PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

boy iran
22-10-2009, 10:23
سلام

تبريك به خاطر عرضه اين بازي فوق العاده

يك سوال

براي كنسولهاي xbox360 و ps2 هم اومده

دوستان كسي ديده يا نه

seday baron
22-10-2009, 10:25
بابا تهران هنوز کسی نتونسته تهیه کنه ؟>

ebp
22-10-2009, 10:25
salam, be rahati mishe ba edit bazi ro behtar kard maslan ba ezafe kardane bayern,fagat bad az in kar lazeme ke posheye save bazi ke to My Documents garar dare ru baraye estefadeye bageye bezare be hamin rahati!

4039
22-10-2009, 10:29
سلام

يك سوال

دوستان كسي ديده يا نه

برای xbox 360 اومده من مشهدو خبر دارم حتما جاهای دیگه هم اومده چون نسخه ایکس باکس زودتر از pc اومد .

امير موسر
22-10-2009, 10:31
تهران الان دیگه همجا هست ! من دیروز گرفتم ! از بویز !

3Dmajid

آخه مگه میشه بازی بیاد ولی تو پایتخت کشور پیدا نشه ؟
من که دیشب خریدم.

gggmail
سلام

يك سوال

دوستان كسي ديده يا نه
بله من دیروز توی توپخونه دیدم
ولی برای PC نبود

seday baron
22-10-2009, 10:34
خوب یه آدرس بدید من برم بگیرم مردم از پس تو کف بودم

امير موسر
22-10-2009, 10:38
خوب یه آدرس بدید من برم بگیرم مردم از پس تو کف بودم

برو به نزدیک ترین نمایندگی بویز - تکین - وست و ... بگیر !

seday baron
22-10-2009, 10:46
برو به نزدیک ترین نمایندگی بویز - تکین - وست و ... بگیر !

میشه لینک سایتشون برام بزاری

seday baron
22-10-2009, 10:50
تکین پیدا کردم زنگ زدم گفت داره خوبه از همین جا بگیرم ؟

BIJAN5759
22-10-2009, 10:53
تکین پیدا کردم زنگ زدم گفت داره خوبه از همین جا بگیرم ؟
دوست عزیز شمارشو بده من بگیرم

seday baron
22-10-2009, 10:56
دوست عزیز شمارشو بده من بگیرم

88942491

آدرس : پایین تر از میدان ولیعصر پاساژ ولیعصر پلاک 52

من الان دارم میرم اونجا فقط کسی تائید میکنه این تکین ؟؟؟

naaaji
22-10-2009, 10:56
اگه مشکلت فقط پرنشدن خط نصب هستش چند دقیقه بزار تو همون حالت بمونه بعد برو ببین فولدری که بازی داره توش نصب میشه حجمش زیاد شده یانه اگه زیاد شده باشه مشکلی نیست بعد از حدود 15تا30 دقیقه بازی نصب میشه .
من این مشکلو با بازی half life2 داشتم بعد ازده دقیقه یهو بازی نصب میشد شاید مشکل شما هم اینطوری حل شد:10:

والله این کارو کردم میاد اون فولدره و هر هم پر میشه تا 3.5 گیگ هم پر میشه منتها نمیدونم چی میشه یهو پاک میشه همنونجا که باید دی وی دی دو رو بذاریم تو بذاری اصلا نمیگه بذار خودش پاک میکنه از دیشب تو مخمه :41:
میگم این بازیه کرک نداره تو دی وی دی هاش؟

shahabprince
22-10-2009, 10:58
این پچی که میگفتن کونامی میخواد بده بیرون پس کی میاد؟

arash66_2m
22-10-2009, 11:02
این پچی که میگفتن کونامی میخواد بده بیرون پس کی میاد؟

منظورت اینه ؟
Pro Evolution Soccer 2010 Repack 3.7Gb - FN
3.7 گیگه ! :13:

naaaji
22-10-2009, 11:09
جوابه ما رو بدید

BIJAN5759
22-10-2009, 11:12
88942491

آدرس : پایین تر از میدان ولیعصر پاساژ ولیعصر پلاک 52

من الان دارم میرم اونجا فقط کسی تائید میکنه این تکین ؟؟؟

مرسی منم الان یکی رو فرستادم بره بازیرو بگیره . کف کریم بابا

pedramgolchin
22-10-2009, 11:12
قابل توجه فیفا بازانی که فکر میکنن فیفا 10 هدیه ای الهی از سوی خداست به این کلیپها که مربوط میشه به شاهکارهای دروازه بانهای فیفا 10 نگاه کنید ( 10 دقیقه کمدی فیفا 10 - آدم نمیدونه بخنده یا به حالشون گریه کنه ):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من نمیخواستم این ویدئوها رو بزارم اما دیدم لازمه به افرادی که فقط انتقاد میکنن این مساله رو متذکر بشم که هر بازی بالاخره ایراداتی داره و از اون ور هم نکات برجسته ای داره که باید با هم سنجیده بشه . ورگرنه کاری نداره بشینیم کنار گود بگیم لنگش کن ساخت بازی فرایند بسیار پیچیده ای داره باید با توجه به محدودیتها اظهار نظر کرد .

حسین جان همین الان این ویدئو رو دیدم
آخه میشه یکی به من بگه که کجای این بازی یه شبیه ساز فوتباله؟؟؟
کجای این بازی کامله؟
دواری این بازی ایراد نداره ؟
طرز دویدن بازیکنا مخصوصا تو حالت تنه به تنه کجاش طبیعیه ؟
ولی خداییش جزییات زمین فوتبال خیلی زیاده خیلی زیاد

sia666
22-10-2009, 11:13
نسخه ی ps 3 موجود هست الان تو بازار؟؟؟؟

اگه هست قیمت همون 120 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جان من جواب این سوالو بدید تا حالا 3 بار پرسیدم.من شهرم یکم پرته گفتم از شما بپرسم.

نسخه ی ps 3 موجود هست تو بازار؟؟؟

siamak_mu
22-10-2009, 11:15
قابل توجه فیفا بازانی که فکر میکنن فیفا 10 هدیه ای الهی از سوی خداست به این کلیپها که مربوط میشه به شاهکارهای دروازه بانهای فیفا 10 نگاه کنید ( 10 دقیقه کمدی فیفا 10 - آدم نمیدونه بخنده یا به حالشون گریه کنه ):

من نمیخواستم این ویدئوها رو بزارم اما دیدم لازمه به افرادی که فقط انتقاد میکنن این مساله رو متذکر بشم که هر بازی بالاخره ایراداتی داره و از اون ور هم نکات برجسته ای داره که باید با هم سنجیده بشه . ورگرنه کاری نداره بشینیم کنار گود بگیم لنگش کن ساخت بازی فرایند بسیار پیچیده ای داره باید با توجه به محدودیتها اظهار نظر کرد .

من از طرفداريان فيفا بودم تا قبل از فيفا 10 ولي وقتي دروازه بان هاي فيفا 10 رو ديدم بعد از چند دست بازي فوراً بازي رو پاك كردم :31: خيلي با مزه هستن واسه همين ميخوام ببينم اگه PES شبكه ميشه دانلود كنم اگه نميشه نكنم.در كل اگه با PES هم حال نكنم فوتبال ها رو تا سال 2011 ميبوسم ميذارم كنار :31: ولي بازي ديشب ميلان - رئال رو ديدم و ديدم كه EA بدبخت دروازه بان ها رو خيلي واقعي ساخته چون دو تا واكنش فيفا 10 يي از دروازه بان هر دو تيم ديديم توي بازي ديشب مخصوصاً ديدا :16: در ضمن يكي از گل هاي اين ويدئو ها (گل چهارم يا پنجم از ويدئوي دوم) دقيقاً شبيه گلي هست كه رائول به ديدا زد (دقيقاً رو تأكيد ميكنم!). فيفاً مطابق زمان پيش ميره و چه بسا جلوتر و همه واكنش ها رو پيش بيني كرده :31:

underali
22-10-2009, 11:19

اینم دسته کمی از اونا نمیاره

این چی

خند دار به این میگن

bahador2009
22-10-2009, 11:30
این یک پچ که باهاش پیراهن های لیگ انگلیس درست میشه

حجمش هم زیاد نیست به دانلود کردن می ارزه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

naaaji
22-10-2009, 11:30
این بازی تو دی وی دی هاش کرک ندارههههههههههههههههههههه ههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

bahador2009
22-10-2009, 11:32

bahador2009
22-10-2009, 11:34
این بازی تو دی وی دی هاش کرک ندارههههههههههههههههههههه ههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
کرک که داره اگه واسه شما نداره من چند صفحه پیش لینک دانلودش رو گذاشتم میتونی دانلود کنی. :20:

siamak_mu
22-10-2009, 11:38

این چی

خند دار به این میگن

تازه اين 2 روزه منتشر شده يه كم بگذره بيشتر هم ميشه :31:

4039
22-10-2009, 11:44

این چی

خند دار به این میگن

به نظر میرسه شما از نوشته های من ناراحت شدی .
من بی هیچ وجه قصد خراب کردن فیفا رو ندارم و هیچ وقت هم نخواهم داشت چون مطمئنا این بازی طرفداران زیادی داره علاوه بر این فیفا واقعا قابل احترامه نکات برجسته ای فیفا داره که شاید حالا حالا ها PES توی سایش هم نتونه قرار بگیره چون توی اون زمینه ها تجربه دارن که به سادگی بدست نمیاد . اینجا هم ما اصلا با هم جنگ نداریم من میگم باید هر نقدی منصفانه و بدون تعصب باشه و توی اون محدودیتها هم درنظر گرفته باشه چرا ما همه چیزو فقط سیاه یا سفید میبینیم مگه خاکستری رنگ نیست .
من تقریبا یک ماه پیش نقدی درمورد دمو ی PES 2010 نوشتم شما برو ببین چقدر توش از این بازی ایراد گرفتم اگه کسی اون نقدو بخونه فکر میکنه من طرفدار فیفا هستم . پس شما این پست منو حمل بر توهین به طرفداران بازی نذار.من فقط میخواستم این مساله مهمو متذکر بشم که اولا باید تمام نکات بازی اعم از مثبت و منفی بازیها رو در نظر گرفت و دوم اینکه باید قبول کرد هر بازی نقاط ضعفی داره و این طبیعیه چون محدودیت وجود داره . اما این حرف من این مساله رو توجیه نمیکنه که هر ایرادی بخاطر محدودیت و سختی کاره نه خیر همین داوری که دوستان اشاره میکنن از نکات منفی و تاریک کارنامه کونامی توی این بازیه .

naaaji
22-10-2009, 11:52
این پچ گیمینگ اکسس که اومده واسه پرچم ها و اینا چرا اینستال نداره؟؟؟ باید چیکار کرد فایل هاشو؟

seday baron
22-10-2009, 11:53
بالاخره بازی به دستم رسید حالا پچی اپشن فایلی ... اومده رو بازی نصب کنیم ؟

gggmail
22-10-2009, 11:53
منم الان یازی رو گرفتم 200 تومان

meysad
22-10-2009, 11:55

این پچ با کیت سرور نصب میشه

S A M S U N G
22-10-2009, 11:59
سلام به همگی .

دوستان من تا قبل از این فقط FIFA بازی میکردم الان که اینو بازی میکنم نمیدونم اصلا چطوری میشه توپ رو از تیم اونور گرفت !

میشه رهنمائی کنین . البته با جویستیک .

مرسی .

امير موسر
22-10-2009, 12:00

اینو گرفتم چتو بریزم !!؟!

vampyre
22-10-2009, 12:03
این پچ گیمینگ اکسس که اومده واسه پرچم ها و اینا چرا اینستال نداره؟؟؟ باید چیکار کرد فایل هاشو؟

از طریق برنامهٔ ggs باید بریزی داخل بازی.من خودم دنبال آخرین ورژن ggs هستم اگه کسی‌ داره لطف کنه بذاره.
------------------------
راستی‌ Kitserver 9.01 رو دانلود کردم ولی‌ همه گزینه هاش به جز هلپ خاموش یکی‌ راهنمای کنه.

seday baron
22-10-2009, 12:05
این فایل کرک بازی کجای دی وی دی هست ؟

saeed.1388
22-10-2009, 12:08

طریقه نصب این پچ چچوریه؟:10:

seday baron
22-10-2009, 12:09
این پچ با کیت سرور نصب میشه

چطوری نصبش کنم ؟

mohsen_gh1991
22-10-2009, 12:09
سلام
میخواستم بگم کسانی که بازیشون مال شرکت بارسا گیم و پی سی لردز هستش به فروشنده یگن یه تست بکنه تا مثل من نشین دیشب رفتم بازی رو خریدم ولی dvd1 اون خراب بود رفتم عوضش کردم ولی باز دومیش خراب بود بالاخره امروز یه فیلمی سرش در اوردم.

bahador2009
22-10-2009, 12:11
نصبی نیست باید با ggs فایلها رو جایگزین کنید.
آخرین ورژن ggs همون 7.4 هست که اگه خواستین لینک دانلودش رو میزارم. اما درمورد kitserver ورژن بتای جدیده رو تو چند صفحه قبل گذاشتم.

vampyre
22-10-2009, 12:19
لينكه دانلود ggs رو بزاريد.
Kitserver 9.01 رو دانلود کردم ولی‌ همه گزینه هاش به جز هلپ خاموش یکی‌ راهنمای کنه.

