مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
alex-sina
01-08-2009, 18:54
پنج روز دیگه یعنی در 6 August خبرهای جدید در مورد مسترلیگ در مجله PSM3 منتشر خواهد شد:5:
mohammad_87
01-08-2009, 20:12
دوستان خبري از تغييرات در ريپلايها بخصوص دوربينهاش نشده؟همينطور دوربينهاي درون بازي كه فقط يادمه گفته بودن دوربين وايد بهتر شده.
UP-SNAKE
01-08-2009, 22:50
خوب البته تو اين عکس fifa 70% ساخته شده ولی pes فقط 50%
ragbar12
02-08-2009, 16:41
اميد وارم نور پردازي بازي تو پيس 2010 كاملا تغيير كنه
تو پيس 2009 وقتي بازي در روز وهواي باروني انجام ميشه براي بازي به قول فيروز كريمي باس چراغ قوه بندازيم.
..Parsa..
02-08-2009, 19:36
اميد وارم نور پردازي بازي تو پيس 2010 كاملا تغيير كنه
تو پيس 2009 وقتي بازي در روز وهواي باروني انجام ميشه براي بازي به قول فيروز كريمي باس چراغ قوه بندازيم.
درسته توي 2009 بازي توي هواي باروني اصلا جالب نبود چون هيچ چيز درست ديده نميشد
MOHSEN.T
02-08-2009, 21:12
کاش اینها که میگین همگی راست باشه اگه بشه چی میشه
دوستان یک سر به سایت PESGAMING بزنن
یک عکس گذاشته از مقایسه روی کین و .....
خیلی جالبه حتما نگاه کنین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون صفحه اول سایت زیر یک سری مطالب اون عکس رو گذاشته
دوستان یک سر به سایت PESGAMING بزنن
یک عکس گذاشته از مقایسه روی کین و .....
خیلی جالبه حتما نگاه کنین.
همون صفحه اول سایت زیر یک سری مطالب اون عکس رو گذاشته
دمت گرم بهزاد جان
خیلی باحال بود:16::16::16:
ولی بیچاره روی کین که داره با کی مقایسه میشه
فکر کنم بفهمه خودکشی کنه!
بازم ممنون
دمت گرم بهزاد جان
خیلی باحال بود:16::16::16:
ولی بیچاره روی کین که داره با کی مقایسه میشه
فکر کنم بفهمه خودکشی کنه!
بازم ممنون
والا من خودم جائی خونده بودم که خود روی کین به خاطر علاقه ای که به شخصیت جنگجویانه آغای ا.ن داشته خودش رو این مدلی کرده ! خودم هم جا خوردم . روی کین از اون بازیکنهائی بوده که همیشه دوستش داشتم ولی بعد از این حرکت ... :41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس تو سایت پس گیمینگ
bahador2009
03-08-2009, 10:47
مثل اینکه باید تا همون نمایشگاه منتظر موند چون اصلا خبر جدید نمیاد.
حتی اگه PES 2010 جواز تیم هایی که دوست داشته باشم رو نگیره اگه Gameplay و گرافیک بهتری داشته باشه نسبت به FIFA 10 نکست دوباره بعد از 2 سال برمیگردم طرف PES چون هم میدونم سال بعد وقت زیادی برای بهبود بازی دارن هم اینکه از این عذاب وژدانی که دارم FIFA بازی میکنم خلاص میشم PES باید تحریم میشد تا یک تکونی به خودش بده هیچ وقت یادم نمیره وقتی اولین فوتبال نکست PES رو توی PS2 دیدم :18: ........ امیدوارم همین اتفاق در این شماره بیفته .
..Parsa..
03-08-2009, 11:20
درسته چون چند وقتي هست خبر جديدي از بازي منتشر نشده
فعلا بايد منتظر موند
اينا هم تا اومدن 1بازي جون آدم رو به لبش ميرسونن
چندتا عكس و خبر ميدن بيرون
بعد ديگه ساكت ميشن و آدم رو ميذارن تو كف
joey jordison
03-08-2009, 12:32
از استادیومها که هیچ چیزشون مشخص نیست و انیمیشن...........................بگذر م تمام چیزهایی که از PES 2010 انتظار داشتم به خوبی تا اینجا بر آورده شده!!حتی میتوانم بگم حتی بیشتر امیدوارم با دیدن اولین گیم پلی از بازی خوشحال بشیم!!
نامردا یک دونه ویدیو گیم پلی نمیدن از بازی
hamed_dij
03-08-2009, 19:48
be nazar man ke pes emsal behtar az fifa mishe .
resident_evil
03-08-2009, 21:43
be nazar man ke pes emsal behtar az fifa mishe .
ممنونم از نظرتون اما جای این نظرها اینجاها نیست چون کل کل میشه ! گروپ داریم !
bahador2009
03-08-2009, 21:53
ممنونم از نظرتون اما جای این نظرها اینجاها نیست چون کل کل میشه ! گروپ داریم !
مطمئنا هیچکس نمیخواد به کسی توحین کنه و اینکه کسی نظر خودش رو بگه توحین نیست. اونم نظری شخصی در یک تایپیک شخصی مربوط به بازیه PES 2010 .
واگه در این تایپیک کسی از طرفداران فیفا میاد این بدین معنی نیست که به هیچ وجه کسی نمیتونه این دو بازی رو با هم مقایسه کنه.
چون ایرادها با مقایسه به چشم میاد.
من امیدوارم که از این به بعد کسی از انتقاد یا پیشنهاد دلخور نشه وبا لهنی خوب به اونا پاسخ بده نه اینکه یه دفعه جو بگیردش و چشمش رو روی همه چیز ببنده و یک نقد چشم بسته انجام بده.:46:
resident_evil
03-08-2009, 21:59
مطمئنا هیچکس نمیخواد به کسی توحین کنه و اینکه کسی نظر خودش رو بگه توحین نیست. اونم نظری شخصی در یک تایپیک شخصی مربوط به بازیه PES 2010 .
واگه در این تایپیک کسی از طرفداران فیفا میاد این بدین معنی نیست که به هیچ وجه کسی نمیتونه این دو بازی رو با هم مقایسه کنه.
چون ایرادها با مقایسه به چشم میاد.
من امیدوارم که از این به بعد کسی از انتقاد یا پیشنهاد دلخور نشه وبا لهنی خوب به اونا پاسخ بده نه اینکه یه دفعه جو بگیردش و چشمش رو روی همه چیز ببنده و یک نقد چشم بسته انجام بده.:46:
100 % ! کاملا شخصیه ! ولی شما اگه دقت کنی تمام کل کل ها از همین جملات شروع میشه ! خلاصه اینکه هرجور راحتید .
من با نوید موافقم...
همون بهتر که بحث مقایسه و این جور چیز ها پیش کشیده نشه
دیگه همتون دیدین که چه جوی بوجود میاد
اخرش هم چیزی جز قفل شدن تاپیک نصیبمون نمیشه
korokodil_avareh
04-08-2009, 01:33
من با کل کل و جر و بحث موافق نیستم
هرکسی آزاد هست که نظرش رو بگه و در مورد بازی یا هر موضوعه دیگه ای بحث کنه.
کلا فلسفه فرومها به نظر من همینه: مکانی برای تبادل افکار و اطلاعات
جدیدا هم مد شده تا هرکسی توی هر تاپیکی یه حرفی میزنه 50 نفر بهش میپرند
البته من منظورم با جناب resident_evil یا کلا این تاپیک نیست ولی این چند وقته گذشته همتون هم دیدید تا یکی یه چیزی میگه صد نفر بهش اعتراض میکنند و اسپم میزنند(مثل این پست و چند پست قبلش) و باعث به وجود اومدن ناراحتی و بحث شدید میشن
ما اگر خیلی قانون مدار میخوایم عمل کنیم باید این کار رو به مدیرها و همکارهای انجمن بذاریم نه اینکه 10 نفر دیگه هم بیان پشت سرش اسپم بزنند
باز هم میگم من کلی, صحبت کردم و منظورم هم شخص خاصی نبود
توی حرفهام هم 2 نکته کلی داشتم که اگر رعایت بشه به نظرم خیلی خوب میشه:
1- بذارید در مورد مسائل با هم دیگه بحث کنیم و همدیگر و صحبتهای هم رو نقد کنیم (البته میدونم بعضیها جنبه بحث کردند ندارند) اما نباید طوری بشه که هیچ کس نتونه در مورد مسئله ای انتقاد کنه
2- در صورت مشاهده تخلف یا اسپم به جای اینکه ما هم اون کار رو تکرار کنیم و باعث شیم تا بقیه هم به خاطر پست ما چند پست بیهوده دیگه هم بدن بهتره گزارش تخلف بدیم یا فقط کار رو به مدیرها بگذاریم
البته من فقط نظرم رو گفتم.
موفق باشید!
سلام به همه دوستان
یک خبر خوب !
قراره تا آخر هفته یک سری اخبار جدید از بازی منتشر بشه و مهم تر از اون اینکه قراره کونامی یک خبر داغ از این بازی منتشر کنه .
این مطلبو میتونین از فایل صوتی زیر که مربوط میشه به Podcast آدام و ساف دریافت کنید .
لینک فایل ( حدود 30 مگ میشه ) :
توی این Podcast اشاراتی به انیمیشن بازی شده که این احتمالو تقویت میکنه که این خبر بزرگ مربوط به انیمیشن بازی باشه .
بعضیا میگن احتملا مود جدید اضافه شده بعضیا میگن شاید حرکت 360 درجه به بازی اضافه شده بعضیا میگن شاید از موتور یوفوریا توی این نسخه استفاده شده بعضیا میگن شاید بصورت آنلاین امکان بازی 10 برابر 10 فراهم شده .بعضیام به شوخی میگن شاید دوباره شتر مرغ و سر سگ به بازی برگشته :31:.در هر صورت باید منتظر بود .اگه خبر جدیدی منتشر شد حتما توی تاپیک میزارم .
حالا این بازی قراره کی رونمایی بشه؟
چند روز دیگه مونده؟!
Google Spider
04-08-2009, 10:26
دوستان سلام
ایا ویدیو از بازی منتشر شده ؟
KING ما به تو اطمینان داریم . همه ما امیدواریم امسال یک PES Next Gen واقعی ببینیم
درود به SEABASS :king::42:
Spaniuly
04-08-2009, 14:27
حالا این بازی قراره کی رونمایی بشه؟
چند روز دیگه مونده؟!
خيلي وقته شده در واقع همون روزي كه ساسان تاپيك رو زد بازي رو نمايي شد رسما. ولي خوب چيزي كه عجيبه بعد اين همه مدت هنوز ويديويي از بازي كه Ingame باشه منتشر نشده در حاليكه براي فيفا اومده. خيلي عجيبه كه قراره اينقدر دبر منتشر بشه بازي
korokodil_avareh
04-08-2009, 16:00
خيلي وقته شده در واقع همون روزي كه ساسان تاپيك رو زد بازي رو نمايي شد رسما. ولي خوب چيزي كه عجيبه بعد اين همه مدت هنوز ويديويي از بازي كه Ingame باشه منتشر نشده در حاليكه براي فيفا اومده. خيلي عجيبه كه قراره اينقدر دبر منتشر بشه بازي
با این اوصاف از 2 حالت خارج نیست
1- ممکنه بخوان با این کار مردم رو سورپرایز کنند یعنی یه دفعه و دقیقه 90 با یه چیز جدید و گیم پلی تازه بیان
2- هنوز بازی اونطوری که قراره بوده درست بشه نشده
که به نظر خودم احتمال دوم بیشتره
متاسفانه وضعیت داره نگران کننده میشه . از این میترسم که بازی رو با عجله بدن بیرون و اون چیزی که انتظار داریم نشه
1- ممکنه بخوان با این کار مردم رو سورپرایز کنند یعنی یه دفعه و دقیقه 90 با یه چیز جدید و گیم پلی تازه بیان
متاسفانه وضعیت داره نگران کننده میشه . از این میترسم که بازی رو با عجله بدن بیرون و اون چیزی که انتظار داریم نشه
والا من که pes 09 رو بازی کردم خیلی عالی تر از فیفا بود.فکر کنم احتمال 1 که گفتی بیشتر باشه.
والا من که pes 09 رو بازی کردم خیلی عالی تر از فیفا بود.فکر کنم احتمال 1 که گفتی بیشتر باشه.
شما با کدوم فیفا مقایسه کردید؟
korokodil_avareh
04-08-2009, 16:18
البته من این 2 حالت رو در مورد PES 2010 گفتم!
شما با کدوم فیفا مقایسه کردید؟
با فیفا 09
خوب این رونمایی از بازی کی قراره انجام بشه؟
چه روزیه؟
چند روز دیگه مونده؟
Spaniuly
04-08-2009, 19:23
با فیفا 09
بابا منظورش اينه كه با فيفا كارنت يا نكست البته تابلو هست كه با كارنت مقايسه كردي چون اگه فيفا نكست رو مي ديدي اصولا پي مي بردي كه فوتبال گيم به چي ميگن
خوب این رونمایی از بازی کی قراره انجام بشه؟
چه روزیه؟
چند روز دیگه مونده؟
مثل اينكه نتونستم منظورم رو خوب برسونم بهزاد جان. شما پرسيدي كه بازي كي رونمايي مي شه من هم گفتم كه همون فروردين ماه يعني همون روزي كه ساسان اين تاپيك رو ايجاد كرد اون روز رسما مسئولين كونامي ساخت بازي PES 2010 رو اعلام كردند و اطلاعات اوليه كه ساسان زحمت ترجمه اش رو كشيده و توي پست اول گذاشته رو منتشر كردند البته واقعا رونمايي عجيبي بود فقط يك عكس از مسي كه مشخصا ingame نبود رو به عنوان رونمايي بازي ارائه كردند. از اون موقع تا حالا هم گهگاه به مناسبت هاي مختلف يه سري اطلاعات جسته گريخته منتشر شده كه محمود عزيز زحمت پيدا كردنشون رو مي كشيد و حسين جان هم زحمت ترجمه ها رو كه واقعا جا داره يه تشكر حسابي همين جا ازشون بكنيم. بعد اين هم با نزديك شدن به زمان انتشار اخبار بيشتر عكس هاي بيشتر ويديو ها تريلر ها ويديو هاي ingame و غيره منتشر خواهد شد. البته مي دونم كه خودت اخبار رو از اين تاپيك پيگيري مي كردي و در چند و چون كار هستي. هر چي هست همگي منتظر اين بازي تغيير و تحول يافته هستيم. بايد ببينيم كه چي از آب در مياد. خوشبختانه گيمر ها كه از PES 2009 راضي بودند و خود من هم كه اصلا خوراكم PES نبود و اصلا باهاش مشكل داشتم و هيچ ورژنش رو نپسنديده بودم با PES2009 حسابي زندگي كردم
اولا بگم كه نه نگران نباش امسال من شنيدم بازي از فيفا هم قراره ديرتر منتشر بشه اگه اشتباه نكنم آذر ماه البته فعلا شايعه فرض كنيد چون توي سايت هاي رسمي تاريخ Q4 درج شده كه از 10 مهر تا 10 دي Q4 محسوب ميشه
در مورد حالت هايي هم كه گفتي بايد بگم با هم منافاتي ندارند هر دو مي تونه باشه يعني اينكه بازي يه سورپرايز هست احتمالش زياده. چون به كل Revamp شده اصطلاحا حالت دومي هم كه گفتي ذاتا حقيقت داره مسلمه كه بازي ساخته نشده به طور كامل يعني حتي به اون مرحله اي هم نرسيده كه بشه واسش دمو بدند يا بشه بازي كرد.
بابا من منظور من اینه که قرار بود توی این چند روز یک سری اخبار از بازی بیاد بیرون و میخواستن کلا بازی رو نمایش بدن
یه چیزی مثل همین نمایشگاه ها بود فکر کنم که قرار بود کونامی هم pes رو نشون بده
درست نمی دونم ولی می دونم صفحات قبل بچه ها در موردش صحبت کرده بودن
Spaniuly
04-08-2009, 20:01
بابا من منظور من اینه که قرار بود توی این چند روز یک سری اخبار از بازی بیاد بیرون و میخواستن کلا بازی رو نمایش بدن
خوب بله اين كه هميشه بوده همونطور كه گفتم به مناسبت هاي مختلف يك سري عكس و اطلاعات و اينا منتشر شده و داره ميشه. هرچقدر هم كه انتشار نزديك تر ميشيم تراكم انتشار اطلاعات بيشتر ميشه ديگه كم كم بعد اين بايستي هر روز منتظر اخبار جديد از بازي باشيم. اگه اخبار جديدي هم منتشر بشه خيلي زود اطلاع رساني مي كنن بچه ها ماشالله به لطف محمود ديگه مي تونيم اينجا يه خبرگذاري بزنيم واسه PES 2010 خودمون منبع باشيم:31:
MORTAZA.2FUN
04-08-2009, 22:56
سلام بهزاد جان
حق با شماست ولی اون نمایشگاهی که شما می گین به تاریخه ما میشه 28 مرداد الی 2 شهریور ...
ولی همون طور که حسین جان گفت تا اخر این هفته و قبل ار اون نمایشگاه یه چند تا خبر جدید می خوان بدن که می خوان ما رو با اون سوپرایز کنن..
فقط همین ....
موفق باشی :10:
کسی نمیدونه وقتی که گل میزنی بازیکن چطور میتونه لباسشو از تنش در بیاره؟
به تعداد تیمها اضافه نشده؟ اگه به اندازه ی fifa تیم داشت خیلی بهتر میشد
چرا اسمهای بعضی از تیمها و همچنین اسامی بازیکنان ایران اشتباه نوشته شده ولی توی fifa درست نوشتن؟ چرا مجوز داده نمیشه؟
قسمت مدیریتی وهمچنین نقل وانتقالات بازیکن ها خیلی ضعیفه.توی این قسمت هم تغییراتی داده شده یا نه؟
Behnam_o2
05-08-2009, 12:40
کسی نمیدونه وقتی که گل میزنی بازیکن چطور میتونه لباسشو از تنش در بیاره؟
نمیشه درآورد, این سوالو باید تو تاپیک 2009 میپرسیدی!!
خبری درباره ی مدل چمنها نیومده؟؟ نکنه تو 2010 هم همه چمنها یه مدل باشن
!!!????
resident_evil
05-08-2009, 15:17
همین عکس میتونه باعث شه کلی از فروش بازی کم بشه ! 100% فیک هستش این کاور !
تا اووونجا که مشخص شده
مسی و تورس روی کاور بازی هستن
این کاور فیک هستش
این کاور فیک هستش
این چطور؟:31:
image369
05-08-2009, 19:11
در مورد این که می گن هوش مصنوعی فیفا بهتره
بعدشم مگه فیفا 2010 تیم ایرانم داره ؟
google_boy07
05-08-2009, 20:01
این چطور؟:31:
سلام دوستان ...............چند روزی نبودم و رفته بودم مشهد به ملاقات یه دوست خوب :46:
دوست من این کاورهایی که شما گذاشتی مربوط میشه به برندگان مسابقه طراحی کاور بازی که حدود 2 ماه پیش برگزار شده بود .........
در هر حال مرسی
google_boy07
06-08-2009, 07:41
PES STAR کشور آلمان در بازی وجود دارد ........
بازیکنی همانند این PES STAR آلمان در بازی PES2010 وجود خواهد داشت ....
این PES STAR کونامی هم عجب داستانی داره ....:31::20:
bahador2009
06-08-2009, 10:44
Mr Tanaka talks about PES 2010
Hello PES fans,
I am Tatsuya Tanaka, a director in charge of all match-based gameplay and mode designs. I wanted to take this opportunity to discuss and expand on the newly-implemented team style slider and playstyle card.
In PES 2010, you can see the fusion of the individuals and teams. The slider to change team style is a useful tool to tailor your team as you like, and a wide number of strategies can be expanded by changing the value of eight sliders. You can use this feature to completely reproduce your favourite team or to create a brand-new team style you have not ever played before (such as tailor the team to make the best use of players you obtained in Master League).
For individual players, the Playstyle Cards are the key. Cards are used to reproduce characteristic player movement (playstyle): not to simply adjust parameters, but also to give the player an insight for the things which would happen next. For instance, the ?Early Crosser? card is not designed to increase the parameter for crossing the ball. The player who has this car tends to move into a place where he can easily cross the ball. It is dependent on your insight and skill whether or not you can make a good cross.
This is an aspect I am very confident in for PES 2010. Player characteristics cannot be perfectly reproduced just by parameter adjustments. Preparations are important to make a good finish. I am sure that you will be surprised when you see CPU player who has Cards! You will feel as if you are playing in a real-life match and will notice how dangerous the player is.
There is also big news about other Modes.
Master League has been totally renewed and UEFA's two big competitions are implemented in. I hope you all like this. Also, the ultimate goal of Master League is no longer to simply win the competition but also to make a glorious history of the team. In the past, there were many vague factors and fake elements, but we have changed such vague and fake elements to real ones. Consequently, Master League has attained more reality and greater longevity. Of course, UEFA Champions League and UEFA Europa League make a great deal of difference, but there are also more elements contributing to the game.
Another 'secret' information... There are some surprises which we have implemented following your extremely helpful comments and opinions. With these, the new game will more than meet your expectations. The only downside is that our hours have got very long and I often use a taxi to go home at midnight!
Due to the huge amount of ideas we are aiming to implement, I often ride a taxi to go home at midnight after a long stint of overtime at work. As you can see from my picture, I look younger than I am, and I am usually in casual clothes. However, when I got in the taxi, the
taxi driver gave me a glance as if to ask just what he was picking up! Some can be really rude to me, supposing I am just a boy ? which is extremely annoying and makes me think I 'd better start wearing clothes where I look at my age!
Stay tuned for further updates!
Tatsuya Tanaka
منبع:
بهادر جان توی متنی که گذاشتی تاناکا ( کسی که دارن باهاش مصاحبه میکنن) چیز جدیدی نگفته . ایشالا امروز یا فردا خبر یا اخبار جدیدی از بازی منتشر میشه .
این ژاپنیا واقعا آدمای سخت کوشین توی چند تا پاراگراف آخر تاناکا ( سرپرست بخش گیم پلی بازی ) میگه اینقدر حجم کار زیاده که من مجبورم تا نیمه های شب کار کنم و نصف شب مجبورم برای برگشتن به خونه تاکسی بگیرم .
bahador2009
06-08-2009, 11:09
بهادر جان توی متنی که گذاشتی تاناکا ( کسی که دارن باهاش مصاحبه میکنن) چیز جدیدی نگفته . ایشالا امروز یا فردا خبر یا اخبار جدیدی از بازی منتشر میشه .
این ژاپنیا واقعا آدمای سخت کوشین توی چند تا پاراگراف آخر تاناکا ( سرپرست بخش گیم پلی بازی ) میگه اینقدر حجم کار زیاده که من مجبورم تا نیمه های شب کار کنم و نصف شب مجبورم برای برگشتن به خونه تاکسی بگیرم .
میدونستم فقط گذاشتم که کاملا بروز باشیم.
M A X I M U M
07-08-2009, 16:51
به نظر من كساني كه تا حالا سري PES رو بازي كردن و رسيدن به اينجا نمي تونن FIFA رو قبول بكنم درست مثل خود من و درست عكس همين قضيه هم هست يعني كسايي كه FIFA رو دنبال كردند نمي تونن PES رو قبول بكنن
الان تو دنيا PES يه كمي بيشتر از FIFA طرفدار داره ( فقط كمي بيشتر ) پس اين نشون ميده كه رقابت بينشون نزديك بوده
من FIFA اصلا بازي نكردم چون به PES علاقه مند بودم و شايد دليل اين علاقه هم همين بوده كه از اول با PES شروع كردم چيزي كه مشخصه دليلي وجود نداره طرفداراي دو طرف بشينن و با هم كل كل بكنن
سايت هاي رسمي تحليل بازي ها هستن كه به هر بازي نمره ميدن مقايسه دوتا نمره نشان دهنده عملكرد بهتر بازي هاست
اگه نمره هارو هم ببينيم مشاهده ميشه كه خيلي خيلي فاصله ها نزديكه
يكي از ويژگي هاي مسترليگ PES 2010 كه خيلي خيلي پيشرفت كرده و بازيو جذاب تر كرده درست بحث اسپانسر گيري و قرارداد و ارزهاي واقعيه
من نمي دونم FIFA هم به فكر اينكار هست يا نه اما بعنوان يه PES باز كه اين ويژگي رو قبلا نديدم از PES2010 به هر قيمتي دفاع مي كنم پس نتيجه مي گيريم هر دو طرف كم نميارن
بهتره همه منتظر بازي مورد علاقه شون باشن و كار مقايسه رو بذارن براي كساني كه كارشون همينه مثلا مركزهاي معروفي مثل IGN
resident_evil
07-08-2009, 17:12
يكي از ويژگي هاي مسترليگ PES 2010 كه خيلي خيلي پيشرفت كرده و بازيو جذاب تر كرده درست بحث اسپانسر گيري و قرارداد و ارزهاي واقعيه
خب پسر گلم فیفا هم قبل از هر فصل توی قسمت Manager mode میشه اسپانسر انتخاب کرد ! اگه 360 داری فیفا 09 رو یه تست بزن .
M A X I M U M
07-08-2009, 17:49
خب پسر گلم فیفا هم قبل از هر فصل توی قسمت Manager mode میشه اسپانسر انتخاب کرد ! اگه 360 داری فیفا 09 رو یه تست بزن .
عجيبه ها !
مگه من گفتم نداره ؟ :41:
من ميگم PES اينارو داره
و مطمئنم امكانات PES 2010 از FIFA 10 بيشتره
اينو ديگه هم شما ميدونيد و هم من
از قابليت هايي كه FIFA نداره و نخواهد داشت افزوده شدن بخش تيم آكادمي هستش كه فوق العاده ترين تصميمي بوده كه KONAMI گرفته
ديگه بازي به هيچ وجه تكراري نخواهد شد و هر تيمي در هر كشوري ميتونه بازيكن پرورش بده
و اينكارو در دستورالعمل قرار بده
اون وقت در مسترليگ تفاوت تيم هايي مثل آرسنال انگليس كه بازيكن پرورش ميدن بيشتر به چشم مياد و كسايي كه اينطور دوست دارند تيمشون رو مديريت بكنن دستشون باز تر ميشه
بازم ميگم هر چقدر هم من بگم كسي كه از عمق fifa بازي مي كنه pes رو قبول نمي كنه و بالعكس ...
google_boy07
07-08-2009, 18:01
عجيبه ها !
