مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
میشه ولی سخته باید خیلی دقت کنی.مگه فوتساله که میخوای همش تک ضرب پاس بدی؟
بی خودی توجیه نکن داداش منم تعصب pes دارم ولی این بار واقعا pes گند زده واقعا گند زده دیگه رفته رووو اعصاب
کلش باگه من که می رم دوباره pes 2009 رو بریزم
SoheilExtreme
25-10-2009, 23:43
دوستان بازی با سیستم با این مشخصات بالا میاد؟
cpu p4 3ghz 2 mg cache
ram 512 ddr2
vga 7300gt
در ضمن شاید عجیب باشه ولی من با این سیستم pes 2009 رو روی high بازی میکنم بدون افت فریم.
بله دوست عزیز بالا میاد.ولی نه high
گرافیک من 8400 هست که دارم رون بازی میکنم مال شما که 7300 هست از من بهتره البته من پردازندم Athlon ll x245 هست و رمم4
SoheilExtreme
25-10-2009, 23:44
بی خودی توجیه نکن داداش منم تعصب pes دارم ولی این بار واقعا pes گند زده واقعا گند زده دیگه رفته رووو اعصاب
کلش باگه من که می رم دوباره pes 2009 رو بریزم
سلام دوست عزیز.اینطوریم که شما میگید نیست من که خیلی راضیم.این بازی پیشرفت های قابل ملاحظه ای داشته 2009 باید بیاد جلوش لنگ بندازه
M A X I M U M
25-10-2009, 23:45
دوستان من دارم بازي مي كنم
هنوزم كه هنوزه سير نشدم
آخر بازيه به خدا
خيلي داره حال ميده
هر بازي كه مي كنم يه چيز جديد ياد مي گيرم
خيلي حال ميده
الان مستر ليگ دارم ميرم تو فضام
راستي نرم افزار ويرايشگر نيومد ؟
karnavaleroos
25-10-2009, 23:53
بله دوست عزیز بالا میاد.ولی نه high
گرافیک من 8400 هست که دارم رون بازی میکنم مال شما که 7300 هست از من بهتره البته من پردازندم Athlon ll x245 هست و رمم4
جدیدا 7300 از 8400 بهتر شده ؟!!
نه آقا نمیتونی اجرا کنی حتی Low
هم رم هم سی پی هم گرافیک زیر حداقل اعلام شده کنامیه
karnavaleroos
25-10-2009, 23:55
به نظرم بازی فقط گرافیکش خوبه البته صرف نظر از باگهاش ,بقیش افتضه مخصوصا زمان واکنش زیادش
ArminxXx
26-10-2009, 00:11
خب اینم یه باگ تپل. فکش رو بکن وسط یه کل کل این بلا سرت بیاد.
الان که داشتم اینو مینوشتم ایبرا از 30 متری یه ضربه آزاد زد تو گل (تبریک به بارساییهای این تاپیک)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای موقع ویرایش کیتا گل سوم رو هم زد
eimanpaladin
26-10-2009, 00:20
عزیز برای آگاهی شما موتور پردازنده 8400 از 7300 ضعیف تر هست :13:
من با سیستمی مثل ایشون روی مدیوم بازی کردم :46:
این آقا میتونه رو low بازی کنه یا مدیوم :10:
در ضمن هیچ وقت نمیشه رو حرف کمپانی حساب کرد
حتی کمپانی هم چرت وپرت مینویسه
Mostafa NBA
26-10-2009, 00:23
دوستان بازی با سیستم با این مشخصات بالا میاد؟
cpu p4 3ghz 2 mg cache
ram 512 ddr2
vga 7300gt
در ضمن شاید عجیب باشه ولی من با این سیستم pes 2009 رو روی high بازی میکنم بدون افت فریم.
شما مطمئن باش میتونی میتونی اجرا کنی. من با 7200 GS هم اجرا کردم این بازی رو.
اصلا اینطور نیست. 8400 ی که 128 بیت باشه از 7300 قوی تره ولی 8400 ی که 64 بیت باشه میشه گفت تقریبا ضعیف تره.البته اکثراً 128 بیت دارن.
شک نکن بازی با 7300 اجرا میشه.
amirpcp30
26-10-2009, 00:32
من تا دو هفته پیش هر دوی این کارت ها رو داشتم
وقتی با 7300 بازی می کردم به راحتی روی high می گزاشتمش اما وقتی با 8400 بازی می کردم حتما میبایست رو مدیوم بزارم وگرنه خیلی فریم پایین بود اما در بازی مثل gta iv گرافیک 8400 بهتر جواب می داد
من یه تراینر یا چیزی میخوام که تو بی کام لجند قدرت ها رو افزایش بده
چی چی دارین؟
جوابه این جانب رو هم بدید
shahi666
26-10-2009, 01:45
من یه تراینر یا چیزی میخوام که تو بی کام لجند قدرت ها رو افزایش بده
چی چی دارین؟
جوابه این جانب رو هم بدید
هنوز چنین چیزی نیومده ، دوست عزیز
hobgoblin
26-10-2009, 07:51
تا هفته پيش 500 صفحه بچه ها اومده بودن پرسيده بودن بازي كي مياد؟
از هفته پيش تا حالا يه 200 صفحه اي بچه ها اومدن گفتن نسخه اصليه؟ توپخونه كي مياره؟ من دانلود كردم و از اين حرفا
از حالا به بعدم اونجوري كه تو اين چند صفحه آخر ديدم اومدن گفتن بازي افتضاحه ! بازي مزخرفه ! بهترين بازي دنياس و از اين حرفا
بابا تو رو خدا الكي تعداد صفحه ها رو زياد نكنيم. اينجوري موقعي كه دنبال يه چيزي مي گرديم پدر صاب بچه در مياد به خدا
آقايوني كه خيلي با بازي حال مي كنن برن حالشو ببرن اونايي هم كه بدشون اومده برن همون 2009 يا فيفا رو بازي كنن.
arash66_2m
26-10-2009, 08:08
either the file is damaged or was not correctly installed please uninstall befor installing it again
چیکارش کنم ؟
این میگه file خرابه پاک کنید و از اول نصب کنید که !
نکنه کرک داره ؟ من که ندیدم !:13:
اینو دان کرده ام
PC.Pro.Evolution.Soccer.2010.FullRip-TPTB
بعد دان شد 5.3 گیگ
این که خوندم تقلبی نیستش ...
و یه توضیحی هم اینطوری داده میشه بازش کنید !؟
این روش درست کردن بازی هستش
create a folder that he calls "img", and move all files there less executables (pes2010, reg, regsetup, settings and TPTB) and an existing folder, double click on reg.exe and entered the game, do this and I will go.
بگین باید چیکار کنم ممنون میشم منتظرم:40::40::40::11:
Spaniuly
26-10-2009, 10:32
ببخشید توی مستر لیگ میشه بازیکنو با بازیکونه باشگاه دیگه عوض کرد تو 2009 میشد ولی حالا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره خیلی بده که برداشته شده این امکان
either the file is damaged or was not correctly installed please uninstall befor installing it again
چیکارش کنم ؟
این میگه file خرابه پاک کنید و از اول نصب کنید که !
نکنه کرک داره ؟ من که ندیدم !:13:
اینو دان کرده ام
PC.Pro.Evolution.Soccer.2010.FullRip-TPTB
بعد دان شد 5.3 گیگ
این که خوندم تقلبی نیستش ...
و یه توضیحی هم اینطوری داده میشه بازش کنید !؟
این روش درست کردن بازی هستش
create a folder that he calls "img", and move all files there less executables (pes2010, reg, regsetup, settings and TPTB) and an existing folder, double click on reg.exe and entered the game, do this and I will go.
بگین باید چیکار کنم ممنون میشم منتظرم:40::40::40::11:
img فایل ها رو که بی کم و کاست دانلود کردی به همراه DirectX ؟
خوب می مونه فایل های نصبی که می تونی از اینجا دانلود کنی
بریز یه جا بعد اقدام به نصب بازی کن یکی از این فایل های نصبی خراب دانلود بشه یا دستکاری بشه مشکل پیش میاد
mohsen-jj
26-10-2009, 10:38
سلام ... ببخشيد من چند روزه وارد تاپيك نشده بودم ... مي شه بگين بهترين پچي كه تا الان براي درست كردن اسم تيما و نقل و انتقالات و ... اومده كدومه ؟؟
يه ساعته دارم مي گردم ... ممنون ميشم. راستي همشونو با برنام كيت سرور ميشه وارد كرد ديگه ؟
hobgoblin
26-10-2009, 10:50
سلام ... ببخشيد من چند روزه وارد تاپيك نشده بودم ... مي شه بگين بهترين پچي كه تا الان براي درست كردن اسم تيما و نقل و انتقالات و ... اومده كدومه ؟؟
يه ساعته دارم مي گردم ... ممنون ميشم. راستي همشونو با برنام كيت سرور ميشه وارد كرد ديگه ؟
بهترين پچي كه تا حالا اومده اينه:
ليگ انگليس رو درست ميكنه و بوندس ليگا هم اضافه ميشه
البته ايران هنوز درست نشده
mohsen-jj
26-10-2009, 10:59
ممنونم ولي وسط دانلود پيام خطا ميده ... نميدوني مشكل از چيه؟:13:
mes que un club
26-10-2009, 11:19
سلام به همگی اینم به گفتهی یکی از اعضایpes-edit.
d3dx9_37.dll
دلیل ارور کیت سرور رو پیدا کردم
مشکل نبودن این بالاییه هست
سلام به همه دوستایی که هنوز هم با کیت سرور PES 2010 مشکل دارن
دیروز یه کیت سرور دانلود کرده بودم که بدون مشکل بازی رو اجرا کرد و برا شما هم گذاشتمش
ولی
نکته جالب این بود که امروز که ویندوز عوض کردم این کیت سرور هم مثل بقه ارورمیداد که اعصابم رو بهم ریخت
خلاصه الان یه پنج شش ساعتی میشه که دارم هی راه های مختلف رو امتحان میکنم که ببینم مشکل چه طوری حل میشه که نهایتا تونستم راه حلش رو پیدا کنم
این دفعه دیگه
%100 %100 %100
هیچ کسی هیچ مشکلی پیدا نمیکنه و راحت می تونه ادیت ها رو وارد کیت سرور کنه
برای رفع مشکلت کیلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کن
arash66_2m
26-10-2009, 11:21
آره خیلی بده که برداشته شده این امکان
img فایل ها رو که بی کم و کاست دانلود کردی به همراه DirectX ؟
خوب می مونه فایل های نصبی که می تونی از اینجا دانلود کنی
بریز یه جا بعد اقدام به نصب بازی کن یکی از این فایل های نصبی خراب دانلود بشه یا دستکاری بشه مشکل پیش میاد
من اینا رو کجا باید نصب کنم ؟ اینا رو باید اول کیپ کنم اونجایی که فایل ها هستند ؟ آره فایل ها همش هست .. Img ها ...
ولی یه چیزی شما متن رو خوندین ؟ اون میگه یه فایل img باز کنید اون چها فایل رو کپی کنید اونجا بعدش !؟:11:
pishoolii
26-10-2009, 11:27
بازی در مجموع از pes 2009 خیلی جذاب تر شده ، باگ کم نداره اما بعضی از باگ های 2009 رو برداشتن که باعث شده بازی خیلی سخت تر و بهتر بشه.. مثلا دییگه از اوون سرتووپ های مسخره خبری نیست که تا میزنی مدافع حرییف تکل میکنه و ازش راحت رد میشی..
گل زدن توو بازی خیلی سخت تر از 2009 شده ، این خودش خیلیییه!...
cyrus_ln
26-10-2009, 11:41
کسی این پچ رو نصب کرده؟
با نصب این پچ نیاز نیست کرک هم عوض شه؟
pedramakaay
26-10-2009, 11:55
کسی این پچ رو نصب کرده؟
با نصب این پچ نیاز نیست کرک هم عوض شه؟
من این پچ رو نصب کردم....نیاز به هیچی نداشت...اول بازی رو نصب می کنی و بعد پچ رو دانلود می کنی و روی فایل exe موجود در پچ کلیک کرده و پچ رو همون جایی که بازی رو نصب کردی نصب می کنی و تمام....
خودش حین نصب عمل نصب کیت سرور و کپی کردن img ها رو هم خود به خود انجام میده....خیلی راحته...
arash66_2m
26-10-2009, 12:02
من اینا رو کجا باید نصب کنم ؟ اینا رو باید اول کیپ کنم اونجایی که فایل ها هستند ؟ آره فایل ها همش هست .. Img ها ...
ولی یه چیزی شما متن رو خوندین ؟ اون میگه یه فایل img باز کنید اون چها فایل رو کپی کنید اونجا بعدش !؟:11:
کسی نمی تونه کمک کنه دارم نابود میشم از .........
pedramakaay
26-10-2009, 12:09
کیت ها رو چگونه وارد بازی کنیم؟
خب این ارور d3dx9_37.dll
میتونید همین فایل dll رو از اینترنت دان کنید و از طریق ریجستر یا داس نصبش کنید
فقط کافیه فایل رو دان کنید و در سیستم 32 کپی کنید بعدا"
برید به run و تایپ کنید
regsvr32 d3dx9_37.dll
همین
mani_2004_2006
26-10-2009, 12:28
چرا این بازی اینجوری شده !!! بعضی جاهای زمین نور زیاده ! چشمو میزنه
چرا اینقدر گل زدن راحت شده ؟ !! هر شوتی میزنم از پشت محوطه جریمه 95 درصد میره تو گل رو حالت تاپ پلیر
سرعت بازی زیاد شده
SAMAN-JEEZY
26-10-2009, 12:38
دوستان سلام . من با سیستم زیر وقتی بازی رو روی مدیوم میذارم بازی به شکل عجیبی اجرا میشه . یعنی چند ثانیه اسلو موشنه و بعد فست موشن . روی low هم همینطور . اشکال از کجاس؟
cpu: dual core 2.6
vga 512 mb 8400
ram 2g
DANTEH2010
26-10-2009, 12:47
دوستان شاید جالب باشه ولی من دارم با این سیستم بازی رو High اجرا میکنم با رزولوشن 1280*1024
این سیستممه:
CPU:P4 2.6
RAM: 1GIG BOOS 533
VGA:8400 GS 256
DANTEH2010
26-10-2009, 12:49
دوستان شاید جالب باشه ولی من دارم با این سیستم بازی رو High اجرا میکنم با رزولوشن 1280*1024
این سیستممه:
CPU:P4 2.6
RAM: 1GIG BOOS 533
VGA:8400 GS 256
arash66_2m
26-10-2009, 13:01
سلام مثل اینکه کسی دوست نداره از طرفدارش طرفداری کنه ...
این چی میگه ؟
بازی من fullrip
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kourosh4
26-10-2009, 13:10
دیشب بازی رو خریدم و تا ساعت 3 صبح 6 تا بازی کردم .....
گرافیک که بهتر شده و چهره ی بازیکنان هم میشه گفت عالیه و میشه گفت خوبه ...
فقط یه چیز که هنوز درست نشده سختی بازی من از اون 6 تا بازی 15 دقیقه ای همرو بردم البته با بارسا و حریفهاهم هم تیمهای قوی بودند ولی پاس های تو در عالی شده .....
در کل برای من قابل قبوله .......
کیت ها رو چگونه وارد بازی کنیم؟
بوسیله نرم افزار GGS می تونین کیت ها رو وارد کنین...فقط کافیه کیت ها رو بر حسب شماره اونها وارد برنامه کنین
مثلا شما یک کیت دانلود کردین که سام فایلش اینطوریه unnamed_1788 بعد شما بوسیله نرم افزار GGS فایل dt0c.img رو باز می کنین و عدد 1788 رو توی کادر بالای لیست فایل ها وارد می کنین کیت مورد نظر شما پیدا که شد با همین فایل جایگزینش می کنین...البته اگه لیست تیم ها و شماره رجیستر کیت های اونا رو بدونین خیلی بهتره ...البته اکثر کیت هایی که دانلود می کنین خودشون با شماره رجیستر همون تیم ثبت شدن
arash66_2m
26-10-2009, 13:35
سلام صفحه کلید بازی رو می خواستم ممنون میشم ...
یا هم کدوم ها هستش ؟
a پاس هوایی
s پاس
d شوت به طرف دروازه
e سرعت :11:
خواهش می کنم بگین .............:11::11::11:
DANTEH2010
26-10-2009, 13:41
PES2008
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PES2009
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PES2010
خودتون مقایسه کنید هر سه عکس در استادیوم خود کونامی گرفته شده به تیم های مشابه!!!
امير موسر
26-10-2009, 13:48
یه باگ باحال !
farhad_realmadrid
26-10-2009, 14:16
سلام،
سیستم من یک گیگ رم، Nvidia 7600 GT 256 MB چرا هنگام بازی فریز داره؟ گزینه Use frame skipping رو فعال کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
کسی نمیتونه جواب من رو بده 2 روزه جواب نگرفتم،حتی با حالت LOW هم فریز داره و تمام برنامها رو بستم. آیا با دانلود درایور 100% حل میشه؟
mamadosein
26-10-2009, 14:26
سلام
ببخشید ولی واقعا توی این تاپیک شلوغ گشتن کار سختیه
میشه بگید مشکل لرزش شماره بالا سر بازیکنا رو چطوری حل کنم ؟
scorpion818
26-10-2009, 14:29
سلام صفحه کلید بازی رو می خواستم ممنون میشم ...