امير موسر
22-10-2009, 12:23
نصبی نیست باید با ggs فایلها رو جایگزین کنید.
آخرین ورژن ggs همون 7.4 هست که اگه خواستین لینک دانلودش رو میزارم. اما درمورد kitserver ورژن بتای جدیده رو تو چند صفحه قبل گذاشتم.

بزار یه توضیحی هم در مورد کار کردش بده ! ( آموزش )

bahador2009
22-10-2009, 12:23
لينكه دانلود ggs رو بزاريد.
Kitserver 9.01 رو دانلود کردم ولی‌ همه گزینه هاش به جز هلپ خاموش یکی‌ راهنمای کنه.
لینک صحیح ggs 7.4

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدkitserver رو باید بزاری کنار pes2010:

بعد برو توی فایلش و instal رو بزن:

S A M S U N G
22-10-2009, 12:27
سلام به همگی .

دوستان من تا قبل از این فقط FIFA بازی میکردم الان که اینو بازی میکنم نمیدونم اصلا چطوری میشه توپ رو از تیم اونور گرفت !

میشه رهنمائی کنین . البته با جویستیک .

مرسی .
کسی نبود ؟

seday baron
22-10-2009, 12:28
اگر ممکنه لینک آخرین کیت سرور هم بزارید

siamak_mu
منم الان یازی رو گرفتم 200 تومان

مطمئني 200 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني هر DVD ميشه 100 تومن؟ اين كه قيمت DVD خامش هم نيست. فكر كنم 2000 تومنه منظورتون؟

Mostafa NBA
ggs 7.4

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدkitserver رو باید بزاری کنار pes2010:

بعد برو توی فایلش و instal رو بزن:

این پچی که لیگ انگلیس رو درست میکنه مطمئنی درسته ؟ یعنی بازیو خراب نمیکنه ؟ خودت تست کردی ؟

seday baron
22-10-2009, 12:29
اگر یه اموزش کار با ggs هم بزارید فوق العادست

SA3EDLORD
22-10-2009, 12:32
ببخشید میشه تاریخ منتشر شدن بازی رو به ایرانی بگید.
ببخشید هی همین سوال رو میکنم که کی میاد ولی دست خودم نیست دیگه.

bahador2009
22-10-2009, 12:39
من با kitsrver راحت لیگ انگلیس رو درست کردم.
به دوستان پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید خیلیه با حاله.
از نظر من با ggs کار نکنید بهتره چون احتمال خرابیه فایل خیلی زیاده و بعدا بد بختی داره.

seday baron
22-10-2009, 12:41
از نظر من با ggs کار نکنید بهتره چون احتمال خرابیه فایل خیلی زیاده و بعدا بد بختی داره.

دوست عزیز به فکر ما تازه واردها هم باش اگر ممکنه لینک کیت سرور بزار برامون و اگر ممکنه یه آموزش مختصر یزار که کیت سرور چطوری کار میکنه و ggs به چه صورت.

ممنون از لطفت

ebinem173
22-10-2009, 12:42

آره کیت سرور خیلی بهتره اما مشکل اینجاست که برای من نصب نشد
نمیدونم شاید چون ویندوزم 7 هست روش کار نمیکنه
البته از اونجایی میگم نصب نمیشه چون اولا بعد از نصب دکمه INSTALL خاموش نمیشه دوما توی بازی ارم باشگاه ها مثل آرسنال درست نمیشه

Toranj_mhg
من به این نتیجه رسیدم که بازی ها تو تهران دیرتر از خیلی جاهای دیگه پخش می شه ... ما که دیشب از یه جا تو سید خندان و یه جا دیگه تو پاسداران پرسیدیم نداشتند( البته در کمال پررویی با یه نیشخند می گفتن نیومده!!) در حالی که پست های دوستان رو که می خوندم می گفتن به راحتی در مشهد ، اهواز، رشت و اصفهان و ... پیدا کردن!!
فکر کنم دلیلش این باشه که تو شهرهای دیگه کیفیت و قیمت اینترنت خیلی بهتر از تهران شلوغ مسخره هست !

bahador2009

bahador2009
22-10-2009, 12:46
کار با kitserver خیلی راحته فقط کافیه پوشه ی اون رو توی اونجایی که بازی نصب هست بزاری (یعنی اونجایی که فایل ستینگ هم هست) بعد یری تویه پوشه kitserver , instal رو بزنی بعد از نصب هم فایل مورد نظر خودت رو توی یه جایی به اسم img تویه همون پوشه های kitserver کپی کنی بعد هم همه چیز درست میشه.
اینم لینک:

pedramgolchin
22-10-2009, 12:50

من کیت سرور رو گرفتم 9.01
نصب هم کردم
این فایل ها رو هم کپی کردم توی پوشه Img ولی لباسا درست نشدن که :41::41:

3Dmajid
22-10-2009, 12:51
من به این نتیجه رسیدم که بازی ها تو تهران دیرتر از خیلی جاهای دیگه پخش می شه ... ما که دیشب از یه جا تو سید خندان و یه جا دیگه تو پاسداران پرسیدیم نداشتند( البته در کمال پررویی با یه نیشخند می گفتن نیومده!!) در حالی که پست های دوستان رو که می خوندم می گفتن به راحتی در مشهد ، اهواز، رشت و اصفهان و ... پیدا کردن!!
فکر کنم دلیلش این باشه که تو شهرهای دیگه کیفیت و قیمت اینترنت خیلی بهتر از تهران شلوغ مسخره هست !
نه رفیق :10:
مشکل تو اینه که باید یه مغاره گیر بیاری که آپدیت آپدیت باشه ... :31:
من چهار سالیه از یه مغازه ی خیلی آپدیت خرید میکنم ... هر چی نرم افزار رو بازی بخوای میاره. همون روز اول که منتشر میشه. واسه همین تا پی سی ورلد تبلیغش رو زد منم زنگ زدم و اونم گفت اوردیم :31:شبش رفتم خریدم.

بچه ها یه سوال دارم ... آیا امکان داره من از خونه ی خودمون و رفیقم از خونه ی خودشون بدون اینکه با هم لن باشیم توسط همین ADSL با هم آنلاین PES بازی کنیم ؟ :31:

ArminxXx
22-10-2009, 12:53
دوست عزیز به فکر ما تازه واردها هم باش اگر ممکنه لینک کیت سرور بزار برامون و اگر ممکنه یه آموزش مختصر یزار که کیت سرور چطوری کار میکنه و ggs به چه صورت.

ممنون از لطفت
اول لینک دانلود:

دوم:
این پچ رو که دان کردی با برنامه وینرار اکسترکت میکنی و وقتی فایل مورد نظر(Kitserver 9.01 by juce & Robbie - beta) استخراج شد کپیش میکنی تو پوشه نصب بازیت و اینستال رو میزنی و بعد میری تو بازی و کف بر میشی:31:
البته باید این رو PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 که بچه ها تو چند صفحه قبل گذاشتن باحجم 13 مگ دان کنی و محتویاتش رو تو پوشه کیت سرور پیست کنی وبعد اینستال کنی تا کف بر شی:10:

امير موسر
22-10-2009, 12:54

چجوری خوب ! یه توضیح دقیق بده !

pedramgolchin
22-10-2009, 12:59
اول لینک دانلود:

دوم:
این پچ رو که دان کردی با برنامه وینرار اکسترکت میکنی و وقتی فایل مورد نظر(Kitserver 9.01 by juce & Robbie - beta) استخراج شد کپیش میکنی تو پوشه نصب بازیت و اینستال رو میزنی و بعد میری تو بازی و کف بر میشی:31:
البته باید این رو PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 که بچه ها تو چند صفحه قبل گذاشتن باحجم 13 مگ دان کنی و محتویاتش رو تو پوشه کیت سرور پیست کنی وبعد اینستال کنی تا کف بر شی:10:

دوست عزیز من همین کار رو کردم
success هم داد و img ها رو هم دانلود کردم و توی پوشه کیت سرور ریختم ولی توی بازی خبری از درست شدن لباسا نیستش منظورم این پوشه هستش:
Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
اشکال کارم کجاست ؟

gggmail
22-10-2009, 13:02
دوستان میشه لینک دانلود Directx 10 رو به من بدید

GEDAA
22-10-2009, 13:03
سلام یه سوال داشتم تو قسمت لیگ گزینه اینترنشنال لیگ که میشد یه لیگ بزنی با تیمهای ملی باشگاهی قاطی حذف شده؟

BIJAN5759
22-10-2009, 13:04
نه دوست عزیز تو تهران هم از همون روز بود ولی یه سری از پخش کننده های بازیها مثلا pardisgame گفتن منتظرن اورجینال بازی را پخش کنن مثل اینکه به کپی رایت گیر داده بودن....

4039
22-10-2009, 13:16
خدا رو شکر اونجوری که فکر میکردم بازی آسون نیست .
من دیشب فقط با تیم بارسلون بازی کردم 6-7 تا بازی بصورت دوستانه و 7 بازی در قالب مستر لیگ به همین خاطر فکر میکردم بازی خیلی آسونه. با مسی بعضی وقتا ( البته نه همیشه ) میشه کل دفاع حریفو بهم ریخت البته بستگی به تیم حریف و مدافعینی که توی اون تیم بازیکنی میکنن هم داره اما در مجموع در مقابل تیمهای متوسط به پایین خیلی راحت میشه با مسی دفاع حریفو بهم ریخت که به نظر من اصلا طبیعی نیست . البته با بقیه بازیکنان نمیشه به راحتی اینکار رو انجام داد .
درضمن سرعت تیم بارسلون خیلی بالاست من واقعا به بهادر حق میدم که میگفت سرعت بازی زیاده اما خوشبختانه همه تیمها اینطوری نیستن .امروز یک مستر لیگ با تیم رم راه انداختم رم نمیشه گفت جزء 10 تا تیم برتر اروپاست اما مسلما جزء 20 تا هست . من توی مستر لیگ 3 تا بازی 10 دقیقه ای توی حالت تاپ پلیر با این تیم انجام دادم اولا سرعت بازی این تیم نسبت به بارسلون واقعا خیلی کمتره دوم اینکه شکست دادن حریفان بزرگ با این تیم هم خیلی سخته من بازی اولو 1 بر صفر از سیه نا بردم بازی دومو با جنوا صفر صفر مساوی کردم اما بازی سوم در مقابل میلان واقعا سخت بود 3 تا از میلان خوردم تازه 3 تا هم نخوردم ( یک دونه تک به ته تک و دو تا تیر دروازه ) و جالبه که مالکیت توپ 50 به 50 بود در صورتیکه در مقابل تیمهای دیگه معمولا 65 درصد بازی دست منه و فقط 35 درصد دست حریف به کونامی آفرین میگم که این مسائلو اینقدر با ظرافت طراحی کرده .امروز من واقعا به این بازی امیدوارم شدم .
دوستانی که هنوز بازیو نگرفتین بهتون بگم این نسخه واقعا جذابه حالا خودتون بگیرین متوجه حرف من میشین .

امير موسر
22-10-2009, 13:16
success هم داد و img ها رو هم دانلود کردم و توی پوشه کیت سرور ریختم ولی توی بازی خبری از درست شدن لباسا نیستش منظورم این پوشه هستش:
اشکال کارم کجاست ؟

من موفق شدم لیگ انگلیس رو نصب کنم !

شما اول اون پچ چند صفحه قبل که برای لیگ انگلیس بود رو بگیر بعد کیت سرور رو هم بریز اونجایی که بازی هست ! بعد فایل dt0c.img رو از اون پچ لیگ انگلیس کپی کن تو example-root1 >>> img ! خوب حالا SETUP کیت سرور رو بزن بعد INSTALL ! حالا دوباره تو پوشه اون پچ انگلیس که گرفتی برو بعد اون فایل ادیت رو PES2010_EDIT کپی کن جای سیوای بازی ! حالا درست میشه !

seday baron
22-10-2009, 13:17
اول لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوم:
ممکنه لینک PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 برام بزاری

omid07
22-10-2009, 13:17
دوستان یکی واسم دانلود برنامه rar بزاره

Mostafa NBA
22-10-2009, 13:27

شما اول اون پچ چند صفحه قبل که برای لیگ انگلیس بود رو بگیر بعد کیت سرور رو هم بریز اونجایی که بازی هست ! بعد فایل dt0c.img رو از اون پچ لیگ انگلیس کپی کن تو example-root1 >>> img ! خوب حالا SETUP کیت سرور رو بزن بعد INSTALL ! حالا دوباره تو پوشه اون پچ انگلیس که گرفتی برو بعد اون فایل ادیت رو PES2010_EDIT کپی کن جای سیوای بازی ! حالا درست میشه !