مگه من گفتم نداره ؟ :41:
من ميگم PES اينارو داره
و مطمئنم امكانات PES 2010 از FIFA 10 بيشتره
اينو ديگه هم شما ميدونيد و هم من
از قابليت هايي كه FIFA نداره و نخواهد داشت افزوده شدن بخش تيم آكادمي هستش كه فوق العاده ترين تصميمي بوده كه KONAMI گرفته
ديگه بازي به هيچ وجه تكراري نخواهد شد و هر تيمي در هر كشوري ميتونه بازيكن پرورش بده
و اينكارو در دستورالعمل قرار بده
اون وقت در مسترليگ تفاوت تيم هايي مثل آرسنال انگليس كه بازيكن پرورش ميدن بيشتر به چشم مياد و كسايي كه اينطور دوست دارند تيمشون رو مديريت بكنن دستشون باز تر ميشه
بازم ميگم هر چقدر هم من بگم كسي كه از عمق fifa بازي مي كنه pes رو قبول نمي كنه و بالعكس ...
البته دوست من فکر میکنم شما داری سطحی به بازی نگاه میکنی ...
مطمئنم امكانات PES 2010 از FIFA 10 بيشتره
فیفا نکست خیلی فراتر ار فیفا PC هستش ......پیشنهاد میکنم حتما بازی کنی .....
................................................
امروز قرار بود خبر مهمی از بازی منتشر بشه ، منم خیلی منتظر بودم اما ADAM از طرفدارا معذرت خواهی کرد و گفت امروز اون خبر مهم که قرار بود منتشر کنه رو منتشر نمیکنه :31:
M A X I M U M
07-08-2009, 18:20
البته دوست من فکر میکنم شما داری سطحی به بازی نگاه میکنی ...
فیفا نکست خیلی فراتر ار فیفا PC هستش ......پیشنهاد میکنم حتما بازی کنی .....
................................................
امروز قرار بود خبر مهمی از بازی منتشر بشه ، منم خیلی منتظر بودم اما ADAM از طرفدارا معذرت خواهی کرد و گفت امروز اون خبر مهم که قرار بود منتشر کنه رو منتشر نمیکنه :31:
دوست عزيز اميدوارم همينطور باشه كه شما ميگي و من سطحي به بازي نگاه مي كنم
من از PES1 تا PES2009 رو بازي كردم
حدود 10 ساله كه دارم فوتبال بازي مي كنم
تجربه به من اين چيزارو ميگه
همونطوریکه محمود گفت متاسفانه امروز اخباری منتشر نمیشه .من فکر میکردم آدام از اصل خبر هم بی اطلاع باشه نگران شدم نکنه اصلا خبری در کار نباشه روی همین حساب توی تاپیک ازش پرسیدم حدس شما درباره این خبر داغ و بزرگ چیه که این جوابو داد :
I know the new feature, just waiting for Konami to drop the bomb.
................................
من که متوجه نمیشم این کونامی چرا انتشار خبر رو به تعویق انداخته . ولی قراین و شواهد نشون میده حقیقتا این ویژگی جدیدی که دارن روش مانور میدن چیز کوچیکی نباشه .
mojtaba007
07-08-2009, 19:50
خدا کنه موتور بوفوریا باشه
فکر نکنم موتور یوروفیا باشه
چون خودشون اعلام کردن از موتور قبلی بازی استفاده می کنن
bahador2009
07-08-2009, 22:20
شاید اضافه شدن مربیگری یا مد جدید یا یه چیزی تو همین مایه هاست.
BOROAMOO
07-08-2009, 22:29
معلوم نیست دقیقا کی میاد؟ من که انقدر 9 pes بازی کردم دارم می میرم top player با اختلاف 6-7تا می برم.سیستم مورد نیاز بازی چیه ؟ کسی می دونه؟
bahador2009
07-08-2009, 22:35
معلوم نیست دقیقا کی میاد؟ من که انقدر 9 pes بازی کردم دارم می میرم top player با اختلاف 6-7تا می برم.سیستم مورد نیاز بازی چیه ؟ کسی می دونه؟
البته هنوز اطلاعاتی درمورد سیستم مورد نیاز نیومده.
چون موتور بازی همونه و گرافیک افزایش داشته و احتمالا یه چیزایه جدیدی به بازی اضافه میشه که حجمش بالا میره.
من فکر کنم نیاز به کارت گرافیک بالاتری نسبت به PES2009 باشه و cpu هم فکر کنم بالای دو هسته ای نیازه (البته الان دیگه پردازنده 5 هسته ای هم تو بازار هست).
UP-SNAKE
07-08-2009, 23:27
wow واقعاً اگه اينجوری باشه ديوانه کننده ميشه اميدوارم اين شايعه ها درست از آب در بياد
بهادر جان من الان متنی که ارسال کردیو توی سایت WENB گذاشتم و صحت و سقمشو جویا شدم گفتن این متن یک شایعست و حقیقت نداره .
پس کی میاد این اخبارهای جدید که می خواد دهن مارو آب بندازه
منم درست قبل انتشار بازیهای پس و کال آف دیوتی به این فروم میام و دنبال می کنم
من فکر کنم نیاز به کارت گرافیک بالاتری نسبت به PES2009 باشه و cpu هم فکر کنم بالای دو هسته ای نیازه (البته الان دیگه پردازنده 5 هسته ای هم تو بازار هست).
!!!!!!!!
cpu بالاتر از دو هسته ای؟!
چه خبره دوست عزیز...اگه کرسیس هم بود همچین سی پی یو ای نمیخواست
بعد شما برای بازی فوتبال همچین سیستمی پیشنهاد میدی؟!
به احتمال زیاد و البته به نظر من روی همون سیستم های قدیم که بازی روی اونها جواب میداد میشه بازی رو اجرا کرد
البته اگه سیستم قوی تر باشه که چه بهتر ولی فکر نکنم cpu 4 هسته ای و .... بخواد
M A X I M U M
08-08-2009, 05:06
موافقم كلا تو بازي ها CPU زياد تاثير نداره
با CPU معمولي هم ميشه بازي كرد
ولي براي نتيجه بهتر بايد كارت گرافيك خوبي داشته باشي
malkemid
08-08-2009, 08:55
موافقم كلا تو بازي ها CPU زياد تاثير نداره
با CPU معمولي هم ميشه بازي كرد
ولي براي نتيجه بهتر بايد كارت گرافيك خوبي داشته باشي
اتفاقا تو خیلی از بازی ها cpu نقش خیلی زیادی داره...مثل gta IV
Persian_Gun's
08-08-2009, 09:34
اتفاقا تو خیلی از بازی ها cpu نقش خیلی زیادی داره...مثل gta IV
GTA IV رو شما بیخیال شو..:46:
همش باگه!!:27:
با این حال از 50 درصد CPU من استفاده میکنه...
:11:
google_boy07
08-08-2009, 12:03
در مورد سیستم بازی باید بگم اگه یادتون باشه سیستمی که برای PES2009 اعلام شد که مشابه ورژن قبلش یعنی PES2008 بود و اینکه برای من ورژن 9 خیلی روانتر و بهتر اجرا میشد نسبت به ورژن 8 بازی ........
من ساکر 8 رو توی سیستم خودم با کمی لگ بازی میکردم اما وقتی 9 اومد اونو با همون سیستم بدون هیچ لگ بازی میکردم ...!!
اصلا خود 9 خیلی روان بود ...
در مورد سیستم 10 این قضیه فرق داره یعنی مثل سیستم 9 نیست که فرق چندانی با سیستم 8 نداشت چون با توجه یه اینکه موتور گرافیکی بازی عوض شده و گرافیک بسیار بالای بازی که به نظره من 2 برابر 9 هستش انتظار یک سیستم بزرگتر و متفاوت تر رو باید داشته باشیم ....
البته نه اینکه دوستان میگن ....دو هسته ای و چهار هسته ای ....
تو این بازی کارت گرافیک از همه مهمتره ......من خودم مطمئن هستم الان AMD 3500 دارم با همین میتونم براحتی بازیش کنم چون گرافیک 9800 GT دارم .....
نه این بازی نسبت به 9 سیستم مورد نیازش خیلی متفاوت خواهد بود و بالاتر خواهد بود اما نه دیگه مثلا سی پی یو 4 هسته ای ..
گرافیک تو این بازی نقش تعیین کننده رو داره ....
همیشه آرزوم بوده که نیمکت ذخیره متحرک همراه مربی کنار زمین وجود داشت و وقتی بازیکن تعویض میشد به صورت واقعی نشون میداد که بازیکن میره رو نیمکت میشینه و اگه بازیکن بزرگی رو بی جهت میذاشتی ذخیره دوربین بازی موقعی که بازی قطع شده اون بازیکن رو نشون میداد و........
delusion
08-08-2009, 13:19
بیشتره اخباری که بیرون دادن در مورد مستر لیگ بوده ، در مورد مد BAL مطلبی ندیدم.
قرار نیست چیزی به این مد اضافه بشه؟
mohammad_87
08-08-2009, 15:29
همیشه آرزوم بوده که نیمکت ذخیره متحرک همراه مربی کنار زمین وجود داشت و وقتی بازیکن تعویض میشد به صورت واقعی نشون میداد که بازیکن میره رو نیمکت میشینه و اگه بازیکن بزرگی رو بی جهت میذاشتی ذخیره دوربین بازی موقعی که بازی قطع شده اون بازیکن رو نشون میداد و........
من اينها رو دوست دارم اضافه بشه.اما وقتي به موارد ديگه مثل اينها نگاه مي كنيم نااميد ميشم كه چرا برخي از نكات حاشيه اي اصلا بهش توجه لازم نميشه...البته گفتم برخي نكات...مثل مربيان كه كل تيمها رو دوسه تا مربي دارن هدايت مي كنن چرا مربيا رو لايسنس نمي كنن...؟:31:
------------------
من اين بحث هاي فني زياد اطلاعات ندارم.اين موتور بوفوريا چيه؟و تاثيرش توي گرافيكه يا تو هوش مصنوعي يا هر سه؟!!!
mohammadaliarmin
08-08-2009, 16:15
ليونل مسی برای PES 2010
..Parsa..
08-08-2009, 20:46
من اينها رو دوست دارم اضافه بشه.اما وقتي به موارد ديگه مثل اينها نگاه مي كنيم نااميد ميشم كه چرا برخي از نكات حاشيه اي اصلا بهش توجه لازم نميشه...البته گفتم برخي نكات...مثل مربيان كه كل تيمها رو دوسه تا مربي دارن هدايت مي كنن چرا مربيا رو لايسنس نمي كنن...؟:31:؟!
بابا دمت گرم تو چقدر خوش خيالي ديگه
كونامي تو لايسنس تيم ها مونده اون وقت مياد مربيا رو لايسنس كنه؟ :31:
UP-SNAKE
08-08-2009, 23:19
پس اين konami کی ميخواد bomb منفجر کنه؟ هيچ خبری نيس؟ adam هم حرفی نميزنه؟
خدا كنه خدا كنه كه مثل بمبي كه قرار بود ورژني بنام 2008 باشه نشه...
گفته شده که در نمایشگاه Gamescom مقدار قابل توجهی حرکات mo-cap گذاشته شده ولی بازهم مثل اینکه مقدار دیگری حرکات مونده ودر نمایشگاه با 6 الی 8 تیم میشه بازی کرد و کونامی قول داده که تمامی حرکات mo-cap تا قبل از به بازاز اومدن تموم بشه .
منبع
سلام خدمت همه ...
میشه لطفا بگین Konami امسال چند تا تیم لایسنس کرده ؟... حسرت لایسنس لیگ جزیره به دل ما مونده ...
سلام خدمت همه ...
میشه لطفا بگین Konami امسال چند تا تیم لایسنس کرده ؟... حسرت لایسنس لیگ جزیره به دل ما مونده ...
هیچ خبر کاملی از جواز امسال در دسترس نیست یه عده میگن کونامی جواز انگلستان رو امکان داره بگیره و همینطور جواز آلمان هم ولی از اون طرف میگن FIFA این جواز هارو انحصاری تا 2012 داره از از دوباره باز هم شایعه جواز تیم ملی آلمان هستش هنوز هیچ چیزی به غیر از جواز کامل لیگ Spain که برگشته به طور رسمی اعلام نشده دیگه کم کم داریم هممون راهی تیمارستان میشیم این 10 روز تموم بشه ببینیم کو نامی چه کا کرده :9::wac:
هنوز کاملا وضعیت لایسنس ها مشخص نیست مخصوصا لیگ انگلیس
ولی به احتمال زیاد لیگ ایتالیا - فرانسه - هلند لایسنس شدن و همچنین لایسنس لیگ اسپانیا برگشته
گفته میشه لیگ المان هم توی المان نسخه وجود داره....ولی در مورد لیگ انگلیس خبر ندارم که لایسنس شده یا نه؟!
لیگ قهرمانان و لیگ اروپا (یوفا کاپ) هم لایسنس شدن
درسته تمام تیم ها ولیگ هایی که در نسخه قبل بودن امسال هستن وهیچ کدوم رو از دست ندادن این موضوع رو مجله PSM3 تایید کرده و گفته بود که به احتمال زیاد لیگ آلمان هم هستش ولی در ادامه گفتن کونامی منتظره تا قرار داد لیگ انگلستان با FIFA تموم بشه وسخت دنبال گرفتن این لیگ هستش و گفته بود منتظر اخبار عالی از سوی کونامی در مورد جواز در آینده باشین .
موفق باشید :10:
دوستان درباره سایت Eurogamer که این بازی رو تست کرده البته اون 50درصد رونه این نسخه کامل ترش رو تست کرده و گفته تفاوت فاحشی با نسخه قبل داره و واقعا چشمگیر ومهیج هستش ولی اصلا نمیتونیم اخبار رو تا نمایشگاه آلمان به شما بدیم .
joey jordison
09-08-2009, 18:41
چند روز دیگه باید صبر منیم برای دیدن ویدیو و اطلاعات؟
چند روز دیگه اخبار جدید منتشر میشه؟!
کف کردیم بس که منتظر موندیم...
کسی تاریخش رو می دونه؟
..Parsa..
09-08-2009, 20:09
چند روز دیگه اخبار جدید منتشر میشه؟!
کف کردیم بس که منتظر موندیم...
کسی تاریخش رو می دونه؟
اخبار جديد بازي در نمايشگاه GamesCom آلمان منتشر ميشه
نمايشگاه سه شنبه 18 آگوست (27 مرداد) شروع به كار ميكنه
طبق برنامه ريزي روز چهارشنبه 19 آگوست (28 مرداد ) ساعت 12:00 نوبت كنفرانس كونامي هست
سايت رسمي نمايشگاه
L.A.MESSI
09-08-2009, 22:13
پس باید تا 28 مرداد منتظر خبرهای جالبی باشیم.
کسی چیزی در مورد درجه سختی بازی میدنه؟
آیا چیزی بهش اضافه شده یا خیر؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم فقط یکی دیگه
آیا مثل 2009 بازی توی xbox فرق داره؟ یعنی تو ایکس باکس کامل تره؟
Elendil1
09-08-2009, 22:24
ببخشید سوال زیاد پرسیدم فقط یکی دیگه
آیا مثل 2009 بازی توی xbox فرق داره؟ یعنی تو ایکس باکس کامل تره؟
عزیز PES2009 روی XBOX360 و PC و ... یکی بود همش نکست بود، اون فیفا هست که فرق داره.
با سلام به تمامی طرفداران بازی PES که میدونیم شما هم مثل من خاطرات زیادی با این بازی دارید :11:
گفتم یکم در مورد اون شایعاتی که چند روز قبل بود رو نکات مهمش رو براتون بذارم البته بازم بگم تایید نشده از طرف کسی ولی چیزی که قابل توجه هستش خیلی از این نکات تو ای شایعه هستش داره روش کار میشه و قابل باوره و وجود داره یعنی قبلا تایید شده ولی خوب نکات مهمی هستش تو این بحث که در موردش قبلا نشنیده بودیم واگه درست باشه :18:
این اخبار رو میگن که از آخرین آمایشی که اخیرا در اروپا شده اطلا عاتی درز پیدا کرده
اولین موضوع اینه که گفته شده افکت نور در بازی فوق العاده هستش چه بر روی بازیکن ها و تمامی قسمت بازی و حتی چه در روز و چه در شب و غروب عالی از آب در اومده و لباس بازیک ها هم واقعا شباهت بسیار زیادی به واقعیت داره و چین وچروک های پیراهن های بازیکن هم عالی هستش
در مورد MO-CAP گفته شده که به طور کامل تمامی حرکات از قبیل راه رفتن و دویدن و شوت زدن و حرکات دروازه بان و ......... و حتی تور دروازه هم MO_CAP شده
دیگه گفتن که در هوای بارونی لباس بازیکن ها کثیف میشه
در مورد دریبل 360 درجه گفته شده که کونامی به تازگی حرکات MO-CAP رو براساس ای حرکت طراحی کرده و گفتن که فقط با آنالوگ میشه امسال بازی کرد چون این نو حرکت فقط با انالوگ میشه انجام داد و D-PAD فقط برای کارهای تاکتیکی انجام گرفته شده
در آخر دیگه اینکه در نیمکت ذخیره ها بازیکن هایی که انتخاب کردین با همون چهره و فیزیک نشستن و در هنگام تعویض نشون میده که بازیکن ها قبل ار اون دارن خودشون رو گرم میکنن:18:
در آخر یاد آور میشم که بعضی از این گفته ها تایید نشده .
موفق باشید:10:
خیلی از دوستان خواسته بودن که موتور euphoria چی هستش که شایعه شده کونامی امسال از این موتور استفاده میکنه این بنده حقیر اطلاعات مختصری رو در اختیار شما میذارم که امیدوارم مفید باشه .
خوب خیلی ها میگن کونامی از همون موتور قبلیش استفاده کرده که البته درست میگن چون موتور euphoria یک موتور PACK یا اضافه شونده هستش حالا کار این موتور چیه یک موضوعی که شایعات رو قوی میکنه اینه که این موتور کاملا به حرکات MO_CAP ربط داره و برای انیمیشن ها در نظر گرفته شده و چون امسال کونامی برای اولین بار داره ار تکنولوژی MO-CAP استفاده میکنه شایعات قوت پیدا کرده .
حالا کار این موتور چیه این موتور برای اولین با توسط Rockstar Games ساخته شده برای بازی Grand Theft Auto IV ه حرکات MO-CAP این بازی توسط این موتور پردازش میشد و حرکت رو به صورت واقعی و بی نظیر نشون میده .
euphoria یک موتورشبیه ساز عصبی نمونه انسانی یا حیوان خود مختار هستش که محسبا ت حرکتی رو به صورت کاملا مستقل محاسبه میکنه .
موفق و سربلند باشید :11:
MORTAZA.2FUN
09-08-2009, 23:43
اخبار جديد بازي در نمايشگاه GamesCom آلمان منتشر ميشه
نمايشگاه سه شنبه 18 آگوست (27 مرداد) شروع به كار ميكنه
طبق برنامه ريزي روز چهارشنبه 19 آگوست (28 مرداد ) ساعت 12:00 نوبت كنفرانس كونامي هست
سايت رسمي نمايشگاه
سلام
البته اینو باید اضافه کنم که تاریخ دقیق شروع و پایان نمایشگاه 19 اگوست تا 23 اگوست هست که به تاریخ ما میشه : 28 مرداد تا 2 شهریور ..
موفق باشید :10:
bahador2009
10-08-2009, 11:56
موفقیت PES2010 و konami در این نمایشگاه کاملا معلومه.
یک موضوعی که جالبه Seabass تو این نمایشگاه هستش واقعا باید از خودش مطمععن باشه چون اگه اون چیزی که باید نباشه این بازی تمام طرافداران PES همون جا تو نمایشگاه دنبالش میکنن :4:
L.A.MESSI
10-08-2009, 14:06
عزیز PES2009 روی XBOX360 و PC و ... یکی بود همش نکست بود، اون فیفا هست که فرق داره.
حالا من یک سوال از شما دارم آیا شما بعد از به اتمام رسودن جام جهانی در pes 2009 یک درجه سختی بعد از
top player یعنی super star به بازی تون در PC وPS3 اضافه میشه؟ من که ندیدم ولی در ایکس باکس میشه!
در ضمن در pc و PS3 شماره 7 بارسلونا یعنی گودجانسن کجاس؟ چرا روبینیو هنوز تو ر.مادرید؟ و یا برباتو چرا تو منچستر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در صورتی که در XBOX 360 تمام ترکیب ها درسته!؟
اونی که شما میگی یکی بود آره درست ولی تو گیم پلی و گرافیک نه تو تنظیمات.
Elendil1
10-08-2009, 14:18
حالا من یک سوال از شما دارم آیا شما بعد از به اتمام رسودن جام جهانی در pes 2009 یک درجه سختی بعد از
top player یعنی super star به بازی تون در PC وPS3 اضافه میشه؟ من که ندیدم ولی در ایکس باکس میشه!
در ضمن در pc و PS3 شماره 7 بارسلونا یعنی گودجانسن کجاس؟ چرا روبینیو هنوز تو ر.مادرید؟ و یا برباتو چرا تو منچستر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در صورتی که در XBOX 360 تمام ترکیب ها درسته!؟
اونی که شما میگی یکی بود آره درست ولی تو گیم پلی و گرافیک نه تو تنظیمات.
تند نرو بابا، اونا رو میش درستش کرد، 100 تاپچ واسه PC دادن بیرون(غیر رسمیهاشرو میگم) ، همین پچ گیم اکسس که اگرنصبش کنی، عمرآ دلت نمی خواد روی XBOX360 این باز رو بازیکنی!!:31:
همه ی لوگو ها رو برات درست می کنه ، تیم ها درست شدن، همه ی کیت ها درست میشه، ولی روی XBOX360 (یا هر کنسول دیگه) چی ؟ میتونی پچ غیر رسمی نصب کنی؟؟؟
در ضمن هنوز اطلاعات کلی درستی ندادن بیرون ، تو جدآ الان می خوای بدونی ترکیب ها چجوریه؟
من که فکر نکنم همچین چیزی باشه...خود کونامی اصلا همچین چیزی رو تائید نکرده بود
شما دلیل یا مدرکی برای حرفتون دارین؟!
amin 2010
10-08-2009, 17:58
از رومل جان (اگر درست گفته باشم) ممنون.من مطمئنم بازی پیشرفت عالی امسال داره و خوش می درخشه اما این که بگیم تو نکست مثل فیفا بشه محاله.اونم یه دلیل داره که اینه که فیفا 4 سال روی بازیش کار کرد اونجوری که کارگردانش می گه.پس توی یه سال شاید pes نتونه جلو بزنه اما اگه به پیشرفتش ادامه بده تا یکی دو سال اینده باز هم KING بر می گرده.
L.A.MESSI
10-08-2009, 20:48
من که فکر نکنم همچین چیزی باشه...خود کونامی اصلا همچین چیزی رو تائید نکرده بود
شما دلیل یا مدرکی برای حرفتون دارین؟!
من خودم شخصا super star تو ایکس باکس باز کردم شک نکنید میتونید از کسایی هم که تو ایکس باکس بازی کردن بپرسید.
L.A.MESSI
10-08-2009, 20:57
تند نرو بابا، اونا رو میش درستش کرد، 100 تاپچ واسه PC دادن بیرون(غیر رسمیهاشرو میگم) ، همین پچ گیم اکسس که اگرنصبش کنی، عمرآ دلت نمی خواد روی XBOX360 این باز رو بازیکنی!!:31:
همه ی لوگو ها رو برات درست می کنه ، تیم ها درست شدن، همه ی کیت ها درست میشه، ولی روی XBOX360 (یا هر کنسول دیگه) چی ؟ میتونی پچ غیر رسمی نصب کنی؟؟؟
در ضمن هنوز اطلاعات کلی درستی ندادن بیرون ، تو جدآ الان می خوای بدونی ترکیب ها چجوریه؟
خوب من میگم چرا ما باید 100 تا پچ برزیم تا بازی کامل بشه ؟ یا مثلا اونی که تو ps3 در ایران 100 تومن بابت بازیش میده چرا نباید بازیش کامل باشه؟
ودر آخر منظور من این بود که خدا کنه بازی در همه کنسول ها یکی باشه.:20:
با سلام
منم با حرف amin 2010 موافقم و به همین خاطر هم ما ها بی صبرانه منتظر یک گیم پلی از این بازی هستیم تا ببینیم امسال چی کار میکنن ولی خداییش امسال اینا با دلیل و مدرک حرف زدن و حد اقلش این بوده که چیزایی رو به ما نشون دادن منظورم اون استودیویی که رفته بودن و کارگردان بازی یک صحنه کوچک از MO-CAP مسی نشون داد واقعا بی نظیر بود از هر لحاظ در ضمن واقعا من به کار رهبر کل PES یعنی Seabass اعتقاد دارم و به هر حال آدم کمی نیست یکی از دلایلی که PES تو این دو سه سال افت کرده بود ندادن بودجه کافی به این سازنده بزرگ بود و دقیقا یادمه خودش در سال 2008 بعد از نسخه واقعا از هر لحاظ که بگین ناراضی بود و گفته بود که باید یک تحول اساسی به وجود بیاریم یکی از صحبت هایی که کرده بود گفته بود استو دیو های ما اصلا کمکی به هم نمیکنن و هر کی کار خودش رو میکنه و لی اصلا در شرکت EA این قضیه بر عکسه .
به یک نکته ای که باید اشاره کنم اینه که امسال PES از استودیو بازی بیسبال این شرکت در جهت گرافیک کمک گزافی گرفت و کار کنان تیم این استو دیو کمک شایانی رو کردن . به هر حال واقعا بحث زیاده و در موردش ساعت ها میشه صحبت کرد .
