مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
سلام
من از صبح نبودن الان اومدم .
خیلی از سایتها بازیو ارزیابی کردن و نمراتی بهش دادن من سعی میکنم به مرور اخبارشون توی تاپیک بزارم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
نسخه Xbox 360 که تا اینجا تو نقد ها خیلی ضعیف کار کرده, دو سایت معتبر این بازی رو نقد کردن که امتیازات رو در زیر میبینید:
3DJuegos.....8/10
Videogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fxbox360%2Fpes_2010%2Freview-2.html).....7/10
Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Farticles%2Fpes-2010-pro-evolution-soccer-review)......7/10
البته امتیاز 7 و 8 بد نیستن ولی برای کسانیکه میگن بهترین و این حرفا خیلی ضعیفه!
همین دو سایت Videogamer و Eurogamer به نسخه X360 فیفا 10 نمره 9 رو داده بودن!
در نقد سایت Videogamer اومده:
در اول شما با جمله زیر رو به رو میشین:
PES 2010 یه بازی مهیج و لذت بخش هستش ولی FIFA 10 بهترین بازی فوتبالی هستش که تاکنون ساخته شده!!
PES 2010 حقیقتا برای به چالش کشیدن سلطه FIFA خوب نیست! این سایت در آخر نقدش هم یه مقایسه خیلی جالب کرده و برای این دو بازی در دنیای واقعیت مثال آورده و بازی FIFA 10 رو به تیم منچستر یونایتد تشبیه کرده و PES 2010 رو به تیم استون ویلا !!
همچنین در این نقد اومده که:
گرچه گرافیک بازی قدم بزرگ رو به جلویی رو بر نداشته ولی چهره ها بطور حیرت انگیزی دقیق هستن!
همچنین سایت معتبر Eurogamer در نقد خودش آورده که: نسبت به نسخه 2009 PES این ( PES 2010) هنوز یه پیشرفت بزرگ هستش ولی در مقایسه با FIFA هنوز هم انتخاب دوم هستش و آخرین جمله نقد این سایت هم این هستش:
خوب فکر کنم دیگه شما نظر منتقدین سایت های معتبر رو دیگه قبول داشته باشید!
مسعود جان فکر میکنی علت این همه تعریف تمجیدی که از فیفا میکنن چیه شما فکر میکنی چیزی به غیر مسائل پولی درآمد و زائیه ؟
واقعا خیلی مسخرست که سایتی مثل یورو گیمر و همینطور ویدئو گیمر میاد این نمراتو میده یعنی حتی کمتر از نسخه 2009 بازی . واقعا برای من که خیلی جالبه .
fouladiali
15-10-2009, 14:17
اینم امتیاز چندتا سایت به بازی!!!
سلام!
نسخه Xbox 360 که تا اینجا تو نقد ها خیلی ضعیف کار کرده, دو سایت معتبر این بازی رو نقد کردن که امتیازات رو در زیر میبینید:
3DJuegos.....8/10
Videogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fxbox360%2Fpes_2010%2Freview-2.html).....7/10
Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Farticles%2Fpes-2010-pro-evolution-soccer-review)......7/10
PES 2010 یه بازی مهیج و لذت بخش هستش ولی FIFA 10 بهترین بازی فوتبالی هستش که تاکنون ساخته شده!!
PES 2010 حقیقتا برای به چالش کشیدن سلطه FIFA خوب نیست! این سایت در آخر نقدش هم یه مقایسه خیلی جالب کرده و برای این دو بازی در دنیای واقعیت مثال آورده و بازی FIFA 10 رو به تیم منچستر یونایتد تشبیه کرده و PES 2010 رو به تیم استون ویلا !!
گرچه گرافیک بازی قدم بزرگ رو به جلویی رو بر نداشته ولی چهره ها بطور حیرت انگیزی دقیق هستن!
همچنین سایت معتبر Eurogamer در نقد خودش آورده که: نسبت به نسخه 2009 PES این ( PES 2010) هنوز یه پیشرفت بزرگ هستش ولی در مقایسه با FIFA هنوز هم انتخاب دوم هستش و آخرین جمله نقد این سایت هم این هستش:
ببینید دوستان من نمی دونم این سایت ها این امتیازارو از کجاشون در می یارن !!!ولی اگه همه ی سایت ها به pes نمره ی 1.5 هم بدن من 100 سال fifa بازی نمیکنم آخه به نمره نیستش که مهم این که آدم حال کنه همینو بس!!!!!!!!!!!!!!
2 SHAHROOZ
15-10-2009, 14:19
این امتیازها که خیلی پایینه!
مگه این سایتا انتظار چیز دیگه ای رو داشتن.
UP-SNAKE
15-10-2009, 14:20
والا ما جز حرکت 360 درجه درست حسابی چيزی تو فيفا نديديم گرافيکش که خيلی خيلی خيلی مزحک بود
While the graphics are not a huge step up, the player faces are incredibly accurate
جالبه متخصصین بزرگ این سایت وزین در مورد گرافیک بازی گفتن گرافیک بازی تغییر چندانی نکرده . یکی نیست به اینا بگه آقایونی که خودتونو کارشناس میدونید یک نمونه از تغییرات و پیشرفتهای عمده و مهم در گرافیک این نسخه اینه که نورپردازی از حالت استاتیک به حالت داینامیک دراومده اصلا میدونین این یعنی چی و چه تاثیری در بخش گرافیک میذاره ؟
خوبه دیگه نتونستن طراحی دقیق و بی نظیر چهره بازیکنانو انکار کنن چون شکر خدا همه چشم دارن و متوجه کذب بودن حرفاشون میشن و این اصلا براشون جالب نیست .
خیلی مسخره هست ، فکر کنم این videogamer یک ریگی به کفشش باشه ، چون به PES 2008 نسخه Xbox360 نمره 9 رو داده بود ، اون وقت به PES 2010 باید نمره 7 بده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UP-SNAKE
15-10-2009, 14:26
خوب بچه ها قسمت online بازی هم تست شده و خدا رو شکر اصلاً مشکلی نداشته
2 SHAHROOZ
15-10-2009, 14:27
جالبه متخصصین بزرگ این سایت وزین در مورد گرافیک بازی گفتن گرافیک بازی تغییر چندانی نکرده . یکی نیست به اینا بگه آقایونی که خودتونو کارشناس میدونید یک نمونه از تغییرات و پیشرفتهای عمده و مهم در گرافیک این نسخه اینه که نورپردازی از حالت استاتیک به حالت داینامیک دراومده اصلا میدونین این یعنی چی و چه تاثیری در بخش گرافیک میذاره ؟
خوبه دیگه نتونستن طراحی دقیق و بی نظیر چهره بازیکنانو انکار کنن چون شکر خدا همه چشم دارن و متوجه کذب بودن حرفاشون میشن و این اصلا براشون جالب نیست .
احتمالا نسخه مورد نظر این امتیاز دهی ها PS2 بود وگرنه اگه PES2009 و pes2010 رو بزاری جلوی بچه 2 ماهه هم میفهم گرافیک چقدر تغییر کرده.
بچه ها یک سر برین تالارهای تخصصی بازی ببینید گیمرهای حرفه ای چطوری این کارشناسان با ادعا رو دارن دست میندازن .
آخه کدوم عقل سلیمی میگه امتیاز pes 2008 باشه 8 اونوقت این بازی با این همه تغییر و تحول نمرش بهش 7 .
من یکی دیگه کلام توی سایت اینا بیفته نمیرم ورش دارم . تا الان فکر میکنم اینا واقعا از روی تخصص نظر میدن اما دیگه ارزشی برای مطالبشون قائل نیستم .
من انتظار نمراتی بین 8.5 تا 9 رو داشتم اما نمره 7 واقعا خیلی پرته .
میانگین نمره ها تا این لحظه
PS3 : 79
X360 :74
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 2010
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 2010
اجازه بدین من به مرور نقدهای اینا رو توی تاپیک بزارم بعد بیاییم با هم به این متخصصین و کارشناسان خبره و فوق حرفه ای بخندیم .
جالبه یورو گیمر اصلا بخش تاکتیهای بازیو به حساب نیاورده .
Behnam_o2
15-10-2009, 14:34
این امتیازات مضحک مهم نیست. مهم نمره ایه که خودمون به این بازی میدیم دیگه بعد از این همهpes و fifa بازی کردن میتونیم خودمون بازی رو ارزیابی کنیمو بهش نمره بدیم. نظر دیگران مهم نیست.
scorpion818
15-10-2009, 14:38
به نظر من فقط گرافیک PES2010 و طراحی Face بازیکنان کافیه تا باعث بشه نمره این بازی بالای 9 باشه.
fouladiali
15-10-2009, 14:39
و این هم امتیاز و نقد سایت nowgamer :
PC
PS3
Xbox 360
این هم لینک های نقد بازی:
PC
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPS3
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدXbox 360
Masoud King
15-10-2009, 14:40
مسعود جان فکر میکنی علت این همه تعریف تمجیدی که از فیفا میکنن چیه شما فکر میکنی چیزی به غیر مسائل پولی درآمد و زائیه ؟
حسین جان به نقد های فیلم ها هم توجه کنی میبینی که تبلیغ و این موارد تو نقد هاشون تاثیری نداره!!
مثلا فیلمی مثه Spider-Man 3با اون همه خرج و تبلیغی که کردن با این نقد های زیر رو به رو بود:
والا حسین جان تبلیغات برا فروش بیشتر هستش و خیلی کم رو نظر منتقدین تاثیر داره!
اگرم داشته باشه رو همه که تاثیر نداره! یعنی همه منتقدین تاحت تاثیر تبلیغات بازی قرار میگیرند!؟!
شما همین سایت IGN شعبه UK که بازی رو نقد کرده عکس رو گذاشتی منم عکس نقد نسخه 2009 رو میزارم:
نسخه 2009 :
اینم مال نسخه 2010 :
پیشرفت گرافیک رو نگاه کنید و پیشرفت گیم پلی!
از نظر این سایت بازی کلا 0.2 نمره پیشرفت داشته!
خه کدوم عقل سلیمی میگه امتیاز pes 2008 باشه 8 اونوقت این بازی با این همه تغییر و تحول نمرش بهش 7 .
امتیاز بازیها رو به سال میدن و نسبت بازی های دیگه ای که تو اون سال در اون سبک هستن!
حرف منتقدین قبول نیست!
حرف گیمر هایی که طرفدار این بازی نیستن قبول نیست!
پس حرف کی قبوله؟!؟
JUSTIN11
15-10-2009, 14:43
من بعنوان یکی از عاشقان شبیه سازی فوتبال واقعا با دیدن این امتیازات شوکه شدم!!!!!!
آخه مگه میشه امتیازات PES اینطوری بشه؟!!!!!!
من فیفا10 کنسول هم بازی کردم........خیلی نامردن.........این چه امتیازیه که دادن!!!!!.........این همه تفاوت بین فیفا و PES !!!!!!!!!
دوستان امتیازی به فیفا پی سی داده نشده؟؟
شما که اعتقاد داری این نمره ها درست هست باید نمره Gamestyle رو هم قبول داشته باشه که به FIFA10 نسخه Xbox360 نمره 7 داده بود
این هم لینکش
scorpion818
15-10-2009, 14:47
حسین جان به نقد های فیلم ها هم توجه کنی میبینی که تبلیغ و این موارد تو نقد هاشون تاثیری نداره!!
مثلا فیلمی مثه Spider-Man 3با اون همه خرج و تبلیغی که کردن با این نقد های زیر رو به رو بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffilm%2Ftitles%2Fspiderman3%3Fq%3DSpider-Man%25203)
اگرم داشته باشه رو همه که تاثیر نداره! یعنی همه منتقدین تاحت تاثیر تبلیغات بازی قرار میگیرند!؟!
شما همین سایت IGN شعبه UK که بازی رو نقد کرده عکس رو گذاشتی منم عکس نقد نسخه 2009 رو میزارم:
نسخه 2009 :
اینم مال نسخه 2010 :
امتیاز بازیها رو به سال میدن و نسبت بازی های دیگه ای که تو اون سال در اون سبک هستن!
حرف منتقدین قبول نیست!
پس حرف کی قبوله؟!؟
بابا آخه کی می آد به گرافیک PES2010 بدون قصد و غرض 7.5 بده؟
مگه بخش آنلاین بازی متحول نشده
مگه روی انیمیشن های بازی کار نشده
مگه گرافیک بازی پیشرفت نکرده
مگه گیم پلی بازی با ارائه بخش تیم استایل , سیستم کارت و individuality و خیلی چیزای دیگه مثل کنترل 360 درجه و.... متحول نشده
مگه مود مستر لیگ تغییر عمده نکرده
و
.
.
.
پس چرا نمره pes 2008باید باشه 8 و نمره این بازی بشه 7 ؟؟؟؟
UP-SNAKE
15-10-2009, 14:53
خيلی کم نمره دادن مثل اين استاد های ... دانشگاه ميمونن
این منتقدها گاف بزرگی دادن :
می خواستن به عمدا به PES 2010 نمره کم بدهند ، اما یادشون رفته که به PES 2008 بیشتر داده بودن ، چون از یک نوزاد هم سوال کنیم می فهمه کدوم بهتره !
vahidreza2007
15-10-2009, 14:58
بچه ها به نظر من اين امتياز دهي يه سياست كثيف هستش تا از اين طريق به سازنده هاي بازي القا كنند كه اره همون پرو 2008 كه ساختين و ما بهش امتياز بالا داديم بايد بازم برگردين به همون نوع بازي به نظر من اين وسط دست هاي پشت پرده فيفا وجود داره و چون از پيشرفت عالي پرو مي ترسه از اين طريق مي خواد از لحاظ رواني يه حس بدي به سازنده و گيمر بده ... اين نظر منه
کل عالم و آدم میدونن PES نمرش و گرافیکش از FIFA بالاتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffilm%2Ftitles%2Fspiderman3%3Fq%3DSpider-Man%25203)
نسخه 2009 :
اینم مال نسخه 2010 :
حرف منتقدین قبول نیست!
پس حرف کی قبوله؟!؟
مسعود جان اگه واقعا اهل منطق هستی میتویم یک بحث و تبادل نظر عقلایی در مورد نمرات و نقدهایی که اینا کردن با هم داشته باشیم تا کاملا برات ثابت بشه این نقدها و این نمرات با جهت گیری داده شده و نه بر اساس واقعیت .
پس لطفا به سوالات من جواب بده :
من سوال اولمو اینجوری شروع میکنم شما مگه نمیگی یورو گیمر عادلانه و تخصصی بازیها رو نقد میکنه و بهشون نمره میده میشه بفرمایید این سایت وزین روی چه منطق محکمی میگه گرافیک بازی تغییر چندانی نکرده در صورتیکه همونطوریکه چند پست قبل اشاره شد توی این نسخه از تکنیک نورپردازی داینامیک استفاده میشه که به تنهایی یک تغییر عمده و اساسی برای گرافیک محسوب میشه اگه دوست دارین من کاملا این مقوله رو براتون توضیح بدم .
این سوال منو جواب بدین تا بریم سراغ سوال بعد
Masoud King
15-10-2009, 15:12
شما که اعتقاد داری این نمره ها درست هست باید نمره Gamestyle رو هم قبول داشته باشه که به FIFA10 نسخه Xbox360 نمره 7 داده بود
این هم لینکش
من اینو نقد رو قبول دارم ولی نقد سایت های معتبر در اولویت هستن و ارزش نقد ها با هم فرق میکنه!
پارسال میگفتن که EA به سایت های دیگه پول میده تا نمره بهتر بدن و همچنین میگن که کونامی چون شرقس هستش به PES نمره خوب نمیدن ( نمی دونستن که به بازیهای دیگه کونامی نمرات خوب و بعضا خیای خوب دادن)!
امسالا که کلا این امتیازات از بیخ می برن زیر سوال!
خلاصه دیگه چیزی برای گفتن نمی مونه!
Xbox World 360 Magazine UK......7.8/10
دوستان نمره های صحیح سایت VideoGamer برای کنسول XBOX360 به شرح زیر است :
PES 2008 :90
PES 2009 :70
PES2010 :70
چیزی که خیلی خنده دار هست ، اینه که PES 2008 از همه بهتره ! همچنین خنده دار تر از اون PES 2009 با PES 2010 هیچ فرقی نداره !
منبع :
worldclass
15-10-2009, 15:14
خوب بچه ها قسمت online بازی هم تست شده و خدا رو شکر اصلاً مشکلی نداشته
سلام
یعنی میشه با یک سریال و در صورت خوب بودن سرعت بدون هیچ مشکلی انلاین بازی کرد؟!!
می دونیید چرا این سایته این نمره هارو میدن برای اینکه دارن می سوزن که pes داره پیشرفت میکنه ولی fifa..........!!! و چشم ندارن که ببینن این چشم بادومیا دارن پیشرفت می کنن آخه نونشون توfifaست.اره داداش من!!!!!!!!
hamijoon
15-10-2009, 15:20
هنوزم pes سره معلوم نيست كيا دارن نمره ميدن بايد بيان از من بپرسن :دي
من كه خودم 99 ميدم از 100 .
Just PES 2010
harrypotter2007
15-10-2009, 15:23
شده چند ه روز دیگه تا اومدن بازی 5 روز دیگر
سلام
یعنی میشه با یک سریال و در صورت خوب بودن سرعت بدون هیچ مشکلی انلاین بازی کرد؟!!
بله دوست عزیز من نقد و بررسی بخش آنلاین بازیو که دیشب منتشر شد خوندم . گیمرایی که آنلاین بازی کرده بودن میگفتن حتی اگه طرف مقابل هم وضعیت زرد یا قرمز داشته باشه اینا دچار مشکل نمیشدن این چیزیه که تا الان توی هیچ نسخه ای از pes اینجوری نبوده . خیلیا آنلاینو تست کردن اما من کسی رو ندیدم که حتی یک ایراد کوچیک از آنلاین این نسخه بگیره .
البته من قبول دارم که این بخش زمانی خودشو نشون میده که تعدادی زیادی گیمر همزمان بازی کنند اما در مقایسه با تست هایی که از شماره های قبل این بازی صورت گرفته شده این نسخه بی نفص ترین وضعیت آنلاینو تا الان داشته .
vahidreza2007
15-10-2009, 15:26
فقط تمام شواهد بيانگر تركوندن پرو 10 هستش اين سايت ها وقتي يه بازي بخواد يه سال غوغا كنه همش ميان الكي الكي گير ميدن بهش تا بگن بله حتي اگه بازي خدا هم بدين ما حالتون رو ميگيريم......
ولي مهم اينه كه اين بازي امسال ما رو راضي كرده همين واسه ما كافيه حالا هر چقدر مي خوان بشينن امتياز كم و زياد كنند اگه خواستن من يه چرتكه هم دارم مي تونم واسشون بفرستم :27::27::27:
fouladiali
15-10-2009, 15:29
PESFAN بعضی از اطلاعات قسمت ادیت بازی را منتشر کرده:
1- ملیت بازیکن ها را نمیشه تغییر داد (بیس کپی وجود نداره)
2- 12 تا کفش قابل ویرایش وجود داره
3- از چهره های از پیش تنظیم شده نمیتونید برای ادیت استفاده کنید؛ بلکه فقط آپشنی برای ساختن و یا اسکن چهره وحود داره
4- 81 طرح لباس در 4 شاخه(قسمت) وجود داره که بعضی از اونا جدید هستند و بعضی از قدیمی ها برداشته شدن.
5- فضای لازم برای قراردادن 200 لوگوی لباس، 400 چهره جدید و 40 پرچم و آرم وجود داره.
alex-sina
15-10-2009, 15:29
شده چند ه روز دیگه تا اومدن بازی 5 روز دیگر
نمیدونم شماها چطوری حساب میکنید میشه 5 روز. آقا جان بازی 23 اکتبر یا همون یک آبان (حالا یکی دو روز کمتر یا بیشتر که ما به اون کاری نداریم) ریلیز میشه. یعنی 7 روز دیگر.:46:
ببنیم مگر این نمره ها تو نحوه خرید مثلآ گیمرهای اونور فرق میکنه ؟
Masoud King
15-10-2009, 15:31
مسعود جان اگه واقعا اهل منطق هستی میتویم یک بحث و تبادل نظر عقلایی در مورد نمرات و نقدهایی که اینا کردن با هم داشته باشیم تا کاملا برات ثابت بشه این نقدها و این نمرات با جهت گیری داده شده و نه بر اساس واقعیت .
پس لطفا به سوالات من جواب بده :
من سوال اولمو اینجوری شروع میکنم شما مگه نمیگی یورو گیمر عادلانه و تخصصی بازیها رو نقد میکنه و بهشون نمره میده میشه بفرمایید این سایت وزین روی چه منطق محکمی میگه گرافیک بازی تغییر چندانی نکرده در صورتیکه همونطوریکه چند پست قبل اشاره شد توی این نسخه از تکنیک نورپردازی داینامیک استفاده میشه که به تنهایی یک تغییر عمده و اساسی برای گرافیک محسوب میشه اگه دوست دارین من کاملا این مقوله رو براتون توضیح بدم .
این سوال منو جواب بدین تا بریم سراغ سوال بعد
حسین جان اینجا هر چی بگیم زیاد جور در نمیاد و منم هنوز نسخه کامل بازی رو بازی نکردم که بیام نظر کارشناسی بدم! فقط می خواست نظر سایت ها رو بگم! ولی یه موضوعی هست اینه که تکنولوژی مورد استفاد مهم نیست, مهم نتیجه کار هستش!
این همه بازی از Unreal Engine 3 استفاده میکنن ولی هیچ کدوم نتونستن گرافیک بازی Gears of War 2 رو ت بازیهاشون ایجاد کنند!
نمیشه گفت چون طرف ماشینش لامبورگینی هستش حتما تو مسابقه از یه بنز می بره! راننده مهم هستش که چطور از ماشینش استفاده کنه!
مهم تیم سازنده هم هستش تا از این تکنولوژی چطور استفاده کنن!
من نمی دونم چطور استفاده کردن ولی اینطور که از نقد ها پیداست نتونستن بهره ی خیلی زیادی رو از این تکنولوژی بدست بیارند!
در ضمن حسین جان ابا اون تاپیکی که قرار بود بزنیم یکی از مدیرا موافقت کرده! انشا الله تمامی موارد رو خودمون با هم سر یه میز میشینیم و بررسی میکنیم : دی
! اینطوری من یه چیزی بگم و شما یه چیزی بگی فایده نداره!