دوستان من هم تونستم لیگ انگلیس رو درست کنم. به به چه لذتی داره :دی

برای آموزش به همین نقل قول بالا عمل کنید. ممنون امیر جان.

pedramgolchin
22-10-2009, 13:28

مرسی عزیزم
مشکلم کپی نکردن فایل pesedit.bin بودش:11::11:
با توضیحات شما مشکلم حل شد
راستی اگه من مستر لیگ رو شروع کنم و یه پچ جدید بیاد و من اونو بریزم اونوقت توی مستر لیگ من که سیو دارم ازش اون تغییرات پچ مثل لباس بازیکنا و ... انجام میشه یا باید از اول برم مستر لیگ رو؟؟!!!:10:

4039
22-10-2009, 13:28
من دیشب فقط با تیم بارسلون بازی کردم 6-7 تا بازی بصورت دوستانه و 7 بازی در قالب مستر لیگ به همین خاطر فکر میکردم بازی خیلی آسونه. با مسی بعضی وقتا ( البته نه همیشه ) میشه کل دفاع حریفو بهم ریخت البته بستگی به تیم حریف و مدافعینی که توی اون تیم بازیکنی میکنن هم داره اما در مجموع در مقابل تیمهای متوسط به پایین خیلی راحت میشه با مسی دفاع حریفو بهم ریخت که به نظر من اصلا طبیعی نیست . البته با بقیه بازیکنان نمیشه به راحتی اینکار رو انجام داد .
درضمن سرعت تیم بارسلون خیلی بالاست من واقعا به بهادر حق میدم که میگفت سرعت بازی زیاده اما خوشبختانه همه تیمها اینطوری نیستن .امروز یک مستر لیگ با تیم رم راه انداختم رم نمیشه گفت جزء 10 تا تیم برتر اروپاست اما مسلما جزء 20 تا هست . من توی مستر لیگ 3 تا بازی 10 دقیقه ای توی حالت تاپ پلیر با این تیم انجام دادم اولا سرعت بازی این تیم نسبت به بارسلون واقعا خیلی کمتره دوم اینکه شکست دادن حریفان بزرگ با این تیم هم خیلی سخته من بازی اولو 1 بر صفر از سیه نا بردم بازی دومو با جنوا صفر صفر مساوی کردم اما بازی سوم در مقابل میلان واقعا سخت بود 3 تا از میلان خوردم تازه 3 تا هم نخوردم ( یک دونه تک به ته تک و دو تا تیر دروازه ) و جالبه که مالکیت توپ 50 به 50 بود در صورتیکه در مقابل تیمهای دیگه معمولا 65 درصد بازی دست منه و فقط 35 درصد دست حریف به کونامی آفرین میگم که این مسائلو اینقدر با ظرافت طراحی کرده .امروز من واقعا به این بازی امیدوارم شدم .
دوستانی که هنوز بازیو نگرفتین بهتون بگم این نسخه واقعا جذابه حالا خودتون بگیرین متوجه حرف من میشین .

بچه ها این چیزا مورد تایید شما هم هست ؟
من فکر میکنم علت کم بودن سرعت بازی در زمانیکه با تیمهای ضعیف تر بازی میکنیم اینه که بازیکنان این تیمها سرعتشون در زمان دویدن و اجرای حرکات و همینطور شوت و پاس کمتر از تیمهایی مثل بارسلونه .

shahab_f
22-10-2009, 13:29
نه رفیق :10:
مشکل تو اینه که باید یه مغاره گیر بیاری که آپدیت آپدیت باشه ... :31:
من چهار سالیه از یه مغازه ی خیلی آپدیت خرید میکنم ... هر چی نرم افزار رو بازی بخوای میاره. همون روز اول که منتشر میشه. واسه همین تا پی سی ورلد تبلیغش رو زد منم زنگ زدم و اونم گفت اوردیم :31:شبش رفتم خریدم.

خب دوست عزیز شما که این همه توضیح دادی ، آدرس مغازه رو هم میدادی دیگه:10:

sajjad_setam
22-10-2009, 13:29
درجه ی سوپر استار هست یا باید آنکلاک بشه؟؟

ArminxXx
22-10-2009, 13:31
success هم داد و img ها رو هم دانلود کردم و توی پوشه کیت سرور ریختم ولی توی بازی خبری از درست شدن لباسا نیستش منظورم این پوشه هستش: Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
اشکال کارم کجاست ؟

img رو باید ازاین example-root1 خارج کنی وبعد بیرون پوشه پیست کنی اگر نشد دیگه نمیدونم گیر بدین به بهادر که چیکار کرده که شده (آخه من این رو با توجه به ساکر 09 نوشتم:11:)

Mostafa NBA
22-10-2009, 13:32

بله حرفتو قبول دارم.

الان اون ذهنیتی که در ما در مورد سختی بازی نسبت به دمو وجود داره کمی غیر عادلانه هستش. چون در دمو کلاً 5 تیم وجود داشت که همه ی اون ها خیلی قوی بودن و ما با هرکدوم که بازی میکردیم خیلی واسمون سخت بود ولی توی نسخه ی اصلی تیم ها بیشتر شده و فقط با تیم های قوی بازی نمیکنیم.

:11:

4039
22-10-2009, 13:33
درجه ی سوپر استار هست یا باید آنکلاک بشه؟؟

این درجه توی این بازی وجود داره اما به نظر میرسه باید با فوت و فن آنلاکش کنیم . من دیشب با یک برنامه این کار رو انجام دادم اما تا الان فقط تونستم توی بازیهای دوستانه ازش استفاده کنم هنوز توی مستر لیگ یا لیگ قهرمانان ارور میده .
من یادم نمیاد کسی یادش هست توی PES 6 درجه سختی 6 ستاره رو چطوری از توی خود بازی آنلاک میکردیم ؟

sajjad_setam
22-10-2009, 13:40
این درجه توی این بازی وجود داره اما به نظر میرسه باید با فوت و فن آنلاکش کنیم . من دیشب با یک برنامه این کار رو انجام دادم اما تا الان فقط تونستم توی بازیهای دوستانه ازش استفاده کنم هنوز توی مستر لیگ یا لیگ قهرمانان ارور میده .
من یادم نمیاد کسی یادش هست توی PES 6 درجه سختی 6 ستاره رو چطوری از توی خود بازی آنلاک میکردیم ؟

تا جایی که یادمه باید با پول بازش می کردیم!
اینجا چه جوریه؟
پول می خواد؟
میشه یه عکس از این قسمت بازی بزارید؟

konami-pes
22-10-2009, 13:41
حسین جان میشه بگی درجه سوپر استار رو برای بازی های دوستانه چطور باید فعال کرد؟ و آیا این درجه نسبت به تاپ پلایر خیلی سخت تره؟ ضمنا آیا پچی برای اصلاح کیت و نام تیم ها اومده یا نه ؟

Ramos1367
22-10-2009, 13:41
حسين جان اونجا مي تونستيم 6ستاره رو توي بخش شاپ بخريم....
چند تا جام مي برديم و پول به دست مي آورديم و مي تونستيم بخريمش...

seday baron
22-10-2009, 13:45
من هرکاری میکنم نمیشه تمام کپی و نصب انجام میدم ولی وثتی میخوام بازی اجرا کنم خطای زیر میاد بعد از اینکه اوکی میکنم میره تو بازی ولی لباس ها درست نشده اند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4039
22-10-2009, 13:47
من دقیقا نمیدونم از توی خود بازی هم میشه این درجه رو آنلاک کرد یا نه من خودم با یک برنامه که آبتین عزیز چند وقت پیش گذاشته بود اینکار رو انجام دادم و همونطوریکه که گفتم فقط توی بازیهای دوستانه میشه ازش استفاده کرد .
من احتمال بسیار زیاد میدم برنامه ای بیاد که این درجه رو توی بقیه مودها هم آنلاک کنه فعلا باید صبر کنیم .
در ضمن این درجه خود بازیو زیاد سخت نمیکنه فقط دروازه بانها توی این درجه واقعا عالی واکنش نشون میدن و خیلی کمتر گل میخورن . لینک این برنامه هم توی یکی از پستهای a.asgharpoor عزیز وجود داره تعداد پستهای ایشون خیلی کمه راحت میتونید پیداش کنید توضیحات لازم رو هم توی همون پست داده .

Mehdi.ss
22-10-2009, 13:49
ممکنه لینک PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 برام بزاری
منظورت اینه

اگر یه اموزش کار با ggs هم بزارید فوق العادست

mojtaba182003
22-10-2009, 13:50
من هرکاری میکنم نمیشه تمام کپی و نصب انجام میدم ولی وثتی میخوام بازی اجرا کنم خطای زیر میاد بعد از اینکه اوکی میکنم میره تو بازی ولی لباس ها درست نشده اند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از اينجا اين فايل رو دانلود كن

بعد بريز توي فولدر System32 ويندوزت

sajjad_setam
22-10-2009, 13:51
من دقیقا نمیدونم از توی خود بازی هم میشه این درجه رو آنلاک کرد یا نه من خودم با یک برنامه که آبتین عزیز چند وقت پیش گذاشته بود اینکار رو انجام دادم و همونطوریکه که گفتم فقط توی بازیهای دوستانه میشه ازش استفاده کرد .
من احتمال بسیار زیاد میدم برنامه ای بیاد که این درجه رو توی بقیه مودها هم آنلاک کنه فعلا باید صبر کنیم .
در ضمن این درجه خود بازیو زیاد سخت نمیکنه فقط دروازه بانها توی این درجه واقعا عالی واکنش نشون میدن و خیلی کمتر گل میخورن . لینک این برنامه هم توی یکی از پستهای a.asgharpoor عزیز وجود داره تعداد پستهای ایشون خیلی کمه راحت میتونید پیداش کنید توضیحات لازم رو هم توی همون پست داده .

مگه یه همچین چیزی میشه؟
100% توی بازی آنکلاک میشه.یا پول میخواد یا قهرمانی توی جام و .......

شما لطف کن از این بخش یه عکس بزار! mer29+1

Mehdi.ss
22-10-2009, 13:55
این کیت سرور اصلا به بازی نمی خوره این ارورو میده

a1000a
22-10-2009, 14:00
دوستن برای ps2 اومده؟؟؟
توروخدا کمک کنید

seday baron
22-10-2009, 14:07
خداروشکر بالاخره درست شد

دوستان به غیر از لباسهای انگلیس دیگه چیز جدیدی نیومده؟

سونامی
22-10-2009, 14:14
بتحال شده ولی اماناز این سرعت ولی دیگه عادت کردم همه چی تغیر کرده جونم :دی

night lord
22-10-2009, 14:16
سلام دوستان راهی نداره یا پچی نیست که احتیاج به کیت سرور نداشته باشه آخه من با کیت زیاد حال نمیکنم؟

Mehdi.ss
22-10-2009, 14:19
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ک

takotok
22-10-2009, 14:23
:42::42::42:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:33::33::33:عالیه عالیه عالیه عایه عالیه:33::33::33:

تو رو خدا یکی به من بگه خواب نمی بینم:18::18::18::18::18::18::18::18:

این باورنکردنیه :18::18:

هنوز باور نمی شه این یه بازیه:18::18::18:

گرافیک و حرکات بازیکنها واقعا طبیعی هستن. استادیوم ها، آب و هوا و ... همه چی واقعی هست

شاهکاره نه خارق العاده هست:18:

به خدا باورم نمی شه این یه بازیه:18:

10 ساعته فقط دارم بازی کامپیوترو نگاه میکنم:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

این باورنکردنیه:18::18::18::18::18::18:

تو رو خدا... دارم دیونه می شم ... این بازی آفریده شده ...

3Dmajid
22-10-2009, 14:29
تنها توقعی که از کونامی داشتم این بود که حداقل رو صدا گذاری بازی یه تجدید نظری کنه. مخصوصا جو استادیوم و صدای تماشاگرا. یه بار تیم آرژانتین رو بگیرید. آخه من همش میگیرم :31:
تا توپ دست بازیکنای آرژانتین میاد همه تماشاگرا داد میزنن "آرژانتینا آرژانتینا" و تا توپ دست تیم حریف میره یه دفعه ساکت میشن !! واقعا اعصاب خرد کن و مسخره س ... :2:
صد البته که از فیفا خیلی بهتره :10:

lion_sun
22-10-2009, 14:42
میشه در مورد دریبل ها بیشتر صحبت کنید.
چه دریبل هایی اضافه شده؟

porya_spy
22-10-2009, 14:46
دوستان عزیز شکرت متال ارت هم بازی از دیروز صبخ آورده تو اهواز پر بود دی وی دی هاش !!!

