مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
Behnam_o2
15-09-2009, 01:40
آره این سیستم کاملآ رسمیه و از طرف کونامی اعلام شده.
راستش بهنام جان منم سر شبی این خبرو توی چند تا سایت دیدم اما هنوز کونامی رسما تاییدش نکرده . توی این سایت (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ) گفته شده این خبر رو کونامی اعلام کرده اما بازم شاید نشه صد در صد از رسمی بودن خبر مطمئن بود .
اینجام میشه با دادن مشخصات سیستم کامپیوتری مشخص کرد که سخت افزار کامپیوترمون قدرت کافیو برای اجرای این بازی داره یا نه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعنوان نمونه این مشخصات کامپیوتر منه و نمره ای که گرفته :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق من این رو خوندم ولی الان نفهمیدم.که روی گرافیک ما بازی اجرا میشه یا نه.این گرافیکمه:
ati
256
9550
cpu:2.4
ram:1
اینم بگم که من 09 رو روی درجه ی گرافیکی وسطش که معمولی بود بازی میکردم.
این چی اینم معمولی میاد؟یا باید low بازی کنم؟
کاور مخصوص ایتالیا :
رفیق من این رو خوندم ولی الان نفهمیدم.که روی گرافیک ما بازی اجرا میشه یا نه.این گرافیکمه:
ati
256
9550
اینم بگم که من 09 رو روی درجه ی گرافیکی وسطش که معمولی بود بازی میکردم.
این چی اینم معمولی میاد؟یا باید low بازی کنم؟
خوب شما مشخصات CPU و رمتو هم بگو من اینجا برات چک میکنم .
خوب شما مشخصات CPU و رمتو هم بگو من اینجا برات چک میکنم .
بالا رو ویرایش کردم و نوشتم.
ویرایش:
خودم الان تست کردم و یه ضربدر قرمز خورد تو صورتم ولی احتمال میدم که بازی روی low اجراشه.
اجرا نشه که باید بشینیم همین 09رو بازی کنیم.:41:
من یه مشکل دارم با این سایت که دادین من هر بازی رو که تو این سایت انتخاب میکنم و سیستمم رو براش میگم همشون اعدادشون یکیه.همون اعدادی که رم وگرافیک هستند رو میگم.و فقط برای من رنگ اون تیک تغییر پیدا میکنه ولی اعداد یکیه.!!!
چرا؟
Google Spider
15-09-2009, 04:37
نوت بوکه من رو اینجوری زده
CPU GRAF RAM
71% 28% 100%
مثله اینکه باید برم رو سیستم ثابت خونه اجرا کنم
Google Spider
15-09-2009, 04:51
پست اشتباه
نوت بوکه من رو اینجوری زده
CPU GRAF RAM
71% 28% 100%
مثله اینکه باید برم رو سیستم ثابت خونه اجرا کنم
مال نوت بوک منم 100-28-71 میده
قضیه ی نوت بوکها با کامپیوتر خونگی متفاوته مخصوصا تو گرافیکشون که نباید با هم مقایسه بشن
ولی تقریبا مطمئنم که رو گرافیک high بتونم اجراش کنم
تقریبا تمام بازیهارو با گرافیک high اجرا کرده چون در اصل لب تاپهای اینجوری وقتی جایی گرافیک کم میارن از رم شیر میکنن چون رمم 2گیگ هستش تا الان جایی کم نیاورده بعدش گرافیک من تو اون لیست نبودش بخاطر همین تقریبا مشابهش رو انتخاب کردم ، در ضمن اونجا فقط کارتهای گرافیک سیستمهای خونگی بودش و مال لب تاپها که شیر میکنن توش نبود
می تونید رو نوت بوکتون نصب کنید تا ببینید چی میشه
موفق باشید
swastika
15-09-2009, 08:59
sp3 ديگه بره چي؟اگه اين خبر درست باشه يه ضد حال اساسيه.( ما از كونامي چشم ياري داشتيم...)
امير موسر
15-09-2009, 10:06
انگار باید به فکر یه VGA باشم !!
یک نکته جالب
amirpcp30
15-09-2009, 12:39
انگار باید به فکر یه VGA باشم !!
تازه از شما 8500 از من که 8400
در سیستم مرد نیاز نوشته بود که 7900 برای سطح بالا بازی کردن
Spaniuly
15-09-2009, 12:43
راستش بهنام جان منم سر شبی این خبرو توی چند تا سایت دیدم اما هنوز کونامی رسما تاییدش نکرده . توی این سایت (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ) گفته شده این خبر رو کونامی اعلام کرده اما بازم شاید نشه صد در صد از رسمی بودن خبر مطمئن بود .
اینجام میشه با دادن مشخصات سیستم کامپیوتری مشخص کرد که سخت افزار کامپیوترمون قدرت کافیو برای اجرای این بازی داره یا نه :
بعنوان نمونه این مشخصات کامپیوتر منه و نمره ای که گرفته :
به نظرم این سرکاری هست و واسه کنف کردن مردم هست این سایت کاملا کشخص هست که داره تحریک می کنه طرفدترها رو تا VGA رو عوض کنن. این سایت اگه خیلی کارش درست بود کل برند های GeForce رو می ذاشت. به طور مثال من نتونستم استفاده کنم از این چون گرافیک من 9400 GT یک گیگ هست در حالی که از سری 9000 نذاشته جالب اینه که 8200 رو گذاشته که فوق العاده ضعیف تر هست. ÷س مشخصه که System Riquairment فعلا رسما اعلام نشده. وگرنه سایت هایی مثل همینی که حسین جان معرفی کردند سعی نمی کردن از آب گل آلود ماهی بگیرن. البته این نظر منه منطقی نیست چی÷ ست هایی که ساپورت میکنه همین صفحه قبلی اصلا با عقل جور در نمیاد. مگه میشه VGA ضعیف تر سا÷ورت بشه ولی قوی تر نه. یه احمق هم می دونه 9400 GT از 8200 GS قوی تره
sajjad_setam
15-09-2009, 12:55
سلام
بعید می دونم که این سیستم مورد نیاز بازی باشه!!!
sp3 آخه برا چی؟؟
اینا یه سری خبره که فک کنم از fifa fanها منتشر شده!!!!!!!!!!!!!!!!! 100%
mojtaba007
15-09-2009, 12:57
یک نکته جالب
نکته اش انگشتریش بود؟
Mostafa NBA
15-09-2009, 12:59
نکته اش انگشتریش بود؟
نه دیگه. حالت مچ دستش :10:
hobgoblin
15-09-2009, 13:05
به نظرم این سرکاری هست و واسه کنف کردن مردم هست این سایت کاملا کشخص هست که داره تحریک می کنه طرفدترها رو تا VGA رو عوض کنن. این سایت اگه خیلی کارش درست بود کل برند های GeForce رو می ذاشت. به طور مثال من نتونستم استفاده کنم از این چون گرافیک من 9400 GT یک گیگ هست در حالی که از سری 9000 نذاشته جالب اینه که 8200 رو گذاشته که فوق العاده ضعیف تر هست. ÷س مشخصه که System Riquairment فعلا رسما اعلام نشده. وگرنه سایت هایی مثل همینی که حسین جان معرفی کردند سعی نمی کردن از آب گل آلود ماهی بگیرن. البته این نظر منه منطقی نیست چی÷ ست هایی که ساپورت میکنه همین صفحه قبلی اصلا با عقل جور در نمیاد. مگه میشه VGA ضعیف تر سا÷ورت بشه ولی قوی تر نه. یه احمق هم می دونه 9400 GT از 8200 GS قوی تره
درست ميگي احتمالا
كارت گرافيك منم نبود
9500 gt
نه دیگه. حالت مچ دستش :10:
همینطور انگشتاش . اگه تصویرو بزرگ کنین بهتر دیده میشه .
Mostafa NBA
15-09-2009, 14:05
همینطور انگشتاش . اگه تصویرو بزرگ کنین بهتر دیده میشه .
Oh MY GOD :31: عجب عکسیه. باید به کونامی یک خسته نباشید جانانه گفتا :40:
Google Spider
15-09-2009, 14:08
مال نوت بوک منم 100-28-71 میده
قضیه ی نوت بوکها با کامپیوتر خونگی متفاوته مخصوصا تو گرافیکشون که نباید با هم مقایسه بشن
ولی تقریبا مطمئنم که رو گرافیک high بتونم اجراش کنم
تقریبا تمام بازیهارو با گرافیک high اجرا کرده چون در اصل لب تاپهای اینجوری وقتی جایی گرافیک کم میارن از رم شیر میکنن چون رمم 2گیگ هستش تا الان جایی کم نیاورده بعدش گرافیک من تو اون لیست نبودش بخاطر همین تقریبا مشابهش رو انتخاب کردم ، در ضمن اونجا فقط کارتهای گرافیک سیستمهای خونگی بودش و مال لب تاپها که شیر میکنن توش نبود
می تونید رو نوت بوکتون نصب کنید تا ببینید چی میشه
موفق باشید
نه برای من هم CPU و هم گرافیک رو توی لیستش داشت . :21:
نوت بوک من : ASPIRE 5738Z
CPU
INTEL PENTIUM PROCESSOR T4200
گرافیک
INTEL GMA 4500 M
RAM
2 GIG
در ضمن من 09 رو روی MEDIUM راحت بازی می کنم :46: ولی روی HIGH پرش داره :13:.
فک نکنم که 10 رو MEDIUM راحت اجرا کنه . LOW که ارزش نداره :13:
Farid Soltangais
15-09-2009, 14:25
کارت گرافیکی من : 7300 GEforce هست .
رم 1
سی پی یو 3.1
کار می کنی این بازی تو سیستم ما؟
امير موسر
15-09-2009, 14:27
کارت گرافیکی من : 7300 GEforce هست .
رم 1
سی پی یو 3.1
کار می کنی این بازی تو سیستم ما؟
LOW !!! ....
sadeghbb
15-09-2009, 14:32
سلام دوستان
این مشخصات سیستم منه به نظرتون چطوره واسش:
Ram:2gig
Geraph:1gig 9500GT
CPU:Intel 3.4 2mbcach
sajjad_setam
15-09-2009, 15:07
سلام دوستان
این مشخصات سیستم منه به نظرتون چطوره واسش:
Ram:2gig
Geraph:1gig 9500GT
CPU:Intel 3.4 2mbcach
ببین انقدر خودتو ناراحت نکن اینا همش چرت و پرت.این سایت از سوی کونامی به رسمیت شناخته نشده!!!
من بهت قول میدم که با این سیستم روی حالت 768*hight 1024 بازی رو اجرا می کنی!!
این چطوره؟
RAM ; 4GB
VGA ; 9500 GT
CPU ; 2.4 GHz Q6600
هنوز چیزی به طور رسمی اعلام نشده. تو ویکیپیدیا هم چیزی نیست.
> اکثر کسانی که کارت گرافیکشون رو اعلام کردند، اگه FIFA 10 نکست برای PC بیاد، باید بیخیالش بشند!
pedramgolchin
15-09-2009, 15:15
مطمئن باشید با اینکه بازی از لحاظ گرافیکی خیلی پیشرفت کرده ولی سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی روی MEDIUM تنظیمات تقریبا همون پارسالی باید باشه
فقط روی HIGH احتمالا به رم 2 و کارت 8600 به بالا نیاز داشته باشیم
البته این نظر شخصی منه و ممکنه اشتباه کنم
این چطوره؟
RAM ; 4GB
VGA ; 9500 GT
CPU ; 2.4 GHz Q6600
مشخصه که جواب میده...
دیگه بعضی سیستم ها مشخصه که مشکلی برای اجرای این بازی و بازی های سنگین تر ندارن
دیگه دلیلی نداره که سیستم ها ذکر بشه
pedramgolchin
15-09-2009, 15:18
> اکثر کسانی که کارت گرافیکشون رو اعلام کردند، اگه FIFA 10 نکست برای PC بیاد، باید بیخیالش بشند!
دوست عزیز اینجا تاپیک PES 2010 هستش
لطف کنید پای fifa رو وسط نکشید
تا یک ماه دیگه معلوم میشه KING چه شاهکاری میخاد رو کنه
joey jordison
15-09-2009, 16:36
اکثر کسانی که کارت گرافیکشون رو اعلام کردند، اگه FIFA 10 نکست برای PC بیاد، باید بیخیالش بشند
عجب..........نکنه چرت و پرتهایی که Ea Sport گفته در مورد اجرای فیفا نکست روی pc باور کردین!