در پایان باز هم میگم من هم مثل شما تا یک گیم پلی رسمی از این شرکت نبینم واقعا چیزی نمیشه گفت .
موفق و سربلند باشید
Mostafa NBA
11-08-2009, 00:15
من خودم شخصا super star تو ایکس باکس باز کردم شک نکنید میتونید از کسایی هم که تو ایکس باکس بازی کردن بپرسید.
میشه بگید دقیقا از کجا این کارو کردید ؟ چون در حالت Top Player هم باز هم بازی آسونه :دی
M A X I M U M
11-08-2009, 01:28
من هم رو XBOX360 و هم رو PC و هم رو PS3 بازي كردم اينو اما چيزي رو كه شما ميگيد نديدم
خيليم عجيبه اخه من تمام تيم هاي كلاسيك و بازيكنان و ليگ ها رو رفتم روي همه اما اين گزينه سختي رو نديدم سوپر استار ! :41:
با سلام امسال چون کونامی داره حرکات MO-CAP رو انجام میده گفتم اطلاعاتی رو دراختیار شما قرار بدم و امیدوارم خوشتون بیاد
سوال
آیا euphoria یک موتور فیزیک هستش
جواب خیر euphoria یک موتورشبیه ساز عصبی نمونه انسانی یا حیوان خود مختار هستش که محسبا ت حرکتی رو به صورت کاملا مستقل محاسبه میکنه . و برای PC XBOX360 PS3 طراحی شده و جسم رو از حالت مرده و رباط گونه در میاره و به اون جانبخشی و حالت زنده بودن رو میده و قتی که با موتور فیزیک ادغام میشه
سوال
آیا کونامی سال های قبل از MO-CAP استفاده میکرد
جواب خیر قبلا کونامی حرکات MO-CAP رو به صورت دستی به صورت فرم ایجاد و ضبط میکرد که هم خیلی پرخرج و زحمت بسیاری داشت و نتیجه بیشتر شبیه اجسام حرکتی بود که طبیعی جلوه نمیکرد
سوال
آیا euphoria یک میان افزار هستش
جواب خیر euphoria یک میان افزار نیست و این موتور سازگاری کامل با Game Engine ها رو به طور کامل داره .
در این هفته هم اعلام شده که اخباری از این بازی در اختیار عموم قرار خواهد گرفت
و در هفته بعد هم سوال های طرفداران از این بازی توسط سازندگان چواب داده میشه .
موفق باشید:46:
M A X I M U M
11-08-2009, 07:46
تاريخ عرضه بازي رو سايت ويدئو گيمر زده 23 اكتبر 2009 يعني تقريبا يك و نيم ماه ديگه
درسته اين تاريخ ؟
با سلام امسال چون کونامی داره حرکات MO-CAP رو انجام میده گفتم اطلاعاتی رو دراختیار شما قرار بدم و امیدوارم خوشتون بیاد
سوال
آیا euphoria یک موتور فیزیک هستش
جواب خیر euphoria یک موتورشبیه ساز عصبی نمونه انسانی یا حیوان خود مختار هستش که محسبا ت حرکتی رو به صورت کاملا مستقل محاسبه میکنه . و برای PC XBOX360 PS3 طراحی شده و جسم رو از حالت مرده و رباط گونه در میاره و به اون جانبخشی و حالت زنده بودن رو میده و قتی که با موتور فیزیک ادغام میشه
سوال
آیا کونامی سال های قبل از MO-CAP استفاده میکرد
جواب خیر قبلا کونامی حرکات MO-CAP رو به صورت دستی به صورت فرم ایجاد و ضبط میکرد که هم خیلی پرخرج و زحمت بسیاری داشت و نتیجه بیشتر شبیه اجسام حرکتی بود که طبیعی جلوه نمیکرد
سوال
آیا euphoria یک میان افزار هستش
جواب خیر euphoria یک میان افزار نیست و این موتور سازگاری کامل با Game Engine ها رو به طور کامل داره .
رومل جان ممنون از اطلاعاتی که میذاری اما درمورد موتورهای یوفوریا , اندورفین و مقوله موشن کپچر حدودا دو سه ماه پیش بحثهای خوبی با بچه ها توی همین تاپیک داشتیم که میتونین با مراجعه به صفحات قبلی تاپیک اونا رو ببینین .اون موقع هم صحبت استفاده از موتور جدید بود به همین خاطر اون زمان این بحثها مطرح شد .
تاريخ عرضه بازي رو سايت ويدئو گيمر زده 23 اكتبر 2009 يعني تقريبا يك و نيم ماه ديگه
درسته اين تاريخ ؟
فکر کنم شما سپتامبر رو جا انداختی که حدودا 75 روز دیگه میشه . البته این تاریخ قطعی نیست من فکر میکنم بازی دیرتر منتشر بشه .
farshidshd
11-08-2009, 11:40
ببخشید که میپرم وسط حرفتون
بازیه PES 2009 هم رمز داره؟؟
pouria007
11-08-2009, 11:53
میگم امکان داره زودتر بیاد تو بازار؟
google_boy07
11-08-2009, 12:00
ببخشید که میپرم وسط حرفتون
بازیه PES 2009 هم رمز داره؟؟
نه نداره ..........این سوال رو باید رو باید تو تاپیک خودش بپرسی .....!
میگم امکان داره زودتر بیاد تو بازار؟
نه دوست من ...........
این بازی مطمئنن دیرتر از فیفا میاد ......
pouria007
11-08-2009, 12:20
نه دوست من ...........
این بازی مطمئنن دیرتر از فیفا میاد ......
انقده بدم میاد از این سیاست کونامی:(
L.A.MESSI
11-08-2009, 13:47
من هم رو XBOX360 و هم رو PC و هم رو PS3 بازي كردم اينو اما چيزي رو كه شما ميگيد نديدم
خيليم عجيبه اخه من تمام تيم هاي كلاسيك و بازيكنان و ليگ ها رو رفتم روي همه اما اين گزينه سختي رو نديدم سوپر استار ! :41:
راستش من بعد نوشته ی شما و دوست عزیزم x-fashist-x من خودمم تعجب کردم بعدش با یکی از دوستام که ایکس باکس داشت صحبت کردم و اونم گفت super staro باز کرده باور کنید خالی نمبندم.
در ضمن تاکید میکنم که این اتفاق فقط در ایکس باکس می افته نه درPS3وPC
google_boy07
11-08-2009, 15:23
سلام دوستان :31::10::5:
ملاقات PES STAR منطقه بریتانیا با Fernando Torres
MORTAZA.2FUN
11-08-2009, 15:54
سلام
ببخشید یه سوال مبتدیانه می پرسم ...
تا اونجای که من می دونم پس استار به کسی می گن که ار اول شروع بع کار پس با پس بود و همه بازی هاشو کرده و یکی ار بهترین هاست تو پس ...
ایا درسته یا نه ؟:13::19::13:
google_boy07
11-08-2009, 16:27
سلام
ببخشید یه سوال مبتدیانه می پرسم ...
تا اونجای که من می دونم پس استار به کسی می گن که ار اول شروع بع کار پس با پس بود و همه بازی هاشو کرده و یکی ار بهترین هاست تو پس ...
ایا درسته یا نه ؟:13::19::13:
بله ......
البته اطلاعاتش هم باید در موری سری بازیهای PES بالا باشه ...
البته من فکر میکنم ملاک انتخاب رو کونامی رو توی چیزای دیگه ای هم تعریف کنه .....:10:
google_boy07
11-08-2009, 20:50
حذف شود .....
google_boy07
11-08-2009, 20:52
شب شما بخیر....:20:
دوستان یک خبر خوش :31::10::11:
فردا در ساعت 10 صبح ویدیو جدیدی از بازی توسط KONAMI منتشر خواهد شد .....
یک مدت بود هیچ خبری در مورد بازی منتشر نشده بود خدایی من یکی که دارم دیوونه میشم ..
این کونامی الان شده مثله یک لاک پشت که رفته تو لاکش و بیرون نمیاد ..........!!!
اصلا هیچ خبری در مورد بازی نمیده بیرون ....
حالا با اومدن این ویدیو کمی از انتظار ما فروکش میکنه ......:11::46:
پس اون خبرهایی که قرار بود کونامی اعلام کنه چی میشه؟
چند روز گذشت و هنوز خبری نشده...!
google_boy07
11-08-2009, 21:17
پس اون خبرهایی که قرار بود کونامی اعلام کنه چی میشه؟
چند روز گذشت و هنوز خبری نشده...!
نه .......
کونامی که قرار نبود تو این روزها خبری بگه از بازی ....
این ویدیو رو هم کونامی یک دفعه گی اعلام کرد میده بیرون ....
فکر کنم کونامی دیده طرفدارا خیلی دیگه بی حوصله و صبر هستن گفته برای این تا این 8 روزی که تا نمایشگاه مونده تلف نشن یک ویدیو ی چیزی بده بیرون ......:31::27:
قرار بود یکی از کسایی که رفته بازی رو تو 70 درصد بازی کرده بگه که منتفی شد....
تا نمایشگاه بازی و تا کنفرانس کونامی در روز 19 آگوست که میشه 8 روز دیگه باید صبر کرد ....
اونجا دیگه کونامی دستشو رو میکنه .....فک کنم اونجا دیگه 70 درصد خبرهای بازی رو بگن .....
اونجا خیلی حرف واسه گفتن داره ...خیلی :31::5::11::10:
.................................................. ...................
با تشکر از شما دوستان که تاپیک رو همراهی میکنین و مایه دلگرمی من شما هستین :11::10:
راست میگی
من که دیگه روز شمارم برای عرضه بازی به کار افتاده
البته میدونم زوده ولی دیگه کاریش نمیشه کرد...از بس از این نسخه تعریف کردن و پیشرفت هایی زیادی که داشته باعث شده که صبر و حوصله ما هم هر دفعه کمتر بشه
نمی دونم تا عرضه بازی چکار کنم؟!
راستی این ساعت 10 صبح که قراره تریلر بازی نمایش داده بشه به وقت خود ماست یا به وقت اونا؟!
راست میگی
من که دیگه روز شمارم برای عرضه بازی به کار افتاده
البته میدونم زوده ولی دیگه کاریش نمیشه کرد...از بس از این نسخه تعریف کردن و پیشرفت هایی زیادی که داشته باعث شده که صبر و حوصله ما هم هر دفعه کمتر بشه
نمی دونم تا عرضه بازی چکار کنم؟!
راستی این ساعت 10 صبح که قراره تریلر بازی نمایش داده بشه به وقت خود ماست یا به وقت اونا؟!
تمام اخبار رسمی به وقت گرینویچه . راس ساعت یک و نیم بعد از ظهر فردا به وقت ما .
امیدوارم این ویدئو مثل تیزر قبلیشون که توی E3 پخش کردن کوتاه و با اون زاویه دوربین نباشه تا یک چیزایی از بازی دستگیرمون بشه . الان یکی از کسانیکه این ویدئو رو دیده میگفت چیز فوق العاده ایه باید صبر کنیم ببینیم چیه.
UP-SNAKE
11-08-2009, 23:18
بابا مرديم از بی خبری اميدوارم که خبر movement 360 درست باشه که خيلی بازی عوض ميشه
این اظهار نظر IGN با توجه به دیدگاهشون نسبت به آخرین کد بازی جدا جالب و حیرت انگیزه :
"One intense lunchtime session of PES 2010 later, and we're seriously considering switching back over from FIFA. Very foot, very ball."
Elendil1
12-08-2009, 00:01
این اظهار نظر IGN با توجه به دیدگاهشون نسبت به آخرین کد بازی جدا جالب و حیرت انگیزه :
"One intense lunchtime session of PES 2010 later, and we're seriously considering switching back over from FIFA. Very foot, very ball."
اون وقت معنیش چی چی میشه ؟؟:31:
بالاخره بعد از یه چند سالی یه حرکت از کونامی دیدیم!! خداوکیلی اگر این یکی هم بد شد ، تا ابد پیس بازی نمی کنم:31:
خداکنه این یکی خیلی خوب بشه و جبران کنه ، این تریلر چی شد پس ؟؟:13:
{یه سوال جدا:تو این سری هم اسامی تیم ایران خرابه ؟ }
توی این سایت میتونین راس ساعت 12 شب ( چند ساعت دیگه) این ویدئو رو ببینید من که رفتم بخوابم شب همه دوستان بخیر .
اینم لینکش :
و اینم ترجمه انگلیسی این خبر :
Revelations PES 2010: go to midnight! Writing JVN look forward to seeing you this evening at 00h00 for new revelations about Pro Evolution Soccer 2010! Calling all fans of Pro Evolution Soccer, and it looks like they are rather numerous in the corner. We regret to inform you that this is not the night that you go to bed early. Blame a surprise stamped content PES 2010 which will be online this night on JVN, which will include revelations about ... actually no, sorry, go to midnight for more information!
google_boy07
12-08-2009, 00:08
گفته شده که JVN در نیمه های امشب اطلاعاتی از بازی رو منتشر می کنه ...
اقا دمتون گرم معنی این جمله چی میشه؟!
توی این سایت میتونین راس ساعت 12 شب ( چند ساعت دیگه) این ویدئو رو ببینید من که رفتم بخوابم شب همه دوستان بخیر .
ساعت 12 به وقت خودمون؟!
google_boy07
12-08-2009, 00:25
قیمت PES2010 در آمازون برای فروش
قیمتش نسبت به fifa ارزونتر و مناسبتره
لینک زیر...
google_boy07
12-08-2009, 01:25
الان ADAMدر مورد ویدیو نوشت و گفته خیلی عالیه و گفته بازیکنان رو توی زمین نشون میده و یک شوت از مسی ....!!!
این ADAM ویدیو رو دیده و ما اینجا تو کفیم ....:41::19:
وای چقدر سرعت تاپیکش زیاده ................................
mohammad_87
12-08-2009, 01:26
ساعت 12 به وقت خودمون؟!
نه بهزاد جان چون تا الان كه خبري نشده.به گرينويچ باشه ميشه 2:30 نيمه شب به وقت فرانسه باشه ميشه 3:30 به وقت ما.اين سايته هم كه همش فرانسويه گلوم درد گرفت كلمه هاشو خوندم.:31:
قیمت PES2010 در آمازون برای فروش
قیمتش نسبت به fifa ارزونتر و مناسبتره
لینک زیر...
حالا شما چرا رفتي تو قسمت كشور انگليس؟درسته هم در كنسول ها كمتره هم در pc ولي كمترين قيمت مربوط ميشه به همين نسخه pes2010 pc .جالب اينكه هزينه ارسال در كشور انگليس رايگانه براش.
الان ADAMدر مورد ویدیو نوشت و گفته خیلی عالیه و گفته بازیکنان رو توی زمین نشون میده و یک شوت از مسی ....!!!
لينك بديد لطفا...
ممنون محمد جان بابت توضیحات
من متوجه این متن نشدم؟!
داره بازی رو گزارش می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...!!!؟؟؟
یعنی چی یک شوت از مسی؟!
google_boy07
12-08-2009, 01:46
اینجا ...................... :31::31::10::11::46:
دوستان این ویدیو هستش که داره در مورد استراتژی و سیستم کارت تو بازی حرف میزنه و البته قسمتهایی از بازی رو نشون میده ..
فکر کنم 5:30 دقیقه باشه ..
New PES 2010 Video Released
.................................................. .................................................. .
البته من گفته های زیر رو بر اساس گفته های تو تاپیک میگم ......
no mo-caps, no real speed, no "the news", Konami just add new kits
ویدیو رو اون جور که من خوندم بعضیها ازش گله مند هستن چون .........
میگن این ویدیو ماله 50 درصد بازی هستش ...........ا
میگن تو این ویدیو نه هنوز موشن کپچر و انیمیشنها اضافه نشده ......
هدف این ویدیو فقط توضیح استراتژی ها هستش .....
.................................................. .................................................. ...........
من هنوز موفق نشدم دانلودش کنم ...هر کی دانلودش کرد یه جا آپلود کنه ...مرسی
وای چقدر سرعت اینجا بالا هستش ........:18::31:
دارن از آدام هی سوال میپرسن ..........................
حالا حسین فردا بیاد بره ببینم چی میتونه از تاپیکش در بیاره :10::31::46:
mohammad_87
12-08-2009, 02:19
اين هم عكسي كه در wenb از فيلم گذاشتن:
وای چقدر سرعت اینجا بالا هستش ........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif:دی
دارن از آدام هی سوال میپرسن ..........................
محمودجان اين آدام مگه تو wenb جواب نميده؟چرا من پيدا نميكنم سوالاي الان رو؟ميشه لينك اينجا كه از آدام سوال ميكنن بدي من كه تو همه انجمن هاش گشتم نبودش كه...
خودم يافتم چه خبره اينجا يه صفحه خوندم ريفرش كردم دو صفحه اضافه شد...:20:
-------------------------------------------------------------------------
اينطور كه ميگن مثل اينكه چهارشنبه pesfan هم يك ويديو روي سايتش قرار خواهد داد البته نه مثل اين بلكه گفته شده با كيفيت و گرافيك بهتر.
خود سايت pesfan هم اين خبر رو گذاشته كه ساعت 10 صبح(احتمالا گرينويچ) اين ويديو روي سايت قرار خواهد گرفت.
پس یعنی از اون ویدئویی که قرار بود از 70% تکمیلی بازی ارائه بشه خبری نیست؟!
اول میگن اخبار جدید رو میگیم که یکدفعه کنسل میشه...حالا هم که دارن ویدئو مال روند 50% بازی رو عرضه می کنن
پس چرا کونامی اینطوری می کنه؟!
mohammad_87
12-08-2009, 04:15
پس یعنی از اون ویدئویی که قرار بود از 70% تکمیلی بازی ارائه بشه خبری نیست؟!
اول میگن اخبار جدید رو میگیم که یکدفعه کنسل میشه...حالا هم که دارن ویدئو مال روند 50% بازی رو عرضه می کنن
پس چرا کونامی اینطوری می کنه؟!
درسته تو اين ويديو كه روي سايت jvn نيمه شب گذاشته شده كدها مربوط به ماه june هستش و فقط 50 درصد كدها اختصاص داده شده اما همونطور كه محمود جان گفت اين ويديو صرفا براي آزمايش كارتها و استراتژي هاست و اصلا نبايد به گرافيك اين ويديو اهميت داد چراكه انيميشن ها و موشن كپچرها وارد نشده بودن.اما طبق صحبتهايي كه شده و مخصوصا خود آدام هم گفت كه بايد منتظر نمايش كونامي در نمايشگاه gamescom باشيم چراكه دراونجا حدود 70-80 درصد كدها اختصاص داده شده و انيميشن ها هم وارد شده اند.پس باز هم صبور بايد باشيم.
اما همونطور كه گفتم توي سايت pesfan حدود ساعت 12:30 ظهر (به وقت خودمون)چهارشنبه هم قراره يك ويديو قرار داده بشه اما من نديدم خود آدام درمورد اون چيزي بگه درصورتيكه بقيه ميگفتن اميدواركننده تر از اين خواهد بود.
اين هم متن خبر pesfan :
New PES2010 Video Tomorrow at 10am
Quick announcement ladies and gentlemen, there's a new PES2010 video being released by Konami at 10am. Rejoice!
You'll be able to find it here at that time, so check back tomorrow to make sure you're up to date with the latest PES2010 news.
Rejoice I say!
M A X I M U M
12-08-2009, 04:46
چرا همش آدمو سركار ميذارن
امشب هم خبري نشد
يه تريلر بود تو يو تاب براي مراحل ساخته شدن بازي
خيلي جالبه
اگه كسي خواست آپلود كنم
فکر کنم این تریلر هم همون باشه که مراحل ساخت بازی رو نشون میده
من که اول تریلر رو نگاه کردم مربوط به مراحل ساخت بازی بود
M A X I M U M
12-08-2009, 07:07
آره آره خودشه
واقعا جالب بود
فقط معلوم نيست اين زمان عرضه بازي به كدوم يكي ميشه اعتماد كرد
يكي ميگه يه ماه ديگه
يكي ميگه سه ماه ديگه
google_boy07
12-08-2009, 08:21
فکر کنم این تریلر هم همون باشه که مراحل ساخت بازی رو نشون میده
من که اول تریلر رو نگاه کردم مربوط به مراحل ساخت بازی بود
نه اون نیست ..................
فقط چند ثانیه اولش از ساخت بازی و جناب tanaka رو نشون میده اما بعدش میاد و استراتژی و سیستم کارت رو نشون میده ....
خیلی جالبه .....من بلاخره موفق شدم این ویدیو رو ببینم ....
آره آره خودشه
واقعا جالب بود
فقط معلوم نيست اين زمان عرضه بازي به كدوم يكي ميشه اعتماد كرد
يكي ميگه يه ماه ديگه
يكي ميگه سه ماه ديگه
دوست من بازی نیمه دوم آبان تا اول آذر میاد ..:31:
طرفدارها و فن بوی های واقعی این بازی معلوم شد کیا هستن . ایولا بابا دیشب نخوابیدین تا ویدئوی جدید بازی رو ببینین اما کونامی یه کم حالگیری کرد . :41:
همونطور که بچه ها گفتن این ویدئو مربوط میشه به ساخت قبلی بازی با کد 50 درصد که نه انیمیشن های جدید اضافه شده و نه اون خبرمهم توی بازی اعمال شده ( آدام قبلا اشاره کرده بود که اون خبر داغ مربوط به گیم پلی بازی میشه و بعد از انتشار این ویدئو گفته توی کد 70-80 درصد اون خبر داغ قابل مشاهدست اما توی این ویدئو هنوز اون مساله اعمال نشده .)
نظر آدام درمورد این ویدئو اینه که این ویدئو کلیپ فقط تاکتیکهای بازی رو توضیح میده و درمورد گیم پلی بازی نیست .
در ادامه میگه کونامی نمیخواد با نشون دادن کد جدید درست یک هفته قبل از گیمزکام اخبارشو خراب کنه .
The video was to show tactics, not gameplay.
And they weren't going to ruin the news at Gamescom by showing the code a week before.
در ضمن یکی از کاربران سایت WENB به نام CANNIGIA چند روز پیش ادعا کرده بودامشب یک سری خبر درباره بازی ارائه میده باید ببینیم روی حرفش هست یا به قول ما خالی بسته .:46:
google_boy07
12-08-2009, 09:03
مرسی حسین جان ......
منم تاپیکشو کامل خوندم .......والا اگه دیشب بودی میدیدی این تاپیکش با چه سرعتی میرفت جلو .........
آره در تایید گفته های شما باید بگم این ویدیو صرفا برای نشان دادن تاکتیکها و سیستم کارت هستش و هنوز انیمیشنها و موشن کپچر بازی اعمال نشده ..........
ADAM میگه اگر این ویدیو ماله 70 درصد بازی بود باید الان زلاتان تو بارسلونا بود در حالی که تو این ویدیو سامی تو بارسلونا هستش ...
آدام میگه منتظر یک گیم پلی متفاوت در نمایش بازی باشید :31::11:
اینم adam :
Its old code guys, another weird decision from Konami to include gameplay code from an old version. Like its been said, Eto'o is at Barca even though we know the latest code has Ibra in the team.
We'll see the differences once Gamescom hits.
در ضمن تا چند ساعت دیگه بر اساس گفته های PESFAN یک ویدیو جدید دیگه منتشر میشه ...10 am به وقت اونا
mohsen.rajabi
12-08-2009, 09:33
دوستان یکی این ویدئو رو یه جایی آپلود کنه
دوستان یکی این ویدئو رو یه جایی آپلود کنه
خدمت شما دوست عزیز :
اون وقت معنیش چی چی میشه ؟؟:31:
بالاخره بعد از یه چند سالی یه حرکت از کونامی دیدیم!! خداوکیلی اگر این یکی هم بد شد ، تا ابد پیس بازی نمی کنم:31:
خداکنه این یکی خیلی خوب بشه و جبران کنه ، این تریلر چی شد پس ؟؟:13:
{یه سوال جدا:تو این سری هم اسامی تیم ایران خرابه ؟ }
همونطوریکه میدونین سایت IGN بعنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین سایتهای تخصصی بازی توی چند سال اخیر به فیفا امتیاز بیشتری نسبت به PES داده بود و بیشتر قسمتهای فیفا رو بهتر از PES میدونست مثل گیم پلی , گرافیک , گزارش بازی و...( البته منم کاملا با امتیاز و نظرات کارشناسی اونا موافق بوده و هستم ) اما امسال بعد از اجرای کد 70 درصدی PES 2010 عقیدشون عوض شده و معتقدن امسال PES از رقیبش جلو میفته .
جالبه همین IGN و یوروگیمر بعد از PLAYTEST کد 50 درصدی بازی ( که دیشب یک ویدئو ازش منتشر شد ) نظر مثبتی روش نداشتن اما بعد از اجرای 70 درصد بازی عقیدشون به کل عوض شده .همینطور PSM3 که عقیده داشت کد50 درصدی بازی آدمو یاد نسخه 2009 بازی میندازه که حقیقتا بی راهم نگفته اما از قرار معلوم توی کد 70 درصدی بازی داستان کاملا فرق میکنه و گیم پلی بازی دستخوش تغییرات زیادی شده ( نقطه ضعف بزرگ و غیر قابل کتمان سریهای PES ). یادمون نره که آدام هم توی صحبتاش گفته بود این به تعبیر خودش "بمب خبری "دررابطه با گیم پلی بازیه حالا باید فقط بشینیم و منتظر اخبار و اتفاقات توی نمایشگاه گیمزکام باشیم .
One intense lunchtime session of PES 2010 later, and we're seriously considering switching back over from FIFA. Very foot, very ball."
حسین خان اگه میشه این رو برامون ترجمه کن
من که نفهمیدم منظورش چیه؟!
