PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

farshad_pes9
07-12-2009, 15:26
سلام دوستان.اقا این پچ 3.5 و 3.6 و 3.7 رو دانلود کردم .پچ 1.1 و 1.2 کونامیم دانلود کردم و نصبم کردم اما بازم ارور میده که این ورژن لود نمیشه چون مال یه ورژن دیگست.چیکار کنم الانم که 3.8 اومده.یه حالی میدین به ما من میام کافینت واسه همین نمیتونم از بازی وصل شم و آپدیت کنم

CATALONIA
07-12-2009, 15:27
این وبلاگ سفارش دانلود میگیره
1 روزه برات میفرسته
البته میگن من تا حالا نگرفتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پس چرا میگه 

وبلاگی با این آدرس پیدا نشد 

CATALONIA
07-12-2009, 16:06
دوستان من یه چند تا سوال در باره مستر لیگ داشتم
1- پولدارترین باشگاه یا در کل بهترین باشگاه برای مستر لیگ چه تیمی هست ؟
2- بهترین پچ برای مستر لیگ کدوم هست که چهره ی مربیان و اسپانسر ها و . . . و واقعی می کنه ؟
3- بهترین لیگ کدوم لیگ هست ؟ 

G.D.ragon.Ir
07-12-2009, 16:45
دوستان, تو قسمت become a legend هیچ راهی وجود نداره بشه زمان هایی که تو زمین نیستیم, اون زمان ها رو رد کنیم (نه سریع)؟

seday baron
07-12-2009, 19:12
مهرداد جان اگه این پچ خودت آماده شد و خواستم نصب کنم باید پچ های که قبلا نصب کنم پاک کنم یا نیازی نیست ؟

marofy1991
07-12-2009, 19:21
لينكي كه استفاده كردي خراب هستش

Spaniuly
07-12-2009, 21:30
خوب فعلا برای کسانی که دنبال ادیت فایل هستند که اسامی در اونها اصلاح شده این رو می ذارم ولی برای پچ حتما باید بدونم چطوری میشه اسم other league a,b رو تغییر داد

دانلود ادیت فایل از هر کدوم از این لینک ها بخواهید می تونید دانلود کنید

vampyre
07-12-2009, 21:33
ولی برای پچ حتما باید بدونم چطوری میشه اسم other league a,b رو تغییر داد

آیا اتفاقی میوفته اسم لیگها درست نباشه؟
آخه معلوم نیست اون برنامه که میگی کی میخواد بیا و شاید اصلا نیاد پس بهتر نیست پچت رو بزاری
راستی میشه option file خودت رو هم بزاری که همه بازیکنها آزاد هستند.

CATALONIA
07-12-2009, 22:44
آرمین جان
حجم پچی که ساختی حدودا چقدره
ما با این اینترنت می تونیم دانلود کنیم ؟

thacker
07-12-2009, 22:48
krauser جان من هرکاری کردم نتونستم اسمهای کلاسیکارو درس کنم ... سیوی ، چیزی نداری ؟؟؟
یه سوال دیگه : چرا خیلی از بازیکنای کلاسیک نیستن دیگه ؟؟؟ مثلا زیکو ، رونالدو ، اوزبیو و ...

M A X I M U M
07-12-2009, 23:36
2- بهترین پچ برای مستر لیگ کدوم هست که چهره ی مربیان و اسپانسر ها و . . . و واقعی می کنه ؟

1- درست مثل دنياي واقعي رئال و بارسا و منچستر بيشتر از بقيه پول دارن
2- هيچ پچ خاصي نيست كه چهره مربيا و اسپانسرهارو تغيير بده
3- لاليگا

دوستان, تو قسمت become a legend هیچ راهی وجود نداره بشه زمان هایی که تو زمین نیستیم, اون زمان ها رو رد کنیم (نه سریع)؟

نه نميشه اصلا راش نيست برنامه هم درنيومده

مهرداد جان اگه این پچ خودت آماده شد و خواستم نصب کنم باید پچ های که قبلا نصب کنم پاک کنم یا نیازی نیست ؟

كلا بايد براي نصب پچ جديد و متفاوت پچ يا پچ هاي قبلي رو پاك كني

Mehdi.ss
07-12-2009, 23:36
پس چرا میگه
وبلاگی با این آدرس پیدا نشد
شاید خلاف قوانین وبلاگ بوده ، بستنش

خوب فعلا برای کسانی که دنبال ادیت فایل هستند که اسامی در اونها اصلاح شده این رو می ذارم ولی برای پچ حتما باید بدونم چطوری میشه اسم other league a,b رو تغییر داد

دانلود ادیت فایل از هر کدوم از این لینک ها بخواهید می تونید دانلود کنید

آرمین جان این پچ مثل پارسال استقلال و پیروزی رو هم داره ؟

CATALONIA
07-12-2009, 23:44
1- درست مثل دنياي واقعي رئال و بارسا و منچستر بيشتر از بقيه پول دارن
2- هيچ پچ خاصي نيست كه چهره مربيا و اسپانسرهارو تغيير بده
3- لاليگا

ممنون 

ما که با بارسا شروع کردیم 

فک کنم چند تا پچ که نه ولی یه چیز هایی بود مثه این 

بقیشم نتونستم پیدا کنم 

ArminxXx
07-12-2009, 23:48

1.بارسلونا که خودش کاملترینه فقط یه هافبک دفاعی خوب میخواد.:20:
2. عکس واقعي (Wenger, Ferguson, Mourinho, Capello, Guardiola) مربيان براي مستر ليگ:5مگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/

3.خوب اون بستگی به نظر خودت داره.(ولی باتوجه به بارسایی بودن خودت کاتالان جان :31: پیشنهاد میکنم لیگ اسپانیا رو انتخاب کنی و تیم هاش رو به حالت دلبخواهت بزاری تو لیگ)

Spaniuly
08-12-2009, 00:41
آرمین جان
حجم پچی که ساختی حدودا چقدره
ما با این اینترنت می تونیم دانلود کنیم ؟

حدود 30 مگ خود پچ هست البته اگه بخوام یه چیز setup مانند بسازم که فایل dt0f.img رو اکستراکت کنه توی مسیر مخصوصشکلا سر جمع شاید 40 مگ هم بشه البته اکثرا همه از داخل بازی اون رو دانلود کردند خوشبختانه مثل پارسال حجمش 180 مگ نبود و خیلی راحت میشه از داخل بازی دانلودش کرد

آیا اتفاقی میوفته اسم لیگها درست نباشه؟
آخه معلوم نیست اون برنامه که میگی کی میخواد بیا و شاید اصلا نیاد پس بهتر نیست پچت رو بزاری
راستی میشه option file خودت رو هم بزاری که همه بازیکنها آزاد هستند.

من آپشن آنلاکر رو بار ها گذاشتم این هم برای گل روی شما دوباره آپلود می کنم:

ایشالله که راضی باشی عزیز جان:10:

krauser جان من هرکاری کردم نتونستم اسمهای کلاسیکارو درس کنم ... سیوی ، چیزی نداری ؟؟؟
یه سوال دیگه : چرا خیلی از بازیکنای کلاسیک نیستن دیگه ؟؟؟ مثلا زیکو ، رونالدو ، اوزبیو و ...

خوب عزیز جان شما همین فایل ادیت رو که توی پست قبلیم گذاشتم رو دانلود کنی اسامی بازیکنان کلاسیک و مسترلیگ هایدن 1 تا 5 اصلاح میشه البته بقیه اسامی فیک هم اصلاح میشن. خوب زیکو که هست توی کلاسیک برزیل و همینطور رونالدو هم هست فکر کنم صفحه دوم مسترلیگ هایدن ریوالو و رونالدو یک جا هستند دست بر قضا فیس رونالدو هم توی دیتابیس هست(همینطور ریوالدو) این ادیت فایل رو دانلود کنی میبینی که فیس رونالدو واقعی هست لینکش کردم اسمشم درسته فیس بازیکنان کلاسیک و مسترلیگ هایدن رو نگاه کنید بعد دانلود ادیت فایل فیس های ساخته کونامی رو لینک کردم خیلی باحال شده فیس زیدان بارتز و ... خیلی خوبه

شاید خلاف قوانین وبلاگ بوده ، بستنش

آرمین جان این پچ مثل پارسال استقلال و پیروزی رو هم داره ؟

مهدی عزیز , جونم بگه برات که من برنامه ها داشتم متاسفانه هیچ چیزی اونطور که انتظارش رو داشتم پیش نرفت. کلا موانع زیادی برام پیش اومد از کجا بگم؟ از اینکه ساپورت gdb کیت سرور دیر اضافه شد... ادیتور های خوب دیر اومدن ... کونامی توی لایسنس تیم ها ضعیف عمل کرد با اینکه قرار بود تیم های موقت حاضر در Other League A که همون باشگاه های حاضر در چمپیونز لیگ هستند با اولین آپدیت رسمی اصلاح بشن و خیلی موارد دیگه کلا من بیشتر این دست و اون دست می کردم که آپدیت بیاد بعد کارم رو شروع کنم من ان شالله این هفته حالا یا فردا یا پس فردا شایدم پنجشنبه پچ رو ارائه بدم ولی این پایان کارم نخواهد بود منتظر آپدیت بعدی کونامی خواهم بود و مطمئنا کار ساخت ورژن آپدیت پچ زود انجام میشه چون کار های گرافیکی آماده هست می مونه تغییراتی مثل (اصلاح تیم های موقت یا به عبارتی فیک Other League A) تبدیل تیم های موهومی PES United و WE United + اون 16 تیم موهومی D2 به تیم های یک لیگ مناسب. من روی این مورد زیاد فکر کردم که بهترین گزینه چیه و آیا تیم های 16 گانه موهومی رو تیم های یک لیگ واحد بسازم یا تیم های مختلف و گلچین و اگه قراره تیم های لیگ یک کشور باشن اون کدوم کشور باشه. یک فکر به ذهنم رسید که تیم های حاضر در لیگ اروپا که توی بازی اصلا نیستند رو بسازم. ولی خوب همه این ساختن ها کلی وقت می خواد بخصوص که سازنده هم من باشم که فوق العاده حساس هستم که ویرایش ها و ادیت ها نا متعارف و بی رویه نباشن به طوری که سعی بشه کار جوری به انجام برسه که استفاده کننده اصلا احساس نکنه که این تغییرات در اثر یک پچ دست ساز هست. خودت که پچ پارسالم رو دیدی خیلی تر تمیز بود و هیچ مشکلی رو برای هیچ مودی ایجاد نمی کرد هچ مانعی برای پچ جدید نداشت و خیلی ساده میشد با پاک کردن پوشه کیت سرور یا غیر فعال کردن اون و پاک کردن ادیت فایل در واقع پچ رو از بین برد بدون هیچ مشکل. به هر حال من امسال با توجه به اینکه خیلی کم می رسم که بشینم پای PC (کار توی یک شرکت دو شیفت البته حقوقش خیلی خوبه:31: می ارزه)

امیدوارم که بعد از عرضه نسخه اول پچ پچ بعدی رو طوری بسازم که همه پسند باشه. حالا شایدم استقلال و پرسپولیس رو به نحو خوبی وارد بازی کنم. ببینیم خدا چی می خواد. خوب عزیزان سر درد دام. خوش باشید همگی قربون همه تون. دوستون دارم خیلی زیاد.:10:

موفق و گیمر و سربلند باشید:40::11:

hadi_vazi
08-12-2009, 08:44
این ورزشگاه چلسی چرا توی 2010 نیست؟
استمفوردبریج رو میگم توی ورزشگاه ها نیست یا اسمش تغییر کرده؟
با پچ خاصی میشه آورد؟
یه سوال دیگه این پچ های smpach و pesedit حجمشون خیلی بالاست جائی هست ورژن جدیدش تیکه تیکه باشه برای دانلود؟

fouladiali
08-12-2009, 10:45
این هم برنامه ی مدیریت پوشه ی GDB در کیت سرور که سازنده ی اون را همه ی شما می شناسید؛ juce

یکی از ویژگی های جالب این برنامه اینه که شما می تونید محل شماره ها و اسامی روی لباس را با تعیین عدد تغییر بدید و نتیجه ی تغییر را همون لحظه در تصویری که در بالای نوشته ها قرار گرفته ببینید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: Evo-Web.co.uk

kortol
08-12-2009, 11:13
اقا در این حالت became legend (یا یه همچین چیزی ) من تو تیم اوساسونا هستم و 17 سالمه و با این که بازیم خوبه و توی تمریتات متوسط 6.5 یا 6 می گیرم ولی مربی خیلی کم بهم بازی می ده و از نیمه دوم بهم بازی میده من هم تقریبا توی هر 3 تا بازی یا گل می زنم یا پاس گل میدم ولی وضعیتم همون جوری هستش در ضمن یه قسمتی هستش که سطح level بازی کن ها رو نشود میده از من از 60 تا بالاتر نمیره.چکار باید کنم ..باید صبر کنم تا سنم زیاد بشه ...یا راه حل دیگه ای هم هست ....؟؟؟؟؟؟ بعدش هم تیمی هام خیلی کم بهم پاس میدن ولج آدم رو در میارن ( هی با نفر پشت سریشون بازی می کنن و پاس میدن . من کلی توپ رو می برم جلو ولی با 3 تا پاس دوباره تو بر می گرده توی زمین خودمون .اینا به هوش مصونی بتزی بر گیرده یا باگ ماگ داره که اینجوریه .راه حلی نیست براش ........)

G.D.ragon.Ir
08-12-2009, 11:52
اقا در این حالت became legend (یا یه همچین چیزی ) من تو تیم اوساسونا هستم و 17 سالمه و با این که بازیم خوبه و توی تمریتات متوسط 6.5 یا 6 می گیرم ولی مربی خیلی کم بهم بازی می ده و از نیمه دوم بهم بازی میده من هم تقریبا توی هر 3 تا بازی یا گل می زنم یا پاس گل میدم ولی وضعیتم همون جوری هستش ظاهرآ هم کیفیت بازی و هم مقدار قدرت بدنی اهمیت داره (نمیخواد شما کاملآ خسته بشید) کارکتر من هم 17 سالشه (فعلآ هم آقای گل و هم بهترین پاس گل دهنده لیگ هستم) بعد از چند بازی ابتدایی که به عنوان ذخیره اومدم, الان اکثرآ (بجز وقت هایی که قدرت بدنیم بخاطر بازی های پیاپی کمه) از اول تو زمینم (اما بازم حدودای دقایق 70 منو میکشه بیرون) در ضمن یه قسمتی هستش که سطح level بازی کن ها رو نشود میده از من از 60 تا بالاتر نمیره.چکار باید کنم ..باید صبر کنم تا سنم زیاد بشه ...یا راه حل دیگه ای هم هست ....؟؟؟؟؟؟ کجاست؟ بعدش هم تیمی هام خیلی کم بهم پاس میدن ولج آدم رو در میارن ( هی با نفر پشت سریشون بازی می کنن و پاس میدن . من کلی توپ رو می برم جلو ولی با 3 تا پاس دوباره تو بر می گرده توی زمین خودمون .اینا به هوش مصونی بتزی بر گیرده یا باگ ماگ داره که اینجوریه .راه حلی نیست براش ........)
ببخشید ولی اگه بخواید منتظر پاس اون عقب مونده ها باشید, وضعتون همونی هست که گفتید "تقریبا توی هر 3 تا بازی یا گل می زنم یا پاس گل میدم" حالا من یک شیوه رو میگم شاید برای شما هم جواب داد: از همون وسط زمین که توپ رو گرفتید از گوشه ی زمین حرکت کنید و بعد بصورت مایل, وارد مجوطه جریمه بشید, اگه موقعیت شوت بود که شوت بزنید و در غیر اینصورت یک پاس عرضی بدید به همبازیهاتون (که در اکثر مواقع میتونن گلش کنند)

thacker
08-12-2009, 11:55
ممنون از کمکتون ... برم ببینم درست میشه یا نه ...

kortol
08-12-2009, 13:06
ببخشید ولی اگه بخواید منتظر پاس اون عقب مونده ها باشید, وضعتون همونی هست که گفتید "تقریبا توی هر 3 تا بازی یا گل می زنم یا پاس گل میدم" حالا من یک شیوه رو میگم شاید برای شما هم جواب داد: از همون وسط زمین که توپ رو گرفتید از گوشه ی زمین حرکت کنید و بعد بصورت مایل, وارد مجوطه جریمه بشید, اگه موقعیت شوت بود که شوت بزنید و در غیر اینصورت یک پاس عرضی بدید به همبازیهاتون (که در اکثر مواقع میتونن گلش کنند)

.................................................. ...................................... بابا این هم تیمی هام گیجن .من یه تنه یه تیم رو بهم میریزم و همه رو دریبل می کنم ولی هیچ کی نمیاد کمکم .وقتی هم که پاس عرضی یا پاس داخل محوطه جریمه میدم هم تیمی هام می خورن زمین !!!!!! مربی هم که ماشاالله همیشه تیمش رو به یه مهاجم می فرسته تو زمین .....من بیچاره باید خودو به کشتن بده تا بشه یه گل زد........
ممنون بابت رهنمایی ...
.فکر کنم پایان فصل باید از این تیم به یه تیم بهتر نقل مکان کنم !!!!!!

seday baron
08-12-2009, 13:36
مهرداد جان این پچی که میزاری دیگه نیاز نیست از خود بازی آپدیت کنیم ؟

4039
08-12-2009, 16:03
سلام به همه دوستان
ماشالا توی این یک هفته 10 روزی که نبودم چقدر صفحات تاپیک جلو رفته .

یک آهنگ زیبا برای ایپمورت کردن به بازی

توی لینک زیر میتونید آهنگ بسیار زیبای جام 90 ایتالیا رو دانلود کنید البته برای جام 94 هم از تلویزیون پخش میشد . اون موقعها تجهیزات دیجیتالی خیلی کم بود به همین خاطر این با ضبط صوت ضبط شده و بهمین خاطر کیفیت بسیار بالایی نداشت روی همین حساب من سعی کردم نویز نوار رو با نرم افزار بگیرم و کیفیت و همینطور ولوم صدا رو افزایش بدم و یک سری ویرایش دیگه هم روش انجام دادم و الان خیلی با کیفیت شده .
این آهنگ خیلی قشنگ و خاطره انگیزه و استفاده از اون توی این بازی برای فینال جام باشگاههای اروپا و یا لیگ اروپا جالب به نظر میرسه تقدیم به دوستان عزیز:

راستی توی ویرایش جدید نرم افزار peseditor امکان کم و زیاد کردن قیمت بازیکنان ( مستر لیگ ) بصورت غیر مستقیم فراهم شده اگه کسی نیاز داشت بگه توضیحاتشو بدم قیمت بازیکنان براساس فاکتورهای ارزش بازیکن , تواناییهای بازیکنان و پرستیژ و اعتبار باشگاهیه که درش بازی میکنه . راستی شما بیشترین پولی که روی یک بازیکن دادین چقدر بوده من پیتر چکو میخواستم بخرم 75 میلیون دلار روش قیمت گذاشته بودن دیدم به بودجه باشگام نمیخوره منصرف شدم :41:.

molaali
08-12-2009, 16:19
سلام. آيا اين بازي نسبت به pes2009 حرف جديدي براي گفتن داره؟

CATALONIA
08-12-2009, 16:25
سلام. آيا اين بازي نسبت به pes2009 حرف جديدي براي گفتن داره؟

در مورد گرافیک آره 

ولی تو بقیه موارد کمی بهتر یا شاید هم بعضی جاها کمی بدتر شده 

saeed_tam
08-12-2009, 16:54
سلام دوستان

من این بازی رو نصب کرد ولی setting کار نمیکنه! کسی علتش رو میدونه؟

میخوام دکمه های کیبورد رو عوض کنم.

كسي جواب سئوال منو نميده؟

بابا م ميخوام با كيبورد بازي كنم ولي ستينگ باز نميشه . دو بار برنامه رو uninstall كردم ولي فايده اي نداشت:41:

hajoo
08-12-2009, 18:25
من آپشن آنلاکر رو بار ها گذاشتم این هم برای گل روی شما دوباره آپلود می کنمفایل رو باید کجا بریزیم؟ آیا تیم های کلاسیک رو هم آزاد می کنه؟ اگه نمی کنه لطفا آنلاک اونو هم بزارین

hajoo
08-12-2009, 18:32
در مورد گرافیک آره

ولی تو بقیه موارد کمی بهتر یا شاید هم بعضی جاها کمی بدتر شده

به نظر من همه چیز بازی به جز داوری نسبت به ورزن قبل بهتر شده. البته ساکر 9 یه مشکل داشت که بازیکنمون سر خود تکل می کنه که خیلی وقتا منجر به اخراج می شد که این مشکل در ساکر 10 حل شده.
حرف برای گفتن هم خیلی داره,خیلی:20:

4039
08-12-2009, 19:42

من تصاویر واقعی مربیان و حتی چهره های واقعی پزشک و بقیه کادر فنی تیمو چند وقت پیش درست کرده بودم ( از کادر مربیان و پزشکان باشگاههای آرسنال بارسلون و چند باشگاه معتبر دیگه استفاده کردم ) . فایلهای مربوط به مربیان رو توی این تاپیک گذاشته بودم اما یادم نمیاد اسپانسرها رو هم گذاشته بودم یا نه به هر حال مجددا یکجا آپلودشون کردم دوستان هر کی خواست میتونه دانلودشون کنه حجمشون کمتر از یک مگ میشه و مطمئنا چیز با ارزشی هستن حقیقتا من روشون خیلی وقت گذاشتم و بعد از اینکه توی سایت evo-web توی یک تاپیک قرارشون دادم مورد توجه کاربران زیادی قرار گرفت و حتی یکی از کاربران ایتالیایی زبون بخش مربوط به متن این اسپانسرها رو به زبان خودشون ترجمه کرد ( من برای متن مربوط به توضیحات اسپانسرهای مختلف از سایتهای اختصاصی خود این شرکتها و اسپانسرها استفاده کردم )
در زیر میتونید چند تصویر ازشون ببینید :

لینک دانلود :

فقط کافیه فایلهای داخل پوشه dt05_e.img و dt06 رو توی پوشه کیت سرورتون بریزید ( توی پوشه هایی به همین نام و اگر این پوشه ها رو نداشتین خودتون این پوشه ها رو ایجاد کنید ).

hadi_vazi
08-12-2009, 19:53
با پچ خاصی میشه آورد؟
یه سوال دیگه این پچ های smpach و pesedit حجمشون خیلی بالاست جائی هست ورژن جدیدش تیکه تیکه باشه برای دانلود؟

این سوال ما جا موند واسه جواب دادن؟
یه سوال دیگه هم دارم از وقتی از توی بازی خود بازی رو دانلود کردم دیگه فایل مستر لیگ تو یه سیستم دیگه که آپدیت نشده اجرا نمی شه چیکار باید بکنم؟
آیا اون فایل رو می شه جداگانه از اینجا بگیرم و اونجا کپیش کنم چون اونجا دسترسی به اینترنت ندارم.

بردیا
08-12-2009, 19:57
یه سوال

این پچایی که میزارید(مثلا همین اسپانسرا) روی این پچای گیمینگ اکسس کامیونیتی پچ هم قابل اجرا هستش یا فقط باید روی نسخه خود کونامی این کارو کرد؟
چون با گیمینگ اکسس پوشه ای به نام کیت سرور نداریم و نمیدونم که با ایجاد کردنش میشه این تغییرات رو اعمال کرد یا نه

4039
08-12-2009, 20:06
یه سوال

این پچایی که میزارید(مثلا همین اسپانسرا) روی این پچای گیمینگ اکسس کامیونیتی پچ هم قابل اجرا هستش یا فقط باید روی نسخه خود کونامی این کارو کرد؟
چون با گیمینگ اکسس پوشه ای به نام کیت سرور نداریم

کیت سرور یک برنامست که بصورت اتوماتیک فایلهای اصلی بازیو از کار میندازه و فایهای داخل کیت سرور رو به اجرا در میاره . من امسال پچ gaming access رو دانلود نکردم پارسال این پچ کیت سرور داشت اگه پچ شما کیت سرور نداره معلوم میشه سازندش فایلها رو داخل بازی ایمپورت کرده . به هر حال فرقی نمیکنه شما اگه فایلهایی رو ( مثل همین اسپانسزرها که صفحه قبل گذاشتم ) داخل کیت سرورتون بریزید این فایلها در زمان اجرای بازی جایگزین فایلهای اصلی بازی میشن پس هیچ مشکلی وجود نداره .

*M!L4D*
08-12-2009, 20:15
سلام
دوستان چرا پنالتی های این بازی اینطوریه ؟:13:
من الان 20 روزه دارم نسخه X360 رو بازی می کنم و واقعا" سر از کار این پنالتی هاش در نیاوردم ...

Mehdi.ss
08-12-2009, 20:27
سلام
دوستان چرا پنالتی های این بازی اینطوریه ؟:13:
من الان 20 روزه دارم نسخه X360 رو بازی می کنم و واقعا" سر از کار این پنالتی هاش در نیاوردم ...
آموزش تصویری زدن پنالتی

CATALONIA
08-12-2009, 21:47
من تصاویر واقعی مربیان و حتی چهره های واقعی پزشک و بقیه کادر فنی تیمو چند وقت پیش درست کرده بودم ( از کادر مربیان و پزشکان باشگاههای آرسنال بارسلون و چند باشگاه معتبر دیگه استفاده کردم ) . فایلهای مربوط به مربیان رو توی این تاپیک گذاشته بودم اما یادم نمیاد اسپانسرها رو هم گذاشته بودم یا نه به هر حال مجددا یکجا آپلودشون کردم دوستان هر کی خواست میتونه دانلودشون کنه حجمشون کمتر از یک مگ میشه و مطمئنا چیز با ارزشی هستن حقیقتا من روشون خیلی وقت گذاشتم و بعد از اینکه توی سایت evo-web توی یک تاپیک قرارشون دادم مورد توجه کاربران زیادی قرار گرفت و حتی یکی از کاربران ایتالیایی زبون بخش مربوط به متن این اسپانسرها رو به زبان خودشون ترجمه کرد ( من برای متن مربوط به توضیحات اسپانسرهای مختلف از سایتهای اختصاصی خود این شرکتها و اسپانسرها استفاده کردم )

لینک دانلود :
کد:

فقط کافیه فایلهای داخل پوشه dt05_e.img و dt06 رو توی پوشه کیت سرورتون بریزید ( توی پوشه هایی به همین نام و اگر این پوشه ها رو نداشتین خودتون این پوشه ها رو ایجاد کنید ).

دوستان کسی می دونه ای پچ همین پچه 

این راپید هم پدر ما رو در اورد 
هر کس می تونه از یه سایت دیگه آپلود کنه 
ممنون

vampyre
08-12-2009, 22:39

بله همون پچه.

saeed_tam
08-12-2009, 22:46
سلام دوستان

من این بازی رو نصب کرد ولی setting برنامه کار نمیکنه! کسی علتش رو میدونه؟

میخوام دکمه های کیبورد رو عوض کنم

ضمنا این پچ ها رو باید کجا ریخت؟

seday baron
08-12-2009, 22:49

لینک دانلود :

دوست عزیز ممکنه یه جای دیگه لود کنی من نمیتونم با راپید دانلود کنم!!!

4039
08-12-2009, 22:50

بله همون پچه.

نه بابا این که اون پچ نیست اون یکی مال کادر مربیان باشگاه بود این یکی مال حامیان مالی باشگاهه .

با پچ خاصی میشه آورد؟

این استادیوم رو یکی از بچه ها داره میسازه فعلا فونداسیونشو ریخته :20: :

اینم تاپیک مربوطه :

دوست عزیز ممکنه یه جای دیگه لود کنی من نمیتونم با راپید دانلود کنم!!!

بفرمایید :

vampyre
09-12-2009, 09:02
آرمین جان توی این پچی که میخوای بدی لوگوی تیمها درست هست؟
اگه نه.میشه اون لوگویی که خودت استفاده میکنی لینکش رو بزاری چون بعد از آپدیت بازی لوگوهای من کار نمیکنه.

Spaniuly
09-12-2009, 10:44
آرمین جان توی این پچی که میخوای بدی لوگوی تیمها درست هست؟
اگه نه.میشه اون لوگویی که خودت استفاده میکنی لینکش رو بزاری چون بعد از آپدیت بازی لوگوهای من کار نمیکنه.

ببینید دوست عزیز من بار ها اشاره کردم به این موضوع توی PES2009 هم همینطور بود تا قبل اینکه آپدیت رسمی بشه و فایل آپدیت بیاد ما BIN فایل لوگو ها رو توی پوشه ای می ریختیم که هم نام همون img بود که حاوی لوگوها بود. ولی وقتی فایل آپدیت دانلود میشه همون dt0f شما باید در پوشه کیت سرور و img فولدری به اسم dt0f.img بسازید و bin فایل های حاوی لوگو ها رو بریزید توش و البته باید شماره ها رو هم تغییر بدید. من بعد از دانلود فایل آپدیت کونامی از داخل بازی رفتم و این کار رو انجام دادم. پچی که می ذارم لوگو ها اسامی فیک کیت ها و تعداد زیادی از فیس های ساخته خود کونامی رو وارد بازی می کنه که در دیتا بیس بازی هست ولی ظاهر نشده و من اونها رو ریلینک کردم

mnkamran
09-12-2009, 13:13
دوستان، با توجه به این عکس، مشکلی که Ordaz با من پیدا کرده چیه؟ چرا اجازه تمدید قرارداد نمیده؟ چه راه حلی سراغ دارید؟ آخه نمی خوام تیمم رو ترک کنه!!
با تشکر

samank
09-12-2009, 13:46
میگم یه سوال داشتم نتونستم صفحه های قبل رو بخونم کسی میدونه چجوری میشه یه باشگاه ساخت؟ آخه بازی یکم واسم تکراری شده ممنون میشم راهنمایی کنید البته با عکس هم بود که بهتر چون با اون پچی که نصب کردم زبان منو روسی شده:41: ولی عکسم نبود مشکلی نیست به هرحال ممنون میشم راهنمایی کنید

ebibarati
09-12-2009, 15:04
این پچ رو من داملود کردم به نظرم خیلی کامله و تقریبا دیگه دنبال پچ دیگه ای نیستم همه جی داره کاملا ارضا کننده هست..