میگن فیفا 10 خیلی با فیفا9 فرق میکنه ما هم قبول داریم :27: تنها یه پچ براش ساختن شده FIFA10:2:
pedramgolchin
15-09-2009, 17:04
میگن فیفا 10 خیلی با فیفا9 فرق میکنه ما هم قبول داریم :27: تنها یه پچ براش ساختن شده FIFA10:2:
:10::10: از قضا این پچ یه تحول اساسی تو گیم پلی و گرافیک و انیمیشن ها و ...و و و ایجاد کرده که ما بندگان خدا نمیتونیم با سیستم های خودمون اجراش کنیم
فقط ابر رایانه ها میتونن از پسش بر بیان:31::31:
pedramgolchin
15-09-2009, 19:35
دوستان یه نگاهی به این عکسا بندازید و اونو با شاهکار کونامی مقایسه کنید:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] تو این عکس به استیل بدن مسی دقت کنید و نحوه تشویق تماشاگران که همشون یه شکل هستن و حالت دست مسی و تری رو که عین هم هستن که البته این قاعده تو همه بازیکنا صادقه
اینم لینک سایز اصلی :
تو این شات هم به عضلات پا و انگشتان دست و فوکوس چشمان بازیکنا دقت کنید (البته در PES هم فکر کنم که مشکل فوکوس چشم بازیکنای مدافع روی توپ وجود داشت که چند صفحه قبل یه شات ازش بود:27::27:) [[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی:
حالا اگه یچه ها شاتی از PES واسه مقایسه دارن بزارن:11::11:
خودمم میگردم ببینم چی فایند میکنم :46::46:
---------------------------------------------------------------------
اینم یه شات از PES :
دیگه خودتون قضاوت کنید خداییــــــــــــــــــــ ــش
هر دوتا شرکت عالی کار کردن ولی توی دو سبک متفاوت
PES مثله یکی از شاهکارای کوئنتین تارانتینو :40::40:
FIFA مثله شاهکارای والت دیزنی :11::11:
EA تا موقعی که به قدرت PC احترام نزاره و تمام قدرتش استفاده نکنه همچنان رو PC شکست خواهد خورد !!!
این سیستم من که تو آمریکا و اروپا Low-end هم بهشن نمی گن توانایی اجرا کردن PES2010 رو بطور کامل داراست !
mojtaba007
15-09-2009, 20:01
تا موقعی که به قدرت PC احترام نزاره و تمام قدرتش استفاده نکنه همچنان رو PC شکست خواهد خورد !!!
ببین عزیز خود ea هم به قدرت pc واقفه
واصلا این حرف و قبول ندارم که میگند به خاطر ضعیف بودن pc نکست نمی اید
اینها همش بهانه است
واقعا برات متاسفم
maximiliyanus
15-09-2009, 20:40
دوستان من فقط یه چیزی بگم دلیلش مهم نیست ولی الکترونیک آرت نمیخواد واسه پیسی فوتبال دوروست حسابی بده چه
برسه به نکست؛ بهانشم سی پی یو هست ، حالا در همین مورد میشه به Gta اشاره کرد که با اینکه خیلی سنگینه ولی بره پیسی زد .
انجین گرافیک gta یوفوریاست که مستقیما بره اجرای انیمیشناش با توسط هوش مصنوعی خود انمیشنا توسط سیپیو پردازش میشه ؛ ینی سیپیو ی خیلی قوی میخواد ولی فیفا نکست انیمیشناش موشن کپچر شده و همش رکورد شده واز قبل آمادس
و بره پردازشش سیپیو ی مثل gta نمیخواد تازه حجم محیطا و تکسچرای gta خیلی بیشترو سنگین تر از فیفاییه که خلاصه میشه تو یه محیط زمین فوتبال ....
در نتیجه gta سنگینتر از فیفاست ولی الان خیلیا تو همین تاپیک دارن بازی میکنن نه کسایی که سوپر کامپیوتر خفن دارن....
فقط cpu دوهسته لازمه که اونم الان قیمتی نداره....
چه ربطی داشت به پیس!!!
آها فهمیدم یه سوال از حسین جان یه مدت خیلی بحث بود و خیلی از فنای پیس تاپیکای مختلف زده بودن بره اینکه کونامی موتوره یوفوریا رو بره پیس هم استفاده کنه ؛ خود شمام حسین جان اطلاعات زیادی برامون گزاشتی ، فقط یه چیزی تو دل من مونده که باید بپورسم شما که اطلاعات خوبی داری نفهمیدی چرا کونامی اینکارو نکرد چون بلاخره این همه درخواست به گوش مسئولان کونامی رسیده دیگه هیچ واکنش یا جوابی ندادن که چرا استفاده نکردن یا شاید بعدا بکنن ....
اينم سيستم من !
كونامي امسالم تركونده !
سي پي يو هم با يه نمه اوركلاك حل ميشه !
Spaniuly
15-09-2009, 23:08
gta iv برای PC اصلا ملاک نیست اصلا نمیشه روی gta iv حساب کرد چون ذاتا بازی چون از xbpx360 پورت شده بود در کل ایراد داشت تمام مشکلات افت فریم هم ناشی از ایرادات فنی بود که در نتیجه پورت ضعیف بازی بروز کرده بود شما اصلا نگید gta iv یه بازی با گرافیک فوق العاده بالایی هست واسه همین سیستم های معمولی قادر به اجراش نیستند بله من منکر گرافیک gta iv نیستم ولی دیگه گرافیکش اونقدر نیست که برای اجراش توی نهایت کیفیت لازم به یک سیستم 2 میلیونی باشه. همه می دونیم که فیفا نکست روی همون سیستمی که PES 2009 رو اجرا می کنه جواب میده دیگه این مسئله که ea داره ملت رو خر می کنه واسه همه مبرهن شده چیزی که این وسط باعث تعجب همگان شده کمال پر رویی ea هست مرتیکه های اردنگ از رو نمیرن و فکر کردن PC گیمر ها احمقی چیزی هستند. واقعا که پر رویی هم حدی داره. البته این بحث رو من قبلا هم گفته بودم اینا تکرار مکررات هست یه زمانی توی تاریخ به بدی از این مسئله یاد میشه و نام سازندگان ea در بین مفت خور های زیاده طلب و دروغگو قرار میگیره
Behnam_o2
15-09-2009, 23:59
آره کراوسر کاملآ درست میگه .اگه همین فیفا 09 نکست واسه pc هم ساخته میشد مطمعنآ تمام کسایی که سیستمشون به روز هست خیلی راحت میتونستن با تنظیمات high فیفا رو بازی کنن.
Mehdi.ss
16-09-2009, 00:03
منم سیستمم اینجوریه
cpu 4000
گرافیک gts 250
2 تا هم رم 1 گیگ
که به احتمال زیاد جواب می ده
ولی به نظر من تا وقتی که پلی استیشن 4 ساخته نشه گرافیک pes هم تغییر نمی کنه
فکر کنم همون سیستمهای که pes 9 رو جواب میداد 10 رو هم جواب می ده :5:
amirpcp30
16-09-2009, 00:28
وقتی میگن موتور بازی تغییر نکرده پس سیستم خیلی زیاد تر از قبلی رو نمیخواد
JUSTIN11
16-09-2009, 00:40
سلام دوستان.
همانطور که قبلا گفته شد امروز(16sep) ادام اخرین کد بازی رو تست میکنه و نظر نهاییش رو در مورد بازی میگه.
همچنین یک سری تصاویر و اطلاعات جدیدی رو منتشر میکنه................
امروز روز مهمی خواهد بود............
گوش به زنگ باشید:8:
Toranj_mhg
16-09-2009, 01:15
آقا من تو اون سایتی که معرفی شده نمی دونم cpu رو چی بزنم؟
تو ستینگ pes2009 اینجوری نوشته! البته طبیعتا جواب می ده فقط می خواستم بدونم چند درصد می زنه!
maximiliyanus
16-09-2009, 01:23
gta iv برای PC اصلا ملاک نیست اصلا نمیشه روی gta iv حساب کرد چون ذاتا بازی چون از xbpx360 پورت شده بود در کل ایراد داشت تمام مشکلات افت فریم هم ناشی از ایرادات فنی بود که در نتیجه پورت ضعیف بازی بروز کرده بود شما اصلا نگید gta iv یه بازی با گرافیک فوق العاده بالایی هست واسه همین سیستم های معمولی قادر به اجراش نیستند بله من منکر گرافیک gta iv نیستم ولی دیگه گرافیکش اونقدر نیست که برای اجراش توی نهایت کیفیت لازم به یک سیستم 2 میلیونی باشه. همه می دونیم که فیفا نکست روی همون سیستمی که PES 2009 رو اجرا می کنه جواب میده دیگه این مسئله که ea داره ملت رو خر می کنه واسه همه مبرهن شده چیزی که این وسط باعث تعجب همگان شده کمال پر رویی ea هست مرتیکه های اردنگ از رو نمیرن و فکر کردن PC گیمر ها احمقی چیزی هستند. واقعا که پر رویی هم حدی داره. البته این بحث رو من قبلا هم گفته بودم اینا تکرار مکررات هست یه زمانی توی تاریخ به بدی از این مسئله یاد میشه و نام سازندگان ea در بین مفت خور های زیاده طلب و دروغگو قرار میگیره
نه آرمین جان منظورمو فک کنم خوب بیان نکردم ..
منظورم این بود که این ea دیوانه هی میگه فیفا سی پیوی خیلی خیلی قوی میخواد ، منظورم این بود که gta به مراتب بره پردازش بازی نیاز به سیپیوی قویتری نسبت به فیفا نکست داره چون موتورش یوفوریاست ولی همینجوریشم بره پیسی بازی رو ساخت و الان خیلیها که سیتم خوبی دارن بازیش میکنن ، حالا منظورم پورت شدنش و ایرادای بازی نیست....
منم در کل منظورم حرف خودت بود فیفا اگه بره پیسی ساخته میشد خیلیها میتونستن بازی کنن...
Vahidking.75
16-09-2009, 05:47
ببخشید میشه بگین خبرهای جدید رو از چه سایتی میگیرین
واقعا برات متاسفم من هم برای شما متاسفم. طوری حرف می زنید که انگار فحش ناموسی به سازندگان PES دادم. گفتم با این کارت ها باید بیخیال FIFIA 09 نکست شد. بعضی ها هم استدلال کردن که EA خالی بنده و ... که فکر نکنم اینگونه باشه. تا زمانی که این بازی برای PC نیاد نمیشه در مورد سیستم مورد نیاز حرف قطعی زد.
من هم برای شما متاسفم. طوری حرف می زنید که انگار فحش ناموسی به سازندگان PES دادم. گفتم با این کارت ها باید بیخیال FIFIA 09 نکست شد. بعضی ها هم استدلال کردن که EA خالی بنده و ... که فکر نکنم اینگونه باشه. تا زمانی که این بازی برای PC نیاد نمیشه در مورد سیستم مورد نیاز حرف قطعی زد.
دوست عزیز این کارت هایی که بچه ها دارن (سری 8 به بالا) از نسل بعدی بازیها (Direcx10) شاید هم (Direcx11) پشتیبانی می کنن که اصلا با بازیهای این نسل (Direcx9) قابل مقایسه نیست اون وقت شما می گید اگر فیفا برای PC نکست بود باید بی خیال بازی با این کارتها شد ، در ضمن حرف EA در مورد CPU های ضعیف هست نه کارت گرافیک ، که فکر کنم با CPU های 2 هسته ای به بالا مشکلی نباشه ، پس حرف EA دروغی بیش نیست
دوست عزیز این کارت هایی که بچه ها دارن (سری 8 به بالا) از نسل بعدی بازیها (Direcx10) شاید هم (Direcx11) پشتیبانی می کنن که اصلا با بازیهای این نسل (Direcx9) قابل مقایسه نیست
از DirectX 11 که پشتیبانی نمی کنه. کارت های DirectX 10 هم به سه دسته ی low-end ، Mid-End و High-end تقسیم می شند که اکثر کارتهای معرفی شده جز low-end ـه. کارتهای Low-end درسته که از DirectX 10 پشتیبانی می کنن، ولی برای اجرای بازیهای جدید در رزولویشن ها و کیفیت های بالا ساخته نشدند.
pedramgolchin
16-09-2009, 09:44
بدون شرح
از DirectX 11 که پشتیبانی نمی کنه. کارت های DirectX 10 هم به سه دسته ی low-end ، Mid-End و High-end تقسیم می شند که اکثر کارتهای معرفی شده جز low-end ـه. کارتهای Low-end درسته که از DirectX 10 پشتیبانی می کنن، ولی برای اجرای بازیهای جدید در رزولویشن ها و کیفیت های بالا ساخته نشدند.