یا هم کدوم ها هستش ؟
a پاس هوایی
s پاس
d شوت به طرف دروازه
e سرعت :11:
خواهش می کنم بگین .............:11::11::11:
من با کیبورد بازی نمی کنم اما فکر کنم همون ها باشه. تنظیماتش هم توی settings.exe ، کنار فایل اجرایی بازی هست
کسی نمیتونه جواب من رو بده 2 روزه جواب نگرفتم،حتی با حالت LOW هم فریز داره و تمام برنامها رو بستم. آیا با دانلود درایور 100% حل میشه؟
نمی خواد بریزیش بابا اصلا بیخیلش شو فقط اعصاب آدم رو خورد می کنه
دکمه s کیبردتم احتمالا می شکنه
مشکل من اینه که بازی uninstall نمی شه وقتی تو add remove دکمه remove رو می زنی همین جوری گیر کرده
خدا وکیلی تا حالا تو هیچ بازی ای انقدر اعصابم خورد نشده بود:2: کونامی نیشسته باگ نوشته به جا بازی خدا وکیلی wnining eleven 6 خیلی بهتر از این آشغاله .... مخم ترکید آشغال یا پاس نمی ده هر چی می زنی یا دوتا دوتا می ده:2: ...پبشنهاد می کنم شما هم پاک کنین بره یا مستر لیگو بیخیل شین هی بارسا رئال بزنین :2:
Mehdi.ss
26-10-2009, 14:48
بهادر جان الان جام باشگاهای اروپام فعاله
پس کی بازیش میاد من که تو لیست نمی بینم
منظورم این قسمته
bahador2009
26-10-2009, 14:53
بهادر جان الان جام باشگاهای اروپام فعاله
پس کی بازیش میاد من که تو لیست نمی بینم
منظورم این قسمته
فعال که هست ولی باید توی لیگ فکر کتن 5 ام بشی تا توی اون لیگ بازی کنی.
hobgoblin
26-10-2009, 15:04
مشکل من اینه که بازی uninstall نمی شه وقتی تو add remove دکمه remove رو می زنی همین جوری گیر کرده
خدا وکیلی تا حالا تو هیچ بازی ای انقدر اعصابم خورد نشده بود:2: کونامی نیشسته باگ نوشته به جا بازی خدا وکیلی wnining eleven 6 خیلی بهتر از این آشغاله .... مخم ترکید آشغال یا پاس نمی ده هر چی می زنی یا دوتا دوتا می ده:2: ...پبشنهاد می کنم شما هم پاک کنین بره یا مستر لیگو بیخیل شین هی بارسا رئال بزنین :2:
صد در صد سيستم يا بازي شما يه ايرادي داره
به نظر من يا سيستمت خيلي ضعيفه يا يه Task مثل ويروس سيستم شما رو كند كرده. اين از ريموو نشدن بازي هم مشخصه چون من خودم تا حالا 2 بار بازي رو ريموو و دوباره نصب كردم
چون فقط شما هستي كه همچين مشكلي رو در مورد پاس مطرح مي كني
هر بازي ممكنه باگهايي داشته باشه و يه سري چيزاش با همه سليقه ها جور در نياد ولي اينكه يه بازي فوتبال دو تا دو تا پاس بده و ... ديگه از اون حرفاس.
من چند تا از پستاي قبلي شما رو اينجا ميارم تا ديگران قضاوت كنن:
- بی خودی توجیه نکن داداش منم تعصب pes دارم ولی این بار واقعا pes گند زده واقعا گند زده دیگه رفته رووو اعصاب
- کلش باگه من که می رم دوباره pes 2009 رو بریزم
- بازیکنای 16 تا 22 23 پیشرفت می کنن 23 تا 27 28 ثابتن 28 به بالا پسرفت می کنن تو واقعیتم همین جوریه ولی چه فایده که گند ردن به گیم پلی
- واقعا کونامی گند زد به این گیم پلیش واقعا مخرف شده همون گیم پلی 2009 بود سنگین تر بودن
پر از باگ
برای مثال وقتی توپ دست حریفه فقط کافیه دستتون رو دکمه s (پاس ) بزارین بعد از چند ثانیه توپ دست...
- حالا که بیشتر بازی می کنم واقعا گیم پلی بازی مزخرف و پر از باگ شده pes 2009 خیلی بهتر بود پسرفتم کردن
- بابا یکی پیدا نمی شه به ما بگه این مستر لیگ چرا اینجوری شده حالم بهم خورد
البته من نميگم شما منظور خاصي داري ولي قبول كن اينهمه ايراد گرفتن از اين بازي فقط شلوغ كردن تاپيكه و هيچ خاصيت ديگه اي نداره.
حالا هم اگه قصد كوبيدن الكي بازي رو نداري مشخصات سيستمت (سخت افزار و سيستم عامل ) و اينكه كارت گرافيكت آخرين درايور رو داره يا نه رو بگو شايد مشكلتو بچه ها حل كردن اگرم فقط مي خواي الكي بازي رو بكوبي بي خيال شو دوست عزيز
BIJAN5759
26-10-2009, 15:18
آقا کسی این مشکلو داره هنگام گزارش بازی یه دفعه گزارشگر قفل میکنه (یعنی یدفعه 5 بار پشت سره هم اسمه یه نفره اعلام میکنه )؟
shahabprince
26-10-2009, 15:26
داداش از بازی خوشت نمیاد که نیاد ما چیکار کنیم.برو همون wnining eleven 6 رو بازی کن.این قدر الکی پست نده و تاپیک رو شلوغش نکن
Mostafa NBA
26-10-2009, 15:26
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدليگ انگليس رو درست ميكنه و بوندس ليگا هم اضافه ميشه
حسین جان و بهادر خان و سایر دوستان این پچ رو تست کردید ؟ من نمیخوام بازی رو با تغییرات زیاد عوض کنه. این پچ فقط لایسنس تیم ها رو درست کرده یا کله بازی رو ریخته به هم ؟!!
:11:
hobgoblin
26-10-2009, 15:34
حسین جان و بهادر خان و سایر دوستان این پچ رو تست کردید ؟ من نمیخوام بازی رو با تغییرات زیاد عوض کنه. این پچ فقط لایسنس تیم ها رو درست کرده یا کله بازی رو ریخته به هم ؟!!
دوست عزيز پچ كاملي نيست ولي خوبه
بازي رو به هم نميريزه مطمئن باش . فقط اسامي و لوگو و لباساي خيلي از تيما رو درست مي كنه
mehdi_vsgh
26-10-2009, 15:48
آقا کسی این مشکلو داره هنگام گزارش بازی یه دفعه گزارشگر قفل میکنه (یعنی یدفعه 5 بار پشت سره هم اسمه یه نفره اعلام میکنه )؟
شما بازیتون تک دی وی دی هستش
اگه اینطرویه که باید بگم که مشکل حتما از دی وی دی بازی هست
باید بازی 2 دی وی دی رو بخرین!!!
این تک دی وی دی ها به خاطر نوع فشرده سازی باعث بهم خوردن و از بین رفتن فایلهای صوتی میشه
BIJAN5759
26-10-2009, 15:52
شما بازیتون تک دی وی دی هستش
اگه اینطرویه که باید بگم که مشکل حتما از دی وی دی بازی هست
باید بازی 2 دی وی دی رو بخرین!!!
این تک دی وی دی ها به خاطر نوع فشرده سازی باعث بهم خوردن و از بین رفتن فایلهای صوتی میشه
نه دوست عزیز بازی من 2 دی وی دیه . بطور کامل نصب کردم ولی وسط بازی گزارشگر یه دفعه قفل میکنه و دوباره درست میشه :41:
من توي منوي ها مستر لیگ که در حال چرخشم یه دفعه بازی توی لودینگ بین دو منو قفل میکنه و مجبور میشم alt+f4 بگیرم آیا جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
masoodbr
26-10-2009, 16:21
سلام دوستان از اين مشكلاتي كه همه شماها گفتيد توي بازي من نيست نه تماشاچي نه گزارشگر و نه غيره فقط توي منو خريد و فروش بازيكنان تو مستر ليگ گير ميده اونم بعد از خريد بازكن
M A X I M U M
26-10-2009, 16:54
دوستان گوگولي مگولي
يه چيز بزرگ يافتم
چه بازيه اين پي اي اس 2010
من از اون موقع تا حالا تو مستر ليگم فصل اول با رئال تمام جام هارو بردم جالب اينجاست كه تمام بازي هارو هم بردم روي تاپ پلير
حتما من خيلي قويم ديگه :دي
حالا اون يه چيز چيه ؟
يادتونه بهتون گفتم مخصوصا آرمين جون و داش حسين كه بازيكني مثل په په هم كه 26 سالشه بعد تمرين از آبيليتي هاش كم ميشه
دليلشو فهميدم دليل شرايطه
من همين الان خريد كردم تو تعطيلات زمستاني
ساموئل اتوئو رو خريدم با كورشما از اينتر
خب اين بازيكنان جديد با تيم هماهنگ نيستن در نتيجه چي ميشه ؟
موقعي كه تمرين ميديد قدرت هماهنگي بازيكنان يا همون Teamwork
حالا اين هماهنگي با Teamwork واسه بازيكنايي كه تازه خريدم يعني اتوئو و كورشما چي ميشه ؟
معلومه افزايش پيدا مي كنه چون اونا تازه اومدن به تيم و انگيزه مضاعفي دارن كه پيشرفت بكنن و با بقيه جور بشن
دقيقا امتحان كنيد خودتون مي بينيد
و خيلي علت هاي ديگه وجود داره كه من تا حالا دوتاشو ياد گرفتم با يه فصل بازي كامل مستر ليگ
اون يكي هم اينه كه وقتي بازيكني رو بازي نميديد اون تمرين مي كنه چرا ؟
چون ما در مسترليگ هفته رو به دو قسمت تقسيم كرديم
يكي يكشنبه و ديگري پنجشنبه كه تمرينات انجام ميشه
بازيكني كه روز پنج شنبه در بازي رسمي بازي نكرده چون بلوك هاش پر هستن در روز پنج شنبه تمرين مي كنن اما خسته نميشن و در اصل استراحت مي كنن
درست مثل دنياي واقعي مثلا ليونل مسي از بارسلونا در بازي با آلمريا بازي نكرد اما تو تمرين بارسلونا روز شنبه بود اما بازي نكرد يعني استراحت كرد و براي بازي هاي بعدي اماده تر شده
اينارو تا الان ياد گرفتم
اينارو دارم مي نويسم تا يه پي دي اف كامل كامل دربيارم
يه گلايي زدم كه كف مي كنيد ميذارم براتون
قربون همگي راستي اين ويرايشگر چي شد ؟
یه باگ باحال !
اين كدوم استاديوم هست؟
چه turf با حالي داره... :20:
هنوز بازي رو نگرفتم به نظر شما پاساژ مينا تو آريا شهر آورده؟
سلام به همگی اینم به گفتهی یکی از اعضایpes-edit.
d3dx9_37.dll
دلیل ارور کیت سرور رو پیدا کردم
مشکل نبودن این بالاییه هست
سلام به همه دوستایی که هنوز هم با کیت سرور PES 2010 مشکل دارن
دیروز یه کیت سرور دانلود کرده بودم که بدون مشکل بازی رو اجرا کرد و برا شما هم گذاشتمش
ولی
نکته جالب این بود که امروز که ویندوز عوض کردم این کیت سرور هم مثل بقه ارورمیداد که اعصابم رو بهم ریخت
خلاصه الان یه پنج شش ساعتی میشه که دارم هی راه های مختلف رو امتحان میکنم که ببینم مشکل چه طوری حل میشه که نهایتا تونستم راه حلش رو پیدا کنم
این دفعه دیگه
%100 %100 %100
هیچ کسی هیچ مشکلی پیدا نمیکنه و راحت می تونه ادیت ها رو وارد کیت سرور کنه
برای رفع مشکلت کیلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کن
اين فايل مربوطه به دايركت اكس ميشه و من خيلي به اين مشكل برخورد كردم... :27:
راه حلشم اينه كه همين فايلي كه بالا اين دوستمون گفته رو از سايت dll-files دانلود و به فولدر system تو درايو ويندوز بريزيد و مشكلتون حل ميشه...
من گزارشگری به زبان اسپانیایی رو هم گرفتم به نظر من خیلی قشنگ تر از گزارشگری انگلیسیه اما از نظر من گزارشگری ایتالیایی از اسپانیایی قشنگ تره . گفتم تجربه خودمو برای دوستان بگم شاید یکی بخواد گزارش به زبانهای دیگه رو دانلود کنه .
من پچ PES EDIT رو دیشب گرفتم اما به نظر میرسه یک ایرادی داشته باشه چون بعد از نصب این پچ چند مرتبه بازی هنگ کرد منم کیت سرور رو غیر فعال کردم راستش اصلا حوصله درد سر ندارم بعضی از کاربرا میگن باید دو از فایلهاشو حذف کنید تا درست بشه من دیگه دنبالش نرفتم . با غیر فعال کردن کیت سرور این پچ هم از کار میفته اما یک خوبی داره که اسم تیمها و کاپ و لیگها خراب نمیشن .
sina-2008
26-10-2009, 17:28
پچ pes edit اشکالی ناره چه اشکالی کدوم نسخه ؟؟؟
mamadosein
26-10-2009, 17:31
دوستام مشکل لرزش شماره رو هم بگن چطوری حل کنیم خیلی عالیه
توی این لینک چمن های بسیار زیبا و متنوعی وجود داره :
پچ pes edit اشکالی ناره چه اشکالی کدوم نسخه ؟؟؟
من نسخه 0.4 رو گرفتم اما نمیدونم چرا توی لیگ ایتالیا بعضی وقتا این مشکل پیش میومد منم غیر فعالش کردم .
M A X I M U M
26-10-2009, 18:13
داشتم مسترليگ رو مي رفتم يه چيز ديگه هم فهميدم
تيمي كه در يه فصل قهرمان اروپا ميشه با قهرمان آمريكاي لاتين مسابقه اي رو انجام ميده بنام Konami Cup كه جايزه اش هم 3 ميليونه
من رفتم با بوكاجونيورز افتادم و 3-0 بردمش و 3 ميليونم جايزه گرفتم
شايد بتونه كمكتون بكنه
اينم يه عكس از نماي قهرمانيم در جام كونامي در مسترليگ
Armin.ASD97
26-10-2009, 18:47
سلام
یه سوال بی ربط ولی خواهشا جواب بدین
از کجا باید بفهمم نسخه بازی که گرفتم اصلی و کامله؟
داشتم مسترليگ رو مي رفتم يه چيز ديگه هم فهميدم
تيمي كه در يه فصل قهرمان اروپا ميشه با قهرمان آمريكاي لاتين مسابقه اي رو انجام ميده بنام Konami Cup كه جايزه اش هم 3 ميليونه
من رفتم با بوكاجونيورز افتادم و 3-0 بردمش و 3 ميليونم جايزه گرفتم
شايد بتونه كمكتون بكنه
اينم يه عكس از نماي قهرمانيم در جام كونامي در مسترليگ
كونامي (كه فقط يه فينال بود) و هم جام اروپا(همون که منوهاش قرمز هست) برای من توی همین هفته اتفاق افتاد.البته اروپا توی bal اتفاق افتاد و کنمی توی مستر لیگ.
---------------
اينم جواب بديد ممنون:
من توي منوي ها مستر لیگ که در حال چرخشم یه دفعه بازی توی لودینگ بین دو منو قفل میکنه و مجبور میشم alt+f4 بگیرم آیا جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
BOROAMOO
26-10-2009, 18:57
یه سوال.بازی آنلاین در چه حاله؟میشه بازی کرد یا مثل 2009 ضدحال خوردیم؟
قابلیت شبکه داره بازی؟
mamadosein
26-10-2009, 19:09
یه سوال.بازی آنلاین در چه حاله؟میشه بازی کرد یا مثل 2009 ضدحال خوردیم؟
قابلیت شبکه داره بازی؟
قابلیت شبکه که نداره ولی 2009 رو میشد آنلاین بازی کرد ولی کرک وبرنامه جانبی میخواست
M A X I M U M
26-10-2009, 19:24
كونامي (كه فقط يه فينال بود) و هم جام اروپا(همون که منوهاش قرمز هست) برای من توی همین هفته اتفاق افتاد.البته اروپا توی bal اتفاق افتاد و کنمی توی مستر لیگ.
---------------
اينم جواب بديد ممنون:
خب منم گفتم ديگه
تيم قهرمان اروپا با قهرمان امريكاي لاتين بازي مي كنن
منم امروز بازی رو تهیه کردم واقعا عالی خیلی حال می ده
فقط یه سوال داشتم در مورد پنالتی زدن
بعضی اوقات مثلا می زنی به شمت راست خودش میزنه سمت چپ !!!! نمی دونم چرا؟؟؟( با جوستیک بازی می کنم) قضیش چی؟؟؟ نسبت به نسخه ی 2009 یکم سختر شده پنالتی زدناش
اینم یه عکس که خودم گرفتم (البته سایز و کیفیت رو اوردم پایین که سبکتر بشه حجم عکس) نتیجرو بچسب
========
یکی مشکلی هم که داره بازی وقتی در حال دویدن هستی اون شماره ی بالای سرت لرزش داره!!! (می شه درستش کرد؟)
سلام.
سریال نامبر واسه نصب یازی رو میخواستم.(اضطراری)
من خودم فیفا بازی میکنم و ازش هم دلخورم که چرا اینجوریه ولی وجدانا" شما ها که ماشااله این همه صفحه رو پیش گرفتید تا رسیدید به اینجا اون چیزای که کونامی گفته بود و شما ها هم انتظار دارید چطوری بود درکل اون توقعی که داشید رو براتون انجام داده ؟؟؟
البته منتطقی باشید و تعصب نداشته باشید
ممنون
bahador2009
26-10-2009, 19:51
سلام دسوتان پی اس بازم
من خودم فیفا بازی میکنم و ازش هم دلخورم که چرا اینجوریه ولی وجدانا" شما ها که ماشااله این همه صفحه رو پیش گرفتید تا رسیدید به اینجا اون چیزای که کونامی گفته بود و شما ها هم انتظار دارید چطوری بود درکل اون توقعی که داشید رو براتون انجام داده ؟؟؟
البته منتطقی باشید و تعصب نداشته باشید
ممنون
نظر من که اینه
درسته که konami یکم بد قولی کرده ولی درکل بازی خیلی قشنگتر و زیادتر از حد انتظار ظاهرشده .
من نمیدونم چرا بعضی از سایت ها بخصوص سایتهای فارسی مثل پردیس گیم اینقدر از بازی بد می گن و نیمه ی پر لیوان رو نگاه نمکییند.
