PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

hadi_vazi
21-12-2009, 10:09
چرا مانیتور من حداکثر تا 60 هرتز می ره و بیشتر نمی شه تغییر داد؟
monitor samsung t220p
gpu:ati 4850

hadi_vazi
21-12-2009, 10:16
روي اين تنظيمات متاسفانه بازي فول اسكرين كامل نميشه و اون دوتا نوار سياه هميشه هستن
مگه اينكه از رزوليشن 4:3 و فريم ريت 16:9 اسفاده كني

من از فریم ریت 16:9 استفاده می کنم ولی بازم دوتا نوار سیاه بالا و پائین صفحه هست.

Big-Boss
21-12-2009, 13:33
من از فریم ریت 16:9 استفاده می کنم ولی بازم دوتا نوار سیاه بالا و پائین صفحه هست.

مانیتورت چند اینچه؟ و رزولیشنش چقدره؟
احتمالا 900*1440 هست که میشه : 1.6
اما 16:9 میشه : 1.77777777

4039
21-12-2009, 19:40
بنرهای تبلیغاتی برای تیمهای مختلف

من چند نمونشو پایین آوردم هر کی هر تیمیو خواست بگه براش یک جا آپلود کنم .

بایرن مونیخ :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیم ملی آرژانتین :

رم ایتالیا :

تیم ملی چین :

مارسی فرانسه :

پاناتینایکوی یونان :

بوردوی فرانسه :

اینتراخت فرانفورت آلمان :

ArminxXx
21-12-2009, 20:12
حسین جون خوبی چخبرا؟ اولا شهادت امام حسین(ع) و فوت شدن آیت ا... عظمی منتظری رو تسلیت میگم.
دوم اگر میشه بارسلونا رو هم بزار.

Yi Yi
21-12-2009, 20:29
چرا مانیتور من حداکثر تا 60 هرتز می ره و بیشتر نمی شه تغییر داد؟
monitor samsung t220p
gpu:ati 4850

من هم از t220p استفاده می کنم. مشکل 60 هرتز چیه؟ حداکثر این مانیتور از 60 هرتز پشتیبانی می کنه.
شما نباید از 16:9 استفاده کنید. بلکه باید از 16:10 کنید. چرا که رزولویشن مانیتورتون 1920 * 1200 ــه.

M A X I M U M
21-12-2009, 22:01
خب پس به 900*1440 چي ميگن ؟

Yi Yi
21-12-2009, 22:11
منظورتون رو متوجه نمی شم.

M A X I M U M
21-12-2009, 22:19
مگه نميگي به 1920*1200 ميگن 16:10
منظورم ريت صفحه نمايشه اخه منم ميخوام رفرش ريت رو تنظيم كنم

JUSTIN11
21-12-2009, 23:03
من چند نمونشو پایین آوردم هر کی هر تیمیو خواست بگه براش یک جا آپلود کنم .

سلام حسین.خوبی؟ راستی ببینم تو هنوز از انجام این بازی لذت میبری؟ من که داشتم کم کم نا امید میشدم که این جناب آقای juce که خدا پدرو مادرشو بیامرزه اون کیت سرور رو درست کرد میشد سرعت بازی رو تنظیم کرد و جالبتر از اون قابلیت custom LOD که میتونست جزئیات گرافیکی بازیکنان در هنگام بازی تنظیم کنی که خیلی عالی بود و بالاخره میشد UNTUCKED SHIRT رو از نمای دوربین واید ببینی که برای من خیلی مهم بود.کلا بازی با این کیت سرور و اون پچ PESedit بازی از این رو به اونرو شد.

از این بنرها من مارسی و بوردو رو میخوام.اگه آرسنال و رئال مادرید رو هم داشتی آپلود کن البته اگه زحمتی نیست.
یه سوال اینکه من چجوری میتونم face بازیکنانی که در بازی ادیت نیستن رو در بازی ایمپورت کنم؟ با چه برنامه ایی؟

vampyre
21-12-2009, 23:29
حسین جان اگه امکانش هست میشه یه تک لینک یا چند لینک که کل بنرها توش باشن رو بدی به ما؟
--------------

یه سوال اینکه من چجوری میتونم face بازیکنانی که در بازی ادیت نیستن رو در بازی ایمپورت کنم؟ با چه برنامه ایی؟

PES 2010 Editor
آموزشش رو هم قبلا آرمین عزیز زحمتش رو کشیده.

Yi Yi
22-12-2009, 00:14
مگه نميگي به 1920*1200 ميگن 16:10
منظورم ريت صفحه نمايشه اخه منم ميخوام رفرش ريت رو تنظيم كنم
aspect ratio هم برای رزولویشن 1440 * 900 و هم برای رزولویشن 1920 * 1200 میشه 16:10 . مشکل کجاست؟!

M A X I M U M
22-12-2009, 01:45
اخه روي 1440*900 اين مانيتورهاي معمولي 19 وايد حداكثر رو رفرش ريت رو ميزنن 60 اما براي دقيقا همين تنظيمات رو وقتي خود تنظيمات ويندوز كمتر از تنظيمات بازيه ميزنه 75 !!!
مشكل از بازيه يا از ويندوز يا از سخت افزار خدا ميدونه بيشتر اين مشكلات هم با ويندوز 7 پيش مياد

Zharfa
22-12-2009, 05:52
واقعا تشكر مي كنم از دوستاني كه مشكلات بچه هارو حل مي كنند.
آرمين جان پس اين پچ كاملت كي مياد؟
مرديم از انتظار

ebibarati
22-12-2009, 10:18
PESEdit.com 2010 Patch 1.3 - Released!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هیچ کدوم اجازه دانلود نمیدن برای چی

hadi_vazi
22-12-2009, 11:05
مانیتورت چند اینچه؟ و رزولیشنش چقدره؟
احتمالا 900*1440 هست که میشه : 1.6
اما 16:9 میشه : 1.77777777

22 اینچه سامسونگ t220 p رزولیشنش هم تا 1200*1920 میره.

hadi_vazi
22-12-2009, 11:08
من هم از t220p استفاده می کنم. مشکل 60 هرتز چیه؟ حداکثر این مانیتور از 60 هرتز پشتیبانی می کنه.
شما نباید از 16:9 استفاده کنید. بلکه باید از 16:10 کنید. چرا که رزولویشن مانیتورتون 1920 * 1200 ــه.

16:10 رو چطور تنظیم کنم تو تنظیم بازی ؟
تو بازی که 1200*1920 رو میگه 8:5 می شه و 1080*1920 رو می گه 16:9 اصلا نمی شه 16:10 گذاشت.

behnammazi
22-12-2009, 11:21
پچ 1.00 RC3 که قرار بود گیمینگ بسازه ،بالاخره ریلیز شد و تیم پرسپولیس هم توی این پچ هست.
محتویات پچ :

New installation with 8 different versions (4-3 and 16-9 scoreboards)

New Scoreboard selector

New teams

1) Levski Sofia (Bulgaria)

2) Estudiantes (Argentina)

3) Persepolis (Iran)

4) Steaua Bucharest (Romania)

5) San Lorenzo (Argentina)

6) Los Angeles Galaxy (USA)

GDB folders for North America and Canada

100% of the Serie A is now in synch with PES Stats Database

GDB Folders for Serie A (added in v0.52)

Celtic and Sao Paulo kits fixed (added in v0.54)

Added english file (dt05_e.img) for people without english PES (added in v0.53)

GDB folders for national teams:

Asia

Oceania

South America

Europe

New GDB folders for

Crvena Zvezda

CSKA

Celtic

Fixed kit for

West Ham

100% of the Serie A is now in synch with PES Stats Database

GDB Folders for Serie A (added in v0.52)

Celtic and Sao Paulo kits fixed (added in v0.54)

Added english file (dt05_e.img) for people without english PES (added in v0.53)

GDB folders for national teams:

Asia

Oceania

South America

Europe

New GDB folders for

Crvena Zvezda

CSKA

Celtic

Fixed kit for

West Ham

FGi
22-12-2009, 13:05
اسکوربورد با آرم شبکه سه را اگر موجود هست قرار دهید.

بای بای

hesamat87
22-12-2009, 13:22
سلام، من پج 1.02 رسمی بازی رو نصب کردم، بعد فایل exe کرک شده ای که بچه ها لینکش رو دادن رو هم ریختم اما هیچ تغییری اعمال نشده (باید transfer ها درست بشه، چند تا face مثل vermaelen تو arsenal درست بشه)
کسی می تونه کمکم کنه، در ضمن پچ 1.03 که دیروز اومده مشکل save کردن ترکیب رو حل می کنه، بچه های winningelvenblog می گن داور و دروازبان ها رو هم خیلی بهتر می کنه، کسی فایل crack ش رو نداره؟

4039
22-12-2009, 14:17
سلام حسین.خوبی؟ راستی ببینم تو هنوز از انجام این بازی لذت میبری؟ من که داشتم کم کم نا امید میشدم که این جناب آقای juce که خدا پدرو مادرشو بیامرزه اون کیت سرور رو درست کرد میشد سرعت بازی رو تنظیم کرد و جالبتر از اون قابلیت custom LOD که میتونست جزئیات گرافیکی بازیکنان در هنگام بازی تنظیم کنی که خیلی عالی بود و بالاخره میشد UNTUCKED SHIRT رو از نمای دوربین واید ببینی که برای من خیلی مهم بود.کلا بازی با این کیت سرور و اون پچ PESedit بازی از این رو به اونرو شد.

از این بنرها من مارسی و بوردو رو میخوام.اگه آرسنال و رئال مادرید رو هم داشتی آپلود کن البته اگه زحمتی نیست.

به به امین عزیز حالت خوبه امین جان ؟ دلمون برات تنگ شده بود !

در مورد چهره بازیکنان آرمین عزیز راهنماییهای لازمه رو توی چند صفحه اخیر تاپیک قرار داده . حقیقتا این juce با کیت سرور و فایل تنظیم سرعت بازی کار بزرگی انجام داد راستش اون اوایل سرعت زیاد بازی منو هم خیلی دلسرد کرده بود همینطور شوتهای نامتعارف و سرعت های غیر معمول بعضی از بازیکنان که میتونستن یک تنه توی زمین پیشروی زیادی بکنن خدا رو شکر تقریبا بیشتر مشکلات بازی با برنامه های این برنامه نویس بزرگ و همینطور تنظیم stat بازیکنان برطرف میشه .
امین جان میدونم تو هم مثل من و مهران و چند تا از گیمرهای دیگه طرفدار شبیه سازی در بازی هستی و چندان از بازی آرکید خوشت نمیاد و از سختی بازی استقبال میکنی . همونطوریکه میدونی بخشهایی از گیم پلی بازی چندان واقعی طراحی نشده مثل همین قدرت شوتها و سرعت غیر طبیعی بعضی از بازیکنان و سرعت زیاد بازی .
مشکل سرعت بازی با برنامه juce حل میشه . در مورد بقیه مشکلات گیم پلی بازی باید بگم من هفته ها وقت گذاشتم و ساعات زیادی رو صرف گرفتن بازخورد از این تغییرات کردم ( اگه یادت باشه حتی بخشی از گیم پلی نسخه دمو رو هم وارد نسخه نهایی کردم ) تا اینکه نهایتا چند هفته پیش به یک بالانس بسیار مناسب توی گیم پلی دست پیدا کردم که در عین حالی که بازیو طبیعی تر و واقعی تر میکنه بازی رو هم به مراتب سخت تر میکنه و جالب اینجاست که اصلا نیازی نیست که از گیم پلی نسخه دمو برای گیم پلی نسخه نهایی استفاده بشه . من چند بار این مطلب رو توی تاپیک گذاشتم تا هر کسی از دوستان علاقه داشت از این تعادل ایجاد شده در گیم پلی این بازی بهره مند بشه نمیدونم شما هم مطلع شدی یا نه به هر حال اگه خواستی من تغییرات لازمه رو میتونم روی آپشن فایل بازی شما هم اعمال کنم و اگه دوست داری اصلا روش کار رو بگم این کار رو خودت نجام بدی . اما اساس کار بر مبنای این سه رکن قرار داره 1- افزایش تواناییهای دروازه بانها ( به یک نسبت ) 2- متعادل کردن قدرت شوتها , حقیقتا شوتها خیلی واقعی شده و کمتر بازیکنی میتونه از فواصل بیشتر از 25 متر دروازه حریفو باز کنه . تقریبا میشه گفت به استاندارد جهانی بسیار نزدیک شده ( آمار جهانی : 18 درصد گلها از طریق شوتهای خارج از محوطه جریمه به ثمر میرسه ) . 3- تعادل در قدرت بدنی , سرعت دریبل و سرعت دویدن بازیکنان . این عامل سبب شده با یک بازیکن به راحتی نشده بازیکنان حریفو جا گذاشت و یک تنه پیشروی کرد .
ماحصل این تغییرات بعلاوه برنامه سرعت juce سبب میشه گیمر برای باز کردن دروازه حریف به روشهای تاکتیکی متوسل بشه چون از طریق شوت از فواصل بسیار زیاد و یا تکروی و تک به تک شدن باز کردن دروازه حریف تقریبا غیر ممکن شده هرچند که هنوز هم بازیکنان بزرگی مثل مسی با تکنیک بالای خودشون کارهایی میتونن بکنن که این مساله طبیعیه . با این تغییرات گل زدن به حریف واقعا سخت شده . با این گیم پلی من تا الان نتونستم یک جام اروپایی رو توی مستر لیگ فتح کنم . این مساله سبب شده نتونم درآمدهای زیادی برای باشگاه فراهم کنم و نتیجتا برای خرید بازیکنان بزرگ باید دقت زیادی به خرج بدم تا استفاده بهینه ای از منابع باشگاه داشته باشم . به هر حال الان این بازی جذابیت بسیار زیادی برای من پیدا کرده .چون با مدیریت درست باشگاه و خریدهای لازم و استفاده از تاکتیکهای متناسب با بازیکنانی که دارم سال به سال رتبه تیمو توی لیگ دارم بالاتر میارم مورد زیر نتایج تیمو در سال اول نشون میده :

اما بنرهایی که میخواستید اگه پسندتون شد فرمت png رو فشرده کنم چون فقط این فرمت رو میشه توی بازی وارد کرد :

دو نمونه رئال مادرید :

ریور پلاته :

و آرسنال :

حسین جون خوبی چخبرا؟ اولا شهادت امام حسین(ع) و فوت شدن آیت ا... عظمی منتظری رو تسلیت میگم.
دوم اگر میشه بارسلونا رو هم بزار.

آرمین جان بنر بارسا متاسفانه هنوز توی بازی وارد نشده برای وارد کردن اون به بازی درحال حاضر ما فقط میتونیم از برنامه های ویرایشگر hex استفاده کنیم نمونشو پایین آوردم . اما خبر خوب اینه که سازنده برنامه جامع pro evo studio دیروز میگفت تا آخر سال میلادی ( نهایتا یک هفته ) نسخه جدید این برنامه رو منتشر میکنه که توی این نسخه برنامه Banner Relink هم وجود خواهد داشت . از طریق این برنامه بنر تمام تیمها رو میشه وارد کرد .

یک نمونه از بنر بارسا :

جحم بنر کل تیمها حدود 25 مگ میشه که با فشرده سازی میشه به 15 مگ کاهشش داد .

mojtaba007
22-12-2009, 14:45
این پچ گیمینگ اکسس ورژن RC 3
ایا باید ورژن های RC 1 , RC 2 را هم دانلود کنم؟

mohsensoft
22-12-2009, 14:47
سلام
من به یه مشکل اساسی برخورد کردم
توی مستر لیگ سرمایه ای که دارم از هزینه هایی که قراره بدم کمتره
همش بهم هشدار میده
تا 3 هفته هم اگه پرداخت نکنم فکر کنم تیمم از بین میره
حالا چیکار کنم؟
تموم مربیا و هزینه های تیم های جوانان و ... رو هم روی کمترین قیمت گذاشتم
چند تا بازیکن رو هم توی لیست فروش گذاشتم اما کسی نمیخره اینارو
چیکار کنم؟
کسی این مشکل رو داشته؟
ضمنا این مشکل بعد از خرید کاکا و رونالدو که هزینه ی زیادی داشتن به وجود اومده
لطفا راهنمایی کنید

Spaniuly
22-12-2009, 15:07
سلام، من پج 1.02 رسمی بازی رو نصب کردم، بعد فایل exe کرک شده ای که بچه ها لینکش رو دادن رو هم ریختم اما هیچ تغییری اعمال نشده (باید transfer ها درست بشه، چند تا face مثل vermaelen تو arsenal درست بشه)
کسی می تونه کمکم کنه، در ضمن پچ 1.03 که دیروز اومده مشکل save کردن ترکیب رو حل می کنه، بچه های winningelvenblog می گن داور و دروازبان ها رو هم خیلی بهتر می کنه، کسی فایل crack ش رو نداره؟

1- پچ 1.03 اگه اومده لطفا لینک بده دانلود کنیم چون من جایی ندیدم که کونامی پچ داده باشه البته جهل نمی کنم توی این مرد خاص به صورت وحشتناکی خبر رسانی کونامی ضعیفه به قدری که پارسال از یکی از بچه ها بعد یک هفته شنیدم که کونامی پچ جدید داده. به همین علت جهل نمی کنم ممکنه پچ جدید داده لطفا لینک بذار تا ببینم حرفت صحت داره یا شایعه هست ممنونم

2- پچی که شما می گی ربطی به دیتا بیس نداره شاید مجموعا این صدمین بار باشه که توی مجموع دو تاپیک گفته شده این موضوع در هر صورت دوست خوبم شما اگه در نظر داری دیتا بیس بازیت آپدیت بشه باید بری داخل بازی از قسمت سیستم ستینگ گزینه دانلود رو انتخاب کنی تا نقل و انتقالات و اینا به روز بشه. این پچ های اکسترنال که دانلود و نصب می کنی یه کارای دیگه انجام میده اکثرا به خاطر اشکالات گزارش شده برای مود آنلاین این پچ ها عرضه میشه.