ببنیم مگر این نمره ها تو نحوه خرید مثلآ گیمرهای اونور فرق میکنه ؟
شاید کسی باشه که این نمره ها براش مهم باشه و توی خرید بازی ها برای اون تاثیر گذار باشه
البته فن های بازی فکر نکنم براشون مهم باشه
fouladiali
15-10-2009, 15:33
اینم یه گیم پلی دیگه از ریویوکد بازی(انگلیس با آلمان):
alex-sina
15-10-2009, 15:34
اینم ویدئوی راهنمای پنالتی:
fouladiali
15-10-2009, 15:42
یه سری عکس از بخش ادیت بازی:
منبع: Pesfan.com
می دونیید چرا این سایته این نمره هارو میدن برای اینکه دارن می سوزن که pes داره پیشرفت میکنه ولی fifa..........!!! و چشم ندارن که ببینن این چشم بادومیا دارن پیشرفت می کنن آخه نونشون توfifaست.اره داداش من!!!!!!!!
می خواستن به عمدا به PES 2010 نمره کم بدهند ، اما یادشون رفته که به PES 2008 بیشتر داده بودن ، چون از یک نوزاد هم سوال کنیم می فهمه کدوم بهتره !
بچه ها به نظر من اين امتياز دهي يه سياست كثيف هستش تا از اين طريق به سازنده هاي بازي القا كنند كه اره همون پرو 2008 كه ساختين و ما بهش امتياز بالا داديم بايد بازم برگردين به همون نوع بازي به نظر من اين وسط دست هاي پشت پرده فيفا وجود داره و چون از پيشرفت عالي پرو مي ترسه از اين طريق مي خواد از لحاظ رواني يه حس بدي به سازنده و گيمر بده ... اين نظر منه
به این میگن توهم توطئه.
کدوم مسائل پشت پرده؟ کدوم سیاست کثیف؟ بهتره نقدشون رو بخونید و بعد اظهار نظر کنید. شما اگه مدرکی مبنی بر زد و بند و تنفر و اینجور چیزها دارید، بهتره رو کنید. تا دبروز برای منتقدین ارزش قائل بودبد، حالا که بر ضد بازی محبوبتون چیزی گفته، شده توطئه گر؟ ( نگاه ج.ا.ا هم به مسائل همینطوره و هر اتفاقی رو توطئه ای علیه خودش می بینه. چرا که خودش رو بالاترین و بی عیب و نقص می دونه. )
نقد منتقدان هم وحی منزل نیست. مطمئنا اشتباهاتی داره. بهتره این اشتباهات پیدا بشه.
در ضمن هر بازی رو باید با رقیبش سنجید. امتیاز سال 2008 مربوط به سال خودشه و رقیب هم FIFA 2008 بوده نه FIFA 2010 یا PES 2010 . منتقدان که نمیان PES 2008 رو با 2010 مقایسه کنند. بلکه 2010 رو با FIFA 10 مقایسه می کنند.
دوست عزیز ...
اونجا ایران نیست ! ملت به این چیزایی که شما می گی اصلا فکر نمی کنن ! اون سایتها هم بی طرف هستن و هر چیزی که نسبتا حق بازی باشه بهش میدن ... ولی اگر اینطوری که شما می گی باشه هیچ وقت نباید به PES06 امتیازهای خوبی می دادند !
من خودم هر جفت بازیهارو بازی می کنم و الحمدا... طرفدار هیچ کدومشون نیستم ... چون هیچ بازی بی اشکال نیس !
IISaEeDII
15-10-2009, 15:48
اين امتياز ها نشون از يه توطئه ی ديگه ميده ! اينا دست از خاورميانه ورداشتن حالا ميخوان حمله كنن به آسيای شرقی !!
ببينيد كی بهتون اينو گفتم !
fouladiali
15-10-2009, 15:48
سری دوم عکس های بخش ادیت(چهره ی بازیکن ها):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: Pesfan.com
حسین جان اینجا هر چی بگیم زیاد جور در نمیاد و منم هنوز نسخه کامل بازی رو بازی نکردم که بیام نظر کارشناسی بدم! فقط می خواست نظر سایت ها رو بگم! ولی یه موضوعی هست اینه که تکنولوژی مورد استفاد مهم نیست, مهم نتیجه کار هستش!
این همه بازی از Unreal Engine 3 استفاده میکنن ولی هیچ کدوم نتونستن گرافیک بازی Gears of War 2 رو ت بازیهاشون ایجاد کنند!
نمیشه گفت چون طرف ماشینش لامبورگینی هستش حتما تو مسابقه از یه بنز می بره! راننده مهم هستش که چطور از ماشینش استفاده کنه!
مهم تیم سازنده هم هستش تا از این تکنولوژی چطور استفاده کنن!
من نمی دونم چطور استفاده کردن ولی اینطور که از نقد ها پیداست نتونستن بهره ی خیلی زیادی رو از این تکنولوژی بدست بیارند!
در ضمن حسین جان ابا اون تاپیکی که قرار بود بزنیم یکی از مدیرا موافقت کرده! انشا الله تمامی موارد رو خودمون با هم سر یه میز میشینیم و بررسی میکنیم : دی
! اینطوری من یه چیزی بگم و شما یه چیزی بگی فایده نداره!
خب منم روی همین حساب اشاره ای به موتور گرافیکی جدید بازی نکردم چون نتیجه کار مهمه .اصلا منظور من استفاده از خود تکنولوژی نیست هرچند خود اقدام به استفاده از تکنیک جدید هم تحسین بر انگیزه منظور من نتیجه حاصل از اونه که میشه بخوبی اونو توی بازی مشاهده کرد فقط کمی دقت و انصاف لازمه .
در مورد این بگو مگوها کاملا حق با شماست مسعود عزیز باید این کار توی یک تاپیک مجزا بصورت تخصصی صورت بگیره بقول معروف کار باید کارشناسی بشه :20:
من الان تصمیم داشتم بصورت گویا مقوله گرافیک این بازیو توی این تاپیک تشریح کنم که با صحبت شما قضیه رو موکول میکنیم به اون تاپیکی که اشاره کردین .
در ضمن من مطلبی رو هم خدمت دوستان خوبم توی این تاپیک عرض کنم که این آقا مسعود ما , اصلا اونجوری که آدم از نوشتهاش استنباط میکنه گیمر متعصبی نیست من پریشب که با ایشون صحبت میکردم متوجه شدم ایشون از نظر شخصیتی هم پسر بسیار خوب و مودبیه . فقط من این وسط موندم چرا طرفدار فیفا شده ؟ :31:
این نموداری های power که زیر اون کفش نوشته مربوط به چی میشه؟
fouladiali
15-10-2009, 15:53
یه عکس دیگه از بازی:
منبع: Pesfan.com
CATALONIA
15-10-2009, 15:54
به نظر شما بهتر نیست این بحث ها رو تموم کرد
حالا هر سایتی به هر بازی هر نمره ای که داده
چند روز دیگه که بازی میاد
همه میتونن خودشون مقایسه کنن
و اونوقت برای کسی فرق نمیکنه چه سایتی چه امتیازی داده
مهم اینه که با کدوم بازی بیشتر حال میکنی و لذت بیشتر می بری
Google Spider
15-10-2009, 16:00
من توی درجه س وپر استار در 4 بازی 5 تا گل زدم بارسلون من بودم اسپانیا کامپیوتر بود .
3 بازی باختم 1 بازی بردم . 8 گل خورده 5 گل زده .
به نظرم بهتر از دیگران کار کردم:31:
تمام انرژیمون داره صرف این بگو مگوها میشه در صورتیکه از صبح مرتب داره نقدو خبرو عکس و ویدئو و اینجور چیزا از بازی منتشر میشه حالا بعدا هم میشه در مورد این چیزا صحبت کرد بهتره در مورو اطلاعت جدید بازی صحبت کنیم .
قراره امروزه یک جلسه پرسشو پاسخ برگزار بشه ایشالا من نکات مهمو توی تاپیک میذارم .
fouladiali
15-10-2009, 16:05
این نموداری های power که زیر اون کفش نوشته مربوط به چی میشه؟
فکر میکنم قابلیت های کفش را نشون میده و میزان اون ها برای کفش های مختلف، فرق میکنه و توانایی های بازیکن ها (قدرت شوت و سرعت و ...) به مقدار بسیار زیادی به نوع کفششون وابسته است. (هرچی باشه کفش ها با هم فرق می کنند)
CATALONIA
15-10-2009, 16:06
کسی میدونه بخش جدیدی به بازی اضافه شده یا نه ؟؟
یا چه تیم های جدیدی رو لایسنس کرده ؟؟
در ضمن هر بازی رو باید با رقیبش سنجید. امتیاز سال 2008 مربوط به سال خودشه و رقیب هم FIFA 2008 بوده
یعنی می خوای بگی PES 2008 از FIFA 08 بهتره بوده چون VideoGamer به PES 2008 نمره 90 و به FIFA 08 نمره 80 رو داده بود !
اما همه می گفتن PES 2008 ضعیفترین بازی سری PES بود ! مگه این طور نیست ؟
ویرایش : نمره ها مربوط به XBOX 360 است !
فکر میکنم قابلیت های کفش را نشون میده و میزان اون ها برای کفش های مختلف، فرق میکنه و توانایی های بازیکن ها (قدرت شوت و سرعت و ...) به مقدار بسیار زیادی به نوع کفششون وابسته است. (هرچی باشه کفش ها با هم فرق می کنند)
من فکر میکنم بازیکنان خاصی میتونن از این کفش ها استفاده کنن که تواناییهای لازمه رو داشته باشن .
JUSTIN11
15-10-2009, 16:24
دوستان حتما عکسهایی رو که صفحه قبل گذاشته شد حتما ببینید.این رونی رو خیلی باحال درست کردن....
جالبه که ترکیب تیمها کاملا درسته.شما میتونید اون عکس ریچاردز در منچستر سیتی رو ببینید که ترکیب تیم و نقل و انتقالات درسته.البته فکر کنم DUNNE رفته باشه استون ویلا.
این قدرت هایی که بعضی از کفشها دارن خیلی جالبه.در واقعیت هم تقریبا همینطوره.یعنی اینکه مثلا بازیکنانی که سرعتی هستند معمولا از کفشهای آدیداس F50 (مثل مسی) یا نایک مریکوریال(مثل رونالدو) استفاده میکنن.
توی این ویدئو STAT یا همون نمرات تواناییهای بازیکنان تیمهای اتلتیکو مادرید , رئال مادرید و والنسیا و سویا مشاهده کنید :
ADAM اینو در پاسخ به سوال کسی که می گفت چرا میانگین امتیازها تغییر چندانی نکرده در یکی از تایپیک های wenb گذاشته :
Reviews are relative to the time period, and to competition sometimes. PES got 10's a plenty throughout its PS2 lifespan, but got 9's by some towards the end. Doesn't mean they were bad games compared to the earlier PES games.
مگه بخش آنلاین بازی متحول نشده
مگه روی انیمیشن های بازی کار نشده
مگه گرافیک بازی پیشرفت نکرده
مگه گیم پلی بازی با ارائه بخش تیم استایل , سیستم کارت و individuality و خیلی چیزای دیگه مثل کنترل 360 درجه و.... متحول نشده
مگه مود مستر لیگ تغییر عمده نکرده
و
.
.
.
پس چرا نمره pes 2008باید باشه 8 و نمره این بازی بشه 7 ؟؟؟؟
خیلی مسخره هست ، فکر کنم این videogamer یک ریگی به کفشش باشه ، چون به PES 2008 نسخه Xbox360 نمره 9 رو داده بود ، اون وقت به PES 2010 باید نمره 7 بده
من PES باز نیستم و نمی تونم مقایسه ای داشته باشم. اما بعضی جملات فوق خنده داره. که چرا مثلا PES 2008 نمره بیشتری از 2010 گرفته.
دیگه انتظار میره یک گیمر بدونه نمره یا امتیاز بازی با توجه به شرایط و انتظارات روز محاسبه میشه. وگرنه سال به سال هر بازی نمره اش بالاتر میرفت.
به عنوان مثال Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas رو داریم که 2006 منتشر میشه و امتیاز 9.5 (و حتی بیشتر) از سایت های مختلف میگیره. دو سال بعد Vegas 2 که در همه زمینه ها نسخه قبلی بازی رو پشت سر میزاره و کامل تره بیرون میاد اما میانگین امتیاز 8.5 میگیره.
مثال دیگه در GameRankings حتما دیدید برترین بازی تاریخ فعلا چیه. The Legend of Zelda: Ocarina of Time که برای کنسول Nintendo سال 1998 عرضه شده. با میانگین 97.69 از سی و دو Review. خوب شما چطوری بین این بازی و امتیاز 97 اش رابطه برقرار می کنید؟ مثلا می خواهید الان گرافیکش رو نمره بدید؟ منطقیه؟
فکر کنم این نکته امتیاز رسونده شد.
دیگه وقتی نظر منتقدین و حرفه های یک صنعت موجوده بهتره ازش کمک بگیرید تا دید بهتری بهتون بده. اگر نظر اونها باعث ناراحتی و واکنش شما میشه, بدونید موضوع فعلی از علاقه های شماست و نمی تونید قضاوت عادلانه ای در موردش داشته باشید. موضوع تازه ای هم نیست. شما مقایسه سیستم عامل هارو در انجمن نرمافزار چک کنید. برندهای هارد رو در سخت افزار. برتری تیم هارو در اخبار ورزشی.
joey jordison
15-10-2009, 16:37
اوه اوه 2 ساعت سر نزدیم 10 صفحه جلو رفت تاپیک!
واقعا عجیب هست چه نمره هایی دادند به بازی خیلی بیشتر از اینا انتظار داشتم به نظر من نامردی بود خدایی امتیازهایی بعضا کمتر از pes 2008 هم بدن!
ولی به هر حال دوستان به نظر من هیچ دسیسه ای در کار نبوده!البته از نظر من خیلی کم دادن!حیف شد صحبتهای خوشحالی هم درباره گرافیک کرده بودند!
باید دید نسخه نهایی چطور شده
به عنوان مثال Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas رو داریم که 2006 منتشر میشه و امتیاز 9.5 (و حتی بیشتر) از سایت های مختلف میگیره. دو سال بعد Vegas 2 که در همه زمینه ها نسخه قبلی بازی رو پشت سر میزاره و کامل تره بیرون میاد اما میانگین امتیاز 8.5 میگیره
دوست عزیز RSV کاملا از شماره 2 خیلی بهتر بود!
----------
gameswelt - 90
gameblog.fr - 4/5
videogameszone.de - 89
3djuego - 8/10
mellllanic
15-10-2009, 16:46
نه دوست من در کل تعداد مصرف کنندگان فیفا در جهان بیشتر از PES هست البته این هیچ چیز رو ثابت نمی کنه قصدم این بود که از اشتباه دربیای فقط همین. البته این مبرهن هست که توی ایران طرفداران PES بیشترن گواه روشنش همین جامعه کوچیک P30World خودمون هست
منم منظورم همون ایران بود جو گرفت گفتم جهان :20::20: چون هم توی این تاپیک هم دوستایی که میبینم اکثرا طرفدار فوتبالای کونامی هستن .
راستی واسه PES2010 ، کیت سرور نمیسازن این ادیتورا ؟؟؟؟؟
گرافیک بازی خیلی خوب شده ، چطور میشه نمره 7.5 بگیره ؟
حداقل نمره 9 مطلبید !
من PES باز نیستم و نمی تونم مقایسه ای داشته باشم. اما بعضی جملات فوق خنده داره. که چرا مثلا PES 2008 نمره بیشتری از 2010 گرفته.
دیگه انتظار میره یک گیمر بدونه نمره یا امتیاز بازی با توجه به شرایط و انتظارات روز محاسبه میشه. وگرنه سال به سال هر بازی نمره اش بالاتر میرفت.
به عنوان مثال Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas رو داریم که 2006 منتشر میشه و امتیاز 9.5 (و حتی بیشتر) از سایت های مختلف میگیره. دو سال بعد Vegas 2 که در همه زمینه ها نسخه قبلی بازی رو پشت سر میزاره و کامل تره بیرون میاد اما میانگین امتیاز 8.5 میگیره.
مثال دیگه در GameRankings حتما دیدید برترین بازی تاریخ فعلا چیه. The Legend of Zelda: Ocarina of Time که برای کنسول Nintendo سال 1998 عرضه شده. با میانگین 97.69 از سی و دو Review. خوب شما چطوری بین این بازی و امتیاز 97 اش رابطه برقرار می کنید؟ مثلا می خواهید الان گرافیکش رو نمره بدید؟ منطقیه؟
فکر کنم این نکته امتیاز رسونده شد.
دیگه وقتی نظر منتقدین و حرفه های یک صنعت موجوده بهتره ازش کمک بگیرید تا دید بهتری بهتون بده. اگر نظر اونها باعث ناراحتی و واکنش شما میشه, بدونید موضوع فعلی از علاقه های شماست و نمی تونید قضاوت عادلانه ای در موردش داشته باشید. موضوع تازه ای هم نیست. شما مقایسه سیستم عامل هارو در انجمن نرمافزار چک کنید. برندهای هارد رو در سخت افزار. برتری تیم هارو در اخبار ورزشی.
دوست عزیز میشه بفرمایید هر کدوم از بازیهای بالا برای چه کنسولی ارائه شده من فقط میشه گفت فوتبال بازی میکنم و در مورد بازیهای دیگه اطلاعی ندارم اما میخواستم بدونم این بازیها روی چه کنسولی ارئه شد .
....
ببخشید شما نظر این منقدین و حرفه ای های یک صنعتو خوندین که دارین در موردش حرف میزنین . شما دارین از نقد اونا دفاع میکنید پس ممکنه جواب سوالات منو هم بدید که چرا این منتقد حرفه ای شما میاد میگه گرافیک این بازی نسبت به نسخه قبل چندان فرقی نکرده و یا بخش مهمی از گیم پلی بازیو کلا به حساب نمیاره و خیلی چیزای دیگه اگه ممکنه اینا رو جواب بدین منم روشن بشم خوبه خدا به آدم عقل داده .
Behnam_o2
15-10-2009, 16:50
Behnam_o2
15-10-2009, 16:55
دوستان عزیزی که دارین از نقد این سایتها طرفداری میکنین اگه واقعا دنبال حقیقت هستین من حاضرم بتنهایی جواب همتونو توی یک تاپیک مجزا بدم و به همتون با دلیل و منطق ثابت کنم که فقط دارین به اسم این سایتها تکیه میکنید و متاسفانه اصلا منطق چاشنی کارتون نیست .
اگه حاضرین بسم ا...
منم منظورم همون ایران بود جو گرفت گفتم جهان :20::20: چون هم توی این تاپیک هم دوستایی که میبینم اکثرا طرفدار فوتبالای کونامی هستن .
راستی واسه PES2010 ، کیت سرور نمیسازن این ادیتورا ؟؟؟؟؟
JUCE بعد از ماهها دوری از ساخت پچ و کیت سرور چند هفته پیش یک پچ برای دمو ساخت که این مساله این امیدواری رو در تمام گیمرها بوجود آورد که دوباره به صحنه ساخت این چیزها برگشته .
scorpion818
15-10-2009, 17:02
حقیقتاً آدم Face رونی رو می بینه کیف می کنه. بعد این ملت می گن گرافیک فرق آنچنانی نکرده. FIFA 10 که روی کاورش رونی هستش این قدر قشنگ رونی رو درست نکرده!
Masoud King
15-10-2009, 17:04
آره منم تو چند پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قبل گفتم که بازی رو بر اساس سال انتشارش, بازی های موجود تو اون سبک و تست خود بازی نقد می کنن!
مثلا اگه الان بازی PES 2005 بیاد مطمئنا نمره های خیلی پائینی میگیره!
از این مثال ها تو دنیای گیم زیاد هستش! یکیش همین Gears of War 2 ! نسخه اول بهترین بازی سال 2006 شد ولی نسخه دومش با اینکه از نظر گرافیکی خیلی خیلی پیشرفته بود و گیم پلی هم بهبود هایی داشت نتونست موفقیت نسخه اول رو تو نقد ها و گرفتن جوایز تکرار کنه!
Reviews are relative to the time period, and to competition sometimes. PES got 10's a plenty throughout its PS2 lifespan, but got 9's by some towards the end. Doesn't mean they were bad games compared to the earlier PES games
حرف این بنده خدا ADAM رو که قبول دارید دیگه؟
اینم همین حرف های ما رو میگه!
در ضمن من مطلبی رو هم خدمت دوستان خوبم توی این تاپیک عرض کنم که این آقا مسعود ما , اصلا اونجوری که آدم از نوشتهاش استنباط میکنه گیمر متعصبی نیست من پریشب که با ایشون صحبت میکردم متوجه شدم ایشون از نظر شخصیتی هم پسر بسیار خوب و مودبیه . فقط من این وسط موندم چرا طرفدار فیفا شده ؟:دی
لطف داری حسین جان!
کلا هیچ وقت برام اسم بازی مهم نبوده, مهم خود بازی هستش!
پس ممکنه جواب سوالات منو هم بدید که چرا این منتقد حرفه ای شما میاد میگه گرافیک این بازی نسبت به نسخه قبل چندان فرقی نکرده و یا بخش مهمی از گیم پلی بازیو کلا به حساب نمیاره و خیلی چیزای دیگه اگه ممکنه اینا رو جواب بدین منم روشن بشم خوبه خدا به آدم عقل داده .به این سوال شما ADAM پاسخ داده!
Its obvious they(reviewers) never played the game for a long time before reviewing. More like had a quick go and got instant reward etc.
Problem PES has, like I said in the podcast, is that you have to get used it.
و مسئله ی بعدی که بهش اشاره می کنه، رابطه ی EA و کونامی با منتقدینه :
The sites slating the game just haven't got enough time for it, because Konami didn't give them loads of cash for ad space unlike EA
بالاخره منتقدین هم زن و بچه و خرج و مخارج دارند! نمیشه مسئله ی پول رو بی تاثیر دونست.
pedramgolchin
15-10-2009, 17:05
واقعا نامردیه
آخه pes 2010 از نظر دو آتیشه ترین طرفدار fifa هم نمره ای بالاتر از 8 یا 7 میگیره که این مثلا کارشناسا بهش دادن
آقایون شما خودتون قضاوت کنید این گرافیک حقش 9 یا بیشتر نیستش؟ واقعا دیگه شورشو دراوردن
mellllanic
15-10-2009, 17:06
یکی از دوستان حرف خوبی زد اگه به PES2010 صفر بدن و به FIFA صد بدنا بازم اونایی که طرفدار کونامی هستن بهش افتخار میکنن پس مقایسه این 2 تا بازی هم فایده نداره و هم عادلانه نیست مثل نمره هایی که تو اون سایتا دادن .