ولی نقد پردیس واقعا جالبه چون میگه بازی ازنظر گرافیکی از نسخه ی قبل کمتره در صورتی که این کاملا اشتباه هست و هرکسی که اگه با دقت هم نگاه نکنه این استادیومهای زیباتر از همیشه - چهره ی زیبای بازیکنها با طراحی فوق العاده(که از هر بازی نسل حاضر از نظر طراحی برتر شده) - چمن که نسبت به نسخه قبل از زمین تا آسمون تغییر کرده (فقط 3D نیست )- محیطهای گرافیکی و منوهای زیبا و جذاب و خیلی موارد دیگه.
واما تمیدونم آیا این قبیل سایتها و حتی بعضی از بچه های همین جا یعنی واقعا این تغییرات گرافیکی و حتی تغییر تا سرحد امکان گیم پلی (با این موتور فوق قدیمی ) که دیگه از این بهتر نمیشد یا افزوده شدن تکنیکها و موشن کپچر به بازی و یا حتی مستر لیگ و لیگ اروپا و حتی BAL و یا چمپونز لیگ (;که فیفا باید تو خواب ببینه ) رو نمی بینند و اینقدر سطحی ازش میگذرند و به چیزهای پیش پا افتاده مثل زمان پاسخگویی گیر میدند .
این واقعا نامردیه که کونامی رو به خاطر یکی دو تا اشکال زیر سوال ببریم درصورتی که اگه من یکی بخوام اشکالهای Fifa رو بگم فکر کنم یه چند صفحه ای به درازا بکشه.
ولی کلا من شما دوستان عزیز رو به بازی کردن این یازی زیبا دعوت می کنم و از همه ی شما می خوام که به نیمه ی پر لیوان نگاه کنید . البته میدونم که شاید بعضی مشکلات شمارو نا امید کنه.
ببخشید که زیاد شد.
ممنون که توجه کردی من به شما میگم یه طرفدار با سبک رو روش چون همه چیز رو خوب کفتی راستی چرا دور کنکور خط کشدی
مگه کنکور نداری (خودت گفته بودی )
ممنون
mandbigS
26-10-2009, 20:05
آقا جمیعا سلام ... من جدیدا pes بازی می کنم ... می خوام بدونم چطوری میشه کفش وارد بازی کرد ؟ با کیت سرور زدم اما کفشا تو قسمت edit بازیکنا حذف شدن ... یعنی می رم تو قسمت کفش عکساشون نیست ... می خوام بدونم روش کاملتر و بهتری نداره ؟ مثلا تو فیفا یه نرم افزار هست به اسم Creation master که واقعا کارش عالیه ... راهنماییم می کنید ؟
ebinem173
26-10-2009, 20:05
واقعا تا زمانی که این حرکت به صورت 360 درجه رو تو فیفا ندیده بودم فکر میکردم فیفا حتی توی کنسول هم حریف pes نیست
اما الان خیلی دوست دارم یه چند تا بازی توی یه گیم کلوب با فیفا 2010 بازی کنم
راستی قضیه این 360 درجه pes 2010 که قولشو داده بودن چی شد؟
bahador2009
26-10-2009, 20:08
ممنون که توجه کردی من به شما میگم یه طرفدار با سبک رو روش چون همه چیز رو خوب کفتی راستی چرا دور کنکور خط کشدی
مگه کنکور نداری (خودت گفته بودی )
ممنون
آره کنکور دارم ولی فعلا یه جوری برنامه ریزی کردم که بتونم بعضی موقع اینجا سر بزنم.
فکر کنم چند روز دیگه اینجا رو هم تعطیل کنم.
bahador2009
26-10-2009, 20:13
بچه ها اینم از یک پچ جدید:
Rapid Bucharest in PES 2010 replacing Hammarby Fotball.
Full players names & kits.
bahador2009
26-10-2009, 20:28
بچه ها بالاخره یک پچ کامل برای بوندس لیگا اومد (که کار امیر و رضا هست . از این خارجیه بخاری بلند نمیشه )
Features:
- correct Logo Leagues
- Teams Flag
- Players Name
- Players Number
- Players Position
- Teams Game Plan”Update”
other:
- correct Replay Logo For all leagues & cups
- correct Logo Leagues & cups”all language”
- Europe teams Kit
- Boot Pack
Thanks to:
Pes-Patch.Com * Juce & Robbie (Kitserver 9)
PATe.Arminia (Replay Logo) 3ecken1elfer (Boot Pack) * Grand Bleu (Europe Kits)
Roholahh F. Hamed Y. Farshid D. * Create Cover & Setup (Payam Kh.)
mani_2004_2006
26-10-2009, 20:29
دوستان اینو میشه جای دیگه آپ کنین ؟
Mehdi.ss
26-10-2009, 20:33
سلام.
سریال نامبر واسه نصب یازی رو میخواستم.(اضطراری)
منم امروز بازی رو تهیه کردم واقعا عالی خیلی حال می ده
فقط یه سوال داشتم در مورد پنالتی زدن
بعضی اوقات مثلا می زنی به شمت راست خودش میزنه سمت چپ !!!! نمی دونم چرا؟؟؟( با جوستیک بازی می کنم) قضیش چی؟؟؟ نسبت به نسخه ی 2009 یکم سختر شده پنالتی زدناش
اینم یه عکس که خودم گرفتم (البته سایز و کیفیت رو اوردم پایین که سبکتر بشه حجم عکس) نتیجرو بچسب
)
آموزش تصویری زدن پنالتی
حالا هم اگه قصد كوبيدن الكي بازي رو نداري مشخصات سيستمت (سخت افزار و سيستم عامل ) و اينكه كارت گرافيكت آخرين درايور رو داره يا نه رو بگو شايد مشكلتو بچه ها حل كردن اگرم فقط مي خواي الكي بازي رو بكوبي بي خيال شو دوست عزيز
بابا سیستم ضعیف کجا بود بازی روونه مثل باقلوا
سیستمم ایناست
intel core i7
6 gig ram
ati 1 gig 4870
به سیستم ربطی نداره بازی مشکل داره
منظورم از دوتا دوتا اینه که چون بعضی موقع ها پاس نمی ده مجبور می شهی دوبار رو s بزنی بعد بازکنی که توپ دستشه پاس می ده به یکی بعدی هم بلافاصله پاس می ده به حریف نمی دونم شاید لینکایی که من دانلود کردم مشکل داشته که فکر نکنم بازی همونه دیگه
اینا رو گرفتم :
seday baron
26-10-2009, 20:51
بهادر جان خودن پچ بوندس لیگارو نصب کردی ؟
چطوره ؟
bahador2009
26-10-2009, 20:52
بهادر جان خودن پچ بوندس لیگارو نصب کردی ؟
چطوره ؟
دارم دانلودش می کنم.
bahador2009
26-10-2009, 21:01
بچه ها این خیلی جالبه باهاش نشان فرود توپ حذه میشه :
seday baron
26-10-2009, 21:12
بهادر جان اگر تموم شد و نصب کردی یه اطلاعاتی ازش بزار و اگر ارزش دانلود داره ما هم دانلود کنیم
bahador2009
26-10-2009, 21:22
بهادر جان اگر تموم شد و نصب کردی یه اطلاعاتی ازش بزار و اگر ارزش دانلود داره ما هم دانلود کنیم
من نصب کردم بدک نیست .
لیگ آلمان هم خوبه.
karnavaleroos
26-10-2009, 21:27
این زمان پاسخگویی مزخرف بیچارم کرده کسی براش راهی پیدا نکرده اصلا کنترل بازی دستم نیست همش سانت و هد زدن آخه کنامی بی پدر گرافیک به این خوبی این همه زحمت این چه کاری بود کردی
pedramakaay
26-10-2009, 21:35
بچه ها بالاخره یک پچ کامل برای بوندس لیگا اومد (که کار امیر و رضا هست . از این خارجیه بخاری بلند نمیشه )
من نصب کردم بدک نیست .
لیگ آلمان هم خوبه.
دوست عزیز ممنون بابت پچ...لباس تیم های بوندس لیگا هم درست شده؟
لباس ها رو می تونیم خودمون درست کنیم؟
توی عکس ها که لباس ها همه بدون لوگو و اسپانسر هست:13::41:
karnavaleroos
26-10-2009, 21:35
من خودم تا حالا فیفا نزدم اما امسال کنامی با یه اشتباه ریده به همه چیز یه سر به سایتهای خارجی بزنید داد همه از این مسئله پاسخگویی زیاد در اومده من موندم شما چطور بازی میکنید
آقا من واقعا بازی برام بی مزه شده یکی بیاد منو توجیه کنه
غیر از چیزایی که قبلا گفتم یه چیزی خیلی اذیتم می کنه
شما هر وقت توپ رو از دست بدین فقط کافیه دو تا از انگشتای مبارک رو بزارین رو دکمه s و d رو نگه دارین و در هیچ شرایطی ور ندارین توپ بعد از چند ثانیه صد درصد دست شماست من دو هزار بار امتحان کردم یک بارم نتونست کامپیوتر بهم گل بزنه تا حالا یه گل هم نخوردم از موقعی که این راهو فهمیدم قدرت توپ گیری خیلی بیشتر از هدایت توپ و پاس کاری تو این بازیه
حالا نکته اینه که کامپیوتر هم وقتی توپ دست شماست همین s و d رو می گیره و پاس دادن هم که خرابه درست نمی شه پاس داد واسه همین گل زدن خیلی سخته یا اکثرا با سانتره یا اتفاقی
بعد می گه بازیو الکی می کوبی
karnavaleroos
26-10-2009, 21:46
بچه ها مژده مژده
دوستانی که مشکل رسپانس تایم یا زمان پاسخگویی دارن (عین خودم)عرض کنم یک راهی رو کشفیدم که زمان پاسخگویی کم و بازی تحت کنترل شما در میاد فک کنم اولین نفری باشم که اینو کشفیدیم ,طولانیه فعلا بریم شام بخوریم بعد شام در خدمت دوستان عرض میکنم چه جوری
shahabprince
26-10-2009, 21:50
شما هر وقت توپ رو از دست بدین فقط کافیه دو تا از انگشتای مبارک رو بزارین رو دکمه s و d رو نگه دارین و در هیچ شرایطی ور ندارین توپ بعد از چند ثانیه صد درصد دست شماست من دو هزار بار امتحان کردم یک بارم نتونست کامپیوتر بهم گل بزنه تا حالا یه گل هم نخوردم از موقعی که این راهو فهمیدم قدرت توپ گیری خیلی بیشتر از هدایت توپ و پاس کاری تو این بازیه
حالا نکته اینه که کامپیوتر هم وقتی توپ دست شماست همین s و d رو می گیره و پاس دادن هم که خرابه درست نمی شه پاس داد واسه همین گل زدن خیلی سخته یا اکثرا با سانتره یا اتفاقی
داداش من که با کامپیوتر هر وقت بازی میکنم این قدر کامپیوتر قشنگ به هم پاس میدن که میخوام بزنم شیشه ی مانیتور رو بیارم پایین اصلا نمیشه توپ رو بگیری.به نظر من شما زیادی به این بازی حساس شدی و داری الکی وسواس به خرج میده(البته قصد توهین نداشتم خودت گفتی یکی بیاد منو توجیح کنه):27:
بچه ها مژده مژده
دوستانی که مشکل رسپانس تایم یا زمان پاسخگویی دارن (عین خودم)عرض کنم یک راهی رو کشفیدم که زمان پاسخگویی کم و بازی تحت کنترل شما در میاد فک کنم اولین نفری باشم که اینو کشفیدیم ,طولانیه فعلا بریم شام بخوریم بعد شام در خدمت دوستان عرض میکنم چه جوری
عزیز من اگه میخوای یه مطلب رو بذاری یا همش رو بذار یا اینکه اصلا نمیخواد بذاری.الان شما باعث شدید تعداد صفحات تاپیک بیشتر بشه.بابا رعایت کنید دیگه.یعنی چی میخوام شام بخورم بعدا میام مطلب میذارم منطق اینه که اول شام بخوری بعد بیای مطلب رو کامل بذاری.
mes que un club
26-10-2009, 21:52
سلام به همگی خوب ماهم بازیو گرفتیم بعد از هزار گرفتاری.همونجوری که همه دوستان گفتند بازی خیلی سریع شده ولی دیگه کاریش نمیشه کرد من یه سوال داشتم اول مستر لیگ هست اونجا اولش چندتا هفته اول بازی نداری هی باید نکس بزنی اونجا باید چی کار کرد هی باید نکس زد یا میشه کاری هم کرد
سلام به همگی خوب ماهم بازیو گرفتیم بعد از هزار گرفتاری.همونجوری که همه دوستان گفتند بازی خیلی سریع شده ولی دیگه کاریش نمیشه کرد من یه سوال داشتم اول مستر لیگ هست اونجا اولش چندتا هفته اول بازی نداری هی باید نکس بزنی اونجا باید چی کار کرد هی باید نکس زد یا میشه کاری هم کرد
اولش فصل نقل و انتقالات هستش میتونی بازیکن بخری .من شانسی شانسی آرشاوین رو گرفتم.
fouladiali
26-10-2009, 22:03
اینم یه نرم افزار برای ویرایش اسامی داخل بازی (اسم لیگ ها و تیم ها و بازیکنان):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطریقه ی استفاده:
وقتی نرم افزار را باز میکنید، یه پنجره باز میشه که باید فایل PES2010_EDIT موجود در پوشه ی save را انتخاب کنید و بعد هر اسمی را که خواستید ویرایش کنید. (نکته ی مهم: یادتون نره هر اسمی را که تغییر دادین بعدش حتماً دکمه اینتر را بزنید)
بعد از این که اسم های مورد نظر را ویرایش کردین از تب فایل دکمه ی سیو را بزنید تا همه ی تغییرات ذخیره بشه.
karnavaleroos
26-10-2009, 22:13
دوستانی که مشکل ریسپانس دارن خیلی راحت رفرش ریت رو روی 75 بزارن درس میشه ما را هم دعا کنید
داداش من که با کامپیوتر هر وقت بازی میکنم این قدر کامپیوتر قشنگ به هم پاس میدن که میخوام بزنم شیشه ی مانیتور رو بیارم پایین اصلا نمیشه توپ رو بگیری.به نظر من شما زیادی به این بازی حساس شدی و داری الکی وسواس به خرج میده(البته قصد توهین نداشتم خودت گفتی یکی بیاد منو توجیح کنه):27:
.
بابا شما امتحان کردی چیزی رو که من گفتم یه بار انتحان کن من دو هزار بار امتحان کردم
amir_p30world
26-10-2009, 22:20
سلام به دوستان
به نظرم response time یا همون زمان پاسخگویی بازیکنان در بازی خیلی کنده مخصوصا در حرکات پا به توپ که دیگه نوبره این کار حتما برای سخت تر شدن دریبل زدن صورت گرفته البته خیلی بهتر بود که کونامی مدافعین و طرز دفاع کردنشون رو سریعتر میکرد تا اینکه دریبلینگ رو بخواد کند کنه.
نکته بعدی اینکه طرز پرس کردن حریف طوری که ادم ناخواسته بازی رو به لب خط طولی می بره من تا حالا اکثر گل هامو یا با شوت از راه دور زدم یا روی سانتر از جناحین و با دریبل و پاسکاری از وسط فاع نمیشه عبور کرد و حتما باید دفاع رو دور زد.
نظر شما چیه؟
hesamat87
26-10-2009, 22:20
بچه ها برای سخت تر شدن بازی به کار جالب می شه کرد، برین تو Team Style تیما و درجه ی Pressing و Defensive Lineشون رو تغییر بدین
من برای تیما ضعیف Defensive line رو گذاشتم روی 30 و برای تیمای بزرگ رو 45، Pressing همه رو هم حداقل گذاشتم رو 70، در ضمن یه مشکل عجیبی که هست اینه که اکثر تیمای انگلیس(بقیه ی لیگا رو چک نکردم) DM (هافبک دفاعی) ندارن، که این باعث می شه جلوی دفاع خالی باشه و راحت بشه شوت زد، اگه حوصله دارین این رو هم درست کنین
دوستانی که مشکل ریسپانس دارن خیلی راحت رفرش ریت رو روی 75 بزارن درس میشه ما را هم دعا کنید
ای ول می خوام تا صبح برات دعای نتفه بخونم ای ول فریم ریت من رو 60 بود حالا درست شد
حالا این شد Pes :19::31::10::11::11::11::11:
shahabprince
26-10-2009, 22:29
بدون شرح!
bahador2009
26-10-2009, 22:33
بدون شرح!
حالا کجاش رو دیدی اینجور چیزا ریخته تو بازی.
shahabprince
26-10-2009, 22:35
حالا کجاش رو دیدی اینجور چیزا ریخته تو بازی.
میدونم این تازه خوبش بود از یک چیزایی عکس گرفتم که اگه ببینی شاخ در میاری.
آقا واقعا دمت گرم یه دست دیگه هم زدم بازی اصلا زیر رو رو شده ای ول ل ل ل ل ل ل ل ل ل
واقعا حالا شد pes
یه بار frame rate رو بزارین رو 60 تا بفهمن ما چی می کشیدیم ................
cyrus_ln
26-10-2009, 22:52
آقا واقعا دمت گرم یه دست دیگه هم زدم بازی اصلا زیر رو رو شده ای ول ل ل ل ل ل ل ل ل ل
واقعا حالا شد pes
یه بار frame rate رو بزارین رو 60 تا بفهمن ما چی می کشیدیم ................
از کجا باید تغییرش داد؟
scorpion818
26-10-2009, 23:00
میدونم این تازه خوبش بود از یک چیزایی عکس گرفتم که اگه ببینی شاخ در میاری.
به نظر من تعداد باگ ها توی این نسخه از 2009 بیشتره.
