PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49

denzelmovie
07-05-2010, 19:37
مگه همچین چیزی میشه! شما کجای فصل بودید؟ پول شما که منفی نبودش؟
در مورد ترینر هم وجود داره من لینکشو ندارم. ولی من خودم از مسترلیگ دیگه زده شدم. حداقل 5 ساله که بکوب بازی می کردم و هر روز حداقل یه ساعت اونو می رفتم ولی الان چند وقته گذاشتمش کنار. به نظرم شما اگه درست عمل کنید نه تنها از ترینر نمی خواد که استفاده کنید بلکه از پول زیادی که به دست میارید زده میشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا مسترلیگ فقط دو سه فصل شاید جالب باشه بعدش دیگه یکمی تخیلی میشه و زیاد شبیه فوتبال نیست.آره عزیز خودم هم تعجب کردم
ولی پولم هم منفی شده
سه فصل هم تقریبا بازی کردم
حالا باید چکار کنم که درست بشه؟
خیلی ممنون

vahidgame
07-05-2010, 21:22
آره عزیز خودم هم تعجب کردم
ولی پولم هم منفی شده
سه فصل هم تقریبا بازی کردم
حالا باید چکار کنم که درست بشه؟
خیلی ممنون
اگه پول شما خیلی منفی شده باشه ممکنه اتوماتیک بازیکن رو از دست بدین و همین طور گزینه هایی که در Operating costs به Level های پایین تر میره تا از هزینه های باشگاه کم بشه و جمع قسمت Expected Earnings مثبت بشه. توجه کنید که این قسمت درآمدهای باشگاه رو از هزینه ای باشگاه کم می کنه و خالص اون در قسمت پایین یعنی Total نوشته میشه که اون به هیچ وجه نباید منفی بشه . اگر هم منفی باشه باید حداقل در هر فصل تا پایان ماه آگوست کاری کنید که این مثبت بشه یعنی درآمدهای باشگاه از هزینه ها بیشتر بشه.
من تا حالا برام اتفاق افتاده که منفی شده و به خاطر اون یک بازیکنم از باشگاه رفت و بازیکن آزاد شد. ولی اینکه همه بازیکنان برن تا حالا اتفاق نیفتاده. ممکنه هزینه های باشگاه شما خیلی بالا بوده و بازیکن زیاد خریدین و این قسمت خیلی منفی شده. اگه سیو قبلی دارید ببینید مبلغ اون چه قدره شاید بشه کمکتون کرد.

denzelmovie
07-05-2010, 21:58
یک سیو قبلی دارم
که بازی دومی را که انجام میدم بازیکنان را از دست میدم
مبلغش هم 50,788,980- است
با ترینر نمیشه درستش کرد؟

vahidgame
07-05-2010, 22:11
یک سیو قبلی دارم
که بازی دومی را که انجام میدم بازیکنان را از دست میدم
با ترینر نمیشه درستش کرد؟

شما اول بگید که در اون قسمت total چه مبلغی نوشته شده.
ممکنه یه مشکل دیگه وجود داشته باشه.
با ترینر هم میشه پولو زیاد کرد.

denzelmovie
07-05-2010, 22:16
مبلغش 50,788,980- است

vahidgame
07-05-2010, 22:33
مبلغش 50,788,980- است
مبلغ خیلی زیادی هستش. شما می تونید با برنامه افرایش پول در مسترلیگ اونو زیاد کنید. من لینکشو ندارم ولی سرچ کنید پیدا میشه.
فقط همیشه سعی کنید براساس این قسمت بازیکن بخرید. در شماره های قبلی اگر این گزینه منفی میشد بازی تموم می شد ولی در این شماره به این صورت نیست و همون جوری که توضیح دادم هستش.

ArminxXx
07-05-2010, 23:01
سلام
کسی تا حالا با این برنامه مستر لیگ ترنسفر کار کرده؟اگر کار کرده یه توضیحی چیزی ازش بزاره(تشکر)
راستی از دوستانس که 7 نصب کردن برا شما هم تو ساکر صدای جزئیات بازی مث صداهای تو زمین ضعیفه آخه تو XP همه چیش خوب بود
اگر جواب منو بدین ممنون میشم
دوستان مارو تحویل نمیگیرین جواب بدین ثواب داره:41:
راستی تاپیک ساکر11 راه نیفتاد؟؟؟؟؟:20:
اینم پول واسه مستر لیگ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Spaniuly
07-05-2010, 23:51
اینم پول واسه مستر لیگ:

ما همیشه خدمت گذار شما هستیم
چرا راه افتاده خیلی هم داغه بحثش بخصوص که حسین عزیز حسابی گرم کرده با حضور خودش

در مورد مشکل Chant خوب من شنیدم توی 7 و ویستا یه اشکالاتی داره و البته نحوه حلش رو هم شنیدم ولی نمی دونم پی اش رو هم نگرفتم چون من حالا حالا ها XP استفاده می کنم

در مورد اون برنامه مستر لیگ ترانسفر هم خیلی برنامه قوی نیست و یکم ناشیانه برنامه نویسی شده و یه جورایی سیو رو خراب می کنه خیلی هم ضعیف هست و واسه سیو ها جواب نمیده انگار ظاهرا دارن روی ورژن جدیدش کار می کنن.

denzelmovie
08-05-2010, 01:49
اینم پول واسه مستر لیگ:

دوست عزیز خیلی ممنون
فقط من هر کاری میکنم نمی توانم پول مستر لیگ را افزایش بدم
اگه میشه یه کم راهنمایی کنید
با تشکر

seday baron
08-05-2010, 08:46
سلام ارمین جان

من تو برنامه pes editor وقتی می خوام face وارد کنم گزینه hair میزارم رو No Special
ولی وقتی save میکنم و خارج میشم دوباره که میرم میبینم hair خودش عوض کرده و به دلخواه روی یه شماره گذاشته .
خواستم ببینم مشکل از کجاست ؟

ah-eli-95
08-05-2010, 12:47
دوست عزیز خیلی ممنون
فقط من هر کاری میکنم نمی توانم پول مستر لیگ را افزایش بدم
اگه میشه یه کم راهنمایی کنید
با تشکر

دوست عزیز تو کجای فصلی؟
من الان تو سال 2027 هستم تمام بازیکنا نو شدن خرج باشگاهم رو هم 210000 تاست
این به نحوه بازی خودت بستگی داره !کمی واقعی
باید مث واقعیت بازیکن سازی کنی من الان کمترین قدرت بازیکن 93 هست (اصلی)ذخیره ها هم کمتر از 83 ندارم در حالی که یکیشون اسم درست حسابی نداره:27:آخرین باری بازیکن خریدم m.zarte بود 35000
دیگه نخریدم همشم از یوتث تیم بالا میارم هر سال هر جامی وجود داره میبرم آخر سال 220000 در میاد اول فصل پول من -200000 هست وسط فصل میشه -40-50 هزار آخر فصل مثبت میشه !
کلا خسته شدم همین روند تکراریه! یه یه ماهی هست بازی نمیکنم!
به نظرم اصلا نیازی به ترینر نداره!:21:جذابیتش به اینه که مجبور شی چند بازیکن اخراج کنی لول مربی وبقیه رو پایین 7-8 شی بعد با دوباره سازی بری بالا نه مث من که زده شی!:5:

AhmadReza.
08-05-2010, 12:53
سلام
من یه سوال داشتم...در اون محل که بازی نصب میشه و در قسمت setting هر تغییری که بهش میدم و ok میزنم سیو نمیکه:41:
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
:11:

denzelmovie
08-05-2010, 15:22
دوست عزیز تو کجای فصلی؟
من الان تو سال 2027 هستم تمام بازیکنا نو شدن خرج باشگاهم رو هم 210000 تاست
این به نحوه بازی خودت بستگی داره !کمی واقعی
باید مث واقعیت بازیکن سازی کنی من الان کمترین قدرت بازیکن 93 هست (اصلی)ذخیره ها هم کمتر از 83 ندارم در حالی که یکیشون اسم درست حسابی نداره:27:آخرین باری بازیکن خریدم m.zarte بود 35000
دیگه نخریدم همشم از یوتث تیم بالا میارم هر سال هر جامی وجود داره میبرم آخر سال 220000 در میاد اول فصل پول من -200000 هست وسط فصل میشه -40-50 هزار آخر فصل مثبت میشه !
کلا خسته شدم همین روند تکراریه! یه یه ماهی هست بازی نمیکنم!
به نظرم اصلا نیازی به ترینر نداره!:21:جذابیتش به اینه که مجبور شی چند بازیکن اخراج کنی لول مربی وبقیه رو پایین 7-8 شی بعد با دوباره سازی بری بالا نه مث من که زده شی!:5:

دوست عزیز من از ترینر استفاده کردم
خیلی ممنون از توضیحات مفیدتون
یک خواهش دیگه هم داشتم
لطفا چند بازیکن خوب که سریع پیشرفت کنند و آینده ی خوبی هم داشته باشند را معرفی کنید
حالا خودم Agbonlahor را خریدم
بازیکن خوبیه و سریع هم پیشرفت میکنه
با تشکر

ArminxXx
08-05-2010, 17:15
یک خواهش دیگه هم داشتم
لطفا چند بازیکن خوب که سریع پیشرفت کنند و آینده ی خوبی هم داشته باشند را معرفی کنید
با تشکر

سلام
تو این برنامه باید open رو انتخاب کنی بعدشم فایل مستر لیگت که اسمش به این صورت هستش PES2010_ML0x.bin
بعدش که انتخابش کردی تو کادر زیرش پول مورد نظرتو میریزی به حساب بعدشم میبندیش بعدشم بازی و بعدشم میشی میلیاردر ولی مث این شیخ عربه که من سیتی رو خریده نری همش مهاجم بخریا اون عربه تو پارسی:10:شوخی کردم همین کارارو بکن انشالا که تیمتو جمع کنی حالشو ببری:27:
بازکن خوب توش زیاد هست و خئارو شکر همشون خوب رشد میکنن از معروفاش سیلوا خوبه گورکوف خوبه پاتو خوبه بویان عزیزم خوبه بالوتلی هم خوبه دفاع palshen خوبه کلیشی خوبه لنون هم خوبه اگر خواستی تو ادیت خودتو با قدرت معمولی بساز بعدش بخرش بکنش ستاره
خوب زیاد حرف زدم امیدوارم استفاده کنی:10:

Spaniuly
08-05-2010, 21:36
سلام ارمین جان

من تو برنامه pes editor وقتی می خوام face وارد کنم گزینه hair میزارم رو No Special
ولی وقتی save میکنم و خارج میشم دوباره که میرم میبینم hair خودش عوض کرده و به دلخواه روی یه شماره گذاشته .
خواستم ببینم مشکل از کجاست ؟

حالا خیلی مهم نیست قحطی اسلات خالی برای Hair که نیست. نمی دونم مشکل از چیه ولی زیاد اهمیتی نداره

Soap
09-05-2010, 01:28
دوستان يه سوال خوب :بعضي وقتها دكمه هاي من تو بازي كار نميكنن مثلا اگه بخوام بشوتم يا بپاسم بايد كليدشو رو gamepad چند بار بزنم حالا مسله اينجاست كه بازي ايراد داره يا gamepad يا هردو يا هيچكدام يا گزينه پنج صحيح است :31::31::31:

كسي هست بدونه مشكل كجاست ؟

sadeghbb
09-05-2010, 11:14
سلام !
دوستان یه سوالی داشتم اونم اینه که توی Become & Legend شرایط کاپیتان شدن تو تیم چیه؟؟؟اصلا شرایطه خاصی داره؟
چون من الان 3سال هست که توی یه تیم موندم ولی الان پیشنهاد های خوبی اومده برام نمیدونم اگه برم تیم های دیگه میتونم کاپیتان بشم یا باید بازم از 0 شروع کنم؟؟؟!!!الان ریتم 89 هست!
ممنون میشم!

ah-eli-95
09-05-2010, 12:08
یک خواهش دیگه هم داشتم
با تشکر

تو قسمت ترنسفر (nego...)میری رو سرچ بعد اسکات رمیندر رو میزنی پست مورد نظر رو انتخاب میکنی بعد سه مربع پایین واسه تیک هست فقط آخری رو تیک بزن بعد سرچ کن !(اگه راضیت نکرد دومی وسومی رو با هم تیک بزن)!این روش خرید وفروشه!
حالا راه دوم :آخر هر فصل یوث تیم (تیم جوانان) شما چند بازیکن جدید میاره(مث مدرسه فوتبال)که کاملا شانسیه معمولا سطح پایین اما چون سنشون پایینه راحت پرورش میخورن!اگه شانس بیاری (مث من:31:)یه بازیکن میاره با قدرت بالای 80 وسن حدود 16-17 که اگه از همون سن فیکس بازی کنه تو 21 سالگی میشه بالای 95 و یه غول میشه!

Spaniuly
09-05-2010, 20:21
سلام !
دوستان یه سوالی داشتم اونم اینه که توی Become & Legend شرایط کاپیتان شدن تو تیم چیه؟؟؟اصلا شرایطه خاصی داره؟
چون من الان 3سال هست که توی یه تیم موندم ولی الان پیشنهاد های خوبی اومده برام نمیدونم اگه برم تیم های دیگه میتونم کاپیتان بشم یا باید بازم از 0 شروع کنم؟؟؟!!!الان ریتم 89 هست!
ممنون میشم!

شماره 6 رئال مادرید هستم 26 سال دارم 2 بازی هست که توی تیم ملی اسپانیا بازوبند رو می بندم ولی این آخری ژاوی توی بازی بود بازوبند رو اون بسته. چند بازی هم هست که بازوبند رئال رو هم دارم می بندم فکر نکنم تا قبل 26 یژسال بتونی بازوبند کاپیتانی داشته باشی ولی اگه ملیت ضعیفی داشته باشی می تونی توی تیم ملی کاپیتان بشی

چند تا از تیم هایی که تا الان براشون بازی کردم:
لیورپول منچستر یونایتد اینتر میلان بارسلونا سویا PSV لاتزیو و ...

الانم که با Overal 104 توی خط حمله رئال هستم و تمامی گزینه های پست ها رو یاد گرفتم غیر از WB و DMF و پست های دفاع که اصلا نمیشه اونها رو فعال کرد. البته اگه شانس بازی به مدت 60 دقیقه توی پست DMF رو بدست بیارم می تونم اون رو هم یاد بگیرم.

این برای اولین بار هست که به این مدت طولانی BAL رو بازی می کنم بدون اینکه سیوم رو با برنامه جانبی دستکاری کنم یا از ترینری استفاده کنم همه اینها که گفتم به صورت طبیعی انجام رسیده توی اولین فصل درجه سختی روی آماتور بود بلافاصله فصل دوم به درجه Regular افزایش دادم و الان هم روی درجه Professional بازی می کنم. البته واقعا سخت می شه توی Become A Legend روی درجه سختی بالاتر از Reglar بازی کنی چون عیب این بازی ایجاس که وقتی از Regular بالاتر می بری هوش بازیکنان حریف افزایش پیدا می کنه در حالیکه باید هم تیمی های ما هم که دست CPU هستند باید هوششون بالا بره واسه همین توی درجه سختی بالای Regular عین این هست که بخواهید تنهایی در مقابل 11 حریف با هوش مصنوعی افزایش یافته بازی کنید. البته وقتی موفق به گل زنی می شید توی پوستتون نمی گنجید ولی خوب اکثرا کم میارید. من که اینطوری هستم بخصوص که با کم آوردن های زیاد روحیه میاد پایین و شرایط بازی رو از دست می دیم و اکثرا بنفش یا سبز هست شرایطمون

mohsen00004
10-05-2010, 01:43
با سلام خدمت همه ی کاربران گرامی
کمک !!!!کمک!!! :20: قضیه ازاین قراره که vram توویندوز xp اوکی بود (روی 256) بود ولی توی ویندوز7 اومده روی64 و unable :41:ورزولیشن بالای 800 *600 هم نداره کارت گرافیک من هم intel 3100 است

silabs
10-05-2010, 09:57
شماره 6 رئال مادرید هستم 26 سال دارم 2 بازی هست که توی تیم ملی اسپانیا بازوبند رو می بندم ولی این آخری ژاوی توی بازی بود بازوبند رو اون بسته. چند بازی هم هست که بازوبند رئال رو هم دارم می بندم فکر نکنم تا قبل 26 یژسال بتونی بازوبند کاپیتانی داشته باشی ولی اگه ملیت ضعیفی داشته باشی می تونی توی تیم ملی کاپیتان بشی

الانم که با Overal 104 توی خط حمله رئال هستم و تمامی گزینه های پست ها رو یاد گرفتم غیر از WB و DMF و پست های دفاع که اصلا نمیشه اونها رو فعال کرد. البته اگه شانس بازی به مدت 60 دقیقه توی پست DMF رو بدست بیارم می تونم اون رو هم یاد بگیرم.

این برای اولین بار هست که به این مدت طولانی BAL رو بازی می کنم بدون اینکه سیوم رو با برنامه جانبی دستکاری کنم یا از ترینری استفاده کنم همه اینها که گفتم به صورت طبیعی انجام رسیده توی اولین فصل درجه سختی روی آماتور بود بلافاصله فصل دوم به درجه Regular افزایش دادم و الان هم روی درجه Professional بازی می کنم. البته واقعا سخت می شه توی Become A Legend روی درجه سختی بالاتر از Reglar بازی کنی چون عیب این بازی ایجاس که وقتی از Regular بالاتر می بری هوش بازیکنان حریف افزایش پیدا می کنه در حالیکه باید هم تیمی های ما هم که دست CPU هستند باید هوششون بالا بره واسه همین توی درجه سختی بالای Regular عین این هست که بخواهید تنهایی در مقابل 11 حریف با هوش مصنوعی افزایش یافته بازی کنید. البته وقتی موفق به گل زنی می شید توی پوستتون نمی گنجید ولی خوب اکثرا کم میارید. من که اینطوری هستم بخصوص که با کم آوردن های زیاد روحیه میاد پایین و شرایط بازی رو از دست می دیم و اکثرا بنفش یا سبز هست شرایطمون
دقیقا درسته البته به اون سختی نیست ولی بعید هست زیر 26 بازوبند بگیری البته من از اول تو pro بازیکردم دهنم دقیقا سرویس شد وقتی یک گل زدم کاری کردم که هیچ طرفدار واقعی فوتبال تو هیچ ورزشگاهی واسه تیمش نمیکنه اما بازی تو سطح pro خیلی حال میده

AhmadReza.
10-05-2010, 13:17
سلام
من یه سوال داشتم...در اون محل که بازی نصب میشه و در قسمت setting هر تغییری که بهش میدم و ok میزنم سیو نمیکه:41:
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟:19::41::41::41:

Zharfa
11-05-2010, 15:21
سلام
کسی تا حالا با این برنامه مستر لیگ ترنسفر کار کرده؟اگر کار کرده یه توضیحی چیزی ازش بزاره(تشکر)
راستی از دوستانس که 7 نصب کردن برا شما هم تو ساکر صدای جزئیات بازی مث صداهای تو زمین ضعیفه آخه تو XP همه چیش خوب بود

تو 7 صدا خيلي مضخرف ميشه ولي اگه فايل زير رو دانلود كني و تو كيت سرور تو فلدر dt03.img بريزي ،صدا خيلي طبيعي ميشه و تماشاگران رو صحنه هاي حساس واكنش نشون ميدن.

Milad4171
11-05-2010, 21:00
من به دلیل یه سری مشکلات میخوام روی XP کار کنم در حالی که الان ویندوزم 7 هست.( شاید هم جفتشو نصب کنم)
در کل توی Xp کیفیت بازی که احیانا کم نمیشه!؟ ویندوز جدید خیلی مشکلات داره که واقعا دیوونه ام کرده!
و خیلی برنامه ها نصب نمیشه روش!
نیازه XP SP3 نصب بشه یا رو 2 هم جواب میده!؟ کسانی که ویندوزشون اینه توضیح بدن!!!

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

راستی پچی چیزی هست که مشکل این داوری رو یکم روبه راه کنه!!! به خدا روانی شدم. هیچی خطا نمیگیره!!! تا من میام پرسش میکنم سریع سوت میزنه!!
یادمه قبلا برعکس بود!!!
یا خطا نمیگرفت یا اگه میگرفت کارت میداد!!!

Mehdi.ss
11-05-2010, 22:55
سلام
سلام آرمین جان
حل مشکل صدا در ویندوز 7

vahidgame
12-05-2010, 00:04

آرمین جان تو این همه توی این BAL استادی یکمی توضیح در موردش میدی؟ من نمی دونم چرا تنها قسمتی که توی PES کم رفتم همین BAL هست.
اگه یکمی توضیح بدی ممنون میشم:11:
اصلا به نظرت این قسمت هیجان داره؟ من که از مسترلیگ دیگه کلا خسته شدم می خوام این BAL رو شروع کنم.

Mahdi.p30
12-05-2010, 00:15
آرمین جان تو این همه توی این BAL استادی یکمی توضیح در موردش میدی؟ من نمی دونم چرا تنها قسمتی که توی PES کم رفتم همین BAL هست.
اگه یکمی توضیح بدی ممنون میشم:11:
اصلا به نظرت این قسمت هیجان داره؟ من که از مسترلیگ دیگه کلا خسته شدم می خوام این BAL رو شروع کنم.
من که دیگه دارم بالا میارمش!
5 سال متوالی با بارسلونا همه لیگا رو بردم!
همه رو هم بازی کردم(یعنی leave to coach رو نزدم)!!
همش تکراریه!
از تیم دیگه ای هم خوشم نمیاد ، برم بازی کنم!
چیز جذاب دیگه ای pes داره ، ما رو هم در جریان بذارید!
توی نسخه های قبلی ، اگه دیگه ازش خسته میشدم ، میرفتم از قسمت ادیت ، همه قابلیت های بازیکنای یه تیم رو 99 میکردم ، بعد میومدم در مقابل اون با یه تیم معمولی بازی می کردم ، برد مقابل اون غول انصافا حال میداد!!

golmohammadi
12-05-2010, 02:27
من به دلیل یه سری مشکلات میخوام روی XP کار کنم در حالی که الان ویندوزم 7 هست.( شاید هم جفتشو نصب کنم)
در کل توی Xp کیفیت بازی که احیانا کم نمیشه!؟ ویندوز جدید خیلی مشکلات داره که واقعا دیوونه ام کرده!
و خیلی برنامه ها نصب نمیشه روش!
نیازه XP SP3 نصب بشه یا رو 2 هم جواب میده!؟ کسانی که ویندوزشون اینه توضیح بدن!!!

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

راستی پچی چیزی هست که مشکل این داوری رو یکم روبه راه کنه!!! به خدا روانی شدم. هیچی خطا نمیگیره!!! تا من میام پرسش میکنم سریع سوت میزنه!!
یادمه قبلا برعکس بود!!!
یا خطا نمیگرفت یا اگه میگرفت کارت میداد!!!

اگه خواستی xp نصب کنی همون سرویس پک 3 را نصب کن
چون سرعت بیشتری داره
و برای بعضی گیمها لازمه سرویس پک 3 باشه
البته ویندوز بدون دستکاری شده بگیر

بچه ها من یه نیمه مشکل دارم
تو اسپیکر حس میکنم صدای بازی کمی خش داره
مخصوصا موقع گزارش
مجبورم کمی از صدای زیر اسپیکر را کمترش کنم
آیا این میتونه از بازی باشه یا از اسپیکر هست ؟

و سوال بعدی
خسته شدیم از بس ترکیب دادیم
پچی چیزی نیومد اینا را درست کنه
اخه هر بار که ترکیب میدی سیو نمیکنه فقط سیستم را سیو میکنه
درسته از ادیت میشه ترکیب داد
ولی فقط برای چند تیم مشهور ادیتش کردم نه همه

Ahmad-Ra
12-05-2010, 17:31
دوسان سلام.
patch اي براي افزايش پول هست ؟؟ ممنون ميشم لينك بگذاريد +نحوه انجامش

R O O T
12-05-2010, 18:39
دوسان سلام.
patch اي براي افزايش پول هست ؟؟ ممنون ميشم لينك بگذاريد +نحوه انجامش

پچ که نه ولی یه برنامه هست میشه باهاش پول زیاد کرد

وقتی اجراش کردید open رو بزنید و بعد سیو مسترلیگتون رو که باید به این صورت باشه (PES2010_ML0xx.bin)رو باز کنید و بعد مقدار پولتون رو میبینید که به جاش 9 تا 9 بذارید و donate رو بزنید صبر کنید تا 100% درصد بشه و بعد پیغامی میاد که میگه انجام شد و برید حاشو ببرید

Ahmad-Ra
12-05-2010, 19:07
پچ که نه ولی یه برنامه هست میشه باهاش پول زیاد کرد

وقتی اجراش کردید open رو بزنید و بعد سیو مسترلیگتون رو که باید به این صورت باشه (PES2010_ML0xx.bin)رو باز کنید و بعد مقدار پولتون رو میبینید که به جاش 9 تا 9 بذارید و donate رو بزنید صبر کنید تا 100% درصد بشه و بعد پیغامی میاد که میگه انجام شد و برید حاشو ببرید

داداش اين hotfile كه قيلتره ! لينكدومي هم از سرور پاك شده برنامه.. ميشه يه جا ديگه (غير رپيد) اپلود كني خودت ؟؟‌مرسي

R O O T
12-05-2010, 19:15
داداش اين hotfile كه قيلتره ! لينكدومي هم از سرور پاك شده برنامه.. ميشه يه جا ديگه (غير رپيد) اپلود كني خودت ؟؟‌مرسي

من که نمیتونم اپ کنم با dial up . ولی یه کاری کن به rapidbaz برو و لینک اپلود شده تو hotfile رو بده شاید از اونجا بشه دان کرد

hotfile که سالمه من الان رفتم

بفرما

Mahdi.p30
12-05-2010, 19:52
hotfile که قیلتر نیست ، در هر صورت توی پست 9000 موجوده:

البته یه فایلی دیروز من از همین تاپیک دانلود کردم ، آدرس اصلیشو پیدا نمیکنم ، ولی خودم آپلود کردم:

malkemid
12-05-2010, 20:38
بچه ها من رو لپتاپم نصب کردم ولی 1 بازی می کنم میخوام بیام به منوی اصلی گیر می کنه...آخرین پچی که اومده چیه؟

paroucia
13-05-2010, 08:51
درود
من قديما برنامه PES SUPERSTAR رو نصب كردم و خيلي راحت لول بازي رو سوپراستار كردم اما بعد چند ماه نمي دونم چه اتفاقي افتاد كه وقتي تو قسمت ليگ\كاپ مي رفتم از بازي خارج مي شد!تو مسترليگ هم فكر كنم اينطوري ميشد!
حالا ويندوزمون رو عوض كرديم و بازي رو دوباره نصب كردم و فريم نتورك 3.5 هم نصب كردم اما وقتي سوپراستار مي كنم بازي رو هيچ اتفاقي نمي افته در حالي كه ميگه سوپراستار شده و همون تاپ پلير مي مونه!مشكل از كجاس؟از كيت سرور هم استفاده مي كنم.اگه اشتباه نكنم ورژن 9.0.2 بايد باشه!
با جي پي ار اس پيام ميدم پس اذيت نكنيد و هر چه سريعتر راه حل بگيد.
خيلي ممنون

paroucia
13-05-2010, 10:42
مشكل پست قبليم حل شد اما يه مشكلي از خيلي وقت پيش دارم:
مسترليگ فصل 2016 ام و وقتي مي خواد بره تو فصل نقل و انتقالات گير مي كنه!اول فكر كردم سيوم خراب شده و با يه سيو ديگه رفتم اما وقتي به نقل و انتقالات رسيدم بازم گير كرد!مشكل از كجاس؟

Armin 7
14-05-2010, 00:12
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همتاپیکیان عزیز.
خدمت شما عارضم که برام یه مشکلی پیش اومده که نمیتونم حلش کنم.
مشکلم اینه که PES 10 رو روی ویندوز ویستا نصبیدم و هر وقت میرم که تو Settings و میخوام دکمه های کیبرد (عادت دارم با کیبرد بازی کنم)رو تنظیم کنم دوباره به حالت Default برمیگرده (این کار رو بیش از 10 بار انجام دادم) .
مشکل از کجاست و راه حلش چیه ؟
سپاسگذارم.

R O O T
14-05-2010, 09:36
مشكل پست قبليم حل شد اما يه مشكلي از خيلي وقت پيش دارم:
مسترليگ فصل 2016 ام و وقتي مي خواد بره تو فصل نقل و انتقالات گير مي كنه!اول فكر كردم سيوم خراب شده و با يه سيو ديگه رفتم اما وقتي به نقل و انتقالات رسيدم بازم گير كرد!مشكل از كجاس؟

فکر کنم شما باید پچ 1.3 رو با کرکش که توی پست 9000 موجوده رو تصب کنید برا منم همینجوری شده بود اونو نصب کردم درست شد

paroucia
14-05-2010, 10:39
پچ 1.3 رو نصب كردم و با كرك 1.2 اجرا مي كنم!يعني كرك 1.3 به جاش بريزم؟پچ 1.4 و 1.5 چه طوره؟كرك داره؟

R O O T
14-05-2010, 12:58
پچ 1.3 رو نصب كردم و با كرك 1.2 اجرا مي كنم!يعني كرك 1.3 به جاش بريزم؟پچ 1.4 و 1.5 چه طوره؟كرك داره؟

من نمیدونم چطوریاس . من فقط پچ 1.3 توی پست 9000 رو نصب کردم با کرکش تا درست شد

zare.exe
14-05-2010, 15:47
سلام ببخشد من چند تا از سایت pes patch منو برداشته بودم نمی دونم چطوری از اونها استفاده کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. با تشکر

hellbrain666
14-05-2010, 21:49
سلام
در قسمت نشون دادن بازیکنان در حاشیه بازی افت فریم دارم مشکل از چیه؟

LadyS
15-05-2010, 11:29
سلام
در قسمت نشون دادن بازیکنان در حاشیه بازی افت فریم دارم مشکل از چیه؟
ویندوزت چیه؟؟؟
اگر سون هست باید بری نرم افزار Game Gain یا Game Boost رو بگیری ...

ahmadrezaahmad
15-05-2010, 13:18
سلام به همه دوستان
من تا الان به PES رو با همان ورژنی که نصبیدم یعنی همون نصبی که فقط یه فولدر IMG با دو تا فایل PES210 , SETTING رو درست می کند.
می خوام کمک کنین بگید برای نصب ورژن جدید دقیقا چه فایل هاایی رو نصب کنم و ترتیبش چیه؟

zare.exe
15-05-2010, 15:31
سلام
ببخشید من از سایت pes patch چند تا منو برداشته بودم نمی تونم ازشون استفاده کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
:41:

hellbrain666
15-05-2010, 21:16
سلام
برای مشکل صدای تماشاچی ها در سون اون تیک رو زدم ولی بازم فرقی نکرد
تو این بازی نمیشه به داور اعتراض کرد؟
بعدش هم لطفا آخرین پچ برای مشخصات تیم ها رو قرار بدید
ممنون

Mehdi.ss
15-05-2010, 23:21
سلام ببخشد من چند تا از سایت pes patch منو برداشته بودم نمی دونم چطوری از اونها استفاده کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. با تشکر
باید با کیت سرور وارد بازی بکنیش
اینم آموزشش

SAMAN-JEEZY
16-05-2010, 11:27
سلام.هنوز پچی واسه جام جهانی ساخته نشده؟

ahmadrezaahmad
16-05-2010, 13:19
سلام به همه دوستان
من تا الان به PES رو با همان ورژنی که نصبیدم یعنی همون نصبی که فقط یه فولدر IMG با دو تا فایل PES210 , SETTING رو درست می کند.
می خوام کمک کنین بگید برای نصب ورژن جدید دقیقا چه فایل هاایی رو نصب کنم و ترتیبش چیه؟
میشه یکی کمکم کنه احساس می کنم واقعا pes یکنواخت شده و از استفاده از خیلی از مزایای patch ها محرومم!
لطفا:11:

zare.exe
16-05-2010, 15:20
من یک کیت لباس از اینترنت برداشته بودم(برای اسپانیا) اما نمی دونم چطوری ازشون استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

Armin 7
16-05-2010, 18:21
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همتاپیکیان عزیز.
خدمت شما عارضم که برام یه مشکلی پیش اومده که نمیتونم حلش کنم.
مشکلم اینه که PES 10 رو روی ویندوز ویستا نصبیدم و هر وقت میرم که تو Settings و میخوام دکمه های کیبرد (عادت دارم با کیبرد بازی کنم)رو تنظیم کنم دوباره به حالت Default برمیگرده (این کار رو بیش از 10 بار انجام دادم) .
مشکل از کجاست و راه حلش چیه ؟
سپاسگذارم.

یکی به من بینوا کمک کنه !
راستش امروز رفتم دوتا گیم پد فراسو گرفتم به قیمته 40000 تومان (که پورتشون جدا از هم هستش) . وقتی هر دو رو وصل میکنم و میرم تو Setting که تنظیماتشون رو انجام بدم. فقط یکی رو قبول میکنه و دومی رو اجازه نمیده دکمه هاش رو تنظیم کنم . مشکل از کجاست ؟ اگه منو راهنمایی کنین . منو یکم عمر مدیون خودتون کردین.
سپاسگذارم.

saeedmogadamy
16-05-2010, 19:34
دوستان برنامه ای یا پچی هست که تیم تراکتور استقلال. ... گزارش فارسی رو اضافه کنه؟

R O O T
16-05-2010, 20:13
دوستان برنامه ای یا پچی هست که تیم تراکتور استقلال. ... گزارش فارسی رو اضافه کنه؟

این صفخه رو ببین شاید پیدا کردی

R O O T
16-05-2010, 21:17
سلام کسی برنامه ای نداره که بشه قدرت رو زیاد کرد ولی کسی نفهمه

Higher_Thinker
17-05-2010, 02:21
موقع بازی موی یه سری از بازیکنا که با کیت سرور وارد کردم رو نشون نمیده! در حالت عادی نشون میده فقط وقتی دوربین بازی روی wide هست نشون نمیده ...
مشکل از کجاست؟
اینم عکسش وقتی که دوربین wide هستش

اینم از نزدیک

modernpcworld
18-05-2010, 12:11
با چه برنامه ای باید پاک کنیم این دو تا فایل رو ؟؟

با afs explorer ke nemishe pak kard

M A X I M U M
18-05-2010, 19:22
موقع بازی موی یه سری از بازیکنا که با کیت سرور وارد کردم رو نشون نمیده! در حالت عادی نشون میده فقط وقتی دوربین بازی روی wide هست نشون نمیده ...
مشکل از کجاست؟
اینم عکسش وقتی که دوربین wide هستش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم از نزدیک

این فقط و فقط میتونه بخاطر پایین بودن نسخه کیت سرورت یا مچ نبودن کیت سرور با فایل های وارد شده باشه که البته احتمال این یکی فوق العاده پایینه
شما نسخه آخر کیت سرور رو نصب کنید و امتحان کنید

سلام کسی برنامه ای نداره که بشه قدرت رو زیاد کرد ولی کسی نفهمه
شما هر تغییری که بدید بصورت کامل در PES2010_EDIT.bin بصورت کامل ذخیره میشه !!

یکی به من بینوا کمک کنه !
راستش امروز رفتم دوتا گیم پد فراسو گرفتم به قیمته 40000 تومان (که پورتشون جدا از هم هستش) . وقتی هر دو رو وصل میکنم و میرم تو Setting که تنظیماتشون رو انجام بدم. فقط یکی رو قبول میکنه و دومی رو اجازه نمیده دکمه هاش رو تنظیم کنم . مشکل از کجاست ؟ اگه منو راهنمایی کنین . منو یکم عمر مدیون خودتون کردین.
سپاسگذارم.
بله این مشکلم دیده شده
شما ابتدا دسته اولی رو وصل کنید به USB و بعد تنظیمش کنید
بعد بیاید بیرون و دسته 2 رو بزنید و بعد برید در Setting گزینه Controller2 رو انتخاب کنید و تنظیمش کنید

Higher_Thinker
19-05-2010, 01:39
این فقط و فقط میتونه بخاطر پایین بودن نسخه کیت سرورت یا مچ نبودن کیت سرور با فایل های وارد شده باشه که البته احتمال این یکی فوق العاده پایینه
شما نسخه آخر کیت سرور رو نصب کنید و امتحان کنید

من از کیت سرور 9.2.0.4 استفاده میکنم.ورژن جدیدترم اومده؟

malkemid
19-05-2010, 13:46
برای BAL ادیتور انگلیسی وجود نداره؟من یکی پیدا کردم چینیه اصلا نمیشه فهمید چی به چیه!

R O O T
19-05-2010, 13:52
برای BAL ادیتور انگلیسی وجود نداره؟من یکی پیدا کردم چینیه اصلا نمیشه فهمید چی به چیه!

با برنامه pro evolution editing studio میشه ادیت کرد. ولی با همون چینیه هم میشه فهمید چی به چیه

AhmadReza.
19-05-2010, 23:15
سلام
کسی ترینر برای مستر لیگ رو داره(آدرسشو)

Mehdi.ss
19-05-2010, 23:49
PES 2010 Settings by MxSoniC
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Features:
1. Edit Master League Settings
2. Edit Become a Legend Settings
3. Edit Champions League Settings
4. Edit league Settings
5. Edit Cup Settings

منبع

M A X I M U M
23-05-2010, 21:32
تو برنامه master league - player transfer همه چیزو لود می کنم موقع آوردن اسامی بازیکنا خطا میده
argument is not = 0 not valid و یه همچین چیزایی
کسی میدونه مشکل چیه ؟

malkemid
23-05-2010, 22:35
از این دریبل که پا عوض می کنه چجوری میشه بطور موثر استفاده کرد؟کامپیوتر هر چند بار که بخواد پا عوض می کنه ولی من هرچی میرنم فقط 1 بار عوض می کنه و تاثیری نداره!

R O O T
24-05-2010, 10:06
تو برنامه master league - player transfer همه چیزو لود می کنم موقع آوردن اسامی بازیکنا خطا میده
argument is not = 0 not valid و یه همچین چیزایی
کسی میدونه مشکل چیه ؟

برای منم همینجورری میشه . این برنامه با dlc 1.0 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 کار میکنه و احتملا dlc شما 1.6 هست برای همین کار نمیکنه

سلام من یه لیست از بازیکنای بایرن مونیخ رو میخاستم

Spaniuly
24-05-2010, 13:19
برای منم همینجورری میشه . این برنامه با dlc 1.0 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 کار میکنه و احتملا dlc شما 1.6 هست برای همین کار نمیکنه

سلام من یه لیست از بازیکنای بایرن مونیخ رو میخاستم

27 David Alaba
8 Hamit Altintop
28 Holger Badstuber
22 Hans-Jorg Butt
26 Diego Contento
6 Martín Gastón Demichelis
33 Mario Gómez
13 Andreas Gorlitz
18 Miroslav Klose
35 Thomas Kraft
21 Philipp Lahm
30 Christian Lell
25 Thomas Müller
11 Ivica Olic
23 Danijel Pranjic
1 Michael Rensing
7 Franck Ribéry
10 Arjen Robben
31 Bastian Schweinsteiger
44 Anatoli Tymoschuk
17 Mark Van Bommel
5 Daniel van Buyten

از این دریبل که پا عوض می کنه چجوری میشه بطور موثر استفاده کرد؟کامپیوتر هر چند بار که بخواد پا عوض می کنه ولی من هرچی میرنم فقط 1 بار عوض می کنه و تاثیری نداره!

R1+L2 رو چند بار تپ بزنی می زنه

Spaniuly
24-05-2010, 14:48
بدن شرح...

امسال دیگه می خوام بازنشست بشم 30 ساله هستم فصل قبل 9 می ÷وشیدم والدز بازنشست شد 1 خالی مون موقع تمدید قرار داد شماره 1 رو درخواست کردم اونا هم دادن:31:

M A X I M U M
24-05-2010, 19:33
آرمین اصغر اگه بازنشست نمیشد هم اگه میخواستی بهت میدادن :31:

M A X I M U M
24-05-2010, 22:57
دوستان الان پچ های رسمی که از طرف خود کونامی اومدن به ترتیب کدوما هستند ؟
ببینید اینایی که من میگم درست هستند :
- پچ 1.2 و بعدش 1.3 و بعدشم دی ال سی 1.6
اگه چیز دیگه ای هست لطفا بگید
تاکید می کنم پچ رسمی که کار خود کونامی باشه

ممنون

saxiass
25-05-2010, 00:38
بدن شرح...

امسال دیگه می خوام بازنشست بشم 30 ساله هستم فصل قبل 9 می ÷وشیدم والدز بازنشست شد 1 خالی مون موقع تمدید قرار داد شماره 1 رو درخواست کردم اونا هم دادن:31:
میشه به منم یاد بدی چه جوری شماره درخواست کنم؟

Milad4171
25-05-2010, 09:38
یه سوال. کسی آنلاین بازی کردی یا میکنه؟ من چطوری باید یوزر و پس بسازم؟ بعد آیا امکان انلاین با دیال آپ هست یا نه؟
اصلا شدنی هست یا نه؟

LiverBarca
25-05-2010, 11:11
یکی از دوستات ادرس بهترین کیت سرور pes 2010 رو بزاره...اگه ممکنه؟؟؟با تشکر:20:

R O O T
25-05-2010, 11:25
سلام من تو BAL چه کاری بکنم تا تیمهای بزرگ پیشنهاد بدن ؟

LiverBarca
25-05-2010, 12:46
بهترین کیت سرور بازی رو اگه ممکنه یکی برام بزاره...:40:

R O O T
25-05-2010, 13:39

جدیدترین کیت سرور البته نمیدونم خوبه یا نه

اگر هم چیز دیگه ای در مورد pes 10 میخای به این صفحه مراجعه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:46:

M A X I M U M
25-05-2010, 13:41
میشه به منم یاد بدی چه جوری شماره درخواست کنم؟

تو صفحه ای که تیما بهت پیشنهاد میدن و باید قبول بکنی دکمه مربع رو بزن یه کادری باز میشه که میتونی شماره مورد نظرتو انتخاب کنی اگه شرایطش باشه بهت میدن

یه سوال. کسی آنلاین بازی کردی یا میکنه؟ من چطوری باید یوزر و پس بسازم؟ بعد آیا امکان انلاین با دیال آپ هست یا نه؟
اصلا شدنی هست یا نه؟
اصلا تلاش نکن شدنی نیست
ما همه مدل راهو امتحان کردیم نمیشه

یکی از دوستات ادرس بهترین کیت سرور pes 2010 رو بزاره...اگه ممکنه؟؟؟با تشکر:20:

باید چند سالی رو بازی کنی قدرت هات بره و اماده بازی در تیم های بزرگ بشی معمولا از 24 سالگی تمایل تیم های بزرگ به خریدن بازیکنت بیشتر میشه

M A X I M U M
25-05-2010, 14:11
یه توضیحی بدم در مورد پچ های رسمی کونامی
الان پچ هایی که اومده من کاملا تحقیق کردم این پچ ها عملکردشون اینطوریه :
- پچ 1.1 این پچ سه تا گزینه به قسمت آنلاین باشه اضافه می کنه که به درد ما نمیخوره چون نمیتونیم آنلاین بازی کنیم پس کسی که نصبشم نکنه ضرری نکرده
- پچ 1.2 این پچ به جز چند نکته کوچیک بزرگترین کاری که می کنه اینه که موقعی که ویرایش می کنید و میخواید سیو کنید و بعد اونو به حالت اولیه برگردونید مجبورید کل فایل ادیت رو پاک کنید اما اگه بخواید به حالت پیش فرض با مثلث برگردونیدش همه چیزو برنمی گردونه اینو ویرایشگرهای حرفه ای حسابی ازش نالیده بودن که این پچ اینو درست میشه
- پچ 1.3 که مهم ترین پچ محسوب میشه مشکل عجیب و غریب این بازی رو حل می کنه اون مشکل اینه که وقتی یه ترکیب رو می چینیم و بعد اونو تو Stock ها ذخیره می کنیم بازی بعدی که اون تیم قبلی رو گرفتیم ترکیبه لود نمیشه یا تمام جزئیات ترکیب ذخیره نمیشن مثلا من میام با تیم رئال مادرید ترکیب 3-2-1-4 رو میذارم و جای بازیکنام رو هم درست می کنم بعدش تو Stock ذخیره می کنم اما بازی بعدی میام همونی رو که سیو کرده بودم لود می کنم یا همون بارگذاری می کنم می بینم که ترکیبم درسته اما جای بازیکنام درست نیست یا اون جزئیات استراتژی درست نیست و مثل قبله که این پچ این مشکل رو حل می کنه وقتی ترکیبتون رو ذخیره می کنید دفعه بعد که اون تیمو بگیرید خود کامپیوتر براتون ترکیب رو بارگذاری می کنه و می نویسه : automatically loaded و می بینید که تمام جزئیات ذخیره شده از قبل
- بعد اینا یه دی ال سی اومد با نام DLC1.4 که عجیب چیز خفنیه این افزونه چندین کفش جدید به بازی اضافه می کنه که فوق العاده هستند حتی اون کفش زرد رنگ سرعت که محصول اورجینال رکت نایک هم به بازی بصورت اورجینال اضافه میشه ترکیب ها درست میشه یعنی ترکیب ها تا تاریخ عرضه اون پچ درست هستند قدرتهای بازیکنا توسط خود کونامی درست شده اند مثلا تو حالت عادی می بینید که لاسانا دیارا تو رئال مادرید خیلی ضعیفه اما با توجه به بازی های خوبش تو این فصل کونامی قدرت واقعی رو بهش داده و این در مورد بیشتر بازیکنا صدق می کنه اضافه شدن بازیکن های جدید هم فوق العاده است مثلا حالا دیوید بکهام تو میلان هست و خیلی خیلی نکات دیگه که فقط باید بازی کنید و لذت ببرید اوه در ضمن تا فراموش نکردم اینو بگم بازی در حالت Top Player خیلی سخت میشه یعنی این دی ال سی هوش مصنوعی بازی رو هم تقویت می کنه من به شخصه دیشب کامل کامل تست کردم من بیشتر عمرمو مشغول بازی کردن حرفه ای سری PES گذروندم و خیلی راحت دیشب تونستم ضریب تغییرات رو در هوش مصنوعی بازی ببینم که عالی بود بر فرض مثال من با رئال مادرید کمتریت کمترین تعداد گلی که بارسلونای قبل نصب افززونه میزدم 17 تا بود دیگه خیلی کم بزنم اما دیشب در یک بازی تمام عیار نتونستم بیشتر از 4 تا بزنم موقع دفاع کامپیوتر میاد بازیکنا منو کامل یارگیری می کنه بعدش چون من ساپورت تیمی رو بالا گذاشته بود بازیکن من میاد عقب تا توپ بگیره و به بازیکن خودی صاحب توپ کمک کنه اما در عین ناباوری دیدم که شرایط پرسینگ کامپیوتر بسته به ساپورت تیمی من تغییر کرد !!!!!!!!! اصلا همچین چیزی رو قبلا ندیده بودم مثلا کاکا میومد عقب تر از محوطه جریمه اما دو نفر کنارش میومد و پرس می کرد و این در مورد تمام بازینام صدق می کرد تکل های بازی فوق العاده واقعی شده و اصلا مدافعان حرفه ای اجازه هیچ گونه حرکتی رو نمیدن یکی از مشکلات سرعت بالا بودن که مثلا سریع از کنار مدافعا که معمولا سرعت کمتری دارن رد می شدم اما الان همینکه به اون نقطه مورد برسم کامپیوتر تکل میزنه و توپو بدون هیچ خطایی انصافا می گیره واقعا الان بازی بی نظیره ضربات ایستگاهی شکل بهتری به خود گرفتند شاید یه چیز خیلی کاملی نشده باشه و به شخصه از کونامی انتظار بیشتری داشتم اما همین جزئیات رو هم که روش بصورت جزئی کار کردند جای تشکر و قدردانی داره
- آخرین دی ال سی بازی افزونه DLC1.6 هستش که خیلی چیز جالبیه توپ رسمی فینال مادرید 2010 رو که با قهرمانی اینترمیلان پایان یافت رو به بازی اضافه می کنه بعلاوه چند تا توپ جدید یکیش توپ معروف و زیبای زرد رنگ سرعت شرکت پوماست که در چمن زیبای اولدترافورد یا سانتیاگو برنابئو عالیه که مخصوص هوای بارانیه

نحوه نصبم بخوام بگم اینطوریه :
اول پچ 1.2 رو دانلود و نصب کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 1.1 لازم نیست بعد برید سراغ 1.3 و بعد برید کرک 1.3 رو بریزید
دانلود خود پچ 1.3

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم کرک
به این آدرس برید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و حالا روی گزینه
[Pro Evolution Soccer 2010 v1.03 [US] No-DVD/Fixed EXE] کلیک کنید و از سرورها یکی رو انتخاب کنید و کرکو دانلود کنید نتونستم لینک مستقیم بذارم چون این سایت قبول نمی کنه
حالا دی ال سی 1.4 رو دانلود کنید از لینک مستقیم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینی رو که دانلود کردید تو محل نصب بازی بریزید تو پوشه img و اگه گفت فایلی با همین نام هست آوررایتش کنید حالا برید تو بازی اول بازی بهتون میگه میخوای دی ال سی جدید نصب کنی و اونو روی فایل ادیتت بروز بکنی که میگی بله و بعدش بهت میگه پچ با موفقیت نصب شد
حالا میتونی به قیمت ویرایش بازی یا همون ادیت بری و می بینی که کلی کفش قشنگ اضافه شده با قدرتهای جدید
حالا دی ال سی 1.6رو دانلود کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینو هم از زیپ خارج کن و کپی کن تو همون پوشه img بعد برو تو بازی و بازم بله رو بزن تا امکانات جدید به بازیت اضافه بشه
حالا به جز اضافه شدن اخرین کفش که کفش سفید زیبای آدیداسه
اینم عکسش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوپ زیبای فینال مادرید هم اضافه میشه برای قسمت لیگ قهرمانان و چند تا توپ دیگه که خیلی زیبا هستند اینم عکس توپ لیگ قهرمانان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکسارو لینک کردم که برای کسانی که سرعت کمتری دارن مشکلی پیش نیاد

موفق باشید

Spaniuly
25-05-2010, 14:28
با تشکر از مهرداد عزیز بابت راهنمایی هاش...

آرمین اصغر اگه بازنشست نمیشد هم اگه میخواستی بهت میدادن :31:

کلا اگه یک شماره ای خالی باشه می شه اون رو گرفت ولی اگه خالی نباشه اصلا به هیچ وجه نمیدنش... البته حدس می زنم منظورت مزاح بود:46: و گرنه خودت این رو می دونی:10:

دوستان الان پچ های رسمی که از طرف خود کونامی اومدن به ترتیب کدوما هستند ؟
ببینید اینایی که من میگم درست هستند :
- پچ 1.2 و بعدش 1.3 و بعدشم دی ال سی 1.6
اگه چیز دیگه ای هست لطفا بگید
تاکید می کنم پچ رسمی که کار خود کونامی باشه

ممنون

مهرداد جان ما از سوی کونامی دو نوع آپدیت داریم یکی اپدیت عنوان هس که به صورت پچ های 1.01 1.02 1.03 تا حالا عرضه شده و نصب آخرین پچ همیشه کفایت می کنه چون آخرین پچ قبلی ها رو شامل میشه گرچه تغییراتی که در نتیجه نصب این پچ ها ایجاد میشه اصلا به چشم نمیاد ولی به هر حال نصب اونها همیشه برای یک PES باز حرفه ای توصیه میشه چون وقتی یه آپدیت میاد براش کرک جدید میاد براش کیت سرور جدید میاد اکثر ابزار های ویرایش بر اساس اون آپدیت و کرک ارائه میشهو ...

آپدیت دیگه همون DLC هست که جهت تغییرات در تیم ها اسامی تیم ها اضافه شدن توپ کفش و ... و آپدیت ترانسفر ها ارائه میشه آخرینش همین 1.06 هست. من لینک آخرین پچ و DLC رو توی پست 9000 قرار دادم

ببین کاملا شانسیه ولی هرچی بیشتر می ری جلو تر می بینی تیم های بهتر و بزرگ تر بهت پیشنهاد میدن ولی کلا اینطور هست که شما همون اوایل هم احتمال داره به تیم بزرگ ترانسفر بشید کافیه خوب عمل کنید توی تیمتون من مثلا توی همین آخرین bal که اغاز کردم فصل اول دپورتیوو لاکرونیا بودم فصل دوم رفتم منچستر یونایتد.

توی پست 9000 تا پیک هست

ویرایش....

ممنون بابت توضیحات مفیدت مهرداد جان ولی لازمه که عرض کنم برای آپدیت بازی فقط به دانلود 3 چیز نیاز هست

پچ 1.03
کرک 1.03
DLC 1.06

نیازی به نصب پچ ها یا DLC های قدیمی تر نیست

که لینک هر سه فایل مذکور رو توی پست 9000 من قید کردم

Mahdi.p30
25-05-2010, 15:11
باید چند سالی رو بازی کنی قدرت هات بره و اماده بازی در تیم های بزرگ بشی معمولا از 24 سالگی تمایل تیم های بزرگ به خریدن بازیکنت بیشتر میشه
من 19 سالمه ، الان توی بارسلونا بازی میکنم
سال قبلش توی منچستر یونایتد!:27:
همون سال اول هم بعد از راسینگ ، نیم فصل دوم توی والنسیا بازی میکردم!
ولی بازیکنای دیگه تیم فوق العاده خنگن و من به تنهایی جور یه تیم رو میکشم!:21:

R O O T
25-05-2010, 17:35
ببین کاملا شانسیه ولی هرچی بیشتر می ری جلو تر می بینی تیم های بهتر و بزرگ تر بهت پیشنهاد میدن ولی کلا اینطور هست که شما همون اوایل هم احتمال داره به تیم بزرگ ترانسفر بشید کافیه خوب عمل کنید توی تیمتون من مثلا توی همین آخرین bal که اغاز کردم فصل اول دپورتیوو لاکرونیا بودم فصل دوم رفتم منچستر یونایتد.
سلام میتونی برام سیو یکی از bal هاتو که توی یک تیم قوی باشه رو برام بذاری ؟:20:

M A X I M U M
25-05-2010, 18:21
من 19 سالمه ، الان توی بارسلونا بازی میکنم
سال قبلش توی منچستر یونایتد!:27:
همون سال اول هم بعد از راسینگ ، نیم فصل دوم توی والنسیا بازی میکردم!
ولی بازیکنای دیگه تیم فوق العاده خنگن و من به تنهایی جور یه تیم رو میکشم!:21:
خب پس مشخصه یاور نرم افزار افزایش قدرت رو استاد کردی :31:
منظور من در حالت نرمال بود چون خودم کاری با این نرم افزارها ندارم

با تشکر از مهرداد عزیز بابت راهنمایی هاش...

کلا اگه یک شماره ای خالی باشه می شه اون رو گرفت ولی اگه خالی نباشه اصلا به هیچ وجه نمیدنش... البته حدس می زنم منظورت مزاح بود:46: و گرنه خودت این رو می دونی:10:

مهرداد جان ما از سوی کونامی دو نوع آپدیت داریم یکی اپدیت عنوان هس که به صورت پچ های 1.01 1.02 1.03 تا حالا عرضه شده و نصب آخرین پچ همیشه کفایت می کنه چون آخرین پچ قبلی ها رو شامل میشه گرچه تغییراتی که در نتیجه نصب این پچ ها ایجاد میشه اصلا به چشم نمیاد ولی به هر حال نصب اونها همیشه برای یک PES باز حرفه ای توصیه میشه چون وقتی یه آپدیت میاد براش کرک جدید میاد براش کیت سرور جدید میاد اکثر ابزار های ویرایش بر اساس اون آپدیت و کرک ارائه میشهو ...

آپدیت دیگه همون DLC هست که جهت تغییرات در تیم ها اسامی تیم ها اضافه شدن توپ کفش و ... و آپدیت ترانسفر ها ارائه میشه آخرینش همین 1.06 هست. من لینک آخرین پچ و DLC رو توی پست 9000 قرار دادم

ممنون بابت توضیحات مفیدت مهرداد جان ولی لازمه که عرض کنم برای آپدیت بازی فقط به دانلود 3 چیز نیاز هست

پچ 1.03
کرک 1.03
DLC 1.06

ممنونم آرمین جان
راستش من دیشب خیلی دنبال این مطالب گشتم و یکی یکی تستشون کردم
دلیل اینکه گفتم یکی یکی نصب کنید برای کسانیه که تو کار ویرایش هستند
تو سایت پی ای اس پچ دات کام توضیح داده بود که برای کسانی که تو کار حرفه ای ویرایش هستند انجام تک تک کارها مهمه یعنی میخوان بدونن هر پچی برای چه کاری با تمام جزئیات واسه همین گفتم که یه توضیح کاملی باشه
در مورد شماره تو بالم که آره شوخی کردم اما خداوکیلی به نظرت وقتی تو یه تیمی چند فصل میمونی برات کسل کننده نمیشه ؟!
یه چیز دیگه هم میخواستم ازت بپرسم چون تو بال بیشتر از من تجربه داری اینه که واقعا میشه تمام اون تروفی یا همون جوایز شخصی و باشگاهی و ملی رو تو کریرت بگیری ؟
من با یکی صحبت می کردم خارجی بود می گفت اصلا نمیشه
البته همونطور که میدونی ما هم مثل خودت حرفه ای و بدون هیچ گونه نرم افزار کمکی بازی می کنیم

Mahdi.p30
25-05-2010, 19:31

نه بابا ، نرم افزار افزایش قدرت سیری چنده؟
تا حالا پچ و ... هم نصب نکردم
فقط DLC رو آپدیت میکنم
من در حالت Regular بازی می کنم
یه بار رفتم تاپ پلیر بازی کردم ، از بس بازیکنای خودی خنگ بودن رها نمودم ، رفتم روی Regular
الانم آقای گل و پاس گل توی هر 3 جام هستم
دیگه باید برم پروفشنال
فکر کنم تنها حالتی که قدرت بازیکنای خودی با حریف تقریبا یکیه ، همین Regular باشه

LiverBarca
25-05-2010, 19:52
من DLC رو از پست 9000 دانلود کردم و همونطوری که اونجا توضیه داده شده بود اونو تو درایو C کیپ کردم...ولی بازم بازی اپدیت نمیشه...قبل از قرار دادن اون باید برنامه نصب کنم؟؟؟؟خواهشآ یکم در مورد طرز استفاده ی DLC توضیه بدین...باید قبل از اون کیت سرور رو نصب کنم؟؟؟؟؟دارم گیج میشم:41:...

Spaniuly
25-05-2010, 21:16
سلام میتونی برام سیو یکی از bal هاتو که توی یک تیم قوی باشه رو برام بذاری ؟:20:

ممنونم آرمین جان
راستش من دیشب خیلی دنبال این مطالب گشتم و یکی یکی تستشون کردم
دلیل اینکه گفتم یکی یکی نصب کنید برای کسانیه که تو کار ویرایش هستند
تو سایت پی ای اس پچ دات کام توضیح داده بود که برای کسانی که تو کار حرفه ای ویرایش هستند انجام تک تک کارها مهمه یعنی میخوان بدونن هر پچی برای چه کاری با تمام جزئیات واسه همین گفتم که یه توضیح کاملی باشه
در مورد شماره تو بالم که آره شوخی کردم اما خداوکیلی به نظرت وقتی تو یه تیمی چند فصل میمونی برات کسل کننده نمیشه ؟!
یه چیز دیگه هم میخواستم ازت بپرسم چون تو بال بیشتر از من تجربه داری اینه که واقعا میشه تمام اون تروفی یا همون جوایز شخصی و باشگاهی و ملی رو تو کریرت بگیری ؟
من با یکی صحبت می کردم خارجی بود می گفت اصلا نمیشه
البته همونطور که میدونی ما هم مثل خودت حرفه ای و بدون هیچ گونه نرم افزار کمکی بازی می کنیم

بله متوجه هستم و دیدم که برای پچ ها توضیحات داده بودی واسه همینم گفتم که کارت عالی بود

بله این اولین بار هست که 2 سال پیاپی برای یک تیم بازی می کنم من همیشه آخر فصل تیمم رو عوض می کنم الانم به چند دلیل موندم توی بارسا:
1- جالب بود که این شانس رو بدست آوردم که شماره یک یه تیم رو بپوشم
2- فرقی نمی کرد به کدوم تیم برم چون فقط بازی می کنم تا یه 20 25 گل دیگه بزنم تا تعداد گل های باشگاهیم رو به 1000 برسونم الان 970 اینا تعداد گل های زده ام هست توی این 13 - 14 سال
3- اگه به 1000 برسه دیگه می خوام Rest بزنم بازی ها رو و آخر فصل اعلام بازنشستگی کنم. قصد دارم این بازیکنم رو توی مستر لیگ استفاده کنم بدون اینکه دست بزنم بهش. و ادیت کنم

همه افتخارات رو میشه بدست آورد بخصوص اگه درجه سختی رو روی آماتور یا regular بذاری به سادگی آب خوردن می تونی این کار رو انجام بدی
با عکسی که پایین قرار دادم دقیقا روال کارم رو توضیح می دم
دوستمون مهدی درست میگه شما اگه توی لالیگا بال رو شروع کنی 3 تا تیم به شما پیشنهاد میدن لاکرونیا هست ریسنگ کلاب هست یکیشم فک کنم اتلتیک بیلبائو باشه همیشه همینطوره تیم دیگه ای پیشنهاد نمیده توی نیم فصل هم احتمال اینکه تیمی مثل والنسیا پیشنهاد بده زیاده ولی بارسا و رئال پیشنهاد نمیدن بهت توی 17 سال ولی مهدی میگه که نیم فصل به والنسیا رفته و این یعنی سکوی پرتاب به یک تیم بزرگ منم توی فصل سوم به منچستر یونایتد رفتم:

نه بابا ، نرم افزار افزایش قدرت سیری چنده؟
تا حالا پچ و ... هم نصب نکردم
فقط DLC رو آپدیت میکنم
من در حالت Regular بازی می کنم
یه بار رفتم تاپ پلیر بازی کردم ، از بس بازیکنای خودی خنگ بودن رها نمودم ، رفتم روی Regular
الانم آقای گل و پاس گل توی هر 3 جام هستم
دیگه باید برم پروفشنال
فکر کنم تنها حالتی که قدرت بازیکنای خودی با حریف تقریبا یکیه ، همین Regular باشه
بله متاسفانه این یکی از معایب BAL هست که حالت عادلانه اینه که شما روی Regular بازی کنی از Regular پایین تر که حریف خیلی ضعیف تر از هم تیمی های ما میشه بطوری که اصلا هیچ کاری نمی تونه انجام بده از طرفی توی این درجه سختی ها دروازبانان حریف وحشتناک خنگ می شن و از Regular بالا تر بازیکنان هم تیمی ما اصلا هیچ کاری انجام نمی دن و ما مجبور می شیم هم دفاع کنیم هم حمله کنیم و این یکم بازی رو از اون حالت واقع گرایانه اش خارج می کنه که ما بخواهیم هم دفاع کنیم هم گل بزنیم و ... کلا BAL با شرایط فعلی روی Regular توصیه میشه تا بتونید یه ذره با اعصاب راحت بازی کنید

خوب اما می خواستم در جواب مهرداد عزیز این توضیحات رو بدم واسه وحید هم خوبه چند وقت پیش ازم خواسته بود در مورد بال یه توضیحات بدم که من فرصت گیرم نمی اومد که حالا می تونه به دردش بخوره:

همونطور که گفتم این سری آخری که بال رو من شروع کردم عهد بستم که کوچکترین دخالتی نکنم توی روند اون و از هیچ ابزار یا ترینری استفاده نکنم می خواستم ببینم چه طور می تونم پیشرفت کنم برای همین 2 فصل اول رو روی آماتور بازی کردم تا بتونم از همون ابتدا شروع به کسب افتخارات یا تروفی های موجود بکنم. ملیت اسپانیایی برداشتم و وارد جهان فوتبال شدم و پست نوک حمله رو برای خودم انتخاب کردم

این تغییرات قدرت هام در عرض 14 سال حضور در میادین فوتبال

اینم نمودار رشد

تکنیک هایی که توی این مدت یاد گرفتم همونطور که می بینید برای یک تکنیک دیگه جا دارم که ممکن بود به خاطر 95 شدن یکی از پارامتر های دفاع یا ریسپانس اون رو هم یاد بگیرم

و اما پست هایی که به خاطر بازی کردن 270 دقیقه در هر کدوم اونها رو یاد گرفتم.

اینم شناسنامه

اینم از تیم هایی که براشون بازی کردم

توی پست بعدی مقاله ای از بیوگرافیم رو توی بال می نویسم....

M A X I M U M
25-05-2010, 21:31
ممنونم آرمین جان
با توجه به توضیحات تو من فهمیدم مشکل من کجاست
من از اولش دارم روی Top Player میرم اوایل وحشتناک سخت و کسل کننده بود اما همینکه گل میزدم تمام خستگی از تنم درمیومد
واقعا اگه روی regular بازی کنم خیلی بهتر میشه و میتونم راحت تر کار کنم

Spaniuly
25-05-2010, 22:25
خوب من سال اول رو با لاکرونیا شروع کردم و چون درجه سختی روی آماتور بود کار سختی برای گل زنی و دادن پاس های گل نداشتم بنابراین تونستم هم عنوان اقای گلی و هم بهترین پاسور رو توی جام و لیگ کسب کنم و این تضمین بهترین بازیکن شدنم هم بود تمامی افتخارات موجود در اسپانیا کسب شد غیر از قهرمانی چون لاکرونیا سوم شد پس یک افتخار کسب نشده توی اسپانیا باقی موند ولی چون می دونستم در آینده باز هم با قدرت بر میگردم به اسپانیا منتظر پیشنهاد یک تیم بزرگ غیر اسپانیایی موندم که بهترینش مال PSV بود پس من به این تیم رفتم و همراه با این تیم تمامی افتخارات موجود در هلند اعم از آقای گلی در کاپ حذفی و لیگ و بهترین پاسوری و فتح کاپ و لیگ به جمع کلکسیون افتخاراتم اضافه شد در این تیم من تونستم شانس حضور در یورو لیگ رو هم بدست بیارم و موفق شدم کلیه افتخارات یورو لیگ رو کسب کنم. سومین فصل به منچستر یونایتد رفتم و افتخارات انگلیس رو جارو کردم همراه با افتخارات مربوط به چمپیونز لیگ در پایان فصل با خوش شانسی به تیم ایتالیایی پیوستم چون در انتهای فصل تمام تیم ها از کشور های انگلیسی هلندی و اسپانیایی بودند و لاتزیو بهترین گزینه برای من بود که بتونم به لیگ جدید برم بنابراین با این تیم افتخارات ایتالیا هم جارو شد. پایان فصل پیشنهاد ها شروع شد ولی من فقط منتظر یک چیز بودم منتظر پیشنهاد یک تیم فرانسوی (تنها لیگی که تجربه نکرده بودمش) ولی متاسفانه خبری از هیچ تیم فرانسوی نشد و من به ناچار به یک تیم اسپانیایی رفتم فقط به خاطر اینکه تنها افتخار باقی مونده اون یعنی قهرمانی در لیگ اسپانیا رو هم کسب کنم و این مسئله به حقیقت پیوست و در انتهای فصل تیم لیل فرانسه وقتی پیشنهاد داد با کله رفتم توش و فرانسه با تمام افتخاراتش فتح شد. اما بشنوید از انگیزه من برای ادامه در حالیکه در ششمین فصل حضورم تمامی افتخارات باشگاهی کسب شده بود.
غیر از افتخارات باشگاهی افتخارات ملی (اختصاصی اروپایی) در پیش روی من قرار داشت من سال اول به تیم ملی دعوت شدم جهت حضور در جام جهانی 2010 ولی نتونستم آقای گل بشم همه افتخارات جام جهانی کسب شد غیر از آقای گلی بنابراین من در دومین حضورم در جام جهانی انگیزه داشتم ولی به خاطر یک اشتباه خجسته انگیزه ادامه پیدا کردم در دوره دوم که قصد داشتم آقای گل بشم به اشتباه فکر کردم افتخار بهترین پاسو مونده نه آقای گلی بنابراین گل نزدم بلکه پاس دادم و نهایتا افتخار تکراری بهترین پاسور بودن جام نصیبم شد. و من موندم و افسوس و اینکه با گذراندن 2 جام جهانی از کسب افتخار اقای گلی جام باز موندم. ولی این باعث شد 4 سال دیگه ادامه بدم و بالاخره در سومین حضورم در جام جهانی تنها افتخار کسب نشده یعنی آقای گلی جام جهانی کسب شد. افتخارات بهترین بازیکن اروپا رو هم اولین بار به خاطر درخشش توی منچستر یونایتد بدست اوردم و وقتی بازیکن لاتزیو بودم این توپ طلا رو دریافت کردم و زمانی که در لیل بودم (سال 2014) به خاطر درخششم توی والنسیا توپ طلای بهترین بازیکن رو دریافت کردم برای اولین بار و به این ترتیب بعد اون سال تقریبا به جز چند مورد که اسکیپ کرده بودم هر ساله بهترین بازیکن اروپا و جهان می شدم. و به این شکل تمامی افتخارات کسب شد. ولی اگه به قسمت Records Room >> Total Titles Won بریم توی قسمت National تعداد زیادی افتخار کسب نشده خواهیم دید. که اونها عبارتند از قهرمانی در جام ملتهای آفریق و افتخارات مربوطه و ...

شما برای کسب اینها نیاز دارین یک BAL جدید با ملیت غیر اروپایی شروع کنید مثلا یه بار ملیت ایرانی داشته باشید البته با برنامه Pro- Evo می تونید هر 4 سال یه بار تغییر ملیت بدید و افتخارات قاره های مختلف رو کسب کنید. و یا چند بال مختلف بازی کنید و فایل Achive رو که در my Document هست رو از دست ندید.

سر درد دادم شرمنده برم یکمی بازی بزنم تو رگ

موفق و گیمر باشید:10::40:

micaeil
26-05-2010, 01:42
سلام ،دوست من ميتوني اون اسكريپ رو كه گفتي بزاري دانلود كنيم يا لينكش،هرچي گشتم پيدا نكردم :41:

kaivanika
26-05-2010, 10:27
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
نیدونم این سئوال رو باید کجا مطرح میکردم اگر جاش اینجا نیست معذرت میخوام ولی خواهش میکنم که کمکم کنید .

من پچ های 1.9 و 2 و 2.1 و 2.2 و 22.2.1 رو از سایت pesediet.com دانلود کردم و همه رو نصب کردم . یعنی تو توضیحاتش نوشته بود که باید پچ ها رو به ترتیب نصب کرد .
من تا حالا علاقه ای به کاپ و لیگ و مستر لیگ نداشتم . اما حال که میخوام هر کدوم رو اجرا کنم بعد از انجام چند بازی یو هویی از بازی خارج میشه و پیغام معروف send error va dont send رو میاره .
من این مشکل رو در pes2009 هم داشتم اما چون زیاد کاپ و لیگ نمیکردم توجهی نمیشد .
میشه از دوستان با تجربه بگه مشکل من کجاست ؟

R O O T
26-05-2010, 11:01
من DLC رو از پست 9000 دانلود کردم و همونطوری که اونجا توضیه داده شده بود اونو تو درایو C کیپ کردم...ولی بازم بازی اپدیت نمیشه...قبل از قرار دادن اون باید برنامه نصب کنم؟؟؟؟خواهشآ یکم در مورد طرز استفاده ی DLC توضیه بدین...باید قبل از اون کیت سرور رو نصب کنم؟؟؟؟؟دارم گیج میشم:41:...

شما باید اون فایل dlc رو در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download قرار بدید

M A X I M U M
26-05-2010, 12:39
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
نیدونم این سئوال رو باید کجا مطرح میکردم اگر جاش اینجا نیست معذرت میخوام ولی خواهش میکنم که کمکم کنید .

من پچ های 1.9 و 2 و 2.1 و 2.2 و 22.2.1 رو از سایت pesediet.com دانلود کردم و همه رو نصب کردم . یعنی تو توضیحاتش نوشته بود که باید پچ ها رو به ترتیب نصب کرد .
من تا حالا علاقه ای به کاپ و لیگ و مستر لیگ نداشتم . اما حال که میخوام هر کدوم رو اجرا کنم بعد از انجام چند بازی یو هویی از بازی خارج میشه و پیغام معروف send error va dont send رو میاره .
من این مشکل رو در pes2009 هم داشتم اما چون زیاد کاپ و لیگ نمیکردم توجهی نمیشد .
میشه از دوستان با تجربه بگه مشکل من کجاست ؟

دقیقا این مشکل هست
من کاملا تجربه اش کردم
من حتی رفتم از خود شخص سازنده هم پرسیدم
ببینید این پچ سه تا فایل Switch داره شما وقتی میخواید مسترلیگ برید اون فایل سویچ مسترلیگ رو اجرا کنید یا مثلا میخواید بازی عادی انجام بدید Standard رو بزنید
مشکل حل خواهد شد

malkemid
26-05-2010, 13:48
بچه ها این امتیاز overall که میده بر چه اساسیه؟می دونم که میانگین نیست...خیلی بازیکنا با پوینت کم...اورال زیاد دارن...به کارتها مربوطه؟

xeNociDe
26-05-2010, 14:07
بچه ها این امتیاز overall که میده بر چه اساسیه؟می دونم که میانگین نیست...خیلی بازیکنا با پوینت کم...اورال زیاد دارن...به کارتها مربوطه؟
بله به اونهاهم بستگی داره ولی اغلب میانگین اون پاور و اسپید رو میگیره.

LiverBarca
26-05-2010, 16:14
شما باید اون فایل dlc رو در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download قرار بدید
تو اونجا قرار دادم...ولی بازم وقتی به بازی میرم هیچ تغییراتی در اون نمیبینم:41:...نمیدونم چیکار باید بکنم...لازم قبل از کپی کردن اون کاهای دیگری رو انجام بدم یا؟؟؟:41:

LiverBarca
26-05-2010, 16:41
یه چیزی رو فهمیدم...من قبلآ اسمش رو به اونی که گفته بودین تغییر نمیدادم و با همون اسمی که دانلود کرده بودم اونو میذاشتم...ولی بعد از تغییر نامش هم کار نمی کنه...یعنی وقتی وارد بازی میشم یه ارور میده و وقتی ok رو میزنم یه ارور دیگه میده که باید dont sent (یا چیز مثل اون) رو بزنم که در این صورت از بازی خارج میشه...بازم میگم من غیر از بازی هیچ چیز دیگه ای رو روش نصب نکردم...حالا اگه کسی میتونه مشککل منو حل کنه خواهش میکنم یکم راهنماییم کنه...:40:...

hadishi
26-05-2010, 17:05
سلام خدمت دوستان بهترین ترکیب برای رئال مادريد چه ترکیبی است؟ بعد بهترین روش برای دفعا کردن چیست

Mahdi.p30
26-05-2010, 17:18
بله متاسفانه این یکی از معایب BAL هست که حالت عادلانه اینه که شما روی Regular بازی کنی از Regular پایین تر که حریف خیلی ضعیف تر از هم تیمی های ما میشه بطوری که اصلا هیچ کاری نمی تونه انجام بده از طرفی توی این درجه سختی ها دروازبانان حریف وحشتناک خنگ می شن و از Regular بالا تر بازیکنان هم تیمی ما اصلا هیچ کاری انجام نمی دن و ما مجبور می شیم هم دفاع کنیم هم حمله کنیم و این یکم بازی رو از اون حالت واقع گرایانه اش خارج می کنه که ما بخواهیم هم دفاع کنیم هم گل بزنیم و ... کلا BAL با شرایط فعلی روی Regular توصیه میشه تا بتونید یه ذره با اعصاب راحت بازی کنید

من که با ملیت ایرانی شروع کردم ، الانم قهرمان آسیا هستیم!:27:
قهرمان جهان هم خواهیم شد!:21:
جالبه من توی بارسلونا تقریبا کامل بازی میکنم ولی توی تیم ملی ایران دقیقه 60 به بعد تعویض میشم:19:

چند تا سوال:
الان پست من AMF هست ، چطوری میتونم توی تیم ضربه آزاد و کرنر و پنالتی رو بزنم؟
اینکه چطوری میتونم شمارم رو تغییر بدم؟
دوربین رو روی چی بذارم که به همه جا تسلط داشته باشم؟
اون حالت پیش فرضش که از پشت دروازست ، یکم توی گل زدن و زاویه گرفتن ، مشکل ایجاد میکنه

راستی خود شما الان توی چه حالتی بازی میکنین؟

ممنونم آرمین جان
با توجه به توضیحات تو من فهمیدم مشکل من کجاست
من از اولش دارم روی Top Player میرم اوایل وحشتناک سخت و کسل کننده بود اما همینکه گل میزدم تمام خستگی از تنم درمیومد
واقعا اگه روی regular بازی کنم خیلی بهتر میشه و میتونم راحت تر کار کنم
اون که مسلمه
ولی الان من بعد از 3 سال ، روی Regular هم خسته شدم!
چون همه جامها بغیر از جام جهانی رو توی کارنامم دارم!

malkemid
26-05-2010, 17:40
بله به اونهاهم بستگی داره ولی اغلب میانگین اون پاور و اسپید رو میگیره.

چه ربطی داره...الان من کاسیاس رو دارم با اورال 92...رونالدو رو دارم میانگین 90...هم اسپید و هم پاور رونالدو خیلی بیشتره!

LiverBarca
26-05-2010, 18:10
چه ربطی داره...الان من کاسیاس رو دارم با اورال 92...رونالدو رو دارم میانگین 90...هم اسپید و هم پاور رونالدو خیلی بیشتره!
من هم این بازی رو تو top player بازی میکنم...ولی یه چیز رو باید یادتون باشه...باید بازی اول رو بهتر کار کنین چون قدرت شما رو بر حسب بازی اول میده...مثلآ اگه میخواین قدرت بدنیتون زیاد باشه باید تو بازی اول زیاد در گیر بشین و حریف رو زمین بکوبین...من اونقدر تو بازی اول درگیر شدم تا 80 قدرت بدنی داد و 55 دفاع با اینکه پستم ss بود...الانم بعد از گذش یک فصل و نیم دفام 65 شده...:31: در حالی که پستم حمله هست...بهترین زاویه هم از نظر من از چشم بازیکنه چون بازی رو جذابترش میکنه ولی گل زدن تو این زاویه یکمی مشکله...چون نمیشه بازیکن رو به درستی به سمت توپ هدایت کرد...
در ضمن یکی به مشکل من که بال نوشتم رسیدگی کنه خواهشآ:40::40::40:

LiverBarca
26-05-2010, 18:40
در ضمن راست میگه krauser چون اگه تو top player بازی کنین بازی خیلی سخت و اعصاب خردکن میشه چون هم بازیکنان حریف کمتر اشتباه میکنن و هم توپ رو به سختی میشه ازشون عبور داد (مخصوصآ اون اوایل)و هم خیلی کمتر میشه گل زد...بیشترین دلیلی که تو top player منو ازار میده پاسهای زیادی هست که تو این بازی بازیکنان حریف به هم میدن و به سختی میشه توپو ازشون گرفت و به سختی(خیلی سخت) میشه ازشون گذشت...ولی من با این وضعیت تو فصل اول با تیم رن فرانسه قهرمان جام حذفی شدم و به یورو لیگ هم رفتیم...البته مدتیه که دیگه این قسمت رو بازی نمیکنم ولی همچنان سیوهاش رو دارم...تو همون نصف فصل دو مونده و بیشتر بازی نکردم...
در مورد قدرت بازیکنا هم باید بگم درسته مثلآ بوفون 95 هست و مسی 84 ولی باید بدونید این قدرتها رو بر حسب پستهایی که میتونن توش بازیکنن بهشون میدن...وگرنه بوفون تو حمله از مسی بهتر بازی میکرد!!!مثلآ اگه یه دروازه بان سرعتش 99 هم باشه در این قدرت تاثیری نداره و واکنش تو قدرتش تاثیر زیادی داره...به نظر من این سیستم نشان دادن قدرت از سیستمهای قبلی بهتره چون تو اون سیستمها فقط 5 تا چیز یک بازیکن مفید بود و حتی اگه تموم پاسهاش 99 بود تاثیری نداشت ولی تو این سیستم میانگین که نه ولی قدرتت رو بر حسب همه چیز میده که البته گفتم برای یک دروازه بان سرعتش قدرت حساب نمیشه و واکنش و دفاع و یه گزینه هم 5 تا مونده به اخر(که از همه مهمتره)جزو قدرتش حساب میشه و اینو بدونین اگه بوفون سرعتش یا قدرت حملش هم اگه 99 بود بازم اون قدرتش تغییری نمیکرد (شاید 1 درجه بالا بره)و همون 95 باقی میموند...نمیدونم متوجه شدین چی گفتم یا نه؟؟؟ولی به هر حال این سیستم بهترین سیستم قدرتدهی هست به نظر من...

LiverBarca
26-05-2010, 18:43
طرز قرار دادن dlc رو هم بهم بگین لطفآ...چون من قرار دادم و ارور میده وقتی به بازی میرم...کلآ از بازی خارج میشه!!!:41:

malkemid
26-05-2010, 18:56
من هم این بازی رو تو top player بازی میکنم...ولی یه چیز رو باید یادتون باشه...باید بازی اول رو بهتر کار کنین چون قدرت شما رو بر حسب بازی اول میده...مثلآ اگه میخواین قدرت بدنیتون زیاد باشه باید تو بازی اول زیاد در گیر بشین و حریف رو زمین بکوبین...من اونقدر تو بازی اول درگیر شدم تا 80 قدرت بدنی داد و 55 دفاع با اینکه پستم ss بود...الانم بعد از گذش یک فصل و نیم دفام 65 شده...:31: در حالی که پستم حمله هست...بهترین زاویه هم از نظر من از چشم بازیکنه چون بازی رو جذابترش میکنه ولی گل زدن تو این زاویه یکمی مشکله...چون نمیشه بازیکن رو به درستی به سمت توپ هدایت کرد...
در ضمن یکی به مشکل من که بال نوشتم رسیدگی کنه خواهشآ:40::40::40:

بابا من منظورم اصلا بال نیست...کلی دارم میگم.

LiverBarca
26-05-2010, 20:27
بابا بال چیه (ا) افتاده...منظور من بالا بود:5:...

LiverBarca
26-05-2010, 20:27
خوب منم تو صفحه ی قبل کلی گفتم داداش...

LiverBarca
26-05-2010, 21:59

پچ 1.03
کرک 1.03
DLC 1.06

پس با این حساب DLC تنهایی کار نمیکنه و باید اول پچها رو نصب کنم و دلیل ارور دادن بازی هم نصب نشدن پچهاست درسته؟؟؟؟خواهشآ جواب بدین:40:

Milad4171
26-05-2010, 23:33
من خودم رو ساختم چند تا تمرینی هم بازی کردم و الان رفتم تو بازی ولی نمیدونم چرا درجه سختی بازی رو نمیتونم تغییر بدم!!؟ نمیشه یا من مشکل دارم؟ قبلا میشد انگاری!!

Mahdi.p30
27-05-2010, 00:02
من خودم رو ساختم چند تا تمرینی هم بازی کردم و الان رفتم تو بازی ولی نمیدونم چرا درجه سختی بازی رو نمیتونم تغییر بدم!!؟ نمیشه یا من مشکل دارم؟ قبلا میشد انگاری!!
نه دیگه اینقدر مزخرف نیست که آدم بیاد توی آماتور بازی کنه ، خودشو به بهترین Rate برسونه ، بعد بره تاپ پلیر:21:

Milad4171
27-05-2010, 00:04
نمیدونم والا. آخه بازیکنام خیلی خنگن. اتفاقا میخواستم بگذارم روی پروفشنال. اونطوری یکم حرکت میکنن کار تیمیشون بهتره. من باید جور 10 نفر دیگه رو بکشم اینطوری !!!:41:

malkemid
27-05-2010, 00:12
بابا بال چیه (ا) افتاده...منظور من بالا بود:5:...

عمو جان توضیحاتی که دادی به مود become a legend یا همون بال می خوره! که بازی اول چجوری کار کنی چقدر پوینت بده...منظور من بازیکنای ثابت بودن

Mahdi.p30
27-05-2010, 00:25
نمیدونم والا. آخه بازیکنام خیلی خنگن. اتفاقا میخواستم بگذارم روی پروفشنال. اونطوری یکم حرکت میکنن کار تیمیشون بهتره. من باید جور 10 نفر دیگه رو بکشم اینطوری !!!:41:
من الان از regular به پروفشنال کوچ کردم ، توی بازی تمرینی توپ همش دست حریفه
اصلا دفاع های ما نمیتونن توپ بگیرن!
خودم هم اصلا نمیتونم با توپ پیش برم
این دوتا حالت زمین تا آسمون با هم فرق دارن!
توی regular راحت بود ، دیگه بعد از 3 سال حال نکردم!
توی پروفشنال اصلا بازیکنای خودی بازیشون نسبت به Regular پیشرفتی نمیکنه!
پس بقول آرمین جان ، برای اعصاب راحت تر شما فعلا همون regular بازی کن!

Traceur
27-05-2010, 00:54
بابا شما چقدر سخت میگیرید !!
من همون Top Player بازی کردم الانم ستاره ی Pes 2010 هستم . نه پروفشنال کردم نه Regular و نه آماتور همون Top Player
تازه تاپ پلیر بیشتر حال میده چون خیلی سخته.

Spaniuly
27-05-2010, 13:58
فقط موقع off Seson می تونی درجه سختی رو تغییر بدی توی تعطیلات نیم فصل هم نمیشه فقط آخر فصل موقع ترانسفر پایان فصل

Mahdi.p30
27-05-2010, 14:09
فقط موفق off Seson می تونی درجه سختی رو تغییر بدی توی تعطیلات نیم فصل هم نمیشه فقط آخر فصل موقع ترانسفر پایان فصل
من تا حالا آخر فصلو امتحان نکرده بودم ولی اینکه حال نمیده
حالش به اونه که با اورال 55 بری تاپ پلیر بازی کنی!:27:
آرمین جان میشه به سوالای منم جواب بدی؟

ممنون میشم

LiverBarca
27-05-2010, 20:52
بابا شما چقدر سخت میگیرید !!
من همون Top Player بازی کردم الانم ستاره ی Pes 2010 هستم . نه پروفشنال کردم نه Regular و نه آماتور همون Top Player
تازه تاپ پلیر بیشتر حال میده چون خیلی سخته.
اره حق با توئه... top player به علت سختی زیادش بیشتر حال میده...ولی در کل هیچ چیز به چهار نفره بازی کردن این بازی نمیرسه....

AhmadReza.
27-05-2010, 21:32
سلام
از میان دوستان عزیز و زحمتکش این تاپیک کسی راه حلی برای مشکل داوری داره؟؟
مثلا پچ یا مد و ....

LiverBarca
27-05-2010, 22:59
برو به این صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید اینجا بتونی پیداش کنی...البته بهت قول نمیدم...

Spaniuly
28-05-2010, 02:26
من که با ملیت ایرانی شروع کردم ، الانم قهرمان آسیا هستیم!:27:
قهرمان جهان هم خواهیم شد!:21:
جالبه من توی بارسلونا تقریبا کامل بازی میکنم ولی توی تیم ملی ایران دقیقه 60 به بعد تعویض میشم:19:

چند تا سوال:
الان پست من AMF هست ، چطوری میتونم توی تیم ضربه آزاد و کرنر و پنالتی رو بزنم؟
اینکه چطوری میتونم شمارم رو تغییر بدم؟
دوربین رو روی چی بذارم که به همه جا تسلط داشته باشم؟
اون حالت پیش فرضش که از پشت دروازست ، یکم توی گل زدن و زاویه گرفتن ، مشکل ایجاد میکنه

راستی خود شما الان توی چه حالتی بازی میکنین؟

اون که مسلمه
ولی الان من بعد از 3 سال ، روی Regular هم خسته شدم!
چون همه جامها بغیر از جام جهانی رو توی کارنامم دارم!
1- زمانی می تونی ضربه آزاد زن اول تیم باشی که پارامتر های مربوط به ضربه آزادت از بقیه بیشتر باشه
Free Kick Accuracy , Swerve
2- توی صفحه قرارداد می تونی با فشار دادن دکمه مربع انتخاب کنی شماره پیراهنت رو اگه اون تیم اون شماره اش خالی باشه میده بهت برای چک کردنش من راه حل جالبی دارم یکم توضیح دادنش سخته
3- والا من همیشه روی توپ می ذارم مثل سایر بازی ها مونده به عادت

kingali_menelion
28-05-2010, 12:23
آقا من توی قسمت Master league وقتی توی Game Plan>Set Formation ترکیب تیم رو تغییر میدم، به محض اینکه از Game Plan خارج میشم همه تنظیمات به حالت قبلی برمیگرده، چیکار کنم که تنظیمات ذخیره بشه؟

SHADEL
28-05-2010, 13:33
سلام
از میان دوستان عزیز و زحمتکش این تاپیک کسی راه حلی برای مشکل داوری داره؟؟
مثلا پچ یا مد و ....

واقعا این مشکلات داوری میره رو مخ آدم.ایشالا تو نسخه ی بعدی بهبود پیدا کنه.

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------

آقا من توی قسمت Master league وقتی توی Game Plan>Set Formation ترکیب تیم رو تغییر میدم، به محض اینکه از Game Plan خارج میشم همه تنظیمات به حالت قبلی برمیگرده، چیکار کنم که تنظیمات ذخیره بشه؟

شما باید از کرک 1.3 استفاده کنی.!!

kingboy_1978
29-05-2010, 14:41
سلام به همه عزیزان من اخرین پچ و به همراه کرک بازی رو میخام ...از کجا بگیرم ...لطفا یه ادرس دقیق بدین ...ممنون از همکاریتون

AhmadReza.
29-05-2010, 16:28
سلام
کسی اون فایلی که توی سیوهای بازی هست و مربوط به لباس های تمام تیم ها است رو داره؟؟
ممنون میشم اگه بذارید..:11:

M A X I M U M
29-05-2010, 18:24
سلام به همه عزیزان من اخرین پچ و به همراه کرک بازی رو میخام ...از کجا بگیرم ...لطفا یه ادرس دقیق بدین ...ممنون از همکاریتون

تو گوگل اینو جستجو کن :

pes 2010 gamecopyworld

R O O T
29-05-2010, 19:04
سلام کسی میتونه یه اپشن فایل که همه ی بازیکنان مخفی و تیم کلاسیک باز باشند برام بذاره؟

aRThaS_08
30-05-2010, 08:43
دوستان راهی نیست تو مسترلیگ یه بازیکن رو مجبور کرد به تیمت بیاد ؟ یا یه برنامه ای که اینکارو بکنه ؟

من بازیم همون بازیه اولیه pes2010 هست و هیچگونه تغییری توش ایجاد نکردم!

درضمن. چرا وقتی یه بازیکنی با اورال 80 میخرم و اورالش بعد از چندفصل به بالای 100 میرسه حقوقش بصورت نجومی میره بالا ؟ مگه این بازیکن غیرت تیمی نداره ؟ : دی
خیر سرش 7-8فصل برام بازی کرده!

یه چیز دیگه این که تو قسمت leave to coach گل زنها کاملا رندوم هستن ؟ : دی آخه هر بازی که اینکارو میکنم مدافعام گل میزنن : ))
کمتر پیش میاد کسی هت تریک کنه! حتی وقتهایی که 5تا هم میزنه توی leave to coach ! همه متفاوت اند!

جالبه ferdinand تو جام حذفی آقای گل شد : دی

و wilson هم که دفاع راستمه توی champions league اسیست لیدر شد!

فصل 2050-51 هستم!

وین رونی
30-05-2010, 09:04
جالبه ferdinand تو جام حذفی آقای گل شد : دی

و wilson هم که دفاع راستمه توی champions league اسیست لیدر شد!

فصل 2050-51 هستم!
!!!!فردیناند که آقای گل شد و شما هم تو سال 2050 هستی؟؟!!!فردیناند الآن چندسالشه؟

aRThaS_08
30-05-2010, 09:28
الان 25سالشه ولی فصل پیش که آقای گل شد 24سالش بود

بازیکنایی که بازنشست میشن بعد از یکی دوفصل بعنوان بازیکن جوون میان تو بازی دوباره!

الان این سومین دوری ایه که فردیناند در بازی حضور داره

و حتی کسانی مثل هانری 4مین دوره شونه!

---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------

اورال فردیناند 102 : دی

اورال کرگر 100

اورال ساموئل 101

اورال کاروالیو 97

تیمم اند دفاعه : دی

4تا دروازه بان هم دارم!

TONI 109
Y. THURAM 108
KHUDZHAMOV 107
CASILLAS 92

M A X I M U M
30-05-2010, 13:37
کریس رونالدو بعد بازنشسسته شدنش اومد برات ؟

aRThaS_08
31-05-2010, 15:05
کریس رونالدو بعد بازنشسسته شدنش اومد برات ؟
آره1

اورالش تا 103 هم رفت اما از 33 سالگی پسرفتش شروع شد و من یه وینگ دیگه داشتم به اسم bouaouzan با اورال 102 و رونالدو رو فروختم به NAC BREDA الانم 37سالشه و این فصل بازنشست میشه!

kingali_menelion
31-05-2010, 22:02
ببخشید که دوباره میگم،‌ میشه این سوال من رو ببینید؟

Traceur
31-05-2010, 23:15
ببخشید که دوباره میگم،‌ میشه این سوال من رو ببینید؟

سلام
شما همونطور که دوست خوبمون گفتن از کرک 1.3 استفاده می کنید.
سوال دوم هم فکر کنم پست 9000 صفحه ی 900 آخرین پچ و ... باشه.
موفق باشید.

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

سلام دوستان من از پچ 1.4 فیکس استفاده می کنم، در قسمت Data Management که در Game Plan هست من ترکیب رو سیو میکنم ولی دفعه ی بعد که میخوام سیو رو اجرا کنم هیچ سیوی نمی بینم!!! مشکل چیه؟؟؟
(در قسمت مستر لیگ)

edas12345
01-06-2010, 11:01
راهنمای کار با GDB Folder و مقدمه و آشنایی با کیت سرور:

کیت سرور به مثابه یک پل ارتباطی میان هارد کامپیوتر شما و فضایی از اون با بازی PES هست که شما با کپی کردن فایل های گرافیکی توی فولدری به نام کیت سرور شاهد حضور اونها در داخل بازی میشید بطوری که هیچ تغییری در خود فایل های اصلی به وجود نمیاره در واقع باید به هوش جویس صد آفرین گفت که چنین چیز جالبی رو برای ویرایش در نظر گرفته کیت سرور شاید یکی بهترین ابزار برای ویرایش هست بین همه بازی ها نه فقط PES چون از معدود ابزاری هست که به فایل های نصب شده کاری نداره و در اونها ایجاد تغییر نمی کنه کیت سرور مثل یک روکش می مونه که هر لحظه می تونی این روکش رو بزنی کنار و هسته اصلی خود بازی نمایان بشه. در کل کسانی که به هر دلیلی نمی تونن یا نمی خوان یا علم این رو ندارن که از کیت سرور استفاده کنن واقعا بی بهره می مونن از یک قسمت بزرگ مربوط به PES. البته الان دیگه خیلی ها استفاده می کنن یکی از قسمت هایی که در کیت سرور هست فولدر GDB هست که یک شاخه اختصاصی برای لباس تیم ها هست این GDB خوبی داره که خیلی مرتب تر و تر و تمیز تر میشه و شناسایی کیت ها بسیار ساده و مدیریت کیت ها رو فوق العاده سهولت می بخشه. شما اگه نتونید از GDB استفاده کنید باید از همون فولدر img فایل های bin شامل کیت ها رو به صورت نا مرتب و قره قاطی بریزید. هیچ مدیریتی هم نمی تونید روی کیت ها داشته باشید.
اما GDB یک فضای مرتب و طبقه بندی شده و دارای نظم و نظام هست فولدر GDB حاوی فولدری به نام uni هست که داخلش یک فایل متنی با عنوان map هست. این فایل مهمترین چیزی هست که در حین کار با gdb شما باید بهش توجه کنید. در واقع این فایل متنی رو که باز کنید توش آدرس وجود داره که در هر خط شما آدرس کیت یک تیم رو می تونید درج کنید به طور مثال فرض می کنیم کیت سرور شما خام هست و هیچی توش نیست به طور مثال می خواهید کیت تیم ملی روسیه رو وارد بازی کنید اولا باید gdb فولدر روسیه رو داشته باشید که همیشه داخل یه gdb فولدر حتما این 4 تا فولدر وجود دارند : ga gb pa pb یعنی 2 تا لباس دروازبان و دو تا هم لباس بازیکنان خانگی و خارج از خانه شما می تونید در هر جایی از که زیر مجموعه فولدر uni باشه این gdb فولدر رو کپی کنید. اگه gdb فولدر روسیه رو درست توی همون فولدر uni و کنار همون فایل مپ کپی کنید باید ادرس به این شکل باشه : 23, "Russia"
23 شماره کیت روسیه هست که ثابت هست و شما حتما اگه بخواهید کیت روسیه رو وارد کنید باید حتما بدونید که شماره کیت روسیه 23 هست بعد از 23 یه ویرگول هست بعد یک فاصله (space) بعد داخل تگ "" دقیقا آدرس gdb باید نوشته بشه که چون توی ریشه کپی کردیم فقط باید اسم gdb فولدر روسیه نوشته بشه اگه اسم فولدر gdb روسیه به این شکل : rusia (املای اشتباه) نوشته بشه باید همین کلمه رو عینا داخل تگ بنویسد یعنی باید دقیقا هم خوانی داشته باشه اسم فولدر با اون کلمه ای که داخل تگ می نویسید

حالا فرض می کنیم شما می خواهید سلیقه به خرج بدید و gdb فولدر ها رو مدیریت کنید و طبقه بندی کنید بهترین طبقه بندی اینه که توی فولدر uni دوتا فولدر باز کنید:
National و Club می تونید برای مدیریت بهتر داخل هر کدوم از این فولدر ها فولدر هایی دیگه ای باز کنید مثلا داخل National فولدر هایی با اسامی : Asia و Europe و America و Africa ایجاد کنید و حتی همین طبقه بندی سلیقه ای رو در مورد فولدر کلاب هم به خرج بدید حالا مثلا وقتی gbd فولدر ایران رو گیر آوردید درست توی فولدر آسیا کپی می کنیدو و بعد فایل map رو باز می کنید و درست طبق دستور العمل آدرس gdb ایران رو وارد می کنید اول شماره ایران (هنوز نمی دونم) بعد ویرگول بعد فاصله و بعد دوتا از اینا " تایپ می کنید و بینش آدرس محلی که کپی شده رو می ذارید طبیعی هست که باید این متن رو بین اون تگ بنویسید : National\Asia\Iran ملاحضه می کنید که دقیقا اسامی فولدرها به ترتیب اومده شما کیت ایران رو توی 100 تا فولدر تو در تو هم که بذارید فقط باید مسیرش رو بذارید. و در آخر فایل map باید سیو بشه بعد می تونید به داخل بازی برید و شاهد حضور لباس جدید باشید. نمی دونم این آموزش تا چه حدی می تونه براتون قابل استفاده باشه ولی من سعی کردم به زبانی ساده توضیح بدم کسی اشکالی داشت بگه تا توضیح اضافه بدم. موفق باشید.

راهنمای تصویری وارد کردن و ریلینک فیس

شما یک فیس رو دانلود می کنید مثلا اسم و پسوندش میشه Face-File.bin که حالا به جای فیس فایل ممکنه هر چیزی نوشته بشه ولی کلا برای نگه داری یک فیس بهترین کار اینه که شما وقتی مثلا فیس نکونام رو دانلود می کنید بلافاصله بعد از دانلود یا در آوردن از حالت زیپ بلافاصله اسمش رو به این صورت تغییر نام بدید : Nekounam-Face_xxxx یعنی دقیقا به این شکل اسم بازیکن بعد یه دونه dash (-) اگه فایل فیس باشه بعد از دش عبارت Face و بعدش یک آندرلاین و بعد از آندرلاین 4 تا کاراکتر x به این صورت xxxx.
حالا اگه فایل هیر هم دانلود کردید به این قالب تغییر نام بدید Player-Hair_xxxx
در کل مشخصات کاملی رو شما می تونید داشته باشید شما با یک نگاه بعدا می تونید بفهمید که مثلا فلان فایل یک فایل حاوی فیس هست و به چه بازیکنی تعلق داره بدون اینکه مجبور باشد ان فایل رو بیارید توی ggs بعد تشخیص بدید که فیس کی هست خیلی راحت یه تگ آیدی می تونید با این روش مشخص کنید حالا جریان نوشتن xxxx رو هم می گم که چرا می گم شما این xxxx رو به انتهای فایل ها اضافه کنید.
می تونید بعد اینکه فایل رو به این شکل تغییر نام دادید بلافاصله ببرید کپی کنید توی
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\img\img\dt0c.img
البته من جای شما باشم توی درایو شخصیم یه کپی هم نگه می دارم از این جور فایل ها

حتی اگه شما فایل فیس یا هیر بازیکنانی که فیسشون توسط کونامی ساخته شده رو هم دانلود کردید طبق فرمول بالا تغییر نام بدید.

خوب پس شما فایل فیس و هیر نکونام رو دانلود کردید و با این شکل توی کیت سرور توی مسیر ذکر شده کپی کردید

البته من فایل فیک ساختم واسه همین 0 کیلو بایته توی عکس بالا وگرنه فایل فیس یا هیر معمولا 150 الی 400 کیلو بایت می تونه حجم داشته باشه

خوب حالا شما می خواهید این فایل فیس رو برای جواد نکونام اعمال کنید تا توی بازی نکونام با این فیس دیده بشه اول برنامه PES Editor رو اجرا می کنید. و از قسمت تیم PAMP ROJO در صورتی که اسم تیم ها ویرایش نشده یا C.A. OSASUNA در صورتی که اسم تیم ها صحیح هست. نکونام رو از لیست پیدا می کنید و روش جفت کلیک می کنید.

خوب همونطور که در عکس بالا ملاحضه می کنید باید روی نکونام دابل کلیک کنید تا این صفحه ظاهر بشه (عکس پایینی)

خوب می بینید که فیس نکونام روی حالت Default هست یعنی اصلا هیچ فایل فیسی توسط کونامی ساخته نشده و اصلا توی IMG بازی نیست و اون قیافه سیاه سوخته نکونام کار ادیت و پیش فرض هست که در آپشن فایل ذخیره شده و ما هدفمون این هست که فیس نکونام رو به حالت Special در بیاریم که بتونیم فایل فیس رو تعریف کنیم برای نکونام برای این کار روی دکمه Relink کلیک می کنید تا این صفحه بیاد:

خوب همونطور که در عکس بالا هم می بینید توی صفحه جدید تمامی فیس های ساخته شده هستند و اون پایین تر تعدادی Free Slot هست حالا ما روی یکی از اون Free Slot ها مثلا اولی جفت کلیک می کنیم درست بعد جفت کلیک کردن اون صفحه بسته می شه و نکونام حالت فیسش به Special تبدیل میشه و اسلوت های فیس و هیرش ظاهر میشن و فعال می شن به عکس زیر نگاه کنید.

میبینید که یک عدد 4 رقمی برای فیس معرف شد و یک عدد 4 رقمی برای هیر معرفی شد. حالا تغییراتی رو که برای نکونام اعمال کردید رو با زدن کلید Accept (در گوشه چپ پایین قرار داره) ذخیره می کنید.

البته قبل اینکه با زدن Accept این صفحه رو ببندید 4 رقم مربوط به فیس رو دقیقا میایید و به جای xxxx که در متن نام فایل نکونام نوشته بودید جایگزین می کنید و همون فایل Nekounam-Face_xxxx به Nekounam-Face_1660 تغییر می دید و حالا اگه فایل هیر هم برای نکونام وجود داشته باشه که داره اون رو هم به این شکل در میارید Nekounam-Hair_5234 این رو به این دلیل گفتم که بعضی از فیس ساز ها 2 تا فایل مجزای فیس و هیر نمی سازن یک فایل رو برای فیس میسازن و مو رو هم روی همون فایل فیس ایجاد می کنن که در این صورت شما بعد ریلینک باید اسلوت هیر رو روی No Special قرار بدید. مثل عکس زیر عمل کنید

باز هم میگم شما زمانی این کار رو می کنید که کلا برای نکونام فقط یک فایل فیس در دست داشته باشید وگرنه اگه فیس پک شما یه کار خوب باشه مسلما دارای فایل های فیس و هیر مجزا هست معمولا فیس بازیکنان ایرانی که توسط فیس ساز های ایرانی ساخته می شه به صورت تک فایل ساخته میشه که فایل هیر رو روی فایل فیس ادغام می کنه و در اون حالت هست که شما هیر رو روی No Special میذارید.

خوب کار هایی رو که کردید رو با زدن Accept ذخیره می کنید و قبل از خروج از برنامه Pes editor حتما از گزینه فایل کار ها رو سیو می کنید. خوب می تونید به داخل بازی برید و به قول خارجی ها Enjoy
خوب دوستان فکر کنم دیگه آموزش به این شکل خیلی بهتر بود در پایان یاد آوری می کنم عمل ریلینک رو شما می تونید با PES Editor 1.8 یا Pro-Evo Editing Studio یا همون Face Relinke Tool انجام بدید که البته من شدیدا پیشنهاد می کنم که با PES Editor 1.8 کار کنید چون قدرتمند ترین و بی نقص ترین ادیتور حال حاضر هست و بهترین ابزار برای تغییر نام دادن ها و فیس وارد کردن ها هست و بسیار با آپدیت جدید کونامی هم سازگار هست خیلی هم کم حجم و کامپکت هست.

سریال نامبر های نصب بازی

حل مشکلات مربوط به نصب پچ رسمی

می دونید که کونامی برای بازیش 2 نوع آپدیت می ده :

1- آپدیت دیتابیس که بهش DLC اطلاق میشه این DLC یک فایل img هست به اسم dt0f.img که در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download قرار میگیره و بازی شما رو به لحاظ دیتابیس به روز می کنه مثلا وقتی شما بازی رو نصب می کنید می بینید که ترانسفر های زمستانی اعمال نشده ولی وقتی این DLC رو دانلود می کنید بازیتون آپدیت میشه. اصولا این آپدیت از طریق خود بازی هست یعنی وقتی شما وارد بازی می شید به قسمت ستینگ می رید گزینه آخر نوشته Download بعد شروع به چک کردن می کنه و در صورت وجود آپدیت اون رو دانلود می کنه. در واقع داره فایل dt0f.img رو از پورتال کونامی دانلود می کنه یعنی از این مسیر pes2010dl.konamionline.com/pes2010/dlc/1.05rc/pc/e7e0d659d5264293e70eafcd231dde0a/dt0f.img گزارش شده که به دلایلی در پایان دانلود یک پیغام خطا میاد و به نحوی آپدیت با شکست روبرو میشه به هر حال من دلیلش رو نمی دونم شاید از ادیت فایل قدیمی یا مشکل دار باشه شاید با آپشن فایل وفق نمی تونه بده و به هر حال ممکنه وقت شما هدر بشه. در هر صورت من توصیه می کنم به جای دانلود از طریق بازی این فایل رو از مسیر مستقیمش به صورت اکسترنال دانلود کنید و دستی توی مسیری که گفتم کپی کنید. در ضمن با ادیت فایلتون هم خداحافظی کنید! بله دیگه ادیت فایل قبلی ساپورت نخواهد شد. می تونید حتی کانورت کنید ولی کلا دیتابیس شما به صورت غلط باقی می مونه و ایراداتی رو بعدا مشاهده می کنید در صورت که ادیت فایل قدیمی رو استفاده کنید.

2- آپدیت پچ رسمی که اصولا برخی باگ ها و نکات فنی و برنامه نویسی و یا فیکس هایی که برای آنلاین پلی هست رو برطرف می کنه. در هر صورت اگه PES باز هستید و می خواهید که به درستی از بازی استفاده کنید حتما نیاز دارید که این پچ ها رو رو نصب کنید نکته مهم اینه که شما اگه هیچ پچ رسمی نصب نکردید کافیه آخرین پچ رو نصب کنید اصلا نیازی به نصب پچ های رسمی قدیمی تر نیست. این پچ به صورت یک فایل اجرایی exe هست که شما اون رو اجرا و مثل یک Application نصب می کنید و ورژن بازی شما آپگرید میشه. باز هم تاکید می کنم بعد نثب منتظر برخورد با چیز جدیدی نباشید. یا منتظر این نیاشید که ترانسفر ها تغییر پیدا کنه این پچ اصلا ربطی به اینا نداره و کاربردش این نیست. و این کار رو انجام نمیده. شما وقتی پچ رو نصب می کنید نیاز به کرک جدید پیدا می کنید. و پشت بند تغییر کرک شما در صورتی که از کیت سرور استفاده می کنید نیاز به کیت سروری پیدا می کنید که برای کرک طراحی بشه و از اون جایی که جویس عزیز (سازنده کیت سرور) همیشه بازیش رو آپدیت می کنه بلافاصله بعد اومدن کرک کیت سرور جدید برای اون کرک می سازه. و شما باید اون کیت سرور رو دانلود کنید.

خوب حالا می مونه یک نکته : مشکل در نصب پچ به طور عمومی نصب در یک حالت نمی تونه نصب بشه اگه فرض کنیم هیچ مشکلی در ویندوز و ... نیست. و اون اینه که بازی شما نصبش اورجینال نباشه منظورم از نصب اورجینال اینه که هیچ شخص یا شرکتی Instalation یا Setup یا Autorun اختصاصی برای نصب بازی ایجاد نکنه و به قول خودش نصب و آسان و بدون سریال نامبر و غییره ایجاد نکنه چون در این حالت بازی موقع نصب در مسیر پیش فرض وارد ریجستری نمیشه. و چون وقتی شما سعی می کنید پچ رسمی نصب کنید اون پچ ابتدا مسیر ریجستری رو می گرده و چون توی مسیر درست وارد نشده کلید ریجستری پچ فکر می کنه که شما بازی رو روی سیستم نصب نکردید بنابراین پیغام خطا میده. البته من حدس می زنم شما با وارد کردن یک کلید ریجستری این مشکلتون رفع بشه ولی مطمئن نیستم چون امتحان کردم ولی اصولا باید بشه. ولی راه حلی که من برای شما پیشنهاد می کنم: نصب بازی شما توسط گروهی یا شخصی دست کاری شده. شما می تونید با در اختیار داشتن یک سری فایل نصبی که dll یا exe و ... که دست کاری نشدن یک نصب اورجینال برای بازیتون بسازید.

نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت

دانلود های مهم:

پچ 1.03 (آخرین پچ موجود)

کرک این پچ (12 مگ)

فایل های نصبی بازی (Install Orignal)

فایل آپدیت دیتا بیس DLC 1.06

کیت سرور متناسب با کرک 1.03

ترینر افزایش پول در مستر لیگ

پچ لایسنسر (Utimate Licenser Patch by Krauser)

برنامه مستر لیگ ترانسفر

لینک مستقیم
31987

این پست همیشه آپدیت می شود :46:

با سلام
من وقتی محخوام بازی رو از روی هارد بصب کنم ارور میده که نمیتونه فایل ها رو پیدا کنه ، همه کار هایی که گفتین هم انجام دادم. لطفا راهنمایی کنید

M i L @ D
01-06-2010, 12:13
خب من بازی رو امروز نصب کردم ... چند سئوال و درخواست :

1- چطوری میشه این نسخه رو آنلاین بازی کرد ؟
2- Patch ها چه چیزی به بازی اضافه میکنند ؟ و آخرین پتچ ، ورژن چند(ه) ؟
3- چطور باید فهمید این نسخه ای که بازی میکنی ، آپدیت چه تاریخی هست ؟

=-=-=

ممنون !

Traceur
01-06-2010, 18:21
خب من بازی رو امروز نصب کردم ... چند سئوال و درخواست :

1- چطوری میشه این نسخه رو آنلاین بازی کرد ؟
2- Patch ها چه چیزی به بازی اضافه میکنند ؟ و آخرین پتچ ، ورژن چند(ه) ؟
3- چطور باید فهمید این نسخه ای که بازی میکنی ، آپدیت چه تاریخی هست ؟

=-=-=

ممنون !

اول از همه باید CD بازی اورجینال باشه.
1- باید بازی رو آپدیت کنی که به این صورت هست:
اگر به قسمت سيستم ستينگ بعد به قسمت دانلود بريد اگر به اينترنت وصل باشيد خودش آپديت ميكنه .:46:
اگه نشد از این لینک دانلود کن :

البته این آپدیت ممکنه (اگر از پچ یا کیت سرور استفاده می کنید ) به پچ یا کیت سرورتون آسیب بزنه.
پچ آنلاین فراموش نشه .
2 - پچ ها معمولا کیت ها و لوگو ها و اسم ها رو درست میکنن که بعضی پچ ها هم تیم و بوت و توپ اضافه میکنن. فکر کنم آخرین پچ پچ3.2 هست.
برای نصب این پچ ابتدا باید بازی را با پچ رسمی نسخه 1.3 ارتقا دهید سپس پچ نسخه 3.0 را نصب نموده و فایل DLC را در فولدر دیتابیس بازی کپی کرده و در آخر پچ 3.2 را نصب نمائید. راهنمای نصب به زبان لاتین و لینک دانلود فایلهای مورد نیاز در ادامه مطلب موجود می باشد.

این پچ 1.3:

اینم پچ 3.2:

و D.L.C ورژن 1.6:

سوال آخر رو متوجه نشدم!!

arman665
01-06-2010, 18:58
ببخشید یک سوال که شاید هم تکراری باشه ! تو مستر لیگ چجوری بازیکنهایی که بازنشسته شدند رو میتونم بخرم ؟ (لطفا کامل توضیح بدید) ممنون :11:

Traceur
01-06-2010, 21:04
ببخشید یک سوال که شاید هم تکراری باشه ! تو مستر لیگ چجوری بازیکنهایی که بازنشسته شدند رو میتونم بخرم ؟ (لطفا کامل توضیح بدید) ممنون :11:

وقتی بازیکنان تو مستر لیگ بازنشسته میشن بعد از 1 الی 2 سال در Youth Team تیمها قرار میگیرند که اگه در Youth Team خودتون بود که می تونید عضو تیمتون بکنید و گر نه با سرچ کردن نام اون بازیکن اون بازیکنو پیدا و بخرید.
Youth Team خودتون هم در مستر لیگ در پنجره ی Club House گزینه ی 4 هستش.
موفق باشید.

imanf64
01-06-2010, 22:55
دوستان بنده يه آپشن فايل ميخوام كه جديدترين نقل و انتقالات ساكر 10 توش اعمال شده باشه
در واقع فايل pes_edit رو ميخوام
پچ هم نصب نكردم فقط كيت سرورم فعاله
ممنون

PersianSharing
01-06-2010, 23:01
سلام
وقتی میخوام دستمزد بازیکنا رو بدم یه پیغام میده که نمیدونم چی از سایزش از 16 تا بیشتر شده
جلوی اسم بعضی از بازیکنا هم اسمایل عصبانی اومده

یه سوال دیگه هم دارم
چطوری میتونم زمانی که میخوام بازیکن میخرم قیمت مورد نظر خودم رو بدم؟

Traceur
01-06-2010, 23:21
سلام
وقتی میخوام دستمزد بازیکنا رو بدم یه پیغام میده که نمیدونم چی از سایزش از 16 تا بیشتر شده
جلوی اسم بعضی از بازیکنا هم اسمایل عصبانی اومده
دوست عزیز اولی رو متوجه نشدم .
ولی دومی می تونه یه اخطار باشه مبنی بر اینکه بازیکن احساس میکنه که شانس بازی کردن رو نداره یا به یه نحوی خواستش برآورده نشده و یا از تیم خسته شده به هر حال اگه میخوای بدونی مشکلش چیه روی با زیکن Enter کن و گزینه ی اول یعنی Dossier رو بزن اونجا توضیح داده که مشکل چیه. (توضیحات انگلیسیه)
موفق باشید.

PersianSharing
01-06-2010, 23:44
دوست عزیز اولی رو متوجه نشدم .
ولی دومی می تونه یه اخطار باشه مبنی بر اینکه بازیکن احساس میکنه که شانس بازی کردن رو نداره یا به یه نحوی خواستش برآورده نشده و یا از تیم خسته شده به هر حال اگه میخوای بدونی مشکلش چیه روی با زیکن Enter کن و گزینه ی اول یعنی Dossier رو بزن اونجا توضیح داده که مشکل چیه. (توضیحات انگلیسیه)
موفق باشید.

ممنون
برای بعضی ها نوشته بود به استراحت نیاز دارن برای چندتا هم نوشته بود تو موقعیت خودشون بازی نمیکنن
در صورتی که همشون تو موقیعتهایی هستند که تخصصشون اونه
مثلاً مسی مهاجمه
حقوق بازیکنا رو خودش اتوماتیک پرداخت میکنه یا ما باید بدیم؟
گزینه release برای چیه؟

Traceur
02-06-2010, 00:13
ممنون
برای بعضی ها نوشته بود به استراحت نیاز دارن برای چندتا هم نوشته بود تو موقعیت خودشون بازی نمیکنن
در صورتی که همشون تو موقیعتهایی هستند که تخصصشون اونه
مثلاً مسی مهاجمه
حقوق بازیکنا رو خودش اتوماتیک پرداخت میکنه یا ما باید بدیم؟
گزینه release برای چیه؟

حقوق یا همون Salary رو تا ندی نمی تونی ادامه بدی بنابراین خودش میده و تو هم باید تایید کنی وگرنه ادامه نمی ده.
گزینه Release برای آزاد یا همون Free کردن بازیکنه که در واقع قرار دادش فسخ می شه و به صورت بازیکن آزاد در میاد. و تیمهای دیگه در صورت خریدش هیچ مبلغی نه به شما و نه به بازیکن میپردازند.

PersianSharing
02-06-2010, 00:20
حقوق یا همون Salary رو تا ندی نمی تونی ادامه بدی بنابراین خودش میده و تو هم باید تایید کنی وگرنه ادامه نمی ده.
گزینه Release برای آزاد یا همون Free کردن بازیکنه که در واقع قرار دادش فسخ می شه و به صورت بازیکن آزاد در میاد. و تیمهای دیگه در صورت خریدش هیچ مبلغی نه به شما و نه به بازیکن میپردازند.

ممنون
پس به خاطر همین بود چندتا بازیکن از دست دادم

قسمت اول صحبتم تو پست اولم منظورم اینه که الان به یه بازیکن پیشنهاد میدم بیاد تیم من
آیا من میتونم مبلغی که پیشنهاد شده رو به خواست خودم تغییر بدم (بالا ببرم)؟

Traceur
02-06-2010, 03:26
ممنون
پس به خاطر همین بود چندتا بازیکن از دست دادم

قسمت اول صحبتم تو پست اولم منظورم اینه که الان به یه بازیکن پیشنهاد میدم بیاد تیم من
آیا من میتونم مبلغی که پیشنهاد شده رو به خواست خودم تغییر بدم (بالا ببرم)؟
مبلغ بازیکن رو تیم صاحب بازیکن تعیین میکنه و بعد از این که مبلغ به شما پیشنهاد شد، شما اگه از مبلغ راضی بودید خرید رو با گزینه ی اول یعنی Negotation Successful انجام می دید.و اگر خواستید مبلغ پیشنهادی رو کاهش بدید باید بوسیله ی گزینه ی دوم Change کنید.
ولی من برنامه افزایش پول مستر لیگو بهت پیشنهاد می کنم:

aRThaS_08
02-06-2010, 11:17
دوست عزیز راهی نداره که یه بازیکن رو مجبور کرد بیاد تیمت؟!!!!

من سال 2051 هستم و هرسال 3-4تا بازیکن talent رو که میتونم بخرم به هیچ وجه نمیان تیمم : (( هی بهشون پیشنهاد میدم هی رد میکنن : (

راهی نیست؟!

hoomi_gta
02-06-2010, 11:27
ایول 2051!!! با چه تیمی هستی؟ از بازیکنای اصلی تیم کسی زنده مونده؟ :دی فکر کنم در نوع خودش رکوردی باشه!

aRThaS_08
02-06-2010, 11:55
مادرید!

بازیکنای اصلی تا الان چند بار بازنشست شدن و دوباره اومدن!

تا 4سال پیش رونالدو و بنزما و کاکا و متزلدر و البیول و ژابی الونسو و رائول رو داشتم. اما الان فقط کاکا و رائول موندن! بقیه یا بازنشست شدن یا فروختم!

من بازیکنایی که میخرم اورال بین 78-85 هست و اونا رو به +100 میرسونم و اولین نشونه پسرفت که درشون دیده شد میفروشم :دی

مثله آرسنال کار میکنم!

بیشتر بازیها رو هم leave to coach میزنم!

بجز جام حذفی حدود 40سال پیش همه جامها رو گرفتم!

تیمم همیشه قوی بوده بغیر از یک فصل که با فاصله یک امتیازی از والنسیا قهرمان شدم!

بازیهای خانگی رو همه رو leave to coach میزنم! 98% برنده میشم بقیه هم مساوی! بازیهای خارج از خانه رو هم خودم بازی میکنم! که امکان باخت صفره ! 90% میبرم و بقیه مساوی!

الان تیمای قوی جهان! رئال و لیورپول و اینتر و PSV هستن! تیمایی مثله منچستر و بارسا و یوونتوس هم بشدت افت کردن! حتی بارسا حدود 7فصل دسته2 بود : دی

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

تمام بازیها بغیر از بازیهای خارج از خانه ی لیگ! و فینال لیگ قهرمانان رو leave to coach میزنم! world footballer of the year هم همیشه بغیر از یک سال از تیم من بوده! اون یک سال هم که کس دیگه ای شد! بازیکن Youth Team من بود که فروختمش به میلان!

Dark Shine
02-06-2010, 12:11
فقط کاکا و رائول موندن!
رائول باید 40-50 رو داشته باشه دیگه

aRThaS_08
02-06-2010, 12:38
رائول باید 40-50 رو داشته باشه دیگه
رائول سومین دوره ی حضورشه! دفعه ی پیش اشتباه کردم و وقتی اورالش 92 بود فروختمش و به 98 هم رسید ! اما ایندفعه نگهش داشتم و اورالش 104 هست! 25-26سالشه الان!

HADI roni
02-06-2010, 12:40
رونالدوی برزیلی تو کدوم تیمه؟اصلا هستش؟
تو قسمت خرید بازیکن نمیشه بازیکنمو با یه بازیکن دیگه عوض کنم؟

aRThaS_08
02-06-2010, 12:43
نه رونالدو اصلا ندیدمش ! فک میکنم(مطمئن نیستم) تو برزیل کلاسیک باشه! البته نه! کلی بازیکن دیگه بهتر از رونالدو تو برزیل بودن که دوره ی درخششون بیشتر بوده!

HADI roni
02-06-2010, 12:58
البته برزیل بازیکن زیاد داره اما رکورد دار تعداد گل در تمام ادوار جام جهانی فقط یک نفر هست.و اونم رونالدو

Traceur
02-06-2010, 14:45
بجز جام حذفی حدود 40سال پیش همه جامها رو گرفتم!

یعنی 40 ساله(فصل) بازی میکنی!!!
من 10 سال دارم بازی میکنم خسته شدم دلم میخواد یه تیم دیگه انتخاب کنم!!!:46:
منم Man Utd مربی گری میکنم که از بازیکنام فقط Z.Tosic و Obertan موندن و همه رو فروختم.:31:

aRThaS_08
02-06-2010, 16:17
من 4فصل با من یو رفتم خیلی خسته کننده بود!

با لیورپول هم رفتم فصل سوم بعلت کمبود پول گیم اور شدم : دی

ولی رئال هنوز جذابه!

Traceur
02-06-2010, 16:40
بستگی داره طرفدار چه تیمی باشی .
سرمایه یونایتد الان حدود 700 میلیون یورو هستش.همشم به خاطر اینه که بازیکنای 85 به بالا رو فروختم و بازیکنای با استعدادی که اورالشون بین 78 تا 83 بود رو گرفتم (البته تازه کار هم بودن)

kingali_menelion
02-06-2010, 17:12
شما باید از کرک 1.3 استفاده کنی.!!

من الان این کرک رو دانلود و جایگزین کردم ولی نه تنها اون مشکل حل نشد که یه سری مشکلات دیگه هم اضاف شد! مثلا 3-4 تا از بازیکن ها رو توی ترکیب تیم نشون نمیده! چیکار کنم من؟!

M A X I M U M
02-06-2010, 17:39
مشکل شما چیه ؟
من که از پست قبلیتون چیزی متوجه نشدم
کاملا و با جزئیات بگید مشکلتون رو تا راهنمایی کنم

aRThaS_08
02-06-2010, 21:30
سرمایه یونایتد الان حدود 700 میلیون یورو هستش.همشم به خاطر اینه که بازیکنای 85 به بالا رو فروختم و بازیکنای با استعدادی که اورالشون بین 78 تا 83 بود رو گرفتم (البته تازه کار هم بودن)
سرمایم 1میلیارد و 200میلیون! 6تا بازیکن اورال بالای 96 فروختم از سن 27تا 33سال! 4بازیکن اورال از 78-83 خریدم!

اما با من یو نمیتونستم همه ی leave to coach ها رو برنده باشم! ولی با رئال همه رو برنده میشم بغیر از تک و توکی 2-3تا!

سیستم بازیم 4,3,3 هست! cb-cb-rb-lb-dmf-cmf-amf-lwf-ss-cf

kingali_menelion
02-06-2010, 22:57
مشکل شما چیه ؟
من که از پست قبلیتون چیزی متوجه نشدم
کاملا و با جزئیات بگید مشکلتون رو تا راهنمایی کنم
ببینید توی Master league ترکیب پیشفرض تیم من 2-4-4 هست حالا من وقتی میخوام تغییرش بدم میرم تو قسمت Club House بعد گزینه Game Plan، سپس Set Formation و Select Formation رو میزنم و مثلا 3-3-4 رو انتخاب می کنم. بعد میام بیرون و Exit رو میزنم... ولی وقتی دوباره میرم توی قسمت Game Plan دوباره ترکیب تیم همون 2-4-4 هست! نمی دونم متوجه شدید منظورمو یا نه؟ کامل تر از این نمی دونم چطوری بگم...

Traceur
03-06-2010, 03:15
سرمایم 1میلیارد و 200میلیون! 6تا بازیکن اورال بالای 96 فروختم از سن 27تا 33سال! 4بازیکن اورال از 78-83 خریدم!

اما با من یو نمیتونستم همه ی leave to coach ها رو برنده باشم! ولی با رئال همه رو برنده میشم بغیر از تک و توکی 2-3تا!

سیستم بازیم 4,3,3 هست! cb-cb-rb-lb-dmf-cmf-amf-lwf-ss-cf
منم 3-3-4 هستم
ولی خب اصل بازی کردنه و اون leave to coach رو فکر میکنم برای بازیهایی گذاشتن که قبلش قهرمانی شما مسجل شده باشه (تو لیگ).شما با بازی کردن میفهمی که بازیکن جدیدی که گرفتی چقدر با تیم سازگاری داره و آیا میتونه با بازیکنانت هماهنگ بشه . هم چنین اگه بازیکنی در تیم مقابلت باشه که قصد خریدش رو داشته باشی هم میفهمی که چطور بازیکنیه. به نظر من از این لحاظ Pes 6 خیلی بهتره چون در اون بازی یادمه باید بازی می کردیم و همینم قدرت گیمر و تسلط گیمر رو بازی رو بیشتر بکنه .اگه دقت کرده باشید مستر لیگ سخت ترین Level رو از نظر مسابقات داره.

imanf64
03-06-2010, 12:58
دوستان بنده يه آپشن فايل ميخوام كه جديدترين نقل و انتقالات ساكر 10 توش اعمال شده باشه
در واقع فايل pes_edit رو ميخوام
پچ هم نصب نكردم فقط كيت سرورم فعاله
ممنون

از دوستان كسي نبود؟

L.A.MESSI
03-06-2010, 14:46
دوستان خسه نباشید
یه سوال دارم اگه یادتون باشه تو 2009 یه قسمت تو مستر لیگ داشت که نشون میداد مثلا این بازیکن کلا این تعداد گل زده آیا تو 2010 داره همچین چیزیو من که پیدا نکردم؟

aRThaS_08
03-06-2010, 16:59
نه وجود نداره! توی 2009 یه قسمتی هم بود که ریویو های فصلهای قبلتو نشون میداد که اونم نداره! یه قسمت دیگه ای هم تو 2009 بود که روحیه بازیکنا رو تغییر میداد که اونم نداره!

همین دیگه : دی

Traceur
03-06-2010, 17:41
نه وجود نداره! توی 2009 یه قسمتی هم بود که ریویو های فصلهای قبلتو نشون میداد که اونم نداره! یه قسمت دیگه ای هم تو 2009 بود که روحیه بازیکنا رو تغییر میداد که اونم نداره!

همین دیگه : دی
یه چیز عجیبم هست .
قبلا که Pes 6 بازی میکردم یادم میاد تیمم تو رتبه های 60 65 تا 70 بود ولی در 2010 از همون اول رتبه ی اول رو داشتم !!!

aRThaS_08
03-06-2010, 17:52
یه چیز عجیبم هست .
قبلا که Pes 6 بازی میکردم یادم میاد تیمم تو رتبه های 60 65 تا 70 بود ولی در 2010 از همون اول رتبه ی اول رو داشتم !!!
آره! منم همینطور!

ولی اول بازی لیگ اسپانیا دوم بود که از فصل دوم به بعد اسپانیا لیگش اول بوده : دی

Traceur
03-06-2010, 20:14
آره! منم همینطور!

ولی اول بازی لیگ اسپانیا دوم بود که از فصل دوم به بعد اسپانیا لیگش اول بوده : دی

دقیقا
ولی کلا بعد از سه چهار سال لیگی که توش بازی میکردیم اول میشد. البته غیر از اون لیگه که توش بنفیکا و یوونتوس بودن.در مورد رده بندیم اگه پایین باشیمو بیاییم بالا خیلی حال میده بخاطر همینم در این مورد Pes 6 خیلی مسترش حال میداد. تازه مبلغ خریدم خودمون به بازیکن پیشنهاد میکردیم.ولی حیف از کونامی ...

adac_data
03-06-2010, 21:11
آیا بازیکنان قدیمی مثل مارادونا و پله و ... در pes2010 هست؟ و آیا باید آزاد بشن و چطوری ؟

Spaniuly
03-06-2010, 22:25
آیا بازیکنان قدیمی مثل مارادونا و پله و ... در pes2010 هست؟ و آیا باید آزاد بشن و چطوری ؟
این رو کپی کن توی my document کنار سیو هات بازیکنان کلاسیک و مستر لیگ آزاد میشن

googerd32
04-06-2010, 12:01
من از نرم افزار PES 2010 Master League - Player Transfer v1.1 طبق readmeاستفاده کردم.اما برای من ارور میده.کسی هست منو راهنمایی منه

seday baron
04-06-2010, 15:26
سلام به همگی
من الان یه 5 فصل هست با منچستر سیتی بازی میکنم و بازیکنهای خوب زیاد دارم مثل رونالدو کاکا مسی و ... و هرسال هم همه جامها رو میبرم و تیمم تو رده بندی اول هست ولی نمیدونم چرا اخر فصل هیچ تیمی بهم پیشنهاد خرید بازیکنانمو نمیکنه حتی شده اونهارو تولیست فروش هم میزارم باز پیشنهاد نمیگرم !
راهی برای این وجود داره که برای بازیکنان تیمم پیشنهاد بشه ؟

aRThaS_08
04-06-2010, 16:01
کاملا تصادفیه! اصلا راهی هم نداره! من بازیکنایی که نمیخوامو میزارم ترنسفر لیست! در بیشتر مواقع بازیکنای بالای 33 رو نمیخرن! ولی بعضی مواقع هم 36-37 هم میخرن!

Traceur
04-06-2010, 23:51
سلام به همگی
من الان یه 5 فصل هست با منچستر سیتی بازی میکنم و بازیکنهای خوب زیاد دارم مثل رونالدو کاکا مسی و ... و هرسال هم همه جامها رو میبرم و تیمم تو رده بندی اول هست ولی نمیدونم چرا اخر فصل هیچ تیمی بهم پیشنهاد خرید بازیکنانمو نمیکنه حتی شده اونهارو تولیست فروش هم میزارم باز پیشنهاد نمیگرم !
راهی برای این وجود داره که برای بازیکنان تیمم پیشنهاد بشه ؟

کلا بذار تو لیست فروش شاید یه معجزه ای شد و یکی به بازیکنات پیشنهاد داد و اگر هم بازیکنات رو نمی خوای میتونی آزادشون کنی.

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------

من از نرم افزار PES 2010 Master League - Player Transfer v1.1 طبق readmeاستفاده کردم.اما برای من ارور میده.کسی هست منو راهنمایی منه

از چه DLC استفاده میکنی؟؟

kaivanika
05-06-2010, 02:56
دوستان معذرت که این سئوال رو اینجا مطح میکنم . لطفا کمک کنید

دوستان عزیز

سیستم من با این مشخصات

Cpu :E7500

VGA : 1 GIG 9600 GT DDR3

MAINBORD : E41 DDR3

RAM : 4 GIG 1300 BASS

LCD 1960 TR LG 19”

من روی این سیستم دو ویندوز XP و 7 نسخه 64 بیتی نصب کردم ، که ویندوز XP در درایو C و ویندوز 7 در درایو D .

بازی PES2010 رو XP نصب کردم همراه با آخرین نسخه PESEDIT PATCHE 3.3 .

روی ویندوز 7 هم بازی رو مثل ویندوز XP نصب کردم .

در شرایط عادی ابعاد دسکتاپ من 1024*1280 هستش .

در ویندوز XP با این setting بازی میکنم 1024*1280 5:4 وتیک مربوط به LB رو برمیدارم .

و بازی بدونه هیچ مشکلی کار میکنه و کوچکترین گیر یا پرش تصویری هم ندارم .

اما

در ویندوز 7 با همین مشخصات وقتی بازی میکنم وسطای بازی شروع به گیر کردن و .... خلاصه اعصاب آدم رو خورد میکنه

میخواستم ببینم کلا واسه هم این مشکل هست یا فقط برای منه که بازی در ویندوز xp مثل مرد کار میکنه ، ولی در ویندوز 7 گیر میکنه ؟

در ضمن من جدیدترین فایل های آپدیت درایور رو هم برای کارت گرافیکم گرفتم که ورژنش 197 هستش . میشه یکی کمک کنه کی چیکار کنم

AhmadReza.
05-06-2010, 12:39
سلام دوستان
تو قسمت BECOME A LEGENDS آخرش چی میشه؟؟؟:41:

Traceur
05-06-2010, 18:46
سلام دوستان

از فوتبال فرت میشی:31:

aRThaS_08
05-06-2010, 19:35
از چه DLC استفاده میکنی؟؟
یه سوال پایه!

DLC چیه؟ من بازیم همون بازیه اولیه س و هیچ ادیت و پچی هم نکردم! نمیتونم از این پلیر ترنسفر استفاده کنم؟!

mra680
05-06-2010, 19:50
سلام.خوبيد
ميخوام پي اي اس خودمو به بهترين حالت آپديت در بيارم كدوم پچ رو بريزم و چگونه
آيا بايد به ترتيب پچ هارو بريزم
چرا وقتي از تو بازي دانلود رو ميزنم آخرش نصبش نا تمام و لرور ميده
يكي منو راهنمايي كنه
مرسي
تاحالا هيچ گونه پچي نصب نكردم

kaivanika
05-06-2010, 20:19
دوستان معذرت که این سئوال رو اینجا مطح میکنم . لطفا کمک کنید

دوستان عزیز

سیستم من با این مشخصات

Cpu :E7500

VGA : 1 GIG 9600 GT DDR3

MAINBORD : E41 DDR3

RAM : 4 GIG 1300 BASS

LCD 1960 TR LG 19”

من روی این سیستم دو ویندوز XP و 7 نسخه 64 بیتی نصب کردم ، که ویندوز XP در درایو C و ویندوز 7 در درایو D .

بازی PES2010 رو XP نصب کردم همراه با آخرین نسخه PESEDIT PATCHE 3.3 .

روی ویندوز 7 هم بازی رو مثل ویندوز XP نصب کردم .

در شرایط عادی ابعاد دسکتاپ من 1024*1280 هستش .

در ویندوز XP با این setting بازی میکنم 1024*1280 5:4 وتیک مربوط به LB رو برمیدارم .

و بازی بدونه هیچ مشکلی کار میکنه و کوچکترین گیر یا پرش تصویری هم ندارم .

اما

در ویندوز 7 با همین مشخصات وقتی بازی میکنم وسطای بازی شروع به گیر کردن و .... خلاصه اعصاب آدم رو خورد میکنه

میخواستم ببینم کلا واسه هم این مشکل هست یا فقط برای منه که بازی در ویندوز xp مثل مرد کار میکنه ، ولی در ویندوز 7 گیر میکنه ؟

در ضمن من جدیدترین فایل های آپدیت درایور رو هم برای کارت گرافیکم گرفتم که ورژنش 197 هستش . میشه یکی کمک کنه کی چیکار کنم

کسی نبود جواب بده ؟ :40:

Traceur
05-06-2010, 21:00
یه سوال پایه!

DLC چیه؟ من بازیم همون بازیه اولیه س و هیچ ادیت و پچی هم نکردم! نمیتونم از این پلیر ترنسفر استفاده کنم؟!
DLC رو تو گوگل سرچ کنی پیدا میکنی/
شما مشکلت رو دقیقتر بگو.

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------

یه سوال پایه!

این آموزش استفاده از برنامه هستش:
برنامه رو اجرا می کنی.
گزینه ی اول یعنی original pes 2010 - with original pes2010_edit رو انتخاب میکنیش البته بستگی به ورژن DLC تون داره اگه از پچ استفاده میکنی گزینه ی پچ رو انتخاب کن.
بعد گزینه های پایینیش رو مناسب با پچت انتخاب کن.
بعد از همه ی اینها load NEW ML file and convert ML file رو بزن.
یه پنجره جلوت باز میشه که باید فایل سیو مربوط به ادیتت رو انتخاب کنی (PES2010_EDIT) .
بعد دوباره پنجره باز می شه ولی باید این بار سیو مستر لیگ مربوطه ر اجرا کنی .
وقتی اجرا کردی تیم تو در سمت چپ و تیمهایی که می خوای ازشون بازیکن بگیری سمت راستند.
یه نکته اینکه پایین پنجره برنامه سه تا گزینه که remove player ،override player & add player هستش که گزینه ی remove player بازیکن رو از تیمت پاک می کنه
گزینه ی add player هم بازیکنی از تیمهای دیگه به تیمت اضافه می کنه
دقت کن اگه بازیکنات کاملند یه بازیکن پاک کنی و از یه تیم دیگه یه بازیکن بگیری در غیر این صورت اگه تیمت جا داشته باشه میتونی بدون پاک کردن بازیکن خودت بازیکن بگیری یا اد کنی.
در آخر هم از گزینه ی منو بالای صفحه change ذخیره می کنی و حالشو می بری.
امیدوارم کافی باشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
اگه مشکلی بود بگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif

Traceur
05-06-2010, 21:05
این مشکل در ویندوز 7 عادیه عزیز/ کلا در ویندوز 7 اکثر بازیها مشکل دارن.یکی از بچه ها هم مشکل صدا داشت.:31:

adac_data
06-06-2010, 09:53
نحوه کار با برنامه مستر لیگ ترانسفر و ترینر افزایش پول در مستر لیگ چطور هست ؟ یعنی چطور میشه پول را افزایش داد و تا حداکثر تا چه مقدار میشه این کار را کرد ؟ دوم اینکه بوسیله برنامه مستر لیگ ترانسفر چطور میشه بازیکن از تیمهای دیگه به تیم خودم انتقال بدم ؟ و در آخر آیا میشه بازیکنانی از قبیل پله و مارادونا و غیره را در مستر لیگ به تیم خود آورد ؟ در صورتیکه میشه چطوری ؟

aRThaS_08
06-06-2010, 11:10
_
طریقه استفاده از برنامه رو میدونم! اما چجوری بفهمم DLCم چنده؟ هرچی میزنم توی اون برنامه ارور میده! برنامه رو میاره! بعد میخواد فایل ML رو لود کنه ارور میده!

بازی هم همون بازی اولیه هست! باید چه DLC رو بزنم؟!

scorpion818
06-06-2010, 12:40
من هم همین مشکل رو دارم و تا الان هم جوابی براش پیدا نکردم. احتمالاً هم جوابی نداره باید منتظر ورژن بعدی باشیم.

rooli2006
06-06-2010, 15:12
سلام دوستان
یکی از مشکلات مستر لیگ اینه که رشد و افت بازیکنان خیلی غیرطبیعیه مثلا یه بازیکن که سنش به 31 یا 32 میرسه به شدت شروع به افت میکنه.
نمیشه کاری کرد که با یه پچ یا روش دیگه ای این مشکل رو رفع کرد؟
البته تو قسمت EDIT میشه این کارو کرد ولی ویرایش تک تک بازیکنان کار طاقت فرساییه!!

M A X I M U M
06-06-2010, 15:38
سلام دوستان
یکی از مشکلات مستر لیگ اینه که رشد و افت بازیکنان خیلی غیرطبیعیه مثلا یه بازیکن که سنش به 31 یا 32 میرسه به شدت شروع به افت میکنه.
نمیشه کاری کرد که با یه پچ یا روش دیگه ای این مشکل رو رفع کرد؟
البته تو قسمت EDIT میشه این کارو کرد ولی ویرایش تک تک بازیکنان کار طاقت فرساییه!!

بالاخره اون افت طبیعیه و نمیشه ازش خورده گرفت
تو ادیت هم بخوای ویرایش بکنی نمیتونی کاری بکنی که صددرصد افت نکنه
اونجا فقط نحوه رشد بازیکنا رو درست می کنی

rooli2006
06-06-2010, 16:13
بالاخره اون افت طبیعیه و نمیشه ازش خورده گرفت
تو ادیت هم بخوای ویرایش بکنی نمیتونی کاری بکنی که صددرصد افت نکنه
اونجا فقط نحوه رشد بازیکنا رو درست می کنی

نه که صد در صد افت نکنه، یه افت طبیعی داشته باشه مثلا یه بازیکن 32 ساله از ابتدای فصل تا انتهای فصل بعضی ویژگیهاش مث سرعت تا 10 واحد هم کم میشه دیگه اگر سنش بالاتر باشه دیگه بدتر!!!

اگر در قسمت EDIT برای رشد بازیکن آخرین گزینه رو انتخاب کنی هم کمترین سرعت رشد و هم کمترین افت رو داره
مثلا گزینه استاندارد هم سرعت رشد و هم سرعت افت بالاست که اکثر بازیکنان همین گزینه هست

mra680
06-06-2010, 18:22
سلام.خوبيد
ميخوام پي اي اس خودمو به بهترين حالت آپديت در بيارم كدوم پچ رو بريزم و چگونه
آيا بايد به ترتيب پچ هارو بريزم
چرا وقتي از تو بازي دانلود رو ميزنم آخرش نصبش نا تمام و لرور ميده
يكي منو راهنمايي كنه
مرسي
تاحالا هيچ گونه پچي نصب نكردم
با سلام
هيچكي نميتونه يه راهنمايي كوچيك كنه كه بهترين پچ يا آپديت كدومه و چطور ميتونم نصبش كنم
الان خيلي وقته كه پي اي اس من قديمي شده.واسه من از سري اولا هست
هيچ آپديتي هم نداره
لطفا يه راهنمايي كامل بديد به من
مرسي

robert
06-06-2010, 20:17
سلام به همگی

آقا این negotiation یا همون نقل و انتقالات چجوری انجام میشه...؟؟ من بازیکن دلخواهم رو انتخاب کردم ولی نمیتونم درخواست خریدش رو بدم...

چیکار باید بکنم...؟؟

medhi121
07-06-2010, 00:05
سلام یه سوال خیلی حرفه ای دارم کسی میدونه جه طوری میشه دروازبانا سر جاش تکون داد منظورم بیرون اوردنش نیست منظور حرکت و کنترل دروازبا نه؟

Traceur
07-06-2010, 00:24
سلام به همگی

آقا این negotiation یا همون نقل و انتقالات چجوری انجام میشه...؟؟ من بازیکن دلخواهم رو انتخاب کردم ولی نمیتونم درخواست خریدش رو بدم...

چیکار باید بکنم...؟؟

دوست عزیز.
یا بازیکن مورد نظر در حال مذاکره هستش... یا به تازگی عضو تیم دیگه ای شده... ویادرخواست خریدتون از حد مجاز گذشته.:10:

M A X I M U M
07-06-2010, 00:34
نه که صد در صد افت نکنه، یه افت طبیعی داشته باشه مثلا یه بازیکن 32 ساله از ابتدای فصل تا انتهای فصل بعضی ویژگیهاش مث سرعت تا 10 واحد هم کم میشه دیگه اگر سنش بالاتر باشه دیگه بدتر!!!

اگر در قسمت EDIT برای رشد بازیکن آخرین گزینه رو انتخاب کنی هم کمترین سرعت رشد و هم کمترین افت رو داره
مثلا گزینه استاندارد هم سرعت رشد و هم سرعت افت بالاست که اکثر بازیکنان همین گزینه هست

باز خوبه خودتم قبول داری منم دقیقا همینو گفتم
کلا نمیشه جلوی افت رو گرفت

موفق باشید/

medhi121
07-06-2010, 00:41
خواهشن کمک کنید این خیلی مهمه تو کماند لیستم یه چیزی نوشته اما من نفهمیدم اگه کسی میدونه کمک کنه چون یکی رو دیدم که این کارا می کرد:10:

medhi121
07-06-2010, 09:41
خواهشن کمک کنید این خیلی مهمه تو کماند لیستم یه چیزی نوشته اما من نفهمیدم اگه کسی میدونه کمک کنه چون یکی رو دیدم که این کارا می کرد

M A X I M U M
07-06-2010, 10:17
خب میشه دقیق تر توضیح بدی
تو کجا چی نوشته ؟ یه کمی اطلاعات بیشتر بده !!

medhi121
07-06-2010, 10:49
وقتی وارد زمین بازی شدی ESC که زدی برو تو گزینه ی COMAND LIST بعد یه صفحه میاد که شامل تاکتیک های بازی مثل دریبل و شوت و ....... بعد میری صفحه بعد تو پوشه DEFENCE اون جا نوشته( GK CONTOROL (WITHOUT BALL یعنی کنترل دروازبان بدون توپ ولی من نفهمیدم کدوم دکمه را گفته بزنم .
خواهشن اگه کسی میتونه کمک کنه
منظورم افتادن فلش روی دروازبانه

medhi121
07-06-2010, 10:51
COMMAND LIST

medhi121
07-06-2010, 17:48
نبوووووووووووووووووووووود :19:

mra680
08-06-2010, 19:02
سلام
خوبي
دروازبان دو سه عمل ميتونه انجام بده
1) عادي: توي موقعيت تك به تك بياريش جلو با دكمي y از روي گيم پد
2) عكس العمل سريع: موقع زدن ضربه يا شوت به سمت دروازبان با همون دكمه y تسريع بدي حركتو يعني بلافاصله پس از زدن شوت اين دكمرو بزني
3)كنترل تو حركت تك به تك:وقتي بازيكني به سمته در وازبان حمله ميكنه ميتوني با زدن دكمه ي y و rt حريف رو گول بزني و حركت دروازبان از سمتي به سمته ديگه عوض كني
دروازبان رو نميشه دستي كنترل كرد كه تعيين كني كدوم سمت شيرجه يا جهش كنه
مگه بشه دروازبان يه تك بازيكن سلكت كني كه اونم نميشه فكر كنم
حالتاي ديگه اي هم نداره تا اونجايي كه من ميدونم
راستي Y از روي گيم پد همون w از روي كيبرد و rt همون c هست عزيز

mra680
08-06-2010, 20:18
يچي ديگه هم فهميدم الان
آره تو راست ميگي ميشه ولي حركت محدود با به دكمه ي Y از گيم پد يا W از روي كيبرد هست
اين كاري كه ميگمو انجام بده
از تنظيمات كيبرد براي بازي براي دكمه ي R اگه با كيبرد بازي ميكني يه دكمه تعريف كن اگه هم با دسته(گيم پد يا جوي استيك)بازي ميكني كه بايد آنالوگ راست رو فشار بدي(البته باي د آنالوگو روشن كني)
دكمه هاي LB,R همزمان فشار بده(از روي گيم پد)اينطوري دروازبان انتخاب ميشه(در اين حالت هوش مصنوعي جاي شما به بازي ادامه ميده و فقط شما دروازبان رو كنترل ميكني)
هم ميتوني با دكمه Y بياريش به سمته توپ هم ميتتوني كنترلش كني اما دروازبان پا به توپ نميشه
به توپ كه برسه يا اونو سانتر ميكنه يا به سمته دوازه ي حرف شوت
همچنين دروازباني هم نميتوني انجام بدي.عكس العمل براي شيرجه اوتومات از هوش مصنوعي بازي هست
همين
راستي اگه سمته تيرك دروازه هم بري و دكمه هاي X,B بزني ميپره بالا و تير افقي رو ميگيره
خيلي جالبه انجام بده با صحنه آهسته نگاه كن
اگه با دسته پلي استيشن بازي ميكني
Y=مثلث
X=مربع
B=دايره
A=ضربدر
LB=L1
RB=R1
RT=R2
LT=L2

Traceur
08-06-2010, 20:32
لباس جدید بارسلون در سال 2010 برای PES 2010

Traceur
08-06-2010, 20:39
فیس و مو جدید فرناندو تورس

Mehdi.ss
08-06-2010, 23:05
dlc 1.7 هم اومد
دانلود با حجم 88 مگ

منبع : مدینگ

scorpion818
09-06-2010, 11:11
dlc 1.7 هم اومد
دانلود با حجم 88 مگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع : مدینگ
من نصب کردم. همون طوری که مدینگ گفته فقط شامل فیس ها، لباس های و ترکیب تیم های ملیه. داخلش یه فایل edit هم هست که وقتی کپیش کردم بازی به مشکل برخورد به نظر من از همون فایل قبلی edit خودتون استفاده کنید و فقط dt0f.img رو کپی کنید.
این هم لینک دانلود مستقیم از رپیدباز:

S0R3N4
09-06-2010, 13:28
بچه ها
یه سوال
همون طور که شما در pc پچ نصب میکنید و حالشو میبرید!!!میشه در xbox360 هم اینکارو کرد یا خیرر؟؟؟؟؟
pes بدون پچ واقعا چیز مزخرفیهههههه!

MESI08
09-06-2010, 19:48
سلام دوستان من پچ 3.4 رو دانلود و نصب کردم فوق العاده است اما امروز dlc 1.7 اومد که 88 مگ هست وفک کنم کونامی خیلی تغییرات داده باشه
خواستم بپرسم اگه بازیرو آپدیت کنم پچ خراب میشه؟

mra680
09-06-2010, 20:12
بچه ها
یه سوال
همون طور که شما در pc پچ نصب میکنید و حالشو میبرید!!!میشه در xbox360 هم اینکارو کرد یا خیرر؟؟؟؟؟
pes بدون پچ واقعا چیز مزخرفیهههههه!
سلام
مگه به نت وصل نميشه xbox360؟
كابل نت (شبكه ) نداره؟
حتما داره
ببر كافي نت وصل كن البته نياز به TV هم داري
بازي رو آپ ديت كن
PS3 كه به نت وصل ميشه

mra680
09-06-2010, 20:23
سلام دوستان من پچ 3.4 رو دانلود و نصب کردم فوق العاده است اما امروز dlc 1.7 اومد که 88 مگ هست وفک کنم کونامی خیلی تغییرات داده باشه
خواستم بپرسم اگه بازیرو آپدیت کنم پچ خراب میشه؟
تا اونجا كه من اطلاع دارم هر تغيري كه عوض شده باشه اعمال ميشه
خراب شدن تو كارش نيست

egoddoo
09-06-2010, 20:27
dlc 1.7 رو نصبیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچ تغییری ندیدم؟؟ نه کفش !!! نه کیت ؟؟ نه اورال؟؟؟
کسی نصب کرده بگه چه تغییری کرده؟؟!!

mra680
09-06-2010, 20:29
dlc 1.7 رو نصبیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچ تغییری ندیدم؟؟ نه کفش !!! نه کیت ؟؟ نه اورال؟؟؟
کسی نصب کرده بگه چه تغییری کرده؟؟!!
كجا نصبيدي؟
اين فايلو بايد به يه مسير مشخص كپي كرد!!!

mra680
09-06-2010, 20:35
سلام دوستان
خودتو به جاي يه فوتباليست
آخرش چي ميشي؟
از اين تيم به اون تيم -تجربه هاي گوناگون بازي-يه چيزي شبيه به گذراندن دوره ي عمر يه بازيكن
فقط شما ميتوني تمريني بازي كني
برد و باخت تيم از طريق هوش مصنوعي و رندومي هست

M A X I M U M
09-06-2010, 22:23
بله درسته dlc1.7 اومده
اما کارایی که می کنه :
Konami have just released their new update for Pro Evolution Soccer. This update includes new faces, kits, and lineups for National Teams. You can download it from Settings / Download or you can get it from our Download Zone.
کونامی آپدیت جدیدش رو برای بازی PES عرضه کرد این آپدیت شامل چهره های جدید لباس های جدید و ترکیب های جدید برای تیم های ملی هستش شما این آپدیتو میتونید از داخل بازی قسمت setting و download دانلود بکنید یا از طریق این آدرس :

footballist
10-06-2010, 12:34
من نصب کردم. همون طوری که مدینگ گفته فقط شامل فیس ها، لباس های و ترکیب تیم های ملیه. داخلش یه فایل edit هم هست که وقتی کپیش کردم بازی به مشکل برخورد به نظر من از همون فایل قبلی edit خودتون استفاده کنید و فقط dt0f.img رو کپی کنید.
این هم لینک دانلود مستقیم از رپیدباز:

این پچ شامل پچ های قبلی هم میشه؟تو ویندوز سون هم میشه نصبش کرد؟برای اجرای این پچ باید اول پچ های قبلیشو دانلود کنم؟با تشکر

Spaniuly
10-06-2010, 18:59
ورژن جدید برنامه ادیتور قدرتمند PES Editor منتشر شد!

این ادیتور بی نظیر با عرضه DLC جدید ورژن 2.0.2 خودش رو به ادیتور های حرفه ای و علاقمند به صورت رایگان و اینبار به صورت فایل نصبی ارائه کرد

اطلاعات کامل رو توی این صفحه می تونید راجع به این برنامه و نسخه جدیدش مطالعه کنید

دانلود برنامه با حجم 3.96 مگ

aha2012
10-06-2010, 20:00
کسانیکه شاخ این بازی هستند یه قراری بذاریم یه دست با هم بزنیم:47:

scorpion818
10-06-2010, 20:23
این پچ شامل پچ های قبلی هم میشه؟تو ویندوز سون هم میشه نصبش کرد؟برای اجرای این پچ باید اول پچ های قبلیشو دانلود کنم؟با تشکر
به این پچ نمی گن و اصلاً نصبی هم نیست. توی dlc هر چند وقت یک بار تغییراتی در اطلاعات بازی از جمله ترنسفر بازیکنان، اطلاعات بازیکنان، کفش یا لباس جدید و ... انجام می شه. dlc فقط توسط konami ارایه می شه. هیچ ربطی به ویندوز هم نداره برای اطلاعات بیشتر به پست 9000 همین تاپیک مراجعه کنید.

soccer 2009 update
11-06-2010, 03:20
این فایلی که شما گذاشتین شامل 2 فایله
1- dt0f.img
2-option file 1.7
اگه میشه فایل دوم رو جدا گونه بگذارید

CHEGUEVARA.
11-06-2010, 12:36
دوستان چچوري پنالتي بزنم همه رو ميزنن بيرون.....؟؟؟؟
نسخه كنسولي منظورم هست......:19:

Traceur
11-06-2010, 14:43
دوستان چچوري پنالتي بزنم همه رو ميزنن بيرون.....؟؟؟؟
نسخه كنسولي منظورم هست......:19:
مهدی عزیز در این پست آموزش رو گذاشتن.

footballist
11-06-2010, 15:11
چجوری میشه کفش یا یک بسته کفشهارو وارد بازی کرد؟لطفا کمک کنید.با تشکر

Traceur
11-06-2010, 16:48
چجوری میشه کفش یا یک بسته کفشهارو وارد بازی کرد؟لطفا کمک کنید.با تشکر
اول از همه باید کیت سرور داشته باشی .
بعد فایلهای مربوط به بوت(کفش) یا بوت پک رو داخل پوشه ی (dt0c.img ) در کیت سرور میریزید.:10:

footballist
11-06-2010, 17:52
اول از همه باید کیت سرور داشته باشی .
بعد فایلهای مربوط به بوت(کفش) یا بوت پک رو داخل پوشه ی (dt0c.img ) در کیت سرور میریزید.:10:

کیت سرور رو چجوری بسازم؟دوستان کمک کنید.با تشکر

S0R3N4
11-06-2010, 19:37
سلام
مگه به نت وصل نميشه xbox360؟
كابل نت (شبكه ) نداره؟
حتما داره
ببر كافي نت وصل كن البته نياز به TV هم داري
بازي رو آپ ديت كن
PS3 كه به نت وصل ميشه

وصل که میشه
یه چیزی فقط
بازی رو اورجینال ندارم ممکن نیس بن شم؟؟؟

mj77
11-06-2010, 20:03
من لباس جدید تیم ها رو گرفتم ولی بعضی تیم ها مثل فرانسه یا اسپانیا انتخاب میکنم از بازی بیرون میاد و dont send میده چرا؟

M A X I M U M
11-06-2010, 21:23
کیت سرور رو چجوری بسازم؟دوستان کمک کنید.با تشکر

شما بايد كيت سرور رو دانلود كنيد
يه نسخه آماده رو از اينترنت دانلود كنيد

S0R3N4
11-06-2010, 22:06
بچه ها
شما انگار xbox باز ها رو تحویل نمیگیرن
نه؟؟؟؟

mra680
11-06-2010, 22:12
بچه ها
شما انگار xbox باز ها رو تحویل نمیگیرن
نه؟؟؟؟
سلام مجدد
در اين مورد اطلاع ندارم چون تست نكردم
ولي ps3 چون داشتم ونت وصل كردم تغييرات اعمال شد و بازي يه save انجام داد و موند
حالا كه شما ميگي اورجينال نيست نميدونم
يه تست بزن به بغيه هم اطلاع بده
اينجا بيشتر در مورد pc بحث ميشه

soccer 2009 update
12-06-2010, 01:46
این فایلی که شما گذاشتین شامل 2 فایله
1- dt0f.img
2-option file 1.7
اگه میشه فایل دوم رو جدا گونه بگذارید

M A X I M U M
12-06-2010, 02:50
اون فايل دومي يا همون آپشن فايله اشتباهه
اونو يه وقت كپي نكنيدا همه چي قاطي پاتي ميشه
اين يارو سايت خارجيه اشتباهي گذاشته
فقط خود دي ال سي رو نصب كنيد كه شامل دي ال سي هاي قبلي هم ميشه

footballist
12-06-2010, 09:01
شما بايد كيت سرور رو دانلود كنيد
يه نسخه آماده رو از اينترنت دانلود كنيد

از این پچ میتونم به عنوان کیت سرور استفاده کنم:

در ضمن برای نصبش حتما باید نسخه های قبلیش رو دانلود کنم و اونها رو نصب کنم و بعد این رو نصب کنم(این سوال مهمیه)؟حالا اگر این کیت سرور بود کجا باید بریزمش؟با تشکر

EngineeR EhsaN
12-06-2010, 11:23
pes 10 يا pes 9 حريف مي طلبيم!:22:

footballist
12-06-2010, 14:24
دوستان لطفا سریعتر کمک کنید.

Traceur
12-06-2010, 15:54
دوستان لطفا سریعتر کمک کنید.
این پچ مجزا از کیت سرور هستش .
کیت سرور مربوطه رو دانلود کن.

footballist
12-06-2010, 18:55
این پچ مجزا از کیت سرور هستش .
کیت سرور مربوطه رو دانلود کن.

اخرین نسخشو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری کفش رو توش بریزم.چجوری باید بریزم؟لطفا کمک کنید.با تشکر

mra680
12-06-2010, 19:52
اون فايل دومي يا همون آپشن فايله اشتباهه
اونو يه وقت كپي نكنيدا همه چي قاطي پاتي ميشه
اين يارو سايت خارجيه اشتباهي گذاشته
فقط خود دي ال سي رو نصب كنيد كه شامل دي ال سي هاي قبلي هم ميشه
سلام
اين فايل رو كپي كنيم يا نياز به كيت داره؟
كپي پيست كنم ميشه؟
آپشن فايلو نمگم عزيز
dt0f.img منظورم اين فايل هست

robert
12-06-2010, 20:08
آقا خواهشا یکی توضیح بده چجوری میتونم تو مسترلیگ درخواست خرید بازیکن مورد علاقه ام رو مطرح کنم...

تو منو NEGOTIATION چند تا گزینه مثل dossair و remove و یک گزینه دیگه بیشتر نیست... نمیدونم چیکار کنم..

mra680
12-06-2010, 20:55
آقا خواهشا یکی توضیح بده چجوری میتونم تو مسترلیگ درخواست خرید بازیکن مورد علاقه ام رو مطرح کنم...

تو منو NEGOTIATION چند تا گزینه مثل dossair و remove و یک گزینه دیگه بیشتر نیست... نمیدونم چیکار کنم..
سلام
ببين عزيز اول بازيكن مورد علاقتو انتخاب كن از قسمت سرچ بعد روش كليك كن و گزينه add to scuot list رو بزن
هر چه بازي كن كه ميخواي اين كارو بكن.فكر كنم تا 40 تا بشه
حالا برو NEGOTIATION و بعد برو تو scuot list
از اينجا به بعد دست مشاور خريد بازيكن تيم شماس كه مذاكره كنه
بيشتر اول فصل ، نيم فصل . آخر فصل خريد انجام ميشه
بعد مذاكره وقبول شدن تو همون قسمت يه برگه سفيد كناره اسم بازيكنا شروع به چشمك زدن سفيد ميكنه
حالا ميتوني بازيكن رو خريد كني
NEGOTIATION
apply for transfer
4تا بازيكن هم نميتوني در يك زمان پيشنهاد خريد بدي

M A X I M U M
13-06-2010, 00:17
سلام
اين فايل رو كپي كنيم يا نياز به كيت داره؟
كپي پيست كنم ميشه؟
آپشن فايلو نمگم عزيز
dt0f.img منظورم اين فايل هست

سلام
نه اصلا کیت سرور نمیخواد
این پچ رسمی خود کونامی هستش
من با این پست یه توضیح کاملی هم بدم
من دی ال سی 1.7 رو دانلود کردم
توش دوتا فایل بود یکی خود دی السی یا همون dt0f و یه آپشن فایل
آپشن فایله رو کپی کردم توی پوشه مورد نظر به امید اینکه این آپشن فایله رسمیه و همه چی درسته و بعد دی ال سی رو هم ریختم به محل نصب بازی پوشه img (کپی کن)
حالا رفتم تو بازی یه پنجره باز شد که میگه دی ال سی جدید وجود داره آیا میخواید به بازی اضافه کنید که بله رو میزنید و آخرش میگه با موفقیت نصب شد و وارد بازی میشید
اما چشمتون روز بد نبینه اون آپشن فایله همه چیو خراب کرد
اون اصلا رسمی نبود مال یه پچی بود که این یارو که اپلودش کرده توش گذاشته بود حالا نیتشو نمیدونم خلاصه سریع رفتم آپشن فایلو پاک کردم و همه چی درست شد
از جمله تغییرات ترکیب و لباس های جدید برای تیم های ملیه مخصوصا تیم های حاضر در جام جهانی
لباس جدید شماره های جدید و غیره
من الان تو کف لباس های جدید تیم ملی پرتقال و انگلیسم
فوق العاده درست شدند
همونطور که گفتم شامل دوتا دی ال سی قبلی یعنی دی ال سی اضافه کننده کفش و دی ال سی اضافه کننده توپ هم هستش

موفق باشید/

Traceur
13-06-2010, 02:24
اخرین نسخشو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری کفش رو توش بریزم.چجوری باید بریزم؟لطفا کمک کنید.با تشکر
بوتهای جدید (کفش) رو تو پوشه ی dt0c.img در Kit Server/ Img بریز.:10:

saze
13-06-2010, 12:45
سلام
نه اصلا کیت سرور نمیخواد
این پچ رسمی خود کونامی هستش
من با این پست یه توضیح کاملی هم بدم
من دی ال سی 1.7 رو دانلود کردم
توش دوتا فایل بود یکی خود دی السی یا همون dt0f و یه آپشن فایل
آپشن فایله رو کپی کردم توی پوشه مورد نظر به امید اینکه این آپشن فایله رسمیه و همه چی درسته و بعد دی ال سی رو هم ریختم به محل نصب بازی پوشه img (کپی کن)
حالا رفتم تو بازی یه پنجره باز شد که میگه دی ال سی جدید وجود داره آیا میخواید به بازی اضافه کنید که بله رو میزنید و آخرش میگه با موفقیت نصب شد و وارد بازی میشید
اما چشمتون روز بد نبینه اون آپشن فایله همه چیو خراب کرد
اون اصلا رسمی نبود مال یه پچی بود که این یارو که اپلودش کرده توش گذاشته بود حالا نیتشو نمیدونم خلاصه سریع رفتم آپشن فایلو پاک کردم و همه چی درست شد
از جمله تغییرات ترکیب و لباس های جدید برای تیم های ملیه مخصوصا تیم های حاضر در جام جهانی
لباس جدید شماره های جدید و غیره
من الان تو کف لباس های جدید تیم ملی پرتقال و انگلیسم
فوق العاده درست شدند
همونطور که گفتم شامل دوتا دی ال سی قبلی یعنی دی ال سی اضافه کننده کفش و دی ال سی اضافه کننده توپ هم هستش

موفق باشید/
سلام
پچ رسمی رو از کجا دانلود کنم؟لطفا طریقه نصبش رو توضیح بدید؟

footballist
13-06-2010, 13:10
بوتهای جدید (کفش) رو تو پوشه ی dt0c.img در Kit Server/ Img بریز.:10:

نیومد.اسمش هم عوض کردم نیومد.تو پوشه dt0f هم گذاشتم نیومد.حالا چه کار کنم؟

EngineeR EhsaN
13-06-2010, 14:42
کسانیکه شاخ این بازی هستند یه قراری بذاریم یه دست با هم بزنیم:47:

خيلي ضعيفي!:31:
اگه راهي بلدي كه بتونيم pes 10 رو آنلاين بازي كنيم بگو تا بيام دندوناتو بكشم!:34::15::thumbsup:

---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------

يكي پچ تركيب جام جهاني رو داره؟

M A X I M U M
13-06-2010, 17:30
سلام
پچ رسمی رو از کجا دانلود کنم؟لطفا طریقه نصبش رو توضیح بدید؟

بابا خسته نباشی
همین پست منو یه بار دوباره بخون دیگه بهتر از این چطور نحوه نصبو توضیح بدم ؟!

Traceur
13-06-2010, 20:15
نیومد.اسمش هم عوض کردم نیومد.تو پوشه dt0f هم گذاشتم نیومد.حالا چه کار کنم؟
گفتم از کیت سرور مربوط به ورژن پچت استفاده کن.

irainian
13-06-2010, 21:06
سلام دوستان من تازه امروز سیستمم ارتقا دادم و pes 2010 رو نصب کردم نصب که تموم شد رفت دیدم یه نصب دیگه هم داره تو اون نصب یه پسورد میخواست فکر کنم 20 کارکتر اون رو هم وارد کردم ولی تو دی وی دی کرکی ندیدم وقتی رو بازی کلیک می کنم میزنه please insert original cd/dvd دو تا دی وی دی داره هرکدوم از دی وی دی ها رو که میزارم و اوکی میکنم نمیره تو بازی در ضمن games for windows live هم نصب نکردم مشکل از چیه با تشکر

Mahdi.p30
13-06-2010, 21:34
سلام دوستان من تازه امروز سیستمم ارتقا دادم و pes 2010 رو نصب کردم نصب که تموم شد رفت دیدم یه نصب دیگه هم داره تو اون نصب یه پسورد میخواست فکر کنم 20 کارکتر اون رو هم وارد کردم ولی تو دی وی دی کرکی ندیدم وقتی رو بازی کلیک می کنم میزنه please insert original cd/dvd دو تا دی وی دی داره هرکدوم از دی وی دی ها رو که میزارم و اوکی میکنم نمیره تو بازی در ضمن games for windows live هم نصب نکردم مشکل از چیه با تشکر
احتمالا توی همونجایی که فایل های اون دی وی دی اصلی رو اکستراکت کردی ، فولدر کرک هم موجوده
یعنی همونجایی که نصب دوم رو انجام دادی

footballist
14-06-2010, 10:20
گفتم از کیت سرور مربوط به ورژن پچت استفاده کن.

بازم نیومد دوست عزیز.

mra680
14-06-2010, 19:14
احتمالا توی همونجایی که فایل های اون دی وی دی اصلی رو اکستراکت کردی ، فولدر کرک هم موجوده
یعنی همونجایی که نصب دوم رو انجام دادی
سلام
به احتمال قوي اول بايد بازي رو اكسترنال ميكردي رو هارد وبعد ميرفتي نصب ميكردي
در اينجور مواقع بهتره درايو هاي انتخابيت يكي باشه
بعد بري از جايي كه ريخته شد تازه از روي هارد بازي رو تو مسير مشخص نصب كني
اين جور مواقع يه كرك يا پچ هست كه بايد تو مسير بازي كپي بشه بعد كرك يا پچ رو نصب كني
در آخر هم يه فايل exe هست كه بايد تو مسيري كه بازي رو ريختي روي همون pes كپيش كني
وسلام عزيز

malaki_mall
14-06-2010, 19:23
ها وگوئم ایی بازی مزخرفه کسی نسخه گزارش فارسیشه آه خودش خریدن در وکرده؟

EngineeR EhsaN
14-06-2010, 22:52
يه تاپيك باز كنيد قرار مدارامونو اونجا بزاريم آنلاين بزنيم!

sepehr_x50
15-06-2010, 02:08
خوب پچ ساعاتی پیش آماده شد و تا این لحظه آپلود می شد...

پچی رو که مطابق سلیقه ام بود درست کردم پچی که اصولا یه DLC دیگه محسوب می شه که فقط کارش به حالت لایسنس در آوردن نکات لایسنس نشده هست. کسانی که پارسال پچ من رو دانلود کرده بودند می دونن که این پچ چه خصوصیاتی داره اما من به ویژگی های این پچ می پردازم:

ویژگی ها:

1- مهمترین چیزی که یک PES باز به اون نیاز داره اینه که اسم + لوگو + لباس تیم ها صحیح باشند که این مشکل توی تیم های انگلیسی و تعدادی از تیم های اسپانیایی وجود داره شما با نصب این پچ این مشکل رو برطرف خواهید کرد. لوگو های به کار رفته در این پچ هم جنس لوگو های خود بازی هست و هیچ تفاوتی با لوگوهای اورجینال بازی نداره

2- این پچ بر اساس کیت سرور ساخته شده و از ساختار GDB بهره می بره نه img غایل پس شما خواهید تونست به سادگی کیت های جدیدی رو که بعدا به صورت gdb فولدر دانلود می کنید رو به بازیتون اضافه کنید. و مشکلی برای سایر ادیت های شما بوجود نمیاد

3- اصلاح تمامی آیکن های فیک اعم از ایکن های لیگ ها در مستر لیگ و BAL و تقویم بازیها. و اصلاح ریپلای ها و تمامی موارد گرافیکی که در اثر لایسنس نبودن فیک طراحی شدن.

4- دارای فایل آپشن (ادیت فایل) اصلاح شده که بواسطه اون تمامی نام های فیک اعم از اسامی بازیکنان + تیم ها + لیگ ها + کاپ ها + استادیوم ها تصحیح شده اند.

5- حضور بوندس لیگا به جای Other League B با تمامی 18 تیم حاضر ولی با روستر های کم جمعیت (برخی تیم ها مثل بوخوم یا فرایبورگ یا ماینز و ... تنها 11 بازیکن دارند که البته برای استفاده کفایت می کنند.)

6- وارد شدن تعداد کثیری فیس و هیر مخصوص و واقعی به بازی که تمامی فیس ها به استثنای چند مورد از کیفیت عالی برخوردار هستند. اکثر این فیس ها ریلینک شده و محصول کونامی هستند و برخی نیز ساخته فیس ساز های مشهور و بزرگ خارجی

7- تغیییر نام + لوگو و لباس تیم های موهومی PES United و WE United به استقلال و پرسپولیس و تیم های موقت حاضر در Other League A نیز کاملا اصلاح شدند(البته هیچ ویرایشی در مورد نام بازیکنان حاضر در این تیم ها صورت نگرفته)

اما نکات منفی در مورد این پچ:

1- گفته بودم که قصد دارم تیم های مسترلیگ D2 رو هم ویرایش کنم که حقیقتا نرسیدم این کار رو بکنم شما خودنون اگه خواسنید می تونید به سادگی اون ها رو ویرایش کنید

2- تیم Stabeak Fotbol فاقد GDB فولدر هست و تنها تیمی هست که لباسش درست نیست.

3-بوندس لیگای موجود خیلی دست و پا شکسته هست و خیلی از بازیکنان حاضر وجود ندارند

4- اسامی بازیکنان استقلال و پرسپولیس و تیم های موقت حاضر در Other League A همچنان فیک و موهومیه

خوب امیدوارم قبل دانلود مطالب بالا رو بخونید و ببینید که آیا این تغییرات باب میل شما هست یا خیر

دانلود پچ با حجم تقریبی 45 مگ (پنج پارت که هر پارت 9 مگ حجم دارد)

پارت 1

پارت 2

پارت 3

پارت 4

پارت 5

ادیت فایل مخصوص پچ :

آپشن فایل آنلاکر

نصب پچ هم که خیلی ساده هست شما پس از دانلود هر 5 پارت اونها رو در یک فولدر میریزید و پارت اول رو اجرا می کنید تا پچ نصب بشه (به اصطلاح کیت سرور اکستراکت بشه) فقط توی مسیر نصب بازی دقت کنید که اگه بازی در مسیر دیگه ای هست باید اونجا اکستراکت بشه.

فایل های آپشن آنلاکر و ادیت فایل رو هم توی مسیر My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save بریزید

دقت کنید که حتما می بایستی آخرین DLC رو داشته باشید اگه ندارید یا از داخل بازی دانلود کنید و یا از پست 9000 این تاپیک زیپ شده بگیردش و کپی کنید توی مسیر مخصوص تا بازیتون آپدیت باشه.

سوالی اگه بود بنده در خدمتم . در ضمن دوست دارم باگ های این پچ به من گفته بشه که انشالله بعدا اصلاح کنم.

موفق باشید...

پسورد فایل های فشرده : krauser

سلام.
بعضی از پارت ها پاک شده!! (رپیدشیر)
اگر بتونید 1 فایل آپلود کنید عالی میشه. ممنون :46:

xeNociDe
15-06-2010, 07:22
سلام بر دوستان ساکر باز خودم بلاخره دیروز بعد از مدت ها انتظار پچ جام جهانی ساکر بیرون اومد...

PESEdit 2010 FIFA World Cup (6.2010)
1.05 GB

این پچ شامل:
*جدیدترین لباس ها
*افزوده شدن ورزشگاه های جام جهانی
*لباس داوران جام جهانی
*جدیدترین ترکیب های استفاده شده در جام جهانی
*شماره بازیکنان
* پرچم های کامل تیم های حاضر جام جهانی
*کفش های جام جهانی (آدیداس،نایک و ...)
*تبلیغات دور زمین

طریقه نصب:
بعد از دانلود پچ آنرا اکستراکت کنید (توجه داشته باشید که برای اجرای این پچ به نسخه 3.4 احتیاجی نیست)
داخل پوشه بازی بریزید و از آن لذت ببرید...

EngineeR EhsaN
15-06-2010, 11:01
سلام بر دوستان ساکر باز خودم بلاخره دیروز بعد از مدت ها انتظار پچ جام جهانی ساکر بیرون اومد...

1.05 GB

این پچ شامل:
*جدیدترین لباس ها
*لباس داوران جام جهانی
*شماره بازیکنان
*تبلیغات دور زمین

طریقه نصب:
بعد از دانلود پچ آنرا اکستراکت کنید (توجه داشته باشید که برای اجرای این پچ به نسخه 3.4 احتیاجی نیست)

[/CENTER]

داداش اينكه فيلتره!

Traceur
15-06-2010, 12:49

1.05 GB

این پچ شامل:
*جدیدترین لباس ها
*لباس داوران جام جهانی
*شماره بازیکنان
*تبلیغات دور زمین

طریقه نصب:

ممنون عزیز سرحالمون کردی ولی فیلتره اگه میشه جای دیگه کن
ممنون