Behnam_o2
15-10-2009, 17:08
دوستان اینجام یه سری عکس بازیکنان منسیتی و من یونایتد هست.
joey jordison
15-10-2009, 17:17
جمله هایی که در مورد گرافیک زده شده!از طرف یکی از سایتها
They gave 15/20 to PES in graphics saying this
Both smooth and sharp, PES has improved a lot and is now looking fantastic, just how it should on next gen hardware.
They gave 17/20 to Fifa 10 in graphics saying that
Although it's still the same engine, new animations are convincing. Some turfs look artificial and the faces are not perfect
but it's not important
دوستان طرفدارن این بازی لطفا وارد بحث ما نشید تا جنجال به پا نشه من جواب تک تک صحبتها رو میدم .
JUSTIN11
15-10-2009, 17:22
اگه عکسی از آدبایور یا ماچدا(منچستر) دیدیداینجا بذارید ممنون میشم.
scorpion818
15-10-2009, 17:28
جمله هایی که در مورد گرافیک زده شده!از طرف یکی از سایتها
They gave 15/20 to PES in graphics saying this
Both smooth and sharp, PES has improved a lot and is now looking fantastic, just how it should on next gen hardware.
They gave 17/20 to Fifa 10 in graphics saying that
Although it's still the same engine, new animations are convincing. Some turfs look artificial and the faces are not perfect
but it's not important
اینو حقیقتاً خیلی ردیف اومدی.
به گرافیک PES نمره 15 از 20 رو دادن و توضیح دادن که گرافیکش خیلی توپ شده و پیشرفت کرده. همون طوری که باید نسل جدید گرافیک ها باشن
به گرافیک FIFA نمره 17 از 20 دادن و توضیح اینکه موتور گرافیک بازی همون قبلیه چمن غیر طبیعیه و Face ها هم کامل و دقیق نیستند اما مهم نیست!!
(ترجمه بالا فقط یه برداشته و کلمه به کلمه نیست. برای دوستانی ترجمه کردم که با انگلیسی یه مقدار راحت نیستن)
shahabprince
15-10-2009, 17:31
سلام!
3DJuegos.....8/10
البته امتیاز 7 و 8 بد نیستن ولی برای کسانیکه میگن بهترین و این حرفا خیلی ضعیفه!
همین دو سایت Videogamer و Eurogamer به نسخه X360 فیفا 10 نمره 9 رو داده بودن!
در نقد سایت Videogamer اومده:
در اول شما با جمله زیر رو به رو میشین:
داداش چی میشه هروقت تقی به توقی میخوره شما میرید سراغ نمره های بازی نکنه به pes دارید حسودی میکنید.تا بازی ریلیز نشه نمیشه به این نمره ها اعتماد کرد.در ضمن کی گفته که fifa 10 بهترین بازی فوتباله من که حالم ازش.....:2::2:
shahabprince
15-10-2009, 17:32
واقعا نامردیه
آخه pes 2010 از نظر دو آتیشه ترین طرفدار fifa هم نمره ای بالاتر از 8 یا 7 میگیره که این مثلا کارشناسا بهش دادن
آقایون شما خودتون قضاوت کنید این گرافیک حقش 9 یا بیشتر نیستش؟ واقعا دیگه شورشو دراوردن
ببین عزیز من شما اصلا به نمره ها اعتماد نکن اصلا همه با این کونامی دوشمنی دارن.
fouladiali
15-10-2009, 17:39
اینم عکس های گیم پلی (انگلیس با آلمان):
هر بازی رو باید با رقیبش سنجید. امتیاز سال 2008 مربوط به سال خودشه و رقیب هم FIFA 2008 بوده نه FIFA 2010 یا PES 2010 . منتقدان که نمیان PES 2008 رو با 2010 مقایسه کنند. بلکه 2010 رو با FIFA 10 مقایسه می کنند.
کی گفته امتیاز بازیها رو باید اساس رقیبش داد در ارزیابی هر چیزی باید ملاک و معیار داشت . پس اگه یه وقتی بازی ما مشابه نداشت باید نمره کاملو بهش بدیم این چه حرفیه شما میزنین .
حالا اصلا حرف شما درست فرض میگیریم اینا امتیاز بازیها رو با توجه به رقیبشون میدن میشه بفرمایید توی این یک سال اخیر فیفا چیکار کرده که نمرش امسال بیشتره اما PES با این همه پیشرفت و بهبود در عناصر مختلف بازی نمرش باید کمتر بشه ( اصلا نمیگیم بیشتر و یا حتی مساوی چرا باید کمتر بشه ) میشه شما این گپو یک جوری پر کنی تا منم حالیم بشه .
آره منم تو چند پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قبل گفتم که بازی رو بر اساس سال انتشارش, بازی های موجود تو اون سبک و تست خود بازی نقد می کنن!
مثلا اگه الان بازی PES 2005 بیاد مطمئنا نمره های خیلی پائینی میگیره!
از این مثال ها تو دنیای گیم زیاد هستش! یکیش همین Gears of War 2 ! نسخه اول بهترین بازی سال 2006 شد ولی نسخه دومش با اینکه از نظر گرافیکی خیلی خیلی پیشرفته بود و گیم پلی هم بهبود هایی داشت نتونست موفقیت نسخه اول رو تو نقد ها و گرفتن جوایز تکرار کنه!
حرف این بنده خدا ADAM رو که قبول دارید دیگه؟
میبخشی مسعود جان میشه برای من توضیح بدی توی این یکسال صنعت بازیها چقدر پیشرفت کردن که با وجود اینکه این بازی اینهمه پیشرفت داشته باید نمرش کمتر ار پارسال بشه .
بله میشه در مورد کارنت و نکست این قضاوت رو کرد اما توی یک نسل اونم با فاصله زمانی یکسال اینهمه اختلاف اصلا منطقی نیست .
میشه بفرمایین این بازیها توی چه کنسولی ارادئه شده ؟
در مورد آدم اولا بفرمایید این نقد قول رو از کجا آوردین و در جواب کی و چه سوالی بوده و مهم تر از اون مگه من و شما خودمون عقل نداریم که هی دم از این و اون میزنیم ماشالا شما همگی استخون خورد کرده بازیهای ویدئویی هستین از شما بعیده اینجوری جبهه گیری کنین .
به این سوال شما ADAM پاسخ داده!
Its obvious they(reviewers) never played the game for a long time before reviewing. More like had a quick go and got instant reward etc.
The sites slating the game just haven't got enough time for it, because Konami didn't give them loads of cash for ad space unlike EA
بالاخره منتقدین هم زن و بچه و خرج و مخارج دارند! نمیشه مسئله ی پول رو بی تاثیر دونست.
مطالب بالا رو بخونین .
من اصلا نمیخوام چیزیو از جایی نقل قول کنم و به اون استناد کنم چون حداقل اینکار شایسته من و شما نیست وگرنه پوزخند گیمرهای حرفه ای و صحبتهاشونو همراه با عکسهایی که به این نقدها دادن و اونا رو به سخره گرفتن توی تاپیک میزاشتم .
shahabprince
15-10-2009, 17:39
به نظر شما بهتر نیست این بحث ها رو تموم کرد
حالا هر سایتی به هر بازی هر نمره ای که داده
چند روز دیگه که بازی میاد
همه میتونن خودشون مقایسه کنن
و اونوقت برای کسی فرق نمیکنه چه سایتی چه امتیازی داده
مهم اینه که با کدوم بازی بیشتر حال میکنی و لذت بیشتر می بری
افرین افرین واقعا گل گفتی خیلی از این حرفت خوشم اومد.وقتی بازی ریلیز بشه اونوقت فرق fifa و pes مشخص میشه.
ali_ranger22
15-10-2009, 17:41
میزان محبوبیت یعنی این :
من فیفا فن هستم ! وقتی می آم اینجا دلیل نمیشه اینجا تاپیک بازی محبوبم باشه ! پس از این نظرات جالب ندید خواهشا !
رکورد فروش فیفا 10 که احتمالا تا الان می دونید چی بوده پس ادعای محبوبیت بیشتر نکنید خواهشا
مهم هر چی که هست اینه که وقتی قرار باشه بازی سال فوتبال انتخاب بشه من و شما انتخاب نمی کنیم سایت های مشهور و منتقد انتخاب می کنن که این امتیازات نشون میده فیفا رو برتر دونستن . دیگه جر و بحث الکی هم نداره !
shahabprince
15-10-2009, 17:46
گرافیک بازی خیلی خوب شده ، چطور میشه نمره 7.5 بگیره ؟
حداقل نمره 9 مطلبید !
به نظر من نمره ی گرافیک رو حداقل باید بالای 9 میدادن. خدا وکیلی تو عمرتون بازی فوتبال با این گرافیک بالا دیده بودید.گفتم خدا وکیلی....
من فیفا فن هستم ! وقتی می آم اینجا دلیل نمیشه اینجا تاپیک بازی محبوبم باشه ! پس از این نظرات جالب ندید خواهشا !
رکورد فروش فیفا 10 که احتمالا تا الان می دونید چی بوده پس ادعای محبوبیت بیشتر نکنید خواهشا
مهم هر چی که هست اینه که وقتی قرار باشه بازی سال فوتبال انتخاب بشه من و شما انتخاب نمی کنیم سایت های مشهور و منتقد انتخاب می کنن که این امتیازات نشون میده فیفا رو برتر دونستن . دیگه جر و بحث الکی هم نداره !
داداش الان اگه به fifa10 هم این نمره ها رو میدادن شما میگفتی که دیگه جر و بحث نداره چی میگی واسه خودت الکی.
Behnam_o2
15-10-2009, 17:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ما که دستوپایی نمیبینیم تو هم رفته باشن. ظاهرآ این مشکلو بهبود دادن تا حدودی
pedramgolchin
15-10-2009, 17:52
اگه منظورتون از سایت منتقد و مشهور همین سایتایی هستش که الان نمره دادن به pes بهتره بگین سایتای طرفدار و جیره بگیر الکترونیک آرتز:27:
من خودم به شخصه هیچ احساس نیازی نمیکنم که برم تاپیک فیفا چون pes هیچ نقصی نداره روی پی سی
فیفا خوب هم باشه واسه کنسول خوبه نه پی سی:11:
کنسول هم که ماله سنین زیر 20 ساله
یادش بخیر کنسول زمان ما play station بود و اون آخریا ps2
الان دیگه زشته بشینم پای کنسول پس فقط pes pc platform:11::11:
یعنی هر چی این منتقدان گفتن ما هم باید بگیم چشم....
خدا به ما هم عقل و منطق داده که ازش استفاده کنیم و میزان سنجش چیزی تخصصی نیست که فقط در اون افراد خلاصه شده باشه...دلیل نمیشه هر کی هر چی گفت درست باشه...حالا رده و مرتبه اون طرف مقابل هر چقدر هم که بالا باشه دلیلی بر اثبات درست بودن حرف طرف مقابل نمیشه...خود ما هم می تونیم پیش خودمون دو دو تا چهار تا کنیم ببینیم که طرف درست گفته یا نه....یا این که به مدارکی که وجود داره رجوع کنیم...مدارک ما هم این همه پیشرفت توی نسخه 2010 هست که توسط یک سری داره نادیده گرفته میشه
دوستان من تو شهرستانم اگه بازیو بخرم از سایت خودمون با پول پستش میره دوربره 6000 تومن جای سراغ ندارید به محض رسیدن بازی بتونم ارزونتر گیر بیارم
چهره و STAT بازیکنان منچستر یونایتد و تیمهای دیگه :
shahabprince
15-10-2009, 18:10
بچه های pes فن اصلا نگران نباشین وقتی بازی ریلیز بشه پوزه ی همه ی fifa فن ها به خاک مالیده میشه.
خداییش این شش روز هم چه قدر طول میکشه.
fouladiali
15-10-2009, 18:14
اگه عکسی از آدبایور یا ماچدا(منچستر) دیدیداینجا بذارید ممنون میشم.
عکس هایی که خواسته بودید:
آدبایور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدماچدا
به این سوال شما ADAM پاسخ داده!
دوست عزیز اصلا میدونی اینجا چی نوشته اینکه داره از منتقدین ایراد میگیره شما که داری مدرک بر علیه خودت میاری .
مهران جان میشه بگی برای چی از این پست تشکر کردی ؟
من یک چیز رو متوجه نشدم ، این نمره ها رو به نسخه دمو دادن ؟ اگه اینطور نبوده ، وقتی نسخه نهایی منتشر میشه باز هم نمره میدن ؟
پس اگه یه وقتی بازی ما مشابه نداشت باید نمره کاملو بهش بدیم این چه حرفیه شما میزنین .این حرف شماست نه من.
بله مطمئنا ملاک های دیگه ای هم هست به جز ویژگی های رقیب و من اینو رد نمی کنم. اما ما داریم در مورد دو بازی در یک ژانر یکسان صحبت می کنیم. پس وقتی مثلا اون نقد کننده داره مثلا گرافیک PES رو نقد می کنه، قبلش FIFA رو هم نقد کرده و ذهنیتی در وی ایجاد شده که باعث مقایسه ی دو عنوان بشه.
حالا اصلا حرف شما درست فرض میگیریم اینا امتیاز بازیها رو با توجه به رقیبشون میدن میشه بفرمایید توی این یک سال اخیر فیفا چیکار کرده که نمرش امسال بیشتره اما PES با این همه پیشرفت و بهبود در عناصر مختلف بازی نمرش باید کمتر بشه ( اصلا نمیگیم بیشتر و یا حتی مساوی چرا باید کمتر بشه ) میشه شما این گپو یک جوری پر کنی تا منم حالیم بشه .اینو من نباید جواب بدم که چرا نمره ی PES فلان شده یا فلان نشده. من که این بازی ها رو نقد نکردم. از نقدها هم حمایت نکردم. فقط گفتم مواظب باشید هر اتهامی که به ذهنتون رسید متوجه نقدکننده ها نکنید حتی اگه نقد پر از اشکال باشه.
در مورد آدم اولا بفرمایید این نقد قول رو از کجا آوردین و در جواب کی و چه سوالی بوده و مهم تر از اون مگه من و شما خودمون عقل نداریم که هی دم از این و اون میزنیم ماشالا شما همگی استخون خورد کرده بازیهای ویدئویی هستین از شما بعیده اینجوری جبهه گیری کنین .
مطالب بالا رو بخونین .
من اصلا نمیخوام چیزیو از جایی نقل قول کنم و به اون استناد کنم چون حداقل اینکار شایسته من و شما نیست وگرنه پوزخند گیمرهای حرفه ای و صحبتهاشونو همراه با عکسهایی که به این نقدها دادن و اونا رو به سخره گرفتن توی تاپیک میزاشتمعجیبه. خود شما بارها مطالب آقای ADAM رو در این تایپیک زحمت کشیدید ترجمه کردید، بعد حالا میگید شایسته ی من و شما نیست که از مطالب این آقا استفاده کنیم؟ اتفاقا باید سخنان اهل فن رو نقل قول کرد. در تعجبم که دارید عکس های مسخره ی فلان کاربر رو به مطالب ADAM ترجیح میدید.
خوبه ADAM اشاره کرده که PES بازی ای نیست که بشه با چند تا مسابقه پتانسیل بالاش رو شناخت و اشاره کرده که منتقدها اونقدر که شایسته است PES رو زیر و رو و بررسی نکرده اند. این جمله باعث رنجش شما شد؟
بهتر نیست بحث رو زمانی ادامه بدیم که عصبانیتتون فروکش کنه؟
وست عزیز اصلا میدونی اینجا چی نوشته اینکه داره از منتقدین ایراد میگیره شما که داری مدرک بر علیه خودت میاری .
مهران جان میشه بگی برای چی از این پست تشکر کردی ؟ مسئله همینه! شما بدون این که اصلا پست من رو بخونید در مورد صحبتم اظهار نظر کردید. من این وسط بر خلاف دیدگاه شما طرفدار نقد منتقدین نیستم. مخالفش هم نیستم. من یک بی طرفم! نباید علیه هم جبهه بگیریم!
fouladiali
15-10-2009, 18:42
امتیاز سایت computerandvideogames به نسخه ی Xbox 360 بازی
joey jordison
15-10-2009, 19:22
مهران جان میشه بگی برای چی از این پست تشکر کردی ؟
من از اخرین پست صفحه 490 تشکر کرده بودم همون دوستمون که عکسهای گیم پلی بازی انگلیس و آلمان را گذاشته بود نمیدونم چرا پست اخر صفحه 489 را زدم تصحیح شد
2 SHAHROOZ
15-10-2009, 19:24
زمانی که امتیاز ها داده شده دیگه داده شده ونمیشه تغییرش داد لطفا جنجال سره این امتیاز دهی ها رو کنار بذارین.
اومدیمو بعد از انتشار بازی eurogamer و بغیه امتیازی که به بازی دادن رو تغییر بدن که البته بعید به نظر میرسه ولی در هرصورت چه اونا نمره ی 3-4 بدن چه 10 هیچ فرقی نمیکنه مگه بازیهایی از این دست که نمرشون اصلا قابل قبول نیست کمه؟
ولی نمره ای که من به این بازی پرطرفدار میدم 9 از 10 هست چون که بازی میتونست بیشتر از این تغییر کنه (منظورم قضییه موتور بازیه که میدونید قضیش چیه) و اینکه هیچ لیگ جدیدی و یا انبوه تیم به این بازی اضافه نشده که به پای fifa در این زمینه برسه و این امر خیلی مهمه چون اون بازی موفق تره که بتونه همراه با افزایش کیفیت کمیت رو هم افزایش بده و مورد بعدی لیسانس گیریه این بازیه که همیشه درصدی از نمرات به همین دلیل بچه گانه از بازیه به این زیبایی کم میشه. مورد بعدی که همتون میدونید بخش اسکلت بندی بازیکنا هست که معلوم نیست قراره کی عوض بشه .
و اما ازنظر من نباید نمره ی این بازی از fif10 کمتر باشه چون واقعا نمیشه مقایسه شون کرد چون فیفا هیچوقت توی کاپها و لیگهای خودش به پای pes نمیرسه همیشه پایین تر بوده و امسال هم بجز بخش مربی گری چنگی به دل نمیزنه ، بخش آنلاینشم که قربونش برم معلوم نیست کی میشه آنلاین بازی کرد و خیلی مشکلات دیگه . آخه من موندم چه جوری این سایتها این تفاوت ها رو ندیدن؟
fouladiali
15-10-2009, 19:25
لطفا این بحث های بین فیفا و پس را تموم کنید.
fouladiali
15-10-2009, 19:27
من از اخرین پست صفحه 490 تشکر کرده بودم همون دوستمون که عکسهای گیم پلی بازی انگلیس و آلمان را گذاشته بود نمیدونم چرا پست اخر صفحه 489 را زدم تصحیح شد
خیلی ممنون از تشکرتون؛ شما لطف دارین.
Google Spider
15-10-2009, 19:41
دوستان اگه یک نفر بعد از من این بحث مسخره و تکراری رو ادامه بده سریعا گزارش میدم . هم یارو اخطار می گیره و هم تاپیک رو می بندن . حالا خود دانین تر و خشک با هم قراره بسوزن
این حرف شماست نه من.
بله مطمئنا ملاک های دیگه ای هم هست به جز ویژگی های رقیب و من اینو رد نمی کنم. اما ما داریم در مورد دو بازی در یک ژانر یکسان صحبت می کنیم. پس وقتی مثلا اون نقد کننده داره مثلا گرافیک PES رو نقد می کنه، قبلش FIFA رو هم نقد کرده و ذهنیتی در وی ایجاد شده که باعث مقایسه ی دو عنوان بشه.
اینو من نباید جواب بدم که چرا نمره ی PES فلان شده یا فلان نشده. من که این بازی ها رو نقد نکردم. از نقدها هم حمایت نکردم. فقط گفتم مواظب باشید هر اتهامی که به ذهنتون رسید متوجه نقدکننده ها نکنید حتی اگه نقد پر از اشکال باشه.
عجیبه. خود شما بارها مطالب آقای ADAM رو در این تایپیک زحمت کشیدید ترجمه کردید، بعد حالا میگید شایسته ی من و شما نیست که از مطالب این آقا استفاده کنیم؟ اتفاقا باید سخنان اهل فن رو نقل قول کرد. در تعجبم که دارید عکس های مسخره ی فلان کاربر رو به مطالب ADAM ترجیح میدید.
خوبه ADAM اشاره کرده که PES بازی ای نیست که بشه با چند تا مسابقه پتانسیل بالاش رو شناخت و اشاره کرده که منتقدها اونقدر که شایسته است PES رو زیر و رو و بررسی نکرده اند. این جمله باعث رنجش شما شد؟
بهتر نیست بحث رو زمانی ادامه بدیم که عصبانیتتون فروکش کنه؟
مسئله همینه! شما بدون این که اصلا پست من رو بخونید در مورد صحبتم اظهار نظر کردید. من این وسط بر خلاف دیدگاه شما طرفدار نقد منتقدین نیستم. مخالفش هم نیستم. من یک بی طرفم! نباید علیه هم جبهه بگیریم!
- در مورد آدام و دیگران من همیشه اخبار رو نقل قول کردم و خواهم کرد نه تحلیل و برداشت کسی رو .
من اتهامی به منتقدین نزدم حرف من فقط یک چیزه , چرا سایت یورو گیمر به این نسخه نمره 7 میده در حالیکه به نسخه 2008 که بمراتب ضعیف تر از اینه نمره عالی 9 رو میده و در دفاع از امتیازی که داده میگه گرافیک این نسخه نسبت به نسخه قبل چندان فرقی نکرده .من کدوم عکسو به کدوم حرف ایشون ترجیح دادم ؟
دوست عزیز من که اسم شریفتونو هم نمیدونم , فکر میکنم بهتر باشه ادامه صحبتها رو توی پروفایلادامه بدیم تا مزاحم بقیه کاربران هم نشیم .
یک نکته مهم رو هم بگم هدف من از بحث با دوستانی مثل شما خدای نکرده محکوم کردن نیست فقط برای شفافیت این موضوع پیگیر بحث هستم چون معتقدم این چیزا به هیج وجه ارزش اینو نداره که انسان خدای نکرده موجب ناراحتی کسی بشه و اونو از خودش برنجونه پس شما این تقابلات رو حمل بر تبادل نظر سازنده بزار نه احیانا محکوم کردن و یا اظهار فضل برای خود نمایی .
مطمئنا از برایند همین بحثهاست که اطلاعات و دانش من , شما و بقیه دوستانمون کامل و افزون میشه .
چرا که همیشه تکامل در ظل و سایه تضاد است .
راستی دوستان مسعود ( همکار محترم انجمن ) به من اطلاع داد که هماهنگی لازمه رو صورت داده تا تاپیکی مجزا برای مقایسه این دو بازی ایجاد بشه پس لطفا این بحثو دیگه ادامه ندین من از تمام دوستانی که احیانا صحبتهای من باعث رنجشون شد عذر میخوام .