اینم سایتش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

porya_spy
22-10-2009, 15:08
حسین جان خبری در مورد پچ رسمی نقل و انتقالات کونامی نشد ؟

a1000a
22-10-2009, 15:13
دوستن برای ps2 اومده؟؟؟
توروخدا کمک کنید

کسی نبودش؟؟؟

Mostafa NBA
22-10-2009, 15:19
یک اتفاق خوشحال کننده برام افتاد. من الان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با تیم منچستر هستم. در بازی رفت که همین الان بازی کردم با تمام وجود بازی کردم ولی 2 بر صفر از رئال مادرید باختم. الان باید بازی برگشت رو حداقل 2تا گل بزنم :دی

بازی در تورنمنت ها مخصوصا وقتی به مراحل نهایی نزدیک میشه خیلی سخت میشه.

تبریک میگم به همه ی دوستداران این بازی زیبا.

H M R 0 0 7
22-10-2009, 15:29
کسی نبودش؟؟؟
مثل اینکه اومده

ولی حتما طبق معمول همون فیزیک و گرافیک PES های قبلی با ترانسفر های جدید و منوی جدیده

bahador2009
22-10-2009, 15:30
یک اتفاق خوشحال کننده برام افتاد. من الان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با تیم منچستر هستم. در بازی رفت که همین الان بازی کردم با تمام وجود بازی کردم ولی 2 بر صفر از رئال مادرید باختم. الان باید بازی برگشت رو حداقل 2تا گل بزنم :دی

بازی در تورنمنت ها مخصوصا وقتی به مراحل نهایی نزدیک میشه خیلی سخت میشه.

تبریک میگم به همه ی دوستداران این بازی زیبا.
این رو قبول دارم و این هم به این خاطره که وقتی یه تیمی میتونه به این قسمت برسه پس شایستگیش رو داشته از این نظر کونامی خیلی خوب شبیه سازی کرده.
====================
بابا این ترکها عجب سرعت عملی دارن.
لیگ ترکیه برای PES2010:

===========================
این هم از اضافه شدن چند زبان دیگه به بازی:

linkin_park
22-10-2009, 15:31
ببخشید خوره های آنالوگ میشه لطف کنن همه دریبل های موجود در بازی رو با آنالوگ توضیح بدن ....
چون بعضی حرکات جدید شده و باید تمرین بشه روش ...

joey jordison
22-10-2009, 15:39

کدومشو دانلود کنیم اولی؟چه طور باید استفاده کنیم

bahador2009
22-10-2009, 15:42
کدومشو دانلود کنیم اولی؟چه طور باید استفاده کنیم
فرقی نمیکنه کدوم رو دانلود کنی همه یکیه.
یا با ggs یا باkitserver میتونی اضافه کنی که من دومی رو پیشنهاد میدم. :20:

Google Spider
22-10-2009, 15:43

شما برو روی فایل exe بازی کلیک راست کن . بعد propertis بعد از اون پایین read only رو بزن .

احتمالا درست بشه :46:

balloon
22-10-2009, 15:54
این بازی امروز ظهر به دستم رسید ، باید بگم که این سری یکی از بهترینهای pes هستش که از هر لحاظ به بهترین شکل ممکن ساخت شده ، گرافیک و کیفیت گیم پلی بالا از جمله سرامدترین های این قسمت میباشد. واقعا دست بروبچه های کونامی درد نکنه.

masoodbr
22-10-2009, 15:58
مستر لیگ طوره

ArminxXx
22-10-2009, 16:04
خبرهای اولیه از بازی درحال ساخت PES10 و امکاناتی که به اون اضاف شده به گوش میرسه و با اومدن این خبر بازهم طرفداران PES10 تو ایران بر طبق عادت همیشگی قبل از انتشار یازی گرد هم میان و از این خبر ابراز خوشحالی میکنن و از خونذن خبرها و دیدن عکسهای جدیدی که از بازی منتشر میشه به وجد میان و بحث و تبادل نظر شروع میشه. چند ماهی به همین صورت طی میشه تا اینکه به ماه آخر انتظار نزدیک میشن و عطششون برای انجام این بازی دو چندان میشه تا اینکه خبری حاکی از اومدن دمو به گوش میرسه و با عث میشه که این عاشقان دلداده PES10 بتونن یه بار دیگه خاطره ای خوش از این لحظات رو در ذهنشون ثبت کنن.
دمو دانلود میشه و بازی کردن شروع... . این وسط بعضی ها بدلیل پیشرفتها و افزایش سختی بازی خوشحالن ولی از طرفی بعضی دیگه بدلیل تغییرات در سبک سنتی بازی گلایه مندن و ناراضی ولی بی خبرن که این KONAMI و آقای سیباس چه خوراکی برای این PES خورها تدارک دیده.
اما دراین زمان که در تاپیک PES جشن و سروره در تاپیک دشمن طرفدارای fifa که بازم از این شماره ی بازی که فعلا به صورت دمو در اختیار دارن بسیار عصبانی و ناراحتن و میدونن که هیچ دلیلی برای خوشحالی ندارن تدارک حمله ای از روی جهالت به تاپیک همسایشون PES میبینن و به اونجا حمله میکنن و مرزهای قانونی P30World رو میشکنن و باعث میشن که تاپیک برای چند صفحه ای هم که شده به هم بریزه و کل کل های بیمورد رو به راه میندازن که با مقاومت سرسختانه لشکر بیشمار PES فانها رو برو میشن و بار دیگه شکست خورده صحنه رو ترک میکنن.
روزهای باقیمانده به کندی بر اثاث تاریخ شمار ابداعی هنرمندان تاپیک PES10 طی میشه و در این زمان بچه های تاپیک PES10 به استفاده از پیش غذا مشغولند و در حالی که دو روز بیشتر به پایان روز شمار نمونده خبرهایی حاکی از انتشار غیر قانونی بازی در سایتهای مختلف پخش میشه که مث بمب صدا میکنه وباعث میشه که بچه های تاپیک دست بکار بشن وبا بدست آوردن آدرسها و ارتباطاتشون با سایتهای دیگه مشخص کنن که این خبر راسته یا نه !؟ ولی در این هنگام سفر کرده از تاپیک که کسی نیست جز بهادر:10: به تاپیک برمیگرده و خبر میده که بازی رو گرفته و این خبر حقیقت داره و به عنوان اولین ایرانی به اجرای این بازی میپردازه.
درتلاشهایی که بعدا صورت میگیره بچه ها یکی یکی به این معشوق مبرسن و بازهم تاپیک به خاطره ای تبدیل میشه که باید برای بوجود آمدن اون تا سال دیگه صبر کرد.(پایان)
زیاد حرف زدم سرتون درد اومد.
حالا باید یک سال ساکر بزنین و به این نکته توجه کنین که: The King Is Back

bahador2009
22-10-2009, 16:13
خبرهای اولیه از بازی درحال ساخت PES10 و امکاناتی که به اون اضاف شده به گوش میرسه و با اومدن این خبر بازهم طرفداران PES10 تو ایران بر طبق عادت همیشگی قبل از انتشار یازی گرد هم میان و از این خبر ابراز خوشحالی میکنن و از خونذن خبرها و دیدن عکسهای جدیدی که از بازی منتشر میشه به وجد میان و بحث و تبادل نظر شروع میشه. چند ماهی به همین صورت طی میشه تا اینکه به ماه آخر انتظار نزدیک میشن و عطششون برای انجام این بازی دو چندان میشه تا اینکه خبری حاکی از اومدن دمو به گوش میرسه و با عث میشه که این عاشقان دلداده PES10 بتونن یه بار دیگه خاطره ای خوش از این لحظات رو در ذهنشون ثبت کنن.
دمو دانلود میشه و بازی کردن شروع... . این وسط بعضی ها بدلیل پیشرفتها و افزایش سختی بازی خوشحالن ولی از طرفی بعضی دیگه بدلیل تغییرات در سبک سنتی بازی گلایه مندن و ناراضی ولی بی خبرن که این KONAMI و آقای سیباس چه خوراکی برای این PES خورها تدارک دیده.
اما دراین زمان که در تاپیک PES جشن و سروره در تاپیک دشمن طرفدارای fifa که بازم از این شماره ی بازی که فعلا به صورت دمو در اختیار دارن بسیار عصبانی و ناراحتن و میدونن که هیچ دلیلی برای خوشحالی ندارن تدارک حمله ای از روی جهالت به تاپیک همسایشون PES میبینن و به اونجا حمله میکنن و مرزهای قانونی P30World رو میشکنن و باعث میشن که تاپیک برای چند صفحه ای هم که شده به هم بریزه و کل کل های بیمورد رو به راه میندازن که با مقاومت سرسختانه لشکر بیشمار PES فانها رو برو میشن و بار دیگه شکست خورده صحنه رو ترک میکنن.
روزهای باقیمانده به کندی بر اثاث تاریخ شمار ابداعی هنرمندان تاپیک PES10 طی میشه و در این زمان بچه های تاپیک PES10 به استفاده از پیش غذا مشغولند و در حالی که دو روز بیشتر به پایان روز شمار نمونده خبرهایی حاکی از انتشار غیر قانونی بازی در سایتهای مختلف پخش میشه که مث بمب صدا میکنه وباعث میشه که بچه های تاپیک دست بکار بشن وبا بدست آوردن آدرسها و ارتباطاتشون با سایتهای دیگه مشخص کنن که این خبر راسته یا نه !؟ ولی در این هنگام سفر کرده از تاپیک که کسی نیست جز بهادر:10: به تاپیک برمیگرده و خبر میده که بازی رو گرفته و این خبر حقیقت داره و به عنوان اولین ایرانی به اجرای این بازی میپردازه.
درتلاشهایی که بعدا صورت میگیره بچه ها یکی یکی به این معشوق مبرسن و بازهم تاپیک به خاطره ای تبدیل میشه که باید برای بوجود آمدن اون تا سال دیگه صبر کرد.(پایان)
زیاد حرف زدم سرتون درد اومد.
حالا باید یک سال ساکر بزنین و به این نکته توجه کنین که: The King Is Back

بابا عجب زندگی نامه ای نوشتی دمت گرم.:10:

CATALONIA
22-10-2009, 16:13
پچ رسمی کونامی منتشر شده یا نه ؟؟
اگه نشده کی منتشر میشه ؟؟

bahador2009
22-10-2009, 16:14
پچ رسمی کونامی منتشر شده یا نه ؟؟
اگه نشده کی منتشر میشه ؟؟
هنوز منشر نشده و معلوم نیست کی ولی من فکر کنم تا 2-3 روز دیگه آماده بشه.

*IN*
22-10-2009, 16:15
یکی لطف میکنه لینک کیت سرور و آموزش استفاده ازشو بزاره؟

pedramgolchin
22-10-2009, 16:17
من مستر لیگ رو با آرسنال شروع کردم روی top player
2بازی اول رو خیلی راحت 3-0 بردم از هال سیتی و منچستر سیتی حالا خوردم به لیورپول توی آنفیلد و الانم 1-0 جلو هستم ولی این لیورپول خیلی عالی فضا ها رو میبنده و فرصت بازیسازی نمیده(ویرایش: نیمه دوم 2تا دیگه رو ضد حمله زدم و الان بازم 3-0 جلو هستم)
همش باید به رادار نگاه کنم تا یه بازیکن خالی پیدا کنم

خیلی خیلی عالی شده این pes 2010

4039
22-10-2009, 16:19
عجب تیم قدرتمندیه این میلان من هنوز با یووه و اینتر بازی نکردم ببینم قدرت اونا چقدره .

bahador2009
22-10-2009, 16:28
استفاده از kitserver کار مشکلی نیست فقط نیاز به یکم دقت داره . این آموزش رو بخاطر درخواست زیاد دوستان میزارم:
اول از همه اینکه باید kitserver رو در آدرس زیر کپی کنید :
D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
درواقع یعنی اونجایی که بازی نصب هست و پوشه باید درکنار pes2010.exe باشه.
حالا میریم سر نحوه ی استفاده . خوب حالا اگه فایلی دارین که میخواین به بازی اضافه کنید باید داخل یک پوشه ای باشه که در آدرس زیر قرار گرفته باشه :
D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
اون فایلی که اینجا قرار میگیره باید بصورت پوشه باشه که اسمش بایnد اسمی باشه که میخواید ادیت ها جایگزین اون توی بازی بشه بطور مثال همین لیگ انگلیس رو باید مواردش رو با dt0c.img در بازی عوض کنیم پس اسم فایل هم باید همین باشه ( فایلی که در kitserver قرار بگیره)
البته یادتون باشه که بعد از هربار اضافه کردن فایل یا اضافه کردن فایلهای جدیدتر در img باید به D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver برید وsetup رو کلیک کنید و روی instal کلیک کنید.
دیگه اگه یه خورده نا مفهوم بود ببخشید.

اینم لینک دانلود .

mohsen_gh1991
22-10-2009, 16:29
فکر کنم بازی اسونتر شده.توی 2009 با پروفشنال دهنم سرویس میشد ولی الان دارم تاپ پلیر بازی میکنم.بافت چمن هم عالیه فیفا رو داره به **** میکنه.

bahador2009
22-10-2009, 16:36
عجب تیم قدرتمندیه این میلان من هنوز با یووه و اینتر بازی نکردم ببینم قدرت اونا چقدره .

منم با رئال بازی میکنم امتیازها خیلی نزدیک دنبال میشه.

4039
22-10-2009, 16:39
بچه ها من فکر میکنم بهتر باشه برای شرکت کردن توی تورنمنتها 10 تیم برتر اروپا رو انتخاب نکنید چون اینا واقعا قوی هستن اگه واقعا میخواین یک رقابت جذاب داشته باشین یک تیم غیر از اینا بردارین مثلا من همین رم رو انتخاب کردم که حقیقتا از بارسلون و بقیه تیمهای قدر اروپا خیلی ضعیف تره .
اینجوری کورس گذاشتن با بزرگان لیگ خیلی لذت بخشه امتحان کنین .

ArminxXx
22-10-2009, 16:42
هنوز که هنوزه من بازی رو گیر نیوردم این عکسارو نزارین که دلم کباب میشه.!!!
راستی یکی با گرافیک بالا یه عکس از نیوکمپ بزاره ببینم عکس بارسا رو چمن کنار نیمکتا هستش یانه؟

porya_spy
22-10-2009, 16:42
حسین جان به نظرت در روز های آینده برنامه ای برای باز کزدن دائمی درجه سوپر استار در همه مود ها میاد ؟ آخه اون برنامه که آبتین جان گذاشتن هر بار که در میای باید بازم همون کار ها رو انجام بدی ؟!!!!

بعد یه سوال دیگه هر پچ رسمی از کونامی بیاد میشه تو قسمت دانلود بازی دانلود کرد دیگه ؟

shadanpoor
22-10-2009, 16:45
چیز هایی که به نظر من اضافه شده:
1 کندی بازی
2- تاخیر در هر کاری! باید در اکثر موارد مثل بازیکن های آماتور توپ رو استپ کنن! پاسها خیلی دیرن و برای پاس سر ضرب وقتی باید کلید رو بزنی که خیلی زوده و در بعضی مئارد که نزدیک 18 باشی و شلوغ باشه خودت توپ رو تحویل حریف میدی!
3- گیم پلی روون نیست! تو سر توپ بزنید ببینید اکثر مواقع خود بازیکن هم نمیفهمه چیکار میکنه!
4- دوبار جلو یا همون سرعتی دویدن تبدیل به یک حرکت مسخره شده!
5- تو سخت ترین حالت تو مسابقه اول 3-0 بردم! اصلا خودت نمیفهمی چی شد گل زدی! خیلی راحته!
6- ضعیف بودن باری کامپیوتر با سوتی دادن و اتفاقای از پیش تعیین شده واسه از دست دادن توپ جبران شده! (مثل همیشه ولی اینبار بدتر)
7- پا به توپ خیلی ضعیفتر شده! شاید بخاطر کم کردن دریبل
8- نور شدیدی تو بازی هست که به نظر من غیر واقعی هستش! چمن هم در بعضی زمینها انگار براقه! شایدم خیس!
9- اصلا هیجان و تاکتیک تو بازی در حد زیادی کمه! وقتی گل میزنی هیچ حسی نداره!
10 - کلا همون 2009 رو با تغییرات در قیافه و کند کردن و بالا پایین کردن تحویلمون دادن!
راستی شوتش رو دیدید؟ انگار لگد به مرغ میزنن! در ضمن سونی بازی کنها کلافه کنندس!
در کل کنامی به رویه یک سال در میون داره ادامه میده! فیفا هم که بدم میاد پس 2009 تا 2011!

ArminxXx
22-10-2009, 16:45
راستی این آبتین کوش ببینیم تو آلمانم این بازی اومده بیرون قبل از تاریخ موعود یا نه ؟؟؟؟

4039
22-10-2009, 16:49
حسین جان به نظرت در روز های آینده برنامه ای برای باز کزدن دائمی درجه سوپر استار در همه مود ها میاد ؟ آخه اون برنامه که آبتین جان گذاشتن هر بار که در میای باید بازم همون کار ها رو انجام بدی ؟!!!!

بعد یه سوال دیگه هر پچ رسمی از کونامی بیاد میشه تو قسمت دانلود بازی دانلود کرد دیگه ؟

در مورد پچ باید سوال کنم اما قاعدتا باید همینطوری باشه آخه امسال کونامی قول داده در طی سال چیزای مختلفی برای دانلود کردن ارائه بده از جمله کفشهای جدید . به احتمال زیاد این بخشو برای همین کار اختصاص دادن .
درمورد سوپر استار من که بی صبرانه منتظرم یک برنامه بیاد که بشه این درجه رو توی مودهای دیگه هم آنلاک کرد چون الان گلهایی که میزنم خیلیاشو دروازه بانها توی درجه سوپر استار میتونن دفع کنن .
احتمالش خیی زیاده که چنین برنامه ای بیاد چون کسی که این برنامه رو برای دمو ساخته مطمئنا برای نسخه اصلی هم میسازه .

MB3d
22-10-2009, 16:51
فکر کنم بازی اسونتر شده.توی 2009 با پروفشنال دهنم سرویس میشد ولی الان دارم تاپ پلیر بازی میکنم.بافت چمن هم عالیه فیفا رو داره به **** میکنه.

*** = قصد کشت ؟ :31::39::39::39::39::39:

shakerifar
22-10-2009, 16:52
منم امروز بازی رو گرفتم البته نسخه 360 رو
اینم نظر من
از لحاظ گرافیک خیلی پیشرفت کرده و از فیفا نکست هم جلوتر هستش
ولی از لحاظ گیم پلی بازهم فیفا جلوتر هستش چون ازادی عمل خاصی رو بهت میده
ولی واقعا تعجب کردم چون واقعا بهتر شده و یه گام بزرگ به جلو برداشته
ولی با وجود این همه پیشرفت بازهم فیفا برنده هستش به نظر من

mellllanic
22-10-2009, 16:54
دوستان اطراف شهرک غرب بگم من دو سه تا مغازه دیدم همه اورده بودن ولی برای boysteam هستش .

porya_spy
22-10-2009, 17:05
حسین جان پس اگر برنامه ای اومد که بشه درجه سوپر استار رو به طور دائمی ( نه یک بار انجام بدی بعد که در اومدی از بازی دوباره رفتی بازم همون کار ها رو انجام بدی!!! ) آنلاک کرد مارو بی خبر نزار ممنون.

Mehdi.ss
22-10-2009, 17:08
شما برو روی فایل exe بازی کلیک راست کن . بعد propertis بعد از اون پایین read only رو بزن .

احتمالا درست بشه :46:
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــون

مر300000000000000000000000000

درست شد:11:

night lord
22-10-2009, 17:12
میشه در مورد دریبل ها بیشتر صحبت کنید.
چه دریبل هایی اضافه شده؟

مگه دریبل جدید هم اضافه شده؟:18:

Mehdi.ss
22-10-2009, 17:16
مگه دریبل جدید هم اضافه شده؟:18:
من که غیر از او 2 تا ویدیو گه آموزش دریبل بود چیز جدیدی توی بازی ندیدم

mamaloo_shz
22-10-2009, 17:18
موقع نصب ، سریال نامبر میخوات ازم
میشه سریالش رو لطف کنید و بدید بهم ؟!

bahador2009
22-10-2009, 17:21
موقع نصب ، سریال نامبر میخوات ازم
میشه سریالش رو لطف کنید و بدید بهم ؟!
Serial : 5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45

aliani
22-10-2009, 17:42
تا حالا به این توجه کردید خیلی راحت میشه تقریبا از وسط زمین با جرارد یا ابراهیمویچ یا بازیکنی که شوتش قویه گل زد ؟! دفاع هم اصلا نمیاد جلوی توپ راحت اجازه شوت زدن میده . تو دمو هم این مشکل بود :/

GEDAA
22-10-2009, 17:51
سلام اینترنشنال کاپ که تیمهای ملی باشگاهی قاطی برمیداشتیم حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/یا من پیدا نمیکنم

pedramharmonica
22-10-2009, 18:19
ای بابا از جوونیتون استفاده بهینه کنین ما که پیر شدیم دیگه نه وقتش و داریم نه حوصلش رو .... اما خداییش از pes نمیشه گذشت ! :31:

hadi sahabi
22-10-2009, 18:25
شیراز که ده کوره نیست چرا هیچ جا گیر نمیاد:47

night lord
22-10-2009, 18:26
ترو خدا یکی بیاد منو از برق بکشه از صبخ میگم خوب دیگه بسه برو درس بخون کنکور داریا (یه دس دیگه باشه...!!!؟) این داره منو میگشه .

takotok
22-10-2009, 18:27
تا حالا به این توجه کردید خیلی راحت میشه تقریبا از وسط زمین با جرارد یا ابراهیمویچ یا بازیکنی که شوتش قویه گل زد ؟! دفاع هم اصلا نمیاد جلوی توپ راحت اجازه شوت زدن میده . تو دمو هم این مشکل بود :/

اصلا این طور نیست

شاید از 100 تا یکی شانسی بره ... شاید

در ضمن اگه می خوای مزه واقعی این بازی رو بچشی رو top بازی کن

K & H
22-10-2009, 18:31
سلام به همگی من امروز حدودا یک ساعت پیش سفارش دادم بازی رو بیارن که با قیمت پست باهم میشه 1900
به نظر شما تاکی دستم میرسه ؟
کسانی که دوست دارند این بازی رو تهیه کنند میتونن اینجا سفارش بدن البته قبلش بگم این تبلیغ نیستش و اینو برای
اونایی گفتم که دوست دارند این بازی رو تهیه کنند
این بازی به صورت دو دی وی دی رایتی هست 1100 که با هزینه ی پست میشه 1900

این بازی به صورت دو دی وی دی با بسته بندی میشه 2100 که با هزینه ی پست میشه 2800

GEDAA
22-10-2009, 18:36
سلام اینترنشنال کاپ که تیمهای ملی باشگاهی قاطی برمیداشتیم حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/یا من پیدا نمیکنم

$em$
22-10-2009, 18:43
اگر میشه اسم پوشه هایی که چمن ، توپ ، دستکش، کفش و.... قراره میگره رو بگید

mes que un club
22-10-2009, 18:45
سلام به همگی من یه خواهشی از دوستان داشتم میتونید عکس از تمام بازیکنان یونتوس بزارید لطفا

GEDAA
22-10-2009, 18:50
کسی جواب مارو نمیده

K & H
22-10-2009, 18:53
اینم یکی دیگه 2000 تومان
file:///C:/DOCUME%7E1/KAMRAN%7E1.000/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bahador2009
22-10-2009, 18:54
کسی جواب مارو نمیده
دیگه تو بازی نیستند. :20:
برد پرسپولیس هم به پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم.

CATALONIA
22-10-2009, 18:55
امتیازات بازی در سایت gameranking 

PS3
Pro Evolution Soccer 2010
79.50%

X360

74.50%

mes que un club
22-10-2009, 18:57
کسی نیست برا ما بزاره این عکسا رو

Vahidking.75
22-10-2009, 19:00
شیراز که ده کوره نیست چرا هیچ جا گیر نمیاد:47

چهار راه خیرات ، پاساژ صدف رفتی ؟

Vahidking.75
22-10-2009, 19:01
سلام به همگی من یه خواهشی از دوستان داشتم میتونید عکس از تمام بازیکنان یونتوس بزارید لطفا

دارم بازی رو نصب می کنم

بعد نصب بازی برات می زارم

*IN*
22-10-2009, 19:10
استفاده از kitserver کار مشکلی نیست فقط نیاز به یکم دقت داره . این آموزش رو بخاطر درخواست زیاد دوستان میزارم:

اینم لینک دانلود .

نمیتون مدانلود کنم از یه جا دیگه میتونی بدی؟
_____
ویرایش:
خودم پیدا کردم:

Abas1100
22-10-2009, 19:18

PS3
79.50%

X360

74.50%

سلام کلا فرق اساسی بین 360 و پلی 3 با پی سی چیه

Abas1100
22-10-2009, 19:22
آیا کسی از فروشگاه سایت خریداری کرده ببینیم سالمه یا نه

Hirad HRD
22-10-2009, 19:29
دوستان هیچ راهی برای edit تیمها رو xbox360 نیست منظور لوگو و لباسه؟
بعدم اینکه غیر از لیگ قهرمانان که در بازی هست یک لوکو برای لیگ اروپا وجود داره اما تو جامها نیست جریان چیه؟
لطفاً زود خبر بدین اگه نمیشه خودم پیراهن و لوگو رو درست کنم

good_messi
22-10-2009, 19:30
ما که تو تبریز هنوز نتوستیم بازیرو پیدا کنیم اگه یکی از بچه های تبریز گرفته به ما هم بگه از کجا؟

bahador2009
22-10-2009, 19:34
نمیتون مدانلود کنم از یه جا دیگه میتونی بدی؟
_____
ویرایش:
خودم پیدا کردم:

hadi sahabi
22-10-2009, 19:34
چهار راه خیرات ، پاساژ صدف رفتی ؟

رفتم میگه دموشو دارم

mamadosein
22-10-2009, 19:38

کاملا درسته
من هم در مستر لیگ باهاش بازی داشتم 2-0 باختم
اقا توی trainig بعد در focus ponit alocation اون که نوشته athletic abillity چیه ؟

farryad
22-10-2009, 19:38
ببخشید اگه امکان داره اون پچ 13 مگی که لازمه برای کیت سرور رو بزارید.هر چی گشتم پیدا نکردم.

در ضمن عجب آهنگای قشنگی داره میشه اینارو mp3 کرد؟

4039
22-10-2009, 19:40
دوستان هیچ راهی برای edit تیمها رو xbox360 نیست منظور لوگو و لباسه؟
بعدم اینکه غیر از لیگ قهرمانان که در بازی هست یک لوکو برای لیگ اروپا وجود داره اما تو جامها نیست جریان چیه؟
لطفاً زود خبر بدین اگه نمیشه خودم پیراهن و لوگو رو درست کنم

چرا میشه ایکس باکس 360 رو هم ادیت کرد و اسمها و لباسها رو درست کرد . اما شما یک وسیله نیاز داری که رابط بین کامپیوتر و کنسول شماست من توی تاپیک عکسشو گذاشتم نمیدونم توی بازار هست یا نه اما اگه پیدا کردی بگو من آموزششو توضیح بدم .

در ضمن عجب آهنگای قشنگی داره میشه اینارو mp3 کرد؟

آخه اینا امسال لایسنس شده هستن .

4039
22-10-2009, 19:48
میگم این بخش ترنسفور بازیکنان توی مستر لیگ چقدر واقعی شده قیمت بازیکنان با قیمتهایی معامله میشن که توی دنیای واقعی همین حدود قیمت ترنسفور میشن .
یک تیم از من ریسه رو با قیمت 11.5 میلیون دلار همراه با 2 میلیون دلار دستمزد سالانه خواست منم جواب مثبت بهش دادم خدا بده برکت .
از ماه نوامبر به مدیر برنامه های نقل و انتقالات تیم سپردم فابرگاسو ژانویه که زمان نقل و انتقالاته بیاره رم فعلا داره چکش کاری میکنه تا با قیمت مناسب بگیریمش .

GEDAA
22-10-2009, 19:49
کونامی چرا چیزای خوبو حذف میکنه یه چیزیش میشه ها

1- اینترنشنال لیگ که میشد لیگ قاطی هر باشگاهی از هر جائی توش باشرو حذف کرده

2- تو ادیت پلیر قسمت سرچش سرچ بر حسب ابیلیتی حذف کرده

فعلا اینارو دیدم بازم بگردم ببینم چی خوب بوده بیکار بوده حذف کرده

Vahidking.75
22-10-2009, 19:57
کونامی چرا چیزای خوبو حذف میکنه یه چیزیش میشه ها

1- اینترنشنال لیگ که میشد لیگ قاطی هر باشگاهی از هر جائی توش باشرو حذف کرده

2- تو ادیت پلیر قسمت سرچش سرچ بر حسب ابیلیتی حذف کرده

فعلا اینارو دیدم بازم بگردم ببینم چی خوب بوده بیکار بوده حذف کرده

در مورد 1 باید بگم من رفتم تو گالری اینترنشنال لیگ رو باید آزاد کرد .

دو نوع هم داره

mvp & debut

swastika
22-10-2009, 19:59
تو سعادت آباد بازيو از كجا ميتونم بگيرم؟

ebinem173
22-10-2009, 20:01
بازی نسبت به نسخه دمو خیلی بهتر شده مخصوصا پاسهای بلند و پاسهای تودر
اما گزارشگر و صدای تماشاچیها خیلی تعریف نداره
فعلا هم نتونستیم یک پچ خوب که هم ترانسفرها رو بطور کامل درست کنه و هم لباسها و آرمها رو

night lord
22-10-2009, 20:02

PS3
79.50%

X360

74.50%

این امتیاز بالاست یا پایینه:blink:؟ (البته نسبت به بازیای دیگه مخصوصا فیفا)

mamadosein
22-10-2009, 20:19
از ماه نوامبر به مدیر برنامه های نقل و انتقالات تیم سپردم فابرگاسو ژانویه که زمان نقل و انتقالاته بیاره رم فعلا داره چکش کاری میکنه تا با قیمت مناسب بگیریمش
یعنی چی سپردم ؟
تا جایی که میدونم شما یه پیشنهاد میدی که یا قبول میکنه یا نمیکنه
این که سپردم دیگه چیه ؟
جواب این رو هم ندادید

اقا توی trainig بعد در focus ponit alocation اون که نوشته athletic abillity چیه ؟
آقا این قسمت community رو بازی کردید ؟
تو 9 نبود دیگه ؟! :دی
خیلی عالیه مخصوصا واسه کسایی که چند نفرن که هر روز با هم بازی میکنن توی خونه یا گیم نت
اگر خواستید آموزش هم میذارم ازش :دی ( شوخی کردم کار باهاش خیلی سادس ولی اگه مشکلی داشتید توضیح میدم )
موفق باشید

OSEN
22-10-2009, 20:36
سلام دوستان . ییخشید یه سئوال : چرا کنترلر من بجای کیبورد دسته ی ایکس باکس هستش ؟ برا همه همینطوره ؟

اگه لطف کنید بهترین ترکیب چیدن کلیدای کیبورد رو که خودتون بعنوان یه حرفه ای تو این بازی استفاده میکنید بگید خیلی عالی میشه .

ممنون

mamadosein
22-10-2009, 20:37
آپشن فایل 2010 که از یه سایت خارجی برداشتمش

d_a_n_t_e
22-10-2009, 20:55
منم الان گرفتم و دارم بازی رو نصب میکنم

البته همونجا یه چند ثانیه ایی بازی کردم و چندتا پاس دادم که خیلی ناامیدم کرد و سرعت بازی خیلی نسبت به دمو زیاد شده بود و من رو یاد نسخه 2009 انداخت البته امیدوارم اشتباه کرده باشم و سرعت بازی کم باشه بعد که نصب شد نظرم رو میگم

Persian_Gun's
22-10-2009, 20:59
سلام..
من هم چند ساعت پیش بازی رو گرفتم و نصب کردم...
در یه جمله میتونم بگم که این اون چیزی نیست که همه تعریفشو میکردن!:13::41::13:

bax_021
22-10-2009, 21:09
کسی تو کرج بازیو گرفته ؟؟؟؟
من شماره ی وست گیم رو می گیرم میگه قطع شده این خط
لطفا جواب بدید که بدجور تو کفم :19:

CATALONIA
22-10-2009, 21:11
این امتیاز بالاست یا پایینه:blink:؟ (البته نسبت به بازیای دیگه مخصوصا فیفا)

نمیدونم یا به pes کم دادن یا به fifa زیاد 
( البته من نمیخوام این بحث رو دوباره راه بندازم فقط به درخواست دوستمون این امتیازات fifa رو میزارم )

PS3
FIFA Soccer 10
   90.25%

X360
FIFA Soccer 10
89.48%

من دیگه بحث رو ادامه نمیدم خواهش هم میکنم که کسی این بحث امتیازات رو پیش نکشه 
ممنون 

mohammad105
22-10-2009, 21:15
سلام
کسی میدونه قسمت uefa در pes 2010 رو چطور میشه رفت توش؟
uefa champions league رو نمیگم ها...

hesamat87
22-10-2009, 21:17
سلام
کسی میدونه قسمت uefa در pes 2010 رو چطور میشه رفت توش؟
uefa champions league رو نمیگم ها...
فقط از توی Master League می شه تو uefa یازی کرد

*M!L4D*
22-10-2009, 21:18
امروز نسخه ی PC رو نصـــب کردم !
واقـــعی تر شده ! خوشم اومد ! ولی نسبت به نسخه Xbox فیــفا که دیوونشم در سطح پایینتری هست !
این نسخه ی PC از کدوم کنسول پورت شده ؟

hamsah
22-10-2009, 21:24
امروز این بازی رو خریدم.خدمت اراکیا عرض کنم حدود 7 مغازه در پاساژ طلا آردن این بازیو.یکیشون رفیقمه از اول صبح امروز حدود 200 تا فروش داشته.

ArminxXx
22-10-2009, 21:31
آقا این یوفا کاپ توش نیست که!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
رفتم عصری گرفتم حالا نصبش کردم میبینم فقط چمپیونز لیگ توشه این یعنی چی؟ نکنه این رو هم باید از تو گالری آزاد کرد؟

CATALONIA
22-10-2009, 21:31
یک نفر میتونه آموزش مستر لیگ !! رو بزاره
خودمونیم ها من تا حالا این بخش pes رو بازی نکردم
دو سه بار رفتم ولی زیاد باش حال نکردم
بگین چرا کنیم قشنگتره
مرسی

CATALONIA
22-10-2009, 21:32
آقا این یوفا کاپ توش نیست که!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
رفتم عصری گرفتم حالا نصبش کردم میبینم فقط چمپیونز لیگ توشه این یعنی چی؟ نکنه این رو هم باید از تو گالری آزاد کرد؟

شایدم تو مستر لیگ باشه یا یه فصل که تموم بشه اگه جز چند تا تیم میانی باشی بری جام یوفا 

undercover
22-10-2009, 21:34
کنسول چیه کنسول مال بچه هاست فیفا رم بده بچه ها بازیکنن سرشون گرم باشه only pes با مستر لیگ توپش

اولا اگه میخوای چیزی روثابت کنی بهترازروی دلیل ومدرک باشه نه اینکه اینجوربچه بازی دربیاری بخوای عین بچه هاروچیزی پافشاری کنی،پس بهترخودت رواین جوری کوچیک نکنی.

GEDAA
22-10-2009, 21:38
در مورد 1 باید بگم من رفتم تو گالری اینترنشنال لیگ رو باید آزاد کرد .

دو نوع هم داره

mvp & debut

میشه از این قسمت عکسی چیزی بگیری من که همچین چیزی ندیدم:13::13:فقط تو گالری بازیکن آزاد میشه با تیم قدیمی لیگ آزاد نمیشه

ArminxXx
22-10-2009, 21:39
شایدم تو مستر لیگ باشه یا یه فصل که تموم بشه اگه جز چند تا تیم میانی باشی بری جام یوفا
نه بابا من یه عمر ساکر میزنم از 3 تا حالا اون خودش اینارو جدا داره آخه گفته بودن که اینم لایسنس شده!!! حالا ولش کن بریم یکی دو دست بزنیم تو گوشش ببینیم چی میشه اول میرم مستر لیگ آخه با فروشنده چمپیونز یه دست زدیم!!!!:10::31:

*IN*
22-10-2009, 21:40
سلام دوستان . ییخشید یه سئوال : چرا کنترلر من بجای کیبورد دسته ی ایکس باکس هستش ؟ برا همه همینطوره ؟

اگه لطف کنید بهترین ترکیب چیدن کلیدای کیبورد رو که خودتون بعنوان یه حرفه ای تو این بازی استفاده میکنید بگید خیلی عالی میشه .

ممنون

شما اولین بارته pes بازی میکنی؟
بله مال همه دسته ایکس باکسه

کیبردم معمولا از تنظیمات دیفالت خودش استفاده میکنن

rezadevilmaycry
22-10-2009, 21:45
بچه ها من هم دیروز نسخه ی PC این بازی را گرفتم ولی نسبت به FIFA 10 به نظرم از گرافیک و برتری بازی کمتری برخورداره.کلا بنظرم FIFA 10 بهتر ازین شدهالبته باید بازی کنم بیشتر تا بهتر نظر بدم.

L.A.MESSI
22-10-2009, 21:50
دوستان منم بازیو گرفتم همه چی عالی بجز داوری که واقعا افتضاحه

nasrGod
22-10-2009, 21:51
مبخشيد من برايه اينكه لرزش تصويرم گرفته بشم با نرم افزار 3d وارد بازي ميشم و تصويرم لرزش نداره
ولي اين نرم افزار باعث ميشه nba2k ريفرشش بياد رويه 18(عدد گوشه تصوير)و لرزشش زيادتر بشه حتي موقع اي كه nba2k رو از تو منجر اين نرم افزار پاك كردم و از روي ديستاپ اجراش كردم اون عدد (18)گوشش اومد و باعث لرزش شد وقتي نرم افزار رو پاك كردم nba2k درست شد ولي فوتبالم لرزش پيدا كرد به نظرتون چكار بايد بكنم
ممنون

دوستان كسي نميدونه من بايد چكار كنم

Persian_Gun's
22-10-2009, 22:01
کسی تو کرج بازیو گرفته ؟؟؟؟
من شماره ی وست گیم رو می گیرم میگه قطع شده این خط
لطفا جواب بدید که بدجور تو کفم :19:

من همین بعد از ظهر گرفتم...
من مهرشهرم...
ولی جاهای ذیگه هم دارن...

