مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
hadi sahabi
28-10-2009, 15:44
سلام دوستان منم بازی رو نصب کردم عالیه از این بهتر نمیشه
BIJAN5759
28-10-2009, 15:48
آقا یکی بگه چی جوری باید suprstar بازی کرد ؟؟؟
Mostafa NBA
28-10-2009, 16:01
ووای مردم از خنده
کاربران سایت gamespot.comبه fifa10 ریتینگ 3.4 دادن یه نگاه بندازید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالب اینه که خوده منقد های گیم اسپات به فیفا ی PC نمره 7 دادن.واقعا عجیبه که این بازی 7 بگیره.
به امید اینکه در PC هم شاهد فیفا نکست جن باشیم چون اینجوری به نفع ماست و رقابت بین فیفا و کونامی باعث پیشرفت بازی میشه .
:11:
نه ..همچنان مشکل پا برجاست
به این تصویر نگاه کن ببین دقیقا فایلو همین جا کپی کردی . فقط بجای حروف e, i , s که توی این تصویر وجود داره و حرف اول اسپانیا , ایتالیا و انگلیسه باید حرف f ( اول اسم فرانسه ) باشه :
don-corleone
28-10-2009, 16:38
حالا مشکلت حل شد ؟
جناب بهادر :
مشکل حل شد ولی خیلی از سرعت بازی رو میگیره!!!
من نمیدونم چرا توی هر بازی سرعت بازی و زمان پاسخ دهی تغییر میکنه . فکر میکنم تا الان همه متوجه این قضیه شدن حالا کسی میتونه بگه توی چه شرایطی سرعت بازی کم و یا زیاد میشه ؟ علت این مساله چمن ورزشگاهها هستش یا زمان انجام بازی در شب یا عصر ؟ و یا چیز دیگه ؟
جناب بهادر :
مشکل حل شد ولی خیلی از سرعت بازی رو میگیره!!!
منم که قبلا گفته بود سرعت بازی رو کم میکنه اما مال من کم کم خوب شده . یکی دو برابر گزارشگر بازیو به انگلیسی و دوباره به فرانسوی عوض کن باید درست بشه مال من که اینجوری درست شد هرچند که دوست نداشتم به حالت اول برگرده .
amir-vampire
28-10-2009, 17:00
دوستان من هر کاری میکنم نمی تونم تیک LB رو از تو قسمت ستینگ حذف کنم.حذفش میکنم ok میکنم باز اضافه میشه.رو رزلوشن های مختلف هم تست کردم .راهی هست ؟؟ ...
کسی نیست کمک کنه ؟ ؟؟
جالب اینه که خوده منقد های گیم اسپات به فیفا ی PC نمره 7 دادن.واقعا عجیبه که این بازی 7 بگیره.
به امید اینکه در PC هم شاهد فیفا نکست جن باشیم چون اینجوری به نفع ماست و رقابت بین فیفا و کونامی باعث پیشرفت بازی میشه .
:11:
7 دادن چه خبره :18::18::18:؟؟
مگه نمی بینن ملت 3 هم به زور دادن به این آشغال باید 0 داد تا یا واسه pc بازی نده یا مثل آدم بده
ما هم الکی رفتیم خریدیم :13:
mamadosein
28-10-2009, 17:22
دوستان کسی اموزش ساخت کیت واسه 2010 نداره ؟
تصویری و فارسی باشه باشه ترجیحا
و کاملا قابل فهم
aluminum
28-10-2009, 17:23
ای کاش تمامی پچ های عرضه شده ، اموزش ، ترفند و نکات مهم توی پست اول قرار می گرفت
ali_pes2008
28-10-2009, 17:29
من می خوام با کیت سرور 2010 کار کنم اما GDB نداره باید بسازم کسی آموزشش رو داره ؟ مثل 2009؟
یکی به من جواب بده:19::19::19:
یوت /یو/ ب بدون فیل***:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرعت باید متوسط باشه.
option_file خوب هم فعلا خبری نیست.
مبخشید سرعت متوسط یعنی چقدر اونوقتا از چه راهی باید بازی کنیم
pedramakaay
28-10-2009, 17:34
آقا یکی بگه چی جوری باید suprstar بازی کرد ؟؟؟
منم همین سوال رو دارم....جواب بدید دیگه....
این دروازه بان ها هم خیلی خنگ تشریف دارن...هرچی و از هر فاصله ای ول می دیم میره تو گل....نمیشه قوی تر کردشون؟
Google Spider
28-10-2009, 17:38
من رفتم زبان رو دانلود کنم . اسپانیایی
ولی وسط دانلود یهو STOP شد .
دوباره رفیم لینکو زدم . دیدم راپیدشیر پیغام میده که 7 روز از اپلود رد شده و لینک غیر فعال شده .
لینک دانلود دیگه ای نداری اسپانیایی .
الان که دارم ایتالیایی رو دانلود می کنم .
smart007
28-10-2009, 17:43
خوب ما هم داریم در مورد نسخه واسه کامپیوتر صحبت میکنیم
این امتیازی هست که به نسخه فیفا pc دادن
کاری به consol های دیگه ندارم
مهم اینکه رتبه کاربران به fifa برای pc امتیاز 3.8 بوده
bahador2009
28-10-2009, 17:46
من نمیدونم چرا توی هر بازی سرعت بازی و زمان پاسخ دهی تغییر میکنه . فکر میکنم تا الان همه متوجه این قضیه شدن حالا کسی میتونه بگه توی چه شرایطی سرعت بازی کم و یا زیاد میشه ؟ علت این مساله چمن ورزشگاهها هستش یا زمان انجام بازی در شب یا عصر ؟ و یا چیز دیگه ؟
منم که قبلا گفته بود سرعت بازی رو کم میکنه اما مال من کم کم خوب شده . یکی دو برابر گزارشگر بازیو به انگلیسی و دوباره به فرانسوی عوض کن باید درست بشه مال من که اینجوری درست شد هرچند که دوست نداشتم به حالت اول برگرده .
منم سرعت رو همین طور میبینم . توی یک بازی خیلی سرعتزساده و توی یک بازی هم کم.
البته من فکر می کنم شاید به خاطر وضعیت چمن یا خاص هر ورزشگاه یاشه .
مبخشید سرعت متوسط یعنی چقدر اونوقتا از چه راهی باید بازی کنیم
با اینترنت پر سرعت بازی کنی راحته (128 )
فعلا که نمیشه آنلاین بازی کرد
باید تا اومدن یک برنامه برای konami id صبر کنیم.
ali_pes2008
28-10-2009, 17:52
من می خوام با کیت سرور 2010 کار کنم اما GDB نداره باید بسازم کسی آموزشش رو داره ؟ مثل 2009؟
جواب
:13::13::13::19::19::19:
bahador2009
28-10-2009, 17:58
آموزش تصویری :
اگه از این چیزی دسگیرت نشد خودم یک آموزش مینویسم .
mamadosein
28-10-2009, 18:14
آموزش تصویری :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه از این چیزی دسگیرت نشد خودم یک آموزش مینویسم .
این باید با چه برنامه ای باز شه ؟
km player هم باز نمیکنه
ali_pes2008
28-10-2009, 18:15
آموزش تصویری :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه از این چیزی دسگیرت نشد خودم یک آموزش مینویسم .
اصلا دانلود نمیشه :41::41::41:
bahador2009
28-10-2009, 18:25
الان دارم میرم بیرون اومدم یه آموزش میزارم .
فعلا..
fouladiali
28-10-2009, 18:33
این باید با چه برنامه ای باز شه ؟
km player هم باز نمیکنه
ولی من با KM Player راحت این فیلم را دیدم، مشکلی برای باز کردنش نداشت!
hesamat87
28-10-2009, 18:36
روش unlock کردن superstar رو می تونین از اینجا یاد بگیرین:
در ضمن لطفا پستا رو بخونین بعد سوال کنین همین امروز اینو گذاشته بودم
mamadosein
28-10-2009, 18:51
ولی من با KM Player راحت این فیلم را دیدم، مشکلی برای باز کردنش نداشت!
من که نتونستم
اگه میشه به یه فرمت دیگه مثل 3 جی پی تبدیل کن که کم حجم هم باشه
ممنون میشم
زیپش هم بکن :دی
موفق باشی
hesamat87
28-10-2009, 18:53
روش unlock کردن superstar رو می تونین از اینجا یاد بگیرین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن لطفا پستا رو بخونین بعد سوال کنین همین امروز اینو گذاشته بودم
اینو قبلا دوستان گذاشته بودن
تکراریه
به درد هم نمیخوره چون هی باید هر دفه که بازی رو اجرا میکنی انلاک کنی
اینو قبلا دوستان گذاشته بودن
تکراریه
به درد هم نمیخوره چون هی باید هر دفه که بازی رو اجرا میکنی انلاک کنی
خیلیا پرسبده بودن برای همین گذاشتم، به درد می خوره، من "League Cup" بازی می کنم، اگه یه باز unlockاش کنی و بازی رو save کنی superstar می مونه
fouladiali
28-10-2009, 19:17
من که نتونستم
اگه میشه به یه فرمت دیگه مثل 3 جی پی تبدیل کن که کم حجم هم باشه
ممنون میشم
زیپش هم بکن :دی
موفق باشی
ببخشید، الان نمی تونم تبدیلش کنم؛ ولی یه لینک دیگه پیدا کردم که این فیلم را میتونی اونجا ببینی:
در ضمن این آموزش ساخت کیت مربوط به PES 2009 میشه.
resident_evil
28-10-2009, 19:21
به جان خودم اين خود فوتباليستاس ! چه شوتايي ميزنن ! از وسط زمين ميزني ميره تو گل ! سرعت هم كه در حد بوگاتي بالاس ! بازيكنا وقتي ميدوئن ديگه نميشه بهشون رسيد ! ببينيم اين خطا رو جايي بايد برم ON كنم ؟! چون اين داور در نقش هويجه اصلا خطا نميگيره ! دروازه خالي جلوم بود يارو از پشت تكل زد بازيكنم تركيد ولي خطا نگرفت ! بازي هم كه سخت نيست حالا شايد تو مستر ليگ به مشكل بر بخوريم كه البته فكر نكنم ديگه به اونجاها برسم من از فاصله 40 متري گل زدم اچيو نداد !
راستي چرا هيچ كس از رئال نرفته ؟! روبن , اشنايدر , دلارد همه بچه ها هستن ! حالا خوبه روبينيو نيستش
چمن بازي هم خيلي عالي بود مخصوصا وقتي زوم ميكني روش !!!
يه چيز ديگه ! هوش مصنوعي بازيكن ها در حد جلبكه ! يه جا توپ داشت ميرفت تو كرنر دروازه بانه ابله توپ رو كشيد بيرون انداخت جلو پاي من منم زدم تو گل ! : دي
اما بازي نسبت به نسخه ي قبل پيشرفت كرده ! بيخودم نياين به من بگين فيفا فن كه دلخور ميشم ! : دي
اين بود اولين پست من بعد از مدت ها دوري و بن بودن : دي !
موفق باشيد عزيزانم !
amir1373
28-10-2009, 19:27
به جان خودم اين خود فوتباليستاس ! چه شوتايي ميزنن ! از وسط زمين ميزني ميره تو گل ! سرعت هم كه در حد بوگاتي بالاس ! بازيكنا وقتي ميدوئن ديگه نميشه بهشون رسيد ! ببينيم اين خطا رو جايي بايد برم ON كنم ؟! چون اين داور در نقش هويجه اصلا خطا نميگيره ! دروازه خالي جلوم بود يارو از پشت تكل زد بازيكنم تركيد ولي خطا نگرفت ! بازي هم كه سخت نيست حالا شايد تو مستر ليگ به مشكل بر بخوريم كه البته فكر نكنم ديگه به اونجاها برسم من از فاصله 40 متري گل زدم اچيو نداد !
راستي چرا هيچ كس از رئال نرفته ؟! روبن , اشنايدر , دلارد همه بچه ها هستن ! حالا خوبه روبينيو نيستش
يه چيز ديگه ! هوش مصنوعي بازيكن ها در حد جلبكه ! يه جا توپ داشت ميرفت تو كرنر دروازه بانه ابله توپ رو كشيد بيرون انداخت جلو پاي من منم زدم تو گل ! : دي
اما بازي نسبت به نسخه ي قبل پيشرفت كرده ! بيخودم نياين به من بگين فيفا فن كه دلخور ميشم ! : دي
موفق باشيد عزيزانم !
دقیقا
مثلا خواستن بازی رو طبیعی کنند گنـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد زدن بهش
موفق باشيد عزيزانم !
من که یه pes باز 100درصد متعصبم باید اعتراف کنم که تمام حرفاش درسته حالم از کونامی داره به هم میخوره
البته اگر بمیرم هم سراغ فیفا نمیرم
G.D.ragon.Ir
28-10-2009, 19:39
سوالهای قبلیم رو که کسی جواب نداد, حداقل لطف کنید به این 2مورد جواب بدید. با تشکر
توی مستر لیگ و بخش تمرین دادن بازیکن, گزینه Athletic Ability مربوط به چیه؟
برای تنظیم درجه سختی بازی توی مستر لیگ, فقط از مسیر: اپشن > جنرال ستینگ > مچ لول, باید تنظیم کنیم؟ چون من با اینکه روی متوسط گذاشتم اما بازیکنان حریف, خیلی راحت میزارن ازشون رد بشم!!!
یکی از بدترین فوتبال های عمرم رو تجربه کردم !!!
فوتبال نگو !!! Colin Mac Rally بگو !!!!
وقتی میخوای دریبل کنی باید قبل از 5 متری حریف دریبل بزنی تا وقتی بهش رسیدی تازه یه حرکتی بزنه !!
دقیقا مثل بازیه Colin Mac Rally که قبل از رسیدن به پیچ باید میپیچیدی !!!
تنها مزیت بازی گرافیک کارکتر ها بود و کمی هم حرکاتشون که ...
من خودم از اولین نسخه ی PES رو که رو PC اومد رو بازی کردم تا همین الان !! ولی انقدر خراب کاری از نسخه ی قبل به بعد ندیده بودم.
Masoud King
28-10-2009, 19:50
GameSpot و نمره ضعیف PES 2010
سایت معتبر GameSpot بازی رو نقد کرد وبه نسخه های PS3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fps3%2Fsports%2Fproevolutionsoccer2010%2Freview.ht ml) و Xbox 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fxbox360%2Fsports%2Fproevolutionsoccer2010%2Frevie w.html) بازی نمره متوسط 6.5 از 10 رو داد!
نکات خوب بازی:
بهبود حالت آنلاین به همراه کاهش لگ
آهسته تر شدن گیم پلی شبیه ساز گونه بازی
بهبود مستر لیگ به همراه اضافه کردن لیگ قهرمانان
تصاویر بسیار خوب بازیکنان
نکات بد:
وجود تنها یه مد مهم برای بازی!
روش تیم و کات های مربوط به شیوه بازی تیم تغییر کمی در بازی ایجاد کرده!
بهبود نیافتن هسته ی گیم پلی بازی!
سیستم انیمیشن
این سایت به PES 2009 نمره 7 رو داده بود!
سوالهای قبلیم رو که کسی جواب نداد, حداقل لطف کنید به این 2مورد جواب بدید. با تشکر
توی مستر لیگ و بخش تمرین دادن بازیکن, گزینه Athletic Ability مربوط به چیه؟
برای تنظیم درجه سختی بازی توی مستر لیگ, فقط از مسیر: اپشن > جنرال ستینگ > مچ لول, باید تنظیم کنیم؟ چون من با اینکه روی متوسط گذاشتم اما بازیکنان حریف, خیلی راحت میزارن ازشون رد بشم!!!
اون مربوط میشه به تمرینات بدن سازی بازیکن .
سخت ترین درجه بازی تاپ پلیر هستش اما واقعی ترین درجه پروفشناله . توی لول professional بازیکنان حریف از دریبلهای اختصاصی خودشون بیشتر از لول های دیگه استفاده میکنن علاوه بر این نسبت به بقیه درجات با قاعده ( حرکات سیستماتیک ) بیشتری بازی میکنن . اما رفتار بازیکنان توی درجه تاپ پلیر یک مقداری مصنوعی میشه .
من امروز وارد دیتا بیس بازی شدم و دارم به جزئیات گیم پلی ور میرم راستش من از گیم پلی نسخه دمو بیشتر خوشم میاد روی همین حساب میخوام اون بخش دمو رو وارد نسخه نهایی کنم اگه کسی خواست بعد از اینکه این کارو تمیز انجام دادم میتونم براش توضیحات لازمه رو بدم .
صادق هدایت
28-10-2009, 19:59
ماشاالله
وقتی تمام مدیرها و همکاران محترم اینقد تابلو طرفداری یه بازی رو میکنن........
واقعا برای اون انجمن باید تاسف خورد
soheil_6666
28-10-2009, 20:04
سلام دوستان منم تازه بازیو گرفتم0قبول کنین خواندن 705 صفحه واقعا مشکله لطفا اگه پچ کاملی برای ترانسفر ها آمده لینک بدهید.
با تشکر
pezhmantoop
28-10-2009, 20:05
سلام به همگی
من این بازی را با سیستم ( cpu دو هسته ای 2,4 و رم 4 گیگ و گرافیک 8600 ) اجرا می کنم
البته بازی غیر اورجینال است
بازی تیک میندازه گاهی اوقات
البته کرک هم کپی نکردم ( زیرا وقتی کپی میکنم دیگه بازی اجرا نمیشه اصلا - ارور داس میده)
دلیل این تیک انداختم و کرک چی ه؟
آیا ربطی به هم داره ؟
اگه آره چطوری مشکل را حل کنمك ( تورو خدا زودتر جواب بدید )
نکات بد:
سیستم انیمیشن
آخه اینو کدوم عقل سلیم قبول میکنه که بازی فقط یک مود مهم داره احتمالا منظور نویسنده مود مستر لیگه پس مود چمپیونز لیگ و مود bal که این همه طرفدار داره چی هستن ؟
جالبه نسخه قبلو دادن 7 به این نسخه با این همه پیشرفت دادن 6 .
من قبلا بارها به شما نگفته بودم اینا فقط اسمشون کارشناسه وگرنه چیزی توی چنته ندارن .حالا به حرف من رسیدین ؟
اما درمورد هسته گیم پلی من کاملا باهاشون موافقم فقط یک رنگی به گیم پلی نسخه قبلی زدنو دادن به خورد ملت .
سیستم انیمیشن امسال هم مثل سالهای قبل به شکل فریم به فریمه که کمی موشن کپچر بهش اضافه کردن اما مقدارش واقعا کمه . کونامی نهایتا چاره ای جز این براش نمیمونه که موتور اصلی بازیو عوض کنه تا هم مشکل collision detection مرتفع بشه و هم اینکه برای انیمیشن ها از الگوی خلاق به جای pre - set استفاده بشه اینجوری هزینه موشن کپچر هم به شدت کاهش پیدا میکنه .
وای اینقدر شاخ و بال میدادند به این بازی نمرش همین بود
7
hadi sahabi
28-10-2009, 20:47
به نظر من این نمرات حق pes نیست حد اقل باید نمره 8 رو بهش بدند
امير موسر
28-10-2009, 21:02
به نظر من کلا PES خسته کننده شده ! تو هیچ کدوم از نسخه هاش یه تغییر درست و حسابی انجام نمیده ! همش همون روال قدیمیه ! ولی از اونجایی که تا حالا نتونستم با فیفا ارتباط درستی برقرار کنم مجبورم که همینو تحمل کنم !
fouladiali
28-10-2009, 21:05
نرم افزاری برای ویرایش بازیکن در BAL (البته به زبان چینی) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سوال برام پیش اومه !؟
نمیشه مثل سری های قبل توی مستر لیگ یه تیم از اول ساخت (لیاس ، اسم و...) منظورم custom team هستش و حتما باید یه تیم اماده رو انتحاب کنیم !!!!
لطفا تحویل بگیرید ...
mellllanic
28-10-2009, 22:18
سلام من یه سوال داشتم چرا تو مستر لیگ نمیشه نقل و انتقال انجام داد و اینکه من وقتی دنبال یه بازیکنی میگردم اون لیست ویژگی هاش مثل سرعت و ........ رو نشون نمیده یعنی جلوش یه خط تیرست ؟؟؟
mehdi_vsgh
28-10-2009, 22:41
من زیاد وارد نیستم
تو مستر لیگ چطوری میشه خرید و فروش بازیکن انجام داد؟؟؟
Talar2009
28-10-2009, 22:48
رو سوپر استار قفل شده
دوستان من super star رو unlock کردم و بعد از اینکه بازیهام تموم شد ، از بازی اومدم بیرون ، ولی سری بعد که pes10 رو اجرا کردم ، همه کاری میتونم انجام بدم ولی تو آپشن بازی ، برای انتخاب level نمیتونم برو، تا رو آپشن میرم eror میده و صفحه سیاه میشه از بازی میام بیرون..راستی یه چیزی فقتی ساکر رو اجرا میکنم،level بازم رو super stare هستش،ولی تو آپشن نمیتونم برم.درواقع رو سوپر استار قفل شده.
حالا چکار باید بکنم؟
a
دوستان من super star رو unlock کردم و بعد از اینکه بازیهام تموم شد ، از بازی اومدم بیرون ، ولی سری بعد که pes10 رو اجرا کردم ، همه کاری میتونم انجام بدم ولی تو آپشن بازی ، برای انتخاب level نمیتونم برو، تا رو آپشن میرم eror میده و صفحه سیاه میشه از بازی میام بیرون..راستی یه چیزی فقتی ساکر رو اجرا میکنم،level بازم رو super stare هستش،ولی تو آپشن نمیتونم برم.درواقع رو سوپر استار قفل شده.
حالا چکار باید بکنم؟
با اینترنت پر سرعت بازی کنی راحته (128 )
فعلا که نمیشه آنلاین بازی کرد
باید تا اومدن یک برنامه برای konami id صبر کنیم.
مبخشید اینقدر سوال میکنم برا کامپیوتر مثل کنسولا نیست که باید حتما" اورجینال باشه درسته
اگه میشه نحوه super star کردن رو با عکس نشون بدید من نتونستم با اون توضیحات درستش کنم
hesamat87
28-10-2009, 23:39
حالا چکار باید بکنم؟
باید بری اینجا C:\Users\hesam\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save و PES2010_OPTION.bin رو پاک کنی، توش اطلاعاتی مثل level سختی بازی، نوع camera و ... هست، که reset می شه، مشکلی برای save هات پیش نمی آد
البته اگه مود خاصی رو superstar کردی و می خوای اون بازیتو که save کردی دوباره load کنی این کار جواب نمی ده
مبخشید اینقدر سوال میکنم برا کامپیوتر مثل کنسولا نیست که باید حتما" اورجینال باشه درسته
اگه میشه نحوه super star کردن رو با عکس نشون بدید من نتونستم با اون توضیحات درستش کنم
این از همه ی مراحل عکس داره:
golmohammadi
28-10-2009, 23:42
من وقتي به تيمي تركيب ميدم
مقدار شوت و پاس و .. را نشون نميده
بايد حتما يه بار دكمه L1 را بزنم تا نشون داده بشه
در اين صورت هم شماره بازيكن ديده نميشه
مال همه اينطوريه ؟
Killzone2
28-10-2009, 23:43
تو این بازی دریبل زدن مشکل بزرگی هسته واقعا نمیدونم چی بگم نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی اخه اینهمه بازی رو سخت میکنن البته مشکل با زدن شوت از راه دور حل میشه ولی همیشه که نمیشه شوت از راه دور زد.رو top player دارم بازی میکنم روانی کرد منو فقط هم برای دریبل نزدن.
mellllanic
28-10-2009, 23:44
سلام من یه سوال داشتم چرا تو مستر لیگ که الان نیم فصل اولشم نمیشه نقل و انتقال انجام داد و اینکه من وقتی دنبال یه بازیکنی میگردم اون لیست ویژگی هاش مثل سرعت و ........ رو نشون نمیده یعنی جلوش یه خط تیرست ؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vahidreza2007
28-10-2009, 23:47
من امروز وارد دیتا بیس بازی شدم و دارم به جزئیات گیم پلی ور میرم راستش من از گیم پلی نسخه دمو بیشتر خوشم میاد روی همین حساب میخوام اون بخش دمو رو وارد نسخه نهایی کنم اگه کسی خواست بعد از اینکه این کارو تمیز انجام دادم میتونم براش توضیحات لازمه رو بدم .