Vahidking.75
26-10-2009, 23:09
آقا من ویندوز عوض کردم وقی pes 2010 میخواستم نصب کنم سرجای قبلیش 1 ثانیه بیشتر طول نکشید و بازی نصب شد
بعد که اومدم بازی کنم متوجه شدم بازی سرعت خیلی رفته بالا ، انگار اسکیت زیر پاشونه
اگه قبلا در 30 ثانیه کل زمین رو بازیکنان میرفتن الان در 10 ثانیا بازیکنا زمین رو طی می کنند
لطفا کــــــــــــــــــــــــ مــــــــــــــــــــــــ ـک کنید
از کجا باید تغییرش داد؟
از تو display کامپیوتر تو قسمت advance
به نظر من تعداد باگ ها توی این نسخه از 2009 بیشتره.
نه نیست واقعا این نسخه حرف نداره
قابل توجه تمام کسانی که می گن این نسخه پر باگه که خودم هم جزوشون بودم
راهش رو دوستمون پیدا کرده باید فریم ریت کامپیوتر رو بزارین رو 75 بازی خدا می شه .... خدا :8::8::8::8:
Armin.ASD97
26-10-2009, 23:29
سلام
یکی این دریپل رو به من توضیح بده...
تا حالا نفهمیدم تو این بازی دریبل چه شکلیه :دی
خواهشا با کلیداش نگین چون من کلید هارو عوض کردم و با کار ها بگین(مثلا اول پاس بعد شوت)
خیلی ممنون میشم
pishoolii
26-10-2009, 23:32
از تو display کامپیوتر تو قسمت advance
نه نیست واقعا این نسخه حرف نداره
قابل توجه تمام کسانی که می گن این نسخه پر باگه که خودم هم جزوشون بودم
راهش رو دوستمون پیدا کرده باید فریم ریت کامپیوتر رو بزارین رو 75 بازی خدا می شه .... خدا :8::8::8::8:
رفیییق یه توضیح بده بگوو از کجا و چه جووری باس فریم ریت رو تغیییر داد؟ :10:
pishoolii
26-10-2009, 23:44
آقا فک کنم خودم پیداش کردم!... دمت گرم سرعت بازی رله شد خفن!!!!
اما یه مشکلی هست!! واسه شما هم تنظیم صفحه مانیتور توویه بازی به هم مییخوره؟ واسه من صفحه بازی کشیده شده به سمت چپ!! یعنیی از سمت راست مانیتورم اندازه 5 سانت صفحه مشکی شده!.. مشکل از چیییه؟؟؟
آقا فک کنم خودم پیداش کردم!... دمت گرم سرعت بازی رله شد خفن!!!!
اما یه مشکلی هست!! واسه شما هم تنظیم صفحه مانیتور توویه بازی به هم مییخوره؟ واسه من صفحه بازی کشیده شده به سمت چپ!! یعنیی از سمت راست مانیتورم اندازه 5 سانت صفحه مشکی شده!.. مشکل از چیییه؟؟؟
اگه مانیتورت وایده باید رزیلوشن رو تو seting بازی تنظیم کنی رو 16 : 9
pishoolii
27-10-2009, 00:14
واید هست اما روو 16 : 9 که میزارم تصوییر توو بازی عموودی میییشه!!!!! شما خودت روو چه رزولوشنی گذاشتی؟ هییچ مشکلیی نداری الان؟!
Google Spider
27-10-2009, 00:17
من رفتم توی display setting بعد adevenced setting رو زدم بعد monitorرو زدم تنطیمات refresh rate هست ولی 60 رو فقط داره .
کمککککککککککککککککککککککک ککک کنید . میخوام تا صبح بترکونم
bahador2009
27-10-2009, 00:20
من رفتم توی display setting بعد adevenced setting رو زدم بعد monitorرو زدم تنطیمات refresh rate هست ولی 60 رو فقط داره .
مگه میشه فقط 60 رو داشته باشه ؟
hesamat87
27-10-2009, 00:21
بچه ها برای سخت تر شدن بازی به کار جالب می شه کرد، برین تو Team Style تیما و درجه ی Pressing و Defensive Lineشون رو تغییر بدین
من برای تیما ضعیف Defensive line رو گذاشتم روی 30 و برای تیمای بزرگ رو 45، Pressing همه رو هم حداقل گذاشتم رو 70، در ضمن یه مشکل عجیبی که هست اینه که اکثر تیمای انگلیس(بقیه ی لیگا رو چک نکردم) DM (هافبک دفاعی) ندارن، که این باعث می شه جلوی دفاع خالی باشه و راحت بشه شوت زد، اگه حوصله دارین این رو هم درست کنین
در ضمن تو درجه ی superstar بازی کامپیوتر خیلی بهتر از top player می شه، دروازبان ها هم همین طور امیدوارم یه پچ درست درمون واسه unlock کردنش بیاد که هر بار مجبور نباشی unlockesh کنی
M A X I M U M
27-10-2009, 00:22
عزيز من الان بالاي 100 بازي با تاپ پلير كردم با تيم هاي گنده
دو فصل مسترليگ رو هم تموم كردم
از بس اين تيم حريف پاسكاري مي كنه آدم حرصش درمياد
چطور شما با نگه داشتن اون دكمه ها كه تو نسخه پي اس 3 همون ضرب و مربع با سرعت هستن توپو مي گيري؟
اين امكان نداره اصلا توپو بهت نميده تازه اگه اينكارو بكني خيلي خيلي راحت از بالا توپ رو ميندازه بصورت عمق و عمق دفاعت خالي ميشه و گل ميخوري ولي شايد شما روي درجه سختي Reguler يا كمتر بازي مي كني چون روي درجه هاي بالاتر پدرتو درمياره تا توپ بده بهتكه البته تو هم بايد جلوش مثل خودش بازي بكني:27:
احتمالا مشكل از مانيتورته كه پشتيباني نمي كنه ...
hesamat87
27-10-2009, 00:25
refresh rateمونیتورهای LCD رو نمی شه عوض کرد، و البته مشکل response time فقط برای مونیتورهای CRT هست
Google Spider
27-10-2009, 00:27
احتمالا مشكل از مانيتورته كه پشتيباني نمي كنه ...
من خودم الان با لب تاب بازی میکنم
روی سیستم خونه هم تست کردم نشد البته او هم LCD 21 اینچ هستش.
اگه می تونید کمک کنید بدنم داره مور مور میشه . :18:
pishoolii
27-10-2009, 00:31
مانیتوره من 17 اینچه سامسونگه ، الان توو ستینگ بازی رزولوشن رو گذاشتم روی(640*480) 4:3 ، بقلیش رو هم روی 9 : 16 .. اما توو بازی 4 5 سانت از صفحه مانیتور سیاه میییشه! .. یعنی این هم درست شدنی نییست؟
Armin.ASD97
27-10-2009, 00:35
مانیتوره من 17 اینچه سامسونگه ، الان توو ستینگ بازی رزولوشن رو گذاشتم روی(640*480) 4:3 ، بقلیش رو هم روی 9 : 16 .. اما توو بازی 4 5 سانت از صفحه مانیتور سیاه میییشه! .. یعنی این هم درست شدنی نییست؟
سلام
رزولیشن هارو دستکاری کنی یکیشون جور در میاد(منم اینجوری بود البته مال من واید نیست)
کسی جواب مارو نمیده؟
scorpion818
27-10-2009, 00:39
من خودم الان با لب تاب بازی میکنم
روی سیستم خونه هم تست کردم نشد البته او هم LCD 21 اینچ هستش.
اگه می تونید کمک کنید بدنم داره مور مور میشه . :18:
همون طوری که گفته شد روی مانیتور های LCD (لپ تاپ یا دسکتاپ) نمی شه Refresh Rate رو از 60 تغییر داد و بیشترش کرد.
Armin.ASD97
27-10-2009, 00:41
همون طوری که گفته شد روی مانیتور های LCD (لپ تاپ یا دسکتاپ) نمی شه Refresh Rate رو از 60 تغییر داد و بیشترش کرد.
کی گفته نمیشه؟:18:
من خودم الان رو 75 دارم بازی می کنم.
اونوقت شما می گین نمیشه؟!؟!؟
scorpion818
27-10-2009, 00:44
برای لپ تاپ ها که این طوره. LCD های دسکتاپ رو خیلی مطمئن نبودم که خب شما می گی می شه پس حتماً می شه!:20::10:
مال منم فقط تو تنظیمات معمولی فقط 60 رو داشت رفتم تو تظیمات advance کارت گرافیکم یه گزینه داشت force frame rate با عددای مختلف باید همچین چیزی رو تو تنظیمات اختصاصی کارت گرافیکت پیدا کنی
hesamat87
27-10-2009, 00:47
سلام
یکی این دریپل رو به من توضیح بده...
تا حالا نفهمیدم تو این بازی دریبل چه شکلیه :دی
خواهشا با کلیداش نگین چون من کلید هارو عوض کردم و با کار ها بگین(مثلا اول پاس بعد شوت)
خیلی ممنون میشم
این فیلم آموزششه
اگرم بشه تاثیری تو response time نداره، اینو بخونین:
pishoolii
27-10-2009, 00:54
دمههه سازنده و کشف کننده و کلا همه چیییش گرم! :40: :31: اگه این مشکلش حل نمی شد من یکی که قید بازی کردنشو می زدم! ، یه رووز باهاش بازی کردییییم یه عمر پییرموون کرد!!!!....
donya_pes
27-10-2009, 01:01
سلام
بچه ها اپشن فیلی هست که اسم ولوگویه تیمها با ترانسفرها رودرست کنه؟
Armin.ASD97
27-10-2009, 01:02
خواهشا این دریبل رو توضیح بدین من با دیال آپ...
سلام یکی لطف کنه لینک اون تاپیکه که توش اخرین پچ های پی ایی اس رو میذارین بدین بهم
karnavaleroos
27-10-2009, 01:05
خدا رو شکر مشکل ریسپانس بچه ها حل شد نمردیم یه کار مثبت انجام دادیم (کلی سیخ دادیم تا این فریم ریت رو مقصر پیدا کردیم )
hesamat87
27-10-2009, 01:16
خواهشا این دریبل رو توضیح بدین من با دیال آپ...
بفرمایید:
-دریبل کریس رونالدو (تغییر جهت سریع): با بازیکنی که تکنیکش بالای 80 باشه، در حالی که بدون سرعت حرکت می کنین، جهت عمود به اون رو به همراه سرعت فشار بدین.
- در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی همون جهت و بعد دکمه ی جهت عمود رو بزنین (خودتون ببینین چی کار می کنه)
- long step (کاری که بازیکن آلمان تو intro بازی می کنه): در حالی که سرعت رو گرفتین (بازیکن می دوه)، در اون جهتی که حرکت می کنی دو بار بار دکمه ی همون جهت رو می زنی
- بدن اومدن: در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی همون جهت و بعد دکمه ی جهت مابل به بالا یا پایین رو بزنین
- بدن اومدن و تغییر جهت عمود: در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی مایل به بالا و بعد دکمه ی جهت به پایین رو بزنین (یا مایل به پایین و بالا)
بازم هست مخصوصا برای حالتی که توپ ثابت باشه زیاد هست
سلام یکی لطف کنه لینک اون تاپیکه که توش اخرین پچ های پی ایی اس رو میذارین بدین بهم
كسي ميدونه چطوري ميتونم Vsync رو توي كارتهاي ATI فعال كنم ؟
Nvidia يه گزينه داره كه هر بازي رو بخوايم انتخاب ميكنيم و گرافيكش رو تغيير ميديم
ATI اگه داره ممنون ميشم كمك كنيد
برو بچ
چه طوری میشه این پچ که لباس لیگ انگلیس رو درست میکنه تو بازی اعمال کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohsen-jj
27-10-2009, 09:17
:19:من که هنوز بازی دستم نرسیده ...
راستی :: من یادمه تو pes 2007 بود فکر کنم که تو یه قسمت از بازی به نوعی بازیکنای هر تیمی رو که می خواستم کپیشون می کردم و به یه تیم دیگه هم میبردمشون بعد یه تیمی به نام منتخب میساختم.
هر وقت با دوستام می خواستم بازی کنم با همین منتخب بازی می کردیم ...
ولی از pes 2009 دیگه نمی شد این کارو کرد ( شایدم من بلد نبودم ) حالا نمی شه این کار رو کرد ...
راه حلی بلد هستید ؟:46:
fouladiali
27-10-2009, 09:33
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم لینکش:
sargeras
27-10-2009, 09:38
سلام
تک ضرب کار کردن تو این ورژن چقدر مزخرف شده!!!
چند بار تا حالا جلو دروازه پاس عرضی دادم اونوقت بازیکن احمق به جای شوت تک ضرب میخواد اول توپ رو استپ کنه ، بعد شوت بزنه . راهی برای تک ضرب کار کردن هست؟
mohsen-jj
27-10-2009, 09:46
خدا رو شکر مشکل ریسپانس بچه ها حل شد نمردیم یه کار مثبت انجام دادیم (کلی سیخ دادیم تا این فریم ریت رو مقصر پیدا کردیم )
می شه توضیح بدید این مشکلی که شما حل کردین چطور بوده و حالا چطور شده ؟؟؟:20:
آخه من هنوز بازی دستم نرسیده !!:19::11:
آقایون
با نصب کیت سرور دو وتنظیم config.exe اون بازی 100 در 100 برگشت عجب با حاله........
اینطوری تنظیمش کنید و برید حالشو ببرید:
Talar2009
27-10-2009, 11:32
سلام به دوستان
به نظرم response time یا همون زمان پاسخگویی بازیکنان در بازی خیلی کنده مخصوصا در حرکات پا به توپ که دیگه نوبره این کار حتما برای سخت تر شدن دریبل زدن صورت گرفته البته خیلی بهتر بود که کونامی مدافعین و طرز دفاع کردنشون رو سریعتر میکرد تا اینکه دریبلینگ رو بخواد کند کنه.
نکته بعدی اینکه طرز پرس کردن حریف طوری که ادم ناخواسته بازی رو به لب خط طولی می بره من تا حالا اکثر گل هامو یا با شوت از راه دور زدم یا روی سانتر از جناحین و با دریبل و پاسکاری از وسط فاع نمیشه عبور کرد و حتما باید دفاع رو دور زد.
نظر شما چیه؟
دقیقا" این همون مطلبی هست که من هم می خواستم بهش اشاره کنم
pedramakaay
27-10-2009, 11:36
آقایون
با نصب کیت سرور دو وتنظیم config.exe اون بازی 100 در 100 برگشت عجب با حاله........
مثلا چه تغییراتی کرده؟
اینطوری تنظیمش کنید و برید حالشو ببرید:
میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟
مساله زمان پاسخ دهی و آهنگ و سرعت بازی
من امروز متوجه موضوعی شدم .مساله زمان پاسخ دهی یا همون response time . این مساله در این بازی تحت شرایط خاصی ( که البته من تا الان علت دقیقشو پیدا نکردم ) تغییر میکنه . گیمر ها نه تنها در اینجا بلکه در تمام دنیا چند دسته میشن یک عده دوست دارن زمان پاسخ دهی در بازی به حداقل خودش برسه تا بتونن بازی سریع و پر گلی داشته باشن یک دسته دوست دارن زمان پاسخ دهی بصورت نرمال باشه و عده ای از جمله من دوست دارن زمان پاسخ دهی از حد نرمال و طبیعیه خودش بیشتر باشه هر دسته ای هم دلیل خودشو داره پس نمیشه گفت عده خاصی اشتباه میکنن .
دسته ای که من هم توش قرار دارم استدلالشون اینه که باید رقابتها به قدری سخت باشه که انگیزه برای بازی کردن وجود داشته باشه و اگه قرار باشه به راحتی همه تیمها در مقابل ما شکست بخورن و جام ها رو یکی یکی به راحتی تصاحب کنیم دیگه جذابیتی در بازی باقی نمیمونه . علاوه بر اینها اگر بازی اونقدر سخت باشه که ما در بعضی از بازیها مساوی کنیم و حتی شکست بخوریم میتونیم با تقویت نقاط ضعف تیم ( با جذب بازیکنان جدید ) و همینطور تغییر سیستم و تاکتیکهای تیمی و همچنین تمرکز بر روی تمرینات موثر هر بازیکن و بهینه کردن چیزهای دیگه مثل کادر فنی تیم و نکات ریز دیگه نتایج بهتری بگیریم . در اینصورت درگیر شدن در کارهایی که اشاره کردم واقعا جذابیت زیادی برای گیمر به همراه میاره و با مربی گری درست تیم و باشگاه میتونه کورس بسیار جذابی با تیمهای بزرگ لیگ داشته باشه .
من امروز متوجه شدم میشه زمان پاسخ دهی رو به حد دموی بازی رسوند و این امکان در نسخه نهایی بازی وجود داره فقط باید راهشو پیدا کرد . من دو روز پیش یک مستر لیگ راه انداختم و گزارشگر بازیو ایتالیایی انتخاب کردم جالبه بدونین که زمان پاسخ دهی دقیقا مثل نسخه دمو شده بود و من از هر سه بازی یک برد یک مساوی و یک باخت بدست میاوردم که نهایتا نیم فصل بازیها در رتبه دهم جدول قرار گرفتم بعد از اون گزارشگر بازیو به اسپانیایی تغییر دادم جالبه با این کار زمان پاسخ دهی بشدت کاهش پیدا کرد و سرعت بازی و سرعت حرکت توپ در شوتها و پاسها به حد زیادی افزایش پیدا کرد که با این تغییر من تمام حریفان رو یکی یکی شکست میدادم . جالبه هر بار که گزارشگر اسپانیایی رو انتخاب میکنم مجددا سرعت بازی زیاد میشه و زمان پاسخ دهی بشدت کم.
قدر مسلم این تغییر نمیتونه بخاطر گزارشگر بازی باشه اما مطمئنا این تغییر گزارشگر روی عاملی که سرعت بازی و زمان پاسخ دهی را تغییر میده اثر میذاره . فکر نمیکنم اینجا کسی گزارشگری به زبانهای دیگه رو دانلود کرده باشه اما لزومی به این کار نیست دوستان خودشون میتونن با سعی و خطا روی عامل این تغییر اثر بذارن جالبه بدونین بعضی از کاربران توی سایتهای دیگه ادعا میکنن با تیک زدن frame skip سرعت بازی کم میشه و عده ای دیگه دقیقا عکس این مساله رو تایید میکنن همین وضعیت در مورد رفرش ریت در حالت 60 و 75 هم وجود داره که عده ای ادعا میکنن سرعت بازی در حالت 60 زیاد میشه و عده ای خلاف این نظر رو دارن به هر حال مهم اینه که ما میدونیم ایجاد تغییر در ستینگ بازی روی عامل اصلی تغییر اثر میذاره . در ضمن من دقیقا نمیدونم که آیا فقط دو حالت کم و زیاد در زمان پاسخ دهی و سرعت بازی وجود داره و یا اینکه بین این دو حالت هم حالتهایی وجود داره . به هر حال برای من دو وضعیت وجود داره حالت ماکسیمم سرعت بازی و زمان پاسخ دهی و حالت مینیمم این دو . در حالتی که سرعت بازی زیاده حتی با تیمهای ضعیف تیمهای پر قدرت رو هم میتونم شکست میدم اما در حالتی که سرعت بازی کمه با تیمهای قوی در مقابل تیمهای ته جدول هم یا مساوی میکنم و یا شکست میخورم و بندرت پیش میاد از تیمی ببرم .
به هر حال این تجربه ای بود که بعد از ساعتها وقت گذاشتن بهش رسیدم و به نظرم رسید حاصل این تجربه رو با شما در میون بزارم .
bahador2009
27-10-2009, 12:52
من امروز متوجه موضوعی شدم .مساله زمان پاسخ دهی یا همون response time . این مساله در این بازی تحت شرایط خاصی ( که البته من تا الان علت دقیقشو پیدا نکردم ) تغییر میکنه . گیمر ها نه تنها در اینجا بلکه در تمام دنیا چند دسته میشن یک عده دوست دارن زمان پاسخ دهی در بازی به حداقل خودش برسه تا بتونن بازی سریع و پر گلی داشته باشن یک دسته دوست دارن زمان پاسخ دهی بصورت نرمال باشه و عده ای از جمله من دوست دارن زمان پاسخ دهی از حد نرمال و طبیعیه خودش بیشتر باشه هر دسته ای هم دلیل خودشو داره پس نمیشه گفت عده خاصی اشتباه میکنن .
دسته ای که من هم توش قرار دارم استدلالشون اینه که باید رقابتها به قدری سخت باشه که انگیزه برای بازی کردن وجود داشته باشه و اگه قرار باشه به راحتی همه تیمها در مقابل ما شکست بخورن و جام ها رو یکی یکی به راحتی تصاحب کنیم دیگه جذابیتی در بازی باقی نمیمونه . علاوه بر اینها اگر بازی اونقدر سخت باشه که ما در بعضی از بازیها مساوی کنیم و حتی شکست بخوریم میتونیم با تقویت نقاط ضعف تیم ( با جذب بازیکنان جدید ) و همینطور تغییر سیستم و تاکتیکهای تیمی و همچنین تمرکز بر روی تمرینات موثر هر بازیکن و بهینه کردن چیزهای دیگه مثل کادر فنی تیم و نکات ریز دیگه نتایج بهتری بگیریم . در اینصورت درگیر شدن در کارهایی که اشاره کردم واقعا جذابیت زیادی برای گیمر به همراه میاره و با مربی گری درست تیم و باشگاه میتونه کورس بسیار جذابی با تیمهای بزرگ لیگ داشته باشه .
من امروز متوجه شدم میشه زمان پاسخ دهی رو به حد دموی بازی رسوند و این امکان در نسخه نهایی بازی وجود داره فقط باید راهشو پیدا کرد . من دو روز پیش یک مستر لیگ راه انداختم و گزارشگر بازیو ایتالیایی انتخاب کردم جالبه بدونین که زمان پاسخ دهی دقیقا مثل نسخه دمو شده بود و من از هر سه بازی یک برد یک مساوی و یک باخت بدست میاوردم که نهایتا نیم فصل بازیها در رتبه دهم جدول قرار گرفتم بعد از اون گزارشگر بازیو به اسپانیایی تغییر دادم جالبه با این کار زمان پاسخ دهی بشدت کاهش پیدا کرد و سرعت بازی و سرعت حرکت توپ در شوتها و پاسها به حد زیادی افزایش پیدا کرد که با این تغییر من تمام حریفان رو یکی یکی شکست میدادم . جالبه هر بار که گزارشگر اسپانیایی رو انتخاب میکنم مجددا سرعت بازی زیاد میشه و زمان پاسخ دهی بشدت کم.
قدر مسلم این تغییر نمیتونه بخاطر گزارشگر بازی باشه اما مطمئنا این تغییر گزارشگر روی عاملی که سرعت بازی و زمان پاسخ دهی را تغییر میده اثر میذاره . فکر نمیکنم اینجا کسی گزارشگری به زبانهای دیگه رو دانلود کرده باشه اما لزومی به این کار نیست دوستان خودشون میتونن با سعی و خطا روی عامل این تغییر اثر بذارن جالبه بدونین بعضی از کاربران توی سایتهای دیگه ادعا میکنن با تیک زدن frame skip سرعت بازی کم میشه و عده ای دیگه دقیقا عکس این مساله رو تایید میکنن همین وضعیت در مورد رفرش ریت در حالت 60 و 75 هم وجود داره که عده ای ادعا میکنن سرعت بازی در حالت 60 زیاد میشه و عده ای خلاف این نظر رو دارن به هر حال مهم اینه که ما میدونیم ایجاد تغییر در ستینگ بازی روی عامل اصلی تغییر اثر میذاره . در ضمن من دقیقا نمیدونم که آیا فقط دو حالت کم و زیاد در زمان پاسخ دهی و سرعت بازی وجود داره و یا اینکه بین این دو حالت هم حالتهایی وجود داره . به هر حال برای من دو وضعیت وجود داره حالت ماکسیمم سرعت بازی و زمان پاسخ دهی و حالت مینیمم این دو . در حالتی که سرعت بازی زیاده حتی با تیمهای ضعیف تیمهای پر قدرت رو هم میتونم شکست میدم اما در حالتی که سرعت بازی کمه با تیمهای قوی در مقابل تیمهای ته جدول هم یا مساوی میکنم و یا شکست میخورم و بندرت پیش میاد از تیمی ببرم .
به هر حال این تجربه ای بود که بعد از ساعتها وقت گذاشتن بهش رسیدم و به نظرم رسید حاصل این تجربه رو با شما در میون بزارم .
خیلی جالبه حسین جان یعنی هر وقت گزارشگر ایتالیایی باشه سرعت کم میشه . واقعا عجیبه :18:
شاید بخاطره چیزه دیگه ای باشه .
خیلی جالبه حسین جان یعنی هر وقت گزارشگر ایتالیایی باشه سرعت کم میشه . واقعا عجیبه :18:
شاید بخاطره چیزه دیگه ای باشه .
آره دیگه بهادر جان به خاطر خود گزارشگر که نیست . این تغییری که من میدم روی عاملی که سرعت بازیو کم میکنه اثر میذاره نه اینکه خود گزارشگری عامل اصلی باشه . متوجه میشی چی میگم ؟
به هر حال الان من واقعا بسختی میتونم گل بزنم .
ArminxXx
27-10-2009, 13:06
ببینم حسین جون این گزارشگر رو که دان کردی چند مگ بود؟
و اینکه با چه برنامه ای اد کردی ، همون GGS ؟
joey jordison
27-10-2009, 13:06
یعنی منظورت اینه که گزارشگر بازی میتوانه سرعت را کاهش بده؟
من مشتاق شدم من frame skip را برداشتم تیکش را و بازی کندتر شده به نظرم جالبه من به یک نتیجه ای رسیدم نمیدونم شما هم تایید میکنی این مسئله را یا نه!برای من که عجیب بود
من بازی را در یک چمن یک دست مثل چمن ورزشگاه Konami Stadium انجام دادم سرعت بازی در هنگام پاس نسبتا زیاد هست!(البته با بر داشتن تیک فریم اسکیپ این مشکل تا حدی درست شد!و جالبه بعد از اون یک بازی روی چمن که یک دست نیست و رنگهای نسبتا زردی روی اون هست بازی سرعتش کمتر شد و این مسئله برای من واقعا عجیب بود!نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!
حالا حسین جان پیشنهاد میکنی من گزارش گر را بگذارم رو ایتالیایی؟
راستی یک سوال این جام یوفا کجای بازی هست من نتونستم پیداش کنم؟
ببینم حسین جون این گزارشگر رو که دان کردی چند مگ بود؟
و اینکه با چه برنامه ای اد کردی ، همون GGS ؟
ایتالیایی 560 مگه اسپانیایی حدود 600 مگ . نه بابا اد چیه وقتی دانلود کردی از حالت فشرده باید درش بیاری بعدش فقط کافیه کپی بشه توی پوشه بازی همین .
bahador2009
27-10-2009, 13:11
آره دیگه بهادر جان به خاطر خود گزارشگر که نیست . این تغییری که من میدم روی عاملی که سرعت بازیو کم میکنه اثر میذاره نه اینکه خود گزارشگری عامل اصلی باشه . متوجه میشی چی میگم ؟
یعنی بازی suoer star هم سخت تر شده.
یعنی منظورت اینه که گزارشگر بازی میتوانه سرعت را کاهش بده؟
من مشتاق شدم من frame skip را برداشتم تیکش را و بازی کندتر شده به نظرم جالبه من به یک نتیجه ای رسیدم نمیدونم شما هم تایید میکنی این مسئله را یا نه!برای من که عجیب بود
من بازی را در یک چمن یک دست مثل چمن ورزشگاه Konami Stadium انجام دادم سرعت بازی در هنگام پاس نسبتا زیاد هست!(البته با بر داشتن تیک فریم اسکیپ این مشکل تا حدی درست شد!و جالبه بعد از اون یک بازی روی چمن که یک دست نیست و رنگهای نسبتا زردی روی اون هست بازی سرعتش کمتر شد و این مسئله برای من واقعا عجیب بود!نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!
حالا حسین جان پیشنهاد میکنی من گزارش گر را بگذارم رو ایتالیایی؟
به خاطر خود گزارشگر نیست . این تغییری که من میدم روی عاملی که سرعت بازیو کم میکنه اثر میذاره نه اینکه خود گزارشگری عامل اصلی باشه حتما موضوع از جای دیگه ای آب میخوره حالا من اتفاقی فهمیدم با تغیرر گزارشگر هم میشه روی اون عامل اثر گذاشت . متوجه میشی چی میگم ؟
من قبلا تیک فریم اسکیپ رو برداشته بودم . اما بازم بازی میتونه کند تر بشه حتی به اندازه نسخه دمو .
فکر میکنم جامها رو باید توی گالری آنلاک کنی من هنوز توی این بخشها نرفتم .
یعنی بازی suoer star هم سخت تر شده.
باور کن بهادر جان سخت تر شده . توی سوپر استار همه چیز سر جاش بود فقط عکس العمل دروازه بانها خیلی بهتر میشه اما اینجا اصلا قضیه متفاوته بحث سر کم شدن سرعت بازی و زمان پاسخ دهیه .
Killzone2
27-10-2009, 13:17
یه مشکل اساسی:بازی نصب شد داخل بازی تو لودینگ میمونه!!!!!!!!اگه کسی میدونه بگه!حیاتیه!ممنون.
ArminxXx
27-10-2009, 13:26
این فریم ریت رو کجا باید گذاشت رو 75 ؟:41:
در ضمن بهادر جان اینو هم بگم که با اینکار ظاهر و نمای بازی حالت مصنوعی به خودش میگیره مثلا وقتی شما میخوای پاس بدی بازیکن یکی دو قدم برمیداره بعد پاس میده( همون چیزی که یکی از بچه ها توی این دو سه روزه سر این مساله همه مونو کچل کرد و میگفت هرچی دکمه پاسو میزنم بازیکن پاس نمیده ) همینطور موقع شوت زدن بازیکن با مکث شوت میزنه به همین خاطر مدافعین سریع جلوی توپشو سد میکنن . این مساله سبب میشه ظاهر و نمای بازی از فوتبال واقعی فاصله بگیره اما نتیجه کار به واقعیت بیشتر نزدیک میشه . در دنیای واقعی شما توی یک بازی فرصت شوت زدن از فاصله کم و در یک فضای باز بدون پرس کم گیر میاری که علتش هوش مدافعینه اما هوش مصنوعی بازیهای کامپیوتری هنوز اینقدر پیشرفت نکرده که بشه اون وضعیت رو شبیه سازی کرد پس من راه کم کردن سرعت پاسخ دهی رو انتخاب کردم که نتیجش میشه همون چیزی که در دنیای واقعی اتفاق میفته یعنی نفوذ به عمق دفاع مشکل , فرصت شوت زنی کم , تعداد گل رد و بدل شده در بازی کم و اینکه بیشتر درگیریها در میدان نه در یک سوم دو تیم .
Mehdi.ss
27-10-2009, 13:35
کیت سرور 9.03 با قابلیت تغییر زاویه دوربین
camera: added support for 1.1 exe
lodmixer: controller check feature, support for 1.1 exe
afs2fs: bug fixes. (doesn't work with 1.1 exe yet, only 1.0
f i l e f r o n t . c o m
منبع
این فریم ریت رو کجا باید گذاشت رو 75 ؟:41:
اگه مانیتور شما هم مثل من قدیمی نباشه میتونین از توی PROPERTIES بخش DISPLAY SETTINGS بخش مانیتور پیداش کنین .
bahador2009
27-10-2009, 13:40
حسین جان این konami Id رو چجوری میشه پیدا کرد؟
با ارت مانی نمیشه پولو تو مستر لیگ زیاد کرد یا من نمیتونم؟
مثلا چه تغییراتی کرده؟
میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟
دوست من سرعت بازی بهتر میشه - زوایه دوربین تغییر میکنه و ...........
hobgoblin
27-10-2009, 13:47
حسين جان جالبه بازي من ريسپانس تايم و سرعتش توي 75 و 60 هرتز ثابته حتي تيك فريم اسكيپ رو بزنم يا نه روي سرعت و ريسپانس تاثيري نداره.
دلم مي خواست گزارشگر رو هم امتحان كنم كه لينك دانلودشو پيدا نكردم
من از ويندوز 7 استفاده مي كنم شما هم بگو چه ويندوزي داري شايد ربط داشته باشه
Mostafa NBA
27-10-2009, 13:54
ولی حسین جان من الان روی حالت عادی بازی دارم مسترلیگ میزنم ولی تا الان رتبه ی 6 لیگ ایتالیا هستم با 10 تا بازی. همین آخرین بازیم با لیوورنو 3-2 باختم.به نظر من بازی اونقدر ها هم که گفته میشه آسون نیست.
این جام در مسترلیگ وجود داره.
حسين جان جالبه بازي من ريسپانس تايم و سرعتش توي 75 و 60 هرتز ثابته حتي تيك فريم اسكيپ رو بزنم يا نه روي سرعت و ريسپانس تاثيري نداره.
من ویستا دارم شما اگه سرعت اینترنتت خوبه توصیه میکنم گزارشگری ایتالیایی رو دانلود کن قشنگ گزارش میکنه البته این سلیقه ایه شاید شما خوشت نیومد اما توی کاهش سرعت بازی بصورت غیر مستقیم اثر میذاره .
ولی حسین جان من الان روی حالت عادی بازی دارم مسترلیگ میزنم ولی تا الان رتبه ی 6 لیگ ایتالیا هستم با 10 تا بازی. همین آخرین بازیم با لیوورنو 3-2 باختم.به نظر من بازی اونقدر ها هم که گفته میشه آسون نیست.
.
مصطفی جان شاید من بخاطر اینکه زیاد بازی میکنم یک مقداری روی بازی مسلط تر باشم . من PES 2009 رو حداقل 800 ساعت بازی کردم ( توی آمار گالری میتونین مدت زمان بازی کردن رو ببینید ) بهمین خاطر تسلط خوبی روی بازی دارم و در حالت تاپ پلیر و در وضعیتی که زمان پاسخ دهی کمه همه تمیها رو شکست میدم .
اینا رو ببینین در حالت زمان پاسخ دهی کم 5 تا بازی رو پشت سر هم بردم اما با تغییر زمان پاسخ دهی و کاهش سرعت بازی گر و گر دارم میبازم آخرین باختم توی جام یوفا در مقابل والنسیا بود که 3-0 باختم .
karnavaleroos
27-10-2009, 14:12
می شه توضیح بدید این مشکلی که شما حل کردین چطور بوده و حالا چطور شده ؟؟؟:20:
آخه من هنوز بازی دستم نرسیده !!:19::11:
چند صفحه قبل گفتم دیگه فریم ریت رو بجای 60 ,75 کن
hobgoblin
27-10-2009, 14:33
يه لينك ترجيحا رپيدشير از ين گزارشگري ايتاليايي يا اسپانيايي كسي بزاره دعاگوشم
fouladiali
27-10-2009, 14:39
لینک گزارشگر ایتالیایی:
fouladiali
27-10-2009, 14:48
نرم افزاری برای ثابت موندن پول در مسترلیگ
نحوه ی استفاده:
1- بازی PES 2010 و نرم افزار را اجرا کنید.
2- از داخل بازی فایل سیو مسترلیگ را اجرا کنید.
3- برای ثابت موندن پول دکمه ی F10 یا Freeze Money را بزنید.
نکته: این نرم افزار در ویندوز XP و با واحد پولی یورو تست شده.
fouladiali
27-10-2009, 15:01
این هم یه پچ برای درست کردن لوگوی لیگ ها در تقویم BAL و ML:
shahabprince
27-10-2009, 15:40
من یه مشکل تازه با کیت سرور دارم.
وقتی روی install کلیک میکنم ارور read only میده در ضمن تیک read only رو هم برداشتم ولی نمیدونم چرا باز این نرور رو میده.ویندزم هم 7 هست.کمکم کنید.
خیلی ممنون
کی کرک v 1.1 بازی رو داره؟ لطفا کمک کنین .برای ان لاین میخوام.
Google Spider
27-10-2009, 15:59
من ویستا دارم شما اگه سرعت اینترنتت خوبه توصیه میکنم گزارشگری ایتالیایی رو دانلود کن قشنگ گزارش میکنه البته این سلیقه ایه شاید شما خوشت نیومد اما توی کاهش سرعت بازی بصورت غیر مستقیم اثر میذاره .
حسین جان من مشکل دانلود ندارم
لطفا لینک گزارش اسپانیای , ایتالیای رو بده می خوام تست کنم ببینم برای من هم سرعت بازی و ... تاثیر می ذاره .
اگه قلق خاصی و روشی هم برای وارد کردنشون هست بذار قربونت .:11:
[QUOTE]
سلام
دوستان عزیز یک محبتی بکنید و کلیه تکنیکهای بازی از جمله دریبل ها و ... که با دسته میشه انجام داد رو اموزش بدید
در مورد زدن پنالتی چرا همه ی پنالتیها به بیرون میره !!! روش خاصی داره ؟
Google Spider
27-10-2009, 16:45
سلام
دوستان عزیز یک محبتی بکنید و کلیه تکنیکهای بازی از جمله دریبل ها و ... که با دسته میشه انجام داد رو اموزش بدید
در مورد زدن پنالتی چرا همه ی پنالتیها به بیرون میره !!! روش خاصی داره ؟
-دریبل کریس رونالدو (تغییر جهت سریع): با بازیکنی که تکنیکش بالای 80 باشه، در حالی که بدون سرعت حرکت می کنین، جهت عمود به اون رو به همراه سرعت فشار بدین.
- در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی همون جهت و بعد دکمه ی جهت عمود رو بزنین (خودتون ببینین چی کار می کنه)
- long step (کاری که بازیکن آلمان تو intro بازی می کنه): در حالی که سرعت رو گرفتین (بازیکن می دوه)، در اون جهتی که حرکت می کنی دو بار بار دکمه ی همون جهت رو می زنی
- بدن اومدن: در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی همون جهت و بعد دکمه ی جهت مابل به بالا یا پایین رو بزنین
- بدن اومدن و تغییر جهت عمود: در اون جهتی که حرکت می کنی یه بار دکمه ی مایل به بالا و بعد دکمه ی جهت به پایین رو بزنین (یا مایل به پایین و بالا)
بازم هست مخصوصا برای حالتی که توپ ثابت باشه زیاد هست
پنالتی هم اول باید شوت بزنی ( البته نباید بیشتر از 1 ثانیه شوت رو نگه داری ) بعد بلافاصله جهت رو بزن ( جهت رو هم نباید بیشتر از 1 ثانیه نگه داری )
دوستان ستينگ من مشكل داره .
چي كنم ؟
Mostafa NBA
27-10-2009, 17:59
مصطفی جان شاید من بخاطر اینکه زیاد بازی میکنم یک مقداری روی بازی مسلط تر باشم . من PES 2009 رو حداقل 800 ساعت بازی کردم ( توی آمار گالری میتونین مدت زمان بازی کردن رو ببینید ) بهمین خاطر تسلط خوبی روی بازی دارم و در حالت تاپ پلیر و در وضعیتی که زمان پاسخ دهی کمه همه تمیها رو شکست میدم .
اینا رو ببینین در حالت زمان پاسخ دهی کم 5 تا بازی رو پشت سر هم بردم اما با تغییر زمان پاسخ دهی و کاهش سرعت بازی گر و گر دارم میبازم آخرین باختم توی جام یوفا در مقابل والنسیا بود که 3-0 باختم .
من توی PES 2009 حریف نداشتم در بین دوستام :31: ولی توی 2010 آمار بردم پایینه.
پس میشه از گالری ساعت هایی که بازی کردی یک عکس بگیری. میخوام ببینم چند ساعت بازی کردی ؟
دوستان ستينگ من مشكل داره .
چي كنم ؟
آقا يه نفر زودتر كمك كنه !
Google Spider
27-10-2009, 18:18
آقا يه نفر زودتر كمك كنه !
بفرما این ستینگ خودمه اپلود کردم برات
1.1 mg
BOROAMOO
27-10-2009, 18:23
قابلیت شبکه که نداره ولی 2009 رو میشد آنلاین بازی کرد ولی کرک وبرنامه جانبی میخواست
اینو میشه؟
تو 2009 یادمه همیشه سرور خوب بود ولی اونیکی لگ داشت!
بفرما این ستینگ خودمه اپلود کردم برات
مرسي .
اصلا درست نميشه .
چي كنم ؟!
رزوليشنش درست نمي شد كه با ستينگت درست شد ولي جوي استيك رو نميشناسه .
چي كنم ؟
رزوليشنش درست نمي شد كه با ستينگت درست شد ولي جوي استيك رو نميشناسه .توی setting برید به زبانه ی Controller و در اون قسمت در بخش Device گیم پدتون رو انتخاب کنید.
من هرچي تنظيم مي كنم سيو نميشه
دوباره كه ميرم توي ستينگ مثل اولشه
چي كنم ؟!
pedramakaay
27-10-2009, 18:45
دوستان من رو حالت top player خیلی قوی بودم و می تونستم بازی رو ببرم....ولی از وقتی این پچ bundes و بعدش هم روی اون پچ جدید ورژن 0.6 رو نصب کردم روی همین حالت top player بازی ها خیلی سخت شده...دروازه بان ها فوق العاده باهوش شده اند و پاس کاری های حریف هم فوق العاده سریع شده...ممکنه سازندگان پچ حالات و درجات سختی بازی رو دست کاری کرده باشند؟
سوال دیگه این که حالت super star چرا من ندارم؟
JUSTIN11
27-10-2009, 18:46
حسین جان در رابطه با متنی که شما زحمت کشیدی و اینجا بازگو کردی نظرم اینکه منم تا الان کلی گیج شدم و میشه گفت دو روزی هست که PES بازی نکردم.....
وقتی برای اولین بار نسخه نهایی رو بازی کردم خیلی خیلی ناراحت شدم درست برعکس بازی کردن دمو!
راستش دموPES2010 عالی بود! سرعت بازی کمتر بود و زمان پاسخ دهی هم زیاد که این فوق العاده بود.
من هنوزم نسخه نهایی رو 5 تا بازی 10 دقیقه ایی کامل انجام ندادم! دلیلشم اینه که همش بدنبال راههای کاهش سرعت بازی بودم.آخرشم به نتیجه نریسیدم.بعضی مواقع سرعت بازی کم میشد ولی فرداش که میخواستم بازی کنم سرعت بازی دوباره زیاد میشد! اگه یادت باشه من چند روز پیش تو تاپیک گفتم که 75HZ سرعت بازی کم میشه و و واقعا هم شد ولی فرداش که میخواستم بازی کنم دیدم دوباره سرعت بازی با همون تنظیمات جدید زیاد شد! خلاصه کلی کلافه شدم و گفتم تا راه حل دائمی پیدا نکنم طرف بازی نمیرم!
یه موضوع دیگه اینکه فکر کنم زمین بازی هم توی این موضوع بی تاثیر نباشه! نمیدونم چرا بازی در زمین سانتیاکو برنابئو سرعتش خیلی زیاده ولی در انفیلد کمتره!
واقا خیلی حیف بود.آخه دمو به این قشنگی.......................:19:
خیلی ناراحت شدم از این سرعت بالای بازی.آخه چرا..؟؟؟؟؟.................
این کونامی هم که هممون رو گیج کرده.اونم از فیفا که هر چقدر نسخه کنسولیش رو بازی میکنم بیشتر بدم میاد ازش...............
از همه دوستان خواهش میکنم که اگه راه حلی برای این موضوع پیدا کردید بگید.
منم فردا میرم گزارش گر ایتالیایی رو دان میکنم تا شاید سرعت بازی بهتر بشه.
G.D.ragon.Ir
27-10-2009, 18:59
من الان روی حالت عادی بازی دارم مسترلیگ میزنم ولی تا الان رتبه ی 6 لیگ ایتالیا هستم با 10 تا بازی. همین آخرین بازیم با لیوورنو 3-2 باختم.به نظر من بازی اونقدر ها هم که گفته میشه آسون نیست.
من نزدیک 5-6 ماهه که فوتبال بازی نکردم اما امروز که بازی رو خریدم اولین بازیم رو در مقابل منچستر برداشتم و 4-1 بردم الان هم تو مستر لیگ, تمام بازیهام (5 بازی) رو بردم و 3 بازی آخر رو 10-9-9 گل زدم. کاری که اکثرآ میکنم و پیشنهاد میکنم شما هم حداقل توی 1بازی امتحان کنید اینه که از کنار, حمله رو شروع میکنم و بعد بصورت مایل وارد محوطه 18 قدم حریف میشم و 1 پاس عرضی یا رو به عقب میدم و... البته بهتر که 2بازیکن تو محوطه اماده داشته باشید (نمیدونم چرا اما کامپیوتر, خیلی روی این تاکتیک, تابلو بازی در میاره و اکثرآ هم این شیوه جواب میده. اینم بگم که منم روی درجه متوسط بازی میکنم)
راستی دوستان, ممنون میشم طرز خرید بازیکن رو بگید
SA3EDLORD
27-10-2009, 19:13
خب دوستان سلام.
وقتی دمو اومده بود همه نواقص و از این حرفا میزدن ولی الان هیچی.
من شروع میکنم.
منم وقتی دو روز پای این بازی نشستم میخوام نواقص و ارزش های این بازی رو بنویسم.
اول از همه ارزش ها رو مینویسم چون همیشه باید نیمه ی پر لیوان رو دید.
ارزش ها:
1.روی منو عالی کار کردند و من از (خوب . بد . عالی.)بهش عالی میدم.
2.نور پردازی زمین بازی بسیار عالی شده و من بهش عالی میدم.
3. چمن هم که حرفی توش نیست عالی شده.
4.دویدن بازیکن ها هنوز رباتیک هست اما از قبل خیلی بهتر شده.
5.افساید گیری خیلی عالی شده.
6.صورت و استیل بازیکن ها خیلی طبیعی شده.
7. شوت زدن بازیکن ها خیلی به واقعیت نزدیک شده.(منظور حرکت پا و ضربه به توپ)
8.جام باشگاههای اروپا واقعا عالی طراحی شده.
9.تکل زدن بازیکن ها خیلی خوب شده.همچنین بازیکن ها وقتی در حال تکل پاس یا ارسال میکنند خیلی طبیعی به نظر میاد.
10.تور دروازه ها واقعا عالی شده.(وقتی توپ به تور میخوره خیلی طبیعیه)
11.بازی واقعا سخت شده.من تا دو روز پیش هیچ بازی رو نمیتونستم ببرم و حتی گل بزنم.
نواقص:
1.اولین چیزی که به نظرم میرسه اینه که اشتباهات داوری به جز افساید گیری واقعا زیاد شده.
در این صحنه ها مبینید که بازیکن منو نفله کردند:
2.کفش هایی که در ادیت گذاشته شده از سال قبل بد تر شده(از نظر من)
3.دروازبان ها هوش مصنوعی برتری از سال قبل ندارند و شاید بدتر هم شده اند.
4.توانایی بازیکن ها خیلی از واقعیت دوره!!!
شما اگه رونالدو در رئال رو با نانی در منچستر مقایسه کنید میبینید که نانی بر رونالدو سروری میکنه!!!
5.انیمیشن جدیدی در بازی ندیدم.
6.قدرت رئال خیلی کمتر از قبل شده.
7.یا من بلد نیستم یا این که انتقال منتقه ی بازی خیلی بد شده.
ارزش یا نقص هست رو نمیدونم!!!!
دریبل اصلا نمیشه بزنی.!!!!!!!
يكي كمكم كنه !
اين ستينگ من مشكل داره .
چيكار كنم ؟
SA3EDLORD
27-10-2009, 19:37
يكي كمكم كنه !
اين ستينگ من مشكل داره .
چيكار كنم ؟
چه مشکلی داره؟؟
وارد ستينگ مي خواي بشي نميره تو بايد از Run as بري
وقتي ميري تو هرچي تنظيم ميكني مياي بيرون اصلا سيو نميشه و عين روز اولش ميمونه .
چي كنم ؟!
SA3EDLORD
27-10-2009, 19:46
وارد ستينگ مي خواي بشي نميره تو بايد از Run as بري
وقتي ميري تو هرچي تنظيم ميكني مياي بيرون اصلا سيو نميشه و عين روز اولش ميمونه .
چي كنم ؟!
چیزی به فکرم نمیرسه ولی بازی رو دوباره نصب کنید احتمالا درست میشه.
یا شما وقتی میاید بیرون ok میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟
ایندفعه اول apply رو بزنید بعد ok رو.
:10::10:
shahabprince
27-10-2009, 19:47
دوستان کسی تا حالا تو ویندوز 7 با کیت سرور مشکل پیدا کرده.من وقتی که کیت سرور رو نصب میکنم و بعد میرم که بازی رو بال بیارم این ارور زیر میاد:
حالا من چیکار کنم لطفا کمکم کنید.
SA3EDLORD
27-10-2009, 19:51
دوستان کسی تا حالا تو ویندوز 7 با کیت سرور مشکل پیدا کرده.من وقتی که کیت سرور رو نصب میکنم و بعد میرم که بازی رو بال بیارم این ارور زیر میاد:
مشکل از دایرکس هست.
گفته دوباره نصب کنید تا مشکل حل بشه(نوشته ی ارور)
hesamat87
27-10-2009, 19:55
برو از این جا:
فایلش رو download کن بریز تو c:/windows/system32
دوستان من رو حالت top player خیلی قوی بودم و می تونستم بازی رو ببرم....ولی از وقتی این پچ bundes و بعدش هم روی اون پچ جدید ورژن 0.6 رو نصب کردم روی همین حالت top player بازی ها خیلی سخت شده...دروازه بان ها فوق العاده باهوش شده اند و پاس کاری های حریف هم فوق العاده سریع شده...ممکنه سازندگان پچ حالات و درجات سختی بازی رو دست کاری کرده باشند؟
سوال دیگه این که حالت super star چرا من ندارم؟
کسی این حرفئ تایید میکنه
Killzone2
27-10-2009, 20:35
سلام دوستان امروز من این بازی رو گرفتم.بعد از اینکه دو بار بازی رو به دلیل خراب بودن دی وی دی عوض کردم
بالاخره سالم از اب در اومد.
جدا این کونامی کارش درسته.خوشم اومد از جمله ای استفاده کرده که لازم بود...تغییر...واقعا خوبه که کونامی فهمید باید کمی تغییر تو بازی داد ولی بعضی جاها تو این دو ساعتی که فعلا باهاش کار کردم اعصابم رو خورد کرد...
اولین چیز این بود که به نظر من یکم حس بازی رو برده به سمت فیفا.نمیدونم چجوری بگم که قابل درک باشه ولی سبک مثل همیشه نیست...منو بازی هم زیاد جذاب نبود ولی باز هم خوبه من که اسم این منو رو در به در میذارم!!!
گرافیک بازی که جای خود داره خوب کار شده کیفیت صورت بازیکن ها هم عالی است.
در کل تا اینجا که بد نبوده نسبتا حال داد ولی همین عنصر مخصوص کونامی هست که نمیذاره من این بازی رو با فیفا عوض کنم.دم کونامی گرم...به نظر من که خیلی از فیفا بهتره.
vahidreza2007
27-10-2009, 20:38
به خاطر خود گزارشگر نیست . این تغییری که من میدم روی عاملی که سرعت بازیو کم میکنه اثر میذاره نه اینکه خود گزارشگری عامل اصلی باشه حتما موضوع از جای دیگه ای آب میخوره حالا من اتفاقی فهمیدم با تغیرر گزارشگر هم میشه روی اون عامل اثر گذاشت . متوجه میشی چی میگم ؟
من قبلا تیک فریم اسکیپ رو برداشته بودم . اما بازم بازی میتونه کند تر بشه حتی به اندازه نسخه دمو .
فکر میکنم جامها رو باید توی گالری آنلاک کنی من هنوز توی این بخشها نرفتم .
باور کن بهادر جان سخت تر شده . توی سوپر استار همه چیز سر جاش بود فقط عکس العمل دروازه بانها خیلی بهتر میشه اما اینجا اصلا قضیه متفاوته بحث سر کم شدن سرعت بازی و زمان پاسخ دهیه .
حسين جون يه زحمتي بكش لينك دانتود مستقيم اين گزارشگر هاي ايتاليايي و اسپانيش رو بده تا بديم دانلود كنند
راستي من مونيتورم 19 وايد الجي هستش و گرافيك ati 3870 512 به نظرت با مشخصات من تو ستينگ بازي چه رزولوشني رو انتخاب كنم تا بهترين كيفيت رو داشته باشم از هر لحاظ ؟
واينكه تا حالا به غير از اون برداشتن تيك و تغيير رفرش ريت راه ديگه اي پيدا نكردين واسه تغيير رسپانس تايم تو بازي ؟
ممنون ميشم جواب بدين
amir-vampire
27-10-2009, 21:32
دوستان من هر کاری میکنم نمی تونم تیک LB رو از تو قسمت ستینگ حذف کنم.حذفش میکنم ok میکنم باز اضافه میشه.رو رزلوشن های مختلف هم تست کردم .راهی هست ؟؟ ...
حسین جان من مشکل دانلود ندارم
لطفا لینک گزارش اسپانیای , ایتالیای رو بده می خوام تست کنم ببینم برای من هم سرعت بازی و ... تاثیر می ذاره .
اگه قلق خاصی و روشی هم برای وارد کردنشون هست بذار قربونت .:11:
خدمت شما دوست عزیز در ضمن هیچ قلقی هم نمیخواد فقط باید کپیش کنی توی پوشه img بازی .
پس میشه از گالری ساعت هایی که بازی کردی یک عکس بگیری. میخوام ببینم چند ساعت بازی کردی ؟
مصطفی جان من آپشن فابل 2009 رو بخاطر هک کردن درجه سختی بازی پاک کردم . نسخه 2010 شما هم سرعتش کمه یا زیاد شاید سرعت بازیت کمه که نمیتونی تمام تیمها رو ببری .
حسین جان در رابطه با متنی که شما زحمت کشیدی و اینجا بازگو کردی نظرم اینکه منم تا الان کلی گیج شدم و میشه گفت دو روزی هست که PES بازی نکردم.....
وقتی برای اولین بار نسخه نهایی رو بازی کردم خیلی خیلی ناراحت شدم درست برعکس بازی کردن دمو!
راستش دموPES2010 عالی بود! سرعت بازی کمتر بود و زمان پاسخ دهی هم زیاد که این فوق العاده بود.
من هنوزم نسخه نهایی رو 5 تا بازی 10 دقیقه ایی کامل انجام ندادم! دلیلشم اینه که همش بدنبال راههای کاهش سرعت بازی بودم.آخرشم به نتیجه نریسیدم.بعضی مواقع سرعت بازی کم میشد ولی فرداش که میخواستم بازی کنم سرعت بازی دوباره زیاد میشد! اگه یادت باشه من چند روز پیش تو تاپیک گفتم که 75HZ سرعت بازی کم میشه و و واقعا هم شد ولی فرداش که میخواستم بازی کنم دیدم دوباره سرعت بازی با همون تنظیمات جدید زیاد شد! خلاصه کلی کلافه شدم و گفتم تا راه حل دائمی پیدا نکنم طرف بازی نمیرم!
یه موضوع دیگه اینکه فکر کنم زمین بازی هم توی این موضوع بی تاثیر نباشه! نمیدونم چرا بازی در زمین سانتیاکو برنابئو سرعتش خیلی زیاده ولی در انفیلد کمتره!
واقا خیلی حیف بود.آخه دمو به این قشنگی.......................:19:
خیلی ناراحت شدم از این سرعت بالای بازی.آخه چرا..؟؟؟؟؟.................
این کونامی هم که هممون رو گیج کرده.اونم از فیفا که هر چقدر نسخه کنسولیش رو بازی میکنم بیشتر بدم میاد ازش...............
از همه دوستان خواهش میکنم که اگه راه حلی برای این موضوع پیدا کردید بگید.
منم فردا میرم گزارش گر ایتالیایی رو دان میکنم تا شاید سرعت بازی بهتر بشه.
راستش امین جان من دیگه کم کم داشتم متقاعد میشدم که دیگه نسخه 2010 رو بازی نکنم چون بازی برام آسون و یکنواخت بود اما با این تغییری که توی سرعت بازی اتفاق افتاد که بازیو واقعا سخت کرده ( آماری که گذاشتمو دیدی که ) حقیقتا خیلی خوشحال و امیدوار شدم و الان شاید توی این تاپیک فقط چند نفری باشن که از این بازی به اندازه من لذت میبرن .
حسين جون يه زحمتي بكش لينك دانتود مستقيم اين گزارشگر هاي ايتاليايي و اسپانيش رو بده تا بديم دانلود كنند
راستي من مونيتورم 19 وايد الجي هستش و گرافيك ati 3870 512 به نظرت با مشخصات من تو ستينگ بازي چه رزولوشني رو انتخاب كنم تا بهترين كيفيت رو داشته باشم از هر لحاظ ؟
واينكه تا حالا به غير از اون برداشتن تيك و تغيير رفرش ريت راه ديگه اي پيدا نكردين واسه تغيير رسپانس تايم تو بازي ؟
ممنون ميشم جواب بدين
لینکشو چند سطر بالاتر گذاشتم . در مورد تغییر ریسپونس تایم چند صفحه قبل گفتم که میشه نسخه نهایی بازیو شبیه نسخه دمو کرد فقط باید راهشو پیدا کنید من اینکار رو بصورت اتفاقی با تغییر گزارشگر به ایتالیایی انجام دادم .
همونطوریکه که گفتم مطمئنا خود فایل گزارشگری زمان پاسخ دهی رو تغییر نداده بلکه روی عامل تغییر دهنده تاثیر گذاشته من بصورت فنی نمیتونم علت این تغییر رو مشخص کنم اما این واقعیتیه چون زمان پاسخ دهی و سرعت بازی برای من خیلی عوض شده راستش الان بندرت میتونم تیمیو ببرم .
CATALONIA
27-10-2009, 21:42
من که هنوز مات این بازیم
درسته بازی اونطوری که تعریفشو می کردن نبود
اما به نظر من واقعا عالی شده
تنها اشکالش اینه که هم راحت گل میزنی هم راحت گل میخوری من که اینطوریم
البته من از سرعت بازی بسیار راضیم و خیلی از سرعت بالای بازی لذت می برم
در کل من نمره ی 9.2 رو به بازی میدم
Mr.Vahid
27-10-2009, 21:57
اولین چیز این بود که به نظر من یکم حس بازی رو برده به سمت فیفا به نظر من که خیلی از فیفا بهتره.
عزیز به فیفا توهین نکن!!
Mehdi.ss
27-10-2009, 22:02
این قسمتها که علامت زدم(1و2) ماله چیه
توی این قسمتها باید یه بازیکن رو انتخاب کنیم جریانش چیه
كسي ميدونه چطوري ميتونم Vsync توي pes2010 رو توي كارتهاي ATI فعال كنم ؟
Nvidia يه گزينه داره كه هر بازي رو بخوايم انتخاب ميكنيم و گرافيكش رو تغيير ميديم
دوستان گزارشگری ایتالیایی رو بخاطر زمان پاسخ دهی دانلود نکنید ( اگه دوست دارین یک زبون دیگه رو هم تجربه کنید دانلودش کنید ) چون عامل اصلی تغییر زمان پاسخ دهی این نیست درسته که روی زمان پاسخ دهی تاثیر گذار بوده اما همونطوریکه چند بار هم گفتم عامل اصلی چیز دیگه ایه که باید شناخته بشه . اصلا ممکنه گزارشگری توی کامپیوتر شما بی تاثیر باشه بنابراین من در مورد این مساله هیچ ضمانتی نمیکنم که توی کامپیوتر شما هم تاثیر گذار باشه .
ArminxXx
27-10-2009, 23:06
قابل توجه دوستانی که حوصله طولانی شدن مستر لیگ برای تشکیل تیم مورد نظر رو ندارن و میخوان با یه تیم منتخب از پیش ساخته شده تو مستر لیگ شرکت کنند و با همون تیم مسابقه بدن:
1.برای اینکار ابتدا باید از فایل ادیت خودتون (PES2010_EDIT) از تو آدرس زیر:
C:\Documents and Settings\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
یه کپی بگیرین تا بعد از انجام مراحلی که در زیر ذکر میکنم اون رو جایگزین کنین (خیلی مهمه).
2. تو بازی از منوی اصلی به پوشه ادیت میرید و از اونجا به قسمت Teams> register player میرید و تیم مورد نظرتون رو انتخاب میکنید.
3. حالا وارد منوی اسامی بازیکنا شدین در اینجای کار دو راه برای خلاص شدن از دست بازیکنهای اتیقه (درست نوشتم؟) قبلی دارین یا اینکه اونها رو با دکمه Y (همون دکمه پاس تو عمق) که در زیر تصویر میبیننید حذفشون کنید یا اینکه انها رو به تیمهای دیگه انتقال بدین که برای انتقال دادنشون یاید روشون دکمه پاس رو بزنین و به تیمهای دیگه ای که در سمت راست تصویر میاد انتقال بدین البته این یه نوع جایگزینی که برای جلو گیری از اتلاف وقت میتونین جایگزین بازیکنهای مورد علاقتون بکنینشون.
4. خب بعد از خلاص شدن از بازیکنای قبلی حالا باید بازیکنای مورد نظرتون رو به وسیله Add+ که بالای اسامی بازیکنا وجود داره
از تیمهاشون پیدا کنین و به تیمی که انتخاب کردین انتقال بدین.
5. خب حالا که همه بازیکنا رو انتقال دادین وارد قسمت مستر لیگ میشین و تیمی رو که ساختین انتخاب میکنین و طبق روال عادی مستر لیگ رو شروع میکنین و اولین کاری که میکنین کف برمیشین و بعد سیو میکنین.
6. خب حالا مهمترین قسمت کار شروع میشه تا خرابکاریهاتون رو درست کنین:
از بازی خارج میشید و فایل PES2010_EDIT رو که قبلا کپی کرده بودین در جای قبلی:
C:\Documents and Settings\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
که همون پوشه سیوهاتونه پیست میکنین.
7. در آخر هم از من تشکر میکنین (آدمک خندون). (راستی چرا ایمجا نمیشه شکلک گذاشت؟)
به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر.... .
البته یه چیز لازم به ذکره اونم اینه که اکثر بچه ها ابنجا خودشون استادن و من قصدم این بود که اگر کسی بلد نیست یاد بگیره پس منو ببخشین که در حضور اساتید محترم پیام بازرگانی بازی درآوردم.
Mehdi.ss
27-10-2009, 23:33
کمـــــــــــــــــــــــ ــــک
mamadosein
27-10-2009, 23:34
سلام
حسین جان من هم از این اسون شدن بازی خوشم نمیاد و واقعا مثل خودت خیلی مواقع شده که خسته شدم
آخه اصلا بازی سختی نداره و همش میبری
به نظر من پاسخ دهی دمو بدک نبود ولی کمتر از اون واقعا ناجور نیست ؟
آخه این که پاس رو برنی ولی 2 ثانیه بعد پاس بده یه جور ناجور میشه :دی
به نظر من اگر بشه کاری کرد بدون تغییر زمان پاسخ دهی بازی سخت تر بشه بهتره
چون اگر زمان هم زیادی تغییر کنه غیر طبیعی میشه که زیاد دلچسب نیست حداقل برای من
ولی هر راهی واسه سخت تر کردن بازی پیدا کردی ما رو هم در جریان بذار
موفق باشی
mamadosein
27-10-2009, 23:38
ارزش بازی کردن رو داره ؟
یه چیزی بیشتر از ارزش :دی
من یکی که منظورت رو نمیفهم
توی اون هفته ها یا روز ها تیم تو بازی نداره ولی اگر در لیگ های دیگه مسابقاتی باشه میتونی روی اون جا کلیک کنی نتایجشون رو ببینی وگرنه که هیچ
ArminxXx
27-10-2009, 23:43
کمـــــــــــــــــــــــ ــــک
شماره 1 که قسمت بازیهای ملی رو نشون میده ولی بقیش رو نمیدونم.شاید هقته آزاد مثل عید یا چیز ریگه ای باشه مثل تعطیلات زمستونه یا انتقلات شایدم برای تمرین باشه.:10:
ببینم من تمرینم غیر فعاله یعنی چی توضیح بدین.:41:
karnavaleroos
27-10-2009, 23:43
ارزش بازی کردن رو داره ؟
تا وقتی که مشکل ریسپانس حل نشده نه
Reza Razor
27-10-2009, 23:46
من چرا توی پنالتی مشکل دارم.
هرجهتی بزنم توپ میره اوت. فرقی هم نداره جهت رو محکم بزنم یا آروم !
فکر میکنم شاید از 'گیم پد باشه. میخوام بدونم بقیه با پنالتی مشکلی ندارن؟
درضمن response time توی 2009 هم بود تغییرش که وقتی vsync رو غیرفعال میکردیم یکم بازی سریعتر میشد الانم اثر داره غیر فعال بودنش ولی خیلی کم شده! بعد بازی توی غروب حداقل از نظر من یکم سریعتر و بهتره!
باید بگم مساله ی اصلی عادت کردن به 2009 هست که بازی خیلی بیش از حد سریع بود و غیر واقعی الان یکم بیشتر به شبیه سازی نزدیک شده بازی و البته برای شروع کار سخت بنظر میاد.
دوستان کمک کنین مشکل پنالتی زدن من حل بشه ممنون میشم. میخوام بدونم بقیه مشکل ندارن موقع پنالتی زدن البته با گیم پد های معمولی؟!
ArminxXx
27-10-2009, 23:49
مهدی جون یافتم اینا مربوط به بازیهایی میشه که هنوز برنامه ریزی نشده مثلا فرض کن هفته 23 خالیه واین همون هفته ای که مثلا مسابقات جام قهرمانان دور رفت حذفی قراره برگزار بشه ولی چون هنوز تیمها تو حالت گروهی تشریف دارن و صعود نکردن پس برنامه ای داده نشده که حتما بعدا پر میشه.
قربانم بروی متوجه شدی؟
تا وقتی که مشکل ریسپانس حل نشده نه
شما گفتین فریم ریتو به 75 تغییر بدین مشکل حل میشه مگه این مساله برای شما حل نشد ؟
Mehdi.ss
27-10-2009, 23:52
من چرا توی پنالتی مشکل دارم.
هرجهتی بزنم توپ میره اوت. فرقی هم نداره جهت رو محکم بزنم یا آروم !
فکر میکنم شاید از 'گیم پد باشه. میخوام بدونم بقیه با پنالتی مشکلی ندارن؟
درضمن response time توی 2009 هم بود تغییرش که وقتی vsync رو غیرفعال میکردیم یکم بازی سریعتر میشد الانم اثر داره غیر فعال بودنش ولی خیلی کم شده! بعد بازی توی غروب حداقل از نظر من یکم سریعتر و بهتره!
باید بگم مساله ی اصلی عادت کردن به 2009 هست که بازی خیلی بیش از حد سریع بود و غیر واقعی الان یکم بیشتر به شبیه سازی نزدیک شده بازی و البته برای شروع کار سخت بنظر میاد.
دوستان کمک کنین مشکل پنالتی زدن من حل بشه ممنون میشم. میخوام بدونم بقیه مشکل ندارن موقع پنالتی زدن البته با گیم پد های معمولی؟!
توی پنالتی اول باید دکمه شوت رو بزنی معد جهت بدی
هر چقدر که شوت رو بیشتر نگه داری بیشتر میره بالا و چپ و راست رو هم باید به اندازه نگه داری ، اگه زیاد نگه داری میره بیرون
M A X I M U M
27-10-2009, 23:54
سلام دوستان امروز من این بازی رو گرفتم.بعد از اینکه دو بار بازی رو به دلیل خراب بودن دی وی دی عوض کردم
بالاخره سالم از اب در اومد.
جدا این کونامی کارش درسته.خوشم اومد از جمله ای استفاده کرده که لازم بود...تغییر...واقعا خوبه که کونامی فهمید باید کمی تغییر تو بازی داد ولی بعضی جاها تو این دو ساعتی که فعلا باهاش کار کردم اعصابم رو خورد کرد...
اولین چیز این بود که به نظر من یکم حس بازی رو برده به سمت فیفا.نمیدونم چجوری بگم که قابل درک باشه ولی سبک مثل همیشه نیست...منو بازی هم زیاد جذاب نبود ولی باز هم خوبه من که اسم این منو رو در به در میذارم!!!
گرافیک بازی که جای خود داره خوب کار شده کیفیت صورت بازیکن ها هم عالی است.
در کل تا اینجا که بد نبوده نسبتا حال داد ولی همین عنصر مخصوص کونامی هست که نمیذاره من این بازی رو با فیفا عوض کنم.دم کونامی گرم...به نظر من که خیلی از فیفا بهتره.
دمت گرم آره خيلي از فيفا بهتره
كلا روي پي سي كونامي سروره درست طبق گفته آرمين جان
ويرايشگر نيومد ؟ اي بابا
M A X I M U M
27-10-2009, 23:57
شما گفتین فریم ریتو به 75 تغییر بدین مشکل حل میشه مگه این مساله برای شما حل نشد ؟
بابا حسين جان اينا معلوم نيست اصلا بازي مي كنن
چند روز پيش داشت مي گفتن اه اه چه بازي بديه
بعد به قول خودشون رفتن ريسپونس تايم رو درست كردن با فريم 75 بعدش گفتن اها حالا ايسن شد بازي
بازي به اين ميگن
حالا بازمن ...
معلوم نيست اينا كدوم وري هستن
Mehdi.ss
28-10-2009, 00:01
ارمین جون ممنون
یه آموزش ساخت چمن پیدا کردم ببین به کارت میاد ، البته مال 2009
سلام عزیزان همونطور که قول داده بودم آموزش
ساخت چمن برای pes 2009-10 چند روزی که آماده
شده اما اول برای باز کردن فایلهای چمن با گیم
گرافیک استدیو باید فایل بنر های رنگی رو دانلود و
قبل از باز کردن فایل چمن باز کنید تا بعد بپر دازیم
به آموزش.
سلام اینم آموزش ساخت چمن برای 2009 هنوز 2010 به دستم نرسید تا برسه ...
چون با عجله ساختمش اگه کسی ایراد داشت بگه تا حلش کنم اونی که سر فرصت ساختم گم کردم تو هارد
اینم فایل متنی و راهنمای برای تمام استادیوم های 2009 واسه ساخت چمن بدردتون میخوره
donya_pes
28-10-2009, 00:02
بچه ها اپشن فیلی هست که اسم ولوگویه تیمها با ترانسفرها رودرست کنه؟
masoodbr
28-10-2009, 00:24
سلام بچه ها من ويندوزم XP SP3 هستش راستش از اين مشكلاتي كه شماها ميگيد تو بازي من نيست و بازي اينقدر سخته كه من تو مستر ليك جز هفتا تيم به زور ميشم در حالي كه تا حالا تو PES سابقه نداشته از سوم پاينتر بشم ميگم شما هم XP SP3 رو امتحان كنيد شايد بازي بهتر بشه
سلام دوستان معلوم نشده هنوز کی کونامی بازیش رو به روز میکنه
در ضمن اگه میشه یک آموزش کامل برا دریبلا بزارید البته یکی از دوستان تو یوتی بی آدرس داده که فیلتره
آپشن فایل خوبم سراغ دارید دریغ نکنید ممنون
ArminxXx
28-10-2009, 00:47
قابل توجه دوستانی که میخواهند لیگشون سخت تر باشه پس به لیگ من توجه کنین بد نیست:
golmohammadi
28-10-2009, 01:01
من الان بازي را خريدم و نصب كردم
دموي اول بازي تعريفي نداشت البته مهم نيست
فعلا تونستم 1 بازي با كامپيوتر بكنم و يكي هم 2 نفره
اولين چيزي كه منو بهش جذب كرد سرعت هست
سرعت بازي در اين ورژن بيشتر شده و براي من خيلي خوبه ....