این هم آپدیتش :

من این پچ ها رو نصب می کنم لباس تیمها عوض میشه
چیکار کنم

mohsensoft
09-12-2009, 15:07
سلام
چه جوری میتونم لیگ اروپا رو بازی کنم؟هر چی میگردم نیست

Mehdi.ss
09-12-2009, 15:24
سلام
سلام
باید تو مسترلیگ ، توی لیگش پنجم یا ششم بشی و فصلو تموم کنی تا بری لیگ اروپا

Big-Boss
09-12-2009, 15:30
سلام

اگه تو مستر لیگ بازی میکنی که این:

سلام
باید تو مسترلیگ ، توی لیگش پنجم یا ششم بشی و فصلو تموم کنی تا بری لیگ اروپا

اگه هم می خوای یه راست champions league بازی کنی تو منو اصلی هست اولین گزینه ولی بازی دوستانه رو انتخاب نکن

بردیا
09-12-2009, 15:51
کیت سرور یک برنامست که بصورت اتوماتیک فایلهای اصلی بازیو از کار میندازه و فایهای داخل کیت سرور رو به اجرا در میاره . من امسال پچ gaming access رو دانلود نکردم پارسال این پچ کیت سرور داشت اگه پچ شما کیت سرور نداره معلوم میشه سازندش فایلها رو داخل بازی ایمپورت کرده . به هر حال فرقی نمیکنه شما اگه فایلهایی رو ( مثل همین اسپانسزرها که صفحه قبل گذاشتم ) داخل کیت سرورتون بریزید این فایلها در زمان اجرای بازی جایگزین فایلهای اصلی بازی میشن پس هیچ مشکلی وجود نداره .

ممنون دوست عزیز
هنوز فایل اجرایی گیمینگ اکسس جدا هستش از فایل اجرایی خود کونامی
خودش هم یه فولدر جدا باز کرده توی پوشه ای که بازی قرار گرفته
توی فولدرش هم یه kit server 2010 exe هستش که به صورت setup هستش و من از طریق همین پچ گیمینگ اکسس رو مثل سال قبل نصب کردم
از طریق همین باید عمل کنم برای اجرای پچ اسپانسر و ....؟

ویرایش:متوجه شدم،پوشه img گیمینگ اکسس رو پیدا کردم
...................

راستی لباس یه سری تیمای لیگ انگلیس درست نیستش متاسفانه،کیت جدای لیورپول و چلسی و سیتی و .... نیستش؟

FGi
09-12-2009, 16:03
دوستان، با توجه به این عکس، مشکلی که Ordaz با من پیدا کرده چیه؟ چرا اجازه تمدید قرارداد نمیده؟ چه راه حلی سراغ دارید؟ آخه نمی خوام تیمم رو ترک کنه!!
با تشکر

این جزو آن دسته از بازیکنانی است که مدت طولانی فرصتی برای بازی کردن پیدا نکرده و در لیست فروش هم قبلا" قرار گرفته؛ راه حلش را نمیدانم !

---------------------------------------------------------------------------------------

من با منچستر مستر بازی میکنم ! همه ی بازی کنان را غیر از 2 نفر Vidic و Rooney را د لیست تعویض و کمی را در لیست فروش قرار دادم و حالا باشگاه به خاطر خرید چند بازیکن گران قیمت با بحران مالی روبرو شد ؛ همین 2 نفر در سن 33 سالگی تیم را ترک کردند !!!

بای بای

vampyre
09-12-2009, 16:45
با تشکر

بعضی مواقع به خاطر پیشنهاد حقوق کم اینجوری میشن و تا هر تیمی بشون پیشنهاد بدن میرن.

Behnam_o2
09-12-2009, 16:51
سلام
نمیخواد یه فصل خودتو الاف کنی تا پنجم شی. مستر لیگو با تیم رم شروع کن چون رم تو همون فصل اول تو لیگ اروپا هستش. :10:

بردیا
09-12-2009, 16:52
راستی
مشکل سیو نشدن ترکیب تیما حل نشد؟

hadi_vazi
09-12-2009, 17:36
نوشته شده توسط hadi_vazi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با پچ خاصی میشه آورد؟
این پچ کونامی که 1.1 و 1.2 داره هر دوباید دانلود بشه یا 1.2 خودش کامله؟
این سوال ما جا موند واسه جواب دادن؟
یه سوال دیگه هم دارم از وقتی از توی بازی خود بازی رو دانلود کردم دیگه فایل مستر لیگ تو یه سیستم دیگه که آپدیت نشده اجرا نمی شه چیکار باید بکنم؟
آیا اون فایل رو می شه جداگانه از اینجا بگیرم و اونجا کپیش کنم چون اونجا دسترسی به اینترنت ندارم.

دوبار این سوال رو کردم ولی کسی جوابی به ما نمیده.

mohsensoft
09-12-2009, 18:20
ضربه ایستگاهی زدن خیلی سخت شده
کسی راهی بلده که ضربه ایستگاهی ها دقیق تر بشه؟
من هر کاری میکنم بازم شدت ضربه یا از نصف بیشتر میشه یا کمتر
چیکار کنم؟

CATALONIA
09-12-2009, 20:42
برای بازی در مستر لیگ بدون مشکل بعد از نصب پچ 1.1 باید برید به محل نصب بازی

X:\PESS 2010\kitserver\docs\switch

فایل ML رو اجرا کنید و بعد هم بازی رو اجرا کنید ، اگر هم خواستید Ball بازی کنید باید Bal رو فعال کنید و در حالت عادی هم بزارید روی standard ...
حالا بدون مشکل لذت ببرید..

من این کار رو میکنم ولی باز هم درست نمیشه 

چه کنم 
فوریه 

چطوری باید فعال یا سوییچ کنیم 

mnkamran
10-12-2009, 07:54
این جزو آن دسته از بازیکنانی است که مدت طولانی فرصتی برای بازی کردن پیدا نکرده و در لیست فروش هم قبلا" قرار گرفته؛ راه حلش را نمیدانم !

---------------------------------------------------------------------------------------

من با منچستر مستر بازی میکنم ! همه ی بازی کنان را غیر از 2 نفر Vidic و Rooney را د لیست تعویض و کمی را در لیست فروش قرار دادم و حالا باشگاه به خاطر خرید چند بازیکن گران قیمت با بحران مالی روبرو شد ؛ همین 2 نفر در سن 33 سالگی تیم را ترک کردند !!!

بای بای

بعضی مواقع به خاطر پیشنهاد حقوق کم اینجوری میشن و تا هر تیمی بشون پیشنهاد بدن میرن.

راستش در اواسط فصل دوم این اتفاق افتاده و تقریباً در تمام بازی ها (دسته2 و سپس دسته1) فیکس بوده. عنوانهای "آقای گل" و "جزو یازده تای برتر" رو کسب کرده. اگه دستمزدش هم کم باشه خب از اول اینجوری بوده. خرید جدیدی هم نداشتم که بودجه باشگاه کم شده باشه یا مثلاً مهاجم جدیدی آورده باشم ناراحت شده باشه. امیدوارم که تیمو ترک نکنه، اگه هم رفت که آرزوی موفقیت براش می کنم!!!:31::31:
کلاً فکر می کنم بصورت رندوم بعضی بازیکنا اینجوری میشن.

FGi
10-12-2009, 08:29
راستی
مشکل سیو نشدن ترکیب تیما حل نشد؟

در Edit صفحه اصلی بازی خودم ترکیبی را برای تیمی Save کردم و هنوز هم همان ترکیب باقی مانده و دیگر نیاز به تغییر در هر دفعه بازی ندارم!

فکرمیکنم از آنجا امتحان کنید مشکل حل شود.

بای بای

kortol
10-12-2009, 09:42
این پچ ها خیلی حجیمه .کم حجم ارش رو سراغ ندارید؟؟؟؟ .مشکلی توی خود بازی ایجاد نمیکنه.نسخه ای که من گرفتم کرک نداشت ( یعنی کرک رو خودش نص و اجرا می کرد ) .برای من مشکلی ایجاد نمی کنه با این شرایط.

aminel_messi
10-12-2009, 10:54
من که اصلآ با فیفا حال نمی کنم.

Hirad HRD
10-12-2009, 11:16
دوستان كسي بازي و رو ايكس باكس بازي ميكنه ؟
ميخواستم ببينم چجوري لوگوي تيمها رو اديت كنم ؟
آيا فايلي چيزي هست يا dvd تو بازار پيدا ميشه كه تيمها درست شده باشند ممنون اگه جواب بدين

hadi_vazi
10-12-2009, 15:05
جون هر کی دوست دارید این چندتا سوال من رو کامل جواب بدید خسته شدم از بس سوال کردم و بی جواب موندم:

1- بی زحمت درباره پچ کونامی یه توضیحی بدید این پچ های که به اسم 1.01 و 1.02 هست واقعا پچ کونامیه یا چیز دیگه ایه؟من هر دو رو دانلود و نصب کردم تغییر ی تو بازی ندیدم کار خاصی باید بکنم یا جور دیگه ای باید نصب کنم؟

2- این فیس پک هایی که دالود می کنیم وقتی تو کیت سرور نصبش می کنیم باید فیس قبلی همون شخص رو پاک کنیم؟ چطور بازی تشخیص می ده کدوم عکس مال کیه؟ آخه خیلی از فیس ها هیچ اسمی نداره.

3- ورزشگاه چلسی تو این بازی نیست یا اسمش چیز دیگه ایه؟ اگه نیست با پچ خاصی می شه آوردش؟

4- من آخرین پچ pesedit رو که ورژن 1.2 هستش رو با حجم 140 مگ دالود کردم ولی extrac نمی شه و آخرش ارور می ده فایل خرابه اصلا آخرین پچ pesedit چه ورژنیه؟

5- این فایلی که از توی بازی دانلود می شه جائی هست که جدا دانلود بشه و بعد اون فایل رو تو جائی که بازی نصب شده ریخت؟

آخه یه سیستم دیگه هست که به اینترنت دسترسی ندارم و می خوام اون فایل آپدیت رو بریزم روش چون اگه فایل مستر لیگی که آپدیت شده رو بخوام تو بازی که آپدیت نشده باز کنم ارور میده و باز نمی شه.

خواهشا جواب من رو بدید چند روزه سوال می کنم فقط به جواب یکیش رسیدم.

hajoo
10-12-2009, 16:37
دوستان من می خوام تیم های کلاسیک رو آنلاک کنم لطفا منو راهنمایی کنید(بدون فتح لیگ )

akharenee
10-12-2009, 17:24
دوستان گرامی چطور میشه که تماشاگران تو بازی در هر نیمه یه تیم رو تشویق کنن و آیا راهی هست که توی ویندوز7 تماشاگران مثل ویندوزxpتشویق کنن ممنون میشم جواب بدید

مهدي.ف
10-12-2009, 18:14
جل الخالق تو تیم جوانان من یه بازی کن به اسم burchet اومده 16 سالشه قدرتش 98
:18:
تیمم رئال مادریده تل حالا برای شما همچین اتفاقی افتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vampyre
10-12-2009, 19:05
بچه ها تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟!!!!
از بین 10 تا بازی 2تا بازی هر دو تیم توی زمین لباساشون اینجوری میشه:

خواهشا هرکی میدونه بگه چیکار کنم درست شه!!

paroucia
10-12-2009, 19:53
درود
من پچ PESEdit.com_2010_Patch_0.8_all-in-one را نصب كرده ام و دنباله اش هم يه PES2010_OPTION كه يكي از دوستان از پچشون گذاشته بودند رو به جاي اپشن فايل قبلي گذاشتم و حالا نمي تونم با برنامه PES 2010 Superstar كار .ارور ميده چه كار كنم؟
همين الان هم برنامه pro-evo_editing_studio_2010_v2.0 را نصب كردم كه اين يكي هم اصلا اجرا نشد و ارور داد كه يكي از فايلاش رو پيدا نمي كنه چه كار كنم؟
در ضمن در اين پچي كه نصب كردم اسامي بازيكنان كلاسيك فيك هستند چه جوري اريژينال كنم؟كسي اسامي واقعيشون رو داره؟
در ضمن من با وارد كردم فيس بازيكنان هم مشكل دارم ميشه راهنمايي كنيد؟
با سپاس

vahidreza2007
10-12-2009, 19:54
جون هر کی دوست دارید این چندتا سوال من رو کامل جواب بدید خسته شدم از بس سوال کردم و بی جواب موندم:

1- بی زحمت درباره پچ کونامی یه توضیحی بدید این پچ های که به اسم 1.01 و 1.02 هست واقعا پچ کونامیه یا چیز دیگه ایه؟من هر دو رو دانلود و نصب کردم تغییر ی تو بازی ندیدم کار خاصی باید بکنم یا جور دیگه ای باید نصب کنم؟

2- این فیس پک هایی که دالود می کنیم وقتی تو کیت سرور نصبش می کنیم باید فیس قبلی همون شخص رو پاک کنیم؟ چطور بازی تشخیص می ده کدوم عکس مال کیه؟ آخه خیلی از فیس ها هیچ اسمی نداره.

3- ورزشگاه چلسی تو این بازی نیست یا اسمش چیز دیگه ایه؟ اگه نیست با پچ خاصی می شه آوردش؟

4- من آخرین پچ pesedit رو که ورژن 1.2 هستش رو با حجم 140 مگ دالود کردم ولی extrac نمی شه و آخرش ارور می ده فایل خرابه اصلا آخرین پچ pesedit چه ورژنیه؟

5- این فایلی که از توی بازی دانلود می شه جائی هست که جدا دانلود بشه و بعد اون فایل رو تو جائی که بازی نصب شده ریخت؟

آخه یه سیستم دیگه هست که به اینترنت دسترسی ندارم و می خوام اون فایل آپدیت رو بریزم روش چون اگه فایل مستر لیگی که آپدیت شده رو بخوام تو بازی که آپدیت نشده باز کنم ارور میده و باز نمی شه.

جواب يكي از سوال ها رو تو اون يكي تاپيك دادم . ميتوني ببيني:10:

soheilsh
10-12-2009, 20:20
اقایون سلام ، این بازی رو چطور میشه رو شبکه بازی کرد ؟ منظورم lan هستش !!
اگه lan نمیشه می تونیم انلاین بازی کنیم ؟ ( البته نسخه کرک شده )

behnammazi
10-12-2009, 20:28

منم همین سوال رو دارم. جواب بدید لطفا.

sadeghbb
10-12-2009, 20:46
دوست من این مشکل رو 2 روز پیش داشتم این برنامه رو نصب کن درست میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر تو نصب این برنامه هم ارور داد بدون مشکل از برنامه Microsoft .NET Framework 3.5 هست چون من سه روز کلنجار رفتم برنامه اولی هم موقع نصب ارور داد . برنامه نت فرم ورک رو نصب کن مطمئنآ درست میشه . گرچه من به خاطرش مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم .
البته تمام این اطلاعات رو از حسین اقا یاد گرفتم که بازم ازشون ممنونم .

دوستان کسی لینک این ورژن از Net Framework 3.5 Sp1 رو نداره من میگردم پیدا نمیکنم!ممنون میشم برام قرار بدین امشب بزارم واسه دان!:40::11:

Spaniuly
10-12-2009, 21:56

1- به این پچ ها میگن پچ گیم پلی تغییرات و یا باگ هایی رو معمولا برطرف می کنن البته دو پچی که برای 2010 داده شده تغییری در گیم پلی ایجاد نمی کنه بلکه برای آنلاین بازی کردن مسائلی رو حل می کنه و البته نصب بودن پچ جدید همیشه توصیه میشه

2-شما وقتی فیس رو دانلود می کنید توی این پوشه کیت سرور کپیش می کنی: dt0c.img بعد برنامه PES editor یا هر برنامه جانبی که قادر به ریلینک فیس و هیر هست رو اجرا می کنی حالا 2 حالت وجود داره یا فیسی که دانلود کردی مثلا مال یه بازیکنی هست که فیس Special اش توسط کونامی ساخته و توی بازی هم نمایان شده مثل فیس مسی یا رونالدو و... که در این صورت می تونی خیلی راحت با برنامه PES Editor شماره فیس و هیر اونها رو ببینی چون فیس Special اونها فعال هست و شما می تونی ببینی که در این صورت کافیه بری و اون فایل فیس یا هیر جدید رو که دانلود کردی رو به name_xxxx تغییر بدی به جای name هر کلمه ای رو که بخوای می تونی بنویسی فقط باید بدون فاصله یا آندرلاین باشه به جای xxxx هم شماره بازیکن رو. این حالت خیلی ساده بود یعنی شما در عرض 1 ثانیه با PES Editor می تونی شماره فیس و هر رو تشخیص بدی و بری اون شماره رو به انتهای فایل فیسی که دانلود کردی اضافه کنی.

حالا حالت دوم اینه که مثلا شما فیس نکونام رو دانلود کردی باز هم توی اون پوشه کیت سرور فایل فیس رو کپی می کنی بعدش با برنامه PES Editor یا Pr0-Evo یا Face Relink میری نکونام رو به یک Free Slot لینک میدی بلافاصله می بینی که برای نکونام اسلوت فیس و هیر special فعال میشه دقیقا همون شماره رو برمیداری و به انتهای فایل فیست اضافه می کنی می بینی که فیس نکونام توی بازی خواهد بود. پر واضح هست که شما اگه فایل edit رو پاک کنید شاهد فیس نکونام هم نخواهید بود با اینکه فایل فیس توی پوشه کیت سرور هست ولی ریلینک شدن عملی هست که روی Edit فایل ذخیره میشه در حالیکه برای رونالدو یا مسی اتفاقی نمی افته چون فیس اونها ربطی به ادیت فایل نداره و یه چیز ثابت هست

3- نه نیست ساخته هم نشده که بخوای تغییر نام بدی. پری روز حسین می گفت یه نفر خارجکی داره می سازه

4- من پچ دانلود نمی کنم نظری ندارم...

5- بله وقتی شما می ری از داخل بازی دانلود می کنی فایلی به اسم dt0f.img دانلود میشه حدود 15 مگ هم حجمشه و توی این مسیر قرار میگیره
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
دقت کنید که پوشه Application هایدنن هست و اگه Show Hidden Files نزنید نمی تونیم دستی برید به این مسیر برای رفتن به این مسیر کافیه آدرس فوق رو توی آدرس بار ویندوز اکسپلورر کپی پیست کرده و اینتر بزنید تا یه راست برید توی اون فولدر شما اگه از رپید شیر یا هر جای دیگه هم که این فایل رو گیر آوردی می تونی دستی کپی کنی اینجا خواهی دید که آپدیت اعمال میشه

دوستان من می خوام تیم های کلاسیک رو آنلاک کنم لطفا منو راهنمایی کنید(بدون فتح لیگ )

بعد از دانلود و در آوردن از حالت فشرده توی این مسیر کپی کنید
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save

لینک:
هر کدوم رو خواستید دانلود کنید

درود
من پچ PESEdit.com_2010_Patch_0.8_all-in-one را نصب كرده ام و دنباله اش هم يه PES2010_OPTION كه يكي از دوستان از پچشون گذاشته بودند رو به جاي اپشن فايل قبلي گذاشتم و حالا نمي تونم با برنامه PES 2010 Superstar كار .ارور ميده چه كار كنم؟
همين الان هم برنامه pro-evo_editing_studio_2010_v2.0 را نصب كردم كه اين يكي هم اصلا اجرا نشد و ارور داد كه يكي از فايلاش رو پيدا نمي كنه چه كار كنم؟
در ضمن در اين پچي كه نصب كردم اسامي بازيكنان كلاسيك فيك هستند چه جوري اريژينال كنم؟كسي اسامي واقعيشون رو داره؟
در ضمن من با وارد كردم فيس بازيكنان هم مشكل دارم ميشه راهنمايي كنيد؟
با سپاس

در مورد مشکل با پچ نظری ندارم اینکه Pro-Evo اجرا نمیشه باید برنامه دات نت 3.5 رو داشته باشی و این آپدیت رو هم نصب کنی:

یا از ادیت فایلی استفاده کن که اسامیشون رو درست کردن یا این اسامی رو خودت وارد کن

ترتیب رعایت شده:

[CLASSIC ENGLAND]
SEAMAN
ADAMS
SOUTHGATE
KEOWN
STUART PEARCE
INCE
WISE
MCMANAMAN
GASCOIGNE
IAN WRIGHT
SHEARER
MARTYN
LE SAUX
REDKNAPP
ANDERTON
HODDLE
PLATT
MERSON
SHERINGHAM
BARNES
WADDLE
LES FERDINAND
ANDY COLE
[CLASSIC FRANCE]
BARTHEZ
DESAILLY
BLANC
THURAM
LIZARAZU
DESCHAMPS
KAREMBEU
PETIT
ZIDANE
DJORKAEFF
GUIVARC'H
LAMA
LEBOEUF
ANGOLMA
AMOROS
BOGHOSSIAN
CANDELA
GUERIN
GINOLA
MICOUD
DUGARRY
PAPIN
CANTONA
[CLASSIC GERMANY]
KAHN
KÖHLER
MATTHAUS
NOWOTNY
SAMMER
JEREMIES
REUTER
ZIEGE
DEISLER
MÖLLER
BIERHOFF
KÖPKE
ILLGNER
BUCHWALD
LINKE
HELMER
HEINRICH
BREHME
SCHNEIDER
HASSLER
LITTBARSKI
KLINSMANN
VÖLLER
[CLASSIC ITALY]
PAGLUICA
BARESI
COSTACURTA
TASSOTTI
MALDINI
DINO BAGGIO
ALBERTINI
BERTI
DONADONI
ROBERTO BAGGIO
VIALLI
PERUZZI
DI BIAGIO
BERGOMI
FERRARA
BENARRIVO
DI LIVIO
DI MATTEO
MANCINI
ZOLA
MONTELLA
MASSARO
CASIRAGHI
[CLASSIC NETHERLANDS]
DE GOEY
STAM
F. DE BOER
REIZIGER
COCU
WINTER
DAVIDS
BERGKAMP
R. DE BOER
OVERMARS
KLUIVERT
VAN BREUKELEN
RONALD KOEMAN
BLIND
NUMAN
WITSCHGE
JONK
RIJKAARD
GULLIT
VAN BASTEN
VAN VOSSEN
HASSELBAINK
VAN HOOIJDONK
[CLASSIC ARGENTINA]
CARLOS ROA
RUGGERI
SENSINI
CHAMOT
ALMEYDA
SIMEONE
REDONDO
GUSTAVO LOPEZ
CANIGGIA
BALBO
BATISTUTA
BURGOS
BROWN
NELSON VIVAS
POCHETTINO
CUCIUFFO
BATISTA
CALDERON
BURRUCHAGA
HECTOR ENRIQUE
MARADONA
VALDANO
DIAZ
[CLASSIC BRAZIL]
TAFFAREL
JULIO CESAR
RICARDO ROCHA
JORGINHO
LEONARDO
MAURO SILVA
DUNGA
RAÍ
ZINHO
BEBETO
ROMARIO
LEAO
ALDAIR
ZAGO
CAFÚ
FLAVIO CONCEICAO
CESAR SAMPAIO
DJALMINHA
EDMUNDO
VIOLA
CARECA
MULLER
ELBER

برای فیس هم که جواب دوست دیگه رو توی نقل قول بالا دادم فکر کنم توضیح کاملی بود

منم همین سوال رو دارم. جواب بدید لطفا.
فراموشش کنید تا وقتی توی ایران هستید و این سرعت پایین اینترنت رو دارید بتونید PES رو آنلاین بازی کنید مگه اینکه سرعت 1 مگ و بازی رو با سریال اورجینال داشته باشید

دوستان کسی لینک این ورژن از Net Framework 3.5 Sp1 رو نداره من میگردم پیدا نمیکنم!ممنون میشم برام قرار بدین امشب بزارم واسه دان!

توی همون پورتال دانلود مایکروسافت این عبارت رو جستجو کنی لینک مستقیم میده

mohsensoft
10-12-2009, 21:59
pes رو نمیشه به صورت شبگه ای بازی کرد
فقط آنلاین میشه بازی کرد اما اونم توی ایران امکانپذیر نیست چون سرعت فوق العاده ای میخواد

محمد ه ف
10-12-2009, 22:00
سلام دوستان لطفا جواب منو فوری بدین
من اول بازی نسخه دمو رو حدود 2ماه پیش اینستال کردم بعد از چن وقت اومدمو نسخه کاملو اینستال کردم
بعد دیدم دموش خیلی بهتر از بازی کامله
بازی کاملو پاک کردم به صورت کامل اما حالا که اومدم نسخه دمو رو بازی کنم همون نسخه دمو تبدیل شده بود به نسخه کامل
خواستم Demo رو پاک کنم و از اول بریزم اما Uninestal نداش
مجبور شدم اون File رو دلیت کنم و با این کار هم مسلمآ بازی کاملا پاک نمیشه حتی تو کنترل پنل هم تو اون قسمت اد ریمو هم نسخه Demo جود نداش که من ریموش کنم حالا من می خوام Demo بازی کنم اما وقتی نسخه فوق رو اینستال می کنم بازی کامل اجرا میشه
لطفا بگید چی کار کنم
عین .... موندم تو گل

hajoo
10-12-2009, 22:07
چی رو دانلود کنم؟ اگه آپشن فایله می خوام فقط تیک های کلاسیک آزاد بشن وهیچ تغییر دیگه داده نشه

Spaniuly
10-12-2009, 22:13
سلام دوستان لطفا جواب منو فوری بدین
من اول بازی نسخه دمو رو حدود 2ماه پیش اینستال کردم بعد از چن وقت اومدمو نسخه کاملو اینستال کردم
بعد دیدم دموش خیلی بهتر از بازی کامله
بازی کاملو پاک کردم به صورت کامل اما حالا که اومدم نسخه دمو رو بازی کنم همون نسخه دمو تبدیل شده بود به نسخه کامل
خواستم Demo رو پاک کنم و از اول بریزم اما Uninestal نداش
مجبور شدم اون File رو دلیت کنم و با این کار هم مسلمآ بازی کاملا پاک نمیشه حتی تو کنترل پنل هم تو اون قسمت اد ریمو هم نسخه Demo جود نداش که من ریموش کنم حالا من می خوام Demo بازی کنم اما وقتی نسخه فوق رو اینستال می کنم بازی کامل اجرا میشه
لطفا بگید چی کار کنم
عین .... موندم تو گل

با فونت کوچیک هم بنویسید ما می تونیم بخونیم جیگر:10:

دوست عزیز شما می تونید با ایتفاده از نرم افزار های جانبی که کارشون پاک کردن کامل یک برنامه هست به کل از روی ویندوزتون پاک کنید. البته قبلش یه کاری هم می تونید بکنید عبارت regedit رو توی run تایپ و اینر بزنید بعد به این مسیر برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2010

و پوشه PES2010 رو دیلت کنید اگه نشد همون استفاهده از برنامه های آن اینستال یا نصب مجدد ویندوز

چی رو دانلود کنم؟ اگه آپشن فایله می خوام فقط تیک های کلاسیک آزاد بشن وهیچ تغییر دیگه داده نشه

وای وای شرمنده همون پست قبلی رو ویرایش کردم و لین رو گذاشتم. واقعا معذرت یادم رفت لینک دانلود رو بذارم توی همو پستی که جواب دادم گذاشتم لینک ها رو هر کدوم رو که دوست داشتی دانلود کن یکی هستن

Hirad HRD
10-12-2009, 22:23
آيا فايلي چيزي هست يا dvd تو بازار پيدا ميشه كه تيمها درست شده باشند ممنون اگه جواب بدين :10:

محمد ه ف
10-12-2009, 22:29
با فونت کوچیک هم بنویسید ما می تونیم بخونیم جیگر:10:

دوست عزیز شما می تونید با ایتفاده از نرم افزار های جانبی که کارشون پاک کردن کامل یک برنامه هست به کل از روی ویندوزتون پاک کنید. البته قبلش یه کاری هم می تونید بکنید عبارت regedit رو توی run تایپ و اینر بزنید بعد به این مسیر برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2010

و پوشه PES2010 رو دیلت کنید اگه نشد همون استفاهده از برنامه های آن اینستال یا نصب مجدد ویندوز

وای وای شرمنده همون پست قبلی رو ویرایش کردم و لین رو گذاشتم. واقعا معذرت یادم رفت لینک دانلود رو بذارم توی همو پستی که جواب دادم گذاشتم لینک ها رو هر کدوم رو که دوست داشتی دانلود کن یکی هستن

قربونت جواب نداد

یه لطفی کن از این برنامه ها رو که می گی یکی از بهتریناش رو لینک دانلودش رو واسم بزار
Tanx:10::40::40::40:

Spaniuly
10-12-2009, 22:29
آيا فايلي چيزي هست يا dvd تو بازار پيدا ميشه كه تيمها درست شده باشند ممنون اگه جواب بدين :10:

سلام واسه همینه که بازی کردن PES روی کنسول کار بی معنی هست چون وقتی ویرایش نسخه PC به سادگی آب خوردن هست و هیچ تفاوتی در کیفیت نسخه کنسولی و PC وجود نداره پس بهتره آدم روی کامپیوتر بازی کنه البته یه برنامه هایی و ادیتور هایی هست که برای نسخه ها کنسولی هست ولی من فقط شنیدم در باره اونها دیگه اینکه چطوره استفاده میشن رو نمی دونم

قربونت جواب نداد

یه لطفی کن از این برنامه ها رو که می گی یکی از بهتریناش رو لینک دانلودش رو واسم بزار
Tanx:10::40::40::40:

والا اینارو دیگه باید توی انجمن نرم افزار درخواست بدی

ولی واسه اینکه زابرا نشی و از ما راضی باشی برات یه دونه اش رو پیدا کردم
این صفحه دانلود هست می تونی توضیحات نرم افزار رو هم توش بخونی. امیدوارم به دردت بخوره

محمد ه ف
10-12-2009, 22:34
ویرایش نسخه PC به سادگی آب خوردن هست و هیچ تفاوتی در کیفیت نسخه کنسولی و PC وجود نداره

بازم Hi
میشه لینک دان ش رو بزاری
وبگو وقتی دان کردیمش کجا باید قرارش بدیم
لطفا هر توضیحی که خودت صلاح می دونی هم بده
من تا حالا از این غلطا نکردم
لطفاحجم فایلش هم بگو
ممنون میشم

vampyre
10-12-2009, 23:09
بازم Hi
میشه لینک دان ش رو بزاری
لطفاحجم فایلش هم بگو
ممنون میشم

