PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

4039
16-08-2009, 19:59
بهنام جان ممنون از عکس و خبری که گذاشتی اما این اخبار هنوز تایید نشده و احتمال داره شایعه باشه .باید تا فردا ساعت 1.30 صبر کنیم .

به نظر من جو ورزشگاه خیلی گیرا و جذاب طراحی شده نظر شما چیه ؟

mohammad_87
16-08-2009, 20:11
سلام به همه و تشکر از همه.
دوستان گلم این دو ویدئوی آخر که یکی درباره کارتهاست اون یکی توضیحات ساخت هستش رو براشون لینک می خوام.چون چند تا لینک داده شده دوستانی که دانلود کردن یه لینک می خوام که حجمش از 30-20 بالاتر نره ولی کیفیتش خوب باشه.سایتش هم مسدود نباشه پیلیز...:46:

joey jordison
16-08-2009, 21:08
عجب عکس زیبایی بلاخره رونالدو را هم دیدیم!!فوق العادست!!
ای کاش چندتا عکس از لیگ قهرمانان هم بدن و البته ویدیو.................یک دونه BioShock 2 را بازی میکردم بعد این Pes 2010 را میتوانستم راحت بمیرم

resident_evil
16-08-2009, 21:14
دوستان من اون عکس رو نمیتونم ببینیم یکی لطف میکنه یه جا دیگه آپ کنه !

Persian_Gun's
16-08-2009, 21:23
دوستان من اون عکس رو نمیتونم ببینیم یکی لطف میکنه یه جا دیگه آپ کنه !
بفرمایید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

resident_evil
16-08-2009, 21:26
من که دلم لک زده واسه فوتبال ! مخصوصا PES چون با 2009 اصلا حال نکردم و بدجور منتظر این 2010 هستم !

amin 2010
16-08-2009, 21:27
عجب عکسیه!!!!!!!!!!!!!!!!!فقط رونالدو مدل موش زیاد جالب نیست.

B3HZ@D
16-08-2009, 21:34
بهنام جان بابت عکس ممنونم
گرافیک بازی که فوق العاده شده...چهره ها هم خیلی خوب طراحی شدن
فقط می مونه مسئله لایسنس و این که ببینیم کد 70% بازی چجور از اب در اومده و نظر کارشناس ها چیه؟

راستی ساعت 1:30 شب یا 1:30 ظهر؟!

JUSTIN11
16-08-2009, 21:59
بفرمایید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهنام جان دستو پنجت درد نکنه.این اخر شبی خیلی حال کردم.واقعا زیباست...................

خوب در این عکس میبینیم که دوباره میشه پیراهن رو روی شورت قرار داد.که کونامی قولشو داده بود.ولی یه چیز جالب که من اصلااز ادیتورهای کونامی انتظار نداشتم اینه که درست مثل واقعیت پیراهن ها رو اوردن روی شرت یعنی اینکه بازیکنانی مثل رونالدو-راموس-لاس دیارا-هانری همیشه در بازی های واقعی به همین شکل هستند!!!!!.....

کفشها هم به درستی برای بازیکنا ادیت شدن.این دوتا کفش نایک(T90 LaserII و MV_SuperFly) هم که جدیده جدیدن.جالب اینه که هنوز در بازیها استفاده نشده و از حدود2 ماه دیگه نایک اونا رو عرضه میکنه(یعنی میشه موقعی که pes2010 به بازار میاد!!!!!)
ولی مثل اینکه کفش ریبوک در این بازی ادیت نمیشه(هانری-کاسیاس-گیگز و.....)

استادیم سانتیگو برنابئو هم همونطور که حسین گفت باحاله مخصوصا این چراغ های بالای طبقه اول.......
من که با این عکس خیلی حال کردم........

4039
16-08-2009, 22:00
بهنام جان بابت عکس ممنونم
گرافیک بازی که فوق العاده شده...چهره ها هم خیلی خوب طراحی شدن
فقط می مونه مسئله لایسنس و این که ببینیم کد 70% بازی چجور از اب در اومده و نظر کارشناس ها چیه؟

راستی ساعت 1:30 شب یا 1:30 ظهر؟!

فردا ساعت 1.30 بعد از ظهر به وقت ما میشه که توی این ساعت قراره pesfan دیدگاه خودشو از پلی تستی که چتد هفته پیش از بازی داشته ارائه بده .

منم بی صبرانه منتظر چهارشنبه و اخبار نمایشگاه هستم چون اونجا جدیدترین اخبار , ,نمایش های ویدئویی و اسکرین شاتهای بازی منتشر میشه که هنوز هیچ کدوم از سایتها اطلاعات و اخباری ازش ندارن چون اونجا جدیدترین ساخت بازی ارائه میشه .

B3HZ@D
16-08-2009, 22:09
فقط زودتر یک تریلر از گیم پلی از کد 70% بازی اراده بشه کف کردیم بخدا...
pesfan عکسی هم ازبازی ارائه می کنه؟!

Spaniuly
16-08-2009, 22:09
360º movement (only analogue stick, no more d-pad)

اگه این حقیقت داشته باشه عالیه توی تغییر جهت های ناگهانی می دیدی می خواستی تغییر جهت بدی می دیدی دریبل زیدانی می زد یا فلیپ فلپ که واقعا بی جا بود. واقعا خوب شده که این مسئله اصلاح شده. فقط خدا کنه باگ های افساید گیری درست بشه و خطاهای سرپا داخل محوطه جریمه هم پنالتی اعلام بشه و به طور کل داوری پر از ایراد درست بشه

UP-SNAKE
16-08-2009, 23:18
آقا باز هم عکس هست؟ ، واقعاً دمه همتون گرم خيلی حال کردم باهاتون همه عينه خودم عاشق pes هستيد

4039
16-08-2009, 23:56
فقط زودتر یک تریلر از گیم پلی از کد 70% بازی اراده بشه کف کردیم بخدا...
pesfan عکسی هم ازبازی ارائه می کنه؟!

بله بهزاد عکس جدید هم منتشر میشه .
اینو هم امروز سایت WENB گذاشت :

All will be revealed at 10am tomorrow, along with information and screenshots of a variety of modes throughout the day. We’ll also reveal what we are doing in London tomorrow, which should get everyone anxious for another huge podcast ;)

همونطوریکه اینجا گفته فردا 1.30 بعد از ظهر به وقت ما اطلاعات جدید به همراه عکس های جور وا جور از مدهای مختلف بازی ( البته فردا در طی روز ) منتشر میشه .همچنین ما پد کست بزرگ فردا ( اینا هر هفته معمولا دوشنبه ها پدکست دارن ) رو هم آماده میکنیم .

mohammad_87
17-08-2009, 00:29
سلام به همه و تشکر از همه.
دوستان گلم این دو ویدئوی آخر که یکی درباره کارتهاست اون یکی توضیحات ساخت هستش رو براشون لینک می خوام.چون چند تا لینک داده شده دوستانی که دانلود کردن یه لینک می خوام که حجمش از 30-20 بالاتر نره ولی کیفیتش خوب باشه.سایتش هم مسدود نباشه پیلیز...:46:
دوستان گل.من هنوزاینارو کامل ندیدم.یه نگاه به من بندازید دیگه...

hobgoblin
17-08-2009, 07:14
برو بچ خدا كنه شورتا رو درست كنن

اينجا هم مثل 2009 و قبليا شورتا از پاها فاصله داره و يه جوري وايساده كه انگار به جاي پارچه پلاستيكيه

4039
17-08-2009, 09:01
دوستان گل.من هنوزاینارو کامل ندیدم.یه نگاه به من بندازید دیگه...

محمد جان چند روز پیش من یک لینک از ویدئوی جدید داده بودم که ! ( پست 1420 )
اینم لینک اون ویدئو حدود 21 مگ میشه و کیفیتش خیلی خوبه :

از اون یکی ویدئو ( مراحل ساخت که قدیمی تره ) هم یکی از بچه ها چند صفحه پیش یک لینک داده با کیفیت عالی که حدود 60 مگ میشه اگه خواستی من توی کامپیوترم به یک فرمت کم حجم تر تبدیلش کنم و برات یک جا آپلود کنم .فرمتی که میخوای رو بگو تا به اون فرمت تبدیل کنم .

Spaniuly
17-08-2009, 09:13
به نظرم میاد شورت ها از اون حالت مصنوعی و جوات خارج شده خیلی گشاد و بی ریخت درست کرده بودن هم توی 2008 هم 2009 یه نفر خوب گفت شورت بسکتبال طراحی کردن. از این جور موارد زیاد هست ببینیم چند تا رو درست می کنن.

..Parsa..
17-08-2009, 09:23
به نظرم میاد شورت ها از اون حالت مصنوعی و جوات خارج شده خیلی گشاد و بی ریخت درست کرده بودن هم توی 2008 هم 2009 یه نفر خوب گفت شورت بسکتبال طراحی کردن. از این جور موارد زیاد هست ببینیم چند تا رو درست می کنن.

توي اين عكس كه لباس و شورت خيلي خوب به نظر ميان
واقعا پيشرفت خوبي توي اين عكس نشون داده ميشه

در مورد تيمهاي لايسنس شده خبري نشده؟
اگه ليگ اروپا (يوفا) هم لايسنس شده باشه تيمهايي هم كه توي اين جام هستن لايسنس ميشن؟
اينطوري باشه خوبه
حداقل تيمهاي بيشتري لايسنس و وارد بازي شدن و اين جاي اميدواري داره

google_boy07
17-08-2009, 11:00

اينم لينك بقيه عكسها :

:11::10::8:

واقعا عكسها زيبا هستن ........

B3HZ@D
17-08-2009, 11:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون محمود جان...واقعا عالی کار شده....واقعا زیباست
خیلی دوست داشتم که توی pes با همچین صحنه ای مواجه بشم که توی این نسخه مثل این که به ارزوم میرسم
گرافیک و نور پردازی پیشرفت چشمگیری داشته
واقعا ممنون

عکس دیگه ای هم منتشر شده؟!

evanescence722
17-08-2009, 11:17
ببخشيد دوستان الان اين ور‍نش اومده يا نه؟
ايا ارزش بازي كردن داره...از 2009 بهتر شده يا همونه...
چه امكانات ديگه اي داره
با چه سيستمي هم اجرا ميشه؟
اگه بگين ممنونم ميشم..

B3HZ@D
17-08-2009, 11:23
نه دوست عزیز این نسخه هنوز عرضه نشده
توی مهر ماه یا آبان ماه عرضه میشه.
شما مطمئن باش ارزشش رو داره و خیلی بهتر از بازی های دیگست
سیستم مورد نیاز هم هنز اعلام نشده

4039
17-08-2009, 11:25
دست محمود عزیز درد نکنه .
اخبار بازی هم تا یک ساعت دیگه توی wenb منتشر میشه .الان توی jvn در حال انتشاره که البته فرانسویه .

4039
17-08-2009, 11:49
سایت فرانسوی jvn گزارش و دیدگاه خودشو از پلی تستی که اخیرا داشته منتشر کرد که البته فرانسویه نمیشه فهمید چی میگن .
اینم عکسایی که این سایت گذاشته :

ابعاد بزرگ عکسها :

اینم لینک کامل عکسها و خبر :

alex-sina
17-08-2009, 11:54
عکس هايي که محمود جان گذاشته بودن ف.....ل.......ر بود. من يه جاي ديگه آپلود کردم. اينم لينک ها:

در پست قبلی هم آقا حسین این عکسو یادشون رفته بزارن:

smallfrank
17-08-2009, 12:02
مثل اینکه هنوز تور دروازه درست نشده .......

B3HZ@D
17-08-2009, 12:03
ممنون محمود جان
ولی عکس های گیم پلی بازی خیلی کم هستن...
دیگه عکسی از گیم پلی بازی منتشر نشده؟!
این عکس ها مربوط به نمایشگاه امروز است یا مربوط به قبل است؟
از توی نمایشگاه هم عکسی بیرون میاد؟!

alex-sina
17-08-2009, 12:09
من با اون کاپ جام اروپا خیلی حال کردم. همچنین تیم ملی آلمان هم بالاخره لایسنس شد
همچنین تو عکسایی که حسین خان گذاشته بودن اگه دقت کرده باشین دست سرجیو راموس بالاست. واقعا عالیه

4039
17-08-2009, 12:12
بله بهزاد جان اصل عکسا پس فردا توی نمایشگاه منتشر میشن بهمراه اخبار جدید .این گزارشاتی که امروز سایتهای مختلف میزارن بیشتر گزارشی از دیدگاهشون از پلی تستی که اخیرا داشتن هستش .
توی یکی از عکسهایی که محمود گذاشته تصویری از هزینه های باشگاهو نشون میده .جالبه برای مربی و پزشک تیم هم باید حقوق و دستمزد درنظر بگیریم .

4039
17-08-2009, 13:10
اینقدر wenb و pesfan ترافیکش بالاست که فعلا نمیشه واردشون شد .اما یک خبر رو از pesfan با هزار مکافات تونستم بگیرم : حرکت 360 درجه توی کنسول ps3 وجود خواهد داشت .

B3HZ@D
17-08-2009, 13:17
کدوم یکی از این سایت ها خبر جدید رو به انگلیسی گذاشته؟!
حداقل یک چیزهایی میشه ازش فهمید؟!

farryad
17-08-2009, 13:19
اين يعني چي؟ چمپيون ليگ و ليگ اروپا فقط براي كنسولها license شدن:41:

4039
17-08-2009, 13:25
کدوم یکی از این سایت ها خبر جدید رو به انگلیسی گذاشته؟!
حداقل یک چیزهایی میشه ازش فهمید؟!

بچه ها کسی میتونه این لینکو باز کنه اگه کسی میتونه اصل خبرو بزاره من هر کار میکنم نمیتونم این لینکا رو باز کنم :

و یا سایت pesfan
ملت همه با هم ریختن توی این سایتا اصلا نمیشه بازشون کرد .

farryad
17-08-2009, 13:29
Does the crowd make any noise relevant to action on pitch?

Yes. Depending on if you play a home or away game, the overall fans will react accordingly. If an away team has the ball for too long they will begin to get jeered, with the home team getting more regular cheers. Same goes for goals/fouls/pen appeals/etc.

What’s the situation with selecting kits?

Like PES2009, the team is restricted to only 2 kits each and different elements of the kits are not interchangeable.

Do a player’s stats change when being placed in different positions?

Yes. The players overall ability number will drop depending on if you play him out of position. Play a striker in CF position and he might have 76, move him to LB and it might drop to 27.

Do skill cards give a player a big advantage?

The cards are quite subtle in their use, a player having a few skill cards does not drastically increase the advantage of that player. They’re more like special traits than special moves.

Can you still use the D-pad for dribbling?

Yes. You can use either the D-pad or analogue stick..

Can you score from distance easily?

No. Opposition teams will provide cover and defend much better than before, meaning shots from distance usually just results in a loss of possession or a shot off target. It’s still possible, but it isn’t easy.

Are there adjustable camera angles

No, camera angles in the current build are the same as PES2009

How often are ‘pinball-esque’ situations?

I would say they can still occur but not with the same regularity as before, as opposition defenders are much better at dealing with too much space.

Do different teams start with different budgets?

Yes. For example playing as Stoke gave me an 8m budget, whereas Everton were given 80m and Man Utd 200m.

Have artificial barriers for throw ins been removed?

Yes, players tend to jostle for position when receiving throw ins now, as no magic barrier appears around a player.

Have you seen any new commentary?

Commentary appears to be the same as in PES2009, although this may be changed at a later date.

Have players standing like statues after a corner or free kick been fixed?

It certainly wasn’t as noticeable if it's still there.

Will manual keeper be brought back?

Konami have said that in the final version of the game manual keeper should have been implemented

How many cards are there in the game?

I counted 21 cards in Master League mode in total. I'll post a list of these later.

Can you change the goalkeeper gloves?

Not that I noticed.

How does the penalty system work.

By holding down one of the directions and holding x, you can alter the power and height of penalties manually. This is the theory, anyway, but the realisation needs a little work.

Have goalkeepers improved their overall positioning.

Goalkeepers intelligence and positioning does seem better, they seem more aware of the areas at threat than in previous games.

Give examples of different brands on offer as sponsors.

Described as ‘Spanish Insurance Company’, ‘Canadian Beverages Company’, ‘French Security Company’ and so on. These have proper names and come with different benefits depending on how big the club is, 5m/1m sponsorship deals etc.

What about sponsorship clauses?

Usually cancellation clauses are in effect for the bigger deals, such as fininsh no lower than 4th place/lose no fewer than 5 home games in a season. There are also win clauses, such as 100k for a home win.

Tell me about the youth teams.

Every master league team starts with the same group of youth players (including PES legends like Castolo). They tend to be around 16 to 19 years of age, although at some points players were generated who were 15 or 20. These players can be signed to professional contracts at any point.

Can players like Messi and C. Ronaldo ease past players like in 09.

No. Players like these are obviously more skilful, but even they can’t just dart round the team anymore. They’re much more useful, but not invincible.

Will 360 degree movement be in the game?

Yes, but Konami have stated this is currently only on the Playstation 3 version.

Do you still have the overwhelming feeling of the cpu assisting (hindering) you?

Personally I didn't notice it as much, if at all. The auto-responses seem to have gone, and Konami promised to remove these anyway.

Has the pass pathfinding system for passes been reworked?

Passing seems far more accurate with regards where you directed the pass to go in 2010. However passes will not always find their targets if the player has a low skill in passing.

What are walls like?

You can now add two more players to the walls for extra defence with the trigger buttons. You can also remove these, but you cannot remove players already in the walls from the beginning.

Is challenge training back?

Not at time of writing.

Have they changed the way the goal nets behave?

Net's seem to be less loose in 2010 but still don't seem to be as tightly strung as most professional world nets.

Are there any German teams in the game

There is no specific German league however both Champions League and Europa League are licensed this year (consoles only) and should account for a few German teams being in the final game.

Apart from the big star players, how to smaller players look? Do they have generic faces?

Smaller players at bigger clubs look great, such as Rafael/Fabio, although obviously aren't quite in the same league as someone like Rooney. Some teams clearly haven't been touched yet, such as Everton, whose players all have quite generic faces.

In Master League what are players values like.

Player wages and “market value” currently appear to be the same thing, which accounts why someone like Yakubu's market value is only around 1.4m. These figures are still slightly off, but tend to be the sorts of things ironed out by the team in the last few weeks (same goes for player stats)

Behnam_o2
17-08-2009, 13:39
مثل اینکه هنوز تور دروازه درست نشده .......

تو این عکس که نسون میده تورش خوب شده!!

4039
17-08-2009, 13:46
Does the crowd make any noise relevant to action on pitch?

Yes. Depending on if you play a home or away game, the overall fans will react accordingly. If an away team has the ball for too long they will begin to get jeered, with the home team getting more regular cheers. Same goes for goals/fouls/pen appeals/etc.

What’s the situation with selecting kits?

Like PES2009, the team is restricted to only 2 kits each and different elements of the kits are not interchangeable.

Do a player’s stats change when being placed in different positions?

Yes. The players overall ability number will drop depending on if you play him out of position. Play a striker in CF position and he might have 76, move him to LB and it might drop to 27.

Do skill cards give a player a big advantage?

The cards are quite subtle in their use, a player having a few skill cards does not drastically increase the advantage of that player. They’re more like special traits than special moves.

Can you still use the D-pad for dribbling?

Yes. You can use either the D-pad or analogue stick..

Can you score from distance easily?

No. Opposition teams will provide cover and defend much better than before, meaning shots from distance usually just results in a loss of possession or a shot off target. It’s still possible, but it isn’t easy.

Are there adjustable camera angles

No, camera angles in the current build are the same as PES2009

How often are ‘pinball-esque’ situations?

I would say they can still occur but not with the same regularity as before, as opposition defenders are much better at dealing with too much space.

Do different teams start with different budgets?

Yes. For example playing as Stoke gave me an 8m budget, whereas Everton were given 80m and Man Utd 200m.

Have artificial barriers for throw ins been removed?

Yes, players tend to jostle for position when receiving throw ins now, as no magic barrier appears around a player.

Have you seen any new commentary?

Commentary appears to be the same as in PES2009, although this may be changed at a later date.

Have players standing like statues after a corner or free kick been fixed?

It certainly wasn’t as noticeable if it's still there.

Will manual keeper be brought back?

Konami have said that in the final version of the game manual keeper should have been implemented

How many cards are there in the game?

I counted 21 cards in Master League mode in total. I'll post a list of these later.

Can you change the goalkeeper gloves?

Not that I noticed.

How does the penalty system work.

By holding down one of the directions and holding x, you can alter the power and height of penalties manually. This is the theory, anyway, but the realisation needs a little work.

Have goalkeepers improved their overall positioning.

Goalkeepers intelligence and positioning does seem better, they seem more aware of the areas at threat than in previous games.

Give examples of different brands on offer as sponsors.

Described as ‘Spanish Insurance Company’, ‘Canadian Beverages Company’, ‘French Security Company’ and so on. These have proper names and come with different benefits depending on how big the club is, 5m/1m sponsorship deals etc.

What about sponsorship clauses?

Usually cancellation clauses are in effect for the bigger deals, such as fininsh no lower than 4th place/lose no fewer than 5 home games in a season. There are also win clauses, such as 100k for a home win.

Tell me about the youth teams.

Every master league team starts with the same group of youth players (including PES legends like Castolo). They tend to be around 16 to 19 years of age, although at some points players were generated who were 15 or 20. These players can be signed to professional contracts at any point.

Can players like Messi and C. Ronaldo ease past players like in 09.

No. Players like these are obviously more skilful, but even they can’t just dart round the team anymore. They’re much more useful, but not invincible.

Will 360 degree movement be in the game?

Yes, but Konami have stated this is currently only on the Playstation 3 version.

Do you still have the overwhelming feeling of the cpu assisting (hindering) you?

Personally I didn't notice it as much, if at all. The auto-responses seem to have gone, and Konami promised to remove these anyway.

Has the pass pathfinding system for passes been reworked?

Passing seems far more accurate with regards where you directed the pass to go in 2010. However passes will not always find their targets if the player has a low skill in passing.

What are walls like?

You can now add two more players to the walls for extra defence with the trigger buttons. You can also remove these, but you cannot remove players already in the walls from the beginning.

Is challenge training back?

Not at time of writing.

Net's seem to be less loose in 2010 but still don't seem to be as tightly strung as most professional world nets.

There is no specific German league however both Champions League and Europa League are licensed this year (consoles only) and should account for a few German teams being in the final game.

Apart from the big star players, how to smaller players look? Do they have generic faces?

Smaller players at bigger clubs look great, such as Rafael/Fabio, although obviously aren't quite in the same league as someone like Rooney. Some teams clearly haven't been touched yet, such as Everton, whose players all have quite generic faces.

In Master League what are players values like.

Player wages and “market value” currently appear to be the same thing, which accounts why someone like Yakubu's market value is only around 1.4m. These figures are still slightly off, but tend to be the sorts of things ironed out by the team in the last few weeks (same goes for player stats)

فعلا این پرسشو پاسخ ها رو بررسی کنیم تا بعد که بقیه اخبار به دستم رسید اونا رو هم میزارم .
اصلا یکی از بچه ها پیش نمایش wenb رو ترجمه کنه یکی پیش نمایش pesfan رو و یکی هم jvn . منم این سوال و جواب رو فعلا ترجمه میکنم . چطوره این تقسیم کار ؟
فعلا چند تا سوال اولشو میزارم بعد دوباره ویرایشش میکنم .
پرسیدن سر و صدای جمعیت متناسب با یک عمل در زمین هست یا نه ؟
جواب : بله . بستگی به این داره که شما تو خونه بازی میکنید یا اینکه میهمان هستید طرفدارا براون اساس عکس العمل نشون میدن .مثلا فرضا شما میهمان هستید اگه توپ مدت زیادی در اختیار تیم شما باشه تماشاگرا تیمتونو هو میکنن و در صورتیکه میزبان باشید تشویقتون میکنن .همینطور درمورد خطاها گلها و چیزای دیگه .
سوال : وضعیت انتخاب لباسهای ورزشی چطوریه ؟
جواب : مثل 2009 فقط دو تا انتخاب دارید و بخش های مختلف لباسها قابل تغییر نیستن ( مثلا شورت و ترکیبات مختلف شورت جوراب و پیراهن ) .
سوال : آیا وقتی یک بازیکن پستشو عوض میکنه این تغییر پست توی عملکردش هم تاثیر میذاره ؟
جواب : بله . امتیاز و نمره کلی قابلیتهای بازیکنان با توجه به تغییر دادن پست اونا کم میشه .اگه یک بازیکن نوک رو به پسنت LB منتقل کنید نمرش از 76 به 27 تنزل پیدا میکنه .
سوال : آیا کارت مربوط به مهارت ها یک امتیاز و برتری محسوس و بزرگی به یک بازیکن میده ؟
جواب : توی ساخت این کارتا دقت نظر بسیار زیادی خرج شده . یک بازیکنی که کارتهای نسبتا کمی داره برتری محسوس و زیادی نخواهد داشت ( توی زمین یک بازیکن شاخص و توچشم نخواهد بود ) .
سوال : هنوز امکان استفاده از D-PAD برای حرکت دادن بازیکنا توی بازی وجود داره ؟
جواب : بله شما هم میتونید از این استفاده کنید و هم از آنالوگ .
سوال : از راه دور میشه راحت گل زد ؟
جواب : نه . حریف کاور و پوشش مناسبو اعمال میکنه که به شما اجازه شوت زدن رو نمیده ( نسبت به نسخه 2009 ) در نتیجه شوتهای راه دور یا تو چارچوب نیستن یا اینکه قبل از زدن شوت توپو لو میدین . امکان داره اما آسون نیست .
سوال : قابلیت تنظیم زاویه دوربین توی این نسخه وجود داره ؟
جواب : نه توی این کدی که ما بازی کردیم نمیشد و مثل 2009 بود .
سوال : آیا هنوز وضعیت pinball-esque’ توی بازی اتفاق میفته ؟
جواب: هنوز اتفاقمیفته اما نه مثل سابق .مدافعین حریف نسبت به نسخه قبلی خیلی بهتر فضاها رو پوشش میدن .
سوال : آیا بودجه تیما در ابتدا یکسانه یا فرق میکنه ؟
جواب : بله فرق میکنه .مثلا توی یک تیم 8 میلیون بودجه بهم دادن توی اورتون 80 میلیون و توی منچستر 200 میلیون .
سوال : اون حصار و دیوار مصنوعی در زمان پرتاپ اوت هنوز وجود دارهیا اینکه برطرف شده ؟
جواب : نه وجود نداره.بازیکنان تمایل دارن برای قرار گرفتن در موقعیت مناسب به هم تنه بزنن و هیچ دیوار ساختگی و فرضی که توی 2009 وجود داشت اینجا وجود نداره .
سوال : بعد ضربات شروع مجدد مثل کرنر هنوز بازیکنا مثل مجسمه خشکشون میزنه ؟
جواب : قطعا من که چیزی ندیدم حالا دیگه نمیدونم شاید باشه .
سوال : کنترل دستی دروازه بانا امکان پذیره ؟
جواب : کونامی گفته توی ورژن نهایی بازی کنترل دستی دروازه بانا هم وجود خواهد داشت .
سوال : میشه دستکش دروازه بانا رو عوض کرد ؟
جواب من به این مساله توجه نداشتم .
سوال : سیستم و مکانیزم پنالتی ها چطوری شده ؟
جواب : با نگه داشتن جهت پایین دسته و دکمه X شما میتونید قدرت و ارتفاع توپو تغییر بدین .این در تئوری و در عمل نیاز به تمرین داره .
سوال : عملکرد کلی دروازه بانا بهبود پیدا کرده ؟
جواب : هوش مصنوعی و نحوه جاگیریشون توی چارچوب دروازه بنظر بهتر شده . بنظر میرسه نسبت به قبل باهوش تر شدن .
سوال : نمونه هایی از برندهای مختلف اسپانسرها ذکر کنید :
جواب : یک شرکت بیمه اسپانیایی یک شرکت مشروبات الکی کانادایی یک شرکت سکیوریتی فرانسوی و به همین شکل شرکتهای دیگه .هر کدوم از این شرکتا ویژگیهای بخصوصی دارن و باشگاهها با توجه به معروفیت و بزرگیشون با اسپانسرهای مختلف با مبالغ مختلف 1 میلیون /5 میلیون قرارداد میبندن .
سوال : درمورد شرایط قرارداد با اسپانسرها توضیح بدین ؟
جواب : معمولا فسخ قرارداد درمورد اتفاقات بزرگ اثرگذاره مثل کسب رتبه کمتر از چهارم در پایان فصل یا از دست دادن 5 تا بازی خانگی در فصل . البته از اون ور چیزای مثبتی هم داریم مثلا 100 هزار پوینت برای هر برد خانگی .
سوال : درمورد تیم جوانان توضیح بدین .
جواب : هر تیمی که شما ابتدائا برای شروع مستر لیگ انتخاب میکنید بازیکنان جوانی مثل CASTOLO رو توی تیم جوانانش داره ( منظور اینه که اینا بصورت پیش فرض هستن ) . اینا حدود 16 تا 19 ساله هستن .هر چند که بازیکنا 15 و 20 ساله هم دیده شدن .این بازیکنا رو بمنظور عقد قرارداد حرفه ای میشه زیر نظر گرفت در هر مقطعی .
سوال : بازیکنانی مثل مسی و رونالدو مثل نسخه قبلی بازی راحت میتونن بازیکنان روبروشونو جابزارن ؟
جواب : نه .بازیکنانی مثل اینا درسته که مهارتهای فنی زیادی دارن اما حتی اینا هم نمیتونن اینکارو بکنن . اینا بازیکنای بسیار موثری هستن اما دیگه شکست ناپذیر نیستن .
سوال : حرکت 360 درجه توی بازی هست ؟
جواب : بله اما کونامی فعلا این نوآوریو توی ورژن کنسول ps3 قرارداده .(البته همونطور که میدونین امروز عصر خود کونامی تایید کرد که این نو آوری توی ایکس باکس و pc هم وجود داره .ساف هم این مساله رو تایید کرد .)
سوال : آیا شما هنوز از حالت assisting cpu ( توی بخش تنظیمات کنترل بازی )احساس سختی بهتون دست میده و با اون راحت نیستین؟
شخصا زیاد بهش توجه نکردم . حالت auto-responses به نظر میرسه کلا حذف شده و کونامی قول داده به هر شکل این مشکل رو هم حل کنه .
سوال : آیا سیستم مسیریاب پاس دوباره بازسازی شده ؟
جواب : بنظر میرسه دقت پاسها خیلی بالا رفته البته با توجه به جایی که میخایید پاسو بدید .بهر حال همیشه هم پاسها دقیقا به هدف نمیرسه بخصوص وقتیکه بازیکن پاس دهنده مهارت زیادی توی پاسکاری نداشته باشه .
سوال : وضعیت دیوار دفاعی توی ضربات کاشته چطوری شده ؟
جواب : شما الان برای دفاع محکم تر میتونید دو یا چند بازیکن اضافه هم به این دیواره اضافه کنید همچنین میتونید کمشون کنید .
سوال : آیا مد challenge training به بازی برگشته ؟
جواب : تا الان که من دارم اینو مینویسم نه .
سوال : آیا لیگ آلمان توی بازی هست ؟
جواب : دقیقا عنوانی به اسم لیگ آلمان نه اما لیگ قهرمانان و لیگ اروپا لایسنس شده ( فقط کنسول ) و همچنین میشه روی بودن چند تیم آلمانی در نسخه نهایی بازی حساب باز کرد .
سوال : صرف نظر از بازیکنان ستاره بازیکن کوچیکتر چطور بنظرتون رسیدن ؟ آیا صورتاشونو بصورت عادی و عمومی طراحی کردن ؟
جواب : بازیکنای کوچیکی که توی باشگاههای بزرگ توپ میزنن مثل رافائل و فابیو رو بنظر میرسید خوب طراحی کردن .بعضی از تیما رو هنوز بهشون دست نزدن مثل اورتون که هنوز چهره تمام بازیکناشون یکسانه و بعدا روشون کار میشه .

alex-sina
17-08-2009, 13:48
تو این عکس که نسون میده تورش خوب شده!!
آره واقعا انگار درست شده:18:

joey jordison
17-08-2009, 13:48
There is no specific German league however both Champions League and Europa League are licensed this year (consoles only)
یعنی چی؟!لعنتی
امیدوارم کونامی مسخره بازی در نیاره

JUSTIN11
17-08-2009, 13:49
بچه ها این چیزی که گفته شده فقط تو کنسول چمپیونز لیگ و لیگ اروپا لیسانس شده راسته یا شایعست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alex-sina
17-08-2009, 13:56
بچه ها تو سايت JVN گشت ميزدم به اين برخوردم. تا حالا ديده بودينش؟

farryad
17-08-2009, 14:01
خبر خوب:8:
degree control will be available on both the PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC-DVD versions of the game via the analogue sticks on the 360 respctive contorollers

4039
17-08-2009, 14:05
خبر خوب:8:
-360degree control will be available on both the PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC-DVD versions of the game via the analogue sticks
فریاد جان ( اسمتو درست گفتم ؟) این خبر رو از کجا آوردی ؟ توی PESFAN گفتن این قابلیت توی ایکس باکس 360 وجود نداره .توی PC هم هنوز تایید نکردن .
خدایی خیلی ظلمه توی ایکس با کس و پی سی نباشه .

farryad
17-08-2009, 14:11
فریاد جان ( اسمتو درست گفتم ؟) این خبر رو از کجا آوردی ؟ توی PESFAN گفتن این قابلیت توی ایکس باکس 360 وجود نداره .توی PC هم هنوز تایید نکردن .
خدایی خیلی ظلمه توی ایکس با کس و پی سی نباشه .
سلام دوست عزيز.تايپيكش رو همين الان تو pes fan زدن

Konami unveils new 360-degree control system, and more key gameplay advances determined by fan requests

Konami Digital Entertainment GmbH has announced that PES 2010 will benefit from 360-degree control and further elevating the unrivalled realism of the title.

The announcement comes following Konami’s close contact with the global network of PES and football fans, who have played a key role in the development of the new game. Via forums and feedback, the PES Productions team in Tokyo has canvassed opinion on elements fans hoped to see included in PES 2010, and 360-degree control was part of the long list.

360-degree control will be available on both the PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC-DVD versions of the game via the analogue sticks on the respective controllers. The system will allow players to spread the ball with ease, opening up new attacking and defensive possibilities. PLAYSTATION 3 owners will also benefit when using the Dual Shock’s D-Pad, but Xbox 360 and Win D-Pads are limited to eight-directional control due to technical limitations of the hardware.

Konami has also confirmed a number of similarly crowd-pleasing elements as requested by the fan base, including:

Manual Goalkeepers: PES 2010 will be the only football title to offer users complete control of the keeper. Players can switch to their goalkeeper at any time, and will enjoy total control of his actions.

New Goalkeeper Moves: Players can now perform quick under-arm throws to their nearest defender to get attacks rolling more quickly.

All-New Animation: Key animation related to dribbling, running, turning, etc, has been reworked and enhanced, creating a more natural and organic feel to the way players chase down balls, change direction and move around the pitch. The result is a more fluid and natural look to the game.

Fine-tuned Close Control: The PES Productions team has worked to improve trapping of the ball and basic close control elements, giving the user more ways to spread and move the ball around effortlessly.

Manual Ball Request: The ability to demand the ball when running into space is now available to the player, and will be accessible in all game modes, such as multi-player, online, etc.;

Simpler Skills: Moves such as feints, drag backs and upper body feints can be applied more naturally when taking on or trying to beat an opponent. The PES series has long been associated with clever flicks and tricks, and PES 2010 will boast the most to date.

"The PES community has been an incredible asset in the development of PES 2010, and we can finally lift the lid on the many requests the team has been able to meet,” explained Naoya Hatsumi, Producer for PES Productions at Konami Digital Entertainment Japan. “We have strived to make the system work and coupled with the new AI and player elements in the game, it helps make PES 2010 a much richer and more realistic experience.”

“We cannot thank the PES community enough for their unerring support and constant stream of ideas,” commented Jon Murphy, PES European Team Leader. “They have offered a non-stop list of elements and options that has given the team so much to think about. As anyone can see, we are committed to making such things happen, and the addition of 360-degree control and extras such as the manual goalkeepers, being able to demand the ball, and all-new animation shows that the PES team are determined to make PES 2010 the greatest football title imaginable.”

Well there you go, looks like 360 has been confirmed on the Xbox and PC versions after all.

d_a_n_t_e
17-08-2009, 14:14
سلام دوست عزيز.تايپيكش رو همين الان تو pes fan زدن

Konami unveils new 360-degree control system, and more key gameplay advances determined by fan requests

Konami Digital Entertainment GmbH has announced that PES 2010 will benefit from 360-degree control and further elevating the unrivalled realism of the title.

The announcement comes following Konami’s close contact with the global network of PES and football fans, who have played a key role in the development of the new game. Via forums and feedback, the PES Productions team in Tokyo has canvassed opinion on elements fans hoped to see included in PES 2010, and 360-degree control was part of the long list.

360-degree control will be available on both the PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC-DVD versions of the game via the analogue sticks on the respective controllers. The system will allow players to spread the ball with ease, opening up new attacking and defensive possibilities. PLAYSTATION 3 owners will also benefit when using the Dual Shock’s D-Pad, but Xbox 360 and Win D-Pads are limited to eight-directional control due to technical limitations of the hardware.

Konami has also confirmed a number of similarly crowd-pleasing elements as requested by the fan base, including:

Manual Goalkeepers: PES 2010 will be the only football title to offer users complete control of the keeper. Players can switch to their goalkeeper at any time, and will enjoy total control of his actions.

New Goalkeeper Moves: Players can now perform quick under-arm throws to their nearest defender to get attacks rolling more quickly.

All-New Animation: Key animation related to dribbling, running, turning, etc, has been reworked and enhanced, creating a more natural and organic feel to the way players chase down balls, change direction and move around the pitch. The result is a more fluid and natural look to the game.

Fine-tuned Close Control: The PES Productions team has worked to improve trapping of the ball and basic close control elements, giving the user more ways to spread and move the ball around effortlessly.

Manual Ball Request: The ability to demand the ball when running into space is now available to the player, and will be accessible in all game modes, such as multi-player, online, etc.;

Simpler Skills: Moves such as feints, drag backs and upper body feints can be applied more naturally when taking on or trying to beat an opponent. The PES series has long been associated with clever flicks and tricks, and PES 2010 will boast the most to date.

"The PES community has been an incredible asset in the development of PES 2010, and we can finally lift the lid on the many requests the team has been able to meet,” explained Naoya Hatsumi, Producer for PES Productions at Konami Digital Entertainment Japan. “We have strived to make the system work and coupled with the new AI and player elements in the game, it helps make PES 2010 a much richer and more realistic experience.”

“We cannot thank the PES community enough for their unerring support and constant stream of ideas,” commented Jon Murphy, PES European Team Leader. “They have offered a non-stop list of elements and options that has given the team so much to think about. As anyone can see, we are committed to making such things happen, and the addition of 360-degree control and extras such as the manual goalkeepers, being able to demand the ball, and all-new animation shows that the PES team are determined to make PES 2010 the greatest football title imaginable.”

Well there you go, looks like 360 has been confirmed on the Xbox and PC versions after all.

این لینک خبری که دوست عزیز فریاد گذاشتن

hosiyar
17-08-2009, 14:16
یه چیزی که من بدم میومد تو نسخه های قبلی شورتشون بود که به جای پارچه ، لوله پلیکا بود ! همه چی از توش رد میشد که هنوزم درست نشده . خدا کنه لااقل این حالت هم که بعضی اوقات بازیکنا از تو هم دیگه رد میشدن یا وقتی خوشحالی میکردن دست یکی میرفت تو بدن اونیکی هم درست شده باشه . تور هم به نظر نمیرسه خیلی بهتر شده باشه ! عکس العمل دروازه بان ها هم خیلی بد و خنده دار بود . مستر لیگ بازی هم واقعا مسخرس . همین میشه که آدم میره منیجر مود FIFA رو بازی میکنه دیگه . حالا کسی نمیدونه این اشکالاتی که من گفتم رفع شده یا نه ؟ من که چشمم آب نمیخوره .

B3HZ@D
17-08-2009, 14:22
اقا این قضیه چمپیونز لیگ و لیگ اروپا چیه؟
یعنی واقعا توی نسخه pc همچین چیزی وجود نداره؟

4039
17-08-2009, 14:28
اقا این قضیه چمپیونز لیگ و لیگ اروپا چیه؟
یعنی واقعا توی نسخه pc همچین چیزی وجود نداره؟

قضیه چیو میگی بهزاد جان ؟

راستی من پست پرسشو پاسخو تکمیل تر کردم نکات جالبی توش هست حتما ببینین .من یک کم با عجله مینویسم شرمنده اگه غلط املایی داشتم .میخام تند تر بنویسم که به بقیه اخبار هم برسیم ( از قضا سرعت تایپم هم خیلی کمه ) .

.

B3HZ@D
17-08-2009, 14:36
There is no specific German league however both Champions League and Europa League are licensed this year (consoles only)

این که میگن چمپیونز لیگ و لیگ اروپا (یوفا کاپ) فقط توی نسخه کنسول وجود داره و توی pc همچین چیزی نیست
یکی از دوستان متنش رو به انگلیسی گذاشته بود

joey jordison
17-08-2009, 14:41
من به خاطر سرعت کم اینترنت نمیتوانم به سایتهای دیگه زیاد برم و جستجو کنم!!
ایا چمپیونز لیگ و لیگ اروپا تو نسخه PC هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه دریبل 360 درجه تو هر سه پلتفرم قرار هست باشه؟؟؟؟

alex-sina
17-08-2009, 14:44
من به خاطر سرعت کم اینترنت نمیتوانم به سایتهای دیگه زیاد برم و جستجو کنم!!
ایا چمپیونز لیگ و لیگ اروپا تو نسخه PC هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه دریبل 360 درجه تو هر سه پلتفرم قرار هست باشه؟؟؟؟
عزيزان مطمئن باشين كه ليگ اروپا و چمپيون تو pc هم هست. چون كونامي نميخواد كه طرفداراشو نااميد كنه ( اينو مطمئن باشيد)
ولي در مورد دريبل 360 اميدواريم كه تو pc هم باشه. چون تا اونجا كه من تو اخبار خوندم قراره كه تو pc هم باشه

irmpmn
17-08-2009, 14:45
دیدید نگفتم دوستان ؟! این همون بمب خبری بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4039
17-08-2009, 14:46

این که میگن چمپیونز لیگ و لیگ اروپا (یوفا کاپ) فقط توی نسخه کنسول وجود داره و توی pc همچین چیزی نیست
یکی از دوستان متنش رو به انگلیسی گذاشته بود

آره راست میگی تو پرانتز استثنا کرده . این نقل قول از کجاست ؟
یکی نیست کل متن اصلیو تو تاپیک بزاره ؟ من نمیتونم وارد سایتشون بشم . اگه یکی میتونه کل متن اصلیو بزاره بابا دیگه هممون گیج شدیم .

alex-sina
17-08-2009, 14:48
دیدید نگفتم دوستان ؟! این همون بمب خبری بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشيد چي بمب خبري بود؟

B3HZ@D
17-08-2009, 14:48

منظور شما کدوم یکی از این خبرها بوده؟

عزيزان مطمئن باشين كه ليگ اروپا و چمپيون تو pc هم هست. چون كونامي نميخواد كه طرفداراشو نااميد كنه ( اينو مطمئن باشيد)

والا یکی از دوستان یک خبر گذاشت که معنی اش این میشد که این دو لیگ توی نسخه pc وجود نداره...
البته منبع رو هم ذکر نکردن ولی هنوز هم خبری برای تائید و تکذیب اون درز نکرده و همین مارو نگران میکنه..!

بهزاد جان این جمله که میگه هر دو تا جام لایسنس شدن هم لیگ قهرمانان و هم لیگ اروپا . من که متوجه منظورت نشدم .

آخر خبر نوشته consoles only

farryad
17-08-2009, 15:11
یکی نیست کل متن اصلیو تو تاپیک بزاره ؟ من نمیتونم وارد سایتشون بشم . اگه یکی میتونه کل متن اصلیو بزاره بابا دیگه هممون گیج شدیم .
دوست عزيز توي متن pes fan Q&A هست.

اينجا هم چندتا اسكرين شات گذاشتن البته نميدونم تكراريه يا نه!

سايت wenb داغون شده:31:
WENB IS DOWN...LOL....AGAIN...LOL!!! tHEY TOO MUST CROSS TO SONYS SERVERS!!

JUSTIN11
17-08-2009, 15:11

ای بابا حسین جان این همون متنیه که داشتی ترجمه میکریه دیگه.......اخرای متن نوشته........
ما هم گیج شدیم....همه چی باهم قاطی شد.بمب-360-لیگ قهرمانان تو پی سی:9:

Spaniuly
17-08-2009, 15:16
دوستان من نمی دونم. جریان اخباری که منتشر میشه و اینکه مد CL و غیره توی PC هست توی کنسول نیست اینا نمی تونن صحیح باشن کونامی وقتی لایسنس میگیره دیگه اینطوری نیست که بگه آقا اجازه می دین من از نام CL توی بازی استفاده کنم بعد اونا هم بگن می تونی توی بازی کنسولی استفاده کنی ولی توی پلتفورم PC نه اصلا چنین چیزی نداریم اگه چیزی لایسنس باشه برای همه پلتفورم ها لایسنس هست اگه نباشه برای هیچ کدوم. اینا حرف ها شایعه هست که برای کنسول CL لایسنس شده هست و برای PC نه.

irmpmn
17-08-2009, 15:24
دوست عزيز توي متن pes fan Q&A هست.

اينجا هم چندتا اسكرين شات گذاشتن البته نميدونم تكراريه يا نه!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسايت wenb داغون شده:31:
WENB IS DOWN...LOL....AGAIN...LOL!!! tHEY TOO MUST CROSS TO SONYS SERVERS!!

اینا دیگه عزیزم ! از این واضح تر بمب خبری ؟ :2: ترکیدم الان من

Behnam_o2
17-08-2009, 15:28
Konami Confirm PES 2010 News

Konami unveils new 360-degree control system, and more key gameplay advances
determined by fan requests

360degree control will be available on both the PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC-DVD versions of the game via the analogue sticks on the respective controllers. The system will allow players to spread the ball with ease, opening up new attacking and defensive possibilities. PLAYSTATION 3 owners will also benefit when using the Dual Shock’s D-Pad, but Xbox 360 and Win D-Pads are limited to eight-directional control due to technical limitations of the hardware.

MILAD_MD2010
17-08-2009, 15:35
والا به خدا توی فیفا اینقدر دردسر نمیکشیم

joey jordison
17-08-2009, 15:36
60 تا خبر اومد یک هویی!
الان این بمب خبری چی بود مشخص شد!؟
-------------------------------
حالا اگه مد CL , UL در PC نباشه حسابی ضد حال هست!البته خوبیش این هست که به صورت رسمی اعلام نشده!باید دید کونامی چی میگه!
مثلا در متنها اومده بود 360 درجه فقط روی PS3 هست ولی دیدیم کونامی اعلام کرد واسه هر سه پلتفرم هست!بعد ظاهرا فقط توی اون متن اینطور نوشته شده و منابع دیگه همچین چیزی را اشاره نکردن

4039
17-08-2009, 15:39
خب بهنام مهر تاییو زد . نمیدونید من چقدر دوست داشتم این نو آوری فیفا توی PES هم اعمال بشه .
در ضمن آرمین هم حرف کاملا منطقی و درستی زد که اصلا به فکر هیچ کدوممون هم نرسید . راست میگه دیگه وقتی مجوز چیزی داده میشه دیگه اینطور نیست که اجازه استفاده از اون فقط توی یک کنسول داده بشه .
جدا که امسال کونامی کولاکی به راه انداخت فقط تنها نکته ای که هنوز فکر منو مشغول کرده نوع حرکت بازیکنا توی زمینه که نکته بسیار مهمیه . امیدوارم حرکات رابات گونه و به اصطلاح سیخکی بازیکنا درست شده باشه .پس فردا توی نمایشگاه این مساله روشن میشه .

60 تا خبر اومد یک هویی!
الان این بمب خبری چی بود مشخص شد!؟
-------------------------------
حالا اگه مد CL , UL در PC نباشه حسابی ضد حال هست!البته خوبیش این هست که به صورت رسمی اعلام نشده!باید دید کونامی چی میگه!
مثلا در متنها اومده بود 360 درجه فقط روی PS3 هست ولی دیدیم کونامی اعلام کرد واسه هر سه پلتفرم هست!بعد ظاهرا فقط توی اون متن اینطور نوشته شده و منابع دیگه همچین چیزی را اشاره نکردن

بمب خبری شاید همین 360 بوده باشه . این WENB هم که باز نمیشه ببینیم دقیقا چه خبره . امروز آدام پلی تست جدید داشته شب اگه سایت باز بشه میشه ازش پرسید .

JUSTIN11
17-08-2009, 15:40
حالا دوستان اگه ممکنه یکی بگه این حرکت 360 دقیقا چیه؟ جه کاربردی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته اگه وقت کردید..

MILAD_MD2010
17-08-2009, 15:47
راستی کسی میدونه سیستم مورد نیازش چی هست؟

irmpmn
17-08-2009, 15:53
حرکت 360 درجه همون دریبل زیدانی خودمونه ؟
یکی ترجمه کنه ببینیم چی میگه کونامی آخه ...

B3HZ@D
17-08-2009, 15:57
سایت WENB مشکلی نداره...من الان تونستم سایت رو باز کنم

توی کد 70% بازی موشن کپچر ها اعمال شده یا نه؟!

Armin 7
17-08-2009, 15:57
انشاا... کی میاد تو بازار ؟

B3HZ@D
17-08-2009, 16:01
توی مهر ماه یا آبان ماه بازی میاد توی بازار....فعلا منتظر بازی نباشید

Behnam_o2
17-08-2009, 16:07
فکر نکنم حرکت و نوع دویدن بازیکنا تابلو میزنه !!!:13:

B3HZ@D
17-08-2009, 16:09
شاید این عکس ها مربوط به کد 70% بازی نباشن!
چون که میگن کد 70% بازی توی نمایشگاه نشان داده میشه

4039
17-08-2009, 16:18
سایت WENB مشکلی نداره...من الان تونستم سایت رو باز کنم

تو چطوری واردش شدی :18:اگه میتونی وارد بشی خب پریووی جدید هم از اونجا بگیر تو تاپیک بزار دیگه .

d_a_n_t_e
17-08-2009, 16:27
تو چطوری واردش شدی اگه میتونی وارد بشی خب پریووی جدید هم از اونجا بگیر تو تاپیک بزار دیگه .

منم رفتم توی WENB اما پریووی جدید توش نبود فقط همین عکس هایی که بچه ها گذاشتن اونجا هم بود

4039
17-08-2009, 16:41
منم رفتم توی WENB اما پریووی جدید توش نبود فقط همین عکس هایی که بچه ها گذاشتن اونجا هم بود
پس احتمالا پریووی جدیدو توی پد کست ارائه میدن . اگه زحمتی نیست هر وقت پد کست ارائه شد لینک دانلودشو توی تاپیک هم بزار . ( البته احتمال داره آخرای شب اینکارو بکنن )
ممنون دوست عزیز

d_a_n_t_e
17-08-2009, 16:42
Tell you what Jon, it’s that time of the year again. Yup, Konami have released the latest code of PES2010 to the press, and here at the bright lights of PESFan towers we’ve managed to get our grubby little mitts on it for your benefit. Oh happy days.

As always when trying a new build of PES for the first time, I headed straight for Exhibition mode. What better way to test the ins and outs of a new code than by reliving that most classic of world football matches - West Midlands Village vs. East London.

The first thing that struck me about the game was just how hard it was to run with the ball now. Granted, every time I play a new version of PES there’s always that little adjustment period, but I was completely beyond all redemption. Every time I tried to dribble around a player I came unstuck, it seemed almost impossible. Even faster members of the squad like Ashley Young could only run a finite amount before being thwarted by a member of the Hammers defence. Before I knew it, I was a goal down inside 10 minutes. What on earth was I doing wrong?

Several games later - it hit me.

I was playing PES like I always had. A general rule of thumb I’d previously employed was a few long passes to a member of my team on the wings, sprint for a while, cut in and shoot. Probably about three or four passes in total from receiving the ball. This sort of thinking failed me utterly in PES2010.

As soon as I realised what I was doing wrong and started to actually pass the ball around, the game opened itself up to me. It felt more realistic, goals actually took…effort. There was no bolting around seven men and planting the ball easily in the corner of the net, these were worked build ups and felt genuinely satisfying.

Mind you, I was hardly playing with world-beaters (Steve Sidwell excluded), so next on the agenda was Barcelona vs. Manchester United. As you would expect with a higher quality team, it was easier, but the dynamics were still the same. Even Messi wasn’t able to just buzz past players like he was some sort of mutant fly.

One of the reasons for this is that changing direction at speed is no longer painfully easy. The new turning animations ensure that the pace of the game slows down when trying to dodge past a defender, and although this movement feels unnatural and weird at first, when it clicks - it really clicks. It’s something I ended up missing when going back to an earlier version of PES. Although you can still gradually change your direction while running with the ball, 2010 made me want to cut down on the easy ninety-degree turns I'd got so accustomed to, instead opting to pass.

The AI also seems to play a part, with both your team and the opposition providing much sterner challenges to work around. From personal experience, it felt the AI was far more competent at covering gaps in its defence, and would eagerly close me down at the earliest point. Goalkeepers too seem to be more skilled, and in my opinion managed to position themselves and cover goal much more successfully than before. There was still the occasional unwelcome spill or unnaturally acrobatic mega-save, but overall I felt they were a definite advancement.

The new Cards and Team Style systems are an interesting addition, and I found combining them both results in quite a variety of games panning out. The changes are subtle, but they are there, and I'll be curious to see how people use them differently as time goes on. One point of note was that I could only find twenty-one different cards (with two even being allocated for goalkeepers), but I should mention this was only by investigation of Master League at the start of the game, so don't quote me on it.

Penalties are another area in which Konami has tweaked for 2010, with the idea being that how you take a pen now lies in a) how much power you give the ball and b) which direction and how much or how little you point the analogue stick. However as of writing this the system seems to be either too sensitive, resulting in penalty after penalty being blasted miles high and wide, or not quite finished yet. Out of about twenty penalties taken I only managed to score two using the new system, although this may just be down to my lack of skill. I actually found it was a more successful tactic to press no buttons at all, as after a time the computer automatically takes one for you and usually scores with a minimal of fuss.

The animations show real promise at this stage, and are already a step above previous instalments. Even with a fair percentage of them yet to be included, they still look fantastic, smooth and as genuine as I’ve seen in a PES game. Injured players even hobble around the pitch when they aren’t being called into action.

I regret to inform I'm not able to comment on the game's new 360 degree movement control, as this is a feature that has yet to be implemented in the current build. However as of the latest Konami press release, we're informed that this will end up on the Playstation 3, Xbox 360 and PC versions of the game when it goes to retail.

It's worth mentioning that the overall presentation is a big step-up, even in this preview build. The early lighting effects look brilliant, the menus feel slick and player faces have seen a ridiculous level of improvement. Having said that, some lesser known players from smaller clubs can still resemble beings from an alien world, but for the most part even they looked more like their real-life counterparts than in 2009. I think it's safe to assume the player faces are still a work in progress, you can tell that a lot of the teams in the game haven't been properly dealt with yet, so hopefully it's still on the to-do list of Konami's efforts.

Areas of the audio have also been tweaked. It was great hearing my fans jeer the visiting team if they had too much possession of the ball. Jon Champion and Mark Lawrenson return to their seats as commentator and co-commentator respectively, with Lawro continuing in his tradition of making sarcastic comments at me when I’m at my lowest. The overall commentary doesn’t seem noticeably different at this point, but it’s difficult to say at what stage in 2010’s development any new lines would be included.

Master League on the other hand has evolved considerably and now includes proper team budgets, coaches, athletic trainers scouts, youth teams and more. You can change the way the league is organised; do you want it to be structured by goal difference after points or head-to-head results? It’s up to you. There are some interesting improvements, and I’ll be discussing these in much more detail in a special Master League report tomorrow.

Unfortunately the much maligned Become A Legend has not seen a similar overhaul. Apart from the general gameplay improvements implemented in PES2010, the mode itself hasn’t changed noticeably, which I found a bit troubling. I can only hope that BAL is scheduled to be upgraded closer to release date, because in my opinion it’s something that showed a lot of potential when it debuted in 2009.

Overall, I think 2010 is showing a lot of promise. but is PES2010 a return to form? Personally I think it could be. On the other hand, in the same way beauty is in the eyes of the beholder, playability is in the eyes of the player. But for my money, it already presents a good, solid game of football, with only minor glitches preventing it from being the best I’ve played in a long, long time. With Konami really under the spotlight to make this year's PES the best ever, I've no doubt most of these will be ironed out in the coming weeks.

Note: As this preview is based on the Xbox 360 current code only, information may well change before the final release.

منبع :

google_boy07
17-08-2009, 17:11
روزهای آخری هستش که با شما هستم ...........:10::11:

چندتا عکس از سیستم کارت و استراتژی

بزرگتر :

بزرگتر :

بزرگتر :

بزرگتر :

4039
17-08-2009, 17:19
من بالاخره با هزار مشکل تونستم برم توی تالار گفتگوی این wenb لعنتی .
کاربرا به نکات بسیار جالبی اشاره میکنن . مثلا یکیشون میگه حرکت 360 رو میشه با دی پد ps3 اجرا کرد و بهمین خاطر کونامی اونو توی ps3 روی دی پدها قرار داده ( احتمالا این سود تفاهم ها از همینجا نشات گرفته ) اما توی نسخه pc و xbox باید با آنالوگها حرکت کرد .
یکی از کاربرا میگه دلیش اینه که دی پد پلی استیشن طوری طراحی شده که دامنه حرکتی بیشتری داره .
درحال حاضر 300-400 نفر همزمان توی یک تاپیک جمع شدن بهمین خاطر نمیشه راحت وارد سایتشون شد .کاربرای اون سایت از همه چی راضی هستن بجز آپدیت نشدن مد bal . البته یکی میگه این بخشو هم کونامی توی این چند ماه باقی مونده آپدیت میکنه .
قراره پد کست جدید هم منتشر بشه که میشه اونجا دیدگاه اونا رو هم خوند .

redman1368
17-08-2009, 17:51
بچه ها مطمئن باشيد ليگ آلمان (بوندسليگا) هم به بازي اضافه شده كه اگه اشتباه نكنم در عملي جالب زبان آلماني هم به سايت اصلي pes 2010 اضافه شده .پس بايد حتما يك خبري باشه كه زبان آلماني هم اضافه شده.

4039
17-08-2009, 17:52
خیلی عالیه همه از ساخت جدید راضین . امروز همه دارن نظر میدن ای جی ان هم میگه خیلی دلگرمه ( البته ای جی ان uk ) .
بچه ها عکس اولیه ویمبلی نیست ؟

irmpmn
17-08-2009, 19:23
چرا این متن هارو کسی ترجمه نمی کنه بچه ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

B3HZ@D
17-08-2009, 19:34
والا فقط حسین جان توی ترجمه حرفه ای هستن و ترجمه هاشون عالیه
حتما خبر مهمی نبوده که ترجمه کنه یا این که وقت نکرده

irmpmn
17-08-2009, 20:04
وقت نکرده چون خبر رسمی بوده ...

4039
17-08-2009, 20:12
بهزاد جان این چه حرفیه که میزنی ؟ خیلی از بچه های سایت خودمون توی فن ترجمه ماشالا خیلی تسلط دارن . فقط نمیدونم چرا افتخار اینکارو نمیدن .
من از ظهر داشتم سایتهای مختلفو نگاه میکردم ببینم نظرات اونا درباره ساخت جدید بازی چیه .صفحات تاپیکهای بازی مثل فرفره همینطور جلو میرن evo-web , pesfan , pesgaming ,wenb و چند تا سایت دیگه امروز کلی وقتمو گرفت و متاسفانه نتونستم زیاد توی تاپیک خودمون باشم .
امروز چند تا پریویوو منتشر شد سعی میکنم یکی یکی ترجمه هاشونو بزارم ضمن اینکه فردا هم یک پریویوواز مستر لیگ منتشر میشه همینطور جلسه پرسش و پاسخ هم هست و مهم تر از اینا پد کست آدام و ساف که بصورت صوتیه.نکات جالب و مهمی که توی تالارها درمورش بحث و گفتگو شد رو هم سعی میکنم بزارم .فقط ایکاش یک نفر کمکم میکرد چون کلی پیش نمایش و نظر امروز منتشر شد .

4039
17-08-2009, 20:57
من پست 1573 که مربوط به پرسش و پاسخ میشه رو تکمیل کردم . امشب متنی که بهنام عزیز از کونامی گذاشت رو ترجمه میکنم فردا هم بقیه مطالب .

smallfrank
17-08-2009, 22:01
میشه اینجا رو ترجمه کنین :

4039
17-08-2009, 22:39
Konami Confirm PES 2010 News

Konami unveils new 360-degree control system, and more key gameplay advances
determined by fan requests

360degree control will be available on both the PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC-DVD versions of the game via the analogue sticks on the respective controllers. The system will allow players to spread the ball with ease, opening up new attacking and defensive possibilities. PLAYSTATION 3 owners will also benefit when using the Dual Shock’s D-Pad, but Xbox 360 and Win D-Pads are limited to eight-directional control due to technical limitations of the hardware.

به خاطر اینکه مطالب زیاد هستن من بخشهای مهم متن ها رو ترجمه میکنم که البته توی این متن بیشتر مطالبو در بر گرفته :

کونامی از سیستم جدید کنترل 360 درجه خبر میدهد همچنین پیشرفتهای عمده ای از گیم پلی بازی که باعث وعلت این پیشرفتها تقاضای طرفداران بازی بوده است .

کونامی اعلام کرد PES 2010 از مزیت و ویژگی کنترل 360 درجه بهره میبره که موجب ارتقاء واقعیت گرایی بی نظیری در این نسخه بازی میشه .

تیم تولیدات کونامی که در توکیو مستقره از میان فرومها و بازخوردهای طرفداران بازی عقاید و نظرات طرفدارن بازیو جمع آوری کرد که از جمله این نظرات و درخواستها کنترل 360 درجه بود .

کنترل 360 درجه در نسخه پلی استیشن 3 , ایکس باکس و پی سی وجود خواهد داشت که کنترل آن از طریق آنالوگ دسته امکان پذیره .این سیستم به گیمر اجازه میده توپو به آسانی در دامنه وسیعی به حرکت در بیاره , در حملات ایجاد گشایش کنه و قابلیتهای منطقه دفاعی رو گسترش بده .

دارندگان پلی استیشن 3 این امکان براشون فراهم شده که علاوه بر آنالوگها از D-PAD دسته هم بتونن برای کنترل 360 درجه استفاده کنن اما توی دسته های ایکس باکس D-PAD ها محدود به فقط 8 جهت هستن که این مساله بدلیل محدودیت در طراحی این دسته هاست .

کونامی همچنین چند مساله دیگه رو هم که توسط طرفدارها درخواست شده بود رو توی این نسخه قرار داده :

کنترل دستی دروازه بانها : این نسخه تنها نسخه ای هست که در اون کنترل دروازه بانها بطور کامل توسط گیمر امکان پذیره . گیمر در هر لحظه ای میتونه به دروازه بان سوویچ کنه . در مجموع از این کنترل لذت خواهید برد .

حرکات جدید دروازه بانها : گیمرها الان میتونن بوسیله پرتابهای سریع دروازه بان و واگذاری سریع توپ به نزدیک ترین مدافع وضعیت حمله سریع تیمی رو تدارک ببینن.

انیمیشنهای جدید : انیمیشن های مهم و کلیدی مرتبط با حرکت دویدن , چرخش و غیره مجددا مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفته اند خلق احساس طبیعی تر برای مسیری که بازیکنان توی زمین طی میکنن تغییر جهتها و حرکات درون زمین که نتیجه آن شناوری بیشتر و طبیعی جلوه گر شدن بازی خواهد بود .

کنترل نزدیک به Fine-tuned ( تنظیمات کم با بازدهی بالا ): تیم تولیدات بازی بمنظور بهبود وضعیت تراپینگ توپ ( حفظ توپ به کمک خطا ) راههایی جدیدی رو برای حرکت توپ بشکلی روان طراحی کرده .

تقاضای دستی توپ : قابلیتی برای تقاضای توپ در زمانیکه بازیکن در یک فضای باز در حال حرکته توی این نسخه در دسترسه . ( من که متوجه نشدم کونامی چرا این مطلبو عنوان میکنه چون توی نسخه قبلی بازی هم بود )

مهارتهای ساده تر : حرکاتی مثل فریبها حرکت به عقب و فریبهایی که از طریق حرکات بدن صورت میگیره خیلی طبیعی تر میتونه اجرا بشه درزمانیکه یک بازیکن میخواد ایجاد فضا و موقعیت کنه و یا در موقعیتهای دیگه .

خانواده PES به شکل غیر قابل انکاری کمک بزرگی در جهت پیشرفت این نسخه از بازی داشته اند .ما تلاش کرده ایم که کار تیمی داشته باشیم وهمچنین المنتهای یک بازیکن رو با هوش مصنوعی جدید ترکیب کرده ایم که این مساله سبب غنی تر شدن بازی شده و اونو به واقعیت نزدیک تر کرده . طراحی و ساخت مواردی که در بالا توضیح دادیم نشون میده که تیم سازنده بازی تصمیم گرفته اند که این شماره بازیو به بزرگ ترین عنوان فوتبالی که قابل تصوره تبدیل کنند .

میشه اینجا رو ترجمه کنین :

سوال کردن وضعیت تور دروازه ها چطور شده که طرف مقابل جواب داده به نظر میرسه تورها لرزش کمتری نسبت به نسخه 2009 دارن اما هنوز به نظر نمیرسه مثل تورهای حرفه های و واقعی محکم باشن .

Alireza.M67
17-08-2009, 22:40
آقا من که نفهمیدم ...
وقتی یارو میگه همهی تیمهای لیگ قهرمانان لایسنس شدن یعنی از انگلیس حداقل تیمهای :
منچستر یونایتد - چلسی - لیورپول - آرسنال
لایسنس شدن .
پس چرا میگن فقط منچستر و لیورپول لایسنس شدن ؟

MORTAZA.2FUN
17-08-2009, 23:04
حالا دوستان اگه ممکنه یکی بگه این حرکت 360 دقیقا چیه؟ جه کاربردی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته اگه وقت کردید..
سلام دوست عزیز
بفرما :

کنترل 360 درجه در نسخه پلی استیشن 3 , ایکس باکس و پی سی وجود خواهد داشت که کنترل آن از طریق آنالوگ دسته امکان پذیره .این سیستم به گیمر اجازه میده توپو به آسانی در دامنه وسیعی به حرکت در بیاره , در حملات ایجاد گشایش کنه و قابلیتهای منطقه دفاعی رو گسترش بده .
موفق باشی :10:

donya_pes
17-08-2009, 23:06
سلام
تو این نسخه چمها تنوع داره یا مثله 2009 یه مدل چمنه؟
بعد این واقعیت داره که لیگ قهرمانان و اروپا فقط واسه کنسول لیسانس هستن؟

4039
17-08-2009, 23:07
JUSTIN11 جان یادمه تقریبا دو ماه پیش من یک متن درباره کنترل و حرکت 360 درجه توی تاپیک فیفا 10 گذاشته بودم که توضیحات خوب و کاملی دربارش داده شده بود .
بطور خلاصه میشه گفت کنترل 360 درجه دامنه وسیع تری برای حرکتو به کارکتر میده .بازیکن توی نسخه های قبلی فقط میتونست در 8 جهت حرکت کنه بعبارتی توی زاویه های کمتر از 45 درجه امکان حرکت و تغییر جهت نداشت اما این امکان توی این نسخه فراهم شده که بازیکن بتونه در جهتها و زوایای بیشتر هم بتونه حرکت داشته باشه .

اما این کنترل به چه دردی میخوره ؟ از جمله مزایای این کنترل میشه به این موارد اشاره کنیم :
- دریبل های دقیق تر و ریز تر و حرکت از بین بازیکنان حریف توی فضاهای تنگ .
- امکان دادن پاسهای دقیق تر با زاویه دلخواه .
- شوتهای دقیق تر مثلا شما گوشه بالا و راست دروازه حریفو میتونی نشونه بگیری .
-حرکات نرم تر و روون تر بازیکن که حس طبیعی تر بودن انیمیشن ها رو القاء میکنه .
موارد دیگه ای هم بود که فراموش کردم .

JUSTIN11
17-08-2009, 23:36
JUSTIN11
بطور خلاصه میشه گفت کنترل 360 درجه دامنه وسیع تری برای حرکتو به کارکتر میده .اما این کنترل به چه دردی میخوره ؟ از جمله مزایای این کنترل میشه به این موارد اشاره کنیم :

وااااااااااو.تازه به عمق فاجعه پی بردم..............این اگه به درستی در بازی اعمال بشه میدونید یعنی چی...................................

فوق العادست.کم کم دیگه داریم به جایی میرسیم که واقعیت رو از مجازی نشه تشخیص داد .

ولی حسین انصافا خسته نباشی روز پرکاری رو داشتی:31:.
شب همگی خوش

4039
18-08-2009, 00:07
واکنش مثبت IGN , EUROGAMER, VIDEOGAMER سه سایت معروف و تخصصی بازی در ارتباط با آخرین ساخت بازی :

IGN
...So forgive us if you've heard this said of the last few entries, but PES 2010 really does look like it can help restore the series to its former greatness. We've already had an early look that's gone through some of this year's key improvements; a back to basics approach combining with some serious spit and polish that helps it keep pace with EA's glistening efforts, as well as a more nuanced take on custom tactics that employs a novel, Top Trumps-style card system.

…a game that's unquestionably the more fun of the two big football titles. Matches are consistently raucous affairs and PES 2010 has inspired an unparalleled amount of screams, giggles and general din since it arrived in the office, the pep and zip of each game an agreeable alternative to a more po-faced take on the sport.

If our hands-on with PES 2010 is anything to go by, it'll be more fun than ever before

...So forgive us if you've heard this said of the last few entries, but PES 2010 really does look like it can help restore the series to its former greatness. We've already had an early look that's gone through some of this year's key improvements; a back to basics approach combining with some serious spit and polish that helps it keep pace with EA's glistening efforts, as well as a more nuanced take on custom tactics that employs a novel, Top Trumps-style card system.

…a game that's unquestionably the more fun of the two big football titles. Matches are consistently raucous affairs and PES 2010 has inspired an unparalleled amount of screams, giggles and general din since it arrived in the office, the pep and zip of each game an agreeable alternative to a more po-faced take on the sport.

If our hands-on with PES 2010 is anything to go by, it'll be more fun than ever before.

EUROGAMER

there's no question Konami has turned sharply away from the cul-de-sac into which the series appeared to be disappearing last year, and if nothing else PES 2010 looks like it will serve as a decent manifesto for the Japanese developer's future plans.

...just as worthy of applause is the increased transparency off the pitch, with a number of structural changes that allow you to understand and adjust players, positions and tactics without the need for laborious trial-and-error.

..there's no question Konami has turned sharply away from the cul-de-sac into which the series appeared to be disappearing last year, and if nothing else PES 2010 looks like it will serve as a decent manifesto for the Japanese developer's future plans.

...just as worthy of applause is the increased transparency off the pitch, with a number of structural changes that allow you to understand and adjust players, positions and tactics without the need for laborious trial-and-error.

VIDEOGAMER
Konami’s new approach is welcome. Last year’s game played like pinball. The ball pinged about the pitch like a homing missile following a fly. The players ran about like rejects from Kick Off and Sensible Soccer. With PES 2010, PES feels like football again, and everyone should be delighted.

Whether Konami’s done enough to return PES to its former glory remains to be seen. Indeed, whether it’s done enough to convince disillusioned fans to return to the fold is by no means a certainty. But the indications are good. The vibes are positive. The feeling is sweet. The fight back starts now.

Konami’s new approach is welcome. Last year’s game played like pinball. The ball pinged about the pitch like a homing missile following a fly. The players ran about like rejects from Kick Off and Sensible Soccer. With PES 2010, PES feels like football again, and everyone should be delighted.

Whether Konami’s done enough to return PES to its former glory remains to be seen. Indeed, whether it’s done enough to convince disillusioned fans to return to the fold is by no means a certainty. But the indications are good. The vibes are positive. The feeling is sweet. The fight back starts now.

دیدگاه و نظرات IGN در رابطه با آخرین بیلد و ساخت بازی :

UK, August 17, 2009 - It might be the biggest rivalry in virtual football, but the annual match-up between FIFA and PES rarely veers into the drama and scandal of its real-life counterparts. This is no bad-blooded feud, and we can't imagine there will be scenes reminiscent of the catastrophes, controversies and general abuse that punctuates football's biggest clashes – although we do relish the idea of EA Sports' Peter Moore triumphantly bearing down on a forlorn Seabass in classic Keown style ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), last year's Metacritic ratings being waved furiously in his hands.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Liverpool vs Barca: let's hope they fare better than they did against Spurs, eh?

Relations between Konami ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and EA have a genteel civility to them, but that doesn't stop the forum wars from descending into bile-spattered banter. People have their allegiances and they'll protect them as they would their own football club. However, even the most rabid of PES fans would acknowledge that the series has stalled, the glory of the PlayStation 2 days fading fast as Seabass and his team fail to find their footing in the current generation – and as a resurgent FIFA, marshaled by producer David Rutter and displaying a rabid appetite for authenticity, steals its crown.

It's not that Pro Evolution games have got bad – pick up any of the games churned out by Konami since the series start and you'll still be guaranteed one of the most entertaining takes on the sacred art of foot to ball. However, the near apologetic preamble that foreshadows every release proves that even Konami itself is aware the series isn't as great as it once was.

So forgive us if you've heard this said of the last few entries, but PES 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) really does look like it can help restore the series to its former greatness. We've already had an early look ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) that's gone through some of this year's key improvements; a back to basics approach combining with some serious spit and polish that helps it keep pace with EA's glistening efforts, as well as a more nuanced take on custom tactics that employs a novel, Top Trumps-style card system.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Stadiums and crowds look decent, even when it's pouring with rain.

We've since had the chance to spend some serious time with the game, and even in its early state the difference between 2010 and last year's outings are instantly apparent. First up, the visual upgrade is significant – the player likenesses are sublime and if the game doesn't quite have the visual fidelity of FIFA from afar, up close it's easily the victor, with the likes of Torres, Lampard and Ronaldo looking like uncanny appropriations of their real life counterparts. They're born of the bold and chunky aesthetic that once marked out the series on last generation, and one that's never looked as good as it does in PES 2010.

There are still a few blemishes here and there: someone at Konami HQ has clearly only just discovered depth of field, and as a result has been a little over-zealous in implementing it as anything beyond a certain radius turns into an impressionistic blur. Likewise, the animations in this early build are potted by placeholders, leaving players prone to seizures and the occasional teleportation, but both these issues will be addressed come October, and when they are the result will be the best looking PES by quite some margin.
Other issues, those that are ingrained within the series, are less likely to be remedied. The presentation lags behind its key rival in nearly every respect: menus are clunky and sound-tracked by inane rock music, while the commentary team of Champion and Lawrenson continue to plunder through the same sparse dialogue, with their deluded musings seeming to be pulled from a separate match to the one onscreen.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) All the latest transfers will be in the final game.

But presentation has never been the series' strongpoint – PES does its talking on the pitch, and this year's installment can shout louder than most. The headline new feature this year is 360-degree dribbling – an announcement that goes some way to stealing EA's thunder, given that it apes one of FIFA 10's biggest introductions.

It works successfully in freeing the players from the eight-way path they've previously been confined to, and subsequently goes some way to making the games feel more organic. Initially it's a little galling – after years of playing with the D-pad, switching to the analogue stick requires a little mental rewiring – but soon enough it becomes second nature, and there's no denying it's a slick addition.

Not that it pushes PES close to FIFA's level of realism. The pace may have been slowed a little from last year's game, but it still plays a considerably faster game than its rivals. Indeed, the argument about which game has the strongest foundations in realism has always seemed a little redundant – unless the team you watch plays their games under the influence of large doses of amphetamines, there's no denying that PES's games flourish real-life football with an otherworldly sense of speed.

It might undermine the authenticity of the action, but along with the subtly exaggerated ball physics what it does is create a game that's unquestionably the more fun of the two big football titles. Matches are consistently raucous affairs and PES 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) has inspired an unparalleled amount of screams, giggles and general din since it arrived in the office, the pep and zip of each game an agreeable alternative to a more po-faced take on the sport.

So caught up in the fun that's been had with the game we'll admit to not having come totally to grips with the custom team tactics and player cards – and having tried briefly, they seem more like a different way to do things that were possible in past PES games, but admittedly they make the process of changing the behaviour of players and the team as a whole a lot easier.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Player cards make it easy to change individual tactics.

One feature we did sample was the new, fleshed-out Master League. In the interests of actually getting this article done, and indeed getting any work done, we displayed some remarkable self-restraint and kept ourselves to a couple of hours. Even after such a short time the improvements are evident, with an added depth to a game mode that was already one of the most engaging, addictive and rewarding parts of the PES package.

The wheeling and dealing of players is bolstered by several levels of micro-management, from sourcing sponsors to overseeing the growth of the youth team, all presented with an interface that's neatly compartmentalised, if a little busy. It threatens to consume even more hours than past Master Leagues have, but if our hands-on with PES 2010 is anything to go by, it'll be more fun than ever before.

JUSTIN11
18-08-2009, 00:22
سلام
تو این نسخه چمها تنوع داره یا مثله 2009 یه مدل چمنه؟
بعد این واقعیت داره که لیگ قهرمانان و اروپا فقط واسه کنسول لیسانس هستن؟

1-تو عکسها و ویدئوهایی که من دیدم همه نوع چمن وجود داشت.ولی اون نوع چمن دایره ایی که در نسخه های پیشین(6-5) وجود داشت در این سری نیست.البته دیگه این نوع منسوخ شده:31:

2-نه.در پی سی هم هستش

google_boy07
18-08-2009, 01:01

دیدگاه IGN

دیدگاه EuroGamer

دیدگاه Videogamer

irmpmn
18-08-2009, 07:34
JUSTIN11 جان یادمه تقریبا دو ماه پیش من یک متن درباره کنترل و حرکت 360 درجه توی تاپیک فیفا 10 گذاشته بودم که توضیحات خوب و کاملی دربارش داده شده بود .
بطور خلاصه میشه گفت کنترل 360 درجه دامنه وسیع تری برای حرکتو به کارکتر میده .بازیکن توی نسخه های قبلی فقط میتونست در 8 جهت حرکت کنه بعبارتی توی زاویه های کمتر از 45 درجه امکان حرکت و تغییر جهت نداشت اما این امکان توی این نسخه فراهم شده که بازیکن بتونه در جهتها و زوایای بیشتر هم بتونه حرکت داشته باشه .

اما این کنترل به چه دردی میخوره ؟ از جمله مزایای این کنترل میشه به این موارد اشاره کنیم :

دوست عزیز فقط برای کنسول هست این حرکت ؟ واسه کامپیوتر نمیشه ؟

smallfrank
18-08-2009, 08:15
دوست عزیز فقط برای کنسول هست این حرکت ؟ واسه کامپیوتر نمیشه ؟

چرا میشه.برای سه کنسول PC_PS3_XBox360 میاد.
فقط در PS3 با D-Pad و در PC و XBox 360 با آنالوگ هم میشه کار کرد.

JUSTIN11
18-08-2009, 09:37

Degree Dribbling

Believe it or not the players in FIFA 09 could only move in 8 directions. Up/Down, Left/Right and Diagonals. You might not have noticed it, but at times this led to a feeling of frustration in the way players dribbled and turned with the ball.

360 Degree dribbling totally frees you from those 8 directional constraints. It's the first time ever in a football game. Literally a super fluid way to move with the ball. We've introduced a larger area of 'control' in front of the players, wider dribble touches and a much more responsive and accurate pad reading system to allow you to go wherever you want. With practice it's even possible to switch the ball from one foot to the other.

Skilled Dribbling

In addition to the 360 system above we wanted to give skilled dribblers the ability to rapidly move the ball laterally. Imagine you're down near the corner flag and are being pressed by a defender.

By pressing the top left bumper you can take rapid, high fidelity touches of the ball to jink left and right to throw defenders momentum. It's also useful in other areas of the pitch.

تتوی این متن یک چیزایی در مورد حرکت و دریبل 360 درجه گفته شده .من خودم کنسولxbox یا ps3 ندارم که از این سیستم حرکتی جدید لذت ببرم امااین نوآوری جدید برای طرفداران بازی حتما جذابیت زیادی خواهد داشت .

---

شما باورنمیکنین(این نوآوری جدیدو) توی فیفا 09 شما میتونستین فقط در8 جهت حرکت کنید .بالا پایین چپ و راست و حرکت مورب .ممکنه تا الان به این مساله نوجهی نداشته باشین اما بعضا محدودیت در چرخش با توپ و همینطور در دریبل زنی یک حالت ناامیدی و یاس در شما ایجاد کرده .

بطور کل حرکت کردن با توپ بشکل 360 درجه شما رو از محدودیت در 8 جهت آزاد میکنه .این نوآوری برای اولین بار در دنیای بازیهای فوتبال داره اتفاق میفته .بطور تحت الفظی میشه گفت یک شناوری کامل در حرکت با توپ .ما دامنه محدوده کنترل بازیکنان توسط گیمرها رو افزایش دادیم .گستره وسیع تر حرکت با توپ و عکس العمل بسیار سریع تر و دقیق تر بواسطه سیستم ترجمان پد این اجازه رو به شما میده که هر مانوری که دلتون میخاد توی بازی انجام بدین .با تمرین بیشتر حتی این امکان براتون فراهم میشه که توپو از یک پا به پای دیگه منتقل کنید.

حرکت و دریبل تخصصی

علاوه بر اونچه که بالا گفتیم ما تصمیم گرفتیم به کسانی که مهارت بالایی در دریبل زنی و حرکت با توپ دارن این امکان رو بدیم که بتونن حرکات سریعی با توپ از دو طرف و از دو پهلو با توپ داشته باشن .تصور کنین که شما گوشه زمین نزدیک پرچم کرنر بوسیله مدافعین حریف تحت فشار قرار دارین .با فشار دادن دکمه بالا چپ راست دسته بازی شما میتونین با یک چرخشی سریع به چپ یا راست حرکت دقیقی با توپ از میان مدافعین داشته باشین .همچنین این سیستم برای بقیه نقاط زمین هم مثمر ثمر و مفید خواهد بود .

elitman
18-08-2009, 10:29
چه حالی کنیم امسال با این بازی دقیقا کی میاد؟

Vahidking.75
18-08-2009, 10:55
2سوال .
1-این بازی کی عرضه میشه ؟؟؟
2-جه سیستمی به این بازی می خوره ؟؟؟

سیستم من :
vga=1gb 9500
ram=4gig

S A A M
18-08-2009, 10:56
عکس های جدید بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e_plan01_2.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] compeList_D2_win.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ainmenu_win.jpg.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 010_gc_ELcup.JPG.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] scout_win.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] compeList_PES_win.jpg.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ommuList_win.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] L_win.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] news_win_R.jpg.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] youth_teamn.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e_plan04_2.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ompeInfo_win.jpg.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c_x30_dr_090723.JPG.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bition_Game_settings.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] traning_win.jpg.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e_plan03_2.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] my_commuList_win.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ompeInfo_Konami_win.jpg.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 010_gc_CL01.JPG.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] player_details.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e_plan06_3.jpg.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sponsor_win.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] card_win.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] online_CompeInfo_win.jpg.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c_x36_df_090723.JPG.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] topics_win.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e_plan05_2.jpg.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e_plan02_2.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] top_office_win_R.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 010_gc_MADvsBAR.JPG.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]******=NONE&image=assets/articles//a/7/1/2/8/5/4/Pro_Evolution_Soccer_2010_Xbox_360Screens105game_p lan02_2.jpg.jpg

romell
18-08-2009, 10:58
با سلام به تمامی طرفدارای PES دیروز واقعا روز امیدوارکننده ای بود حالا میخوام یک خبر بسار بسیار خوب رو براتون بذارم در پیش نمایشی که سایت videogamer کرده در باره انیمشن بازیکن ها گفته

But how does it play? How does PES 2010 feel when you actually play a pass, shoot at goal or try in vain to break cover star Lionel Messi’s legs? The answer is… like FIFA. It’s slower and it’s harder

خوب چه احساسی از این که دارین در PES 2010 پاس میدین شوت میزنین یا با مسی اقدام به شوت میکنین در جواب مانند FIFA حتی آرام تر و قوی تر :18:

واقعا تمامی این سایت ها فقط و فقط از این بازی تعریف کردن :11:

موفق باشید :10:

romell
18-08-2009, 11:07
2سوال .

سیستم من :
vga=1gb 9500
ram=4gig

این بازی به احتمال زیاد آبان ماه میادش

درباره سیستم مورد نیاز نمیشه قطعی چیزی گفت ولی خوب کارتت بدک نیست ورمت هم کافیه ولی خوب صد در صد این بازی امسال گرافیک بالایی داره و سیستم خوبی میخواد البته لازم به ذکر هستش که نحوه ساخت یک بازی منظور موتور گرافیکی بازی و سازگاریش با کارت گرافیک ودر مجموع کل سیستم مهمه به طور مثال نسخه 2008 این بازی که گرافیک بالای نداشت ولی در قوی ترین سیتم ها مشکل فر م ریت داشت و در حالی که نسخه 2009 این بازی با این که کمی گرافیک بهتری داشت ولی در سیستم های ضعیف هم خوب میومد ولی باز هم عرض میکنم با توجه به سیستم نور پردازی جدید و سایه زنی و بافت های پیشرفته سیستم خوبی میخواد .

موفق و سربلند باشی :10:

JUSTIN11
18-08-2009, 11:07
حذف شود...

B3HZ@D
18-08-2009, 11:12
2سوال .

این چندمین بار پیاپی هست که داریم به این سوال جواب میدیم

بازی در مهره ماه و یا ابان ماه عرضه میشه
هنوز سیستم مورد نیاز بازی هم بصورت رسمی معرفی نشده

shahab_f
18-08-2009, 11:19
دوستان امسال دموی قابل بازی نمیدن بیرون ؟؟

JUSTIN11
18-08-2009, 11:28
دوستان امسال دموی قابل بازی نمیدن بیرون ؟؟

فکر کنم3- 2هفته قبل از عرضه رسمی دموی قابل بازی رو بدن.

alex-sina
18-08-2009, 11:30
نمیدونم تو WENB چه خبره ، نمیشه رفت توش

Konami_Pc
18-08-2009, 11:53
واسه من که وارد میشه مشکلی نداره سایتش

JUSTIN11
18-08-2009, 12:17
نمیدونم تو WENB چه خبره ، نمیشه رفت توش

مثل اینکه امروز تو سایت wenb همه با شنیدن podcast کلی خوشحال شدن وموشک هوا کردن:31:.معلوم نیست چه خبر شده.هر چی که هست خبر از بازگشت دوباره king به بهترین فوتبال شبیه سازیه تاریخه...

B3HZ@D
18-08-2009, 13:08
حالا این podcast چی هست؟!
میشه اینجا هم بذارین تا ما هم ببینیم و بشنویم و خوشحال بشیم؟!

UP-SNAKE
18-08-2009, 13:09
کسی از مهتوايه اين podcast خبر نداره؟ من که dial-up هستم نميتونم گوش بدم

4039
18-08-2009, 13:10
Tell you what Jon, it’s that time of the year again. Yup, Konami have released the latest code of PES2010 to the press, and here at the bright lights of PESFan towers we’ve managed to get our grubby little mitts on it for your benefit. Oh happy days.

As always when trying a new build of PES for the first time, I headed straight for Exhibition mode. What better way to test the ins and outs of a new code than by reliving that most classic of world football matches - West Midlands Village vs. East London.

The first thing that struck me about the game was just how hard it was to run with the ball now. Granted, every time I play a new version of PES there’s always that little adjustment period, but I was completely beyond all redemption. Every time I tried to dribble around a player I came unstuck, it seemed almost impossible. Even faster members of the squad like Ashley Young could only run a finite amount before being thwarted by a member of the Hammers defence. Before I knew it, I was a goal down inside 10 minutes. What on earth was I doing wrong?

I was playing PES like I always had. A general rule of thumb I’d previously employed was a few long passes to a member of my team on the wings, sprint for a while, cut in and shoot. Probably about three or four passes in total from receiving the ball. This sort of thinking failed me utterly in PES2010.

As soon as I realised what I was doing wrong and started to actually pass the ball around, the game opened itself up to me. It felt more realistic, goals actually took…effort. There was no bolting around seven men and planting the ball easily in the corner of the net, these were worked build ups and felt genuinely satisfying.

Mind you, I was hardly playing with world-beaters (Steve Sidwell excluded), so next on the agenda was Barcelona vs. Manchester United. As you would expect with a higher quality team, it was easier, but the dynamics were still the same. Even Messi wasn’t able to just buzz past players like he was some sort of mutant fly.

One of the reasons for this is that changing direction at speed is no longer painfully easy. The new turning animations ensure that the pace of the game slows down when trying to dodge past a defender, and although this movement feels unnatural and weird at first, when it clicks - it really clicks. It’s something I ended up missing when going back to an earlier version of PES. Although you can still gradually change your direction while running with the ball, 2010 made me want to cut down on the easy ninety-degree turns I'd got so accustomed to, instead opting to pass.

The AI also seems to play a part, with both your team and the opposition providing much sterner challenges to work around. From personal experience, it felt the AI was far more competent at covering gaps in its defence, and would eagerly close me down at the earliest point. Goalkeepers too seem to be more skilled, and in my opinion managed to position themselves and cover goal much more successfully than before. There was still the occasional unwelcome spill or unnaturally acrobatic mega-save, but overall I felt they were a definite advancement.

The new Cards and Team Style systems are an interesting addition, and I found combining them both results in quite a variety of games panning out. The changes are subtle, but they are there, and I'll be curious to see how people use them differently as time goes on. One point of note was that I could only find twenty-one different cards (with two even being allocated for goalkeepers), but I should mention this was only by investigation of Master League at the start of the game, so don't quote me on it.

Penalties are another area in which Konami has tweaked for 2010, with the idea being that how you take a pen now lies in a) how much power you give the ball and b) which direction and how much or how little you point the analogue stick. However as of writing this the system seems to be either too sensitive, resulting in penalty after penalty being blasted miles high and wide, or not quite finished yet. Out of about twenty penalties taken I only managed to score two using the new system, although this may just be down to my lack of skill. I actually found it was a more successful tactic to press no buttons at all, as after a time the computer automatically takes one for you and usually scores with a minimal of fuss.

The animations show real promise at this stage, and are already a step above previous instalments. Even with a fair percentage of them yet to be included, they still look fantastic, smooth and as genuine as I’ve seen in a PES game. Injured players even hobble around the pitch when they aren’t being called into action.

I regret to inform I'm not able to comment on the game's new 360 degree movement control, as this is a feature that has yet to be implemented in the current build. However as of the latest Konami press release, we're informed that this will end up on the Playstation 3, Xbox 360 and PC versions of the game when it goes to retail.

It's worth mentioning that the overall presentation is a big step-up, even in this preview build. The early lighting effects look brilliant, the menus feel slick and player faces have seen a ridiculous level of improvement. Having said that, some lesser known players from smaller clubs can still resemble beings from an alien world, but for the most part even they looked more like their real-life counterparts than in 2009. I think it's safe to assume the player faces are still a work in progress, you can tell that a lot of the teams in the game haven't been properly dealt with yet, so hopefully it's still on the to-do list of Konami's efforts.

Areas of the audio have also been tweaked. It was great hearing my fans jeer the visiting team if they had too much possession of the ball. Jon Champion and Mark Lawrenson return to their seats as commentator and co-commentator respectively, with Lawro continuing in his tradition of making sarcastic comments at me when I’m at my lowest. The overall commentary doesn’t seem noticeably different at this point, but it’s difficult to say at what stage in 2010’s development any new lines would be included.

Master League on the other hand has evolved considerably and now includes proper team budgets, coaches, athletic trainers scouts, youth teams and more. You can change the way the league is organised; do you want it to be structured by goal difference after points or head-to-head results? It’s up to you. There are some interesting improvements, and I’ll be discussing these in much more detail in a special Master League report tomorrow.

Unfortunately the much maligned Become A Legend has not seen a similar overhaul. Apart from the general gameplay improvements implemented in PES2010, the mode itself hasn’t changed noticeably, which I found a bit troubling. I can only hope that BAL is scheduled to be upgraded closer to release date, because in my opinion it’s something that showed a lot of potential when it debuted in 2009.

Overall, I think 2010 is showing a lot of promise. but is PES2010 a return to form? Personally I think it could be. On the other hand, in the same way beauty is in the eyes of the beholder, playability is in the eyes of the player. But for my money, it already presents a good, solid game of football, with only minor glitches preventing it from being the best I’ve played in a long, long time. With Konami really under the spotlight to make this year's PES the best ever, I've no doubt most of these will be ironed out in the coming weeks.

Note: As this preview is based on the Xbox 360 current code only, information may well change before the final release.

منبع :

پیش نمایش بازی از زاویه دید pesfan :

( من سعی کردم بیشتر نکات مهم و قابل ملاحظه این متنو بنویسم هر چند که بیشتر متنو شامل شد)

هر زمانیکه من تصمیم به دریبل کردن حریفمو داشتم با شکست مواجه شدم به نظر میرسید این کار تقریبا غیر ممکنه .حتی بازیکنای سریع تر مثل اشلی فقط میتونستن مقدار محدودی بدوند که نهایتا اونا هم بوسیله مدافعین حریف متوقف میشدن .توی 10 دقیقه اول من یک هیچ عقب افتادم .اما توی مسابقات بعدی , بازی یک کم دستم اومد .

من داشتم به سبک نسخه 2009 بازی میکردم پاس به بازیکنان بال و کناری زمین وشروع به دویدن با اون بازیکن که این مساله منجر به شکست من توی بازی میشد .

به محض اینکه تشخیص دادم که دارم اشتباه میکنم شروع کردم به پاسکاری و گردش درست توپ توی زمین که این مساله سبب شد بازی برام باز بشه .این سبک بازی واقعی تر به نظر میرسید .

شما اینو درنظر داشته باشید که من داشتم بسختی با بهترین های دنیا بازی میکردم . توی برنامه ما باید بازی بعدیو بین بارسا و منچستر برگزار میکردیم .همونطوریکه شما فکر میکنید با این تیمها که کیفیت بالایی دارن ما یک بازی راحت تری داشتیم اماهنوز تحرک و پویایی توی زمین مثل قبل بود .حتی مسی قادر نبود براحتی و با سرعت از بازیکنان روبروش عبور کنه .

یکی از دلایل این مساله اینه که در حالت دویدن تغییر جهت دادن راحت نیست .انیمیشن های جدید چرخش بازیکنان , در وضعیتی که یک بازیکن میخواد حریفشو جا بزاره موجب کاهش سرعتش میشه.این حرکت در ابتدا عجیب و غیر طبیعی به نظر میرسه .اگر چه شما هنوز در حال دویدن با توپ بصورت تدریجی میتونید به چپ یا راست تغییر جهت بدین اما این بازی منو متقاعد کرد که چرخش با زاویه 90 درجه رو کمتر انجام بدم بجای این حرکت من شدیدا به دادن پاس عادت کرده بودم .

به نظر میرسه هوش مصنوعی بازی در شدت درگیریهای داخل زمین اثرگذاره .تجربه شخصی من میگه که هوش مصنوعی بازی در پوشش فضاهای خالی زمین توسط مدافعین هم موثره .دروازه بانها هم به نظر میرسه مهارت بیشتری پیدا کرده اند و به عقیده من طوری برنامه ریزی شدن که جایگیریهای بهتری داشته باشن و نسبت به قبل در امر محافظت از دروازه موفق تر عمل میکنند .البته حرکات اتفاقی و مهارهای عجیب و غریب هنوز از دروازه بانا سر میزنه اما در مجموع من احساس میکنم اونا مشخصا پیشرفت کردن .

یک بخش جذاب که به بازی اضافه شده سیستم کارتها و تیم استایله .ترکیب اونا گوناگونی و تنوع زیادی در بازی ایجاد میکنه .این سیستم ها رو با دقت و مهارت بالایی طراحی کردن .من کنجکاو هستم که بدونم همینطور که زمان بازی جلو میره گیمرها چطوری این سیستم ها رو متفاوت از همدیگه بکار میگیرن .من تونستم 21 کارت متفاوت از هم پیدا کنم ( دوتاش حتی به دروازه بانها اختصاص داده شده ) اما این مساله رو هم متذکر بشم که این یافته من فقط حاصل جستجودر آغاز بازی توی مستر لیگ بود بنابراین اینو از من نقل قول نکنید .

پنالتیها جنبه ای دیگری از بازی هستن که توی این شماره تنظیمات خوبی روشون صورت گرفته .میزان فشردن جهت ها و دکمه شوت در دقت ضربه پنالتی تاثیر مستقیمی داره . بهر حال به نظر میرسه ضربات پنالتی خیلی حساس شدن .من از 20 تا پنالتی فقط تونستم دو تاشو گل کنم که شاید علتش مهارت کم من بوده .

