PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49

hadishi
24-07-2010, 06:04
سلام

راستش پنجشنبه که دوستم اومد باهاش بازی کردم دید بازی خوب هست،گفت فردا یجا مسابقه هست بیا با هم بریم.

ما شیرازیم . دیگه امروز رفتیم ببینیم جو چطوریه که در عین تعجب همگان و خودم به فینال رسیدم.

واقعا مدیون mra680 هستم.

آقا همشون در سطح فوق حرفه بودن ولی با راهنمایی های ارزشمند دوستان بالاخصmra680 به فینال رسیدم.

ولی خدا میدونه چقدر خودزنی کردم و حرص خوردم تا به فینال رسیدم.

ولی تو فینال یه رئالی جلوم بازی میکرد که با کریس رونادو از وسط زمین قر میداد و میرقصید و هر چی تکل میزدم روش بدون این که

دریبل کنه و یا از رو تکل بپره، تکل رو رد می کرد و من دیگه جلو اون دووم نیاوردم و دوم شدم.(در ضمن به نفر دوم یه قرون هم نرسید.)

آقا میخواستم بپرسم شما میدونین که چطوری میتونست بدون دریبل کردن و از رو تکل پریدن میتونست از تکل عبور کنه؟

ممنون
سلام دوست عزیز همشهری هم که هستیم کجا جام گذاشته بودند؟ گیم نت سیاه سفید جام میزاره اما خیلی وقته که نرفتم دوم شدنت هم بهت تبریک می گم اینجور که شما میگین که اصلا نمیشه شما تکل بزنید 100% میزنه حالا یا از روش میپره یا از کنارش با R2 حالا دفعه دیگه که رفتی انشالا که اول بشی

ali_santori
24-07-2010, 14:02
سلام دوست عزیز همشهری هم که هستیم کجا جام گذاشته بودند؟ گیم نت سیاه سفید جام میزاره اما خیلی وقته که نرفتم دوم شدنت هم بهت تبریک می گم اینجور که شما میگین که اصلا نمیشه شما تکل بزنید 100% میزنه حالا یا از روش میپره یا از کنارش با R2 حالا دفعه دیگه که رفتی انشالا که اول بشی

آقا مجید خودش هر هفته تو چهار راه ادبیات مسابقه برگزار میکنه.

حتما مجید رو میشناسی که تا حالا 4 -5 بار قهرمان شده.

یکی اومد تو 1/4 مجید رو 6-1 برد.

بعد من تو نیمه نهایی از اون پسر 3-1 بردم.

ببخشید میشه بگین چه طوری میشه دریبل کردن حرفه ای رو یاد گرفت؟

hadishi
24-07-2010, 16:16
آقا مجید خودش هر هفته تو چهار راه ادبیات مسابقه برگزار میکنه.

حتما مجید رو میشناسی که تا حالا 4 -5 بار قهرمان شده.

یکی اومد تو 1/4 مجید رو 6-1 برد.

بعد من تو نیمه نهایی از اون پسر 3-1 بردم.

ببخشید میشه بگین چه طوری میشه دریبل کردن حرفه ای رو یاد گرفت؟
من خیلی جام شرکت نکردم بچه ها رو نمیشناسم شماره گیم نت این اقا مجید داری؟ بیام یک جام بزنیم چند نفر شرکت کردن نفر اول چی دادن؟ والا دریبل کردن که شکل های زیادی داره هر کس یک جور استفاده می کنه من خودم تو سر توپ زیاد استفاده میکنم میتونی پا عوض کنی ( چند بار R1 بزن ) دریبل کردن بستگی داره بازیکن تو چه شرایطی باشه به چه سمتی داره حرکت می کنه مدافع چقدر فاصله داره به بازیکن

ali_santori
24-07-2010, 17:28
من خیلی جام شرکت نکردم بچه ها رو نمیشناسم شماره گیم نت این اقا مجید داری؟ بیام یک جام بزنیم چند نفر شرکت کردن نفر اول چی دادن؟ والا دریبل کردن که شکل های زیادی داره هر کس یک جور استفاده می کنه من خودم تو سر توپ زیاد استفاده میکنم میتونی پا عوض کنی ( چند بار R1 بزن ) دریبل کردن بستگی داره بازیکن تو چه شرایطی باشه به چه سمتی داره حرکت می کنه مدافع چقدر فاصله داره به بازیکن

البته گیم نت مال خودش نیست گیم نت رو جور کرده که بچه ها هر هفته برن مسابقه بدن.

هر هفته حداقل 15 نفر شرکت میکنن و جایزش هم حداقل 70 هزار به نفر اول هست و بقیه هیچی.

آدرس:

من اینجوری میرم: اول برو فلکه گاز ،ازهمون سمت که در پارک شهر هست بری جلو سمت راست میپیچی

تو یه خیابون(به سمت حافظ) مستقیم دوتا فلکه رو رد میکنی بعد میرسی به یه چهار راه اون چهار راه رو تا نصف

میری روبه روی غذا خوری بادبادک یه گیمنت هست به اسم باد کنک.

هر جمعه ساعت 8/30.

درضمن منظورم از دریبل این هست که مثلا کریس رونالدو پشت محوطه توپ رو داشته باشه

بعد 5 تا دفاع جلوش باشن چه طوری میشه 5 تاشون رو جا بزاره و با دروازه بان تک به تک بشه؟

(کاری که بیشتر بچه های اونجا به صورت حرفه ای انجام میدادن.)

hadishi
24-07-2010, 21:29
درضمن منظورم از دریبل این هست که مثلا کریس رونالدو پشت محوطه توپ رو داشته باشه

بعد 5 تا دفاع جلوش باشن چه طوری میشه 5 تاشون رو جا بزاره و با دروازه بان تک به تک بشه؟

(کاری که بیشتر بچه های اونجا به صورت حرفه ای انجام میدادن.)
هر جمعه یعنی همه میان شرکت می کنند همیشه جمعه ها 100% است؟ ببین علی جون تو با رونالدو راحت میتونی این کار رو بکنی البته اگه دفاع تیم مقابل خوب باشه اون طرف دفاعی خوب بگیره کار سخت میشه وقتی دیدی 4 یا 5 بازیکن جلوت هستند یا تک به تک یا 2 نفره میان دونبالت مثلا داری با رونالدو یک مسافتی طی میکنی بعد میبینی چند نفر دارن میان رو پات R2 رو بزن رونالدو همین جوری که داره دو میزنه توپ نگه میداره و بازیکن های حریف غافل گیر میشن بعد اینجا میتونی به عرض حرکت کنی یا وقتی میبینی دفاع سر سخت تو سرتوپ بزن البته با جهت بازیکن جا میمونه و علی جان تو بازی وقتی میبینی طرف بازیتو دستش امده توپ ازت میگیره جای رونالدو عوض کن بعد بازی اروم کن در مواقع ضرروری که هیچ بازیکنی جلوت نیست دو بزن بازی اروم کن با رونالدو کاکا وا بازیکنان که تکنیک دارن راحت تو سر توپ بزن اگه بخوای همش با رونالدو و کاکا دو بزنی مطمن باش طرف بازیتو دستش میاد بازم میگم همه اینا بستگی داره خوب عمل کنی و اگر دفاع کسی که داری بهاش بازی می کنی خوب باشه یک خورده به مشکل می خوری که میتونی از ساتنر کمک بگیری یا برو تو ترکیب یک بازیکن سرعتی بزار گوش که در صورت مشکل سانتر کنی تو این بازی سانتر اهمیت خاصی داره

ali_santori
24-07-2010, 22:52
آره،هر جمعه هست. البته هفته قبلش اعلام میکنه که هفته دیگه بیاین.

منظورتون از سرتوپ همون شوت و پاس هست یا چیز دیگه ای؟

hadishi
24-07-2010, 23:05
اره همون شوت پاس البته پر کردنش مهمه کی استفده کردنش هم خیلی مهمه تو سر توپ زیاد تمرین کن دو زدن هم کم استفاده کن به نتیجه میرسی

EngineeR EhsaN
25-07-2010, 09:20
نمیدونم چم شده فکر کنم تو هر بازی 10 تا موقعیت تک به تک دارم ولی نمیدونم چطوری بزنمشون:41:
تو pes 9 با سر توپ به راحتی میشد گل زد ولی الان نمیدونم چیکار کنم:24:

Traceur
25-07-2010, 16:29
چیپ ، فریب دروازه بان (دریبل) ، شوت به زوایای مخالف و موافق و ... این همه روش ...

hoha881
25-07-2010, 16:51
گل زدن که با هاش خیلی سادست.
سختیش دفاع کردنه.
هیچ راهی هم جز تکل نیست که اونم منجر به اخراج میشه ولی خب در اکثر مواقع تیم داوری تکل از پشت رو خطا نمی گیره.

meysad
25-07-2010, 16:59
نمیدونم چم شده فکر کنم تو هر بازی 10 تا موقعیت تک به تک دارم ولی نمیدونم چطوری بزنمشون:41:
تو pes 9 با سر توپ به راحتی میشد گل زد ولی الان نمیدونم چیکار کنم:24:

سلام . تو سر توپ هنوزم مفیده . البته منم که با داداشم بازی میکنم با اینکه خودم فوتبال رو بهش یاد دادم از تک یه تکام زیاد استفاده نمیکنم . شایدم از حس ترحم باشه :31: ولی شوت به زاویه مخالف خیلی موثر هست . پاس به بیرون ، چیپ و بهترینش که فریب دروازبان ...

mra680
25-07-2010, 17:11
سلام به همه توي جواب به همه پستاي شما دوستان
سريعترين دريبل رو همزمان با زدن يك بار دكمه ي L1 ميتونيد انجام بديد.چطوري؟وقتي رو در رو قرار ميگيرين L1 v, همراه با جهتي كه ميخواي دريبل كنيد بزنيد
اگه ميبيني تكل ميزيني و نميشه توپ رو گرفت اين خصوصيت كريس رونالدو و مسي هست كه حركت با توپشون درجه بالا داره
چطوري انجام ميدن؟مواقعي كه ميخوان چنتا رو جا بزارن L2 رو نگه ميدارن اينطوري تمركز بازيكن روي توپ حداكثر ميشه و مايل به طرف پايين و بالا
توي دفاع كردن حتما بايد از R2 استفاده بشه تا مدافعين تمركز و عكس العمل سريع داشته باشن
علي جان من هم بهت تبريك ميگم كه پيشرفت خوبي داشتي اميد وارم بهترين بشي تو شهرتون:31:
اگه ميخواي بازيت خيلي قوي بشه توي بازي معمولي وقتي ميخواي بازيكني درجه تيم خودت رو از حال فيزيكي به رنگ سبز بزار و تيم مقابل رو عالي قرمز بزار و زمان رو هم 30 دقيقه/سعي تيمتم براي هميشه انتخاب كني كه با اول بازيكنا راه بيوفتي بگيري چقدر توانايي دارن
گاهي توقف هاي ناگهاني وحركت رو به عقب فضاي خوبي براي مهاجمات باز ميكنه
توي تك به تك هاي كه پا به توپ هستين توي فاصله يك متري با دوازه بان 4 راه براي گل كردن دارين
1/يك ضربه ي تلنگري به مربع بزنيد و بلافاصله جهت و R2 رو بزنيد
2/با دريبل زيداني ،چرخش روي يك پا، فريب به جهتين يا همون سالتوي خودمون دوازبان رو رد كنيد
3/ضربه ي چيپ كه يكي از دوستان فرمود.توي اين ضربه حتما مربع بايد از نصف بيشتر پر شود و بلافاصله R1 زده شود
4/توسر توپ زدن كه اين كار به قول دوستمون تمرين زياد ميخواد كه كدوم جهت رو با توجه به حركت دوازبان در نظر بگيري
اگه هم فاصله از دروازبانتون زياد هست و ميخواين يك گل چيپ بلند بزنيد مربع رو از نصف بيشتر پر كنيد و بلافاصله L1 بزنيد
اميد وارم خوب گفته باشم
موفق باشين:11:

ali_santori
25-07-2010, 19:36
سلام به همه توي جواب به همه پستاي شما دوستان
سريعترين دريبل رو همزمان با زدن يك بار دكمه ي L1 ميتونيد انجام بديد.چطوري؟وقتي رو در رو قرار ميگيرين L1 v, همراه با جهتي كه ميخواي دريبل كنيد بزنيد
اگه ميبيني تكل ميزيني و نميشه توپ رو گرفت اين خصوصيت كريس رونالدو و مسي هست كه حركت با توپشون درجه بالا داره
چطوري انجام ميدن؟مواقعي كه ميخوان چنتا رو جا بزارن L2 رو نگه ميدارن اينطوري تمركز بازيكن روي توپ حداكثر ميشه و مايل به طرف پايين و بالا
توي دفاع كردن حتما بايد از R2 استفاده بشه تا مدافعين تمركز و عكس العمل سريع داشته باشن
علي جان من هم بهت تبريك ميگم كه پيشرفت خوبي داشتي اميد وارم بهترين بشي تو شهرتون:31:
اگه ميخواي بازيت خيلي قوي بشه توي بازي معمولي وقتي ميخواي بازيكني درجه تيم خودت رو از حال فيزيكي به رنگ سبز بزار و تيم مقابل رو عالي قرمز بزار و زمان رو هم 30 دقيقه/سعي تيمتم براي هميشه انتخاب كني كه با اول بازيكنا راه بيوفتي بگيري چقدر توانايي دارن
گاهي توقف هاي ناگهاني وحركت رو به عقب فضاي خوبي براي مهاجمات باز ميكنه
توي تك به تك هاي كه پا به توپ هستين توي فاصله يك متري با دوازه بان 4 راه براي گل كردن دارين
1/يك ضربه ي تلنگري به مربع بزنيد و بلافاصله جهت و R2 رو بزنيد
2/با دريبل زيداني ،چرخش روي يك پا، فريب به جهتين يا همون سالتوي خودمون دوازبان رو رد كنيد
3/ضربه ي چيپ كه يكي از دوستان فرمود.توي اين ضربه حتما مربع بايد از نصف بيشتر پر شود و بلافاصله R1 زده شود
4/توسر توپ زدن كه اين كار به قول دوستمون تمرين زياد ميخواد كه كدوم جهت رو با توجه به حركت دوازبان در نظر بگيري
اگه هم فاصله از دروازبانتون زياد هست و ميخواين يك گل چيپ بلند بزنيد مربع رو از نصف بيشتر پر كنيد و بلافاصله L1 بزنيد
اميد وارم خوب گفته باشم

دستت درد نکنه:11:

میشه درباره L1 و L2 هم یکم توضیح بدی؟(کاراییشون)

R1 هم به جز دو کارایی دیگه ای داره؟

mra680
25-07-2010, 20:52
دستت درد نکنه:11:

میشه درباره L1 و L2 هم یکم توضیح بدی؟(کاراییشون)

R1 هم به جز دو کارایی دیگه ای داره؟
حتما:31:
L1// اين دكمه توي دريبل پا عوض كردن با دوبار زدن/توي سوئيچ بازيكن به بازيكن ديگري تو حالت دفاعي و سانترها/براي يكو دو كردن با نگه داشتن و پاس دادن(توي پاس دوم هم ميتونيت ضربدر بزنيد هم مثلث هم دايره هم ميتونيد يك حركت سايه و بدونه توپ انجام بديد بدون اينكه پاس بديد)/گاهي هم براي خنثي كردن يكو دوي تيم حريف(البته خيلي سخت هستش:31:)/ديگه توي ضربه ايستگاهي براي عوض كردن حالت ضربه با زدن R1/ سانتر براي اولين مهاجم با زدن همزمان با دايره/توي دروازه هم كاربرد داره جايي كه حريف با دروازبانت توي حركت مايل تك به تك ميشه با نگه داشتنش توي فاصله زماني يك ثانيه و بعد زدن مثلث ميتونه مهجمو گل بزنه با حركت جابه جاييش/
L2// اولين كاربردش براي اجرا كردن تاكتيكها هستش كه توي Game plan انجام ميشه/اگه نگه داريش و دكمه هاي ضربدر .مثلث.مربع.دايره بزني استراتزي هاي آفسايد ضد حمله حالت تمام دفاع و غيره كه چهار تا ميشه چيند رو فعال كرد.همچنين با نگه داشتنش زدن R1 و R2 حالت كلي تيم از تهجمي به دفعي رو ميتونيد انتخاب كنيد
توي حالتي كه ايستادي و توپ زير پا هستش اگه همزمان R1 L1 بزنيد توپ رو يك متري جلوتر ميندازه وگارد شوت ميگيريد كه پشت 18 قدم خيلي فاز بعدش توسر توپ بزني:31:
R1 اگه توپ دست دروازبانت باشه بزني توپ رو جلوپاش ميندازه / وقتي ضربه آزاد يا سانتر ميخواي بكشي سانتر كوتاه با شيب كم ميكشه اگه نگهش داري /توي دريبل سرعتي يك طرفه همراه با جهت 90 درجه نگه داري/با چند بار زدنش موقع دويدن توپ رو جلوتر ميندازه تا بتونه سريع تر حركت كنه/وقتي به بازيكنت پاس ميدي اگه نگه داريش جاي خالي رد ميكنه ميزاره توپ رد بشه ازش/
فكر كنم همشو نوشتم اگه دوستان چيزي رو ميدونن كه من بيخبرم بگن خوشحال ميشم

mhi916
25-07-2010, 21:36
شما خسته نمی شین تو زمین چمن دور یه توپ کوچولو می دویید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Kasra 91
25-07-2010, 21:42
کجا میشه تمام گزینه های Game Plan رو یاد گرفت ؟ یه جا که دربارشون توضیح داده باشه کامل

برای گرفتن توپ از مهاجمی که با مدافع تک به تک شده چی پیشنهاد میکنین؟

mra680
25-07-2010, 22:00
کجا میشه تمام گزینه های Game Plan رو یاد گرفت ؟ یه جا که دربارشون توضیح داده باشه کامل

برای گرفتن توپ از مهاجمی که با مدافع تک به تک شده چی پیشنهاد میکنین؟
توي امضاي من يه تايپيك هست سر بزن دستگيرت ميشه
روبه عقب حركت كن عزيز زماني كه فاصله ات باهاش نزديكاي يك متر شد يا تكل همراه با فلش مايل بزن يا R2 رو نگه دار دوبار ضربدر بزن.حتما خودتو بايد هم مسيرش كني.يكم زمان ميبره و راه ميوفتي اگه تمرين كني
موفق باشي:11:

cescjoon
25-07-2010, 23:40
دوستان امکانش هست که اون فایلی که باعث میشه بعد از عوض کردن ویندوز دوباره بازی رو نصب نکنیم قرار بدید.
اگه در مورد کارایی هم کمی توضیح بدید ممنون میشم.
با تشکر

11
26-07-2010, 02:17
سلام این konami عجب بازی ای ساخته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farzad3260
26-07-2010, 10:11
سلام.من یک بار رفتم تو قسمت بازی آنلاین،بعد ازم خواست که یه پچ رو دانلود و نصب کنم.این کار رو کردم.ولی بعد از اون که خواستم وارد بازی بشم،گفت دیسک اصلی را قرار بدید و اینا...
باید کرک یا پچ جدید کپی کنم؟
لطفا کمکم کنید.ممنون

black.assassin
26-07-2010, 11:01
سلام.من یک بار رفتم تو قسمت بازی آنلاین،بعد ازم خواست که یه پچ رو دانلود و نصب کنم.این کار رو کردم.ولی بعد از اون که خواستم وارد بازی بشم،گفت دیسک اصلی را قرار بدید و اینا...
باید کرک یا پچ جدید کپی کنم؟
لطفا کمکم کنید.ممنون

آره . باید کرک اون ورژن پچ رو هم دانلود کنی که باز هم نمی تونی آنلاین بازی کنی . چون شماره سریال ازت می خواد که باید پول بدی و شماره سریال اورجینالش رو از کونامی بخری :دی

farzad3260
26-07-2010, 11:12
آره . باید کرک اون ورژن پچ رو هم دانلود کنی که باز هم نمی تونی آنلاین بازی کنی . چون شماره سریال ازت می خواد که باید پول بدی و شماره سریال اورجینالش رو از کونامی بخری :دی

ممنون.ولی کرک رو از کجا پیدا کنم؟

EngineeR EhsaN
26-07-2010, 12:40
دوستان امکانش هست که اون فایلی که باعث میشه بعد از عوض کردن ویندوز دوباره بازی رو نصب نکنیم قرار بدید.
اگه در مورد کارایی هم کمی توضیح بدید ممنون میشم.
با تشکر

بفرما دوست عزیز البته رو ویندوز xp بیشتر جواب میده :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali_santori
26-07-2010, 17:07
ببخشید یه مشکل دیگه که من دارم این هست که موقعیت زیاد به دست میارم.

اما کاکا و بنزما تو محوطه جریمه حتی موقعی که کسی جلوشون نیست توپ رو به تیرک یا بیرون میزنن.

به نظرتون باید چی کار کنم؟

cescjoon
26-07-2010, 18:05
بفرما دوست عزیز البته رو ویندوز xp بیشتر جواب میده :31:

دوست عزیز من نتونستم ازش استفاده کنم میشه یه راهنمایی بکنی؟
با تشکر فراوان

mra680
26-07-2010, 18:39
ببخشید یه مشکل دیگه که من دارم این هست که موقعیت زیاد به دست میارم.

اما کاکا و بنزما تو محوطه جریمه حتی موقعی که کسی جلوشون نیست توپ رو به تیرک یا بیرون میزنن.

به نظرتون باید چی کار کنم؟
سلام مجدد
رابطه ي اصلي داره با پنالتي زدن.چه طور جهت رو براي پنالتي تنظيم ميكني همينطور هم بايد براي زمان تك به تك تنظيم كني.جهت هاي كه كار برد دارن جهت بالا و پايين هست.بيشتر براي پشت 18 استفاده ميشه ولي وقتي توي محوطه جريمه هستي مايل هارو نگه دار.اول هم بايد جهت بدي بعد شوت بزني.سعي كن توي تك به تك ها بيشتر از R2 استفاده كني تا بغل پا و تكنيكي ضربه بزنه
يك پست هم دادم كه روش هاي تك به تك رو توضيح دادم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم زدم واسه يه رقابت ديگه...حالا هركي زود تر 11 نفرش رو بياره:20::31:
بالاترشو ميخوام:21:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم بيشترين امتياز...:20::31:
اينم خرج تيم ماست ديگه ماشاا... زياد ميخورن:20::31:

بردیا
26-07-2010, 23:20
چه حوصله ای داری 60فصل رفتی بازی کردی(اگه فتوشاپ نباشه):دی

من بیشترین تعداد بازی رو ساکر قبلی با اوساسونا رفتم که 5فصل بودش

mra680
26-07-2010, 23:34
با اونايي كه ميگن فوتوشاپ هست حاضرم شرط ببندم و بعدش فايل مسترليگمو بهشون بدم:27::21:
عمري من پير اين بازي شدم از اون زماني كه پلي وان اومد تا الان...
به قول يكي از دوستام كونامي ميتونه رو من واسه مسابقات شرط ببنده:31:
توي بازي واقعي ام تاثير داره آخه اين سرطان:5:

EngineeR EhsaN
27-07-2010, 09:16
دوست عزیز من نتونستم ازش استفاده کنم میشه یه راهنمایی بکنی؟
با تشکر فراوان

خیلی راحته که اول از طریق browse پوشه بازی رو انتخاب میکنی بعد یکی از شماره سریالهای موجود تو لیست رو انتخاب میکنی بعد هم گزینه آخری attach serial number رو میزنی

shayan999
27-07-2010, 09:33
دوستان چند سوال:

اول اینکه این بازیکنای جوونی که از امید ها میان کپی بازیکن های سابق هستند و به همون اسم چطوری میان؟ باید اون بازیکن بازنشت شه تا بیان توی Youth team؟

توی خرید فروش اونایی که Chance of deal is almost zero میزنه رو عمرا نمیشه خرید دیگه؟
من عاشق فابرگاسم هرچی آفر دادم بیاد بارسا نیومده :دی

نکته ی آخر اینکه توی PES مربی ها رو نباید آپگرید کرد؟ خودشون آپ میشن؟

من تا 2009 فیفا بازی می کردم حالا یه چند وقتیه pes میزنم.

meysad
27-07-2010, 10:13
[/URL]

[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم خرج تيم ماست ديگه ماشاا... زياد ميخورن:20::31:

یه نکته جالب اینه که شما مربیا رو ارتقاع ندادی . چرا ؟

Traceur
27-07-2010, 14:01

میتونه علتش عدم تغییر مربی باشه ، یا اینکه همچین چیزی تو این بازی پیاده نشده که گیمر بتونه حقوق مربی رو افزایش بده شایدم دوستمون مربی 1,000,000 انتخاب کرده و تا سال 60 حقوقش به ماکزیمم رسیده ...

mra680
27-07-2010, 14:10
الام level 4 دارن اين قيمت هستن خرجشون
فكر نكنم بشه آپگريد بشن....شما اطلاع دارين؟:20:
الان سال 2073 هستم

میتونه علتش عدم تغییر مربی باشه ، یا اینکه همچین چیزی تو این بازی پیاده نشده که گیمر بتونه حقوق مربی رو افزایش بده شایدم دوستمون مربی 1,000,000 انتخاب کرده و تا سال 60 حقوقش به ماکزیمم رسیده ...
آره تغيير ندادم.الان كه اول فصل هستم تغيير دادم و گزاشتم مرحله 5 كه خرجشون 5000000 شده
كلاب و باز نشسته ها هم افزايش دادم ببينم چي ميشه از الان به بعد:31:

خوب اين هم از پيشرفت دروازبان من:20::31:
الان كه 109 هست...
اميدوارم 110 برسه كه ركوردش دست خودم باشه:21::27:

shayan999
27-07-2010, 19:46
دوستان چند سوال:

اول اینکه این بازیکنای جوونی که از امید ها میان کپی بازیکن های سابق هستند و به همون اسم چطوری میان؟ باید اون بازیکن بازنشت شه تا بیان توی Youth team؟

توی خرید فروش اونایی که Chance of deal is almost zero میزنه رو عمرا نمیشه خرید دیگه؟
من عاشق فابرگاسم هرچی آفر دادم بیاد بارسا نیومده :دی

نکته ی آخر اینکه توی PES مربی ها رو نباید آپگرید کرد؟ خودشون آپ میشن؟

من تا 2009 فیفا بازی می کردم حالا یه چند وقتیه pes میزنم.

این سوالای من رو کسی جواب نیمده؟ :41:

mra680
27-07-2010, 20:31
سلام
درجواب سوالات بگم كه بازيكنايي كه بازنشسته ميشن به همون اسم اگه عضو تيم خودت باشن توي Youth team ميان.اگه عضو باشگات نيستن بايد سرچ كنيشون.هر بازيكني هم كه باز نشسته ميشه بين دو تا 3 فصل نيست بعدش مياد اونجا
ميشه خريد توي شرايطي آف بده كه زمان قراردادش با تيمش يك سالمونده يا سال آخرش هست.بيشتر هم سعي كن زماني كه سنشون كمتر از 24 هست خريد كني چون راحت تر و سريع تر هستش.
چرا اول فصل ميتوني آپگريد كني فقط هم 5 تا سطح دارن همه مربياي تيمت چه بدنساز چه دكتر چه مسئول خريدت و چه مربيت
البته پول بيشتري هم ميخوان :31:
من فيفا نميدونم چرا باهام سازگار نيست دكمه هاش با دستام نميچرخه:41:

ببينم كسي نميدونه چطور ميشه اين بازيرو از تاپ پلير به سوپر استار واسه هميشه تبديل كرد...:20:

hadishi
28-07-2010, 06:33
اقای علی سنتوری این جمعه هم اعلام شده که جام هست؟ این جمعه برگزار می شه؟

ali_santori
28-07-2010, 08:40
ببينم كسي نميدونه چطور ميشه اين بازيرو از تاپ پلير به سوپر استار واسه هميشه تبديل كرد...:20:

اینم برنامه تبدیل بازی به سوپر استار:(فکر کنم برای اجراش باید برنامه جاوا نصب باشه)

اقای علی سنتوری این جمعه هم اعلام شده که جام هست؟ این جمعه برگزار می شه؟

خودش هفته پیش گفت هست.

من گوشیم رو ریست کردم همه شماره هاش پریده تا شب شمارش رو از یکی از دوستام میگیرم و ازش می پرسم.

mj21
28-07-2010, 12:06
چرا این جا فیل **تره ؟؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
28-07-2010, 12:08
اطلاعات عمومی

ماکزیمم Overall در PES 2010 عدد 109 هست.

مینیمم نمره 3.5 و ماکزیمم نمره 8.5 هست.

silabs
28-07-2010, 13:25
یه راهنمائی
من یکی از اون پچ های کلی رو دانلود کردم که حدود 500 مگ هست کسی میدونه چی میخواد؟چه جوری باید نصب بشه؟من الان از پچ krauser که عالیه استفاده میکنم اما این پچ رو از pesedit.com دانلود کردم اینم لینکش:

لطفا راهنمائی کنید

meysad
28-07-2010, 13:53
سلام . پچ 1.3 خود کونامی رو میخواد و همچنین کیت سرورت رو اگر ورژن قدیمی هست پاک کن . البته من که پچ جام جهانی رو نصب کردم خودش کیت سرور جدید جایگزین کرد .

amirakhavan
28-07-2010, 15:00
[QUOTE=ali_santori;5215196]اینم برنامه تبدیل بازی به سوپر استار:(فکر کنم برای اجراش باید برنامه جاوا نصب باشه)

مرسی .... ولی من نتونستم دانلود کنم ... :41:
میشه یه جای دیگه هم آپلود کنین ... :20:

ali_santori
28-07-2010, 17:04
مرسی .... ولی من نتونستم دانلود کنم ... :41:
میشه یه جای دیگه هم آپلود کنین ... :20:

اینم یه جای دیگه:

mra680
28-07-2010, 20:09
اطلاعات عمومی

ماکزیمم Overall در PES 2010 عدد 109 هست.

مینیمم نمره 3.5 و ماکزیمم نمره 8.5 هست.
سلام
رتينگ 10 هم من توي يك گيم داشتم كه كاكا 5 تا گل زد يعني هر 5 تا شوتش توي گل رفت
ولي Overall رو مطمئني چون يكم جا داره اون نمودار پيشرفتش حالا من روي اين بازيكن فشار ميارم ببينم ميرسه يا نه:31:

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

اینم برنامه تبدیل بازی به سوپر استار:(فکر کنم برای اجراش باید برنامه جاوا نصب باشه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودش هفته پیش گفت هست.

من گوشیم رو ریست کردم همه شماره هاش پریده تا شب شمارش رو از یکی از دوستام میگیرم و ازش می پرسم.
توي بازي معمولي نه اونو نميخوام
ميخوام مستر ليگ رو سوپراستار كنم...براي اون سراغ نداري؟:20::11:

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

چرا این جا فیل **تره ؟؟:41:
بخشيد بايد با .com بري/خوب شد گفتي درستش كردم:20::11:

ali_santori
28-07-2010, 20:13
(hadishi) جان

بهش زنگ زدم گفت این هفته خیلی شلوغ میشه بیاین.

آدرسی رو که دادم فهمیدین؟

hadishi
29-07-2010, 08:25
(hadishi) جان

بهش زنگ زدم گفت این هفته خیلی شلوغ میشه بیاین.

آدرسی رو که دادم فهمیدین؟
مرسی دوست عزیز که خبر دادی اره اون ادرسی دارم که گفتی من از اون طرف میرم ادرس دقیق تر ساده تر سراغ نداشتی:31: ساعت 8/30 هست دیگه اره؟ من ماشین بگیرم این ادرس رو بهش بدم هنگ می کنه

silabs
29-07-2010, 09:16
سلام . پچ 1.3 خود کونامی رو میخواد و همچنین کیت سرورت رو اگر ورژن قدیمی هست پاک کن . البته من که پچ جام جهانی رو نصب کردم خودش کیت سرور جدید جایگزین کرد .

یعنی کیت سرور رو پاک نکنم؟پچ کونامی رو دارم نصب کنم کافیه؟حله؟هیچی نمیخواد دیگه؟
مرسی

hoha881
29-07-2010, 09:22
راستی اخرین dlc رو که اسم تیم های المان رو درست کنه کسی نداره.

mra680
29-07-2010, 11:25
خوب در مورد عمل كرد دكمه ها اضافه كنم كه امروز يادم اومد وقتي ضربه ايستگاهي به نفع حريف باشه با نگه داشتن L2 و دادن فلش بالا و پايين ميتونيد به تعداد ديوار دفاعي اضافه كنيد و كم كنيد.البته تعداد محدود و از يك ميزان تعريف شده هوش مصنوعي كمتر نميشه كرد.
موفق باشيد:11:

seday baron
29-07-2010, 12:20
دوستان میشه لینک بهترین پچی که برای جام جهانی اومده برام بزارید ؟

Spaniuly
29-07-2010, 12:57
سلام
رتينگ 10 هم من توي يك گيم داشتم كه كاكا 5 تا گل زد يعني هر 5 تا شوتش توي گل رفت
ولي Overall رو مطمئني چون يكم جا داره اون نمودار پيشرفتش حالا من روي اين بازيكن فشار ميارم ببينم ميرسه يا نه:31:

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

توي بازي معمولي نه اونو نميخوام
ميخوام مستر ليگ رو سوپراستار كنم...براي اون سراغ نداري؟:20::11:

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

بخشيد بايد با .com بري/خوب شد گفتي درستش كردم:20::11:

توی یک بازی با یک بازیکن مدافع آخر 20 تا گل بزن و 20 تا پاس گل بده نمره ات نهایتا میشه 8.5
لطفا اطلاعات غلط یا چیز هایی که ممکنه توی خواب دیدین اونها رو به اسم واقعیت سمبل نکنید. گفتم که ماکزیمم نمره 8.5 هست.نمره 9 یا 9.5 یا 10 توی PES وجود نداره! کمترینش هم 3 یا 3.5 هست. ولی ماکزیمم 8.5 هست. البته من از شما که اینقدر زیاد بازی می کنید PES رو انتظار نداشتم که بگید با زدن 5 تا گل تونستید 10 بگیرید. لطفا از گفتن حرف ها غیر موثق توی فروم بپرهیزید. موفق باشید.

آهان پ.خ هم زده بودید من جواب دادم ولی انگار نرفت به دلیل مشکل دیتا همین جا می گم به پست 9000 این تاپیک مراجعه کنید

Traceur
29-07-2010, 13:05
دوستان میشه لینک بهترین پچی که برای جام جهانی اومده برام بزارید ؟
در این پست:

EngineeR EhsaN
29-07-2010, 13:42
دوستان میتونن پچی بدن که ترکیب تیما + لباس + فیس بازیکنا رو آپدیت کنه؟

البته موردای دوم و سوم خیلی مهم نیست ولی اولیه خیلی مهمه پیشاپیش دکمه تشکر رو میفشارم!

amirakhavan
29-07-2010, 14:10
اینم یه جای دیگه:

آقا مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی ... :40:

mra680
29-07-2010, 14:33
توی یک بازی با یک بازیکن مدافع آخر 20 تا گل بزن و 20 تا پاس گل بده نمره ات نهایتا میشه 8.5
لطفا اطلاعات غلط یا چیز هایی که ممکنه توی خواب دیدین اونها رو به اسم واقعیت سمبل نکنید. گفتم که ماکزیمم نمره 8.5 هست.نمره 9 یا 9.5 یا 10 توی PES وجود نداره! کمترینش هم 3 یا 3.5 هست. ولی ماکزیمم 8.5 هست. البته من از شما که اینقدر زیاد بازی می کنید PES رو انتظار نداشتم که بگید با زدن 5 تا گل تونستید 10 بگیرید. لطفا از گفتن حرف ها غیر موثق توی فروم بپرهیزید. موفق باشید.

آهان پ.خ هم زده بودید من جواب دادم ولی انگار نرفت به دلیل مشکل دیتا همین جا می گم به پست 9000 این تاپیک مراجعه کنید
اطلاعات غلط نيست.مگه تست كردي شما؟بروي توي يك بازي دوستانه امتحان كن:5:
حتي توي 2008 هم همينطور شد با آدر يانو بهت ثابت ميكنم آرمين جان:20:البته بازي دوستانه بود
اونجا 11 به 2 آرژانتين رو بردم...
راستي دروازبان از 109 بيشتر نرفت اينو قبول كردم چون به 30 سالگي رسيدو داره افت ميكنه:41:ولي به نهايتش رسوندم اين خوشحالم كرد عكساشو آپلود ميكنم

بردیا
29-07-2010, 14:38

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودش هفته پیش گفت هست.

این برنامه PES2010_OPTION.bin دقیقا کجا هستش که لودش کنیم بازی بشه سوپراستار؟
اینو اجرا کنیم دیگه توی گیم پلن قبل بازی نمیتونیم بریم؟

ali_santori
29-07-2010, 15:26
این برنامه PES2010_OPTION.bin دقیقا کجا هستش که لودش کنیم بازی بشه سوپراستار؟
اینو اجرا کنیم دیگه توی گیم پلن قبل بازی نمیتونیم بریم؟

همونجایی که بازی سیو میشه.

قبل از اجرای برنامه باید option رو از قبل تنظیم کنی ولی تو گیم پلن میشه رفت.

Mohammad_666
29-07-2010, 16:06
سلام دوستان جدیدترین پچ این بازی رو میخواستم که تمام لیگ ها و کشورها رو درست کنه فقط پچ جام جهانی نباشه پچ کلی رو میخوام ممونم!

mra680
29-07-2010, 17:08

خوب اينم اثبات حرفم پيشنهاد ميكنم شما هم امتحان كني... :20:

اينم سرانجام دروازبانم:20:
ولي فكر كنم اگه سرعتش و شتابش به 97 ميرسيد و شوت پاورش هم 99 و Tenacity هم به 98 شايد 110 ميرفت
برام يه سوال هست آرمين جان از كجا اطلاع داري كه ماسيمم اين overall Rating 109 و Rating in game 8.5 هست؟؟؟!!!

اين هم خرج بيشتر و امتياز بيشتر توي فوتباليست اورپا:20:
هنوز منتظرم بيشترشو از بچه ها ببينم:21::27:

Spaniuly
29-07-2010, 19:52
منظور این جهل کردنت رو نمی دونم ... پس الان برام ثابت شد بقیه عکسات هم مثل این فتوشاپه... شما چه عجب عکس رو با لینک فول نذاشتی؟ Rotate کردن عدد 6 و تبدیلش به 9 کار فوق العاده ساده ای هست. نمی دونم هدفت از این کار چیه.

پرسیدی از کجا به اطلاعات مربوط به ماکزیمم و مینیمم ها دسترسی دارم ... خوب جوابش ساده هست من به دیتا بیس بازی دسترسی دارم توی اون می تونی به کلیه اطلاعات این چنینی دسترسی داشته باشی واسه همین تلاشت برای کار با فتوشاپ و تبدیل عدد شش به نه کار بیهوده ای بود برای اینکه ثابت کنی 8.5 ماکزیمم Rate نیست.

mra680
29-07-2010, 20:32
خيلي فوق العاده اي باشه هرچي شما بگي من نميدونم حتما يكبار حضورا بايد جلوت بازي كنم بههت نشون بدم.لينك فولشم هم ميزارم نميدونستم اينقدر شكاك هستين. وقتي به عين دارم ميگم توي 2008 هم اينتور شده بود ديگه شما...ديتابيس اونم داري ديگه...؟؟؟اونم بهم بگوشايدم من دروغم.كاشكي چرخش ميدادم بهش:41: خداييش چند وقت داري با فوتبال ور ميري؟
حيف از تغييرات توي بازي زياد اطلاعات ندارم يعني حوصله و پشتكاري كه شما داري واسه اين هك كردنارو ندارم چون من رشته ام چيز ديگس...
حالا من هم ميخوام به اين ديتا بس دسترسي داشته باشم تا خودم بفهمم اشتباه كجاس.بهم بگو چه طوري؟
اگه من هم قبول كنم رفيقم قبول نميكنه كه حداكثرش 8.5 باشه...
يه سوال ميپرسم تاحالا گل از زير پاي ديوار دفاعي ديدي كسي بزنه؟
گل با بغل پا از فاصله 35 متري بزنه؟توي زمان 5 دقيقه بازي زمان 2.45 ثانيه زده باشه؟

ali_disslove
29-07-2010, 21:39
با سلام

نمیشه این بازیو آنلاین بازی کرد ؟اگه نه بازی رو بخوام اورجینال بگیرم حدودا چنده قیمتش ؟بعد با adsl 256 میشه بازی کرد یا سرعت باید بالاتر باشه ؟؟؟

سوال دوم

من هر چی بازیکن میخرم بعد 5-6 تا بازی میگه فلانی قبول نمیکنه میگند اول باید بازیکنای ضعیف ترو خرید--من با ریال مادرید بازی میکنم باید اول کیا رو بخرم ؟

3- لینک پچ آخری رو کی داره یا کجاست؟

mohammad_87
30-07-2010, 02:31
سلام.من پچ sm patch 2.5.1 رو میخوام.یعنی در واقع میشه پچ 2.5 با آپدیت 2.5.1 توی چندتا سایت پیدا کردم اما چون حجم لینکها بااست با اکانت فری دانلود نمیشه.لطفا لینک دانلود این پچ رو با قابلیت رزوم بذارین.
اسم کاملش اینه:pes smoke patch 2.5.1

amirakhavan
30-07-2010, 05:20
همونجایی که بازی سیو میشه.

قبل از اجرای برنامه باید option رو از قبل تنظیم کنی ولی تو گیم پلن میشه رفت.

1 ... آقا ما میریم تو option کلاً بازی هنگ میکنه ... :41:
2 ... اگه وسط یه مسترلیگ باشیم باز هم این سوپراستار شدن اعمال میشه؟ واس من نشد ... :41:

mra680
30-07-2010, 09:36
1 ... آقا ما میریم تو option کلاً بازی هنگ میکنه ... :41:
2 ... اگه وسط یه مسترلیگ باشیم باز هم این سوپراستار شدن اعمال میشه؟ واس من نشد ... :41:
سلام
وقتي كه آپشن فايلت رو لود ميكني و سوپر استار و اعمال نوشته اي مياد كه ميگي نميتوني وارد قسمت آپشن بشي.نه وسط مسترليگ نميشه عزيز من هم امتحان كردم.البته چندان فرقي هم نكرد سوپر استار.فقط ميتونم بگم سريعتر پاس كاري ميكرد هوش مصنوعي نسبت به تاپ پلير...

Spaniuly
30-07-2010, 10:20
خيلي فوق العاده اي باشه هرچي شما بگي من نميدونم حتما يكبار حضورا بايد جلوت بازي كنم بههت نشون بدم.لينك فولشم هم ميزارم نميدونستم اينقدر شكاك هستين. وقتي به عين دارم ميگم توي 2008 هم اينتور شده بود ديگه شما...ديتابيس اونم داري ديگه...؟؟؟اونم بهم بگوشايدم من دروغم.كاشكي چرخش ميدادم بهش:41: خداييش چند وقت داري با فوتبال ور ميري؟
حيف از تغييرات توي بازي زياد اطلاعات ندارم يعني حوصله و پشتكاري كه شما داري واسه اين هك كردنارو ندارم چون من رشته ام چيز ديگس...
حالا من هم ميخوام به اين ديتا بس دسترسي داشته باشم تا خودم بفهمم اشتباه كجاس.بهم بگو چه طوري؟
گل با بغل پا از فاصله 35 متري بزنه؟توي زمان 5 دقيقه بازي زمان 2.45 ثانيه زده باشه؟

گل از زیر پای دیوار دفاعی زدم چند تا سیو ریپلای بخوای برات می ذارم گل از داخل دایره میانی زدم سیو ریپلای رو هم دارم کار هایی کردم و سیو هایی دارم که خواب انجام اونها رو هم ندیدی. شما وقتی توی فروم هستی نمی تونی ادعای یکه تازی بکنی من که منم از این ادعاها نمی کنم

mra680
30-07-2010, 10:25
گل از زیر پای دیوار دفاعی زدم چند تا سیو ریپلای بخوای برات می ذارم گل از داخل دایره میانی زدم سیو ریپلای رو هم دارم کار هایی کردم و سیو هایی دارم که خواب انجام اونها رو هم ندیدی. شما وقتی توی فروم هستی نمی تونی ادعای یکه تازی بکنی من که منم از این ادعاها نمی کنم
باشه بيا تبادل كنيم سيو هامونو.برام جذاب شدي پسر.ادعاي يكه تازي نيست.بحثم سر تجربه هست.
من چيزي رو خواب نميبينم ميرم تجربه ميكنم:20:
منتظر جوابت هستم
راستي گفتم منم ميخوام به اون ديتا بس دسترسي داشته باشم.اونم بهم بگو

Spaniuly
30-07-2010, 11:18

باشه بيا تبادل كنيم سيو هامونو.برام جذاب شدي پسر.ادعاي يكه تازي نيست.بحثم سر تجربه هست.
من چيزي رو خواب نميبينم ميرم تجربه ميكنم:20:
منتظر جوابت هستم
راستي گفتم منم ميخوام به اون ديتا بس دسترسي داشته باشم.اونم بهم بگو

شاید چیزی در رابطه با سوپرمن توی PES 2010 نشنیده باشی. ولی این سیو یک سوپرمن هست من بازیکنان یک تیم رو با 11 مرد سوپرمن پر کردم و تیم حریف رو پر از بازیکنان WEAK که تمامی توانایی هاشون 1 هست کردم و یک بازی دوستانه انجام دادم و بازی رو با نتیجه 17 بر صفر بردم. بازیکن مدافع آخر من 9 گل و 8 پاس گل داد. یعنی روی تمام 17 گل اثر گذاشت. نمره اش شد 8 اونم به خاطر شوت های خارج از چهارچوب و پاس های اشتباهش بود.

mra680
30-07-2010, 11:40
شما با سوپر من بازي كردي.من بازيرو دونفره كردم و دسته دوم رو به حالت آزاد گزاشتم كه كاري انجام نده.15 تا گل زدم.12 تاشو كاكا زد و سه تا پاس گل هاي بعدي رو كاكا داد.از اول بازي من فقط با كاكا بازي ميكردم و توپ رو از پاي حريف هم با كاكا ميگرفتم و دروازبان هم جا ميزاشتم و گل ميزدم.من.0 8 هم داشتم.
تصوير شما رو هم قبول دارم ولي بهت اثبات ميكنم كه بيشتر از اين هم ميشه
منتظر تبادل سيو ها هم هستم
ديتا بيسي هم كه فرمودي ميخوام بدونم چون تا نبينم و تجربه نكن باور نميكنم.شده باشه با ساپورت سنتر كونامي هم گفتگو كنم اين كارو انجام ميدم

kurosh08
30-07-2010, 11:48
داره جالب میشه
من یه بار توی یه بازی 60 تا گل زدم :5:

mra680
30-07-2010, 11:53
داره جالب میشه
من یه بار توی یه بازی 60 تا گل زدم :5:
خوبه....
اين بازي زمانش چه قدر بود؟

Spaniuly
30-07-2010, 12:03
شما با سوپر من بازي كردي.من بازيرو دونفره كردم و دسته دوم رو به حالت آزاد گزاشتم كه كاري انجام نده.15 تا گل زدم.12 تاشو كاكا زد و سه تا پاس گل هاي بعدي رو كاكا داد.از اول بازي من فقط با كاكا بازي ميكردم و توپ رو از پاي حريف هم با كاكا ميگرفتم و دروازبان هم جا ميزاشتم و گل ميزدم.من.0 8 هم داشتم.
تصوير شما رو هم قبول دارم ولي بهت اثبات ميكنم كه بيشتر از اين هم ميشه
منتظر تبادل سيو ها هم هستم
ديتا بيسي هم كه فرمودي ميخوام بدونم چون تا نبينم و تجربه نكن باور نميكنم.شده باشه با ساپورت سنتر كونامي هم گفتگو كنم اين كارو انجام ميدم

ببین دوست من... شما می تونی با Tool زمان بازی رو روی 90 دقیقه بذاری با یک بازیکن می تونی 10 ها گل و پاس گل بدی نهایتا نمره ات میشه 8.5 نمره بالاتر از این وجود نداره نمی دونم چرا اصرار داری بگی بالاتر از 8.5 وجود داره. شما یه کاری کن موبایل که داری از صفحه نمایش و نمره 9 ای که گرفتی یه تیکه فیلم بگیر آپلود کن.

در ضمن بازیکن سوپر من رو وقتی توی پست نوک حمله با پست CF یا SS بذاری میشه 109 پس این Overall ماکزیمم هست. البته به شرط اینکه تمامی کارت های ممکن رو فعال کنی اعم از P ها و S ها که فقط با ادیتور اکسترنال امکان پذیر هست. سیو های من رو اگه ببینی دچار افت روحی میشی همونطور که چند ماه پیش که من این کار رو کردم و از سیو هام فیلمبرداری کردم و گذاشتم بچه ها دیدن مونده بودن توی خماری حرکات چیزهایی که توی خواب هم ندیده بودن. صحبت تجربه نیست صحبت تمرکز و دقت بالا و دید وسیع هست. باید واسه بعضی کارا گیم خور اصیل باشی. پسر خاله من 12 سال هست که فقط فوتبال کونامی بازی می کنه ولی توی PES 2009 و 2010 مقابل من از پیش بازنده هست. و من PES رو از 2009 شروع کردم. می بینی کارهایی می تونم انجام بدم با PES که قدیمی ترین PES باز ها هم از دیدنشون دچار قفل فک میشن. نمی خوام کل کنم و از خود تعریف ولی می خوام به یه نکته توجه کنی تجربه مهم هست ولی تمرکز و اینکاره بودن مهمتر از اون مطمئن باش سامی جابر بازیکن عربستان خیلی با تجربه هست ولی مسی توی همون شروع از 100 تا سامی جابر هم بهتر بود. به هر حال نمی خوام زیاد ادامه بدم چون حوصله ندارم واسه این بحث های بیهوده. اصلا من اشتباه کردم که به شما ایراد گرفتم. ولی خواستم بگم فروم جایی هست که می تونی با حرفه ای ترین ها مواجه بشی پس نیازی به پز دادن نیست و من هم میگم من ادعای GOD گیمر ندارم توی PES چون می دونم کسانی هستند که می تونن به من درس بدن. هر کسی به نکات به خصوصی زوم می کنه و توی اون استاد میشه. علاقه ای به تبادل سیو ندارم ولی هر کاری که فکر می کنی شق القمر هست بگو تا سیوش رو برات بذارم. بیخیال سیو های حرکاتی که توی عمرت هم ندیدی. چون اونا دیگه باعث افت روحیت میشه. حرکاتی مثل کنسل شوت. یا گل از داخل دایره میانی کمبات استپ آور با رابونا شوت و غیره. بهتره به ادامه مستر لیگت بپردازی.:46:

برات آرزوی موفقیت می کنم. کمکی هم اگه از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم. برای دسترسی به دیتا بیس بازی باید بتونی با برنامه های جانبی کار کنی ابزارهای زیادی وجود داره باید علاقه داشته باشی و بری دنبالشون. اگه تونستی با کونامی و سازنده PES صحبت کنی این ماکزیمم مینیمم ها رو هم بپرس

خوبه....
اين بازي زمانش چه قدر بود؟

احتمالا 90 دقیقه واقی منم 99 تا زدم بعدش دیگه هرچی گل میزدم روی 99 مونده بود و به 100 نمی رسید. باز هم میگم هیچ وقت این فکر رو نکنید که کاری که تونستید انجام بدید کس دیگه ای نتونسته یا نمی تونه انجامش بده

mra680
30-07-2010, 12:12
اگه فيلم گرفتم و اپلود كردم همه چي حل ميشه ديگه؟باشه اين كار هم ميكنم
من ادعا نكردم دونبال حقيقت هستم.دوست دارم چنتا سيو هاتو ببينم نه از روي كل كل ميخوام از تجربه هات استفاده كنم.حتما يه كمبودايي نسبت به شما دارم.پس لطف كن بزار 5 تا از بهترين گل ها و حركت هايي كه انجام دادي.من هم براي شما ميزارم.الته ديگه اينجارو شلوغ نميكنيم و پيغام خصوصي ميديم.خوبه؟:46:
توي پلي وان هم بيشترين گلي كه ميشد بزني 59 تا بود.
مشكلي نيست با اون برنامه ها كار ميكنم و ياد ميگيرم.وقتتم نميگيرم بگو كجا برم دنبالش.همين

Spaniuly
30-07-2010, 13:07
اگه فيلم گرفتم و اپلود كردم همه چي حل ميشه ديگه؟باشه اين كار هم ميكنم
من ادعا نكردم دونبال حقيقت هستم.دوست دارم چنتا سيو هاتو ببينم نه از روي كل كل ميخوام از تجربه هات استفاده كنم.حتما يه كمبودايي نسبت به شما دارم.پس لطف كن بزار 5 تا از بهترين گل ها و حركت هايي كه انجام دادي.من هم براي شما ميزارم.الته ديگه اينجارو شلوغ نميكنيم و پيغام خصوصي ميديم.خوبه؟:46:
توي پلي وان هم بيشترين گلي كه ميشد بزني 59 تا بود.
مشكلي نيست با اون برنامه ها كار ميكنم و ياد ميگيرم.وقتتم نميگيرم بگو كجا برم دنبالش.همين

بله لطفا آپلود کن فیلم رو. توی همین تاپیک پست هایی رو که من زدم رو سرچ کن چیزای جالبی پیدا می کنی

10 گل زدم و 7 پاس گل دادم 4 تا از گل هام از فاصله دور و 4 تا از روی ضربه ایستگاهی و دو تا پنالتی نمره ام شد 8 و دلیل 8.5 نشدن یعنی نمره کامل نشدن به این خاطر بود که یکی از پنالتی ها رو گرفت. نمره ماکزیمم 8.5 هست. البته مقابل هم بازی کردم گفتم شاید جریانش فرق کنه با بازی مقابل کامپیوتر. خلاصه رفیق خوب امروز از صبح ما رو گذاشتی سر کار. عیب نداره فدای سرت

ali_disslove
30-07-2010, 14:54
با سلام

نمیشه این بازیو آنلاین بازی کرد ؟اگه نه بازی رو بخوام اورجینال بگیرم حدودا چنده قیمتش ؟بعد با adsl 256 میشه بازی کرد یا سرعت باید بالاتر باشه ؟؟؟

سوال دوم

من هر چی بازیکن میخرم بعد 5-6 تا بازی میگه فلانی قبول نمیکنه میگند اول باید بازیکنای ضعیف ترو خرید--من با ریال مادرید بازی میکنم باید اول کیا رو بخرم ؟

3- لینک پچ آخری رو کی داره یا کجاست؟

یکی جوابه ما رو نمیده ؟

Traceur
31-07-2010, 11:11
یکی جوابه ما رو نمیده ؟
1. فکر نمیکنم بشه آنلاین بازی کرد !!! در ضمن اگر هم بشه 1 مگ مناسب این بازی هست.
2.ربطی نداره !! بستگی به سال قرارداد و پست نیازی بازیکن(در کدوم پست بازیکن نیاز دارید) و قیمتی که به بازیکن پیشنهاد میکنید داره ...
3. در این تاپیک مطرح کن :

black.assassin
31-07-2010, 20:41
من ویندوز رو عوض کردم ولی چون قبلا آپدیت کرده بودم اگه بخوام دوباره نصب کنم همه آپدیت ها می پره . چطوری می تونم تو همین ویندوز جدید بازی کنم ؟

egoddoo
31-07-2010, 20:51
10 گل زدم و 7 پاس گل دادم 4 تا از گل هام از فاصله دور و 4 تا از روی ضربه ایستگاهی و دو تا پنالتی نمره ام شد 8 و دلیل 8.5 نشدن یعنی نمره کامل نشدن به این خاطر بود که یکی از پنالتی ها رو گرفت. نمره ماکزیمم 8.5 هست. البته مقابل هم بازی کردم گفتم شاید جریانش فرق کنه با بازی مقابل کامپیوتر. خلاصه رفیق خوب امروز از صبح ما رو گذاشتی سر کار. عیب نداره فدای سرت

به نظرم max rate حداقل تا pes2009 نه 8.5که 9 بود!!
یه با یادمه توی pes2008 بازیکن تعویضیم که وسطای نیمه دوم آوردمش تو، هتریک کرد و 9 گرفت ! یه بار دیگه هم که داشتم rate خودمو توی bal 2009 چک میکردم یکی از بازیکنای حریف 9 گرفته بود.

mohammad_87
31-07-2010, 21:26
سلام
1-من پستهای آرمین و mra680 رو خوندم.می خواستم پیشنهاد فیلم برداری بدم که آرمین گفت.ولی بازم یه نکته:با استفده از برنامه هایی مثل artmoney -- کردن بسیاری بازیهارو میشه انجام داد.من بارها توی مسترلیگ با همین برنامه پولم رو بالا پایین میبردم.حتی نتیجه رو هم تونستم وسط بازی تغییر بدم که البته بسیار وقت گیر بود.به هر حال خواستم بگم که نمایش اعدادی خارج از دیتا بیس ممکنه حتی بدون فتوشاپ امکان پذیر باشه اما نه در حالت عادی.اعداد مینیموم و مکسیموم رو که آرمین گفت منم تایید میکنم.منم با یک بازیکن که 80 دقیقه بازی توپ رو در مالکیت داشته و چندین گل زده باز هم از 8.5 بالاتر نرفته.به آقای mra680 میگم که اگه تونستی فیلم بگیری یادت نره که دکمه ویندوز رو بزن و با استفاده از task manager نشون بده که چه برامه هایی در حال اجراست.اگه واقعا روی ادعاهایتان تاکید دارید خوب میتونین چنین مدرکی بیارین.اونوقت میتونیم به حرفهای شما ایمان بیاریم.
یه نکته:من گهگاهی اینجا میام.اما تمام پستها رو چک میکنم.پس اگه تاخیر در جواب دیدین زود قضاوت نکنین.:46:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام.من پچ sm patch 2.5.1 رو میخوام.یعنی در واقع میشه پچ 2.5 با آپدیت 2.5.1 توی چندتا سایت پیدا کردم اما چون حجم لینکها بااست با اکانت فری دانلود نمیشه.لطفا لینک دانلود این پچ رو با قابلیت رزوم بذارین.
اسم کاملش اینه:pes smoke patch 2.5.1
2-اینو کسی نداشت؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3-من توی ویندوز سون دوتا مشکل با pes دارم که برای خیلیها اتفاق افتاده.اولی کم بودن صدای تماشاگران و دومی هم ایجاد پرشهای خفیف وسط تصویر.نکاتی توی این انجمن و چندین انجمن خارجی دیدم اما هیچ کدوم جواب نداد.کسی این مشکلات رو داشته و تونسته حلش کنه؟؟اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.:11:

Spaniuly
31-07-2010, 23:38
این رو در خواست کرده بود دوست عزیز mra و من هم این ویدیو رو تدوین کردم اینها برخی از شیرین کاری هایی هست که شاید ندیده باشید مثل اونها رو و انجام نداده باشید و اگه انجام دادید خیلی کم پیش اومده براتون. در هر صورت مجموعه ای ناب از حرکات زیبا و موشن ها و انیمیشن های جذاب که توی PES 2010 وجود داره. در مورد اجرای برخی از این شیرین کاری ها توضیحاتی داده بودم

این ویدیوی مخصوصی که تقدیم می کنم به PES باز های علاقمند و حرفه ای

دانلود کلیپ با حجم 11 مگابایت و فرمت wmv

EngineeR EhsaN
01-08-2010, 08:42
یکی جوابه ما رو نمیده ؟

میشه آنلاین بازی کرد ولی با این پینگی که شما دارید کلا باید بیخیال شین!

popowoody
01-08-2010, 11:12
چطور تو قسمت MASTER LEAGE بازیکن بخرم؟؟؟

black.assassin
01-08-2010, 11:43
جواب نمی دین ؟

M A X I M U M
01-08-2010, 20:02
من تا حالا ندیده بودم آرمین از کوره در بره جالب بود برام :دی
آرمین جان من دیدمت کلیپتو دستت درد نکنه کلیپ خوبی بود
تنها نکته جالب برای من Shoot Cancel و استفاده ازش بود که واقعا خوب ازش استفاده کرده بودی میخوای با پای چپ ضربه بزنی بعد با چرخش زاویه با جهت بعد کنسل کردن میزنی به سمت مخالف ووی خوب بود
در ضمن قال قضیه رو بکنم بیشترین Player Rate در بازی PES2010 همون 8.5 هست
دو دیتابیس بازی هم وجود داره اون دوست عزیزی هم که میخواد اینو ببینه نرم افزار PES2010 String Database Editor رو دانلود کنه و بعد اونجا دنبال Player Rating بگرده پیداش می کنه
بیشتر میزان برآیند مهارت های یک بازیکن 109 هست و بیشتر از این وجود نداره
شما میتونید یک بازی که تمام قابلیت ها و آبیلیتی هاش کامله رو بسازی و در مسترلیگ امتحانش کنی که بازم می بینید TSI یا همون برآیندهاش 109

این از کوره در رفتن آرمین با حال بود در کل :دی

Spaniuly
01-08-2010, 21:26
من تا حالا ندیده بودم آرمین از کوره در بره جالب بود برام :دی
آرمین جان من دیدمت کلیپتو دستت درد نکنه کلیپ خوبی بود
تنها نکته جالب برای من Shoot Cancel و استفاده ازش بود که واقعا خوب ازش استفاده کرده بودی میخوای با پای چپ ضربه بزنی بعد با چرخش زاویه با جهت بعد کنسل کردن میزنی به سمت مخالف ووی خوب بود
در ضمن قال قضیه رو بکنم بیشترین Player Rate در بازی PES2010 همون 8.5 هست
دو دیتابیس بازی هم وجود داره اون دوست عزیزی هم که میخواد اینو ببینه نرم افزار PES2010 String Database Editor رو دانلود کنه و بعد اونجا دنبال Player Rating بگرده پیداش می کنه
بیشتر میزان برآیند مهارت های یک بازیکن 109 هست و بیشتر از این وجود نداره
شما میتونید یک بازی که تمام قابلیت ها و آبیلیتی هاش کامله رو بسازی و در مسترلیگ امتحانش کنی که بازم می بینید TSI یا همون برآیندهاش 109

مرسی ممنونم مهرداد جان لطف داری

مهرداد میام خفه ات می کنم ها :31: من کی از کوره در رفتم خدائیش بچه خونسردی مثل من تا حالا دیدی...:46:
یکم برام زجر آور هست که کسی یا کسانی به جای استفاده از مطالب مفیدی که توی تاپیک ها مطرح میشه بیان ساز مخالف بزنن و بدتر ادعاهای ساختگی بکنن یه مقدار بعید هست من کلا دیدگاه دیفالتم نسبت به تک تک بچه ها مثبت اندیشی هست و وقتی می بینیم بعضی ها اینطوری نیستن کمی رنجیده میشم اون روز جمعه هم من کلی وقتم تلف شد واسه همین یکم بحث کردیم که خدائیش کاملا مودبانه و بدون حرف های تند بود. فقط من دیدم آخر سر به نتیجه نمی رسیم کوتاه اومدم. بخشش از قوقوری مگوریان است. :31:

در مورد اون کنسل هم بگم شوت رو نباید با دکمه ضربدر کنسل کرد اون کنسل کردن باید با R2 انجام بگیره

popowoody
01-08-2010, 23:12
چطور تو MASTER LEAGE بازیکم بخرم؟؟؟

جواب می خوام!

M A X I M U M
02-08-2010, 01:46
مرسی ممنونم مهرداد جان لطف داری

مهرداد میام خفه ات می کنم ها :31: من کی از کوره در رفتم خدائیش بچه خونسردی مثل من تا حالا دیدی...:46:
یکم برام زجر آور هست که کسی یا کسانی به جای استفاده از مطالب مفیدی که توی تاپیک ها مطرح میشه بیان ساز مخالف بزنن و بدتر ادعاهای ساختگی بکنن یه مقدار بعید هست من کلا دیدگاه دیفالتم نسبت به تک تک بچه ها مثبت اندیشی هست و وقتی می بینیم بعضی ها اینطوری نیستن کمی رنجیده میشم اون روز جمعه هم من کلی وقتم تلف شد واسه همین یکم بحث کردیم که خدائیش کاملا مودبانه و بدون حرف های تند بود. فقط من دیدم آخر سر به نتیجه نمی رسیم کوتاه اومدم. بخشش از قوقوری مگوریان است. :31:

در مورد اون کنسل هم بگم شوت رو نباید با دکمه ضربدر کنسل کرد اون کنسل کردن باید با R2 انجام بگیره
منم میگم دیگه واسه همین تعجب کردم :دی
گفتی R2?
امتحان کردم نشد
بعد زدن شوت با مربع همینکه سریع R21 بزنی ضربه رو با داخل پا میزنه فقط اما تا جایی که من میدونم ضربدر یا R1 با جهت اونم در شرایطی خاص میتونه شوتو کنسل کنه
دقیقا بگو چطور اینکارو می کنی منم یاد بگیرم مدل R2 ندیده بودم
در ضمن خون خودتو کثیف نکن بابا چیزی نیست که
من و همه بچه ها اینجا تورو می شناسیم اگه چیزی رو بلد نباشی میگی بلد نیستم اما اگه بلد باشی مطمئنا حرفت کاملا درسته

---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------

چطور تو MASTER LEAGE بازیکم بخرم؟؟؟

جواب می خوام!

توی مستر لیگ شما به Agent یا همون وکیل واسه خودتون می گیرید که از لول 1 هست تا لول 5 و قیمت میره بالاتر و سرعت و میزان قبول شدن پیشنهادات برای خرید بازیکن بسته به لول وکیل شما داره
حالا شما برای خرید بازیکن میری روی بازیکن مورد نظرت :
- گزینه اولی برای اطلاعات بازیکنه
- گزینه دوم برای پیشنهاد دادن به باشگاه مورد نظر برای خریدن بازیکنه خب حالا شما پیشنهاد میدی بعد چند هفته وکیلت برات خبر میاره که باشگاه فلان مایل به فروش بازیکنش هست یا نه اگه نبود که هیچی پیشنهاد خریدتو رد می کنه اما اگه بود وکیلت میاد بهت میگه واسه این بازیکن فلان مقدار پول میخواد بعد تو میشی با باشگاه مورد نظر سر پولش چونه میزنی معمولا مبالغ بالا رو بسته به وکیلت میشه تا 25-30 میلیونم پایین اورد در آخرم قراردو قبول می کنی و اون بازیکن در اولین تعطیلات بین فصل یا آخر فصل منتقل میشه به تیمت
- گزینه دوم دقیقا همین کاره اما برای انتقال قرضی
- گزینه های بعدی هم که شامل اضافه کردن به لیست و مقایسه میشه که چیزی نیست :8:

kkain-blood
02-08-2010, 11:10
من بازيو نصب كردم ولي با وجود اينكه سيستم خوبي دارم وقتي رو ICON بازي كليك ميكنم فقط يه صفحه سياه مياد كمك!

ali_disslove
02-08-2010, 14:22
شوتو باید با چی کنسل کنیم ؟

من باید جی کار کنم بازیم خوب شه؟

من با تاپ پلیر بیشتر از 3 گل نزدم خواستم ببینم معمولا باید از چه راهی وارد شم من تمامه گل هامو با یه بازیکنه سرعتی توپ رو میبرم گوشه زمین یه پاس کوتاه میدم جلو دروازه و گلو میزنه

دیدم تو فیلمایی که گذاشتند همه از راه دور یا جلو دایره وسط زمین شوت میکنند و میره تو دروازه اما من توی تمرین و چه تو بازی هر کار کردم نشد

میشه یکی از اساتید pes به من کمک کنه--میدونم که همتون هر چی باشه از من واردترید و خیلی چیزای توپی بلدید

بردیا
02-08-2010, 15:48
کاپیتان تیم رو نمیشه توی game plan تغییر داد؟

توی قبلیا که میشد ولی توی این هرچی میگردم گزینه ای براش نیست:دی

mhadishirani
02-08-2010, 15:49
فکر کنم با مربع باشه یا مربعه یا مثلث

malaki_mall
02-08-2010, 15:55

how? :19::19::19:

EngineeR EhsaN
02-08-2010, 16:33
how? :19::19::19:

با خرید نسخه ارجینال :31:

ali_disslove
02-08-2010, 16:40
با خرید نسخه ارجینال :31:

نسخه اورجینالش چنده ؟؟؟

EngineeR EhsaN
02-08-2010, 20:22
من تو یه سایت دیدم 45000 تومن بود البته فقط cd key

game - ir . com

amirakhavan
02-08-2010, 21:13
استاتید محترم ... من یه سوال دارم ... با کدوم کلیدا میشه وقتی بازیکنوم توپ دستشه یه کاری کنیم که بخوره زمین ... چون من با یکی بازی میکردم دیدم دوباری اینجوری ضربه ایستگاهی گرفت البته چندباری هم کارت زرد گرفت! ولی بهم نگفت! :41:
مرسی از راهنماییتون ... :46:

Traceur
03-08-2010, 04:55
استاتید محترم ... من یه سوال دارم ... با کدوم کلیدا میشه وقتی بازیکنوم توپ دستشه یه کاری کنیم که بخوره زمین ... چون من با یکی بازی میکردم دیدم دوباری اینجوری ضربه ایستگاهی گرفت البته چندباری هم کارت زرد گرفت! ولی بهم نگفت! :41:
تو این فیلم آموزشی اون حرکت وجود داره ... اگه بادسته بازی میکنی که هیچ ولی اگه با دسته بازی نمیکنی کلید های صفحه کلید رو تنظیم کن .
لینک دانلود :

EngineeR EhsaN
03-08-2010, 09:26

L1 + L2 + R1

sajjad147
03-08-2010, 09:39
کاپیتان تیم رو نمیشه توی game plan تغییر داد؟

توی قبلیا که میشد ولی توی این هرچی میگردم گزینه ای براش نیست:دی

اگه با کیبورد بازی میکنی باید تو قسمت تعویض بازیکن دکمه d رو بزنی

vahidgame
03-08-2010, 13:02

how?

با خرید نسخه ارجینال
آخه پینگ چه ربطی به نسخه اورجینال داره:31:
به نظر من اصلا نمی ارزه این بازیو آنلاین بازی کرد.
شما نسخه اورجینال اونو هم بخری ممکنه نتونید آنلاین بازی کنید و سرعت اینترنت بالاتری بخواد.
تا اون جایی که می دونم حداقل سرعت 1 مگ می خواد.

EngineeR EhsaN
03-08-2010, 13:12
آخه پینگ چه ربطی به نسخه اورجینال داره:31:
به نظر من اصلا نمی ارزه این بازیو آنلاین بازی کرد.
شما نسخه اورجینال اونو هم بخری ممکنه نتونید آنلاین بازی کنید و سرعت اینترنت بالاتری بخواد.
تا اون جایی که می دونم حداقل سرعت 1 مگ می خواد.

:9:

اولا پینگ اگه از 200 زیاد باشه باید کلا بازی آنلاینو بیخیال شد ولی دوستمون گفت حالا پینگو بیخیال کلا چطوری میشه انلاین بازی کرد منم گفتم فقط با خرید نسخه ارجینال!
حالا این کجاش مشکل داره؟:5:

vahidgame
03-08-2010, 13:23
:9:

اولا پینگ اگه از 200 زیاد باشه باید کلا بازی آنلاینو بیخیال شد ولی دوستمون گفت حالا پینگو بیخیال کلا چطوری میشه انلاین بازی کرد منم گفتم فقط با خرید نسخه ارجینال!
حالا این کجاش مشکل داره؟:5:

این پستایی که من نقل قول کردم توش گفته نشده اصلا پینگو بی خیال:20:

....................

این PES 2010 جزو تخیلی ترین بازی های عمرم شد:31:
این تصویر رو نگاه کنید:

واقعا خنده داره:27:
اصلا با واقعیت جور در نمیاد. توی فوتبال واقعی امکان نداره همچین چیزی اتفاق بیافته.

EngineeR EhsaN
03-08-2010, 13:44
این پستایی که من نقل قول کردم توش گفته نشده اصلا پینگو بی خیال:20:

....................

این PES 2010 جزو تخیلی ترین بازی های عمرم شد:31:
این تصویر رو نگاه کنید:

واقعا خنده داره:27:
اصلا با واقعیت جور در نمیاد. توی فوتبال واقعی امکان نداره همچین چیزی اتفاق بیافته.

اگه هر بازی رو دو سه بار بازی کنی تا بازی رو ببری نتیجش میشه این!

vahidgame
03-08-2010, 13:49
اگه هر بازی رو دو سه بار بازی کنی تا بازی رو ببری نتیجش میشه این!
اتفاقا من اصلا اینجوری اونو نرفتم.
فقط یکی دو تا بازیو نبردم از اول رفتم.
مسئله اینکه یه سری چیزا توی این بازی غیر طبیعیه که باعث میشه همچین چیزی به وجود بیاد مثل پیشرفت فوق العاده زیاد و غیر طبیعی بازیکنان و همین طور زیاد مصدوم نشدن بازیکنا در طول فصل.
در مورد این مشکلات بازی قبلا خیلی توی این تاپیک بحث کردیم...

EngineeR EhsaN
03-08-2010, 14:28
اتفاقا من اصلا اینجوری اونو نرفتم.
فقط یکی دو تا بازیو نبردم از اول رفتم.
مسئله اینکه یه سری چیزا توی این بازی غیر طبیعیه که باعث میشه همچین چیزی به وجود بیاد مثل پیشرفت فوق العاده زیاد و غیر طبیعی بازیکنان و همین طور زیاد مصدوم نشدن بازیکنا در طول فصل.
در مورد این مشکلات بازی قبلا خیلی توی این تاپیک بحث کردیم...

آره در کل ایرادای ضایعه ای داره:27:
دور جدید لیگ اینترنتی آفلاین ثبت نام کردی؟

soccer 2009 update
04-08-2010, 02:43
سلام یکی کمک کنه من در حال دانلود پچ pes edit fifa world cup patch بودم 6 تا پارت داشت تا اینکه رسیدم پارت آخر ,آخراش بود که دیگه دانلود نشد کمک کنید من با اینترنت dial up دانلود میکردم 1 ماه دانلود میکرم این هم لینکها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:
کد:
کد:
کد:
کد:

keb
04-08-2010, 10:07
سلام یکی کمک کنه من در حال دانلود پچ pes edit fifa world cup patch بودم 6 تا پارت داشت تا اینکه رسیدم پارت آخر ,آخراش بود که دیگه دانلود نشد کمک کنید من با اینترنت dial up دانلود میکردم 1 ماه دانلود میکرم این هم لینکها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:
کد:
کد:
کد:
کد:

خب ما چه کمکی میتونیم بکنیم؟ اگه از برنامه هایی مثل IDM استفاده میکنی دیگه استفاده نکن برای دانلود پارت آخر.

EngineeR EhsaN
04-08-2010, 10:36
پچ خیلی خوبیه صدای ووووزلا آدمو کر میکنه

hasani2008
04-08-2010, 12:46
درخواست
يه خواهشي داشتم و اونم اينه كه من تازگي در مسابقات pes2010 شركت كردم و تيم انتخابيم هم (اسپانيا) هست ،من بازيم بد نيست ولي چون حريفهام همه حرفه هستند بهترين نوع تركيب اسپانيا رو ميخواستم (با همه تنظيمات تركيب و .....)
ممنون ميشم جوابمو بديد.

Amin_0913
04-08-2010, 12:53
سلام
کسی دریبل زدن بلده یاد ما بده؟

hadishi
04-08-2010, 13:08
درخواست
يه خواهشي داشتم و اونم اينه كه من تازگي در مسابقات pes2010 شركت كردم و تيم انتخابيم هم (اسپانيا) هست ،من بازيم بد نيست ولي چون حريفهام همه حرفه هستند بهترين نوع تركيب اسپانيا رو ميخواستم (با همه تنظيمات تركيب و .....)
ممنون ميشم جوابمو بديد.
دوست عزیز ترکیب باید نسبت به ترکیب حریفت بچینی اگه دفاعی چید تو 3-3-4 بازی کن یا اگه دفاعی خوب می تونی بگیری 3-4-3 هم می تونی بازی کنی که یک خورده ریسک است اگر هم تهاجمی چید می تونی از 1-5-4 استفاده کنی یک هافبک دفاعی بزار دو تا بازیکن وسط و دو بازیکن کنار یکی هم که خط حمله دفاع 5 نفره توصیه نمی شه چون شلوغ شدن در محوطه جریمه خودت مشکل به وجود میاره اسپانیا تیم ترکیبی است میتونی از 1-5-4 خوب استفاده کنی همه جا زمین رو پوشش بدی بازی ترکیبی کنی اول ترکیب حریف ببین چه جور میچینه بعد تو نسبت به ترکیب حریفت میتونی ترکیب خوبی بچینی با تیم اسپانیا اگه می خوای پاس کاری بیشتر کنی تا کارهای انفرادی بازکنان رو فشرده , جمع کن که نزدیک هم باشند پاس دقیق بدند اگه از پاس هوایی منطقه عوض کردن می خوای استفاده کنی بهتره بازیکن ها رو فشرده نکنی در دفعا هم 2 دفاع کنار و CB کن موفق باشی

hamedchtsz
04-08-2010, 13:31
سلام دوستان
می خواستم بپرسم آیا راهی هست که گزارش بازی رو خودمون فارسی کنیم؟
یعنی فایل های صوتی مربوط به گزارش بازی رو با صدای ضبط شده خودمون جایگزین کنیم. همونکاری که این شرکت ها می کنند و بازی گزارش فارسی می سازند.
اگه بشه خیلی کار جذابیه...

mhadishirani
04-08-2010, 14:49
دوستان کسی میتونه از روش اجرای همه دریبل های بازی یه پست درست کنه (آموزشی) که بتونیم راحت استفاده کنیم؟

Spaniuly
04-08-2010, 14:58
دوستان کسی میتونه از روش اجرای همه دریبل های بازی یه پست درست کنه (آموزشی) که بتونیم راحت استفاده کنیم؟
سلام من قبلا چند بار این کار رو کردم متن رو با آموزش های بیشتر کامل می کنم برات می ذارم:46:

فعلا این چند تاش ناقصه

تکنیک های شوت زنی
تکنیک رابونا : این تکنیک نوعی شوت و حتی پاس هست که اولین بار توسط بازیکنی برزیلی به اسم رابونا اجرا شد و به همین دلیل اسم این حرکت زیبا به اسم رابونا معروف شد. این تکنیک در بازی PES2010 فقط در قالب شوت هست و نمیشه با این شیوه پاس داد. نحوه اجرا که ساده هست مهم شرایط اون هست. مهمترین مسئله اینه که بازیکن شما باید پارامتر Weak Foot Frequenty سه یا کمتر داشته باشه بازیکنانی که Weak Foot Frequenty چهار یا بالاتر داشته باشند تحت هیچ شرایطی قادر به زدن این شوت نیستند. البته بازیکن باید تکنیک و شوت تکنیک بالای 75 داشته باشه. حالا اگه در داخل محوطه جریمه شما به صورت مایل حرکت کنید به طوری که بازیکن مجبور بشه با پای غیر تخصصی شوت بزنه این حرکت رو به صورت خودکار اجرا می کنه. مثلا اگر بازیکن شما راست پا باشه و شما به صورت مایل به سمت چپ حرکت کنید و شوت بزنید بازیکن مجبور میشه با پای چپ شوت بزنه اما چون توانایی شوت با پای غیر تخصصی کمی داره با پای راستش رابونا می زنه. واضح هست که اگه بازیکن شما چپ پا باشه شما باید داخل محوطه جریمه طوری حرکت کنید که بازیکن مجبور بشه با پای غیر تخصصی و ضعیفش شوت بزنه.
تکنیک تعویض پا : این تکنیک یک تکنیک غیر مرسوم توی فوتبال هست. چون نحوه اجراش خیلی سخته و همین سختی در بازی PES هم وجود داره شما نباید انتظار داشته باشید که این تکنیک رو به راحتی اجرا کنید. بر عکس تکنیک رابونا شما باید بازیکنتون هم Weak Foot Frequnty و Weak Foot Accuarcy بالای 6 داشته باشه و حتی اگه هر دو 8 باشه کار راحتی در اجرای این تکنیک خواهید داشت. اصولا این تکنیک یک حرکت تزئین شده و حساب شده از امکان شوت کنترل شده و فنی هست. در بازی PES2010 امکان زدن شوت فنی وجود داره طوری که شما می تونید با حرکت بدن و تعادل شوت دقیق و فنی رو بزنید. اصولا وقتی در حین شوت شما دکمه R2 رو نگه دارید بازیکن شما ضربه نرم و بغل پایی رو می زنه که کمی برای زدنش معطل می کنه. شما توی این فاصله می تونید جهت رو تغییر بدید. شما به سمت دروازه حرکت می کنید شوت رو همراه با جهت مایل می زندی اما قبل اینکه شوت زده بشه جهت مایل مخالف رو همراه با R2 می گیرید و بازیکن شما در یک لحظه با تغییر جهت که به دلیل دو پا بودن این امکان رو بدست میاره که با پای غیر تخصصی شوت بزنه این حرکت جالب رو خلق می کنه. باز هم تاکید می کنم بازیکنی می تونیه که این حرکت رو به این خوبی اجرا کنه که یک دوپای بالفطره باشه که راهش اینه که هر دو پارامتر مربوط به پای غیر تخصصی رو عدد 8 باشه.
تکنیک شوت چیپ : شوت چیپ یا لوب یک حرکت خوب به شمار می ره. شما زمانی می تونید از این شوت بهره ببرید که در درجه سختی بالای Amatur بازی کنید چون توی درجه سختی آماتور یا Beginer دروازبان از دروازه اش جلو تر نمیاد و این امکان برای شما نیست که از بالای سرش توپ رو شوت بزنید. فقط کافیه وقتی دروازبان دروازه رو رها کرد و جلو اومد شما با نگه داشتن دکمه L1 شوت بزنید.
تکنیک شوت سنگین و سرضرب : این نوع شوت زنی کلا توی بازی PES2010 راحت نیست بخصوص وقتی توی درجه سختی بالا بازی کنید. چون برای زدن این شوت شما نیاز دارید که توپ رو در حال فرار خیلی جلو تر بندازید. برای اینکار شما می تونید از خیلی ترفند ها استفاده کنید مثل حرکت مایل و زدن دکمه R2 در لحظه تغییر مسیر شما وقتی توپ از پای شما فاصله داره شوت رو تا نصف پر می کنید خواهید دید که بازیکن شوت خیلی سنگینی رو روانه دروازه خواهد کرد.

تکنیک های دریبلینگ (تخصصی)
تکنیک های دریبل زنی توی PES2010 زیاد نیست اما وقتی محاسبه کنی می بینی کم هم نیست. بیشتر این دریبل ها و حرکات مرسوم به جاگلینگ تقریبا کلاسیک هستند که اکثر PES باز ها به استفاده از اونها عادت دارند مثل دریبل مارسی رولت (این اسم به خاطر اینه که زین الدین زیدان بازیکن جوان تیم مارسی اولین بار توی این تیم از این حرکت استفاده کرد و به اون دریبل زیدانی و یا مارسی رولت هم می گن که البته اسم دریبل چرخش 360 درجه روی اون گذاشتن.) که کافیه یک بار جهت رو بچرخونید یا دریبل لانگ استپ که با زدن دو بار پشت سر هم جهت جلو یا فلیپ فلپ (حرکت الاکلنگی که رونالدینیو استاد این دریبل ها هست) که با زدن جهت ها مایل به جلو اجرا میشه. به هر حال من تصمیم دارم حرکت زیبا تری که وجود داره و شاید تعداد کمی با اجرای اونها آشنایی دارند رو آموزش بدم
دریبل رول جاگلینگ : در واقع این حرکت زیبا و دریبل ترکیبی از 2 تکنیک هست یکی رول بک و بعد یک حرکت جاگلینگ. شما وقتی توپ رو استوپ کردید یک تپ به جهت عقب بزنید با پا توپ رو رول بک می کنه توپ رو و در واقع به صورت کشویی توپ رو عقب می کشه. و زمانی هم که در داخل زمین حریف باشید و بازیکن شما تکنیکی هست توپ رو استوپ و بعد جهت مایل جلو رو نگه دارید یک حرکت جاگلینگ انجام میده شما می تونید ابتدا رول بک کنید و بلافاصله همنین حرکت جاگلینگ رو اجرا کنید. تا این حرکت زیبا رو خلق کنید.

M A X I M U M
04-08-2010, 15:40
سلام من قبلا چند بار این کار رو کردم متن رو با آموزش های بیشتر کامل می کنم برات می ذارم:46:

فعلا این چند تاش ناقصه

ممنونم آرمین جان
من یه روز تموم سعی کردم با R2 شوتو کنسل کنم نشد ! :دی
آخرشم منظورتو فهمیدم که خودت توضیح دادی
اول شوت با جهت رو میزنی مثلا راست قبل ضربه زدن به توپ R2 رو می گیری و به چپ جهت میدی اما اینکه شوت کنسل نیست من با چند تا خارجی هم حرف زدم اونام گفتن که همچنان تو بازی های PES شوت کنسل همون ضربه و در شرایطی R1 البته من منظورتو همون موقع فهمیدم بعد اینکه چند بار اجراش کردم

در هر حال ممنون خیلی جالب بود قبلا دروازه بانا از دستم شاکی بودن الان که حسابی اینور اون ور می پیچونمشون :دی

hasani2008
04-08-2010, 15:52
ممنون بابت توضيحتون واقعا كامل بود،ولي اگر امكانش هست يع عكسي از بازيكنان و بهترين حالت تركيبشون بزاري(ممنون)

linkinkurd
04-08-2010, 15:56
سلام.
آخرین پچ نقل و انتقالات رو میخواستم لینک بدین. لطفا لینکی که هیتلر نباشه!
+ پچ جام جهانی...
با تشکر.

hadishi
04-08-2010, 17:07
ممنون بابت توضيحتون واقعا كامل بود،ولي اگر امكانش هست يع عكسي از بازيكنان و بهترين حالت تركيبشون بزاري(ممنون)
دوست عزیز می تونی با این ترکیب بازی کنی بیشتر تو این ترکیب کارهای ترکیبی انجام می شه داد می تونی تک مهاجم هم تورس بزاری هر جور خودت بهتر می تونی بازی کنی موفق باشی

hasani2008
04-08-2010, 18:55
دوست عزیز می تونی با این ترکیب بازی کنی بیشتر تو این ترکیب کارهای ترکیبی انجام می شه داد می تونی تک مهاجم هم تورس بزاری هر جور خودت بهتر می تونی بازی کنی موفق باشی
خيلي خيلي ممنونم واقعا دمت گرم

محمد رضا حیدری
04-08-2010, 19:49
سلام.من می تونم pes 2010 رو به صورت آنلاین بازی کنم؟ سی دیش هم اورجینال هست که به دست یک شرکت(نوین پندار) فارسی شده.

pedramharmonica
04-08-2010, 23:01
سلام.من می تونم pes 2010 رو به صورت آنلاین بازی کنم؟ سی دیش هم اورجینال هست که به دست یک شرکت(نوین پندار) فارسی شده.

خودت جواب خودت رو داری میدی دیگه :31: اون دیگه اورجینال نیست

keb
05-08-2010, 10:07
بازی اورجینال تو ایران وجود نداره.

SADEGH 7
05-08-2010, 14:14
سلام
دوستان تو master league تو قسمت my team چطور می تونم این عکس قلب که برای بازیکن ها گذاشته رو پر کنم؟ این هم یه اسکرین از بخشی که در موردش سوال پرسیدم:
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.

vahidgame
05-08-2010, 14:29
سلام
دوستان تو master league تو قسمت my team چطور می تونم این عکس قلب که برای بازیکن ها گذاشته رو پر کنم؟ این هم یه اسکرین از بخشی که در موردش سوال پرسیدم:
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.

با بازی کردن زیاد بازیکنان این پر میشه. برای بازیکنای بزرگ که مخصوصا شما نباید زیاد اونارو روی نیمکت بذارید. بعد از دو سه سال اگه به بازیکن زیاد بازی داده باشید و اگه افتخارت خوبی هم کسب کرده باشید این تا آخر پر میشه. یعنی بازیکن خیلی محبوب در این باشگاه هستش.
یه چیزی هم مهمه اینه که بازیکن رو اصلا نباید در لیست فروش قرار بدید چون از مقدار این کم می کنه.

kingali_menelion
05-08-2010, 18:42
توی master league چطوری میشه دستمزد scout و اینا یا پول مربوط به youth team رو بیشتر کرد تا پیشرفت کنن؟

vahidgame
05-08-2010, 20:34
توی master league چطوری میشه دستمزد scout و اینا یا پول مربوط به youth team رو بیشتر کرد تا پیشرفت کنن؟
از بخش Team Office باید Operating Costs رو انتخاب کنید. بعدش اون جا میشه Level اونارو زیاد کرد.
اینو باید بگم که فقط و فقط در ماه آگوست میشه اونارو تغییر داد یعنی اول فصل.

black.assassin
06-08-2010, 12:21
یکی هم به داد من برسه :

محمد رضا حیدری
06-08-2010, 12:25
سلام کجا میشه بازیکن خرید؟

black.assassin
06-08-2010, 12:53
دوستانی که میگن برای آنلاین سرعت 1 مگ می خواد کاملا در اشتباهن . برای تست به این آدرس برید :

من که برای بازیهای 4 نفره هم A گرفتم . با سرعت 512 و پینگ 250

Spaniuly
06-08-2010, 12:57
من ویندوز رو عوض کردم ولی چون قبلا آپدیت کرده بودم اگه بخوام دوباره نصب کنم همه آپدیت ها می پره . چطوری می تونم تو همین ویندوز جدید بازی کنم ؟
کافیه فایل dt0f رو نگه داری توی درایو ویندوز این عبارت رو سرچ کن احتمالا یه 3 - 4 تا رکورد برات پیدا کنه اونی که 85 مگ هست رو کپی بگیر یه جا نگه دار آدرس مسیر رو هم سیو کن که این فایل رو بعد عوض کردن ویندوز بریزی توی اون آدرس. اگه xp استفاده می کنی اینجاست
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download

محمد رضا حیدری
06-08-2010, 15:51
سلام.من یه سوال دارم.این مسترلیگ آخری هم داره یعنی آخرش کاپ می گیریم؟

Dark Shine
06-08-2010, 15:54
این مسترلیگ آخری هم داره یعنی آخرش کاپ می گیریم؟
آخر که نداره کاپ میگیری باز میره فصل بد
ولی هر فصل هیجان بیشتتر میشه بازار نقل و انتقالات به بازی هیجان میبخشه!

EngineeR EhsaN
06-08-2010, 16:21
خوبیش اینه که میتونی بازیکنی رو که دوست داری بیاری تو تیم مورد علاقت مثلا من ابراهیموویچ رو آوردم رئال مادرید :31:

amirakhavan
06-08-2010, 16:38
خوبیش اینه که میتونی بازیکنی رو که دوست داری بیاری تو تیم مورد علاقت مثلا من ابراهیموویچ رو آوردم رئال مادرید :31:

نامرد ... ابراهیموویچ رو از بارسا بگیری مثل این میمونه که آبو از ماهی بگیری ... :19::41: ... :46:

EngineeR EhsaN
06-08-2010, 16:41
نامرد ... ابراهیموویچ رو از بارسا بگیری مثل این میمونه که آبو از ماهی بگیری ... :19::41: ... :46:

ناکس شوتش خیلی قشنگه فقط میزنه تو کنج!

mhadishirani
06-08-2010, 21:12
آقا تو اون ویدیو که گذاشتین کلی دریبل بود باقیش چی شد.
همین 4 تا رو نوشتین!!!!!

Spaniuly
06-08-2010, 21:58
آقا تو اون ویدیو که گذاشتین کلی دریبل بود باقیش چی شد.
همین 4 تا رو نوشتین!!!!!
همه حرکات آموزشی نیستن بعضی ها شون با حرکات جهت و خصوصیات بازیکنان شکل می گیره

mhadishirani
07-08-2010, 09:17
همه حرکات آموزشی نیستن بعضی ها شون با حرکات جهت و خصوصیات بازیکنان شکل می گیره
خب بگو فلان بازیکن و فلان دکمه ها.
راستی یه حرکت پیدا کردم نشون میده میخواد را بره از رو سر بازیکن توپ رو رد میکنه

ali_disslove
07-08-2010, 15:58

چه جوری ؟؟؟پس چرا من هر چی مسی و ابراهیموویچ رو میخوام بخرم قبول نمکنند ؟

راستی راهی نیست که وقتی درخواست خریدو میدی همون موقع بگه میام یا نمیام آخه همیشه کلی لفتش میدند آدم معطل میمونه؟

از کجا میتونم قیمت پیشنهادی رو ببرم بالا ؟

رمزی چیتی ترینری نیست بزنیم پول باشگاه زیاد شه ؟

Spaniuly
07-08-2010, 19:52

راستی راهی نیست که وقتی درخواست خریدو میدی همون موقع بگه میام یا نمیام آخه همیشه کلی لفتش میدند آدم معطل میمونه؟

گرفتن بازیکنان ستاره به این راحتی نیست مخصوصا اگه تیمت غول نباشه... بیشتر از لیست پیشنهادی اسکوت بازیکن می تونی بخری تازه اونم 100درصد نیست. خیلی سخته باید واسه خرید یه بازیکن ستاره سالها و فصل های متوالی ضجه بزنی.

نه همون لحظه نمیشه چند هفته بعد جوابش میاد.

اصلا قیمت رو نمی تونی بالا ببری که مثلا وسوسه بکنی.

هست توی پست 9000 همین تاپیک ترینر افزایش پول رو گذاشتم

adac_data
07-08-2010, 20:19

با سلام خدمت دوستان
منم مثل دوست عزیز ali_disslove همین مشکل را در نقل و انتقالات دارم .
اساتید و دوستان محترم لطفا راهنمایی کنید

EngineeR EhsaN
07-08-2010, 20:29
با سلام خدمت دوستان
منم مثل دوست عزیز ali_disslove همین مشکل را در نقل و انتقالات دارم .
اساتید و دوستان محترم لطفا راهنمایی کنید

من ابراهیموویچ رو از اینتر خریدم!
چون اگه بازیکنی از یه تیم مطرح به یه تیم ضعیفتری میره روحیش میشکنه اگه تیم تو از تیم اون بازیکنه قویتر باشه سریع پیشنهادتو قبول میکنه

adac_data
07-08-2010, 20:53
گرفتن بازیکنان ستاره به این راحتی نیست مخصوصا اگه تیمت غول نباشه... بیشتر از لیست پیشنهادی اسکوت بازیکن می تونی بخری تازه اونم 100درصد نیست. خیلی سخته باید واسه خرید یه بازیکن ستاره سالها و فصل های متوالی ضجه بزنی.

نه همون لحظه نمیشه چند هفته بعد جوابش میاد.

اصلا قیمت رو نمی تونی بالا ببری که مثلا وسوسه بکنی.

هست توی پست 9000 همین تاپیک ترینر افزایش پول رو گذاشتم

با تشکر از شما استاد گرامی
لطفا نحوه کار با ترینر افزایش پول را نیز بفرمایید. چون بنده هر کاری کردم نشد. من مبتدی هستم لطفا قدم به قدم بفرمایید.
راستی در pes2009 با یک برنامه میشد تیم و بازیکنان را ویرایش کرد مثل نقل و انتقالات کاهش و افزایش قدرت بازیکنان آیا برای pes2010 هم چنین برنامه ای هست و اگر است لینک دانلود را نیز قرار دهید

B.i.r.i.y.a
07-08-2010, 21:00
سلام بچه ها
من خیلی وقته که PES بازی میکنم (از چند سال پیش از زمان PES5 تا حالا این بازی بهترین بازی من بوده )
ولی هیچوقت به تنظیمات خاص این بازی دست نزدم و همیشه ساده رفتم تو بازی ، همینطوری بدون تنظیم خاصی هم اکثر حریفامو شکست میدم !!!
مدتیه که شنیدم این بازی قابل دانلوده و یا یه چیزی شبیه این !
لطفا در زمینه ی این قضیه ی آپدیت بازی روشنم کنید. ممنون.
ببخشید چشتونو درد اوردم !

Spaniuly
07-08-2010, 22:24
سلام بچه ها
من خیلی وقته که PES بازی میکنم (از چند سال پیش از زمان PES5 تا حالا این بازی بهترین بازی من بوده )
ولی هیچوقت به تنظیمات خاص این بازی دست نزدم و همیشه ساده رفتم تو بازی ، همینطوری بدون تنظیم خاصی هم اکثر حریفامو شکست میدم !!!
مدتیه که شنیدم این بازی قابل دانلوده و یا یه چیزی شبیه این !
لطفا در زمینه ی این قضیه ی آپدیت بازی روشنم کنید. ممنون.
ببخشید چشتونو درد اوردم !

ببین دوست عزیز دو نوع آپدیت وجود داره یکی آپدیت عنوان هست که البته با نصب آخرین پچ نصبی که کونامی برای بازی عرضه کرده تعدادی از مشکلات اولیه و نسخه بدون پچ حل میشه مشکل ریسپانس تایم تا حدود زیادی حل میشه و مشکلات موجود در فورمیشن ها و ترکیب ها اصلاح میشه لینک دانلود پچ 1.03 به همراه کرکش توی پست 9000 تاپیک وجود داره

آپدیت دیگه ای هم هست که امکان دانلود از داخل بازی داره یا می تونی اون رو به صورت اکسترنال دانلود کنی از لینک و بعدا دستی کپی کنی جایی که باید کپی بشه تا بازیت آپدیت بشه. این آپدیت شامل آپدیت ترانسفر ها و ترکیب تیم ها میشه و توپ کفش و ... اضافه میکنه مثلا بدون این آپدیت لباس اسپانیا لباس یورو 2008 هست وقتی آپدت DLC 1.07 رو دانلود کنی میشه لباس جام جهانی. به هر حال شما برای آپدیت کامل بازیت به دانلود 3 چیز نیاز داری

1- Patch 1.03
2- کرک مخصوص 1.03
3- DLC 1.07

لینک هر 3 فایل رو توی پست 9000 گذاشتم. البته سومی رو از داخل بازی هم می تونی بگیری

خلاصه یه صد مگی باس دانلود کنی.

keuo
08-08-2010, 02:45
شماره کیت بارسلونا چنده ؟ من GDB فولدرش رو دانلود کردم ولی شماره کیتش نمیدونم از کجا باید پیدا کنم ؟لطفا کمک ...
یه سوال دیگم داشتم پچ Patch 1.03 چه چیزایی رو اضافه میکنه ؟

sajjad147
08-08-2010, 10:32
سلام تو رو خدا یکی کمک کنه . چطوری میشه روی تیم ها بنر (banner) رلیک کرد. ممنون

Spaniuly
08-08-2010, 11:48
شماره کیت بارسلونا چنده ؟ من GDB فولدرش رو دانلود کردم ولی شماره کیتش نمیدونم از کجا باید پیدا کنم ؟لطفا کمک ...
یه سوال دیگم داشتم پچ Patch 1.03 چه چیزایی رو اضافه میکنه ؟

توی پوشه کیت سرور برو فولدر docs فایل متنی uni رو اجرا کن مال هر تیم رو که بخوای گذاشته مال بارسا 166 هست

سلام تو رو خدا یکی کمک کنه . چطوری میشه روی تیم ها بنر (banner) رلیک کرد. ممنون

با PES Editor میشه فکر کنم

behii
08-08-2010, 17:49
سلام دوستان

من از این PES های فارسی شده ماله بازی مدرن گرفتم .
امیدوار بودم بشه با آپدیت و پچ تنظیمات انگلیسیش رو برگردوند اما الان که پچ رو نصب می کنم ارور میده .
برای آپدیت کردن اون و برگردوندن گزارش انگلیسی و ... باید چیارو دانلود و نصب کنم ؟ (اگه میشه با لینک دانلودش بدید)

ممنون

sajjad147
08-08-2010, 18:05
با PES Editor میشه فکر کنم[/QUOTE]

با PES Editor نمیشه کسی راه دیگه ای بلد نیست.

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

با PES Editor میشه فکر کنم[/QUOTE]

با PES Editor نمیشه کسی راه دیگه ای بلد نیست.:10:

محمد رضا حیدری
08-08-2010, 18:42
سلام.یه سوال دارم. چجوری می شه صورت بازیکنان رو تغییر دارد؟می خوام صورت مسی رو تغییر بدم.این مسی کجاش شبیه مسیه واقعه ای:17:
یه سوال دیگه هم دارم.این پچ ها که با فرمت IMG هستن رو باید چیکار کنیم؟
می تونید برای من لینک دانلود kitserver رو بذارید

EngineeR EhsaN
08-08-2010, 18:52
سلام دوستان

من از این PES های فارسی شده ماله بازی مدرن گرفتم .
امیدوار بودم بشه با آپدیت و پچ تنظیمات انگلیسیش رو برگردوند اما الان که پچ رو نصب می کنم ارور میده .
برای آپدیت کردن اون و برگردوندن گزارش انگلیسی و ... باید چیارو دانلود و نصب کنم ؟ (اگه میشه با لینک دانلودش بدید)

ممنون

90% این تغییراتی که میدن با کیت سرور هست برای بازگردونی تنظیمات اصلی میتونی به محل نصب برنامه بری و پوشه kit server رو باز کنی و از اونجا manager رو انتخاب و گزینه detach رو بزنی

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

سلام.یه سوال دارم. چجوری می شه صورت بازیکنان رو تغییر دارد؟می خوام صورت مسی رو تغییر بدم.این مسی کجاش شبیه مسیه واقعه ای:17:
یه سوال دیگه هم دارم.این پچ ها که با فرمت IMG هستن رو باید چیکار کنیم؟

- اگه منظورت اینه که میخوای خودت ادیتش کنی میتونی بری به قسمت edit و انتخاب گزینه edit player کارتو انجام بدی

- برای استفاده از پچها هم باید kit server رو نصب کنی

محمد رضا حیدری
08-08-2010, 18:55
90% این تغییراتی که میدن با کیت سرور هست برای بازگردونی تنظیمات اصلی میتونی به محل نصب برنامه بری و پوشه kit server رو باز کنی و از اونجا manager رو انتخاب و گزینه detach رو بزنی

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

- اگه منظورت اینه که میخوای خودت ادیتش کنی میتونی بری به قسمت edit و انتخاب گزینه edit player کارتو انجام بدی

- برای استفاده از پچها هم باید kit server رو نصب کنی

می تونی برام لینک دانلود kitserver رو بذاری؟

EngineeR EhsaN
08-08-2010, 19:04
می تونی برام لینک دانلود kitserver رو بذاری؟

محمد رضا حیدری
08-08-2010, 19:15

من اینو دانلود کردم نصبش هم کردم.یه پچ دانلود کردم که صورت مسی رو درست می کنه.باید چیکار کنم تا صورتش درست بشه؟

EngineeR EhsaN
08-08-2010, 19:26
من اینو دانلود کردم نصبش هم کردم.یه پچ دانلود کردم که صورت مسی رو درست می کنه.باید چیکار کنم تا صورتش درست بشه؟

تو پستای قبلی یه یه عکس گذاشتم شما طبق اون پیش میری و attach میزنی
بعدش فایل img رو که دانلود کردی تو مسیر زیر کپی میکنی:

kit server / example - root 1

فقط kit server رو تو محل نصب بازی نصب کن

farid_frd
08-08-2010, 21:02
سلام دوستان
چه جوری میشه به صورت آنلاین بازی کرد ؟

iman0007
08-08-2010, 22:23
ساتم.من تازه این بازی رو ریختم..می خواستم بدونم این بازی حتما باید با دسته انجام بشه؟؟؟من دارم با کیبورد بازی می کنم...ولی یه مشکلی که دارم اینه که مثلا باید چند بار s رو بزنم تا پاس بده..یا اکثر مواقعی که e رو می گیرم تا تند بدوه،نمی تونه پاس بده...کسی میدونه مشکل من از کجاست؟؟؟

MohammadT15
08-08-2010, 23:09
اندهههههههههه بازیهههههه
البته من برا ps2 رو میگم

black.assassin
08-08-2010, 23:24
اندهههههههههه بازیهههههه
البته من برا ps2 رو میگم

البته تو ps2 هیچ شباهتی به 2010 نداره و همون 2009 هست . فقط آپدیت شده .

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

ساتم.من تازه این بازی رو ریختم..می خواستم بدونم این بازی حتما باید با دسته انجام بشه؟؟؟من دارم با کیبورد بازی می کنم...ولی یه مشکلی که دارم اینه که مثلا باید چند بار s رو بزنم تا پاس بده..یا اکثر مواقعی که e رو می گیرم تا تند بدوه،نمی تونه پاس بده...کسی میدونه مشکل من از کجاست؟؟؟

تو تنظیمات پیشفرض دکمه X پاسه . من با دسته بازی می کنم ولی با کیبوردم بعضی وقتا میزنم و هیچ مشکلی نداره . ولی هیچی دسته نمیشه . :دی

MohammadT15
08-08-2010, 23:38
ما به همون آپدیتشم راضییم داداش:31:

behii
09-08-2010, 09:37

برا من اینجوریه , میشه یه نفر الان توضیح بده که چه چیزایی رو باید نصب کنم تا به روز بشه ؟ اگه میشه لینک هاش رو هم بذارید

iman0007
09-08-2010, 17:55
هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم!!!

malkemid
09-08-2010, 18:06
هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم!!!

مشکل اینه که اکثر کیبوردها تو فشردن همزمان کلید ها محدودیت دارن و مثلا نمیشه 10 تا کلید رو با هم استفاده کرد...

یه دسته بخر خودتو خلاص کن.....با دسته خیلی جذابتره بازی!!

erf45
10-08-2010, 12:05
چجوری یک-دو کنم ؟

black.assassin
10-08-2010, 12:35
چجوری یک-دو کنم ؟

L1+پاس رو میزنی . یاری که توپ دستشه پاس میده و میدوه . حالا می تونی هم با پاس یک و دو رو کامل کنی هم با پاس توی عمق و سانتر و بهترین روشش هم سانتر کوتاهه ( L1 + پاس عمقی )

Spaniuly
10-08-2010, 12:42
چجوری یک-دو کنم ؟
موقع پاس دادن L1 رو نگه دار اینطوری بعد پاس دادن حرکت می کنه جلو بعدش با بازیکنی که توپ رو بهش پاس دادی با پاس فرار می تونی توپ رو جلوی پاش بندازی

mra680
10-08-2010, 18:40
چجوری یک-دو کنم ؟
دوتا دوستمون صحيح گفتن.البته بعد از اينكه پاس رو هم دادي ميتوني L1 و R2 بزني...
R2 حركت توي عمق با فاصله زماني بيشتر انجام ميده
اين عمل رو براي ضربات هد با سر هم ميتوني اجرا كني

ali_disslove
10-08-2010, 21:03
من چه جوری میتونم وقتی با دروازبان تک به تک میشم و دروازه بان اومده جلو جوری بزنم که توپ رو پرت کنم پشتش و بره تو گل ؟یعنی میخوام از رو سره دروازه بان رد شه ؟

چه جوری یکیو دریپل کنم ؟

mra680
10-08-2010, 22:30
من چه جوری میتونم وقتی با دروازبان تک به تک میشم و دروازه بان اومده جلو جوری بزنم که توپ رو پرت کنم پشتش و بره تو گل ؟یعنی میخوام از رو سره دروازه بان رد شه ؟

چه جوری یکیو دریپل کنم ؟
اگه به دروازبان نزدیک هستی 1 تا 2 متری شوت رو تا نصفه پر کن بعد R1 بزن
اگه دوری و پشت 18 قدم میخوای این کارو بکنی شوت کمی بیشتر از نیمه پر کن و L1 بزن
دریبل ها توی تایپیکی که تو امضام هست برو یک سر بزن پیدا میکنی
آرمین جان هم چند باری آموزش دادن
موفق باشی:11:

P‌C
11-08-2010, 01:10
سلام بر و بچ پی ای اس خور!
مثل اینکه یه تالاری بود یه زمانی که لینک دانلود بازی ها توش بود که الان میگردم پیداش نمیکنم.
لینک دانلود رپیدشیر pes 2010 رو با آخرین پچ ها(فقط مهمترین هاشون) رو میخواستم.
اگر خلاصه ای از مراحل نصب و کرک و پچ باهاش باشه بیشتر ممنون میشم.
با تشکر

Alireza.M67
11-08-2010, 11:12
سلام بر و بچ پی ای اس خور!
مثل اینکه یه تالاری بود یه زمانی که لینک دانلود بازی ها توش بود که الان میگردم پیداش نمیکنم.
لینک دانلود رپیدشیر pes 2010 رو با آخرین پچ ها(فقط مهمترین هاشون) رو میخواستم.
اگر خلاصه ای از مراحل نصب و کرک و پچ باهاش باشه بیشتر ممنون میشم.
با تشکر

از اونجایی که کشور عزیز ما بهترین کشور در ضمینه ی اجرای قانون کپی رایته .
و از اونجایی که ما دارای فرهنگ غنی ...و... هستیم .
و از اونجایی که جوونهای ما همه از دم چشم و گوش بسته ان .
و از اونجایی که مسئولین بدجور به فکر مردم هستن .
و از اونجایی که فولتر نت ... ببخشید ، اینترنت ما هم مثل یارانه هامون هدفمنده !!!
و از اونجایی که اینترنت در این کشور با سرعت کهکشانی در دسترس همه قرار داره.
با سایتهایی که کلا لینک دانلود بازیهای کامپیوتری رو قرار میدن برخورد میشه و فولترشون میکنن ، که یوقت قانون کپی رایت خدای نکرده ، زبونم لال زیر پا گذاشته نشه و یا یه وقت گلاب بروتون ، روم به دیوار جوونای ما نرن بازیهای مورد دار دانلود !!! کنن .
شما هم تا نیومدن خودتو فولتر کنن برو بازیو بخر .:10:

EngineeR EhsaN
11-08-2010, 11:37
و از اونجایی که فولتر نت ... ببخشید ، اینترنت ما هم مثل یارانه هامون هدفمنده !!!
با سایتهایی که کلا لینک دانلود بازیهای کامپیوتری رو قرار میدن برخورد میشه و فولترشون میکنن ، که یوقت قانون کپی رایت خدای نکرده ، زبونم لال زیر پا گذاشته نشه و یا یه وقت گلاب بروتون ، روم به دیوار جوونای ما نرن بازیهای مورد دار دانلود !!! کنن .
شما هم تا نیومدن خودتو فولتر کنن برو بازیو بخر .

با این شرایط بازیو بخره بهتره! :27:

P‌C
11-08-2010, 12:17
شما هم تا نیومدن خودتو فولتر کنن برو بازیو بخر .:10:

با این شرایط بازیو بخره بهتره! :27:
دانلود کردنش یه مزه دیگه ای میده اونم با پچ های دلخواه.لینکش توی اینترنت ریخته فت و فراوون. ولی مطمئن نیستند. اینجا با خیال راحت میشه(میشد) لینکهای تست شده و مطمئن پیدا کرد!

MESI08
11-08-2010, 16:22
دانلود کردنش یه مزه دیگه ای میده اونم با پچ های دلخواه.لینکش توی اینترنت ریخته فت و فراوون. ولی مطمئن نیستند. اینجا با خیال راحت میشه(میشد) لینکهای تست شده و مطمئن پیدا کرد!

هر لینکی از هر بازی که میخواین تو سایت
میتونین پیدا کنین

matrix_3s
11-08-2010, 16:44
با این یه تیکه بیشتر ازاون یکیا حال کردم...................
حرف دلمون رو زدی رفیق................

behii
11-08-2010, 23:09
برا من اینجوریه , میشه یه نفر الان توضیح بده که چه چیزایی رو باید نصب کنم تا به روز بشه ؟ اگه میشه لینک هاش رو هم بذارید

دریغ از یک جواب :41: :13:

Spaniuly
11-08-2010, 23:20
دریغ از یک جواب :41: :13:
بابا چی چیو دریغ از یک جواب من همیشه به این سوال جواب دادم برای آپدیتن کردن بازیتون از راهنمای پست 9000 تاپیک استفاده کنید. صفحه 900 همین تاپیک

Aamoo
12-08-2010, 08:49
بابا چی چیو دریغ از یک جواب من همیشه به این سوال جواب دادم برای آپدیتن کردن بازیتون از راهنمای پست 9000 تاپیک استفاده کنید. صفحه 900 همین تاپیک
سلام
لينكاي multiupload پست 900 همشون فيلترن
همچنين

Rhodes
12-08-2010, 09:01
دوستان قبلا داخل سری های pes قسمت training یه جایی بود بازی رو آموزش میداد.این نداره؟ من هر چی میگردم نیست.

پچی برای اضافه کردن دوربین به این بازی هست؟

EngineeR EhsaN
12-08-2010, 10:17
دوستان قبلا داخل سری های pes قسمت training یه جایی بود بازی رو آموزش میداد.این نداره؟ من هر چی میگردم نیست.

پچی برای اضافه کردن دوربین به این بازی هست؟

آموزشی که تو قسمت training بود رو این نداره!:41:

برای گرفتن پچ و اینجور چیزا ( آپدیت ) میتونی بری به این سایت :

behii
12-08-2010, 17:47

ممنون از راهنماییتون . اما دی وی دی من نصبش اینجوری نیست , چند تا فایل ایمیج مانند داره تو دی وی دی چیکار کنم ؟ نمیشه فقط با جایگزین کردن چند تا فایل به جایی که نصب کردم درستش کنم ؟

Spaniuly
12-08-2010, 19:30
ممنون از راهنماییتون . اما دی وی دی من نصبش اینجوری نیست , چند تا فایل ایمیج مانند داره تو دی وی دی چیکار کنم ؟ نمیشه فقط با جایگزین کردن چند تا فایل به جایی که نصب کردم درستش کنم ؟
نه نمیشه باس نصب اورجینال کنی من فایل های نصبی اورجینال و دست نخورده رئ گذاشتم توی همون پست. دانلود کن بعد ایمیج فایل ها رو بریز روی اون فایل های نصبی اورجینال بعدا نصب کن

akharenee
13-08-2010, 04:46
بچه ها آپدیت یا پچی بعد از pach1.4اومده

HADI ONLY
13-08-2010, 06:38
از نظر دریبل به نظر من 2009 بهتر بود این یکی کمی سخته .

madhatter
13-08-2010, 09:47
سلام .من وقتی بازی رم اجرا میکنم دائم موج وسط صفحه میاد .
لطفا کمک کنید.

2lombe
13-08-2010, 10:20
سلام!

دوستان من می خواهم با pes2010 عکس بگیرم ولی با دستگاه xbox360 چه کار باید بکنم لطفا راهنماییم کنید.

EngineeR EhsaN
13-08-2010, 10:44
بچه ها آپدیت یا پچی بعد از pach1.4اومده

dlc 1.7 اومده

---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------

لطفا کمک کنید.

احتمالا باید بازی رو با حالت گرافیکی normal اجرا کنی

adac_data
13-08-2010, 18:32
با تشکر از شما استاد گرامی
لطفا نحوه کار با ترینر افزایش پول را نیز بفرمایید. چون بنده هر کاری کردم نشد. من مبتدی هستم لطفا قدم به قدم بفرمایید.
راستی در pes2009 با یک برنامه میشد تیم و بازیکنان را ویرایش کرد مثل نقل و انتقالات کاهش و افزایش قدرت بازیکنان آیا برای pes2010 هم چنین برنامه ای هست و اگر است لینک دانلود را نیز قرار دهید

اساتید و دوستان محترم من کماکان این مشکل را دارم و در پست صفحه 1165 تا به اینجا کسی جوابی نداده .

!AB!
13-08-2010, 18:33
با سلام

یک سوال ابتدائی

چطوری میتونم پچ رو وارد بازی کنم

و آدرس یک جائی رو بدید که توپهای جدید داشته باشه

matrix_3s
13-08-2010, 20:12
اساتید و دوستان محترم من کماکان این مشکل را دارم و در پست صفحه 1165 تا به اینجا کسی جوابی نداده .
سلام دوست عزیز به اینجا یه سر بزن تمامی برنامه ها مربوط به ادیت موجوده

و اینم برنامه ای که شما میخواینPES_2010_Editor_v2.1

ehsan_old
13-08-2010, 20:19
تو pes 2010 میشه تیم چلسی رو اضافه کرد؟

2lombe
13-08-2010, 20:25
سلام!

دوستان من می خواهم با pes2010 عکس بگیرم ولی با دستگاه xbox360 چه کار باید بکنم لطفا راهنماییم کنید.

لطفا کمک کنید دیگه

black.assassin
13-08-2010, 20:26
با سلام

یک سوال ابتدائی

چطوری میتونم پچ رو وارد بازی کنم

و آدرس یک جائی رو بدید که توپهای جدید داشته باشه

صفحه 900 پست 9000

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

تو pes 2010 میشه تیم چلسی رو اضافه کرد؟

منظورتون رو نمی فهمم . چلسی که هست فقط اسمش london FC هست به جای چلسی . تو همون لیگ انگلیس .

ehsan_old
13-08-2010, 20:44
صفحه 900 پست 9000

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

منظورتون رو نمی فهمم . چلسی که هست فقط اسمش london FC هست به جای چلسی . تو همون لیگ انگلیس .

منظورمو درست فهمیدین :20:

اهل فوتبال چون نیستم نمیدونستم اسمش london FC هست :31:

حالا یه سوال در مورد بازی دارم.

برای بازی با کامپیوتر Level بازی رو روی Top Player تنظیم کردم. رو دریافت توپ های هوایی، کامپیوتر خیلی خوب عمل میکنه و اکثراً توپ ها رو خودش میگیره.

چه کار باید کنم تا موقع فرود توپ، از آن من بشه؟

Traceur
13-08-2010, 20:48
london FC
البته جالب اینجاست که لیگ انگلیس اسم محلی تیم ها رو گذاشته ...

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

برای بازی با کامپیوتر Level بازی رو روی Top Player تنظیم کردم. رو دریافت توپ های هوایی، کامپیوتر خیلی خوب عمل میکنه و اکثراً توپ ها رو خودش میگیره.

من بازیکنا رو مارک می کنم و در ضمن استراتژی کنترل توپ رو هم تنظیم می کنم ...

ehsan_old
13-08-2010, 20:59
منظورتون از این که مارک میکنید چیه؟

استراتژی کنترل توپ رو چه جوری تنظیم میکنید؟

یه سوال دیگه
وقتی Game Plan یه تیم رو میچینید، میشه Save کرد که هر وقت بخوایم اون رو Load کنیم؟

یه جاش هست وقتی Save میکنم، فقط سیستم بازی (Formation) ذخیره میشه و مابقیش به حالت Default ذخیره میشه.

L.A.MESSI
13-08-2010, 21:49
لطفا کمک کنید.
برو اینجا
start menu/ konami /settings /display
تو قسمت آپشن همه ی گزینه هارو تیک بزن

Traceur
13-08-2010, 22:32
منظورتون از این که مارک میکنید چیه؟

استراتژی کنترل توپ رو چه جوری تنظیم میکنید؟

یه سوال دیگه
وقتی Game Plan یه تیم رو میچینید، میشه Save کرد که هر وقت بخوایم اون رو Load کنیم؟

یه جاش هست وقتی Save میکنم، فقط سیستم بازی (Formation) ذخیره میشه و مابقیش به حالت Default ذخیره میشه.

شما در Game Plan / Set Formation / Mark Setting می تونید این کار رو انجام بدین...
سیو هم در قسمت Game Plan / Data Management / Copy Data میتونید سیو کنید ....

black.assassin
14-08-2010, 10:16

شما یه R2 کوچیک موقعی که توپ داره فرود میاد بزنید بازیکن میپره و اگه عقبم باشه توپ رو از روی سر بازیکن جلویی میزنه .

sajjad147
14-08-2010, 10:24
سلام دوستان میخواستم ببینم کسی بنری داره که کامل باشه و تیم های باشگاهی مثل بارسلونا و... توش باشن در ضمن وقتی میری تو جام باشگاه های اروپا از بازی بیرون نیاد ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید.

hasani2008
14-08-2010, 12:25
لطفا صداي شيپور وزلا رو واسه دانلود بزاريد ممنون ميشم (اگر امكانش هست طريقه استفاده اش رو هم توضيح بدبد )خيلي ممنون

hasani2008
14-08-2010, 16:11
خواهشا جوابمو بديد

mmasoudd
14-08-2010, 23:06
سلام
من تا حالا باریم رو آپدیت نکردم

گفتین که برای آپدیت کافیه که پچ 1.03 (آخرین پچ موجود) - کرک این پچ (12 مگ) - فایل آپدیت دیتا بیس DLC 1.07 رو دانلود و نصب کنم.

چند تا سئوال دارم:

1. اگر من بازی رو آپدیت کنم آیا save هام از بین می ره؟؟؟

2. گفتین که باید به فایل های نصبی بازی (Install Orignal) نصب شده باشه تا بتونم پچ کنم. من که بازیم خیلی وقته نصبه و دارم بازی می کنم. آیا راهی هست که بازی روئ دوباره نصب نکنم؟؟؟ آخه همه چی می پره که اینجوری؟!؟1

3. چه طوری میتونم از save هام یه بک آپ بگیرم؟؟؟

4. آیا اگر از save هام بک آپ بگیرم و بازی رو دوباره نصب کنم میشه اونا رو برگردوند؟؟؟

مرسی

ali_santori
15-08-2010, 06:58
سلام

ببخشید مزاحمتون شدم،می خواستم یه ترکیب بهم پیشنهاد کنین که 12 نفره مثل سگ دفاع کنن و هیچ کدوم از

نیمه زمین خودم موقع دفاع پاشون رو بیرن نزارن.(اگه میشه عکس بزارین)

ممنون:40:

Rhodes
15-08-2010, 07:25
با سلام.
چه جوری میشه درقسمت become a legend‏ پست رو عوض کرد؟
من زدم cf‏ باشم به جز یه تیم همه من رو cmf‏ میزارن.

راهی هست شوت قدرتی زد؟
مثلا شوت رو کم پر کنی و بلند شه یا شوت رو زیاد پر کنی ولی زمینی شه.
با تشکر.

ehsan_old
15-08-2010, 10:30
راهی هست شوت قدرتی زد؟
مثلا شوت رو کم پر کنی و بلند شه یا شوت رو زیاد پر کنی ولی زمینی شه.
با تشکر.

ای جان

شوت قدرتی که میگی منو یاد فوتبالیستا میندازه

سنگین ترین شوتی که تو این بازی دیدم اینه که توپی رو که کمی از سطح زمین بالاتره با شوت با قدرت نصف، بشوتی

برای بلند کردن توپ توسط همون بازیکن که میخوای بشوتی، یکی از راهاش اینه که جهت رو سریع یه بار عقب یه بار جلو بدی تا توپ رو بلند کنه.

EngineeR EhsaN
15-08-2010, 11:16
سلام
من تا حالا باریم رو آپدیت نکردم

گفتین که برای آپدیت کافیه که پچ 1.03 (آخرین پچ موجود) - کرک این پچ (12 مگ) - فایل آپدیت دیتا بیس DLC 1.07 رو دانلود و نصب کنم.

چند تا سئوال دارم:

1. اگر من بازی رو آپدیت کنم آیا save هام از بین می ره؟؟؟

2. گفتین که باید به فایل های نصبی بازی (Install Orignal) نصب شده باشه تا بتونم پچ کنم. من که بازیم خیلی وقته نصبه و دارم بازی می کنم. آیا راهی هست که بازی روئ دوباره نصب نکنم؟؟؟ آخه همه چی می پره که اینجوری؟!؟1

3. چه طوری میتونم از save هام یه بک آپ بگیرم؟؟؟

4. آیا اگر از save هام بک آپ بگیرم و بازی رو دوباره نصب کنم میشه اونا رو برگردوند؟؟؟

مرسی

1 - خیر از بین نمیره
2 - نه باید دوباره نصب کنی
3- سیو بازی رو کپی کن بعد یه جایی از هاردت ذخیره کن
4 - اره میشه

Rhodes
15-08-2010, 11:52
ای جان

شوت قدرتی که میگی منو یاد فوتبالیستا میندازه

سنگین ترین شوتی که تو این بازی دیدم اینه که توپی رو که کمی از سطح زمین بالاتره با شوت با قدرت نصف، بشوتی

برای بلند کردن توپ توسط همون بازیکن که میخوای بشوتی، یکی از راهاش اینه که جهت رو سریع یه بار عقب یه بار جلو بدی تا توپ رو بلند کنه.

ایول.
یه سوال دیگه:
چه جوری از روی تکل بپرم؟اصلا میشه؟

ممنون.

EngineeR EhsaN
15-08-2010, 12:14
سلام

ببخشید مزاحمتون شدم،می خواستم یه ترکیب بهم پیشنهاد کنین که 12 نفره مثل سگ دفاع کنن و هیچ کدوم از

باید استراتژی تیمتو total defense بزاری

mmasoudd
15-08-2010, 14:52
1 - خیر از بین نمیره
2 - نه باید دوباره نصب کنی
3- سیو بازی رو کپی کن بعد یه جایی از هاردت ذخیره کن
4 - اره میشه

یه سئوال سیو های بازی کجا ذخیره می شه که ازش بکاپ بگیرم و اگر فولدر مربوطه رو جای دیگه کپی کنم کافیه؟
با برگردوندن فایل سیوها همه چیز دقیقاً مثل قبل میشه یعنی چیزی کم و زیاد نمی شه؟؟؟

EngineeR EhsaN
15-08-2010, 15:47
یه سئوال سیو های بازی کجا ذخیره می شه که ازش بکاپ بگیرم و اگر فولدر مربوطه رو جای دیگه کپی کنم کافیه؟
با برگردوندن فایل سیوها همه چیز دقیقاً مثل قبل میشه یعنی چیزی کم و زیاد نمی شه؟؟؟

1- سیوهای بازی تو my dacuments ودر پوشه konami ذخیره میشه

2- بله کپی کردن کافیه

3- فقط موارد مربوط به تنظیمات کنترلر و گرافیک رو باید مجددداً تنظیم کنید

hasani2008
15-08-2010, 17:50
اينجا فقط من بي جواب موندم(دمتون گرم)

ali_santori
15-08-2010, 18:43
باید استراتژی تیمتو total defense بزاری

این جوری نمیگم.

می خوام وقتی اونا رسیدن به محوطه من همه یارام بدون استثنا تومحوطه خودم باشن.

دیدم خیلیا این کار رو میکنن.

hadishi
15-08-2010, 19:43
سلام

سلام اقا علی گل شما اول که این جور میگی بهتری 5 دفاع بازی کنی دفاع کنار هم CB کن برو Player index هما بازیکنان دفاع رو در حالت دفاعی Defence قرار بده هافبک رو هم همین طور مهاجم هم که بزار حالت Balance این جوری بهتره بعد برو قسمت Assisted Setting بعد attack balance روی Super defensive قرار بده Total defence که دوستمون گفت میشه موفق باشی

EngineeR EhsaN
15-08-2010, 20:20
اينجا فقط من بي جواب موندم(دمتون گرم)

ناراحت نشو آخه چیزی که میخوای یکمی پیدا کردنش مشکله ، من خودم یه پچ جام جانی جهانی دارم که توش صدای ووووزلا رو هم داره فقط حجمش زیاده حدود 1.5 گیگ اگه بخوای آدرس سایتشو بگم برو دانلود کن!

ali_santori
15-08-2010, 22:34
سلام اقا علی گل شما اول که این جور میگی بهتری 5 دفاع بازی کنی دفاع کنار هم CB کن برو Player index هما بازیکنان دفاع رو در حالت دفاعی Defence قرار بده هافبک رو هم همین طور مهاجم هم که بزار حالت Balance این جوری بهتره بعد برو قسمت Assisted Setting بعد attack balance روی Super defensive قرار بده Total defence که دوستمون گفت میشه موفق باشی

دستت درد نکنه من این کارو میکنم،ولی نهایتش همینه؟

از این بهتر نمیشه؟

راستی بهترین تیم برای دفاع چه تیمی هست؟

Mehdi.ss
16-08-2010, 00:01
سلام
تا حالا دیده بودید که بازیکنان تو متو اینجوری باشن

silent mj
16-08-2010, 00:01
بچه ها گزينه هايي كه تو عكس زير مشخص كردم رو داخل become a legend يه توضيحي بدين

تغيير اين گزينه ها چه تغييري تو بازي ميده مخصوصا transfer frequency

hadishi
16-08-2010, 02:10
دستت درد نکنه من این کارو میکنم،ولی نهایتش همینه؟

از این بهتر نمیشه؟

راستی بهترین تیم برای دفاع چه تیمی هست؟
اره نهایتش همینه این جور بازی کردن هم بدی های خودش رو داره البته چلسی بهترین دفاع رو داره

Traceur
16-08-2010, 08:00
بچه ها گزينه هايي كه تو عكس زير مشخص كردم رو داخل become a legend يه توضيحي بدين

تغيير اين گزينه ها چه تغييري تو بازي ميده مخصوصا transfer frequency

بازده (فرکانس) نقل و انتقالات (Transfer Frequency): درجه نقل بازیکنان رو نشون میده برای مثال اگه شما این درجه رو روی High بذارید ترانسفر در تیم ها سریعتر و راحتتر انجام میگیره (یعنی مثلا جرارد از لیورپول میره زسکا مسکو :دی) که اصلا بدرد نمیخوره !!
روی Normal که بهترین درجست بذارید بازیکنان بطور عادی جابجا میشن و مثلا جرارد هم به این راحتی ها سر از زسکا در نمیاره ...
درجه ی Low هم که نقل و انتقالات رو کم میکنه و تیم ها کمتر به بازیکنا پیشنهاد میدن (تو Become A Legend باید مثلا 20 سال بازی کنی تا یه تیم بخردتت :دی)

Reset Prevention: این گزینه هم جلوگیری از تنظیم مجدد Setting بازی رو میکنه که در صورت No کردن گزینه شما میتوانید تنظیمات رو همیشه تغییر بدید و بالعکس Yes کردن گزینه نمی ذاره که دیگه تنظیم مجددی کنید ...
موفق باشید ...

---------- Post added at 09:00 AM ---------- Previous post was at 08:58 AM ----------

سلام
تا حالا دیده بودید که بازیکنان تو متو اینجوری باشن

آره دیده بودم چطور مگه؟؟؟؟

Mehdi.ss
16-08-2010, 15:27
آره دیده بودم چطور مگه؟؟؟؟
منظورم اینه که همیشه اینجوری بودن
ولی تو عکس قبلی به صورت حمله ای ایستادن

bazazan
16-08-2010, 20:19
یه سوال
من این dlc1.7 کونامی رو نصب کردم
ترکیب درست شد (که متاسفانه مال ایران و اسم تیما و ... ریخت بهم)
کیت سرورم کار میکنه اما یه چیزی که تو کیت سرور ریخته بودم(لوگوی شیشه ای تیما)کار نمیکنه(بقیه چیزا مثل فیس و توپ و ... کار میکنه)
لطفا کمک.

ehsan_old
16-08-2010, 21:22
صدای گزارشگری فردوسی پور برای این بازی هست؟

Spaniuly
16-08-2010, 21:46
یه سوال
من این dlc1.7 کونامی رو نصب کردم
ترکیب درست شد (که متاسفانه مال ایران و اسم تیما و ... ریخت بهم)
کیت سرورم کار میکنه اما یه چیزی که تو کیت سرور ریخته بودم(لوگوی شیشه ای تیما)کار نمیکنه(بقیه چیزا مثل فیس و توپ و ... کار میکنه)
لطفا کمک.
حالا باید توی همون کیت سرور فولدری به اسم dt0f.img ایجاد کنی و فایل های لوگو ها رو بریزی توی اون فولدر و البته شماره هاش رو به ترتیب به 2006 و 2007 تغییر بدی

اسم ها هم به هم ریخته چون ادیت فایل شما اوررایت شده یعنی به ادیت فایل مناسب با dlc 1.07 نیاز داری من یکیشو درست کردم. از لینک زیر دانلود کن

36292

Milad4171
16-08-2010, 21:48
یه سوال ابتدایی.
من دارم روی مستر لیگ بازی میکنم!
مشکل الان اینکه که بعد از هر بازی پیشرفت های بازیکنهای رو نشون میده. الان متوجه شدم اون علامت اسمایل که جلوی هر بازیکن هست واسه من همیشه عصبانی هست . یک بار که یک نفر در حد جوش آوردن بود:31:
جالا این دلیلش چیه؟
من بازیکنی رو که فیکس توی بازی گذااشته بودم جوش آورده بود. خوب من دیگه چیکار کنم.
مستر لیگ اولین باره بازی میکنم!

Mehdi.ss
16-08-2010, 21:57
خذف شود....

TAEYBI
17-08-2010, 01:42
سلام به همگی ..

دوستان کسی ادیتور Become a Legend برای 2010 رو داره بزاره .؟

میخوام بازیکنم از همه نظر فول 99 کنم ....

فقط اون ادیتور که زبان ژاپنی یا چینی بود .. کار نمیکنه ... زد فایل سیو منو پروند .. تو بازی نمیتونم لود کنمش ... :19:

Spaniuly
17-08-2010, 04:28
سلام به همگی ..

دوستان کسی ادیتور Become a Legend برای 2010 رو داره بزاره .؟

میخوام بازیکنم از همه نظر فول 99 کنم ....

فقط اون ادیتور که زبان ژاپنی یا چینی بود .. کار نمیکنه ... زد فایل سیو منو پروند .. تو بازی نمیتونم لود کنمش ... :19:

پس مجبوری از برنامه گسترده Pro-Evo Editig Studio استفاده کنی یا اینکه سیوت رو آپلود کن برات سوپرمنش کنم.

malkemid
17-08-2010, 08:50
یه سوال ابتدایی.
من دارم روی مستر لیگ بازی میکنم!
مشکل الان اینکه که بعد از هر بازی پیشرفت های بازیکنهای رو نشون میده. الان متوجه شدم اون علامت اسمایل که جلوی هر بازیکن هست واسه من همیشه عصبانی هست . یک بار که یک نفر در حد جوش آوردن بود:31:
جالا این دلیلش چیه؟
من بازیکنی رو که فیکس توی بازی گذااشته بودم جوش آورده بود. خوب من دیگه چیکار کنم.
مستر لیگ اولین باره بازی میکنم!

شما برو توی my team ببر روی اون بازیکن عصبانی...دلیلشو مینویسه...احتمالا نیاز به استراحت داره...یا تو پست غیر تخصصیش به کار گرفته میشه

silent mj
17-08-2010, 12:38
پس مجبوری از برنامه گسترده Pro-Evo Editig Studio استفاده کنی یا اینکه سیوت رو آپلود کن برات سوپرمنش کنم.

اين برنامه حجمش چه قدره ؟

اگه زير 20 mb لينكش رو بزارين

Gilopa
17-08-2010, 15:24
بچه ها خداییش چطوری اینو بازی کردید؟
یعنی من خیلی سخت سلیقم یا شماها زیادی عشق فوتبالید که یان تاپیک تا این صقحه جلو اومده .. اصلا وقتی بازی رو دیدم داشت اشکم در میومد .. صدای تماشاچیا حالم رو بهم زد جوری که داشتم ه رو بالا میاوردم اصلا انگار نه انگار حمله میکردم همش یه جمله رو تکرار میکنند .. از اون طرف گزارشگرش چرا اینجوریه صداش ؟ اصلا نمیتونه آدم رو به وجد بیاره .. از همه اینا گذشته این سرعت و حرکات بازیکنا همه غیر طبیعی هستند
من دقیقا 6 سال پیش آخریم فوتبال رو بازی کرده بودم تو پیسی بعدش حتی اگه تفریحی هم بود با رفیقهام از تو کنسول بازی میکردم انقدر تعریف شنیدم گفتم چی هست الان این pes 2010 .... اما با احترام به طرفداران متعصب فوتبال باید حرف دلم رو خیلی رک بزنم :

این بازی حتی ارزش نداره 5 دقیقه براش وقت بزارید (مخصوصا اگر تا الان فوتبال رو از ps2 بازی کرده باشید )

mohammadirani
17-08-2010, 15:35
صدای تماشاگرانش خدایی حال به هم زنه
یاد دزدی های صدا و سیما میفتم که میاد یک صدای ثابت رو میزاره روی صدای تصویر دزدی تا صدای گزارشگر عرب شنیده نشه:31:

vahidgame
17-08-2010, 15:36
یعنی من خیلی سخت سلیقم یا شماها زیادی عشق فوتبالید که یان تاپیک تا این صقحه جلو اومده .. اصلا وقتی بازی رو دیدم داشت اشکم در میومد .. صدای تماشاچیا حالم رو بهم زد جوری که داشتم ه رو بالا میاوردم اصلا انگار نه انگار حمله میکردم همش یه جمله رو تکرار میکنند .. از اون طرف گزارشگرش چرا اینجوریه صداش ؟ اصلا نمیتونه آدم رو به وجد بیاره .. از همه اینا گذشته این سرعت و حرکات بازیکنا همه غیر طبیعی هستند
من دقیقا 6 سال پیش آخریم فوتبال رو بازی کرده بودم تو پیسی بعدش حتی اگه تفریحی هم بود با رفیقهام از تو کنسول بازی میکردم انقدر تعریف شنیدم گفتم چی هست الان این pes 2010 .... اما با احترام به طرفداران متعصب فوتبال باید حرف دلم رو خیلی رک بزنم :

این بازی حتی ارزش نداره 5 دقیقه براش وقت بزارید (مخصوصا اگر تا الان فوتبال رو از ps2 بازی کرده باشید )
درسته. با اینکه خود منم از فن های این بازی هستم.
اینا فقط بخشی از مشکلات بازیه.
برای کسایی مثل من که مسترلیگ اونو خیلی میرن و به اون یه جورایی معتاد هستن یه سری چیزای بازی خیلی اعصاب خرد کنه. مثلا این پیشرفت بازیکنان خیلی خیلی غیر طبیعیه و بعد از یکی دو فصل راحت یه تیم تخیلی میشه تشکیل داد!
با وجود این مشکلات من هنوز که هنوز اونو بازی می کنم نمی دونم واقعا چرا:31:
الان دارم با بارسا میرم فقط می خوام یکمی رکوردای تخیلی رو تجربه کنم:31: تا حالا به چند تا از اینا رسیدم. مثلا توی یه فصل تمام 38 بازی توی لیگ رو بردم:18:

Traceur
17-08-2010, 18:16
منظورم اینه که همیشه اینجوری بودن
ولی تو عکس قبلی به صورت حمله ای ایستادن

راستی مهدی جان این پچ یا آپشن مربوط به این عکس رو داری ؟؟؟
لینک بده .... ممنون :40:

Traceur
17-08-2010, 18:26
اين برنامه حجمش چه قدره ؟

اگه زير 20 mb لينكش رو بزارين

14 مگه

Flie Front

RapidShare

Uploading

mohammadirani
17-08-2010, 19:03
چه شکلی میشه وسط بازی سیستم رو عوض کرد؟
مثلا 4.3.3 رو بکنیم 4.4.2
تنها میشه بازیکنان رو عوض کرد!!

پچی نیست که صدای تماشاگران یا گزارشگر رو عوض کنه
من وقتی گل میزنم تماشاگران ساکت میشند !!! گلم میخورم همینه

یه مورد دیگه

یک و دو نداره؟
قسمت اول رو انجام میده ولی بخش دوم رو نه

لطفا با دسته جو استیک سبک پلی استیشن بگین

برای من R1 سرعته
L1 کارهای استراتژیک مثلا پاس بلند دادن یا چیپ زدن

بقیه همون حالت های خودکار همه جواستیک ها

mohammadirani
17-08-2010, 23:12
کسی نیست؟:41:

mra680
17-08-2010, 23:56
درسته. با اینکه خود منم از فن های این بازی هستم.
اینا فقط بخشی از مشکلات بازیه.
برای کسایی مثل من که مسترلیگ اونو خیلی میرن و به اون یه جورایی معتاد هستن یه سری چیزای بازی خیلی اعصاب خرد کنه. مثلا این پیشرفت بازیکنان خیلی خیلی غیر طبیعیه و بعد از یکی دو فصل راحت یه تیم تخیلی میشه تشکیل داد!
با وجود این مشکلات من هنوز که هنوز اونو بازی می کنم نمی دونم واقعا چرا:31:
الان دارم با بارسا میرم فقط می خوام یکمی رکوردای تخیلی رو تجربه کنم:31: تا حالا به چند تا از اینا رسیدم. مثلا توی یه فصل تمام 38 بازی توی لیگ رو بردم:18:
ركرداي تخيلي رو دوست دارم
38 تا بردن با هيچي گل نخوردنو 122 تا گل زده...
از 32 تا بازيكن 25 تا بالاي 100 اوريال شدن...
من الان سال 2114 هستم توي اين بازي...
فوتبال بهترين سرگرميه واسه من در طول عمرم...هيچ چيزي نميتونه جاشو بگيره...
ياد پلي 1 بخير فوتبال 99 ميشد با زيدان يا رونالدو هر 9 تا بازيكن حرفو دريبل كرد:31:
يه گل دارم برات آپ ميكنم

Mehdi.ss
18-08-2010, 01:48
راستی مهدی جان این پچ یا آپشن مربوط به این عکس رو داری ؟؟؟
لینک بده .... ممنون :40:
من از پچ آرمین ( مطابق با dlc 105 ) استفاده می کنم ، فقط لباس جدید منچستر رو بهش اضافه کردم

ehsan_old
18-08-2010, 09:53
صدای گزارشگری فردوسی پور برای این بازی هست؟

جواب این سوال رو کسی میدونه؟

Dark Shine
18-08-2010, 10:00
بله همچین نسخه ای از بازی وجود دارد!

mohammadirani
18-08-2010, 10:55
چه شکلی میشه وسط بازی سیستم رو عوض کرد؟
مثلا 4.3.3 رو بکنیم 4.4.2
تنها میشه بازیکنان رو عوض کرد!!

پچی نیست که صدای تماشاگران یا گزارشگر رو عوض کنه
من وقتی گل میزنم تماشاگران ساکت میشند !!! گلم میخورم همینه

یه مورد دیگه

یک و دو نداره؟
قسمت اول رو انجام میده ولی بخش دوم رو نه

لطفا با دسته جو استیک سبک پلی استیشن بگین

برای من R1 سرعته
L1 کارهای استراتژیک مثلا پاس بلند دادن یا چیپ زدن

بقیه همون حالت های خودکار همه جواستیک ها

کسی تو این بازی وسط بازی سیستم رو عوض نمیکنه یا یک و دو نمیکنه؟؟؟

R O O T
18-08-2010, 11:06
سلام من dlc 1.7 رو دانلود کزدم ولی الان که میخام ادیت فایل متناسب با این dlc رو دانلود کنم میبینم که قیلتره . کسی از دوستان میتونه اینو برام یه جا دیگه اپ کنه

ادیت فایل متناسب با DLC 1.07

کد:

aRThaS_08
18-08-2010, 11:12
سلام!

تا حالا شده 7-8تا بازیکنتون با هم دیگه بیفتن دنبال توپ ؟ :|

دیروز دیوانم کرده بودن همشون با هم میدوییدن دنباله توپ!

و درضمن چطور ممکنه یه بازیکن که تا آخر چمپیونز لیگ فقط یه بازی کرده با 13گل و 13پاس گل بهترین بازیکن جام بشه و هر 3تا تایتل رو ببره؟!!!

کسی تو این بازی وسط بازی سیستم رو عوض نمیکنه یا یک و دو نمیکنه؟؟؟ ضربدر رو بزن پاس میده بعد مثلث رو بزن میندازه جلو میشه یک و دو!

سیستم عوض کردن هم استوپ میکنی میری توی game plan بعد set formation !

اگه مدیری همکاری چیزی بودم جواب این حرفتو میدادم :)

ehsan_old
18-08-2010, 12:02
بله همچین نسخه ای از بازی وجود دارد!

لینک دانلودی ازش دارین؟

mohammadirani
18-08-2010, 12:14
سلام!

تا حالا شده 7-8تا بازیکنتون با هم دیگه بیفتن دنبال توپ ؟ :|

دیروز دیوانم کرده بودن همشون با هم میدوییدن دنباله توپ!

و درضمن چطور ممکنه یه بازیکن که تا آخر چمپیونز لیگ فقط یه بازی کرده با 13گل و 13پاس گل بهترین بازیکن جام بشه و هر 3تا تایتل رو ببره؟!!!
ضربدر رو بزن پاس میده بعد مثلث رو بزن میندازه جلو میشه یک و دو!

سیستم عوض کردن هم استوپ میکنی میری توی game plan بعد set formation !

اگه مدیری همکاری چیزی بودم جواب این حرفتو میدادم :)

عوض کردن سیستم برای من فقط قبل بازی و بین 2 نیمه امکان داره.این روشی هم که گفتین رومیدونستم که :18: منظورم بین 2 نیمه بوده

مثلا دقیقه 60 دیگه چنین امکانی نداره و وقتی پاز میزنم و میرم تنها میشه بازیکن ها رو تعویض کرد !

در مورد یک و دو ممنون.امیدوارم کار کنه

hadishi
18-08-2010, 12:21

دوست عزیز هر بازی که میاد سلیقه ای است این بازی چه سری های 2009 و 2008 هم مشکل داشت اما خیلی جا افتاده بازی مثل warcraft و بازی های تو سبک این هم 1 سانیه ارزش نگاه کردن هم نداره البته این هم خیلی مهمه اگر اولین بار که pes 2010 بازی می کنی نمی تونی همه تکنیک ها رو بری نمی تونی گل همه جوره بزنی نمی دونی چه جور ترکیب بچینی این موارد بازی رو جذاب می کنه همین جور که دوستمون گفت مسترلیگ این بازی هم میشه اعتیاد اور باشه هر فصل که تموم میشه دوست داری یک بازیکن خوب بخری تیم منتخب درست کنی هر سال که می گزره دوست داری ببینی فصل بعدی چه بازیکنی میاد تو تیمت خلاصه این بازی جذابیت خودشو داره مثل سریال فرار از زندان که یک فصل میبینی دوست داری ببینی فصل بعدی چی میشه موفق باشی

Traceur
18-08-2010, 19:44

این نظر شماست و البته قابل احترام ....
ببینید دوست من هر کسی از یه سبکی خوشش میاد و علاقمندان فوتبال هم قطعا در دنیای بازی فوتبال رو پیش میگیرند...
و نکته مهم اینکه دوست دارن فوتبالی که بازی میکنن با فوتبال روز دنیا مطابقت داشته باشه ...
و از طرفی تمامی بازیهای طراحی و منتشر شده مشکلاتی هم دارن و هیچ کدومشون بدون مشکل نیستن مثلا همین PES 2010 به قول خودتون صداهای محیطی جالبی ندارند و مثلا از نظر من داوری و هوش مصنوعی دروازه بانان خیلی بد طراحی شدن... ولی خب به خاطر گیم پلی ای بازی خیلی ها به این بازی جذب شدند ...
از طرفی هم فیفا مشکلاتی داره که من اینجا بیان نمیکنم ... درنهایت اینکه هر کسی سلیقه ای داره و نمیشه سلیقه خودی رو به دیگران تحمیل کرد ، به هر حال ممکنه حتی کوچکترین بازی ها هم طرفدارانی داشته باشن ...
موفق باشید ... :11:

Spaniuly
18-08-2010, 20:11
سلام من dlc 1.7 رو دانلود کزدم ولی الان که میخام ادیت فایل متناسب با این dlc رو دانلود کنم میبینم که قیلتره . کسی از دوستان میتونه اینو برام یه جا دیگه اپ کنه

ادیت فایل متناسب با DLC 1.07

کد:
لینک مستقیم
36292