شوتها به نظر بهتر شده
و دفاع ها هم تكل بيخود نميزنند خدا را شكر خيلي عصبي ميكرد در قبليه ....
علاوه بر اين دفاع كه توپ داره دسته را ول كني طرف نميتونه به راحتي ازش توپ بگيره و اكثرا روش خطا ميشه ....
البته اين قسمت در بازي دو نفره اينطوريه
گرافيك بازي خيلي جاها بهتر شده
و بعضي جاها به نظر من بدتر
مثلا وقتي گل زده ميشه يا خطا ميشه و يا ... در اين صحن ه ها گرافيك عالي هست
و در صحنه روند بازي كه دوربين از بالاست گرافيك به نظر عالي نيست مثل بقيه جاها
باز بيشتر بررسي ميكنم شايد به خاطر استاديوم نامناسب باشه
شتاب بازيكنان كلا كمتر شده
در ورژن قبلي وقتي توپو مينداختي جلو خيلي مينداخت اما اينجا كمتر ميندازه جلو
موقع فريب بازيكن با دكمه پاس، هنگام فريب اصلا به نظر نميرسه فريب ميزنه بلكه به نظر ميرسه از همون اولش ميخواست دريبل بزنه
فعلا همينا را متوجه شدم
ولي در كل بازي خوبيه
don-corleone
28-10-2009, 01:27
اقا کسی تست کرد این زبان گزارشگر رو !!!
من زبان فرانسه رو دانلود کردم ولی توی بازی میرم نیست
از 1 فایل dt00_f تشکیل شده که کپی کردم تو کیت سرور ولی چیزی توی بازی مشاهده نکردم
night lord
28-10-2009, 01:34
SPANISH COMMENTARY FILE
ITALIAN COMMENTARY FILE
don-corleone
28-10-2009, 01:44
نحوه ی وارد کردن این زبان هایی که بالا گزاشتید رو بگید؟؟
من هر سال فیفا و پی ای اس رو بازی میکنم و تو هر دوشونم حرفه ای هستم ولی شخصا با فیفا حال میکنم چون به نظرم پی ای اس خیلی تخیلیه هم از نظر اسم تیم ها ونام بازیکنان و قیافه ها البته منظورم بجز چند تا تیم مشهور است که درسته مثلا تو تیم ایران من که نتونستم کسی رو بشناسم وتو لیگ اسپانیا که نگاه می کردم چند تا تیم مجهول الحویه توش بود که نفهمیدم اینا اونجا چیکار میکردن .
ویه عیب بزرگی که داره من بادوستام اسمشو گزاشتیم پروژه یک سانتر یک گل چون هرچی سانتر کنی حد اقل 80% تو گله ویه عیب دیگش اینه که من ندیدم که دروازه بان ها بتونن یه توپ رو بگیرن نهایتا توپو دفع ناقص میکنن ومحاجم اونو گل میکنه.
خلاصه مطلبم اینه که اصلا به فوتبال واقعی شبیه نیست وتو رده بازی های تخیلی قرار داره ولی فیفا خیلی شبیه به فوتبال واقعیه البته اونم مشکلای زیادی داره که اینجا جاش نیست.
با تشکر
یا علی مددی
farhad_persona
28-10-2009, 02:58
خب من هم این بازی رو نصب کردم...به نظر جالب میاد...
میشه بگید کنترل رو چه طور میتونم عوض کنم؟
من میرم تو قسمت تغییرات اون گزینه ای که میخوام تغییر کنه رو میزنم و بعدش دکمه مورد نظر و بعد هم Confirm ولی متاسفانه تغییر نمیکنه!
mehdi_vsgh
28-10-2009, 05:50
خب من هم این بازی رو نصب کردم...به نظر جالب میاد...
میشه بگید کنترل رو چه طور میتونم عوض کنم؟
من میرم تو قسمت تغییرات اون گزینه ای که میخوام تغییر کنه رو میزنم و بعدش دکمه مورد نظر و بعد هم Confirm ولی متاسفانه تغییر نمیکنه!
محلی که بازی رو نصب کردی یه فایل به اسم settings هست...اونجا میتونی این تغییرات رو بدی
قابل توجه دوستانی که میخواهند لیگشون سخت تر باشه پس به لیگ من توجه کنین بد نیست:
رفیق لیگ من رو هم ببینی بدک نیست.
من دارم با تیم ساختگی خودش که بازیکنهای داغون بهمون میده مستر لیگ رو میرم و از دست ۲ هم شروع کردم.حالا ببین:
LEAGE B:
LEAGE A:
G.D.ragon.Ir
28-10-2009, 07:41
دوستان, یکی لطف کنه و نحوه خرید بازیکن رو بگه. با نشکر
واقعا بازی پیشرفت محسوسی داره خیلی حرفه ای تر شده واقعا لذت بخشه
وااااااااای که چقدر از دست این شرکت مزخرف کونامی عصبانی شدم ...
آخه این چرا همیشه تو نسخه های جدید یه چیزی که تو نسخه ی قبلی بوده بر میداره ؟
مثلا میخواد تنوع بده ؟
آخه واسه چی دیگه Konami Cup رو برداشته ؟
واقعا برداشته ؟
من که باوم نمیشه قسمت به این مهمی رو برداشته باشه.
اگه هست بگید.
یه سوال شما این بازی کردی یا نه تا الان و فقط شنیدی
در قسمت لیگ لیگ هست اونجا میاونی لیگ یا کاپ ها رو انخاب کنی
masoodbr
28-10-2009, 11:26
سلام بچه من نميدونم اما تو بازي من از اين مشكلات كه شماها ميگيد نيست ويندوزم XP SP3 من الان در فصل است كه مستر ليگ بازي ميكنم ولي فقط يك بار تونستم ليگ قهرمانان رو فتح كنم:31: فصل دوم به زور جز هفت تيم قرار گرفتم:18: در حالي كه تا حالا در PES سابقه نداشته از سوم پايينتر باشم:18::18: من ميگم شما هم XP SP3 رو امتحان كنيد شايد بازيتون درست شد من كه دارم اساسي حال ميكنم
دوستان, یکی لطف کنه و نحوه خرید بازیکن رو بگه. با نشکر
تقريبا هر هفته ميشه بازيكن خريد ولي يا نيم فصل ميايند يا پايان فصل اگه بعد از نيم فصل بخري
برو هر هفته سري بزن راحت مشخص ميشه
abbas2010
28-10-2009, 11:50
با سلام و خسته نباشيد به همگي . لطفا كسي كه انگيليسيش خوبه كل متن هاي مسترليگ رو از اول تا اخر رو معني كنه[ از بازيكن خريدن تا فروختن وتمرين دادن تيم و ... ] با تشكر از همه .
Toranj_mhg
28-10-2009, 12:21
كسي ميدونه چطوري ميتونم Vsync توي pes2010 رو توي كارتهاي ATI فعال كنم ؟
مراحل زیر رو باید طی کنید:
1) start>programs> catalyst control center> ccc advanced
2) در قسمت سمت چپ گزینه ی 3D رو انتخاب کنید
3)سپس در زیر شاخه های باز شده گزینه ی all settings رو انتخاب می کنید
4)حالا در قسمت سمت راست گزینه ی wait for vertical refresh را به سمت راست بکشید ( به سمت quality ) تا در زیر آن عبارت always on رو ببینید.
الآن دیگه اون گزینه عملا فعال شده!
don-corleone
28-10-2009, 12:30
کسی نیست جواب پست 6971 یا 6973 رو بده؟؟
اقا کسی تست کرد این زبان گزارشگر رو !!!
من زبان فرانسه رو دانلود کردم ولی توی بازی میرم نیست
از 1 فایل dt00_f تشکیل شده که کپی کردم تو کیت سرور ولی چیزی توی بازی مشاهده نکردم
شما اصلا لازم نیست از برنامه خاصی استفاده کنه فقط کافیه فایل گزارشگری رو توی پوشه img بازی کپی کنی همین !
bahador2009
28-10-2009, 12:41
با سلام و خسته نباشيد به همگي . لطفا كسي كه انگيليسيش خوبه كل متن هاي مسترليگ رو از اول تا اخر رو معني كنه[ از بازيكن خريدن تا فروختن وتمرين دادن تيم و ... ] با تشكر از همه .
ArminxXx
28-10-2009, 12:48
رفیق لیگ من رو هم ببینی بدک نیست.
من دارم با تیم ساختگی خودش که بازیکنهای داغون بهمون میده مستر لیگ رو میرم و از دست ۲ هم شروع کردم.
خوبه ولی من چون حال و حوصله و وقت ندارم و امسال هم باید کنکور بدم و باید تک و توک و دسته پا شکسته بازی کنم اینجوری شروع کردم ولی کار تو هم جالبه در صورت وجود وقت. امیدوارم بهت بچسبه:46:
hesamat87
28-10-2009, 12:52
بچه ها حتما superstar بازی کنین، فقط دروازبان بهتر نمی شن، یه دریبل هایی می زنه که دهنم باز می مونه کار تیمی اش هم بهتر می شه، در ضمن من League Cup بازی می کنم، و کافیه یه بار superstar رو unlock کنین و بازی رو save کنین، دیگه برای اون League ای که شروع کردین unlock می شه (: فقط اگه به Settings اون جا (فقط همون Leagueای که شروع کردین) برگردین می پره از بازی بیرون.
یه چیز دیگه پاس تو عمق تو این بازی رو اعصابمه، اما فهمیدم تو زمین بارونی خیلی بهتره (:
سلام
یه سوال برام پیش اومه !؟
نمیشه مثل سری های قبل توی مستر لیگ یه تیم از اول ساخت (لیاس ، اسم و...) منظورم custom team هستش و حتما باید یه تیم اماده رو انتحاب کنیم !!!!
Google Spider
28-10-2009, 13:23
بچه ها حتما superstar بازی کنین، فقط دروازبان بهتر نمی شن، یه دریبل هایی می زنه که دهنم باز می مونه کار تیمی اش هم بهتر می شه، در ضمن من League Cup بازی می کنم، و کافیه یه بار superstar رو unlock کنین و بازی رو save کنین، دیگه برای اون League ای که شروع کردین unlock می شه (: فقط اگه به Settings اون جا (فقط همون Leagueای که شروع کردین) برگردین می پره از بازی بیرون.
یه چیز دیگه پاس تو عمق تو این بازی رو اعصابمه، اما فهمیدم تو زمین بارونی خیلی بهتره (:
این نرم افزار یا پچ انلاک رو بزار .
متشکر
hesamat87
28-10-2009, 13:27
این نرم افزار یا پچ انلاک رو بزار .
متشکر
این فارسیشه:
اینم اصلشه:
joopiter23
28-10-2009, 14:10
خواهشن دوستان اطلاعات درست بدهند...
اون لینک مربوط به فیفا pc است که اصلا قابل ارزیابی نیست و gamespot بصورت رسمی نمره نمیدهد اگه بخش xbox360 یا ps3 رو انتخاب کنید نمره واقعی را متوجه میشوید ...(نسخه pc و کنسولی فیفا فرق دارند)
به نظر من pes در pc سلطان مطلق است ولی در کنسول ها کمی عقب افتاده از فیفا
اونم به نظر من به خاطر کم کاری 2 سال قبلشه...
خوشبختانه که امسال بازگشت امیدوار کننده ای داشت .
Ami R 940
28-10-2009, 14:12
ووای مردم از خنده
کاربران سایت gamespot.comبه fifa10 ریتینگ 3.4 دادن یه نگاه بندازید
داداش عزیز
شما نسخه امتیازات کارنت و یا همون نسخه نسل قبل فیفا 10 رو گذاشتی نسخه pc یا همون کامپیوتر فیفا کاملا با نسخه کنسول مجزاس و هیچ ربطی بهم ندارن و کاملا مجزا هستن از یک دیگر(گرافیک,گیم پلی و...).
روشن تر توضیح بدم نسخه pc کارنت فیفا با نسخه نکست جن کنسول مثل فرق pes 2010 با pes 2003 هست .!
امتیازات هر دو بازی در gamespot
امتیازات نسخه نکست جن فیفا 2010
امتیازات نسخه نکست جن pes 2010
مشخص هست فیفا نکست جن امتیازات بالاتری چه در امتیازات یوزر چه در اورال چه در نقد کننده داره !
اگر ملاک مقایسه امتیازات باشه نسخه کارنت با کارنت و نسکت جن با نسکت جن هر دو گیم باید باشه pes 2010 نسخه play station 2 رو باید با fifa 10 نسخه pc مقایسه کرد ! چون همنطور که قبل عرض کردم نسخه pc کارنت هست نسخه پلی استیشن 2 pes 2010 هم کارنته .کونامی pes رو برای pc نسکت جن میزنه ولی ea فیفا رو برای pc کارنت می زنه و علاقه ای به عرضه گیم فوتبال نسل امروزی در pc نداره !
امتیازات نسخه کارنت فیفا(pc)
نسخه کارنت pes2010 play station 2 ( هنوز نقد و امتیازدهی نشده.)
FCBarcelona.ir
28-10-2009, 14:34
دوستان من یه مشکلی دارم
تو قسمت League . Cup وقتی لیگ اسپانیا رو بر می دارم، توی بازی زمانی که گلی زده میشه بازی کرش می کنه و بیرون میاد. چند تا فایل exe مختلف رو هم تست کردم ولی باز همین مشکلو داره. کسی احیانا می دونه مشکل از کجاست؟
don-corleone
28-10-2009, 14:37
شما اصلا لازم نیست از برنامه خاصی استفاده کنه فقط کافیه فایل گزارشگری رو توی پوشه img بازی کپی کنی همین !
من زبان فرانسه رو دانلود کردم
و یه دونه فایل به اسم dt00_f داره
دقیقا کپی کردم تو کیت سرور ..وقتی بازی رو پلی میکنم و در قسمت setting میرم هیچ چیزی نیست که من بخوام زبان بازی رو عوض کنم
ساسان جان خیلی ممنون از اطلا عاتت فقط امیدوارم راست باشن.
که خیلی حال داد به من و ضربه اخر رو به
زد.ea شرکت pes2009
وبلاگ من:
----------.blogsky.com
حتما یه سری بهش بزنید.
bahador2009
28-10-2009, 14:46
من زبان فرانسه رو دانلود کردم
و یه دونه فایل به اسم dt00_f داره
دقیقا کپی کردم تو کیت سرور ..وقتی بازی رو پلی میکنم و در قسمت setting میرم هیچ چیزی نیست که من بخوام زبان بازی رو عوض کنم
آخه عزیز نباید تو kitserver کپی کنی که .
باید توی پوشه ی img توی خود بازی کپی کنی :
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img
بچه ها ورژن بتای پچ بوندس لیگا هم اومد (البته من خودم دانلود نکردم ) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFeatures:
- correct Logo Leagues
- Teams Flag
- Players Name
- Players Number
- Players Position
- Players Nationality”New”
- Players Age”New”
- Players Abilities”New”
- Teams Kit Pack”New”
- Teams Game Plan”Update”
- Full Edit For Bayern M.”New”
- Bundesliga in place of Eredivisie”New”
- Fixed Logo”New”
Other:
- Sweat Patch
- Fixed Calender Master League
- Unlock Master League
- All Kits National
Thanks to:
Juce & Robbie(Kitserver 9.3) * Pes-Patch.Com
Motta (Sweat Patch) * Grand Bleu (National Kits)
Roholahh F. Hamed Y. Farshid D.
Create Cover & Setup (Payam Kh.)
من بازي رو تازه گرفتم
بدليل اينكه دي وي دي مشكل داشت و نصب نميشد مجبور شدم محتويات بازي رو كپي كنم ، كه بازي فقط در صورت داشتن رجيستري بالا مياد
هر كي ميتونه رجيستري خودش رو برام بذاره
توي run در regedit تايپ كنيد و داخل اين مسير بريد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI
روي pes2010 كليك راست كنيد و export بزنيد
bahador2009
28-10-2009, 14:56
من بازي رو تازه گرفتم
بدليل اينكه دي وي دي مشكل داشت و نصب نميشد مجبور شدم محتويات بازي رو كپي كنم ، كه بازي فقط در صورت داشتن رجيستري بالا مياد
هر كي ميتونه رجيستري خودش رو برام بذاره
توي run در regedit تايپ كنيد و داخل اين مسير بريد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI
روي pes2010 كليك راست كنيد و export بزنيد
بفرمایید :
سلام دوستان معلوم نشده هنوز کی کونامی بازیش رو به روز میکنه
در ضمن اگه میشه یک آموزش کامل برا دریبلا بزارید البته یکی از دوستان تو یوتی بی آدرس داده که فیلتره
آپشن فایل خوبم سراغ دارید دریغ نکنید ممنون
دوستان این سوالای من بی جواب موند
در ضمن میخواستم بدونم سرعت اینترنت برای بازی شبکه چقدر باید باشه
malkemid
28-10-2009, 15:15
بازی خیلی جذاب تر شده..
گزارشگر روز به روز مزخرفتر میشه! گل می زنم نیم ساعت بعد عین گزارشگر استقلال اهواز وقتی گل می خورن با بی حالی میگه گل شد!
استیل بعضی بازیکنا مثل روبن و مسی خیلی شبیه خودشونه...حال کردم کلی
bahador2009
28-10-2009, 15:15
دوستان این سوالای من بی جواب موند
در ضمن میخواستم بدونم سرعت اینترنت برای بازی شبکه چقدر باید باشه
یوت /یو/ ب بدون فیل***:
سرعت باید متوسط باشه.
option_file خوب هم فعلا خبری نیست.
fouladiali
28-10-2009, 15:17
ورژن جدید برنامه ی Kitserver در لینک های مختلف:
don-corleone
28-10-2009, 15:23
آخه عزیز نباید تو kitserver کپی کنی که .
باید توی پوشه ی img توی خود بازی کپی کنی :
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img
نوکرتم منظور من هم هیمنجا بود
bahador2009
28-10-2009, 15:24
نوکرتم منظور من هم هیمنجا بود
حالا مشکلت حل شد ؟
don-corleone
28-10-2009, 15:29
حالا مشکلت حل شد ؟
نه ..همچنان مشکل پا برجاست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.