از کجا می دونید برای رزولوشن های بالا ساخته نشدند ، برای مثال کارت گرافیک Geforce 8600GT بازیها رو تا رزولوشن 2560x1600 اجرا می کنه که این رزولوشن بالایی محسوب می شه ، من روی این کارت گرافیک گرافیکیترین بازی یعنی کریسیس رو با بالاترین تنظیمات بدون کوچکترین افت فریم اجرا کردم
از کجا می دونید برای رزولوشن های بالا ساخته نشدند ، برای مثال کارت گرافیک Geforce 8600GT بازیها رو تا رزولوشن 2560x1600 اجرا می کنه که این رزولوشن بالایی محسوب می شهاشتباه نکنید. این کارت این رزولویشن رو ساپورت می کنه. یعنی اگه شما مانیتورتون این رزولویشن رو جواب بده، کارتتون هم مشکلی نداره. مثلا اگه بخواید تو این رزولویشن فیلم ببنید با این کارت مشکلی نیست. کارت قبلی من یعنی 6200 هم از بالاترین رزولویشن پشتیبانی می کرد. اما اگه بخواید بازی کنید، مطمئنا اجرا می کنه. بازیهای جدید رو هم اجرا میکنه. اما تو پایین ترین فریم ریت ممکن! به نظر شما فرق یه کارت 60 هزار تومنی با یه کارت 200 هزار تومنی چیه؟ اگه یه کارت زیر 100 هزار تومن بتونه مثل یه کارت 200 هزار تومنی یا بالاتر باشه، پس چه نیازی به تولید کارت های High -end گرون قیمت هست؟ تو مشخصات 8600 GT زده رزولویشن بالا رو ساپورت می کنه و DirectX 10 هم هست. برای کارت GTX 295 ( قوی ترین کارت گرافیک حال حاضر ) هم دقیقا زده که از این رزولویشن پشتیبانی می کنه و DirectX 10 هم هست. پس چرا قیمت یکی 60 هزار تومن و دیگری بین 600 تا 700 هزار تومنه؟!
alex-sina
16-09-2009, 10:05
كونامي تو رو خدا زود باش ، ما كه مرديم. همين ديشب خواب بازي رو ميديدم. خودمونيما عجب بازي اي شده بود:31:
YARMANGOLI
16-09-2009, 10:14
من عكساشو ديدم خيلي شبيه فيفاي xbox شده جريان چيه؟!تقليده؟!!!
اشتباه نکنید. این کارت این رزولویشن رو ساپورت می کنه. یعنی اگه شما مانیتورتون این رزولویشن رو جواب بده، کارتتون هم مشکلی نداره. مثلا اگه بخواید تو این رزولویشن فیلم ببنید با این کارت مشکلی نیست. کارت قبلی من یعنی 6200 هم از بالاترین رزولویشن پشتیبانی می کرد. اما اگه بخواید بازی کنید، مطمئنا اجرا می کنه. بازیهای جدید رو هم اجرا میکنه. اما تو پایین ترین فریم ریت ممکن! به نظر شما فرق یه کارت 60 هزار تومنی با یه کارت 200 هزار تومنی چیه؟ اگه یه کارت زیر 100 هزار تومن بتونه مثل یه کارت 200 هزار تومنی یا بالاتر باشه، پس چه نیازی به تولید کارت های High -end گرون قیمت هست؟ تو مشخصات 8600 GT زده رزولویشن بالا رو ساپورت می کنه و DirectX 10 هم هست. برای کارت GTX 295 ( قوی ترین کارت گرافیک حال حاضر ) هم دقیقا زده که از این رزولویشن پشتیبانی می کنه و DirectX 10 هم هست. پس چرا قیمت یکی 60 هزار تومن و دیگری بین 600 تا 700 هزار تومنه؟!
دیگه نمی خوام ادامه بدم فقط به مشخصات زیر دقت کن ، می بینی که این کارت گرافیک از تراشه گرافیکی PS3 قویتر هست ، (یا حتی اگر مساوی باشه) بنابراین اگر FIFA به صورت نکست بود به راحتی اجرا می شد
GeForce 8600 GTS
Stream Processors: 32
Core Clock: (MHz) 675
Shader Clock: (MHz) 1450
Memory Clock: (MHz) 1000
Memory Amount: 256MB GDDR3
Memory Interface: 128-bit
Memory Bandwidth: (GB/sec) 32
Texture Fill Rate (billion/sec): 10.8
تصاویر که خیلی متفاوتند. بخصوص چهره ی بازیکن ها.
pedramgolchin
16-09-2009, 10:23
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::18::18::18::1 8::18:
دیگه خیلی داری فیفا رو تحویل میگیری خیلــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــی
شما عکسای کجا رو دیدی که همچین قضاوتی کردید؟؟؟؟؟؟
YARMANGOLI
16-09-2009, 10:27
يكي نيست جواب شرو وره منو بده؟؟؟؟؟
YARMANGOLI
16-09-2009, 10:39
بالا سر بازيكن ها شماره هست عين فيفا احتمالا تقليد شده اگه اين پايين ننوشته بود شما نميتونيد فایل پیوست کنید براتون ميزاشتمش
بالا سر بازيكن ها شماره هست عين فيفا احتمالا تقليد شده اگه اين پايين ننوشته بود شما نميتونيد فایل پیوست کنید براتون ميزاشتمش
همیشه بالا سره بازیکنا شماره بوده
Vahidking.75
16-09-2009, 11:12
کسی به من میگه خبر های تازه رو از کجا بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
joey jordison
16-09-2009, 11:26
میگم امروز قرار هست آدام اخرین پلی تست انجام بده؟یا بازی کرده میخواد امروز گزارش را منتشر کنه!
یک خبر جالب از سایت pesfan :
قراره فردا دموی بازی منتشر بشه .
شرکت کونامی امروز اعلام کرد نسخه ای قابل اجرا از دموی بازی در تاریخ 17 سپتامبر برای کنسولهای xbox 360 , ps3 و pc منتشر خواهد شد . در این نسخه کاربران میتوانند تیمهای Liverpool, or Barcelona, or the Spanish, Italian, French and German را برای بازی انتخاب نمایند . همچنین امکان اجرای بازی در مقابل کامپیوتر و همینطور human در حالت 5 دقیقه ای وجود دارد .
پی نوشت : از دیشب اینترنت من دچار اختلال شده دوستان مشهدی که مشترک صبا نت هستین , این وضعیت برای شما هم اتفاق افتاده ؟
UP-SNAKE
16-09-2009, 13:00
دمو بازی هم 17 sebtember مياد
JUSTIN11
16-09-2009, 13:04
ممنون حسین جان.
اطلاعاتی در مورد این دمو هست؟؟؟ مثلا چندتا تیم در بازی وجود دارند؟؟؟؟
و چند درصد از کدها در بازی هست؟
ادام دقیقا کی بازی رو تست میکنه؟
ممنون حسین جان.
اطلاعاتی در مورد این دمو هست؟؟؟ مثلا چندتا تیم در بازی وجود دارند؟؟؟؟
و چند درصد از کدها در بازی هست؟
ادام دقیقا کی بازی رو تست میکنه؟
پست بالا رو ویرایش کردم . این خبر رو سایت pesfan اعلام کرده وگرنه جرات انعکاسشو توی تاپیک نداشتم .
Mostafa NBA
16-09-2009, 13:16
ایول دمو. دیگه این دمو همه چیو بین فیفا 10 و PES 2010 مشخص میکنه. امیدوارم که فقط حجمش زیاد نباشه ! راستی حجم دموی PES 2009 چقدر بود ؟
Spaniuly
16-09-2009, 13:19
دمو بازی هم 17 sebtember مياد
17 سپتامبر یعنی 12 ساعت دیگه...البته حسین به این مطلب اشاره کرد دیگه... واقعا یعنی فردا همین موقع لینک دانلود بازی منتشر میشه؟ خیلی جالبه و خیلی غافلگیر کننده قرار بود 1 مهر بیاد خیلی عالی شد یعنی اگه بشه فردا با وایرلس دانلود کرد و شنبه هم تعطیل باشه 3 روز پشت سر هم می تونیم حال اساسی کنیم
ایول دمو. دیگه این دمو همه چیو بین فیفا 10 و PES 2010 مشخص میکنه. امیدوارم که فقط حجمش زیاد نباشه ! راستی حجم دموی PES 2009 چقدر بود ؟
البته این رو نباید فراموش کنی چیزی که شما از فیفا دیدی دمو کارنتش بود ملاک نکستش هست چون از همین الانم مبرهن هست که دموی فیفا 10 PC جلوی دمو PES 2010 هیچ حرفی واسه گفتن نداره. اصلا نیاز نیست منتظر دیدن دمو PES باشیم دمو فیفا 10 کارنت از PES 2009 هم بدبخت تر هست چه برسه به PES 2010
JUSTIN11
16-09-2009, 13:30
17 سپتامبر یعنی 12 ساعت دیگه...البته حسین به این مطلب اشاره کرد دیگه... واقعا یعنی فردا همین موقع لینک دانلود بازی منتشر میشه؟ خیلی جالبه و خیلی غافلگیر کننده قرار بود 1 مهر بیاد خیلی عالی شد یعنی اگه بشه فردا با وایرلس دانلود کرد و شنبه هم تعطیل باشه 3 روز پشت سر هم می تونیم حال اساسی کنیم
خبر خوب و غافلگیر کننده ایی بود.تنها نکته ایی که منو نگران کرده اینه که کونامی چند در صد کدها رو در بازی تخصیص داده.چون بعضی ها میگن این همون دموی مربوط به نمایشگاه gc هستش (july code):41:
خبر خوب و غافلگیر کننده ایی بود.تنها نکته ایی که منو نگران کرده اینه که کونامی چند در صد کدها رو در بازی تخصیص داده.چون بعضی ها میگن این همون دموی مربوط به نمایشگاه gc هستش (july code):41:
نه یقینا خود کد GC نیست چون توی اون کد فقط تیمهای بارسا , لیورپول , فرانسه و آلمان وجود داشت .
UP-SNAKE
16-09-2009, 13:42
بله حسين جان لطف کردن ولی اگه نگاه کنيد ساعت پست من و حسين يکيه
کونامی فردا دمو قابل بازی pes2010 رو میده
کونامی فردا دمو قابل بازی pes2010 رو میده منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mostafa NBA
16-09-2009, 14:21
17
البته این رو نباید فراموش کنی چیزی که شما از فیفا دیدی دمو کارنتش بود ملاک نکستش هست چون از همین الانم مبرهن هست که دموی فیفا 10 PC جلوی دمو PES 2010 هیچ حرفی واسه گفتن نداره. اصلا نیاز نیست منتظر دیدن دمو PES باشیم دمو فیفا 10 کارنت از PES 2009 هم بدبخت تر هست چه برسه به PES 2010
منظور من مقایسه PES 2010 با فیفا نکست بود. در اینکه FIFA PC حرفی برای گفتن نداره که شکی نیست :31::46:
bahador2009
16-09-2009, 14:45
خبر خیلی خیلی غافلگیر کننده ای بود.
حالا حجمش چقده؟
alex-sina
16-09-2009, 14:57
خبر خیلی خیلی غافلگیر کننده ای بود.
حالا حجمش چقده؟
فردا معلوم ميشه:10::11:
در انتظار دمو....................................
maximiliyanus
16-09-2009, 15:06
خیلی خیلی ممنون حسین جان واقعا سایه شما از این تاپیک کم نشه خیلی ممنون...
راستی نمیدونستم شمام مشهد هستین ؛ من که اینترنتم داغون احتمالا حجم دموشم که بالاست کافینتا دان نمیکنن ؛ خواهشن حسین جان ودوستانی که مشهد هستن اگه جایی پیدا کردن که دموشو بفروشه آدرسشو بگین مام بخریم ...
البته ببخشن به تاپیک ربطی نداشت....