Elendil1
12-08-2009, 12:28
همونطوریکه میدونین سایت IGN بعنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین سایتهای تخصصی بازی توی چند سال اخیر به فیفا امتیاز بیشتری نسبت به PES داده بود و بیشتر قسمتهای فیفا رو بهتر از PES میدونست مثل گیم پلی , گرافیک , گزارش بازی و...( البته منم کاملا با امتیاز و نظرات کارشناسی اونا موافق بوده و هستم ) اما امسال بعد از اجرای کد 70 درصدی PES 2010 عقیدشون عوض شده و معتقدن امسال PES از رقیبش جلو میفته .
جالبه همین IGN و یوروگیمر بعد از PLAYTEST کد 50 درصدی بازی ( که دیشب یک ویدئو ازش منتشر شد ) نظر مثبتی روش نداشتن اما بعد از اجرای 70 درصد بازی عقیدشون به کل عوض شده .همینطور PSM3 که عقیده داشت کد50 درصدی بازی آدمو یاد نسخه 2009 بازی میندازه که حقیقتا بی راهم نگفته اما از قرار معلوم توی کد 70 درصدی بازی داستان کاملا فرق میکنه و گیم پلی بازی دستخوش تغییرات زیادی شده ( نقطه ضعف بزرگ و غیر قابل کتمان سریهای PES ). یادمون نره که آدام هم توی صحبتاش گفته بود این به تعبیر خودش "بمب خبری "دررابطه با گیم پلی بازیه حالا باید فقط بشینیم و منتظر اخبار و اتفاقات توی نمایشگاه گیمزکام باشیم .
امیدوارم که به خوبیی که گفتن باشه ، چون اگر این یکی رو هم خراب میکردن بهتر بود برن دیگه برنگردن.
پس بالاخره می خواد از فیفا جلو بزنه!! تقصیر Ea هست ، چون 09 رو خیلی کامل داد ، تو 10 خیلی کار خاصی انجام نشده ، یعنی خبر خاصی نیست.
من یکم گیجم ازموقعی که این سایتا FIFA NEXT رو دیدن باید واقعا یک فوتبال خیلی خیلی خفن تر ببینن تا چشمشون رو بگیره PES چجوری شده که میگن از رقیبش جلو میفته:18:
PES Revolution :42::33:
Elendil1
12-08-2009, 12:48
هنوز فیفا واکنشی نداده و خبر خاصی هم نداده بیرون، یه گیم پلی هم نداده، اگر اینجوری پیش بره ، قطعآ PES بهتر میشه.
حسین خان اگه میشه این رو برامون ترجمه کن
من که نفهمیدم منظورش چیه؟!
توی پست بالا توضیح دادم که کارشناسای IGN نظرشون اینه که امسال PES از فیفا جلو میفته جمله بالا همینو میگه توی جمله بالا OVER به معنی دوباره هستش معنی تحت الفظیش این میشه که شدیدا نظرشون دوباره از فیفا به PES درحال چرخشه .( بالای صفحه Twitter ای جی ان این جمله نقش بسته ) و جالبه توی بیشتر سایتهای مرتبط به بازی هم درموردش بحث شده حتی سایت اختصاصی فیفا ( قسمت فیفا 10 PC ) .
bahador2009
12-08-2009, 12:53
عجبا من فکر می کردم این یکیویدیو لا اقل بهتر از قبلی باشه.
ولی حیف که 50% بود و نتونستیم از اون سورپرایزهای KONAMI سر در بیاریم!
پس تا نمایشگاه باید صبر کرد....
mohsen.rajabi
12-08-2009, 13:00
دوستان اینجوری که تو این سری و تو این کلیپ نشون داده شده با کل بازی به بخش formation بستگی شدیدی داره
bahador2009
12-08-2009, 13:07
درسته که تا الان فقط درمورد بخش ترکیب تیمی و اینجور چیرا بیشتر صحبت شده ولی هر چقدر که به زمان انتشار بازی نزدیک میشیم خبرها بهتر و بهتر میشه و میشه نتیجه گرفت که این بخش FORMATIN باید کار کوچکتری نسبت به کارای دیگه ی LONAMI باشه که همون اول همه چیز رو دربارش لو داد.
PES2010 چه شود.....
UP-SNAKE
12-08-2009, 13:16
به نظر من که اين بمب خبری چيزی جز حرکت 360 درجه نيست ، چون چيز ديگه ای نميتونه باشه
فکر نکنم این 360 خیلی چیز مهمی باشه که کونامی بخواد به عنوان بمب خبری ازش استفاده کنه
به احتمال زیاد خبر چیز دیگه ای است
باید تا اون موقع صبر کنیم ببینیم کونامی چی میگه!
راستی اسکرین شات هم از روند 70% بازی ارائه میشه؟
سلام من کمی نمی فهمم این ویدئو که IGN گفته که خیلی شگف زده شده و نظر تغییر کرده همین که الان تو Pesfan یا نه؟ :)
اگر نیست نگفتن کی میدن این ویدئو ؟ :)
google_boy07
12-08-2009, 14:00
سلام من کمی نمی فهمم این ویدئو که IGN گفته که خیلی شگف زده شده و نظر تغییر کرده همین که الان تو Pesfan یا نه؟ :)
اگر نیست نگفتن کی میدن این ویدئو ؟ :)
قرار بود امروز ظهر یک ویدیو منتشر بشه که انگار لغو شده و فعلا خبری نیست ....:31:
اما انصافا امسال کونامی با سال های دیگه فرق داره :8:
.................................................. ......
google_boy07
12-08-2009, 14:22
اینم اطلاعاتی در مورد بازی که در سایت level7.nu قرار داداه شده است ....
البته نمیدونم شایعه هستش یا نه ...هنوز تایید نشده ...!
در مورد مستر لیگ گفته که بعد از چندین سال دوباره بهبود یافته ......
در مورد عملکرد و هوش دروازه بانها گفته
در مورد مود BAL گفته ....
در مورد لیسانسها و .................
البته متن زیر ترجمه شده هستش و شاید کمی بعضی جاها نا مفهوم باشه ....
We have played PES 2010
Written 2009-08-12 12:00:00 by Erik Hansson
A summary of about four hours of matching and menu scrolling in a nearly finished version.
Konami has managed to turn Skutan. Last year’s game was a disappointment to many, but in spring and especially summer, they have released photos and information been talking about PES 2010 to be really positive. FIFA players are talking about changing the game again, and PES-boycotting considering resuming the series. Now it’s just up to the game to deliver.
Not ready code
First and foremost it must be said that the code, I spent four hours with at this point is not clear. It will be fixed to the things before the launch so that I write from now on can be changed. But do not expect any revolutionary changes.
On the other, we could not test the online mode and for many is the game and with that it works without adding.
Konami has made an effort to
This year, it finally felt that Konami efforts. The last three, four, five years, the PES series in many ways been and stamp in the same Well areas without any special drastic changes. But now, there has been a great deal. The licensing of the European League (formerly the UEFA Cup) and Champions League are two really important licenses makes much of the gaming experience. This year is also the first time that the game’s menus are translated into Swedish and except any mistakes and that cup units coup saw it okay.Even the menus are much nicer and more easy to navigate by now.
Moreover, they added a lot of new law and then, believe it or not, the career mode Master League received a major facelift.
After five years - a new Master League
It is really pathetic to read the review of PES4 and realize that it just happened with the PES series career mode for five years. What other sports can say that about? But now Konami have actually changed a lot.
You start by choosing a team. You can take the large established law to play with your favorite player or a skruttlag for a little challenge. You can also make your own team of emblems, costumes, names and home and put in your own line. About 20 law can thus be edited and added.
After the choice of law, it is time to choose settings for how the league cup is in place, how many cards that lead to shutdown and some other small things with the overall league.
Requirements Sponsor
Then you get to see a list of the sponsors we have. The contracts will last a number of years and provides a fixed sum, but it can also be a bonus clause that gives you extra money if you, for example, finished third or better in the league, or ten o’clock unbeaten matches in a row. There may also be annuleringsklausul that makes you lose a sponsor if you go out in the group in the Champions League (yes, both Champions League and European League is the Master League). These examples apply to Liverpool. Significantly lower requirements of course for you if you select a kasst law.
Pay staff
On the whole the economy is a major new part of the Master League. It may be in addition to revenues from sponsors also fans membership. The more fans the more revenue. As regards expenditure consists of the course of players’ salaries, but also how much money you spend on different parts of your staff. Should the club doctors to cost 50 000 euro or 10 million? How much should scout activities or ungdomslaget get? Each personnel record can get five replacement and although I did not have time to test it, I presume that compensation is the quality you get.
New transfer system
Another major innovation is the transfer system. Meanwhile, will enter the Master League just before the season and therefore has the chance to get any new players before it’s time to go out on the plan. But it seems not as easy as before. Now the Scouts are very important and without them you will not know what the players have for the values. It is only after a few games that your scouts can tell if watched player characteristics.Moreover it takes before you receive notice of a contract negotiation. During our quick test of the negotiations, it took about four games before we were told that a player was not interested in a contract with us. It seems disturbing that it has more control than that, but it must be tested much more before I know for sure.
It is also possible to simulate matches, look at the average player to get a quick overview of their ability, determine what an individual player’s training will focus on and hear what a scout has to say about a certain player.
Where is Ruskin?
It should also be mentioned that the team to start with no longer contain Minanda, Ruskin and the other TINPOT players. There is now real players and real teams. By contrast, found the old FAITHFUL in ungdomslaget from the start where they Bidar their time before they are ready to take over in a team. Exactly how this works, we do not know yet. But a reasonable guess is that they develop in ungdomslaget depending on how much money you spend on their training.
Become a legend again
Among the other game modes will return “Become a legend” and there seems to be the same as last year, but I tested only mode for a few minutes.
From the main menu, you can also choose to play a quick match, cups and leagues.
Add audience audio
For those of you who like to edit teams and players, there are roughly as many hairdos and faces as last year, you can still take pictures and add as faces or emblem and there is still no really full beard. A cool detail is that you now can add about ten audience audio per team to create a little more unique atmosphere at the stadiums.
Graphically, there has been an improvement in the lighting effects and details on many of the players and on the field. Some players are like their uncanny role models, while others are laughable. Olof Mellberg has for some reason has become somewhat unrecognizable and Erik Edman is just weird with a new emo-haircut. Malnate behave about as silent as before and faces react to what happens on the plan.
License front has moved east
In the case of licenses, there Hammarby, AIK, IFK Gothenburg and Kalmar in Sweden. In England, only Manchester United and Liverpool fully licensed, the rest are wrong Team name and costumes. The entire Spanish league is in addition to “a small team who shambles under Konami. All Italian and Dutch law is, many Russian and several new Eastern European storlag, four Greek, three Belgian, some Portuguese, but in this version is the German league very empty. I do not think I saw a single law. The reason is that EA owns the Bundesliga license.
More FIFA?
So the most important; sense of perspective. It has Konami been kaxiga. It will probably not feel like an immediate improvement for most who try it for the first time. Players are now a little heavier, a little more physical. It is not as easy to just run through the players that it was in PES 2009, but it is a little TOUGHEN the mark. Getting away: An overlay or shoots can take a tenth of a second extra to get the players will gain control of the ball or to the animations will catch up with. The players are not as quick to change löpvägar and have not been as easy to go from standstill to full speed. It is perhaps more real, but it gives a slightly TOUGHEN sense of perspective. I hardly dare say it, but it is a little more FIFA games over the feeling.
The Raven and the goalkeeper
Sometimes, it looks good that the players do not really control the ball in all situations, but it is still too often true Raven-receptions of Premier League players. It is okay if it happens rarely, but my impression of the ten games I played or witnessed is that it happens too often. It happened several times that the player fumbling the ball at the sidelines when they receive a long standby, as if they still do not have an eye on each plan.
I saw a lot of new animations and physical duels seemed more alive. It happened several times that players almost stood still, and fought for the ball before anyone came out.The chair maid löpanimationer from PES 2009 is slightly better now, but still not sufficiently flexible.
One detail that irritated me was that the goalkeeper is extremely slow in the passing game to back the line from kicked out. It does not seem to be the goalkeeper has become so much faster to throw the ball.
New tactics and short
It is quite clear that it is not just throwing themselves into the PES 2010. It is a slightly new feel of the plane where you like in FIFA 09 has to be slightly ahead in the tank at all times and fit a little sooner than we think necessary. The new tactics system also requires careful testing. You can set how much support players to give, how hard the press team will bring, and much more. It looks good in the menus with clear instructions and animated examples of how it affects the game.
A new card system with various special abilities of the players have also been introduced, but I honestly do not so much of it yet. Players can have different characteristics as to toklöpa along the edges, breaking in on goal or the like. One way to define how they often play on the plane about which the stars in PES 2009, but exactly how it works can I come back to.
Statistics for games on the sofa
We could, as I said not to test the online mode, but for you who like to play against friends offline, there are now profiles to save you and all your opponents to compare you in all possible statistics. Kind of like the PS2 versions in other words.
Another clear feature compared to PES 2009 is that the game loads faster now and that we may see the game offerings while waiting. A small, smart trick.
Even the music had improved. It is not the same painful tones from Konamis most sadistic person anymore. There is still much that is created by Konami itself, but it is now a little better productions.
Cautiously positive
My gut is that Konami has made it a little difficult for themselves. We Master League nerds will probably be satisfied with the new system far deeper, but all who want that exact, meticulous control which I still think PS2 versions, most successfully to obtain will probably be disappointed in the beginning. PES 2010 is not something you just throw themselves into and mastered after two matches. I need more match hours before I am sure my impression. So far, I am cautiously positive.
اما انصافا امسال کونامی با سال های دیگه فرق داره
دقیقا درست اکثرا دوستان میگفتن که کونامی امسال یا در عرض یکسال نمیتونه کاری انجام بده ولی انطور که معلوم کمی هم بالاتر رفته یا فراتر (به گفته IGN)
PES 2010 2X next Gen
Masoud King
12-08-2009, 14:43
سلام!
برای بار هزارم!!!
حتی المقدور مطالب انگلیسی قرار ندید و اگر قرار دادید اون درون محتوای مخفی قرار بدید تا نمای تاپیک بهم نخوره!!
ممنون!
JUSTIN11
12-08-2009, 14:48
در متن بالا مثل اینکه فقط در لیگ انگلیس منچستر و لیورپول لایسنس هستند.همینطور لیگ ایتالیا و هلند بصورت کامل و لیگ اسپانیا.......
ولی نفهمیدم...لیگ المان در این سری خواهد بود یا نه؟
MORTAZA.2FUN
12-08-2009, 15:01
چرا همش آدمو سركار ميذارن
امشب هم خبري نشد
يه تريلر بود تو يو تاب براي مراحل ساخته شدن بازي
خيلي جالبه
اگه كسي خواست آپلود كنم
سلام دوست عزیز
اگه زحمت اپ کردنشو بکشی ممنون میشم ....
یا اگه لینک اصلی رو بذاری بازم میشه فرقی نداره ...
ممنونم:11:
محمود جان اولا بابت خبر تشکر میکنم دوم اینکه همونطور که مسعود عزیز گفت برای نظم بهتر تاپیک لطفا مطلبو توی محتوای مخفی قرار بده ( البته من درخواست میکنم نه چیز دیگه ) .
این متن خوب به انگلیسی تبدیل نشده یکی از بچه ها که سوئدی بلده داره به انگلیسی تبدیلش میکنه به محض تبدیل ما هم فارسیش میکنیم .
در ضمن یکی از کاربران سایت WENB به نام CANNIGIA چند روز پیش ادعا کرده بودامشب یک سری خبر درباره بازی ارائه میده باید ببینیم روی حرفش هست یا به قول ما خالی بسته .:46:
خدا رو شکر که این CANNIGIA سر حرفش بود و نظراتشو درباره بازی منتشر کرد البته اینو هم بگم که آدام میگه Erik یا همون Cannigia توی صحبتهاش اشاره ای به اخبار اصلی و مهم نمیکنه ( بخاطر اینکه کونامی چنین اجازه ای بهش نداده و اخبار اصلیو برای گیمزکام نگه داشتن ).
google_boy07
12-08-2009, 16:45
این متن واقعا به من یکی ضد حال بود .....
لیسانسها باز به مشکل برخورده .......مود bal نسبت به 9 تغییری نکرده .......
نمیدونم والا ......:41:
d_a_n_t_e
12-08-2009, 17:00
ویدیو جالبی بود من خیلی نگران بودم که این دستوراتی که میدیم توی خود بازی واقعا اعمال نشه ولی با دیدن این ویدیو خیلی امیدوار شدم
UP-SNAKE
12-08-2009, 23:10
نظر دادن به game play از روی اين ويدئو کار اشتباهيه البته از نظر حرکت و animation ها ميگم من که خيلی به اين بازی اميدوارم ، ولی اگه يکم فکر کنيد ميبينيد چيزه ديگه ای جز حرکت 360 درجه نيست که بشه ازش به عنوان بمب خبری ياد کرد يعنی اگه چيزه ديگه ای باشه نميشه اسمشو بمب گذاشت البته تو pes
Elendil1
12-08-2009, 23:19
نظر دادن به game play از روی اين ويدئو کار اشتباهيه البته از نظر حرکت و animation ها ميگم من که خيلی به اين بازی اميدوارم ، ولی اگه يکم فکر کنيد ميبينيد چيزه ديگه ای جز حرکت 360 درجه نيست که بشه ازش به عنوان بمب خبری ياد کرد يعنی اگه چيزه ديگه ای باشه نميشه اسمشو بمب گذاشت البته تو pes
جوری که از این ویدیو بر میومد هنوز استایل بازی کنا مشکل داره، ولی گیم پلی تیمی از لحاظ پاس دادن و سرعت پاس دادن ، خیلی بهتر شده.
نحوه ی تاکتیک بندی و پیاده کردن تیم روی زمین از 100 تا TNT هم بد تره، تقریبآ برای EA Games یه فاجعه به حساب میاد... در صورتی که انگار Ea Games زورش میاد 4 تا خبر از بازیش بده بیرون!!
اون متن بلند بالایی که گذاشته شده بود و به انگلیسی بود قراره ترجمه بشه یا نه؟
اگر نه بریم همون انگلیسی رو بخونیم ببینیم چی حالیمون میشه...
اگه حسین جان زحمت ترجمه رو بکشه ممنون میشیم
بهزاد جان شرمنده من دنبال متن انگلیسیش میگشتم ( ترجمه گوگل زیاد خوب از کار درنیومده و کلی کلمات غیر انگلیسی داره ) یکی از کاربرای سوئدی زبان زحمت تبدیل به انگلیسی رو کشید با اجازه منم فارسیشو میذارم .البته چون زیاده دوبخشش کردم بخش دومشو فردا میذارم .
قبل از هر چیزی اینو بگم که آدام میگه کسی که این نظراتو داده جدیدترین ساخت بازیو اجرا نکرده و بنابراین اطلاعات به روز رو باید هفته بعد از نمایشگاه GC دریافت کنیم .خود نویسنده این متن هم میگفت کونامی بهش گفته تمام مطالب رو رو نکنه و علاوه بر این یک کم اخبار رو ضعیف تر از واقعیت بیان کنه نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه ؟
این متن اصلی :
I'm not finished yet. I have come this far:
A summary of about four hours of matching and menu scrolling in a nearly finished version.
Konami has managed to turn the bottle. Last year's game was a disappointment to many, but during spring and especially summer, they have released photos and information that been talking about PES 2010 to be really positive. FIFA players are talking about changing to PES again, and PES-boycotters considering to return to the series. Now it's just up to the game to deliver.
Not complete code
First and foremost it must be said that the code, I spent four hours with at this point is not clear. Things will be fixed before the launch so that I write from now on can be changed. But do not expect any revolutionary changes.
On the other, we could not test the online mode and for many is the game and with that it works without lagging.
Konami has made an effort
This year, it finally felt that Konami has made an effort. The last three, four, five years, the PES series has in many ways been stamping in the same Well-Proved areas without any special drastic changes. But now, there has been a great changes. The licensing of the European League (formerly the UEFA Cup) and Champions League are two really important licenses that is doing much for the gaming experience. This year is also the first time that the game's menus are translated into Swedish, except some mistakes like Cup is kupp but otherwise it was okay. Even the menus are much nicer and more easy to navigate by now.
Moreover, they added a lot of new Teams and then, believe it or not, Master League has received a major facelift.
After five years - a new Master League
It is really pathetic to read the review of PES4 and realize that nothing has happened with the PES series career mode for five years. What other sports can say that about? But now Konami have actually changed a lot.
You start by choosing a team. You can take the large established team to play with your favorite player or a Crappy team for a little challenge.You can also make your own team with, emblems, costumes, names and stadium and put in your own league. About 20 teams can be edited and added in the league.
After the choice of Team, it is time to choose settings for how the league is going to work, how many cards that lead to a suspension and some other small things with the overall league.
Requirements for Sponsors
Then you get to see a list of the sponsors you got. The contracts will last a number of years and provides a fixed sum, but it can also be a bonus clause that gives you extra money if you, for example, finished third or better in the league, or are unbeaten in 10 matches in a row. There may also be a Clause that makes you lose a sponsor if you get knocked out of the group in Champions League (yes, both Champions League and European League is the Master League). These examples apply to Liverpool. Lower requirements for you if you select a crappier team.
Pay the staff
The economy is a major new part of the Master League. In the addition of sponsors you also get money from the fans membership. The more fans the more money. The money goes of course to the players salaries first, And then on different parts of your staff. Should the club doctors cost 50 000 euro or 10 million? How much should scout activities or the Youth Team get? Each personnel record can get five replacement levels and although I did not have time to test it, I presume that compensation is the quality you get.
New transfer system
Another major innovation is the transfer system. Meanwhile, will enter the Master League just before the season and therefore you have the chance to get any new players just before it's time to go out and play. But it seems not as easy as before. Now the Scouts are very important and without them you will not know what the players have for the values. It is only after a few games that your scouts can tell about the watched players abilities. Moreover it takes some time you receive notice of a contract negotiation. During our quick test of the negotiations, it took about four games before we were told that a player was not interested in a contract with us. It seems disturbing that you doesn't have more control then that, but it must be tested much more before I know for sure.
It is also possible to simulate matches, look at the average of the player to get a quick overview of their ability, determine what an individual player training will focus on the most and hear what a scout has to say about a certain spelare.
Where is Ruskin?
It should also be mentioned that the team to start with no longer contains Minanda, Ruskin and the other crappy players. There is now real players and real teams. But they will be found in the Youth Team from the start where they spend their time before they are ready to get moved up to the A-team. Exactly how this works, we do not know yet. But a reasonable guess is that they develop in Youth Team depending on how much money you spend on their training.
The rest is being worked on right now.
واینم ترجمه قسمت اول :
خلاصه ای از 4 ساعت بازی و حرکت در منوهای بازی که تقریبا بیشتر کدهاش تخصیص داده شده .
پارسال بازی خیلی ناامید کننده بود اما درطول بهار و بخصوص تابستان اونا عکسها و اطلاعاتی از بازی منتشر کردن که حقیقتا دلگرم کننده و امیدبخش بود .گیمرهای فیفا واونایی که بازیو بایکوت کردن دوباره درفکر بازگشت به این بازی هستن .درحال حاضر میشه تاحدودی درباره بازی صحبت کرد .
کد تکمیل نشده
قبل از هرچیزی درمورد کدی که بازی کردم باید بگم من 4 ساعت روش وقت گذاشتم کدی که هنوز شفافین لازمو نداشت .بعضی از چیزا ثابت خواهند موند بعضی از قسمتها هم تغییر میکنن اما دیگه منتظر تغییر اساسی نباشید .
ما فعلا مود آنلاین بازیو نمیتونیم تست کنیم .
کونامی سخت تلاش کرده
امسال احساس میشه که کونامی زحمت زیادی روی این بازی کشیده .شماره های قبلی بازی طی چند سال اخیر تقریبا به شکل یکسانی ساخته شده بودن بدون هیچ تغییر اساسی و خاصی .اما الان شاهد تغییرات بزرگی دربازی هستیم .لایسنس و مجوز لیگ اروپا (قبلا هم جام یوفا) و لیگ قهرمانان که دوتا لیسانس مهم تلقی میشن .همچنین امسال برای اولین بار منوهای بازی به سوئدی هم ترجمه شدن که البته توی چند مورد اشتباهاتی هم وجود داره مثلا کلمه CUP که KAAPنوشته شده اما بهرحال مشکلی نیست .
منوها زیباتر شده اند و ورود و خروج و حرکت توی منوها خیلی راحت تر شده .
علاوه براین تیمهای جدیدی به بازی اضافه شدن. ممکنه باور نکنید اما یک جراحی اساسی توی مد مستر لیگ صورت گرفته .
بعد از 5 سال –یک مستر لیگ جدید
خیلی تاثرانگیزه وقتی شما بررسی کنید مستر لیگ PES 4 رو و اونو مقایسه کنید با نسخه های بعدیش و ببینید که هیچ تغییری توی شماره های بعدی بازی رخ نداده . بقیه دربارش چی میگن ؟ اما الان کونامی واقعا تغییرات زیادی توش اعمال کرده .
شما این بخشو با انتخاب یک تیم شروع میکنید .شما میتونید تیمتون رو با آرمها لباسها اسمها و یک ورزشگاه بسازید و اونو توی لیگتون قراربدبد .حدود 20 تیم میتونه ویرایش بشه و به لیگ اضافه بشه .
بعد از انتخاب تیم نوبت انتخاب تنظیمات بازیه مثلا تعداد کارت برای محرومیت از یک بازی و چیزای کوچیک دیگه .
شرایط لازم برای اسپانسرها
شما فهرستی از اسپانسرها رو برای انعقاد قرارداد میبینید .قراردادها تا چند سال اعتباردارن که مبلغ مشخصی رو معین میکنه البته شما میتونین یک شرط پاداش و جایزه هم داشته باشید که به شما پول بیشتری میده بشرطی که آخر فصل رتبه اول تا سوم رو کسب کنید یا اینکه مثلا توی 10 تا بازی پشت سر هم نبازید .همینطور ممکنه شرطی وجود داشته باشه که در صورت حذف شدن از لیگ قهرمانان شما اسپانسرتونو ازدست بدین .این مثالها برای لیورپول قابل تطبیقه .اگه شما یک تیم ضعیفو انتخاب کنید شرایط لازم برای قرارداد کمتر خواهد بود .
پرداخت حقوق پرسنل
اقتصاد یک بخش اصلی و جدید در مد مسترلیگه .علاوه بر اسپانسرها شما از عضویت طرفداران هم میتونین کسب درآمد کنید .درآمد حاصله مسلما اول برای حقوق بازیکنان مصرف میشه و بعد از اون بقیه نیروها و پرسنل باشگاه . پزشکان باشگاه چقدر باید هزینه کنن 50 هزار یورو یا 10 میلیون یورو ؟ فعالیت ها چقدر باید مورد بررسی قرار بگیرن یا همینطورمسائل مربوط به تیم جوانان باشگاه ؟
سیستم جدید نقل و انتقالات
نوآوری جدید دیگه سیستم جدید نقل و انتقالات بازیکنانه .نقل و انتقالات بازیکنان فقط قبل از شروع فصل امکان پذیره اما بنظر نمیرسه که مثل نسخه های قبلی بازی ساده و راحت باشه .الان تحقیقات و بررسیها بر روی بازیکنان خیلی مهم هستن و بدون اونا شما نخواهید فهمید که هر بازیکنی چه ارزشی داره . تحقیقات شما فقط زمانی نتیجه میده که شما توی چند تا بازی توانایی بازیکنان مورد نظرتون رو زیر داشته باشید . علاوه بر این مقداری زمان میبره که شما خبری از مذاکره بمنظور عقد قرارداد دریافت کنید.درخلال مذاکراتی که ما بصورت آزمایشی داشتیم حدود 4 تا بازی طول کشید که ما متوجه شدیم بازیکن مورد نظر ما علاقه ای به عقد قرارداد با ما نیست .اما این مساله بدین شکل که شما بعد از آن کنترل زیادی ندارید به ظاهر ایجاد دردسر میکرد اما حتما این مساله قبلا بطور وسیعی مورد آزمایش قرار گرفته .همچنین امکان شبیه سازی مسابقات وجودداره . برای داشتن یک دیدگاه کلی از تواناییهای بازیکنان میانگین عددی بازیکنان رو در نظر بگیرید.یک تمرین اختصاصی که یک بازیکن بیشتر روش تمرکز داره رو تعیین کنید و به نتایج بررسیها و تحقیقاتی که درمورد یک بازیکن خاص صورت میگیره توجه داشته باشید .
RUSKIN کجاست ؟
باید این مساله را ذکر کنم که در تیمی که شما ابتدائا انتخاب میکنید MINANDAوRUSKIN وبقیه بازیکنان ضعیف وجود ندارند .الان شما با بازیکنان واقعی و تیمهای واقعی لیگ رو شروع میکنید .اونا رو میتونید توی تیم جوانان باشگاه پیداشون کنید که آماده هستن در آینده به تیم اصلی راه پیدا کنن .این سیستم دقیقا چطوری کار میکنه ؟ ما هنوز نمیدونیم .اما یک حدس منطقی اینه که اونا توی تیم جوانان رشد میکنن و میزان رشد و شکوفایی استعدادشون بستگی به این داره که شما چقدر برای آموزش وتربیتشون پول خرج کنید .
ممنون حسین جان....عالی بود
هر چی تشکر کنم واقعا کمه....
ولی بازی واقعا تغییرات اساسی کرده و با این که این اخبار مربوط به 50% کدهاست ولی واقعا امیدوار کنندست
مخصوصا مد مسترلیگ که نوید یک مد پیشرفته رو میده
دیگه باید همه شرایط رو در مسترلیگ زیر نظر گرفت...
این شرایط اسپانسر ها هم خیلی جالبه...
اگه بودجه تیم ها با هم فرق داشته باشه خیلی خوب میشه
مثلا تیم های مطرح از بودجه بیشتری نسبت به بقیه تیم ها برخوردار باشن
باز هم از حسین عزیز بابت ترجمه متن ممنونم...
بی صبرانه منتظر قسمت دوم ترجمه هستیم
M A X I M U M
13-08-2009, 04:23
سلام دوست عزیز
اگه زحمت اپ کردنشو بکشی ممنون میشم ....
یا اگه لینک اصلی رو بذاری بازم میشه فرقی نداره ...
ممنونم:11:
بفرما عزيز
Elendil1
13-08-2009, 10:20
اصلآ به کونامی نمیومد که بعد از این همه خواب بودن همچین کاری کنه!! دیگه خیلی دقیق شده، چیزی که سالهاست آرزوش رو داشتم(و 100در100 داشتیم) ، من انتظار داشتم فیفا اول همچین کاری کنه ، اما کونامی به خودش اومد و بازیش رو درست کرد...
چه حالی میده وقتی درجه ساپورت یه بازی کن توی دفاع رو 0 کنیم ، اونوقت همه ی بازکنای کنارش، یه چند متری ازش دور میشن!! حتمآ میگین سودش چیه؟؟ سودش به خاطر بازی سازی از دفاع هست!!! وقتی توپ دست همون بازکن برسه همه ازش دور مشن و به طرف جلو میرن و میشه سریع بازیسازی رو شروع کرد و ساپورت یکی از بازیکنای خط حمله رو هم 100 در 100 کرد که وقتی از دفاع توپ بهش رسید(اونم تو ضد حمله) ، چند بازیکن کنارش باشن و باهاش حرکت کنن... . تازه این یه بخش کوچیک از بازیه ، بازی خیلی پیچیده تر از این حرفاست!!!
حتی فکر کردنش هم سخته دی: !!
JUSTIN11
13-08-2009, 10:34
تاکتیک و فورمیشن بازی خیلی خیلی پیشرفت کرده.فکر کنم با انجام این بازی همه خوزه مورینیو بشن:31:
راستی دوستان اگه میشه یه توضیح کامل از این حرکت 360 بدید چون من و خیلی از دوستان چیزی درموردش نمیدونیم.اگر هم قبلا در این فروم گفته شده دوباره بگید......ممنون
joey jordison
13-08-2009, 11:34
من یک چند مدت نبودم مگه گیم پلی از بازی بیرون اومده؟
اگه اومده یک لینک دانلود با حجم کم بگذارید!!
Elendil1
13-08-2009, 11:42
همون که یکی دو شب پیش اومد دیگه... حجم 20 مگ خوبه ؟؟؟ چون مدتش زیاده 5:30 دقیقه هست!!
برای 20 مگ از اینجا دانلود کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر حجم کمتر پیدا کردم همین پست رو ویرایش می کنم.
این هم یکی کامل تر هست که البته حجمش 60 مگه و کیفیتش بالاتره از گیم تریلرز:
MORTAZA.2FUN
13-08-2009, 14:01
سلام
این یه لینک 21 مگی که زحمتش رو حسین جان کشیده :
این هم یه لینک دیگه که حجمش 13 مگه و با قبلیه فرق داره که زحمتش رو Дttractive ζ کشیده:
موفق باشی :10:
youtube که ف ی ل ت ره
لینک دیگه ای ازش ندارین؟
سلام
شرمنده من صبح نبودم .
متن اصلی قسمت دوم اون آرتیکل :
Part 2 of the translation:
Become a legend again
Among the other game modes "Become a legend" will return and there seems to be the same as last year, but I only tested the mode for a few minutes.
From the main menu, you can also choose to play a quick match, cups and leagues.
Add audience audio
For those who like to edit teams and players, there are the same amount of hairstyles and faces as last year, you can still take pictures and add a face or emblem and there is still no really full beard. A cool detail is that you now can add about ten audience audio per team to create a little more unique atmosphere at the stadiums.
Graphically, there has been an improvement in the lighting effects and details on many of the players and on the field. Some players are scarry like their selfs, while others are laughable. Olof Mellberg has for some reason has become somewhat unrecognizable and Erik Edman is just weird with a new emo-haircut. The Nets behave about as wierd as before and faces react to things that is happening on the field.
License has moved east
When it comes to licenses, Hammarby, AIK, IFK Gothenburg and Kalmar will be in from Sweden. In England, only Manchester United and Liverpool are fully licensed, the rest have wrong Team names and kits. The entire Spanish league is in, but not "a small team who have been fighting" according to Konami. All Italian and Dutch Teams is in, many Russian and several new Eastern European teams, four Greek, three Belgian, some Portuguese, but in this version the German league is very empty. I do not think I saw a single Team. The reason is that EA owns the Bundesliga license.
More FIFA?
So the most important; Feeling on the pitch. It were Konami has been tough. It will probably not feel like an immediate improvement for most who try it for the first time. Players are now a little heavier, a little more physical. It is not as easy to just run through the players that it was in PES 2009, but it is a little slower in the turns. To get away a pass or shot can take a tenth of a second extra to get the players to gain control of the ball or for the animations to catch up with. The players are not quick to change ways in spriting and it's not easy to go from standstill to full speed. It is perhaps more realistic, but it gives a slightly slower feeling on the pitch. I hardly dare to say it, but it is a little more FIFA over the feeling.
The Raven and the goalkeeper
Sometimes, it looks good that the players do not really control the ball in all situations, but it's still too often crappy-player-control of the Premier League players. It is okay if it happens rarely, but my impression of the ten games I played or witnessed is that it happens too often. It happened several times that the player fumbled out the to the sidelines when they tried to receive a long pass, as if they still don't know where the pitch are.
I saw a lot of new animations and physical duels seemed more alive. It happened several times that players stood still, and fought for the ball before anyone came. That bad Sprint-animation from PES 2009 is slightly better now, but still not flexible enough.
One detail that irritated me was that the goalkeeper is extremely slow with passes to the back line from Out-Kick stance. It does not seem that the goalkeeper has become much faster on throwing the ball out either.
New tactics and cards
It is quite clear that you can not just throw yourself into the PES 2010. It is a slightly new feel of the field where you like in FIFA 09 has to be slightly ahead in the tank at all times and pass a little sooner than you think is necessary. The new tactics system also requires careful testing. You can set how much support players to give, how hard the press the team will bring, and much more. It looks good in the menus with clear instructions and animated examples of how it affects the game.
A new card system with various special abilities of the players have also been introduced, but I honestly don't understand so much about it yet. Players can have different abilities as running along the edges, breaking in on goal or something like that. A way to define how they often play on the pitch as like the stars in PES 2009, but exactly how it works, I have to get back to that.
Statistic for games on the Sofa
We could, as I said not to test the online mode, but for you who like to play against friends offline, there are now profiles to save for you and all your opponents to later compare you selfs in all possible statistics. Kind of like the PS2 versions in other words.
Another feature compared to PES 2009 is that the game loads faster now and that we can see the matches presention while waiting. A little, smart trick.
Even the music has improved. It is not the same painful tones from Konamis most sadistic person anymore. There is still much that is created by Konami itself, but it is now a little better productions.
Carefully positive
My gutfeeling is that Konami has made it a little difficult for themselves. We Master League nerds will probably be satisfied with the new system far deeper, but all who want that exact, control which I still think PS2 versions completed it best, will probably be disappointed in the beginning. PES 2010 is not something you just throw your self into and mastering it after two matches. I need more match hours before I am sure with my impression. So far, I am carefully positive.
قبل از هر چیزی اینو بگم که کسی که این نظراتو ارائه داده نسخه بعد از 50 درصدو بازی کرده(حدود 70 درصد) و نسبتا جدیده اما نسخه ای نیست که قراره توی نمایشگاه آلمان ارائه بشه .آدام میگه توی نسخه نمایشگاهی بازی کدهای بیشتری تخصیص داده شده بنابراین زیاد نگران نکات مایوس کننده این متن نباشید .سر مطالب این متن دیروز جنجالی توی سایت WENB به پا شد ( جاتون خالی شیر تو شیری بود کار به فحش و این چیزام کشید نویسنده این متن اومد از خودش دفاع کنه حسابی زدن تو پر بنده خدا )خلاصه بگم خیلیها میگفتن ما خیلی ناامید شدیم .
آخر سرم متن اصلیو از صفحه اول سایت برداشتن :18: .
واینم ترجمش :
Become a legend دوباره
از جمله مودهای مختلف بازی که توی این نسخه وجود داره مودBECOME A LEGEND است و بنظر میرسه مشابه همون پارسالی باشه و تغییری نکرده هرچند که من فقط چند دقیقه توی این مود وقت گذاشتم .
از منوی اصلی بازی شما همچنین میتونید مودهای quick match, cups and leagues رو برای بازی کردن انتخاب کنید .
افزودن صدا به تیمها
برای اونایی که دوست دارن بازیکنان و تیمشون رو ادیت کنن مثل نسخه پارسال تعداد معینی سبک مو و صورت وجود داره .شما توی این شماره هم میتونید یک عکس یک صورت یا آرم باشگاه رو وارد بازی کنید اما این قسمت هنوز کامل نیست .ویژگی جذاب دیگه ای که توی این نسخه وجود اینه که امکان اضافه کردن صداها برای هر تیمی وجود داره که از طریق اون میشه جو منحصر به فردی توی استادیوم تیمها بوجود آورد.
از نقطه نظر گرافیکی باید گفت پیشرفت خوبی در زمینه افکت های نوری صورت گرفته و بر روی جزئیات چهره بسیاری از بازیکنان و همینطور زمین بازی کارهای بسیار خوبی انجام شده . جراحت ها , زخم و علامتهای که در عالم واقع روی بدن بعضی از بازیکنان وجود داره توی این بازی به چشم میخوره درحالیکه بعضی از بازیکنان مضحک طراحی شدن .مثلا چهره اولاف ملبرگ زیاد قابل شناسایی نیست یا اریک ادمان که فقط روی موهاش کار شده .تورهای دروازه هنوز مثل سابق هستن . زمانیکه توی زمین اتفاقی میفته بازیکنان به سمت اون اتفاق نگاه میکنن .
لیسانس ها بیشتر به سمت شرق اروپا
از سوئد تیمهای Hammarby, AIK, IFK Gothenburg and Kalmar هستند .از انگلیس فقط منچستر و لیورپول بطور کامل لیسانس شدن و بقیه تیمها اسم و لباساشون اشتباهه .لیگ اسپانیا بطور کامل لیسانس نشده .تمام تیمهای ایتالیایی و هلندی وجود دارن تعدادی از روسیه و چند تا تیم جدید از شرق اروپا 4 تا از یونان 3 تا از بلژیک تعدادی از پرتغال . تواین نسخه لیگ آلمان وجود نداره .
بیشتر از فیفا ؟
نکات مهم تر درمورد چشم انداز بعضی ازچیزایی که در زمین وجود داره .برای بیشتر کسانیکه برای اولین بار بازی میکنن شاید اصلاحات بازی ملموس نباشه .بازیکنان یک کم سنگین ترو همینطور فیزیکی تر شدن . مثل نسخه 2009 دیگه بازیکن نمیتونه سریع از بین بازیکنان حریف حرکت کنه و بدوه .توی چرخشها بازیکنان کند تر شدن .موقع دویدن بازیکنان بصورت ناگهانی نمیتون تغییر مسیر بدن .به راحتی نمیشه یک بازیکن رو از حالت سکون به حداکثر سرعت رسوند . این شاید واقعی تر باشه اما یک مقدار احساس کندی رو توی زمین القاء میکنه . من به سختی جرات میکنم که اینو بگم اما این مسائل یک مقدار بیشتر از فیفا توی این بازی احساس میشه .
RAVEN و دروازه بان
بعضی وقتها بنظر میرسه که طبیعی باشه که یک بازیکن در تمام صحنه ها کنترل خوب و کاملی روی توپ نداشته باشه .اما این مساله توی بازی خیلی اتفاق میفته . مشکلی نیست اگه بندرت این اتفاق بیفته اما به کرات پیش میومد که بازیکن , کنارهای خط طولی زمین نمیتونست توپهای بلند رو خوب کنترل کنه و توپو لو میداد بنظر میرسه اونا هنوز خوب نمیتونن موقعیت مکانیشون رو توی زمین تشخیص بدن .
من انیمیشن های جدید زیادی توی بازی دیدم همینطور درگیریهای فیزیکی زیادی رو که خیلی زنده بنظر میرسیدن .چند بار پیش اومد که مثل گذشته بازیکنان می ایستادن و عکس العمل نشون نمیدادن وهمینطورقبل از اینکه بازیکن حریف به توپ برسه بی جهت سر تصاحب توپ درگیر میشدن .انیمیشن های بد حالت دویدن در نسخه 2009 اینجا یک کم بهتر شده اما هنوز انعطاف لازمه رو ندارن .
یک بخش که موجب رنجش من شد این بود که دروازه بان برای دریافت پاسهایی که از خارج محوطه جریمه بهش داده میشه شدیدا کند عمل میکرد . بنظر نمیرسه که دروازه بانها در پرتاب توپ سریع تر شده باشن .
تاکتیکها و کارتهای جدید
کاملا روشنه که شما نمیتونید بلافاصله خودتون رو با این نسخه وفق بدین .شما احساس جدیدی رو تجربه میکنید که تاحد کمی اونو توی فیفا 9 مشاهده کرده بودین .لازمه که سیستم تاکتیکی جدید رو با دقت تست کنید .شما میتونید میزان ساپورت بازیکنان رو تنظیم کنید همینطور میزان پرسینگ و خیلی چیزای دیگه .بنظر میرسه راهنما, دستورالعملها و انیمیشن های مربوطه( که مثالهایی برای چگونگی تاثیرهر استراتژی رو شامل میشن) که توی منوی بازی قرار داده شده مورد مفید و خوبی باشن .
یک سیستم کارت جدید با توانایی های متنوع و ویژه ای از بازیکنان که قبلا معرفی شده .اما راستشو بخواید من هنوز چیز زیادی درموردشون نمیدونم .بازیکنان در زمان حرکت در طول زمین میتونن تواناییهای مختلفی داشته باشند مثل نفوذ به دفاع حریف و چیزای دیگه . برای مشخص کردن این که بازیکنا توی زمین به چه شکل کار میکنن میشه اونا با کاری که ستاره ها توی نسخه 2009 انجام میدادن مقایسه کرد. اما این سیستم دقیقا چطوری عمل میکنه من باید اینو بفهمم .
تماشای آمار بازی
دراینجا میتونید ( چنانچه قبلا گفتم من حالت آنلاینشو تست نکردم اما برای شما که درمقابل دوستتون در حالت آفلاین و معمولی بازی میکنید) یک پروفایل برای خودتون و تمام حریف هاتون جهت مقایسه عملکرد ایجاد کنید که دراون تمام آمار مربوط به عملکرد شما و تمام دوستانتون ثبت میشه .بعبارت دیگه چیزی شبیه به موردی که توی نسخه های PS2 وجود داره .
ویژگی دیگه در مقایسه با نسخه 2009 اجرای سریعتر بازیه و اینکه ما میتونیم نمایش هایی از بازیو در حال لودینگ بازی ببینیم . مثل حرکات و تکنیکهای فریبنده بازیکنان .
حتی موزیک بازی هم بهبود پیدا کرده . نتهای ناراحت کننده قدیمی دیگه وجود نداره .هنوزم آهنگهایی که خود کونامی ساخته توی بازی وجود داره اما این آهنگها الان کمی بهتر شدن .
با احتیاط میگم دلگرم هستم
احساس قلبی من اینه که کونامی کار رو برای خودشون کمی مشکل کرده .ممکنه افراد عادی با مستر لیگ و سیستم های جدید راضی بشن اما بقیه راضی نخواهند بود من فکر میکنم هنوز کنترل نسخه PS2 بهترین کنترل بود شاید درابتدای کار ناامید بشیم . PES 2010 چیزی نیست که شما بتونید توش همون اول کار به مهارت لازمه برسید فکر نکنید با انجام دو تا بازی میتونید روش مسلط بشید .برای اینکه من به اظهار نظرهایی که کردم مطمئن بشم باید وقت بیشتر روی بازی بزارم . تا اینجا من با احتیاط میتونم بگم که به این نسخه بازی دلگرم هستم .
alireza fatemi
13-08-2009, 15:51
youtube که ف ی ل ت ره
لینک دیگه ای ازش ندارین؟
اینو امتحان کن
mohammad_87
13-08-2009, 16:26
سلام
قبل از هر چیزی اینو بگم که کسی که این نظراتو ارائه داده نسخه بعد از 50 درصدو بازی کرده(حدود 70 درصد) و نسبتا جدیده اما نسخه ای نیست که قراره توی نمایشگاه آلمان ارائه بشه .آدام میگه توی نسخه نمایشگاهی بازی کدهای بیشتری تخصیص داده شده بنابراین زیاد نگران نکات مایوس کننده این متن نباشید .سر مطالب این متن دیروز جنجالی توی سایت WENB به پا شد ( جاتون خالی شیر تو شیری بود کار به فحش و این چیزام کشید نویسنده این متن اومد از خودش دفاع کنه زدن تو پرش )خلاصه بگم خیلیها میگفتن ما خیلی ناامید شدیم .
آخر سرم متن اصلیو از صفحه اول سایت برداشتن :18:
خیلی ممنون حسین جان.بدور از تعارف واقعا کارت عالیه.
این کانیگیا که همه رو ریخته بهم.آدام کاملا با سیاست حرف میزد و از کونامی دفاع می کرد اما تو صحبتهای کانیگیا بجز همون سیستم کارتها چیز خاص دیگه ای مشاهده نشده.اما من میگم نباید ناامید شد چون مسئولان ign بیخود حرف نمی زنن حتما یه چیزی بوده که از pes2010 تمجید کردن.
راستی pesfan اون ویدیو که قول داده بود گذاشته.البته فکر کنم همونیه که تو jvn بود چون دایل آپم اولی رو که اصلا ندیدم این رو هم ده درصدش لود شده بود داشت درباره بازی توضیح میداد.زیر ویدیو هم دربارش مفصل توضیح داده شده که دوباره کارآیی سیستم کارت هارو توضیح داده.
این هم لینکش:
خیلی ممنون حسین جان.بدور از تعارف واقعا کارت عالیه.
این کانیگیا که همه رو ریخته بهم.آدام کاملا با سیاست حرف میزد و از کونامی دفاع می کرد اما تو صحبتهای کانیگیا بجز همون سیستم کارتها چیز خاص دیگه ای مشاهده نشده.اما من میگم نباید ناامید شد چون مسئولان ign بیخود حرف نمی زنن حتما یه چیزی بوده که از pes2010 تمجید کردن.
راستی pesfan اون ویدیو که قول داده بود گذاشته.البته فکر کنم همونیه که تو jvn بود چون دایل آپم اولی رو که اصلا ندیدم این رو هم ده درصدش لود شده بود داشت درباره بازی توضیح میداد.زیر ویدیو هم دربارش مفصل توضیح داده شده که دوباره کارآیی سیستم کارت هارو توضیح داده.
این هم لینکش:
بله محمد جان این همون ویدئو هستش . پریشب که توی تاپیک گفتم JVN قراره زودتر اون ویدئو رو منتشر کنه و همین کار رو هم کرد .اصلا قرار نبود ویدئوی دیگه ای منتشر بشه .با این کار سایت JVN حسابی حال PESFAN گرفته شد آخرشم کل تاپیک مربوطه رو از روی سایتشون برداشتن (احتمالا از ناراحتیشون بوده ) .
درمورد نظر IGN هم بگم حق باشماست و تقریبا همین نظر IGN و یوروگیمر هستش که هنوز همه رو امیدوار نگه داشته .
راستش آدام قراره دوشنبه یک PLAYTEST دیگه از آخرین ساخت بازی قبل از نمایشگاه داشته باشه خودش میگفت مقداری از اخبار رو بعد از پلی تستش توی سایت میذاره امیدوارم رو حرفش بمونه .
بعد از نمایشگاه GC فکر میکنم بشه روی بازی نظر داد بعد از ارائه اخبار و گیم پلی جدید از بازی مشتاقانه منتظر نظرات تمام دوستان خوب و صمیمی تاپیک هستم .
MORTAZA.2FUN
13-08-2009, 17:57
youtube که ف ی ل ت ره
لینک دیگه ای ازش ندارین؟
سلام بهزاد جان
شما لینک یوتاب رو تو این سایت بده و بعد دانلودش کن :
اینو امتحان کن
در ضمن دوست عزیز من هم همین لینک رو داده بودم خوب :دی
ممنون مرتضی جان
من می خواستم که فایل رو دان نکنم و همونجا نگاه کنم
ولی مثل این که باید برم دنبال دانلود فایل
در کل ممنون
این لایسنس ها هم که دوباره حال ما رو گرفت
لیگ المان هم که دوباره نیست....خدا کنه حداقل لایسنس لیگ اسپانیا رو کامل کنن
Spaniuly
13-08-2009, 18:40
ممنون مرتضی جان
من می خواستم که فایل رو دان نکنم و همونجا نگاه کنم
ولی مثل این که باید برم دنبال دانلود فایل
در کل ممنون
این لایسنس ها هم که دوباره حال ما رو گرفت
لیگ المان هم که دوباره نیست....خدا کنه حداقل لایسنس لیگ اسپانیا رو کامل کنن
بهزاد از وقتی یاد گرفتم چطوری کیت و لوگو و ... بسازم آرزو می کنم که هیچ لیگی لایسنس نشه :31:
بیا برو تاپیک فیفا 09 رو با PES 2009 مقایسه کن ببین کدومش پویا تره؟ PES . درسته؟ فقط به خاطر کیت و لوگو و فیس و 100 تا چیز دیگه. تو نگاه منو دیگه امسال من واسه این PES 2009 کلی وقت گذاشتم شاید بیشتر از بازی کردن وقتم رو با ور رفتن باهاش صرف کردم. اصلا می دونی من که حال می کنم نمی دونی چه قدر فاز میده مسائل لایسنس شده رو خودت حل کنی خداییش پچ krauser رو به عشق این کارا ساختم. الانم مستر لیگ بازی می کنم با بایرن مونیخ توی فصل هفتم. خوب اگه PES این مسائل رو نداشت میشد یه بازی معمولی دیگه. فیفا به اون عظمت تاپیکش رو بیا ببین. بازی کریسیس بیا برو تاپیک های کریسیس رو ببین همگی خوابن نه حرفی برای گفتن دارن نه چیزی همین فیفا 09 الان 1 ماه شایدم بیشتر حتی یک صفحه هم جلو نرفته 09 رو میگم ها. چرا چون دیگه چیزی نداره واسه گفتن نه پچی نه چیزی نه چیزی به اسم کیت سرور داره که بخوای کیت جدید وارد کنی. من که می گم اصلا محبوبیت PES نصفش به خاطر همین مسئله ناکامی در امر لایسنس هست. ملت از این جور چیزا خوششون میاد. باور کن. بذار بازی منتشر بشه همون اول کاری شخصا تیم های خوب بوندس لیگا رو می سازم
این روزا محمود نیست باید جورشو بکشیم .
یک خبر توی سایت pesfan گذاشتن دیدم بد نیست توی تاپیک بزارم .
We’ve got a jam packed schedule next week guys, jam packed. Starting on Monday at 10am, we’ll be posting both our in-depth PES2010 preview and the Q&A session we’ve been working on (filled with answers to a tonne of questions you’ve been asking).
There’ll also be our Master League play test article on Tuesday. My ML season is going terribly, but the mode itself is coming along nicely, expect as much info as we can provide on the 18th.
On the 19th, we’ll be releasing some further information straight from the mouth of favourite fish-man, Shingo “Seabass” Takatsuka, when he’ll be giving his live presentation at Gamescom. What this means, we don’t quite know, but be assured you’ll find out as soon as we do.
Depending how good you’ve been this year there might even be a few surprises in store, as well as more of your questions being answered on both our twitter and the constantly updated Q&A thread at various points right throughout the week.
دوستان ما یک برنامه فشرده برای هفته بعد تهیه کرده ایم .این برنامه فشرده از ساعت 10 صبح روز دوشنبه شروع خواهد شد . ما ابتدائا دیدگاهمان را براساس پلی تست جدید ارائه خواهیم داد وبعد از آن جلسه پرسش و پاسخ را برگزار میکنیم ( ما از قبل پاسخ سوالاتی که شما کرده بودید را آماده کرده ایم ) .
همچنین در روز سه شنبه آرتیکل مربوط به اجرای بازی در مود مسترلیگ را ارائه خواهیم داد .فصلی که ما در مستر لیگ به پایان رسوندیم فصل وحشتناکی بود اما گزارش خود این فصل به تنهایی خیلی زیباست .منتظر اطلاعات بیشتری باشید که روز سه شنبه ارائه میدهیم .
روز چهارشنبه ( مصادف با نمایش کونامی در نمایشگاه GC) ما جزئیات بیشتری از بازی را مستقیما از دهان مرد محبوب " سیباس " منتشر خواهیم کرد درست زمانی که در حال ارائه برنامه اش در نمایشگاه است .در نمایشگاه چه اتفاقی خواهد افتاد ؟ ما نمیدانیم اما مطمئن باشید بمحض اینکه ما اطلاع پیدا کنیم شما را در جریان اتفاقات خواهیم گذاشت .
منوط به اینکه شما امسال چه امتیازی گرفته اید حتی این امکان وجود دارد که سوپریزهایی نیز برای شمادرنظر بگیریم .علاوه بر این قبلا جواب بیشتر سوالات شما درتاپیک پرسش و پاسخ ویا Twitter آماده شده است که ما پاسخ آنها را خوهیم داد همچنین به سوالاتی که بعدا مطرح خواهید کرد پاسخ داده خواهیم داد.
بهزاد از وقتی یاد گرفتم چطوری کیت و لوگو و ... بسازم آرزو می کنم که هیچ لیگی لایسنس نشه :31:
بیا برو تاپیک فیفا 09 رو با PES 2009 مقایسه کن ببین کدومش پویا تره؟ PES . درسته؟ فقط به خاطر کیت و لوگو و فیس و 100 تا چیز دیگه. تو نگاه منو دیگه امسال من واسه این PES 2009 کلی وقت گذاشتم شاید بیشتر از بازی کردن وقتم رو با ور رفتن باهاش صرف کردم. اصلا می دونی من که حال می کنم نمی دونی چه قدر فاز میده مسائل لایسنس شده رو خودت حل کنی خداییش پچ krauser رو به عشق این کارا ساختم. الانم مستر لیگ بازی می کنم با بایرن مونیخ توی فصل هفتم. خوب اگه PES این مسائل رو نداشت میشد یه بازی معمولی دیگه. فیفا به اون عظمت تاپیکش رو بیا ببین. بازی کریسیس بیا برو تاپیک های کریسیس رو ببین همگی خوابن نه حرفی برای گفتن دارن نه چیزی همین فیفا 09 الان 1 ماه شایدم بیشتر حتی یک صفحه هم جلو نرفته 09 رو میگم ها. چرا چون دیگه چیزی نداره واسه گفتن نه پچی نه چیزی نه چیزی به اسم کیت سرور داره که بخوای کیت جدید وارد کنی. من که می گم اصلا محبوبیت PES نصفش به خاطر همین مسئله ناکامی در امر لایسنس هست. ملت از این جور چیزا خوششون میاد. باور کن. بذار بازی منتشر بشه همون اول کاری شخصا تیم های خوب بوندس لیگا رو می سازم
آرمین جان امسال چشم و چراغ ما تویی بخصوص که خیلی وقته که Juce دیگه کیت سرورنمیسازه .بنابراین از الان خودتو برای ساخت کیت سرور آماده کن .
بهزاد از وقتی یاد گرفتم چطوری کیت و لوگو و ... بسازم آرزو می کنم که هیچ لیگی لایسنس نشه
ممنون ارمین جان
ولی اگه بتونی کل لیگ المان رو بسازی بهتره
البته می دونم فعلا زوده...ولی خواستم از حالا خودت رو اماده کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حوصله کیت بازی رو ندارم دوستان
مثل 2009 ! و 6 ... یه سوپر پتچ باحال بزارید که لباس تیم ها و لوگوها درست شده باشن
از پس 4 همش بحث کیت و ایناست و من چیزی سرم نمیشه ... چیز مبهمیه ! همه جا هم مبهم یاد میدن
Spaniuly
13-08-2009, 21:17
ممنون ارمین جان
ولی اگه بتونی کل لیگ المان رو بسازی بهتره
البته می دونم فعلا زوده...ولی خواستم از حالا خودت رو اماده کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش آره از الان دارم فیس و استادیوم و از همه مهمتر کیت های جدید 09/10 تیم ها رو گیر میارم تعداد زیادی کیت 09/10 تیم ها رو دارم الان حتی کیت 09/10 بایرن و شالکه رو الان دارم کلا اگه همت کنم ها PES 2010 رو میارم روی PES 2009 :31: چه کنم که حوصله ندارم. ولی خدا وکیلی یه چیز تر تمیز که مسایل لایسنس نشده PES 2010 رو حل کنه می سازم پچ krauser اولین تجربه من توی پچ سازی برای بازی PES بود.
Alireza.M67
13-08-2009, 22:29
هرگز این آرزو رو نکن چون کسایی که کنسول دارن نمیتونن کیت و لوگو بسازن
joey jordison
13-08-2009, 22:50
سلام
این یه لینک 21 مگی که زحمتش رو حسین جان کشیده :
مرسی دوست عزیز از Elendil1 هم تشکر میکنم!منتها 21 مگ برای من خیلی زیاد هست مگه چی هست تو ویدیو چندتا عکس بگذارید ببینیم!
اگه در حد 6 مگ یا 7 بود من توانش را دارم
Elendil1
14-08-2009, 00:39
مرسی دوست عزیز از Elendil1 هم تشکر میکنم!منتها 21 مگ برای من خیلی زیاد هست مگه چی هست تو ویدیو چندتا عکس بگذارید ببینیم!
اگه در حد 6 مگ یا 7 بود من توانش را دارم
تو ویدیو نحوه ی تنظیم کامل تیم رو بهت میگه ، تو یه کلام:: شما یه چیزی فرا تر از مربی عمل می کنید!! :: ولی حیفه نبینی!! اگر تو نستم کانورتش می کنم ، حجمش میارم پایین آپلودش می کنم.
JUSTIN11
14-08-2009, 01:53
خوب اول, از همه دوستان در این تاپیک تشکر میکنم که اخرین اخبار رو در اینجا میذارید مخصوصا حسین اقا-محمود جان-رومل و همچنین از کسانی که نظراتشون رو اینجا منعکس میکنند مرتضی-بهزاد و ارمین-محمد-الندیل و ............
واقعا ممنونم که ما عاشقان شبیه سازی فوتبال رو اینجا تنهانمیگزارید.
من دو سه سالی میشه که اخبار مربوط به ساخت پیس و فیفا رو روزانه دنبال میکنم.اینطور که بنظر میرسه کونامی تا الان بشدت داره روی این نسخه کار میکنه تا بتونه اقتدار گذشته خودشو اثبات کنه و از فیفا جلو بیفته.فیفا و EA هم توانایی خودشونو در ساخت FIFA09 به اثبات رسوندن و بنظر من الان منتظر واکنش کونامی در PES2010 هستند!!!
اینطور که من اخبار رو دنبال میکنم همه کسانی که بازی رو تست کردن همه و همه روی بهبود و ارتقا بخش گرافیک و نورپردازی نظر یکسانی داشتن.و همچنین سیستم کارتها و کلا FORMATION بازی که گفتن خیلی پیچیده وکامل تر شده.مودهای B A L و M L هم بطور حتم کامل تر از قبل شده اند.لایسانسها رو هم بنظرمن عاملی بر خوب نبودن سری PES بحساب نمیاد.پس تا به اینجا کونامی خوب کار کرده.
ولی میرسیم به اصل مطلب و اون گیم پلی بازیه.خوب اخباری که کونامی همون ابتدا گفته وجود انیمیشنهای جدید تر و بیشتر نسبت به نسخه های پیشین هستش و همینطور استفاده از موشن کپچر برای شبیه سازی حرکات بازیکنها و تور دروازه و....که به همین دلیل از مسی و چند نفر دیگه استفاده کردن و.....بگذریم. ولی تااینجای کار کسانی که بازی رو تست کردن نظز مثبتی روی این موضوع نداشتن و دلایلشون این بود که میگفتن کونامی فقط 50% کدها رو اعمال کرده و یا اینکه هنوز این بخش بازی کامل نشده و....این متن اخری که Erik Hansson گذاشته مبنی بر حرکات بازیکنها و.... (به گفته حسین با تست کردن 70 درصد از کدها!) این مطلب رو بیان میکنه که اینطور که انتظار داشتیم در این بخش خوب کار نشده.البته این نظرات تا به الان هستش.
همینطور ادام هم گفته که منتظر یک بمب خبری از طرف کونامی در رابطه با گیم پلی بازی باشید ما رو کمی امیدوار میکنه.تنها چیزی که من رو تا به اینجا نگران کرده همینه.در هر صورت ما هم مثل بقیه طرفدارا باید تا نمایشگاه GC المان دندون رو جیگر بزاریم....ولی واقا به نتیجه کار امیدوارم...........
مرسی از همه....
M A X I M U M
14-08-2009, 06:59
دليل ليسانس دار بودن تيم ها در فيفا به نظرتون حمايت همه جانبه فيفا ازش نيست ؟
هر چي باشه خود فيفا ازش نون مي خوره
بچه ها در مورد كيت و اينا هم رو منم ميتونيد حساب كنيد براي ويرايش PES2010
حالا ببینید اگه این بمب خبری لیسانس شدن بوندسلیگا نبود !!! عمرا کار خاصی نمی کنن
باور کنید تو تاپیک 2009 پارسال همه چیز امیدوار کننده بود ! واقعا هم متفاوت بود پس2009 نسبت به 2008 ! ولی واقعا زود همه رو خسته کرد
سیستم فورمیشن مردم رو راضی نگه نمیداره دوستان ! اگه اینطوری بود که فورمیشن مربیگری فیفا خیلی پیچیده تر از این حرفاست ! بریم اونو بازی کنیم ! باید رو گیم پلی و واقع گرائی بازی کار بشه ! pes 6 رو ببینید هنوزم هوادار داره !یه نسخه خوب ماندگار میشه ولی یه چیز مثل 2009 زود همه رو خسته می کنه ! خوشحالم که مستر لیگ کامل تر شده ... از دوران پلی استیشن 1 هرچی کونامی بیرون میداد من مسترلیگش رو بازی می کردم ! اون موقع گرون ترین بازیکن 50تا بود قیمتش که معمولا اینجور بازیکنا دست ساز بودن !
من مسترلیگ اون بازی رو به 2009 ترجیح میدم ! با عقل کی جور در میاد که من کریستیانو رونالدو رو بخوام با 60هزار تا با دیوید سیلوا تو والنسیا تاق بزنم و اونا هم رد کنن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! مزخرفه دیگه !
امیدوارم این چیزا اصلاح بشه و یا خیلی چیزائه دیگه
جالب اینه که حالا اینا هی خبر میدن که داره رو بازی زیاد کار میشه بعد از کنارش یه خبر دیگه میاد بیرون که رو مد B A L اصلا کار نشده و تغییری نکرده !!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی آخه نمی فهمم ! تیمارو که لیسانس نمی کنید ! اینائی که بازی کردن هم که میگن بازی اونطور که باید باشه نیست ! فقط فورمیشن درست کردین ؟!!!!!! با گرافیک! مدیرای تاپیک هم که میگن حرفهای نا امید کننده نزنید ... باشه بازی با اینکه B A L تغیری نکرده و ویدئویی که از بازی منتشر شده خوب نیست و ... ان شالله بازی خوبی میشه !
پارسال تاپیک هر روز 10 صفحه جلو میرفت ولی امسال اونطوری نیست
Spaniuly
14-08-2009, 09:08
هرگز این آرزو رو نکن چون کسایی که کنسول دارن نمیتونن کیت و لوگو بسازن
به من چه :31:
ولی بی شوخی راست می گی اونایی که روی کنسول بازی می کنن محروم میشن راست میگی اما واسه اونم یه فکری میشه کرد فکر کنم میشه فایل های بازی رو تغییر داد.
دليل ليسانس دار بودن تيم ها در فيفا به نظرتون حمايت همه جانبه فيفا ازش نيست ؟
هر چي باشه خود فيفا ازش نون مي خوره
بچه ها در مورد كيت و اينا هم رو منم ميتونيد حساب كنيد براي ويرايش PES2010
بله بازی فیفا کلا تحت لایسنس فیفا بوده و هست واسه همین اینقدر در امر لایسنس موفق هست. کلا واسه کنسول ها فیفا به درد می خوره واسه PC باز ها PES چون مرغ فیفا یک پا داره و هیچ وقت حتی تا سال 2012 که احتمالا کنسول جدیدتری بیاد واسه کنسول های نکست جنریشن بازی فیفا رو نمیده. بازی Madden NFL به اون عظمت گرافیکی واسه PC عرضه میشه اونوقت با بی شرمی مسئولین فیفا میان و میگن امکان پذیر نیست فیفا رو نکست بدیم. واسه حرف مفت زدن به ما مالیات که نمی دن نا مردا. ولی کلا من به کنسول دارها پیشنهاد می کنم فیفا نکست بازی کنن چون انصافا از هر لحاظ بخوای مقایسه کنی از PES سر تره اما اونایی که PC دارن واقعا باید PES بازی کنن هم کار ویرایشش راحته هم گرافیک بهتری نسبت به فیفا کارنت داره و کلی مسائل دیگه
ebinem173
14-08-2009, 10:52
من از pes باز های قدیمی هستم ولی احساس میکنم کم کم این قضیه لایسنس داره میره رو اعصاب گیم پلی هم که ظاهرا زیادبهبود پیدا نمیکنه
در حالی که فیفا نکست کیفیت و قدرت خوبی داره
یه زمانی روی کنسول هم از فیفا بهتر بود
فقط کافیه سال دیگه فیفا برای pc نکست بده ببینید چی میشه
بازی Madden NFL به اون عظمت گرافیکی واسه PC عرضه میشه اونوقت با بی شرمی مسئولین فیفا میان و میگن امکان پذیر نیست فیفا رو نکست بدیم.
Madden NFL کی واسه PC اومد!!!!!!!!!!
والا تا اونجایی که من میدونم این بازی واسه کنسول ها اومده! کلا بازی هایه EA Sport برایه کنسول ها هست!
mohammad_87
14-08-2009, 16:36
بله بازی فیفا کلا تحت لایسنس فیفا بوده و هست واسه همین اینقدر در امر لایسنس موفق هست. کلا واسه کنسول ها فیفا به درد می خوره
بیش تر از این نمی خوام بحث تاپیک عوض بشه اما یه سوال.این فیفا نکست روی همه کنسولهاست یا فقط بعضی هاشون؟مثلا اگه روی xbox360 هستش میشه با این برنامه های مخصوص (که تو کامپیوتر میشه بازیهای ایکس باکس روبازی کرد)با همون گرافیک و خصوصیات بازی کرد؟
بیش تر از این نمی خوام بحث تاپیک عوض بشه اما یه سوال.این فیفا نکست روی همه کنسولهاست یا فقط بعضی هاشون؟مثلا اگه روی xbox360 هستش میشه با این برنامه های مخصوص (که تو کامپیوتر میشه بازیهای ایکس باکس روبازی کرد)با همون گرافیک و خصوصیات بازی کرد؟
دوست عزیز این بازی یعنی فیفا نکست فقط بر رویه PS3 و Xbox 360 هستش!
و تا اونجایی که من میدونم برنامه ی اومدن بازی هایه PS2 هنوز درست و حسابی نیومده چی باشه Xbox 360 !
نه برنامه ای نیومده که بشه بازی هایه Xbox 360 رو تویه PC بازی کرد ( اگه بیاد که Microsoft باید بره بمیره دیگه ).
d_a_n_t_e
14-08-2009, 18:29
شما مثل اینکه Nba 2k9 را از نزدیک ندید؟!!
دوست عزیز این بازی یعنی فیفا نکست فقط بر رویه PS3 و Xbox 360 هستش!
و تا اونجایی که من میدونم برنامه ی اومدن بازی هایه PS2 هنوز درست و حسابی نیومده چی باشه Xbox 360 !
نه برنامه ای نیومده که بشه بازی هایه Xbox 360 رو تویه PC بازی کرد ( اگه بیاد که Microsoft باید بره بمیره دیگه ).
بعد اونوقت گرافیک nba بالاست ؟ :18:
Madden نیاد!!Nba که میاد
Madden NFL کی واسه PC اومد!!!!!!!!!!
والا تا اونجایی که من میدونم این بازی واسه کنسول ها اومده! کلا بازی هایه EA Sport برایه کنسول ها هست!
فکر کنم اینجا تاپیک PES باشه :46:
-----------------------------------------------------------------------------
این کارت مسی (incisive run) به نظر من زیاد کارایی نداره خوب اگه توانایی مسی اینه که میتونه خوب توی عرض حرکت کنه پس چه این کارت off باشه چه on باید به یه صورت حرکت کنه و کلا از این کارت خوشم نیومد یا مثلا کارتCut Back Pass که مال henry هست هم مثل همینه ولی کارت Eraly Cross کارت جالبیه
Spaniuly
14-08-2009, 19:32
فکر کنم اینجا تاپیک PES باشه :46:
-----------------------------------------------------------------------------
این کارت مسی (incisive run) به نظر من زیاد کارایی نداره خوب اگه توانایی مسی اینه که میتونه خوب توی عرض حرکت کنه پس چه این کارت off باشه چه on باید به یه صورت حرکت کنه و کلا از این کارت خوشم نیومد یا مثلا کارتCut Back Pass که مال henry هست هم مثل همینه ولی کارت Eraly Cross کارت جالبیه
اینا همش اثرات بی خبری هست. متاسفانه جند روزی هست اخبار منتشر نمیشه
saeed_cpu_full
14-08-2009, 19:42
نرم افزار PSX2 آخرین ورژن به راحتی آب خوردن بیش از 90 درصد بازیهای PS2 رو اجرا می کنه. و همین گروه روی پروژه PS3 دارن کار می کنن تا امولاتور بسازن براش
خیر یک ماه پیش رسما تائید شد که برای PC هم میاد. البته مطمئن نیستم نکست هست ولی اگه اشتباه نکنم نکست هست چون دلیلی نداره برای 3 تا پلتفورم بده یکیش که PC باشه کارنت بسازه
برن PS3 رو كپی خور كنن ... شبيه ساز ساختن براش پيشكش !! ( شتر در خواب بيند پنبه دانه ! )
الان دوستان در نکست بودن نسخه PC که شکی نیست ؟! نه ؟! جون بحث هایی دیده شده که احتمال می رفت نکست نباشه ... ولی خوب کار عاقلانه ای هم به نظر نمیرسه برای Konami حداقل یکی از advantage ها PES نسبت به فیفا همین next بودن برای PC بوده تا حالا ... حالا ازین ببعد رو نمی دونم ! ایشاا... این نسخه فول و نکست رو pc میاد که بار دیگر به این EA احمق ثابت بشه نکست بر روی pc ممکن هست !
نه دوست عزیز...مثل سری قبل این نسخه هم بصورت نکست برای pc عرضه میشه
اصلا قرار نبوده که نکست برای pc کنسل بشه
M A X I M U M
14-08-2009, 22:02
دوستان ببخشيد اين بحث نكست يعني چي ؟
نكست به چي ميگن ؟
ممنون ميشم توضيح بديد
الان دوستان در نکست بودن نسخه PC که شکی نیست ؟! نه ؟! جون بحث هایی دیده شده که احتمال می رفت نکست نباشه ... ولی خوب کار عاقلانه ای هم به نظر نمیرسه برای Konami حداقل یکی از advantage ها PES نسبت به فیفا همین next بودن برای PC بوده تا حالا ... حالا ازین ببعد رو نمی دونم ! ایشاا... این نسخه فول و نکست رو pc میاد که بار دیگر به این EA احمق ثابت بشه نکست بر روی pc ممکن هست !
سلام؛
دوست عزیز، بازی ای که سر و ته اش یکی هست که دیگه نکست و کارنت نداره. در ضمن-نمیخوام بحث راه بندازم-ولی شما به هیچ وجه نمیتونین FIFA Next رو با PES مقایسه کنید! اینو فقط من که حتی FIFA Next رو بازی نکردم نمیگم، تقریبا همه میگن. و اینکه یکی از مزیت های دیگر FIFA بر PES اینه که برای همه کنسول ها میاد ولی PES...
نکته: من فقط می خواستم این پیش نمایش رو بزارم و چون این پست رو اتفاقی دیدم گفتم یه جوابی هم بدم!
اینم از پیش نمایش بازی از SIMS47:
پیش نمایش بازی Pro Evolution Soccer 2010 انحصاری از سیمز47
KonamiسازندهKonami
انتشار دهندهPC,PS3,X360,Wii,PSP,DSپلتفورمQ3 2009
تاریخ انتشارSport(Soccer)
سبک بازی+3سن مورد نیازمنبع اصلی مطلب: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / قوانین استفاده از مطالب سیمز47 در اینجا... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نگاهی به گذشته.....
اگر به یاد داشته باشید بخش نگاهی به گذشته در پیش نمایش فیفا 10 هم موجود بود و تاریخچه ی کوتاهی از سری فیفا در این بخش نوشته شده بود.اولین بازی از سری معروف PES در سال 1999 با نام ISS Pro Evolution برای کنسول PSX منتشر شد.آن روز ها کسی به سری PES اهمیت چندانی نمیداد چون سری معروف فیفا این اجازه را از PES گرفته بود.در سال 2002 با وجود کنسول PS2 که تازه به بازار عرضه شده بود و فروش بسیار خوبی هم داشت کونامی نسخه دوم سری PES را با نام Pro Evolution Soccer دوباره برای کنسول PSX عرضه کرد.فروش خوب این بازی مشوق ساخت نسخه بعدی آن بر روی PSX شد.کونامی در همان سال سوم PES را با نام Pro Evolution Soccer 2 برای PSX منتشر کرد.اما این بار استقبال بسیار کمی از این بازی شد چون کنسول PSX تقریبا از رده خارج شده بود و کونامی نتوانست فروش چند ماه پیشش را تکرار کند و با یک شکست بزرگ روبرو شد.این شکست بزرگ کونامی را وادار به شروع مجدد از ابتدا کرد و کونامی با ساخت نسخه بعدی PES با نام Pro Evolution Soccer برای کنسول PS2 تا حدودی موفق به جبران شکستش شد.اما فروش رویایی فیفا باز هم اجازه ی رقابت PES را با این سری نمیداد.کونامی دو سال صبر کرد و نسخه بعدی PES را با نام Pro Evolution Soccer 5 ابتدا برای PC منتشر ساخت.(در این میان چند بازی با نام Wining Eleven که سازنده و ناشر آن کونامی بود منتشرشدند و PES 3 و PES 4 هم فرق چندانی با نسخه های پیشین نداشتندو کار ساخت آنها با کونامی نبود).PES 5 با موفقیتش راه را برای رقابت با فیفا باز کرد و کونامی توانست در نسخه بعدی یعنی PES 6 در سال 2005 بر سری فیفا غلبه کند.روند تصاعدی فروش PES6 به طرز باور نکردنی ای در حال پیشرفت بود و سری فیفا ناکام مانده بود.این روند تصاعدی برای سری PES تا شماره هشتم آن ادامه داشت.اما با انتشار PES 2009 کونامی شکست سنگینی را در مقابل رقیبش متحمل شد.دلیل اصلی این شکست کم کاری کونامی و عدم پیشرقت PES 2010 و رفع نکردن باگ ها و اشکالات نسخه های پیشین ، در این نسخه بود.
حال در سال 2009 همه چیز تغییر کرده است.هر دو شرکت (Konami و EA) تغییرات زیادی کرده اند.رقابت بسیار شدیدتر از حد تصور شماست و این رقابت چیزی به جز سود برای مصرف کنندگان نخواهد داشت!!در پیش نمایش FIFA 10 به پیشرفت های این بازی نسبت به نسخه های پیشین اشاره کردیم ودر این پیش نمایش کارمان را با پیشرفت های PES 2010 ادامه خواهیم داد.
مهم ترین و اساسی ترین تغییر در PES 2010 تکنیکی شدن بازیست.همه چیز بر مبنای تکنیک و تاکتیکیست که از قبل برنامه ریزی شده است.اعمال همه ی بازیکنان از قبل برنامه ریزی شده است و شما وظیفه اجرای این اعمال بر روی زمین بازی را دارید.تغییراساسی دیگر در سیستم پنالتی زنیست.با وجود اشکالات نه چندان اساسی در سیستم پنالتی زنی PES 2009 سازندگان در PES 2010 سیستم پنالتی زنی را به کلی تغییر خواهند داد و ما با چیز جدیدی روبرو هستیم.
من که چیزی سر در نمیارم!
بر خلاف نسخه های قبلی این بار در بازی از سیستم موشن کپچر (Motion Capture)برای شبیه سازی اعمال بازیکنان معروف استفاده شده است.دو بازیکن معروف و اسطوره ای فوتبال یعنی Lionel Messi و Fernando Torres اعمال مختص خود را در بازی خواهند داشت و برای وراد کردن آنها به محیط مجازی توسط تکنولوژی موشن کپچر از خود آنها استفاده شده است.گروهی از بازیکنان ژاپنی در محل ساخت بازی در ژاپن برای انجام اعمال موشن کپچرینگ برای بازیکنان معروف دیگر در در تلاشند.در نتیجه میتوان گفت اعمال و حرکات بازیکنان در این نسخه پیشرفت چشمگیری خواهد داشت و ما شاهد اعمالی طبیعی تر از بازیکنان خواهیم بود.
تورس و مسی در استادیو کونامی:
حرکات بازیکنان طبیعی تر شده است
گزارشگری و تحلیل گری بازی در نسخه قبلی ایرادات بسیار عجیبی داشت که باگ های اصلی بازی را تشکیل میدادند ولی در این نسخه تمامی این مشکلات رفع خواهد شد و گزارشگری طبیعی تر و بهتر خواهد بود.به گفته ی سازندگان سرعت بازی در این نسخه کاهش خواهد یافت.از نکات مهمی که در گزارش مجله PSM به آن اشاره شد کم شدن احتمال گل زنی توسط بازیکنان بود.در این نسخه گل زنی سخت شده در نتیجه در بازی شاهد گل های کمتری خواهیم بود!تماشاگران در این نسخه از PES بعد از سالها سه بعدی شده اند!در این نسخه شاهد حرکات بیشتر و طبیعی تری بعد از گلزنی توسط بازیکنان خواهیم بود(مکیدن شصت توسط تورس که از تکنولوژی موشن کپچر استفاده شده است).تفاوت اساسی دیگری که در تاکتیک و تکنیک بازیکنان به چشم میخورد حالت Top Line میباشد.این حالت چیزی مانند حداکثر قدرت بازیکنان در پست تخصصی در فیفا خواهد بود.برای مثال اگر یک بازیکن دارای نمره 78 باشد اگر در پست تخصصی اش قرار گیرد از تمام توانش استفاده خواهد کرد .ولی در صورتی که او را در پست های دیگر قرار دهیم قدرتش کم شده و نمیتواند از توانایی هایش به درستی استفاده کند.پیشرفت های گرافیکی زیادی در همه ی جهات( از شبیه سازی استادیوم ها گرفته تا چهره بازیکنان) در این نسخه بوجود آمده است.
مقایسه چهره ها در PES 2010 با نسخه قبلی یعنی PES 2009(تصویر سمت چپ برای PES 2009 و تصویر سمت راست مربوط به PES 2010 میباشد)
استادیوم ها عالی کار شده اند
تورس و مسی به احتمال زیاد روی کاور بازی خواهند بود
مراحل ساخت استادیوم:
منوی ابتدایی بازی شامل این بخش های زیر خواهد بود:
UEFA Champions League
Exhibition
Master League
Become A Legend
League/Cup
Community
Training
Edit
Gallery
System Settings
Exit
منوی Exhibition بازی شامل بخشهای زیر میشود:
Team Select
Stadium
Kick Off!
Game Plan
Uniform
Options
همانطور که میبینید منوی Game Plan به بازی اضافه شده است که شامل بخش های زیر میشود(این منو دقیقا همان منوی Formation/Tactics در نسخه های قبلی میباشد):
Match Start
Assist Setting
Change Player
Set Formation
Tactics
Setplay Settings
Data Management
بخش Set Formation تغییرات جزئی ای داشته.آپشن های زیر مربوط به این بخش میباشند:
Edit Position
Change Formation
Mark Settings
CARD
همونطور که میبینید بخش جدیدی به نام CARD اضافه شده است.شما با کمک این منو تاکتیک کلی تیم را تعیین میکنید(برای مثال هنگامی که Reina به توپ را به خط دفاعی داد Torres به سمت وفاع حریف حرکت کند).
تصاویری از منوهای مختلف:
تاکتیک های مختلف فردی و تیمی:
خوب از بحث منو ها خارج میشویم به پیشرفت های دیگر میپردازیم.دروازه بان ها پیشرفت بسیاری داشته اند و حرکات آنها نسبت به نسخه های پیشین طبیعی تر شده است.هوش مصنوعی بازی به هیچ عنوان فرمان تکل یا شوت خودکار را نمیدهد و همه چیز به شما بستگی دارد.اگر توجه کرده باشید بازیکنان در نسخه های قبلی بعد از ضربات شروع مجدد مانند یک مجسمه در مکان خود مستقر میشدند!اما به گفته ی سازندگان این مشکلدر این نسخه به طور کلی رفع خواهد شد.سیستم جدید تاکتیک تیمی به نام Tactics Slider به بازی اضافه شده است که برنامه حمایت و پشتیبانی بازیکنان از یکدیگر, تنظیم محدوده و مقدار این پشتیبانی ,میزان تراکم بازیکنان در یک منطقه ,خط دفاع , سبک حمله و استراتژی دفاعی تیم را مورد بررسی قرار میدهد.این اسلایدر ها در مقیاس 0 تا 100 درجه بندی میشوند.بازیکنان در یک تیم در این نسخه بر اساس توانایی های یکدیگر عمل میکنند.برای مثال وقتی بازیکنی مثل دیوید بکهام قصد زدن ضربه کاشته را دارد اکثر بازیکنان به محوطه جریمه حریف میروند ولی وقتی یک بازیکن معمولی قصد انجام این کار را دارد بازیکنان کمتری به سمت محوطه جریمه میروند.سیستم بازی آنلاین بازی همان سیستم PES 6 (اما بهینه شده) خواهدبود و سیستم آنلاین PES2008 و PES2009 مورد استفاده قرار نمیگیرند.نورپردازی بازیهایی که در شب انجام میشوند بسیار عالی کار دشه و جلوه ی خاصی به این بازیها میبخشد.درجه سختی های بازیها بسیار طبیعی تر شده و حالت نرمال چیزی مانند حالت Top Player در نسخه های پیشین خواهد بود.بعضیاز انیمیشن ها و شادی های بعد از گل مختص چند بازیکن خاص خواهند بود و برای بازکنان دیگر (حتی در مد ساخت بازیکنان) قابل استفاده نخواهند بود.نقل و انتقالات بازیکنان در مستر لیگ با واخد های ارز واقعی (مثل دلار یا یورو) انجام میشوند و خبری از پوینت های ساختگی کونامی در این نسخه نیست.
معامله بازیکن در مستر لیگ:
لیسانس کردن کامل لیگ یوفا یکی دیگر از نکات مثبت در این نسخه خواهد بود.با کمک آپشن خاصی که در بازی وجود دارد شما توانایی کپی طرح پیراهن تیم ها را بر روی شرت ورزشی آنان خواهید داشت(در حالت ساخت تیم).
تکل ها طبیعی تر شده اند
سایه پردازی عالی کار شده اند
مراحل تست اولیه بازی در اسپانیا:
خوب دوستان این پیش نمایش هم به پایان رسید.با وجود اطلاعات کمی که منتشر شد سعی کردم پیش نمایش کاملی رو بنویسم.امیدوارم از این مطلب خوشتون اومده باشه و ازش لذت کافی رو برده باشید.
دوستان ببخشيد اين بحث نكست يعني چي ؟
نكست به چي ميگن ؟
ممنون ميشم توضيح بديد
سلام؛
ببینید، Next Generation یعنی نسل بعد، یعنی بازی هایی که که از کیفیت بالایی برخوردارند، به این بازی ها به اصطلاح نکست جن می گویند. بازی هایی هم هستند که کیفیت تقریبا متوسط رو به پایینی دارند که به آن ها Current Generation یا کارنت جن می گویند، در بازی FIFA هم سازیندگان نسخه PC به آن لقب PC Generation را داده اند یا میشه گفت پیسی جن. در ضمن کلمه جن (Gen) مخفف کلمه جنریشن (Generaton) می باشد.:11:
دیگه همه عالم و ادم می دونن که قدرت pc از کنسول بیشتره
همونطور که توی gta iv و crysis به همه ثابت شد
gta iv توی نسخه کنسول تعداد کمتری ماشین توی شهر پراکنده هستن ولی توی نسخه pc تعداد اونها بیشتره
این که فیفا نکست برای pc عرضه نمیشه بر میگرده به سیاست های مرموز ea وگرنه pc از کنسول ضعیف تر که نیست قوی تر هم هست
120% تائید میشه تو کامپیوترت رو می تونی هر جور دلت خواست ارتقا بدی محدودیت نیست براش اما کنسول یک چیز ثابت هست.
در مورد نکست نبودن فیفا هم حق کاملا با بهزاده و من همیشه این مسئله رو گفتم.
حرف های شما کاملا درسته چون کنسول های Next دیگه قدیمی شدند. ولی باید این رو هم در نظر داشت که هر ساله قطعات جدید برای PC ساخته میشه که میشه اون رو آپگرید کرد. کلا به نظر من طول عمر هر چیز جدید حداکثر 5 ساله. مثلا اگه PC شما فوله فول باشه شاید تا 5 سال دیگه از 10، 6 بگیره. ولی به نظر منم PC بهتره چون امکاناتش بیشتره. الان میشه PC رو یه جوری بست که از کنسول هم قویتر بشه..:10:
Spaniuly
14-08-2009, 23:20
بابا ایول عجب مستر لیگی شده. حسابی فاز میده مستر لیگ PES 2010. این پیش نمایش عالی بود واقعا دست نویسنده اش درد نکنه. واقعا انتظارها داره بالا میره
و اینکه یکی از مزیت های دیگر FIFA بر PES اینه که برای همه کنسول ها میاد ولی PES...
خوب pes هم برای xbox - ps3 - pc - ps2 -wii و... عرضه میشه
چیز دیگه ای مونده؟!
google_boy07
15-08-2009, 09:10
حالا ببینید اگه این بمب خبری لیسانس شدن بوندسلیگا نبود !!! عمرا کار خاصی نمی کنن
باور کنید تو تاپیک 2009 پارسال همه چیز امیدوار کننده بود ! واقعا هم متفاوت بود پس2009 نسبت به 2008 ! ولی واقعا زود همه رو خسته کرد
سیستم فورمیشن مردم رو راضی نگه نمیداره دوستان ! اگه اینطوری بود که فورمیشن مربیگری فیفا خیلی پیچیده تر از این حرفاست ! بریم اونو بازی کنیم ! باید رو گیم پلی و واقع گرائی بازی کار بشه ! pes 6 رو ببینید هنوزم هوادار داره !یه نسخه خوب ماندگار میشه ولی یه چیز مثل 2009 زود همه رو خسته می کنه ! خوشحالم که مستر لیگ کامل تر شده ... از دوران پلی استیشن 1 هرچی کونامی بیرون میداد من مسترلیگش رو بازی می کردم ! اون موقع گرون ترین بازیکن 50تا بود قیمتش که معمولا اینجور بازیکنا دست ساز بودن !
من مسترلیگ اون بازی رو به 2009 ترجیح میدم ! با عقل کی جور در میاد که من کریستیانو رونالدو رو بخوام با 60هزار تا با دیوید سیلوا تو والنسیا تاق بزنم و اونا هم رد کنن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! مزخرفه دیگه !
امیدوارم این چیزا اصلاح بشه و یا خیلی چیزائه دیگه
جالب اینه که حالا اینا هی خبر میدن که داره رو بازی زیاد کار میشه بعد از کنارش یه خبر دیگه میاد بیرون که رو مد B A L اصلا کار نشده و تغییری نکرده !!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی آخه نمی فهمم ! تیمارو که لیسانس نمی کنید ! اینائی که بازی کردن هم که میگن بازی اونطور که باید باشه نیست ! فقط فورمیشن درست کردین ؟!!!!!! با گرافیک! مدیرای تاپیک هم که میگن حرفهای نا امید کننده نزنید ... باشه بازی با اینکه B A L تغیری نکرده و ویدئویی که از بازی منتشر شده خوب نیست و ... ان شالله بازی خوبی میشه !
پارسال تاپیک هر روز 10 صفحه جلو میرفت ولی امسال اونطوری نیست
100 در صد مخالفم .........................................
دوست من نمیخوام جواب تک تک حرفهای شما رو بگم اما اینو میگم که بهترین بازی ساکر همین ساکر 10 خواهد بود ....
تمام قسمتهای بازی تغییراتی در آن ایجاد شده است ......
اینو دوستان باید قبول کرد ..........انتظارات ما همیشه بیش از حد و بالاست و اگر بازی کامل هم بیاد بازم ما بهونه گیری میکنیم .......و این متاسفانه باعث میشه آدم از بازی دلخور بشه پس بیان انتظارات رو خیلی بالا نبریم ...
بابا انصافا از این بیشتر باید کار کنن .........اصلا ساکر 10 با 9 قابل مقایسه هست ؟
به من چه :31:
ولی بی شوخی راست می گی اونایی که روی کنسول بازی می کنن محروم میشن راست میگی اما واسه اونم یه فکری میشه کرد فکر کنم میشه فایل های بازی رو تغییر داد.
کلا واسه کنسول ها فیفا به درد می خوره واسه PC باز ها PES چون مرغ فیفا یک پا داره و هیچ وقت حتی تا سال 2012 که احتمالا کنسول جدیدتری بیاد واسه کنسول های نکست جنریشن بازی فیفا رو نمیده ولی کلا من به کنسول دارها پیشنهاد می کنم فیفا نکست بازی کنن چون انصافا از هر لحاظ بخوای مقایسه کنی از PES سر تره اما اونایی که PC دارن واقعا باید PES بازی کنن هم کار ویرایشش راحته هم گرافیک بهتری نسبت به فیفا کارنت داره و کلی مسائل دیگه
آخه ما موندم آرمین جان تا کی میخواین فیفا نکست ، فیفا نکست کنین ...ها ............!!!
من خودم فیفا نکست رو بازی کردم .......درسته نسبت به نسخه 9 ساکر خیلی خیلی برتری داره اما انگار شما نسخه 10 ساکر رو فراموش کردی ......
این فیفا نکست شده برای شما جواب همه سوالها و انگار ساکر تا 10 ساله دیگه هم بازی بزنه شما هی میگی فیفا نکست .....
آرمین جان ساکر 10 مطمئنا به پای فیفا 10 خواهد رسید ........یعنی این نسخه از ساکر واقعا ساکر نکست هستش .......
ببینم شما تا کی فیفا نکست ، فیفا نکست میکنی ....!؟
امسال رسیدیم ...:31:
تازه من امیدوارم این ea برای pc هم نسخه نکست رو بزنه .....:31::27:
سلام؛
دوست عزیز، بازی ای که سر و ته اش یکی هست که دیگه نکست و کارنت نداره. در ضمن-نمیخوام بحث راه بندازم-ولی شما به هیچ وجه نمیتونین FIFA Next رو با PES مقایسه کنید! اینو فقط من که حتی FIFA Next رو بازی نکردم نمیگم، تقریبا همه میگن. و اینکه یکی از مزیت های دیگر FIFA بر PES اینه که برای همه کنسول ها میاد ولی PES...
چرا نشه FIFA Next رو PES رو با هم مقایسه کرد ..........!؟
حالا ببینیم امسال میشه یا نه ....:31:
.................................................. ..............................................
در مورد گزارش آقای اریک هم بگم دوستان شما خیلی زود خودتونو باختین با این گزارش ......
این گزارش شخصی هستش و نظر شخصی یک نفر هستش که رفته بازی رو تست کرده ..شاید اگه من بازیرو تست میکردم بکلی نطرم با این گزارش فرق داشت .....
حالا که اریک در گزارشش نکات منفی بکار برده و تقریبا یک گزارش نا امید کننده هستش اما اینو فراموش نکنین اون طرف قضیه هم هستش یعنی 1. بمب خبری 2. گفته های IGN و EUROGAMER در مورد بازی که واقعا امیدوار کننده است .....
دوستان با گفته و اظهار نظرهای شخصی یکی نفر خودتونو زود نبازین........
.................................................. .........................................
منتظر عکسهای جدیدی از بازی در روز دوشنبه باشید .................
............................................
باتشکر ........
.................................................. ...............
Spaniuly
15-08-2009, 09:44
به به محمود جان کجا بودی دلتنگت شده بودیم جیگر.
اما خوب فعلا نه فیفا 10 اومده و نه ساکر 10 باید بیاد تا با هم مقایسه بشن. فیفا نکست 09 هم یه شاهکار بود مسلما 10 دهها برابر بهتر از PES 2009 بود و از هر لحاظ. ان شاالله هر دو بازی که منتشر شد می تونیم قضاوت کنیم نه من و نه تو و نه هیچ کس دیگه نمی تونه دو بازی که هنوز منتشر نشده رو با هم مقایسه کنه تجربه من برام ثابت کرده که هیچ اعتباری به رامر های قبل انتشار یک بازی نیست واقعا باید بیاد و ریز بینی بشه و اظهار نظر نهایی بشه PES 2009 نکات مثبت زیادی داشت از نظر من ولی خوب در سال 2009 بهترین فوتبال گیم همون فیفا رو X360 بود باید فقط منتظر موند تا هر دو بازی منتشر بشن. فقط یک نکته جالب فیفا 10 واسه کارنت یه 10 تومنی پاتره پوره بین ایران چک هایی مثل فیفا نکست و PES 2009 خواهد بود و هیچ بحثی روی اون نیست و از الان بهتره بدونید فرقی با بازی یورو 2008 نخواهد داشت چون عکس هاش رو دیدم. بچه بازیه. در حالیکه عکس هایی که برای فیفا نکست منتشر شد(پستی که مسعود توی تاپیک فیفا 10 گذاشته) واقعا چشم ها رو خیره می کنه. اما چیزی که اهمیت داره من امسال هم PES بازی خواهم کرد. فیفا رو یک بار روی XBOX360 بازی می کنم اگه تفاوت چشمگیری با فیفا 09 نداشته باشه کنسول نمی خرم ولی اگه ببینم یک شاهکار تمام هست. مطمئنا XBox360 می خرم و فیفا رو روی کنسول و PES رو روی PC بازی می کنم. در کل من از هر دو خوشم میاد دست دوستمون که پیش نمایش ها رو گذاشت درد نکنه واقعا اطلاعات خوبی بود و خیلی امیدوار شدیم به بازی. بخصوص مستر لیگ جدید باید لذت بخش باشه. در کل باز هم می گم بهتره بازی های گذشته رو فراموش کنیم و از بروز هر گونه بحث مقایسه بین نسخه های 09 هر دو بازی جلوگیری کنیم چون این جا جاش نیست. موفق باشید عزیزان
با توجه به هماهنگی صورت گرفته بین WENB و سیباس قراره چهارشنبه توی نمایشگاه GC یک نفر به نمایندگی از این سایت ملاقاتی با سیباس داشته باشه .بهمین منظور یک تاپیک توی این سایت باز شده که کاربران سوالات خودشونو اونجا مطرح میکنن منم درباره موتور بازی سوال کردم و پرسیدم کونامی چرا موتور بازیو عوض نمیکنه .بعضیا از کاربرا سوالات خوبی کردم مثلا یکی پرسیده بود چرا بعضی از نکات خوبی که توی شماره های قبلی بازی وجود داشت توی نسخه های بعدی حذف شدن مثلا بعضی از ادیت ها قبل از شروع بازی یا کنترل دستی دروازه بان یا موارد دیگه .
حالا اگه کسی از دوستان سوال خاصی از سیباس داره اینجا مطرح کنه تا من اونو توی WENB منعکس کنم .
shahab_f
15-08-2009, 12:12
سلام بر بروبچ زحمت کش تاپیک:46:
ویدئو جدید نیمده؟ (اونی که استراتژی جدید بازی رو توضیح میده و اونی که یه آقای جاپونی (!) :31:میره به دفتر کونامی رو دیدم)
و اینکه کی میاد ایشالله ؟
google_boy07
15-08-2009, 12:24
جالب بود یه جا خوندم که امسال تو نمایشگاه بازی آلمان طرفداران آلمانی بازی بسیار زیادی به این نمایشگاه میان تا بازی روببینن و از همه مهمتر اینکه بلاخره ببینن بعد از چندین سال بوندسلیگا در این بازی خواهد بود یا خیر ............
دوستان به همگی قول میدم امسال واقعا PES NEXT-GEN واقعی رو ببینیم .....
.................................................. ........
UP-SNAKE
15-08-2009, 13:23
منم اميدوارم يه pes بی نظير رو شاهد باشيم ، و اينکه به سلطيه fifa پايان بده ، دقيق چند روز به تاريخ خودمون مونده به کنفرانس konami؟
mojtaba007
15-08-2009, 13:27
با توجه به هماهنگی صورت گرفته بین WENB و سیباس قراره چهارشنبه توی نمایشگاه GC یک نفر به نمایندگی از این سایت ملاقاتی با سیباس داشته باشه .بهمین منظور یک تاپیک توی این سایت باز شده که کاربران سوالات خودشونو اونجا مطرح میکنن منم درباره موتور بازی سوال کردم و پرسیدم کونامی چرا موتور بازیو عوض نمیکنه .بعضیا از کاربرا سوالات خوبی کردم مثلا یکی پرسیده بود چرا بعضی از نکات خوبی که توی شماره های قبلی بازی وجود داشت توی نسخه های بعدی حذف شدن مثلا بعضی از ادیت ها قبل از شروع بازی یا کنترل دستی دروازه بان یا موارد دیگه .
حالا اگه کسی از دوستان سوال خاصی از سیباس داره اینجا مطرح کنه تا من اونو توی WENB منعکس کنم .
حسین جان ممنون
چند تا سوال اساسی دارم حتما بپرس عزیز
یکی اینکه دیگه از چه بازیکنهای برای موشن کپچر استفاده کردند ایا دروازه بانها و تور دروازه هم موشن کپچر شده یا میشه
دو اینکه ایا پرتاب های اوت تنوع پیدا کردند یعنی کسی مثل علیزاده هم ممکنه وجود داشته باشه که پرتاب اوت خیلی بلند داشته باشه پرتاب های تیز و بلند اروم و هوایی و غیره
سوم اینکه درجه سختی بازی همون 5 تاست و مثل نسخه قبلیش یادم نیست کدوم نسخه 6 درجه میشه سختیش
چهارم ایا بازیکنهای کلاسیک اسمشون درست نمیشه تو این نسخه
و ایا اینکه منتخب جهان و اروپا و اسیا و منتخب بازیکنهای کلاسیک امکانش هست تو این نسخه باشه
ممنون ازت عزیز
Spaniuly
15-08-2009, 14:04
حسین جان ممنون
چند تا سوال اساسی دارم حتما بپرس عزیز
یکی اینکه دیگه از چه بازیکنهای برای موشن کپچر استفاده کردند ایا دروازه بانها و تور دروازه هم موشن کپچر شده یا میشه
دو اینکه ایا پرتاب های اوت تنوع پیدا کردند یعنی کسی مثل علیزاده هم ممکنه وجود داشته باشه که پرتاب اوت خیلی بلند داشته باشه پرتاب های تیز و بلند اروم و هوایی و غیره
سوم اینکه درجه سختی بازی همون 5 تاست و مثل نسخه قبلیش یادم نیست کدوم نسخه 6 درجه میشه سختیش
چهارم ایا بازیکنهای کلاسیک اسمشون درست نمیشه تو این نسخه
و ایا اینکه منتخب جهان و اروپا و اسیا و منتخب بازیکنهای کلاسیک امکانش هست تو این نسخه باشه
ممنون ازت عزیز
البته با اجازه حسین خان و بقیه...
تا اونجایی که من می دونم از لیو مسی و تورس استفاده کردند تعداد زیدی فوتبالیست بومی هم کمک کردند فکر کنم.
در مورد پرتاب بلند هم که توی نسخه کنونی هم هست دیگه مثلا شما با آردا توران پرتاب بلند بکنی با دایره می بینی که توپ تا 6 قدم حریف می ره
درجه سختی هم فکر کنم همون 5 تا هست و با توجه به پیش نمایش صفحه قبل دیگه نیاری به درجه سختی بالاتر نخواهد بود چون قراره درجه Regular به سختی Top Player بازی PES 2009 باشه
اما اگه شما مستر لیگ رو زیاد بازی کرده باشید توی انتهای فصل می تونستید با تیم های منتخب بازی کنید این تیم های منتخب فقط اونجا در دسترس بود و در منوی بازی نمی تونستید اونها رو برای خودتون بردارید و با اون تیم ها بازی کنید. البته یه روش هایی بود که دستکاری می کرد.
در مورد بازیکنان کلاسیک مطمئن باشید که اصلاح نخواهند شد چون اون اسمای تحت لایسنس فدراسیون فوتبال فیفا هست که این امتیاز رو EA رسما برای بازی فیفا به طور انحصاری در اختیار گرفته پس منتظر این مسئله نباشید.
موفق و سربلند باشید.
mojtaba007
15-08-2009, 14:39
البته با اجازه حسین خان و بقیه...
تا اونجایی که من می دونم از لیو مسی و تورس استفاده کردند تعداد زیدی فوتبالیست بومی هم کمک کردند فکر کنم.
در مورد پرتاب بلند هم که توی نسخه کنونی هم هست دیگه مثلا شما با آردا توران پرتاب بلند بکنی با دایره می بینی که توپ تا 6 قدم حریف می ره
درجه سختی هم فکر کنم همون 5 تا هست و با توجه به پیش نمایش صفحه قبل دیگه نیاری به درجه سختی بالاتر نخواهد بود چون قراره درجه Regular به سختی Top Player بازی PES 2009 باشه
اما اگه شما مستر لیگ رو زیاد بازی کرده باشید توی انتهای فصل می تونستید با تیم های منتخب بازی کنید این تیم های منتخب فقط اونجا در دسترس بود و در منوی بازی نمی تونستید اونها رو برای خودتون بردارید و با اون تیم ها بازی کنید. البته یه روش هایی بود که دستکاری می کرد.
در مورد بازیکنان کلاسیک مطمئن باشید که اصلاح نخواهند شد چون اون اسمای تحت لایسنس فدراسیون فوتبال فیفا هست که این امتیاز رو EA رسما برای بازی فیفا به طور انحصاری در اختیار گرفته پس منتظر این مسئله نباشید.
موفق و سربلند باشید.
عزیز جان لیونل مسی و تورس را هم خودم می دادنم
فقط میخواستم بدونم ایا از چهره های دیگه هم ممکنه استفاده کنند
در مورد تور دروازه و دروازبان هم هنوز چیزی اعلام نکردند
در مورد پرتاب اوت هم فقط دو نوع پرتاب اوت داریم
کوتاه و بلند
بلند و نوک تیز نداریم
یا مثلا دیدید بازیکنهایی که میخواهند پرتاب بلند و سریع داشته باشند چند گام میروند عقب تر و بعد پرتاب اوت میکنند که تو این نسخه های قبلی نیست
اگر توجه کرده باشید موقع پرتاب بلند توپ اینقدر ارتفاع داره که مدافع حریف راحت میتونه جایگیری کنه زیر توپ
یه جورایی دوست دارم مثل پرتاب اوت روبرتو کارلوس و علیزاده باشه نه مثل سپهر حیدری
تو نسخه 2009 بازیکنها خیلی دوست داشتند با بغل پا شوت کنند اگه امکانش بشه بازیکن خودش انتخاب کنه که خارج پا بزنه یا دخل پا یا رو پا خیلی معرکه میشه
مثلا برای زدن خارج پا دو بار بزنیم رو دکمه شوت و یا مثلا برای داخل پا سه بار بزنیم و برای رو پا یه بار بزنیم
حسین جان خواهشا این تنوع شوت زدن را هم بفرمایید
در مورد بازیکنهای کلاسیک هم اصلا حال نمیده تو مستر لیگ با منتخب ها رو به رو بشویم
چون خودمون هیچ وقت نمیتونیم منتخب ها رو بازی کنیم و همش مجبوریم با کامپیوتر بازی کنیم
در ضمن حسین جان گفتند اگر پیشنهادی هست برای بهتر شدن این بازی بفرمایید که بنده هم گفتم بهتره منتخب تو قسمت single player باشه یا مثل تیم های ارژانتین کلاسیک و برزیل کلاسیک بتونیم ازادشون کنیم
در مورد اسمشون هم مشکلی نیست میشه با پچ اسم هاشون را درست کرد
joey jordison
15-08-2009, 15:14
حالا اگه کسی از دوستان سوال خاصی از سیباس داره اینجا مطرح کنه تا من اونو توی WENB منعکس کنم
فقط من یک پیشنهاد میدم برای استادیوم اگه تونستی بگو حسین جان!
اونم اینه که استادیومهایی که نمیتوانند لیسانس کنن را به یک نوعی دیگر بسازن فقط شبیه اون باشه دقیقا اون نباشه با اسم تخیلی مثلا Konami Stadium 1 , 2 , 3 ,............. فقط حس بازی در اون ورزشگاه منتقل بشه لازم نیست شبیه باشه!
Spaniuly
15-08-2009, 15:24
اونم اینه که استادیومهایی که نمیتوانند لیسانس کنن را به یک نوعی دیگر بسازن فقط شبیه اون باشه دقیقا اون نباشه با اسم تخیلی مثلا Konami Stadium 1 , 2 , 3 ,............. فقط حس بازی در اون ورزشگاه منتقل بشه لازم نیست شبیه باشه!
بله اینطوری عالی میشه البته توی 2009 هم ایطوری بود ولی شباهتشون خیلی کم بود مثلا آلیانز ارنا اسمش رو Regbons Platz یا یه همچین چیزی نوشته بود
google_boy07
15-08-2009, 15:25
دوستان در جریان باشند که فقط مسی موشن شده .......
اما در ژاپن بازیکنان rfree style دارن برای موشن کار می کنند ..........
.................................................. ..............................
اگر به کلیپ منتشر شده نگاه کنین میبینین که کفشهایNIKEدر بازی وجود داره .....در دقیقه 5 و 30 ثانیه ...
البته این ویدیو ماله ماه ژوئن هستش (50 روز پیش) اما تو نسخه نمایشگاه حتما کفشهای جدیدی خواهد بود:31::46::5:
حسین جان اگه میشه از سیباس یا .... سوال کن توی این نسخه میشه روی فیس های رجیستر شده ریش و سبیل گذاشت یا نه؟!
چون توی نسخه های 2008 و 2009 همچین قابلیتی نبود ولی توی سری قدیمی تر روی فیس بازیکنانی که رجیستر شده بودن میشد ریش گذاشت...
خوشحالی گل ها به همراه بقیه اعضای تیم انجام میشه یا این که مثل نسخه های قبل فقط تک و تنها خوشحالی میکنه؟!
بودجه تیم های توی مسترلیگ با هم فرق می کنه؟
ممنون میشم اینا رو بپرسی...
JUSTIN11
15-08-2009, 15:57
اگر به کلیپ منتشر شده نگاه کنین میبینین که کفشهایNIKEدر بازی وجود داره .....در دقیقه 5 و 30 ثانیه ...
البته این ویدیو ماله ماه ژوئن هستش (50 روز پیش) اما تو نسخه نمایشگاه حتما کفشهای جدیدی خواهد بود:31::46::5:
ممنون محمود جان.من این ویدئو رو ندیده بودم.من کلا با کفش و این چیزا خیلی حال میکنم.
پس امسال هم مثل سال پیش از محصولات نایک استفاده شده.جالب اینجاست که این سری از کفشهای نایک Nike_MV_SuperFly_blueblack هنوز بطور رسمی عرضه نشده.در مورد کفشهای دیگه هم همین حدس رو میشه زد.
خیلی دوست دارم ببینم کفشNike_T90_LaserII جدید چه رنگیه؟...............
چشم مجتبی جان من این مواردو سول میکنم. اگه اشتباه نکنم بخش عمده مطالب شما درمورد نسخه 2010 بازیه که میشه این مواردو پس فردا توی جلسه پرسش و پاسخ سایت PESFAN مطرح کرد و من این مواردو اونجا مطرح میکنم .
اما با توجه به اینکه در طی سال کم پیش میاد که سیباس جلسه پرسش و پاسخ برگزار کنه و ایشون کارگردان و همه کاره بازیه میشه سوالات کلی و بنیادی ازش پرسید در این زمینه هم اگه مطلبی به ذهن دوستان رسید خوشحال میشم به نیابت از دوستان توی تاپیک مربوطه منعکس کنم (راستش سوال خاصی به ذهن من نمیرسه ).
من چند نمونه از سوالات بعضی از کاربرانو بگم .مثلا یکی در مورد آینده این سری و سیر تکاملیش پرسیده و گفته سیاست کونامی دررابطه با آینده این بازی از نقطه نظرات مختلف مثل شبیه ساز بودن یا آرکید بودن بازی سوال کرده .
یا مثلا آدام پرسیده بعد از انتقال بازی از وضعیت کارنت به نکست جن چرا کونامی اساس و فلسفه اصلی بازیو تغییر داد ؟( همه میدونیم که کونامی در وضعیت کارنت بی نظیر بود و از تمام قابلیتهای کارنت به نحو احسنت استفاده میکرد ) . همینطور پرسیده کونامی چرا آهنگ و شیب روند صعودیشو از PES 6 به اینور حفظ نکرد .
حتما مهران جان . به نظرت بهتر نیست اینطوری بپرسیم که "چرا "کونامی این کار رو نمیکنه ؟
راستی مهران اگه یادت باشه دو ماه پیش بعد از PLAYTEST اولی که آدام داشت ازش پرسیدیم که آیا پشت دروازه و کناره های زمین تصویر عکاسها , دوربین , میکروفن و چیزای دیگه رو دیده یا نه که آدام معذرت خواهی کردو گفت حواسش نبوده حالا که یک ویدئو از بازی منتشر شده میشه اونا رو دید . فکر میکنم این ویدئو آخری که مال چند روز پیشه رو دانلود نکردی .اگه خواستی من یک عکس ازش بزارم .
حسین جان اگه میشه از سیباس یا .... سوال کن توی این نسخه میشه روی فیس های رجیستر شده ریش و سبیل گذاشت یا نه؟!
چون توی نسخه های 2008 و 2009 همچین قابلیتی نبود ولی توی سری قدیمی تر روی فیس بازیکنانی که رجیستر شده بودن میشد ریش گذاشت...
خوشحالی گل ها به همراه بقیه اعضای تیم انجام میشه یا این که مثل نسخه های قبل فقط تک و تنها خوشحالی میکنه؟!
بودجه تیم های توی مسترلیگ با هم فرق می کنه؟
ممنون میشم اینا رو بپرسی...
بهزاد جان این سوالاتو توی جلسه پرسش و پاسخ PESFAN که پس فردا برگزار میشه میپرسم .
لطفا این پست حذف شود .(مطلب تکراری :11: )
google_boy07
15-08-2009, 16:38
نمیدونم والا ....
چند ساعته دارم تو تاپیک ها دور میزنم .......
یه جا صحبت از گیم پلی بازی شد ........
یکی گفت کد 50 درصد آدم رو یاد ساکر 9 میندازه اما کد 70 درصد خیلی چشمگیر و چشمنواز هستش ....
Eurogamer said the 50% code was very similar to PES2009 (like the card vid we got yesterday) and that the 70% code is dramatically different.
uerogamer که بازی رو بازی کرده بود تو کد 50 درصد هم گفته بود بازی مثل ساکر 9 هستش اما وقتی کد 70 درصد رو بازی کرده بود کلا نظرش عوض شده بود و گفته بود واقعا حیرت آور و چشم نوازه ....
حالا از این طرف این بمب خبری منو دیرگیر کرده و اینکه هنوز گیم پلی بازی رو ندیدیم .....
نمیدونم باید منتظر چی باشیم ...با توجه به گفته های سایتهای معتبر بازی مثل IGN و EUROGAMER باید منتظر بود ....منتظر ..
این چند روزه مونده هم انگار اندازه 100 روز طول میکشه ....خصوصا برای من که باید روز اول شهریور مشهد خودم رو به پادگان نیرو هوایی ارتش معرفی کنم ......:41:
خوبه خدایی گیم پلی بازی رو میبینم بعد میرم خدمت ..تازه خیلی از اخبار رو میشنوم ......
.................................................. .................................................. ..........
اینم استادیومهای we نسخه اختصاصی ژاپن ....
خدایی این ژاپن هم عجب استادیومهایی داره ......:31: نامردا برای خودشون بازی اختصاصی میزنن :31:
.................................................. .................................................. ......
اه ...فکر کنم تا حالا seabass سرش این قدر شلوغ نبوده تو عمرش .......:31:
:18: کی میتونه جواب این همه سوال رو بده اما خدایی دمش گرم که میاد تا جایی که بتونه جواب میده ....
هر کسی چندا سوال ازش کرده ... البته به همش نمیتونه جواب بده اما اگه به 50 تا جواب بده به نظره من کافیه :27::10:
تریلری از کد 70% ارائه شده؟
چند روز دیگه تا نمایش کونامی در نمایشگاه gc مونده؟
google_boy07
15-08-2009, 16:56
تریلری از کد 70% ارائه شده؟
چند روز دیگه تا نمایش کونامی در نمایشگاه gc مونده؟
نه هنوز هیچ ردپایی از کد 70 درصد بازی نیست ...:31::10::46:
4 روز دیگه تا نمایشگاه بازی مونده .....19 آگوست کونامی کنفرانس داره ......امروزم 15 هستش :27:
سلام دوستان پی اس باز
والا من هم پی اس میزنم هم فیفا
امسال به نظر من سال کونامی و پی اس هست خودم بشخصه همیشه این تایپیک رو دنبال میکنم و مطالب دوستان بزرگوار رو که میزارند میخونم
google_boy07
15-08-2009, 17:52
کفشهای ETO O در ویدیوی منتشر شده .......
Puma v1.08 pink
انگار همون تور که قول دادن تو کفشها ، امسال کفشهای بیشتری لیسانس شدن ...
.................................................. ....................
Pro Evolution Soccer is these days with FC Bayern compare. As a title favorite in the last season started, it was surprising that with the second place position. But just as the new Bayern coach Louis van Gaal has also PES mastermind 'Seabass' Takatsuka in view of the upcoming season, many things have changed: "more realism", the Japanese developers of PES on the flags.
In addition to the living room would be the kicker is a perfect harmony of "individualism and team play" offer. What is behind it and whether the PES-force on a right track, we were able to sample the extensive self-review games - with surprising results Between!
خوب pes هم برای xbox - ps3 - pc - ps2 -wii و... عرضه میشه
چیز دیگه ای مونده؟!
Nintendo DS! البته ببخشید، اصلا تو این تاپیک اسکرین شاتی از این نسخه ها دیده نمیشه. منم فکر کردم که...! :31:
M A X I M U M
15-08-2009, 18:45
مثل اينكه بازم مشكل ليسانس نشدن وجود داره حق اقل ليسانس نشدن تمام تيم ها
كي اين مشكل حل ميشه خدا ميدونه
چهار روز ديگه بايد ديد كونامي چيكار مي كنه
Spaniuly
15-08-2009, 20:30
توی آلمان و سایر کشورها تیم غول نداریم فقط یه بایرن توی آلمان خوبه. بقیه لیگ های بزرگ اروپایی هستند ایشالله امسالم چلسی و آرسنال هم به جمع تیم های لایسنس شده می پیوندن. خدا رو شکر لالیگا و سری آ کاملا لایسنس هستند فرانسه هم کلا لیگ منظمی داره. به نظر من لایسنس مشکل به حساب نمیاد چیز بغرنجی نیست. همه تیم های غول اروپایی لایسنس بودند توی 2009 غیر از بایرن چلسی و آرسنال بقیه لایسنس بودن همین کافیه
M A X I M U M
15-08-2009, 21:06
خب آرمين شايد خيليا دوست داشته باشن اونا هم ليسانس بشن
چيزي بدي نيست كه هر چي باشه كيفيت اين بازي رو مي بره بالا
اميدوارم كونامي به فكر باشه
ولی آرمین جان فکر کنم لیگ اسپانیا کامل لایسنس نشده
توی همین متن هایی که دوستان گذاشته بودن مثل این که نوشته بود
Spaniuly
15-08-2009, 22:03
همین که رئال و بارسا و سویا و والنسیا لایسنس بشه حله بقیه خیلی مهم نیست
redman1368
15-08-2009, 22:15
بچه ها اين حرف كاملا درسته مشكل لايسنس نبودن تيم ها مشكل خاصي نيست سر 3 سوت پچ هاي مختلف مثل بوندسليگا و ... مياد.شما بايد ببينيد گيم پلي چه قدر پيشرفت كرده و شرايط نوري و رنگ ها .اينا مهمه نه چيز ساده اي مثل لايسنس ها.شما اگه گيم پلي خوب باشه هيچوقت از بازي خسته نميشي ولي اگه گيم پلي بد باشه كلي لايسنس و ... به هيچ درد نميخوره چون برات تكراري ميشه.
joey jordison
15-08-2009, 22:17
حتما مهران جان . به نظرت بهتر نیست اینطوری بپرسیم که "چرا "کونامی این کار رو نمیکنه ؟
راستی مهران اگه یادت باشه دو ماه پیش بعد از PLAYTEST اولی که آدام داشت ازش پرسیدیم که آیا پشت دروازه و کناره های زمین تصویر عکاسها , دوربین , میکروفن و چیزای دیگه رو دیده یا نه که آدام معذرت خواهی کردو گفت حواسش نبوده حالا که یک ویدئو از بازی منتشر شده میشه اونا رو دید . فکر میکنم این ویدئو آخری که مال چند روز پیشه رو دانلود نکردی .اگه خواستی من یک عکس ازش بزارم .
مرسی حسین جان!!چرا بپرسی بهتر هست!!
اون ویدیو را دیدم و واقعا لذت بردم از نظر گیمپلی هم من شباهت زیادی با 2009 ندیدم به اون صورت حالا ببینیم کد 70 درصدی بشه چی میشه که اینطور تعریف کردند!
سیستم کارت بازی منو شگفت زده کرد اون یک تیکه هانری رو پاس رو به عقبش را گفت من نابود شدم یا مثلا دنی الوز!
mojtaba007
15-08-2009, 22:50
راستی حسین جان این سوال رو هم حتما بپرسی
که ایا دروازبان مثل نسخه 2009 تو موقعیت تک به تک خنگه یا نه
اخه خیلی راحت میشه دریبلش کرد دروازبان را
یا به یه سرتوپ زدن دروازبان فریب میخوره
یا مثل چوب خشک وامیسته تا بازیکن از کنارش رد بشه
این سوالها رو بهتره یه جا یادداشت کنی از دستت نره ها :دی
UP-SNAKE
15-08-2009, 23:33
ای خدا اين بمب يعنی چی ميتونه باشه؟ konami جونه مادرت امسال ديگه مارو نا اميد نکن
واقعا جالبه هی میگن پچ و از این جور حرفا درست هم میگن ولی باید این بازی رو روی کنسول ها هم در نظر گرفت و اینکه نمیشه بر روی کنسول از این کارا کرد در ضمن طرفدارای آلمان هم کم نیستن که بخوان لیگ آلمان رو به صورت کامل یازی کنن از جمله خودم و اگه این کارا رو بکنن ورزشگاه بیشتر در نتیجه کیفیت بیشتر مثلا شما دوست ندارین ورزشگاه آلیانز به صورت طراحی کامل یا وستفالن و....... اگه هر چی تعداد تیم ها ولیگ ها بیشتر بشه استادیوم ها هم در نتیجه بیشتر میشه و چهره های بیشتر بازیکن ها هم طراحی میشه و......
واقعا جالبه هی میگن پچ و از این جور حرفا درست هم میگن ولی باید این بازی رو روی کنسول ها هم در نظر گرفت و اینکه نمیشه بر روی کنسول از این کارا کرد در ضمن طرفدارای آلمان هم کم نیستن که بخوان لیگ آلمان رو به صورت کامل یازی کنن از جمله خودم و اگه این کارا رو بکنن ورزشگاه بیشتر در نتیجه کیفیت بیشتر مثلا شما دوست ندارین ورزشگاه آلیانز به صورت طراحی کامل یا وستفالن و....... اگه هر چی تعداد تیم ها ولیگ ها بیشتر بشه استادیوم ها هم در نتیجه بیشتر میشه و چهره های بیشتر بازیکن ها هم طراحی میشه و......
حرف شما کاملا درسته...ولی چیزی که مشخصه هنوز وضعیت لیگ ها بطور کامل مشخص نیست
خود کونامی هم نگفته که لیگ المان رو اضافه کرده یا نه؟!
ولی اگه اضافه کرده باشه خیلی خوب میشه و دیگه نیازی نیست که پچ بوندسلیگا رو گیر بیاریم
خدا کنه مشکل لایسنس فقط مربوط به لیگ انگلیس باشه و بقیه لیگ ها مشکلی نداشته باشن
M A X I M U M
16-08-2009, 09:19
سه روز ديگه مشخص ميشه كونامي چي واسمون آورده
خيلي جالبه كه موتور بازي عوض نشده اما بازي نكسته !!!
Spaniuly
16-08-2009, 09:44
حرف شما کاملا درسته...ولی چیزی که مشخصه هنوز وضعیت لیگ ها بطور کامل مشخص نیست
خود کونامی هم نگفته که لیگ المان رو اضافه کرده یا نه؟!
ولی اگه اضافه کرده باشه خیلی خوب میشه و دیگه نیازی نیست که پچ بوندسلیگا رو گیر بیاریم
خدا کنه مشکل لایسنس فقط مربوط به لیگ انگلیس باشه و بقیه لیگ ها مشکلی نداشته باشن
کاش فقط 2 تا تیم رو از بوندس لیگا لایسنس کنه بقیه رو با کیت ها و لوگوهای فیک بذاره (البته حداقل و گرنه دلمون می خواد فول لایسنس بشه) مثل کاری که واسه لیگ برتر واسه 2009 کرده بود لیگ و تیم ها و بازیکناش باشه کیت و لوگوهاش و اسامیش رو خودمون درست می کنیم باکی نیست.
تازه واسه کنسول ها هم میشه ویرایش شده استفاده کرد فقط باید بریزین روی کامپیوتر فایل های ادیت شده رو وارد و رایت کنید البته به این سادگیا که من می گم نیست. ولی خوب چاره چیه من می گم به شما دیگه کسی کنسول داشته باشه من نمی دونم چه دلیلی داره روی کنسول PES بازی کنه فیفا که خدای فوتبال سیمولیشن هست روی کنسول ها پلتفورم PC و کارنت فیفا جوک هست و واقعا ارزش نداره آدم جای هاردش رو با نصب فیفا کارنت بگیره و تنگ کنه. همیشه گفتم واسه کنسول فیفا خوبه واسه PC هم PES البته یه مسئله باقی می مونه اونم عادت به گیم پلی هست یکی ممکنه از اول دستش به PES عادت کرده باشه و دلش بخواد روی کنسول هم PES بازی کنه که من شدیدا بهش پیشنهاد می کنم فیفا نکست بازی کنه و دستش رو هم به اون عادت بده. بخدا اگه خودم پای X360 نمی نشستم و بازی نمی کردم این رو نمی گفتم.
الان محمود میاد و شاکی میشه و میگه آرمین باز شروع کرد :دی
قربون همه برو بکس. موفق باشید
دوستان بابا بیخیال لایسانس تیمها من که همه ساله ژی اس بازی کردم بدونه هیچ حرفی میرفتم یه کیت سرور و پچ براش دانولد میکردم امسال هم باید همین کار رو بکنیم
UP-SNAKE
16-08-2009, 13:11
مهمترين چيز تو يه بازی فقط و فقط game play اگه اينو درست کنن بقيش خيالی نی
با سلام
دوستان من خودم 2 سال هستش که FIFA NEXT بازی میکنم و دیگه نیاز به تعریف و تمجید از این بازی در این تاپیک نمیبینم ولی یک موضوعی که هستش اینه که من همیشه پیش خودم فکر میکنم PES با کارگردان بسیار قوی خودش پتانسیل بالایی داره واگه بخواد میتونه حتی در یک سال از رقیب خودش جلو بزنه . یادتون باشه PES قبل از سال 2008 هم مشکل جواز رو داشت ولی انقد گیم پلی و گرافیک و بقیه بخش هاش قوی بود که آدم بیخیال جواز ها ی رقیبش میشد البته اصلا نباید هم مقایسه کرد PES نسل قبل کجا FIFA نسل قبل کجا .
البته موضوعی رو که خودتون میدونین میگن که 2 الی 3 ساله که برنامه ریزی برای این نسخه شده بود و نسخه های قبلی قربانی این برنامه ریزی دیر هنگام و به تبعش با عث افت این بازی شده بوده
در مقاله ای که در winningelevenblog صورت گرفته بود گفته بود شرکت کونامی دیر نسل بعد رو شروع کرد و در بحران بدی گرفتار بود و فقط بازی MGS4 تونسته بود انتظارات رو بر آورده کنه . و در بقیه مطلبش گفته بود کونامی این بحران رو پشت سر گذاشته .
چیزی نمونده به تمام شک و تردید ها تا چند روز دیگه پایان داده میشه .
M A X I M U M
16-08-2009, 14:47
درسته
حالا جالب اينجاست كه كونامي همه كار كرده و ميخواد به احتمال زياد يكي از شاهكارهاي صنعت بازي سازي رو روانه باز بكنه اما من هيچ جا نديدم موتور بازي عوض شده باشه
خيلي عجيبه اخه مثل در نسل سوم هستيم نه از لحاظ بازي كلا از لحاظ جهان سايبر و كامپيوتر !
saeed_cpu_full
16-08-2009, 14:50
خوب شايد موتور بازی رو پيشرفته تر كرده باشن ... هميشه كه نياز نيست انجين رو به كل عوض كرد
سلام کسی عکسی از کاور اصلی بازی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Spaniuly
16-08-2009, 16:32
سلام کسی عکسی از کاور اصلی بازی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه هنوز منتشر نشده عزیز ولی به احتمال بسیار قوی تورس یا مسی خواهد بود و حتی شاید هر دو
قبلا یکی دو تا کاور از بازی رو بچه ها گذاشته بودن که البته رسمی نبودن
باید صفحه های قبل رو نگاه کنین
Behnam_o2
16-08-2009, 19:53
اینم عکس جدیدی که از بازی اومده:
Behnam_o2
16-08-2009, 19:56
فکر نکنم نیاز به ترجمه باشه:
360º movement (only analogue stick, no more d-pad)
edit boots
edit nets
more celebrations
untucked shirts
some robotic movements not corrected
goalkeepers gloves are corrected and licensed (Nike, adidas etc.)
some German clubs are in!
Ronaldinho_23's opinion:
"The changes are basically, more control of the player, improvement of way of running, shots mode, ball physics, goalkeepers, no more 90º trick..."
"In general PES 2010 is much better than PES 2009."
"Well, the stadium is magnific, i play in anfield, initially it seems to be slightly big, but is fantastic, even some of them stay hollows between players, but with the systems of pressure and defense it is solved"
"No drastical changes about animations this, but the are differents running animations..."
"When you play with Messi, your you feel that you are Messi
Them same for Ronaldo, Torres, Henry..."
"Goalkeepers have been improved obviously, they do not grant so many rebounds, and they are positioned better.
Sometimes they grant silly goal."
ادیت نتش جالبه!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.