4039
22-10-2009, 22:17
یعنی چی سپردم ؟
تا جایی که میدونم شما یه پیشنهاد میدی که یا قبول میکنه یا نمیکنه
این که سپردم دیگه چیه ؟
جواب این رو هم ندادید

موفق باشید

اون قسمت ترینینگ رو متوجه نشدم کجا رو میگی دقیق تر بگو نتونستم پیداش کنم .

اما در مورد ترنسفر بازیکنان باید بگم این بخش مستر لیگ نسبت به نسخه قبل کمی تغییر کرده . شما حتما لازم نیست تا زمان نقل و انتقالات صبر کنی و بعد اقدام به مذاکره کنی . در طی فصل شما میتونی بازیکنان مورد نظرتو انتخاب کنی ( یا به مدیر این بخش بسپری که گزینه های مناسبو انتخاب کنه scout ) بعد مدیر برنامه نقل و انتقالات میره با بازیکنان مورد نظر شما وارد مذاکره میشه و سعی میکنه با کمترین قیمت رضایت اونا رو برای انتقال به تیم شما جلب کنه این فرایند 3-4 هفته طول میکشه بعد که تونست رضایت بازیکن مورد نظر رو جلب کنه به شما اطلاع میده که فقط ok شما برای عقد قرار داد لازمه . شما میری بررسی میکنی میبینی مدیر برنامه شما با چه فی و دستمزدی با بازیکن مورد نظر به توافق رسیده اگه به نظرت رسید دستمزد یا مدت قرار داد و یا قیمت انتقال بازیکن زیاده نظر خودتو با تغییر این سه بخش اعمال میکنی و دوباره پرونده این مذاکره به جریان میفته ..... نهایتا شما اگه این معامله رو قبول کردی میتونی جواب مثبتو بدی و کار رو تموم کنی هر چند به نیم فصل و یا آخر فصل نرسیده باشیم . اما باید برای انتقال بازیکن تا آخر نیم فصل ( ماه ژانویه ) صبر کنی و اونجا لازمه نصفی از حقوق بازیکن رو هم بدی .
من دو ماه پیش توی سایت pesfan خوندم که مدیر برنامه های نقل و انتقالات تیم خیلی میتونه کمک کنه هم از جهت استعداد یابی و انتخاب بازیکنانی که بدرد تاکتیکهای تیم میخورن . و هم اینکه در جریان نقل و انتقالات بازیکنان اونه که با قدرت چانه زنی خودش در طی مذاکرات قیمت مناسبی برای خرید بازیکنان مورد نظر شما تعیین میکنه ( نمیدونم متوجه شدی یا نه ) .در ضمن شما در طی فصل از راهنماییهای این آقا به خوبی میتونی بهره مند بشی ( بصورت پیامهایی که در طی فصل ارائه میده ) . در طی چند هفته ای که داره با بازیکنان مورد نظر شما مذاکره میکنه هر هفته نتیجه مذاکرشو اعلام میکنه مثلا میگه احتمال توافق با این بازیکن تقریبا صفره اینجا بهتره که شما اون موردو کنسل کنی تا یک مورد از 5 موردی که میتونی درخواست بده خالی بشه تا بتونی یک بازیکن دیگه جایگزینش کنی .
این قسمت معاملات یک سری ریز کاری دیگه هم داره که بعدا میگم .

blAck fire
22-10-2009, 22:27
دوستان بازی رو من تازه گرفتم دی وی دی 1 رو خالی نشون میده ولی تو لپ تاب دی وی دی 1 نصب می کنه؟:37:

bax_021
22-10-2009, 22:29
من همین بعد از ظهر گرفتم...
من مهرشهرم...
ولی جاهای ذیگه هم دارن...
منم مهرشهرم
فاز 1
شما از کجا گرفتی ؟؟
بگو منم بگیرم

ArminxXx
22-10-2009, 22:38
واقعا حال کردم بابا خسته نباشین بروبکس سازنده پس نگاه چی کردن:

این مربوط میشه به تابلوی بازیهای جام قهرمانان در مستر لیگ:

اینم مربوط به cummunity هستش که میشه یه لیگ درست کنی وهرتیمی چه ملی و چه باشگاهی رو توش بزاری یه چیزی مثل اون جامیه که تو ساکرهای قبلی بود ولی با امکانات بیشتر:

خب ما هم یه دست بارسا رئال زدیم رو تاپ پلیر که بزور دقیقه 86 گل زدم و بردم (بارسا من بودم) واقعا عالی شده واقعا هیچی نمیتونم بگم... ولی یه چیزی که منو ناراحت کرد چمن غیر واقعی نیو کمپ بود.ولی درکل بازم این ساکر به روز اوج خودش برگشته ولی نه کاملا الان شده مث ساکر5 که خطاهاش رو اعصاب بود تو دست میزاری به حریف داور خطا میگیره اونا تورو چرخت میکنن داور میگه تمارض بود ولی ایشالا ساکر بعدی میشه ساکر 6 خودمون.

mojtaba182003
22-10-2009, 22:38
از دوستاني كه اين بازي رو تهيه كردن و مطمئنن كه نسخه اصلي رو دارن و نصب كردن يه سوال دارم

حجمي كه اين بازي روي درايوشون اشغال كرده چقدره ؟؟

آخه حس ميكنم ايني كه من خريدم و نصب كردم حجمش خيلي كمه

بيشتر 5 گيگابايته از من

آيا اين درسته يا قلابيه ؟؟

ArminxXx
22-10-2009, 22:39
آقا حسین یه سوال داشتم اونم اینه که UEFA CUP تو بازی نیست بنظرت این یعنی چی مگه لایسنس نشده؟
:41:

mamadosein
22-10-2009, 22:49
اون قسمت ترینینگ رو متوجه نشدم کجا رو میگی دقیق تر بگو نتونستم پیداش کنم .
منظورم ترینیگ مستر لیگ بودش ها!!
ببخشید اگه از اولش نگفتم

bahador2009
22-10-2009, 22:51
از دوستاني كه اين بازي رو تهيه كردن و مطمئنن كه نسخه اصلي رو دارن و نصب كردن يه سوال دارم

حجمي كه اين بازي روي درايوشون اشغال كرده چقدره ؟؟

آخه حس ميكنم ايني كه من خريدم و نصب كردم حجمش خيلي كمه

بيشتر 5 گيگابايته از من

آيا اين درسته يا قلابيه ؟؟
بعد از نصب حجمش 5.30 هست.

ArminxXx
22-10-2009, 22:54
بعد از نصب حجمش 5.30 هست.
تایید میشه بهادر جون مال من هم 5.30 هستش.

bahador2009
22-10-2009, 23:00
بچه ها این پچ جدیده که خیلی کامل تره نسبت به نسخه قبلی و لباسهای لیگ انگلیس رو هم داره.

یا

یا

مهدي.ف
22-10-2009, 23:04
واقعا حال کردم بابا خسته نباشین بروبکس سازنده پس نگاه چی کردن:

خب ما هم یه دست بارسا رئال زدیم رو تاپ پلیر که بزور دقیقه 86 گل زدم و بردم (بارسا من بودم) واقعا عالی شده واقعا هیچی نمیتونم بگم... ولی یه چیزی که منو ناراحت کرد چمن غیر واقعی نیو کمپ بود.ولی درکل بازم این ساکر به روز اوج خودش برگشته ولی نه کاملا الان شده مث ساکر5 که خطاهاش رو اعصاب بود تو دست میزاری به حریف داور خطا میگیره اونا تورو چرخت میکنن داور میگه تمارض بود ولی ایشالا ساکر بعدی میشه ساکر 6 خودمون.
من با رئال بازی کردم به زور 5 4 بردم
راستی من وقتی توی مستر لیگ چرخ میزنم گاهی وقتا همین جور در حال لود میمونه و هیچ کاریش نمیشه کرد مینونه بخاطر کیت سرور باشه؟؟؟؟؟؟؟
البته هنگ نمیکنه ها همینجور هی الکی لود میکنه شایدم بخاطر edit باشه که گرفتم و کپی کردم

bahador2009
22-10-2009, 23:08
من با رئال بازی کردم به زور 5 4 بردم
راستی من وقتی توی مستر لیگ چرخ میزنم گاهی وقتا همین جور در حال لود میمونه و هیچ کاریش نمیشه کرد مینونه بخاطر کیت سرور باشه؟؟؟؟؟؟؟
البته هنگ نمیکنه ها همینجور هی الکی لود میکنه شایدم بخاطر edit باشه که گرفتم و کپی کردم
فکر نکنم از kitserver باشه واسه منم وقتی PES2009 بازی میکردم هنگام saving خیلی طول میکشید.
باسه شما هم saving گیر میکنه یانه؟

K & H
22-10-2009, 23:11
آقا من دارم دیوونه میشم شماها انقد تعریف میکنین دل ما آب میشه
من امروز ساعت 5:15 بازی رو سفارس دادم با پست سفارشی
به نظر شما کی به دستم میرسه

مهدي.ف
22-10-2009, 23:13
فکر نکنم از kitserver باشه واسه منم وقتی PES2009 بازی میکردم هنگام saving خیلی طول میکشید.
باسه شما هم saving گیر میکنه یانه؟
نه مثلا می خوام برم تو قسمت ترینینگ همونجا گیر میکنه
اره من قبلا مشکل شمارو تو یه سیستم دیگه داشتم اون بخاطر ویروسه ولی اینو فکر نکنم

bahador2009
22-10-2009, 23:18
اگه توی صفحه تغییر از صفحه ای به صفحه ی دیگه باشه مشکلی نیست چند بار بازی کنی از بازی بیای بیرون بری تو یا خاموش روشن کنی درست میشه.
باسه منم اینجوری بود ولی بعدش درست شد.

ebinem173
22-10-2009, 23:32
بچه ها این پچ جدیده که خیلی کامل تره نسبت به نسخه قبلی و لباسهای لیگ انگلیس رو هم داره.

یا

یا

پچ خوبیه اما ترانسفراش همون قدیمیه است مثلا روبن و اشنایدر هنوز تو رئال مادرید هستن

Amin
22-10-2009, 23:45
سلام
واسه رزولوشن 1280x1024 چیزی نیومده ؟
(تو لیست خود بازی وجود نداره)

bahador2009
22-10-2009, 23:45
ترانسفر ها رو که میشه با یک option_file حلش کرد.

mojtaba182003
22-10-2009, 23:46
چرا وقتي بازيكنا با سرعت زياد ميدون اينقدر اين شماره بالا سرشون ميلرزه ؟؟

كسي ميدونه مشكل از چيه ؟؟

رم سيستمم 1.5 و گرافيك هم 512

bahador2009
22-10-2009, 23:48
یک پچ ایتالیایی از بازی هم گیر آوردم:
1 – estrarre i file dt00_i.img ed dt05_i.img nella cartella IMG di pro evolution soccer 2010
2 – aprire il gioco, andare in options, leanguage text e scegliere italiano
3 – andare in options, commentary e scegliere italiano
4 – giocare con il gioco scritto e parlato in italiano [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا

mamadosein
22-10-2009, 23:49
من یه دونه چند صفحه پیش گذاشتم که خیلی خوب هم بود و خودم هم از اون استفاده میکنم
از یه سایت خارجی گرفتمش

shahabprince
22-10-2009, 23:55

میشه یه کم بیشتر توضیح بدبد برای ما تازه کارها؟
اگه اموزش لازمه لطف بکنید بذارید. خیلی ممنون:10:

bahador2009
22-10-2009, 23:58
میشه یه کم بیشتر توضیح بدبد برای ما تازه کارها؟
اگه اموزش لازمه لطف بکنید بذارید. خیلی ممنون:10:
بابا آموزش نمیخواد که فقط کافیه با option_file توی C:\Documents and Settings\baha\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
جایگزینش کنی.

MESI08
22-10-2009, 23:59
من یه دونه چند صفحه پیش گذاشتم که خیلی خوب هم بود و خودم هم از اون استفاده میکنم
از یه سایت خارجی گرفتمش

میشه دوباره لطف کنی بزاریش

bahador2009
23-10-2009, 00:01
با این فایل هم میشه به بازیکنانی که توی master leahue بهشون دسترسی نداریم دسترسی پیدا کنیم.

Unlock Master League Hide by gb2003

A little modification to unlock the master league hide players 1-5.
You can find them in edit mode | players -> others
Instruction dt04.img :
just copy the dt04.img to KONAMI/PES2010/img. Don’t forget to backup your old file !
Or For kitserver unnamed_7.bin:
copy unnamed_7.bin to KONAMI/PES2010/kitserver/img/dt04.img

فکر کنم واضح باشه.
واما دانلود:

Mehdi.ss
23-10-2009, 00:04
پچ عرق کردن

یا

یا

f i l e f r o n t . c o m
منبع

shahabprince
23-10-2009, 00:13
بابا آموزش نمیخواد که فقط کافیه با option_file توی C:\Documents and Settings\baha\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
جایگزینش کنی.