Mostafa NBA
16-09-2009, 15:10
من به احتمال زیاد دانلود میکنم.هر کی که توی مشهده آدرس بده براش میفرستم. یا اینکه یک قرار ملاقات بکس مشهد راه بندازیم شرکت کنیم و تبادل PES رو انجام بدیم :دی
Vahidking.75
16-09-2009, 18:57
از چه سایتی میشه دانلود کرد ؟
از همین PESFAN میشه دانلود کرد ؟
M A X I M U M
16-09-2009, 19:13
واقعا خبر فوق العاده بود
دوستان بهتون ميخوام يه هديه اي بدم
من دانلود مي كنم حجمش هر چقدرم باشه بعدش با اون نرم افزار مخصوص فشرده اش مي كنم تا بشه مثلا يك مگابايت !!!
بعدش ما راحت بشينيد دانلود كنيد و فوق مثلا 5 ساعت طول مي كشه تا از حالت فشردگي دربياد بعد ميشينيد بازي مي كنيد
زنده باد PES - Konami
از چه سایتی میشه دانلود کرد ؟
از همین PESFAN میشه دانلود کرد ؟
هر وقت بياد...لينكش اينجا هم قرار ميگيره...خيالت راحت...
M A X I M U M
16-09-2009, 19:19
دوستان عزيز و گلم
ترجمه كردم براتون حال كنيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددموي پي اي اس 2010 هفده سپتامبر (فردا) مياد
شركت بازي سازي كونامي امروز اعلام كرد نسخه قابل بازي دموي پي اي اس 2010 فردا عرضه خواهد شد براي مشتاقان فوق العاده زياد اين بازي
دانلود رايگان براي دستگاههاي پلي استيشن 3 - ايكس باكس 360 و كامپيوتر و نشان مي دهد قابليت هاي حالت دوستانه بازي را
كاربران مي توانند از بين ليورپول بارسلونا يا تيم هاي ملي اسپانيا - ايتاليا - فرانسه و آلمان يكي را انتخاب كنند و در يك بازي 5 دقيقه اي (منظور اون زمان 5 هست كه براي دمو درنظر گرفته شده فكر كنم در زمان واقعي حدودا ميشه 12-13 دقيقه ) با خود سي پي يو (CPU) يا دوستانشان بازي كنند و لذت ببرند
زنده باد كونامي - زنده باد پي اي اس
mojtaba007
16-09-2009, 19:20
واقعا خبر فوق العاده بود
دوستان بهتون ميخوام يه هديه اي بدم
من دانلود مي كنم حجمش هر چقدرم باشه بعدش با اون نرم افزار مخصوص فشرده اش مي كنم تا بشه مثلا يك مگابايت !!!
بعدش ما راحت بشينيد دانلود كنيد و فوق مثلا 5 ساعت طول مي كشه تا از حالت فشردگي دربياد بعد ميشينيد بازي مي كنيد
زنده باد PES - Konami
تا حالا با این نرم افزار کار کردید؟
دوستان قبلا کار کردند نشد که
شما مطمئنی
یعنی من نرم کافی نت دانلودش کنم:31:
یه امتحانی بکن امشب قربونت ببین میشه
دستت درد نکنه
M A X I M U M
16-09-2009, 19:27
فكر كنم بشه
كار نشد نداره يعني مطمئنم ميشه
يه يارو بود فايل 3.45 گيگي كارتون فوتباليست هارو فشرده كرده بود شده بود 15 مگ !!!!!!!!!
فكر كنم بشه
كار نشد نداره يعني مطمئنم ميشه
يه يارو بود فايل 3.45 گيگي كارتون فوتباليست هارو فشرده كرده بود شده بود 15 مگ !!!!!!!!!
قربون دستت :11:
خیلی خوب میشه اینطوری...
Vahidking.75
16-09-2009, 19:51
واووووووووووووووووووووووو وووو
ایولللللللللللللللللللللل لللللللللل
دست و کامپیوترت طلا Дttractive ζ جان
amirpcp30
16-09-2009, 19:56
مگه میشه شما کدوم نرم افزار رو میگید kgb منظورتون هست
تازه هر فایلی تا یک حجمی میشه فشرده کنیم فکر نکنم اینقدر بشه فشره کنید و اصلا مطمعنم که نمیشه
حالا شما امتحانی بکنید شاید تونستید معجزه کنید
Google Spider
16-09-2009, 19:57
اقا خبر ندارین چقده حجمش ؟
حتما تا حالا براتون پيش اومده كه نياز به فشرده سازي با حجم خيلي پايين داشتيد ولي هيچ نرم افزار نياز شما رو برآورده نكرده؟ خوب من به شما استفاده از نرم افزار KGB رو پيشنهاد ميكنم .
KGB يك نرم افزار فشرده ساز فوق قوي در شاخه اين نرم افزار ها مي باشد كه درجه فشرده سازي خيلي بالايي دارد . اين نرم افزار از نمونه هاي مشابه نظير Seven Zip و UHARC كارايي خيلي بالاتر و كيفيت فشرده سازي بهتري دارد .
ولي متاسفانه در مقابل كيفيت بالاي فشرده سازي و تمام مزيت هاي بالاي اين نرم افزار يك عيب در ساختار اين نرم افزار وجو دارد و آن نياز به سخت افزار هاي قوي و نسبتا جديد است .
يكي از ساختار هايي كه اين نرم افزار را از نمونه هاي مشابه مجزا مي سازد ساختار فشرده سازي AES-256 مي باشد كه تقريبا منحصر به فرد است . اين روش فشرده سازي و رمز گذاري يكي از قوي ترين روشهاي شناخته شده توسط بشر است !
در زير سخت افزار مورد نياز اين نرم افزار را مشاهده مي كنيد :
حداقل سيستم مورد نياز
Processor 1.5 GHz (32-bit)
RAM 256 MB
Free disk space 4 MB
Operating system Windows NT/2000/XP/2003
سيستم پيشنهادي براي گرفتن نتيجه
Processor 3.0 GHz (64-bit)
RAM 1.5 GB
Free disk space 4 MB
Operating system Windows XP x64 SP1/2003 x64 SP1
متاسفانه بالا بودن نياز سخت افزار اين برنامه باعث كند شدن اين نرم افزار شده است ولي در ازاي زمان زياد درجه فشرده سازي بسيار بالاي اين نرم افزار واقعا چشمگير است به نحوي كه يك فايل ۹۰ مگابايتي با اين نرم افزار به فايلي با حجم ۶.۹ كيلو بايت تبديل ميشود !!!!
M A X I M U M
16-09-2009, 20:02
با اين سيستم فشرده كنم چطوره ؟
فقط اميدوارم زياد طول نكشه
راستي حجم هم از شايعات پيداست كه يك گيگه يا كمي بيشتره مثلا يك و دويست ولي بد نيست
با اين سيستم فشرده كنم چطوره ؟
فقط اميدوارم زياد طول نكشه
راستي حجم هم از شايعات پيداست كه يك گيگه يا كمي بيشتره مثلا يك و دويست ولي بد نيست
پس آقا فردا منتظریم . نرم افزار فشرده ساز هم که تو صفحه قبل لینک دانلودشو گذاشتم
گفته میشه دموی بازی ساعت 9 صبح به وقت گرینویچ ( 12.30 به وقت ما ) منتشر میشه .
Xbox Live و Playstation Networkدو نمونه از سایتهایی هستن که قراره فردا دمو بازی روی سایتشون قرار بگیره همینطور از سایت PESFAN هم این دمو قابل دریافته .
ورزشگاههایی که توی این نسخه وجود دارن آنفیلد و Ville Marie هستند .
bahador2009
16-09-2009, 20:48
خودمونیم Konami خوب حال دادا ، من اصلا فکرش رو نمیکردم.
باید ببینیم اولین کسی که نظری درباره بازی میده خوشحال یا ناراحت تا اون موقع خداحافظ.
Mehdi.ss
16-09-2009, 20:57
میگن فیفا تقریبا 1هفته و نیم دیگه میاد تو بازار
خدا کنه pes هم زود تر بیاد
nathan mckane
16-09-2009, 21:04
فقط هر کس دانلود میکنه خواهشا سریع نظرشو بیاد اینجا بگه که من یکی خیلی منتظر اولین واکنش ها هستم
I've been playing the game for around 3 hours, and wanted to give you initial impressions.
First of all, the review code is not final code. I think I incorrectly stated this in the past. It seems its around 90%, with the bulk of what will be in the final game. The only thing left to do is polish.
Embargo's are in place, thats why you haven't seen people who have code shout about it and start to detail gameplay details. Luckily, me and Suff can talk about it on the podcast. But this means no videos or screenshots as yet from the code. Don't worry though, as A) you have the demo tomorrow, and B) we will get final retail code early October.
I'm going to be brief and try to do all my explaining in the podcast. So, we'll have some bullet points:
- Response times improved immensely! So happy about this
- Defending and collisions with players more realistic than previous code
- No excessive use of side foot shot animation, much more variety
- Fake teams now licensed, list to follow after embargo lifted
- Graphics have been touched up some more, really is incredible
- Loads of new faces (Balotelli, Santon etc)
- Still 22 stadiums [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Edit mode same as 75% version
- Penalties still not implemented
- More transfers done, but still some left (Sneider to Inter etc)
- New subtle animations. Nothing massive, but plenty of little animations to improve the flow of the game
- Quite a few licensed bands
Thats it for now. Due to embargo I can't be too detailed in my responses
طبق وعده ای که قبلا آدام داده بود امشب گزارشی مختصر از پلی تستی که امشب از آخرین کد داشته رو توی سایت گذاشت .
من امروز حدود 3 ساعت ریوو کدو بازی کردم . قبل از هر چیزی بگم که این ریوو کد , کد نهایی نیست اون به نظر میرسید حدود 90 درصد بود اما تنها چیزی که مونده پالیشهای بازیه ( ویرایش های گرافیکی ).
ما فعلا اجازه نداریم درمورد همه چی صحبت کنیم منو ساف میتونیم توی پد کست همه چی بازیو توضیح بدیم اما معنیش این نیست که ویدئو یا تصویری از بازی هم ارائه میدیم .اما نگران نباشید به دو دلیل اولا فردا شما دمو رو پیش رو دارین دوم اینکه ما اوایل اکتبر جزئیات کامل نسخه نهایی رو میتونیم بدست بیاریم .
من بصورت خلاصه بعضی از نکاتو میگم اما مفصلشو بعدا توی پد کست ارائه میدیم :
-مساله Response time در حد وسیعی بهبود پیدا کرده . از این بابت خوشحالم .
-مساله دفاع همچنین برخورد بازیکنان و تداخل اعضای بدن بازیکنان در هم بسیار واقعی تر از کد قبلی شده .
-هیچ گونه زیاده روی در استفاده از پای تخصصی بازیکنان در زمان شوت زدن دیده نمیشه و از این جهت گوناگونی و تنوع زیادی دیده میشه
-جزئیات گرافیک بازی بهبود پیدا کرده , این واقعیتی انکار ناپذیره .
-طراحی چهره بسیاری از بازیکنان از جمله بالوتلی و سانتوس آماده شده .
-هنوز همون 22 تا ورزشگاه وجود داشت .
- هنوز مثل سابق 75 درصد از مود ادیت تکمیل شده .
-سیستم جدید پنالتی هنوز کامل نشده .
-بیشتر نقل و انتقالات بازیکنان انجام شده .
-انیمیشن های جدید و زیبا . این انیمیشنها خیلی گسترده نبودن اما تعداد زیادی از این انیمیشن ها موجب شناور شدن بیشتر بازی شده بود .
- لایسنس کامل تعدادی باند .
فعلا بیشتر از این نمیتونم چیزی بگم .
bahador2009
16-09-2009, 21:11
حسین جان مثل اینکه مشکل ADSL مشهد به رشت هم سرایت کرد (یا شایدم طرفدارهای fifa که فهمیدن دمو فردا میاد زدن کل اینترنت پرسرعت های کشور رو قطع کردن که ما PES2010 رو دانلود نکنیم).
تا ببینیم فردا چی میشه.
Mostafa NBA
16-09-2009, 21:16
فکر کنم من بهتر از دوست عزیزم Дttractive ζ بتونم فشرده کنم.
سیستم من:
CPU: Intel Q8200
VGA: 9600 GT TurboForce
Ram: 2*1 GIG 1066 Bus
البته من به احتمال زیاد دیرتر از Дttractive ζ میتونم دانلود رو تموم کنم.
حالا هر وقت دمو اومد همون موقع هماهنگی های لازم رو انجام میدیم.
karnavaleroos
16-09-2009, 21:23
قربون دستت اگه بتونی بزاری ماه میشه فک کنم حود 3 یا 4 مگ بشه بعد فشرده سازی
mojtaba007
16-09-2009, 21:27
حسین جان مثل اینکه مشکل ADSL مشهد به رشت هم سرایط کرد (یا شایدم طرفدارهای fifa که فهمیدن دمو فردا میاد زدن کل اینترنت پرسرعت های کشور رو قطع کردن که ما PES2010 رو دانلود نکنیم).