رفیق خود آرمین داره یه پچ میسازه که دیگه فک کنم آخراشه و تا چند وقت دیگه میده بیرون و شما هم راحت استفاده میکنی و مشکلی نست.
---------------------
مشکل صفحه ی قبل من تا حالا کسی همچین چیزی ندیده؟!!
---------------------
آرمین جان شما یه ادیت فایل چند روز پیش به ما دادی میخوام ببینم توی پچی که میخوای بدی یا این ادیت فایل تغییر میکنه یا همین میمونه چون میخوام یه چیزهایی رو ادیت کنم منتظرم ببینم کار شما به کا میکشه.
با تشکر.

paroucia
10-12-2009, 23:21
با تشكر از اقا ارمين
يه سوال ديگه يه مدت با شوت زدن دچار مشكل عظيمي شدم!
هر وقت كه دكمه ي شوت رو سريع فشار مي دم شوت رو به صورت چيپ كوتاه مي زنه.ايا مي توان ايه جوري اين حركت رو كنسل كرد؟قبلا اين مشكل رو كمتر داشتم اما هر چي جلوتر مي رم بيشتر ميشه. امروز هر چي با ويا شوت زدم چيپ زد!ايا به پچ ربطي داره؟خيلي دارم اذيت مي شم
دو سوال:ايا فيس پك براي كلاسيك تيم نيومده؟
سه سوال:ايا اين امكان وجود داره كه كليد هاي تركيبي كه باعث حركات كنيكي مي شن رو تغيير داد مثلا براي دايوينگ بايد 3 تا كمكي رو بگيري ايا امكانش نيست كه اين رو به دكمه ي r2‌تغيير بديم؟
با تشكر

mohammad_87
10-12-2009, 23:34
سلامی داغ به همه دوستان گل.آقا این تاپیک 2010 رکورد 2009 رو شکسته ها.ماشاا... طرفدارا هرروز بیشتر از دیروز.
دوستان من چندتا مشکل تو این 2010 دارم که عمدتا هم برمیگرده به مسترلیگ.با اینکه تو تاپیک 2009 خودم به همه میگفتم سرچ کنید اما بخدا تو این وضعیت سرچ مشکله.:41:پس شما زحمت پاسخ ها رو بکشید ممنون...
1.من تا حالا هیچ پچ و تغییری تو بازی ندادم.آپشن فایل هم نمی خوام فقط یه پچ و برنامه جانبی(اگه برا پچ لازمه) معرفی کنین و لینک بدین که اولا تا ممکنه رسمی باشه و دوما می خوام فقط لایسنس ها کاملا درست بشه.(این رو فکر کنم آرمین جان بتونه خوب کمکم کنه.چون همیشه خودت پچهایی نصب میکنی که بجز لایسنس ،دیگر قسمتهای بازی رو بیخود دستکاری نمیکنه)
2.خرید بازیکن تو مستر لیگ چرا اینقدر سخته؟؟؟!!!:19:مخصوصا بازیکنای بزرگ.پدرم دراومد فقط تونستم گورکاف رو بخرم.کریس رونالدو رو سه سال پیاپی به رئال پیسنهاد میدادم همش رد می کرد آخرش هم دادش به دوست صمیمیش یعنی بارسا!!چکار کنم که راحتتر بازیکن بخرم؟اینکه بازی رو خودت انجام بدی یا بدی به مربی و درجه سختی آیا تاثیری دارن روی ترانسفرها؟
3.بازیکنانی مثل Kaiser چرا تو ML young نیستند؟
4.بهترین بازیکن با پست CF دربین کل بازیکنان که قدرت سرزنی خوبی هم داشته باشه بنظر شما کدوم بازیکنه؟چنین بازیکنی در بین بازیکنان جوان کیه؟(بر اساس تجربه شخصی جواب بدید نه ability )
5.قدرتمندترین برنامه برا ویرایش مشخصات بازیکنان معرفی کنین.(یه چیزی مثل pro_evo برای 2009)
6.مشکل کم شدن صدای استادیوم در ویندوز هفت چطوری حل میشه؟(بجز کم و زیاد کردن اونها تو تنظیمات)

راستی من کمی تو فایلهای گزارشگر بازی گشتم یه نتیجه گرفتم که نمی دونم می دونید یانه.فایل dt00_e.img رو که اکستراکت کنید با لیستی از فایلهای صدای بازی مواجه میشید که قبلا راهنمای اون رو تو انجمن دیده بودم ولی این قسمت رو ننوشته بودن دوستان.از شماره 1 تا 4811 مربوط به صدازدن نام بازیکنان در حالتهای مختلف میشه.عدد بعد از پرانتز هم تعداد فایلها رو مشخص میکنه که در زیر میتونید ببینید.امیدوارم مفید باشه:

dt00_e.img

unnamed_1- unnamed_1814 names (1814
unnamed_1815- unnamed_2813 and "name" (998
unnamed_2814- unnamed_3812 heres "name" (998
unnamed_3813- unnamed_4811 name(in opportunity) (998

smart007
11-12-2009, 00:43
دوستان گرامی چطور میشه که تماشاگران تو بازی در هر نیمه یه تیم رو تشویق کنن و آیا راهی هست که توی ویندوز7 تماشاگران مثل ویندوزxpتشویق کنن ممنون میشم جواب بدید

من هم همین سوال رو دارم کسی هست بتونه جواب بده؟؟؟؟

Spaniuly
11-12-2009, 00:44
بازم Hi
میشه لینک دان ش رو بزاری
لطفاحجم فایلش هم بگو
ممنون میشم

لینک چیو؟ اگه پچ و ادیتور و ... می خوای اینجا پره

رفیق خود آرمین داره یه پچ میسازه که دیگه فک کنم آخراشه و تا چند وقت دیگه میده بیرون و شما هم راحت استفاده میکنی و مشکلی نست.
---------------------
مشکل صفحه ی قبل من تا حالا کسی همچین چیزی ندیده؟!!
---------------------
آرمین جان شما یه ادیت فایل چند روز پیش به ما دادی میخوام ببینم توی پچی که میخوای بدی یا این ادیت فایل تغییر میکنه یا همین میمونه چون میخوام یه چیزهایی رو ادیت کنم منتظرم ببینم کار شما به کا میکشه.
با تشکر.

خوب من به تازگی متوجه شدم اون ادیت فایل دارای ایرادات ریزی هست واسه همین دارم روی یه ادیت فایل دیگه کار می کنم البته بیشتر برای پچ بعدی هست والا من برای ارائه پچ چند تا مشکل دارم

خوب همگی می دونید چند روزی می شه که کارهای ساخت به اتمام رسیده ولی کلا پروژه ای که روش کار کردم در حدی نیست که بشه بهش نمره خوبی داد چون ممکنه GDB ها همه شون جالب نباشن ممکنه شماره ها یا اسم روی پیراهن ها البته بعضیا مشکل داشته باشه چون همه رو چک نکردم ممکنه اسامی همگی صحیح نباشن البته بازیکنان خیلی گمنام یه مورد دیگه که اذیتم می کنه عدم موفقیتم توی تغییر نام OTHER LEAGUE a,b هست چون OTHER B بوندس لیگا با تمام 18 تیمش هست. به هر حال خودم پروژه رو نمی پسندم و اگه به خاطر اصرار دوستان نبود حالا حالا ها نمی دادم بیرون ولی خوب ظاهرا خیلی ها منتظرن که امشب این پچ رو دانلود کنن ولی خوب همونطور که گفتم کاستی هایی هست که البته من این پروژه رو کامل و به پچ بعدی تعمیم می دم و منتظر می مونم که آپدیت بعدی کونامی بیاد شاید تیم های موقت رو درست کنه خودش. به هر حال من ویژگی های بازی خودم رو می گم اگه کسی می خواد همین ها رو بگه تا براش آپلود و لینک بدم.

1- اسامی فیک اعم از نام باشگاه ها و بازیکنان و استادیوم ها اصلاح شده بدون دخل و تصرف
2- لوگوی باشگاههای لایسنس نشده اصلاح شده این لوگوها ساخته خود کونامی هست و کاملا همجنس لوگو تیم های لایسنس شده هست. من به شخصه از لوگو های دارای سایه روشن و شیشه ای خوشم نمیاد چون در نگاه اول خوب هستند و بعد مدتی آزار دهنده میشن سادگی آرستگیه به نظرم و اینکه این کار باعث میشه کاربر اصلا احساس نکنه لوگو ها بعدا و توسط پچ اظافه شده
3- کیت های تیم های لایسنس نشده از طریق GDB اصلاح شده
4- حدود 75 درصد از فیس هایی که کونامی در داخل دیتا بیس قرار داده ولی در بازی اونها رو اعمال نکرده اعمال شده مثلا فیس زیدان یا بارتز یا ریوالدو رونالدو علی کریمی مهدوی کیا همگی اضافه شدند که کار فیس ها از کونامی هست

خوب موارد بالا مال خصوصیات بود ولی خصوصیات منفی که خودم معتقدم نشانه کامل نبودن پروژه هست:

1- تیم های موقت (فیک) Other League A به همون شکل باقی موندن و تغییر نام پیدا نکردند و بازیکنانشون هم فیک هستند
2- تیم های موهومی PES , WE United+16 D2 League Teams بدون تغییر باقی موندن (در نظر داشتم تبدیلشون کنم به تیم های یک لیگ هجده تیمی یا گلچینی از باشگاه هایی که توی لیگ اروپا شرکت دارن و اصلا ساخته نشدن حتی اگه میشد بدم نمیومد لیگ ایران رو ایجاد کنم حالا شاید کیفیتش به اون حد نباشه ولی ارزش داشت که اسامی و لوگو و کیت های لیگ ایران رو بذارم جاشون و بازیکنان فیک و موهومی اون تیم ها رو به بازیکنان با ملیت ایرانی و شاغل در لیگ برتر تغییر بدم که البته این کار ها میشه همون تغییرات بی رویه که بازی رو از اون اورجینالی میندازه ولی خوب مشکلی هم برای بازی پیش نمیاره

به هر حال هر کی این ها رو با این شرایط می خواد بگه تا آپلود کنم حتی اگه 3 نفر هم پیغام خصوصی یا عمومی بدن که می خوان من پوشه کیت سرورم رو + اپشن فایل ها براش به صورت زیپ شده می دم چون خودم معتقدم پروژه من در حد یک ژچ مکمل و لایسنسر نیست.

با تشكر از اقا ارمين
يه سوال ديگه يه مدت با شوت زدن دچار مشكل عظيمي شدم!
هر وقت كه دكمه ي شوت رو سريع فشار مي دم شوت رو به صورت چيپ كوتاه مي زنه.ايا مي توان ايه جوري اين حركت رو كنسل كرد؟قبلا اين مشكل رو كمتر داشتم اما هر چي جلوتر مي رم بيشتر ميشه. امروز هر چي با ويا شوت زدم چيپ زد!ايا به پچ ربطي داره؟خيلي دارم اذيت مي شم
دو سوال:ايا فيس پك براي كلاسيك تيم نيومده؟
سه سوال:ايا اين امكان وجود داره كه كليد هاي تركيبي كه باعث حركات كنيكي مي شن رو تغيير داد مثلا براي دايوينگ بايد 3 تا كمكي رو بگيري ايا امكانش نيست كه اين رو به دكمه ي r2‌تغيير بديم؟
با تشكر

1- نه ربطی به این نداره در حال دویدن دستت به صورت تپ به کلید اسپرینت بخوره این اتفاق می افتهموقع شوت کلا دستت رو از اسپرینت بردار سعی کن L2 رو بگیری اینطوری فنی هم می زنه با بغل پا
2- اینا رو باید از تاپیک ادیت پیگیری کنی ولی من که پیگیر هستم می دونم که نیومده تعداد زیادی فیس بازیکنان کلاسیک توسط خود کونامی ساخته شده و توی دیتا بیس هست شما می تونی ریلینک کنی اونها رو یا هم از ادیت فایل استفاده کنی ادیت فایلی که من ساختم توش این اعمال شده البته من خودم فیس مارادونا و گابریل باتیستوتا رو دارم خواستی میدم بهت نحوه وارد کردنشون رو هم که گفتم
3- نه دیگه نمیشه 3 تا رو باید گیری حالا از ستینگ داخل بازی یا خارج بازی می تونی به دلخواه جای اونها رو عوض کنی البته دایوینگ توی نسخه 2010 فوق العاده سخت اتفاق می افته توی 2009 دستت به اون 3 تا دکمه می خورد جا به جا می خورد زمین ولی توی این نسخه وقتی عمدا هم می خوای دایوینگ کنه بازیکنت میبینی این کار رو نمیکنه بعد چند بار زدن دکمه ها دایوینگ می کنه

سلامی داغ به همه دوستان گل.آقا این تاپیک 2010 رکورد 2009 رو شکسته ها.ماشاا... طرفدارا هرروز بیشتر از دیروز.
دوستان من چندتا مشکل تو این 2010 دارم که عمدتا هم برمیگرده به مسترلیگ.با اینکه تو تاپیک 2009 خودم به همه میگفتم سرچ کنید اما بخدا تو این وضعیت سرچ مشکله.:41:پس شما زحمت پاسخ ها رو بکشید ممنون...
1.من تا حالا هیچ پچ و تغییری تو بازی ندادم.آپشن فایل هم نمی خوام فقط یه پچ و برنامه جانبی(اگه برا پچ لازمه) معرفی کنین و لینک بدین که اولا تا ممکنه رسمی باشه و دوما می خوام فقط لایسنس ها کاملا درست بشه.(این رو فکر کنم آرمین جان بتونه خوب کمکم کنه.چون همیشه خودت پچهایی نصب میکنی که بجز لایسنس ،دیگر قسمتهای بازی رو بیخود دستکاری نمیکنه)
2.خرید بازیکن تو مستر لیگ چرا اینقدر سخته؟؟؟!!!:19:مخصوصا بازیکنای بزرگ.پدرم دراومد فقط تونستم گورکاف رو بخرم.کریس رونالدو رو سه سال پیاپی به رئال پیسنهاد میدادم همش رد می کرد آخرش هم دادش به دوست صمیمیش یعنی بارسا!!چکار کنم که راحتتر بازیکن بخرم؟اینکه بازی رو خودت انجام بدی یا بدی به مربی و درجه سختی آیا تاثیری دارن روی ترانسفرها؟
3.بازیکنانی مثل Kaiser چرا تو ML young نیستند؟
4.بهترین بازیکن با پست CF دربین کل بازیکنان که قدرت سرزنی خوبی هم داشته باشه بنظر شما کدوم بازیکنه؟چنین بازیکنی در بین بازیکنان جوان کیه؟(بر اساس تجربه شخصی جواب بدید نه ability )
5.قدرتمندترین برنامه برا ویرایش مشخصات بازیکنان معرفی کنین.(یه چیزی مثل pro_evo برای 2009)
6.مشکل کم شدن صدای استادیوم در ویندوز هفت چطوری حل میشه؟(بجز کم و زیاد کردن اونها تو تنظیمات)

راستی من کمی تو فایلهای گزارشگر بازی گشتم یه نتیجه گرفتم که نمی دونم می دونید یانه.فایل dt00_e.img رو که اکستراکت کنید با لیستی از فایلهای صدای بازی مواجه میشید که قبلا راهنمای اون رو تو انجمن دیده بودم ولی این قسمت رو ننوشته بودن دوستان.از شماره 1 تا 4811 مربوط به صدازدن نام بازیکنان در حالتهای مختلف میشه.عدد بعد از پرانتز هم تعداد فایلها رو مشخص میکنه که در زیر میتونید ببینید.امیدوارم مفید باشه:

dt00_e.img

unnamed_1- unnamed_1814 names (1814
unnamed_1815- unnamed_2813 and "name" (998

unnamed_2814-

unnamed_3812 heres "name" (998

unnamed_3813- unnamed_4811 name(in opportunity) (998

به به دوست قدیمی ما خوش اومدی عزیز جان

در مورد سوال اولت بگم که من پچ نصب نمی کنم می دونی که من ادیتور های خوب دانلود می کنم و با اونها تغییرات می دم و همیشه هم کیت سرورم رو اپدیت نگه می دارم و اگه کیت یا gdb یا فیس خوب اومد میگیرم و اضافه می کنم. اگه می خوای ادیت اینا بکنی برو انجمن ویرایش بازی مهدی یه تاپیک توپ زده که پست اولش همیشه آپدیت هست از شیر مرغ تا جون آدمیزاد گیرت میاد توی پست اولش هر روز هم اپدیت می کنه پست اول رو خدا خیرش بده خیلی زحمت کشیده برای اون تاپیک و پست اولش. واقعا یه حرکت استثنایی کرده دمش گرم دستش رو می بوسم. سعی کن از برنامه Pro-Evo استفاده کن البته PES Editor 1.6 هم حرف نداره فوق العاده هست من واسه تغییر نام ها از PES Editor 1.6 استفاده می کنم هم سبک اجرا میشه و هم جمع و جور تره

2- کلا مستر لیگ عوض شده هر چی از مستر لیگ 2009 توی ذهن داری باید پاک کنی اعم از خرید بازیکنان 17 ساله توی ترانسفر زمستانی که خودش عالمی داشت یادش به خیر توی نیم فصل می رفتم دنبال استعداد های خوب می گشتم مثله کایزر اورلیانو رولند شاو گانثر و ... که همگی از جمله بازیکنان با استعداد بودند. محمد هیچ چیز مشابه باقی نمونده البته کایزر اینا هستند و ممکنه اتفاقی بیان توی مستر لیگ ولی دیگه اون ابهت رو ندارن چون رشدهاشون ممکنه خوب نباشه به علت نرسیدن بازی کسانی رشد می کنن و بهتر میشن که بازی می کنن کسانی رشد می کنن که تمرین خصوصی بدی بهشون. خرید ستاره هم که سخته برای خرید ستاره باید بازیکنان تیمت رشد کنن و نباید بازیکن با Overal پایین توی تیم باشه وقتی بعد چند سال Overall بازیکنان تیمت رفت بالا کلا می بینی بازیکنانی که اسکوت بهت پیشنهاد میده ستاره های بزرگ جهان هست ولی توی همون ابتدای کار همه بازیکنانی که اسکوت پیشنهاد میده همگی الکی و ضعیف ضعفا هستند. کلا واقع گرایی خاصی پیدا کرده مستر لیگ دیگه از اون هدفش خارج شده ما مستر لیگ رو به این عشق بازی می کردیم که یه تیم رویایی بسازیم و بعد واسه اگزبیشن مورد استفاده قرار بدیم ولی خوب الان میرن میان و ممکنه خود به خود بازیکنانی رو که بهشون بازی نرسیده و ناراضی شدن رو به یکباره از دست بدی و کاری هم از دستت ساخته نباشه کلا باید حسابی با برنامه ریزی بری جلو اگه می خوای درگیر مستر لیگ 2010 بشی باید کلی حوصله به خرج بدی

3- هستند اما جای مشخصی ندارن یه دفعه اول فصل ممکنه پیدا بشن همیشه اول فصل یه سری بازیکن پر میشه توی تیم جوانان تیم ها شانس بیاری توی تیمت ظاهر میشن اگه تیم قوی داشته باشی و بازیکنان قدرتمند داشته باشی هر ساه یه ستاره ظاهر میشه توی تیم جوانان که می تونی بیاری تو تیم

4-به نظرم کریم بنزیما حرف نداره... البته همه سر زن های قهار سنشون زیاده قهار ترین سرزنی که توی این 2010 دیدم میرو کلوزه هست عجیب قدرت سر زنی داره لامصب هر جا باشه و روی سر هر کسی باشه می تونه ضربه بی نقص و دقیق بزنه

5- همون ورژن 2 برنامه pro-evo و همون pes editor 1.6 لینک هر دو توی پست اول تاپیک مهدی موجوده

6- یکی می گفت توی کنترل پنل یه تنظیمات خاصی داره من که خودم فعلا xp sp3 رو چسبیدم و حالا حالا ها ول کنش نیستم تا وقتی برنامه های موجود xp رو ساپورت می کنن من با xp خداحافظی نمی کنم قدرت و روانی و سادگی و بازده بالای xp رو هیچ ویندوزی نداره ویستا و 7 فقط ظاهر دارن نمی ارزه اون راحتی کار کردن رو که xp داره آدم بفروشه به نمای ظاهری فریبنده ویندوز های جدید. مایکروسافت خودش هم میدونه که xp چه شاهکاری بود واسه همین حالا افتاده پشت سر هم ویندوز میده که xp رو از اذهان پاک کنه من منکر برخی از توانایی های وینوزهای ویستا و 7 نیستم ولی من یکی که نه از ویستا خیر دیدم نه 7 هر دو رو هم دارم بارها هم نصب کردم ولی هیچ وقت علاقمند نشدم بهشون

thacker
11-12-2009, 02:43
نگفتین چرا بعضی از بازیکنا نیستن ؟؟؟؟ مثل زیکو ، پله ، اوزبیو و ...

محمد ه ف
11-12-2009, 07:31
سلام دوستان
شاد سربلند باشید
من از کدوم صفحه به بعد این تایپیک دنبال پچ ها بگردم لط فا راهنما ایم کنین
ایا تو همون پستی که دوستان دادن نحوه استفاده از پچ ها درج شده
لطفا زود تر جوابمو بدین
شادوسربلند باشین

Yi Yi
11-12-2009, 07:44
سلام دوستان
شاد سربلند باشید
من از کدوم صفحه به بعد این تایپیک دنبال پچ ها بگردم لط فا راهنما ایم کنین
ایا تو همون پستی که دوستان دادن نحوه استفاده از پچ ها درج شده
لطفا زود تر جوابمو بدین
شادوسربلند باشین

ابزار های ادیت ،کیت، فیس ،پچ ، ترفند ، توپ ، تور ، تابلو تبلیغات ، آموزش و... برای pes 2010

Spaniuly
11-12-2009, 11:06
نگفتین چرا بعضی از بازیکنا نیستن ؟؟؟؟ مثل زیکو ، پله ، اوزبیو و ...
چرا من جواب دادم به سوال شما

vampyre
11-12-2009, 11:14
آرمین جان من این پچت رو با اینکه نصفه هست میخوام.
چهره ی مارادونا و باتیستوتا رو هم میخوام با آموزش.
فقط یه چیز به نظر من به we utd و pes utd دست نزن اونا باید باشن برای ما که مستر رو با تیم ساختگی میریم.ولی بقیه رو ادیت کن.
ببخشید از این که زحمتت میدم.
ممنون ازت.

don-corleone
11-12-2009, 11:25
سلام

پچی نیومده که بشه دود تو استادیوم راه انداخت( SMOKE ) مثل ورزشگاه سن سیرو؟؟

پچی هست که وقتی بازی شروع بشه طرفدارهای تیم میزبان پرچم تیم رو تو ورزشگاه بببرن بالا؟

ArminxXx
11-12-2009, 13:09
آقا نمیشه کاری کرد که این حالت غروب و بارون حذف بشه خیلی بدم میاد مخصوصا تو مستر لیگ

Mehdi.ss
11-12-2009, 13:50
لینک چیو؟ اگه پچ و ادیتور و ... می خوای اینجا پره

خوب من به تازگی متوجه شدم اون ادیت فایل دارای ایرادات ریزی هست واسه همین دارم روی یه ادیت فایل دیگه کار می کنم البته بیشتر برای پچ بعدی هست والا من برای ارائه پچ چند تا مشکل دارم

خوب همگی می دونید چند روزی می شه که کارهای ساخت به اتمام رسیده ولی کلا پروژه ای که روش کار کردم در حدی نیست که بشه بهش نمره خوبی داد چون ممکنه GDB ها همه شون جالب نباشن ممکنه شماره ها یا اسم روی پیراهن ها البته بعضیا مشکل داشته باشه چون همه رو چک نکردم ممکنه اسامی همگی صحیح نباشن البته بازیکنان خیلی گمنام یه مورد دیگه که اذیتم می کنه عدم موفقیتم توی تغییر نام OTHER LEAGUE a,b هست چون OTHER B بوندس لیگا با تمام 18 تیمش هست. به هر حال خودم پروژه رو نمی پسندم و اگه به خاطر اصرار دوستان نبود حالا حالا ها نمی دادم بیرون ولی خوب ظاهرا خیلی ها منتظرن که امشب این پچ رو دانلود کنن ولی خوب همونطور که گفتم کاستی هایی هست که البته من این پروژه رو کامل و به پچ بعدی تعمیم می دم و منتظر می مونم که آپدیت بعدی کونامی بیاد شاید تیم های موقت رو درست کنه خودش. به هر حال من ویژگی های بازی خودم رو می گم اگه کسی می خواد همین ها رو بگه تا براش آپلود و لینک بدم.

1- اسامی فیک اعم از نام باشگاه ها و بازیکنان و استادیوم ها اصلاح شده بدون دخل و تصرف
2- لوگوی باشگاههای لایسنس نشده اصلاح شده این لوگوها ساخته خود کونامی هست و کاملا همجنس لوگو تیم های لایسنس شده هست. من به شخصه از لوگو های دارای سایه روشن و شیشه ای خوشم نمیاد چون در نگاه اول خوب هستند و بعد مدتی آزار دهنده میشن سادگی آرستگیه به نظرم و اینکه این کار باعث میشه کاربر اصلا احساس نکنه لوگو ها بعدا و توسط پچ اظافه شده
3- کیت های تیم های لایسنس نشده از طریق GDB اصلاح شده
4- حدود 75 درصد از فیس هایی که کونامی در داخل دیتا بیس قرار داده ولی در بازی اونها رو اعمال نکرده اعمال شده مثلا فیس زیدان یا بارتز یا ریوالدو رونالدو علی کریمی مهدوی کیا همگی اضافه شدند که کار فیس ها از کونامی هست

خوب موارد بالا مال خصوصیات بود ولی خصوصیات منفی که خودم معتقدم نشانه کامل نبودن پروژه هست:

1- تیم های موقت (فیک) Other League A به همون شکل باقی موندن و تغییر نام پیدا نکردند و بازیکنانشون هم فیک هستند
2- تیم های موهومی PES , WE United+16 D2 League Teams بدون تغییر باقی موندن (در نظر داشتم تبدیلشون کنم به تیم های یک لیگ هجده تیمی یا گلچینی از باشگاه هایی که توی لیگ اروپا شرکت دارن و اصلا ساخته نشدن حتی اگه میشد بدم نمیومد لیگ ایران رو ایجاد کنم حالا شاید کیفیتش به اون حد نباشه ولی ارزش داشت که اسامی و لوگو و کیت های لیگ ایران رو بذارم جاشون و بازیکنان فیک و موهومی اون تیم ها رو به بازیکنان با ملیت ایرانی و شاغل در لیگ برتر تغییر بدم که البته این کار ها میشه همون تغییرات بی رویه که بازی رو از اون اورجینالی میندازه ولی خوب مشکلی هم برای بازی پیش نمیاره

به هر حال هر کی این ها رو با این شرایط می خواد بگه تا آپلود کنم حتی اگه 3 نفر هم پیغام خصوصی یا عمومی بدن که می خوان من پوشه کیت سرورم رو + اپشن فایل ها براش به صورت زیپ شده می دم چون خودم معتقدم پروژه من در حد یک ژچ مکمل و لایسنسر نیست.

آرمین جان میشه همین پچی که خودت درست کردی رو آپلود کنی ؟ چون از پچهای دیگه بهتره
ما رو از بی پچی نجات بده ، تازه بازی رو هم آپدیت کردم و بازی به هم ور شده دیگه حال نمیده
ممنون

Spaniuly
11-12-2009, 14:18
آرمین جان میشه همین پچی که خودت درست کردی رو آپلود کنی ؟ چون از پچهای دیگه بهتره
ما رو از بی پچی نجات بده ، تازه بازی رو هم آپدیت کردم و بازی به هم ور شده دیگه حال نمیده
ممنون
چشم مهدی جان امروز می ذارم

masoud93
11-12-2009, 16:15
یه ترینری چیزی برا قسمت bal می خوام که remaining point رو زیاد کنه می خوام همشون رو روی 6 تنظیم کنم.

Spaniuly
11-12-2009, 16:23
یه ترینری چیزی برا قسمت bal می خوام که remaining point رو زیاد کنه می خوام همشون رو روی 6 تنظیم کنم.

بابا این PRO-EVO رو بگیرید خیالتون راحت بشه دیگه می تونید همه بلوک های رشد رو بذارید روی 6

farhad07
11-12-2009, 16:24
دوستان فایلی برای کیت سرور میخوام که لوگو و لباسهای بوندس لیگا رو درست کنه

CATALONIA
11-12-2009, 16:38

این دو تا هست 

Spaniuly
11-12-2009, 16:57

سلام چطوری فرهاد جان یه کوچولو هم صبر کنی یه پچ توپ می خوام بسازم. یه جا قرار می ذاریم روی یه CD می زنم می دم بهت اوکی؟

البته امروز پچ ناقصی رو می خوام اپلود کنم و بذارم البته اگه اصرار دوستان نبود صبر می کردم یه چیز حسابی بدم البته ایشالله یه مدت بعد که اپدیت جدید اومد پروژه ساخت پچ لایسنسر رو گسترش می دم

farhad07
11-12-2009, 17:24
ارمین جان من اینو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری بزارمش البته کیت سرور دارم و بلدم باهاش کار کنم اما نمیدونم چیکار کنم و چطوری تعریفشون کنم در ضمن لیگ المان من تو other leagues b هستش

worldclass
11-12-2009, 18:01
سلام
دوستان چطور میتونم تو این نسخه سر توپ بزنم؟

Spaniuly
11-12-2009, 18:53
خوب من یک کار عجیب غریب کردم از داخل پوشه تیمها توی کیت سرور یعنی اون تیم هایی که کیت هاشون لایسنس نشده پاک کردم. واسه همین حجم پچ شد حدود 8 مگ. کسانی که می خوان این رو دانلود کنن بدونن که در واقع کیت سرور شخصی من رو استفاده می کنن و نمیشه به این کار گفت پچ من تغییراتی رو ایجاد کردم مثل عوض کردن لوگوهای تیم ها و لوگوهای لیگ ها شما پس از دانلود کیت سرور من از لینک زیر باید gdb folder تیم های
Austria
Belgium
Bosnia
.
.
.
Werder Bremen

رو داشته باشید

و بعد از اینکه کیت سرور رو ریختید به داخل فولدر تیم ها رفته و پوشه های ga gb pa pb , ... که داخل پوشه هر تیم هست رو کپی کنید. من فولدر تیم ها رو حذف نکردم شما هم نباید حذف کنید فقط به داخلشون محتویات gdb فولدر ها رو انتقال بدید.

به طور مثال شما gdb تیم آرسنال رو دارید برای ظاهر شدن کیت ارسنال در بازی کافیه به داخل gdb آرسنال رفته و تمام پوشه های با اسم ga gb pa pb و احتمالا پوشه هایی با این اسامی gx gc px pc و ... رو بردارید و به مسیر مخصوصی که برای آرسنال در نظر گرفتم برید و اون ها رو Paste کنید مثلا مسیر آرسنال و همه تیم های انگلیسی اینجاست توی پچ
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\GDB\uni\Club\Barclays Premier League\Arsenal

به هر حال دلیل اینکه من پوشه ها رو نگه داشتم واسه این بود که استفاده کننده ها گمراه نشن و در عرض یک ثانیه محتویات هر پوشه رو به سادگی کپی پیست کنن.

اما دلیلی که برای این کارم دارم اینه که از کل حجم فشرده شده کیت سرور که 33 مگ شد 25 مگش مال gdb ها بود چیزی که توی هفته اخیر شاهد هستیم که تعداد زیادی از علاقمندان gdb پک های کاملی رو آپلود می کنن بنا براین چون آپلود 33 مگ برام کمی سنگین بود اونم یه چیز ناقص. در حالیکه شما می تونید از لینک های آماده GDB تیمهای لایسنس شده رو هم بگیرید حتی می تونید GDB های تیم هایی که کیت هاشون اپدیت شده رو هم اضافه کنید با استفاده از این راهنما

کيت سرور به مثابه يک پل ارتباطي ميان هارد کامپيوتر شما و فضايي از اون با بازي PES هست که شما با کپي کردن فايل هاي گرافيکي توي فولدري به نام کيت سرور شاهد حضور اونها در داخل بازي ميشيد بطوري که هيچ تغييري در خود فايل هاي اصلي به وجود نمياره در واقع بايد به هوش جويس صد آفرين گفت که چنين چيز جالبي رو براي ويرايش در نظر گرفته کيت سرور شايد يکي بهترين ابزار براي ويرايش هست بين همه بازي ها نه فقط PES چون از معدود ابزاري هست که به فايل هاي نصب شده کاري نداره و در اونها ايجاد تغيير نمي کنه کيت سرور مثل يک روکش مي مونه که هر لحظه مي توني اين روکش رو بزني کنار و هسته اصلي خود بازي نمايان بشه. در کل کساني که به هر دليلي نمي تونن يا نمي خوان يا علم اين رو ندارن که از کيت سرور استفاده کنن واقعا بي بهره مي مونن از يک قسمت بزرگ مربوط به PES. البته الان ديگه خيلي ها استفاده مي کنن يکي از قسمت هايي که در کيت سرور هست فولدر GDB هست که يک شاخه اختصاصي براي لباس تيم ها هست اين GDB خوبي داره که خيلي مرتب تر و تر و تميز تر ميشه و شناسايي کيت ها بسيار ساده و مديريت کيت ها رو فوق العاده سهولت مي بخشه. شما اگه نتونيد از GDB استفاده کنيد بايد از همون فولدر img فايل هاي bin شامل کيت ها رو به صورت نا مرتب و قره قاطي بريزيد. هيچ مديريتي هم نمي تونيد روي کيت ها داشته باشيد.
اما GDB يک فضاي مرتب و طبقه بندي شده و داراي نظم و نظام هست فولدر GDB حاوي فولدري به نام uni هست که داخلش يک فايل متني با عنوان map هست. اين فايل مهمترين چيزي هست که در حين کار با gdb شما بايد بهش توجه کنيد. در واقع اين فايل متني رو که باز کنيد توش آدرس وجود داره که در هر خط شما آدرس کيت يک تيم رو مي تونيد درج کنيد به طور مثال فرض مي کنيم کيت سرور شما خام هست و هيچي توش نيست به طور مثال مي خواهيد کيت تيم ملي روسيه رو وارد بازي کنيد اولا بايد gdb فولدر روسيه رو داشته باشيد که هميشه داخل يه gdb فولدر حتما اين 4 تا فولدر وجود دارند : ga gb pa pb يعني 2 تا لباس دروازبان و دو تا هم لباس بازيکنان خانگي و خارج از خانه شما مي تونيد در هر جايي از که زير مجموعه فولدر uni باشه اين gdb فولدر رو کپي کنيد. اگه gdb فولدر روسيه رو درست توي همون فولدر uni و کنار همون فايل مپ کپي کنيد بايد ادرس به اين شکل باشه : 23, "Russia"
23 شماره کيت روسيه هست که ثابت هست و شما حتما اگه بخواهيد کيت روسيه رو وارد کنيد بايد حتما بدونيد که شماره کيت روسيه 23 هست بعد از 23 يه ويرگول هست بعد يک فاصله (space) بعد داخل تگ "" دقيقا آدرس gdb بايد نوشته بشه که چون توي ريشه کپي کرديم فقط بايد اسم gdb فولدر روسيه نوشته بشه اگه اسم فولدر gdb روسيه به اين شکل : rusia (املاي اشتباه) نوشته بشه بايد همين کلمه رو عينا داخل تگ بنويسد يعني بايد دقيقا هم خواني داشته باشه اسم فولدر با اون کلمه اي که داخل تگ مي نويسيد
حالا فرض مي کنيم شما مي خواهيد سليقه به خرج بديد و gdb فولدر ها رو مديريت کنيد و طبقه بندي کنيد بهترين طبقه بندي اينه که توي فولدر uni دوتا فولدر باز کنيد:
National و Club مي تونيد براي مديريت بهتر داخل هر کدوم از اين فولدر ها فولدر هايي ديگه اي باز کنيد مثلا داخل National فولدر هايي با اسامي : Asia و Europe و America و Africa ايجاد کنيد و حتي همين طبقه بندي سليقه اي رو در مورد فولدر کلاب هم به خرج بديد حالا مثلا وقتي gbd فولدر ايران رو گير آورديد درست توي فولدر آسيا کپي مي کنيدو و بعد فايل map رو باز مي کنيد و درست طبق دستور العمل آدرس gdb ايران رو وارد مي کنيد اول شماره ايران (هنوز نمي دونم) بعد ويرگول بعد فاصله و بعد دوتا از اينا " تايپ مي کنيد و بينش آدرس محلي که کپي شده رو مي ذاريد طبيعي هست که بايد اين متن رو بين اون تگ بنويسيد : National\Asia\Iran ملاحضه مي کنيد که دقيقا اسامي فولدرها به ترتيب اومده شما کيت ايران رو توي 100 تا فولدر تو در تو هم که بذاريد فقط بايد مسيرش رو بذاريد. و در آخر فايل map بايد سيو بشه بعد مي تونيد به داخل بازي بريد و شاهد حضور لباس جديد باشيد. نمي دونم اين آموزش تا چه حدي مي تونه براتون قابل استفاده باشه ولي من سعي کردم به زباني ساده توضيح بدم کسي اشکالي داشت بگه تا توضيح اضافه بدم. موفق باشيد.

مورد دیگه ای که باید عرض کنم اینه که شما برای استفاده از این پچ و آپشن فایلهایی که می دم بایستی آپدیت فایل dt0f رو بگیرید و داشته باشید

و اما پوشه dt0c حاوی چند فایل فیس و هیر هست که مال مارادونا باتیستوتا و تعدادی از بازیکنان تیم ملی ایران هست که من به هیچ عنوان ادعا نمی کنم که این ها رو من ساختم من هم دانلود کردم و خبر ندارم سازنده این فیس ها کی بوده به هر حال اینارو گفتم که فردا یکی پیدا نشه بگه اقا اینارو چرا استفاده کردی و وصله دزدی بچسبونه کاری که یکی از بچه های وینسار کرد و من به خاطر اینکه ا کیت ساخته ایشون استفاده کرده بودم اومد و من رو متهم کرد که من اون کیت رو به نام خودم گذاشتم در حالیکه همه شاهد بودن من چنین کاری نکردم و ایشون واقعا ارزش خودشون و کارشون رو با این تهمت زدن به باد دادن. حتی برچسب اسم ایشون روی کیت وجود داشت.

در آخر هم متذکر می شم من این رو گذاشتم چون خیلی ها ازم انتظار داشتند که این رو بذارم. ولی من قدم پچ های بزرگ و حجیمی که مهدی توی تاپیک ادیت می ذاره خیلی بهتر و کامل تر هستند. مهم اینه که با سلیقه من سازگار نیست من به شخصه به کسانی که دنبال پچی هستند که بازیشون رو از این رو به اون رو بکنه به فکر دانلود این پچ نباشن چون بیشترین ارزش این پچ به لوگوهای هم کیفیت ساخته کونامی و ادیت فایلی هست که بدون دخل و تصرف اصلاح شده

در هر صورت من خودم خیلی امیدوارم که بتونم در روز های اینده یک پچ کامل و جالب که دارای موارد جالب تری باشه ایجاد کنم

از همه کسانی که در راهنمایی و رسوندن کیت ها و gdb ها و فیس ها به من کمک کردند تشکر می کنم. از فایل های bin که شامل لوگو ها و فیس ها هستند هر کسی می تونه استفاده کنه حتی بدون ذکر اسم منبع و شخص من.

لینک های دانلود

خوب فایل اصلی پچ که همون کیت سرور ژخته هست رو از لینک زیر می تونید دانلود کنید جهت رفاه حال بچه ها مولتی آپلود کردم که از هر کدوم که خوشتون میاد بگیرید.

8.12 مگ

اینم آپشن فایل هایی که باید توی My Documet ریخته بشه

و اگه فایل dt0f رو از داخل بازی دانلود نکردید از لینک زیر بگیرید

و اما مهمترین چیز که همون یه فول GDB پک درست حسابی هست که باید داشته باشید و توی کیت سرور بریزید البته این کار رو باید با سلیقه انجام بدید و همونطور که گفتم پوشه ها داخل هر تیم رو برداشته و به کیت سرور انتقال بدید پوشه های هر تیم هم نگه داشته شده دقت کنید که اسم فولدر ها رو عوض نکنید

به هر حال از همه دوستان عذر می خوام که نتونستم چیز خوبی ارائه بدم ولی خدا شاهده خیلی وقت کم دارم من فقط روزای تعطیل و شب ها می تونم بشینم پای کامپیوتر. ولی قول می دم که به زودی یک پچ کامل و خوب بسازم که همگی سورپرایز بشید

farhad07
11-12-2009, 19:12
ارمین جان من اینو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری بزارمش البته کیت سرور دارم و بلدم باهاش کار کنم اما نمیدونم چیکار کنم و چطوری تعریفشون کنم در ضمن لیگ المان من تو other leagues b هستش

دوستان یکی راهنماییم کنه چیکار کنم ؟؟؟ من الان فقط لباس و لوگوی لیگ المانم درست نیست مال همشونو درست کردم الان لیگ انگلیسم درسته فقط مونده بوندس لیگا

Spaniuly
11-12-2009, 19:34
دوستان یکی راهنماییم کنه چیکار کنم ؟؟؟ من الان فقط لباس و لوگوی لیگ المانم درست نیست مال همشونو درست کردم الان لیگ انگلیسم درسته فقط مونده بوندس لیگا

فایل مپ رو باز می کنی و این ها رو اضافه می کنی به آخرش البته اگه بوندس لیگا توی other B باشه

البته دقت کن که اسم gdb های تیم های بوندس لیگایی دقیقا همین عبارات باشن مثلا اگه اسم gdb بایرن Bayern باشه ظاهر نمیشه یا باید map رو تغییر بدی به کلمه bayern یا اینکه اسم فولدر رو به Munchen تغییر بدیخلاصه باید با هم مچ باشن البته دقت کن که ادرس پوشه ها هم همین باشه یعنی اول club داخل پوشه club باید Bundesliga باشه و تیم های آلمانی هم توی اون والسلام

Mehdi.ss
11-12-2009, 20:19
آرمین جان دستت درد نکنه (به قول برو بچ مر300000000000000000000000000000000000000000)
خیلی حال کردم
انشا الله سری بعد استقلال و پیروزی رو هم داشته باشه( پررو شدم :31:)

golmohammadi
11-12-2009, 21:12
سلام بچه ها
چند وقتیه اینجا سر نمیزنم
پچی چیزی هست که مفید باشه
دریبلها را بهتر کنه
اون ترکیب دادن تیمها
واسه این قسمت پچی چیزی اومده ؟
از یه جهت بهتر شده
از یه جهت خیلی بد

بعد یه موضوعی هست که منو خیلی اذیت میکنه
در 2009 به خاطر تکلهای بیخودی دفاع اعصابمون خورد میشد
حالا خوشحال بودیم که درست شده
اما اینبار بد تر از اون شده
توپو میندازی دفاع \ کلا دفاع خیلی چجوری بگم گیج عمل میکنه
من نشد یک بازی بکنم و به خاطر اشتباه دفاع گل نخورم
خیلی اعصلابم خورد میشه
اکثرا وقتی توپ در قسمت دفاع هست یا خود دفاع به اشتباه توپو میده به حرف و حریف هم گل میزنه
و یا نمیتونه درست و حسابی دفع توپ کنه
در این ورژن هم وقتی اپس را دوبار میزنی فریب میده که از یه جهت خوبه و از یه جهت بد
به نظر من بد شده
کسی که قصد فریب داره نیاز نیست پاس بده بعد فریب
میتونه سانتر بزنه بعد با پاس فریب بده
واسه همین بعضی وفتها که ادم با عجله میخواد پاسکاری کنه اشتباها دو تا میزنه و خودش چون قصد فریب نداشته توپو لو میده و....

موضوع بعدی دروازبان
به غیر از چند دروازبان (4-یا 5 دروازبان قوی جهان) بقیه دروازبانها هر چی میزنی دفع میکنه
به ندرت شده که توپو تک ضرب بگیره
خیلی اعصاب منو خورد میکنه

carter
11-12-2009, 22:56
موافقم باها که دفاع گیج میزنه
واقعا مزخرفه

masoodbr
11-12-2009, 22:57
سلام اين پچ شما بدون آپديت كونامي كار ميكنه يا نه

Spaniuly
11-12-2009, 23:01
سلام اين پچ شما بدون آپديت كونامي كار ميكنه يا نه

خیر دوست عزیز فایل اپدیت رو باید بگیرید بر اساس فایل آپدیت طراحی شده

masoodbr
11-12-2009, 23:12
كسي توي تاپيك نذاشته با اينترنت ما كه امكان نداره از تو بازي دان كرد مگه برم كافي نت /حتما بايد از تو بازي اپديت بشه

Spaniuly
11-12-2009, 23:20
كسي توي تاپيك نذاشته با اينترنت ما كه امكان نداره از تو بازي دان كرد مگه برم كافي نت /حتما بايد از تو بازي اپديت بشه

دوست عزیز اگه دقت کنی سومین لینکی که گذاشتم همون فایل اپدیت هست می تونی به صورت زیپ شده بگیری بعد دستی کپی کنی توی این مسیر
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download

mohsensoft
11-12-2009, 23:22
آیا توی pes امکان بازی توی هوای برفی وجود داره؟

masoodbr
11-12-2009, 23:23
مرسي يعني دقيقا جاي كه سيو بازي است يا بايد اين مسير را درست كنم شرمنده مزاحم ميشم اينقدر

Spaniuly
12-12-2009, 00:01
مرسي يعني دقيقا جاي كه سيو بازي است يا بايد اين مسير را درست كنم شرمنده مزاحم ميشم اينقدر

نه همین مسیر رو که گفتم رو کپی پیست کنید توی آدرس بار ویندوز اکسپلوررتون و اینتر بزنید اونجا کپی کنید

M A X I M U M
12-12-2009, 00:54
آیا توی pes امکان بازی توی هوای برفی وجود داره؟

نه اين امكان وجود نداره متاسفانه اما يه Addon دراومده بود كار خارجيا بود كه هواي برفي رو اضافه مي كرد اما من خوشم نيومد
زياد كيفيت خوبي نداشت

hadi_vazi
12-12-2009, 08:31
آقا آرمین واقعا دستتون درد نکنه خیلی دارید واسه این تیپیک زحمت می کشید واقعا ممنون هم به سوال های ما مبتدیا با حوصله جواب می دی هم پچی می سازی که از smpatc و pesedit هم بهتره واقعا ممنون.

golmohammadi
12-12-2009, 12:00
کسی به سوالات من پاسخی نداد
آیا در نسخه دمو هم دفاع اینطوری بود ؟
اگه بهتره من فایلهای مورد نیازشو دانلود کنم
اگه که هیچی
راه دیگه ای نیست ؟

Spaniuly
12-12-2009, 12:19
آقا آرمین واقعا دستتون درد نکنه خیلی دارید واسه این تیپیک زحمت می کشید واقعا ممنون هم به سوال های ما مبتدیا با حوصله جواب می دی هم پچی می سازی که از smpatc و pesedit هم بهتره واقعا ممنون.
لطف داری هادی جان وظیفه اس در ضمن پچ های خارجی خیلی گسترده تر و جالب تر هستند و دارای ویژگیهای بیشتری هستند. پچ من بسیار ساده هست و فقط موارد غیر لایسنس رو اصلاح می کنه الیته پچ اخیر به دلیل اینکه نتونستم حجم بالیی رو آپلود کنم فاقد gdb تیم هاست و طبق آموزشی که دادم شما باید خودتون فایل ها رو کپی کنید. در هر صورت مرسی از لطفتون

کسی به سوالات من پاسخی نداد
آیا در نسخه دمو هم دفاع اینطوری بود ؟
اگه بهتره من فایلهای مورد نیازشو دانلود کنم
اگه که هیچی
راه دیگه ای نیست ؟

سلام چطوری گل محمدی جان والا خیلی فرقی نکرده یکمی توی دمو مشکل زمان پاسخ دهی وجود داشت که البته به نظر بعضیا خوب بود در هر صورت منم ناراضی نیستم از بازی ولی خوب چه کنیم همینه که هست باس تحمل کنیم.

masoodbr
12-12-2009, 13:05
سلام اقا ارمین این gdb رو نمیتونم دان کنم از سرور دیگه سراغ ندارید

Hirad HRD
12-12-2009, 13:20
دوستان عزيز سلام

وتشكر از krauser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عالي قدر كه زحمات بسياري رو ميكشه:10:
1- بهترين پچ و كاملترين اونها كه شامل لوگو مناسب + اسامي + تيمهاي بوندس ليگا +ترانسفرها + گرافيك خوب كه زياد هم بيس بازي رو بهم نريزه +تيمهاي ملي كه درست شده باشند از لحاظ لباس و اسامي كدومه من ميخواهم كه pes رو از كنسول حذف و به pc منتقلش كنم

لطفاً زود جواب بدين منتظرم اصلاً page رو نميبندم چون تحمل ندارم:21:

mes que un club
12-12-2009, 13:21
سلام به همگی.دوستان یه سوالی داشتم امروز یکی از رفیقام میگفت بعد از چندسال تو بکام تگن مربی میشه راسته یا نه

golmohammadi
12-12-2009, 13:34
لطف داری هادی جان وظیفه اس در ضمن پچ های خارجی خیلی گسترده تر و جالب تر هستند و دارای ویژگیهای بیشتری هستند. پچ من بسیار ساده هست و فقط موارد غیر لایسنس رو اصلاح می کنه الیته پچ اخیر به دلیل اینکه نتونستم حجم بالیی رو آپلود کنم فاقد gdb تیم هاست و طبق آموزشی که دادم شما باید خودتون فایل ها رو کپی کنید. در هر صورت مرسی از لطفتون

سلام چطوری گل محمدی جان والا خیلی فرقی نکرده یکمی توی دمو مشکل زمان پاسخ دهی وجود داشت که البته به نظر بعضیا خوب بود در هر صورت منم ناراضی نیستم از بازی ولی خوب چه کنیم همینه که هست باس تحمل کنیم.

سلام
ممنون شما خوب هستین ؟
والا حقیقتش 2010 از خیلی لحاظ خوبه
ولی به خاطر مشکلاتی که بد جوری اعصابمو خورد میکنه
من هر کاری میکنم دفاع هر جور دفاع میکنم در یک بازی 10 دقیقه آخرش یه بار هم که شده دفاع توپو لو میده و یا خوب دفعنمیکنه و گل میخورم
دروازبانها هم که دیگه هیچی عروسک بهتره
باور کن ساکر 6 را نصب کرده بودم هفته پیش
بعد دیم نمیشه دوباره اینو نصب کردم
خلاصه کونامی حالمونو گرفته

vampyre
12-12-2009, 13:43
آرمین جان ممنون از لطفی که کردی.دستت درد نکنه.
اما برای من چهره ی باتیستوتا و مارادونا درست نشده!!
چیکار باید بکنم؟

M A X I M U M
12-12-2009, 14:10
دوستان عزيز سلام

وتشكر از krauser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عالي قدر كه زحمات بسياري رو ميكشه:10:
1- بهترين پچ و كاملترين اونها كه شامل لوگو مناسب + اسامي + تيمهاي بوندس ليگا +ترانسفرها + گرافيك خوب كه زياد هم بيس بازي رو بهم نريزه +تيمهاي ملي كه درست شده باشند از لحاظ لباس و اسامي كدومه من ميخواهم كه pes رو از كنسول حذف و به pc منتقلش كنم

لطفاً زود جواب بدين منتظرم اصلاً page رو نميبندم چون تحمل ندارم:21:

اينو بهت پيشنهاد مي كنم پچ خوبيه

Spaniuly
12-12-2009, 14:26
آرمین جان ممنون از لطفی که کردی.دستت درد نکنه.
اما برای من چهره ی باتیستوتا و مارادونا درست نشده!!
چیکار باید بکنم؟

اولا توی کیت ها که زیاد به مشکل بر خوردی؟ برای اصلاح اونها کافیه پوشه های gdb رو پر کنی

برای فیس ها هم از دستور العمل زیر برو

این رو دو سه روز پیش توی همین تاپیک نوشتم

-شما وقتی فیس رو دانلود می کنید توی این پوشه کیت سرور کپیش می کنی: dt0c.img بعد برنامه PES editor یا هر برنامه جانبی که قادر به ریلینک فیس و هیر هست رو اجرا می کنی حالا 2 حالت وجود داره یا فیسی که دانلود کردی مثلا مال یه بازیکنی هست که فیس Special اش توسط کونامی ساخته و توی بازی هم نمایان شده مثل فیس مسی یا رونالدو و... که در این صورت می تونی خیلی راحت با برنامه PES Editor شماره فیس و هیر اونها رو ببینی چون فیس Special اونها فعال هست و شما می تونی ببینی که در این صورت کافیه بری و اون فایل فیس یا هیر جدید رو که دانلود کردی رو به name_xxxx تغییر بدی به جای name هر کلمه ای رو که بخوای می تونی بنویسی فقط باید بدون فاصله یا آندرلاین باشه به جای xxxx هم شماره بازیکن رو. این حالت خیلی ساده بود یعنی شما در عرض 1 ثانیه با PES Editor می تونی شماره فیس و هر رو تشخیص بدی و بری اون شماره رو به انتهای فایل فیسی که دانلود کردی اضافه کنی.

حالا حالت دوم اینه که مثلا شما فیس نکونام (یا مارادونا , باتیستوتا و ... ) رو دانلود کردی باز هم توی اون پوشه کیت سرور فایل فیس رو کپی می کنی بعدش با برنامه PES Editor یا Pro-Evo یا Face Relink میری نکونام رو به یک Free Slot لینک میدی بلافاصله می بینی که برای نکونام اسلوت فیس و هیر special فعال میشه دقیقا همون شماره رو برمیداری و به انتهای فایل فیست اضافه می کنی می بینی که فیس نکونام توی بازی خواهد بود. پر واضح هست که شما اگه فایل edit رو پاک کنید شاهد فیس نکونام هم نخواهید بود با اینکه فایل فیس توی پوشه کیت سرور هست ولی ریلینک شدن عملی هست که روی Edit فایل ذخیره میشه در حالیکه برای رونالدو یا مسی اتفاقی نمی افته چون فیس اونها ربطی به ادیت فایل نداره و یه چیز ثابت هست

farhad07
12-12-2009, 14:33
سلام اقا ارمین درست شد اما حالا لوگوی لیگ المان درست نیست میشه اونم راهنماییم کنید تیمهای المانم به این ترتیب هستند لطفا لوگوی این تیم ها رو برام بزارید
240, "Club\Other leagues B\Hertha"
241, "Club\Other leagues B\Bochum"
242, "Club\Other leagues B\Werder"
243, "Club\Other leagues B\Dortmund"
244, "Club\Other leagues B\Frankfurt"
245, "Club\Other leagues B\Bielefeld"
246, "Club\Other leagues B\Hamburg"
247, "Club\Other leagues B\Hannover"
248, "Club\Other leagues B\Hoffenheim"
249, "Club\Other leagues B\Koln"
250, "Club\Other leagues B\Leverkusen"
251, "Club\Other leagues B\Cottbus"
252, "Club\Other leagues B\Gladbach"
253, "Club\Other leagues B\FC Bayern"
254, "Club\Other leagues B\Nurnberg"
255, "Club\Other leagues B\Schalke"
255, "Club\Other leagues B\Stuttgart"
257, "Club\Other leagues B\Wolfsburg"

vampyre
12-12-2009, 15:07
اولا توی کیت ها که زیاد به مشکل بر خوردی؟ برای اصلاح اونها کافیه پوشه های gdb رو پر کنی

برای فیس ها هم از دستور العمل زیر برو

این رو دو سه روز پیش توی همین تاپیک نوشتم

ممنون.
آرمین جان من برنامه ی pes editor رو باز کردم و باتیستوتا رو انتخاب کردم ولی نفهمیدم چه جوری باید به فری اسلات لینک بدم!!!
برای کیت هم اون gdb رو که داده بودی دانلود کردم و داخل کیت سرور شما رو پاک کردم و به جاش اون رو با مپش ریختم که مشکلی نداشت.

mani_2004_2006
12-12-2009, 15:15
آرمین جان شرمنده میشه اون فایل چهارمی

رو توی مگاآپلود آپلودش کنی ؟

Spaniuly
12-12-2009, 15:40
سلام اقا ارمین درست شد اما حالا لوگوی لیگ المان درست نیست میشه اونم راهنماییم کنید تیمهای المانم به این ترتیب هستند لطفا لوگوی این تیم ها رو برام بزارید
240, "Club\Other leagues B\Hertha"
241, "Club\Other leagues B\Bochum"
242, "Club\Other leagues B\Werder"
243, "Club\Other leagues B\Dortmund"
244, "Club\Other leagues B\Frankfurt"
245, "Club\Other leagues B\Bielefeld"
246, "Club\Other leagues B\Hamburg"
247, "Club\Other leagues B\Hannover"
248, "Club\Other leagues B\Hoffenheim"
249, "Club\Other leagues B\Koln"
250, "Club\Other leagues B\Leverkusen"
251, "Club\Other leagues B\Cottbus"
252, "Club\Other leagues B\Gladbach"
253, "Club\Other leagues B\FC Bayern"
254, "Club\Other leagues B\Nurnberg"
255, "Club\Other leagues B\Schalke"
255, "Club\Other leagues B\Stuttgart"
257, "Club\Other leagues B\Wolfsburg"

سلام فرهاد من الان دارم میرم شرکت شب می ذارم هم لوگوهای تیم های المانی رو و هم لوگو بوندس رو البته لوگو که درسته

آرمین جان شرمنده میشه اون فایل چهارمی

رو توی مگاآپلود آپلودش کنی ؟

والا این رو من آپلود نکردم با اینکه مشکلی هم نداره این لینک و راحت میشه دانلود کرد شما احتمالا ویروس یابی چیزی داری که محدودیت می ذاره وقتی می خوای دانلود کنی بیرون بیا از ویروس یاب برای من هم توی 2shared اینجوری بود کاسپر اسکای 2010 نمی ذاره دانلود کنم مجبور می شم خارج بشم ازش وقتی می خوام چیزی رو از 2shared دانلود کنم. در ضمن اگه می خواستم 50 مگابایت آپلود کنم که دیگه همون پچ خودم رو همراه با gdb هاش آپلود می کردم که کلا م شد 33 مگ پاک کردم gdb ها رو که بشه 8 مگ. البته فکر کنم یه راهی وجود داره که فایل هایی که روی سرور ها هستند رو به هم دیگه منتقل کنی. ببینم تا شب چیکار می تونم بکنم

ممنون.
آرمین جان من برنامه ی pes editor رو باز کردم و باتیستوتا رو انتخاب کردم ولی نفهمیدم چه جوری باید به فری اسلات لینک بدم!!!
برای کیت هم اون gdb رو که داده بودی دانلود کردم و داخل کیت سرور شما رو پاک کردم و به جاش اون رو با مپش ریختم که مشکلی نداشت.

خوب وقتی روی باتستوتا دو بار کلیک می کنی یه صفحه میاره سمت راست بالا قسمتی هست که به فیس مربوط میشه یه کلید هست به اسم relink روش کلیک می کنی یه صحفه میاره آخراش تعداد زیادی فری اسلات هست یکیش رو انتخاب کن بعد انتخاب اون صفحه عوض میشه و فیس باتیستوتا میشه special اون دوتا شماره 4 رقمی که یکی برای فیس هست و یکی برای هیر اونا رو به جای xxxx که به انتهای فایل فیس و هیر باتیستوتا نوشتم جایگزین کن پیدا کردی فیس های رو توی پوشه dt0c.img تو کیت سرور هستند

vampyre
12-12-2009, 17:03
خیلی خیلی ممنون و.اقعا الان دیگه بهم پیس میچسبه ممنون.
فقط یه سوال دیگه:
بعضی از فیس ها توی pes edition رو اینجوری زده یعنی نه فری اسلات هست و نه اسم بازیکن اینگار سانسور شده و اینجوری زده:
xxxxxx
بعضی ها رو هم زدی trainer اونا برای کیاست؟
و یه سوال دیگه:
آیا کسی میدونه که فیس بازیکنهای کلاسیک رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
gamingaccess رو هم گشتم ولی نداشت!

