PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49

HASHEM289
19-03-2010, 19:15
یکی بهم کمک کنه:41:من کیت سرورو نصب کردم اصلاحات لباسها و لوگو های تیم های انگلیسی رو هم ریختم توش اما هر کاری میکنم کار نمی کنه:41:یکی یه کیت سرور کامل بهم بده که همه لوگو ها و لباسها اصلاح شده باشه

به نظر من شما نسخه جدید دوبله عادل فردوسی پور بگیر جدیدترین پچ رو خودش برات نصب می کنه

گزارش گریش هم خیلی با حاله

M A S T 3 R
19-03-2010, 22:59
ميخواستم ازتون بپرسم چند تا بازيكن ميشناسيد كه سرعتي نظير رونالدو داشته باشن؟
چرا كسي جواب منو نميده؟:41:
ميگم چند تا بازيكن معرفي كنين كه سرعتي مثل سرعت رونالدو داشته باشه

kaivanika
20-03-2010, 00:31
دوستان عزیز سلام .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچ مال 17 مارچ 2010 . میشه یکی دانلود کنه و ببینه ارزش دانلود کردن داره ؟ چون من اینترنتم زغالیه و نمیشه دانلود کنم .
از دوستانی که اینترنت پر سرعت دارن خواهش میکنم و اینجا مزیت های این پچ رو بگن . و اگه میتونن یه جا دیگه آپلود کنن که ملت بتونن دانلود کنن
ممنون میشم سریع جواب بدید

M A S T 3 R
20-03-2010, 13:20
من يه تركيب خوب براي رئال ميخواستم
يه سوال هم داشتم
دو خط جلوي اسم هر بازيكن در است كه ميخواستم بپرسم كردون نوار خستگي بازيكن هستش
من robben رو تو تركيب اصلي ميذارم بنزيما ناراحت ميشه،بنزيما رو ميذارم روبن ناراحت ميشه
خوبه كه يك بازيكن رو اخارج كنم يا فروشمش
آخه هر كار كردم هيچكدومشون جز پست حمله چيز ديگه اي نميخوان
سيستمم 3-4-3 است و villa در وسط خط حمله بازي ميكنه(البته villa رو خريدم) و رونالدو در سمت چپ خط حمله بازي ميكنه
روبن و بنزيما هم اون پست خالي توي سمت راست خط حمله رو ميخوان و هيچ پست ديگه اي نميخوان:41:
من چيكار كنم؟

M A S T 3 R
20-03-2010, 19:19
من يه تركيب خوب براي رئال ميخواستم
يه سوال هم داشتم
دو خط جلوي اسم هر بازيكن در است كه ميخواستم بپرسم كردون نوار خستگي بازيكن هستش
من robben رو تو تركيب اصلي ميذارم بنزيما ناراحت ميشه،بنزيما رو ميذارم روبن ناراحت ميشه
خوبه كه يك بازيكن رو اخارج كنم يا فروشمش
آخه هر كار كردم هيچكدومشون جز پست حمله چيز ديگه اي نميخوان
سيستمم 3-4-3 است و villa در وسط خط حمله بازي ميكنه(البته villa رو خريدم) و رونالدو در سمت چپ خط حمله بازي ميكنه
روبن و بنزيما هم اون پست خالي توي سمت راست خط حمله رو ميخوان و هيچ پست ديگه اي نميخوان:41:
من چيكار كنم؟
آقا يكي كمك كنه

Greatone
20-03-2010, 19:29
پچی هست که از تعدادی از گاف ها کم کنه؟
مثلا گاف دربازه بانی که بعضی وقت ها مسخ میشه و بعضی موقع ها پشتشو میکنه به حریف؟
این برای من پیش امده
یا داوری که خیلی خطا ها رو نیمگیره؟
کلا
اخرین پچ چیه؟
پچی که لباس بارسا هم اون آرم جدید قهرمان جهان رو داشته باشه

M A X I M U M
20-03-2010, 20:35
تا پچ رسمي 1.5 هستش
همه رو بشين دانلود و نصب كن اوضاع خيلي بهتر ميشه

4039
20-03-2010, 21:10
سلام

سال نو بر تمام دوستان خوبم در انجمن بازی مبارک باشه . انشاالله در سایه ایمان به خدا سالی پربار توام با موفقیت داشته باشید .

vahidgame
20-03-2010, 21:20
من همچنین سال نو را به همه دوستان در این سایت تبریک میگم. امیدوارم همچنان امسال هم از اشخاص بسیار عزیزی مثل حسین در این سایت و مخصوصا در این تاپیک بهره زیادی ببریم

M A X I M U M
20-03-2010, 22:43
آقا يكي كمك كنه

از نظر آينده دار بودن بنزما خيلي بهتر از روبنه اما من ترجيح ميدم هم روبنو بفروشم هم بنزمارو بجاش هيگواين رو اونجا بازي بدم كه عالي رشد مي كنه
الان در مسترليگ من برآيند مهارت هاش 101 هستش
من اينو بهت توصيه مي كنم
تركيبت هم خوبه و 3-4-3 خوب جواب ميده البته من خودم هميشه 3-1-2-1-2-1 بازي مي كنم

موفق باشيد /

سال نو رو به تمام دوستان عزيز و گلم تبريك و تهنيت عرض مي كنم و از خداوند متعال سالي پر از موفقيت و سلامتي رو براتون آرزومندم

M A S T 3 R
20-03-2010, 22:49
از همه دوستان معذرت ميخوام كه اينقدر سوال ميپرسم
اين دروازبانم همش داره پسرفت ميكنه(كاسياس است) و يه چند تا ديگه مانند راموس و رائول(رائول خيلي پسرفت ميكنه) پسرفت ميكنند
چه عواملي باعث پسرفت بازيكن ميشه؟(كامل توضيخ بديد)
سال 1389 رو به همه تبريك ميگم

M A X I M U M
20-03-2010, 23:14
سن بازيكن كه بره بالا اسكيل هاش شروع به كاهش مي كنن اين طبيعيه و كاريش نميشه كرد

M A X I M U M
21-03-2010, 00:43
شما رو توی My team بعد روی بازیکن کلیک کk ( در فصل نقل و انتقالات ) گزینه ای باز میشه به عنوان More Negoatiom بعد زن مبلغی رو به عنوان پاداش بهش میده!!

اين اشتباهه !!
در PES2010 همچين گزينه اي وجود نداره من با اينكه مطمئن هم بودم چك كردم
چرا الكي مردم رو گمراه مي كنيد !

Spaniuly
21-03-2010, 01:47
واقعا عجیبه به نظر شما مستر لیگ بی نهایته؟
من تا سال 2031 پیش اومدم یعنی 21 سال!!! فکر می کردم تا 20 سال هست کسی اطلاعات موثقی داره که نشون بده مستر لیگ پایان پذیر هست یا نه؟ و اگه هست بعد چند سال؟
اگه بی پایان باشه... باید بگم مستر لیگ یه گند دیگه زده:41: اصلا هدف از مستر لیگ چیه وقتی موفقیت تعریف نشده باشه... وقتی نتونی بازیکنان ایده‌آل رو بخری به سادگی و تیم دلخواهت رو جمع کنی وقتی نتونی به سمت هدف پیش بری وقتی بدونی ستاره های آینده می تونه هر بازیکن مضخرفی باشه و وقتی بعد بازنشست شدن بازیکنان ببینی بعد یک سال دوباره متولد میشن همون ها و وقتی ببینی بازیکنان ML Youth واقعی که همون Kaiser , Orelliano , Rowland , Shaw ,Aaltonen , ... ظهور نمی کنن پس هدف چیه؟ واقعا حیف از این چند روزی (2 روز و نیم تمام) که برای به پایان رسوندن این بیست و یک سال وقت صرف کردم... حالا خوب شد که اسکیپ می کردم اگه می خواستم بازی کنم چی میشد. البته اگه بدونم پایونی وجود داره ادامه می دم امیدوارم کسی بتونه اطلاعاتی در مورد متناهی یا نا متناهی بودن این Career پیدا کنه چشم امیدو به حسین و وحید و مهرداد و ... هست.

واقعا مستر لیگ کجا و منیجر ... بیخیال نمی خوام بحث مقایسه پیش بیاد ولی از هر زاویه ای که به مستر لیگ نگاه می کنم نمی تونم ذهنیت خوبی داشته باشم بازیکنی مثل Sutto برایند مهارت هاش رسیده بود به 108 در حالیکه یک مدافع هست!

کاش کونامی حالا که یه چنین ظاهر تغییر یافته و نسبتا جالب برای مستر لیگ ایجاد کرد کمی بیشتر از تجربه های دیگران استفاده می کرد دلیلی نداشت که وقتی رونالدو بازنشست شد بعد یک سال دوباره توی رئال مادرید با سن 16 از توی آکادمیش سر در بیاره دلیلی نداره که یه بازیکن 20 ساله رشد منفی کنه ولی بازیکن 33 ساله شروع به رشد مثبت و صعودی!

اصلا نمی تونم مستر لیگ رو به صورت تخصصی ادامه بدم چون بر پایه هیچ قاعده و اصولی نیست.

فقط می تونم بگم حیف... امیدوارم این نواقص رو کونامی در سال آینده جبران کنه

kaivanika
21-03-2010, 02:35
دوستان عزیز سلام .
این پچ مال 17 مارچ 2010 . میشه یکی دانلود کنه و ببینه ارزش دانلود کردن داره ؟ چون من اینترنتم زغالیه و نمیشه دانلود کنم .
از دوستانی که اینترنت پر سرعت دارن خواهش میکنم و اینجا مزیت های این پچ رو بگن . و اگه میتونن یه جا دیگه آپلود کنن که ملت بتونن دانلود کنن
ممنون میشم سریع جواب بدید

کسی نبود جواب بده ؟
اصلا جدید ترین پچی که لومده رو مبخوام کسی آدرس دانلودش رو داره ؟

hadi_vazi
21-03-2010, 11:17
این فایل dt0f.img که به عنوان فایلدیتابیس dlc هستش و تو پست 9000 آپدیت می شه از کجا باید بهمم که فایل من کدوم ورژنشه که جایگزینش کنم آخه اسمش یکیه حتی ورژنش هم که عوض بشه اسمش همونه از کجا بفهمم که ورژنش چیه؟

Spaniuly
21-03-2010, 13:50
این فایل dt0f.img که به عنوان فایلدیتابیس dlc هستش و تو پست 9000 آپدیت می شه از کجا باید بهمم که فایل من کدوم ورژنشه که جایگزینش کنم آخه اسمش یکیه حتی ورژنش هم که عوض بشه اسمش همونه از کجا بفهمم که ورژنش چیه؟

1- حجم فایل جدیدتر بیشتر از قبلی هست

2- از داخل بازی گزینه Download رو می زنید اگه پیغام بده که آپدیت جدید وجود داره یعنی DLC شما یا قدیمی هست یا اینکه اصلا تا حالا دانلود نکردید. اگه پیغام بده که چیزی برای دانلود نیست یعنی اینکه DLC 1.05 رو دارید

M A X I M U M
21-03-2010, 14:37
من تا سال 2031 پیش اومدم یعنی 21 سال!!! فکر می کردم تا 20 سال هست کسی اطلاعات موثقی داره که نشون بده مستر لیگ پایان پذیر هست یا نه؟ و اگه هست بعد چند سال؟
اگه بی پایان باشه... باید بگم مستر لیگ یه گند دیگه زده:41: اصلا هدف از مستر لیگ چیه وقتی موفقیت تعریف نشده باشه... وقتی نتونی بازیکنان ایده‌آل رو بخری به سادگی و تیم دلخواهت رو جمع کنی وقتی نتونی به سمت هدف پیش بری وقتی بدونی ستاره های آینده می تونه هر بازیکن مضخرفی باشه و وقتی بعد بازنشست شدن بازیکنان ببینی بعد یک سال دوباره متولد میشن همون ها و وقتی ببینی بازیکنان ML Youth واقعی که همون Kaiser , Orelliano , Rowland , Shaw ,Aaltonen , ... ظهور نمی کنن پس هدف چیه؟ واقعا حیف از این چند روزی (2 روز و نیم تمام) که برای به پایان رسوندن این بیست و یک سال وقت صرف کردم... حالا خوب شد که اسکیپ می کردم اگه می خواستم بازی کنم چی میشد. البته اگه بدونم پایونی وجود داره ادامه می دم امیدوارم کسی بتونه اطلاعاتی در مورد متناهی یا نا متناهی بودن این Career پیدا کنه چشم امیدو به حسین و وحید و مهرداد و ... هست.

واقعا مستر لیگ کجا و منیجر ... بیخیال نمی خوام بحث مقایسه پیش بیاد ولی از هر زاویه ای که به مستر لیگ نگاه می کنم نمی تونم ذهنیت خوبی داشته باشم بازیکنی مثل Sutto برایند مهارت هاش رسیده بود به 108 در حالیکه یک مدافع هست!

کاش کونامی حالا که یه چنین ظاهر تغییر یافته و نسبتا جالب برای مستر لیگ ایجاد کرد کمی بیشتر از تجربه های دیگران استفاده می کرد دلیلی نداشت که وقتی رونالدو بازنشست شد بعد یک سال دوباره توی رئال مادرید با سن 16 از توی آکادمیش سر در بیاره دلیلی نداره که یه بازیکن 20 ساله رشد منفی کنه ولی بازیکن 33 ساله شروع به رشد مثبت و صعودی!

اصلا نمی تونم مستر لیگ رو به صورت تخصصی ادامه بدم چون بر پایه هیچ قاعده و اصولی نیست.

راستش آرمين جان من الان سال 2058 - 2057 هستم و خب همينطور ادامه پيدا مي كنه مياد با تمام حرفاتم موافقم
از ليگ آلمان دوتا بازيكن جوون گرفتم 17 ساله هر دوتاش بجاي اينكه رشد كنن پسرفت مي كردن يه فصل بهشون فرصت دادم بعد ردشون كردم برن بجاشون يكي ديگه گرفتم كه اوضاع بهتر شد
اين همه بازي كردم اما واقعا نميدونم معيار اين افزايش و رشدها چيه به قول خودت بازيكن بالاي 30 سال مي بيني اينقدر رشد مي كنه اما زير 20 سال پسرفت
چي بگم والله انشالله نسخه بعدي توجه ويژه اي به اين مشكلات بشه

mmohammadmousavi
21-03-2010, 16:18
من یه فایل پچ پس2010 در 5 قسمت گرفتم 45 مگ
اما موقع باز شدن از حالت رار رمز میخواهد
فایا آقای
Krauser
گذاشته ممنون میشم طی جواب خصوصی پس ورود رو بهم بگه

vampyre
21-03-2010, 23:26
دوست عزیز پسورد خوده Krauser هست.

ehsan_sli
22-03-2010, 00:49
عزیزان من این صفحه رو باز میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه یا ثبت نام کنید یا وارد شوید من که ثبت نام و اکانتم فعال شده چیکار کنم؟؟؟
لطفا این پچ ها رو برای من بفرستین؟؟؟

SHADEL
22-03-2010, 04:55
سلام
سال نو شما مبارک.
من از پچ pes edit 6 استفاده می کنم.و یه آپشن فابل آخرین نقل و انتقالات رو مب خوام که درست کار بکنه.لباسا بهم نریزه.
حالا اگه آخرین نقل و انتقالات هم نبود عیبی نداره.فقط خیلی ضروری من الان بی پیس موندم.:19:
تورو خدا یکی برام اینو بذاره .ثواب داره

Spaniuly
22-03-2010, 09:14
عزیزان من این صفحه رو باز میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه یا ثبت نام کنید یا وارد شوید من که ثبت نام و اکانتم فعال شده چیکار کنم؟؟؟
لطفا این پچ ها رو برای من بفرستین؟؟؟

خوب می تونی از دات کام استفاده کنی من اون موقع از دامین دات نت استفاده می کردم. به لینک اگه نگاه کنی p30world.net هست شما دات کامش بکن و اینتر بزن. البته چند وقته که ذاتا دامین دات نت سایت غیر فعال شده

4039
22-03-2010, 14:52

آرمین جان مستر لیگ از نسخه های قدیمیش نهایت نداشت . ما در این مورد پارسال و سال قبلش صحبت کرده بودیم ! خودت مگه پارسال مستر لیگو بیشتر از 20 سال نرفتی ؟ یادمه میگفتی با یک بازیکن حدود 900 تا گل زدی شاید هم نسخه 6 بازی بود یادم نیست دقیق .
پایان نداشتن که معنی نداره آخه فوتبال واقعی هم پایان نداره و هر سال تیمها مسابقاتو از سر میگیرن اما اینکه یک بازیکن دوباره جوون بشه طبیعی نیست من فکر میکنم کونامی مجبور بوده اینکار رو بکنه چون اگه بازیکنان بعد از رسیدن به سن بازنشستگی از بازی حذف بشن بعد از 10 سال دیگه بازیکن معروفی وجود نخواهد داشت و همه بازیکنان موهومی میشن که این مساله سبب میشه گیمر دیگه انگیزه ای برای ادامه نداشته باشه .
شاید بهترین کار این باشه که گیمر خودش یک زمان معین کنه مثلا بعد از 10 الی 15 سال این مد رو دیگه ادامه نده . حالا من در ادامه نظر خودمو در مورد اینکه چطوری این بخش برامون جذابتر باشه میگم .
برنامه من در مورد این بخش اینه :
به نظر من اولا یک گیمر باید زمان مسابقات رو کمتر از 15 دقیقه نذاره ( حدود 15 دقیقه به نظر من مناسبه )
2- هر گیمر نهایتا در هر روز بطور متوسط بیشتر از 4 بازی نباید انجام بده ( ولی برای هر بازی کلی برنامه و ترکیب چینی متناسب با حریفش داشته باشه )
3- ما باید برای این بخش هدف گذاری کنیم . هر کسی میتونه ابتدای شروع این بخش یک هدف رو تعیین کنه مثلا یکی میگه هدف من جمع کردن کل ستاره هاست یکی دیگه هدفشو کسب تمام عناوین ممکنه تعیین میکنه یکی دیگه حداکثر کردن بودجه باشگاه از طریق استعداد یابی و پرورش و فروش اونها و.....
اما هدف من ابتدا کسب عنوان نخست لیگ اروپا و بعد ایستادن بر سکوی معتبرترین جام باشگاهی یعنی جام قهرمانی باشگاههای اروپاست . هر وقت این عناوین رو کسب کردم این بخشو دیگه بازی نمیکنم .
حتما میگید ما که همون سال اول نهایتا دوم میتونیم به این هدف برسیم . من چند ماه میشه که دارم روی بخش استتها و کلا گیم پلی بازی کار میکنم تا هم بازی واقعی تر بشه و هم سخت تر راههای زیادیو هم امتحان کردم همونطوریکه میدونی حتی بخشی از دیتا بیس دمو رو جایگزین کردم اما اون کار درستی نبود چون زمان پاسخ دهی کند و غیر واقعی میشد .
نهایتا با کلی سعی و خطا یک بالانس بسیار خوب در بازی ایجاد کردم که در عین حالیکه بازی طبیعی تر شده بازیها سخت تر شدن . اصول کار هم خیلی ساده هست . من این بالانس ایجاد شده رو از بازی فیفا الهام گرفتم درسته که گیم پلی این بازی دقیقا شبیه فیفا نشده اما جان مایه و اصول مهم اون رو در این بازی پیاده کردم .
توی بازی فیفا از قدرت بدنی بازیکن صاحب توپ کم میشه ( البته این طبیعی نیست ) من در اینجا در تمام حال چه پا به توپ و چه بدون توپ از قدرت بدنی بازیکنان تیم خودم به یک نسبت دقیق با کلی امتحان و آزمایش کم کردم .
توی فیفا بازیکن صاحب توپ مسافت زیادیو نمیتونه یک تنه پیشروی کنه من اینکار رو با کم کردن سرعت بازیکن پا به توپ خودی و افزایش سرعت بازیکن بدون توپ حریف به تعادل رسوندم . قدرت شوت بازیکنان در فیفا و pes بسیار زیاد و کاملا غیر واقعیه من این بخشو هم در این بازی متعادل کردم . همچنین مهارت دروازه بانها رو هم به یک نسبت افزایش دادم .علاوه بر این , این فاکتورها و چند مورد دیگه رو در تمام بازیکنان به یک نسبت به هم نزدیک کردم چون اختلاف تواناییهایی مثل سرعت و چند مورد دیگه در دنیای واقعی کمتر از این بازیه .
با این تعدیلاتی که صورت گرفته بازی طبیعی تر و سخت تر شده بعد از اینکه من این تعادل رو در گیم پلی ایجاد کردم مستر لیگو شروع کردم ( با تیم رم ) سال اول بدلیل اینکه نتونستم تیمو تقویت کنم چیزی نمونده بود به دسته دوم سقوط کنم و نهایتا در پایان فصل تونستم رتبه 16 جدول رو کسب کنم . سال بعد با فروش بعضی از بازیکنان و خرید بازیکنان جدید تیم کمی تقویت شد که نهایتا در پایان فصل تونستم رتبه 14 جدول رو بدست بیارم . سال سوم با اختصاص بخش عمده ای از بودجه باشگاه برای خرید بازیکنان نقاط ضعف تیم رو پوشش دادم و الان که آخرای فصل هستم در رتبه دهم قرار دارم که فصل بعد با تغییراتی در سیستم تیم به احتمال زیاد یکی از سهمیه های لیگ اروپا رو کسب خواهم کرد .
نهایتا تا یک ماه دیگه اولین تصاویر و اخبار رسمی از pes 2011 منتشر میشه ( اینو هفته پیش فرناندو و آدام میگفتن ) برنامه من اینه که نهایتا تا سه یا 4 ماه دیگه دو لیگ معتبر اروپا رو فتح کنم اگه این هدف محقق نشد میزارم برای نسخه بعدی ( فقط کافیه فرمولی که توی گیم پلی این بازی بدست آوردم رو با کمی تغییر توی نسخه بعد پیاده کنم ) .
به نظر من هدف و برنامه ای که بالا توضیح دادم هم بسیار جذابه و هم واقعی نمیدونین وقتی با این درجه سختی بازی گل میزنید اون گل چقدر به آدم میچسبه !

ehsan_sli
22-03-2010, 14:53
خیلی ممنونkrauser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزارشگر فارسی کدومش هست میشه راهنماییم کنین

vahidgame
22-03-2010, 16:45
من با پست قبلی حسین صد در صد موافقم و واقعا ازش استفاده کردم.
من الان خیلی وقت هستش که مسترلیگ دیگه بازی نکردم. خیلی الان دوست دارم یه مسترلیگ دیگه برم. میشه حسین اون آپشن فایلی که الان داری باهاش مسترلیگ رو میری برای من بذاری؟ هر جوری هم باشه عیبی نداره من فقط می خوام یه مسترلیگ خیلی با هیجان برم که رسیدن به قهرمانی خیلی راحت نباشه و جوری باشه که برای رسیدن به هدف تلاش زیادی باید در اون کرد.

ehsan_sli
22-03-2010, 16:52
من این پچ را نصب کردم آخرشfile:///C:/Users/Ehsan/Pictures/Untitled2.jpg

kaivanika
22-03-2010, 21:28
آقا یکی کمک کنه .
جدیدترین و کامل ترین پچی که تا به حال برای pes 2010 اومده چیه و از کجا میشه دانلود کرد ؟
من دیروز یه پچ از gaming acsesc دانلود کردم و ریختم اما هیچ تغییری ندیدم .
دوستان عزیز میشه بگید چمن و کفش های جدید رو از کجا تهیه و به کدوم پوشه بریزم ؟ 2.1

کاملترین پچ کدومه لطفا ؟

ببخشید این همه سئوال میپرسم . اگه فایلی رو دانلود کنم که مثلا صورت یه بازیکن رو درست کرده باشن و یا اینکه چمنی جدید دانلود کنم . چطوری باید به کین سرور اضافش کنم .
میشه یه تاپیک در مورد چگونگی این تغییرات بدید برم ببینم و اینقدر سئوال نپرسم

xeNociDe
23-03-2010, 11:10
چند وقتيه كه سيو Edit من هي پاك ميشه!
چيكار كنم؟؟؟

arrow
23-03-2010, 13:10
سلام به همه بچه ها. من وین 7 دارم و وقتی میخوام پچهای رسمی کنامی رو نصب کنم این ارور رو میده میشه راهنماییم کنید ممنون.

4039
23-03-2010, 13:34
من با پست قبلی حسین صد در صد موافقم و واقعا ازش استفاده کردم.
من الان خیلی وقت هستش که مسترلیگ دیگه بازی نکردم. خیلی الان دوست دارم یه مسترلیگ دیگه برم. میشه حسین اون آپشن فایلی که الان داری باهاش مسترلیگ رو میری برای من بذاری؟ هر جوری هم باشه عیبی نداره من فقط می خوام یه مسترلیگ خیلی با هیجان برم که رسیدن به قهرمانی خیلی راحت نباشه و جوری باشه که برای رسیدن به هدف تلاش زیادی باید در اون کرد.

وحید جان این سبک بازی زیاد با روحیات تو سازگار نیست حوصلت به سر میاد به نظر من یک چند ماهی کلا بازیو بزار کنار تا دوباره انگیزه پیدا کنی بعد دوباره برو سراغ بازی . علاوه بر اینها من امسال هنوز هیج جامی توی این نسخه نگرفتم بنابراین انگیزم زیاده اما تو و بقیه بچه ها تمام جامها رو بارها گرفتین من اگه جای تو بودم این برنامه رو برای نسخه بعدی پیاده میکردم .

vahidgame
23-03-2010, 13:46
وحید جان این سبک بازی زیاد با روحیات تو سازگار نیست حوصلت به سر میاد به نظر من یک چند ماهی کلا بازیو بزار کنار تا دوباره انگیزه پیدا کنی بعد دوباره برو سراغ بازی . علاوه بر اینها من امسال هنوز هیج جامی توی این نسخه نگرفتم بنابراین انگیزم زیاده اما تو و بقیه بچه ها تمام جامها رو بارها گرفتین من اگه جای تو بودم این برنامه رو برای نسخه بعدی پیاده میکردم .
نه هر جوری باشه عیب نداره. دیگه من اونجوری هم نیستم. اگه میشه آپشن فایل خودتو برام بفرست.
روزی یکی دو تا بازی 15 دقیقه ای سخت بازی کردن از هیچی که بهتره.

4039
23-03-2010, 15:25
نه هر جوری باشه عیب نداره. دیگه من اونجوری هم نیستم. اگه میشه آپشن فایل خودتو برام بفرست.
روزی یکی دو تا بازی 15 دقیقه ای سخت بازی کردن از هیچی که بهتره.

وحید جان من مسترلیگو بدون رشد بازیکنان انجام میدم حاضری بدون گزینه رشد بازیکنان مسترلیگ بازی کنی ؟( هنوز نمیدونم هر بازیکن از 17 سالگی تا سن بازنشستگی نهایتا چقدر رشد میکنه روی همین حساب روی این بخش کاری انجام ندادم اگه یک سیوی که حداقل 7-8 فصل بازی کردی داری بده ببینم بازیکنان چقدر رشد میکنن تا متناسب با رشدشون تواناییها رو تعدیل کنم البته سیوی که آپدیت شده نباشه ) . در ضمن هر بازیکنی که میخوای بخری باید مثل لیگی که داشتیم از 5-6 تا از تواناییهای بازیکنان حدود 8-10 واحد کم کنی .

M A X I M U M
23-03-2010, 15:41
حسين جان يه سري بازيكنا هستن تا 7-8 فصل برآيند مهارت هاشون ميرسه به 108 !!
ديگه خودت فكرشو بكن

vahidgame
23-03-2010, 15:45
وحید جان من مسترلیگو بدون رشد بازیکنان انجام میدم حاضری بدون گزینه رشد بازیکنان مسترلیگ بازی کنی ؟( هنوز نمیدونم هر بازیکن از 17 سالگی تا سن بازنشستگی نهایتا چقدر رشد میکنه روی همین حساب روی این بخش کاری انجام ندادم اگه یک سیوی که حداقل 7-8 فصل بازی کردی داری بده ببینم بازیکنان چقدر رشد میکنن تا متناسب با رشدشون تواناییها رو تعدیل کنم البته سیوی که آپدیت شده نباشه ) . در ضمن هر بازیکنی که میخوای بخری باید مثل لیگی که داشتیم از 5-6 تا از تواناییهای بازیکنان حدود 8-10 واحد کم کنی .
رشد بازیکنان مهم نیست چون می خوام منم مثلا حدودا دو سه فصل برم. دیگه اون قدر با رشد بازیکنان رفتم خسته شدم می خوام به همین صورت برم. حداقل تا شماره بعدی شاید سرگرم باشم. همون آپشن فایل خودتو بده مهم نیست چی جوری باشه.برای من ورژن 1 بازی هستش.

4039
23-03-2010, 16:39
حسين جان يه سري بازيكنا هستن تا 7-8 فصل برآيند مهارت هاشون ميرسه به 108 !!
ديگه خودت فكرشو بكن
مستر لیگ دو تا ایراد بزرگ داره یکی نوع رشد بازیکنان مختلف که واقعی نیست و دوم میزان رشد بازیکنان .
مورد اول - میشه رشد بازیکنان رو با تغییر نوع رشدشون واقعی کرد اما اینکار یک مقداری وقت گیره مگر اینکه داده های بازیکنان رو یک نفر ابتدا به فرمت csv و بعد xlm در بیاره و بعد بازیکنان رو با توجه به تواناییهاشون دسته بندی کنه و نهایتا بر اساس یکی از 6 حالت رشد ( Standard- Standard/Lasting- Early peak- Early/Lasting- Late peak-Late/Lasting ) تقسیم بندی کنه . اینکار چند ساعت وقت میبره و یا اینکه بر اساس جدول زیر منحنی رشد بازیکنان رو واقعی کرد . اگه یک نفر اینکار رو بکنه عالی میشه چون برای نسخه 2011 هم به دردمون میخوره .
اینجوری دیگه بازیکنان کم نام و نشون آسیایی رشد غیر طبیعی نمیکنن .

اما مورد دوم رو با ادیتورها میشه تا حدودی واقعی تر کرد . این مورد خودش دو تا ایراد داره یکی رشد بسیار زیاد یک بازیکن جوون تا سن 29 سالگی و دوم افزایش بیش از حد قدرتها . من بخش دوم رو میتونم با ادیتور تصحیح کنم اما بخش اول رو باید با هگز ادیت ویرایش کرد که پیدا کردن کدها مشکله .

شما گفتی برایند مهارتها به 108 میرسه اما نگفتی میانگینشون چقدر میشه . اگه من یک سیو داشته باشم با بررسی افزایش تواناییها میتونم کاری بکنم که مهارت بازیکنان نهایتا به 95 بیشتر نرسه حالا کسی یک سیو نداره که حداقل تا فصل 2017-18 بازی کرده باشه ؟

رشد بازیکنان مهم نیست چون می خوام منم مثلا حدودا دو سه فصل برم. دیگه اون قدر با رشد بازیکنان رفتم خسته شدم می خوام به همین صورت برم. حداقل تا شماره بعدی شاید سرگرم باشم. همون آپشن فایل خودتو بده مهم نیست چی جوری باشه.برای من ورژن 1 بازی هستش.

آپشن فایل من بر اساس تعدیل تواناییهای بازیکنان رم ساخته شده . من آپشن فایلی که برای مسابقات دادی رو دارم میخوای همونو برات درست میکنم فقط بگو کدوم تیم رو میخوای برای مستر لیگ انتخاب کنی . به نظر من چند تیم برتر اروپا رو انتخاب نکن تا به مرور با تقویت تیم هر فصل نتایج بهتری بگیری و بازی برات یکنواخت نباشه .مثلا لاتزیو یا رم یا منچستر سیتی یا یک تیم دیگه انتخاب کن .

vahidgame
23-03-2010, 19:05
حسین جان می خوای مثل مسابقاتی که داشتیم مثلا از تیمهای خودمون کم کنی ولی از تیمهای دیگه کم نکنی درسته؟ اینجوری اگه مثلا من بخوام بازیکن بخرم یکمی غیر طبیعی نمی شه؟(چون از اونا کم نمیشه) من می خوام از همه بازیکنان کم کنی. بعد با تیم خیلی قوی نمی خوام برم ولی با تیمهای درجه 2 هم خیلی رفتم. الان می خوام با تیمی مثل میلان برم. اگه میشه برای این یه آپشن فایل بفرست. هر وقت بفرستی عیبی نداره.

bbkagp
23-03-2010, 21:51
سلام...

من تو replay ها نمي تونم playback (برگشت به عقب فيلم) داشته باشم:41::41:... مشكل از چيه؟ همه دگمه ها رو امتحان كردم... نميشه...

مرسي...

arrow
23-03-2010, 22:34
موهای کریس رونالدو رو بلوند کردم :31:امیدوارم خوشتون بیاد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bbkagp
24-03-2010, 11:01
سلام...

من تو replay ها نمي تونم playback (برگشت به عقب فيلم) داشته باشم:41::41:... مشكل از چيه؟ همه دگمه ها رو امتحان كردم... نميشه...

مرسي...
كسي ني يه كوچمولو راهنمايي كنه :31:... ميدونم پيش پا افتادست، ولي خوب چي كار كنم :31:

arrow
24-03-2010, 11:54
اگه جوی استیکت رو به سمت چپ فشار بدی فیلم به عقب برمیگرده

bbkagp
24-03-2010, 12:10
اگه جوی استیکت رو به سمت چپ فشار بدی فیلم به عقب برمیگرده
:31:خوب عزيز نمي ره... منم مشكلم اينه... وقتي كليدهاي جهتي رو مي زنم دوربين 360 درجه مي چرخه...

carter
24-03-2010, 12:20
عزیزم از شوک سمت راست استفاده کن با جهت دادن به بالا و پایین
شوک سمت چپم دوربینو حرکت میده
موفق باشی

bbkagp
24-03-2010, 15:37
عزیزم از شوک سمت راست استفاده کن با جهت دادن به بالا و پایین
شوک سمت چپم دوربینو حرکت میده
موفق باشی
نشد:31:... فيلمه عقب نرفت :41:

AhmadReza.
24-03-2010, 15:49
:31:خوب عزيز نمي ره... منم مشكلم اينه... وقتي كليدهاي جهتي رو مي زنم دوربين 360 درجه مي چرخه...
منم همین مشکل رو داشتم
از کیبورد استفاده کن فلش سمت چپ..:40:

xeNociDe
24-03-2010, 17:34
منم همین مشکل رو داشتم
از کیبورد استفاده کن فلش سمت چپ..:40:

سلام...
وقتی رفتی جای فیلم بازی دکمه R1+L1+X رو بزن :::: یک صفحه باز میشه توش دکمه حاتو تعریف میکنی اونجاست که دیگه به هوش نوین خودت بستگی داره:دی
موفق باشی*

night lord
24-03-2010, 19:17
نشد:31:... فيلمه عقب نرفت :41:

من اینو رو چنتا دسته امتحان کردم وقتی چراغ روی گیم پد رو روشن میکنی دیگه با سمت چپی
فیلم عقب و جلو میره . اگه روشن نباشه کلا با دسته عقب جلو نمیره .

arrow
25-03-2010, 10:57
سلام به همه بچه ها. من وین 7 دارم و وقتی میخوام پچهای رسمی کنامی رو نصب کنم این ارور رو میده میشه راهنماییم کنید ممنون.
!!!!!!!!!!!!!!!!

M A X I M U M
25-03-2010, 19:23
كدوم پچ رو ميخواي نصب كني ؟
قانون نصب پچ هاي رسمي اينه كه قبل از نصب يه پچ جديد بايد پچ هاي قبلي رو هم نصب كني واگرنه همين خطارو ميده

arrow
25-03-2010, 22:35
به چه عجب!خود بازی 1.0 من میخوام پچ 1.1 کونامی رو نصب کنم این ارور رو میده ممنون.:20:

Spaniuly
26-03-2010, 00:16
به چه عجب!خود بازی 1.0 من میخوام پچ 1.1 کونامی رو نصب کنم این ارور رو میده ممنون.:20:
در جواب شما فقط می تونم بگم پست 9000 رو کامل مطالعه کن بخصوص اون قسمت نصب اورجینال رو پچ 1.03 رو نصب کن کرکش هم موجوده

bigman
26-03-2010, 00:27
اين مشكل سيو نشدن تركيب تيمها در بين جامها توي كدوم پچ حل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا پچ psedit خوبه يا sm patch ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

i-like-ddd
26-03-2010, 01:25
سلام دوستان خسته نباشید یه سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین .میخواستم بدونم اگه میشه قلق پنالتی زدن تو PES2010 رو به من یاد بدین اخه هرچی زور میزنم نمیشه همش اوت میشه. :31:

M A X I M U M
26-03-2010, 05:36
هر چقدر دكمه شوت رو نگه داري ارتفاع رو تعيين مي كنه
بعدش بايد جهت بدي و هر چقدر جهت رو نگه داري ميزان تمايل رو نشون ميده
مثلا خيلي زياد نگه داري مستقيما ميزنه به اوت !

boy iran
26-03-2010, 14:30
سلام دوستان

با این مشخصات میشه بازی رو خوب اجرا کرد برای یکی از دوستانم هست

ram:2gb

h.d.d:1tb

vga:220/1g/ddr3

ممنون

Spaniuly
26-03-2010, 16:17
سلام دوستان

با این مشخصات میشه بازی رو خوب اجرا کرد برای یکی از دوستانم هست

ram:2gb

h.d.d:1tb

vga:220/1g/ddr3

ممنون
اگه cpu هم دوهسته ای باشه بله میشه شما بازی رو نصب کنی یه گزینه داره به اسم ستینگ توش مشخص کرده که سیستم شما مناسب هست برای اجرا بازی یا خیر

lebesgue
26-03-2010, 17:20
من برای بازی آنلاین، کونامی آیدی و گیم آیدی ساختم، موقعی که میخواستم آنلاین بازی کنم پیغام میداد که باید بازی آپدیت بشه.
حالا من طبق توضیحاتی که krauser عزیز در پست 9000 دادند(البته نه 100 درصد) پچ 1.03 رو نصب کردم و کرکش رو هم ریختم.
حالا موقعی که میخوام لاگین کنم دیگه اون پیغام رو نمیده اما اینبار میگه که نمیتونه لاگین شه و باید registry code رو چک کنم.
این مشکل رو چطوری میتونم برطرف کنم؟

fouladiali
26-03-2010, 17:47
سلام دوستان خسته نباشید یه سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین .میخواستم بدونم اگه میشه قلق پنالتی زدن تو PES2010 رو به من یاد بدین اخه هرچی زور میزنم نمیشه همش اوت میشه. :31:

آموزش تصویری پنالتی زدن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاید این توضیح هم به دردتون بخوره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش تصویری ضربه ی آزاد زدن:

اين مشكل سيو نشدن تركيب تيمها در بين جامها توي كدوم پچ حل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با نصب این پچ مشکل شما حل میشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته وقتی پچ بالا را نصب کردید، باید کرکش را هم کپی کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر از آرمین جان.

ضمنا پچ psedit خوبه يا sm patch ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این توضیحات را بخونید، شاید به جوابتون برسید:

arrow
26-03-2010, 18:40
فیس مهدی رحمتی ساخت خودم با پسوند بین که باید تو فولدر کیت سرور فولدر dt0c.img کپی بشه

M A S T 3 R
26-03-2010, 19:15
من در مستر ليگ تيم رئال رو برداشتم و الان فصل 2 هستم(بازي هارو مدتشو 25دقيقه كردم) و سيستم من 3-4-3 است.من يه چند تا بازيكني كه اصلا پيشرفت نميكردند رو اخراج كردم(چون هيچكي نميخردشون) و الان كلا 14 تا بازيكن دارم
ميخواستم بپرسم 14 بازيكن براي تركيبم بس است؟
آخه من كه بازيكنام 28 تا بودند هي ناراحت ميشدند و چون بازيشون نميدادم پسرفت ميكردند
چند سوال هم داشتم
1.چه عواملي باعث پسرفت بازيكنان ميشه؟(همه عوامل رو بگيد)
2.چه عواملي باعث پيشرفت بازيكنان ميشه؟(من ديويد ويارو خريدم و تا حالا اصلا پيشرفتي نكرده و تازگي ها داره پسرفت ميكنه در حالي كه من تا هرموقع خسته بشه در تركيب اصلي تيم ميذارمش در ضمن 28 سالش هست)
3.بازيكنان از سن چند سالگي شروع به پسرفت ميكنند؟
خوشجال ميشم جواب سوال هاي منو بديد

bigman
26-03-2010, 20:10
ممنون بابت جوابتون

يه سوال ديگه

ميشه پچ ورژن 1.03 را به همراه پچ جديد psedit 2.21 نصب كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظورم اينه كه تداخل پيش نمياد ؟؟؟

ضمنا پچ ليگ برتر ايران را اگر به همراه دو پچ بالا نصب كنم چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

H A M A S
26-03-2010, 21:05
سلام
برای تیم میلان چه ترکیبی خوبه که با هاش بشه حریفها رو له کرد؟
لطفا اگر شد جزئیاتش رو هم بگید
ممنون

M A X I M U M
26-03-2010, 22:06
ممنون بابت جوابتون

يه سوال ديگه

ميشه پچ ورژن 1.03 را به همراه پچ جديد psedit 2.21 نصب كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظورم اينه كه تداخل پيش نمياد ؟؟؟

ضمنا پچ ليگ برتر ايران را اگر به همراه دو پچ بالا نصب كنم چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله عزيز ميشه نصب اما بهتره پچ 1.05 رو نصب كني تداخل هم پيش نمياد
كلا هر پچ غير رسمي بر پايه يه پچ رسمي ساخته ميشه كه معمولا 1.2 يا 1.3 هستش اما مثلا پچ آرمين عزيز بر پايه 1.05 بود حالا شما حداقل همون پچ رو نصب كرده باشيد خيلي راحت ميتونيد پچ اصلي رو نصب كنيد و ارتقا بديد

M A S T 3 R
26-03-2010, 22:59
من در مستر ليگ تيم رئال رو برداشتم و الان فصل 2 هستم(بازي هارو مدتشو 25دقيقه كردم) و سيستم من 3-4-3 است.من يه چند تا بازيكني كه اصلا پيشرفت نميكردند رو اخراج كردم(چون هيچكي نميخردشون) و الان كلا 14 تا بازيكن دارم
آخه من كه بازيكنام 28 تا بودند هي ناراحت ميشدند و چون بازيشون نميدادم پسرفت ميكردند
چند سوال هم داشتم
2.چه عواملي باعث پيشرفت بازيكنان ميشه؟(من ديويد ويارو خريدم و تا حالا اصلا پيشرفتي نكرده و تازگي ها داره پسرفت ميكنه در حالي كه من تا هرموقع خسته بشه در تركيب اصلي تيم ميذارمش در ضمن 28 سالش هست)
كسي جواب منو نميخواد بده؟

bigman
26-03-2010, 23:58
بله عزيز ميشه نصب اما بهتره پچ 1.05 رو نصب كني تداخل هم پيش نمياد
كلا هر پچ غير رسمي بر پايه يه پچ رسمي ساخته ميشه كه معمولا 1.2 يا 1.3 هستش اما مثلا پچ آرمين عزيز بر پايه 1.05 بود حالا شما حداقل همون پچ رو نصب كرده باشيد خيلي راحت ميتونيد پچ اصلي رو نصب كنيد و ارتقا بديد

سلام

من پچ 1.05 را پيدا نكردم ميشه لينكش را بگذاريد ؟؟؟؟؟؟؟؟

توي صفحه اول اديت بازي هم نبود.

دو تا سوال ديگه

ترتيب نصب پچهاي pesedit چطوريه ؟؟؟؟؟؟؟ (منظورم از ابتدا تا حالاست 2.21)

ضمنا اول بايد پچ كونامي را نصب كنم يا پچهاي pesedit ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shahi666
27-03-2010, 00:22
دوستان یک مشکلی برام پیش امده نمیدوم برای کس دیگه ای هم پیش امده یا نه محبت کنید اگر راه حلی داره بگید :

بعد از کلی مسترلیگ رفتن الان وسط فصل هستم که دیدم برای رفتن به یک بازی دیگه موقعی که ترکیب رو انتخاب میکنی یهو از بازی میپره بیرون و ارور میده و هر کاری هم کردم نشد ، با یک سیو دیگه از چند بازی قبل تست کردن شد ولی با این سیو بازی مورد نظر همش میپره بیرون ، خواهشا اگه کسی چیزی میدونه بگه کلی خورد وسط ذوقم تو تعطیلات :41:
مرسی

xeNociDe
27-03-2010, 07:12
دوستان یک مشکلی برام پیش امده نمیدوم برای کس دیگه ای هم پیش امده یا نه محبت کنید اگر راه حلی داره بگید :

بعد از کلی مسترلیگ رفتن الان وسط فصل هستم که دیدم برای رفتن به یک بازی دیگه موقعی که ترکیب رو انتخاب میکنی یهو از بازی میپره بیرون و ارور میده و هر کاری هم کردم نشد ، با یک سیو دیگه از چند بازی قبل تست کردن شد ولی با این سیو بازی مورد نظر همش میپره بیرون ، خواهشا اگه کسی چیزی میدونه بگه کلی خورد وسط ذوقم تو تعطیلات :41:
مرسی

اين فقط مشكل شما نيست من هم الان بعضي وقت ها وسط Uefa Champions League مينويسه:
The Save data is curpurred و نميتونم ادامش رو برم به همين خواطر دو سه جا سيو ميكنم شما هم همينكارو بكن!

aggus
27-03-2010, 10:03
salam mibakhshid daram fingilish minevisaam
kami joon farsi nadare

mikhastam bedonam ke mishe ro win 7 ham bazi kard albat ro 64 bitesh

vaghti nasb mikonam mogheye ejra ye error mide ke ye ro az dast dadi ke ba format dll hast
mamnonn misham komakam konin

reza1313
27-03-2010, 10:05
سلام
من چند ترفند بازي 2009 و2010 رامي خواهم

M A X I M U M
27-03-2010, 11:21
salam mibakhshid daram fingilish minevisaam
kami joon farsi nadare

mikhastam bedonam ke mishe ro win 7 ham bazi kard albat ro 64 bitesh

vaghti nasb mikonam mogheye ejra ye error mide ke ye ro az dast dadi ke ba format dll hast
mamnonn misham komakam konin

بله دوست عزيز
بر روي ويندوز 7 مخصوصا نسخه 64 بيتي مشكلاتي داره كه راه حل هاي مشخصي ارائه نشده

xeNociDe
27-03-2010, 11:22
فايل dll ساكر 10 توي سون هم اجرا ميشه حتي نسخه 9 هم اجرا ميشه!

شايد ويندوزتون Geniune نسيت...!
به قسمت Windos 7 و تاپيك Crack مراجعه كنيد!

M A S T 3 R
27-03-2010, 11:23
آقا يكي به منم جواب بده

H A M A S
27-03-2010, 11:49
سلام
برای تیم میلان چه ترکیبی خوبه که با هاش بشه حریفها رو له کرد؟
لطفا اگر شد جزئیاتش رو هم بگید
ممنون

کسی میلان باز نیست؟

saman3230
27-03-2010, 15:12
آقا شاید این سئوال یکم به نظر مسخره بیاد اما

واقعا شیوه پنالتی زدنش خیلی فرق کرده

چه جوری باید پنالتی زد که بیرون نره ؟

xeNociDe
27-03-2010, 15:37
قا شاید این سئوال یکم به نظر مسخره بیاد اما

بهترين كار اينه كه تك بزني يعني اينكه جهت و دكمه شوت رو يك دونه به آهستگي بزني در بعضي موارد هم ميتون جهت رو تك و شوت رو به مدت 0.43 ثانيه بزني! ( حال كردي چقدر دقيق )

---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

کسی میلان باز نیست؟
نه من كه ميلان بازي نيستم ولي فكر ميكنم بهتره كه Seedorf و Pato رو بزاري حمله Pirlo و Gattuso رو سرشون توپ بريزن ... احتمالاً قويترين تركيب اينه اخه ميلان زياد ستاره نداره!:41:

saman3230
27-03-2010, 15:58
بهترين كار اينه كه تك بزني يعني اينكه جهت و دكمه شوت رو يك دونه به آهستگي بزني در بعضي موارد هم ميتون جهت رو تك و شوت رو به مدت 0.43 ثانيه بزني! ( حال كردي چقدر دقيق )

---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

نه من كه ميلان بازي نيستم ولي فكر ميكنم بهتره كه Seedorf و Pato رو بزاري حمله Pirlo و Gattuso رو سرشون توپ بريزن ... احتمالاً قويترين تركيب اينه اخه ميلان زياد ستاره نداره!:41:

آخه من چه تک می زنم چه هرچیری همش بیرونه !!

D@niel
27-03-2010, 17:48
آقا شاید این سئوال یکم به نظر مسخره بیاد اما

سلام.

اگه اينترنت پر سرعت داريد اين فايل رو دانلود كنيد.
حجمش 31 مگه
آموزش پنالتي زدن در PES 2010:

اين هم آموزش Free Kick pes 2010
حجم:68 مگ

Spaniuly
27-03-2010, 19:37
سلام

من پچ 1.05 را پيدا نكردم ميشه لينكش را بگذاريد ؟؟؟؟؟؟؟؟

توي صفحه اول اديت بازي هم نبود.

دو تا سوال ديگه

ترتيب نصب پچهاي pesedit چطوريه ؟؟؟؟؟؟؟ (منظورم از ابتدا تا حالاست 2.21)

ضمنا اول بايد پچ كونامي را نصب كنم يا پچهاي pesedit ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما به پست 9000 این تاپیک برو صفحه 900
پچ 1.05 نیست درستش اینه که بگی DLC 1.05 چون آخرین پچ رسمی 1.03 هست. کونامی دو نوع آپدیت می ده یکی به صورت پچ نصبی (فایل exe) هست و اون یکی که به صورت یک فایل ایمیج که بهش DLC یا اکسپنشن می گیم که البته واقعا اینطور نیست و اکسپنشن محسوب نمیشه مثلا دیتابیس رو آپدیت می کنه (30 درصد ترانسفر های زمستانی رو هم آپدیت نکرد اون DLC که برای تراسفر زمستانی اومد) به هر حال شما پست 9000 رو استفاده کن اون پست همیشه به روز هست و من همیشه آپدیتش می کنم و چیزای جالبی قرار می دم تو اون پست

مرسی

برای من هیچ وقت چنین مشکلاتی پیش نمیاد من همیشه گفتم که سعی کنید همیشه بازیتون رو آپدیت کنید از طریق پست 9000 می تونید کاملا بازیتون رو به روز رسانی کنید.

سلام
من چند ترفند بازي 2009 و2010 رامي خواهم

ترفند برای چه کاری؟ گل زدن دریبل کردن ضربه آزاد زدن البته باید بگم که نیک کردن از پر کردن است و البته اینکه یکی باشه که به شما عملا یه سری کار رو یاد بده البته از آموزش های تصویری هم می تونید چیزهای جالبی یاد بگیرید همین صفحه پیش مهرداد عزیز چند فایل تصویری آموزشی قرار داد من خودم بارها توی تاپیک شیرین کاری هایی رو توضیح دادم

lebesgue
27-03-2010, 20:53
من برای بازی آنلاین، کونامی آیدی و گیم آیدی ساختم، موقعی که میخواستم آنلاین بازی کنم پیغام میداد که باید بازی آپدیت بشه.
حالا من طبق توضیحاتی که krauser عزیز در پست 9000 دادند(البته نه 100 درصد) پچ 1.03 رو نصب کردم و کرکش رو هم ریختم.
حالا موقعی که میخوام لاگین کنم دیگه اون پیغام رو نمیده اما اینبار میگه که نمیتونه لاگین شه و باید registry code رو چک کنم.
این مشکل رو چطوری میتونم برطرف کنم؟

آيا كسي از دوستان ميدونه؟

seday baron
28-03-2010, 10:53
سلام
الان که بازی دوباره نصب کردم و پچ ارمین نصب کردم سرعت بازی خیلی زیاده و هر کاری کردم درست نشد حتی screen refresh rate هم رو 75 Hertz گذاشتم و کیفیت بازی رو full گذاشتم ولی باز هم نشد.
کسی میتونه منو راهنمایی کنه >؟

hadi_vazi
28-03-2010, 11:06
سلام
الان که بازی دوباره نصب کردم و پچ ارمین نصب کردم سرعت بازی خیلی زیاده و هر کاری کردم درست نشد حتی screen refresh rate هم رو 75 Hertz گذاشتم و کیفیت بازی رو full گذاشتم ولی باز هم نشد.
کسی میتونه منو راهنمایی کنه >؟

با اجازه مدیران شما باید تو قسمت کیت سرور فاسل config رو اجرا و وضعیت game speed رو تغییر بدی.

M A S T 3 R
28-03-2010, 11:20
چند سوال هم داشتم

hadishi
28-03-2010, 12:16
سلام دوستان کسی سیو مستر لیگ داره؟ یک تیم با بازیکن های عالی !

Spaniuly
28-03-2010, 12:20
والا من این همه بازی کردم نفهمیدم چه عواملی باعث پیشرفت و پسرفت میشه عوامل زیاد هستند واسه همین اصلا نمیشه دقیقا گفت که چی باعث شد بازیکنی پیشرفت کنه اصلا روی اصول و قاعده خاصی نیست پیشرفت و پسرفت و رشد یکباره بازیکنان گمنام و افت زود هنگام ستاره های بزرگ.
14 بازیکن کمه بعد چند بازی وضعیت بازیکنانت بنفش میشه و خسته میشن حداقل 20 بازیکن باید داشته باشی البته اگه از 16 تا کمتر باشه فکر نکنم قبول بکنه

M A S T 3 R
28-03-2010, 16:36
سلام دوستان کسی سیو مستر لیگ داره؟ یک تیم با بازیکن های عالی !
اگه ميخواي برات آپ كنم
من تيمم رئال هست و تا حالا دوتا فصل رفتم و وضعيت خوبي دارم و پولم فراوان
ولي از پيشرفت بازيكنان هيچي سرم نميشد و همه بازيكناي بالاي 27 سال رو فروختم
كلا 19 بازيكن دارم
3تاشونو دادم قرضي(دوتا دروازه بان)
دوتا بازيكن پيرم دارم كه قرضي اند و از اون هاي استفاده نميكنم پس در كل 14 بازيكن از خودم دارم كه همشون جوونن
در ضمن يه دروازه بان هم بيشتر ندارم!!!
تجربه اول من همين بود و بهتره دو باره مستر ليگ رو از اول برم
ولي در حال حاضر در بالاي جدول هستم(تيم اول) و حدود 10 امتياز با تيم دوم فاصله دارم و تا حالا تو اين فصل فقط دو تا شكست خوردم
به نظر من وضعيت تيم در كل من خرابه(تو نقل و انتقالات اشتباه كردم
حالا اگه خواستي بگو برات آپ كنم

shahram_civil
28-03-2010, 18:55
سلام دوستان من سیو مستر لیگ رئالو میخواستم کسی داره برام بزاره؟
ممنون.:20:

xeNociDe
28-03-2010, 20:11
سلام دوستان من سیو مستر لیگ رئالو میخواستم کسی داره برام بزاره؟
ممنون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پست بالا توضيحات داده شده!

hadishi
29-03-2010, 02:05
مرسی دوسته عزیز که توضیع دادی . قربانت داداش من الان 5 تا فصل رد کردم باز مرسی که مرام گزاشتی

دوستان بهترین روش دفاع کردن در بازی مربع( شوت ) و ظربدر ( پاس ) با هم است؟ یا فقط دکمه پاس رو گرفتن یا مربع ! راهی دیگر هم هست که پرس شدید کنه و توپ زود از بازکن حریف بگیره؟

Spaniuly
29-03-2010, 09:55
دوستان بهترین روش دفاع کردن در بازی مربع( شوت ) و ظربدر ( پاس ) با هم است؟ یا فقط دکمه پاس رو گرفتن یا مربع ! راهی دیگر هم هست که پرس شدید کنه و توپ زود از بازکن حریف بگیره؟

اصولا شما وقتی ضربدر رو می زنید بازیکنان فعال شما به سمت بازیکن صاحب توپ حرکت می کنه گرفت دکمه مربع هم باعث میشه بازیکنان غیر فعال (انتخاب نشده) به سمت بازیکن صاحب توپ حرکت کنن.
مسلم هست که اگه همزمان دکمه ضربدر و مربع رو نگه دارید یه 2-3 بازیکن به دنبال بازیکن صاحب توپ راه میافتند شما این روش رو در میانه میدان انجام بدید ولی وقتی بازیکنان سرعتی کنار خط دارن در موقعیت سانتر قرار می گیرند این کار اشتباه هست چون عملا 3 بازیکن از بازیکنان دفاعی شما علاف این بازیکن خواهند شد و اگه نتونند توپ رباعی کنن و بازیکن سرعتی موفق به سانتر کردن بشه تعداد دفاع شما کم هست و بازیکنی که می بایست ضربه سر بزنه و دفاع کنه و توپ رو دور کنه سر جاش نیست در این موقعیت ها شما دکمه مربع رو نگه دارید و بازیکن فعال خودتون رو به سمت موحوطه جریمه هدایت کنید حالا اگه مدافع شما توپ رو گرفت که فبها اگه نشد سانتر می کنه هافبک کناری حریف و حالا شما یه بازیکن رو در داخل محوطه جریمه دستی اضافه کردی که می تونه ضربه سر بزنه و توپ رو دور کنه البته اینا استراتژی های دستی هست شما می تونید با استفاده از استراتژی های خود بازی گزینه All Defence رو انتخاب کنید و در مواقع خطر اون استراتژی رو فعال کنید

pezhmantoop
29-03-2010, 11:29
سلام به همگی
من یه سیو توپ با کلی بازیکن قوی دارم ( رئال مادرید‌)
و با 500 هزار دلار پول
فک نکنم کسی به این تیم من برسه:31:

M A S T 3 R
29-03-2010, 11:52
سلام به همگی
من یه سیو توپ با کلی بازیکن قوی دارم ( رئال مادرید‌)
و با 500 هزار دلار پول
فک نکنم کسی به این تیم من برسه:31:
اگه اين سيو رو برام آپ كني ممنونت ميشم

footballist
29-03-2010, 12:51
سلام
یه کارتی هست به نام scooping.میخواستم بدونم این کارت چه تاثیری بر روی بازیکن داره؟با تشکر

pezhmantoop
29-03-2010, 13:50
اگه اين سيو رو برام آپ كني ممنونت ميشم

یه کم به من وقت بدی برات می ریزم

Spaniuly
29-03-2010, 14:35
سلام
یه کارتی هست به نام scooping.میخواستم بدونم این کارت چه تاثیری بر روی بازیکن داره؟با تشکر
موقع دویدن جهت رو عقب و جلو کنی توپ رو با پاش میندازه بالا چیپ مانند

M A S T 3 R
29-03-2010, 14:39
اگه ميشه توضيح بديد هر كدام از كارت ها چه نقشي بر بازيكن دارند؟

Mehdi.ss
29-03-2010, 15:00
اگه ميشه توضيح بديد هر كدام از كارت ها چه نقشي بر بازيكن دارند؟
توضیحات لازم درمورد کارتهای بازیکنان :
بخش 1

بخش 2

این هم کارتهای بازی به صورت فارسی
دانلود ، لینک مستقیم

ArminxXx
29-03-2010, 16:30
سلام بچکو
عیداتون مبارک باشه دیره میدونم آخه وقت نمیکنم همیشه سر بزنم
اگر میشه از دوستان یکی لطف کنه درمورد نحوه کار با این برنامه که اگر ویندوزت رو پاک کنی بازی رو نمیخواد مجددا نصب کنی توضیح بده.
Spaniuly
29-03-2010, 18:08
برنامه مستر لیگ ادیتور هم اومد برای ترانسفر کردن بازیکنان هست البته جالبه

دانلود با حجم 150 کیلوبایت
31987

دانلود از پورتال سایت مودینگ وی

لینک مستقیم از سایت مولتی آپلود

سایر لینک های غیر مستقیم

رپیدشیر

دپوزیت فایل

آپلودد

فایل فرانت

آپلودینگ

hadishi
29-03-2010, 19:44
دوست عزیز( krauser ) دستت درد نکنه مرسی که وقت گزاشتی جواب دادی . یک سوال دیگه دارم که فکر کنم خیلی ها دنبال چاره ای برای این مشکل باشند من الان 5 فصل از مستر لیگ رفتم الان میاد بیرون از بازی یا همون می پره کیت سرور هم غیر فعال کردم اما فرقی نداشت

Spaniuly
29-03-2010, 21:11
دوست عزیز( krauser ) دستت درد نکنه مرسی که وقت گزاشتی جواب دادی . یک سوال دیگه دارم که فکر کنم خیلی ها دنبال چاره ای برای این مشکل باشند من الان 5 فصل از مستر لیگ رفتم الان میاد بیرون از بازی یا همون می پره کیت سرور هم غیر فعال کردم اما فرقی نداشت

من فکر می کنم مشکل شما از نا هماهنگی ها باشه چون برای من این مشکل پیش نیومده تا به حال 20 21 سال هم پیش رفتم

تقریبا همه دوستانی که اینجا مثل خودم همیشه بعد آپدیت کردن بازیشون از صفر شروع می کنن این Career ها رو مشکلی براشون پیش نمیاد معمولا این مشکلات زمانی پیش میاد که سیو ورژن قدیمی رو روی آپدیت شده بازی لود می کنیدیا مثلا DLC دانلود می کنید ولی سیو قبلی رو لود می کنید یا نا هماهنگی کرک با ورژن پچ می تونه این مشکلات رو به وجود بیاره. من توی پست 9000 جدیدترین فایل های قابل دانلود رو که بازی شما رو به حالت نرمال در میاره گذاشتم :

آخرین پچ رسمی موجو
کرک آخرین پچ
DLC 1.05

حتی می خوام یه ادیت فایل غیر وابسته به پچ برای DLC بسازم که البته چون حدس می زنم توی این روزها احتمالا DLC جدید بیاد دست نگه داشتم تا یک ادیت فایل مخصوص اصلاح کننده برای DLC 1.06 بدم

سلام...
لازم هست یک توضیح درباره برداشت خودم از مسترلیگ بگم. من اینطور فهمیدم (از وقتی مسترلیگ رو با PES2009 شروع کردم) که اصولا مسترلیگ جایی هست برای جمع کردن یک تیم دلخواه و قوی و تقویت شده جهت استفاده در بازی تکی (حالا یا با pc یا با player) وقتی شما این امکان رو دارید که تیمی رو بردارید و هر بازیکنی رو که دوست دارید بهش اضافه کنید بی آنکه به ادیت فایلتون دست بزنید و اسپویل کنید اون رو. ولی این مسئله توی PES2010 به واسطه مسترلیگ جدید تحت تاثیر قرار گرفت. چراکه شما نمیتونید هر بازیکنی رو که می خواهید به تیمتون اضافه کنید. ممکنه زمانی بازیکنتون رو به دست بیارید که دیر شده و اون بازیکن خیلی پیر و ضعیف شده. و به دردتون نمی خوره. من خوشحال هستم که این برنامه مسترلیگ ترانسفر اومد البته گرچه کار باهاش سخته و اشکالات و باگ هایی داره ولی میشه باهاش یک تیم رویایی ایجاد کرد. من به عنوان نمونه سعی کردم قوی ترین بازیکنان موجود در بازی رو که حقیقتا بزرگان فوتبال جهان هستند رو توی یک تیم جمع کنم. این هم ترکیب این تیم در قالب مستر لیگ اگه خواستید بگید تا سیو این فایل مستر لیگ رو بدم البته به درد کسانی می خوره که DLC 1.05 رو دارند. فکر کنم برای بقیه لود نشه

البته چون نتونستم ریبری رو اضافه کنم از فابرگاس استفاده کردم چون مشکل اینجاست که فقط بازیکنانی رو شما می تونید ترانسفر کنید که تیم داشته باشند توی یکی از لیگ های پنجگانه. ریبری تیم نداره! ریبری تنها بازیکن بزرگی هست که نمیشه اون رو اضافه کرد. البته غیر از بازیکنان کلاسیک

من پیشنهاد می کنم برای ساختن تیم های رویایی جهت استفاده در Exhbition این برنامه رو دانلود کنند.

shahab_f
30-03-2010, 11:17
میشه سیو مستر لیگتون رو آپ کنین ؟

Aamoo
30-03-2010, 11:37
سلام
من يه سئوال دارم که شايد مبتديانه باشه چون من خيلي حرفه اي نيستم
ميخواستم بدونم اون دکمه (دايره) هايي که کنار اسم بازيکن فعال گاهي اوقات روشن ميشه معنا و مفهومش چيه ؟(مخصوصا توي become ...)
باتشکر

vahidgame
30-03-2010, 12:08
سلام
من يه سئوال دارم که شايد مبتديانه باشه چون من خيلي حرفه اي نيستم
ميخواستم بدونم اون دکمه (دايره) هايي که کنار اسم بازيکن فعال گاهي اوقات روشن ميشه معنا و مفهومش چيه ؟(مخصوصا توي become ...)
باتشکر
این برای استراتژی های بازی هستش که 4 تا استراتژی می تونید حداکثر انتخاب کنید. همچنین می تونید به صورت اتوماتیک اون بذارید.
یادش بخیر من چند وقت پیش که مسترلیگ خیلی می رفتم توی این تاپیک خیلی فعال بودم ولی الان چند وقت هست که مسترلیگ خیلی نرفتم ولی بازم دوستان راهنمایی بخوان می تونم کمک کنم

سلام...
لازم هست یک توضیح درباره برداشت خودم از مسترلیگ بگم. من اینطور فهمیدم (از وقتی مسترلیگ رو با PES2009 شروع کردم) که اصولا مسترلیگ جایی هست برای جمع کردن یک تیم دلخواه و قوی و تقویت شده جهت استفاده در بازی تکی (حالا یا با pc یا با player) وقتی شما این امکان رو دارید که تیمی رو بردارید و هر بازیکنی رو که دوست دارید بهش اضافه کنید بی آنکه به ادیت فایلتون دست بزنید و اسپویل کنید اون رو. ولی این مسئله توی PES2010 به واسطه مسترلیگ جدید تحت تاثیر قرار گرفت. چراکه شما نمیتونید هر بازیکنی رو که می خواهید به تیمتون اضافه کنید. ممکنه زمانی بازیکنتون رو به دست بیارید که دیر شده و اون بازیکن خیلی پیر و ضعیف شده. و به دردتون نمی خوره. من خوشحال هستم که این برنامه مسترلیگ ترانسفر اومد البته گرچه کار باهاش سخته و اشکالات و باگ هایی داره ولی میشه باهاش یک تیم رویایی ایجاد کرد. من به عنوان نمونه سعی کردم قوی ترین بازیکنان موجود در بازی رو که حقیقتا بزرگان فوتبال جهان هستند رو توی یک تیم جمع کنم. این هم ترکیب این تیم در قالب مستر لیگ اگه خواستید بگید تا سیو این فایل مستر لیگ رو بدم البته به درد کسانی می خوره که DLC 1.05 رو دارند. فکر کنم برای بقیه لود نشه
آرمین جان ولی واقعا این مسترلیگ یکی از مهمترین امتیازاش همین هستش که میشه یه تیمی مورد علاقه خودتو ساخت. به خاطر سیستم نقل و انتقالات خیلی عالی و نسبتا راحتی که بازی داره میشه بازیکنانی که دوست داریم رو راحت بخریم. من خودم همیشه در pes تیمهای خیلی توپی درست می کنم. مخصوصا با تیمهایی مثل چلسی و میلان تا دلت بخواید تیمهای خیلی رویایی درست کردم. خیلی واقعا برام جذابه.

Aamoo
30-03-2010, 12:45
این برای استراتژی های بازی هستش که 4 تا استراتژی می تونید حداکثر انتخاب کنید. همچنین می تونید به صورت اتوماتیک اون بذارید.
یادش بخیر من چند وقت پیش که مسترلیگ خیلی می رفتم توی این تاپیک خیلی فعال بودم ولی الان چند وقت هست که مسترلیگ خیلی نرفتم ولی بازم دوستان راهنمایی بخوان می تونم کمک کنم.

ممنون از راهنماييتون فقط ميشه بگيد
اول گاهي وقتها اون چهارتا دايره عدد هستش و گاهي وقتها هم حروف ميخوام بدونم همشون مربوط به استراتژيهاي بازي ميشن يا فقط اعداد يا برعکس؟

دوم اين استراتژيها رو چطور ميشه تنظيم کرد؟

night lord
30-03-2010, 13:50
دوستان میشه این pes رو رو lan بازی کرد؟

Spaniuly
30-03-2010, 14:29
دوستان میشه این pes رو رو lan بازی کرد؟

نه فقط آنلاین داره Lan ندیدم من توی بازی

ممنون از راهنماييتون فقط ميشه بگيد
اول گاهي وقتها اون چهارتا دايره عدد هستش و گاهي وقتها هم حروف ميخوام بدونم همشون مربوط به استراتژيهاي بازي ميشن يا فقط اعداد يا برعکس؟

دوم اين استراتژيها رو چطور ميشه تنظيم کرد؟

شما وقتی ترکیب و سیستم می چینی زیاد انگولک نمی کنی؟ بابا این PES 2010 امکانات زیادی بهش اضافه شده می تونی حتی تنظیم کنی که یه بازیکن میل تهاجمی داشته باشه یا تدافعی از گزینه استراتژی توی همون تنظیمات قبل بازی می تونی هر استراتژی رو خواستی به یک دکمه خاص نگاشت کنی اونقت وقتی توی بازی دکمه LT یا L2 رو نگه داری و اون دکمه رو بزنی استراتژی مربوط به اون فعال میشه

آرمین جان ولی واقعا این مسترلیگ یکی از مهمترین امتیازاش همین هستش که میشه یه تیمی مورد علاقه خودتو ساخت. به خاطر سیستم نقل و انتقالات خیلی عالی و نسبتا راحتی که بازی داره میشه بازیکنانی که دوست داریم رو راحت بخریم. من خودم همیشه در pes تیمهای خیلی توپی درست می کنم. مخصوصا با تیمهایی مثل چلسی و میلان تا دلت بخواید تیمهای خیلی رویایی درست کردم. خیلی واقعا برام جذابه.

والا به نظر من PES2009 خیلی راحت تر بود کافی بود به درجه S برسی اونقت به هر کی پیشنهاد می دادی با کله میومد ولی حالا اصلا نمیشه بازیکنی رو که اسکوت پپیشنهاد نداده رو بخری مثلا امکان نداره بشه گورکاف رو از چنگ بوردو در آورد. من زیاد امتحان کردم

ArminxXx
30-03-2010, 16:02
سلام بچکو
عیداتون مبارک باشه دیره میدونم آخه وقت نمیکنم همیشه سر بزنم
اگر میشه از دوستان یکی لطف کنه درمورد نحوه کار با این برنامه که اگر ویندوزت رو پاک کنی بازی رو نمیخواد مجددا نصب کنی توضیح بده.

vahidgame
30-03-2010, 16:33
الا به نظر من PES2009 خیلی راحت تر بود کافی بود به درجه S برسی اونقت به هر کی پیشنهاد می دادی با کله میومد ولی حالا اصلا نمیشه بازیکنی رو که اسکوت پپیشنهاد نداده رو بخری مثلا امکان نداره بشه گورکاف رو از چنگ بوردو در آورد. من زیاد امتحان کردم
اتفاقا گورکوف رو من چند بار خریدمش. سال اول نمیشه بخریش ولی اگه تیمت مشهور باشه و یه چند سال توی لیست خریدت باشه می تونی بخریش. فقط جالبه از اون بازیکنانی هستش که پیشرفتش زیاد هست و اکثر خصوصیاتش بالای 90 میرسه.این شماره یکمی درسته سختر شده ولی چون کل فصل میشه پیشنهاد دادش میشه بالاخره یه جوری یه بازیکن رو خرید.
راستی دوستان من با چلسی یه سیوی دارم که حدودا 4-5 فصل رفتم و خیلی بازیکنان پیشرفت کردن. بازیکنان بزرگ هم زیاد گرفتم مثل گورکوف و پاتو و تورس و... کلا خیلی تیم قوی هستش اگه خواستین می تونم اینجا بذارم تا دانلود کنید.

night lord
30-03-2010, 18:17
نه فقط آنلاین داره Lan ندیدم من توی بازی

منظور پچی چیزی که lan رو بهش اضافه کنه . چون این پچو برای 2009 و 2008 دیدم نمیدونید اومده یا نه؟

Spaniuly
30-03-2010, 19:21
برای 2009 نبود برای 2008 یه pes ماگازین بود که در واقع یه سرور کرک شده بود که گیمر به اون متصل میشد برای 2009 هم اومد یه همچین چیزی ولی خیلی زود بن شده بود اون سرور کرک شده البته اوایل هم نمیشد پینگ خوبی گرفت چون خیلی دور بود از ایران فکر کنم توی سوئد بود در هر صورت واسه آنلاینش زیاد مایه نمی ذاره. البته واسه ما ها

hadishi
30-03-2010, 19:31
یک سوال دوستان من هر اعمالی که روی کیت سرور انجام می دم صورت نمی گیرد و اطمینان دارم که همه چیز درست سر جاشه خیلی هم از کیت سرور استفاده می کنم اولین باری هست که این مشکل ایجاد شده ! اگر دوستان یک اپشن فایل که اخرین نقل و انتقالات صورت گرفته را بزارند خیلی ممنون میشم

دوست عزیز Krauser من پچ شما هم دانلود کردم اما نه اسم بازیکن ها کوچیک شده نه لباس تیم ها من از دوباره PES نصب کردم به خاطر همین همه چیز به حالت عادی در امده در ضمن من همه برنامه هایی که در پست 900 بود دانلود کردم که دستت درد نکنه فعلا که از مستر لیگ نپریده بیرون اما پچ که گزاشته بودی تاثیر نداشت ( Ultimate Licenser ) ببخشید دوست عزیز الان پچ شما نصب شد شرمنده بابت اختلال در فروم بازم از دوستان عزر می خوام .

Spaniuly
30-03-2010, 23:46
دوست عزیز Krauser من پچ شما هم دانلود کردم اما نه اسم بازیکن ها کوچیک شده نه لباس تیم ها من از دوباره PES نصب کردم به خاطر همین همه چیز به حالت عادی در امده در ضمن من همه برنامه هایی که در پست 900 بود دانلود کردم که دستت درد نکنه فعلا که از مستر لیگ نپریده بیرون اما پچ که گزاشته بودی تاثیر نداشت ( Ultimate Licenser ) ببخشید دوست عزیز الان پچ شما نصب شد شرمنده بابت اختلال در فروم بازم از دوستان عزر می خوام .

البته من ادیت فایل رو با آپرکیس اصلاح کردم یعنی مثل خود کونامی از حروف بزرگ استفاده کردم.

راستی پچ فقط برای لایسنس شدن بازی هست چیز خاصی اضافه نمی کنه... راستی راضی هستی؟

hadishi
31-03-2010, 07:48
اره دوست عزیز واقعا شما زحمت می کشی کارم راه اقتاد به هر حال دستت درد نکنه

xeNociDe
31-03-2010, 08:43
آقايون چند وقتي هنگام هواي باروني زمين پر برف ميشه به حدي كه توپ رو هم نميشه ديد!
( از شاهكار هاي پچ ايرانيه )
كمك كنيد!!!!!!!!!!!!!!!!

hadi_vazi
31-03-2010, 12:42
آقایون من الان تست کردم دیدم تو قسمت system setting بخش download فایل آپدیت dt0f اومده بی زحمت پست 900 رو آپدیت کنید که بتونیم دانلودش کنیم تا تو سیستم های دیگه هم فایلش رو ببرم
یه پیشنهاد هم دارم اگه براتون مقدوره تو پست 900 کنار این فایل dt0f یه تاریخ عرضه فایل رو هم بذارید که معلوم بشه عوض شد چون همونطور که می دونید شماره یا ورژنی نداره که مشخص کنه فایل جدیده یا همون قبلیست. باتشکر.

Spaniuly
31-03-2010, 17:43
آقایون من الان تست کردم دیدم تو قسمت system setting بخش download فایل آپدیت dt0f اومده بی زحمت پست 900 رو آپدیت کنید که بتونیم دانلودش کنیم تا تو سیستم های دیگه هم فایلش رو ببرم
یه پیشنهاد هم دارم اگه براتون مقدوره تو پست 900 کنار این فایل dt0f یه تاریخ عرضه فایل رو هم بذارید که معلوم بشه عوض شد چون همونطور که می دونید شماره یا ورژنی نداره که مشخص کنه فایل جدیده یا همون قبلیست. باتشکر.

بابا ایول خبر دسته اول من فردا و پس فردا بکوب باید بشینم برای dlc فایل ادیت بسازم. دستت طلا عزیز بابت خبر لینک فایل dlc 1.06 رو هم گذاشتم توی پست 9000

از این جا می تونید این DLC رو بگیرید چون بعضا مشاهده شده که از داخل بازی دانلود کردنی ارور میده من پیشنهاد می کنم به این شکل دانلود و دستی کپی کنید

vahidgame
31-03-2010, 18:19
از این جا می تونید این DLC رو بگیرید چون بعضا مشاهده شده که از داخل بازی دانلود کردنی ارور میده من پیشنهاد می کنم به این شکل دانلود و دستی کپی کنید

آرمین جان میشه بگی این DLC حجمش چه قدره و چه ویژگی هایی داره؟
همین الان اتفاقا من به یه نفر گفته بود اون چیزایی که توی پست 9000 گذاشته بودی دانلود کنه. حالا به نظرت اینم لازمه که دانلود بکنه؟

nahr_hr
31-03-2010, 19:53
سلام
من پچ 2.3 ادیت رو دانلود کردم و نصب کردم فقط مشکلی که هست اینه که تو لیگ اردیوویژه یا همون هلند تیمهای دیگر هستن و در قسمت تیم های دیگر لیگ هلند به همراه چند تیم دیگر
و آرم و نام لیگ هلند نیز هنوز باقیمانده هست ولی تیمهاش تو قسمت تیمهای دیگر هستن میشه راهنماییم کنید میخواستم ببینم تو پچ شما هم همینطور هست یا نه ؟؟؟؟

M A X I M U M
31-03-2010, 20:32
پچو صحيح نصب نكردي
اون پچي كه نصب كردي بايد اسم ها و نشانه هارو درست كنه بجاي ليگ هلند آلمان اضافه ميشه و بقيه منتقل ميشن به قسمت Other

Spaniuly
31-03-2010, 20:35
آرمین جان میشه بگی این DLC حجمش چه قدره و چه ویژگی هایی داره؟
همین الان اتفاقا من به یه نفر گفته بود اون چیزایی که توی پست 9000 گذاشته بودی دانلود کنه. حالا به نظرت اینم لازمه که دانلود بکنه؟
خوب وحید جان به نظرم دانلود کن من شروع کردم دارم برای این dlc ادیت فایلی می سازم که اسامی رو اصلاح کنه قبل اینکه بخوام به شکل متناسب با پچ kRAUSER دربیارمش به شکلی می سازم که همه بتونن ازش استفاده کنن یعنی برای تمام کسانی که پچ نصب نکردن ولی این DLC رو دانلود کردند قابل استفاده باشه بعدا هر کس می تونه ویرایش کنه.
حداقلش اینه که آپدیت روستر ها بهتر شده یعنی دیگه نیستلروی توی رئال نیست و به حالت Free Agent توی دیتابیس هست. من همیشه معتقدم آدم باید بازیش رو به روز نگه داره

loyal_boy
31-03-2010, 20:58
آقا آرمین این پچی که گذاشتید ... لینک فایل آپشن آنلاکرش خرابه ... لطفا منو راهنمایی کنید

alibararsani8
31-03-2010, 21:16
سلام میخواستم ببینم پچی اومده که بشه باهآش آنلاین باز کرد؟

Spaniuly
01-04-2010, 00:47
آقا آرمین این پچی که گذاشتید ... لینک فایل آپشن آنلاکرش خرابه ... لطفا منو راهنمایی کنید

بفرما عزیز آپلود کردم وقتی یه مدت دانلود نشه ک فایل از روی سرور 2شیرد پاک میشه

زود دانلود کن تا پاک نشده:46:

سلام میخواستم ببینم پچی اومده که بشه باهآش آنلاین باز کرد؟
والا ما که بی خبریم بازم امیدمون به سایرین هست اگه راهی پیدا کردی ما رو هم بی خبر نذار. ما هم تلاش زیادی کردیم ولی به جایی نرسید پچ و سرور و... هم گیرمون نیومده:41:

H A M A S
01-04-2010, 09:28
سلام
این پچ Emblems_for_PESEdit.com_2010 که برای تصحیح نام و ترکیب تیم ها و ....
بعد از آنزیپ کردن باید دقیقا فایل هاشو کجا ریخت؟

loyal_boy
01-04-2010, 11:27
داداش دمت گرم من دانلود کردم فقط آرمین جان وقتی میرم داخل بازی ارور دیتابیس میده میگه بازی رو آپدیت کن پست 9000 رو خوندم نفهمیدم ... DLC رو دانلود کردم فقط نمیدونم باید چیکارش کنم !

Spaniuly
01-04-2010, 11:46
اگه از xp استفاده می کنی اون فایل dt0f رو کپی کن این مسیر
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download

H A M A S
01-04-2010, 11:55
سلام
این پچ Emblems_for_PESEdit.com_2010 که برای تصحیح نام و ترکیب تیم ها و ....
بعد از آنزیپ کردن باید دقیقا فایل هاشو کجا ریخت؟

سوال که سخت نبود!:20:

Mahdi.p30
01-04-2010, 12:01
اگه از xp استفاده می کنی اون فایل dt0f رو کپی کن این مسیر
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
من کپی میکنم توی مسیر program files\konami\pro ...\img ، فرقی که نداره؟
ضمنا این آپدیت که از قبلی بدتره ، توی بارسلونا اینیستا رو برده خط حمله ، توی رئال رونالدو رو گذاشته نوک حمله!
بقیه تیم ها رو ندیدم
فقط نقل و انتقالات رو درست اعمال کرده

Spaniuly
01-04-2010, 12:15
به هر حال نقل و انتقالات رو درست کرده. آرشاوین هم توی آرسنال نوک حمله اس

H.Operator
01-04-2010, 12:20
سلام
دوستان چه طور میشه این بازی رو آپدیت کرد؟

loyal_boy
01-04-2010, 13:20
آقا ویندوز من سونه باید چیکار کنم ؟

Spaniuly
01-04-2010, 14:10
سلام
دوستان چه طور میشه این بازی رو آپدیت کرد؟

2 تا آپدیت وجود داره پچ رسمی فایل دیتا بیس یا همون DLC

آخرین پچ 1.03 هست که باید با کرکش دانلود کنی آخرین فایل دیتا بیس هم دیروز اومده لینکش توی پست 9000 همین تاپیک هست (صفحه 900) توی همون صفحه لینک پچ مخصوص اصلاح موارد لایسنس نشده هم هست که می تونی استفاده کنی موفق باشی

H A M A S
01-04-2010, 14:21
pes بازان محترم!!
اگر کمک کنند
ممنون میشم

بعد از آنزیپ کردن Emblems_for_PESEdit.com_2010 باید دقیقا فایل هاشو کجا ریخت؟
اصلا چه طوری نصب میشه؟
لااقل یه لینک اموزشی بدید

magsood
01-04-2010, 21:27
با سلام
دوستان بعضی از شرکتها نام بازیکنان و نقل انتقالات و ... تصحیح کرده و DVD آن را بیرون می دهند.( بدون آپشن فایل)
لطفا طرز دست کاری در فایلهای اصلی را توضیح دهید.
(می خواهم نام بازیکنان و ... را تغببر داده و بعد در DVD رایت کنم.)

10
02-04-2010, 00:32
سلام ، یکی از دوستان لطف کنند آموزش کامل kitserver 6.0.0 برای pes 2006 رو قرار بدهند ، من تازه kitserver رو دانلود کردم و میخوام چند تا چهره و لباس وارد pes 2006 کنم و متاسفانه بلد نیستم !!! (سوال اصلی اینه که نمیدونم دقیقا چطوری باید player id و چیزهای دیگه رو وارد map.txt کنم - مثلا یکی با عکس بگه دقیقا چی باید تو map.txt تو face بنویسم) خیلی ممنون از کمکتون :20:

Spaniuly
02-04-2010, 00:53
سلام ، یکی از دوستان لطف کنند آموزش کامل kitserver 6.0.0 برای pes 2006 رو قرار بدهند ، من تازه kitserver رو دانلود کردم و میخوام چند تا چهره و لباس وارد pes 2006 کنم و متاسفانه بلد نیستم !!! (سوال اصلی اینه که نمیدونم دقیقا چطوری باید player id و چیزهای دیگه رو وارد map.txt کنم - مثلا یکی با عکس بگه دقیقا چی باید تو map.txt تو face بنویسم) خیلی ممنون از کمکتون :20:
عزیز تاپیک PES 2010 هست ها شما بگرد دنبال تاپیک PES 6

10
02-04-2010, 00:58
عزیز تاپیک PES 2010 هست ها شما بگرد دنبال تاپیک PES 6
سلام میدونم تاپیک pes 2010 هست ، تاپیک pes 2006 خیلی قدیمیه واسه همین سوالم رو اینجا پرسیدم :46:

xeNociDe
02-04-2010, 03:04
آقايون كسي ميدونه توي كدوم سايت ميشه اينو Online بازي كرد؟؟؟

magsood
03-04-2010, 19:15
با سلام
دوستان بعضی از شرکتها نام بازیکنان و نقل انتقالات و ... تصحیح کرده و DVD آن را بیرون می دهند.( بدون آپشن فایل)
لطفا طرز دست کاری در فایلهای اصلی را توضیح دهید.
(می خواهم نام بازیکنان و ... را تغببر داده و بعد در DVD رایت کنم.)
یعنی کسی چیزی در این مورد نمی داند!؟

Spaniuly
03-04-2010, 20:44
شما از PES Editor استفاده کن می تونی اسامی رو ویرایش کنی لیگ ها تیم ها بازیکنان استادیوم ها حتی قیافه ها

bigman
03-04-2010, 20:49
من هنوز مشكلم با ذخيره نشدن تركيب تيمها در جامهاي مختلف حل نشده .

وقتي پچ كونامي 1.03 را نصب ميكنم درست ميشه ولي كافيه بعد از اون يكي از پچهاي psedit رو نصب كنم . دوباره مشكل شروع ميشه

و مجبورم قبل از هر بازي تركيب را دوباره بچينم.

كسي هست كمك كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Advanced Ali-001
03-04-2010, 21:43
آقا ما يه سوال داريم مسخرمون نكنينااااااااا
والا توورژن قبلي يه جورايي ميشد ضربه كاشترو گل كرد يعني من رگ خوابش دستم اومده بود ولي تو اين جديده2010هركاري ميكنم نميتونم گل بزنم يكي يه شگردي چيزي بلد نيست به ماهم بگه من بااون ضربه زني دلپيروشماره10بود اونو ميزنم همون كه آروم اول راه ميره بهد فني ومحكم ميزنه عين دل پيرو ولي هركاري ميكنم گل نميشه آرمين خان شما شگردي چيزي بلدي؟ممنون:11:

Spaniuly
03-04-2010, 23:28
والا توورژن قبلي يه جورايي ميشد ضربه كاشترو گل كرد يعني من رگ خوابش دستم اومده بود ولي تو اين جديده2010هركاري ميكنم نميتونم گل بزنم يكي يه شگردي چيزي بلد نيست به ماهم بگه من بااون ضربه زني دلپيروشماره10بود اونو ميزنم همون كه آروم اول راه ميره بهد فني ومحكم ميزنه عين دل پيرو ولي هركاري ميكنم گل نميشه آرمين خان شما شگردي چيزي بلدي؟ممنون:11:

باید ضربدر رو تند تند بزنی موقعی که شوت رو زدی کات می گیره

kiuna
04-04-2010, 00:37
من وقتی دسته رو به سیستم میزنم میشناسه و چراغ load هم روشن میشه
و تو قسمت game contoroller ویندوز هم میشناسه اما تو بازی کار نمیکنه
ویندوز رو هم عوش کردم اما فرقی نکرد ؟
کسی می تونه کمک کنه ؟

Mahdi.p30
04-04-2010, 00:52
من با کیبورد کار میکنم ، ضربدر احتمالا همون شوته
من زدم ولی کات نگرفت!:13:
من معمولا اگه ضربه آزاد ، نزدیک باشه ، دکمه پایین رو میگیرم و دکمه D رو تا آخر نگه میدارم ، اگه دور هم باشه دکمه پایین رو میگیرم ، بعدش A رو و بعدش یکی از دکمه های چپ و راست!
معمولا تو 50 درصد موارد جواب میده ، مخصوصا مورد نزدیک!

hadi_vazi
04-04-2010, 09:22
مگه قرار نیست وقتی فایل dlc 1.6 رو ریختیم تمام ادیت بازیکن ها به حالت default برگرده؟
من این فایل رو ریختم روی فایل قبلی overwrite شد ولی فقط ترکیب بازیکن ها عوض شد.
نه کفشی عوض شده نه abbility عوض شده فقط قیافه بعضی ها عوض شده.

امير موسر
04-04-2010, 09:25
من معمولا اگه ضربه آزاد ، نزدیک باشه ، دکمه پایین رو میگیرم و دکمه D رو تا آخر نگه میدارم ، اگه دور هم باشه دکمه پایین رو میگیرم ، بعدش A رو و بعدش یکی از دکمه های چپ و راست!

ضربدر منظورش پاس باید باشه !

من PATCH 1.3 رو دانلود کردم از پست 9000 همین تاپیک ولی موقع نصب این ارور رو میده :

kiuna
04-04-2010, 10:12
من وقتی دسته رو به سیستم میزنم میشناسه و چراغ load هم روشن میشه
و تو قسمت game contoroller ویندوز هم میشناسه اما تو بازی کار نمیکنه
ویندوز رو هم عوش کردم اما فرقی نکرد ؟
کسی می تونه کمک کنه ؟
یکی به ما کمک کنه ؟

arreh
04-04-2010, 10:45
سلام دوستان
من بازي ساده رو خوب انجام ميدم (كليدهاي اصلي) اما فوت و فنها رو خوب بلد نيستم دستورات خود بازي هم كه تو كامند ليست هست هم كمي گيج كننده است هم اينكه شسته رفته نيست. كسي از دوستان هست كه هم بازي رو حرفه اي انجام داده باشه و هم يك هلپ قوي و سر راست براي ما داشته باشه و راهنمايي كنه كه چطور ميشه ريزه كاريها رو ياد گرفت؟
مثلا توپ گيري كامپيوتر بخصوص روي تاپ پلير فوق العاده است اما من با كليد پرشر كلي جونم در مياد تا يه توپو بگيريم همچنين پاسكاريها شوتاي سرضرب و ... شون هم عاليه.
لطفا اگه كسي مي تونه يه راهنمايي كامل بكنه.
ممنون

vahidgame
04-04-2010, 11:04
والا توورژن قبلي يه جورايي ميشد ضربه كاشترو گل كرد يعني من رگ خوابش دستم اومده بود ولي تو اين جديده2010هركاري ميكنم نميتونم گل بزنم يكي يه شگردي چيزي بلد نيست به ماهم بگه من بااون ضربه زني دلپيروشماره10بود اونو ميزنم همون كه آروم اول راه ميره بهد فني ومحكم ميزنه عين دل پيرو ولي هركاري ميكنم گل نميشه
اگر با کیبورد موقع زدن E رو نگه داری بهتر ضربه می زنی ولی کلا قلق خاصی نداره ولی یه نوع ضربه کاشته ها هست که به نظر من قلق داره و اکثر موقع ها گل میشه. من خودم یه سری ضربه کاشته ها که در زاویه مناسب هست رو به صورت دو ضرب و با یک بازیکن که قدرت شوتش بالا هستش می زنم و اکثرا گل میشه. مثل با بازیکنی مثل لمپارد خیلی ضربه کاشته گل زدم. یعنی یه نفر پاس میده و نفر بعدی که با قدرت شوت بالایی داشته باشه با آخرین قدرت میزنه و اگر زاویه درستی باشه و درست زده بشه بیشتر وقت ها گل میشه. اگه بخواید می تونم یه Replay از گل اینجوری بذارم که شاید بهتر بفهمید که چه جوری هستش.حجمش اگه فشرده بشه فکر کنم حدودا 600 کیلوبایت بشه.

من PATCH 1.3 رو دانلود کردم از پست 9000 همین تاپیک ولی موقع نصب این ارور رو میده :
مشکل شما فکر کنم این هست که ورژن اون پچ با ورژن بازی فرق داره. شما کرک 1.3 رو هم دانلود کنید و اونو توی محل بازی کپی کنید بعدش احتمالا مشکلتون حل میشه.

امير موسر
04-04-2010, 11:13
مشکل شما فکر کنم این هست که ورژن اون پچ با ورژن بازی فرق داره. شما کرک 1.3 رو هم دانلود کنید و اونو توی محل بازی کپی کنید بعدش احتمالا مشکلتون حل میشه.

نشد ! کرک همون پست رو هم گرفتم ولی بازم نشد ! همون ارور رو میده !

قبل از این پجهای قبلی هم لازمه !؟

Advanced Ali-001
04-04-2010, 12:59

ممنون آرمين خان ولي وقتي كه وايساده بايد تند تند ضبدربزني بعد شوت كني؟ يا اول شوت كنيم بعد تند تند ضربدر وبزنيم بعد خودش كات بگيره مگه واسه كات دادن نميان اين وراونورو بگيرن كه كات بگيره؟ يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنونت ميشم:11:
مخلصيم:40:

lebesgue
04-04-2010, 13:16

البته توی همون پست در مورد این مسئله و راه حلش توضیح دادن:

خوب حالا می مونه یک نکته : مشکل در نصب پچ به طور عمومی نصب در یک حالت نمی تونه نصب بشه اگه فرض کنیم هیچ مشکلی در ویندوز و ... نیست. و اون اینه که بازی شما نصبش اورجینال نباشه منظورم از نصب اورجینال اینه که هیچ شخص یا شرکتی Instalation یا Setup یا Autorun اختصاصی برای نصب بازی ایجاد نکنه و به قول خودش نصب و آسان و بدون سریال نامبر و غییره ایجاد نکنه چون در این حالت بازی موقع نصب در مسیر پیش فرض وارد ریجستری نمیشه. و چون وقتی شما سعی می کنید پچ رسمی نصب کنید اون پچ ابتدا مسیر ریجستری رو می گرده و چون توی مسیر درست وارد نشده کلید ریجستری پچ فکر می کنه که شما بازی رو روی سیستم نصب نکردید بنابراین پیغام خطا میده. البته من حدس می زنم شما با وارد کردن یک کلید ریجستری این مشکلتون رفع بشه ولی مطمئن نیستم چون امتحان کردم ولی اصولا باید بشه. ولی راه حلی که من برای شما پیشنهاد می کنم: نصب بازی شما توسط گروهی یا شخصی دست کاری شده. شما می تونید با در اختیار داشتن یک سری فایل نصبی که dll یا exe و ... که دست کاری نشدن یک نصب اورجینال برای بازیتون بسازید.

نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت

vampyre
04-04-2010, 13:34
ممنون آرمين خان ولي وقتي كه وايساده بايد تند تند ضبدربزني بعد شوت كني؟ يا اول شوت كنيم بعد تند تند ضربدر وبزنيم بعد خودش كات بگيره مگه واسه كات دادن نميان اين وراونورو بگيرن كه كات بگيره؟ يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنونت ميشم
مخلصيم

سلام.
عزیز من آخه وقتی یارو وایساده ضربدر رو بزنی که پاس میده!!:27:
پس وقتی شوت میکنی باید اون کار رو انجام بدی.
یه چیز دیگه هم وقتی توی فاصله ی 25 سانت یا کمتر به دروازه ضربه اشته دارید.توپ رو بیارید گوشه ی دروازه (بین نفر اول و دوم دیوار دفاعی)بعد دایره با پایین رو بگیرید و تا ته پر کنید 80 % توی گله و دروازه بان قاطی میکنه!!

امير موسر
04-04-2010, 14:11
اون کارو هم کردم حالا موقع نصب این ارور رو میده :

*IN*
04-04-2010, 14:16
سلام
من دوفصل بیشتر نمیتونم مسترلیگ بازی کنم یعنی بعد از تموم شدن فصل دوم بازی گیر میکنه و باید از بازی خارج شم
مشکل از کجاست؟؟؟چی کار باید بکنم؟؟؟

bax_021
04-04-2010, 14:48
سلام
من دوفصل بیشتر نمیتونم مسترلیگ بازی کنم یعنی بعد از تموم شدن فصل دوم بازی گیر میکنه و باید از بازی خارج شم
فکر نکنم مشکل از شما باشه
احتمالا بازی خرابه
یکی دیگه باید بخری فکر کنم

arreh
04-04-2010, 15:18
سلام دوستان
من بازي ساده رو خوب انجام ميدم (كليدهاي اصلي) اما فوت و فنها رو خوب بلد نيستم دستورات خود بازي هم كه تو كامند ليست هست هم كمي گيج كننده است هم اينكه شسته رفته نيست. كسي از دوستان هست كه هم بازي رو حرفه اي انجام داده باشه و هم يك هلپ قوي و سر راست براي ما داشته باشه و راهنمايي كنه كه چطور ميشه ريزه كاريها رو ياد گرفت؟
مثلا توپ گيري كامپيوتر بخصوص روي تاپ پلير فوق العاده است اما من با كليد پرشر كلي جونم در مياد تا يه توپو بگيريم همچنين پاسكاريها شوتاي سرضرب و ... شون هم عاليه.
لطفا اگه كسي مي تونه يه راهنمايي كامل بكنه.
ممنون
مي دونم بحث در اينمورد زياد شده ولي ممنون مي شم يكي جواب بده

Advanced Ali-001
04-04-2010, 15:30
سلام.
عزیز من آخه وقتی یارو وایساده ضربدر رو بزنی که پاس میده!!:27:
پس وقتی شوت میکنی باید اون کار رو انجام بدی.
یه چیز دیگه هم وقتی توی فاصله ی 25 سانت یا کمتر به دروازه ضربه اشته دارید.توپ رو بیارید گوشه ی دروازه (بین نفر اول و دوم دیوار دفاعی)بعد دایره با پایین رو بگیرید و تا ته پر کنید 80 % توی گله و دروازه بان قاطی میکنه!!

درست شد بايد تمرين كنم فكر كنم كم كم ياد بگيرم به حرحال ممنون ولي راه دومتو 20000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000بار امتحان كردمهر20000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000بارم گرفت توپو دروازه بان پيتر چك رو ميگم چون از چلسي بيزارم دمب ساعت ميرم منچسترو چلسي ميارم به توپ ميبندمش لامصبو:د ي
دستت درد نكنه ولي راه دومت 25متريرو ميگم كار نكرد ممنون:11:

vahidgame
04-04-2010, 15:33
سلام
این مشکل رو همه تقریبا داره مشکل دلیل خاصی نداره. مثلا برای من هر چند تاز بازی یکبار همین جوری میمود بیرون و همین مثلا بعد دو سه فصل دیگه فصل بعدی نمی رفت. من جدیدا این پچ جدید رو دانلود کردم دیگه بیرون نمیاد. فکر کنم این مشکلو اون حل کرده. در ضمن نمی خواد یه دونه دیگه بخرید چون همه نسخه ها این مشکل رو داره. به مرور این مشکل همه بهش بر می خورن. مشکل بیشتر به خاطر کرک بازی و آپشن فایل هستش.

نمی دون واقعا مشکل شما چیه. برای من هیچ مشکلی نداشت.
راستی شما میشه بگی کدوم پست و چه چیزهایی رو دانلود کردی؟ من که دانلود کردم اصلا به این صورت نبود.یه دونه Krauser-Patch بود و یه دونه فایل هم فکر کنم باید می ریختی توی محل نصب بازی و یه چند فایل دیگه که نصبی نبودش. اگه توضیح بدین شاید بشه کمکتون کرد.

Advanced Ali-001
04-04-2010, 15:41
[QUOTE=vahidgame;4811687]
نمی دون واقعا مشکل شما چیه. برای من هیچ مشکلی نداشت.
/QUOTE]

سلام شايد شنا وحيد خان بازيت سانسوري يا همون شركتي نيست ولي اون آقا شركتي گرفته كه سانسوري بيد؟؟؟؟؟
من هم يه پچ بود از آرمين خان روي شركتي امتحان كردم ارور ميداد ميگفت دوباره نصب كنيد مشكل حل بشه بعدشم درحاليكه بازيش خيلي راحت اجرا ميشد ولي اون پچ رو نميگرفت ولي روي فور ويندوز ريختم كار كرد بدون هيچ مشكلي:11:
شايد اشكالشون اين باشه......

مخلصيم

lebesgue
04-04-2010, 15:45

برای منهم دقیقا همین مشکل وجود داشت! اینطور عمل کنید:
اول یکبار از روی همون dvd ای که دارید بازی رو نصب کنید. از فولدر بازی یک کپی بگیرید و بعد بازی رو Uninstall کنید.
حالا اینبار به روش دوم شروع به نصب بازی کنید، آنقدر Ignore رو بزنید تا کار Install تموم بشه. در این حالت عملا هیچ فایلی در فولدر بازی کپی نمیشه.
حالا فولدر بازی رو که در مرحله اول ازشون کپی گرفته بودید در فولدری که دفعه دوم نصب کردید, جایگزین کنید.

*IN*
04-04-2010, 15:58
این مشکل رو همه تقریبا داره مشکل دلیل خاصی نداره. مثلا برای من هر چند تاز بازی یکبار همین جوری میمود بیرون و همین مثلا بعد دو سه فصل دیگه فصل بعدی نمی رفت. من جدیدا این پچ جدید رو دانلود کردم دیگه بیرون نمیاد. فکر کنم این مشکلو اون حل کرده. در ضمن نمی خواد یه دونه دیگه بخرید چون همه نسخه ها این مشکل رو داره. به مرور این مشکل همه بهش بر می خورن. مشکل بیشتر به خاطر کرک بازی و آپشن فایل هستش.

کدوم پچ؟؟؟
اگه لینک بدی ممنون میشم

امير موسر
04-04-2010, 16:16
برای منهم دقیقا همین مشکل وجود داشت! اینطور عمل کنید:
اول یکبار از روی همون dvd ای که دارید بازی رو نصب کنید. از فولدر بازی یک کپی بگیرید و بعد بازی رو Uninstall کنید.
حالا اینبار به روش دوم شروع به نصب بازی کنید، آنقدر Ignore رو بزنید تا کار Install تموم بشه. در این حالت عملا هیچ فایلی در فولدر بازی کپی نمیشه.
حالا فولدر بازی رو که در مرحله اول ازشون کپی گرفته بودید در فولدری که دفعه دوم نصب کردید, جایگزین کنید.

خوب ممنون ! درست شد ! فقط برای نصب یه UPDATE میده میزنی همون لحظه تموم میشه درسته ؟

lebesgue
04-04-2010, 16:21
خوب ممنون ! درست شد ! فقط برای نصب یه UPDATE میده میزنی همون لحظه تموم میشه درسته ؟
خواهش میکنم, بله فقط همونه, اما برای من که حدود یک دقیقه یا شاید بیشتر طول کشید.

امير موسر
04-04-2010, 16:23
بعد یه سوال دیگه ! من اینو نصب کردم ! کرک رو هم نصب کردم ! تغییرات رو که نمیدونم چطور باید متوجه بشم ! فقط من قبلا پچای ادیت پس رو نصب کرده بودم که لوگو و پیراهنای بازیکنارو درست کرده بود ! الان اونا دوباره خراب شده ! چه بکنم !؟

lebesgue
04-04-2010, 16:42
بعد یه سوال دیگه ! من اینو نصب کردم ! کرک رو هم نصب کردم ! تغییرات رو که نمیدونم چطور باید متوجه بشم ! فقط من قبلا پچای ادیت پس رو نصب کرده بودم که لوگو و پیراهنای بازیکنارو درست کرده بود ! الان اونا دوباره خراب شده ! چه بکنم !؟

من وقتی میخواستم توی قسمت آنلاین لاگین کنم, میگفت که باید ورژن جدید رو بگیری, الان دیگه اینو نمیگه.(البته یه ایراد دیگه میگیره!) به نظرم هم میاد که یه مقدار گیم پلی هم تفاوت کرده!
در مورد سوال دوم نمیدونم. من اول پچ 1.03 رو نصب کردم, بعد اونا رو و مشکلی نداشتم.

vahidgame
04-04-2010, 16:44

کیت سرور نصب هستش؟ اگه کیت سرور توی پوشه بازی هستش از manager.exe دوباره یه بار دیگه attach کنید مشکل حل میشه.

امير موسر
04-04-2010, 17:02
کیت سرور پچ 1.2 ادیت پسه ! فک کنم با این مشکل داره !

کیت سرور پست 9000 رو هم دانلود کردم وتو پوشه بازی نصب کردم ! ولی الان فایل MANAGER رو که باز میکنم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم کلا همچیش بستست !

عکسش :

abbas_p
04-04-2010, 17:43
سلام من 2 تا سوال دارم
1 .من چیگار کنم بعد از عوض کردن ویندوز مجبور نشم یکبار دیگه بازی رونصب کنم..اخه بعد از عوض کردن ویندوز بازی اجرا نمیشه!!
2 .تو چیدن ترکیب تو بازی یک قسمتی بود روی هر بازیکن فلش میزاشتی(چپ راست یا بالا پاییین) بازیکن حرکت کنه..تو این 2010 من پیداش نمیکنم..کجا هستش:41:

xeNociDe
04-04-2010, 18:18
این یعنی چی؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] flsYcT_/PES%20NEXT.bmp

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18:

R O O T
04-04-2010, 18:43
سلام من 2 تا سوال دارم
1 .من چیگار کنم بعد از عوض کردن ویندوز مجبور نشم یکبار دیگه بازی رونصب کنم..اخه بعد از عوض کردن ویندوز بازی اجرا نمیشه!!
2 .تو چیدن ترکیب تو بازی یک قسمتی بود روی هر بازیکن فلش میزاشتی(چپ راست یا بالا پاییین) بازیکن حرکت کنه..تو این 2010 من پیداش نمیکنم..کجا هستش:41:

عبارت regedit رو در run تایپ کن و ok کن . بعد از تو اون شاخه ها HKEY_LOCAL_MACHINE رو باز کن . از بین شاخه های باز شده SOFTWARE رو باز کن . و بعد KONAM رو باز کن . و در اخر رو pes 2010 کلیک راست کن و گزینه ی export رو بزن و سیوش کن . وقتی ویندوز عوض کردی همونی که سیو کردی رو اجرا کن :20:

Advanced Ali-001
04-04-2010, 18:46
این یعنی چی؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] flsYcT_/PES%20NEXT.bmp

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18:

اين عكسارو از كجا مياري؟ منبع معتبري داره؟ يا شايعس آخه چند ماهم نيست كه واسه 2010اومده به همين زودي2011:13:

xeNociDe
04-04-2010, 18:48
نمیدونم توی
info.com بود!

Spaniuly
04-04-2010, 21:42
ماشالله عجب روز پر کاری داشته تاپیک امروز
راستی کم مونده که کار ادیت فایل مناسب برای DLC 1.06 تموم بشه شاید تا ساعاتی دیگه بذارم تاپیک برای همه قابل استفاده هست همه اونهایی که پچ دست ساز خاصی دانلود نکردند البته برای پچ krauser هم می خوره فقط ناقص میشه برای پچ krauser هم به زودی آماده می کنم

مگه قرار نیست وقتی فایل dlc 1.6 رو ریختیم تمام ادیت بازیکن ها به حالت default برگرده؟
من این فایل رو ریختم روی فایل قبلی overwrite شد ولی فقط ترکیب بازیکن ها عوض شد.
نه کفشی عوض شده نه abbility عوض شده فقط قیافه بعضی ها عوض شده.

DLC جدید فکر نکنم کفش جدیدی به بازی اضافه کنه توپ فینال چمپیونز لیگ رو اضافه می کنه و روستر ها رو آپدیت می کنه مثلا رود فن نیستلروی از رئال بیرون اومده ورژن فیک نیستلروی هم توی مستر لیگ هایدن موجوده البته می گم ورژن فیک هست نه اسم نه قیافه اش مال نیستلروی نیست. نیستلروی اورجینال توی دیتابیس بازی به صورت Free Agent هست

روش نوبی هست من اکثرا مجبور باشم از این روش استفاده می کنم بیشتر آدم دوست داره یه ضربه آزاد کلاسیک برزیلی و کات دار که یا دیوار دفاعی رو دور بزنه یا از بالای سرشون رد بشه بزنه

ممنون آرمين خان ولي وقتي كه وايساده بايد تند تند ضبدربزني بعد شوت كني؟ يا اول شوت كنيم بعد تند تند ضربدر وبزنيم بعد خودش كات بگيره مگه واسه كات دادن نميان اين وراونورو بگيرن كه كات بگيره؟ يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنونت ميشم:11:
مخلصيم:40:

وقتی شوت رو زدی و توپ در حال حرکت هست فشار دادن های سریع و متوالی دکمه ضربدر (همون پاس) باعث میشه توپ از اون صاف رفتن بیفته یه حالت نرمی پیدا می کنه اینجوری محکم جهت پایین رو هم باید فشار بدی هر چی محکم تر دکمه رو فشار بدی می بینی فرق می کنه. سعی می کنم چند تا ریپلای بذارم از ضربات آزاد پرفکتی که زدم

سلام

نصب پچ 1.03 همراه با کرک

امير موسر
04-04-2010, 21:46
کیت سرور پست 9000 رو هم دانلود کردم وتو پوشه بازی نصب کردم ! ولی الان فایل MANAGER رو که باز میکنم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم کلا همچیش بستست !

عکسش :

اگه کسی کمک کنه ممنون میشم !

Advanced Ali-001
04-04-2010, 21:49
ماشالله عجب روز پر کاری داشته تاپیک امروز
راستی کم مونده که کار ادیت فایل مناسب برای DLC 1.06 تموم بشه شاید تا ساعاتی دیگه بذارم تاپیک برای همه قابل استفاده هست همه اونهایی که پچ دست ساز خاصی دانلود نکردند البته برای پچ krauser هم می خوره فقط ناقص میشه برای پچ krauser هم به زودی آماده می کنم

DLC جدید فکر نکنم کفش جدیدی به بازی اضافه کنه توپ فینال چمپیونز لیگ رو اضافه می کنه و روستر ها رو آپدیت می کنه مثلا رود فن نیستلروی از رئال بیرون اومده ورژن فیک نیستلروی هم توی مستر لیگ هایدن موجوده البته می گم ورژن فیک هست نه اسم نه قیافه اش مال نیستلروی نیست. نیستلروی اورجینال توی دیتابیس بازی به صورت Free Agent هست

روش نوبی هست من اکثرا مجبور باشم از این روش استفاده می کنم بیشتر آدم دوست داره یه ضربه آزاد کلاسیک برزیلی و کات دار که یا دیوار دفاعی رو دور بزنه یا از بالای سرشون رد بشه بزنه

وقتی شوت رو زدی و توپ در حال حرکت هست فشار دادن های سریع و متوالی دکمه ضربدر (همون پاس) باعث میشه توپ از اون صاف رفتن بیفته یه حالت نرمی پیدا می کنه اینجوری محکم جهت پایین رو هم باید فشار بدی هر چی محکم تر دکمه رو فشار بدی می بینی فرق می کنه. سعی می کنم چند تا ریپلای بذارم از ضربات آزاد پرفکتی که زدم

نصب پچ 1.03 همراه با کرک

آرمين خان اسم خداوندرواينجوري بنويس لطفا الله ننويس:ا...
ممنون بابت اون نكته ها منتظرم :11:

Spaniuly
04-04-2010, 22:58
نمی دونم چند نفر این DLC 1.06 رو دانلود کردند ولی به جرات بگم DLC جدید که آخرین DLC بازی PES 2010 هست بهترینش هست چون من بیشتر به آپدیت بودن دیتابیس و روستر ها اهمیت می دم...
حالا توپ فینال CL رو هم اضافه می کنه که دمش گرم.
حالا این فایل ادیت عمومی رو که فقط نوشته های فیک رو اصلاح می کنه و اکثر فیس های قابل لینک موجود رو هم به بازی اضافه می کنه تقدیم به دوستان عزیزم.
این ادیت فایل کاملا عمومی و حالت دست نخورده داره منظورم اینه که هیچ کار خاصی صورت نگرفته و ویرایش ترانسفری روش انجام نشده:
1- کلیه اسامی فیک حتی اسامی دیتا بیس که حتی در داخل بازی هم قابل رویت نیستند اصلاح شده. حتی الکساندر هلب که دیگه توی بازی قابل استفاده نیست و در دیتابیس به صورت آزاد رها شده اسم Hleb (اصلاح شده) و فیس لینک شده داره

2- یازده لوگوی همجنس لوگو های کونامی به این ادیت فایل پیوست شده و 9 تای اونها به کار گرفته شده لوگو های استقلال و پرسپولیس رو پیوست کردم ولی به هیچ تیمی نگاشت نکردم شما می تونید از ادیت داخل بازی این لوگو ها رو به هر تیمی که خواستید بدید. ولی لوگوی تیم های فیک 9گانه Other League B به تیم هاشون داده شده و شما با این ادیت فایل شاهد اصلاح اسم و لوگوی تیم های فیک نهگانه خواهید بود.

3- یک سری از فیس های کونامی که در دیتابیس بازی هست و از طریق ریلینک کردن در ادیت فایل اضافه می شن هم ریلینک شدند و شما با استفاده از این ادیت فایل شاهد اصلاح شدن فیس های بازیکنان زیر خواهید بود

Coloccini-
Sorin-
Kily Gonzalez-
Viduka-
Mudingayi-
Cafu-
Emerson-
Juninho-
Ricardo Oliveira-
Rivaldo-
Ronaldo-
Ze Roberto-
Jonathan Reis-
Stalteri-
koller-
Poborsky-
Mares-
Nedved-
Gerald Asamoah-
Schneider-
Pander-
Odonkor-
Jeremies-
Lehmann-
Nowotny-
Butt-
Kuranyi-
Ricken
Rensing-
Hanke-
O. Neuville-
Owomoyela-
Scholl-
Deisler-
Kehl-
Borowski-
Hildebrand-
Ottl-
Shearer-
Smith-
Andy Cole-
Butt-
Fowler-
Sinclair-
Mendieta-
Gerard-
Helguera-
Canizares-
Ruben-
Candela-
Barthez-
Micoud-
Lizarazu-
Thuram-
Sagnol-
Wiltord-
Zidane-
Roy Keane-
Ali Karimi-
Mahdavikia-
Costacurta-
Barzagli-
Peruzzi-
Vieri-
Montella-
Maldini-
Hidetoshi Nakata-
Ogasawara-
Ono-
Takahara-
Martins-
Bergkamp-
Cocu-
Davids-
Hasselbaink-
Reiziger-
Kluivert-
Stam-
Van Der Meyde-
Van Hooijdonk-
Solskjaer-
Andrade-
Petit-
Figo-
Pauleta-
Rui Costa-
Ljungberg-
Hakan Sukur-
Rotan-
Recoba-
Hleb-
Farfan-
Sosa-
Lell-
Kroos-
Salas-
Dauda-
Naldo-
Hernanes-
Magallon-
Osorio-
Pardo-
Torrado-
Arce-
Ochoa-
Corona-
Galindo-
M. O'Connor-
S. Garcia-
Tymoschuk-
Carl Robinson-
Gunter-
Nyatanga-
Ledley-
Carl Fletcher-
Cotterill-
Earnshaw-
Fritz-

این هم لینک دانلود این محصول نا قابل. عیدی من به دوستای گل PES بازم:40::10:

وین رونی
04-04-2010, 23:24
این یعنی چی؟؟؟

به نظر من یعنی هنر یک فوتوشاپ کار!!

bigman
04-04-2010, 23:38
من هنوز مشكلم با ذخيره نشدن تركيب تيمها در جامهاي مختلف حل نشده .

وقتي پچ كونامي 1.03 را نصب ميكنم درست ميشه ولي كافيه بعد از اون يكي از پچهاي psedit رو نصب كنم . دوباره مشكل شروع ميشه

و مجبورم قبل از هر بازي تركيب را دوباره بچينم.

كسي هست كمك كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا يه نفر هم به داد ما برسه بايد چكار كنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:41::41::41::41::41::41::41:

M A X I M U M
05-04-2010, 00:22
دوستان زياد به اين تصاوير كه از PES2011 درمياد توجه نكنيد اينا كارهاي گرافيكيه و خب طبيعتا فوتبال بعدي بايد 8-10 ماه آينده بياد پس بهتره تمركزمون رو روي همين نسخه نگه داريم

Advanced Ali-001
05-04-2010, 07:06
به نظر من یعنی هنر یک فوتوشاپ کار!!
اون كه مسلمه خيلي راحت با فتو شاپ ميشه همچين عكسي درست كرد حالا كار كيبودرو...:د ي
ولي من كه فكر نكنم اصلا بازي pes2011هم بياد عكسش به اين مسخرگي باشه بعدشم من تو سايت info.com كه مسادت73گفته بود گشتم همچين عكسي پيدا نكردم...........:41:

دوستان زياد به اين تصاوير كه از PES2011 درمياد توجه نكنيد اينا كارهاي گرافيكيه و خب طبيعتا فوتبال بعدي بايد 8-10 ماه آينده بياد پس بهتره تمركزمون رو روي همين نسخه نگه داريم

دوستمون راست ميگه مگه ميشه به اين زودي كه ليگ هاي معتبر اروپايي هنوز به اتمام نرسيده سري جديدساكر بياد
ما همين نسخرو تموم كنيم بتركونيم تا بعديا.......

H A M A S
05-04-2010, 09:45
سلام
من تیم آرسنال بازی میکنم
اما توی سانتر از جناحین و کرنرها خیلی راحت از تیم های معمولی گل میخوره
باید چکار کنم؟

arreh
05-04-2010, 11:21
مستر krauser من پست 9000 شمارو خوندم و پچ و نصب اوريجينال رو دانلود كردم اما بقيه فايلها ازجمله كرك و DLC و ... لينكهاشون غير از رپيدشر خرابه و رپيدشر هم خيلي اذيت مي كنه. ميشه اگه لينك ديگه اي داري بذاري اينجا. درضمن توضيح بدي كه فايلهاي لايسنسر و مسترليگ ترنسفر چيكار مي كنند و به چه دردي مي خورند.
يه خواهش ديگه هم دارم اگه فايل هلپي سراغ داري كه ميشه با اون فوت و فنهاي بازي رو راحت ياد گرفت اونم بذاري
ممنون

bax_021
05-04-2010, 12:01
.
من الان فصل 2020 هستم
تا حالا هم این مشکل رو نداشتم
هیچ کدوم از دوستامم این مشکل رو نداشتن
فکر کنم این مشکل واسه یکی دو تا از شرکتای پخش کنندست که بازی و با مشکل دادن بیرون
پس احتمالا با عوض کردنه بازی حل می شه
پچی هم که شما نصب کردی احتمالا این قسمت های خراب رو درست کرده

R O O T
05-04-2010, 12:05
برای حل کردن مشکل بیرون امدن از بازی پچ 1.3 موجود در پست 9000 رو دانلود کنید . برا من هم همینطوری بود اونو که نصب کردم درست شد

arreh
05-04-2010, 13:14
مستر krauser شما يا وحيد خان كه هردوتون استاديد توي pes و اينهمه وقت ميذاريد اينجا بياييد و يه خدمتي ديگه اي هم به همه بكنيد. بياييد و آموزش بديد حركات مختلف رو. حالا من نميگم همه چيزها رو كه طولاني بشه حداقل چيزاي لازم رو با فوت وفنهاي مختصر رو بگيد واقعا همه ممنون ميشيم.

Spaniuly
05-04-2010, 13:38
مستر krauser من پست 9000 شمارو خوندم و پچ و نصب اوريجينال رو دانلود كردم اما بقيه فايلها ازجمله كرك و DLC و ... لينكهاشون غير از رپيدشر خرابه و رپيدشر هم خيلي اذيت مي كنه. ميشه اگه لينك ديگه اي داري بذاري اينجا. درضمن توضيح بدي كه فايلهاي لايسنسر و مسترليگ ترنسفر چيكار مي كنند و به چه دردي مي خورند.
يه خواهش ديگه هم دارم اگه فايل هلپي سراغ داري كه ميشه با اون فوت و فنهاي بازي رو راحت ياد گرفت اونم بذاري
ممنون
نه عزیز فکر نکنم خراب باشن بعضی هاشون سرویس شون رو به ایران قطع کردن مثلا 2shared فکر کنم درسته به هر حال من برای آپلود اونها کلی وقت گذاشتم امکان دوباره برام نیست
لایسنسر که لینک پستی هست که پچ ساخته خودم رو گذاشتم. این پچ مشکلات لایسنس رو برطرف میکنه و کارش اصلاح لوگو های فیک و لباس های فیک هست شما می تونید DLC 1.06 رو دانلود کنید و فعلا از ادیت فایل صفحه قبلی استفاده کنید تا من برای DLC 1.06 ادیت فایلی آماده کنم که با پچ هماهنگی کامل داشته باشه.
اون برنامه مستر لیگ ترانسفر هم که کارش ترانسفر کردن بازیکنان در مستر لیگ هست در واقع ترینر هست که شما وقتی مستر لیگ بازی می کنید و می بینید یه بازیکن نمیاد توی تیم اون رو از خارج بازی توسط همین برنامه میارید توی تیم یا حتی می تونید بازیکنانی رو از تیمتون حذف کنید

مستر krauser شما يا وحيد خان كه هردوتون استاديد توي pes و اينهمه وقت ميذاريد اينجا بياييد و يه خدمتي ديگه اي هم به همه بكنيد. بياييد و آموزش بديد حركات مختلف رو. حالا من نميگم همه چيزها رو كه طولاني بشه حداقل چيزاي لازم رو با فوت وفنهاي مختصر رو بگيد واقعا همه ممنون ميشيم.

البته استاد که وحید هست بنده شاگرد ایشون و بقیه هستم... ولی من همیشه این کار رو تا میتونم می کنم و دانسته هام رو گه گاه می ذارم توی تاپیک. ولی چشم سعی می کنم آموزش هایی رو بذارم و از فوت و فن هایی که بلدم بگم همین جا فقط من مشکل وقت دارم روزای تعطیل که صبح تا شب وقت آزاد داشتم حالا دیگه صبح تا شب توی شرکت هستم اکثرا واسه ناهار هم خونه نمیرم و همین جا مثل الان از شرکت آنلاین میشم. در هر صورت به روی چشم.

bax_021
05-04-2010, 13:41
کسی بازیکنش 100 شده ؟؟؟
یکی از بازیکنایه من 100 شد
البته تو پست اصلیه خودش که CF هست 98 قدرتشه ولی تو SS اینجوریه : :10:

امير موسر
05-04-2010, 15:55
یکی یه چیزی به ما معرفی نکرد بلاخره که این لوگو و لباسا درست بشن !؟

vahidgame
05-04-2010, 16:30
من الان فصل 2020 هستم
تا حالا هم این مشکل رو نداشتم
هیچ کدوم از دوستامم این مشکل رو نداشتن
فکر کنم این مشکل واسه یکی دو تا از شرکتای پخش کنندست که بازی و با مشکل دادن بیرون
پس احتمالا با عوض کردنه بازی حل می شه
پچی هم که شما نصب کردی احتمالا این قسمت های خراب رو درست کرده
البته برای من هم همون اولش اینجوری نبود و هر چند تا فصل می رفتم بازی مشکل پیدا نمی کرد. ولی از موقعی که پچ نصب کردم این مشکل به وجود اومدش که الان هم حل شدش.
در ضمن دوستان خیلی مثل اینکه حوصله دارید بعضی ها بالای 10 فصل میرن و حتی بعضی ها 20 تا فصل هم رفتن! من نمی دونم چه جوری انگیزه پیدا می کنید این همه فصل برید. بازی حتی بعد دو سه فصل به صورت آرکید میشه و بیشتر حالت تخیلی پیدا می کنه تا فوتبال واقعی. من خودم حتی با تیم های متوسط هم بعد از دو سه فصل دیگه همه جامها رو راحت میبرم و به خاطر همین دیگه انگیزه برای ادامه ندارم. با تیم های قوی مثل چلسی و رئال و بارسلونا و... که همون فصل اول راحت میشه همه جام ها رو برد و تازه بازیکنانی خیلی خیلی قوی میشن و حتی بعضی وقتی جوری میشه که همه بالای 90 میشن. حالا در نظر بگیرید با این تیم ها بخواید بیشتر از 10 فصل برید اونوقت دیگه بازی کلا به صورت آرکید میشه و اصلا دیگه شبیه فوتبال نیست.

منظورتون در مود حرکات تکنیکی هست؟ من خودم چون با کیبورد میرم توضیح اون شاید سخت باشه. کلا در زمینه دریبل و حرکات تکنیکی اونچنان قوی نیستم ولی در زمینه تاکتیک ها و ترکیب چیدن و بازیکن خریدن و ... اگه بخواید می تونم کامل توضیح بدم. فقط دقیقا بگید کدوم قسمت رو می خواین که توضیح بدم.

البته استاد که وحید هست بنده شاگرد ایشون و بقیه هستم... ولی من همیشه این کار رو تا میتونم می کنم و دانسته هام رو گه گاه می ذارم توی تاپیک. ولی چشم سعی می کنم آموزش هایی رو بذارم و از فوت و فن هایی که بلدم بگم همین جا فقط من مشکل وقت دارم روزای تعطیل که صبح تا شب وقت آزاد داشتم حالا دیگه صبح تا شب توی شرکت هستم اکثرا واسه ناهار هم خونه نمیرم و همین جا مثل الان از شرکت آنلاین میشم. در هر صورت به روی چشم.
آرمین جان دیگه هم می دونن که اطالاعات شما خیلی بالا هستش. منم هیچ وقت استاد نبودم:31:
در مورد وقت اتفاقا من وقت این چند روزه کاملا آزاده و کلا توی خونه هستم:31: اگه بخواید این چند وقتی که وقتم آزاد هستش می تونم آموزش بذارم. ممکنه چند وقت دیگه وقتم مثل الان آزاد نباشه.

یکی یه چیزی به ما معرفی نکرد بلاخره که این لوگو و لباسا درست بشن !؟
شما میشه دقیق توضیح بدی. الان شما کیت سرور رو نصب کردی؟ اگه کامل توضیح بدی میشه کمک کرد چون اگر قبلا این چیزا درست بوده با نصب پچ هم نباید تغییری کنه.

vorojax
05-04-2010, 17:05
سلام دوستان
این 2010 چرا تو کامپیوتر با تو پلیستیشن اینقدر فرق داره؟

black.assassin
05-04-2010, 17:11
دوستان وارد و حرفه ای چند تا تکنیک باحال و ملس بگن استفاده کنیم و دعاشون کنیم .
ممنون

*IN*
05-04-2010, 17:49
وقتی میخوام پچ 1.03 رو نصب کنم این ارور میاد
چی کار کنم؟؟؟

امير موسر
05-04-2010, 17:52
شما میشه دقیق توضیح بدی. الان شما کیت سرور رو نصب کردی؟ اگه کامل توضیح بدی میشه کمک کرد چون اگر قبلا این چیزا درست بوده با نصب پچ هم نباید تغییری کنه.

بله ! پچ 1.3 رو نصب کردم ! کرک پچ 1.3 رو هم نصب کردم و کیت سرور مخصوص پچ 1.3 رو هم از همون پست 90000 دانلود کردم و تو محل نصب بازی نصب کردم ولی فایل MANAGERش رو که باز میکنم همچیش غیر فعاله !

vahidgame
05-04-2010, 18:29
بله ! پچ 1.3 رو نصب کردم ! کرک پچ 1.3 رو هم نصب کردم و کیت سرور مخصوص پچ 1.3 رو هم از همون پست 90000 دانلود کردم و تو محل نصب بازی نصب کردم ولی فایل MANAGERش رو که باز میکنم همچیش غیر فعاله !
کیت سرور شما ورژنش چند هستش؟ برای من 9.2.0.0 هست. بعد شما اونو کجا کپی کردی؟

امير موسر
05-04-2010, 18:34
کیت سرور شما ورژنش چند هستش؟ برای من 9.2.0.0 هست. بعد شما اونو کجا کپی کردی؟

ورژنه 2010 نوشته ! گفتم که تو محل نصب بازی ! ولی کپی کردنی نبود نصبی بود !

masoud93
05-04-2010, 19:33
جدید ترین بهترین و کامل ترین پچ که تا بحال اومده رو می خواستم.

Spaniuly
05-04-2010, 20:26
سلام دوستان
این 2010 چرا تو کامپیوتر با تو پلیستیشن اینقدر فرق داره؟

اگه منظورتون PS2 هست. باید بگم که نسل و کیفیت این دو پلتفورم زمین و آسمان هستند شما وقتی روی کامپیوتر بازی می کنید PES رو با کیفیت و نسل و تکنولوژی برتر نکست جنریشن سر و کار دارید ولی باید بدونید که کیفیت و نسل بازی های PS2 کارنت جنریشن هست که دیگه قدیمی شدن و دیگه جزو کم گرافیک ها محسوب میشن بازی های PS2

وقتی میخوام پچ 1.03 رو نصب کنم این ارور میاد
چی کار کنم؟؟؟

توی پست 9000 تاپیک دلیل نصب نشدن و نحوه حل این مشکل توضیح داده شده مراجعه کنید به پست 9000 که در صفحه 900 واقع شده

ورژنه 2010 نوشته ! گفتم که تو محل نصب بازی ! ولی کپی کردنی نبود نصبی بود !

امیر جان البته مقصر شما نیستی و من اصولا شما رو سرزنش نمی کنم هر چی باشه کسی ابتدا به ساکن نمی تونه هر چیزی رو حدس بزنه ولی شما که قبلا هیچ وقت هیچ ورژنی از کیت سرور رو استفاده نکردی می تونستی این رو بگی تا دوستان به شما بگن که برای فعال سازی کیت سرور شما نیاز داری که:

1- پوشه ای که دقیقا اسمش "kitsarver" هست رو شما باید کپی برداری ازش و دقیقا توی مسیر نصب بازی یعنی پوشه Pro Evolution Soccer 2010 کپی کنی اگه اسم فولدر kitserver 2010 باشه یا خودش داخل پوشه دیگه ای باشه کیت سرور جواب نمیده.

2- شما پس از اینکه کیت سرور رو فعال کردی باید بری داخل پوشه kitserver و فایل متنی config-sample رو به config خالی تغییر نام بدی تا بتونی از امکاناتش بهره بگیری.

باز هم می گم بنده شما رو سرزنش نمی کنم به خاطر ندونستن این مسائل ولی از اینکه از ابتدا نگفتی که قبلا با کیت سرور کار نکردی. به هر حال با اجازه ات سرزنش می کنم. اگه می گفتی من راهنمایی رو زود تر می کردم.

به هر حال خوشحالم که دیگه مشکلت با این توضیحات حل خواهد شد... موفق باشی باز هم اگه مشکلی پیش اومد بنده در خدمت شما هستم.:10:
موفق و گیمر باشید:40:

black.assassin
05-04-2010, 20:29
دوستان می تونید از خود سایت بازی یا از سایت های دیگه مثل gamespot آخرین آپدیت ها رو دانلود و نصب کنید

امير موسر
05-04-2010, 20:35
امیر جان البته مقصر شما نیستی و من اصولا شما رو سرزنش نمی کنم هر چی باشه کسی ابتدا به ساکن نمی تونه هر چیزی رو حدس بزنه ولی شما که قبلا هیچ وقت هیچ ورژنی از کیت سرور رو استفاده نکردی می تونستی این رو بگی تا دوستان به شما بگن که برای فعال سازی کیت سرور شما نیاز داری که:

چرا اتفاقا قبلا ورژنای دیگه هم نصب بوده مثلا ورژنی بود همراه با پچ پس ادیت که دقیقا شبیه به همین بود و کار میکرد ! اینم CONFIGش کار میکنه ولی فایله MANAGERش کار نمیکنه ! نمیدونم چرا اینجوریه ! همه کارایی هم که گفتی رو هم درست انجام میدم !

Spaniuly
05-04-2010, 21:18
چرا اتفاقا قبلا ورژنای دیگه هم نصب بوده مثلا ورژنی بود همراه با پچ پس ادیت که دقیقا شبیه به همین بود و کار میکرد ! اینم CONFIGش کار میکنه ولی فایله MANAGERش کار نمیکنه ! نمیدونم چرا اینجوریه ! همه کارایی هم که گفتی رو هم درست انجام میدم !
ازت نا امید شدم دیگه کاری از دستم بر نمیاد توی پست قبل دقیق توضیح دادم مشکلت رو ولی اینکه باز هم مشکل داری... متاسفم:41: یا نوشته های من رو حوصله نکردی بخونی و یا... به هر حال برات آرزوی موفقیت می کنم

امير موسر
05-04-2010, 23:20
ازت نا امید شدم دیگه کاری از دستم بر نمیاد توی پست قبل دقیق توضیح دادم مشکلت رو ولی اینکه باز هم مشکل داری... متاسفم:41: یا نوشته های من رو حوصله نکردی بخونی و یا... به هر حال برات آرزوی موفقیت می کنم

من متوجه نشدم حالا اینجور صحبت کردن شما برای چیه !!!

ولی درکل بله مشکل از من بود اون خط اولت رو من در نهایت جواب نمیده رو خونده بودم جواب میده ! الان کیت خالی رو گذاشتم درست شد !

در هر صورت ممنون !

امير موسر
05-04-2010, 23:27
باید اینجوری بشه دیگه !؟

فقط من الان دوباره رفتم تو بازی لوگو ها پیراهنای لینگ انگلیس فرقی نکرده !! به همون صورت پیش فرضه !

mnkamran
06-04-2010, 07:25
نمی دونم چند نفر این DLC 1.06 رو دانلود کردند ولی به جرات بگم DLC جدید که آخرین DLC بازی PES 2010 هست بهترینش هست چون من بیشتر به آپدیت بودن دیتابیس و روستر ها اهمیت می دم...
حالا توپ فینال CL رو هم اضافه می کنه که دمش گرم.
حالا این فایل ادیت عمومی رو که فقط نوشته های فیک رو اصلاح می کنه و اکثر فیس های قابل لینک موجود رو هم به بازی اضافه می کنه تقدیم به دوستان عزیزم.
این ادیت فایل کاملا عمومی و حالت دست نخورده داره منظورم اینه که هیچ کار خاصی صورت نگرفته و ویرایش ترانسفری روش انجام نشده:
.
.
.
این هم لینک دانلود این محصول نا قابل. عیدی من به دوستای گل PES بازم:40::10:

با سلام
دیروز هم DLC و هم EditFile رو از آدرسهایی که دادید دانلود کردم. خیلی وقت بود که بعلت مشغله زیاد، پای کامپیوتر ننشسته بودم. دل به دریا زده در یک اقدام نمادین!!، تمام سیوهای قبلیمو پاک کردم. رو سیستمم پچ سایت PESEdit.com رو داشتم. اونم پاک کردم. خلاصه اینکه الان یه PES2010 پاک و عاری از هرگونه اضافات!! دارم که هم آپدیت هستش (DLC1.6) و هم اینکه اسامی تیمها و بازیکناش صحیحن (EditFile همشهری عزیزم). خود بازی هم به نظرم بهتر شده: تیمها سریعتر پاسکاری کرده و تهاجمی تر شده اند. خلاصه اینکه متشکرم.

سئوالم از دوستان گرامی اینه که: یه بازیکن با ملیت ایرانی و به اسم Noushevar از اون موقعی که PES اختراع شده!! وجود داره. اون کیه؟؟

Spaniuly
06-04-2010, 08:24
با سلام
دیروز هم DLC و هم EditFile رو از آدرسهایی که دادید دانلود کردم. خیلی وقت بود که بعلت مشغله زیاد، پای کامپیوتر ننشسته بودم. دل به دریا زده در یک اقدام نمادین!!، تمام سیوهای قبلیمو پاک کردم. رو سیستمم پچ سایت PESEdit.com رو داشتم. اونم پاک کردم. خلاصه اینکه الان یه PES2010 پاک و عاری از هرگونه اضافات!! دارم که هم آپدیت هستش (DLC1.6) و هم اینکه اسامی تیمها و بازیکناش صحیحن (EditFile همشهری عزیزم). خود بازی هم به نظرم بهتر شده: تیمها سریعتر پاسکاری کرده و تهاجمی تر شده اند. خلاصه اینکه متشکرم.

سئوالم از دوستان گرامی اینه که: یه بازیکن با ملیت ایرانی و به اسم Noushevar از اون موقعی که PES اختراع شده!! وجود داره. اون کیه؟؟

ممنونم شما لطف داری. می تونی برای اصلاح کیت ها و لوگو تیمها هم از پچ لایسنسر استفاده کنی خیلی هم ترتمیز هست. و ویرایش های زیادی که از حالت طبیعی خارج کنه بازی رو نشده
نوشه ور تنها بازیکن ایرانی ML Young کونامی هست که همیشه از وقتی که من یادم میاد توی دیتابیس بازی های PES بوده. شخص خاصی نیست مثلا کایزر ملیت آلمانی داره یا اوره لیانو آرژانتینی هست اینا موهومی هستند. حیف که نوشه ور واقعا فیس مضخرفی داره. ولی اون قد بلندش به هر هرچی بگی می ارزه

Spaniuly
06-04-2010, 08:33
من متوجه نشدم حالا اینجور صحبت کردن شما برای چیه !!!

فقط به خاطر اینکه برای یه کیت سرور ساده الان 2 روزه معطلی! و هنوزم مشکلت برطرف نشده... حالا عیب نداره فدای سرت من و بقیه کمکت می کنیم که بتونی انجامش بدی

باید اینجوری بشه دیگه !؟

فقط من الان دوباره رفتم تو بازی لوگو ها پیراهنای لینگ انگلیس فرقی نکرده !! به همون صورت پیش فرضه !

شما یه کیت سرور خام نصب کردی نباید هم تغییری تو بازیت داده بشه غیر از اینکه کیت تیم روسیه اصلاح شده که اون تغییر رو هم به عنوان نمونه و اشانتیون خود جویس قرار داده داخل کیت سرور خام شما حالا باید کار با کیت سرور رو بلد باشی و بدونی چطور باید با GDB کار کنی پیشنهاد می کنم پست 9000 تاپیک رو بخونی تا کمی بیشتر آشنا بشی با کیت سرور و نحوه کار با اون رو. اینو بگم کسی که کیت سرور خام نصب می کنه یعنی اینکه حوصله ویرایش رو داره مثل امسال من دوستانی که نمی خوان خودشون رو با کار با کیت سرور معطل کنن پچ آماده و کیت سرور پر شده استفاده می کنن مثلا پچ من پوشه کیت سرور رو کپی می کنه با محتویات ویرایشی. کیت سرور تغییر دهنده نیست یه عملگر برای تغییرات هست. یه پل و یه ورودی به داخل بازی

arreh
06-04-2010, 08:42
منظورتون در مود حرکات تکنیکی هست؟ من خودم چون با کیبورد میرم توضیح اون شاید سخت باشه. کلا در زمینه دریبل و حرکات تکنیکی اونچنان قوی نیستم ولی در زمینه تاکتیک ها و ترکیب چیدن و بازیکن خریدن و ... اگه بخواید می تونم کامل توضیح بدم. فقط دقیقا بگید کدوم قسمت رو می خواین که توضیح بدم.

چشم منظورم رو دقيقا توضيح ميدم:
1- چرا كامپيوتر اينقدر راحت توپ رو از تو ميگيره ولي ما با گرفتن دكمه A (تو گيم پد) و بعضي وقتا همزمان A و X اينقدر سخت و پردردسر توپو ميگيريم.
2- زدن دقيق شوت! خيلي موقعيت بدست ميارم ولي اكثر شوتها رو دروازه بانش ميگيره. ولي برعكس اون يه موقعيت بدست مياره راحت گل ميكنه!
3- به نظرم تو pes 2010 حمله از جناحين و سانتر و گل زدن با سر راحت ترين روشه لااقل من كه با اين روش بيشتر گلهامو مي زنم و حمله از عمق واقعا كار سختيه! شما چطور؟
4- چرا بازيكن تو كه اسپيد بالايي داره و داره با سرعت بالاش ميره يه مدافع حريف كه سرعت ذاتي بازيكنش كمتره مياد و به تو ميرسه ولي برعكسش اتفاق نمي يفته؟!
5- بعضي وقتا يه بازيكن كم سرعت اون نفوذ مي كنه سرعتش پايينه ولي با دستش نميذاره بازيكن تو توپو ازش بگيره و فقط مجبوري همراهيش كني. اين تكنيك چجوري اجرا مي شه؟
6- من تو پنالتي زدن هم واقعا مشكل دارم! همين كه جهت ميدم توپام همه تو اوت ميرن يا حداكثر به تير مي خورن!
7- بعضي وقتا كه توپ از پات جدا مي شه تكنيك برگردوندن اون چيه؟ چون كامپيوتر اينكارو خيلي راحت انجام ميده
8- آيا سيستمي هست كه باهيمن يه سيستم بشه هر تيمي برميداري با همين سيستم بازي كني و با اون همه تيمها رو هم ببري؟ من بيشتر از دو هافبك مركزي، دو تا كناري، يه مهاجم كاذب و يا هافبك تهاجمي و يه مهاجم استفاده مي كنم. آيا اين سيستم همه جا جواب ميده؟
9- چرا توپاي برگشتي رو بازيكنا جون مي كنند تا شوت بزنن ولي كامپيوتر اينطور نيست؟ كلا بازيكنا تو اجراي فرامين تو محوطه جريمه خيلي كندند!
10- نحوه زدن ضربات ايستگاهي
11- نحوه گرفتن پنالتيها
12-يك ودو كردن راحت نيست يعني پاس اولو كه ميدي بلافاصله بايد پاس رو به جلو رو به عنوان پاس دوم بدي اما اون بازيكن يا به توپ نمي رسه يا اصلا پاس به يه بازيكن ديگه ميرسه!
13- كاربرديترين تكنيك دريبل كردن چيه؟
و .... دهها سوال ديگر!!
اميدوارم منظورمو كامل بيان كرده باشم!:)

arreh
06-04-2010, 09:06
يه سوال ديگه :
آيا اين قابليت وجود داره كه يه بازيكنو با مشخصات مورد نظرت بسازي (مثلا تو اديتوري چيزي) بعد اونو به ليست بازيكنا اد كني و بتوني بخريش؟ يادمه تو ورژنهاي قديمي پلي استيشن اين قابليت وجود داشت

راستي ميشه بگين چجوري ميشه يه پستو بر اساس شماره اون پست سرچ كني؟

امير موسر
06-04-2010, 09:12
شما یه کیت سرور خام نصب کردی نباید هم تغییری تو بازیت داده بشه غیر از اینکه کیت تیم روسیه اصلاح شده که اون تغییر رو هم به عنوان نمونه و اشانتیون خود جویس قرار داده داخل کیت سرور خام شما حالا باید کار با کیت سرور رو بلد باشی و بدونی چطور باید با GDB کار کنی پیشنهاد می کنم پست 9000 تاپیک رو بخونی تا کمی بیشتر آشنا بشی با کیت سرور و نحوه کار با اون رو. اینو بگم کسی که کیت سرور خام نصب می کنه یعنی اینکه حوصله ویرایش رو داره مثل امسال من دوستانی که نمی خوان خودشون رو با کار با کیت سرور معطل کنن پچ آماده و کیت سرور پر شده استفاده می کنن مثلا پچ من پوشه کیت سرور رو کپی می کنه با محتویات ویرایشی. کیت سرور تغییر دهنده نیست یه عملگر برای تغییرات هست. یه پل و یه ورودی به داخل بازی

فقط من الان کدوم پچو بگیرم که کیتسرورش پر باشه !!؟

ممنون !

silabs
06-04-2010, 09:22
میشه هم آپدیت رسمی رو ریخت هم با کیت سرور کار کرد؟

arreh
06-04-2010, 09:30
من نميخوام ويرايش بكنم آيا لازمه كه كيت سرور رو هم علاوه بر پچ دانلود كنم يا نه همون DLC كافيه؟

hadi_vazi
06-04-2010, 10:02
بی زحمت بهترین تنظیم برای config کیت سرور رو برام بذارید در ضمن اینم قطعاتمه:
cpu :core 2 dou 8400
gpu : ati 4850 his
ram : 2*2 g 1066 dominator
monitor : samsung t220p

اگه راهنمائیم کنید ممنون می شم.

امير موسر
06-04-2010, 10:08
بی زحمت بهترین تنظیم برای config کیت سرور رو برام بذارید در ضمن اینم قطعاتمه:
cpu :core 2 dou 8400
gpu : ati 4850 his
ram : 2*2 g 1066 dominator
monitor : samsung t220p

اگه راهنمائیم کنید ممنون می شم.

شما همه چیز رو تو بالاترین حالت بزاری هم بدونه مشکل میتونی با بالا ترین رزولوشن بازی کنی !

hadi_vazi
06-04-2010, 10:34

ممنون !

من از پچ smpatch استفاده میکنم همیشه پره و کامل فقط کافیه فولدر کیت سرورش رو کپی کنید تو قسمت نصب بازی و attach کنید.

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------

شما همه چیز رو تو بالاترین حالت بزاری هم بدونه مشکل میتونی با بالا ترین رزولوشن بازی کنی !

مطمئنید؟
چون من همین کارو کردم بازیم تو سرعت که می رفت صحنه بد نشون داده می شد.
الان بهترین حالتش رو می خوام اصلا کسی می تونه بهم بگه گزینه های مختلفی که تو config هست هر کدوم به چه درد می خورندو چی هستند ؟

امير موسر
06-04-2010, 10:55
مطمئنید؟
چون من همین کارو کردم بازیم تو سرعت که می رفت صحنه بد نشون داده می شد.
الان بهترین حالتش رو می خوام اصلا کسی می تونه بهم بگه گزینه های مختلفی که تو config هست هر کدوم به چه درد می خورندو چی هستند ؟من با سیستمی به مراتب ضعیف تر از سیستم شما با بالاترین جزئیات تو رزولوشن 1920 در 1080 بدونه مشکل بازی میکنم !

من از پچ smpatch استفاده میکنم همیشه پره و کامل فقط کافیه فولدر کیت سرورش رو کپی کنید تو قسمت نصب بازی و attach کنید.

میشه لینکش رو بدی !؟

seday baron
06-04-2010, 12:02
ارمین جان از پچها و کیت های جالبت تشکر واقعا ترکوندی

یه سوال برای من پیش اومده که اگر جوابی براش داری ممنون میشم راهنماییم کنی

من رو دوتا سیستم این بازی نصب کردم رو هر دوتاش هم از کیت سرور و اپدیت های که خودت گذاشتی بصورت همشکل استفاده کردم فقط تنها تفاوتی که این دو سیستم دارن یکیشون cpu یه مقدار قویتره .

ولی بازی مستر لیگ تو یکی از سیستم ها خیلی سخت و هیجان انگیزه ولی رو یکی از سیستم ها pc خیلی ضعیف بازی میکنه و هر بازی 5-6 بهش گل میزنم.

خواستم ببینم چرا اینطوری شده .
ممنون از شما

Advanced Ali-001
06-04-2010, 13:12

من رو دوتا سیستم این بازی نصب کردم رو هر دوتاش هم از کیت سرور و اپدیت های که خودت گذاشتی بصورت همشکل استفاده کردم فقط تنها تفاوتی که این دو سیستم دارن یکیشون cpu یه مقدار قویتره .

ولی بازی مستر لیگ تو یکی از سیستم ها خیلی سخت و هیجان انگیزه ولی رو یکی از سیستم ها pc خیلی ضعیف بازی میکنه و هر بازی 5-6 بهش گل میزنم.

ممنون از شما

آره اون پچ معروفشو من نصب کردم ارور مرورام پایان یافت واقعا ممنون:11:

masoud93
06-04-2010, 13:58
جدید ترین بهترین و کامل ترین پچ که تا بحال اومده رو می خواستم.

فکر کنم سوال پرسیدم:18:
اینجا هیچ کس نیست لینک پچ رو بده؟

Spaniuly
06-04-2010, 14:19

ممنون !

پچ ها با کمک کیت سرور نصب میشن پس شما هر پچی رو که از کیت سرور استفاده می کنه بگیری توش پر هست. پچ خودم هم به همین شکل

میشه هم آپدیت رسمی رو ریخت هم با کیت سرور کار کرد؟

بله مشکلی نداره چیزی که باعث میشه شما نتونی با خیال راحت آپدیت کنی یکی اینه که بازیت نصبش رو دستکاری کرده باشن و اینستالیشن خاص براش ایجاد کرده باشن در این صورت پچ رسمی نمی تونی نصب کنی احتمالا. و اگه ادیت فایلت رو زیاد دستکاری کنی و نخوای هیچ وقت از خیرش بگذری نمی تونی DLC استفاده کنی چون DLC دانلود کردنی باید از خیر ادیت فایل که توی My Document هست بگذری. کیت سرور هم که چیزی نیست که به آپدیت و اینا ربط داشته باشه کیت سرور بهترین شکل ممکن برای ویرایش PES هست. بهتر از استفاده از آپشن فایل و یا دستکاری فایل های IMG اصلی بازی با برنامه GGS هست

من نميخوام ويرايش بكنم آيا لازمه كه كيت سرور رو هم علاوه بر پچ دانلود كنم يا نه همون DLC كافيه؟

یعنی اصلا مشکلی نیست که لوگو و لباس تیم های انگلیسی از دم فیک هستند؟ توصیه می کنم کار با کیت سرور رو یاد بگیری. ولی خوب اگه نمی خوای ویرایشی صورت بدی کیت سرور هم نیاز نداری همون DLC 1.06 رو همراه با فایل ادیتی که براش ساختم رو بگیر حالشو ببر

يه سوال ديگه :
آيا اين قابليت وجود داره كه يه بازيكنو با مشخصات مورد نظرت بسازي (مثلا تو اديتوري چيزي) بعد اونو به ليست بازيكنا اد كني و بتوني بخريش؟ يادمه تو ورژنهاي قديمي پلي استيشن اين قابليت وجود داشت

راستي ميشه بگين چجوري ميشه يه پستو بر اساس شماره اون پست سرچ كني؟

اصولی این کار که کونامی پیش بینی کرده اینه که شما هر لحظه می تونی کاراکتر خودت رو توی مود BAL اکسپورت کنی. توی بازیکنان خلق شده قرار می گیره دستی هم می تونی بری و قدرت هاش رو تغییر بدی. به هر حال بدون وارد شدن هم می تونی به بخش ادیت بازی بری بعد توی قسمت Players و بعدی Creat Player و بازیکن دلخواهت رو ایجاد کنی توی مستر لیگ هم می تونی اون بازیکن رو بخری اتفاقا بازیکنان ساختگی به راحتی آب خوردن میان توی تیم شما. بودجه خریدش رو داشته باشی ناز نمی کنی با کله میاد توی تیم مستر لیگتون.

چنانچه از تقسیم بندی 10 پست در یک صفحه استفاده کنی (پیش فرض خود فروم) می تونی شماره پست رو به 10 تقسیم کنی عددی که بدست میاری شماره خود صفحه و یا صفحه قبلی پست مورد نظر شماست مثلا پست 8999 توی صفحه 900 هست همینطور پست 9000 ولی پست 9001 الی 9009 توی صفحه 901

چشم منظورم رو دقيقا توضيح ميدم:
1- چرا كامپيوتر اينقدر راحت توپ رو از تو ميگيره ولي ما با گرفتن دكمه A (تو گيم پد) و بعضي وقتا همزمان A و X اينقدر سخت و پردردسر توپو ميگيريم.
2- زدن دقيق شوت! خيلي موقعيت بدست ميارم ولي اكثر شوتها رو دروازه بانش ميگيره. ولي برعكس اون يه موقعيت بدست مياره راحت گل ميكنه!
3- به نظرم تو pes 2010 حمله از جناحين و سانتر و گل زدن با سر راحت ترين روشه لااقل من كه با اين روش بيشتر گلهامو مي زنم و حمله از عمق واقعا كار سختيه! شما چطور؟
4- چرا بازيكن تو كه اسپيد بالايي داره و داره با سرعت بالاش ميره يه مدافع حريف كه سرعت ذاتي بازيكنش كمتره مياد و به تو ميرسه ولي برعكسش اتفاق نمي يفته؟!
5- بعضي وقتا يه بازيكن كم سرعت اون نفوذ مي كنه سرعتش پايينه ولي با دستش نميذاره بازيكن تو توپو ازش بگيره و فقط مجبوري همراهيش كني. اين تكنيك چجوري اجرا مي شه؟
6- من تو پنالتي زدن هم واقعا مشكل دارم! همين كه جهت ميدم توپام همه تو اوت ميرن يا حداكثر به تير مي خورن!
7- بعضي وقتا كه توپ از پات جدا مي شه تكنيك برگردوندن اون چيه؟ چون كامپيوتر اينكارو خيلي راحت انجام ميده
8- آيا سيستمي هست كه باهيمن يه سيستم بشه هر تيمي برميداري با همين سيستم بازي كني و با اون همه تيمها رو هم ببري؟ من بيشتر از دو هافبك مركزي، دو تا كناري، يه مهاجم كاذب و يا هافبك تهاجمي و يه مهاجم استفاده مي كنم. آيا اين سيستم همه جا جواب ميده؟
9- چرا توپاي برگشتي رو بازيكنا جون مي كنند تا شوت بزنن ولي كامپيوتر اينطور نيست؟ كلا بازيكنا تو اجراي فرامين تو محوطه جريمه خيلي كندند!
10- نحوه زدن ضربات ايستگاهي
11- نحوه گرفتن پنالتيها
12-يك ودو كردن راحت نيست يعني پاس اولو كه ميدي بلافاصله بايد پاس رو به جلو رو به عنوان پاس دوم بدي اما اون بازيكن يا به توپ نمي رسه يا اصلا پاس به يه بازيكن ديگه ميرسه!
13- كاربرديترين تكنيك دريبل كردن چيه؟
و .... دهها سوال ديگر!!
اميدوارم منظورمو كامل بيان كرده باشم!:)

1- این به درجه سختی بازی ربط داره شما اگه می خوای حالت مساوی برقرار باشه روی ریگولار قرار بده و قضاوت کن. توی آماتور و بیگینر کامپیوتر ضعیف تر از قدرت هاش میشه و توی پروفشنال و تاپ پلیر بیش تر از قدرت هاش میشه مثلا اگه بذارید روی تاپ پلیر و آنلکا با مسی کورس بذاره چنانچه مسی توی تیم شما باشه از آنلکا جا می مونه با اینکه سرغت شتاب مسی بیشتره کلا توی تاپ پلیر فقط هوش مصنوعی نیست که افزایش پیدا می کنه به میزان زیادی قدرت های بازیکنان کامپیوتر اورکلاک میشه. پس مسلم هست که توی این درجه های سختی کم میارید. واسه بازی کردن توی این درجه ها باید به سطح حرفه ای برسید.

2- شوت زنی توی پس واقعا جالب هست من خیلی وقت بود فوتبال بزی نکرده بودم (13 بدر یه فوتبالی زدیم به رگ بعد مدت ها) واقعا اگه شما خودت فوتبال بازی کنی متوجه میشی که در هر شرایطی نمی تونی شوت خوبی بزنی. مثلا اگه توپ توی چند سانتیمتری پات باشه نمی تونی یه شوت درست حسابی بزنی حالا یا ضربش کم میشه یا دقتش معمولا وقتی توپ در چند متری تو هست و تو در تعادل بدنی خوبی قرار گرفتی و کلا استایل مناسبی برای شوت زنی کسب کردی می تونی یه شوت خوب بزنی. این مسائل توی PES هم رعایت شده وقتی یه بازیکن توپ رو خودش می ندازه جلود و توپ رو شوت می کنه خیلی بهتر هست تا اینکه وقتی که با سرعت کم و در حالت عادی بهش ضربه می زنه. اصولا توی شوت زدن ها باید یه درک عمیق از اون بازیکن صاحب توپ داشته باشی کسانی که موقع بازی کردن PES احساس می کنن بازیکنان توی زمین کاملا روباتیک هستند نمی تونن عملکرد خوبی داشته باشند باید باور کنید که بازیکنان یه روح خاصی دارند و تحت شرایط مختلف می تونن خروجی متفاوتی داشته باشند. اگه بازیکنی دورخیز خوبی داشته باشه و دور و برش بازیکن مزاحمی نباشه شوت خیلی بهتر و پر اثر تری می زنه. پس شما به دنبال شرایط ایده آل باشید.

3- هیچ وقت به دنبال راحت گل زدن نباشید چون لذت بازی رو از شما می گیره. فوتبال بازی نیست که مثل بازی های اکشن یه سری ماموریت ها رو رد کنید و به هر شکل ممکن بتونید ردش کنید و آخرش تموم بشه. فوتبال گیم فرصت یک تجربه مجازی از دنیای واقعی فوتبال هست سعی کنید هر چیزی رو توی اون مستطیل سبز تجربه کنید. به تعداد شمارش پذیر تکنیک و روش قناعت نکنید همیشه به دنبال چیزی باشید که علاقه پیدا کنید ریپلایش رو سیو و به دوستتون نشون بدید. اینو جدی می گم هر وقت برا بچه های فامیل میان خونه ما اول می گن آرمین ریپلای جدید چی داری نشون بده (تعریف از خود شد ولی ریپلای های نابی من ذخیره میکنم)
هر روشی می تونه موثر باشه اگه بتونید به خوبی پیاده کنید اون رو

4- این مورد رو توضیح دادم توی شماره 1 به دلیل درجه سختی بازی هست این مسئله شما توی بیگینر می تونید با ضعیف ترین تیم ممکن بزرگترین تیم رو شکست بدید ولی توی تاپ پلیر چیزی تقریبا محال هست که بتونید با کویت بارسلونا یا چلسی رو شکست بدید. این غیر ممکن هست!

5- باز هم دلیلش درجه سختی هست. باید سعی کنی بازیکنت رو عوض کنی اون لحظه و از روبرو به سمتش هجوم بیاری. اون مدافع شما توانایی کافی نداره باید یکی دیگه رو امتحان کنی البته خیلی سریع و با درایت. و یا منتظر اشتباه حریف باشی

6- قبل شوت زدن نباید جهت بگیری نیم ثانیه قبل شوت زدن باید جهت رو بگیری اونم نه به مدت زیاد هر قدر دستت روی کلید جهت باقی بمونه زاویه توپ بیشتر و بیشتر می شه و نهایتا به بیرون می ره بعد شوت زدن هم باید دستت رو آروم از روی جهت برداری باید تمرین کنی که بتونی تنظیم کنی این تایمینگ ها رو. من 98 درصد پنالتی ها رو گل می کنم و 30 درصد از پنالتی هایی رو که به من زده می شه رو مهار می کنم. (معمولا)

7- بازیکنت اگه تکنیک و ریسپانس بالایی داشته باشه ای مورد براش پیش نمیاد. اگه می بینی کامپیوتر خوب انجام میده واسه اینه که روی تاپ پلیر هست و این مصادف با افزایش پنهانی قدرت ها هست بازیکنی که ریسپانسش 60 هست توی تاپ پلیر به صورت پنهانی به 80 85 افزایش پیدا می کنه مثل سایر توانایی هاش. البته یه توضیح بدم که بیشتر کارشناسان و منتقدین این ها رو ضعف کونامی می دونن و دلیل اینکه چند سالی هست که کونامی از رقیبش یعنی فیفا عقب مونده به خاطر همین درک نادرست از گیم پلی هست. اصولا یکی از ایراداتی که به گیم پلی PES در چند سال اخیر گرفته میشه این مورد افزایش کاهش توانایی ها به واسطه تغییر درجه سختی هست مثلا توی فیفا تغییر درجه سختی قدرت ها رو به صورت پنهانی افزایش نمیده بلکه به نحو عجیبی هوش و درک بازیکنان حریف رو بالا می بره. البته تا حدودی هم فرض و سریع می شن و پاس کاری و وقت شناسی خاصی پیدا می کنن که این نکته رو منتقدین تحسین کردند در باب بازی فیفا.

8- بله معمولا توی فوتبال گیمینگ باید روی یک سیستم خاص تمرکز کنی تغییر دیمی سیستم بازی ممکن بازی خوب شما رو تحت و الشعاع قرار بده. البته مونده به بازیکنان اون تیمی که برداشتی باید روی سیستم شما بتونن جوابگو باشن. صادقانه بگم با سیستمی که من بهش عادت دارم بازی کنم نمی تونم از توانایی بازیکنی مثل کریس رونالدو بهره ببرم چون رونالدو بهترین جاش مهاجم جناحی هست که من توی سیستم هایی که می چینم جنین پستی رو اختصاص نمی دم همینطور این مسئله در مورد پست مدافع جناحی (بازیکنی نظیر سرخیو راموس) هم برام وجود داره. البته دارم سعی می کنم که به سیستم جدیدی عادت کنم.

9- باز هم مسئله درجه سختی بازیکنانی که شما توی دفاع می ذاری باید مورد ریسپانس رو چک کنی هر چی توانایی Response بالا باشه فرمان رو بازیکن زود انجام میده و به راحتی اجازه نمی ده توپ از پاش جدا بشه و به بیرون بره. وقتی کامپیوتر قدرت هاش افزایش پیدا کنه ریسپانسشون هم بیشتر میشه و می تونن تصمیمات درست و به موقعی بگیرند.

10- می تونم یه کار هایی بکنم ولی اونقدر حرفه ای نشدم که بخوام نحوه خاصی بگم فقط باید تمرین کنی و کمی شانس بیاری ولی قلق خاصی داره باید تشخیص بدی که ضربه آزاد شما چه حالتی می خوای داشته باشه. در طول زدن ضربه آزاد اگه جهت پاینن رو نگه داری شوت فنی و سرعت کمتری خواهد داشت (سرعت کم توپ در طول ضربه ایستگاهی یه مزیتی داره که الان می گم مزیتش رو) و اگه جهت بالا رو نگه داری با ماکسیمم سرعتش می ره. گفتم که کم بودن سرعت توپ مزیت داره مزیتش اینه که شما توی اون لحظات که توپ در حال رفتن به دروازه هست می تونید با تپ زدن های متوالی به دکمه ضربدر به توپ کات بدید و با زدن دکمه مثلث مسیر توپ رو ثابت نگه دارید. حالا با توجه به این اطلاعات پر واضح هست که نحوه اجرای یه شوت مستقیم و پر ضرب و سرعت به این شکل هست که دکه بالا رو + دکمه مثلث رو در لحظه شوت نگه دارید.

11- به هر حال باید کمی شانس بیارید و اعتماد به نفس داشته باشید دروازبان خوبی هم داشته باشید

12- موقع پاس دکمه L1 یا LB رو نگه می داریدوقتی پاس به هم تیمی رسید مثلث رو بدون مکث می زنید این نحوه اجرای صحیح یه یک - دو کلاسیک و ریز هست ولی ممکنه بخواهید تحت شرایط تصمیات دیگه ای بگیرید برای برگردوندن توپ به بازیکنی که یک - دو رو شروع کرده

13- پا عوض کردن - رقص پا با سرعت بالا و دش دریبل. دش دریبل کار راحتی هست : سرعت رو کم می کنید هم زمان جهت و L1 رو می زنید به طرز نرمی جا می ذاره مدافع رو

من با سیستمی به مراتب ضعیف تر از سیستم شما با بالاترین جزئیات تو رزولوشن 1920 در 1080 بدونه مشکل بازی میکنم !

منظور ایشون تنظیمات کیت سرور هست نه بازی. بیخیال توی کیت سرور هم یه امکاناتی هست که می تونی در گرافیک بازی دخل و تصرف کنی. من به نظرم اگه دست نخورده باشه بهتره وقتی کم می کنی کیفیت رو بد میشه قیافه ها توی صحنه آهسته گیم پلی بیشتر هم که می کنی گیر می کنه بازی و افت فریم میده

ممنون از شما

چک کن ببین درجه سختی مستر لیگ ها یکی هست نکنه یکیش رو گذاشتی روی تاپ پلیر یکی رو گذاشتی ریگولار

vahidgame
06-04-2010, 19:18
من با کلی امید بعد از اینکه dlc جدید گرفته بودم خواستم یه دست دیگه مسترلیگ برم. سعی کردم تیم درجه یک بر ندارم و با بوردو رفتم. الان بعد از حدودا یک فصل و نیم دیگه داره نتایج تخیلی میشه:31: اینم یکی از اون نتایج:

حالا جالبیش این هستش که بازیکنان تیمم خیلی هنوز پیشرفت نکردن و فقط گورکوف خیلی پیشرفت کرده. به خاطر همین دیگه انگیزه ندارم که ادامه بدم. الان توی فینال جام حذفی هم تیم Lile رو 5 بر صفر بردم. تازه می خواستم برنامه ریزی کنم برای فصل بعد تا بازیکنان خیلی خوب بخرم ولی دیگه به خاطر همین در آخر فصل دیگه ادامه نمی دم چون دیگه هیجانی نداره.واقعا نمی دونم چرا اینجوری هستش:13:
تا چند وقت دیگه یه سری اطلاعات در مورد pes 2011 منتشر بشه من احتمالا تاپیک اونو می زنم. امیدوارم اون موقع من بنویسم که این مشکلات بازی حل شده و اینجوری نیست راحت بشه با هر تیمی و در هر صورتی تیم ها رو راحت برد و راحت قهرمان شد و رشد بازیکنان هم طبیعی شده. اگه شماره بعدی اینجوری باشه من که دیگه خیلی انگیزه ندارم چون خیلی ساله که برای این بازی وقت گذاشتم و یکمی بازی تکراری میشه و حداقل مسترلیگ زیاد مثل سابق برام هیجان نداره.

nasrGod
06-04-2010, 20:31
سلام من ميخواستم با فاميلها جام بزارم پيدا نكردم فقط ليگا بود و جام ملتها و جام جهاني و قسمتي كه بشه ليگ چند نفره گذاشت نبود راه حلي هست يا نه

vahidgame
06-04-2010, 20:49
سلام من ميخواستم با فاميلها جام بزارم پيدا نكردم فقط ليگا بود و جام ملتها و جام جهاني و قسمتي كه بشه ليگ چند نفره گذاشت نبود راه حلي هست يا نه
قسمت Community برای شما قسمتی خیلی مفیدی میتونه باشه. در اون جا می تونید تا 32 عضو درست کنید و بعد از اون هر لیگی یا کاپی که خواستید می تونید برید. کلا بخش خیلی خوبی هستش.

hadishi
06-04-2010, 20:56
دوستان یک سوال ! من الان فصل 2015 هستم تیم منچستر هر چی جام هم که بوده تا الان بردم خیلی بازیکن های Top خریدم اما نمی دونم چرا این ibrahimovic نمی یاد توی تیمم این رو می گم چون اصلا این بازیکن از تیمش رازی نیست و حتی چند بار که با بارسا بازی کردم تعویضی بود دقیقه 80 امد داخل بازی

M A X I M U M
06-04-2010, 21:50
چند بار امتحان كني مياد
فعاليتشو زير نظر بگير و هر وقت ناراحت شد و خبر ناراحتيش اومد پيشنهاد بده بالاخره مياد

aliarnold
07-04-2010, 00:28
دوستان آيا ميشه توي pes با كيبرد همم بازي كرد؟؟

arreh
07-04-2010, 09:09
قبل از همه چيز بايد بگم كه واقعا زباني نمي شه از شما تشكر كرد كه اينهمه وقت ميذاريد و با حوصله تمام موارد رو پاسخ ميديد. درواقع زكات گيمري خودتونو داريد خوب پرداخت مي كنيد! :):33:

یعنی اصلا مشکلی نیست که لوگو و لباس تیم های انگلیسی از دم فیک هستند؟ توصیه می کنم کار با کیت سرور رو یاد بگیری. ولی خوب اگه نمی خوای ویرایشی صورت بدی کیت سرور هم نیاز نداری همون DLC 1.06 رو همراه با فایل ادیتی که براش ساختم رو بگیر حالشو ببر

چرا الان كه فكرشو مي كنم مي بينم مشكل هست مثلا چند روز پيش با يكي داشتم بازي مي كردم مي خواست چلسي يا ارسنال رو برداره ولي از لوگوهاشون نتونستيم بشناسيم اسماشونم كه نورث لاندن و ... هست. رفتم كه ياد بگيرم از كيت سرور هم استفاده كنم البته كيت سروري كه به اصطلاح شما پر باشه و كار اضافه اي نخواد

3- هیچ وقت به دنبال راحت گل زدن نباشید چون لذت بازی رو از شما می گیره. فوتبال بازی نیست که مثل بازی های اکشن یه سری ماموریت ها رو رد کنید و به هر شکل ممکن بتونید ردش کنید و آخرش تموم بشه. فوتبال گیم فرصت یک تجربه مجازی از دنیای واقعی فوتبال هست سعی کنید هر چیزی رو توی اون مستطیل سبز تجربه کنید. به تعداد شمارش پذیر تکنیک و روش قناعت نکنید همیشه به دنبال چیزی باشید که علاقه پیدا کنید ریپلایش رو سیو و به دوستتون نشون بدید. اینو جدی می گم هر وقت برا بچه های فامیل میان خونه ما اول می گن آرمین ریپلای جدید چی داری نشون بده (تعریف از خود شد ولی ریپلای های نابی من ذخیره میکنم)
هر روشی می تونه موثر باشه اگه بتونید به خوبی پیاده کنید اون رو

سعي مي كنم اين نصيحت رو بكار ببندم. آخه يه روشي رو تا مياي ياد بگيري پوستت كنده مي شه و كلي بايد ببازي و ميره رو اعصاب ولي سعي مي كنم بتونم حمله از عمق رو هم خوب اجرا كنم. البته نكته اي كه هست اينه كه خود كامپيوتر هم حتي رو تاپ پلير وقتي از جناحين مياد موفقتره تا از عمق.

13- پا عوض کردن - رقص پا با سرعت بالا و دش دریبل. دش دریبل کار راحتی هست : سرعت رو کم می کنید هم زمان جهت و L1 رو می زنید به طرز نرمی جا می ذاره مدافع رو

مي شه طرز اجراي بقيه دريبلها رو هم توضيح بديد؟

اين رو هم بگيد كه وقتي توپ رو از دست ميديد فقط دكمه ضربدر رو نگه ميداريد يا كارهاي ديگه هم ميكنيد؟ من معمولا از دكمه شوت (X) هم كمك مي گيرم.

آيا شما از كرنرهاتونم مي تونيد هميشه استفاده كنيد مثلا از هر 2-3 تاش يه گل بزنيد يا از هر 10 تاش يه گل مي زنيد؟ حالا چجوري با ضربه سر يا پاس و ...
ممنون

silabs
07-04-2010, 12:33
سلام کسی دو.وی.دی سراغ داره که وقتی original install رو نصب بکنی,درست نصب بشه و ارور نده؟مال من ارور میده و میگه که dt0fرو پیدا نمیکنه اگه کسی یه دو وی دی سراغ داره که بشه اون فایل هارو روش نصب کرد به من بگه خیلی تو کفم ببینم این همه آپشن ها رو میشه نصب کرد یا نه
مرسی:8:

abbas_p
07-04-2010, 12:50
عبارت regedit رو در run تایپ کن و ok کن . بعد از تو اون شاخه ها HKEY_LOCAL_MACHINE رو باز کن . از بین شاخه های باز شده SOFTWARE رو باز کن . و بعد KONAM رو باز کن . و در اخر رو pes 2010 کلیک راست کن و گزینه ی export رو بزن و سیوش کن . وقتی ویندوز عوض کردی همونی که سیو کردی رو اجرا کن :20:

من اینکارو کردم..ولی باز هم بازی اجرا نمیشه....کسی نسیت منو راهنمایی کنه!!!!!!؟(میخوام بعد از عوض کردن ویندوز یکبار دیگه بازی رو نصب نکنم!!)

fmi147
07-04-2010, 14:21
سلام به همگی
من تازه با این قسمت فروم آشنا شدم -
تقریبا تمام سابفه ی فوتبالی من توی پی ای اس هست که توی 2010 بیشتر دنبالش رو گرفتم فقط توی ضربات آزاد ضعیفم واگرنه ضربه کرنر رو از 4 تا سه تاش رو مستقیم گل میکنم
راستی به داداشهای گلم برنخوره
کسی هست که منو راهنمایی که که بهتر ضربه ازاد بزنم
هرکمکی هم اجتیاج داشتین بگین اگر بلد بودم در اختیارتون میزارم
به امید pes2011

HASHEM289
07-04-2010, 15:35
آقایون من جدیدا نسخه 2010 عادل فردوسی پور گرفتم یه مشکل دارم توی صحنه آهسته ها چمن ورزشگاه سیاه رنگ هستش

تو نسخه اورجینالش این جوری نبود
ممنون میشم کمک کنید

R O O T
07-04-2010, 17:04
من اینکارو کردم..ولی باز هم بازی اجرا نمیشه....کسی نسیت منو راهنمایی کنه!!!!!!؟(میخوام بعد از عوض کردن ویندوز یکبار دیگه بازی رو نصب نکنم!!)

دوست عزیز من این کار رو برای بازی خودم هم انجام دادم و 100 درصد کار میکنه:20:

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

سلام به همگی
من تازه با این قسمت فروم آشنا شدم -
تقریبا تمام سابفه ی فوتبالی من توی پی ای اس هست که توی 2010 بیشتر دنبالش رو گرفتم فقط توی ضربات آزاد ضعیفم واگرنه ضربه کرنر رو از 4 تا سه تاش رو مستقیم گل میکنم
راستی به داداشهای گلم برنخوره
کسی هست که منو راهنمایی که که بهتر ضربه ازاد بزنم
هرکمکی هم اجتیاج داشتین بگین اگر بلد بودم در اختیارتون میزارم
به امید pes2011
من یه روش برا خودم دارم که باهاش بیشتر موقع ها گل میزنم . زاویه توپ رو به طرف گوشه ی دروازه بگیرید سعی کنید شوتتون رو تا کمی قبل از نصفه پر کنید(با توجه به فاصله اگه فاصلتون کمه از این روش استفاده کنید) من با همین روش تا حالا بیش از 80 ضربه ازاد گل کردم البته فقط با کریس رونالدو :31::31:

m3hdi_rm
07-04-2010, 20:20
سلام.حاجی شما تو پست 9000 گفتین فایل های نصب رو از dvdکپی کنین تو یه فولدر و...همه این کارا رو کردم اما موقع نصب ارور میده مبنی بر این که فایل dt01.img پیدا نمیشه.یه کم ور رفتم بهد فهمیدم اصلا این فایل های نصبی که کپی کردم پسوندشون *.cab نه .img واسه همین نمی شناسه موقع نصب.چی کار کنم؟

Spaniuly
07-04-2010, 21:27
اول از همه بايد از شما واقعا تشكر كنم كه اينهمه وقت ميذاريد و باحوصله و دقيق جواب ميديد.

چرا الان كه فكرشو كردم مي بينم كه مشكل هست رفتم كه كيت سرور رو هم بگيرم. البته پست 9000 شما رو هم خوندم و فايلهارو هم گرفتم ولي ديشب موفق به اينكار نشدم كه البته فعلا راهنمايي نمي خوام چون همه كارهارو نكردم اگه مشكلي پيش اومد كمك ميگيرم فقط اينو به من بگيد كه اولين كاري كه بايد بكنم اينه كه نصب اوريجينال رو انجام بدم؟ بعد بايد پچ رو نصب كنم بعد هم DLC رو تو اونجايي كه شما گفتي كپي كنم (الان اون پوشه موجود نيست) و ...

چشم سعي مي كنم توصيه شمارو بكار بگيرم هرچند سخته كه بخواي روش جديدي رو ياد بگيري بخصوص اينكه حتي خود كامپيوترهم تو عبور از جناحين راحتتر گل مي زنه تا عبور از عمق.
راستي اگه اون ريپلي ها قابل مشاهده در سيستمهاي ديگه هم هست ميشه چندتا از اون كاراي تركيبي و گلهاي زميني قشنگ رو برامون بذاريد؟

مي شه روشهاي ديگه دريبل كردن رو هم توضيح بديد؟

سوال ديگه م اينه كه شما وقتي توپ دستت نيست غير از نگه داشتن دكمه ضربدر (A) كار ديگه اي هم ميكنيد؟ من معمولا از دكمه X (شوت) هم استفاده مي كنم.

در مورد كرنرها چند درصدشو شما موفق ميشي گل كني؟ از سانتر استفاده مي كنيد يا پاس كوتاه؟

ممنون

ممنونم لطف داری همیشه عاشق این کار بودم و هستم : دانسته هام رو منتقل کنم

باشه می ذارم از اون ریپلای های ناب

یادمه چند وقت پیش یه پست بلند بالا زدم که توضیح دادم شما می تونی پست های منو توی این تاپیک جستجو کنی (بازم تعریف از خود شد:11:) ولی من عادت ندارم پست الکی بزنم پست های منو که بخونید توی هر کدوم یه نکته به درد بخور گیر میارید:46:

خوب من وقتی می خوام توپ گیری کنم بیشتر از تکل های به موقع و صحیح استفاده می کنم. توی این کار حرفه ای هستم توپ گیری سر پایی حال نمیده ولی شما اگه شوت و پاس رو همزمان نگه دارید پرس بیشتری خواهید کرد چون با زدن دکمه پاس خودتون به سمت توپ حریف می رید و با زدن دکمه شوت به سایر هم تیمی هاتون دستور فشار رو ی بازیکن صاحب توپ رو میدید

آقایون من جدیدا نسخه 2010 عادل فردوسی پور گرفتم یه مشکل دارم توی صحنه آهسته ها چمن ورزشگاه سیاه رنگ هستش

تو نسخه اورجینالش این جوری نبود
ممنون میشم کمک کنید

احتمالا درست کپی نشده این فایل چمنش درست کپی نشده

دوست عزیز من این کار رو برای بازی خودم هم انجام دادم و 100 درصد کار میکنه:20:

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

من یه روش برا خودم دارم که باهاش بیشتر موقع ها گل میزنم . زاویه توپ رو به طرف گوشه ی دروازه بگیرید سعی کنید شوتتون رو تا کمی قبل از نصفه پر کنید(با توجه به فاصله اگه فاصلتون کمه از این روش استفاده کنید) من با همین روش تا حالا بیش از 80 ضربه ازاد گل کردم البته فقط با کریس رونالدو :31::31:
آره کریس رونالدو و شونسوکه ناکامورا مثل آب خوردن گل می کنن ضربات آزاد رو

vahidgame
07-04-2010, 22:08
خوب من وقتی می خوام توپ گیری کنم بیشتر از تکل های به موقع و صحیح استفاده می کنم. توی این کار حرفه ای هستم توپ گیری سر پایی حال نمیده ولی شما اگه شوت و پاس رو همزمان نگه دارید پرس بیشتری خواهید کرد چون با زدن دکمه پاس خودتون به سمت توپ حریف می رید و با زدن دکمه شوت به سایر هم تیمی هاتون دستور فشار رو ی بازیکن صاحب توپ رو میدید
اینو صد در صد من قبول دارم. من همیشه سعی می کنم دکمه شوت و پاس رو با هم نگه دارم تا پرس شدیدی انجام بشه. البته این یه سری تنظیماتی هم داره که مثلا از قسمت Team Style میشه یه تغییراتی داد. یعنی پرسینگ بیشتری انجام بشه.

آره کریس رونالدو و شونسوکه ناکامورا مثل آب خوردن گل می کنن ضربات آزاد رو
با لمپارد هم من خیلی عالی ضربه کاشته می زنم.ضربه کاشته های دو ضرب با لمپارد بیشترش گل میشه. چند تا replay دارم که گل های اینجوری زدم. یه دونه از اینارو می ذارم که شاید به درد بخوره و خودش یه آموزش باشه.حجمش هم حدود 170 کیلوبایت هست:

زدن این ضربه ها هم خیلی راحته. توی این زاویه که میشه گفت صد در صد گل میشه. کلا یکمی توی تمرین ضربه کاشته به این صورت تمرین کنید اونو یاد می گیرید. فقط باید قدرت شوت بازیکن بالا باشه و تقریبا بالای 90 باشه. با لمپارد که من خیلی زیاد به این صورت گل زدم.اگه بخواید بازم از این ها می تونم بذارم.

M A X I M U M
07-04-2010, 22:18
تو تيم چلسي لمپارد خوب ميزنه اما در كل هر بازيكني كه تو مسترليگ رشد خوبي در اون زمينه كسب كرده باشه ايستگاهي هاي خطرناكي ميزنه

Advanced Ali-001
07-04-2010, 22:23
ای بابا آخرش نتونستم گل اونجوری بزنم ببین آرمین خان من تو بیکام الگند بازی میکنم قدرتاممهمشونبالای86رسوندم اون قدرتا واسه ضربه کاشترو میگم ولی وقتی مربی بهم فرصت میده همش میزنم بیرون یا تو تیرک یه بارم نشد گل بزنم
ای بابا یدونه گل بزن سیو کن ببینیم دیگه این تن بمیره این یه دونرو بلد نیستم راهنمایی کنین:41:

HASHEM289
07-04-2010, 23:19

تو بازی مشکل ندارم فقط تو صحنه آهسته که می شه مشکل دارم

Spaniuly
07-04-2010, 23:23
اینم ویدیو هایی که از شیرین کاری هام گرفتم حجمشون خیلی کمه! کیلوبایتی!
ویدیو ها رو با گوشیم فیلم برداری کردم از صفحه مانیتور

این چند تا از گل هایی که از ضربه آزاد مستیم زدم

اینم یه حرکت تمیز فلیپ فلپ که در اثرش 2 بازیکن دریبل می خورن یه نمونه موثر و به جا از بکار گیری این تکنیک

تکنیک شوت رابونا که قبلش با یک حرکت رولینگ جاگلینگ همراهه

تکنیک و دریبل موثر Step Over

و دو تا نمونه از حرکت رولینگ

یک حرکت که به رنگین کمان یا Rainbow معروف هست و منجر به گل میشه

این هم یک قیچی برگردان کامل که به ندرت به این شکل کامل و تمام افقی می زنن بازیکنان

حرکت رول جاگلینگ کامل که محو میکنه مدافع مقابل رو

یک نمونه موثر حرکت چرخش بر روی یک پا که به موقع ترین لحظه هست و از بین دو بازیکن دریبل زدم. (این رو کسی نبینه واقعا از دستش رفته!)

و این هم یک تکنیک فوق العاده ناب که واقعا باور نکردنی هست

اجرای حرکت فوق شانسی نیست و هر کس خواست بگه تا در مورد اون حرکت براش توضیح بدم نحوه اجراش رو

black.assassin
08-04-2010, 12:08
سلام
میشه همه این تکنیکها رو یه کوچولو توضیح بدین ؟! چون من اصلا از این تکنیکها استفاده نمی کنم به جز یکی مونده به آخری . :دی
اگه نخواستید یا نتونستید بگید که کجا می تونم آموزشاشو گیر بیارم .
ممنون

Dr.FANOOS
08-04-2010, 13:22
یه سوال دوستان:
pes 2010 در ps2 با کامپیوتر خیلی فرق می کنه (از لحاظ گرافیکی)؟ کسی بازی رو توی هر دو تا سیستم دیده؟

Advanced Ali-001
08-04-2010, 13:55
یه سوال دوستان:
pes 2010 در ps2 با کامپیوتر خیلی فرق می کنه (از لحاظ گرافیکی)؟ کسی بازی رو توی هر دو تا سیستم دیده؟

این حرکتارو از کجا آوردی آرمین خان ؟من که تا حالا اینجوریشوندیده بودم مثل پست9000رت یه آموزش بزار ببینیم قضیه از چه فراره اصلا تو همین پستی که زدی بقل هرکودومشون از حرکتها یه آموزششم میزاشتی دیگه همونطور که دوستمون گفت یه آموزش بزاری ممنونت میشم:11:

bigman
08-04-2010, 18:16
آقا من يه مشكلي با comunity cup دارم . موقعي كه يه ليگ درست ميكنم .به اواخر ليگ كه نزديك ميشم بازيكنها خسته ميشن و اكثر
بازيها را ميبازم .

چطوري ميشه خسته شدن بازيكنها را غيرفعال كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sajjad147
08-04-2010, 19:32
سلام من این پچ 1.3 کنامی رو با دیال آپ دو ساعت نشستم دانلود کردم تازه کرکش رو هم امروز دانلود کردم وقتی میخوام نصبش کنم این ارور میده تو رو خدا هرکی بلده بگه من چه کار کنم.

pishoolii
08-04-2010, 19:43
آرمیییین مییشه بگیی این آخرین گلیی که گذاشتی رو چه جووری زدی؟!!!!!!!!!!!!

Spaniuly
08-04-2010, 20:51
یه سوال دوستان:

چند روز پیش هم یه نفر این سوال رو پرسیده بود بهش توضیح دادم که کیفیت ساخت بازی PES 2010 روی PC هم نسل و هم جنس PS3 , XBOX360 هست به اصطلاح از کیفیت نکست جنریشن برخوردار هست ولی PS2 یک کنسول کارنت جنریشن هست و کیفیت پایین تری داره

سلام
میشه همه این تکنیکها رو یه کوچولو توضیح بدین ؟! چون من اصلا از این تکنیکها استفاده نمی کنم به جز یکی مونده به آخری . :دی
اگه نخواستید یا نتونستید بگید که کجا می تونم آموزشاشو گیر بیارم .
ممنون

این حرکتارو از کجا آوردی آرمین خان ؟من که تا حالا اینجوریشوندیده بودم مثل پست9000رت یه آموزش بزار ببینیم قضیه از چه فراره اصلا تو همین پستی که زدی بقل هرکودومشون از حرکتها یه آموزششم میزاشتی دیگه همونطور که دوستمون گفت یه آموزش بزاری ممنونت میشم:11:
از ریپلایی های که قبلا سیو کرده بودم با گوشیم فیلم گرفتم

چشم یه پست کامل می زنم برای توضیح اکثر حرکات تکنیکی و شیرین کاری

سلام من این پچ 1.3 کنامی رو با دیال آپ دو ساعت نشستم دانلود کردم تازه کرکش رو هم امروز دانلود کردم وقتی میخوام نصبش کنم این ارور میده تو رو خدا هرکی بلده بگه من چه کار کنم.

تو همون تاپیک پرسیده بودی جواب دادم عزیز مراجعه کن اونجا

آرمیییین مییشه بگیی این آخرین گلیی که گذاشتی رو چه جووری زدی؟!!!!!!!!!!!!

بله فردا بیکارم تعطیله یه پست کامل می زنم:10:

Mehdi.ss
08-04-2010, 22:05
میشه یکی اینو ترجمه کنه
Konami Secure Copa Libertadores Licence For PES 2011
Konami have signed a deal which means the Copa Libertadores, the South American equivalent of the UEFA Champions League, will appear in PES for the very first time.

Containing the very best teams from across the continent and Mexico, this news is sure to please fans across the world.

“KONAMI announced today that it secured the videogame rights for the world’s renowned South American Cup, known as CONMEBOL’s “Copa Libertadores” and entered into a License Agreement.

Copa Libertadores is the soccer tournament run by CONMEBOL and this is going to be the first time ever in videogame history to reproduce the South America’s highly recognized tournament in the game.

“Winning Eleven” series already carried “UEFA Champion League” mode, which is the championship tournament to decide the No.1 club team in Europe and South America. This is the first videogame to provide both tournaments all in one in the game.

KONAMI plans to utilize the right of Copa Libertadores for the Winning Eleven series with a new mode so that players can use the same team as the real tournaments.

KONAMI will continuously work with the franchise to add more depth to the realistic football game experience and relay the exciting momentum as well as aim to contribute to the football cultures. ”
منبع

Spaniuly
08-04-2010, 22:24
کونامی موفق شده لایسنس رسمی جام لیبرتادورس که در واقع جام باشگاه های قهرمان لیگ های کشور های آمریکای جنوبی هست رو رو بگیره و ما این مود رو توی بازی خواهیم داشت توی PES 2011 حتی یک جام هست که در قالب یک بازی بین تیم قهرمان اروپا و همین لیبرتادورس برگزار میشه تا تیم شماره یک معرفی بشه. و این اولین بازه که توی یک بازی هر دو این کاپ ها موجود هست کونامی سعی می کنه که هر چی بیشتر بازی رو به واقعیت نزدیک و نزدیک تر بکنه

HASHEM289
08-04-2010, 23:09

فایل چمنشو شما داری دوباره کپی کنم

kojaiali1
09-04-2010, 09:53
سلام
من این بازی را تا حالا به صورت معمولی انجام میدادم حالا اینها را می خواهم ؟
1. آموزش کیت سرور
2. آخرین پچ برای کیت سرور یا هر چی؟
3. کدهای تقلب و مخصوصا آن یکی که پول افزایش میدهد ؟
4. سایتی که آخرین لباسها فیس ها یا هر چی را قرار میده ؟
با تشکر