PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

mili7
03-11-2009, 15:45
سلام
من با تنظیم کیبورد در ساکر 2010 مشکل دارم اینطور که نمیتونم کلید space رو تعریف کنم
فقط با کیبورد میتونم یازی کنم
space رو هم حتما میخوام
لطفا کمکم کنین
اینم ایمیلم milad_gadget2010@yahoo.com

smart007
03-11-2009, 15:46
مثل سال گذشته یه سری تیم ها را برای قرار دادن در پچ خودش به نظرسنجی گذاشته و تیم هایی که بیشترین رأی را بیارن، در پچ قرار داداه میشن. استقلال و پرسپولیس هم گذاشته؛ اگر میخوایین این دو تیم در پچ باشند، به لینک زیر بره و نظر بده:
مهم مهم مهم **********شما میتونید با پاک کردن کوکی (cookie) در browser که استفاده میکنید مثلا در opera این کار را دوباره انجام بدهید و رای بیشتری بدید***********
از منوی tools ------->preference------->cookies--------->manage cookies در قسمت جستجو gaming را type کنید هر چیزی پیدا کرد روdelete کنید
برای اینکه پس از رای دادن نخواهید دوباره این کار رو انجام بدین و بشه دوباره رای داد در همون قسمت cookies قبل از ورود به گزینه manage cookie در قسمت بالای گزینه تیک delete new cookie when exit opera را بگزارین تا هر دفعه که خواستین رای بدین فقط یه بار برنامه opera را ببندید
به امید همکاری شما واسه دیدن تیمهای کشورمون در patch جدید
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

veron
03-11-2009, 15:49
با سلام به دوستان من هرچی تلاش کرم توی بیکام لگند نتونستم دسمو بلند کنم یکی کمک کنه . لطفا:31:

tidus_fantasy
03-11-2009, 16:13
ببخشید دوستان من هر چی میخوام با برنامه ggs یا کیت سرور اسکربرد بزارم تو بازی یا جاشون سفیده یا بازی اجرا نمیشه .کسی نیست کمکم کنه

کسی نیست جواب بده؟

kurosh08
03-11-2009, 16:50
سلام به همگی
من یه چند روزی میشه این بازی رو گرفتم و یه چندتایی بازی کردم.
گرافیک بازی خیلی خیلی خیلی بالا رفته و فوق العاده شده.اما بازی خیلی سخت شده و اون لذت 2009 رو نداره! دریبل کردن واقعاً سخته و سر توپ زدنه تقریباً غیر ممکنه.
من توی ویندوز سون نسخه نهایی بازی می کنم، اما بازی روون اجرا نمیشه و کمی ریپ میزنه و میره رو اعصاب. سیستمم اینه:
Nvidia 8600 512
Ram: 3 GB
آخرین درایور گرافیک رو هم نصب کردم. ویندوز هم خیلی سبک و بدون مشکله.
نمی دونم شاید به خاطر ویندوز باشه و توی ویندوز XP راحت اجرا بشه. اگه اینجوری باشه کم کم باید بیخیال ویندوز 7 بشم و حداقل یه XP در کنارش وصل کنم. آخه بازی 2009 روی سون خیلی روون اجرا میشد.
کسایی که این بازی رو دارن آیا روی سیستمشون راحت و بی دردسر اجرا میشه؟

meysad
03-11-2009, 18:11
مثل سال گذشته یه سری تیم ها را برای قرار دادن در پچ خودش به نظرسنجی گذاشته و تیم هایی که بیشترین رأی را بیارن، در پچ قرار داداه میشن. استقلال و پرسپولیس هم گذاشته؛ اگر میخوایین این دو تیم در پچ باشند، به لینک زیر بره و نظر بده:
مهم مهم مهم **********شما میتونید با پاک کردن کوکی (cookie) در browser که استفاده میکنید مثلا در opera این کار را دوباره انجام بدهید و رای بیشتری بدید***********
از منوی tools ------->preference------->cookies--------->manage cookies در قسمت جستجو gaming را type کنید هر چیزی پیدا کرد روdelete کنید
برای اینکه پس از رای دادن نخواهید دوباره این کار رو انجام بدین و بشه دوباره رای داد در همون قسمت cookies قبل از ورود به گزینه manage cookie در قسمت بالای گزینه تیک delete new cookie when exit opera را بگزارین تا هر دفعه که خواستین رای بدین فقط یه بار برنامه opera را ببندید
کد:

بچه ها این مسئله خیلی مهم هست . حتمآ رای بدید رو کم کنی هست . الان تیمهای اسراییلی از همه بیشتر رای دارن

Abas1100
03-11-2009, 18:43
دوستان چرا این مسی با یه تکل کوچیک زود مصدوم میشه میره ؟

بازم نسبت به پارسال نور پردازی مخصوصا درشب بدتر شده

Abas1100
03-11-2009, 18:50
آقا بازی نسبت به نسخه قبلی بهتره یا بد تر یا فرقی نکرده ؟
ابزار جانبی فرق کردن ولی گیم پلی زیاد جالب نشده ولی گرافیک چهره عالی شده
چمن هم 3d نیست

malkemid
03-11-2009, 18:50
با سلام به دوستان من هرچی تلاش کرم توی بیکام لگند نتونستم دسمو بلند کنم یکی کمک کنه . لطفا:31:

2 بار r2 رو بزن

mosolim
03-11-2009, 18:51
سلام
آقا من این ادیت پچ 0.7 رو از هرجا دان کردم موقع باز کردن فایل rar ارور میده و میگه فایل خرابه. چکار کنم؟ از دوستان کسی میتونه برای من یه جاییه دیگه آپلود کنه. ؟؟
با تشکر...

سلام
دوستان کسی نبود برای ما قرار بده. حالا هرپچی بود من فقط می خوام اسم بازیکن ها و لیگ ها و لباس ها و اسم تیمها درست بشه. ظاهرا این 0.7 راسه کارمه.

4039
03-11-2009, 18:56
من از دیروز تصاویر واقعی و بسیار قشنگی از اسپانسرهای تیمهای باشگاهی در اروپا وارد بازی کردم و الان دارم اطلاعات این اسپانسرها رو وارد میکنم . دو شرکت بزرگ از ایران بنامهای TCI ( مخابرات ایران ) و PETROPARS رو هم وارد کنم . بعد از تکمیل شدن فایها رو من آپلود میکنم شما فقط کافیه توی کیت سرورتون کپی کنید .
نظرتون در مورد اینا چیه ؟ البته بعضی از اطلاعات هنوز وارد نشده .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fouladiali
03-11-2009, 18:57
جدیدترین نسخه ی کیت سرور با امکان تنظیم جزییات بازی و انتخاب زمان بازی تا 90 دقیقه

fouladiali
03-11-2009, 19:00

fouladiali
03-11-2009, 19:04

4039
03-11-2009, 19:11
جدیدترین نسخه ی کیت سرور با امکان تنظیم جزییات بازی و انتخاب زمان بازی تا 90 دقیقه

آقا دستت درد نکنه به نظر JUCE امسال میخواد سنگ تموم بزاره .

من با این کسی که این اسپانسرها رو درست کرده ( توی سایت EVO - WEB ) همزمان شروع به ساخت اسپانسرها کردیم . تفاوت کار من با ایشون اینه که ایشون فقط از لوگوها برای کارش استفاده کرده که تصاویری ساده و نسبتا غیر جذابه به همین خاطر کارش زود تموم شد اما من کمتر از لوگوها استفاده کردم بنابراین کارم خیلی قشنگ از آب در اومده .:20:

m64m64
03-11-2009, 19:15
اين كيت سيرور جديد چرا فرق داره ؟ چجوري تايم بازي رو ميشه 90 دقيقه كرد؟:20:

MESI08
03-11-2009, 19:15

میشه خواهشا توضیح بدین این چیزایی که تازه اضافه شده چی هست و چه چیزیو عوض میکنه

MESI08
03-11-2009, 19:16
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/URL]

این تصاویرو کجا وچطوری باید وارد کنیم؟

MESI08
03-11-2009, 19:22
من نمی خواستم ناراحت بشی فقط میگم چرا فقط سوپراستار فقط توی بازی دوستانه فعال میشه توی مستر لیگ اصلا هیچ فرقی نمی کنه
چرا ؟

این سوال همه هست و همه امیدوارن در آینده درستش کنن

smart007
03-11-2009, 19:24
کد:

جون خودم دستم افتاد از 130 رای رسوندمش به 280 تا البته من 100 تاش رو انجام دادم کسی هست بتونه باهام همکاری کنه
لطفا بحث تعصب تیمی رو بزارید کنار به هر دو تیم رای بدید

Behnam_o2
03-11-2009, 19:25
دوستان چرا این مسی با یه تکل کوچیک زود مصدوم میشه میره ؟

بازم نسبت به پارسال نور پردازی مخصوصا درشب بدتر شده
نور پردازی بدتر شده!!!!!!!!!!!!!! در عجب چطور این حرفو میزنین!!!!!!. نورپردازی شب که عالیه .شما به سایه ها دقت کن مخصوصآ از نمای نزدیک

tidus_fantasy
03-11-2009, 19:26
ببخشید دوستان من هر چی میخوام با برنامه ggs یا کیت سرور اسکربرد بزارم تو بازی یا جاشون سفیده یا بازی اجرا نمیشه .کسی نیست کمکم کنه

خواهش میکنم یکی بگه چجوری اسکربرد وارد بازی کنم

fouladiali
03-11-2009, 19:28
[/URL]

این تصاویرو کجا وچطوری باید وارد کنیم؟
فایل هایی که دانلود کردید را باید در پوشه ی dt06.img کپی کنید.

اگر هم خواستید عکس مربیان دیگه را بذارید میتونید به وسیله ی نرم افزار GGS فایل dt06 را باز کنید و عکس هایی با سایز 64*64 از مربی مورد نظرتون را به جای عکس یکی از فایل های unnamed_892 تا unnamed_911 که مربوط به تصاویر اعضای کادر فنی تیمتون در مسترلیگ میشه، قرار بدید.

kiuna
03-11-2009, 19:40
دوستان تو قسمت Im lenget معیار برای افزایش توانایی و رتبه چی هست ؟
چون خیلی کم پاس میدن مخصوصو در حالت تاپ پلیر و پرفشنال !
برای مهاجم گل زدن معیار نیست چون من گل میزنم تو بازی بازی بعد رو نیمکت میشینم

vahid_civil
03-11-2009, 19:55
من پروفشنال بازی میکنم . ولی بازم یه توپ نمیتونم بگیرم از تیم مقابل ! خیلی هم میبرما !
ولی با بدبختی باید توپ گرفت ! با دکمه شوت که تکل بدجور میزنه . پاس هم که سالی یه توپ میگیره !

2 - خرید و فروش چرا اینقدر سخت انجام میشه تو مستر ؟ فقط ترانسفری ها رو میشه خرید ؟

3- استپ کردن توپ چجوریه ؟ اگه جز هد زدن کار دیگه ای کنم توپ رو از دست میده !

4- شما چجوری گل میزنین ؟ روش اصلیتون ؟

ArminxXx
03-11-2009, 20:01
آقا برید رای بدین من تا حالا 15 بار رای دادم خیلی باحاله سرعت رشد این استقلال پرسپلیس خیلی زیاده :31::27:

CATALONIA
03-11-2009, 21:03
جون خودم دستم افتاد از 130 رای رسوندمش به 280 تا البته من 100 تاش رو انجام دادم کسی هست بتونه باهام همکاری کنه

منم از 300 رسوندمشون به 350 

mojtaba007
03-11-2009, 21:07
یه اپشنی هست که اسامی بازیکنهای قدیمی رو درست بنویسه

joey jordison
03-11-2009, 21:09
خیلی ببخشید یک سوال داشتم من هنگام باز کردن درجه سوپر استار وقتی میرم داخل بازی و آپشن بازی مثلا توپ را عوض کنم از بازی میپره بیرون میخواستم بدونم مال شما هم اینطوری هست؟

FGi
03-11-2009, 21:17
خیلی ببخشید یک سوال داشتم من هنگام باز کردن درجه سوپر استار وقتی میرم داخل بازی و آپشن بازی مثلا توپ را عوض کنم از بازی میپره بیرون میخواستم بدونم مال شما هم اینطوری هست؟

بله دوست عزیز، وقتی به SuperStar تغییر داده اید دیگر نباید به آپشن بروید.

بای بای

vahidreza2007
03-11-2009, 21:50

اره مهران جان وقتي سوپر استار رو انلاك ميكنين نبايدبرين به اپشن بازي چون باعث كرش بازي ميشه اين عمل و از بازي مياد بيرون . اما تا وقتي كه تو اپشن نري ميتوني از بازي تو اين درجه لذت ببري

AhmadReza.
03-11-2009, 22:18
الان فعلا یه تیمی از کشور georgia نفر اوله.....
dinamo tbilisi

راستی چطور میشه چند بار رای بدی؟؟؟؟:41:

sorrowrock
03-11-2009, 22:40
من یه مشکلی بازی Pro Evolution Soccer 2010 دارم و اینکه هر کرکی که داخل نت بوده رو دانلود کردم و تست کردم مشکلم این هستش که بازی احرا میشه و روی ستاره ها میمونه و تکون نمیخوره از دوستام میخواخ راه نمایی کنند و اگه کرک یا کاری لازم هستش که انجام بدم رو با توضیحات کامل قرار بدهند با تشکر

ضمنا من یه جایی خوندم که شاید زمانی که به اینترنت متصل هستید بازی اجرا نشه که این موضوع رو هم اجرا کردم که نشد

اینم عکسی از اجرای بازی که توضیح دادم

مشخصات سیستم هم اینه

Cpu:Phenom 945 x4,4 Core 3.2 8mg Cash

Ram:2 GIG DDR 3 1333

VGA:ATI 4890 1 GIG DDR5

مشکل سخت افزاری ندارم
دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

من جدیدترین Direct x هم دانلود کردم باز هم نشد واسه خودم سوال شده که چرا باید همچین مشکلی داشته باشه

ArminxXx
03-11-2009, 22:43
اگر موزیلا داری باید Alt+O رو بزنی بعد تو قسمت gamingaccess.com ، Show Cookies ، رو پیدا کنی بعد پاکش کنی و مجدادا رای میدی.:27:

Mehdi.ss
04-11-2009, 00:45
اینم یه پچ دیگه
pes-2010-big-patch-v-1-by-sonnie

Transfers Update:
+Ligue 1: Gudjonssen In Monaco, Ciani In Bordeaux……
+BundesLiga: Robben To Bayern Munich, Gomez To Bayern Too……
+Seria A: Sneijder To Inter ,Crespo To Genoa…….
+Liga: Miguel Torres To Real Madrid, Negerdo In Sevilla………
-Contents:
+Classics Teams
+All Logos Ans Names For Teams
+All Premiere League Kits
+All Liga Kits
+All National Kits
+All Bundesliga
+All Real Names For Players
+Eredivisie Replace Other B
+Add Teams For Champions League
+New Kits For Referees
-Turfs:
+Giuseppe Meazza New Turfs And Intros
+Santiago Bernabeu New Turfs And Intros
+Old Trafford New Turfs And Intros
+Camp Nou New Turfs And Intros
+San Siro New Turfs And Intros
+Bristol Mary Stadium New Turfs
+Wembley new Turfs
+Konami Stadium New Turfs
-Others:
+Playstation 3 Pad
+Add More Than 50 Faces (Ligue1, Bundesliga, Liga…)
+HD Emblemes For All Teams
+Latest Bootpack
+New BallPack
+Fix Calendars (With Real Leagues And Cups Logos)
+Real Images For Coaches And Staff In Masterleague
+Scoreboard Skysport
Credits:
+Kits By Grand Bleu
+Bootpack By Johnao And Miguelstyle
+Turfs (MSK,Slayers67)
+Stadiums Intros By Nagyi2pac
+Scoreboard By Flavioggl
+HD Emblemes By El Pocho
+ Thnx To Tunizizou For His Help

اینم چندتا عکس

دانلود
پارت 1

پارت2

پارت 1
یا

پارت 2

GEDAA
04-11-2009, 02:12
واسه من لینکش باز نمیشه چه کنم

GEDAA
04-11-2009, 02:30
ردیف شد دارم رای میدم

Mehdi.ss
04-11-2009, 02:42
کیت سرور 9042
فکر کنم اون ورژن قبلی (9041) دمو بود

kitserver-9042-by-robbie-juce
added two more sliders: one for Entrance scene, one for Cut-scenes,Hightlights,etc.

f i l e f r o n t . c o m
منبع

ali_pes2008
04-11-2009, 02:51
من دست کش دانلود کردم ولی نمی دونم کجا باید توی کیت سرور بریزم
کجا؟

soccer 2009 update
04-11-2009, 06:55
Features:
- Correct Kits Champions League For “Bundes Patch”
- New Faces & Relink
- Faces List:
Show » ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_1_tgl)
Cassilas
Breno
Augusto
Fritz
Baumjohann
Fabianski
Gibbs
Ramsey
Rosicky
Harnik
Gorlitz
Schmeichel
Valdez
Vidal
Zidan
Vermaelen
Castro
Subotic
Sestak
Maddanchi
Sapara
Sestak
Vittek
Zabavnik
Ivanovic
Zhirkov
El Zhar
Spearing
Cavalieri
Valencia
Tosic
Obertan
Ekotto
Palacios
Chygrynskiy
L.Cort
Faye
Granero
Asenjo
Jurado
Antonini
De Ceglie

Thanks to:
Juce & Robbie(Kitserver 9.4) * Pes-Patch.Com
Create Cover & Setup (Payam Kh.) * Pesfaces.CO.UK
Face Editor (Agiga, michi, airfighter, hidden, Futbolist777, w, arnau, lidan, jelly, dato, newnitnum, johnsan, mkizzle)
& other face editors
Konami For this game

fouladiali
04-11-2009, 08:02
سایت PES Patch یه نظرسنجی درباره ی سرعت بازی انجام داده و دوستانی که مایلند در این نظرسنجی شرکت کنند به لینک زیر برند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم نتایج نظرسنجی تا این موقع:

fouladiali
04-11-2009, 09:53
من دست کش دانلود کردم ولی نمی دونم کجا باید توی کیت سرور بریزم
کجا؟

باید پوشه ای به نام dt0d.img در img کیت سرور درست کنید و فایل دستکش را اونجا کپی کنید.

scorpion818
04-11-2009, 09:54
من از دیروز تصاویر واقعی و بسیار قشنگی از اسپانسرهای تیمهای باشگاهی در اروپا وارد بازی کردم و الان دارم اطلاعات این اسپانسرها رو وارد میکنم . دو شرکت بزرگ از ایران بنامهای TCI ( مخابرات ایران ) و PETROPARS رو هم وارد کنم . بعد از تکمیل شدن فایها رو من آپلود میکنم شما فقط کافیه توی کیت سرورتون کپی کنید .
نظرتون در مورد اینا چیه ؟ البته بعضی از اطلاعات هنوز وارد نشده .

آخه TCI هم شد اسپانسر؟:41::2: من یکی که اگه TCI اسپانسرم بشه کل PES 2010 رو پاک می کنم!!:20:

hobgoblin
04-11-2009, 10:20
حسين جان اولا از زحماتت ممنون

دوما بچه ها راست ميگن اين مخابرات رو به دلايلي كه خودت مي دوني بي خيال شو كه خيليا از اسمش كهير مي زنن

don-corleone
04-11-2009, 10:22
سلام

بچه ها کسی لینک رپید شیر از گزارشگر ایتالای نداره!!؟

fouladiali
04-11-2009, 10:27
سلام

بچه ها کسی لینک رپید شیر از گزارشگر ایتالای نداره!!؟

mosolim
04-11-2009, 10:51
سلام
آقا من این ادیت پچ 0.7 رو از هرجا دان کردم موقع باز کردن فایل rar ارور میده و میگه فایل خرابه. چکار کنم؟ از دوستان کسی میتونه برای من یه جاییه دیگه آپلود کنه. ؟؟
با تشکر...
.

سلام
دوستان کسی نبود برای ما قرار بده. حالا هرپچی بود من فقط می خوام اسم بازیکن ها و لیگ ها و لباس ها و اسم تیمها درست بشه. ظاهرا این 0.7 راسه کارمه.

Google Spider
04-11-2009, 11:14
آخه TCI هم شد اسپانسر؟:41::2: من یکی که اگه TCI اسپانسرم بشه کل PES 2010 رو پاک می کنم!!:20:

به نطر من MTN ایرانسل سرویس دهنده برتر سال 87 رو بزار :31:

ولی اگه mc donald (مک دونالد ) , microsoft (ماکروسافت ) رو هم بزاری عالیه .
مخصوصا مک دونالد .

پپسی هم بد نیست .

smart007
04-11-2009, 11:54
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE]

اگر هر نفر 20 بار رای بده بالای 1000 نفر میشه لطفا هر چند براتون سخته ولی انجام بدید
من تا حالا 200بار رای دادم

mohsen-jj
04-11-2009, 11:54
سلام... من چند روزه نيومدم تاپيك ... دوستان خواهشا اگه پچ خوبي اومده ( برا درست كردن لباس تيما و ...) به منم معرفي كنيد ممنون ميشم .
راستي : بعد از هربار كه با كيت سرور چيزي وارد بازي كرديم اگه دوباره خواستيم چيز ديگه اي واردكنيم بايد گزينه remove رو بزنيم ؟؟؟

scorpion818
04-11-2009, 11:55
برای اسپانسرها می شه از شرکت ها و برندهای تولید کننده موبایل (نوکیا، سونی اریکسون و ...) و تولید کننده لپ تاپ (Dell, HP, Acer, Sony و ...) و شرکت های کامپیوتری (Microsoft, Apple, Adobe و ...) استفاده کرد. به نظر من اینا خیلی جذاب تر هستند تا مثلاً شرکت های گاز و نفت. با این اسپانسرها راحت تر می شه ارتباط برقرار کرد و بیشتر از بازی لذت برد چون شرکت هایی هستند که برامون شناخته شده هستند و داریم از محصولاتشون استفاده می کنیم.
در ضمن ممنون از زحمتی که داری برای وارد کردن اسپانسر ها می کشی.

scorpion818
04-11-2009, 11:59
سلام... من چند روزه نيومدم تاپيك ... دوستان خواهشا اگه پچ خوبي اومده ( برا درست كردن لباس تيما و ...) به منم معرفي كنيد ممنون ميشم .
راستي : بعد از هربار كه با كيت سرور چيزي وارد بازي كرديم اگه دوباره خواستيم چيز ديگه اي واردكنيم بايد گزينه remove رو بزنيم ؟؟؟
برو اینجا:

mani_2004_2006
04-11-2009, 12:04
آقا من از 570 رسوندم به 615 . برین رای بدین

Google Spider
04-11-2009, 12:05
سلام

اقا من خودم با رپیدشیر دانلودش کردم پریروز بدون مشکل.

4039
04-11-2009, 12:59
یکی جواب بده :19::19:
آحه این چه سوپر استاری شد من به لیورپول توی لیگ قهرمانان 8 گل زدم
:24::24::24:

با توجه به صحبتهای آبتین که میگفت در هر اجرای بازی تنها بخشی از آدرسها پیدا میشه و تجربه ای که خود من داشتم من حرف شما رو قبول میکنم . خود من اصلا این برنامه سوپر پچ رو برای نسخه نهایی اجرا نمیکنم چون احساس میکنم به همون دلیل آدرسها و کدها درجه سختی بازی توی هر اجرا متفاوت میشه . من روش تغییر گیم پلی ( وارد کردن بخشی از فایلهای گیم پلی نسخه دمو ) و یا تنظیم تواناییها رو به شما پیشنهاد میکنم .

حسين جان اولا از زحماتت ممنون

دوما بچه ها راست ميگن اين مخابرات رو به دلايلي كه خودت مي دوني بي خيال شو كه خيليا از اسمش كهير مي زنن

بسیار خب من TCI رو عوض کردم بجاش شرکت مخابرات ORANGE فرانسه رو اضافه کردم .

بالاخره بعد ساعتها وقت گذاشتن روی اسپانسرها و واردکردن فایلهای معرفی اونها بالاخره این کار رو تموم کردم . این کار وقت منو خیلی گرفت من دیگه سمت اینجور کارا نمیرم .
بگذریم این فایل های مربوطه ( حجم 650 کیلو بایت ):

یا

یا

شما باید این دو فایل رو اول از حالت فشرده خارج کنید و بعد کافیه فایل unnamed_7.bin رو توی این مسیر:

F:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img\dt05_e.img

و 61 فایل موجود در پوشه dt06.img رو توی این مسیر کپی کنید :

F:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img\dt06.img

در ضمن اگه پوشه های dt05_e.img و dt06.img رو نداشتید خودتون میتونین این پوشه ها رو ایجاد کنید حواستون باشه کیت سرورتون فعال باشه.

اسپانسرهای موجود در این فایل :

hobgoblin
04-11-2009, 13:13
حسين جان دمت گرم خيلي زحمت مي كشي

فقط بي زحمت يه جا ديگه ترجيحا رپيدشير هم آپش كن چون هر كاري كردم دانلود نشد

Mehdi.ss
04-11-2009, 13:14
کسی میدونه آهنگهای بازی رو چجوری میشه از بازی خارج کرد و به mp3 تبدیل کرد و برعکس آهنگ خودمونو وارد بازی کنیم ؟

4039
04-11-2009, 13:18
حسين جان دمت گرم خيلي زحمت مي كشي

فقط بي زحمت يه جا ديگه ترجيحا رپيدشير هم آپش كن چون هر كاري كردم دانلود نشد

خدمت شما دوست عزیز :

fouladiali
04-11-2009, 13:21
یه لوگو برای کاپ کونامی طراحی کردم که امیدوارم خوشتون بیاد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود این فایل کافیه با برنامه ی GGS پوشه ی dt06.img (فایل های unnamed_269 ، unnamed_782 ، unnamed_784) و dt04.img (فایل های unnamed_19 ، unnamed_18 ، unnamed_17) بازی را باز کنید و عکس های فایل دانلود شده را به جای عکس های کاپ کونامی قرار بدید.
اینم عکس هایی از این لوگو در محیط بازی:

Mehdi.ss
04-11-2009, 13:23
کسی کد برای بازکردن megaupload.com داره ؟

GEDAA
04-11-2009, 13:28
نتایج رای گیری تا این لحظه:11 تیم برتر

F.C. Dinamo Tbilisi (Georgia) 1,695 21.37%

Maccabi Haifa (Israel) 1,354 17.07%

Estudiantes (Argentina) 1,151 14.51%

Hapoel Tel-Aviv (Israel) 1,142 14.40%

Al Zamalek (Egypt) 988 12.46%

Al Ahly (Egypt) 922 11.63%

Esteghlal F.C. (Iran) 650 8.20%

Perspolis FC (Iran) 648 8.17%

CSKA Moscow (Russia) 583 7.35%

FC Rubin Kazan (Russia) 545 6.87%

Gremio (Brazil) 533 6.72%

GEDAA
04-11-2009, 13:44
همه تیمها به سرعت به رای هاشون افزوده میشه کمک کنید من تنهام رای بدید

F.C. Dinamo Tbilisi (Georgia) 1,765

Maccabi Haifa (Israel) 1365,

Estudiantes (Argentina) 1154,

Hapoel Tel-Aviv (Israel) 1,151

Al Zamalek (Egypt) 1034

Al Ahly (Egypt) 954

Esteghlal F.C. (Iran)750

Perspolis FC (Iran) 748

CSKA Moscow (Russia) 595

FC Rubin Kazan (Russia) 557

Ismaily FC (Egypt) 552

pedramgolchin
04-11-2009, 14:19
همه تیمها به سرعت به رای هاشون افزوده میشه کمک کنید من تنهام رای بدید

F.C. Dinamo Tbilisi (Georgia) 1,765

Maccabi Haifa (Israel) 1365,

Estudiantes (Argentina) 1154,

Hapoel Tel-Aviv (Israel) 1,151

Al Zamalek (Egypt) 1034

Al Ahly (Egypt) 954

Esteghlal F.C. (Iran)750

Perspolis FC (Iran) 748

CSKA Moscow (Russia) 595

FC Rubin Kazan (Russia) 557

Ismaily FC (Egypt) 552
دوست عزیز دستتون درد نکنه
منم تا جایی که بتونم رای میدم

GEDAA
04-11-2009, 15:01
F.C. Dinamo Tbilisi (Georgia) 1,810

Maccabi Haifa (Israel) 1369,

Estudiantes (Argentina) 1160,

Hapoel Tel-Aviv (Israel) 1,154

Al Zamalek (Egypt) 1128

Al Ahly (Egypt) 993

Esteghlal F.C. (Iran)850

Perspolis FC (Iran) 848

Ismaily FC (Egypt)657

CSKA Moscow (Russia) 603

FC Rubin Kazan (Russia) 564

mf.designing
04-11-2009, 15:04
کسی کد برای بازکردن megaupload.com داره ؟
از سایت rapid8 . com استفاده کنید ...

pishoolii
04-11-2009, 15:06
کسی میدوونه این مشکل از چییه؟

یه پچ کیت سرور نصب کردم ، اما وقتی میرم توویه بازی و تیم انتخاب می کنم ویندوز ارور میده و از بازی خارج میشه! .. چه جوری میشه مشکلش رو حل کرد؟

4039
04-11-2009, 15:16
من میخوام تصویر 5 مربی درجه تا درجه رو وارد بخش مستر لیگ بازی کنم . به نظر شما چه مربیانی رو انتخاب کنم که اولا چهره شون آشنا باشه دوما درجه بندی اونها براساس دنیای واقعی فوتبال باشه .نظر من ایناست :
1- فرگوسن یا کاپلو
2- مورینیو یا آنچلوتی یا هدینگ
3- اسولاری یا رانیری ( مربی رم )
4- برونو متسو ( مربی سنگال )
5- برانکو ( مربی اسبق ایران ) بخاطر اینکه چهرش آشناست و مربی درجه 5 بح حساب میاد انتخابش کردم .

bax_021
04-11-2009, 15:23
سلام
من چند تا سوال دارم :
1 : این عدد بالای سر بازیکنا واسه همه میلرزه یا مشکل از منه ؟؟؟
2 : تو بعضی از زمینا ظهرا رو یکی از دروازه ها یه نوره عجیب زردی هست... خیلی شدیده نورش...کلا اینجوریه ؟؟؟
3 : من چون نمی دونستم مسترلیگ جدید چطوریه یکم مشکل مالی پیدا کردم... یه ترینر می خوام برای زیاد کردن پول تو مسترلیگ... خودم یکی پیدا کردم که فیریز می کنه(Ml Money X)... یکی نیست که باهاش یه مقداری زیاد کنم؟؟؟ نمی خوام فیریز شه...
مرسی :10:

GEDAA
04-11-2009, 16:05
من خسته شدم تا 920 بردم رای استقلا ل و پرسپلیسو

vampyre
04-11-2009, 16:16
من میخوام تصویر 5 مربی درجه تا درجه رو وارد بخش مستر لیگ بازی کنم . به نظر شما چه مربیانی رو انتخاب کنم که اولا چهره شون آشنا باشه دوما درجه بندی اونها براساس دنیای واقعی فوتبال باشه .نظر من ایناست :
1- فرگوسن یا کاپلو
5- برانکو ( مربی اسبق ایران ) بخاطر اینکه چهرش آشناست و مربی درجه 5 بح حساب میاد انتخابش کردم .

حسین جان من با برانکو به کل مخالفم.
بعدش گواردیولا مربی بارسا کوشش؟
ونگر مربی آرسنال؟
-----------
بعد به نظر من بهتره یه کار کامل کنید یعنی چهره های دکتر و اسکات و ... رو هم درست کنید.

akbar.jafari
04-11-2009, 16:27
يه هم چيزي براي 2010 هم وجود داره يا نه اگه هستش ميشه بهم كنيد پيداش كنم PES 2009 Trainer.exe

4039
04-11-2009, 16:32
حسین جان من با برانکو به کل مخالفم.
بعدش گواردیولا مربی بارسا کوشش؟
ونگر مربی آرسنال؟

ببین ما باید 5 تا مربی با کلاس های مختلف داشته باشیم نه اینکه هر 5 تاشون درجه یک باشن . همونطوریکه میدونی توی مستر لیگ به ازای پولی که میدی مربی درجه 1 تا درجه 5 میتونی استخدام کنی . برای خرید مربی درجه یک شما باید چندین برابر بیشتر از مربی درجه 5 پول خرج کنی این دو که شما اشاره کردی هر دو شون درجه 1 یا دو محسوب میشن ما احتیاج به مربیان کلاس پایین تر هم داریم شما یک نگاهی به قیمت این مربیان بنداز مربی درجه یک 10 برابر مربی درجه 4 قیمت داره .

nasrGod
04-11-2009, 16:47
منم با حسين موافقم اين درست نيست كه ما فرگوسن رو بزاريم درجه يك بعد كاپلو درجه دو ومثلا" ليپي درجه سه و به همين ترتيب چون تقريبا" اين مربيا همه درجه يك محسوب ميشن
به نظر من
1_فرگوسن
2_آنجلوتي
3_ماگات
4_دل نري
5_راموس يا اونيل
هم سعي شده ترتيب مربيا درست باشن وهم اينكه مربيايي هستن كه تو باشگاه ها مربيگري ميكنن وهم از مليتهاي متفاوت باشن

KAHAKDAM
04-11-2009, 16:48
سلام. توپ استقلال برای pes 2010 سایز:481.04 KB
توپ استقلال:

GEDAA
04-11-2009, 16:50
نتایج تا به این لحظه با کمک خودم

F.C. Dinamo Tbilisi (Georgia) 1,881

Maccabi Haifa (Israel) 1405,

Estudiantes (Argentina) 1175,

Hapoel Tel-Aviv (Israel) 1,173

Al Zamalek (Egypt) 1164

Al Ahly (Egypt) 1031

Esteghlal F.C. (Iran)955

Perspolis FC (Iran) 955

Ismaily FC (Egypt)770

CSKA Moscow (Russia)623

FC Rubin Kazan (Russia) 581

MESI08
04-11-2009, 17:23
سلام
من چند تا سوال دارم :
2 : تو بعضی از زمینا ظهرا رو یکی از دروازه ها یه نوره عجیب زردی هست... خیلی شدیده نورش...کلا اینجوریه ؟؟؟
3 : من چون نمی دونستم مسترلیگ جدید چطوریه یکم مشکل مالی پیدا کردم... یه ترینر می خوام برای زیاد کردن پول تو مسترلیگ... خودم یکی پیدا کردم که فیریز می کنه(Ml Money X)... یکی نیست که باهاش یه مقداری زیاد کنم؟؟؟ نمی خوام فیریز شه...

2تا سوال اول:
1)نه مال من مشکلی نداره ولی همون بازی تو لپ تاب دوستم میلرزه
2)فعلا همچین چیزی ندیدم ولی تا حدودی همه از نور ناراضین

akbar.jafari
04-11-2009, 17:30
يه هم چيزي براي 2010 هم وجود داره يا نه اگه هستش ميشه بهم كنيد پيداش كنم PES 2009 Trainer.exe

كسي نمي خواد جواب ما رو بده :19:

malkemid
04-11-2009, 17:32
سلام
من چند تا سوال دارم :

قضیه نور طبیعیه...عین واقعیت

akharenee
04-11-2009, 17:33
بچه ها توی صحنه آهسته چمن سیاه نشون داده میشه مشکل از کجاست

smart007
04-11-2009, 17:35
کد:

با همکاری شما عزیزان میزان رای به بیش از 1000 رای برای هر تیم رسید 11% :10:
اما هنوز باید با تیم های عربی رقابت کرد و بعد هم از تیم های اسرایلی پیشی گرفت با تشکر عماد

amirpcp30
04-11-2009, 17:42
این عدد بالای سر بازیکنا واسه همه میلرزه یا مشکل از منه ؟؟؟
فریم کمی در بازی میگیرد باید سطح گرافیکیشو کم کنی تا درست بشه من هم با کارت گرافیک قبلیم وقتی با بالاترین تنضیمات بازی می کردم اینطوری بود بعد از تعویض گرافیک درست شد.

mosolim
04-11-2009, 17:48
اقا من خودم با رپیدشیر دانلودش کردم پریروز بدون مشکل.

سلام
رپید فایل رو پاک کرده.
کاش جایی دیگه آپلود بشه.

GEDAA
04-11-2009, 18:03
با همکاری شما عزیزان میزان رای به بیش از 1000 رای برای هر تیم رسید 11% :10:
اما هنوز باید با تیم های عربی رقابت کرد و بعد هم از تیم های اسرایلی پیشی گرفت با تشکر عماد

از ساعت 12 ظهر دارم رای میدم پدرم در اومد از 600 تا 1050 رسوندم با کمک شما ها به الاهلی نزدیک شدیم

مهلت رای دادن تا چه تاریخی هست؟

و چند تا از این تیمها ساخته میشن؟

Mehdi.ss
04-11-2009, 18:56
از سایت rapid8 . com استفاده کنید ...
این سایت تا 13 مگ رو میاره فایل من نزدیک 600 مگ هست

CATALONIA
04-11-2009, 19:37
1- فرگوسن یا کاپلو

ممنون حسین جان 

از زحمات شما  
به نظر من 
1- فرگوسن 
2- گواردیولا (چون جوونه ) 
3- یواخیم لو(آلمان ) 
4- فرارا (یوونتوس)
  5-   رونالد کومان

CATALONIA
04-11-2009, 20:41
erspolis FC (Iran)          1,110    11.80%

Esteghlal F.C. (Iran)          1,110    11.80%

فقط همین تیما موندن 

ماشاالله به ایرانیها 

Al Zamalek (Egypt)     1,234 13.12%

Hapoel Tel-Aviv (Israel ) 1,200 12.76%

Maccabi Haifa (Israel)     1,459 15.51%

Estudiantes (Argentina)          1,197 12.72%

F.C. Dinamo Tbilisi (Georgia)          1,939 20.61%

keuo
04-11-2009, 20:51
سلام دوستان
بچه ها بین پچ هایی که اومده به نظر شما کدوم کامل تره ؟ من میخوام دانلود کنم لطفا هر کدوم بهتره و کامل تره لینکش بذارید
مرسی ;

ArminxXx
04-11-2009, 21:08
یه لوگو برای کاپ کونامی طراحی کردم که امیدوارم خوشتون بیاد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود این فایل کافیه با برنامه ی GGS پوشه ی dt06.img (فایل های unnamed_269 ، unnamed_782 ، unnamed_784) و dt04.img (فایل های unnamed_19 ، unnamed_18 ، unnamed_17) بازی را باز کنید و عکس های فایل دانلود شده را به جای عکس های کاپ کونامی قرار بدید.
این قسمت تاریخ شمار بازی هارو که تو عکسها هست رو هم درست میکنه؟
منظورم اون آرم تیمها و LFP هستش؟

1- فرگوسن یا کاپلو
حسین جون درجه 1 گواردیولا رو از قلم انداختی در ضمن من توصیه میکنم اون مربی استعداد یاب رو حتما ونگر بزار. متشکر (گواردیولا:40: رو به عنوان مربی درجه 1 یادت نره)

fouladiali
04-11-2009, 21:18
این قسمت تاریخ شمار بازی هارو که تو عکسها هست رو هم درست میکنه؟
منظورم اون آرم تیمها و LFP هستش؟
نه متاسفانه؛ ولی اگه بخواید میتونم فایل اون را هم بذارم.

بفرمایید، اینم فایلی که تاریخ شمار بازی را درست میکنه:

وقتی اون را دانلود کردید، فایل های داخلش را در پوشه ی dt06.img کیت سرور کپی کنید.

ferdfe
04-11-2009, 21:22
erspolis FC (Iran) 1,110 11.80%

Esteghlal F.C. (Iran) 1,110 11.80%

فقط همین تیما موندن

ماشاالله به ایرانیها

Al Zamalek (Egypt) 1,234 13.12%

Hapoel Tel-Aviv (Israel ) 1,200 12.76%

Maccabi Haifa (Israel) 1,459 15.51%

Estudiantes (Argentina) 1,197 12.72%

F.C. Dinamo Tbilisi (Georgia) 1,939 20.61%

حالا بايد بريم كجا بديم !!!!!!!! :31:

ArashNAM
04-11-2009, 21:30
میشه بگین این cockie کجاست ؟
یعنی تو firefox
تا من هم بتونم چند بار رای بدم
لطفا کامل توضیح بدین

SPY.07
04-11-2009, 21:35
سلام دوستان
بچه ها بین پچ هایی که اومده به نظر شما کدوم کامل تره ؟ من میخوام دانلود کنم لطفا هر کدوم بهتره و کامل تره لینکش بذارید
مرسی ;

فکر کنم این از همه کامل تره :

Transfers Update:
+Ligue 1: Gudjonssen In Monaco, Ciani In Bordeaux……
+BundesLiga: Robben To Bayern Munich, Gomez To Bayern Too……
+Seria A: Sneijder To Inter ,Crespo To Genoa…….
+Liga: Miguel Torres To Real Madrid, Negerdo In Sevilla………
-Contents:
+Classics Teams
+All Logos Ans Names For Teams
+All Premiere League Kits
+All Liga Kits
+All National Kits
+All Bundesliga
+All Real Names For Players
+Eredivisie Replace Other B
+Add Teams For Champions League
+New Kits For Referees
-Turfs:
+Giuseppe Meazza New Turfs And Intros
+Santiago Bernabeu New Turfs And Intros
+Old Trafford New Turfs And Intros
+Camp Nou New Turfs And Intros
+San Siro New Turfs And Intros
+Bristol Mary Stadium New Turfs
+Wembley new Turfs
+Konami Stadium New Turfs
-Others:
+Playstation 3 Pad
+Add More Than 50 Faces (Ligue1, Bundesliga, Liga…)
+HD Emblemes For All Teams
+Latest Bootpack
+New BallPack
+Fix Calendars (With Real Leagues And Cups Logos)
+Real Images For Coaches And Staff In Masterleague
+Scoreboard Skysport
Credits:
+Kits By Grand Bleu
+Bootpack By Johnao And Miguelstyle
+Turfs (MSK,Slayers67)
+Stadiums Intros By Nagyi2pac
+Scoreboard By Flavioggl
+HD Emblemes By El Pocho
+ Thnx To Tunizizou For His Help

========================================

تو 09 یه برنامه بود به نام Pes Legend ، که قدرت بازیکنی رو که ساخته بودیم میبردیم بالا.
این شماره هم همچین برنامه ای داره ؟

اینم عکسش :

mani_2004_2006
04-11-2009, 21:46
یعنی تو firefox
لطفا کامل توضیح بدین

tools \ option \ privacy \ cookies

show cookies رو که بزنی میتونی gamingaccess رو سرچ کنی و حذف کنی . بعد تیک اون گزینه accept cookies from site رو برداری میتونی پشت سر هم رای بدی و نیازی نیست هی بیای و حذف کنی کوکی ها رو

فهمدی ؟ :31:

fouladiali
04-11-2009, 21:48
یعنی تو firefox
لطفا کامل توضیح بدین
از منوی Tools گزینه ی Options را انتخاب کنید، بعد در پنجره ی باز شده به تب Privacy برید و در قسمت Private Data گزینه ی Settings را انتخاب کنید و در پنجره ای که باز میشه همه ی گزینه ها به غیر از Cookies را غیر فعال کنید و بعد دکمه ی ok را بزنید و از این پنجره ها خارج بشید.
از این به بعد شما هروقت دکمه های ترکیبی Ctrl+Shift+Del را بزنید، کوکی های شما پاک میشه.

vahidreza2007
04-11-2009, 21:49
بچه ها من از یکی دو روز پیش دارم روی تنظیم گیم پلی بازی کار میکنم و امروز بعد از ظهر تمام تغییراتی که به نظر لازم اومد رو توی بازی اعمال کردم و اونو برای تمام بازیکنان موجود در بازی ( حتی کلاسیک و مخفی ) تعمیم دادم .
حالا از شما میخوام این فایل فشرده شده رو که حدود 640 کیلو بایته دانلود کنید و بعد از باز کردن این فایل دو تا فایل توشو که یکی آپشن فایله و دیگری ادیت فایل توی مسیر سیو بازیتون قرار بدید بعنوان نمونه این مسیر سیوهای بازی منه :

C:\Users\HOSSEIN\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save

بعد یک بازی با یک تیم مثلا بارسلون در مقابل آلمان ( بصورت پیش فرض قرار دادم ) انجام بدین و بعد به من بگید کدوم بخشو باید تقویت و یا تضعیف کنم . نهایتا ادیت فایلتونو به من بدین تا تغییراتو درش اعمال کنم و براتون بفرستم .

تغییراتی که من در گیم پلی بازی دادم با توجه به این موارده :
اولا احساس کردم سرعت بازی زیاده و سرعت بازیو کم کردم .
دوما به نظرم رسید سرعت پاسها خیلی زیاده ( بقول بچه ها مثل پینگ پنگ شده بازی ) من این بخشو هم تنظیم کردم .
سوم دیدم بازی آسونه با تغییراتی در AGGRESSION کمی سخت ترش کردم .
چهارم به نظرم رسید شوتها یک مقدار سرعتشون زیاده این بخشو هم کم کردم .
و چند مورد دیگه مثل بالا رفتم توانایی دروازه بانها .
این هم فایلی که باید بگیرید منتظر نظرتون هستم که کدوم بخش باید بیشتر تنظیم بشه و درجه سختی بازی چطوره :

در ضمن اینو بگم حتما قبل از اینکار از آپشن فایل و ادیت فایلتون حتما یک کپی بگیرید تا اطلاعات ادیت بازیتون ازبین نره .

بعضی از کاربران دنبال لینک گزارشگری به زبان اسپانیایی بودن توی این آدرس لینک MAGAUPLOAD هم اضافه شده میتونید از اینجا دانلود کنید :

ممنون دوست عزیز از نظری که دادین . شوتها و دروازه بانی چطوره به نظر شما احتیاج به تغییر ندارن ؟ سختی بازی در چه حدیه ؟
بقیه دوستان نظری ندارن ؟
اگه به نظرتون تنظیمات درست انجام شده آپشن فایل و ادیت فایلتونو فشرده کنید و یک جا آپلود کنید تا تنظیماتو براتون انجام بدم .

این شکل ها بیانگر نارضایتی بازیکنه و چند درجه داره اگه شما به خواستش توجه نکنی نهایتا در زمان اتمام قرار داد از تیم جدا میشن . میزان نارضایتیشونو علاوه بر شکلها میشه از توی نمودار هم دید .
علت نارضایتی چند چیز میتونه باشه مثلا اینکه توی ترکیب زیاد ازشون استفاده نمیکنی و یا توی پست غیر تخصصی ازشون استفاده میکنی و احتمالا چیزای دیگه .

حسين جان من فايل رو گرفتم بزار چند تا بازي انجام بدم نظر كلي و نهايي خودم رو مي دم در مورد موارد خواسته شده شما

خوب اينم نظر من در مورد اين تغييرات :

1-سرعت بازي يكم هم مي تونه كمتر بشه به اندازه 5 درصد نسبت به مقدار فعلي .

2-سرعت پاس هم مي تونه كمتر بشه حدود 5درصد نسبت به مقدار فعلي (البته من يه مشكل ديدم اونم اينكه وقتي بازيكنا به هم پاس

ميدن توپ از زمين يكم غير عادي ارتفاع ميگيره كه فكر كنم بايد روي اون كار كني يكم تا درست بشه )

3-سختي بازي عالي شده فقط اگه حدود 5 تا 7 درصد بازي نسبت به اين مقدار سختر بشه عالي ميشه

4-شوت ها الان خيلي خوب هستن ولي در حدود 3 درصد از اين مقدار فعلي بيشتر بشه قدرتشون بهتره .

5-عملكرد دروازه بان ها هم بهتر شده اما اين بخش بازم احتياج به تقويت داره حدود 10 تا 15 درصد (اين بخش حياتي هستش بايد خيلي خوب

تغييرش بدي )

6-گيم پلي اگه بشه بره به سمت دمو با اين تغييرات داده شده ميشه هموني كه همه انتظارشو دارند از بازي

خوب حسين جان شما اين تغييرات را روي اپشن فايل و اديت پچ PESEdit.com_2010_Patch_0.6_all-in-one انجام بده فكر كنم خودت دانلود ش كردي و من ديگه اپلود نميكنم و خودتم هر

تغيير ديگه اي هم لازم ميبيني و صلاحه توش انجام بده تا حالشو ببريم .

من مقصد نهايي و اوج انتظارم در اين بازي گيم پلي مثله گيم پلي دمو هستش

حالا شما مي تونيد با درصد هاي تقريبي گفته شده توسط من و خلاقيت خودتون و اين تغييرات رو تو اون اپشن فايل و اديتي كه گفتم انجام بدين و بزاريد تا دانلود كنيم ممنون .

توجه : منظور از مقدار فعلي در متن تنظيمات تغيير يافته توسط حسين در اديت بازي است و درصد هاي خواسته شده هم بر اساس همين تغييرات خواسته شده است .

بي صبرانه منتظرش هستم ....

حسين جان داداش پس چي شد اين اپشن فايل و اديت درخواستي من ؟
الان يه هفته اس منتظرشم شما خودت گفتيد هر كي خواست بگه تنظيمات رو انجام بدم براش بزارم واسه دانلود
خوب اگه وقت و حالشو داري اين تنظيمات خواسته شده تو سط من رو تو همون اديت واپشن كه خودت گذاشتي اعمال بذار واسه دانلود . ممنون
فكر كنم اين كار از تعويض عكس مربي ها بيشتر به بچه ها حال بده ها ؟؟؟

vahidreza2007
04-11-2009, 22:09
راستي حسين جون اگه ميشه خودت اون تغييراتي رو كه چند صحفه قبل گفتم رو رو اين اديت فايل و اپشن PESEdit 2010 Patch 0.7 all-in-one انجام بده و بذار واسه دانلود اگه شد تو رپيد شير اپلودش كن ممنون

الان يه هفته اس منتظرشم شما خودت گفتيد هر كي خواست بگه تنظيمات رو انجام بدم براش بزارم واسه دانلود
خوب اگه وقت و حالشو داري اين تنظيمات خواسته شده تو سط من رو تو همون اديت واپشن كه خودت گذاشتي اعمال بذار واسه دانلود . ممنون

حسين جان اين تغييرات رو يا رو همون اپشن فايل و اديت كه خودت گذاشتي انجام بده يا روي اپشن واديت اين پچ all in one 07 يا رو اديت واپشن پچ بوندس ليگا ورژن 2 - فقط لطفا طبق موارد خواسته شده و تجربه و صلاحي كه ميدوني انجام بدش چون ميخوام يه چيز خوب از اب در بياد خودت بهتر ميدوني منظورم چي هستش داداش
پس لطفا هر چه زودتر اين كارو انجام بده و بهمون برسونش تا حالشو ببريم ممنون .:10::10::10:

behnammazi
04-11-2009, 22:28
به جز برنامه سوپر استار راهی هست که بشه دروازه بانها رو قوی کرد؟ چون به نظر من با اینکه سوپر استارشون میکنم ولی هیچ فرقی نسبت به قبل نمیکنند.

CATALONIA
04-11-2009, 22:31
حالا بايد بريم كجا بديم !!!!!!!! :31:

اینجا 

یادتون نره cookies رو غیر فعال کنین ها 

mohammad105
04-11-2009, 22:32
سلام بچه ها
من پچ PESEdit 2010 Patch 0.7 all-in-one رو دانلود و نصب کردم.
یه مشکل عجیبی که داره، حذف شدن لوگوی کوچک جام قهرمانان اروپا در روی لباس تیمها، کنار بازوی آنها هنگام بازی در جام قهرمانان اروپا است.
فایل مربوطه رو هم پیدا کردم و اون هم unnamed_12 تو dt04.img هست.
فایل رو حذف کردم و کلا نظم لیگها به هم خورد؛ مثلا تیمهای بوندسلیگا تو other league بودند.
اگه کسی راه حلشو میدونه کمکم کنه
ممنون میشم

MESI08
04-11-2009, 22:35
سلام بچه ها
من پچ PESEdit 2010 Patch 0.7 all-in-one رو دانلود و نصب کردم.
یه مشکل عجیبی که داره، حذف شدن لوگوی کوچک جام قهرمانان اروپا در روی لباس تیمها، کنار بازوی آنها هنگام بازی در جام قهرمانان اروپا است.
فایل مربوطه رو هم پیدا کردم و اون هم unnamed_12 تو dt04.img هست.
فایل رو حذف کردم و کلا نظم لیگها به هم خورد؛ مثلا تیمهای بوندسلیگا تو other league بودند.
اگه کسی راه حلشو میدونه کمکم کنه
ممنون میشم

این مشکل منم هست اگه کسی میتونه کمک کنه

ali_pes2008
04-11-2009, 22:47
این قسمت هایی که به confing کیت سرور اضافه شده (custom LOD) چه تغییری توی بازی ایجاد میکنه ؟

4039
04-11-2009, 23:06
بالاخره قسمت مربیان رو هم تموم کردم . من پزشکان باشگاههای آرسنال و رئال مادرید رو هم اضافه کردم همینطور athletic trainer باشگاههای آرسنال و بارسلون . این هم فایل مورد نظر که باید توی این قسمت کپی بشه :

F:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\pesedit\img\dt06.img

و این هم فایل مورد نظر ( حجم 70 کیلو بایت ) :

یا

یا

4039
04-11-2009, 23:13
حسين جان اين تغييرات رو يا رو همون اپشن فايل و اديت كه خودت گذاشتي انجام بده يا روي اپشن واديت اين پچ all in one 07 يا رو اديت واپشن پچ بوندس ليگا ورژن 2 - فقط لطفا طبق موارد خواسته شده و تجربه و صلاحي كه ميدوني انجام بدش چون ميخوام يه چيز خوب از اب در بياد خودت بهتر ميدوني منظورم چي هستش داداش
پس لطفا هر چه زودتر اين كارو انجام بده و بهمون برسونش تا حالشو ببريم ممنون .:10::10::10:

وحید جان شما اون ادیت فایلی که قبلا توی تاپیک آپلود کردمو داری یا نه ؟ اگه داری یکی دو تا بازی دیگه با همون ادیت فایل انجام بده و بعد نظر نهاییتو درباره سرعت بازی , سرعت دویدن , سرعت پاسها شوتها و موارد دیگه بنویس و بعد آپشن فایل و ادیت فایلتو فشرده کن و یک جا آپلود کن تا من تغییرات لازمه رو برای تمام تیمها توی فایلهای خودت بدم و برات بفرستم . در ضمن به درجه سختی بازی هم حتما توجه کن و بگو من بازیو سخت تر کنم یا آسون تر .

vahidreza2007
04-11-2009, 23:22

وحید جان شما اون ادیت فایلی که قبلا توی تاپیک آپلود کردمو داری یا نه ؟ اگه داری یکی دو تا بازی دیگه با همون ادیت فایل انجام بده و بعد نظر نهاییتو درباره سرعت بازی , سرعت دویدن , سرعت پاسها شوتها و موارد دیگه بنویس و بعد آپشن فایل و ادیت فایلتو فشرده کن و یک جا آپلود کن تا من تغییرات لازمه رو برای تمام تیمها توی فایلهای خودت بدم و برات بفرستم . در ضمن به درجه سختی بازی هم حتما توجه کن و بگو من بازیو سخت تر کنم یا آسون تر .

حسين جون الان نزديك 10 روزه كه من دارم با همون اپشن واديت بازي ميكنم و نظر نهايي من هم به اين صورت هستش (اين نظر حاصل 10 روز

بازي در عنوان مود ها و هر روز 4 ساعت هستش ):

1-سرعت بازي يكم هم مي تونه كمتر بشه به اندازه 5 درصد نسبت به مقدار فعلي تغيير يافته .

2-سرعت پاس هم مي تونه كمتر بشه حدود 4 درصد نسبت به مقدار فعلي تغيير يافته .

3-سختي بازي عالي شده فقط اگه حدود 7 تا 10درصد بازي نسبت به اين مقدار سختر بشه عالي ميشه

4-شوت ها الان خيلي خوب هستن ولي در حدود 5 درصد از اين مقدار فعلي بيشتر بشه قدرتشون بهتره .

5-عملكرد دروازه بان ها هم بهتر شده اما اين بخش بازم احتياج به تقويت داره حدود 15 تا 20 درصد (اين بخش حياتي هستش بايد خيلي خوب تغييرش بدي )

6-سرعت دويدن ها هم خوب خستش و نيازي به تغيير نداره به نظر من .

حسين جان شما اين تغييرات رو رو همون اپشن فايل و اديتي تغييرش دادي و گذاشتي واسه دانلود انجام بده وبزار واسه دانلود چون من از همون

استفاده ميكنم ونيازي به اپشن واديت از طرف من نيستش .

*- منظور از نسبت به مقدار فعلي تغيير يافته همان مقدار تغيير يافته اوليه در اپشن فايل و اديت گذاشته شده واسه دانلود توسط حسين عزيز ميباشد .

بازم سوالي بود در خدمتم . راستي خوب تركوندي بازي رو ها كارت عالي هستش

mellllanic
04-11-2009, 23:43
اینم توضیح در مورد فولدرهای مربوط به کیت سرور

dt0b.img (balls)

1: ball cursor

2: classic black-white

3: classic plain

4-9: Konami balls

10: Adidas Terrapass

11: Nike T90 Omni

12: Nike T90 Ascente

13: Puma King

14: Umbro

15: Adidas EL Official matchball

16: Adidas Finale Roma 2009

17: Adidas Finale 09/10

18: classic black-white

19: classic black-white

dtoc.img (faces, hairs, kits, boots, fonts, numbers)

Free face slots from 1660-1758 (hair: 5234-5332)

Fonts

1797-2565 (demo)

1797-1800: France

1801-1804: Italy

1813-1816: Spain

2081-2084: Liverpool

2085-2088: Barca

2565-2568: Germany

Numbers

2821-3592 (demo)

2821-2824: France

2825-2828: Italy

2837-2840: Spain

3105-3108: Liverpool

3109-3112: Barca

3589-3592: Germany

Boots

5333 and 5335-5358

Kits

5371, 5372: France

5373, 5374: Italy

5379, 5380: Spain

5513, 5514: Liverpool

5515, 5516: Barca

5755, 5756: Germany

5395, 5396, 5583-5586, 5665-5682: training kits:

5879: sleeve patches

dt0f.img

1872: ball previews

dt01.img (music & chants)

11, 12, 18, 32, 39: demo music

288-292: Spain

293-297: France

308-312: Italy

318-322: Germany

368-372: Japan (?)

421-425: Barcelona

415-420: Liverpool

dt02.img (music)

11, 12, 18, 32, 39: demo music

dt04.img (database)

1: balls name

2: nationality

4: player

6: number of the player

7: unlock ML players

8: boots name

10: Formation

11: team name

12: add teams

13: kits param.dat

14: version1.0

17: league/cup logos (256x256)

18: league/cup logos (128x128)

19: league/cup logos (64x64)

20: flags (128x128)

21: flags (64x64)

22: Emblems (128x128)

23: Emblems (64x64)

dt05_x.img ('x' stands for your language, e.g. 'e' for English or

'f' for French)

27: Position logos

29-52: Boots brand previews

54: Base scoreboard-graphic

55: CL scoreboard-graphic

56: EL scoreboard-graphic

57: CL scoreboard-graphic

59-66: Cups menu logos

68-73: Leagues menu logos

75: League/Cup logos (256x256)

78-79: Menu-CL

80: Menu-(Exhibition?)

81: Menu-(Competition?)

82: Menu-(Exhibition?)

83: Menu-(Online?)

84: Menu-(Nike?)

85: Menu

86-87: New game/Load data text

88: Create community/Load data text

89-90: New game/Load data text

91: Menu-CL

93: Emblems (Away/Home?)

94: Base scoreboard-graphic

97: Category logos, Cups (128x128)

98: Category logos (128x128)

99: Menu-"Press any button" (PES)

100: Menu-"Press any button" (WE)

unnamed_101.bin: Main menu text (Exhibition, Edit, System Settings...)

dt06.img

3: Menu

4: Menu-Become a legend

5: Menu-(Online?)

6: Menu

7: Menu-(Online?)

9: Menu-System settings

10: Menu-Training

11: Menu-Gallery

12: Card system-cards

15: Common window-base

16: Common window-CL

17: Common window-EL

19-20: (Ball previews?)

21: Menu logo-Community

22: Xbox 360 Controller-Player settings

25: Menus

26: PES licence logos

30: Menu-Edit

31: Edit camera icon

32: Edit menu-Captaion armbands

33: Edit menu-Collars

36: Edit menu-Hair previews

37: Edit menu-Hair previews

38: Edit menu-Hair previews

39: Edit menu-Facial hair previews

46: Menu-(ML?)

54: Edit menu-Create emblem pictures

55: Edit menu-Emblem shapes

88: Xbox 360 Controller

93: Edit menu-Scan chest logos

96: Edit menu-Face guide

105: Edit menu-Shirt pattern previews

106: Edit menu-Shorts pattern previews

107: Edit menu-Socks pattern previews

109: Boots previews (128x128)

111: Stadium previews (512x512)

117: Xbox 360 Controller

134: Edit menu-Select theme pictures

137: Edit menu-Fonts

138: Edit menu-Numbers

140: Menu

148: Ball previews

157-159: Menus-PES 2009

160: Secret logos

164: Entrance pop-ups

168-169: Base scoreboard bins

175: Debug controller (PS3)

177: Replay buttons (PS3)

178: Replay buttons (Xbox 360)

180: Enter CL

183-185: CL scoreboard bins

187: Enter EL

197: Game plan anime

190-192: EL scoreboard bins

219: Game plan pictures

222: CL emblem and logo

223: Menu-CL Draw + CL plate

224: CL scoreboard

225: Menu-EL Draw + EL plate

227: Menu-(BAL Award?)

235: League logos (256x256)

237: CL and EL menu logos

241-248: Menus-PES result

256: ML league logos (256x256)

258: Beacome a legend gallery-Trophy-medal

259: Cup-Africa

260: Cup-America

261: Cup-Asia

262: Cup-CL

263: Cup-Europe

264: Cup-International

265: Cup-Konami

266: Cup-South America

269: Cup logos (256x256)

274: League logos (256x256)

287: Category logos (128x128)

289-294: League-cup logos (256x256)

297: Cups

301: ML League D2 logo (128x128)

317: Category logos (128x128)

319: Category logos (128x128)

322: Competition banner-Community

332-347: Competition banners

353-367: Competition tropies

390: Menu-CL

391: Menu-(Competition?)

392: Menu

393: Menu-Nike

405: Advertise pictures

408: Division logos (128x128)

431: Category logos (128x128)

445: Division logos (128x128)

463: Loading logo (PES)

464: Loading logo (WE)

465: Loading logo (CL)

466: Menu-Loading

528-539: Stadium previews (1024x1024) (for entrance scene)

588-599: Stadium previews (1024x1024) (for entrance scene)

732-743: Stadium previews (1024x1024) (for entrance scene)

746: Licence titles

747: Menu-Become a legend

748: Menu-Community

749: Menu-League/Cup

750: Menu-ML

752: Xbox 360 Controller-Player settings

760: Xbox 360 Controller-Player settings

768: Save logos

770: Save logos

775: Menu-CL

776: Menu-League/Cup

777: Menu-EL

778: Menu-League/Cup

779-780: Menu-ML

782: Calendar plates-League/Cup (64x64)

783: Calendar plate-Premier League

784: Calendar plates-League/Cup (128x128)

796: Menu-CL-EL draw + plate

798-800: Menu-CL-EL draw + plate

803-806: Menu-ML main menus

808-812: Menu-ML main menus

816: Menu-ML main menus

819: Menu-Newsmap

830-891: Sponsor logos

913: Category logos (128x128)

937: Stadium previews (512x512)

943: Xbox 360 Controller

945: PS3 Controller

947: Xbox 360 Controller

953: Xbox 360 Controller

955: Category logos (128x128)

957: Category logos (128x128)

959: Menus

961-991: Replay logos

dt07.img (stadiums)

41: goalnet

542-558: Ville Marie day/fine

871-888: Anfield Road day/fine

2268-2285: supporters

2294: adboards

2299: stadium effects

2300: fan flags

2306: fan banners

2307: adboards style

2308: adboards relink

dt09.img

185: Fairplay flag - This is my game

201-203: League/Cup posters

219: corner flag - EL

225: corner flag - CL

228: corner flag - EL

270: corner flag - EL

307-314: Referee kits

ali_pes2008
04-11-2009, 23:54
این قسمت هایی که به confing کیت سرور اضافه شده (custom LOD) چه تغییری توی بازی ایجاد میکنه ؟

یکی جواب بده :19::19::19::19:
:31:

meysad
05-11-2009, 00:10
بچه ها ماشاالله تیمهای ایرانی فقط چندصدم درصد فاصله دارن ادامه بدید .

night lord
05-11-2009, 00:14

دوستان رای بدبد لفطا:20:

behnammazi
05-11-2009, 00:14
پچ و کرک آنلاین بازی پس کی میاد؟

pishoolii
05-11-2009, 00:15
کسی میدوونه این مشکل از چییه؟

یه پچ کیت سرور نصب کردم ، اما وقتی میرم توویه بازی و تیم انتخاب می کنم ویندوز ارور میده و از بازی خارج میشه! .. چه جوری میشه مشکلش رو حل کرد؟

این سوالمونو که کسی جواب نداد!:41: ، لااقل اینو اگه کسی میدونه بگه...

چرا توو مسترلیگ اکثر اوقات وقتی توو خونه ی حریف بازیتو می بری هیچ پوولی بهت نمییده با اینکه بازی رو بردی؟!!!!!!:13:

smart007
05-11-2009, 00:16
کد:

با تشکر از همه بچها فکر نمی کردم اینقدر بچها همکاری کنن با من
پس بیاین با هم تیم استقلال و پرسپولیس رو به بالاترین سطح ببریم تا هما انگشت به دهن بمونن

meysad
05-11-2009, 01:22
با تشکر از همه بچها فکر نمی کردم اینقدر بچها همکاری کنن با من
پس بیاین با هم تیم استقلال و پرسپولیس رو به بالاترین سطح ببریم تا هما انگشت به دهن بمونن
بچه ها فکر کنم دستمون رو خوندن ... رای دادن ثبت نامی شد :19:

GEDAA
05-11-2009, 01:29
میخوام انقد رای بدم تا بمیرم پای سیستم

smart007
05-11-2009, 01:31
بچه ها فکر کنم دستمون رو خوندن ... رای دادن ثبت نامی شد :19:

ااشکال نداره ثبت نام کنید بعد یه رای بدین که فکر نکنن دروغ بوده

GEDAA
05-11-2009, 01:34
در هر دقیقه 6 تا رای میدم 1 ساعتش میشه 360 رای میخوام امشب به تنهای اول بشن استقلال پیروزی

meysad
05-11-2009, 01:43
بالاخره قسمت مربیان رو هم تموم کردم . من پزشکان باشگاههای آرسنال و رئال مادرید رو هم اضافه کردم همینطور athletic trainer باشگاههای آرسنال و بارسلون . این هم فایل مورد نظر که باید توی این قسمت کپی بشه :

F:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\pesedit\img\dt06.img

و این هم فایل مورد نظر ( حجم 70 کیلو بایت ) :

یا

یا

سلام حسین اقا . اگر میشه یه آموزش بزارید که ما هم بتونیم عکسها رو تبدیل به فایل bin کنیم و بتونیم تو کیت سرور بزاریم . ممنون

GEDAA
05-11-2009, 01:48
با این لینک ثبت نام نمیخواد واسه رای

GEDAA
05-11-2009, 01:56
با این لینک رای بدید

mani_2004_2006
05-11-2009, 02:20
ترکوندمش :دی تو کمتر از 10 دقیقه 120 تا رای دادم

GEDAA
05-11-2009, 02:22
نتایج 10 تیم برتر تا به این لحظه از رای گیری

من دستم درد گرفت یکم استراحت میکنم برای اولی مبارزه میکنیم همه با هم

F.C. Dinamo Tbilisi (Georgia) 2,035

Esteghlal F.C. (Iran) 1,773

Perspolis FC (Iran) 1,760

Maccabi Haifa (Israel) 1,548

Al Zamalek (Egypt) 1,537

Ismaily FC (Egypt) 1,414

Estudiantes (Argentina) 1,295

Hapoel Tel-Aviv (Israel) 1,236

Al Ahly (Egypt) 1,208

CSKA Moscow (Russia) 706

mani_2004_2006
05-11-2009, 02:34
دوستان توی opera روی Vote now که کلیک کردین قبل از اینکه صفحه رفرش شه دوباره کلیک کنید و همینجوری ...... رای ثبت میشه

Mehdi.ss
05-11-2009, 02:54
گزارش ایتالیای رو دانلود کردم و ریختم توی پوشه img بازی حالا چجوری باید فعالش کنم ؟

GEDAA
05-11-2009, 02:56
و سرانجام استقلال اول و پرسپلیس دوم

mani_2004_2006
05-11-2009, 02:57
GEDAA اول شدن استقلال و پرسپولیس :دی
دمارم در اومد بس که کلیک کردم :دی

GEDAA
05-11-2009, 03:04
من از ساعت 12 ظهر تا 8 شب از 1 شب تا الان رای میدادم شدم شکل رای حالا کل سر اولی استقلال یا پرسپلیسه که اس اس باید اول باشه

mani_2004_2006
05-11-2009, 03:08
من از ساعت 12 ظهر تا 8 شب از 1 شب تا الان رای میدادم شدم شکل رای حالا کل سر اولی استقلال یا پرسپلیسه که اس اس باید اول باشه

دمت گرم . دارمت . برو که رای اس اسو ببریم بالا :31:

vahidreza2007
05-11-2009, 03:35
نتایج 10 تیم برتر تا به این لحظه از رای گیری

من دستم درد گرفت یکم استراحت میکنم برای اولی مبارزه میکنیم همه با هم

F.C. Dinamo Tbilisi (Georgia) 2,035

Esteghlal F.C. (Iran) 1,773

Perspolis FC (Iran) 1,760

Maccabi Haifa (Israel) 1,548

Al Zamalek (Egypt) 1,537

Ismaily FC (Egypt) 1,414

Estudiantes (Argentina) 1,295

Hapoel Tel-Aviv (Israel) 1,236

Al Ahly (Egypt) 1,208

CSKA Moscow (Russia) 706

خوب منم وظيفه ملي خودم رو به بهترين وجه انجام دادم تو 30 دقيقه 1000 تا راي دادم و الان پرسپوليس و استق لال اول و دوم هستند
البته يكم كرم هم ريختم تو كار اونم اينكه يه بار فقط به پرسپوليس راي دادم و اوردمش اولش كردم بالاتر از استق لال:31::27:

vahidreza2007
05-11-2009, 03:43
يه راه خفن بگم هر بار بتونيد 100 بار راي بدين با نرم افزار اپرا وقتي صحفه باز شد هي پشت سر هم روي vote now يا همون راي دادن خودمون پشت سر هم كليك كنيد تا جايي اين كارو ادامه بدين ببينين داره جونتون در مياد ديگه كليك نكنيد و بذاريد صحفه لود بشه و راي ها ثبت بشه حالا بريد تو بخش كوكي اپرا ادرس اين سايت رو پاك كنيد تا دوباره بتونيد راي بديد اين كار رو به مدت 1 ماه و به ميزان زياد تكرار كنيد تا فرجي بشه و اين دو تا تيم هم بتونن برن تو بازي

كپي رايت اين اموزش فقط مخصوص اين سايت خودمون هستش ولا غير:10:

BIJAN5759
05-11-2009, 08:27
دوستان یکی کمک کنه بگه این uper star چی جوری فعال میشه من هر کاری مکنم نمیشه :41: اعصابه منو بهم ریخت ...

meysad
05-11-2009, 09:05
خدا رو شکر انقدر اختلاف افتاده که جای حرف حدیث نباشه . ولی میگم بیاید به 50 درصد برسونیمشون که حال همشون گرفته بشه:31:

mojtaba_tanha
05-11-2009, 09:06
منم دارم رای میدم .به امید پیروزی.

fouladiali
05-11-2009, 09:54
سلام حسین اقا . اگر میشه یه آموزش بزارید که ما هم بتونیم عکسها رو تبدیل به فایل bin کنیم و بتونیم تو کیت سرور بزاریم . ممنون
اول به وسیله ی نرم افزار GGS فایل dt06 بازی را باز کنید و بعد دکمه ی Ctrl را نگه دارید و از قسمت سمت چپ روی فایل های unnamed_892 تا unnamed_911 یکی یکی کلیک کنید و وقتی همه را انتخاب کردید، راست کلیک را بزنید و گزینه ی Export selected files to را انتخاب کنید و فایل هایی را که انتخاب کردید در جای مشخصی ذخیره کنید.
حالا به سراغ اون فایل ها برید و اونا را با GGS باز کنید و عکس هایی با سایز 64*64 از مربیان مورد نظرتون را به جای عکس های موجود در اون فایل ها قرار بدید. (هر فایل را که باز میکنید روی عکس مجود در نوار پایینی اون کلیک کنید و بعد در قسمت وسطی نرم افزار که عکس انتخابی را نشون میده، راست کلیک کنید و دکمه ی open را بزنید و عکس مربی مورد نظرتون را انتخاب کنید تا در نرم افزار نشون داده بشه. حالا اون عکس را روی عکس موجود در نوار پایینی بکشید.)

4039
05-11-2009, 09:54
بالاخره امروز برنامه کامل و جامع ادیت بازی یعنی برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 آماده شد اینم لینکش :

fouladiali
05-11-2009, 11:03
ورژن جدید کیت سرور:

MESI08
05-11-2009, 11:17
گزارش ایتالیای رو دانلود کردم و ریختم توی پوشه img بازی حالا چجوری باید فعالش کنم ؟

لطفا پاسخ دهید

meysad
05-11-2009, 11:29
پرسپولیس 48/21%

استقلال 47/20%

تیم سوم تیم گرجستانی 15 درصد

smart007
05-11-2009, 11:38
حوب بچه ها کافیه دیگه رای ندید چون تابلو میشه بزارین 22 23 درصد بمونه

smart007
05-11-2009, 11:39
شما که ترکوندینش بسه خیلی ضایع هست 47%%%%%%؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها برید ثبت نام کنید بعد رای که اسمتون توی لیست قرار بگیره

4039
05-11-2009, 12:08

لطفا پاسخ دهید

خب شما باید بری توی خود بازی قسمت تنظیمات > زبانها > انتخاب گزارشگر ( Commentary ) .

*IN*
05-11-2009, 12:26
Perspolis FC (Iran) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20.80% Esteghlal F.C. (Iran) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22.92%
چه جلب

اقا نمیشه کاری کرد سیستم کمتر پاسگاری کنه؟از اول تا آخر بازی تک ضرب بازی میکنه به زور میشه توپو ازش گرفت

p_p_k
05-11-2009, 12:37
سلام. هنوزم ميشه راي داد؟ لينكش چيه؟؟

GEDAA
05-11-2009, 12:41
استقلال 3200:31::31:

پرسپلیس 2900:27::27:

استقلال سرور پرسپلیسه:40::40:

malkemid
05-11-2009, 12:45
به نظر من که خیلی خنده دار میشه استقلال و پرسپولیس رو بذارن...مثلا فکر کنین پوینتهای بازیکنا چقدر اسفناک! خواهد بود....مثلا بهترین بازیکناشون آل اور پوینتش میشه 50! حالا هی برین رای بدین!

adel0098711
05-11-2009, 12:55
من هم صبحی یک 50-60 تایی رای دادم.

Mehdi.ss
05-11-2009, 13:03
خب شما باید بری توی خود بازی قسمت تنظیمات > زبانها > انتخاب گزارشگر ( Commentary ) .
حسین جان میشه انگلیسی بنویسی من که پیدا نکردم

p_p_k
05-11-2009, 13:05
لينكش چيه؟؟؟؟؟؟؟

behnammazi
05-11-2009, 13:36
ضربات ایستگاهی رو چطوری باید زد ؟هیچ کدومش برای من گل نمیشه:41:

Toranj_mhg
05-11-2009, 13:56
دوستان پچی واسه تبلیغات دیجیتالی کنار زمین نیمده؟
راستی اگه تبلیغات pes2009 به اینم می خوره یکی لطف کنه بگه این تبلیغات دیجیتالی تو کدوم پوشه ی img قرار داره و شماره هاش چنده!

M A X I M U M
05-11-2009, 14:10
بالاخره امروز برنامه کامل و جامع ادیت بازی یعنی برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 آماده شد اینم لینکش :

حسين جان فقط يادت نره قبل استفاده يه كپي از نسخه اصلي آپشنت نگه داري كه اين برنامه نسخه آزمايشي است احتمالا خودتم ميدوني خلاصه محض احتياط گفتم :46:

XGAME
05-11-2009, 14:22
دوستان من متوجه مشكلي در سيستم ذخيره كردن ارنج تيمها شدم
من از نسخه XBOX360 استفاده ميكنم
زماني كه تيمي رو انتخاب ميكنم و ارنجشو تغيير ميدم و بعد اونو سيو ميكنم
ارنج مورد نظر دقيقا سيو ميشه، ولي بازيكنهايي كه جا به جا شدن، ذخيره نميشن

فرض كنيد من تيم بارسلون رو ميارم
و همون قبل از بازي مثلا يحيي توره رو ميبرم بيرون و جاش گودجانسن رو ميارم تو
و ارنج رو سيو ميكنم
ولي بعد كه لود ميكنم ميبينم باز گودجانسن توي ذخيره هاست!!!

ولي ارنج كلي تيم به درستي ذخيره ميشه
همون 3-3-4 و 2-4-4 و...

در PES 2009 برام اين مشكل وجود نداره

به نظرتون نسخه ايكس باكس بازي مشكل داره؟؟؟ :41:

fouladiali
05-11-2009, 14:37
حسین جان میشه انگلیسی بنویسی من که پیدا نکردم

وارد SYSTEM SETTINGS بشید، Language را انتخاب کنید و بعد به Commentary Language برید و زبون گزارشگر را عوض کنید.

HADI roni
05-11-2009, 14:48
سلام به همه.
میخواستم بدونم چطوری کاپیتانو عوض کنم؟

*IN*
05-11-2009, 15:12

آقا من اینو چی کار کنم ویندوز عوض کردم بازیو که دوباره ریختم میخوام برم تو بازی این پیقامو میده

vahidreza2007
05-11-2009, 15:13
حسين جان اينم نظر فينال و نهايي من در مورد تغييرات نهايي در اپشن فايل به نسبت تغييرات انجام شده قبلي

توسط خودت در اديت واپشن فايل :

1-سرعت بازي يكم هم مي تونه كمتر بشه به اندازه 4 درصد نسبت به مقدار فعلي تغيير يافته .

2-سرعت پاس هم مي تونه كمتر بشه حدود 3 درصد نسبت به مقدار فعلي تغيير يافته .

3-سختي بازي عالي شده فقط اگه حدود 10 درصد بازي نسبت به اين مقدار سختر بشه عالي ميشه

4-شوت ها الان خيلي خوب هستن ولي در حدود 8 درصد از اين مقدار فعلي بيشتر بشه قدرتشون بهتره .

5-عملكرد دروازه بان ها هم بهتر شده اما اين بخش بازم احتياج به تقويت داره حدود 15 تا 20 درصد (اين بخش حياتي

هستش بايد خيلي خوب تغييرش بدي )

6-سرعت دويدن ها هم خوب خستش و نيازي به تغيير نداره به نظر من .

حسين جان شما اين تغييرات رو رو همون اپشن فايل و اديتي تغييرش دادي و گذاشتي واسه دانلود انجام بده وبزار واسه دانلود چون من از همون استفاده ميكنم ونيازي به اپشن واديت از طرف من نيستش .

*-( منظور از نسبت به مقدار فعلي تغيير يافته همان مقدار تغيير يافته اوليه در اپشن فايل و اديت گذاشته شده واسه

دانلود توسط حسين عزيز ميباشد .)

fouladiali
05-11-2009, 15:17
سلام به همه.
میخواستم بدونم چطوری کاپیتانو عوض کنم؟
در قسمت Lineup (جایی که بازیکنان تیم را میچینید) روی هر بازیکنی دکمه ی X در Xbox360 یا همون مربع در PS یا دکمه ی A در کیبورد را بزنید کاپیتان تیم همون بازیکن میشه.

vahidreza2007
05-11-2009, 15:20
به سلامتي نرم افزار نهايي واسه اديت هم اومد حسين جون تبريك ميگم

حالا ديگه ميمونه هوش و نبوغ خلاقيت شما كه بينيم اين اپشن واديت ما رو چطوري از اب در مياري ؟

اگه تا فردا اين اديت واپشن رو برسوني كه عالي ميشه .

راستي برات يه پيام خصوصي هم گذاشتم لطفا يه سر بزن بهش

Talar2009
05-11-2009, 16:17
بیایید واقع بین باشیم

پی ای اس 09 برتر از پی ای اس10؟

چند روز پیش پستی رو 4039زدند که تو اون ،،2 نسخه کونامی یعنی پی ای اس 10 و پی ای اس 09 رو زحمت کشیدن و مورد مقایسه قرار دادند ، که به شخصه استفاده های لازم رو بردم ولی لازم دیدم مطالبی رو خدمت همه دوستان عنوان کنم ، که از دریچه ای دیگه ای به این 2 نسخه نگاه میکنه ،البته به دنبال اون یه راهکار ارائه میدم و امیدوارم دوستان تعصبی، در این خصوص به خرج ندن.

مطالب خودم رو در این خصوص به با ذکر یه سوال شروع میکنم.

خواسته های به حق شما از نسخه پی ای اس 10 چی بوده ؟ دقت کنید میگم خواستهای به حق شما

خوب اکثر شماها طبیعتا" این جواب رو میدید : بهبود بازی نسبت به نسخه قبلی به صورتی که احساس رضایت گیمر رو فراهم کنه.

سول بعدی من اینه : این احساس رضایت بر چه اساسی شکل میگیره ؟ قاعدتا" بخش عمده جواب های شمل بدین ترتیبه : حفظ نقاط قوت نسخه قبلی یا پیشرفت هرچه بیشتره اون 2-از بین بردن و ترمیم نقاط ضعف نسخه قبلی

حالا بیایم بررسی کنیم ببینیم آیا پی ای اس 10 تو زمینه عملکرد مثبتی داشته یا نه.

البته سعی من بر اینه که برای جلوگیری از تکرار مکررات ،اون مواردی که 4039 بهش اشاره کرد رو کمتر روشون مانور بدم و بیشتر به سایر جنبه ها پرداخته بشه.

تحلیل خودم رو از 2 منظر می تونم مورد بررسی قرار بدم : 1-گرافیک 2-گیم پلی البته لازم به ذکر که هوش مصنوعی هم میتونه سهم عمده ای رو به خودش اختصاص بده که البته اون رو میشه در قسمت مربوط به گیم پلی قرار داد.

نیت من بر این هست که از موارد کلی بازی برسیم به موارد جزئی ،و پس از اون بتونیم یه نتیجه گیریه مناسبی در این خصوص داشته باشیم.

میخوام در مورد گیم پلی بازی که بخش عمده از مطالب من رو تشکیل میده شروع کنم..

ازتون میخوام منصفانه و بدون هیچ تعصبی به نکاتی که بهش اشاره میشه دقت کنید.

عملکرد دروازبانهای کدوم یک از این 2 نسخه بهتر هست؟ آیا قبول ندارید رفلکس های بدنی دروازه بانهای پی ای اس 09 به مراتب سنجیده ترو حرفه ای تر بود و و به نسبت پی ای اس 10 باگ های کمتری در مورد عملکرد دروازبانها وجود داشت؟ حتی آنلاک کردن سوپر استار در پی ای اس 10 نتونست مرحمی باشه در این خصوص، اگر واقع بینانه به قضیه نگاه کنی برتری قطعا" از انه پی ای اس 09 هست.

2-مورد بعدی در خصوص شوت های از راه دور به سمت دروازه هست. وقتی شوتی از راه دور توی هر دو نسخه زده میشه اونم از فاصله های زیاد و پشت 18 ، درصد گل شدن توپ در کدوم یک از 2 نسخه بیشتر هست ؟ من به شخصه تو پی ای اس10 در هر بازی با ابراهیموویچ توپ هایی از فاصله 35 تا 40 متری رو به راحتی گل میکنم ،فقط کافیه بچرخی به سمت دروازه ،جهت رو بگیری و شوت کنی ،،سوال من اینه انصافا" چند تا از این توپ و از این فاصله (35 تا 40 متری) در نسخه پی ای اس 09 وارد دروازه میشد؟ ، قطعا" میزان گل شدن این توپ ها در پی ای اس 09 کمتر بود،البته قبول دارم که موقعیت شوت زنی درپی ای اس 10 کمتر به وجود میاد ولی همون موقعیت های به وجود آمده و گل شدن توپ های از راه دور،اونم به راحتیه آب خوردن، فوق العاده غیر طبیعیه.

3- مورد بعدی در خصوص کیفیت پاسهای زمینی هست که بین بازیکنان در 2 نسخه صادر میشه. خودتون قضاوت کنید اصلا" قابل مقایسه هست؟ پاسکاری درپی ای اس 09 فوق العاده نرم و روان هست و بازی رو بسیار زیبا میکنه و احساس خوبی به گیمر میده ،در صورتیکه تو این زمینه عمق فاجعه رو میشه در پی ای اس 10 ملاحظه کرد،توپ با سرعت فوق العاده زیاد و حالت پینگ پونگی بین بازیکنان رد و بدل میشه و بازی رو از حالت روغن کاری شده خارج ، و فوق العاده خشک میکنه ، زمانی که تو ادیت بازی پاس اسپید بازیکنان رو کاهش میدم ، توپ به شکل بسیار بدی هنگام پاس دادن پله میکنه.پس باز هم برتری در این خصوص با پی ای اس 09 هست.

4-سوال بعدی من اینه ، پاس های هوایی و تو عمق کدوم یک از این 2 نسخه طبیعی تر بود؟ به نظر شما پی ای اس 09 عملکرد بهتری در این خصوص نداشت؟

5-ایا تو پی ای اس 10 قدرت بدنی بیشتره بعضی از بازینانی که دارای بادی بالانس بیشتر هستند رو حس میکنید ؟ به عنوان مثال بازیکنی با 160 سانتیمتر قد به راحتی توپ رو از زلاتانی میگیره که دارای بادی بالانس 96 هست ، به نظر شما این مورد تو پی ای اس 10 غیر طبیعی نیست؟ و این در حالیه که در پی ای اس 09 بازیکنانی که قدرت بدنی یا بادی بالانس بیشتری نسبت به بقیه داشتند به راحتی مشهود بود و در بازی نمود عینی پیدا میکرد.

مواردی از این دست زیاده...ولی اجازه بدید بپردازیم به بزرگترین معضلی که در پی ای اس09 وجود داشت و گیمرها رو عصبانی میکرد که البته من این معضل رو با یکسری تغییرات که خدمت همه شما عرض خواهم کرد ، به راحتی حلش کردم.

همنطور که می دونید بزرگترین معضل در پی ای اس 09 بدین ترتیب بود که شما با اکثر بازیکنها ،میتونستید کل تیم حریف رو دریبل بزنید ،کافی بود به دفعات تو سر توپ بزنید و بازیکن رو چپ و راست میکردید ،اون موقع تیم حریف رو چه عرض کنم کل استادیوم رو هم دریبل میزدید و بعدش به راحتی گل میزدید.
حالا اگه این مشکل ، در پی ای اس09 برطرف بشه چه احساسی نسبت به گیم پی ای اس 09 خواهید داشت ؟ یعنی اینکه شما یه بازی درگیرانه و تاکتیکی رو در پی ای اس 09 شاهد باشید.

اما راهکار من برای رفع این معضل ، از شما میخوام پی ای اس 09 رو روی سیستمتون نصب کنید و بعد به قسمت ادیت بازیکنان برید، بازیکنان خطوط هافبک و مهاجم رو ، بازم تأکید میکنم فقط خطوط هافبک و حمله رو نه دفاع ، دریبل اسپید و اگیلیتی رو به میزان 20 واحد کاهش بدید (البته میتونه بر اساس احساس گیمر متغیر هم باشه)، میدونید چه اتفاقی میافته ؟ دیگه از اون تو سر توپ زدنها خبری نیست و یه بازیه تاکتیکی و درگیرانه رو شاهد خواهیم بود.به اعتقاد من گیم پلی بازی ایده آل میشه و میتونید لذت یه فوتبال قشنگ رو ببرید و احساس به مراتب بهتری از پی ای اس 10 داشته باشید.

اما در مورد گرافیک : خوب در این خصوص شکی نیست که قطعا" بهبودهایی در این زمینه حاصل شده و تصاویر گرافیکی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته ،چه در زمینه فیس ها و استادیوم هاو چمن های مربوطه ،البته اشکالهایی هم به گرافیک بازی وارده هست من جمله نور بسیار زیادی که چه در روز و چه شب به بدن بازیکنان میخوره و بازخورد این نور برای چشم گیمر میتونه آزار دهنده باشه .

ولی یه بحث اینجا مطرحه : درسته که گرافیک بازی امریست بسیار مهم ولی این رو به خاطر داشته باشید گرافیک پی ای اس 09 هم در حد قابل قبولی بود ولی موردی که میخوام بهش اشاره کنم اینه که پیشرفت هایی در زمینه گرافیک به وجود میاد بعد از مدتی برای چشم گیمر عادی میشه و اون چیزی که گیمر رو دائما" با خودش در گیر میکنه مربوط میشه به گیم پلی بازی.

امیدوارم دوستان عزیز خیلی منطقی و موشکافانه در خصوص مطالب من ارائه نظر داشته باشند.ضمن اینکه جامعه آماری ما در مورد گیمرها فقط مربوط نمیشه به انجمن پی سی ورلد ، ومن طبق تحقیقاتی که در این خصوص در مورد اکتر گیمرها داشتم ، اکثرشون متفقل القول عنوان میکردند نمی تونیم با پی ای اس 10 ارتباط خوبی برقرار کنیم.

موید باشید

Talar2009
05-11-2009, 16:19
بیایید واقع بین باشیم

چند روز پیش پستی رو 4039زدند که تو اون ،،2 نسخه کونامی یعنی پی ای اس 10 و پی ای اس 09 رو زحمت کشیدن و مورد مقایسه قرار دادند ، که به شخصه استفاده های لازم رو بردم ولی لازم دیدم مطالبی رو خدمت همه دوستان عنوان کنم ، که از دریچه ای دیگه ای به این 2 نسخه نگاه میکنه ،البته به دنبال اون یه راهکار ارائه میدم و امیدوارم دوستان تعصبی، در این خصوص به خرج ندن.

خواسته های به حق شما از نسخه پی ای اس 10 چی بوده ؟ دقت کنید میگم خواستهای به حق شما

خوب اکثر شماها طبیعتا" این جواب رو میدید : بهبود بازی نسبت به نسخه قبلی به صورتی که احساس رضایت گیمر رو فراهم کنه.

سول بعدی من اینه : این احساس رضایت بر چه اساسی شکل میگیره ؟ قاعدتا" بخش عمده جواب های شمل بدین ترتیبه : حفظ نقاط قوت نسخه قبلی یا پیشرفت هرچه بیشتره اون 2-از بین بردن و ترمیم نقاط ضعف نسخه قبلی

البته سعی من بر اینه که برای جلوگیری از تکرار مکررات ،اون مواردی که 4039 بهش اشاره کرد رو کمتر روشون مانور بدم و بیشتر به سایر جنبه ها پرداخته بشه.

تحلیل خودم رو از 2 منظر می تونم مورد بررسی قرار بدم : 1-گرافیک 2-گیم پلی البته لازم به ذکر که هوش مصنوعی هم میتونه سهم عمده ای رو به خودش اختصاص بده که البته اون رو میشه در قسمت مربوط به گیم پلی قرار داد.

نیت من بر این هست که از موارد کلی بازی برسیم به موارد جزئی ،و پس از اون بتونیم یه نتیجه گیریه مناسبی در این خصوص داشته باشیم.

عملکرد دروازبانهای کدوم یک از این 2 نسخه بهتر هست؟ آیا قبول ندارید رفلکس های بدنی دروازه بانهای پی ای اس 09 به مراتب سنجیده ترو حرفه ای تر بود و و به نسبت پی ای اس 10 باگ های کمتری در مورد عملکرد دروازبانها وجود داشت؟ حتی آنلاک کردن سوپر استار در پی ای اس 10 نتونست مرحمی باشه در این خصوص، اگر واقع بینانه به قضیه نگاه کنی برتری قطعا" از انه پی ای اس 09 هست.

2-مورد بعدی در خصوص شوت های از راه دور به سمت دروازه هست. وقتی شوتی از راه دور توی هر دو نسخه زده میشه اونم از فاصله های زیاد و پشت 18 ، درصد گل شدن توپ در کدوم یک از 2 نسخه بیشتر هست ؟ من به شخصه تو پی ای اس10 در هر بازی با ابراهیموویچ توپ هایی از فاصله 35 تا 40 متری رو به راحتی گل میکنم ،فقط کافیه بچرخی به سمت دروازه ،جهت رو بگیری و شوت کنی ،،سوال من اینه انصافا" چند تا از این توپ و از این فاصله (35 تا 40 متری) در نسخه پی ای اس 09 وارد دروازه میشد؟ ، قطعا" میزان گل شدن این توپ ها در پی ای اس 09 کمتر بود،البته قبول دارم که موقعیت شوت زنی درپی ای اس 10 کمتر به وجود میاد ولی همون موقعیت های به وجود آمده و گل شدن توپ های از راه دور،اونم به راحتیه آب خوردن، فوق العاده غیر طبیعیه.

3- مورد بعدی در خصوص کیفیت پاسهای زمینی هست که بین بازیکنان در 2 نسخه صادر میشه. خودتون قضاوت کنید اصلا" قابل مقایسه هست؟ پاسکاری درپی ای اس 09 فوق العاده نرم و روان هست و بازی رو بسیار زیبا میکنه و احساس خوبی به گیمر میده ،در صورتیکه تو این زمینه عمق فاجعه رو میشه در پی ای اس 10 ملاحظه کرد،توپ با سرعت فوق العاده زیاد و حالت پینگ پونگی بین بازیکنان رد و بدل میشه و بازی رو از حالت روغن کاری شده خارج ، و فوق العاده خشک میکنه ، زمانی که تو ادیت بازی پاس اسپید بازیکنان رو کاهش میدم ، توپ به شکل بسیار بدی هنگام پاس دادن پله میکنه.پس باز هم برتری در این خصوص با پی ای اس 09 هست.

4-سوال بعدی من اینه ، پاس های هوایی و تو عمق کدوم یک از این 2 نسخه طبیعی تر بود؟ به نظر شما پی ای اس 09 عملکرد بهتری در این خصوص نداشت؟

5-ایا تو پی ای اس 10 قدرت بدنی بیشتره بعضی از بازینانی که دارای بادی بالانس بیشتر هستند رو حس میکنید ؟ به عنوان مثال بازیکنی با 160 سانتیمتر قد به راحتی توپ رو از زلاتانی میگیره که دارای بادی بالانس 96 هست ، به نظر شما این مورد تو پی ای اس 10 غیر طبیعی نیست؟ و این در حالیه که در پی ای اس 09 بازیکنانی که قدرت بدنی یا بادی بالانس بیشتری نسبت به بقیه داشتند به راحتی مشهود بود و در بازی نمود عینی پیدا میکرد.

مواردی از این دست زیاده...ولی اجازه بدید بپردازیم به بزرگترین معضلی که در پی ای اس09 وجود داشت و گیمرها رو عصبانی میکرد که البته من این معضل رو با یکسری تغییرات که خدمت همه شما عرض خواهم کرد ، به راحتی حلش کردم.

همنطور که می دونید بزرگترین معضل در پی ای اس 09 بدین ترتیب بود که شما با اکثر بازیکنها ،میتونستید کل تیم حریف رو دریبل بزنید ،کافی بود به دفعات تو سر توپ بزنید و بازیکن رو چپ و راست میکردید ،اون موقع تیم حریف رو چه عرض کنم کل استادیوم رو هم دریبل میزدید و بعدش به راحتی گل میزدید.
حالا اگه این مشکل ، در پی ای اس09 برطرف بشه چه احساسی نسبت به گیم پی ای اس 09 خواهید داشت ؟ یعنی اینکه شما یه بازی درگیرانه و تاکتیکی رو در پی ای اس 09 شاهد باشید.

اما راهکار من برای رفع این معضل ، از شما میخوام پی ای اس 09 رو روی سیستمتون نصب کنید و بعد به قسمت ادیت بازیکنان برید، بازیکنان خطوط هافبک و مهاجم رو ، بازم تأکید میکنم فقط خطوط هافبک و حمله رو نه دفاع ، دریبل اسپید و اگیلیتی رو به میزان 20 واحد کاهش بدید (البته میتونه بر اساس احساس گیمر متغیر هم باشه)، میدونید چه اتفاقی میافته ؟ دیگه از اون تو سر توپ زدنها خبری نیست و یه بازیه تاکتیکی و درگیرانه رو شاهد خواهیم بود.به اعتقاد من گیم پلی بازی ایده آل میشه و میتونید لذت یه فوتبال قشنگ رو ببرید و احساس به مراتب بهتری از پی ای اس 10 داشته باشید.

اما در مورد گرافیک : خوب در این خصوص شکی نیست که قطعا" بهبودهایی در این زمینه حاصل شده و تصاویر گرافیکی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته ،چه در زمینه فیس ها و استادیوم هاو چمن های مربوطه ،البته اشکالهایی هم به گرافیک بازی وارده هست من جمله نور بسیار زیادی که چه در روز و چه شب به بدن بازیکنان میخوره و بازخورد این نور برای چشم گیمر میتونه آزار دهنده باشه .

ولی یه بحث اینجا مطرحه : درسته که گرافیک بازی امریست بسیار مهم ولی این رو به خاطر داشته باشید گرافیک پی ای اس 09 هم در حد قابل قبولی بود ولی موردی که میخوام بهش اشاره کنم اینه که پیشرفت هایی در زمینه گرافیک به وجود میاد بعد از مدتی برای چشم گیمر عادی میشه و اون چیزی که گیمر رو دائما" با خودش در گیر میکنه مربوط میشه به گیم پلی بازی.

امیدوارم دوستان عزیز خیلی منطقی و موشکافانه در خصوص مطالب من ارائه نظر داشته باشند.ضمن اینکه جامعه آماری ما در مورد گیمرها فقط مربوط نمیشه به انجمن پی سی ورلد ، ومن طبق تحقیقاتی که در این خصوص در مورد اکتر گیمرها داشتم ، اکثرشون متفقل القول عنوان میکردند نمی تونیم با پی ای اس 10 ارتباط خوبی برقرار کنیم.

موید باشید

Talar2009
05-11-2009, 16:23
ببخشید که 2 پست تکراری به علت عدم ویرایش پست اول زده شد ،

موید باشید

fouladiali
05-11-2009, 17:17
امسال بر خلاف سال های قبل، کونامی دریافت بازخورد های طرفداران بازی PES را نسبت به این بازی زودتر شروع کرد.
شما میتونید به لینک زیر برید و نظرات و درخواست های خودتون را درباره ی بازی آینده ی کونامی یعنی PES 2011 مطرح کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:

Spaniuly
05-11-2009, 17:22
شد یه بار یه ادیتور دانلود کنیم بدون ایراد اجرا بشه؟

کسی این Pro-Evu رو دانلود کرده نمی دونم انگار به دات نت فریم ورک ارور میده ولی من هم 2.00 رو نصب دارم هم 3.00 رو و هم دات نت3.5 رو که مال ویستا هستش ولی دیگه نمی دونم چه مرگشه و چرا اجرا نمیشه

m64m64
05-11-2009, 17:35
حالا این پچ gaming access کی میاد؟:44:

*IN*
05-11-2009, 18:05

آقا من اینو چی کار کنم ویندوز عوض کردم بازیو که دوباره ریختم میخوام برم تو بازی این پیقامو میده

یکی جواب بده لطفا:41:

SPY.07
05-11-2009, 18:19
"" تو 09 یه برنامه بود به نام Pes Legend ، که قدرت بازیکنی رو که ساخته بودیم میبردیم بالا.

عکسش :

این شماره هم همچین برنامه ای داره ؟ ""

لطفا یکی جواب بده !

MESI08
05-11-2009, 18:47

این اخطار مال directx هستش هر جور شده یه داریکس جدید گیر بیار ونصب کن

fouladiali
05-11-2009, 18:50
"" تو 09 یه برنامه بود به نام Pes Legend ، که قدرت بازیکنی رو که ساخته بودیم میبردیم بالا.

عکسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین شماره هم همچین برنامه ای داره ؟ ""

لطفا یکی جواب بده !

XGAME
05-11-2009, 18:50
يعني اينجا كسي ايكس باكس نداره سواله منو جواب بده؟
عجب...

و ارنج رو سيو ميكنم

همون 3-3-4 و 2-4-4 و...

به نظرتون نسخه ايكس باكس بازي مشكل داره؟؟؟

khelane
05-11-2009, 19:09

دوست عزیز مشکل شما فایل d3dx9_30.dll هست میتونی همین نام رو تو اینرنت سرچ کنی و دانلود کنی بعد از دانلود اونو در سیستم 32 ویندوزت کپی کن بعد از کپی برنامه run ویندوز رو اجرا و اینو توش تایپ کن حل میشه
regsvr32 d3dx9_30.dll
از اینجا فایل رو بگیر کار رو برات راحت تر کردم بفرما

CATALONIA
05-11-2009, 19:15
یکی میشه کالبد شکافی بازی رو بزاره
دموش نه ها
اصلیش

m64m64
05-11-2009, 19:38
حالا این پچ gamingaccess کی میاد؟:44:

vampyre
05-11-2009, 19:57
يعني اينجا كسي ايكس باكس نداره سواله منو جواب بده؟
عجب...

و ارنج رو سيو ميكنم

همون 3-3-4 و 2-4-4 و...

به نظرتون نسخه ايكس باكس بازي مشكل داره؟؟؟

رفیق این مشکل همه هست.یعنی واسه pc هم همینطوریه.و در کل مشکل از خود کونامی هست.

Mehdi.ss
05-11-2009, 19:59
یکی میشه کالبد شکافی بازی رو بزاره
دموش نه ها
اصلیش
اینم کالبد شکافی نسخه کامل

underworld
05-11-2009, 20:24
سلام
من تازه این بازی رو نصب کردم..یکی بگه ببینم...چرا هرچی گشتم تیم آرسنال رو پیدا کنم پیدا نشد؟....چرا اینقدر تیمهای باشگاهیش کم هستن؟!

*IN*
05-11-2009, 20:30
دوست عزیز مشکل شما فایل d3dx9_30.dll هست میتونی همین نام رو تو اینرنت سرچ کنی و دانلود کنی بعد از دانلود اونو در سیستم 32 ویندوزت کپی کن بعد از کپی برنامه run ویندوز رو اجرا و اینو توش تایپ کن حل میشه
regsvr32 d3dx9_30.dll
از اینجا فایل رو بگیر کار رو برات راحت تر کردم بفرما

این کارا رو کردم ویندوز این ارورو داد

Mehdi.ss
05-11-2009, 20:34
پچ صدا ، بازی رو خیلی هیجانی میکنه دانلود کنید می ارزه
sfx-sounds-beta-by-diego-martiniello

This patch replaces the sounds you here during the game (no chants) to create a more realistic athmosphere (neutal crowd)

Files changed:

ambient
cheer up
box
goal
miss situations
gk saves
free kicks
penalty goal
penalty miss and saved (now stadium ecplotes when rival miss)
fouls
counter attacks
champions celebrations
entrance
ball bounce
passing
shooting
heading
NEW Whistles - better than v2 version (edited the goal kick, free kick and corner kick lenght- now is shorter and real)
crossbar
goal post
catch trap and punch too (GK)
all in a realistic sound level
files erased:

trap ball with chest an foot
dribblig
ball touch while running
(some audios still not replaced so you could hear my voice in there (i use that way to MAP the audios) hehehe)

this patch works only with full stadium crowds

منبع

اینم نوضیحات علی آقا (fouladiali )
این پچ مربوط به صداست و صداهای داخل بازی از جمله صدای واکنش تماشاچیان به اتفاقات داخل زمین (گل زدن، کارت دادن داور، موقعیت های خطرناک و ...) ، صدای سوت داور، صدای بازیکنان، صدای منوی pause در بازی (وقتی بین بازی دکمه ی استارت را میزنیم) و ... را عوض میکنه.
البته به نظر من تا ایراد داره:
1- وقتی از داخل ویندوز وارد بازی میشی، موقعی که عکس مسی و تورس میاد و استارت میزنیم تا وارد منوی اصلی بازی بشیم؛ اون شعار معروف بازی های فیفا (....... ea sports) پخش میشه.
2- من دو تا بازی دوستانه تو ورزشگاه کونامی انجام دادم و به نظرم وقتی هر کدوم از تیم ها (میزبان و مهمان) گل میزنند، صدای خوشحالی تماشاچان تقریباً به یک اندازه میاد (البته بازم میگم به نظر من این جوریه)

یه مورد دیگه هم هست که نمیدونم ایراده یا نه، ولی صدای منوی استارت داخل بازی (pause menu) هم تغییر میکنه و اون صدای کم و زیر، هنگام حرکت بین گزینه ها جای خودش را به یک صدای بم میده.
البته دوستانی که نمیخواند صدای شعار فیفا قبل از ورود به منوی اصلی بازی بخش بشه و صدای منوی بازی هم تغییر نکنه و مثل قبل باشه، وقتی این پچ را دانلود کردند، میتونند فایل unnamed_11.bin را داخل پوشه ی dt03.img در کیت سرور کپی نکنند.
ولی خوبی این پچ اینه که واکنش تماشاچیان به اتفاقات داخل زمین خیلی بهتر و طبیعی تر میشه.

Spaniuly
05-11-2009, 20:34
عجیبه اینجا کسی به غیر از من و حسین یعنی مشتری این Pro-Evo Edition Studio نیست؟
حسین کجایی من بدبخت نشستم 18 مگ دانلود کردم این برنامه نسخه بتا رو بعد کلی دات نت و هات فیکس و هزار کوفت و زهر مار دانلود کردم هی ارور میده دیگه نمی دونم چه خاکی بریزم توی سر این goldorakiller

yoosef_st
05-11-2009, 21:06
پس مرده شور سرِ کونامی رو ببره با این باگ به این مزخرفی!

امير موسر
05-11-2009, 21:14
پچ صدا ، بازی رو خیلی هیجانی میکنه دانلود کنید می ارزه
sfx-sounds-beta-by-diego-martiniello

This patch replaces the sounds you here during the game (no chants) to create a more realistic athmosphere (neutal crowd)

Files changed:

ambient
cheer up
box
goal
miss situations
gk saves
free kicks
penalty goal
penalty miss and saved (now stadium ecplotes when rival miss)
fouls
counter attacks
champions celebrations
entrance
ball bounce
passing
shooting
heading
NEW Whistles - better than v2 version (edited the goal kick, free kick and corner kick lenght- now is shorter and real)
crossbar
goal post
catch trap and punch too (GK)
all in a realistic sound level

files erased:

trap ball with chest an foot
dribblig
ball touch while running

(some audios still not replaced so you could hear my voice in there (i use that way to MAP the audios) hehehe)

this patch works only with full stadium crowds

منبع

اینم نوضیحات علی آقا (fouladiali )
این پچ مربوط به صداست و صداهای داخل بازی از جمله صدای واکنش تماشاچیان به اتفاقات داخل زمین (گل زدن، کارت دادن داور، موقعیت های خطرناک و ...) ، صدای سوت داور، صدای بازیکنان، صدای منوی pause در بازی (وقتی بین بازی دکمه ی استارت را میزنیم) و ... را عوض میکنه.
البته به نظر من تا ایراد داره:
1- وقتی از داخل ویندوز وارد بازی میشی، موقعی که عکس مسی و تورس میاد و استارت میزنیم تا وارد منوی اصلی بازی بشیم؛ اون شعار معروف بازی های فیفا (....... ea sports) پخش میشه.
2- من دو تا بازی دوستانه تو ورزشگاه کونامی انجام دادم و به نظرم وقتی هر کدوم از تیم ها (میزبان و مهمان) گل میزنند، صدای خوشحالی تماشاچان تقریباً به یک اندازه میاد (البته بازم میگم به نظر من این جوریه)

یه مورد دیگه هم هست که نمیدونم ایراده یا نه، ولی صدای منوی استارت داخل بازی (pause menu) هم تغییر میکنه و اون صدای کم و زیر، هنگام حرکت بین گزینه ها جای خودش را به یک صدای بم میده.
البته دوستانی که نمیخواند صدای شعار فیفا قبل از ورود به منوی اصلی بازی بخش بشه و صدای منوی بازی هم تغییر نکنه و مثل قبل باشه، وقتی این پچ را دانلود کردند، میتونند فایل unnamed_11.bin را داخل پوشه ی dt03.img در کیت سرور کپی نکنند.
ولی خوبی این پچ اینه که واکنش تماشاچیان به اتفاقات داخل زمین خیلی بهتر و طبیعی تر میشه.

چجوری بریزیمش !!؟

m64m64
05-11-2009, 21:26
فکر نکنم قضیه ی ذخیره کردن فورمیشن باگ باشه حتما یک راهی داره ما بلد نیستیم:20:

Mehdi.ss
05-11-2009, 21:30
چجوری بریزیمش !!؟
فایل rar رو باز میکنی توش یه پوشس به این اسم dt03.img
انو بریز توی پوشه img کیت سرور

m64m64
05-11-2009, 21:37
من توی مستر لیگ یه بازیکن خریدم چرا پس نمیاد توی لیست بازیکنام ، اون فلش هم سبز شده توی نقل و انتقالاش
ممنون میشم جواب بدین

behnammazi
05-11-2009, 22:17
فایل rar رو باز میکنی توش یه پوشس به این اسم dt03.img
انو بریز توی پوشه img کیت سرور

توی کیت سرور پوشه img که نیست. پس کجا باید ریخت؟

afshinaghasi
05-11-2009, 22:52
این ژاپنیها چرا اینقدر به منچستر یونایتد علاقه دارند واقعا عقده این همیشه منچسترو قویتر از بقیه تیما درست میکنن رونی همه رو هل میده میره جلو یا الکی دریپ میکنه مدافعهام هیچ کاری نمیکنن در صورتی که اصلا بازیکن دریپ زنی نیست . منچسترو حتی از بارسلوناهم قویتر ساختن .

Mehdi.ss
05-11-2009, 22:57
توی کیت سرور پوشه img که نیست. پس کجا باید ریخت؟
یه پوشه به این نام هست example-root1 و داخل این پوشه ، پوشه img هست
اگر هم نیست خودت درست کن

meysad
05-11-2009, 23:20
بچه ها کسایی که رای میدن به جفت تیمها رای بدن . رای پرسپولیس داره افت میکنه

night lord
05-11-2009, 23:36
بچه ها کسایی که رای میدن به جفت تیمها رای بدن . رای پرسپولیس داره افت میکنه

درسته اگه یکی از این تیما باشه و اون یکی نباشه ارزش نداره

4039
06-11-2009, 01:12
تقریبا PES 2010 من تکمیله فقط یک کار وقت گیر دیگه مونده و اونم درست کردن دسته دوم ایتالیا برای مستر لیگه . کیت ها و لوگوهاشونو آماده کردم دنبال STAT 2009 FM این تیمها هستم تا از طریق CSV و با برنامه Pro-Evo Edition ایمپورتشون کنم . آماده که شد اگه کسی خواست آپشن فایل و بقیه مواردو یک جا آپلود میکنم .

عجیبه اینجا کسی به غیر از من و حسین یعنی مشتری این Pro-Evo Edition Studio نیست؟
حسین کجایی من بدبخت نشستم 18 مگ دانلود کردم این برنامه نسخه بتا رو بعد کلی دات نت و هات فیکس و هزار کوفت و زهر مار دانلود کردم هی ارور میده دیگه نمی دونم چه خاکی بریزم توی سر این goldorakiller

سلام آرمین جان

از قرار معلوم باید فایل Microsoft Chart Controls for Microsoft .NET Framework 3.5هم نصب بشه :

خیلیها این مشکلو داشتن که صبح goldorakiller اومد گفت باید اینکار رو بکنید .

vahidreza2007
06-11-2009, 01:21
سلام حسين جان
پيام خصوصي خودت رو لطفا چك كن منون ميشم

خوب بچه ها با هزار بدبختي درصد هاي پرسپوليس و استقلال رو برابر كردم لطفا از اين به بعد به هر دو تيم راي بدين تا هر دو با هم جلو برن ممنون تا الان با نزديك 3500 راي اول هستيم

XGAME
06-11-2009, 01:35

گفتم شايد فقط رو ايكس باكس اين مشكلو داره
پس روي كامپيوتر هم خرابه!!!

من براي اينكه بتونم ذخيره كنم
رفتم به قسمت Edit و اونجا ارنج رو تنظيم كردم و بازيكنها رو مرتب كردم، و بعد سيو كردم
چون واقعا كونامي گنده بزرگي زده :18:

پس مرده شور سرِ کونامی رو ببره با این باگ به این مزخرفی!

صد در صد تاييد ميكنم حرف شما رو:27:
در نسخه قبلي چنين مشكلي وجود نداشت:13:
واقعا متاسفم........

vahidreza2007
06-11-2009, 01:39
گفتم شايد فقط رو ايكس باكس اين مشكلو داره
پس روي كامپيوتر هم خرابه!!!

من براي اينكه بتونم ذخيره كنم
رفتم به قسمت Edit و اونجا ارنج رو تنظيم كردم و بازيكنها رو مرتب كردم، و بعد سيو كردم
چون واقعا كونامي گنده بزرگي زده :18:

صد در صد تاييد ميكنم حرف شما رو:27:
در نسخه قبلي چنين مشكلي وجود نداشت:13:
واقعا متاسفم........

ميشه بگين كدوم مشكل رو ميگين

ali_pes2008
06-11-2009, 01:41
سلام
من تازه این بازی رو نصب کردم..یکی بگه ببینم...چرا هرچی گشتم تیم آرسنال رو پیدا کنم پیدا نشد؟....چرا اینقدر تیمهای باشگاهیش کم هستن؟!

این بازی مثل فیفا همه تیم ها لایسنس نشده باید پچ کامل دانلود کنی تا تیم ها درست بشن

Spaniuly
06-11-2009, 01:45
حسین من این فایل رو نمی تونم نصب کنم یعنی اگه بخوام نصب کنم میگه باید یه چیز دیگه رو نصب کنم خیلی عجیبه عجب مشکلی داره این برنامه امیدوارم این مورد رو توی نسخه نهایی برطرف کنه خیلی ناجوره

راستی واقعا بازی باگ های عجیبی داره من الان توی مود BAL بازیکنم وقتی شارژ هست شوت هاش بدتر از زمانی میشه که در حالت نا آماده هست... نمی دونم دلایل افت بازی چیه ولی کونامی امسال هم نتونست یک محصول قابل قبول عرضه کنه فقط توی زمینه گرافیک تحول مثبت و رو به جلویی داشته ولی توی گیم پلی و کنترل و حتی می تونم به جرات بگم هوش مصنوعی پسرفت نا امید کننده ای داشته که البته یه مقدار تلقین ها باعث شده خیلی از دوستداراتن بازی نبین اونها رو که من دیگه نمی خوام در موردشون بحث کنم و بحث قدیمی و نا بجا رو توی این برهه از زمان پیش بکشم به هر حال همینه که هست چه بخوایم چه نخوایم PES 2010 هم این جوری از آب در اومد

ویرایش...

مرسی حسین جان اینی که دادی رو دانلود کردم اجرا شد لطف کردی عزیزم بازم دم تو گرم لاو یو :دی

اما...
فیس های کریمی و مهدوی کیا

این فیس ها داخل خود بازی هست و در واقع کار خود کونامی هست تعداد زیادی از این فیس ها وجود داره مثل فیس های نوری شاهین یا نالدو یا تونی کروس اینا همگی فیک هستند اما فیس هاشون ساخته شده و بصورت پنهان موجود هستند میشه به سادگی فیس های ساخته شده رو ریلینک کرد من فیس های کریمی و مهدوی کیا (تنها فیس های موجو بازیکنان ایرانی) رو استخراج کردم ولی کلا برای وارد کردنشون کافیه ریلینک کنید

فیس کریمی : 1250
موی کریمی : 4842

فیس مهدویکیا : 1251
موی مهدوی کیا : 4843

این هم عکس هایی که بعد ریلینک گرفتم اینا توی 2009 هم بودند

4039
06-11-2009, 03:29
بیایید واقع بین باشیم

موید باشید

دوست عزیز من با شما در مورد اینکه میگید اکثر گیمرها نمیتونن با این بازی ارتباط خوبی برقرار کنن , موافق نیستم . شما اگه یک سر به تالارهای گفتگوی سایتهای PESFAN , WENB , PESGAMING . GAMINIGACCESS و EVO-WEB بزنید متوجه میشید که تقریبا بیشترگیمرها از این بازی راضی هستن جالب نیست که فقط به نظر 10-20 نفر اکتفا کنیم شما حتما توی روش تحقیق خوندی که تحقیقات منطقه ای از همگنی زیادی برخوردار نیستن پس بهتره دامنه بررسی رو گسترده تر کنیم تا به واقعیت نزدیک تر بشیم . مطمئنا این نسخه نسبت به نسخه قبل پیشرفتهای زیادی داشته اما چیزی که ناراحت کنندست اینه که این بازی خیلی کمتر از اون چیزیه , که کونامی توی این چند ماه تبلیغشو میکرد و متاسفانه با تبلیغات اغراق آمیزی که قبل از انتشار این بازی صورت گرفته بود توقعات همه رو بالا برد. اما اینکه بگیم گیم پلی این نسخه نسبت به نسخه قبل بدتر شده قضاوت سنجیده و درستی نیست .
درمورد دروازه بانها باید بگم عملکرد دروازه بانها توی هر دو نسخه تقریبا یکیه . علت اینکه شما تصور میکنی دروازه بانها ضعیف تر شدن اینه که کونامی در یک اقدام نابجا سرعت و قدرت شوتها رو زیاد کرده که دروازه بانها اینجوری براحت تر گل میخورن برای طبیعی تر شدن بازی باید با برنامه های مربوطه , سرعت و قدرت کلی تمام شوتها رو کاهش داد , من این کار رو انجام دادم .
همین کار رو میشه درمورد پاسها انجام داد اما نه به اون اندازه که کیفیت پاسها پایین بیاد این کار هم امکان پذیره . اگه خواستین من یک آپشن فایل براتون ارسال میکنم تا ببینید با تنظیم دقیق STAT ها گیم پلی چقدر طبیعی میشه .

در مورد اینکه میگید تعصب , باید بگم من احساس بقیه رو نمیدونم اما به شخصه این مساله رو در خودم خیلی کنترل کردم علتشم تاثیریه که شغلم ( فارکس و بورس ) در من ایجاد کرده .من نسخه 2008 که اومد یکی دو ساعتی بازی کردم و وقتی به ضعفهای زیادی که درش وجود داشت پی بردم کلا گذاشتمش کنار در صورتیکه که یک pes باز متعصب به این راحتی از یک نسخه جدید نمیگذره . هفته پیش با یکی از بچه ها رفتیم کلوپ من فیفا 10 رو یک ساعتی بازی کردم بدون هیچ تعصب به شما بگم حقیقتا ازش خیلی لذت بردم .

بطور کل من فکر میکنم امسال کونامی اساس گیم پلی بازیو تغییر نداده بلکه بیشتر تواناییها بازیکنان رو دستکاری کرده ( موتور اصلی بازی و هوش مصنوعی بازی عوض نشده فقط کمی بهینه شون کردن ) که لازمه ( من میگم واجبه ) خود گیمر اونها رو به شکل دقیقی تنظیم کنه . در ضمن سلیقه ها متفاوته پس بهتره هر کسی خودش اینکار رو انجام بده . تغییراتی که در گیم پلی این نسخه صورت گرفته یک مورد همون تغییر statistic بازیکنانه و دوم تغییراتیه که در برنامه بازی از طرف برنامه نویس صورت گرفته مثلا cpu در زمان حمله اولویت اولش بجا حمله از جناحین به حمله از وسط تغییر پیدا کرده و خیلی چیزای دیگه .

من تعجب میکنم شما چطور میگی گیم پلی نسخه 2009 بهتر بود .
- بسیاری از گیمرها توی نسخه 2009 معمولا به هر تیم هرچند قوی معمولا 3 و یا 4 تایی میزدن که جذابیت بازیو بشدت کم کرده بود .
- از هر سه تا کرنر راحت یکیشو میشد گل کرد اما توی دنیای واقعی فوتبال شاید از هر 10 تا یکیش بیشتر گل نبشه توی این نسخه هم به همین شکله .
- توی نسخه قبل با یک بازیکن میشد تا دروازه حریف پیشروی کرد اما اینجا چنین چیزی امکان پذیر نیست.
- توی نسخه قبل فرصت شوت زنی خیلی راحت فراهم میشد اما توی دنیای واقعی اصلا اینجوری نیست .
- توی نسخه قبل با یک بازیکن معمولی میشد از طریق توی سر توپ زدن به دروازه نزدیک شد و حتی گل زد اما توی این نسخه فقط با معدود بازیکنانی میشه چند نفر رو دریبل کرد .
- توی نسخه قبل باگهای زیادی داشتیم که خیلی آزار دهنده بود مثل تکلهای خود به خود و پنالتی دادن و همینطور فریز شدن بازیکن بعد از زدن ضربه ایستگاهی و موارد دیگه اما اینجا همشون برطرف شدن .
- توی نسخه قبل حرکات بازیکنان خیلی خشک و رباتیک بود اما توی این نسخه نسبتا بهتر شده نمیگم ایده آل شده اما نرم تر شدن حرکات رو میشه احساس کرد این مساله رو تقریبا تمام گیمرها تایید میکنن که بازی از این جهت روون تر شده .
اما گیم پلی نقاط ضعفی هم پیدا کرده که نسبت به نقاط قوت خیلی کمرنگ تر هستن . مثل ضعیف تر شدن داوری یا پاسهای عمقی هوایی و یکی دو مورد دیگه .

ebinem173
06-11-2009, 07:00
منم در کل از این نسخه راضی هستم
اما فکر میکنم هر نسخه ایرادهای مخصوص به خودشو داره تا جاییکه همین نسخه دمو 2010 با نسخه اصلی زمین تا آسمون فرق میکنه
مثلا تو این نسخه اصلی 2010 گاهی مدافعان حریف اینقدر معطل میکنن که مهاجم شما باهاش درگیر میشه و توپو میگیره و موقعیت گلزنی بوجود میاد (بیش ار حد پبش میاد)
دروازه بانها یه چیزی تو مایه های گلی که دیشب امید ایران از اروگوئه خورد زیاد میخورن یعنی توپ از زیر دستشون راحت میره تو گل که اینم زیاد پیش میاد

Farshiid
06-11-2009, 10:40
اما...
فیس های کریمی و مهدوی کیا

این فیس ها داخل خود بازی هست و در واقع کار خود کونامی هست تعداد زیادی از این فیس ها وجود داره مثل فیس های نوری شاهین یا نالدو یا تونی کروس اینا همگی فیک هستند اما فیس هاشون ساخته شده و بصورت پنهان موجود هستند میشه به سادگی فیس های ساخته شده رو ریلینک کرد من فیس های کریمی و مهدوی کیا (تنها فیس های موجو بازیکنان ایرانی) رو استخراج کردم ولی کلا برای وارد کردنشون کافیه ریلینک کنید

فیس کریمی : 1250
موی کریمی : 4842

فیس مهدویکیا : 1251
موی مهدوی کیا : 4843

این هم عکس هایی که بعد ریلینک گرفتم اینا توی 2009 هم بودند

اینا تو فایل dt0c هستن درسته؟ برای من که 1250 و 1251 چهره دو نفر دیگه س نه کریمی و مهدوی کیا!

آقا کسی هست اینجا نحوه ی ساختن کیت رو اموزش بده ؟ تو رو خدا . من بلد نیستم .

Farshiid
06-11-2009, 10:41
من اون فولدرهایی که شما می گید رو ندارم .

Spaniuly
06-11-2009, 10:46
اینا تو فایل dt0c هستن درسته؟ برای من که 1250 و 1251 چهره دو نفر دیگه س نه کریمی و مهدوی کیا!

این کدهای توی ادیتور هست که لینک میشه وگرنه توی dt0c شماره فیس های علی کریمی و مهدوی کیا به ترتیب 782 و 783 هست و شماره Hair شون هم به ترتیب 4356 , 4357 هست

camry
06-11-2009, 11:04
سلام
یک سوال دارم
می خواستم ببینم که اگه میشه انواع دریبلا رو بهم بگید یعنی باید چه دکمه ها یی رو بزنم تا یکی از انواع دریبلا رو بزنه

با تشکر

XGAME
06-11-2009, 11:07
ميشه بگين كدوم مشكل رو ميگين

مشكل سيو نشدن ارنج تيم به طور كامل

FCBarcelona.ir
06-11-2009, 11:23
این کدهای توی ادیتور هست که لینک میشه وگرنه توی dt0c شماره فیس های علی کریمی و مهدوی کیا به ترتیب 782 و 783 هست و شماره Hair شون هم به ترتیب 4356 , 4357 هست
من با این برنامه Appearance tool شماره هایی که شما گفته بودی رو زدم اما همونا اومد که تو dt0c بود. راستی تو اوساسونا و تیم ملی برای من چهره مسعود شجاعی هم درسته. چهره چند تا بازیکن هم خیلی خوب درست شده، اما مطمئن نیستم عکسه یا درست شده، مثل اشجاری و غلامرضا رضایی و چند تا دیگه. ممکنه بازم چهره بازیکنای ایرانی تو بازی باشه؟

Farshiid
06-11-2009, 11:34
چرا هیچ کس جواب ما رو نمیده ؟

Mehdi.ss
06-11-2009, 11:43
آقا کسی هست اینجا نحوه ی ساختن کیت رو اموزش بده ؟ تو رو خدا . من بلد نیستم .

سلام
یک سوال دارم
می خواستم ببینم که اگه میشه انواع دریبلا رو بهم بگید یعنی باید چه دکمه ها یی رو بزنم تا یکی از انواع دریبلا رو بزنه

با تشکر

توی این فهرست هست

mehdi_vsgh
06-11-2009, 11:47
بعد از اپدیت کارت صدا در ویندوز 7 بازی وسط کار یه دفه به مدت چند ثانیه ای (30 ثانیه) متوقف میشه و یه دفه شروع به حرکت میکنه

کسی همچین مشکلی داره؟

Mehdi.ss
06-11-2009, 11:50
بعد از اپدیت کارت صدا در ویندوز 7 بازی وسط کار یه دفه به مدت چند ثانیه ای (30 ثانیه) متوقف میشه و یه دفه شروع به حرکت میکنه

کسی همچین مشکلی داره؟
من توی xp بعضی وقتها این مشکل رو دارم

sima_6600
06-11-2009, 12:26
سلام من یک مشکل اساسی دارم اون هم این که تیک wite for vscyn زده شده و خاموشه ولی وقتی وارد بازی میشم و دارم بازی میکنم هنگام پاس دادن بازی کن ها یک جوری میشن نه از نظر گرافیک و سرعت.محو میشن و کلا بازی یک جوریه
CPU:Q6600
RAM:2G
VGA:HD3870x2
monitor:LG W2261v 22 inch 1920.1080 60Hz
خوب حالا باید چه کار کنم
دیگه کلافه شدم.

ArminxXx
06-11-2009, 12:28
کسی نمیدونه با چه برنامه ای میشه آهنگ به بازی اضاف کرد؟؟؟؟
(آخه چرا جواب نمیدین تا حالا این سومین باره که سوال میکنم:41: )

mehdi_vsgh
06-11-2009, 12:30
من توی xp بعضی وقتها این مشکل رو دارم
من تو اکس پی اصلا مشکلی نداشتم
حتی تو ویندوز 7 هم مشکل نداشتم به محض آپدیت کارت صدا اینطوری شد

میخوام مطمئن بشم که مشکل از آپدیت کارت صداس...

پس ظاهرا مشکل کلیه و ربطی به کارت صدا نداره

alone_boy
06-11-2009, 12:50
سلام
خسته نباشین
چند تا سوال :
1 - تو مستر لیگ چرا بعضی وقتا وقتی حتی بازی رو هم میبری اصلا پول ورودی رو بهت نمیده منظورم gate ...
2 - وقتی مثل من بارسلون رو انتخاب میکنم و مینویسه لالیگا اگه تو لالیگا قهرمان شدم بعدش چی میشه ؟
3 - تا کی نمیتونم اسپانسر رو عوض کنم ؟
4 - وفتی با بارسلون مسترلیگ رو شروع کردم حدود 217 میلیون یورو داشتم بعد از 3 - 4 بازی یهو پولم رو کم کرد و حال حاضر 92 میلیون دارم (چرا؟)
البته بگم که اینا سوالن نه مشکل
باید بگم کخ مسترلیگش محشره و سختی بازیش هم همینطور
الان تو مسترلیگ با بارسلون دومم و رئال اول ولی تو 2009 ش 5-8 گل تو اکثر بازیها میزدم اما الان . . .
ممنووون از همتون
ببخشید که زیاد شد

خیلی خیلی ببخشید
یه سوال که الان یادم افتاد
تو همون مسترلیگ قسمت training واسه چیه ؟
تو pes 2008 میرفتی تمرین میکردی . تو 2009 برشداشتن . الان . . . ؟
نقل و انتقالات هم هر کار میکنی بازیکن نمیخره !!!!!!!!!

Spaniuly
06-11-2009, 13:25
من با این برنامه Appearance tool شماره هایی که شما گفته بودی رو زدم اما همونا اومد که تو dt0c بود. راستی تو اوساسونا و تیم ملی برای من چهره مسعود شجاعی هم درسته. چهره چند تا بازیکن هم خیلی خوب درست شده، اما مطمئن نیستم عکسه یا درست شده، مثل اشجاری و غلامرضا رضایی و چند تا دیگه. ممکنه بازم چهره بازیکنای ایرانی تو بازی باشه؟

خلاصه پیدا کردی bin فایل هاشون رو؟
توی 2009 اینطور نبود مثلا قیافه نکونام (فیک) با نکونام اصلی یکی نبود توی تیم ملی قیافه اش فرق می کرد شجاعی هم همینطور ولی توی این نسخه فیس نکونام یا آندارنیک و مسعود چه فیک و چه اصل یکی طراحی شده که به نظرم این جالب نیست روش 2009 بهتر بود. حداقل از این لذت می بردی که فیس شجاعی اصل بهتر از فیک هست. ولی در کل فیس مسعود خوب هست راستی یک اشتباه هم توی اسامی بازیکنان ایران هست:
KHLOSNERI در واقع کاظمی نیست توی سایت های مختلف کاظمی عنوان شده که در واقع این بازیکن خلعتبری هست نه کاظمی و MARZALI هم مبعلی بیان شده که اینطور نیست این بازیکن مازیار زارع هست. خیلی از سایت هایی که Real Name نوشتن نمی دونن DONA کیه که این بازیکن ستار زارع هست. باز هم اگه سوالی در مورد بازیکنان با اسامی فیک دارید بپرسید ولی من به زودی یه ادیت فایل می سازم که اسامی توشون اصلاح بشه

خیلی خیلی ببخشید
یه سوال که الان یادم افتاد

کلا گند زده شده توی مستر لیگ اصلا خرید و فروش بازیکنان بزرگ معنی نداره بیش از حد و اندازه ریالیتی شده من یه بار رئال رو برداشتم گورکاف داشت ریشش سفید می شد من آخرشم نتونستم بخرمش بد شده کلا من که نمی تونم تحمل کنم این مستر لیگ رو امیدوارم سال آینده اون مستر لیگ کلاسیک رو برگردونه حالا این جدید رو هم اگه خواست علاوه بر اون بذاره توی بازی

Killzone2
06-11-2009, 13:27
سلام.برای این نور شدید کنار دروازه و باگ های احتمالی پچی-کرکی-چیزی نیومده؟

FCBarcelona.ir
06-11-2009, 13:30
خلاصه پیدا کردی bin فایل هاشون رو؟
توی 2009 اینطور نبود مثلا قیافه نکونام (فیک) با نکونام اصلی یکی نبود توی تیم ملی قیافه اش فرق می کرد شجاعی هم همینطور ولی توی این نسخه فیس نکونام یا آندارنیک و مسعود چه فیک و چه اصل یکی طراحی شده که به نظرم این جالب نیست روش 2009 بهتر بود. حداقل از این لذت می بردی که فیس شجاعی اصل بهتر از فیک هست. ولی در کل فیس مسعود خوب هست راستی یک اشتباه هم توی اسامی بازیکنان ایران هست:
KHLOSNERI در واقع کاظمی نیست توی سایت های مختلف کاظمی عنوان شده که در واقع این بازیکن خلعتبری هست نه کاظمی و MARZALI هم مبعلی بیان شده که اینطور نیست این بازیکن مازیار زارع هست. خیلی از سایت هایی که Real Name نوشتن نمی دونن DONA کیه که این بازیکن ستار زارع هست. باز هم اگه سوالی در مورد بازیکنان با اسامی فیک دارید بپرسید ولی من به زودی یه ادیت فایل می سازم که اسامی توشون اصلاح بشه

کلا گند زده شده توی مستر لیگ اصلا خرید و فروش بازیکنان بزرگ معنی نداره بیش از حد و اندازه ریالیتی شده من یه بار رئال رو برداشتم گورکاف داشت ریشش سفید می شد من آخرشم نتونستم بخرمش بد شده کلا من که نمی تونم تحمل کنم این مستر لیگ رو امیدوارم سال آینده اون مستر لیگ کلاسیک رو برگردونه حالا این جدید رو هم اگه خواست علاوه بر اون بذاره توی بازی
آره آدرس شماره هاشون رو توی فایل dt0c دادم درست شد. لیست اسامی قابل اطمینان رو هم اگر بذاری ممنون میشم.

moby
06-11-2009, 13:36
سلام دوستان با عرض شرمندگی
از دوستان کسی ستینگ بازی برای رزولیشن 1440*900 رو داره اگه لطف کنه و یه لینکی چیزی به من لطف کنه واقعا منو شرمنده کرده

Spaniuly
06-11-2009, 13:40
آره آدرس شماره هاشون رو توی فایل dt0c دادم درست شد. لیست اسامی قابل اطمینان رو هم اگر بذاری ممنون میشم.

این استادیوم ها

KONAMI STADIUM (FICTIF)
ESTADIO AMAZONAS (MANAUS STADIUM)
BRISTOL MARY STADIUM (FICTIF)
ESTADIO DEL PELENQUE (VELTINS ARENA)
MOHAMED LEWIS STADIUM (BROOKFIELDS)
VILLE MARIE STADIUM (ESTADIO AZTECA)

اینم تیمها

BARCLAYS PREMIER LEAGUE

NORTH LONDON (ARSENAL FC)
WEST MIDLANDS VILLAGE (ASTON VILLA FC)
WEST MIDLANDS CITY (BIRMINGHAM CITY)
LANCASHIRE (BLACKBURN ROVERS)
MIDDLEBROOK (BOLTON WANDERERS)
LANCASHIRE CLARET (BURNLEY)
LONDON FC (CHELSEA FC)
MERSEYSIDE BLUE (EVERTON)
WEST LONDON WHITE (FULHAM)
YORKSHIRE ORANGE (HULL CITY A.F.C.)
MAN BLUE (MANCHESTER CITY)
POMPY (PORTSMOUTH)
THE POTTERIES (STOKE CITY POTTERS)
WEARSIDE (SUNDERLAND A.F.C.)
NORTH EAST LONDON (TOTTENHAM HOTSPUR)
EAST LONDON (WEST HAM UNITED)
LANCASHIRE ATHLETIC (WIGAN ATHLETIC)
WOLVES (WOLVERHAMPTON WANDERERS)

LIGA BBVA

ALM ROJO/BLANCO (U.D. ALMERÍA)
GET AZUL (GETAFE C.F.S.A.D.)
MLG BLANCO/AZUL (MÁLAGA C.F.)
PAMP ROJO (C.A. OSASUNA)
GIJ ROJO/BLANCO (REAL SPORTING DE GIJÓN)
TNR AZUL/BLANCO (C.D. TENERIFE)
XRZ AZUL (C.D. XEREZ)
ZAR BLANCO/AZUL (REAL ZARAGOZA)

BUNDESLIGA

1.FC KÖLN
1.FC NÜRNBERG
1.FSV MAINZ 05
TSG 1899 HOFFENHEIM
BAYER LEVERKUSEN 1904
FC BAYERN MÜNCHEN
BORUSSIA DORTMUND
BORUSSIA M'GLADBACH
EINTRACHT FRANKFURT
FC SCHALKE 04
HAMBURGER SV
HANNOVER 96
HERTHA BERLIN BSC
SC FREIBURG
VfB STUTTGART
VfL BOCHUM 1848
VfL WOLFSBURG
WERDER BREMEN

CATALONIA
06-11-2009, 13:52
برانامه ای پچی چیزی نیومده
 که بشه خودمون آهنگ های بازی رو عوض کنیم 
 یعنی بشه آهنگ ها توی کامپیوتر و خوانندگان رو بجای آهنگ هایی که وقتی بازی رو اجرا میکنیم میزاره
بریزیم 

Spaniuly
06-11-2009, 14:04
خوب کاور نسخه US هم اومده هر کی باکیفیت بالا می خواد می تونه از لینک های زیر دانلود کنه

نسخه US با ESRB Rate

لینک دانلود عکس

نسخه UK با PEGI Info

لینک دانلود عکس

دقت کنید که کاور های فوق اورجینال و برای US و UK هستند

sima_6600
06-11-2009, 14:10
سلام من یک مشکل اساسی دارم اون هم این که تیک wite for vscyn زده شده و خاموشه ولی وقتی وارد بازی میشم و دارم بازی میکنم هنگام پاس دادن بازی کن ها یک جوری میشن نه از نظر گرافیک و سرعت.محو میشن و کلا بازی یک جوریه
خوب حالا باید چه کار کنم
دیگه کلافه شدم.
یکی کمک کنه.:2:

Toranj_mhg
06-11-2009, 14:16

سلام دوست عزیز
می خواستم ببینم منظورت از relink چیه و چه جوریه ؟ فکر کنم با برنامه ی خاصی منظورتونه ؟
مشکل من اینه که یه بر نامه ای می خوام که بشه برای بازیکنایی که قیافشون درست ساخته نشده مثل ورمالن در آرسنال یک شماره ی خاص بهش اختصاص بدم که ظاهرا یه برنامه ای واسه اینکار هست؟

sima_6600
06-11-2009, 14:19
خوب حالا باید چه کار کنم
دیگه کلافه شدم.
:2::4::32::evil2::weird::grrr:
دیگه چه طوری بگم نمیدونم

Toranj_mhg
06-11-2009, 14:30
خوب حالا باید چه کار کنم
دیگه کلافه شدم.
:2::4::32::evil2::weird::grrr:
دیگه چه طوری بگم نمیدونم
مراحل زیر رو باید طی کنید:
1) start>programs> catalyst control center> ccc advanced
2) در قسمت سمت چپ گزینه ی 3D رو انتخاب کنید
3)سپس در زیر شاخه های باز شده گزینه ی all settings رو انتخاب می کنید
4)حالا در قسمت سمت راست گزینه ی wait for vertical refresh را به سمت راست بکشید ( به سمت quality ) تا در زیر آن عبارت always on رو ببینید.
الآن دیگه اون گزینه عملا فعال شده!

keuo
06-11-2009, 14:34
بچه ها لطف میکنین لبنک برنامه سوپر استار رو بزارین ؟
چجوری باید ازش استفاده کرد ؟
مرسی ;

Spaniuly
06-11-2009, 14:34
سلام دوست عزیز
می خواستم ببینم منظورت از relink چیه و چه جوریه ؟ فکر کنم با برنامه ی خاصی منظورتونه ؟
مشکل من اینه که یه بر نامه ای می خوام که بشه برای بازیکنایی که قیافشون درست ساخته نشده مثل ورمالن در آرسنال یک شماره ی خاص بهش اختصاص بدم که ظاهرا یه برنامه ای واسه اینکار هست؟

سلام همین برنامه Pro-Evo این کار رو انجام میده کلا شما می تونید هر فیسی رو به هر شماره ای اختصاص بدید اصلا یه امکان جالب اضافه شده به این برنامه فقط کافیه فایل فیس رو دانلود کنید دیگه نیاز نیست نگران شماره کد اون باشید یا نگران این باشید که کجا باید کپی کنید هر جا دوست داشتید کپی می کنید بعد با همین برنامه Pro-Evo مستقیم همون فایل فیس یا Hair رو لود می کنید واسه هر بازیکنی که دوست دارید کلا خیلی راحت شده وارد کردن فیس دیگه نیاز نیست هیچ کار خاصی بکنید

خوب اینم Install Original برای کسانی که بازیشون توسط شرکت یا مغازه فروشنده دستکاری شده و روش تبلیغ اینا چسبوندن فقط کافیه فولدر های DirectX9c و program files رو از توی dvd برداشته و کنار این فایل ها قرار بدید و بعد شروع به نصب بازی کنید اینطوری هیچ مشکلی در نصب پچ هم نخواهند داشت کسانی که بازیشون دستکاری شده و مسیر ریجستری تغییر پیدا کرده

دانلود با حجم 4.7 مگ

Toranj_mhg
06-11-2009, 14:50
سلام همین برنامه Pro-Evo این کار رو انجام میده کلا شما می تونید هر فیسی رو به هر شماره ای اختصاص بدید اصلا یه امکان جالب اضافه شده به این برنامه فقط کافیه فایل فیس رو دانلود کنید دیگه نیاز نیست نگران شماره کد اون باشید یا نگران این باشید که کجا باید کپی کنید هر جا دوست داشتید کپی می کنید بعد با همین برنامه Pro-Evo مستقیم همون فایل فیس یا Hair رو لود می کنید واسه هر بازیکنی که دوست دارید کلا خیلی راحت شده وارد کردن فیس دیگه نیاز نیست هیچ کار خاصی بکنید

اگه اشتباه نکنم شما تو صفحه های قبل گفتی که با اجرای این برنامه مشکل داشتی ظاهرا یه سری پیش نیاز می خواد ،راستی این برنامه چند مگ هست و آیا روی xp اجرا میشه؟

sima_6600
06-11-2009, 14:50
مراحل زیر رو باید طی کنید:
1) start>programs> catalyst control center> ccc advanced
2) در قسمت سمت چپ گزینه ی 3D رو انتخاب کنید
3)سپس در زیر شاخه های باز شده گزینه ی all settings رو انتخاب می کنید
4)حالا در قسمت سمت راست گزینه ی wait for vertical refresh را به سمت راست بکشید ( به سمت quality ) تا در زیر آن عبارت always on رو ببینید.
الآن دیگه اون گزینه عملا فعال شده!
این کار رو کردم باز داخل بازی کمی این جوریه. چه کار کنم کامل درست بشه.

alone_boy
06-11-2009, 15:02
مثل اینکه کسی نیست جواب ما رو بده ؟!!!!!!!!

ArminxXx
06-11-2009, 15:10
(آخه چرا جواب نمیدین تا حالا این سومین باره که سوال میکنم:41: )
یکی بیاد جواب بده دیگه من که خسته شدم آه ه ه:19:

Spaniuly
06-11-2009, 15:15
مثل اینکه کسی نیست جواب ما رو بده ؟!!!!!!!!

جواب ما قابل نبود؟ یا ما اصولا کسی حساب نمیشیم ؟؟؟ :18:

اگه اشتباه نکنم شما تو صفحه های قبل گفتی که با اجرای این برنامه مشکل داشتی ظاهرا یه سری پیش نیاز می خواد ،راستی این برنامه چند مگ هست و آیا روی xp اجرا میشه؟

آره میشه فقط باید دات نت 3.5 نصب کنی و البته از همه مهم این یه دونه فایل هست که من این رو باس نصب می کردم که بعد نصب اجرا شد

ali_pes2008
06-11-2009, 15:16
برنامه ای نیست باهاش چمن و ادیت کنیم و نیازی به برنامه Hex Workshop Hex Editor نباشه ؟ :13::13:

ArminxXx
06-11-2009, 15:21
(آخه چرا جواب نمیدین تا حالا این هزارمین باره که سوال میکنم:41: )
درضمن این لینکای صدا که دوستان صفحه قبل گذاشتن خرابه یکی لطف کنه یه لینک درست بزاره!

آرمین جون این پچ Krauser2 رو کی آماده میکنی؟
(اگر میتونی جواب منرو هم بده:40:)

alone_boy
06-11-2009, 15:33
جواب ما قابل نبود؟ یا ما اصولا کسی حساب نمیشیم ؟؟؟ :18:

سلام
خیلی ببخشید
من سوالای زیادی پرسیدم ولی اونطور که باید و شاید جوابم رو نگرفتم

ali_pes2008
06-11-2009, 15:47
برنامه ای نیست باهاش چمن و ادیت کنیم و نیازی به برنامه Hex Workshop Hex Editor نباشه ؟ :13::13:

جواب جواب جواب :devil::devil::devil::grrr::grrr::grrr::grrr:

Spaniuly
06-11-2009, 16:15
آرمین جون این پچ Krauser2 رو کی آماده میکنی؟
(اگر میتونی جواب منرو هم بده:40:)

والا منتظرم GDB به کیت سرور اضافه بشه و همینطور حداقل یه defdat ارائه بده کونامی. پارسال از اول GDB بود توی کیت سرور امسال اصلا خبری نیست از GDB

سلام
خیلی ببخشید
من سوالای زیادی پرسیدم ولی اونطور که باید و شاید جوابم رو نگرفتم

والا سوالای شما در رابطه با مستر لیگ بود کلا این مستر لیگ نه اینکه خیلی فاز نداد به کسی خیلی پیگیر نیستن بچه ها منم خیلی به خودم تلقین کردم که شاید خوشم بیاد ولی نشد. کلا کونامی خوب یاد گرفته شعار الکی بده البته پارسال واقعا مود BAL خوب از آب در تاومد و پر طرفدار شد ولی این ML جدید خیلی ضایع اس

night lord
06-11-2009, 16:25
دوستان امکانش هست که کونامی یه پچ بده که همه این تغییرات در اون پچ داده شده باشه ؟ که نیازی به
نصب کیت سرور نباشه؟
یا اینکه حتما من باید کیت سرور نصب کنم ؟

ali_pes2008
06-11-2009, 17:02

جواب جواب جواب :devil::devil::devil::grrr::grrr::grrr::grrr:

چرا یکی جواب نمیده

ArminxXx
06-11-2009, 17:11
(آخه چرا جواب نمیدین تا حالا این هزارمین باره که سوال میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(اینقدر این رو مینویسم تا یکی جواب بده:21:)

keuo
06-11-2009, 17:30
بچه ها لطف میکنین لبنک برنامه سوپر استار رو بزارین ؟
چجوری باید ازش استفاده کرد ؟
مرسی ;

کسی نسیت جواب بده ؟

ali_pes2008
06-11-2009, 17:40
کسی نسیت جواب بده ؟

این لینک سوپر استر

یکی جواب منو بده :19::19::19::19::19::19::19::19::19:

vampyre
06-11-2009, 17:44
چند تا سوال :
1 - تو مستر لیگ چرا بعضی وقتا وقتی حتی بازی رو هم میبری اصلا پول ورودی رو بهت نمیده منظورم gate ...
2 - وقتی مثل من بارسلون رو انتخاب میکنم و مینویسه لالیگا اگه تو لالیگا قهرمان شدم بعدش چی میشه ؟
3 - تا کی نمیتونم اسپانسر رو عوض کنم ؟
4 - وفتی با بارسلون مسترلیگ رو شروع کردم حدود 217 میلیون یورو داشتم بعد از 3 - 4 بازی یهو پولم رو کم کرد و حال حاضر 92 میلیون دارم (چرا؟)
البته بگم که اینا سوالن نه مشکل
باید بگم کخ مسترلیگش محشره و سختی بازیش هم همینطور
الان تو مسترلیگ با بارسلون دومم و رئال اول ولی تو 2009 ش 5-8 گل تو اکثر بازیها میزدم اما الان . . .
ممنووون از همتون
ببخشید که زیاد شد

دوست عزیز من میخوام به اونایی که میدونم جواب بدم:
1-نمیدونم.
2-اگه از دسته 2 شروع کنی وقتی قهرمان شی میری دسته 1 ولی دیگه از دسته 1 بالاتر نمیری.
3-آخر هر فصل بسته به تیمت یه اسپانسرهایی به تیمت اضافی میشه یعنی تو اصلا تو خریدش دست نداری و خودشون اسپانسر تیمت میشن.
4-اون پولی که ازت میگیره پول حقوق بازیکنات و مربیان و اسکات و... هست.
---
1- توی قسمت ترانینگ رو هربازیکن بزنی میوتنی تایین کنی چه تمریناتی ببینه و بیشتر چه تمرینی رو داشته باشه.
مثلا یه بازیکون از جوانان 18 ساله دروازهبان میکشی بیرون و میزنی تمرین دروازه بانی بیشتر ببینه بعد یه فصل اگه بازی ببینه شاخی میشه برا خودش.
2-شما بازیکنانی رو بخر که تو لیست فروششون باشه.

Spaniuly
06-11-2009, 17:49
دوستان امکانش هست که کونامی یه پچ بده که همه این تغییرات در اون پچ داده شده باشه ؟ که نیازی به
نصب کیت سرور نباشه؟
یا اینکه حتما من باید کیت سرور نصب کنم ؟

نه امکان نداره بازی که کونامی ساخته فول لایسنس نیست ولی میشه امیدوار بود که تعداد تیم های لایسنس شده در CL افزایش پیدا کنه اون تیم های Fake که توی Other League A هست. احتمالا طی آپدیت defdat به تیم های واقعی و حاضر توی چمپیونز لیگ تبدیل بشن و امکان داره یکی دوتا هم از لالیگا لایسنس بشه مثل پارسال فقط ای کاش امسال تیم بایرن رو لایسنس می کرد به همراه چلسی و آرسنال اون وقت دیگه نور علی نور می شد

(آخه چرا جواب نمیدین تا حالا این هزارمین باره که سوال میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فکر نکنم بشه من که تا حالا نشنیدم برنامه ای هم برای این کار ندیدم حالا شاید بشه ابتکار به خرج داد و یه جوری این کارو انجام داد ولی اینکه کسی جواب نمیده به این معنی هست که کسی واقعا بلد نیست شما که انتظار نداری تمام بچه های فروم در صورت ندونستن بیان و یکی یکی بگن که نمی دونیم. کلا آرمین جان توی این فروم مطمئن باش هر کی هرچی بدونه می گه جواب ندادن به معنی ندونستن اون جمع هست. نه بی توجهی شون به یک کاربر

ali_pes2008
06-11-2009, 17:54
د ولی اینکه کسی جواب نمیده به این معنی هست که کسی واقعا بلد نیست شما که انتظار نداری تمام بچه های فروم در صورت ندونستن بیان و یکی یکی بگن که نمی دونیم. کلا آرمین جان توی این فروم مطمئن باش هر کی هرچی بدونه می گه جواب ندادن به معنی ندونستن اون جمع هست. نه بی توجهی شون به یک کاربر

krauser جان من 4-5 سوال پرسیدم ولی هیچ کدوم و جواب ندادین

ArminxXx
06-11-2009, 18:17
فکر نکنم بشه من که تا حالا نشنیدم برنامه ای هم برای این کار ندیدم حالا شاید بشه ابتکار به خرج داد و یه جوری این کارو انجام داد
اول تشکر میکنم دوم ولی وقتی فوتبالهای دستکاری شده توسط شرکت های ایرانی رو میخری بعضی از آهنگها مخصوصا اون آهنگ گزارش ورزشی (اوهوهو هوهوهوهوهو:31:) رو توش میشنوی؟! پس حتما میشه ولی با چه برنامه ای خدا میدونه؟

Behnam_o2
06-11-2009, 18:33
باید با برنامه afs explorer ببینی آهنگهای بازی تو کدوم فایله مثلآ بگیم تو dt00_e باشه . آهنگ مورد نظرتو با DkZ_Studio به adx تبدیل کن بعد تو dt00_e بگرد دنبال یکی از آهنگهای بازی شمارشو رو اسم آهنگ خودت بذار بعدشم تو کیت سرور یه فولدر به اسمdt00_e بسازو آهنگتو بذار توش. تو بازی این آهنگ میاد جای آهنگ اصلی کونامی. بذار جای آهنگ اولی که تو بازی بتونی پیداش کنی راحت.

آهنگ ها تو پوشه
dt02.img
هستند. .

pishoolii
06-11-2009, 18:53
KraUser جان تا اوونجایی که یادمه شما واسه pes2009 یه فایل آپشنی ساخته بودی که توو پوشه اصلی img خوده بازی کپیش می کردیم و تقریبا اکثر چیزارو درست می کرد... هنوز واسه 2010 آماده نشده همچین فایلییی؟:13:

malkemid
06-11-2009, 18:54
این لینک سوپر استر

یکی جواب منو بده :19::19::19::19::19::19::19::19::19:

وقتی کسی جواب نمیده یعنی کسی نمیدونه

Spaniuly
06-11-2009, 19:15
KraUser جان تا اوونجایی که یادمه شما واسه pes2009 یه فایل آپشنی ساخته بودی که توو پوشه اصلی img خوده بازی کپیش می کردیم و تقریبا اکثر چیزارو درست می کرد... هنوز واسه 2010 آماده نشده همچین فایلییی؟:13:
هنوز نه ولی به زودی آماده می کنم

adel0098711
06-11-2009, 19:18
من بعداز بازی های زیاد نظرات خودم را در باره بازی اینجام میذارم.
اشکالات بازی
1- مهم ترین اشکال بازی داوری بی نظیر است در نسخه 2009 که همگی به خاطر اخراج های بی دلیل بازیکنان از داور شاکی بودند.در این نسخه داور خیلی از صحنه هایی که صد در صد خطاست را خطا نمی گیرد (این مورد در بازی های رو در رو که خطاهای بیشتری اتفاق می افتد به وفور شاهد هستیم) و خیلی از صحنه هایی که اخراج دارد را کارت زرد میدهد یا فقط خطا می گیرد و در موارد زیادی اصلاً خطا نمی گیرد.داوری خیلی ضعیف تر از نسخه 2009 است.
2- نور جلوی دروازه که واقعاً توی ذوق می زند .این مشکل چندین بار در تایپیک مطرح شد و این نظرات داده شد
مشکل از دی وی دی شرکتی است که بازی را تهیه کرده اید
کونامی سمت نور خورشید را شبیه سازی کرده است :18:
نظر من همون مورد اول است که اشکال از دی وی دی است که چون مشاهده شده است د ردی وی دی های شرکتی مثل تکی ن هیچ مشکلی مشاهده نشده است.
مورد دوم کاملاً منتفی است چون در شب هم همون نور آزار دهنده مشاهده می شود با شدت کمتر.
به امید اینکه با پچ سایت گیمینگ اکسس مشکل حاد داوری برطرف شود.

behnammazi
06-11-2009, 19:32
کسی نمیدونه کرک پچ کو.نامی که برای بازی آنلاین هست کی میاد؟

alone_boy
06-11-2009, 19:52
دوست عزیز من میخوام به اونایی که میدونم جواب بدم:
1-نمیدونم.
2-اگه از دسته 2 شروع کنی وقتی قهرمان شی میری دسته 1 ولی دیگه از دسته 1 بالاتر نمیری.

1 - خیلی خیلی زحمت کشیدید
2 - من دیگه اونشو نمیدونم ولی تا بارسلون رو انتخاب کردم خودش گذاشت تو لالیگا (در ضمن تو جام باشگاهها هم شرکت کردم ) این یعنی دسته 1 ؟
3 - خیلی ممنون ازتون
4 - اگه دسته 1 باشم که لذت نمیده . نه ؟

5 - 1 ، 2 ، 3 ، 4 :31:

malkemid
06-11-2009, 20:33
من بعداز بازی های زیاد نظرات خودم را در باره بازی اینجام میذارم.
اشکالات بازی
1- مهم ترین اشکال بازی داوری بی نظیر است در نسخه 2009 که همگی به خاطر اخراج های بی دلیل بازیکنان از داور شاکی بودند.در این نسخه داور خیلی از صحنه هایی که صد در صد خطاست را خطا نمی گیرد (این مورد در بازی های رو در رو که خطاهای بیشتری اتفاق می افتد به وفور شاهد هستیم) و خیلی از صحنه هایی که اخراج دارد را کارت زرد میدهد یا فقط خطا می گیرد و در موارد زیادی اصلاً خطا نمی گیرد.داوری خیلی ضعیف تر از نسخه 2009 است.
2- نور جلوی دروازه که واقعاً توی ذوق می زند .این مشکل چندین بار در تایپیک مطرح شد و این نظرات داده شد
مشکل از دی وی دی شرکتی است که بازی را تهیه کرده اید
کونامی سمت نور خورشید را شبیه سازی کرده است :18:
نظر من همون مورد اول است که اشکال از دی وی دی است که چون مشاهده شده است د ردی وی دی های شرکتی مثل تکی ن هیچ مشکلی مشاهده نشده است.
مورد دوم کاملاً منتفی است چون در شب هم همون نور آزار دهنده مشاهده می شود با شدت کمتر.
به امید اینکه با پچ سایت گیمینگ اکسس مشکل حاد داوری برطرف شود.

میشه یه عکس از بازی در شب بذاری که مشکل نور داشته باشه؟!!

ArminxXx
06-11-2009, 20:41
دوستان لطفا کمک کنید...
آموزش میخوام.... آموزش Afs Explorer
هرچه سریعتر لطفا بزارید زود آموزش Afs Explorer
مهدی، حسین، آرمین ، Behnam02 ... دوستان هم اکنون نیازمند یاری سبز سبزتان هستیم فقط سریعتر.

vampyre
06-11-2009, 21:09
1 - خیلی خیلی زحمت کشیدید
2 - من دیگه اونشو نمیدونم ولی تا بارسلون رو انتخاب کردم خودش گذاشت تو لالیگا (در ضمن تو جام باشگاهها هم شرکت کردم ) این یعنی دسته 1 ؟
3 - خیلی ممنون ازتون
4 - اگه دسته 1 باشم که لذت نمیده . نه ؟

5 - 1 ، 2 ، 3 ، 4

من خودم دارم مستر لیگ رو با تیم ساختگی خودم و بازیکونای داغونه خودش میرم.شما هم که میگی تو جام باشگاه ها هستی فک کنم از دسته 1 هستی شایدم چون بارسلون رو ورداشتی اینجوری باشه.
اگه میخوای واقعا لذت ببری باید با سخت ترین حالت بازی کنی.یه تیم خودت تو ادیت بساز(اون تیمهایی که همشون کچلن otherb رو ادیت کن).بعدش برو تو مستر و بزن که بازیکونات رو تبدیل کنه به بازیکونهای داغون خودش(minanda.ivorov.ordaz و ...)بعدش که میخوای لیگ رو انتخاب کنی یکی از لیگ ها رو انتخاب کن و بعدش ادیت کن اون لیگ رو یعنی همه ی تیمهای گنده رو بیار تو لیگ 1 و بقیه ی تیمهای گنده رو هم بیار لیگ 2 و خودتم از دسته 2 شروع کن.اونوقت بهت کلی میچسبه:
1-چون پولت خیلی کمه و نمیتونی بازیکن خوب بخری بیشتر باید از جوانان استافاده کنی.
2-سطح همه ی مربیانت 1 هست.
3- بیشتر بازیهات با تیمهای گنده میوفته و تیم تو ضعیف.
.
راستی بازی رو هم بزار روی auto save که هر نتیجه ای گرفتی خودش سیو کنه تا بیشتر برای بالا رفتنت زحمت بکشی.
.اگه هم خواستی بگو من یه عکس از دسته 1 و 2 خودم برات بزارم که به همون ترتیب تیمهای گنده رو بچینی تا اونوقت طمع اصلی بازی رو بچشی.