4039
12-12-2009, 17:13
یک خسته نباشید جانانه باید به کونامی و سیباس بگیم که امسال این بازی قشنگو برای طرفدارنش طراحی و تولید کرد .
بعد از گذشت چیزی نزدیک به دو ماه من فقط تونستم یک باگ برای گلزنی پیدا کنم که البته اونم همیشه جواب نمیده و این یک موفقیت برای این شرکت بزرگ به حساب میاد .
بعد از تعدیل چند فاکتور از تواناییهای بازیکنان و البته به کمک چند برنامه مثل برنامه سرعت بازی و کیت سرور juce من الان یک بازی جذاب و اعتیاد آور روی کامپیوترم دارم که واقعا بدون هیچ تعارفی ازش لذت میبرم این بازی هر روز دقایق استراحت منو به دقایق مفرحی تبدیل کرده . احتمالا خیلی از گیمرها همین احساس منو دارن . این مساله رو میشه توی کلوپهای بازی در سطح شهر هم بخوبی احساس کرد من توی چند وقت اخیر برای اینکه فیفا 10 رو بازی کنم به چند کلوپ بازی سر زدم و در کمال تعجب دیدم اکثر گیمرهای داخل این کلوپها دارن pes 2010 بازی میکنن این مساله واقعا منو حیرت زده کرده نکته جالب توجه اینجاست که کلوپهایی که من میرفتم همگی کنسول بازی داشتن نه کامپیوتر همونطوریکه میدونید روی کامپیوتر ویرایش بیشتری میشه انجام داد و کنسول بازی بیشتر برای فیفا مناسبه اما با این وجود باز هم گیمرها معطوف و مجذوب این بازی هستند واقعا علت این مساله چی میتونه باشه کسی میتونه جواب این سوال رو بده ؟
با تمام نکات مثبت و برجسته ای که توی این بازی وجود داره اما متاسفانه این بازی هم مثل بقیه بازیهای ورزشی گروهی از هوش مصنوعی بالایی بهره نمیبره و شاید مهمترین نقطه ضعف بازی همین مورد باشه .
کونامی امسال بسیاری از باگهایی که مستقیم و یا غیر مستقیم بر روی نتیجه بازی اثر میذاشت رو بر طرف کرده و این مساله به جذابیت بازی کمک شایانی کرده بعنوان نمونه توی نسخه قبل بسیاری از ضربات سر مهاجمین تبدیل به گل میشد اما توی این نسخه مثل فوتبال واقعی مدافعین بیشتر سانترها و ارسالها رو دفع میکنن و یا مساله توی سر توپ زدن مسخره نسخه قبل و همینطور سرعت بسیار زیاد بعضی از بازیکنان تا حد زیادی مرتفع شده البته با کمی tweak و تنظیم تواناییهای بازیکنان میشه شاهد یک گیم پلی زیبا و طبیعی از این بازی بود من چند هفته ای میشه که به یک بالانس مناسب برای تواناییهای بازیکنان دست پیدا کردم و این مساله سبب شده بازی جذابیت زیادی برام پیدا کنه .
برای طبیعی تر شدن بازی کافیه فقط چند فاکتور قدرت شوت , مهارت دروازه بانها , سرعت دویدن , سرعت دریبل زنی و همینطور قدرت بدنی بازیکنان تعدیل بشه . فکر میکنم بد نباشه یک توضیحی درمورد این موارد بدم .
بر اساس آماری که از گلهای زده شده وجود داره از هر 100 گل , 18 مورد از طریق شوت های پشت هیجده به ثمر میرسه اما این توی این بازی میشه گلهایی زیادی از فواصل بسیار دورتر به ثمر رسوند که اصلا طبیعی نیست اما خبر خوش اینه که میشه با تعدیل دقیق قدرت شوت این مساله رو به آمار واقعی فوتبال بسیار نزدیک کرد با اینکار و البته تعدیل تواناییهای دروازه بانها علاوه بر طبیعی شدن شوتها مساله دفع کردن توپ توسط دروازه بانها به شدت کاهش پیدا میکنه .
مورد بعدی مساله توانایی بالا و غیر طبیعی بعضی از بازیکنان در کورسها و جاگذاشتن بازیکنان حریفه . توی این بازی بازیکنانی از قبیل رونالدو در مواردی به راحتی میتونن بازیکنان حریفو پشت سر بذارن این فاصله در توانایی بازیکنان در فوتبال واقعی در این حد زیاد نیست با کاهش گپ و فاصله سه فاکتور قدرت بدنی , سرعت دویدن و سرعت دریبل زنی در بازیکنان مختلف این مورد هم به واقعیت خیلی نزدیک میشه . تعدیل این مساله بازیو بسیار طبیعی میکنه به این دلیل که توی یک بازی فوتبال بارها و بارها شاهد این رقابت بین بازیکنان هستیم . البته این نکته رو بگم بازیکنان بزرگی مثل مسی و رونالدو همچنان برتریهای در این زمینه دارن و علت این مساله چالاکی ( agility ) , توان تکنیکی و چند فاکتور مخفی در این بازیه .
دوستانی که خواهان طبیعی تر شدن بازی هستند من میتونم در این زمینه راهنماییشون کنم و اگر امکان این کار رو ندارن با آپلود کردن آپشن فایلشون من حاضرم تغییرات لازمه رو براشون اعمال کنم .
بگذریم , چند صفحه قبل من پرسیده بودم بیشترین پولی که برای یک بازیکن توی مستر لیگ پرداخت کردین چقدر بوده ؟ گرون قیمت ترین بازیکن توی این بازی کدوم بازیکنه و قیمت این بازیکن چقدره ؟

masoodbr
12-12-2009, 18:39
سلام آقا آرمین اگه میشه لطف کنی پچ کاملی را که قول داده بودی بذار البته شرمنده

masoodbr
12-12-2009, 19:15
بازم شرمنده در پچ شما قیمت بازیکنان لیگ المان قیمت واقعیشون است یا نه ؟ در مستر لیگ را میگم

محمد ه ف
12-12-2009, 19:26

دوست من این همون پچیه که ارمین چن روز پیش گذاش
یا اجازه اقا ارمین:10:

8.12 مگ

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آپشن فایل هایی که باید توی My Documet ریخته بشه

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اگه فایل dt0f رو از داخل بازی دانلود نکردید از لینک زیر بگیرید

کد:

masoodbr
12-12-2009, 19:35
دوست من این همون پچیه که ارمین چن روز پیش گذاش
یا اجازه اقا ارمین:10:

8.12 مگ

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آپشن فایل هایی که باید توی My Documet ریخته بشه

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اگه فایل dt0f رو از داخل بازی دانلود نکردید از لینک زیر بگیرید

کد:

این کامل نسیت دوست عزیز

paroucia
12-12-2009, 21:57
اقا ارمين درود
من هنوز در مورد وارد كردن فيس مشكل دارم.بنده برنامه pes-editor v1.6 را دارم.من فيس باتيستوتا رو دانلود كردم كه اسمش بعد از اكستركت اين است:batistuta_face_by_Dartaxan.bin - batistuta_hair_by_Dartaxan.bin
من اين فايل ها رو به batistuta_face_5555 - batistuta_hair_by_5555 تغيير دادم و در پوشه ي مورد نظر كيت سرور كپي كردم. حالا برنامه را باز مي كنم اما عدد 5555 نه در مو و نه در چهره نيستش.
كجاي كار رو اشتباه كردم؟
پيشتر از راهنمايي هاي شما ممنونيم

Spaniuly
12-12-2009, 22:58
اقا ارمين درود
من هنوز در مورد وارد كردن فيس مشكل دارم.بنده برنامه pes-editor v1.6 را دارم.من فيس باتيستوتا رو دانلود كردم كه اسمش بعد از اكستركت اين است:batistuta_face_by_Dartaxan.bin - batistuta_hair_by_Dartaxan.bin
من اين فايل ها رو به batistuta_face_5555 - batistuta_hair_by_5555 تغيير دادم و در پوشه ي مورد نظر كيت سرور كپي كردم. حالا برنامه را باز مي كنم اما عدد 5555 نه در مو و نه در چهره نيستش.
كجاي كار رو اشتباه كردم؟
پيشتر از راهنمايي هاي شما ممنونيم

1- شما اول مشخص کنی شماره رو بعد به انتهای فایل عدد 4 رقمی اضافه کنید در واقع شما هیچ عملی با PES Editor انجام ندادی اصولا شما وقتی ریلینک می کنی یک فیس رو یک رقم به اون بازیکن اختصاص میده شما باید اون شماره رو به انتهای فایل فیس یا هیر اضافه کنی اینطوری نمیشه مثه اینکه باید یه آموزش با عکس بذارم توی تاپیک برای ریلینک و وارد کردن فیس. صبر کن چند تا عکس بگیرم می ذارم یه آموزش تصویری تا دقایقی دیگر...

بازم شرمنده در پچ شما قیمت بازیکنان لیگ المان قیمت واقعیشون است یا نه ؟ در مستر لیگ را میگم

اوم... بازیکناینی که ذاتا توی دیتابیس هستند باید واقعی باشن چون من اصلا دستکاری نکردم هیچ چیز رو بازیکنانی که کچل هستند بازیکنان غیر واقعی هستند که من فقط اسمشون رو تغییر دادم ولی بازیکنانی مثل لوکا تونی یا ریبری که ذاتا به صورت اورجینال وجود دارن توی بازی که باید قیمت پیش فرض خود کونامی رو داشته باشن. بازیکنانی هم هستند که ساخته شدن توسط کونامی اما با فیس و اسم فیک که من هم فیس کونامی رو اضافه کردم و هم اسمشون رو درست کردم مثل تیموسچوک (هافبک دفاع بایرن) یا اشکان دژاگه یا رنسینگ و غیره حالا بعضی بازیکنان هم که توی دیتابیس بازی نبود مجبور شدم برای پر کردن 16 نفر خودم همون بازیکنان PLAYER T12 و اینا رو تغییر نام بدم اونها مسلما نمی تونن قیمت واقعی رو داشته باشم مشخصه بازیکنانی که واقعی نیستن هم اینه که فیس و هیرشون خامه یا به قول خودمون کچل هستند

مسعود جان برای پچ کامل درسته که قول دادم ولی یه کم دیگه باید صبر کنید چون در نظر دارم برای اون مایه بذارم البته پچ دیروزی هم کامل بود فقط gdb هاش خالی بود البته می دونم که اصل کاری هم همون کیت ها هست ولی به هر حال عجله دوستان و از طرفی مشکل توی آپلود با حجم بالا بود که باعث شد این کار رو بکنم بی پرده بگم آپلود فایل 33 مگی با این سرعت 64 اونم یه فایلی که اصلا ناقص بود و کامل نشده بود و می باست در آینده کامل شده اش گذاشته بشه برام یکم سنگین بود. کمی به من حق بدید. ولی من قول می دم خیلی زود پچ کامل رو با کیفیت فوق العاده بالاتر بذارم طوری که سورپرایز بشید:46:

M A X I M U M
13-12-2009, 00:14
یک خسته نباشید جانانه باید به کونامی و سیباس بگیم که امسال این بازی قشنگو برای طرفدارنش طراحی و تولید کرد .
بعد از گذشت چیزی نزدیک به دو ماه من فقط تونستم یک باگ برای گلزنی پیدا کنم که البته اونم همیشه جواب نمیده و این یک موفقیت برای این شرکت بزرگ به حساب میاد .
بعد از تعدیل چند فاکتور از تواناییهای بازیکنان و البته به کمک چند برنامه مثل برنامه سرعت بازی و کیت سرور juce من الان یک بازی جذاب و اعتیاد آور روی کامپیوترم دارم که واقعا بدون هیچ تعارفی ازش لذت میبرم این بازی هر روز دقایق استراحت منو به دقایق مفرحی تبدیل کرده . احتمالا خیلی از گیمرها همین احساس منو دارن . این مساله رو میشه توی کلوپهای بازی در سطح شهر هم بخوبی احساس کرد من توی چند وقت اخیر برای اینکه فیفا 10 رو بازی کنم به چند کلوپ بازی سر زدم و در کمال تعجب دیدم اکثر گیمرهای داخل این کلوپها دارن pes 2010 بازی میکنن این مساله واقعا منو حیرت زده کرده نکته جالب توجه اینجاست که کلوپهایی که من میرفتم همگی کنسول بازی داشتن نه کامپیوتر همونطوریکه میدونید روی کامپیوتر ویرایش بیشتری میشه انجام داد و کنسول بازی بیشتر برای فیفا مناسبه اما با این وجود باز هم گیمرها معطوف و مجذوب این بازی هستند واقعا علت این مساله چی میتونه باشه کسی میتونه جواب این سوال رو بده ؟
با تمام نکات مثبت و برجسته ای که توی این بازی وجود داره اما متاسفانه این بازی هم مثل بقیه بازیهای ورزشی گروهی از هوش مصنوعی بالایی بهره نمیبره و شاید مهمترین نقطه ضعف بازی همین مورد باشه .
کونامی امسال بسیاری از باگهایی که مستقیم و یا غیر مستقیم بر روی نتیجه بازی اثر میذاشت رو بر طرف کرده و این مساله به جذابیت بازی کمک شایانی کرده بعنوان نمونه توی نسخه قبل بسیاری از ضربات سر مهاجمین تبدیل به گل میشد اما توی این نسخه مثل فوتبال واقعی مدافعین بیشتر سانترها و ارسالها رو دفع میکنن و یا مساله توی سر توپ زدن مسخره نسخه قبل و همینطور سرعت بسیار زیاد بعضی از بازیکنان تا حد زیادی مرتفع شده البته با کمی tweak و تنظیم تواناییهای بازیکنان میشه شاهد یک گیم پلی زیبا و طبیعی از این بازی بود من چند هفته ای میشه که به یک بالانس مناسب برای تواناییهای بازیکنان دست پیدا کردم و این مساله سبب شده بازی جذابیت زیادی برام پیدا کنه .
برای طبیعی تر شدن بازی کافیه فقط چند فاکتور قدرت شوت , مهارت دروازه بانها , سرعت دویدن , سرعت دریبل زنی و همینطور قدرت بدنی بازیکنان تعدیل بشه . فکر میکنم بد نباشه یک توضیحی درمورد این موارد بدم .
بر اساس آماری که از گلهای زده شده وجود داره از هر 100 گل , 18 مورد از طریق شوت های پشت هیجده به ثمر میرسه اما این توی این بازی میشه گلهایی زیادی از فواصل بسیار دورتر به ثمر رسوند که اصلا طبیعی نیست اما خبر خوش اینه که میشه با تعدیل دقیق قدرت شوت این مساله رو به آمار واقعی فوتبال بسیار نزدیک کرد با اینکار و البته تعدیل تواناییهای دروازه بانها علاوه بر طبیعی شدن شوتها مساله دفع کردن توپ توسط دروازه بانها به شدت کاهش پیدا میکنه .
مورد بعدی مساله توانایی بالا و غیر طبیعی بعضی از بازیکنان در کورسها و جاگذاشتن بازیکنان حریفه . توی این بازی بازیکنانی از قبیل رونالدو در مواردی به راحتی میتونن بازیکنان حریفو پشت سر بذارن این فاصله در توانایی بازیکنان در فوتبال واقعی در این حد زیاد نیست با کاهش گپ و فاصله سه فاکتور قدرت بدنی , سرعت دویدن و سرعت دریبل زنی در بازیکنان مختلف این مورد هم به واقعیت خیلی نزدیک میشه . تعدیل این مساله بازیو بسیار طبیعی میکنه به این دلیل که توی یک بازی فوتبال بارها و بارها شاهد این رقابت بین بازیکنان هستیم . البته این نکته رو بگم بازیکنان بزرگی مثل مسی و رونالدو همچنان برتریهای در این زمینه دارن و علت این مساله چالاکی ( agility ) , توان تکنیکی و چند فاکتور مخفی در این بازیه .
دوستانی که خواهان طبیعی تر شدن بازی هستند من میتونم در این زمینه راهنماییشون کنم و اگر امکان این کار رو ندارن با آپلود کردن آپشن فایلشون من حاضرم تغییرات لازمه رو براشون اعمال کنم .
بگذریم , چند صفحه قبل من پرسیده بودم بیشترین پولی که برای یک بازیکن توی مستر لیگ پرداخت کردین چقدر بوده ؟ گرون قیمت ترین بازیکن توی این بازی کدوم بازیکنه و قیمت این بازیکن چقدره ؟

سلام حسين جان
گرون ترين بازيكني كه در تمام 28 فصلي كه مسترليگ بازي كردم و خريدم وين روني بوده با قيمت 97 ميليون كه پول زياديه و گرون ترين بازيكن هم كريس رونالدو رو به چلسي فروختم 127 ميليون و فكر كنم همون كريس رونالدو گرونترينه

ddavod
13-12-2009, 02:30
ببخشید برای خرید و فروش بازیکن چجوری متونم قیمت بزارم لطفا یه توضیخ کامل بدید

M A X I M U M
13-12-2009, 02:42
نميشه قيمت بذاري
سيستم نقل و انتقالات فرق كرده
به تيم حريف پيشنهاد ميدي اگه خواست بفورشه كه ميزان قيمت رو خودشون ميگن تو يا ميتوني قبول كني يا رد كني يا اصلا ميگن نميخوايم بفروشيم

seday baron
13-12-2009, 17:05
آقا مهرداد از پچی که گذاشتی ممنون فقط یه مشکل داشتم
دوتا از بازیکنانم اسمشون به صورت PLAYER 13,14 میان و کچل هستن چطوری میشه به حالت قبل برگردودشون ؟
ممنون

ICEBOYS
13-12-2009, 18:17
سلام و درود

من چطوری میتونم لگوی تیم ها + اسامی + اسم تیم ها را اصلاح کنم

لطفا هر فایلی مثل کیت سرور و .... احتیاجه بزارید با حجم کم

نگید برو چند صفحه قبل هستش با این اینترنت دیال آپ ستمه

ممنمن

Spaniuly
13-12-2009, 20:59
آقا مهرداد از پچی که گذاشتی ممنون فقط یه مشکل داشتم
دوتا از بازیکنانم اسمشون به صورت PLAYER 13,14 میان و کچل هستن چطوری میشه به حالت قبل برگردودشون ؟
ممنون

کوچیک شما آرمین هستم

مال کدوم تیم ها هستند؟ احتمالا از ادیت داخل بازی دستت خورده به مثلث و دیفالت کرده چون من تغییر نام داده بودم توی اون ادیت فایل اگه بخوای دوباره ادیت فایل رو دانلود کن

farhad07
13-12-2009, 22:32
اقا ارمین لطفا اون لوگو ها رو که قرار بود بزاری رو برام قرار بده

mohammad_87
13-12-2009, 23:06
به به دوست قدیمی ما خوش اومدی عزیز جان

خرید ستاره هم که سخته برای خرید ستاره باید بازیکنان تیمت رشد کنن و نباید بازیکن با Overal پایین توی تیم باشه وقتی بعد چند سال Overall بازیکنان تیمت رفت بالا کلا می بینی بازیکنانی که اسکوت بهت پیشنهاد میده ستاره های بزرگ جهان هست ولی توی همون ابتدای کار همه بازیکنانی که اسکوت پیشنهاد میده همگی الکی و ضعیف ضعفا هستند.

6- یکی می گفت توی کنترل پنل یه تنظیمات خاصی داره من که خودم فعلا xp sp3 رو چسبیدم و حالا حالا ها ول کنش نیستم تا وقتی برنامه های موجود xp رو ساپورت می کنن من با xp خداحافظی نمی کنم قدرت و روانی و سادگی و بازده بالای xp رو هیچ ویندوزی نداره ویستا و 7 فقط ظاهر دارن نمی ارزه اون راحتی کار کردن رو که xp داره آدم بفروشه به نمای ظاهری فریبنده ویندوز های جدید. مایکروسافت خودش هم میدونه که xp چه شاهکاری بود واسه همین حالا افتاده پشت سر هم ویندوز میده که xp رو از اذهان پاک کنه من منکر برخی از توانایی های وینوزهای ویستا و 7 نیستم ولی من یکی که نه از ویستا خیر دیدم نه 7 هر دو رو هم دارم بارها هم نصب کردم ولی هیچ وقت علاقمند نشدم بهشون

قربونت آرمین. پچت رو ایشاا... آخر هفته میرم می دانلودم.منم چون تغییر دیتابیس رو دوست ندارم مثل 09 به ادیتهای تو بیشتر اعتماد دارم تا دیگر پچها.درباره ویندوز 7 همینو بگم که شما دلت میاد رم DDR3 4Giga 1333 رو تو ایکس پی استفاده کنی که اصلا نمیدونه 4گیگ رم یعنی چی؟البته خودم الان روی هردوتا ویندوزام pes رو دارم و انصافا تو ایکس پی خیلی بهتر جواب میده.بگذریم...
راستی چند سوال دیگه:
1.آپشن فایلت چه تغییراتی رو شامل میشه؟مثلا من که رو آپشن فایلم یکسری تغییرات دارم و نخوام از دست بدم اگه آپشن فایلت رو نریزم آیا پچت ناقص میشه؟
2.تو مستر لیگ برای نقل و انتقالات ،خودت انجامشون بدی بهتره یا بسپاری به اسکات؟
3.چطوری میشه ترکیب تیم ها رو با تمام خصوصیات مثل استراتزی،ترکیب اصلی و ... سیو کرد؟چرا اینجوری سیو میکنه؟نصف مشخصات تیم همون دیفالت باقی میمونه(در همه بازی ها)

بازم شرمندت میشم ما را هدایت نمایی:10:

PS10**********PS10**********PS10**********PS10PS10 **********PS10**********PS10*

بعد از تعدیل چند فاکتور از تواناییهای بازیکنان و البته به کمک چند برنامه مثل برنامه سرعت بازی و کیت سرور juce من الان یک بازی جذاب و اعتیاد آور روی کامپیوترم دارم که واقعا بدون هیچ تعارفی ازش لذت میبرم این بازی هر روز دقایق استراحت منو به دقایق مفرحی تبدیل کرده ....
سلام حسین جان.خوبی آقا؟شما که همیشه علمی کارهارو انجام میدید.این برنامه سرعت بازی قضیش چیه؟چه برنامه ایه و چه کارهایی میشه باهاش انجام داد؟یا اینکه کلا برای همین طبیعی تر کردن گیم پلی اگه ممکنه یه آموزش درست حسابی برای من و دیگر گیمرها بذار تا لذتمون رو از این پی اس بیشتر کنیم!ممنون پیشاپیش...:11:

shahi666
14-12-2009, 12:24
من به یک مشکلی بر خوردم ، توی مستر لیگ دو تا بازیکن از تیم کورینتیانس برزیل خریدم ، بعد کفش هاشون رو از ادیت بازی درست کردم ولی توی مستر لیگ اعمال نمیشه و همون کفش های معمولی پاشون هست در صورتی که خارج از مستر لیگ درسته مشکل چیه؟

Mehdi.ss
14-12-2009, 13:40
اسکربرد زیبای انگلیس
epl-scoreboard-v5-by-jasony

f i l e f r o n t . c o m
منبع

Mehdi.ss
14-12-2009, 13:52
SM Patch 3.9 Released
SoulMirror updated his patch for PES 2010 to Version 3.9

+ Missing Europa League added (Austria Wien, Levski Sofia, Partizan, Hapoel Tel Aviv, CSKA Sofia, Rapid Wien ,Timisoara, Bate, Nacional, Red Bull Salzburg, Sturm Graz, Ventspilss, Sheriff Tiraspol)
+ Added new sudamerican teams (Gremio, Corinthians)
+ All transfers up to 10 December 09
+ New Teams HD Logos
+ All Teams Kits and sleeves (Complete GDB folder)
+ New Sky Scoreboard
+ New Sponsor Patch
+ SMPatch Selector
+ Works Online

f i l e f r o n t . c o m
منبع

Spaniuly
14-12-2009, 13:55
من به یک مشکلی بر خوردم ، توی مستر لیگ دو تا بازیکن از تیم کورینتیانس برزیل خریدم ، بعد کفش هاشون رو از ادیت بازی درست کردم ولی توی مستر لیگ اعمال نمیشه و همون کفش های معمولی پاشون هست در صورتی که خارج از مستر لیگ درسته مشکل چیه؟

خوب ادیتینگ این موارد توی مستر لیگ اثر نمی ذاره دیگه

اقا ارمین لطفا اون لوگو ها رو که قرار بود بزاری رو برام قرار بده

وای فرهاد بمیرم شرمنده همین امشب آپلود می کنم بخدا شرمندت شدم

-------

محمد جان الان شرکت هستم شب جواب می دم اوکی شرمنده همگی شدم

Ahmad hp
14-12-2009, 15:04
تاحالا چند تا پچ اومده ؟؟؟؟؟ (پچ رسمی !)

مشکل داوری رو حل میکنه یا نه ؟؟؟؟؟؟
داوری خیلی ناجوره !!!!!

4039
14-12-2009, 17:06
سلام حسین جان.خوبی آقا؟شما که همیشه علمی کارهارو انجام میدید.این برنامه سرعت بازی قضیش چیه؟چه برنامه ایه و چه کارهایی میشه باهاش انجام داد؟یا اینکه کلا برای همین طبیعی تر کردن گیم پلی اگه ممکنه یه آموزش درست حسابی برای من و دیگر گیمرها بذار تا لذتمون رو از این پی اس بیشتر کنیم!ممنون پیشاپیش...:11:

سلام محمد عزیز چند وقته خیلی کم پیدا شدی ! امیدوارم هر جا هستی سلامت باشی .
در مورد فایل سرعت باید بگم امسال juce یک فایل برای تنظیم سرعت کلی بازی ساخته که از طریق اون گیمر با توجه به سلیقه خودش میتونه سرعت و آهنگ کلی بازی رو کم و یا زیاد کنه . اگه شما نسخه نهایی کیت سرور ایشون رو دانلود کنی این برنامه توش وجود داره اگر هم از کیت سرورهای قدیمی تر استفاده میکنی میتونی این فایل رو دانلود و به کیت سرورت اضافه کنی . عملکردش شبیه برنامه تنظیم سرعت بازی در فیفاست با این تفاوت که توی فیفا فقط میشه سرعت بازیو روی سه وضعیت تنظیم کرد اما این برنامه وضعیتهای بسیار زیادتری داره .
اکثر گیمرها معتقدن سرعت این نسخه زیاده روی همین حساب juce این برنامه رو ساخت . توی تصویر زیر میتونی اسلایدر این برنامه رو ببینی . معمولا بیشتر گیمرها سرعت بازیو روی 0.94 و یا 0.95 قرار میدن . عدد 1 سرعت اصلی بازیه .
تصویر زیر قسمت پایین این کیت سروره که مربوط میشه به برنامه سرعت :

لینک آخرین نسخه کیت سرور ( version 9.1.3 ):

در مورد تنظیم تواناییهای بازیکنان باید بگم با توجه به اینکه بعضی از تواناییهای بازیکنان مثل قدرت شوت و چند مورد دیگه توی این نسخه طبیعی نیست بهمین خاطر من مدتی روی این مساله وقت گذاشتم و بالاخره به یک بالانس درمورد این تواناییها یا همون stat ها رسیدم با اینکار بازی به فوتبال واقعی خیلی شبیه تر شده و گل زدن هم کمی مشکل شده اگه دوست داری آپشن فایلتو فشرده و یک جا آپلود کن تا تغییرات لازمه رو برات انجام بدم و یا اگه دوست داری راهشو بگم خودت اینکار رو بکن البته باید برنامشو هم داشته باشی .
در مجموع من این موارد رو تعدیل کردم :
1- کاهش نسبی قدرت شوتها تا حدی که از فواصل بیشتر از 25 متر کمتر بازیکنی میتونه از طریق شوت دروازه حریفو باز کنه .
2- بدلیل ضعف شدید دروازه بانها در مهار شوتها تواناییهای مختلف مهارتی دروازه بانها رو به یک نسبت ( تصاعد حسابی بشکل 1-2-3 تا 15) افزایش دادم .اینکار باگهای دروازه بانها رو برطرف نمیکنه اما مهارت دروازه بانها رو بالاتر میبره و دروازه بانها شوتهای مستقیمو بجای دفع کردن مهار میکنن .
3- نزدیک کردن سرعت , شتاب و سرعت دریبل زدنی و همینطور قدرت بدنی بازیکنان با همون نسبت تصاعد حسابی . اینکار بازیو درگیرانه تر میکنه . توی فوتبال واقعی توی یک دوی 100 متر اختلاف بازیکنان مختلف کمتر از 1 ثانیه هستش اما توی این نسخه این اختلاف خیلی زیاده به همین دلیل من این تعدیل رو انجام دادم . البته هنوز هم بازیکنان بزرگی مثل مسی و ... بدلیل تکنیک بالا و چالاکی یا همون agility توان عبور از بازیکن روبروشون رو دارن اما این مساله تا حدودی تعدیل شده و از این طریق دریبل و گذر از حریف به فوتبال واقعی نزدیک تر شده .
راستش من اون اوایل به دلیل اینکه شوتها خیلی محکم بود و با بازیکنان سرعتی و قدرتی میشد راحت از حریفان عبور کرد میخواستم این بازیو کنار بزارم اما با این تعدیلاتی که توی گیم پلی دادم و فایل سرعت juce رو اضافه کردم الان حقیقتا از این بازی خیلی لذت میبرم . فقط ایکاش یک جوری میشد هوش بازیکنان هم بالا بره فکر نمیکنم آرزوی یک هوش مصنوعی بسیار بالا , حالا حالا ها محقق بشه .

behnammazi
14-12-2009, 17:58
در مورد تنظیم تواناییهای بازیکنان باید بگم با توجه به اینکه بعضی از تواناییهای بازیکنان مثل قدرت شوت و چند مورد دیگه توی این نسخه طبیعی نیست بهمین خاطر من مدتی روی این مساله وقت گذاشتم و بالاخره به یک بالانس درمورد این تواناییها یا همون stat ها رسیدم با اینکار بازی به فوتبال واقعی خیلی شبیه تر شده و گل زدن هم کمی مشکل شده اگه دوست داری آپشن فایلتو فشرده و یک جا آپلود کن تا تغییرات لازمه رو برات انجام بدم و یا اگه دوست داری راهشو بگم خودت اینکار رو بکن البته باید برنامشو هم داشته باشی .
در مجموع من این موارد رو تعدیل کردم :
1- کاهش نسبی قدرت شوتها تا حدی که از فواصل بیشتر از 25 متر کمتر بازیکنی میتونه از طریق شوت دروازه حریفو باز کنه .
2- بدلیل ضعف شدید دروازه بانها در مهار شوتها تواناییهای مختلف مهارتی دروازه بانها رو به یک نسبت ( تصاعد حسابی بشکل 1-2-3 تا 15) افزایش دادم .اینکار باگهای دروازه بانها رو برطرف نمیکنه اما مهارت دروازه بانها رو بالاتر میبره و دروازه بانها شوتهای مستقیمو بجای دفع کردن مهار میکنن .
3- نزدیک کردن سرعت , شتاب و سرعت دریبل زدنی و همینطور قدرت بدنی بازیکنان با همون نسبت تصاعد حسابی . اینکار بازیو درگیرانه تر میکنه . توی فوتبال واقعی توی یک دوی 100 متر اختلاف بازیکنان مختلف کمتر از 1 ثانیه هستش اما توی این نسخه این اختلاف خیلی زیاده به همین دلیل من این تعدیل رو انجام دادم . البته هنوز هم بازیکنان بزرگی مثل مسی و ... بدلیل تکنیک بالا و چالاکی یا همون agility توان عبور از بازیکن روبروشون رو دارن اما این مساله تا حدودی تعدیل شده و از این طریق دریبل و گذر از حریف به فوتبال واقعی نزدیک تر شده .
راستش من اون اوایل به دلیل اینکه شوتها خیلی محکم بود و با بازیکنان سرعتی و قدرتی میشد راحت از حریفان عبور کرد میخواستم این بازیو کنار بزارم اما با این تعدیلاتی که توی گیم پلی دادم و فایل سرعت juce رو اضافه کردم الان حقیقتا از این بازی خیلی لذت میبرم . فقط ایکاش یک جوری میشد هوش بازیکنان هم بالا بره فکر نمیکنم آرزوی یک هوش مصنوعی بسیار بالا , حالا حالا ها محقق بشه .
سلام.
من قبلا هم از شما خواسته بودم که این تغییرات رو برای من در آپشن فایلم بدید اما فکر کنم فراموش کردید .و شما با چه برنامه ای این کار و انجام میدید؟
من آپشن فایلم رو آپلود کردم لطف کنید اگر این کار و بکنید ممنون میشم.

worldclass
14-12-2009, 19:13
سلام
دوستان از تیم ملی ایتالیا , یوونتوس و یا فابیو کاناوارو منو می خواستم

paroucia
14-12-2009, 20:48
اقا ارمين مي خواستي طريقه ي ريلينك كردن فيس رو به صورت تصويري برام بذاري چي شد؟فكر كنم يادت رفت. منتظرمااااا:20:

4039
14-12-2009, 21:11
من اینجا میخواستم یک خسته نباشید به آرمین عزیز بگم که مثل پارسال با حوصله و دقیق مشکلات دوستان رو توی این بازی حل میکنه امیدوارم همیشه توی زندگیت موفق باشی .

سلام.
من قبلا هم از شما خواسته بودم که این تغییرات رو برای من در آپشن فایلم بدید اما فکر کنم فراموش کردید .و شما با چه برنامه ای این کار و انجام میدید؟
من آپشن فایلم رو آپلود کردم لطف کنید اگر این کار و بکنید ممنون میشم.

دوست عزیز من واقعا شرمنده شما هستم میبخشید.
خب من الان آپشن فایل شما رو دانلود کردم , شما چند مورد مهمو ( از جمله agility و response ) بازیکنان رو تغییر دادی اینجوری توی بازیها دچار مشکل میشی ( دلیلشو اگه خواستی برات میگم ). اگه امکان داره آپشن فایلتو ( PES2010_EDIT.bin )پاک کن و دوباره وارد بازی شو و یک آپشن فایل دیگه بساز و مجددا این آپشن فایل جدیدو آپلود کن تا من تغییرات رو اعمال کنم . اگه بخوام روی این آپشن فایل تغییرات رو اعمال کنم چیز جالبی از آب در نمیاد . در ضمن لازم نیست این فایل PES2010_OPTION.bin رو برای من بفرستی .

Spaniuly
14-12-2009, 22:35
این برای فرهاد جونم که مثل داداش دوسش دارم:

بوندس لیگا پک 2010 این لوگوهای هم کیفیت خود کونامی و PES 2010 هست برای بوندس لیگا 2010 + لوگوی Indexed Color بوندس لیگا در کل همه این لوگوها اماده برای وارد شدن به بازی توسط ggs هستند خیلی هم شسته رفته و مرتب هستند. کلا این هم کیفیتی باعث شده وقتی وارد میشن با لوگو تیم های لایسنس شده هیچ مغایرت و تفاوتی نداشته باشن

270 کیلو بایته مولتی آپلود کردم که از هر آپلود سنتری که خوشتون میاد بگیرید

----------------------------------------------------------------------------------------

داوری خیلی ناجوره !!!!!

1.01 و 1.02 هیچ کدوم هم مشکل داوری رو حل نمی کنهبه هر حال اگه PES Fan هستی و اهل PES بهتره همیشه بازیت رو به روز نگه داری

من اینجا میخواستم یک خسته نباشید به آرمین عزیز بگم که مثل پارسال با حوصله و دقیق مشکلات دوستان رو توی این بازی حل میکنه امیدوارم همیشه توی زندگیت موفق باشی .

ای من قربون تو برم حسین جان که خیلی گلی.... فدات شم خیلی لطف داری به من :10:

اقا ارمين مي خواستي طريقه ي ريلينك كردن فيس رو به صورت تصويري برام بذاري چي شد؟فكر كنم يادت رفت. منتظرمااااا:20:

بله بفرمایید شرمنده دیر شد یادم نرفته بود گرفتاری داشتم :46::

خوب من کاملا از صفر شروع می کنم آموزش رو

شما یک فیس رو دانلود می کنید مثلا اسم و پسوندش میشه Face-File.bin که حالا به جای فیس فایل ممکنه هر چیزی نوشته بشه ولی کلا برای نگه داری یک فیس بهترین کار اینه که شما وقتی مثلا فیس نکونام رو دانلود می کنید بلافاصله بعد از دانلود یا در آوردن از حالت زیپ بلافاصله اسمش رو به این صورت تغییر نام بدید : Nekounam-Face_xxxx یعنی دقیقا به این شکل اسم بازیکن بعد یه دونه dash (-) اگه فایل فیس باشه بعد از دش عبارت Face و بعدش یک آندرلاین و بعد از آندرلاین 4 تا کاراکتر x به این صورت xxxx.
حالا اگه فایل هیر هم دانلود کردید به این قالب تغییر نام بدید Player-Hair_xxxx
در کل مشخصات کاملی رو شما می تونید داشته باشید شما با یک نگاه بعدا می تونید بفهمید که مثلا فلان فایل یک فایل حاوی فیس هست و به چه بازیکنی تعلق داره بدون اینکه مجبور باشد ان فایل رو بیارید توی ggs بعد تشخیص بدید که فیس کی هست خیلی راحت یه تگ آیدی می تونید با این روش مشخص کنید حالا جریان نوشتن xxxx رو هم می گم که چرا می گم شما این xxxx رو به انتهای فایل ها اضافه کنید.
می تونید بعد اینکه فایل رو به این شکل تغییر نام دادید بلافاصله ببرید کپی کنید توی
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\img\img\dt0c.img
البته من جای شما باشم توی درایو شخصیم یه کپی هم نگه می دارم از این جور فایل ها

حتی اگه شما فایل فیس یا هیر بازیکنانی که فیسشون توسط کونامی ساخته شده رو هم دانلود کردید طبق فرمول بالا تغییر نام بدید.

خوب پس شما فایل فیس و هیر نکونام رو دانلود کردید و با این شکل توی کیت سرور توی مسیر ذکر شده کپی کردید

البته من فایل فیک ساختم واسه همین 0 کیلو بایته توی عکس بالا وگرنه فایل فیس یا هیر معمولا 150 الی 400 کیلو بایت می تونه حجم داشته باشه

خوب حالا شما می خواهید این فایل فیس رو برای جواد نکونام اعمال کنید تا توی بازی نکونام با این فیس دیده بشه اول برنامه PES Editor رو اجرا می کنید. و از قسمت تیم PAMP ROJO در صورتی که اسم تیم ها ویرایش نشده یا C.A. OSASUNA در صورتی که اسم تیم ها صحیح هست. نکونام رو از لیست پیدا می کنید و روش جفت کلیک می کنید.

خوب همونطور که در عکس بالا ملاحضه می کنید باید روی نکونام دابل کلیک کنید تا این صفحه ظاهر بشه (عکس پایینی)

خوب می بینید که فیس نکونام روی حالت Default هست یعنی اصلا هیچ فایل فیسی توسط کونامی ساخته نشده و اصلا توی IMG بازی نیست و اون قیافه سیاه سوخته نکونام کار ادیت و پیش فرض هست که در آپشن فایل ذخیره شده و ما هدفمون این هست که فیس نکونام رو به حالت Special در بیاریم که بتونیم فایل فیس رو تعریف کنیم برای نکونام برای این کار روی دکمه Relink کلیک می کنید تا این صفحه بیاد:

خوب همونطور که در عکس بالا هم می بینید توی صفحه جدید تمامی فیس های ساخته شده هستند و اون پایین تر تعدادی Free Slot هست حالا ما روی یکی از اون Free Slot ها مثلا اولی جفت کلیک می کنیم درست بعد جفت کلیک کردن اون صفحه بسته می شه و نکونام حالت فیسش به Special تبدیل میشه و اسلوت های فیس و هیرش ظاهر میشن و فعال می شن به عکس زیر نگاه کنید.

میبینید که یک عدد 4 رقمی برای فیس معرف شد و یک عدد 4 رقمی برای هیر معرفی شد. حالا تغییراتی رو که برای نکونام اعمال کردید رو با زدن کلید Accept (در گوشه چپ پایین قرار داره) ذخیره می کنید.

البته قبل اینکه با زدن Accept این صفحه رو ببندید 4 رقم مربوط به فیس رو دقیقا میایید و به جای xxxx که در متن نام فایل نکونام نوشته بودید جایگزین می کنید و همون فایل Nekounam-Face_xxxx به Nekounam-Face_1660 تغییر می دید و حالا اگه فایل هیر هم برای نکونام وجود داشته باشه که داره اون رو هم به این شکل در میارید Nekounam-Hair_5234 این رو به این دلیل گفتم که بعضی از فیس ساز ها 2 تا فایل مجزای فیس و هیر نمی سازن یک فایل رو برای فیس میسازن و مو رو هم روی همون فایل فیس ایجاد می کنن که در این صورت شما بعد ریلینک باید اسلوت هیر رو روی No Special قرار بدید. مثل عکس زیر عمل کنید

باز هم میگم شما زمانی این کار رو می کنید که کلا برای نکونام فقط یک فایل فیس در دست داشته باشید وگرنه اگه فیس پک شما یه کار خوب باشه مسلما دارای فایل های فیس و هیر مجزا هست معمولا فیس بازیکنان ایرانی که توسط فیس ساز های ایرانی ساخته می شه به صورت تک فایل ساخته میشه که فایل هیر رو روی فایل فیس ادغام می کنه و در اون حالت هست که شما هیر رو روی No Special میذارید.

خوب کار هایی رو که کردید رو با زدن Accept ذخیره می کنید و قبل از خروج از برنامه Pes editor حتما از گزینه فایل کار ها رو سیو می کنید. خوب می تونید به داخل بازی برید و به قول خارجی ها Enjoy

خوب دوستان فکر کنم دیگه آموزش به این شکل خیلی بهتر بود در پایان یاد آوری می کنم عمل ریلینک رو شما می تونید با PES Editor 1.6 یا Pro-Evo Editing Studio یا همون Face Relinke Tool انجام بدید که البته من شدیدا پیشنهاد می کنم که با PES Editor 1.6 کار کنید چون قدرتمند ترین و بی نقص ترین ادیتور حال حاضر هست و بهترین ابزار برای تغییر نام دادن ها و فیس وارد کردن ها هست و بسیار با آپدیت جدید کونامی هم سازگار هست خیلی هم کم حجم و کامپکت هست.

امیدوارم آموزش بالا به دردتون خورده باشه. قربون همه برا بچه های گل تاپیک... آرمین:10:

M A X I M U M
14-12-2009, 23:39

داوری خیلی ناجوره !!!!!

پچ رسمي كه تا 1.03 اومده فكر كنم
و نه مشكل داوري همچنان پابرجاست
به قول حسين بايد باهاش كنار اومد

behnammazi
14-12-2009, 23:49

دوست عزیز من واقعا شرمنده شما هستم میبخشید.
خب من الان آپشن فایل شما رو دانلود کردم , شما چند مورد مهمو ( از جمله agility و response ) بازیکنان رو تغییر دادی اینجوری توی بازیها دچار مشکل میشی ( دلیلشو اگه خواستی برات میگم ). اگه امکان داره آپشن فایلتو ( PES2010_EDIT.bin )پاک کن و دوباره وارد بازی شو و یک آپشن فایل دیگه بساز و مجددا این آپشن فایل جدیدو آپلود کن تا من تغییرات رو اعمال کنم . اگه بخوام روی این آپشن فایل تغییرات رو اعمال کنم چیز جالبی از آب در نمیاد . در ضمن لازم نیست این فایل PES2010_OPTION.bin رو برای من بفرستی .

راستش من زیاد وارد نیستم به این چیزا من فقط بازی رو نصب کردم و یه کیت سرور هم ریختم همین ولی یکی از مشکلات بازی همین قدرت شوتها و دروازه بانهاست که شما هم زحمت کشیدید و این مشکل رو تا حدودی حل کردید.
من فایل PES2010_EDIT.bin رو پاک کردم و وارد بازی شدم ولی نمیدونم که چه طوری میشه یه PES2010_EDIT.bin جدید درست کرد و اصلا چی هست. و آیا شما نمیتونید همون فایل PES2010_EDIT.bin رو که مال بازی خودتون هست به من بدید؟

4039
15-12-2009, 01:02
راستش من زیاد وارد نیستم به این چیزا من فقط بازی رو نصب کردم و یه کیت سرور هم ریختم همین ولی یکی از مشکلات بازی همین قدرت شوتها و دروازه بانهاست که شما هم زحمت کشیدید و این مشکل رو تا حدودی حل کردید.
من فایل PES2010_EDIT.bin رو پاک کردم و وارد بازی شدم ولی نمیدونم که چه طوری میشه یه PES2010_EDIT.bin جدید درست کرد و اصلا چی هست. و آیا شما نمیتونید همون فایل PES2010_EDIT.bin رو که مال بازی خودتون هست به من بدید؟

خب من با توجه به صحبت شما که اشاره کردی هیچ پچی روی بازیت نصب نکردی , تغییرات رو روی آپشن فایل اصلی بازی اعمال کردم که میتونی از لینک زیر این آپشن فایل رو دریافت کنی .
در ضمن درست کردن آپشن فایل کاری نداشت فقط میخواست وارد بازی بشی بعد بری توی منوی ادیت بازی و در زمان خارج شدن از این منو کافی بود گزینه save رو انتخاب کنی . به هر حال دیگه نیازی نیست .اگه بدلیل سختی عبور از سد مدافعین گل زدنت برات سخت شده درجه سختی بازیو کمتر کن .امیدوارم از این بالانسی که توی گیم پلی ایجاد شده لذت ببری .

kasparov
15-12-2009, 01:20
دوستان سلام، من مسترلیگ رو با pes united شروع کردم بعد از قهرمانی در دسته یک و دو بار در لیگ برتر و لیگ یوفا و قهرمانان اروپا و جام حذفی تعداد هواداران تیمم خیلی کمه (17240نفر) و تقریبا با هیچ بازیکن خوبی نمیتونم قرار داد ببندم. چه راهی وجود داره که تعداد تماشاگرها افزایش پیدا کنه؟ (علاوه بر روش عادی هیچ کدی ،تقلبی چیزی وجود داره؟)

shahi666
15-12-2009, 11:37
خوب ادیتینگ این موارد توی مستر لیگ اثر نمی ذاره دیگه

چرا آرمین جان برای سایر بازیکنان تاثیر میزاره ، کفش همه تغییر میکنه ولی برای این دو تا بازیکن تغییر نکرده..
نمیدونم اگه کسی میدونه کمک کنه.
مرسی

aram24
15-12-2009, 12:37
سلام دوستان
من يه لپ تاپ سوني 490 jab دارم
pes 2010 رو نصب كردم يكم بازي گير داره يكم پرشي البته چنتا از اين پچ ها هم رو گذاشتم ميدونيد مشكل از كجاست

مشخصات دستگاه
کور2 دو2.5 : سی پی یو
3مگابایت : حافظه
4096 مگابایت : رم
320 گیگابایت : هارد دیسک
دی وی دی آر دبلیو : درایو
16.4 : صفحه نمایش
ای تی آی 4650 : کارت گرافیک
دارد : وب کم
دارد : بلو توس
دارد : وایرلس
بین الملل : گارانتی
ویستا : ویندوز
2.8کیلوگرم : وزن

hobgoblin
15-12-2009, 13:27
سلام دوستان
pes 2010 رو نصب كردم يكم بازي گير داره يكم پرشي البته چنتا از اين پچ ها هم رو گذاشتم ميدونيد مشكل از كجاست

مشخصات دستگاه
دارد : وب کم
دارد : بلو توس
دارد : وایرلس
بین الملل : گارانتی
ویستا : ویندوز
2.8کیلوگرم : وزن

حالا گارنتي بين المللي و وب كم و مانيتورتو نمي گفتي نميشد؟

masoud8
15-12-2009, 13:44
به گمانم از همون پچ ها باشه
راستی اساتید! این پچ ها این تاثیرات رو داره دیگه نه؟

vahidreza2007
15-12-2009, 14:06
ارمین جان این مشکلات بازی تو ویندوز سون چجوری حل میشه ؟
مشکل صدا و مشکل پریدن تصویر و ....

Spaniuly
15-12-2009, 14:37
ارمین جان این مشکلات بازی تو ویندوز سون چجوری حل میشه ؟
مشکل صدا و مشکل پریدن تصویر و ....

سلام والا من اصلا ویندوز 7 رو نصب ندارم روی سیستم کلا طرفدار پر و پا قرص XP هستم. ولی انگار مشکلاتی داره بخصوص در مورد صدا

vahidreza2007
15-12-2009, 15:14
بچه ها کسی میدونه این مشکل صدا و پر پر زدن تصویر تو سون چطور حل میشه ؟ حسین جون کجایی ؟؟؟؟؟؟؟

aram24
15-12-2009, 15:31
سلام دوستان

مشخصات دستگاه

vampyre
15-12-2009, 15:32
آرمین جان من قبلا 2 تا سوال پرسیدم ولی جواب ندادی.اگه میتونی جواب بده:
1-توی همون قسمت که میری یه فیس رو رلینک کنی بعضی از قسمتهاش اینجوریه:******* اینا فیس کیاست؟
2-بعضی قسمتهاشم نوشته ترانینگ traning اون برای کیاست؟
---------------
یه سوال دیگه هم دارم.
اونم اینه که این پچهایی که تا حالا کنامی داده چه چیزهایی رو به بازی اضافه میکنه وچیارو آپدیت میکنه؟

shahi666
15-12-2009, 17:29
دوستانی که در ویندوز 7 با مشکل صدا روبرو هستند ، پچ صدا زیر را حتما دانلود کنند به طور کل مشکل رفع میشه :

در مورد بیرون پریدن هم بنده که مشکلی در ویندوز 7 ندارم و بدون مشکل دارم بازی میکنم...

seday baron
15-12-2009, 17:34
ارمین جان اگر ممکنه لینک پچ کونامی برام بزار
اگه فقط اخریش نصب کنم کافیه یا باید همشو دانلود کنم.

vampyre
15-12-2009, 17:54
رفیق تمام پچهای کنامی + کرکشون اینجا هست:

M A X I M U M
15-12-2009, 17:54
براي دوستاني كه مشكل پريدن تصوير در ويندوز 7 رو دارن بگم كه برن تنظيمات مانيتور و رفرش ريت رو بذارن روي 75 يا 85 و داخل تنظيمات بازي هم گزينه Vync رو تيك بزنيد

vampyre
15-12-2009, 18:51
سلام.
دوستان من این پچهای 1.01 و 1.02 کنامی رو دارم.آیا 1.03 هم اومده؟

kasparov
15-12-2009, 19:26
کسی جواب ما رو نداد چطور میشه تو مسترلیگ تعداد طرفدارهای تیم رو زیاد کرد؟ من بعد از کلی قهرمانی تا 2013 فقط 17300 تا طرفدار دارم

mohsensoft
15-12-2009, 20:17
کسی جواب ما رو نداد چطور میشه تو مسترلیگ تعداد طرفدارهای تیم رو زیاد کرد؟ من بعد از کلی قهرمانی تا 2013 فقط 17300 تا طرفدار دارم
این تعداد طرفداران و این چیزا کجا معلوم میشه؟

صادق هدایت
15-12-2009, 20:55
آقا یه پچ نصبی سراغ دارید که همه ی این لباسها و اسم تیمارو درس کنه؟
البته غیر از پچ 0،4

Spaniuly
15-12-2009, 21:00
آرمین جان من قبلا 2 تا سوال پرسیدم ولی جواب ندادی.اگه میتونی جواب بده:
1-توی همون قسمت که میری یه فیس رو رلینک کنی بعضی از قسمتهاش اینجوریه:******* اینا فیس کیاست؟
2-بعضی قسمتهاشم نوشته ترانینگ traning اون برای کیاست؟
---------------
یه سوال دیگه هم دارم.
اونم اینه که این پچهایی که تا حالا کنامی داده چه چیزهایی رو به بازی اضافه میکنه وچیارو آپدیت میکنه؟

سوال اولت رو جوابش رو مطمئن نیستم ولی حدس غریب به یقینم اینه که اونها فیس های مربیان یا تماشاگران و کلا شخصیت های غیر فوتبالیست هستند که Special هستند . البته من قبلا خواستم ریلینک کنم ولی ارور داد سعی کنید فقط از Free Slot ها استفاده کنید مگه چند تا فیس می خواهید وارد کنید که توی بازی فیس special ندارن

سوال دومت رو هم جواب دادم پریشب بود یا دیشب بود. گفتم که برای آنلاین و اینجور چیزها هستند تغییری که توی بازی حس کنید ایجاد نمی کنه. البته همیشه گفتم بازم می گم همیشه بازیتون رو به عنوان یه PES باز حرفه ای آپدیت نگه دارید هم آپدیت ژچ رسمی و هم آپدیت های دیتابیس (dt0f)

ارمین جان اگر ممکنه لینک پچ کونامی برام بزار
اگه فقط اخریش نصب کنم کافیه یا باید همشو دانلود کنم.

همیشه آخرین پچ قبلی ها رو شامل میشه همیشه وقتی پچ جدید میاد می تونید قبلی رو اصلا فایل نصبش رو هم حذف کنید ولی از اونجا که من انس خاصی به این PES گرفتم واسه یادگاری هم که شده پچ های قبلی رو نگه می دارم فایل setup شون رو:31:

اینم لینک پچ 1.02

سلام.
دوستان من این پچهای 1.01 و 1.02 کنامی رو دارم.آیا 1.03 هم اومده؟

خیر عزیز پچ 1.03 هنوز ارائه نشده آخریش 1.02 هست البته اگه هم اومده باشه من خبر ندارم ولی من که می دونم آخریش 1.02 هست

زیاد میشه به مرور بیشتر و بیشتر میشه. حالا مگه چه فرقی می کنه بچسب به بازی:31:

vampyre
15-12-2009, 22:16
سوال اولت رو جوابش رو مطمئن نیستم ولی حدس غریب به یقینم اینه که اونها فیس های مربیان یا تماشاگران و کلا شخصیت های غیر فوتبالیست هستند که Special هستند . البته من قبلا خواستم ریلینک کنم ولی ارور داد سعی کنید فقط از Free Slot ها استفاده کنید مگه چند تا فیس می خواهید وارد کنید که توی بازی فیس special ندارن

ممنون.
سوالم هم فقط واسه ی اطلاعات بود میخواستم ببینم برای چیه.

Mehdi.ss
16-12-2009, 00:35
برو بچ این راسته ؟
میگن ساخت pes2011 شرو شده ، البته کارهای گرافیکیش

اگر میخواهید باگها(مشکلات)بازی ساکر 2010 را در ساکر 2011 تصحیح شده ببنید و اگر انگلیسیتون خوبه می تونید این باگها رو به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنید تا به کارمندان کونامی که از هم اکنون درصدد تصحیح این مشکلات هستند کمک کنید.البته برخی مشکلات رو مثل خطا نگرفتن داور، حرکت پا به توپ زیاد بازیکن و دوضرب گرفتن توپ توسط دروازبان رو خودشون مشخص کردند.
منبع

ICEBOYS
16-12-2009, 04:54
تمام دوستان دمتون واقعا گرم از این که جواب ما رو ندادید

پست 8891 صفحه 890:18::18:

seday baron
16-12-2009, 10:47
همیشه آخرین پچ قبلی ها رو شامل میشه همیشه وقتی پچ جدید میاد می تونید قبلی رو اصلا فایل نصبش رو هم حذف کنید ولی از اونجا که من انس خاصی به این PES گرفتم واسه یادگاری هم که شده پچ های قبلی رو نگه می دارم فایل setup شون رو:31:

اینم لینک پچ 1.02

ارمین جا زحمت این لینک کشیدی کرکش هم لطف کنی ممنون میشم.

Lord007
16-12-2009, 12:35
سلام.من یه آپشن فایل میخوام که پیراهن تیم های انگلیسی رو درست کنه.اصلآ همچین چیزی هست؟خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.

paroucia
16-12-2009, 14:06
درود بر اقا ارمين
بنده طبق دستور العمل شما پيش رفتم. اما نتيجه نگرفتم.و بعد از اندكي متوجه شدم كه pes editor من هيچ فايلي رو سيو نمي كنه. اين رو در تغيير نام ها هم ديده بودم كه تيم هاي كلاسيك رو اسماشو تغيير دادم اما دوباره كه برنامه رو باز كردم متوجه شدم كه هيچ كدوم از اسم ها تغيير نكرده!
با درود و سپاس فراوان از شما كه اينقدر براي من حقير وقت گذاشتيد.حالا مي گي چه كار كنم؟گويا يه برنامه Relink هم هست اون چه جوريه؟كار باهاش سخته حجمش چه قدره؟يكي لطف كنه لينكش رو بذاره دانلود كنم از خماري در بيايم.
مرسي

masoud93
16-12-2009, 16:01
یه چیزی برا bal می خوام که بتونه لول سختی بازی رو تغییر بده

Spaniuly
16-12-2009, 16:40
درود بر اقا ارمين
بنده طبق دستور العمل شما پيش رفتم. اما نتيجه نگرفتم.و بعد از اندكي متوجه شدم كه pes editor من هيچ فايلي رو سيو نمي كنه. اين رو در تغيير نام ها هم ديده بودم كه تيم هاي كلاسيك رو اسماشو تغيير دادم اما دوباره كه برنامه رو باز كردم متوجه شدم كه هيچ كدوم از اسم ها تغيير نكرده!
با درود و سپاس فراوان از شما كه اينقدر براي من حقير وقت گذاشتيد.حالا مي گي چه كار كنم؟گويا يه برنامه Relink هم هست اون چه جوريه؟كار باهاش سخته حجمش چه قدره؟يكي لطف كنه لينكش رو بذاره دانلود كنم از خماري در بيايم.
مرسي

شما ظاهرا وقتی با برنامه PES Editor کار می کنید اصلا Enter یا کلید Accept نمی زنی و وقتی می خوای خارج بشی ازش از قسمت منو و فایل اصلا Save نمی کنی کار هاتو خوب شما هر تغییری که می دی باید سیو کنی.

ارمین جا زحمت این لینک کشیدی کرکش هم لطف کنی ممنون میشم.

من از گیم کپی گرفتم لینک دیگه ای ندارم از اونجا بگیر می دونی که گیم کپی ورلد لینک مستقیم نمی ده

تمام دوستان دمتون واقعا گرم از این که جواب ما رو ندادید

پست 8891 صفحه 890:18::18:

خوب برای اینکه برای جواب سوالتون 100 ها پست توی این تاپیک و تاپیک ادیت PES 2010 وجود داره.

paroucia
16-12-2009, 16:51
شما ظاهرا وقتی با برنامه PES Editor کار می کنید اصلا Enter یا کلید Accept نمی زنی و وقتی می خوای خارج بشی ازش از قسمت منو و فایل اصلا Save نمی کنی کار هاتو خوب شما هر تغییری که می دی باید سیو کنی.
ديگه اينقدر هم شوت نيستيم.شكسپت رو مي زنم اما وقتي مي خوام برنامه رو ببندم سيو نداره. مي رم تو ستينگ اونجا يه سيو داره. اونو مي زنم و ميام بيرون و سيو هم كه نشده!
حالا اگر امكان داره اون يكي برنامه رو بده بهاش كار كنم.

paroucia
16-12-2009, 17:07
بنده پچي كه براي تيم هاي كلاسيك اومده رو دانلود كردم و نصب كردم. اما موقع اجراي بازي ارور data edit ميده. هموني كه براي اكثر بچه ها ميده. من هم رفتم پچ 1.2 رسمي كونامي همراه با كركش رو نصب كردم اما باز هم همون ارور رو مي ده.
چه كار كنم كلافه شدم؟
يه سوال ديگه: من پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one را دانلود كردم و تو اين پچ فولدر GDB وجود نداره ايا مي تونم اين فولدر رو بسازم؟

Spaniuly
16-12-2009, 21:35
ديگه اينقدر هم شوت نيستيم.شكسپت رو مي زنم اما وقتي مي خوام برنامه رو ببندم سيو نداره. مي رم تو ستينگ اونجا يه سيو داره. اونو مي زنم و ميام بيرون و سيو هم كه نشده!
حالا اگر امكان داره اون يكي برنامه رو بده بهاش كار كنم.

بدون شرح...

