مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
M A X I M U M
10-10-2009, 22:21
نه دوستان
فعلان اينجا بذاريد
بعدا وتي تاپيك اصلي رو زديم جمع و جور مي كنيم
این بازی کی میاد ؟ کف کردیم !!! :19:
گزارش آلمانی بازی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هرچی تو فیفا گشتم اثری از لیگ آرژانتین نبود خوب چرا این سازندگان PES از این فرصت استفاده نمیکنند این لیگ لایسنس کنند اینا که دو تا تیم اصلی این لیگ لایسنس کردن(ریور پلاته و بوکاجونیورز).یا همین لیگ ژاپن(j لیگ)این یکی که دیگه یجورایی مال خودشونه دیگه؟
حسین جان محبت کن این سوال را اگر امکانش هنوز هست مطرح کن.
نه لیگ ژاپن و آرژانتین توی این نسخه وجود نداره .
آخه چرا مسی اینقدر خستگیش تو این دمو پایینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر توجه کنید میبینید که مسی تو واقعیت از اول تا آخر بازی فقط میدوه خسته هم نمیشه ولی تو این دمو دقیقه 70 به بعد دیگه خسته میشه و استامیناش قرمز میشه اینم یه ضعف محسوب میشه!!!!!!
نظر شماها چیه؟
آرمین جان تا الان برای من حتی توی یک بازی هم اتفاق نیفتاده که مسی نفس کم بیاره شاید سبک بازی هر کسی فرق میکنه . یک خبر خوب اینکه توی مستر لیگ امسال بدن سازی و نفس بازیکنان دست خودمونه به این شکل که شما میتونی با هزینه بیشتری که روی مربی بدن ساز باشگاه میکنی بازیکنان تیمتو از نظر قدرت بدنی , آسیب دیدگی و همینطور نفس تقویت کنی . این تصویرو از مد مستر لیگ گرفتم این همون مساله ایه که میگم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UP-SNAKE
10-10-2009, 22:51
حسين جان از توضيحاتت درباره نحوه چيدن ترکيب ممنون ولی يه اشکال داشتی که با اجازت ميگم شما گفته بودی که اگه ميخوايم بيشتر از وسط حمله کنيم بايد attacking style
رو به 0 نزديک کنيم در صورتی که برعکسه
joey jordison
10-10-2009, 23:09
سلام دوستان!
میگم چند نوع کفش تو نسخه نهایی هستند؟
DANTEH2010
10-10-2009, 23:09
ببخشید که این سوالو میپرسم حوصلم نگرفت بگردم تاریخ عرضه اش کیه میدونم صفحه اول نوشته ولی خوب معلوم نمیکنه مثل اویل پنج بیاد ممنون
M A X I M U M
10-10-2009, 23:43
اين ويدئو رو هم ببينيد و نظراتتون بگيد به نظر من عاليه
اين ويدئو عالي بود
فقط اين يارو كه با رئال مادريد بازي مي كرد خيلي بد بود بازيش
انگار تازه كار بود :31:
M A X I M U M
10-10-2009, 23:45
ببخشید که این سوالو میپرسم حوصلم نگرفت بگردم تاریخ عرضه اش کیه میدونم صفحه اول نوشته ولی خوب معلوم نمیکنه مثل اویل پنج بیاد ممنون
ان شالله دقيقا 12 روز ديگه منتشر ميشه ... 22 اكتبر 2009
حسين جان از توضيحاتت درباره نحوه چيدن ترکيب ممنون ولی يه اشکال داشتی که با اجازت ميگم شما گفته بودی که اگه ميخوايم بيشتر از وسط حمله کنيم بايد attacking style
رو به 0 نزديک کنيم در صورتی که برعکسه
ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و اون مطالبو خوندی اما فکر میکنم شما یک مورد دیگه رو داری میگی ATTAKING STYLE مربوط میشه به اینکه بازیکنان هم تیمی تا چه اندازه ای به بازیکن صاحب توپ ( که یار خودشونه ) نزدیک یا دور بشن و هر چی این مقدار به 100 نزدیک تر باشه بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ بیشتر فاصله میگیرن .
.............
این برنامه ای که چند صفحه پیش اصغر پور عزیز گذاشت واقعا روی عملکرد دروازه بانها خیلی تاثیر گذاشته . دروازه بانا چه توپایی رو از سه کنج دروازه میکشن بیرون واقعا عکس العمل هاشون خیلی عالی شده . اما هنوز باگهایی در مورد دروازه بانها وجود داره که امیدوارم توی نسخه نهایی برطرف شده باشن .
یک چیز دیگه , من توی نسخه قبلی بازی خیلی کم پیش میومد که برای پیدا کردن بازیکن خالی ( برای دادن پاس ) به رادار نگاه کنم چون یک تنه میشد همه کار کرد اما جالبه که توی این نسخه مجبورم دائما به رادار نگاه کنم تا یک بازیکن مناسب برای دادن پاس انتخاب کنم چون پرسینگ وحشتناک شدیده اصلا بازیکنان حریف به آدم امان نمیدن که فکر کنه .
M A X I M U M
10-10-2009, 23:52
حسين جان
دقيقا واحد پول بازي چيه ؟ دلار يا يورو ؟
اين شايعه كه مي گفتن كه نسخه پي سي ليگ قهرمانان اروپا رو نداره درسته ؟
امروز یکی از کاربران یکی از سایتها میگفت هوش مصنوعی این نسخه بازی این قابلیتو داره که میتونه تجربه کسب کنه ( مثل بعضی از سیستمهای خود آموز از جمله بعضی از شطرنجها ) مثلا اگه شما یکی دو بار تونستی از یک طریق خاص به عمق دفاع نفوذ کنی هوش مصنوعی اونو توی حافظه خودش ثبت میکنه و دفه بعد اجازه نمیده از اون طریق نفوذ کنید اینو شما هم میتونین تایید کنید ؟
حسين جان
دقيقا واحد پول بازي چيه ؟ دلار يا يورو ؟
اين شايعه كه مي گفتن كه نسخه پي سي ليگ قهرمانان اروپا رو نداره درسته ؟
هم دلار داره هم یورو و هم ین توی تنظیمات ابتدایی این مود هر کسی بنا به سلیقه خودش میتونه یکیو انتخاب کنه .
توی منوی اصلی نسخه دمو که مشخه لیگ قهرمانان وجود داره . منظورتونو درست متوجه شدم ؟
M A X I M U M
11-10-2009, 00:18
آره منم ديدم
اما قبلا شنيده بودم در نسخه پي سي ليگ قهرمانان اروپا وجود نداره كه البته در حد شايعه بود و فكر كنم درست بوده
الان من دمو رو دارم و تا عرضه بازي هم 12 روز مونده
روي نسخه دموي خودت چه تغييراتي دادي و داري بازي مي كني ؟
من که کاملا این قضیه سوپر استار رو متوجه نشدم...
این برنامه دکه رجه سختی سوپراستار رو آنلاک میکرد...فقط روی دروازه بان ها تاثیر میذاشته یا کلا مربوط به سختی کل بازی میشده؟!
M A X I M U M
11-10-2009, 00:29
بايد روي كل بازي تاثير بذاره ولي انگار دروازه بان هارو قوي تر مي كرده و هوش مصنوعي رو بالاتر مي برده يا فقط در همون حيطه تاثير داشته
آره منم ديدم
اما قبلا شنيده بودم در نسخه پي سي ليگ قهرمانان اروپا وجود نداره كه البته در حد شايعه بود و فكر كنم درست بوده
الان من دمو رو دارم و تا عرضه بازي هم 12 روز مونده
روي نسخه دموي خودت چه تغييراتي دادي و داري بازي مي كني ؟
من فقط پچ مربوط به افزایش زمان و زاویه دوربینو نصب کردم و همین برنامه مربوط به سوپر استار . JUCE هیچ کیت سروری برای دمو منتشر نکرده فکر میکنم 7-8 ماهی میشه هیچ برنامه جدیدی نساخته بود که واقعا همه نگران شده بودن راستش منم خیلی نگران شده بودم چون بدون کیت سرور بازی چندان جذاب نیست . اما این پچ مربوط به زمان بازی که برای دمو منتشر شد کار ایشونه , انتشار این پچ تمام فن های بازیو به این مساله امیدوار کرد که ایشون دوباره به صحنه برگشته .
من که کاملا این قضیه سوپر استار رو متوجه نشدم...
این برنامه دکه رجه سختی سوپراستار رو آنلاک میکرد...فقط روی دروازه بان ها تاثیر میذاشته یا کلا مربوط به سختی کل بازی میشده؟!
فکر میکنم مربوط به کل بازی باشه اما من فکر نمیکنم بازی نسبت به تاپ پلیر خیلی فرق کرده باشه اما روی دروازه بانها واقعا تاثیر گذاشته . باید ببینیم توی نسخه نهایی این درجه سختی به چه شکلی خواهد بود .
a.asgharpour
11-10-2009, 00:45
امروز یکی از کاربران یکی از سایتها میگفت هوش مصنوعی این نسخه بازی این قابلیتو داره که میتونه تجربه کسب کنه ( مثل بعضی از سیستمهای خود آموز از جمله بعضی از شطرنجها ) مثلا اگه شما یکی دو بار تونستی از یک طریق خاص به عمق دفاع نفوذ کنی هوش مصنوعی اونو توی حافظه خودش ثبت میکنه و دفه بعد اجازه نمیده از اون طریق نفوذ کنید اینو شما هم میتونین تایید کنید ؟
نه در این حد حسین جان(وارد بحث مورد علاقه من شدید) خیلی محدود ولی تو نمایشگاه آلمان که بودم با دو تا از این مسئول هاشون در مورد artificial intelligent بازی صحبت که میکردم یک چیزی در مورد این قضیه گفته بودن(مثل feedback که در الگوریتمهای عصبی استفاده میشه سعی کردن در این نسخه از بازی هم استفاده کنند ولی به صورت خیلی محدود و در حد یک تست برای این نسخه می باشد .)
اتفاقا با بچه های دانشگاهمون قرار گذاشتیم نسخه اصلی بازی که اومد توی قسمت هوش بازی وارد بشیم و بتونیم یک دست کاریهایی تو قسمتهای connoisseur هوش ایجاد کنیم و بتونیم یک چیزی را که کونامی نمی خواهد تغییر بده یک تغییراتی توش ایجاد کنیم البته اگر دوستانم سر قولشون باشند فکر کنم مشکلات دروازبانها و coherence کل تیم رو بتونیم یک تغییراتی توش اعمال کنیم و به بهتر شدن بازی کمک کنیم تا ببنیم چه پیش می اید:40:
اگه زننده تاپیک رو پیدا می کردیم و این پست های مفید رو به صفحه اول انتقال میدادن عالی میشد
این پست هایی که حسین داده و اون ترجمه ها و اموزش ها و توضیح کارت ها واسلایدرها عالیه و خیلی به درد میخورن...
مخصوصا برای کسانی که در مورد این سیستم ها اطلاعی ندارن خیلی به دردشون میخوره
من و مهران (joey jordison ) صفحه اول تاپیک پست دادیم...پست شماره 3 مربوط به مهران و پست شماره 9 هم مربوط به منه....
ببینید مهران قبول می کنه اون پست رو ویرایش کنه و اونا رو توی صفحه اول قرار بده یا نه...اگه قبول کنه که چه بهتر پستش بالاتر هست و بهتره....
اگر هم نشد من میتونم اون پست رو ویرایش کنم....یا این که همین ساسان خان زننده تاپیک رو گیر بیاریم و اینا رو بهش بدیم که بذاره صفحه اول...
چطوره؟!
خواهشن یکی این کار رو بکنه !
واقعا حیفه این اموزشها ! یا اینکه خود دوستان به صورت pdf بزارن بقیه استفاده کنن و دعاشون کنن!
ArminxXx
11-10-2009, 01:06
سلام، راستی این پچها رو که دوستان برای دمو تو تاپیک قرار دادن میشه ازش برای نسخه کامل هم استفاده کرد؟
ArminxXx
11-10-2009, 01:18
اینرو از خود بازی با برنامه GGS استخراج کردم که اگر اشتباه نکنم مربوط به منوی چمپیونز لیگش میشه (گفتم بزارم شماهم استفاده کنید):
M A X I M U M
11-10-2009, 02:14
سلام، راستی این پچها رو که دوستان برای دمو تو تاپیک قرار دادن میشه ازش برای نسخه کامل هم استفاده کرد؟
مطمئنا نه !!!
همه چيز فرق مي كنه
البته من نمي دونم نسخه دمو كد نويسيش Series يا InPlace
من دموی 890 mb رو دانلود کردم رو ویندوز 7 نصب کردم . همه چیش ردیفه فقط صدای گزارشگر نمی یاد ؟ اصلا این دمو گزارشگر داره یا مشکل از ویندوز منه؟
Vahidking.75
11-10-2009, 10:15
من دموی 890 mb رو دانلود کردم رو ویندوز 7 نصب کردم . همه چیش ردیفه فقط صدای گزارشگر نمی یاد ؟ اصلا این دمو گزارشگر داره یا مشکل از ویندوز منه؟
نه عزیز این دمو گزارشگر نداره
hobgoblin
11-10-2009, 10:17
دوست عزیز دمو گزارشگر نداره
FCBarcelona.ir
11-10-2009, 10:39
توی کدوم قسمت فوتبال اسمشونو رویه سرشون مینویسه من که تا حالا ندیدم ؟
توی قسمت Playing Option که انتخاب می کنی کدوم تیم باشی، دکمه شوت (مربع یا X در Xbox) رو بزنی منوش میاد. 3 تا گزینه است که سمت چپی مال اینه.
نه در این حد حسین جان(وارد بحث مورد علاقه من شدید) خیلی محدود ولی تو نمایشگاه آلمان که بودم با دو تا از این مسئول هاشون در مورد artificial intelligent بازی صحبت که میکردم یک چیزی در مورد این قضیه گفته بودن(مثل feedback که در الگوریتمهای عصبی استفاده میشه سعی کردن در این نسخه از بازی هم استفاده کنند ولی به صورت خیلی محدود و در حد یک تست برای این نسخه می باشد .)
اتفاقا با بچه های دانشگاهمون قرار گذاشتیم نسخه اصلی بازی که اومد توی قسمت هوش بازی وارد بشیم و بتونیم یک دست کاریهایی تو قسمتهای connoisseur هوش ایجاد کنیم و بتونیم یک چیزی را که کونامی نمی خواهد تغییر بده یک تغییراتی توش ایجاد کنیم البته اگر دوستانم سر قولشون باشند فکر کنم مشکلات دروازبانها و coherence کل تیم رو بتونیم یک تغییراتی توش اعمال کنیم و به بهتر شدن بازی کمک کنیم تا ببنیم چه پیش می اید:40:
شما رشته تحصیلیت چیه ؟
در ضمن شما توی نمایشگاه GC آلمان حضور داشتی ؟ اگه رشتت هوش مصنوعیه میشه مقداری در مورد TEAMVISION 2 که توی این نسخه بهینه شده توضیحاتی بدی ؟
BIJAN5759
11-10-2009, 12:11
شما رشته تحصیلیت چیه ؟
در ضمن شما توی نمایشگاه GC آلمان حضور داشتی ؟ اگه رشتت هوش مصنوعیه میشه مقداری در مورد TEAMVISION 2 که توی این نسخه بهینه شده توضیحاتی بدی ؟
4039 جان فکر میکنی چه تغیراتی بین دموی بازی با اصل بازی شده باشه ؟ اصلا اصل بازی با دموی که ما داریم الان بازی میکنیم تغییر کرده یا نه ؟
smallfrank
11-10-2009, 13:19
اگه توپهای نسخه 2009 رو تو این 2010 ایمپورت کنیم مشکل پیش نمیاد؟چون فایلهاش که مثل همه.
UP-SNAKE
11-10-2009, 13:46
ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و اون مطالبو خوندی اما فکر میکنم شما یک مورد دیگه رو داری میگی ATTAKING STYLE مربوط میشه به اینکه بازیکنان هم تیمی تا چه اندازه ای به بازیکن صاحب توپ ( که یار خودشونه ) نزدیک یا دور بشن و هر چی این مقدار به 100 نزدیک تر باشه بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ بیشتر فاصله میگیرن .
ما بايد تشکر کنيم که اينهمه داری زحمت ميکشی ، حسين جان اون که support range هستش
ما بايد تشکر کنيم که اينهمه داری زحمت ميکشی ، حسين جان اون که support range هستش
حق با شماست دوست عزیز . من الان دارم میرم جایی شب که اومدم شرح تاکتیکها رو بصورت کامل و گویا توی تاپیک میزارم , شرح دقیق اونها خیلی بکارمون میاد چون من تصمیم دارم به امید خدا سبک و روش تیمهای مختلفو به مرور توی تاپیک بزارم .
ایشالا بعد از این جریان میریم سراغ سبک و سیستم تیم ملی فوتبال فرانسه و انطباق برنامه ها و روش بازی این تیم در این بازی که امشب یا فردا توی تاپیک میزارم .
kurosh08
11-10-2009, 15:30
این شرکت کونامی هم خیلی زرنگ هستش.
تا حالا شده به زمان عرضه بازی دقت کرده باشین.
22 اکتبر زمان عرضه رسمی ویندوز 7 هستش!!!! این یعنی چی؟
Spaniuly
11-10-2009, 15:51
با این نرم افزار می تونید اسامی بازیکنان و تیم ها رو تغییر بدید و متوجه چیزی بشید که من تازه شدم:46:
نمی دونم چند نفر می دونستند این قضیه رو من که بعد استفاده از این برنامه متوجه شدم که تیم ملی برزیل با تمام بازیکنانش : کاکا رونالدینهو و ... توی دیتا بیس بازی حضور داره و فقط توی بازی نمایش داده نمیشه!
لینک دانلود برنامه با حجم 380 کیلو بایت
نحوه کار هم توی Read Me هست. (کافیه از توی dt نمی دونم چی چی:31: توی Read Me نوشته) البته باید ggs هم داشته باشید تا بتونید unnamed_04 , unnamed_11 رو از توش استخراج کنید. هر چی هست داخل این دوتا BIN فایل هست.
خبر خوب هم که اینه کیت سرور احتمالا ساخته میشه چون Juce واسه دمو مایه گذاشته و tweak رو واسه دمو ساخته پس این نشون میده هنوزم دلش با PES هست و کیت سرور رو رها نمی کنه:46:
اقا یکی این player stats بازیکنان میلان رو بذاره...
ممنون میشم....با همین نرم افزاری که اریمن خان معرفی کرد میشه پیداشون کرد
میخوام ببینم نسبت به 2009 چقدر تغییر کردن
mamadosein
11-10-2009, 16:04
دوستان کسی فرق pressing و compactness رو میدونه ؟
ممنون
mamadosein
11-10-2009, 17:11
سلام
من همین الان یه بازی 30 دقیقه ای با سوپر استار کردم که به نظرم هیچ فرقی تکرده
بازی در وقت های عادی 6-6 و در وقت اضافه 0-0 و در پنالتی 3-2 شد و من بردم
به نظر من که همونه
موفق باشید
hadi sahabi
11-10-2009, 17:20
سلام دوستان به این سایت یه سری بزنید و سوتی های دروازه بانان fifa10 رو ببینید
arvinivra
11-10-2009, 17:42
patch ezafe kardan timhaye man utd va real madrid ro mikham.
BEBAKHSHID MOSHKELE TYPE FARSI DARAM
mamadosein
11-10-2009, 17:51
سلام دوستان به این سایت یه سری بزنید و سوتی های دروازه بانان fifa10 رو ببینید
سلام
درسته ولی سوتی های دروازه بان های پیس مخصوصا 2010 هم کم نیست
pedramgolchin
11-10-2009, 18:25
دوستان کسی فرق pressing و compactness رو میدونه ؟
ممنون
تا اونجایی که من میدونم pressing مربوط به فشردگی بازیکنا در حالت دفاعی نسبت به بازیکن صاحب توپ هستش و compactness فشردگی بازیکنا نسبت به بازیکن صاحب توپ خودی هستش یعنی وقتی تیمتون صاحب توپ هستش و در حالت تهاجمی هستید:11:
M A X I M U M
11-10-2009, 18:53
پرسينگ يعني فشار آوردن روي بازيكن صاحب توپ اما كمپكتنس متراكم بازي كردن
يعني تعداد زيادي بازيكن جلوي دروازه خودي باشه و همونجا بمونن و بچرخن تا به تيم حريف موقعيت گل ندن
من یه سوال پرسیدم انگار هیچی جوابمو داده بعداز چندین هفته
بابا گفتم یه توضیحاتی درمورد مود بال پی اس رو بگید چه تغیراتی کرده
Spaniuly
11-10-2009, 20:27
اقا یکی این player stats بازیکنان میلان رو بذاره...
ممنون میشم....با همین نرم افزاری که اریمن خان معرفی کرد میشه پیداشون کرد
میخوام ببینم نسبت به 2009 چقدر تغییر کردن
ببین چه قدر دوست دارم بهزاد نمی دونستم کیا عضو میلان هستند که توی دمو هستند رفتم از توی فیفا 10 نگاه کردم. فقط این بازیکنان توی دمو وجود دارند
اینم یه سری کفش برای PES10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
________
کیت سپاهان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ـــــــــــــــــــ
کیت استقلال
ـــــــــــــ
کیت ملوان بندر انزلی
[/URL][URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ArminxXx
11-10-2009, 20:36
آرمین جون میشه بگیunnamed_04 رو از کدو فایل باید استخراج یکرد اینجا تا دلت بخواد unnamed_04 هستش.
Spaniuly
11-10-2009, 20:45
آرمین جون میشه بگیunnamed_04 رو از کدو فایل باید استخراج یکرد اینجا تا دلت بخواد unnamed_04 هستش.
سلام من ظهر تو شرکت بودم از توی این dt04.img
ممنون ارمین جان....شرمنده کردی.
ولی یک سوال داشتم...توی همین برنامه ها که ability بازیکنان رو نشون میده بعضی امارها که بالای 80 یا 90 بود رو سفید نشون داده بود
یک چیزی دیگه که خیلی برام عجیب بود پست AM برای گتوسو بود
ولی در کل خیلی ازت ممنونم....امیدوارم بعدا بتونم جبران کنم
Mehdi.ss
11-10-2009, 22:01
اینم یه عکس از منوی edit
منبع
Mehdi.ss
11-10-2009, 22:09
کفش نایک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع
Mehdi.ss
11-10-2009, 22:18
پچ اضافه کردن لیگ ترکیه به دموی PES 2010
ویژگی های این پچ:
فیس های کامل
شماره کیت های کامل
صدای تماشاچی های جدید
موسیقی های جدید برای منوی بازی
36 لوگوی جدید
تابلوهای تبلیغاتی لیگ ترکیه
توپ لیگ ترکیه
تابلو امتیازاتی لیگ ترکیه
زیر توپ های جدید
تور های جدید
چمن های جدید
قسمت اول
قسمت دوم
منبع
Mehdi.ss
11-10-2009, 22:20
اینم پچی که تیم ملی انگلیس و هلند رو به دموی بازی اضافه میکنه:
منبع
کاشکی همه رو تو یه پست میدادی!!
اینجوریه بیخودی صفحه زیاد میشه!!
راستی یادم رفت!! کیت هایی که من صفحه قبل گذاشتم منبعشون : pesiha.mihanblog.com هست
Spaniuly
11-10-2009, 23:21
ممنون ارمین جان....شرمنده کردی.
ولی یک سوال داشتم...توی همین برنامه ها که ability بازیکنان رو نشون میده بعضی امارها که بالای 80 یا 90 بود رو سفید نشون داده بود
یک چیزی دیگه که خیلی برام عجیب بود پست AM برای گتوسو بود
ولی در کل خیلی ازت ممنونم....امیدوارم بعدا بتونم جبران کنم
اره راست میگی دقت نکرده بودم البته این باگ این برنامه ادیتور هست ای ablity ها دست نخورده هستند. خلاصه دیدم عشق میلان هستی گفتم یه حالی با ablity ها بکن.
در ضمن چیزی که مشخصه پست تخصصی یا registered گتوسو هافبک دفاعی هست فعال بودن cmf , amf نشون میده که قابلیت بازی در این پست ها رو هم داره.
M A X I M U M
11-10-2009, 23:21
دوستاني كه اينترنت پر سرعت دارند توجه كنند :
PES 2010 Gameplay, Real Madrid vs. Inter Milan - Exclusive Footage
It's Friday afternoon, hurrah! Let's celebrate.
Here, unedited, unaltered and for your enjoyment, is a full match between two of the best players in the UK, taken from the PES 2010 Xbox 360 review code.
Marko9Gardinic and Keenan of PES Rankings battle it out in this exclusive Inter Milan vs Real Madrid sneak peak video.
There's some great stuff in there and you won't find it anywhere else.
It's split into two halves to make it easier to digest. Oh, and this won't be the only video you see on PESFan in the next few weeks, as we hope to have more vids in the lead up to PES 2010's launch on 23rd October, booyah.
دوتا از بهترين بازيكن هاي پي اي اس كد كامل نسخه ايكس باكس 360 رو بازي كردن كه فوق العاده بازي جذاب و عالي شده پيشنهاد شده كه نگاه كنيد لذت ببريد اين طرفداران پي اي اس :
لينك نيمه اول :
لينك نيمه دوم :
اره راست میگی دقت نکرده بودم البته این باگ این برنامه ادیتور هست ای ablity ها دست نخورده هستند. خلاصه دیدم عشق میلان هستی گفتم یه حالی با ablity ها بکن.
در ضمن چیزی که مشخصه پست تخصصی یا registered گتوسو هافبک دفاعی هست فعال بودن cmf , amf نشون میده که قابلیت بازی در این پست ها رو هم داره.
اره...ولی هر کی بازی گتوسو رو نگاه کنه می فهمه اصلا به درد AM نمیخوره....اصلا گتوسو قابلیت بازی در همچین پستی رو نداره...برای اولین باره که توی سری pes می بینم این پست به گتوسو اضافه شده
این ویدئو ها رو نمیشه دانلود کرد...اگه لینک دانلودش رو لطف کنین ممنون میشم
BIJAN5759
12-10-2009, 06:51
راس میگه نه میشه دانلود کرد نه واصه من تصویرشو نشون میده اگه میشه لینک دانلودشو بزار بگیریم...
pedramgolchin
12-10-2009, 08:48
اینم لینک مستقیم ویدئوی نیمه اول بازی:
a.asgharpour
12-10-2009, 10:03
شما رشته تحصیلیت چیه ؟
من رشته تخصصیم intelligent system design
تو نمایشگاه GC المان هم هم بودم ولی متاسفانه کونامی بدترین غرفه بود به نظر من به خاطر اینکه کلا 3 نفر از مسولین اصلی بازی اونجا بودن 2 تاشون بلد نبودن انگلیسی حرف بزنند بعد کلا 2 تا مترجم تو غرفه بیشتر نبود یکی به المانی ترجمه میکرد یکی به انگلیسی بعد یکی از کسانی که اونجا بود به نام اقای kazi اگر اشتباه نکنم ایشون مسول parallel processing & image processing بود بعد ما کلا تونستیم 3 سوال بپرسم
سوالاهایی که من هم پرسیدم اینها بود
1- ایا موتور connoisseur هوش بهبود یافته ؟
پاسخ:این قسمت مربوط به حوضه کاری من نمی شود .
2-ایا در پردازش های مستقیم و موازی بازی رفتاری برای اینکه player ها يك اشتباه را دوبار تكرار نكن و در واقع درس بگیرند پیاده سازی شده است ؟
پاسخ: ما خیلی تلاش میکنیم که این قسمت را بهینه کنیم و تا زمان انتشار بازی وقت زیادی هست و احتمال داره به صورت ازمایشی و تست در بازی قرار داده بشود
3-کلا با توجه به اینکه موتور AI در pes09 دارای بسیار از باگ های پردازشی و ناخوداگاه بوده ایا اینکه کونامی تصمیم گرفته این موتور را بهبود بده و نه اینکه کلا دگرگونش کنه ایا پاسخگوی نیازهای کاربرا می باشد؟
پاسخ: من به شما اطمینان می دهم که AI این نسخه بسیار پررنگتر در بازی احساس شود .
البته همین ها رو هم به زور جواب می دادند و کلا زیاد اهل دادن اطلاعات تخصصی به fan ها نیستند و سباس هم همنطور ایشون هم زیاد در این زمینها اطلاعات ندارد به خاطر همین همیشه سوالات تخصصی را بی پاسخ می گذاره و یا با جواب های همینطوری و یا اینکه نمی توانم اینها را جواب بدم رد می شود
اما در مورد teamvision 2 من دوست دارم یک نقد اساسی بنویسیم در اینباره ولی اجازه بدید بازی release
بشه من با دو تا نرم افزار انالیز کنم ان وقت می تونم یک نظر تخصصی بدم
اما نظر الانم به نظر خود من با توجه به tactics هایی که کونامی وارد بازی کرده و اینکه من کاملا موتور AI یا همون teamvision pes09 را کاملا می شناسم به نظر من بزگترین استباه کونامی در این نسخه که در واقع همه تلاشش را انجام داد تا این نسخه یک نسخه next-gen باشه این بوده است که بازهم از همون موتور قبلی استفاده کرده و فقط بهبود داده شده و بعضی وقتها که شما از بعضی استراتژی ها استفاده میکنید باگ های اساسی می بینید مثل جمع شدن کل بازیکنان در نقطه و ... البته اینها هم بر میگرده به connoisseur هوش که هز چقدز این را بهتر بتوانیم پیاده سازی کنیم تصمیم گیریهای در زمان crisis بهتر می شود البته سعی میکنم در اولین فرصت بعد از انتشار بازی یک نقد اساسی از AI بازی برای دوستدارن این بازی بنویسم:11:
Vahidking.75
12-10-2009, 10:44
سلام
برنامه ای برای گرفتن اخبار جدید از pes 2010
لازم به ذکر هست که من اینو از سایت خود pes 2010 گرفتم
FCBarcelona.ir
12-10-2009, 10:54
دوتا از بهترين بازيكن هاي پي اي اس كد كامل نسخه ايكس باكس 360 رو بازي كردن كه فوق العاده بازي جذاب و عالي شده پيشنهاد شده كه نگاه كنيد لذت ببريد اين طرفداران پي اي اس :
لينك نيمه اول :
لينك نيمه دوم :
اینا دو تا از بهترین بازیکنان؟ مثل آب خوردن هر دو رو 6 تایی می کنم :31:
Vahidking.75
12-10-2009, 10:56
سلام
برنامه ای برای گرفتن اخبار جدید از pes 2010
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلازم به ذکر هست که من اینو از سایت خود pes 2010 گرفتم
ویرایش :
بچه ها یه چیز جالب که تو سایت pes 2010 دیدم یه چند تا screen shot بود که به خاطر فلش بودن سایت نتونستم بگیرم
اگه اونا رو بخواین ببینین وقتی وارد سایت شدید به قسمت game info برید و بعد screen shot
واقعا عکس های جالبی زده
Mehdi.ss
12-10-2009, 12:16
این ویدئو ها رو نمیشه دانلود کرد...اگه لینک دانلودش رو لطف کنین ممنون میشم
اینم لینک دانلودش
یکی از دوستان چند وقت پیش توی تاپیک توضیحات بسیار خوبی در مورد تاکتیکهای بازی ارائه داد .از اونجایی که این بخش از بازی بسیار کاربردی و در عین حال جذابه من تصمیم گرفتم این بخش از گیم پلن بازیو بصورت کامل و گویا شرح بدم امیدوارم دوستان از این بخش جذاب بازی که ابتکاری جدید از کونامیه بیشتر استفاده کنند .
TEAM STYLE
Team Style یا همون سبک و شیوه بازی تیم به مجموعه برنامه های مدیریتی گفته میشه که در از طریق اونها میشه انواع سبکها و تاکتیکهای مختلف رو در زمین به اجرا گذاشت .البته در دنیای واقعی فوتبال تیم استایل ها بسیار متنوع و گاها پیچیده تر از شاخص هاائیه که در این بازی مشهاده مکنیم اما شاکله , اساس و چارچوب کلی اونها مواردیه که کونامی در این بازی قرار داده و مجموعا شامل 8 عنصر ( 4 عنصر دفاعی و 4 عنصر هجومی ) میشند که بر اساس اعداد 0 تا 100 مدرج شده اند و دارای سه وضعیت ضعیف یا کم ( رنج عددی 0 تا 33 ) – استاندارد ( محدوده عددی 33 تا 66 ) و شدید یا زیاد ( محدوده عددی 66 تا 100) هستند البته اینو هم متذکر بشم که در بعضی از این شاخص ها , با کم یا زیاد کردن درجه اسلایدر در هر کدوم از این سه وضعیتی که بالا بهش اشاره شد میشه میزان و شدت اون عمل رو کم یا زیاد کرد مثلا در محدوده 0 تا 33 عدد 33 حد بالا و عدد 0 حد پایین اون عمل رو به اجرا در میاره .
شاخص های هجومی عبارتند از :
Player Support
Support Range
Position Switch
Attacking Style
شاخص تدافعی عبارتند از :
Pressing
Defensive Line
Compactness
Defensive Strategy
اما شرح این موارد .
شاخص های هجومی :
Player Support: این شاخص بیانگر این موضوعه که در زمانیکه یکی از بازیکنان تیم صاحب توپ میشه بقیه اعضاء تیم به چه میزان رو به جلو و یا رو به عقب حرکت کنند .
همونطوریکه در بالا گفته شده هر اسلایدر دارای سه رنج و محدوده عددی بین 0-33 - 33 تا 66 - و 66 تا 100 میشه . این سه وضعیت در مورد این شاخص به شرح زیره :
محدوده 0 تا 33 : در این محدوده عددی در زمان صاحب توپ شدن یکی از بازیکنان تیم بقیه اعضاء تیم رو به عقب حرکت میکنند . در مورد این جریان توی منوی بازی توضیح داده شده که این حرکت اعضاء در جهت حمایت پوششی از بازیکن صاحب توپه ( اصطلاحا حمایت تدافعی )
محدوده 33 تا 66 : در این محدوده در زمان صاحب توپ شدن یکی از بازیکنان تیم بقیه اعضاء حمایت خودشون بصورت پیرامونی نسبت به بازیکن صاحب توپ به اجرا در میارند نه بصورت پوشش که در حالت قبل وجود داشت ( حالت استاندارد ) .
محدود 66 تا 100 : در این محدود عددی در زمان صاحب توپ شدن یکی از بازیکنان تیم بقیه اعضاء با حرکت رو به جلوی خودشون حمایتی بر اساس حرکت رو به جلوی بازیکن صاحب توپ به اجر در میاورند . ( حمایت در وضعیت تهاجمی تیم ) .
Support Range: (محدوده و فاصله حمایتی ) . این شاخص برای تنظیم فاصله اعضاء تیم از بازیکن صاحب توپه .
محدوده 0 تا 33 : در این وضعیت بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ ( یار خودی ) فاصله میگیرند . ( حالت Wide)
محدوده 33 تا 66 : در این وضعیت بازیکنان تیم فاصله استاندارد خودشونو از بازیکن صاحب توپ( یار خودی ) حفظ میکنند . ( حالت Medium)
محدوده 66 تا 100 : در این وضعیت اعضاء تیم جهت حمایت از بازیکن صاحب توپ فاصله خودششونو نسبت به اون بازیکن کم میکنند .( وضعیت Narrow)
Position Switch( سوویچ موقعیت ) : این شاخص بیانگر میزان جابجایی و تعویض پست و مکان بازیکنان در طی بازیه . یکی از تاکتیهای به روز دنیای فوتبال اینه که در طی بازی با هماهنگیهایی که از قبل بین بازیکنان صورت گرفته در طول بازی بارها بازیکنان مشخصی اقدام به جابجایی محدوده بازی و تغییر پست با بازیکنی دیگه از تیم میکنند از نمونه های بارز اون میشه به اینیستا و ژاوی در تیم بارسلون و همینطور ریبری و سیدنی گوو در تیم ملی فرانسه اشاره کرد .
محدوده 0 تا 33 : اگر اسلایدر رو در این محدود تنظیم کنیم هیچ گونه جابجایی در طی بازی در زمین بین بازیکنان صورت نمیگیره .
محدود 33 تا 66 : در این وضعیت جابجایی بصورت محدود بین بازیکنانی که سبک و پست مشابهی دارند صورت میگیره بعنوان نمونه میشه به همون مثال بالا در مورد ژاوی و اینیستا اشاره کرد . ( حالت Occasionalیا گهگاه )
محدوده 66 تا 100 : در این وضعیت جابجایی بازیکنان بدون در نظر گرفتن پست اختصاصی اونها صورت میگیره . مثلا بمنظور پیاده کردن یک تاکتیک خاص ممکنه بازیکن بال با نفوذ به عمق در حالت اورلپ جای خودشو با هافک دفاعی تیم عوض کنه و مثالهای زیاد دیگه در تیمهای مختلف شاهد هستیم .( حالت Frequenceیا با تکرار زیاد )
Attacking Style: این شاخص برای تنظیم ایجاد پراکندگی و پخش شدن بازیکنان در عرض زمین مورد استفاده قرار میگیره .همونطوریکه میدونین بعضی از تیمها از عرض زمین برای باز کردن بازی زیاد استفاده میکنن ( مثل بعضی از باشگاههای انگلیسی ) و بعضی از تیمها برای حمایت یا پرسینگ و یا پاسهای کوتاه و تک ضرب و اهداف دیگه ترجیح میدن بازیکنان تیمشون بیشتر طول و یا مرکز زمین تجمع داشته باشند .
محدوده 0 تا 33 : با تنظیم کردن این اسلایدر در این محدوده عددی بازیکنان در عرض زمین پخش میشند و معمولا از سانتر برای تغیرر جناح بازی استفاده میکنن .
محدوده 33 تا 66 : در این محدوده عددی بازیکنان در یک وضعیت نرمال در عرض زمین مستقر میشند .
محدوده 66 تا 100 : در این وضعیت بازیکنان از کناره های زمین بیشتر به مرکز متمایل میشند بر اساس توضیحی که در مورد این وضعیت داده شده یکی از علتهای اینکار تدارک حمله از مرکز زمین بجای حمله از جناحین زمینه .
در مجموع اتخاذ این تاکتیک بستگی داره به توانایی بازیکنان کناری و یا میانی زمین و یا دیگر اهداف تاکتیکی تیم .
شاخص های دفاعی :
Pressing : همونطوریکه از اسمش مشخصه این شاخص در جهت تنظیم میزان پرسینگ و فشار بر روی بازیکن حریف مورد استفاده قرار میگیره .
محدوده 0 تا 33 : در این وضعیت بازیکنان تیم سعی در بریدن توپ بازیکنان حریف در حین پاس کاری اونها رو دارند . در این حالت بازیکنان فشاری روی بازیکن صاحب توپ وارد نمیکنند مگر در زمانیکه بازیکن صاحب توپ به اونها نزدیک بشه .
محدوده 33 تا 66 : در این وضعیت مثل حالت قبل بازیکنان تیم سعی در بریدن توپ بازیکنان حریف در حین پاس کاری اونها رو دارند با این تفاوت که عمل پرسینگ در زمین حریف صورت میگیره .
محدوده 66 تا 100 : در این وضعیت تعداد زیادی از بازیکنان تیم اقدام به پرسینگ بازیکن صاحب توپ میکنند و این عمل رو در هر نقطه از زمین به اجرا در میارند .
Defensive Line : از طریق این شاخص میتوان میزان فاصله خط دفاع و خط میانی تیمو تعیین کرد .
محدوده 0 تا 33 : در این حالت خط دفاع در عمق مستقر میشه و زیاد به مرکز میدون متمایل نمیشه و جلو نمیاد . در این حالت فاصله خط دفاع تا خط میانی بیشتر از حالت نرمال و معمول خودشه .
محدوده 33 تا 66 : در این حالت خط دفاعی فاصله استاندارد و نرمالی از خط میانی داره .
محدوده 66 تا 100 : و در این وضعیت دفاع تیم یک خط جلوتر میاد و خودشو به خط میانی نزدیک تر میکنه . دقیقا این حالتو میشه در تیم بارسلونای اسپانیا و همینطور تیم ملی آلمان مشاهده کرد .
Compactness :با این شخص میتوان میزان فاصله بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ حریفو تعریف کرد . من دقت کردم توی چند صفحه پیش بعضی از دوستان متوجه کارکرد دقیق این شاخص نشده بودند و تعدادی از کاربران سوال کرده بودن این مورد با شاخص پرسینگ چه فرقی میکنه .
ببینید در اسلایدر پرسینگ ما میزان پرسینگ و فشار بازیکنان تیمو برای گرفتن توپ از بازیکن حرفو تعیین میکردیم . اما توی این شاخص فاصله بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ حریفو تعریف میکنیم و عمل گرفتن توپ از بازیکن حریف مطرح نیست این کار برای بستن روزنه های نفوذی تیم انجام میشه در حالت پرسینگ بازیکن برای گرفتن توپ کاملا به بازیکن حریف نزدیک میشه و چه بسا حریف اونو دریبل کنه و اون جا بزاره اما اینجا بازیکن کاملا نزدیک نمیشه بنابراین اقدامی برای گرفتن توپ صورت نمیگیره این مقوله بیشتر مربوط میشه به زون مارکینیگ و نوع دفاع .
محدوده 0 تا 33: در این حالت بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ حریف فاصله میگیرند این تاکتیکو توی تیم ملی فرانسه به وضوح میشه مشاهده کرد .
محدوده 33 تا 66 : حالت استاندارد که بازیکنان فاصله نرمالی از بازیکن صاحب تو حریف دارند .
محدوده 66 تا 100 : بازیکنان تیم در طی بازی بصورت فعال و دائمی به بازیکن صاحب توپ نزدیک میشند و تاکتیک دفاع منطقه ای رو در بازی به اجرا در میارند .
Defensive Strategy : این اسلایدر برای حالت دفاعی از نقطه نظر نوع استقرار بشکل خطی و یا پوششی ( با سوییپر ) مورد استفاده قرار میگیره که بصورت صفر ( خطی) و یا 1 ( پوششی ) قابل سوویچ و تغییره .
بچه ها میگم از امروز شمارش معکوس انتشار بازی شروع شده . کاربران خوش ذوق سایت wenb از چند ماه قبل هر روز با ارسال یک عکس ورزشی که نشان دهنده عدد مربوط به روزهای باقیمونده تا انتشار بازیه , برای انتشار بازی روز شماری میکردن چطوره این ابتکار رو توی تاپیک خودمون هم به اجرا در بیاریم ( البته اینو بگم حتی الامکان از تصاویر کوچیک با حجم کم استفاده کنید تا برای کاربران دایال آپی هم مشکلی پیش نیاد )
من برای شروع این عکسو که شماره 10 رو نشون میده و بیانگر روزهای باقی مونده تا انتشار بازیه توی تاپیک میزارم .
countdown started
من رشته تخصصیم intelligent system design
تو نمایشگاه GC المان هم هم بودم ولی متاسفانه کونامی بدترین غرفه بود به نظر من به خاطر اینکه کلا 3 نفر از مسولین اصلی بازی اونجا بودن 2 تاشون بلد نبودن انگلیسی حرف بزنند بعد کلا 2 تا مترجم تو غرفه بیشتر نبود یکی به المانی ترجمه میکرد یکی به انگلیسی بعد یکی از کسانی که اونجا بود به نام اقای kazi اگر اشتباه نکنم ایشون مسول parallel processing & image processing بود بعد ما کلا تونستیم 3 سوال بپرسم
سوالاهایی که من هم پرسیدم اینها بود
1- ایا موتور connoisseur هوش بهبود یافته ؟
پاسخ:این قسمت مربوط به حوضه کاری من نمی شود .
2-ایا در پردازش های مستقیم و موازی بازی رفتاری برای اینکه player ها يك اشتباه را دوبار تكرار نكن و در واقع درس بگیرند پیاده سازی شده است ؟
پاسخ: ما خیلی تلاش میکنیم که این قسمت را بهینه کنیم و تا زمان انتشار بازی وقت زیادی هست و احتمال داره به صورت ازمایشی و تست در بازی قرار داده بشود
3-کلا با توجه به اینکه موتور AI در pes09 دارای بسیار از باگ های پردازشی و ناخوداگاه بوده ایا اینکه کونامی تصمیم گرفته این موتور را بهبود بده و نه اینکه کلا دگرگونش کنه ایا پاسخگوی نیازهای کاربرا می باشد؟
پاسخ: من به شما اطمینان می دهم که AI این نسخه بسیار پررنگتر در بازی احساس شود .
البته همین ها رو هم به زور جواب می دادند و کلا زیاد اهل دادن اطلاعات تخصصی به fan ها نیستند و سباس هم همنطور ایشون هم زیاد در این زمینها اطلاعات ندارد به خاطر همین همیشه سوالات تخصصی را بی پاسخ می گذاره و یا با جواب های همینطوری و یا اینکه نمی توانم اینها را جواب بدم رد می شود
اما در مورد teamvision 2 من دوست دارم یک نقد اساسی بنویسیم در اینباره ولی اجازه بدید بازی release
بشه من با دو تا نرم افزار انالیز کنم ان وقت می تونم یک نظر تخصصی بدم
اما نظر الانم به نظر خود من با توجه به tactics هایی که کونامی وارد بازی کرده و اینکه من کاملا موتور AI یا همون teamvision pes09 را کاملا می شناسم به نظر من بزگترین استباه کونامی در این نسخه که در واقع همه تلاشش را انجام داد تا این نسخه یک نسخه next-gen باشه این بوده است که بازهم از همون موتور قبلی استفاده کرده و فقط بهبود داده شده و بعضی وقتها که شما از بعضی استراتژی ها استفاده میکنید باگ های اساسی می بینید مثل جمع شدن کل بازیکنان در نقطه و ... البته اینها هم بر میگرده به connoisseur هوش که هز چقدز این را بهتر بتوانیم پیاده سازی کنیم تصمیم گیریهای در زمان crisis بهتر می شود البته سعی میکنم در اولین فرصت بعد از انتشار بازی یک نقد اساسی از AI بازی برای دوستدارن این بازی بنویسم:11:
اصغر پور عزیز بی صبرانه منتظر مطالب خوب شما در این رابطه هستیم .
در مورد باگهای تاکتیکی که اشاره کردین میشه با تغییر تاکتیکها از تجمع بازیکنان در یکجا جلوگیری کرد اما در مورد باگهای فیزیکی حق با شماست مثل تداخل دست و پای بازیکنان یا همون سیستم collision detection مربوط به موتور بازی میشه . در رابطه با موتورها من اطلاعات نسبتا خوبی دارم که خواستین میتونیم در موردشون صحبت کنیم .
در ضمن شما کدوم دانشگاه درس میخونی و ترم چندم هستی ؟
Spaniuly
12-10-2009, 15:04
اره...ولی هر کی بازی گتوسو رو نگاه کنه می فهمه اصلا به درد AM نمیخوره....اصلا گتوسو قابلیت بازی در همچین پستی رو نداره...برای اولین باره که توی سری pes می بینم این پست به گتوسو اضافه شده
بله راست می گی گتوسو صرفا حالت جنگندگ و توپ گیری داره و اصلا خصوصیات تهاجمی نداره. عجیبه که فعال هست.
اما خطاب به بعضی ها بخصوص جناب آقای .... خودش می دونه:
بدونید بزرگترین دشمن کونامی و PES اونهایی هستند که نمی خوان انتقاد کنن و معتقدند باید واسه بازی چاپلوسی کرد. و همه اش ازش تمجید کرد. چون انتقاد سازنده هست شما اگه انتقاد نکنید هیچ چیز پیشرفت نمی کنه اگه الان شاهد پیشرفتی هستید فقط به خاطر انتقاد ها و نمرات پایینه چند نسخه اخیر بازی بود. سعی کنید به یک گیم مثل یه ناموس نگاه نکنید. واقعا خیلی از بچه ها جوری می گن انتقاد نکن و طوری رفتار بچه گانه بروز می دن که انگار به خانواده یا نزدیکانتش توهین شده گیم اینطوری نیست که بخوای عین بت بپرستی. باید دید منتقدانه داشته باشی. گفتن خوبی ها هم باید باشه ولی بی تاثیر هست. تازه الحمدالله روزانه بارها شاهد این تمجیدات هستیم اصلا اینکه این همه آدم علاف و منتظر این بازی هستیم مهر تائید می زنه که این بازی با ارزش هست و توی دل خیلی از ما گیمر ها جا کرده. پس لطفا اینقدر باز خورد های کودکانه به پست های انتقادی نکنید تازه جناب آقای اصغر پور خودش یه صاحب نظره و کلی وقت صرف متنی که نوشته کرده بعد وقتی کسی میاد اینجوری باز خورد می ده به پست بی نقص ایشون...:41: واقعا دیگه من نمی دونم چی بگم...
کسانی هم که اسپم می دن و توی نیم خط ها میان و یه یکه چرت می پرونن و الکی می گن PES اینطوریه اونطوریه اینا اسپمر هستن و بدون شگ پستشون گزارش داده میشه به دلیل نقض قوانین و اسپم و پست بیهوده و تحریک آمیز پس حتی نیاز نیست باز خورد بدید به پستشون.
امیدوارم این فرهنگ توی تاپیک جا بیفته که من امیدواریم زیاده چون کسانی مثل 4039 (دوست عزیم حسین جان) من رو امیدوار کردن چون واقعا تک هستن توی این تاپیک و حتی تالار بازی:11:
mojtaba007
12-10-2009, 15:06
بچه ها میگم از امروز شمارش معکوس انتشار بازی شروع شده . کاربران خوش ذوق سایت wenb از چند ماه قبل هر روز با ارسال یک عکس ورزشی که نشان دهنده عدد مربوط به روزهای باقیمونده تا انتشار بازیه , برای انتشار بازی روز شماری میکردن چطوره این ابتکار رو توی تاپیک خودمون هم به اجرا در بیاریم ( البته اینو بگم حتی الامکان از تصاویر کوچیک با حجم کم استفاده کنید تا برای کاربران دایال آپی هم مشکلی پیش نیاد )
ولی یه مشکلی هست اینجا ایرانه:21:
و ممکنه بازی برای ما 5 روز زودتر منتشر بشه:21:
کسانی مثل 4039 (دوست عزیم حسین جان) من رو امیدوار کردن چون واقعا تک هستن توی این تاپیک و حتی تالار بازی:11:
آرمین جان فکر نمیکنم این قضاوت منصفانه ای در مورد من و خیلی از دوستان باشه حقیقتا بسیاری از کاربران انجمن و همین تاپیک خودمون دارای اطلاعات بسیاری خوبی در زمینه بازی هستند و مهم تر از اون اینکه از نظر شخصیتی و اخلاقی هم بسیار محترم هستند ( احتمالا منظور شما عده ای خاص و محدوده ) . فکر میکنم شما در مورد من خیلی زیاده روی کردین منم یک کابر عادی مثل بقیه کاربران هستم که البته توی این تاپیک حجم فعالیتم یک مقدار بیشتر از بقیه دوستانه .
اما درمورد اسپم ها و همینطور طرفداریهای کورکورانه و نشات گرفته از تعصبات فکری کاملا با شما موافقم .
بله راست می گی گتوسو صرفا حالت جنگندگ و توپ گیری داره و اصلا خصوصیات تهاجمی نداره. عجیبه که فعال هست.
اما خطاب به بعضی ها بخصوص جناب آقای .... خودش می دونه:
بدونید بزرگترین دشمن کونامی و PES اونهایی هستند که نمی خوان انتقاد کنن و معتقدند باید واسه بازی چاپلوسی کرد. و همه اش ازش تمجید کرد. چون انتقاد سازنده هست شما اگه انتقاد نکنید هیچ چیز پیشرفت نمی کنه اگه الان شاهد پیشرفتی هستید فقط به خاطر انتقاد ها و نمرات پایینه چند نسخه اخیر بازی بود. سعی کنید به یک گیم مثل یه ناموس نگاه نکنید. واقعا خیلی از بچه ها جوری می گن انتقاد نکن و طوری رفتار بچه گانه بروز می دن که انگار به خانواده یا نزدیکانتش توهین شده گیم اینطوری نیست که بخوای عین بت بپرستی. باید دید منتقدانه داشته باشی. گفتن خوبی ها هم باید باشه ولی بی تاثیر هست. تازه الحمدالله روزانه بارها شاهد این تمجیدات هستیم اصلا اینکه این همه آدم علاف و منتظر این بازی هستیم مهر تائید می زنه که این بازی با ارزش هست و توی دل خیلی از ما گیمر ها جا کرده. پس لطفا اینقدر باز خورد های کودکانه به پست های انتقادی نکنید تازه جناب آقای اصغر پور خودش یه صاحب نظره و کلی وقت صرف متنی که نوشته کرده بعد وقتی کسی میاد اینجوری باز خورد می ده به پست بی نقص ایشون...:41: واقعا دیگه من نمی دونم چی بگم...
کسانی هم که اسپم می دن و توی نیم خط ها میان و یه یکه چرت می پرونن و الکی می گن PES اینطوریه اونطوریه اینا اسپمر هستن و بدون شگ پستشون گزارش داده میشه به دلیل نقض قوانین و اسپم و پست بیهوده و تحریک آمیز پس حتی نیاز نیست باز خورد بدید به پستشون.
امیدوارم این فرهنگ توی تاپیک جا بیفته که من امیدواریم زیاده چون کسانی مثل 4039 (دوست عزیم حسین جان) من رو امیدوار کردن چون واقعا تک هستن توی این تاپیک و حتی تالار بازی:11:
پس ما هم از شما یک تقاضا داریم یکمی توی فروم فیفا از FIFA10 انتقاد کنید تا پیشرفت کنه !
در ضمن من به شخصه اگر بخوام از معایب PES انتقاد کنم صفحات زیادی رو دربر می گیره چون معایب انگشت شمار نیستن ، (همین طور معایب فیفا) من به خاطر این از PES دفاع می کنم (شاید کمی تعصبی) چون FIFA Fan ها یک طرفه به قاضی میرن و می خوان بگن که فیفا نکست بدون عیب هست (البته تعصبی ها) ما PES Fan ها نمی تونیم از طرفداران فیفا انتقاد رو در مورد PES بپذریم چون اونها حالشون از PES بهم می خوره ، پس بنابراین فقط انتقاد PES Fan ها قابل قبوله چون به PES علاقه دارن و فقط به خاطر پیشرفت انتقاد می کنن نه از روی نفرت
من می دونم که PES اشکالاتی داره اما این دلیل نمیشه که بگم FIFA بهتره چون واقعا PES رو از FIFA بیشتر دوست دارم ، تازه تا بیام کوچکترین انتقاد رو از PES بگم سریع همه FIFA Fan ها دکمه تشکر رو مزنن و این خیلی من رو ناراحت می کنه...
یک نکته دیگه هم بگم : PES 2010 در زمینه گرافیک پیشرفت بسیار زیادی کرده که از FIFA10 با فاصله زیادی پیش افتاده که انتقاد از گرافیک غیر منطقی به نظر می رسه
amir.h.f
12-10-2009, 16:27
سلام آيا پچ هاي پيس 10 براي نسخه ايكس باكس بازي هم منتشر خواهد شد يا فقط واسه پي سي هست؟
هر كي ميدونه خواهشا جواب بده.
pedramgolchin
12-10-2009, 16:40
سلام آيا پچ هاي پيس 10 براي نسخه ايكس باكس بازي هم منتشر خواهد شد يا فقط واسه پي سي هست؟
هر كي ميدونه خواهشا جواب بده.
فکر میکنم فقط برای پی سی باشه من که تا بحال با پچ کنسول برخورد نکردم
اساتید نظر بدن مطمئن میشیم:11:
pedramgolchin
12-10-2009, 16:44
حسین جان خیلی خیلی ممنون
فقط لطف کنید این پست ها رو توی یه تاپیک رفرنس لینک بدید که ماشاا... این تاپیک هر روز چندین صفحه بهش اضافه میشه و ممکنه گم و گور بشه
:11:
Masoud King
12-10-2009, 17:31
در ضمن من به شخصه اگر بخوام از معایب PES انتقاد کنم صفحات زیادی رو دربر می گیره چون معایب انگشت شمار نیستن ، (همین طور معایب فیفا)
شما میای میگی که گرافیک فیفا نکست از PES پائین تره! خوب دلیلش رو هم بگو تا بقیه قبوک کنند! نمیشه که آدم بدون دلیل حرف بزنه!
من به خاطر این از PES دفاع می کنم (شاید کمی تعصبی) چون FIFA Fan ها یک طرفه به قاضی میرن و می خوان بگن که فیفا نکست بدون عیب هست (البته تعصبی ها)
عیب داریم تا عیب!
مثلا تو فیفای نکست ضربات آزاد مشکل داره ولی این چیزی نیست که روی کل بازی تاثیر داشته باشه! شما هیچ نقدی رو نمی تونین پیدا کنین که گفته باشه اینو چون این مقدار مشکل اصلا مهم نیست و تاثیری زیادی رو روی کل بازی نداره!
ما PES Fan ها نمی تونیم از طرفداران فیفا انتقاد رو در مورد PES بپذریم چون اونها حالشون از PES بهم می خوره ، پس بنابراین فقط انتقاد PES Fan ها قابل قبوله چون به PES علاقه دارن و فقط به خاطر پیشرفت انتقاد می کنن نه از روی نفرت
چون شما خودت اینطوری هستی, اینطوری فکر میکنی, به گمونت بقیه هم اینطوری هستن!
اگه یه بازی با معیار هایی که آدم تو ذهنش داره جور در بیاد بازی میکنه و دوسش داره ولی اگه یه بازی خلاف اون معیار های آدم باشه بازی نمی کندش و دوسش نداره ولی ازش متنفر که نیست. چرا این چند ساله فیفا اینقدر فروش داشته؟ چون با معیار های افراد مطالق تر بوده و الان و سه سالی هست که از فروش خیلی خوبی نسبت به PES بر خورداره!
فردی که نقد میکنه مهم نیست, مهم نقد هستش! اگه نقدی منطقی باشه درسته ولی اگه آدم بیاد و همینطوری یه چیزی بگه وهیچ دلیلی هم براش نباشه اون حرفش هیچ ارزشی نداره!
+
راستی قرار بود که مطالب رو جمع کنید و بگین به من تا تو پست های اول تاپیک قرار بگیره, چی شد؟
alex-sina
12-10-2009, 17:35
PES 2010 – how could I ever have doubted you?
Better than FIFA?
Maybe it was the continued innovation of the online play, particularly the 10vs10, or the vastly improved feel of the action. Or perhaps it was the dubious pleasure in playing as Southampton - but FIFA 10 has certainly seduced me recently. And as a total package FIFA 10 is hard to beat. But after a weekend playing PES 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) it has quickly became obvious that on the pitch – ultimately where it matters most, of course – PES simply plays the more satisfying and entertaining game of football.
The caveat here is that I haven't played online yet. Online play isn't live yet and probably won't be until the week of launch. For me this is crucial. Last year's appallingly convoluted offering – want to play 2vs2 with a friend on the same team? Good luck – really killed the game for me. Have Konami fixed it this year? We'll find out very soon. But if it is the same menu-ridden and laggy mess of last year then FIFA's siren call will become too much.
But on the pitch things are looking very very good indeed. Regular players will know how satisfying PES feels and 2010 is as blissfully expressive as ever. Aerial through balls are a particular delight but first time passes and accurately weighted crosses are all a joy. Le Tissier style 40-yard cross field passes are possible too and the game encourages and rewards you to try out new moves.
The 360 degree control – less heavily marketed here than it is with FIFA but a first for the series – makes a difference too. Initial discomfort soon gives way to a greater feel on the pitch, with plenty of room to improvise as you create space for a cross or shot.
The action feels slightly slower than 2009 but is still much faster than FIFA. A typical PES game is more akin to the recent 4-3 Manchester derby than the continentally paced FIFA. Yes, this is almost a complete reversal of historical trends. But FIFA 2001 – or whenever – goalfests were never this entertaining.
The game feels slightly easier though. I played on regular settings and won the Champions League easily – an 8-0 aggregate win over Man United was a highlight – by using simple tactics of through-balls and double-tap crosses. Whether this is ease is intentional – or maybe I'm better than I thought? - remains to be seen but regular players would be better off starting on at least professional level.
So what else? Well finally – finally! – Konami seems to have got the in-game presentation right. Licensed music and well designed and legible menu screens? Yup, it's a world away from PES of the past. The Champions League licence is central to the game and the menus give you all the encouragement you need to get started on your campaign. Maybe next year we'll get the Johnstones Paint Trophy too? Another nice touch is the muted celebrations from the crowd when you score away from home. The crowd noise generally seems more realistic too – I'm sure they cheered when I cleared a header off the line.
Then there is the Community mode, a new addition to the series. It is essentially a long term record of your results against friends. Great. But currently it is offline only and pointless for anyone old enough to live away from their mates.
So, 48 hours in and I'm thoroughly enjoying PES 2010. Yes, I'm crossing fingers that online is finally sorted, but when it comes to the basic on-pitch action there looks to be a clear winner. I ended my FIFA 10 review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) by saying PES had it all to do. Well, after a weekend with PES 2010 I'm very confident it has succeeded. Sorry to have doubted you old friend.
حسین جان قربون دستت. دستتو میبوسه.:31:
smallfrank
12-10-2009, 17:47
ببخشید
امکانش هست یه نفر یه نیمه از این کد کامل بازی رو حجمشو بیاره پایین و آپ کنه؟
ممنون
فردی که نقد میکنه مهم نیست, مهم نقد هستش!
اتفاقا مهمه !
چون اکثر طرفداران فیفا ، در همین سایت وقتی ازشون می پرسم نظرتون در مورد PES چی هست ؟ میگن PES آشغال هست ، که این جمله خیلی غیر منطقیه!
یک مثال میزنم : توی فروم فیفا نظری دادم مبنی بر این که : فیفا در زمینه ساخت چهره از PES ضعیفتره و PES چهره ی بازیکنان رو عین واقعیت ساخته (منظور PES2010) ، یکی از کابران جواب تندی به من داد و گفت : PES در ساخت چهره از FIFA99 هم ضعیفتر و بدتر هست ، جالبتر ار اون چند کاربر هم تاییدش کردن ، خوب این جمله چه معنی ای میده ؟ یعنی بی منطقی اکثر فیفا فن های ایرانی ، از این رو با همچین اشخاصی نمیشه وارد بحث شد چون کاملا بی منطق هستن .
شما میای میگی که گرافیک فیفا نکست از PES پائین تره! خوب دلیلش رو هم بگو تا بقیه قبوک کنند! نمیشه که آدم بدون دلیل حرف بزنه!
دلیل خاصی نداره ! PES2010 از لحاظ بصری از FIFA10Next گرافیکش بالاتره ، می توان به وضوح دید ، شما PES2010 رو دانلود کن وارد بازی شو ، به وضوح معلومه که PES 2010 گرافیک بسیار بالاتری نسبت به FIFA10 NEXT داره!
جناب آقای Masoud King محترم یک عکس می گذارم برای اون دلیلی که ازم خواستی !
دوست دارم وجدانا بگی کدوم از اینها گرافیک بالاتری داره و به چهره آدمی زاد نزدیک تره (گفتم وجدانا)
hamed_dij
12-10-2009, 18:49
دوست دارم وجدانا بگی کدوم از اینها گرافیک بالاتری داره و به چهره آدمی زاد نزدیک تره (گفتم وجدانا)
ghatan samte rastiye behtare
bebakhshid windowsam farsi nadare
اینم یه عکس از خود ژاوی:
-----
چرا موی ژاوی توی فیفا مثل چوب خشک میمونه!!!:16:
همه بازیکناش موهاشون اینجوریه؟:13:
-----
البته من با اینکه طرفدار پیس هستم یه انتقادم بکنم.
انصافا گوش ژاوی رو فیفا تونسته بهتر بسازه.
و گوش پیس مثل یه کاغذ نقاشی شده میمونه.
----
PES Fan
ها نمی تونیم از طرفداران فیفا انتقاد رو در مورد PES بپذریم چون اونها حالشون از PES بهم می خوره ، پس بنابراین فقط انتقاد PES Fan ها قابل قبوله چون به PES علاقه دارن و فقط به خاطر پیشرفت انتقاد می کنن نه از روی نفرتچون چند نفر از طرفداران FIFA می گن PES آشغاله، پس نتیجه گرفتید که همه ی طرفداران فیفا اینگونه اند و تعصبی نگاه می کنند و حالشون هم به هم می خوره. اگه یک طرفدار فیفا بگه PES مشکل دربازه بانی و زمان پاسخگویی داره، بعد یه طرفدار PES هم بگه مشکلی از این جهت نیست، شما حرف کدوم رو قبول می کنید؟
اگه انتقادی منطقی باشه، چه اهمیتی داره فرد انتقاد کننده کیه.
شما چه جوری می فهمید که فردی به خاطر پیشرفت انتفاد می کنه یا به خاطر نفرت؟آیا انتقاد کسی قابل قبوله که ده خط چاپلوسی و تعریف و تمجید کنه؟ لطفا حق و حقوق معین نکنید. اینجا یه مکان عمومیه و سر درش هم ننوشته "تایپیک مخصوص فن های PES "
pedramgolchin
12-10-2009, 19:45
PES Fanچون چند نفر از طرفداران FIFA می گن PES آشغاله، پس نتیجه گرفتید که همه ی طرفداران فیفا اینگونه اند و تعصبی نگاه می کنند و حالشون هم به هم می خوره. اگه یک طرفدار فیفا بگه PES مشکل دربازه بانی و زمان پاسخگویی داره، بعد یه طرفدار PES هم بگه مشکلی از این جهت نیست، شما حرف کدوم رو قبول می کنید؟
شما چه جوری می فهمید که فردی به خاطر پیشرفت انتفاد می کنه یا به خاطر نفرت؟آیا انتقاد کسی قابل قبوله که ده خط چاپلوسی و تعریف و تمجید کنه؟ لطفا حق و حقوق معین نکنید. اینجا یه مکان عمومیه و سر درش هم ننوشته "تایپیک مخصوص فن های PES "
دوست عزیز مشکل زمان پاسخگویی در نسخه نهایی حل شده
مشکل دروازه بانی هست منم قبول دارم:11:
بابا جون من نمی فهمم چرا انقدر بحث بیخود می کنین اصلا فیفا ربطی به pes نداره مثل مقایسه آتاری با playstion 3 چرا خودتون رو بیخودی اذیت می کنین
من که یه عمر دارم فیفا بازی می کنم از فیفا 96 تا 2010 رو بازی کردم(قدیمی تر هاشم با emulator بازی کردم ) اصلا هیچ حرفی برای گفتن مقابل pes نداره حتی wining eleven 6 هم خیلی بهتر دینامیک تر و باحال تر از fifa 2010
هیچ کدوم از فیفا ها حالت دینامیک و فیزیک عالی که تو pes هست رو ندارن و بازی کلن یه جورایی قالب بندی شدست
eblis_boy1386
12-10-2009, 19:51
اقا این بازیش اومده ؟ لینک دانلود هست بدید
اقا این بازیش اومده ؟ لینک دانلود هست بدید
نه هنوز نیومده....حداقل تاریخ عرضه بازی رو که صفحه اول گذاشتن بخونید...
بابا جون من نمی فهمم چرا انقدر بحث بیخود می کنین اصلا فیفا ربطی به pes نداره مثل مقایسه آتاری با playstion 3 چرا خودتون رو بیخودی اذیت می کنین
من که یه عمر دارم فیفا بازی می کنم از فیفا 96 تا 2010 رو بازی کردم(قدیمی تر هاشم با emulator بازی کردم ) اصلا هیچ حرفی برای گفتن مقابل pes نداره حتی wining eleven 6 هم خیلی بهتر دینامیک تر و باحال تر از fifa 2010
هیچ کدوم از فیفا ها حالت دینامیک و فیزیک عالی که تو pes هست رو ندارن و بازی کلن یه جورایی قالب بندی شدست
بچه ها ببینید این افراد فقط در تاپیک فیفا نیستند همچین طرفدارانی برای پیس هم وجود دارند که از رو منطق صحبت نمیکنند.
----
باز هم دارم میگم من طرفدار پیس هستم ولی طرفداری که باید انتقاد کنه و بر ضد طرفدارانی باشه که فقط میخوان اسپم بدن و بحث های الکی راه بندازن مثل همینپستی که نقل قول کردم.
eblis_boy1386
12-10-2009, 20:01
بچه ها ببینید این افراد فقط در تاپیک فیفا نیستند همچین طرفدارانی برای پیس هم وجود دارند که از رو منطق صحبت نمیکنند.
----
باز هم دارم میگم من طرفدار پیس هستم ولی طرفداری که باید انتقاد کنه و بر ضد طرفدارانی باشه که فقط میخوان اسپم بدن و بحث های الکی راه بندازن مثل همینپستی که نقل قول کردم.
درون که شکی نیست.. چون اصلا فیفا اهمیت برای رضایت طرفدار نمیکنه! ببینید از فیفا 09بدتر شده
PES Fanچون چند نفر از طرفداران FIFA می گن PES آشغاله، پس نتیجه گرفتید که همه ی طرفداران فیفا اینگونه اند و تعصبی نگاه می کنند و حالشون هم به هم می خوره. اگه یک طرفدار فیفا بگه PES مشکل دربازه بانی و زمان پاسخگویی داره، بعد یه طرفدار PES هم بگه مشکلی از این جهت نیست، شما حرف کدوم رو قبول می کنید؟
دوست عزیز : موقعی که کسی طرفدار یک بازی نباشه ، زیبایی های یک بازی رو هم زشت میبینه ، ممکنه بعضی از طرفداران فیفا به PES نگن آشغال اما توی حرفهاشون میشه این رو فهمید که منظورشون فراتر از اینه!
بنابراین شما که طرفدار فیفا هستین دوست دارم محاسن PES2010 رو هم بگید نه فقط انتقاد ، در غیر این صورت میشید همون تعصبی !
اینم یه عکس از خود ژاوی:
-----
چرا موی ژاوی توی فیفا مثل چوب خشک میمونه!!!:16:
همه بازیکناش موهاشون اینجوریه؟:13:
-----
البته من با اینکه طرفدار پیس هستم یه انتقادم بکنم.
انصافا گوش ژاوی رو فیفا تونسته بهتر بسازه.
و گوش پیس مثل یه کاغذ نقاشی شده میمونه.
----
درسته گوش ژاوی PES خوب نیست اما گوش ژاوی FIFA هم زیاد خوب نیست انگار از جنس خمیره !
دوست عزیز : موقعی که کسی طرفدار یک بازی نباشه ، زیبایی های یک بازی رو هم زشت میبینه ، ممکنه بعضی از طرفداران فیفا به PES نگن آشغال اما توی حرفهاشون میشه این رو فهمید که منظورشون فراتر از اینه!
بنابراین شما که طرفدار فیفا هستین دوست دارم محاسن PES2010 رو هم بگید نه فقط انتقاد ، در غیر این صورت میشید همون تعصبی !
استدلال شما روشنه. ""من دوست دارم از PES تعریف کنید، وگرنه بهتون میگم تعصبی""
مسائل رو قاطی نکنید. وقتی یکی میخواد در مورد PES 2010 نقد بنویسه مثل اون چیزی که در سایت های نقد بازی مثل Gamespot شاهدش هستیم، نقد کننده باید خوب و بد اثر رو در نظر بگیره. در واقع می خواد تعیین کنه که game ارزش بازی کردن داره یا نه. اما اگه یکی بخواد در مورد مسئله ی خاصی مثلا هوش مصنوعی بازیکنان در PES نظر بده و در مورد جزئیات نظر بده، دیگه لازم نیست بیاد ده خط از مسائل بی ربط حرف بزنه و تعریف و تمجید کنه مثلا از رنگ شورت ورزشی بازیکنا!
این امروز آدام نوشت :
And people shouldnt worry about superstar difficulty. The demo is extremely easy compared to the real game.
Better than FIFA?
Maybe it was the continued innovation of the online play, particularly the 10vs10, or the vastly improved feel of the action. Or perhaps it was the dubious pleasure in playing as Southampton - but FIFA 10 has certainly seduced me recently. And as a total package FIFA 10 is hard to beat. But after a weekend playing PES 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) it has quickly became obvious that on the pitch – ultimately where it matters most, of course – PES simply plays the more satisfying and entertaining game of football.
The caveat here is that I haven't played online yet. Online play isn't live yet and probably won't be until the week of launch. For me this is crucial. Last year's appallingly convoluted offering – want to play 2vs2 with a friend on the same team? Good luck – really killed the game for me. Have Konami fixed it this year? We'll find out very soon. But if it is the same menu-ridden and laggy mess of last year then FIFA's siren call will become too much.
But on the pitch things are looking very very good indeed. Regular players will know how satisfying PES feels and 2010 is as blissfully expressive as ever. Aerial through balls are a particular delight but first time passes and accurately weighted crosses are all a joy. Le Tissier style 40-yard cross field passes are possible too and the game encourages and rewards you to try out new moves.
The 360 degree control – less heavily marketed here than it is with FIFA but a first for the series – makes a difference too. Initial discomfort soon gives way to a greater feel on the pitch, with plenty of room to improvise as you create space for a cross or shot.
The action feels slightly slower than 2009 but is still much faster than FIFA. A typical PES game is more akin to the recent 4-3 Manchester derby than the continentally paced FIFA. Yes, this is almost a complete reversal of historical trends. But FIFA 2001 – or whenever – goalfests were never this entertaining.
The game feels slightly easier though. I played on regular settings and won the Champions League easily – an 8-0 aggregate win over Man United was a highlight – by using simple tactics of through-balls and double-tap crosses. Whether this is ease is intentional – or maybe I'm better than I thought? - remains to be seen but regular players would be better off starting on at least professional level.
So what else? Well finally – finally! – Konami seems to have got the in-game presentation right. Licensed music and well designed and legible menu screens? Yup, it's a world away from PES of the past. The Champions League licence is central to the game and the menus give you all the encouragement you need to get started on your campaign. Maybe next year we'll get the Johnstones Paint Trophy too? Another nice touch is the muted celebrations from the crowd when you score away from home. The crowd noise generally seems more realistic too – I'm sure they cheered when I cleared a header off the line.
Then there is the Community mode, a new addition to the series. It is essentially a long term record of your results against friends. Great. But currently it is offline only and pointless for anyone old enough to live away from their mates.
So, 48 hours in and I'm thoroughly enjoying PES 2010. Yes, I'm crossing fingers that online is finally sorted, but when it comes to the basic on-pitch action there looks to be a clear winner. I ended my FIFA 10 review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) by saying PES had it all to do. Well, after a weekend with PES 2010 I'm very confident it has succeeded. Sorry to have doubted you old friend.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحسین جان قربون دستت. دستتو میبوسه.:31:
مثل اینکه نسخه ی نهایی رو بررسی کرده. قسمت آنلاین رو نتونسته بررسی کنه. در کل به نظر نویسنده PES 2010 لذت بخش تر و سرگرم کننده تره نسبت به FIFA 2010 ( احتمالا ورژن نکست )
joey jordison
12-10-2009, 21:41
واقعا عجیبه!
من یک پیشنهاد دارم حرف شما قبول ما صدتا عکس به شما نشان دادیم که گرافیک Pes2010 بهتر هست حالا اینو قبول نمیکنید دوست دارم محبت کنید فقط 1 عکس فقط 1 عکس Ingame به ما نشان بدید که گرافیک فیفا بهتر هست!
Better than FIFA?
حسین جان قربون دستت. دستتو میبوسه.:31:
سینا جان راستش تقریبا همون چیزایی که قبلا خودمون هم میدونستیم .
عنوانشم اینه که :
چطوری تا الان میتونستم بهت شک داشته باشم ( منظورش pes هستش )
حالا اینو ولش کن یکی از کاربرانی که ریویو کدو بازی کرده امروز اینا رو میگفت :
بازی نسبت به نسخه دمو خیلی شناور شده و مساله زمان پاسخ دهی یا همون RESPONSE TIME نسبت به هر دو تا دمو ( دموی ما و W.E 2010 ) خیلی بهتر شده :
The game is very fluid and more responsive than both demos
دروازه بانها خیلی بهتر شدن توپا کمتر از دستشون در میره
keepers are a lot better
( less fumbles )
بازی خیلی روون تره خیلی بهتر از دمو .
Yes the game is very smooth - so much better than the demo.
ممنون حسین جان....من فقط امیدوارم این مشکل دروازه بان ها برطرف بشه...واقعا روی روند بازی تاثیر میذاشتن
در کل خبر امیدوار کننده ای بود....
دوستان هم این قدر مقایسه pes و fifa رو وسط نکشن....الان سه چهار صفحه تاپیک همش شده بحث این دو بازی
این تاپیک مقایسه ای که نیست بیایم دو تا بازی رو با هم مقایسه کنیم...تاپیک فقط مربوط به pes 2010 هست
خواهشا تمومش کنین
JUSTIN11
12-10-2009, 22:25
)
بازی خیلی روون تره خیلی بهتر از دمو .
Yes the game is very smooth - so much better than the demo.
خیلی خوبه.حسین جان میتونی بگی که روون تر دقیقا یعنی چی؟ منظور آهنگ سرعت بازیه؟
خیلی خوبه.حسین جان میتونی بگی که روون تر دقیقا یعنی چی؟ منظور آهنگ سرعت بازیه؟
خوبی امین جان ؟
راستش در مورد سرعت بازی هر کی یک چیزی میگه یکی میگه زیاد تر شده و خوشحاله یکی میگه کمتر شده و اونم خوشحاله خلاصه همه راضین . آخرشم نفهمیدیم سرعت بازی کم شده یا زیاد . سوالات زیادی کاربرا از این طرف کردن اگه میخواین بقیشو هم بزارم ؟
این امروز آدام نوشت :
And people shouldnt worry about superstar difficulty. The demo is extremely easy compared to the real game.
مثل اینکه هیچ کدوم از بچه های تاپیک از سخت تر شدن بازی خوشحال نشدن .
مگه بازی سخت تر از نسخه دمو شده؟!
اگه سخت تر شده باشه که عالیه...هر چند من دمو رو بازی نکردم و با روند سختی یا راحتی بازی اشنا نیستم ولی دوست دارم گل زدن خیلی سخت باشه و تیم مقابل بهت اجازه حرکت مفید رو نده....
JUSTIN11
12-10-2009, 22:46
خوبی امین جان ؟
راستش در مورد سرعت بازی هر کی یک چیزی میگه یکی میگه زیاد تر شده و خوشحاله یکی میگه کمتر شده و اونم خوشحاله خلاصه همه راضین . آخرشم نفهمیدیم سرعت بازی کم شده یا زیاد . سوالات زیادی کاربرا از این طرف کردن اگه میخواین بقیشو هم بزارم ؟
مثل اینکه هیچ کدوم از بچه های تاپیک از سخت تر شدن بازی خوشحال نشدن .
ممنون حسین عزیز.من که دورادور شاهد فعالیت خوب شما هستم.راستی عنوان جدیدت روهم تبریک میگم:11:.امیدوارم که همیشه همینطور فعال باشی.
راستش تا خودم بازی نکنم باور نمیکنم.اینکه بازی سخت تر شده خیلی خوبه ولی باید دید .................
مگه بازی سخت تر از نسخه دمو شده؟!
اگه سخت تر شده باشه که عالیه...هر چند من دمو رو بازی نکردم و با روند سختی یا راحتی بازی اشنا نیستم ولی دوست دارم گل زدن خیلی سخت باشه و تیم مقابل بهت اجازه حرکت مفید رو نده....
آره توی این چند وقت آدام چند بار تاکید کرده بود که بازی از دمو هم سخت تر شده . حالا من برای اطمینان خاطر الان از این طرف هم که ریویو رو بازی کرده سوال کردم بازی نسبت به دمو وضعیت سختیش چطوره هر وقت اومد جواب کاربرانو بده نقل قول اونو هم توی تاپیک میذارم .
یک نکته برای من خیلی جالبه همونطوریکه همه میدونن یک مقداری سختی بازی بخاطر زمان تاخیر در پاسخ دهی هستش حالا جالبه از یک طرف زمان پاسخ دهی بهتر شده و در عین حال بازی هم سخت تر شده در صورتیکه با بهبود اون باید بازی آسون تر میشد نه سخت تر .
ممنون حسین عزیز.من که دورادور شاهد فعالیت خوب شما هستم.راستی عنوان جدیدت روهم تبریک میگم:11:.امیدوارم که همیشه همینطور فعال باشی.
راستش تا خودم بازی نکنم باور نمیکنم.اینکه بازی سخت تر شده خیلی خوبه ولی باید دید .................
متشکرم امین جان . حالا پنجشنبه همه چی معلوم میشه چون EMBARGO برداشته میشه و اظهار نظرات افراد و سایتهای مختلفو میتونیم ببینیم .
Masoud King
12-10-2009, 22:54
واقعا عجیبه!
من یک پیشنهاد دارم حرف شما قبول ما صدتا عکس به شما نشان دادیم که گرافیک Pes2010 بهتر هست حالا اینو قبول نمیکنید دوست دارم محبت کنید فقط 1 عکس فقط 1 عکس Ingame به ما نشان بدید که گرافیک فیفا بهتر هست!
آها اینم تصاویر داخل بازی( یکی اوی PES هستش و یکی دومی FIFA ) :
کلا تصاویر متانسب با هم که هر دو یه بشه یه موضوع رو توشوت نشون داد پیدا نکردم!
به لینک های زیر برین خودتون تمامشون رو ببینین و بعد بگین کدوم بهتره:
تصاویر فیفا:
تصاویر PES:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mespot%2Fimages%2F2009%2F195%2F959290_20090715_790 screen009.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mespot%2Fimages%2F2009%2F278%2F960429_20091006_790 screen017.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fxbox360%2Fimage%2Farticle%2F101%2F1014319%2Fp ro-evolution-soccer-2010-20090817050301551_640w.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mespot%2Fimages%2F2009%2F273%2F960429_20091001_790 screen001.jpg)
تصاویر فیفا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fxbox360%2Fsports%2Ffifasoccer10%2Fimages.html%3Fo m_act%3Dconvert%26om_clk%3Dgsimage%26tag%3Dimages% 253Bheader%253Bmore%26page%3D0)
تصاویر PES:
واقعيت ها رو بايد ديد!!!
در بعضي موارد فيفا برتري داره اما اين بعضي موارد در كنار خيلي موارد برتري PES نا چيز هست...
فكر كنم اين براي خيلي ها واضح باشه :10:
pedramgolchin
12-10-2009, 23:06
این امروز آدام نوشت :
واقعا حال دادی با این خبرت حسین جون:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mespot%2Fimages%2F2009%2F195%2F959290_20090715_790 screen009.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mespot%2Fimages%2F2009%2F278%2F960429_20091006_790 screen017.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fxbox360%2Fimage%2Farticle%2F101%2F1014319%2Fp ro-evolution-soccer-2010-20090817050301551_640w.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mespot%2Fimages%2F2009%2F273%2F960429_20091001_790 screen001.jpg)
تصاویر فیفا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fxbox360%2Fsports%2Ffifasoccer10%2Fimages.html%3Fo m_act%3Dconvert%26om_clk%3Dgsimage%26tag%3Dimages% 253Bheader%253Bmore%26page%3D0)
تصاویر PES:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fmedia%2F143%2F14338555%2Fimgs_1.html)
من خیلی امیدوار بودم که PES امسال تغییرات خیلی زیادی در انجینش بده ولی مثل اینکه همانند سایر ژاپنی ها تغییرات خیلی کلی زیاد براشون جالب نیس ... در مجموع چیزی که تو PES امسال به چشم خورده تا اینجا تغییر نورپردازی بوده , و این که می بینید چهره ها طبیعی تر شده برای اینکه عکسهای بسیار با کیفیت تری از چهره های بازیکن تهیه شده و بر روی ابجکت سادشون کشیده شده و البته خوده ابجکت اصلی هم کمی تغییرات کرده و جزئیاتی بهش اضافه شده .... لباس ها هنوز هس بستکبالیست ها رو به آدم میده ... سیستم افکت چمن ها عوض شده و از تکنیک FUR استفاده شده برای چمن ها بر عکس 2009 و 2008 که سیستم چمن ها زمین مجعد بود که زیاد هم به چمن واقعی شبیه نبود ! ولی هنوز هم میشه حس کرد که همون 2009 یا 2008 هست حس کلی همونه ! فیفا رو در مورد نکستش نمی دونم چه تغییراتی کرده ولی کاملا مشخص هست که چهره ها واقعا 3d هستن و عکس نیستن ولی ... در مجموع از 2009 به نظر من PES بهتر شده همین که کمی سخت تر شده و موتورهای دریبل زنی ظاهرا !×! کمتر گاز میدن :31:!×!
Mehdi.ss
12-10-2009, 23:38
حسین جان زحمت کشیده بود و توضیحاتی درباره کارتها داده بود من از روی اون توضیحات کارتهای توی بازی رو فارسی کردم
امدوارم که به دردتون بخوره
این فایلو با ggs وارد بازی کنید
Masoud King
12-10-2009, 23:46
واقعيت ها رو بايد ديد!!!
در بعضي موارد فيفا برتري داره اما اين بعضي موارد در كنار خيلي موارد برتري PES نا چيز هست...
فكر كنم اين براي خيلي ها واضح باشه
همون برخی موارد و خیلی موارد رو بگین اگه میشه!
من خیلی امیدوار بودم که PES امسال تغییرات خیلی زیادی در انجینش بده ولی مثل اینکه همانند سایر ژاپنی ها تغییرات خیلی کلی زیاد براشون جالب نیس ... در مجموع چیزی که تو PES امسال به چشم خورده تا اینجا تغییر نورپردازی بوده , و این که می بینید چهره ها طبیعی تر شده برای اینکه عکسهای بسیار با کیفیت تری از چهره های بازیکن تهیه شده و بر روی ابجکت سادشون کشیده شده و البته خوده ابجکت اصلی هم کمی تغییرات کرده و جزئیاتی بهش اضافه شده .... لباس ها هنوز هس بستکبالیست ها رو به آدم میده ... سیستم افکت چمن ها عوض شده و از تکنیک FUR استفاده شده برای چمن ها بر عکس 2009 و 2008 که سیستم چمن ها زمین مجعد بود که زیاد هم به چمن واقعی شبیه نبود ! ولی هنوز هم میشه حس کرد که همون 2009 یا 2008 هست حس کلی همونه ! فیفا رو در مورد نکستش نمی دونم چه تغییراتی کرده ولی کاملا مشخص هست که چهره ها واقعا 3d هستن و عکس نیستن ولی ... در مجموع از 2009 به نظر من PES بهتر شده همین که کمی سخت تر شده و موتورهای دریبل زنی ظاهرا !×! کمتر گاز میدن !×!
آره منم خیلی به تغییر موتور بازی امید داشتم! شیاد اینا هم مثه فیفا دارن تغییرات رو هر ساله ایجاد می کنن! مثلا امسال که گراافیک بازی متحول شده, شاید سال بعد برن سراغ موتور گیم پلی بازی و همینطور هر سال بهتر از سال قبل بشن! که این سیاست خیلی خوبیه چون همیشه گیمر رو دنبال خودشون می کشونند!
خلاصه انشا الله اینم بازی واقعی ای از آب در بیاد تا همه ازش لذت ببرن!
mojtaba007
12-10-2009, 23:50
حسین جان زحمت کشیده بود و توضیحاتی درباره کارتها داده بود من از روی اون توضیحات کارتهای توی بازی رو فارسی کردم
امدوارم که به دردتون بخوره
این فایلو با ggs وارد بازی کنید
قلی جان یعنی میشه کل کارتها رو فارسی کرد؟
میشه یه کاری کرد که نصبش راحت باشه و احتیاجی به کیت سرور داشته باشه؟
joey jordison
13-10-2009, 00:08
آها اینم تصاویر داخل بازی( یکی اوی PES هستش و یکی دومی
الان تو این 2 تا تصویر نتیجه گرفتید گرافیک فیفا بهتر هست!
من فکر کنم شما چشمهایتان مشکل داره البته جسارت نشه ها عزیز من!گرافیک فیفا خوب هست اما این گرافیک وقتی کنار گرافیک PES 2010 قرار میگیره حالت کارتونی پیدا میکنه!حالا قبول نکنید هم شما مختار هستید!
ما که گرافیک برتری تو این عکسها نمیبینیم!
الان تو این 2 تا تصویر نتیجه گرفتید گرافیک فیفا بهتر هست!
من فکر کنم شما چشمهایتان مشکل داره البته جسارت نشه ها عزیز من!گرافیک فیفا خوب هست اما این گرافیک وقتی کنار گرافیک PES 2010 قرار میگیره حالت کارتونی پیدا میکنه!حالا قبول نکنید هم شما مختار هستید!
بیا عزیزم با دید بازتری نگاه کنیم ... در حالت کلی میشه جسارت فیفا رو ستود که اومده چهره ها 3 بعدی طراحی کرده ! ولی خوب PES ریسک نکرده و اومده رسما از بازیکن عکس گرفته و مستقیما عکسش رو منتقل کرده به بازی که ممکنه کمی بازی رو طبیعی تر نشون بده اونم بخاطر اینه که خوب معمولا وقتی عکس باشه طبیعی تر باید باشه ... ولی تو بقیه چیزا مخصوصا افکتهای اصلی PES از فیفا عقب تره ...
Mehdi.ss
13-10-2009, 01:27
قلی جان یعنی میشه کل کارتها رو فارسی کرد؟
میشه یه کاری کرد که نصبش راحت باشه و احتیاجی به کیت سرور داشته باشه؟
قلی چیه :31:
کوچیک شما مهدی
من تا جایی که حسین اطلاعات گذاشته بود فارسیش کردم فقط 8 تاشو نمیدونستم
من بلد نیستم نصبیش کنم فکر نکنم بشه ، آموزش کار با ggs رو گذاشتم میتونی از تاپیکی که تو امضامه پیدا کنی
Mehdi.ss
13-10-2009, 01:36
اینم یه چمن زیبا
یا
منبع
Mehdi.ss
13-10-2009, 01:46
اسکربرد champion
s[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
منبع
Mehdi.ss
13-10-2009, 02:04
اینم یه پچ که تیمهای میلان اینتر و رئال مادرید و چلسی رو به دمو میاره:
حجم :54 mb
منبع
Konami_Pc
13-10-2009, 06:08
چند بار دوستان گفتن اگه خصوصیات رو با هم مقایسه کنید بهتره
چمن فیفا که مثل موکت میمونه انگار چمن نیستش روش رنگ ریختن
اعتماد نداشتن بازیکنها فیفا به بازی خودشون تو فیفا با هر فیفا بازی من قرار شرطی میزارم بازی نمیکنه ولی تو پی اس هر کی شاخی هست واسه خودش چون پی اس این تمرکز رو به گیمرهای خودش میده تو بازی تا بازی رو بهترین نحوه باد بگیرن
فیفا گزارشگر خوبی داره و وجود انمیشنهای زیاد و متنوع که پی اس تا شماره بعدی هم اینا رو از ان خود میکنه
بدترین مشکل پی اس نبود گزارشگری خوب ابته اگه گزاشگری ایتالیای رو تست کرده باشین خیلی حال میده
hobgoblin
13-10-2009, 08:13
.
countdown started
در راستای این شمارش معکوس پیشنهادی حسین جان این عکس به نظرم بد نیست
fouladiali
13-10-2009, 08:29
سلام
اینم تاریخ دقیق برداشته شدن Embargo و انتشار جزئیات بیشتر از کد نهایی بازی توسط سایت های PESGaming و PESFan:
....press embargo is ending very soon. From 10am on October 15th, you’ll be greeted with an explosion of PES 2010 goodness....
منبع:
fouladiali
13-10-2009, 09:21
alex-sina
13-10-2009, 09:21
fouladiali
13-10-2009, 09:29
fouladiali
13-10-2009, 09:33
بیا عزیزم با دید بازتری نگاه کنیم ... در حالت کلی میشه جسارت فیفا رو ستود که اومده چهره ها 3 بعدی طراحی کرده ! ولی خوب PES ریسک نکرده و اومده رسما از بازیکن عکس گرفته و مستقیما عکسش رو منتقل کرده به بازی که ممکنه کمی بازی رو طبیعی تر نشون بده اونم بخاطر اینه که خوب معمولا وقتی عکس باشه طبیعی تر باید باشه ... ولی تو بقیه چیزا مخصوصا افکتهای اصلی PES از فیفا عقب تره ...
کی به شما گفته PES ، از بازیکنها عکس گرفته ؟
چون فیفا چهره ی بازیکنها رو ضعیف می سازه ، می خوای PES رو خراب کنی ؟
Vahidking.75
13-10-2009, 11:10
میدونم اینجا جاش نیست
ولی به خدا نمیدونم کجا جاش هست
آیا روز پنج شنبه که بین دو تعطیلی قرار داره تعطیل هست یا نه
اگه کسی میدونه بگه ؟
harrypotter2007
13-10-2009, 11:16
چند روز دیگر مونده بازی بیاد و هنوز سیستمش مشخص نیست ولی فکر کنم رم 2 بخواهد.
ما که رممون 2 هستش .پاتریوت آمرکایی !:10:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD ATI Radeon 9700 video card)
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
2GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better)
اینها رو از قسمت settings نسخه ی دمو کپی کردم
اینم یه چمن زیبا
یا
منبع
به همه پیشنهاد می کنم این رو که دوست عزیزمون گذاشت ، حتما دانلود کنید ، چون فوق العاده زیباست ، بیش از اون چیزی که فکرشو بکنید
joey jordison
13-10-2009, 11:56
عزیزم من نمیدونم چه دردی تا تقی به توقی میخوره بحث را میبرید سر اینکه Ea صورتها را سه بعدی کرده و کونامی فقط عکس هست!من عکس ژاوی را نزدیک 30 نفر نشان دادم کسانی که اصلا بازی دوست ندارند و همه فکر کردن که صورت ژاوی توی PES واقعیت هست و صورت فیفا را از روی اون درست کردن فکر کردن فیفا بازی هست!در حالی که گفتم این تصویر از PES هست نزدیک بود شاخ در بیاورند بعضی ها هم باور نکردن!حالا شما نگاه کن من فکر نمیکنم جایی گفته باشم PES از نظر گرافیک تکنیکی برتر هست چون اطلاعات زیادی از تکنیکهای گرافیکی ندارم من فقط دید بصری بازی را میگم یعنی وقتی بازی را ببینی گرافیک کدوم بزنه تو چشمها و جلب توجه کنه!که تو عکسها کاملا PES این خصوصیات را داره!
قیافه بازیکنها در فیفا بد درست کردن دیگه و دلیل شماها اینه که چون 3 بعدی طراحی کردن یعنی خوبه!؟من فکر نمیکنم PES 2010 صورتها را عکس باشن؟دلیل مدرکی دارید؟
یعنی چه!؟گیریم که عکس باشه که باشه وقتی گرافیک PES را تو چشم بهتر نشان میده دیگه چی چی را 3 بعدی!
ولی تو بقیه چیزا مخصوصا افکتهای اصلی PES از فیفا عقب تره
من اطلاعات زیادی از افکتها ندارم اگه میشه منو قانع کنید که تو کدوم افکتها PES از فیفا عقب هست امیدوارم با عکس باشه وگرنه که صحبتهاتون به نظرم اشتباه خواهد امد!
ممنون
به همه پیشنهاد می کنم این رو که دوست عزیزمون گذاشت ، حتما دانلود کنید ، چون فوق العاده زیباست ، بیش از اون چیزی که فکرشو بکنی
راستی من اینو دانلود کردم ولی نوشته Import the files into the dt07.img حالا چه جوری Import کنم ؟
کاربران محترم اینجا تاپیک pes 2010 هستش نه تاپیک مقایسه نسخه های دموی pes 2010 و فیفا 10 لطفا اگه میخواید بحث کنید یک تاپیک مجزا باز کنید تا حق و حقوق من و بقیه کاربران این تاپیک ضایع نشه .
بد تر از اون اینه که اکثر ادعاها بر اساس شنیده ها ائیه که از فروم ها و تالارهای گفتگو کپی پیست میشه و اصلا سندیت نداره دوستان عزیزی که ادعا میکنید در مورد مقوله گرافیک و جلوه های بصری اطلاعات تخصصی دارین لطفا کمی در زمینه نورپردازی , گرافیک , سایه زنی , پالیش , روتوش تصاویر , نورپردازیهای استاتیک و دینامیک , افکتها و بقیه مقولات مرتبط با بحث گرافیک بیشتر مطالعه کنید نه اینکه صرفا بر اساس شنیده ها و نوشته های کاربران غیر متخصص تالارهای گفتگو اظهار نظر کنید .
اگر واقعا به این بحث علاقه دارین منم حاضرم توی یک تاپیک مجزا در مورد این مقوله و بقیه جنبه های این دوبازی با شما وارد بحث بشم فقط لطفا این بحثو اینجا ادامه ندید .
Masoud King
13-10-2009, 12:52
لان تو این 2 تا تصویر نتیجه گرفتید گرافیک فیفا بهتر هست!
واقعاخیلی عجیبه!
شما کجای تصاویر رو میبینی؟!؟
میگی فیفا کارتونیه!!
این همه نقد هیچکدوم به گرافیک فیفا مشکل نگرفته ولی شما معلوم بر چه اساسی داری میگی کارتونی!!
این ماله PES 2010هستش؟ اگه باشه که کاملا آدم متوجه میشه کدوم پائین تره!
شما نکنه فقط تصاویر رندرشده رو میبینی؟
خلاصه فکر نکنم بحث فایده ای داشته باشه!
ولی کمتر از 20 روز دیگه نقد های این بازی هم منتشرمیشه و اون وقت میشه روی نظر منتقدین خیلی بهتر بحث کرد!
موفق باشید!
Masoud King
13-10-2009, 13:11
مثه اینکه مجله PSM3 Magazine UK بازی رو نقد کرده و بهش نمره 8.9 رو داده! این مجله به PES 2009 نمره 8.8 رو داده بود!
کامنت PSM3 Magazine برای PES 2010 :
Pro Evo 2010's headline improvements outweigh those in FIFA 10, but EA's game was at a position of greater strength, and has arguably made a more significant leap, with lots of smaller refinements...We're cautiously proud to confirm PES is back on track. [Nov 2009, p.72]
خوب معلومه چی گفته!!
درضمن این مجله به نسخه 2009 فیفا 8.3 داده بود ولی به نسخه 2010 فیفا نمره 9 رو داده!
hobgoblin
13-10-2009, 13:16
واقعاخیلی عجیبه!
شما کجای تصاویر رو میبینی؟!؟
میگی فیفا کارتونیه!!
این همه نقد هیچکدوم به گرافیک فیفا مشکل نگرفته ولی شما معلوم بر چه اساسی داری میگی کارتونی!!
این ماله PES 2010هستش؟ اگه باشه که کاملا آدم متوجه میشه کدوم پائین تره!
شما نکنه فقط تصاویر رندرشده رو میبینی؟
خلاصه فکر نکنم بحث فایده ای داشته باشه!
ولی کمتر از 20 روز دیگه نقد های این بازی هم منتشرمیشه و اون وقت میشه روی نظر منتقدین خیلی بهتر بحث کرد!
موفق باشید!
همكار انجمن بازي بياد اينجا كل كل كنه ديگه واي به حال بقيه
joey jordison
13-10-2009, 13:27
موفق باشید!
دوست من دیگه بیخیال بشیم بهتر هست!
من که دیگه یک کلمه هم حرف نمیزنم!
pedramgolchin
13-10-2009, 13:38
مثه اینکه مجله PSM3 Magazine UK بازی رو نقد کرده و بهش نمره 8.9 رو داده! این مجله به PES 2009 نمره 8.8 رو داده بود!
کامنت PSM3 Magazine برای PES 2010 :
خوب معلومه چی گفته!!
درضمن این مجله به نسخه 2009 فیفا 8.3 داده بود ولی به نسخه 2010 فیفا نمره 9 رو داده!
ما هم قبول داریم که PES 10 هنوز جای کار داره و تازه این اول کار PES هستش که داره روی چیزای تازه ای مثه موشن کپچر و سیستم کارت ها فوکوس میکنه
سال دیگه باید این دوتا بازی رو مقایسه کرد نه الان:46:
ولی جهش PES 10 خیلــــــــــــــــــــــ ــــی بیشتر از FIFA 10 بوده نسبت به شماره قبلیشون و همین برای ما فن های PES خیلی امیدوار کننده هستش و اینکه کونامی به فیدبک فن هاش خیلی دقت میکنه و اونا رو توی بازی لحاظ میکنه
KING IS BACK
:11:
باتوجه به این روزنامه ، فیفا یک نمره از PES 2010 بیشتره !
این بعنی PES پیشرفت زیادی کرده !
BIJAN5759
13-10-2009, 14:05
من این تایپیک هارو میخونم اعصابم بهم میریزه بابا فیفا چه ربطی به pes داره که اینجا باید بشینن بحث کنین ، هر کسی نظری داره و به خودش ربط داره ما اینجا در مورده pes داریم صحبت میکنیم و این بازیرم خیلی دوس داریم نه چیزه دیگه ای . خواهشن از موضوع خارج نشین...
2 SHAHROOZ
13-10-2009, 14:08
بابا شما چقدر حاشیه میرین یکمی هم درمورد بازی صحبت کنید.
خبری ، اخباری چیزی از بازی جدیدا نیومده؟
آیا ساخت بازی تموم شده و کونامی فقط منتظر موعد مقرره یا...
خبرهای جدید 2 یا سه روز دیگه منتشر میشه...فکر کنم خبر ها مربوط به نسخه کامل بازی باشه
شما تا 15 اکتبر صبر کن تا خبرهای جدید بیاد
Zlatan_ibra
13-10-2009, 15:01
سلام
میشه از زلاتان هم یه Abilityبزارین
ممنون
سلام!قراره 1 هفته زود تر منتشر بشه؟؟؟؟
نخیر همچین خبری نیست....اگه قرار بشه زودتر بیاد شاید یک یا دو روز زودتر منتشر بشه
راستی کسی از کاور(اصلی) بازی عکسی داره؟
بدون شـــرح ... !
کدوم روزنامه؟ منظورتون مجله ایه که Masoud King معرفی کرده. در ضمن ( 9 - 8.9 = 0.1 )
Masoud King
13-10-2009, 16:25
ولی pes 2009 ازش 8.8 گرفته بود و pes 2010 ازش 8.9 یعنی پیشرفت بازی از نظر این مجله همین 0.1 بوده!!
البته شاید نمهر سال قبل رو یکم کیلویی داده بوده یا اینکه نمره امسال مشکل داره و یا اینکه نظرش درست بوده!
بابا شما چقدر حاشیه میرین یکمی هم درمورد بازی صحبت کنید.
خبری ، اخباری چیزی از بازی جدیدا نیومده؟
آیا ساخت بازی تموم شده و کونامی فقط منتظر موعد مقرره یا...
ساخت بازی که مطمئنا تموم شده!
وقتی دمو منتشر میشه یعنی عمل کار ساخت بازی تموم شده!
الان فقط می تونن باگ ها و مشکلات بازی رو تا حدی که زمان اجازه میده بر طرف کنند!
ArminxXx
13-10-2009, 16:38
واقعا که هنوز 9 روز دیگه تا انتشار بازی مونده این سایت زده بازی رسید اونم 4500 تومان:18:.واقعا آدم باید چقدر ....... باشه که یه همچین کاری کنه.
اینم باکس شات بازی:
ولی pes 2009 ازش 8.8 گرفته بود و pes 2010 ازش 8.9 یعنی پیشرفت بازی از نظر این مجله همین 0.1 بوده!!
البته شاید نمهر سال قبل رو یکم کیلویی داده بوده یا اینکه نمره امسال مشکل داره و یا اینکه نظرش درست بوده!
!
نمیخواستم بعنوان یک طرفدار pes اینو بگم اما آدم باید در همه حال انصافو رعایت کنه و حقیقتو بگه :
این مجله ( psm3 ) از قدیم الایام از طرفداران pes بود من توی اکثر تحلیلهاشو رد پای طرفداری از pes رو دیدم . بنابراین باید نمره این مجله رو با بقیه مجلات جمع بزنیم تا قضاوت بهتری بشه کرد .
اما درمورد نمرات مجلات من یک بحثی مفصلی دارم که در زمان انتشارشون اونا رو مطرح میکنم .
این هم نرم افزار معروف PES Editor برای ویرایش بازی....
PES 2010 Editor v0.3 Beta
من فکر می کنم یا نمره پارسال اشتباه بوده ، یا نمره امسال ، چون مشکوکه
در هر صورت باید صبر کنیم...تا نمره بقیه را هم ببینیم
Zlatan_ibra
13-10-2009, 19:57
آقا خواهش میکنم یه ability از زلاتان بزارین
Mehdi.ss
13-10-2009, 20:55
اسکربرد
یا
به جای خط فاصله f i l e f r o n t . c o m
منبع
Mehdi.ss
13-10-2009, 20:59
اینم یه اسکربرد دیگه
یا
منبع
Mehdi.ss
13-10-2009, 21:01
توپ adidas
منبع
CATALONIA
13-10-2009, 21:10
کدوم از پچ ها سالمه
یعنی گرافیک بازی رو زیاد پایین نمیاره و شماره های بازیکن ها هم درسته
ممنون میشم اگه لینکشو بزارین
pedramakaay
13-10-2009, 21:20
بازی اومده؟
کی دقیق وارد بازار میشه؟
آیا تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ رو هم داره یا باز باید بریم سراغ پچ و .... ؟
M A X I M U M
13-10-2009, 21:27
نه هنوز نيومده
بازار ايران كه حدودا 15 روز ديگه اما خوره ها از اينترنت دانلودش مي كنن
هم تيم ملي آلمان ليسانس شده و تا جايي كه من ميدونم ليگ آلمان يا حداقل تيم هاي مهم از جمله آلمان باايرن مونيخ هستند
ای بابا این کونامی مسخره کرده؟
چدا تیم ها رو لایسنس نمی کنه؟
چرا همیشه باید زیر دست فیفا باشه؟
آخه چرا؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
pedramakaay
13-10-2009, 22:13
نه هنوز نيومده
بازار ايران كه حدودا 15 روز ديگه اما خوره ها از اينترنت دانلودش مي كنن
هم تيم ملي آلمان ليسانس شده و تا جايي كه من ميدونم ليگ آلمان يا حداقل تيم هاي مهم از جمله آلمان بايرن مونيخ هستند
نه فکر نکنم...اینجا رو نگاه کن:
آلمان که همیشه هست...ولی با چهره های چرت و پرت و نام های عجیب و غریب....خلاصه فقط پرچمش هست:41:
بوندس و بایرن رو هم که ذکر نکرده.....باید باز هم به پچ پناه ببریم:41:
This is thought to be due to the fact that Konami have once again failed to get the rights to the German Bundesliga, and as a result, "other teams B" is usually made into the Bundesliga or another league of one's preference by patch makers
CATALONIA
13-10-2009, 22:15
نه فکر نکنم...اینجا رو نگاه کن:
آلمان که همیشه هست...ولی با چهره های چرت و پرت و نام های عجیب و غریب....خلاصه فقط پرچمش هست:41:
بوندس و بایرن رو هم که ذکر نکرده.....باید باز هم به پچ پناه ببریم:41:
امسال رو فک نکنم
تیم ملی آلمان که توی demo بازی هست
و قیافه ها و لباساشون کاملا درسته
CATALONIA
13-10-2009, 22:22
اینم چهره ی ballack در pes 2010 demo
Spaniuly
13-10-2009, 22:27
خوب به نظرم وقتش شده که بحث مقایسه فیفا 10 و PES 2010 در این جا به اتمام برسه. در واقع این دیگه مهم نیست که کدوم بهتره مهم اینه که هواداران PES حالا دل تو دلشون نیست که با این بازی روبرو بشن و مستر لیگ جدیدش رو ببینند. مهم اینه که اونایی که عشق PES هستند به قول معروف حال نمی کنن که ایرادات بازی رو ببینن چون بابتش قراره 2 تومن پول بدن و یه فوتبال نکست جنریشن رو روی رایانه شخصیشون نصب کنن و حالش رو ببرن مسلما من هم جزو این عده هستم چون کنسول ندارم و توی این مدت فیفا 10 رو روی PC بازی کردم و کلی کارهای جانبی مربوطه رو ولی با این PES 2010 کلی کار داریم می خواییم به محض اومدن کیت سرور کار بکنیم روش.در واقع برنامه ها داریم براش.
خوب بهتره نظرات شخصی رو فراموش کنیم دیگه از الان به بعد باید منتظر میانگین نمرات باشیم. و به جای حرف زدن های مفت قضاوت رو بر عهده کاردان ها بذاریم واسه همین بهترین سنگ محک Game Ranking هست که میانگین تک تک Review های تمامی سایت های معتبر گیم رو میانگین می زنه در واقع موثق ترین و بهترین راه و به قول خودمون سنگ محک این سایت هست می تونید به این سایت برید و خودتون ببینید البته اگه خودتون گیمر حرفه ای باشید 100٪ باید این سایت رو دیده باشید اگه جوابتون نه باشه توی زمینی بودن و گیمر بودنتون شک می کنم
نمرات فیفا 10 به این شکل هست:
البته همونطور که می بینید هنوز کسی وقتش رو تلف نکرده که بخواد برای PC نقدی بنویسه برای همین N/A بود الته شاید بزودی شاهد یکی دو تا نقد باشیم که به احتمال زیاد کمتر از 80 درصد خواهد بود.
و اما تنها نمره ای که به PES 2010 داده شده و رنک این بازی تا این لحظه هست این درصد با ادامه پیدا کردن review ها تغییر خواهد کرد و افزایش و کاهش پیدا می کنه هر لحظه در واقع شاید یک ماه دیگه یک ثبات نسبی توی این درصد و رنک شاهد باشیم. من که امیدوار هستم و فکر میکنم یه کم در ادامه شاهد افزایش باشیم ولی خوب یکم بعیده و باید منتظر باشیم و ببینیم چی پیش میاد.
عکس زیر نتیجه تنها Review باری برای PS3 هست
امیدوارم که استفاده کرده باشید.
دوستون دارم موفق باشید
smallfrank
13-10-2009, 22:37
نمیشه خودمون اسکربرد درست کنیم؟
M A X I M U M
13-10-2009, 22:41
دوستان تيم ملي آلمان و تيم هاي بزرگ آلماني ليسانس شدن و وجود دارن
در مورد اين رنكينگ و اينا بگم كه پي اي اس كه سازنده اش كوناميه نسبت به فيفا كه سازندش الكترونيك آرتز هست از سال قبل تا اين سال پيشرفت زيادي كرده
در حرف بعضي از به اصطلاح گيمرها هم ميتوان اينو ديد كه دارند از فيفا حمايت مي كنن و حسابي دارند مي سوزند كه واقعا امسال پي اي اس استثنايي كار كرده و در سال هاي بعد فيفا بايد بره جلو بوغ بزنه (اين غ رو كشيده بخونيد)
ولي اين بحث تموم بشه همينجا كه اصلا ربطي به تاپيك نداره
هر كي هر بازي كه دوست داره انجام بده در تاپيك فيفا ديده نشده پي اي اس فاني بره بحث راه بندازه پس شماها هم اينكارو نكنيد
شمايي كه حتي همكار انجمن هستيد !
Konami PES For Ever
ضمن تشکر از Krauser ، باید عرض کنم که همین سایت به PES 2009 نسخه PS3 ، نمره 76.28% رو داده بود
Mehdi.ss
13-10-2009, 23:06
نمیشه خودمون اسکربرد درست کنیم؟
اینم برنامه اسکوبورد ادیتور که برای اجرا شدنش باید برنامه
microsoft.netframework روی کامپیوتر نصب باشه!
البته تو ویستا نصب هستش:
منبع
ArminxXx
13-10-2009, 23:12
اینم برنامه اسکوبورد ادیتور که برای اجرا شدنش باید برنامه
microsoft.netframework روی کامپیوتر نصب باشه!
البته تو ویستا نصب هستش:
منبع
مهدی جون اگه میشه آموزش یادت نره.من دان کردم نفهمیدم چی به چیه؟
Spaniuly
13-10-2009, 23:33
ضمن تشکر از Krauser ، باید عرض کنم که همین سایت به PES 2009 نسخه PS3 ، نمره 76.28% رو داده بود
خواهش می کنم قابلی نداشت البته باید دقت کنی مثلا نمره PES 2009 PC با PS3 فرق داره توی این سایت از منوی کشویی می تونی انتخاب کنی که رکورد ها رو تفکیک کنه کلا بهترین سنگ محک هست من پیشنهادم به فن های بازی (چه فیفا و چه PES ) اینه که برن پیش نمایش های بازی رو بخونن تا اینکه بخوان بیان نظر های کاملا شخصی رو بیان کنن.
در ضمن خیلی خوبه که در روز انتشار بازی شاهد پیش نمایش های مختلف در مورد بازی باشیم من که شدیدا منتظرم ببینم امسال چه اتفاقی می افته و از لحاظ نمره که برنده این رقابت میشه پارسال نسخه کارنت PC فیفا از نسخه PC بازی PES که نکست بود نمره اش بیشتر بود. البته شکی نیست که در مورد PC امسال فیفا نمی تونه از لحاظ نمره بالاتر باشه (البته بازم نمیشه با اطمینان این رو بیان کرد باید منتظر موند) ولی احتمال اینکه PES به لحاظ نمره معدل نهایی بتونه فیفا رو پشت سر بذاره کم هست ولی چون هنوز نسخه نهایی PES نیومده واقعا نمیشه از الان اظهار نظر کرد
یه چیزی ته دلم می گه که این فاصله زیاد زمانی بین دموی بازی و نسخه فول دلیلش اینه که سازندگان می خوان تمامی مشکلات دمو رو حل کنن. در نتیجه هیچ بعید نیست که امسال شاهد یک شوک باشیم و بعد از چندین سال شاهد پیروزی PES باشیم فعلا چند سالی هست که PES از فیفا شکست می خوره. من که با ژاپنی ها هستم می خوام امسال کونامی موفق بشه بخصوص که دیگه قراره تا آخر امسال PES بزنم توی رگ چون کنسول ندارم که بخوام از فیفا نکست لذت ببرم. و امید و دلخوشیم به PES 2010 هست
در مورد اين رنكينگ و اينا بگم كه پي اي اس كه سازنده اش كوناميه نسبت به فيفا كه سازندش الكترونيك آرتز هست از سال قبل تا اين سال پيشرفت زيادي كرده
در حرف بعضي از به اصطلاح گيمرها هم ميتوان اينو ديد كه دارند از فيفا حمايت مي كنن و حسابي دارند مي سوزند كه واقعا امسال پي اي اس استثنايي كار كرده و در سال هاي بعد فيفا بايد بره جلو بوغ بزنه (اين غ رو كشيده بخونيد)
ولي اين بحث تموم بشه همينجا كه اصلا ربطي به تاپيك نداره
هر كي هر بازي كه دوست داره انجام بده در تاپيك فيفا ديده نشده پي اي اس فاني بره بحث راه بندازه پس شماها هم اينكارو نكنيد
مهرداد جان زیاد جدی نگیر این چیزها رو اینطور که من می بینم بستر خوبی فراهم شده دیگه بچه های تاپیک جنبه این بحث ها رو دارن گرچه شدیدا معتقدم که بحث نشه دیگه چون بحث ها معمولا به کل کل منتج میشه دیگه بهتره کم کم به جای مقایسه دیدگاه های خودمون رو نسبت به بازی بگیم به نظرم هیچ عیبی نداره که تا می تونیم دمو رو بازی کینم بعد بیاییم نظراتمون رو بگیم اینطوری دوستانی که بازی رو ندیدن دموش رو یه استفاده ای هم می کنن البته گرچه خوش نخواهند داشت ایرادی گرفته بشه ولی همونطور که گفتم خیلی اتفاق بدی نمی افته من که در نظر دارم فردا یه review منطقی و درست حسابی برای دمو بنویسم و می خوام بعد انتشار نسخه فول یک Review اختصاصی برای نسخه فول بنویسم واسه همین می خوام نظراتی رو بخونم که دیدم وسیع تر بشه. در هر صورت یکم سعی کنیم صمیمیت تاپیک رو رفته رفته بالا ببریم
بهزاد - مهران - حسین - خود تو مهرداد جان و سایرین همگی با هم دوست هستیم و خیلی وقته همدیگرو می شناسیم و به نظرات هم احترام می ذاریم و خیلی هم با هم راحت می تونیم بحث کنیم ولی خوب بهتره یکم صمیمیت رو ببریم بالا.
خوب شب به خیر موفق باشید رفقا.
Mehdi.ss
13-10-2009, 23:39
مهدی جون اگه میشه آموزش یادت نره.من دان کردم نفهمیدم چی به چیه؟
من بلد نیستم هیچ اموزشیم پیدا نکردم
اگه پیدا کردم چشم
M A X I M U M
13-10-2009, 23:52
مهرداد جان زیاد جدی نگیر این چیزها رو اینطور که من می بینم بستر خوبی فراهم شده دیگه بچه های تاپیک جنبه این بحث ها رو دارن گرچه شدیدا معتقدم که بحث نشه دیگه چون بحث ها معمولا به کل کل منتج میشه دیگه بهتره کم کم به جای مقایسه دیدگاه های خودمون رو نسبت به بازی بگیم به نظرم هیچ عیبی نداره که تا می تونیم دمو رو بازی کینم بعد بیاییم نظراتمون رو بگیم اینطوری دوستانی که بازی رو ندیدن دموش رو یه استفاده ای هم می کنن البته گرچه خوش نخواهند داشت ایرادی گرفته بشه ولی همونطور که گفتم خیلی اتفاق بدی نمی افته من که در نظر دارم فردا یه review منطقی و درست حسابی برای دمو بنویسم و می خوام بعد انتشار نسخه فول یک Review اختصاصی برای نسخه فول بنویسم واسه همین می خوام نظراتی رو بخونم که دیدم وسیع تر بشه. در هر صورت یکم سعی کنیم صمیمیت تاپیک رو رفته رفته بالا ببریم
بهزاد - مهران - حسین - خود تو مهرداد جان و سایرین همگی با هم دوست هستیم و خیلی وقته همدیگرو می شناسیم و به نظرات هم احترام می ذاریم و خیلی هم با هم راحت می تونیم بحث کنیم ولی خوب بهتره یکم صمیمیت رو ببریم بالا.
خوب شب به خیر موفق باشید رفقا.
متاسفم آرمين جان
من نبايد اونقدر عصبي ميشدم از كوره در رفتم
هر بار ميام مي بينم يحث فيفا و پي اي اس شده
واقعا به خدا صميميت و دوستي ما ارزش هيچ چيزي رو نداره
یکی از دوستان گفته بودن که بازی 15 روز دیگه منتشر میشه که خدمت دوستمون بگم که بازی با توجه به روزشمار تقریبا 8 روز دیگه منتشر میشه
shahabprince
14-10-2009, 00:20
اقای x_fashist_x کاملا درسته.دقیقا 8 روز دیگه بازی ریلیز میشه.
shahabprince
14-10-2009, 00:21
خبر جدیدی از بازی نشده؟
Toranj_mhg
14-10-2009, 00:36
من فیفای نکست رو تا حالا ندیدم ولی می خوام در مورد این نمره های سایتا حرف بزنم .
من هیچ آشنایی با این سایتا ندارم و از مناسباتشون هم بی خبرم ولی برام عجیب بود سایت IGN به fifa09 pc که همه متفق القول به ضعیف بودنش، اذعان دارند ، نمره ی 7.2 داده !! این در حالیه که این سایت به pes2009 در کنسولهای X360 و ps3 همان نمره ی 7.2 داده !!!
نمی دونم چرا !!البته یه مقدار توجیحم داره به هر حال گیم پلی و گرافیک قسمتی از نمره است که فکر کنم واسه ماها از همه چی مهمتره ولی حتما این سایتا تعداد بالای تیم ها و استادیوم های فیفا و ... رو هم بهش بها می دن!
باور کنید من تعصب خاصی رو این دو تا ندارم تو این برهه ی زمانی فعلا با pes شدیدا حال می کنم ولی اگه مثلا فردا روز فیفای نکست بهم برسه و اگــــــــــر(تاکید می کنم اگر) خوشم بیاد ،میگم گور بابای pes !! برام قابل هضم نیست که چرا دوستان روی نام شرکتا تعصب دارند که انگار مال باباشونه !! باز یکی مثل من رو تیم فوتبالی ، خواننده ای تعصب داره ، می تونم درک کنم ولی اینجوری ...
فعلا زنده باد pes
Mehdi.ss
14-10-2009, 00:39
فیس
یا
منبع
Mehdi.ss
14-10-2009, 00:44
اینم اسکربرد لیگ انگلیس که من عاشقشم
یا
یا
f i l e f r o n t . c o m
منبع
scorpion818
14-10-2009, 00:51
نمی دونم اطلاعاتتون رو در مورد تاریخ release از کجا آوردید ولی من که توی سایت Gamespot نگاه کردم برای کنسول ها 10 نوامبر (یعنی نزدیک 1 ماه دیگه) و برای PC هم 31 دسامبر یعنی بیشتر از 2 ماه دیگه هستش. بنابراین فعلاً باید با همون DEMO یا 2009 سر خودمون رو گرم کنیم! (من یکی که دارم می میرم!)
Toranj_mhg
14-10-2009, 01:01
نمی دونم اطلاعاتتون رو در مورد تاریخ release از کجا آوردید ولی من که توی سایت Gamespot نگاه کردم برای کنسول ها 10 نوامبر (یعنی نزدیک 1 ماه دیگه) و برای PC هم 31 دسامبر یعنی بیشتر از 2 ماه دیگه هستش. بنابراین فعلاً باید با همون DEMO یا 2009 سر خودمون رو گرم کنیم! (من یکی که دارم می میرم!)
این نکته چند بار مطرح شده که این تاریخها ، تاریخ عرضه ی بازی در آمریکاست و در اروپا همین 8 روز دیگست ایشالا!
Spaniuly
14-10-2009, 02:28
خوب من 2 تا بازی انجام دادم لیورپول vs بارسلونا. دفعه اول بارسا رو برداشتم و دفعه دوم لیورپول رو. بازی اول رو 4-2 بردم و بازی دوم که لیورپول بودم 3 بر 1 بردم (Top Player) مدت زمان هم روی 20 دقیقه بود.
اول نکات مثبت بازی:
گرافیک
1- وقتی شما یه مدت سرتون با فیفا 10 PC گرم بشه وقتی بیایید PES بازی کنید مسلما اولین چیزی که دل شما رو شاد می کنه گرافیک و جلوه بصری بالای بازی هست که به لطف استفاده از سیستم گرافیکی نکست جنریشن یک مخاطب پر کیفیت رو به شما ارزانی می داره. بی برو برگرد شفافیت و لطافت تصویر بازی که من فقط در بازی های محصول ژاپن سراغ دارم در بازی خود نمایی می کنه و گیمر رو از لحاظ گرافیک و خروجی با کیفیت ارضا می کنه.
حاشیه
2- نمایش زیبا و به جای Movie هایی که قبل از شروع بازی به تصویر کشیده میشه هیجان رو در گیمر به طرز فوق العاده ای مضاعف می کنه. به طور مثال در لحظه شروع بازی نشون دادن از نزدیک تصویر دو بازیکنی که قصد آغاز بازی رو دارن بسیار به جاست و دنیای واقعی مطابقت داره.
گیم پلی
3- در واقع یکی از مهمترین خصوصیت یک سیمولیشن تطابق اون با واقعیت هست چند نکته که در گیم پلی بازی بسیار منطقی و مطابق با واقعیت هست رو عرض می کنم. اولین مسئله اینه که گیم پلی به گونه ای هست که درست مثل واقعیت بازی در لحظاتی افت می کنه که واقعا دست خود آدم نیست پاس های اشتباه دو تیم در بعضی مواقع زیاد میشه و در بعضی مواقع خیلی خوب روند بازی طی میشه این بسیار منطقی هست توی دنیای واقعی فوتبال هیچ روند یکنواختی نداره و در طول 90 دقیقه افت و خیز هایی دیده میشه که زیرکانه و به طور حرفه ای این مسئله با یک برنامه نویسی خوب و به جا توی بازی خود به خود پیاده میشه. هوشیاری مدافعین در مواقعی که در برابر حمله حریف صف ارایی می کنن در نوع خودش تحسین آمیز هست به طور مثال پویول خیلی خوب می تونه از پس مهاجمی که با هاش از مقابل در مصافی تک به تک هست بر بیاد یا در سانتر ها و تلاش برای هد زدن و دور کردن توپ از محوطه جریمه مدافعین خیلی منطقی عمل می کنن.
اما یکی دیگه از محاسن PES اینه که به راحتی میشه قدرت سنجی کرد و روی درخشش دروازبان حساب کرد در واقع اینطور نیست که یک حرکت که اصلا خطرناک حساب نمیشه الله بختکی به گل ختم بشه و همه معادلات ما رو به هم بریزه. متاسفانه این مسئله توی نسخه کارنت فیفا بسیار نا امید کننده بود شما اگه می خواستید با یک بچه تازه کار هم بازی کنید احتمال گل خوردندتون خیلی بالا بود. در حالی که اگه شما این PES رو با یک آدم ناشی بازی کنید واقعا نفر سومی که شاهد بازی هست کاملا می تونه بفهمه که هر کس در چه سطحی مهارت بازی داره و به نوعی آدم می تونه از بازی خودش مطمئن باشه
و حسن دیگه اینکه استایل دویدن های بازیکنان بسیار گیمر پسندانه هست گرچه حرکات بدن ها در حین دویدن هنوز به اون سطحی نرسیده که بشه تحسین کرد ولی پیشرفت در این زمینه بوده و غیر قابل انکاره.
اما نکات منفی که من به شخصه امیدوارم حل بشه البته بعضی ها که امیدی به حل شدنشون نیست مثل اینها:
1- هنوز هم برای افزایش درجه سختی از هوش مصنوعی استفاده نمیشه و این باعث میشه که تیمی مثل باسلونا یا لیورپول توی درجه سختی تاپ پلیر 4 و 3 گل بخورند(اولین گلم به بارسلونا در دقیقه سوم بازی بود) و چند موقعیت خطرناک رو از سر بگذرونن. در واقع یکی از ضعف هایی که PES داشته ضعف در زمینه دیفیکالتی بوده در واقع وقتی دیفیکالتی می ره بالا بازیکنی مثل یوسی بنایون که 100٪ سرعتش از دنی آلوز کمتره به راحتی می تونه با سرعتش که به لطف دیفیکالتی هست بگذره. ساده بگم به جای اینکه با افزایش دیفیکالتی هوش مصنوعی یوسی بنایون بره بالا Sprin Speed اش به قولی Overclock میشه که این صحیح نیست باید هوش مصنوعی بنایون بره بالا نه سرعتش و بدونه که سرعتش کم هست پس باید به جای تلاش برای عبور کردن از آلوز از فنی غیر از سرعت استفاده کنه مثلا یک دو کنه یا اصلا پاس بده و توپ رو به یک بازیکن آزاد واگذار کنه. به هر حال هنوز هم این مسئله هست و این می تونه باز هم یک پوئن منفی توی review های سایت ها باشه همونطور که در همین Review پوئن منفی هست.
2- در طول بازی نمیشه از دریبل های تخصصی در جهت مثبت استفاده کرد حرکت رونالدویی که معمولا در شروع حرکت ها توسط بازیکن زده میشه (معتقدم 90٪ شون بدون قصد گیمر هستند) در واقع شما نمی خواهید که در لحظه دریافت طرف این حرکت رو انجام بده اما به دلیل اینکه دریبل ها توسط انواع و اقسام دکمه ها بخصوص جهت ها اجرا میشه باعث شده دریبل های نا خواسته و بی موقعی زده بشه بیش از 80 درصد باعث از دست دادن توپ میشه به خصوص که Responce Time هم مزید بر علت شده. در زمینه تعبیه کردن دریبل ها بر روی دکمه ها به نظرم ناشیانه عمل کرده کل این دریبل ها و اجراشون رو می تونست روی آنالوگ راست تعبیه کنه و حتی الامکان این حرکت ها رو مجزا از جهت ها بکنه تا گیمر بتونه با خیال آسوده روی کلید های جهت و حرکتی تمرکز کنه و نگران نباشه که با یک تغیر جهت ناگهانی بازکنش یک دریبل نا بجا و نا آگاهانه انجام بده
3- متاسفانه حرکات عجیبی از بازیکنان سر میزنه مشکل مات و مبهوت موندن بازیکن بعد از ضربه آزاد درسته حل شده ولی شامل همه قسمتها نشده مثلا هنوز هم در بعضی اوقات بازیکن یک لحظه ماتش می بره و و یا خیلی وقتها اجازه می ده که توپی که بهش پاس داده شده ازش عبور کنه و ... یا وقتی یک پاس آروم داده میشه به طرز نا معقولی خم میشه و عقب عقب میره و منظر میشه این توپ آروم آروم به طرفش بره. در کل حرکات تحمیلی زیادی وجود داره و خیلی وقتها شما احساس آزادی عمل نمی کنید و بعضی از مواقع احساس می کنید که کلا بازی از دست شما خارج شده
4- مسئله چهارم مشکل داوری هست یکی از بدترین نکات بازی و یکی از شدیدترین ضعف های بازی داوری هست. به نظرم یکی از بهترین سوژه هایی که می تونست کونامی روی اون کار کنه توی این مدت همین داوری هست. متاسفانه در عرض یک بازی شما شاهد مسلم ترین خطا ها هستید ولی داور اون رو خطا اعلام نمیکنه مثلا من توی هر دو بازی بهترین بازکنم مصدوم شد وقتی با بارسا بودم خیلی راحت زمانی که هانری توپ رو جلو انداخته بود و داشت فرار می کرد ماسچرانو با یک تکل از پشت نا جوانمردانه قشنگ با کف پاش هر دو ساق پای هانری رو زد حتی پاهاش هم بالا بود و به همین سادگی هانری رو مصدوم کرد ولی نه خبری از خطا بود و نه اخراج خاویر جون. و در بازی دوم مارکز به صورت واضح و روشن جلوی داور بدون اینکه حتی پاهاش به توپ بخوره و به طرز اسفناکی مچ پای جرارد رو زد و من تا آخر بازی جرارد رو از دست دادم (ولی با این حال 3-1 برنده شدم) ساده بگم خطاهای فوق العاده محرض و شدید که به مصدومیت می انجامه خطا گرفته نمیشه. به نظر یک باگ برنامه نویسی هست.
اما مسائلی که حسن بودن یا ضعف بودنشون نظری هست:
1- ضعیف شدن و کم اثر شدن پاس های در عمق: معمولان ما عادت داشتیم که توی PES از پاس در عمق استفاده کنیم و این پاس در عمق در مواقعی که توپ رو به بازیکن سرعتی می داختید تا پشت مدافعین صاحب توپ بشه خیلی فکر خوبی بود ولی الان دیگه پاس در عمق یه حالتی پیدا کرده که مدافعی که قراره پیچونده بشه طوری توپ رو جمع می کنه که انگار بهش پاس داده شده. و در عوض پاس هایی که با ضربدر داده میشه بسیار محکم و دقیق هست که البته زیاده روی شده توی PES 2009 پاس کاری چه عمقی چه سانتر و چه پاس های عادی شرایط خوب و مناسبی داشت.
2- Response Time : این مسئله نصف هیجان و زیبایی بازی رو از بین برده قبول دارم که یک سوژه خوب برای سخت شدن بازی هست ولی خوب زیبایی بازی رو از بین برده و بازی بازیکنان رو بد جلوه میده یعنی اگه شخصی بدون اینکه خودش بازیکنه بشینه تماشا بکنه حسابی بدش میاد از روند بازی چون این باعث شده که شما جرات نکنید حتی یک حرکت و دریبل نزدیک بکنید کسی رو چون امکان از دست دادنش فوق العاده بالا هست و توپ دنبال بهونه هست که یه دفعه از پای بازیکن شما جدا بشه. و یا اینکه بازیکن به راحتی همراه با توپ به بیرون میره و یا توپی رو که می تونه کنترل کنه دنبالش آروم اروم می دوه و مشایعت میکنه که توپ با پای خودش به بیرون بره بازی رو کلا خراب کرده و جلوه زشتی بهش بخشیده درسته این کار سخت کرده ولی همونطور که گفتم واسه بیننده ضایع هست این مسئله
خوب نتیجه این Review رو من عرض می کنم
گرافیک : 9.4/10
صداگذاری : 08/10
گیم پلی : 8.5/10
ــــــــــــــــــــــــ
نمره کل : 8.6
در کل مسلما نمراتی که به نسخه فول خواهم داد بهتر خواهد بود.
موفق باشید:40:
Masoud King
14-10-2009, 07:19
لحن حرف زدنتون رو اصلاح کنید چون اینطور حرف زدن نه در شان کاربرای انجمن بازی هست و نه مطابق قوانین!
آخه من نمی دونم که PES بهتر باشه یا FIFA چی به من میدن یا چی به شما میدن؟
گفتیم فضا رو برای بحث این دو بازی کاملا باز بزاریم چون فکر می کردیم که فکر بقیه هم بازه ولی مثه اینکه خلاف این موضوع هستش!
چرا اینقدر فکرتون تنگه!! واقعا جای تاسف داره!
آخه تا وقتی فکر تون محدود باشه بحث رو همیشه با کل کل اشتباه میگیرین! به نظر شما پست های قبلی من باعث کل کل میشه یا این پست شما؟
اینکه کسی بخواد نظرش رو بگه فکر نکنم به کس دیگه ای ربطی داشته باشه!
همه بازی رو انجام میدن و نظرشون رو میگن, ما هم بازی میکنیم و مثه بقیه نظرمون رو میگیم!
میگن چرا تو تاپیکافعالیت نمی کنین ولی نمی دونن چه افرادی با چه طرز فکر تو تاپیک ها هستن!
در ضمن مگه این تاپیک مال عده ی خاصی هستش؟
انشا الله وقتی نسخه کامل PES 2010 به دستم برسه نقد این رو هم مثه فیفا مینویسم!
چرا اسپم ميدي يه بار گفتي ديگه منتظر هستي
همه منتظر هستند
اي بابا
لطفا تاپيك رو اينقدر بارعلميشو پايين نياريد
تو امضات بنويس منتظر پي اي اس 2010 هستي
این رو برای همه میگم مخصوصا اونایی که تذکر میدن!
خواهشا از دادن تذکر به کاربرای دیگه جدا خودداری کنید!
چون بعضی وقتا طرف بر می گرده و میگه که به شما ربطی نداره وحسابی دعوا میشه! تو این مدت فعالیتم ت این انجمن از این موارد کم نبوده!
خلاصه سعی کنید این موارد رو فقط گزارش بدین تا مدیرا با کاربر بر خورد کنند!
ممنون!
اگر کسی حرفی یا چیزی در مورد حرف های بالا دارلطفا با پیغام خصوصی یا درج در پروفایل عنوان کنه!
:40:
من فیفای نکست رو تا حالا ندیدم ولی می خوام در مورد این نمره های سایتا حرف بزنم .
من هیچ آشنایی با این سایتا ندارم و از مناسباتشون هم بی خبرم ولی برام عجیب بود سایت IGN به fifa09 pc که همه متفق القول به ضعیف بودنش، اذعان دارند ، نمره ی 7.2 داده !! این در حالیه که این سایت به pes2009 در کنسولهای X360 و ps3 همان نمره ی 7.2 داده !!!
نمی دونم چرا !!البته یه مقدار توجیحم داره به هر حال گیم پلی و گرافیک قسمتی از نمره است که فکر کنم واسه ماها از همه چی مهمتره ولی حتما این سایتا تعداد بالای تیم ها و استادیوم های فیفا و ... رو هم بهش بها می دن!
باور کنید من تعصب خاصی رو این دو تا ندارم تو این برهه ی زمانی فعلا با pes شدیدا حال می کنم ولی اگه مثلا فردا روز فیفای نکست بهم برسه و اگــــــــــر(تاکید می کنم اگر) خوشم بیاد ،میگم گور بابای pes !! برام قابل هضم نیست که چرا دوستان روی نام شرکتا تعصب دارند که انگار مال باباشونه !! باز یکی مثل من رو تیم فوتبالی ، خواننده ای تعصب داره ، می تونم درک کنم ولی اینجوری ...
فعلا زنده باد pes
من متوجه یک نکته توی امتیاز دهی این سایتها و مجلات شدم که شاید اتفاقی باشه در هر صورت این نکته رو میگم .
اگه نمراتی که سایتها در طی سالهای مختلف به این دو بازی دادن رو به هم وصل کنید میبینید شکل منحنی پیدا میکنه و این به نظر من کمی منطقی نیست . زمانیکه pes 5 به زعم این مجلات و سایتها بهترین بازی فوتبال بود به فیفا امتیاز بسیار کمی اختصاص داده بودن که اینقدر اختلاف به نظر منطقی نمیرسید و زمانیکه pes 2008 و فیفا 08 منتشر شد با وجود اینکه pes 2008 یکی از بدترین ( و شاید بدترین ) نسخه از سریهای این بازی بود و در طرف مقابل اون نسخه فیفا کیفیت بسیار خوبی داشت باز هم نمراتی که این سایتها به دو نسخه دادن زیاد منطقی نبود من فکر میکنم این سایتها و مجلات دچار این توهم شده بودند که pes استارت خودشو برای سروری در دنیای بازیهای فوتبال زده و همیشه بهتر از فیفا خواهد بود و جرات اینو نداشتن که نمره ضعیفی به نسخه 2008 pes بدند در صورتیکه اینطوری نبود .
در ادامه بعد از انتشار نسخه های 2009 pes و 09 فیفا منحنی نمرات pes به نقطه عطف خودش برخورد کرد و نمره برابری با نسخه 2008 PES دریافت کرد ( علا رغم اینکه نسبت به نسخه 2008 پیشرفت زیادی کرده بود ) که این مساله چندان منطقی به نظر نمیرسه .
من نمودار نمرات که احتمالا توی سالهای بعد شکل سینوسی به خودش میگیره رو توی اکسل رسم کردن که گویای همه چیزیه :
pedramakaay
14-10-2009, 11:42
منبع؟
تو ویکی پدیا که چیز دیگه ای نوشته:13:
Reza_994
14-10-2009, 12:01
بچه ها من رفتم یه نسخه ps2 از fifa 2010 و pes2010 دیروز خریدم ماله لوح زرینه!
دمو ؟
طرف گفت قرار یه ماه دیگه بیاد اما گفت همین امروز برامون آوردن
تو ویکی پدیا که چیز دیگه ای نوشته
رفیق بچه های اینجا دارن دمو رو بازی میکنند و الان آلمان لیسانس شده.بایرن مونیخ هم هست.
بقیه رو نمیدونم.
بچه ها من رفتم یه نسخه ps2 از fifa 2010 و pes2010 دیروز خریدم ماله لوح زرینه!
دمو ؟
طرف گفت قرار یه ماه دیگه بیاد اما گفت همین امروز برامون آوردن
فیفا که اومده.
ولی پیس اگه دموش باشه که به جوز بازی دوستانه چیز دیگه ای نداره و معلومه.
البته مال ps2 که تغییری از نظر گرافیک نداره نسبت به قبلی ها شاید همون قبلی ها باشه که فقط نقل و انتقالات انجام شده.
بالاخره نسخه PC تاخیر خورده یا نه؟
2 SHAHROOZ
14-10-2009, 12:20
واقعا که خیلی حال میده .
ما یک هته دیگه داریم مستر لیگ بازی میکنیم.
واقعا که خیلی حال میده .
ما یک هته دیگه داریم مستر لیگ بازی میکنیم.
من که تا پچهای درست شدن لباس ها و اسم ها نیاد نه مسترلیگ بازی میکنم ونه bal .میشینم با کاپ و ادیت و ترانینگ ور میرم تا پچهاش بیاد بعد بازی کنم.
M A X I M U M
14-10-2009, 12:40
منبع؟
تو ویکی پدیا که چیز دیگه ای نوشته:13:
ويكي پديا رو رفتم ديدم
امارش اشتباهه و بروز نشده
شما مطمئن باش كه آلمان هم هست اين بار
ويكي پديا رو رفتم ديدم
امارش اشتباهه و بروز نشده
شما مطمئن باش كه آلمان هم هست اين بار
تو ویکیپدیای انگلیسی که آلمان به عنوان تیم لایسنس شده وجود داره!
mamadosein
14-10-2009, 13:15
اینم اسکربرد لیگ انگلیس که من عاشقشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] i l e f r o n t . c o m
منبع
آقا من میخوام اینو با جی جی اس ایمپورت کنم بعضی فایل های بین رو میگه حجمش زیاده
چیکار کنم ؟
Mehdi.ss
14-10-2009, 13:46
چیکار کنم ؟
منم به همین مشکل برخوردم نمیدونم باید چیکار کنم
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک
Spaniuly
14-10-2009, 14:06
واقعا برام ثابت شد که توی PES خیلی مهم هست که با تیم محبوبت بازی کنی من آلمان و فرانسه رو برداشتم واقعا نمیشه بازی کرد . در حالیکه بازی اخیرم Spain Vs France بود که موفق شدم 6 بر صفر فرانسه رو توی زمان 20 دقیقه شکست بدم (Top Player)
به هر حال توصیه می کنم برای اینکه لذت بیشتری ببرید با تیم هایی بازی کنید که دوسش ندارید و طرفدارش نیستید می بینید که سخت می تونید بازی کنید.
pedramakaay
14-10-2009, 14:19
واقعا برام ثابت شد که توی PES خیلی مهم هست که با تیم محبوبت بازی کنی من آلمان و فرانسه رو برداشتم واقعا نمیشه بازی کرد . در حالیکه بازی اخیرم Spain Vs France بود که موفق شدم 6 بر صفر فرانسه رو توی زمان 20 دقیقه شکست بدم (Top Player)
به هر حال توصیه می کنم برای اینکه لذت بیشتری ببرید با تیم هایی بازی کنید که دوسش ندارید و طرفدارش نیستید می بینید که سخت می تونید بازی کنید.
اون که بدیهی هست....پس فکر می کنید برای چی دغدغه ی اصلی من و خیلی از هواداران دیگه حضور بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان در Pes2010 هست؟ برای چی با هزار بدبختی در pes2009 با هزار تا پچ و ترفند دیگه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان رو درست کردیم....برا همینه دیگه....
بیش از 14 سال هست که فوتبال بازی می کنم و تا به حال نشده به جز تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ با یک تیم دیگه حتی 1 مسابقه رو هم بازی کنم(البته 2-3 بار هم ایران رو برداشتم)...حتی تو اون فوتبال 2 بعدی سگا(فکر کنم فیفا 95 بود یا 96) که فقط 3 چهار تا تیم ملی داشت و بس من همیشه آلمان بودم....یادش بخیر که با ماتئوس چه ها نمی کردم....:8:
vahidreza2007
14-10-2009, 14:21
چیکار کنم ؟
منم به همین مشکل برخوردم نمیدونم باید چیکار کنم
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک
دقيقا همين مشكل رو من هم دارم لطفا دوستان يه اموزش خوب و جامع راجبه وارد كردن اين اسكوبرد ها بذارن چون بعضي فايل ها رو ميگه بزرگه و اگه اونا نباشن فايل ها اعمال نميشن درست و حسابي الان من چند تا فايل ديگه هم دارم كه همينمشكل رو با هاشون دارم ممنون ميشم كمككنيد و راهنمايي كنيد
من موندم شما چه جوری بازی می کنید! برای من که خیلی سخته تو top player حتی مساوی بگیرم. خیلی دوست دارم بدونم شما دقیقا از چه ترفندها و ابزارها و روش هایی برای انجام بهتر این بازی استفاده می کنید.
دیگران هم نظر بدند، ممنون می شم.
2 SHAHROOZ
14-10-2009, 14:37
دقيقا همين مشكل رو من هم دارم لطفا دوستان يه اموزش خوب و جامع راجبه وارد كردن اين اسكوبرد ها بذارن چون بعضي فايل ها رو ميگه بزرگه و اگه اونا نباشن فايل ها اعمال نميشن درست و حسابي الان من چند تا فايل ديگه هم دارم كه همينمشكل رو با هاشون دارم ممنون ميشم كمككنيد و راهنمايي كنيد
حل این مشکل یک راه حل ساده داره اونم اینه:
اول که نرم افزار رو باز کردید و وارد اون قسمت اسکوربورد شدید وخواستین ایمپورت رو انجام بدی اول باید اون علامت سیاهی که هست رو روی defrred mode بزارید
و یعد از ایمپورت فایل تیک رو برگردونید به حالت اول و YES رو بزنید.
fouladiali
14-10-2009, 14:56
سلام
حرفتون را کاملا قبول دارم؛ بازی کردن با تیمی که آدم دوست داره خیلی راحت تره. البته فکر می کنم به این دلیل باشه که با بازیکن ها و سبک اون تیم, بیشتر آشنا هستیم.
مثلا خود من اکثر اوقات با یوونتوس بازی می کنم(البته حیف که تو دمو نبود)
تیم ملی فرانسه
من مقدمه ای از سبک و سیستم کلی تیم ملی فرانسه میگم بعد میریم سراغ انطباق اونها در این بازی .
سکان هدایت و رهبری تیم ملی فوتبال فرانسه در سال 2004 به ریموند دومنک ( دومنش ) واگذار شد و از همون سال بود که سبک کلی این تیم بر اساس استحکام دفاعی بنا نهاده شد و سر مربی این تیم استفاده از سیستم کاتناچوی ایتالیاییها رو در این تیم تزریق کرد البته با جزئیات متفاوتی که در ادامه خواهیم گفت . یکی از علتهای اصلی اتخاذ چنین شیوه ای تخصص و تجربه ایه که دومنک در دوران بازیگری خودش در دفاع بدست آورده و همچنین نوع روحیات خاصیه که این مربی داره .
این تیم در اکثر بازیها از سیستم 2-4-4 ( سیستم محبوب دومنک ) و یا سیستم 1-3-2-4 استفاده میکنه اما در هر حال سبک کلی بازی این تیم از یک سری قواعد مشخص تبعیت میکنه که از شاخصه های بارز اون میشه به این موارد اشاره کرد :
- بستن گوشه های زمین
- اجازه دادن به حریف برای پیشروی به زمین خودشان
- خسته کردن حریف و بعد آغاز ضد حمله
مثل بقیه تیمهایی که از کاتناچو در بازیشون استفاده میکنند تیم فرانسه نیزدر زمانی که صاحب توپ هستند و سعی در پیشروی دارند , خطر کمتری نسبت به زمانی دارند که توپو از حریف گرفته و تدارک یک ضد حمله رو میدند .
در سیستم 2-4-4 پاتریک ویرا و کلود ماکلله ( که البته الان به تیم دعوت نمیشه ) با توجه به ویژگیها و تواناییهایی که دارند بهترین گزینه برای دو هافبک دفاعی محسوب میشند و در جلوی اونها فرانک ریبری و فلورن مالودا میتونن نقش دو بال ( البته نه بصورت کلاسیک ) رو ایفا کنند و این دقیقا همون چیزیه که سرمربی فرانسه به خوبی ازش استفاده میکنه و همونطوریکه میدونین این دو بازیکن در تیمهای باشگاهیشون هم معمولا در این منطقه از زمین بازی میکنند .در این بین مالودا استاد تغییر فاز از دفاع به حمله است و ریبری هم اصلا زاده شده تا مدافعین حریفو سر در گم کنه .
ودر جلوی اینها آنری , آنلکا و یا کریم بنزما قرار میگیرند . البته در سیستم 1-3-2-4 یکی از این مهاجمین قربانی میشند در این وضعیت ریبری و سیدنی گوو ( در صورتیکه در بازی باشه ) به ترتیب بعنوان مهاجم سایه و سپر تهاجمی راست مرتبا جاشونو توی زمین عوض میکنند .
آرایش تیم در وضعیت 1-3-2-4 که بهتره بجای گوو از ریبری و بجای آنری از مالودا استفاده کرد :
اما این سیستم معمولا برای شکستن خط دفاعی تیمهایی که در این منطقه از زمین دارای استحکام و قدرت زیادی هستند دچار مشکل میشه .
اما پیشنهاداتی برای تیمهایی که در مقابل این سیستم و این تیم قرار میگیرند :
- با افزایش تعداد بازیکنان در خط میانی و دفاعی فضا رو باید از اونها گرفت .
- بالهای کناری اونها رو باید بست .
- با پرس سنگین فضا و نه توپ – در زمین خودی و نه در زمین حریف – عملا سیستم ضد تاکتیک رو در زمین پیاده کنند .
من این مساله رو خاطر نشان کنم از اونجایی که خیلیها ممکنه این فکر به ذهنشون خطور کنه که این بازی این قدر سخت نیست که لازم باشه سیستم تیمو بهینه کرد اما در جواب من به چند مساله اشاره میکنم :
اول اینکه ممکنه یک گیمر بتونه با یک تیم قوی و یا همطراز بدون استفاده از تاکتیک مناسب , این تیم( و یا هر تیم دیگه ای ) رو شکست بده اما اگر بخوایم با تیمهایی ضعیف تر در مقابل این تیم بازی کنیم شاید به این راحتی نشه این تیمو شکست داد و لاجرم باید سیستم و تاکتیکهای تیم بهینه بشه .
دوم , بازم جمله قبلو تکرار میکنم شاید بشه در مقابل کامپیوتر بدون استفاده از سیستم و تاکتیهای خاصی اونو شکست داد اما اگه زمانی خواستید در مقابل یکی از دوستانتون که مهارتی در حد شما و یا حتی بهتر از شما داشت بازی کنید مطمئنا این روشها خیلی مفید خواهد بود .
و سوم اینکه بعضی از گیمرها اصولا دوست دارند دقیقا به سبک تیم مورد علاقشون بازی کنند که این نکات مسلما براشون خیلی جالب خواهد بود .
قبل از هر چیز باز من این مساله رو یاد آور بشم که در دنیای واقعی فوتبال ما شاهد مسائل فنی و استراتژیهای بسیار زیاد , متنوع و پیچیده ای در بازیهای مختلف تیمها هستیم که ذکر اونها در اینجا نه اقتضاء میکنه و نه اینکه من اونقدر قدرت تحلیلم بالاست که بتونم آنالیز دقیقی از شیوه های مختلف یک تیم در هر بازی داشته باشم اما اساس و چارچوب کلی شیوه و سبک بازی تیمها به همین شکلیه که من در مورد تیم بارسلون و این تیم ارائه دادم .
اگر نکته خاصی در آینده به ذهنم رسید مطمئنا با ویرایش این پست و یا پستهای دیگه ای که در مورد تیمها میزنم اون نکاتو اضافه خواهم کرد .
و اما انطباق این اصول کلی در این بازی با توجه به توضیحاتی که در مورد این تیم داده شد .
هر گیمری میتونه این اصول رو در شاخص های مختلف بازی پیاده کنه اما من نظر خودمو اینجا ارائه میدم :
سیستم و ترکیب تیم
همونطوریکه در بالا اشاره کردیم تیم فرانسه معمولا از یکی از دو سیستم 1-3-2-4 و یا 2-4-4 استفاده میکنه که اتخاذ هر کدوم از این سیستمها بستگی به تیم مقابل و همینطور مساله مصدومیت , محرومیت و میزان آمادگی بازیکنان تیم داره .
اما مورد تر کیب تیم : 10 نفر داخل زمین معمولا به این شکل ارنج میشند گالاس و مکسز در قلب دفاع – پاتریس اورا (آبدیال ) و ساینا بترتیب بک های چپ و راست – دیارا و تولالان (ویرا ) بعنوان هافبکهای دفاعی یک خط جلوتر ریبری و مالودا بعنوان دوبال کناری به ترتیب در راست و چپ – گورکف ( و یا سمیر نصری که از نظر دومنک دور افتاده ) بعنوان هافبک نفوذی و نهایتا در نوک خط حمله معمولا آنری و یا بنزما( که به این بازیکن هم دومنک کمتر توجه میکنه ) قرار میگیرند . اما در سیستم 2-4-4 هافبک نفوذی یک خط جلوتر میاد که میشه از بین آنری بنزما گورکف و یا نصری دو بازیکن رو انتخاب کرد .
سبک تیم
با توجه به نوع بازی این تیم که بیشتر تفکرات دفاعی درش تزریق شده و اینکه عموما نوع بازی بازیکنان این تیم بیشتر برای این سبک از بازی مناسبه شاخص های مختلف این بازی برای این تیم بهتره به شکل زیر طراحی و تنظیم بشند :
من توضیحات اینا رو قبلا دادم پس کمتر درمورد جزئیات اونها صحبت میکنم .
تاکتیکهای هجومی:
شاخصPlayer Support: با توجه به نوع بازی این تیم بهتره در محدوده 0 تا 33 قرار بگیره .
Support Range: به نظر من بهتره این شاخص در محدوده 33 تا 66 قرار بگیره میزان دقیقشو خود گیمر باید تعیین کنه .
Position Switch : با توجه به جابجائیهایی که معمولا در بین هافبکهای این تیم صورت میگیره بهتره محدوده 33 تا 66 و یا حتی 66 تا 100 انتخاب بشه .
Attacking Style : با توجه به پراکندگی بازیکنان در عرض زمین چه در زمان حمله (ضد حملات توسط بالهای کناری بخصوص مالودا ) و چه در زمان دفاع ( برای بستن گوشه های زمین ) بهترین گزینه میتونه محدوده 0 تا 33 باشه .
تاکتیکهای تدافعی :
Pressing : با توجه به اینکه در بالا گفتیم این تیم دفاع رو در زمین خودی انجام میده بهترین حالت برای این شاخص محدوده 0 تا 33 هستش که به نظر من حد پایین این محدود ( بین 0 تا 20 ) بهترین حالت ممکنه .
Defensive Line : با توجه به استقرار خط دفاع این تیم در عمق بهترین گزینه میتونه محدوده 0 تا 33 باشه .
Compactness : همونطوریه قبلا گفتیم این شاخص مربوط میشه به تنظیم فاصله بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ حریف . از اونجایی که ما میدونیم یکی از قواعد اصلی شیوه بازی تیم فوتبال فرانسه اینه که به حریف اجازه ورود به زمینشو میده و روی بازیکن صاحب توپ عمل پرسینگو انجام نمیده بلکه عمل پرسینگو در فضای انجام میده , بهترین گزینه محدوده 0 تا 33 است ( همونطوریکه قبلا گفتیم در این محدوده بازیکنان از بازیکن صاحب توپ کمی فاصله میگیرند ).
Defensive Strategy : آخرین شاخص مربوط میشه به نوع دفاع خطی و یا پوششی که با سویپر صورت میگیره . با توجه به نوع دفاع خطی این تیم باید گزینه صفر انتخاب بشه .
کارتها
در این تیم بازیکنانی به نامهای گورکف ریبری و آنلکا داری کارت Talisman هستند . به نظر من فعال کردن این کارت برای ریبری میتونه اقدام بجا و مناسبی باشه به این دلیل که معمولا حملات تیم فرانسه و بطور کل حرکات رو به جلو و یا رو به عقب این تیم بر اساس نوع حرکت این بازیکن شکل میگیره .
گالاس و مکسز بازیکنان دفاعی این تیم از کارت Man Marking بهره میبرند که گیمر با توجه به تیم حریف میتونه با فعال کردن این کارت اقدام به مهار یکی از بازیکنان خطرناک حریف بکنه و در صورتیکه تیم مقابل در خط حمله و یا هافبک بازیکنی سریع و خطرناکی نداره میشه با غیر فعال کردن این کارت به این بازیکنان آزادی عمل بیشتری داد تا در کارهای دفاعی بیشتر به بازیکنان هم تیمی کمک کنند .
در صورت استفاده از بازیکنی بنام دیارا فعال کردن حالتAnchor Man برای این بازیکن در شرایطی مناسب به نظر میرسه که تیم مقابل از تاکتیک ضد حمله بخوبی استفاده میکنه .
استراتژیها
از بین استراتژیهای موجود در این بازی استفاده از این سه مورد میتونه برای این تیم مناسب باشه :
1-Total Defence: در این استراتژی تیم در زمانیکه توپو از دست میده بمنظور تمرکز بر روی وظایف دفاعی به زمین خودی برمیگرده .
2- Offside Trap: بمنظور قرار دادن مهاجم حریف در تله آفساید . البته این استراتژی در برابر تمام تیمها مناسب نیست و بیشتر در زمانی میتونه مفید باشه که تیم حریف از پاسهای عمقی برای مهاجمان خودش استفاده میکنه .
3- Opp.Side.Att:این استراتژیها هم میتونه دربرابر بعضی از حریفان برای این تیم کارایی داشته باشه .
بعدا توضیحات لازمه در مورد استراتژیها رو توی یک پست مجزا خواهم داد .
من موندم شما چه جوری بازی می کنید! برای من که خیلی سخته تو top player حتی مساوی بگیرم. خیلی دوست دارم بدونم شما دقیقا از چه ترفندها و ابزارها و روش هایی برای انجام بهتر این بازی استفاده می کنید.
دیگران هم نظر بدند، ممنون می شم.
راستش این جریان برای منم خیلی سوال بر انگیز شده . خیلی وقتا شده 2-3 تا به حریف زدم و خیلی وقتا 2-3 از همون تیم خوردم ( در حالت کلی نصفی از بازیها رو میبرم و بقیشو مساوی میکنم و یا میبازم ) .
والا منم نمیدونم چرا بعضی وقتا کامپیوتر اینقدر قوی میشه . چند تا چیز تا الام به ذهن من رسیده یا هوش مصنوعی بازی قاطی میکنه و بهترین و هوشمندانه ترین بازیشو ارائه میده یا اینکه بقول اصغر پور عزیز سیستم کسب تجربه هوش مصنوعی سبب میشه بعد ازچند تا بازی پشت سر هم دیگه نشه راحت ازش برد یا خستگی و کم انگیزگی گیمر میتونه علتش باشه و شایدم مساله روانی قضیه باعث بروز این نتایج میشه . بهر حال این سوالیه که الان دوهفته ای میشه که ذهن منو به خودش مشغول کرده .
malkemid
14-10-2009, 15:27
دوستان سیستم پوینت دهی به بازیکنان توش تجدید نظر شده؟مثلا تو 2009 پوینتهای کاسیاس از بوفون کمتر بود در صورتی که کاسیاس بهترین دروازه بان جهانه
راستش این جریان برای منم خیلی سوال بر انگیز شده . خیلی وقتا شده 2-3 تا به حریف زدم و خیلی وقتا 2-3 از همون تیم خوردم ( در حالت کلی نصفی از بازیها رو میبرم و بقیشو مساوی میکنم و یا میبازم ) .
والا منم نمیدونم چرا بعضی وقتا کامپیوتر اینقدر قوی میشه . چند تا چیز تا الام به ذهن من رسیده یا هوش مصنوعی بازی قاطی میکنه و بهترین و هوشمندانه ترین بازیشو ارائه میده یا اینکه بقول اصغر پور عزیز سیستم کسب تجربه هوش مصنوعی سبب میشه بعد ازچند تا بازی پشت سر هم دیگه نشه راحت ازش برد یا خستگی و کم انگیزگی گیمر میتونه علتش باشه و شایدم مساله روانی قضیه باعث بروز این نتایج میشه . بهر حال این سوالیه که الان دوهفته ای میشه که ذهن منو به خودش مشغول کرده .
بله واسه من هم این مشکل وجود داشته ....البته شاید نشه گفت مشکل ولی ..مواقعی که کامپیوتر بخواد
گل بزنه ..میزنه هر چه قدر هم که ..جلوشو بگیری فایده ای نداره.
mamadosein
14-10-2009, 16:10
حل این مشکل یک راه حل ساده داره اونم اینه:
اول که نرم افزار رو باز کردید و وارد اون قسمت اسکوربورد شدید وخواستین ایمپورت رو انجام بدی اول باید اون علامت سیاهی که هست رو روی defrred mode بزارید
و یعد از ایمپورت فایل تیک رو برگردونید به حالت اول و YES رو بزنید.
راستش من با این راه مشکلم حل نشد
ولی این کار رو کردم حل شد
mamadosein
14-10-2009, 17:07
دوستان کسی میتونه فایل dt_06 دمو رو برای من آپ کنه ؟
ترجیحا تغییراتی روش داده نشده باشه
ممنون
( شرمنده نمیشد این پست رو پاک کنم ، خودم پیدا کردم و مشکلم حل شد )
fouladiali
14-10-2009, 17:15
تو قست system settings بازی اگه دقت کرده باشین آخرین گزینه دانلوده که غیرفعال هستش.
کسی میدونه برای چیه؟
smallfrank
14-10-2009, 17:27
دوستان سیستم پوینت دهی به بازیکنان توش تجدید نظر شده؟مثلا تو 2009 پوینتهای کاسیاس از بوفون کمتر بود در صورتی که کاسیاس بهترین دروازه بان جهانه
نه هنوز هم همونطوره:
Buffon:95
Casillas:84
امروز بعد از ظهر یکی از بچه های سایت WENB از طریق پیام خصوصی اطلاعاتی در مورد وارد کردن پچها به کنسول ایکس باکس 360 بهم داد . من خودم کنسول ندارم اما احتمالا بدرد دوستانی که ایکس بکس دارن میخوره .
ایشون گفت از طریق دستگاه زیر باید کنسول بازیو به کامپیوتر متصل کنید و .....
حالا من نمیدونم اصلا چنین چیزی توی ایران هست یا نه ؟ اگه هست بگید که من آموزش این کار رو بطور کامل توضیح بدم .
2 SHAHROOZ
14-10-2009, 17:46
اگه میشه آموزش کاملش رو بزار.
Mehdi.ss
14-10-2009, 18:39
اینم ورژن جدید برنامه demo-tweak-2010-v30
با این میتونید دوربینهای دیگرو هم تو بازی داشته باشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
یا
منبع
Mehdi.ss
14-10-2009, 18:45
چمن یوونتوس
چمن یوفا
منبع
Konami_Pc
14-10-2009, 19:12
چمن های که خود کنامی میسازه خیلی طبیعی هستش ولی چمن های که این ادیتورها میسازن یک جوری مثل چمن های فیفا فقط رنگ سبز انگار روش ریختن
fouladiali
14-10-2009, 20:09
یه خبر خوش......
سایت pesfan قراره از ساعت 10 امشب (البته به وقت GMT) اخبار جدیدی از بازی را منتشر کنه.
اینم متن اصلی:
Afternoon guys, just posting to let you know that from 10pm tonight we'll have some good old fashioned PES 2010 content for your benefit, so make sure you turn up then to enjoy the latest PES news before anyone else.
We'll be putting up some surprise content at 10pm, 11pm and 12am on the hours. What these will take the form of no one can say, you'll just have to check back and find out at those times tonight.
It doesn't stop there though, as we'll have plenty of stuff right throughout the next few days to keep you going until PES 2010's launch on the 23rd October.
I know this has been a bit thin on the ground in actual details, but we wanted to keep it all under wraps. It's true what they say about good things coming to those who wait, you know.
منبع:
mamadosein
14-10-2009, 20:13
آقا من هر کاری کردم این اسکوربرد درست نمیشه
همش توی بازی که میرم جای اسکوربرد یه صفحه و تیکه سفید میاد
چه کنم ؟
joey jordison
14-10-2009, 20:22
منم موافقم چمنهای خود کونامی خیلی بهتر هست!
راستی دوستان من یک ویدیو دیدم مال کد جدید مربوط میشد به بازی منچستر با رئال اول اینکه به نظرم اومد زمان پاسخگویی حل شده بود!
دوم اینکه نظرم را جلب کرد واکنش دروازه بان بود که واقعا سختر شده بود گل زدن بهش فقط یک چیز من را نگران کرد که احساس کردم سرعت توپ زیاد هست به نظرم من تو دمو سرعت توپ عالی و بی نقص بود ولی باید دید تو نسخه نهایی چیکار میخوان بکنن!
به نظرم میانگین امیتاز بازی 9 یا کمی خوشبینانه تر نگاه کنیم بالای 9 هم خواهد بود!
بعد بابا چقدر پچ و این حرفها میگذارید واسه دانلود دهن من سرویس شد اونقدر چمن و توپ و کفش و .......واسه دانلود گذاشتید قرار بود یک تاپیک جداگانه زده بشه واسه این قضیه چی شد پس
البته دستت دوستان درد نکنن بابت زحماتشون واسه گذاشتن این پچها ولی اینقدر زیاد میشه که اعصاب ادم خورد میشه
Spaniuly
14-10-2009, 20:27
من که وقتی یکی از تیم های بارسا یا لیورپول و یا اسپانیا رو برمیدارم می تونم خوب بازی کنم و حریف رو گلباران کنم من خیلی راحت می تونم توی تاپ پلیر بازی کنم اتفاقا وقتی توی Legendary فیفا 10 رو بازی می کردم عصر 4-1 بردم هر 4 گلم رو در حالی به ثمر رسوندم که دروازبان رو در مقابل نداشتم چون وقتی گزینه Keeper Dificaulty رو می ذارم روی Legandary اصلا و ابدا گل نمی خوره هیچ شوتی ازش رد نمیشه در وقاع فقط زمانی گل می خوره که به نوعی جا بمونه اگه بین توپ و دروازه باشه اصلا گل نمی خوره این رو واسه این گذاشتن که به چالش بکشن گیمر رو کاش از این جور حق انتخاب ها PES هم می ذاشت.
یک چیز جالب پسر خاله من یک PES خور قدیمی هست ولی اصلا با این دمو حال نکرده برعکس وقتی امروز ازم خواست که فیفا 10 رو بازی کنیم حسابی تمجید کرد از گیم پلی بازی. به هر حال من منتظر یک Review و نمره برای هر دو بازی هستم چون به عقیده خودم نمره گیم پلی فیفا بالا تر از PES خواهد شد به هر حال باید ببینیم چی میشه.
منم موافقم چمنهای خود کونامی خیلی بهتر هست!
راستی دوستان من یک ویدیو دیدم مال کد جدید مربوط میشد به بازی منچستر با رئال اول اینکه به نظرم اومد زمان پاسخگویی حل شده بود!
دوم اینکه نظرم را جلب کرد واکنش دروازه بان بود که واقعا سختر شده بود گل زدن بهش فقط یک چیز من را نگران کرد که احساس کردم سرعت توپ زیاد هست به نظرم من تو دمو سرعت توپ عالی و بی نقص بود ولی باید دید تو نسخه نهایی چیکار میخوان بکنن!
به نظرم میانگین امیتاز بازی 9 یا کمی خوشبینانه تر نگاه کنیم بالای 9 هم خواهد بود!
بعد بابا چقدر پچ و این حرفها میگذارید واسه دانلود دهن من سرویس شد اونقدر چمن و توپ و کفش و .......واسه دانلود گذاشتید قرار بود یک تاپیک جداگانه زده بشه واسه این قضیه چی شد پس
البته دستت دوستان درد نکنن بابت زحماتشون واسه گذاشتن این پچها ولی اینقدر زیاد میشه که اعصاب ادم خورد میشه
سرعت بازی کلا توی ویدئها زیاد احساس میشه چون از روی ال سی دی فیلمبرداری میکنن .
همین چند ساعت پیش آدام نسخه نهاییو گرفت میگفت گیم پلی با ریویو کد زیاد فرقی نداره اما گرافیکها بازم بهتر شدن .
در مورد نمره منم فکر میکنم میانگین نمرات سایتها چیزی حدود 8.5 تا 9 باشه . مهران امروز ریویوی یورو گیمرو خوندی ؟ در مجموع نگرش بسیار امیدوار کننده ای داشتن اما یک جا گفته بودن بازم امسال این بازی در سایه فیفا قرار میگیره .
باید منتظر ریویوهایی که فردا منتشر میشه باشیم .
من که وقتی یکی از تیم های بارسا یا لیورپول و یا اسپانیا رو برمیدارم می تونم خوب بازی کنم و حریف رو گلباران کنم من خیلی راحت می تونم توی تاپ پلیر بازی کنم اتفاقا وقتی توی Legendary فیفا 10 رو بازی می کردم عصر 4-1 بردم هر 4 گلم رو در حالی به ثمر رسوندم که دروازبان رو در مقابل نداشتم چون وقتی گزینه Keeper Dificaulty رو می ذارم روی Legandary اصلا و ابدا گل نمی خوره هیچ شوتی ازش رد نمیشه در وقاع فقط زمانی گل می خوره که به نوعی جا بمونه اگه بین توپ و دروازه باشه اصلا گل نمی خوره این رو واسه این گذاشتن که به چالش بکشن گیمر رو کاش از این جور حق انتخاب ها PES هم می ذاشت.
یک چیز جالب پسر خاله من یک PES خور قدیمی هست ولی اصلا با این دمو حال نکرده برعکس وقتی امروز ازم خواست که فیفا 10 رو بازی کنیم حسابی تمجید کرد از گیم پلی بازی. به هر حال من منتظر یک Review و نمره برای هر دو بازی هستم چون به عقیده خودم نمره گیم پلی فیفا بالا تر از PES خواهد شد به هر حال باید ببینیم چی میشه.
البته آرمین میدونی چیه یک مقداری گیم پلی سلیقه ایه یکی دوست داره سرعت بازی زیاد باشه یکی دیگه دوست داره سیستم پاسکاری خیلی آزاد باشه مثل فیفا 09 یکی دیگه دوست داره ON RAIL باشه , یکی عکس العمل و واکنش سریعو دوست داره ( هر چند که واقعی نباشه ) یکی دیگه ........ خلاصه بازار شامی داریم ما . حتما خودت توی تالارهای تخصصی این دو تا بازی دیدی چه خبره دیگه لازم نیست من توضیحی بدم به هر حال نمیشه برای همه یک نسخه پیچید .
خیلی از گیمرها از مساله RESPONSE TIME خیلی نگران و نارحت هستن ( فکر میکنم خودت هم یکی از همین افراد باشی ) خوشبختانه گفته شده این مساله توی نسخه نهایی خیلی بهتر شده باید ببینیم چی میشه .
mellllanic
14-10-2009, 21:00
به نظر من حتی اگه نمره fifa بیشتر از pes بشه بازم تعداد گیمرهای فیفا به پای ما نمیرسن البته به طرفدارای فیفا احترام قائلم .
Mehdi.ss
14-10-2009, 21:09
آقا من هر کاری کردم این اسکوربرد درست نمیشه
همش توی بازی که میرم جای اسکوربرد یه صفحه و تیکه سفید میاد
چه کنم ؟
تو صفحه قبل دوستان توضیح دادن
طبق این عمل کن
این تیک رو روشن می کنی تا اجازه بده فایلو جایگزین کنی
بعد از جایگزین کردن فایل (اسکربرد ) این گزینه رو میزنی
بعد سیوش می کنی تو محل نصب بازی (یعنی جایگزین فایل قبلی می کنی)
joey jordison
14-10-2009, 21:28
چون به عقیده خودم نمره گیم پلی فیفا بالا تر از PES خواهد شد
احیانا منظورتون آرمین جان نسخه pc فیفا نبوده که؟
مهران امروز ریویوی یورو گیمرو خوندی
نه متاسفانه نخوندم لینکش را میدی حسین جان؟
همین چند ساعت پیش آدام نسخه نهاییو گرفت میگفت گیم پلی با ریویو کد زیاد فرقی نداره اما گرافیکها بازم بهتر شدن .
منظورتون از ریویوکد چیه؟ کد چند درصد؟
vahidreza2007
14-10-2009, 21:36
بچه ها اين اسكوربورد ليگ انگليس رو پيشنهاد مي كنم نصب كنيد چون لذت واحساسي كه بازي با اون به ادم دست مي ده وصف ناپذيره من كه الان كه با كمك بچه ها نصبش كردم واقعا لذتي كه از بازي ميبرم نصبت به قبل دو برابر شده و ادم حس مي كنه بازي واقعي رو بازي و نگاه ميكنه wow wow wow ...
Spaniuly
14-10-2009, 21:43
به نظر من حتی اگه نمره fifa بیشتر از pes بشه بازم تعداد گیمرهای فیفا به پای ما نمیرسن البته به طرفدارای فیفا احترام قائلم .
نه دوست من در کل تعداد مصرف کنندگان فیفا در جهان بیشتر از PES هست البته این هیچ چیز رو ثابت نمی کنه قصدم این بود که از اشتباه دربیای فقط همین. البته این مبرهن هست که توی ایران طرفداران PES بیشترن گواه روشنش همین جامعه کوچیک P30World خودمون هست
احیانا منظورتون آرمین جان نسخه pc فیفا نبوده که؟
منظورم هم PC و هم کنسول ها بود همونطور که می دونی نمره PC فیفا 09 از نمره PC بازی PES 2009 چند دهم درصد هم بیشتر بود! یعنی نسخه کارنت فیفا 09 به لحاظ نمره PES 2009 رو شکست داده بود. در هر صورت همونطور که گفتم فعلا زوده که حتی بخواهیم حدس بزنیم ولی این اواخر نمی دونم چرا این مسئله اینقدر برام اهمیت پیدا کرده. دل تو دلم نیست که بازی زودتر بیاد ببینم چه نمره ای می گیره و این نمرات رو با نمرات فیفا 10 مقایسه کنیم.
لینکش اینه :
به نظر میرسه فردا IGN و GAMESPOT هم میخوان ریویو ارائه بدن .
همونطور که می دونی نمره PC فیفا 09 از نمره PC بازی PES 2009 چند دهم درصد هم بیشتر بود!
با توجه به دو لینک زیر که میانگین کل سایتهای منتقد رو گذاشته ، نمره ها به شرح زیر است :
FIFA09 PC : 77
PES 2009 PC : 79
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 09
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 2009
konami-pes
14-10-2009, 21:59
به هر حال من منتظر یک Review و نمره برای هر دو بازی هستم چون به عقیده خودم نمره گیم پلی فیفا بالا تر از PES خواهد شد به هر حال باید ببینیم چی میشه.
فیفا چه گیم پلی قشنگی داره که بخواد از PES بالاتر باشه؟؟؟!!! گیم پلی مزخرف تر از فیفا هم وجود داره؟؟ من حتی فیفا نکست رو هم بازی کردم چرا دروغ بگم نسبت به فیفای PC خیلی بهتره اما بازم به پای PES از لحاظ گرافیک و گیم پلی نمی رسه. پس دوست عزیز که می دونم طرفدار فیفا هستی ( فیفا خور تشریف داری ) با تمام احترامی که واست قائلم لطف کن دیگه اینطور حرفی رو تو تایپک PES نزن !!
دوستان اگر احیانا بعضی از سایتها نمره بیشتری به فیفا میدن فقط و فقط به خاطر تبلیغات وحشتناک این شرکت مزخرف EA و بازی فیفا هستش وگرنه PES الان تو کل جهان بیشتر از این می ترکوند.
منظورم هم PC و هم کنسول ها بود همونطور که می دونی نمره PC فیفا 09 از نمره PC بازی PES 2009 چند دهم درصد هم بیشتر بود! یعنی نسخه کارنت فیفا 09 به لحاظ نمره PES 2009 رو شکست داده بود. در هر صورت همونطور که گفتم فعلا زوده که حتی بخواهیم حدس بزنیم ولی این اواخر نمی دونم چرا این مسئله اینقدر برام اهمیت پیدا کرده. دل تو دلم نیست که بازی زودتر بیاد ببینم چه نمره ای می گیره و این نمرات رو با نمرات فیفا 10 مقایسه کنیم.
همونطوریکه گفتم احتمالا میانگین نمرات چیزی در حدود 8.5 تا 9 برای نسخه 2010 PES باشه .
البته اینو هم باید در نظر بگیریم که EA حقیقتا خیلی روی مقولات تبلیغاتی کار میکنه و پولای هنگفتی توی این مساله خرج میشه نمونش همون کارناوالی که همین چند ماه پیش راه انداخته بود و اگه اشتباه نکنم تا روسیه این جریانو ادامه دادن نتیجش این میشه که توی همون هفته اولی که فیفا 10 منتشر شده با فروش رقمی بالغ بر 1.7 میلیون نسخه رکورد بیشترین فروشو در کمترین زمان شکست . خب کاملا طبیعیه که سایتهای بازی برای جذب مشتری کمی کفه رو به سمت فیفا سنگین کنن .
به نظر من انصاف نیست اینا رو توی یک وزن با هم درگیر کنیم EA مثل یک کشتی گیر 120 کیلو میمونه .
ما باید ترازوهای متفاوتی برای اینا در نظر بگیریم EA چند برابر کونامی ریخت و پاش داره اصلا شرکتهای آمریکایی و کانادایی محصولاتشونو پرخرج و پر ریختو پاش میسازن در تمام زمینه ها اما شرکتای ژاپنی دقیقا سیاستشون بر عکسه بگذریم خیلی حرف زدم .
لینکش اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر میرسه فردا IGN و GAMESPOT هم میخوان ریویو ارائه بدن .
مطمئنید، یوروگیمر نقدش کرده؟ بیشتر شبیه به پیش نمایش می مونه. هیچ امتیازی هم نداده.
در آخرش هم نوشته شده :
PES 2010: Pro Evolution Soccer is due out on 23rd October and reviewed on Eurogamer tomorrow morning.
مطمئنید، یوروگیمر نقدش کرده؟ بیشتر شبیه به پیش نمایش می مونه. هیچ امتیازی هم نداده.
در آخرش هم نوشته شده :
نقد که نکرده اصلا الان نقد نمیکنن چون اجازه افشاء اطلاعات بازیو ندارن . این یک ریویو از بازیه که میشه حدس زد این سایت توی نقد بازی نمره خوبی به این بازی میده .
اگه هر سایتی نمره ای کمتر از 9.5 به گرافیک بازی بده من یکی شک نمیکنم که کارشون جهت داره . یا تخصص لازمه رو ندارن که به نظر نمیرسه اینجوری باشه و یا اینکه پشت قضیه داستانی خوابیده .
Spaniuly
14-10-2009, 22:13
locker جان سایت متریک محک مناسبی نیست چون میانگینی که میده مال سایت های معتبر نیست همونطور که قبلا گفتم بهترین سنگ محک سایت:
هست. اگه یه سر بزنی می بینی که نمره فیفا PC از PES 2009 چند دهم درصد بیشتر هست.
PES
FIFA
اقا جان هر کی دوست دارین این بحث مقایسه ای فیفا و PES رو بزارین کنار....هر روز خدا توی این تاپیک بحث مقایسه این دو بازی رو باید ببینیم...
این خبرها از قرنطینه خارج نشد؟!امروز قرار بود اخبار منتشر بشه یا فردا؟!
سایت متریک محک مناسبی نیست چون میانگینی که میده مال سایت های معتبر نیست
چند روز پیش همکار همین انجمن گفت بهترین سایت نمره هست ، من روی حساب حرف ایشون این دو لینک رو گذاشتم
در ضمن اگه به پایین صفحه می رفتید اسامی سایتهای معتبر رو می تونستید ببینید
امروز بعد از ظهر یکی از بچه های سایت WENB از طریق پیام خصوصی اطلاعاتی در مورد وارد کردن پچها به کنسول ایکس باکس 360 بهم داد . من خودم کنسول ندارم اما احتمالا بدرد دوستانی که ایکس بکس دارن میخوره .
ایشون گفت از طریق دستگاه زیر باید کنسول بازیو به کامپیوتر متصل کنید و .....
حالا من نمیدونم اصلا چنین چیزی توی ایران هست یا نه ؟ اگه هست بگید که من آموزش این کار رو بطور کامل توضیح بدم .
حسین جان محبت کن آموزش بذار راستی برای ps3 نداری؟
Spaniuly
14-10-2009, 22:33
چند روز پیش همکار همین انجمن گفت بهترین سایت نمره هست ، من روی حساب حرف ایشون این دو لینک رو گذاشتم
آره هومان هم خیلی این سایت رو دوست داره کشته ما رو با این متریکش:31:
در هر صورت مهم نمرات بازی های 2010 هست اینش برام مهم هست...
یه نکته هم یادم رفت بگم در مورد چمن بازی صحبت شده بود... به نظر من چمن کنونی خیلی عالیه فقط چون توی دمو بازی ها فقط توی روز روشن برگزار میشه اونطوری روشن هست اگه توی نسخه فول بازی چمن بازی رو ببینید همگی کف می کنید. چون نورپردازی خیلی عالی شده فقط چون روز هست یکم زیبایی کار به چشم نمیاد.
یه موضوع دیگه من وقتی بازی می کنم وقتی تعداد نفرات توی یه منطقه (جلو دروازه زیاد میشه) دچار افت فریم میشم توی ستینگ همه چیز Good هست به غیر از RAM که البته بگم RAM من 2گیگ هست ولی چون صرف گرافیک اینا شده احتمالا اینطوریه باید فردا پس فردا برم یه رم 2 گیگ دیگه بخرم بندازم کنار این بشه 4 تا بهونه بازی بریده بشه. واسه شما ها هم این افت فریم توی این مولقع پیش میاد؟
mamadosein
14-10-2009, 22:35
تو صفحه قبل دوستان توضیح دادن
طبق این عمل کن
این تیک رو روشن می کنی تا اجازه بده فایلو جایگزین کنی
بعد از جایگزین کردن فایل (اسکربرد ) این گزینه رو میزنی
بعد سیوش می کنی تو محل نصب بازی (یعنی جایگزین فایل قبلی می کنی)
سلام
عزیزم من خودم صفحه قبل توضیح دادم
ولی همه این کار ها رو که میکنم بازم نمیشه
ممنون میشم کمک کنید
در ضمن نباید یه راست توی محل بازی سیو کنید چون به مشکل بر می خورید
باید یه جای دیگه سیو کرد به کپی کرد محل نصب
موفق باشید
UP-SNAKE
14-10-2009, 22:35
آقا نقل و انتقالات درست ميشه يا نه؟ تو اين کليپ آخری از کد نهايي که هنوز sneijder تو رئال بود
mamadosein
14-10-2009, 22:41
واسه شما ها هم این افت فریم توی این مولقع پیش میاد؟
خیر
واسه من مشکلی پیش نمیاد
بنده هم رم 2 گیگ دارم
اقا جان هر کی دوست دارین این بحث مقایسه ای فیفا و PES رو بزارین کنار....هر روز خدا توی این تاپیک بحث مقایسه این دو بازی رو باید ببینیم...
این خبرها از قرنطینه خارج نشد؟!امروز قرار بود اخبار منتشر بشه یا فردا؟!
بهزاد جان شرمنده منم کم کم ناخداگاه وارد این بحثا شدم .
فردا ساعت 12.5 به وقت ما قرنطینه تموم میشه اما یک ساعت پیش PESFAN گفت امشب ساعت 12.5 شب به بعد به وقت ما یک سری اطلاعات و اخبار از بازی میدن . شاید به بهانه بازی امشب آرژانتین امشب بیدار بمونیم بازی واقعا خیلی حساسه .
آقا نقل و انتقالات درست ميشه يا نه؟ تو اين کليپ آخری از کد نهايي که هنوز sneijder تو رئال بود
100 درصد درست میشه !
vahidreza2007
14-10-2009, 23:18
ويرايش شد حذف شود لطفا
یه موضوع دیگه من وقتی بازی می کنم وقتی تعداد نفرات توی یه منطقه (جلو دروازه زیاد میشه) دچار افت فریم میشم توی ستینگ همه چیز Good هست به غیر از RAM که البته بگم RAM من 2گیگ هست ولی چون صرف گرافیک اینا شده احتمالا اینطوریه باید فردا پس فردا برم یه رم 2 گیگ دیگه بخرم بندازم کنار این بشه 4 تا بهونه بازی بریده بشه. واسه شما ها هم این افت فریم توی این مولقع پیش میاد؟
احتمالا مشکل از گرافیکتون باید باشه. 9400 بود دیگه؟ گرافیک توصیه شده 7900 ــه که از 9400 قوی تره.
آپدیت بودن درایورتون رو هم بررسی کنید. در ضمن Vsync رو هم بهتره برای افزایش فریم غیر فعال کنید.
linkin_park
14-10-2009, 23:37
من نفهمیدم Vsync خوبه یا بد ؟ غیر فعال باشه یا فعال ؟
من نفهمیدم Vsync خوبه یا بد ؟ غیر فعال باشه یا فعال ؟ کار vsync اینه که از بریده بریده شدن تصاویر جلوگیری میکنه. پس مفیده و کاربردی. اما در عوض باعث کاهش فریم بازی میشه که دارندگان کارتهای ضعیف رو دچار مشکل می کنه. اگه کارت مناسبی دارید و با فعال کردن vsync دچار افت فریم تا حدی که بازی رو کند کنه نمیشید، پس حتما فعالش کنید
.
آرمین جان شما درجه سوپر استار رو آنلاک کن میشه همون دروازه بانی که میگی . گل زدن به دروازه بانا توی این درجه واقعا سخته . عکس العملهایی نشون میدن که شوماخر یا لئو یاشین توی اوجشون هم چنین واکنشهایی نمیتونستن انجام بدن فقط یکبار امتحان کن متوجه میشی من چی میگن من امشب هرچی شوت زدم مگه گل شد .
سه تا بازی با بارسلون در مقابل فرانسه انجام دادم یک گل نتونستم بزنم آخرش بازیو قطع کردم اومدم بیرون .
vahidreza2007
15-10-2009, 00:39
4039جان يه درخواست از شما دارم
لطف كن اين بررسي سيستم و تركيب و استايل مخصوص هر تيم رو كه مي گذاري اين كار رو براي تيم چلسي هم انجام بده چون من كه رفدار پر وپا قرص چلسي هستم به محض امدن بازي مستر ليگ رو با چلسي شروع ميكنم اگه اين كار رو انجام بدين ما مي تونيم با بهترين نوع تركيب چلسي بازي كنيم اميدوارم اين درخواست منو انجام بدين ممنون ميشم منظورم همون سبک و سیستم کلی تیم ها و انطباق اونها در این بازی هستش . نمي دونيد با اين كار چقدر منو خوشحال مي كنيد ممنونتون ميشم تا ابد
fouladiali
15-10-2009, 08:57
سلام
اینم یه گیم پلی جدید از بازی (لیورپول با بارسا)
نیمه ی اول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنیمه ی دوم
fouladiali
15-10-2009, 09:40
یه سری عکس هم از گیم پلی گرفتم که امیدوارم خوب شده باشن
اگه عکس ها خوب نشدن به بزرگی خودتون ببخشید؛
درضمن ببخشید اگه پست طولانی شد.
آرمین جان شما درجه سوپر استار رو آنلاک کن میشه همون دروازه بانی که میگی . گل زدن به دروازه بانا توی این درجه واقعا سخته . عکس العملهایی نشون میدن که شوماخر یا لئو یاشین توی اوجشون هم چنین واکنشهایی نمیتونستن انجام بدن فقط یکبار امتحان کن متوجه میشی من چی میگن من امشب هرچی شوت زدم مگه گل شد .
سه تا بازی با بارسلون در مقابل فرانسه انجام دادم یک گل نتونستم بزنم آخرش بازیو قطع کردم اومدم بیرون .
درجه سوپر استار مگه آنلاک می شه؟...پچ دادن(Cheat Engine 5.5 )؟
scorpion818
15-10-2009, 12:29
بالاخره review اختصاصی pesfan.com دیشب اومد این هم آدرسش:
خیلی تعریف کرده از بازی یکی از مهمترین نکته هاش هم برطرف شدن مشکل Response Time بازیکن ها توی بازیه که گفته به طور کامل حل شده. از Master League هم خیلی تعریف کرده و گفته تغییرات خیلی خوبی داشته و مثلاً می تونید توش برای تیمتون اسپانسر انتخاب کنید و Become a Legend هم تقریباً تغییری نداشته. در کل گفته این سری از PES حتی از PES 6 هم (که زمان خودش کلی کار درست بود) بهتره.
آآآآآی خدا کی این 6 روز تمام می شه؟!!!
joey jordison
15-10-2009, 12:31
سه تا بازی با بارسلون در مقابل فرانسه انجام دادم یک گل نتونستم بزنم آخرش بازیو قطع کردم اومدم بیرون
چطوری باید درجه سوپراستار را آنلاک کنیم؟
scorpion818
15-10-2009, 12:34
راستی یادم رفت! گرافیک بازی هم که خداست! این دو تا عکسیه که نوی Review گذاشته:
البته توی این Review نسخه XBOX بررسی شده که آخرش گفته بعداً نسخه PS3 رو هم بررسی می کنن.
عکس ها که قدیمیه...می گفتن عکس و خبر جدید از بازی میاد بیرون...پس کو؟!
مگه قرنطینه خبری تموم نشده؟!
fouladiali
15-10-2009, 12:52
چطوری باید درجه سوپراستار را آنلاک کنیم؟
در صفحه ی 452 راه آنلاک کردن درجه ی سوپر استار به صورت کامل توضیح داده شده
scorpion818
15-10-2009, 12:56
عکس ها که قدیمیه...می گفتن عکس و خبر جدید از بازی میاد بیرون...پس کو؟!
مگه قرنطینه خبری تموم نشده؟!
اینجا
و اینجا:
رو یه نگاهی بنداز. یه بازی بین لیورپول و بارسلونا که همین دیشب اومده روی PESFan.com. آدرسش رو سایت اصلی هم اینه:
امروز نسخه ی PS2 رو تو مغازه ها دیدم .
قرار بود زود تر ریلیز بشه ؟ نسخه ی PC هم تقریبا یه هفته دیگه میاد درسته ؟
hamed_dij
15-10-2009, 13:58
سلام ديشب براي اولين بار فيفا نكست بازي كردم با اين همه تعريفي كه من از فيفا شنيده بودم انتظار يه بازي خيلي خوب داشتم ولي وقتي بازي كردم ديدم اصلا ارزش اين همه تعريفو نداشته
pes خودمون خدايي بهتره.
بازيش خيلي مذخرف بود.
هم درگيم پلي و هم گرافيكpro evelation soccer بهتره
Masoud King
15-10-2009, 14:02
سلام!
نسخه Xbox 360 که تا اینجا تو نقد ها خیلی ضعیف کار کرده, دو سایت معتبر این بازی رو نقد کردن که امتیازات رو در زیر میبینید:
3DJuegos.....8/10
Videogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).....7/10
Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])......7/10
البته امتیاز 7 و 8 بد نیستن ولی برای کسانیکه میگن بهترین و این حرفا خیلی ضعیفه!
همین دو سایت Videogamer و Eurogamer به نسخه X360 فیفا 10 نمره 9 رو داده بودن!
در نقد سایت Videogamer اومده:
در اول شما با جمله زیر رو به رو میشین:
PES 2010 is an enjoyable, satisfying football video game, but FIFA 10 is the best football video game ever made.
PES 2010 یه بازی مهیج و لذت بخش هستش ولی FIFA 10 بهترین بازی فوتبالی هستش که تاکنون ساخته شده!!
PES 2010 حقیقتا برای به چالش کشیدن سلطه FIFA خوب نیست! این سایت در آخر نقدش هم یه مقایسه خیلی جالب کرده و برای این دو بازی در دنیای واقعیت مثال آورده و بازی FIFA 10 رو به تیم منچستر یونایتد تشبیه کرده و PES 2010 رو به تیم استون ویلا !!
همچنین در این نقد اومده که:
While the graphics are not a huge step up, the player faces are incredibly accurate
گرچه گرافیک بازی قدم بزرگ رو به جلویی رو بر نداشته ولی چهره ها بطور حیرت انگیزی دقیق هستن!
همچنین سایت معتبر Eurogamer در نقد خودش آورده که: نسبت به نسخه 2009 PES این ( PES 2010) هنوز یه پیشرفت بزرگ هستش ولی در مقایسه با FIFA هنوز هم انتخاب دوم هستش و آخرین جمله نقد این سایت هم این هستش:
FIFA wins again.
خوب فکر کنم دیگه شما نظر منتقدین سایت های معتبر رو دیگه قبول داشته باشید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.