موفق و پیروز باشی عزیز جان:10:

سلام
همش بهم هشدار میده
حالا چیکار کنم؟
چیکار کنم؟
کسی این مشکل رو داشته؟
لطفا راهنمایی کنید

بری به My Team ببین بازی کنی که بیشترین حقوق Salary رو می گیره اون رو بیخیال شو و آزاد کن درسته یه کم جریمه می دی ولی حداقل می تونه باعث بشه ورشکست نشی یا اگه بتونی اونایی که حقوق بالا می گرن رو رد کنی برن عالیه

FGi
22-12-2009, 15:10
سلام
همش بهم هشدار میده
حالا چیکار کنم؟
چیکار کنم؟
کسی این مشکل رو داشته؟
لطفا راهنمایی کنید

بله متسفانه این مشکل برای بندی هرسال در میان پیش میاید؛ تیم بنده منچشتر میباشد و الان سال 2026 میباشم.

در سال جدید در اولین دعوت بازیکنان به تیم ملی به علت کمبود مالی برخی بازیکنان تیم را ترک میکنند.

و اگر بازیکنی که تیمت را ترک میکند خیلی با ارزش است؛ تنها راحش این است یک بازیکنی را که قمت بالایی دارد بفروشی تا از این دردسر خلاص شوید.

البته هربازیکنی را نمیخرند؛ بازیکنانی را باید در لیست فروش قرار دهید که تیمهایی خواهان خرید آنها هستند؛ و اگر بازیکنی که کسی نمیخواهد او را بخرد در لیست فروش قرار دهید کسی آنها را نمیخرد.

تنها راه فروش یک بازیکن خوب برای تامین هزینه هاست.
و برای تکرار نشدن این موضوع نباید بازیکنان گران خریداری کنید.

بای بای

hobgoblin
22-12-2009, 15:14
1- پچ 1.03 اگه اومده لطفا لینک بده دانلود کنیم

داداش آرمين فكر كنم اين لينك پچ 1.3 كونامي باشه

فقط كرك واسش پيدا نكردم

Time of Release: 21/12/2009

Users can now save all settings except “Mark Settings” when stocking their Game Plans. The Stocked Data will also be loaded automatically.

Icons showing the connectivity status of both the user and the opponent(s) have been changed as below:

Grey

Checking Connection Speed: Grey
Good: Green
Average: Yellow
Poor: Red

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as “not responding” for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

We would like to thank you in advance for your patience and understanding

mohsensoft
22-12-2009, 15:30
بری به My Team ببین بازی کنی که بیشترین حقوق Salary رو می گیره اون رو بیخیال شو و آزاد کن درسته یه کم جریمه می دی ولی حداقل می تونه باعث بشه ورشکست نشی یا اگه بتونی اونایی که حقوق بالا می گرن رو رد کنی برن عالیه
اگه release کنم مشکل حل میشه؟

mohsensoft
22-12-2009, 15:39
راستی اگه تو لیست فروش قرار بدم بهتره یا لیست قرضی؟
توی 3 هفته که فرصت دارم میتونم بفروشمشون؟
راستی چطور متوجه میشیم که چه تیم هایی اونارو میخوان؟و چکار کنم که زود پیشنهادشون بررسی بشه و بتونم ردشون کنم؟

farhad_persona
22-12-2009, 16:13
آره داداش اين پچو از يكي از لينكاي زير دانلود و نصب كن به بيشتر خواسته هات مي رسي

آقا ما یه بار درخواست دادیم که پچی معرفی کنید که تیم ها رو کامل لایسنس کنه مثل تیم های چلسی و آرسنال و همچنین ورزشگاه های خودشون رو به بازی اضافه کنه ....
این دوست خوبمون اون لینک ها رو معرفی کردن که ظاهرا لینک ها دیگه کار نمیکنن.
حالا از دوستان ممنون میشم لینک دوباره بدن برای این پچ های لایسنس...
البته من بهترین و کامل ترینش رو میخواستم.
همچنین پچی میخوام که تبلیغات کنار زمین رو در لیگ ها درست کنه.

منتظر کمک شما دوستان هستم.

shahi666
22-12-2009, 17:01
هیچ کدوم اجازه دانلود نمیدن برای چی

فاصله بین لینک اولی رو بردار درست میشه خودم تست کردم مشکلی نداره..

LeBron 1
22-12-2009, 17:50
بابا این داوریش خیلی ضایع است.

hesamat87
22-12-2009, 18:39
1- پچ 1.03 اگه اومده لطفا لینک بده دانلود کنیم چون من جایی ندیدم که کونامی پچ داده باشه البته جهل نمی کنم توی این مرد خاص به صورت وحشتناکی خبر رسانی کونامی ضعیفه به قدری که پارسال از یکی از بچه ها بعد یک هفته شنیدم که کونامی پچ جدید داده. به همین علت جهل نمی کنم ممکنه پچ جدید داده لطفا لینک بذار تا ببینم حرفت صحت داره یا شایعه هست ممنونم

2- پچی که شما می گی ربطی به دیتا بیس نداره شاید مجموعا این صدمین بار باشه که توی مجموع دو تاپیک گفته شده این موضوع در هر صورت دوست خوبم شما اگه در نظر داری دیتا بیس بازیت آپدیت بشه باید بری داخل بازی از قسمت سیستم ستینگ گزینه دانلود رو انتخاب کنی تا نقل و انتقالات و اینا به روز بشه. این پچ های اکسترنال که دانلود و نصب می کنی یه کارای دیگه انجام میده اکثرا به خاطر اشکالات گزارش شده برای مود آنلاین این پچ ها عرضه میشه.

موفق و پیروز باشی عزیز جان:10:

مرسی بابت راهنمائی (:، شرمنده سوال تکراری پرسیدم، آره دیروز اومده اما crack اش رو نتونستم پیدا کنم
لینک توضیحات و دانلود:

توی توضیحات چیزی در مورد gameplay گفته نشده، اما خیلیا ادعا کردن که داور و چند تا چیز دیگه رو بهتر می کنه

M A X I M U M
22-12-2009, 19:03
كرك رو از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بگير

LeBron 1
22-12-2009, 19:37
تیم فقط اتلتیکو مادرید

paroucia
22-12-2009, 20:12
اين پچ ايا فيس بازيكن هاي كلاسيك رو درست مي كنه؟
پچ 1.2 pesedit را دانلود كردم اما موقع اكستركت كردن ارور خراب بودن ميده چكار كنم؟

JUSTIN11
22-12-2009, 20:51
اما اساس کار بر مبنای این سه رکن قرار داره 1- افزایش تواناییهای دروازه بانها ( به یک نسبت ) 2- متعادل کردن قدرت شوتها , حقیقتا شوتها خیلی واقعی شده و کمتر بازیکنی میتونه از فواصل بیشتر از 25 متر دروازه حریفو باز کنه . تقریبا میشه گفت به استاندارد جهانی بسیار نزدیک شده ( آمار جهانی : 18 درصد گلها از طریق شوتهای خارج از محوطه جریمه به ثمر میرسه ) . 3- تعادل در قدرت بدنی , سرعت دریبل و سرعت دویدن بازیکنان . این عامل سبب شده با یک بازیکن به راحتی نشده بازیکنان حریفو جا گذاشت و یک تنه پیشروی کرد .
اگه میشه بگید به چه نسبت این قدرت ها رو کم یا زیاد میکنی تا منم اون رو در بازی تغییر بدم.

اما بنرهایی که میخواستید اگه پسندتون شد فرمت png رو فشرده کنم چون فقط این فرمت رو میشه توی بازی وارد کرد :
مرسی. این بنرها رو در کدوم قسمت از بازی ایمپورت کنم؟

vampyre
22-12-2009, 21:15
سلام.
دوستان من هم امروز پچ 1.03 کنامی رو نصب کردم و هم بازی رو از قسمت دانلود آپدیت کردم.
واقعا بازی بهتر شده به نظر من:
1- مشکلات داوری کمتر شده و در کل میتونم بگم داوری بهتره.
2-به غیر از کفشای بازی حدود 7 تا کفش به بازی اضافه میشه!!
3- 3 تا توپ جدید به بازی اضافه میشه.
4- فک کنم دیگه از این به بعد بشه ترکیب رو سیو کرد.
---------------------
یه مشکل هم برام پیش اومد.
که الان دیگه ادیت فایلم کار نمیکنه یعنی اسمها درست نیست و فیسهایی مانند زیدان و ندود و ... هم دیگه درست نیستند.!!!
آرمین جان شما که واردی من باید الان چه خاکی بریزم سرم؟:41:

Spaniuly
22-12-2009, 21:53
تیم فقط اتلتیکو مادرید

بابا این داوریش خیلی ضایع است.
No Spam PLZ

مرسی بابت راهنمائی (:، شرمنده سوال تکراری پرسیدم، آره دیروز اومده اما crack اش رو نتونستم پیدا کنم
لینک توضیحات و دانلود:

توی توضیحات چیزی در مورد gameplay گفته نشده، اما خیلیا ادعا کردن که داور و چند تا چیز دیگه رو بهتر می کنه

خیلی ممنونم خبر خوشحال کننده ای بود چون پشت بندش می تونیم منتظر آپدیت جدید dt0f باشید بلکه این شاالله این تیم های فیک رو اصلاح کنده توی آپدیت جدید

سلام.
دوستان من هم امروز پچ 1.03 کنامی رو نصب کردم و هم بازی رو از قسمت دانلود آپدیت کردم.
واقعا بازی بهتر شده به نظر من:
1- مشکلات داوری کمتر شده و در کل میتونم بگم داوری بهتره.
2-به غیر از کفشای بازی حدود 7 تا کفش به بازی اضافه میشه!!
3- 3 تا توپ جدید به بازی اضافه میشه.
4- فک کنم دیگه از این به بعد بشه ترکیب رو سیو کرد.
---------------------
یه مشکل هم برام پیش اومد.
که الان دیگه ادیت فایلم کار نمیکنه یعنی اسمها درست نیست و فیسهایی مانند زیدان و ندود و ... هم دیگه درست نیستند.!!!
آرمین جان شما که واردی من باید الان چه خاکی بریزم سرم؟:41:

آره اینم از جمله مشکلاتی هست که چه بخواهیم چه نخواهیم وجود داره البته من تصمیم گرفتم پچ بعدی رو که می خوام روش کار کنم اصلاح اسامی فیک رو با دیتابیس اعمال کنم یعنی طوری که اسم دیفالت بشن اسامی فیک. اینطوری دیگه ادیت فایل شخصی رو لازم نیست پاک کنه کسی که می خواد از پچ استفاده کنه

4039
22-12-2009, 22:02
اگه میشه بگید به چه نسبت این قدرت ها رو کم یا زیاد میکنی تا منم اون رو در بازی تغییر بدم.

مرسی. این بنرها رو در کدوم قسمت از بازی ایمپورت کنم؟

در مورد بنرها به نظرم بهتر باشه چند روزی صبر کنیم تا بنر ریلینک که قولش داده شده منتشر بشه بعد بنرها رو ایمپورت کنیم در غیر اینصورت ایمپورت اینا واقعا کار سختیه شاید تک و توکی از گیمرها باشن که بتونن این کار رو بدون ریلینک انجام بدند مثل همون برنامه تغییر رنگ و طرح لباس تماشاگران که انصافا اونم کار بسیار جالبیه .
امین جان اگه دوست داری اینکار رو خودت انجام بدی باید بگم اول باید فایلهای شماره 2306 و 11 رو به ترتیب از dt07.img و the dt04.img رو با برنامه afs اکسپلورر استخراج کنی بعد با ggs بنرها رو یکی یکی ایپورت کنی و نهایتا این فایلها رو توی کیت سرور قرار بدی . فایل 11 هم مربوط به آدرس تیمها میشه به نظر من بهتره تا اومدن بنر ریلینک صبر کنیم چون کار کردن با ویرایشگرهای HEX و ویرایش کدها حقیقتا کار مشکلیه عکس صفحه قبل مربوط به ویرایشگری بنام WINHEX میشه .بازم اگه علاقمند به این نوع ویرایشها هستی بگو تا روش کار این نوع ویرایشگرها رو توضیح بدم .

اما درمورد گیم پلی بازی خدمت شما عرض کنم من با توجه به واقعیتی که در دنیای فوتبال شاهدش هستیم این تغییرات رو انجام دادم به این شکل که فاصله تواناییهای مختلف بازیکنان رو به یک نسبت ( تصاعد حسابی ) به هم نزدیک کردم . اگه شما دقت کنی میبینی تواناییهای مختلف ورزشکاران حرفه ای نهایتا دارای یک تلورانس محدودی هستش بعنوان نمونه در یک دوی صد متر اختلاف و فاصله نفر اول تا نفرات آخر کمتر از یک ثانیست اما کونامی این مساله رو اصلا توی این بازی رعایت نکرده بهمین خاطر شاهد غیر طبیعی شدن اون هستیم به این شکل که بازیکنانی مثل مسی به راحتی میتونن مسافت زیادیو با دویدن طی کنن بدون اینکه بازیکنان حریف بتونن متوقفش کنند . این مساله در مورد قدرت بدنی بازیکنان هم وجود داره .کاری که من کردم این بود که این فاصله فاحش رو با یک نسبت معقول کم کردم به شکل زیر :
بازیکنانی که دارای توانایی 97 و 98 هستد 1 یک واحد به این STAT اضافه بشه .
بازیکنانی با توانایی 95و 96دو واحد افزایش
بازیکنانی با توانایی 93و 94سه واحد افزایش
.
.
.
تا بازیکنانی با توانایی 1 تا 70 , 15 واحد افزایش .
بعد از اینکار 5 واحد از کلیه بازیکنان کم کردم که با این حساب بیشترین توانایی میشه 94 .
اینکار رو در مورد سرعت دویدن , شتاب , سرعت دریبل زنی و بالانس ( قدرت بدنی ) باید انجام بدی .
بعد همین نسبت رو درمورد قدرت شوت زنی انجام بده و نهایتا 20 واحد از قدرت شوت کلیه بازیکنان کم کن که حداکثر توانایی قدرت شوت زنی میشه 78یادت باشه فقط قدرت شوت نه تکنیک و دقت اون .
درمورد دروازه بانها همین نسبت رو در مورد پرش , مهارت دروازه بانی و دفاع انجام بده اما چیزی از این توانییهاشون کم نکن یعنی ماکسیمم توانایی میشه 99 . در ضمن در مورد دروازه بان باید فرمشون رو هم تعدیل کنی به این شکل که 6 و 7 یک واحد افزایش 5 و 4 دو واحد و 1 تا 3 سه واحد افزایش .

اینکار رو باید با برنامه PES EDITOR انجام بدی حجم برنامش کمه و راحت میتونی دانلودش کنی این آدرس نسخه نهایی ( 1.8.1 ) :

از این قسمت برنامه باید این ویرایش رو انجام بدی :

نهایتا یادت باشه قبل از بستن برنامه SAVE رو انتخاب کنی .

hzma
22-12-2009, 22:24
دوستان عزیز یک سوال نسبتا فنی دارم .
وقتی من ساکر 2010 را بازی میکنم تمام حرکات تاخیر دارد ( 1 ثانیه) یعنی بعد از 1 ثانیه شوت میکنه ، تکل میکنه و ....
سیستم = رم 2 گرافیک 512 سی پی یو 5.6
مشکل چیه
با تشکر

hesamat87
22-12-2009, 22:27
No Spam PLZ

خیلی ممنونم خبر خوشحال کننده ای بود چون پشت بندش می تونیم منتظر آپدیت جدید dt0f باشید بلکه این شاالله این تیم های فیک رو اصلاح کنده توی آپدیت جدید

آره اینم از جمله مشکلاتی هست که چه بخواهیم چه نخواهیم وجود داره البته من تصمیم گرفتم پچ بعدی رو که می خوام روش کار کنم اصلاح اسامی فیک رو با دیتابیس اعمال کنم یعنی طوری که اسم دیفالت بشن اسامی فیک. اینطوری دیگه ادیت فایل شخصی رو لازم نیست پاک کنه کسی که می خواد از پچ استفاده کنه

آپدیت dt0f اومده، فقط 3 تا توپ با چند تا کفش اضافه شده، تیم های فیک همونه
لینک دانلود:

Zharfa
22-12-2009, 22:32
كرك 1.3 تو سايت gamecopyworld هنوز نيومده
كسي پيدا نكرده؟

farhad_persona
22-12-2009, 22:44
آقا ما یه بار درخواست دادیم که پچی معرفی کنید که تیم ها رو کامل لایسنس کنه مثل تیم های چلسی و آرسنال و همچنین ورزشگاه های خودشون رو به بازی اضافه کنه ....
این دوست خوبمون اون لینک ها رو معرفی کردن که ظاهرا لینک ها دیگه کار نمیکنن.
حالا از دوستان ممنون میشم لینک دوباره بدن برای این پچ های لایسنس...
البته من بهترین و کامل ترینش رو میخواستم.
همچنین پچی میخوام که تبلیغات کنار زمین رو در لیگ ها درست کنه.

منتظر کمک شما دوستان هستم.

آقا یکی ما رو دریابه!
تا حالا اینجا همه انصافا کار ما رو راه انداختن...

M A X I M U M
22-12-2009, 22:50
برو به اينجا و پست اول

هر پچي رو كه دوست داشتي دانلود كن
من بهت SM Patch رو پيشنهاد مي كنم

JUSTIN11
22-12-2009, 23:03
اینکار رو باید با برنامه PES EDITOR انجام بدی حجم برنامش کمه و راحت میتونی دانلودش کنی این آدرس نسخه نهایی ( 1.8.1 ) :

مرسی .زحمت کشیدی حتما این تغییرات رو در بازی انجام میدم.
حسین جان و krauser عزیز و بقیه بچه ها که در انجمن فعالیت میکنید شماها واقعا نعمت بزرگی برای ما گیمرها هستید که با راهنمایی هاتون لذت انجام بازی رو برای ما دو چندان میکنید.امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید.

Mehdi.ss
22-12-2009, 23:51
اسکوربورد با آرم شبکه سه را اگر موجود هست قرار دهید.

بای بای
اینجا چندتا اسکربرد لیگ برتر ایران با آرم شبکه 3 هست ، می تونی دانلود کنی

Spaniuly
23-12-2009, 00:04
واقعا دیگه می تونم بگم خاک تو سر کونامی و اون هایی که مامور لایسنس کردن تیم های موقت بودند من نمی دونم چی کار دارن می کنن اگه قرار بود لایسنس نشن تا الان پس چرا به صورت فیک گذاشته شدن اون 8 تا تیم؟ واقعا تاسف بار هست. خوب اگه اینجوری بود یه دفعه بر می داشت کلی تیم به صورت فیک می ذاشت دیگه می تونست مکابی و بقیه تیم ها که در CL هستند رو ایجاد کنه به صورت فیک تازه آپوئل رو هم همینطور واقعا دیگه نمی دونم چی بگم. کونامی امسال فقط شعار داد و در عمل تا تونست ضعیف عمل کرد. شاید امسال بدترین سال عملکرد کونامی در مورد PES بوده باشه چون امسال فقط شعار داد. حیف حیف حیف.
کاش این EA برای PC نکست می داد کاش....:41:

واقعا آدم تاسف می خوره کونامی DLC داده به حجم 18 مگابایت اونوقت خاصیتش چیه کفش و توپ اضافه می کنه... دیگه باید چی گفت به این مسئولین؟ کاری رو که یه ادیتور تازه کار توی چند ساعت می تونه انجام بده رو اینا DLC دادن بیرون انگار ما معطل توپ و کفش جدید هستیم. کونامی PES باز ها رو چی فرض کرده؟ انتظارم بیش از اینها بود. کمترین انتظارم این بود که یا تیم های باقی مونده لالیگا رو لایسنس رسمی کنه یا تیم های فیک روسی رو

Zharfa
23-12-2009, 00:23
من كرك 1.3 ميخوام. gamecopyworld هم هنوز نذاشته

shahi666
23-12-2009, 00:28
PES 2010 Editor V 1.8 Released

Bootpack 5.0 by johnao & miguelstyle

filefront

4039
23-12-2009, 00:30
مرسی .زحمت کشیدی حتما این تغییرات رو در بازی انجام میدم.
حسین جان و krauser عزیز و بقیه بچه ها که در انجمن فعالیت میکنید شماها واقعا نعمت بزرگی برای ما گیمرها هستید که با راهنمایی هاتون لذت انجام بازی رو برای ما دو چندان میکنید.امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید.

از لطف شما ممنونم امین جان . راستش من بصورت مداوم به اینجا سر نمیزنم این آرمینه که مشکلات بچه ها رو حل میکنه . من چون هر روز سایتهای ویرایش بازی رو مرور میکنم فقط چیزهایی که جالب به نظرم میرسه رو اینجا میذارم .
یک چیز جالب من دقت کردم توی این تاپیک هرکی یک کاری انجام میده مثلا آرمین مشکلات بچه ها رو حل میکنه یکی دو تا از بچه ها پچ ها و ویرایش های جدیدشون رو توی تاپیک میذارن من چیزای جالبی که توی سایتهای دیگه میبینم توی تاپیک میذارم چند از بچه ها بیشتر دنبال توپ و کفش و کیت و اینجور چیزا هستن خلاصه تاپیک خیلی جالبی شده هر کاری روی یک بخش کار میکنه . امیدوارم همه دوستان موفق و سلامت باشند .

MAHDIAGENT47
23-12-2009, 00:52
آقا من بازيو تهيه كردم مال شركت عصر بازي هاي مدرنه ولي نميدونم چرا ديوي دي رايترم دي وي دي 2 رو نميخونه دو بارم بازيو پس دادم واسم عوض كرده ميخاستم ببينم كسي مشكل مشابه منو داره
مثلا اومديم رايتي نخريم بازي درست حسابي باشه لعنت به شركت هاي ايراني لعنت :46:

shahi666
23-12-2009, 00:55
New Font for PES 2010

یک برنامه بسیار جالب و کم حجم برای تغییر فونت ها ، که از ظاهر یکنواخت حروف راحت میشید ...

کپی شود در پوشه dt06.img

مولتی آپلود :

لینک مستقیم :

Yi Yi
23-12-2009, 00:58
واقعا دیگه می تونم بگم خاک تو سر کونامی و اون هایی که مامور لایسنس کردن تیم های موقت بودند من نمی دونم چی کار دارن می کنن اگه قرار بود لایسنس نشن تا الان پس چرا به صورت فیک گذاشته شدن اون 8 تا تیم؟ واقعا تاسف بار هست. خوب اگه اینجوری بود یه دفعه بر می داشت کلی تیم به صورت فیک می ذاشت دیگه می تونست مکابی و بقیه تیم ها که در CL هستند رو ایجاد کنه به صورت فیک تازه آپوئل رو هم همینطور واقعا دیگه نمی دونم چی بگم. کونامی امسال فقط شعار داد و در عمل تا تونست ضعیف عمل کرد. شاید امسال بدترین سال عملکرد کونامی در مورد PES بوده باشه چون امسال فقط شعار داد. حیف حیف حیف.
کاش این EA برای PC نکست می داد کاش....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا آدم تاسف می خوره کونامی DLC داده به حجم 18 مگابایت اونوقت خاصیتش چیه کفش و توپ اضافه می کنه... دیگه باید چی گفت به این مسئولین؟ کاری رو که یه ادیتور تازه کار توی چند ساعت می تونه انجام بده رو اینا DLC دادن بیرون انگار ما معطل توپ و کفش جدید هستیم. کونامی PES باز ها رو چی فرض کرده؟ انتظارم بیش از اینها بود. کمترین انتظارم این بود که یا تیم های باقی مونده لالیگا رو لایسنس رسمی کنه یا تیم های فیک روسی رو

اگه لایسنس کردن کار راحت و بدون مشکلی بود، حتما سال ها پیش کونامی این کار رو انجام می داد. احتمالا مشکلات حقوقی زیادی داره بخصوص به خاطر انحصار EA Sports .

vampyre
23-12-2009, 07:45
من كرك 1.3 ميخوام. gamecopyworld هم هنوز نذاشته

آخرین کرکی که اونجا هست رو هم بریزی جواب میده.

Spaniuly
23-12-2009, 08:19
اگه لایسنس کردن کار راحت و بدون مشکلی بود، حتما سال ها پیش کونامی این کار رو انجام می داد. احتمالا مشکلات حقوقی زیادی داره بخصوص به خاطر انحصار EA Sports .

حرفت رو قبول دارم ولی کونامی یه دلایلی داشته و یه اطمینانی داشته که این قدرت رو داره که از اون 8 تا تیم لایسنس بگیره بی دلیل به صورت موقت که نذاشته توی Other League A همیشه تیم های OTher تیم های لایسنس شده کونامی بودند به هر حال من بد جوری منتظر بود که این تیم ها لایسنس بشن

آخرین کرکی که اونجا هست رو هم بریزی جواب میده.

فعلا کرک 1.02 برای 1.03 جواب داده البته بازی رو اجرا می کنه حالا بعدا مشکل احتمالی برای سیو پیش میاره یا نه فعلا گزارش نشده. می تونی اون رو استفاده کنی منم از اون استفاده می کنم

paroucia
23-12-2009, 10:47
درود
با برنامه pes editor میشه تیم های جدید ساخت؟می خوام تیم های منتخب جهان و اروپا و... بسازم چه کار کنم؟
در ضمن من اسم بازیکنای کلاسیک رو درست کردم هر کی خواست بگه اپلود کنم.

M A X I M U M
23-12-2009, 12:41
بازيكن مورد علاقه تو بريز تو يه تيم
خب ميشه منتخب
اسم تيم ها و ورزشگاهشون رو هم متوني تغيير بدي

ArminxXx
23-12-2009, 13:11
چقدر برنامه اومده آدم نمیدونه کدوم رو استفاده کنه به به
راستی برنامه ای برای ساخت راحت وبدون دغدغه اسکوربورد نیومده؟؟؟؟؟ (این دومین باره که این سوال رو میپرسم)

FCBarcelona.ir
23-12-2009, 14:57
New Font for PES 2010

یک برنامه بسیار جالب و کم حجم برای تغییر فونت ها ، که از ظاهر یکنواخت حروف راحت میشید ...

کپی شود در پوشه dt06.img

مولتی آپلود :

لینک مستقیم :

متاسفانه ادیتورش چندان قوی نیست! فونت دیگه ای موجود نیست؟ خیلی خوب بود اگه خودمون می تونستیم فونت بذاریم.

bazazan
23-12-2009, 15:58
سلام
یه سوال:
چطوری میشه روی بازیکن توی bal فیس گذاشت؟

siamak_mu
23-12-2009, 16:57
راهي هست بشه از ويبره ي گيم پد شوك دار تو اين بازي استفاده كرد؟

mj77
23-12-2009, 18:09
سلام. جدید ترین پچ کدومه؟

M A X I M U M
23-12-2009, 18:52
راهي هست بشه از ويبره ي گيم پد شوك دار تو اين بازي استفاده كرد؟

نه Vibration كه مختص كنسوله فكر كنم

سلام. جدید ترین پچ کدومه؟

پچ جديد زياد اومده اما من به شما SMPatch نسخه جديدش رو پيشنهاد مي كنم
از اينجا ميتونيد پچ مورد علاقه تون رو دانلود كنيد :

Spaniuly
23-12-2009, 20:33
سلام
یه سوال:
چطوری میشه روی بازیکن توی bal فیس گذاشت؟
با Pro-Evo editing Studio لینکش هم توی تاپیک ویرایش هست

hzma
23-12-2009, 21:13
وقتی من ساکر 2010 را بازی میکنم تمام حرکات تاخیر دارد ( 1 ثانیه) یعنی بعد از 1 ثانیه شوت میکنه ، تکل میکنه و ....
مشکل چیه ????
با تشکر

masoodbr
23-12-2009, 23:30
سلام چطوري با برنامه pes editor ميشه تيم درست كرد ميشه يك كم توضيح بديد؟

FGi
24-12-2009, 11:21
سلام

دوستان بنده اسکوربرد فارسی را وارد کردم و حالا در قسمت مستر لیگ این اتفاق افتاده است.

راه حلش چیست؟

بای بای

saxiass
24-12-2009, 13:04
دمت گرم.:11::11::11::11:

paroucia
24-12-2009, 13:42
بازيكن مورد علاقه تو بريز تو يه تيم
خب ميشه منتخب
اسم تيم ها و ورزشگاهشون رو هم متوني تغيير بدي
مگه اين جوري كات نمي شن؟!در واقع ترانسفر ميشن ديگه؟!درسته؟
اين كه حال نمي ده اون وقت اسم تيم و پرچم و ... رو چه كار كنم؟

mohsensoft
24-12-2009, 16:13
توضیحات skill card رو به صورت فارسی قبلا دیده بودم
کسی لینکش رو داره؟

FGi
24-12-2009, 16:15
توضیحات skill card رو به صورت فارسی قبلا دیده بودم
کسی لینکش رو داره؟

بای بای

mohammad_87
24-12-2009, 19:21
محمد جان فکر نمیکنم این بازی با 7 مشکل داشته باشه ( اما در مورد صدا چرا مشکل وجود داره چون من خیلی جاها دیدم گیمرها شاکی بودن ) من دوهفته ای میشه این ویندوزو نصب کردم و نه تنها مشکل لرزش ندارم حتی افت فریمی که توی ویندوز ویستا داشتم برطرف شده . توی صحنه هایی که کارکترهایی زیادی در یکجا جمع میشن ( مثل محوطه جریمه ) من بعضی وقتا افت فریم داشتم اما توی این ویندوز مشکل حل شد . تازه سیستم من زیاد هم قوی نیست . cpu 5200 و کارت گرافیک 4670 ati الان روی های بخوبی دارم بازی میکنم . تازه بسیاری از گیمرها در سراسر دنیا این ویندوز روی کامپیوترشون نصبه .
به احتمال بسیار زیاد مشکل شما بر میگرده به فریم ریت . شما از اینترفیس dvi استفاده میکنی یا از رابطهای قدیمی ؟ من این مشکل رو توی 2009 داشتم با تعویض رابط و افزایش فریم ریت مشکل حل میشد اما کیفیت گرافیک کمی پایین میومد ببین سوکت vga روی مانیتورت داری ؟

سلام حسين جان.اين مشكل من رو چندتا از دوستان هم داشن و تو همين انجمن ديده بودم.مشكل افت فريم نيست چون سيستمم از لحاظ سخت افزاري هيچ مشكلي نداره.تصوير لرزش خفيفي داره كه نمي دونم از كجاست.اما به موزد جالبي اشاره كردي كه بهش توجه نكرده بودم.به سيستمم يه مانيتور CRT LG 17 با پورت آنالوگ و يك LCD Samsung p20500 با پورت ديجيتال ( DVI ) متصل هست.روي ال سي دي اين مشكل رو دارم.روي سي آرتي هنوز امتحان نكردم ولي فكر نكنم فرقي كنه.
راستي لينك اون بنرهاي تماشاگران رو كه نمونه هاش رو گذاشته بودي من پيدا نكردم.اگه لطف كني همراه با بنر ميلان بذاري ممنون ميشم.

mohsensoft
24-12-2009, 22:39

بای بای

ممنون
ولی این تمام کارت ها نیست
تعداد کارتها خیلی بیشتر از اینهاست

M A X I M U M
24-12-2009, 22:55
كارت ها خيلي توضيح لازم نداره
يعني كاملا مشخصه چيكار مي كنه
دوستان فردا به اميد خدا 7 رو نصب مي كنم
ببينم روي 7 چطوره بازي
مشكلي هم بود سعي مي كنم برطرف كنم و راه هارو بهتون بگم

zibarezaei
25-12-2009, 00:19
گیج شدم به قرآن.اگه gaming access نصبیه پس کیت سرور برای چی؟
ثواب کنید یه توضیحی برای من خنگ من احمق قرار بدید از بعد از ظهر تا به حال نشستم پای نت و هزار تا سایت.چشمام کور شد
از چی استفاده کنم؟از gaming access؟کیت سرور هم می خواد؟استفادش چجوریه؟اینو نصب کردم بقیه پچهای ارئه شده را نمی خواد نصب کنم؟
gaming access را کجا نصب کنم؟وقتی نصب میکنم دو تا آیکون میده برای اجرای بازی روی اونها کلیک کنم؟دیگه رو آیکون بازی کلیک نکنم؟
متشکر

mohsensoft
25-12-2009, 01:30
گیج شدم به قرآن.اگه gaming access نصبیه پس کیت سرور برای چی؟
ثواب کنید یه توضیحی برای من خنگ من احمق قرار بدید از بعد از ظهر تا به حال نشستم پای نت و هزار تا سایت.چشمام کور شد
از چی استفاده کنم؟از gaming access؟کیت سرور هم می خواد؟استفادش چجوریه؟اینو نصب کردم بقیه پچهای ارئه شده را نمی خواد نصب کنم؟
gaming access را کجا نصب کنم؟وقتی نصب میکنم دو تا آیکون میده برای اجرای بازی روی اونها کلیک کنم؟دیگه رو آیکون بازی کلیک نکنم؟
متشکر
ببین عزیز من
من خودم پچ گیمینگ اکسس رو نصب کردم و دارم ازش استفاده میکنم
بسیار پچ خوب و جالبیه و لوگوها و پیراهن ها رو درست کرده(اسامی رو هم به جز ایران درست کرده)
در کل پچ جالب و با کلاسیه
از این کارایی که مثلا اسکوربورد رو عوض کنه یا کارای ضایع دیگه انجام بده هم نداره
واسه کیت سرور هم من خودم نتونستم کیت سرور رو به این پچ وصل کنم
شاید من بلد نبودم
اگه دوستان راهنمایی دیگه دارن بگن...

SHAHAB-P30
25-12-2009, 10:12
یکی از دوستام گفت تمارض داره میخواستم بدونم چجوریه

behnammazi
25-12-2009, 10:45
یکی از دوستام گفت تمارض داره میخواستم بدونم چجوریه

وقتی که دکمه R1 یا همان سرعت رو گرفتید و حرکت می کنید همزمان با آن دکمه های L1 و L2 رو با هم بزنید

تا بازیکن خود را به زمین پرت کند.

FGi
25-12-2009, 11:44
وقتی که دکمه R1 یا همان سرعت رو گرفتید و حرکت می کنید همزمان با آن دکمه های L1 و L2 رو با هم بزنید

تا بازیکن خود را به زمین پرت کند.

با کیبرد هم میشود این کار را انجام داد؟

بای بای

ممنون
ولی این تمام کارت ها نیست
تعداد کارتها خیلی بیشتر از اینهاست

برای فارسی کردن خودم این را نصب کردم و همه چی فارسی شده.

اگر توضیحاتشو میخواید اینجا مراجعه کنید:

بای بای

lordspeed
25-12-2009, 12:26
میشه آپدیت بازی رو با لینک مستقیم بگذارید و توضیح بدید که چیکارش کنم

zibarezaei
25-12-2009, 13:41
متشکر دیشب موفق شدم یعنی متوجه شدم چکار باید بکنم.پچ gaming access را نصب کردم.این پچ gaming access عالیه.به نظر من بازی یه کم سخت تر شده اما حیف که یه کم دوربین اذیت میکنه.
راستی راهی هست سرعت بازی بیاد پایین تر؟
متشکر از همه

masoodbr
25-12-2009, 13:56
سلام ميشه يك تيم مستر ليگ بذاريد البته اگه ممكنه

lordspeed
25-12-2009, 14:16
اگه میشه لینک دانلود پچ gaming access رو بگذارید

zibarezaei
25-12-2009, 15:00

کیت سرور برای این پچ:

منبع:سایت BC کاربر Morteza-1992

رفع مشکل دوربین در پچ gaming accsee:

دوستانی که با دوربین مشکل دارند کافیه از این مسیر
x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\gamingaccess.com
روی config.exe کلیک کنید و camera angel را روی 0 بزارند و سیو کنند

mohsensoft
25-12-2009, 15:24
متشکر دیشب موفق شدم یعنی متوجه شدم چکار باید بکنم.پچ gaming access را نصب کردم.این پچ gaming access عالیه.به نظر من بازی یه کم سخت تر شده اما حیف که یه کم دوربین اذیت میکنه.
راستی راهی هست سرعت بازی بیاد پایین تر؟
متشکر از همه

تنظیمات رو بر این اساس بذار مشکل حل میشه

hzma
25-12-2009, 16:30
مشکل چیه ????
جون هر کی دوست دارید جواب بدید
:41::41::41::41:

mehdy.z
25-12-2009, 18:02
دوستان من دادشم میخواد یه بازی فوتبال درست وحسابی بگیره شما بین این بازی و فیفا(جدا از تعصبات خاص) کدوم رو پیشنهاد میکنید مخصوصا برای کسی که تا حالا هیچ کدوم رو بازی نکرده باشه؟؟

Spaniuly
25-12-2009, 18:19
برای کامپیوتر PES بهتره چون فیفای PC خیلی بدترکیب هست البته از حق نگذریم گیم پلی فیفا خیلی شادابیت بیشتری داره و حس فوتبال واقعی رو داره ولی در کل وقتی آدم نسخه کنسولی فیفا رو می بینه خود به خود از نسخه کارنتش متنفر میشه اونم در شرایطی که کیفیت PES بای PC بهتره

حالا چه کاریه مگه می خواد بازی رو اورجینال بگیره؟ هر کدوم 2 تومنه دیگه هر دوتاش رو نصب کنه ببینه کدوم بیشتر فاز میده

lordspeed
25-12-2009, 18:26
fifa 10 ارزش مقایسه با این بازی رو نداره ( نظر شخصی )

mehdy.z
25-12-2009, 18:49
حالا چه کاریه مگه می خواد بازی رو اورجینال بگیره؟ هر کدوم 2 تومنه دیگه هر دوتاش رو نصب کنه ببینه کدوم بیشتر فاز میده
خوب اینم حرفیه:31:
ولی من که زیاد فوتبالی نیستم ولی دادشم میگه برای تنوع هم شده یه بازی فوتبال بگیریم منم گفتم بهترینش رو بگیریم که یهو توی ذوقمون نخوره:20::8:

FGi
25-12-2009, 19:24
من هیچ پچ جدید و قدیمی رو نصب نکردم
این پچ gaming access اگر این 2 تا مشکل رو رفع کرده نصب کنم:

1- که واقعا" اعصاب خرد کن شده قدرت داوری
2- قوی شدن دروازه بان ها

باتشکر

بای بای

M A X I M U M
25-12-2009, 22:21
خوب اینم حرفیه:31:
ولی من که زیاد فوتبالی نیستم ولی دادشم میگه برای تنوع هم شده یه بازی فوتبال بگیریم منم گفتم بهترینش رو بگیریم که یهو توی ذوقمون نخوره:20::8:
مهدي جان بهت PES2010 رو پيشنهاد كه رودست نداره و فوتبال عاليه
حتما ازش خوشت مياد

Spaniuly
25-12-2009, 23:35
بله من هم با مهرداد موافقم چون بهترین گزینه برای پلتفورم PC بازی PES هست البته 2 مورد آخر تونستن من رو راضی کنن چون تا سال 2007 من معتقدم در پلتفورم PC فیفا به PES برتری داشته حتی با اینکه فیفا 08 کارنت و PES 2008 نکست بود باز هم پر واضح بود که فیفا 08 برتر هست. ولی خوب بعد از 08 نه یورو 2008 نه فیفا 09 و نه فیفا 10 برای PC مالی نبودن و به درد همون خارجی های عجیب الخلقه می خوره که نمی دونن چطوری پول خرج کنن میرن اورجینال می خرن. (من موندم اینا چطوری می تونن پای فیفا 10 کارنت پول بدن) به هر حال اگه کنسول داری فیفا 10 رو بخر که بهترین بازی ورزشی سال 2009 انتخاب شد (الحق که لیاقتش رو هم داشت که انتخاب بشه) ولی اگه کنسول ندارهی PES بخر.

یک خواهش عاجزانه از طرفدارای پر و پا قرص و تعصبی PES :

این پست من نقل قول نشه و بحثی مرتبط با مقایسه فیفا و PES هم ایجاد نشه چون پشت بندش احتمال کل کل می ره قبلا زیاد بحث شده و حتی توی گروه هم به همین نتیجه بالای رسیدیم که اکثرا موافق بودن و کسانی هم که نبودن مخالفتی هم نکردن. چون یه حقیقته چه فیفا فن باشیم چه PES فن.

کوچیک همگی شما هستم

M A X I M U M
25-12-2009, 23:52
دوستان نرم افزاري وجود داره كه باهاش بشه ميزان پولي رو كه اسپانسرها ميدن يا كلا اسپانسرها رو ويرايش كرد ؟
بالاخره اينا بايد در قسمتي از بازي باشن ديگه

adel0098711
26-12-2009, 02:45
سلام من پچ گیمینگ اکسس را نصب کردم ولی بعد از نصب هنگام اجرا با این ارور مواجه میشم بعد از این ارور وارد بازی میشه ولی یک جورایی بازی ارجینال انجام میشه انگار پچی نصب نیست.
gaming access .exe.unable to locate component
the aplication has filed to start because d3dx9-37 .dll was not found.re-installing the aplication may fix this problem.

LeBron 1
26-12-2009, 11:04
فیفا با Pes قابل مقایسه نیست. به نظر من.

zibarezaei
26-12-2009, 12:01
سلام من پچ گیمینگ اکسس را نصب کردم ولی بعد از نصب هنگام اجرا با این ارور مواجه میشم بعد از این ارور وارد بازی میشه ولی یک جورایی بازی ارجینال انجام میشه انگار پچی نصب نیست.
the aplication has filed to start because d3dx9-37 .dll was not found.re-installing the aplication may fix this problem.
فایل زیر را دانلود کنید و بعد از اینکه از حالت فشرده خارج کردید در پوشه بازی کپی کنید مشکلتون حل میشه.من هم همین مشکل را داشتم

behnammazi
26-12-2009, 12:44
ویژگیهای پچ gaming access چیه؟

adel0098711
26-12-2009, 12:58
یک سوال امکان تغییر اسکوربرد هست بدون نصب دوباره پچ گیمینگ اکسس؟

4039
26-12-2009, 13:39
سازنده برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 یکی دو روز پیش نسخه جدید این برنامه رو منتشر کرد و به قولی که در مورد اضافه کردن بنر ریلینک داده بود عمل کرد این نسخه رو از لینک زیر میتونید دریافت کنید .
با برنامه بنر ریلینک میشه بنرهای هر تیمیو که خواستید به بازیتون اضافه کنید . البته ظاهرا این بنرها فقط توی ورزشگاه کونامی نصب میشند من تحقیق میکنم ببینم میشه اونها رو توی سایر ورزشگاهها هم نصب کرد یا نه اگه به نتیجه ای رسیدم شما رو هم در جریان میزارم .
لینک نسخه جدید این برنامه :

از طریق این برنامه من بنر ایران رو به بازی خودم اضافه کردم :

دوستان من دادشم میخواد یه بازی فوتبال درست وحسابی بگیره شما بین این بازی و فیفا(جدا از تعصبات خاص) کدوم رو پیشنهاد میکنید مخصوصا برای کسی که تا حالا هیچ کدوم رو بازی نکرده باشه؟؟

دوست عزیز این دو بازی هر کدوم برتریهایی نسبت به هم دارند . هر کدوم دارای نقاط قوت و ضعفی هستند و نمیشه یکی رو کاملا برتر از دیگری دونست .اگه توی گروه مقایسه این دو بازی تشریف ببرید اونجا چند روزی میشه که بحث مقایسه رو با شروع کردیم البته بصورت مقدماتی و مختصر صحبتهایی مطرح شده به امید خدا بعد از ایام عزاداری بحثو با جدیت بیشتری پیش خواهیم برد .

Spaniuly
26-12-2009, 13:47
دوستان نرم افزاري وجود داره كه باهاش بشه ميزان پولي رو كه اسپانسرها ميدن يا كلا اسپانسرها رو ويرايش كرد ؟
بالاخره اينا بايد در قسمتي از بازي باشن ديگه

توی پروفایلت خواستم کامنت بذارم دیدم غیر فعالیدیش.:31:

البته من نمی دونم چطوری میشه دستکاریش کرد من فقط با ترینر بلدم افزایش بدم که زیاد حال نمیده.

سازنده برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 یکی دو روز پیش نسخه جدید این برنامه رو منتشر کرد و به قولی که در مورد اضافه کردن بنر ریلینک داده بود عمل کرد این نسخه رو از لینک زیر میتونید دریافت کنید .
با برنامه بنر ریلینک میشه بنرهای هر تیمیو که خواستید به بازیتون اضافه کنید . البته ظاهرا این بنرها فقط توی ورزشگاه کونامی نصب میشند من تحقیق میکنم ببینم میشه اونها رو توی سایر ورزشگاهها هم نصب کرد یا نه اگه به نتیجه ای رسیدم شما رو هم در جریان میزارم .

از طریق این برنامه من بنر ایران رو به بازی خودم اضافه کردم :

دوست عزیز این دو بازی هر کدوم برتریهایی نسبت به هم دارند . هر کدوم دارای نقاط قوت و ضعفی هستند و نمیشه یکی رو کاملا برتر از دیگری دونست .اگه توی گروه مقایسه این دو بازی تشریف ببرید اونجا چند روزی میشه که بحث مقایسه رو با شروع کردیم البته بصورت مقدماتی و مختصر صحبتهایی مطرح شده به امید خدا بعد از ایام عزاداری بحثو با جدیت بیشتری پیش خواهیم برد .

بله لینکش رو مهدی دیروز صبح زود گذاشت و من هم دانلود کردم و واقعا لذت بردم به خصوص که نصبی شده برنامه فقط تعجب می کنم که چرا Flag تیم ها فیک هست پارسال درست بود مثلا لوگو آرسنال درست بود البته من خودم لوگو های صحیح رو جایگزین می کنم بعد نصب

4039
26-12-2009, 13:54
راستي لينك اون بنرهاي تماشاگران رو كه نمونه هاش رو گذاشته بودي من پيدا نكردم.اگه لطف كني همراه با بنر ميلان بذاري ممنون ميشم.

این لینک بنرهاست ( حدود 15 مگا بایت ):

توی این لینک هم نمونه های قشنگ دیگه ای از بنرها وجود داره :

و این یک نمونه از بنر میلان :

.........

از دوستان اگه کسی روش ایمپورت کردن بنرها رو بلد نیست و یا اینکه حوصله اینکار رو نداره من میتونم فایلهای کامل این برنامه رو یک جا براش آپلود کنم کافیه این فایلها رو توی کیت سرورتون کپی کنید .

Esi-72
26-12-2009, 15:55
آقا می خواستم بپرسم چجوری میشه فیس وارد become a legend کرد ؟

FGi
26-12-2009, 16:08
دوستان پچی هست که مشکل ضعیف بودن داور و قدرت پایین دروازه بان ها را حل کرده باشه؟

بای بای

MB3d
26-12-2009, 16:22
آقا اگه می شه بهترین پچی که اومده با کرکش رو معرفی کنین و تو پست اول هم بزارین

من خیلی گشتم اکثرا پچ ها ادیت چرت و پرت و توپ و زمینو هوا و ناخون مربی و ... ست .. من یه پچ می خوام بازی روون شه لباس تیما درست شه
کمک لطفا

zibarezaei
26-12-2009, 22:23
من چند تا سوال دارم:
تو ترکیبم مسی رو گذاشتم قسمت چپ مرکز زمین و با رول AMF اما نمی دونم چرا همیشه دقیقاً لب خط می ایسته و منتظر توپ می مونه.اینجوری نمی خوام بهش پاس بدم چون اکثر اوقات مجبور می شم در این حالت توپ را سانتر کنم.هرکاری می کنم نمی آد وسط زمین.
رونی هم همینجور با اینکه فورواده اما اکثر اوقات سمت راست بیرون محوطه جریمه منتظر توپ هست حتی بعضی اوقات گوشه زمین هم میره.
من پچ gaming access را نصب کردم بازی خیلی بهتر شده.بعضی مواقع بارون خیلی خیلی شدید هم میباره.هروقت باروی شدید میاد به نظرم بازیکنان آروم تر میدوند.طبیعیه؟

اما من تو بازی از چلسی یک هیچ عقب بودم با رونی تو محوطه جریمه پا به توپ شدم روش خطا کردن اما داور نگرفت به نظر شما این خطاست:

OSEN
26-12-2009, 22:24
اگه می شه بهترین پچی که اومده با کرکش رو معرفی کنین و تو پست اول هم بزارین
من یه پچ می خوام بازی روون شه لباس تیما درست شه

منم همین درخواست رو دارم . اگه یه OPTION FILE قرار بدید که اسم بازیکن و تیم ها و لباس تیم رو درست کنه ممنون میشم .

:11:

من پچ gaming access را نصب کردم بازی خیلی بهتر شده.بعضی مواقع بارون خیلی خیلی شدید هم میباره.هروقت باروی شدید میاد به نظرم بازیکنان آروم تر میدوند.طبیعیه؟

اما من تو بازی از چلسی یک هیچ عقب بودم با رونی تو محوطه جریمه پا به توپ شدم روش خطا کردن اما داور نگرفت به نظر شما این خطاست:

سلام .

داداش این یچ Gaming Access حجمش چقدره ؟ همه چیرو درست میکنه ؟ و نصبش چجوریه ؟

ضمنا این صحنه ام یه خطای واضح هست و یه کارت زردم داره حتما . به نظرم برو از داور شکایت کن اگه ییگیری نکردنم به نشانه ی اعتراض alt+f4 رو بزن و بیا بیرون از بازی :31:احتمال اینکه ابرامویچ داور و خریده باشه هست :27:

:10:

vampyre
26-12-2009, 23:51
دوستان یه سوال:
قسمت scout توی مود bal برای چیه؟

mojtaba007
26-12-2009, 23:52
چند تا سوال داشتم
1 چرا تو مستر لیگ بازیکنهایی مثل کرایف و پله و پلاتینی و غیره نیستند ولی بازیکنهایی مثل مارادونا اشمایکل و الیور کان و غیره هست؟
2 تو مستر لیگ چه طوری یه بازیکنم را به یه تیم دیگه بدم تا پول خوبی گیرم بیایه؟

3 ویندوزم 7 است سیستم من هم خیلی بالا است ولی موقع بازی بازی روان نیست و پرش و گیر داره چه کار کنم من

4 یه اپشن فایل عالی میخوام که همه چیزش عالی باشه و تیم های کلاسیک و ازاد کنه

5 بهترین پچی که موجوده را به من بدهید

ممنون

zibarezaei
27-12-2009, 00:18
سلام .

ضمنا این صحنه ام یه خطای واضح هست و یه کارت زردم داره حتما . به نظرم برو از داور شکایت کن اگه ییگیری نکردنم به نشانه ی اعتراض alt+f4 رو بزن و بیا بیرون از بازی :31:احتمال اینکه ابرامویچ داور و خریده باشه هست :27:
داداش من تا به حال هیچ پچی غیر از gaming access نریختم پس از بقیه خبر ندارم.اما به نظر من بازی سختتر شده و دروازه بانها هم قویتر شدن.
شما هم امتحان کن و نقاط قوت و ضعف پچ را بگو تا ما بیشتر دقت کنیم.
در مورد اون خطا هم تا تونستم عنایت را مورد عنایت قرار دادم و چند تا شعار بی تربیتی علیه داور دادم آخه نامرد وقت اضافه هم بود :10:

CATALONIA
27-12-2009, 00:45
من چند تا سوال دارم:
تو ترکیبم مسی رو گذاشتم قسمت چپ مرکز زمین و با رول AMF اما نمی دونم چرا همیشه دقیقاً لب خط می ایسته و منتظر توپ می مونه.اینجوری نمی خوام بهش پاس بدم چون اکثر اوقات مجبور می شم در این حالت توپ را سانتر کنم.هرکاری می کنم نمی آد وسط زمین.
رونی هم همینجور با اینکه فورواده اما اکثر اوقات سمت راست بیرون محوطه جریمه منتظر توپ هست حتی بعضی اوقات گوشه زمین هم میره.

چرا رونی تو رثاله ؟؟ :18:

در ضمن شما کلا داوری پس رو ول کن به بازی بدون داور عادت میکنی :27:
البته میتونی از این بی داوری بعضی وقت ها استفاده کنی :27:

vampyre
27-12-2009, 00:58
چند تا سوال داشتم
1 چرا تو مستر لیگ بازیکنهایی مثل کرایف و پله و پلاتینی و غیره نیستند ولی بازیکنهایی مثل مارادونا اشمایکل و الیور کان و غیره هست؟
2 تو مستر لیگ چه طوری یه بازیکنم را به یه تیم دیگه بدم تا پول خوبی گیرم بیایه؟

3 ویندوزم 7 است سیستم من هم خیلی بالا است ولی موقع بازی بازی روان نیست و پرش و گیر داره چه کار کنم من

4 یه اپشن فایل عالی میخوام که همه چیزش عالی باشه و تیم های کلاسیک و ازاد کنه

5 بهترین پچی که موجوده را به من بدهید

ممنون

سلام.
1-منم تو کف همینشم!!!(پارسال بودن ولی امسال معلوم نیست کجان!!)
2-اول برو توی سرچ بزن بازیکن 15 تا 20 سال برات بیاره با قدرت بالای 75 بعد اونا رو بزرگ کن حدود 24-25 ساله که شدن بفروش که خیلی عالی پول گیرت میاد(که البته یکم وقتگیره.ولی سود خفن توشه.)(همین کار رو هم با جوانانت میتونی انجام بدی )
3-..............
4-توی تاپیک ادیت صفحه اولش هست.
5-به نظرم پچ کلی دانلود نکن.بشین اول آخرین کیت سرور رو دان کن.بعدش یه فول gdb دانلود کن و لباسا رو درست کن.و بقیه چیزها(پرچم و اسکوربورد و آبورد و ...)رو از رو سلیقه ی خودت جدا دان کن.بعد یه برنامه ی pes edition هم دان کن و هر تغیری خواستی به سلیقه ی خودت تو بازی انجام بده.

Reza Azimy_RW
27-12-2009, 09:53
سلام دوست عزیز
توی قسمت تنظیمات بازی ( فایل setting ) برو همونجا که رزولیشنو و... رو تنظیم میکنی و بعد تیک Use Frame Skipping رو بردار ببین مشکلت حل میشه ؟

Spaniuly
27-12-2009, 11:11
سلام...

به قول حسین کونامی PES رو عمدا اوپن سورس قرار داده... خیلی جالبه من گزارش جون کابیرا (ژاپنی) رو دانلود کرده بودم ولی بعد اون اصلا دقت نکرده بودم که به واسطه همین فایل گزارش واحد پول ین (پول ژاپن) به مستر لیگ اضافه میشه واقعا خیلی جالبه فایلی که اصلا برای PES 2010 نیست و برای WE هست با یک کپی ساده در ریشه نصب بازی می تونه بدون هیچ دنگ و فنگی اینقدر تغییرات بده توی بازی. واقعا که احسن به این برنامه نویس های با ذوق ژاپنی:8::18:

vampyre
27-12-2009, 12:40
سلام...

به قول حسین کونامی PES رو عمدا اوپن سورس قرار داده... خیلی جالبه من گزارش جون کابیرا (ژاپنی) رو دانلود کرده بودم ولی بعد اون اصلا دقت نکرده بودم که به واسطه همین فایل گزارش واحد پول ین (پول ژاپن) به مستر لیگ اضافه میشه واقعا خیلی جالبه فایلی که اصلا برای PES 2010 نیست و برای WE هست با یک کپی ساده در ریشه نصب بازی می تونه بدون هیچ دنگ و فنگی اینقدر تغییرات بده توی بازی. واقعا که احسن به این برنامه نویس های با ذوق ژاپنی

آرمین جان ین که از اول تو بازی هست!!

afshinaghasi
27-12-2009, 13:00
خداییش بارسلونا که در واقعیت از همه تیما سره خیلی ضعیف ساختنش مخصوصا خط دفاع و دربازه بانش که دیگهآخر سوراخه این زاپنیا هم خیلی خولن و عقده ای هستنا عشق منچستر یونایتدا بدبختا و خوره رونالدو هستند

n82voo
27-12-2009, 13:04
فقط pes 2010

behnammazi
27-12-2009, 13:12
لینک دانلود پچ Gaming Access را یکی لطف کنه بده.

zibarezaei
27-12-2009, 13:27

GAMING ACCESS PATCH

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیت سرور برای این پچ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:سایت BC کاربر Morteza-1992

برای رفع این ارور:

the aplication has filed to start because d3dx9-37 .dll was not found.re-installing the aplication may fix this problem

فایل زیر را دانلود کرده و بعد از اکسترکت در پوشه بازی قرار دهید:

vampyre
27-12-2009, 13:27
خداییش بارسلونا که در واقعیت از همه تیما سره خیلی ضعیف ساختنش مخصوصا خط دفاع و دربازه بانش که دیگهآخر سوراخه این زاپنیا هم خیلی خولن و عقده ای هستنا عشق منچستر یونایتدا بدبختا و خوره رونالدو هستند

خوب به خاطر اینه که park ji sung تو منچستره!!

Mehdi.ss
27-12-2009, 13:29
پچ گیمینگ

lordspeed
27-12-2009, 14:16
لطف کنید این پچ گیمینگ رو با لینک مستقیم بزارید با این لینکها دانلود میکنیم تا یکم دانلود میکنه قات میزنه

behnammazi
27-12-2009, 14:27
پچ گیمینگ

همین پچه که میگن مشکل دروازه بان ها و داوری رو تا حدودی حل میکنه؟ چون یکی از دوستان یه لینک دیگه داده .

Spaniuly
27-12-2009, 14:33
آرمین جان ین که از اول تو بازی هست!!
آره راست میگی هست من الان رفتم فایل رو برداشتم دیدم در اون صورت هم هست

من دقت نکرده بودم به این مسئله فکر کردم به خاطر فایل گزارشه.

ممنون از راهنماییت:11:

خوب به خاطر اینه که park ji sung تو منچستره!!

آره خیلی این پارک جیسونگ رو بیخودی گنده اش کردن.

پ.ن
مرتیکه عوضی نذاشت ما بریم جام جهانی 2 تا گل زد به ایران که هر دوتاشون خونه خرابمون کرد :grrr:
اولا خوشم میومد ازش ولی از وقتی باعث شد نتونیم بریم جام جهانی ازش متنفر شدم:2:

OSEN
27-12-2009, 14:43
داداش این تاییک ادیت pes 2010 هست . برو از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش ییدا میشه

AhmadReza.
27-12-2009, 15:04
سلام
کسی هست در مورد روحیه ی بازیکن ها یه توضیحی بده؟؟
( قرمز .زرد . ......):10:

vampyre
27-12-2009, 15:08
سلام
( قرمز .زرد . ......)

روحیه هر بازیکن اول بستگی به فرمش و دوم اگر تو مستر باشی به اوضاش توی تیمت برمیگرده.

Big-Boss
27-12-2009, 15:11
سلام

اون فلش ها مود بازیکن ها رو نشون میده نرمالش سبز هست فلش مستقیم مکسش قرمز فلش رو به بالا و بدترین حالتش سیاه فلش رو به پایین هست
هر چقدر بیشتر باشه خسته شدن و قدرت انجام اسکیل ها و ... بیشتر میشه

از ستینگ قبل از مسابقه میشه تنظیمش کرد که مکس باشه یه چیز دیگه (برای هر دو تیم) ولی به نظر من بهترینش راندوم هست با علامت ؟ بازی رو طبیعی تر میکنه

masoud93
27-12-2009, 15:18
سلام

مثلا kaka وقتی قرمز باشه مثل سگ میمونه ولی اگه سفید باشه مثل ماست میمونه انگار ده تا از مشخصات سرعتش رو کم کردن و زرد و سبز و ابی به همین شکل ضعیف میشه بازیکن.

mohammad_87
27-12-2009, 16:19

ممنون حسین جان.ولی این سایته باید عضو بشی.یه لینک دیگه اگه داری بده.مرسی...

سلام دوست عزیز
توی قسمت تنظیمات بازی ( فایل setting ) برو همونجا که رزولیشنو و... رو تنظیم میکنی و بعد تیک Use Frame Skipping رو بردار ببین مشکلت حل میشه ؟
من امتحان کردم نشد.
^^^^^^^^^^^^^^^
1.دوستانی که pes رو در windows 7 بازی می کنن و مشکل صدا و لرزش خفیف تصویر داشتند و حالا ندارند،چجوری مشکلتون رفع شده؟
هر راه حلی که اینجا و انجمن ادیت بود من انجام دادم ولی نتیجه ای نداشته.لطفا راهنمایی کنید...

2.مشکل سیو نشدن Lineup رو کسی داره یا فقط من دارم؟؟؟؟!!!!!
3.من گیم پد فراسو مدل fgp-660 رو بالاخره پیدا کردم.اما تو pes یه مشکل کوچیک دارم.درایور رو نصب کرده ام و توی ستینگ نیز دکمه هارو شناساندم.ولی وقتی قسمت attack balance رو در حالت manuel توی بازی بالا میبرم دیگه نمی تونم با هیچ دکمه ای بیارمش پایین!!!!و مجبور میشم یکی از حالتهای اتوماتیک رو انتخاب کنم.چکارش کنم؟

vampyre
27-12-2009, 17:03

فک کنم با آخرین آپدیت کنامی این مشکل حل بشه.الان خودم آپدیت رو دارم ولی تا الان امتحان نکردم.
---------------
یکی پیدا نشد سوال مارو جواب بده:
قسمت scout توی مود bal برای چیه؟و چه کارهایی میشه باهاش کرد؟

FGi
27-12-2009, 17:37
باسلام

دوستان لینک دانلود فایلی که اسم تیمها را درست کنه بدهید. ( لوگو درسته )

2- یکی راجب این ترینر فریز مانی ( نگه داشتن پول ) توضیح بده چه چه جوری کار میکنه؛ چون من هرچی روش کلیک میکنم ؛ ولی موقع بازیکن خریدن پول کم میشه.

باتشکر

بای بای

adel0098711
27-12-2009, 19:16
سلام .

حدود 200 مگی تو خرج میافتی.
آره .
اسامی تیم ها و لباس های تیم های لیسانس نشده را هم درست میکنه.
پرسپولیس را هم اضافه میکنه به علاوه کلی تیم باشگاهی از برزیل و آرژانتین و...
باران شدید را به بازی اضافه میکند.
اسکوربرد دلخواه را در ابتدای نصب به صورت دلخواه انتخاب میکنید.
آخرین نقل و انتقالات .
و ...
نصب این پچ خیلی راحت است یک فایل نصب دارد که بوسیله آن نصب میشه.یک فایل dll هم دارد که در محل نصب بازی کپی مشود.

OSEN
27-12-2009, 20:12
; O ججججججججااااااااااااااااا ان ن ن ن ن ن نن ن ن ؟؟!!!! یرسیولیس رو اضافه میکنه ؟!!؟! مگه این یچ خود گیمینک اکسس نیس . تیم سالار ما چیکار میکنه یس اینتو ؟ با اسامی و لباس درست هست اونوقت ؟

ایشالا adsl م وصل بشه میدانلودمش .

shahi666
27-12-2009, 23:49
ممنون حسین جان.ولی این سایته باید عضو بشی.یه لینک دیگه اگه داری بده.مرسی...

من امتحان کردم نشد.
^^^^^^^^^^^^^^^
1.دوستانی که pes رو در windows 7 بازی می کنن و مشکل صدا و لرزش خفیف تصویر داشتند و حالا ندارند،چجوری مشکلتون رفع شده؟
هر راه حلی که اینجا و انجمن ادیت بود من انجام دادم ولی نتیجه ای نداشته.لطفا راهنمایی کنید...

3.من گیم پد فراسو مدل fgp-660 رو بالاخره پیدا کردم.اما تو pes یه مشکل کوچیک دارم.درایور رو نصب کرده ام و توی ستینگ نیز دکمه هارو شناساندم.ولی وقتی قسمت attack balance رو در حالت manuel توی بازی بالا میبرم دیگه نمی تونم با هیچ دکمه ای بیارمش پایین!!!!و مجبور میشم یکی از حالتهای اتوماتیک رو انتخاب کنم.چکارش کنم؟

دوستانی که در ویندوز 7 با مشکل صدا روبرو هستند این روش زیر رو طی کنند ببینند جواب میده یا نه؟

بر روی منوی Start راست کلیک کرده و Control Panel را انتخاب کنید.
Sound را یافته و بر روی آن کلیک کنید.
در پنجره باز شده ابتدا Speakers را انتخاب کنید و سپس بر روی دکمه Properties کلیک نمایید.
اکنون به تب Enhancements بروید و تیک سه گزینه Loudness Equalization ،Virtual Surround و Bass Management (یا Base Boost) را بزنید.
پنجره‏های باز را OK نمایید.
اگر کارت صدای شما گزینه Bass Management (یا Base Boost) را نداشت تیک Equalizer را بزنید و از کادر پایین Party یا Bass را انتخاب کنید.

اگر حل نشد این پچ رو نصب کنند درست میشه :

لینک نرم افزاری که میخواستی :

filefront

hzma
28-12-2009, 01:00
دوستان عزیز یک دارم .
مشکل چیه ????
جون مادرتون جواب بدید !!!!
:41:

ali_pes2008
28-12-2009, 06:24
چمن ورزشگاه بارسلونا :8:

اینم لینکش

nathan mckane
28-12-2009, 09:53
دوستان تا حالا سه تا پچ رسمی برای بازی منتشر شده میشه یکی بیاد بگه هر کدوم چه اشکالاتی رو برطرف می کنه ؟ مرسی

adel0098711
28-12-2009, 12:10
; O ججججججججااااااااااااااااا ان ن ن ن ن ن نن ن ن ؟؟!!!! یرسیولیس رو اضافه میکنه ؟!!؟! مگه این یچ خود گیمینک اکسس نیس . تیم سالار ما چیکار میکنه یس اینتو ؟ با اسامی و لباس درست هست اونوقت ؟

ایشالا adsl م وصل بشه میدانلودمش .
نمی دونم بازی پرسپولیس را تازگی ها ندیدم
ولی رنگ لباس که درست هست یک آرم تبلیغاتی هم دارد "شهرداری تهران"
اسامی هم تا اونجا که دیدم یک بازی انجام دادم درست هست .
میثم بائو بازیکن خوبی است .حالا بیشتر که بازی کردم اطلاعات جامعی قرار میدم.

بازی را از داخل خود بازی به روز رسانی کردم .حالا اگر ویندوز عوض کنم .بعد از نصب دوباره بازی باید مجدد به روز کنم یا جایی save است که با کپی کردن قبل از نصب مجدد ویندوز و بعد از نصب با paste کردن در اون مسیر ردیف است؟

s.w.a.t
28-12-2009, 12:55
دوستان من pes رو گرفتم!
ولي...
1-قيافه بازيكنا فوق مزخرفه(برباتو سياه پوسته چشم بادوميه:18:)
2-لباس تيما مثل چلسي و ... يه چيز ديگس!
3-نام بازيكنايه ايراني...:2:اسامي افغاني گزاشتن!!!!!
پچم روش نصب كردم ولي نشد
يه نسخه ي ديگه از بازي رو گرفتم بازيم همونه!
چي كار بايد بكنم؟؟؟؟؟؟؟

mohsensoft
28-12-2009, 12:59
می دونم بازی پرسپولیس را تازگی ها ندیدم
ولی رنگ لباس که درست هست یک آرم تبلیغاتی هم دارد "شهرداری تهران"
اسامی هم تا اونجا که دیدم یک بازی انجام دادم درست هست .
میثم بائو بازیکن خوبی است .حالا بیشتر که بازی کردم اطلاعات جامعی قرار میدم.
توی پچ گیمینگ اکسس که پرسپولیس و استقلال نداره
من که این پچ رو 1 ماه پیش دانلود کردم نداشت

hobgoblin
28-12-2009, 13:02
توی پچ گیمینگ اکسس که پرسپولیس و استقلال نداره
من که این پچ رو 1 ماه پیش دانلود کردم نداشت

اين نسخه جديدتر پچه و پرسپوليس رو داره

mohsensoft
28-12-2009, 13:47
اين نسخه جديدتر پچه و پرسپوليس رو داره
استقلال رو هم داره؟
چه تغییراتی نسبت به پچ قبلی داره؟

seday baron
28-12-2009, 14:07
آرمین جان این پچ کاملت که قولش داده بودی آماده نشده ؟
اگر ممکنه لینک اخرین پچ رسمی که 3 هست با کرکش برام بزار .

ممنون از زحمات شما .

Mehdi.ss
28-12-2009, 14:29
دوستان تا حالا سه تا پچ رسمی برای بازی منتشر شده میشه یکی بیاد بگه هر کدوم چه اشکالاتی رو برطرف می کنه ؟ مرسی
این پچها بیشتر به درد کسانی می خوره آنلاین بازی می کنن
البته این پچ سومیه به نظر من داوریو کمی ( خیلی کم ) بهتر کرده

OSEN
28-12-2009, 14:30
دوستان من pes رو گرفتم!
ولي...
1-قيافه بازيكنا فوق مزخرفه(برباتو سياه پوسته چشم بادوميه:18:)
2-لباس تيما مثل چلسي و ... يه چيز ديگس!
3-نام بازيكنايه ايراني...:2:اسامي افغاني گزاشتن!!!!!
پچم روش نصب كردم ولي نشد
يه نسخه ي ديگه از بازي رو گرفتم بازيم همونه!
چي كار بايد بكنم؟؟؟؟؟؟؟

1- اتفاقا چهره ی بازیکنا تو این نسخه فوق طبیعی شده :27:. همین برباتو شما :

ازین طبیعی تر دیگه :46:

مورد 2 و 3 هم با یچ حل میشه که احتمالا شما تو نصب یچ اشتباه کردید . این تاییک ادیت یرو 2010 هست :

اینجا جوابتو ییدا میکنی .

:46:

vahooli
28-12-2009, 14:36
دوستان چه پچی نام بازیکنان رو اصلاح می کنه ؟ من sm patch 3.9 دانلود کردم اما فایده نداشت !

ARIXO
28-12-2009, 14:52
سلام.
لطفا اول یکی به من بگه چه جوری میشه انجا پست گذاشت ! :41:
دوم من خیلی وقته بازی رو خریدم وقتی می خوام پچ های کونامی رو نصب کنم میگه این پچ ماله این شماره نیست فکر می کنم به خاطر اینه که نسخه من دستکاری شده !
فایل های ستاپ جوریه که نمیشه جدا شون کرد من فایل های اصلی رو که بچه ها وسطای فروم گذاشته بودن رو دانلود کردم فایل های img. رو هم دارم اگه میشه بقیه ی فایل هاییم که لازمه رو لینکشو برام بزارین !

mamad gonzo
28-12-2009, 15:25
اقا تو قست becom of legend که هدایت یه بازیکن رو تو کل تیم داری ....
چطوری free kick رو تقویت کنیم اخه تو بازی که نمیزاره ایستگاهیی بزنی و جایی هم واسه تمرین ایستگاهی نیس

خودش میره جلو ولی خیلی کند
باید منتظر بمونم تا یواش یواش خودش زیاد بشه؟

Armin 7
28-12-2009, 17:12
آقا سلام.من خودم یه عمریه PES بازم. ولی نمیدونم کجا باید برم تا Captain تیمم رو عوض کنم. تیمم آ اس رم هستش و به جای اینکه آقای توتی Captain باشه سیسینیو ! شاخ شده. اگه میشه یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشید. ممنون

masoud8
28-12-2009, 17:18
کسی تونسته داخل سون64بیتی(لپ تاپ) pes10 رو نصب و اجرا کنه؟

موقع نصب ارور میده میگه شما یه setup در حال اجرا داری؟

vampyre
28-12-2009, 17:21
آقا سلام.من خودم یه عمریه PES بازم. ولی نمیدونم کجا باید برم تا Captain تیمم رو عوض کنم. تیمم آ اس رم هستش و به جای اینکه آقای توتی Captain باشه سیسینیو ! شاخ شده. اگه میشه یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشید. ممنون

بر روی بازیکن مورد نظر مربع(شوت)رو بزن.
-----------------------
کسی نمیخواد جواب من رو بده؟!!
:
قسمت scout توی مد bal برای چیه؟

seday baron
28-12-2009, 17:22

شما از لیست بازیکنها روی هر بازیکنی که بخوای کلید مربع بزنی کاپیتان میشه

aha2012
28-12-2009, 17:35
کسی تونسته داخل سون64بیتی(لپ تاپ) pes10 رو نصب و اجرا کنه؟

موقع نصب ارور میده میگه شما یه setup در حال اجرا داری؟

بله من نصب کردم الانم دارم بازی میکنم براحتی:20:

OSEN
28-12-2009, 19:54
:

توی Become a Legend مگه Scout داره ؟ من چرا نمیبینمش یس ؟

ولی کلا scout به مربی میگن که جوونا رو زیر نظر داره و دنبال کشف استعدادای جوون هست خلاصه .

vampyre
28-12-2009, 20:35
بالای قسمتی که سیو میکنی نوشته!!توشم میرم برای هرپست میتونم یه بازیکن انتخاب کنم.کسی میدونه چیه؟

mohsensoft
28-12-2009, 21:06
ما آخرش نفهمیدیم که پچ میتونه مشکل داوری رو حل کنه یا نه؟

CATALONIA
28-12-2009, 21:16

توی کیت سرور های 9.1 فکر کنم به بعد توی قسمت config دو تا جا وجود داره یکی به نام REFEREES (Replay)y 

یه قسمت هم به نام   REFEREES (Gameplay) اگر پچی بتونه در داوری تغییری ایجاد کنه احتمالا توی این قسمت

اگر هم نه لطفا دوستان یه توضیحی در مورد این قسمت ها و کلا قسمت های config کیت سرور ها بگن

با تشکر شهاب y

Spaniuly
28-12-2009, 21:52

هیچی واسه آنلاین هست که بعضی باگ ها رو برطرف می کنه داوری هم همون گند سابقه

بازی را از داخل خود بازی به روز رسانی کردم .حالا اگر ویندوز عوض کنم .بعد از نصب دوباره بازی باید مجدد به روز کنم یا جایی save است که با کپی کردن قبل از نصب مجدد ویندوز و بعد از نصب با paste کردن در اون مسیر ردیف است؟

مسیر ویستا و 7 رو نمی دونم می تونی این اسم رو توی درایو C سرچ کنی: dt0f اگه حجمش 19 مگ اینا باشه آخرین آپدیت هست فقط یه دونه اش هم توی مسیر نصب بازیه که اون هیچه جمش باید حدود 19 مگ اینا باشه

البته اگه از XP استفاده می کنی توی این مسیره (توضیح توی این مسیر بعضی فولدر ها هایدن هستند)
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download

آرمین جان این پچ کاملت که قولش داده بودی آماده نشده ؟

اگر ممکنه لینک اخرین پچ رسمی که 3 هست با کرکش برام بزار .

ممنون از زحمات شما .

نه نشده فرصت نمی کنم زیاد تا وقتی هم ندونم که چطوری می شه به فایل های String دسترسی پیدا کرد هیچ انگیزه ای نخواهم داشت. حتما باید بدونم چطوری میشه Other League A و B رو تغییر نام داد

کرک که همون قبلیه هست پچ رو هم از همون گیم کپی می تونی بگیری

کرک رو از اینجا بگیر جدیدا یه 10 مگابایتی اختصاصی برای 1.03 گذاشته

اینم لینکی که می تونی هرکدوم از پچ های 1 و 2 و 3 رو دانلود کنی

فایل فرانت هست

بر روی بازیکن مورد نظر مربع(شوت)رو بزن.
-----------------------
:

من نمی دونم فکر کنم واسه دکوره :31:

نه اصلا حداقل من که ندیدم نه پنالتی در کار هست و نه عدالتی در قضاوت همون حرکتی که برای حریف خطا می گیره کپی همون حرکت بر روی شما انجام بشه خطا اعلام نمی کنه و کماکان تکل های مرگبار از دید داور شرعا حلال هست و پاداش اخروی داره

seday baron
28-12-2009, 22:19
اینم لینکی که می تونی هرکدوم از پچ های 1 و 2 و 3 رو دانلود کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل فرانت هست

با تشکر از جواب شما من منظورت از فرانت نفهمیدم
نمیدونم چی باید جایگزین نقطه چین کنم ؟

Big-Boss
28-12-2009, 22:26
با تشکر از جواب شما من منظورت از فرانت نفهمیدم
نمیدونم چی باید جایگزین نقطه چین کنم ؟

f i l e f r o n t . c o m
فاصله ها رو بردار

behnammazi
28-12-2009, 22:34
فلشهای که به رنگهای سبز و قرمز و نارنجی و بنفش پیش اسامی بازیکنهاست نشان دهنده چیست؟

Big-Boss
28-12-2009, 22:39
فلشهای که به رنگهای سبز و قرمز و نارنجی و بنفش پیش اسامی بازیکنهاست نشان دهنده چیست؟

بفرما : :46:

اون فلش ها مود بازیکن ها رو نشون میده نرمالش سبز هست فلش مستقیم مکسش قرمز فلش رو به بالا و بدترین حالتش سیاه فلش رو به پایین هست
هر چقدر بیشتر باشه خسته شدن و قدرت انجام اسکیل ها و ... بیشتر میشه

از ستینگ قبل از مسابقه میشه تنظیمش کرد که مکس باشه یه چیز دیگه (برای هر دو تیم) ولی به نظر من بهترینش راندوم هست با علامت ؟ بازی رو طبیعی تر میکنه

mohsensoft
29-12-2009, 00:55
اگه من توی کیت سرور قسمت REFEREES Game play رو تغییر بدم چه اتفاقی میفته؟
روی عملکرد داور تاثیری داره؟
و اگر داره مقدارش رو باید چقدر بذارم؟

ARIXO
29-12-2009, 01:27
نه اون قسمتی که تو kit server نوشته referees gameplay و referees replay مربوط به میزان جزییات گرافیکیه داور تو بازی و تو حرکت آهستست !

seday baron
29-12-2009, 01:38
با سلام مجدد

ارمین جان من بعد از اینکه پچ 1.3 کونامی نصب کردم و کرک کپی کردم وارد بازی که شدم همه چیز دوباره مثل روز اول شد یعنی تیمها لایسنس نیستند و اسامی و پیرهنها درست نیست روی نصب کیت سروری که خودت زحمتش کشیدی بودی هم که میرم ارور زیر میاد اگر ممکنه راهنماییم کن چیکار باید بکنم.
درضمن سیو مستر لیگم هم لازم دارم .
ممنون و سپاس فراوان.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vampyre
29-12-2009, 05:15
رفیق ارور game.exe داده یعنی کیت سرور شما با کرکتون همخونی نداره!!
آگه آخرین کرک رو داری باید آخرین کیت سرور رو دانلود کنی اونوقت دیگه فک کنم مشکلت حل شه.

seday baron
29-12-2009, 09:10
رفیق ارور game.exe داده یعنی کیت سرور شما با کرکتون همخونی نداره!!
آگه آخرین کرک رو داری باید آخرین کیت سرور رو دانلود کنی اونوقت دیگه فک کنم مشکلت حل شه.

با تشکر از شما
ممکنه لینک آخرین کیت سرور بهم بدید ؟

آقا توروخدا کمک کنید اگر میدونستم انقدر دردسر میشه به هیچ وجه این پچ رسمی نصب نمیکردم هرچی میگردم کیت سروری بالاتر از ورژن 9.1.3 که خودم دارم پیدا نمیکنم .

4039
29-12-2009, 12:22
عزاداریهای همه دوستان مورد قبول حق باشه انشاالله .

توی کیت سرور های 9.1 فکر کنم به بعد توی قسمت config دو تا جا وجود داره یکی به نام REFEREES (Replay)y

یه قسمت هم به نام REFEREES (Gameplay) اگر پچی بتونه در داوری تغییری ایجاد کنه احتمالا توی این قسمت

اگر هم نه لطفا دوستان یه توضیحی در مورد این قسمت ها و کلا قسمت های config کیت سرور ها بگن

با تشکر شهاب y

شهاب جان من قبلا توضیحاتی در مورد این بخش داده بودم :

من یک توضیحی درمورد این بخش lod بدم احتمالا خیلی از بچه ها بصورت دقیق متوجه عملکردش نشدن .
lod مخفف "لول آو دیتیل " یا همون سطح جزئیاته شما با تنظیم اسلایدرهای مختلف میتونید سطح گرافیکی جزئیات بخش های مختلفو تعیین کنید به عنوان نمونه اگه دقت کرده باشید میبینید که از دوربین واید لباسهای بازیکنانی که روی شورت ورزشی شون قرار داره قابل تشخیص نیست و فقط توی ریپلی ها میشه این مساله رو تشخیص داد اما با این برنامه با تغییر اسلایدر سوم ( s3 که مخفف سوویچ 3 هست ) به سمت راست میتونید لباسهای untuck رو قابل تشخیص کنید و به همین شکل با بقیه اسلایدرها بقیه جزئیات مثل چهره و ..... رو واضح تر کنید البته اینکار احتیاج به کارت گرافیک قوی داره .
همونطوریکه میبینید ما دو قسمت ریپلی و گیم پلی داریم که شما با توجه به نیازت میتونی هرکدومو خواستی تنظیم کنی .

تا وقتی هم ندونم که چطوری می شه به فایل های String دسترسی پیدا کرد هیچ انگیزه ای نخواهم داشت. حتما باید بدونم چطوری میشه Other League A و B رو تغییر نام داد

آرمین شما برای ایجاد این تغییرات احتیاج به برنامه PES WEX strWorkshop داری . از لینکهای زیر میتونی این برنامه رو دریافت کنی :

شما ابتدا فایل unnamed_1.bin رو از dt05_e.img استخراج کن بعد با برنامه بالا این فایلو باز کن . بعد وارد section ID 21 شو و تغییرات دلخواه رو بده و بعد برنامه رو سیو کن .

بقیه کار هم که مشخصه یا دوباره این فایلو به dt05_e.img ایمپورت کن و یا توی کیت سرور قرارش بده .

آقا توروخدا کمک کنید اگر میدونستم انقدر دردسر میشه به هیچ وجه این پچ رسمی نصب نمیکردم هرچی میگردم کیت سروری بالاتر از ورژن 9.1.3 که خودم دارم پیدا نمیکنم .

شما برای پیدا کردن آخرین نسخه کیت سرور لازم نیست توی اینترنت سرچ کنی , آخرین نسخه این بازی همیشه توی پست اول این تاپیک قرار میگیره :

آخرین نسخه هم همین 9.1.3 هستش که با ورژن های demo, 1.0, 1.1, و 1.2 کار میکنه .

vampyre
29-12-2009, 12:58

خوب چون جدیدترین کیت سرور اونه پس تنها یه راه میمونه اونم اینه که کرک آپدیت دوم رو از سایت gamecopyworld.com بگیری و بریزی.بعد مشکلت هم حل میشه.مثل من.

Spaniuly
29-12-2009, 15:12
حسین جان واقعا مرسی الان که شرکتم شب دانلود می کنم این برنامه رو.
مرد حسابی اینو از اول بگو دیگه.:31: از وقتی رو پچ کار می کنم معطل همین بودم. قربون دستت خیلی کارم رو راه انداختی. اون STR Editor برنامه پرو اوو کار نمی کنه

بعضیا خیلی عجول هستن ها بابا کرک جدید اومده فوقش یه هفته دیگه جویس کیت سرور متناسب با این کرک رو هممیده دیگه حالا یه مدت کیت سرورتون غیر فعال باشه چه خیالیه. دائمی که نیست

malkemid
29-12-2009, 15:46
توی مستر لیگ هر کدوم از focus point ها مربوط به چه چیزی هست و زیادش می کنه؟

AhmadReza.
29-12-2009, 16:58
سلام کسی میتونه اسم 5 یا 6 تا از تیم ها را به ترتیب قدرتشون بگه ...(فرقی نداره کشوری باشه یا باشگاهی )
اولیش که رئال مادرید

4039
29-12-2009, 17:31
توی مستر لیگ هر کدوم از focus point ها مربوط به چه چیزی هست و زیادش می کنه؟

سلام کسی میتونه اسم 5 یا 6 تا از تیم ها را به ترتیب قدرتشون بگه ...(فرقی نداره کشوری باشه یا باشگاهی )
اولیش که رئال مادرید

فکر میکنم هر کسی با یک تیم راحت تر باشه , من با تیم بارسلون خیلی راحتم . وقتی با فامیلا میشینم بازی میکنیم من فقط میتونم با بارسا از پسشون بر بیام . خیلی از تیمها رو امتحان کردم با بقیه تیمها یا مساوی میکنم و یا میبازم و خیلی کم پیش میاد که با ببرم . شاید علت این مساله بر میگرده به سبک بازی گیمرها , باید ببینی سبک بازیت به کدوم تیم بیشتر میخوره .

malkemid
29-12-2009, 18:02

فکر میکنم هر کسی با یک تیم راحت تر باشه , من با تیم بارسلون خیلی راحتم . وقتی با فامیلا میشینم بازی میکنیم من فقط میتونم با بارسا از پسشون بر بیام . خیلی از تیمها رو امتحان کردم با بقیه تیمها یا مساوی میکنم و یا میبازم و خیلی کم پیش میاد که با ببرم . شاید علت این مساله بر میگرده به سبک بازی گیمرها , باید ببینی سبک بازیت به کدوم تیم بیشتر میخوره .

مرسی ولی این مال BAL هست...توی مستر لیگ فرق داره...

composer_kuchulu
29-12-2009, 19:56
واقعا مسخره ترین بازی که کونامی میتونست بده همین بازیه که در افتضاح بودن شاهکاره.خاک بر سر این ژاپنی های نفهم که فوتبال سرشون نمیشه.همون2009شرف داره به این 2010.فقط اعصاب خورد میکنه.

mellllanic
29-12-2009, 20:08
من چند روز پیش ویندوزمو عوض کردم و بعد ازنصب ویندوز , SMPatch 3.9 رو نصب کردم البته بگم قبلش پچ 1.01 و 1.02 رو هم نصب کردم ولی وقتی رفتم تو بازی فایل EDIT.bin رو لود نکرد و این پیغامو داد

[edit data]
LOAD FAILED BECAUSE DATA IS FROM DIFFERENT VERSION DOWNLOAD CONTENT AND UPDATE DATA

من خیلی ایندرو اوندر زدم حتی رفتم از تو خود بازی قسمت setting---download ولی تا 98% پر کرد بعد ارور داد دیگه نمیدونم چیکار کنم توروخدا یکی کمک کنه دارم دیوونه میشم .

این دیگه چه اروریه آخه نمیدونم ؟؟؟؟

mj77
29-12-2009, 20:49
دوستان من از این path استفاده میکنم میخواستم ببینم جدیدش نیومده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vampyre
29-12-2009, 21:23
سلام رفقا.
من امروز اومدم بازی کنم که دیدم توی مستر نیمتونم برم روز بعد و بازی هنگ میکنه اونجا.حالا سیو مسترم رو آپلود کردم:

اگه یکی لطف کنه و فقط ببر روز بعد و برام آپلود کنه ممنونش میشه.لطفا هرکی انجام میده فقط ببر روز بعد یعنی اولین روز نقل و انتقالات و کار دیگه ای نکنه.
ممنون میشم.

ARIXO
29-12-2009, 21:55
سلام :
مندیروز پچ 1.3 رو نصب کردم . اولش مطمئن نبودم ولی حالا که 2 روز گذشته 100% مطمئنم از وقتی این پچو نصب کردم هم داورها و هم دروازه بان ها خیلی بهتر شدن شما هم همین احساس رو دارین ؟

OSEN
29-12-2009, 22:42
آقا تو این Become a Legend با چه دکمه هایی باید بازی کنیم (زمانی که توب دسته یارامون هست)؟ فقط همون یه دکمه ی درخواست توب هستش ؟

masoodbr
29-12-2009, 23:06
سلام رفقا.
من امروز اومدم بازی کنم که دیدم توی مستر نیمتونم برم روز بعد و بازی هنگ میکنه اونجا.حالا سیو مسترم رو آپلود کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه یکی لطف کنه و فقط ببر روز بعد و برام آپلود کنه ممنونش میشه.لطفا هرکی انجام میده فقط ببر روز بعد یعنی اولین روز نقل و انتقالات و کار دیگه ای نکنه.
ممنون میشم.

سلام داداش من دان كردم اما پيش من اصلا باز نشد شرمنده

vampyre
29-12-2009, 23:39
ممنون.
یعنی نتونستی بری روز بعد؟

Nrique
29-12-2009, 23:41
سلام به همه ی دوستان
من میخواستم تو قسمت آنلاین بازی کنم که گفت باید پچ 1.3.0.0 رو نصب کنی ...
دانلود کردم و نصب کردم ولی حالا کرکی که دارم روش کار نمیکنه و وقتی کرک رو میزنم بازم میگه باید پچ رو نصب کنی ...
یکی بگه چیکار باید بکنم ...

vampyre
29-12-2009, 23:49
چون بازیت باید ارجینال باشه!!

Nrique
30-12-2009, 00:02
یعنی تا بازی اورجینال نباشه نمیشه تو قسمت آتلاین بازی کرد ؟

vampyre
30-12-2009, 07:26
فعلا که نمیشه.

masoodbr
30-12-2009, 08:02
ممنون.
یعنی نتونستی بری روز بعد؟

نه كلا بالا نمي امد شرمنده

راستي من پچ PESEDIT.COM 1.3 را نصبيدم اما تو مستر ليگ نمي رفت و از بازي بيرون مي پريد كسي ميدونه براي چيه

vampyre
30-12-2009, 08:30
سلام.ممنون ازت.
رفقایی که adsl دارن یکی بیاد این رو دانلود کنه ببینه میتونه ببره روز بعد.ممنون میشم.

mnkamran
30-12-2009, 08:38
سلام رفقا.

اگه یکی لطف کنه و فقط ببر روز بعد و برام آپلود کنه ممنونش میشه.لطفا هرکی انجام میده فقط ببر روز بعد یعنی اولین روز نقل و انتقالات و کار دیگه ای نکنه.
ممنون میشم.

با سلام
من هم دانلودش کردم ولی Load نشد. این هم تصویرش:

با توجه به تصویر فکر کنم شما پچ 1.03 کونامی رو نصب کردین و چون من هنوز آپدیت 1.03 رو نصب نکردم، نمی تونم فایل شما رو لود کنم. از بقیه دوستان کمک بگیرید.

vampyre
30-12-2009, 09:05
ممنون رفیق.من هم پچ 1.03 رو و هم بازی رو از داخل آپدیت کردم.

masoud8
30-12-2009, 10:01
موقع نصب PES10 در seven64bit این اررور رو میده:

mnkamran
30-12-2009, 10:01
ممنون رفیق.من هم پچ 1.03 رو و هم بازی رو از داخل آپدیت کردم.

پس در اینصورت باید کسی که مثل شما PESش آپدیت شده! هست کمکتون کنه. من که کاری از دستم برنیومد. راستی من هم مثل شما از دسته 2 بوندسلیگا شروع کرده بودم. ولی زیاد حال نمی داد (با کایزرسلاترن و بازیکنان پیش فرض). برا همین از اول، مستر رو با تیمهای لیگ هلند در دسته دو (با آژاکس) شروع کردم. لیگ دسته یک هم بوندسلیگا هستش. شما حساب کن که ترکیبی از تیمهای هلند و آلمان در یک لیگ باشن و به مصاف تیمهای لیگهای ایتالیا، اسپانیا و انگلیس برن. این ایده من هستش. موفق باشید.

masoodbr
30-12-2009, 10:30
سُلام من پچ 1.3 را نصب كردم وقتي ميخواهم برم توي تيم تو قسمت مستر ليك اي ارور را ميده
microsoft visual c ++ Runtime libary

Runtime error

this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
please contact the applications support team for more in formation
ميشه يكي بگه منضورش چي هست و چي ميخواد
لينك مستقيم اپديت پچ 1.3 را هر كه داره به من بده
ممنون

vampyre
30-12-2009, 10:33
پس در اینصورت باید کسی که مثل شما PESش آپدیت شده! هست کمکتون کنه. من که کاری از دستم برنیومد. راستی من هم مثل شما از دسته 2 بوندسلیگا شروع کرده بودم. ولی زیاد حال نمی داد (با کایزرسلاترن و بازیکنان پیش فرض). برا همین از اول، مستر رو با تیمهای لیگ هلند در دسته دو (با آژاکس) شروع کردم. لیگ دسته یک هم بوندسلیگا هستش. شما حساب کن که ترکیبی از تیمهای هلند و آلمان در یک لیگ باشن و به مصاف تیمهای لیگهای ایتالیا، اسپانیا و انگلیس برن. این ایده من هستش. موفق باشید.

رفیق چون شما رو بازیت پچ ریختی اینجوریه من پچی نریختم و فقط لباس ها و پرچم ها رو هم درست کردم.
دسته دوم هم تیمهای شاخی رو گزاشتم و همینطور دسته یک.یعنی خودم دو تا لیگ رو ساختم.خواستی عکس بگیرم ببینی.
--------
ترو خدا یکی به دادم برسه:(
آرمین جان شما بازیت همیشه آپدیت هست پس تمام امیدم به شماست.اگه یه لطفی کنی و کمکم کنی ممنون میشم.

masoodbr
30-12-2009, 13:38
سُلام من پچ 1.3 را نصب كردم وقتي ميخواهم برم توي تيم تو قسمت مستر ليك اي ارور را ميده

Runtime error

ممنون
بابا يكي كمك كنه كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك

Spaniuly
30-12-2009, 13:58
رفیق چون شما رو بازیت پچ ریختی اینجوریه من پچی نریختم و فقط لباس ها و پرچم ها رو هم درست کردم.
دسته دوم هم تیمهای شاخی رو گزاشتم و همینطور دسته یک.یعنی خودم دو تا لیگ رو ساختم.خواستی عکس بگیرم ببینی.
--------
ترو خدا یکی به دادم برسه:(
آرمین جان شما بازیت همیشه آپدیت هست پس تمام امیدم به شماست.اگه یه لطفی کنی و کمکم کنی ممنون میشم.

با عرض پوزش :
1- زیپ کن فایل مستر لیگ رو 6.5 مگ کجا 1.5 مگ کجا زیپ شدنی میشه 1.5 مگ
- توی multiupload.com آپلود کن. همه گزینه هاش رو هم بزن

vampyre
30-12-2009, 14:26
بر روی چشم:
اینم هم زیپ و هم مولتی آپلود:

فقط امیدوارم بره روز بعد:(

Zharfa
30-12-2009, 14:26

Runtime error

ممنون

ْلينك مستقيم وجود نداره
اين صفحه دو تا لينك غير مستقيم داره

Spaniuly
30-12-2009, 15:05

زاراتا هم بهترین بازیکن شد هم گلزن و هم پاسور

تیم خوبی جمع کردیا

vampyre
30-12-2009, 15:55
ممنون آرمین جان بیشتر به دنبال جوون گرایی هستم این زاراته رو هم شانسی خریدم والان ترکونده بهترین بازیکن جهان هم شد.واقعا ازت ممنونم.
فقط چرا برا ن نمیرفت روز بعد؟

masoodbr
30-12-2009, 17:23
بابا يكي كمك كنه كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك

بابا يكي به اين بنده خدا هم جواب بده بد نيست ها

Nrique
30-12-2009, 17:40
سلام دوستان
من پچ 1.3.0.0 رو نصب کردم تا بتونم آنلاین بازی کنم

اینم لینک مستقیم پچ 1.3.0.0 :

آیا این پچ ، پچ رسمیه و همون پچ 1.03 ایه که همه میگن ؟

اگه کسی کرکش رو پیدا کرد یه جایی واسه منم آپ کنه
تو این بخش فقط یه سایت برای کرک معرفی شده که من نمیتونم ازش دانلود کنم (نصفه دانلود میشه)

يه سوال ديگه هم دارم :
من که پچ رسميه 1.3.0.0 کونامي رو نصب کردم ميتونم پچ گيم اکسس رو هم نصب کنم و آيا براي نصب اين پچ کيت سرور هم بايد نصب کنم ؟
و آيا پچي هست که بشه باهاش آنلاين بازي کرد ؟
اگه ممکنه لينک هم بدين ...
ممنون از لطفتون ...

موفق باشید

mohsensoft
30-12-2009, 18:53
زاراتا هم بهترین بازیکن شد هم گلزن و هم پاسور

تیم خوبی جمع کردیا
این زاراته توی کدوم تیمه؟
کلا واسه خرید بازیکن های جوون باید به چه چیزیشون توجه داشته باشیم؟

masoodbr
30-12-2009, 19:23

تو لاتزيو جوانها معمولا سرعت پيشرفت خوبي دارند تقريبا ميشه بهشون اعتماد كرد مثل بوژان منز پدرو

masoodbr
30-12-2009, 19:24
بابا يكي به اين بنده خدا هم جواب بده بد نيست ها

بابا يكي مشكل ما رو هم نگاه كنه ديگه بي زحمت

OSEN
30-12-2009, 19:32
آقا تو این Become a Legend با چه دکمه هایی باید بازی کنیم (زمانی که توب دسته یارامون هست)؟ فقط همون یه دکمه ی درخواست توب هستش ؟
لطفا کمک دوستان .

البته من با همین 1 دکمه هم که تالا بازی کردم همچین بدک نبودم . میخواستم ببینم چیزای دیگه ای هم داره سریع تر ییشرفت کنیم . ایشالا سر الکس یا آقای خاص ما رو یسند کنه ، ببره تیمش :31:(الآن تو لاتزیو توب میزنم :27:)

Greatone
30-12-2009, 19:53
سلام
من یه چند تا مشکل دارم اون تاپیک گفتم اما انگار اونجا فقط کپی پیست میکنن و اصلا پست ها رو نمیخونن

خب

1
یه چند تا فیس دانلود کردم چجوری به بازی بچسبونم؟

2
یه چند تا پیرهن دانلود کردم چجوری به بازی بچسبونم؟

vampyre
30-12-2009, 20:39

سلام دوست من.
من خودم میخوام بزنم تو کار شریف دلالی:d بازیکن جوون 18-19 ساله بگیرم و 23-24 ساله بفروشم که واقعا سود توشه الان یه بازیکن 21 ساله دارم مدافع وسط هست و 88 هست. که اگه بیشتر بشه خیلی می ارزه.

OSEN
30-12-2009, 21:14
متاسفانه من هنوز از لذت مستر لیگ زدن محرومم :41: آخه تا اسم و لباس و ... درس نشه فاز نمیده که برا اونم باید یچ بگیریم که اونم باید adsl م وصل شه که باز اونم یه 1 هفته ای کار داره :13:

Spaniuly
30-12-2009, 21:22
ممنون آرمین جان بیشتر به دنبال جوون گرایی هستم این زاراته رو هم شانسی خریدم والان ترکونده بهترین بازیکن جهان هم شد.واقعا ازت ممنونم.
فقط چرا برا ن نمیرفت روز بعد؟

سلام
من یه چند تا مشکل دارم اون تاپیک گفتم اما انگار اونجا فقط کپی پیست میکنن و اصلا پست ها رو نمیخونن

خب

1

2

صفحه 900 همین تاپیک پست 9000 :46:

Greatone
30-12-2009, 22:03
صفحه 900 همین تاپیک پست 9000 :46:

سلام
مرسی

1.
این پس ادیتور رو از کجا دانلود کنم؟
2.
من پچ 1.1 و 1.2 و 1.3 رو دارم اما هیچ کدوم رو نمیشه ریخت
این ارر رو میده

the upgtare patch cannt be inistalled
my update diffrent versian
و...
مشکل کجاست؟
3.
وقتی کیت سروری رو دانلود میکنیم خودش فلدر gdb داره دیگه ؟ چون من یکی دانلود کردم همچین فولدری نداره

mohsensoft
30-12-2009, 22:56
راستی
این چیزهایی که به اسم کیت هست رو میشه توی پچ گیمینگ اکسس هم پیاده کرد؟
مثلا میگن کیت استقلال و کل تیم استقلال رو داره
اینارو میشه مستقیم توی پچ گیمینگ اکسس ریخت یا باید از کیت سرور استفاده کنیم؟(آخه استفاده از کیت سرور واسه پچ گیمینگ جواب نمیده)

AmirC
31-12-2009, 00:21
من یک گیمر pc و فیفا باز تیر هستم ولی تازگی pes رو هم امتحان کردم ولی نمیدونم چرا وقتی پاس کوتاه
میدم توپ جلوتر از بازیکن هدف میفته و توپ راحت از دست میره:19:

Big-Boss
31-12-2009, 00:25
من یک گیمر pc و فیفا باز تیر هستم ولی تازگی pes رو هم امتحان کردم ولی نمیدونم چرا وقتی پاس کوتاه
میدم توپ جلوتر از بازیکن هدف میفته و توپ راحت از دست میره:19:

پاس عمقی میدی ؟ مثلث
یا پاس نرمال؟ X

Mehdi.ss
31-12-2009, 01:12
سلام
خب
1
2
چرا پست شما خونده شدجواب شما رو هم داده بودم
گفتم توی پست اول و ........
که همین مطالبی که آرمین خان زحمتشو کشیدن هم توی همون پست اول گذاشته بودم

mohammad_87
31-12-2009, 02:21
سلام به همه دوستان.سال 2010 22 ساعت پیشاپیش مبارک....:11:

راستی
این چیزهایی که به اسم کیت هست رو میشه توی پچ گیمینگ اکسس هم پیاده کرد؟
مثلا میگن کیت استقلال و کل تیم استقلال رو داره
اینارو میشه مستقیم توی پچ گیمینگ اکسس ریخت یا باید از کیت سرور استفاده کنیم؟(آخه استفاده از کیت سرور واسه پچ گیمینگ جواب نمیده)
جدا؟؟!!یعنی پچ گیمینگ اکسز تغییرات رو مستقیما روی فایلهای اصلی ایجاد میکنه؟اینکه خیلی بد هستش.خوب شد گفتی فردا می خواستم برم بدانلودمش فکر میکردم با کیت تغییراتشو اعمال میکنه.

سلام
مرسی

1.
این پس ادیتور رو از کجا دانلود کنم؟
2.
من پچ 1.1 و 1.2 و 1.3 رو دارم اما هیچ کدوم رو نمیشه ریخت
این ارر رو میده

the upgtare patch cannt be inistalled
my update diffrent versian
و...
مشکل کجاست؟
3.
وقتی کیت سروری رو دانلود میکنیم خودش فلدر gdb داره دیگه ؟ چون من یکی دانلود کردم همچین فولدری نداره
1.اینجا:

2.برای این ارور باید install original که در صفحه اول تاپیک ادیت هم هست رو نصب کنی.
3.اگر هم داشته باشه معمولا فقط برای نمونه کیت یکی دوتا تیم رو داره.اگه نداره بلدی خودت بساز.اگر بلد نیستی آرمین (Krauser ) یه فول پک لینک داده تو پستهای قبلیش و میتونی دانلود کنی.

دوستانی که در ویندوز 7 با مشکل صدا روبرو هستند این روش زیر رو طی کنند ببینند جواب میده یا نه؟

بر روی منوی Start راست کلیک کرده و Control Panel را انتخاب کنید.
Sound را یافته و بر روی آن کلیک کنید.
در پنجره باز شده ابتدا Speakers را انتخاب کنید و سپس بر روی دکمه Properties کلیک نمایید.
اکنون به تب Enhancements بروید و تیک سه گزینه Loudness Equalization ،Virtual Surround و Bass Management (یا Base Boost) را بزنید.
پنجره‏های باز را OK نمایید.
اگر کارت صدای شما گزینه Bass Management (یا Base Boost) را نداشت تیک Equalizer را بزنید و از کادر پایین Party یا Bass را انتخاب کنید.

اگر حل نشد این پچ رو نصب کنند درست میشه :

لینک نرم افزاری که میخواستی :

filefront
قبلا تست کرده بودم هیچ کدوم صدا رو مثل xp نمیکنه.لرزش تصویر هم همچنان دست از سر ما برنمیداره...
این لینک آخریه برای من بود؟ PEES_2010_2.2.0.0_setup برای چی هستش عزیزان؟

mohsensoft
31-12-2009, 03:14
جدا؟؟!!یعنی پچ گیمینگ اکسز تغییرات رو مستقیما روی فایلهای اصلی ایجاد میکنه؟اینکه خیلی بد هستش.خوب شد گفتی فردا می خواستم برم بدانلودمش فکر میکردم با کیت تغییراتشو اعمال میکنه.

نه دوست من
اینم یه کیت سرور دیگه داره واسه خودش
حالا میخوام ببینم میشه توی همون چمن و ... اضافه کنیم یا باید یه کیت سرور جدا داشته باشیم؟
پچش حرف نداره
حتما دانلودش کن
راستی اگه کسی این کیت استقلال رو داره بذاره
ممنون

aRThaS_08
31-12-2009, 07:21
عجیبه که گورکاف و دیه گو رو نداری گورکاف الان 101 هست و دیه گو هم 98
گورکاف تا 2015 بود ! 101 بود اورالش که بازنشسته شد اما توی 2014 اورالش به 103 هم رسید !

اگه منظورت از دیه گو، دیه گو آلوز دروازه بانه آلمریاس ! که مفت نمیارزید : دی اگر هم دیه گو ریباس هافبک یوونتوس منظورته ! که اونم مفت نمیارزید !

الان(2031-2032) بازیکنام با اورال :

*1.casillas 98
2*. ducortioux 106
3*.cordeiro 106
4*.libermahn 107
5.terry 101
6*.k. henry 103
7.robbie keane 95
8*.kaka 96
9.torres 86
11.gerrard 100
12*.antonelli 90
13*.baranorez 103
14.xabi alonso 96
15*.bortemin 97
16*.pelu 99
17.c seedorf 101
18.d. jarolim 96
19.mexes 100
20.c. metzelder 95
21.ambrosini 94
22.f. inzaghi 95
23.giggs 99
24*.ulmaadsen 93
25.marshal 79
26*.malafeev 103

اونایی که ستاره زدمو از youth team خودم اوردم !

malkemid
31-12-2009, 12:12
گورکاف تا 2015 بود ! 101 بود اورالش که بازنشسته شد اما توی 2014 اورالش به 103 هم رسید !

اگه منظورت از دیه گو، دیه گو آلوز دروازه بانه آلمریاس ! که مفت نمیارزید : دی اگر هم دیه گو ریباس هافبک یوونتوس منظورته ! که اونم مفت نمیارزید !

الان(2031-2032) بازیکنام با اورال :

*1.casillas 98
2*. ducortioux 106
3*.cordeiro 106
4*.libermahn 107
5.terry 101
6*.k. henry 103
7.robbie keane 95
8*.kaka 96
9.torres 86
11.gerrard 100
12*.antonelli 90
13*.baranorez 103
14.xabi alonso 96
15*.bortemin 97
16*.pelu 99
17.c seedorf 101
18.d. jarolim 96
19.mexes 100
20.c. metzelder 95
21.ambrosini 94
22.f. inzaghi 95
23.giggs 99
24*.ulmaadsen 93
25.marshal 79
26*.malafeev 103

اونایی که ستاره زدمو از youth team خودم اوردم !

2031!! یعنی مثلا جرارد و سیدورف و متزلدر بالای 40 سالشونه و اونقت اورال اینقد؟!!
یادمه تو 2009 بازیکنا سنشون که بالا می رفت کم کم افت می کردن!! این بر عکسه!

mojtaba007
31-12-2009, 16:43
دوست عزیز شما باید به تاپیک باتوم خورده ها مراجعه کنید نه اینجا...
لینکشو میدی به من

seday baron
31-12-2009, 20:05
سلام به دوستان
من اول از پچ های مختلف استفاده میکردم که یه بازیکن نتجریه داشتم به نام Obasi از وقتی ارمین زحمت کیت سرور کشید پچها پاک کردم و وقتی از کیت سرور ارمین استفاده کردم این بازیکن هم قیافش عوض شد یعنی کچل و قد کوتاه شد هم اسمش عوض شد.
خواستم ببینم راهی نیست بدون نصب پچ دوباره این بازیکن به حالت اول برگرده ؟
در ضمن شماره های تیم رئال مادرید و ویارئال هم محو شده و نشون داده نمیشه تو بازی
اگر ممکنه راهنمایی کنید من چکار باید بکنم ؟

kortol
31-12-2009, 20:56
نمی دونم این سوال پرسیده شده یا نه .....ولی شما این همه پچ و چیزای دیگه دادین بیرون ..یکی هم یه لطفی به ما بکنه بگه ببینیم که آهنگ های خود بازی رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Spaniuly
31-12-2009, 21:09
من از این آهنگ خیلی خوشم میومد توی نت سرچ کردم با کیفیت 192 دانلودش کردم هر روزم گوش می دم بهش

Keane - Pretend That You're Alone

سلام به دوستان
من اول از پچ های مختلف استفاده میکردم که یه بازیکن نتجریه داشتم به نام Obasi از وقتی ارمین زحمت کیت سرور کشید پچها پاک کردم و وقتی از کیت سرور ارمین استفاده کردم این بازیکن هم قیافش عوض شد یعنی کچل و قد کوتاه شد هم اسمش عوض شد.

عزیز تو کلا یه بار غیر فعال کن کیت سرور رو ببین اسم طرف چیه

Alireza.M67
31-12-2009, 21:47
2031!! یعنی مثلا جرارد و سیدورف و متزلدر بالای 40 سالشونه و اونقت اورال اینقد؟!!
یادمه تو 2009 بازیکنا سنشون که بالا می رفت کم کم افت می کردن!! این بر عکسه!

بازیکنا بازنشسته میشن و دوباره از 18 سالگی میان .

vampyre
31-12-2009, 21:49
سلام به دوستان

عزیز تو کلا یه بار غیر فعال کن کیت سرور رو ببین اسم طرف چیه

نه منم همچین مشکلی داشتم و میدونم مشکل شما از کجاست:
1- در مورد اون بازیکن اگه پچ قدیمی شما لیگ آلمان رو داشته پس مطمین باش اون بازیکن رو برای لیگ آلمان ادیت کرده بودن و به یه بازیکن دیگه تبدیل کردن حالا که لیگ الان برای شما فقط بازیکنهای کنامی هست دیگه اون بازیکن به حالت خودش که کنامی ساخته بود برگشته.که اینجوری بدون تغییر به نظر من بهتره.
2-در مورد شماره ها هم بیشتر تیمها برای من هم اونجوری شدند البته تیمهایی که از طرف کنامی لایسنس شده بودند.شما وقتی دیدی کیت تیمی اونجوری شده برو و کیتش رو از داخل gdb پاک کن تا همون کیت اصلی کنامی براش بیاد مثل همون ریال.

AmirC
31-12-2009, 22:04
پاس عمقی میدی ؟ مثلث
یا پاس نرمال؟ X

وقتی پاس کوتاه میدم یعنی همون( A سبز) پاس جلوتر از بازیکن هدف میفته و به حریف میرسه.

Big-Boss
31-12-2009, 23:08
وقتی پاس کوتاه میدم یعنی همون( A سبز) پاس جلوتر از بازیکن هدف میفته و به حریف میرسه.

نباید اینجوری بشه تازه برعکسش بیشتر پیش میاد یعنی پاس خیلی آرومتر و قبل از بازیکن میوفته
تنظیمات رو یه بار از اول بزار (فکر میکنم با پاس عمقی دکمه اش جا به جا شده)
اگه هم می دونی اینجوری نیست واسه اینه که تازه ازFIFA اومدی pes زمان میبره عادت کنی یکم غیرمعقول هست کنترل این بازی !!

mj77
31-12-2009, 23:37
فایل PES2010_OPTION.bin که همه کاپها آزاد باشه از کجا پیدا کنم؟

Spaniuly
01-01-2010, 00:38
فایل PES2010_OPTION.bin که همه کاپها آزاد باشه از کجا پیدا کنم؟

قبلا هم گذاشته بودم

mj77
01-01-2010, 01:43
دوست عزیز ورژن جدید این پچ نیومده؟

قبلا هم گذاشته بودم

این لینک چجوری دانلود میشه؟

Spaniuly
01-01-2010, 10:09
توی صفحه جدید پایین کادر سمت راست یه همچین چیزی هست

Save file to your PC: click here

روی click here کلیک کنی سیو میشه

انگار باید یه آموزش بذارم واسه دانلود از آپلودسنتر های مختلف:31:

راستی اینا رو همه اش رو کپی نمی کنیا 3 تا لینک هست یکیش رو کپی کن من 3 تا گذاشتم جهت رفاه حال شما نکنه هر سه تا رو کپی می گیری paste می کنی؟ فقط یکیش رو کپی پیست کن

seday baron
01-01-2010, 16:23
دوستان ممکنه اون برنامه که مستر لیگ به سوپر استارتبدیل میکرد بزارید من هرکاری میکنم پیداش نمیکنم لطفا توضیح بدید که با کیت سرور ارمین چطوری نصبش کنم و از کجا بفهم مستر لیگم سوپر استار شده ؟

mj77
01-01-2010, 18:40
قبلا هم گذاشته بودم

کاملشو نداری؟ بازیکنان قدیمی آزاد نیستند؟

Spaniuly
01-01-2010, 19:38
دوست عزیز اگه این آپشن رو کپی کنی تمام بازیکنان آزاد میشن تیم ها و ML Hidden

MB3d
01-01-2010, 19:56
اگه ممکنه یه پچ معرفی کنین برای این مشکل تاخیر بازی و روون شدن بازی نه هیچ چیز دیگه کلا دنبال یه پچم برای بهتر شدن گیم پلی ممنون

AhmadReza.
01-01-2010, 21:58
بابا اینجا که همش شد پچ و مدو از انجور چیزا :2:
ترو خدا یه ترفندی چیزی بذارید که به دردمون بخوره....:46:

astracell
02-01-2010, 00:27
اگه ممکنه یه پچ معرفی کنین برای این مشکل تاخیر بازی و روون شدن بازی نه هیچ چیز دیگه کلا دنبال یه پچم برای بهتر شدن گیم پلی ممنون

دوست عزیز مشکل تآخیر از خود بازی هست و خیلی هم بحث بر انگیز شده مشکل اصلی مربوط به cpu هست که کنامی توی چند پچی که داده هر دفعه گفته مشکل حل شده ولی باز همینه ... البته با cpu های AMD وضعیت خیلی بهتره و مشکلات بیشتر روی cpu های intel هست .....

* واسه گیم پلی هم بهتره از آخرین پچ کنامی 1.03 استفاده کنید گیم پلی متحول شده و خیلی بهتر شده ... دقت پاس ها بهتر شده دروازه بان ها خیلی بهتر شدن و باورکردنی نیست ... گردش فیزیکی توپ بهتر شده ... دریبل ها نرم تر و واقیتر شده.

seday baron
02-01-2010, 09:49
دوستان ممکنه اون برنامه که مستر لیگ به سوپر استارتبدیل میکرد بزارید من هرکاری میکنم پیداش نمیکنم لطفا توضیح بدید که با کیت سرور ارمین چطوری نصبش کنم و از کجا بفهم مستر لیگم سوپر استار شده ؟

FGi
02-01-2010, 09:57

از فشرده سازی خارج کنید؛ Load را بزنید ؛ و به قسمت سیو بازی بروید و فایل PES2010_OPTION.bin را انتخاب کنید و Save کنید.

وقتی وارد بازی میشوید؛ قسمتی که Level حریف را نوشته ؛ به صورا اتوماتیک نوشته شده SuperStar.

بای بای

seday baron
02-01-2010, 11:40
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز فشرده سازی خارج کنید؛ Load را بزنید ؛ و به قسمت سیو بازی بروید و فایل PES2010_OPTION.bin را انتخاب کنید و Save کنید.

وقتی وارد بازی میشوید؛ قسمتی که Level حریف را نوشته ؛ به صورا اتوماتیک نوشته شده SuperStar.

بای بای

ممنون از شما فقط من وقتی وارد آپشن مسترلیگ که میشم باز level روی top player هست و اثری از superstar نیست.

peyman_nn
02-01-2010, 12:56
سلام
من چند روز پیش این رو داونلود کردم PESEdit.com_2010_Patch_1.01 که 90 مگ بود
سرچ کردن برام سخته چون شما مطالب زیادی مینویسید
اگر پچ جدیدی اومده لطفا لینکش رو به من بدید
با تشکر از همه دوستان عزیزم

mohsensoft
02-01-2010, 13:24

از فشرده سازی خارج کنید؛ Load را بزنید ؛ و به قسمت سیو بازی بروید و فایل PES2010_OPTION.bin را انتخاب کنید و Save کنید.

بای بای

میشه به جای لینک تاپیک لینک خود برنامه رو بذارین؟
آخه وقتی لینک تاپیک رو میدین مینویسه:برای مشاهده باید ثبت نام کنید
وقتی وارد هم میکنم باز همین پیغام میاد
لطفا خود لینک دانلودش رو بذارین

seday baron
02-01-2010, 13:39
میشه به جای لینک تاپیک لینک خود برنامه رو بذارین؟
آخه وقتی لینک تاپیک رو میدین مینویسه:برای مشاهده باید ثبت نام کنید
وقتی وارد هم میکنم باز همین پیغام میاد
لطفا خود لینک دانلودش رو بذارین

خدمت شما

وین رونی
02-01-2010, 14:30
سلام
بچه ها من پچ Gaming access را ریختم بازی خیلی سخت شده.سه تا بازی پشت هم مساو کردم.باخت هم که داشتم :43:

salehin 3
02-01-2010, 15:08
سلام !! یه سوال ؟؟؟ مسترلیک کی تموم میشه ؟؟

mj77
02-01-2010, 16:04
دوست عزیز اگه این آپشن رو کپی کنی تمام بازیکنان آزاد میشن تیم ها و ML Hidden
کپی کردم تیم های کلاسیک آزاد شدند ولی بازیکنان هنوز قفل دارن!

pishoolii
02-01-2010, 19:53
بچه ها دو تا سوال!

یکی وقتی برنامه SuperStar کردن رو میخوام اجرا کنم باز نمیشه ارور میده : Net Framework

یکی دییگه هم اینکه آپشن فایلی هست که فقط اسم تیم ها رو درست کنه و از Fake خارج کنه؟ اگه هست یکی آپ کنه ممنون

Spaniuly
02-01-2010, 20:54
اونطوری فکر نکنم بتونی آپشن (ادیت فایل) گیر بیاری که فقط همین کار رو بکنه می تونی با یه pes editor ی چیزی یا حتی از داخل بازی با توجه به راهنمای زیر اصلاح کنی من این راهنما رو تنظیم کردم. ببین به دردت می خوره:

BARCLAYS PREMIER LEAGUE

NORTH LONDON (ARSENAL FC)
WEST MIDLANDS VILLAGE (ASTON VILLA FC)
WEST MIDLANDS CITY (BIRMINGHAM CITY)
LANCASHIRE (BLACKBURN ROVERS)
MIDDLEBROOK (BOLTON WANDERERS)
LANCASHIRE CLARET (BURNLEY)
LONDON FC (CHELSEA FC)
MERSEYSIDE BLUE (EVERTON)
WEST LONDON WHITE (FULHAM)
YORKSHIRE ORANGE (HULL CITY A.F.C.)
MAN BLUE (MANCHESTER CITY)
POMPY (PORTSMOUTH)
THE POTTERIES (STOKE CITY POTTERS)
WEARSIDE (SUNDERLAND A.F.C.)
NORTH EAST LONDON (TOTTENHAM HOTSPUR)
EAST LONDON (WEST HAM UNITED)
LANCASHIRE ATHLETIC (WIGAN ATHLETIC)
WOLVES (WOLVERHAMPTON WANDERERS)

LIGA BBVA

ALM ROJO/BLANCO (U.D. ALMERÍA)
GET AZUL (GETAFE C.F.S.A.D.)
GIJ ROJO/BLANCO (REAL SPORTING DE GIJÓN)
MLG BLANCO/AZUL (MÁLAGA C.F.)
PAMP ROJO (C.A. OSASUNA)
TNR AZUL/BLANCO (C.D. TENERIFE)
XRZ AZUL (C.D. XEREZ)
ZAR BLANCO/AZUL (REAL ZARAGOZA)

FAKE TEAMS IN OTHER LEAGUE A

MARCHIDEGNA: PANIONIOS ATHEN
HUEROPJAUZA CF: STABÆK FOTBALL
FC CERCHUZMAJU: FC TIMIŞOARA
ALASHERGOKH F.C.: AMKAR PERM
F.C. KHOLUGAVINSK: DYNAMO MOSCOW
FK LJEMORAC: RUBIN KAZAN
PFC RYAGHZILOGRAD: PFC CSKA MOSCOW
AS PUNOICHNOGAUX: FC ZÜRICH
MFK TRNOLEVOCE: TRABZONSPOR

paroucia
03-01-2010, 00:01
بچه ها دو تا سوال!

یکی وقتی برنامه SuperStar کردن رو میخوام اجرا کنم باز نمیشه ارور میده : Net Framework

یکی دییگه هم اینکه آپشن فایلی هست که فقط اسم تیم ها رو درست کنه و از Fake خارج کنه؟ اگه هست یکی آپ کنه ممنون

خب ايا ورژن 3.5 فريم ورك رو نصب كردي؟مشكل از اونه
//
حالا دوستان من رو راهنمايي كنند؛من هم اين برنامه رو اجرا مي كنم و شكر خدا اجرا ميشه اما وقتي اپشن فايل رو لود مي كنه يه ارور ميده كه قبلا يكي از دوستان تو چند صفحه قبل اون ارور رو تو يه برنامه ي ديگه مشاهده كرده بودند.در ضمن فريم نتورك 3.5 هم نصب كردم. لازم به توضيح است كه تو ويندوز قبلي مشكلي نداشتم و راحت سوپر استار مي شد اما بعد از اينكه ويندوز ويروسي شد و ريكاوري كرديم اين مشكل ايجاد شد.تو برنامه pro-evo_editing_studio_2010_v2.0 هم همچين مشكلي دارم كه اونجا وضع وخيم تره چون اصلا برنامه رو اجرا نمي كنه و دو تا ارور ميده.
متاسفانه وقت نكردم عكس هاي ارور ها رو اپلود كنم.
منتظر ياري گرم شما هستم.