PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

mojtaba007
20-08-2009, 00:26
که فشرده روش کار شده(یک سال) همه این جنبه ها پیشرفت کنه
عزیز جان دو ساله رو این نسخه کار شده

من همین الان به همه دوستان قول میدهم که وقتی pes 2010 را بازی کنید
احتیاج به فک بند پیدا میکنید (یعنی دهنتون باز میمونه)
من به pes 2010 اعتقاد ویژه ای دارم
که قبلا روی نسخه های 2008 و 2009 نداشتم
فقط یادمه برای نسخه 6 pes هم قبل از انتشارش اعتقاد ویژه ای داشتم

MORTAZA.2FUN
20-08-2009, 00:35
سلام دوستان عزیز
ار همه خواهش می کنم که دیگه این همه بحث نکنین و حرف و حدیث رو تموم کنین ...
این هم لینک وبدئوی که حسین جان گذاشتن اما با کیفیت بالا تر هستش همین 6 ساعت پیش ریلیز شده :دی
لطفا اینو نگاه کنین بعد نظرات خودتون رو بدین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای لینک قدیمی (که میشه همون لینک حسین جان ):

_____________________ ویرایش
ویدئو جدید از بازی با کیفیت یالا :

موفق باشید

resident_evil
20-08-2009, 00:50
این یارو که داره فیلم میگیره چرا اینقدر وول میخوره ؟! : دی

نمیشه نظر قطعی داد اما گرافیک بازی خیلی خوبه ! ولی جدا امیدوارم تور دروازه متنوع باشه : دی ! من که خیلی امیدوار که خب بشه ! واقعا دلم برا PES تنگ شده .

google_boy07
20-08-2009, 01:20
اینم لیست تیمهای موجود در بازی .......

اونایی که Bold هستن تا این لحظه لیسانس شدن .....

PES 2010 Team List

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Expect these to change, including licenses, due to the code being incomplete. Hit the jump for the full list. Licensed teams in bold.

INTERNATIONAL TEAMS

Europe 34 teams

Austria
Belgium
Bosnia And Herzegovina
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
England
Finland
France
Germany
Greece
Hungry
Ireland
Israel
Italy
Montenegro
Netherlands
Northern Ireland
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Scotland
Serbia
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
Ukraine
Wales

Africa (13 teams)

Angola
Cameroon
Cote D’Ivoire
Egypt
Ghana
Guinea
Mali
Morocco
Nigeria
Senegal
South Africa
Togo
Tunisia

The Americas (16 teams)

Canada
Costa Rica
Honduras
Mexico
Trinidad And Tobago
United States
Argentina
Bolivia
Brazil
Chile
Columbia
Ecuador
Paraguay
Peru
Uruguay
Venezuela

Asia/Oceania (16 teams)

Australia
Bahrain
China
Iran
Iraq
Japan
Kuwait
North Korea
Oman
Qatar
Saudi Arabia
South Korea
Syria
Thailand
UAE
Uzbekistan

CLUB TEAMS

English League = 19 teams - Manchester United and Liverpool licensed.
French League = 19 teams - Ligue 1 - Fully licensed
Italian League = 19 teams - Calcio - Filly licensed
Dutch League = 17 teams - Eredivisie - Fully licensed
Spanish League = 19 teams - Athletic Bilbao, Barcelona, Deportivo La Coruna, Espanyol, Athletico Madrid, Real Madrid, Real Mallorca, Sevilla, Valencia, Villarreal licensed.

Other Leagues A (56 teams)

Anderlecht
Club Brugge
Standard De Liege
Dinamo Zagreb
Slavia Praha
Sparta Praha
Brondby IF
F.C. Copenhagen
HJK Helsinki
A.E.K. Athens
Olympiakos
Panathinaikos
Marchidegna (fake name)
PAOK
Rosenborg
Huerpojauza C.F (fake name)
Wisla Krakow
SL Benfica
S.C. Braga
FC Porto
Sporting
Dinamo Bucuresti
CFR Cluj
FC Cerchizmajiu (fake name)
Ugonalce (fake name)
Alashergokh F.C. (fake name)
F.C. Kolugavinsk (fake name)
F.K. Ljemorac (fake name)
PFC Ryagzhilograd (fake name)
Lokomotiv Moscow
Spartak Moscow
Zenit St. Petersburg
Aberdeen
Celtic
Hearts
Rangers
FK Crvena Zvezda
AIK
IFK Goteborg
Hammarby Fotboll
Kalmar FF
FC Basel
A.S. Punoichongaux (fake name)
Besiktas
Fenerbahce
Galatasaray
Sivasspor
MFK Trnolevoce (fake name)
Shakhtar Donetsk
FK Metalist Kharkiv
Dynami Kyiv
Boca Juniors
River Plate
SC Internacional
PES United
WE United

Other Leagues B = 17 teams - empty

And thats that!

Any help on the fake teams appreciated!

4039
20-08-2009, 01:27
سلام دوستان عزیز
ار همه خواهش می کنم که دیگه این همه بحث نکنین و حرف و حدیث رو تموم کنین ...
این هم لینک وبدئوی که حسین جان گذاشتن اما با کیفیت بالا تر هستش همین 6 ساعت پیش ریلیز شده :دی
لطفا اینو نگاه کنین بعد نظرات خودتون رو بدین :

به جای لینک قدیمی (که میشه همون لینک حسین جان ):

_____________________ ویرایش
ویدئو جدید از بازی با کیفیت یالا :

موفق باشید

مرتضی اینکه گیم پلی من نیست .از اون گیم پلی مورد علاقه من :31: کیفیت بالا نداری ؟
این اولیو من ندیده بودم .

این یارو که داره فیلم میگیره چرا اینقدر وول میخوره ؟! : دی

نمیشه نظر قطعی داد اما گرافیک بازی خیلی خوبه ! ولی جدا امیدوارم تور دروازه متنوع باشه : دی ! من که خیلی امیدوار که خب بشه ! واقعا دلم برا PES تنگ شده .

بابا شمام پس برا خودت یه پا PES باز بودی ما خبر نداشتیم .

resident_evil
20-08-2009, 01:33
بابا شمام پس برا خودت یه پا PES باز بودی ما خبر نداشتیم .

آره بابا ! من 2008 رو رسما ترکوندمش ! دیگه دیسکش داشت نابود میشد ! کنسول هم داشت شهید میشد : دی ! ولی متاسفانه 2009 جذبم نکرد بعد هم که فیفا 09 بازی کردم و کلا pes رو گذاشتم کنار و شدیدا منتظر 2010 هستم ! من کلا فقط فیفا 09 رو بازی کردم قبل ازون فقط pes ! البته به نظر من بهترین نسخه همون pes 6 بود که خیلی عالی بود .

4039
20-08-2009, 01:36
انصافا بعضی از انیمیشن های دویدن عوض شده .خوب دقت کنین . انیمیشن تکلها هم عوض شده . همینطور فیزیک و اینرسی توپ.

4039
20-08-2009, 01:41
آره بابا ! من 2008 رو رسما ترکوندمش ! دیگه دیسکش داشت نابود میشد ! کنسول هم داشت شهید میشد : دی ! ولی متاسفانه 2009 جذبم نکرد بعد هم که فیفا 09 بازی کردم و کلا pes رو گذاشتم کنار و شدیدا منتظر 2010 هستم ! من کلا فقط فیفا 09 رو بازی کردم قبل ازون فقط pes ! البته به نظر من بهترین نسخه همون pes 6 بود که خیلی عالی بود .

شما نوید خان هستی بله ؟
اینجور که میگی پس زندگیتو پای PES گذاشتی .( اینجوری حرف میزنم یه وقت ناراحت نشین ).خوبه دلگرم شدیم یکی از مدیرا از خودمونه .

mohammad_87
20-08-2009, 01:50
ذکر چند نکته در رابطه با آخرین ویدیوها:
1.صفحه لودینگ ورود به بازی هونطور که صحبتش شده بود دارای انیمیشن زیبایی هست(ورود بازیکنان به زمین از راهرو) که اگه زمان لود رو زیاد نکنه خیلی خوبه هرچند چند ثانیه بیشتر نیست.
2.در طول بازی من اصلا ندیدم که تیم کامپیوتر(آلمان)تنظیمات مربوط به game plan control و match A/D levels رو که کنار اسم بازیکنان قرار داره رو تغییر بده و مدام روی حالت نرمال قرار داشت (برعکس 2009 که مدام تغییر می داد)که می تونه دو حالت داشته باشه:1.یا هنوز کد مربوطه وارد نشده.2.یا با استفاده از کارتها نیازی به تغییر اون نداشته(که بعیده)
3.تبلیغات کنار زمین و داخل راهرو فقط با نام کونامی و آرم pes وجود دارن(تا اونجا که من دیدم) که نود درصد اونها در بازی اصلی با تبلیغات اصلی جایگزین می شوند و شاید در راهروها با آرم باشگاه میزبان جایگزین بشن.
فعلا تا اینجا که برا من لود شده همین ها رو متوجه شدم...

MORTAZA.2FUN
20-08-2009, 01:58
مرتضی اینکه گیم پلی من نیست .از اون گیم پلی مورد علاقه من :31: کیفیت بالا نداری ؟
این اولیو من ندیده بودم .
حق با شماست حسین جان یه اشتباه کوچیک پیش اومد :دی من خودم بعدا متوجه شدم چون خیلی به ماله شما شبیه بو اشتباه کردم ...
اما تا این لحظه که چیزی پیدا نکردم و اگه چیزه جدیدی باشه حتما می ذارم .

B3HZ@D
20-08-2009, 02:05
دوستانی که میگفتن بازی خیلی سریعه اگه امشب بازی منچستر رو دیده باشن و به بازی دقت کرده باشن میفهمن که سرعت بازی در اون حدی که دوستان میگن نیست
من امشب با دقت تمام بازی منچستر و بارنلی رو نگاه کردم و توی ذهنم یک سری مقایسه با سرعت بازی توی تریلرهای عرضه شده کردم و سرعت توپ توی پاس دادن ها و سانتر ها و همچنین دویدن بازیکنان کردم و دیدم که سرعت بازی حالت خوبی داره و اون طوری که دوستان میگن زیاده نیست اگه سرعت بازی بیشتر باشه که هنوز یک کمی هست (البته توی تریلرها) به نظر من اختلاف کمی با سرعت فوتبال واقعی داره

mohsen.rajabi
20-08-2009, 05:47

کونامی اعلان کرده که pes 2010 برای ps3 pc 360 در تاریخ 22 اکتبر امسال به بازار ارایه خواهد شد. در حالیکه نسخه های ps2 و psp بازی پنجم نوامبر و نسخه wii در تاریخ نوزدهم نوامبر منتشر خواهند شد.

امروز معلوم شد که نسخه های ps3 pc 360 بازی از گردش 360 درجه بازیکان ها (به جای کنترل به صورت هشت جهته ) به همراه پیشرفته ترین گرافیک در سری بازیهای pes تا به کنون پشتیبانی خواهد کرد.

کونامی همچنین تلاش کرده تا تعداد لیسانس ها بازی را در هر دو بخش ملی و باشگاهی افزایش دهد. در بخش ملی می توان از تیم های انگلیس فرانسه ایتالیا اسپانیا هلند برزیل آرژانتين و به همراه المان که به تازگی اضافه شده اشاره کرد.

در بخش باشگاهی نیز بازی شامل لیگهایی همچون uefa champions و uefa europe است.البته کونامی همچنان در حال مذاکره با تیم های بیشتر برای لیسانس کردن انها در لیگ های فوق میباشد.تیم هایی همچون manchester united و juventus و real madrid تا به کنون اعلان شده اند در حالیکه تیم های بیشتر در هفته های اتی مشخص خواهند شد.

منبع:

MHSou
20-08-2009, 06:03

کونامی اعلان کرده که pes 2010 برای ps3 pc 360 در تاریخ 22 اکتبر امسال به بازار ارایه خواهد شد. در حالیکه نسخه های ps2 و psp بازی پنجم نوامبر و نسخه wii در تاریخ نوزدهم نوامبر منتشر خواهند شد.

امروز معلوم شد که نسخه های ps3 pc 360 بازی از گردش 360 درجه بازیکان ها (به جای کنترل به صورت هشت جهته ) به همراه پیشرفته ترین گرافیک در سری بازیهای pes تا به کنون پشتیبانی خواهد کرد.

کونامی همچنین تلاش کرده تا تعداد لیسانس ها بازی را در هر دو بخش ملی و باشگاهی افزایش دهد. در بخش ملی می توان از تیم های انگلیس فرانسه ایتالیا اسپانیا هلند برزیل آرژانتين و به همراه المان که به تازگی اضافه شده اشاره کرد.

در بخش باشگاهی نیز بازی شامل لیگهایی همچون uefa champions و uefa europe است.البته کونامی همچنان در حال مذاکره با تیم های بیشتر برای لیسانس کردن انها در لیگ های فوق میباشد.تیم هایی همچون manchester united و juventus و real madrid تا به کنون اعلان شده اند در حالیکه تیم های بیشتر در هفته های اتی مشخص خواهند شد.

منبع:

سلام؛

نمیخوام دعوا راه بندازم ولی PES PC که با کنسول فرق داره نوش جونتون.

Masoud King
20-08-2009, 06:19
شما نوید خان هستی بله ؟
اینجور که میگی پس زندگیتو پای PES گذاشتی .( اینجوری حرف میزنم یه وقت ناراحت نشین ).خوبه دلگرم شدیم یکی از مدیرا از خودمونه .
مدیرا و همکارا همگی خودی هستن ;)
اینجا غیر خودی نداریم!
ولی یه سری اختلاف سلیقه ها وجود دارن که اجتناب ناپذیرن!
ما از خدامونم هست که PES 2010 یه چیز درست درمون باشه تا بلکه از دست این FIFA PC خلاص بشیم :دی
ولی من یه چیز دیگه تو ذهنم تصور کرده بودم که به نظرم اونطور که تصور کرده بودم نبود!
همشم تقصیر شما بود که هی میگفتین فلانی گفته بازی اینطوریه و اونطوریه و ما رو اغفال کردین :دی وباعث شد انتظارمون از بازی خیلی بره بالا!
خلاصه امیدوارم این نسخه از PES خیلی خوب باشه تا همه ازش لذت ببریم!
( البته این نوید اول گمرا بود و وقتی فیفا بازی کرد به راه راست هدایت شد : دی : دی)

Amin
20-08-2009, 07:08
کونامی اعلان کرده که pes 2010 برای ps3 pc 360 در تاریخ 22 اکتبر امسال به بازار ارایه خواهد شد...

منبع:

البته زمان انتشار بازی کاملا قابل حدس بود
سالهاست بازی اواخر ماه اکتبر منتشر شده و میشه

bbp
20-08-2009, 07:38
سلام؛

نمیخوام دعوا راه بندازم ولی PES PC که با کنسول فرق داره نوش جونتون.

اين چه طرز صحبت كردنه دوست عزيز؟؟!!!! :41:

يكي به شما بگه آشغالترين و چرت ترين بازي فوتبال جهان نوش جونتون خوشحال ميشيد؟

4039
20-08-2009, 08:45
مدیرا و همکارا همگی خودی هستن ;)
اینجا غیر خودی نداریم!
ولی یه سری اختلاف سلیقه ها وجود دارن که اجتناب ناپذیرن!
ما از خدامونم هست که PES 2010 یه چیز درست درمون باشه تا بلکه از دست این FIFA PC خلاص بشیم :دی
ولی من یه چیز دیگه تو ذهنم تصور کرده بودم که به نظرم اونطور که تصور کرده بودم نبود!
همشم تقصیر شما بود که هی میگفتین فلانی گفته بازی اینطوریه و اونطوریه و ما رو اغفال کردین :دی وباعث شد انتظارمون از بازی خیلی بره بالا!
خلاصه امیدوارم این نسخه از PES خیلی خوب باشه تا همه ازش لذت ببریم!
( البته این نوید اول گمرا بود و وقتی فیفا بازی کرد به راه راست هدایت شد : دی : دی)
البته مسعود جان من منظور خاصی نداشتم اینکه گفتم یکی از مدیرا از خودمونه منظورم این بود که درمورد بازی با ما هم عقیدن . وگرنه مهم تر از بازی رفتار و مرام آدماست که خدارو شکر گذشت زمان به من ثابت کرده این مساله در مدیران و بیشتر کاربرایی که اینجا میشناسمشون وجود داره .
درمورد بازی با توجه به تبلیغاتی که امسال کونامی توی بخش انیمیشن ها و موشن کپچر داشت تقریبا همه از جمله خودم این تصور درشون شکل گرفته بود که انیمیشن ها و کلا اجرای بازی توی این نسخه شباهت زیادی به فیفا خواهد داشت غافل از اینکه EA چند ساله که این مقوله رو شروع کرده و به قول ROMELL خان هر سال داره دامنشو وسیع تر میکنه .اما همینکه این نهضت تغییر ساختار کهنه انیمیشنهای بازی امسال استارت زده شد , حقیقتا تحسین برانگیز و امیدوار کنندست هرچند این کار زودتر از اینها باید شروع میشد.
به هر شکل حرکات بازیکنان بخشی از بازی هستند و ما نباید فقط بر اساس اونا درمورد بازی قضاوت کنیم ما میبینیم کونامی امسال بخش های دیگه بازیو بدون اغراق خیلی توسعه داده که این مساله شدیدا مورد توجه اکثر قریب به اتفاق کارشناسان سایتهای معتبر بازی قرار گرفته .من توی این چند روزه نظرات اکثر اونا رو خوندم بعد از آخرین پلی تستی که اخیرا از این بازی داشتند اظهار کرده بودن که امسال مجددا رقابت تنگاتنگی بین این دو رقیب دیرینه شکل خواهد گرفت که این مساله قوت قلب زیادی به من و خیلی از گیمرهای طرفدار این بازی داده .

google_boy07
20-08-2009, 09:24
Seabass در کنفرانس کونامی در نمایشگاه CG

Seabass spoke about PES 2010 at the Konami conference at Cologne, and heres what G4TV had to say about his segment:

Finally, it was time for the demonstration of Pro Evolution 2010 for the PlayStation 3, Xbox 360, and PC. Returning to Germany for the first time in three years is series creator from PES Productions, Shingo “Seabass” Takatsuka. Fans of the series know that PES (Winning Eleven for purists) has had a rough time moving into the latest generation of consoles and for the last few years, EA Sports’ FIFA has trumped as soccer fans’ favorite footie title in many different ways.

Seabass revealed that the team started the development of PES 2010 with keeping three things in mind – listening, learning and improving. This year, Seabass explained they listened to the European audience that played the demo of the title. One example of improvement he gave was new moves; PES 2010 will see an additional 300 movements and individual feint moves. A frustration he heard from users was that in controlling the ball keeper, you could only move the player in 8 directions. This is no longer the case; now, you can move in all directions freely with the controller. Due to the fact that fans want more realism from PES, the team now allows players to set formations, use play style cards, and tweak things such as support range, and attacking style by adjusting sliders, which as Seabass explained, will allow the player to feel like the team manager.

.................................................. .................................................. ............
پیش نمایش PES2010 در نمایشگاه GC در روز اول

PES 2010 At Gamescom - Day 1 Review

Wow, what a day! Plenty of video, plenty of negativity, plenty of positivity. As you would expect really. After a long look at the boards, we give our thoughts on what first day of Gamescom brought the PES community.

It’s been difficult for me on so many levels today. I’ve watched boards get overrun with the usual negativity that follows PES these days, the two have become synonymous with one another. What I’ve found though is that much of it is rash judgement, and what tends to happen is that as the day goes on people start to take everything in and formulate a more considered opinion.

Animations have been the hot talking point, and while key movements are worryingly familiar, the difference from this year to last year is profound. Unfortunately, thats a comparison that doesn’t sit well with everyone - understandably. When me and Suff sat in front of Jon Murphy back in June he asked us what the one thing we would like to pass onto the development. I said ‘its all about the animations’. Jon, along with press releases before him, confirmed much work will be done in this field, and to expect a game that moved realistically and convincingly. Whilst there is improvement, the impact of such things have been lost in translation.

Then there’s the worryingly consistent feedback we’ve been getting from press at the event, stating response times are extremely poor, with the instant movement PES is known for non-existent. That, along with glitches, seem to be leaving most testers with a bad taste in their mouths.

All this would worry most, but I stand by my commitment to believing that PES 2010 will be a game to remember. Not crazy blinded loyalty, but more a look to the response and playtest reports compiled days before the event. After all this talk of PES 2010 not being up to standard, we can’t dismiss previews from Eurogamer, IGN, GameSpot etc etc this week. All the big sites spoke of surprise and enjoyment at playing the latest code, after been very skeptical after their initial hands-on in June.

Then there’s the reports from PESFan that the code on show floor is behind the code they have, perhaps eradicating fears of glitches and poor response times. And while that’s reassuring, it’s concerning to think how the public will respond to the code in the coming days. Surely an inferior code is the last thing you want people to see? Clearly Konami haven’t thought this one through.

But criticisms aside, the one thing that shines above everything has to be the visuals. While it’s been dragged into the background by gameplay issues (rightly so), I didn’t want to simply dismiss it altogether. Revolution is a big word, perhaps a word ourselves and Konami should think twice before using freely, but you can use it to describe what Seabass and co have achieved this year in the front end.

If Konami do iron out these bugs and keep their word on animations and fluidity - that coupled with the gorgeous graphics will surely make PES 2010 a winner.

Pop back tomorrow for more from Gamescom, including the much anticipated Seabass interview!
.................................................. ........
ویدیو با کیفیت از بازی .....................

.................................................. ...........
گزارش PESFAN در مورد مستر لیگ ......قسمت دوم ....

.................................................. ......................

4039
20-08-2009, 09:32
دوستانی که میگفتن بازی خیلی سریعه اگه امشب بازی منچستر رو دیده باشن و به بازی دقت کرده باشن میفهمن که سرعت بازی در اون حدی که دوستان میگن نیست
من امشب با دقت تمام بازی منچستر و بارنلی رو نگاه کردم و توی ذهنم یک سری مقایسه با سرعت بازی توی تریلرهای عرضه شده کردم و سرعت توپ توی پاس دادن ها و سانتر ها و همچنین دویدن بازیکنان کردم و دیدم که سرعت بازی حالت خوبی داره و اون طوری که دوستان میگن زیاده نیست اگه سرعت بازی بیشتر باشه که هنوز یک کمی هست (البته توی تریلرها) به نظر من اختلاف کمی با سرعت فوتبال واقعی داره

بهزاد جان سرعت زیاد اون ویدئوهایی که شما دیدی به خاطر نوع فیلمبرداریشه شما این ویدئو رو تماشا کن سرعتش خیلی نرمال و عادیه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wtopic%2Ephp%3Ff%3D9%26t%3D103%26start%3D880&feature=player_embedded

Elendil1
20-08-2009, 10:23
سلام ، این ویدیو رو هم ببنید ، گیم پلی هست و با کیفیت خیلی خوب ، (نظرات بیننده هاش رو هم بخونین).

irmpmn
20-08-2009, 10:34
دوستان یکی متن ها رو ترجمه کنه ببینیم چه اتفاقات جدیدی افتاده ... فعلا که همه چی به جز مسترلیگ و گرافیک بازی تکراری بوده ... و البته لیسانس شدن استادیوم الدترافورد !
لیسانس شدن تیما مثل پارسال بوده و فرقی نکرده

4039
20-08-2009, 11:24
ویدیو با کیفیت از بازی .....................

من این ویدئو رو چند بار تماشا کردم علارغم اینکه از روی صفحه مانیتور گرفته شده اما کیفیتش خیلی خوبه و سایز تصویر بزرگ .
از روی این ویدئو تا حد زیادی میشه حرکاتو تشخیص داد .همونطوریکه گفتم من این ویدئو رو چند بار نگاه کردم .این انیمیشن های جدیدو توش تشخیص دادم :
-یک انیمیشن جدید دویدن
- حداقل دو نوع انیمیشن جدید راه رفتن .
- 2 یا اگه اشتباه نکنم سه نوع انیمیشن جدید پاس دادن که یکیش با بیرون پا بود .
- یک انیمیشن جدید استپ کردن و کنترل توپ
- یک انیمیشن جدید چرخیدن
- یک انیمیشن جدید هد زدن
- انیمیشن جدید حرکت و ضربه به توپ که توی این حرکت توپ فاصله زیادی با بازیکن میگیره .

اما بعضی از حرکات خشک و ربات مانند نسخه قبلی هنوز توش دیده میشه .بطور کل من سه نوع انیمیشن توی این کلیپ ویدئویی و در واقع توی این ساخت 70-80 درصدی بازی دیدم :
یک دسته حرکات عادی مربوط به نسخه قبل .یک دسته حرکات خشک و نه چندان جالب نسخه قبل مثل دویدن های مسخره که بازیکن موقع دویدن قوز میکنه ( این دو بخش بیشتر انیمیشن ها رو شامل میشه )و یک سری انیمیشن های جدید که بعضیاش جدا قشنگ و طبیعی هستن .
یک نکته هم به ذهنم رسید من فکر میکنم کونامی توی این نمایشگاه اقدام به بازخورد گیری از گیمرها میکنه یعنی عکس العملشونو بررسی میکنه و احتمالا به اصلاح نکات ضعف بازی اقدام میکنه ( البته این نظر شخصی من بود و ممکنه اینطور نباشه ) .

farryad
20-08-2009, 11:28
مصاحبه seabass با وبسايت اسپانيايي meristation

Are you aware of the social importance that is your game?

The truth is that at first it was a product designed for Japan, designed for Japanese users. However, the franchise has gained fame and prestige, and has not stopped growing and is very well received in Europe. We are very proud to have been able to reach fans in Europe.

What version of the graphics engine is being used this season?

I could not say specifically, but basically I would say that we have been improving year after year from the previous base, polishing all the technical aspects to achieve a better visual finish. In particular, improving PES 2010 much has been witnessed in the 2009 delivery, but we still need to get graphical look forward to achieving perfection. There are some aspects that can still continue to operate and which will continue to work.

In the beta PES 2010 can be seen significant improvements in aspects such as facial textures or lighting. What other elements have been improved for this release?

Yes, it certainly has improved textures and lighting. . Without doubt, what you see onscreen fights much better than in earlier generations, but there is something more important than this: its optimization. Everything has been improved and adapted to avoid any slowdowns or drops in frame rate. This is undoubtedly the greatest achievement.

A playable level, will notice major differences?

Let's see an example in basic aspects of the game in PES 2009, if you played a Barcelona-Real Madrid, it is likely that the match ends in a tie at 5. However, in the same PES 2010 Barcelona-Real Madrid are likely to end in a tie, but with a score of 1-1 or even 0-0. In PES 2010 the gameplay has been adjusted for everything to be more strategic.

How does the system of letters? Do not slow down too much the start of the games, and unbalance the evolution of the encounter?

The cards themselves do not affect the statistics of players, so in that aspect does not make improvements on a computer unjust. It is more a question of how that player reacts, ie what in real life would be her personal style of play, their individualities. True, it may slow the onset of the matches if investing in the organization long after, but we designed it to prevent it as if it were a manager, with a bar to determine if the player acts in offensive or defensive. Freedom with these letters will have to modify the behavior of a player, for example, if in fact usually borne by the banda, you change your mind and come closer to the center. We are free to shape the team to our whim.

Each year, a number of players who are more empowered than others. Who will be in the delivery of this year?

Messi, for example. But it's that good in real life! Speaking seriously, the fact is that PES 2009 had players who were no more power than others, the problem was that the defenses were not able to stop them, such as Messi, who was just like in real life. However, PES 2010 defenses are different, more railroads, capable of stopping players like Messi. Everything is in the hands of the tactical approach to the user who wants his team.

So is there any player that highlights over the others?

Adriano. In reality it is destabilizing, but it is also very impulsive. However, the game does not have that system to differentiate the personality leaps, so we see Hadrian as in real life at its best version.

Are you working to improve the online modes?

We believe that this year's online gaming system is much higher, and that the players do not jump around the screen. We have big things like a strong online community and also the Champions League online, that is pure excitement to get to the advanced rounds. Unfortunately, in recent years Spain was a territory with which we had enough problems for the online in other countries, was much better the game. However, this year will improve in Spain. I can see on the closed beta for that will have online, which will come as details are finalized with the companies.

How about FIFA?

In my opinion, FIFA is doing a great job, and have a couple of years offering great games, earning a reputation. But I think you are blinded with ideas that are not the pure essence of football. My impression is that this year will be at our best football experience level, and recover the reputation that we have lost slightly in recent years.

Do you think this will be the year of PES?

Without a doubt. Among other things, so we add in the defense area, an area that had long been wanting to introduce and which has finally been possible. I have great confidence in PES 2010! ”

به گفته ايشون امسال بدون شك سال pes است.
البته به گفته ايشون!

Spaniuly
20-08-2009, 11:54
متاسفانه فکر کنم امسال هم PES 2010 نتونه به خوبیه FIFA 10 باشه گرافیک بازی کوچکترین تغییری نکرده البته گیم پلی تا حد زیادی بهبود پیدا کرده ولی خوب باز هم به خوبی گیم پلی فیفا 10 نیست البته من چون گیم پلی هر دو رو دیدم این اظهار نظر می کنم چون فعلا باید منتظر کار تکمیل شده باشیم احتمال ناقص بودن هر دو زیاده. ولی چیز آزار دهنده PES همون شادی بعد از گل فوق العاده یخ بازیکنان هست که خیلی بی تفاوت پشت به دوربین می دون که دقیقا توی قبلی هم بود این مسئله. نکته قابل توجه توی PES 2010 حرکت های زیبای بازیکنان در حین دریافت توپ بود بسیار زیباتر و بهتر شده که باعث می شه بازی حرفه ای تر بشه نحوه حمل توپ هم خیلی بهتر شده مثل قبل حرکت یکنواخت و ماشینی نداشتن بازیکنان درست عین یک روبات که با سرعت ثابت می دویدن نیست و بازیکنان در هنگام حمل توپ مثل واقعیت دچار افت و خیز هستند و استارت زدن هاشون در حین حمل توپ بسیار واقع گرایانه شده که اینها همگی در بالا رفتن نمره PES 2010 نسبت به ورژن قبلیش تاثیر خواهد داشت اما اینکه می گم نمره PES 2010 به فیفا 10 نخواهد رسید منطقی هست چون یک مود جدید به فیفا اضافه شده که درست عین مود BAL هست که باعث میشه فیفا نسبت به PES این کم و کسری رو هم نداشته باشه و از لحاظ گیم پلی و فیزیک بازیکنان بسیار طبیعی کار شده که این احتمال میره رقابت تنگاتنگی در مورد نمره نهایی این دو بازی صورت بگیره فقط امیدوارم بتونیم از هر دو بازی لذت ببریم. حتی امیدواری هایی هم برای فیفا کارنت ایجاد شده که باید منظر موند و دید که آیا فیفا کارنت می تونه کاری کنه که PC بازها PES رو ول کنند و برن به طرفش یا نه. پارسال که فیفا کارنت نتونست باعث بشه من به طرفش برم و PES رو ترجیح دادم. امیدوارم هر دو بازی تا حد زیادی پیشرفت داشته باشن تا بعد از مدت ها بتونیم از 2 بازی لذت ببریم.

joey jordison
20-08-2009, 12:42
گرافیک بازی کوچکترین تغییری نکرده
منظور گرافیک PES 2010 بود؟
به نظر من امسال صرف نظر از لیسانس!
تنها برتری فیفا به Pes همین تعداد بیشتر انیمیشنها خواهد بود و خوب چیز طبیعی هست چون 3 سال دارن روش کار میکنن و کونامی همین که امسال شروع به موشن کپچر کردن کرد خودش نوید این رو میده که هر سال تفاوتهای زیادی را خواهیم دید!

Spaniuly
20-08-2009, 13:01
منظور گرافیک PES 2010 بود؟
به نظر من امسال صرف نظر از لیسانس!
تنها برتری فیفا به Pes همین تعداد بیشتر انیمیشنها خواهد بود و خوب چیز طبیعی هست چون 3 سال دارن روش کار میکنن و کونامی همین که امسال شروع به موشن کپچر کردن کرد خودش نوید این رو میده که هر سال تفاوتهای زیادی را خواهیم دید!

من عرض کردم گرافیک تغییر نکرده. نگفتم انیمیشن اضافه نشده چیزهای جالبی اضافه شده حرکات بدن نحوه حمل توپ جدید اینا جزو گرافیک نیستند که اینا جزو گیم پلی بازی هستند اضافه شدن انیمیشن های جدید ربطی به گرافیک بازی نداره به گیم پلی ربط داره یعنی سیستمی که شما الان باهاش PES 2009 بازی میکنید می تونید 2010 رو هم بازی کنید. موتور گرافیکی مشخصا همونه. و نمای ظاهری بازی همون 2009 هست. البته توی فیفا 10 هم موتور بازی تغییر نکرده و همون سیستم که باهاش میشه فیفا090 رو اجرا کرد. فیفا 10 رو هم اجرا می کنه. ولی خداییش گیم پلی PES خیلی تمیز و باحال شده. واقعا کار کردن فقط امیدوارم باگ های گرافیکیش برطرف بشه که تا بازی عرضه نشه نمیشه فهمید این مسئله رو. 100 تا تریلر هم ببینیم نمی تونیم بگیم باگ هاش رفع شده یا نه. منظورم از باگ گرافیکی فرو رفتن دست و پای بازیکنان توی هم دیگه اس حتی یه عکس دارم میناندا با پاش توپ رو کامل به سیخ کشیده یه ریپلای داشتم بازیکن شوت کرد از تو شکم مدافع رد شد و اونطرف افتاد زمین توپ

farryad
20-08-2009, 13:04
usian bolt ركورد دار دوي صد متر طرفدار بازي pes

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Speaking to BBC Radio5 Live ahead of the 200m final at the World Athletics Championship in Berlin tomorrow, Bolt was asked if he’d chance to get out and see any of the city.
“I’m not one for sightseeing,” he confessed. “I prefer to stay in, chill out and play video games.”
When asked what he was currently playing, Bolt claimed: “Right now I like Pro Evolution football game and Call of Duty.”

pedramgolchin
20-08-2009, 13:24
میشه یکی بگه نسخه پی سی چه فرقی با کنسول داره امسال ؟؟
یعنی اینم شد مثله فیفا که روی پی سی فرق داره؟

Spaniuly
20-08-2009, 13:42
یعنی اینم شد مثله فیفا که روی پی سی فرق داره؟

خیر دوست عزیز کی چنین حرفی زده PES نسخه PC و XBOX360 و PS3 هر سه بهترین کیفیت رو دارند و نکست جنریشن هستند و یکسان هستند هر سه

4039
20-08-2009, 13:45
بچه ها هیچ میدونستین تا الان حدود 300 حرکت و انیمیشن جدید به بازی اضافه شده .اینو سیباس توی کنفرانس دیروز گفته بود :

PES 2010 will see an additional 300 movements and individual feint moves.

من اول شک کردم رفتم از بقیه پرسیدم گفتن درسته تا الان این تعداد اضافه شده .میگم چطوریه که اصلا به چشم نمیاد این تعداد ؟
راستی آدام یک تاپیک باز کرده و بازخورد گیمرها رو داره میگیره اگه عیب و ایراد بزرگی توی این ویدئو گیم پلی هایی که دیدین وجود داره بگید من اونجا بزارم . من مطمئنم کونامی به این بازخورها و فید بک ها توجه داره .
بعضی از ایراداتی که کاربرا گرفتن ایناست : مثلا توی بخش انیمیشن گفتن کونامی توی این بخش خوب کار کرده امابعضی از انیمیشن های دویدن هنوز اصلا خوب نیست و گفتن نوع دویدن baywatch که حرکت مسخره ایه کلا باید حذف بشه یا گفتن داور هنوز خیلی کارت زرد میده و چیزای دیگه .

joey jordison
20-08-2009, 13:47
من عرض کردم گرافیک تغییر نکرده. نگفتم انیمیشن اضافه نشده چیزهای جالبی اضافه شده حرکات بدن نحوه حمل توپ جدید اینا جزو گرافیک نیستند که اینا جزو گیم پلی بازی هستند اضافه شدن انیمیشن های جدید ربطی به گرافیک بازی نداره به گیم پلی ربط داره یعنی سیستمی که شما الان باهاش PES 2009 بازی میکنید می تونید 2010 رو هم بازی کنید. موتور گرافیکی مشخصا همونه. و نمای ظاهری بازی همون 2009 هست. البته توی فیفا 10 هم موتور بازی تغییر نکرده و همون سیستم که باهاش میشه فیفا090 رو اجرا کرد. فیفا 10 رو هم اجرا می کنه. ولی خداییش گیم پلی PES خیلی تمیز و باحال شده. واقعا کار کردن فقط امیدوارم باگ های گرافیکیش برطرف بشه که تا بازی عرضه نشه نمیشه فهمید این مسئله رو. 100 تا تریلر هم ببینیم نمی تونیم بگیم باگ هاش رفع شده یا نه. منظورم از باگ گرافیکی فرو رفتن دست و پای بازیکنان توی هم دیگه اس حتی یه عکس دارم میناندا با پاش توپ رو کامل به سیخ کشیده یه ریپلای داشتم بازیکن شوت کرد از تو شکم مدافع رد شد و اونطرف افتاد زمین توپ
اتفاقا گرافیک بصری بازی به شدت تقویت شده و کاملا در حد بازیهای NextGen شده!چیزی که سالهای قبلی نبود من کاری با گیم پلی ندارم ولی رنگ پردازی و نورپردازی و بافتها بهبود سراعت فریم طراحی فوقالعاده صورت بازیکنها و استفاده امسال از تکسچرهای پوستی و جزئیات زمین مسابقه کاملا نشان میده گرافیک فراتر از حد انتظارات بود!!!

4039
20-08-2009, 13:53
آرمین جان احتمالا شما در جریان اخبار گذشته نبودی چند وقت پیش توی اخبار داشتیم که امسال کونامی موتور گرافیکی بازیو عوض کرده و از موتور جدید توی این نسخه استفاده کرده .

SA3EDLORD
20-08-2009, 14:03
آرمین جان احتمالا شما در جریان اخبار گذشته نبودی چند وقت پیش توی اخبار داشتیم که امسال کونامی موتور گرافیکی بازیو عوض کرده و از موتور جدید توی این نسخه استفاده کرده .
یعنی چیییییی؟ بهتر شده یا بدتر.:18:
کی این بازی به بازار میاد.

UP-SNAKE
20-08-2009, 14:07
من که يه ويدئو از gamersyde ديدم واقعاً ناميد کننده بود اينهمه تعريف و تمجيد واسه اين بود؟ به جز گرافيک که هيچ چيز ديگش خوب نبود

donya_pes
20-08-2009, 14:25
اقا این که میگفتن خبرهای جدید در مورد لیسانس و این حرفا این که هیچ فرقی با پارسال نکرده حتی بایرن هم باز نیست

4039
20-08-2009, 14:26
من که يه ويدئو از gamersyde ديدم واقعاً ناميد کننده بود اينهمه تعريف و تمجيد واسه اين بود؟ به جز گرافيک که هيچ چيز ديگش خوب نبود

من بارها توی صفحات قبل گفتم به اون ویدئو استناد نکنید AI توی اون در ضعیف ترین وضعیت قرار داره .
شما یکی از این دو مورد را ببین :(اولی کیفیتش بالاتره )

یا این

Konami_Pc
20-08-2009, 15:02
از گیم پلی های جدید اسکیرن شات ندادن بیرون اگه هستش بزارید لطفا با دیال که نمیشه تصویری دید

Spaniuly
20-08-2009, 15:14
کلا بازی پیشرفت داشته ولی انصافا نه تا اون حدی که معجزه گر باشه مد شده تازگیا قبل اینکه بازی بیاد بیرون بد جوری دور برمی دارن و مانور می دن که یه معجزه در پیش روست. بله بازی گرافیک خوبی داره قبلا هم داشت. بخصوص انیمیشن های جدید حسابی بازی رو بهبود دادن. البته من نمی دونم شما چجوری با دیدن تریلر متوجه نور پردازی شدید هیچ کدوم از تریلر ها کیفیت درست حسابی ندارن حالا چجوری باید از این تریلر ها به کیفیت نورپردازی پی برد واقعا چشم های تیز و قوی می خواد که شکر خدا منم ازش محرومم :دی

d_a_n_t_e
20-08-2009, 15:17
حسین جان من این دو ویدئو ایی که گذاشتی به همراه یه ویدیو دیگه دانلود کردم و واقعا از هوش مصنوعی و گیم پلی بازی لذت بردم ولی چیزی که ناامیدم کرد دیدن بعضی انیمیشن های بد نسخه قبل بود البته انیمیشن های جدید واقعا لذت بخش بود در کل بی صبرانه منتظر اومدن این نسخه هستم

راستی توی ویدئو دومی(آلمان و فرانسه) بعد از اینکه دروازهبان پنالتی رو گرفت و دو بازیکن اومدن که ازش تشکر کنن دومی دستش از توی شکم دروازهبان رد شد اگه این مسئله رو توی تاپیک عنوان کنی خوب میشه

B3HZ@D
20-08-2009, 15:31
ارمین خان مثل این که شما به تریلرها دقت نکردی
همه روی این نکته تاکید دارن که بازی توی هیچ چیزی پیشرفت نکرده باشه توی گرافیک پیشرفت داشته
بعد شما میگی گرافیک تغییری نکرده...

نسخه pc هیچ فرقی با نسخه های کنسول نداره....همگی نکست هستن

amin 2010
20-08-2009, 15:33
اقا این کونامی دیوونه هست؟؟؟چرا مثل بچه ی ادم یه تریلر درست و درمان با کیفیت بالا (مثل فیفا) نمی ده تا خیال همه رو راحت کنه؟راستی یه سوال این حرکت 360درجه توی بازی محسوس هست یا نه؟

JUSTIN11
20-08-2009, 15:36
اقا این کونامی دیوونه هست؟؟؟چرا مثل بچه ی ادم یه تریلر درست و درمان با کیفیت بالا (مثل فیفا) نمی ده تا خیال همه رو راحت کنه؟راستی یه سوال این حرکت 360درجه توی بازی محسوس هست یا نه؟

اره همینو بگو.همیشه این کونامی جون به لبمون میکنه.
من که چیزی از حرکت 360 ندیدم.

4039
20-08-2009, 16:16
چرا اینجا هیچکس هیچ نظری درباره بازی نداره یعنی هیچ کسی گیم پلی های منتشر شده رو ندیده ؟ بجز آرمین و یکی دوتا از بچه ها بقیه چرا ساکت هستن ؟
نکات قوتی که دیدین یا نقاط ضعف , هوش بازی , گیم پلی , انیمیشن ها ( شوت , پاس , دویدن , چرخیدن , کنترل توپ , دریبلینگ , سانتر , شوت , استپ سینه , هد , تنه ها , راه رفتن , آهنگ حرکات) شناوری بازی , منوها , فیزیک توپ , تورها , مهارت دروازه بان ها , داوری بازی , گرافیک , ضربات ایستگاهی , لباس ها و شورتهای بازیکنان و.....
نظراتتون رو بگین دیگه !

Spaniuly
20-08-2009, 16:18
نه من با توجه به اون ویدیویی که دیدم معتقدم برعکس هست همه چیز پیشرفت کرده جز گرافیک حین بازی حالا کاری به نورپردازی بهبود یافته و کل ورزشگاه ندارم از این خبر دارم که اینا بهتر شده ولی منظورم حین بازی هست. که تغییر آنچنانی به چشم نمی خوره البته شاید ویدیویی که من دیدم خیلی محک مناسبی نبوده باشه باید تریلر و ویدیوی بهتری ببینم. به قول دوستان کونامی هم داره خنگ بازی در میاره این همه ویدیو دزدکی ازش اومده چرا یه تریلر In Game نمیده بتونیم عادلانه قضاوت کنیم. البته من روی حرفام فعلا 100٪ تاکید ندارم چون همونطور که گفتم قبول دارم که شاید ویدیویی که دیدم مناسب نبود. به هر حال اگه ویدیوی مناسبی که بشه قضاوت درستی کرد معرفی کنید همه یه لینک می دن آدم نمی دونه کدوم رو دانلود کنه

alex-sina
20-08-2009, 16:27
آقا ميشه يكي زحمت بكشه و اين ويدئو رو واسم به 3gp يا هر فرمتي تبديل كنه كه كمتر از 10 مگ باشه؟:31:

و اگه زحمتي نباشه اينم:

farryad
20-08-2009, 17:01
آقا ميشه يكي زحمت بكشه و اين ويدئو رو واسم به 3gp يا هر فرمتي تبديل كنه كه كمتر از 10 مگ باشه؟:31:

و اگه زحمتي نباشه اينم:

كسي اين ويديوي جديد رو ديده.
197 مگه:18:

d_a_n_t_e
20-08-2009, 17:16
كسي اين ويديوي جديد رو ديده.
197 مگه:18:

من دیدم کیفیتش خوبه و یه نیمه از بازی بین دو تیم بارسا و لیورپول هست که روی دور نرمال برگذار میشه

Spaniuly
20-08-2009, 17:22
بله من الان داشتم آنلاین Low Res می دیدم بسیار ویدیوی جذاب و تر تمیزی هست واقعا حرکات بازیکنان بسیار روان و عالی شده واقعا اینجا جا داره یک احسن و یک خسته نباشید و به ژاپنی های عزیز بگم که واقعا گل کاشتن. جذابیت بازی فوق العاده بالاست حرکات بازیکنان درست مثل فیفا نکست شده. واقعا 100 آفرین به کونامی. واقعا هم انتظار یه همچین چیزی می رفت کل استایل پاس دادن ها عوض شده و به شکل خیلی تکنیکی و زیبا پاس داده می شه درست شبیه پاس های کوتاه مسی شده که به نوک پا توپ رو درست می نندازه پای بازیکن خودی. واقعا به نظر من انمیشن های جدید بازی غوغا کرده گرافیک بازی تا حدی بهبود پیدا کرده که من الان با دیدن ویدیوی جدید به نکات ریز پی بردم که ویدیوی قبلی به دلیل پایین بودن کیفیت به من اجازه نداده بود تا ریزه کاری های گرافیکی رو ببینم. نورپردازی بازی 100٪ بهبود پیدا کرده. و شفافیت بازی بیشتر شده حالت پر رنگی که همیشه موجب می شد PES یه حالت کارتونی دیده بشه دیگه نیست و این افکت جدیدی که در بازی جدید به کار گرفته شده باعث شد پوست بازیکنان و تکسچر های بک گراند به شدت واقعی به نظر بیاد. خوب واقعا ویدیو با ویدیو خیلی فرق داره شدیدا به همه توصیه می کنم ویدیویی که سینا گذاشته رو ببینید. اونوقت متوجه ریزه کاری هایی می شید که باعث شده PES 2010 یک بازی تمام عیار بشه حالا باید بگم که احتمال نمره 9 یا بالاتر برای PES 2010 می ره و این احتمال یک انتظار هم هست. یعنی اگه کمتر باشه مشخص میشه که سایت هایی که نمره می دن بی انصاف هستند. ولی خواهید دید که نمره بازی بالا خواهد بود ساده بگم تنها چیز تکراری همون صحنه لی هست که بازیکن پشت به دوربین می دوه که بسیار آزار دهنده هست. امیدوارم توی مدت باقی مونده این مشکل رو برطرف کنند و یک فیلم جدید و مناسب جایگزین قبلی کنن به نظر من باید بازی حالت هوشمندانه داشته باشه و دارای یک سری انیمیشن و Movie مخصوص بعد از گل باشه و برای گل های تساوی بخش یا پیروزی بخش دقایق پایانی بازی باشه که در صورت به ثمر رسیدن چنین گلهایی این فیلم ها که اصولا با یه حالت شوک بر انگیز باشه به نمایش در بیاد درست مثل وقتی که سپهر حیدری گل برتری رو به سپاهان زد در دقیقه آخر و به حالت شوک داری همه بازیکنان به سمتش دویدن و خود سپهر به حالت جنون در اومده بود از خوشحالی باید همه اینها باشن توی تمام دنیا گل های این چنینی پی آمد یک حرکت شوک دار رو از بازیکنان داره. به نظر من جای یه همچین Movie و شادی بعد از گلی که منحصر به بازیکنان خاص نباشه باید وجود داشته باشه. من احتمال می دم این که گفتم توی PES 2010 باشه. فعلا باید منتظر اخبار و ویدیو های بیشتر باشیم. ولی کلا به منتظران بازی مژده بدم که بازی یک ویدیو گیم موفق خواهد بود.

alex-sina
20-08-2009, 17:53
بله من الان داشتم آنلاین Low Res می دیدم بسیار ویدیوی جذاب و تر تمیزی هست واقعا حرکات بازیکنان بسیار روان و عالی شده واقعا اینجا جا داره یک احسن و یک خسته نباشید و به ژاپنی های عزیز بگم که واقعا گل کاشتن. جذابیت بازی فوق العاده بالاست حرکات بازیکنان درست مثل فیفا نکست شده. واقعا 100 آفرین به کونامی. واقعا هم انتظار یه همچین چیزی می رفت کل استایل پاس دادن ها عوض شده و به شکل خیلی تکنیکی و زیبا پاس داده می شه درست شبیه پاس های کوتاه مسی شده که به نوک پا توپ رو درست می نندازه پای بازیکن خودی. واقعا به نظر من انمیشن های جدید بازی غوغا کرده گرافیک بازی تا حدی بهبود پیدا کرده که من الان با دیدن ویدیوی جدید به نکات ریز پی بردم که ویدیوی قبلی به دلیل پایین بودن کیفیت به من اجازه نداده بود تا ریزه کاری های گرافیکی رو ببینم. نورپردازی بازی 100٪ بهبود پیدا کرده. و شفافیت بازی بیشتر شده حالت پر رنگی که همیشه موجب می شد PES یه حالت کارتونی دیده بشه دیگه نیست و این افکت جدیدی که در بازی جدید به کار گرفته شده باعث شد پوست بازیکنان و تکسچر های بک گراند به شدت واقعی به نظر بیاد. خوب واقعا ویدیو با ویدیو خیلی فرق داره شدیدا به همه توصیه می کنم ویدیویی که سینا گذاشته رو ببینید. اونوقت متوجه ریزه کاری هایی می شید که باعث شده PES 2010 یک بازی تمام عیار بشه حالا باید بگم که احتمال نمره 9 یا بالاتر برای PES 2010 می ره و این احتمال یک انتظار هم هست. یعنی اگه کمتر باشه مشخص میشه که سایت هایی که نمره می دن بی انصاف هستند. ولی خواهید دید که نمره بازی بالا خواهد بود ساده بگم تنها چیز تکراری همون صحنه لی هست که بازیکن پشت به دوربین می دوه که بسیار آزار دهنده هست. امیدوارم توی مدت باقی مونده این مشکل رو برطرف کنند و یک فیلم جدید و مناسب جایگزین قبلی کنن به نظر من باید بازی حالت هوشمندانه داشته باشه و دارای یک سری انیمیشن و Movie مخصوص بعد از گل باشه و برای گل های تساوی بخش یا پیروزی بخش دقایق پایانی بازی باشه که در صورت به ثمر رسیدن چنین گلهایی این فیلم ها که اصولا با یه حالت شوک بر انگیز باشه به نمایش در بیاد درست مثل وقتی که سپهر حیدری گل برتری رو به سپاهان زد در دقیقه آخر و به حالت شوک داری همه بازیکنان به سمتش دویدن و خود سپهر به حالت جنون در اومده بود از خوشحالی باید همه اینها باشن توی تمام دنیا گل های این چنینی پی آمد یک حرکت شوک دار رو از بازیکنان داره. به نظر من جای یه همچین Movie و شادی بعد از گلی که منحصر به بازیکنان خاص نباشه باید وجود داشته باشه. من احتمال می دم این که گفتم توی PES 2010 باشه. فعلا باید منتظر اخبار و ویدیو های بیشتر باشیم. ولی کلا به منتظران بازی مژده بدم که بازی یک ویدیو گیم موفق خواهد بود.
KRAUSAR جان تو كه اين ويدئو ها رو ديدي يه زحمتي بكش و اونا رو به 3gp بديل كن. ممنون

redman1368
20-08-2009, 18:07
krauser جان اگه با 7zip هم فشردش كني عاليه كلي حجمش مياد پايين بدون افت كيفيت.ممنون ميشم

joey jordison
20-08-2009, 18:09
به نظر من گیم پلی خیلی خیلی عالی هست گردش و پاس دادن و .............به نظر من خیلی عالی هست ولی اون انیمیشنهای قبلی هم به نوعی دیده میشه من با بقیه کاری ندارم ولی با دیدن گیم پلی به شدت حال کردم روان واقعی و خوب!سرعت بازی هم یک کمی کندتر بود بهتر میشد اما ظاهرا Pesfan که قبلا پلی تست انجام داده بود ادعا کرده در واقع منم شنیدم که گفتن ورژنی که کونامی با خودش به این نمایشگاه آورده سرعتش زیادتر هست از ورژنی که اونا بازی کردن!حالا نمیدونم راست یا دروغ ولی هنگام ریلیز بازی خواهیم فهمید!
به اعتقاد من نسخه نهایی بهتر از این ورژن هم خواهد بود!

mf.designing
20-08-2009, 18:12

شايد اين خبر، طرفداران FIFA و PES را به جان هم بيندازد؛ ولی کلمه‌ای جز "تقليد" در وصف اين خبر نمی‌تواند به زبان آورد. موضوع از اين قرار است که کونامی تعدادی از درخواست‌های هواداران PES را به نسخه جديد افزوده که يکی از آن‌ها قابليت کنترل بازيکنان به صورت 360 درجه است. کنترل 360 درجه اين امکان را به گيمر می‌دهد تا بازيکن را راحت‌تر و آزادانه‌تر حرکت دهد و در نتيجه گيم پلی بهتری را تجربه کند. سيستم قبلی تنها اجازه چرخش به 8 جهت را می‌داد. اين ايده را چندی پيش الکترونيک آرتز در فيفا 10 پياده کرده بود. حالا قبل از انتشار اين دو بازی، کونامی هم از اين طرح خوب، برداشت مثبت کرد و در نسخه 2010 آن را لحاظ کرد.

علاوه بر اين قابليت، کونامی در تلاش است که ليسانس‌های بيشتری برای بازی(باشگاه‌ها و کشورها) بگيرد. تمامی تيم‌های مهم اينبار دارای نام‌ها و پيراهن اصلی خواهند بود. مثلاً تيم ملی آلمان تا به حال در اين بازی دارای ليسانس نبود که خوشبختانه اين کمبود نيز از بين رفته است. وجود جام يوفا و جام باشگاه‌های اروپا در بازی جديد موجب شده سازندگان به فکر گرفتن ليسانس تيم‌های حاضر در باشگاه‌های اروپا باشد. بايد منتظر باشيم و ببينيم تکليف ليگ انگليس و اسپانيا چه خواهد شد.

از ديگر ويژگی‌ها و تغييرات اين نسخه که به گفته کونامی به درخواست هواداران بازی به آن‌ها رسيدگی شده اين موارد هستند: کنترل آزادانه دروازه‌بان، سيستم جديد ضربات آزاد، درخواست توپ، سيستم تعادلی جديد(استقامت لحظه‌ای) و هوش مصنوعی جديد برای وانمود کردن برخی حرکات. تصاوير تازه‌ای نيز از داخل بازی آمده که اگر به آن‌ها دقت کنيد، حتماً متوجه گرافيک عالی PES 2010 خواهيد شد. چهره بازيکنان تفاوت زيادی با واقعيت ندارد. همينطور نورپردازی و رنگ بندی مدل‌ها باعث شده بازی کاملاً واقع گرايانه جلوه کند. از اين حيث، PES 2010 دارای بهترين گرافيک در ميان تمامی بازی‌های سبک فوتبال است.

Pro Evolution Soccer 2010 در تاريخ 22 اکتبر(30 مهر) امسال برای همه پلتفورم‌ها(PC ،PS3 و X360) منتشر خواهد شد.

منبع : گیمرز لند

google_boy07
20-08-2009, 18:16

4039
20-08-2009, 18:17
به نظر من گیم پلی خیلی خیلی عالی هست گردش و پاس دادن و .............به نظر من خیلی عالی هست ولی اون انیمیشنهای قبلی هم به نوعی دیده میشه من با بقیه کاری ندارم ولی با دیدن گیم پلی به شدت حال کردم روان واقعی و خوب!سرعت بازی هم یک کمی کندتر بود بهتر میشد اما ظاهرا Pesfan که قبلا پلی تست انجام داده بود ادعا کرده در واقع منم شنیدم که گفتن ورژنی که کونامی با خودش به این نمایشگاه آورده سرعتش زیادتر هست از ورژنی که اونا بازی کردن!حالا نمیدونم راست یا دروغ ولی هنگام ریلیز بازی خواهیم فهمید!
به اعتقاد من نسخه نهایی بهتر از این ورژن هم خواهد بود!

مهران ویدئوهایی که دیدی با کیفیت بودن یا کیفیتشون پایین بود ؟(لرزش دست داشتن یا دوربین ثابت بود )
منم این چیزی که میگیو شنیدم که ورژنا فرق میکنه .این آدام بنده خدا خیلی گیج شده .من نمیدونم چرا گیم پلی توی این ویدئوها فرق داره .

و اگه زحمتي نباشه اينم:

سینا جان من اون 200 مگیه رو گرفتم . 3gp خیلی کیفیتش پایینه با فرمت بهتر نمیخوای ؟

alex-sina
20-08-2009, 18:33
سینا جان من اون 200 مگیه رو گرفتم . 3gp خیلی کیفیتش پایینه با فرمت بهتر نمیخوای ؟
اگه حجمش کمتر از از 40 باشه میشه یه کاریش کرد. فرمتشم فرقی نمیکنه.ممنون

Spaniuly
20-08-2009, 18:40
سینا من آنلاین دیدم با کیفیت Low Res همون لینکی که دادی خودش آنلاین پخش می کنه 3 تا هم لینک دانلود داده بود که خیلی زیاد بود حجمشو بیش از 100 مگ بود اصلا نمی تونم دانلود کنم. البته نه اینکه نتونم ارزش نداره آدم دانلود کنه. آنلاین خیلی راحت Low Res میشه دید.

alex-sina
20-08-2009, 18:42
سینا من آنلاین دیدم با کیفیت Low Res همون لینکی که دادی خودش آنلاین پخش می کنه 3 تا هم لینک دانلود داده بود که خیلی زیاد بود حجمشو بیش از 100 مگ بود اصلا نمی تونم دانلود کنم. البته نه اینکه نتونم ارزش نداره آدم دانلود کنه. آنلاین خیلی راحت Low Res میشه دید.
آخه حسین جان گفتن که دان کردن. منم به همون خاطر گفتم که تبدیلش کن

4039
20-08-2009, 18:53
سینا جان شرمنده باید یک کم صبر کنی چون من هم دارم کیفیتای مختلفو تست میکنم (تبدیل هر کدوم زمان میبره ) و هم باید فشردش کنم و هم آپلود .
من حجمشو تا 40 مگ پایین آوردم (wmv) با کیفیت بالا سایز تصویر نهایتا اینقدره ببین برات میصرفه دانلود کنی ؟ اگه میخوای آپلود کنم .
حدود 4-5 دقیقه میشه این ویدئو.

alex-sina
20-08-2009, 19:06
سینا جان شرمنده باید یک کم صبر کنی چون من هم دارم کیفیتای مختلفو تست میکنم (تبدیل هر کدوم زمان میبره ) و هم باید فشردش کنم و هم آپلود .
من حجمشو تا 40 مگ پایین آوردم (wmv) با کیفیت بالا سایز تصویر نهایتا اینقدره ببین برات میصرفه دانلود کنی ؟ اگه میخوای آپلود کنم .
ممنون حسین جون. دیگه چاره ای نیست. آپ کن:11:

max_3d
20-08-2009, 19:28

درود
ما همچنان منتظر هستیم:40:

redman1368
20-08-2009, 19:32
krauser جان اگه ميشه همين wmv رو آپلود كن

farryad
20-08-2009, 19:33

يعني كل اون 200 مگ 5 دقيقست!؟

4039
20-08-2009, 19:54

سینا جان اینم لینک :

ولی اگه نظر منو میخوای همونطوریکه آرمین گفت مستقیمشو نگاه کن تصویر بزرگتره .یا حداقل چند ثانیه اولشو ببین اگه نظرتو گرفت دانلود کن ( یک جا آپلود کردم که هم بشه دید و هم دانلود کرد )

يعني كل اون 200 مگ 5 دقيقست!؟

همینطوره .

mf.designing
20-08-2009, 20:12

حسین خان ، اگه میشه لینک نسخه ی با کیفیتش رو هم بگید تا منم دانلود کنم . ممنون میشم .

google_boy07
20-08-2009, 20:18
sebass فردا در ساعت 6 بعد از ظهر در نمايشگاه بازي بازي خواهد كرد .....

The PES legend Shingo 'Seabass' Takatsuka will play PES 2010 against a human at 6PM on Gamescom, Konami just announced it!
We will be there and film the event so you can finally see how good the legend Seabass is at playing PES.

PS At the moment there are bandwith issues at the press centre so we can not upload any videos now. We will upload all remaining videos once we get home.

4039
20-08-2009, 20:22
حسین خان ، اگه میشه لینک نسخه ی با کیفیتش رو هم بگید تا منم دانلود کنم . ممنون میشم .

لینکشو دو صفه قبل سینا گذاشته بود :

amin 2010
20-08-2009, 21:41
اقا یه جوون مردی نیست این تریلر رو با یه نرم افزار فشرده کننده خیلی فشرده کنه .(زیر 15 مگابایت)
با KBG می شه 100 مگ رو راحت زیر 15 مگ اورد.

google_boy07
20-08-2009, 22:16
اينم PES2010 در نمايشگاه آلمان

smallfrank
20-08-2009, 22:28
میشه چن دتا عکس با کیفیت از تور دروازه بزارید؟

am
20-08-2009, 22:30

آره منم طالب تور دروازه م!!!!

alex-sina
20-08-2009, 23:13
اینم لینک دانلود ویدئوی اجرای بازی توسط Seabass:

در ضمن پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان را به تمام عزیزان تبریک عرض میکنم:10:

4039
20-08-2009, 23:35

آره منم طالب تور دروازه م!!!!

سایز بزرگ :

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز بزرگ :

سایزبزرگ :

سایز بزرگ :

JUSTIN11
20-08-2009, 23:36
اول سلام میکنم خدمت دوستداران واقعی این بازی.راستشو بخواین من ویدئوهای زیادی از این بازی ندیدم و فقط 2 از اونایی رو دیدم که همون ساعات اول نمایشگاه بچه ها تو سایت گذاشتن.ویدئوها کیفیت مناسبی نداشتن و من یه کمی نا امید شدم البته نظرات بعضی از دوستان که از کمترین فرصت برای بد جلوه دادن این بازی خواندم بی تاثیر نبود.بگذریم.......................
تا اینکه امروز سینا جان ادرس ویدئویی مربوط به یه گیم پلی از بازی بین دو تیم المان و فرانسه گذاشتن و krauser عزیز تحلیلشو نوشته بود و بعد از اون حسین جان اونو اپلود کردن.
من این ویدئو رو کامل دیدم............فوق العاده بود...نمیدونم از کجا بگم.از همون اول شروع بازی که بازیکنا وارد زمین میشدن.نور پردازی و گرافیک عالی.لباسهای بازیکنا واقعا حیرت انگیز بود.همه ی بازیکنا به خوبی ادیت شده بودن.همینطور کفشهاو....موقع خواندن سرود ملی تیمها و حرکات طبیعی اونها جدا زیبا بودن.نمیدونم شما به اون حرکت داور قبل از شروع بازی دقت کرده بودین که تور دروازه ها رو چک میکرد...!!!! .از همون اولین پاس که بنزما به گورکوف داد میشد انیمشن های جدید رودید.پاسها-شوتها-و کلا همه چیز خوب بود.حرکات دروازه بانا عالی بودن به غیر از اون صحنه که بنزما با دروازبان تک به تک شد به نظر من میتونست توپو بگیره ولی انیمیشن شوت بنزما خیلی زیبا بود... .فقط و فقط تنها مشکلی که داشت این بود که دویدنهای بازیکنا در بعضی از صحنه ها و همینطور یه انیمیشن پاس دادن که در 2009 هم بود زیاد طبیعی نیست.ولی این در مقابل زیباییهای دیگر بازی اصلا به چشم نمیاد.این رو هم بگم که من تا بحال هیچوقت از این گیم پلی هایی رو که طرفدارا از نمایشگاه مختلف واسه پیس 2008 و 2009 در اینترنت گذاشته بودن راضی نبودم و همیشه بازی نهایی که منتشر میشد خیلی خیلی بهتر بود.حالا دیگه شما فکرشو کنید که این یکی چه شود...........................................

B3HZ@D
20-08-2009, 23:38
ممنون حسین جان
خوب حالا این تور دروازه خوبه یا نه؟
ولی واقعا گرافیک بازی چشم نواز شده...من که توی این عکس ها لذت بردم از گرافیک و نور پردازی و چمن ها خیلی خوب شدن
اون عکس آخر داوره که داره تورها رو تست می کنه؟!

UP-SNAKE
20-08-2009, 23:43
واقعاً اميدوارم که شاهد يه بازيه بی نظير باشيم

resident_evil
20-08-2009, 23:44
ممنون حسین جان
ولی واقعا گرافیک بازی چشم نواز شده...من که توی این عکس ها لذت بردم از گرافیک و نور پردازی و چمن ها خیلی خوب شدن

وای آره داره تور رو چک میکنه عجیـــــــــــــــــبه ؟! : دی

ولی به نظر منم گیم پلی بهتر شده !

4039
20-08-2009, 23:47
ممنون حسین جان

به نظر من که حرف ندارن .من این عکسها رو از توی یک ویدئو که سینا گذاشته بود گرفتم زمانیکه بنزما توپو توی دروازه قرار داد لرزش تور خیلی طبیعی تر از نسخه 2009 بود اصلا اون لرزش زیاد نسخه قبلیو نداشت . من که واقعا لذت بردم .
آره عکس آخر همون لحظه هستش ( الکلیا بهش میگن لحظه حقیقت - پالپ فیکشن )
در ضمن حواستون به طبیعی بودن چمن بازی هم هست .تازه بعضی از کارا روی گرافیک بازی باقی مونده مثل بخشی از کار پالیش .

B3HZ@D
20-08-2009, 23:48
حجم این ویدئو چقدره برای دانلود؟!
راستی کسایی که ویدئو رو دیدن میشه یک کمی در مورد دروازه بانان توضیح بدن؟!
نسبت به نسخه قبل چقدر پیشرفت داشتن؟!
این رو هم بگم که اینترنت من دایال آپ هست...

4039
20-08-2009, 23:51
راستش بهزاد جان کیفیت اصلیش که mp4 هستش حدود 197 مگ میشه من حجمشو تا 40 مگ پایین آوردم صفحه قبل لینکش هست .این عکسها رو از کیفیت اصلی ویدئو گرفتم .

B3HZ@D
20-08-2009, 23:57
ممنون حسین جان...
ما که همیشه شرمنده ات شدیم
در ضمن کسانی که مثل من دایل آپی هستن و نمی تونن حجم بالا رو دانلود کنن از این لینک میتونن 3GP دانلود کنن
از هیچی بهتره...البته نمیخوام ارزش کار حسین عزیز رو پایین بیارم...خیلی هم ازش ممنوم...اگه ایشون و محمود نبودن الان خیلی از ماها از خیلی از اخبار بی خبر بودیم...از هر دوشون ممنونم

در کل از این لینک میتونین 3GP یا کیفیت بالاتر دانلود کنین

حسین جان خودت میدونی که 40 مگ برای دانلود با دایال آپ چقدر سخته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم لینک:

google_boy07
20-08-2009, 23:59
WENB Interview Seabass!

The interview between Gari Clark and Seabass took place a few hours ago, and Gari has kindly sent me the transcript. He was sat in with the guys from PSM3, and took it in turns to ask the PES creator some questions. In the end time was very limited, but Gari asked what he could before time was up. The questions coming from the community are quite obvious.

Seabass responds to questions about FIFA 10, Community involvement, and even J-League - certainly a fantastic interview that gives great insight. Hit the jump for the the full Q&A!

The header pic? A PES 2010 T-Shirt given to Gari by Seabass :D

What was the motivation for officially involving the community/fans this time, compared to previous years?

Its been our 3rd year now on next-gen on both PS3 and Xbox 360 and its PES 2010 and we switched the online situation to our previous versions which means we are a little bit more stable now so we thought it was perfect timing to open our ears and listen to our fans finally. We have been in quite a crisis over the last couple of years because we were so busy internally but now we are a little bit more relaxed and with more time on our hands, it was time to listen to the people that matter, the fans. However its very important that this is not a one-off but we will continue to do this.

Which do you think of as more important listening to the fans feedback or do you have specific goals you want to hit for example?

Well actually thats a very good question. The team creates the core first and we set out to make it a simulation style game for the people of Europe to enjoy and that is our duty as a team. Everytime we create the game, in the past we would just do the actions of the players and then we build up from there using the actions that we have created but this year we have done it a little differently where we first set a goal and then work with our fans through feedback and opinions.

Have you and your team ever thought that a PES title every year is too much on next-gen and that by having a game every 2 years, you and your team could address certain issues that need addressing and in turn, you would have more time to work on these issues?

Yes your right especially since we have gone into the next-gen console market. We have loads of things we want to do and ideally bringing out a game every 2 years is something that would help us, however we believe that 1 game per year is the best option as thats something the fans want to see and with the innovation that we have achieved just with PES 2010 alone, i cant see us as a team not making a game every year.

Do you have any plans to expand the managerial options within PES? As a lot of fans want to see this happen.

In PES 2010 we implemented the stategy side of things which include the ’sliders’ and the ‘card system’ and i think this is a nice first step in making bigger strides in the management area so far, for the first time, the management mode has more depth that you can change the type of style you want your team to play as and also your player individual style aswell. Of course this is just a small step to what we want to achieve but there have been some collisions with regards to what we was going to do as to make this more more mananger or more towards action for example, however with both the sliders and the card system in place, its a perfect mix of the two and this is just the start of whats to come for this mode as we have big plans in the future.

Many fans have been talking about this for a while, do you think that we will see a Master League online implemented into PES? maybe PES 2011?

Yes we have been thinking about this for a very long time actually but unfortunatly it wasnt in PES 2010 but we have definatly been talking about this for a long time. We have explored the online modes in PES and of course we have added the Champions League online for PES 2010 and we have also expanded the community mode online as we know that this is something the fans wanted. We are still exploring the online side but a Master League Online is definatly something we would like to include in future versions of PES although my answer at the moment is not a definate one im afraid.

Are there any plans to bulk-up the way set-pieces happen?

Yes as we think that the set-piece part of matches plays a very important part and that is also the same within the management side of things aswell. We have plans to do this and its one of the things that is top of our list and something that alot of fans want to see happen. Of course the other tactical aspects will improve the game but this is for sure, something we want to improve. Its a very important option for both normal and the management side of the game.

What part of the development of PES 2010, did you find the most challenging?

Well the most difficult part i would say is that we didnt want to take away the attacking experience but at the same time, we wanted to change the balance from the games in the series before now so that the games will not turn out 4-4 or 5-5 for instance. There for we needed to balance this out. For example, if you was playing Brazil v Brazil, it could end up being a 4-4 or a 5-5 but it could also end up being a 0-0. Also if i game like Brazil v Brazil did finish 0-0, we still wanted it to be an attacking type of game even though it was a goaless draw for instance. This was very difficult to get the balance just right but i feel we have. Also another thing is that if take the superstar players for example like Messi or Christano Ronaldo who are brilliant players in the game, how do you stop them?. By doing a strategic defense that can make sure that players of this quality can be stopped. Of course with the new tactical options etc, this is possible. I would say that this is the one thing that was challenging for me and my team as we needed to get the balance just right.

What is it that you think that will seperate PES 2010 and make people say ‘WOW!’ compared to that of Fifa 10?

I went down to the EA booth and played Fifa 10 and its a good game indeed, however if you look at the defending for example, there are alot of instances where the ball carrier was one-on-one with the defender and this is something that does not work well with the way real football is played. Our goal this year with PES 2010 was to make the defending side of things, actually feel like the defenders were keeping their shape and also working as a team. In PES 2010 we have gone for the ‘Zone defending’ style so its not one-one if you defend or attack and when you are defending you dont always have to attck the ball carrier and its sometimes better to delay the ball carrier as much as possible so that your midfield players can get the tackles in etc and this is a more realistic approach we feel. So this type of game style is unique to us compared to that of EA in Fifa 10.

Since PES is originally a Japanese game, Winning Eleven, Is it possible that we may have the J-League incorporated into PES?

We have heard fans say this before, however currently our team targets the priority which is the European market and this is our no 1 priority. As you know, in Japan there isnt a PS3 or 360 version yet and im afraid its not a simple case of just implementing this mode into the game but we wish it was as easy as this. Like i say, our main priority over everything else is the European market so at this moment in time, i will have to say thats its no at present.

With the Wii version of PES being a success using motion sensing technology and with the likes of both Sony and Microsoft developing motion controlled hardware, do you think that this could be used for the next-gen version on both PS3 and Xbox 360 in a PES title?

Yes we have thought about it and we was thinking how we could implement it into the game using Natal or Sony’s motion controller. The good thing about football is that you can use this technology to create some great teamwork within the game and it unlocks an added dimension to movement etc and of course motion controlled technology is a very interesting thing indeed. At the moment though, im just experimenting with the technology and of course its in a very, very early stage and there is no definate answer to whether i will use this technology in PES in the future anyway.

JUSTIN11
21-08-2009, 00:04
حجم این ویدئو چقدره برای دانلود؟!
راستی کسایی که ویدئو رو دیدن میشه یک کمی در مورد دروازه بانان توضیح بدن؟!
نسبت به نسخه قبل چقدر پیشرفت داشتن؟!
این رو هم بگم که اینترنت من دایال آپ هست...

از واکنشهای دروازبانان من نمیتونم چیزی بگم ولی حرکاتشونو واسه شروع مجددها و پاسها خیلی زیبا شده و واقعی.

B3HZ@D
21-08-2009, 00:08
از واکنشهای دروازبانان من نمیتونم چیزی بگم ولی حرکاتشونو واسه شروع مجددها و پاسها خیلی زیبا شده و واقعی.

چطور؟!
یعنی دروازه بانان توی این تریلر هیچ واکنشی توی بازی نداشتن؟!
هیچ توپی روی دروازه اونا نیومد؟!

JUSTIN11
21-08-2009, 00:15
چطور؟!
یعنی دروازه بانان توی این تریلر هیچ واکنشی توی بازی نداشتن؟!
هیچ توپی روی دروازه اونا نیومد؟!

فقط همون تک به تکی که بنزما با دروازه بان بود که از نظر من دروازه بان میتونست اونو بگیره.یه جورایی طبیعی نبود.
نظر شما ها چیه در مورد این صحنه؟

google_boy07
21-08-2009, 00:59
اولين Screenshot ها از PES2010 نسخه Wii

ياد pes2009 افتادم :31::46::10:

B3HZ@D
21-08-2009, 01:10
ممنون محمود جان
از بقیه نسخه ها اسکرینی منتشر نشده؟!
خیلی وقته که هیچ اسکرین جدیید نیومده

google_boy07
21-08-2009, 01:55
ممنون محمود جان
از بقیه نسخه ها اسکرینی منتشر نشده؟!
خیلی وقته که هیچ اسکرین جدیید نیومده

نه فعلا خبري نيست .......

........................................
اگه يادتون باشه تو 2009 يكي از مشكلاتي كه خيلي آزار دهنده بود اين بود كه دست و پاي بازيكنا ميرفت تو هم ...

من كه تو اين ويديو ها تا حالا اين جور مشكلي نديدم ....

شما چي ...:5::31::27:

Mehdi.ss
21-08-2009, 02:21
سلام
اقایون یکی به داد ما اینترنت زغالیا برسه
یکی لطف این کیلیپو با فرمت 3gp یا mp4 باحجم کم آپلود کنه با 20 مگم راضییم

B3HZ@D
21-08-2009, 04:09
عالی بود...
سایت gamingaccess که اصلا دانلودش کار نمی کرد
رفتیم سراغ لینک حسین خان...تا 36 مگ رو با دایال آپ دانلود کردیم
بعد از 5 دقیه گیر کردن روی 36.45 مگ دانلود قطع شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکی اون رو به 3gp تبدیل کنه و یجایی اپ کنه
بدجور موندیم تو خماری این تریلر...از شانس ماست دیگه
ممنون میشم

bbp
21-08-2009, 08:50
اون دوستاني كه ميگفتن آي اين بازي اله بله جيمبله كجان؟؟؟!!!

بفرما با يه ويدئو ديگه نظرات 180 درجه برگشت...

حالا من اصل كاري رو زماني كه اين بازي رو انجام ميديد ميبينم...
كه اينجا ا نظرات مثبت منفجر خواهد شد...

اين بازي يك بازي به ياد ماندني خواهد بود ميگيد نه تا 2 ماه ديگه هم صبر كنيد و ببينيد.

italy 4 u
21-08-2009, 09:29
منتظر king هستیم..

Spaniuly
21-08-2009, 10:27
اون دوستاني كه ميگفتن آي اين بازي اله بله جيمبله كجان؟؟؟!!!

بفرما با يه ويدئو ديگه نظرات 180 درجه برگشت...

حالا من اصل كاري رو زماني كه اين بازي رو انجام ميديد ميبينم...
كه اينجا ا نظرات مثبت منفجر خواهد شد...

اين بازي يك بازي به ياد ماندني خواهد بود ميگيد نه تا 2 ماه ديگه هم صبر كنيد و ببينيد.

نه دوست عزیز کسی منکر زیبایی های بازی PES 2009 نیست وگرنه این همه طرفدار نداشت. صحبت و نقد و انتقادات روی چیزهای تخصصی تر و ریز تری هست که توی تاپیک جریان داره. نه اینکه صحبت سر این باشه بازی خوب نیست

joey jordison
21-08-2009, 10:46
آقا من چندتا ویدیو بی کیفیت دیدم بنابرین نتونستم یک چیز را ببینم و کسانی که ویدیو با کیفیت دیدن یک سوال دارم شاید حسین جان بتونن کمک کنن!
از دور پیراهنهای افتاده روی شورت بازیکنها معلوم هست!؟
در PES 2009 وقتی پیراهن روی شورت قرار میگرفت بعضی وقتها از دور میدیدی معلوم نبود آیا تو PES 2010 مشخص هست!
و یک چیز هم یادم رفت بگم اینه که اونطور که من از ویدیو ها دیدم و ناامید کننده بود در واقع انتظارش را داشتم که تغییر کنه سینماتیکهای وسط بازی بود!دقیقا عین PES 2009 , 2008 بود بازیکن وقتی توپ را میزد بیرون همونطور مثل قبل ناراحتیش را نشان میداد!

4039
21-08-2009, 11:15
دوستان من به هر شیوه ای متوسل شدم که با فشرده سازی حجم این ویدئو رو کم کن, نشد اگه نرم افزار خاص یا روش خاصی به ذهنتون میرسه بگید تا امتحان کنم شاید فایل فشرده بشه .

آقا من چندتا ویدیو بی کیفیت دیدم بنابرین نتونستم یک چیز را ببینم و کسانی که ویدیو با کیفیت دیدن یک سوال دارم شاید حسین جان بتونن کمک کنن!
در PES 2009 وقتی پیراهن روی شورت قرار میگرفت بعضی وقتها از دور میدیدی معلوم نبود آیا تو PES 2010 مشخص هست!
و یک چیز هم یادم رفت بگم اینه که اونطور که من از ویدیو ها دیدم و ناامید کننده بود در واقع انتظارش را داشتم که تغییر کنه سینماتیکهای وسط بازی بود!دقیقا عین PES 2009 , 2008 بود بازیکن وقتی توپ را میزد بیرون همونطور مثل قبل ناراحتیش را نشان میداد!

با دوربین واید زیاد قابل تشخیص نیست ( البته این ویدئو رو از روی صفحه مانیتور فیلمبرداری کردن و مسلما این فیلمبرداری وضوح تصویرو خیلی پایین آورده و شاید ملاک خوبی برای قضاوت نباشه ) .اما از زاویه های نزدیک تر مثل دوربیت نرمال این مساله به وضوح دیده میشه و بازیکنانی که پیرهنشون روی شورت ورزشی افتاده کاملا مشخص هستن .

..............

به جزئیات دست بالاک نگاه کنید حقیقتا هنرمندانه روش کار شده موهای دست , عضلات ریز و حتی رگ روی دستش قابل تشخیص هستن .(تازه اینو باید درنظر بگیریم این تصویر نهایی نیست و هنوز روش کار میشه مثلا به سر انگشتای بالاک نگاه کنید هنوز پردازشی روش صورت نگرفته )

یک خبر خوب برای دوستانی که میخواستن این ویدئو با کیفیتو ببینن دارم .
با راهنمایی یکی از بچه ها من فشرده ساز kgb رو دانلود و نصب کردم (حدود یک مگ سایز این نرم افزاره ) .و شروع به فشرده سازی این ویدئو کردم .برنامه تخمین زده این فایل 197 مگابایتی رو به 20 الی 30 مگابایت فشرده کنه اما مدت زمان فشرده سازی حدود 3 ساعت طول میشکه ( تازه سیستم کامپیوتری من جدید وگرنه معلوم نبود چقدر طول بکشه کل 2 گیگ رم کامپیوترمو اشغال کرده ) .
به محض اینکه کار فشرده سازی تموم شده براتون یک جا آپلودش میکنم .

...

alex-sina
21-08-2009, 11:57
ممنون حسين جون. ديگه من كه از ديدن كامل گيم پلي نااميد شدم. فقط تو يه زحمتي بكش و از صحنه هاي جالب گيم پلي عكس بذار. ممنون:11:

Spaniuly
21-08-2009, 12:22

كيفيت HD

دانلود با فرمت mov و حجم 38.5 مگابايت

دانلود با فرمت wmv و حجم 41.2 مگابايت

كيفيت SD

دانلود با فرمت mov و با حجم 14.2 مگابايت

دانلود با فرمت wmv و با حجم 16.4 مگابايت

دانلود با فرمت mp4 و با حجم 10.9 مگابايت

romell
21-08-2009, 12:36
این بازی این همه تغییر کرده و فقط از لحاظ انیمیشن از رقیب خودش ضعیف تر هستش که مشخصا معلومه چون رقیب این بازی از سال 2007 داره کار ریختن انیمیشن رو انجام میده ولی امسال از لحاظ گرافیک PES به راحتی رقیب خودش رو پشت سر میذاره و مدلینگ چهره رو که روش بحث نکنیم که بهتره چون اصلا با هم قابل قیاس نیستن نور پردازی کیفیت بافت لباس بازیکن ها و.......... بهتر و بهتر شده :8: امسال PES 300 انیمیشن اضافه کرده که همین انیمیشن های جدید هیچ دست کمی از رقیب خودش نداره فقط تعدادش کمتره با این وضعیت این بازی حالا هی بیان بگن تغییری نکرده :18: آخه دوربین واید چیه بازی رو میخواین ببینین تمامی سایت ها و تمامی طرفداران خارجی بازی چه میدونم منتقدین و....... نمیگن بازی بهتر شده فقط یک جمله رو به کار میبرن King Back صد در صد با این وضعیتی که این دو بازی دارن امسال کاملا به هم نزذیک هستن کونامی تمام زحمات 4 ساله رقیبش رو در مدت دوسال که داشت رو ش کار میکرد رو انجام داد و با ین چیزی که وجود داره کونامی همینجور به پیشرفتش ادامه بده سال بعد واقعا FIFA به درد سر میفته .

B3HZ@D
21-08-2009, 12:51
ارمین جان این لینک هایی که گذاشتی با دانلود منیجرها کار میکنه؟!
قابلیت رزیوم هم داره؟
چون دفعه قبل بدجوری حالمون سر فیل 40 مگی گرفته شد میخوام جایی باشه که بشه با دانلود منیجر گرفتش

JUSTIN11
21-08-2009, 13:10

jordison جان من کاملا به تیپ بازیکنا در حال بازی توجه کرده بودم.از این لحاظ خیالت تخت باشه.امسال کونامی به من یکی از نظر ادیت فردی بازیکنها خیلی حال داد.تمام بازیکنان موجود در تیم فرانسه و المال کامل ادیت شده بودن.بازیکنانی مثل بنزما-لاس-سانیا-ریبری-ابیدال-مکسس-بالاک-تاسکی درست مثل واقعیت پیراهنشون روی شورتشون بود.تازه بعضی هم در طول بازی اینطوری میشدن.کفشها هم همه بر طبق واقعیت واسه هر بازیکون تعیین شده بود.من تا بحال همچین جزئیاتی رو در فیفا میدیدم و همیشه ارزو داشم که pes هم به اونا عمل کنه.

B3HZ@D
21-08-2009, 13:11
این لینک هایی که ارمین گذاشته از گیم پلی بازی هست؟!
یا این که فقط یک تریلر برای معرفی بازیه؟!
خواهشا یکی جواب بده میخوام دانلود کنم...

JUSTIN11
21-08-2009, 13:17
همون تریلر نمایشگاه هستش.مدتش هم فکر کنم 2 دقیقه باشه

SA3EDLORD
21-08-2009, 13:20
همون تریلر نمایشگاه هستش.مدتش هم فکر کنم 2 دقیقه باشه
چند مگابایت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19:

google_boy07
21-08-2009, 13:23

نه ......

از گیم پلی نیست ......

تریلر نمایشگاه GC هستش ......

B3HZ@D
21-08-2009, 13:24
از این گیم پلی بازی کسی یه لینک با حجم کم سراغ نداره؟
همه حجم ها بالاست...هر چی گشتم حجم کم پیدا نکردم

4039
21-08-2009, 13:40
fبفرما آقا بهزاد :حدود 17 مگ میشه .این همون ویدئویی که توی چند صفه اخیر درموردش صحبت میشه با پسوند ipod کیفیتش هم بدک نیست .

B3HZ@D
21-08-2009, 13:53
ممنون حسین جان...شمایی که همیشه به داد ما میرسی
دستت درد نکنه
امیدوارم این بار بتونم دانلود کنم...دیگه کم کم باید برم adsl بگیرم
اینطوری فایده نداره
باز هم ممنون

Konami_Pc
21-08-2009, 14:04
منم گیم پلی رو دیدم واقعا گرافیک بالا و نحوه بازی کردن بازیکنها خیلی چشم نواز بود جوری که چند بار نگاه کردم

واقعا حرکات و پاس دادن و شوت زدن بازیکنها عالی شده
حرکت دروازبان موقع گردش توپ پشت 18 عالی بو همش تو دروازه جابجا میشد یک جا ثابت نبود مثل واقعیت

کلا من همیشه به کنامی اعتقاد دارم که بهترینها رو میتونه بسازه و خیلی با ید خوشحال باشیم که کنامی تو اسیا هستش و افتخار همه مردم اسیا

SA3EDLORD
21-08-2009, 14:16
چند مگابایت؟؟؟؟

Elendil1
21-08-2009, 14:37
دانلود تریلر + گیم پلی بازی(فرانسه و آلمان)
تریلر : با 2 کیفیت 10 و 16 مگ
گیم پلی با 3 حجم : 100 و 40 و 19 مگ

همه با لینک مستقیم و قابلیت رزیوم.

resident_evil
21-08-2009, 14:37
من الان اون تریلر بارسا و لیور رو دیدم ! دروازه بان فوق العاده ضعیف بود ! باز هم مثل شماره قبل هیچ کس به مسی نمیرسید ! البته اصلا کسی دنبالشم نمیرفت ! فکر کنم یارو رو درجه ی آماتور داشت بازی میکرد ! چون دروازه بان هیچ حرکتی انجام نمیداد ! ولی حرکت تور دروازه بهتر شده ! حالا باید اون بازیه آلمان فرانسه رو دان کنم !

4039
21-08-2009, 14:39
کار فشرده سازی اون ویدئو بعد از سه ساعت تموم شد اما سایز فایل خیلی فرق نکرد .راستش دیگه نمیدونم چطوری باید حجمشو کم کنم بنظرم بهتر باشه همون فرمت ipod که صفه قبل لینکشو گذاشتم روبگیرین حدود 17 مگ میشه .
حقیقتا خیلی دوست داشتم کسانیکه adsl ندارن رو خوشحال کنم اما دیگه فکر نمیکنم کاری از دستم بر بیاد شرمنده دوستان با صفای این تاپیک و تاپیک فیفا .

shahab_f
21-08-2009, 15:00
آقایون این گیم پلی لیورپول و بارسا که میگین تو کدوم پسته ؟ پیداش نمیکنم
کم کنین لطفا دارم برم بیرون ، میخوام بذارم دانلود شه

Elendil1
21-08-2009, 15:05
کار فشرده سازی اون ویدئو بعد از سه ساعت تموم شد اما سایز فایل خیلی فرق نکرد .راستش دیگه نمیدونم چطوری باید حجمشو کم کنم بنظرم بهتر باشه همون فرمت ipod که صفه قبل لینکشو گذاشتم روبگیرین حدود 17 مگ میشه .
حقیقتا خیلی دوست داشتم کسانیکه adsl ندارن رو خوشحال کنم اما دیگه فکر نمیکنم کاری از دستم بر بیاد شرمنده دوستان با صفای این تاپیک و تاپیک فیفا .

مگه همون گیم پلی المان و فرانسه رو نمی گی ؟؟ خب دوستانی که دایل دارن که میتونن 19 مگ رو با idm دانلود کنن:31::

من الان اون تریلر بارسا و لیور رو دیدم ! دروازه بان فوق العاده ضعیف بود ! باز هم مثل شماره قبل هیچ کس به مسی نمیرسید ! البته اصلا کسی دنبالشم نمیرفت ! فکر کنم یارو رو درجه ی آماتور داشت بازی میکرد ! چون دروازه بان هیچ حرکتی انجام نمیداد ! ولی حرکت تور دروازه بهتر شده ! حالا باید اون بازیه آلمان فرانسه رو دان کنم !

تو همین گیم پلی المان و فرانسه هم دروازه بان به شکل بسیار ضایعی گل میخوره، دیدنش خالی از لطف نیست :31:

Persian_Gun's
21-08-2009, 15:25
منم این ویدیو رو دانلود کردم و دیدم....
به نظرم اونطوری که ازش بچه ها تعریف میکردن نبود!
من رو زیاد راضی نکرد!

Mehdi.ss
21-08-2009, 15:57
دوستان من به هر شیوه ای متوسل شدم که با فشرده سازی حجم این ویدئو رو کم کن, نشد اگه نرم افزار خاص یا روش خاصی به ذهنتون میرسه بگید تا امتحان کنم شاید فایل فشرده بشه .

..............

...
سلام
بیا با این برنامه تبدیل کل 3gp شم با کیفیته با حجم کم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6118E8B1CF41F7C0B3FF5.dc115 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6118E8B1CF41F7C0B3FF5.dc115)
یا

ehsannirvana
21-08-2009, 16:01
ویدئو حرفِ چندانی برای گفتن نداشت ):
بیشتر از این توقع داشتم
البته ناگفته نمونه هنوز خیلی مونده تا نسخه اصلی بیاد و امکان داره تغییرات زیادی روش انجام بشه.

B3HZ@D
21-08-2009, 16:12
اون ویدئو 17 مگی فایلش مشکل داره
دانلودش کردم ولی اجرا نیمشه مثل این که ناقصه
دارم all media fixer رو میگیرم درستش کنم

farryad
21-08-2009, 16:32
مصاحبه سايت wenb با seabass

The interview between Gari Clark and Seabass took place a few hours ago, and Gari has kindly sent me the transcript. He was sat in with the guys from PSM3, and took it in turns to ask the PES creator some questions. In the end time was very limited, but Gari asked what he could before time was up. The questions coming from the community are quite obvious.
Seabass responds to questions about FIFA 10, Community involvement, and even J-League - certainly a fantastic interview that gives great insight. Hit the jump for the the full Q&A!
The header pic? A PES 2010 T-Shirt given to Gari by Seabass :D

What was the motivation for officially involving the community/fans this time, compared to previous years?

Its been our 3rd year now on next-gen on both PS3 and Xbox 360 and its PES 2010 and we switched the online situation to our previous versions which means we are a little bit more stable now so we thought it was perfect timing to open our ears and listen to our fans finally. We have been in quite a crisis over the last couple of years because we were so busy internally but now we are a little bit more relaxed and with more time on our hands, it was time to listen to the people that matter, the fans. However its very important that this is not a one-off but we will continue to do this.
Which do you think of as more important listening to the fans feedback or do you have specific goals you want to hit for example?

Well actually thats a very good question. The team creates the core first and we set out to make it a simulation style game for the people of Europe to enjoy and that is our duty as a team. Everytime we create the game, in the past we would just do the actions of the players and then we build up from there using the actions that we have created but this year we have done it a little differently where we first set a goal and then work with our fans through feedback and opinions.
Have you and your team ever thought that a PES title every year is too much on next-gen and that by having a game every 2 years, you and your team could address certain issues that need addressing and in turn, you would have more time to work on these issues?

Yes your right especially since we have gone into the next-gen console market. We have loads of things we want to do and ideally bringing out a game every 2 years is something that would help us, however we believe that 1 game per year is the best option as thats something the fans want to see and with the innovation that we have achieved just with PES 2010 alone, i cant see us as a team not making a game every year.
Do you have any plans to expand the managerial options within PES? As a lot of fans want to see this happen.

In PES 2010 we implemented the stategy side of things which include the ’sliders’ and the ‘card system’ and i think this is a nice first step in making bigger strides in the management area so far, for the first time, the management mode has more depth that you can change the type of style you want your team to play as and also your player individual style aswell. Of course this is just a small step to what we want to achieve but there have been some collisions with regards to what we was going to do as to make this more more mananger or more towards action for example, however with both the sliders and the card system in place, its a perfect mix of the two and this is just the start of whats to come for this mode as we have big plans in the future.
Many fans have been talking about this for a while, do you think that we will see a Master League online implemented into PES? maybe PES 2011?

Yes we have been thinking about this for a very long time actually but unfortunatly it wasnt in PES 2010 but we have definatly been talking about this for a long time. We have explored the online modes in PES and of course we have added the Champions League online for PES 2010 and we have also expanded the community mode online as we know that this is something the fans wanted. We are still exploring the online side but a Master League Online is definatly something we would like to include in future versions of PES although my answer at the moment is not a definate one im afraid.
Are there any plans to bulk-up the way set-pieces happen?

Yes as we think that the set-piece part of matches plays a very important part and that is also the same within the management side of things aswell. We have plans to do this and its one of the things that is top of our list and something that alot of fans want to see happen. Of course the other tactical aspects will improve the game but this is for sure, something we want to improve. Its a very important option for both normal and the management side of the game.
What part of the development of PES 2010, did you find the most challenging?

Well the most difficult part i would say is that we didnt want to take away the attacking experience but at the same time, we wanted to change the balance from the games in the series before now so that the games will not turn out 4-4 or 5-5 for instance. There for we needed to balance this out. For example, if you was playing Brazil v Brazil, it could end up being a 4-4 or a 5-5 but it could also end up being a 0-0. Also if i game like Brazil v Brazil did finish 0-0, we still wanted it to be an attacking type of game even though it was a goaless draw for instance. This was very difficult to get the balance just right but i feel we have. Also another thing is that if take the superstar players for example like Messi or Christano Ronaldo who are brilliant players in the game, how do you stop them?. By doing a strategic defense that can make sure that players of this quality can be stopped. Of course with the new tactical options etc, this is possible. I would say that this is the one thing that was challenging for me and my team as we needed to get the balance just right.
What is it that you think that will seperate PES 2010 and make people say ‘WOW!’ compared to that of Fifa 10?

I went down to the EA booth and played Fifa 10 and its a good game indeed, however if you look at the defending for example, there are alot of instances where the ball carrier was one-on-one with the defender and this is something that does not work well with the way real football is played. Our goal this year with PES 2010 was to make the defending side of things, actually feel like the defenders were keeping their shape and also working as a team. In PES 2010 we have gone for the ‘Zone defending’ style so its not one-one if you defend or attack and when you are defending you dont always have to attck the ball carrier and its sometimes better to delay the ball carrier as much as possible so that your midfield players can get the tackles in etc and this is a more realistic approach we feel. So this type of game style is unique to us compared to that of EA in Fifa 10.
Since PES is originally a Japanese game, Winning Eleven, Is it possible that we may have the J-League incorporated into PES?

We have heard fans say this before, however currently our team targets the priority which is the European market and this is our no 1 priority. As you know, in Japan there isnt a PS3 or 360 version yet and im afraid its not a simple case of just implementing this mode into the game but we wish it was as easy as this. Like i say, our main priority over everything else is the European market so at this moment in time, i will have to say thats its no at present.
With the Wii version of PES being a success using motion sensing technology and with the likes of both Sony and Microsoft developing motion controlled hardware, do you think that this could be used for the next-gen version on both PS3 and Xbox 360 in a PES title?

Yes we have thought about it and we was thinking how we could implement it into the game using Natal or Sony’s motion controller. The good thing about football is that you can use this technology to create some great teamwork within the game and it unlocks an added dimension to movement etc and of course motion controlled technology is a very interesting thing indeed. At the moment though, im just experimenting with the technology and of course its in a very, very early stage and there is no definate answer to whether i will use this technology in PES in the future anyway.

Persian_Gun's
21-08-2009, 16:55
من دانلود کردم هیچ مشکلی نداشت!

Spaniuly
21-08-2009, 17:03
ارمین جان این لینک هایی که گذاشتی با دانلود منیجرها کار میکنه؟!
قابلیت رزیوم هم داره؟
چون دفعه قبل بدجوری حالمون سر فیل 40 مگی گرفته شد میخوام جایی باشه که بشه با دانلود منیجر گرفتش

آره لینک های GT هست و قابلیت ریزوم هم دارن

از گیم پلی که نیست ولی بازی رو از نمای نزدیک نشون میده و بسیاری از نکات رو افشا می کنه اگه دانلود کنی و ببینی خودت متوجه میشی چه قابلیتی رو می گم

چند مگابایت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19:

انواع اقسام فرمت ها و حجم ها موجود توی اون پست

منم ویدیویی از گیم پلی ندارم یه دونه دارم که اصلا هیچیش معلوم نیست یکی هم که مال France vs Germany بود اون رو هم آنلاین نگا کردم

بهزاد جای تو باشم تریلر رسمی بازی رو از دست نمی دم

B3HZ@D
21-08-2009, 17:03
والا من دانلود کردم با هیچ پلیری هم نشون نداد
میگفت فایل ناقصه و codec ها ایراد داره....در صورتی که با dap دانلودش کردم و دانلود کامل انجام شد

mohammad_87
21-08-2009, 17:29
حسین جان.من این ویدیوها رو کم و بیش دیدم.اما حالا یه چیزی که می خوام بگم یادم رفت بیشتر دقت کنم.اگه دوباره دقت کنی و تو اون بخش نظرات کاربران انعکاس بدی ممنونت میشم.
درخواستم برمی گرده به تماشاگران.تو یه ویدیو که دیدم یکی اینکه تعداد بیس تماشاگران خیلی کمه 4-5تا بیشتر نیست و اینکه اگه اکثر اونها لباس تیمهای میزبان و بعد میهمان اشته باشن.زیاد دقت نکردم اما فکر کنم لباساشون زیاد ربطی به تیمهای داخل زمین نداره.
دوم اینکه تو 2009 وقتی تیم میزبان حتی اگه 7-0 عقب بود وقتی گل میزد وزشگاه منفجر میشد.ینکه اینقدر خوشحالی نداره.اگه مقدار شادی اونها نسبت به نتیجه تغییر کنه عالی میشه جو ورزشگاه.
این چیزی بود که دیدم دربارش صحبتی نمیشه.

B3HZ@D
21-08-2009, 17:46
بهزاد جای تو باشم تریلر رسمی بازی رو از دست نمی دم

تریلر رسمی کدومه؟!
از گیم پلی بازی هم چیزی نشون میده؟!

mohammad_87
21-08-2009, 18:04
تریلر رسمی کدومه؟!
بهزاد جان منظور آرمین همون فایل 100 مگا بایتی هستش که انواع و اقسام لینکش رو بچه ها گذاشتن.
تو صفحه 188 خود آرمین با فرمتها و حجمهای مختلف گذاشته.خودم دارم الان با دپ دانلود میکنم.قابلیت ریسام هم داره.
راستی تو که می تونی adsl بگیری چرا خودتو شکنجه میدی؟اگه امکانشو داری حتما بگیر.اگه راضی بودی یه دعا هم بکن برام تا شاید فرجی شد و کابلهای ما هم یه تکونی خورد(کابل برگردون شده دیگه adsl رو نمی تونم بگیرم:41:)

Spaniuly
21-08-2009, 18:06
تریلر رسمی کدومه؟!

این پست قبلیم دیگه چند صفحه پیش مونده. از بس سرعت پیشرفت تاپیک بالاست که...

كيفيت HD

دانلود با فرمت mov و حجم 38.5 مگابايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود با فرمت wmv و حجم 41.2 مگابايت

كيفيت SD

دانلود با فرمت mov و با حجم 14.2 مگابايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود با فرمت wmv و با حجم 16.4 مگابايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود با فرمت mp4 و با حجم 10.9 مگابايت

بهزاد جان منظور آرمین همون فایل 100 مگا بایتی هستش که انواع و اقسام لینکش رو بچه ها گذاشتن.
تو صفحه 188 خود آرمین با فرمتها و حجمهای مختلف گذاشته.خودم دارم الان با دپ دانلود میکنم.قابلیت ریسام هم داره.
راستی تو که می تونی adsl بگیری چرا خودتو شکنجه میدی؟اگه امکانشو داری حتما بگیر.اگه راضی بودی یه دعا هم بکن برام تا شاید فرجی شد و کابلهای ما هم یه تکونی خورد(کابل برگردون شده دیگه adsl رو نمی تونم بگیرم:41:)

نه محمد جان این تریلر رسمی هست درست از گیم پلی نیست ولی از نمای نزدیک بازی رو نشون میده و واقعا چیزهای زیادی از این ویدیو میشه فهمید

یه چیز جالب بگم بدونید نمی دونم چند نفر تا حالا این تریلر رو دیدن. یه چیز جالبی داره میتونی نگه داری و ببینی کدوم بازیکن ها در شرایط خوبی برای دریافت پاس دارن. یه چیزهای حرفه ای بهش اضافه شده حالا دیگه نمیدونم توی کدوم قسمت قابل استفاده هست

alex-sina
21-08-2009, 19:21
تو این لینک تعدادی Screen Shot از گیم پلی بازی هست. امیدوارم کسایی که گیم پلی رو ندیدن ازش لذت ببرن

bbp
21-08-2009, 20:00
نه دوست عزیز کسی منکر زیبایی های بازی PES 2009 نیست وگرنه این همه طرفدار نداشت. صحبت و نقد و انتقادات روی چیزهای تخصصی تر و ریز تری هست که توی تاپیک جریان داره. نه اینکه صحبت سر این باشه بازی خوب نیست

خيلي ممنون از توضيحات كاملتون...:11:

اما با اينكه شايد اين جمع خيلي ها رو تو بحثهاي ريز و دقيق تر قبول نداشته باشن با اين حال شايد نخورده باشيم نون گندم اما ديديم دست مردم... :8:
اين نيز بگذرد

4039
21-08-2009, 20:01
انعکاس اجسام توی آب در این تصویر واقعا زیباست .به نظر من تماشاگران هم خیلی خوب طراحی شدن :

سایز بزرگ :

B3HZ@D
21-08-2009, 20:18
ما که اخرش نتونستیم گیم پلی بازی رو ببینیم
همون بهتر عکس ها رو نگاه کنیم...این همه فایل دانلود کردیم اخرش هیچی
ا......... خدا بگم چکارت کنه با این وضعیت اینترنت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mojtaba007
21-08-2009, 20:30
اخ حسین جان
چه تفاهمی
من هم میخواستم همین عکس و نشون بدم

یه چیز جالب تو عکس زیر هم هست که تعداد بازیکنهای لیورپول تو رادار 8 نفره!!!!!!!!!!!!!!!!!

4039
21-08-2009, 20:32
دو تا خبر خوب و خوشحال کننده :

اول اینکه جان مورفی تایید میکنه که توی این دو ماه باقی مونده انیمیشن های جدیدی به بازی اضافه میشه :

With regards to what people are saying about the animations and by the sound of it, some sound worried. Its been confirmed by Jon Murphy that there will definitely, 100% be new animations added before the game is released on October 22nd. The animations that you see from the Gamescom code, are not all the animations and there are still going to be ones added.

درخصوص آنچه مردم درباره انیمیشن های بازی میگن و صحبتهایی که درموردش شنیده میشه , بعضیا بنظر میرسه نگران اونها هستن . جان مورفی تایید میکنه که قطعا تا قبل از انتشار بازی در تاریخ 22 اکتبر انیمیشن های جدیدی به بازی اضافه خواهد شد .این انیمیشن هایی که توی کد GC میبینید تمام انیمیشن های بازی نخواهند بود و باز هم موارد جدید اضلفه خواهد شد .

خبر خوب دوم اینه که این کدی که توی نمایشگاه GC ارائه شد مربوط میشه به یک ماه پیش .این مساله رو سیباس تایید میکنه :
سیباس که خودش توی نمایشگاه این کدو بازی کرده میگه بعضی از مشکلات بازی که من دارم توی این کد میبینم توی کدی که در حال حاضر وجود داره و جدیدترین ساخت به حساب میاد وجود نداره .

OK my fault, I missed this in the gamekult interview. Thanks to jmcorp from the boards for pointing it out.
In the interview Seabass details the effect of having old code at Gamescom, after the interviewer pointed out certain annoyances in the code on the show floor:

It may be the difference between the preview and the current version of the game when we enter the final phase today as there many small adjustments of the kind that are made so that it no longer. In fact, when I practice the version we have developed for gamescom, I already pay for the differences between this version, dated a month ago, and I see every day in Tokyo . I was surprised that some do not pass in the feet while they are points that have been precisely fixed. Even I do not always find myself (laughs).
Nice to know, especially for the people who are concerned by how the game is looking. It also reaffirms PESFan’s statement that the code is indeed old.

mojtaba007
21-08-2009, 20:51
حسین جان یعنی چند درصد از کدها بوده این نمایشگاه؟

select
21-08-2009, 21:02
سیستم مورد نیاز بازی چیه؟

MORTAZA.2FUN
21-08-2009, 21:19
اخ حسین جان
چه تفاهمی

یه چیز جالب تو عکس زیر هم هست که تعداد بازیکنهای لیورپول تو رادار 8 نفره!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
مجتبی جان بابت تصویری که گذاشتی ممنونم.
اگه دقت کرده باشین جزئیات واضح دیده میشن و بهتر شدن .... حتی ...
اگه دقت کرده باشین تور دروازه ها واقعا عالی شدن .

pooyaabi
21-08-2009, 21:31
دستکش دروازه بان ها هم تو 10 درست شده ؟؟
توی 09 انگار دستکش جوشکاری دستشونه

4039
21-08-2009, 21:59
حسین جان یعنی چند درصد از کدها بوده این نمایشگاه؟
دقیشو نمیدونم ولی باید حدود 70 درصد باشه ماه ژونن 50 درصد کدها تخصیص داده شده بود و چند روز پیش آدام کد 80 درصدیو بازی کرده بود ( دیدگاهشو چند روز پیش از پلی تستی که ازکد 80 درصدی داشته نوشته بود تا امروز منم مثل همه فکر میکردم کد نمایشگاه 80 درصد باشه به همین خاطر دیدگاه جدید آدامو توی تاپیک نزاشتم فردا ایشالا متن و ترجمشو توی تاپیک میزارم ) .بنابراین باید حدود 70 درصد باشه .
جالبه توی این چند روزه بنده خدا هر چی داد میزد اون چیزی که من جدیدا بازی کردم با این گیم پلی هایی که از نمایشگاه منتشر شده فرق میکنه اما کسی حرفشو باور نمیکرد تا اینکه امروز خود سیباس این مساله رو تایید کرد .

joey jordison
21-08-2009, 22:05
پس بگو من هم شنیدم که حتی افرادی که از طرف PESFAN بازی را قبل از نمایشگاه تست کردند ادعا کرده بودند که بازی که اونها بازی کردند کندتر هم بوده از این نسخه نمایشگاهی هست!

UP-SNAKE
21-08-2009, 22:30
اينو ببينيد ، به ما که نميتونيم ببينيم بگيد چجوريه اين کليپ 2 نفر دارن با هم بازی ميکنن

Behnam_o2
21-08-2009, 22:51
حسین جان اگه وقت داری زحمت ترجمه این متنو هم بکش :
PES 2010 GamesCom Questions & Answers
Here are the answers regarding the questions you sent me over the last days. Have a nice read and keep in mind that things can always change especially stuff like little problems or bugs of the game.

1 Is there a power gauge when passing?
There is 'normal' passsing on cross and manual passing on the right stick.

2 When will the PES 2010 demo be released?
Konami did not announce a date for the demo, but the full game will be released on 22nd of October. The demo can hit one month before it, maybe later.

3 Are penalties different?
Penalties are now from the chosen gameplay camera angle, means if you e.g. selected 'wide' cam, the penalty will be shown from that camera as well.
The way penalties are controlled is also different. The longer you press the analogue stick in one direction the further does the ball go from the middle of the goal. With the shot button you can control how hard you want to shoot the ball (by the same principe). To be honest I'm not 100% sure about that and we didn't manage to score a penalty as both went far off the goal...

4 Did the keepers improve?
Yes, for sure. They are much better in coming out of the goal and it is much harder to get past them as in PES 2009. They are also better in clearing shots and faster when jumping.
About fast throwing from the keeper I can only say I did not see it. Maybe it was not in the build or you have to use a special button combination to perform it.

5 Did they remove problems like freezing after freekicks and did they implement new problems?
Freezing is gone, so is auto tackling, passing and shooting. (make sure to use semi-assisted or manual)
Some problems that were not in PES 2009 were e.g. that the response times were a tiny bit worse what has to do with the new animations.
Something else occured at throw-ins. They removed the invisable walls around the thrower so you can move freely there. At the moment that only works if you play together with a human, because the AI is not able to move though the barrier is gone. (you should be able to see that in our videos)

6 Did they change the goalnets?
No, goalnets are the same as in PES 2009. They removed the classical sandbags though and replaced them with normal bars.

7 Are there new varies in freekicks?
No, same as before.

8 Is it really harder to score goals?
Yes, scoring is much harder, due to the improved defending AI, the weakening of paced attackers like Messi and the better goalkeepers.

9 Are 'Henry-shots' possible?
Yes, shots with the inside in the farer corner of the goal are in and look nice.

10 Can you actually use scissor/bycicle kicks?
Yes, I scored a nice scissor kick goal with Ballack.

11 Did they improved lobs?
I would say yes, but I have to admit I did not really look into this...
I tried one lob which was punched over the goal by the keeper though.

12 Which German teams will be in?
This is not official but people are saying all CL and EL teams, i.e. Wolfsburg, Bayern, Stuttgart, Hertha, HSV and Bremen.

13 Is the referee chosable?
No, same as in PES 2009.

14 Is it really possible to score goals after counterattacking, when the goalie was throwing/shooting the ball?
Partly. There were counter-attacks after stopping attacks of the opponents (especially against Barca, as they were very offensive), but not in particular because of new goalkeeper movements.

JUSTIN11
21-08-2009, 22:56
دقیشو نمیدونم ولی باید حدود 70 درصد باشه ماه ژونن 50 درصد کدها تخصیص داده شده بود و چند روز پیش آدام کد 80 درصدیو بازی کرده بود ( دیدگاهشو چند روز پیش از پلی تستی که ازکد 80 درصدی داشته نوشته بود تا امروز منم مثل همه فکر میکردم کد نمایشگاه 80 درصد باشه به همین خاطر دیدگاه جدید آدامو توی تاپیک نزاشتم فردا ایشالا متن و ترجمشو توی تاپیک میزارم ) .بنابراین باید حدود 70 درصد باشه .
جالبه توی این چند روزه بنده خدا هر چی داد میزد اون چیزی که من جدیدا بازی کردم با این گیم پلی هایی که از نمایشگاه منتشر شده فرق میکنه اما کسی حرفشو باور نمیکرد تا اینکه امروز خود سیباس این مساله رو تایید کرد .

حسین جان ما که طاقت نداریم اگه میتونی امشب دیدگاه ادام رو بذار اگه نتونستی امشب ترجمه کنی اشکال نداره همون متن اصلی رو بذار.

به غیر از ادام کسی اخرین کد بازی رو تست نکرده؟؟ اگر کسی تست کرده بود نقدشو بذار.ببخشید.

mj77
21-08-2009, 23:10
سلام! من چند ماهی نبودم ! یکی لطف کنه اطلاعات کاملی در مورد تغییرات PES 2010 بزاره؟
اگه عکسی از کفش بازیکنا بزارین ممنون میشم؟

Capello
21-08-2009, 23:24
اینم لیست تیمهای موجود در بازی .......

اونایی که Bold هستن تا این لحظه لیسانس شدن .....

PES 2010 Team List

Expect these to change, including licenses, due to the code being incomplete. Hit the jump for the full list. Licensed teams in bold.

INTERNATIONAL TEAMS

Europe 34 teams

Austria
Belgium
Bosnia And Herzegovina
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
England
Finland
France
Germany
Greece
Hungry
Ireland
Israel
Italy
Montenegro
Netherlands
Northern Ireland
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Scotland
Serbia
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
Ukraine
Wales

Africa (13 teams)

Angola
Cameroon
Cote D’Ivoire
Egypt
Ghana
Guinea
Mali
Morocco
Nigeria
Senegal
South Africa
Togo
Tunisia

The Americas (16 teams)

Canada
Costa Rica
Honduras
Mexico
Trinidad And Tobago
United States
Argentina
Bolivia
Brazil
Chile
Columbia
Ecuador
Paraguay
Peru
Uruguay
Venezuela

Asia/Oceania (16 teams)

Australia
Bahrain
China
Iran
Iraq
Japan
Kuwait
North Korea
Oman
Qatar
Saudi Arabia
South Korea
Syria
Thailand
UAE
Uzbekistan

CLUB TEAMS

English League = 19 teams - Manchester United and Liverpool licensed.
French League = 19 teams - Ligue 1 - Fully licensed
Italian League = 19 teams - Calcio - Filly licensed
Dutch League = 17 teams - Eredivisie - Fully licensed
Spanish League = 19 teams - Athletic Bilbao, Barcelona, Deportivo La Coruna, Espanyol, Athletico Madrid, Real Madrid, Real Mallorca, Sevilla, Valencia, Villarreal licensed.

Other Leagues A (56 teams)

Anderlecht
Club Brugge
Standard De Liege
Dinamo Zagreb
Slavia Praha
Sparta Praha
Brondby IF
F.C. Copenhagen
HJK Helsinki
A.E.K. Athens
Olympiakos
Panathinaikos
Marchidegna (fake name)
PAOK
Rosenborg
Huerpojauza C.F (fake name)
Wisla Krakow
SL Benfica
S.C. Braga
FC Porto
Sporting
Dinamo Bucuresti
CFR Cluj
FC Cerchizmajiu (fake name)
Ugonalce (fake name)
Alashergokh F.C. (fake name)
F.C. Kolugavinsk (fake name)
F.K. Ljemorac (fake name)
PFC Ryagzhilograd (fake name)
Lokomotiv Moscow
Spartak Moscow
Zenit St. Petersburg
Aberdeen
Celtic
Hearts
Rangers
FK Crvena Zvezda
AIK
IFK Goteborg
Hammarby Fotboll
Kalmar FF
FC Basel
A.S. Punoichongaux (fake name)
Besiktas
Fenerbahce
Galatasaray
Sivasspor
MFK Trnolevoce (fake name)
Shakhtar Donetsk
FK Metalist Kharkiv
Dynami Kyiv
Boca Juniors
River Plate
SC Internacional
PES United
WE United

Other Leagues B = 17 teams - empty

And thats that!

Any help on the fake teams appreciated!

من موندم اینا میتونن تیمهایی مثل برزیل و ایتالیا لایسنس کنن ولی تو لایسنس عمان و قطر و بحرین موندن!!!:21:

romell
21-08-2009, 23:30
واقعا ممنون از تمامی بچه ها یکی از بهترین تاپیک های عمرم رو دارم میبینم بازهم ممنون :11:

من اطمینان دارم موقعی که بازی بیاد ...........:18:

با سلام

دوستان تو این سایت عکس های جدید از بازی نمایشگاه هستش که واقعا به تمام معنا زیبا هستش خودتون ببینید کف میکنید

البته اگه لینکشو در صفحات قبل کسی گذاشته به بزرگی خودتون میبخشید

Persian_Gun's
22-08-2009, 00:02
با اینکه تو صفحه ی قبلی بود ولی بازم دستت درد نکنه...

delusion
22-08-2009, 00:03
اخ حسین جان
چه تفاهمی

چیز جالبتر در این عکس دیوار دفاعی بارسلونا هست که 7 نفر جلو توپ ایستادن!!!
همچین چیزی من در فوتبال ندیدم که 7 نفر دیوار دفاعی تشکیل بدن.
دیوار دفاعی نهایتش 5 نفره.
تو اون رادار پائین مشخصه 5 بازیکن لیورپول جلوی دروازه ایستادن و فقط دو مدافع بارسا برای مهار اونها هست!

4039
22-08-2009, 00:37
حسین جان ما که طاقت نداریم اگه میتونی امشب دیدگاه ادام رو بذار اگه نتونستی امشب ترجمه کنی اشکال نداره همون متن اصلی رو بذار.

به غیر از ادام کسی اخرین کد بازی رو تست نکرده؟؟ اگر کسی تست کرده بود نقدشو بذار.ببخشید.

به جز دو تا پارگراف آخر بقیش ترجمه شده ایشالا فردا صبح بقیشو هم میذارم :

As me and Suff strolled towards Konami HQ yesterday morning, with Starbuks coffee in hand, we were relaxed. A few jokes here and there, and a conversation about what he got up to last night ‘with the lads’. To say we were in good spirits would be an understatement.
It was a huge contrast from the first playtest back in June. In the months between Konami have done a great job in reassuring us how well the game is coming along, and certainly left us in confident mood before we got our hands on the latest build.
Before I go on, lets get one thing straight, we’re still playing development code. The figure was around 75%, so still plenty of time to add new things and tweak the hell out of the game. The main focus then was to, again, evaluate how the game was coming along. You will be happy to hear its going well, with the game impressing immensely. Read on to see just how…

Loading up the game the first thing that hits you is the artistic presentation, which still feels like a placeholder in many way. Static backgrounds and little imagination with the way the game modes were set out certainly didn’t excite. Saying that, they did the job, staying true to PES’ easy to navigate philosophy. While the team select screen evoked the same feelings, it was interesting to hear that while you’re tinkering with your teams the game is loading up in the background. So after me and Suff finished up selecting our teams and messing about with teamplay, hitting start match did exactly that – instantly. Very clever.
As you enter a game you are greeted with absolutely drop-dead gorgeous graphics. You’ve all seen the screens so am sure everyone has a good idea of how good the game looks, but seeing it in-front of you with all the dynamic lighting etc is breathtaking. Game development is a very tricky process, none more so then the art assets. This one thing in particular is one of the most time consuming aspects when making a game, and for Konami to have reached these heights after the decent but ordinary looking PES 2009 is worthy of praise. Even more commendable is that the graphical look keeps consistent when in wide-cam, finally matching EA’s efforts in this field.
It’s great to see the remarkably accurate kits, the scarily perfect representation of faces, the grass and stadium structure hold up during gameplay – something we’ve been waiting to see for many years.
Onto gameplay. The biggest talking point about the news that hit this week has been the 360 degree movement. Its something that surprised almost everyone, but wasn’t something that excited me massively. I’m old skool, meaning I use the d-pad by choice. I’ve never felt PES was accurate or as response when using the analogue, but it seems I’m going to have to change to feel the real benefits of the game. Not to say d-pad isn’t effective – far from it. It’s still just as much fun as before, but the limits of movement and visual niceties from using the analogue were obvious when playing against Suff.
They way his players moved in a manner of direction was both aesthetically pleasing and key in how he played the game. Greater degree of movement might not change the game 100%, but by creating space by being able to move into avenues never before reachable does indeed create better passing opportunities and a new way of attacking. With this massive feature in, it perhaps is the biggest single sign Seabass is trying to create a brand new experience with the PES series.
Something else that Konami are aiming to improve is the animations, which had a direct effect on gameplay. Movement was seriously familiar at our first play of the game. I’m more than happy to confirm that’s changed plenty. It seems the core animations like running have been tweaked while not being redone, but this is masked really well with linking animations that make the 360 movement visually effective. Konami have brought back the 4 different types of dribbling animations, which refreshing the way the game looks immensely – and bring a layer of individuality back that was sorely missing last year.
Passing seems more varied thanks to the way players release the ball. Its all context sensitive, and dependant on where the ball is. So far I’ve seen a number of different passing and shooting animations, that reveal just how much work is going into making PES a seamless flowing football game – something we used to attribute to the series in the PS2 days. The goalkeepers too have been redone, with some inspiring diving and catching movements that are very fresh. Then there’s the extra stuff like players marshalling their defence by pointing to space or unmarked strikers, and strikers complaining when a pass isn’t made or when they’ve missed a chance. These little addition add to the whole experience. Right now the game moves well, but I’d still like to see a slight improvement. Its something I’m sure will get done in the remaining 25%.
Me and Suff did have a few niggles though, but we’re hopeful its the sort of things that will be ironed out soon enough. Stuff like player responsiveness, and button press to action were sometimes a pain – not something we usually say about PES games. With us having both 360 and PS3 code, it was interesting to see where the games were at. The 360 one was visually inferior, but flowed much better. Its a common theme within multi-platform game development however, and we’re confident the PS3 version will move just as smoothly.
And we’ll know soon enough, with review code hopefully in our hands mid-September. Then we’ll finally be able to say whether PES has reclaimed its crown, or of its come a close second.
So far, so very very good!
We’ll go into game modes individually throughout the week, stay tuned for information throughout the day

من و ساف دیروز بعد از ظهرقهوه به بدست و کاملا ریلکس بسمت مقر کونامی درحال قدم زدن بودیم .چند تا جک از اینورو اونور هم گفتیم خلاصه خوشی بشی با هم داشتیم .

توی این جلسه ما یک مقایسه خوبی با پلی تست اول که تو ماه ژوئن بود داشتیم .توی این چند ماهه کونامی کارای خوبی روی بازی صورت داده که این مساله دوباره به ما قوت قلب داد و قطعا ما رو در وضعیت دلگرم کننده ای قرار داد قبل از اینکه ما نسخه نهایی رو توی دستامون داشته باشیم .

قبل از اینکه ادامه بدم اجازه بدین یک چیزیو بگم , ما هنوز کدیو بازی میکنیم که درحال ساخته و هنوز تکمیل نشده .تصویر نشون میداد حدود 75 درصد کدها تخصیص داده شده بودن .بنابراین هنوز زمان باقی مونده که چیزای جدید اضافه بشه .دوباره میگم ما چطور روی بازی که درحال تکمیل شدنه باید قضاوت کنیم و اونو ارزیابی کنیم ؟ شما خوشحال خواهید بود از اینکه بازی به خوبی داره درحال پیشرفته .بازی ای که بشدت آدمو تحت تاثیر قرار میده مطالب زیر رو بخونید تا ببنید چطور .....

بازی داره بالا میاد ! اولین چیزی که میشه بهش اشاره کرد یک نمایش هنرمندانه در زمان اجراست .زمینه های ثابت و سبک مودها به شکلی که قرار گرفته بودن جذاب نبودن .درحالیکه صفحه انتخاب تیم ظاهر شد بازم همون احساس قبلیو داشتم یعنی منو زیاد مجذوب خوشون نکردن .این نکته جالبه که بگم درحالیکه شما سرگرم تنظیمات تیمتون هستید عمل لودینگ درزمینه درحال اجرا شدنه .بنابراین وقتی من و ساف تیمهامونو انتخاب کردیم با زدن گزینه شروع بازی بلافاصله وارد بازی شدیم .

درمورد گرافیک شما قبلا تمام تصاویرو دیدین بنابراین مطمئنم همه نظر مثبتی دارن اما دیدن اونا زمانیکه جلو شما هستن با نورپردازی پویا و داینامیک خیلی مهیج و هیجان انگیزتره .توسعه بازی یک فرایند کاملا تخصصیه.قسمت گرافیک در ساخت یک بازی یک بخش بسیار وقت گیره . کونامی این قسمتو به زیبایی و شایستگی هرچه تمام تر ارتقاء و بهبود بخشیده و این پیشرفت نسبت به نسخه 2009 قابل تحسین ولایق تمجیده واین پیشرفت زمانی شکوه خودشو نشون میده که گرافیک در زاویه دوربین واید هم همین استواری رو حفظ میکنه و بالاخره در این زمینه خودشو به EA رسونده .

این خیلی عالیه که میبینیم دقت بسیار زیادی در طراحی کیتها صورت گرفته و بطرز وحشتناکی چهره ها عالی طراحی شده اند همینطور چمن و ساختار ورزشگاهها , اینها چیزهایی هستند که چند ساله منتظر دیدنشون بودیم .

درمورد گیم پلی بازی مهمترین نکته ای که میتونیم درموردشون بگیم خبریه که این هفته درمورد حرکت 360 درجه منتشر شد .اون خبرچیزی بود که تقریبا همه رو غافل گیر کرد .اما مساله ای نبود که منو بشدت تحت تاثیر قرار بده بخاطر اینکه من بیشتر علاقه دارم که از D-PAD دسته برای کنترل و حرکت بازیکنان استفاده کنم . من تا الان با آنالوگها احساس تسلط روی کنترل کارکترها نداشتم اما به نظر میرسه باید در این مورد تغییر عقیده بدم بخاطر منافعی که این نوآوری در بازی داره .نه اینکه بگم D-PAD دیگه بدرد نخوره نه ! اون هنوز جذابیت قبلیشو داره اما عدم محدودیت در حرکت و ظرافت هایی که در کنترل 360 درجه وجودداره در زمانیکه در مقابل ساف بازی میکردم کاملا مشهود بود . طرز و نحوه حرکت بازیکنان به شکل زیبایی مسرت بخش بودن و همچنین موثر و راه گشا در اجرای بازی .

دامنه حرکتی بیشتر , ممکنه که یک تغییر اساسی در بازی ایجاد نکنه اما این امکانو فراهم میکنه که بشه توی مسیرهایی حرکت کنید که قبلا هرگز نمیتونستید توی اون مسیر و راههاحرکت کنید .این کنترل جدید حقیقتا فرصت های بهتری برای پاس دادن ایجاد میکنه و همینطور راه و روش جدیدی برای حمله فراهم میکنه . این نوآوری مهم شاید بزرگترین سیگنال برای این موضوعه که سیباس داره تلاش میکنه یک تجربه کاملا نو و جدیدی رو در سریهای PES رقم میزنه .

B3HZ@D
22-08-2009, 03:44
ممنون حسین جان...طبق معمول عالی بود
ولی من یک چیزی رو متوجه نشدم؟!
بالاخره اون سرعتی که توی گیم پلی بازی نشون داده شد سرعت واقغی بازی بود یا نه؟!
سرعت کمتر از اینه یا بیشتره؟...آدام میگه کمتره ولی تریلرها چیز دیگه ای نشون میده

این نکته جالبه که بگم درحالیکه شما سرگرم تنظیمات تیمتون هستید عمل لودینگ درزمینه درحال اجرا شدنه .بنابراین وقتی من و ساف تیمهامونو انتخاب کردیم با زدن گزینه شروع بازی بلافاصله وارد بازی شدیم

به این میگن یک فکر بکر....بهترین راه حل بود که میشد زمان لودینگ رو کم کرد
البته اگه رم بالا باشه مشکلی نیست...ولی در کل حرکتی عالی بود

فقط اگه در مورد سرعت بازی یه توضیحی بدین ممنون میشم...چون که گیج شدم

Professor Massoud
22-08-2009, 04:15
با اجازه حسین جان ... اون دو تا پاراگراف رو من تحت الفظی ترجمه میکنم :

مورد دیگه ای که کونامی در اون پیشرفت کرده ، انیمیشنهاست .که این موضوع هم تاثیر مستقیمی روی گیم پلی داره . در اولین بازی ما ، حرکتها جدا قابل لمس بودن . من بسیار خوشحالم که بگم حرکات بازیکنها بسیار تغییر کردن . اینطورکه به نظر میاد ، هسته انیمیشن ها مثل دویدن ، واقعا بهبود و پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتن ، البته حرکات کمی پیچیده به نظر میرسیدن که با پوشش خوب و ارتباط انیمیشن ها ، چرخش 360 درجه از نظر بصری بسیار تاثیر گذار به نظر میرسید. Konami چهار انیمیشن دریبل متفاوت در بازی ایجاد کرده ، که این به طور قابل ملاحظه ای باعث طراوت بازی میشه ، و هویتی رو برای بازی رقم میزنه که سال گذشته واقعا در بازی دیده نمی شد.

پاسها بسیار متنوع به نظر میرسن ، این مسئله وقتی که بازیکنها برای هم توپ رو ارسال میکنن ، مشخص میشه . این مورد بسیار با اهمیته و به محل قرار گیری توپ بستگی داره . بعلاوه اینکه من تعدادی انیمیشن پاس و شوت مختلف دیدم ؛ که مشخص میکردن چقدر Konami امسال روی PES کار کرده .

دروازبانها در شیرجه زدن بسیار آماده بودن و حرکات و توپ گیری اونها ، بسیار جدید و جالب بود. وقتی که شما در حال جلو بردن و گردش توپ هستید ، به تعداد بازیکنان اضافه میشه و اونها در مقابل شما تجمع میکن فضاهای خالی رو می بندن و مانع رسیدن توپ به مهاجمها میشن . و وقتی به مهاجمها توپ نرسه ( پاس داده نشه ) اونها درخواست توپ میکنن و اگه شانسی رو از دست بدن ، ابراز ناراحتی میکنن !
اینها نمونه های کوچکی از مواردی بود که به بازی اضافه شده بودن و ما اونها رو دیدیم ، در حال حاضر روند بازی رو به رشده ، اما من فکر میکنم که یه سری پیشرفت های کوچیک و جزئی باید در بازی صورت بگیره . من مطمئنم این تغییرات در 25 درصد کد باقیمانده صورت خواهند گرفت.

هر چند من و ساف کمی به بازی خرده گرفتیم ، اما امیدواریم که بزودی مشکلات بهبود پیدا کنن . چرخش و پاسخدهی بازیکنان و فشردن یک دکمه برای اجرای حرکات ، بعضی وقت ها رنج آور بود ، چیزی که ما معمولا در مورد سری PES می گفتیم . ما کد های PS3 و Xbox360 رو هم دیدیم . این جالبه که بدونیم بازی در چه شرایطی قرار داره . کد 360 قدیمی بود ، اما در آِنده نزدیک بسیار بهتر خواهد شد. این مسئله بین بازیهای مولتی پلتفروم خیلی رایجه ، اما ما مطمئنیم نسخه PS3 بصورت یکنواخت پیش خواهد رفت.

ما امیدواریم که با بررسی کدها در نیمه سپتامبر ،مشکلات بازی رو بهبود یافته و بازی رو در حد عالی ببینیم ، و در نهایت ما میتونیم در مورد این بهبودها سخن بگیم .
تا کنون بازی ، بسیار بسیار خوب بوده !

4039
22-08-2009, 10:47
مسعود جان بابت زحمتی که کشیدی از شما تشکر میکنم .انصافا, متنو روون ترجمه کردی با کسب اجازه من فقط چند تا جمله رو به بیان دیگه ای تبدیل کنم .
یک مورد اینکه آدام اظهار میکنه انیمیشن های جدید بازیو یه شکل یکدست و یکنواختی روون و شناور کرده .یک مورد دیگه اینکه وقتی به مهاجمانی که توی موقعیت خوبی قرار دارن پاس داده نمیشه ابراز ناراحتی میکنن و اعتراض خودشونو نشون میدن .
در ضمن توی هفته اخیر پریویوو های زیادی از سایتهای معتبر منتشر شده که هنوز ترجمه نشدن من سعی میکنم به مرور ترجمشونو بزارم اما اگه زحمتی براتون نیست زحمت ترجمه بعضیاشو بکشین . یک نمونش این متنه که دیدگاه سایت IGN روی از بازی ارائه میکنه :

Pro Evolution Soccer 2010 Hands-on
Konami is on the ball once again.
by Martin Robinson ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), IGN UK
2009 - It might be the biggest rivalry in virtual football, but the annual match-up between FIFA and PES rarely veers into the drama and scandal of its real-life counterparts. This is no bad-blooded feud, and we can't imagine there will be scenes reminiscent of the catastrophes, controversies and general abuse that punctuates football's biggest clashes – although we do relish the idea of EA Sports' Peter Moore triumphantly bearing down on a forlorn Seabass in classic Keown style ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), last year's Metacritic ratings being waved furiously in his hands.

[/URL]

Liverpool vs Barca: let's hope they fare better than they did against Spurs, eh?

Relations between Konami ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and EA have a genteel civility to them, but that doesn't stop the forum wars from descending into bile-spattered banter. People have their allegiances and they'll protect them as they would their own football club. However, even the most rabid of PES fans would acknowledge that the series has stalled, the glory of the PlayStation 2 days fading fast as Seabass and his team fail to find their footing in the current generation – and as a resurgent FIFA, marshaled by producer David Rutter and displaying a rabid appetite for authenticity, steals its crown.

It's not that Pro Evolution games have got bad – pick up any of the games churned out by Konami since the series start and you'll still be guaranteed one of the most entertaining takes on the sacred art of foot to ball. However, the near apologetic preamble that foreshadows every release proves that even Konami itself is aware the series isn't as great as it once was.

So forgive us if you've heard this said of the last few entries, but PES 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) really does look like it can help restore the series to its former greatness. We've already had an early look ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) that's gone through some of this year's key improvements; a back to basics approach combining with some serious spit and polish that helps it keep pace with EA's glistening efforts, as well as a more nuanced take on custom tactics that employs a novel, Top Trumps-style card system.

Stadiums and crowds look decent, even when it's pouring with rain.

We've since had the chance to spend some serious time with the game, and even in its early state the difference between 2010 and last year's outings are instantly apparent. First up, the visual upgrade is significant – the player likenesses are sublime and if the game doesn't quite have the visual fidelity of FIFA from afar, up close it's easily the victor, with the likes of Torres, Lampard and Ronaldo looking like uncanny appropriations of their real life counterparts. They're born of the bold and chunky aesthetic that once marked out the series on last generation, and one that's never looked as good as it does in PES 2010.

There are still a few blemishes here and there: someone at Konami HQ has clearly only just discovered depth of field, and as a result has been a little over-zealous in implementing it as anything beyond a certain radius turns into an impressionistic blur. Likewise, the animations in this early build are potted by placeholders, leaving players prone to seizures and the occasional teleportation, but both these issues will be addressed come October, and when they are the result will be the best looking PES by quite some margin.

Other issues, those that are ingrained within the series, are less likely to be remedied. The presentation lags behind its key rival in nearly every respect: menus are clunky and sound-tracked by inane rock music, while the commentary team of Champion and Lawrenson continue to plunder through the same sparse dialogue, with their deluded musings seeming to be pulled from a separate match to the one onscreen.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

All the latest transfers will be in the final game.

But presentation has never been the series' strongpoint – PES does its talking on the pitch, and this year's installment can shout louder than most. The headline new feature this year is 360-degree dribbling – an announcement that goes some way to stealing EA's thunder, given that it apes one of FIFA 10's biggest introductions.

It works successfully in freeing the players from the eight-way path they've previously been confined to, and subsequently goes some way to making the games feel more organic. Initially it's a little galling – after years of playing with the D-pad, switching to the analogue stick requires a little mental rewiring – but soon enough it becomes second nature, and there's no denying it's a slick addition.

Not that it pushes PES close to FIFA's level of realism. The pace may have been slowed a little from last year's game, but it still plays a considerably faster game than its rivals. Indeed, the argument about which game has the strongest foundations in realism has always seemed a little redundant – unless the team you watch plays their games under the influence of large doses of amphetamines, there's no denying that PES's games flourish real-life football with an otherworldly sense of speed.

It might undermine the authenticity of the action, but along with the subtly exaggerated ball physics what it does is create a game that's unquestionably the more fun of the two big football titles. Matches are consistently raucous affairs and PES 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) has inspired an unparalleled amount of screams, giggles and general din since it arrived in the office, the pep and zip of each game an agreeable alternative to a more po-faced take on the sport.

So caught up in the fun that's been had with the game we'll admit to not having come totally to grips with the custom team tactics and player cards – and having tried briefly, they seem more like a different way to do things that were possible in past PES games, but admittedly they make the process of changing the behaviour of players and the team as a whole a lot easier.

[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]

Player cards make it easy to change individual tactics.

One feature we did sample was the new, fleshed-out Master League. In the interests of actually getting this article done, and indeed getting any work done, we displayed some remarkable self-restraint and kept ourselves to a couple of hours. Even after such a short time the improvements are evident, with an added depth to a game mode that was already one of the most engaging, addictive and rewarding parts of the PES package.

The wheeling and dealing of players is bolstered by several levels of micro-management, from sourcing sponsors to overseeing the growth of the youth team, all presented with an interface that's neatly compartmentalised, if a little busy. It threatens to consume even more hours than past Master Leagues have, but if our hands-on with PES 2010 is anything to go by, it'll be more fun than ever before.

ولی من یک چیزی رو متوجه نشدم؟!
بالاخره اون سرعتی که توی گیم پلی بازی نشون داده شد سرعت واقغی بازی بود یا نه؟!
سرعت کمتر از اینه یا بیشتره؟...آدام میگه کمتره ولی تریلرها چیز دیگه ای نشون میده

فقط اگه در مورد سرعت بازی یه توضیحی بدین ممنون میشم...چون که گیج شدم

بهزاد جان سرعت بازی توی کدی که آدام بازی کرده کمتر شده منظور به واقعیت نزدیک تر شده نه اینکه کندتر از حد نرمال شده باشه .

UP-SNAKE
22-08-2009, 11:28
آقا کسی اين لينکی رو که صفحه قبل گذاشتم رو ديده ؟ چجوريه؟

4039
22-08-2009, 12:44
حسین جان اگه وقت داری زحمت ترجمه این متنو هم بکش :

PES 2010 GamesCom Questions & Answers
Here are the answers regarding the questions you sent me over the last days. Have a nice read and keep in mind that things can always change especially stuff like little problems or bugs of the game.

1 Is there a power gauge when passing?
There is 'normal' passsing on cross and manual passing on the right stick.

2 When will the PES 2010 demo be released?
Konami did not announce a date for the demo, but the full game will be released on 22nd of October. The demo can hit one month before it, maybe later.

3 Are penalties different?
Penalties are now from the chosen gameplay camera angle, means if you e.g. selected 'wide' cam, the penalty will be shown from that camera as well.
The way penalties are controlled is also different. The longer you press the analogue stick in one direction the further does the ball go from the middle of the goal. With the shot button you can control how hard you want to shoot the ball (by the same principe). To be honest I'm not 100% sure about that and we didn't manage to score a penalty as both went far off the goal...

4 Did the keepers improve?
Yes, for sure. They are much better in coming out of the goal and it is much harder to get past them as in PES 2009. They are also better in clearing shots and faster when jumping.
About fast throwing from the keeper I can only say I did not see it. Maybe it was not in the build or you have to use a special button combination to perform it.

5 Did they remove problems like freezing after freekicks and did they implement new problems?
Freezing is gone, so is auto tackling, passing and shooting. (make sure to use semi-assisted or manual)
Some problems that were not in PES 2009 were e.g. that the response times were a tiny bit worse what has to do with the new animations.
Something else occured at throw-ins. They removed the invisable walls around the thrower so you can move freely there. At the moment that only works if you play together with a human, because the AI is not able to move though the barrier is gone. (you should be able to see that in our videos)

6 Did they change the goalnets?
No, goalnets are the same as in PES 2009. They removed the classical sandbags though and replaced them with normal bars.

7 Are there new varies in freekicks?
No, same as before.

8 Is it really harder to score goals?
Yes, scoring is much harder, due to the improved defending AI, the weakening of paced attackers like Messi and the better goalkeepers.

9 Are 'Henry-shots' possible?
Yes, shots with the inside in the farer corner of the goal are in and look nice.

10 Can you actually use scissor/bycicle kicks?
Yes, I scored a nice scissor kick goal with Ballack.

11 Did they improved lobs?
I would say yes, but I have to admit I did not really look into this...
I tried one lob which was punched over the goal by the keeper though.

12 Which German teams will be in?
This is not official but people are saying all CL and EL teams, i.e. Wolfsburg, Bayern, Stuttgart, Hertha, HSV and Bremen.

13 Is the referee chosable?
No, same as in PES 2009.

14 Is it really possible to score goals after counterattacking, when the goalie was throwing/shooting the ball?
Partly. There were counter-attacks after stopping attacks of the opponents (especially against Barca, as they were very offensive), but not in particular because of new goalkeeper movements

.
حتما بهنام جان .

دراینجا پاسخ سوالاتیو خواهید دید که طی چند روز اخیر از ما پرسیده بودین .از خوندنشون لذت ببرید و اینو در نظر داشته باشید که همیشه میشه خیلی چیزا رو تغییر داد بخصوص مشکلات کوچیک تر یا باگهای بازی رو .

سوال : در زمان پاس دادن نمودار و معیاری برای شدت پاس وجود داره ؟

جواب : توی سانترها یک حالت نرمال وجود داره و پاس دستیو( پاسی که کنترلش دست بازیکنه ) میشه با آنالوگ راست دسته بازی انجام داد .

سوال : دموی بازی کی منتشر میشه ؟

کونامی تاریخی براش معلوم نکرده .اما بازی کامل 22 اکتبر منتشر میشه .دمو میتونه یک ماه زودتر از این تاریخ منتشر بشه .شایدم دیرتر .

سوال : آیا پنالتی ها تغییر کردن ؟

جواب : در حال حاضر موقع پنالتی زدن شما میتونید زاویه دوربین رو خودتون انتخاب کنید مثلا میتونید در هنگام زدن پنالتی دوربین واید رو انتخاب کنید و اون زاویه بخوبی براتون به نمایش درمیاد .

کنترل پنالتی هم تغییر کرده .اگه آنالوگ مربوط به جهت ها رو هر چه قدر نگه دارین همون اندازه جهت توپ از وسط دروازه فاصله میگیره .با دکمه شوت هم شما میتونین قدرت ضربه رو کنترل کنید .راستشو بخواید من 100 درصد قلقش دستم نیومد و ما دو تا ضربه پنالتی رو از دست دادیم و توی هر دو مورد توپ توی چارچوب قرار نگرفت ...

سوال : آیا دروازه بانها پیشرفت کردن ؟

جواب : بله .مطمئنا .اونا توی خروج هاشون خیلی بهتر عمل میکنن ونسبت به نسخه 2009 دریبل کردن و عبور از اونا خیلی سخت تر شده .اونا توی ضربات شوت هم بهتر شدن ودر زمان پریدن هم سریع تر عمل میکنن . درمورد پرتاب هاشون من چیز جدیدی ندیدم شاید این مورد که میگن حرکت جدیدیه توی کدی که بازی میکردیم نبوده یا شاید باید ما دکمه خاصیو میزدیم که اون عملکرد خاص فعال بشه .

سوال :آیا کونامی مشکلاتی از قبیل فریزینگ و حالت خشک شدن بازیکنان بعد از ضربات آزاد رو برطرف کردن ؟ آیا مشکل جدیدی اضافه نشده ؟

جواب : مشکل فریزینگ حل شده همینطور تکلهاو پاسها و شوتهای اتوماتیک و خودبخود بازیکنان ( مطمئن باشید که کنترل semi-assisted یا کنترل دستیو بکار میگیرید ) .

بعضی از مشکلاتی که توی نسخه 2009 وجود نداشت توی این وجود داره مثلا زمان پاسخ دهی و عکس العمل بازیکنان یک کم بدتر شده که باید با انیمیشن های جدید اصلاح بشه .

مشکل دیگه ای که برطرف شده , مساله اوت دستی هاست .دیگه ما شاهد یک دیوار و حفاظ نامرئی در زمان پرتاب اوت نیستیم و بازیکنان حریف آزادانه میتونن به پرتاب کننده اوت نزدیک بشن .البته وقتیکه شما دارین در مقابل یک نفر دیگه بازی میکنید اما هوش مصنوعی اینکار رو دربربرا شما انجام نمیده ولی شما میتونید .( شما میتونید این مساله رو توی ویدئویی که ما ارائه دادیم ببینید )

سوال : آیا توردروازه ها عوض شدن ؟

جواب : نه مثل 2009 هستن اما میله های قدیمی پشت دروازه که تور رو مهار میکنن با نوع معمولش که رایجه عوض شدن .

سوال : آیا ضربات ایستگاهی پشت دروازه متنوع شدن ؟

جواب : نه مثل قبل هستن .

سوال :آیا واقعا گل زدن سخت تر شده ؟

جواب : بله گل زدن خیلی سخت تر شده بعلاوه اینکه هوش مصنوعی سیستم دفاع پیشرفت کرده .از سرعت مهاجمانی مثل مسی کم شده و دروازه بانها بهتر شدن .

سوال : امکان زدن شوتهایی به سبک شوتهای آنری امکان پذیره ؟

جواب : بله میشه شوتهایی زد که کنج دروازه جا بگیره که زیبا هم به نظر میرسن .

سوال : آیا واقعا میشه شوتهایی به سبک قیچی برگردون زد ؟

جواب : بله من یک قیچی برگردن خیلی قشنگ با بالاک زدم .

سوال : آیا ضربات چیپ بهتر شدن ؟

جواب : من میخوام میگم بله , اما باید قبول کرد که من درست اینو مساله رو بررسی نکردم .

من یکبار سعی کردم چیپ بندازم که دروازه بان بامشت دفعش کرد .

سوال : از باشگاههای آلمان کدوماشون توی بازی خواهند بود ؟

جواب : رسما اعلان نشده اما مردم میگن تیمهای آلمانی که توی جام قهرمانان و لیگ اروپا هستن لایسنس شدن مثل ولفسبورگ بایرن اشتوتگارت هرتا هامبورگ و برمن .

سوال : امکان انتخاب داور وجود داره ؟

جواب : نه . مثل 2009 .

سوال : آیا واقعا امکان داره توی ضد حمله گل زد در زمانیکه دروازه بان توپو بلند ارسال میکنه ؟

جواب : تا حدودی . ضد حملاتی بعد از متوقف کردن حمله حریف وجود داشت ( بخصوص در برابر بارسا با توجه به اینکه اونا خیلی تهاجمی هست ) اما نه بشکل خاصی بخاطر حرکات جدید دروازه بانها .

4039
22-08-2009, 13:06
این لینک مربوط میشه به ویدئویی که سیباس( کارگردان اصلی سریهای PES) داره توش بازی میکنه :

و این هم لینک تمام ویدئوگیمهایی که از نمایشگاه GC منتشر شد( حدود 30تا ویدئو میشه):

joey jordison
22-08-2009, 13:26
امکانش چقدر هست که ورزشگاه ها بیشتر از اینی که هست بشه

B3HZ@D
22-08-2009, 13:28
بهزاد جان سرعت بازی توی کدی که آدام بازی کرده کمتر شده منظور به واقعیت نزدیک تر شده نه اینکه کندتر از حد نرمال شده باشه
خوب ادام کد قدیمی تر رو بازی کرده در حالی که توی کد جدید سرعت بازی بیشتر بود
حالا کدوم یکی اصل کاریه ؟!

amin 2010
22-08-2009, 13:40
جدیده که سرعتش کمتره.

4039
22-08-2009, 13:45
خوب ادام کد قدیمی تر رو بازی کرده در حالی که توی کد جدید سرعت بازی بیشتر بود
حالا کدوم یکی اصل کاریه ؟!

بهزاد جان من دو صفه قبل گفتم کد نمایشگاه مربوط به حداقل یک ماه پیشه اما آدام همین چند روز پیش پلی تست داشته ( طبق حرف خودش کد 75 درصدی بوده ) .داره میگه کد جدید سرعتش کمتره دیگه .
در ضمن یکی از کاربران امروز میگفت یکی از دوستاش که توی یک مجله بازی کار میکنه گفته کد جدیدی که بازی کرده خیلی با این کد نمایشگاه فرق میکنه .انیمیشن های زیادتری اضافه شده و کلا شناور بازی خیلی بالا رفته .

در مجموع من از تمام صحبتها , اخبار و... تقریبا مطمئن شدم امسال یک بازی کاملا متفاوتی خواهیم داشت حتی در زمینه گیم پلی و انیمیشن های بازی .

smallfrank
22-08-2009, 13:47
من یه سوال داشتم
چرا تور دروازه رو عوض نمیکنن براشون سود یا ضرری داره؟

B3HZ@D
22-08-2009, 14:42
ممنون...پس با این حرف ها کد جدید بازی تفاوت اساسی با اون قبلی ها داره
اگه اینطوری باشه که خیلی عالی میشه و من بیشتر امیدوار شدم
فقط می مونه یک تریلر از گیم پلی بازی در کد جدید بازی که باید ببینیم کی میاد؟!

Konami_Pc
22-08-2009, 16:19
تو گیم پلی که من دیدم هنوز دستکش دروازبانها مثل قبل بزرگ بود شورت ها هم کمی بیش از اندازه بزرگه اینا رو کنامی درست کنه عالی میشه ولی فکر نکنم تو ای نسخه اینا ادیت بشه

kurosh08
22-08-2009, 16:39
ظاهراً که باید منتظر یک بازی فوق العاده باشیم.
البته همیشه کار Konami درسته.
کسی خبر داره که آیا این بازی برای N-GAGE هم ساخته میشه یا نه؟ چون FIFA همیشه برای انگیج هم بازی میده.

Yi Yi
22-08-2009, 17:32
پیش بینی می کنید چه سالی PES بتونه بر FIFA کنسولی غلبه کنه؟

mojtaba007
22-08-2009, 18:37
سال بعد پیروز میشه

Elendil1
22-08-2009, 19:25
سال بعد پیروز میشه

ساله بعد احتمال داره فیفا نکست روی ناتال باشه :27:

amin 2010
22-08-2009, 20:17
ساله بعد احتمال داره فیفا نکست روی ناتال باشه :27:
1-محمد جان این بحثا رو اینجا نیار لطفا
2-مطمئن باشین هیچ بازی فوتبالی نمی اد که شما در ان به طور کامل کنترل یکنفر رو در اختیار بگیرید.(اگه هم بیاد قابلیتا به صورت محدودی هستن.)

bbp
22-08-2009, 20:18
پیش بینی می کنید چه سالی PES بتونه بر FIFA کنسولی غلبه کنه؟

سال 2004 اين اتفاق افتاده...:27: يعني متوجه نشديد؟:41:

romell
22-08-2009, 21:20
به نظر من نخته اوج PES سال بعد هستش واقعا با این تحولاتی که این بازی کرده سال بعد از رقیب خودش پیشی میگیره

UP-SNAKE
22-08-2009, 21:55
امروز برای اولين بار fifa 09 next-gen بازی کردم ، کلاً 2 تا نکته نظرم رو خيلی جلب کرد يکی گزارشگر بی نظيرش بود يکی هم سيستم پاسکاری واقعاً جالبش اميدوارم که pes هم در آينده اين قابليت هارو در بر بگيره

Yi Yi
22-08-2009, 22:21
سال 2004 اين اتفاق افتاده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يعني متوجه نشديد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منظور من از کنسول ، کنسول های نسل هفتم هستند ( XBOX360 و PS3 ) و در سال 2004 این دو ساخته نشده بودند.
سوال بهتر اینه که شما پیش بینی می کنید PES کی میتونه دوباره از فیفا ( ورژن PS3 و XBOX360 ) پیشی بگیره و بهترین شبیه سازیه فوتبال باشه؟

soccer1
22-08-2009, 22:21
امروز برای اولين بار fifa 09 next-gen بازی کردم ، کلاً 2 تا نکته نظرم رو خيلی جلب کرد يکی گزارشگر بی نظيرش بود يکی هم سيستم پاسکاری واقعاً جالبش اميدوارم که pes هم در آينده اين قابليت هارو در بر بگيره

راستشو بخواي من ديروز براي اولين بار fifa 09 رو بازي كردم هيچ شباهتي به بازي فوتبال توش نديدم!
نميدونم چرا fifa رو يه رغيب براي pes ميدونيد ؟! و چرا اين بازي اينقدر طرفدار داره؟!!!

bahador2009
22-08-2009, 22:22
بابا ماشالا یه هفته نبومدیما شما مثل جت رفتین جلو؟
از حق نگذریم خوب ویدیو هایی اومد.
یه خواهشی دارم میشه اطلاعاتی که کلا تویه این یه هفته اخیر گذشته رو به من بگید ، آخه خدا رو خوش میاد من 50 صفحه رو بخونم!

Elendil1
22-08-2009, 22:53
دوستان یه گیم پلی جدید(داغه داغ : دی) از نمایشگاه رسیده که حجمش خیلی بالاست، 164 مگ !! من تا فردا حجمش رو کم می کنم می ذارم .
(تو همین پست)
زمان : 4:34 دقیقه
بازی به صورت 1 Vs 1 انجام میشه.

resident_evil
22-08-2009, 22:54
دوستان یه گیم پلی جدید(داغه داغ : دی) از نمایشگاه رسیده که حجمش خیلی بالاست، 164 مگ !! من تا فردا حجمش رو کم می کنم می ذارم .

اگه لینک با Resume داری بذار ! اگه نداریم بازم بذار !

JUSTIN11
22-08-2009, 22:55
سلام میکنم خدمت تمام دوستان باصفای تاپیک.نماز روزه هاتون قبول.
حسین جان یه مشکلی که من توی این چندتا ویدئو دیدم این بود که untucked shirt در نمای دوربین wide در هنگام بازی رعایت نمیشه!!!!!
من خیلی دقت کردم و مطمئن هستم. یعنی مثل pes 2009 فقط در replay ها و نماهای نزدیک رعایت میشه!!که این خیلی ازار دهندست.
میخواستم ببینم نظرات طرفدارا در تاپیک های رسمی بازی در این رابطه چه بوده و کونامی این مشکل رو حل میکنه یا نه؟؟؟؟
چون اگه رعایت نشه قابلیت untucked shirt میره زیره سوال.
اگر هم تونستی این موضوع رو در اون جا مطرح کن.اخه خیلی ضد حاله
این همه بازیکنها رو ادیت کنن بعد در نمای اصلی بازی مشخص نشه!!!!!!!!!!

Elendil1
22-08-2009, 23:01
اگه لینک با Resume داری بذار ! اگه نداریم بازم بذار !

خب میخوام که آپلودش کنم ، تو هاست سایت آپلودش می کنم ، در نتیجه هم مستقیمه و هم رزیوم داره، در ضمن حدود چه حجمی آپ کنم خوبه ؟

resident_evil
22-08-2009, 23:04
خب میخوام که آپلودش کنم ، تو هاست سایت آپلودش می کنم ، در نتیجه هم مستقیمه و هم رزیوم داره، در ضمن حدود چه حجمی آپ کنم خوبه ؟

جیگرتو بخورم تو که میدونی من از تکنولوژی بهره میبرم و ADSL دارم خیر سرم : دی !

کیفیتش توپ باشه دیگه !

Elendil1
22-08-2009, 23:23
جیگرتو بخورم تو که میدونی من از تکنولوژی بهره میبرم و ADSL دارم خیر سرم : دی !

کیفیتش توپ باشه دیگه !

واسه تو همون 160 مگ رو آپ می کنم!!!! واسه بقیه با چه حجمی بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Persian_Gun's
23-08-2009, 00:00
(تو همین پست)
خب تا داغه لینک بده ما که سرعتمون خوبه دانلود کنیم...
برای کسایی که سرعتشون کمه حجمشو کم کن فردا بذار....:31:
من الان میخوام فردا دیره...:27:

B3HZ@D
23-08-2009, 01:59
(تو همین پست)

اقا دمت گرم...حجمش رو طوری کم کن که دایل آپی ها هم بتونن دانلود کنن....نمونه اش خودم
یه بار یه فایل 40 مگ فقط تا 36 مگ اون رو تونستیم دان کنیم
کلی حالمون گرفته شد

SA3EDLORD
23-08-2009, 04:32
خیلی بتونی کم کونی تا چقدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دی ال اپم و اگه تا 17 مگ برسونیش خوب میشه.

bbp
23-08-2009, 08:36
منظور من از کنسول ، کنسول های نسل هفتم هستند ( XBOX360 و PS3 ) و در سال 2004 این دو ساخته نشده بودند.
سوال بهتر اینه که شما پیش بینی می کنید PES کی میتونه دوباره از فیفا ( ورژن PS3 و XBOX360 ) پیشی بگیره و بهترین شبیه سازیه فوتبال باشه؟

خودتون قضاوت كنيد...

فيفا با اين همه ادعا پس از عرضه PES به نطر من نسخه 4 به بعد تونست از فيفا توي PC و كنسولهاي ديگه پيشي بگيره...

خوب مسلما اين استعداد در كونامي هست كه در آينده نه چندان دور شايد تا چند ماه ديگه باز EA رو شكست بده...

پيش بيني منم براي همين ورژن هست:31:

Spaniuly
23-08-2009, 09:07
راستشو بخواي من ديروز براي اولين بار fifa 09 رو بازي كردم هيچ شباهتي به بازي فوتبال توش نديدم!
نميدونم چرا fifa رو يه رغيب براي pes ميدونيد ؟! و چرا اين بازي اينقدر طرفدار داره؟!!!

روی کامپیوتر بازی کردی یا روی XBox360?

UP-SNAKE
23-08-2009, 10:28
دويدن بازيکن ها تو fifa next که خيلی مسخره بود از pes بدتر بود بعد از نمای دور نميشد تشخيص داد که الان توپ زيره پای کدوم بازيکن مثلاً نميشد گفت که الان زير پای etoo يا abidal

joey jordison
23-08-2009, 10:39
دويدن بازيکن ها تو fifa next که خيلی مسخره بود از pes بدتر بود بعد از نمای دور نميشد تشخيص داد که الان توپ زيره پای کدوم بازيکن مثلاً نميشد گفت که الان زير پای etoo يا abidal
جدا......
بابا این فیفاهای که ما رو خفه کردن از بس میگن فیفا دویدنش اله و بله...........اگه امسال نشد سال بعد حتما کونامی رقیب را پشت سر میگذاره

Elendil1
23-08-2009, 10:40

جان هرکی دوست داری این بحث ها رو اینجا مطرح نکنید، آخه روی عقل حرف بزنید تورو خدا!! شما برو یه نگاه به رنک هایی این دو بازی در سال های گذشته بنداز (در سایت های بزرگ) !

Konami_Pc
23-08-2009, 10:42
Elendil1 جان گیم پلی جدید چی شد من از دیشب همچنان منتظرم

p30 vahid
23-08-2009, 11:48

من خودم xbox دارم fifa رو با xbox بازی میکنم و هم pc که با اون pro بازی می کنم

اینطور بگم که هردوشونو بازی می کنم

این حرف شما رو کاملا تایید میکنم تو fifa حرکات فردی شامل دویدن و تکنیک و پاس خوب کار شدن ولی مشکل اینه که توی تمام بازیکنان تقریبا یکی هستش!!!!!!!!!!!

البته به غیر از قدرت بدنی که واقعا عالی کار شده

مثلا با اتوئو می دوید و سرعت بالایی که داره رو حس میکنید حالا وقتی با یحی توره هم که زیاد سرعتی نیست می دوید همون حس رو می کنی که سرعت بالایی داره که در واقع نباید اینطوری باشه

تو fifa به نظرم گیم پلی واقعی تر از pro هست مثلا به گردش دراوردن توپ تو زمین پاس کاری ها گرفتن توپ از حریف کارهای تاکتیکی البته یه مشکل خیلی بزرگ داره اونم دروازبان هست که تقریبا تمامی تک به تک ها 99% گل هستش از طرفی تو pro گرافیگ بالاتر و چهره بازیکنا بسیار شبیه به واقعیت هست که این هم به جذابیت بازی می افزاید

تو انلاین که به نظرم از همه مهمتره واقعا fifa یه سروگردن بالاتره به خاطر سرورهای قدرمندی که داره و باعث میشه ماها که سرعت اینترنت پایینی داریم لک کمتری داشته باشیم یا بهتر بگم اصلا نداشته باشیم نصبت به pro

در کل به نظر من یه سری معایب fifa داره و یه سری معایب هم pro نمیشه گفت کدوم بهتره کدوم بدتر فقط دعا کنید که سازنده هاشون این معایب رو تو نسخه های جدید برطرف کنند

bbp
23-08-2009, 12:44
واسه تو همون 160 مگ رو آپ می کنم!!!! واسه بقیه با چه حجمی بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

we are waiting...

SA3EDLORD
23-08-2009, 12:59
we are waiting...
ما هم wating:31:

smallfrank
23-08-2009, 13:19
ما رو باش که فکر میکردیم FIFA Next چه آش دهنسوزیه.
اینجوری که فیفا بازها میگن فکر کردم آسمون دهن باز کرده و FIfa next به همراه دیوید روتر اومده پایین.

MORTAZA.2FUN
23-08-2009, 13:31

سلام هر چقدر با کیفیت تر باشه بهتره اگه هم خواستی همون 160 مگ رو اپ کن اما قابل ریزوم باشه .
ممنونم

JUSTIN11
23-08-2009, 14:26
سلام میکنم خدمت تمام دوستان باصفای تاپیک.نماز روزه هاتون قبول.
حسین جان یه مشکلی که من توی این چندتا ویدئو دیدم این بود که untucked shirt در نمای دوربین wide در هنگام بازی رعایت نمیشه!!!!!
من خیلی دقت کردم و مطمئن هستم. یعنی مثل pes 2009 فقط در replay ها و نماهای نزدیک رعایت میشه!!که این خیلی ازار دهندست.
میخواستم ببینم نظرات طرفدارا در تاپیک های رسمی بازی در این رابطه چه بوده و کونامی این مشکل رو حل میکنه یا نه؟؟؟؟
چون اگه رعایت نشه قابلیت untucked shirt میره زیره سوال.
اگر هم تونستی این موضوع رو در اون جا مطرح کن.اخه خیلی ضد حاله
این همه بازیکنها رو ادیت کنن بعد در نمای اصلی بازی مشخص نشه!!!!!!!!!!

حسین جان در مورد این نظری نداری؟؟؟؟

joey jordison
23-08-2009, 15:29
د برادر من هم همینو میگفتم دیگه!از نمای Wide معلوم نیست روی اعصاب منه

Konami_Pc
23-08-2009, 16:05
چی شد این لینک ترایلر جدید مردیم بخدا

Elendil1
23-08-2009, 16:26
چی شد این لینک ترایلر جدید مردیم بخدا

بابا شرمنده..... از جایی که دانلود می کنم ، خیلی سرورش پوکیدست به خاطر همین از تورنتش دانلود کردم که اونم شلوغ بود و طول کشید!! تو کمتر از یک ساعت دیگه با هر دو حجم آپلود می کنم...

B3HZ@D
23-08-2009, 16:40
اقا دمت گرم....یک کم هوای دایل آپی ها رو داشته باش
راستی تریلر بیشتر مربوط به چی میشه؟

4039
23-08-2009, 16:44

سلام
حق با شماست توی نماهای دور دیده نمیشه که بازیکنان پیراهنشون روی شورته یا توی شورت ورزشیشونه.من این مطلبو توی بخش نظرات و فید بک های سایت WENB وارد کردم . باید منتظر بمونیم ببینیم به این مساله رسیدگی میکنن یا نه .
من اینجوری مساله رو مطرح کردم :

We wanna see untucked shirt in wide cam while Its seen only in close angle , it is too worrisome .

Elendil1
23-08-2009, 17:31
اقا دمت گرم....یک کم هوای دایل آپی ها رو داشته باش
راستی تریلر بیشتر مربوط به چی میشه؟

29 مگ خوبه دیگه ؟ سرور هم قویه و رزیوم هم داره!! داره تمام میشه ... . گیم پلی هست نه تریلر!! یه بازیه کامل بین لیورپول و بارسا هست که کسایی که adsl دارن ، حتمآ باید کیفیت خوبش رو دانلود کنن چون تقریبآ بهترین گیم پلیی هست که از این بازی تا الان دیدم!! تو کیفیت تصویر هیچ نقصی وجود نداشت.

mohammad_87
23-08-2009, 17:34
ما رو باش که فکر میکردیم FIFA Next چه آش دهنسوزیه.
اینجوری که فیفا بازها میگن فکر کردم آسمون دهن باز کرده و FIfa next به همراه دیوید روتر اومده پایین.بابا شنيدن كي بود مانند بازي كردن؟!!
روي pc فقط pes و روي كنسول fifa next.اينا رو تا خودت بازي نكني متوجه نميشي.البته من كه نود درصد فوتبالهايي كه بازي كردم pes بوده كمي بازي فيفا سخته(بخاطر جابجايي شوت و سانت و...)
اصلا ولش كن اين بحث ها هيچ فايده اي نداره تمومش كنيد(مثل خودم:31:)

Elendil1
23-08-2009, 17:40
29 مگ خوبه دیگه ؟ سرور هم قویه و رزیوم هم داره!! داره تمام میشه ... . گیم پلی هست نه تریلر!! یه بازیه کامل بین لیورپول و بارسا هست که کسایی که adsl دارن ، حتمآ باید کیفیت خوبش رو دانلود کنن چون تقریبآ بهترین گیم پلیی هست که از این بازی تا الان دیدم!! تو کیفیت تصویر هیچ نقصی وجود نداشت.

بالاخره آماده شد!!

مشخصات :
آپ شده با 2 حجم متفاوت : 160 مگ 30 مگ {فرمت هر دو Avi هست}
سرور لینک مستقیم با قابلیت رزیوم .

سرور هم قویه و دایل آپی ها میتونن بدون دردسر اون ویدیوی 30 مگی رو دانلود کنن.

صفحه ی دانلود :

اگر مشکلی دیدین اطلاع بدید!!

mohammad_87
23-08-2009, 17:46
بالاخره آماده شد!!

مشخصات :

صفحه ی دانلود :

ممنون.آخرم ملت رو مجبور كردي تو اين سايته عضو بشن.:31:

Elendil1
23-08-2009, 18:11

یعنی این همه زحمت ارزش یه عضو شدن نداره :31::31: خداوکیلی دهنم سرویس شد:31:

Mostafa NBA
23-08-2009, 18:11

نه نیازی نیست. ویدئوی گیم پلای بالا رو از این لینک دانلود کنید.

:11:

Elendil1
23-08-2009, 18:25
نه نیازی نیست. ویدئوی گیم پلای بالا رو از این لینک دانلود کنید.

:11:

حرکتت جدآ غیر ورزشی بود :31: خب اگه میخواستم خودم مستقیم میذاشتم:13::31:

4039
23-08-2009, 18:30
Elendil جان این ویدئو که گذاشتی همونه که اولش یک نفر دستش یک میکروفون گرفته و داره درباره بازی صحبت میکنه و پشت سرش هم یک مانیتوره ؟

Elendil1
23-08-2009, 18:33
Elendil جان این ویدئو که گذاشتی همونه که اولش یک نفر دستش یک میکروفون گرفته و داره درباره بازی صحبت میکنه و پشت سرش هم یک مانیتوره ؟

نه عزیزم ، این گیم پلی از دقیقه ی 36 بازی بین لیورپول و بارسا هست که توش بارسا با گله ابرا یک یه صفر می بره

Yi Yi
23-08-2009, 19:23
آقای Elendil1 با توجه به ویدیویی که قرار دادید، نظرتون راجع به بازی چیه؟

bbp
23-08-2009, 19:35
بالاخره آماده شد!!

مشخصات :

صفحه ی دانلود :

آقا اينو چجوري دانلود ميكنن؟!!!

من رفتم و كد امنيتيم زدم اما مديا پلير باز ميشه هيچ اتفاقي هم نميوفته هيچي هم تو مديا پلير دانلود نميكنه كه آدم داش خوش باشه بعدش مديا پلير ديگه باز نميشه...

Elendil1
23-08-2009, 19:38
آقای Elendil1 با توجه به ویدیویی که قرار دادید، نظرتون راجع به بازی چیه؟

خب مثه همه ، گرافیک خیلی نسبت 2009 پیشرفت کرده بود }، { هنوز تا حدودی توی صحنه ی بعد از گل مشکل داره،

حرکت بازیکن ها بعد از خراب کردن توپ و یا تو آفساید قرار گرفتن ، طبیعی تر از سریه قبل شده :

هنوز حرکات دروازبان ها مشکل داره و خیلی روشون کار نشده !!

چمن ورزشگاه خیلی بهتر شده و حرکت های داور منطقی تر شده بود :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bahador2009
23-08-2009, 19:39
ویدیوی جالبی بود ولی هنوزم یه مشکلایی به چشم میخوره که احتمالا تا نسخه نهایی درست میشه.

Elendil1
23-08-2009, 19:47
آقا اينو چجوري دانلود ميكنن؟!!!

من رفتم و كد امنيتيم زدم اما مديا پلير باز ميشه هيچ اتفاقي هم نميوفته هيچي هم تو مديا پلير دانلود نميكنه كه آدم داش خوش باشه بعدش مديا پلير ديگه باز نميشه...

خب عزیز شما هیچ دانلودری نصب نکردید!! و به خاطر اینکه لینک کاملآ مستقیم هست اینجوری میشه! لینک ها هیچ مشکلی ندارن!

bbp
23-08-2009, 19:58
خب عزیز شما هیچ دانلودری نصب نکردید!! و به خاطر اینکه لینک کاملآ مستقیم هست اینجوری میشه! لینک ها هیچ مشکلی ندارن!

اتفاقا الان دوباره DAP رو اكتيو كردم و باز روي دكمه دانلود زدم اما بازم مديا پلير باز شد...

لينك مستقيم 160 مگي رو نداريد؟

Elendil1
23-08-2009, 19:59
اتفاقا الان دوباره DAP رو اكتيو كردم و باز روي دكمه دانلود زدم اما بازم مديا پلير باز شد...

لينك مستقيم 160 مگي رو نداريد؟

بفرما :

bbp
23-08-2009, 20:20
بفرما :

آقا ممنون بلاخره يه جورايي با اعمال شاقه دارم دانلودش ميكنم چون روي همين لينك آخري هم كليك ميكردم دوباره مديا پلير باز ميشد كه آخر برداشتم به صورت URL LINK تو يه سايت ديگه زدمش و با DOWNLOAD WITH DAP دارم دانلودش ميكنم...

راستي يه سوال غير تخصصي...

الان يه مدتيه سرعت دانلود من 4 برابر شده يعني قبلا كه نهايت سرعت دانلودم 16 كيلوبايت بود الان شده 62-63 كيتوبايت...!!! :18:
سرويسمم از شاتل هست 128

براي همه اينطوري شده يا فقط براي جاهاي محدود؟

Elendil1
23-08-2009, 20:25
آقا ممنون بلاخره يه جورايي با اعمال شاقه دارم دانلودش ميكنم چون روي همين لينك آخري هم كليك ميكردم دوباره مديا پلير باز ميشد كه آخر برداشتم به صورت URL LINK تو يه سايت ديگه زدمش و با DOWNLOAD WITH DAP دارم دانلودش ميكنم...

راستي يه سوال غير تخصصي...

الان يه مدتيه سرعت دانلود من 4 برابر شده يعني قبلا كه نهايت سرعت دانلودم 16 كيلوبايت بود الان شده 62-63 كيتوبايت...!!! :18:
سرويسمم از شاتل هست 128

براي همه اينطوري شده يا فقط براي جاهاي محدود؟

اینجا جاش نیست و هیچکس هم جواب نمیده ، جوابش رو تو پروفایلت میذارم.

wonderful
23-08-2009, 20:30
من فقط یه چیز ازPES10 می خوام اونم سخت تر شدن گلزنی نسبت به PES09 هستش

4039
23-08-2009, 20:31
همونطوریکه میدونین این روزا سایتهای معتبر بازی دیدگاه و نظرات خودشون رو از آخرین پلی تستی که از بازی داشتن ارائه میدن .
هفته پیش ویدئو گیمر دیدگاه خودشو از بازی روی سایت بردکه یکی از دوستان زحمت کشید و لینکشو توی تاپیک گذاشت . در جریان هستید که بخشی از اون متن ترجمه شد درادامه من امشب ترجمه بقیه اون متنو آماده کردم که در زیر میتونید ببینید . علت اینکه ادامه اون متنو با تاخیر توی تاپیک میذارم اینه که طی چند روز اخیر اخبار مختلفی از بازی منتشر شد و از طرفی احتمالا تا مدتی , خبر خاصی نداشته باشیم من تصمیم گرفتم که بقیه متن ها رو کم کم توی تاپیک بزارم تاحوصلمون از بی خبری کمتر سر بره .

Konami’s new approach is welcome. Last year’s game played like pinball. The ball pinged about the pitch like a homing missile following a fly. The players ran about like rejects from Kick Off and Sensible Soccer. With PES 2010, PES feels like football again, and everyone should be delighted.
The preview build still threw up the odd barmy moment that was unmistakeably PES. Everton’s impressive winger Steven Pienaar tried to put a cross in at the dead ball line, but instead seemed to kick the ball against himself and send it out for a goal kick. Defences are prone to comical “clear the damn ball!” moments, where it seems the only purpose is to make us laugh.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Advertisement
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s_2010%2Fpreview-1921-2.html&cb=7785189188

Beyond these graphical and gameplay changes, not much has changed. Konami’s inserted a puzzling “Player Index” system which allows you to turn off and on special ability cards, for want of a better term. You can turn on the “Long Ranger” card for Liverpool’s Roy of the Rovers Steven Gerrard, for example, which will make the AI make him get into position to take shots from anywhere and everywhere. Some cards are passive and can’t be changed, like “One Touch Play” and “Quick Turn”.
The idea is that the system will allow you to fine tune how the AI governs player movement when not controlled by the player. In real life Wayne Rooney seems unable to stop himself from running around the pitch like a man possessed, putting in red card tackles in his own half just for fun. In PES 2010, you can simply turn off his penchant for tracking back, forcing him to goal hang instead.
It’s hard to work out why you’d turn off some of the cards. Nani, for example, has a card called “Trickster”. The in-game definition says it improves his step over ability. Why would you ever have this turned off?
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Graphics have clearly been a focus for Konami this year
To be honest, the “Player Index” system doesn’t feel like it makes a massive difference to play. It’ll probably end up something only those who really like getting their hands dirty with tactics and formations and the like use. For everyone else it’ll be an interesting but ultimately unused aside.
Of more interest is the new “Team Style” tactics system. There are four offensive and four defensive types, each one with a slider. You’re able to adjust things like “Position Switch”, “Attacking Style”, “Pressing” and “Compactness”. By default, certain teams will reflect their real life counterparts. Man Utd, for example have “Position Switch” set to 80, which means “Frequent”. This reflects Rooney and Nani and Berbatov and everyone else’s ability to change positions, making it harder for opposition defences. If you want to change Manchester United’s style to a more rigid one, you can, and player movement will reflect that.
The Master League returns, although with a facelift that makes it much more in-depth and grants more manager type options (getting fictional sponsors on board is now your responsibility). Konami’s Champions League license still, puzzlingly, doesn’t include the official licenses for all the teams that are in it (Liverpool and Manchester United are the only officially licensed Premier League teams). There’s a “Community” mode which looks like it’ll allow you to set up leagues and tournaments for your mates, which sounds great. And the “Be a Legend” mode returns.
Whether Konami’s done enough to return PES to its former glory remains to be seen. Indeed, whether it’s done enough to convince disillusioned fans to return to the fold is by no means a certainty. But the indications are good. The vibes are positive. The feeling is sweet. The fight back starts now.
PES 2010 is scheduled for release this autumn for Wii, PS3, Xbox 360, PC, PSP and PS2.

بخش دوم ( پایانی)

رویکرد جدید کونامی , رویکردی مطلوب به حساب میاد .نسخه پارسال , مثل بازی پین بال سرعت زیادی داشت .صدای توپ توی زمین جالب نبود .با این نسخه بازی , دوباره ما احساس میکنیم که داریم فوتبال بازی میکنیم و همه بایستی (احتمالا) از این بازی لذت ببرن .

کونامی امسال یک نوآوری جدیدی بنام سیستم کارت به بازی اضافه کرده که بوسیله اون شما میتونید بعضی از قابلیتها رو جهت بهینه کردن برنامه های تیمی فعال یا غیر فعال کنید .مثلا میتونید کارت "Long Ranger" رو برای استیون جرارد فعال کنید که از این طریق هوش مصنوعی بازی , اونو به موقعیتی هدایت میکنه که موقعیت شوت زنی براش فراهم بشه .بعضی از کارتها منفعل و غیر قابل تغییر هستند مثل کارتهای "One Touch Play " و "Quick Turn "

این سیستم بر این مبنا استوار شده که به شما اجازه میده که از طریق هوش مصنوعی بازی برای زمانهایی که بازیکنان تیم درکنترل شما نیستند حرکاتشون رودر خدمت استراتژی تیم بهینه سازی کنید .توی این نسخه شما خیلی راحت میتونید مانع از برگشت یک بازیکن به عقب بشید و اونو مجبور کنید که به عقب بر نگرده .

رشد و پیشرفت تواناییهای بازیکنان توی این بازی به سختی میسر میشه بخاطر اینکه شما بعضی از کارتها رو غیر فعال میکنید .بعنوان مثال نانی یک کارت داره بنام "Trickster " که در تعریف این کارت گفته شده که این مهارت step over ( این حرکتو بعضی از بازیکنان بخصوص بازیکنان برزیلی انجام میدن ) رو دربازیکنان افزایش میده .

منوی بازی به طور اساسی تغییر کرده

راستشو بخواید سیستم کارت اینطور نیست که فکر کنید اساس بازیو بطور کل دگرگون میکنه . شاید این سیستم بدرد کسانی بخوره که حقیقتا کارکردن با تاکتیکها و فرمیشن رو دوست دارن . برای بقیه فقط یک مساله قابل توجه و جذابه که نهایتا ازش استفاده نمیکنن .
از نکات جذاب این بازی سیستم تاکتیکیه "Team Style "است .ما 4 تا سبک دفاعی و 4 جور سبک حمله داریم .این امکان برای شما مهیاست که این بخشها رو تنظیم کنید :" سوویچ موقعیت " , " سبک حمله " , " میزان و نوع پرسینگ " و " تراکم یا باز شدن تیم " .بصورت پیش فرض تیمهای معین و مشخصی ( تیمهای معروف ) همون سبک و روشیو بازی میکنن که در عالم واقع تیمهای هم اسمشون بازی میکنند .بعنوان مثال منچستر یونایتد توی سبک بازیش از تغییر جهت و جناح بازی زیاد استفاده میکنه .اینکار رو عموما بازیکنانی مثل رونی , نانی , برباتوف و هرکدوم از بازیکنانی که چنین قابلیتیو دارن توی زمین انجام میدن که این مساله کار رو برای مدافعین حریف سخت تر میکنه . اگه شما دوست داشته باشید سبک بازی منچستر رو تغییر بدید این امکان براتون فراهمه و بازیکنان سبک مورد نظر شما رو توی بازی پیاده میکنند.

گرافیک بازی مشخصا امسال درکانون توجه کونامی قرار گرفته

مستر لیگ توی این نسخه هم وجود داره البته با جراحی که درش صورت گرفته که عمق خیلی زیادی بهش داده و جنبه مدیریتی زیادی به خودش گرفته ( از قبیل حامیان مالی که باید با این اسپانسرها کار کنید ) .
مجوز لیگ قهرمانان توی این نسخه وجود داره . تعجب داره که تمام تیمهای حاضر در اون لایسنس نشدن ( از لیگ برتر انگلیس فقط منچستر و لیورپول مجوز دارن و لایسنس شدن ) .
توی این نسخه یک بخش و مود بنام " Community "وجود داره که این اجازه رو به شما میده که برای دوستانتون لیگ ها و تورنمنتها رو تنظیم کنید به نظر میرسه چیز بزرگ و مهمی باشه .همچنین بخش BAL هم توی این نسخه وجود داره .
کونامی تمام تلاش خودشو برای برگردوندن PES به دوران شکوه و عظمت خودش انجام داده هنوز معلوم نیست و زمان این مساله رو مشخص خواهد کرد .حقیقتا تلاش زیادی صورت گرفته که طرفداران مایوس متقاعد به بازگشت بشن اما به هیچ نمیشه گفت وقوع چنین اتفاقی مسلم و قطعیه . هرچند نشانه ها و علائم خوب و دلگرم کننده ای دیده میشه و احساس مطبوع و خوش آیندی درمورد بازی وجود داره .
جنگ و نبرد امسال دوباره شروع میشه !

این بازی طبق برنامه پاییز امسال برای PS2 و Wii , PS3 , XBOX 360 , PSP منتشر خواهد شد.

joey jordison
23-08-2009, 22:03
حسین جان این پرسش و پاسخ با سیباس انجام شده!!؟

UP-SNAKE
23-08-2009, 22:23
چرا اين konami يه کليپ خودش از بازی نميده بيرون ، اين چه وضعيه دوست دارم يه عکس از manchester ببينم يا يه تيم ديگه

Mostafa NBA
23-08-2009, 22:44
من فقط یه چیز ازPES10 می خوام اونم سخت تر شدن گلزنی نسبت به PES09 هستش

منم دقیقا یکی از مهم ترین خواسته ام از 2010 اینه که بازی سختر بشه.

Elendil1
23-08-2009, 22:47
چرا اين konami يه کليپ خودش از بازی نميده بيرون ، اين چه وضعيه دوست دارم يه عکس از manchester ببينم يا يه تيم ديگه

قردادش که با بارسا و لیورپول هست ، فیفا با بیشتر با لیگ انگلیس کار می کنه ! تریلر جدید فیفا رئ دانلود کن ، چیزای باحالی میبینی ، مخصوصآ منچستر رو زیاد نشون میده:31:

Mehdi.ss
23-08-2009, 22:47
بالاخره آماده شد!!

مشخصات :

صفحه ی دانلود :

از این سایت مسخره نمیشه دانلود کرد
این همه سایت آپلود کسی نمیتونه جایه دیگه اپلود کنه
zshare.net
4shared.com
:19::19::19:

Mehdi.ss
23-08-2009, 22:51
منم دقیقا یکی از مهم ترین خواسته ام از 2010 اینه که بازی سختر بشه.
من که فکر نکنم بازی سختر بشه

amin.t_71
23-08-2009, 23:06
zshare.net
4shared.com
چرا؟
منم همین یک ساعت پیش دانلود کردم
برای دانلود باید عضو بشید
اتفاقا سایت خوبیه برای دانلود

Elendil1
23-08-2009, 23:09
zshare.net
4shared.com

این حرفت رو تو تاریخ ثبت می کنیم!!:31::31:
این اصلآ سایت اپلود سنتر نیست!! باید اول عضو بشی و بعد دانلود کنی که البته برادر های گرامی لینک مستقیمش رو گذاشتن :

حجم 30 مگ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم : 160 مگ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن این نحوه ی لینک گذاشتن توی سایت های نیوک هست، اگر به این بگی مسخره یعنی به سیستم نیوک گفتی مسخره=> (جلو کسی نگیا :31:)

چرا؟

به خدا این سایت بازیه!! یعنی هیچ جاش به بازی نمی خوره ؟؟:31::31:

Mostafa NBA
23-08-2009, 23:26

دلیلتون چیه ؟

Spaniuly
23-08-2009, 23:32
برای اینکه شک هاتون برطرف بشه باید بگم که درجه سختی تاپ پلیر PES 2009 معادل درجه سختی آماتور 2010 خواهد بود.

4039
23-08-2009, 23:36
حسین جان این پرسش و پاسخ با سیباس انجام شده!!؟

بله مهران جان اما چون چیز خاصی نداشت توی تاپیک نذاشتم .کلا 7-8 تا سوال کم اهمیت ازش پرسیده بودن که سر این جریان کلی از کاربرا به انتخاب سوالات اعتراض داشتن . از همین تاپیک خودمون هم چند تا سوال گذاشته بودیم .

ولی چند از سایتهایی که توی پلی تست شرکت داشتن میگن بازی سخت تر شده و دیگه مثل PES 2009 نمیشه با یک بازیکن یک تنه به دفاع حریف زد .

Mostafa NBA
24-08-2009, 01:28
برای اینکه شک هاتون برطرف بشه باید بگم که درجه سختی تاپ پلیر PES 2009 معادل درجه سختی آماتور 2010 خواهد بود.

لطفا اگر حرف جدیدی میزنید دلیل و مدرکی چیزی رو کنید ؟! الان من خیلی خوشحالما :31:

mojtaba007
24-08-2009, 01:49
ولی چند از سایتهایی که توی پلی تست شرکت داشتن میگن بازی سخت تر شده و دیگه مثل PES 2009 نمیشه با یک بازیکن یک تنه به دفاع حریف زد .
حسین جان یادمه قبل از امدن pes 2009 از این حرف ها زیاد میزدند
حتی یادمه میگفتند بازی برای نصب به 18 گیگ فضا احتیاج داره
یا مثلا میگفتند تو بازی میشه ورزشگاه رو ساخت
و غیره
حالا توکل به خدا شاید راست بگن

SA3EDLORD
24-08-2009, 04:05
و غیره

من که خیلی به pes 2010 امید دارم.

B3HZ@D
24-08-2009, 04:36
و غیره

کونامی این بار قضیه اش فرق می کنه...میخواد خیلی چیز ها رو ثابت کنه
من که برای هیچ کدام از نسخه های pes مثل نسخه 2010 هیجان زده و کم طاقت نبودم
امسال سال کونامیه

emad_t2007
24-08-2009, 04:45
اگه لیگ های بیشتری را پشتیبانی کنه عالی می شه

poyul
24-08-2009, 07:25
این حرفت رو تو تاریخ ثبت می کنیم!!:31::31:
این اصلآ سایت اپلود سنتر نیست!! باید اول عضو بشی و بعد دانلود کنی که البته برادر های گرامی لینک مستقیمش رو گذاشتن :

حجم 30 مگ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم : 160 مگ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن این نحوه ی لینک گذاشتن توی سایت های نیوک هست، اگر به این بگی مسخره یعنی به سیستم نیوک گفتی مسخره=> (جلو کسی نگیا :31:)

به خدا این سایت بازیه!! یعنی هیچ جاش به بازی نمی خوره ؟؟:31::31:

دوست عزیز هر دو لینک 169 مگ هست.

پس کو این 30 مگی؟؟؟!!!

4039
24-08-2009, 08:18
و غیره

جدی میگی ؟ من پارسال زیاد پیگیر اخبار بازی نبودم .یعنی همین سایتهای معتبر بازی این چیزا رو میگفتن ؟ اگه اینجوریه که ما داریم با خوندن نظراتشون فقط خودمونو علاف میکنیم !

nineteen
24-08-2009, 08:30
در این که pes همیشه بهترین و شاهکار ترین بازی فوتبال جهان هست شکی نیت و امیدوارم این بار هم تیم قدرتمند konami سونامی در گیمر ها ایجاد کنه

Spaniuly
24-08-2009, 10:44
لطفا اگر حرف جدیدی میزنید دلیل و مدرکی چیزی رو کنید ؟! الان من خیلی خوشحالما :31:
این پیش نمایشی هست توی سایت سیمز47 منتشر شده بود. و هادی عزیز چند وقت پیش توی همین تاپیک گذاشته بود. صرفا به خاطر حرف شما که گفتید مدرک بده این رو نقل قول کردم دوباره. در ضمن گفته بودم آماتور که اصلاح می کنم Regular . به طور کلی به اندازه دو درجه بازی قوی تر شده. فقط چون این بحث وجود داشت که بازی قوی می شه یا نه من در جواب گفتم که بله شده. چون قبلا این پیش نمایش رو خونده بودم. شما هم فرصت کردید بخونید.

اگر به یاد داشته باشید بخش نگاهی به گذشته در پیش نمایش فیفا 10 هم موجود بود و تاریخچه ی کوتاهی از سری فیفا در این بخش نوشته شده بود.اولین بازی از سری معروف PES در سال 1999 با نام ISS Pro Evolution برای کنسول PSX منتشر شد.آن روز ها کسی به سری PES اهمیت چندانی نمیداد چون سری معروف فیفا این اجازه را از PES گرفته بود.در سال 2002 با وجود کنسول PS2 که تازه به بازار عرضه شده بود و فروش بسیار خوبی هم داشت کونامی نسخه دوم سری PES را با نام Pro Evolution Soccer دوباره برای کنسول PSX عرضه کرد.فروش خوب این بازی مشوق ساخت نسخه بعدی آن بر روی PSX شد.کونامی در همان سال سوم PES را با نام Pro Evolution Soccer 2 برای PSX منتشر کرد.اما این بار استقبال بسیار کمی از این بازی شد چون کنسول PSX تقریبا از رده خارج شده بود و کونامی نتوانست فروش چند ماه پیشش را تکرار کند و با یک شکست بزرگ روبرو شد.این شکست بزرگ کونامی را وادار به شروع مجدد از ابتدا کرد و کونامی با ساخت نسخه بعدی PES با نام Pro Evolution Soccer برای کنسول PS2 تا حدودی موفق به جبران شکستش شد.اما فروش رویایی فیفا باز هم اجازه ی رقابت PES را با این سری نمیداد.کونامی دو سال صبر کرد و نسخه بعدی PES را با نام Pro Evolution Soccer 5 ابتدا برای PC منتشر ساخت.(در این میان چند بازی با نام Wining Eleven که سازنده و ناشر آن کونامی بود منتشرشدند و PES 3 و PES 4 هم فرق چندانی با نسخه های پیشین نداشتندو کار ساخت آنها با کونامی نبود).PES 5 با موفقیتش راه را برای رقابت با فیفا باز کرد و کونامی توانست در نسخه بعدی یعنی PES 6 در سال 2005 بر سری فیفا غلبه کند.روند تصاعدی فروش PES6 به طرز باور نکردنی ای در حال پیشرفت بود و سری فیفا ناکام مانده بود.این روند تصاعدی برای سری PES تا شماره هشتم آن ادامه داشت.اما با انتشار PES 2009 کونامی شکست سنگینی را در مقابل رقیبش متحمل شد.دلیل اصلی این شکست کم کاری کونامی و عدم پیشرقت PES 2010 و رفع نکردن باگ ها و اشکالات نسخه های پیشین ، در این نسخه بود.
حال در سال 2009 همه چیز تغییر کرده است.هر دو شرکت (Konami و EA) تغییرات زیادی کرده اند.رقابت بسیار شدیدتر از حد تصور شماست و این رقابت چیزی به جز سود برای مصرف کنندگان نخواهد داشت!!در پیش نمایش FIFA 10 به پیشرفت های این بازی نسبت به نسخه های پیشین اشاره کردیم ودر این پیش نمایش کارمان را با پیشرفت های PES 2010 ادامه خواهیم داد.
مهم ترین و اساسی ترین تغییر در PES 2010 تکنیکی شدن بازیست.همه چیز بر مبنای تکنیک و تاکتیکیست که از قبل برنامه ریزی شده است.اعمال همه ی بازیکنان از قبل برنامه ریزی شده است و شما وظیفه اجرای این اعمال بر روی زمین بازی را دارید.تغییراساسی دیگر در سیستم پنالتی زنیست.با وجود اشکالات نه چندان اساسی در سیستم پنالتی زنی PES 2009 سازندگان در PES 2010 سیستم پنالتی زنی را به کلی تغییر خواهند داد و ما با چیز جدیدی روبرو هستیم.
بر خلاف نسخه های قبلی این بار در بازی از سیستم موشن کپچر (Motion Capture)برای شبیه سازی اعمال بازیکنان معروف استفاده شده است.دو بازیکن معروف و اسطوره ای فوتبال یعنی Lionel Messi و Fernando Torres اعمال مختص خود را در بازی خواهند داشت و برای وراد کردن آنها به محیط مجازی توسط تکنولوژی موشن کپچر از خود آنها استفاده شده است.گروهی از بازیکنان ژاپنی در محل ساخت بازی در ژاپن برای انجام اعمال موشن کپچرینگ برای بازیکنان معروف دیگر در در تلاشند.در نتیجه میتوان گفت اعمال و حرکات بازیکنان در این نسخه پیشرفت چشمگیری خواهد داشت و ما شاهد اعمالی طبیعی تر از بازیکنان خواهیم بود.
حرکات بازیکنان طبیعی تر شده است
گزارشگری و تحلیل گری بازی در نسخه قبلی ایرادات بسیار عجیبی داشت که باگ های اصلی بازی را تشکیل میدادند ولی در این نسخه تمامی این مشکلات رفع خواهد شد و گزارشگری طبیعی تر و بهتر خواهد بود.به گفته ی سازندگان سرعت بازی در این نسخه کاهش خواهد یافت.از نکات مهمی که در گزارش مجله PSM به آن اشاره شد کم شدن احتمال گل زنی توسط بازیکنان بود.در این نسخه گل زنی سخت شده در نتیجه در بازی شاهد گل های کمتری خواهیم بود!تماشاگران در این نسخه از PES بعد از سالها سه بعدی شده اند!در این نسخه شاهد حرکات بیشتر و طبیعی تری بعد از گلزنی توسط بازیکنان خواهیم بود(مکیدن شصت توسط تورس که از تکنولوژی موشن کپچر استفاده شده است).تفاوت اساسی دیگری که در تاکتیک و تکنیک بازیکنان به چشم میخورد حالت Top Line میباشد.این حالت چیزی مانند حداکثر قدرت بازیکنان در پست تخصصی در فیفا خواهد بود.برای مثال اگر یک بازیکن دارای نمره 78 باشد اگر در پست تخصصی اش قرار گیرد از تمام توانش استفاده خواهد کرد .ولی در صورتی که او را در پست های دیگر قرار دهیم قدرتش کم شده و نمیتواند از توانایی هایش به درستی استفاده کند.پیشرفت های گرافیکی زیادی در همه ی جهات( از شبیه سازی استادیوم ها گرفته تا چهره بازیکنان) در این نسخه بوجود آمده است.
استادیوم ها عالی کار شده اند
تورس و مسی به احتمال زیاد روی کاور بازی خواهند بود
منوی ابتدایی بازی شامل این بخش های زیر خواهد بود:
UEFA Champions League
Exhibition
Master League
Become A Legend
League/Cup
Community
Training
Edit
Gallery
System Settings
Exit
منوی Exhibition بازی شامل بخشهای زیر میشود:
Team Select
Stadium
Kick Off!
Game Plan
Uniform
Options
همانطور که میبینید منوی Game Plan به بازی اضافه شده است که شامل بخش های زیر میشود(این منو دقیقا همان منوی Formation/Tactics در نسخه های قبلی میباشد):

Match Start

Assist Setting

Change Player

Set Formation

Tactics

Setplay Settings

Data Management

بخش Set Formation تغییرات جزئی ای داشته.آپشن های زیر مربوط به این بخش میباشند:

Edit Position

Change Formation

Mark Settings

CARD

همونطور که میبینید بخش جدیدی به نام CARD اضافه شده است.شما با کمک این منو تاکتیک کلی تیم را تعیین میکنید(برای مثال هنگامی که Reina به توپ را به خط دفاعی داد Torres به سمت وفاع حریف حرکت کند).

خوب از بحث منو ها خارج میشویم به پیشرفت های دیگر میپردازیم.دروازه بان ها پیشرفت بسیاری داشته اند و حرکات آنها نسبت به نسخه های پیشین طبیعی تر شده است.هوش مصنوعی بازی به هیچ عنوان فرمان تکل یا شوت خودکار را نمیدهد و همه چیز به شما بستگی دارد.اگر توجه کرده باشید بازیکنان در نسخه های قبلی بعد از ضربات شروع مجدد مانند یک مجسمه در مکان خود مستقر میشدند!اما به گفته ی سازندگان این مشکلدر این نسخه به طور کلی رفع خواهد شد.سیستم جدید تاکتیک تیمی به نام Tactics Slider به بازی اضافه شده است که برنامه حمایت و پشتیبانی بازیکنان از یکدیگر, تنظیم محدوده و مقدار این پشتیبانی ,میزان تراکم بازیکنان در یک منطقه ,خط دفاع , سبک حمله و استراتژی دفاعی تیم را مورد بررسی قرار میدهد.این اسلایدر ها در مقیاس 0 تا 100 درجه بندی میشوند.بازیکنان در یک تیم در این نسخه بر اساس توانایی های یکدیگر عمل میکنند.برای مثال وقتی بازیکنی مثل دیوید بکهام قصد زدن ضربه کاشته را دارد اکثر بازیکنان به محوطه جریمه حریف میروند ولی وقتی یک بازیکن معمولی قصد انجام این کار را دارد بازیکنان کمتری به سمت محوطه جریمه میروند.سیستم بازی آنلاین بازی همان سیستم PES 6 (اما بهینه شده) خواهدبود و سیستم آنلاین PES2008 و PES2009 مورد استفاده قرار نمیگیرند.نورپردازی بازیهایی که در شب انجام میشوند بسیار عالی کار دشه و جلوه ی خاصی به این بازیها میبخشد.درجه سختی های بازیها بسیار طبیعی تر شده و حالت نرمال چیزی مانند حالت Top Player در نسخه های پیشین خواهد بود.بعضیاز انیمیشن ها و شادی های بعد از گل مختص چند بازیکن خاص خواهند بود و برای بازکنان دیگر (حتی در مد ساخت بازیکنان) قابل استفاده نخواهند بود.نقل و انتقالات بازیکنان در مستر لیگ با واخد های ارز واقعی (مثل دلار یا یورو) انجام میشوند و خبری از پوینت های ساختگی کونامی در این نسخه نیست.
معامله بازیکن در مستر لیگ
لیسانس کردن کامل لیگ یوفا یکی دیگر از نکات مثبت در این نسخه خواهد بود.با کمک آپشن خاصی که در بازی وجود دارد شما توانایی کپی طرح پیراهن تیم ها را بر روی شرت ورزشی آنان خواهید داشت(در حالت ساخت تیم).
تکل ها طبیعی تر شده اند
سایه پردازی عالی کار شده اند

Mostafa NBA
24-08-2009, 11:53
من گیم پلای رو دانلود کردم. چیزی که توی بازی خیلی بارز بود این بود که اولا سرعت بازی بیشتر شده و دوما بازی روون تر شده.

درست نمیگم ؟

Yi Yi
24-08-2009, 12:02
من گیم پلای رو دانلود کردم. چیزی که توی بازی خیلی بارز بود این بود که اولا سرعت بازی بیشتر شده و دوما بازی روون تر شده.

درست نمیگم ؟
یکی از ضعف های PES 2009 سرعت بالای بازیکناش بود. یعنی kONAMI سرعت رو از اینی که هست بیشتر کرده?
بهتر بود NFS : SHIFT رو میدادن KONAMI میساخت!

Elendil1
24-08-2009, 12:11
دوست عزیز هر دو لینک 169 مگ هست.

پس کو این 30 مگی؟؟؟!!!

دهنمون سرویس شد!!:13: خب تو صفحه های قبل هست ، یکم بگرد:31:
بیا لینک 29.95 مگی :

در این که pes همیشه بهترین و شاهکار ترین بازی فوتبال جهان هست شکی نیت و امیدوارم این بار هم تیم قدرتمند konami سونامی در گیمر ها ایجاد کنه

zshare.net
4shared.com
حالا اصلآ این سایت آپلودسنتر نیست!!

در کل تاپیک PES خیلی کاربرای باحالی داره جدآ خیلی باهاتون حال می کنم ، دمتون گرم !! :31:

Mostafa NBA
24-08-2009, 12:35
یکی از ضعف های PES 2009 سرعت بالای بازیکناش بود. یعنی kONAMI سرعت رو از اینی که هست بیشتر کرده?
بهتر بود NFS : SHIFT رو میدادن KONAMI میساخت!

اشتباه فکر کردی :31: منظور من از سرعت بازی, مجموعه ی بازی رو گفتم.سرعت PES از حد معمولی کمتره و دوست داشتم که بیشتر بشه. وقتی صحبت از سرعت بازی میشه, کلاً مجموعه اون رو در نظر بگیر. مطمئناً به همون نسبت سرعت بازیکن ها هم بیشتر میشه ولی اینکه یک بازیکن مثل Eto'o از بقیه بازیکن ها در حد زیادی سرعتش بیشتر باشه رو دیگه نمیدونم.

Mostafa NBA
24-08-2009, 12:37
حالا اصلآ این سایت آپلودسنتر نیست!!

در کل تاپیک PES خیلی کاربرای باحالی داره جدآ خیلی باهاتون حال می کنم ، دمتون گرم !! :31:

شما الان یک جاسوس محسوب میشی :27: بلاخره من نفهمیدم تمرکزه فکرت روی فیفاست یا ساکر ؟ :18:

Elendil1
24-08-2009, 12:56
شما الان یک جاسوس محسوب میشی :27: بلاخره من نفهمیدم تمرکزه فکرت روی فیفاست یا ساکر ؟ :18:

منظور کامل پست رو نگرفتی:31:
ولی من هر2تا رو به یه اندازه بازی می کنم، ولی این روزا فیفا نکست بیشتر می چسبه !

Mehdi.ss
24-08-2009, 18:26
چرا؟
من عضو شدم ولی بازم نمیزاره دانلود کنم

Elendil1
24-08-2009, 18:45
من عضو شدم ولی بازم نمیزاره دانلود کنم

نمی گم خیلی باحالی !!! لینک مستقیمش که برات گذاشتم با حجم 30 مگ ::::::::::::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] quality.avi

4039
24-08-2009, 20:11
یکی از کسانیکه توی نمایشگاه GC آلمان حضور داشته امروز نظرات خودشو توی سایت WENB گذاشته بود اگه بنظرتون جالبه من ترجمه متن صحبتهاشو توی تاپیک بزارم .
یکی از نکات جالبی که اظهار میکرد این بود که میگفت سرعت بازی خیلی مناسب شده واصلا شباهتی به ویدئوهایی که طی چند روز اخیر از گیم پلی بازی منتشر شده نداره .

B3HZ@D
24-08-2009, 20:37
اگه زحمتش رو بکشی ممنون میشیم حسین جان....
کف کردیم از بی خبری...

UP-SNAKE
24-08-2009, 22:09
ای خدا کف کرديم از بی خبری

night lord
24-08-2009, 22:18
کی میاد این؟

4039
24-08-2009, 22:20
Fellas,

Yesterday it was my turn to visit Gamescom, of course PES 2010 was one of my top priority's. And i have to say: i was happily surprised (especially after reading a lot of negative previews / posts...). I just watched a few PES video's Gari posted: man they gives the wrong impressions!! The game's speed is soooooo fast in the vids, but when you actually play it, it's far slower!!! Guys thrust me: the games speed is ACE!!! A touch slower comparing to PES 2009, which is a good thing!

I played like 6 matches of PES 2010 (and watched a few), let me line out my thoughts:
- Pace of PES2010 is absolutely spot on!! Slower than PES2009, but not as slow as FIFA'09 was.
- Graphics WOW!! Up close; absolutely stunning!
- Ball animations: what an improvement!! I feel this is undervalued in most of the previews: but what a difference!! The ball feels so much more like real life, so much more free. For example: i was playing against my mate and both of our players bumped into each other, with the ball in the middle... so the ball bounced up a little into the air: something you have NEVER seen before in any of the PES-series! Also when dribbling, the ball moved so different... different in a very good way, more freely... really adds to the gameplay big-time... ball movements looked so convincing!
- Much spoken animations: Definitely a big improvement compared to PES2009! So many more little stuff we already witnessed! There were some animations of 2009 indeed, but the game didn't feel 2009 at all (more new ones than 2009 ones)! The running animations were the only thing looking bad, the rest of it really looked good. Especially the shooting and passing animations: the boots of the players really connect beautiful (although i always remember the silly Henry goal after Messi 'way too powerful' chip cross in one of the video's, i didn't witnessed such a bug!). And with Konami stating many animations aren't implemented yet: we're in for a treat! You really discover new stuff game after game! I think it's all pretty decent
- About the Team's Tactics: you can definitely see a variety in gameplay!! There were only 4 teams to pick from; but all 4 really felt different (in default). You can clearly see Dani Alves has 'Overlapping Run', especially when you pass the ball around a couple of times; he slowly positions himself deeper and deeper up the pitch, superb! Took a peek at the players CARD system, but like the Teams Tactics: i didn't adjust any though. But thrust me: more individuality in Teams & Players, definitely a big plus!!
- Loading times... MASSIVE; no loading times at all (ok 5 seconds of stadium watching, but it pops to the stadium right away!)! What a great feature
- Goalkeepers: you can no longer round the keeper (as easily) no more!! Definitely a big plus! Also made a stunner of a save (i used manual diving - by pressing square + triangle) when my mate had a clear chance, and boy did the goalie save it! Also felt like the goalie spilled the ball far less! It happened one time, but hey: it would be wrong if the goalie never spilled a ball. In the 6 games there was however a big error / bug of the goalie: i fired from long range shot with Babel (i wanted to see if long-range shots would indeed be possible now), and (like real-life LOL) it really wasn't the best of shots - pretty powerless, but the goalie looked hilarious! No attempted of save what so ever! Hope it was a bug!
- I didn't really see the new 360 movements in the game. But i did see a more variety in dribbling; i guess it was more like 32 way movement. Changing directions when running is a bit harder (maybe also because of the lower pace). Dribbling without pressing the R1 is very rewarding too!! Without pressing R1, someone like Ribery is dribbling pretty fast! Again this felt so different from 2009, in such a good way!
- The physical players collision system has developed too! It all looked more natural / real life!! Also one big improvement: when you tackle an opponent, you can also now sort of 'hit' your own teammate an accidently make him stumble (Fifa09 already had this, where PES2009 didn't show this much... but like i say: not anymore it does!).

Also took my time to look at the player stats (although it was in freaking German!). Henry had a 95 for 'sturm'... meaning attack i guess LOL! He still has a super shot! Benzema and Gourcouf were pretty good too. Fernando Torres was so good in the game: really something special! And talking about special, Messi was superb! The stats looked pretty on spot / similar to last year. Arbeloa is terrible with the new overall status set at 69! But a well; i guess he's not that great in real-life too!

IMO if this demo would hit as the real version, it would already be a good game!! The feel of PES like the old days is definitely back!! But if PES 2010 wants to be titled as 'The return of the King' it definitely needs tweaking!! But i really have faith in Konami: they will take out all the bugs, add more animations... it could mean Konami brought the king back!! Fifa 10 looked superfluid in motion, but it didn't feel right for me personally. I've always been a PES player, although i bought Fifa 10 too (which lacked action to me, and never felt rewarding scoring)... and the special feeling PES used to create, was pretty much back again!!!

I'm really exited after Gamescom!!! Finally PES felt Next-gen... i'm looking forward to the things Konami still has in store for us!! 23th of October is most definitely going to be a great day!!

PS: My GOD... God of War 3 is sooooooooo SUPERSTUNNING!! Full HD i pure glory... only 1 fitting word for that game: it's BRUTAL!!

شرمنده یک کم دیر شد فعلا این قسمتو نوشتم تا اینو میخونید ترجمه چند تا پاراگراف باقی مونده رو هم میذارم .

دوستان

دیروز من به نمایشگاه GC آلمان رفته بودم . دیدن بازی PES 2010 توی نمایشگاه از اولویتهای من بود .

باید اینو بگم که بعد از خوندن پستها و نظرات منفی که کاربران توی سایتهای مختلف ارائه دادن غافلگیر و شگفت زده شدم . من چند تا از ویدئوهایی که گری ( یکی از کاربران ) گذاشته بود رو نگاه کردم . این ویدئوها آدمو به اشتباه میندازن ! توی این ویدئوها سرعت بازی خیلی زیاده اما وقتی شما خودتون بازی میکنید متوجه میشید که اون خیلی آهسته تره . دوستان بلافاصله در برابر حرف من جبهه گیری نکنید .سرعت بازی عالیه ! در مقایسه با PES 2009 نسبتا آروم تره که خوبه .

من 6 تا بازی انجام دادن اونجا ( و تعدادی رو هم تماشاکردم) اجازه بدین برداشت هامو بیان کنم :

- سرعت و آهنگ بازی کاملا مناسبه .کمتر از PES 2009 اما نه به آرومی فیفا 9 .

-گرافیک WOW . بسیار عالی و شگفت انگیز بود .

انیمیشن های توپ بازی : چه پیشرفتی ! به نظر من توی بیشتر اظهار نظرهایی که سایتهای مختلف داشتن حق مطلب رو در این مورد به خوبی ادا نکردن .احساس میشه توپ خیلی به واقعیت نزدیک شده و بسیار آزادانه حرکت میکنه .بعنوان نمونه وقتی که من داشتم در برابر دوستم بازی میکردم توی یک صحنه بازیکنانمون به بهم برخورد کردن درحالیکه توپ بینشون قرار داشت توپ یک خورده به هوا بلند شد این حرکت چیزیه که شما به هیچ وجه قبلا توی سریهای قبلی بازی ندیده بودید . همینطور در زمان حرکت با توپ , توپ خیلی متفاوت از قبل حرکت میکنه و حرکتش بسیار عالی شده .و این آزادی حرکت توپ روی گیم پلی بازی خیلی اثر گذاشته . حرکات توپ بنظر خیلی راضی کننده است .

-انیمیشن ها : مشخصا نسبت به PES 2009 خیلی پیشرفت کرده ! البته هنوز بعضی از انیمیشن های 2009 توی این نسخه هم وجود داره اما اصلا احساس نمیشد که داریم PES 2009 رو بازی میکنیم . فقط این وسط انیمیشن دویدن به نظر بد میومد .انیمیشن های جدید واقعا خوب به نظر میرسیدن بخصوص انیمیشن های شوت و پاس . کفشهای بازیکنان خیلی خوب مناسب طراحی شده بودند .(من توی یکی از ویدئوهایی بازی که چند روز پیش منتشر شده بود گل مسخره آنری که روی سانتر عجیب مسی به ثمر رسید رو دیدم اما توی مدتی که اینجا بودم اینجور باگهایی به چشمم نخورد) . بنابر اظهار نظر کونامی هنوز خیلی از انیمیشن ها توی بازی قرار داده نشده اند .شما میتونید چیزای جدیدی توی بازی پیدا کنید .

درباره تاکتیکهای تیمی : شما میتونید مشخصا گوناگونی رو توی گیم پلی بازی مشاهده کنید.توی کد نمایشگاه فقط 4 تا تیم وجود داشت .اما این 4 تا تیم واقعا احساس میشد از هم متفاوت هستن و با هم فرق میکنن .شما بطور واضح میتونید ببینید دنی آلوز حرکت اورلپ انجام میده بخصوص در بعضی از زمانهای خاص .اون به آرومی تغییر مکان میده بیشتر وبیشتر .عالی بود !یک نگاه گذرا هم به سیستم کارت بازیکنا داشتیم اما مثل بخش تاکتیهای تیمی من همه چیو امتحان نکردم . هویت و شخصیتی مجزا در بازیکنان و تیمها وجود داشت که مشخصا نکته مثبت بزرگی قلمداد میشه .

زمان لودین بازی: اصلا ما زمانی بنام لودینگ تایم نداشتیم که نکته بسیار بزرگی به حساب میاد .

دروازه بانها : شما راحت نمیتونید دروازه بان رو دریبل کنید (دریبل دروازه بان زیاد امکان پذیر نیست ) که نکته مثبت مهمی به حساب میاد ! زمانیکه رفیقم یک فرصت مسلم گل زنی داشت من از کنترل دستی دروازه بان استفاده کردم و یک جهش دستی با دروازه بان انجام دادم ( از طریق فشار دادن دکمه دایره و مثلث ) دروازه بان شوت دوستمو مهار کرد .یکبار هم اتفاق افتاد که دروازه بان توپو خیلی کم پرتاپ کرد در هر صورت توی 6 تا بازی یک باگ یا ارور بزرگ از دروازه بان دیدم . من میخواستم بدونم آیا واقعا میشه از راه دور هم اقدام به شوت زنی کرد به همین خاطر با بابل یک شوت روانه دروازه حریف کردم ( شوت طبیعی به نظر میرسید ) این شوت زیاد قدرتی نداشت ( البته بهترین شوتم نبود) اما با این حال دروازه بان مضحک عمل کرد و هیچ تلاشی برای مهار توپ از خودشو نشون نداد .امیدوارم اون یک باگ باشه !
...
ادامه

من حرکت در 360 درجه رو توی بازی ندیدم اماشاهد تنوع زیاد در حرکت بودم . من حدس میزنم بیشتر شبیه حرکت در 32 جهت بود نه 360 درجه .تغیر مسیر دادن در زمان دویدن یک کم سخت تر شده ( شاید بخاطر آهنگ حرکتی آهسته بازی باشه ) .حرکت بدون نگهداشتن دکمه R1 خیلی ثمر بخش و مفیده . بدون نگهداشتن این دکمه بعضی از بازیکنان مثل ریبری حرکاتی تا حدودی سریع انجام میدن دوباره احساس شد که بازی خیلی با 2009 متفاوت شده ( البته در جهت مثبت ) !

-سیستم برخورد فیزیکی بازیکنانن با هم : این سیستم هم بهبود پیدا کرده و به نظر میرسه خیلی طبیعی و واقعی شده .یک پیشرفت بزرگ : وقتی شما حریفو تکل میکنید این امکان وجود داره که بصورت ناخواسته مقداری به هم تیمی خودتون هم که نزدیک حریفه ضربه بزنید .

من یک مقداری هم روی بررسی وضعیت بازیکنان وقت گذاشتم ( هرچند که به زیان آلمانی بود ) . استورم آنری 95 بود استورم به معنی حمله هستش البته من حدس زدم .اون هنوز شوتهای خیلی خوبی داره .بنزما و گورکوف هم همینطور .فرناندو تورس توی زمین خیلی خوب کار میکرد واقعا بعضی چیزاش ویژه بود مثل تکلهاش .مسی هم خیلی عالی بود وضعیتش مثل پارسال خیلی خوب به نظر میرسید .آربلوآ وضعیت وحشتناکی داشت وضعیت کلیش 69 بود . من حدس میزنم در عالم واقع هم وضعیت زیاد خوبی نداشته باشه .

به نظر با این دمو احساس میشه PES داره دوباره به روزگاران قدیمیش برمیگرده ! اما اگه PES 2010 بخواد عنوان بازگشت پادشاه رو بدست بیاره اون حتما نیاز به تنظیمات و پالایش هایی داره . اما من واقعا به کونامی ایمان دارم اونا تمام باگها رو برطرف میکنن و انیمیشن هایی بیشتری به بازی اضافه میکنن و اینجا بازگشت پادشاه معنی پیدا میکنه .

بعد از نمایشگاه من واقعا هیجان زده شده بودم . بالاخره PES نکست جن رو لمس کرد . من مشتاقانه منتظر چیزایی از کونمای هستم که برای ما ذخیره کرده . 23 اکتبر قطعا روز بزرگیه .

UP-SNAKE
24-08-2009, 22:32
آقا من بالاخره موفق شدم اين کليپ بازيه بين ليورپول و بارسا رو ببينم خيلی متعجب شدم چون تفاوتی بين 2010 و 2009 نديدم الا يه چند تا animation جديد يه چند تا چيز خيلی ناراحت کننده بود اول : سره گل اول باز henry کل زمين و طی کرد و... و اينکه zlatan بعد از به دست اوردن توپ اونم به شکل rebound به يه شکل عجيب توپ رو گل کرد و به زمين خورد ، دوم: torres يه شوت زد که valdez باز هم به شکلی احمقانه و دقيقاً مثله 2009 توپ رو برگشت داد تو يه صحنه هم دفاع بارسا به شکل خيلی عجيبی پرتاب شد ، بعد از ديدن اين کليپ خيلی ناراحت شدم