بنده پچي كه براي تيم هاي كلاسيك اومده رو دانلود كردم و نصب كردم. اما موقع اجراي بازي ارور data edit ميده. هموني كه براي اكثر بچه ها ميده. من هم رفتم پچ 1.2 رسمي كونامي همراه با كركش رو نصب كردم اما باز هم همون ارور رو مي ده.
چه كار كنم كلافه شدم؟
يه سوال ديگه: من پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one را دانلود كردم و تو اين پچ فولدر GDB وجود نداره ايا مي تونم اين فولدر رو بسازم؟

ادیت دیتا ربطی به پچ نداره ادیت فایل باید با dt0f موجود هم خوانی داشته باشه. شما اگه از ادیت فایل کسی استفاده کنی که dt0f جدید رو دانلود نکرده در حالیکه تو دانلود کرده باشی اینطوری میشه

شما نمی تونی با ساختن فولدری به اسم gdb توی پوشه کیت سرور gdb راه بندازی فقط 3 ورژن اخیر کیت سرور فایل ساپورت gdb رو شامل هست پچی که شما دانلود کردی از کیت سرور قدیمی تر استفاده می کنه.

توصیه من به دوستان PES باز: من جای شما دوستان باشم سعی می کنم به جای راه افتادن دنبال پچ های دست ساز و تغییرات عجیب و غریب و جایگزینی تیم های مختلف بیشتر سعی می کنم مسائل لایسنس نشده رو خودم حل کنم برای این کار فقط کافیه نحوه کار با کیت سرور و یه ادیتور خوب نظیر PES Editor یا Pro-Evo Editing Studio رو یاد بگیرم و با اون اسامی اشتباه رو تصحیح کنم و gdb و لوگوهای تیم های فقط لایسنس نشده اصلاح کنم حتی من اصلا خوشم نمیاد کیت یا لوگو یا اسم تیم های لایسنس شده رو تغییر بدم. بعدش می تونید از یک بازی اورجینال و دست نخورده ولی اصلاح شده لذت ببرید :46:

حتی من جای شما باشم منتظر Krauser نمی مونم که پچ بسازه چون Krauser ممکنه توی ویرایش هاش یه سلایق خاصی به خرج بده که شما قبولش ندارید. جدا می گم برید کامل کار با PES Editor و Pro-Evo و مدیریت کیت سرور و gdb ها رو خوب یاد بگیرید و هر ویرایشی رو که لازم می دونید با این ابزار ها اعمال کنید بخدا 70 درصد لذت PES برای من حل موارد لایسنس نشده اش هست

موفق باشید دوستان

vampyre
16-12-2009, 21:58
آقا این zico تو کلاسیک وجود نداره؟

Spaniuly
16-12-2009, 22:12
آقا این zico تو کلاسیک وجود نداره؟

خیر پارسال توی 2009 بود توی همون برزیل کلاسیک

paroucia
16-12-2009, 22:12
بدون شرح...

ادیت دیتا ربطی به پچ نداره ادیت فایل باید با dt0f موجود هم خوانی داشته باشه. شما اگه از ادیت فایل کسی استفاده کنی که dt0f جدید رو دانلود نکرده در حالیکه تو دانلود کرده باشی اینطوری میشه

شما نمی تونی با ساختن فولدری به اسم gdb توی پوشه کیت سرور gdb راه بندازی فقط 3 ورژن اخیر کیت سرور فایل ساپورت gdb رو شامل هست پچی که شما دانلود کردی از کیت سرور قدیمی تر استفاده می کنه.

توصیه من به دوستان PES باز: من جای شما دوستان باشم سعی می کنم به جای راه افتادن دنبال پچ های دست ساز و تغییرات عجیب و غریب و جایگزینی تیم های مختلف بیشتر سعی می کنم مسائل لایسنس نشده رو خودم حل کنم برای این کار فقط کافیه نحوه کار با کیت سرور و یه ادیتور خوب نظیر PES Editor یا Pro-Evo Editing Studio رو یاد بگیرم و با اون اسامی اشتباه رو تصحیح کنم و gdb و لوگوهای تیم های فقط لایسنس نشده اصلاح کنم حتی من اصلا خوشم نمیاد کیت یا لوگو یا اسم تیم های لایسنس شده رو تغییر بدم. بعدش می تونید از یک بازی اورجینال و دست نخورده ولی اصلاح شده لذت ببرید :46:

حتی من جای شما باشم منتظر Krauser نمی مونم که پچ بسازه چون Krauser ممکنه توی ویرایش هاش یه سلایق خاصی به خرج بده که شما قبولش ندارید. جدا می گم برید کامل کار با PES Editor و Pro-Evo و مدیریت کیت سرور و gdb ها رو خوب یاد بگیرید و هر ویرایشی رو که لازم می دونید با این ابزار ها اعمال کنید بخدا 70 درصد لذت PES برای من حل موارد لایسنس نشده اش هست

موفق باشید دوستان

اينجاست كه آدم به عقل و شعور خودش شك مي كنه:31:
اين حرفت رو زياد قبول ندارم كه ادم خودش پچ بسازه. خيلي وقت گيره. خودت بعد از چند ماه تونستي پچ بسازي.البته خودم در حال حاضر روي اسم هاي فيك كلاسيك دارم كار مي كنم چون كار كم هزينه ايه و وقت كمي مي گيره اما ساخت يه پچ خفن ديگه زور داره:13:
باز هم ممنون از راهنمايات و صبوريت

masoodbr
16-12-2009, 22:30
سلام اين برنامه Pro-Evo Editing Studio برام كار نميكنه هر كاري و چيزي كه دوستان در صفحات قبل گفتند و گذاشتند را اجرا كردم اما بازم ارور ميده!

M A X I M U M
16-12-2009, 22:52
Microsoft NetFramwork 3.5 رو نصب كن درست ميشه و به راحتي اجرا ميشه
من دقيقا يه مشكل با قيمت Bal Editor اين نرم افزار دارم
وقتي ميخوام سيو Bal رو باز كنم خطا ميده

behnammazi
16-12-2009, 23:01
من گلی که در بازی سیو کردم رو چطوری میتونم بعد بازی ببینم؟

Spaniuly
16-12-2009, 23:03
من گلی که در بازی سیو کردم رو چطوری میتونم بعد بازی ببینم؟

بعد سوت پایان می تونی گزینه highligt رو انتخاب کنی و وقایع مهم رو ببینی و اگه سیو هم کردیش می تونی به قسمت گالری بری توی منو اصلی بازی و replays رو بزنی هر چی ریپلای سیو کردی اونجاست

mohsensoft
16-12-2009, 23:19
بعد از قهرمانی توی 3 جام توی مسترلیگ سیستم پیغام داد که برای ازاد کردن تیم های کلاسیک به قسمت track record مراجعه کنید
اما من وقتی رفتم اونجا تغییری به وجود نیومد و در کنار تیم های کلاسیک همچنان یه علامت قفل وجود داشت
حالا نمیدونم چطور باید اونا رو بدون پچ آزاد کنم

mohammad_87
16-12-2009, 23:30
براي دوستاني كه مشكل پريدن تصوير در ويندوز 7 رو دارن بگم كه برن تنظيمات مانيتور و رفرش ريت رو بذارن روي 75 يا 85 و داخل تنظيمات بازي هم گزينه Vync رو تيك بزنيد
مانیتور من فقط 60 داره.چه کنم؟

^^^^^^^^^^^^^^^^^

سلام محمد عزیز چند وقته خیلی کم پیدا شدی ! امیدوارم هر جا هستی سلامت باشی .
..........
سلام و شبت بخیر حسین جان.کارهای شرکت اجازه نمیده در خدمت باشیم.یادمه 2010 که داشت میومد باخودم گفتم امسال از اول تو تاپیک فعال باشم اما کاملا برعکس شد.ضمنا بابت توضیحاتت خیلی خیلی ممنون.آپشن فایلم رو بعدا برات آپ میکنم اما اگه تونستی آموزش همین متعادل کردن بازی رو هم بگو(ویرایش آپشن فایل) خیلی آقایی شما هم تندرست و موید باشی...

^^^^^^^^^^^^^^^^^

محمد جان الان شرکت هستم شب جواب می دم اوکی شرمنده همگی شدم
بازم سلام گلم.من بجای اینکه مثل پارسال کمکت کنم به سوالات اضافه می کنم.شرمنده...راستی این پایینی هارو بخون اگه تونستی جواب هم بده.حقیقت اینکه وقتی یه پست میزنم و بعد میام،همه صفحات می خونم.ماشاا... روزی دوسه تا صفحه اضافه میشه و همه رو یه تنه حل میکنی.جدای تعارف میگم که کارت عالیه،خدا قوت(خسته نباشی بار منفی داره)

1.پچت تیمهای لایسنس نشده رو هم لایسنس میکنه؟
2.من که رو آپشن فایلم یکسری تغییرات دارم و نخوام از دست بدم اگه آپشن فایلت رو نریزم آیا پچت ناقص میشه؟
3.تو مستر لیگ برای نقل و انتقالات ،خودت انجامشون بدی بهتره یا بسپاری به اسکات؟
4.صدای تماشاگرهارو (میهمان میزبان) با چه برنامه ای میشه تغییر فرکانس داد یا متعادل کرد؟مثلا برای بازیهای فینال اصلا جالب درنمیاد یه تیم تماشاگراش اینقدر کم باشن.

5.چطوری میشه ترکیب تیم ها رو با تمام خصوصیات مثل استراتزی،ترکیب اصلی و ... سیو کرد؟چرا اینجوری سیو میکنه؟نصف مشخصات تیم همون دیفالت باقی میمونه(در همه بازی ها)

بازم شرمندت میشم ما را هدایت نمایی

Spaniuly
16-12-2009, 23:56
جواب آقا محسن:

اون بازیکنانی که توی مستر لیگ ازاد میشن بازیکنان ML Hidden هستند 160 بازیکن که حدود 64 تای اونها بازیکنان کلاسیک هستند بقیه بازیکنان نسبتا معروفی هستند که در تیم های بوندس لیگایی یا سایر تیم ها بازی می کنن و شاغل هستند کونامی خوش ذوقی به خرج داده و این بازیکنان رو ساخته و با اسامی فیک اما هایدن توی بازی قرار داده شما می تونید اون ها رو آزاد کنید. ساده بگم با اون بازیکنان به سادگی می تونید ترکیب کامل تیم بایرن رو جور کنید حتی بدون اینکه بخواهید بازیکن خلق کنید فقط کافیه اسامی فیک بازیکنان رو درست کنید خواهید دید که تمام بازیکنان بایرن موجودند به غیر از چند تا که معروف نباشد.

برای آزاد کردن تیم های کلاسیک انگلستان فرانسه هلند آلمان ایتالیا آرژانتین و برزیل (بازیکنانش هم آزاد میشن) باید شما جام جهانی (همون اینترنشنال کاپ) رو با تیم حال حاضر این کشور ها قهرمان کنید. مثلا شما اگه آرژانتین رو توی جام جهانی آزاد کنی کلاسیک آرژانتین آنلاک میشه و همینطور اگه 6 تیم دیگه رو بخواهید آزاد کنید باید 7 بار با اون هفت تا تیم جام جهانی رو فتح کنید.

جواب دوست عزیزم محمد:

اگه مانیوترت 75 هرتز ساپورت نمی کنه مجبوری Vsync رو فعال کنی البته شاید راه دیگه ای هم باشه

1- محمد جان من ویرایش هام صرفا برای لایسنس کردن هست نه برای کارهای Fancy. بنابراین جواب سوال اول مثبت هست
2- بله تقریبا چون 80 درصد تاثیر کار من به خاطر دقت و وسواسی هست که در ساخت ادیت فایل شسته رفته به خرج دادم
3- نه بهتره خودت انجام بدی چون اسکات کارای عجیب غریبی می کنه یهو دیدی برداشت بهترین بازیکنت رو فروخت البته کم پیش میاد ولی ممکنه کارهایی بکنه که اصلا دوست نداری اتفاق بیفته. البته تمام لذت بازی کردن مستر لیگ به همون انجام نقل و انتقالات و رشد دادن ها هست در غیر اینصورت که آدم می تونه همون Exebition بازی کنه دیگه چرا مستر لیگ
4- نمی دونم
5- توی 2010 فرق کرده وقتی مثل 2009 تمام مراحل رو می ری در آخر باید استوک رو به صورت فایل ذخیره کنی این فایل عین اپشن فایل و فایل مستر لیگ یا BAL توی همون مسیر Save ذخیره میشه بعدا که می خوای اون ها رو بکار بگیری اون فایل رو از همون جا لود می کنی. کلا اونجایی که این کار ها رو انجام میدی یه Save و Load هم اون پایین هست از اونجا باید ذخیره و لود کنی

mohammad_87
17-12-2009, 00:30
اگه مانیوترت 75 هرتز ساپورت نمی کنه مجبوری Vsync رو فعال کنی البته شاید راه دیگه ای هم باشه

5- توی 2010 فرق کرده وقتی مثل 2009 تمام مراحل رو می ری در آخر باید استوک رو به صورت فایل ذخیره کنی این فایل عین اپشن فایل و فایل مستر لیگ یا BAL توی همون مسیر Save ذخیره میشه بعدا که می خوای اون ها رو بکار بگیری اون فایل رو از همون جا لود می کنی. کلا اونجایی که این کار ها رو انجام میدی یه Save و Load هم اون پایین هست از اونجا باید ذخیره و لود کنی
مرسی آرمین.مانیتور من Samsung LCD P20500 هست با کارت Ge-force 9600 1giga درایورها کاملا نصب هستن ولی چه در تنظیمات ویندوز و چه در nVidia controlPanel فقط 60 هرتز رو دارم که در ویندوز Xp هیچ مشکلی ندارم ولی در 7 مثل بقیه دوستان کمی تصویر میهتپره!البته شما ویندوز سون نداری و حتما این مشکل رو هم نداری و ممنون که راهنمایی کردی.
عزیزم این سیو کردن ترکیب که تو همون 09 هم بود.حتی تو این 2010 هم استفاده کردم ولی بازم جواب نداده.مثلا شما سیستم و ترکیب یک تیم رو تغییر میدید و اون رو سیو می کنید.اما وقتی فایل سیو شده رو در یک بازی دیگر برای همون تیم استفاده می کنید فقط سیستم تغییر میکنه ولی ترکیب و مواردی مثل تنظیم زنندگان ضربات آزاد روی دیفالت تیم باقی میمونه.حتی تمام تنظیمات توسط کامپیوتر روی صفر هستش.مشکل عجیب و اعصاب خوردکنی هستش.بخصوص در بازیهای دونفره.نمی دونم کسی مشکل من رو داره یا نه.من که دیگه نمیدونم چکار کنم.اگه کسی راه دیگه ای بلده بگه خب.

M A X I M U M
17-12-2009, 01:02
محمد جان
در ويندوز XP اگه دقت كني يه تيك داشت پايين اون تنظيمات كه نوشته بود : Hide rates that my computer don't support يا يه همچين چيزي كه منظورش اينه پنهان كن فريم ريت هايي رو كه مانيتور من نمي كشه كه اين رابطه مستقيم با ورژن و نوع درايور كارت گرافيك داره
اون تيك رو وردار تا بقيه فريم ريت ها هم بيان و بذار روي 75
ببين ايرادي نداره تصوير اگه تصوير بدون ايراد و شفاف بود يعني اينكه مانيتورت پشتيباني مي كنه و ميتوني استفاده كني

M A X I M U M
17-12-2009, 01:12
خرید بازیکن تو پیس 2010 با ورژن قدیمی پیس 3 تا تفاوت داره :

1) اینکه میتونی وسط فصل هم پیشنهاد به یه بازیکن بدی اگه باشگاه قبول کنه در نیم فصل یا آخر فصل به تیم شما ملحق میشه

2 ) دومین تفاوت اینه که شما مثل پیس قبلی نمی تونید هر چقدر که خواستین به بازیکن پیشنهاد بدین (البته تا جایی که من میدونم)

3 ) یه تفاوته دیگه پییس با ورژن قبلی اینه که شما حتما باید بازیکن رو بهش پیشنهاد خرید بدید یا اونو تو لیستتون بیارید (گزینه فوق به شما همین امکانو میده) تا بتونید قدرتاشو ببینید

برای دیدن آموزش برید ادامه مطلب

ابتدا در صفحه ی اصلی مستر لیگ باید team office رو انتخاب کرده مانند تصویر زیر :

بعد برین روی گزینه ی negotiations و بعد اینکه برید روی player search و مثلا شما می خواین کاکا رو بخرید اول باید برید تو تیم مادرید و روی کاکا کلیک کرده . حالا چند تا گزینه وجود داره

Dossier : با انتخاب این گزینه میتونید پیشنهادی در مورده بازیکن رو ببینید . مثلا میگه بازیکن سرعتیه , از تیم ملی سرشناسی برخورداره ........

negotiations : که این گزینه به شما امکان میده که بازیکن رو بخرید

که بعد از انتخاب این گزینه دو گزینه دیگر ظاهر شده که اولی یرای خرید مدت دار و دومی برای خرید قرضیه

add to scout lit : یه تفاوته دیگه پییس با ورژن قبلی اینه که شما حتما باید بازیکن رو بهش پیشنهاد خرید بدید یا اونو تو لیستتون بیارید (گزینه فوق به شما همین امکانو میده) تا بتونید قدرتاشو ببینید

compare : این گزینه به شما این امکانو میده که شما یه بازیکن رو با یه بازیکن دیگه مقایسه کنید

............

بعد از پیشنهاد دادن به بازیکن باید چند هفته صبر کنید . اگه بازیکن با پیشنهاد اولیه موافقت کرد که هیچ . اگه نه یه پیشنهاد جدید داد باید رو بازیکن رو انتخاب و گزینه موافقت رو بزنید

mohammad_87
17-12-2009, 01:21
محمد جان
در ويندوز XP اگه دقت كني يه تيك داشت پايين اون تنظيمات كه نوشته بود : Hide rates that my computer don't support يا يه همچين چيزي كه منظورش اينه پنهان كن فريم ريت هايي رو كه مانيتور من نمي كشه كه اين رابطه مستقيم با ورژن و نوع درايور كارت گرافيك داره
اون تيك رو وردار تا بقيه فريم ريت ها هم بيان و بذار روي 75
ببين ايرادي نداره تصوير اگه تصوير بدون ايراد و شفاف بود يعني اينكه مانيتورت پشتيباني مي كنه و ميتوني استفاده كني
ممنون ولی من در xp با نهایت کیفیت و بدون مشکل بازی میکنم ولی در windows 7 تصویر دچار لرزش خفیف میشه که این مشکل رو دوستن در صفحه های قبل هم گغته بودن.ضمنا در 7 این گزینه که شما گفتین وجود نداره.رزولوشن HD که مانیتور هم ساپورت میکنه گذاشتم و گزینه wait ror vsync هم فعال هست.کلیه قطعات هم Good هستن.این مشکل فقط من نیست مشکل PES2010 با Windows 7 هست که نمی دونم کسی تونسته حل کنه یا نه؟:13:

masoud93
17-12-2009, 10:54
یه چیزی برای قسمت become a legend می خوام که level سختی بازیو بتونه تغییر بده.
هواسم نبود اخر فصل بازیو سخت کنم فصل جدید شروع شد دیگه نمیتونم بازیو سخت کنم.

seday baron
17-12-2009, 11:38
دوستان کرک 1.02 پچ رسمی کونامی می خواستم

smart007
17-12-2009, 11:47
ممنون ولی من در xp با نهایت کیفیت و بدون مشکل بازی میکنم ولی در windows 7 تصویر دچار لرزش خفیف میشه که این مشکل رو دوستن در صفحه های قبل هم گغته بودن.ضمنا در 7 این گزینه که شما گفتین وجود نداره.رزولوشن HD که مانیتور هم ساپورت میکنه گذاشتم و گزینه wait ror vsync هم فعال هست.کلیه قطعات هم Good هستن.این مشکل فقط من نیست مشکل PES2010 با Windows 7 هست که نمی دونم کسی تونسته حل کنه یا نه؟:13:

مشکل همینجاست که گرافیک شما در ویندوز 7 قدرت پاسخگوییش میاد پایین چون محیت 7 گرافیکی هست و از گرافیک نسبت به xp استفاده بیشتری میکنه منم hd دارم ولی گرافیکم جواب میده مشکلی ندارم اگر میخای باید رزلوشن رو بیاریپایین که من به خاطر کیفیت تصویر 250 تومان رفتم توی خرج:31:

Spaniuly
17-12-2009, 13:28
دوستان کرک 1.02 پچ رسمی کونامی می خواستم

سلام قبلا هم عرض کردم از این صفحه باید بگیرید مشکل اینجاست که لینک مستقیم نداره حتما باید بری به این صفحه و از اونجا دانلود کنی:

seday baron
17-12-2009, 14:34
سلام قبلا هم عرض کردم از این صفحه باید بگیرید مشکل اینجاست که لینک مستقیم نداره حتما باید بری به این صفحه و از اونجا دانلود کنی:

خوب اگر زحمتی نیست بگو کدوم یکی از این لینکها که تو سایت هست کرکه که دانلودش کنم.

Spaniuly
17-12-2009, 15:01
خوب اگر زحمتی نیست بگو کدوم یکی از این لینکها که تو سایت هست کرکه که دانلودش کنم.
Pro Evolution Soccer 2010 v1.02 [US] No-DVD/Fixed EXE

masoodbr
17-12-2009, 17:13
سُلام در پچ 1.02 آپدیت های خود کونامی هم هست یا نه؟

Lord007
17-12-2009, 17:22
سلام.من یه آپشن فایل میخوام که پیراهن تیم های انگلیسی رو درست کنه.اصلآ همچین چیزی هست؟خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.

یکی حواب اینم بده!

hadi_vazi
17-12-2009, 18:07

دقیقا منم این مشکل رو دارم کارت گرافیکم ati 4850 هستش و مانیتورم t220p رزولیشن بازی و دسکتاپ هر دو روی 1200*1920 هستش ولی همیشه یه لرزش خفیف تو بازی دارم حتی با آپدیت کردن درایور کارت گرافیک هم کارم حل نشد.
اگه رزولیشن رو بیارم پائین که نصفی از تصویر می ره باید چیکار کنیم؟

mohammad_87
17-12-2009, 18:58
مشکل همینجاست که گرافیک شما در ویندوز 7 قدرت پاسخگوییش میاد پایین چون محیت 7 گرافیکی هست و از گرافیک نسبت به xp استفاده بیشتری میکنه منم hd دارم ولی گرافیکم جواب میده مشکلی ندارم اگر میخای باید رزلوشن رو بیاریپایین که من به خاطر کیفیت تصویر 250 تومان رفتم توی خرج:31:
با رزولوشن و گرافيك متوسط هم امتحان كرده بودم ولي همونجوري بود.

دقیقا منم این مشکل رو دارم کارت گرافیکم ati 4850 هستش و مانیتورم t220p رزولیشن بازی و دسکتاپ هر دو روی 1200*1920 هستش ولی همیشه یه لرزش خفیف تو بازی دارم حتی با آپدیت کردن درایور کارت گرافیک هم کارم حل نشد.
اگه رزولیشن رو بیارم پائین که نصفی از تصویر می ره باید چیکار کنیم؟
مگه براي شما با تغيير رزولوشن درست شد؟براي اينكه نصف تصوير نپره خب full screen رو بجاي windows mode تو تنظيمات تيك بزن.

Spaniuly
17-12-2009, 19:15
سُلام در پچ 1.02 آپدیت های خود کونامی هم هست یا نه؟

منظورت آپدیت دیتا بیس هست؟

اگه آره جوابش نه هست هیچ وقت پچ های گیم پلی باعث آپدیت دیتا بیس نمیشه

یکی حواب اینم بده!

با آپشن فایل انتظار درست شدن کیت ها رو نداشته باش آپشن فایل بیشتر تغییرات نوشتاری اعمال می کنه برای تغییرات گرافیکی باید دنبال پچ باشی یا کیت سرور بریزی و بری کیت دانلود کنی

Lord007
17-12-2009, 22:18

با آپشن فایل انتظار درست شدن کیت ها رو نداشته باش آپشن فایل بیشتر تغییرات نوشتاری اعمال می کنه برای تغییرات گرافیکی باید دنبال پچ باشی یا کیت سرور بریزی و بری کیت دانلود کنی
ولی من تو PES های قبلی فقط با یه آپشن فایل تونستم پیراهن تمام تیمای لیگ انگلستانو تصحیح کنم.
یعنی قبلا میشده الان دیگه نمیشه؟

hadi_vazi
17-12-2009, 22:47
با رزولوشن و گرافيك متوسط هم امتحان كرده بودم ولي همونجوري بود.

مگه براي شما با تغيير رزولوشن درست شد؟براي اينكه نصف تصوير نپره خب full screen رو بجاي windows mode تو تنظيمات تيك بزن.

دستت درد نکنه درست شد ولی یه موردی من هر کاری می کنم نمی تونم بازی رو توی مانیتورم به طور کامل ببینم بالا و پائین صفحه بازی یه نوار سیاه 5 سانتی یعنی ده سانت از مانیتورم تو بازی بلااستفادست چیکار کنم این نوار سیاه هم بره و فول فول بشه؟

M A X I M U M
17-12-2009, 23:03
روي اين تنظيمات متاسفانه بازي فول اسكرين كامل نميشه و اون دوتا نوار سياه هميشه هستن
مگه اينكه از رزوليشن 4:3 و فريم ريت 16:9 اسفاده كني

AhmadReza.
17-12-2009, 23:19
با سلام
امروز داشتم تو گیم نت pes 2010 را بازی میکردم وسطای بازی نمیدونم چی شد که یکی از بازیکنای دوستم دستش بالا مونده بود......:18:
تو کل بازی همینطوری مونده بود تو صحنه آهسته ها هم بود ...خلاصه کلی خندیدیم....چون خیلی باحال بود ..:31:
کسی تا بحال این اتفاق براش افتاده؟؟؟؟؟:41:

Spaniuly
18-12-2009, 02:24
ولی من تو PES های قبلی فقط با یه آپشن فایل تونستم پیراهن تمام تیمای لیگ انگلستانو تصحیح کنم.
یعنی قبلا میشده الان دیگه نمیشه؟

ببینید نه اینکه نشه میشه اتفاقا تا pes 6 اینا بیشتر ویرایش ها رو آپشن صورت می گرفت ولی از 2008 به این طرف کم کم ویرایشگران وقتشون رو صرف اپشن نمی کنن تا تغییرات گرافیکی رو روی آپشن اعمال کنن چون نه در کیفیتی میشه که وقتی از کیت سرور استفاده می کنی و هم کلا ساختن آپشن فایلی که لوگوها کیت ها و سایر غییرات گرافیکی رو داره. واسه همین 2010 هم آپشن فایل هم وجود داره و هم میشه ساخت ولی کلا پیدا کردنش سخته و هم ساختنش. خلاصه انتخاب با شماست

با سلام
امروز داشتم تو گیم نت pes 2010 را بازی میکردم وسطای بازی نمیدونم چی شد که یکی از بازیکنای دوستم دستش بالا مونده بود......:18:
تو کل بازی همینطوری مونده بود تو صحنه آهسته ها هم بود ...خلاصه کلی خندیدیم....چون خیلی باحال بود ..:31:
بلی:46:

masoud93
18-12-2009, 10:43
چجوری برنامه pro evo رو تو ویندوز XP اجرا کنم هی ارور میده همون اروری که برا همه داده.

amin.t_71
18-12-2009, 11:38
با سلام
یه دفه هم برای من اینجوری شده بود خیلی جالب بود

4039
18-12-2009, 12:03

موفق باشید دوستان

آرمین من اصلا فکر میکنم کونامی عمدا بازیو اوپن سورس قرار داده تا گیمرها با ویرایش بخش های مختلف بازی سرگرم بشن چون یک بازی هرچقدر هم که بی نقص و جذاب طراحی شده باشه بالاخره گیمر دیر یا زود ازش زده میشه با این کار گیمرها تا مدت طولانی سرگرم بازی میشن.

این مشکل فقط من نیست مشکل PES2010 با Windows 7 هست که نمی دونم کسی تونسته حل کنه یا نه؟:13:

محمد جان فکر نمیکنم این بازی با 7 مشکل داشته باشه ( اما در مورد صدا چرا مشکل وجود داره چون من خیلی جاها دیدم گیمرها شاکی بودن ) من دوهفته ای میشه این ویندوزو نصب کردم و نه تنها مشکل لرزش ندارم حتی افت فریمی که توی ویندوز ویستا داشتم برطرف شده . توی صحنه هایی که کارکترهایی زیادی در یکجا جمع میشن ( مثل محوطه جریمه ) من بعضی وقتا افت فریم داشتم اما توی این ویندوز مشکل حل شد . تازه سیستم من زیاد هم قوی نیست . cpu 5200 و کارت گرافیک 4670 ati الان روی های بخوبی دارم بازی میکنم . تازه بسیاری از گیمرها در سراسر دنیا این ویندوز روی کامپیوترشون نصبه .
به احتمال بسیار زیاد مشکل شما بر میگرده به فریم ریت . شما از اینترفیس dvi استفاده میکنی یا از رابطهای قدیمی ؟ من این مشکل رو توی 2009 داشتم با تعویض رابط و افزایش فریم ریت مشکل حل میشد اما کیفیت گرافیک کمی پایین میومد ببین سوکت vga روی مانیتورت داری ؟

.............

الگوی رشد بازیکنان مختلف توی این بازی از یکی از 255 حالت زیر پیروی میکنه من دو نمونه از این الگوها رو پایین آوردم بقیشو میتونید از لینک زیر دریافت کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوع رشد بازیکنان مختلفو میشه از طریق برنامه pes editor از این قسمت مشاهده کنید :

masoodbr
18-12-2009, 12:05

سلام ميشه پچ 1.02 را نصب و ديتا بيس را روش اعمال كرد ؟ كسي امتحان نكرده؟

M A X I M U M
18-12-2009, 13:48
بله ميشه
من نصب كردم و اعمال هم كردم
كلا نصب پچ رسمي باعث از بين رفتن يا خراب شدن چيزي نميشه و درست مثل نسخه هاي قبلي ميشه باهاش كار كرد

M A X I M U M
18-12-2009, 13:56
چجوری برنامه pro evo رو تو ویندوز XP اجرا کنم هی ارور میده همون اروری که برا همه داده.