حسين جان فكر خيلي خوبيه -من كه پايه هستم هر كمكي هم از دستم بر بياد در خدمتم راستي اين فكر شما چند روز پيش به فكرم رسيده بود از خودم پرسيدم ميشه همه امكانات نسخه كامل رو به جز گيم پلي به نسخه دمو انتقال داد ؟ وحالا شما هم دقيقا همين فكر رو كردين ولي با اين تفاوت كه ميخواهيد گيم پلي دمو رو به نسخه اصلي وارد كنيد كه اينم فكر خيلي خوبيه . خيلي خوب ميشه اگه بشه حسين جان منو بيخبر نذاريد و از پيشرفت كارتون ما رو با خبر كنيد :10::11:
scorpion818
28-10-2009, 23:58
سلام به همگی
من این بازی را با سیستم ( cpu دو هسته ای 2,4 و رم 4 گیگ و گرافیک 8600 ) اجرا می کنم
البته بازی غیر اورجینال است
بازی تیک میندازه گاهی اوقات
البته کرک هم کپی نکردم ( زیرا وقتی کپی میکنم دیگه بازی اجرا نمیشه اصلا - ارور داس میده)
دلیل این تیک انداختم و کرک چی ه؟
آیا ربطی به هم داره ؟
اگه آره چطوری مشکل را حل کنمك ( تورو خدا زودتر جواب بدید )
منم همین مشکل رو دارم فکر می کنم مربوط به ویندوزم باشه Windows 7 Build 7600 هستش. هنوز فرصت نکردم ویندوز رو عوض کنم ببینم درست می شه یا نه. راه حل دیگه ای هم پیدا نکردم.
من وقتي به تيمي تركيب ميدم
مقدار شوت و پاس و .. را نشون نميده
بايد حتما يه بار دكمه L1 را بزنم تا نشون داده بشه
در اين صورت هم شماره بازيكن ديده نميشه
مال همه اينطوريه ؟
بله. متاسفانه منوییگ بخش Formation اصلاً جالب نیست. من که با همون 2009 خیلی راحت تر بودم.
Armin.ASD97
29-10-2009, 00:20
سلام
اینهمه سوال کردن دیگه...
یکی بگه این خرید بازیکن و اینا کجاست دیگه...
من تو بازی وقتی مثلا توپ شوت میشه با پاس داده میشه یجوری افت فریم دارم گرافیک رو هم اوردم پایین ولی بازم فرق چندانی نکرد چیکار کنم؟
ram=4
cpu=q6600
vga=512 ddr3 9500gt
Talar2009
29-10-2009, 00:23
باید بری اینجا C:\Users\hesam\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save و PES2010_OPTION.bin رو پاک کنی، توش اطلاعاتی مثل level سختی بازی، نوع camera و ... هست، که reset می شه، مشکلی برای save هات پیش نمی آد
البته اگه مود خاصی رو superstar کردی و می خوای اون بازیتو که save کردی دوباره load کنی این کار جواب نمی ده
دوست عزیز ممنون مشکلم حل شد.
حسين جان فكر خيلي خوبيه -من كه پايه هستم هر كمكي هم از دستم بر بياد در خدمتم راستي اين فكر شما چند روز پيش به فكرم رسيده بود از خودم پرسيدم ميشه همه امكانات نسخه كامل رو به جز گيم پلي به نسخه دمو انتقال داد ؟ وحالا شما هم دقيقا همين فكر رو كردين ولي با اين تفاوت كه ميخواهيد گيم پلي دمو رو به نسخه اصلي وارد كنيد كه اينم فكر خيلي خوبيه . خيلي خوب ميشه اگه بشه حسين جان منو بيخبر نذاريد و از پيشرفت كارتون ما رو با خبر كنيد :10::11:
کار واقعا مشکلیه وخیلی هم وقت گیر اما اگه یکی با حوصله اینکار رو انجام میده جدا چیز محشری از آب در میاد من امروز چند ساعتی وقت گذاشتم به یک جاهایی هم رسیدم اما هنوز کامل نیست .
من با برنامه فایلها رو باز کردم و تغییراتی توشون دادم جالب بدونی عکس العمل دروازه بانها حیرت انگیز شده درجه سوپر استار در مقابل واکنش اینا هیچی حساب نمیشه توی گیم پلی هم دست بردم بقدری حریف حرکات ترکیبی انجام میده که آدم هاج و واج میمونه بعضی از لحظات بازی واقعا فشار عجیبی میارن روی دروازه .
تنها مشکلی که من تا الان نتونستم حلش کنم سرعت بازیه که خیلی زیاد شده اگه این حل بشه کار تکمیله . البته باگهایی هم توی حرکات بوجود اومده یعنی بعضی جاها هوش بازیکنان فوق العاده بالا میره و بعضی جاها خیلی ناشیانه عمل میکنن . بالاخره من سعی خودمو میکنم تا هم سرعت کم بشه و هم باگهایی که گفتم بر طرف بشه .
این نتایج مربوط میشه به قبل و بعد از تغییراتی که دادم . 5 تا بازی پشت سر هم باختم .
سلام
اینهمه سوال کردن دیگه...
یکی بگه این خرید بازیکن و اینا کجاست دیگه...
من تو بازی وقتی مثلا توپ شوت میشه با پاس داده میشه یجوری افت فریم دارم گرافیک رو هم اوردم پایین ولی بازم فرق چندانی نکرد چیکار کنم؟
ram=4
cpu=q6600
vga=512 ddr3 9500gt
سلام دوست عزیز
1)تو desktop کلیک راست کن
2)برو به nvidea control panel
3)از 3d setting برو به adjust image settings with preview
4)از گزینه use my preference emphasizing گزینه ballanced رو انتخاب کن
5)برو حالشو ببر
karnavaleroos
29-10-2009, 00:30
واقعا از کنامی نا امید شدم من با اینکه 3 تومن بیشتر برا این بازی ندادم قسم خوردم اگه سال بعد کونامی لایسنس تمام تیمها رو نخره و موتور بازیش رو عوض نکنه دیگه پولم رو برا این آشغال ندم واقعا کنامی 3 ساله داره گند میزنه واقعا اون آدمهایی که چند ده دلار برا این میدن چه میکشن ببین چی ساخته که هر سیخی میدی سرعت بازی تغییر میکنه شده سوهان روح آدم ددیگه از تو رفتن دل و روده بازیکنا خسته شدیم دیگه این گیم پلی مزخرف رو نمیخوایم دیگه تیمهای لایسنس نشده رو نمیخوایم . میدونی چیه کنامی توانش بالاتر از ایناست نمونشم چمپیونز لیگش که خوب طراحی شده اما نمیخواد تغییر اساسی بده یه سال دیگه به کنامی وقت میدم تا پس 2011 رو بزنه اگه بازم به همین صورت بود دیگه اسمش رو نمیارم برا همـیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشه
کار واقعا مشکلیه وخیلی هم وقت گیر اما اگه یکی با حوصله اینکار رو انجام میده جدا چیز محشری از آب در میاد من امروز چند ساعتی وقت گذاشتم به یک جاهایی هم رسیدم اما هنوز کامل نیست .
من با برنامه فایلها رو باز کردم و تغییراتی توشون دادم جالب بدونی عکس العمل دروازه بانها حیرت انگیز شده درجه سوپر استار در مقابل واکنش اینا هیچی حساب نمیشه توی گیم پلی هم دست بردم بقدری حریف حرکات ترکیبی انجام میده که آدم هاج و واج میمونه بعضی از لحظات بازی واقعا فشار عجیبی میارن روی دروازه .
تنها مشکلی که من تا الان نتونستم حلش کنم سرعت بازیه که خیلی زیاد شده اگه این حل بشه کار تکمیله . البته باگهایی هم توی حرکات بوجود اومده یعنی بعضی جاها هوش بازیکنان فوق العاده بالا میره و بعضی جاها خیلی ناشیانه عمل میکنن . بالاخره من سعی خودمو میکنم تا هم سرعت کم بشه و هم باگهایی که گفتم بر طرف بشه .
آقا تو که دل مارو بردی خواهشا زودتر بگو چطوری اینکارو میکنی ما بی صبرانه منتظریم
حق با شماست ولی چه میشه کرد ای کاش میشد این حرفارو به گوش کونامی رسوند
دوستان من وقتی وارد leage cup میشم و لیگ اسپانیارو انتخاب میکنم ویندوز بازیرو میبنده کسی میدونه مشکل کجاست
ویندوز7 دارم
smart007
29-10-2009, 00:58
موفق باشيد عزيزانم !
حالا که این نسخش خیلی بهتر از فیفا از آب در اومده
همونطور که کاربران سایت gamespot ریتینگ دادنfifa از 10 گرفته :2: 3.4
واقعا از کنامی نا امید شدم من با اینکه 3 تومن بیشتر برا این بازی ندادم قسم خوردم اگه سال بعد کونامی لایسنس تمام تیمها رو نخره و موتور بازیش رو عوض نکنه دیگه پولم رو برا این آشغال ندم واقعا کنامی 3 ساله داره گند میزنه واقعا اون آدمهایی که چند ده دلار برا این میدن چه میکشن ببین چی ساخته که هر سیخی میدی سرعت بازی تغییر میکنه شده سوهان روح آدم ددیگه از تو رفتن دل و روده بازیکنا خسته شدیم دیگه این گیم پلی مزخرف رو نمیخوایم دیگه تیمهای لایسنس نشده رو نمیخوایم . میدونی چیه کنامی توانش بالاتر از ایناست نمونشم چمپیونز لیگش که خوب طراحی شده اما نمیخواد تغییر اساسی بده یه سال دیگه به کنامی وقت میدم تا پس 2011 رو بزنه اگه بازم به همین صورت بود دیگه اسمش رو نمیارم برا همـیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشه
در مورد تغییر سرعت کاملا حق با شماست دیروز یکی از بچه ها توی پیام خصوصی بهم گفت شاید اینکار رو عمدا کونامی در مورد نسخه های غیر اریجینال انجام داده من اولش به نظرم رسید اینطور نباشه اما وقتی رفتم توی فرومهای خارجی ( اونجا کاربرا نسخه اصلی رو دارن ) نظرم عوض شد چون تا الان هیچ کسی اونجا از این مساله شکایت نکرده حالا ایشالا من فردا ته توی قضیه رو در میارم .
اگر واقعا اینجوری باشه این زرنگی کونامی رو میرسونه که با این کارش رو دستی قشنگی به هممون زده .به هر حال چنین چیزی غیر ممکن نیست .
vahidreza2007
29-10-2009, 01:07
این نتایج مربوط میشه به قبل و بعد از تغییراتی که دادم . 5 تا بازی پشت سر هم باختم .
حسين جون كارت عالي هستش همين طورادامه بده مطمئنم كه موفق ميشي
شما با چه برنامه اي به ديتا بيس بازي دسترسي پيدا كردي اگه ميشه برنامه رو بد تا منم يه تست بزنم ببينم ميتونم تغييراتي توش بدم يا نه
يه پيشنهاد :شما اول دمو رو نصب كن و اطلاعات ديتا بيس اون رو در بيار به صورت كلي و بعد بر اساس همين اطلاعات ديتا بيس بازي اصلي رو ويرايش كن فكر كنم اينطوري به نتيجه برسيم ولي خدايي اگه بشه چي ميشه چون من ديگه از بازي كردن نسخه اصلي خسته شدم و اون لذتي رو كه ميخوام بهم نمي ده !!!!
يه چيزه ديگه اين موردي كه گفتي بعضي مواقع هوش مصنوعي زياد و كم ميشه بايد بگم كه هرتغييري كه تو ديتا بيس ميده بايد به نسبت همون تغيير متغيير هاي ديگه تغيير كنند و اگه اونا ثابت بمونند فكر كنم با مشكل مواجه بشيم
من منتظر برنامه دسترسي به ديتا بيس هستم .... واگه شد يه اموزش كار با اون رو هم قرار بدي كه عالي ميشه
شايد خدا خواست ما سبب خير شديم و بازي رو درست كرديم
M A X I M U M
29-10-2009, 01:10
سلام من یه سوال داشتم چرا تو مستر لیگ نمیشه نقل و انتقال انجام داد و اینکه من وقتی دنبال یه بازیکنی میگردم اون لیست ویژگی هاش مثل سرعت و ........ رو نشون نمیده یعنی جلوش یه خط تیرست ؟؟؟
خب مشخصه
اون بازيكن رو به ليست ايكوتت اضافه كن
از اون بازيكن در هفته هاي بعدي گزارش مياره
گزارش دوم قدرت هاي بازيكن رو نشون ميده
vahidreza2007
29-10-2009, 01:11
در مورد تغییر سرعت کاملا حق با شماست دیروز یکی از بچه ها توی پیام خصوصی بهم گفت شاید اینکار رو عمدا کونامی در مورد نسخه های غیر اریجینال انجام داده من اولش به نظرم رسید اینطور نباشه اما وقتی رفتم توی فرومهای خارجی ( اونجا کاربرا نسخه اصلی رو دارن ) نظرم عوض شد چون تا الان هیچ کسی اونجا از این مساله شکایت نکرده حالا ایشالا من فردا ته توی قضیه رو در میارم .
اگر واقعا اینجوری باشه این زرنگی کونامی رو میرسونه که با این کارش رو دستی قشنگی به هممون زده .به هر حال چنین چیزی غیر ممکن نیست .
به نظر منم اگه اين طور باشه كه به نظر من همين طوره زياد نبايد تعجب كرد چون جديدا خيلي از شركت ها قبل اينكه نسخه نهايي رو بدن بيرون با زرنگي خاصي يه نسخه مشكل دار از بازي رو ميذارن تو نت تا فكر ملت به دانلود و بازي با اون سرگرم شه و اونا بتونن بازي اصلي شون رو بدون ترس از پخش نسخه دزدي اون به فروش برسونن يه مثال هم اگه بخوام بزنم اين بازي بتمن ارخام كه بود بازي كه دستمون رسيد نسخه كامل دزدي بود كه شركت اون مشكلات رو توش گذاشته بود مثله پرتاب اون طناب و ....
ولي يه موردي كه اينجا مطرح ميشه اينه كه كونامي حق داره بالاخره چون ما هايي كه بازي رو نهايت با 2000 تومن ميخريم نبايد هم انتظار زيادي داشته باشيم اونوقت فرق ما با اوني كه 50000 هزار تومن ميده ونسخه اصلي رو ميخره چيه ؟ يعني ك.نامي بايد به هر دو گروه يكسان حال بده من كه نظر منفي هستش
pedram_sad
29-10-2009, 01:24
سلام دوستان
امروز رفقیم نسخه pc بازی رو اورد برام که با offline download گرفت بود
نصب کردم موقع اجرا اینطوری میشه و اون loading پایین صفحه اون ستاره ها همینطوری load میکنن
غیر از این بازی 5 تا بازی دیگه نصبه که عالی اجرا میشه
demo بازی رو دارم اون راحت اجرا میشه اما این یکی
رفیقم رو سیستم خودش اجرا کرده بازی رو
vahidreza2007
29-10-2009, 01:25
راستي من با چند تا دليل مي تونم بگم كه اين نسخه اي كه دست ما رسيده هموني نيست كه الان به صورت رسمي تو كل دنيا از طرف كونامي پخش شده :
1- نور زياد اطراف دو دروازه : مطمئن باشيد هيچ وقت كونامي نمي ياد با اين مشكل كوچيك كه قابل حله خودشو بد نام بكنه و بازيش رو از نظر ارزش بياره پايين و من تو خبر هايي كه هنگام اومدن دمو و قبل انتشار نسخه اصلي داشتم قرار بود كه ايم مشكل حل بشه كه همون طور كه ميبينيد حل نشده برامون ؟؟؟؟؟؟
2-سرعت بسيار زياد بازي كه خيلي عجيب هستش : كلا بچه فلسفه دمو بازي كه قبل انتشار نسخه اصلي مياد اينه كه شركت ميگه كه اقا جون چارچ.ب بازي اصلي كه مي خوام بدم بيرون اين طوري هستش و امسال قرار بر اين بود كه بازي از حالت اركيد در بياد و به واقعيت نزديكتر بشه كه دمو اين حس رو منتقل ميكرد ولي نسخه كامل دست ما ....؟؟؟؟!!!!!
3- داوري بازي ؟؟؟
4-انميشن هاي زيادي كه قولشو داده بودند ولي من كه حداقل چيز زيادي نديدم
5-گرافيك و كفيت چمن بازي : من اصل نظر بر اين پايه هستش شما تو نسخه دمو وقتي بازي ميرفت تو ريپلي يا همون صحنه اهسته واقعا از كيفيت چمن لذت ميبردين و لي تو نسخه اصلي كه من اين حالت رو با انفيلد و تو هر دو نسخه مقايسه كردم كيفيت چمن تو ريپلي تو دمو خيلي خيلي بهتر از نسخه كامل بود
6-كنترل بازيكنا : واقعا تو دمو اين كنترل بازيكنا مثله روغن تو دست ادم بود ولي تونسخه اصلي مثله اينكه بازي dirt 2 رو با نهايت سرعت انجام بدي
ودر نهايت اينكه امسال قرار بود يه نسخه اي داشته باشيم كه به واقعيت نزديك خواهد بود واز حالت اركيد در خواهد امد كه اين طور نشده
پس با اين تفاسير من يكي معتقدم اين همون نسخه اي نيست كه به صورت رسمي پخش شده و ما رودست عجيبي از كونامي خورديم
ميبخشيد زياد شد وممنون بازي وقتي كه واسه خوندن گذاشتين
من همون روزي كه بازي رو گرفتم به مهران گفتم كه اين بازي هون 2009 هستش كه فقط يه دستي به كشيدن و به براي جلوگيري از پخش نسخه كامل به صورت دزدي اينو تو نت پخش كردم . ( اينم بگم اين نظر من هستش شايد اصلا اينطور نباشه و من در اشتباه باشم )
راستي يه فايل ريجستر بودش كه وقتي اون رو نصب ميكرديم ديگه وقتي ويندوز عوض ميكرديم نياز نبود دوباره بازي رو نصب كنيم بود هر كدوم از دوستان اگه اون ريجيستر فايل رو داشت ممنون ميشم قرار بده واسه دانلود .. اميدوارم منظورمو رسونده باشم كدوم فايل رو ميگم
Mostafa NBA
29-10-2009, 01:38
GameSpot و نمره ضعیف PES 2010
سایت معتبر GameSpot بازی رو نقد کرد وبه نسخه های PS3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fps3%2Fsports%2Fproevolutionsoccer2010%2Freview.ht ml) و Xbox 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fxbox360%2Fsports%2Fproevolutionsoccer2010%2Frevie w.html) بازی نمره متوسط 6.5 از 10 رو داد!
نکات خوب بازی:
بهبود حالت آنلاین به همراه کاهش لگ
آهسته تر شدن گیم پلی شبیه ساز گونه بازی
بهبود مستر لیگ به همراه اضافه کردن لیگ قهرمانان
تصاویر بسیار خوب بازیکنان
نکات بد:
سیستم انیمیشن
سلام مسعود جان.
من به هیچ وجه این نمره ی گیم اسپات رو قبول ندارم. این نمره ای که به نام GameSpot Score داده میشه الکی و دلخواهیه. به عنوان مثال:
وقتی که بازی gta iv برای PC منتشر شد, نمرات نقد های گیم اسپات کمتر از 8 بود و گیم اسپات نمره ی بازی رو در همین قسمت GameSpot Score زده بود 9 و الانم هست.منتها الان نمره ی نقد ها شده 8.8 و به نمره ی GameSpot Score نزدیک تر شده. ولی میخوام بگم که به نظر من این نمره ی گیم اسپات الکیه و واسه ی این به GTA IV داده بود 9 که آبروش نره :13:اصل همون نمره ی Critic Score یا نقد هستش که برای PES 2010 Xbox میانگینش شده 7.5 :46:
در ضمن در این شکی نیست که فیفا نکست جن بهتر از PES ه. مهم برای اکثر بچه های این تاپیک و ایران اینه که روی PC کدوم بهتره که مسلماً .... ! پس جای بحثی نیست.
night lord
29-10-2009, 01:39
من از سال 2003 که pes رو کامپوتر بازی کردم دیگه کلا فیفا به دلم ننشست دیگه باهاش حال نکردم .
خداییش pes خداست . با این 2010 iهم خیلی حال کردم بعدشم 2006 وبعد 2009 .
راستي يه فايل ريجستر بودش كه وقتي اون رو نصب ميكرديم ديگه وقتي ويندوز عوض ميكرديم نياز نبود دوباره بازي رو نصب كنيم بود هر كدوم از دوستان اگه اون ريجيستر فايل رو داشت ممنون ميشم قرار بده واسه دانلود .. اميدوارم منظورمو رسونده باشم كدوم فايل رو ميگم
مگه چنین فابلی هم هست؟:18:
اگه هست بزاریدچون من از نصب کردن بازی خشم نمیاد حوصلم رو سر میبره . فردا پس فردا باید ویندوزم رو عوض کنم دیگه دوباره بازیو نصب نکنم .
Google Spider
29-10-2009, 02:07
ببينيم اين خطا رو جايي بايد برم ON كنم ؟! چون اين داور در نقش هويجه اصلا خطا نميگيره ! دروازه خالي جلوم بود يارو از پشت تكل زد بازيكنم تركيد ولي خطا نگرفت !
دوستان یه چی بکم بخندین .
تو یه بازی مسی من مصدوم شد .
بعد تعویضش نکردم . با خود مسی تک به تک شدم با دربازبان از پشت یه نا جوان مرد اومد و زد مسی رو سرویس کرد .مسی افتاد و پاش رو گرفت و از درد به خودش می پیچید ولی داور که فک کنم در عالم حپروت به سر می برد خطا تشخیص نداد .:18:
مسی بلد شد و با همان مصدومیت به بازی ادامه داد
دوباره همین حرکت تکرار شد و مسی به ...... :31: رفت . و باز هم مصدوم شد تازه شانس اوردم نیومد به عنوان تمارز کارت زرد بده. مسی مصدوم قرمز شد و دیگه کلا از بازی رفت بیرون .:19:
فک کنم داوران لیگ خودمون رو کونامی استخدام کرده :31:
vahidreza2007
29-10-2009, 02:10
اگه هست بزاریدچون من از نصب کردن بازی خشم نمیاد حوصلم رو سر میبره . فردا پس فردا باید ویندوزم رو عوض کنم دیگه دوباره بازیو نصب نکنم .
بله هستش من خوندم داشتمش از همين سايت خودمون گرفته بودمش كه فكر كنم پاك كردمش يا پاك شده و اگه يكي از دوستان زحمتشو بكشه ممنون ميشم
resident_evil
29-10-2009, 02:25
واقعا اين داوري خيلي اذيت ميكنه ! يعني همين جوري تكل ميزنن اصلا انگار نه انگار ! خيلي صحنه هاي جالبي ديدم امشب ! 2 3 تا تكل پشت هم زدن هيچ كدوم رو خطا نگفت ! منم بازيكن ها كه بدون توپ ميشن رو جفت پا ميرم تو پاشون ميتركن حال ميده ! داور هم كه هيچي ! نميدونم چرا اينجوري شده اين بازي ! زد تو حالمون ! كلي اميد داشتم بهش ! بازي يه جورايي براي من fun شده ! سرعت پيشرفت اين بازي يك مقداري پايينه ! تا سال بعد ببينيم چي ميشه !
Mohammad Hosseyn
29-10-2009, 02:27
دوستان من دنبال اپشن فایل کامل میگردم ... یه چیزی که نقل انتقالات جدید توش باشه + تمام اسامی درست باشه توش ... داشتید برسونید ...
Mehdi.ss
29-10-2009, 03:31
بله هستش من خوندم داشتمش از همين سايت خودمون گرفته بودمش كه فكر كنم پاك كردمش يا پاك شده و اگه يكي از دوستان زحمتشو بكشه ممنون ميشم
منظورتون orginal inestalerpes
من که امتحان نکردم ولی شاید بشه
بعد از نصب ویندوز پوشه img بازی رو(با پوشش ) بریزی توی این قسمت برنامه
program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
بعد نصبش کنید
اینم لینکش 15 مگ
mehdi_vsgh
29-10-2009, 05:24
من زیاد وارد نیستم
please help me!?
واقعا اين داوري خيلي اذيت ميكنه ! يعني همين جوري تكل ميزنن اصلا انگار نه انگار ! خيلي صحنه هاي جالبي ديدم امشب ! 2 3 تا تكل پشت هم زدن هيچ كدوم رو خطا نگفت ! منم بازيكن ها كه بدون توپ ميشن رو جفت پا ميرم تو پاشون ميتركن حال ميده ! داور هم كه هيچي ! نميدونم چرا اينجوري شده اين بازي ! زد تو حالمون ! كلي اميد داشتم بهش ! بازي يه جورايي براي من fun شده ! سرعت پيشرفت اين بازي يك مقداري پايينه ! تا سال بعد ببينيم چي ميشه !
واسه من که بیش از اندازه خطا میگیره
توپو از بازیکن میگیرم خطا میگیره......
G.D.ragon.Ir
29-10-2009, 09:05
من زیاد وارد نیستم
به قسمت Team Office > Negotiations > Player Search رفته و با استفاده از گزینه های این بخش, بازیکن مورد نظرتون رو پیدا و انتخاب کنید و سپس گزینه Negotiations و بعد Apply for Transfer Negotiations و در انتها Yes و Close. با این کار شما به باشگاه مورد نظر پیشنهاد دادید و باید منتظر جواب اونها بمونید, که بعدآ 2حالت بوجود میاد یا پیشنهاد شما رو رد میکنن یا شرایطشون رو برای انتقال میگن که در اینصورت تو بخش Negotiations > Ongoing Negotiations (در این قسمت اسامی بازیکنانی که برای خریدشون درخواست دادید یا از تیمهای دیگه برای خریدشون درخواست دادن و همینطور بازیکنانی که منتظر تمدید قرارداد هستند, قرار داره) بازیکن مورد نظر رو انتخاب و گزینه Negotiations و سپس اگر با شرایط موافقید گزینه Negotiations Successful و اگر با شرایط مخالفید و میخواید شرایط خودتون رو پیشنهاد کنید گزینه Change Negotiations Content و سپس شرایط خودتون رو تعیین کنید و پیشنهادتون رو باشگاه مورد نظر مورد بررسی قرار میده و... . گزینه Suspend Negotiations هم برای رد پیشنهاد یا رد درخواست هست.
بازیکنانی رو هم که مایلید بخرید ولی به هر دلیلی فعلآ امکانش نیست رو میتونید به Scout list اضافه کنید تا بعدآ نیازی به جستجو و... نباشه
hesamat87
29-10-2009, 09:18
آقا تو که دل مارو بردی خواهشا زودتر بگو چطوری اینکارو میکنی ما بی صبرانه منتظریم
حق با شماست ولی چه میشه کرد ای کاش میشد این حرفارو به گوش کونامی رسوند
دوستان من وقتی وارد leage cup میشم و لیگ اسپانیارو انتخاب میکنم ویندوز بازیرو میبنده کسی میدونه مشکل کجاست
ویندوز7 دارم
من یه بار این مشکل رو داشتم رفتم
C:\Users\hesam\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save\PES2010_OPTION.bin
رو پاک کردم درست شد، فقط یه جا کپی اش کن محض احتیاط که اگه به هر دلیل خواستی بتونی برش گردونی به حالت قبل
fouladiali
29-10-2009, 10:02
سلام
یه سوال برام پیش اومه !؟
نمیشه مثل سری های قبل توی مستر لیگ یه تیم از اول ساخت (لیاس ، اسم و...) منظورم custom team هستش و حتما باید یه تیم اماده رو انتحاب کنیم !!!!
قسمتی به عنوان تیم ساختن امسال در مسترلیگ نیست؛ بنابراین شما باید تیمتون را در قسمت ادیت بازی بسازید و بعد در قسمت مستر لیگ، تیمی را که ساختید انتخاب کنید.
اگر خواستید از بازیکنان پیش فرض مسترلیگ استفاده کنید، دکمه ی Y یا همون مثلث را بزنید.
اگر هم خواستید بازیکنان تیم های دیگه را به تیمی که ساختید منتقل کنید و با اونا بازی کنید، لینک زیر شما را راهنمایی میکنه:
fouladiali
29-10-2009, 10:10
این هم یه آپدیت برای کسانی که Bundes Patch v0.2 را دانلود کردن:
mahmoud_bahal
29-10-2009, 10:17
خودشو بکشه به فیفا نمی رسه . نمی دونم بعضی از بچه ها اونو از فیفا سر تر میدونن . خداییش شما ها که اینکاره هستید با نسخه 2 سال پیش تغییر عمده ای کرده ؟
amirtaker
29-10-2009, 10:29
خودشو بکشه به فیفا نمی رسه . نمی دونم بعضی از بچه ها اونو از فیفا سر تر میدونن . خداییش شما ها که اینکاره هستید با نسخه 2 سال پیش تغییر عمده ای کرده ؟
سلام;
فکر نمیکنم اجباری باشه که بیاین و جو تاپیک رو خراب کنین.
Killzone2
29-10-2009, 10:34
دوست عزیز هر کی علایق خاص خودشو داره شما طرفدار فیفا هستی و از ساکر خوشت نمیاد دلیل نمیشه که بیایی بگی ساکر بده...هر کدوم خوبی ها و بدی هایی دارن و هیچ کدومشون هم بی نقص نیستند.
golmohammadi
29-10-2009, 10:43
بله. متاسفانه منوییگ بخش Formation اصلاً جالب نیست. من که با همون 2009 خیلی راحت تر بودم.
اينطوري كه بد شد
البته شايد هم پچي بياددرست كنه
بچهه ا همشون شاكي هستند
در نسخه قبلي بازيكنان اتوماتيك خطا ميكردند و پنالتي ميدادند
در اين نسخه هم كه خطا نميگيره (البته فعلا سرم نيومده)
ياد فوتبال 99 پلي وان افتادم كه هر تكلي ميزدي كارت نداشت اگر هم كارت ميداد فقط زرد داور اصلا كارت قرمز نداشت
نزديكها دروازه كلا پر نوره
به عبارتي حاله ماننده شايد يكي اونجا باشه ... :ي
نوشته شده توسط mahmoud_bahal
اين فيفا يه جوريه
من اصلا نميتونم با گيم پليش بسازم
در فوتبال مهمترين چيز گيم پلي هست
خلاصه هر كس يه سليقه ايداره
BOROAMOO
29-10-2009, 11:12
میشه تو مسترلیگ بازیکن رو با یکی عوض کرد؟مثل ورژن های قبلی
مردم از خنده میدونید گیم اسپات به بازی مورد علاقتون چه نمره ای داده؟!
نمیدونید آخه وگر از بازی کردن خودداری میکردید!:31:
به نسخه های Xbox360 , PS3 نمره فوق العاده 6.5 از 10 را داده:27: و به نظر من دو نمره زیادی بهش داده ! :31:
pedram_sad
29-10-2009, 11:57
سلام دوستان
امروز رفقیم نسخه pc بازی رو اورد برام که با offline download گرفت بود
نصب کردم موقع اجرا اینطوری میشه و اون loading پایین صفحه اون ستاره ها همینطوری load میکنن
غیر از این بازی 5 تا بازی دیگه نصبه که عالی اجرا میشه
demo بازی رو دارم اون راحت اجرا میشه اما این یکی
رفیقم رو سیستم خودش اجرا کرده بازی رو
دوستان یعنی هیچی کسی این مشکل رو نداشته ؟
یا از بس درگیر fanboy بازی و review شدید پست من رو ندیدید ؟ :31:
Google Spider
29-10-2009, 12:03
مردم از خنده میدونید گیم اسپات به بازی مورد علاقتون چه نمره ای داده؟!
نمیدونید آخه وگر از بازی کردن خودداری میکردید!:31:
به نسخه های Xbox360 , PS3 نمره فوق العاده 6.5 از 10 را داده:27: و به نظر من دو نمره زیادی بهش داده ! :31:
من به نظر شما احترام می ذارم:20: .
گیم اسپاتی ها هم pes 2010 رو اگه دوست ندارن بازی نکنن . ما که بازی می کنیم حالشم میبریم . تازه من فیفا 10 کامپیوتر رو فقط نصب کردم و بعد از 10 دقیقه پاک کردم :21:.
لطفا جو رو متشنج نکنین . اینجا به اندازه کافی از این جور بحث ها هست .:46:
حسين جون كارت عالي هستش همين طورادامه بده مطمئنم كه موفق ميشي
شما با چه برنامه اي به ديتا بيس بازي دسترسي پيدا كردي اگه ميشه برنامه رو بد تا منم يه تست بزنم ببينم ميتونم تغييراتي توش بدم يا نه
يه پيشنهاد :شما اول دمو رو نصب كن و اطلاعات ديتا بيس اون رو در بيار به صورت كلي و بعد بر اساس همين اطلاعات ديتا بيس بازي اصلي رو ويرايش كن فكر كنم اينطوري به نتيجه برسيم ولي خدايي اگه بشه چي ميشه چون من ديگه از بازي كردن نسخه اصلي خسته شدم و اون لذتي رو كه ميخوام بهم نمي ده !!!!
يه چيزه ديگه اين موردي كه گفتي بعضي مواقع هوش مصنوعي زياد و كم ميشه بايد بگم كه هرتغييري كه تو ديتا بيس ميده بايد به نسبت همون تغيير متغيير هاي ديگه تغيير كنند و اگه اونا ثابت بمونند فكر كنم با مشكل مواجه بشيم
من منتظر برنامه دسترسي به ديتا بيس هستم .... واگه شد يه اموزش كار با اون رو هم قرار بدي كه عالي ميشه
شايد خدا خواست ما سبب خير شديم و بازي رو درست كرديم
وارد شدن به فایلهای داخل بازی زیاد کاری نداره شما فقط باید با برنامه های مثل afs explorer فایلهای img بازیو باز کنید . توی این فایل فایلهای زیر مجموعه با پسوندهای مختلف وجود داره مثل bin , adx و ... باز مجددا با برنامه باید وارد این فایلها شد از اینجا به بعد کار مشکل میشه چون ما باید تک تک این فایلها رو شناسایی کنیم که مربوط به قسمتی از بازی میشه .
منم مثل بسیاری از گیمرها داریم با سعی و خطا تک تک فایلها رو شناسایی میکنیم و البته اطلاعاتمونو یک جا جمع آوری میکنیم تا الان به این موارد رسیدیم :
dt04.img (database)
1: balls name
2: nationality
4: player
6: number of the player
7: unlock ML players
8: boots name
10: Formation
11: team name
12: add teams
13: kits param.dat
14: version1.0
17: league/cup logos (256x256)
18: league/cup logos (128x128)
19: league/cup logos (64x64)
20: flags (128x128)
21: flags (64x64)
22: Emblems (128x128)
23: Emblems (64x64)
dt05_x.img ('x' stands for your language, e.g. 'e' for English or 'f' for French)
27: Position logos
29-52: Boots brand previews
54: Base scoreboard-graphic
55: CL scoreboard-graphic
56: EL scoreboard-graphic
57: CL scoreboard-graphic
59-66: Cups menu logos
68-73: Leagues menu logos
75: League/Cup logos (256x256)
78-79: Menu-CL
80: Menu-(Exhibition?)
81: Menu-(Competition?)
82: Menu-(Exhibition?)
83: Menu-(Online?)
84: Menu-(Nike?)
85: Menu
86-87: New game/Load data text
88: Create community/Load data text
89-90: New game/Load data text
91: Menu-CL
93: Emblems (Away/Home?)
94: Base scoreboard-graphic
97: Category logos, Cups (128x128)
98: Category logos (128x128)
99: Menu-"Press any button" (PES)
100: Menu-"Press any button" (WE)
unnamed_101.bin: Main menu text (Exhibition, Edit, System Settings...)
dt06.img
3: Menu
4: Menu-Become a legend
5: Menu-(Online?)
6: Menu
7: Menu-(Online?)
9: Menu-System settings
10: Menu-Training
11: Menu-Gallery
12: Card system-cards
15: Common window-base
16: Common window-CL
17: Common window-EL
19-20: (Ball previews?)
21: Menu logo-Community
22: Xbox 360 Controller-Player settings
25: Menus
26: PES licence logos
30: Menu-Edit
31: Edit camera icon
32: Edit menu-Captaion armbands
33: Edit menu-Collars
36: Edit menu-Hair previews
37: Edit menu-Hair previews
38: Edit menu-Hair previews
39: Edit menu-Facial hair previews
46: Menu-(ML?)
54: Edit menu-Create emblem pictures
55: Edit menu-Emblem shapes
88: Xbox 360 Controller
93: Edit menu-Scan chest logos
96: Edit menu-Face guide
105: Edit menu-Shirt pattern previews
106: Edit menu-Shorts pattern previews
107: Edit menu-Socks pattern previews
109: Boots previews (128x128)
111: Stadium previews (512x512)
117: Xbox 360 Controller
134: Edit menu-Select theme pictures
137: Edit menu-Fonts
138: Edit menu-Numbers
140: Menu
148: Ball previews
157-159: Menus-PES 2009
160: Secret logos
164: Entrance pop-ups
168-169: Base scoreboard bins
175: Debug controller (PS3)
177: Replay buttons (PS3)
178: Replay buttons (Xbox 360)
180: Enter CL
183-185: CL scoreboard bins
187: Enter EL
197: Game plan anime
190-192: EL scoreboard bins
219: Game plan pictures
222: CL emblem and logo
223: Menu-CL Draw + CL plate
224: CL scoreboard
225: Menu-EL Draw + EL plate
227: Menu-(BAL Award?)
235: League logos (256x256)
237: CL and EL menu logos
241-248: Menus-PES result
256: ML league logos (256x256)
258: Beacome a legend gallery-Trophy-medal
259: Cup-Africa
260: Cup-America
261: Cup-Asia
262: Cup-CL
263: Cup-Europe
264: Cup-International
265: Cup-Konami
266: Cup-South America
269: Cup logos (256x256)
274: League logos (256x256)
287: Category logos (128x128)
289-294: League-cup logos (256x256)
297: Cups
301: ML League D2 logo (128x128)
317: Category logos (128x128)
319: Category logos (128x128)
322: Competition banner-Community
332-347: Competition banners
353-367: Competition tropies
390: Menu-CL
391: Menu-(Competition?)
392: Menu
393: Menu-Nike
405: Advertise pictures
408: Division logos (128x128)
431: Category logos (128x128)
445: Division logos (128x128)
463: Loading logo (PES)
464: Loading logo (WE)
465: Loading logo (CL)
466: Menu-Loading
528-539: Stadium previews (1024x1024) (for entrance scene)
588-599: Stadium previews (1024x1024) (for entrance scene)
732-743: Stadium previews (1024x1024) (for entrance scene)
746: Licence titles
747: Menu-Become a legend
748: Menu-Community
749: Menu-League/Cup
750: Menu-ML
752: Xbox 360 Controller-Player settings
760: Xbox 360 Controller-Player settings
768: Save logos
770: Save logos
775: Menu-CL
776: Menu-League/Cup
777: Menu-EL
778: Menu-League/Cup
779-780: Menu-ML
782: Calendar plates-League/Cup (64x64)
783: Calendar plate-Premier League
784: Calendar plates-League/Cup (128x128)
796: Menu-CL-EL draw + plate
798-800: Menu-CL-EL draw + plate
803-806: Menu-ML main menus
808-812: Menu-ML main menus
816: Menu-ML main menus
819: Menu-Newsmap
830-891: Sponsor logos
913: Category logos (128x128)
937: Stadium previews (512x512)
943: Xbox 360 Controller
945: PS3 Controller
947: Xbox 360 Controller
953: Xbox 360 Controller
955: Category logos (128x128)
957: Category logos (128x128)
959: Menus
961-991: Replay logos
dt07.img (stadiums)
41: goalnet
542-558: Ville Marie day/fine
871-888: Anfield Road day/fine
2268-2285: supporters
2294: adboards
2299: stadium effects
2300: fan flags
2306: fan banners
2307: adboards style
2308: adboards relink
dt09.img
185: Fairplay flag - This is my game
201-203: League/Cup posters
219: corner flag - EL
225: corner flag - CL
228: corner flag - EL
270: corner flag - EL
307-314: Referee kits
فعلا من دارم فایلهای مربوط به گیم پلی بازی رو دستکاری میکنم اگه به نتیجه خوبی رسیدم حتما توی تاپیک میذارم .
اما در حال حاضر با یک کار راحت میشه گیم پلی نسخه دمو رو به نسخه نهایی منتقل کرد فقط این مواردو یکی یکی اجرا کنید :
1- برنامه AFSExplorer رو باز کنید .
2- وارد این قسمت برنامه بشید : menu FILE – IMPORT AFS File
3- توی پنجره ای که باز میشه از نوار پایین پنجره ALL FILES رو انتخاب کنید .
4- از پوشه img نسخه نهایی بازی فایل dt01.img رو انتخاب کنید. اگه پنجره ای باز شد و سوالی ازتون کرد no رو انتخاب کنید.
5 - بعد چند ثانیه که تمام فایلهای داخل dt01.img به برنامه ایمپورت شد فایلهای شماره 86 تا 752 که آخرین فایل هستش رو توی یک پوشه توی کامپیوترتون ذخیره کنید ( یک اسم مثلا a برای این پوشه انتخاب کنید تا در ادامه راحت تر متوجه توضیحات من بشید ) .
6- حالا مجددا مراحل 1 تا 3 رو تکرار کنید ( بدلیل اینکه ما میخوایم یک فایل جدید رو ایمپورت کنیم )
7 - از پوشه img نسخه" دمو " بازی فایل dt01.img رو انتخاب کنید ( قبلش حتما یک بک آپ ازش بگیرین ) .
8 - وارد منوی action بازی بشید و Import Folder رو انتخاب کنید و توی پنجره ای که باز میشه پوشه ای رو که توی کامپیوترتون بنام a ذخیره کردید رو انتخاب کنید اگه پنجره ای باز شد و سوالی ازتون کرد yes رو بزنید.
9 - توی پنجره ای که باز میشه از نوار پایین پنجره ALL FILES رو انتخاب کنید و اسم فایلو مثلا b انتخاب کنید و گزینه save رو انتخاب کنید و در جواب سوال yes رو انتخاب کنید بعد از چند ثانیه عمل ایمپورتین انجام میشه .
10- برنامه AFSExplorer رو ببندید .
11 - فایل dt01.img رو پاک کنید و اسم این فایل جدیدی که ساختین ( فایل b ) رو به
dt01.img تغییر بدین و اونو توی پوشه img نسخه نهایی بازی کپی کنید .
سلام به همه pes بازها.
یه پچ میخوام که همه نقل و انتقالات انجام شده باشه و پرچم همه تیمها و اسم بازیکنها درست شده باشه.
تشکر.
pooyakhaste
29-10-2009, 12:16
کسی میدونه توی مستر لیگ چجوری میشه شماره بازیکنا رو تغییر داد؟
من نمیدونم دوستان خوب فیفا بازمون چرا از اینکه بچه های طرفدار pes از این بازی لذت میبرن ناراحتن و هر از چندگاهی میان اینجا زخم زبون میزنن .
به خدا این حس اول خود آدمو نابود میکنه آخه چه اشکالی داره که دیگران هم از بازی مورد علاقشون لذت ببرن . ما همگی میدونیم این بازی اشکالاتی داره مثل همین داوری اما دیگه چرا هر روز میاین این مساله رو مطرح میکنین یعنی واقعا ناراحت کردن دیگران اینقدر لذت بخشه ؟
حالا شما فکر میکنین فیفا اصلا هیچ نقصی نداره ؟ اگه اینطوری فکر میکنید من دو تا ویدئوی 10 دقیقه ای از باگهای و اشکالات فاحش و خنده دار فیفا 10 دارم میتونم براتون ارسال کنم تا ببینید بازی مورد علاقتون چقدر پر اشکاله .
سلام به همه pes بازها.
یه پچ میخوام که همه نقل و انتقالات انجام شده باشه و پرچم همه تیمها و اسم بازیکنها درست شده باشه.
تشکر.
دوست عزیز شما باید کیت سرور 9.04 رو از این لینک :
و پچ 0.6 رو از این این لینک بگیرید :
من تا الان چند تا پچ رو امتحان کردم این یکی مشکلی نداشت .
joey jordison
29-10-2009, 12:37
من نمیدونم دوستان خوب فیفا بازمون چرا از اینکه بچه های طرفدار pes از این بازی لذت میبرن ناراحتن و هر از چندگاهی میان اینجا زخم زبون میزنن
حسین جان این دوستان را دیگه ول کنید کیه که ندونه PES 2010 یک PES عالی هست از دید اکثر PES بازها حالا بگذار هر چی میخوان بگن!
راستي من با چند تا دليل مي تونم بگم كه اين نسخه اي كه دست ما رسيده هموني نيست كه الان به صورت رسمي تو كل دنيا از طرف كونامي پخش شده :
1- نور زياد اطراف دو دروازه : مطمئن باشيد هيچ وقت كونامي نمي ياد با اين مشكل كوچيك كه قابل حله خودشو بد نام بكنه و بازيش رو از نظر ارزش بياره پايين و من تو خبر هايي كه هنگام اومدن دمو و قبل انتشار نسخه اصلي داشتم قرار بود كه ايم مشكل حل بشه كه همون طور كه ميبينيد حل نشده برامون ؟؟؟؟؟؟
2-سرعت بسيار زياد بازي كه خيلي عجيب هستش : كلا بچه فلسفه دمو بازي كه قبل انتشار نسخه اصلي مياد اينه كه شركت ميگه كه اقا جون چارچ.ب بازي اصلي كه مي خوام بدم بيرون اين طوري هستش و امسال قرار بر اين بود كه بازي از حالت اركيد در بياد و به واقعيت نزديكتر بشه كه دمو اين حس رو منتقل ميكرد ولي نسخه كامل دست ما ....؟؟؟؟!!!!!
3- داوري بازي ؟؟؟
4-انميشن هاي زيادي كه قولشو داده بودند ولي من كه حداقل چيز زيادي نديدم
5-گرافيك و كفيت چمن بازي : من اصل نظر بر اين پايه هستش شما تو نسخه دمو وقتي بازي ميرفت تو ريپلي يا همون صحنه اهسته واقعا از كيفيت چمن لذت ميبردين و لي تو نسخه اصلي كه من اين حالت رو با انفيلد و تو هر دو نسخه مقايسه كردم كيفيت چمن تو ريپلي تو دمو خيلي خيلي بهتر از نسخه كامل بود
6-كنترل بازيكنا : واقعا تو دمو اين كنترل بازيكنا مثله روغن تو دست ادم بود ولي تونسخه اصلي مثله اينكه بازي dirt 2 رو با نهايت سرعت انجام بدي
ودر نهايت اينكه امسال قرار بود يه نسخه اي داشته باشيم كه به واقعيت نزديك خواهد بود واز حالت اركيد در خواهد امد كه اين طور نشده
پس با اين تفاسير من يكي معتقدم اين همون نسخه اي نيست كه به صورت رسمي پخش شده و ما رودست عجيبي از كونامي خورديم
ميبخشيد زياد شد وممنون بازي وقتي كه واسه خوندن گذاشتين
من همون روزي كه بازي رو گرفتم به مهران گفتم كه اين بازي هون 2009 هستش كه فقط يه دستي به كشيدن و به براي جلوگيري از پخش نسخه كامل به صورت دزدي اينو تو نت پخش كردم . ( اينم بگم اين نظر من هستش شايد اصلا اينطور نباشه و من در اشتباه باشم )
سلام وحید جان خوبی......
من نظرم اینه که اینطور نیست و بازی همون بازی اصلی هست!چون تو سایت یوتوب نسخه ویدیو نسخه اصلی را خیلی گذاشتن و من با دیدن اونها هیچ تفاوتی با مال خودمون نمیبینم!
این سرعت بازی را بیشتر به خاطر کاهش زمان پاسخگویی هست به نظرم و سرعت یک مقدار زیاد توپ!که اونقدر گفتن بدبختها تا حد زیادی درستش کردن!
دیروز حسین یک راه به من گفت که میشه سرعت بازی را تا حد زیادی نزدیک دمو کرد و حالا من از بازی راضی هستم!البته دمو به نظرم سرعتش بی نقص بود!
linkin_park
29-10-2009, 12:47
من کم کم مطمئن دار میشم که این نسخه ای که دارم بازی میکنم اشکال داره ....
چون گیم پلی اعصاب خورد کنه و کونامی نباید انقدر احمق باشه که این بازی رو اینجوری داده باشه بعد از این همه تجربه !
فکر کنم تئوری تفاوت نسخه دزدی با اصل درست باشه ...
Talar2009
29-10-2009, 13:06
سرعت پاسها درست شه ،خیلیها نظرشون تغییر میکنه
من احساس میکنم یکی از دلایلی که بچه ها از گیم پلی بازی خوششون نمیاد ،مربوط میشه به سرعت بسیار زیاد توپ در موقع پاس دادن، چون همین عامل به ظاهر ساده باعث میشه گیمر احساس خوبش رو نسبت به بازی از دست بده ،در ثانی اون روان بودن بازی تا حد بسیار زیادی از بین میره ،نمی دونم چطوری به عرضتون برسونم ،در واقع سرعت این پاسها وقتی زیاد میشه باعث میشه بازی حالت روغن کاری شده خودش رو از دست بده و این عامل تأثیر مستقیم رو احساس گیمر داره .
ای کاش میشد یه کاری کرد تا سرعت پاسها شبیه pes09 بشه ،اون موقع من به همه شما قول میدم خیلیها نظرشون نسبت به این بازی تغییر کنه.
hesamat87
29-10-2009, 13:07
من کم کم مطمئن دار میشم که این نسخه ای که دارم بازی میکنم اشکال داره ....
چون گیم پلی اعصاب خورد کنه و کونامی نباید انقدر احمق باشه که این بازی رو اینجوری داده باشه بعد از این همه تجربه !
فکر کنم تئوری تفاوت نسخه دزدی با اصل درست باشه ...
نه عزیز، من تو forum سایت winningelevenblog زیاد می گردم، همینه بازی، البته به نظرم اگه شعورشون برسه خیلی می تونن بهترش کنن چون بیشترش باگه حتی داوراش هم فکر نکنم درست کردنش سخت باشه
Reza Azimy_RW
29-10-2009, 13:10
گرافیک بازی خداییش خیلی بهینه است . من باورم نمیشد با سیستم زاقارتم 60 فریم سرعت بگیرم توی بازی .
سیستمم اینه :
RAM : 2GB
VGA : 1 GB 9500 GT
CPU : E5200
اینو گفتم تا کسایی که هنوز بازی رو نگرفتن بفهمن که میتونن بازی و بالاترین تنطیمات گرافیکی بازی کنن یا نه .
اصلا فکرشو نمیکردم بتونم بالاترین تنطیمات بازی کنم !
hesamat87
29-10-2009, 13:14
من احساس میکنم یکی از دلایلی که بچه ها از گیم پلی بازی خوششون نمیاد ،مربوط میشه به سرعت بسیار زیاد توپ در موقع پاس دادن، چون همین عامل به ظاهر ساده باعث میشه گیمر احساس خوبش رو نسبت به بازی از دست بده ،در ثانی اون روان بودن بازی تا حد بسیار زیادی از بین میره ،نمی دونم چطوری به عرضتون برسونم ،در واقع سرعت این پاسها وقتی زیاد میشه باعث میشه بازی حالت روغن کاری شده خودش رو از دست بده و این عامل تأثیر مستقیم رو احساس گیمر داره .
ای کاش میشد یه کاری کرد تا سرعت پاسها شبیه pes09 بشه ،اون موقع من به همه شما قول میدم خیلیها نظرشون نسبت به این بازی تغییر کنه.
دقیقا، اگه شعورشون برسه چند تا مشکل مثل این رو درست کنن بازی عالی می شه، داورش هم می تونن بهتر کنن راحت
farhad_persona
29-10-2009, 13:15
دوستان لطفا یکی جواب ما رو بده...قضیه بازی حیثیتیه!
الان این بازی که من دارم پاس دادنش با دکمه X هست که خیلی بد فرمه! یعنی اصلا نمیشه درست بازی کرد...میخواستم ببینم آیا راهی هست که این پاس دادن رو با S بکنم؟
یا چون بازی از نسخه xbox پورت شده نمیشه؟
hesamat87
29-10-2009, 13:19
الان این بازی که من دارم پاس دادنش با دکمه X هست که خیلی بد فرمه! یعنی اصلا نمیشه درست بازی کرد...میخواستم ببینم آیا راهی هست که این پاس دادن رو با S بکنم؟
می ری تو setting.exe قبل این که بری تو بازی، tab کیبورد رو انتخاب می کنی، اونحا می تونی به هر دکمه ای خواستی setاش کنی
vahidreza2007
29-10-2009, 13:21
حسین جان این دوستان را دیگه ول کنید کیه که ندونه PES 2010 یک PES عالی هست از دید اکثر PES بازها حالا بگذار هر چی میخوان بگن!
سلام وحید جان خوبی......
من نظرم اینه که اینطور نیست و بازی همون بازی اصلی هست!چون تو سایت یوتوب نسخه ویدیو نسخه اصلی را خیلی گذاشتن و من با دیدن اونها هیچ تفاوتی با مال خودمون نمیبینم!
این سرعت بازی را بیشتر به خاطر کاهش زمان پاسخگویی هست به نظرم و سرعت یک مقدار زیاد توپ!که اونقدر گفتن بدبختها تا حد زیادی درستش کردن!
دیروز حسین یک راه به من گفت که میشه سرعت بازی را تا حد زیادی نزدیک دمو کرد و حالا من از بازی راضی هستم!البته دمو به نظرم سرعتش بی نقص بود!
درسته مهران جون اما چون با سليقه من جور نيست و انتظارات منو براورده نكردش اين طور به خودم تلقين كردم كه اين نسخه نسخه اصلي نيستش
راستي كدوم راه رو حسين به شما ياد داده ميشه اينجا بذاري تا استفاده كنيم ؟
يه راه هم امروز حسين ياد داد كه گيم پلي دمو رو وارد گيم پلي نسخه اصلي كرديم كه واقعا خيلي خوب شد و درست مثله دمو نشد كه طبيعي هستش البته !
ميتوني صحفه قبل گذاشتنش ازش استفاده كني
BIJAN5759
29-10-2009, 13:21
چرا میشه دوست عزیز برو اونجایی که بازیرو نصب کردی قسمت setting رو باز کن بعد برو از بالا گزینه کیبورد و انتخاب کن و روی دکمه x کلید کن و بعد از آن هر دکمه ای که خواستی جاش باشه رو انتخاب کن ..ok
malkemid
29-10-2009, 13:23
من که اصلا سرعت اضافی ندارم تو بازی....سرعتش معقوله...ویندوز 7
BIJAN5759
29-10-2009, 13:27
گرافیک بازی خداییش خیلی بهینه است . من باورم نمیشد با سیستم زاقارتم 60 فریم سرعت بگیرم توی بازی .
سیستمم اینه :
RAM : 2GB
VGA : 1 GB 9500 GT
CPU : E5200
اینو گفتم تا کسایی که هنوز بازی رو نگرفتن بفهمن که میتونن بازی و بالاترین تنطیمات گرافیکی بازی کنن یا نه .
اصلا فکرشو نمیکردم بتونم بالاترین تنطیمات بازی کنم !
شما به این سیستم میگین زاقارت
golmohammadi
29-10-2009, 13:33
شما به این سیستم میگین زاقارت
منم همينو ميخواستم بگم
malkemid
29-10-2009, 13:34
این پچ تو گرافیک بازی دست می بره؟چمن رو عوض می کنه؟یا قیافه ها رو؟
ArminxXx
29-10-2009, 13:35
سلام.
از دوستان کسی میتونه فقط فایل نقل و انتقالات رو بزاره کیت سرور کامل رو نمیخوام فقط اون فایلی که نقل و انتقالات رو درست میکنه.
با تشکر.
farhad_persona
29-10-2009, 13:43
می ری تو setting.exe قبل این که بری تو بازی، tab کیبورد رو انتخاب می کنی، اونحا می تونی به هر دکمه ای خواستی setاش کنی
سیو هم میتونم بکنم که برا همیشه بمونه؟
fouladiali
29-10-2009, 13:54
سیو هم میتونم بکنم که برا همیشه بمونه؟
وقتی دکمه ی ok را بزنید، سیو میشه.
دقیقا همینطوریه که میگین اگه سرعت حرکت توپ کم بشه بازی خیلی قشنگ میشه در اینصورت دروازه بانها دیگه شوتهای محکمو دفع نمیکنن و میتونن مهارشون کنن . توی نسخه دمو سرعت توپ بسیار خوبه اما زمان پاسخ دهی یک مقداری زیاده . الان راهی وجود داره که سرعت بازی خیلی کم بشه حتی کمتر از نسخه 2009 زمان پاسخ دهی رو هم میشه بهتر از نسخه دمو کرد اما اگه بخوایم زمان پاسخ دهی رو به حد نسخه نهایی برسونیم باز اینجا هوش بازی کم میاره و میشه راحت تیمها رو برد خلاصه این نسخه بازی معمایی شده برای ما .
من منتظر آبتین هستم چند هفته پیش گفته بود شاید با دوستان هم کلاسیش توی هوش مصنوعی بازی دست ببرن . همینطور منتظر آنلاک کردن سوپر استار توسط stefan acm هستم هر روز دارم تاپیک ایشون رو هم چک میکنم .
فعلا باید منتظر باشیم ببینیم چی میشه ولی خداییش این نسخه همه رو خیلی اذیت کرد .
این پچ تو گرافیک بازی دست می بره؟چمن رو عوض می کنه؟یا قیافه ها رو؟
Features: new in italic
Kits for all national teams
Kits for all Bundesliga teams
Bundesliga in place of Eredivisie (Eredivisie is still there; your saved games still work ;-)
Missing teams added to CL mode selection
updated league and cup logos
Bundesliga teams basis
updated German national team
original league, cup and team logos
correct kits for all EPL and La Liga teams
faces for some players
correct team names
مبخشید برا super star کردن از عدد 2 که میشه مال regular و میدم به نرم افزار برا اسکن اعدادی که میده ثابت نمیمونن یعنی اول 2 ولی بعدن تغییر میکنن در اخرشم که یک رو میدم اون دوتا عدد ÷ایین صفحه نمایش داده نمیشن
Reza Azimy_RW
29-10-2009, 13:56
سلام خدمت همه دوستان
نظر من در مورد این بازی اینه که بازیه بیخودیه ! البته باید بگم من تازه به دنیای بازیهای فوتبال اومدم و فقط
FIFA 09 و همین PES 2010 رو بازی کردم ولی اصلا توقع چنین بازی رو نداشتم .
گرافیک که اصلا قابل مقایسه با فیفا 9 نیست ! البته گرافیک چهره بازیکنها رو نمیگم فقط منظورم گرافیک دوربین
اصلی بازیه . که اگه احتیاج بشه با عکس ثابت میکنم . صدا گذاری رو که نگو ! هزار مرتبه FIFA 09
از PES 2010 بهتره ! اصلا حس خواصی به ادم نمیده صدا گذاریش . توی فیفا ادم حال میکنه صدای اسپیکرها رو زیاد کنه و بازی کنه ولی اینجا اصلا چنین چیزی نیست . سرعت بازی هم که فوق العاده غیر طبیعیه .
البته همونطور که گفتم من تازه وارد فوتبال شدم و بدون هیچ تعصبی از هیچ کدوم بازیها اینو گفتم . نمیخوام بحث راه بندازما .
این نظر شخصی من بود از طرف یک تازه کار !
موفق باشید
vahidreza2007
29-10-2009, 14:05
وارد شدن به فایلهای داخل بازی زیاد کاری نداره شما فقط باید با برنامه های مثل afs explorer فایلهای img بازیو باز کنید . توی این فایل فایلهای زیر مجموعه با پسوندهای مختلف وجود داره مثل bin , adx و ... باز مجددا با برنامه باید وارد این فایلها شد از اینجا به بعد کار مشکل میشه چون ما باید تک تک این فایلها رو شناسایی کنیم که مربوط به قسمتی از بازی میشه .
منم مثل بسیاری از گیمرها داریم با سعی و خطا تک تک فایلها رو شناسایی میکنیم و البته اطلاعاتمونو یک جا جمع آوری میکنیم تا الان به این موارد رسیدیم :
dt04.img (database)
1: balls name
2: nationality
4: player
6: number of the player
7: unlock ML players
8: boots name
10: Formation
11: team name
12: add teams
13: kits param.dat
14: version1.0
17: league/cup logos (256x256)
18: league/cup logos (128x128)
19: league/cup logos (64x64)
20: flags (128x128)
21: flags (64x64)
22: Emblems (128x128)
23: Emblems (64x64)
dt05_x.img ('x' stands for your language, e.g. 'e' for English or 'f' for French)
27: Position logos
29-52: Boots brand previews
54: Base scoreboard-graphic
55: CL scoreboard-graphic
56: EL scoreboard-graphic
57: CL scoreboard-graphic
59-66: Cups menu logos
68-73: Leagues menu logos
75: League/Cup logos (256x256)
78-79: Menu-CL
80: Menu-(Exhibition?)
81: Menu-(Competition?)
82: Menu-(Exhibition?)
83: Menu-(Online?)
84: Menu-(Nike?)
85: Menu
86-87: New game/Load data text
88: Create community/Load data text
89-90: New game/Load data text
91: Menu-CL
93: Emblems (Away/Home?)
94: Base scoreboard-graphic
97: Category logos, Cups (128x128)
98: Category logos (128x128)
99: Menu-"Press any button" (PES)
100: Menu-"Press any button" (WE)
unnamed_101.bin: Main menu text (Exhibition, Edit, System Settings...)
dt06.img
3: Menu
4: Menu-Become a legend
5: Menu-(Online?)
6: Menu
7: Menu-(Online?)
9: Menu-System settings
10: Menu-Training
11: Menu-Gallery
12: Card system-cards
15: Common window-base
16: Common window-CL
17: Common window-EL
19-20: (Ball previews?)
21: Menu logo-Community
22: Xbox 360 Controller-Player settings
25: Menus
26: PES licence logos
30: Menu-Edit
31: Edit camera icon
32: Edit menu-Captaion armbands
33: Edit menu-Collars
36: Edit menu-Hair previews
37: Edit menu-Hair previews
38: Edit menu-Hair previews
39: Edit menu-Facial hair previews
46: Menu-(ML?)
54: Edit menu-Create emblem pictures
55: Edit menu-Emblem shapes
88: Xbox 360 Controller
93: Edit menu-Scan chest logos
96: Edit menu-Face guide
105: Edit menu-Shirt pattern previews
106: Edit menu-Shorts pattern previews
107: Edit menu-Socks pattern previews
109: Boots previews (128x128)
111: Stadium previews (512x512)
117: Xbox 360 Controller
134: Edit menu-Select theme pictures
137: Edit menu-Fonts
138: Edit menu-Numbers
140: Menu
148: Ball previews
157-159: Menus-PES 2009
160: Secret logos
164: Entrance pop-ups
168-169: Base scoreboard bins
175: Debug controller (PS3)
177: Replay buttons (PS3)
178: Replay buttons (Xbox 360)
180: Enter CL
183-185: CL scoreboard bins
187: Enter EL
197: Game plan anime
190-192: EL scoreboard bins
219: Game plan pictures
222: CL emblem and logo
223: Menu-CL Draw + CL plate
224: CL scoreboard
225: Menu-EL Draw + EL plate
227: Menu-(BAL Award?)
235: League logos (256x256)
237: CL and EL menu logos
241-248: Menus-PES result
256: ML league logos (256x256)
258: Beacome a legend gallery-Trophy-medal
259: Cup-Africa
260: Cup-America
261: Cup-Asia
262: Cup-CL
263: Cup-Europe
264: Cup-International
265: Cup-Konami
266: Cup-South America
269: Cup logos (256x256)
274: League logos (256x256)
287: Category logos (128x128)
289-294: League-cup logos (256x256)
297: Cups
301: ML League D2 logo (128x128)
317: Category logos (128x128)
319: Category logos (128x128)
322: Competition banner-Community
332-347: Competition banners
353-367: Competition tropies
390: Menu-CL
391: Menu-(Competition?)
392: Menu
393: Menu-Nike
405: Advertise pictures
408: Division logos (128x128)
431: Category logos (128x128)
445: Division logos (128x128)
463: Loading logo (PES)
464: Loading logo (WE)
465: Loading logo (CL)
466: Menu-Loading
528-539: Stadium previews (1024x1024) (for entrance scene)
588-599: Stadium previews (1024x1024) (for entrance scene)
732-743: Stadium previews (1024x1024) (for entrance scene)
746: Licence titles
747: Menu-Become a legend
748: Menu-Community
749: Menu-League/Cup
750: Menu-ML
752: Xbox 360 Controller-Player settings
760: Xbox 360 Controller-Player settings
768: Save logos
770: Save logos
775: Menu-CL
776: Menu-League/Cup
777: Menu-EL
778: Menu-League/Cup
779-780: Menu-ML
782: Calendar plates-League/Cup (64x64)
783: Calendar plate-Premier League
784: Calendar plates-League/Cup (128x128)
796: Menu-CL-EL draw + plate
798-800: Menu-CL-EL draw + plate
803-806: Menu-ML main menus
808-812: Menu-ML main menus
816: Menu-ML main menus
819: Menu-Newsmap
830-891: Sponsor logos
913: Category logos (128x128)
937: Stadium previews (512x512)
943: Xbox 360 Controller
945: PS3 Controller
947: Xbox 360 Controller
953: Xbox 360 Controller
955: Category logos (128x128)
957: Category logos (128x128)
959: Menus
961-991: Replay logos
dt07.img (stadiums)
41: goalnet
542-558: Ville Marie day/fine
871-888: Anfield Road day/fine
2268-2285: supporters
2294: adboards
2299: stadium effects
2300: fan flags
2306: fan banners
2307: adboards style
2308: adboards relink
dt09.img
185: Fairplay flag - This is my game
201-203: League/Cup posters
219: corner flag - EL
225: corner flag - CL
228: corner flag - EL
270: corner flag - EL
307-314: Referee kits
فعلا من دارم فایلهای مربوط به گیم پلی بازی رو دستکاری میکنم اگه به نتیجه خوبی رسیدم حتما توی تاپیک میذارم .
اما در حال حاضر با یک کار راحت میشه گیم پلی نسخه دمو رو به نسخه نهایی منتقل کرد فقط این مواردو یکی یکی اجرا کنید :
1- برنامه AFSExplorer رو باز کنید .
2- وارد این قسمت برنامه بشید : menu FILE – IMPORT AFS File
3- توی پنجره ای که باز میشه از نوار پایین پنجره ALL FILES رو انتخاب کنید .
4- از پوشه img نسخه نهایی بازی فایل dt01.img رو انتخاب کنید. اگه پنجره ای باز شد و سوالی ازتون کرد no رو انتخاب کنید.
5 - بعد چند ثانیه که تمام فایلهای داخل dt01.img به برنامه ایمپورت شد فایلهای شماره 86 تا 752 که آخرین فایل هستش رو توی یک پوشه توی کامپیوترتون ذخیره کنید ( یک اسم مثلا a برای این پوشه انتخاب کنید تا در ادامه راحت تر متوجه توضیحات من بشید ) .
6- حالا مجددا مراحل 1 تا 3 رو تکرار کنید ( بدلیل اینکه ما میخوایم یک فایل جدید رو ایمپورت کنیم )
7 - از پوشه img نسخه" دمو " بازی فایل dt01.img رو انتخاب کنید ( قبلش حتما یک بک آپ ازش بگیرین ) .
8 - وارد منوی action بازی بشید و Import Folder رو انتخاب کنید و توی پنجره ای که باز میشه پوشه ای رو که توی کامپیوترتون بنام a ذخیره کردید رو انتخاب کنید اگه پنجره ای باز شد و سوالی ازتون کرد yes رو بزنید.
9 - توی پنجره ای که باز میشه از نوار پایین پنجره ALL FILES رو انتخاب کنید و اسم فایلو مثلا b انتخاب کنید و گزینه save رو انتخاب کنید و در جواب سوال yes رو انتخاب کنید بعد از چند ثانیه عمل ایمپورتین انجام میشه .
10- برنامه AFSExplorer رو ببندید .
11 - فایل dt01.img رو پاک کنید و اسم این فایل جدیدی که ساختین ( فایل b ) رو به
dt01.img تغییر بدین و اونو توی پوشه img نسخه نهایی بازی کپی کنید .
خوب حسين جان من اين كارو با موفقيت انجام دادم و نتيجه خوبي گرفتم حالا ايا بازم راهي هستش كه بشه همه متغيير هاي دمو رو وارد نسخه اصلي كردش ؟
چون من مي خوام حالت نمايش و گرافيك چمن تو دمو رو هم به نسخه اصلي وارد كنم اگه ميشه تو اين مورد هم منو راهنمايي كني ممنون ميشم
راستش من مي خوام يكي يكي اين كار رو واسه اون يكي فايل ها هم امتحان كنم و ببينم چه جوابي ميگيرم
راستي اين متغيير هاي مربوط به توپ بازي و نوع استيل و حركت توپ تو كدوم قسمتش هستش ؟
Google Spider
29-10-2009, 14:12
سلام.
از دوستان کسی میتونه فقط فایل نقل و انتقالات رو بزاره کیت سرور کامل رو نمیخوام فقط اون فایلی که نقل و انتقالات رو درست میکنه.
با تشکر.
یا
farhad_persona
29-10-2009, 14:13
وقتی دکمه ی ok را بزنید، سیو میشه.
الان من که رفتم برای بازی Exhibition گزینه setting.exe رو ندیدم! یه گزینه به اسم آپشن بود که کیبرد هم نداشت...
منظورتون همون System setting هست؟ از اونجا جای دکمه ها رو میشه عوض کرد ولی دکمه دلخواه رو نمیشه گذاشت...
دوستان دقیق راهنمایی کنید قضیه حیثیتی هست! بازی خفنی قراره انجام بشه...
fouladiali
29-10-2009, 14:13
در این لینک میتونید گزارشگرهای آلمانی ، فرانسوی ، پرتقالی ، اسپانیایی ، ایتالیایی و انگلیسی را دانلود کنید:
الان من که رفتم برای بازی Exhibition گزینه setting.exe رو ندیدم! یه گزینه به اسم آپشن بود که کیبرد هم نداشت...
منظورتون همون System setting هست؟ از اونجا جای دکمه ها رو میشه عوض کرد ولی دکمه دلخواه رو نمیشه گذاشت...
دوستان دقیق راهنمایی کنید قضیه حیثیتی هست! بازی خفنی قراره انجام بشه...
نخیر، شما باید برید داخل جایی که بازی را نصب کردین، اونجا یه فیل به نام settings هست که وقتی بازش کنید و تب Keyboard را انتخاب کنید؛ میتونید دکمه های دلخواهتون را تنظیم کنید و بعد ok را بزنید تا تنظیمات ذخیره بشه.
این پچ PESEdit.com_2010_Patch_0.6_all-in-one اپشن فایلی براش نیومده که نقل و انتقالات رو اپدیت کنه و بقیه بازیکنان لیگ المان رو درست کنه؟!
چون تیم های لیگ المان ناقص هستن...اگه لینکش رو لطف کنین ممنون میشم
fouladiali
29-10-2009, 14:21
اینم یه سایت که میتونید از اون کیت هایی را که میخواین دانلود کنید:
G.D.ragon.Ir
29-10-2009, 14:27
کسی میدونه توی مستر لیگ چجوری میشه شماره بازیکنا رو تغییر داد؟
گزینه Options و در ادامه Edit player number رو انتخاب کنید
باسلام و خسته نباشید
بعد از دانلود باید فایل هارا در مسیر نصب بازی کنیم یا مسیر دیگری؟
ممنون
بای بای
fouladiali
29-10-2009, 14:30
این پچ PESEdit.com_2010_Patch_0.6_all-in-one اپشن فایلی براش نیومده که نقل و انتقالات رو اپدیت کنه و بقیه بازیکنان لیگ المان رو درست کنه؟!
چون تیم های لیگ المان ناقص هستن...اگه لینکش رو لطف کنین ممنون میشم
اگه آپدیت پچ Bundes v 0.2 را در پوشه ی سیو بازی ذخیره کنید فکر کنم درست بشه (البته اسامی بازیکن ها با حروف کوچک نوشته شده):
فقط قبل از اون از فایل PES2010_EDIT خودتون یه کپی بگیرید.
باسلام و خسته نباشید
بعد از دانلود باید فایل هارا در مسیر نصب بازی کنیم یا مسیر دیگری؟
ممنون
بای بای
باید همون جایی که بازی را نصب کردین بریزید.
Armin.ASD97
29-10-2009, 14:34
سلام
به نظر من که بازی داره به افسانهpesتبدیل میشه...
5 نفر هم زمان رو آدم تکل می کنن و توپ رو میزنن!!!
آخه چجوری 5 نفر هماهنگ فقط توپ رو میزنن؟
بعدم چرا این داورا چغندرن؟
چرا دروازه بان های حریف اینقدر قویه از 50 تا گل صد درصدفقط یکیش گل میشه در صورتی که حریف با صفر تا شوت 10 تا گل میزنه!!!
اما هرچقدر هم که بازی بد باشه ارزش بازی کردن رو داره...
من خودم طرفدار فیفا هستم اما این رو به فیفا ترجیح میدم.
fouladiali
29-10-2009, 14:39
یه فیلم آموزشی برای ساخت کیت:
من بازی رو بازی کردم سرعت بازی نسبت به ورژ« های قبلی کم شده !
دیگه نمیشه چند نفر رو دریب کرد ( تو تاپ پلیر) اگه پاس ندی راحت توپ رو ازت میگیرن!
سانتر ها و پاسهای بلند و ضربه دروازه خیلی بد شده ! جهت نمیگیره
fouladiali
29-10-2009, 14:52
در لینک زیر میتونید آموزش های مربوط به ساخت لباس، چمن، تابلوی امتیازات و ... را مشاهده کنید:
farshad.88
29-10-2009, 14:53
نزديكها دروازه كلا پر نوره
به عبارتي حاله ماننده شايد يكي اونجا باشه ... :ي
-----------
دمت گرم. گل گفتی. احتمالا طرف جزو توپ جمع کن های پشت دروازه است :31: :27: :31:
mamadosein
29-10-2009, 14:58
یه فیلم آموزشی برای ساخت کیت:
این رو باید با چه برنامه ای باز کنیم ؟
نگید winrar فایل تصویری رو میگم
fouladiali
29-10-2009, 15:15
این رو باید با چه برنامه ای باز کنیم ؟
نگید winrar فایل تصویری رو میگم
من که با KM Player دیدم.
donya_pes
29-10-2009, 15:15
اقا یکی چطور میشه رو سوپر استار بازی کنیم تو مستر لیگ؟
mamadosein
29-10-2009, 15:21
من که با KM Player دیدم.
پس چرا km player من اجرا نمیکنه ؟
نحوه خرید بازیکن رو یکی بگه ؟مثل 2009 نیست دیگه
karnavaleroos
29-10-2009, 16:05
نه حسین جان اینطوری نیس شما دقت کنی نسخه دمو هم همین مشکلات گرافیکی و گیم پلی رو داشت پس این سیاست کنامی نیس بلکه گنده کنامیه
G.D.ragon.Ir
29-10-2009, 16:05
به پستی که ادرش رو در زیر گذاشتم برید
Talar2009
29-10-2009, 16:07
دقیقا همینطوریه که میگین اگه سرعت حرکت توپ کم بشه بازی خیلی قشنگ میشه در اینصورت دروازه بانها دیگه شوتهای محکمو دفع نمیکنن و میتونن مهارشون کنن . توی نسخه دمو سرعت توپ بسیار خوبه اما زمان پاسخ دهی یک مقداری زیاده . الان راهی وجود داره که سرعت بازی خیلی کم بشه حتی کمتر از نسخه 2009 زمان پاسخ دهی رو هم میشه بهتر از نسخه دمو کرد اما اگه بخوایم زمان پاسخ دهی رو به حد نسخه نهایی برسونیم باز اینجا هوش بازی کم میاره و میشه راحت تیمها رو برد خلاصه این نسخه بازی معمایی شده برای ما .
من منتظر آبتین هستم چند هفته پیش گفته بود شاید با دوستان هم کلاسیش توی هوش مصنوعی بازی دست ببرن . همینطور منتظر آنلاک کردن سوپر استار توسط stefan acm هستم هر روز دارم تاپیک ایشون رو هم چک میکنم .
فعلا باید منتظر باشیم ببینیم چی میشه ولی خداییش این نسخه همه رو خیلی اذیت کرد .
Features: new in italic
Kits for all national teams
Kits for all Bundesliga teams
Bundesliga in place of Eredivisie (Eredivisie is still there; your saved games still work ;-)
Missing teams added to CL mode selection
updated league and cup logos
Bundesliga teams basis
updated German national team
original league, cup and team logos
correct kits for all EPL and La Liga teams
faces for some players
correct team names
البته من یه نظر دیگه هم دارم، اگه بشه سرعت پاسها رو کم و مثل نسخه pes09 کرد،علاوه بر روان تر شدن بازی، میزان سختیه بازی هم به طرز قابل توجهی افزایش پیدا میکنه ، و نیازی به پائین آوردن زمان پاسخ دهی نیست ، اونم بدین ترتیبه که وقتی سرعت پاسها کم و روانتر بشه در نتیجه مدافعین و هافبکهای تیم حریف، فرصت بیشتری رو برای سازماندهی پیدا میکنند ،وخصوط دفاعی و همینطور هافبکها بعد از این سازماندهی از نظم به مراتب بهتری برخوردار میشن و درنتیجه فضاها و شکافهای موجود به طرز محسوسی پوشش داده میشه ،و یه بازیه درگیرانه و تاکتیکی تری رو شاهد خواهیم بود. ضمن اینکه شما هم درست فرمودید و دروازبانها هم بالطبع عملکرد بهتری خواهند داشت.به هر ترتیب من اعتقاد دارم بیش از 80 درصد مشکلات موجود مرتبط به سرعت بسیار زیاد پاسهای رد و بدل شده میان بازیکناست ،که اگه حل بشه احساس گیمرها نسبت به این نسخه قطعا" متفاوت خواهد بود.
fouladiali
29-10-2009, 16:41
بعد از انتخاب تیم، قبل از این که وارد مسترلیگ بشین؛ در قسمت General settings بخش Negotiations دو حالت وجود داره:
1- Negotiate directly: با انتخاب این قسمت خرید و فروش بازیکن به عهده ی خودتونه. وقتی وارد مسترلیگ شدید، به قسمت Team Office برید و بعد از اون گزینه ی Nagotiations را انتخاب کنید که در اونجا چند گزینه وجود داره:
1- Player Search: در این قسمت شما میتونید بازیکنایی را که میخواهید، بر اساس یکی از موارد زیر پیدا کنید:
الف) Scout Recommendations: در این قسمت Scout شما بر اساس پست و یک یا چند تا از ویژگی هایی که شما براش معین میکنید یه سری بازیکن به شما پیشنهاد میده:
Tactical Fit: بازیکنایی را که برای تاکتیک تیمی شما مناسب ترند پیشنهاد میده.
Select by Future Potential: بازیکنای آینده دار را انتخاب میکنه.
Select by Openness to Negotation: بازیکنای آزاد برای فروش را نشون میده.(البته این قسمت را زیاد مطمئن نیستم)
Trait: در این قسمت هم بر اساس ویژگی که شما انتخاب میکنید، بازیکنایی را پیشنهاد میکنه.
ب) Advanced Search: از این قسمت شما میتونید بر اساس اسم، پست، قد، سن، پای تخصصی، امتیاز بازیکن، ارزش مالی، تعداد سال باقیمانده تا پایان قرارداد و یا لیست بازیکنانی که برای فروش قرار داده شدند، بازیکن خودتون را پیدا کنید.
ج) Search by Group: پیدا کردن بازیکن بر اساس تیم باشگاهی
د) Search by Nationality: پیدا کردن بازیکن بر اساس ملیت
ه) Show All Players: لیست همه ی بازیکنان
2- Scout list: بازیکنایی را که شما به این لیست اضافه کنید، توسط Scout زیر نظر گرفته میشند و شما هر دفعه میتونید اطلاعات جدیدی را که از اون ها پیدا میکنه مشاهده کنید و بعد اگه خواستید با اون بازیکن ها قرارداد ببندید.
3- Ongoing Negotiations: لیست بازیکنایی که شما برای خرید انتخاب کردید نشون میده و خرید نهایی بازیکن در اینجا انجام میشه.
4- Transfer Market News: اخبار نقل و انتقالات تمامی تیم ها را نشون میده.
2- Leave to the Scout: با انتخاب این قسمت وظیفه ی پیداکردن و خرید بازیکن به عهده ی Scout شما هست (ولی فروش بازیکن با خودتونه) و خودش بر اساس نیازهای تیم بازیکنی را شناسایی میکنه و بعد از بستن قرارداد اون بازیکن را به تیم اضافه میکنه.
برای فروش بازیکن به قسمت My Team رفته و بازیکن مورد نظر را انتخاب کنید و یکی از سه گزینه ی Release (فروش) ، Place on Loan List (قرار دادن در لیست بازیکنان قرضی باشگاه) و یا Place on Transfer List (قرار دادن در لیست فروش باشگاه) را انتخاب کنید.
در مورد خرید بازیکن هم که بهادر جان به طور کامل توضیح دادند.
راستی یه نکته ی جالب:
وقتی بازیکن محبوب یه باشگاه را بفروشی، تمام بازیکنای تیم از دستت عصبانی میشن؛ مثلاً من جان تری را که از چلسی فروختم یا فابرگاس را از آرسنال، همه ی بازیکنای تیم از دستم عصبانی شدند!!!!!
در آخر هم از کسانی که وقت گذاشتن و این مطلب را خوندند تشکر میکنم.
و یه عذر خواهی هم از تمام کسانی که این مطالب را حتی بهتر و کامل تر از من بلد بودند انجام میدم.
البته من یه نظر دیگه هم دارم، اگه بشه سرعت پاسها رو کم و مثل نسخه pes09 کرد،علاوه بر روان تر شدن بازی، میزان سختیه بازی هم به طرز قابل توجهی افزایش پیدا میکنه ، و نیازی به پائین آوردن زمان پاسخ دهی نیست ، اونم بدین ترتیبه که وقتی سرعت پاسها کم و روانتر بشه در نتیجه مدافعین و هافبکهای تیم حریف، فرصت بیشتری رو برای سازماندهی پیدا میکنند ،وخصوط دفاعی و همینطور هافبکها بعد از این سازماندهی از نظم به مراتب بهتری برخوردار میشن و درنتیجه فضاها و شکافهای موجود به طرز محسوسی پوشش داده میشه ،و یه بازیه درگیرانه و تاکتیکی تری رو شاهد خواهیم بود. ضمن اینکه شما هم درست فرمودید و دروازبانها هم بالطبع عملکرد بهتری خواهند داشت.به هر ترتیب من اعتقاد دارم بیش از 80 درصد مشکلات موجود مرتبط به سرعت بسیار زیاد پاسهای رد و بدل شده میان بازیکناست ،که اگه حل بشه احساس گیمرها نسبت به این نسخه قطعا" متفاوت خواهد بود.
سرعت پاسها که پایینه شما چطوری میگید سرعت پاسها بالاست !!!
یا اینکه فقط برای کم اینجوریه ؟؟
smart007
29-10-2009, 17:13
به نظر شما نسخه فیفا به جز اینکه توپ گنده پارسالش رو کوچیک تر کرده و هنوزم که هنوزه آداماش مثله آدم آهنی راه میرن:13:
Talar2009
29-10-2009, 17:15
سرعت پاسها که پایینه شما چطوری میگید سرعت پاسها بالاست !!!
یا اینکه فقط برای کم اینجوریه ؟؟
نه دوست عزیز زمانی که شما یه پاس زمینی با بازیکنت صادر میکنی ،سرعت توپ به طرزقابل ملاحضه ای نسبت به نسخه pes09 وpes06 افزایش پیدا کرده و این مورد کاملا" ملموسه، در بعضی مواقع وقتی پاس زمینی و رو به جلو می دی این سرعت اینقدر زیاده که به قول یکی از دوستانم ،آدم رو یاد فوتبال 98 سونی میاندازه ، حقیقت امر اینه که این نسخه خیلی بچه ها رو اذیت کرده،از باگهایی که تو این نسخه هست تا گیم پلی بازی ، البته نکات مثبتی هم داره ،ولی در مجموع نکات منفی و مثبت این بازی نمیتونیم به یه برآیند خیلی خوبی برسیم ، من یه آماری از چند تا pes باز گرفتم و نظرشون رو خواستم در مورد این بازی ، جالبه بدونید اکثزیت قریب به اتفاقشون میگن ما خیلی سعی میکنیم بتونیم با pes10 ارتباط برقرار کنیم ولی نمیشه ،البته من یه پیشنهاد دارم که نمی دونم با استقبال سایرین مواجه میشه یا نه ، واون هم برگشت به نسخه قبلی(pes09) همراه با اعمال یه سری تغییرات هست .که نمی دونم دوستان موافقت بکنند یا نه
scorpion818
29-10-2009, 17:36
نه دوست عزیز زمانی که شما یه پاس زمینی با بازیکنت صادر میکنی ،سرعت توپ به طرزقابل ملاحضه ای نسبت به نسخه pes09 وpes06 افزایش پیدا کرده و این مورد کاملا" ملموسه، در بعضی مواقع وقتی پاس زمینی و رو به جلو می دی این سرعت اینقدر زیاده که به قول یکی از دوستانم ،آدم رو یاد فوتبال 98 سونی میاندازه ، حقیقت امر اینه که این نسخه خیلی بچه ها رو اذیت کرده،از باگهایی که تو این نسخه هست تا گیم پلی بازی ، البته نکات مثبتی هم داره ،ولی در مجموع نکات منفی و مثبت این بازی نمیتونیم به یه برآیند خیلی خوبی برسیم ، من یه آماری از چند تا pes باز گرفتم و نظرشون رو خواستم در مورد این بازی ، جالبه بدونید اکثزیت قریب به اتفاقشون میگن ما خیلی سعی میکنیم بتونیم با pes10 ارتباط برقرار کنیم ولی نمیشه ،البته من یه پیشنهاد دارم که نمی دونم با استقبال سایرین مواجه میشه یا نه ، واون هم برگشت به نسخه قبلی(pes09) همراه با اعمال یه سری تغییرات هست .که نمی دونم دوستان موافقت بکنند یا نه
من قبلاً هم گفته بودم که تعداد باگ ها و مشکلات این نسخه از نسخه 2009 خیلی بیشتره. حقیقتاً من هم هنوز به شکل خوبی نتوستم با این نسخه ارتباط برقرار کنم. شاید بشه گفت بزرگترین پیشرفت توی گرافیک بازی بوده که شاید به اضافه شدن این همه مشکل جدید به بازی نیارزه.
اما تو بازی وقتی من در حمله پاس کاری میکنم سرعت توپ خیلی کمه ! وقتی بازیکن های به هم نزدیک باشن سرعت خوبه
اما وقتی بخوای پاس تو حرکت یا سرعت به جلو بدی سرعت خیلی کمه مخصوصا که بخوای پاس به عقب بدی توپ به زور
به یار خودی میرسه! نمی دونم مشکل منه یا ؟؟
shahi666
29-10-2009, 17:44
دوستان بلاخره بنده هم نصب کردم و تقریبا به تمامی نکاتی که دوستان اشاره کرده بودند پی بردم و حالا در حال بر قرار کردن ارتباط هستم :دی
ولی یک مشکلی دارم در بخش صدای بازی که البته در ورژن 2009 هم برام پیش امده بود ، البته در ویندوز 7 نسخه 7600 که در هنگام بازی صدای گزارشگر و تماشاچی هایی که همیشه در وسط زمین هم سر و صدا دارند بلنده و به گوشی می رسه ولی هنگام حمله در محوطه جریمه به هیچ وجه نمیشه کم و زیاد شدن صدای تماشاگران رو گوشی کرد اصلا صدایی عوض نمیشه و عادی هست و خیلی ضعیفه ، در صورتی که باید صداشون بلند تر بشه..
کسی از دوستان با چنین مشکلی در ویندوز 7 برخورد نکرده؟یا راه حلی براش دارید؟
ممنون میشم جواب بدید چون واقعا بازی بی روح و خشک میشه..
مرسی
scorpion818
29-10-2009, 18:01
اما تو بازی وقتی من در حمله پاس کاری میکنم سرعت توپ خیلی کمه ! وقتی بازیکن های به هم نزدیک باشن سرعت خوبه
اما وقتی بخوای پاس تو حرکت یا سرعت به جلو بدی سرعت خیلی کمه مخصوصا که بخوای پاس به عقب بدی توپ به زور
به یار خودی میرسه! نمی دونم مشکل منه یا ؟؟
دقیقاً یکی از مشکلات همینه! یعنی روی هر سیستمی یه جور کار می کنه! تازه بچه ها می گفتن با عوض کردن گزارشگر هم سرعت تغییر می کنه! این اصلاً طبیعی نیست مگر اینکه بخواهیم اون نظریه غیر اریجینال بودن بازی رو قبول کنیم که من شخصاً خیلی قبولش ندارم.
سلام دوستان
اينجا كسي PES 2010 رو با XBOX360 بازي ميكنه؟
من يه نسخه از بازي رو گرفتم كه گزارشگر و تمام منوهاش به زبان ايتاليايي هستش
تموم شهرمونم گشتم همش اين نسخه بود
ولي براي PC نسخه زبان انگليسيش راحت پيدا ميشه
خواستم ببينم نسخه شما (XBOX) انگليسي هستش يا ايتاليايي؟
ممنون
M A X I M U M
29-10-2009, 18:22
من خياي با پي اي اس 2010 ارتباط برقرار كردم
خيلي حال ميده
باز رو باز مي كنم با پاسكاري و كلا بازي زيبا ارائه ميدم
شوت زدن رو هم ياد گرفتم عنوان لانگ رنجر رو هم گرفتم بالاخره
يه شوت 36 متري زدم با كريس رونالدو
ArminxXx
29-10-2009, 18:40
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا
یه سوال این ادیت قبلی رو پاک میکنه؟
به نظر شما نسخه فیفا به جز اینکه توپ گنده پارسالش رو کوچیک تر کرده و هنوزم که هنوزه آداماش مثله آدم آهنی راه میرن:13:
دوست عزیز اینجا بحث Pes هست لطفا تاپیک رو منحرف نکنید
Hirad HRD
29-10-2009, 19:05
سلام دوستان
اينجا كسي PES 2010 رو با XBOX360 بازي ميكنه؟
من يه نسخه از بازي رو گرفتم كه گزارشگر و تمام منوهاش به زبان ايتاليايي هستش
تموم شهرمونم گشتم همش اين نسخه بود
ولي براي PC نسخه زبان انگليسيش راحت پيدا ميشه
خواستم ببينم نسخه شما (XBOX) انگليسي هستش يا ايتاليايي؟
ممنون
دوست من فروشنده اون بازی عجله کرده من خودم یک هفته صبر کردم و الان تسخه انگلیسی و دارو من از nextjen خریدم تو تهران
fouladiali
29-10-2009, 19:06
یه سوال این ادیت قبلی رو پاک میکنه؟
بله، در واقع جایگزین فایل ادیت قبلی میشه؛ بنابراین بهتره از فایل PES2010_EDIT خودتون یه کپی بگیرید تا اگه دوباره خواستید استفاده کنید داشته باشید.
دوستان برای من این پیغام رو میده دوباره پاک کردم و نصب کردم بازم درست نشد
نه حسین جان اینطوری نیس شما دقت کنی نسخه دمو هم همین مشکلات گرافیکی و گیم پلی رو داشت پس این سیاست کنامی نیس بلکه گنده کنامیه
من امشب با یکی از بچه های قدیمی این تاپیک یعنی محمود ( google_boy ) رفتیم گیمر سنتر . روی سه تا از دستگاههای ps3 شون نسخه اریجینال بازی بود ( هر کدوم 85 تومن براشون آب خورده بود ) من به هر سه مانیتور نگاه کردم سرعت بازی توی هر سه یکی بود و مهمتر اینکه سرعت بازی زیاد نبود بنابراین اینجا باید بگم مشکل از ماست که از نسخه دزدی داریم استفاده میکنیم هنوز طلبکار هم هستیم و نه کونامی .
راستی من امشب یک ساعت هم توی دستگاه xbox 360 فیفا 10 رو بازی کردم .
باید بگم فیفا 10 توی بعضی از قسمتها شاید چند سال از pes جلوتره اما توی بعضی قسمتها pes برتریهای محسوسی داره . بعضی از عناصر گیم پلی توی فیفا 10 واقعا عالی طراحی شده که حقیقتا منو به وجد آورد .
......
یکی از دوستان میتونه یک تصویر از قسمتی که میگین پر نوره بزاره اسم ورزشگاه و زمان بازی رو هم بگید لطفا که من یک چکی بکنم .
mani_2004_2006
29-10-2009, 19:50
سلام
دوستان همین الان توی مستر لیگ داشتم بازی میکردم بعد کرنر شد واسه من ! بازیکن حریف رفت پشت توپ و ضربه رو زد :18: گلر حریف هم تو دروازه نبود !!!! :18::41:
ArminxXx
29-10-2009, 19:51
بله، در واقع جایگزین فایل ادیت قبلی میشه؛ بنابراین بهتره از فایل PES2010_EDIT خودتون یه کپی بگیرید تا اگه دوباره خواستید استفاده کنید داشته باشید.
یعنی نمیشه با ادیت قبلیه ادغامش کرد؟:41:
دوستان خواهشا مشکل منو حل کنید
شما دایرکت x رو از توی بازی نصب کن احتمال داره مشکل از این باشه .
دایرتکس خود بازی نصب نمیشه
فایلد میده
smart007
29-10-2009, 20:07
سلام
دوستان همین الان توی مستر لیگ داشتم بازی میکردم بعد کرنر شد واسه من ! بازیکن حریف رفت پشت توپ و ضربه رو زد :18: گلر حریف هم تو دروازه نبود !!!! :18::41:
این مشکل از نسخه ای هست که تهیه کردین یا بد بصب شده
درایورهای داخل خود dvd رو نصب کن
مخصوصن برنامه physic x
smart007
29-10-2009, 20:18
اصلا پیشنهاد خوبی نیست
من که به راحتی باهاش کنار اومدم
در خصوص گیم پلی به نظرم خیلی روش کار کردن مدریت در بازی فوق العاده هست
بازی روی هوا مخصوصا پاس های قطریش فوق العاده هست
AI بازیکنان هم خوبه
حالا درسته نواقصی داره
ولی در کل منی که هم pes10 و هم fifa10 رو بازی کردم از pes بیشتر خوشم اومد اخه توی فیفا موقع دریپل زدن توپ مثله چسب به پاشون چسبیده
بعضی از دوستان گلایه میکنن که سرعت توپ زیاده
شما یه فوتبال سطح اول اروپا رو بزارید و با بازی مقایسه کنید در اکثر مواقع سرعت دقیقا یکی هست
mellllanic
29-10-2009, 20:27
من وقتی میرم تو مستر لیگ چند تابازی که میکنم توی منوی مستر لیگ یه دفعه گیر میکنه و صفحه بعدی نمیاد و مجبور میشم بازیرو ببندم و دوباره باز کنم .
برای شما هم این مشکل پیش اومده ؟؟
خواستم ببینم راه حلش چیه ؟؟
ممنون .
pedramgolchin
29-10-2009, 20:41
این \Tommsen_Chantpack_v.0.5 رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری توی بازی ازش استفاده کنم
مربوط به صدای تماشاچیاس ولی نمیدونم چیکار کنم
من کیت سرور 9.02 رو دارم
hesamat87
29-10-2009, 20:41
دوستان بلاخره بنده هم نصب کردم و تقریبا به تمامی نکاتی که دوستان اشاره کرده بودند پی بردم و حالا در حال بر قرار کردن ارتباط هستم :دی
ولی یک مشکلی دارم در بخش صدای بازی که البته در ورژن 2009 هم برام پیش امده بود ، البته در ویندوز 7 نسخه 7600 که در هنگام بازی صدای گزارشگر و تماشاچی هایی که همیشه در وسط زمین هم سر و صدا دارند بلنده و به گوشی می رسه ولی هنگام حمله در محوطه جریمه به هیچ وجه نمیشه کم و زیاد شدن صدای تماشاگران رو گوشی کرد اصلا صدایی عوض نمیشه و عادی هست و خیلی ضعیفه ، در صورتی که باید صداشون بلند تر بشه..
کسی از دوستان با چنین مشکلی در ویندوز 7 برخورد نکرده؟یا راه حلی براش دارید؟
ممنون میشم جواب بدید چون واقعا بازی بی روح و خشک میشه..
مرسی
منم این مشکل رو دارم، اینو تو سایت pesfan (سایت رسمی هوادارای PES) گفتم، مسوولش گفته بررسی می کنه، من ویندوزم ویستاست، یکی دیگه هم که ویندوزش XP بود این مشکل رو داشت.
hesamat87
29-10-2009, 20:45
باید این رو دانلود کنید و تو C:/windows/system32 بریزید، لینک دانلود:
omid-p30
29-10-2009, 20:45
دوستان سرعت توپ خیلی زیاد شده و کلا بازی رو از ریخت انداخته . چاره ای براش پیدا شده ؟ اصلا چرا اینطوریش کردند ؟
hesamat87
29-10-2009, 20:53
دوستان سرعت توپ خیلی زیاد شده و کلا بازی رو از ریخت انداخته . چاره ای براش پیدا شده ؟ اصلا چرا اینطوریش کردند ؟
بعضیا نشستن pass speed بازیکنا رو کم کردن (15 تا) من امتحان کردم خیلی بهتر شد، اگه انگلیسی ات خوبه برو این جا خودت ببین:
توي مستر ليگ فقط وقتي ليگ اسپانيا و ايتاليا و انگليس در ابتدا مشخصن و برايه كسايي كه بخوان همون اول ليگ فرانسه يا هلند رو چندتا تيماش رو با تيماي other عوض كرد امكان پذير نيست آيا شما راه حلي داريد
fouladiali
29-10-2009, 20:57
توي مستر ليگ فقط وقتي ليگ اسپانيا و ايتاليا و انگليس در ابتدا مشخصن و برايه كسايي كه بخوان همون اول ليگ فرانسه يا هلند رو چندتا تيماش رو با تيماي other عوض كرد امكان پذير نيست آيا شما راه حلي داريد
فکر نمیکنم بشه؛ فکر کنم دلیلش اینه که این دو تا لیگ به صورت کامل در بازی لیسانس شدند.
ArminxXx
29-10-2009, 21:04
ببینم برنامه ای نیست که بشه PES_EDIT رو با PES_EDIT قبلی ادغام کنیم و قبلی پاک نشه؟؟
(سریعتر چون حیاتیه)
من وقتی میرم تو مستر لیگ چند تابازی که میکنم توی منوی مستر لیگ یه دفعه گیر میکنه و صفحه بعدی نمیاد و مجبور میشم بازیرو ببندم و دوباره باز کنم .
برای شما هم این مشکل پیش اومده ؟؟
خواستم ببینم راه حلش چیه ؟؟
ممنون .
من این مشکلو زمانی داشتم که پچ نصب کرده بودم ایراد از اون پچ بود . شاید مشکل شما هم از این باشه .
این \Tommsen_Chantpack_v.0.5 رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری توی بازی ازش استفاده کنم
من کیت سرور 9.02 رو دارم
درمورد فایلهاش و پسوندشون یک توضیحی بده ( اگه شد یک عکس کوچیک بزار ) تا من طریقه وارد کردنشو بگم .
یک راه حلش همونیه که من چند صفحه قبل گفتم که گیم پلی نسخه دمو رو وارد نسخه نهایی کنید و بعد رزولوشن بازیو به 720*1280 تغییر بدین سرعت کلی بازی واقعا عالی میشه .
ببینم برنامه ای نیست که بشه PES_EDIT رو با PES_EDIT قبلی ادغام کنیم و قبلی پاک نشه؟؟
(سریعتر چون حیاتیه)
شاید با برنامه pro - evo بشه اینکار رو انجام داد اما متاسفانه هنوز نسخه 2010 این برنامه کامل نشده خیلیها منتظر این برنامه کامل و جامع هستن .
Mehdi.ss
29-10-2009, 21:26
حسین جان نمیشه داوری 2009 رو با 2010 عوض کرد ؟
چرا داور خطا نمیگیره!!!!!؟؟؟؟؟:18:دیوونم کرد:2::2::2::2:
بازی سخت شده تو مستر لیگ فقط واسه بقا دارم تلاش میکنم شیت تو هیکل کونامی
mamadosein
29-10-2009, 21:47
دوستان به نظرتون با این وضع میارزه نسخه ارجینال رو بخریم ؟
قیمتش 50 هزار تومانه
چون واقعا بازی خیلی ...میه و ضایع بازیه
از دوستام میخوام یه مشورت به من بدن در این رابطه چون 50 هزار تومان پول کمی نیست واسه یه بازی
hesamat87
29-10-2009, 21:52
دوستان به نظرتون با این وضع میارزه نسخه ارجینال رو بخریم ؟
قیمتش 50 هزار تومانه
چون واقعا بازی خیلی ...میه و ضایع بازیه
از دوستام میخوام یه مشورت به من بدن در این رابطه چون 50 هزار تومان پول کمی نیست واسه یه بازی
من با دو سه تا چیز بازی خیلی مشکل دارم، که اگه درست شه منم می خرمش، منتظر patch ام ببینم چی می شه
داور! (نیازی به توضیح نداره فکر کنم)، سرعت بالای پاس، یه مقدار switch کردن بین بازیکنا هم بد رو اعصاب می ره بعضی وقتا، بقیه ی مشکلاتش رو می شه تحمل کرد
سلام به همه
یه پچ میخواستم که اسم تیمها و لباساشون و لوگو هاشون رو درست کنه
اگه هست لطفا لینکش رو بدید
ممنون
mamadosein
29-10-2009, 22:00
حسین جان پست قبلیمو هم بجواب
اینم بجواب :دی
توی نسخه اصلی داور و دروازه بان درست شده ؟ سرعت پاس ها و سرعت بازی چی ؟
گیم پلی بهتر شده ؟
ارزش داره 50 هزار پول بدیم ؟
ممنون
fouladiali
29-10-2009, 22:01
سلام به همه
یه پچ میخواستم که اسم تیمها و لباساشون و لوگو هاشون رو درست کنه
اگه هست لطفا لینکش رو بدید
ممنون
داخل این صفحه پچ های زیادی هست که میتونید دانلود کنید:
M A X I M U M
29-10-2009, 22:05
من این مشکلو زمانی داشتم که پچ نصب کرده بودم ایراد از اون پچ بود . شاید مشکل شما هم از این باشه .
درمورد فایلهاش و پسوندشون یک توضیحی بده ( اگه شد یک عکس کوچیک بزار ) تا من طریقه وارد کردنشو بگم .
یک راه حلش همونیه که من چند صفحه قبل گفتم که گیم پلی نسخه دمو رو وارد نسخه نهایی کنید و بعد رزولوشن بازیو به 720*1280 تغییر بدین سرعت کلی بازی واقعا عالی میشه .
شاید با برنامه pro - evo بشه اینکار رو انجام داد اما متاسفانه هنوز نسخه 2010 این برنامه کامل نشده خیلیها منتظر این برنامه کامل و جامع هستن .
حسين جان ميتوني لينك همين برنامه رو بهم بدي
كامل نباشه نباشه
فقط بوتم بازي كنارو از اين تيم به اون ببرم و يه كم ويرايش كنم
يا كلا لينكهر چي ويرايشگر كامل و خوب اومده تا حالا رو بهم بده
ممنونت ميشم
vahidreza2007
29-10-2009, 22:07
من امشب با یکی از بچه های قدیمی این تاپیک یعنی محمود ( google_boy ) رفتیم گیمر سنتر . روی سه تا از دستگاههای ps3 شون نسخه اریجینال بازی بود ( هر کدوم 85 تومن براشون آب خورده بود ) من به هر سه مانیتور نگاه کردم سرعت بازی توی هر سه یکی بود و مهمتر اینکه سرعت بازی زیاد نبود بنابراین اینجا باید بگم مشکل از ماست که از نسخه دزدی داریم استفاده میکنیم هنوز طلبکار هم هستیم و نه کونامی .
راستی من امشب یک ساعت هم توی دستگاه xbox 360 فیفا 10 رو بازی کردم .
باید بگم فیفا 10 توی بعضی از قسمتها شاید چند سال از pes جلوتره اما توی بعضی قسمتها pes برتریهای محسوسی داره . بعضی از عناصر گیم پلی توی فیفا 10 واقعا عالی طراحی شده که حقیقتا منو به وجد آورد .
......
یکی از دوستان میتونه یک تصویر از قسمتی که میگین پر نوره بزاره اسم ورزشگاه و زمان بازی رو هم بگید لطفا که من یک چکی بکنم .
ممنون حسين جان از خبرت
بفرما مهران جون من كه گفتم اين مشكل از نسخه دزدي بودن بازي هستش و كونامي نمياد با اين كار خودش رو خراب كنه حقم دارن وقتي به قول حسين طرف 85 تومن پول داده واسه نسخه ارجينال ما مي خواهيم با 2000 تومن بازي خدا داشته باشيم
پس از الان بايد به فكر تهيه نسخه اصل و ارجينال بازي باشيم البته به صورت كپي !!!
ali_santoori
29-10-2009, 22:10
قبول کنین که مزخرف تر از pes2009 شده.
نه؟
mellllanic
29-10-2009, 22:13
بله دوست عزیز متاسفانه همین طوره .
ولی پچو که نمیشه پاک کرد آخه همه لباسها دوباره خراب میشه شما خودت چیکار کردی ؟؟ راه حلی داره یا باید صبر کنیم تا تو پچ های بعدی این مشکل حل بشه ؟؟
vahidreza2007
29-10-2009, 22:15
حسين جان راهي جديدي براي تغيير تو ديتا بيس بازي پيدا نكردي ؟
اقا با اون روش اول گيم پلي بازي تقريبا شبيه دمو شد و اگه بتوني راهي براي تغيير حركت وسرعت در اين نسخه مثل دمو پيدا كنيم كه عالي ميشه ؟ تو اين زمينه كاري كردي حسين جان ؟
حسين جان مژده مژده اقا يه راه واسه كم كردن سرعت پاس پيدا كردن لطف كن اينو واسمون ترجمه كن تا اجراش كنيم تو بازي : اينم لينكش :
Mehdi.ss
29-10-2009, 22:22
پیش نمایش و اسکربرد لیگ انگلیس که به کم ادیتش کردم پیشنهاد می کنم دانلودش کنید خیلی بازی رو جذابتر می کنه
305 kb
fouladiali
29-10-2009, 22:33
حسين جان مژده مژده اقا يه راه واسه كم كردن سرعت پاس پيدا كردن لطف كن اينو واسمون ترجمه كن تا اجراش كنيم تو بازي : اينم لينكش :
به نظر من اگه قرار باشه با کم و زیاد کردن توانایی های بازیکنان سرعت بازی را کم کنیم فایده ای نداره، بهتره یه راهی پیدا کنیم که به صورت طبیعی سرعت بازی کاهش پیدا کنه.
حسین جان پست قبلیمو هم بجواب
اینم بجواب :دی
توی نسخه اصلی داور و دروازه بان درست شده ؟ سرعت پاس ها و سرعت بازی چی ؟
گیم پلی بهتر شده ؟
ارزش داره 50 هزار پول بدیم ؟
ممنون
من امشب دیدم سرعت بازی نسخه اصلی توی بازیهای مختلف تغییر نمیکرد و سرعت کلی بازی نسبت به نسخه ای که من دارم کمتر بود اما بازم سرعت از نسخه 2009 بیشتر بود که چندان جالب نیست .
بنظر من اول باید صبر کنیم ببینیم کونامی توی پچهایی که در آینده میده مشکل تغییر سرعت بازی عوض میشه یا نه بعد به فکر نسخه اصلی باشیم .
اما سخت کردن بازی و کم کردن سرعت بازی هم راه حل داره یکیش همونیه که من گفتم ( انتقال گیم پلی دمو به نسخه نهایی ) اما مطمئنا اکثر گیمر زمان پاسخ دهی زیادی که توی دمو هست رو نمیپسندن بنابراین باید دنبال یک راه دیگه بود همونطوریکه یکی از بچه ها دو صفحه قبل گفت یکی از بهترین راهها برای اینکه بازی سخت تر بشه و سرعت بازی کم بشه تنظیم درست تواناییهای تمام بازیکنان توی این بازیه من اون تاپیکی که در این باره زده شده رو خوندم کسانیکه اینکار رو کردن از نتیجش واقعا راضی هستن .
ما باید این مواردو درمورد تمتم بازیکنان اعمال کنیم و بعد تغییراتو سیو کنیم من اینکار رو حتما میکنم و بعد درجه بازیو بجای تاپ پلیر روی پروفشنال قرار میدم :
حداقل کاهش 30درصدی سرعت تمام بازیکنان
کاهش 20 درصدیه سرعت پاس کوتاه و بلند بازیکنان
افزایش 10 درصدیه تکنیک بازیکنان
افزایش حداقل 10 درصدی کات دادن به توپ برای تمام بازیکنان
کاهش حداقل 20 درصدی قدرت شوت بازیکنان
افزایش 10درصدیه تکنیک شوت بازیکنان
برای اونایی که دوست دارن بازم زمان عکس العمل بازیکنان افزایش پیدا کنه افزایش نسبی این توانایی در بازیکنان
و چند مورد دیگه
همونطوریکه گفتم کسانیکه اینکار رو کردن الان واقعا از بازی لذت میبرن .
اگه یکی اینکار رو میکرد و بعد آپشن فایلشو به بقیه بچه میداد خیلی عالی بود .
حسين جان ميتوني لينك همين برنامه رو بهم بدي
كامل نباشه نباشه
فقط بوتم بازي كنارو از اين تيم به اون ببرم و يه كم ويرايش كنم
يا كلا لينكهر چي ويرايشگر كامل و خوب اومده تا حالا رو بهم بده
ممنونت ميشم
اصلا هنوز آماده نیست این لینکشه :
ممنون حسين جان از خبرت
بفرما مهران جون من كه گفتم اين مشكل از نسخه دزدي بودن بازي هستش و كونامي نمياد با اين كار خودش رو خراب كنه حقم دارن وقتي به قول حسين طرف 85 تومن پول داده واسه نسخه ارجينال ما مي خواهيم با 2000 تومن بازي خدا داشته باشيم
پس از الان بايد به فكر تهيه نسخه اصل و ارجينال بازي باشيم البته به صورت كپي !!!
وحید جان توی نسخه های ما تغییر سرعت بازی توی بازیهای مختلف وجود داره اما توی نسخه اصلی من چنین چیزی ندیدم اما سرعت کلی بازی بازم بیشتر از نسخه 2009 بود که به نظرم زیاد میومد .
بله دوست عزیز متاسفانه همین طوره .
ولی پچو که نمیشه پاک کرد آخه همه لباسها دوباره خراب میشه شما خودت چیکار کردی ؟؟ راه حلی داره یا باید صبر کنیم تا تو پچ های بعدی این مشکل حل بشه ؟؟
احتمالا شما هم مثل من لیگ ایتالیا رو انتخاب کردی . من پچ 0.6 و کیت سرور 9.04 رو نصب کردم همه چی مرتب شد .
حسين جان راهي جديدي براي تغيير تو ديتا بيس بازي پيدا نكردي ؟
اقا با اون روش اول گيم پلي بازي تقريبا شبيه دمو شد و اگه بتوني راهي براي تغيير حركت وسرعت در اين نسخه مثل دمو پيدا كنيم كه عالي ميشه ؟ تو اين زمينه كاري كردي حسين جان ؟
فکر میکنم بهترین کار همونیه که بالا گفتم و خوشبختانه امتحانشو هم خوب پس داده .
من همین الان اینجا بودم مطالب بالا رو بر اساس همین تاپیک نوشتم .
به نظر من اگه قرار باشه با کم و زیاد کردن توانایی های بازیکنان سرعت بازی را کم کنیم فایده ای نداره، بهتره یه راهی پیدا کنیم که به صورت طبیعی سرعت بازی کاهش پیدا کنه.
خب مولفه های اصلی در سرعت بازی چیه ؟
یکی سرعت توپ و یکی هم سرعت بازیکنان درسته ؟
ما میتونیم هر دو مورد رو کاهش بدیم و به این شکل سرعت بازی کم میشه و بازی طبیعی میشه . منظور شما از کاهش طبیعی سرعت بازی چیه میشه بیشتر توضیح بدین .
shahabprince
29-10-2009, 22:50
دوستان خواهشا مشکل منو حل کنید
من هم این مشکل رو داشتم ولی با دانلود فایل زیر و قراردادن اون تو این مسیر C:\windows\system32 مشکلم کاملا حل شد و بعد از او دایرکس بازی هم نصب شد.
درود و سلام و خسته نباشيد به همگي عزيزيان ::
خوب راستش من تازه pes2010 خريداري كردم . نسخه قبلش رو يعني 2009 رو بازي كرده بودم . خيلي عالي بود ... سوالي داشتم تو اون نسخه يه اديتور داشت كه راحت ميتونستي از طريق ويندوز بازيكنان رو اديت كني ... يا ليگندش رو هم ميتونستي به وسيله ذخيره اديت كني ...
آيا باسه اين نسخه هم اين اماكن داره ... يعني نرم افزارش اومده ؟؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت بود ممنون ميشم كه لينكش رو در اختيارم قرار بديد
واقيتش چون تعدا صفحات زياد بود متاسفانه تو چند صفحه آخري ديديم چيزي پيدا نكردم ...
منتظرم .. اگر هم ترينيري بود ممنون .........
fouladiali
29-10-2009, 22:58
خب مولفه های اصلی در سرعت بازی چیه ؟
یکی سرعت توپ و یکی هم سرعت بازیکنان درسته ؟
ما میتونیم هر دو مورد رو کاهش بدیم و به این شکل سرعت بازی کم میشه و بازی طبیعی میشه . منظور شما از کاهش طبیعی سرعت بازی چیه میشه بیشتر توضیح بدین .
درسته، منظور من این بود که بدون دستکاری در توانایی های بازیکنان سرعت را کم کنیم؛ ولی اگه این تغییر برای تمام بازیکنان باشه، این روش، روش خوبیه...
من همین الان این تغییر توانایی ها را برای بازیکنان دو تیم چلسی و آرسنال اعمال کردم؛ سرعت بازی خیلی خیلی بهتر شد.
Mehdi.ss
29-10-2009, 22:58
اینم یه پچ جدید
Leo Patch PES2010
Bundes liga, new balls, new boots, players names fixed, some transfers, some new players and many more.
Soon will have all transfers.
باید بریزید توی کیت سرور
یه کم حجمش زیاده 129 mb
منبع
من الان منتظر چند تا چیز هستم اونا که آماده بشه دیگه دنبال چیز دیگه ای نخواهم رفت :
1- آپدیت نقل و انتقالات
2- لیگهای دسته دوم کشورهای ایتالیا انگلیس و اسپانیا برای مستر لیگ . بچه ها دارن روش کار میکنن اگه برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 آماده بشه به سرعت میشه از طریق انتقال فایلهای csv نسخه 2009 به این نسخه تمامشو آماده کرد.
3 - شاید اضافه کردن چند چنت برای بعضی از تیمها .
4 - تنظیم تواناییهای تمام بازیکنان .
کیت ها لوگوها و اسمها هم که قبلا مرتب شده .همینطور گزارشگری بازی که الان در دسترسه .
چیزی دیگه ای به ذهن شما نمیرسه که از قلم انداخته باشم ؟
fouladiali
29-10-2009, 23:03
درود و سلام و خسته نباشيد به همگي عزيزيان ::
خوب راستش من تازه pes2010 خريداري كردم . نسخه قبلش رو يعني 2009 رو بازي كرده بودم . خيلي عالي بود ... سوالي داشتم تو اون نسخه يه اديتور داشت كه راحت ميتونستي از طريق ويندوز بازيكنان رو اديت كني ... يا ليگندش رو هم ميتونستي به وسيله ذخيره اديت كني ...
آيا باسه اين نسخه هم اين اماكن داره ... يعني نرم افزارش اومده ؟؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت بود ممنون ميشم كه لينكش رو در اختيارم قرار بديد
واقيتش چون تعدا صفحات زياد بود متاسفانه تو چند صفحه آخري ديديم چيزي پيدا نكردم ...
منتظرم .. اگر هم ترينيري بود ممنون .........
ArminxXx
29-10-2009, 23:05
بله و بازم بگی دیگر نگاه کنید ببینید برا شما هم اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟
fouladiali
29-10-2009, 23:07
1- آپدیت نقل و انتقالات
لیگهای دسته دوم کشورهای ایتالیا انگلیس و اسپانیا برای مستر لیگ . بچه ها دارن روش کار میکنن اگه برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 آماده بشه به سرعت میشه از طریق انتقال فایلهای csv نسخه 2009 به این نسخه تمامشو آماده کرد.
این دو مورد را منم خیلی منتظرشم. مخصوصاً لیگ دسته دوم ایتالیا.
Mehdi.ss
29-10-2009, 23:07
من الان منتظر چند تا چیز هستم اونا که آماده بشه دیگه دنبال چیز دیگه ای نخواهم رفت :
1- آپدیت نقل و انتقالات
2- لیگهای دسته دوم کشورهای ایتالیا انگلیس و اسپانیا برای مستر لیگ . بچه ها دارن روش کار میکنن اگه برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 آماده بشه به سرعت میشه از طریق انتقال فایلهای csv نسخه 2009 به این نسخه تمامشو آماده کرد.
3 - شاید اضافه کردن چند چنت برای بعضی از تیمها .
4 - تنظیم تواناییهای تمام بازیکنان .
کیت ها لوگوها و اسمها هم که قبلا مرتب شده .همینطور گزارشگری بازی که الان در دسترسه .
چیزی دیگه ای به ذهن شما نمیرسه که از قلم انداخته باشم ؟
داوری رو نمیشه کارش کرد ؟
داوری رو نمیشه کارش کرد ؟
فکر نمیکنم کار راحتی باشه مهدی جان . میدونی برنامه داوری چطوریه . برنامه نویس بازی میاد موارد خاصیو بعنوان خطا تعریف میکنه دست بردن توی این برنامه ها کار بسیار مشکلیه اما غیر ممکن نیست .
shahi666
29-10-2009, 23:28
اینم یه پچ جدید
Leo Patch PES2010
Bundes liga, new balls, new boots, players names fixed, some transfers, some new players and many more.
Soon will have all transfers.
باید بریزید توی کیت سرور
یه کم حجمش زیاده 129 mb
منبع
دوستان لطفا اگر سرعت اینترنت تون خوبه این پچ رو دانلود و چک کنید و اگر واقعا همه چیز رو مثل موارد ذکر شده ردیف می کنه ما هم با این سرعت داغون دانلود کنیم...
ظاهرا اگه درست باشه تمامی چیز ها حل میشه با این بچ
pedramgolchin
29-10-2009, 23:40
من کیت سرور 9.02 رو دارم
کسی نیست جواب منو بده؟؟:19::19:
danijon_2006
29-10-2009, 23:43
دوستان میگم این سیستم نقل و انتقالات رو یه توضیح میدین اخه من توی لیگ قهرمانان و جام حذفی و لیگ کشوری قهرمان شدم ولی هیچکی به پیشنهادم جواب مثبت نمیده حالت هم گذاشتم روی گفتگوی مستقیم ولی وقتی یه بازیکن رو میبرن توی اسکات لیست بعد هفته ی بعد بهم اعلام میکنه که باشگاهش اماده مذاکرس ولی وقتی میزنم نگوشیت بعد از چند هفته خبر میاد که با انتقال موافت نشد لطفا یه توضیح بدین ممنون
golmohammadi
29-10-2009, 23:46
علاوه بر اينكه نميشه خوب دريبل كرد، پاسهاي عمقي هم درست نيستند
اصلا يه جور پاس ميندازند توپ عقب ميمونه و بازيكن حريف صاحب توپ ميشه
يه مشكل بزرگ ديگه هم داره
موقع دفع توپ ، بجاي دفع توپ زياد اتفاق ميفته كه توپو ميندازند پاي حرف و حرف هم گل ميزنه ....
vahidreza2007
29-10-2009, 23:48
اينم عيدي من به بچه هاي سايت
دوستاني كه مي خواهند گيم پلي بازيشون چيزي حدود 90درصد دمو بشه و اون حس رو منتقل كنه اين كار رو بكنند :
1- فايل هاي dtb01 و dtb0 3 رو از پوشه img بازي دمو جايگزين جايگزين همون فايل ها در پوشه بازي اصلي كنند (به صورت كپي -پيست )
2- از ستينگ بازي تيك گزينه فريم اسكيپينگ رو برداريد
3-رزولوشن بازي رو 1152*864 قرار دهيد
4- رفرش ريت رو در ويندوزتون روي 70 قرار دهيد
5-در صورت داشتن حوصله كافي از ميزان توانايي هاي بازيكنان تيمتون كم كنيد
ما امروز به همراه چند تا از بچه اي وارد به بازي اين روش رو امتحان كرديم و نتايج خيلي خوبي هم گرفتيم و تقريبا از اين طريق حس بازي دمو به
شما داده ميشه و بازي از اون حالت سريع و اركيد بودن در مياد . و ميتونيد لذت فوتبال حقيقي رو داشته باشيد.
در اخر از حسين عزيز و مهران عزيز كه براي رسيدن به اين نتيجه همراهي كردند ما رو تشكر ميكنم .
دقیقاً یکی از مشکلات همینه! یعنی روی هر سیستمی یه جور کار می کنه! تازه بچه ها می گفتن با عوض کردن گزارشگر هم سرعت تغییر می کنه! این اصلاً طبیعی نیست مگر اینکه بخواهیم اون نظریه غیر اریجینال بودن بازی رو قبول کنیم که من شخصاً خیلی قبولش ندارم.
یه چیز دیگه اینکه من وقتی با شوک بازی میکنم سرعت بازی زیاد میشه و سرعت پاس کاری بالاست !
شاید باور نکنید اما واقعا تفاوت تو بازی با شوک و بدون شوک خیلی زیاده !
یه چیز دیگه اینه دروازه بان ها خیلی خفن توپ میگیرن
نور پشت دروازه خیلی زیاده
كونامي به كدام سو
شايد بعد از اين تبليغات وسيع كونامي همگان منتظر شاهكاري بزرگ از اين شركت بودن از اينرو هواداران ساكر برايه آمدن اين بازي روز شماي ميكردن ولي وقتي دستشان به دسته رفت ديدن آن چيزي نيست كه كونامي تبليغ ميكرده سايتهاي بزرگ بازي هم نمكي بودن روي زخم هواداران كونامي هرچند كه بعضي از طرفداران كونامي گوششان به اين حرفاها بدهكار نيست و اين سايت ها را به طرفداري از فيفا متهم ميكنند
ميشود گفت نزول pes با ظهور fifa همزمان شد بعد از پيشرفت فوق العلاده فيفا ميتوان گفت كه كونامي تعادلش را از دست داد و راهش را به كج راهه تبديل كرد اين كج راهه با ساكر 2008 به حد اعلاي خود رسيد و جالب اينكه سه بازي اخير كونامي يعني ساكر2008 و 2009 و2010 با هم تفاوت زيادي دارن واين نشان ميدهد خود كونامي هم شكست را پذيرفته كه نميتواند خود را به يك ثبات حداقلي برساند
هر چند نميشود از پيشرفت هاي خوب ساكر 10 گذشت ولي اين با آن تبليغات گسترده كونامي كاملا" در تضاد هست شايد بيشتر وقت كونامي به طراحي چهره ها گذشته كه الحق والانصاف در اين زمينه كاملا" فيفا را مغلوب كرده و هواداران را در اين زمينه غافلگير كرده ولي هواداران ترجيح ميدادن اين غافلگيري در گيم پلي باشد نه چهره ها كه از دور(دوربين وايد) اصلن معلوم نيست
آن چيزي كه براي هواداران قديمي كونامي در درجه اول اهميت هست آن چيزي است كه آنها را دل بسته كونامي كرده يعني گيم پلي كه متاسفانه دل هواداران در اين چندساله شكسته شده است شايد خيليها مثل من دوست داشتن بيشتر وقت كونامي صرف هوش مصنوعي بازي و انيميشن و كپچر مونيشن و ديگر چيزها شود تا گيم پلي عالي شود.
مثلن من نزديك به 10 بار امتحان كرده ام و دروازه بان را جلو كشيدم و توپ را به حريف دادم متاسفانه حريف آنقدر هوش ندارد كه در وازه خالي را با يك شوت باز كند وبا كمال تعجب سانتر ميكند يا پاس زميني ميدهد وديگر موضوع ها كه خودتان در جريانيد.
البته خيلي دوستان عقيده دارن شايد چون بازي ما اورجينال نيست اين اتفاق افتاده كه من موافق نيستم چون در اينصورت امتياز 6 و7 از سايت هاي منتقد بازي نميگرفت.
من فكر نميكنم كونامي بخواهد از خودش تحركي نشان دهد وهرساله شكست را در مقابل حريف خود تكرار ميكند حريفي كه همين چند سال پيش مسخره ما طرفداران كونامي بود كه فوتبالش واقعي نيست در حال حاظر بهترين شبيه ساز فوتبال هست
من هم مثل همه شما كنسول ندارم و در كامپيوتر دل بسته pes هستم و مثل همه شما منتظر برگشتن با قدرت ساكر به رينگ هستم
shahi666
30-10-2009, 01:12
اينم عيدي من به بچه اي سايت
دوستاني كه مي خواهند گيم پلي بازيشون چيزي حدود 90درصد دمو بشه و اون حس رو منتقل كنه اين كار رو بكنند :
1- فايل هاي dtb01 و dtb0 3 رو از پوشه img بازي دمو جايگزين جايگزين همون فايل ها در پوشه بازي اصلي كنند (به صمورت كپي -پيست )
ما امروز به همراه چند تا از بچه اي وارد به بازي اين روش رو امتحان كرديم و نتايج خيلي خوبي هم گرفتيم و تقريبا از اين طريق حس بازي دمو به شما داده ميشه و بازي از اون حالت سريع و اركيد بودن در مياد . و ميتونيد لذت فوتبال حقيقي رو داشته باشيد.
در اخر از حسين عزيز و مهران عزيز كه براي رسيدن به اين نتيجه همراهي كردند ما رو تشكر ميكنم .
حالا ما این نسخه دمو رو نداریم فایل ها مربوطه رو از کجا بگریم؟
یکی این مشکل صدای بازی ما رو هم حل کنه : :41:
سلام وقتی سیل نظرات دوستان رو در مورد pes2010 دیدم ،که البته اکثرشون هم منفی بودن و pes2010 رو یه پسرفت میدونستن ، گفتم نظر خودمو به عنوان کسی که از pes3 , fifa98 و تمام وینینگ ایلون ها تا اینجارو ترکوندم و کلی هم به خاطر اینکه روزی حتی تا 8 - 7 ساعت وقتمو واسه این کار گذاشتم ،ضرر کردم، بگم :
یه سری ایراد که من دیدم:
------------ کاهش شدید قدرت دریبلینگ
----------- تغییر عجیب معیار خطا در داوری(گاهی اوقات صحنه هایی که به نظر خطای شدید میاد اصلا خطا گرفته نمیشن!)
----------- و مشکل همیشگی لایسانس تیم ها.
وپیشرفت ها :
++++++ افزایش قدرت تاکتیکی (واقعا میشه کار یه مربی فوتبال واقعی رو در زمین انجام داد)
++++++ افزایش هوش مصنوعی
++++++ والبته جهش گرافیکی بازی
وچند نکته که دوست دارم بخونین:
1- همیشه وقتی یه نسخه جدید به بازار میاد جو زیاد با اون نسخه جدید همراه نیست ،چون همیشه konami سعی کرده گیم پلی بازی رو توی هر نسخه حداقل کمی تغییر بده (چون مهمترین مسئله توی soccer simulationگیم پلی بازی هست و سایر مسائل حتی اگر خیلی فوق العاده باشند هم بعد از مدتی تکراری میشن و تنها چیزی که در طول زمان با یک نسخه میموونه گیم پلی بازی هست)به همین دلیل وقتی که یه نسخه جدید میاد کمی سخته که گیم پلی نسخه قبلو فراموش کنی .
یادمه از pes6 به pes2008 دقیقا جو مثل الان بود همه از گیم پلی بازی ایراد میگرفتن ، تا اینکه بعد از مدتی اکثرا عادت کردن و حتی pes2008 رو یه جهش فوق العاده لازم توی گیم پلی به سمت طبیعی تر شدن ،دوونستن!
پس فکر کنم این بار هم بعد از مدتی اکثرا به گیم پلی 2010 عادت میکنن و دیگه اینقدر بهش گیر نمیدن! (البته اینو هم بگم که عرضه شدن دمو برای pes2010 یه کم شرایط و عوض کرده ،یعنی همه انتظار دارن نسخه اصلی از دمو بهتر باشه ، من چون دمو رو بازی نکردم نمیتونم در موردش نظر بدم ولی گویا گیم پلی دمو به دل بچه ها نشسته!)
2- کلا KONAMI همیشه سعی کرده به سمت طبیعی تر شدن بازی پیش بره از winingel 7 به ، pes5
از pes 6 به pes2008 ، اگه یاده تون باشه کیفیت ونوع حرکات به سمت طبیعی ترشدن رفته (پاسهای pes 4 رو با 6 مقایسه کنید، یا دریبل های pes6 رو با Pes2008) در کل به نظر من این یه پیشرفته ولی باید طوری لحاظ بشه که هیجان و لذت بازی رو تحت تاثیر قرار نده، این بار در pes2010 کم کردن قدرت دریبلینگ و کنترل روی توپ شاید بیش از اندازه زیاد بوده ،اما اگه به پیشرفت هوش مصنوعی و البته افزایش کنترل تاکتیکی در کنار این کاهش کنترل توپ توجه کنیم شاید بشه گفت سعی سازندگان در تاکتیکی تر کردن بازی بوده باشه! شاید با گذشت زمان بشه فهمید که هدف سازندگان چی بوده.
3- KONAMI از سال 2005 به بعد با جهش مالی قابل ملاحظه ای مواجه شده که به دلیل رونق بازی pes بوده این ارتقا سطح شرکت رو از مقایسه اون با رقیبش EA میشه درک کرد ، در سال 2006 فاصله pes با fifa شدیدا زیاد شد طوری که EA فکرشو هم نمی کرد همین شد که EA به واسطه قدرت مالی بالاش که از گستردگی این شرکت و محل(north america) شرکت ناشی میشه ،( konami به عنوان یه آسیایی برای وروود به بازار جهانی مشکلات زیادی داشت که تفاوت نام و تنوع بیشتر نسخه های konami به همین دلیل بود) 3تا از طراحان اصلی KONAMI رو استخدام کرد که باعث تضعیف KONAMI و البته شکوفایی FIFA مخصوصا در کنسول های نسل جدید شد. البته konami به واسطه افزایش در آمدش بعد از 2006 به سمت کار تیمی بیشتر رفت و همون جور که میبینیم تعداد designer ها شو بالا برد تا با FIFA رقابت کنه. (ضمن اینکه در اثر این جابجایی نیرو و همچنین رقابت شدید طرفین یه سری لز ویژگی های همدیگرو کپی زدن که از 2008 به بعد میشه کاملا متوجه اونا شد)
در آخرین اقدام دیدیم که Komani هم رو به موشن کپچر آورده و از لیونل مسی به عنوان سمپل استفاده کرده(اولین بار FIFA 2001 این کارو با مایکل اوون کرد. )
در آخر باید بگم این رقابت به وجود آمده بین دو کمپانی اگه به نسخه PC برگرده میتونه پیشرفت هر دو رو تضمین کنه.
:10:
khaniyan
30-10-2009, 03:01
اگه کسی یه
_OPTION
داره که بازیکنان کلاسیک ازادند با اسمهای درست برای ما هم بفرسته
ببخشید این تاپیک اینقدر صفحاتش زیاده که نمیشه تو همه صفحات گشت
كونامي به كدام سو
شايد بعد از اين تبليغات وسيع كونامي همگان منتظر شاهكاري بزرگ از اين شركت بودن از اينرو هواداران ساكر برايه آمدن اين بازي روز شماي ميكردن ولي وقتي دستشان به دسته رفت ديدن آن چيزي نيست كه كونامي تبليغ ميكرده سايتهاي بزرگ بازي هم نمكي بودن روي زخم هواداران كونامي هرچند كه بعضي از طرفداران كونامي گوششان به اين حرفاها بدهكار نيست و اين سايت ها را به طرفداري از فيفا متهم ميكنند
ميشود گفت نزول pes با ظهور fifa همزمان شد بعد از پيشرفت فوق العلاده فيفا ميتوان گفت كه كونامي تعادلش را از دست داد و راهش را به كج راهه تبديل كرد اين كج راهه با ساكر 2008 به حد اعلاي خود رسيد و جالب اينكه سه بازي اخير كونامي يعني ساكر2008 و 2009 و2010 با هم تفاوت زيادي دارن واين نشان ميدهد خود كونامي هم شكست را پذيرفته كه نميتواند خود را به يك ثبات حداقلي برساند
هر چند نميشود از پيشرفت هاي خوب ساكر 10 گذشت ولي اين با آن تبليغات گسترده كونامي كاملا" در تضاد هست شايد بيشتر وقت كونامي به طراحي چهره ها گذشته كه الحق والانصاف در اين زمينه كاملا" فيفا را مغلوب كرده و هواداران را در اين زمينه غافلگير كرده ولي هواداران ترجيح ميدادن اين غافلگيري در گيم پلي باشد نه چهره ها كه از دور(دوربين وايد) اصلن معلوم نيست
آن چيزي كه براي هواداران قديمي كونامي در درجه اول اهميت هست آن چيزي است كه آنها را دل بسته كونامي كرده يعني گيم پلي كه متاسفانه دل هواداران در اين چندساله شكسته شده است شايد خيليها مثل من دوست داشتن بيشتر وقت كونامي صرف هوش مصنوعي بازي و انيميشن و كپچر مونيشن و ديگر چيزها شود تا گيم پلي عالي شود.
مثلن من نزديك به 10 بار امتحان كرده ام و دروازه بان را جلو كشيدم و توپ را به حريف دادم متاسفانه حريف آنقدر هوش ندارد كه در وازه خالي را با يك شوت باز كند وبا كمال تعجب سانتر ميكند يا پاس زميني ميدهد وديگر موضوع ها كه خودتان در جريانيد.
البته خيلي دوستان عقيده دارن شايد چون بازي ما اورجينال نيست اين اتفاق افتاده كه من موافق نيستم چون در اينصورت امتياز 6 و7 از سايت هاي منتقد بازي نميگرفت.
من فكر نميكنم كونامي بخواهد از خودش تحركي نشان دهد وهرساله شكست را در مقابل حريف خود تكرار ميكند حريفي كه همين چند سال پيش مسخره ما طرفداران كونامي بود كه فوتبالش واقعي نيست در حال حاظر بهترين شبيه ساز فوتبال هست
من هم مثل همه شما كنسول ندارم و در كامپيوتر دل بسته pes هستم و مثل همه شما منتظر برگشتن با قدرت ساكر به رينگ هستم
منم قبول دارم
با این همه پیشرفت سخت افزاری ولی برای کونامی هرسال دریغ از پارسال
omid-p30
30-10-2009, 08:13
1- فايل هاي dtb01 و dtb0 3 رو از پوشه img بازي دمو جايگزين جايگزين همون فايل ها در پوشه بازي اصلي كنند (به صورت كپي -پيست )
2
اون فایل ها رو از کجا باید دانلود کنم ؟ ممنون.
ما باید این مواردو درمورد تمتم بازیکنان اعمال کنیم و بعد تغییراتو سیو کنیم من اینکار رو حتما میکنم و بعد درجه بازیو بجای تاپ پلیر روی پروفشنال قرار میدم :
حداقل کاهش 30درصدی سرعت تمام بازیکنان
کاهش 20 درصدیه سرعت پاس کوتاه و بلند بازیکنان
افزایش 10 درصدیه تکنیک بازیکنان
افزایش حداقل 10 درصدی کات دادن به توپ برای تمام بازیکنان
کاهش حداقل 20 درصدی قدرت شوت بازیکنان
افزایش 10درصدیه تکنیک شوت بازیکنان
یعنی اگر بخوام با اینتر تو لیگ ایتالیا بازی کنم باید برا کل تیم ها این کار رو بکنم یا فقط برا اینتر ؟
برای اونایی که دوست دارن بازم زمان عکس العمل بازیکنان افزایش پیدا کنه افزایش نسبی این توانایی در بازیکنان
و چند مورد دیگه
همونطوریکه گفتم کسانیکه اینکار رو کردن الان واقعا از بازی لذت میبرن .
اگه یکی اینکار رو میکرد و بعد آپشن فایلشو به بقیه بچه ها میداد خیلی عالی بود .
درسته اگر یکی اینکار رو کرد حسابی دعاش میکنم.
fouladiali
30-10-2009, 08:36
سلام، تولد امام رضا (ع) را به همتون تبریک میگم.
لینک زیر اسامی صحیح بازیکنان تیم های ملی (حتی تیم های ملی classic) را نوشته:
و این لینک هم اسامی صحیح بازیکنان مخفی مسترلیگ را نوشته:
paroucia
30-10-2009, 09:33
با درود
دوستان يه فايلي را قرار داده بودند كه براي سختي بازي بود كه به super star تغيير ميداد من اينو دانلود كردم و راهنماش هم تو pes-edit خوندم و انجام دادم و همه چيز خوب پيش رفت اما چيزي به عنوان سوپر استار تو لول بازي صورت نگرفت.چرا؟ ميشه يه راهنمايي درست و درمون بكنيد؟
در ضمن اگر لفظ كنيد يه سيو براي تيم هاي كلاسيك بذاريد خيلي توپ ميشه
با سپاس
سلام دوستان من هرکاری میکنم ضربه های پنالتی که میزنم یا وسط میزنه ودروازبان میگیره یا توپ میره بیرون اگه امکان داره روش پنالتی زدنو اموزش بدین ممنون میشم از راهنمائیتون
fouladiali
30-10-2009, 10:12
سلام دوستان من هرکاری میکنم ضربه های پنالتی که میزنم یا وسط میزنه ودروازبان میگیره یا توپ میره بیرون اگه امکان داره روش پنالتی زدنو اموزش بدین ممنون میشم از راهنمائیتون
این فیلم مربوط به آموزش پنالتی زدنه:
چرا دوربین موقع پنالتی زددن از کنار نشون میده !
خیلی بده ! اصلا نمیشه تمرکز کرد!
fouladiali
30-10-2009, 10:21
دوستانی که مایلند نقل و انتقالات جدید را خودشون درست کنند، میتونند به سایت زیر برند و از اونجا با جستجوی تیم های مورد نظر و رفتن به قسمت Transfers در سمت چپ صفحه نقل و انتقالات اون تیم را مشاهده کنند.
paroucia
30-10-2009, 10:22
دوستان من اسكوربورد ليگ ايتاليا رو پيدا نكردم ميشه برام بذاريد
در ضمن اين هم پاسخ بديد:
با درود
دوستان يه فايلي را قرار داده بودند كه براي سختي بازي بود كه به super star تغيير ميداد من اينو دانلود كردم و راهنماش هم تو pes-edit خوندم و انجام دادم و همه چيز خوب پيش رفت اما چيزي به عنوان سوپر استار تو لول بازي صورت نگرفت.چرا؟ ميشه يه راهنمايي درست و درمون بكنيد؟
سپاس
fouladiali
30-10-2009, 10:31
شما میتونید هر وقت در بازی پنالتی میشه، از قسمت Camera Type حالت Vertical را انتخاب کنید و Tailing Camera را هم روی Player تنظیم کنید و بعد از زدن پنالتی دوباره دوربین را به حالت اول برگردونید.
smart007
30-10-2009, 11:10
تمرکز چیچی مگر میخوای هسته رو بشکافی:18:
یه جهت با یه لحظه دکمه شوت رو بزن
fouladiali
30-10-2009, 12:08
این هم یه پچ کامل به همراه بوندس لیگا و آخرین نقل و انتقالات که اگه روی پچ قبلی نصب بشه بهتره (به صورت جدا هم میشه نصب کرد.)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستانی که با نصب این پچ لباس باشگاه های انگلیس و اسپانیا براشون خراب میشه، با انجام مراحل زیر این مشکل حل میشه.
برای درست کردن این وضعیت یه راهی را امتحان کردم که جواب داد:
باید کل فایل های موجود در پوشه های زیر را داخل پوشه ی موجود example-root1 در Kitserver بازی کپی کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو فایل زیر را هم در پوشه ی سیو بازی کپی کنید:
akharenee
30-10-2009, 12:09
بچه ها چرا چمنها تو بازی اعمال نمی شن 2تا چمن گرفتم ولی تو بازی اعمال نمی شن کسی می تونه راهنمایی کنه
mamadosein
30-10-2009, 12:32
سلام
حسین جان من دیشب با یکی از دوستان میچتیدم که میگفت کلا هیچ کدوم از مشکلات ما رو نداره و دروازه بان ها و نور و ... همه درستند
با مدیر سایبرگ هم صحبت کردم گفت نسخه های اولیه که میان و کرک میشن همیشه این مشکلات رو دارن
اینها واسم عجیب بود و فکر کنم نسخه ما که زود خریدیم مشکل داره و توی بعضی نسخه ها نیست
Google Spider
30-10-2009, 13:17
این هم یه پچ کامل به همراه بوندس لیگا و آخرین نقل و انتقالات
این پچ بوندسلیگا داره ولی جای هلند میره و هلند میاد جای other lige . که این یه مقدار بده .
الان لوگوی لیگ بوندسلیگا و فرانسه با هم عوضه.
حسین خان
من دو تا زبان رو دانلود کردم . ( فرانسه و ایتالیایی .)
تو فرانسه بازی مثل همین انگلیسی خودمونه . ولی ایتالیایی سرویس میشی. خودت که گفتی خیلی سخت میشه و حرف تو رو تایید می کنم .
اسپانیایی رو دانلود می کردم 65 % رفته بود کل لینک ها رو با هم گذاشته بودم . که یهو stop شد . رفتم دیدم لینک ها پاک شدن . :18: چون 7 روز از زمان اپلود رد شده بود . ( توی متن ارور راپیدشیر نوشته بود .)
اگه لینک دیگه ای داری از اسپانیایی بزار .
زاپنی هم اگه هست بزار اخه یاد اون گزارش قدیمی مافتیم و خاطرات دوباره نو میشه . وااای :20: یادش بخیر شوووووتوووووووووووووو
fouladiali
30-10-2009, 13:26
این پچ بوندسلیگا داره ولی جای هلند میره و هلند میاد جای other lige . که این یه مقدار بده .
الان لوگوی لیگ بوندسلیگا و فرانسه با هم عوضه.
درسته، ولی اگه بخوای یه مستر لیگ جدید ایجاد کنی مشکلی به وجود نمیاد.
در ضمن پچ به نظر من یه ذره ایراد داشت که تو پست قبلی که فایل دانلود را گذاشته بودم نحوه ی برطرف کردنش را گفتم.
سلام
حسین جان من دیشب با یکی از دوستان میچتیدم که میگفت کلا هیچ کدوم از مشکلات ما رو نداره و دروازه بان ها و نور و ... همه درستند
با مدیر سایبرگ هم صحبت کردم گفت نسخه های اولیه که میان و کرک میشن همیشه این مشکلات رو دارن
اینها واسم عجیب بود و فکر کنم نسخه ما که زود خریدیم مشکل داره و توی بعضی نسخه ها نیست
من هر روز حداقل یک ساعت توی تالارهای گفتگوی pesfan , pesgaming , wenb , evo-web , gamingaccess مطالب کاربرانو میخونم و بعضی وقتا توی بحثها شرکت میکنم . اونجا روزانه صدها کاربر مطلب مینویسن همونطوریکه میدونین این 5 سایت مهمترین سایتهای تخصصی این بازی هستن و کاربران بسیار زیادی از سرتاسر دنیا در این سایتها عضویت دارن .
من تقریبا هر روز مطالب تاپیک خودمون رو هم میخونم اینو میتونم به شما بگم که بسیاری از مشکلاتی که کاربران توی تاپیک خودمون مطرح میکنن بندرت دیده میشه که اونجا کسی ازشون شاکی باشه . اما تقریبا همه این اشکالات رو از بازی میگیرن :
- داوری
- سرعت بازی نسبت به دمو بیشتر شده
- بازی آسون تر شده
- دروازه بانها نسبت به دمو بهتر شدن اما بازم ضعیف هستن
اما من تا الان جایی ندیدم کسی از نور شدید توی بخشهایی از ورشگاه شکایت کنه . در ضمن من فقط یک جا دیدم که یک نفر میگفت سرعت بازی متغییره و جالب اینجاست که خیلی هم خوشحال بود و میگفت این مساله رو بر اساس واقعیت ساختن .
در مجموع توی تاپیک خودمون خیلیها از بازی راضی نیستند و جالبه که بدونی توی اون 5 سایت و تالار گفتگو اکثرا از بازی راضین. در ضمن میانگین امتیازی که تعداد بسیار زیادی از کاربران به این نسخه دادن حدود 78 از 100 هستش .
من ایشالا توی همین یکی دو روزه سعی میکنم توی کلوپ نسخه اریجینال بازیو بازی کنم ببینم واقعا تفاوتی با نسخه ما داره یا نه.
ArashNAM
30-10-2009, 13:34
خب 2 تا مشکل داریم؟
اول من یه دور مستر لیگ رو با میلان تموم کردم ، لیگ که تموم شد کنار هر کدوم از بازیکنام یدونه شکلک خشمگین اومده بود. بعد از یکی 2 تا بازی یهو همه اونایی که اینجوری بودن بازیکن آزاد شدن و از تیم رفتن... بدبخت شدیم رفت.
چجوری باید قراردادشون رو تمدید میکردم؟
دوم اینکه من مثلا میخوام دوستانه بازی کنم. میام یه ترکیب میچینم و ترکیب رو Save میکنم (میدونم چجوری باید ذخیره کرد. اول کپی میکنم تو یکی از فولدرها و بعد ذخیره میکنم فولدر رو.) اما بعد از اینکه 1 بار بازی دوستانه تموم شد دوباره ترکیب به هم میریزه. بعد وقتی از همه Saveها میرم ترکیب رو کپی میکنم بازیکنها سر جاشون نیستن. یعنی فقط شیوه چینش بازیکنها همونجوری میمونه. اما هیچ کدوم تو اون پستی که من گذاشته بودم نیستن.
راستی الان یدونه پچ کامل اومده بریزیم همه تیمها درست بشن؟
d_a_n_t_e
30-10-2009, 13:42
پچی برای اضافه کردن زبان فارسی به بازی نیومده ؟
منظورم منو هاست نه گزارشگر
اگه نیومده کسی قصد ساختن اینم پچ رو نداره ؟
مطمئنم این پچ بیشتر از بوندسلیگا میتونه بازی رو جذابتر کنه چون توی مسترلیگ میتونیم از راهنمایی های بازی استفاده کنیم
Bahman No1
30-10-2009, 14:11
سلام ..
چرا International League نداره ؟ جاش عوض شده یا کلا" ورش داشتن ؟
چجوری میشه با 4 تا تیم مختلف توی یه تورنمنت بازی کرد ؟
BIJAN5759
30-10-2009, 14:12
من هر روز حداقل یک ساعت توی تالارهای گفتگوی pesfan , pesgaming , wenb , evo-web , gamingaccess مطالب کاربرانو میخونم و بعضی وقتا توی بحثها شرکت میکنم . اونجا روزانه صدها کاربر مطلب مینویسن همونطوریکه میدونین این 5 سایت مهمترین سایتهای تخصصی این بازی هستن و کاربران بسیار زیادی از سرتاسر دنیا در این سایتها عضویت دارن .
من تقریبا هر روز مطالب تاپیک خودمون رو هم میخونم اینو میتونم به شما بگم که بسیاری از مشکلاتی که کاربران توی تاپیک خودمون مطرح میکنن بندرت دیده میشه که اونجا کسی ازشون شاکی باشه . اما تقریبا همه این اشکالات رو از بازی میگیرن :
- داوری
- بازی آسون تر شده
اما من تا الان جایی ندیدم کسی از نور شدید توی بخشهایی از ورشگاه شکایت کنه . در ضمن من فقط یک جا دیدم که یک نفر میگفت سرعت بازی متغییره و جالب اینجاست که خیلی هم خوشحال بود و میگفت این مساله رو بر اساس واقعیت ساختن .
در مجموع توی تاپیک خودمون خیلیها از بازی راضی نیستند و جالبه که بدونی توی اون 5 سایت و تالار گفتگو اکثرا از بازی راضین. در ضمن میانگین امتیازی که تعداد بسیار زیادی از کاربران به این نسخه دادن حدود 78 از 100 هستش .
من ایشالا توی همین یکی دو روزه سعی میکنم توی کلوپ نسخه اریجینال بازیو بازی کنم ببینم واقعا تفاوتی با نسخه ما داره یا نه.
منم با اون دوستمون موافقم . سرعت بازی به نظر منم متغییره و میتونه به واقعیت نزدیکتر بشه
نور ورزشگاهها هم با اینکه که زیاده ولی تاثیر زیادی نداره نمیشه یه مشکل دیدش
من تنها مشکل این بازیرو ضعف داوری میبینمچون گاهی وقتا واقعا اعصابه آدمو خرد میکنه یعنی یه سری خطاهایی که صد در د کارت قرمز داره اصلا خطا نمیگیره چه برسه به کارت !!!!
من این بازیرو که در حال حاضر بازی میکنیم با اورجینال ( به قول یه کی از دوستان) مقایسه کردم و هیچ فرقی نمیکنه من فکر میکنم یه سری نارضایتی هایی که بعضی از دوستان دارن به نظر من ضعف سیستمی باشه ( البته این نظره من ) والا بازی هیچ مشکلی نداره ...
و در آخر فکر کنم ریزه مشکلاتی فعلی در pach هایی که بعدا ارائه میشه حتما حل خواهد شد...:8:
دوستان هنگام بازي كردن تو زمين صفحه من ميلرزه ...
ميدونيد مشكل از چي... راجحت اجرا ميكنه اما صفحه هنگام بازي ميلرزه ....
گرافيك هم 512 - Gf 8500 GT
ممنون ميشم كمكم كنيد
- داوری
- بازی آسون تر شده
حسين جان در تاييد حرف هاي شما در مورد نور من رفتم و تنظيمات گرافيكم رو عوض كردم (catalyst control center)و تو قسمت 3D رفتم وتنظيمات رو تغيير دادم و نور درست شد حالا خودمم موندم چجور درست شده
اولش كه نرم افزار manage 3D رو پاك كردم و از روي گرافيك Wait For Vsync رو on كردم فيلترارو يكيشون رو كردم 8 و اون يكيم 16 يعني از حالت ديفالت دراوردمشون Adaptive روهم گزاشتم روي كيفيت
حالا نميدونم از اينا بوده يا اتفاق ديگه اي افتاده
vahidreza2007
30-10-2009, 14:51
اون فایل ها رو از کجا باید دانلود کنم ؟ ممنون.
از تو نسخه دمو بايد برش داري كپي كني به جاي همون موارد تو نسخه اصلي !!
والا نمي دونم از كجا ميشه دانلودش كرد بهترين راه دسترسي به نسخه دموست
hesamat87
30-10-2009, 14:58
وبدبو از باگهای بازی:
pentoriko
30-10-2009, 14:58
يه خير خواه پيدا بشه يه لينكِدانلودِ زبان ايتاليايي رو بزاره با تشكر
vahidreza2007
30-10-2009, 15:04
حسين جان در تاييد حرف هاي شما در مورد نور من رفتم و تنظيمات گرافيكم رو عوض كردم (catalyst control center)و تو قسمت 3D رفتم وتنظيمات رو تغيير دادم و نور درست شد حالا خودمم موندم چجور درست شده
اولش كه نرم افزار manage 3D رو پاك كردم و از روي گرافيك Wait For Vsync رو on كردم فيلترارو يكيشون رو كردم 8 و اون يكيم 16 يعني از حالت ديفالت دراوردمشون Adaptive روهم گزاشتم روي كيفيت
حالا نميدونم از اينا بوده يا اتفاق ديگه اي افتاده
سلام دوست عزيز منم مثل شما كارت گرافيكم ati هستش و از catalyst control center استفاده ميكنم كه مربوط به درايو كارت هستش دو تا خواهش از شما دارم ميشه تنظيمات بخش 3d كاتليستتون رو (كل تنظيمات رو )
و تنظيمات بخش color رو برام اينجا قرار بدين تا منم تست كنم ببينم اون حالت نور زياد رفع ميشه يا نه ؟
nasrGod عزيز منتظر جوابت هستم . ممنون
يه سر به تاپيك ابزار و اديت بزني اونجا پيدا ميكني به راحتي !!:11:
fouladiali
30-10-2009, 15:09
داخل این صفحه لینک گزارشگرهای مختلف از جمله ایتالیایی وجود داره:
سلام دوست عزيز منم مثل شما كارت گرافيكم ati هستش و از catalyst control center استفاده ميكنم كه مربوط به درايو كارت هستش دو تا خواهش از شما دارم ميشه تنظيمات بخش 3d كاتليستتون رو (كل تنظيمات رو )
و تنظيمات بخش color رو برام اينجا قرار بدين تا منم تست كنم ببينم اون حالت نور زياد رفع ميشه يا نه ؟
وحید جان میشه یک عکس از همونجایی که میگیره پر نوره بزاری ؟منم ببینم راستش چنین چیزیو من تا الان ندیدم . اسم ورزشگاه و زمان مسابقه رو هم بنویس .
golmohammadi
30-10-2009, 15:23
ما امروز به همراه چند تا از بچه اي وارد به بازي اين روش رو امتحان كرديم و نتايج خيلي خوبي هم گرفتيم و تقريبا از اين طريق حس بازي دمو به
شما داده ميشه و بازي از اون حالت سريع و اركيد بودن در مياد . و ميتونيد لذت فوتبال حقيقي رو داشته باشيد.
بين
اين دو گزينه كه مشخص كردم رو هر سيستم فرق ميكنه
مثلا رزوليشن براي مانيتورهاي وايد نميشه اينو انتخاب كرد
من يكي بالاتر از اين را انتخاب كردم كه 16/9 باشه
و اون رفرش ريست مانيتور هم در lcdها فرق ميكنه
مثلا مال من فقط 60 و 59 وجود داره
فكر كنم اين گزينه به درد crt ها بخوره ....
و اون فايلهاي كه گفتي كپي بشه بايد تو سايت قرار بدين
چون خيليها مثل من نسخه دمو را ندارند ....
paroucia
30-10-2009, 15:24
دوستان من اسكوربورد ليگ ايتاليا رو پيدا نكردم ميشه برام بذاريد
در ضمن اين هم پاسخ بديد:
اقا يه توجهي هم به ما بكنيد!
منتظريماااااااا
pentoriko
30-10-2009, 15:50
داخل این صفحه لینک گزارشگرهای مختلف از جمله ایتالیایی وجود داره:
دو تا جا گذاشته يكي هات فايل هست يكي مگا آپلود كه جفتش ف+ي+ل+ت+ر هستش
يه سر به تاپيك ابزار و اديت بزني اونجا پيدا ميكني به راحتي !!:11:
من نميدونم چه جور راحتي هستش كه من اصلا گير نميارم
fouladiali
30-10-2009, 15:52
GamingAccess اولین نظرسنجی خوش راجع به پچی که میخواد بسازه را در سایتش قرار داده و اون هم گذاشتن یکی از لیگ های هلند یا آلمان به عنوان یکی از پنج لیگ اصلیه. کسانی که دوست دارند در این نظرسنجی شرکت کنند میتونند به لینک زیر مراجعه کنند:
color رو اصلن دست نزدم ولي تنظيماتش رو تو عكس گذاشتم از اينجا عكس رو بردار
vahidreza2007
30-10-2009, 16:23
وحید جان میشه یک عکس از همونجایی که میگیره پر نوره بزاری ؟منم ببینم راستش چنین چیزیو من تا الان ندیدم . اسم ورزشگاه و زمان مسابقه رو هم بنویس .
رو چشم حسين جان ميگيرم با مشخصات اپلود ميكنم الان خونه نيستم تا 2 تا 3 ساعته ديگه رو حتما قرار ميدم
vahidreza2007
30-10-2009, 16:29
بين
اين دو گزينه كه مشخص كردم رو هر سيستم فرق ميكنه
مثلا رزوليشن براي مانيتورهاي وايد نميشه اينو انتخاب كرد
من يكي بالاتر از اين را انتخاب كردم كه 16/9 باشه
و اون رفرش ريست مانيتور هم در lcdها فرق ميكنه
مثلا مال من فقط 60 و 59 وجود داره
فكر كنم اين گزينه به درد crt ها بخوره ....
و اون فايلهاي كه گفتي كپي بشه بايد تو سايت قرار بدين
چون خيليها مثل من نسخه دمو را ندارند ....
حق با شماست يادمن رفت مشخصات سيستم رو بگم
من اين تنظيمات رو رو ي مونيتور lg وايد 19 اينچ
وكارت گرافيك ati 3870 - 512mb .gddr4
ram :3 gig ddr2 800
cpu :intel q6600
انجام دادم و نتيجه خوبي گرفتم
در مورد وايد بودن هم من الان روي اون رزولوشن كه گفتم بازي ميكنم و مشكلي هم ندارم
در مورد فايل دمو هم شرمندم چون من سرعت اينترنتم خيلي خيلي خيلي پايين هستش نمي تونم واستون اپلود كنم
ولي هر كدوم از دوستان كه امكانشو داره لطفا اپلود كنه تا بقيه هم استفاده كنند
vahidreza2007
30-10-2009, 16:31
دو تا جا گذاشته يكي هات فايل هست يكي مگا آپلود كه جفتش ف+ي+ل+ت+ر هستش
من نميدونم چه جور راحتي هستش كه من اصلا گير نميارم
والا تا الان هر پچي اومده اقا مهدي زحمت گذاشتنش رو تو اون تاپيك كشيده اگه شما پيدا نكردي من بي تقصيرم
pezhmantoop
30-10-2009, 16:45
سلام و خسته نباشید به همگی
خوندن 700 تا پست برام سخته
میشه کسی آدرس یه پست تو همین تاپیک بده که آموزش اصلاح نام تیم ها توش باشه
یا به قول شماها کیت اصلاح نام تیمها
با تشکر
fouladiali
30-10-2009, 17:24
سلام و خسته نباشید به همگی
خوندن 700 تا پست برام سخته
میشه کسی آدرس یه پست تو همین تاپیک بده که آموزش اصلاح نام تیم ها توش باشه
یا به قول شماها کیت اصلاح نام تیمها
با تشکر
منظورتون از کیت اصلاح نام تیم ها چیه؟!
اگه منظورتون پچیه که لباس و اسم تیم ها را درست میکنه، میتونید پچ زیر را دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه هم نرم افزاری میخواین که باهاش نام تیم ها را درست کنید میتونید از نرم افزار زیر استفاده کنید:
ویرایش اسم بازیکنان و تیم ها و لیگ و کاپ ها:
Spaniuly
30-10-2009, 17:41
سلام خبری از آپشن فایل آنلاکر نیست؟
من کلی گشت زدم چیز جابی گیر نیاوردم کسی که کل بازیکنان مخفی رو آزاد کرده لینک بده می خوام کار انتقال بازیکنان شاغل در بوندس لیگا که موجود در دیتابیس هستند رو آغاز کنم. خیلی راحت میشه با بازیکنان موجود تعداد زیادی از بازیکنان بوندس لیگایی رو به تیم های other B ترانسفر کرد البته... منتظر آپشن آنلاکر هستم
pooyakhaste
30-10-2009, 18:10
آقا این پچها رو که واسه دانلود از hotfile گذاشتن ف ی ل تره ، چیکارشون کنیم دانلود شن؟
shahi666
30-10-2009, 18:12
دوستان چمن نیوکمپ رو ریختم و بسیار زیبا و حرفه ای است ولی متاسفانه یک مشکلی داره و انم اینکه که در هنگام تصاویر نشان دادن گل و Reaply تصاویر زمین چمن سیاه نشون میده....
برای حل این مشکل باید چیکار کرد؟
fouladiali
30-10-2009, 18:35
سلام خبری از آپشن فایل آنلاکر نیست؟
من کلی گشت زدم چیز جابی گیر نیاوردم کسی که کل بازیکنان مخفی رو آزاد کرده لینک بده می خوام کار انتقال بازیکنان شاغل در بوندس لیگا که موجود در دیتابیس هستند رو آغاز کنم. خیلی راحت میشه با بازیکنان موجود تعداد زیادی از بازیکنان بوندس لیگایی رو به تیم های other B ترانسفر کرد البته... منتظر آپشن آنلاکر هستم
از لینک زیر میتونید فایل آنلاک کردن بازیکنان مخفی مستر لیگ را دانلود کنید:
vahidreza2007
30-10-2009, 19:06
خوب حسين جان اينم از عكس ها :
4 تا عكس گرفتم در 2 حالت :
2 تا شون تو انفيلد هستش و در بعد از ظهر
2 تا شون در ظهر هستش و در برنابئو
فكر كنم خوب اون حالت پر نوري معلوم باشه بازم سوال بود در خدمتم
اميدوارم بدردت بخورند ما رو هم از نتيجه مقايسه ات با خبر كن
vahidreza2007
30-10-2009, 19:09
راستي حسين جان قرار بود واسه شيريني 1000 رومين پستت يه اناليز تركيب و تاكتبك كلي واسه چلسي داشته باشي من از اون روز منتظرشم ها ؟؟!! فراموشش كه نكردي ؟
در ضمن اين درخواست عكست باعث شد تا من بالاخره نحوه گرفتن عكس از بازي رو ياد بگيرم و براي اولين باره كه دارم عكس اپلود ميكنم تو نت كه اين درخواستت سبب خير واسه من شد ممنون
Toranj_mhg
30-10-2009, 19:17
فضولی نباشه ولی اینم من گذاشتم:
ورزشگاه el mountenal هست در afternoon (البته تقریبا در همه ی ورزشگاهها این موقع اینجوری میشه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
golmohammadi
30-10-2009, 19:41
ورزشگاه el mountenal هست در afternoon (البته تقریبا در همه ی ورزشگاهها این موقع اینجوری میشه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين جريان حاله چيه ؟ :ي
منم اولش داشتم
بعدا ديگه نيومد
البته بعدا تنظيمات را عوض كردم
گذاشتم شب و تابستان
تمرکز چیچی مگر میخوای هسته رو بشکافی:18:
یه جهت با یه لحظه دکمه شوت رو بزن
نمی خوام که همینجوری شوت کنم
مثلا پنالتیه
smart007
30-10-2009, 20:06
من کنار زمین افزایش نور دارم نه دیگه اینقدر
یکم روشنتره نسبت به وسط زمین
ماله شما مشکلتون حاد هست
hesamat87
30-10-2009, 20:10
دوستان نرم افزار برای Unlock کردن superstar اومد:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.