خوب این فایل رو از کجا باید بیاری؟

saeid127
23-10-2009, 00:14
اینم از اولین باگ من(دست بنزما!!!):

bahador2009
23-10-2009, 00:14
خوب این فایل رو از کجا باید بیاری؟
چند صفحه پیش یکی از دوستان گذاشته بود.

shahabprince
23-10-2009, 00:17
چند صفحه پیش یکی از دوستان گذاشته بود.

حالا نمیشه برام بذاری چون نمیتونم صفحه ها رو بگردم دستت درد نکنه.

امير موسر
23-10-2009, 00:17
من الان داشتم بازی میکردم یارو دقیقا 5 دقیقه تو تور دروازه گیر کرده بود ! همینجور مونده بود ! فیلم گرفتم ولی حجمش بالاست !

bahador2009
23-10-2009, 00:18
بچه ها اینم از پچ رسمی کونامی :
PES 2010 Konami Patch 1.01

Patch Notes
Time of Release: 22/10/2009
New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition.
Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu.
Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as “not responding” for a few minutes.
However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.
We would like to thank you in advance for your patience and understanding.

MESI08
23-10-2009, 00:18
پچ عرق کردن
یا

یا

f i l e f r o n t . c o m
منبع

یعنی چی پچ عرق کردن مگه پچ میتونه گیم پلی بازیرو هم عوض کنه؟

bahador2009
23-10-2009, 00:22
حالا نمیشه برام بذاری چون نمیتونم صفحه ها رو بگردم دستت درد نکنه.

این تقریبا میشه گفت یک پچه.

Toranj_mhg
23-10-2009, 00:23
منم امروز به سختی بالاخره تونستم پیداش کنم و 3 تومن گرفتمش ... بعد از اینکه در سیدخندان ،پاسداران و پاساژ مفید (ستارخان) نتونستم پیداش کنم بالاخره تو ولیعصر گیرش اوردم!
من دمو رو بازی نکرده بودم ولی به نظرم از نظر گیم پلی فرق زیادی با 2009 نکرده (ضمن اینکه منم مشکل response time رو در رزولوشن 1600*1200 دارم) البته یه دست بیشتر بازی نکردم ولی خب واضحه که بازی سخت تر شده ...همین یه دست کافی بود تا گرافیک منو بهت زده کنه...الآنم از بازی اومدم بیرون کیت سرور و ... دانلود کنم اما :
1)یه چیز عجیب که دیدم تو آفساید ،ابتدا داور سوت زد بعد تازه کمکش پرچم زد!!!!! شما هم دیدین؟
2)در intro بازی مدام صدا و تصویر گیر می کنه مثل سی دی فیلمی که خش داره ولی تو بازی کاملا روونه!
3)یه انیمیشن جدید که دیدم به گیم پلی اضافه شده این بود که در جریان بازی رائول خیلی طبیعی با باسن خورد زمین!

Mehdi.ss
23-10-2009, 00:24
یعنی چی پچ عرق کردن مگه پچ میتونه گیم پلی بازیرو هم عوض کنه؟
یعنی بازیکنا عرق می کنن
پارسال هم برای 2009 اومده بود

4039
23-10-2009, 00:26
سلام

چرا وجود داره :

shahabprince
23-10-2009, 00:27
بچه ها اینم از پچ کونامی :
PES 2010 Konami Patch 1.01
البته شایدم اصل نباشه

Patch Notes
Time of Release: 22/10/2009
New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition.
Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu.
Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as “not responding” for a few minutes.
However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.
We would like to thank you in advance for your patience and understanding.

یعنی با این پچ ترنسفرها درست میشن؟

vampyre
23-10-2009, 00:27
عزيزان اين patch konami همه چی‌ رو درست می‌کنه یا اگه ميشه بگید چه چیزهای رو درست می‌کنه.

Toranj_mhg
23-10-2009, 00:28
سلام

واسه ی من که در قسمت ستینگ این رزولوشن وجود داشت! در هر حال اگه نیت با کیت سرور به راحتی میشه این کارو کرد البته من کیت سرور جدیدرو هنوز ندیدم که این قسمت رو داره یا نه ولی قبلی که یه جا داشت هر رزولوشن استاندارد و غیر استانداردی که می خواستی توش تایپ می کردی

hesamat87
23-10-2009, 00:30
این پج برای قسمت Online بازیه، یه سری چیزا بهش اضافه می کنه به درد ما نمی خوره

bahador2009
23-10-2009, 00:35
این پچ کونامی کامل کامل :10:

meysad
23-10-2009, 00:37

منم دقیقآ همین مشکل رو دارم . فقط رمم 2 هست

MESI08
23-10-2009, 00:37
یعنی با این پچ ترنسفرها درست میشن؟

دوستان این پچ کرک رو از کار میندازه؟
اصلا تقلبی نباشه مطمئنید خود konami داده؟

Mostafa NBA
23-10-2009, 00:40
حسین جان من الان اومدم مستر لیگ رو بازی کنم منتها در تنظیمات ستینگ چند قسمتو مشکل دارم.

Negotiations که گفته به صورت مستقیم ترانسفر کنه یا واگذار بشه به مربی Scout

Reset Prevention که YES و NO داره.

اینارو توضیح بده بگو چی کار کنم.

bahador2009
23-10-2009, 00:42
پچ که اصله ولی کرک رو از کار میندازه باید منتظر یک کرک براش باشیم.:41:

Mehdi.ss
23-10-2009, 00:43
بهادر جان اون کرکی که اپلود کرده بودی میشه آدرسشو بدی

bahador2009
23-10-2009, 00:46
بهادر جان اون کرکی که اپلود کرده بودی میشه آدرسشو بدی
بفرمایید:

Vahidking.75
23-10-2009, 00:46

نمی تونه پچ رسمی باشه

آخه باید تو قسمت دانلود pes 2010 بیاد

bahador2009
23-10-2009, 00:48
نمی تونه پچ رسمی باشه

آخه باید تو قسمت دانلود pes 2010 بیاد
پچ که رسمیه ولی ما چون کرکش رو نداریم نمیتونیم ازش استفاده کنیم.

hesamat87
23-10-2009, 00:51
بابا این پچ واسه قسمت Online بازیه

meysad
23-10-2009, 00:52
راستی بچه ها واسه تیمهای لیسانس نشده اسپانیا فکری نشده هنوز !

vampyre
23-10-2009, 00:55
بهادر جان چند سوال دربارهٔ patch:

۱-لباس‌ها و پرچم‌ها درست می‌شه؟

۲-اسم‌ها و اسم بازیکنای کلاسیک درست می‌شه؟

۳-ترانسفر‌ها انجام می‌شه؟

shahabprince
پچ که رسمیه ولی ما چون کرکش رو نداریم نمیتونیم ازش استفاده کنیم.

نمیشه از همون کرک بازی استفاده کرد؟

meysad
این پچ کونامی کامل کامل :10:

کامل یعنی فقط لیگ انگلستان ؟

4039
23-10-2009, 00:56
حسین جان من الان اومدم مستر لیگ رو بازی کنم منتها در تنظیمات ستینگ چند قسمتو مشکل دارم.

Negotiations که گفته به صورت مستقیم ترانسفر کنه یا واگذار بشه به مربی Scout

Reset Prevention که YES و NO داره.

اینارو توضیح بده بگو چی کار کنم.

اون که گفته مستقیم ترانسفر کنید انتخاب بازیکنان با گیمره اما در صورت واگذار کردن دیگه همه کارها رو خود scout انجام میده ( انتخاب بازیکن , قیمت و همه چی )
اون گزینه هم مربوط میشه به اینکه در صورتیکه مسابقه رو قطع کردین و خارج شدین داور اون بازی رو 3-0 برات ثبت میکنه ( اگه yes باشه ) . این به درد اونایی میخوره که خیلی جدی و رسمی میخوان مسابقاتو جلو ببرن .

ebinem173
23-10-2009, 00:56
فکر نمیکنم پچ اصلی کونامی ترانسفرها رو درست کنه
یه جایی تو یه فروم خارجی خوندم مشکلات کانکت شدن انلاین بازی و یه چند تا ایراد ریز دیگه رو برطرف میکنه فقط
تازه تا زمانی که کرکش موجود نیست نصبش نکنید

Mostafa NBA
23-10-2009, 00:58
بچه ها من فکر میکنم بهتر باشه برای شرکت کردن توی تورنمنتها 10 تیم برتر اروپا رو انتخاب نکنید چون اینا واقعا قوی هستن اگه واقعا میخواین یک رقابت جذاب داشته باشین یک تیم غیر از اینا بردارین مثلا من همین رم رو انتخاب کردم که حقیقتا از بارسلون و بقیه تیمهای قدر اروپا خیلی ضعیف تره .
اینجوری کورس گذاشتن با بزرگان لیگ خیلی لذت بخشه امتحان کنین .

اون که گفته مستقیم ترانسفر کنید انتخاب بازیکنان با گیمره اما در صورت واگذار کردن دیگه همه کارها رو خود scout انجام میده ( انتخاب بازیکن , قیمت و همه چی )
اون گزینه هم مربوط میشه به اینکه در صورتیکه مسابقه رو قطع کردین و خارج شدین داور اون بازی رو 3-0 برات ثبت میکنه ( اگه yes باشه ) . این به درد اونایی میخوره که خیلی جدی و رسمی میخوان مسابقاتو جلو ببرن .

با توجه به پست های قبلیت فکر کنم شما واگذار کردی به مربی اسکات ؟ درسته ؟

بازی 3-0 رو شما YES گزاشتی ؟

nasrGod
23-10-2009, 00:59
مبخشيد من برايه اينكه لرزش تصويرم گرفته بشم با نرم افزار 3d وارد بازي ميشم و تصويرم لرزش نداره
ولي اين نرم افزار باعث ميشه nba2k ريفرشش بياد رويه 18(عدد گوشه تصوير)و لرزشش زيادتر بشه حتي موقع اي كه nba2k رو از تو منجر اين نرم افزار پاك كردم و از روي ديستاپ اجراش كردم اون عدد (18)گوشش اومد و باعث لرزش شد وقتي نرم افزار رو پاك كردم nba2k درست شد ولي فوتبالم لرزش پيدا كرد به نظرتون چكار بايد بكنم
ممنون

دوستان كسي نميدونه من بايد چكار كن

bahador2009
نمیشه از همون کرک بازی استفاده کرد؟
اگه از همون کرک دوباره استفاده کنی توی بازی تغییری ایجاد نمیشه درواقع پچ بی تاثیر بوده و این نیاز به یک پچ دیگه داره.

بهادر جان چند سوال دربارهٔ patch:

۱-لباس‌ها و پرچم‌ها درست می‌شه؟

۲-اسم‌ها و اسم بازیکنای کلاسیک درست می‌شه؟

۳-ترانسفر‌ها انجام می‌شه؟

من دانلود کردم پچ رو ولی چون کرک رو نداشتم نتونستم بفهمم چی تغییر کرده.
حالا باید منتظر کرک باشیم.:5:

Mr.Vahid
دوستان نسخه کنسولی هم انقدر شخمی هست

باید هی با پچ و مچ درستش کنیم یانه

اصلا پرو رو کنسول حال میده یا رو پی سی

shahabprince
23-10-2009, 01:01
حالا کرک این پچ کی میاد؟

masoodbr
23-10-2009, 02:29
سلام دوستان از مستر لیگ بیشتر بگید

Talar2009
23-10-2009, 02:44
امروز این بازی رو خریدم.خدمت اراکیا عرض کنم حدود 7 مغازه در پاساژ طلا آردن این بازیو.یکیشون رفیقمه از اول صبح امروز حدود 200 تا فروش داشته.

آره منم از سیاوش طبقه پائین پاساژ طلا تهیه کردم بازی رو

mohammad_smart
23-10-2009, 05:31
با سلام
من امروز Pro Evolution Soccer 2010 رویه ویندوز 7 که همه بازیهارو روش نصب میکنم ونصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشم تیک میزنه نتند نتد .نمیدونم برایه من فقط روی ویندوز 7 اینجوریه یا همه این مشکلو دارن.رویه ایکسپی این مشکلو ندارم و بازی به راحتی رو یه اخرین رزولوشن و بالاترین کیفیت روون اجرا میشهدر ضمن هم روی ویندوز 7 و هم رویه ایکسپی اخرین درایور نیویدیارو نصب دارم.رویه ویندوز 7 رویه همه رزولوشنها تک میزنه واقعا اعصابمو خورد کرده چون حتی وقتی میزارم رو 800*600 یا همون پایینترین رزولوشن تو سون و کیفیتو پایینترین میزارم بازم تیک میزنه.
مشخصات سیستمم به شرحه زیره
cpu:intel coredu 8500 3.166 gig
vga:geforce9600 gt
ram 2gig ocz ddr3 bus1333

H&H
23-10-2009, 08:17

منم این مشکلو دارم سیستمم همینه خواهشن یکی کمک کنه .من ویروس ندارم درضمن تنظیمات بازی رو چند بار تغییر دادم اما مشکل حل نشد تازه اگه بازی رو روی high بزارم سریعتر هم میشه. لطفا کمک کنید:19::19: