مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
navid_nasim
01-04-2016, 13:30
واقعا شاتل عالیه محشره :n19::n19:خط من رو رو 16 بستن اکانت خریداری شده هم ECO 128kb هستش دمشون گرم این عکس دانلودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohamad7824
01-04-2016, 14:28
دوستان سلام . من سرویسه آرت 5 رو دارم و مصرفمم حداکثر ماهی 50 گیگ هست ولی الان متاسفانه منو با ابن میزان مصرف محدود کردن طوری که سرعت دانلودم از 300 یکدفعه اومده به زیر 20 ( تازه زیره 20 مال سرور های عالی هست و سرورهای معمولی یا سایت های متوسط اصلا باز نمیشن برام ) زنگم زدم بهشون میگن که چون مدیریته مصرف نداشتی سرعتت پله ای !!! اومده پایین ... حالا نکته اینجاست که خودم از مسول فروشش موقع خرید پرسیده بودم گفته بود که این آرت 5 رو تا 50 60 گیگ بدون محدودیت میتونی دانلود کنی (البته تو برگشون نوشته 26 گیگ ولی اون بنده خدا گفت تا 50 60 گیگ اوکیه و حتی گفته بود که مورد داشته تا 100 گیگ هم بدونه محدودین دانلود میکرده ) نکته ی دیگه اینکه طرف میگه که سرعتت پله ای اومده پایین در حالی که شبه قبلش با 300 تا داشنم دانلود میکردم حالا جالب اینجاست که تویه برگه ی شرکت حداقل سرعته آرته 5 رو زده 384 کیلوبیت که میشه حدودا 50 کیلوبایت یعنی من تحت هر شرایطی باید این حداقله سرعت رو داشته باشم در حالیه که الان در بهترین حالت سرعتم 17 18 هست ولی جوابه مسوله پشتیبانی در مورده این موضوع شنیدنی بود و گفت که اینی که شما میگی ماله افرادی هست که مدیریته مصرف دارن !!! کلا فکر کنم به مشت آدمه بیسوادو جمع کردنو فقط بهشون گفتن که در قباله هر مشکلی بگین مدیریته مصرف داشته باش ... خلاصه اینکه دوستان سرتونو درد آوردم ولی خواستم تخلیه کنم و یه سر به بقیه تاپیکا زدم دیدم که وضعه اونا بدتر نباشه بهترم نیست الانم خواستم از شما راهنمایی بگیرم که چیکار کنم تا این سرعته درست شه یا اینکه یه سرویسه دیگه بگیرم که بشه ماهی 50 60 تارو دانلود کرد ( البته به من گفتن که ارتقا بدم سرویسمو ولی هزینش خیلی سنگین میشه و نمیتونم از پسش بر بیام از طرف دیگه بعضی دوستان میگن آرته 1 بگیرو اگه محدود شدا ارتقا بده که هزینش کمنر میشه ولی خوب آرته 1 سرعتش خیلی کمه ... )
توی سایت 195 ازشون شکایت کن
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
samimi.friend
01-04-2016, 14:58
اصلا نیاز به مراجعه حضوری پیدا نکردید؟ (مدارک رو باید چه جوری بهشون ارائه داد؟)
به نظرتون برای اینکه کارم سریعتر راه بیفته الان که هنوز های وب رو تخلیه نکردم تو سایت شاتل ثبت نام کنم و بعد کارهای تخلیه رو انجام بدم یا منتظر بمونم بذارم های وب کامل تخلیه کنه بعد ثبت نام کنم؟
سلام دوست عزیز
اگر تو مرکز مخابراتی که هستی برای شاتل محدودیت پورت نداره اول جمع آوری کن ، بعد درخواست بده
من خودم چون شاتل محدودیت پورت داشت و غیر از های وب و مخابرات بقیه شرکت ها پر بودن ، ناچارا های وب گرفتم که یک روزه رانژه و فعال شد !
ولی خب همزمان شاتل هم تو نوبت بودم ، کلا یک ماه از های وب استفاده کردم و دیگه داشتم از قطعی های زیاد کلافه میشدم ، خداروشکر شاتل زنگ زدن گفتن یک پورت خالی داریم اگه میخوای صورتحساب رو پرداخت کن ، ولی چون رانژه های وب بودم گفتن رزرو میکنیم تخلیه کن اطلاع بده نامه بزنیم برای رانژه !
سلام دوست عزیز
اگر تو مرکز مخابراتی که هستی برای شاتل محدودیت پورت نداره اول جمع آوری کن ، بعد درخواست بده
من خودم چون شاتل محدودیت پورت داشت و غیر از های وب و مخابرات بقیه شرکت ها پر بودن ، ناچارا های وب گرفتم که یک روزه رانژه و فعال شد !
ولی خب همزمان شاتل هم تو نوبت بودم ، کلا یک ماه از های وب استفاده کردم و دیگه داشتم از قطعی های زیاد کلافه میشدم ، خداروشکر شاتل زنگ زدن گفتن یک پورت خالی داریم اگه میخوای صورتحساب رو پرداخت کن ، ولی چون رانژه های وب بودم گفتن رزرو میکنیم تخلیه کن اطلاع بده نامه بزنیم برای رانژه !
وجود پورت خالی تو مرکز مخابراتیم رو میتونم از سایت شاتل هم بررسی کنم؟
آخه چند روز پیش تو سایتش وقتی شماره تلفنم رو برای بررسی پوشش خدمات میزدم می نوشت در حال در مرکز شما سرویس ارائه نمی شود نمایندگی شهرمون هم زنگ زدم گفت فعلا تو مرکز مخابراتیم پورت خالی ندارن ولی الان یکی دو روزه تو سایتش که شماره ام رو میزنم می نویسه در مرکز شما خدمات ارائه می شود معنیش اینه که الان پورت دارن؟
شاتل کدوم سرویسش بهتره؟(آرت یا اکو؟)
سرویس 1 مگ اکو رو چه سرعتی میبندن؟
samimi.friend
01-04-2016, 16:34
وجود پورت خالی تو مرکز مخابراتیم رو میتونم از سایت شاتل هم بررسی کنم؟
آخه چند روز پیش تو سایتش وقتی شماره تلفنم رو برای بررسی پوشش خدمات میزدم می نوشت در حال در مرکز شما سرویس ارائه نمی شود نمایندگی شهرمون هم زنگ زدم گفت فعلا تو مرکز مخابراتیم پورت خالی ندارن ولی الان یکی دو روزه تو سایتش که شماره ام رو میزنم می نویسه در مرکز شما خدمات ارائه می شود معنیش اینه که الان پورت دارن؟
شاتل کدوم سرویسش بهتره؟(آرت یا اکو؟)
سرویس 1 مگ اکو رو چه سرعتی میبندن؟
مثل اینکه اخیرا شاتل سیستم ثبت سفارشش رو تغییر داده ، قبلا اگر پورت خالی نداشتن بعد از ثبت نام در سایت ، امکان انتخاب سرویس تو پنل کاربری وجود نداشت اما جدیدا حتی اگر پورت خالی هم نداشته باشند میتونی سرویس انتخاب کنی و صورتحساب رو پرداخت کنی ، از طریق پشیبانی انلاین یا تماس با نمایندگی اطمینان حاصل کنید که در مرکز مخابراتی شما سرویس ارائه میشه یا نه ، بعدش تو سایت ثبت نام کنید و بقیه مراحل رو طی کنید.
در مورد سوال دوم شما ، بنده کاربر جدید شاتل هستم هنوز اطلاعات کافی ندارم ، در این مورد نظر کاربران با چند ماهه و چند ساله شاتل رو بپرسید بهتر هست
سوال سوم : طبق اظهارات دوستان ، هرچقدر خطتتون بکشه ، شاتل رو همون میبنده و سرعت سرویس رو در نظر نمیگیرند ! با همه اینها من احتمالا سرویسم تا شنبه یکشنبه فعال بشه ، نتیجه رو بهتون اطلاع میدم !
مثل اینکه اخیرا شاتل سیستم ثبت سفارشش رو تغییر داده ، قبلا اگر پورت خالی نداشتن بعد از ثبت نام در سایت ، امکان انتخاب سرویس تو پنل کاربری وجود نداشت اما جدیدا حتی اگر پورت خالی هم نداشته باشند میتونی سرویس انتخاب کنی و صورتحساب رو پرداخت کنی ، از طریق پشیبانی انلاین یا تماس با نمایندگی اطمینان حاصل کنید که در مرکز مخابراتی شما سرویس ارائه میشه یا نه ، بعدش تو سایت ثبت نام کنید و بقیه مراحل رو طی کنید.
در مورد سوال دوم شما ، بنده کاربر جدید شاتل هستم هنوز اطلاعات کافی ندارم ، در این مورد نظر کاربران با چند ماهه و چند ساله شاتل رو بپرسید بهتر هست
سوال سوم : طبق اظهارات دوستان ، هرچقدر خطتتون بکشه ، شاتل رو همون میبنده و سرعت سرویس رو در نظر نمیگیرند ! با همه اینها من احتمالا سرویسم تا شنبه یکشنبه فعال بشه ، نتیجه رو بهتون اطلاع میدم !
خیلی ممنون
من با همین های وب مزخرف هم خطم 12 مگ رو راحت میکشه (شاید بیشتر هم بکشه) و از نظر حجمی که میشه دانلود کرد هم خوبه ولی حیف که این های وب تو قطعی و اختلال (و همچنین نوسان سرعت و پینگ) دیگه شورشو دراورده (همیشه هم که زنگ میزنم پشتیبانی میگن از مرکز مخابراتی شما اتفاق افتاده) حالا هنوز 2 ماه از برقراری سرویس های وب نگذشته! باید با کلی دردسر و زحمت مجدد بیفتم دنبال تخلیه های وب و رانژه و وصل شاتل
با سرویس ECO8192 تو یک ماه چند گیگ میشه دانلود کرد؟ ( هر شب دانلود کنی حتی با وجود اعمال محدودیت سرعت)
این سوال منم هست ،ممنون میشم دوستان جواب بدن
peymanmo
01-04-2016, 18:01
دوستان سلام . من سرویسه آرت 5 رو دارم و مصرفمم حداکثر ماهی 50 گیگ هست ولی الان متاسفانه منو با ابن میزان مصرف محدود کردن طوری که سرعت دانلودم از 300 یکدفعه اومده به زیر 20 ( تازه زیره 20 مال سرور های عالی هست و سرورهای معمولی یا سایت های متوسط اصلا باز نمیشن برام ) زنگم زدم بهشون میگن که چون مدیریته مصرف نداشتی سرعتت پله ای !!! اومده پایین ... حالا نکته اینجاست که خودم از مسول فروشش موقع خرید پرسیده بودم گفته بود که این آرت 5 رو تا 50 60 گیگ بدون محدودیت میتونی دانلود کنی (البته تو برگشون نوشته 26 گیگ ولی اون بنده خدا گفت تا 50 60 گیگ اوکیه و حتی گفته بود که مورد داشته تا 100 گیگ هم بدونه محدودین دانلود میکرده ) نکته ی دیگه اینکه طرف میگه که سرعتت پله ای اومده پایین در حالی که شبه قبلش با 300 تا داشنم دانلود میکردم حالا جالب اینجاست که تویه برگه ی شرکت حداقل سرعته آرته 5 رو زده 384 کیلوبیت که میشه حدودا 50 کیلوبایت یعنی من تحت هر شرایطی باید این حداقله سرعت رو داشته باشم در حالیه که الان در بهترین حالت سرعتم 17 18 هست ولی جوابه مسوله پشتیبانی در مورده این موضوع شنیدنی بود و گفت که اینی که شما میگی ماله افرادی هست که مدیریته مصرف دارن !!! کلا فکر کنم به مشت آدمه بیسوادو جمع کردنو فقط بهشون گفتن که در قباله هر مشکلی بگین مدیریته مصرف داشته باش ... خلاصه اینکه دوستان سرتونو درد آوردم ولی خواستم تخلیه کنم و یه سر به بقیه تاپیکا زدم دیدم که وضعه اونا بدتر نباشه بهترم نیست الانم خواستم از شما راهنمایی بگیرم که چیکار کنم تا این سرعته درست شه یا اینکه یه سرویسه دیگه بگیرم که بشه ماهی 50 60 تارو دانلود کرد ( البته به من گفتن که ارتقا بدم سرویسمو ولی هزینش خیلی سنگین میشه و نمیتونم از پسش بر بیام از طرف دیگه بعضی دوستان میگن آرته 1 بگیرو اگه محدود شدا ارتقا بده که هزینش کمنر میشه ولی خوب آرته 1 سرعتش خیلی کمه ... )
بعضی دوستان میگن موقع ارتقاء پلن به آرت بالاتر، فقط مابه التفاوت پرداخت می کنید نه کل هزینه سرویس رو. مثلا شما از آرت 5 برید به آرت 6 (30 هزار) تومان پرداخت می کنید بعد تا 70 یا 80 گیگ حداقل دانلود می کنید. بعدم من جای شما باشم از ماه بعد یه پلن میرم عقب یعنی با Art 4 شروع می کنم بعد که محدود شد میرم به Art 5 که ما به التفاوتشون 10 هزار تومان بیشتر نیست. یه مقدار با این شاتل کلنجار برو قلقشُ به دست بیار چون این تخلیه خط و انتقال به یه شرکت دیگه مصیبت ها و وقت تلفی های خودشُ داره تازه به گفته خودت اونا بدتر از شاتل نباشن بهتر نیستن.
Eliminal
02-04-2016, 00:33
دوستان من تازه شاتل گرفتم طرح eco 128 , حدودا توی تایم شبانه 35 گیگ دانلود کردم و الان محدودم کردن ... حالا سوال اینجاست دوستانی که تجربشون بیشتره من چطوری دانلود کنم که سرعتم رو کاهش ندن و مثلا شبی چند گیگ ?!
من یک زمانی خیلی دانلود داشتم و شبی 10 گیگ اینا با صبانت نت میاوردم ولی الان دیگه پیر شدیم و حس اونکارا نیست و فقط چیزای ضروری رو دانلود میکنم ،که بازم همون ماهی 30 گیگ رو دارم ... فقط بگین چجوری دانلود کنم که محدودم نکنن ،چون یکی از بچه ها گفته بود تا شبی 2 گیگ کاری ندارن ...
ممنون از راهنمایی
par_haam
02-04-2016, 08:50
سلام.
جمع آوری و رانژه ی خط چقدر طول میکشه؟
من الان های وب دارم میخوام شاتل بگیرم. گفتم جمع آوری کنه، میگه حدود دو هفته اینترنت نداری. درسته؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام،
پروسه جمع آوری خط از زمان ثبت در CRM مخابرات در کمتر از 5 دقیقه کاری صورت می گیرد. اما به دلایل مختلف این پروسه طول می کشد که معولا از سمت ISP این زمان به درازا می کشد. به هر حال پیگیری کنید تا زودتر جمع آوری صورت گیرد. از طریق سامانه 195 هم می توانید در صورت طولانی شدن ثبت شکایت کنید.
par_haam
02-04-2016, 09:00
سلام.
پروفایل گیم را چطور باید فعال کرد؟
تماس با پشتیبانی بگیرید براتون فعال می کنند.
Gamemaster
02-04-2016, 09:43
دوستان من تازه شاتل گرفتم طرح eco 128 , حدودا توی تایم شبانه 35 گیگ دانلود کردم و الان محدودم کردن ... حالا سوال اینجاست دوستانی که تجربشون بیشتره من چطوری دانلود کنم که سرعتم رو کاهش ندن و مثلا شبی چند گیگ ?!
من یک زمانی خیلی دانلود داشتم و شبی 10 گیگ اینا با صبانت نت میاوردم ولی الان دیگه پیر شدیم و حس اونکارا نیست و فقط چیزای ضروری رو دانلود میکنم ،که بازم همون ماهی 30 گیگ رو دارم ... فقط بگین چجوری دانلود کنم که محدودم نکنن ،چون یکی از بچه ها گفته بود تا شبی 2 گیگ کاری ندارن ...
ممنون از راهنمایی
همشهری خطتتو رو چند بستن؟
کدوم مرکزی؟
سلام، با سرویس Eco8192 میانگین شبی چند گیگ دانلود کنیم محدود نمیکنن ؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید.
Eliminal
02-04-2016, 22:35
همشهری خطتتو رو چند بستن؟
کدوم مرکزی؟
سلام مرکز پیروزی ، روی 15 مگ بستن و راحت با دانلود منیجر روی 1.5 MB دانلود میکنه ... سرعت شاتل واقعا عالیه ... فقط قلق شبانه باید دستم بیاد ...
سلام
Eco1024 رو رو چند میبندن؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
samimi.friend
04-04-2016, 11:32
سلام دوستان
نامه رانژه منم امروز برای مخابرات ارسال شد ، نمیدونم شاتل چقدر ممکن طول بکشه ، امیداورم زودتر رانژه بشه ، ده روزه نت درست حسابی ندارم :n02:
bigbang0661
04-04-2016, 12:03
سلام دوستان
نامه رانژه منم امروز برای مخابرات ارسال شد ، نمیدونم شاتل چقدر ممکن طول بکشه ، امیداورم زودتر رانژه بشه ، ده روزه نت درست حسابی ندارم :n02:
واسه من 16 روز الکی طولش دادن. گفتن مخابرات همکاری نمیکنه!!! منم از 195 شکایت کردم 3 روزه وصلش کردن. پیشنهادم اینه اگه تا 4 روز وصل نشد پیگیری کن. جدیدن شاتل اذیت میکنه
samimi.friend
04-04-2016, 12:30
واسه من 16 روز الکی طولش دادن. گفتن مخابرات همکاری نمیکنه!!! منم از 195 شکایت کردم 3 روزه وصلش کردن. پیشنهادم اینه اگه تا 4 روز وصل نشد پیگیری کن. جدیدن شاتل اذیت میکنه
نامه رانژه برای مخابرات رفته بود و 16 روز طول کشید؟ یا خودشون پورت نمیدادن بهتون ؟
قانونا ۷۲ ساعت تخلیه و رانژه هستش
از زمانی که فرم پر کردین برای تخلیه یا رانژه اگه دیدین ترتیب اثر ندادن سریع ۱۹۵ شکایت کنین حتی روز تعطیل
خود سرویس دهنده ها هم اکثرا الکی میگن نامه رو فرستادیم
برای موارد دیگه هم اگه مشکلی داشتین با سرویس دهنده سعی کنین مستنداتی ارائه بدین مثلا اگه دیدین برخورد بد دارن یا جواب درستی نمیدن و میخوان بپیچونن صداشون رو ظبط کنید و همراه با شکایت ارسال کنید
حداقل با مستنداتی اگه شکایت کنین امید بیشتری هس و شاید بتونید بهانه ها رو از سرویس دهنده ها بگیرین
به حرفایی هم که میگن فایده نداره شکایت توجه نکنید
سلام دوستان شاتلی،
[emoji3] این چندمین باره این سوال رو میپرسم ،ممنون میشم جواب بدید.
آیا با دانلود از شاتل لند هم شبانه رو محدود میکنن ؟
با تشکر.
Mostafa_CR7
04-04-2016, 19:43
سلام
من این سرویس رو واسه بازی آنلاین میخوام بگیرم میشه راهنمایی کنید؟
اگه سرویس بهتر از این میشناسید ک پینگش پایین تر باشه بگید
ممنون
babak_gww
04-04-2016, 19:47
آقا من هنوز از شاتل لند دانلود مبکنم همچنان رایگانه، جریان چیه؟؟؟؟؟
Mostafa_CR7
04-04-2016, 19:52
سلام
من این سرویس رو واسه بازی آنلاین میخوام بگیرم میشه راهنمایی کنید؟
اگه سرویس بهتر از این میشناسید ک پینگش پایین تر باشه بگید
ممنون
آقا کسی نبود جواب بده؟؟؟!
bigbang0661
04-04-2016, 21:09
نامه رانژه برای مخابرات رفته بود و 16 روز طول کشید؟ یا خودشون پورت نمیدادن بهتون ؟
تو پنل کاربری زده بود در انتظار رانژه. زنگ که میزدم میگفت فرستادیم نامه رو ولی دروغ میگفت. خودشون پورت نداشتن. ولی میگفت مخابرات همکاری نمیکنه!!! خلاصه خیلی خالی میبندن.
سرویس اکو ۱۰۲۴ در بازه رایگان بعد از چند گیگ دانلود محدود میشه؟
binamplayer
04-04-2016, 21:23
آقا من هنوز از شاتل لند دانلود مبکنم همچنان رایگانه، جریان چیه؟؟؟؟؟
تا 15 رایگانه
تا 15 رایگانه
15 که گذشته دوست من!:n29::n31:
binamplayer
04-04-2016, 21:29
15 که گذشته دوست من!:n29::n31:
هه فک کردم امروز 15 است فقط حواست باشه فنا نری یه موقع دیدی حجم نداری
سرویس اکو ۱۰۲۴ در بازه رایگان بعد از چند گیگ دانلود محدود میشه؟
Up up up
samimi.friend
05-04-2016, 10:04
سلام دوستان
تو پنل کاربری زده بود در انتظار رانژه. زنگ که میزدم میگفت فرستادیم نامه رو ولی دروغ میگفت. خودشون پورت نداشتن. ولی میگفت مخابرات همکاری نمیکنه!!! خلاصه خیلی خالی میبندن.
خط من یک روزه رانژه شد ، دیروز نامش رفته بود !
مرکز مخابراتی ما واقعا خوبه ، چه رانژه ، چه جمع آوری این چندمین بار هست یک روزه اوکی میشه !
bigbang0661
05-04-2016, 11:53
مرکز مخابراتی ما واقعا خوبه ، چه رانژه ، چه جمع آوری این چندمین بار هست یک روزه اوکی میشه !
خدا رو شکر! من که خیلی ضد حال خوردم سر رانژه ی خط.
سرویستون فعال شد؟
کدوم سرویس رو خرید کرده بودید؟
سرعتش (سرور داخلی و خارجی) چنده؟
samimi.friend
05-04-2016, 22:30
سرویستون فعال شد؟
کدوم سرویس رو خرید کرده بودید؟
سرعتش (سرور داخلی و خارجی) چنده؟
بله فعال شد
چون در صف انتظار بودم سرویس eco-lite 128 گرفته بودم چون مطمئن نبودم ، سرعت دانلود 300 سرور داخلیو خارجی هردو 300 ، یکم عجیب ، نمیدونم مشکل از کجاست
بله فعال شد
چون در صف انتظار بودم سرویس eco-lite 128 گرفته بودم چون مطمئن نبودم ، سرعت دانلود 300 سرور داخلیو خارجی هردو 300 ، یکم عجیب ، نمیدونم مشکل از کجاست
چرا عجیبه؟ نسبت به اینکه 128 گرفتید خوبه که
سرعت تک کانکشن چنده؟
استریم ویدیو و ... خوبه یا قطع و وصل میشه؟
پینگ چه طوره؟ (تایم اوت نداره؟)
سرعت روز با شب فرق نداشته؟
مشکل قطعی که تو بای وب داشتید برطرف شده؟(بای وب امروز هم دوباره دو سه بار و هربار به مدت 10 دقیقه قطع و وصل شد)
samimi.friend
05-04-2016, 23:16
چرا عجیبه؟ نسبت به اینکه 128 گرفتید خوبه که
سرعت تک کانکشن چنده؟
استریم ویدیو و ... خوبه یا قطع و وصل میشه؟
پینگ چه طوره؟ (تایم اوت نداره؟)
سرعت روز با شب فرق نداشته؟
مشکل قطعی که تو بای وب داشتید برطرف شده؟(بای وب امروز هم دوباره دو سه بار و هربار به مدت 10 دقیقه قطع و وصل شد)
سرعت دانلود خوبه ، ولی تو باز کردن صفحات به روانی های وب نیست ، این یکم کند هست نمیدونم دلیلش چیه ، به این خاطر میگم عجیب !
تک کانکشن داخلی 340 :|
سرعت شب احساس میکنم یکم افت داشته ، پینگ داخلی از سرور خارجی بالاتر ، پینگ داخلی 260 :|
البته تو speedtest پینگ داخلی 56 هست که فکر میکن کش باشه !
قطعی اصلا نداشته امروز تا الان !
خلاصه همه چیزش عجیبه ، یعنی تقریبا برعکس حالت عادی :n13:
دوستان این رانژه چقدر طول میکشه؟
الان سه روزه نوشته منتظز انجام رانژه.
من سروس قبلیم یه روزه وصل شد.
به نظرتون زنگ بزنم گیر بدم سریعتر انجام میشه؟ یا وقت تلف کردنه؟
بعد رانژه دیگه چه مراحلی باید طی بشه؟
samimi.friend
06-04-2016, 14:09
خط من که یک روزه رانژه و فعال شد
چراغ DSL روشن یا خاموش ؟ اگر خاموش که مخابرات هنوز کاری نکرده و بعید میدونم با تماس گرفتن مشکل حل بشه
بعد از رانژه تا نامه تایید مخابرات نیاد سرویس رو فعال نمیکنن ، یعنی عملا رانژه هستید ولی مخابرات هنوز تو سیستم تایید نکرده ولی اگر نامه رو سریع بزنن و پیامکش براتون بیاد ، مرحله خاص دیگه ای نیست
قانونا ۷۲ ساعت
در این پست درباره ش نوشتم
سرعت دانلود خوبه ، ولی تو باز کردن صفحات به روانی های وب نیست ، این یکم کند هست نمیدونم دلیلش چیه ، به این خاطر میگم عجیب !
تک کانکشن داخلی 340 :|
سرعت شب احساس میکنم یکم افت داشته ، پینگ داخلی از سرور خارجی بالاتر ، پینگ داخلی 260 :|
البته تو speedtest پینگ داخلی 56 هست که فکر میکن کش باشه !
قطعی اصلا نداشته امروز تا الان !
خلاصه همه چیزش عجیبه ، یعنی تقریبا برعکس حالت عادی :n13:
شما mtu رو عدد درست بزاری مشکلت حل می شه
دوست داشتی می تونی از نرم افزار MTU_Test استفاده کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خطم خیلی نویز داره کلا سیم کشی تلفن رو عوض کردم ولی فرقی نکرد
samimi.friend
07-04-2016, 01:24
یک جهان تشکر ، مشکلم با همین راهنمایی شما حل شد :n16:
binamplayer
07-04-2016, 11:17
دوست عزیز یه توضیح مختصر میتونی بدید؟ من چند روز پیش سرعت تک کانکشن دانلود منجیرم 1 مگ میشد ولی بعد چند روز افت کرد به خاطره mtu هست؟
یک جهان تشکر ، مشکلم با همین راهنمایی شما حل شد :n16:
بعد از اینکه نرم افزار مقدار بهینه mtu رو پیدا کرد، چه طوری این مقدار رو تنظیم کردید؟ چه تاثیری بر روی سرعت و ... داشت؟
سلام دوستان D100 رو ميشه قفلش رو باز كرد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوست عزیز یه توضیح مختصر میتونی بدید؟ من چند روز پیش سرعت تک کانکشن دانلود منجیرم 1 مگ میشد ولی بعد چند روز افت کرد به خاطره mtu هست؟
افت سرعت دانلود شما بعد از چند روز ربطی به mtu نداره، ولی mtu شما باید بهترین عدد قرار بگیره تا بیشترین کارایی رو داشته باشین.مخصوصا در سرعت باز کردن صفحات وب و...( یه سرچی در نت انجام بدین با مفهوم mtu بیشتر اشنا خواهید شد)
ام تی یو 1460 معمولا معتدل ترین ه
ام تی یو 1460 معمولا معتدل ترین ه
مفهومی به عنوان معتدل یا معتدل ترین نداریم. mtu تنها و تنها یک عدد خواهد بود و اون رو هر مشترک باید با استفاده از نرم افزار و یا روش دستی بدست بیاره و در کانکشن خودش اعمال کنه.
club2energy
07-04-2016, 18:04
سلام
من میخوام از پارس آنلاین به شاتل بیام
با شاتل تماس گرفتن و گفتن که پورت خالی نداریم و شما از روی سایت ثبت نام کنید تا توی نوبت قرار بگیرید تا زمانی که ظرفیت اضافه میکنیم باهاتون تماس بگیریم
میخواستم بپرسم که معمولا چند وقت یکبار ظرفیت اضافه میشه و چقدر باید در انتظار بمونیم؟
سلام
با شاتل تماس گرفتن و گفتن که پورت خالی نداریم و شما از روی سایت ثبت نام کنید تا توی نوبت قرار بگیرید تا زمانی که ظرفیت اضافه میکنیم باهاتون تماس بگیریم
میخواستم بپرسم که معمولا چند وقت یکبار ظرفیت اضافه میشه و چقدر باید در انتظار بمونیم؟
شما تهران هستی؟
من خودم الان 10 ماهه که در صفم! مرکزای مختلفی رو هم ازشون پرسیدم که گفتن محدودیت داره! معلوم نیست دارن چیکار میکنن که تقریبا 80% تهرانو سرویس نمیدن !!!
من نویز خطم زیاده هرکاری ک میشد در باره سیم کشی انجام داد انجام دادم کمی بهتر شد.
به شاتل یا مخابرات زنگ بزنم هیچکدوم نمیتونن کاری کنن برای کاهش نویز؟
club2energy
07-04-2016, 19:43
شما تهران هستی؟
من خودم الان 10 ماهه که در صفم! مرکزای مختلفی رو هم ازشون پرسیدم که گفتن محدودیت داره! معلوم نیست دارن چیکار میکنن که تقریبا 80% تهرانو سرویس نمیدن !!!
اوه اوه اوه
منم تهرانم و مرکز مخابرات کرمی
مسئول شاتل به من گفت معلوم نیست کی ظرفیت اضافه بشه
شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه
به من توصیه کرد از شرکت پارس انلاین سرویس بلند تر از یک ماه نخر که یهو وسط دوره مجبور نشی قطعش کنی
اوه اوه اوه
منم تهرانم و مرکز مخابرات کرمی
مسئول شاتل به من گفت معلوم نیست کی ظرفیت اضافه بشه
شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه
به من توصیه کرد از شرکت پارس انلاین سرویس بلند تر از یک ماه نخر که یهو وسط دوره مجبور نشی قطعش کنی
الان 10ماهه که دارن به من همین حرفو میزنن ؛ " شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه "
یه دلیلی داره که چند وقته اصلا مشترک نمیگیرن! چون تو این همه مدت ، بالاخره یه نفر پیدا میشه که خطشو تخلیه کنه و نوبته ما شه!
الان 10ماهه که دارن به من همین حرفو میزنن ؛ " شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه "
یه دلیلی داره که چند وقته اصلا مشترک نمیگیرن! چون تو این همه مدت ، بالاخره یه نفر پیدا میشه که خطشو تخلیه کنه و نوبته ما شه!
من نویز خطم زیاده هرکاری ک میشد در باره سیم کشی انجام داد انجام دادم کمی بهتر شد.
مخابرات که فقط تا جعبه تقسیم بیرون خونه رو رایگان میاد چک میکنه ؛ داخلو پول میگیره! که برای این مورد میتونید به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و شکایت ثبت کنید تا پیگیری کنند.
شاتلم اگه بخواید متخصص میفرسته و بررسی میکنه ولی اینکه چقد هزینه میگیره و باقی موارد رو اطلاعی ندارم...
samimi.friend
07-04-2016, 21:05
سلام
شما که تهرانی خدا میدونه کی نوبتت برسه ، من تو قم 50 روز منتظر بودم ، چون میدونستم بعد از تعطیلات عید همه جمع آوری ها یکجا انجام میشه، اولین روز کاری تماس گرفتم ، شانسی یه پورت خالی داشتن !
Bobby Sands
08-04-2016, 00:17
دوستان ممکنه راهنمایی کنین تو کرج کیفیت شاتل جطوره؟
من سرویس یک مگ نامحدود مخابرات دارم که کیفیت بینهایت اشغالی داره و با این اوضاع پینگش اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد. دنبال یه سرویس با کیفیت میگردم .
برام دانلود رایگان و این چیزا اصلا مهم نیست یه سرویس با کیفیت میخوام برای بازی آنلاین.
میشه راهنمایی کنین شاتل چطوره از این نظر.
ممنون
دانلود از شاتل لند هنوز رایگانه؟
and-roid2
08-04-2016, 05:34
دانلود از شاتل لند هنوز رایگانه؟
خیر........
javad772
08-04-2016, 12:28
دوستان من روز بعد این موضوع رفتم تو سایته 195 از شاتل شکایت کردم ... روز بعدش تو سایت 195 زد که مشکلو به اپراتور ارجاع دادنو چند ساعت بعد سرعت من برگشت رو حالته عادیش !!! نمیدونم چه داستانیه که اینا انقدر حساب میبرن از این سامانه ( احتمالا اگه بعده شکایت رسیدگی نکنن امتیاز منفی واسشون ثبت میشه یه یه همچین چیزی ) فقط خواستم شما دوستان رو هم در جریان بزارم که اگه دیدن دارن اذیتتون میکنن حتما به 195 شکایت کنین و توضیح شکایتم و درست و منطقی بنویسین که حتما کارتون راه میوفته
خطتت رو روی چند بستن ؟ برای من اول روی 16 مگ بسته بود نویز میگرفت الان رو 6 مگ گفتم بستن دارم راحت 700 میکشم
خطتت رو روی چند بستن ؟ برای من اول روی 16 مگ بسته بود نویز میگرفت الان رو 6 مگ گفتم بستن دارم راحت 700 میکشم
والا پشتیبانی شون میگه ۱۶ مگ
اینم استاتوس مودم ، بگم رو چند ببندن بهتر میشه؟
والا پشتیبانی شون میگه ۱۶ مگ
اینم استاتوس مودم ، بگم رو چند ببندن بهتر میشه؟
الان خطت رو 3مگه و بیشتر از این هم نمی کشه! ( همین الانشم نویزت خیلی بالاست و هر لحظه امکان پریدن لینک وجود داره ) طبق اطلاعاته مودمت ، فاصلتم از مرکز مخابراتی زیاد نیست! به احتمال بسیاررر قوی ، یه جایی سیم کشی مشکل داره که باعثه این وضعیت شده!
در ضمن ، شما با یه مودم دیگه هم تست کن و ببین که وضعیت همین می مونه یا بهتر میشه!
الان خطت رو 3مگه و بیشتر از این هم نمی کشه! ( همین الانشم نویزت خیلی بالاست و هر لحظه امکان پریدن لینک وجود داره ) طبق اطلاعاته مودمت ، فاصلتم از مرکز مخابراتی زیاد نیست! به احتمال بسیاررر قوی ، یه جایی سیم کشی مشکل داره که باعثه این وضعیت شده!
در ضمن ، شما با یه مودم دیگه هم تست کن و ببین که وضعیت همین می مونه یا بهتر میشه!
یک سیم فویل دار از سیم تلفن کشیدم و مستقیم به مودم وصل کردم که الان بهتر شده.
کار دیگه ای هست که انجام ندادم؟
Bobby Sands
09-04-2016, 10:38
دوستان اینجا کسی هست از اینترنت وایرلس شاتل استفاده کنه؟
میشه توضیح بدین هزینه هاش چطوریه؟ منظورم هزینه آنتن و گیرنده + هزینه ماهیانه خود اینترنته
کیفیتش با ADSL چقدر فرق میکنه از نظر پینگ و این حرفا؟
من سرویس از مخابرات دارم. مخابرات که کلا همینطوری از نظر کیفیت تعطیله اما خونه ما هم از مرکز مخابراتمون کمی دوره و کیفیت خطوط تلفن هم احتمالا زیاد جالب نیست . SNR خطم تقریبا روی 6 و7 هستش که خیلی خرابه وضعیتش.
میخواستم بدونم اگر وایرلس بگیرم ممکنه این مشکلم حل بشه یا نه.
ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره در این زمینه راهنماییم کنه.
میشه توضیح بدین هزینه هاش چطوریه؟ منظورم هزینه آنتن و گیرنده + هزینه ماهیانه خود اینترنته
من سرویس از مخابرات دارم. مخابرات که کلا همینطوری از نظر کیفیت تعطیله اما خونه ما هم از مرکز مخابراتمون کمی دوره و کیفیت خطوط تلفن هم احتمالا زیاد جالب نیست . SNR خطم تقریبا روی 6 و7 هستش که خیلی خرابه وضعیتش.
اول باید با نمایندگی شهرت تماس بگیری ببین این خدمات در شهر شما ارائه میشه یانه
اگر تجهیزات میکتروتک بگیری که برند خوب حساب میشه چیزی حدود 400تا600تومن هزینه داره
همون تعرفه های adsl هست البته می تونی درخواست سرعت بالاتر مثلا 30مگ هم بدی که وقتی مشخص شد میتونی با یه ایمیل هم ازشون قیمت بگیری
بله کیفیت تفاوت داره پینگ داخلی میاد زیر 20 خارجی هم تفاوت محسوس داره.
دیگه وایرلس ربطی به خط تلفن نداره SNR هم معنی نداره دیگه عملا.
Hamid_Raga
09-04-2016, 11:57
امروز ثبت نام کردم اما هر سرویسی انتخاب میکنم اینو میگه:
درحال حاضر سرویس انتخابی شما قابل ارائه نمی باشد. در صورت تمایل می توانید سرویس خود را تغییر دهید.
کسی میدونه این یعنی چی؟ منظورش اینه که پورت خالی ندارن؟
samimi.friend
09-04-2016, 12:31
امروز ثبت نام کردم اما هر سرویسی انتخاب میکنم اینو میگه:
کسی میدونه این یعنی چی؟ منظورش اینه که پورت خالی ندارن؟
بله ، وقتی پورت خالی نداشته باشن ، امکان انتخاب سرویس وجود نداره !
Hamid_Raga
09-04-2016, 12:43
بله ، وقتی پورت خالی نداشته باشن ، امکان انتخاب سرویس وجود نداره !
حالا اگه پورت خالی بشه خودشون تماس میگیرن؟
samimi.friend
09-04-2016, 14:49
حالا اگه پورت خالی بشه خودشون تماس میگیرن؟
اگه مرکز مخابراتیتون خیلی شلوغ باشه بعید هست، بهتره پیگیر باشید ، هرچند روز یکبار خودتون تماس بگیرید
من حدود 50 روز تو صف انتظار بودم ، اما چند روز یکبار تماس میگیرفتم ، بلاخره یه روز که تماس گرفتم گفتن یه پورت خالی داریم اگه مایل هستید صورتحساب رو پرداخت کنید تا براتون رزرو بشه و ...
یکم توضیح در مورد اینترنت رادیویی میدین؟
وایرلس شاتل با وایرلس بقیه شرکتها فرق میکنه برای استفاده از وایرلس شاتل باید ساختمان شما با ساختمان شاتل دید مستقیم داشته باشید یه دیش روی پشت بام برات نصب میکنن که درست روبروی دیش ساختمان شاتل تنظیم میشه دیگه سرعت و پینگت بستگی قدرت و کیفیت شاتل داره در ضمن این سرویس فقط در بعضی از مراکز استانها ارائه میشود من خودم مدتی درگیر گرفتن این سرویس بودم که به علت مشکل نبود دید مستقبم با ساختمان شاتل جور نشد
شبانه رایگان داره یا خیر ؟
bigbang0661
09-04-2016, 19:18
خیر سرم سرویس 8 مگ خریدم با پروفایل گیم فعال. فقط تا قبل عید پینگ پایین بود الان آشغاله. کسی شرکتی نمیشناسه پینگش عالی باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیر سرم سرویس 8 مگ خریدم با پروفایل گیم فعال. فقط تا قبل عید پینگ پایین بود الان آشغاله. کسی شرکتی نمیشناسه پینگش عالی باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه تست کن ببین با تغییر mtu پایینتر نمیاد مثلا مال من 1468 هست
سلام دوستان،این فعال سازی چقدر طول میکشه،خطم رانژه شده فقط تایید مدارک مونده.
ممنون
ahashahin
09-04-2016, 20:50
سلام
اقا من اصلا نمیتونم تغییر سرویس بدم :n27:
متاسفانه در حال حاضر هیچ سرویسی در مرکز شما ارائه نمی گردد.
یعنی چی ؟
جدای از تغییر سرویس من ثبت نام رو سرویس جشنواره خریدم . سرعت اوایل تا قبل از عید روی 15 مگ بود خط و دانلود راحت بالای یه مگ میرفت . یکی دو روز توی عید اومده بود روی 900 کیلوبایت دانلود ولی الان به زور به 300 کیلوبایت میرسه :n21:
یعنی یه روزه خط من نویز گرفت :n38: از کیفیت خط مطمئنم و حتی با های وب داغون هم سرعتم یه مگ بود . خب چرا ملت رو اذیت میکنید خدا رو خوش نمیاد :n35:
یه حرف هایی درمورد لیست سیاه شاتل میگفتن ولی اخه من که سرویسم محدوده . برای تک تک گیگهای دانلودم پول میدم . شبانه هم ک ندارم . پس تکلیف من چیه ؟ چرا سرعت یهو از اون کیفیت خوب به این آشغال رسیده ؟
سلام دوستان،این فعال سازی چقدر طول میکشه،خطم رانژه شده فقط تایید مدارک مونده.
ممنون
تایید مدارک توسط دفتر مرکزی تهران انجام میشه بستگی به شانست داره معمولا چند ساعته انجام میشه اما زنگ بزن بخش فروش پیگیری کن زودتر انجام بدند یادشون نره
سلام
یعنی چی ؟
جدای از تغییر سرویس من ثبت نام رو سرویس جشنواره خریدم . سرعت اوایل تا قبل از عید روی 15 مگ بود خط و دانلود راحت بالای یه مگ میرفت . یکی دو روز توی عید اومده بود روی 900 کیلوبایت دانلود ولی الان به زور به 300 کیلوبایت میرسه :n21:
یعنی یه روزه خط من نویز گرفت :n38: از کیفیت خط مطمئنم و حتی با های وب داغون هم سرعتم یه مگ بود . خب چرا ملت رو اذیت میکنید خدا رو خوش نمیاد :n35:
یه حرف هایی درمورد لیست سیاه شاتل میگفتن ولی اخه من که سرویسم محدوده . برای تک تک گیگهای دانلودم پول میدم . شبانه هم ک ندارم . پس تکلیف من چیه ؟ چرا سرعت یهو از اون کیفیت خوب به این آشغال رسیده ؟
اینکه مشخصه شاتل در مرکز مخابراتی شما دچار کمبود پهنای باند شده
ahashahin
09-04-2016, 21:00
اینکه مشخصه شاتل در مرکز مخابراتی شما دچار کمبود پهنای باند شده
یکی نیست بگه اخه شما ک پهنای باند ندارید مجبورید انقدر یوزر جمع کنید و باز هم به فروش ادامه بدید :n27:
دانلود مشکلی نیست دم ایرانسل گرم تامین کرده دانلود رو . ولی اخه حداقل نصف چیزی که تبلیغ کردید رو ارائه بدید :n29: 16 مگ کجا و 3 مگ کجا :n29:
یکی نیست بگه اخه شما ک پهنای باند ندارید مجبورید انقدر یوزر جمع کنید و باز هم به فروش ادامه بدید :n27:
دانلود مشکلی نیست دم ایرانسل گرم تامین کرده دانلود رو . ولی اخه حداقل نصف چیزی که تبلیغ کردید رو ارائه بدید :n29: 16 مگ کجا و 3 مگ کجا :n29:
بخاطر این قضیه شاتل لند حسابی مشتری جمع کردند از لحاظ اونها مهم فقط پورت خالی داشتنه مشتری هم زنگ بزنه شاکی بشه سرعتش پایین اومده میپیچوننش که این سرعت اسمی هست برو از فلان سایت تست کن سرعت براساس کیلوبیت هست و نه کیلوبایت و یا خطتت بیشتر نمیکشه و....
ahashahin
09-04-2016, 21:17
بخاطر این قضیه شاتل لند حسابی مشتری جمع کردند از لحاظ اونها مهم فقط پورت خالی داشتنه مشتری هم زنگ بزنه شاکی بشه سرعتش پایین اومده میپیچوننش که این سرعت اسمی هست برو از فلان سایت تست کن سرعت براساس کیلوبیت هست و نه کیلوبایت و یا خطتت بیشتر نمیکشه و....
واقعا هیچ شرکت خوبی نداریم . الان عملا شاتل دست منو بسته . نه میتونم تغییر سرویس بدم . نه سرعت خوبی داره . و نه مرکزمون پورت خالی داره تغییر شرکت بدم . دانلود رایگان هم که ندارم . واقعا یه اشتباه محض بود اومدم شاتل . به همه توصیه میکنم گول تبلیغاتشون رو نخورید . فقط چیزی رو که خودتون میخوایید رو بخرید . نه چیزی که شرکت تبلیغ میکنه . الان شاتل برای من فقط وبگردی رو کارایی داره که اونم فقط سایت های داخلی ...
من نویزم بالا ست.
هر راهی بود امتحان کردم ولی هنوز خیلی نویز داره.
چیکار کنم؟ تجهیزات وایرلس حداقل چقدر میشه ؟
samimi.friend
09-04-2016, 23:10
سلام
یعنی چی ؟
با پشتیبانی تماس گرفتید ؟
من هم کاربر جدید هستم ، قسمت تغییر سرویس همین پیام میاد
فکر کنم موقت باشه و با پیگیری از طریق پشتیبانی برطرف بشه !
bigbang0661
10-04-2016, 01:45
آقا این آپلود سنتر واسه سرویسهای آرت هم قابل استفادست؟ یعنی 150 گیگ رایگان. من الان سرویس اکو 8مگ دارم میخوام آرت بگیرم
bigbang0661
10-04-2016, 13:44
آقا این آپلود سنتر واسه سرویسهای آرت هم قابل استفادست؟ یعنی 150 گیگ رایگان. من الان سرویس اکو 8مگ دارم میخوام آرت بگیرم
در ادامه سوال بالا. من دو تا فیلم ریموت کردم تو آپلود سنتر. از حجمم کمش کرد!!! مگه این 150 گیگ رایگان نیست؟؟؟
در ادامه سوال بالا. من دو تا فیلم ریموت کردم تو آپلود سنتر. از حجمم کمش کرد!!! مگه این 150 گیگ رایگان نیست؟؟؟
فضا رايگان
ولي نقل و انتقال نه
چشنواره براي همين بود كه تمام شد
bigbang0661
10-04-2016, 14:39
فضا رايگان
ولي نقل و انتقال نه
چشنواره براي همين بود كه تمام شد
متوجه نشدم. یعنی 150 گیگ میتونم ریموت کنم ولی وقتی دانلودش کنم رایگان حساب نمیشه؟
متوجه نشدم. یعنی 150 گیگ میتونم ریموت کنم ولی وقتی دانلودش کنم رایگان حساب نمیشه؟
در اصل مربوط به آپلود ميشه نه جا به جايي و ريموت كه خوب رايگان
ولي دانلود بله هزينه داره
درجشنواره رايگان بود كه بچه را ريموت و جابه جا ميكردن كه رايگان بود
ولي الان رايگان نيست فقط آپلود رايگان فضا هم كه رايگان
ahashahin
10-04-2016, 15:27
با پشتیبانی تماس گرفتید ؟
من هم کاربر جدید هستم ، قسمت تغییر سرویس همین پیام میاد
فکر کنم موقت باشه و با پیگیری از طریق پشتیبانی برطرف بشه !
اره تماس گرفتم میگه باید بری نمایندگی شهرتون تا اوکی کنه پس از پایان حجم :n29:
ولی رفتم گفت فعلا نمیتونیم تغییر بدیم براتون تا زمانی که توی قسمت راهنمای تغییرات براتون یکی از سرویس های یه مگ به بالا سبز بشه :n04:
فقط پول براشون مهمه پشتیبانی ندیدیم ازشون . حتی موقع اتصال سرویس یه نفر زنگ هم نزد که اقا خطتتون رانژه شده . چند روز بعد از اینکه خودم نصب کردم تماس گرفتن برای نظرسنجی :n04: خودشون تعجب کرده بودن چرا تماس نگرفتن :n38:
بعد از کلی عذرخواهی گفتیم یه اشتباه کوچیک بوده و گذشتیم ولی این یکی واقعا مسخره اس :n35:
اون از اشتباه رانژه کردن خط که خط رو برای های وب رانژه کردن اینم از تغییر سرویسشون . موقع تخلیه خط هم که سه هفته الافمون کردن . شکایتمون هم به جایی نرسید . حتی خود مسئول مخابرات گفت شکایت هم بکنید هیچ تاثیری نداره یعنی یجورایی دایورته شکایتتون :n29:
دو ماه دیگه باید جابه جا بشم پس بخوام تخلیه کنم الکی دو ماه الاف میشم و بدون نت . پس تحمل میکنم و خط جدید رو یه شرکت دیگه رانژه میکنم . حداقل پول نصب زوری نمیگیرن و بعد اصلا زنگ نزنن :n27:
شاتل معمولا نمايندگي هاي انحصاري داره
رانژه چه جوري براي هاي وب شده
سلام ،
من اینترنتی ثبت نام کردم،خطم رانژه شده ولی مدارک هنوز تایید نشده ،
الان نگاهکردم دیدم زمان از موقع ثبت نام شروع شده ،واسه همه اینجوریه؟
هنوز نتم وصل نشده کنتور انداخته زمانم کم شده!!!!
ahashahin
10-04-2016, 17:39
شاتل معمولا نمايندگي هاي انحصاري داره
رانژه چه جوري براي هاي وب شده
رانژه همونجور که خودشون گفتند اشتباه از مخابرات بوده و دست شاتل نبوده که با هماهنگی با های وب و نامه نگاری اونا تونستیم درست کنیم اینو ...
کل فرایند وصل شدن شاتل دوماه طول کشید که طولانی ترین مدتی بود که بین شرکت ها تجربه کردم :n34:
رانژه همونجور که خودشون گفتند اشتباه از مخابرات بوده و دست شاتل نبوده که با هماهنگی با های وب و نامه نگاری اونا تونستیم درست کنیم اینو ...
کل فرایند وصل شدن شاتل دوماه طول کشید که طولانی ترین مدتی بود که بین شرکت ها تجربه کردم :n34:
مشتري زياد باشه همينه
يا ناز ميكنن يا نوبت نميدن يا هيچي ديگه
كلا خدمات هم كه نگو
ولي كلا باز شانس آوردين راه افتاد
اميدوارم از اين به بعد لذت ببرين
دوستان من فصد دارم نامحدود art بگیرم.سرعت 320 ... فقط این عددی که جلوش نوشته چیه.22 گیگ چی هست ؟
یعنی سرعت مثلا 400-500 هست و وقتی 22 گیگ حجم مصرف کنم سرعت وافعی میشه ( و فکر کنم 320 کیلوبایت میشه چیزی حدود 40 کیلوبایت ؟ ) درسته ؟
من تا به حال از شاتل دانلود نداشتم و وضعیتش رو نمیدونم.
آیا سرویس شاتل لند هم میشه استفاده کرد ؟
ممنون.
دوستان من فصد دارم نامحدود art بگیرم.سرعت 320 ... فقط این عددی که جلوش نوشته چیه.22 گیگ چی هست ؟
یعنی سرعت مثلا 400-500 هست و وقتی 22 گیگ حجم مصرف کنم سرعت وافعی میشه ( و فکر کنم 320 کیلوبایت میشه چیزی حدود 40 کیلوبایت ؟ ) درسته ؟
من تا به حال از شاتل دانلود نداشتم و وضعیتش رو نمیدونم.
آیا سرویس شاتل لند هم میشه استفاده کرد ؟
ممنون.
تا 22 گیگ تضمین میده که سرعت شما کاهش پیدا نمیکنه.
طبق تجربه من و بقیه مشترکین شاتل تا 1.5 - 2 برابر این حجم شما کاهش سرعت ندارید ( محدود نمیشید ) که گفتم تجربی هست . بسته به مرکز مخابراتی ، نحوه استفاده که مثلا پشت سر هم نزارید دانلود شه و ... داره. اگر هم محدود شید بله سرعت حدود 40 اینا میشه در حالت خوبش ! بعد شما از پنلتون ما به تفاوت این art با art بالاتر رو میپردازید و محدودیت برداشته میشه.
Bobby Sands
11-04-2016, 10:21
اول باید با نمایندگی شهرت تماس بگیری ببین این خدمات در شهر شما ارائه میشه یانه
اگر تجهیزات میکتروتک بگیری که برند خوب حساب میشه چیزی حدود 400تا600تومن هزینه داره
همون تعرفه های adsl هست البته می تونی درخواست سرعت بالاتر مثلا 30مگ هم بدی که وقتی مشخص شد میتونی با یه ایمیل هم ازشون قیمت بگیری
بله کیفیت تفاوت داره پینگ داخلی میاد زیر 20 خارجی هم تفاوت محسوس داره.
دیگه وایرلس ربطی به خط تلفن نداره SNR هم معنی نداره دیگه عملا.
دیروز تماس گرفتم کارشناس فنیشون اومد برای بررسی رفت رو پشت بوم گفت مشکلی نداره دیدتون عالیه به دکل ما تا 30 مگ هم میتونیم براتون راه اندازی کنیم بدون هیچ مشکلی . گفتم کیفیت و پینگش چطوره، گفت خیلی از ADSL بهتره . گفتم برای گیم میخوام ، گفت برای گیم به درد نمیخوره !!!:n13:
ما که آخر نفهمیدیم خوبه یا به درد نمیخوره . اگه کیفیتش خیلی بهتره از ADSL و پینگش هم پایینه چرا برای گیم خوب نیست؟!
گفت به کارشناس فروشمون بگو برای ADSL ثبت کنه با سرویس گیم.
جالبه کارشناس شاتل میگفت بهترین ADSL برای گیم رو الان صبانت میده!
حتما ثبات پینگ منظورش بود ، شما به حرف کارشناس خیلی توجه نکن بستگی به گیمش داره
ای دی اس ال شانسیه یکی ممکنه ای دی اس ال گیرش بیاد از وایرلس توپ تر یکی هم از وایمکس بدتر ، مراکز مخابارت هم همکاری نمیکنن
دیروز تماس گرفتم کارشناس فنیشون اومد برای بررسی رفت رو پشت بوم گفت مشکلی نداره دیدتون عالیه به دکل ما تا 30 مگ هم میتونیم براتون راه اندازی کنیم بدون هیچ مشکلی . گفتم کیفیت و پینگش چطوره، گفت خیلی از ADSL بهتره . گفتم برای گیم میخوام ، گفت برای گیم به درد نمیخوره !!!:n13:
ما که آخر نفهمیدیم خوبه یا به درد نمیخوره . اگه کیفیتش خیلی بهتره از ADSL و پینگش هم پایینه چرا برای گیم خوب نیست؟!
گفت به کارشناس فروشمون بگو برای ADSL ثبت کنه با سرویس گیم.
جالبه کارشناس شاتل میگفت بهترین ADSL برای گیم رو الان صبانت میده!
اگر سرعت بالا میخوای من پروفایل گیم رو اصلا پیشنهاد نیم کنم چون به محض فعال کردن چند مگ از سرعت شما کم میشه..
در ضمن اگر بنا داری سرویس رو بگیری حتما آنتن رادیوییی تو میکروتک بگیر نه مارک دیگه خیلی تاثیر داره توی کیفیت.
Bobby Sands
11-04-2016, 11:04
اگر سرعت بالا میخوای من پروفایل گیم رو اصلا پیشنهاد نیم کنم چون به محض فعال کردن چند مگ از سرعت شما کم میشه..
در ضمن اگر بنا داری سرویس رو بگیری حتما آنتن رادیوییی تو میکروتک بگیر نه مارک دیگه خیلی تاثیر داره توی کیفیت.
برای ADSL اگر پروفایل گیم بخوام فعال کنم چه سرعتی خوبه؟ یعنی اگر 1 مگ یا 2 مگ بگیرم و پروفایل گیمشو بگم فعال کنن سرعتم چقد میشه؟
خط من به دلیل فاصله از مرکز مخابرات و نویز و کیفیت بد خطوط تلفن فک نکنم بیشتر از 2 یا 3 مگ بکشه کلا. اینطوری که شما میگی اگر سرویس گیم هم روش فعال بشه دیگه چیزی ازش نمیمونه:n29:
تا 22 گیگ تضمین میده که سرعت شما کاهش پیدا نمیکنه.
طبق تجربه من و بقیه مشترکین شاتل تا 1.5 - 2 برابر این حجم شما کاهش سرعت ندارید ( محدود نمیشید ) که گفتم تجربی هست . بسته به مرکز مخابراتی ، نحوه استفاده که مثلا پشت سر هم نزارید دانلود شه و ... داره. اگر هم محدود شید بله سرعت حدود 40 اینا میشه در حالت خوبش ! بعد شما از پنلتون ما به تفاوت این art با art بالاتر رو میپردازید و محدودیت برداشته میشه.
یعنی من اگر محدود بشم حتما برای رفع محدودیت باید یه پله بالاتر برم تا محدودیت برداشته بشه ؟
خب برای ماه بعد امکان برگشت به وضعیت و سرعت قبلی هست ؟ ( توی شرکت های دیگه امکان بازگشت به سرعت و قیمت کمتر رو نمیدن ! )
من دانلود زیاد نمی کنم ولی وب گردی زیاد ! امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
برای ADSL اگر پروفایل گیم بخوام فعال کنم چه سرعتی خوبه؟ یعنی اگر 1 مگ یا 2 مگ بگیرم و پروفایل گیمشو بگم فعال کنن سرعتم چقد میشه؟
خط من به دلیل فاصله از مرکز مخابرات و نویز و کیفیت بد خطوط تلفن فک نکنم بیشتر از 2 یا 3 مگ بکشه کلا. اینطوری که شما میگی اگر سرویس گیم هم روش فعال بشه دیگه چیزی ازش نمیمونه:n29:
بله بصورت اتوماتیک اگر شما پروفایل گیم فعال کنی ریت مودم میاد پایین تر مثلا اگر روی 1مگ بسته شده باشه میاد روی چیز حدود 700
اگر به دنبال کیفیت هستید پیشنهاد من همون وایرلس هست.اون سرویس دیگه نیازی هم به فعال کردن سرویس گیم نداره چون پینگ خودش پایینه. پینگ 8.8.8.8 زیر 100
Bobby Sands
11-04-2016, 13:43
بله بصورت اتوماتیک اگر شما پروفایل گیم فعال کنی ریت مودم میاد پایین تر مثلا اگر روی 1مگ بسته شده باشه میاد روی چیز حدود 700
اگر به دنبال کیفیت هستید پیشنهاد من همون وایرلس هست.اون سرویس دیگه نیازی هم به فعال کردن سرویس گیم نداره چون پینگ خودش پایینه. پینگ 8.8.8.8 زیر 100
منم دنبال یه سرویس با کیفیت برای گیم هستم اما کارشناس فنیشون که اومده بود گفت این کیفیتش خوبه اما ptp برای گیم اصلا مناسب نیست.
گفت چند مورد مشتری داشتیم که آمدن وایرلس گرفتن اما نگفتن برای گیم میخوایم بعد به مشکل برخوردن و ناراضی بودن!
یعنی شما میگید کیفیت وایرلس از سرویس ADSL با پروفایل گیم بهتره؟
یه سوال دیگه هم در مورد این پروفایل گیم داشتم.
این سرویس گیم که فعال میکنن nat type چند میشه؟ اوپنه یا ریستریکت؟
یعنی من اگر محدود بشم حتما برای رفع محدودیت باید یه پله بالاتر برم تا محدودیت برداشته بشه ؟
خب برای ماه بعد امکان برگشت به وضعیت و سرعت قبلی هست ؟ ( توی شرکت های دیگه امکان بازگشت به سرعت و قیمت کمتر رو نمیدن ! )
من دانلود زیاد نمی کنم ولی وب گردی زیاد ! امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
سر ماه كه رسيد ميگين فاكتور جديد صادر كنن مثلا ارت ٢ بوديد ارتقا داديد به ٣ ، سر ماه زنگ ميزنيد فاكتور همون ارت ٢ رو صادر كنن
منم دنبال یه سرویس با کیفیت برای گیم هستم اما کارشناس فنیشون که اومده بود گفت این کیفیتش خوبه اما ptp برای گیم اصلا مناسب نیست.
گفت چند مورد مشتری داشتیم که آمدن وایرلس گرفتن اما نگفتن برای گیم میخوایم بعد به مشکل برخوردن و ناراضی بودن!
من به شما پیشنهاد میدم اول زنگ بزنید پشتیبانی فنی 23089 یه پروفایل گیم اول روی همین خط فعلی فعال کنید به احتمال زیاد کارتون راه می افته و نیاز به هزینه حتی 1 ریال هم نباشه! اگر هم ناراضی بودین مشکلی نداره دوباره تماس بگیرید گیم رو غیرفعال میکنن!
من PS4 بازی نمیکنم که nat type چک کرده باشم ولی چون با وایرلس شاتل کار کردم پینگ خارجی قابل قبولی داشت
شما اول پروفایل گیم فعال کن اگر جواب نداد برای کاری که میخوای بعد برو سراغ وایرلس.
بعید هم میدونم پینگ خط فعلی با پروفایل فعال گیم از وایرلس بالاتر باشه.
افزایش کیفیت در بازی آنلاین با تغییر NAT type در پلی استیشن ۴ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این خط دوم دقیقا چیه ؟ ( دارم از طریق سایت ثبت نام می کنم )
راه اندازی رایانه دیگه چه چیه ؟!
nat اکثرا moderate هست اگه بخاین اپن باشه باید پورت بازی هاتون رو بدین براتون port forward کنن ، اگه نماینده شاتل گفته برا گیم مناسب نیست یا رادیوشون دوره خوب لینک نمیده یا سرویس دهی شون افتضاحه چون اکثر شرکت ها وایرلس رو برا گیم میفروشن ؛
من اینجا با اینکه رادیوم دید مستقیم نداره وضعم عالیه تنها مشکلی که هست اینه که پهنای باند اشتراکیه که اونم بعد از عصر که کارمندای شرکتا میرن خونه مشکل حل میشه
این خط دوم دقیقا چیه ؟ ( دارم از طریق سایت ثبت نام می کنم )
راه اندازی رایانه دیگه چه چیه ؟!
کانفینگ مودم رو خودت بلدی دیگه؟ اگر بلدی کانفینگ کنی اون خط 2 فرمالیتس
سلام دوستان,
این قسمت تنظیمات خودکار مودم چه کاربردی داره؟
از صفحه صد به بعد این تاپیک رو خوندم،تقریبا هیچ قانونی برای محدود شدن دانلود شبانه شاتل نیست.
الان کاملا پشیمونم که اسیاتک رو تخلیه کردم ،اونجا به طور میانگین شبی ۱۲ گیگ دانلود داشتم.
[emoji28] [emoji28] [emoji28]
samimi.friend
12-04-2016, 22:55
سرویسم رو از Eco تغییر دادم به 1 Art ، سرعت رو بستن رو 1300 ، واسه همه کاهش میدن ؟
javad772
13-04-2016, 16:30
دوست عزیز در کل شاتل به کسایی که دنباله دانلودن توصیه نمیشه بلکه واسه کسایی خوبه که دنبال پینگ پایین و قطعی کم هستن که انصافا در این مورد بهترین هست ... اما به نظر من اگه کسی میخواد هر 2 رو با هم داشته باشه بهترین کار اینه که دو تا خط داشته باشی یکی art 1 شاتل برای بازی های آنلاین و یکی هم از این شرکتایی که شبانه رایگان با سرعت بالا و بدون محدودیت میدن مثل مخابرات با اسیاتک ...
از صفحه صد به بعد این تاپیک رو خوندم،تقریبا هیچ قانونی برای محدود شدن دانلود شبانه شاتل نیست.
الان کاملا پشیمونم که اسیاتک رو تخلیه کردم ،اونجا به طور میانگین شبی ۱۲ گیگ دانلود داشتم.
rezalive
13-04-2016, 17:39
اگه محدود شده باشیم باید چیکار کنیم از محدودیت دربایم؟
اگه محدود شده باشیم باید چیکار کنیم از محدودیت دربایم؟
با ارتقای سرویس از محدودیت درمیاید...
شما از سرویس 128 که 20 تومنه شروع کن و دانلوداتو انجام بده و هر موقع محدود شدی ، با پرداخت 3تومن ، به 256 ارتقا بده و دوباره دانلودتو بکن و اگه دوباره محدود شدی ، باز 3تومن بابت ارتقا به 512 بده و همین جوری الی آخر....
این بهترین روش برای دانلود زیاد در شاتله و با هزینه زیر 30تومن ، میتونی حدودا 100 گیگ ( یا حتی بیشتر که بستگی به "مرکزتون و... "داره ) رو دانلود کنی و اگه مقدار بیشتری میخوای دانلود کنی که تا خود 8مگ به ترتیب ارتقا بده که در یه ماه باید امتحان کنی و ببینی که چند دوره در ماه محدود میشی و نیاز پیدا میکنی که ارتقا بدی!
ahashahin
14-04-2016, 15:38
سلام
اقا من ک از رفتن به نماینگی به نتیجه ای نرسیدم ( برای تغییر سرویس میگه امکانش نیست ) ایمیل زدم براشون و این پاسخ رو دادند :
به استحضار می رساند سرویس شما در حال حاضر در مرحله در حال استفاده می باشد و برای تغییر سرویس می بایست پس از قطع سرویس به علت اتمام ترافیک و یا پایان دوره اقدام فرمایید.
با توجه به توضیح بالا نیازی هست بعد از اتمام ترافیک مراجعه حضوری بشه ؟ یا از طریق پنل هم میشه ؟
این سوال رو میپرسم چون جواب ایمیل رو خیلی وقته ندادن :n35:
سلام
اقا من ک از رفتن به نماینگی به نتیجه ای نرسیدم ( برای تغییر سرویس میگه امکانش نیست ) ایمیل زدم براشون و این پاسخ رو دادند :
به استحضار می رساند سرویس شما در حال حاضر در مرحله در حال استفاده می باشد و برای تغییر سرویس می بایست پس از قطع سرویس به علت اتمام ترافیک و یا پایان دوره اقدام فرمایید.
با توجه به توضیح بالا نیازی هست بعد از اتمام ترافیک مراجعه حضوری بشه ؟ یا از طریق پنل هم میشه ؟
این سوال رو میپرسم چون جواب ایمیل رو خیلی وقته ندادن :n35:
از طریق پنل هم میشه فاکتور که صادر کردند از درگاه انلاین بانک واریز میکنی سرویس تغییر پیدا میکنه البته یکی دوتا هم تماس باید بگیری اما حضوری نیاز نیست بری
ahashahin
14-04-2016, 16:07
از طریق پنل هم میشه فاکتور که صادر کردند از درگاه انلاین بانک واریز میکنی سرویس تغییر پیدا میکنه البته یکی دوتا هم تماس باید بگیری اما حضوری نیاز نیست بری
میخوام تغییر سرویس بدم نه تمدید . تمدید ک همینجوری برام فعاله ...
بعد یه سوالی دیگه . سرویس های نامحدود یا همون آرت با وبگردی و بازی آنلاین و ... مشکلی ک نداره و میشه راحت انجام داد ؟ اذیت نمیکنه یا تایم اوت نمیده ؟ چون دانلود رو با ایرانسل انجام میدم و نیازی به دانلود ندارم ...
میخوام تغییر سرویس بدم نه تمدید . تمدید ک همینجوری برام فعاله ...
بعد یه سوالی دیگه . سرویس های نامحدود یا همون آرت با وبگردی و بازی آنلاین و ... مشکلی ک نداره و میشه راحت انجام داد ؟ اذیت نمیکنه یا تایم اوت نمیده ؟ چون دانلود رو با ایرانسل انجام میدم و نیازی به دانلود ندارم ...
تغییر سرویس وقتی که ترافیک را تموم کردی زنگ میزنی برای هر سرویسی میخوای میگی برات پیش فاکتور میزنن پیش فاکتور را انلاین پرداخت میکنی بعد اگه سرویس جدید فعال نشد یه زنگ میزنی فعال میشه سرویس ارت تا زمانی که حجم منصفانه اش تموم نشه سرعتش خوبه اما بعد از اتمام حجم منصفانه سرعتت محدود و اسمی میشه مثلا اکه ارت 1 داری سرعتت میشه دقیقا 128 کیلوبایت که حتی برای لود صفحات هم مشکل داری البته با چند هزارتومن میتونی دوباره ارتقا بعدی به ارت بالاتر و دوباره استفاده کنی ارت 1 تا 11 گیگ حجم منصفانه داره در ضمن ارت برای بازی انلاین خوب نیست اما وبگردی مشکلی نداره
اینترنت پوینت تو پوینت شاتل
and-roid2
14-04-2016, 22:15
هزینه تجهیزات چقدر شد؟
سرویس شما چیست؟
هزینه تجهیزات چقدر شد؟
سرویس شما چیست؟
در تلگرام با آی دی زیر تماس بگیرید
نصابش هستن
@
aminsaeedi1988
bigbang0661
14-04-2016, 22:23
داداش شما کدوم شهری؟ کلا هزینه سوریس با راه اندازیو تجهیزات چقدر شد؟ راستی این سرویس PTP شبانه رایگان هم داره؟
یه پینگ اروپا هم بگیری ردیفه.
داداش شما کدوم شهری؟ کلا هزینه سوریس با راه اندازیو تجهیزات چقدر شد؟ راستی این سرویس PTP شبانه رایگان هم داره؟
یه پینگ اروپا هم بگیری ردیفه.
پست قبلی ملاحظه کنید
من تو کف پینگش موندم ، اگه شهرستان هم رادیو شاتل بگیریم همین پینگو میدن یا یه رادیو میکروتیک میدن با پینگ 110 میگن خداحافظ شما ؟!
در زمن آیا دیشش موتوریه ؟
ممنون از پاسخ شما
شبانه رایگان هم داره؟
هزینه سرویس ماهی چقدره؟
من تو کف پینگش موندم ، اگه شهرستان هم رادیو شاتل بگیریم همین پینگو میدن یا یه رادیو میکروتیک میدن با پینگ 110 میگن خداحافظ شما ؟!
در زمن آیا دیشش موتوریه ؟
ممنون از پاسخ شما
شبانه رایگان هم داره؟
هزینه سرویس ماهی چقدره؟
در تلگرام با آی دی زیر تماس بگیرید
نصابش هستن
@
aminsaeedi1988
amirpers
15-04-2016, 13:51
دوستان میشه بگید قضیه محدود شدن چیه؟
مثلا سرویس ECO2048 سرعت دانلود روز و شبش که رایگانه چقدره و بعد از چقدر محدود میشه؟
خوش به حال شما من همین سرویس رو دارم ولی بیشترر از این بهم سرعت نمیده
پینگشم درسته تو رقم خیلی خوبه ولی به عمل که میرسه تو بازی همش تایم اوت لگ !
سمت شرق هستم و به bts های بازار موبایل شرق وصل هست با بهترین کیفیت سیگنال و فاصله
HeRcKoOl
15-04-2016, 14:29
سلام.
اگه از سرور داخلی هم دانلود کنم بازم مشمول محدودیت سرعت میشم؟!
خوش به حال شما من همین سرویس رو دارم ولی بیشترر از این بهم سرعت نمیده
پینگشم درسته تو رقم خیلی خوبه ولی به عمل که میرسه تو بازی همش تایم اوت لگ !
سمت شرق هستم و به bts های بازار موبایل شرق وصل هست با بهترین کیفیت سیگنال و فاصله
اینکه خدا اینترنته اگه پینگه شما با آلمان 84 است باید خدا رو سپاس گزار باشی این یعنی اینکه شما آنلاین که بازی میکنین انگار نشستین تو ترکیه بازی میکنین
چرا لگ و تایم اوت دارین ؟ علتشو فهمیدین ؟ اگه دیش موتوری دارین مثل اون عکس خوب یه کم بچرخونینش اینور اونور
سوال من اینه که آیا شاتل تو شهرستان هم میتونه همین پینگ رو ارائه کنه ؟! !!!
samimi.friend
15-04-2016, 19:03
دوستان گرامی ،
سرعت دانلود art 1 برای شما چقدر هست؟؟
اینکه خدا اینترنته اگه پینگه شما با آلمان 84 است باید خدا رو سپاس گزار باشی این یعنی اینکه شما آنلاین که بازی میکنین انگار نشستین تو ترکیه بازی میکنین
چرا لگ و تایم اوت دارین ؟ علتشو فهمیدین ؟ اگه دیش موتوری دارین مثل اون عکس خوب یه کم بچرخونینش اینور اونور
سوال من اینه که آیا شاتل تو شهرستان هم میتونه همین پینگ رو ارائه کنه ؟! !!!
پینگ تازه بالاتر هم رفته روی 72-76 بود با المان والا نمیدونم دلیل لگ و پینگ بالا توی بازی چیه در مورد چرخش هم بله خودم بعد نصب کلی اینور اونورش کردم تا بهترین سیگنال رو بدست بیارم تقریبا تمام bts هارو تست کردم الان روی بهترینشون هست
از پشتیبانیش سوال کنید تا جایی که میدونم روی adsl هم درخواست بدید سرویس گیم فعال شه همینجوری میشه پینگ !
پینگ تازه بالاتر هم رفته روی 72-76 بود با المان والا نمیدونم دلیل لگ و پینگ بالا توی بازی چیه در مورد چرخش هم بله خودم بعد نصب کلی اینور اونورش کردم تا بهترین سیگنال رو بدست بیارم تقریبا تمام bts هارو تست کردم الان روی بهترینشون هست
از پشتیبانیش سوال کنید تا جایی که میدونم روی adsl هم درخواست بدید سرویس گیم فعال شه همینجوری میشه پینگ !
اگه تایم اوت دارین لینک رادیویی تونه ؛ من که پینگم بالاست اصلا تایم اوت ندارم چون رادیوم جفته اون یکی جفتشم دو تا چهارراه اونورطره
دوست عزیز اینکه اون پایین نوشته اینترنت شما سریع تر از 97 درصد ایران فقط و فقط بخاطر پینگ مرغوب شماست وگرنه سرعت دانلود و آپلود خیلی ها بیشتر از شما دارند ..
من حاضرم کل پول تو جیبی ه یه سالمو بدم همچین پینگی داشته باشم ..
و در نهایت حدس من اینه که این سرویسی که "نصاب" داره از سرویس های زیر میزی و غیر متعارف شاتل هست مثل بقیه شرکت های کمتر شناخته شده وایرلس که با نصاب قرار داد دارن تا اینترنت سفارشی ببندند برای دوستان ... مقاله دربارش تو روزنامه ی همشهری هم نوشته بود
با تشکر از توضیحات شما درباره سرویس گیم شاتل اما این Fast interleave شاتل فقط تو تهران و کرج هست و امکان هم نداره چه در این دنیا چه در آن , که همچین پینگی رو ارئه بده
من در اولین فرصت میرم یه مرجع دولتی پیدا میکنم باهاشون در مورد این سرویس های زیر میزی شرکت های وایرلس صحبت میکنم شاید هم یه کار کردم یه سطح از این بالاتر چون تو شهر خودمون هم یه شرکت هست از این کارا میکنه ...
mohammad2023
16-04-2016, 16:15
سلام دوستان می خوام اینترنت بگیرم که متاسفانه خطم فیبر نوری هست adsl نمی تونم بگیرم می خواستم بدونم اینترنت وایرلس چطوره ؟از نظر پینگ و سرعت فعلا های وب و شاتل رو در نظر دارم اگر کسی تجربه استفاده از این هارو داره بگه لطفا مخصوصا کسانی در بندرعباس سرویس میگیرند . نت رو هم فقط برای xbox one می خوام من قبلا وایمکس مبینت داشتم از پینگش راضی نیستم همیشه برام بالای 300 بوده ولی سرعتش نسبت به ضریب اشتراکش خوب و پایدار بوده 1مگ رو 200 تا سرعت میداد حالا در مقایسه با وایرلس چطوره؟
بعد یه سوال دیگه داشتم اون طور که به من گفتتند یه انتن روی پشت بام نصب می کنند بعد با یک اکسس پوینت حالا میشه من خودم اکسس پوینت بگیرم ؟ لطفا یه اکسس پوینتی که برای نت وایرلس مناسب باشه و هم پورت usb بخوره و 4g ساپورت کنه معرفی کنید . ممنون
samannnn.hannibal
17-04-2016, 01:05
سلام دوستان می خوام اینترنت بگیرم که متاسفانه خطم فیبر نوری هست adsl نمی تونم بگیرم می خواستم بدونم اینترنت وایرلس چطوره ؟از نظر پینگ و سرعت فعلا های وب و شاتل رو در نظر دارم اگر کسی تجربه استفاده از این هارو داره بگه لطفا مخصوصا کسانی در بندرعباس سرویس میگیرند . نت رو هم فقط برای xbox one می خوام من قبلا وایمکس مبینت داشتم از پینگش راضی نیستم همیشه برام بالای 300 بوده ولی سرعتش نسبت به ضریب اشتراکش خوب و پایدار بوده 1مگ رو 200 تا سرعت میداد حالا در مقایسه با وایرلس چطوره؟
بعد یه سوال دیگه داشتم اون طور که به من گفتتند یه انتن روی پشت بام نصب می کنند بعد با یک اکسس پوینت حالا میشه من خودم اکسس پوینت بگیرم ؟ لطفا یه اکسس پوینتی که برای نت وایرلس مناسب باشه و هم پورت usb بخوره و 4g ساپورت کنه معرفی کنید . ممنون
آسیاتک روی فیبر نوری سرویس میده ها
mohammad2023
17-04-2016, 10:54
^^^^^ زنگ زدم به اسیاتک adsl نمیدن تو شهرما روی فیبر نوری
دوستان اگه می تونید لطفا راهنمایی کنید
دانلود از شاتلند بعد از طرح عید که تموم شد الان به چه صورته ؟
هنوز هم رایگانه ؟
دانلود از شاتلند بعد از طرح عید که تموم شد الان به چه صورته ؟
هنوز هم رایگانه ؟
سلام
نخیر فعلا هیچ طرحی نیست و حجم مصرف میکنه. خبری بشه توی وب سایت های شاتل لند اعلام میشه
rezalive
17-04-2016, 14:52
یه سوال
من چند روز پیش پول سرویس این ماهم رو پرداخت کردم اما محدود که شدم مثل اینکه باید یه ارت بالاتر بگیرم
اگه بگیرم اون مبلغی که دادم پودر میشه؟:(
samannnn.hannibal
17-04-2016, 15:26
^^^^^ زنگ زدم به اسیاتک adsl نمیدن تو شهرما روی فیبر نوری
دوستان اگه می تونید لطفا راهنمایی کنید
کدوم شهر هستید؟
.Galaxy.
17-04-2016, 20:23
سلام دوستان
می خواستم بدونم تو کدوم مناطق تهران انتظار برای گرفتن اینترنت شاتل کمتره؟
و اینکه اگه مرکزی پر و شلوغ باشه میشه موقتاً از یه شرکت دیگه اینترنت گرفت و همزمان تو شاتل ثبت نام کرد تا هر وقت پورتی خالی شد بتونیم از شرکتی که اینترنت گرفتیم سرویس رو جمع آوری کنیم و به شاتل بیایم؟
ممنون
دوستان کسی از مجوز FCP شاتل اطلاعی داره که کی سرویس دهی روی فیبر نوری رو شروع میکنه؟
دوستان کسی از مجوز FCP شاتل اطلاعی داره که کی سرویس دهی روی فیبر نوری رو شروع میکنه؟
من برای نسل 4 ثابت باهاشوون تماس گرفتم کلا ظاهرا روی فاز دایورت هستند.. جواب درستی ندادن گفتن هر وقت روی سایت اعلام رسمی بشه...
سرعتها روی adsl پایینه شاتل هم فعلا که فقط پروانه رو گرفته قاب کرده...
من که دیگه تمدید نکردم . سرعت و پینگ افتضاح شده بود . قطعی هم زیاد داشت
من که دیگه تمدید نکردم . سرعت و پینگ افتضاح شده بود . قطعی هم زیاد داشت
والا اینطوری که من دارم می بینم شاتل خوب خوبشه... از یه جا مطمئن شو بع تخلیه بزن. پورت شاتل هم به ین راحتی ها نمی تونی پیدا کنی.
mehrabooni
18-04-2016, 20:56
پینگ عالیه از اکثر سرور های اروپا زیر صد
از سرور های امریکا حدودا دویست
از همین 3g ایرانسل استفاده میکنم 6 ماهش قیمت مناسبی داره سرعتشم که 10 برابر شاتله
من برای نسل 4 ثابت باهاشوون تماس گرفتم کلا ظاهرا روی فاز دایورت هستند.. جواب درستی ندادن گفتن هر وقت روی سایت اعلام رسمی بشه...
سرعتها روی adsl پایینه شاتل هم فعلا که فقط پروانه رو گرفته قاب کرده...
کاملا حواسشون هست با این وضعیت سیم و کابل تلفن ملت، تا دو سال دیگه حرف اول اینترنت رو تو کل کشور نسل 4 می زنه. فعلا تا جایی که می تونن از این گاو شیرده میدوشن. اون قاب عکس هم مجبورا بزودی بیارنش پایین و بکار بگیرن. بقیه شرکت ها هم همینطور.
بچه ها نویز من چطوره ؟ خطم مشکل نداره ؟ خوبه ؟
محمد7966
19-04-2016, 11:08
بچه ها نویز من چطوره ؟ خطم مشکل نداره ؟ خوبه ؟
اطلاعاتی که گذاشتید ناقصه ولی کیفیت خوبه،نویز هم خوبه ولی باید ببینید شرکت خط شما رو چنذ مگ بسته،تو همون استاتوس مودم میزنه ولی شما عکسشو نزدید
راستی تایپیک نویز هست،این مشکلات رو تو اون تایپیک مطرح کنید
بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HeRcKoOl
19-04-2016, 18:39
سلام.
اگه از سرور داخلی هم دانلود کنم بازم مشمول محدودیت سرعت میشم؟!
ممنون میشم جواب بدید.
ممنون میشم جواب بدید.
طبق قوانین شاتل که نصفش کاملا مبهم هست بله
دان استریم اکو 256 چقدر هست؟
برای اکو 128 روی 2471 هست.
کسی تو نوبت پورت شاتل هست؟
من مرکز سلمان فارسی ثبت نام کردم گفتن رفتی تو نوبت صبر کنیم یا فایده نداره ؟
چجوری این نوبت وعده الکی یا نه؟
samimi.friend
22-04-2016, 10:30
من نزدیک دو ماه تو نوبت بودم (البته مرکز مخابراتی دیگه ای، صرفا جهت به اشتراک گذاشتن تجربم) تمام این مدت هم هر 6-7 روز یکبار زنگ میزدم پیگیری میکردم و بلاخره با پیگیری خودم ، بار آخر که زنگ زدم گفتن یه پورت خالی داریم
قبلش تو همین مرکز مخابراتی واسه یه خط دیگه ، یکسال منتظر بودم کسی بهم زنگ نزد بیا پورت خالی موجود شده:n02:
پس خودت پیگیری باشه به نفعت هست ، چون هیچ شرکتی نقد رو ول نمیکنه به نسیه بچسبه ، ببینه مشتری زنگ زده آمادگی برای پرداخت داره، میگه پورت داریم صورتحساب رو پرداخت کن و ...:n02:
and-roid2
22-04-2016, 10:52
صرفا جهت اطلاع رسانی:
این ویدیو رو حتما مشاهده کنید تا بدونید چه کلاهی سرمون دارن میزارن!
من یادمه سال 86 قشنگ زد ت وسیستم چک کرد 360 روز تو نوبت بودم آ[ر دیگه رفتم اونجا صحبت کردن به زوررررر یه پورت گرفتم..
ولی یه چک کن با 23099 ببین چی میگن در مورد اون مرکز مخابراتی.
من یادمه سال 86 قشنگ زد ت وسیستم چک کرد 360 روز تو نوبت بودم آ[ر دیگه رفتم اونجا صحبت کردن به زوررررر یه پورت گرفتم..
ولی یه چک کن با 23099 ببین چی میگن در مورد اون مرکز مخابراتی.
زنگ زدم گفت هيچ زمان خاصي نداره اصلا نميتونيم بگيم چه زماني معلوم نيست
از همین 3g ایرانسل استفاده میکنم 6 ماهش قیمت مناسبی داره سرعتشم که 10 برابر شاتله
مرغ پخته از خنده رودبر میشه با این حرف
کجاش خنده داره بسیجی؟
Bobby Sands
23-04-2016, 23:09
صرفا جهت اطلاع رسانی:
این ویدیو رو حتما مشاهده کنید تا بدونید چه کلاهی سرمون دارن میزارن!
قضیه همون خودرو سازای داخلیه . تا وقتی انحصار باشه هر کالایی با هر کیفیت و قیمتی که خواستن تو پاچه ملت میکنن کاری از دست کسی هم ساخته نیست.
از بحث تاپیک خارج نشید به هم دیگه هم احترام بذارید به اندازه کافی فحش و ناسزا میگن تو فضای مجازی ملت به هم.:V32:
George Shelly
24-04-2016, 21:15
این جشنواره که میشه هر گیگ رو 1000 خرید هر چند وقت یکباره ؟
مثلا 50 گیگ رو میده 56 اومن .
من دو تا خط دارم یکی مخابرات یکی شاتل .
alireza20202003
25-04-2016, 01:03
دوستان این اتفاق برای شاتل هم افتاده یا نه ؟
arian007
25-04-2016, 10:04
برای من که سرعت بالای 600 بود
ahashahin
25-04-2016, 10:15
دوستان این اتفاق برای شاتل هم افتاده یا نه ؟
تست کردم هر دوتا یکی هست سرعتش ( دانلود با 500 کیلوبایت - 600 )
دوستان من تازه ثبت نام کردم.پشتیبانی تماس گرفت و یوزر و پسورد رو داد.اون موقع تلفن قطع بود نمیشد کانفیگ کرد.الان که تنظیم میکنم ولی وقتی میزنم internet فعال نمیشه.
باید زنگ بزنم پشتیبانی تا فعال کنن خط رو ؟ این vpi - vci هر چی زدیم زدیم ؟ ( من هیچ وقت دست بهش نزدم )
الان توی پنل سایت شاتل هم که میرم قسمت نصب تلفنی اومده ! اونجا رو که پر کنم اینترنت فعال میشه ؟
دوستان من تازه ثبت نام کردم.پشتیبانی تماس گرفت و یوزر و پسورد رو داد.اون موقع تلفن قطع بود نمیشد کانفیگ کرد.الان که تنظیم میکنم ولی وقتی میزنم internet فعال نمیشه.
باید زنگ بزنم پشتیبانی تا فعال کنن خط رو ؟ این vpi - vci هر چی زدیم زدیم ؟ ( من هیچ وقت دست بهش نزدم )
الان توی پنل سایت شاتل هم که میرم قسمت نصب تلفنی اومده ! اونجا رو که پر کنم اینترنت فعال میشه ؟
شاتل فکر کنم دو نوع یوزر پس داشته باشه
دومی که مخصوص اتصال اینترنت هست در اخربن مرحله بر اساس تعداد پورت مرکز مخابراتی باید باشه اگر اشتباه نکنم
اون را باید بگیرن نه مال مای شاتل رو
vpi vci
0-35
بله باید تایید کنید از توی مای شاتل اوکی که کنید اینترنت وصل میشه و دوره زمانی شروع
شاتل فکر کنم دو نوع یوزر پس داشته باشه
دومی که مخصوص اتصال اینترنت هست در اخربن مرحله بر اساس تعداد پورت مرکز مخابراتی باید باشه اگر اشتباه نکنم
اون را باید بگیرن نه مال مای شاتل رو
آره اون دومی رو میزنم.VPI مشکل داشت.تماس گرفتم به پشتیبانی گفت بزار 0 و و صل شد.
بعد گفت بزار یه valid ip بگیرم برات.دیگه کلا قطع شد که شد که شد !
یکمی علافم کرد گفت مشکل از مودمته ریست میکنه !!!
چی کار کنم من ؟ اینم از پشتیبانیش !
آره اون دومی رو میزنم.VPI مشکل داشت.تماس گرفتم به پشتیبانی گفت بزار 0 و و صل شد.
مودم چی
پشت سیستمی
vpi vci
0-35
بله باید تایید کنید از توی مای شاتل اوکی که کنید اینترنت وصل میشه و دوره زمانی شروع
مودم چی
پشت سیستمی
ممنون...
روی یه مودم دیگه هم زدم نشد...
دیگه بی خیالش شدم اومدم دیدم وصل شده !
حالا دلیلش چی بوده نمیدونم ....
bigbang0661
26-04-2016, 12:05
دوستان توی قوانین سازمان تنظیم مقررات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته که حداکثر تاخیر 130 میلی ثانیه است. من با اینکه پروفایل گیم رو فعال کردم پینگ خارجیم همیشه به شکل زیره ولی پینگ داخلیم 85.15.1.14 روی 20 میلی ثانیه هست. زنگ زدم پشتیبانی میگه پینگ خارجی تا 300 اوکی هست!!! حالا میخواستم بدونم میشه از 195 ازشون شکایت کنم شاید درستش کنن؟ البته اینو بگم که هفته های اول راه اندازی سرویسم که قبل از عید بود پینگ 4.2.2.4، زیر 140 بود ولی بعد عید اینجوری شد.
and-roid2
26-04-2016, 18:23
کسی در قم سرویس ptp (رادیویی) شاتل داره؟
Zeitgeist
02-05-2016, 02:39
شاتل الان شبانه رایگان دیگه نداره؟
Majidson
02-05-2016, 07:09
شاتل الان شبانه رایگان دیگه نداره؟
سلام، با پرداخت ماهیانه 5250 تومان شبانه رایگان در سرویس ECO دارید.
ولی باید مصرف منصفانه را رعایت نمایید.
| SoRoush 8K |
02-05-2016, 11:08
دوستان شاتلی بخصوص مشهد ، سرعت نت شما هم افتضاح شده ؟
واسه من از دیشب اینجوری بود ....
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از زیرساخته معلوم نیست کی درست بشه :|
سلام ،من مشهدم.
هم شاتل هم ایرانسل داغون شدن از دیروز.
Gamemaster
02-05-2016, 12:51
شاید مشکل از مرکز مخابراتی باشه
mehrabooni
02-05-2016, 12:54
مشکل از زیرساخت هست
آره دقیقا اوضاع منم همینطوره. روی نتورک که اصلا علامت تعجبه سرعت باز کردن سایت هم داغون بخصوص سرور خارجی.
ادیت: الان شاتل پیام داد به دلیل مشکلات خارج ا ز شاتله!
سلام دوستان من یه مشکل عجیب پیدا کردم که پشتیبانی هم نتونست حلش کنه تا چند هفته پیش سرعت من نزدیک 14 مگ بود الان شده 8 مگ از پشتیبانی پرسیدم گفت سرعت برای سرور داخلی 14 هست برای خارجی 8 ولی من از هر سروری دانلود میکنم همون 8 هست ناگفته نمونه برای امتحان مودم رو با یوزر اشتباه کانفیگ میکنم تو این حالت فقط سایت شاتل بالا میاد اون موقع وقتی یه فایل رو از سایت شاتل دانلود میکنم سرعت دوباره نزدیک 14 هست ولی با یوزر پس درست سرعت 8 هست کسی نظری داره؟ناگفته نمونه اخیرا سیستم رو و همچنین مودم رو عوض کردم
سرعت بقیه هم افتضاح شده؟
par_haam
03-05-2016, 11:56
سلام دوستان من یه مشکل عجیب پیدا کردم که پشتیبانی هم نتونست حلش کنه تا چند هفته پیش سرعت من نزدیک 14 مگ بود الان شده 8 مگ از پشتیبانی پرسیدم گفت سرعت برای سرور داخلی 14 هست برای خارجی 8 ولی من از هر سروری دانلود میکنم همون 8 هست ناگفته نمونه برای امتحان مودم رو با یوزر اشتباه کانفیگ میکنم تو این حالت فقط سایت شاتل بالا میاد اون موقع وقتی یه فایل رو از سایت شاتل دانلود میکنم سرعت دوباره نزدیک 14 هست ولی با یوزر پس درست سرعت 8 هست کسی نظری داره؟ناگفته نمونه اخیرا سیستم رو و همچنین مودم رو عوض کردم
سلام؛
لیمیت کردنتون . یا باید سرویس را ارتقا بدید و یا تا سر دوره صبر کنید.
par_haam
03-05-2016, 12:00
دوستان توی قوانین سازمان تنظیم مقررات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته که حداکثر تاخیر 130 میلی ثانیه است. من با اینکه پروفایل گیم رو فعال کردم پینگ خارجیم همیشه به شکل زیره ولی پینگ داخلیم 85.15.1.14 روی 20 میلی ثانیه هست. زنگ زدم پشتیبانی میگه پینگ خارجی تا 300 اوکی هست!!! حالا میخواستم بدونم میشه از 195 ازشون شکایت کنم شاید درستش کنن؟ البته اینو بگم که هفته های اول راه اندازی سرویسم که قبل از عید بود پینگ 4.2.2.4، زیر 140 بود ولی بعد عید اینجوری شد.
Latency شما موردی ندارد. بر روی یک آدرس IP خاصی مثل 4.2.2.4 هیچ ضمانتی برای مناسب بودن پینگ وجود ندارد. در صورت نیاز هم می بایست سرویس های کاهش دهند پینگ استفاده کنید.
سلام؛
لیمیت کردنتون . یا باید سرویس را ارتقا بدید و یا تا سر دوره صبر کنید.
مطمئنید؟ مگه سرعت روزانه هم محدود میشه؟ سرعت من هم 8 هست و فعلا طرح بالاتر ندارن
par_haam
03-05-2016, 13:32
مطمئنید؟ مگه سرعت روزانه هم محدود میشه؟ سرعت من هم 8 هست و فعلا طرح بالاتر ندارن
شبانه و روزانه ندارد. سیستم به صورت خودکار بر اساس مولفه های تعریف شده محدودیت اعمال می کند.
دوستان یه سوال.هنوز شبانه رایگان از ساعت 1 تا 8 صبحه یا نه.چون این جشنوارهی بهاری که تو مای شاتل تبلیغش اومده زده ترافیک رایگان از 2 تا 7 صبح
par_haam
03-05-2016, 18:24
۲-۸ صبح
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
کسی میدونه سرعت این طرح های جشنواره شاتل در ساعت رایگانش چقدره
و در ساعت غیر رایگانش چقدره
۲-۸ صبح
Sent from my iPhone using Tapatalk
مطمعنید یا نه چون تو چنتا جا الان خوندم یک تا هشته.تو خود سایت شاتلم یه صفحه پیدا کردم بازم زده یک تا هشت.البته مال دو سال پیشه مطلبش چون هنوز تو سایت شاتله گفتم حتما اعتبار داره اینم لینک صفحش
mehrabooni
03-05-2016, 19:37
دوستان یه سوال.هنوز شبانه رایگان از ساعت 1 تا 8 صبحه یا نه.چون این جشنوارهی بهاری که تو مای شاتل تبلیغش اومده زده ترافیک رایگان از 2 تا 7 صبح
خودتون میگین جشنواره رو اون ساعت زده:n01:
ahashahin
03-05-2016, 21:53
دوستان یه سوال :n13:
مشترکین فعلی هم میتونن از این جشنواره استفاده کنند یا فقط مشترکین جدید ؟
طرحش خوبه یه سال + دانلود شبانه 40 تومن :n27:
مشتركين فعلي چه جوري ميتونن دوباره ثبت نام كنن ؟
با شماره تلفن جديد كه ميشن مشترك جديد
ولي احتمالا حجم مي زاره براي قديمي ها
ahashahin
03-05-2016, 22:05
مشتركين فعلي چه جوري ميتونن دوباره ثبت نام كنن ؟
با شماره تلفن جديد كه ميشن مشترك جديد
ولي احتمالا حجم مي زاره براي قديمي ها
داداش نگفتم ک دوباره ثبت نام کنند ک :|
گفتم برای مشترکین فعلی هم امکان استفاده هست یا فقط برای جدیداست ؟
اصلا جشنواره های شاتل برای مشترکین فعلی قابل استفاده هست ؟
داداش نگفتم ک دوباره ثبت نام کنند ک :|
گفتم برای مشترکین فعلی هم امکان استفاده هست یا فقط برای جدیداست ؟
اصلا جشنواره های شاتل برای مشترکین فعلی قابل استفاده هست ؟
دوست من اين چنين طرح ها جشنواره فروش ناميده ميشوند و مخصوص مشتركين هست كه مي توانند ثبت نام كنند و جديد حساب ميشوند
مشتركين قديمي جهت استفاده بايد پورت تخليه و دوباره ثبت نام كنند كه معمولا منطقي نيست يا روي خط ديگري تقاضاي سرويس نمايند
ولي شاتل معمولا مشتركين قديمي رو نااميد نميكرده تا حالا مخصوصا روي فروش حجم
اين سياست ها سعي در جذب مشترك داره مخصوصا در شهر هايي كه جديدا به ليست نقاط تحت پوشش اضافه ميشود
اگر سوءتفاهمي شد ببخشيد
ahashahin
03-05-2016, 22:35
دوست من اين چنين طرح ها جشنواره فروش ناميده ميشوند و مخصوص مشتركين هست كه مي توانند ثبت نام كنند و جديد حساب ميشوند
مشتركين قديمي جهت استفاده بايد پورت تخليه و دوباره ثبت نام كنند كه معمولا منطقي نيست يا روي خط ديگري تقاضاي سرويس نمايند
ولي شاتل معمولا مشتركين قديمي رو نااميد نميكرده تا حالا مخصوصا روي فروش حجم
اين سياست ها سعي در جذب مشترك داره مخصوصا در شهر هايي كه جديدا به ليست نقاط تحت پوشش اضافه ميشود
اگر سوءتفاهمي شد ببخشيد
نه داداشم سوءتفاهم چیه من اشتباه فهمیدم :n12:
فقط اینکه شاتل توی این مدت به جز سرویس شاتللند که یه مدت دانلود رایگان بود سرویسی رو برای کاربران فعلی معرفی نکرده و اینکه از نظر تنوع حجم ها و قیمت ها رقابت ایجاد نمیکنه کمی کاربر رو ناامید میکنه .
اینکه شاتل خودشو اولین میدونه ولی تنوعی برای کاربر ایجاد نمیکنه کمی ناراحت کنندس .
از نظر اینکه یه سرویس با ثبات ارائه میکنه شکی درش نیست و به نظرم اولین شرکتی هست ک سرویسی رو ک میفروشه ارائه میده واقعا ولی باید حداقل سرویس هایی هم برای مشترکین فعلی درنظر بگیره ک شامل اینجور طرح ها یا نزدیک به این طرح ها باشه ک زیاد فرق بین کاربرای جدید و قدیم نزاره...
با اینحال بازم ممنون ک توضیح دادی:n40:
نه داداشم سوءتفاهم چیه من اشتباه فهمیدم :n12:
فقط اینکه شاتل توی این مدت به جز سرویس شاتللند که یه مدت دانلود رایگان بود سرویسی رو برای کاربران فعلی معرفی نکرده و اینکه از نظر تنوع حجم ها و قیمت ها رقابت ایجاد نمیکنه کمی کاربر رو ناامید میکنه .
اینکه شاتل خودشو اولین میدونه ولی تنوعی برای کاربر ایجاد نمیکنه کمی ناراحت کنندس .
از نظر اینکه یه سرویس با ثبات ارائه میکنه شکی درش نیست و به نظرم اولین شرکتی هست ک سرویسی رو ک میفروشه ارائه میده واقعا ولی باید حداقل سرویس هایی هم برای مشترکین فعلی درنظر بگیره ک شامل اینجور طرح ها یا نزدیک به این طرح ها باشه ک زیاد فرق بین کاربرای جدید و قدیم نزاره...
با اینحال بازم ممنون ک توضیح دادی:n40:
چرا ديگه حجم ٥٠ گيگ با ٥٠ درصد تخفيف داشت ديگه
كي بود يادم نيست
من گرفتم قبل عيد بود
بازم داره مياد
david-ebi
04-05-2016, 08:17
با شاتل برای طرحهای جشنواره اش صحبت کردم.سرعت در ساعت غیر رایگان تا 15 مگابیت باز است و در ساعت رایگان پس از دانلود حجم مشخصی به شدت محدود می شود.تا قبل از آن هم سرعت دانلود شبانه باز هم از روزانه کمتر است
با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، مشتریان فعلی شاتل نیز میتوانند در جشنواره بهاری از شرایط ویژه برای خرید بستههای ترافیکی بهرهمند شوند.
زمان جشنواره: از ۱۳۹۵/۰۲/۱۸ تا ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
binamplayer
05-05-2016, 17:00
با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، مشتریان فعلی شاتل نیز میتوانند در جشنواره بهاری از شرایط ویژه برای خرید بستههای ترافیکی بهرهمند شوند.
زمان جشنواره: از ۱۳۹۵/۰۲/۱۸ تا ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
برای یه سری شهرای خاص هست که
poloton7
05-05-2016, 20:12
سلام--من از مخابرات طرح طلایی 2 مگ سه ماهه با قیمت 54 هزار هزار تومان دارم روزها سرعت 1 مگ دانلود می کنم اما دانلود شبانه ندارد--توی شرکت شاتل همچنین موردی ندارد که علاوه بر نکات بالا دانلود رایگان شبانه داشته باشد..سرعت متوسط دانلود شبانه 130 کیلوبایت هم باشه کافیه چون نهایت هفته ای 6 یا 7 گیگ دانلود داشته باشد کافی است---
سلام--من از مخابرات طرح طلایی 2 مگ سه ماهه با قیمت 54 هزار هزار تومان دارم روزها سرعت 1 مگ دانلود می کنم اما دانلود شبانه ندارد--توی شرکت شاتل همچنین موردی ندارد که علاوه بر نکات بالا دانلود رایگان شبانه داشته باشد..سرعت متوسط دانلود شبانه 130 کیلوبایت هم باشه کافیه چون نهایت هفته ای 6 یا 7 گیگ دانلود داشته باشد کافی است---
شاتل بیشتر سرویس هاش شبانه داره بگو چه سرعتی میخوای
navid_fo
05-05-2016, 20:25
سلام
من واقعا راضی هستم از سرویس اکو به خاطر داشتن دانلود شبانه رایگان باید میگفتم حتما نباید چیز های بد بگم اگه چیز خوب هم داره باید گفته بشه
چون من واقعا اضباع شدم چه با جشنواره هایی که میزاره چه با دانلود 14 گیگی شبانش:n20::n09::n10:
poloton7
05-05-2016, 20:35
شاتل بیشتر سرویس هاش شبانه داره بگو چه سرعتی میخوای
سلام-- سرعت روز 1 مگ دانلود باشه کافیه--عصر تا 512 باشه کافیه-- دانلود رایگان شبانه تا 130 کیلو حداقل بده کمتر اصلا نباشه--ماهیانه تا 20 تومان--دانلود شبانه هفته ای 6 یا 7 گیگ بده کافیه--دیگر همین--
سلام-- سرعت روز 1 مگ دانلود باشه کافیه--عصر تا 512 باشه کافیه-- دانلود رایگان شبانه تا 130 کیلو حداقل بده کمتر اصلا نباشه--ماهیانه تا 20 تومان--دانلود شبانه هفته ای 6 یا 7 گیگ بده کافیه--دیگر همین--
اگه اکو ۱۰۲۴ بگیرید و بگید براتون رو ۱۶ مگ ببندن بیشتر از این هم بازدهی داره
دوستان من نویزم خیلی بالاست و مکس ریتم ب زور به ۳۰۰۰ میرسه راهی نیست بدون دردسر کاری کرد حد اقل به ۴۰۰۰-۳۵۰۰ برسه؟
and-roid2
05-05-2016, 21:31
سلام
من واقعا راضی هستم از سرویس اکو به خاطر داشتن دانلود شبانه رایگان باید میگفتم حتما نباید چیز های بد بگم اگه چیز خوب هم داره باید گفته بشه
چون من واقعا اضباع شدم چه با جشنواره هایی که میزاره چه با دانلود 14 گیگی شبانش:n20::n09::n10:
شبانه محدودت نمیکنه شاتل؟
سرویست دقیقا چی هست؟
navid_fo
05-05-2016, 21:39
شبانه محدودت نمیکنه شاتل؟
سرویست دقیقا چی هست؟
سلام
من 512 اکو
نه منو یادت نمیادش همیشه دانلود زیاد می کنم
تاپیک اینترنت گیگی چند
تاپیک شاتل لند
ای بابا
دورز نباشی اینجا چرا اینجوریه!!
شما که با سابقه ای
and-roid2
05-05-2016, 22:11
سلام
من 512 اکو
نه منو یادت نمیادش همیشه دانلود زیاد می کنم
تاپیک اینترنت گیگی چند
تاپیک شاتل لند
ای بابا
دورز نباشی اینجا چرا اینجوریه!!
شما که با سابقه ای
شاتل لند که 1 ماهه رایگان نیست. شبانه رو هم با vpn ایران محدودیتشو دور میزنی یا کلا محدود نیست؟
navid_fo
05-05-2016, 22:48
شاتل لند که 1 ماهه رایگان نیست. شبانه رو هم با vpn ایران محدودیتشو دور میزنی یا کلا محدود نیست؟
با وی پی ان نمیشه دورش زد تا اونجایی که من میدونم چون کافیه 1 بشه ساعت وارد ساعت رایگان بشی
دوستان شاتل بسته های حجمی اش ماهی بیشتر از 4 گیگ نداره ؟
من ماهی 20 گیگ نیاز دارم
alireza3dshadow
06-05-2016, 18:21
سلام
سلام
عزیز سرویس شما چیه ؟؟
من خطم بیشتر از 4مگ نمیکشه تو اکوها کدام پیشنهاد میدین؟؟
اگر شب ها سرعت 4مگ هم بده کافیه برام
دوستان شاتل بسته های حجمی اش ماهی بیشتر از 4 گیگ نداره ؟
من ماهی 20 گیگ نیاز دارم
احتمالا فردا جشنواره خرید حجمش با قیمت خوبی باشه ،به اندازه نیازتون خرید کنید به دوره بعد هم منتقل میشه.
جشنواره قبلی ک بهمن بود ۵۰ گیگ رو ۵۶ هزار می فروختند.
احتمالا فردا جشنواره خرید حجمش با قیمت خوبی باشه ،به اندازه نیازتون خرید کنید به دوره بعد هم منتقل میشه.
جشنواره قبلی ک بهمن بود ۵۰ گیگ رو ۵۶ هزار می فروختند.
جشنواره تا 8 خرداده
من آساتکم 12 هم تمومه
جشنواره تا 8 خرداده
من آساتکم 12 هم تمومه
منم اسیاتک داشتم شهاب دانلود شبانه عالی بود فقط و فقط به خاطر service unavailable و سرعت پایین تلگرام اومدم شاتل...
منم اسیاتک داشتم شهاب دانلود شبانه عالی بود فقط و فقط به خاطر service unavailable و سرعت پایین تلگرام اومدم شاتل...
خب من الان چی کار کنم ؟
شما چه سرویسی را گرفتید ؟
آیا راضی هستید نسبت به آسیاتک ؟
- - - Updated - - -
خب من الان چی کار کنم ؟
کانال تلگرام شاتل :
خرسندیم به اطلاع برسانیم افزون بر شرایط و تخفیف های ویژه ای که هم اکنون برای خرید سرویس در جشنواره بهاری شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، مشتریان فعلی شاتل نیز می توانند از روز 18 اردیبهشت ماه 1395 تا 30 اردیبهشت ماه 1395، بسته ترافیک 50 گیگا بایتی شاتل را با 50 درصد تخفیف تنها به قیمت 56،000 تومان و بسته 10 گیگابایتی شاتل را با 40 درصد تخفیف تنها به قیمت 19،200 تومان خریداری کنند.
گفتنی ست، مالیات ارزش افزوده نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد. این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود.
کاربران سرویس های خانواده اکو، می توانند برای خرید این بسته به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایند و یا از اپ مای شاتل برای این منظور بهره گیرند.
امید است این شرایط بتواند رضایت خاطر مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل را بیش از پیش فراهم سازد.
@
shatel
and-roid2
06-05-2016, 22:30
این جشنوره بهاری موقع ثبت نامش نوشته شبانه نداره چرا؟
navid_fo
06-05-2016, 22:41
سلام
عزیز سرویس شما چیه ؟؟
من خطم بیشتر از 4مگ نمیکشه تو اکوها کدام پیشنهاد میدین؟؟
اگر شب ها سرعت 4مگ هم بده کافیه برام
سلام
من اکو 512 دارم
هیچی همون 128 بگیر چون فرقی نداره فقط توی سرویس های بالاتر دیر تر بن میشی
روی حداکثر میبنده 16 مگ شاتل
دوستان راهی نیست نویز رو کم کنم؟ الان به زور خطم سه مگ میگیره
خب من الان چی کار کنم ؟
- - - Updated - - -
خب من الان چی کار کنم ؟
اکو ۱۲۸ .نسبت به اسیاتک که محشره.
فقط این ترس از محدود شدن شبانه بده،یه شب دانلود میکنم دو شب مودم خاموشه و ... .
هر چی هم اینجاپرسیدم درباره محدود شدن انگار قانون قاعده خاصی نداره .
شاید جشنواره حجم تمدید بشه شاید هم نه، خودتون میدونید.
bilmazlar
07-05-2016, 10:34
دوستان راهی نیست نویز رو کم کنم؟ الان به زور خطم سه مگ میگیره
مودم رو از سرخط ورودی به ساختمان (معمولن تابلوی برق ورودی ساختمان) وصل کن. اگه شرایط نویز و attenuation نسبت به وقتی که از داخل به پریز تلفن وصل میکنی تفاوت چشمگیری داشته باشه با کشیدن کابل مستقیم یه بخشی از مشکل نویزت برطرف میشه. مابقی نویز دست شما نیست. یا از تجهیزات داخل مرکز مخابراتیه یا به دلیل نویزی که تو مسیر کابلکشی از مرکز مخابرات تا دم در ساختمان میافته روی خط شما.
sina_m_s
07-05-2016, 11:04
من به تازگی اینترنت یک ساله 6mbps صبحانه آسیاتک گرفتم. روزها با سرعت 600-700 KB دانلود میکنه و از ساعت 6 تا 10 صبح هم رایگان با سرعت متوسط 250 KB
مصرفم در روز کمه ولی در ساعات رایگان نهایتاً روزی 3 یا 4 گیگ دانلود میکنم
به نظرتون می ارزه که این سرویس رو کنسل کنم و از پیشنهاد پلاتینی شاتل استفاده کنم؟ (از نظر سرعت در ساعات رایگان و غیره)
و آیا میشه از این سرویس برای ps4 هم استفاده کرد؟ از نظر پینگ و سرعت مشکلی نداره؟
ممنونم از پاسخهاتون :n40:
bigbang0661
07-05-2016, 11:36
آقا الان من اکو 128 دارم، خطم روی 4 مگ بسته شده. میخوام سرویس های بالاتر بگیرم. چه سرویسیهایی رو شاتل روی 16 مگ میبنده؟ راستی من خط خونمون بیشتر از 12 مگ نمیکشه. ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.
كلا هر سرويس بگيري تا جايي كه خط جواب بده بازه معمولا
fg_war2000
07-05-2016, 14:12
دوستان پینگ شاتل چطوریه؟ و این که حجم خوری داره یا نه؟
دوستان پینگ شاتل چطوریه؟ و این که حجم خوری داره یا نه؟
اين تست قبلي من
حجم خوري هم به قول شما من نديدم
از دوستان اصفهان . مرکز ردانی پور کسی شاتل داره ؟
اگر داره لطفا تجربیاتش را بگه
آقا ساعت دانلود رایگان شاتل مگه از 1 تا 8 صبح نبود؟!!پس چرا تو جشنواره جدید زده از 2 تا 7 ؟!!!!این چند وقت یهویی کلی از ترافیک من پرید جوری که توی این 5-6 سالی که مشترکشم بی سابقه بوده نکنه ساعت رایگان عوض شده من خبر ندارم؟قلبم گرفت:n22:
تکراریییییییییی حذف بشه لطفا
sina_m_s
07-05-2016, 23:53
من به تازگی اینترنت یک ساله 6mbps صبحانه آسیاتک گرفتم. روزها با سرعت 600-700 KB دانلود میکنه و از ساعت 6 تا 10 صبح هم رایگان با سرعت متوسط 250 KB
مصرفم در روز کمه ولی در ساعات رایگان نهایتاً روزی 3 یا 4 گیگ دانلود میکنم
به نظرتون می ارزه که این سرویس رو کنسل کنم و از پیشنهاد پلاتینی شاتل استفاده کنم؟ (از نظر سرعت در ساعات رایگان و غیره)
و آیا میشه از این سرویس برای ps4 هم استفاده کرد؟ از نظر پینگ و سرعت مشکلی نداره؟
ممنونم از پاسخهاتون :n40:
لطفاً یه بزرگواری راهنماییم کنه ممنون میشم :10:
haj_farbod
08-05-2016, 23:31
سلام ، ساعات دانلود شبانه رایگان تغییر کرده ؟ برای من قبلا 1 تا 8 بود.
سلام ، ساعات دانلود شبانه رایگان تغییر کرده ؟ برای من قبلا 1 تا 8 بود.
ساعت جشنواره بهاری ۲ تا ۷ صبح هست...
در مدت زمان برگزاری این جشنواره، پیشنهادهای جذابی در اختیار مشتریان خواهد بود. به این ترتیب که مشتریان میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا ۱۶Mbps را با ۱۰ گیگابایت ترافیک به همراه نصب و راهاندازی، با قیمت استثنایی ۹,۹۰۰ تومان دریافت دارند. افزون بر این، مشتریانی که تمایل دارند سرویسهایی با ترافیک بالاتر و همچنین ترافیک نامحدود شبانه دریافت دارند میتوانند از پیشنهاد شگفت انگیز دیگری برخوردار شوند. به سخنی دیگر، مشتریان میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا ۱۶Mbps را با ۲۰ گیگابایت ترافیک به همراه ترافیک نامحدود شبانه در ساعت ۲ تا ۷ بامداد و نصب و راهاندازی با قیمت باورنکردنی ۳۹,۹۰۰ تومان دریافت دارند.
متقاضیان اینترنت پرسرعت شاتل در تمامی شهرهای کشور به جز اسلامشهر، فیروزکوه، قرچک، ورامین، کلات نادر، خلیل آباد، زاوه، فریمان، خمین، مامونیه، زاویه، پرندک، غرق آباد، یاسوج، گچساران، بندرعباس، بندرلنگه، کردکوی، آزاد شهر، آققلا، سلماس، مهاباد، ابهر، خرمدره، خدابنده، خرم آباد و نهاوند میتوانند از پیشنهادهای ارایه شده در جشنواره بهاری شاتل بهرهمند شوند.
آقا ساعت دانلود رایگان شاتل مگه از 1 تا 8 صبح نبود؟!!پس چرا تو جشنواره جدید زده از 2 تا 7 ؟!!!!این چند وقت یهویی کلی از ترافیک من پرید جوری که توی این 5-6 سالی که مشترکشم بی سابقه بوده نکنه ساعت رایگان عوض شده من خبر ندارم؟قلبم گرفت:n22:
قیمت جشنواره رو ببینید میفهمید چرا ساعت رایگانش ۲ تا ۷ هست...
سرویس اکو ۱۲۸ یک ماهه با شبانه رایگان تقریبا ۲۱ هزار تومانه اونم چهار گیگ حجم ولی جشنواره بیست گیگ حجم با زمان یکسال رو دارن میدن ۴۰ هزار تومان ،باید هم ساعت شبانش کمتر باشه.
دوستان کسی این جشنواره رو خریده؟
تو مشخصاتش نوشته سرعت بین 128 تا 16 مگ.
احتمال خیلی زیاد برای این جشنواره سرعت در ساعات رایگان میزاره رو 128
bigbang0661
09-05-2016, 10:11
شاتل شرکت پول پرستیه. مطمئن باشین سرعت شبانه این جشنواره بهاری به شدت محدوده. شاتل همیشه کسایی که سرویسهای گرون قیمت میخرن رو خیلی دیر محدود میکنه. من خودم اکو 128 داشتم. هر شب دانلود داشتم. بعد از چند شب سرعتم روی 10 کیلوبیت محدود شد. ولی قبلش اکو 8 مگ داشتم و تا آخر ماه محدود نشدم.
شاتل محدودیت میذاره رو شبانه ؟
keyhan123
09-05-2016, 13:08
شاتل محدودیت میذاره رو شبانه ؟
بله بعد از چند شب دانلود محدود میشید
بله بعد از چند شب دانلود محدود میشید
توی این طرج جدید که زده بدون محدودیت شبانه چی ؟؟
زده سرعت از 128 کیلوبیت تا 16 مگابیت... ولی وقتی میری بخری از سرعت 128 کیلوبیت.... احتمالا ساعات عادی تا 16 برست هست ولی ساعت رایگان میشه 128 کیلوبیت ..... درسته ؟
شرایط استثنایی جدید در جشنواره بهاری شاتل
٢٠ اردیبهشت ١٣٩٥ شاتل شرایط ویژه و استثنایی جدیدی را به جشنواره بهاری فروش خدمات اینترنت پرسرعت خود افزوده است. این شرایط، ویژه مشتریانیست که علاوه بر سرویس به تجهیزات اینترنت پرسرعت نیز نیاز دارند.
به گزارش روابط عمومی شاتل، این شرکت برای پاسخگویی به درخواست مشتریانی که مایل هستند سرویس اینترنت پرسرعت خود را به همراه مودم دریافت کنند، شرایط ویژهای را از تاریخ 20 اردیبهشت تا 8 خرداد 1395 در اختیار مشتریان قرار میدهد.
در این بخش از جشنواره که از تاریخ 20 اردیبهشت 1395 قابل ارایه به مشتریان خواهد بود، افزون بر پیشنهادهای قبلی، مشتریان میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا 16Mbps را با ١٠ گیگابایت ترافیک به همراه نصب و راهاندازی و مودم تک پورت بیسیم DEL 1201 زایکسل، با قیمت استثنایی ٥٦,٣٠٠ تومان دریافت کنند.
افزون بر این مشتریانی که تمایل دارند سرویسهایی با ترافیک بالاتر و همچنین ترافیک نامحدود شبانه را به همراه مودم دریافت دارند، میتوانند بسته یک سال اینترنت پرسرعت تا 16Mbps را با ٢٠ گیگابایت ترافیک به همراه ترافیک نامحدود شبانه در ساعت ٢ تا ٧ بامداد و نصب و راهاندازی به همراه مودم تک پورت بیسیم DEL 1201 زایکسل تنها به قیمت ٨٦،٣٠٠ تومان دریافت دارند.
متقاضیان اینترنت پرسرعت شاتل در تمامی شهرهای کشور به جز اسلامشهر، فیروزکوه، قرچک، ورامین، کلات نادر، خلیل آباد، زاوه، فریمان، خمین، مامونیه، زاویه، پرندک، غرق آباد، یاسوج، گچساران، بندرعباس، بندرلنگه، کردکوی، آزاد شهر، آق قلا، سلماس، مهاباد، ابهر، خرمدره، خدابنده، خرم آباد و نهاوند میتوانند از پیشنهادهای ارایه شده در جشنواره بهاری شاتل بهرهمند شوند.
sorooshfm
10-05-2016, 06:19
دوستان این جریان ترافیک نامحدود شبانه چیه واقعا دیگه بن نمیکنه یا تبلیغات الکی هست؟
par_haam
10-05-2016, 07:18
دوستان این جریان ترافیک نامحدود شبانه چیه واقعا دیگه بن نمیکنه یا تبلیغات الکی هست؟
در صورتی که زیاد دانلود داشته باشید سیستم به صورت خودکار سرعت شما را کاهش می دهد.
هیچ محدودیتی نداره ولی اینطور نیست که بزاره همه هر شب ده بیست گیگ دانلود کنن
با خرید این طرح سرعت شبانه روی 128 ثابت هست و از این کم تر هم نمیشه. که خودتون حساب کنید میشه نهایت شبی 2 گیگ
هیچ محدودیتی نداره ولی اینطور نیست که بزاره همه هر شب ده بیست گیگ دانلود کنن
با خرید این طرح سرعت شبانه روی 128 ثابت هست و از این کم تر هم نمیشه. که خودتون حساب کنید میشه نهایت شبی 2 گیگ
من پیش از این طرح ، اکو ۱۰۲۴ گرفتم سرعتم تا ۵۰۰ کیلوبایت میره ولی اگه نویز نداشت ۷۰۰ هم میشد شاید. هر شب تا ۹ گیگ هم میتونم دانلود کنم.
haj_farbod
10-05-2016, 12:13
ساعت جشنواره بهاری ۲ تا ۷ صبح هست...
در مدت زمان برگزاری این جشنواره، پیشنهادهای جذابی در اختیار مشتریان خواهد بود. به این ترتیب که مشتریان میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا ۱۶Mbps را با ۱۰ گیگابایت ترافیک به همراه نصب و راهاندازی، با قیمت استثنایی ۹,۹۰۰ تومان دریافت دارند. افزون بر این، مشتریانی که تمایل دارند سرویسهایی با ترافیک بالاتر و همچنین ترافیک نامحدود شبانه دریافت دارند میتوانند از پیشنهاد شگفت انگیز دیگری برخوردار شوند. به سخنی دیگر، مشتریان میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا ۱۶Mbps را با ۲۰ گیگابایت ترافیک به همراه ترافیک نامحدود شبانه در ساعت ۲ تا ۷ بامداد و نصب و راهاندازی با قیمت باورنکردنی ۳۹,۹۰۰ تومان دریافت دارند.
متقاضیان اینترنت پرسرعت شاتل در تمامی شهرهای کشور به جز اسلامشهر، فیروزکوه، قرچک، ورامین، کلات نادر، خلیل آباد، زاوه، فریمان، خمین، مامونیه، زاویه، پرندک، غرق آباد، یاسوج، گچساران، بندرعباس، بندرلنگه، کردکوی، آزاد شهر، آققلا، سلماس، مهاباد، ابهر، خرمدره، خدابنده، خرم آباد و نهاوند میتوانند از پیشنهادهای ارایه شده در جشنواره بهاری شاتل بهرهمند شوند.
من که توی این جشنواره سرویس نگرفتم !!
sorooshfm
10-05-2016, 12:26
من پیش از این طرح ، اکو ۱۰۲۴ گرفتم سرعتم تا ۵۰۰ کیلوبایت میره ولی اگه نویز نداشت ۷۰۰ هم میشد شاید. هر شب تا ۹ گیگ هم میتونم دانلود کنم.
شما مطمئنی محدود نشدی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.