مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
misam5526
29-11-2017, 19:03
نمیصرفن
فشفشه های وب خیلی ارزونتر میوفتاد و همش هم خارجی بود
احتمالن پارس و اسیاتک شبانه رو حذف کنن :/
بدترش کردن
شاتل قبل از این طرح نامحدودهای واقعا گرونی رو میداد (البته داشتید خودتون)
اینکه شاتل حاضر شده 60 گیگ ترافیک رو با سرعت 16 بده اونم با 80 هزارتومن یعنی خیلی بهش فشار آوردند! خیلی!!
البته قیمت حجم ها هم یکم متعادل تر شده مخصوصا رو حجم های پایین تر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Gamemaster
29-11-2017, 19:07
حالا چرا پینگ یهو رفت بالا اینم به این طرح ربط داشت؟
:|
vahidreza2007
29-11-2017, 19:10
اقا بريد تو پيچ وزير و اعتراض كنيم به حجم هاي تخصيص يافته ! اينكه از قبل هم بدتر شد! مگه قرار نبود بهتر بشه ! دقيقا چه چيزي بهتر شد اين وسط ؟!
آقای misam5526 میشه بس کنی؟!!! خیلی رو مخی متاسفانه!! به قدری تو این چند وقت اعصاب منو ( و خیلیای دیگه تو این فروم ) خرد کردی ، که خیلی مشتاقم حضوری ببینمت و از خجالتت درام!
FAR FAR251
29-11-2017, 19:13
قیمت جدید اعلام شد تو اینستاگرام شاتل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamemaster
29-11-2017, 19:14
اقا بريد تو پيچ وزير و اعتراض كنيم به حجم هاي تخصيص يافته ! اينكه از قبل هم بدتر شد! مگه قرار نبود بهتر بشه ! دقيقا چه چيزي بهتر شد اين وسط ؟!
ماهم همینو میگیم ولی کسی گوش نمیده
---------------------------------------------------------
فقط خاهشا فوش ننویسین چون با فوش کاری پیش نمیره (کلی گفتم):n16:
MW_ARDEN
29-11-2017, 19:19
حالا چرا پینگ یهو رفت بالا اینم به این طرح ربط داشت؟
:|
برا منم خیلی لگ داره
الان تو دوتا کلا لگ میخوره
misam5526
29-11-2017, 19:22
محدودیت art 3 , art4 چقدر بود قبلا؟ اگه کسی داشت با قیمتش بگه ممنون میشم...
بسته های ترافیک تشویقی هم احتمالا اضافه کنه شاتل (تحت فشار های وب که قبلا انجام داد) اینبارم اگه ریزش کاربرا رو ببینه به احتمال قوی این کار رو بکنه
FAR FAR251
29-11-2017, 19:25
قیمت جدید اعلام شد تو اینستاگرام شاتل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از های وب خیلی منصف تره شاتل
George Shelly
29-11-2017, 19:31
متنو درست نخوندی ....
یک سوم ترافیکش خارجیه بقیش داخلیه ...
پس منصف تر نیست ...
های وب 120 گیگ خارجی میده + داخلی نصف محاسبه میشه ...
اگر سه ماهه بگیری میشه 160 گیگ در ماه با تعرفه 80 تومن ...
crazyrobot
29-11-2017, 19:42
داداش دقت کن که فقط یک سومش اینترنته و بقیه اش کشکه.
MMDFullHD
29-11-2017, 19:49
شاتلند رو بسته اشو حذف کردن بی پدرا
میخوان گیگی هزار بفروشن
مرد دیگه 5 ترابایت 10 تومن
و 100 گیگ ترافیک داخل
شاتل شاتل لند رو حذف کرد
های وب فشفشه
بقیه شرکتا هم شبانه
عملن ب ضررمون شد
omidscafild
29-11-2017, 20:03
ناموس مملکت ! هر روز که از خواب پا میشن میگن چه کنیم دوباره خون این ملتو تو شیشه کنیم بدیم خون آشامای مملکت !
الآن چه مرگتون بود این طرحو دوباره به اجرا درآوردید ! خدایی خندتون نمیگیره اسمشو گذاشتید نامحدود با 5 گیگ مصرف منصفانه !
شاتل که الآن 4 گیگو میده 12500 . یعنی قیمت هرگیگ بیشتر از قیمت فعلی هست اونم با سرعت خیلی خیلی کمتر ! اسمشم نامحدوده :n21:
واقعا هرکس به این سرویس ها نظر مثبت داره واقعا ...
bagbagoo
29-11-2017, 20:18
با این وضعیت حجم و ترافیک الان طلا شدن!!!
یکی الان به من بگه حجم اینترنت گرمی چند؟؟؟
MMDFullHD
29-11-2017, 20:36
نه دیدن مردم خوب سرگرم تلگرام اینا شدن گفتن بذار جیبارو پر کنیم
دقیقا اینا نیاز مردمو هدف قرار میدن
ی روز میبینی مرغ گرون شدن ی روز نون ی روز ...
ن میشه نخرید ن میشه خرید
دقیقا هدف ترکوندن مردمه
اینترنت چیز ضروری نیست ولی خب دقیقا چیزیه که نیاز و جز زندگی مردم شده الان
بهرحال باید برادرای مسلمون ما هم ی جا تامین شه دیگه
مملکت قشنگی داریم بعد ادعاهای قشنگی هم داریم
George Shelly
29-11-2017, 20:41
من که میرم دیده بان
George Shelly
29-11-2017, 20:42
شاتل شاتل لند رو حذف کرد
های وب فشفشه
بقیه شرکتا هم شبانه
عملن ب ضررمون شد
فشفشه میمونه .....
Gamemaster
29-11-2017, 20:53
دقیقا یاد اون زمانی افتادم با هارد و سی دی میرفتم خالی
پر برمیگشتیم
هرکی پول داشت نت داشت دیتا میفروخت الان دوباره ابنا زنده شدن
نکنه ازاشاره به ایجاد اشتغال همین بوده:n08:
majnoon21
29-11-2017, 21:03
من که میرم دیده بان
آره همین الان زنگ زدم بهشون خودشون گفتند چون هنوز خیلی کاربر نداره از سرعت و همه چی مطمئن باشین
کل ارزش شاتل به شاتل لند بود
این جهرمی هم بیکار بود
آقا شما کاری نمی کردی سنگین تر بود
George Shelly
29-11-2017, 21:32
آره همین الان زنگ زدم بهشون خودشون گفتند چون هنوز خیلی کاربر نداره از سرعت و همه چی مطمئن باشین
من زنگ زدم یه یارو برداشت حتی نمی تونست صحبت کنه فک کنم فقط تو کرمان سرویس میدن ....
babak13592006
29-11-2017, 22:21
این طرحی که شاتل داده عملا دیگه ترافیک بین الملل که تمام کارمون با اونه هر گیگ عمرا بیاد زیردونومن یعنی افتضاح به معنی واقعی کلمه است صدرحمت به های وب چی فکر کرده پیش خودش
خاک برسرا به حساب اومدن اینترنت نامحدود بدن
من زنگ زدم یه یارو برداشت حتی نمی تونست صحبت کنه فک کنم فقط تو کرمان سرویس میدن ....
اره اکثر تمرکزشون رو استان کرمونه
ولی گمونم اصفهان هم بدن
majnoon21
29-11-2017, 22:24
آره قبلا اینطور بوده اما به تازگی تو شهرهای دیگه از جمله تهران هم دارن سرویس بدن اما مشخصه که مثل شرکت های بزرگ کارمند ندارن و پشتیبانی آنچنانی ندارن اما قطعا تا معروف نشده شرکت ایده آلی خواهد بود.
چرا شاتل تو این بسته های جدیدش اینقدر خسیس بازی در اورده شاتلند رو هم که جذف کرده دیگه باید درخواست جمع اوری بدم شاتل پوکید
طبق قانون جدید حجم اینترنت بین الملل باید نصف حجم داخلی باشه اما شاتل گفته یک سوم حجم داخلی میتونید از اینترنت بین الملل استفاده کنید
iman2919
29-11-2017, 23:56
شاتل خراب کرد با این سرویس های نامنصفانه تا الان بدترین تعرفه ممکن شد برای شاتل:n27:
بسته شاتل لند هم که حذف کرد
یکی نبود بگه لامصب 2/3 حجم سرویس برای سایتهای چرت داخلی میخوایم چیکار:n34:
mahmoodsoft
29-11-2017, 23:59
طبق قانون جدید حجم اینترنت بین الملل باید نصف حجم داخلی باشه اما شاتل گفته یک سوم حجم داخلی میتونید از اینترنت بین الملل استفاده کنید
ترافیک داخلی ضریب 2 داره یعنی اون میزان ترافیکی که شاتل در اختیارتون میزاره رو بر 3 تقسیم کنید مقداری که به دست میاد میشه ترافیک مجاز خارجی
+
پرچم بدترین تعرفه فعلا دست شاتلِ!
hamidreza785
30-11-2017, 00:41
این تفکیکی که بین ترافیک داخلی و خارجی شده بزرگترین توهین به کاربراست ترافیک کمتر بده ولی مثل هایوب اجبار نکنه به استفاده از ترافیک داخلی به نظرم مشترکین شاتل به شدت باید به این اقدام اعتراض بکنن وگرنه این رویه بین همه شرکت ها مد بشه دودش به چشم همه خواهد رفت
android500
30-11-2017, 00:42
یعنی تعرفه های جدید شاتل رو دیدم اصلا باورم نشد عملا اینترانت میخاد بندازه میگه غلط میکنی ترافیک بین الملل استفاده کنی :n36:
black sabbath
30-11-2017, 06:53
ببخشید این سوالی که می پرسم یک کم سطح پایینه
درسته که تو پنل می نویسه چقدر اینترنت بین الملل استفاده کردیم اما می خوام بدونم الآن که دارم اینترنت استفاده می کنم و سایت باز می کنم یا دانلود می کنم کدوم سایت یا کدوم فایل دانلودی داخلیه و کدومش بین الملل؟چطور باید بفهمم؟
ببخشید این سوالی که می پرسم یک کم سطح پایینه
درسته که تو پنل می نویسه چقدر اینترنت بین الملل استفاده کردیم اما می خوام بدونم الآن که دارم اینترنت استفاده می کنم و سایت باز می کنم یا دانلود می کنم کدوم سایت یا کدوم فایل دانلودی داخلیه و کدومش بین الملل؟چطور باید بفهمم؟
معمولا خود سایت مینویسه که ترافیکش داخلی هست یا بین الملل (مثل سافت 98) و اگه ننوشته باید ایپی ادرسش را چک کنی تو سایتهای تست ایپی و با تست پینگ هم میشه اگه داخلی باشه پینگ زیر 100 هست
فرقش با art اینه که میتونید ترافیک بخرید. و البته سرعت هم باز شده و دیگه روی 1 مگ (مثل art1 ) قفل نیست.اگه روش خرید پلکانی اعمال بشه برای ترافیک احتمالا با 10 تومن میشه 7 گیگ خرید که با قیمت پایتون میشه مجموعا 35 تومن با 16 گیگ ترافیک خارجی و 18 گیگ داخلی یعنی 5 تومن بیشتر از قبل میدید و سرعت براتون باز شده
خب که چی؟
آرت 1 رو حدود چهل گیگ فعلا مصرف کردم هنوز هم محدود نشدم چون تقریبا روزی 1.5 گیگ استفاده کردم و یکسره دانلود نکردم
تازه اگر محدود بشم سرعت قفل میشه روی 32 کیلوبایت
و باز هم تازه اگر هم محدود بشم بعد از نهایتا یک هفته سرعت باز میاد رو 1.5 مگابیت
خب حالا طرح جدید: 16 گیگ ترافیک خارجی دارم پنج تومنم باید بیشتر بدم محدودم شدم باز باید حجم بخرم چون سرعت میاد روی 16کیلوبایت یعنی عملا صفر
نمیدونم شاید فکر میکنی عدد 16 بزرگتر از اعدادی چون 30 یا 40 و همینطور 16 کیلوبایت بزرگتر از 32 کیلوبایت هست
George Shelly
30-11-2017, 09:08
ظاهرا ترافیک داخلی فقط دیگه واسه 500 تا سایت منتخب نیست و کل سایتای داخلی رو در بر میگیره ...
iman2919
30-11-2017, 09:44
من با اینکه از پینگ و سرعت شاتل راضی هستم ولی اگر این 1/3 برداشته نشه 100 درصد تخلیه میکنم.
این دیگه توهین هست به شعور مشترک های شاتل که 1/3 اینترنت باشه و 2/3 سایت های چرت داخلی:n24:
Gamemaster
30-11-2017, 09:55
فکرنکنم تقیر بدن
پینگشم که از ۲شب پیش رفته بالا
M A S T 3 R
30-11-2017, 10:28
شاتل لند رو برداشتند...
اگه چند ماه پیش میپرسیدن که میشه وضعیت اینترنت ایران بدتر از اینی که هست بشه میگفتم مگه میشه؟ خب مثل اینکه میشه!
صد درصد من تخلیه میکنم، بدون شاتل لند،شاتل کاملا بی ارزشه.
Gamemaster
30-11-2017, 10:44
بگو چرا مفتو مجانی تمدید زدن خودکار
منکه از چشنوارهای قبلیش حجم مونده دارم تا اینا تموم شه میرم شرکت دیگه
این تفکیک حجم کار دستش داد
misam5526
30-11-2017, 10:51
مخابرات هم تعرفه هاش رو اعلام کرد!
الان فقط مونده آسیاتک و صبانت و پارس آنلاین.
نارضایتی از نعرفه های جدید در بین کاربران به شدت بالا رفته و در صورت عدم اتخاذ تصمیم جدید برای تعرفها اکثر پورتهای این شرکت اینترنتی تخلیه خواهد شد.
معنی نداره وقتی اکثر مصرف شما اینترنت بین الملل هست بیان بگن ما یه بسته 90 گیگ بهت میدیم اما فقط 30 گیگ از این بسته برای مصرف اینترنت بین الملل و سایتهای پرکاربردی که شما هر روز باهاش سر و کار دارید هست. حتی ذره ای فکر نشده روی این نوع نعرفه گذاری متاسفانه
معایب:
1- حذف کامل اینترنت رایگان شبانه که حتی بابتش پول هم دریافت می شد از مشترک
2-قرار دادن جدول تعرفه ای که در آن اینترنت داخلی و خارجی به تفکیک ستونی درش آورده نشده برای مثال طرح 128کیلو به شما معرفی شده 12گیگ حجم ماهیانه اما در واقع برای بدست آوردن حجم اصلی باید این 12گیگ تقسیم بر 3 بشه یعنی 4گیگ شما از اینترنت بین الملل می تونید الستفاده کنید.
3-عدم مهم بودن و نیاز کاربر و نیاز سنجی بازار در حالی که شاتل به راحتی و با توجه به میزان ترافیک اینترنت بین الملل و حجم دیتا خودش به خوبی از این قضیه با خبره.
4-حذف بسته های 5000گیگ ترافیک ایران برای کاربرانی که مشتری اون بسته بوده اند
5-حذف کامل تعرفه های اکو و تعرفه های نامحدود سابق از روی سایت و عدم توجه به نیاز یوزر
6-حذف تخفیف پلکانی برای ترافیک اضافی
فصل کوچ پاییزی فرا رسیده است متاسفانه...:n15:
noisymind
30-11-2017, 11:10
این الان یعنی چی؟! من همیشه سه ماهه با ترافیک شبانه رایگان! ( که پولش رو هم میگرفتن و اصلا اگه 10 روز هم دانلود نمیکردم بازم سرعتش پایین بود!) فاکتورم میشد حدود 60 تومان! الان اینجا شده 94 تومان!!! تازه اصلا طرحشم معلوم نیست چیه؟!!!
MOHAMMAD2010
30-11-2017, 11:16
مخابرات هم تعرفه هاش رو اعلام کرد!
الان فقط مونده آسیاتک و صبانت و پارس آنلاین.
اگه کل ترافیک خارجی باشه که از های وب هم بهتره !
noisymind
30-11-2017, 11:16
مدیر عامل کروات زده و شیک شاتل:
منتفع سرویسهای اینترنت جدید، مردم هستند!
منتفع سرویسهای اینترنت جدید، مردم هستند!
احمدرضا نخجوانی، مدیر عامل شرکت شاتل درباره ى مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات برای سرویسهای غیر حجمی اینترنت به خبرنگاران گفت: "مصوبهی جدید قیمت، حتما" به نفع کاربران کشور است و اصولا" با همین هدف نیز تصویب شده است اما دربارهی تاثیر آن بر وضعیت اقتصادی شرکتهای اینترنتی نگرانیم و بر آن امیدیم که این بار سرنوشت مصوبات برای گرفتن حقوق صاحبان پروانه متفاوت باشد."
او افزود: "این اطمینان خاطر را به کاربران میدهیم که سرویسهای جدید معرفی شده، به نفع کاربران است و در مجموع هزینهی متوسط مصرف ترافیک را برای ایشان کاهش میدهد. با این حال، کسانی که از سرویسهای گذشته استفاده میکردند تا پایان دوره میتوانند از سرویس خود استفاده کنند. چه آن که هزینه ترافیک آنان کاهش جدی یافته و حداکثر بیست هزار ریال برای هر گیگابایت ترافیک پرداخت میکنند. یکی از محاسن این سرویسها این است که کاربران به طور شفاف از آستانهی مصرف منصفانه با خبر هستند و اگر کاربری نیاز به حجمی فراتر از میزان تعریف شده داشته باشد، میتواند استفاده از سرویس را مدیریت کند. بزرگترین ویژگی و مزیت سرویسهای جدید این است که هیچگاه دریچهی سرویس به ترافیک داخلی حتا با اتمام ترافیک به روی کاربران با هر سطح مصرف یا سرویسی، بسته نخواهد شد."
او در پایان اشاره کرد: "سیاستهای تشویقی ما برای مصرف ترافیک داخلی [!!!] به خصوص برای بحث محتوای فیلم همچون شاتللند و نماوا، همچون گذشته ادامه خواهد داشت و کاربران از این امکان استفاده خواهند کرد."
از فاکتور 94 هزار تومانی بنده کاملا مشخصه که کاربران استفاده رو میبرند!!!
Gamemaster
30-11-2017, 11:24
اینایم فقط از خارج کرواتو یاد گرفتن خدماتشون نه :n34:
albertxx
30-11-2017, 11:25
خیر عزیز
کلا بر اساس ترافیک داخلی و خارجی هست
یک سوم بین الملل
اگه قرار بود مخابرات همچین تعرفه ای بده که این همه نارضایتی از سرویس ها نداشتند ملت :n02:
misam5526
30-11-2017, 11:27
دوستمون در تاپیک مخابرات استعلام کرده که دو سوم حجم خارجیه و یک سوم ترافیک داخلی!
تقریباً مشابه قیمت و حجمهای های وب میشه.
تماس گرفتم با مخابرات اینترنت بین الملل که ارایه میدن روی این طرح دو سوم هست
برای مثال اون طرح 16مگ ماهی 130گیگ 90 گیگیش اینترنت بین الملل هست بقیش داخلی
یا اون طرح 512 کیلو 7گیگ خارجی 7گیگ داخلی
noisymind
30-11-2017, 11:45
تنها مزیت شاتل اینجا اینه که گفته اگه کمترین سرویس رو هم بگیری محدودیت سرعت ( تا جایی که بشه) نداره. حالا بقیه رو نمیدونم
babak13592006
30-11-2017, 11:49
تماس گرفتم با مخابرات اینترنت بین الملل که ارایه میدن روی این طرح دو سوم هست
برای مثال اون طرح 16مگ ماهی 130گیگ 90 گیگیش اینترنت بین الملل هست بقیش داخلی
یا اون طرح 512 کیلو 7گیگ خارجی 7گیگ داخلی
یک سوال الان دانلود از هاست هایی که سروراشون اسیاتک وشاتل هستن مشمول داخلی می شه؟
babak13592006
30-11-2017, 11:52
تنها مزیت شاتل اینجا اینه که گفته اگه کمترین سرویس رو هم بگیری محدودیت سرعت ( تا جایی که بشه) نداره. حالا بقیه رو نمیدونم
مطمئنا همه سرعت ها مثل قبل زاز خواهد بود فقط می خواستن با پنبه سر ببرن گرچه مردم همه چی رو می دونن برید ببینید چی می نویسن تو صفحه این اقا
اما کو کسی که ذره ایی دلش به حال ملت بسوزه
misam5526
30-11-2017, 11:54
مقایسه "های وب" و "مخابرات" در تعرفه های جدید
سرویس 2 مگ: (25 تومن)
های وب: 20 گیگ خارجی
مخابرات: 20 گیگ خارجی +10 گیگ داخلی
سرویس 3 مگ: (35 تومن)
های وب: 32 گیگ خارجی
مخابرات: 28 خارجی + 14 داخلی
سرویس 4 مگ: (40 تومن)
های وب: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 38 گیگ خارجی+19 گیگ داخلی
سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 60 گیگ خارجی
مخابرات: 64 گیگ خارجی+ 32 گیگ داخلی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
های وب: 120 گیگ خارجی
مخابرات: 86 گیگ خارجی+ 44 گیگ داخلی
شاتل هم اگه دو شرکت دیگه اسیاتک و پارس تعرفه هایی بهتر از اون ارائه بدند باید بفکر اصلاحیه بیفته!!
یک سوال الان دانلود از هاست هایی که سروراشون اسیاتک وشاتل هستن مشمول داخلی می شه؟
بله اونها ip ایران هستند
Amin Asterix
30-11-2017, 12:03
الان دانلود شبانه چی میشه تکلیفش؟کلا حذف شده؟
George Shelly
30-11-2017, 12:03
برای متوجه شذن اینکه چه سایتی رو سرور ایران هست و چه سایتی نیست این افزونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید برا کروم ....
الان دانلود شبانه چی میشه تکلیفش؟کلا حذف شده؟
اطلاعیه داد شاتل که دانلود شبانه رایگان سرجاشه و فلان ولی تا این لحظه به هیچ وجه قیمت این خدمات روشن نشده. که به احتمال خیلی زیاد هم دوباره گران خواهد شد.
noisymind
30-11-2017, 12:10
اطلاعیه داد شاتل که دانلود شبانه رایگان سرجاشه و فلان ولی تا این لحظه به هیچ وجه قیمت این خدمات روشن نشده. که به احتمال خیلی زیاد هم دوباره گران خواهد شد.
گفته اگه از قبل دارید تا پایان این دوره میتونید استفاده کنید. هنوز برای آینده مشخص نیست!
Amin Asterix
30-11-2017, 12:13
اصلا شرکتی تا الان شبانه رایگان گذاشته؟
با این قیمتا و جداسازی داخلی و خارجی و پینگ افتضاحی که جدیدا داره به من میده همون بهتر تخلیه کنیم
MW_ARDEN
30-11-2017, 12:17
اتفاقا بدتر میشه
شما وقتی سرعتت رفت بالا قظعا ناخوداگاه حجمت رو سریع تر مصرف میکنی مجبور میشی گیگ اضافه بخری ....
noisymind
30-11-2017, 12:20
اتفاقا بدتر میشه
شما وقتی سرعتت رفت بالا قظعا ناخوداگاه حجمت رو سریع تر مصرف میکنی مجبور میشی گیگ اضافه بخری ....
خب اینکه الان هم دقیقا همینجوریه دیگه! الان من 128 دارم ولی دانلودم خیلی بالاتره و حجمم زود زود تموم میشه! تو تعرفه جدید هم همین سیاست رو دارن.
MW_ARDEN
30-11-2017, 12:24
خب اینکه الان هم دقیقا همینجوریه دیگه! الان من 128 دارم ولی دانلودم خیلی بالاتره و حجمم زود زود تموم میشه! تو تعرفه جدید هم همین سیاست رو دارن.
دلشون که برا مردم نسوخته
قرارم نبود به نفع مشتری تموم شه این طرحای جدید....
اصلا شرکتی تا الان شبانه رایگان گذاشته؟
با این قیمتا و جداسازی داخلی و خارجی و پینگ افتضاحی که جدیدا داره به من میده همون بهتر تخلیه کنیم
فعلا اطلاع رسانی ها خیلی ناقصه و پر از ابهام هست به این موارد هم پرداخته نشده تا واکنش مشتری گرفته بشه.
ولی اگر برای شما شبانه مهمه بتون پیشنهاد میدم یه سیم کارت همراه اول تهیه کنید با یه طرح اینترنت شبانه(1 تا 11 صبح 1ماه 29 هزار تومان) اگر پوشش نسل 4 داشته باشید خیلی راحت شبی بالای 30گیگ میتونید دانلود داشته باشید.
Gamemaster
30-11-2017, 12:33
بعید نیست بعد برن سمت به اصطلاح خودشون
(اصلاح نتهای همراه)
فعلا که پیج شاتل داره از شدت خشم میترکه فکر کنم الانه که کامنتارو ببندن
noisymind
30-11-2017, 12:37
برای متوجه شذن اینکه چه سایتی رو سرور ایران هست و چه سایتی نیست این افزونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید برا کروم ....
خب این چطوریه؟ الان همه سایت های ایرانی رو پرچم ایرن میزنه ولی آیا تو اون سایت ترافیک داخلی هم ثبت شده؟ مثلا رپید باز رو ایران میزنه.
Gamemaster
30-11-2017, 12:42
این سایتا چیزی هم داره که حالا دنبال داخلی بودنش هستین
ایران که تولید محتوا نداره
همون اپارتش ۷۰ ۸۰ درصدش کپی یوتوبه یا کیفیتی فاجعه وار
الان گیم اپدیت میخاد خارجی
خود محتوای استریم بخای اونم خارجه
امازون پرایم خارجیه
و... میتونم همینطوری لیست کنم :n28:
اسن بگن داخلی مجانی چ سودی داره واقعا برای کسی هم سودی داره
albertxx
30-11-2017, 12:43
نه دیگه توجه نکردید :n02:
قبلا مثلا سرعت 1مگ تا 16 مگ ترافیک تقریبا مشابه داشت
ولی الان 1 مگ مثلا 6 گیگ حجم داره و 16 مگ 20 گیگ
اگه اینا رو سرعت 1مگ سرعت 16 مگ رو هم بدن در واقع ترافیک خیلی زودتر تموم میشه
چون ترافیک با توجه به سرعت نت مشخص میشه
اینجا یعنی سرعت 1 مگ فقط ترافیک چندگیگی داره که سرعت رو بالا ببرن ترافیک زودتر به اتمام میرسه
ولی کسی که سرعت 16 مگ بگیره ترافیک اولیش خیلی بیشتره
MMDFullHD
30-11-2017, 12:45
خب نتیجه این همه کامنتا جواب داد
بسته شاتنلد حذف نمیشه
:n01:
George Shelly
30-11-2017, 12:47
خب این چطوریه؟ الان همه سایت های ایرانی رو پرچم ایرن میزنه ولی آیا تو اون سایت ترافیک داخلی هم ثبت شده؟ مثلا رپید باز رو ایران میزنه.
همه سایتای ایرانی هاست شون ایران نیست مثل همین سایت اما اونایی که پرچم ایران میزنه یعنی رو ایران داره میزبانی میشه ...
وزیر اختلالات گفته به محض اجرای طرح همه سایتای ایرانی که تو ایران میزبانی میشن ترافیکشون نصف محاسبه میشه یعنی هرسایتی پرچم ایران رو نشون داد یعنی نصف ....
البته من فک نکنم درست اجرا شه چون من خودم های وب دارم تا ماه قبل نصف محاسبه نمیکرد کلی شکایت و پیگیری کردم و کارشناساشون اومدن رو سیستمم و با یه بدبختی قبول کردن که حق با منه و اصلاح کردن نحوه محاسبه رو برا همین اگر خواستی دانلود کنی با احتیاط اینکار بکن تا مطمئن شی که همه چیز درسته .......
noisymind
30-11-2017, 12:48
نه دیگه توجه نکردید :n02:
قبلا مثلا سرعت 1مگ تا 16 مگ ترافیک تقریبا مشابه داشت
ولی الان 1 مگ مثلا 6 گیگ حجم داره و 16 مگ 20 گیگ
اگه اینا رو سرعت 1مگ سرعت 16 مگ رو هم بدن در واقع ترافیک خیلی زودتر تموم میشه
چون ترافیک با توجه به سرعت نت مشخص میشه
اینجا یعنی سرعت 1 مگ فقط ترافیک چندگیگی داره که سرعت رو بالا ببرن ترافیک زودتر به اتمام میرسه
ولی کسی که سرعت 16 مگ بگیره ترافیک اولیش خیلی بیشتره
حالا من سرویس های بالاتر رو استفاده نکردم و نمیدونم چند بوده . ولی خب منطقی هم نیست که مثلا کسی سرعت 16 بگیره و بخواد فقط در ماه یک گیگ گیرش بیاد.
در هر صورت بله مثلا من اگه 1 مگ بگیرم زود زود گیگم تموم میشه و باید دوباره شارژ کنم ولی اونی که 16 مگ گرفته حجم گیگش بالاتره و گیگش دیرتر تموم میشه ولی در عوض همون اول پول گیگ بیشتر رو داده!
پیش به سوی کره شمالی شدن ...
albertxx
30-11-2017, 12:50
دوستان یه نکته
تو سرویس های جدید همونطور که وزیر گرفته سرعت باید تا 90 درصد تضمین بشه
یعنی اگه شما 16 مگ بگیرید باید 14 مگش تضمین بشه
ولی شاتل داره با عنوان مشتری مداری ( شما هم باور کنید ) میگه سرعت 1 مگ هم اگه راه داشت تا 16 مگ بالا میبریم
در این صورت مشترک فکر میکنه با گرفتن 1 مگ همون سرعت 16 مگ رو داره و ترافیک اضافه رو میخره
بعدش هم سرویس 1 مگ میگیره
اینجا اگه سرعت اولیه شما 16 مگ باشه ولی بعدش یهو بشه 512 کیلوبیت شما نمیتونی اعتراض و شکایت کنید
چون 90 درصد 1 مگابیت میشه 128 کیلوبیت
فریبشون رو نخورید
چون با این هدف دارن میرن جلو تا همه سرعت 1 و 2 مگ بگیرن و از اون طرف شرکت سرعت بالا رو تضمین نکنه و فقط 256 کیلو تضمین کنه
اگه هدف تمدید دارید سرعت 8 و یا 16 بگیرید تا سرعت بالا تضمین بشه
حداقل اینجوری همیشه یه پهنای باندی در اختیار مشتری هست
ما که سود نکردیم حداقل خودشون کمتر سود کننن:n02:
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
noisymind
30-11-2017, 12:53
دوستان یه نکته
ولی شاتل داره با عنوان مشتری مداری ( شما هم باور کنید ) میگه سرعت 1 مگ هم اگه راه داشت تا 16 مگ بالا میبریم
در این صورت مشترک فکر میکنه با گرفتن 1 مگ همون سرعت 16 مگ رو داره و ترافیک اضافه رو میخره
اینجا اگه سرعت اولیه شما 16 مگ باشه ولی بعدش یهو بشه 512 کیلوبیت شما نمیتونی اعتراض و شکایت کنید
فریبشون رو نخورید
چون با این هدف دارن میرن جلو تا همه سرعت 1 و 2 مگ بگیرن و از اون طرف شرکت سرعت بالا رو تضمین نکنه و فقط 256 کیلو تضمین کنه
خب من مثلا الان برم 1مگ بگیرم و سرعت 128 واقعی بهم بده که همین حجمی که بهم داده رو هم نمیتونم تموم کنم و دیگه لازم هم نمیشه برم گیگ اضافه بخرم و اینجوری هم ضرر میکنه.
Amin Asterix
30-11-2017, 13:02
دوستان یه نکته
فریبشون رو نخورید
اینجوری نیست.بعد از تموم شدن حجم بر اساس همون مصوبه 266 سرعت میشه 128!!یعنی قانونا این کار رو انجام میدن و مجبورن
Gamemaster
30-11-2017, 13:02
اونجاست که حجم خوری شروع میشه و ایکی ثانیه حجم پر:n02:
اینا راهشو بلدن
albertxx
30-11-2017, 13:10
اینجوری نیست.بعد از تموم شدن حجم بر اساس همون مصوبه 266 سرعت میشه 128!!یعنی قانونا این کار رو انجام میدن و مجبورن
نه دیگه متوجه نشدی :n02:
من منظورم قبل از تموم شدن ترافیک بود
در واقع شما وقتی 1 مگ بگیری شاید سرعت در طول روز به 16 برسونن ولی وقتی مشکل داشته باشن و یا ترافیک زیاد باشه و ..... سرعت رو میتونن تا 900 کیلو ( 90 درصد تضمینی )پایین بیارن
ولی اگه 16 بگیری در تمام روز حتی اگه مشکل هم داشته باشن باید 14 به شما بدن و سرعت پایینتر دست شما رو واسه شکایت باز میزاره
در واقع تو سرویس های جدید سرعت 14 مگ واسه سرویس 16 مگ باید ثابت بمونه و کم نشه
یعنی همیشه در اختیار مشترک باشه
اگرچه شک دارم در دراز مدت این کار رو انجام بدن
چون اگه مشترکین سرعت های بالا بگیرت تصمین 90 درصدش واسشون سخت میشه
مثل الان که نیست سرعت بشه 128 نتونی شکایت کنی :n02:
احتمالا همین قانون هم دور میزنن
Amin Asterix
30-11-2017, 13:13
در واقع شما وقتی 1 مگ بگیری شاید سرعت در طول روز به 16 برسونن ولی وقتی مشکل داشته باشن و یا ترافیک زیاد باشه و ..... سرعت رو میتونن تا 900 کیلو ( 90 درصد تضمینی )پایین بیارن
ولی اگه 16 بگیری در تمام روز حتی اگه مشکل هم داشته باشن باید 14 به شما بدن و سرعت پایینتر دست شما رو واسه شکایت باز میزاره
اینجا که بیشتر از توان خط نمیفروشن کلا.یعنی من 16 نمیتونم بخرم کلا.خط هم هر چقدر جواب بده همون رو میدن.من تا حالا افت سرعت نداشتم چونخطم رو 8 بسته شده!
سرویس 1 ماهه که 30 تومان میدادم زده 120 تومان ؟؟؟ این چطوریه الان
Gamemaster
30-11-2017, 13:19
بیت و بایت حساب کردین دیگه :n02:
چون بقول شما ۱مگ بگیریم در ساعت حلوت تا ۱۶ هم بازه درست
ولی در ساعت پیک سرعت میاد ۱۲۸ که عملا برای من حکم دایال اپ داره
پس باید چ کنم باید برم سرویس بالاترهارو بخرم که در زمان شلوغی بشه حداکثر گرفت
اونم که گرون می افته :n03:
albertxx
30-11-2017, 14:06
چون بقول شما ۱مگ بگیریم در ساعت حلوت تا ۱۶ هم بازه درست
ولی در ساعت پیک سرعت میاد ۱۲۸ که عملا برای من حکم دایال اپ داره
اونم که گرون می افته :n03:
دقیقا منظورم همین بود
black sabbath
30-11-2017, 14:28
ملت یادتون باشه از دهم به بعد دیگه نیایید تو پی سی ورلد سرورش خارجیه :n02: مصرف بین الملل براتون میفته!!! یا اینکه من بعد پی سی ورلد یه شارژ ماهیانه به کاربراش بده :n09:
داستان درست کردن برامون
Golbarg01
30-11-2017, 16:25
سرویس های غیرحجمی جدید شاتل در صورتی به صرفه میشه که ماهی 5 ترا شاتللند هم روش فعال بشه
ولی شاتللند ظاهرا فقط برای سرویس اکو هست
Mehdi Tamimi
30-11-2017, 17:56
من با اینکه از پینگ و سرعت شاتل راضی هستم ولی اگر این 1/3 برداشته نشه 100 درصد تخلیه میکنم.
این دیگه توهین هست به شعور مشترک های شاتل که 1/3 اینترنت باشه و 2/3 سایت های چرت داخلی:n24:
من الانم هم راضی نسیتم باوا
100 تومن دادم واسه سرعت زپرتی به زور 400 کیلوبایت
مخابرات ثبت نام کردم تماس بگیرن تخلیه میکنم وسلام
شاتل ع ن ش رو در آورد.
چون ازش تعریف تمجید کردیم اینطور شد
مخابرات هم نشد میرم یه رادیو میگیرم حداقل 7 تا هفت صبح دانلود رایگان دارم
سرویس های غیرحجمی جدید شاتل در صورتی به صرفه میشه که ماهی 5 ترا شاتللند هم روش فعال بشه
ولی شاتللند ظاهرا فقط برای سرویس اکو هست
خرید بسته شاتلند فعلا حذف شده
کلاه برداری شاتل طبق اظهارت ریاست محترم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کاملا مشهود می باشد:
لینک خبر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک زمان شاتل خوب بود الان دیگه نیست . من خودم شاتل هستم الان
شاتل طمع کرد و خواست از تعرفه جدید بهره حداکثری رو ببره.
جاهای دیگه تعرفه های بهتری دارند مثل های وب . میرم اونجا . اعصاب خوردی نداره که
ما انتظار داشتیم با توجه به جشنواره های ترافیک حجیم و همینطور سرویس شاتلند . شرکت شاتل بهترین تعرفه رو ارائه بدهد اما بدترین تعرفه رو دادن واقعا اون کسی که این لیست رو داده باید اخراج کنن چون چنین لیست تهوع آوری باعث آبروریزی هست در مقابل شرکتهای کوچک و گمنام مثل دیده بان و شبدیز و...
کلاه برداری شاتل طبق اظهارت ریاست محترم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کاملا مشهود می باشد:
لینک خبر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی به این چیزا دل خوش نباشین اگر قانون بود که این وضعمون نبود
Antonio1991
30-11-2017, 19:31
ملت به تعرفه های جدید اعتراض دارن
اونوقت اینجا همه فکر و ذکرشون حذف نشدن شاتل لنده
یعنی فقط دانلود شبانه شون برقرار باشه... دیگه گور پدر بقیه کاربرا که تو روز استفاده دارن
sajad-tnt
30-11-2017, 20:16
ملت به تعرفه های جدید اعتراض دارن
اونوقت اینجا همه فکر و ذکرشون حذف نشدن شاتل لنده
یعنی فقط دانلود شبانه شون برقرار باشه... دیگه گور پدر بقیه کاربرا که تو روز استفاده دارنبرای اینکه تنها مزیت و برتری شاتل نسبت به باقی isp ها همین بسته شاتللند هست...
اگه شاتللند نباشه isp شاتل یک ثانیه هم ارزش موندن نداره که بخوایم به باقی چیزها فکر کنیم...
وقتی بسته شاتللند یا بسته دانلود شبانه برقرار باشه به طور خودکار هم نیاز دانلودر برطرف میشه، و هم تقریبا حجم کمتری برای مصرف روزانه به هدر میره...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
black sabbath
30-11-2017, 20:45
با توجه به مصرف زیر حجم مصرفی بین الملل من چنده؟
با توجه به مصرف زیر حجم مصرفی بین الملل من چنده؟
45گیگ برای مهر ماه
این 120 هزار تومان دیگه واسه چیه ؟؟
کجای سایت زده
George Shelly
30-11-2017, 22:14
بعید بدونم ساعت بشه 12 تعرفه ها تو سایت آپدیت بشه فک کنم باید منتظر فردار صبح موند ....
البته من که فعلا با 1 ماه مونده از قراردادم ادامه میدم تا ببینم چی میشه ...
اگه تغییری تو وضعیت تعرفه ها یا بازگشت بسته شاتلند ایجاد نشه تنها راه تخلیه خط هست
alirecoba2
30-11-2017, 22:42
تنها مزیت شاتل همین شاتل لند بود. با اپراتورش صحبت کردم میگفت حذف شده. شرکت دیگه ای هست که طرح مشابهی داشته باشه؟
Gamemaster
30-11-2017, 23:25
براي تمديد شبانه
اگر شبانه نداشتي يا نمي خواي كلا رايگان
کجای سایت زده
توی فاکتور تمدید سرویس ماه بعد! شبانه داشتم eco 1024
سال پیش هم صبانت اول رایگان شبانه رو برداشت همه گفتند میریم شرکتهای دیگه بعد دیدیم به دو ماه نکشید بقیه هم برداشتند میخوام بگم اینها سیاست های کلی هست و همه شرکتها ملزم هستند این ترافیک داخلی خارجی هم مطمئن باشید بقیه شرکتها هم همین خواهند شد متاسفانه روزبروز وضع اینترت رو دارن بدتر میکنند.
alirecoba2
01-12-2017, 03:05
توی سایت شاتل این خبر رو زده
مثل اینکه سرویس شاتل لند و نماوا کنسل نمیشه. شاید دارن یه سری تغییرات میدن.
mahan999
01-12-2017, 03:35
های وب پوست شاتل رو میکنه:
سرویس 4 مگ 300 هزاتومان یکساله با 720 گیگ حجم بین الملل سالیانه
شاتل سر این قضیه بدجوری ضرر میبینه چون درآمدش روی سرویس آرت بود که پرپر شد.
میبینیم شاتل خواست سود کلان ببره و چقدر ضایع شد و پیش کاربران خودش برای همیشه خراب و اعتمادش رو از دست داد.
باور کنید ده برابر ترافیک بهم بده دیگه من به شاتل اعتماد ندارم چون عملا خواست زرنگی کنه و از مشتری سو استفاده کنه
اصلا ببنید شاتل برای خودش مصوبه رو جور دیگه تفسیر کرده و راستش من تعجب کردم که چطور چنین مصوبه ای داده شده توسط وزارت خونه اما دیدیم شاتل طمع کار هست و اشکال از مصوبه نبود
در مصوبه گفته شده حجم ترافیک داخلی اگر مصرف میشه به میزان نصف بین المللی محاسبه بشه. مثلا اگر من 40 گیگ ترافیک دارم، میتونم 80 گیگ داخلی مصرف کنم.
نه این چیزی که شاتل از خودش در اورده ..
اتفاقا من کی گفتم این طرح به سود کاربران خواهد بود.
قبلا با ترفند های مدیریتی و قیمت گذاری و فروش، شرکت ها می امدند با قیمت و سرعت و ترافیک بازی میکردند .. هر جور دوست داشتند
الان این جور نیست. الان قیمت و سرعت فیکس هست و رقابت تنها سر ترافیک هست . دیگه نمیتونند سر مشتری هر جور میخواهند بازی در بیاورند.
سرعت هم دقیقا باید همان چیزی باشه که میخرید و اشتراک گذاری هم بین کاربران نمیشه . قیمت هم ثابت .
پس وقتی سرعت و قیمت یکسان باشه . مشتری صاف میره پیش کسی که ترافیک بیشتری بهش بده..درنتیجه شرکت ها مجبور هستند بیشترین ترافیک رو بدهند و شرکتی مثل شاتل دستش رو میشه
توی سایت شاتل این خبر رو زده
مثل اینکه سرویس شاتل لند و نماوا کنسل نمیشه. شاید دارن یه سری تغییرات میدن.
دقت کنید نوشته های خریداری شده از قبل
یعنی اگه بسته شاتلندی که مثلا 10 روز پیش خریدید و 20 روز ازش مونده تا 20 روز دیگه میتونید استفاده کنید اما بعدش دیگه نمیشه خرید
اگه قرار بود تغییرات بدن میتونستن اول تغییراتشون رو اماده کنن بعد جایگزین بسته فعلی کنن نه اینکه اول بسته رو حذف کنن
با این تعرفه های افتضاح جدیدشون مشخصه چقدر به فکر رضایت کاربران هستند
George Shelly
01-12-2017, 08:47
شاتل زده " در حال به روزرسانی " ......
شاتل زده " در حال به روزرسانی " ......
بایستی تعرفه های جدید رو اضافه کنند چون خیلی ها امروز و فردا سرویس شون تمام میشه و باید با سرویس جدید تمدید کنند
iman2919
01-12-2017, 09:34
اگر این تفکیک 1/3 داخلی و بین المللی برداشته بشه و تمام حجم بین المللی بشه مثل های وب که تمدید میکنم
ولی اگر همین تعرفه 1/3 باشه تخلیه:n10:
البته باید تا یکشنبه صبر کرد تا ببینیم سازمان تنظیم مقررات هم تعرفه 1/3 شاتل تایید میکنه یا نه:n24:
اگه شاتل تعرفه هاش را درست نکنه تمدید با این تعرفه حماقت هست
بحث سر این هست که از پارسال وزیر ارتباطات گفت اینترنت حجمی باید برداشته یعنی قیمت بر اساس سرعت تعیین بشه نه حجم. شاتل هم در همین راستا پیش قدم شده مطمئن باشید بقیه هم بزودی به همین راه خواهند رفت چون چاره ندارند پس اگر فکر میکنید شرکتی هنوز طرح بلند مدت خوبی ارائه میده بگیرید تا حداقل تا یک مدت داشته باشید. اما از بابت قیمت و طرح های جدید حالا اون شاتل لند رو من نمیدونم استفاده هم نمیکردم اما یه بررسی کردم بنظرم سرویس ها نسبت به قبل گرونتر نشده ارزونتر هم شده. مثلا سرویس 512 رو با 12 گیگ که یکسوم اون (4گیگ) بین الملل هست داره ماهانه 13/5 میده. اصلا فرض کنیم اون هشت گیگ داخلی وجود نداره مگه پیش تر 512 با چهار گیگ در ماه رو کمتر از این سیزده تومن میدادند؟ تازه بعد از اتمام این چهار گیگ (یا حالا کل 12 گیگ) هم سرویس قطع نمیشه و سرعت به سرعت اسمی محدود میشه.
George Shelly
01-12-2017, 10:38
با پشتیبانی های وب صحبت کردم گفت قیمتا از فردا میره رو سایت ...
مطمئن نیستم ولی فک کنم اصلاح کرده باشن حجمارو ...
ShadowDragon
01-12-2017, 10:49
بحث سر این هست که از پارسال وزیر ارتباطات گفت اینترنت حجمی باید برداشته یعنی قیمت بر اساس سرعت تعیین بشه نه حجم. شاتل هم در همین راستا پیش قدم شده مطمئن باشید بقیه هم بزودی به همین راه خواهند رفت چون چاره ندارند پس اگر فکر میکنید شرکتی هنوز طرح بلند مدت خوبی ارائه میده بگیرید تا حداقل تا یک مدت داشته باشید. اما از بابت قیمت و طرح های جدید حالا اون شاتل لند رو من نمیدونم استفاده هم نمیکردم اما یه بررسی کردم بنظرم سرویس ها نسبت به قبل گرونتر نشده ارزونتر هم شده. مثلا سرویس 512 رو با 12 گیگ که یکسوم اون (4گیگ) بین الملل هست داره ماهانه 13/5 میده. اصلا فرض کنیم اون هشت گیگ داخلی وجود نداره مگه پیش تر 512 با چهار گیگ در ماه رو کمتر از این سیزده تومن میدادند؟ تازه بعد از اتمام این چهار گیگ (یا حالا کل 12 گیگ) هم سرویس قطع نمیشه و سرعت به سرعت اسمی محدود میشه.
اسمی؟ نه به ۱۶ کیلوبایت محدود میشید که با قطع فرقی نداره...
و اینکه قبلا شبانه بود الان نیست!
قبلا سرعت ۵۰۰ کیلوبایت ود اللن ۶۴.... البته ممکنه شرکت سرعت بالا تر بده اما بازم سر کاریه
بروزرسانی مای شاتل تموم شد اما بسته شاتلند همچنان حذف شده
sajad-tnt
01-12-2017, 11:09
با پشتیبانی های وب صحبت کردم گفت قیمتا از فردا میره رو سایت ...
مطمئن نیستم ولی فک کنم اصلاح کرده باشن حجمارو ...
روی سایت قرار گرفته
sajad-tnt
01-12-2017, 11:11
بروزرسانی مای شاتل تموم شد اما بسته شاتلند همچنان حذف شدهاگه بسته شاتللند برنگرده تخلیه میکنم...
گندش رو درآورده شاتل...
M A S T 3 R
01-12-2017, 11:19
فعلا مجبور شدم این ماه رو تمدید کنم تا ببینم چی میشه!
طرح های جدید به قدیم هیچ فرقی ندارن(اگه گیگ بین المللی رو حساب کنین)،تنها مسئله ای که تغییر کرده هر گیگ شده 2 تومان
فکر نکنم قیمت هارو شاتل تغییر بده،الان هم که مای شاتل بروز رسانی شد و طرح های جدید اعمال شدن...
فقط منتظرم ببینم بسته شاتل لند رو با همون شرایط قبل برمیگردونن یا نه،اگر نه که 100 درصد تخلیه.(بدبختی اینکه همه جا افتضاحه و یکی از یکی بدتر) اصلا موندم شاتل به چه دردی میخوره بدون بسته شاتل لند؟
از آقای ویز هم باید تشکر کرد بابت چنین طرح های آشغالی.
f_s10224
01-12-2017, 11:40
فعلا مجبور شدم این ماه رو تمدید کنم تا ببینم چی میشه!
طرح های جدید به قدیم هیچ فرقی ندارن(اگه گیگ بین المللی رو حساب کنین)،تنها مسئله ای که تغییر کرده هر گیگ شده 2 تومان
فکر نکنم قیمت هارو شاتل تغییر بده،الان هم که مای شاتل بروز رسانی شد و طرح های جدید اعمال شدن...
فقط منتظرم ببینم بسته شاتل لند رو با همون شرایط قبل برمیگردونن یا نه،اگر نه که 100 درصد تخلیه.(بدبختی اینکه همه جا افتضاحه و یکی از یکی بدتر) اصلا موندم شاتل به چه دردی میخوره بدون بسته شاتل لند؟
از آقای ویز هم باید تشکر کرد بابت چنین طرح های آشغالی.
این شاتل لند و من با یکی از بسته های پارس که داخلی نامحدود بود کلی دانلود می کردم ازش و البته دانلود ها .... کلی گیم گرفتیم ازش ...نکته بسته های قبلی همین بود .
alirecoba2
01-12-2017, 11:59
اگه شاتل لند رو دوباره نذازن تخلیه میکنم تا آخر این هفته. مسخره کردن خودشون رو.
اگه شاتلند برنگردونن منم خطم تخلیه میکنم میرم از های وب یا شبدیز میگیرم لااقل دو برابر شاتل حجم میدن شاتل با این تعرفه اش به شعور مشتریانش توهین کرده
Milad._.R
01-12-2017, 12:33
نه قبلی رو میشه تمدید کرد
و نه میشه تغییر سرویس داد!
با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید.
black sabbath
01-12-2017, 12:41
من امروز درخواست جمع آوری شاتل(آرت 5 )رو خواهم داد و کوچ می کنم به های وب سرویس زیر
زنگ زدم های وب گفتن هزینه راه اندازیش 5 تومن هست فقط بدیش اینه که می گفت 3 تا 5 روز طول می کشه شاتل جمع آوری کنه و 3 تا 5 روز هم طول می کشه های وب راه اندازی کنه
George Shelly
01-12-2017, 13:28
من فردا از های وب جمع می کنم میرم دیده بان ......
black sabbath
01-12-2017, 13:44
من امروز درخواست جمع آوری شاتل(آرت 5 )رو خواهم داد و کوچ می کنم به های وب سرویس زیر
زنگ زدم های وب گفتن هزینه راه اندازیش 5 تومن هست فقط بدیش اینه که می گفت 3 تا 5 روز طول می کشه شاتل جمع آوری کنه و 3 تا 5 روز هم طول می کشه های وب راه اندازی کنه
من فقط از این می ترسم که امروز درخواست جمع آوری بدم برم های وب و بعد یکی دو روز دیگه شاتل قیمت ها رو معتدل کنه یا مثل های وب بین الملل و داخلی رو نصف نصف حساب کنه
campuzlit
01-12-2017, 13:53
شاتل که فعلا سرویس های جدید رو تو سایت آپدیت نکرده و فقط قیمت خرید گیگ اضافه رو بروزرسانی کرده و بسته شاتل لند رو هم فعلا حذف کرده. بعدش برا من امروز آخرین پیش فاکتور سرویس رو این شکلی عوض کرده. یعنی چی من که نفهمیدم؟
majnoon21
01-12-2017, 13:56
این کجاش خوبه اصلا حجم منصفانه هیچکدوم از شرکت ها خوب نیست مثلا این حجمی که واسه 4 مگ های وب زده باید برای 512 باشه نه 4 مگ یا 120 گیگ برای 16 مگ با قیمت 80 تومان که با مالیات به 88 تا 90 می رسه اصلا خوب نیست. متاسفانه بعضی رفتن تو اینستا وزیر یه جوری گفتن انگار فقط حجم منصفانه ای که شاتل میده بده و برای بقیه جاها از جمله های وب خیلی خوبه در صورتی که ما به حجم همه شرکت ها اعتراض داربم و هیچکدوم رو منصفانه نمی دونیم.
amirakhavan
01-12-2017, 14:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D8%AA%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%82%DB%8C-%D9%87%D9%85%DA%86%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%AF/
آقا من یه سوال داشتم
وزیر گفته بود دیگه چیزی به اسمه ضریب اشتراک 1 به 8 وجود نداره
یعنی مثلا من اگه سرویس 16 مگ های وب بگیرم اگه خطم بکشه باید بهم 16 مگ بده...!!!
الان داخل سایت های وب زده سرویس های غیر حجمی ضریب اشتراک 1 به 8 صورت میگیره
چه مدلیه؟!!:n03:
این کجاش خوبه اصلا حجم منصفانه هیچکدوم از شرکت ها خوب نیست مثلا این حجمی که واسه 4 مگ های وب زده باید برای 512 باشه نه 4 مگ یا 120 گیگ برای 16 مگ با قیمت 80 تومان که با مالیات به 88 تا 90 می رسه اصلا خوب نیست. متاسفانه بعضی رفتن تو اینستا وزیر یه جوری گفتن انگار فقط حجم منصفانه ای که شاتل میده بده و برای بقیه جاها از جمله های وب خیلی خوبه در صورتی که ما به حجم همه شرکت ها اعتراض داربم و هیچکدوم رو منصفانه نمی دونیم.
آره متاسفانه قیمتها بالا هست قبلا با طرحهای جشنواره اینترنت یکساله میگرفیتم با سرعت 16 مگ و دانلود شبانه و کلی ترافیک و ... ماهی زیر 10 هزارتومن برامون خرج بر میداشت اما با این تعرفه های جدید چند برابر هزینه داره وزیر گفته بود این اینترنت منصفانه ارزانتر و به نفع کاربران خواهد بود اما در عمل فقط به نفع خودش و شرکتها و ضرر کاربران در اومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D8%AA%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%82%DB%8C-%D9%87%D9%85%DA%86%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%AF/
خبر رو بخون نوشته بسته های خریداری شده از قبل یعنی بسته تموم شد دیگه تمومه بسته شاتلند رو حذف کردن
آقا من یه سوال داشتم
وزیر گفته بود دیگه چیزی به اسمه ضریب اشتراک 1 به 8 وجود نداره
یعنی مثلا من اگه سرویس 16 مگ های وب بگیرم اگه خطم بکشه باید بهم 16 مگ بده...!!!
الان داخل سایت های وب زده سرویس های غیر حجمی ضریب اشتراک 1 به 8 صورت میگیره
چه مدلیه؟!!:n03:
سرعت 16 مگ بهت میده اما سرعت دانلودت 2 مگ هست
black sabbath
01-12-2017, 14:35
یه ضرب المثلی هست که میگن به مرگ گرفتن که به تب راضی بشه
قضیه ما هم همینه اینقدر که پول بالای اینترنت دادیم حالا که می بینیم یه شرکت حجم رو یک سوم حساب نمی کنه و نصف نصف حساب می کنه قیمت هم از قبل و شاتل کمتره و حجمی که برای بین الملل زده برای من کفایت می کنه می گم این خوبه!!!
بله شما درست می گید اما چه کنیم که از قبال پول ما یه عده خوش پوش کرواتی همیشه به گردش همیشه خندان رو به نون و نوایی رسیدن
الآن یه خبر اومد تو تلگرام که تعرفه ها تا 12 آذر تغییر می کنه
سرعت 16 مگ بهت میده اما سرعت دانلودت 2 مگ هست
اره قربون شکلت میدونم 2 مگ بهم میده!!!
وقتی میزنه ضریب 1 به 8 یعنی امکان داره ساعت شلوغی مصرف بیاد 2 مگ هم شیر کنه که این طوری میشه خلاف اون مصوبشون:n29:
فقط های وب این بند و نوشته تو سایت شاتل ندیدم همچین بندی:n35:
spiderman20078
01-12-2017, 14:53
این چه وضعشه آخه
مسخره بازی جدید ، یک سوم ترافیک بین الملل ، عوضی ها
ماهی 20 تومان بدیم واسه 7 گیگ؟ :|
یه جا بریم همه اعتراض کنیم ، کجا؟ اینستاگرام وزیر یا جای بهتری هست؟
misam5526
01-12-2017, 14:53
مقایسه "های وب" و "مخابرات" در تعرفه های جدید + تعرفه اعلامی "اسیاتک"
مخابرات: 20 گیگ خارجی +10 گیگ داخلی
آسیاتک : 25 گیگ خارجی
مخابرات: 28 خارجی + 14 داخلی
آسیاتک: نداره
مخابرات: 38 گیگ خارجی+19 گیگ داخلی
آسیاتک : 50 گیگ خارجی
مخابرات: 64 گیگ خارجی+ 32 گیگ داخلی
آسیا تک: 75 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
آسیاتک: 150 گیگ خارجی
آسیاتک تا اینجا بهترین تعرفه رو ظاهرا در اختیار مشترک گذاشته!!
اون ترافیکی که اسیاتک زده بدون ترافیک داخلی هست یعنی اگه 150 گیگ خارجی استفاده کردی دیگه چیزی به اسم ترافیک داخلی نداره اینجوری افتضاحه
alirecoba2
01-12-2017, 15:23
اون ترافیکی که اسیاتک زده بدون ترافیک داخلی هست یعنی اگه 150 گیگ خارجی استفاده کردی دیگه چیزی به اسم ترافیک داخلی نداره اینجوری افتضاحه
اخه برادر من ترافیک داخلی دیگه چه صیغه ای هست؟ خیلی محتوی خوب و جذاب داریم روی سرورهای داخلی؟ آپارات -تبیان- آیو-نماشا و....اینا که ارزش ندارن اصلا! نرم افزارهای پیام رسان مثل تلگرام هم سروراشون خارج از کشوره.
اسیاتک شبانه رو کلن حذف کرد؟
hamidreza785
01-12-2017, 15:32
مخابرات رو اشتباه نوشتی مثل شاتل یک سوم بین الملل دو سوم داخلی حساب میکنه
اسیاتک شبانه رو کلن حذف کرد؟
آره لعنتی اسیرمون کرد
آقا من ART۱ داشتم الان چی باید بخرم جاش؟ این قیمتهای مسخره و حجمای بیخودش چیه؟ چی باید بکنیم الان؟:n03::n03:
آره لعنتی اسیرمون کرد
شبانه خیلی خوب و کار راه اندازه حتی برای کسی ک دانلود کمی توی ماه داره در حد ۴۰ ۵۰ گیگ
امیدوارم پارس حذفش نکنه :)
misam5526
01-12-2017, 16:08
مخابرات رو اشتباه نوشتی مثل شاتل یک سوم بین الملل دو سوم داخلی حساب میکنه
بله. ظاهرا مخابرات کلا عوض کرده تعرفه هاش رو و الان شبیه های وب شده قیمتاش!
احتمال عوض شدن تعرفه های مخابرات خصوصا غیر متمرکز و استان به استان بازم وجود داره.
misam5526
01-12-2017, 16:13
با توجه به عوض شدن تعرفه مخابرات پس رو اصلاح میکنم:
مخابرات: 20 گیگ خارجی
مخابرات: 32 گیگ خارجی
مخابرات: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 60 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
مخابرات: 120 گیگ خارجی
همچنان آسیاتک تا اینجا بهترین تعرفه رو ظاهرا در اختیار مشترک گذاشته!!
پی نوشت:
حجم داخلی نصف حجم خارجی محاسبه خواهد شد.
shayan0o21
01-12-2017, 16:45
با توجه به عوض شدن تعرفه مخابرات پس رو اصلاح میکنم:
مخابرات: 20 گیگ خارجی
مخابرات: 32 گیگ خارجی
مخابرات: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 60 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
مخابرات: 120 گیگ خارجی
همچنان آسیاتک تا اینجا بهترین تعرفه رو ظاهرا در اختیار مشترک گذاشته!!
پی نوشت:
حجم داخلی نصف حجم خارجی محاسبه خواهد شد.
مثل اینکه آسیاتک هم تصصیح کرده حجم بین الملل کمتر شده
و این هم مخابرات
و این هم مخابرات
در هر صورت شاتل کمترین حجم بین الملل رو ارایه میده
تعرفه های سرویس غیر حجمی قبلی رو گذاشتی :)
shayan0o21
01-12-2017, 16:57
تعرفه های سرویس غیر حجمی قبلی رو گذاشتی :)
مخابرات تصصیح کردم تهران اینجوری گذاشته
آسیاتک هم توی سایتش که اینجوری زده
misam5526
01-12-2017, 16:57
و این هم مخابرات
در هر صورت شاتل کمترین حجم بین الملل رو ارایه میده
تعرفه جدید اسیاتک در بخش اخبارش اعلام شده:
اونی که شما اسکرین شات گرفتی همون نامحدودای فعلی خودشه (سرویس 100 هزارتومنی نداریم اصلا در طرح جدید!)
مخابراتم تا حالا سه تا تصویر ازش منتشر شده... فک کنم باید دسته بندیش کنم توی یه پست جدید چون احتمالا استانی بوده 2 تا از تعرفه هاش!
مخابرات تصصیح کردم تهران اینجوری گذاشته
آسیاتک هم توی سایتش که اینجوری زده
مخابرات ک فک کنم استان ب استان فرق میکنه
اسیاتک هنوز قسمت تعرفه های سایت ۱۵۴۴ رو اپدیت نکرده
shayan0o21
01-12-2017, 17:00
تعرفه جدید اسیاتک در بخش اخبارش اعلام شده:
اونی که شما اسکرین شات گرفتی همون نامحدودای فعلی خودشه (سرویس 100 هزارتومنی نداریم اصلا در طرح جدید!)
مخابراتم تا حالا سه تا تصویر ازش منتشر شده... فک کنم باید دسته بندیش کنم توی یه پست جدید چون احتمالا استانی بوده 2 تا از تعرفه هاش!
یعنی آسیاتک 300 گیگ حجم با نوعش کاری ندارم میخواد 80 بده؟ :n13:
misam5526
01-12-2017, 17:03
یعنی آسیاتک 300 گیگ حجم با نوعش کاری ندارم میخواد 80 بده؟ :n13:
300 گیگ در صورتی که 100 درصد مصرف داخلی بشه.
در واقع 150 گیگ خارجی دارید که اگه داخلی مصرف کنید مصرفتون نصف حساب میشه ... مثلا 80 گیگ خارجی مصرف کنید و 140 گیگ داخلی ... دیگه به خود کاربر بستگی داره
MW_ARDEN
01-12-2017, 17:05
ینی اسیاتکه داغونم از شاتل بهتره ؟! :|
shayan0o21
01-12-2017, 17:06
300 گیگ در صورتی که 100 درصد مصرف داخلی بشه.
در واقع 150 گیگ خارجی دارید که اگه داخلی مصرف کنید مصرفتون نصف حساب میشه ... مثلا 80 گیگ خارجی مصرف کنید و 140 گیگ داخلی ... دیگه به خود کاربر بستگی داره
آها اونجوری
وسوسه کننده اس ولی از دور قشنــگه فقط :n28:
ینی اسیاتکه داغونم از شاتل بهتره ؟! :|
شاتل طمع کرد و پیش همه بی آبرو شد
majnoon21
01-12-2017, 20:15
کسی از دوستانی که اینجا هست تو این یکی دو روزه رنگ زده شاتل واسه جمع آوری چون شنیدم از وقتی تعرفه های شاتل اعلام شده اپراتورهاش بیچاره شدن از بس زنگ بهش خورده واسه جمع آوری خط یا بد و بیراه از کاربرا شنیدن من خودم زنگ زدم برخلاف همیشه که خیلی محترمانه جواب می دادن طرف خیلی بد صحبت کرد انگار قبل از من فقط زنگ بودن واسه دعوا
با حذف شاتلند و شبانه و این تعرفه مزخرفی که گذاشته دیگه دلیلی برای موندن در شاتل باقی نمونده
[Mohsen]
01-12-2017, 20:49
.................................................. ..
George Shelly
01-12-2017, 20:55
نمی دونید کدوم سایت سرورش رو ایران هست و کدوم نیست ؟
این افزونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید ( مرورگر کروم ) .
mehdig20
01-12-2017, 21:24
سلام، من یک ماه و خرده ای هست از مخابرات اومدم شاتل، تو این مدت کم تا حالا ۳ یا ۴ بار تلفن خونه قطع شده و بوق هم نداره، قبلا خیلی کم پیش میومد، شاید سالی ی بار، قطعی بوق میتونه به اینترنت و این که تقریبا خطم به زور ۱۶ مگ رو میکشه داشته باشه؟ یا این قطعیا اتفاقیه، با قسمت خرابی مخابرات هم حرف زدم گفت من قطعی رو از همین مخابرات درست کردم و بیرون از مرکز مخابرات قطعی سیم نداری.
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
mehrdad3x
01-12-2017, 21:41
6 سال شاتل داشتم حقیقتش رو بگم خیلی خوب بود قطعی اصلا نداشتم چندباریم که داشتم مشکل از سیمکشی خونه بود
ولی با این نرخ های جدید دیگه شاتل نمیمونم
تا 16 این ماه سرویس دارم نرخ ها تغیر نکنه جمع میکنم ازش
من حداقل 50 گیگ مصرف دارم اونم 49 گیگش مصرف خارجیه هیچ سرویس درستی نداره تو این سرویس های جدیدش که نیاز من رو رفع کنه
حالا شانس بده من تو شهر ما همین شاتل هست و مخابرات و اسیاتک که تازه اومده و قطعی میگن زیاد داره ...
ولی واسه اعتراض هم شده از شاتل تخلیه میکنم...
amirakhavan
01-12-2017, 21:58
این افزونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید ( مرورگر کروم ) .
مرسی افزونه خوبی بود...
این افزونه هم خوبه لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعت خوبی توی محاسبه داره. چون افزونه شما مقداری دیرتر محاسبه میکنه و اطلاعات بیشتری رو محاسبه میکنه
misam5526
01-12-2017, 22:11
ویرایش شد. لطفا حذف بشه
misam5526
01-12-2017, 22:51
ویرایش شد . لطفا حذف بشه
rahman0158
01-12-2017, 23:28
اینو باش خودش فهمید چه گندی زده.:n02:
کاربران عزیز
با درود
بیگمان مطلع هستید که این شرکت، مطابق با الزامات قانونی مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات، مجبور به حذف سرویسهای حجمی و ارایهی سرویسهای غیرحجمی شد. به همین منظور نیز تعرفههای جدید مطابق قانون و با هماهنگی دارندگان پروانه طی چند روز گذشته اعلام گردید. با این همه، با پیگیریهایی که با نهادهای حاکمیتی داشتیم، به نظر میرسد هنوز ابهاماتی در تفسیر مصوبهی یادشده وجود دارد که لازم است از این نهادها کسب تکلیف و درخواست شفاف سازی کنیم. بر این اساس، با توجه به ابهامات موجود، مجبور به حذف تعرفههای جدید شدیم تا برای قیمت سرویسها تعیین تکلیف گردد. از صبوری شما سپاسگزاریم.
آنچه مسلم است، ما از یک سو موظف به رعایت قوانین هستیم و از سوی دیگر، بزرگترین خانوادهی مشتریان اینترنت کشور را در شاتل اتفاقی گرد هم نیاوردهایم و رضایت آنان، پیش فرض همهی فعالیتهای ماست.
با سپاس
شاتل
shatel
مشاهده کردید؟ درصورت اعتراض و ساکت ننشستن، مجبور به عقب نشینی هستند؟ در همه حوزه ها...
شاتل دقیقا فهمید که چه اشتباهی کرده و حذف کرد تعرفه خودش رو..
فقط اعتماد ش رو بین کاربارنش با این کار از دست داد..نشون داد میتونسته بهتر سرویس بده و نداده برای سود بیشترش...
شاتل تعرفه جدید غیرحجمی اعلام شدهاش رو حذف کرد!
این شرکت اعلام کرد که هنوز ابهاماتی در تفسیر مصوبهی یادشده وجود دارد و باید درخواست شفاف سازی کنند
منبع: زومیت
بله، وقتی دیدند کاربران واقعا از این سو استفاده ای که داشت ازشون می شد، ساکت نموندند و قصد رفتن به شرکت های دیگه داشتند و دستشون رو شد...فهمیدند باید تجدید نظر بکنند در کارشون.
فقط خودش رو بی آبرو کرد ... تو کل شرکت ها فقط شاتل سواستفاده و طمع کرد از مصوبه
mehrdad3x
02-12-2017, 00:03
لازم بود؟
بزرگترین اپراتور اینترنتی بودین همه ازتون راضی بودن بازم بیشتر سود میخواستین؟
با این همه کاربر باید بهترین تعرفه ممکن رو شاتل میداد اونوقت چندتا شرکت جدید هم تعرفه های بهتری دادن
خجالت نکشیدین واقعا؟
حالام دیدن بیشتر کاربراشون تخلیه میکنن با ابروریزی گفتن طرح رو درس میکنیم
لازم بود؟
بزرگترین اپراتور اینترنتی بودین همه ازتون راضی بودن بازم بیشتر سود میخواستین؟
با این همه کاربر باید بهترین تعرفه ممکن رو شاتل میداد اونوقت چندتا شرکت جدید هم تعرفه های بهتری دادن
خجالت نکشیدین واقعا؟
حالام دیدن بیشتر کاربراشون تخلیه میکنن با ابروریزی گفتن طرح رو درس میکنیم
حتی بهترین تعرفه رو هم بدهند، اعتماد شون پیش کاربران از دست رفت...
sasan.69
02-12-2017, 00:11
برای موزیلا افزونه ای نیس؟
vahidreza2007
02-12-2017, 00:26
اين افزونه رو نصب كن تقريبا همون كار رو ميكنه و نشون ميده محل سرور رو Country Flags & IP Whois
مثلا الان بعد نصب اين افزونه سرور اين سايت پي سي ورد رو المان نشون ميده ! نميدونم درسته يا نه
mahmoodsoft
02-12-2017, 00:28
mahmoodsoft
02-12-2017, 00:53
اين افزونه رو نصب كن تقريبا همون كار رو ميكنه و نشون ميده محل سرور رو Country Flags & IP Whois
مثلا الان بعد نصب اين افزونه سرور اين سايت پي سي ورد رو المان نشون ميده ! نميدونم درسته يا نه
یه نکته بگم در خصوص این افزونه : اینکه سرور سایت کدوم کشور باشه اصلا مهم نیس ، مهم سرور دانلود سایته که میتونید با درج لینک دانلود اون نرم افزار در آدرس بار از سرورش مطلع بشید کجاس
misam5526
02-12-2017, 00:59
پارس انلاین هم قیمتاش رو اضافه کرد. لیست چهار شرکت مخابرات+اسیاتک+های وب +پارس انلاین
تعرفه مخابرات رو از نمونه موجود در سایت کشوری (نه استانی) قرار میدم و تفکیک رو هم فعلا چیزی نمینویسم تا مشخص بشه
مخابرات: 30 گیگ ( تقسیم بندی نامعلوم)
پارس آنلاین: 16 گیگ خارجی
مخابرات: 42 ( تقسیم بندی نامعلوم)
پارس آنلاین: 25 گیگ خارجی
مخابرات: 57 ( تقسیم بندی نامعلوم)
پارس آنلاین: 32 گیگ خارجی
مخابرات: 96( تقسیم بندی نامعلوم)
پارس آنلاین: 48 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
مخابرات: 130( تقسیم بندی نامعلوم)
پارس آنلاین: 100 گیگ خارجی
پی نوشت:
1- حجم داخلی نصف حجم خارجی محاسبه خواهد شد.
2- شاتل تعرفه هاش رو حذف کرده و فعلا مشخص نیست
3- فعلا آسیاتک فقط به صراحت قانون جدید تضمین سرعت رو اضافه کرده
افزونه (add on)
flagfox
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان دانلود شبانه رایگان کلا از همه آی اس پی ها حذف میشه؟؟؟!!!
شاتل که هنوز همون تعرفه های مزخرفش رو گذاشته
[Mohsen]
02-12-2017, 02:57
پارس انلاین هم قیمتاش رو اضافه کرد. لیست چهار شرکت مخابرات+اسیاتک+های وب +پارس انلاین
تعرفه مخابرات رو از نمونه موجود در سایت کشوری (نه استانی) قرار میدم و تفکیک رو هم فعلا چیزی نمینویسم تا مشخص بشه
سرویس 16 مگ (80 تومن)
پی نوشت:
این دیگه چه جوکیه؟!:n08:الان مگر های وب و پارس آنلاین عملا یک شرکت نیستند؟
;9021529']این دیگه چه جوکیه؟!:n08:الان مگر های وب و پارس آنلاین عملا یک شرکت نیستند؟
آلان بالقوه یه شرکتن :n31:
از سال جدید انگار یکی میشن دیگه
دوستان همه برید اعتراض کنید به حذف بسته ی شاتللند.
یه بار همه اعتراض کردن و یه سری ها گفتن جمع می کنن، ترسیدن عقب کشیدن و بسته رو برگردوندند.
اعتراض کنیم تا برگردونن. وگرنه منم تخلیه می کنم.
mohammadFC
02-12-2017, 15:47
شاتل تعرفه جدید اعلام کرد و گفته نیمی از ترافیک اعلام شده مصرف بین الملله
تعرفه های جدید شاتل اعلام شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF/)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۱۲-۰۲_۱۵-۳۵-۱۰.jpg
MMDFullHD
02-12-2017, 15:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۱۲-۰۲_۱۵-۳۵-۱۰.jpg
عالی تر شده
rahman0158
02-12-2017, 15:52
کم کم بازی داره جالب میشه !! ببینیم بقیه شرکت ها چه حرکتی میزنن. مخابرات رفت ته جدول:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DB%B0_%DB%B2%DB%B1_%DB%B3%DB%B9_%DB%B4%DB%B2.jpg
sajad-tnt
02-12-2017, 16:06
تعرفه های جدید شاتل اعلام شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF/)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۱۲-۰۲_۱۵-۳۵-۱۰.jpgاین شد یه چیزی...
بسته شاتللند هم برگرده همه چی عالی نه ولی خوب و قابل تحمل میشه.
behnamcp
02-12-2017, 16:16
دوستان فقط یه نکته :اونایی که تجربه دارن بگن مثلا سرعت اسمی512بیت بر ثانیه چه سرعت واقعی میشه؟
rahman0158
02-12-2017, 16:25
دوستان فقط یه نکته :اونایی که تجربه دارن بگن مثلا سرعت اسمی512بیت بر ثانیه چه سرعت واقعی میشه؟
512 تقسیم بر 8 میاد 64 کیلوبایت سرعت اسمی سرویس ولی تجربه نشون داده شرکت ها برای رقابت سرعت بالاتری از سرعت اسمی می دهند.
George Shelly
02-12-2017, 16:28
خیلی خوب شد تقریبا ولی می تونست مثلا 200 گیگ بین الملل بده و بقیه ش رو داخلی ...
یکی تو اینستگرم دیده بان می گفت سرویس 8 مگ غیرحجمی گرفته 120 گیگ اینترنت 120 گیگ اینترانت ولی سرعتش بیشتر از 8 مگ هست ....
misam5526
02-12-2017, 16:30
.
امکان استفاده از بستهی تشویقی شبانه و بستههای شاتللند و نماوا همچنان برای این سرویسها وجود دارد.
بسته هاي جديد حذف شد دوباره ؟
misam5526
02-12-2017, 16:37
لیست چهار شرکت مخابرات+اسیاتک+های وب +پارس انلاین+ شاتل
شاتل: 32.5 گیگ خارجی
شاتل: نداره
شاتل: 55 گیگ خارجی
شاتل: 80 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
شاتل: 160 گیگ خارجی
پی نوشت:
*متن و فایل مصوبه اخیر سازمان تنظیم مقررات رو در تاپیک مربوط به تعرفه قرار میدم برای جزییات بیشتر
Ali_Moradi
02-12-2017, 16:49
دوستانه با وجود تغییرات جدید من تو محل کار و خونه شاتل اکو سالانه دارم و از سرعتم راضی ، بنظرتون تا پیش از زمان تموم شدن مدت سالیانم تبدیل کنم به سرویس های جدید؟ یا بزارم باشه تا اتمام زمان سرویس؟
vahidreza2007
02-12-2017, 17:12
لیست چهار شرکت مخابرات+اسیاتک+های وب +پارس انلاین+ شاتل
*متن و فایل مصوبه اخیر سازمان تنظیم مقررات رو در تاپیک مربوط به تعرفه قرار میدم برای جزییات بیشتر
اقا اين حجم هاي مخابرات رو از رو چه منبعي گذاشتي ؟ اگر اينطور باشه مخابرات از همشون بهتره بنظرم ! هر چند ميشد از اينم بالاتر باشه كل سرويس ها !
بنظرم مخابرات تفكيك داخل و خارج نداشته باشه خخخ :n02:
misam5526
02-12-2017, 17:43
اقا اين حجم هاي مخابرات رو از رو چه منبعي گذاشتي ؟ اگر اينطور باشه مخابرات از همشون بهتره بنظرم ! هر چند ميشد از اينم بالاتر باشه كل سرويس ها !
بنظرم مخابرات تفكيك داخل و خارج نداشته باشه خخخ :n02:
سایت شرکت مخابرات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/news/details/19
babak13592006
02-12-2017, 17:52
این دومگ شاتل واقعا خوبه اگه تشویقی ها رو هم حذف نکنه عالیه
سرویس های جدید مخابرات
misam5526
02-12-2017, 17:55
سرویس های جدید مخابرات
این منبع تصویرش مربوط به سایت استانی مخابراته و سراسری نیست.
سایت اصلی و مرکزی مخابرات همون لینک بالاست که به دوستمون دادم.
این منبع تصویرش مربوط به سایت استانی مخابراته و سراسری نیست.
سایت اصلی و مرکزی مخابرات همون لینک بالاست که به دوستمون دادم.
مربوط به شیراز هست
- - - Updated - - -
مخابرات شیراز عکس لیست تعرفه های های وب رو گذاشته اما هنوز قطعی نیست
ما برای آنکه ایران خانه خوبان شود
رنج دوران برده ایم... #شاتل #اینترنت
2_ahmadzadeh
02-12-2017, 18:20
اقا این مصاحبه ای که یکی از مسئولین قاطر (شاتل:n02:) کرده و گفته ما پیگیر شبانه هستیم و دوست داریم اضافه بکنیم درسته؟
من مخابرات دارم و دودلم برم دیدبان یا نه ولی اگه قرار باشه مجوز برای شبانه صادر بشه 100% مخابرات دوباره شبانه میذاره و دیدبان 100% شبانه نمیذاره.
خودمون کم بدبختی و استرس و مشغولیت ذهنی داشتیم الان این اینترنتم بهش اضافه شد
اقا این مصاحبه ای که یکی از مسئولین قاطر (شاتل:n02:) کرده و گفته ما پیگیر شبانه هستیم و دوست داریم اضافه بکنیم درسته؟
من مخابرات دارم و دودلم برم دیدبان یا نه ولی اگه قرار باشه مجوز برای شبانه صادر بشه 100% مخابرات دوباره شبانه میذاره و دیدبان 100% شبانه نمیذاره.
خودمون کم بدبختی و استرس و مشغولیت ذهنی داشتیم الان این اینترنتم بهش اضافه شد
شبانه رایگان و سایر سیاستهای تشویقی مثل بسته های نماوا و شاتل لند ادامه خواهند داشت.
2_ahmadzadeh
02-12-2017, 18:31
شبانه رایگان و سایر سیاستهای تشویقی مثل بسته های نماوا و شاتل لند ادامه خواهند داشت.
سرویسایی که بچه ها الان دارن منظورم نیستا.
مثلا من یه سرویس غیرحجمی جدید بخرم بازم شبانه داره؟
بله بله منم سرویسهای جدید منظورم هست داره شبانه ) jh =
سرویسایی که بچه ها الان دارن منظورم نیستا.
مثلا من یه سرویس غیرحجمی جدید بخرم بازم شبانه داره؟
MW_ARDEN
02-12-2017, 18:44
در مورد شبانه ها خبر ندارین ؟
حالا ک گفتن حذف نمیشه به چه سیاستی ادامش میخان بدن ؟
در ضمن فکر کنم دیگه سرعتو باز نذارن با این وضع ، درسته ؟
2_ahmadzadeh
02-12-2017, 18:47
بله بله منم سرویسهای جدید منظورم هست داره شبانه ) jh =
عهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه:n04:.خداییش؟ برم تو سایت شاتل نوشته؟ خب اینجوری باشه شاتل میگیرم فقط بدبختی تو مرکز ما کمبود پورت داره
یعنی اگه قرار باشه با گیگایی که برای هرماه درنظر گرفتن شبانه هم ارائه بشه من یکی هیچ مشکلی با سرویسای جدید ندارم.چرا؟ چون حتی در ماه 30 گیگ هم کارمو راه میندازه ولی از اونور مشکل دانلود دارم.
بالاخره فیلم میبینم.سریال میبینم.نه برای کاسبی و فروش.برای دیدن خودم.این اپدیتا دهنه ادمو صاف میکنه الان تلویزیونم فریمورش 1.7 گیگه هر ماهم یکی دو بار اپدیت براش میاد.گوشی اپدیت میخواد کنسول اپدیت میخواد کلا همه چی اپدیت میخواد و بدون شبانه اصلا اپدیت کردن شدنی نیست
یعنی بسته شاتل لند رو دوباره اضافه میکنند؟ چون الان حذف شده
دوستان در جریان باشید این تعرفه ها پیشنهادی از سوی شاتل هست فعلا و تصویب نشده توسط وزارت ارتباطات پس در نتیجه امکان تغییرش زیاده البته نه اینکه بدتر بشه یا حجم کم بشه دوباره نه یه سری ابهامات وجود داره وزارت ارتباطات گفته شرکت ها کل حجمش رو باید اینترنت بین الملل بده و حق سوا سازی اینرتنت داخلی خارجی نداره فقط باید کاربر اگر حجم داخلی مصرف کرد براش نصف حساب بشه.
متن خبر:
اطلاعیه فعلی شاتل 11آذرماه:
با درود بیگمان مطلع هستید که این شرکت، مطابق با الزامات قانونی مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات، مجبور به حذف سرویسهای حجمی و ارایهی سرویسهای غیرحجمی شد. به همین منظور نیز تعرفههای جدید مطابق قانون و با هماهنگی دارندگان پروانه طی چند روز گذشته اعلام گردید. با این همه، با پیگیریهایی که با نهادهای حاکمیتی داشتیم، به نظر میرسد هنوز ابهاماتی در تفسیر مصوبهی یادشده وجود دارد که لازم است از این نهادها کسب تکلیف و درخواست شفاف سازی کنیم. بر این اساس، با توجه به ابهامات موجود، مجبور به حذف تعرفههای جدید شدیم تا برای قیمت سرویسها تعیین تکلیف گردد. از صبوری شما سپاسگزاریم. آنچه مسلم است، ما از یک سو موظف به رعایت قوانین هستیم و از سوی دیگر، بزرگترین خانوادهی مشتریان اینترنت کشور را در شاتل اتفاقی گرد هم نیاوردهایم و رضایت آنان، پیش فرض همهی فعالیتهای ماست.
با سپاس شاتل
این مصوبه خیلی بهتر شد برای کاربر ها
قدیم تا حرف می زدی میگفت شما الا نحداکثر با سرعت 25 کیلوبایت بر ثانیه باید دانلود کنی و 150 کیلوبایت دانلود میکنی و منت هم میزاشت.
بعد هم دستشون باز بود...با قیمت و حجم و سرعت هر جور دوست داشتند بازی میکردند...یک سیاست بدی بود...عملا هر شرکت 100 تا تعرفه و سرویس برای خودش درست کرده بود.
الان دستشون بسته شده...قیمت یکسان هست و سرعت باید تضمین بشه و ترافیک شناور هست و سرعت هم میتونند بالاتر بدن
تنها راهی که میشد از پس شرکت های اینترنتی بر امد همین بود..وگرنه من یادمه واعظی وزیر قبلی چند بار قیمت ترافیک رو کم کرد برای شرکت ها اما دیدیم هزار تومن هم کسی بهمون تخفیف نداد یا ترافیک بیشتر بده
همش رو شرکت ها میخوردند
شاتل سرویس جدید اضاف کرده داخلی نامحدود
iman2919
02-12-2017, 18:55
شاتل حجم افزایش داده ولی متاسفانه سرعت دیگه تا 16 مگابیت باز نیست!
یعنی بسته شابل لند رو دوباره اضافه میکنند؟ چون الان حذف شده
بله اون داستانها هم دوباره اضافه میشه
در حال حاضر و بعد از تاریخ 10 آذر به علت عجله زدگی وبسایت شاتل ناقصی های بیسایری داره حتی کسی نمیتونه سرویس جدید بخره الان چون تعرفه مصوبی وجود نداره.
تا اواسط هفته مشکلات حل خواهد شد و سرویس دهی به روال عادی باز خواهد گشت (فروش)
اگر میبینید این چنین به شرکت های اینترنتی فشار آوردند، به خاطر اینکه وزیر از سمت رئیس دفتر ریاست جمهوری یعنی وزیر سابق(واعظی) حمایت میشه وگرنه هیچ کسی نمی توانست این طور دست شرکت های اینترنتی رو ببنده و محدود کنه
هر سری تخفیف در ترافیک به شرکت ها میدادند، خود شرکت ها می خوردند و تا حرف میزدی ، میگفت سرعت رو تقسیم بر 8 بکن، پس باید 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنی و می زدند تو سر کاربر
شاتل حجم افزایش داده ولی متاسفانه سرعت دیگه تا 16 مگابیت باز نیست!
به مرور مجبورند برای جلب رضایت مشتری، سرعت هم بیشتر بدهند.
2_ahmadzadeh
02-12-2017, 19:03
من الان با بخش فروش صحبت کردم.دوستمون فرمودن که ماهم قضیه شبانه رو در حد خبرای تلگرامی خوندیم و چیزی ابلاغ نشده ولی احتمالا تا فردا پسفردا بخشنامش میاد.
ولی بدبختانه هنوز یکساله تو نوبت پورتم فکرم نکنم حالا حالاها پورت خالی گیرم بیاد
اگه این بسته نامحدود داخلی رو نگه داره و قیمتش مناسب باشه خوبه
من الان با بخش فروش صحبت کردم.دوستمون فرمودن که ماهم قضیه شبانه رو در حد خبرای تلگرامی خوندیم و چیزی ابلاغ نشده ولی احتمالا تا فردا پسفردا بخشنامش میاد.
ولی بدبختانه هنوز یکساله تو نوبت پورتم فکرم نکنم حالا حالاها پورت خالی گیرم بیاد
منبع خبر من : اینستاگرام رسمی خود شرکت شاتل پست شماره 942 (تعرفه های جدید-توضیحات تصویر)
این تعرفه های جدید از کی قابل خرید و استفاده س؟
AliMirzaie
02-12-2017, 19:16
با وجودی که طرح های جدید شاتل از سایر طرح های یکماهه شرکت های دیگه بهتره اما همچنان به صرفه ترین و مناسب ترین سرویس ها در رنج قیمت ماهیانه صفر تا 25 تومن، با اختلاف زیاد، سرویس های 12 ماهه 3 مگ و 4 مگ های وب هستن، که قیمت هر گیگ بین المللشون به ترتیب 457 تومن و 416 تومن در میاد و فعلا تو رنج قیمت ماهیانه 20 و 25 تومن، هیچ سرویسی از شرکت های دیگه چه از نظر سرعت و چه از نظر حجم حتی بهشون نزدیک هم نشده.
سرویسای جدید شاتل یه مشکلی که دارن اینه که حجم مصرف منصفانه ماهیانه شون به ماه بعد منتقل نمیشه و این که در مورد سرویس های چند ماهه هم توضیح نداده که حجم منصفانه رو ماه به ماه محاسبه می کنه یا برای کل دوره.
اما شاتل واقعا اولین قدم رو واسه کم مصرفایی که به سرعت بالا نیاز دارن برداشته. امیدوارم این طرحش رو با تنوع حجم اولیه بیشتر و قیمت مناسب ارائه بده (فعلا که قیمتشو مشخص نکرده) و روی همین سرویس هم شبانه رایگان رو بشه فعال کرد نه فقط رو اون سرویسای با سرعت ثابت.
2_ahmadzadeh
02-12-2017, 19:23
منبع خبر من : اینستاگرام رسمی خود شرکت شاتل پست شماره 942 (تعرفه های جدید-توضیحات تصویر)
من یه سوال برام پیشو اومد لطف میکنید بهم جواب بدید.چون یوزر شاتل نیستم دقیق نمیدونم.
تو همون پست نوشته شده بسته شبانه.من اط اسمش حدس میزنم بسته ای باشه که جدا از سرویس باید خریداری بشه مثلا شما یه 1 ماهه 8 مگ با ترافیک مشخص میخری،بعد اگه خواستی یه بسته شبانه هم میخری.درسته؟
شاتل فهمیده ممکنه مشتریانش رو از دست بده داره سعی میکنه با تعرفه های مختلف مشتریاش رو راضی نگه داره
AliMirzaie
02-12-2017, 19:26
من یه سوال برام پیشو اومد لطف میکنید بهم جواب بدید.چون یوزر شاتل نیستم دقیق نمیدونم.
تو همون پست نوشته شده بسته شبانه.من اط اسمش حدس میزنم بسته ای باشه که جدا از سرویس باید خریداری بشه مثلا شما یه 1 ماهه 8 مگ با ترافیک مشخص میخری،بعد اگه خواستی یه بسته شبانه هم میخری.درسته؟
بله درسته باید جدا خریداری شه. و اگه قیمتش مثل قبل بمونه ماهیانه 7 و خورده ایه.
2_ahmadzadeh
02-12-2017, 19:30
بله درسته باید جدا خریداری شه. و اگه قیمتش مثل قبل بمونه ماهیانه 7 و خورده ایه.
بعد همین بسته ای که شما فرمودید محدودیت هم داشت؟ چون شاتل که تو محدود کردن شهره خاص و عامه:n02:.ولی کلا اگه همین 7 تومن باشه که خیلی خوبه پول 1 چیپسه
vahidreza2007
02-12-2017, 19:36
بعد همین بسته ای که شما فرمودید محدودیت هم داشت؟ چون شاتل که تو محدود کردن شهره خاص و عامه:n02:.ولی کلا اگه همین 7 تومن باشه که خیلی خوبه پول 1 چیپسه
داداش محله شما چيپس رو گرون ميفروشن چه خبر 7 تومن ! بيا محله ما 1500 بخر :n02:
جدا از شوخي ببله اگر اين طرح باشه به صرفه ميشه خريدش و اينكه براي شبانه چقدر حجم در نظر ميگيرن هم مهمه
Antonio1991
دوستان من تا حالا دانلود شبانه نداشتم با شاتل.
چجوریه بابت دانلود شبانه جدا پول میگرفتن؟ بعد چقدر هرشب میتونستی دانلود کنی؟ محدودیت سرعت و حجم شبانه نداشت؟
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
AliMirzaie
پشتیبانی که می گفت حتی با شبی 2-3 گیگ دانلود هم بعد از چند شب محدود میشید اما به گفته دوستان سرعت رو واسه پر مصرفا تا ساعتای 4 و 5 محدود می کردن و بعد از اون آزاد بود. مهمتر اینه که سرعت شبانه رو از این به بعد باز میزارن یا برابر سرعت اسمی سرویسه
black sabbath
02-12-2017, 19:37
دوستان در جریان باشید این تعرفه ها پیشنهادی از سوی شاتل هست فعلا و تصویب نشده توسط وزارت ارتباطات پس در نتیجه امکان تغییرش زیاده البته نه اینکه بدتر بشه یا حجم کم بشه دوباره نه یه سری ابهامات وجود داره وزارت ارتباطات گفته شرکت ها کل حجمش رو باید اینترنت بین الملل بده و حق سوا سازی اینرتنت داخلی خارجی نداره فقط باید کاربر اگر حجم داخلی مصرف کرد براش نصف حساب بشه.