تا ببینیم فردا چی میشه.
این خرابی اینترنت مال یه چیز دیگه است عزیز
حیف که P30WORLD اجازه بحث سیاسی رو نمیده:31:
خدا کنه لااقل بزارند این دمو را دانلود کنیم بعد اینترنت ها رو قطع کنند
حسین جان بلاخره این ادام از بازی راضی بود یا نه
یعنی ایا KING دوباره بر میگرد
این نسخه دمو کد 90 درصدی است؟
موشن کپچر تو دمو استفاده شده
حرکت 360 درجه استفاده شده
لایسنس کامل تعدادی باند
ای یعنی چه؟
Vahidking.75
16-09-2009, 21:33
یه چیزی می خواستم بپرسم :
من با adsl 256 اگه بخوام از ظهر تا شب دانلودش کنم نصفش دانلود میشه ؟
الان توی سایت WENB آدام داره به سوالات کاربرا جواب میده من به مرور اونا رو توی این پست میذارم .
سوال : نسبت به کد قبلی ( 70 درصد ) این کد چقدر رضایت بخش یود ؟
جواب : من حقیقتا خیلی از این بهبودی که توی این کد صورت گرفته خوشحال شدم . مساله مهم رسپونس تایم حل شده .
سوال : شما آنلاین هم بازی کردین ؟
جواب : مود آنلاین وجود داشت اما هنوز سرورش آماده نبود .
سوال : آیا روش سیو ریپلی ها کماکان مثل سابقه ؟
جواب : بله مثل قبل .
سوال : آیا تفاوتهای موجود در دمویی که فردا منتشر میشه رو میتونین تشخیص بدین؟
جواب : بله اینکارو میکنم فقط امیدوارم دموی فردا از آخرین کد ساخته شده باشه .
سوال : از لایسنس ها چه خبر ؟
بعضی از تیمهای FAKE توی این نسخه لایسنس شدن اما نه تیمهای آلمانی .
سوال :آیا جمعیت تماشاگران نسبت به سوتهای داور واکنش نشون میدن ؟
جواب : تماشاگران تیم میزبان به نظر میرسه نسبت به حریف رفتار پرخاشگرانه دارن , وقتی تیم حریف صاحب توپه شروع میکنن به سوت زدن .
راستی من یک چیزیو فراموش کردم بگم و اون اجرای حرکات فریب دهنده جدیده . 6 تا حرکت جدید البته برای بازیکنایی که مهارتهای دریبلینگ دارن .
Mostafa NBA
16-09-2009, 21:45
یه چیزی می خواستم بپرسم :
من با adsl 256 اگه بخوام از ظهر تا شب دانلودش کنم نصفش دانلود میشه ؟
هنوز که معلوم نیست حجم دمو چقدره !! ولی اگر 1 گیگ باشه تقریبا در 8 ساعت میتونید دانلود کنید.
karnavaleroos
16-09-2009, 21:46
آقا من این نرم افزار رو تست کردم با درجه فشرده سازی بالا همچین آش دهن سوزی نیس فک نکنم بشه خیلی کمش کرد
UP-SNAKE
16-09-2009, 21:48
خدا کنه عالی باشه و زحمت بچه ها به حدر نره
mf.designing
16-09-2009, 21:59
دوستان نمیخوام زیادی بدبین باشما ، اما از یه طرف دلم میگه بازم ، روز از نو روزی از نوع و شروع مستر لیگ و بهبود بازی ، از یه طرف هم عقلم به من میگه که فک نکم تمام مشکلاتی رو که از نسخه ی 2008 به وجود اومد ، رفع شده باشه کاملا !!
mojtaba007
16-09-2009, 22:02
اینها چرا سوالهای اساسی رو ول کردند چسبیدند به فرعیات
حسین جان تو از گیم پلی ازش سوال کن
Vahidking.75
16-09-2009, 22:02
بچه ها
سایز دمو 899 mb هست
بچه ها
سایز دمو 899 mb هست
از کجا فهمیدی؟؟؟
Vahidking.75
16-09-2009, 22:04
اینجا سوال کردم .
Google Spider
16-09-2009, 22:07
بچه ها
سایز دمو 899 mb هست
اگه 899 مگابایت باشه که من تا شب می تونم دانلود کنم
با 256 میتونم ساعتی 90 تا 110 مگابایت دانلود کنم یعنی حدود 8 تا 10 ساعت ... :46::5:
حسین جان بلاخره این ادام از بازی راضی بود یا نه
یعنی ایا KING دوباره بر میگرد
این نسخه دمو کد 90 درصدی است؟
موشن کپچر تو دمو استفاده شده
حرکت 360 درجه استفاده شده
ای یعنی چه؟
آره خیلی راضیه بیشتر بخاطر حل شدن مساله response time .
هنوز هیچ کسی نمیدونه دمو برگرفته از کدوم کده آدام گفته فردا اگه تفاوتی بین دمو و نسخه نهایی که امروز بازی کرده , وجود داشته باشه میگه .
حرکت 360 درجه که توی کد 70 درصد هم بود .
منظور از باند هم همون مچ بند و .... ایناست .
بچه ها
سایز دمو 899 mb هست
اینو عصری یکی از کسانیکه توی پلی تست بوده گفت اما گفت به احتمال خیلی کم
mojtaba007
16-09-2009, 22:12
نحوه دویدن بازیکنها رو گفته ادام ؟
ایا طبیعی مثل ادم راه میرند
حرکات اکروباتیک تو این نسخه هست؟
Behnam_o2
16-09-2009, 22:13
دوستان خواهشآ یکی میشه به من بگه منظور از Intel Core2 Duo 2.0GHz چیه یعنی هرکدوم از هسته ها باید 2 باشند یا در کل 2 باشه؟؟؟ سی پیو من اینه:
Genuine Intel(R) CPU 2160 @ 1.80GHz x 2 یعنی هرکدوم از هسته هاش 1.8 که جمعشون میشه 3.6 . میخاستم بدونم سی پیوم کافیه؟؟؟؟؟؟؟ واسه 2009 Pesکه مشکلی نداشتم. جون من یکی که میدونه جواب بده.:11:
Vahidking.75
16-09-2009, 22:14
پس حداقل میتونیم همین دور و ورات خمین بزنیم
من که تا فردا خواب ندارم
sajjad_setam
16-09-2009, 22:16
یه سوال جالب response time این یعنی چی؟
اونوقت اگه ما فایل فشرده رو دانلود کنیم با چی باید از فشرده درش بیاریم:31:
mojtaba007
16-09-2009, 22:17
دموی قبلی که 1 گیگ و 25 مگ بود
احتمالا این هم همین حدودا باشه
mojtaba007
16-09-2009, 22:18
یه سوال جالب response time این یعنی چی؟
اونوقت اگه ما فایل فشرده رو دانلود کنیم با چی باید از فشرده درش بیاریم:31:
یعنی زمان پاسخ دهی:31:
Mehdi.ss
16-09-2009, 22:19
حسین جان دویدن بازیکنا و اوانتاژ داور که اوانتاژ نمیداد درست شده یا نه ؟
Vahidking.75
16-09-2009, 22:20
بچه یه خبر دیگه از آدام
هنوز هیچ تیم آلمان تغیر داده نشده
sajjad_setam
16-09-2009, 22:23
یعنی زمان پاسخ دهی:31:
خوب این کدوم قسمت بازیه؟؟؟
Vahidking.75
16-09-2009, 22:31
فک کنم بازی تاریخی ازش در بیاد
farhad07
16-09-2009, 22:36
ببخشید بلاخره معلوم شد کی میاد و حجمش چقدره ؟
Vahidking.75
16-09-2009, 22:39
حجمش تا اونجایی که من میدونم باید دور و ورای 1 gb باشه
Vahidking.75
16-09-2009, 22:42
اشتباه شده بهود مال فیفا بود
خوب این کدوم قسمت بازیه؟؟؟
دقیق نمیدونم ولی فک کنم زمانی باشه کهدکمه ای رو میزنی و به بازیکن دستور میدی.عکس العمل بازیکن سریعتر باشه.(اگه درست گفتم که هیچی اگه درست نگفتم یکی درستش رو بگه)
16-09-2009, 22:54
اشتباه شده بهود مال فیفا بود
mf.designing
16-09-2009, 23:05
vahi20 خان ، اسپم نده داداش :دی !
UP-SNAKE
16-09-2009, 23:12
خدا به داد ما برسه با اين وضعيت اينترنت
دقیق نمیدونم ولی فک کنم زمانی باشه کهدکمه ای رو میزنی و به بازیکن دستور میدی.عکس العمل بازیکن سریعتر باشه.(اگه درست گفتم که هیچی اگه درست نگفتم یکی درستش رو بگه)
یعنی واقعا شما تا الان به سایه ها توجهی نداشتین :18:. یکی از مهم ترین تغییرات امسال همین سایه زنی و نورپردازی داینامیک بازیه دیگه . شما برو سایه بازیکنان و اشیائو توی نسخه 2009 و 2010 مقایسه کن کاملا مشخصه که !
این تغییرات اساسی در مقوله بصری بازی مدیون موتور جدید گرافیکی بازیه .
نحوه دویدن بازیکنها رو گفته ادام ؟
ایا طبیعی مثل ادم راه میرند
حرکات اکروباتیک تو این نسخه هست؟
راستش مجتبی جان آدام زیاد توی جزئیات نمیره و میگه جزئیاتو با ساف توی پد کست بعدی ارائه میدن ( این هفته دوشنبه این جلسه صوتی برگزار نشد ) .
farhad07
16-09-2009, 23:14
ببخشید میشه یکی ساعت دقیق رلیرز این بازی رو بگه
میگن بازی اومده ... راست میگن ؟
Persian_Gun's
16-09-2009, 23:22
میگن بازی اومده ... راست میگن ؟
نه نیومده!
فردا تازه قراره دموش بیاد...
یعنی واقعا شما تا الان به سایه ها توجهی نداشتین . یکی از مهم ترین تغییرات امسال همین سایه زنی و نورپردازی داینامیک بازیه دیگه . شما برو سایه بازیکنان و اشیائو توی نسخه 2009 و 2010 مقایسه کن کاملا مشخصه که !
این تغییرات اساسی در مقوله بصری بازی مدیون موتور جدید گرافیکی بازیه
خب میشه رفیق یه چند تا عکس از سایه زنیها و نور پردازیهای بازی بزاری آخه من تا الان چیزی ندیدم.
Mostafa NBA
16-09-2009, 23:59
مهمترین مساله در PES به نظر من همین تک روی ها در بازیه.یعنی شما میتونی با یک بازیکن همه رو دریبل بزنی و گل کنی این کار فقط یا سر توپ زدن هم اتفاق میوفته و نیاز به مهارتی در دریبل زنی نیست که همین مساله ارزش PES رو خیلی میاره پایین. حسین خان این مساله حل شده در PES 2010 ؟
UP-SNAKE
17-09-2009, 00:27
آخر اين تور دروازه ها درست شدن يا نه؟ تو کد نهايي رو ميگم
Vahidking.75
17-09-2009, 00:41
وای که ساعت 1 بعد از ظهر بشه
دارم میمیرم
Google Spider
17-09-2009, 00:47
اقا یکی میگفت اصلا به خاطر این ژاپنی ها از PES بدش میاد .
خدایش از این شرکت EA که با مرام ترن.
الان دارن 1 هفته زود تر دمو رو میدن تازه روی PC هم سنگ تموم میزارن .
دیگه چی میخواییم . مرسی KONAMI .
Vahidking.75
17-09-2009, 01:00
بروبچ یکی این متن رو ترجمه کنه
At [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , the PC demo will be made available at ~06:00 GMT.
golmohammadi
17-09-2009, 01:06
ميبينم كه صحبت از رسيدن 2010 ميكنيد
من كه تقريبا از 2009 خسته شدم
مخصوصا بخاطر تكلهاي بي مورد
كلا ايرادهاي زيادي داشت(البته مزيتهاش به كنار)
توپگيري هم كمي در اين ورژن سخت تر بود
دروازبان را هر وقت بياري بيرون اشتباه ميكنهو حتما گل ميخوره
خلاصه ديگه خسته شديم
دقيقا 2010 كي مياد ؟
Vahidking.75
17-09-2009, 01:12
دمو : فردا ساعت 30 : 12
نهایی : 30 مهر یا 1 آبان
M A X I M U M
17-09-2009, 03:10
خب
اين زمان اومدن بازي روي اينترنته به زمان گرينويچ :
PC available approx 9am GMT
Xbox 360 on Live 12pm GMT
PS3 on PSN 5pm GMT
حدودا ميشه 11.30 يا 12.30 به وقت ما و پ يسي اولين نسخه ايه كه قرار مي گيره
Google Spider
17-09-2009, 04:32
خب فیفا 09 هم دموش 700 مگ بود بعد فیفا 10 شد 2 گیگ
البته همه ی زیان ها رو داشت .
خدا کنه این یکی کم باشه و بی خودی زبان های غیره رو اضافه نکنن .
Vahidking.75
17-09-2009, 04:51
من اگه 10 گیگ هم باشه دانلودش میکنم
Mostafa NBA
17-09-2009, 04:57
vahi20 جان مثله اینکه خیلی منتظره. هر وقت میام, میبینم اینم توی تاپیک هست. دیگه صبح و شب رو متوجه نمیشه :دی داری PES FAN بودنت رو ثابت میکنی :دی
Vahidking.75
17-09-2009, 05:05
تکرار کرده بودم اشتباهی
Vahidking.75
17-09-2009, 05:06
/
خب
اين زمان اومدن بازي روي اينترنته به زمان گرينويچ :
PC available approx 9am GMT
Xbox 360 on Live 12pm GMT
PS3 on PSN 5pm GMT
حدودا ميشه 11.30 يا 12.30 به وقت ما و پ يسي اولين نسخه ايه كه قرار مي گيره
من همین رفتم شبکه خبر رو گرفتم و زمان ها رودیدم .
TEHRAN = 5:58
GMT=1:28
که اگه این رو رو تفریق کنیم میفهمیم که اختلاف زمان = 4:30
پس با این حساب دمو بازی ساعت13:30 منتشر میشه یعنی 1:30 بعد از ظهر:2::18:
چه قدر باید صبر کنیم :41::19:
Vahidking.75
17-09-2009, 05:42
vahi20 جان مثله اینکه خیلی منتظره. هر وقت میام, میبینم اینم توی تاپیک هست. دیگه صبح و شب رو متوجه نمیشه :دی داری PES FAN بودنت رو ثابت میکنی :دی
بله دیگه :5: من از کلاس اول که PS 1 داشتم بازی های کنامی رو بازی میکردم :46::5:
الان هم دارم PES 2009 بازی میکنم که وقتی دمو رو دانلود کردم تفاوت هاش رو بیشتر درک کنم:31::5::27:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
ویرایش
همین حالا داشتم بازی میکردم من بارسلونا کامپیوتر ریئال مادرید (با نقل و انتقالات جدید)
بارسلونا 7 - 2 ریئال مادرید
رو گل هفتم یه باگ عجیب دیدم
توپ یه 2-3 سانتی از خط بیرون بود ( رفت اوت)
ولی اوت رو داور نگرفت
حالت دهنم و چشام اینطوری شد :18::18::18:
خدا کنه تو PES 2010 نباشه
اصلا هیچ باگی توش نباشه
alex-sina
17-09-2009, 09:53
[quote=vahi20;4223075]
خدا کنه تو PES 2010 نباشه
اصلا هیچ باگی توش نباشه[/quote
عزيز هيچ بازي بدون ايراد نميشه. خدا كنه اين بازي باگ هاي كمتري داشته باشه.
vahi جان اينقدر پست پشت سرهم نده. ميتوني پستاتو ويرايش كني. بازم ممنون.:10:
Vahidking.75
17-09-2009, 10:03
دوستان خبر تازه ای نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
JUSTIN11
17-09-2009, 10:06
سلام دوستان.
این لینک مستقیم دانلود دمو برای pc
مثل اینکه ادرس درسته.کاربران سایت wenb دارن دانلود میکنن.
اینم یه لینک دیگه
Vahidking.75
17-09-2009, 10:11
بچه ها من اینو دارم دانلود میکنم
اگه واقعی بود بهتون خبر میدم
تازه همونطور که گفته بودم قبلا حجم 899 مگ هست واسه همین امیدوار شدم
تا اتمام دانلود منو نمیتونم اینجا بیام
farhad07
17-09-2009, 10:16
چی شد سالم بود ؟
503 Service unavailable.
The maximum number of parallel requests in your class has been reached.
sajjad_setam
17-09-2009, 10:24
503 Service unavailable.
JUSTIN11
17-09-2009, 10:29
503 Service unavailable.
مثل اینکه بعضی مواقع که شلوغ میشه لینک ارور مید.ولی من چند بار امتحان کردم درست بود.
حجمش 899 mb بود.واسه من 5 روز طول میکشه...........:19:
مثل اینکه بعضی مواقع که شلوغ میشه لینک ارور مید.ولی من چند بار امتحان کردم درست بود.
حجمش 899 mb بود.واسه من 5 روز طول میکشه...........:19:
قبلا اعلام شده بود ساعت 9 به وقت گرینویچ دمو منتشر میشه به همین خاطر من فعلا صبر میکنم شاید این لینکها معتبر نباشن . چند نفر با سرعت بالا دارن دانلود میکنن احتمالا تا نیم ساعت دیگه تمامشو میگیرن اگه درست بود بعد ما هم دانلودو شروع کنیم .
راستی اینکه برای من 886 مگ نشون میده چطوریه که شما میگین 899 مگه .
Google Spider
17-09-2009, 10:38
من گداشتم برا دانلود 8 ساعت طول می کشه ولی اگه لینک الکی باشه چی . دوستان این از کجا اومده لطا یکی صحتش رو تایید کنه .
تا من الکی 900 مگ دانلود نکنم .
منم دارم دانلود میکنم اول واسه منم همین ارور رو داد و بار سوم دانلود شروع شد
حجمش 889 مگابایته
JUSTIN11
17-09-2009, 10:46
قبلا اعلام شده بود ساعت 9 به وقت گرینویچ دمو منتشر میشه به همین خاطر من فعلا صبر میکنم شاید این لینکها معتبر نباشن . چند نفر با سرعت بالا دارن دانلود میکنن احتمالا تا نیم ساعت دیگه تمامشو میگیرن اگه درست بود بعد ما هم دانلودو شروع کنیم .
راستی اینکه برای من 886 مگ نشون میده چطوریه که شما میگین 899 مگه .
لینک اولی 889 mb
دومی 889.49 mb
چند دقیقه پیش سایت pesfan این لینک مستقیمو برای دمو گذاشت :
سلام
فردا دموي بازي مياد.؟ يعني ميشه راحت با تيم ها بازي كرد؟ مثل فيفا. ؟
Google Spider
17-09-2009, 10:55
اقا خوب شما لینکش رو بزار من باید ثبت نام کنم که توی صفحه ثبت نام نمیره برای من .
سلام
فردا دموي بازي مياد.؟ يعني ميشه راحت با تيم ها بازي كرد؟ مثل فيفا. ؟
الان دموی بازی رو واسه دانلود هست
صفحه قبل میتونی لینک دانلود نسخه دمو رو پیدا کنی
تیم ها هم اگه اشتباه نکنم 4 تا تیم ملی و 4 تا باشگاهی باشه واسه بازی کردن
JUSTIN11
17-09-2009, 10:57
بصورت میرور:
pass=LOZ
بچه ها من اگه بخوام این لینکو با IDM دانلود کنم باید چیکار کنم ؟
در ضمن این لینک فقط مخصوص PC هستش , حجمش 899 مگ , و جدیدتر از کد نمایشگاه گیمزکام آلمانه اما به جدیدی کدی نیست که دیروز رسانه ها ازش پلی تست داشتن .
fouad-pes
17-09-2009, 11:05
نمیشه...
حتما باید عضو بشی. چون برای هر نفر، یه لینک مختص به خودش میده
Persian_Gun's
17-09-2009, 11:07
منکه روی لینک کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته!
نمیشه...
حتما باید عضو بشی. چون برای هر نفر، یه لینک مختص به خودش میده
عضو سایت PESFAN یا عضو اون سایتی که این فایل روی سرورشه ؟ من عضو PESFAN هستم ولی عضو اون سایت نیستم خب شما لینکشو بده عضو اونجام بشیم .
Ramos1367
17-09-2009, 11:14
بچه ها از لینک رپید شیر استتفاده کنید....
JUSTIN11
17-09-2009, 11:16
فکر کنم مگا اپلود بهتر باشه:
PASS=LOZ
Google Spider
17-09-2009, 11:20
بصورت میرور:
pass=LOZ
2 پارتش رو دادم دوستم داره دانلود می کنه .
بقیه رو هم خودم دانلود می کنم .
تا ساعت 6 یا 7 انشاالله تمومه . :40:
نسخه کم حجم شده (repack) نمیاد؟مثل فیفا
mohsen-jj
17-09-2009, 11:25
سلام به همه دوستان عزیز ! ان شا الله که این دمو زودتر بیاد و شما دانلود کنید ( چون سرعت اینترنت من پایینه ) و ما هم خبر بدید ببینم چطوریه این pes 2010 !!
البته مطمینم که کونامی امسال هم یه حال اساسی بهمون می ده !
راستی : از become a legned خبری نشد ؟ منظورم اینه که تغییری توش ایجاد نشده ؟
fouad-pes
17-09-2009, 11:27
عضو سایت PESFAN یا عضو اون سایتی که این فایل روی سرورشه ؟ من عضو PESFAN هستم ولی عضو اون سایت نیستم خب شما لینکشو بده عضو اونجام بشیم .
نه. منظورم سایت pesfan هست که شما عضوش هستی... در ضمن سایت pesfan لینک resume نمیده...
fouad-pes
17-09-2009, 11:31
تا چند دقیقه دیگه، لینک مستقیم رپیدباز رو میذارم...
pezhmantoop
17-09-2009, 11:32
خیلی تاپیک باحالی شده
دمتون گرم
pedramgolchin
17-09-2009, 11:34
شانس گند ما این رپیدباز هم بازی در میاره
سرویسش قطع شده نمیتونیم دانلود کنیم
pezhmantoop
17-09-2009, 11:34
بچه ها راستش من خبر ندارم هیچی
بازی اومده به بازار ؟
یا لینک دانلودش اومده ؟
اگه اومده یه لینک کم حجم معرفی می کنید
fouad-pes
17-09-2009, 11:36
بچه ها راستش من خبر ندارم هیچی
بازی اومده به بازار ؟
یا لینک دانلودش اومده ؟
اگه اومده یه لینک کم حجم معرفی می کنید
نه فعلا فقط دمو اومده
fouad-pes
17-09-2009, 11:37
آره مثل اینکه...
خیلی حیف شد
دانلود تموم شد دارم نصبش میکنم ظاهرا مشکلی نداره حالا بعد نصب یکم بازی میکنم ببینم اونم درسته یا نه
راستی از همون لینک های اولی دانلود کردم دو یا سه صفحه قبل هست
fouad-pes
17-09-2009, 11:38
آره مثل اینکه...
خیلی حیف شد. می نویسه:
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
Ramos1367
17-09-2009, 11:41
سایت رپید لیچ برای مستقیم کردن رپید شیر....
UP-SNAKE
17-09-2009, 11:42
آقا اين لينکی رو که الان ازش گرفتين و يبار ديگه بزاريد
بچه ها من یک نکته مهمو بگم , همونطوریکه PESFAN یک ساعت پیش اعلام کرد این دمو براساس آخرین کد ساخته نشده و کد 90 درصدی بازی نیست که دیشب رسانه ها ازش پلی تست داشتن . پس بنابراین توی این دمو مشکل RESPONSE TIME وجود خواهد داشت من اینو گفتم تا کسانیکه بازیو دانلود کردن اگه این مشکل اذیتشون کرد نگران نباشن چون توی آخرین ساخت بازی این مشکل حل شده .
من الان داشتم توی سایتهای دیگه نگاه میکردم کسانیکه این دمو رو دانلود کردن دارن از این مساله شکایت میکنن .
JUSTIN11
17-09-2009, 11:49
آقا اين لينکی رو که الان ازش گرفتين و يبار ديگه بزاريد
اینم اولین عکس از دمو
sajjad_setam
17-09-2009, 11:52
دانلود تموم شد دارم نصبش میکنم ظاهرا مشکلی نداره حالا بعد نصب یکم بازی میکنم ببینم اونم درسته یا نه
راستی از همون لینک های اولی دانلود کردم دو یا سه صفحه قبل هست
تو رو خدا سریع جواب بده دارم میمیرم!