انیمیشن های بازی نشون دادن که در این مرحله واقعا امیدوار کننده هستن .با وجود اینکه هنوز تمام انیمیشن ها توی باز گنجونده نشده بودن اما همین مقدار حیرت انگیز بود من تا الان این اندازه روونی و واقعی بودن انیمیشن ها رو توی بازیهای pes ندیده بودم .لنگ زدن بازیکنان مصدوم در زمانی که پا به توپ نبودن قابل مشاهده بود .

من متاسفم از اینکه نمیتونم کنترل 360 درجه رو توصیف کنم بخاطر اینکه این مشخصه توی ورژنی که ما بازی کردیم تکمیل نشده بود و روش کار میکردن .به هر حال طبق آخرین خبری که کونامی به ما داده این ویژگی در کنسولهای ایکس باکس 360 پلی استیشن 3 و همینطور پی سی وجود خواهد داشت .

ذکر این مساله خالی از لطف نیست که تا اینجا وحتی در این مرحله که ما تجربه اونو داشتیم کونامی گام بلندی رو به جلو برداشته .افکتهای نوری عالی بنظر میرسیدن همینطور چهره بازیکنان .منوهای بازی هم جذاب طراحی شده اند .چهره بعضی از بازیکنان کمتر شناخته شده در تیمهای کوچیک , هنوز هم مثل چهره واقعیشون طراحی نشده اند اما نسبت به نسخه 2009 اونا بیشتر به چهره واقیشون شبیه هستن .با توجه به اینکه هنوز چهره بعضی از بازیکنان شباهتی به خودشون نداره میتونیم اینجوری در نظر بگیریم و به این نتیجه برسیم که هنوز روی چهره بازیکنا داره کار میشه و کار ویرایش اونا به پایان نرسیده .

بخش های صوتی بازی هم دستخوش تغییر و تحول شده .خیلی جالب بود , وقتی مدت زیادی توپ در اختیار تیم میهمان قرار داشت تماشاگران شروع میکردن به هو کردن اون تیم . Jon Champion و Mark Lawrenson مجددا به ترتیب کار گزارشگری و تفسیر بازیو انجام میدن . در مجموع به نظر نمیرسه تفاوت قابل توجهی با قبل کرده باشه .

مستر لیگ بطور قابل ملاحظه ای پیشرفت کرده و توی این نسخه ما شاهد واقعی شدن بودجه تیمها , مربیان , زیر نظر قراردادن آمزش بازیکنان , تیمهای جوانان و موارد دیگه هستیم.شما الان میتونید ساختار کلی لیگ رو تغییر بدین . آیا شما دوست دارین رتبه بندی تیمها بعد از امتیاز بر اساس تفاضل گل باشه ؟ و... پیشرفتهای جذاب دیگه هم توی این مد وجود داره که من فردا مفصلا در مورد اونا توضیح میدم .

متاسفانه هیچ تغییر اساسی توی مد BAL دیده نمیشه صرف نظر از پیشرفتهایی که در گیم پلی بازی وجود داره که این بخش رو هم متاثر کرده هیچ تغییر و تحول قابل توجهی توی این بخش دیده نمیشه که یک مقدار منو دچار رنجش خاطر کرد .من فقط امیدوارم و چشم انتظار این هستم که کونامی تا زمان انتشار بازی این بخش روهم آپگرید کنه چون به نظر من این بخش توی نسخه 2009 بازی نشون داد پتانسیل بسیار بالایی درش نهفته است .

درمجموع به نظر من 2010 PES نشون داد که نسخه ای امیدوارکننده و نوید بخش خواهد بود .

تذکر : این پریویوو براساس کد فعلی بازی بوده که در کنسول ایکس باکس 360 اجرا شده است و ممکن است این اطلاعات تا انتشار نهایی بازی دستخوش تغییر و تحول گردد .

B3HZ@D
18-08-2009, 14:40
ممنون حسین جان
با خوندن این مطالب واقعا هیجان زده شدم
خیلی خشوحالم که دیگه خیری از دریبل های پیاپی نیست و نمیشه با اتکا به سرعت یک بازی رو به پایان برد
فوتبال واقعی یعنی حرکت تیمی نه این که توپ رو بدی کناره ها و سانتر و توی دروازه....اگه اینطوری که توی متن نوشته بازی سخت باشه عالی میشه
من که ارزو به دل مونده بودم یک بار مقابل کامپیوتر بازی کنم و یک بازی اصولی از اون ببینم یا این که مقابل اون بازنده باشم
ولی این بار ارزوم داره برآورده میشه

بابت همه زحماتی که برای تاپیک میکشی ممنونم
از محمود وبقیه دوستان هم ممنونم

d_a_n_t_e
18-08-2009, 14:54
حسین جان واقعا کارت درسته

بعد از خوندن این پیش نمایش دوباره به بازی امیدوار شدم

farryad
18-08-2009, 14:55
لينك دانلود podcast
(58 مگ)

There are epic days, and then there are EPIC days. Today was just that for all things PES. With screenshots, press releases, playtest reports and twitter overload, everyone was getting their PES 2010 fix wherever they turned.
With our playtest of the latest code today, me and Suff reveal all about PES 2010 in the best way WENB know how - the weekly podcast! We discuss all things gameplay, animations and graphics, and explain how PES’ big personality has returned to take the series out of retirement.
As always, enjoy!

:8::8:

joey jordison
18-08-2009, 14:57
حسین عزیز زدن فقط دکمه تشکر واقعا نامردی هست!باید چیزی نوشت خوشحالم از اینکه اینجا تو را داریم
--------------------
به واقع باید اعتراف کنم هنوز هم کاملا نفهمیدم منظور از 360 درجه چی هست باید توی تریلری چیزی ببینم تا درک کنم ببینم یعنی چی!
بعد این دریبل 360 درجه را یعنی نمیشه با کیبورد اجرا کرد؟
من دیروز با زحمت رفتم به سایت WENB و یک مطلب دیدم گفته شده بود تور دروازه قابل Edit هست واقعا جالب بود!!

M A X I M U M
18-08-2009, 14:58
عجب !!!
واقعا ممنون البته اين اطلاعات رو از قبل هم داشتيم
يادمه قبل اينكه نسخه اصلي PES2009 بياد يه دمو اومد كه توش يه تيم فرانسه بود اون يكي رو يادم نيست
دموي اين كي مياد دانلود بكنيم ؟

M A X I M U M
18-08-2009, 15:04
There are epic days, and then there are EPIC days. Today was just that for all things PES. With screenshots, press releases, playtest reports and twitter overload, everyone was getting their PES 2010 fix wherever they turned.
With our playtest of the latest code today, me and Suff reveal all about PES 2010 in the best way WENB know how - the weekly podcast! We discuss all things gameplay, animations and graphics, and explain how PES’ big personality has returned to take the series out of retirement.
As always, enjoy!

در كل گفته كه ما امروز آخرين تست رو انجام داديم و اينكه بازي فوق العاده بوده
بعدش نشستيم راجب صداگذاري گيم پلي گرافيك و همه چيز بحث كرديم حتي درباره شخصيت بزرگ PES كه با تمام قدرت مياد تا هم گذشته رو جبران بكنه و هم براي آينده تاريخساز بشه

B3HZ@D
18-08-2009, 15:16
بعد این دریبل 360 درجه را یعنی نمیشه با کیبورد اجرا کرد؟

نه با کیبورد نمیشه زد حتما باید یک جوی استیک آنالوگ دار داشته باشی
یا این که روی کنسول بازی کنی تا بتونی استفاده کنی
در کل من به این نسخه به شدت امیدوار شدم

joey jordison
18-08-2009, 15:56
لعنت...............هیچ وقت با دسته راحت نبودم!!این دفعه اجبارا باید بسوزیم و بسازیم!
این نسخه از همون اول که اعلام شد و اون عکس مسی نوید این را میداد که با تغییرات زیادی مواجه خواهیم شد!!

4039
18-08-2009, 15:57
راستش من صبح این پد کستو دانلود کردم .1 ساعت و 4 دقیقه میشه (حدود 60 مگ ) .
این آدام و ساف خیلی از بازی تعریف میکنن والا آدم شک میکنه .اینا میگن انیمیشن های زیادی به بازی اضافه شده .مثلا دویدن ها خیلی متنوع تر شده همینطور انیمیشن های مربوط به شوت و حرکات دیگه .اما مثل اینکه بعضی از حرکات بد فرم 2009 هنوز وجود داره مثل بعضی از دویدنها که اینا بهش میگن baywatch. بیشتر صحبتاشون درباره انیمیشنای بازیه و درمورد جزئیات این حرکات صحبت میکنن .اینو هم بگم که من کل جملاتشونو متوجه نشدم بخصوص این ساف که خیلی تند حرف میزنه .
یک کم دیگه دندون رو جیگر بزاریم فردا تو نمایشگاه خیلی چیزا معلوم میشه .

B3HZ@D
18-08-2009, 16:09
مگه هنوز کونامی بازی رو توی نمایشگاه نشون نداده؟
دوباره اسکرین شات جدید از بازی میاد بیرون؟میخوام از گیم پلی بازی اسکرین شات بدن نه مثل قبلی ها که بیشتر از منوی بازی بود

B3HZ@D
18-08-2009, 16:39
این screen رو هم توی سایت gamingaccess گذاشته بود

google_boy07
18-08-2009, 19:50
این screen رو هم توی سایت gamingaccess گذاشته بود

این عکس ماله نسخه 9 بازی هستش

.................................................. ..............................
استادیوم های pes 2010 .......

UNLICENSED:

Konami Stadium
Estadio Amazonas (Manaus Stadium)
Bristol Mary Stadium
Estadio Del Pelenque (Estadio Azteca)
Mohamed Lewis Stadium
Ville Marie Stadium

LICENSED:

Anfield
Old Trafford
Wembley Stadium
Camp Nou
Santiago Bernabeu
Estadio Do Dragao
Estadio Jose Alvalade
Estadio Da Luz
Amsterdam Arena
El Monumental
Saitama Stadium 2002
Stade De France
Stade Louis II
Giuseppe Meazza
San Siro
Stadio Olimpico

البته این استادیوم ها تا این لحظه اعلام شده و تا زمان انتشار بازی مطمئنا تغییر خواهد کرد ..

.................................................. ..............................
اینم آقای Murphy در کنار اعجوبه جهان فوتبال Messi

farryad
18-08-2009, 20:01
گزارش پلي تست بازي توسط ساف و آدام

As me and Suff strolled towards Konami HQ yesterday morning, with Starbuks coffee in hand, we were relaxed. A few jokes here and there, and a conversation about what he got up to last night ‘with the lads’. To say we were in good spirits would be an understatement.
It was a huge contrast from the first playtest back in June. In the months between Konami have done a great job in reassuring us how well the game is coming along, and certainly left us in confident mood before we got our hands on the latest build.
Before I go on, lets get one thing straight, we’re still playing development code. The figure was around 75%, so still plenty of time to add new things and tweak the hell out of the game. The main focus then was to, again, evaluate how the game was coming along. You will be happy to hear its going well, with the game impressing immensely. Read on to see just how…

Loading up the game the first thing that hits you is the artistic presentation, which still feels like a placeholder in many way. Static backgrounds and little imagination with the way the game modes were set out certainly didn’t excite. Saying that, they did the job, staying true to PES’ easy to navigate philosophy. While the team select screen evoked the same feelings, it was interesting to hear that while you’re tinkering with your teams the game is loading up in the background. So after me and Suff finished up selecting our teams and messing about with teamplay, hitting start match did exactly that – instantly. Very clever.
As you enter a game you are greeted with absolutely drop-dead gorgeous graphics. You’ve all seen the screens so am sure everyone has a good idea of how good the game looks, but seeing it in-front of you with all the dynamic lighting etc is breathtaking. Game development is a very tricky process, none more so then the art assets. This one thing in particular is one of the most time consuming aspects when making a game, and for Konami to have reached these heights after the decent but ordinary looking PES 2009 is worthy of praise. Even more commendable is that the graphical look keeps consistent when in wide-cam, finally matching EA’s efforts in this field.
It’s great to see the remarkably accurate kits, the scarily perfect representation of faces, the grass and stadium structure hold up during gameplay – something we’ve been waiting to see for many years.
Onto gameplay. The biggest talking point about the news that hit this week has been the 360 degree movement. Its something that surprised almost everyone, but wasn’t something that excited me massively. I’m old skool, meaning I use the d-pad by choice. I’ve never felt PES was accurate or as response when using the analogue, but it seems I’m going to have to change to feel the real benefits of the game. Not to say d-pad isn’t effective – far from it. It’s still just as much fun as before, but the limits of movement and visual niceties from using the analogue were obvious when playing against Suff.
They way his players moved in a manner of direction was both aesthetically pleasing and key in how he played the game. Greater degree of movement might not change the game 100%, but by creating space by being able to move into avenues never before reachable does indeed create better passing opportunities and a new way of attacking. With this massive feature in, it perhaps is the biggest single sign Seabass is trying to create a brand new experience with the PES series.
Something else that Konami are aiming to improve is the animations, which had a direct effect on gameplay. Movement was seriously familiar at our first play of the game. I’m more than happy to confirm that’s changed plenty. It seems the core animations like running have been tweaked while not being redone, but this is masked really well with linking animations that make the 360 movement visually effective. Konami have brought back the 4 different types of dribbling animations, which refreshing the way the game looks immensely – and bring a layer of individuality back that was sorely missing last year.
Passing seems more varied thanks to the way players release the ball. Its all context sensitive, and dependant on where the ball is. So far I’ve seen a number of different passing and shooting animations, that reveal just how much work is going into making PES a seamless flowing football game – something we used to attribute to the series in the PS2 days. The goalkeepers too have been redone, with some inspiring diving and catching movements that are very fresh. Then there’s the extra stuff like players marshalling their defence by pointing to space or unmarked strikers, and strikers complaining when a pass isn’t made or when they’ve missed a chance. These little addition add to the whole experience. Right now the game moves well, but I’d still like to see a slight improvement. Its something I’m sure will get done in the remaining 25%.
Me and Suff did have a few niggles though, but we’re hopeful its the sort of things that will be ironed out soon enough. Stuff like player responsiveness, and button press to action were sometimes a pain – not something we usually say about PES games. With us having both 360 and PS3 code, it was interesting to see where the games were at. The 360 one was visually inferior, but flowed much better. Its a common theme within multi-platform game development however, and we’re confident the PS3 version will move just as smoothly.
And we’ll know soon enough, with review code hopefully in our hands mid-September. Then we’ll finally be able to say whether PES has reclaimed its crown, or of its come a close second.
So far, so very very good!
We’ll go into game modes individually throughout the week, stay tuned for information throughout the day!

adam: so far so very very good:8:

B3HZ@D
18-08-2009, 20:06
این عکس ماله نسخه 9 بازی هستش

توی سایت gamingaccess به عنوان عکس های pes 2010 معرفی شده بود

Anfield
Old Trafford
Wembley Stadium
Camp Nou
Santiago Bernabeu
Estadio Do Dragao
Estadio Jose Alvalade
Estadio Da Luz
Amsterdam Arena
El Monumental
Saitama Stadium 2002
Stade De France
Stade Louis II
Giuseppe Meazza
San Siro
Stadio Olimpico

محمود جان هر دوی این ورزشگاه ها یکی هستن سن سیرو یا جوزپه مه آتزا (ولی اسم اصلی ورزشگاه سن سیرو هست به دلیل کلیسایی کنار ورزشگاه به همین اسم)

!AB!
18-08-2009, 20:17
چقدر ورزشگاها كمه !

B3HZ@D
18-08-2009, 20:27
والا اینطوری که من شمارش کردم 21 ورزشگاه در بازی فعلا لیست شده (یکی از ورزشگاه ها با دو نام متفاوت قرار داده شده)

پس 21 ورزشگاه کم نیست...در ضمن این لیست نهایی نیست و به احتمال زیاد هنوز به این ورزشگاه ها اضافه میشه
مثل ورزشگاه stodio olampico turin که توی لین لیست نیست و ورزشگاه تیم یوونتوس به حساب میاد

B3HZ@D
18-08-2009, 21:18
این هم یک PES 2010 official previewاز بازی که توی سایت gamingaccess گذاشته بود

Tell you what Jon, it's that time of the year again. Yup, Konami have released the latest code of PES2010 to the press, and here at the bright lights of PESFan towers we've managed to get our grubby little mitts on it for your benefit. Oh happy days.

The first thing that struck me about the game was just how hard it was to run with the ball now. Granted, every time I play a new version of PES there's always that little adjustment period, but I was completely beyond all redemption. Every time I tried to dribble around a player I came unstuck, it seemed almost impossible. Even faster members of the squad like Ashley Young could only run a finite amount before being thwarted by a member of the Hammers defence. Before I knew it, I was a goal down inside 10 minutes. What on earth was I doing wrong?

I was playing PES like I always had. A general rule of thumb I'd previously employed was a few long passes to a member of my team on the wings, sprint for a while, cut in and shoot. Probably about three or four passes in total from receiving the ball. This sort of thinking failed me utterly in PES2010.

As soon as I realised what I was doing wrong and started to actually pass the ball around, the game opened itself up to me. It felt more realistic, goals actually took'effort. There was no bolting around seven men and planting the ball easily in the corner of the net, these were worked build ups and felt genuinely satisfying.

This image has been resized, click here to view the full image

Mind you, I was hardly playing with world-beaters (Steve Sidwell excluded), so next on the agenda was Barcelona vs. Manchester United. As you would expect with a higher quality team, it was easier, but the dynamics were still the same. Even Messi wasn't able to just buzz past players like he was some sort of mutant fly.

One of the reasons for this is that changing direction at speed is no longer painfully easy. The new turning animations ensure that the pace of the game slows down when trying to dodge past a defender, and although this movement feels unnatural and weird at first, when it clicks - it really clicks. It's something I ended up missing when going back to an earlier version of PES. Although you can still gradually change your direction while running with the ball, 2010 made me want to cut down on the easy ninety-degree turns I'd got so accustomed to, instead opting to pass.

The animations show real promise at this stage, and are already a step above previous instalments. Even with a fair percentage of them yet to be included, they still look fantastic, smooth and as genuine as I've seen in a PES game. Injured players even hobble around the pitch when they aren't being called into action.

Areas of the audio have also been tweaked. It was great hearing my fans jeer the visiting team if they had too much possession of the ball. Jon Champion and Mark Lawrenson return to their seats as commentator and co-commentator respectively, with Lawro continuing in his tradition of making sarcastic comments at me when I'm at my lowest. The overall commentary doesn't seem noticeably different at this point, but it's difficult to say at what stage in 2010's development any new lines would be included.

Master League on the other hand has evolved considerably and now includes proper team budgets, coaches, athletic trainers scouts, youth teams and more. You can change the way the league is organised; do you want it to be structured by goal difference after points or head-to-head results? It's up to you. There are some interesting improvements, and I'll be discussing these in much more detail in a special Master League report tomorrow.

Unfortunately the much maligned Become A Legend has not seen a similar overhaul. Apart from the general gameplay improvements implemented in PES2010, the mode itself hasn't changed noticeably, which I found a bit troubling. I can only hope that BAL is scheduled to be upgraded closer to release date, because in my opinion it's something that showed a lot of potential when it debuted in 2009.

Overall, I think 2010 is showing a lot of promise. but is PES2010 a return to form? Personally I think it could be. On the other hand, in the same way beauty is in the eyes of the beholder, playability is in the eyes of the player. But for my money, it already presents a good, solid game of football, with only minor glitches preventing it from being the best I've played in a long, long time. With Konami really under the spotlight to make this year's PES the best ever, I've no doubt most of these will be ironed out in the coming weeks.

اگه قدیمی بود ببخشید

joey jordison
18-08-2009, 21:47
از نظر تعداد استادیوم واقعا مایوس شدم!حقش بود بیشتر از اینها باشه!
منو باش فکر میکردم 30 تا 40 استادیوم باید باشه در بازی!21 استادیوم برای بهترین Pes تاریخ کم هست!

4039
18-08-2009, 21:54
این هم دیدگاه و نقطه نظرات سایت ویدئو گیمر :
مطالب چون زیاد بود دو قسمتش کردم قسمت بعدشو با ویرایش این پست بعدا میزارم .

PES توی کنسول هایXbox 360 and PS3 اون چیزی نیست که توی PS2 and Xboxبود .سیباس و شرکتش کونامی سعی کردن کارهای با ارزشی انجام بدن .

PES 2008 بواسطه موضوع نرخ پایین فریم ها زمین گیر شد بخصوص توی پلی استیشن 3 PES 2009 بهتر بود اما اونم یک سری معایب داشت مثل سرعت زیاد بازی و چیزای دیگه و هنوزم از بابت فریم ریتها مشکل داره .4 سال پیش FIFA یک موتور بازی و یک موتور گرافیکی جدیدو بکار بست که یک تحولی بزرگ در سری های بعدی ایجاد کرد .اوج کارشون پارسال توی فیفا 09 بود که بدون شک یکی از بهترین بازیهای ویدئویی فوتباله که تا الان ساخته شده .بدترین چیز ممکنه اینه که رقیب شما بزرگ باشه .

PES داره به روزهای اوجش برمیگرده

امسال میتونه با سالهای قبل متفاوت باشه . 2009 سالیه که میتونه مبارزات و نبردهای PES دوباره برگرده .2009 میتونه سالی باشه که سیباس بالاخره نشون بده که به حرف و حدیثها داره گوش میده .نه فقط به حرفهای ما بلکه شما و تمام طرفداران و مردمی که مهم هستن .

بدلایل زیادی میشه گفت PES2010 بمراتب از 2009 بهتره .گرافیکها بشکل خارق العاده ای پیشرفت کردن .دقتی که توی صورت بازیکنان صورت گرفته تا بحال توی هیچ بازی ویدئویی ورزشی دیده نشده .موهای صورت بازیکنان و همینطور خطوطی که روی چهرشون نقش بسته واقعا حیرت انگیزه . این مساله زمانی اعتبار بیشتری پیدا میکنه که کارشناس اسکای اسپورت Andy Gray اونو تایید میکنه و به سیباس میگه چهره هایی که شما طراحی میکنید کلاس جهانی دارن .

اما این کیفیت کاری برجسته به تمام بازیکنان تعمیم پیدا نکرده .بدن بازیکنان و لوازمشون (لباس و جوراب و غیره) هم بهبود پیدا کردن .تاخوردگی و خطوط لباس بازیکنا در حین حرکتشون تغییر میکنه اگر چه اونا هنوز همون پیکره قدیمو دارن .شورت بازیکنان با ورزش باد خیلی تکون میخوره که این مساله اصلا جالب نیست . البته ممکنه توی ساخت فعلی اینجوری باشه. مادیدیم حرکات و سکناتی که در عالم واقع برای بعضی بازیکن وجود داره توی این بازی هم برای بازیکنان مشخصی وجود داشت که معلوم نیست که کونامی با برنامه ریزی قبلی اینکار رو کرده یا نه مثلا ما دیدیم LENNON همون برخوردها و تنش هایی رو توی زمین با بقیه داشت که درعالم واقع انجام میده .

بیشتر جاها شما دوربین کلوز و نزدیک به صحنه ندارید که چهره بازیکنا به خوبی دیده بشه و اگه از این زاویه به مساله نگاه کنیم باید بگیم طراحی خارق العاده چهره بازیکنان زیاد به چشم نمیاد . از این نقطه نظر فیفا نسبت به PES برتری داره .

کونامی مشخصا به شدت روی انیمیشن های بازی کار کرده که این خبر خوبیه بخاطر اینکه گیمرها توی بازی همیشه از بابت انیمیشن های خشک و ربات گونه رنج میکشیدند علی الخصوص در زمان پاسکاری .مثلا در زمان دریافت یک توپ بلند بازیکن برای دریافت توپ بدنشو طوری شکل و حالت میده که باید حالت بده , نه مثل یک سایبورگ ( موجودی که ترکیبی از انسان و ربات است )که قوز کرده و بشکل مسخره ای به توپ ضربه میزنه .انیمیشن های شوت زیادی توی بازی دیده میشد .

چهره بازیکنان به شکل حیرت انگیزی مثل چهره واقعی خودشون طراحی شده

PES 2010 چطوری اجرا میشه ؟(نحو حرکات بازیکنا ن و توپ توی زمین ) ؟ شما چه احساسی دارید وقتی شما پاس میدین یا به سمت دروازه شوت میزنید یا تلاش بیهوده ای دارید که پاهای ستاره روی کاور بازی یعنی مسی رو مورد هدف قرار بدین ؟جواب ... احساسی شبیه به بازی فیفا .بازی آهسته تر و مشکل تر شده .پاس دادن , توانایی کنترل سریع وآنی توپ توسط بازیکنان بشدت کاهش پیدا کرده. از شر بازیکنان حریف خلاص شدن درزمانی که پا به توپ هستید سخت تر شده .گرفتن توپ از بازیکنان آسون تر شده .پاس تو در , سخت تر شده . بعضی وقتا توپهای ارسالی به پشت پای بازیکنان برخورد میکنه در صورتیکه قبلا اون کاملا توی مسیرشون قرار میگرفت .شوت زدن سخت تر شده شاید علتش این باشه که دروازه بانا ماهر تر شدن شایدم دقت شوتها کم شده و شاید ترکیبی از این دو حالته . در ابتدای بازی احساس میکنید سانتر کردن بی فایدست به نظر میرسه توپها به سمت پیشونی و سر مدافعین کشیده میشه . بطور خلاصه کنترل توپها سخت تر شده خیلی سخت .

سیستم پنالتی زدن بکلی تغییر کرده .الان جهت و ارتفاع پنالتی بوسیله میزان فشاری که به دکمه های جهت و شوت داده میشه تعیین میشه .توی این نسخه راحت میشه حرکت Chris Waddle ( فوتبالیست دهه 80-90 ) رو انجام داد .این که بشه دقیقا فهمید چقدر باید دکمه های دسته رو فشار داد و نگه داشت سخت تر شده بخصوص جهت ها بمنظور نواختن یک شوت توی چارچوب دروازه .به یاد بیارید زمانیو که توی نسخه های قبل شما نگران بودین حریفتون ( دوستتون که در مقابل شما بازی میکنه ) به انگشتای شما نگاه نکنه تا لو نرید که دارین چه دکمه ای رو فشار میدین و به همین خاطر دسته بازیو زیر لباستون مخفی میکردین که حریفتون انگشتانتونو نبینه . اون روزا دیگه تموم شد .

بعد از اینکه یک ضربه پنالتی از دست رفت کارشناس بی بی سی و همینطور گزارشگر بازی یعنی Mark Lawrenson گفتن :ما هنوز هیچ پنالتی توی عمرمون از دست ندادم ( چی خالی بندایی بودن اونا دیگه :18:) من نمیتونم احساسی که اونا در اون لحظه داشتن رو براتون توصیف کنم .

mohsen.rajabi
18-08-2009, 21:55
دوستان تو سایت خود بازی یه سری اسکرین شات جدید گذاشته

یه عکس از بازی رئال و بارسا که کریس و کاکا تو رئالن

و کلی عکس از گیم پلی

B3HZ@D
18-08-2009, 22:13
ممنون حسین جان...واقعا عالی بود
هر چی تشکر کنیم کمه...خدائیش خیلی داری برای تاپیک زحمت می کشی
ممنون

بی صبرانه منتظر ادامه این متن هستم

راستی این حرکت Chris Waddle چجوریاست؟!کسی می دونه؟

دوستان تو سایت خود بازی یه سری اسکرین شات جدید گذاشت

کدوم قسمت باید بریم تا عکس ها رو ببینیم؟!

UP-SNAKE
18-08-2009, 22:25
واقعاً konami بد از اين 2 سالی که مارو حرص داد جبران کرد همه چی عالی شده چيزی نمونده که رديف نشه الا license ها که ايشالا اونا هم به زودی درست ميشن

M A X I M U M
18-08-2009, 22:56
PES 2010 Edit Mode Dissected ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rge.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Finally managed to spend some time in edit mode and figure what can and can’t be edited, and what additions we have for this year. After mixing between PES 2009 and PES 2010 to spot the differences in edit mode, you’ll get the full low down on what the game has to offer after the jump. And no, the header pic isn’t from PES 2010, no screens from incomplete code are allowed.

First of all lets discuss Kits. Like in PES 2009, you have 81 different templates with 4 different layers. While its the same, Konami have updated the templates to accommodate 09/10 designs. So, the new umbro (Everton) and puma designs (Tottenham Hotspur) are easily made.
Another good thing is that the ‘home made’ kits really hold up against the licensed ones. I managed to make the Everton kits for example, and they look as good as the real thing.
Staying with teams, there is now the possibility to have 8 different chants per team! 5 from normal, gameplay moments AND 3 for specific occasions - After you score, taking set-pieces, and after a victory.
Onto player editing. You now, as you are aware of I’m sure, are able to untuck and tuck in shirts. There’s also the return of 4 dribbling animations, the same as the PS2 ones with the next-gen sheen. Unfortunately, you still can edit facial hair.
Onto boots.
Right now the boots in the game are as follows:
Adidas Predator Swerve X-TRX SG White
Adidas Predator Swerve X-TRX SG Black
F50 Tunit Blue
Adidas Adipure Black
Nike CTR360 Maestri FG Black/Red
Mecurial Vapor Superfly Orion Blue
T90 Laser Silver/Black/Red
Tiempo Legend FG White/ Blue
Puma V1.08 White/Blue
Puma V-konstruct III White/Blue
Umbro Speciali Black
Then you have 13 slots of random boots, giving us a total of 24 boots. No editable boots then, but I’m very confident the 13 slots will represent them.
Thats all I have right now. Seeing as the code is 75% complete, I’m sure there will be a few more additions to edit mode before release.
We’ll get a full list of teams to you sometime tomorrow, we have to wait for some announcements at Gamescom before talking about licensed teams. Stay tuned!

سيستم جديد ويرايش چهره هستش كه نسبتب ه قبل فوق العاده پيشرفت كرده اونجاهايي كه قرمز كردم قابليت هايي كه اضافه شده
اون جايي رو هم كه آبي كردم نوشته كه ما فردا اطلاعات جديدي رو در مورد تيم هاي ليسانس شده در سايت Gamescom قرار ميديم و شما همچنان تو كف باشيد :دي

farryad
18-08-2009, 22:56
حذف شود....

google_boy07
18-08-2009, 23:13
سيستم جديد ويرايش چهره هستش كه نسبتب ه قبل فوق العاده پيشرفت كرده اونجاهايي كه قرمز كردم قابليت هايي كه اضافه شده
اون جايي رو هم كه آبي كردم نوشته كه ما فردا اطلاعات جديدي رو در مورد تيم هاي ليسانس شده در سايت Gamescom قرار ميديم و شما همچنان تو كف باشيد :دي

دوست من اینایی که شما قرمز کردی کفشهای بازیه ......:31::10:

F50 Tunit Blue
Adidas Adipure Black
Puma V1.08 White/Blue
Umbro Speciali Black

فکر کنم در مجموع 24 کفش در بازی هستش .....

Then you have 13 slots of random boots, giving us a total of 24 boots. No editable boots then, but I’m very confident the 13 slots will represent them.

4039
19-08-2009, 00:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا کفشای بازی هستن فکر میکنم لازم نباشه اسماشونو بنویسم اینجا ماشا همه تو این چیزا تخصص دارن .

الان جلسه پرسش و پاسخ WENB شروع شد . من که خوابم میاد .
راستی فردا راس ساعت 12 به وقت آلمان کنفرانس کونامیه . من برم بخوابم که فردا کلی برنامه و خبر و عکسو ...داریم .

pasia
19-08-2009, 01:41
pes هیچگاه از تخیلات رها نخواهدشد باز هم میشه n بار با مثلا مسی همه رو ماست کرد الکی دل خوشین

M A X I M U M
19-08-2009, 02:19
دوست من اینایی که شما قرمز کردی کفشهای بازیه ......:31::10:

F50 Tunit Blue
Adidas Adipure Black
Puma V1.08 White/Blue
Umbro Speciali Black

فکر کنم در مجموع 24 کفش در بازی هستش .....

ميدونم بابا
ميخواستم بنويسم چيزاي جديد نوشتم قابليت هاي جديد :31:
شرمنده :40:

B3HZ@D
19-08-2009, 02:20
s
هیچگاه از تخیلات رها نخواهدشد باز هم میشه n بار با مثلا مسی همه رو ماست کرد الکی دل خوشی

شما اگه یک خورده متن ها رو با دقت می خونیدن همچین حرفی نمی زدین
حالا شما نگفتی چطور به این نتیجه رسیدی؟

Elendil1
19-08-2009, 09:33
s

شما اگه یک خورده متن ها رو با دقت می خونیدن همچین حرفی نمی زدین
حالا شما نگفتی چطور به این نتیجه رسیدی؟

توی ویدیوش تابلو بود!! بازم میشه با مسی همه رو دریبل کرد، چرا مسی ، کریس رونالدو:31: ، تو نحوه ی راه رفتنشون تغییر خاصی ندیدم، شک داری صبر تا بازی ریلیز بشه!

soltanmasoud007
19-08-2009, 09:52
pes هیچگاه از تخیلات رها نخواهدشد باز هم میشه n بار با مثلا مسی همه رو ماست کرد الکی دل خوشین

باید هم بشه همه رو دریبل کرد چون 90 دقیقه که وقت نداری که تو واقعی تیم 90 دقیقه وقت داره زوری 1 گل میزنه ولی تو بازی معمولا رو 10 دقیقهای بازی میکنن پس باید بشه گل بزنی زود.

google_boy07
19-08-2009, 09:54
توی ویدیوش تابلو بود!! بازم میشه با مسی همه رو دریبل کرد، چرا مسی ، کریس رونالدو:31: ، تو نحوه ی راه رفتنشون تغییر خاصی ندیدم، شک داری صبر تا بازی ریلیز بشه!

:31::18:

مگه ویدیو از گیم پلی منتشر شده .....

کدوم ویدیو ....!؟:18:

Elendil1
19-08-2009, 10:42
:31::18:

مگه ویدیو از گیم پلی منتشر شده .....

کدوم ویدیو ....!؟:18:

بابا منظورم همون ویدیویی که داشت نحوه ی تاکتیک بندی و... رو نشون میداد، همون 5 دقیقه ایه ، باز هم میکرد، شاید اون موقع کامل نبوده، ولی اونجوری که دیده می شد ، راه رفتنشون و کلآ استایلشون متاسفانه تغییر نکرده بود.

Elendil1
19-08-2009, 10:46
باید هم بشه همه رو دریبل کرد چون 90 دقیقه که وقت نداری که تو واقعی تیم 90 دقیقه وقت داره زوری 1 گل میزنه ولی تو بازی معمولا رو 10 دقیقهای بازی میکنن پس باید بشه گل بزنی زود.

ددددددد نشد دیگه!!! اگه قراره اینجوری باشه که بازی مزه نمیده!! کی گفته بدون دریبل نمیشه بازی کرد؟؟؟ همین PES رو جوری میشه تاکتیکی بازی کرد که تو 5 دقیقه ای راحت بشه برد! (رو درجه ی آخر) . فیفا رو هم که نگو!
البته PES امسال ارزش خرید داره، چون تریکیب چینی و درست کردن تاکیتیک خیلی حال میده!! اولین سالیه که دوست دارم PES رو زودتر از FIFA بگیرم. دی:

4039
19-08-2009, 11:09
دیشب توی WENB جلسه پرسش و پاسخ بود .نکات مهم اون جلسه رو بصورت خلاصه اینها هستن :

وضعیت توی درجه TOP PLAYER چطوریه ؟
جواب : SUPER HARD .
سوال :وضعیت سیستم دفاعی توی این شماره بازی به چه نحویه ؟
جواب :دفاع حریف بسیار محکم و نفوذ ناپذیره .من تا الان توی هیچ نسخه بازی این درجه سرسختی و نفوذ ناپذیری از مدافعین ندیده بودم .بخصوص مدافعین بزرگ که در زمان روبرو شدن با اونا مجبور میشدم بلافاصله پاس بدم .
سوال : وضعیت لایسنس ها به چه شکلیه ؟
جواب : من فعلا اجازه ندارم چیزی در موردشون بگم . امروز توی نمایشگاه یک سری خبر جدید ازشون منتشر میشه .
سوال : ما توی این شماره دایوینگو ( فریب داور)هنوز داریم ؟
جواب : بله
سوال :تاریخ انتشار بازی کیه ؟
جواب : این هفته مشخص مشه .احتمالا وی نمایشگاه .
سوال :آیا امروز توی نمایشگاه گیم پلی از بازی منتشر میشه ؟
جواب : بله
سوال :امسال روی کدوم مد و بخش بیشتر سرمایه گذاری شده و توجه بیشتری بهش شده ؟
جواب : بخش آنلاین بازی
سوال : عملکرد داور و کمکاش در موردآفسایدها چطوره ؟
جواب : عملکرد داور توی این قسمت هم بهتر شده .
سوال :آیا توی این نسخه به مساله کات و انحناء دادن توپ ( در زمان شوت زدن ) توجه شده ؟
جواب :بله بهتر شده بخصوص توی کاشته ها و ضربات ایستگاهی .
سوال :آیا پلی میکرها یا همون بازی سازها توانایی های بیشتری نسبت به بقیه بازیکنان دارن ؟
جواب :در زمینه کنترل , حفظ توپ و دقت در پاسها نسبت به بقیه بازیکنان یک مقداری برتری دارند .
سوال :نسبت به 2009 وضعیت چنت ها ( تشویق و هیاهوی تماشاگران) چطوره ؟
جواب :خیلی متفاوت شده خیلی .
سوال :تا چه حد انیمیشن ها بازیو تحت تاثیر قرار داده ؟در مقایسه با یوفوریا که خلق حرکت میکنه و یا فیفا ؟
جواب :انیمیشن های متنوعی به بازی اضافه شده .اما هنوز نمیشه اونو با فیفا یا یوفوریا مقایسه کرد .

اون ویدئو از کد 50 درصدیه بازی بود . توی اون کد کلا گیم پلی و انیمیشن ها مال 2009 بود اما توی کد جدید خیلی فرق کرده .

joey jordison
19-08-2009, 11:20
توی ویدیوش تابلو بود!! بازم میشه با مسی همه رو دریبل کرد، چرا مسی ، کریس رونالدو ، تو نحوه ی راه رفتنشون تغییر خاصی ندیدم، شک داری صبر تا بازی ریلیز بشه!
عجب!اول که این ویدیو رسمی از گیم پلی نمیتوانه باشه و صرفا فقط نشان دادن تاکتیکها است!و قدمت ویدیو هم بر میگرده به خیلی قبل تر 1 یا 1 ماه و نیم قبل از ینکه ویدیو رو واسه دانلود قرار بدن عکسهای این ویدیو به صورت مختصر 2 یا 3 تا بیرون اومد که نشان میده این ویدیو قدیمی هست!
بعد تو ویدیو من ندیدم مسی همه را بتونه جا بگذاه!یا صحنه های گیم پلی اونقدر کوتاه هست که ادم نمیتوانه گیم پلی را تشریح کنه!
راستی شما کریس رونالدو را هم میگه تو اون ویدیو دیدی؟من که دانلود کردم کریس رونالدویی ندیدم فقط بازی بارسا با لیورپول بود اگه غیر این بوده خوشحال میشم منو روشن کنید!

Elendil1
19-08-2009, 11:31
عجب!اول که این ویدیو رسمی از گیم پلی نمیتوانه باشه و صرفا فقط نشان دادن تاکتیکها است!و قدمت ویدیو هم بر میگرده به خیلی قبل تر 1 یا 1 ماه و نیم قبل از ینکه ویدیو رو واسه دانلود قرار بدن عکسهای این ویدیو به صورت مختصر 2 یا 3 تا بیرون اومد که نشان میده این ویدیو قدیمی هست!
بعد تو ویدیو من ندیدم مسی همه را بتونه جا بگذاه!یا صحنه های گیم پلی اونقدر کوتاه هست که ادم نمیتوانه گیم پلی را تشریح کنه!
راستی شما کریس رونالدو را هم میگه تو اون ویدیو دیدی؟من که دانلود کردم کریس رونالدویی ندیدم فقط بازی بارسا با لیورپول بود اگه غیر این بوده خوشحال میشم منو روشن کنید!

بابا جان تند نرو! هی هیچی نمی گم میخواین دعوا راه بندازین، مگه قراره تو ویدیو ضعف خودشون رو نشون بدن، بعد از این همه PES بازی کردن تشخیص ندادی گیم پلی عوض نشده بود؟ در ضمن 5 دقیقه ویدی بود ، تون 5 دقیقه 2تا3 دقیقه هم گیم پلی رو نشون داد، کجاش کمه ؟

اون ویدئو از کد 50 درصدیه بازی بود . توی اون کد کلا گیم پلی و انیمیشن ها مال 2009 بود اما توی کد جدید خیلی فرق کرده .

آره این حرف منطقیه.به احتمال ماله اون موقع هست که هنوز تغییرش نداه بودن.

joey jordison
19-08-2009, 11:38
بابا جان تند نرو! هی هیچی نمی گم میخواین دعوا راه بندازین، مگه قراره تو ویدیو ضعف خودشون رو نشون بدن، بعد از این همه PES بازی کردن تشخیص ندادی گیم پلی عوض نشده بود؟ در ضمن 5 دقیقه ویدی بود ، تون 5 دقیقه 2تا3 دقیقه هم گیم پلی رو نشون داد، کجاش کمه ؟
بابا چرا اخه فکر میکنید همه دعوا دارند من با هیچ کس دعوا ندارم فقط داریم بحث میکنیم!به همین راحتی
بعد از این همه Pes بازی من تفاوت را تو همون کد 50 درصدی تشخیص دادم........................صحبتهای ما سر این هست که اون ویدیو قدیمی بود و امروز وقتی از بازی گیم پلی دیدیم اون موقع میشه نظر نسبتا قطعی داد!پس صبر کنید!

4039
19-08-2009, 11:58
چند نکته درمورد دموی بازی در نمایشگاه GC :
- توی این دمو 80 درصد کدها تخصیص داده شده .
- 23 جایگاه برای بازی طرفداران اختصاص داده شده (20 تا PS3 یک PC یک XBOX 360 و یک Wii)
- 4 تیم بارسلون , لیورپول , آلمان و فرانسه
- بازی توی آنفلید برگزار میشه
- تنظیمات آب و هوا و درجه سختی در دسترسه

JUSTIN11
19-08-2009, 12:08
حسین جان میتونی بگی که ساعت شروع کنفرانس کونامی و بازیه pes بوقت ایران دقیقا چنده؟؟

4039
19-08-2009, 12:30
حسین جان میتونی بگی که ساعت شروع کنفرانس کونامی و بازیه pes بوقت ایران دقیقا چنده؟؟
زمان دقیقشو نمیدونم .یکجا دیدم نوشته بود 12 به وقت آلمان .
یکی از کسایی که توی نمایشگاه شرکت کرده با دوربین خودش از روی صفحه مانیتور از بازی فیلمبرداری کرده میتونید توی این لینک اونا رو ببینین :

4039
19-08-2009, 12:46
تماشای گیم پلی بازی بالاخره لبخند روی لبای من قرار داد . من که از گیم پلی راضیم هرچند به نظر میرسه هنوز یک کم سریعه که باید ببینیم از دوربینه یا نه . امروز یکی از بچه ها با دوربین HD از گیم پلی فیلمبرداری میکنه .درضمن همونطور که بالا گفتم همون 12 یا نهایتا 1 به وقت آلمان کنفرانس شروع میشه که میشه ساعت 2.30 یا 3.30 به وقت ما .
از دید من گیم پلی و انیمیشن های بازی خیلی عالی هستن شاید من اشتباه میکنم .نظر شما درمورد این ویدئو ها چیه ؟( هرچند که میدونم کیفیت خوبی ندارن و لرزش دست فیلمبردار نمیزاره روی صحنه ها دقیق شد )

bbp
19-08-2009, 13:11
آقا چجوري ديدي بگو ما هم ببينيم...

راستي تو همين سايت بالا براي فروش بازي رو گذاشته!!!

B3HZ@D
19-08-2009, 13:24
ممنون حسین جان
راستی مگه قرار نبود عکس و تریلر از گیم پلی بیاد بیرون؟!
هیچ خبری هم که هنوز نیومده!
گفتی ساعت 12 خبر ها و عکس ها منتشر میشه ولی الان که ساعت 2:30 ...

JUSTIN11
19-08-2009, 13:25
از دید من گیم پلی و انیمیشن های بازی خیلی عالی هستن شاید من اشتباه میکنم .نظر شما درمورد این ویدئو ها چیه ؟( هرچند که میدونم کیفیت خوبی ندارن و لرزش دست فیلمبردار نمیزاره روی صحنه ها دقیق شد )

به نظر منم خوب بود ولی روی این ویدئوها اصلا نمیشه نظر قطعی داد.لرزش دست خیلی زیاده چشم ادم در میاد!!!!

زیاد نباید عجله کرد......... بزودی همه چی معلوم میشه.

4039
19-08-2009, 13:34
ممنون حسین جان
راستی مگه قرار نبود عکس و تریلر از گیم پلی بیاد بیرون؟!
هیچ خبری هم که هنوز نیومده!
گفتی ساعت 12 خبر ها و عکس ها منتشر میشه ولی الان که ساعت 2:30 ...

از اینجا میشه بصورت مستقیم کنفرانسو دید :

12:00 p.m. Press conference KONAMI DIGITAL ENTERTAINMENT GmbH
Rheinsaal, Sections 1 + 2, Congress Centre North

B3HZ@D
19-08-2009, 13:41
اقا برای این ویدئو لینک دیگه ای سراغ ندارین
صفحه کامل لود میشه ولی هیچ ویدئویی توش دیده نمیشه

4039
19-08-2009, 13:51
اقا برای این ویدئو لینک دیگه ای سراغ ندارین
صفحه کامل لود میشه ولی هیچ ویدئویی توش دیده نمیشه

شرمنده بهزاد جان هنوز هیچ سایتی کنفرانسو پخش زنده نکرده .فعلا میشه فقط از این لینک بصورت نوشتاری در جریان اتفاقات قرار گرفت .به محض اینکه یک سایت پوشش زنده بده حتما لینکشو میزارم .

joey jordison
19-08-2009, 13:54
سلام......
حسین جان ما که نمیتونیم ببینیم یک کمی از ویدیو و گیم پلی و .......توضیح میدی!
--------
راستی دوستان به نظر میرسه نبود UCL در نسخه PC درست باشه:41:

resident_evil
19-08-2009, 14:03
کدوم Gameplay ؟! همون که اون آقاهه داره حرف میزنه پشتش یکم از بازی رو نشون میدن ؟!

4039
19-08-2009, 14:03
مهران جان هنوز یک گیم پلی با کیفیت بالا ارائه نشده و همهش با دوربینای کوچیک گرفته شده که یک مقداری لرزش دست و عدم وضوح تصویر توشون وجود داره .
اما من برداشت خودم و 10 -20 نفر از کاربرای سایت WENB رو میگم . انیمیشن های دویدن و حرکات دیگه متنوع و واقعی تر شده اما همونطوریکه دیشب آدام هم گفت هنوز از نقطه نظر تنوع انیمیشن به فیفا نمیرسه .سرعت بازی توی ویدئوهایی که من دیدم هنوز یک مقدار بالا بود که البته کسانیکه توی نمایشگاه هستن میگن بخاطر کیفیت فیلمبرداریه و در حقیقت اینجوری نیست .
نفوذ به قلب دفاع حریف خیلی مشکل شده این توی گیم پلی به وضوح دیده میشه .
من امیدوارم یک ویدئوی با کیفیت هرچه زودتر ارائه بشه که نظر شما و بقیه بچه هارو بخونم .شاید من به اندازه بقیه دقت نظر نداشته باشم و زوایا رو بخوبی نبینم .

alex-sina
19-08-2009, 14:14
اميدوارم هر چه زودتر يه گيم پلي عالي از بازي بده بيرون. چون ديگه تحمل ندارم :13:

4039
19-08-2009, 14:17
من اینو هم اضافه کنم که اکثر فن های بازی از این اجرا راضی هستن .شاید شما باهاشون آشنا نباشید ولی من چند ماه بااینا درارتباطم وتبادل نظر میکنیم فقط اینو بگم که خیلی سخت گیر و بد پسند هستن اما الان رضایت نسبی از بازی دارن .
یک تریلر جدید از بازی :

romell
19-08-2009, 14:35
من یک سوال دارم آیا کسا یی که گیم پلی رو دیدن حالا تنوع انیمشن به کنار منظورم اینه که آیا همین انیمشن هایی که گذاشتن مانند FIFA واقعی هستش مظورم راه رفتن دویدن شوت زدن کار کردن بازیکن با توپ و......

d_a_n_t_e
19-08-2009, 14:36
سلام......

راستی دوستان به نظر میرسه نبود UCL در نسخه PC درست باشه:41:

کنامی تایید کرد ؟

joey jordison
19-08-2009, 14:36
اینا را تو سایت WENB دیدم

کنامی تایید کرد ؟
فعلا حرفیاز کونامی در کار نبوده فقط امیدوارم صحت نداشته باشه!

B3HZ@D
19-08-2009, 14:44
سلام......
حسین جان ما که نمیتونیم ببینیم یک کمی از ویدیو و گیم پلی و .......توضیح میدی!
--------
راستی دوستان به نظر میرسه نبود UCL در نسخه PC درست باشه

از کجا فهمیدی که ucl در نسخه pc نیست؟!
کونامی چیزی گفت یا این که خبری منتشر شده؟

farryad
19-08-2009, 14:45
اينو كسي ميتونه ببينه؟
براي من يوتيوب فيلتره

farryad
19-08-2009, 14:47
تاريخ انتشار بازي

We’ve just had confirmation from Konami on the release dates of PES 2010 for all formats, hurrah!

PS3/Xbox 360/PC versions of the game will be released on October 23rd

PS2/PSP versions will get a November 6th release.

And finally the Wii instalment is set for a November 20thth release.

The countdown hath begun.
Football soccer football soccer..
All around the world..

4039
19-08-2009, 14:50
من یک سوال دارم آیا کسا یی که گیم پلی رو دیدن حالا تنوع انیمشن به کنار منظورم اینه که آیا همین انیمشن هایی که گذاشتن مانند FIFA واقعی هستش مظورم راه رفتن دویدن شوت زدن کار کردن بازیکن با توپ و......

راستشو بخای هنوز خیلی از حرکات 2009 توی بازی دیده میشه ولی این انیمیشن های جدید در سطح فیفاست اما تنوعش خیلی کمتر از فیفا هستش که این مساله سبب شده به اندازه فیفا بازی واقعی جلوه نکنه .
این تریلر جدید که صفه قبل گذاشتم چیزی جالبیه .چند تا فریب جدید اضافه شده .

bbp
19-08-2009, 14:56
اينو كسي ميتونه ببينه؟
براي من يوتيوب فيلتره

از اينجا دانلود كنيد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3DOTL4ShdzuRE&GetVideo.x=137&GetVideo.y=30

متاسفانه همچنان استيل دويدن بازيكنها مثل شترمرغ هست...

romell
19-08-2009, 14:59
راستشو بخای هنوز خیلی از حرکات 2009 توی بازی دیده میشه ولی این انیمیشن های جدید در سطح فیفاست اما تنوعش خیلی کمتر از فیفا هستش که این مساله سبب شده به اندازه فیفا بازی واقعی جلوه نکنه .
این تریلر جدید که صفه قبل گذاشتم چیزی جالبیه .چند تا فریب جدید اضافه شده .

ممنون از پاسخت خوب جای خوشحالی داره به هر حال 80 درصد ساخت بازی تموم شده و صد در صد انیمشن های جدید هم اضافه میکنن البته لازم به ذکر هستش که FIFA از سال 2007 شروع به ریختن موشن کپچر کرد و هر سال زیاد ش کرد به هر حال کونامی یه تکونی به خودش داد و...........

B3HZ@D
19-08-2009, 15:00
تاریخ انتشار بازی به تاریخ خودمون کی میشه؟
امروز اسکرین شات از بازی میدن بیرون؟

4039
19-08-2009, 15:07

کنفرانس کونامی امروز خیلی کوتاه بود و فقط همین تریلرو دادن و تاریخ بازیو گفتن .بعضیا میگن کونامی نمیخواد همه چیزو یک دفه رو کنه .آخه همه منتظر اخبار جدید لایسنسها , گیم پلی از بازی و چیزای دیگه بودن .

B3HZ@D
19-08-2009, 15:11
یعنی کونامی فقط همین تریلر رو نشون داد و کارش تموم شد؟!
پس خبری عکسی هیچ چیز دیگه ای از بازی منتشر نمیشه؟

JUSTIN11
19-08-2009, 15:13

میشه 1 ابان....

به نظر من و بیشتر اونائی که بازی رو دیدن اینه که گرافیک خیلی خوبه-درجه سختی بازی خیلی خوبه-انیمیشنها کم هستند و از این نظر به فیفا نمیرسه(این فیفا خیلی توقعات رو برده بالا)
و فکر میکنم تا انتشار بازی و عرضه اون همین طور باقی بمونه......

من که راضیم...

4039
19-08-2009, 15:14
بهزاد جان منظورم توی کنفرانس بود ببخشید جمله رو کامل ننوشتم .حالا فرض بعید گیم پلی هم منتشر نکنن یکی از بچه ها دوربین HD برده اونجا یک گیم با کیفیت از بازی ارائه میکنه .تازه جلسه پرسش و پاسخ با سیباس هنوز مونده .

mohammad_87
19-08-2009, 15:14

PS3/Xbox 360/PC versions of the game will be released on October 23rd

PS2/PSP versions will get a November 6th release.

And finally the Wii instalment is set for a November 20thth release

به تاریخ خودمون میشه به ترتیب 1 آبان برای PS3/Xbox 360/PC و 15 آبان برای PS2/PSP و 29 آبان هم برای Wii .

joey jordison
19-08-2009, 15:15
از کجا فهمیدی که ucl در نسخه pc نیست؟!
کونامی چیزی گفت یا این که خبری منتشر شده؟
بعضیها تو فرومهای خارجی اشاراتی داشتند که فقط روی wii ,ps3 , x360 خواهد بود!بعضی هم بگم گفتن روی pc هم هست!کونامی که حرف نزده!

MORTAZA.2FUN
19-08-2009, 15:22
از اينجا دانلود كنيد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3DOTL4ShdzuRE&GetVideo.x=137&GetVideo.y=30

متاسفانه همچنان استيل دويدن بازيكنها مثل شترمرغ هست...
سلام تائید میشه ..
چرا بازیکنا عین هو سیخه کباب , سیخ واستادن ؟؟؟:((((((((

B3HZ@D
19-08-2009, 15:29
حسین جان میشه لطف کنی و ادامه ترجمه اون متنی که چند صفحه قبل گذاشتی رو بذاری
ممنون میشم

دیگه الان کونامی نمایش یا کنفرانس دیگه ای برای pes نداره؟!

MicrosoftH
19-08-2009, 15:35
خدا کنه تو این نسخه جدیدش چند ضعف داره درست کنه
یکی استادیوم هاش رو سروسامون ببخشه دوم
وقتی یک ضربه آزاد فرض کنید 21 متر میزندید توپ به دیواره دفاعی میخوره و برمیگرده بازیکنه ثابت می ایسته حرکتی نمیکنه
اعصاب آدم رو خورد میکنه

B3HZ@D
19-08-2009, 15:44
والا کونامی گفته که دیگه بازیکنان بعد از زدن ضربه ثابت نمی ایستن و مشکل برطرف شده
منظور شما رو از استادیوم ها نفهمیدم ولی طراحی استادیوم ها توی اسکرین هایی که منتشر شده خوب بوده
ولی هنوز تعداد ورزشگاه ها کاملا مشخص نیست

mohammad_87
19-08-2009, 15:46
خدا کنه تو این نسخه جدیدش چند ضعف داره درست کنه
یکی استادیوم هاش رو سروسامون ببخشه دوم
وقتی یک ضربه آزاد فرض کنید 21 متر میزندید توپ به دیواره دفاعی میخوره و برمیگرده بازیکنه ثابت می ایسته حرکتی نمیکنه
اعصاب آدم رو خورد میکنه
اگه صفحه های قبل رو ببینی می بینی که هم لیست استادیوم های جدید نوشته شده و هم اینکه تایید شده دیگه بازیکن بعد از ضربه ایستگاهی یادش نمیره تو زمین فوتباله...

4039
19-08-2009, 16:00
اینم یک ویدئو با کیفیت بالا از گیم پلی بازی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _part_1-12435_en.html

البته اینو هم بگم اینا دارن روی درجه آسون بازی میکنن که نسبت به اون چند تا ویدئوی دیگه خیلی متفاوته .

Y@var
19-08-2009, 16:05
من اینو هم اضافه کنم که اکثر فن های بازی از این اجرا راضی هستن .شاید شما باهاشون آشنا نباشید ولی من چند ماه بااینا درارتباطم وتبادل نظر میکنیم فقط اینو بگم که خیلی سخت گیر و بد پسند هستن اما الان رضایت نسبی از بازی دارن .
یک تریلر جدید از بازی :

اینم لینک بدون قیلترش:

برای استفاده از لینک های Youtube کافیه به جای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تایپ کنین

فقط برای اطلاع رسانی بود!

mohammad_87
19-08-2009, 16:15
اینم یک ویدئو با کیفیت بالا از گیم پلی بازی :بابا من که همون فلش رو داشتم دانلود میکردم رو 91 درصد ارتباطش قطع شد ریسام کردم اومد از اول(اون هم دپ)اوج عصبانیت رو بهم تحمیل کرد...:19:خدا رییس مخابرات منطقمون رو لعنت کنه(ایشاا...) داشتیم با adsl حال میکردیم ورداشت پیش شمارمونو عوض کرد.
-----------------------------------
راستی از این سیباس چیزی درنیومد؟کنفرانسش کی هستش؟

joey jordison
19-08-2009, 16:16
یعنی گیم پلی افتضاح هست

MORTAZA.2FUN
19-08-2009, 16:19
اینم یک ویدئو با کیفیت بالا از گیم پلی بازی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _part_1-12435_en.html

البته اینو هم بگم اینا دارن روی درجه آسون بازی میکنن که نسبت به اون چند تا ویدئوی دیگه خیلی متفاوته .
سلام حسین جان
ممنونم که این همه واسه تاپیک زحمت میکشی ...
یه خواهش دارم اگه میشه اینو یه جایه دیگه اپ کن چون من هی خواستم پیج رو باز کنم ولی باز نمیشه یه لود میکنه دیگه باز نمیشه ...
ممنونم:10: :42:

Elendil1
19-08-2009, 16:23
دانلود گیم پلی نمایشگاه گیمز کام PES 2010 ::

joey jordison
19-08-2009, 16:31
Elendil1 جان کیفیت این ویدیو چه جوری هست؟

B3HZ@D
19-08-2009, 16:33
یعنی گیم پلی افتضاح هست

من که نفهمیدم شما روی چه حسابی میگی گیم پلی افتضاحه؟!

4039
19-08-2009, 16:34
دانلود گیم پلی نمایشگاه گیمز کام PES 2010 ::

فکر میکنم این تریلر بازی باشه گیم پلی نیست .

سلام حسین جان
ممنونم که این همه واسه تاپیک زحمت میکشی ...
یه خواهش دارم اگه میشه اینو یه جایه دیگه اپ کن چون من هی خواستم پیج رو باز کنم ولی باز نمیشه یه لود میکنه دیگه باز نمیشه ...
ممنونم:10: :42:

به نظر من اینو دانلود نکنید بهتره چون درجه سختی بازی کمه و هوش مصنوعی در ضعیف ترین حالته بعد قضاوت درستی از بازی نمیتونین داشته باشین .به نظر من اگه میتونید اینو ببینین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته کیفیتش کمتره اما خیلی با اون یکی فرق میکنه .کسانیکه دارن اینو بازی میکنن معلومه خیلی روی بازی مسلط هستد .

من نظر کلی خودمو بگم .انیمیشنهایی که کونامی به بازی اضافه کرده خیلی عالی هستن اما متاسفانه خیلی کمن خیلی .این مساله سبب شده هنوزم تا حدودی گیم پلی 2009 تداعی بشه .چه جوری بگم شده ملغمه ای از PES 2009 +انیمیشن های جدید که تعدادشون کمه .اگه تعداد این حرکات جدید زیاد تر میشد دیگه هیچ حرفو حدیثی باقی نمیموند .
در ضمن من کنترل 360 درجه رو توی این گیم پلی ها ندیدم شاید هنوز اضافه نشده .

joey jordison
19-08-2009, 16:39
من که نفهمیدم شما روی چه حسابی میگی گیم پلی افتضاحه؟
اشتباه نشه من حالت سوالی پرسیدم!!از کسانی که گیم پلی بازی را دیدین!!
من دارم یک دونه ویدیو میبینم که کیفیتش بد هست و نمیشه قضاوتی کرد دربارش

mohammad_87
19-08-2009, 16:42
من نظر کلی خودمو بگم .انیمیشنهایی که کونامی به بازی اضافه کرده خیلی عالی هستن اما متاسفانه خیلی کمن خیلی .این مساله سبب شده هنوزم تا حدودی گیم پلی 2009 تداعی بشه .چه جوری بگم شده ملغمه ای از PES 2009 +انیمیشن های جدید که تعدادشون کمه .اگه تعداد این حرکات جدید زیاد تر میشد دیگه هیچ حرفو حدیثی باقی نمیموند .
در ضمن من کنترل 360 درجه رو توی این گیم پلی ها ندیدم شاید هنوز اضافه نشده .
حسین جان چون خود کونامی گفته بود تو این گیم پلی همه انیمیشن ها کامل وارد شده یعنی نباید امید داشته باشیم که بهتر از این بشه نه؟
بعد این مصاحبه با سیباس انجام شد؟تو wenb خبری نشده هنوز؟

JUSTIN11
19-08-2009, 16:43
دوستان لینک دانلود اینا رو اگه پیدا کردید بذارید:

1.تریلر pes در نمایشگاه GC
2.اون ویدئو گیم پلی باکیفیت که حسین جان در پست قبلی گذاشتند.

ممنون.

Behnam_o2
19-08-2009, 16:43
نمیدونم اینارو دیدین یا نه فیس بازیکنان آلمان:

4039
19-08-2009, 16:49
حسین جان چون خود کونامی گفته بود تو این گیم پلی همه انیمیشن ها کامل وارد شده یعنی نباید امید داشته باشیم که بهتر از این بشه نه؟
بعد این مصاحبه با سیباس انجام شد؟تو wenb خبری نشده هنوز؟

اتفاقا قراره انیمیشن های جدید اضافه بشه و همین مساله هنوز منو خیلی دلگرم نگه داشته.
هنوز با سیباس مصاحبه ای صورت نگرفته . از امروز تا فردا باید گوش به زنگ اطلاعات جدید باشیم حالا یا گیم پلی یا خبر یا اسکرین شات یا مصاحبه و ....

JUSTIN11
19-08-2009, 16:55
البته دوستان ما فقط داریم در مورد انیمیشنهای بازی بحث میکنیم......بقیه موارد عالی هستند.فقط کافیه چندتا انیمیشن دیگه به بازی اضافه بشه.
تازه هنوز حرکت 360 به بازی اضافه نشده.که اگه اضافه بشه به تبع انیمیشنهای دیگه هم اضافه خواهد شد.
به نظر من تا به اینجا خوب پیشرفت داشته....

bbp
19-08-2009, 17:05

اين باز اميدوار كننده بود مخصوصا پاس دادنها كه طبيعي تر شده...

Elendil1
19-08-2009, 17:07
Elendil1 جان کیفیت این ویدیو چه جوری هست؟

کپی کیفیت یوتیوب از همونجا دانلود کردم و بعد آپ کردم.

فکر میکنم این تریلر بازی باشه گیم پلی نیست .

ب.

فکر نکنم تریلر باشه ، هنوز خودم وقت نکردم ببینم :31: اینقدر ویدیو ریخته رو سرم (همش رو هم بادی آپ کنم) ،
کارام که تموم شد می بینم بهتون خبر میدم!:31:

در ضمن باره قبل لینکش خراب بود، این بار امتحان کنید :

mohammad_87
19-08-2009, 17:07
البته دوستان ما فقط داریم در مورد انیمیشنهای بازی بحث میکنیم......بقیه موارد عالی هستند.فقط کافیه چندتا انیمیشن دیگه به بازی اضافه بشه.
تازه هنوز حرکت 360 به بازی اضافه نشده.که اگه اضافه بشه به تبع انیمیشنهای دیگه هم اضافه خواهد شد.

اگه اینطوره پس چرا گفتن تو این گیم پلی که 80 درصد تکمیله،تمام انیمیشن ها وارد شده.قرار بود امروز کامل باشه

4039
19-08-2009, 17:09

دقیقا با شما موافقم دوست عزیز .من فکر میکنم یک مقدار توقعات ما بالا رفته .کدوم سال کونامی اینقدر روی بازی کار کرده بود ؟من فکر میکنم امسال کونامی به اندازه چند سال کار کرده .
کل بازی اورهال شده دیگه چی میخواییم ؟ از آنلاین گرفته تا گرافیک , انیمیشن و اضافه کردن موشن کپچر به بازی , صدا گذاری , سیستم ها و تاکتیکهای جدید که جدا جذابن , نورپردازی اونم از نوع داینامیک , طراحی بسیار عالیه ورزشگاهها, تغییر و تحول اساسی در مستر لیگ , لیسانسهای جدید مثل لیگ قهرمانان که به گوش میرسه اخبار جدیدی از لایسنسها در راه , حرکت و کنترل 360 درجه ( چقدر فیفا روی این نوآوری مانور داد!) , توجه به مسائل ریز بازی مثل تشکیلات کنار زمین برطرف کردن ایرادات و باگهای نسخه قبلی بازی و خیلی چیزای دیگه که ...
اگه نگیم تا الان کونامی خودشو به EA نرسونده حداقل با جرات میتونیم بگیم خیلی بهش نزدیک شده و اگه با همین روند جلو برده به احتمال زیاد سال بعد رقیبشو جا میزاره .

B3HZ@D
19-08-2009, 17:15
اقا یکی میشه دقیقا بگه ما کدوم تریلر رو نگاه کنیم؟!
انواع و اقسام لینک ها رو گذاشتین ما هم که نمیدونیم کدوم رو نگاه کنیم؟
مدت تریلر چند دقیقه است؟
چون قبلا یک تریلر داشتم نگاه می کردم 1 دقیقه و خرده ای بود....همینه؟!

MORTAZA.2FUN
19-08-2009, 17:18
به نظر من اینو دانلود نکنید بهتره چون درجه سختی بازی کمه و هوش مصنوعی در ضعیف ترین حالته بعد قضاوت درستی از بازی نمیتونین داشته باشین .به نظر من اگه میتونید اینو ببینین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته کیفیتش کمتره اما خیلی با اون یکی فرق میکنه .کسانیکه دارن اینو بازی میکنن معلومه خیلی روی بازی مسلط هستد .
ممنون حسین جان واقعا عالی بود ...
دوستان عزیز اگه نظر منو می خواین حتما اینو نگاه کنین خیلی با اون قبلی ها فرق داره ...
واقعا کسانی که دارن بازی می کنین حرفه ای هستن... اصلا نمی تونستن به داروازها نزدیک بشن به سختی ....
و از نظر من تو این یکی استایل بازیکنان بهتر شده و فایل تحمل هست حیف که کمی تاره تصویر ..
بازم ممنونم .

اين باز اميدوار كننده بود مخصوصا پاس دادنها كه طبيعي تر شده...
کاملا تائید میشه

MORTAZA.2FUN
19-08-2009, 17:21
مدت تریلر چند دقیقه است؟
اینو:

حدودا 8 دقیقه... یه مسابقه جذاب هستش :دی
خیر این یکی دیکست....

farryad
19-08-2009, 17:23
مدت تریلر چند دقیقه است؟

كلا من 4 تا ديدم

اين آخري چيز باحاليه
بازيكنا رو تو تونل ورزشگاه نشون ميده!

4039
19-08-2009, 17:26
ممنون حسین جان واقعا عالی بود ...
دوستان عزیز اگه نظر منون می خواین حتما اینو نگاه کنین خیلی با اون قبلی ها فرق داره ...
واقعا کسانی که دارن بازی می کنین حرفه ای هستن اصن نمی تونستیند به داروازها نزدیک بشن به سختی ....
و از نظر من تو این یکی استیل بازیکنان بهتر شده و فیل تحمل هست حی که کمی تاره تصویر ..
بازم ممنونم .

کاملا تائید میشه
راستش منم میخواستم همینو بگم گفتم شاید دارم اشتباه میکنم .ولی اگه خوب دقت کنید انیمیشن های دویدن توی این ویدئو با اون یکی فرق میکنه .اون یکی ویدئو که درجه سختی کمی داره خیلی به 2009 شبیه هستش اما انیمیشن های این یکی یک مقدار فرق میکنه بخصوص توی دویدن ها همینطور کنترل توپ و پاس دادن ها .

MORTAZA.2FUN
19-08-2009, 17:34
راستش منم میخواستم همینو بگم گفتم شاید دارم اشتباه میکنم .ولی اگه خوب دقت کنید انیمیشن های دویدن توی این ویدئو با اون یکی فرق میکنه .اون یکی ویدئو که درجه سختی کمی داره خیلی به 2009 شبیه هستش اما انیمیشن های این یکی یک مقدار فرق میکنه بخصوص توی دویدن ها همینطور کنترل توپ و پاس دادن ها .
اگه دقت کرده باشین دریبل هاشون خیلی روون و راحته و با تسلط کامل کار میکنن ... وعکس العمل سریعی انجام میدن .
اگه اشتباه نکنم حرکت 360 درجه رو تو این ویدئو نشون میده که اعمال کردن ؟؟؟

Masoud King
19-08-2009, 17:35
سلام!
اون ویدئو از گیم پلای بازی که تو سایت gamersyde.com گذاشته شده بود رو دیدم!
سازندگان PES 2010 فقط به گرافیک و جلوه ی بصری بازی توجه کردن وگرنه گیم پلی با سال قبل تفاوت آنچنانی نداشت!
یه صحنه بود که مسی با بیرون پا سانتر کرد من نفهمیدم با یه بغل پا چطوری سانتر بلند رو انجام داد!!!
ااحتمالا درجه سختی هم در پائین ترین حد ممکن گذاشته شده بود چون دروازه بان که میشه گفت فقط وجود فیزیکی داخل دروازه داشت و اصلا به توپ کاری نداشت!!
آنری هم وقتی گل میزنه خیلی آروم می دوه! انگار نه انگار که گل زده!! بعد از گلش من یه لحظه فکر کردم که نمیه تموم شد!!
اون چیزی که من فکر می کردم نبود بازی! اینقدر سر و صدا کرده بودن واسه بازی که من فکر کردم این دیگه چی میشه ولی بازی اون چیزی که گفته شده بوده بود هم نبود!!
البته منطور از گیم پلی نگاهی هست به صورت کلی به شیوه انجام بازی میشه! چون قسمت تاکتیک و این حرفا رو نمیشه از ویدئو فهمید! البته چرخشش های بازیکنا کند تر شده بود که اینم امیدوار کنندس!
البته نباید از گرافیک زیبای بازی هم گذشت!
کلا در زمینه گرافیک بازی خیلی خیلی پیشرفت داشته!

Elendil1
19-08-2009, 17:42
کپی کیفیت یوتیوب از همونجا دانلود کردم و بعد آپ کردم.

فکر نکنم تریلر باشه ، هنوز خودم وقت نکردم ببینم :31: اینقدر ویدیو ریخته رو سرم (همش رو هم بادی آپ کنم) ،
کارام که تموم شد می بینم بهتون خبر میدم!:31:

در ضمن باره قبل لینکش خراب بود، این بار امتحان کنید :

یه چند دقیقه ای پیش دیدم، همون گیم پلی بود، ولی کیفیتش به شدت پایین !!
خاک تو سرشون موبایلشون هم کیفیت نداره:31::31::31:

mohammad_87
19-08-2009, 17:46

اگه دقت کرده باشین دریبل هاشون خیلی روون و راحته و با تسلط کامل کار میکنن ... وعکس العمل سریعی انجام میدن .
اگه اشتباه نکنم حرکت 360 درجه رو تو این ویدئو نشون میده که اعمال کردن ؟؟؟
من که فعلا به حرفهای شما بسنده می کنم تا فردا برم کافی نت ببینم همه رو.ولی اینی که الان شما دارید میگید تو نمایشگاه بوده؟همون که حسین جان گفته بود بادوربین hd یکی می خواد بگیره؟

Elendil1
19-08-2009, 17:50
سلام!
اون ویدئو از گیم پلای بازی که تو سایت gamersyde.com گذاشته شده بود رو دیدم!
سازندگان PES 2010 فقط به گرافیک و جلوه ی بصری بازی توجه کردن وگرنه گیم پلی با سال قبل تفاوت آنچنانی نداشت!
یه صحنه بود که مسی با بیرون پا سانتر کرد من نفهمیدم با یه بغل پا چطوری سانتر بلند رو انجام داد!!!
ااحتمالا درجه سختی هم در پائین ترین حد ممکن گذاشته شده بود چون دروازه بان که میشه گفت فقط وجود فیزیکی داخل دروازه داشت و اصلا به توپ کاری نداشت!!
آنری هم وقتی گل میزنه خیلی آروم می دوه! انگار نه انگار که گل زده!! بعد از گلش من یه لحظه فکر کردم که نمیه تموم شد!!
اون چیزی که من فکر می کردم نبود بازی! اینقدر سر و صدا کرده بودن واسه بازی که من فکر کردم این دیگه چی میشه ولی بازی اون چیزی که گفته شده بوده بود هم نبود!!
البته منطور از گیم پلی نگاهی هست به صورت کلی به شیوه انجام بازی میشه! چون قسمت تاکتیک و این حرفا رو نمیشه از ویدئو فهمید! البته چرخشش های بازیکنا کند تر شده بود که اینم امیدوار کنندس!
البته نباید از گرافیک زیبای بازی هم گذشت!
کلا در زمینه گرافیک بازی خیلی خیلی پیشرفت داشته!

100 در 100 تایید میشه.

با تمام احترامی که برای کونامی و این کاری که امسال انجام داد قائلم ولی... منی که هردو فوتبال رو بازی
می کنم انتظارم از این بازی یه چیز دیگه بود! تریلر فیفا10 رو که دیدم، جدآ تعجب کردم ، واقعیت کامل شده، برید تو تاپیکش ، و اون رو هم حتما ببینید، البته شاید کیفیت ویدیو های PES پایین بوده من و... نتونستن خوب تشخیص بدن ، ولی بازم همون گیم پلی ساله پیشه( پیشرفتش خیلی کم بوده)، فقط گرافیک رفته بالا همین!

swastika
19-08-2009, 17:52
با چي ميرين تو يو توب واسه من ف/ي/ل/ت/ر/ه

Elendil1
19-08-2009, 17:57

صفحه ی های قبل رو ببین خب!!! لینک دانلود :

Behnam_o2
19-08-2009, 17:58
من اینو یه جا خوندم نمیدونم درسته یا نه:

Minimum requirements:

System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1 System, Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 2,6 GHz
RAM: 1,5 GB
Hard disk space: 9 GB
Video: GeForce 6800GT 256 MB

Recommended requirements:

System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz
RAM: 2,5 GB
Hard disk space: 10 GB
Video: GeForce 8600 GT 512 mb

saeed_cpu_full
19-08-2009, 17:58
راستش اون چيزی كه انتظار داشتم نبود يه خورده انيميشن ها كند و غير واقعی بود ... ولی در عوض روی گرافيك خيلی
كار كردن و از لحاظ گرافيكی خيلی خيلی پيشرفت داشته

Elendil1
19-08-2009, 18:10
راستش اون چيزی كه انتظار داشتم نبود يه خورده انيميشن ها كند و غير واقعی بود ... ولی در عوض روی گرافيك خيلی
كار كردن و از لحاظ گرافيكی خيلی خيلی پيشرفت داشته

این همه سرو صدا به خاطر همین ؟؟:18:

saeed_cpu_full
19-08-2009, 18:30

حالا شايد روی گيم پلی‌ بيشتر كار كنن ... و همينطور روی‌ انيميشن ها

MORTAZA.2FUN
19-08-2009, 18:31
من که فعلا به حرفهای شما بسنده می کنم تا فردا برم کافی نت ببینم همه رو.ولی اینی که الان شما دارید میگید تو نمایشگاه بوده؟همون که حسین جان گفته بود بادوربین hd یکی می خواد بگیره؟
سلام محمد جان
نه عزیز این اون نیستش این یکی دیگست فقط تنها اشکالش اینه که بد فیلمبرداری کردن و دستی هست .. کمی تصویر تاره .

دوست عزیز شما هر لینکی از یوتاب داشتین به اینجا بدین و دانلود کنین :

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
از دوستان عزیز معذرت می خوام اگه که پستم به این تاپیک ربطی نداشت :11:

Elendil1
19-08-2009, 18:37
سلام محمد جان
نه عزیز این اون نیستش این یکی دیگست فقط تنها اشکالش اینه که بد فیلمبرداری کردن و دستی هست .. کمی تصویر تاره .

دوست عزیز شما هر لینکی از یوتاب داشتین به اینجا بدین و دانلود کنین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
از دوستان عزیز معذرت می خوام اگه که پستم به این تاپیک ربطی نداشت :11:
1-خدا از زبونت بشنوه!! امیدواریم اشکال از دوربین باشه
2-نه اتفاقآ ربط داشت ، چون لینک های یوتیوب اینجا داره زیاد میشه.

romell
19-08-2009, 18:47
واقعا من در تعجبم بازی این همه پیشرفت داشته اونوقت ............:18:

farryad
19-08-2009, 18:49

اين دوستان همشون فيفا بازن ونميخوان پيشرفت بازي رو قبول كنن:27:

bbp
19-08-2009, 19:04

ايني كه پيشرفت داشته هيچ شكي نيست.
من خودم هميشه نسبت به ورژنهاي بعدي اين بازي اميدوارم.

اگر يادتون باشه كونامي با عرضه PES 2008 قدمي نو بر عرصه تغيير كلي بازي نهاد اما چون همونطور كه گفتم تغيير كلي بود متاسفانه پروژه با شكست مواجه شد كه دور از انتظار نبود و كمپاني كونامي از هوادارانش عذرخواهي كرد و قول اصلاح ايرادات بازي رو داد و به قول معروف با عرضه PES2009 از دل هواداران در بياره...

حالا ما هم بي انصافي نكنيم...
من از تك تك شما ميپرسم...

آيا شما از 2009 نسبت به 2008 راضي تر نبوديد؟

اكثر ماها اين نظر رو داريم و حالا با اومدن 2010 مسلما تغيراتي بهينه فراواني در جهت بهبود ورژن قبل به كار رفته و اميدمون رو براي سالهاي بعد بايد بيشتر كنيم كه يه سيمولاتور واقعي از فوتبال رو در آينده از كونامي دريافت خواهيم كرد...

به اميد اون روز...

من به شخصه كمپاني كونامي رو براي ساحت بازيهاي قشنگش تحسين ميكنم مخصوصا سري بازيهاي PES :11:

4039
19-08-2009, 19:04

این همه سر و صدا به خاطر این موارده:

- بهینه سازی بخش آنلاین
- پیشرفت حیرت انگیز بخش گرافیک
-استارت اصلاح بخش انیمیشن و اضافه کردن موشن کپچر به بازی
-اصلاح و بهبود بخش صدا گذاری ( چنت ها )
- اضافه شدن بخش سیستم ها و تاکتیکهای جدید ( سیستم کارت و گیم پلن )
- پیشرفت در بخش نورپردازی اون هم از نوع داینامیک
- طراحی بسیار عالیه ورزشگاهها
- تغییر و تحول بنیادی در مستر لیگ
- لیسانسهای جدید که قراره به زودی اخبار جدیدی ازشون منتشر بشه
- اضافه کردن حرکت و کنترل 360 درجه
- توجه به مسائل ریز بازی و برطرف کردن ایرادات و باگهای نسخه قبلی بازی...
-طراحی تحسین برانگیز چهره بازیکنان
-و موارد ریزو درشت دیگه

از حق نگذریم که هرکدوم از موارد بالا چیز کمی به حساب نمیاد .

ما باید به آهنگ رشد توجه کنیم و بضاعتی که یک شرکت داره مطمئنا متوجه منظورم میشی. من فقط از همه خواهش میکنم این بازیو با فیفا مقایسه نکنید چون بدون شک دوباره بحث و جنجال به پا میشه ما باید PES 2010 رو با 2009 مقایسه کنیم .من فقط اینو توی پرانتز بگم توی بخش انیمیشن کاملا حق با شماست اگه به فیفا نمره 100 بدیم PES به زور 40 میگیره .کونامی به نظر میرسه عزم خودشو برای اصلاح این بخش هم جزم کرده .
اما تو بقیه بخش ها بجز لایسنسها امسال شاهد رقابت تنگاتنگی بین این دو شرکت بزرگ خواهیم بود که واقعا جای خوشحالی داره چون زورآزمایی اینا نهایتا به نفع من وشما میشه .
وقتی اکثر کارشناسای بزرگ دنیای بازی متفق القول دارن میگن کونامی با PES2010 داره به دوران اوجش برمیگرده دیگه این وسط فکر نمیکنم حرفهای ما محلی از اعراب داشته باشه .

اگه این صحبتهای من باعث رنجش شما یا بقیه دوستان خوبم توی بخش فیفا شد من از همشون معذرت خواهی میکنم حقیقتا فقط میخواستم واقعیتهای مرتبط با این بازیو بیان کنم .

امیرگیم
19-08-2009, 19:06
سلام بروبچ :5:
حالا که دنبال فوتبال جدید هستید پیشنهاد می دم فوتبال PGC 9 یا جام خلیج فارس با آخرین نقل و انتقالات فصل جدید اروپا و نهمین لیگ ایران را امتحان کنید یکی از مزیت هاش اینه که یه برنامه بروزرسانی نقل و انتقالات رو هم داره ...

Elendil1
19-08-2009, 19:07

در حدی نیستی بخوام جوابت رو بدم...{، خوب ویدیوها رو ببنین ، من بارها گفتم که هر دو فوتبال رو بازی می کنم}

تریلر گیمزکام :(نمی دونم تاحالا گذاشته شده یا نه ، ولی این تریلر هست نه گیم پلی).

saeed_cpu_full
19-08-2009, 19:08

يه خورده تعصب رو بزاريد كنار ... انيميشن های بازی رو يه بار‌ ديگه با دقت ببينيد ( همه چی كه توی گرافيك خلاصه
نميشه ) اگرم بازی پيشرفت كنه چه سودی واسه ما داره بيايم الكی پيشرفتش رو انكار كنيم ... توی بخش گرافيك
بازی فوق العاده شده توی پستمم گفتم ولی انيميشن هاش حالم رو بدجوری گرفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Elendil1
19-08-2009, 19:10
این همه سر و صدا به خاطر موارده:

- بهینه سازی بخش آنلاین
-و موارد ریزو درشت دیگه

ما باید به آهنگ رشد توجه کنیم و بضاعتی که یک شرکت داره مطمئنا متوجه منظورم میشی. من فقط از همه خواهش میکنم این بازیو با فیفا مقایسه نکنید چون بدون شک دوباره بحث و جنجال به پا میشه ما باید PES 2010 رو با 2009 مقایسه کنیم .من فقط اینو توی پرانتز بگم توی بخش انیمیشن کاملا حق با شماست اگه به فیفا نمره 100 بدیم PES به زور 40 میگیره .کونامی به نظر میرسه عزم خودشو برای اصلاح این بخش هم جزم کرده .
اما تو بقیه بخش ها بجز لایسنسها امسال شاهد رقابت تنگاتنگی بین این دو شرکت بزرگ خواهیم بود که واقعا جای خوشحالی داره چون زورآزمایی اینا نهایتا به نفع من وشما میشه .
وقتی اکثر کارشناسای بزرگ دنیای بازی متفق القول دارن میگن کونامی با PES2010 داره به دوران اوجش برمیگیره دیگه این وسط فکر نمیکنم حرفهای ما محلی از اعراب داشته باشه .

اگه این صحبتهای من باعث رنجش شما یا بقیه دوستان خوبم توی بخش فیفا شد من از همشون معذرت خواهی میکنم حقیقتا فقط میخواستم واقعیتهای مرتبط با این بازیو بیان کنم .

منم قبلآ گفتم که رقابت بین این دوتا به نفع ماست... و نخواستم دعوایی راه بندازم!!

romell
19-08-2009, 19:10
این همه سر و صدا به خاطر این موارده:

- بهینه سازی بخش آنلاین
-و موارد ریزو درشت دیگه

وقتی اکثر کارشناسای بزرگ دنیای بازی متفق القول دارن میگن کونامی با PES2010 داره به دوران اوجش برمیگیره دیگه این وسط فکر نمیکنم حرفهای ما محلی از اعراب داشته باشه .

آقا دمت گرم خداییش هی نمیخوایم چیزی بگیم ولش کن بیخیال واقعا درود به کونامی :11:

romell
19-08-2009, 19:14
يه خورده تعصب رو بزاريد كنار ... انيميشن های بازی رو يه بار‌ ديگه با دقت ببينيد ( همه چی كه توی گرافيك خلاصه
نميشه ) اگرم بازی پيشرفت كنه چه سودی واسه ما داره بيايم الكی پيشرفتش رو انكار كنيم ... توی بخش گرافيك
بازی فوق العاده شده توی پستمم گفتم ولی انيميشن هاش حالم رو بدجوری گرفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هنوز که ساخت بازی تموم نشده و صد در صد انیمشن های جدی میریزن توش مهم اینه که بازی بااین پیشرفت عجیبی که داشته واقعا امسال که خود من از دوباره به طرف این بازی میرم و لی سال دیگه FIFA به مشکل برمیخوره مهم اینه که PES استارتش رو زد

B3HZ@D
19-08-2009, 19:18
ما که توی خبرها خوندیم کسانی که بازی رو تست کردن از گیم پلی بازی خیلی راضی بودن
حالا چطوریه که یک سری از دوستان میگن انیمیشن ها خوب نیست؟!
این رو هم فراموش نکنین که بازی هنوز کامل نشده

farryad
19-08-2009, 19:18
در حدی نیستی بخوام جوابت رو بدم...{، خوب ویدیوها رو ببنین ، من بارها گفتم که هر دو فوتبال رو بازی می کنم}

تریلر گیمزکام :(نمی دونم تاحالا گذاشته شده یا نه ، ولی این تریلر هست نه گیم پلی).

زياد تند نرو دوست عزيز احترام خودت رو نگهدار....

4039
19-08-2009, 19:20

حق با شماست منم با شما موافقم کونامی توی این بخش یک کم حال گیری کرد .من خودم به شخصه انتظار چیزی فراتر از اینو داشتم .اینجوری تصور میکردم که کلا یک گیم پلی جدید خواهیم دید اما متاسفانه شاید از 1000 تا حرکتی که برای بازیکنا تعریف شده باشه 900 تاش همون حرکات نسخه قبلی بازیه .شایدم توقع ما بالاست و برای سال اولی که کونامی موشن کپچرو به بازی اضافه کرده خوب باشه در این مورد باید اهل فن نظر بدن .
هرچند که باید اینو هم در نظر داشته باشیم که هنوز بازی تکمیل نشده و انیمیشن های جدید به بازی اضافه خواهد شد .

4039
19-08-2009, 19:22

بهزاد جان همه قبول دارن انیمیشن ها خوب ساخته شده اما میگن تعدادش خیلی کمه .

saeed_cpu_full
19-08-2009, 19:26
هنوز که ساخت بازی تموم نشده و صد در صد انیمشن های جدی میریزن توش مهم اینه که بازی بااین پیشرفت عجیبی که داشته واقعا امسال که خود من از دوباره به طرف این بازی میرم و لی سال دیگه FIFA به مشکل برمیخوره مهم اینه که PES استارتش رو زد

حالا خوبه من توی صفحه ی قبل به Elendil1 همينايی كه شما گفتيد رو بهش گفته بودم !!

B3HZ@D
19-08-2009, 19:33
الان این دوستان دارن میگن گیم پلی بدتر شده هیچ تغییری با نسخه قبل نداشته
یکی میگه بازی خیلی کنده یکی دیگه میگه بازی هنوز سریعه!
در کل ما که نتونستیم بفهمیم بالاخره ما نفهمیدیم بازی کند شده یا سریع دشه؟!

romell
19-08-2009, 19:35
با سلام من با بدبختی یکی از بهترین کیفت دار ها رو دارم میبینم

به صورت تیکه تیکه به صورت هیچ تعصبی هر چی رو که دیدم براتون میذارم

بازی بین تیم های لیورپول و بارسلونا هستش بازیکن ها رو تو تونل داره نشون میده که میخوان برن تو زمین گرافیک بازی چه از لحاظ بافت های دیوار کاشی لباس بازیکنان نور پردازی و حرکات بازیکن ها در این بخش بی نظیر هستش بعد نشون میده که بازیکن ها داخل ورزشگاه میشن :18: واقعا تا اینجا حرف نداره چرا بازی اینجوری شده بقیه رو تو پست بعدی میگم منتظرم تا بارگذاری کامل بشه لعنت به این ا.............

saeed_cpu_full
19-08-2009, 19:58
الان این دوستان دارن میگن گیم پلی بدتر شده هیچ تغییری با نسخه قبل نداشته
یکی میگه بازی خیلی کنده یکی دیگه میگه بازی هنوز سریعه!
در کل ما که نتونستیم بفهمیم بالاخره ما نفهمیدیم بازی کند شده یا سریع دشه؟!

روندش كه مثل قبله ولی باز هم حركات جديد داره
روندش هم معموليه ... به نظرم همينطوری هم بايد باشه نه خيلی تند نه خيلی كند

bbp
19-08-2009, 20:04
آقا همين become a legend واقعا براي خيلي از طرفدارا يه حركت مثبت خوب بود ( من تا الانم دارم بازي ميكنم )

اين همه تريلر و فيلم و ... يجا بازي كردن خود آدم با گيم يه جاي ديگه...

هميشه همينطور بوده اول آدم گيم پلي و ... رو تو اين ترلرها و ... ميبينه نظرش يجوره اما وقتي خودش بازي رو انجام ميده مسلما نظري متفاوت خواهد داشت حالا يا مثبت يا منفي.
اما اگر جمع بندي بخوايم بكنيم من پيشبيني ميكنم اين ورژن جاي خاصي تو دل هواداران اين سري پيدا خواهد كرد و يه حال خاصي با خودش مياره ( همه جوانب و كارايي هاي بازي ) ميگيد نه اين پست منو يادتو باشه...

4039
19-08-2009, 20:52
ما داریم از ظهر فقط درمورد انیمیشن بازی صحبت میکنیم .کل یک بازی که فقط انیمیشن نیست .من این گیم پلی هایی که از بازی منتشر شده رو بارها نگاه کردم هر بار از یک زاویه .نکته ای که دقت منو به خودش جلب کرد هوش مصنوعیه این بازی بود که حقیقتا پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبل کرده .
مدافعین واقعا هوشمندانه دفاع میکنن , خط آفساید گیری خیلی زیبا شکل میگیره دفاع منطقه ای در کل زمین دائما درحال شکل گیریه از طرفی بازیکنا همدیگه رو خیلی خوب پوشش میدن و حملات با برنامه صورت میگیره اگه دقت کنید در زمانیکه تیم مقابل توپو از دست میده بلافاصله استراتژیشون عوض میشه ازاین طرف هم تیمی که توپگیری کرده با حساب و کتاب حمله رو شروع میکنه مثلا یکی یا دوتا از بازیکنا با تمام سرعت توی عمق تیم حریف وارد میشن و بازیکنای بال و کناری زمین به گوشه ها متمایل میشن و با خودشون چند از بازیکنای حریفو به کناره های زمین میکشن و با این کار قلب دفاع تیم مقابل باز میشه .
من خیلی از این حرکات و استراتژیها رو توی نسخه های قبلی ندیده بودم .
جاگیری دروازه بانا هم خیلی بهتر شده یک مقداری دقت کنید متوجه حرفم میشین .

B3HZ@D
19-08-2009, 21:11
ممنون حسین جان
توضیح خیلی خوبی بود...من که فکر نکنم گیم پلی بازی به این بدی که دوستان میگن باشه
تا موقعی که خودمون بازی رو تست نکنیم نمی تونیم به درستی در مورد گیم پلی توضیح بدیم
راستی اسکرین از بازی منتظر نشده؟!
حسین جان دمت گرم قسمت دوم ترجمه اون متن رو هم بذار

4039
19-08-2009, 21:30
ممنون حسین جان
توضیح خیلی خوبی بود...من که فکر نکنم گیم پلی بازی به این بدی که دوستان میگن باشه
تا موقعی که خودمون بازی رو تست نکنیم نمی تونیم به درستی در مورد گیم پلی توضیح بدیم
راستی اسکرین از بازی منتظر نشده؟!
حسین جان دمت گرم قسمت دوم ترجمه اون متن رو هم بذار

حتما بهزاد جان
چند ثانیه اولین این ویدئوگیم پلی رو ببنید (البته صفحات قبل لینکش بود ) انیمیشن راه رفتن دروازه بان عینا مثل واقعیت طراحی شده :

من فکر میکنم از بین گیم پلی هایی که امروز منتشر شد این یکی از همش بهتر باشه .

alireza fatemi
19-08-2009, 21:36
حتما بهزاد جان
چند ثانیه اولین این ویدئوگیم پلی رو ببنید (البته صفحات قبل لینکش بود ) انیمیشن راه رفتن دروازه بان عینا مثل واقعیت طراحی شده :

من فکر میکنم از بین گیم پلی هایی که امروز منتشر شد این یکی از همش بهتر باشه .

میتونین از لینک برای دیدنش استفاده کنید

farryad
19-08-2009, 21:48
كاور بازي به احتمال زياد اين خواهد بود:

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Cheers to Robbyearon for the heads up on this piece of news.
At the presentation Konami showed the pic in the header, and it certainly looks like its set out like a box cover. We’ll let you know soon enough if its the real thing

smallfrank
19-08-2009, 22:54
میشه لینک دانلود یه ویدئو از گیم پلی بازی ولی با حجم کم رو قرار بدید.(3GP نباشه)

google_boy07
19-08-2009, 23:55
تریلر نمایشگاه GC

Gamescom PES 2010 Trailer

mohammad_87
20-08-2009, 00:06
ما داریم از ظهر فقط درمورد انیمیشن بازی صحبت میکنیم .کل یک بازی که فقط انیمیشن نیست .من این گیم پلی هایی که از بازی منتشر شده رو بارها نگاه کردم هر بار از یک زاویه .نکته ای که دقت منو به خودش جلب کرد هوش مصنوعیه این بازی بود که حقیقتا پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبل کرده .
مدافعین واقعا هوشمندانه دفاع میکنن , خط آفساید گیری خیلی زیبا شکل میگیره دفاع منطقه ای در کل زمین دائما درحال شکل گیریه از طرفی بازیکنا همدیگه رو خیلی خوب پوشش میدن و حملات با برنامه صورت میگیره اگه دقت کنید در زمانیکه تیم مقابل توپو از دست میده بلافاصله استراتژیشون عوض میشه ازاین طرف هم تیمی که توپگیری کرده با حساب و کتاب حمله رو شروع میکنه مثلا یکی یا دوتا از بازیکنا با تمام سرعت توی عمق تیم حریف وارد میشن و بازیکنای بال و کناری زمین به گوشه ها متمایل میشن و با خودشون چند از بازیکنای حریفو به کناره های زمین میکشن و با این کار قلب دفاع تیم مقابل باز میشه .
من خیلی از این حرکات و استراتژیها رو توی نسخه های قبلی ندیده بودم .
جاگیری دروازه بانا هم خیلی بهتر شده یک مقداری دقت کنید متوجه حرفم میشین .
درسته از لحاظ استراژی و تاکتیک تیمی نسبت به نسخه های پیشین با بازی متفاوتی روبرو خواهیم بود.من خوشحالم که داره به یه فوتبال منطقی و نزدیک به واقعیت تبدیل میشه و کسی برنده خواهد بود که تفکر بهتری از فوتبال داشته باشه و کمتر شاهد بردهای تصادفی خواهیم بود(منظورم بیشتر در بازیهای دو نفره هستش)
در رابطه با نظر های مختلف خب هرکس حق داره نظر شخصی خودش رو بده.ما هرکدوم انتظار متفاوتی از 2010 داریم.مثلا یکی فقط به لایسنس ها توجه می کنه،یکی گیم پلی یکی ... و خب نباید توقع داشت تو نسخه ای که فشرده روش کار شده(یک سال) همه این جنبه ها پیشرفت کنه.مثلا مود بال فعلا سال اولشه و داره توسط کاربران تست میشه و بنظر من برای کونامی یک ریسک بود که بخواد یه تحول اساسی (مثل مسترلیگ)تو اون انجام بده و بجای تغییرات جزیی ،روی موارد دیگر تمرکز کرده.ما حتی اگه درجه رضایتمون رو الان روی متوسط فرض کنیم باز هم چند ماهی جذابیتهای جدید pes2010 مارو بسوی خودش جذب خواهد کرد بخصوص در pc که فیفا نکست ارایه نمی کنه.
اما جدای از نظرات شخصی ،بازاریابی و بهتر بگم بازارگرمی کونامی با تبلیغات و سروصداهای وسیعتر نسبت به فیفا(نمونش اخبار بیشتر)یکی از دلایلی بود که توقعات کاربران بالا رفت بطوریکه خیلی ها 2010 رو سال کونامی دونستند حداقل تا قبل انتشار رسمی هر دو بازی.