برنامه netframwork3.5 رو نصب كن درست ميشه

siamak_mu
18-12-2009, 14:44
سلام.

من پچ رسمي Pro Evolution Soccer 2010 v1.02 رو دانلود كردم ولي موقع نصب اين پيغام رو ميده:

The upgrade patch cannot be installed by the Windows Installer service because the program to be upgraded may be missing, or the upgrade patch may update a different version of the program. Verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have the correct upgrade patch.

ويندوزم هم 7 هست كه Windows Installer خودكار نصب و فعال هست. قبل از نصب پچ رسمي نبايد فايل اورجينال pes2010.exe تو پوشه بازي باشه؟ اگه بله لطف كنيد اون رو بهم بدين چون بازي رو ريپ شده دانلود كردم و كرك شده هست.

M A X I M U M
18-12-2009, 15:13
نه
ربطي به اون نداره
چون خود اين پچ يه نسخه اصلي رو كپي مي كنه كه بايد بعد نصب پچ كرك رو اونجا كپي كني
اين پيام هم ميگه كه انگار پچ با ورژن بازي سازگار نيست
شايد بازيت پچ شده باشه يعني خودش بروز باشه

Gam3r
18-12-2009, 15:25
دوستان بازيهاي PS2 كدوم شركت تقلبي نيستش ؟
من هر بازيي رو كه گرفتم يا نقشه نداشت يا .... !!

ali_pes2008
18-12-2009, 17:57
میشه یکی بگه این مشکل اسکوبورد من چیه همین دو مشکل و داره همه چیزش درسته غیر از این دو تا هر اسکوربردی میریزم این جوری میشه

باید چیزی و از کیت سرور پاک کنم

siamak_mu
18-12-2009, 19:23
نه
ربطي به اون نداره
چون خود اين پچ يه نسخه اصلي رو كپي مي كنه كه بايد بعد نصب پچ كرك رو اونجا كپي كني
اين پيام هم ميگه كه انگار پچ با ورژن بازي سازگار نيست
شايد بازيت پچ شده باشه يعني خودش بروز باشه

نه همون روز هاي اول كه بازي اومد دانلودش كردم. به هر حال ممنون.

ArminxXx
18-12-2009, 19:42
با سلام خدمت دوستان گلم تو این مدت چقدر صفحات زیاد شده به به....
بعد یمدت اومدم که یکم زحمتتون بدم :31:.
ببینم از دوستان کسی میتونه آدرس دانلود یه پک کامل از نرم افزارهایی مثل برنامه pes editor, kitrelink,ادیتور اسکوربرد(این یکی رو بدجوری توکفشم این رو در اولویت قرار بدین بیزحمت)و... که خودتون میدونید بزاره حالا اگر پیدا نشد میتونین تک تک آدرساشونو بزارین.
متشکرم خیلی زیاد این آره گفتن داره
متشکرم خیلی زیاد تو سایتمون باید بیاد:31:(همیشه از دیگران تشکر کنید)
راستی آموزش ساخت اسکوربرد رو هم میخوام مهدی جون زحمت کشید و یه آدرس داد که دان کردم که همینجا جا داره ازش تشکر کنم ولی خوب میخوام حرفه ای تر باشه آخه میخوام آرم الجزیره بندازم ولی نمیشه مدام اطرافش سفید میشه پس منتظرم.

پیام فرت...

masoud93
18-12-2009, 21:11
برنامه netframwork3.5 رو نصب كن درست ميشه

نثبش کردم ولی تو ویندوز vasta و 7 اجرا میشه تو xp بازم ارور میده یه برنامه کم حجم هم بچه ها قبلا گذاشتن اما فقط روی ویستا و 7 نثب میشه روی xp نثب نمیشه.

farhad07
19-12-2009, 00:27
اقا ارمین میشه لوگو تیم های انگلیس هم برام بزاری فقط حجمش کم باشه در ضمن یه مشکلی دارم شماره های لباسهای لیگ المانم معلوم نیست و یه خط مستطیل سفید هستش !!

ali_pes2008
19-12-2009, 00:53
میشه یکی بگه این مشکل اسکوبورد من چیه همین دو مشکل و داره همه چیزش درسته غیر از این دو تا هر اسکوربردی میریزم این جوری میشه

باید چیزی و از کیت سرور پاک کنم

کسی نیست مشکل من و حل کنه

Spaniuly
19-12-2009, 03:01
اقا ارمین میشه لوگو تیم های انگلیس هم برام بزاری فقط حجمش کم باشه در ضمن یه مشکلی دارم شماره های لباسهای لیگ المانم معلوم نیست و یه خط مستطیل سفید هستش !!

بیا عزیز

GDB فولدر های شما مال 2009 هست. gdb های مخصوص و استاندارد رو دانلود کن.

کسی نیست مشکل من و حل کنه

بابا از خیرش بگذر دیگه چه کاریه آخه:31:

farhad07
19-12-2009, 14:26
اقا ارمین میشه یکم توضیح بدی یا فایل لباس 2010 المان رو بزاریم

Spaniuly
19-12-2009, 15:31
اقا ارمین میشه یکم توضیح بدی یا فایل لباس 2010 المان رو بزاریم

فرهاد جان توضیح در چه رابطه ای؟

شما فقط gdb فولدر های بوندس لیگارو لازم داری توی تاپیک ادیت کلی gdb فولدر هست به صورت پکیج خود من یک عالمه gdb فولدر دانلود کردم دیشب البته یکم قره قاطی هستند دارم مرتب سازی می کنم اگه خدا بخواد و پچ نهایی آماده بشه داخل همه gdb ها رو می ذارم.

*IN*
19-12-2009, 18:02
ویرایش شد......

ali_pes2008
20-12-2009, 01:28
این توپ و میگیره ؟

shahi666
20-12-2009, 14:19
PESEdit.com 2010 Patch 1.3 - Released!

You do not need any earlier versions!

Features:

* 6 new teams (Malawi, Indonesia, Dynamo Moskva, Young Boys Bern, Dnipro Dnipropetrovsk, Banfield)
* Updated stats for English Premier League and La Liga; top teams from France and Italy
* Updated kits (all new kits for English Premier League, La Liga, some French and Dutch teams and national teams - all organized in GDB)
* Many new faces
* New boots incl. new previews (New Predators, F50 i Green, Nike MV Superfly Yellow, Puma v1.10i Yellow, Nike Tiempo Legend III Black-White, adiPure II Red-White and White-Black, Nike T90 Laser III Green; also Lotto, Reebok and Mizuno boots - assigned to the correct players)
* Updated 2. Bundesliga player appearence, accesories and kit style

Complete list of added teams:

Belarus, Cyprus, Estonia, Latvia, Lithunia, FYR Macedonia, Algeria, Benin, Burkina Faso, Gabon, Mozambique, Zambia, El Salvador, New Zealand, Malawi, Indonesia
SK Sturm Graz, Red Bull Salzburg, Austria Wien, SK Rapid Wien, BATE Borisov, CSKA Sofia, Levski Sofia, APOEL FC, Debreceni VSC, Maccabi Haifa, Hapoel Tel Aviv, FK Ventspils, FC Sheriff, C.D. Nacional Madeira, Steaua Bucuresti, FC Timisoara, FK Rubin Kazan, PFK CSKA, FK Partizan, FC Zürich, Al Ahly SC, Club América, C.D. Guadalajara, Estudiantes de la Plata, C.A. Independiente, Racing Club de Avellaneda, C.A. San Lorenzo, C.A. Vélez Sarsfield, S.C. Corinthians Paulista, Cruzeiro E.C., C.R. Flamengo, Fluminense F.C., Grêmio FBPA, Clube Atlético Mineiro, S.E. Palmeiras, São Paulo F.C., C.S.D. Colo-Colo, Liga de Quito, C. Nacional de Football, Kashima Antlers, Suwon Samsung Bluewings, Dynamo Moskva, Dnipro Dnipropetrovsk, Young Boys Bern

shahi666
20-12-2009, 14:23
Jabulani Ball by Robert09

masoodbr
20-12-2009, 14:43
[quote=SOLTAN MASOUD 007;4501638]نثبش کردم ولی تو ویندوز vasta و 7 اجرا میشه تو xp بازم ارور میده یه برنامه کم حجم هم بچه ها قبلا گذاشتن اما فقط روی ویستا و 7 نثب میشه روی xp نثب نمیشه.

سلام میشه لینک مستقیم این برنامه را بذارید و بگید حجمش چقدره

vampyre
20-12-2009, 15:38
PESEdit.com 2010 Patch 1.3
سلام.
اگه کسی این پچ رو دانلود کرده و اگه داخل این پچ فیس کلاسیک ها است میشه لطف کنه و فیس ها رو آپلود کنه؟

masoud93
20-12-2009, 17:22
سلام میشه لینک مستقیم این برنامه را بذارید و بگید حجمش چقدره[/QUOTE]

حجمش 14 مگ هست.
برای دانلود روی یکی از MIRROR کلیک کن.

farhad_persona
20-12-2009, 19:00
من تا الان ابن بازی رو با آخرین تنظیمات اجرا میکردم...
ویندوز رو عوض کردم و الان با یه حالت موج دار اجرا میشه یعنی حین بازی یه موج میفته وسط تصویر...
همه درایورها و نرم افزار های مورد نیاز رو هم نصب کردم...
البته mirosoft .net framework رو نتونستم نصب کنم چون رو سیستم 64 بیتی نصب نمیشد.

تر و خدا کمک کنید! دارم کلافه میشم...جدا نمیدونم مشکل از چیه....
درایورها رو پاک و نصب هم کردم و Direct x رو هم چند بار نصب کردم...

کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــک/

bax_021
20-12-2009, 20:01
من تا الان ابن بازی رو با آخرین تنظیمات اجرا میکردم...
ویندوز رو عوض کردم و الان با یه حالت موج دار اجرا میشه یعنی حین بازی یه موج میفته وسط تصویر...
همه درایورها و نرم افزار های مورد نیاز رو هم نصب کردم...
البته mirosoft .net framework رو نتونستم نصب کنم چون رو سیستم 64 بیتی نصب نمیشد.

تر و خدا کمک کنید! دارم کلافه میشم...جدا نمیدونم مشکل از چیه....
درایورها رو پاک و نصب هم کردم و Direct x رو هم چند بار نصب کردم...

کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــک/
از NVIDIA control panel توی بخش Manage 3D setting گزینه ی Vertical sync رو on کنید
یا
از توی setting بازی گزینه Wait for Vsync رو تیک بزن
حل می شه :10:

farhad_persona
20-12-2009, 20:26
از NVIDIA control panel توی بخش Manage 3D setting گزینه ی Vertical sync رو on کنید
یا
از توی setting بازی گزینه Wait for Vsync رو تیک بزن
حل می شه :10:
بابا درووووووووووووووووووووووو وووووود به شما!
این مشکل حل شد...

الان متاسفانه یه مشکل دیگه هست و اون اینکه یه جور گیر و پرش داره...
اگر به بازیکنی که توپ زیر پاش هست دقت کنی یه جورایی انگار تصویر گیر میکنه و پیش میره...
دوباره باید چیزی رو on off کنم؟
اگر این مشکل هم حل بشه تا صبح به جون شما دعا میکنم!

Spaniuly
20-12-2009, 20:43
بابا درووووووووووووووووووووووو وووووود به شما!
این مشکل حل شد...

الان متاسفانه یه مشکل دیگه هست و اون اینکه یه جور گیر و پرش داره...
اگر به بازیکنی که توپ زیر پاش هست دقت کنی یه جورایی انگار تصویر گیر میکنه و پیش میره...
دوباره باید چیزی رو on off کنم؟
اگر این مشکل هم حل بشه تا صبح به جون شما دعا میکنم!

شما هرتز مانیتورت رو بذار روی 75 هرتز والسلام

farhad_persona
20-12-2009, 21:09
شما هرتز مانیتورت رو بذار روی 75 هرتز والسلام

الان گزینه frame skipping رو غیر فعال کردم خیلی بهتر شد...
مانیتور من 23700 سامسونگ هست از کجا میتونم هرتز رو تغییر بدم؟
گرچه میگم خدا رو شکر انگار درست شده...
واقعا بچه های با معرفتی داره اینجا.

farhad_persona
20-12-2009, 21:11
سوالی که پیش میاد اینه که چرا روی ویندوز قبلی همه تنظیمات خود به خود درست بود و بازی درست اجرا میشد ولی اینبار که همون ویندوز رو نصب کردم باید تغییراتی میدادم.
حالا برای همه بازی ها همین تنظیمات باید باشه؟

Spaniuly
20-12-2009, 21:23
راهنمای کار با GDB Folder و مقدمه و آشنایی با کیت سرور:

کیت سرور به مثابه یک پل ارتباطی میان هارد کامپیوتر شما و فضایی از اون با بازی PES هست که شما با کپی کردن فایل های گرافیکی توی فولدری به نام کیت سرور شاهد حضور اونها در داخل بازی میشید بطوری که هیچ تغییری در خود فایل های اصلی به وجود نمیاره در واقع باید به هوش جویس صد آفرین گفت که چنین چیز جالبی رو برای ویرایش در نظر گرفته کیت سرور شاید یکی بهترین ابزار برای ویرایش هست بین همه بازی ها نه فقط PES چون از معدود ابزاری هست که به فایل های نصب شده کاری نداره و در اونها ایجاد تغییر نمی کنه کیت سرور مثل یک روکش می مونه که هر لحظه می تونی این روکش رو بزنی کنار و هسته اصلی خود بازی نمایان بشه. در کل کسانی که به هر دلیلی نمی تونن یا نمی خوان یا علم این رو ندارن که از کیت سرور استفاده کنن واقعا بی بهره می مونن از یک قسمت بزرگ مربوط به PES. البته الان دیگه خیلی ها استفاده می کنن یکی از قسمت هایی که در کیت سرور هست فولدر GDB هست که یک شاخه اختصاصی برای لباس تیم ها هست این GDB خوبی داره که خیلی مرتب تر و تر و تمیز تر میشه و شناسایی کیت ها بسیار ساده و مدیریت کیت ها رو فوق العاده سهولت می بخشه. شما اگه نتونید از GDB استفاده کنید باید از همون فولدر img فایل های bin شامل کیت ها رو به صورت نا مرتب و قره قاطی بریزید. هیچ مدیریتی هم نمی تونید روی کیت ها داشته باشید.
اما GDB یک فضای مرتب و طبقه بندی شده و دارای نظم و نظام هست فولدر GDB حاوی فولدری به نام uni هست که داخلش یک فایل متنی با عنوان map هست. این فایل مهمترین چیزی هست که در حین کار با gdb شما باید بهش توجه کنید. در واقع این فایل متنی رو که باز کنید توش آدرس وجود داره که در هر خط شما آدرس کیت یک تیم رو می تونید درج کنید به طور مثال فرض می کنیم کیت سرور شما خام هست و هیچی توش نیست به طور مثال می خواهید کیت تیم ملی روسیه رو وارد بازی کنید اولا باید gdb فولدر روسیه رو داشته باشید که همیشه داخل یه gdb فولدر حتما این 4 تا فولدر وجود دارند : ga gb pa pb یعنی 2 تا لباس دروازبان و دو تا هم لباس بازیکنان خانگی و خارج از خانه شما می تونید در هر جایی از که زیر مجموعه فولدر uni باشه این gdb فولدر رو کپی کنید. اگه gdb فولدر روسیه رو درست توی همون فولدر uni و کنار همون فایل مپ کپی کنید باید ادرس به این شکل باشه : 23, "Russia"
23 شماره کیت روسیه هست که ثابت هست و شما حتما اگه بخواهید کیت روسیه رو وارد کنید باید حتما بدونید که شماره کیت روسیه 23 هست بعد از 23 یه ویرگول هست بعد یک فاصله (space) بعد داخل تگ "" دقیقا آدرس gdb باید نوشته بشه که چون توی ریشه کپی کردیم فقط باید اسم gdb فولدر روسیه نوشته بشه اگه اسم فولدر gdb روسیه به این شکل : rusia (املای اشتباه) نوشته بشه باید همین کلمه رو عینا داخل تگ بنویسد یعنی باید دقیقا هم خوانی داشته باشه اسم فولدر با اون کلمه ای که داخل تگ می نویسید

حالا فرض می کنیم شما می خواهید سلیقه به خرج بدید و gdb فولدر ها رو مدیریت کنید و طبقه بندی کنید بهترین طبقه بندی اینه که توی فولدر uni دوتا فولدر باز کنید:
National و Club می تونید برای مدیریت بهتر داخل هر کدوم از این فولدر ها فولدر هایی دیگه ای باز کنید مثلا داخل National فولدر هایی با اسامی : Asia و Europe و America و Africa ایجاد کنید و حتی همین طبقه بندی سلیقه ای رو در مورد فولدر کلاب هم به خرج بدید حالا مثلا وقتی gbd فولدر ایران رو گیر آوردید درست توی فولدر آسیا کپی می کنیدو و بعد فایل map رو باز می کنید و درست طبق دستور العمل آدرس gdb ایران رو وارد می کنید اول شماره ایران (هنوز نمی دونم) بعد ویرگول بعد فاصله و بعد دوتا از اینا " تایپ می کنید و بینش آدرس محلی که کپی شده رو می ذارید طبیعی هست که باید این متن رو بین اون تگ بنویسید : National\Asia\Iran ملاحضه می کنید که دقیقا اسامی فولدرها به ترتیب اومده شما کیت ایران رو توی 100 تا فولدر تو در تو هم که بذارید فقط باید مسیرش رو بذارید. و در آخر فایل map باید سیو بشه بعد می تونید به داخل بازی برید و شاهد حضور لباس جدید باشید. نمی دونم این آموزش تا چه حدی می تونه براتون قابل استفاده باشه ولی من سعی کردم به زبانی ساده توضیح بدم کسی اشکالی داشت بگه تا توضیح اضافه بدم. موفق باشید.

راهنمای تصویری وارد کردن و ریلینک فیس

شما یک فیس رو دانلود می کنید مثلا اسم و پسوندش میشه Face-File.bin که حالا به جای فیس فایل ممکنه هر چیزی نوشته بشه ولی کلا برای نگه داری یک فیس بهترین کار اینه که شما وقتی مثلا فیس نکونام رو دانلود می کنید بلافاصله بعد از دانلود یا در آوردن از حالت زیپ بلافاصله اسمش رو به این صورت تغییر نام بدید : Nekounam-Face_xxxx یعنی دقیقا به این شکل اسم بازیکن بعد یه دونه dash (-) اگه فایل فیس باشه بعد از دش عبارت Face و بعدش یک آندرلاین و بعد از آندرلاین 4 تا کاراکتر x به این صورت xxxx.
حالا اگه فایل هیر هم دانلود کردید به این قالب تغییر نام بدید Player-Hair_xxxx
در کل مشخصات کاملی رو شما می تونید داشته باشید شما با یک نگاه بعدا می تونید بفهمید که مثلا فلان فایل یک فایل حاوی فیس هست و به چه بازیکنی تعلق داره بدون اینکه مجبور باشد ان فایل رو بیارید توی ggs بعد تشخیص بدید که فیس کی هست خیلی راحت یه تگ آیدی می تونید با این روش مشخص کنید حالا جریان نوشتن xxxx رو هم می گم که چرا می گم شما این xxxx رو به انتهای فایل ها اضافه کنید.
می تونید بعد اینکه فایل رو به این شکل تغییر نام دادید بلافاصله ببرید کپی کنید توی
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\img\img\dt0c.img
البته من جای شما باشم توی درایو شخصیم یه کپی هم نگه می دارم از این جور فایل ها

حتی اگه شما فایل فیس یا هیر بازیکنانی که فیسشون توسط کونامی ساخته شده رو هم دانلود کردید طبق فرمول بالا تغییر نام بدید.

خوب پس شما فایل فیس و هیر نکونام رو دانلود کردید و با این شکل توی کیت سرور توی مسیر ذکر شده کپی کردید

البته من فایل فیک ساختم واسه همین 0 کیلو بایته توی عکس بالا وگرنه فایل فیس یا هیر معمولا 150 الی 400 کیلو بایت می تونه حجم داشته باشه

خوب حالا شما می خواهید این فایل فیس رو برای جواد نکونام اعمال کنید تا توی بازی نکونام با این فیس دیده بشه اول برنامه PES Editor رو اجرا می کنید. و از قسمت تیم PAMP ROJO در صورتی که اسم تیم ها ویرایش نشده یا C.A. OSASUNA در صورتی که اسم تیم ها صحیح هست. نکونام رو از لیست پیدا می کنید و روش جفت کلیک می کنید.

خوب همونطور که در عکس بالا ملاحضه می کنید باید روی نکونام دابل کلیک کنید تا این صفحه ظاهر بشه (عکس پایینی)

خوب می بینید که فیس نکونام روی حالت Default هست یعنی اصلا هیچ فایل فیسی توسط کونامی ساخته نشده و اصلا توی IMG بازی نیست و اون قیافه سیاه سوخته نکونام کار ادیت و پیش فرض هست که در آپشن فایل ذخیره شده و ما هدفمون این هست که فیس نکونام رو به حالت Special در بیاریم که بتونیم فایل فیس رو تعریف کنیم برای نکونام برای این کار روی دکمه Relink کلیک می کنید تا این صفحه بیاد:

خوب همونطور که در عکس بالا هم می بینید توی صفحه جدید تمامی فیس های ساخته شده هستند و اون پایین تر تعدادی Free Slot هست حالا ما روی یکی از اون Free Slot ها مثلا اولی جفت کلیک می کنیم درست بعد جفت کلیک کردن اون صفحه بسته می شه و نکونام حالت فیسش به Special تبدیل میشه و اسلوت های فیس و هیرش ظاهر میشن و فعال می شن به عکس زیر نگاه کنید.

میبینید که یک عدد 4 رقمی برای فیس معرف شد و یک عدد 4 رقمی برای هیر معرفی شد. حالا تغییراتی رو که برای نکونام اعمال کردید رو با زدن کلید Accept (در گوشه چپ پایین قرار داره) ذخیره می کنید.

البته قبل اینکه با زدن Accept این صفحه رو ببندید 4 رقم مربوط به فیس رو دقیقا میایید و به جای xxxx که در متن نام فایل نکونام نوشته بودید جایگزین می کنید و همون فایل Nekounam-Face_xxxx به Nekounam-Face_1660 تغییر می دید و حالا اگه فایل هیر هم برای نکونام وجود داشته باشه که داره اون رو هم به این شکل در میارید Nekounam-Hair_5234 این رو به این دلیل گفتم که بعضی از فیس ساز ها 2 تا فایل مجزای فیس و هیر نمی سازن یک فایل رو برای فیس میسازن و مو رو هم روی همون فایل فیس ایجاد می کنن که در این صورت شما بعد ریلینک باید اسلوت هیر رو روی No Special قرار بدید. مثل عکس زیر عمل کنید

باز هم میگم شما زمانی این کار رو می کنید که کلا برای نکونام فقط یک فایل فیس در دست داشته باشید وگرنه اگه فیس پک شما یه کار خوب باشه مسلما دارای فایل های فیس و هیر مجزا هست معمولا فیس بازیکنان ایرانی که توسط فیس ساز های ایرانی ساخته می شه به صورت تک فایل ساخته میشه که فایل هیر رو روی فایل فیس ادغام می کنه و در اون حالت هست که شما هیر رو روی No Special میذارید.

خوب کار هایی رو که کردید رو با زدن Accept ذخیره می کنید و قبل از خروج از برنامه Pes editor حتما از گزینه فایل کار ها رو سیو می کنید. خوب می تونید به داخل بازی برید و به قول خارجی ها Enjoy
خوب دوستان فکر کنم دیگه آموزش به این شکل خیلی بهتر بود در پایان یاد آوری می کنم عمل ریلینک رو شما می تونید با PES Editor 1.8 یا Pro-Evo Editing Studio یا همون Face Relinke Tool انجام بدید که البته من شدیدا پیشنهاد می کنم که با PES Editor 1.8 کار کنید چون قدرتمند ترین و بی نقص ترین ادیتور حال حاضر هست و بهترین ابزار برای تغییر نام دادن ها و فیس وارد کردن ها هست و بسیار با آپدیت جدید کونامی هم سازگار هست خیلی هم کم حجم و کامپکت هست.

سریال نامبر های نصب بازی

5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45
RPJ4-7YVV-XSV5-5JK2-H25T
AT7H-KMJL-334W-W3LT-XJWM
D565-K4ES-56JC-YNXN-54J3
CV3L-25UM-7NF7-7RJA-45C3
S2H6-5DTJ-MDPV-37N7-2FAT
73VD-V59A-5ACY-JPDV-EP9J
PJ5C-P7X9-F35D-FDDK-Y7J6
AKF7-LJPK-5YPS-JVDU-J4YP
9VNE-M9ME-KY9S-MVCV-27EM

حل مشکلات مربوط به نصب پچ رسمی

می دونید که کونامی برای بازیش 2 نوع آپدیت می ده :

1- آپدیت دیتابیس که بهش DLC اطلاق میشه این DLC یک فایل img هست به اسم dt0f.img که در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download قرار میگیره و بازی شما رو به لحاظ دیتابیس به روز می کنه مثلا وقتی شما بازی رو نصب می کنید می بینید که ترانسفر های زمستانی اعمال نشده ولی وقتی این DLC رو دانلود می کنید بازیتون آپدیت میشه. اصولا این آپدیت از طریق خود بازی هست یعنی وقتی شما وارد بازی می شید به قسمت ستینگ می رید گزینه آخر نوشته Download بعد شروع به چک کردن می کنه و در صورت وجود آپدیت اون رو دانلود می کنه. در واقع داره فایل dt0f.img رو از پورتال کونامی دانلود می کنه یعنی از این مسیر pes2010dl.konamionline.com/pes2010/dlc/1.05rc/pc/e7e0d659d5264293e70eafcd231dde0a/dt0f.img گزارش شده که به دلایلی در پایان دانلود یک پیغام خطا میاد و به نحوی آپدیت با شکست روبرو میشه به هر حال من دلیلش رو نمی دونم شاید از ادیت فایل قدیمی یا مشکل دار باشه شاید با آپشن فایل وفق نمی تونه بده و به هر حال ممکنه وقت شما هدر بشه. در هر صورت من توصیه می کنم به جای دانلود از طریق بازی این فایل رو از مسیر مستقیمش به صورت اکسترنال دانلود کنید و دستی توی مسیری که گفتم کپی کنید. در ضمن با ادیت فایلتون هم خداحافظی کنید! بله دیگه ادیت فایل قبلی ساپورت نخواهد شد. می تونید حتی کانورت کنید ولی کلا دیتابیس شما به صورت غلط باقی می مونه و ایراداتی رو بعدا مشاهده می کنید در صورت که ادیت فایل قدیمی رو استفاده کنید.

2- آپدیت پچ رسمی که اصولا برخی باگ ها و نکات فنی و برنامه نویسی و یا فیکس هایی که برای آنلاین پلی هست رو برطرف می کنه. در هر صورت اگه PES باز هستید و می خواهید که به درستی از بازی استفاده کنید حتما نیاز دارید که این پچ ها رو رو نصب کنید نکته مهم اینه که شما اگه هیچ پچ رسمی نصب نکردید کافیه آخرین پچ رو نصب کنید اصلا نیازی به نصب پچ های رسمی قدیمی تر نیست. این پچ به صورت یک فایل اجرایی exe هست که شما اون رو اجرا و مثل یک Application نصب می کنید و ورژن بازی شما آپگرید میشه. باز هم تاکید می کنم بعد نثب منتظر برخورد با چیز جدیدی نباشید. یا منتظر این نیاشید که ترانسفر ها تغییر پیدا کنه این پچ اصلا ربطی به اینا نداره و کاربردش این نیست. و این کار رو انجام نمیده. شما وقتی پچ رو نصب می کنید نیاز به کرک جدید پیدا می کنید. و پشت بند تغییر کرک شما در صورتی که از کیت سرور استفاده می کنید نیاز به کیت سروری پیدا می کنید که برای کرک طراحی بشه و از اون جایی که جویس عزیز (سازنده کیت سرور) همیشه بازیش رو آپدیت می کنه بلافاصله بعد اومدن کرک کیت سرور جدید برای اون کرک می سازه. و شما باید اون کیت سرور رو دانلود کنید.

خوب حالا می مونه یک نکته : مشکل در نصب پچ به طور عمومی نصب در یک حالت نمی تونه نصب بشه اگه فرض کنیم هیچ مشکلی در ویندوز و ... نیست. و اون اینه که بازی شما نصبش اورجینال نباشه منظورم از نصب اورجینال اینه که هیچ شخص یا شرکتی Instalation یا Setup یا Autorun اختصاصی برای نصب بازی ایجاد نکنه و به قول خودش نصب و آسان و بدون سریال نامبر و غییره ایجاد نکنه چون در این حالت بازی موقع نصب در مسیر پیش فرض وارد ریجستری نمیشه. و چون وقتی شما سعی می کنید پچ رسمی نصب کنید اون پچ ابتدا مسیر ریجستری رو می گرده و چون توی مسیر درست وارد نشده کلید ریجستری پچ فکر می کنه که شما بازی رو روی سیستم نصب نکردید بنابراین پیغام خطا میده. البته من حدس می زنم شما با وارد کردن یک کلید ریجستری این مشکلتون رفع بشه ولی مطمئن نیستم چون امتحان کردم ولی اصولا باید بشه. ولی راه حلی که من برای شما پیشنهاد می کنم: نصب بازی شما توسط گروهی یا شخصی دست کاری شده. شما می تونید با در اختیار داشتن یک سری فایل نصبی که dll یا exe و ... که دست کاری نشدن یک نصب اورجینال برای بازیتون بسازید.

نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت

دانلود های مهم:

پچ 1.03 (آخرین پچ موجود)

کرک این پچ (12 مگ)

فایل های نصبی بازی (Install Orignal)

فایل آپدیت دیتا بیس DLC 1.07

ادیت فایل متناسب با DLC 1.07

کیت سرور متناسب با کرک 1.03

ترینر افزایش پول در مستر لیگ

پچ لایسنسر (Utimate Licenser Patch by Krauser)

برنامه مستر لیگ ترانسفر

لینک مستقیم
31987

این پست همیشه آپدیت می شود :46: