PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

Locker
18-10-2009, 21:02
خوب پس در مورد گیم پلی صحبت کنیم چطوره ؟

mj198
18-10-2009, 21:10
سلام دوست عزیز امین جان راستش من از دید واقع بینانه شما به بازی تشکر میکنم ولی برای من سوال با استناد به چه سندی میگین بازیکنان در pes2010 3D طراحی نشدن و واسم جای تعجب داره بغیر از شما چند تا از دوستان دیگه هم این حرف زدن. (لطفا اگه میشه جواب من بدین)

Yi Yi
18-10-2009, 21:13
بهتره بزارید اول بازی بیاد بعد در مورد این چیزها صحبت کنید

4039
18-10-2009, 21:22
بهتره بزارید اول بازی بیاد بعد در مورد این چیزها صحبت کنید

کاملا حق با شماست من حواسم به این مساله نبود که این دمو کامل نیست .

من الان به ذهنم این مساله رسید که اول من توی یک پست چیزایی که درمورد هر بخش میدونم رو ( همراه با تصویر ) بنویسم بعد درمورد جزئیاتش صحبت کنیم .
بعد از اینکه چند روز دیگه این بازی اومد بصورت دقیق و مفصل اینکار رو انجام میدم .
مطمئنا اینجوری به دانش همه مون اضافه میشه . آبتین عزیز هم ایشالا باید در مورد بحث تخصصیه هوش مصنوعی توضیحات کاملو ارائه بدن چون رشته تخصصیشون همینه .

CATALONIA
18-10-2009, 21:37
من یه سوال داشتم که pes 2010 برای pc نکست هست
یا کارنت

CATALONIA
18-10-2009, 21:38
راستی داور بازی هنوز همون یه نفره
یا چهره های دیگری به بازی اضافه شدند

sajjad_setam
18-10-2009, 21:43
من یه سوال داشتم که pes 2010 برای pc نکست هست
یا کارنت

بله به صورت نکست هست!

CATALONIA
18-10-2009, 21:45
بله به صورت نکست هست!

این نسخه اینطوریه یا نسخه های قبلی هم نکست بودن ؟؟

vistaix
18-10-2009, 21:49
به دلیل بی ربطی به پست بالا اونو ویرایش نکردم.
برادرا لینک های xbox که تو نت پخش شده کاملا واقعی هستن و دوستان من بازی رو تهیه کردن و گفتن که سالم بوده .البته بازی رو از تکین نگرفتن!!!!!!
آقا این سایت تکین رو داری؟

Locker
18-10-2009, 21:50
این نسخه اینطوریه یا نسخه های قبلی هم نکست بودن ؟؟
از نسخه 2008 به بعد نکست بوده

Abas1100
18-10-2009, 21:56
گرافیک که هزارماشاالاه بزنم به تخته خیلی پیشرفت کرده و این نشون میده که کونامی داره یه کارهایی میکنه:5:

گرافیک كه اره ولي در مورد گيم بلي بازي جي

Alireza.M67
18-10-2009, 21:57
دوستان من گرفتم زبونش ایتالیایی بود ...
چیکار کنم ؟

4039
18-10-2009, 22:02
واکنش دروازه بانها در درجه سختی سوپر استار :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahabprince
18-10-2009, 22:05
دوستان من گرفتم زبونش ایتالیایی بود ...
چیکار کنم ؟

نسخه ی pc گرفتی یا xbox 360 ؟
مگه تنظیمات زبان نداره؟خوب برو اونجا انگیلیسیش کن.

Mehdi.ss
18-10-2009, 22:19
چمن انفیلد
چمن ضربدری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Alireza.M67
18-10-2009, 22:29
نسخه ی pc گرفتی یا xbox 360 ؟
مگه تنظیمات زبان نداره؟خوب برو اونجا انگیلیسیش کن.

دمت گرم یعنی ما انقدر شوتیم که نمیدونیم تنظیمات زبان چیه ؟
نسخه ی 360 رو گرفتم ...
تو سیستم ستینگ فقط تنظیم صفحه و رنگ و کنترلر رو داره با 2 تا سیو و لود .
کل بازیو گشتم ولی تنظیمات زبان ندیدم البته ایتالیایی سرم نمیشه مجبور شدم یکی یکی همه ی گزینه ها رو امتحان کنم .

MINOR
18-10-2009, 23:01
بله به صورت نکست هست!
میشه توضیح بدی نکست یعنی چی؟؟؟؟
ممنون :31:

Locker
18-10-2009, 23:10
میشه توضیح بدی نکست یعنی چی؟؟؟؟
ممنون :31:
نکست جن ، یعنی نسل بعد ، یعنی بازیهای کنسولهای PS3 و XBOX360 و بازیهای PC امروزی
بعنی بازیهای که برای مبنای Direcx 9.0 C ساخته می شن

vistaix
18-10-2009, 23:20
آقا این سایت تکین رو داری؟

M A X I M U M
18-10-2009, 23:37
دوستان
من تا الان كه بازي كردم هر چي گل زدم از روي شانس بود به نظر خودم
يا بايد سانتر بكنم
خلاصه راه درست حسابي پيدا نكردم
بهم بگيد راه هاي خوب گلزني چيا هستن
خسته شده ديگه

MB3d
18-10-2009, 23:55
دوستان
يا بايد سانتر بكنم
خسته شده ديگه

کی ؟.......

UP-SNAKE
19-10-2009, 00:17
آقا من فقط چيزی از حرکت 360 درجه تو بازی نميبينم يا شما ها هم اينجوری هستيد؟

ebinem173
19-10-2009, 00:31

منم چیزی ندیدم در حالیکه توی فیلمهایی که از بازی فیفا دیدم بسیار واضح و قشنگه
چند صفحه پیش هم سوال کردم کسی جوابی نداد

4039
19-10-2009, 00:38
دوستان
يا بايد سانتر بكنم
خسته شده ديگه

خب شما باید از قابلیتهای تاکتیکی و استراتژیهای تیمی استفاده کنی توی این نسخه حتما باید برای گل زدن برنامه داشت من سیستم مناسب بارسلون و همینطور فرانسه رو توی تاپیک گذاشتم ایشالا سعی میکنم چند تا دیگه از تیمهایی که بچه های تاپیک طرفدارش هستن رو هم توی تاپیک بزارم .

بله متاسفانه همینطوریه که شما میگین . علتش همون زمان پاسخ دهی زیادیه که توی این نسخه وجود داره آدم جرات نمیکنه حرکت ریز انجام بده چون زمان پاسخ دهی این اجازه رو نمیده تا بخوای حرکت ریزی انجام بدی مدافعین توپو میگیرن . تازه توی پاسها هم زیاد نمیشه ازش استفاده کرد چون نوع سیستم پاس کاری توی این نسخه مثل نسخه قبل on rail هستش بنابراین آزادی عمل زیادی در زمینه پاس دادن وجود نداره اگه این کنترل 360 درجه توی فیفا 9 قرار بگیره محشر میشه حالا نمیدونم سیستم پاسکاری فیفا 10 هم مثل 9 هستش یا توی اون هم از سیستم پاسکاری pes استفاده کردن .
باید ببینیم توی نسخه نهایی زمان پاسخ دهی این اجازه رو میده یا نه .

B3HZ@D
19-10-2009, 00:42
این درجه سختی Superstar هم توی نسخه ای که قراره منتشر بشه وجود داره؟

mojtaba007
19-10-2009, 00:46
بازی 2 روز دیگه منتشر میشه تو ایران
اخه نا سلامتی اینجا ایرانه بازی ها زودتر به دستمون میرسند

درباره تو سر توپ بگم واقعا کونامی زیبا کار کرده باور کنید تا با چشم خودم ندیده بودم باورم نمیشد
با مدافع داشتم جلو میرفتم
خواستم شوت بلند کنم
دیدم بازیکن حریف امده طرفم
گفتم تو سر توپ کنم
حریف در حالی که به سمت من خودشو پرت کرد و اینقدر باحال ردش کردم
خیلی واقعی با تو سر توپ حریفو رد کردم

Mostafa NBA
19-10-2009, 01:03

درباره تو سر توپ بگم واقعا کونامی زیبا کار کرده باور کنید تا با چشم خودم ندیده بودم باورم نمیشد
خواستم شوت بلند کنم
گفتم تو سر توپ کنم

اگه اینو دو روز دیگه میزدی عالی بود. چون با روز شمار رسمی پیش میرفتیم :31:

در هر صورت ایده ی جالبی برای دو روزه :11:

Talar2009
19-10-2009, 01:42
از دوستان عزیزی که در pes 2010 صاحب نظر هستند یا سایرعزیزانی که به هر نحوی میتونند با نکاتی که ارائه میدن بار فنی این تایپیک رو بالا ببرند تقاضا دارم در ارتباط با مقوله گیم پلی به صورت موشکافانه و دقیق تر به بحث و بررسی در این خصوص بپردازند،به هر صورت گیم پلی درpes2010 یکی از موضوعاتیست که مورد توجه و علاقه سایرین نیز هست،گرچه پست هایی کم و بیش در این خصوص زده شده ولی اگر اطلاعاتی وجود داره که ممکنه از قلم افتاده باشه، قطعا" می تونه مفیده فایده باشه.

با تشکر از حضور گرم همه عزیزان

Mehdi.ss
19-10-2009, 01:44
فقط 3 روز

Toranj_mhg
19-10-2009, 02:08

B3HZ@D
19-10-2009, 08:02
اقا دمت گرم...این عکس مالدینی که برای روزشمار گذاشتی رو خیلی باهاش حال کردم
من عاشق مالدینی هستم و میخواستم یک عکس از اون برای روزشمار بزارم که شما زحمتش رو کشیدی...

راستی یک سوال من هم بی جواب موند:

توی نسخه نهایی که قراره منتشر بشه درجه سختی Superstar هم توی بازی وجود داره؟!

fandak
19-10-2009, 08:23
فقط 3 روز دیگر

hobgoblin
19-10-2009, 08:57

alex-sina
19-10-2009, 09:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sometimes in football you have to go backwards to go forwards. Setting up play, creating space, or just maintaining possession – at times it makes sense. Football analogies aside, PES 2010 is a game Konami built from community involvement, and created from past achievements. Going back to their simulation roots, Seabass and his Tokyo team have responded to continued criticism aptly, and created a football game that reaches out to all the fans who have followed the series for over a decade.

And its the fans that will see the true beauty of PES 2010, as the game does require a settling in period. Its something that hits you quite quickly when you play your first match, and can be a jarring experience. You might think the delays in movement and player response is just down to you being dazzled by the incredible graphics (which we’ll salivate over later), but quickly you’ll understand its part of the game.
To a seasoned PES player competing with response times is alien, and left me shaking my head when playing the game initially. After a few games though you start to become accustomed to it, and begin to understand certain players need a bit more extra time in completing particular movements. It can be very frustrating, especially with the tough organised defences to break down. Once you’re over that high hurdle though, the game starts to shine and you in-turn start to enjoy the experience. And for those who chose to stay the course, you’ll be rewarded with the first PES on next-gen that ticks all the console-qualifying boxes.
Perhaps hand-in-hand with the response times, the game instantly feels slower, taking a massive step away from its predecessor. This creates a more realistic playing platform, forcing the user to rely less on dribbling and more on build up play and passing. Not to say you can’t beat a man with a timed directional push and a jab of the run button, but there’s certainly a time and a place for those sort of antics – and in PES’s case player specific.
On the subject of directions, Konami have introduced 360 degree movement this year, although most who try the game aren’t convinced on that figure – me and Suff reckon it’s 16/32 directional. Not to discount it’s importance though, as the added scope for player movement is welcome. Compared to FIFA’s it not as obvious or even as fluid, but I’d argue its more influential and effective in PES 2010. Many hardcore players might be reluctant to do away with the d-pad (like me), but spending time with analogue stick for a decent length of time will prove more than beneficial, even if Seabass still prefers d-pad!
But the extra ways to move do become very important in creating space, especially with Konami focusing exclusively on simulation football. With the reliance on passing over dribbling, and the extremely stubborn defenses this year, they’ve achieved their goal. It all can be a bit much sometimes, especially on higher difficulty, but you soon come to appreciate the way things play out on the pitch. Against even the lesser teams you’ll find getting into one-on-one situations extremely difficult, with every team seemingly having an unbreakable defensive line.
Before the red mist set in I decided to tinker with the team play and player cards, and realised how incredibly deep the set-up was – maybe too much for some. At first it was daunting, and maybe against what I believed in. I’m a firm believer in playing a team in the game to how they would in real life, sticking to playing style and formation. Slowly though I realised that with adjustments of simple parameters I could create an obvious impact on the pitch.
Take one of my many Milan derby games. Playing as AC (obviously) I found that the front 3 of Ronaldinho, Pato and Huntelaar were far too compact, making it easier for the physically strong Inter defense to keep in check. Delving into team play I changed the compactness level to make the 3 forwards not hold hands and have a chat about sports cars (or in Ronaldinho’s case what he ate at half time), and the visual difference was instant. I found Pato hugging the touchline a bit more, with Huntelaar peeling away to the opposite side of the area. The change in movement caused the Inter defense to be stretched, leaving gaps for attacking midfielders to exploits – in this case a cracker from Seedorf from 25 yards.
Talking of crackers, the shooting in PES 2010 is still as satisfying as ever. Whilst creating space is a tad difficult when trying to fire one off, when you get that half-a-yard you feel inclined to have a pop as there’s always a chance of it finding the corner. It’s something unique to PES, just like the player and team individuality.
Players feeling like their real life counter parts has been a mainstay in PES, although its been lacking in the past few years. Its certainly much better this year, although response times don’t help slow intricate dribblers. Players like Diego and Arshavin are effective, but lack of pace and power means they can be bundled off the ball easier thanks you not being able to make last minute changes to your direction. This problem doesn’t effect players like Ribery or Messi though, with their pace and dribbling skills meaning you’ll always feel comfortable when controlling them. Adding in the new trick moves means they can be devastating when in the right hands. Other improvements in player individuality is certainly the passing game, with players like Xavi and Pirlo being able to dictate the game from midfield much more effectively. You’ll find those players being able to hit the intended target much quicker and accurately, even when under intense pressure.
Another element of the individual feel of players is their look, and this year the visuals are incredible. From the screenshots its obvious Konami have managed to achieve true nextgen visuals, making it quite easily the best looking football game ever. From player faces, to the kits, to the stadiums, to the grass, to the lighting etc its breathtaking and worthy of excessive praise.
Away from the pitch, Konami have upped their game in a number modes, most importantly in Master League. Its certainly been ignored over the years, but this year gets a full make over. Lending a lot of features from FIFA’s Manager Modes, you’ll find yourself having the ability to sign up sponsors and upgrade staff to improve things like fitness or negotiating deals. The addition of a deep scouting system, youth players and integrated Champions League and Europa League, all means ML this year is one of the most engrossing one player experiences in football games to date. And did I mention a Player Of The Year Awards Ceremony?
Other modes making an impact are of course online and the returning community mode. While we can’t quite judge online right now, apart from some very positive results from the online beta taking place, we can say community mode will be a big hit with all PES players offline and online. The ability to create tournaments and leagues of varying proportions with the option to edit the set-up completely, AND with it recording all the data is sure to make people want to have those PES late night sessions all over again. Become A legend also makes a return, although the lack of improvements or additions has stopped me spending too much time in there. Its an excellent mode that has many fans, although personally I don’t find the lack of focus on BAL concerning. Edit mode has been freshened up, with new kit templates and up-to-date boots. Theres also the popular inclusion of the ability to untuck players shirts. MP3 importing for chants has been upped, now having 8 per team – 3 of them for particular situations.
While there are so many positives in PES 2010 on and off the pitch, there are reasons why the game isn’t quite hitting the heights of old. When PES was on the PS2 it felt the game had one key saying instilled within development – easy to learn, hard to master. The latest release of PES has reached out to the hardcore, in a way making it unaccessible to newcomers to the series. And with the learning curve higher than its ever been, some may struggle to stick with it. Great for some, but when your competitor is offering out of the box fun and instant satisfaction, more casual gamers will have an easier decision.
Another issue is perhaps the response time in player movement and button delay. While its something that you will get used to, and much improved over earlier/demo code, its not an element I thought would ever be introduced into the PES series. The control set-up of old has been built around an instinctive playing experience, but having to second guess your movement and restrict your playing style to accommodate responsiveness changes that mindset completely.
On a visual front, the animations desperately need an overhaul. There’s some nice touches here and there, but most of the time they look awkward and unrealistic when sandwiched in between some dodgy ones. Back in the first playtest in June I said how important it was for the game to compete with FIFA on that front, and while improvements were made it still lacks any impact or screams improvement.
Other, smaller, niggles begin to irritate in prolonged play too. Keepers, although decent in shot stopping, still spill far too much for my liking. Then there’s the reliance on wing play. With defenses super keen on staying compact, its far to easy and effective to run down the wing and cross the ball for a goal scoring opportunity. The penalty system is better than last year, but doesn’t help itself with the camera staying side-on when taking kicks during the game. The ref’s get a decent amount of flack off me too. If they are not awarding me a stonewall penalty, they’re busy not playing the advantage rule properly. Fouls in general are few and far between, never giving you a sense of realism on the physical side of the sport.
My final gripe, and perhaps biggest, is that the game still doesn’t reach the highs of old achievements. Konami need to understand that while many fans are now playing FIFA because they feel its the better game, most of them still regard the likes of PES 5/6 as the best ever. Fans don’t want a rehash, but a re-imagining of old ethics and mentality, as it’s needed to reinvigorate the series and take it back to the top. While the hardcore will be content, Konami could see themselves fall a little further behind – not because of the competition, but because they fail to understand why the fans fell in love with the series in the first place.
What does actually stop the gap between FIFA and PES widening is the return to simulation, coupled with amazing graphics and the life ending ML. Having these key elements in place, the future is already looking very bright for PES. Community feedback will again be vital next year, but with us starting much sooner the chance for a greater impact and return to greatness is very high.
The good news is that in the mean time we finally have a PES that not only belongs on the nextgen stage, but a game we’ll all be playing until the next version hits. Its about time too.

pedramgolchin
19-10-2009, 09:57
دوستان هیچکدوم این لینک دانلود بازی نسخه pc رو نگرفته ببینه درسته یا فیک ؟؟

vistaix
19-10-2009, 10:18
کدومو؟
.............

4039
19-10-2009, 10:26
توی نسخه نهایی که قراره منتشر بشه درجه سختی Superstar هم توی بازی وجود داره؟!

چند صفحه پیش من درمورد این موضوع توضیح دادم .
توی پیش فرض ابتدایی بازی این درجه سختی وجود نداره اما به احتمال زیاد باید آنلاک بشه .شاید مثل نسخه 6 بازی باشه در هر صورت توی بیس اطلاعاتی بازی این درجه سختی وجود داره .

parsgiga_3
19-10-2009, 10:32
دوستان این لینک ها گذاشته شده نمی دونم درسته یا نه

scorpion818
19-10-2009, 10:32
بابا بی خیال! 3 4 روز دیگه بازی به شکل رسمی Release می شه اون وقت با خیال راحت می گیریم بازی می کنیم.

mojtaba_tanha
19-10-2009, 10:42

farshad_pes9
19-10-2009, 10:50
ممنون داداش.روز شمار بازی مورد علاقه با عکس فوتبالیست مورد علاقم منو بی نهایت خوشحال کرده.دوستان من نظر نمیدم اما بحث های شمارو دنبال میکنم.فقط یه سوال ایشالا بازی رو شنبه میشه گرفت؟!

shahabprince
19-10-2009, 11:06
ممنون داداش.روز شمار بازی مورد علاقه با عکس فوتبالیست مورد علاقم منو بی نهایت خوشحال کرده.دوستان من نظر نمیدم اما بحث های شمارو دنبال میکنم.فقط یه سوال ایشالا بازی رو شنبه میشه گرفت؟!

اره رفیق اگه تو تهران هستی میتونی حتی 5 شنبه گیر بیاری.خوش بحال هرکی تو تهرانه.

Google Spider
19-10-2009, 11:46

خواستم شوت بلند کنم
گفتم تو سر توپ کنم

اقا تو سر توپ چطور زدی ؟

من که نتونستم .:13:

در ضمن کسی از حجم تقریبی بازی خبر داره ؟

fouladiali
19-10-2009, 12:00

good_messi
19-10-2009, 12:24
حالا با این سیستم میشه رو high و بدون افت فریم و مشکل بازی کرد؟
vga:1gig 9500
ram:2gig
cpu:dual core 2.5 5200

..Parsa..
19-10-2009, 12:25
فقط 3 روز ديگه
واي خداي من ديگه دارم ميميرم :37:

fouladiali
19-10-2009, 12:46
سایت PESGaming امروز تو یکی از پست هاش به چند تا از سؤالات درباره ی بازی جواب داده:

1- تغییرات جوی؟ چه حالت هایی در بازی وجود داره و چه جوری به نظر میرسه؟

شما میتونید (در بازی های دوستانه) یکی از زمان های روز، عصر و شب و یکی از فصول تابستان و زمستان و همچنین یکی از حالت های بارانی و معمولی را در بازی انتخاب کنید.
در هوای بارانی، توپ با سرعت کمتری به هوا میره؛ ولی در هوای معمولی همه چیز بسیار طبیعیه.
من نمیتونم بگم که هوای برفی در بازی وجود نداره، اما قطعاً هیچ گزینه ای در بازی برای اون نیست. (این قسمتش را من نفهمیدم چرا اینجوری گفت!!!!!!!)

2- میشه در لیگ ها و کاپ های بازی، در حین بازی، تیم مقابل را انتخاب کنیم (مثلاً در بازی منوی استارت را باز کنیم و کنترل یوزر را به کامپیوتر یا یوزر دیگه سوییچ کنیم)؟

متأسفانه نه، وقتی خود من در Uefa Champions League و مستر لیگ بازی کردم، گزینه ی انتخاب طرف مقابل غیر فعال بود.

3- ورزشگاه Old Trafford در بازی هست؟

بله.

4- آیا درجه ی top player سخت ترین حالت بازیه؟

بله. متأسفانه به نظر میرسه که کونامی امسال درجه ی سختی "Superstar" را فقط در Winning Eleven قرار داده.

منبع:

Abas1100
19-10-2009, 12:50
چمن انفیلد
چمن ضربدری
عاليه اميدوارم كيم بلي بهتر شده باشه

3 روز

mohsen_gh1991
19-10-2009, 13:00
حالا روز جمعه میاد تو ایران یا باز باید تو خماری بمونیم؟

omidshsh
19-10-2009, 13:03
آفا من 1 سوال دارم در مورد خود بازی
آیا دکمه ای وجود داره که کنترل دروازه بان کلا بیاد دست خود آدم؟؟
منظورم دکمه پاس تو عمق نیست که فقط می دود طرف توپ

sima_6600
19-10-2009, 13:13
اقا من DEMO PES 2010رو بازی کردم خیلی اشغال بود.چمن مثل موکت بود بازی کن ها خوب بودن لباس ها انگار چسبیده به بدن بازی کن تماشا گرا که فوق تخمی بودن داور هم همین طور صوتی های شبکه 3 هم تو بازی زیاد بود.در کل خنده دار بود و اشغال

Killzone2
19-10-2009, 13:26
اقا من DEMO PES 2010رو بازی کردم خیلی اشغال بود.چمن مثل موکت بود بازی کن ها خوب بودن لباس ها انگار چسبیده به بدن بازی کن تماشا گرا که فوق تخمی بودن داور هم همین طور صوتی های شبکه 3 هم تو بازی زیاد بود.در کل خنده دار بود و اشغال
دوست من با یک دمو که نمیشه تا ته بازی رو خوند که!باید خود بازی رو ببینی اگه هم گرافیک مد نظرت هست برو فیفا 10 رو بگیر ولی PES2010 مثل همیشه خوبه من خودم pes رو به 100 تا فیفا ترجیح میدم چون کارش درسته.

ebinem173
19-10-2009, 13:40

شاید با تنظیمات گرافیکی پایین بازی کردید
به نظر من تنها ایراد بازی پس در برابر فیفا گرفتن لیسانس و صداگذاری تماشاچیها و گزارشگر هست

mojtaba007
19-10-2009, 13:43
اقا پس معلومه طبق نظریه دوستان پیش بریم باید 3 روز دیگه بازی منتشر بشه این هم نمادش

Konami_Pc
19-10-2009, 13:51

مطمئنی وقتی بازی کردی خواب نبودی شاید فیفا رو بازی کردی

حداقل چمن رو نمیگفتی موکت تا باور میکردیم دمو رو بازی کردی:8:

fouladiali
19-10-2009, 14:02
آفا من 1 سوال دارم در مورد خود بازی
آیا دکمه ای وجود داره که کنترل دروازه بان کلا بیاد دست خود آدم؟؟
منظورم دکمه پاس تو عمق نیست که فقط می دود طرف توپ

با نگه داشتن کلید L2 و فشار دادن آنالوگ سمت راست در PS3
و با نگه داشتن کلید LT و فشار دادن آنالوگ سمت راست در Xbox 360

Locker
19-10-2009, 14:06

Spaniuly
19-10-2009, 14:11

نظرات شما در مورد دمو قابل قبول نیست اولا به این دلیل که خیلی با لحن تند و توهین آمیز هست و در ضمن بعضی هاشون اصلا درست نیست. شما این همه مسائل رو ول کردی به تماشاگرا گیر دادی؟ بعد نتیجه گرفتی آشغال هست بازی در ضمن چمن یک بازی کامپیوتری مگه چی می تونه باشه شاید چمن به خوبیه چمنی نباشه که من توی فیفا 09 نکست دیدم ولی قشنگ هست فقط چون روز هست بازی توی دمو حالتش واسه آدم یکنواخت میشه در ضمن چمن موجود مال آنفیلد هست شما توی اون یکی ورزشگاه بازی کنی می بینی کیفیت چمن و یکدست بودنش بهتر هست ایشالله که نسخه فول اومد در مورد چمن می تونیم عادلانه قضاوت کنیم چون چمن ورزشگاه ها با هم متفاوت هست آنفیلد روزها چمنش یه کم کمرنگ هست ذاتا من بازی های لیگ برتر رو اصلا خوشم نمیاد نگاه کنم چون زیر نور آفتاب برگزار میشه که اصلا حس و حال فوتبال رو می گیره از آدم ولی شما حساب کن بازیهایی که توی شب هست افکت های ورزشگاه چه قدر جذاب میشه. توی بازی هم همینطوریه روشن بودم بیش از حد بازی توی دمو هم از این ناشی شده که نمیشه توی شب یا عصر بازی کرد همگی روز روشن هستند. تازه تماشاگرها هم که خوبن گرچه من اهمیتی به اینا نمیدم مهم جو ورزشگاه و صداهاش هست که قابل قبول هست. در ضمن منظورتون از صوتی همون سوتی هست دیگه؟ خوب من خوشحال میشم بدون چه سوتی هایی داره البته نمی گم نداره داره ولی شما به کدوم اشاره می کنید؟ اگه میشه بگید خوب اگه واقعا خنده دار باشه ما هم می خندیم... ولی هیچ کدوم از اینها نتیجه نمی ده که بازی آشغال هست من به شخصه معتقدم PES هنوز به خوبی فیفا نیست ولی PES آشغال نیست و یک ویدیو گیم موفق و جذاب هست که خیلی هم باحال و دوست داشتنی هست. اینکه از فیفا عقب هست در کل به خاطر اینه که قبلا خودش زیاد مدیریت نمی کرد و ساخت بازی رو به گروه های بازی سازی محول می کرد ولی چند سالی هست که خود کونامی اینترتاینمنت خودش این مسئله رو بر عهده گرفته و علاوه بر انتشارش خودش هم کار ساختش رو انجام میده. در حالی که فیفا الان 16 ساله که فوتبال سیمولیشن داره میسازه و یک جهش در سال 2000 داشت که تا الان هم این سیر صعودی رو داره طبیعی هست که جلوتر باشه از رقیبش ولی کاری که PES کرده و الان این همه طرفدار داره نشان از قدرت و کیفیت بالای بازی و سازنده اش هست و به قول معروف این کاستی ها نسبت به فیفا هیچ چی از ارزش های کونامی و محصول PES کم نمی کنه

Locker
19-10-2009, 14:14
عزیزی خبر داره ، GameSpot کی نمره می ده ؟

vampyre
19-10-2009, 14:14
سلام ميشه عكس risse هم بزاريد.
-------

fouladiali
19-10-2009, 14:20
سلام ميشه عكس risse هم بزاريد.
-------

M A X I M U M
19-10-2009, 14:24
سه روز ديگر مانده براي رسيدن هزاران طرفدار پي اي اس به بازي محبوبشان

UP-SNAKE
19-10-2009, 14:35
از نانی و کريک و برباتوو هم عکس ميزاريد لطفاً

joey jordison
19-10-2009, 14:36
یک عکس از الدترافورد میگذارید ببینیم چه جوری از نمای نزدیک؟

rezadevilmaycry
19-10-2009, 15:01
بابا بیا دیگه(میخوام ببینم از فیفا بهتره یا نه..میخوام ببینم چقدر قویترش کردن...و.........
و عکسی همو از کاکا بزارید

4039
19-10-2009, 15:01
یک عکس از الدترافورد میگذارید ببینیم چه جوری از نمای نزدیک؟

این دو نمونه رو من انتخاب کردم تصویری از شب پیدا نکردم از نماهای مختلف تکنیک جدید نورپردازی خودشو نشون میده:

joey jordison
19-10-2009, 15:17
ممنون حسین جان!
من می خواستم ببینم اون شیب پشت دروازه اولدترافورد را هم ساختن یا نه تو این عکسها که چیزی معلوم نیست

pedramgolchin
19-10-2009, 15:23
سایت PESGaming امروز تو یکی از پست هاش به چند تا از سؤالات درباره ی بازی جواب داده:

1- تغییرات جوی؟ چه حالت هایی در بازی وجود داره و چه جوری به نظر میرسه؟

شما میتونید (در بازی های دوستانه) یکی از زمان های روز، عصر و شب و یکی از فصول تابستان و زمستان و همچنین یکی از حالت های بارانی و معمولی را در بازی انتخاب کنید.
در هوای بارانی، توپ با سرعت کمتری به هوا میره؛ ولی در هوای معمولی همه چیز بسیار طبیعیه.
من نمیتونم بگم که هوای برفی در بازی وجود نداره، اما قطعاً هیچ گزینه ای در بازی برای اون نیست. (این قسمتش را من نفهمیدم چرا اینجوری گفت!!!!!!!)

2- میشه در لیگ ها و کاپ های بازی، در حین بازی، تیم مقابل را انتخاب کنیم (مثلاً در بازی منوی استارت را باز کنیم و کنترل یوزر را به کامپیوتر یا یوزر دیگه سوییچ کنیم)؟

متأسفانه نه، وقتی خود من در Uefa Champions League و مستر لیگ بازی کردم، گزینه ی انتخاب طرف مقابل غیر فعال بود.

3- ورزشگاه Old Trafford در بازی هست؟

بله.

4- آیا درجه ی top player سخت ترین حالت بازیه؟

بله. متأسفانه به نظر میرسه که کونامی امسال درجه ی سختی "Superstar" را فقط در Winning Eleven قرار داده.

منبع:

کسی از صحت خبر بالا چیزی میدونه؟؟؟:18:
یعنی pes درجه superstar رو امسال نداره!!!!!!!!!!!:41::41::41:

امیدددد
19-10-2009, 15:35
اقا کسی از این بحث چرتی که بعضی ها در مورد چهره ها ی 2010 PES می کنن سر در میاره. یعنی چی که چهره ها 3D نیستند. بس 2D هستند.مگه کارتونه که 2D بسازن.

Masoud King
19-10-2009, 15:48
نسخه Xbox 360 بازی تو مشهد اومده!

عزیزی خبر داره ، GameSpot کی نمره می ده ؟
والا گیم اسپات معمولا بازیها رو چند روز قبل از انتشار تو آمریکا نقد میکنه!
احتمالا بیشتر از یه هفته دیگه طول میکشه تا نقدش رو بزاره تو سایتش!

در ضمن دوستان یکم رعایت کنن!
نصف پستا شده وای این بازی فلان روز دیگه میاد یا اینکه 10 نفر میان و عکس یه شماره رو میزارن!
یکی عکس رو بزاره همه میبینن, احتیاجی نیست همه بزارن!

BIJAN5759
19-10-2009, 16:00
بلاخره ما نفهیدیم 2 روز مونده یا سه روز ؟ یکی علامت 2 نشون میده یکی سه !!!!! ولی من فکر کنم تا چهارشنبه تو تهران بشه گیر آورد..

Locker
19-10-2009, 16:19
بلاخره ما نفهیدیم 2 روز مونده یا سه روز ؟ یکی علامت 2 نشون میده یکی سه !!!!! ولی من فکر کنم تا چهارشنبه تو تهران بشه گیر آورد..
معلوم نیست ، چون بعضی سایتها نوشتن 22 اکتبر ، بعضی هم نوشتن 23 اکتبر

Vahidking.75
19-10-2009, 16:27
معلوم نیست ، چون بعضی سایتها نوشتن 22 اکتبر ، بعضی هم نوشتن 23 اکتبر

ولی اگه زمان دقیق می خواین باید 24 اکتبر رو تاریخ انتشار بدونین

KAHAKDAM
19-10-2009, 16:27
سلام.اینم یه عکس زیبا از PES 2010
گرافیک یعنی این:27:

Locker
19-10-2009, 16:34
پردیس گیم هم نسخه Xbox 360 رو اورده ! 4000 تومان می فروشه !

fouladiali
19-10-2009, 16:49
از نانی و کريک و برباتوو هم عکس ميزاريد لطفاً
Nani

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCarrick

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBerbatov

vahidreza2007
19-10-2009, 17:15
ممنون حسین جان!
من می خواستم ببینم اون شیب پشت دروازه اولدترافورد را هم ساختن یا نه تو این عکسها که چیزی معلوم نیست

مهران جون يعني اون شيب پشت دروازه هم برات مهمه !!!!!!!

اقا اينا بايد بجاي اين قرطي بازي ها ميومدند هوش مصنوعي داورهاي خنگ و دروازبان هاي خنگتر رو درست مي كردند نه اينكه به جزييات ورزشگاه ها برسند !!
وقتي داور خطاي اشكار روي بازيكنت رو نمي گيره اما اونطرف يه خطاي الكي رو با كارت قرمز جريمه مي كنه چي ميشه گفت !!!!
وقتي دروازبانت از گرفتن يه پاس رو به عقب از بازيكن خودي عاجز هستش به نظرت ديگه شيب پشت دروازه مي تونه مهم باشه !!!!
نمي دونم چرا دو روزه ديگه بازي اون لذت قبل رو به من نمي ده و دو روزه تمام مشكلات بازي داره برا من رو ميشه
نمي دونم شايد مشكل از من باشه برم يه قرص سرما خوردگي بندازم شايد نظرم تغيير كنه !!!!!

vahidreza2007
19-10-2009, 17:20
بالاخره اميدوارم نسخه نهايي كه 2 تا 3 روزه ديگه ميرسه دستمون مشكلات نسخه دمو كاملا حل شده باشه چون حل اين مشكلات مي تونه نويد روزهاي خوبي رو بده ولي اگه حل نشده باشه ...
راستي من يه معذرت خواهي به منتقدين روزنامه ها و سايت هاي خارجي كه بازي رو نقد كردن و بهش نمره دادن بدهكارنم چون فكر مي كردم كه اينا از روي قصد و غرض اين كارو مي كنند ولي الان مي دونم كه اين طور نيست
ولي در هر صورت با كليه مشكلات بازي بازم pes سطان بازي هاي ژانر ورزشي دنياست .

balloon
19-10-2009, 17:24

vampyre
19-10-2009, 17:38
سلام.

عکس از oshea و park ji songلطفا

Dark Boy ™
19-10-2009, 17:51
من دمو را بازی کردم نسبت به قبل پیشرفت کرده ولی فقط گرافیکش گیم پلی اصلا جالب نیست باز هم میگم فیفا نسخه نکست ژن خیلی بهتر از اینه!

porya_spy
19-10-2009, 18:00
دوستان این سایت نسخه اورجینال بازی رو با لینک مستقیم گذاشته !!! حالا نمی دونم راسته یا نه !!!

دوستان با ادمین سایت صحبت کردم گفهت خودم دانلود کردم و نسخه اصلی !!!!

اینم چند تا سایت که این نسخه رو که نمیدونم اصلی یا ن گذاشتن برای دانلود !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Razor1911%5D.html

fouladiali
19-10-2009, 18:18
سلام.

عکس از oshea و park ji songلطفا

O'shea

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPark Jisung

amirpers
19-10-2009, 18:20
دوستان کسی می دونه که نسخه PC رو باز هم باید با گیم پد بازی کرد یا اینکه مثل رزیدنت ایول 5 که بالاخره شرکت کپ کام ، بازی ساز ژاپنی تصمیم گرفت که بازی رو جوری عرضه کنه که با کیبورد هم بشه بازی کرد ، میشه با کیبورد هم بازی کرد ؟
آخه نسخه های قبلی که هر چی دکمه و این جور چیزها تو تصویر نشون می داد ، مال گیم پد بوده .

Abas1100
19-10-2009, 18:24
سلام.اینم یه عکس زیبا از PES 2010
گرافیک یعنی این:27:

دوست عزیز این عکسا مربوط میشه به یک ماه پیش از انتشار دمو شما هم سعی کن اسپم ندی

سه روز ديگر مانده براي رسيدن هزاران طرفدار پي اي اس به بازي محبوبشان

یه نفر با عکس نشون داد 3 روز دیگه همه اومدن پشت سرش اسپم دادن اساسی
ولی می دونم شما خواستی تاییدش کنی

Locker
19-10-2009, 18:28
من دمو را بازی کردم نسبت به قبل پیشرفت کرده ولی فقط گرافیکش گیم پلی اصلا جالب نیست باز هم میگم فیفا نسخه نکست ژن خیلی بهتر از اینه!
اگه از نظر شما گرافیک و گیم پلی جالب نیست ، پس میشه بگید چی پیشرفت کرده ؟

fouladiali
19-10-2009, 18:34
اینم ویدئویی از توپ های موجود در بازی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: PESFan.com

fouladiali
19-10-2009, 18:42
عکس توپ ها را هم برای کسانی که نتونستند ویدئو را ببینند گذاشتم:

*M!L4D*
19-10-2009, 18:48
سلام !
یه سوال
برای X360 ریلیز شد ؟

pedramgolchin
19-10-2009, 18:51
دوستان این سایت نسخه اورجینال بازی رو با لینک مستقیم گذاشته !!! حالا نمی دونم راسته یا نه !!!

دوستان با ادمین سایت صحبت کردم گفهت خودم دانلود کردم و نسخه اصلی !!!!

اینم چند تا سایت که این نسخه رو که نمیدونم اصلی یا ن گذاشتن برای دانلود !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Razor1911%5D.html

دوستان جای تعریف و گذاشتن ویدئو از بازی ببینید این لینکا درست هستند یا نه
بازی رو داشته باشیم بهتره اینه که بشینیم فیلماشو تماشا کنیم
مرسی

Locker
19-10-2009, 19:06
سلام !
یه سوال
برای X360 ریلیز شد ؟
بله منتشر شد !

shahabprince
19-10-2009, 19:07
میشه بازی رو از خود سایت کونامی خرید؟

fouladiali
19-10-2009, 19:33
دوستان جای تعریف و گذاشتن ویدئو از بازی ببینید این لینکا درست هستند یا نه
بازی رو داشته باشیم بهتره اینه که بشینیم فیلماشو تماشا کنیم
مرسی

من یکی از سایت ها را با Google Translate به فارسی تبدیل کردم؛ اینم لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت نظراتش را بخونید، بعضی از کسانی که دانلود کردن گفتن رزیدنت 5 بوده، نه PES 2010 !!!!!

mamadosein
19-10-2009, 19:56
این لینک امتحان نشده ؟

vistaix
19-10-2009, 20:11
شک نکن هنوز نیومده..... اینا همش سرکاریه

Locker
19-10-2009, 20:16
این لینک امتحان نشده ؟
در این لینک هیچ چیزی وجود نداره ! سرکاریه !

fouladiali
19-10-2009, 20:52
در این لینک هیچ چیزی وجود نداره ! سرکاریه !

باید عضو سایت بشین تا بتونید محتوای اون را ببینید؛ که این سایت هم مثل بقیه ی سایت ها لینک های دانلودش 24 قسمته.
در ضمن یکی دیگه از لینک ها را هم دوستم امتحان کرد؛ گفت الکی بوده.

porya_spy
19-10-2009, 20:55
دوستان درسته اینا همش الکی دانلود نکنید.!!! فقط دوستان بازی 5 شنبه میاد برای دانلود یا فروش در سایت ها و فروشگاه ها ؟

omidshsh
19-10-2009, 21:13

اقا اينا بايد بجاي اين قرطي بازي ها ميومدند هوش مصنوعي داورهاي خنگ و دروازبان هاي خنگتر رو درست مي كردند نه اينكه به جزييات ورزشگاه ها برسند !!
وقتي داور خطاي اشكار روي بازيكنت رو نمي گيره اما اونطرف يه خطاي الكي رو با كارت قرمز جريمه مي كنه چي ميشه گفت !!!!
وقتي دروازبانت از گرفتن يه پاس رو به عقب از بازيكن خودي عاجز هستش به نظرت ديگه شيب پشت دروازه مي تونه مهم باشه !!!!
نمي دونم چرا دو روزه ديگه بازي اون لذت قبل رو به من نمي ده و دو روزه تمام مشكلات بازي داره برا من رو ميشه
نمي دونم شايد مشكل از من باشه برم يه قرص سرما خوردگي بندازم شايد نظرم تغيير كنه !!!!!

این دروازه بان ها واقعا خنگ تر شدن اینو موافقم
یک چیز دیگه هم که شده وقتی R1 میزنی توپ زیاد جلو میفته!! و وقتی مثلا دکمه ی سانتر رو میزنی بلافاصله نمی زنه

vampyre
19-10-2009, 21:17
دوستان درسته اینا همش الکی دانلود نکنید.!!! فقط دوستان بازی 5 شنبه میاد برای دانلود یا فروش در سایت ها و فروشگاه ها ؟

به احتمال 99% بازي 4 شنبه يا 5 شنبه تو تهران يافت ميشه.

omidshsh
19-10-2009, 21:17
با نگه داشتن کلید L2 و فشار دادن آنالوگ سمت راست در PS3
و با نگه داشتن کلید LT و فشار دادن آنالوگ سمت راست در Xbox 360

خدا خیرت بده توی پی سی دکمش چیه؟!؟

یعنی توی کامپیوتر فقط با دسته هایی میشه که آنلوگ دارن؟

vampyre
19-10-2009, 21:29
خدا خیرت بده توی پی سی دکمش چیه؟!؟

یعنی توی کامپیوتر فقط با دسته هایی میشه که آنلوگ دارن؟

رفيق اين ها رو ميتوني توي تنئيمات كيبورد درست كني خودت.

shahabprince
19-10-2009, 21:38
تاپیک خیلی خوب شده دیگه در عرض 2 ساعت 10 صفحه جلو نمیره.عالیه.

pedramakaay
19-10-2009, 21:50
دوستان کسی این بازی رو روی pc یا xbox360 خریده؟

Abas1100
19-10-2009, 22:04
در کل من بدون انجام دمواحتمال 90 % می دم که گیم پلی بازی تغییر چشم گیر نکرده

از دویدن رونالدو تو چند تا از فیلما این حرفم بیشتر شدت گرفت آخه سرشو عین ...... (عین آرش برهانی ) میندازه پایین و میدوه
دویدن مثل مرغابی هم هنوز تو بازی چشم می زنه

Locker
19-10-2009, 22:24

از دویدن رونالدو تو چند تا از فیلما این حرفم بیشتر شدت گرفت آخه سرشو عین ...... (عین آرش برهانی ) میندازه پایین و میدوه
سرعت بازی بسیار از ویدیو پایین تره ، گیم پلی تغییر چشم گیری کرده اما باز جای کار داره ، لطفا اول بازی کنید و بعد نظر بدید ، اگر هم نمی خوایید PES بازی کنید بهتره به FIFA10 عزیزتون بچسبید
و این تاپیک رو خراب نکنید

joey jordison
19-10-2009, 22:44
دوستانی که از دمو بدشون اومده فکر نمیکنم از نسخه نهایی هم خوششون بیاد به اون صورت!

البته که مهمه هر چیزی که من از TV میبینم تو واقعیت وجود داشتن اونها در بازی برای من مهم هست!

وقتي داور خطاي اشكار روي بازيكنت رو نمي گيره اما اونطرف يه خطاي الكي رو با كارت قرمز جريمه مي كنه چي ميشه گفت
آقا جدا یک سوال داشتم پس چرا من بازی کردنی از این چیزا نمیبینم.........و واقعا مشکلات این جوری در داورها اینقدر اذیت میکنه شما را به نظر من چنین چیز سطحی هست!که مثلا تو بازی بگم وای داور لعنتی کثافت خطای من را نگرفت اعصابمو خورد کرد!

وقتي دروازبانت از گرفتن يه پاس رو به عقب از بازيكن خودي عاجز هستش به نظرت ديگه شيب پشت دروازه مي تونه مهم باشه
شاید باورت نشه ولی همین چند دقیقه پیش یک بازی 20 دقیقه ای فقط پاس به عقب به دروازه بان دادم هیچ چیز غیر عادی ندیدم
در ضمن شیب پشت دروازه با اشتباه دروازه بان دو نکته ای هستند که به نظر من شباهتی به هم ندارن و کار درست کردن این دو تا به عهده ای دو تا گروه مجزا هست!مطمئن باش اگه قرار باشه درست کنن درست میکنن حالا چه با شیب دروازه چه بی شیب دروازه!
در ضمن اینو هم بگم وحید جان وجود شیب دروازه بهتر است از اینکه شیب دروازه نباشه!بلاخره وجودش بهتر از وجود نداشتنش!
این چیزیه که فیفا حل کرده!

جدی باید بگم یک روز بیای خونه ما بشینیم ببینیم کجا هست این اشکالاتی که میگی من کنجکاو شدم

shahabprince
19-10-2009, 23:18

رفیق یه کم مثبت به بازی فکر کن.شما که میگی دمو رو هم بازی نکردم پس چرا میگی گیم پلی فرقی نکرده.بذار بازی منتشر بشه بعد از عیب و ایرادهاش صحبت کن.مثبت نگر باش رفیق:5::27:

vahidreza2007
19-10-2009, 23:23
دوستانی که از دمو بدشون اومده فکر نمیکنم از نسخه نهایی هم خوششون بیاد به اون صورت!

البته که مهمه هر چیزی که من از TV میبینم تو واقعیت وجود داشتن اونها در بازی برای من مهم هست!

آقا جدا یک سوال داشتم پس چرا من بازی کردنی از این چیزا نمیبینم.........و واقعا مشکلات این جوری در داورها اینقدر اذیت میکنه شما را به نظر من چنین چیز سطحی هست!که مثلا تو بازی بگم وای داور لعنتی کثافت خطای من را نگرفت اعصابمو خورد کرد!

شاید باورت نشه ولی همین چند دقیقه پیش یک بازی 20 دقیقه ای فقط پاس به عقب به دروازه بان دادم هیچ چیز غیر عادی ندیدم
در ضمن شیب پشت دروازه با اشتباه دروازه بان دو نکته ای هستند که به نظر من شباهتی به هم ندارن و کار درست کردن این دو تا به عهده ای دو تا گروه مجزا هست!مطمئن باش اگه قرار باشه درست کنن درست میکنن حالا چه با شیب دروازه چه بی شیب دروازه!
در ضمن اینو هم بگم وحید جان وجود شیب دروازه بهتر است از اینکه شیب دروازه نباشه!بلاخره وجودش بهتر از وجود نداشتنش!
این چیزیه که فیفا حل کرده!

جدی باید بگم یک روز بیای خونه ما بشینیم ببینیم کجا هست این اشکالاتی که میگی من کنجکاو شدم

مهران جان من در كل قضيه باهات موافقم و اينكه شيب پشت دروازه با مشكل پاس به عقب به دروازه بان به هم ربطي نداره حق با شماست ولي من مي گم مهندسين محترم كونامي شما كه تو اين بازي به كوچيكترين جزييات توجه ميكنيد چرا اين مورد يا مشكل داوري بازي رو يا سيستم افتضاح پنالتي رو (البته از نظر من ) (و صد البته كه من راهشو پيدا كردم ) رو در نظر نمي گيريد برادر من ... مهران جون گرافيك پيشرفت كرده شكي نيست - گيم پلي پيشرفت كرده شكي نيست - جذابيت بازي پيشرفت كرده شكي نيست و موارد ديگه اي كه زياده و من حداقل انتظار اين همه تغيير رو نسبت به 2009 نداشتم كه واقعا جاي تشكر داره از كونامي ولي اينا كه اينهمه كار كردند چرا روي صداي ورزشگاه و تشويق اونا خوب كار نكردند يا مثلا حركت 360 من خودم حداقل كه چيزي نديدم ولي ميگن كه با رفع مشكل زمان پاسخ دهي بهتر ميشه كه من چشمم اب نمي خوره - يا همين همش مصنوعي بازي كه به نظر من خيلي جا داشت تا بهتر بشه و حداقل سطح دشواري بازي با افزايش درجه سختي بازي همراه با اون هوش مصنوعي بازيكنا هم بيشترميشد و حركت هاي و تاكتيك هاي جديد رو نسبت به سطح انتخاب شده انجام بدن يا مثلا ديگه بازيكني مثل مسي حداقل مي تونه راحت با تكيه بر توانايي خودش 2 تا از مدافعان روبروش رو جا بذاره و لي اينجا تا مي خواي حركت كني ميزنن تو سرش توپشو ميگيرن و ... كه واقعا بايديروز با هم بشينيم 10 ساعت ( دي دي دي ) بازي كنيم تا محاسن ومعايب مشتركمون در بياد منم مي خوام ان چيزي رو كه از تي وي ميبينم تو بازي باشه ولي بيشتر ترجيح ميدم تا مشكلات اساسي بازي حل بشه تا شيب دروازه تا دستكش دروازه بان !!!!!!!!!!

vahidreza2007
19-10-2009, 23:34

و اما مورد داور ها ببخشيد خنگ ها :27: الان من تا به حال فكر كنم تعداد بازي هام از 100 تا بيشتر شده شايدم بيشتر تو محوطه جفت با پارفتن تو شكم بازيكنم خطا نگرفته ولي من 2 دقيقه بعد يه تكل صحيح رفتم قرمز داده اخراج خيلي هم واسم تكرار شده اين حركت يا افسايد هايي كه افسايد نبوده يا ....

mamadosein
19-10-2009, 23:35
میشه یکی یه تعریف از این حرکت 360 درجه بکنه ما هم بفهمیم چیه ؟
ظاهرا دریبل زیدانی نیست

ElmO
19-10-2009, 23:55
و اما داور ها ببخشيد خنگ ها :27: الان من تا به حال فكر كنم تعداد بازي هام از 100 تا بيشتر شده شايدم بيشتر تو محوطه جفت پارفتن تو شكم بازيكنتم خطا نگرفته من 2 دقيقه بعد يه تكل صحيح رفتم قرمز داده اخراج خيلي هم واسم تكرار شده اين حركت يا افسايد هايي كه افسايد نبوده يا ....
حالا بذار يه باگ خوب بگم فكر كنم تا حالا كسي نديده اون شما وقتي گل ميزني در حالتي كه پاس تو در به مهاجم دادي و مهاجم با دروازه بان تك به تك شده و گل زذه به كمك داور نگاه كن جوري ليز مي خوره و كلا از استاديم محو ميشه كه كر خندس و من فقط اونجوري گل ميزنم تا كلي بخندم
اره راستي بايد يه روز با هم بشينيم چند دست بازي كنيم و يه تحليل و تفسير كلي داشته باشيم
:11:

کاملا موافقم ..
این مورد خطا ، واقعا اعصاب خورد کن هست ..
یه تکل میرم قشنگ توپو میگیرم یا میزنم ، خطا میگیره و کارت هم میده که بعضی وقتا قرمز رنگه !

مورد دوم هم همونی هست که همه باهاش مشکل دارن .. زمان پاسخ دهی ..

همین دو مورد اگه رفع بشه خیلی خیلی قابل تحمل هست واسه یه سال ! ...

یا حق

:40:

Spaniuly
19-10-2009, 23:57
مهران جان انسان یه حالتی داره که چیزی رو می بینه که دوست داره ببینه چیزی رو میشنوه و سعی می کنه بشنوه که دوست داره بشنوه... این مسئله در مورد عشق آدم خیلی شدید تر هست نمونه بارز این مسئله عشق تخیلی بهزاد به یلدا بود که کلا کور کرد بهزاد رو و هر چیزی رو قبول کرد. چون عاشق بود در واقع کسانی که دمو PES رو بازی می کنن و نمی تونن مشکلاتش رو ببینن عاشقان دلباخته و سر سژرده های بازی هستند و می خوان 100 سال سیاه توی این تاریکی بمونن می خوان 100 سال سیاه نبینن که داوری پر از باگ و ایراد هست توی گیم ژلی ایراد بزرگی به اسم تاخیر در زمان تصمیم گیری هست و نمیشه دریبل های تکنیکی رو به داخواه اجرا کرد همه اینا جمع شد یه جا و باعث نمره کم کونامی شد که همین عاشقان پاک باخته PES نتونستن حتی این انتقاد رو قبول کنن و برهان دلیل الکی آوردن که ها اینا نامردی کردن شما بیا حساب کن فقط کمی تفکر کن ببین چی باعث شده بعد این همه های و هویی که کونامی به پا می کنه باز هم میاد و از فیفا شکست می خوره شاید شماها که PES رو عبادت می کنید قبول نکنید این شکست PES رو ولی این شکست چیزی بود که PES متحملش شد و جالب این جاست که عالم و آدم می دونن که نمرات داده شده به PES حتی چیزی بالاتر هم از عادلانه بود (با ارفاق) در واقع سایت هایی که نمره پایین دادن اون ارفاق رو قائل نشدن... البته من خورده ای به عاشقان بازی نمی گیرم ولی همیشه اعتقاد دارم یک بازی باید نقد بشه یک بازی باید گیمر پسند باشه و از همه اینها مهمتر انسان باید صحه صدر داشته باشه. اینا باعث میشه دید وسیع تر و باز تری نسبت به دنیای واقعیت داشته باشیم و خیلی از مسائل رو درک کنیم موندن در یک ظلمت و بستن چشم به روی حقایق عمرش به اندازه عشق بهزاد به یلدا کوتاهه... پس سعی کنیم که یک گیم رو معبود خودمون قرار ندیم خیلی ها مارک زدن روی من که فیفا خورم و از این حرفا دیگه خبر ندارن که پارسال از اینکه EA واسه PC نکست نداد کلا گذاشتمش کنار و اونقدر PES بازی کردم که دیگه الان خودم کباده PES می کشم. به قول معروف یلی شدم توی PES من کلا نمی بازم توی PES فوقش مساوی هست من نمی دونم این دمو رو چند وقته بازی می کنم و چند بار و چند بازی انجام دادم ولی تا این لحظه شکست رو تجربه نکردم اوایل با ریگولار شروع کردم و کم کمک که دستم به مشکل زمان تصمیم گیری عادت کرد دیگه وقتی کمتر از تاپ پلیر بازی کنم توی همون 10 دقیقه پیش فرض حداقل 4 یا 5 گل رو می زنم اصلا گل هم نمی خورم واسه همین می ذارم توی تاپ و معمولا هم وقت رو زیاد می کنم. در کل از بازی باید لذت برد و از بازی که مشکل داره باید انتقاد کرد ایرادات باید گفته بشه گناهی هم نیست گفتن ایرادات یک گیم توی تاپیک PES2009 (پارسال همین موقع ها بود) هم این جمله رو گفتم اگه یادت باشه اینجا تاپیک PES هست نه عبادتگاهی که توش باید PES رو جای خدا پرستید چون واقعا خیلی ها دارن چنین رفتاری بروز می دن. البته اینم به خودشون مربوط میشه ولی دیگه نمیشه انتظار داشت از کسی که در مورد بازی حرف می زنه (حالا یا نکات مثبتش رو میگه یا منفی) فقط از بازی تعریف و تمجید کنه. این دمو ایراداتی داره این فاصله زیاد زمانی که بین دمو و نسخه نهایی هست بی برو برگرد به این دلیله که دارن شبانه روز روی مشکلات موجود در PES بازی می کنن. کونامی الان نشسته بازی رو تغییرات میده و باگ هاش رو برطرف می کنه شک نکنید. چون باید این کار رو بکنه چون تا این لحظه خیلی ها نا امید شدن از دمو خودتون رو نگاه نکنید که دارید تلقین می کنید به خودتون که ایرادی نداره... بازی خیلی طرح خوبی داره و واقعا پیشرفت کرده ولی خوب این باگ ها حتما حتما باید توی نسخه نهایی مرتفع بشه وگرنه ضایع اس....

موفق باشید دوستان

shahabprince
20-10-2009, 00:05
کاملا موافقم ..
این مورد خطا ، واقعا اعصاب خورد کن هست ..
یه تکل میرم قشنگ توپو میگیرم یا میزنم ، خطا میگیره و کارت هم میده که بعضی وقتا قرمز رنگه !

مورد دوم هم همونی هست که همه باهاش مشکل دارن .. زمان پاسخ دهی ..

همین دو مورد اگه رفع بشه خیلی خیلی قابل تحمل هست واسه یه سال ! ...

یا حق

:40:

همه ی این مشکلات در نسخه ی اصلی برطرف میشه شک نکن.

joey jordison
20-10-2009, 01:01
مهران جان من در كل قضيه باهات موافقم و اينكه شيب پشت دروازه با مشكل پاس به عقب به دروازه بان به هم ربطي نداره حق با شماست ولي من مي گم مهندسين محترم كونامي شما كه تو اين بازي به كوچيكترين جزييات توجه ميكنيد چرا اين مورد يا مشكل داوري بازي رو يا سيستم افتضاح پنالتي رو (البته از نظر من ) (و صد البته كه من راهشو پيدا كردم ) رو در نظر نمي گيريد برادر من ... مهران جون گرافيك پيشرفت كرده شكي نيست - گيم پلي پيشرفت كرده شكي نيست - جذابيت بازي پيشرفت كرده شكي نيست و موارد ديگه اي كه زياده و من حداقل انتظار اين همه تغيير رو نسبت به 2009 نداشتم كه واقعا جاي تشكر داره از كونامي ولي اينا كه اينهمه كار كردند چرا روي صداي ورزشگاه و تشويق اونا خوب كار نكردند يا مثلا حركت 360 من خودم حداقل كه چيزي نديدم ولي ميگن كه با رفع مشكل زمان پاسخ دهي بهتر ميشه كه من چشمم اب نمي خوره - يا همين همش مصنوعي بازي كه به نظر من خيلي جا داشت تا بهتر بشه و حداقل سطح دشواري بازي با افزايش درجه سختي بازي همراه با اون هوش مصنوعي بازيكنا هم بيشترميشد و حركت هاي و تاكتيك هاي جديد رو نسبت به سطح انتخاب شده انجام بدن يا مثلا ديگه بازيكني مثل مسي حداقل مي تونه راحت با تكيه بر توانايي خودش 2 تا از مدافعان روبروش رو جا بذاره و لي اينجا تا مي خواي حركت كني ميزنن تو سرش توپشو ميگيرن و ... كه واقعا بايديروز با هم بشينيم 10 ساعت ( دي دي دي ) بازي كنيم تا محاسن ومعايب مشتركمون در بياد منم مي خوام ان چيزي رو كه از تي وي ميبينم تو بازي باشه ولي بيشتر ترجيح ميدم تا مشكلات اساسي بازي حل بشه تا شيب دروازه تا دستكش دروازه بان !!!!!!!!!!
خوب ببینید وحید جان من صحبتهای شما را نقض نکردم من فقط گفتم چرا چنین چیزهایی را من تو بازی ندیدم!
در ضمن نباید تو دمو چنین سر کوفتهایی را به بازی بزنید تو دمو اولا دمو هست بعد این درجه سختی و هوش مصنوعی و .......را تو نسخه نهایی نظر قطعی میدن شما فکر میکنید چرا کونامی 1 ماه و خورده ای دمو را زودتر داد بیرون برای اینکه بتونه مشکلات را تا حد امکان بر طرف کنه!
صد البته مشکلات وجود داره ولی من بگم خطاب به دوستان!
آیا شما میبینی بازیکن مثل خودش رفتار میکنه اینقدر هیجان زده نمیشید و به فکر خطا گرفتن داور میافتید آیا حرکات تیمی و ترکیبها اینقدر شما را خوشحال نمیکنه که مشکلات خنگها فراموش بشه!به نظر من همین دو دلیل کافیست تا چیزهای سطحی فراموش بشه اینکه داور کچل هست و مشکل زمان پاسخگویی (که من به شخصه نمیدونم کجاش مشکل هست)و سریع توپو از دست میدی در مقابل این دو تنها صحبتهای کودکانه هست به نظرم همونطور که گفتم اگه 4 تا دلیل برای بد بودن بازی وجود داشته باشه مطمئنا 15 دلیل برای لذت بردن از بازی وجود داره!
شما اصل بازی را زمانی میکنید که کاملش بیاد اونجا باید دید تو سخترین حالت با تیم مثلا اتلتیکو مادرید چه طور میتوانید تو لیگ قهرمانان برید جلو مخصوصا که کونامی گفته بود شما با تیمهای ضعیفتر خیلی دشوار میتوانید تیمهای بزرگ را ببرید اون موقع هست که باید نتیجه گیری کنید!خطاب به آرمین که الان تقریبا با دمو داره 4 تا به تیم میزنه معلوم تیم همسطح هستند اینطور میشه فوتبال واقعی نیست که بازی هست بازی اصل اینه تیم ضعیف را در مقابل تیم قوی بازی کنه خودشم تو تورنمنت اینطوری تو دمو عمه من هم 4 تا میتونه بزنه!
حرکت 360 درجه هم به نظر من چیز زیاد پیچیده و خاصی نیست که اینقدر روش مانور میدادن!پنالتی هم هنوز کامل نشده
حالا هم نمی خوام ایرادات بازی را کوچک بشمارم(البته برای من کوچک هستند چون من دلیلم را برای هر چه لذت بردن از بازی دارم)باید بگم ظاهر و باطن همینه که هست حالا میخواین لذت ببرین نمیخواین میتوانید با 300 هزار یک کنسول خریداری کرده و فیفا بازی کنید که با توجه به اینکه آرمین علاقه داره به فیفا چرا کنسول نمیخره!خودش میدونی به همین راحتی میتوانید PES را فراموش کنید(وقتی من از بازی لذت نمیبرم دنبالش نمیرم) حالا چه اصراری هست از اینکه از بازی بدم بیاد ولی بازیش کنم درست شرایط آرمین!
حالا که آرمین جان شما که گیم پلی فیفا PC را حتی برتر از PES میبینی چرا فیفا بازی نمیکنی و به راحتی از کنار PES نمیگذری؟!
ظاهرا بعضی از دوستان فراموش کردن که Pro Evolution Soccer 2010 یک بازی هست و اصولا در این صنعت هیچ بازی بدون اشکال نیست مهم این هست که بازی باید خوبیهای زیادی داشته باشه تا بتونه اون بدیها را بپوشونه و از نظر فنهای بازی حدود 90 درصد از بازی راضی بودن و اون 10 درصد هم کاملا قابل پیشبینی بود!
در ضمن من هیچ بازی را در حد خدا نکردم و این شما هستید که فیفا را خدای خود قرار دادید تا جایی که حتی فیفای PC را برتر از PES میدونید فیفایی که همین فنهاش تو فورم EA بخش PC دارن به این اعتراف میکنن که بازی امسالشون پسرفت کرده نسبت به پارسال ولی شما.................جالب همیشه خود شما ادعا میکنید آرمین جان من بی طرف هستم ولی چند تا مشکل pes را را به را بازگو میکنید ولی من جایی ندیدم از مشکلات فیفا صحبت کنید

vahidreza2007
20-10-2009, 01:11
خوب ببینید وحید جان من صحبتهای شما را نقض نکردم من فقط گفتم چرا چنین چیزهایی را من تو بازی ندیدم!
در ضمن نباید تو دمو چنین سر کوفتهایی را به بازی بزنید تو دمو اولا دمو هست بعد این درجه سختی و هوش مصنوعی و .......را تو نسخه نهایی نظر قطعی میدن شما فکر میکنید چرا کونامی 1 ماه و خورده ای دمو را زودتر داد بیرون برای اینکه بتونه مشکلات را تا حد امکان بر طرف کنه!
آیا شما میبینی بازیکن مثل خودش رفتار میکنه اینقدر هیجان زده نمیشید و به فکر خطا گرفتن داور میافتید آیا حرکات تیمی و ترکیبها اینقدر شما را خوشحال نمیکنه که مشکلات خنگها فراموش بشه!به نظر من همین دو دلیل کافیست تا چیزهای سطحی فراموش بشه اینکه داور کچل هست و مشکل زمان پاسخگویی (که من به شخصه نمیدونم کجاش مشکل هست)و سریع توپو از دست میدی در مقابل این دو تنها صحبتهای کودکانه هست به نظرم همونطور که گفتم اگه 4 تا دلیل برای بد بودن بازی وجود داشته باشه مطمئنا 15 دلیل برای لذت بردن از بازی وجود داره!
شما اصل بازی را زمانی میکنید که کاملش بیاد اونجا باید دید تو سخترین حالت با تیم مثلا اتلتیکو مادرید چه طور میتوانید تو لیگ قهرمانان برید جلو مخصوصا که کونامی گفته بود شما با تیمهای ضعیفتر خیلی دشوار میتوانید تیمهای بزرگ را ببرید اون موقع هست که باید نتیجه گیری کنید!خطاب به آرمین که الان تقریبا با دمو داره 4 تا به تیم میزنه معلوم تیم همسطح هستند اینطور میشه فوتبال واقعی نیست که بازی هست بازی اصل اینه تیم ضعیف را در مقابل تیم قوی بازی کنه خودشم تو تورنمنت اینطوری تو دمو عمه من هم 4 تا میتونه بزنه!
حرکت 360 درجه هم به نظر من چیز زیاد پیچیده و خاصی نیست که اینقدر روش مانور میدادن!پنالتی هم هنوز کامل نشده
حالا هم نمی خوام ایرادات بازی را کوچک بشمارم(البته برای من کوچک هستند چون من دلیلم را برای هر چه لذت بردن از بازی دارم)باید بگم ظاهر و باطن همینه که هست حالا میخواین لذت ببرین نمیخواین میتوانید با 300 هزار یک کنسول خریداری کرده و فیفا بازی کنید که با توجه به اینکه آرمین علاقه داره به فیفا چرا کنسول نمیخره!خودش میدونی به همین راحتی میتوانید PES را فراموش کنید(وقتی من از بازی لذت نمیبرم دنبالش نمیرم) حالا چه اصراری هست از اینکه از بازی بدم بیاد ولی بازیش کنم درست شرایط آرمین!
حالا که آرمین جان شما که گیم پلی فیفا PC را حتی برتر از PES میبینی چرا فیفا بازی نمیکنی و به راحتی از کنار PES نمیگذری؟!
ظاهرا بعضی از دوستان فراموش کردن که Pro Evolution Soccer 2010 یک بازی هست و اصولا در این صنعت هیچ بازی بدون اشکال نیست مهم این هست که بازی باید خوبیهای زیادی داشته باشه تا بتونه اون بدیها را بپوشونه و از نظر فنهای بازی حدود 90 درصد از بازی راضی بودن و اون 10 درصد هم کاملا قابل پیشبینی بود!
در ضمن من هیچ بازی را در حد خدا نکردم و این شما هستید که فیفا را خدای خود قرار دادید تا جایی که حتی فیفای PC را برتر از PES میدونید فیفایی که همین فنهاش تو فورم EA بخش PC دارن به این اعتراف میکنن که بازی امسالشون پسرفت کرده نسبت به پارسال ولی شما.................جالب همیشه خود شما ادعا میکنید آرمین جان من بی طرف هستم ولی چند تا مشکل pes را را به را بازگو میکنید ولی من جایی ندیدم از مشکلات فیفا صحبت کنید

ببين مهران جان شما كه مي دوني من خودم از FAN هاي قديمي PES هستم و از اولين شمارش تا الان باهاش هستم وباهاشم ميمونم چون اين بازي تو خونم جريان پيدا كرده !!!!
من تا امروز روز از بازي هاي فيفا از اولين شماره تا الان سر جمع 4 تا بازي هم نكردم چون كلا از فيفا خوشم نمياد
ولي ....
اين دليل نميشه چشم بسته از بازي مورد علاقم حمايت كنم ومشكلاتش رو نبينم چون اين كارم ظلم به كونامي و بازي هستش من مي خوام اين بازي به جايي برسه كه كسي تنونه ازش مشكلي پيدا كنه و اينم فقط در سايه اشكار كردن مشكلات بوجود مياد ولا غير اين بازي چيزي فراتر از چيزي بود كه من تصورشو داشتم وتحولات مثبتي كه با خوش اورده بينظيره و اينم مي دونم حالا اين كد 70 درصد بازي بوده و مشكلات نا خواسته اي هم كه اصلا هم غير عادي واسه يه دمو نيست داره ولي وقتي بازي اصلي منتشر شد بهتر ميشه كه به نقد و بررسي پرداخت ونظر قطعي داد

hamed_dij
20-10-2009, 01:16

harrypotter2007
20-10-2009, 01:17
ما که بخاطر بازی میخوایم 5 روز غیبت کنیم و تا شنبه نریم پادگان تا بازی را ببینیم .

در ضمن دوستان ممنون میشوم از دیوید بکهام هم یک عکس بزارید .

vahidreza2007
20-10-2009, 01:23
مطمئنا لذتي كه هر فرد از يه بازي ميبره با لذتي كه فرد ديگه ميبره زمين تا اسمون فرق داره -- ديگاه شما در مورد ارايه نظرات درباره بازي بعد اومدنش 100 درصد درسته چون الان هر قضاوتي بشه از روي غفلت 30 درصدي ما نسبت به نسخه كامل هستش پس به اميد يه بازي عالي تا 2 روز ديگه
زنده باد PES و :40::40::40:KONAMI

hobgoblin
20-10-2009, 08:39
مهران جان انسان یه حالتی داره که چیزی رو می بینه که دوست داره ببینه چیزی رو میشنوه و سعی می کنه بشنوه که دوست داره بشنوه... این مسئله در مورد عشق آدم خیلی شدید تر هست نمونه بارز این مسئله عشق تخیلی بهزاد به یلدا بود که کلا کور کرد بهزاد رو و هر چیزی رو قبول کرد. چون عاشق بود در واقع کسانی که دمو PES رو بازی می کنن و نمی تونن مشکلاتش رو ببینن عاشقان دلباخته و سر سژرده های بازی هستند و می خوان 100 سال سیاه توی این تاریکی بمونن می خوان 100 سال سیاه نبینن که داوری پر از باگ و ایراد هست توی گیم ژلی ایراد بزرگی به اسم تاخیر در زمان تصمیم گیری هست و نمیشه دریبل های تکنیکی رو به داخواه اجرا کرد همه اینا جمع شد یه جا و باعث نمره کم کونامی شد که همین عاشقان پاک باخته PES نتونستن حتی این انتقاد رو قبول کنن و برهان دلیل الکی آوردن که ها اینا نامردی کردن شما بیا حساب کن فقط کمی تفکر کن ببین چی باعث شده بعد این همه های و هویی که کونامی به پا می کنه باز هم میاد و از فیفا شکست می خوره شاید شماها که PES رو عبادت می کنید قبول نکنید این شکست PES رو ولی این شکست چیزی بود که PES متحملش شد و جالب این جاست که عالم و آدم می دونن که نمرات داده شده به PES حتی چیزی بالاتر هم از عادلانه بود (با ارفاق) در واقع سایت هایی که نمره پایین دادن اون ارفاق رو قائل نشدن... البته من خورده ای به عاشقان بازی نمی گیرم ولی همیشه اعتقاد دارم یک بازی باید نقد بشه یک بازی باید گیمر پسند باشه و از همه اینها مهمتر انسان باید صحه صدر داشته باشه. اینا باعث میشه دید وسیع تر و باز تری نسبت به دنیای واقعیت داشته باشیم و خیلی از مسائل رو درک کنیم موندن در یک ظلمت و بستن چشم به روی حقایق عمرش به اندازه عشق بهزاد به یلدا کوتاهه... پس سعی کنیم که یک گیم رو معبود خودمون قرار ندیم خیلی ها مارک زدن روی من که فیفا خورم و از این حرفا دیگه خبر ندارن که پارسال از اینکه EA واسه PC نکست نداد کلا گذاشتمش کنار و اونقدر PES بازی کردم که دیگه الان خودم کباده PES می کشم. به قول معروف یلی شدم توی PES من کلا نمی بازم توی PES فوقش مساوی هست من نمی دونم این دمو رو چند وقته بازی می کنم و چند بار و چند بازی انجام دادم ولی تا این لحظه شکست رو تجربه نکردم اوایل با ریگولار شروع کردم و کم کمک که دستم به مشکل زمان تصمیم گیری عادت کرد دیگه وقتی کمتر از تاپ پلیر بازی کنم توی همون 10 دقیقه پیش فرض حداقل 4 یا 5 گل رو می زنم اصلا گل هم نمی خورم واسه همین می ذارم توی تاپ و معمولا هم وقت رو زیاد می کنم. در کل از بازی باید لذت برد و از بازی که مشکل داره باید انتقاد کرد ایرادات باید گفته بشه گناهی هم نیست گفتن ایرادات یک گیم توی تاپیک PES2009 (پارسال همین موقع ها بود) هم این جمله رو گفتم اگه یادت باشه اینجا تاپیک PES هست نه عبادتگاهی که توش باید PES رو جای خدا پرستید چون واقعا خیلی ها دارن چنین رفتاری بروز می دن. البته اینم به خودشون مربوط میشه ولی دیگه نمیشه انتظار داشت از کسی که در مورد بازی حرف می زنه (حالا یا نکات مثبتش رو میگه یا منفی) فقط از بازی تعریف و تمجید کنه. این دمو ایراداتی داره این فاصله زیاد زمانی که بین دمو و نسخه نهایی هست بی برو برگرد به این دلیله که دارن شبانه روز روی مشکلات موجود در PES بازی می کنن. کونامی الان نشسته بازی رو تغییرات میده و باگ هاش رو برطرف می کنه شک نکنید. چون باید این کار رو بکنه چون تا این لحظه خیلی ها نا امید شدن از دمو خودتون رو نگاه نکنید که دارید تلقین می کنید به خودتون که ایرادی نداره... بازی خیلی طرح خوبی داره و واقعا پیشرفت کرده ولی خوب این باگ ها حتما حتما باید توی نسخه نهایی مرتفع بشه وگرنه ضایع اس....

موفق باشید دوستان

آرمين جان هميشه شما رو يه آدم بي طرف و البته منطقي مي دونم و از حرفات لذت مي برم و اين جملاتي رو كه نوشتي قبول دارم صد در صد

واقعا بعضي ها هستن كه اين بازي مثل ناموسشون شده و بدون فكر ازش طرفداري مي كنن و برعكسش هم هست خيلي ها بدون بازي كردن دمو اومدن و ايراد الكي گرفتن و نسخه مزخرف فيفا 10 پي سي رو (منظورم نسخه نكست نيست) برتر از اين بازي دونستن.

ولي يه چيزيم هست اونم اينه كه بالاخره اين بازي يه چيزايي داره كه اينهمه آدم عاشقش شدن (البته من جزو اين دسته نيستم ولي بازي رو خيلي دوست دارم). قبول كن كه تعداد كسايي كه گيمر پي سي هستن و پي اي اس بازي مي كنن با كسايي كه فيفاي پي سي بازي مي كنن اصلا قابل مقايسه نيست. حالا چه اشكالي داره اين عده هر چند چشم و گوش بسته ازش طرفداري كنن.

يه شعر هست كه ميگه:

اگر بر ديده مجنون نشيني به غير از خوبي ليلي نبيني

منتقدين واقعي و بچه هاي زحمت كش تاپيك مثل خودت و حسين جان اگز لازم باشه نقدش هم مي كنن و امثال من از حرفاتون استفاده مي كنيم . عاشقان سينه چاك بازي هم به خاطر هيجان روزاي آخر قبل از ريليز ميان و تعريف مي كنن و عاشقان سينه چاك و چشم و گوش بسته فيفا هم ميان و ميكوبنش. اين جريان هميشه بوده و خواهد بود.
پس زياد سخت نگير و خودتو ناراحت نكن.

بعد از ريليز بازي هم ايشالله منتظر پچ زيباي شما مي مونيم . موفق باشي

rghanei
20-10-2009, 09:38
دوستان این سایت بازی کامل pes2010 رو برای دانلود گذاشته...........
روز شمار تموم شد

BIJAN5759
20-10-2009, 09:44
مگه ما تو دنیا چند تا بازی فوتبال داریم که دارین سلیقه ای عمل میکنین (fifa و pes) ، اگه ما از pes طرفداری نکینیم در اصل طرفدار fifa هستیم و بلعکس ، پس میتونیم به جرات از فوتبال که konami تو این چند سال بیرون داده یه رقیب جدی برای fifa بوده و هست و الان هم به نظر خیلی از کاربرا pes از fifa نکست هم سرتره و حرف های زیادی برای گفتن داره ما که داریم با pc فوتبال بازی میکنیم نه تنها به نظر من بلکه به نظر همه کسایی که دارن این بازی رو میکنن همگی طرفدار pes هستن نه بخوان تعصبی عمل کنن بلکه دارن واقهیت هارو میگن.......

BIJAN5759
20-10-2009, 09:45
دوست عزیز مطونی که بازی اومده ؟

hobgoblin
20-10-2009, 09:48
دوستان این سایت بازی کامل pes2010 رو برای دانلود گذاشته...........
روز شمار تموم شد

امكان نداره درست باشه

2009 حجمش نزديك 9 گيگ بود اونوقت اين 4.8 گيگ؟؟؟؟

nathan mckane
20-10-2009, 10:03
گرفتن امتیازای پایین توسط این بازی کاملا قابل پیش بینی بود. کونامی یه بار دیگه گند زد.

shahabprince
20-10-2009, 11:29
گرفتن امتیازای پایین توسط این بازی کاملا قابل پیش بینی بود. کونامی یه بار دیگه گند زد.

بذار بازی منتشر بشه بعد ببین چه جوری میترکونه.همه ی باگ ها در نسخه ی اصلی رفع میشه.

khelane
20-10-2009, 11:35
دوستان من تو شهرستان زندگی میکنم کجا بازی رو ارزون و زود به دستم برسه میتونم پیدا کنم البته با پست

fouladiali
20-10-2009, 11:50
اینم یه ویدئوی جدید از بخش CL بازی:

n_n136902
20-10-2009, 12:05
p30world بازي رو آورده.

joey jordison
20-10-2009, 12:08
خوبه من دمو را بازی کردم و هیچ گندی ندیدم!

M A X I M U M
20-10-2009, 12:11
اين اصلا با عقل جوردرنمياد
اينجا چه خبره
طبق روزشمار الان دو روز مونده به عرضه رسمي بازي در اروپا پس چطور ممكنه اين بازي عرضه شده باشه از طرفي فروشگاه انجمن هاي تخصصي P30World هم بازي رو براي فروش گذاشته و اين تمام شك و شبهه هارو برطرف مي كنه

يكي بياد توضيح بده كه دارم كلافه ميشم

Abas1100
20-10-2009, 12:22
سرعت بازی بسیار از ویدیو پایین تره ، گیم پلی تغییر چشم گیری کرده اما باز جای کار داره ، لطفا اول بازی کنید و بعد نظر بدید ، اگر هم نمی خوایید PES بازی کنید بهتره به FIFA10 عزیزتون بچسبید
و این تاپیک رو خراب نکنید

رفیق یه کم مثبت به بازی فکر کن.شما که میگی دمو رو هم بازی نکردم پس چرا میگی گیم پلی فرقی نکرده.بذار بازی منتشر بشه بعد از عیب و ایرادهاش صحبت کن.مثبت نگر باش رفیق:5::27:
من قصد خاصی نداشتم ولی نظر بدون انجام بازی میشه احتمال بازم تشکر

امير موسر
20-10-2009, 12:25
اينجا چه خبره
طبق روزشمار الان دو روز مونده به عرضه رسمي بازي در اروپا پس چطور ممكنه اين بازي عرضه شده باشه از طرفي فروشگاه انجمن هاي تخصصي P30World هم بازي رو براي فروش گذاشته و اين تمام شك و شبهه هارو برطرف مي كنه

يكي بياد توضيح بده كه دارم كلافه ميشم

احتمالا پیش فروش هست !!!!!

ویرایش : ولی نه الان بنرش هم اومد رو کار !!

Yi Yi
20-10-2009, 12:28
اينجا چه خبره
این یه اتفاق کاملا عادیه. شما مگه از ساز و کار انتشار بازی چیزی می دونید که حالا میگید با عقل جور در نمیاد؟ اکثر بازی ها قبل از انتشار، به روش های غیر قانونی در اینترنت قرار می گیرند توسط بعضی کسانی که مسئول انتشار بازی هستند یا به شکلی به بازی دسترسی دارند.

pedramgolchin
20-10-2009, 12:29
احتمالا پیش فروش هست !!!!!

ویرایش : ولی نه الان بنرش هم اومد رو کار !!

حسین جان ببین این لینک درسته؟
یعنی بازی رو سفارش بدیم کی میرسه دستمون ؟؟؟:40:

mojtaba007
20-10-2009, 12:32
دوستان فعلا هیج جا برای دانلود نگذاشتند بازی رو
شرکت تکین لااقل صبر میکرد لینک دانلود بازی بیایه بعد میزاشت برای فروش
پی سی ورلد دست تکین را دیگه از پشت بسته

2 SHAHROOZ
20-10-2009, 12:33
مثل اینکه بازی واقعا اومده چون توی همین P30WORLD برای فروش گذشت.

pedramgolchin
20-10-2009, 12:46
دوستان من همین الان تماس گرفتم با پشتیبانی پی سی ورلد گفتن بازی امروز صبح رسیده دستشون و از فردا هم میزارن واسه ارسال به شهرستان ها:46: اینو بگم که مرکز فروشگاه پی سی ورلد توی رشته!!!!!!!
گفتم الان سی دی رو شما دارید گفتن آره بازی کامل و نسخه نهایی:18::18:
حالا نمیدونم چیکار کنم
پنج شنبه بیام تهران بازی رو بخرم یا همینجا سفارش بدم آخه میترسم تا 5شنبه تهران بازی نرسه
نظر شما چیه؟؟ به نظرتون تا اون موقعه بازی تو توپخونه میرسه؟؟

2 SHAHROOZ
20-10-2009, 12:49
دانلود PES2010 برای موبایل:

این بازي بر روی تمامي گوشی های موبایل قابل اجرا ميباشد.

پسورد فايل زيپ :

4039
20-10-2009, 12:51
دوستان من همین الان تماس گرفتم با پشتیبانی پی سی ورلد گفتن بازی امروز صبح رسیده دستشون و از فردا هم میزارن واسه ارسال به شهرستان ها:46: اینو بگم که مرکز فروشگاه پی سی ورلد توی رشته!!!!!!!
حالا نمیدونم چیکار کنم
پنج شنبه بیام تهران بازی رو بخرم یا همینجا سفارش بدم آخه میترسم تا 5شنبه تهران بازی نرسه

شما مگه کجایی؟
منم الان زنگ زدم گفتن دارن بهشون گفتم من مشهدم بازی کی بدستم میرسه گفتن شنبه . بچه ها مگه پست پیشتاز چند روزه محموله پستی رو رو به گیرنده میرسونه ؟

دو لیگ Premier League کشور انگلستان و اسپانیا La Liga اسپانیا به ترتیب دارای 2 کلوپ و 7 کلوپ کاملا Licensed شده اند.
- در مجموع 45 تیم باشگاهی به صورت کاملا Licensed در این نسخه می باشند

]چرا فروشگاه p30world نوشته تنها 7 باشگاه اسپانیا لیسانس شدن در صورتیکه 11تا باشگاه از این لیگ لیسانس شدن .
دوم اینکه p30world میگه تنها 45 باشگاه بصورت کاملا لیسانس شده هستند در صورتیکه 118 باشگاه لیسانس شدن :
20 باشگاه فرانسه
20 باشگاه ایتالیا
20 باشگاه هلند
11 باشگاه از اسپانیا
2 باشگاه از انگلیس
بعلاوه 45 باشگاه دیگه از جمله پورتو و بنفیکای پرتغال

4039
20-10-2009, 12:56
بچه ها اینجا کسی اهل رشت نیست امروز بره بازیو مستقیم ازشون بگیره ببینیم چطوریه ؟
بهادر اینجا بچه رشت بود که الان دیگه به تاپیک سر نمیزنه .

2 SHAHROOZ
20-10-2009, 12:57
]چرا فروشگاه p30world نوشته تنها 7 باشگاه اسپانیا لیسانس شدن در صورتیکه 11تا باشگاه از این لیگ لیسانس شدن .
دوم اینکه p30world میگه تنها 45 باشگاه بصورت کاملا لیسانس شده هستند در صورتیکه 118 باشگاه لیسانس شدن :
20 باشگاه فرانسه
20 باشگاه ایتالیا
20 باشگاه هلند
11 باشگاه از اسپانیا
2 باشگاه از انگلیس

شاید نسخه ای که دست p30world هست از کدهای قبلیه .
آخه اون کدها هم کامل لیسانس نشده بودن.

mf.designing
20-10-2009, 12:58
چرا فروشگاه p30world نوشته تنها 7 باشگاه اسپانیا لیسانس شدن در صورتیکه 11تا باشگاه از این لیگ لیسانس شدن .
20 باشگاه فرانسه
20 باشگاه ایتالیا
20 باشگاه هلند
11 باشگاه از اسپانیا
2 باشگاه از انگلیس
پس بام مشکل لایسنس ،به خصوص بر انگلستان وجود داره ؟! لایسنس تیم های ملی چی ؟!

pedramgolchin
20-10-2009, 13:03
شما مگه کجایی؟

من ساوه هستم
تا تهران یک ساعت راهه
به نظر شما بازی تا آخر هفته تو تهران میاد؟؟
اگه میاد کجا زودتر میاره ؟

hobgoblin
20-10-2009, 13:05
پست اشتباه

حذف شود

Hirad HRD
20-10-2009, 13:06
من ساوه هستم
تا تهران یک ساعت راهه
به نظر شما بازی تا آخر هفته تو تهران میاد؟؟
اگه میاد کجا زودتر میاره ؟
من خبر موثق دارم كه پنجشنبه حتماً تو تهران ميشه خريد:46:

bahador2009
20-10-2009, 13:08
سلام حسین جان سلام بچه ها حالتون چطوره ایشالا که خوبین.
اومدن بازی رو به همه ی شما تبریک میگم.
واما....
حدود ساعت 12 بود که یکی از دوستام تو P30world باهام تماس گرفت و گفت که بازی رو آوردن ولی هنوز آماده نیست و ساعت 8:5 میرم بگیرم.
دلیل منم برای برگشت این بود که چون میدونستم شما هم منتظر بازی هستین و خیلی وقت منتظرشین و فکرم نیکنم به رشت نزدیک باشین پس منم برگشتم تا برا چند ساعتم شده درس رو تعطل کنم .
مطمئن باشین که هر وقت رفتم پیش دوستم و ازش گرفتم میام بهتون میگم چجوریه.
واما یه چیز دیگه که حسین جان گفت اونم لیسانس هاست که من الان میپرسیدم دوستم کامل خبر نداشت ولی در هر صورت ساعت 9 خبرایه جدید رو بهتون میدم.

S A M S U N G
20-10-2009, 13:11
سلام به همگی .

دوستان فروشگاه همین سایت این بازی رو آورده :

این دیگه نسخه اصلی هستش ؟ و اینکه اورجینال هستش ؟

مخلصیم .

arash1614
20-10-2009, 13:16
فقط pes 2010
میشه fifa بازها fifa بازی کنن pes بازها pes بازی کنن ؟؟؟

hobgoblin
20-10-2009, 13:16
بچه ها قضيه داره كم كم جدي ميشه

برين اينجا ببينين نوشته مال Reloaded

اينم لينك رپيدشير. من رفتم واسه دانلود.

اينجا هم هست

من تا حالا فايل fake از اينجا دانلود نكردم

M A X I M U M
20-10-2009, 13:18
واما....
حدود ساعت 12 بود که یکی از دوستام تو P30world باهام تماس گرفت و گفت که بازی رو آوردن ولی هنوز آماده نیست و ساعت 8:5 میرم بگیرم.
دلیل منم برای برگشت این بود که چون میدونستم شما هم منتظر بازی هستین و خیلی وقت منتظرشین و فکرم نیکنم به رشت نزدیک باشین پس منم برگشتم تا برا چند ساعتم شده درس رو تعطل کنم .
واما یه چیز دیگه که حسین جان گفت اونم لیسانس هاست که من الان میپرسیدم دوستم کامل خبر نداشت ولی در هر صورت ساعت 9 خبرایه جدید رو بهتون میدم.

ممنون بهادر جان
حتما پيگيري بكن و مارو بي خبر نذار كه اگه نسخه كامل و اصلي باشه صددرصد سفارش ميديم

pedramgolchin
20-10-2009, 13:18
من خبر موثق دارم كه پنجشنبه حتماً تو تهران ميشه خريد:46:
میشه بگی از کجا میشه خرید که ما هم از ساوه بیام بخریم

واما....
بهادر جان زود خبرمون کن

بچه ها قضيه داره كم كم جدي ميشه

اينم لينك رپيدشير. من رفتم واسه دانلود.

دستت درد نکنه
فقط کسی دانلود نکرده بود؟؟؟
فیک نباشه !!!من میخام بدم رپید باز لینک مستقیمش کنم
بدم؟؟؟؟؟؟؟؟

Vahidking.75
20-10-2009, 13:19
اینی که تو فروشگاه درسته
کامله
نسخه اصلی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Killzone2
20-10-2009, 13:20
فقط امیدوارم که این بازی مثل بازی های اخیر خراب وارد بازار نشه!چون فروشش زیاده.فقط اگر boysteampc بزنه اونایی که اهل فن هستند خبر بدن که موقع گرفتن گول نخوریم.من که یه بار دیگه از این شرکت بازی رو بگیرم ورشکست میشم چون باید اندازه بازی اورجینال بهش پول داد.راستی این بازی تو فروشکاه انگار اومده!دوستان بازی اگر مشکل نداره از همینجا سفارش بدم؟

meysad
20-10-2009, 13:22
حالا نمیدونم چیکار کنم

من هرچند دفعه از سایت خرید کردم بازیاش مشکل نداشته . زحمت اومدن به تهران هم از گردنت میوفته .
ولی بازم اگر خیلی برات سخته و مشکوکی به این جور خرید من اخر هفته دانشگاه دارم ساوه . میتونم واسه خودم که رفتم بگیرم برای شما هم بگیرم همون میدون شهرداری بهت بدم .

Mehdi.ss
20-10-2009, 13:26
یه چیز خنده دار
من تو قم به معروفترین جا زنگ زدم میگه 2 ماه دیگه
تا حالا هر بازی که اومده روز دوم توی فروشگاهای قم بوده
بازم باید تا فردا صبر کرد

JUSTIN11
20-10-2009, 13:27
واما....

فکر کنم آدام میگفت آخرین مرحله ایی که کونامی روی بازی داره انجام میده ترانسفر بعضی از بازیکنا که در 3 روز آخر نقل و انتقالات به تیمای جدید رفتن باشه.
پس بهترین راه برای اینکه بفهمیم این نسخه کامله اینه که به قسمت ادیت پلیر بریم و ترکیب تیم رئال مادرید رو ببینیم.نباید دیگه بازیکنانی همچون اشنایدر-روبن-نگردو توی تیم باشن.
بهادر جان اگه امروز بازی رو تونستی گیر بیاری حتما این مساله رو چک کن و خبرشو اینجا به ما بده.

pedramgolchin
20-10-2009, 13:29
من هرچند دفعه از سایت خرید کردم بازیاش مشکل نداشته . زحمت اومدن به تهران هم از گردنت میوفته .
ولی بازم اگر خیلی برات سخته و مشکوکی به این جور خرید من اخر هفته دانشگاه دارم ساوه . میتونم واسه خودم که رفتم بگیرم برای شما هم بگیرم همون میدون شهرداری بهت بدم .

خیلی چاکریم داداش
پس بیا هر کدوممون که زودتر بازی رو گرفتیم تا پنج شنبه برسونیم به اونی که نداره
شما از کجای تهران این بازی رو میخای تهیه کنید ؟؟
من الان دارم این لینکای رپیدشیر رو میدم رپیدباز که مستقیم کنه

meysad
20-10-2009, 13:29
الان خیلی از شرکتهای معروف بازی تو تهران مطمئنآ بازی رو نمیدن بیرون . من همین فیفا رو هم 1 هفته بعد از انتشارش گرفتم . وست گیم که تا هفته پیش هم هنوز نیورده بود میگفتن تو مرحله مجوز هست !!!

bahador2009
20-10-2009, 13:31
فکر کنم آدام میگفت آخرین مرحله ایی که کونامی روی بازی داره انجام میده ترانسفر بعضی از بازیکنا که در 3 روز آخر نقل و انتقالات به تیمای جدید رفتن باشه.
پس بهترین راه برای اینکه بفهمیم این نسخه کامله اینه که به قسمت ادیت پلیر بریم و ترکیب تیم رئال مادرید رو ببینیم.نباید دیگه بازیکنانی همچون اشنایدر-روبن-نگردو توی تیم باشن.
بهادر جان اگه امروز بازی رو تونستی گیر بیاری حتما این مساله رو چک کن و خبرشو اینجا به ما بده.

حتما این کار رو میکنم فقط باید تا ساعت 9 صبر کنین.

meysad
20-10-2009, 13:32
خیلی چاکریم داداش
پس بیا هر کدوممون که زودتر بازی رو گرفتیم تا پنج شنبه برسونیم به اونی که نداره
شما از کجای تهران این بازی رو میخای تهیه کنید ؟؟
من الان دارم این لینکای رپیدشیر رو میدم رپیدباز که مستقیم کنه

یا پشت شهرداری یا وست گیم . که دومی مطمئنآ الان نمیاره . فردا بعد از ظهر میرم هم,k میدان امام خمینی . فیفا رو از اونجا گرفتم بدون مشکل بود ماله شرکت hi-vu

mojtaba007
20-10-2009, 13:33
دوستان من از سایت تکین پرسیدم
گفت اینها لینک دانلودشه

یکی تست کنه اگر سرعتش خوبه خبری به ما هم بده

Mehdi.ss
20-10-2009, 13:36
دوستان من از سایت تکین پرسیدم
گفت اینها لینک دانلودشه

یکی تست کنه اگر سرعتش خوبه خبری به ما هم بده
پس چرا حجمش کمه 4800

meysad
20-10-2009, 13:40
پس چرا حجمش کمه 4800

مگه حجم اصلی چند مگ هست ؟

hobgoblin
20-10-2009, 13:40
بچه ها بازي صد در صد منتشر شده و مطمئنم لينكا فيك نيست چون توسط آپلودر هاي مختلف توي رپيد شير و جاهاي ديگه منتشر شده

منم خودم گذاشتم واسه دانلود و فردا صبح خبرشو بهتون ميدم

تاپيك ديگه بايد منتقل بشه

hobgoblin
20-10-2009, 13:41
پس چرا حجمش کمه 4800

حجم فشرده شدش 5.6 گيگابايته كه آنرر بشه بيشتر ميشه

Mehdi.ss
20-10-2009, 13:44
مگه حجم اصلی چند مگ هست ؟
نمیدونم ولی ولی 2009 بیشتر بود

light
20-10-2009, 13:46
آقا آخر چي شد اومده ؟
آخه فروشگاه اينجا هم داره ميفروشه
اگه اومده سفارش بدم

M A X I M U M
20-10-2009, 13:49
دوستان هنوزم نميشه اعتماد كرد
من سايت هاي تورنت رو هم چك كردم بعنوان بزرگترين منبع اشتراك گذاري فايل پير تو پير اما خبري نبود
فكر كنم بايد منتظر خبر بهار باشيم تا ساعت 9

hobgoblin
20-10-2009, 13:56
دوستان هنوزم نميشه اعتماد كرد
من سايت هاي تورنت رو هم چك كردم بعنوان بزرگترين منبع اشتراك گذاري فايل پير تو پير اما خبري نبود
فكر كنم بايد منتظر خبر بهار باشيم تا ساعت 9

اصلا شك نكن ديگه

چون وقتي فايلي رو آپلودر هاي مختلف اونم با اين تعداد زياد آپلود مي كنن يعني درسته

الان داره مثل قارچ لينكاي مختلفش پخش ميشه.

در مورد تورنت هم كافيه فقط يه سرچ توي سايتاي معروف تورنت بكني مي بيني كه لينكاش زياده

من الان اينو به عنوان نمونه توي pirate bay پيدا كردم. سايت تورنت از اين معروفترم هست؟

bahador2009
20-10-2009, 13:58
بچه ها توی اینکه بازی اومده شک نکنید.

maximiliyanus
20-10-2009, 13:59
حسین جان تو مشهد آبی کامپیوتر قبلا وقتی بازیها تو اینترنت بره دانلود میومد همین فرداش بازیارو میورد الانم نمیدونم آونجوریه یا نه ولی زنگ میزنم امروز ببینم کی میاره ولی به احتمال 80 درصد پسفردا میاره اگه نه شنبه 100 درصده...

M A X I M U M
20-10-2009, 14:06
دوستان حق با شماست
به صورت قطع بازي اومده
لينك دانلود مستقيم از سرور پرسرعت با حجم 5.6 گيگابايت
بازي منتشر شد ....

sadeghbb
20-10-2009, 14:10
دوستان یعنی من از سایت خرید کنم ؟؟؟مطمئن باشم که این نسخه فول هستش؟؟؟

mojtaba007
20-10-2009, 14:14
دوستان پس قطعا این نسخه اصلی است
و به احتمال زیاد ترانسفرها درست نیستند تو این نسخه چون کونامی سیاستش اینه نسخه اصلی رو هر وقت خواست بده بیرون ترانسفرها رو درست میکنه
البته مشکلی نیست با پچ حل میشه
این هم لینک تورنت این بازی

با حجم 5 گیگ

denzelmovie
20-10-2009, 14:14
دوستان این هم لینکهای رپیدشر
فقط نمیدونم درستند یا نه؟؟؟
شاید هم دوستان قبلا گذاشته اند ولی دیگه وقت نداشتم تاپیک رو سرچ کنم

sadeghbb
20-10-2009, 14:15
دوستان یعنی من از سایت خرید کنم ؟؟؟مطمئن باشم که این نسخه فول هستش؟؟؟

کسی نبود جواب بده؟؟؟:11::40:

mohsen_gh1991
20-10-2009, 14:16
امروز میرم ببینم میتونم گیر بیارم یا یه.در ضمن کدوم سیستم درسته اونی که خود کونامی اعلام کرده و توی سایتهای خارجی هست یا این چیزی که توی شاپ زده؟در ضمن 6800gt قویتره یا ati x1250؟

bahador2009
20-10-2009, 14:19
دوستان از نظر من بازیه p30world کامله و هرکی بخواد میتونه سفارش بده .
ولی اگه تا ساعت 9 اگه وایسین تا من مطمئن بشم خیلی خوبه ، باسه شما که فرقی نمیکنه حالا 5 ساعت دیرتر .

Google Spider
20-10-2009, 14:20
دوستان حق با شماست
به صورت قطع بازي اومده
لينك دانلود مستقيم از سرور پرسرعت با حجم 5.6 گيگابايت
بازي منتشر شد ....

شما میگی 5.6

یکی میگه 4.8

قضیه چیه کدوم رو استفاده کنیم .

Vahidking.75
20-10-2009, 14:23
آقا آخر معلوم شد مال سایت درست هست یا نه ؟
یعنی کامله یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

hobgoblin
20-10-2009, 14:23
شما میگی 5.6

یکی میگه 4.8

قضیه چیه کدوم رو استفاده کنیم .

اون لينك قديميا كه 4.8 بود فيك بود و توش بازي رزيدنت اويل بود اين جديدا كه 5.6 گيگه درسته

parsgiga_3
20-10-2009, 14:26
دوستان تهران کسی نسخه کامل رو گیر آورد مرام بزاره بیاد اینجا سریع اعلام کنه

Google Spider
20-10-2009, 14:26
اون لينك قديميا كه 4.8 بود فيك بود و توش بازي رزيدنت اويل بود اين جديدا كه 5.6 گيگه درسته

اقا اخر نفهمیدم لینک اصلی رپید شیر یا مستقیم رو میدی ؟

اخه من قاط زدم .

JUSTIN11
20-10-2009, 14:27
دوستان پس قطعا این نسخه اصلی است
و به احتمال زیاد ترانسفرها درست نیستند تو این نسخه چون کونامی سیاستش اینه نسخه اصلی رو هر وقت خواست بده بیرون ترانسفرها رو درست میکنه
البته مشکلی نیست با پچ حل میشه
این هم لینک تورنت این بازی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا حجم 5 گیگ

با این حساب سال پیش که ترانسفرها درست نبودند بخاطر این بود که نسخه ما اصلی نبود؟ درست میگم؟

pooyakhaste
20-10-2009, 14:45
بچه ها کسی خبر داره توی کرج بازی رو کجا آوردن؟
وست گفت شاید امشب بیاره ، ولی اگه امشب نتونست فردا میاره.
کسی خبر نداره؟؟

Persian_Gun's
20-10-2009, 14:47
بچه ها بازی منتشر شده؟!!

CATALONIA
20-10-2009, 14:48
بخریم بازی رو یا نه ؟
نسخه ی p30world قابل اعتماد هست ؟

BIJAN5759
20-10-2009, 14:56
آقا یکی جواب درست حسابی بده ببینیم بازی واقعا با حجم کاملش اومده یا نه . دق کردیم .؟؟؟!!!!

Vahidking.75
20-10-2009, 15:01
آقا یکی به پی سی ورلد ایمیل بده
ما دق کردیم

بازی کامله ؟

Google Spider
20-10-2009, 15:02
سلام من یه سری رپیدشیر پیدا کردم فک کنم درسته حجمش هم همون 5.6 گیگ است

porya_spy
20-10-2009, 15:08
دوستان عزیز شک نکنید بازی اومده و تمام سایت های معتبر لینک دانلود گذاشتن.حتما بخرین.شکن نکنید بازی فول فول !!!!

اونی که 4.8 گیگ فیک ولی اون 5.6 گیگ درسته !!! پس یا دانلود کنید یا از خود P30World بخرید.

4039
20-10-2009, 15:09
واما....

به به بهادر عزیز از این ورا ! حالت که خوبه ایشالا . واقعا به این میگن اراده که این بازی جذاب هم مانع نشد درسو کنار بزاری امیدوارم سال بعد خبر قبولیتو توی دانشگاه از خودت بشنوم .
در ضمن ممنون که ما رو از کامل بودن و یا ناقص بودن نسخه p30world مطلع میکنی پس ما امشب منتظریم .

....

درمورد تعداد تیمها که p30world نوشته 45 تیم لیسانس شده باید بگم بدون شک اشتباه سهوی بوده چون خود p30world بالاتر تیمهای لیسانس شده رو عنوان کرده .اما درمورد اینکه نوشته فقط 7 تیم از اسپانیا لیسانس شده منو به شک انداخته که شاید نسخه نهایی نباشه حالا امشب بهادر عزیز همه چیزو مشخص میکنه .

Spaniuly
20-10-2009, 15:12

من فیفا بازی می کنم. کی گفته بازی نمی کنم مهران جان... PES هم بازی می کنم در واقع چون هر دوتا رو زیاد بازی می کنم به خودم اجازه می دم که باهم مقاییسه کنم به قول خودت جلوه بصری بازی PES خیلی بهتر از فیفا هست در ضمن با فیفا نمی شه رو کم کرد چون هیچ تضمینی نیست که اگه با یه بچه بازی کنی نبازی یه سیمولیشن بودن فیفا باعث شده عین فوتبال واقعی نشه قبل شروع بازی قضاوت کرد که کی برنده میشه حتی کسی که خیلی حرفه ای تر باشه مقابل کسی که ممکنه تازه کار باشه کم بیاره بخصوص اگه دروازبان روی Legendary باشه ولی توی PES اگه حرفه ای باشی به هیچ کس نمی بازی تحت هیچ شرایطی تو حسرت رقیبی موندم که توی PES 2009 من رو شکست بده! چون فوق العاده حرفه ای هستم. از این مسئله PES حال می کنم. در ضمن می گی ندیدی من از فیفا بد بگم چون نیومدی تاپیک فیفا تا ببینی چیا می نوشتم دیگه اینکه پست های منو ندیدی تقصیر من نیست در هر صورت بیخیال قضیه. بازی رو بچسب. موفق باشی دوست من مهران جان... فدات.

خوب می بینم که بنر زده P30 واسه انتشار بازی... ولی خوب اینجا تبدیل به چت روم میشه ها تا تقی به توقی می خوره ملت اینجا رو تبدیل می کنن به کنفرانس یاهو مسنجر... دی:

یه چیز به دوستان بگم که فراموش نکنید ترانسفر ها مثل پارسال ممکنه درست نباشه توی نسخه نهایی مثل پارسال در واقع مسائلی مثل ترانسفر های دیر یا لایسنس گرفتن های دیر توسط خود کونامی تحت یک آپدیت می تونه عرضه بشه. خیلی دلخوش نباشید که همون اول ببینید همه ترانسفر ها انجام شده. دیتا بیس PES2009 نحت 3 تا cv0f مختلف آپدیت شد یکیش اوایل انتشار بود که تراسفر های دیر تابستانی رو اعمال می کرد و چند تا تیم رو لایسنس می کرد مثل اتلتیکو مادرید و ... یکیش توی زمستان اومد که آپدیت ترانسفر زمستانی بود یکی هم که مال مارس بود. خیلی نمی شه به روز نبودن تیم ها مثل ترانیفر و عدم لایسنس رو دلیلی واسه تقلبی بودن بازی دونست. در هر صورت بیشتر سعی کنید. به جای پست هایی مثله:
بخرم ؟ نخرم بازی اومد ؟ خبر اومدن بازی اومد؟ بازی کی میاد؟ بازی کی نمیاد؟ زنگ زدم دوستم گفت بازی نمیاد... بازی میاد ولی دیر میاد... بازی اگه بیاد تست می کنم خبر می دم... بابا دیگه بسته دیگه چقدر اسپم... :دی

20 نفر پست زدن گفتن بازی رو P30 واسه فروش گذاشته بنر به اون گندگی رو همه می بینن دیگه توی کل فروم و تاپیک های تمام انجمن هاش الان این بنر وجود داره و همه می تونن بفهمن این مسئله رو... این تاپیک الان پر سرعت ترین تاپیک کل فروم p30 شده اصلا نمیشه توش پست مفید داد چون بین انبوه پست های بی ارزش خنثی میشه و نادیده گرفته میشه...

خوبه گله گذاری هامون رو هم کردیم موند یک مسئله... من کار اصلاح اسامی فیک رو به سرعت انجام خواهم دادالبته اگه کسی زحمت بکشه و ادیتور PES رو به سرعت بذاره من وقت کافی دارم که اسامی رو تبدیل به اورجینال کنم هم lowercase و هم Upercase می ذارم تا دانلود کنید. من این کار رو برای هر ورژنی انجام می دم پس دوستان و علاقمندان می تونن در این مورد روی من حساب کنن این دفعه سعی می کنم پچ بهتری ارائه بدم برای فول لایسنس شدن بازی...

قربون همه مشتاقان بازی... برای رسیدن بازی دارم لحظه شماری می کنم چه لذتی داره که منتظر چیزی باشی که برای رسیدن بهش دل تو دلت نباشه. می دونم چی می کشید. منم با شما هم دردم :دی

bahador2009
20-10-2009, 15:16
به به بهادر عزیز از این ورا ! حالت که خوبه ایشالا . واقعا به این میگن اراده که این بازی جذاب هم مانع نشد درسو کنار بزاری امیدوارم سال بعد خبر قبولیتو توی دانشگاه از خودت بشنوم .
در ضمن ممنون که ما رو از کامل بودن و یا ناقص بودن نسخه p30world مطلع میکنی پس ما امشب منتظریم .

....

درمورد تعداد تیمها که p30world نوشته 45 تیم لیسانس شده باید بگم بدون شک اشتباه سهوی بوده چون خود p30world بالاتر تیمهای لیسانس شده رو عنوان کرده .اما درمورد اینکه نوشته فقط 7 تیم از اسپانیا لیسانس شده منو به شک انداخته که شاید نسخه نهایی نباشه حالا امشب بهادر عزیز همه چیزو مشخص میکنه .

حسین جان من خوبم مرسی ، البته در مورد درس باید بگم تمام تلاش خودم رو میکنم بقیش دیگه با خداست.
از این که بازی کامل هست تقریبا نیشه گفت که اطمینان دارم ولی درمورد تیم ها منم با نظرت موافقم چون این اطلاعات چند روز قبل از ارائه بازی جمع بندی شده بود و فقط کنار هم قرار گرفت و زمانی که بازی اومد توی فروشگاه قرار گرفت میتونه سهوی باشه چون در مورد بازیهای دیگه ی این سایت تا اونجایی که من خبر دارم اینجوری بود.

SIMON137
20-10-2009, 15:18
کسی نخریده هنوز ؟

porya_spy
20-10-2009, 15:20
دوستان این سایت زده اهالی تهران امروز یعد از ظهر ( 3 شنبه بعد از ساعت 7 ) این بازی را تهیه نمایند!!!

خودتون ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vahidking.75
20-10-2009, 15:20
من سفارش دادم
ولی ............
من خوزستانم شاید شنبه برسه اگه شنبه رسید بهتون خبر میدم

4039
20-10-2009, 15:22

Vahidking.75
20-10-2009, 15:33
داورا تو نسخه اصلی چطورین
تو دمو که مضخرف بودن
فقط داور pes 2008

Mostafa NBA
20-10-2009, 15:35
حسین جان تو مشهد آبی کامپیوتر قبلا وقتی بازیها تو اینترنت بره دانلود میومد همین فرداش بازیارو میورد الانم نمیدونم آونجوریه یا نه ولی زنگ میزنم امروز ببینم کی میاره ولی به احتمال 80 درصد پسفردا میاره اگه نه شنبه 100 درصده...

سلام سهراب.

من همه ی بازیهامو از نیلوفر آبی میگیرم. تا الان که همه ی بازی هارو از همه مغازه ها حتی سعدی هم زودتر آورده. خودش دانلود میکنه الان بهش زنگ زدم گفت فردا صبح آمادست.

هر DVD هم میده 500 تومن :31:

hosiyar
20-10-2009, 15:40
ایول اینم اومد . west هم گفته فردا میاره !

hamed_dij
20-10-2009, 15:42
سلام
كي ميشه بازي رو تو شيراز تهيه كرد؟

Vahidking.75
20-10-2009, 15:42
یکی زحمت اینو بکشه .

So here it is, PES 2010 release week. It’s been quite a ride, and we finally make it onto the home straight

.
Since the embargo ended late last week the fans have been bombarded with information, videos, screenshots, and of course reviews. Me and Suff give our final word on PES 2010, and have some choice words to say about the websites who have been reviewing the game pre-launch.
The discussion ended up lasting just over an hour, so make sure you sit back and relax to this one. After all, you’re all days away in receiving your copy (Euro listeners), and seeing for yourself what all the fuss is about!

porya_spy
20-10-2009, 15:43
دوستان من در اهواز هستم . دوستانی که در اهواز هستن به احتمال زیاد امروز عصر یا فردا صبح نهایتا فردا عصر سرزمین رایانه بزای میاره.اینم ادرس فورشگاه اینترنتیش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4039
20-10-2009, 15:44
نیم ساعت پیش یکی از بچه های هلندی سایت wenb نسخه pc بازی رو از یک مغازه خریده .گفت میرم بازی میکنم جزئیاتو میگم من ازش پرسیدم نسخه اصله انگار فعلا محو بازیه چون جواب کسی رو نمیده .

به درخواست بچه ها عکس زیر رو از پشت کاور بازی توی تاپیک گذاشت :

parsgiga_3
20-10-2009, 15:47
westgame فردا 100% میاره؟
چون کارشون معلوم نیست.فردا بریم می گه داره مجوز می گیره شنبه بیاید.

hamed_dij
20-10-2009, 15:51
تو شيراز اين بازي رو از كجا ميشه گير آورد.?

hamed_dij
20-10-2009, 15:55
تو شيراز اين بازي رو از كجا ميشه گير آورد.?

يكي پيدا نميشه جواب ما رو بده?

porya_spy
20-10-2009, 16:01
دوست عزیز اینو یکی بم گفت نمیدونم راسته یا نه !!!

بازار بزرگ چهارباغ

hanijojo
20-10-2009, 16:11
اینجارووووووووووووووووو

pedramgolchin
20-10-2009, 16:13
عزیزم نگفت صبح یا بعد از ظهر میاره؟؟؟

سلام سهراب.

من همه ی بازیهامو از نیلوفر آبی میگیرم. تا الان که همه ی بازی هارو از همه مغازه ها حتی سعدی هم زودتر آورده. خودش دانلود میکنه الان بهش زنگ زدم گفت فردا صبح آمادست.

دوست عزیز این نیلوفر آبی آدرسش کجاست؟تهرانه؟مغازه دارن یا فقط سایته؟؟
اگه ممکنه جوابمو سریع بدید
میخای پبغام خصوصی بده اگه مشکلی داره

M A X I M U M
20-10-2009, 16:14
من از پي سي ورلد سفارش دادم
اميدوارم نسخه اصلي باشه و هر چه سريعتر دستم برسه

porya_spy
20-10-2009, 16:17
از دوستان کسی بازی دانلود نکرده ؟

Vahidking.75
20-10-2009, 16:18
برو بچ اهواز سایت سرزمین رایانه بازی رو واسه خرید زده
احتمالا بعد ظهر میاره

JUSTIN11
20-10-2009, 16:28
برو بچ اهواز سایت سرزمین رایانه بازی رو واسه خرید زده
احتمالا بعد ظهر میاره
من که چیزی تو سایت ندیدم.میشه بگی دقیقا شما کجا دیدی؟

porya_spy
20-10-2009, 16:33
جناب vahi20 اگه میشه این آیدی ادد کن : ss_ghahreman2009

denzelmovie
20-10-2009, 16:40
دوستان عزیز کسانیکه کارت دی وی بی دارند
امشب گروه آفلاین دی وی بی این بازی رو دانلودش میکنه

maximiliyanus
20-10-2009, 16:47
سلام سهراب.

سلام مصطفی جان چطوری خیلی مخلصم ...
آدرسش کجاست میشه بگی ممنونم....

Vahidking.75
20-10-2009, 17:00
من که چیزی تو سایت ندیدم.میشه بگی دقیقا شما کجا دیدی؟

نمی دونم چرا برداشته

من سفارش دادم

این عکس رو ببینید

4039
20-10-2009, 17:02
نیم ساعت پیش یکی از بچه های هلندی سایت wenb نسخه pc بازی رو از یک مغازه خریده .گفت میرم بازی میکنم جزئیاتو میگم من ازش پرسیدم نسخه اصله انگار فعلا محو بازیه چون جواب کسی رو نمیده .

به درخواست بچه ها عکس زیر رو از پشت کاور بازی توی تاپیک گذاشت :

بالاخره این آقا جواب پیام خصوص منو داد . ایشون میگه این نسخه اصلی بازیه که خریده (از sneek (friesland) هلند ) میگه فعلا فروشنده ها بازی رو نمیفروشن .
چطور میشه مگه قرار نبود بازی پس فردا رسما منتشر بشه ؟
بگذریم میگه توی بازی این موارد وجود داره:
مود تمرین , حالت بارونی , بعد از ظهر , زوایای مختلف دوربین و چیزای دیگه .

اینم لینک بعضی از عکسهایی که از بازی گرفته :

meysad
20-10-2009, 17:03

شما خودت به وست زنگ زدی ؟ مطمئنی فردا میاد ؟

Vahidking.75
20-10-2009, 17:05
بچه ها من هر وقتی به دستم رسید قول میدم عکس کامل از فیس های منچستر و ریال مادرید بگیرم و بهتون بدم

a.asgharpour
20-10-2009, 17:06
بالاخره این آقا جواب پیام خصوص منو داد . ایشون میگه این نسخه اصلی بازیه که خریده (از sneek (friesland) هلند ) میگه فعلا فروشنده ها بازی رو نمیفروشن .

حسین جان من تازه از خواب پاشدم الان گذاشتم برای دانلود تقریبا تا 1ساعت و 20 دقیقه دیگه تموم میشه می ایم اینجا هرچی سوال داشتید براتون جواب میدم

Vahidking.75
20-10-2009, 17:09

نمیدونم چرا به نظرم گرافیک بازی کم میاد ؟

یا شاید هم مشکل از کیفیت عکس ها باشه

4039
20-10-2009, 17:10
نمیدونم چرا به نظرم گرافیک بازی کم میاد ؟

یا شاید هم مشکل از کیفیت عکس ها باشه

درسته من فراموش کردم بگم کارت گرافیک این آقا 8600 gt هستش کامپیوترش زیاد قوی نیست .

khelane
20-10-2009, 17:16
دوستان کجا در اینترنت میتونم ارزون بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

2 SHAHROOZ
20-10-2009, 17:19
نه مثل اینکه واقعا اومده.
هنوز کسی بازی رو تهیه نکرده؟

mohsensoft
20-10-2009, 17:20
آقا اینترنت من 512 هست
چقدر طول میکشه دانلود بشه؟(چند ساعت؟)
به نظرتون بازی رو بخرم یا دانلود کنم؟

pouyacapitan
20-10-2009, 17:25
nextgen اورده؟؟
لینکاش برا ایکس بکس اومده؟

Amin
20-10-2009, 17:26
آقا اینترنت من 512 هست
چقدر طول میکشه دانلود بشه؟(چند ساعت؟)
به نظرتون بازی رو بخرم یا دانلود کنم؟
با 512 یه شبانه روز طول میکشه حدودا
به صرفه بودنش به خود شما بستگی داره

pooyakhaste
20-10-2009, 17:31
بچه ها من به west زنگ زدم گفت ، نسخه ای که رسیده دستمون نسخه ایتالیایی هستش. بازی رو پس فرسنادیم ببینیم فردا چی میشه!!!
این دسگه آخرشه!

gggmail
20-10-2009, 17:39
دوستان من آیا از سایت P30world بخرم؟
اصلیه یا دمو؟

alex-sina
20-10-2009, 17:41
تبریک به همه بچه ها گل و گلاب تاپیک
منم بالاخره بازی رو از فروشگاه سایت سفارش دادم. چند دقیقه پیش ایمیل زدن و گفتن فردا میفرستن.
امیدوارم بازیشون کامل باشه و ایرادی توش نباشه. فکر کنم پنج شنبه بتونم بازی کنم.
وای چه حال بده:8:

Vahidking.75
20-10-2009, 17:41
دوستان کجا در اینترنت میتونم ارزون بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

والا من از سرزمین رایانه اهواز خریدم

4 هزار تومان

ولی الان لینک خریدش در سرزمین رایانه رفته

bahador2009
20-10-2009, 17:42
دوستان من آیا از سایت P30world بخرم؟
اصلیه یا دمو؟
اصل اصل دیگه دمو نیست که قربونت.

alex-sina
20-10-2009, 17:45
بهادر جان چی شد پس؟ بازی رسید دستت؟ این نسخه که تو p30world گذاشته واسه فروش اصله؟
تو رو خدا هر چه زودتر یه خبری به ما بده. ممنون

امير موسر
20-10-2009, 17:48
هر سال که این بازی میخواد منتشر بشه اینجا اینجوری میشه !

Mostafa NBA
20-10-2009, 17:51
عزیزم نگفت صبح یا بعد از ظهر میاره؟؟؟

دوست عزیز این نیلوفر آبی آدرسش کجاست؟تهرانه؟مغازه دارن یا فقط سایته؟؟
اگه ممکنه جوابمو سریع بدید
میخای پبغام خصوصی بده اگه مشکلی داره

من اینو واسه دوستان مشهدی از جمله سهراب جان و حسین خان گفتم.

سلام مصطفی جان چطوری خیلی مخلصم ...
آدرسش کجاست میشه بگی ممنونم....

سلام سهراب جان.

توی sms هم گفتم میخوام کروکی بکشم واسه تو و حسین بفرستم :دی

*IN*
20-10-2009, 17:53
فردا میشه تو توپخونه پیداش کرد؟

pedramgolchin
20-10-2009, 17:57
من اینو واسه دوستان مشهدی از جمله سهراب جان و حسین خان گفتم.

سلام سهراب جان.

توی sms هم گفتم میخوام کروکی بکشم واسه تو و حسین بفرستم :دی

مصطفی جان منم میخام
پیغام خصوصیت رو چک کن
مرسی

فردا میشه تو توپخونه پیداش کرد؟
آره اگه بشه که عالیه

M A X I M U M
20-10-2009, 17:58

بهادرجان
ما تا ساعت 9 همينجا هستيم
مارو از اصلي بودن نسخه پي سي ورلد آگاه كن

bahador2009
20-10-2009, 17:59
بهادر جان چی شد پس؟ بازی رسید دستت؟ این نسخه که تو p30world گذاشته واسه فروش اصله؟
تو رو خدا هر چه زودتر یه خبری به ما بده. ممنون
قبل از ساعت 9 نمیشه چون هنوز حاضر نشد قراره ساعت 8:30 برم .
مطمئن باشید اگه بازی رو گرفتم اولین جایی که میام دربارش توضییح میدم همینجاست.:20:

vistaix
20-10-2009, 17:59
چی شد آخر؟
این p30world هیچ وقت الکی نمیزاره چیزی رو !!!!!!
کسی زنگ زد بهشون مطمئن بشه؟

vistaix
20-10-2009, 18:01
bahador2009 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتی ازشون؟

helex8800
20-10-2009, 18:02
با سلام دوستانی که بازی رو گرفته اند 2 تا از امکانات جدیدیش برای من من جالبه میخواستم ببینم واقعا وجود داره یا نه
1 - 2 نفر با هم میتوانند در یک مستر لیگ بازی کنند
2- میشه از اینترنت ابدیتش کرد و بازیکن و تیم جدید به اون اذافه کرد

Armin 7
20-10-2009, 18:07
من الان دارم میرم که بگیرمش :)) (به امید گرافیک بالا ) . :31:

helex8800
20-10-2009, 18:08
با سلام دوستانی که بازی رو گرفته اند 2 تا از امکانات جدیدیش برای من من جالبه میخواستم ببینم واقعا وجود داره یا نه
1 - 2 نفر با هم میتوانند در یک مستر لیگ بازی کنند
2- میشه از اینترنت ابدیتش کرد و بازیکن و تیم جدید به اون اذافه کرد

Vahidking.75
20-10-2009, 18:09
من بدبخت

یکشنبه هفته آینده بازی به دستم میرسه

kingmohsen
20-10-2009, 18:24
دوستای مشهدی مه می خوان بازی رو بگیرن می تونن بازی رو از نیلوفر آبی بگیرن
بازی از ساعت 10 شب آمادست. می تونید بگیرید

آدرس نیلوفر آبی
مشهد - قاسم آباد - امامیه - نبش چهارراه استاد یوسفی