MiladZarrin
17-09-2009, 11:59
سلام بچه ها. من توی تمام این 273 صفحه همراهتون بودم و از مطالبتون استفاده کردم. ولی اولین باره که پست میدم.
خیلی ممنون از حسین جان و بقیه بچه ها که از دو ماه پیش که من دارم اینجا رو میخونم مدام زحمت میکشن.
بچه ها کسی تورنت از دمو پیدا نکرده؟ لینک مستقیما که همه شون اینقدر شلوغن که نمیشه گرفت.
ضمنا اگه کسی از تهران دمو رو دانلود کرده اگه زحمتش نیست به ما هم بده.
پیشاپیش ممنون از همه
Google Spider
17-09-2009, 12:00
بچه ها من یک نکته مهمو بگم , همونطوریکه PESFAN یک ساعت پیش اعلام کرد این دمو براساس آخرین کد ساخته نشده و کد 90 درصدی بازی نیست که دیشب رسانه ها ازش پلی تست داشتن . پس بنابراین توی این دمو مشکل RESPONSE TIME وجود خواهد داشت من اینو گفتم تا کسانیکه بازیو دانلود کردن اگه این مشکل اذیتشون کرد نگران نباشن چون توی آخرین ساخت بازی این مشکل حل شده .
من الان داشتم توی سایتهای دیگه نگاه میکردم کسانیکه این دمو رو دانلود کردن دارن از این مساله شکایت میکنن .
اقا من اخرش هم نفهمیدم این RESPONSE TIME یعنی چی ؟
البته معنیش میشه : ،زمان واکنش
ولی اینکه به کدوم مشکل بازی اشاره داره رو نفهمیدم ؟:13:
خوشبختانه نصب شد. اجرا هم شد:31:
من زیاد وارد نیستم تخصصی در موردش بگم فقط چیزایی که فهمیدم اینا بود
گرافیک بازی خیلی خیلی عالی شده
نور پردازی
خوشحالی بازیکن بعد از گل زدن
تور دروازه وقتی توپ واردش میشه
احساس میکنم بازی کمی سخت تر شده
بعد منوی بازی هم خیلی باحال شده من ازش خوشم اومد
در کل به نظرم عالی بود به خصوص بعد از بازی کردن دموی fifa البته نسخه پی سی این خیلی خیلی لذت بخش بود:8::8:
اقا من اخرش هم نفهمیدم این RESPONSE TIME یعنی چی ؟
البته معنیش میشه : ،زمان واکنش
ولی اینکه به کدوم مشکل بازی اشاره داره رو نفهمیدم ؟:13:
چند صفحه پیش یکی از بچه ها در موردش توضیح داد . همونطور که خودتون هم به درستی اشاره کردین منظور زمان واکنشه , زمان واکنش کارکتر یا همون بازیکن توی زمین نسبت به فرمانی که از طریق کنترلر یا دسته بازی بهش داده میشه . حتما این مساله رو بارها و بارها تجربه کردین که مثلا دکمه پاسو فشار میدین اما بازیکن بلافاصله پاسو نمیده و با تاخیر این کارو میکنه . PES 2009 هم تا حدودی این مشکلو داشت اما توی PES 6 این زمان تاخیر در کمترین حد خودش بود و این مساله سبب شده بود اون بازی جذابیت بسیار زیادی پیدا کنه .
sajjad_setam
17-09-2009, 12:09
قرار بود هر وقت دمو بیا با برنامه KGB فشردش کنید تا ما هم بتونیم دانلود کنیم!!
پس چی شد؟
Google Spider
17-09-2009, 12:09
نور پردازی
در کل به نظرم عالی بود به خصوص بعد از بازی کردن دموی fifa البته نسخه پی سی این خیلی خیلی لذت بخش بود:8::8:
دقیقا میتونی بگی چه تیم هایی داره و چه قسمت هایی داره ؟
JUSTIN11
17-09-2009, 12:11
نور پردازی
مرسی.بی زحمت تیم بارسلونا رو انتخاب کن ببین با مسی حد اکثر چند نفر رو میتونی دریبل بزنی.در اخرین درجه سختی بازی......
Persian_Gun's
17-09-2009, 12:12
اینم لینک های مستقیم از رپید باز:
pass:LOZ
همگی موفق باشید...
با اون برنامه فشرده فشرده کنین دیگه
آقا پس زحمت فشرده کردنش هم افتاد گردن شما . مامنتظریم ( عجب پرروهایی :31:)
دقیقا میتونی بگی چه تیم هایی داره و چه قسمت هایی داره ؟
دقیقا تیم های
بارسلونا - لیورپول
آلمان-اسپانیا-ایتالیا-فرانسه
این تیم ها رو داره
زیاد با منو کار نکردم ولی تو منو فقط بازی دوستانه فعاله تو بازی نمیتونید تایم رو بیشتر کنید و بقیه نتطیمات به جر درجه سختی بازی که میتونید تنظیم کنید
بعد استادیوم رو هم نمیشه عوض کرد فقط یه استادیوم داره
joey jordison
17-09-2009, 12:18
خوشبختانه نصب شد. اجرا هم شد
نور پردازی
در کل به نظرم عالی بود به خصوص بعد از بازی کردن دموی fifa البته نسخه پی سی این خیلی خیلی لذت بخش بود
یک ذره خوب بیشتر تعریف کن دیگه!تو اخرین درجه سختی چطور بازی میکردی حریف به تیمت حمله میکرد چه جوریا بود!پیراهنهای افتاده روی شورت از نمای wide معلوم هست؟ من الان میخوام از دست این انترنتم برم خود زنی کنم!
بچه ها میگم دوستان صفحات قبل حرف از فشرده کردن دمو میزدن
mf.designing
17-09-2009, 12:20
بچه ها با حجم پایینش نیست ؟ لااقل زیر 500 مگ ؟!
آقا پس زحمت فشرده کردنش هم افتاد گردن شما . مامنتظریم ( عجب پرروهایی :31:)
فشرده کردن؟ چجوری باید فشرده کنم منظورتون با همون KGB ؟
من یه بار فایلی دانلود کردم باهاش کار نکرد فکر کنم کلا مشکل داره حالا اگه میشه یه آموزش بزارید بفهمم چجوری فشرده کنم با KGB
مرسی.بی زحمت تیم بارسلونا رو انتخاب کن ببین با مسی حد اکثر چند نفر رو میتونی دریبل بزنی.در اخرین درجه سختی بازی......
کلا بازی سخت شده به نظرم نمیشه با یه نفر زیاد جلو رفت ولی چشم دوباره بازی میکنم ببینم با مسی میشه زیاد جلو رفت یانه :20:
فشرده کردن؟ چجوری باید فشرده کنم منظورتون با همون KGB ؟
من یه بار فایلی دانلود کردم باهاش کار نکرد فکر کنم کلا مشکل داره حالا اگه میشه یه آموزش بزارید بفهمم چجوری فشرده کنم با KGB
کلا بازی سخت شده به نظرم نمیشه با یه نفر زیاد جلو رفت ولی چشم دوباره بازی میکنم ببینم با مسی میشه زیاد جلو رفت یانه :20:
راستش منم با این نرم افزار کار نکردم دوستانی که در این زمینه تجربه دارن لطفا توضیحات لازمه رو بدین . علاوه بر مساله فشرده کردن فکر میکنم با کم کردن بعضی چیزا از بازی مثل زبان و .. میشه حجمشو کمتر کرد , بچه ها راههای کم کردن حجمو بگین دیگه .
pezhmantoop
17-09-2009, 12:29
بابا سرعت این تاپیک فوق العاده بالاست
یه کم آروم تر تا ما به شما برسیم
mojtaba007
17-09-2009, 12:30
حسین جان اگه ممکنه نظرات کاربران خارجی رو اینجا بزار
از گیم پلی چیزی نگفتند کسانی که بازی کردند؟
راستی ببین سایت های خارجی این دمو را فشرده کردند یا نه
joey jordison
17-09-2009, 12:30
samank جان لطفا بگو ببینیم Untucked Shirt از نمای واید قابل رویت هست؟
pezhmantoop
17-09-2009, 12:32
من با kgb کار کردم
برنامه خوبی برای فشرده کردنه اما خیلی وقت گیره
شاید تا 1 روز هم برای فشرده کردن تا حد زیاد طول بکشه
هم چنین برای extract کردن آن هم چندین ساعت طول میکشه
تازه اینایی که من میگم را من با رم 4 گیگ تست کردم
با رم های پایین تر سرعت کمتره
مثلا من یه فایل دانلود کدم که بازی gta 5 بود
حجمش 64 کیلوبایت بود( 6cd هست بازیش)
در کل برنامه ی خوبیه فقط زمان گیره
JUSTIN11
17-09-2009, 12:33
تکراری..........
JUSTIN11
17-09-2009, 12:34
قربون دستت میتونی یه بار با دقت از نمای دوربین wide در هنگام بازی ببینی که david villa پیراهنش افتاده رو شورت ورزشیش یا نه؟؟؟
یا اگه میتونی از همون نما یه عکس از بازی بگیری بذاری تو سایت.
من دیگه سوالی ندارم:20:
اوه اوه اينجا چه خبر شده...
بيچاره اين رفيقمون samank...
منم يه مقداري سرور خلوت تر بشه دانلود ميكنم...حدودا 5 ساعت طول ميكشه براي من...
قربون دستت میتونی یه بار با دقت از نمای دوربین wide در هنگام بازی ببینی که david villa پیراهنش افتاده رو شورت ورزشیش یا نه؟؟؟
یا اگه میتونی از همون نما یه عکس از بازی بگیری بذاری تو سایت.
من دیگه سوالی ندارم
گفتم وارد نیستم واسه این بود. دی:
این david villa تو کدوم تیمه که بازی کنم بهت بگم
عکس هم چجوری باید بگیرم؟ آخه من فقط با اون کلید
PRINT SCREEN عکس میگیرم که با اون هیچی نشون نمیده همه چی سیاهه
خب درحالیکه دوست خوبمون SAMANK دارن زحمت ارائه فید بکو من علاوه بر نظرات ایشون برداشتهای کاربران دیگه ای که دمو رو دارن بازی میکنن مینویسم :
- گرافیک شگفت انگیزه .
- بالاخره آهنگهای خوبی برای انتخاب شده .
-زمان تاخیر خوب نیست , بعضی از چرخشهای 90 درجه واقعا آهسته هستش عجیبه اما به نظر میرسه این مساله زمان تاخیر بستگی به این داره که چه تیمیو انتخاب کنید .مثلا زمان تاخیر در تیم بارسا خیلی بهتره .
- احساس میشه شوت زدن خیلی عالیه ,خیلی بهتر از فیفا .
JUSTIN11
17-09-2009, 12:41
گفتم وارد نیستم واسه این بود. دی:
این david villa تو کدوم تیمه که بازی کنم بهت بگم
عکس هم چجوری باید بگیرم؟ آخه من فقط با اون کلید
PRINT SCREEN عکس میگیرم که با اون هیچی نشون نمیده همه چی سیاهه
تو اسپانیاست .مسی و ابراهیموویچ تو بارسلونا رو هم ببین.
sajjad_setam
17-09-2009, 12:42
- احساس میشه شوت زدن خیلی عالیه ,خیلی بهتر از فیفا .
به نکته ی خوبی اشاره کردی!!!
جناب samnak شما تهران هستيد؟
يه پيشنهاد دارم...
دوستان تهراني يا شهرستاني نيازي نيست كه همه دانلود كنن...
يكي دانلود كنه براي بقيه يه دي وي دي رايت بزنه بعد از شرمندگي اون طرف هم در ميايم...
چطوره؟
اينجوري هم ترافيك adsl بي خودي مصرف نميشه هم وقت كمتري ميگيره و هم...
کونامی روی سایت خودش برای دانلود نمی زاره ؟
JUSTIN11
17-09-2009, 12:54
دوستانی که دمو رو دانلود کردن برای عکس گرفتن از محیط بازی اول به ادرس زیر برید
برنامه پست 24 رو دانلود کنید.
عکسی رو که گرفتید اپلود کنید و ادرسشو اینجا بذارید.