متن خبر:
اطلاعیه فعلی شاتل 11آذرماه:
با درود بیگمان مطلع هستید که این شرکت، مطابق با الزامات قانونی مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات، مجبور به حذف سرویسهای حجمی و ارایهی سرویسهای غیرحجمی شد. به همین منظور نیز تعرفههای جدید مطابق قانون و با هماهنگی دارندگان پروانه طی چند روز گذشته اعلام گردید. با این همه، با پیگیریهایی که با نهادهای حاکمیتی داشتیم، به نظر میرسد هنوز ابهاماتی در تفسیر مصوبهی یادشده وجود دارد که لازم است از این نهادها کسب تکلیف و درخواست شفاف سازی کنیم. بر این اساس، با توجه به ابهامات موجود، مجبور به حذف تعرفههای جدید شدیم تا برای قیمت سرویسها تعیین تکلیف گردد. از صبوری شما سپاسگزاریم. آنچه مسلم است، ما از یک سو موظف به رعایت قوانین هستیم و از سوی دیگر، بزرگترین خانوادهی مشتریان اینترنت کشور را در شاتل اتفاقی گرد هم نیاوردهایم و رضایت آنان، پیش فرض همهی فعالیتهای ماست.
با سپاس شاتل
من از دیشب که اینترنت ماهیانم تموم شده قطع شده و الآن دارم با 4g کار می کنم
با توجه به نظر شما برم تمدید کنم یا صبر کنم و تغییراتی داریم؟
Milad._.R
02-12-2017, 19:41
مثل های وب یکساله و.. با تخفیف بزاره خوب میشه،
الان طرح های یکساله و.. های وب نیاز من یکی رو برطرف میکنه و از تعرفه های قبلی برام ارزون تر میشه
ولی یک ماهه همچنان مناسب نیست...
امیدوارم شاتل سر عقل بیاد، چون برای کوچ کردن به های وب باید حدود یک هفته بدون adsl بشم
این تعرفه های جدید از کی قابل خرید و استفاده س؟
کسی خبر نداره؟
کسی خبر نداره؟
فعلا که هنوز تصویب نشده
2_ahmadzadeh
02-12-2017, 19:55
داداش محله شما چيپس رو گرون ميفروشن چه خبر 7 تومن ! بيا محله ما 1500 بخر :n02:
جدا از شوخي ببله اگر اين طرح باشه به صرفه ميشه خريدش و اينكه براي شبانه چقدر حجم در نظر ميگيرن هم مهمه
داداش ما سره گردنه زندگی میکنیم چاره ای نیست:n08:
قطعا برای شبانه هم یه حجم محدودی میذارن وگرنه بعضیا شرکتو........:n08:
ولی من بخوام مصرف شبانه خودم رو حساب کتاب کنم و مثال بزنم میگم در ماه مثلا80-90 گیگ.
الان باز مثلا یه سری میگن خب تو میتونی با 2 تومن بسته ایرانسل بخری 60 گیگ دانلود کنی ولی به این توجه نمیکنن که ادم که همه دانلوداش به 3 ساعت محدود نمیشه که! در ماه ادم یهو احتیاج پیدا میکنه
2_ahmadzadeh
02-12-2017, 19:57
پشتیبانی که می گفت حتی با شبی 2-3 گیگ دانلود هم بعد از چند شب محدود میشید اما به گفته دوستان سرعت رو واسه پر مصرفا تا ساعتای 4 و 5 محدود می کردن و بعد از اون آزاد بود. مهمتر اینه که سرعت شبانه رو از این به بعد باز میزارن یا برابر سرعت اسمی سرویسه
اگه بخوان شبانه رو ادامه بدن قطعا نمیتونن دست به سرعتش بزنن و محدود کنن.فوقش محدودیت حجم بذارن براش
AliMirzaie
02-12-2017, 20:21
مثل های وب یکساله و.. با تخفیف بزاره خوب میشه،
الان طرح های یکساله و.. های وب نیاز من یکی رو برطرف میکنه و از تعرفه های قبلی برام ارزون تر میشه
ولی یک ماهه همچنان مناسب نیست...
امیدوارم شاتل سر عقل بیاد، چون برای کوچ کردن به های وب باید حدود یک هفته بدون adsl بشم
اخبار صدا و سیما می گفت که طبق قانون جدید باید 24 ساعته رانژه کنن یعنی حداکثر 48 ساعته تغییر آی اس پی بدی. قبلا 72 ساعت مهلت رانژه داشتن که یه هفته طول می کشید.
Milad._.R
02-12-2017, 21:12
اخبار صدا و سیما می گفت که طبق قانون جدید باید 24 ساعته رانژه کنن یعنی حداکثر 48 ساعته تغییر آی اس پی بدی. قبلا 72 ساعت مهلت رانژه داشتن که یه هفته طول می کشید.
اجرایی بشه که خوبه
دیروز به های وب زنگ زدم گفتن بعد از تخلیه کردن، 3-5 روز طول میکشه
برای مشتری جدید باید زودتر کارشو راه بندازن اینه وضعیت
دیگه تخلیه کردن وضعش بدتره، باید هر روز زنگ بزنی پیگیر بشی
چند سال پیش یادمه خودم میرفتم مخابرات پیگیری میکردم!
12041204
02-12-2017, 21:33
حالا شانس من رو
امشب باید اینترنت شاتل رو شارژ کنم
زنگ زدم خودشون هم پرت و پلا میگفتند
میگن اول سرویس رو قطع میکنیم بعد شما درخواست سرویس جدید بدید.
[Mohsen]
02-12-2017, 21:43
قیمت های جدید شاتل واقعا خوبه ولی باید دید با چه کیفیتی میتونه ارائه بده.
مثلا این بند از خود سایت شاتل:
پس از رسیدن به آستانه مصرف منصفانه، سرعت سرویس به حد قانونی مندرج در مصوبه ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات تغییر میکند. اما مشتریان میتوانند با خرید حجم ترافیک دلخواه به سرعت اصلی سرویس خود بازگردند.
و این هم حد قانونی مصوبه 266
پس از عبور از آستانه استفاده منصفانه ماهانه، دارنده پروانه می تواند نسبت به اعمال سیاست استفاده منصفانه اقدام کند و نسبت به کاهش سرعت کاربر تا حداقل سرعت Kbps 128 اقدام نماید و یا آنکه براساس اطلاع رسانی های قبلی انجام شده به کاربر و اخذ تاییدیه های مربوطه از وی، نسبت به فروش حجم اضافه ترافيک بین الملل و داخلی اقدام کند.
یعنی الان سرویس 2 مگابیت میخرید با 32.5 گیگ بین الملل، در صورتیکه این میزان مصرف بشه شاتل از نظر قانونی میتونه سرعت داخلی و خارجی رو تا 16 کیلوبایت کاهش بده. در کل جالب شده :n02:
misam5526
02-12-2017, 22:52
لیست رو با قیمتهای پیشگامان اپدیت میکنم (ظاهرا یک سوم ترافیک رو پیشگامان خارجی محسوب کرده)
لیست پنج شرکت مخابرات+اسیاتک+های وب +پارس انلاین+ شاتل +پیشگامان
شاتل: 32.5 گیگ خارجی
پیشگامان: 25 گیگ خارجی + 50 گیگ داخلی
شاتل: نداره
پیشگامان: 35 گیگ خارجی + 70 گیگ داخلی
شاتل: 55 گیگ خارجی
پیشگامان: 50 گیگ خارجی + 100 داخلی
شاتل: 80 گیگ خارجی
پیشگامان: 75 گیگ خارجی + 150 داخلی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
شاتل: 160 گیگ خارجی
پیشگامان: 150 گیگ خارجی + 300 گیگ داخلی
پی نوشت:
2- فعلا آسیاتک فقط به صراحت قانون جدید تضمین سرعت رو اضافه کرده
قیمت رو 10000 تومان اعلام کرد.
albertxx
02-12-2017, 23:05
الان این یعنی رو هر سرویسی که مشترک داره فعال میشه ؟؟؟
یا باید بین این سرویس و سرویس غیر حجمی یکی رو انتخاب کرد ؟؟؟
این که فقط داخلیه
babak13592006
02-12-2017, 23:09
قیمت رو 10000 تومان اعلام کرد.
این اگه سرعتش خوب باشه گزینه خوبی برای دانلوده
برای جبران سرویس های حجمی
سرویس زیر می تواند جایگزین خوبی باشه
به نظر ١٠ تومان در نظر گرفتن
همراه با خرید حجم با قیمت جدید
الان این یعنی رو هر سرویسی که مشترک داره فعال میشه ؟؟؟
یا باید بین این سرویس و سرویس غیر حجمی یکی رو انتخاب کرد ؟؟؟
این که فقط داخلیه
خیر
یا این سرویس یا سرویس غیر حجمی.
در واقع همونطور که دوستمون در بالا گفتن شاتل با زرنگی همیشگیش یه جور سرویس ارایه کرده که اگه کسی دوست داره چیزی شبیه همون سرویس حجمی گیرش بیاد.
تنها در این صورته که با پول کمتر می تونید حداکثر کشش خط خودتون رو داشته باشین وگرنه بقیه سرویس ها دقیقا بر مبنای سرعت اسمی ارایه می شه
البته بازم از قبل بهتر
قبلا سرویس eco1024 با ٢/۵ گیگ حجم حدودا ۴٠ تومان بود که این جایگزین شده با ١٠ تومان
حجم هم که یکم ارزونتر شده
در کل یکم مناسب تر در میاد
albertxx
03-12-2017, 01:35
الان سوال اینجاست
اگه اون حجم خارجی تموم بشه سرعت داخلی هم محدود میشه ؟؟؟؟
یا همینجوری نامحدود با حداکثر سرعت میمونه ؟؟؟
سلام
مناسب تر هست . مثلا من سرعت دانلود 200 کیلوبایت بر ثانیه داشتم و تقریبا 1.5 مگابیت بر ثانیه سرویس داشتم، حدودا ماهی 35 گیگ دانلود داشتم. که قیمت پایه سرویس 43 تومن بود.
یک هفته ای هست که ارتقا دادم و سرعت دانلود شد 390 کیلوبایت بر ثانیه و میشه سرعت تقریبا 3 مگابیت و قیمت پایه سرویس 63 تومان بود. و دانلود هم همین 40 گیگ
الان با قیمت پایه 40 تومن سرعت شده 4 مگابیت و 55 گیگ خالص میشه بین المللی استفاده کرده.
2_ahmadzadeh
03-12-2017, 01:59
خب دوستان فن اوا زد رو دست شاتل عجب تعرفه هایی حتی برای من بهتر از سرویسی که الان استفاده میکنم درمیاد
Milad._.R
03-12-2017, 02:21
خیلی جالب شد
همینطوری پیش بره آخر همشون نامحدود میکنن : ))
چون با قیمت و سرعت برابر قطعا مشتری از جایی اینترنت میگیره که حجم بیشتری بهش بده
البته من چند سال پیش فن آوا بودم، سرعت رو دقیق میزنن، یعنی 512 امکان نداره سرعت دانلودش از 64 بیشتر بشه! ولی شاتل اینطوری نیست
حالا باید ببینیم از این به بعد چکار میکنن
2_ahmadzadeh
03-12-2017, 02:31
خیلی جالب شد
همینطوری پیش بره آخر همشون نامحدود میکنن : ))
چون با قیمت و سرعت برابر قطعا مشتری از جایی اینترنت میگیره که حجم بیشتری بهش بده
البته من چند سال پیش فن آوا بودم، سرعت رو دقیق میزنن، یعنی 512 امکان نداره سرعت دانلودش از 64 بیشتر بشه! ولی شاتل اینطوری نیست
حالا باید ببینیم از این به بعد چکار میکنن
نه دیگه.اصلا یکی از نکات قانون و تعرفه های جدید چیه؟ سرویس دهنده باید دقیقا همون سرعتی که میفروشه رو تحویل بده.یعنی اگه حتی سرعتت 7.5 مگ باشه ولی سرویست 8 مگ باشه قشنگ شکایت میکنی و پدرشونو درمیاری.
الان همین سرویس 8 مگ ماهی 112 گیگ بین الملل داره شبانه هم 6 ساعت داره واقعا میخوام ببینم کی میاد رو دستش:n19:
Milad._.R
03-12-2017, 02:38
اون قانون تغییر یک روزه isp چطوری اجرا میشه؟
از چه کسی باید بخوایم ؟ isp قبلی یا جدید ؟ یا مخابرات ؟
maniya12
03-12-2017, 03:22
دوستان من اگه 2 مگ سرویس غیرحجمی شاتل رو بگیرم خطم رو 16 مگ میبندن؟!
- - - Updated - - -
دوستان سایت شاتل اینو برام زده من میخواستم تغییر سرویس بدم الن ارت1 دارم
با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.