IISaEeDII
15-10-2009, 20:00
من نميدونم چرا اين بحث هنوز ادامه داره !! برای كاربر konami-pes هم متأسفم ! به خاطر طرفداريش از PES
هرچی از دهنش در مياد به كاربرا ميگه !
دوستان اگه یک نفر بعد از من این بحث مسخره و تکراری رو ادامه بده سریعا گزارش میدم . هم یارو اخطار می گیره و هم تاپیک رو می بندن . حالا خود دانین تر و خشک با هم قراره بسوزن
آقا شرمنده من اول اون پستو فرستادم بعد این مطلب شما رو دیدم .
CATALONIA
15-10-2009, 20:01
اگه امکان داره
این کاربران تازه کار مثه من به افراد با تجربه ی سایت و بخش بازی ها توهین نکنن
حالا هر کس سلیقه ی خودشو داره و ما باید به با تجربه های سایت و بخش احترام بگذاریم
و دوباره هم میگم بهتره این بحث های پوچ و توخالی و زود تر تموم کرد
چون واقعا ارزش صحبت کردن دربارش رو نداره
برای من و شما چه فرقی میکنه چه بازی چه امتیازی گرفته
ما بازیمونو میکنم و به این حرف ها هم کار نداریم
باتشکر
مخصوصا از دوست عزیزم ****lord****
ali_ranger22
15-10-2009, 20:01
این برای هزارمین باره که دارم میگم طرفداری بازی مزخرف و آشغال فیفا :2: برن تو تایپک خراب شده خودشون که در روز 4 نفر بیشتر توش آنلاین نیستند . ما رو با عشق خودمون یعنی PES تنها بذارید. از این به بعد هر کی از فیفا تو این تایپک طرفداری کنه و اصلا اسمش رو بیاره هر چی از دهنم بیاد بهش میگم. هر چی میخوام هیچی نگم پر رو میشین!!! اینجا تایپک PES هست و ما دوست نداریم که اسم اون شرکت آشغال EA و بازی نحص فیفا رو بیارین! فهمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از الان میخوام ببینم کی اسم فیفا رو میاره چون بدجوری باهاش برخورد میکنم و جواب بدی بهش میدم. حتی اگر از فروم اخراجم هم کنند واسم مهم نیست چون عاشق PES هستم و خیلی روش تعصب دارم. از همه مهمتر عاشق این تایپک هستم و نمیخوام یه مشت فیفا باز که حسود هستند بیان اینجا و جو رو خراب کنند.
کلا فکر نمی کنم منو زیاد دیده باشین تو این تاپیک یا اصلا دیده باشید !
اما یه سری چیزا باید گفته بشه ، اما نمی خوام این بحث ادامه پیدا کنه
اولا اینکه شما نمونه بارز یک انسانی هستی که اهل بحث منطقی نیستی ، دوما اینکه تاپیک مال شما نیست که بقیه رو ممنوع می کنی بیان یا نیان
در مورد امتیازات هم من گفتم شما عشق پس داری برو بازیش کن لج و لجبازی نداره اما وقتی اومدن بهترین بازی فوتبال رو انتخاب کردن امیدوارم عصبی نشی
جواب این پست رو نمی خواستم بدم اما احساس کردم باید جواب بدم
والسلام
CATALONIA
15-10-2009, 20:11
من فک کنم بهتر باشه تایپک بازی ها رو جدا کنن
مثلا بگن pes 2010 یا fifa 10 در کنسول xbox
چون گرافیک و کلا همه چیه نسخه های کنسولی و pc این بازی ها با هم فرق داره و فقط اسمشون یکیه
مخصوصا fifa
M A X I M U M
15-10-2009, 20:12
سلام دوستان
مثل اينكه باز اين فيفايي ها نتونستن سوزش مخصوص رو تحمل كنند و اومدن اين
دوستان پي اي اس باز عزيز شما به حرفاي اينا توجه نكنيد
اينا نمي فهمن چيكارشون كنيم ؟ اين شد 1001 باز كه من بهشون گفتم اينجا نيايد اين دو بازي رو مقايسه كنيد
اخه اگه اينا واقعا ميدونستن فيفا بهتر از پي اي اس هست كه نميومدن اينقدر سوزششون رو جار بزنن پس بدونيد يه چيزي هست ديگه
من تمام پست هاي حسين جان رو تاييد مي كنم و تمام اين سايت ها همه شون مزخرف هستند و هيچي بارشون نيست
فقط نورپردازي دايناميك در بحث گرافيكي يه سوپر موضوع حساب ميشه چه برسه به اينكه اينا 0.2 درصد پيشرفت بهش دادن كه اينجا نبايد به پي اي اس توجه كرد بلكه بايد به مخ اين به اصطلاح كارشناس ها شك كرد
من دمو رو بازي كردم و به جز اون مشكلاتي كه توي نسخه اصلي درست شده بايد اين نمره هارو بهش بدم :
گرافيك : 10 بي چون و چون 10 ميدم بهش چون فقط همين نورپردازي دايناميك ارزش 20 رو داره چه برسه به 10
صداگذاري : هنوز نسخه اصلي رو بازي نكردم اما اگه صداگذاري پي اي اس 2009 هم باشه كه نيست و صد در صد پيشرفت كرده بهش حداقل نمره 8 رو ميتونم بدم
گيم پلي : 10 واقعا يه بازي فوتبال چي بايد داشته باشه كه پي اي اس 2010 نداره عالي اينا چقدر زحمت كشيدن كه حتي از روي حركات واقعي بازيكنا شبيه سازي كردن و چنين فوتبالي ساختن
جذابيت : 10 وقتي فقط مسترليگ پي اي اس رو بازي مي كني چه فازي مي گيري نميخواي از پاي كامپيوتر بلند بشي اينقدر جذاب و عاليه تو اين نسخه كه كاملا تغيير كرده و سوپر جذاب شده
نمره نهايي من هم به اين بازي حداقل 9.5 هستش با جمع بقيه چيزا
و دم ادام هم گرم چه جواب خوبي داده گفته اينايي كه نمره دادن پي اي اس 2010 رو به صورت طولاني بازي نكردن كه بدونن چه حالي ميده اين بازي و همچنين ما مثل الكترونيك آرتز هداياي پولي خوشگل مشگل براشون نمي فرستيم
يه چيز جالبتر kingpug87 كه خودش يكي از بهترين بازيكنان و طرفداران فيفا هستش نظرشو راجب فيفا 10 و پي اي اس 2010 گفته :
Played the FIFA10 demo on the xbox the other day, turned it off after 10 minutes I find the player movement pretty clunky and the shooting has always been terrible in the FIFA series to me.
As much as I hate alot about PES, it still plays by far much much better than any FIFA game
ايشون گفتن دموي فيفا 10 رو روي ايكس باكس !!! گذاشتن و روشن كردن و مشغول بازي شدن و بعد 10 دقيقه خاموش كردن ايشون گفتن كه همه چيز مزخرفه از جمله شوت زدن ها و حركات كه فوق العاده بده
من كه هميشه از پي اي اس 2010 بدم ميومد و فوق العاده متنفر بودم به خودم گفتم هر بازي از اين سري از هر بازي فوتبال فيفا بهتره !!!
در آخر هم ميگم دوستان فيفا فن نياين اينجا كه اخرش دعواي سنگيني خواهد شد
همينطوريش اين انجمن كاربراي خوبشو از دست داده ديگه بيشتر از اين خرابش نكنيد كه خيلي بد مي بينيد
شما هر كاري هم بكنيد پي اي اس سرور فيفا خواهد بود چون هم جذابه و از هر نظر به دل مي شينه
فهمیدید که بچه ها ign uk امتیازه 8.7 رو داده.
ولی گیم پلیش شده 9 و جذابیتشم 8.5.
ولی گرافیکش 7.5!!که نباید اینجوری میشد.
بازم کونامی گرافیک رو خراب کرد.
fouladiali
15-10-2009, 20:13
1- 24 نوع کفش در بازی وجود داره
2- انداختن لباس روی شرت
3- 4 نوع مختلف از نحوه ی حرکت بازیکن
4- 11 نوع مختلف از نحوه ی زدن ضربه ی آزاد
5- 6 نوع مختلف از نحوه ی پنالی زدن
6- 4 نوع ضربه ی دروازه
7- 80 نوع خوشحالی پس از گل
M A X I M U M
15-10-2009, 20:14
کلا فکر نمی کنم منو زیاد دیده باشین تو این تاپیک یا اصلا دیده باشید !
اما یه سری چیزا باید گفته بشه ، اما نمی خوام این بحث ادامه پیدا کنه
اولا اینکه شما نمونه بارز یک انسانی هستی که اهل بحث منطقی نیستی ، دوما اینکه تاپیک مال شما نیست که بقیه رو ممنوع می کنی بیان یا نیان
در مورد امتیازات هم من گفتم شما عشق پس داری برو بازیش کن لج و لجبازی نداره اما وقتی اومدن بهترین بازی فوتبال رو انتخاب کردن امیدوارم عصبی نشی
جواب این پست رو نمی خواستم بدم اما احساس کردم باید جواب بدم
والسلام
علي
بايد بهت بگم كه من هم با همون قبليه موافق ترم
درسته اين تاپيك مال عمه من نيست اما يادت باشه مال كسي كه ميخواد بياد جنجال درست بكنه هم نيست
در ضمن كي گفته فيفا از پي اي اس در فروش جلو زده ؟
اين حرفت فوق العاده خنده داره
برو ببين فيفا براي چه پلتفرم هايي مياد و ميزان فروش همه رو جمع كن بعد بيا نظر بده كه به اندازه نصف پي اي اس فروش نكرده
اره...مخصوصا اون قسمت که جناب به اصطلاح منتقد میاد میگه مقایسه فیفا مثل مقایسه منچستر و استون ویلا می مونه...
من که هر چی فکر کردم به نظرم یک ایرادی توی امتیاز دهی بازی هست...در کل ما که کاری به این امتیازهایی که میدن نداریم
کار خودمون رو می کنیم
سلام بر pes بازهای عزیز
خواهشا به این تخریبها توجه نکنین.
حالا این که فلان سایت اومده چند نمره داده مهم نیست.مهم اینه که مطمئنا ما از بازی لذت خواهیم برد.
خواهشا به افرادی هم که چشمشون رو رو واقعیت میبندن و میان اینجا حمله ی انتحاری! میکنن اهمیت ندید چون فقط تاپیک خراب میشه.
ایشالا در تاپیکی که قرار هست برای این کار زده بشه جواب خواهیم داد.
SA3EDLORD
15-10-2009, 20:23
اقا میگم یه گروه بزنین برای فیفا و پس.
اینجوری هرکی هرچی خواست میره اونجا میگه.
نظرتون؟؟؟؟
بچه ها چرا شما هی دعوا میکنید؟
حالا یکی یه حرفی زد که نباید بریزید روش.میتونید جواب اون پست رو ندید.فکر کنم خودتون میخواین جر را بندازید.
مثل من:دی اون دفعه یه حرفی زدم چی کار که نشد.داشتن میزدنم شانس آوردم در رو پیدا کردم و گرنه زیر دست و پا له شده بودم:دی
konami-pes
15-10-2009, 20:26
و اما منم که تا حالا چند تا بازی از دمو رو انجام دادم چند مطلب رو میخوام از دموی بازی بگم
گرافیک: گرافیک این بازی خیلی پیشرفت کرده و من نمره 9.5 از 10 رو بهش میدم
صداگزاری: نسبت به قبل پیشرفت خوبی داشته اما بازم نیاز به کار داره و نقطه ضعف هایی توش پیدا میشه . من نمره 8 رو براش در نظر می گیرم.
گیم پلی: 100 درصد نمره 10 به گیم این بازی میدم چون فوق العاده است. نسبت به قبل خیلی بهتر شده و جذابیت بازی رو دو چندان کرده
اما یه سری توضیحات
بازی نسبت به قبل خیلی دشوارتر شده که این امتیاز مثبتی برای این بازی به حساب میاد
وضعیت داوری زیاد جالب نیست و اشتباهات داوری در هر بازی به چشم میخوره
دروازبان ها زیاد جالب کار نمی کنند اما در کل اونقدر ها هم که دوستان در نقد هاشون می گفتند دروازبان ها خنگ نیستند!
PES 2010 یه فوتبال سراسر هیجان هستش که به همه دوستان این قول رو میدم که امسال از یه فوتبال واقعی لذت می برند
من یک سوالی از FIFA Fan ها دارم : شمایی که می گید سایتهای منتقد فیفا رو بهترین بازی انتخاب کردن میشه بگید چرا سایت Gamestyle به فیفا 10 نسخه کنسول XBOX360 نمره 7 از 10 رو داده ، شما با دیدن همچین نمره ای چه تصوری می کنید ، فکر می کنید Gamestyle طرفدار PES هست یا مثل بعضی از طرفداران PES می گید پای یک توطئه در میانه ؟ مطمئا شک می کنید و هرگز قبول نمی کنید ، چون به نظرتون خیلی غیر منطقیه ، بنابراین ما هم همچین حسی داریم (شک) چون برای مثال وقتی می بینیم گرافیک PES 2010 پیشرفت خیلی خوبی کرده و عالی شده مطمئا به سایتی که نمره ضعیفی به گرافیک میده و میگه PES 2010 با نسخه قبلیش تفاوت چندانی نداره اعتراض می کنیم و هرگز قبول نمی کنیم ، مگر اینکه دلیل قانع کننده ای بیاره ...
CATALONIA
15-10-2009, 20:30
نظرتون؟؟؟؟
گروه ها معمولا خیلی فعال نیستن
ولی فکر خوبیه
و اگر هم تایپکی با این عنوان زده شه
فک نکنم همچین تایپکی بسته نشه
معمولا همچین تایپک هایی بسته میشه
اگه نشه فکر خوبیه
و فک کنم هر روز یه ده بیست صفحه یا بیشتر بهش اضافه بشه
وضعیت داوری زیاد جالب نیست و اشتباهات داوری در هر بازی به چشم میخوره
دروزابان ها زیاد جالب کار نمی کنند اما در کل اونقدر ها هم که دوستان در نقد هاشون می گفتند دروازبان ها خنگ نیستند!
عزیز این نسخه دمو هست و توی دمو از این چیزا به وفور یافت میشه.که به احتمال 97.25% در نسخه نهایی درست میشه.
نظرتون؟؟؟؟
یه همچین چیزی نمیشه.میگن باید گروه اجتماعی ایجاد کنید که اصلا اونجا دعوا حال نمیده.:دی
من یک سوالی از FIFA Fan ها دارم : شمایی که می گید سایتهای منتقد فیفا رو بهترین بازی انتخاب کردن میشه بگید چرا سایت Gamestyle به فیفا 10 نسخه کنسول XBOX360 نمره 7 از 10 رو داده ، شما با دیدن همچین نمره ای چه تصوری می کنید ، فکر می کنید ...
نه عزیز اینجوریا نیست.ما به حرف سایتای گنده منده میکنیم.مث IGN و GAMESPOT.
بعد دیگه شمام گیر دادیدا:دی
برید توی تاپیک psp ببینید تو هر صفحه چقدر از اینا (:دی)میبینید.از بس صمیمی هستن بچه ها.شمام اینجوری باید باشید.
پس به افتخارش :دی
CATALONIA
15-10-2009, 20:35
یادمه که یکی از دوستان این پیشنهاد رو قبلا گفته بود و من دوباره میگم
اگه سایت برای هر بازی یه نظر سنجی بزاره و برای هر قسمت اعداد یک تا ده بزاره
با این سیل طرفدار برای بازی ها میشه خوب یه امتیاز برای بازی ها گفت
با این سیل طرفدار برای بازی ها میشه خوب یه امتیاز برای بازی ها گفت
اینجا نمیشه.چون همه اینجا PC دارن و pes باز >>>>(در نتیجه) عادلانه نیست یه همچین چیزی.
CATALONIA
15-10-2009, 20:40
اینجا نمیشه.چون همه اینجا PC دارن و pes باز >>>>(در نتیجه) عادلانه نیست یه همچین چیزی.
اگر فقط کاربران فعال انجمن بازی و مدیران بتونن درش شرکت کنن
فک نکنم مشکلی پیش بیاد
چون تمام مدیران و کاربران فعال عادلانه نظر میدن
امروز 15 اکتبره و همونطوریکه میدونین قرار بود امروز قرنطینه خبری برداشته بشه و اخبار و اطلاعات مختلفی از بازی منتشر بشه . از ظهر اینقدر سرگرم بحث درمورد نمرات سایتها بودیم که از اصل ماجرا غافل شدیم .
من با اجازه شرحی از ماوقع بدم :
دیشب ساعت 12.5 به وقت ما سایت PESFAN اولین خبر خودشو از نسخه نهایی بازی منتشر کرد با این عنوان :
ویدئویی از گیم پلی بازی بین تیمهای لیورپول و بارسلونا
PES 2010 Review Gameplay Footage – Liverpool Vs. Barcelona
توی این ویدئو دو تا از گیمرهای حرفه ای این سایت ( معمولا مهمترین مسابقات حرفه ای اروپا رو این سایت برگزار میکنه و قدمت بسیار زیادی در این زمینه داره ) رو در روی هم قرار میگیرن . مدیران این سایت هدف از ارائه این ویدئو رو اینجوری عنوان کردند که طرفداران این بازی بتونن مقایسه خوبی بین نسخه دمو و این نسخه داشته باشن و ادعا میکنند شما توی این ویدئو پیشرفتهایی که در زمینه RESPONSE TIME صورت گرفته رو میتونید ملاحظه کنید .
این ویدئو رو اینجا میتونید ببینید :
اما یک ساعت بعد این سایت ریویوی خودشو با این عنوان روی سایت برد :
اولین ریویو و نقد اختصاصی سایت PESFAN از بازی .
First Online PES 2010 Review - PESFan.com Exclusive
شرحشو اینجا میتونید بخونید ( اگه شد ایشالا من بعدا ترجمه نکات مهم این نقد و بررسی و همینطور ریویوهای سایتهای دیگه رو توی تاپیک میزارم ) :
یک ساعت بعد یعنی ساعت 2.5 نیمه شب به وقت ما این مطلب از این سایت منتشر شد :
نقد و بررسی وضعیت آنلاین دمو :
PES 2010 Online Demo Review
من بصورت کوتاه و مختصر بگم که توی این گزارش گیمرهایی که این بازیو بصورت آنلاین بازی کردن خیلی از وضعیت آنلاین بازی راضی بودن و عنوان میکردن تا الان هیچکدوم از نسخه های این بازی این کیفیت خوبو در وضعیت آنلاین نداشته . قرار طی چند روز آینده مجددا تستهایی با گیمرهای بیشتری ازش داشته باشن .
شرحشو اینجا میتونید بخونید :
اما اتفاقات امروز :
امروز با برداشته شدن قرنطینه خبری تعداد زیادی از سایتهای اختصاصی بازی اقدام به انتشار نقدهایی از این بازی کردن و امتیازات خودشونو به این بازی دادن که از ظهر شاهد جنجال و بحثش توی تاپیک خودمون هستین .
اما سایت PESFAN دو آرتیکل دیگه منتشر کرد یکی مربوط میشه به راهنمای زدن پنالتیها و مورد دیگه یک ویدئوی دیگه از گیم پلی بازی بین تیمهای آلمان و انگلیس .
در ادامه این سایت با ایجاد تاپیکی درباره بخش ادیت بازی اقدام به انتشار اخباری از این مود کرد و با به سوالات گیمرها در رابطه با جزئیات این مود پرداخت که بعضی از دوستان خودمون توی این تاپیک بخش عمده ای از این اخبار رو توی تاپیک قرار دادن ( من در ادامه نکات مهم سوال و جوابها رو توی تاپیک میزارم ) .
اما سایت WENB امروز زیاد فعال نبود صبح با انتشار یک پدکست صوتی اخبار و اطلاعاتی از بازی منتشر کرد .در ضمن قرار بر اینه که این سایت هم جلسه ای برای جواب دادن به سوالات کاربران بزاره که بمحض اینکه این جلسه شروع شد نکات مهموشو توی تاپیک میزارم .
ArminxXx
15-10-2009, 20:53
ای بابا تازه اومدیم چقدر صفحه اضاف شده اونم پر از کلکل نه مطلب مفید. منکه نمیدونم آخه شماهایی که عشق ساکر هستین چرا به این نمره ها توجه میکنین یکی مثل من که عشق ساکرم تا اومد میرم میگیریم میشینم اینقدر بازی میکنم که پاش بمیرم برم اون دنیا تازه اگر رفتم بهشت به عنوان درخواست از خدا یه ساکر ادیت شده با یه پی سی سیسیتم بهشتی درخواست میدم میشینم پاش. اونایی که عشق ساکرن به این سوال من پاسخ بدن که این عددهای مفت روی شما تاثیر گذاشته یا نه میبینید که اگر هم افتضاح باشه بازم سراغ فیفا نمیریید و میشینین ساکر رو بازی میکنید پس فقط ساکر.
راستی این JUCE کیه؟
-قراره امشب یکی از کاربران ویدئوهایی از مود لیگ اروپا و همینطور مستر لیگ توی سایت WENB قرار بده .همینطور STAT یا همون آمار وضعیت تواناییهای بعضی از بازیکنان تیمهای سری آ بشکل ویدئویی ارائه خواهد شد و همچنین ویدئویی از مود ادیت و کفش ها .
Vahidking.75
15-10-2009, 21:21
شما هنوز بحث فیفا و پیس رو بس نکردین
آقا هر کی یه نظر داره باید بهش احترام گذاشت
بس کنین و یه خورده به مسائل فنی بپردازین
یا یه چند تا ادیت بزارین
با این همه دعوا سر این موضوع که مشکل حل نمیشه
ای بابا
واقعا که از شما انتضار نداشتم
متوسط امتیاز مطبوعات : 9.0
منبع :
Behnam_o2
15-10-2009, 21:42
ادامه عکس بازیکنای آرسنال اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gallery%2Fview%2F240%2F6154%2F1)
این هم توضیحاتی که در مورد قسمت های مختلف بازی سایت pesgaming گذاشته
Master League:
- Choice to use a user-created team from the beginning to compete in any of the five leagues (English, Ligue 1, Italian League, Eredivisie, or the Spanish League) or to use any league team, or the classic players
- Menus are easy and nice to navigate through
- Ability to customise the league you’re joining; Whether you want 18 or 20 teams competing, how positions are ranked, how many cards collected by a player will lead to what kind of suspensions and for how long, and a customisable cup competition format
- Choice of Yen, Euro, Dollars or Pounds
- Sign classic master league players from your youth team
Edit mode:
- Edit names of stadiums
- Edit leagues and cups
- Swap players around in teams including created players
- 24 different types of boots
- Untucked shirts
- 4 types of dribbling motion
- 11 types of free-kick motions
- 6 penalty kick takers styles
- 4 types ofdrop kick
- 80 types of goal celebration
Gallery;
-Playlist Editor
- Track Record
- Replay Playback
- Credits
Quick general gameplay impressions:
- No invisible barriers for throw-ins
- Incredible player likenesses
- Goalkeepers still clumsy with catching
- You can still only pass to the nearest player from goal-kicks
- Quick loading times
- Fantastic lofted through balls
- Slide tackles from behind are often red cards no matter where the incident occurs on the pitch
- John Champion and Mark Lawrenson provide coverage/commentary
- The referee does sometimes play good advantages but often big fouls and off the ball incidents/late tackles are still ignored.
hossein6599
15-10-2009, 21:55
من نسبت به گرافیک بازی از یک چیز میترسیدم توی تاپیک هم چند بار گفتم ولی کسی توجه نکرد و اون هم انیمیشن دویدنها بود هی خدا خدا میکردم تو نسخه نهایی حل بشه ولی نشد باید قبول کنیم نحوه دویدن بازیکنها به هیچ عنوان نکست جنریشن نیست قبلا گفتم در یک شبیه سازی فوتبال یکی از ارکان بصری بازی انیمیشن آدماست نمیفهمم چرا در این پیشرفت گرافیکی konami امسال هم کوتاهی کرد پس به ign که فیفا 10 با اون انیمیشنهای حیرت انگیز رو دیده حق بدید با دیدن این بازی جا بخوره من به سایتش رفتم به گرافیک 7.5 داده و در توضیحش گفته تا وقتی بازیکنها ایستادن همه چیز خوبه اما وقتی شروع به حرکت میکنند آدم یاد ps2 میفته(البته ترجمه دقیق نکردم مضمونشو گفتم)
سلام.
گند زدین به تاپیک رفته!!!
این چه وضعشه من 2 ساعت نبودم 5-6 صفحه تاپیک رفته جلو اونم همش اومدین بحث کردین.
نمیشه هر فنی توی تاپیک خودش بمونه و دیگه فیفایی ها پاشون رو اینجا نزارن؟؟
اصلا پیس آشغال ترین بازی جهان!!فیفای شما هم بهترین بازی جهان که همه نمره هاش رو 10 میگیره!!!!
پس همین الان بپیچین تو تاپیک خودتون.
سایتهای زیادی هستن که به این بازی نمرات بالایی دادن من تعجب میکنم این یورو گیمر و ویدئو گیمر نمره 7 به بازی داد ن اینا رو ببینین :
اگه ریویوی هر کدومو خواستین بگین لینکشو بزارم .
PSM3 UK Magazine 89
BeNe Official Playstation Magazine: 83
gameradio : 82
3djuegos: 8
multiplayer : 8.7
Gamereactor.de 9/10
hardgame2: 80
gameblog : 4/5
IGN :87
gameswelt : 90
GameOn UK: 9.5/10
metacritic : 80
pcaction : 91
عجب سایت باحالیه این gameon.co.uk به گرافیک PES 2010 نمره 10 داده
ArminxXx
15-10-2009, 22:20
عجب سایت باحالیه این gameon.co.uk به گرافیک PES 2010 نمره 10 داده
خب حق داره و مجبوره که این نمره رو بده مثی که کمکم داره حقش رو میگیره این عزیزتر از جان.:40::46:
در ضمن Locker جان تو کف امضاتم.:31:
IISaEeDII
15-10-2009, 22:28
سلام.
گند زدین به تاپیک رفته!!!
این چه وضعشه من 2 ساعت نبودم 5-6 صفحه تاپیک رفته جلو اونم همش اومدین بحث کردین.
نمیشه هر فنی توی تاپیک خودش بمونه و دیگه فیفایی ها پاشون رو اینجا نزارن؟؟
اصلا پیس آشغال ترین بازی جهان!!فیفای شما هم بهترین بازی جهان که همه نمره هاش رو 10 میگیره!!!!
پس همین الان بپیچین تو تاپیک خودتون.
سلام دوست عزيز
هر كس حق اين رو داره كه طبق قوانين انجمن بياد توی تاپيك و نظرش رو در مورد بازی بگه
من نميدونم چرا تا يه نفر مياد يه ضعف بازی رو ميگه شما ها اينطوری ميكنيد ! خوب اگه ميبينيد الكی از بازی ايراد ميگيره با منطق جوابش رو بديد ... نه اينطوری كه شما جواب دادی
سایت WENB تاپیک پرسشو پاسخ خودشو ایجاد کرد .اولین اطلاعاتی که ارائه داده درمورد آهنگهای لایسنس شده بازیه اگه یادتون باشه توی نسخه پارسال بیشتر آهنگها لایسنس نبودن بهمین خاطر آهنگای قشنگی نبودن اما لیست آهنگهای این نسخه :
Licensed Tracks in PS 2010
A Thousand Trees - Stereophonics
Again and Again - Keane
The Answer is Not in the TV - Paymoney To My Pain
Artifact - DJ Shadow
Atlantis to Interzone - Klaxons
Come On/Let's Go - Paul Weller
Counterpoint - Delphic
Dakota - Stereophonics
Dirty Little Secret - All American Rejects
Galaxy Bounce - The Chemical Brothers
Gravity's Rainbow - Klaxons
Holy Pictures - David Holmes
Hurricane Jane - Black Kids
Kriss Kriss - gUiLLeMoTS
Midnight Madness - The Chamical Brothers
Move You - The Urgency
Never Miss a Beat - Kaiser Chiefs
No Need for Satisfaction - The Durango Riot
Not Ninteen Forever - The Courteeners
Party Hard - Andrew W.K.
Pretend That You're Alone - Keane
Ruby - Kaiser Chiefs
Sick of Hanging On - Hoobastank
super stomper - 10-FEET
Trains to Brazil - gUiLLeMoTS
Up on the Downside - Ocean Colour Scene
Wooo Hoooo - the telephones
skilled - McRider
ALWAYS AND ALWAYS - Missing Scene
Burn it Up - McRider
SALUTE - Michael Forgarty
Born to Win - Masaya Rider
Love of the Game - Masaya Rider
Yellow Card - Stephen McKnight
لیست تیمها ( تیمهای لایسنس شده بولد هستند که احتمالا تیمهایی جدیدی توی نسخه نهایی اضافه خواهند شد ):
Europe 34 teams
Austria
Belgium
Bosnia And Herzegovina
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
England
Finland
France
Germany
Greece
Hungry
Ireland
Israel
Italy
Montenegro
Netherlands
Northern Ireland
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Scotland
Serbia
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
Ukraine
Wales
Africa (13 teams)
Angola
Cameroon
Cote D’Ivoire
Egypt
Ghana
Guinea
Mali
Morocco
Nigeria
Senegal
South Africa
Togo
Tunisia
The Americas (16 teams)
Canada
Costa Rica
Honduras
Mexico
Trinidad And Tobago
United States
Argentina
Bolivia
Brazil
Chile
Columbia
Ecuador
Paraguay
Peru
Uruguay
Venezuela
Asia/Oceania (16 teams)
Australia
Bahrain
China
Iran
Iraq
Japan
Kuwait
North Korea
Oman
Qatar
Saudi Arabia
South Korea
Syria
Thailand
UAE
Uzbekistan
CLUB TEAMS
English League = 19 teams - Manchester United and Liverpool licensed.
French League = 19 teams - Ligue 1 - Fully licensed
Italian League = 19 teams - Calcio - Filly licensed
Dutch League = 17 teams - Eredivisie - Fully licensed
Spanish League = 19 teams - Athletic Bilbao, Barcelona, Deportivo La Coruna, Espanyol, Athletico Madrid, Real Madrid, Real Mallorca, Sevilla, Valencia, Villarreal licensed.
Other Leagues A (56 teams)
Anderlecht
Club Brugge
Standard De Liege
Dinamo Zagreb
Slavia Praha
Sparta Praha
Brondby IF
F.C. Copenhagen
HJK Helsinki
A.E.K. Athens
Olympiakos
Panathinaikos
Marchidegna (fake name)
PAOK
Rosenborg Ballklub
Huerpojauza C.F (fake name)
Wisla Krakow
SL Benfica
S.C. Braga
FC Porto
Sporting
Dinamo Bucuresti
CFR Cluj
FC Cerchizmajiu (fake name)
Unirea Urziceni
Alashergokh F.C. (fake name)
F.C. Kolugavinsk (fake name)
F.K. Ljemorac (fake name)
PFC Ryagzhilograd (fake name)
Lokomotiv Moscow
Spartak Moscow
Zenit St. Petersburg
Aberdeen
Celtic
Hearts
Rangers
FK Crvena Zvezda
AIK
IFK Goteborg
Hammarby Fotboll
Kalmar FF
FC Basel
A.S. Punoichongaux (fake name)
Besiktas
Fenerbahce
Galatasaray
Sivasspor
MFK Trnolevoce (fake name)
Shakhtar Donetsk
FK Metalist Kharkiv
Dynami Kyiv
Boca Juniors
River Plate
SC Internacional
PES United
WE United
Other Leagues B = 17 teams - empty
Vahidking.75
15-10-2009, 23:23
یعنی ایران هم لایسنس شده
UP-SNAKE
15-10-2009, 23:31
فقط رونی رو نگاه کنيد ديگه چقدر طبيعي؟
یعنی ایران هم لایسنس شده
نه عزیز...متن رو کامل بخون...نوشته تیم هایی که بصورت بولد (Bold) نوشته شدن لیسانس شدن
راستی حسین جان این که نوشته 19 تیم لایسنس شدن جریانش چیه؟...مثلا سری آ که 20 تیمه هست 19 تا تیمش لاینس شده؟!
smallfrank
15-10-2009, 23:39
یعنی ایران هم لایسنس شده
نه
تیمهایی که بولد هستند لایسنس شده.ایران که بولد نیست.
Toranj_mhg
15-10-2009, 23:40
من کاری به سایتا ندارم که عادلانه نمره می دن یا نه!
ولی این نکته رو مد نظر داشته باشین هر سال که فیفا و pes شروع به ساختن بازی می کنند از همون بدو امر ،فیفا 0.5 الی 1.5 نمره(از 10) از pes جلوتره اونم بخاطر اینکه لایسنس این همه تیم و استادیوم و توپ رو داره به هر حال عادلانه یا غیر عادلانه pes هر چقدرم تلاش کنه از این نظر عقبه و براش نکته منفی محسوب می شه که لباس مثلا آرسنال (چون عاشقشم) رو مثل عرق گیر می سازه!!!
و اگر غیر از این بود و pes نیز لایسنس این همه تیم رو داشت احتمالا سایتی که 8.7 بهش داده می داد مثلا 9.7
نه عزیز...متن رو کامل بخون...نوشته تیم هایی که بصورت بولد (Bold) نوشته شدن لیسانس شدن
راستی حسین جان این که نوشته 19 تیم لایسنس شدن جریانش چیه؟...مثلا سری آ که 20 تیمه هست 19 تا تیمش لاینس شده؟!
بهزاد ماشالا خوب حواست جمه الان میخواستم این پست آدامو نقل قول کنم براش و ازش بپرسم چرا 19 تا تیم توی هر لیگ وجود داره که دیدم تصحیحش کرده .
English League = 20 teams - Manchester United and Liverpool licensed.
French League = 20 teams - Ligue 1 - Fully licensed
Italian League = 20 teams - Calcio - Filly licensed
Dutch League = 18 teams - Eredivisie - Fully licensed
Spanish League = 20 teams - Athletic Bilbao, Barcelona, Deportivo La Coruna, Espanyol, Athletico Madrid, Real Madrid, Racing Santander Real Mallorca, Sevilla, Valencia, Valodolid, Villarreal licensed.
mohsen.rajabi
15-10-2009, 23:48
ببخشید دوستان ، سایت گیم اسپات تاریخ عرضه بازی رو واسه کنسولها 10 نوامبر و برای pc 31 دسامبر اعلام کرده
آیا این واقعیت داره؟
آخه چرا اینقدر دیر؟
حسین جان این تیم هایی که تو other club به صورت fake name نوشتی همون تیمهای مهم المان نیستند؟
حسین جان سایتی سراغ نداری که بتونم ability بازیکنان سری آ و لالیگا رو هم مشاهده کنم....این player stats هایی که گذاشتن همه اونها مربوط به لیگ انگلیسه...اگه سایتی سراغ داری و معرفی کنی ممنون میشم
ببخشید دوستان ، سایت گیم اسپات تاریخ عرضه بازی رو واسه کنسولها 10 نوامبر و برای pc 31 دسامبر اعلام کرده
آیا این واقعیت داره؟
آخه چرا اینقدر دیر؟
اون تاریخ انتشار بازی توی امریکاست...بازی توی اروپا 22 اکتبر منشتر میشه...یعنی یک هفته دیگه
حسین جان سایتی سراغ نداری که بتونم ability بازیکنان سری آ و لالیگا رو هم مشاهده کنم....این player stats هایی که گذاشتن همه اونها مربوط به لیگ انگلیسه...اگه سایتی سراغ داری و معرفی کنی ممنون میشم
اون تاریخ انتشار بازی توی امریکاست...بازی توی اروپا 22 اکتبر منشتر میشه...یعنی یک هفته دیگه
یکی از بچه های همین سایت wenb داره اینکار رو میکنه هر وقت آماده شده حتما خبرشو بهت میدم .
ArminxXx
15-10-2009, 23:53
یعنی ایران هم لایسنس شده
فکر نکنم چون بولد نیست پس باید بازم دست به دامن پچ ها بشیم:27:
mojtaba007
15-10-2009, 23:54
من کاری به سایتا ندارم که عادلانه نمره می دن یا نه!
ولی این نکته رو مد نظر داشته باشین هر سال که فیفا و pes شروع به ساختن بازی می کنند از همون بدو امر ،فیفا 0.5 الی 1.5 نمره(از 10) از pes جلوتره اونم بخاطر اینکه لایسنس این همه تیم و استادیوم و توپ رو داره به هر حال عادلانه یا غیر عادلانه pes هر چقدرم تلاش کنه از این نظر عقبه و براش نکته منفی محسوب می شه که لباس مثلا آرسنال (چون عاشقشم) رو مثل عرق گیر می سازه!!!
و اگر غیر از این بود و pes نیز لایسنس این همه تیم رو داشت احتمالا سایتی که 8.7 بهش داده می داد مثلا 9.7
دقیقا من هم میخواستم همین و بگم که دوستمون زود تر گفتند
فیفا بیشتر نمره های بالاش به خاطر لیسانسها است
ArminxXx
15-10-2009, 23:58
یه سوال کردم کسی جوابی نداد این JUCE کیه اینقدر از بودنش خوشحالین؟؟؟؟
حسین جان این تیم هایی که تو other club به صورت fake name نوشتی همون تیمهای مهم المان نیستند؟
راستش نمیدونم .
یه سوال کردم کسی جوابی نداد این JUCE کیه اینقدر از بودنش خوشحالین؟؟؟؟
خب ایشون همون کسیه که کیت سرورها رو میسازه دیگه . معمولا پاتوقشم فروم evo - web هستش .
ArminxXx
16-10-2009, 00:16
خب ایشون همون کسیه که کیت سرورها رو میسازه دیگه . معمولا پاتوقشم فروم evo - web هستش .
ایشون خارجیه؟ حسین جان شما نگفتی چی خوندی آخه انگلیسیت خیلی خوبه؟:10:
alex-sina
16-10-2009, 00:17
اگه از تیم اوساسونا هم عکس پیدا کردید ، بزارید تا ببینیم این نکونام و شجاعی ما هم فیسشون درست شده یا نه؟ واقعا کونامی شاهکار کرده مخصوصا تو بخش CL که واقعا حس CL کاملا منتقل می کنه. همچنین یادتون نره:
mohsen.rajabi
16-10-2009, 00:22
ممنون دوست عزیز منو از نگرانی نجات دادی
mohsen.rajabi
16-10-2009, 00:25
دوستان انگار بازی اولین امتیازشو گرفته
این بازی که روز 23 اکتبر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. مجله PSM3 Magazine به بازی امتیاز 89 از 100 داده است.
توضیحات بیشتر:
ایشون خارجیه؟ حسین جان شما نگفتی چی خوندی آخه انگلیسیت خیلی خوبه؟:10:
آره خارچیه اما دقیقا نمیدونم اهل کدوم کشوره . من بازرگانی خوندم شاید یکی از علتهای اینکه زبانم یک کم از بقیه بچه ها بهتره این باشه که من حداقل 5-6 سال از اکثر بچه های این تاپیک سنم بیشتره خوب شمام اگه از الان به مدت 5-6 سال توی فرومای خارجیا وول بخوری مسلما زبانت خیلی قوی میشه و من پیشنهاد میکنم اینکار رو شما و تمام دوستان خوبم توی تاپیک بکنن اصلا نترسین از جملات کوچیک شروع کنین اما پیشرفت میکنین یک دفه به خودتون میاین میبینین صدها پست توی فرومهای مختلف ارسال کردین .
ArminxXx
16-10-2009, 00:37
آره خارچیه اما دقیقا نمیدونم اهل کدوم کشوره . من بازرگانی خوندم شاید یکی از علتهای اینکه زبانم یک کم از بقیه بچه ها بهتره این باشه که من حداقل 5-6 سال از اکثر بچه های این تاپیک سنم بیشتره خوب شمام اگه از الان به مدت 5-6 سال توی فرومای خارجیا وول بخوری مسلما زبانت خیلی قوی میشه و من پیشنهاد میکنم اینکار رو شما و تمام دوستان خوبم توی تاپیک بکنن اصلا نترسین از جملات کوچیک شروع کنین اما پیشرفت میکنین یک دفه به خودتون میاین میبینین صدها پست توی فرومهای مختلف ارسال کردین .
من زبانم خوبه ولی یخورده بعضی جاها لغت کم میارم.راستی از ایشون بپرس ببین پچ ساکر 10 رو چموقع شروع به ساختش میکنه؟
alex-sina
16-10-2009, 00:44
که امیدوارم تکراری نباشن.
من زبانم خوبه ولی یخورده بعضی جاها لغت کم میارم.راستی از ایشون بپرس ببین پچ ساکر 10 رو چموقع شروع به ساختش میکنه؟
تقریبا 7-8 ماهی میشه که من دیگه ندیدمش شایدم بیشتر خیلی بندرت پیش میاد که بیاد توی فروم . فردا یک پرس و جویی میکنم .
Mostafa NBA
16-10-2009, 00:49
من خیلی وقت بود به تاپیک سر نزدم. الان میبینم بعضی بچه ها میگن دمو رو دارن با یک درجه سخت تر از Top Player بازی میکنن.
میشه یک توضیحی بدید یا لینک دانلود پچ رو بزارید.
ممنون.
Vahidking.75
16-10-2009, 00:51
من خیلی وقت بود به تاپیک سر نزدم. الان میبینم بعضی بچه ها میگن دمو رو دارن با یک درجه سخت تر از Top Player بازی میکنن.
ممنون.
به به آقا مصطفی از این ورا ؟
.....
بچه ها این بنده خدایی که داره ویدئو ها رو آماده میکنه سرش خیلی شلوغه ممکنه تا یک ساعت دیگه هم آپلودشون نکنه من کم کم دارم میرم بخوابم اگه کسی خواست این لینکشه :
راستی تا الان من از سه نفر از کسانیکه نسخه نهایی رو بازی کردن پرسیدم همگی متفق القول میگفتن نسبت به دمو سخت تر شده .
Mehdi.ss
16-10-2009, 00:59
لیست تیمها ( تیمهای لایسنس شده بولد هستند که احتمالا تیمهایی جدیدی توی نسخه نهایی اضافه خواهند شد ):
Europe 34 teams
Austria
Belgium
Bosnia And Herzegovina
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
England
Finland
France
Germany
Greece
Hungry
Ireland
Israel
Italy
Montenegro
Netherlands
Northern Ireland
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Scotland
Serbia
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
Ukraine
Wales
Africa (13 teams)
Angola
Cameroon
Cote D’Ivoire
Egypt
Ghana
Guinea
Mali
Morocco
Nigeria
Senegal
South Africa
Togo
Tunisia
The Americas (16 teams)
Canada
Costa Rica
Honduras
Mexico
Trinidad And Tobago
United States
Argentina
Bolivia
Brazil
Chile
Columbia
Ecuador
Paraguay
Peru
Uruguay
Venezuela
Asia/Oceania (16 teams)
Australia
Bahrain
China
Iran
Iraq
Japan
Kuwait
North Korea
Oman
Qatar
Saudi Arabia
South Korea
Syria
Thailand
UAE
Uzbekistan
CLUB TEAMS
English League = 19 teams - Manchester United and Liverpool licensed.
French League = 19 teams - Ligue 1 - Fully licensed
Italian League = 19 teams - Calcio - Filly licensed
Dutch League = 17 teams - Eredivisie - Fully licensed
Spanish League = 19 teams - Athletic Bilbao, Barcelona, Deportivo La Coruna, Espanyol, Athletico Madrid, Real Madrid, Real Mallorca, Sevilla, Valencia, Villarreal licensed.
Other Leagues A (56 teams)
Anderlecht
Club Brugge
Standard De Liege
Dinamo Zagreb
Slavia Praha
Sparta Praha
Brondby IF
F.C. Copenhagen
HJK Helsinki
A.E.K. Athens
Olympiakos
Panathinaikos
Marchidegna (fake name)
PAOK
Rosenborg Ballklub
Huerpojauza C.F (fake name)
Wisla Krakow
SL Benfica
S.C. Braga
FC Porto
Sporting
Dinamo Bucuresti
CFR Cluj
FC Cerchizmajiu (fake name)
Unirea Urziceni
Alashergokh F.C. (fake name)
F.C. Kolugavinsk (fake name)
F.K. Ljemorac (fake name)
PFC Ryagzhilograd (fake name)
Lokomotiv Moscow
Spartak Moscow
Zenit St. Petersburg
Aberdeen
Celtic
Hearts
Rangers
FK Crvena Zvezda
AIK
IFK Goteborg
Hammarby Fotboll
Kalmar FF
FC Basel
A.S. Punoichongaux (fake name)
Besiktas
Fenerbahce
Galatasaray
Sivasspor
MFK Trnolevoce (fake name)
Shakhtar Donetsk
FK Metalist Kharkiv
Dynami Kyiv
Boca Juniors
River Plate
SC Internacional
PES United
WE United
Other Leagues B = 17 teams - empty
اینو یکی از وبلاگهای ایرانی گذاشته راسته ؟
اخه ایرانم توشه منبعشم ننوشته
منبع
بچه ها این بنده خدایی که داره ویدئو ها رو آماده میکنه سرش خیلی شلوغه ممکنه تا یک ساعت دیگه هم آپلودشون نکنه من کم کم دارم میرم بخوابم اگه کسی خواست این لینکشه
حالا این ویدوئوها مربوط به چی میشه؟!
راستی لینک این player stats های بقیه لیگ ها رو نداری ؟!
Mostafa NBA
16-10-2009, 01:40
به به آقا مصطفی از این ورا ؟
یک مدت طولانی نبودم. دیگه از حالا تاپیک رو دنبال میکنم.
جواب درخواستمو ندادی حسین جان ! ؟ :31:
ممنون.
Vahidking.75
16-10-2009, 02:00
یک مدت طولانی نبودم. دیگه از حالا تاپیک رو دنبال میکنم.
جواب درخواستمو ندادی حسین جان ! ؟ :31:
fouladiali
16-10-2009, 07:33
fouladiali
16-10-2009, 08:20
سلام
این هم فیلمی از ورزشگاه ها و کفش ها:
fouladiali
16-10-2009, 08:32
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: WENB
سلام
این هم فیلمی از ورزشگاه ها و کفش ها:
هیچ ویدئویی برای من load نمیشه...کل صفحه سایت load میشه به غیر از اون ویدئو مشکل از چیه؟
با opera و firefox هم تست کردم همینطوری بود...!
fouladiali
16-10-2009, 08:49
اینم عکس کفش ها برای کسانی که نتونستند ویدئو را ببینند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: WENB
mehdi_vsgh
16-10-2009, 09:13
بالاخره تاریخ ارائه بازی کی شد؟؟؟
من خیلی وقته خبرای این تاپیک رو دنبال نکردم...
اگه کسی اطلاعی داره لطفا اعلام کنه
fouladiali
16-10-2009, 09:25
این هم دو تا ویدئوی دیگه از بازیکنان لیگ اسپانیا (بارسا، اتلتیکو مادرید، رئال، سویا و والنسیا) و ایتالیا (اینتر، یوونتوس، میلان، رم و فیورنتینا):
ebinem173
16-10-2009, 09:29
دیروز یه فیلم از گیم پلی فیفا 10 دیدم
این حرکت کردن 360 درجه ایش خیلی جالبه و خیلی بازی رو به واقعیت نزدیک میکنه
شنیده بودم این نسخه از pes هم این قابلیتو داره اما تو نسخه دمو تا الان همچین چیزی ازش ندیدم
کار خاصی باید بکنم؟
fouladiali
16-10-2009, 09:38
بقیه ی عکس ها:
fouladiali
16-10-2009, 09:41
این هم دو تا ویدئوی دیگه از بازیکنان لیگ اسپانیا (بارسا، اتلتیکو مادرید، رئال، سویا و والنسیا) و ایتالیا (اینتر، یوونتوس، میلان، رم و فیورنتینا):
دوستان اگر کسی موفق به دیدن ویدئوها نشد، عکس هر بازیکنی از تیم های بالا را میخواد بگه تا بذارم.
رفیق اگه ممکن هست این عکسها رو بزار:
diego تو یوونتوس
میلان:
ronaldinho
pato
رم:
totti
ریال مادرید:
ronaldo
kaka
fouladiali
16-10-2009, 10:02
رفیق اگه ممکن هست این عکسها رو بزار:
diego تو یوونتوس
میلان:
ronaldinho
pato
رم:
totti
ریال مادرید:
ronaldo
kaka
دیگو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرونالدینیو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپاتو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوتی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرونالدو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاکا
Spaniuly
16-10-2009, 10:04
سلام به دوستان گل خودم... همه دوستانی که به عشق بازی از خیلی کاهاشون می زنن و میان تاپیک که بحث داغ رو دنبال کنن...
خوب من دیروز نبودم الته دیشب قبل خواب کل صفحاتی که در حدود 30 ساعت گذشته پیشرفت کرده نشستم خوندم. نگه داشتم تا امروز پست بدم... می دونید که من از دادن پست های سر سری و بی ارزش گریزون هستم واسه همین خواستم یه مطلبی بگم که امیدوارم همگی دقت کنید به حرف این حقیر:11:
خوب دیروز از اطلاعات بازی پرده برداری شد و این همزمان بود با نمرات و نقد های سایت های مختلف
یک مسئله قابل بحث بحث پایین بودن نمره گرافیک هست. که باید بحث تخصصی بشه روی این مسذله قضاوت روی این مسئله که گرافیک در حد بالایی هست یا پایین کار ما نیست انصافا. البته میشه یه نظر هایی داد مثلا اینکه بشینیم قضاوت کنیم که آیا گرافیک بازی با گرافیک بازی های سایر ژانر ها مطابقت داره و ایا این گرافیک و این پیشرفت آیا پر شتاب تر از رشد گرافیکی بازی های دیگر ژانر ها هست یا خیر... در واقع از نظر منتقدین رشد گرافیکی فیفا 10 از 3 سال پیش خیلی بیشتر بوده البته میشه با انجام بازی فیفا 2006 یا 2007 این مسئله رو دید. منظور از گرافیک همون استایل های دویدن راه رفتن حمل توپ و دریبلینگ هست که توی فیفا این مسئله پیشرفت های زیادی رو داشته هنوز هم این مسائل توی PES یکنواخت هست و استایل های دویدن و دریبلینگ حالت یکنواخت و معمولی رو داره. پیشرفت در نور پردازی چهره ها و جلوه کلی نمای شفاف تصویر پیشرفت هایی بود که با بی انصافی نادیده گرفته شده البته شاید از نظر منتقدین این پیشرفت ها حداقل کاری بود که می بایستی بوجود می آمد. البته عقل سلیم این رو به ما ثابت می کنه پیشرفت اگه وجود نداشت نمره ثابت می ماند وقتی در سال 2007 بازی PES 2008 نمره 8 میگیره شما فکر نکنید که اگه کونامی دوباره بسازه اون رو بازیم 8 میگیره خیر نمره 1 از 10 می گیره صرفا به خاطر فقدان پیشرفت. پس به همین راحتی نمیشه شک کرد به عدالت این سایت ها و گفت EA با اینها دست به یکی کرده چون مثال های نقضی هست که به کل این تردید رو از اذهان پاک می کنه محصولات پر سر و صدایی مثل : NFS و Harry Potter نمره های به این وحشتناکی می گیرن مگه مال EA نیستند؟ و محصولی همچون متال گیر سالید نمره 10 از 10 میگیره مگه کونامی پول داده به سایت ها که این نمره رو به بازیش بدن؟ مسلما جواب نه هست. پس اینقدر بد بین نباشید. البته شاید غرض ورزی هایی بوده ولی نه دیگه تا حدی که سایت های بزرگ که برای خودشون اسم و رسم دارن به خاطر یه ژانر ورزشی خودشون رو زیر سوال ببرن. گرافیک بازی PES 2010 اونی نبود که وعده داده شد. خیلی عالی هست ولی کمتر از حد یک بازی نکست هست حتی اگه دقت منید نمره بازی روی XBOX360 پایین هست چون توی زمینه گرافیک از رقیبش عقب موند. من کاری به نظرات عاشقان PES ندارم که بارها این جمله رو گفتن : (( PES 2010 در زمینه گرافیک از فیفا نکست هم پیش افتاده )) من این جمله رو قبول ندارم درست مثل کارشناسان خبره که این حرف براشون مثل یک جوک بی مزه می مونه. البته این جمله یک نظر شخصی هست و من فقط قبول ندارم ولی با تمام وجود احترام می ذارم چون این جمله رو دوستان عزیز خودم بارها گفتن پس برای من واجب هست که احترام بذارم به عنوان یک نظر شخصی. ولی نظرات شخصی ما در حیطه خودش هست نظرات شخصی که ما داریم خیلی وقتها مطابق با حقیقت و اصل مطلب نیستند. در کل بنده با نمره کمی که برای گرافیک بازی داده نشده موافق نیستم. و دیگه کاملا مطمئن شدم که سایتهای بازی واقعا طرفدار کونامی هستند. این انتقادهای پی در پی در مورد بازی ساکر فقط یک هدف رو پیگیری می کنه. اون هم تلاش برای پیشرفت بازی. این انتقاد ها باعث میشه که کونامی پیشرفت کنه ولی این تعریف و تمجید ها (گرچه به جا) از فیفا باعث خام رفتن و رکود میشه (یه جورایی هم شد به نظر من فیفا 10 خوب هست ولی به خوبیه فیفا 09 و کمی بهتر نه بیشتر) پس با گذشت زمان خواهیم دید که کونامی بالقوه هست که پیشرفت کنه در زمینه گرافیک. اتفاقا عاشقان بازی باید از این مسئله خوشحال باشن چون عملا ثابت شد که حداقل نمره بازی تاثیری روی دیدگاه Fan ها نداره و با تمام وجود و علاقه این گیم رو بازی می کنن و هر ساله با گرافیک بهتر. به هر حال فکر ژاپنی ها به عقیده من پویاترین ذهن بشر هست و در ادامه خواهیم دید که عملکرد مثبتی از خودش به جای می ذاره.
خوب بحث در مورد گرافیک بسیار ساده تر از بحث در مورد حواشی بازی و مقوله گیم پلی بود واسه همین من دو بحث باقی مونده رو به پست بعدی موکول می کنم(به دلیل ذیق وقت) اما نظر به درخواست دوستانی که درخواست دادن تا بحث پیرامون نمره بازی بیشتر ادامه پیدا نکنه یک خواهش از دوستان دارم که حتی الامکان باز خوردی به این پست ندن. چون کمابیش می دونم هر کس چه نظری داره و هر کسی نظرهای خودش رو باز گو خواهد کرد نظراتی که بارها بیان کرده. من هم هدفم از این بحث بلند بالا شروع بحث دوباره نیست. حداقل از دید بدبین ترین کاربران این تاپیک یه خوبی داره اونم این که مهر تائید بر این مسئله می زنه که خیلی توفیری به حالشون نمی کنه نمره پایین بازی.
به زودی یک مطلب هم در مورد نمره گیم پلی می ذارم تا کمی با دید باز این مسئله رو درک کنیم.
قربون همه تون:40: مخلص همگی:10:
آرمین جان بجز یورو گیمر و ویدئو گیمر بقیه سایتها نمره 8 و یا بالاتر به این نسخه دادن من میانگین تمام سایتهایی که بازیو نقد کردن (که حدود 20 تا میشن ) رو حساب کردم میانگین میشه حدود 8.5 پس این نسخه نمره بدی نگرفته (که اگه لایسنس ها هم درست بود مطمئنا بیشتر هم میشد ).
بحث ما سر اظهارات این دو تا سایته که نقدشون زیاد منطقی نیست وگرنه بقیه سایتها نمرات بسیار خوبی به این بازی دادن شما ریویوی همین یورو گیمرو بخون متوجه میشی من چی میگم .
fouladiali
16-10-2009, 10:51
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: Pesfan.com
محمد رضا حیدری
16-10-2009, 11:02
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام.اینم یه تریلر از بازی PES 2010
alex-sina
16-10-2009, 11:06
دوستان اگر کسی موفق به دیدن ویدئوها نشد، عکس هر بازیکنی از تیم های بالا را میخواد بگه تا بذارم.
اگه نكونام و شجاعي بذاري رو ممنون ميشم
5+1
:31:
دوستان من با کارت 4830 میتونم روی high بازی کنم؟
mamadosein
16-10-2009, 11:42
به هر حال فکر ژاپنی ها به عقیده من پویاترین ذهن بشر هست
کاملا مخالفم :دی
دوستان من با کارت 4830 میتونم روی high بازی کنم؟
بتده به احتمال 90% میگم بله
چون خودم 8500 جی تی دارم و روی های بازی میکنم
البته فکر کنم به ویندوز هم ربط داشته باشه ، چون من توی ویستا لگ داشتم ولی توی 7 ندارم
موفق باشید
CATALONIA
16-10-2009, 12:08
ویرایش شد ...
حذف شود
CATALONIA
16-10-2009, 12:09
اینم توضیحات کامل در موردTeam Play
چون اینو امسال به بازی جدید اضافه کردن شاید برای خیلی از ما نا آشنا باشه برای همین دارن یه جورایی آموزش کار باهاشو میگن ...
خیلی تو بازی تاثیر داره و با این میشه کلا روند بازی رو تغییر داد .....
سبک تیم- Team Style
سبک تیم یا همون تیم استایل درابطه با تنظیمات استراتژی های تیمیه .بهرحال تیم شما از طریق تنظیم اسلایدرهایی که بین صفر تا 100 درجه بندی شده میتونه یک نظم تیمی برای ایجاد یک دفاع سازمان یافته ایجاد کنه .طبیعتا دفاع محکم تر به حرکات سازمان یافته تر و استراتژیکی تری برای مقابل با حملات تیم حریف نیاز داره .
استراتژیهای حمله -Attack strategies
حمایت از بازیکن-Player Support
زمانیکه این گزینه بر روی 100 تنظیم میشه هم تیمی های شما که اطراف بازیکن صاحب توپ هستن برای دریافت پاس حرکت میکنن (غالبا رو به جلو حرکت میکنن ) .به بیان دیگه هم تیمی های شما خودشونو توی موقعیت حمله قرار میدن .برخلاف زمانیکه این گزینه روی صفر تنظیم میشه در این حالت هم تیمی های شما تمایل دارن که به عقب برگردن و خودشونو توی موقعیتهای دفاعی قرار میدن .
محدوده حمایتی -Support Range
این آپشن و گزینه زمانیکه روی صفر تنظیم شده باشه هم تیمی های شما توی کل زمین پخش میشن .طبیعتا این وضعیت برای ارسال پاسهای بلند برای هم تیمی ها مناسبه اما برای دادن پاسهای کوتاه نه . و زمانیکه این گزینه روی 100 تنظیم میشه به بازیکن صاحب توپ نزدیک تر میشن که این مساله سبب میشه دادن پاس کوتاه به اونا راحت تر بشه .
سوییچ موقعیت -Support Range
زمانیکه روی صفر تنظیم شده باشه بازیکنا سعی میکنن به موقعیتی که قبلا براشون تعریف شده برگردن اما اگر روی 100 تنظیم شده بود یکبار که بازیکن تغییر موقعیت داد تا زمانیکه توی بازیه توی موقعیت سوویچ شده حرکت میکنه .
سبک حمله -Attacking style
زمانیکه این گزینه روی صفر تنظیم بشه تیم بصورت گستره از جناحین حمله میکنه و وقتی روی 100 تنظیم بشه حمله تیمی از وسط صورت میگیره .
" این نکته رو هم من اضافه کنم : اینکه گفته میشه روی صفر تنظیم بشه یا 100 منظور اینیست که فقط میشه روی این دو حالت سوویچ کرد بلکه روی درجات دیگه مثلا 30 90 70 و .. هم میشه اونو تنظیم کرد در اینصورت وضعیتی ترکیبی از دو حالت بوجود میاد "
استراتژیهای دفاعی -Defence strategies
پرسینگ -Pressing
زمانیکه این آپشن روی 100 تنظیم شده باشه تیم درمجموع حالت پرسینگ به خودش میگیره و زمانیکه روی صفر تنظیم بشه بازیکنا به عقب برمیگردن و با این کارشون مانع حمله سریع تیم مقابل میشن .
خط دفاعی-Defensive Line
توی حالت 100 خط دفاع جلو میاد و توی حالت صفر خط دفاع به عقب بر میگرده .این یک پیشنهاده که اول اسلایدرهای دیگه ای که مربوط به دفاع میشه رو تنظیم کنید بعداینو مطابق با اونا تنظیم کنین .
تراکم-Compactness
توی حالت صفر هم تیمی های شما برای پوشش راههای نفوذ تیم از بازیکن صاحب توپ حریف فاصله میگیرن و در صورتیکه روی صفر تنظیم شده باشه به بازیکن صاحب توپ نزدیک میشن .
استراتژی دفاعی- Defensive Strategy
شما اینجا دو تا گزینه دارین .
یکی دفاع خطی و اون یکی دفاع پوششی که یک مدافع بقیه مدافعین رو پوشش میده .
همونطوریکه شما از توضیحات متوجه شدین شما میتونین تیمتونو بر اساس یکی از این گزینه ها آرایش بدین .میخاین شبیه بارسا بازی کنین ؟ مشکلی نیست محدوده حمایتیو (Support Range) تا 100 بالا بیارین بازیکنا خودشون ترجیح میدن از پاسهای سریع و کوتاه استفاده کنن . میخاین شبیه میلان بیشتر از مرکز زمین رو به جلو بازی کنین ؟ خوب راستش انتخاب خوبی کردین مساله ای نیست فقط کافیه استراتژی حمله رو برسونین به 100 حتی گزینه ای وجود داره که بازیکنای گوشتون رو در تعامل با مدافعین قرار میده یک مساله متعارف و عادی که درعالم واقع اتفاق میفته .
میخاین تیمتون کل زمینو پرس کنه ؟ امکان پذیره . یک تیم درجه دو در برابر یک تیم قوی و سریع باید چطوری بازی کنه ؟ (مثل آمریکا توی جام کنفدراسیونها). همون کاری که اونا اونجا انجام دادن رو بکار ببندین حد اسلایدر خط دفاعیو تا صفر کم کنید و دفاع عمقی رو برای کنترل حملاتشون بکار بگیرید .
با تشکر از bia2offline
pedramgolchin
16-10-2009, 12:10
امیدوارم عکس هایی که میزارم تکراری نباشه
screenshot هایی از مستر لیگ
تکراریه عزیزم
تقریبا یک ماهه که منتشر شده
pedramgolchin
16-10-2009, 12:29
چون اینو امسال به بازی جدید اضافه کردن شاید برای خیلی از ما نا آشنا باشه برای همین دارن یه جورایی آموزش کار باهاشو میگن ...
سبک تیم- Team Style
سبک تیم یا همون تیم استایل درابطه با تنظیمات استراتژی های تیمیه .بهرحال تیم شما از طریق تنظیم اسلایدرهایی که بین صفر تا 100 درجه بندی شده میتونه یک نظم تیمی برای ایجاد یک دفاع سازمان یافته ایجاد کنه .طبیعتا دفاع محکم تر به حرکات سازمان یافته تر و استراتژیکی تری برای مقابل با حملات تیم حریف نیاز داره .
زمانیکه این گزینه بر روی 100 تنظیم میشه هم تیمی های شما که اطراف بازیکن صاحب توپ هستن برای دریافت پاس حرکت میکنن (غالبا رو به جلو حرکت میکنن ) .به بیان دیگه هم تیمی های شما خودشونو توی موقعیت حمله قرار میدن .برخلاف زمانیکه این گزینه روی صفر تنظیم میشه در این حالت هم تیمی های شما تمایل دارن که به عقب برگردن و خودشونو توی موقعیتهای دفاعی قرار میدن .
این آپشن و گزینه زمانیکه روی صفر تنظیم شده باشه هم تیمی های شما توی کل زمین پخش میشن .طبیعتا این وضعیت برای ارسال پاسهای بلند برای هم تیمی ها مناسبه اما برای دادن پاسهای کوتاه نه . و زمانیکه این گزینه روی 100 تنظیم میشه به بازیکن صاحب توپ نزدیک تر میشن که این مساله سبب میشه دادن پاس کوتاه به اونا راحت تر بشه .
زمانیکه روی صفر تنظیم شده باشه بازیکنا سعی میکنن به موقعیتی که قبلا براشون تعریف شده برگردن اما اگر روی 100 تنظیم شده بود یکبار که بازیکن تغییر موقعیت داد تا زمانیکه توی بازیه توی موقعیت سوویچ شده حرکت میکنه .
زمانیکه این گزینه روی صفر تنظیم بشه تیم بصورت گستره از جناحین حمله میکنه و وقتی روی 100 تنظیم بشه حمله تیمی از وسط صورت میگیره .
" این نکته رو هم من اضافه کنم : اینکه گفته میشه روی صفر تنظیم بشه یا 100 منظور اینیست که فقط میشه روی این دو حالت سوویچ کرد بلکه روی درجات دیگه مثلا 30 90 70 و .. هم میشه اونو تنظیم کرد در اینصورت وضعیتی ترکیبی از دو حالت بوجود میاد "
پرسینگ -Pressing
زمانیکه این آپشن روی 100 تنظیم شده باشه تیم درمجموع حالت پرسینگ به خودش میگیره و زمانیکه روی صفر تنظیم بشه بازیکنا به عقب برمیگردن و با این کارشون مانع حمله سریع تیم مقابل میشن .
خط دفاعی-Defensive Line
توی حالت 100 خط دفاع جلو میاد و توی حالت صفر خط دفاع به عقب بر میگرده .این یک پیشنهاده که اول اسلایدرهای دیگه ای که مربوط به دفاع میشه رو تنظیم کنید بعداینو مطابق با اونا تنظیم کنین .
تراکم-Compactness
توی حالت صفر هم تیمی های شما برای پوشش راههای نفوذ تیم از بازیکن صاحب توپ حریف فاصله میگیرن و در صورتیکه روی صفر تنظیم شده باشه به بازیکن صاحب توپ نزدیک میشن .
همونطوریکه شما از توضیحات متوجه شدین شما میتونین تیمتونو بر اساس یکی از این گزینه ها آرایش بدین .میخاین شبیه بارسا بازی کنین ؟ مشکلی نیست محدوده حمایتیو (Support Range) تا 100 بالا بیارین بازیکنا خودشون ترجیح میدن از پاسهای سریع و کوتاه استفاده کنن . میخاین شبیه میلان بیشتر از مرکز زمین رو به جلو بازی کنین ؟ خوب راستش انتخاب خوبی کردین مساله ای نیست فقط کافیه استراتژی حمله رو برسونین به 100 حتی گزینه ای وجود داره که بازیکنای گوشتون رو در تعامل با مدافعین قرار میده یک مساله متعارف و عادی که درعالم واقع اتفاق میفته .
میخاین تیمتون کل زمینو پرس کنه ؟ امکان پذیره . یک تیم درجه دو در برابر یک تیم قوی و سریع باید چطوری بازی کنه ؟ (مثل آمریکا توی جام کنفدراسیونها). همون کاری که اونا اونجا انجام دادن رو بکار ببندین حد اسلایدر خط دفاعیو تا صفر کم کنید و دفاع عمقی رو برای کنترل حملاتشون بکار بگیرید .
با تشکر از bia2offline
خیلی مطلب جالبی بود
از همکاران انجمن خواهش میکنم یه دستی به سر و روی این تاپیک بکشن و این پست های با ارزش رو آرشیو کنن
خداییش حیفه:11:
mamadosein
16-10-2009, 12:29
دوستان یه سوال
ظاهرا در فیفا همه بدون داشتن یه بازی معتبر و حتی بازی کپی میتونن آنلاین بازی کنن درسته ؟
چرا توی پیس این همه دردسر داره ؟
تا جایی که میدونم 2009 رو باید با هاماچی آنلاین بازی میکردی
تازه مثل اینکه آنلاین فیفا قابلیتاش بیشتره
پیس 10 رو چطوری باید آنلاین بازی کرد ؟ ( میدونم هنوز نیومده )
هزینه خرید بازی معتبر چنده ؟
موفق باشید
عکسهایی از بخش ادیت بازی . توی چند صفحه گذشته یکی از دوستان زحمت کشیدن از بخش هایی از ادیت بازی تصاویری گذاشتن من از بخش های دیگه عکسهایی اسکن کردم که زیر میتونید ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطوریکه میبینید 80 مدل برای طرح لباس وجود داره :
انواع یقه :
مدلهای جوراب :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انواع شرتها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبک تیم- Team Style
پرسینگ -Pressing
خط دفاعی-Defensive Line
تراکم-Compactness
با تشکر از bia2offline
خیلی مطلب جالبی بود
از همکاران انجمن خواهش میکنم یه دستی به سر و روی این تاپیک بکشن و این پست های با ارزش رو آرشیو کنن
خداییش حیفه:11:
من توضیحات کامل اینارو قبلا توی تاپیک گذاشتم میتونید اونجا کاملترشو ببینید .
اگه میشه یکی این اسکرین های بازیکنان سری آ و لایگا رو بذاره....
منظورم همون player stats هاست...این چند تا که گذاشتین خیلی کم بود
اگه میشه یکی این اسکرین های بازیکنان سری آ و لایگا رو بذاره....
منظورم همون player stats هاست...این چند تا که گذاشتین خیلی کم بود
بفرما بهزاد جان :
بازیکنان تیمهای آتالانتا , باری , بولونیا , کاتانیا , کیوو , فیورنتینا , جنوا , اینتر , یوونتوس , اودینزه , سی ینا , لیورنو , میلان , ناپولی , پالرمو , لاتزیو , پارما , سمپدوریا و رم
JUSTIN11
16-10-2009, 13:43
ممنون دوست عزیز.اگه میشه یه عکس در قسمت ادیت پلیر از کریس رونالدو (تمام قد) بذارید ممنون میشم.
در ضمن اگه عکسی از تیمهای لیگ فرانسه منتشر شد حتما بذار مخصوصا تیم مارسی .
pedramgolchin
16-10-2009, 14:06
حسین جان میدونم شما هم قبلا اینکارو کامل انجام دادید
من کلی عرض کردم و منظورم پست های شما هم بود ولی مثله اینکه فعلا کسی اینکارو نکرده
چرا اصلا یه تاپیک آموزش تاکتیک ها و ترفند های pes رو نداریم؟؟
arash1614
16-10-2009, 14:21
عکس از بازیکنان اینتر ؟؟؟؟؟؟
shahabprince
16-10-2009, 14:33
فقط 6 روز:
Mehdi.ss
16-10-2009, 14:35
حسین جان میدونم شما هم قبلا اینکارو کامل انجام دادید
من کلی عرض کردم و منظورم پست های شما هم بود ولی مثله اینکه فعلا کسی اینکارو نکرده
چرا اصلا یه تاپیک آموزش تاکتیک ها و ترفند های pes رو نداریم؟؟
این کار انجام شده تمام مطالب جمع آوری شده یه سر به آدرسی که تو امضامه بزن
سلام
آیا لینک دانلود بازی هم 23 اکتبر میاد یا قبلش میشه دانلود کرد ؟؟
اگر لینک اومد در جریان بزارید
ممنون
shahabprince
16-10-2009, 14:45
سلام
آیا لینک دانلود بازی هم 23 اکتبر میاد یا قبلش میشه دانلود کرد ؟؟
اگر لینک اومد در جریان بزارید
ممنون
حتما لینک دانلود رو میذارم.
troy200489
16-10-2009, 14:49
اگه امکان داشته باشه
چندتا ادیت هم از بازیکنان چلسی بذارین
به خصوص
دروگبا
انلکا
تری
لمپارد
الکس
مالودا
porya_spy
16-10-2009, 14:52
دوستان یه سوال.درجه سوپر استار تو نسخه نهایی برای PC هست یا نه ؟
mohsen_gh1991
16-10-2009, 14:53
حالا 6 روز دیگه مباد تو ابزار ایران یا بازم باید تو کفش بمونیم.کی بشه این بازی هم بیاد و مارو از دست این فیفای **** نجات بده.
porya_spy
16-10-2009, 14:56
جناب 4039 عزیز اگر آیدی که باهاش ON میشید رو به من بدید ممنون میشم.یا اگر میتونید این آیدی رو ADD کنید. ss_ghahreman2009
با تشکر.
این کار انجام شده تمام مطالب جمع آوری شده یه سر به آدرسی که تو امضامه بزن
دستت درد نکنه مهدی جان الان همه دنبال خبر هستن به همین خاطر کاربرا کمتر به اون تاپیک سر میزنن و بیشتر میان اینجا, مطمئنا وقتی بازی اومد اون تاپیک خیلی فعال خواهد شد و اینجا کم رونق تر میشه . من الان داشتم محتویات پست اول اون تاپیکو نگاه میکردم واقعا لذت بردم همه چی توش وجود داره مطمئنا مفیدترین و کامل ترین پست این بازی همون پستیه که شما زحمت جمع و جور کردنشو کشیدید .
در ضمن من یک پیشنهاد دارم اگه ممکنه هر پچ و ..... جدیدی بدستت رسید خبر و یک عکس کوچیکتر ازش توی این تاپیک بزار اما خود پچ و توضیحاتشو توی همون تاپیکی که ایجاد کردی قرار بده . بازم از زحماتی که میکشی تشکر میکنم .
دوستان یه سوال.درجه سوپر استار تو نسخه نهایی برای PC هست یا نه ؟
بله توی نسخه pc هم وجود داره...کلا نسخه pc هیچ کم و کاستی یا چیز اضافه دیگری نسبت به نسخه کنسول نداره
porya_spy
16-10-2009, 15:09
جناب x_fashist_x میشه آیدیتونو بدید یا ایدی منو ادد کنید : ss_ghahreman2009 ممنون.
arash1614
16-10-2009, 15:23
بازی کی میاد تو ایران ؟؟؟ pes 2010 میترکونه
راستی هنوزم وقتی شوت می کنی وسط دروازه دروازبان کارایه عجیب میکنه؟
Spaniuly
16-10-2009, 15:30
نمرات نهایی بازی تا این لحظه از دیدگاه 2 سایت معتبر که معدل کل سایت های نقد کننده رو می گیرن:
متاکریتیک:
PS3 : 80%
XBOX360 : 78%
گیم رنکینگ :
PS3 : 79.5%
XBOX360 : 74.5%
من معتقدم این روند رو به رشد خواهد بود و اگه شاهد نمره های بازی در ادامه باشیم هر دو این رنک ها بهبود پیدا می کنن. خواهید دید که نمره ای که من داده بودم در پایان نمره کلی بازی خواهد بود.:46:
خوب من می خوام مقوله گیم پلی بازی رو کمی نقد کنم البته نمره هایی که به گیم پلی داده شده چون قبلا بازی رو نقد کردم (البته دمو رو من موندم بازی نیومده اینا چطوری بر اساس یک سری اخبار بازی رو نقد کردن به نظرم باید بعد عرضه نقد بشه تا اینقدر زیر سوال نره یک نقد)
گیم پلی کلی بازی دست خوش یک سری تغییرات شده ولی قالب اون حفظ شده یعنی نمیشه گفت بازسازی شده یه جوری مسائل موجود ترمیم شده. حالا ما فرض کنیم Responce Time به عنوان یک ایراد هم توی ورژن نهایی حل شده که اینطور بوش میاد (من و پسرخالم که حسابی شاکی هستیم چون انگار بازیکنان اسب هستند قبل اینکه بخوای آزادانه حرکت کنی باید حواست باشه از کنترلت خارج نشن:31:) در هر صورت Overclock شدن توانایی ها در اثر افزایش دیفیکالتی یا افزایش زمان تصمیم گیری سوژه خوبی برای سخت تر کردن بازی نیست. از ابتدا هم گفتم که کونامی باید باید باید و باز هم باید از تکنولوژی هوش مصنوعی استفاده کنه توی این مورد می دونم کمی سخت هست ولی به هر حال پیشرفت واقعی همینه. در واقع دیدگاه منفی منتقدین به PES از همین جا آب می خوره و این که میگن فیفا به عنوان بهترین سیمولیشن ژانر ورزشی هست. از این ناشی میشه که همتای ژاپنی بازی از مسائل ریزی غافل مونده که دست بر قضا واسه منتقدین اهمیت داره ولی برای Fan های بازی که دستشون به PES عادت کرده اهمیت نداره. من هیچ خورده ای به حرف دوستانی که میگن گیم پلی فیفا آشغال هست فقط PES ارج می نهم گرچه مخالفم ولی با این عقیده شون مشکلی ندارم. در واقع اگه از یک راننده حرفه ای سواری بپرسید که روندن ماشین راحته یا 3 چرخه مسلما میگه ماشین سواری ولی از یه بچه 3 یا 4 ساله همین سوال رو بپرسی 3 چرخه رو انتخاب می کنه در واقع انتخاب بین دو چیز بین ما انسان ها یکسان نیست و ما اولین فاکتور توی انتخابمون همون مسئله تجربه و عادت هست. تعداد کسانی که مثل من توی هر دو حرفه ای باشن کمه چون پارسال دست از لجبازی برداشتم و بالاخره PES 2009 بازی کردم بعدش دیگه هر ورژنی از PES رو حتی برای اولین بار در مقابل کسی که خودش PES باز بود می بردم دلیلش هم انس گرفتن با گیم پلی PES بود. این مسئله مهر تائید میزنه روی حرفم که می گم قالب گیم پلی PES توی یک بستر خاص جریان داره و مال فیفا در یک بستر مخصوص یعنی شما اگه توی PES 2009 حرفه ای هستید 1 هفته بازی کردن 2010 کافیه تا طبق روال عادی بازی کنید ولی مهاجرت از فیفا به PES یا برعکس زمان طولانی رو می طلبه. در کل هدفم از این صحبت ها این بود که مسئله پسندیده شدن گیم پلی رو یکمی مشخص کنم: دوستانی مثل مهران و Locker با گیم پلی PES راحتند پس طبیعی هست که بگن گیم پلی PES برتر هست چون به این عادت کردند. ولی باید این نظر رو متخصصین بدن گرچه این نظرات خیلی توفیری روی این مسئله نداره که یکی بیاد گیم مورد علاقه اش رو رها کنه. ولی در کل منی که با گیم پلی هر دو بازی راحت هستم در حال حاضر و حتی برام خیلی گیم پلی PES راحت تر هست دقیقا اعتقاد دارم که توی زمینه گیم پلی به حق فیفا از PES جلو هست. این عقیده من هست که بی برو برگرد هیچ کدوم از کسانی که با گیم پلی PES حال می کنن موافق نیستن و این عقیده من رو باطل می دونن ولی من هراسی از این ندارم که کسی بخواد مخالفت کنه البته نیازی نیست موافقت یا مخالفت کنید چون همین الان می دونم کیا موافق هستند کیا موافق نیستند. مهم اینه که در زمینه گیم پلی من دلایلم رو مطرح می کنم که انتخابم با دلیل و منطق باشه:
1- دیفیکالتی وقتی افزایش پیدا می کنه باید هوش مصنوعی بازیکنان حریف افزایش پیدا کنه درست مثل سایر ویدئو گیم ها (ساده بگم این ایراد توی بازی های اول شخصی CoD هم هست که قدرت تخریب یک فشنگ کلاش بیش از واقعیت میشه زمانی که 2 تا فشنگ کلاش از بدن ما برخورد می کنه مرگبار میشه در حالی که توی سایر دیفیکالتی ها ممکن جلوی رگبار گلوله ها دوش گلوله بگیرید و هیچی تون نشه همیشه گفتم دیفیکالتی یک گیم به خصوص گیم های سیمولیشن باید با افزایش هوش مصنوعی همراه باشه نه با افزایش پارامتر هایی که باید ثابت باشند.) شما توی فیفا وقتی دیفیکالتی رو بالا می برید شاهد میشید که بازیکنان کارهای هوشمندانه ای انجام می دن مثلا برباتوف سعی نمی کنه پویول رو دریبل بزنه چون مهارت دفاعی پویول از تکنیک فردی برباتوف بیشتر هست پس بنابراین توی دیفیکالتی EASY برباتوف نا عاقلانه سعی می کنه پویول رو دریبل بزنه و در این مصاف پویول (شما پیروز هستید به دلیلی که گفتم) ولی وقتی دیفیکالتی بالا می ره برباتف روش دیگه ای انتخاب می کنه یک دو می کنه یا پاس می ده. اینها مسائلی هست که باعث تحسین منتقدین میشه شاید براتون سخت باشه کلمات انگلیسی رو بخونید و وقتتون رو برای خوندن نقد های بلند بالای انگلیسی صرف کنید ولی با خوندن این مطالب پی به نکاتی ریزی می برید که شاید برای اولین بار هست که می خونید یا متوجه اون میشید. و من دقیقا هدفم اینه که این مسائل و نکات ریز و تخصصی رو منتقل کنم.
2- دریبلینگ و حمل توپ جزو 85 درصد یک فوتبال هست در واقع 85 درصد اتفاقات در حال جریان توی یک فوتبال سیمولیشن مقوله حمل توپ و دریبلینگ هست. این مسئاه توی فیفا به حالتی پر افت و خیز انجام میشه و حرکاتی منطبق بر واقعیت توش دیده میشه ولی در PES این افت و خیز ها کم هست. بازیکنان در PES با حرکاتی یکنواخت و یک شکل توپ رو حمل می کنن در بیشتر حرکت ها حریف شما با اتکا به سرعت سعی در عبور داره ولی در فیفا حریف شما تکنیک هایی برای گذر از سد شما به کار می بره که تا آخر بازی در خماری اون حرکت می مونید. در واقع این مطلب در تائید و غنای تکنیک های فردی موجود در بازی فیفا هست که همگی مورد استفاده هوش مصنوعی و CPU قرار می گیره ولی با اینکه هر ساله در PES شاهد افزایش تعداد حرکات فردی هستیم ولی این حرکات اولا نحوه اجراشون کاربر پسند نیست و ضمنا خیلی کم مورد استفاده قرار می گیره و به قول معروف خیلی موثر هم نیست به طور مثال حرکت مارسی رولت توی PES خیلی کم موثر هست در حالیکه یکی از بهترین حرکات توی دنیای واقعی فوتبال حرکت مارسی رولت (دریبل زیدانی) هست و اگه به نحواحسن انجام بشه یک صحنه زیبا و جذاب خلق می شه در حالیکه شما وقتی توی PES این حرکت رو انجام میدید یک دور در جا دور خودش می زنه که امکان تاثیر گذاریش کمتر از حد معمول خودش هست. در پایان این صحبت به کسانی که گیم پلی PES رو زیر سوال می برن باید گفت که اشتباه می کنن گیم پلی PES ضعیف نیست بلکه در این زمینه تجربه لازم رو نداره اگه کونامی در سال 2009 میاد و از وجود کسانی مثل تورس و مسی بهره می بره EA سالهاست که از علم دانش فوتبال روز اروپا و آمریکا بهره می بره. البته به نظر بنده باز هم این مسئله کفه ترازو رو به سمت کونامی سنگینی می ده چرا که کونامی با داشتن امکانات کم این محصول رو ارائه میده در واقعا اگر به بطن قضیه نگاه کنیم و کمی خودمون رو از مسئله کلی دور کنیم دور نمایی که مشاهده خواهیم کرد برتری رو از آن کونامی می بینیم چون کونامی اگه از 50 درصد امکانات می تونه استفاده می کنه EA از 100 درصد امکانات استفاده می کنه و در مقابل بازده EA برابر با 90 هست و برای کونامی 80 درصد پس این باز هم چیزی از ارش های کونامی رو کم نمی کنه همونطور که مقوله Full License تیم ها ایرادی رو به PES وارد نکرده و نمی تونه بکنه. ولی متاسفانه منتقدین از این نکات غافل می شن و در نظر نمی گیرن که کونامی این بستر رو مثل همتای کانادایی خودش نداره و باید در نمره ها این مسئله در نظر گرفته بشه.
روایت زیر مصداقی بر گفته های فوق هست:
روزی حضرت عیسی (ع) کاسه ای در بازار شهر گذاشت و آنرا به مردم به عنوان صدقه و اعانه معرفی کرد و مردم را تشویق کرد تا هر چه در توانشان است در آن بیاندازد تا صرف مستضعفین شود اشرافیان با فخر فروشی مبالغی نسبتا زیاد انداختند پیرزنی فقیر از راه رسید و از جیبش دو سکه نا چیز در آورد و در کاسه انداخت. اشرافیان و حاضرین او را به سخره گرفتند ولی عیسی مسیح (ع) به مردم گفت به خدای واحد سوگند که این پیرزن از همه شما بیشتر پرداخت شما شاید یک قسمت از 100 قسمت دارائیتان را بخشیدید ولی او هر آنچه داشت را در راه حق بخشید.
وای عجب بلند بالا شد این پستم شرمنده همه عزیزان که تا الان تحمل کردند و این مطلب رو خوندند امیدوارم که اگه جملاتی توی مطلب بالا آورده شده که با سلیقه شما تطابق نداره رو به دیده اغماض ببینید. و بدونید که بنده هدفم فقط بالا بردن سطح قضاوت و تفکر و نقد مسائل بوده و هست. امیدوارم که تونسته باشم اطلاعات مفیدی داده باشم.
موفق و پیروز و سربلند و گیمر باشید:10:
دوستون دارم خیلی مخلصم:40:
ArminxXx
16-10-2009, 15:32
اگر میشه از جواد نکونام و مسعود شجاعی هم عکسی بزار.تشکر:46:
fouladiali
16-10-2009, 15:36
اگر میشه از جواد نکونام و مسعود شجاعی هم عکسی بزار.تشکر:46:
گفته بودم از تیم هایی که عنوان شده بود میتونم عکس بذارم؛
ولی چشم، می گردم اگه پیدا کردم حتما میذارم.
scavengeboy
16-10-2009, 15:41
دوستان چرا تو بعضی از سایت ها نمره ی داده شده به pes 2010 در xbox360 کمتر از ps3 هست ؟!!!!!!
mamadosein
16-10-2009, 15:53
دوستان یه سوال
ظاهرا در فیفا همه بدون داشتن یه بازی معتبر و حتی بازی کپی میتونن آنلاین بازی کنن درسته ؟
چرا توی پیس این همه دردسر داره ؟
تا جایی که میدونم 2009 رو باید با هاماچی آنلاین بازی میکردی
تازه مثل اینکه آنلاین فیفا قابلیتاش بیشتره
پیس 10 رو چطوری باید آنلاین بازی کرد ؟ ( میدونم هنوز نیومده )
هزینه خرید بازی معتبر چنده ؟
موفق باشید
ممنون میشم جواب داده بشه
Spaniuly
16-10-2009, 16:03
ممنون میشم جواب داده بشه
یه امتحانی می کنم ولی انگار می گن که میشه ولی ربطی به اینجا نداره این موضوع توی خود فروم فیفا مطرح کن یا از آقای میلاد بپرس ایه گذارش ایشون هست من هم هنوز تست نکردم
کریسر جان ساکر2010 روی 4830 با high جواب میده یا نه؟
Spaniuly
16-10-2009, 16:07
کریسر جان ساکر2010 روی 4830 با high جواب میده یا نه؟
زیاد در مورد ATI سر رشته ندارم ولی اگه VRAM بالای 256 باشه و Bitrate کارت گرافیکتون 128 یا بالاتر هست مطمئنا جواب میده
CATALONIA
16-10-2009, 16:08
ببخشید
حسین جان
من پست شما رو ندیده بودم بازم معذرت میخوام
آرمین جان ممنون به شخصه از مطالب شما استفاده کردم .
درمورد نکته دومی که اشاره کردین من این نکته رو هم اضافه کنم که در بازیها (البته در مورد تمام بازها مطمئن نیستم چون متاسفانه به جز چند مورد انگشت شمار هیچ وقت در زندگیم فرصت بازی کردن بازیها ویدئویی رو پیدا نکردم ) بهینه ترین حالت AIرو در حالت PROFESSIONAL قرار میدن یک نمونه اون همین PES 2010 اگه شما در حالت TOP PLAYER بازی کنید حرکات بازیکنان غیر طبیعی میشه . ممکنه بازی سخت تر بشه اما حرکات غیر طبیعی هستن چون بازیکنان از سرعت , دقت و حرکاتی بهره میبرند که واقعی نیست . علت اینکار اینه که سازندگان بازی میخوان گیمر رو راضی و سرگرم کنند در صورتیکه باید هوش مصنوعی بازی و تک تک بازیکنان افزایش پیدا کنه و بر نامه نویس با تخصص خودش واقعیت رو در بازی منعکس کنه البته اینو بگم که در بازیهای ورزشی گروهی این کار بسیار مشکله و باید درمورد هوش بازی کمی به سازندگان بازی هم حق بدیم .
اما در حالت PROFESSIONAL بازیکنان از حرکات و دریبلهای اختصاصی خودشون بیشتر استفاده میکنند و در مجموع رفتار فردی و گروهی بازیکنان طبیعی ترین حالت ممکنه رو داره .
به شخصه زیباترین و جذابترین قسمت بازی برای من همین بخش هوش بازی فکر میکنم بسیاری از گیمرها با من هم عقیده باشن .
در مورد مسائل مرتبط با بازی و عناصر مختلف تشکیل دهتده اون ایشالا هفته بعد که تاپیک اختصاصی اون ایجاد شد بصورت مفصل صحبت خواهیم کرد . من پیش بینی میکنم هر مولفه بازی صفحات زیادیو به خودش اختصاص خواهد داد بی صبرانه منتظر اون روز هستم .
ساکر2010 روی 4830 با high جواب میده یا نه؟ 4830 معادل 9800 GT ایه. کارت توصیه شده 7900 ــه که بسیار ضعیف تر از یک 4830 ایست.
کسی میدونه نسخه psp گزارش داره یا نه؟؟
JUSTIN11
16-10-2009, 17:27
من میخوام تا اونجایی که اطلاع دارم فن های دو بازی pes و fifa رو با هم مقایسه کنم.چون من از نزدیک با طرفداران دو آتشه این بازیها در ارتباطم.....البته دوستان لطفا بعد از این پست من دوباره بحث مقایسه این دو بازی رو شروع نکنین که تاپیک از روند خودش خارج نشه.
بنظرم من طرفداران بازی فوتبال به دو دسته تقسیم میشن:
اولین دسته کسانی هستند که همیشه بازی رو که انجام میدن با چیزی که در واقعیت و یا فوتبالی که از tv پخش میشه مقایسه میکنن.به نوعی این دسته به مقوله شبیه سازی فوتبال خیلی توجه میکنن.
دسته دوم کسانی هستند که فقط میخوان به هر نحوی که شده از این بازی لذت ببرن.
دسته اول بین این دو بازی معمولا pes رو انتخاب میکنن.و اما دسته دوم (که به نظر من خیلی بیشتر از دسته اول هستند!) فیفا رو به عنوان بازی برتر خودشون انتخاب میکنن.
بزارید یه مثال بزنم:
6 نفر از دوستانم شریکی یه ایکس باکس360 تهیه میکنن.هر 6 نفر اونها تا قبل از این فقط pes بازی کرده بودن.بعد از بازی کردن فیفا 10 ... 4 نفر اونها بطور عجیبی از این بازی خوششون اومد و بعد از 2 هفته طرفدار دو آتشه این بازی شدن.ولی 2 نفر از اونها روز به روز تنفرشون از این بازی بیشتر میشد.من با هر 6نفر اونها ارتباط صمیمی دارم و از روحیات اونها باخبرم.از اون 6 نفر احساسشون رو در رابطه با فیفا 10جویا شدم.... 4 نفر از اونها گفتن تا بحال هیچ وقت با یک بازی فوتبال اینقدر حال نکرده بودن.ولی 2 نفر دیگه دقیقا عکس این موضوع رو گفتن.
من بازیه 2 نفرشون رو (از اون 4نفر طرفدار فیفا) دیدم...طوری فن ها و دریبل های بازی رو حفظ کرده بودن و اجرا میکردن که یکی ندونه فکر میکنه دارن devil may cry بازی میکنن.تازه این فن ها و کمبوها بعد از زدن گل برای شادی اون هم ادامه داشت! خلاصه اونها با پاسکاری و شوت زدن و انواع و اقسام دریبل و برگردون و جزئیات خیلی زیاد و آهنگها کلی حال میکردن و از جلوی tv پا نمیشدن!
اما اون 2 نفر داشتند در این رابطه بحث میکردن که واقعا چند تا از این حرکات در یک بازی واقعیه فوتبال اتفاق میفته و خواسته اونها فقط یک بازیه منطقی سرشار از تاکتیک تیمی و استراتژی و حساب و کتاب بود.اونها بطور دقیق بازیهای فوتبال رو دنبال میکردن و بنوعی عاشق شبیه سازی بودند.انتخاب اونها pes بود..
خلاصه مطلب این که انتخاب این دو بازیه زیبا واقعا سلیقه ایی شده و هر کدوم از طرفداران فوتبال رو به راحتی سرگرم میکنه.
اصلا نمیشه این دو بازی رو بطور دقیق نقد کرد و گفت کدوم بهتره.اگر طرفدار فوتبال نباشی که نمیتونی نقد کنی.اگرم طرفدار فوتبال باشی جزو اون دو دسته قرار میگیری!!!!!!!!!
من میخوام تا اونجایی که اطلاع دارم فن های دو بازی pes و fifa رو با هم مقایسه کنم.چون من از نزدیک با طرفداران دو آتشه این بازیها در ارتباطم.....البته دوستان لطفا بعد از این پست من دوباره بحث مقایسه این دو بازی رو شروع نکنین که تاپیک از روند خودش خارج نشه.
بنظرم من طرفداران بازی فوتبال به دو دسته تقسیم میشن:
اولین دسته کسانی هستند که همیشه بازی رو که انجام میدن با چیزی که در واقعیت و یا فوتبالی که از tv پخش میشه مقایسه میکنن.به نوعی این دسته به مقوله شبیه سازی فوتبال خیلی توجه میکنن.
دسته دوم کسانی هستند که فقط میخوان به هر نحوی که شده از این بازی لذت ببرن.
دسته اول بین این دو بازی معمولا pes رو انتخاب میکنن.و اما دسته دوم (که به نظر من خیلی بیشتر از دسته اول هستند!) فیفا رو به عنوان بازی برتر خودشون انتخاب میکنن.
بزارید یه مثال بزنم:
6 نفر از دوستانم شریکی یه ایکس باکس360 تهیه میکنن.هر 6 نفر اونها تا قبل از این فقط pes بازی کرده بودن.بعد از بازی کردن فیفا 10 ... 4 نفر اونها بطور عجیبی از این بازی خوششون اومد و بعد از 2 هفته طرفدار دو آتشه این بازی شدن.ولی 2 نفر از اونها روز به روز تنفرشون از این بازی بیشتر میشد.من با هر 6نفر اونها ارتباط صمیمی دارم و از روحیات اونها باخبرم.از اون 6 نفر احساسشون رو در رابطه با فیفا 10جویا شدم.... 4 نفر از اونها گفتن تا بحال هیچ وقت با یک بازی فوتبال اینقدر حال نکرده بودن.ولی 2 نفر دیگه دقیقا عکس این موضوع رو گفتن.
من بازیه 2 نفرشون رو (از اون 4نفر طرفدار فیفا) دیدم...طوری فن ها و دریبل های بازی رو حفظ کرده بودن و اجرا میکردن که یکی ندونه فکر میکنه دارن devil may cry بازی میکنن.تازه این فن ها و کمبوها بعد از زدن گل برای شادی اون هم ادامه داشت! خلاصه اونها با پاسکاری و شوت زدن و انواع و اقسام دریبل و برگردون و جزئیات خیلی زیاد و آهنگها کلی حال میکردن و از جلوی tv پا نمیشدن!
اما اون 2 نفر داشتند در این رابطه بحث میکردن که واقعا چند تا از این حرکات در یک بازی واقعیه فوتبال اتفاق میفته و خواسته اونها فقط یک بازیه منطقی سرشار از تاکتیک تیمی و استراتژی و حساب و کتاب بود.اونها بطور دقیق بازیهای فوتبال رو دنبال میکردن و بنوعی عاشق شبیه سازی بودند.انتخاب اونها pes بود..
خلاصه مطلب این که انتخاب این دو بازیه زیبا واقعا سلیقه ایی شده و هر کدوم از طرفداران فوتبال رو به راحتی سرگرم میکنه.
اصلا نمیشه این دو بازی رو بطور دقیق نقد کرد و گفت کدوم بهتره.اگر طرفدار فوتبال نباشی که نمیتونی نقد کنی.اگرم طرفدار فوتبال باشی جزو اون دو دسته قرار میگیری!!!!!!!!!
امین جان تحقیق بسیار جالبی در روانشناسی گیمرها کردی . منم تا حد بسیار زیادی به این مساله معتقدم که این روحیات افراده که سبب میشه به یک بازی جذب بشن یا ازش متنفر باشن و معمولا بیشترین تاثیر رو گیم پلی بازی روی گیمرها میذاره که شما درموردش توضیحاتی دادی حالا خیلیها کاملا با نظرات شما موافقن و خیلی ها کاملا مخالف .
توی کشور ما به دلیل اینکه هنوز فرهنگ استفاده از کنسول زیاد جا نیفتاده ( حالا علت این جریان و همینطور خوب یا بودنش به کنار ) معمولا اکثر گیمرها با کامپیوتر بازی میکنن و به علت اینکه فیفا روی PC بجای بازی کامپیوتری داره یک قل دو قل تحویل ملت میده اکثر گیمرهای ایرانی به این بازی رو آوردن و از اونطرف کسانیکه کنسول دارن فیفا بازن چون توی کنسول راحت نمیشه موارد غیر لایسنس شده بازی PES رو درست کرد بنابراین ناگزیرن فیفا روی روی کنسول بازی کنن .
اگر EA نسخه PC رو با کیفیت کنسولیش ارائه میداد بخشی از گیمرهای هر دوطرف به همون دلیلی که شما اشاره کردی به سمت مخالف گرایش پیدا میکردن .
4830 معادل 9800 GT ایه. کارت توصیه شده 7900 ــه که بسیار ضعیف تر از یک 4830 ایست.
دوست من حالا سوال داداش مارو که جواب دادی و این جا هم که جاش نیست حالا لطف کن بگو روی 3650 هم میشه روی high بازی کرد
alex-sina
16-10-2009, 18:24
اگه امکان داشته باشه
چندتا ادیت هم از بازیکنان چلسی بذارین
به خصوص
دروگبا
انلکا
تری
لمپارد
الکس
مالودا
Stat همه بازیکنان آرسنال:
لیورپول:
چلسی:
mohsen_gh1991
16-10-2009, 18:37
فکر کنم pes در تنها چیزی که از فیفا عقب مونده همین لایسنس نشدن لیگها و تیمهاش هست.
maximiliyanus
16-10-2009, 19:00
از عشق من الکس دلپیرو یه عکس بزارید لطفا
مرسی
CATALONIA
16-10-2009, 19:07
میشه عکسی از بازیکنای بارسلونا بزارین
porya_spy
16-10-2009, 19:25
دوستان درجه سوپر استار توی نسخه نهایی هست یا نه ؟
fouladiali
16-10-2009, 19:31
از عشق من الکس دلپیرو یه عکس بزارید لطفا
مرسی
d_a_n_t_e
16-10-2009, 19:36
حسین جان ترکیب تیم فرانسه رو که آنالیز کرده بودی واقعا عالی بود من همیشه با اسپانیا که بقیه تیم ها رو باهاش میزدم از ایتالیا شکست میخوردم ولی بعد از بازی کردن با تیم فرانسه با ترکیب و راهنمایی های شما تونستم ایتالیا رو 3 -1 شکست بدم و استفاده کردن از ترکیب واقعی فرانسه واقعا لذت بخش بود واقعا باید یه خسته نباشید درست به شما گفت:10: :46:
در ضمن حسین جان اگه امکان داره ترکیب تیم های اسپانیا و چلسی رو هم آنالیز کن و شیوه بازیشون و اجرا کردن تاکتیک هاشون با PES2010 رو توضیح بده :11:
خیلی ممنون :11:
دوستان درجه سوپر استار توی نسخه نهایی هست یا نه ؟
بله دوست عزیز.
حسین جان ترکیب تیم فرانسه رو که آنالیز کرده بودی واقعا عالی بود من همیشه با اسپانیا که بقیه تیم ها رو باهاش میزدم از ایتالیا شکست میخوردم ولی بعد از بازی کردن با تیم فرانسه با ترکیب و راهنمایی های شما تونستم ایتالیا رو 3 -1 شکست بدم و استفاده کردن از ترکیب واقعی فرانسه واقعا لذت بخش بود واقعا باید یه خسته نباشید درست به شما گفت:10: :46:
در ضمن حسین جان اگه امکان داره ترکیب تیم های اسپانیا و چلسی رو هم آنالیز کن و شیوه بازیشون و اجرا کردن تاکتیک هاشون با PES2010 رو توضیح بده :11:
خیلی ممنون :11:
خیلی ممنونم دوست عزیز این تشکرهای شما ( که البته من لایقش نیستم ) واقعا خستگی تحقیق کردن و نوشتنو از تنم در میاره .
تازه شما الان این سیستمو داری جلوی کامپیوتر پیدا میکنی اگه زمانی با یکی از دوستانت بازی کنی اون وقت لذت واقعی طراحی سیستم و تاکتیکها رو خواهی چشید .
میدونی علت قویتر شدن تیم بعد از طراحی سیستم , کارتها , استراتژیها و سبک بازی تیم چیه ؟ علتش بر میگرده به نفراتی که در یک تیم خاص وجود دارن . کونامی خیلی دقیق تواناییها و قابلیتهای بازیکنان ( بخصوص بازیکنان بزرگ ) رو توی دیتا بیسشون قرار داده ( این همون INDIVIDUALITY هستش که من همیشه دربرابر طرفداران فیفا با سربلندی ازش یاد میکنم )به همین خاطر با طراحی درست سیستم و ارنج تیمی قدرت تیم افزایش پیدا میکنه همین تیم فرانسه بازیکنان بسیار قدرتمند و قلدری داره که جون میدن برای اون نوع برنامه ریزی .
حالا شما اگه در مقابل حریف انسانی قرار بگیری لذت طراحی سیستم رو بیشتری حس خواهی کرد چون شما علاوه بر مهارت خودت مجهز به شیوه بازی هم هستی که البته باید خودت هم در جریان بازی با همون سبک بازی کنی .
اگه FREE KICK اش از همه بیشتر نباشه من بازی نمی کنم :27:
فکر کنم pes در تنها چیزی که از فیفا عقب مونده همین لایسنس نشدن لیگها و تیمهاش هست.
درسته دوست من ولی نباید از صدا گذاری fifa غافل شیم انصافا بی نظیر صدای تماشاگراش آدم احساس می کنه خودش تو ورزشگاه ولی در کل only pes2010
کسی میدونه نسخه psp گزارش داره یا نه؟؟
نبود کسی جواب بده؟
فردا ویدئویی از مود مستر لیگ منتشر میشه توی مود مستر لیگ امسال ما 5 تا لیگ و یک زیر گروه 20 تیمی داریم .
درسته دوست من ولی نباید از صدا گذاری fifa غافل شیم انصافا بی نظیر صدای تماشاگراش آدم احساس می کنه خودش تو ورزشگاه ولی در کل only pes2010
علاوه بر صدا گذاری , گزارشگری و انیمیشن های فیفا کاملا برتر از PES هستند و همینطور لایسنس ها . اما در گیم پلی که بخش بسیاری مهمی از بازیه ( و کاملا به سلیقه و نگرش گیمرها مربوط میشه ) , آنلاین , مودهای بازی و گرافیک ( هر چند من معتقدم PES در این زمینه برتریهای محسوسی داره ) کاملا شانه به شانه حرکت میکنن و هرکدوم برتریهایی دارن . مساله دلزدگی از بازی بعد از مدتی بازی کردن هم دقیقا برمیگرده به همون مساله روانشناسی و سلیقه گیمرها .
اگه سه فاکتور گزارشگری و انیمیشن ها اصلاح و لایسنسها کامل میشدن من فکر میکنم میانگین نمراتی که سایتهای معتبر بازی به این نسخه PES میدادن بیشتر از فیفا میشد چون این سه تا حداقل یک نمره از بازی کم کردن .
دوستان نگفتن آیا چیزهایی به قسمت bal اضافه شده یا نه؟
میشه توش پول درآورد؟
shop داره تو قسمت bal?
d_a_n_t_e
16-10-2009, 22:00
یه چیزی توی این نسخه دمو خیلی اذیت میکنه و اون پاس عمقی هست که خیلی بد شده و انگار داری به بازیکن حریف پاس میدی ، کسی نمیدونه توی نسخه کامل این مشکل برطرف شده یا نه ؟
Toranj_mhg
16-10-2009, 22:25
علاوه بر صدا گذاری , گزارشگری و انیمیشن های فیفا کاملا برتر از PES هستند و همینطور لایسنس ها . اما در گیم پلی که بخش بسیاری مهمی از بازیه ( و کاملا به سلیقه و نگرش گیمرها مربوط میشه ) , آنلاین , مودهای بازی و گرافیک ( هر چند من معتقدم PES در این زمینه برتریهای محسوسی داره ) کاملا شانه به شانه حرکت میکنن و هرکدوم برتریهایی دارن . مساله دلزدگی از بازی بعد از مدتی بازی کردن هم دقیقا برمیگرده به همون مساله روانشناسی و سلیقه گیمرها .
اگه سه فاکتور گزارشگری و انیمیشن ها اصلاح و لایسنسها کامل میشدن من فکر میکنم میانگین نمراتی که سایتهای معتبر بازی به این نسخه PES میدادن بیشتر از فیفا میشد چون این سه تا حداقل یک نمره از بازی کم کردن .
جسارتا اضافه کنید menu ها و manager mode که به نظرم جز برتری های فیفاست! ضمن اینکه صحنه های آهسته رو نیز فیفا با زوایا و سرعت جذابتر و متنوعتری نشون می ده!
راستی این انیمیشن های فیفا که گفتید نمی دونم لامصب چی کار می کنه انقدر طبیعی و قشنگه ،از فیفا 99 که یادمه انیمیشنا ردیف بود!
Masoud King
16-10-2009, 22:51
اتفاقا حسین جان اگه دقت کنی نمرات امسال فیفا 10 نسخه نکست بیشتر برای گیم پلی عالی اون و مد های بسیار زیادش هستش!
اگه نقد ها رو بخونی کاملا اینو متوجه میشی!
این خیلی بی انصافی هستش که بگیم دلیل نمرات بیشتر فیفا فقط صدا گذاری و لیسانس تیم ها هستش!!
بیشتر دلیلش مربوط به گیم پلی بازی و جذابیت اون هستش!
کلا در بازی سه فاکتور مهم وجود داره: گیم پلی, گرافیک و صدا گذاری!
فیفا از هر سه فاکتور بالا در خد اعلایی بر خورداره!
دلیل این همه تفاوت تو امتیازات مطمئنا فقط لیسانس و صدا گذاری نیست!
یکی از دوستان گفته بود که PES نسبت به فیفا تو شبیه سازی بهتره! آخه اینو دیگه نمی دونم بر اساس چه چیزی بیان شده!
hossein6599
16-10-2009, 22:58
جسارتا اضافه کنید menu ها و manager mode که به نظرم جز برتری های فیفاست! ضمن اینکه صحنه های آهسته رو نیز فیفا با زوایا و سرعت جذابتر و متنوعتری نشون می ده!
راستی این انیمیشن های فیفا که گفتید نمی دونم لامصب چی کار می کنه انقدر طبیعی و قشنگه ،از فیفا 99 که یادمه انیمیشنا ردیف بود!
دو سایت ign و video gamer که به گرافیک امتیاز پایین دادن دلیلشون رو انیمیشنهای غیر طبیعی بازی عنوان کردن فیفا هم خیلی واضخه که چرا انیمیشنهای طبیعی داره چون از موشن کپچر استفاده کرده ولی در تمام ابعاد بازی نه مثل پرو که فقط راه رفتنها رو موشن کپچر کرده
راستی این توپ زیادی سنگین نیست؟صداش هم خیلی زیاده تازه چه پاس بدی چه شوت بزنی یه صدا میده:18:
واقعا ديگه از همكار انجمن بعيد با اين نوع پست دادن :13:
konami-pes
16-10-2009, 23:02
من نمی دونم کجای گیم پلی فیفا قشنگه؟؟!! پس چرا من لذت نمی برم از فیفا ؟ چرا وقتی 5 دقیقه ازش بازی می کنم خسته میشم و بلافاصله از بازی خارج میشیم و PES رو میارم؟ اصلا هوش مصنوعی فیفا به نظر شما در چه حدیه؟ من هر بار که با فیفا یه بازی می کنم احساس می کنم علاوه بر اینکه گیم پلی اون خیلی ضعیفه هوش مصنوعی بسیار ضعیفی هم داره.
fouladiali
16-10-2009, 23:06
من نمی دونم کجای گیم پلی فیفا قشنگه؟؟!! پس چرا من لذت نمی برم از فیفا ؟ چرا وقتی 5 دقیقه ازش بازی می کنم خسته میشم و بلافاصله از بازی خارج میشیم و PES رو میارم؟ اصلا هوش مصنوعی فیفا به نظر شما در چه حدیه؟ من هر بار که با فیفا یه بازی می کنم احساس می کنم علاوه بر اینکه گیم پلی اون خیلی ضعیفه هوش مصنوعی بسیار ضعیفی هم داره.
به نظر من لذت بردن یا نبردن از یک بازی یه امر کاملا سلیقه ای هستش.
JUSTIN11
16-10-2009, 23:12
اتفاقا حسین جان اگه دقت کنی نمرات امسال فیفا 10 نسخه نکست بیشتر برای گیم پلی عالی اون و مد های بسیار زیادش هستش!
اگه نقد ها رو بخونی کاملا اینو متوجه میشی!
این خیلی بی انصافی هستش که بگیم دلیل نمرات بیشتر فیفا فقط صدا گذاری و لیسانس تیم ها هستش!!
بیشتر دلیلش مربوط به گیم پلی بازی و جذابیت اون هستش!
کلا در بازی سه فاکتور مهم وجود داره: گیم پلی, گرافیک و صدا گذاری!
فیفا از هر سه فاکتور بالا در خد اعلایی بر خورداره!
دلیل این همه تفاوت تو امتیازات مطمئنا فقط لیسانس و صدا گذاری نیست!
یکی از دوستان گفته بود که PES نسبت به فیفا تو شبیه سازی بهتره! آخه اینو دیگه نمی دونم بر اساس چه چیزی بیان شده!
کاشکی شما این پست رو نمیدادی....دوباره همون بحث همیشگی شروع شد......خوب شد گفته بودیم که انتخاب بین این دو بازی کاملا سلیقه ایی است.
Masoud King
16-10-2009, 23:15
عزیز من منظورم نسخه نکست جن فیفا بود!
اگه شما از گیم پلی اون هم بدتون میاد دیگه مشکل از بازی نیست!
همین حسین جان فیفا 09 نسخه نکست رو بازی کرده, بیاد بگه که گیم پلی در کل چطور بوده!
درسته معایبی هم داشته ولی در کل بگه که چطور بوده!
کاشکی شما این پست رو نمیدادی....دوباره همون بحث همیشگی شروع شد......خوب شد گفته بودیم که انتخاب بین این دو بازی کاملا سلیقه ایی است.
جالبه این همه پست میزنن و مقایسه و این حرفا تا ما یه پستی میدیم میشه پست جنجالی!
کونامی اگه از 50 درصد امکانات می تونه استفاده می کنه EA از 100 درصد امکانات استفاده می کنه و در مقابل بازده EA برابر با 90 هست و برای کونامی 80 درصد پس این باز هم چیزی از ارش های کونامی رو کم نمی کنه همونطور که مقوله Full License تیم ها ایرادی رو به PES وارد نکرده و نمی تونه بکنه. ولی متاسفانه منتقدین از این نکات غافل می شن و در نظر نمی گیرن که کونامی این بستر رو مثل همتای کانادایی خودش نداره و باید در نمره ها این مسئله در نظر گرفته بشه.
آرمین جان کونامی داره این همه خرج ازی سازی میکنه و این همه امکانات داره بعدش میگی نداره!
سری بازی Metal Gear Solid کاملا امکانات کونامی رو نشون میده! اگه اینطور نبود هیچ وقت نمی تونستن اینطور شاهکاری رو روانه بازار کنند!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.