ممنون از همگی.:11:
mojtaba007
17-09-2009, 12:54
احساس میشه شوت زدن خیلی عالیه ,خیلی بهتر از فیف
فیفا که قبلا هم شوت هاش خوب نبود
اگر با یه درجه قدرت شوت بزنی اکثرا شوتهاش مثل هم میشد
تو pes همیشه شوت زدن بهتر از فیفا بوده
نظر یک کاربر دیگه :
من باید بگم که ما یک برنده داری.
من خیلی از این بازی خوشم اومد .آهنگ حرکتی بازی خیلی عالیه .گرافیک شگفت انگیزه .حرکت با آنالوگ ( 360 درجه ) خیلی عالیه بنظر میرسه روی بازی سوار هستین . من حتی از انیمیشن ها هم خوشم اومد احساس میشه چیزای جدیدی به بازی اضافه شده که حالت رباتیک بودن حرکات بازیکنا رو کاهش داده .
موارد منفی : زمان تاخیر البته خیلی زیاد نیست اما وجود داره .دروازه بان ضعیفه .
برای پس سی میشه گفت دوباره پادشاه برگشت .
تو اسپانیاست .مسی و ابراهیموویچ تو بارسلونا رو هم ببین.
david villa و مسی لباس افتاده رو شورت ولی ابراهیموویچ نه عادی بود
جناب samnak شما تهران هستيد؟
يه پيشنهاد دارم...
دوستان تهراني يا شهرستاني نيازي نيست كه همه دانلود كنن...
يكي دانلود كنه براي بقيه يه دي وي دي رايت بزنه بعد از شرمندگي اون طرف هم در ميايم...
چطوره؟
اينجوري هم ترافيك adsl بي خودي مصرف نميشه هم وقت كمتري ميگيره و هم...
راستش من ایران زندگی نمیکنم
Google Spider
17-09-2009, 13:02
4039 جان عزیز تز از جان
بگو منظور از زمان تاخیر چیه ؟ دارم سکته می کنم .
بابا اون تک لینک اولیه سرورش خیلی شلوغه اصلا نمیشه دانلود کرد تک لینک دیگه نیست؟
بعد اینا زبونشون انگلیسیه دیگه؟
resident_evil
17-09-2009, 13:07
دوستان عزيزم من 8 9 صفحه خوندم آخر نفهميدم كدوم لينك ها سالم هستن كه بشه دان كرد ! يكي ميشه توضيح بده براي ما ؟!
JUSTIN11
17-09-2009, 13:08
4039 جان عزیز تز از جان
ای بابا حسین گفت دیگه.برو صفحه 274 پست 2733
4039 جان عزیز تز از جان
من بلافاصله بعد از اون پست شما توضیح دادم که !
FCBarcelona.ir
17-09-2009, 13:14
بصورت میرور:
pass=LOZ
این لینکا سالم و معتبره؟ کسی تست کرده؟
Mostafa NBA
17-09-2009, 13:15
قرار بود هر وقت دمو بیا با برنامه KGB فشردش کنید تا ما هم بتونیم دانلود کنیم!!
پس چی شد؟
برای من رو دانلوده. اگر ترافیک کم نیاوردم فشرده میکنم.فقط یکی لینک برنامه KGB رو بزاره.
...
تا حالا تاپیک فیفا این تعداد آنلاین رو به خودش ندیده: :27: :31::31:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 39 (32 کاربران و 7 مهمان)
Mostafa NBA, 4039, @liRez@, a.asgharpour, alex-sina, aliani, am, bbp, BOROAMOO, E A G L E, eztech, fandak, FCBarcelona.ir, Google Spider, gorgnamaa, H.M.D, harrypotter2007, ipo, JUSTIN11, Locker, m3hrdad, Meghdad-j, mes que un club, messi_barca_19, mnkamran, mohsen-jj, mojtaba007, pedramgolchin, Persian_Gun's, Rep, resident_evil, samank
:31:
با این نرم افزار fraps که دوستمون لینکشو داد چند تا عکس از بازی گرفتم
این لینک دانلود عکس ها به صورت زیپ حدود 10 تا عکس
اینم چند تا عکس که آپلود کردم
عزیزان تورو خدا یکی تک لینک سالم بزاره.
دارم جون میدم.
mohsen-jj
17-09-2009, 13:19
سلام ... کسانی که دمو رو دانلود کردن خواهشا به ما بگن که :
1 - مستر لیگ و become a legned در دمو وجود نداره ؟؟
2 - کلا نسبت به pes 2009 چقدر بازی واقعی تر به نظر می رسه ؟
با تشکر فراوان .
M A X I M U M
17-09-2009, 13:20
تمامي لينك هاي دانلود داراي قابليت رسيوم مي باشند :
Available Download Servers :
4Players.de - Online
XP.de - Online
PESFan.com - Online
Onlinewelten.com - Online
Persian_Gun's
17-09-2009, 13:22
دوستان عزيزم من 8 9 صفحه خوندم آخر نفهميدم كدوم لينك ها سالم هستن كه بشه دان كرد ! يكي ميشه توضيح بده براي ما ؟!
بابا اون تک لینک اولیه سرورش خیلی شلوغه اصلا نمیشه دانلود کرد تک لینک دیگه نیست؟
بعد اینا زبونشون انگلیسیه دیگه؟
این لینکا سالم و معتبره؟ کسی تست کرده؟
اگه اکانت رپید شیر دارید از لینک رپید شیر استفاده کنید که سالم هم هستند...
اگر هم ندارید برید به لینک زیر:
لینک واسه رپید باز هست که مستقیم هست...
mohsen-jj
17-09-2009, 13:23
[quote=samank;4224317]
این عکسا دیگه با چه فرمتی هستن ؟؟ لینکا که نمی یان !!
joey jordison
17-09-2009, 13:24
برای من رو دانلوده. اگر ترافیک کم نیاوردم فشرده میکنم.فقط یکی لینک برنامه KGB رو بزاره
میگم برادر اینی که فشرده بکنی حجمش چقدر میشه مثلا؟
sadeghbb
17-09-2009, 13:24
دوستان این لینک راپید که گزاشتین سالمه؟؟؟؟میشه دانلودش کرد و مشکلی نداره؟؟؟؟
این تک لینکهایی که بالا گزاشته شده باز ارور میده و همه سروراشون داره داغون میشه فک کنم من که از اینا هم نتونستم دانلود کنم!!:(((
JUSTIN11
17-09-2009, 13:26
تنها کسی که در این تاپیک دمو رو دانلود کرده samank بوده از ادرس زیر:
mohsen-jj
17-09-2009, 13:27
:18: :46: :40::40::40::40:
[quote=samank;4224317]
این عکسا دیگه با چه فرمتی هستن ؟؟ لینکا که نمی یان !!
فرمت عکس ها png واسه من مشکلی نداره میتونم ببینم اگه بخوای میتونی از لینک مدیا فایر هم استفاده کنی یه فایل zip حدود 10 تا عکسه:10:
واااااااااای مردم حدود 4-5 تا سایت برای دانلود دمو الان ایجا من باز کردم وهمینجوری دارم ریفرش میکنم ولی همش این ارور رو میده.
الان دیگه دارم سکته رو میزنم.
(503 Service unavailable.
)
راستی سیستم دقیق بازی اعلام نشد؟
من هم دارم دانلود می کنم از رپیدباز که مستقیمه !
تو این مد بیکام و مستر وجود دارن واسه تست ؟
این چند درصد بازیه ؟
KGB Archiver 2.0 Beta 2
KGB Archiver ابزاری است برای فشرده سازی فايل ها به صورت ''High Compression'' يا حداكثر فشرده سازی كه امتياز های خيلی بيشتری نسبت به رقيبان خود مثل UHARC و 7Zip را داراست زيرا ميزان درصد فشرده سازی اين نرم افزار با نرم افزار های رقيب اختلاف فاحشی دارد، یکی از امتیازات این نرم افزار استفاده از کد کننده AES-256 میباشد که یکی از قویترین ها برای کد کردن و نگهداری فایلها میباشد. حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای این نرم افزار : CPU 1.5GHz و 256MB RAM و سیستم پیشنهادی شرکت برای اجرای راحت تر این برنامه : CPU 3.6GHz و 3GB RAM میباشد.
قابلیت های نسخه جدید عبارتند از:
- جستجو گر توسعه یافته.
- پشتیبانی از چندین زبان از جمله: عربی،آلمانی،یونانی و ...
- افزایش 8 درصدی سرعت برنامه در انجام فشرده سازی و رمزگشایی.
- تهیه فایلهای SFX در محیط ویندوز و لینوکس.
- رفع شدن باگ های برنامه.
- و ...
نتایج تستهای انجام شده بر روی فرمتهای مختلف:
Format ---------------------------> Size------> Ratio
Uncompressed data_______________ 3068 KB --> 100.0%
ZIP, Deflate64 Max compression_____ 966 KB----> 31.5%
CAB, Maximum compression_________ 844 KB ---> 27.5%
SQX2.0, ultra compression,__________ 813 KB----> 26.5%
7zip, ultra compression,_____________ 801 KB----> 26.1%
RAR, maximum compression__________ 737 KB ---> 24.0%
SITX, method 5, level 16_____________ 730 KB---> 23.8%
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
a.asgharpour
17-09-2009, 13:37
خوب دوستان این نظرات بنده بعد از 2 ساعت بازی کردن و ور رفتن می باشد
1- گرافیک بازی بسیار عالی تنها لغتی که می تونم بکار ببرم spectacular(تماشايى) واقعا گرافیک بازی next gen می باشد
2- گیم پلی بازی دیگر باید روشهایی که تو pes08 & 09 برای گل زدن و بازی کردن استفاده می کردیم فراموش کنیم دویدن و سانت کردن دیگه جواب نمیده باید یک بازی منطقی انجام بدید برای گل زدن
3- response دروازبان ها بسیار عالی شده سوتی های بی مورد نمی دهند
4- پاس دادن بسیار طبیعی شده و بازیکنان مختلف به روش خودشون پاس میدهند مثلا جرارد بیشتر با روی پا پاس میده
5- عوض گردن بازی از یک جناح به جناح دیگر با پاس بلند بسیار طبیعی شده
6-پنالتی خیلی سخت شده من دو تا پنالتی و بازی بدست اوردم که هیچکدومشون رو هم نتونستم گل کنم خیلی باید دقت کرد
7- افساید گیری خیلی عالی شده دفاع سریع بعد از زدن دکمه جلو میکشند در مقایسه با 09 خیلی بهتر شده
8- پاس های تو عمق بلند سخت تر شده باید دقت بیشتری بکار ببرید
9-چمن ورزشکاه بسیار طبیعی شده!!!!!!!!!!
و اما معایب نسخه دمو :
1- کامپیوتر بک بازی با حوصله به نمایش می گذاره
2-هنگامی که داری میدوید با زدن دکمه r2 بازیکن توپ جلوی خودش می اندازه ولی خوب در این نسخه بیش از اندازه می اندازه که به نظر من یک باگ می باشد و بعضی از وقتا بازیکن وایمسه و دیگر نمی دود
تا الان همین ها بود تا برم بیشتر بازی کننم تا بیشتر این king رو اکتشاف کنم!!!
SA3EDLORD
17-09-2009, 13:40
چه باحالهههههههههههههههههههه هههههههه.
اینم لینک های مستقیم از رپید باز:
pass:LOZ
همگی موفق باشید...
من از این لینک داشتم دانلود میکردم متاسفانه وسط کار متوقف شد .
Mostafa NBA
17-09-2009, 13:43
میگم برادر اینی که فشرده بکنی حجمش چقدر میشه مثلا؟
معلوم نیست. بستگی به نوع فایلش داره.
راستی دوستان, من داشتم این دمو رو از همون لینک اول دانلود میکردم که یک دفعه ارور داد. دیگه نمیتونم ادامش بدم. حالا خوب شد 150 مگش رفته :19:
یعنی واقعا خوده سایت کونامی برای دانلود مثل EA نمیزاره ؟؟
این لینک رپیدشیر که گزاشتید سالمه ؟ دانلود نکنیم ببینیم الکی بوده !؟
maximiliyanus
17-09-2009, 13:52
آقای samank چشم امید همه به شماست با این نرم افزاره فشردش کنین بزارین دیگه شما که ایران نیستین اینترتتون توپه سیستمتونم جواب میده فشردش کنین ثواب داره بجانه خودم...
عجب پررویی بودم من خودم نمیدونستم...
راستی یه نفر یه عکس بزاره دیگه اون لینکای آقای samank باز نمیشد....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.