PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49

Spaniuly
09-04-2010, 15:23
فایل چمنشو شما داری دوباره کپی کنم

نه عزیز من اصلا بازی ویرایش شده خوشم نمیاد بخرم ندارم شرمنده

سلام
من این بازی را تا حالا به صورت معمولی انجام میدادم حالا اینها را می خواهم ؟
1. آموزش کیت سرور
2. آخرین پچ برای کیت سرور یا هر چی؟
3. کدهای تقلب و مخصوصا آن یکی که پول افزایش میدهد ؟
4. سایتی که آخرین لباسها فیس ها یا هر چی را قرار میده ؟
با تشکر

همه سوالاتت رو در پست 9000 این تاپیک جواب دادم اونجا مراجعه کن

بهتر از سایت همین تاپیکی هست که مهدی زده برای ویرایش توی تالار ساخت و ویرایش بازی ها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

D r i v e r
09-04-2010, 15:30
بچه ها من تازه میخوام این بازی رو شروع کنم
برای منی که تا دیروز Pes 2009 میزدم اولش خیلی گیج کننده اومد
اول فصل باید کار خاصی انجام بدم؟
هفته ای میگذره یا روزی؟
اول فصل خرید بازیکن مجازه؟
توی قسمت Line Up دیگه قدرت بازیکن ها رو به صورت 5 ضلعی نشون نمیده؟
خیلی گیج شدم! خیلی!

hadi_vazi
09-04-2010, 23:22
توی pes 2009 یادمه تو مستر لیگ یه قسمت بود که می شد دید یه بازیکن از اولین فصل تا الان چقدر رشد کرده فکر می کنم اسمش یه همچین چیزی بود: develope دقیق مطمئن نیستم اسمش همین بوده باشه تو 2010 یه همچین چیزی وجود داره؟

vahidgame
10-04-2010, 11:30
بچه ها من تازه میخوام این بازی رو شروع کنم
برای منی که تا دیروز Pes 2009 میزدم اولش خیلی گیج کننده اومد
اول فصل باید کار خاصی انجام بدم؟
هفته ای میگذره یا روزی؟
اول فصل خرید بازیکن مجازه؟
توی قسمت Line Up دیگه قدرت بازیکن ها رو به صورت 5 ضلعی نشون نمیده؟
خیلی گیج شدم! خیلی!
اولش اینو بگم که شما اگر شماره قبلی این بازیو رفتی اولش شاید این شماره یکمی برای شما سخت باشه ولی کم کم بهش عادت می کنی و اونو یاد می گیری ومخصوصا مسترلیگ که خیلی راحت میشه:46:
1-اول فصل بهترین کار برای شما خرید بازیکن هستش.
2-هفته ای. هر هفته به دو قسمت تقسیم میشه که ممکنه بعضی هفته ها دو تا بازی باشه یا یک بازی که اینو راحت از تقویم بازی ها میشه دید.
3-بله. سیستم نقل و انتقالات کلا تغییر کرده. شما در کل فصل می تونید با بازیکنان مختلف مذاکره کنید و با اونا قرارداد ببندید و اگر مثلا موقع نقل و انتقالات اول فصل و یا نیم فصل نباشید بازیکن همون موقع به تیمتون اضافه نمیشه و اولین هفته که نقل و انتقالات شروع میشه به تیمتون اضافه میشه.در ضمن قسمت Operating Costs خیلی مهم هست و رابطه مستقیم با قسمت های مختلف بازی از جمله نقل و انتقالات داره. کلا قسمت نقل و انتقالات تغییر زیادی کرده. ولی به نظر من سیستم نقل و انتقالات در این بازی عالی هستش
4-نه این قابلیت دیگه وجود نداره
در ضمن دوست عزیز شما به اینجا یه سری بزنی یکمی در مورد مسترلیگ توضیح داده شده:

HADI roni
10-04-2010, 12:50
سلام.
ببخشید من کیت سرور رو نتونستم گیر بیارم.از کجا باید دانلود کنم.
ممنون

SANR
10-04-2010, 13:49
تیم ملی فرانسه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من مقدمه ای از سبک و سیستم کلی تیم ملی فرانسه میگم بعد میریم سراغ انطباق اونها در این بازی .

سکان هدایت و رهبری تیم ملی فوتبال فرانسه در سال 2004 به ریموند دومنک ( دومنش ) واگذار شد و از همون سال بود که سبک کلی این تیم بر اساس استحکام دفاعی بنا نهاده شد و سر مربی این تیم استفاده از سیستم کاتناچوی ایتالیاییها رو در این تیم تزریق کرد البته با جزئیات متفاوتی که در ادامه خواهیم گفت . یکی از علتهای اصلی اتخاذ چنین شیوه ای تخصص و تجربه ایه که دومنک در دوران بازیگری خودش در دفاع بدست آورده و همچنین نوع روحیات خاصیه که این مربی داره .

این تیم در اکثر بازیها از سیستم 2-4-4 ( سیستم محبوب دومنک ) و یا سیستم 1-3-2-4 استفاده میکنه اما در هر حال سبک کلی بازی این تیم از یک سری قواعد مشخص تبعیت میکنه که از شاخصه های بارز اون میشه به این موارد اشاره کرد :

- بستن گوشه های زمین

- اجازه دادن به حریف برای پیشروی به زمین خودشان

- خسته کردن حریف و بعد آغاز ضد حمله

مثل بقیه تیمهایی که از کاتناچو در بازیشون استفاده میکنند تیم فرانسه نیزدر زمانی که صاحب توپ هستند و سعی در پیشروی دارند , خطر کمتری نسبت به زمانی دارند که توپو از حریف گرفته و تدارک یک ضد حمله رو میدند .

در سیستم 2-4-4 پاتریک ویرا و کلود ماکلله ( که البته الان به تیم دعوت نمیشه ) با توجه به ویژگیها و تواناییهایی که دارند بهترین گزینه برای دو هافبک دفاعی محسوب میشند و در جلوی اونها فرانک ریبری و فلورن مالودا میتونن نقش دو بال ( البته نه بصورت کلاسیک ) رو ایفا کنند و این دقیقا همون چیزیه که سرمربی فرانسه به خوبی ازش استفاده میکنه و همونطوریکه میدونین این دو بازیکن در تیمهای باشگاهیشون هم معمولا در این منطقه از زمین بازی میکنند .در این بین مالودا استاد تغییر فاز از دفاع به حمله است و ریبری هم اصلا زاده شده تا مدافعین حریفو سر در گم کنه .

ودر جلوی اینها آنری , آنلکا و یا کریم بنزما قرار میگیرند . البته در سیستم 1-3-2-4 یکی از این مهاجمین قربانی میشند در این وضعیت ریبری و سیدنی گوو ( در صورتیکه در بازی باشه ) به ترتیب بعنوان مهاجم سایه و سپر تهاجمی راست مرتبا جاشونو توی زمین عوض میکنند .

آرایش تیم در وضعیت 1-3-2-4 که بهتره بجای گوو از ریبری و بجای آنری از مالودا استفاده کرد :

اما این سیستم معمولا برای شکستن خط دفاعی تیمهایی که در این منطقه از زمین دارای استحکام و قدرت زیادی هستند دچار مشکل میشه .

اما پیشنهاداتی برای تیمهایی که در مقابل این سیستم و این تیم قرار میگیرند :

- با افزایش تعداد بازیکنان در خط میانی و دفاعی فضا رو باید از اونها گرفت .

- بالهای کناری اونها رو باید بست .

- با پرس سنگین فضا و نه توپ – در زمین خودی و نه در زمین حریف – عملا سیستم ضد تاکتیک رو در زمین پیاده کنند .

من این مساله رو خاطر نشان کنم از اونجایی که خیلیها ممکنه این فکر به ذهنشون خطور کنه که این بازی این قدر سخت نیست که لازم باشه سیستم تیمو بهینه کرد اما در جواب من به چند مساله اشاره میکنم :

اول اینکه ممکنه یک گیمر بتونه با یک تیم قوی و یا همطراز بدون استفاده از تاکتیک مناسب , این تیم( و یا هر تیم دیگه ای ) رو شکست بده اما اگر بخوایم با تیمهایی ضعیف تر در مقابل این تیم بازی کنیم شاید به این راحتی نشه این تیمو شکست داد و لاجرم باید سیستم و تاکتیکهای تیم بهینه بشه .

دوم , بازم جمله قبلو تکرار میکنم شاید بشه در مقابل کامپیوتر بدون استفاده از سیستم و تاکتیهای خاصی اونو شکست داد اما اگه زمانی خواستید در مقابل یکی از دوستانتون که مهارتی در حد شما و یا حتی بهتر از شما داشت بازی کنید مطمئنا این روشها خیلی مفید خواهد بود .

و سوم اینکه بعضی از گیمرها اصولا دوست دارند دقیقا به سبک تیم مورد علاقشون بازی کنند که این نکات مسلما براشون خیلی جالب خواهد بود .

قبل از هر چیز باز من این مساله رو یاد آور بشم که در دنیای واقعی فوتبال ما شاهد مسائل فنی و استراتژیهای بسیار زیاد , متنوع و پیچیده ای در بازیهای مختلف تیمها هستیم که ذکر اونها در اینجا نه اقتضاء میکنه و نه اینکه من اونقدر قدرت تحلیلم بالاست که بتونم آنالیز دقیقی از شیوه های مختلف یک تیم در هر بازی داشته باشم اما اساس و چارچوب کلی شیوه و سبک بازی تیمها به همین شکلیه که من در مورد تیم بارسلون و این تیم ارائه دادم .

اگر نکته خاصی در آینده به ذهنم رسید مطمئنا با ویرایش این پست و یا پستهای دیگه ای که در مورد تیمها میزنم اون نکاتو اضافه خواهم کرد .

و اما انطباق این اصول کلی در این بازی با توجه به توضیحاتی که در مورد این تیم داده شد .

هر گیمری میتونه این اصول رو در شاخص های مختلف بازی پیاده کنه اما من نظر خودمو اینجا ارائه میدم :

سیستم و ترکیب تیم

همونطوریکه در بالا اشاره کردیم تیم فرانسه معمولا از یکی از دو سیستم 1-3-2-4 و یا 2-4-4 استفاده میکنه که اتخاذ هر کدوم از این سیستمها بستگی به تیم مقابل و همینطور مساله مصدومیت , محرومیت و میزان آمادگی بازیکنان تیم داره .

اما مورد تر کیب تیم : 10 نفر داخل زمین معمولا به این شکل ارنج میشند گالاس و مکسز در قلب دفاع – پاتریس اورا (آبدیال ) و ساینا بترتیب بک های چپ و راست – دیارا و تولالان (ویرا ) بعنوان هافبکهای دفاعی یک خط جلوتر ریبری و مالودا بعنوان دوبال کناری به ترتیب در راست و چپ – گورکف ( و یا سمیر نصری که از نظر دومنک دور افتاده ) بعنوان هافبک نفوذی و نهایتا در نوک خط حمله معمولا آنری و یا بنزما( که به این بازیکن هم دومنک کمتر توجه میکنه ) قرار میگیرند . اما در سیستم 2-4-4 هافبک نفوذی یک خط جلوتر میاد که میشه از بین آنری بنزما گورکف و یا نصری دو بازیکن رو انتخاب کرد .

سبک تیم

با توجه به نوع بازی این تیم که بیشتر تفکرات دفاعی درش تزریق شده و اینکه عموما نوع بازی بازیکنان این تیم بیشتر برای این سبک از بازی مناسبه شاخص های مختلف این بازی برای این تیم بهتره به شکل زیر طراحی و تنظیم بشند :

من توضیحات اینا رو قبلا دادم پس کمتر درمورد جزئیات اونها صحبت میکنم .

تاکتیکهای هجومی:

شاخصPlayer Support: با توجه به نوع بازی این تیم بهتره در محدوده 0 تا 33 قرار بگیره .

Support Range: به نظر من بهتره این شاخص در محدوده 33 تا 66 قرار بگیره میزان دقیقشو خود گیمر باید تعیین کنه .

Position Switch : با توجه به جابجائیهایی که معمولا در بین هافبکهای این تیم صورت میگیره بهتره محدوده 33 تا 66 و یا حتی 66 تا 100 انتخاب بشه .

Attacking Style : با توجه به پراکندگی بازیکنان در عرض زمین چه در زمان حمله (ضد حملات توسط بالهای کناری بخصوص مالودا ) و چه در زمان دفاع ( برای بستن گوشه های زمین ) بهترین گزینه میتونه محدوده 0 تا 33 باشه .

تاکتیکهای تدافعی :

Pressing : با توجه به اینکه در بالا گفتیم این تیم دفاع رو در زمین خودی انجام میده بهترین حالت برای این شاخص محدوده 0 تا 33 هستش که به نظر من حد پایین این محدود ( بین 0 تا 20 ) بهترین حالت ممکنه .

Defensive Line : با توجه به استقرار خط دفاع این تیم در عمق بهترین گزینه میتونه محدوده 0 تا 33 باشه .

Compactness : همونطوریه قبلا گفتیم این شاخص مربوط میشه به تنظیم فاصله بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ حریف . از اونجایی که ما میدونیم یکی از قواعد اصلی شیوه بازی تیم فوتبال فرانسه اینه که به حریف اجازه ورود به زمینشو میده و روی بازیکن صاحب توپ عمل پرسینگو انجام نمیده بلکه عمل پرسینگو در فضای انجام میده , بهترین گزینه محدوده 0 تا 33 است ( همونطوریکه قبلا گفتیم در این محدوده بازیکنان از بازیکن صاحب توپ کمی فاصله میگیرند ).

Defensive Strategy : آخرین شاخص مربوط میشه به نوع دفاع خطی و یا پوششی که با سویپر صورت میگیره . با توجه به نوع دفاع خطی این تیم باید گزینه صفر انتخاب بشه .

کارتها

در این تیم بازیکنانی به نامهای گورکف ریبری و آنلکا داری کارت Talisman هستند . به نظر من فعال کردن این کارت برای ریبری میتونه اقدام بجا و مناسبی باشه به این دلیل که معمولا حملات تیم فرانسه و بطور کل حرکات رو به جلو و یا رو به عقب این تیم بر اساس نوع حرکت این بازیکن شکل میگیره .

گالاس و مکسز بازیکنان دفاعی این تیم از کارت Man Marking بهره میبرند که گیمر با توجه به تیم حریف میتونه با فعال کردن این کارت اقدام به مهار یکی از بازیکنان خطرناک حریف بکنه و در صورتیکه تیم مقابل در خط حمله و یا هافبک بازیکنی سریع و خطرناکی نداره میشه با غیر فعال کردن این کارت به این بازیکنان آزادی عمل بیشتری داد تا در کارهای دفاعی بیشتر به بازیکنان هم تیمی کمک کنند .

در صورت استفاده از بازیکنی بنام دیارا فعال کردن حالتAnchor Man برای این بازیکن در شرایطی مناسب به نظر میرسه که تیم مقابل از تاکتیک ضد حمله بخوبی استفاده میکنه .

استراتژیها

از بین استراتژیهای موجود در این بازی استفاده از این سه مورد میتونه برای این تیم مناسب باشه :

1-Total Defence: در این استراتژی تیم در زمانیکه توپو از دست میده بمنظور تمرکز بر روی وظایف دفاعی به زمین خودی برمیگرده .

2- Offside Trap: بمنظور قرار دادن مهاجم حریف در تله آفساید . البته این استراتژی در برابر تمام تیمها مناسب نیست و بیشتر در زمانی میتونه مفید باشه که تیم حریف از پاسهای عمقی برای مهاجمان خودش استفاده میکنه .

3- Opp.Side.Att:این استراتژیها هم میتونه دربرابر بعضی از حریفان برای این تیم کارایی داشته باشه .

بعدا توضیحات لازمه در مورد استراتژیها رو توی یک پست مجزا خواهم داد .

من از این روش استفاده کردم،خیلی میانه مخصوصآ تو دفاع خالی هستش!!!
وقتی حمله می کنی،اگه توپ رو از دست بدی،کارت تمومه.

به نظر من 2-1-3-4 خوبه،در صورتیکه که سه هافبک دفاعی قوی که تا زمین حریف جهت ساپورت مهاجم پیشروی کنند.

silabs
11-04-2010, 12:30
از بچه های تهران کسی جائی رو بلده که pes2010 رو بدون دست کاری داشته باشه؟میخوام پچ روش نصب کنم
اقا منتظر آمارم
ایولللللللللللللللللللللل للللللللللللل

Advanced Ali-001
11-04-2010, 14:14
از بچه های تهران کسی جائی رو بلده که pes2010 رو بدون دست کاری داشته باشه؟میخوام پچ روش نصب کنم
اقا منتظر آمارم
ایولللللللللللللللللللللل للللللللللللل

بهترین جا با قیمت 2000تومن من خودم خریدم تبلیغشون نشه...
تهران خیابان انقلاب نرسیده به خیابان ولی عصر (عج) خیابان مظفر بالاتر از کفش فروشی متا سفانه مغازشون اسم نداره..........

فقط تشکر....

Metalzadeh
11-04-2010, 21:49
سلام
آخرین پچ رسمی این بازی رو می خواستم همراه با کرکش
ممنون

black.assassin
11-04-2010, 21:58
سلام
آخرین پچ رسمی این بازی رو می خواستم همراه با کرکش
ممنون

برو پست 9000 تو صفحه 900

hadi_vazi
12-04-2010, 15:37
بهترین جا با قیمت 2000تومن من خودم خریدم تبلیغشون نشه...
تهران خیابان انقلاب نرسیده به خیابان ولی عصر (عج) خیابان مظفر بالاتر از کفش فروشی متا سفانه مغازشون اسم نداره..........

فقط تشکر....

من بازیم رو از شرکت mega game گرفتم هیچ دستکاری هم نداشت و پچ هم همه جوره روش نصب می کنم.
فقط یه نکته که من سری اولی که این بازی اومد خریدم الان نمی دونم تغییری کرده یا نه.
یه مورد دیگه هم اینکه اگه تغییری هم تو نسخه داده باشند خیلی راحت با نصب پچ قانونی می تونی کاراتو انجام بدی یه سر به پست 9000 تو صفحه 900 بزن در این مورد توضیح کاملی داره که منم ازش استفاده کردم.

pishoolii
12-04-2010, 19:55
آرمییین جان این آموزش دریبل ها و گلایی که زدی آماده نشد؟:10:

khorh
12-04-2010, 21:16
من این پجو دانلود کردم( 1.0.3) ولی موقع نصب این ارور رو میده؟!

night lord
12-04-2010, 21:58
من این پجو دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده؟!

دوست من اینجور پستارو sp کن که صفحه زیاد شلوغ نشه:11:

Spaniuly
12-04-2010, 22:40
من این پجو دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده؟!

پست رو با اون بلند بالایی نقل قول کردی ولی مشخصه که اصلا نخوندیش چون دقیقا توی همین پستم مشکل نصب نشدن رو توضیح دادم

black.assassin
12-04-2010, 22:54
krauser جان قول داده بودی شیرین کاری هاتو یه توضیح کوچیک بدی .
ما منتظریما ! دستت درد نکنه .

Spaniuly
12-04-2010, 23:35
آرمییین جان این آموزش دریبل ها و گلایی که زدی آماده نشد؟:10:

krauser جان قول داده بودی شیرین کاری هاتو یه توضیح کوچیک بدی .
ما منتظریما ! دستت درد نکنه .

چشم این چند روز سرم شلوغه یکمی بهم فرصت بدید سر یک فرصت مناسب توی یک پست کامل توضیح میدم

arreh
13-04-2010, 17:18
آقا در 2010 كونامي كاپ نيست؟ پس چرا تو قسمت اديت كاپها، كونامي كاپ هم براي اديت هست؟!

Spaniuly
13-04-2010, 20:05
آقا در 2010 كونامي كاپ نيست؟ پس چرا تو قسمت اديت كاپها، كونامي كاپ هم براي اديت هست؟!

درست مثل لیگ اروپا به صورت مجزا قابل دسترسی نیست و فقط توی مود مستر لیگ می تونی بازی فینالش رو بازی کنی اونم در صورتی که قهرمان CL بشی

khorh
13-04-2010, 22:25
پست رو با اون بلند بالایی نقل قول کردی ولی مشخصه که اصلا نخوندیش چون دقیقا توی همین پستم مشکل نصب نشدن رو توضیح دادم

دوست عزیز من اون فایلهای که گفتی نصب اورجیناله! دان کردم.فکر کنم درست متوجه راهنمایی شما نشدم!محتویات 2تا dvd بازیو تو یه فولدر کپی کنم و فایلهای نصب اورجینال که گفتی کپی کنم تو همون فولدر؟!بعد setup رو اجرا کنم؟!اگه آره من این کارارو کردم ولی موقع نصب بازی ارور داد!!!!!!!؟

Spaniuly
13-04-2010, 23:38
دوست عزیز من اون فایلهای که گفتی نصب اورجیناله! دان کردم.فکر کنم درست متوجه راهنمایی شما نشدم!محتویات 2تا dvd بازیو تو یه فولدر کپی کنم و فایلهای نصب اورجینال که گفتی کپی کنم تو همون فولدر؟!بعد setup رو اجرا کنم؟!اگه آره من این کارارو کردم ولی موقع نصب بازی ارور داد!!!!!!!؟

بله اشتباه عمل کردی می تونی دوباره پست 9000 رو با دقت بخونی چون از اون واضح تر دیگه بلد نیستم توضیح بدم.

arreh
14-04-2010, 11:03
آقا آرمين لطفا شيوه زدن كرنر رو هم بگيد.
ريپليهاي شما رو پس از آنزيپ كردن كجا بايد بريزيم؟ بعد اينكه راهي هست كه ظرفيت ريپليهاي بازي رو زياد كرد؟ يعني بشه ريپليهاي بيشتري سيو كرد؟

درضمن اگه مي تونيد يه توضيحاتي در مورد نحوه تنظيم شاخصهاي هجومي و تدافعي مثل player support يا support range و ... و ميزان اهميت و تأثيرگذاري اونها بر بازي هم بديد
ممنون

khorh
14-04-2010, 16:46
بله اشتباه عمل کردی می تونی دوباره پست 9000 رو با دقت بخونی چون از اون واضح تر دیگه بلد نیستم توضیح بدم.

خب یه خورده واضح تر توضیح بده عزیز
من این آدرسی که گفتی ندارم؟!C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\

saeidhidari
14-04-2010, 16:50
سلام دوستان
میشه کمک کنید که چه طوری باید پنالتی ها رو تو این بازی زد اخه یا میزنه وسط یا میزنه تو اوت

arreh
14-04-2010, 22:45
خب یه خورده واضح تر توضیح بده عزیز
من این آدرسی که گفتی ندارم؟!C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\
با اجازه آقا آرمین
اول اینکه موقع نصب اوریجینال یه ارور کوچولو میده که میگه فلان فایلو پیدا نمی کنه و شما ignore میکنی و بازی نصب میشه. اون ادرس هم تو نصب اولیه بازی که از روی دی وی دی نصب می کنیم نیست اما پس از نصب اوریجینال میاد.

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

سلام دوستان
میشه کمک کنید که چه طوری باید پنالتی ها رو تو این بازی زد اخه یا میزنه وسط یا میزنه تو اوت
به قول آرمین خان جهت رو باید بعد از زدن دکمه شوت بگیری اگه قبلش بگیری اونطوری که شما میگی می شه.
بعدشم به هر اندازه که دکمه شوت رو نگه داری قدرت شوتت و به هر اندازه که جهت رو نگه داری زاویه ضربت زیاد میشه پس باید سعی کنی که زیاد اونا رو نگه نداری

rezaninja
14-04-2010, 23:37
سلام
من تازه pes 2010 نوین پندار را خریدم اما صدای عادل فردوسی پور نمیاد مشکل از چیه لطفا کمک کنید

khorh
15-04-2010, 00:02
[QUOTE=arreh;4847846]با اجازه آقا آرمین
اول اینکه موقع نصب اوریجینال یه ارور کوچولو میده که میگه فلان فایلو پیدا نمی کنه و شما ignore میکنی و بازی نصب میشه. اون ادرس هم تو نصب اولیه بازی که از روی دی وی دی نصب می کنیم نیست اما پس از نصب اوریجینال میاد.

بالاخره موفق شدم آپدیت کنم:31:[COLOR="RoyalBlue"]

black.assassin
15-04-2010, 11:44
دوستانی که اینترنتشون به وسیله ارتباط پرسرعت (lan ) وصل شده می تونن از داخل خود بازی بازی رو آپدیت کنن که کاملا بی دردسر هست و مشکلات کیت سرور رو نداره ولی مثل کیت سرور حرفه ای نیست و شما دسترسی به آپدیت ها ندارید .
برای آپدیت به system settings -> download برید .

Dark Shine
15-04-2010, 19:36
وسط بازی هی تیک دار میشه بازی دلیل چیه؟
(قبلا درست بوده الان که ویندوز عوض کردم اینطوری شده)
گرافیکم هم nvidia geforce 6200 هستش(512)

Spaniuly
15-04-2010, 20:35
سلام. توی این پست که توی پست 9000 تاپیک هم قرار خواهم داد قصد دارم بنا به درخواست دوستان علاقمند به تکنیک های منحصر به فرد و دریبل ها این حرکات و نحوه اجرای اون ها رو توضیح بدم. امیدوارم که مورد توجه دوستان عزیزم قرار بگیره.
تکنیک های شوت زنی
تکنیک رابونا : این تکنیک نوعی شوت و حتی پاس هست که اولین بار توسط بازیکنی برزیلی به اسم رابونا اجرا شد و به همین دلیل اسم این حرکت زیبا به اسم رابونا معروف شد. این تکنیک در بازی PES2010 فقط در قالب شوت هست و نمیشه با این شیوه پاس داد. نحوه اجرا که ساده هست مهم شرایط اون هست. مهمترین مسئله اینه که بازیکن شما باید پارامتر Weak Foot Frequenty سه یا کمتر داشته باشه بازیکنانی که Weak Foot Frequenty چهار یا بالاتر داشته باشند تحت هیچ شرایطی قادر به زدن این شوت نیستند. البته بازیکن باید تکنیک و شوت تکنیک بالای 75 داشته باشه. حالا اگه در داخل محوطه جریمه شما به صورت مایل حرکت کنید به طوری که بازیکن مجبور بشه با پای غیر تخصصی شوت بزنه این حرکت رو به صورت خودکار اجرا می کنه. مثلا اگر بازیکن شما راست پا باشه و شما به صورت مایل به سمت چپ حرکت کنید و شوت بزنید بازیکن مجبور میشه با پای چپ شوت بزنه اما چون توانایی شوت با پای غیر تخصصی کمی داره با پای راستش رابونا می زنه. واضح هست که اگه بازیکن شما چپ پا باشه شما باید داخل محوطه جریمه طوری حرکت کنید که بازیکن مجبور بشه با پای غیر تخصصی و ضعیفش شوت بزنه.
تکنیک تعویض پا : این تکنیک یک تکنیک غیر مرسوم توی فوتبال هست. چون نحوه اجراش خیلی سخته و همین سختی در بازی PES هم وجود داره شما نباید انتظار داشته باشید که این تکنیک رو به راحتی اجرا کنید. بر عکس تکنیک رابونا شما باید بازیکنتون هم Weak Foot Frequnty و Weak Foot Accuarcy بالای 6 داشته باشه و حتی اگه هر دو 8 باشه کار راحتی در اجرای این تکنیک خواهید داشت. اصولا این تکنیک یک حرکت تزئین شده و حساب شده از امکان شوت کنترل شده و فنی هست. در بازی PES2010 امکان زدن شوت فنی وجود داره طوری که شما می تونید با حرکت بدن و تعادل شوت دقیق و فنی رو بزنید. اصولا وقتی در حین شوت شما دکمه R2 رو نگه دارید بازیکن شما ضربه نرم و بغل پایی رو می زنه که کمی برای زدنش معطل می کنه. شما توی این فاصله می تونید جهت رو تغییر بدید. شما به سمت دروازه حرکت می کنید شوت رو همراه با جهت مایل می زندی اما قبل اینکه شوت زده بشه جهت مایل مخالف رو همراه با R2 می گیرید و بازیکن شما در یک لحظه با تغییر جهت که به دلیل دو پا بودن این امکان رو بدست میاره که با پای غیر تخصصی شوت بزنه این حرکت جالب رو خلق می کنه. باز هم تاکید می کنم بازیکنی می تونیه که این حرکت رو به این خوبی اجرا کنه که یک دوپای بالفطره باشه که راهش اینه که هر دو پارامتر مربوط به پای غیر تخصصی رو عدد 8 باشه.
تکنیک شوت چیپ : شوت چیپ یا لوب یک حرکت خوب به شمار می ره. شما زمانی می تونید از این شوت بهره ببرید که در درجه سختی بالای Amatur بازی کنید چون توی درجه سختی آماتور یا Beginer دروازبان از دروازه اش جلو تر نمیاد و این امکان برای شما نیست که از بالای سرش توپ رو شوت بزنید. فقط کافیه وقتی دروازبان دروازه رو رها کرد و جلو اومد شما با نگه داشتن دکمه L1 شوت بزنید.
تکنیک شوت سنگین و سرضرب : این نوع شوت زنی کلا توی بازی PES2010 راحت نیست بخصوص وقتی توی درجه سختی بالا بازی کنید. چون برای زدن این شوت شما نیاز دارید که توپ رو در حال فرار خیلی جلو تر بندازید. برای اینکار شما می تونید از خیلی ترفند ها استفاده کنید مثل حرکت مایل و زدن دکمه R2 در لحظه تغییر مسیر شما وقتی توپ از پای شما فاصله داره شوت رو تا نصف پر می کنید خواهید دید که بازیکن شوت خیلی سنگینی رو روانه دروازه خواهد کرد.

تکنیک های دریبلینگ (تخصصی)
تکنیک های دریبل زنی توی PES2010 زیاد نیست اما وقتی محاسبه کنی می بینی کم هم نیست. بیشتر این دریبل ها و حرکات مرسوم به جاگلینگ تقریبا کلاسیک هستند که اکثر PES باز ها به استفاده از اونها عادت دارند مثل دریبل مارسی رولت (این اسم به خاطر اینه که زین الدین زیدان بازیکن جوان تیم مارسی اولین بار توی این تیم از این حرکت استفاده کرد و به اون دریبل زیدانی و یا مارسی رولت هم می گن که البته اسم دریبل چرخش 360 درجه روی اون گذاشتن.) که کافیه یک بار جهت رو بچرخونید یا دریبل لانگ استپ که با زدن دو بار پشت سر هم جهت جلو یا فلیپ فلپ (حرکت الاکلنگی که رونالدینیو استاد این دریبل ها هست) که با زدن جهت ها مایل به جلو اجرا میشه. به هر حال من تصمیم دارم حرکت زیبا تری که وجود داره و شاید تعداد کمی با اجرای اونها آشنایی دارند رو آموزش بدم
دریبل رول جاگلینگ : در واقع این حرکت زیبا و دریبل ترکیبی از 2 تکنیک هست یکی رول بک و بعد یک حرکت جاگلینگ. شما وقتی توپ رو استوپ کردید یک تپ به جهت عقب بزنید با پا توپ رو رول بک می کنه توپ رو و در واقع به صورت کشویی توپ رو عقب می کشه. و زمانی هم که در داخل زمین حریف باشید و بازیکن شما تکنیکی هست توپ رو استوپ و بعد جهت مایل جلو رو نگه دارید یک حرکت جاگلینگ انجام میده شما می تونید ابتدا رول بک کنید و بلافاصله همنین حرکت جاگلینگ رو اجرا کنید. تا این حرکت زیبا رو خلق کنید.
به مرور این آموزش رو آپدیت می کنم توی پست 9000

Mohammad King
16-04-2010, 11:24
سلام

بازی روی ویستا نصب میشه؟

چون من روی 7 64 بیت نصب کردم مشکل داشت؟

کسی هست روی ویستا نصب کرده باشه بدون مشکل؟

smallfrank
16-04-2010, 11:39
سلام
یه سوال داشتم
من میخام یه تیم منتخب درست کنم

میخاستم ببینم میشه از یه بازیکن کپی گرفت یعنی رونالدو هم تو تیم من باشه هم تو رئال مادرید

ممنون

Spaniuly
16-04-2010, 14:36
سلام
یه سوال داشتم
من میخام یه تیم منتخب درست کنم

میخاستم ببینم میشه از یه بازیکن کپی گرفت یعنی رونالدو هم تو تیم من باشه هم تو رئال مادرید

ممنون
این امکان توی PES وجود نداره بازیکن توی یک تیم می تونه ترانسفر بشه و به تیم ملی کشورش Call بشه توی فیفا میشد با برنامه کریشن مستر یه بازیکن رو به n تا تیم Call کرد . برای اینکار یعنی ساخت تیم منتخب اول برو یه بک آپ از سیو ادیت فایلت بگیر حالا بازیکنان بزرگ که می خوای انتخابی باشن رو به یک تیم باشگاهی دستی ترانسفر کن از داخل ادیت بازی. براش ترکیب و غیره بچین حالا از بخش ادیت بیا بیرون و اون تیم رو به عنوان مسترلیگ انتخاب کن یعنی مستر لیگ رو با اون تیمی که ویرایش کردی و انتخابیش کردی شروع کن حالا مستر لیگ رو سیو کن. حالا می تونی بعدا وقتی می خوای با دوستت تک بازی انجام بدی این تیم مستر لیگت رو واسه بازی دوستانه لود کنی البته یادت نره ادیت فایلت رو برگردون سر جاش تا اون تیمی که از ادیت بازی دستکاری کردی به همون شکل باقی نمونه

Dark Shine
16-04-2010, 16:45
منم سوال کردم کسی نبود؟:41:

S0R3N4
16-04-2010, 17:34
خیلی وقته که pes بازی نکردم
آخریش شماره 6 بود(البته رو pc)روی ps2 تا 2010 رو بازی کردم ولی تغییری حس نکردم!خیلی تغییر کرده بازی روی کامپیوتر؟؟؟؟
در ضمن
رغیبش فیفا در چه حاله؟
خوب کار میکنه یا هنوز بازیکنا انگار عصا قورت دادن؟

Spaniuly
16-04-2010, 18:05
خیلی وقته که pes بازی نکردم
آخریش شماره 6 بود(البته رو pc)روی ps2 تا 2010 رو بازی کردم ولی تغییری حس نکردم!خیلی تغییر کرده بازی روی کامپیوتر؟؟؟؟
در ضمن
رغیبش فیفا در چه حاله؟
خوب کار میکنه یا هنوز بازیکنا انگار عصا قورت دادن؟
فیفا 10 بهترین بازی ورزشی سال 2009 انتخاب شد :46:

منم سوال کردم کسی نبود؟:41:
هرتز مانیتورت رو بذار روی 75 هرتز درست میشه

rezaninja
16-04-2010, 20:24
سلام
من تازه pes 2010 نوین پندار را خریدم اما صدای عادل فردوسی پور نمیاد مشکل از چیه لطفا کمک کنید

moer
16-04-2010, 20:25
دوستاني كه ايكس باكس 360 دارن
pes 10 up شده هم امد
تمام لباس ها اصلي
ليگ آلمان امده
اسم تيمها درست
توپ جديد.............................

rezaninja
16-04-2010, 20:25
سلام

Mohammad King
16-04-2010, 20:40
سلام

بازی روی ویستا نصب میشه؟

یکی جواب منو بده....

Mehdi.ss
17-04-2010, 00:35
سلام

بازی روی ویستا نصب میشه؟

سلام
من هم رو xp و هم ویستا وهم 7 نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم
چه اروری میده ؟

S0R3N4
17-04-2010, 00:44
فیفا 10 بهترین بازی ورزشی سال 2009 انتخاب شد
یعنی از pes 2010 بهتر شده؟اینقدر روش کار کردن؟
گیم پلی کدوم روون تره؟

Dark Shine
17-04-2010, 07:50
گرافیکم هم nvidia geforce 6200 هستش(512)
جواب بدین:41:

Advanced Ali-001
17-04-2010, 08:19
من فکر میکنم از گرافیک باشه شما گرافیک بازی رو پایین بیار بهتر میشه بازی کرد
بعد از اینکه درایو گرافیک nvidia رونصب کردید دوست عزیز باید یه بار اونو باز کنید وگزینه Advance رو که اولش میاد انتخاب کنید تا حالت پیشرفته رو اجرا کنه وقدرت گرافیک رو به ماکزیمم میرسونه بعد از اینکه خود ساکر رو هم نصب کردید باید اون یکی آیکنرو که باهاش میاد چرخ دندهای هست اونرو باز کنید وتنظیمات ساکر رو انجام بدید امید وارم مشکلتون حل بشه :11:
فقط اگه حل شد یه دقیقه این دکمه تشکرو بزن......

Dark Shine
17-04-2010, 09:02
من فکر میکنم از گرافیک باشه شما گرافیک بازی رو پایین بیار بهتر میشه بازی کرد
بعد از اینکه درایو گرافیک nvidia رونصب کردید دوست عزیز باید یه بار اونو باز کنید وگزینه Advance رو که اولش میاد انتخاب کنید تا حالت پیشرفته رو اجرا کنه وقدرت گرافیک رو به ماکزیمم میرسونه بعد از اینکه خود ساکر رو هم نصب کردید باید اون یکی آیکنرو که باهاش میاد چرخ دندهای هست اونرو باز کنید وتنظیمات ساکر رو انجام بدید امید وارم مشکلتون حل بشه :11:
فقط اگه حل شد یه دقیقه این دکمه تشکرو بزن......
مشکلم حل نشد بازم تشکر کردم:11:
اون تیکه قرمز رو نفهمیدم باید چی رو advanced کنم؟

Advanced Ali-001
17-04-2010, 09:15
مشکلم حل نشد بازم تشکر کردم:11:
اون تیکه قرمز رو نفهمیدم باید چی رو advanced کنم؟

بله بله شما وقتی درایور کارت گرافیک تون رو که از سریnvidia هست نصب کنید بعد از اینکه سیستم ریستارت شد شما باید کنترل پنل رو باز کنید وتنظیمات کارت رو بیارید بعد یه صفحه باز میشه دوتا گزینه داره یکیش معمولیه که فکر کنم تا50یا60درصد رو از حافظه کارت استفاده میکنه ولی گزینه پیشرفته Asvance میزان استفاده از کارت رو تا میزان90تا99درصد بالا میبره تا قدرتش به ماکزیمم حد حساب برسه ..
خوشحالم که مشکلتون حل شد:11:

Dark Shine
17-04-2010, 09:45
عکسا رو آپ کردم کمکم کنین :11:
تو کنترل پنل دو تا آیکون هست کدومش؟

Advanced Ali-001
17-04-2010, 10:54
اون قسمت کنترل پنل nvidia رو باز کن اگه برای اولین بار هست که بازش میکنی گزینه پیشرفترو انتخاب کن

Traceur
17-04-2010, 12:37
سلام به بروبکس pes باز ...!
می خواستم بپرسم می شه جای موهای داخل بازی موی دیگه ای جایگزین کرد ؟!
ممنون ...:5:

Spaniuly
17-04-2010, 13:43
یعنی از pes 2010 بهتر شده؟اینقدر روش کار کردن؟
گیم پلی کدوم روون تره؟

از سال 2006 به این ور PES نتونست در مقابل FIFA حرفی بزنه باید دید که در سال 2010 کونامی باز هم شکست رو قبول می کنه یا می خواد بازم مثل سال 2005 2006 از فیفا جلو بزنه. علاقه داری به بحث مقایسه PES Vs Fifa یه گروه براش ساختن که توش بحث میشه. از مسعود بخواه تا عضو کنه

شما این رو جواب محسوب نمی کنید:

همین صفحه پیش جواب دادم... شایدم عادت ندارید پست های صفحه قبل تر رو بخونید... واقعا که!

این همه وقت گذاشتید عکس گرفتید ولی فرصت مکردید ببینید به پستتون کسی جواب داده یا نه... جالبه

یکی جواب منو بده....
منم خیری از ویستا ندیدم... راستی اصلا ویستا مگه ویندوزه که بخواهید بازی نصب کنید روش بندازید دور ویستا رو فعلا فقط XP بقیه ویندوز های تازه به دوران رسیده اسباب بازی هستند. واسه عزیزان بیکار که دوست دارن مشغول باشن این ویندوز های ویستا و 7 مشعولیت و وقت تلف کنی جالبی هست.
سیستم عامل : only XP SP3

hobgoblin
17-04-2010, 15:23
...و فعلا فقط XP بقیه ویندوز های تازه به دوران رسیده اسباب بازی هستند. واسه عزیزان بیکار که دوست دارن مشغول باشن این ویندوز های ویستا و 7 مشعولیت و وقت تلف کنی جالبی هست.
سیستم عامل : only XP SP3

آرمين جان من حاضرم به هزار و يك دليل برتري هاي ويندوز 7 رو بهت اثبات كنم چون تخصصم اينه.

توي اين مدتي كه توي اين فاروم با شما اشنا شدم بايد بگم كه فكر مي كنم يه مقدار قديمي دوستي چون يادمه قبلا هم خيلي راجع به برتري هاي pes 6 نسبت به حتي 2009 از شما شنيدم. يادمه زماني كه اكس پي هم تازه اومده بود ويندوز 98 دوستا دست از سرش بر نمي داشتن.

در كل يه مقدار لحن شما نسبت به كساني كه ويندوزايي كه اسم بردي رو استفاده مي كنن بي ادبانه بود.
با اين وجود هميشه دوستدار شما هستم و پيگير مطالب مفيدتون

از همه دوستان معذرت مي خوام كه بحث بي ربط به تاپيك كردم.

Dark Shine
17-04-2010, 17:51
شما این رو جواب محسوب نمی کنید:
کد:
همین صفحه پیش جواب دادم... شایدم عادت ندارید پست های صفحه قبل تر رو بخونید... واقعا که!

این همه وقت گذاشتید عکس گرفتید ولی فرصت مکردید ببینید به پستتون کسی جواب داده یا نه... جالبه
خوب با این درست نشد:41:

Mahdi.p30
17-04-2010, 18:08
برای من قبلا حدود نیم ساعت که از بالا اومدن ویندوز میگذشت و بازی رو شروع میکردم ، تیک هاش به شدت شروع میشد
با آنتی ویروس نود32 ویروس یابی کردم ، حدودا 700 تا ویروس پیدا کرد که همه از یک نوع بودن ، اون ویروس که پاک شد ، دیگه الان داره بدون مشکل کار میکنه
تا اون زمان اصلا اعتقادی به آنتی ویروس نداشتم ، ولی دیدم لااقل برای خوب بازی کردن PES 2010 باید اجراش کرد!:27:
ضمنا کارت گرافیک هم آنبورده ، در نتیجه فکر نمیکنم مشکل شما ربطی به گرافیک داشته باشه

Dark Shine
17-04-2010, 18:11
برای من قبلا حدود نیم ساعت که از بالا اومدن ویندوز میگذشت و بازی رو شروع میکردم ، تیک هاش به شدت شروع میشد
با آنتی ویروس نود32 ویروس یابی کردم ، حدودا 700 تا ویروس پیدا کرد که همه از یک نوع بودن ، اون ویروس که پاک شد ، دیگه الان داره بدون مشکل کار میکنه
ضمنا کارت گرافیک هم آنبورده ، در نتیجه فکر نمیکنم مشکل شما ربطی به گرافیک داشته باشه
منم ویندوزم تازه عوض کردم (فک نکنم ویروس داشته باشه ) حالا یه اسکن میکنم خبر میدم!:40:

Mahdi.p30
17-04-2010, 18:19
منم ویندوزم تازه عوض کردم (فک نکنم ویروس داشته باشه ) حالا یه اسکن میکنم خبر میدم!:40:
من اون موقع 5 6 باری ویندوز عوض کردم ولی فایده نداشت
این ویروسی که من گفتم ، میره خودشو به همه فایل های exe موجود در کامپیوتر میچسبونه
برای اینکه مطمئن بشی که سیستمت به این ویروس آلودست ، برو توی مسیر c:\windows ، ببین فایلی به نام svchost.exe اونجا میبینی یا نه؟
فقط هم کارش اینه که سی پی یو رو تا 60 70 درصد اشغال میکنه

Dark Shine
17-04-2010, 18:27
این ویروسی که من گفتم ، میره خودشو به همه فایل های exe موجود در کامپیوتر میچسبونه
برای اینکه مطمئن بشی که سیستمت به این ویروس آلودست ، برو توی مسیر c:\windows ، ببین فایلی به نام svchost.exe اونجا میبینی یا نه؟
بله.
البته این که توی system 32 باید باشه:31:
procces توی task manager هم از این فایل زیاد داره که mem usage شون بین 5000 تا 3000k هستش:10:

Mahdi.p30
17-04-2010, 18:49
بله.
procces توی task manager هم از این فایل زیاد داره که mem usage شون بین 5000 تا 3000k هستش:10:
پس همون ، کل سیستمت ویروسیه :31:
توی processes باید 5 یا نهایتا 6 تا از این فایل باز بشه ، 7 تا باشه ، ویروسه
حجمش هم با اونی که توی پوشه system32 هست ، فرق داره
با مموری زیاد کاری نداره ، لود سی پی یو رو بالا مبره!
پیشنهاد من NOD32 هست ، چون نسبت به بقیه آنتی ویروسهایی که امتحان کردم ، روی سرعت سیستم تاثیر نذاشته و اینکه موقع پاک کردن به برنامه ها و فایلهای exe آسیبی نمیرسونه
یه بار کامل کل سیستم رو اسکن کن ، بعد اگه خواستی ویندوز نصب کن
طول میکشه ، ولی ارزش داره

Advanced Ali-001
17-04-2010, 19:39
پس همون ، کل سیستمت ویروسیه :31:
توی processes باید 5 یا نهایتا 6 تا از این فایل باز بشه ، 7 تا باشه ، ویروسه
حجمش هم با اونی که توی پوشه system32 هست ، فرق داره
با مموری زیاد کاری نداره ، لود سی پی یو رو بالا مبره!
پیشنهاد من NOD32 هست ، چون نسبت به بقیه آنتی ویروسهایی که امتحان کردم ، روی سرعت سیستم تاثیر نذاشته و اینکه موقع پاک کردن به برنامه ها و فایلهای exe آسیبی نمیرسونه
یه بار کامل کل سیستم رو اسکن کن ، بعد اگه خواستی ویندوز نصب کن
طول میکشه ، ولی ارزش داره

بله.

تا اون زمان اصلا اعتقادی به آنتی ویروس نداشتم ، ولی دیدم لااقل برای خوب بازی کردن PES 2010 باید اجراش کرد!:27:

اهههههههههههههه:18:
اینو نیگا به من چیا میگفت قربان اینکارارو بکن اول کل هاردتو دیسک دیفراگ کن تا مرتب بشه بعد باید یه نود32بنصبی کلا اسکن کنه وبترکونی بعدشم شما مشخصات سیستمتو هم بنویس یه نیگ بندازم ببینم چطوریه گرافیکت Ati هست مارو الاف کردی:13:

Mahdi.p30
17-04-2010, 20:13
اهههههههههههههه:18:
اینو نیگا به من چیا میگفت قربان اینکارارو بکن اول کل هاردتو دیسک دیفراگ کن تا مرتب بشه بعد باید یه نود32بنصبی کلا اسکن کنه وبترکونی بعدشم شما مشخصات سیستمتو هم بنویس یه نیگ بندازم ببینم چطوریه گرافیکت Ati هست مارو الاف کردی:13:
در اینکه شما رو الاف کرده که شکی نیست:31:
ولی قبلا در این مورد توی تایپیک:

بحث شده بود ، جالبه اون دو نفر دیگه ای که مشکل داشتن ، مشکلشون برطرف نشد ، ولی برای من که وسط بحث پریدم ، مشکل برطرف شد
قبل از اینکه مشکلم برطرف بشه ، دیگه داشت از بازی حالم بهم میخورد ، از بس سیستمو ری استارت کردم!
من الان بازی رو با سی پی یو دوئل 3 گیگاهرتز و رم 2 گیگ و گرافیک share که ati هست ، راحت اجرا می کنم

rezaninja
17-04-2010, 20:26
تو p30world تنها صفحه ای دیدم که کمک نمیکنند این صفحه است آقا یکی منو کمک کنه

Spaniuly
17-04-2010, 21:29

پس دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد. شرمنده

آرمين جان من حاضرم به هزار و يك دليل برتري هاي ويندوز 7 رو بهت اثبات كنم چون تخصصم اينه.

توي اين مدتي كه توي اين فاروم با شما اشنا شدم بايد بگم كه فكر مي كنم يه مقدار قديمي دوستي چون يادمه قبلا هم خيلي راجع به برتري هاي pes 6 نسبت به حتي 2009 از شما شنيدم. يادمه زماني كه اكس پي هم تازه اومده بود ويندوز 98 دوستا دست از سرش بر نمي داشتن.

در كل يه مقدار لحن شما نسبت به كساني كه ويندوزايي كه اسم بردي رو استفاده مي كنن بي ادبانه بود.
با اين وجود هميشه دوستدار شما هستم و پيگير مطالب مفيدتون

از همه دوستان معذرت مي خوام كه بحث بي ربط به تاپيك كردم.

قربون شما برم که این همه نسبت به من لطف داری عزیز دلم خیلی ممنون.
به 2002 دلیل هم که بگی XP سرترین ویندوز عامل نیست من ازش نمی کنم:31:. همیشه گفتم من زمانی XP رو رها می کنم که روی گیم ها و نرم افزار هایی که ازشون استفاده می کنم بنویسه XP Not Supported
از ویندوز های جدید خوشم نمیاد چون:
باید کارت رو ول کنی ببینی که مثلا Control Panel کجاست از کجا میشه به folder Option دسترسی پیدا کرد و خیلی چیزهای دیگه که بیخود و بی جهت و جهت تنوع و عضو شدن جو جاشون عوض شده.

واسه یه کپی پیست ساده باید فرم پر کنی (اغراق کردم ولی خداییش 100 دفعه از آدم کانفیرم می خواد)

به همه چیز گیر الکی میده.

ساده بگم واسه استفاده های تخصصی مناسب هست نه خانگی!

کلا از تم و ظاهر ویستا و سون خوشم نمیاد لاگون رو عشقه

قدرتش ثابت شد کمتر هست همین pes2009 رو نمی تونست فول اسکرین بیاره این نشون میده همین ویندوز کلی فضا از رو و هارد cpu و ... رو به خودش اختصاص میده پس نمی تونه بهینه باشه.

و ...

ولی به هر حال خوشحال میشم نظراتت رو توی پروفایلم بگی و از مزیاتی که می دونی از ویستا و 7 بگی می دونمی که آدم جهلی نیستم اگه واقعا ببینم خصوصیالت مثبتی داره که به اونها دقت نکرده بودم قبولش می کنم و مثل تقی تاکسی می گم : ها فکر خوبی چردم:31:

در آخر اگه بی حرمتی به عزیزان عشق ویستا و 7 کردم عذر می خوام ولی حقیقتا چون استفاده از ویندوز های ویستا و 7 فقط وقتم رو تلف کرد.و نتونستم ازشون استفاده کنم. چون شدیدا رفته بودن روی اعصابم

شما لطف دارید به این تاپیک عزیز وقتی کسی جواب نمیده یعنی کسی نظری نداره یا نمی دونه انتظار داری تک تک این بچه ها پست شما رو نقل قول کنن یکی یه مرتبه بگن با عرض پوزش نمی دونیم

این رو هم بگم بیشتر کاربرای فعال توی این تاپیک با بازی های دستکاری شده میونه ای ندارن و اکثرا دنبال چیزهای خیلی مهمتر و مفید تر از گزارش فارسی و عادل فردوسی پور و ... هستند. شما می تونی با پشتیبانی همین شرکت نوین پندار که بازی رو مورد لطف و عنایت خودش قرار داده تماس بگیری و کمک بگیری یا از فروشنده ای که خریدی. قربون شما موفق باشی ایشاا... (قابل توجه علی : خیالت راحت شد:46:) که مشکلت حل شه

Mahdi.p30
17-04-2010, 21:39

من دستکاری نشده رو نصب کردم ، ولی دفعه اولی که روی ویندوز 7 نصب کردم ، صدای گزارشگر رو نداشت!
خودم هم دلیلشو نفهمیدم
بعد ویندوزو عوض کردم ، درست شد!

silabs
18-04-2010, 10:42
یه سوال
اینکه من فایل dlc رو بذارم تو فولدر دانلود تا بازی آپدیت بشه آپشن فایل خراب میشه یعنی چی؟دقیقا چه اتفا قی میفته؟
من از پچ krauser استفاده میکنم یعنی همه چی میپره؟

B3HZ@D
18-04-2010, 11:34
چون که ورژن بازی شما ارتقاء پیدا میکنه...
مثلا اگه ورژن بازی شما 1 باشه بعد از آپدیت به اصطلاح میشه 1.1 یا 1.2 و برای همین آپشن فایلهایی که قبلا روی ورژن 1 شما جواب میداد با آپدیت بازی شما دیگه روی اون جواب نمیده و باید به دنبال آپشن فابل منطبق با ورژن بازی خودتون باشید

joey jordison
18-04-2010, 11:46
همیشه گفتم من زمانی XP رو رها می کنم که روی گیم ها و نرم افزار هایی که ازشون استفاده می کنم بنویسه XP Not Supported
از ویندوز های جدید خوشم نمیاد چون
دقیقا منم هم فکر رو میکردم ولی وقتی یک بار 7 نصب کردم خیلی خیلی بیشتر خوشم اومد و با Xp دیگه بای بای کردم با هیچ بازی هم مشکل نداشتم.........

hacliii
18-04-2010, 12:08
سلام به دوستان.. آقا من وقتی می خوام پچ 2.5 نصب کنم این ارورو می ده:
img\dt0f.img This file contains unvalid data (eror 21FC) .l
کلا بازی رز پاک کردم و دوباره نصب کردم. پچ های نصب شده ی قبلی رو هم پاک کردم. فایل dt0f رو هم پاک کردم. در هر صورت بازهم اون ارورو داد...
هلپ مــــــــــــــی پیلیز

khash2019
18-04-2010, 14:24
کمک من آخرین پچ PESEdit.com 2010 Patch 2.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کردم ونصب بعد از نصب دیگه کیت سرور کار نکرد داخل بازی هم که میشم میپره بیرون.بازی رو دوباره پاک کردم ولی بازم کیت سرور نصب شد ولی کار نکرد

Advanced Ali-001
18-04-2010, 18:28
دقیقا منم هم فکر رو میکردم ولی وقتی یک بار 7 نصب کردم خیلی خیلی بیشتر خوشم اومد و با Xp دیگه بای بای کردم با هیچ بازی هم مشکل نداشتم.........

ولا من که دیگه XP رو گزاشتم کنار هر چی بازیه توش اجرا نمیشه مخصوصا مترو2033ته بازیه ولی بعضی از بازی هام هست که تو 7اجرا نمیشه مثل کرایسیس1 واقعا حالم گرفته شد!
بهترین ویندوز فعلا ویستای برای اجرا کردن بازیا مثلا بازی NFS UNDER GRAND2 توی 7اجرا نمیشه...توی ویستا چرا والا الان به نظر من بهترین ویندوز واسه بازیاویستا هست نه؟

Dark Shine
18-04-2010, 19:29
مشکل از cpu هست بازم؟

Mahdi.p30
18-04-2010, 19:36
مشکل از cpu هست بازم؟
مشکل از رمه احتمالا!
همونطور که گفتم ، کارت گرافیک خودم ، حافظش با رم share هست و باید از رم کم بشه به گرافیک اضافه بشه ، یه بار گرافیک رو 512 گذاشتم ، رم شد 1.5 ، بازی یه جوری شد!
نه اینکه تیک بزنه ، کند شد

Spaniuly
18-04-2010, 19:43
عزیز جان سیستم شما خیلی ضعیفه برای این بازی...

Advanced Ali-001
18-04-2010, 20:32

آقا من نمیدونم چرا وقتی آرمین خان پست میزاره نمیتونم ازش تشکر نکنم ....
شما چطور؟

sajjad147
18-04-2010, 20:49
مشکل از رمه احتمالا!
همونطور که گفتم ، کارت گرافیک خودم ، حافظش با رم share هست و باید از رم کم بشه به گرافیک اضافه بشه ، یه بار گرافیک رو 512 گذاشتم ، رم شد 1.5 ، بازی یه جوری شد!
نه اینکه تیک بزنه ، کند شد

آقا چطور این کارهایی که گفتی انجام میدی منظورم اینکه مثلا از رمت برمیداری میزاری روی گرافیکتو یه چنین کارایی؟ با کیت سرور میشه؟ لطفا توضیح بده ماهم یاد بگیریم.ممنون.

Traceur
18-04-2010, 20:59
خیلی نامردین بابا...
یه سوال کوچولو کردیما ...!
سه صفحه پر رفت یکی به ما نگفت که جای موهای داخل بازی pes 2010 نمی شه مو جایگزین کرد؟؟؟؟
دمتون گرم جواب بدین ممنون میشم
در ضمن من نیما هستم:goatee:

Mahdi.p30
18-04-2010, 21:11
آقا چطور این کارهایی که گفتی انجام میدی منظورم اینکه مثلا از رمت برمیداری میزاری روی گرافیکتو یه چنین کارایی؟ با کیت سرور میشه؟ لطفا توضیح بده ماهم یاد بگیریم.ممنون.
نه چون آنبورده ، از رم استفاده می کنه
من معمولا میذارم روی 256
ولی زیاد کردنش تاثیری اونچنانی نداشت!
ربطی به کیت سرور نداره!:5:

Esi-72
19-04-2010, 04:30
یا سلام ، می خواستم بپرسم که چجوری میشه لرزشی که تو بازی هست از بین برد آخه من هر وقت بازی می کنم انقدر تصویر دچار لرزش میشه که سرم درد میگیره کارت گرافیکم 9500 gt 1gb است .

Dark Shine
19-04-2010, 08:10
عزیزم،من قبلا بازی میکردم هیچ مشکلی هم نداشت:41:
از وقتی ویندوز عوض کردم اینطوری شده:13:
:11:

Spaniuly
19-04-2010, 13:48
خیلی نامردین بابا...
یه سوال کوچولو کردیما ...!
سه صفحه پر رفت یکی به ما نگفت که جای موهای داخل بازی pes 2010 نمی شه مو جایگزین کرد؟؟؟؟
دمتون گرم جواب بدین ممنون میشم
در ضمن من نیما هستم:goatee:
توی پست 9000 این تاپیک آموزش داده شده

S0R3N4
19-04-2010, 14:37
سلام دوستان
چرا شرکت کونامی عین آدمیزاد نمیاد فوتبالش رو بیرون نمیده؟اون نسخه ای که میده خیلی از تیم ها اسمشون اشتباهه!اسم بازیکنشون اشتباه!لباس ها که حرفشو نزنید و...
این بازی بدون بچ اصلا فایده ای نداره و لذت بخش نیس
چرا؟
چرا فکر اینو نمیکنن که خیلیا بلد نیستن از پچ استفاده کنن؟چرا باید نیاز باشه به پچ؟
مرسی...

Big-Boss
19-04-2010, 15:11
سلام دوستان
چرا شرکت کونامی عین آدمیزاد نمیاد فوتبالش رو بیرون نمیده؟اون نسخه ای که میده خیلی از تیم ها اسمشون اشتباهه!اسم بازیکنشون اشتباه!لباس ها که حرفشو نزنید و...
این بازی بدون بچ اصلا فایده ای نداره و لذت بخش نیس
چرا؟
چرا فکر اینو نمیکنن که خیلیا بلد نیستن از پچ استفاده کنن؟چرا باید نیاز باشه به پچ؟
مرسی...

لایسنس میخواداین کار که اون هم کلهم اجمعین لایسنس های FIFA دست شرکت EA هست
کونامی مجبور با تک تک تیم ها قرار داد ببنده واسه همین این مشکلات رو داره

Esi-72
19-04-2010, 17:32
آقا جواب ما رو بدین دیگه

S0R3N4
19-04-2010, 21:04
بچه ها
فیفا هر چی گیم پلی مزخرفی داشت قابلیت های باحالی داشت بر عکس pes
مثلا منیجر مدش خیلی حال میداد
همچین چیزی هست تو این ورژن؟

vahidgame
19-04-2010, 21:40
بچه ها
فیفا هر چی گیم پلی مزخرفی داشت قابلیت های باحالی داشت بر عکس pes
مثلا منیجر مدش خیلی حال میداد
همچین چیزی هست تو این ورژن؟
شما توی تاپیک فیفا هم نگاه کردم چند تا سوال کردی.
دوست عزیز من به طور کلی برات توضیح میدم. توی PC بهترین PES هست و فیفا اصلا جالب نیست. برای کنسول فیفا نکست جن هست ولی توی PC به این صورت نیست. به خاطر همین کمتر کسی شاید توی PC دنبال فیفا بره. ولی توی کنسول فیفا بسیار عالی هستش و بهتر از PES هست. ولی PES در کل خیلی جذابه.برای اینکه بازیو به شرایط ایده آل برسونید و مشکلاتی بازیو کم کنید باید یه سری تغییرات و ویرایش در بازی انجام بدین. مثلا برای درست شدن تیم ها و اسم ها و ... با نصب پچ حل میشه. توی سایت خودمون آرمین عزیز (krauser) پچ خیلی خوبی درست کرده. همچنین شما باید یه سری تغییرات هم در خصوصیات بازیکنان انجام بدین که توی این کار حسین عزیز (4039) خیلی حرفه ای هست.
بخش مسترلیگ هم به نظر بخش خیلی خوبی هستم و شما میتونی اونو چند بار با تیمهای مختلف بری البته پیشرفت بازیکن خیلی زیاد هستش که این مشکلو با استفاده از ویرایشی که گفتم میتونی حل کنی اگه توی این تاپیک سرچ مطالب خیلی خوبی پیدا می کنی. مثلا با نام کاربری حسین و آرمین و یا خودم میتونی در مورد آموزش مسترلیگ سرج کنی تا چیزای خوبی پیدا کنی. بخش Become a legend یا افسانه شدن هم بخش خیلی خوبی هست که در اون میتونید با یک بازیکن 17 ساله شروع کنید و به تدریج با پیشرفتی که می کنید به یه بازیکن رویایی و فوق العاده تبدیل بشید.

silabs
20-04-2010, 12:31
آقا یکی به داد ما برسه این فایل dlc رو دانلود کردم نصب کردم تو همون مسیر که گفته شده بود کار نکرد چی کار کنم؟
البته تو ویندوز 7 مسیر یه کم فرق داره اما فکر کنم درست ریختم

S0R3N4
20-04-2010, 15:25
شما توی تاپیک فیفا هم نگاه کردم چند تا سوال کردی.
دوست عزیز من به طور کلی برات توضیح میدم. توی PC بهترین PES هست و فیفا اصلا جالب نیست. برای کنسول فیفا نکست جن هست ولی توی PC به این صورت نیست. به خاطر همین کمتر کسی شاید توی PC دنبال فیفا بره. ولی توی کنسول فیفا بسیار عالی هستش و بهتر از PES هست. ولی PES در کل خیلی جذابه.برای اینکه بازیو به شرایط ایده آل برسونید و مشکلاتی بازیو کم کنید باید یه سری تغییرات و ویرایش در بازی انجام بدین. مثلا برای درست شدن تیم ها و اسم ها و ... با نصب پچ حل میشه. توی سایت خودمون آرمین عزیز (krauser) پچ خیلی خوبی درست کرده. همچنین شما باید یه سری تغییرات هم در خصوصیات بازیکنان انجام بدین که توی این کار حسین عزیز (4039) خیلی حرفه ای هست.
بخش مسترلیگ هم به نظر بخش خیلی خوبی هستم و شما میتونی اونو چند بار با تیمهای مختلف بری البته پیشرفت بازیکن خیلی زیاد هستش که این مشکلو با استفاده از ویرایشی که گفتم میتونی حل کنی اگه توی این تاپیک سرچ مطالب خیلی خوبی پیدا می کنی. مثلا با نام کاربری حسین و آرمین و یا خودم میتونی در مورد آموزش مسترلیگ سرج کنی تا چیزای خوبی پیدا کنی. بخش Become a legend یا افسانه شدن هم بخش خیلی خوبی هست که در اون میتونید با یک بازیکن 17 ساله شروع کنید و به تدریج با پیشرفتی که می کنید به یه بازیکن رویایی و فوق العاده تبدیل بشید.

آره!تو تاپیک فیفا هم دارم نظر میخونم!
آخه من آخرین بازی که کردم سال 2006 بود :31:
بعد از اون بوسیدیم گذاشتیم کنار جفتشون رو
و الان دوباره حوس کردم برم سراغ گیم تو تو فری تایم های کمم...
چون بازی هارو اکثرا اورجینال میخرم میخوام یه کمی پرس و جو کنم تا اونی که بهتره رو بخرم هر چند سلیقس...
الان pes 2010 جز مسترلیگش قابلیت های مشابهی چون منیجر مد فیفا نداره؟یا یادمه وقتی تو لیگ بودیم خبری از جام قهرمان های اروپا نبود ولی manager mode فیفا واقعا جذاب بود...
اینا الان هست تو pes 2010 ؟

vahidgame
20-04-2010, 16:08
آره!تو تاپیک فیفا هم دارم نظر میخونم!
آخه من آخرین بازی که کردم سال 2006 بود :31:
بعد از اون بوسیدیم گذاشتیم کنار جفتشون رو
و الان دوباره حوس کردم برم سراغ گیم تو تو فری تایم های کمم...
چون بازی هارو اکثرا اورجینال میخرم میخوام یه کمی پرس و جو کنم تا اونی که بهتره رو بخرم هر چند سلیقس...
الان pes 2010 جز مسترلیگش قابلیت های مشابهی چون منیجر مد فیفا نداره؟یا یادمه وقتی تو لیگ بودیم خبری از جام قهرمان های اروپا نبود ولی manager mode فیفا واقعا جذاب بود...
اینا الان هست تو pes 2010 ؟
شما کنسول که ندارید نه؟
ببین اگه کنسول نداری و با PC فقط می خوای باز کنی من صد در صد بهت تضمین میدم که PES خیلی بهتره. چون فیفا روی PC اصلا خوب نیستش و مثلا اگه روی کنسول امتیازش حدود 9 از 10 باشه روی PC شاید 6 هم به زور بگیره! اصلا انگار EA یه بازی دیگه روی PC منتشر می کنه.
شما تقریبا 4 ساله که این بازیو بازی نکردی و فکر کنم حداقل 4 شماره آخر PES رو بازی نکردی.کلا مسترلیگ تغییرات زیادی کرده. حتی این شماره هم نسبت به شماره قبلی اون خیلی تغییر کرده. توی این شماره هم Champions League و هم Europe League لایسنس شده و هر کدوم از اونا دارای موزیک و شکل و شمایل خاص خودشون هستن. نکته جالب اینکه تقریبا مثل واقعیت این دو جام هستن. مثلا تیمهای اول و دوم هر لیگ به طور مستقیم به مرحله گروهی Champions League میرن و تیم های سوم و چهارم هم به Play off میرن. تیمهای رده های دیگه هم به شکل خودشون به Europe League میرن. کلا اینجور چیزا واقعی طراحی شدن و مثلا اگه یه تیم توی مرحله گروهی Champions League سوم بشه به Europe League میره و باید توی اون جام رقابت کنه. مسترلیگ سیستم نقل و انتقالات اونم خیلی تغییر کرده. به نظرم در عین یکمی پیچیدگی که داره ولی خیلی خوب طراحی شده. سیستمش جوری هست که در کل فصل میشه با بازیکن مذاکره کرد و با اون قرارداد بست. در مورد نقل و انتقالات قرار بود من یه آموزشی یه چند وقت پیش بذارم ولی وقت نکردم بذارم ولی شاید بعدا یه آموزشی گذاشتم. کلا توی این تاپیک جستجو کنی چیزای خوبی پیدا می کنی.اینجا من یه سری توضیحات در مورد مسترلیگ دادم:

epic
20-04-2010, 19:59
قراره کنامی 30 اپریل یه نسخه ی جدید pes2010 رو عرضه کنه . که کلا" با این نسخه ی فعلی فرق داره حتی از نظر گیم پلی. قیمتش هم تو اروپا برای pc 14.5 euro هستش .منبع

Mahdi.p30
20-04-2010, 22:28
من توی مسترلیگ ، نیم فصل دوم سال اول ، با بارسلونا ، فقط سیلوا رو از والنسیا و بوفون رو خریدم
توی 3 تا جام هم قهرمان شدم ، ولی سال دوم بعد از 3 تا بازی ، علاوه بر اینکه پول رو صفر کرد ، 4 5 تا از بهترین بازیکنا رو بازیکن آزاد کرد
اول اینکه ، اون هزینه کمرشکن از برای چیست؟
یکی میتونه کامل توضیح بده؟
دوم اینکه علاوه بر پولایی که اسپانسرا میدن یا بعد از کسب جام بهت میده یا فروش بازیکنا، راه دیگه ای برای جذب پول نیست؟:19:
برای اولین بار بود توی تاپ پلیر ، 3 تا جامو گرفتم ، ولی نامرد بازیکنا رو گرفت ازم!:31:

S0R3N4
21-04-2010, 11:12
شما کنسول که ندارید نه؟
ببین اگه کنسول نداری و با PC فقط می خوای باز کنی من صد در صد بهت تضمین میدم که PES خیلی بهتره. چون فیفا روی PC اصلا خوب نیستش و مثلا اگه روی کنسول امتیازش حدود 9 از 10 باشه روی PC شاید 6 هم به زور بگیره! اصلا انگار EA یه بازی دیگه روی PC منتشر می کنه.
شما تقریبا 4 ساله که این بازیو بازی نکردی و فکر کنم حداقل 4 شماره آخر PES رو بازی نکردی.کلا مسترلیگ تغییرات زیادی کرده. حتی این شماره هم نسبت به شماره قبلی اون خیلی تغییر کرده. توی این شماره هم Champions League و هم Europe League لایسنس شده و هر کدوم از اونا دارای موزیک و شکل و شمایل خاص خودشون هستن. نکته جالب اینکه تقریبا مثل واقعیت این دو جام هستن. مثلا تیمهای اول و دوم هر لیگ به طور مستقیم به مرحله گروهی Champions League میرن و تیم های سوم و چهارم هم به Play off میرن. تیمهای رده های دیگه هم به شکل خودشون به Europe League میرن. کلا اینجور چیزا واقعی طراحی شدن و مثلا اگه یه تیم توی مرحله گروهی Champions League سوم بشه به Europe League میره و باید توی اون جام رقابت کنه. مسترلیگ سیستم نقل و انتقالات اونم خیلی تغییر کرده. به نظرم در عین یکمی پیچیدگی که داره ولی خیلی خوب طراحی شده. سیستمش جوری هست که در کل فصل میشه با بازیکن مذاکره کرد و با اون قرارداد بست. در مورد نقل و انتقالات قرار بود من یه آموزشی یه چند وقت پیش بذارم ولی وقت نکردم بذارم ولی شاید بعدا یه آموزشی گذاشتم. کلا توی این تاپیک جستجو کنی چیزای خوبی پیدا می کنی.اینجا من یه سری توضیحات در مورد مسترلیگ دادم:

ps3 داشتم یکی دو در کرد رومون نمیشه بریم بگیریم ازش...:31:
ولی فیفا 2010 رو روی ps2 بازی کردم حالم به هم خوردش!!!خیلی مزخرف بود!نمیدونم چطور میگید خوبه!pes هم رو ps2 که هر سال فقط نقل انتقالات جدید رو روش اعمال میکردن فقط!تغییر دیگه ای نمیکرد!!!
پس خوبه!حالا نمیشه این champions league رو همزمان با لیگ همون کشور بازی کرد؟؟؟مثل فیفا؟
مرسی از توضیحاتت

persiamix
21-04-2010, 11:22
آقا یه سوال برام پیش اومده..اونم اینه که این بازی روی ps3 بهتر از xbox جواب میده ؟ من روی کامپیوتر که بازی میکردم حرکت بازیکنان بدون گرفتن R1(سرعت) خیلی روانه و راحت میشه دریپل کرد اما توی xbox وقتی بدون سرعت حرکت میکنی همش بازیکن stop میکنه وجهت عوض میکنه.

vahidgame
21-04-2010, 12:05
من توی مسترلیگ ، نیم فصل دوم سال اول ، با بارسلونا ، فقط سیلوا رو از والنسیا و بوفون رو خریدم
توی 3 تا جام هم قهرمان شدم ، ولی سال دوم بعد از 3 تا بازی ، علاوه بر اینکه پول رو صفر کرد ، 4 5 تا از بهترین بازیکنا رو بازیکن آزاد کرد
اول اینکه ، اون هزینه کمرشکن از برای چیست؟
یکی میتونه کامل توضیح بده؟
دوم اینکه علاوه بر پولایی که اسپانسرا میدن یا بعد از کسب جام بهت میده یا فروش بازیکنا، راه دیگه ای برای جذب پول نیست؟:19:
برای اولین بار بود توی تاپ پلیر ، 3 تا جامو گرفتم ، ولی نامرد بازیکنا رو گرفت ازم!:31:
شما تا آخر ماه آگوست وقت دارید که کاری کنید باشگاه ضرر نده. یعنی هزینه های باشگاه از درآمد بیشتر نشه. اگه از قسمت Team office گزینه Expected Earnings رو انتخاب کنید در این جا به ترتیب درآمد ها و هزینه های باشگاه نشان داده میشه.در آخر Total نوشته شده که این مهم هست و این نشون میده که در پایان ماه آگوست درآمد ها از هزینه ها کم میشه و خالص اون در Total نوشته میشه. باید سعی کنید که این به هیچ وجه منفی نشه. برای این کار تا پایان ماه آگوست وقت دارید.
در قسمت Expected Earnings به طور کامل درآمدها و هزینه های باشگاه نوشته شده. من به ترتیب بخوام نام ببرم اینجوری میشه:
درآمدها:
اسپانسر
کانون هواداران باشگاه
ترانسفر بازیکنان

هزینه ها:
حقوق بازیکنان
هزینه های عملیاتی(حقوق کارمندان-هزینه تیم جوانان-هزینه هواداران باشگاه)

قسمت مهم دیگه گزینه Operating costs از قسمت Team office هست که با تغییر اونا و بردن هر کدوم از اونا در آخرین Level تاثیر زیادی در بازی به وجود میاد. نکته مهم این هست که فقط در ماه آگوست می تونید قسمتهای مختلف Operating costs رو تغییر بدید.این گزینه ها جزو هزینه های اصلی باشگاه و همون طور که بالا گفتم شامل هزینه های عملیاتی هستن.

ps3 داشتم یکی دو در کرد رومون نمیشه بریم بگیریم ازش...
ولی فیفا 2010 رو روی ps2 بازی کردم حالم به هم خوردش!!!خیلی مزخرف بود!نمیدونم چطور میگید خوبه!pes هم رو ps2 که هر سال فقط نقل انتقالات جدید رو روش اعمال میکردن فقط!تغییر دیگه ای نمیکرد!!!
پس خوبه!حالا نمیشه این champions league رو همزمان با لیگ همون کشور بازی کرد؟؟؟مثل فیفا؟
مرسی از توضیحاتت
شما فیفا رو توی PS2 بازی کردی معلومه که خیلی خوب نیست چون کنسول نسل قبلی هست ولی روی کنسول های نسل جدید مثل PS3 و Xbox 360 معلومه که خیلی خوبه.
در مورد champions league من توضیح دادم که مثل فوتبال واقعی مثلا شما توی این فصل اول یا دوم میشید فصل بعد به طور مستقیم به مرحله گروهی این مسابقات میرید و این مسابقات هم همزمان با لیگ انجام میشه.همین طور جام حذفی هم همزمان با لیگ هستش.

Mahdi.p30
21-04-2010, 12:25
شما تا آخر ماه آگوست وقت دارید که کاری کنید باشگاه ضرر نده. یعنی هزینه های باشگاه از درآمد بیشتر نشه. اگه از قسمت Team office گزینه Expected Earnings رو انتخاب کنید در این جا به ترتیب درآمد ها و هزینه های باشگاه نشان داده میشه.در آخر Total نوشته شده که این مهم هست و این نشون میده که در پایان ماه آگوست درآمد ها از هزینه ها کم میشه و خالص اون در Total نوشته میشه. باید سعی کنید که این به هیچ وجه منفی نشه. برای این کار تا پایان ماه آگوست وقت دارید.
در قسمت Expected Earnings به طور کامل درآمدها و هزینه های باشگاه نوشته شده. من به ترتیب بخوام نام ببرم اینجوری میشه:
درآمدها:
اسپانسر
کانون هواداران باشگاه
ترانسفر بازیکنان

هزینه ها:
حقوق بازیکنان
هزینه های عملیاتی(حقوق کارمندان-هزینه تیم جوانان-هزینه هواداران باشگاه)

قسمت مهم دیگه گزینه Operating costs از قسمت Team office هست که با تغییر اونا و بردن هر کدوم از اونا در آخرین Level تاثیر زیادی در بازی به وجود میاد. نکته مهم این هست که فقط در ماه آگوست می تونید قسمتهای مختلف Operating costs رو تغییر بدید.این گزینه ها جزو هزینه های اصلی باشگاه و همون طور که بالا گفتم شامل هزینه های عملیاتی هستن.

مرسی
یه سوال:
توی بخش Operating costs ، اگه اون قسمت کلوب هواداران و بازیکنان جوان رو روی کمترین level بذارم ، اتفاق خاصی میفته؟
آخه من اصلا به اونا نیازی ندارم!:31:
مخصوصا بازیکنان جوان!

hadi_vazi
21-04-2010, 13:17
من جدیدا دارم بازی می کنم هی از بازی میپره بیرون . گفته شده ناهماهنگ بودن پچ هست ولی من دارم از جدیداش که تو پست 9000 هست استفاده می کنم دیلیش چیه که باز می پره بیرون؟
از dlc1.06 و جدیدترین کیت سرور و PES2010Patch103 از فایل کرک هم می تونه باشه؟

black.assassin
21-04-2010, 18:25
من جدیدا دارم بازی می کنم هی از بازی میپره بیرون . گفته شده ناهماهنگ بودن پچ هست ولی من دارم از جدیداش که تو پست 9000 هست استفاده می کنم دیلیش چیه که باز می پره بیرون؟
از dlc1.06 و جدیدترین کیت سرور و PES2010Patch103 از فایل کرک هم می تونه باشه؟

بعد از پچ ، کرک رو هم نصب کردید ؟ اگه آره که نباید مشکلی داشته باشید .

hadi_vazi
21-04-2010, 19:18
کرک نصب کردم ولی نه اون کرکی که آرمین گذاشته یه کرک 20 مگی دیگه که از جای دیگه دانلود کردم مگه کرک هم آپدیت می شه؟

Spaniuly
21-04-2010, 21:09
کرک نصب کردم ولی نه اون کرکی که آرمین گذاشته یه کرک 20 مگی دیگه که از جای دیگه دانلود کردم مگه کرک هم آپدیت می شه؟

خسته نباشی پس من چی می گم اون کرک رو دانلود کنید. اون اختصاصی برای 1.03 هست. باب تو دیگه چرا هادی:41:

Esi-72
21-04-2010, 23:57
آقا چجوری میشه لرزش بازی رو از بین برد

M A X I M U M
22-04-2010, 01:04
تیک گزینه Wait for vsync رو بزن

hts1369
22-04-2010, 12:24
دمت گرم که این همه توضیح دادی خیلی گلی

hadi_vazi
22-04-2010, 13:04
خسته نباشی پس من چی می گم اون کرک رو دانلود کنید. اون اختصاصی برای 1.03 هست. باب تو دیگه چرا هادی:41:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41:واقعا خجالت کشیدم آرمین جان من شرمندم که سوال مسخره ای کردم ببخشید. از دستم ناراحت نشو.:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41 ::41::41::41::41::41:

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

تیک گزینه Wait for vsync رو بزن

آقا من چند جا در این مورد سوال کردم جواب درستی نگرفتم اگه می شه بگید این گزینه vsync رو که تو setting هست و hiden شده و واسه کارت ati نمی شه فعالش کرد چکار باید بکنیم؟
شنیدم تو بخش نرم افزار مخصوص خود کارت گزینه ای هست که می شه از اونجا فعال کرد ولی من هر چی تو اون نرم افزار گشتم چیزی پیدا نکردم.

M A X I M U M
22-04-2010, 13:47
اگه فعال نمیشه مشکل از درایور کارت گرافیکته بروزش کن و کاتالیست نسخه 7 رو نصب کن درست میشه

hadi_vazi
22-04-2010, 15:13
اگه فعال نمیشه مشکل از درایور کارت گرافیکته بروزش کن و کاتالیست نسخه 7 رو نصب کن درست میشه

ممنون از راهنمائیت ولی آخه من هر وقت جدیدترین درایور گرافیک و کاتالیست جدید رو نصب می کنم تو گرافیک بازی به مشکل می خورم و وضعش خیلی ناجور می شه.

hts1369
22-04-2010, 17:18
راهنمای کار با GDB Folder و مقدمه و آشنایی با کیت سرور:

کیت سرور به مثابه یک پل ارتباطی میان هارد کامپیوتر شما و فضایی از اون با بازی PES هست که شما با کپی کردن فایل های گرافیکی توی فولدری به نام کیت سرور شاهد حضور اونها در داخل بازی میشید بطوری که هیچ تغییری در خود فایل های اصلی به وجود نمیاره در واقع باید به هوش جویس صد آفرین گفت که چنین چیز جالبی رو برای ویرایش در نظر گرفته کیت سرور شاید یکی بهترین ابزار برای ویرایش هست بین همه بازی ها نه فقط PES چون از معدود ابزاری هست که به فایل های نصب شده کاری نداره و در اونها ایجاد تغییر نمی کنه کیت سرور مثل یک روکش می مونه که هر لحظه می تونی این روکش رو بزنی کنار و هسته اصلی خود بازی نمایان بشه. در کل کسانی که به هر دلیلی نمی تونن یا نمی خوان یا علم این رو ندارن که از کیت سرور استفاده کنن واقعا بی بهره می مونن از یک قسمت بزرگ مربوط به PES. البته الان دیگه خیلی ها استفاده می کنن یکی از قسمت هایی که در کیت سرور هست فولدر GDB هست که یک شاخه اختصاصی برای لباس تیم ها هست این GDB خوبی داره که خیلی مرتب تر و تر و تمیز تر میشه و شناسایی کیت ها بسیار ساده و مدیریت کیت ها رو فوق العاده سهولت می بخشه. شما اگه نتونید از GDB استفاده کنید باید از همون فولدر img فایل های bin شامل کیت ها رو به صورت نا مرتب و قره قاطی بریزید. هیچ مدیریتی هم نمی تونید روی کیت ها داشته باشید.
اما GDB یک فضای مرتب و طبقه بندی شده و دارای نظم و نظام هست فولدر GDB حاوی فولدری به نام uni هست که داخلش یک فایل متنی با عنوان map هست. این فایل مهمترین چیزی هست که در حین کار با gdb شما باید بهش توجه کنید. در واقع این فایل متنی رو که باز کنید توش آدرس وجود داره که در هر خط شما آدرس کیت یک تیم رو می تونید درج کنید به طور مثال فرض می کنیم کیت سرور شما خام هست و هیچی توش نیست به طور مثال می خواهید کیت تیم ملی روسیه رو وارد بازی کنید اولا باید gdb فولدر روسیه رو داشته باشید که همیشه داخل یه gdb فولدر حتما این 4 تا فولدر وجود دارند : ga gb pa pb یعنی 2 تا لباس دروازبان و دو تا هم لباس بازیکنان خانگی و خارج از خانه شما می تونید در هر جایی از که زیر مجموعه فولدر uni باشه این gdb فولدر رو کپی کنید. اگه gdb فولدر روسیه رو درست توی همون فولدر uni و کنار همون فایل مپ کپی کنید باید ادرس به این شکل باشه : 23, "Russia"
23 شماره کیت روسیه هست که ثابت هست و شما حتما اگه بخواهید کیت روسیه رو وارد کنید باید حتما بدونید که شماره کیت روسیه 23 هست بعد از 23 یه ویرگول هست بعد یک فاصله (space) بعد داخل تگ "" دقیقا آدرس gdb باید نوشته بشه که چون توی ریشه کپی کردیم فقط باید اسم gdb فولدر روسیه نوشته بشه اگه اسم فولدر gdb روسیه به این شکل : rusia (املای اشتباه) نوشته بشه باید همین کلمه رو عینا داخل تگ بنویسد یعنی باید دقیقا هم خوانی داشته باشه اسم فولدر با اون کلمه ای که داخل تگ می نویسید

حالا فرض می کنیم شما می خواهید سلیقه به خرج بدید و gdb فولدر ها رو مدیریت کنید و طبقه بندی کنید بهترین طبقه بندی اینه که توی فولدر uni دوتا فولدر باز کنید:
National و Club می تونید برای مدیریت بهتر داخل هر کدوم از این فولدر ها فولدر هایی دیگه ای باز کنید مثلا داخل National فولدر هایی با اسامی : Asia و Europe و America و Africa ایجاد کنید و حتی همین طبقه بندی سلیقه ای رو در مورد فولدر کلاب هم به خرج بدید حالا مثلا وقتی gbd فولدر ایران رو گیر آوردید درست توی فولدر آسیا کپی می کنیدو و بعد فایل map رو باز می کنید و درست طبق دستور العمل آدرس gdb ایران رو وارد می کنید اول شماره ایران (هنوز نمی دونم) بعد ویرگول بعد فاصله و بعد دوتا از اینا " تایپ می کنید و بینش آدرس محلی که کپی شده رو می ذارید طبیعی هست که باید این متن رو بین اون تگ بنویسید : National\Asia\Iran ملاحضه می کنید که دقیقا اسامی فولدرها به ترتیب اومده شما کیت ایران رو توی 100 تا فولدر تو در تو هم که بذارید فقط باید مسیرش رو بذارید. و در آخر فایل map باید سیو بشه بعد می تونید به داخل بازی برید و شاهد حضور لباس جدید باشید. نمی دونم این آموزش تا چه حدی می تونه براتون قابل استفاده باشه ولی من سعی کردم به زبانی ساده توضیح بدم کسی اشکالی داشت بگه تا توضیح اضافه بدم. موفق باشید.

راهنمای تصویری وارد کردن و ریلینک فیس

شما یک فیس رو دانلود می کنید مثلا اسم و پسوندش میشه Face-File.bin که حالا به جای فیس فایل ممکنه هر چیزی نوشته بشه ولی کلا برای نگه داری یک فیس بهترین کار اینه که شما وقتی مثلا فیس نکونام رو دانلود می کنید بلافاصله بعد از دانلود یا در آوردن از حالت زیپ بلافاصله اسمش رو به این صورت تغییر نام بدید : Nekounam-Face_xxxx یعنی دقیقا به این شکل اسم بازیکن بعد یه دونه dash (-) اگه فایل فیس باشه بعد از دش عبارت Face و بعدش یک آندرلاین و بعد از آندرلاین 4 تا کاراکتر x به این صورت xxxx.
حالا اگه فایل هیر هم دانلود کردید به این قالب تغییر نام بدید Player-Hair_xxxx
در کل مشخصات کاملی رو شما می تونید داشته باشید شما با یک نگاه بعدا می تونید بفهمید که مثلا فلان فایل یک فایل حاوی فیس هست و به چه بازیکنی تعلق داره بدون اینکه مجبور باشد ان فایل رو بیارید توی ggs بعد تشخیص بدید که فیس کی هست خیلی راحت یه تگ آیدی می تونید با این روش مشخص کنید حالا جریان نوشتن xxxx رو هم می گم که چرا می گم شما این xxxx رو به انتهای فایل ها اضافه کنید.
می تونید بعد اینکه فایل رو به این شکل تغییر نام دادید بلافاصله ببرید کپی کنید توی
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\img\img\dt0c.img
البته من جای شما باشم توی درایو شخصیم یه کپی هم نگه می دارم از این جور فایل ها

حتی اگه شما فایل فیس یا هیر بازیکنانی که فیسشون توسط کونامی ساخته شده رو هم دانلود کردید طبق فرمول بالا تغییر نام بدید.

خوب پس شما فایل فیس و هیر نکونام رو دانلود کردید و با این شکل توی کیت سرور توی مسیر ذکر شده کپی کردید

البته من فایل فیک ساختم واسه همین 0 کیلو بایته توی عکس بالا وگرنه فایل فیس یا هیر معمولا 150 الی 400 کیلو بایت می تونه حجم داشته باشه

خوب حالا شما می خواهید این فایل فیس رو برای جواد نکونام اعمال کنید تا توی بازی نکونام با این فیس دیده بشه اول برنامه PES Editor رو اجرا می کنید. و از قسمت تیم PAMP ROJO در صورتی که اسم تیم ها ویرایش نشده یا C.A. OSASUNA در صورتی که اسم تیم ها صحیح هست. نکونام رو از لیست پیدا می کنید و روش جفت کلیک می کنید.

خوب همونطور که در عکس بالا ملاحضه می کنید باید روی نکونام دابل کلیک کنید تا این صفحه ظاهر بشه (عکس پایینی)

خوب می بینید که فیس نکونام روی حالت Default هست یعنی اصلا هیچ فایل فیسی توسط کونامی ساخته نشده و اصلا توی IMG بازی نیست و اون قیافه سیاه سوخته نکونام کار ادیت و پیش فرض هست که در آپشن فایل ذخیره شده و ما هدفمون این هست که فیس نکونام رو به حالت Special در بیاریم که بتونیم فایل فیس رو تعریف کنیم برای نکونام برای این کار روی دکمه Relink کلیک می کنید تا این صفحه بیاد:

خوب همونطور که در عکس بالا هم می بینید توی صفحه جدید تمامی فیس های ساخته شده هستند و اون پایین تر تعدادی Free Slot هست حالا ما روی یکی از اون Free Slot ها مثلا اولی جفت کلیک می کنیم درست بعد جفت کلیک کردن اون صفحه بسته می شه و نکونام حالت فیسش به Special تبدیل میشه و اسلوت های فیس و هیرش ظاهر میشن و فعال می شن به عکس زیر نگاه کنید.

میبینید که یک عدد 4 رقمی برای فیس معرف شد و یک عدد 4 رقمی برای هیر معرفی شد. حالا تغییراتی رو که برای نکونام اعمال کردید رو با زدن کلید Accept (در گوشه چپ پایین قرار داره) ذخیره می کنید.

البته قبل اینکه با زدن Accept این صفحه رو ببندید 4 رقم مربوط به فیس رو دقیقا میایید و به جای xxxx که در متن نام فایل نکونام نوشته بودید جایگزین می کنید و همون فایل Nekounam-Face_xxxx به Nekounam-Face_1660 تغییر می دید و حالا اگه فایل هیر هم برای نکونام وجود داشته باشه که داره اون رو هم به این شکل در میارید Nekounam-Hair_5234 این رو به این دلیل گفتم که بعضی از فیس ساز ها 2 تا فایل مجزای فیس و هیر نمی سازن یک فایل رو برای فیس میسازن و مو رو هم روی همون فایل فیس ایجاد می کنن که در این صورت شما بعد ریلینک باید اسلوت هیر رو روی No Special قرار بدید. مثل عکس زیر عمل کنید

باز هم میگم شما زمانی این کار رو می کنید که کلا برای نکونام فقط یک فایل فیس در دست داشته باشید وگرنه اگه فیس پک شما یه کار خوب باشه مسلما دارای فایل های فیس و هیر مجزا هست معمولا فیس بازیکنان ایرانی که توسط فیس ساز های ایرانی ساخته می شه به صورت تک فایل ساخته میشه که فایل هیر رو روی فایل فیس ادغام می کنه و در اون حالت هست که شما هیر رو روی No Special میذارید.

خوب کار هایی رو که کردید رو با زدن Accept ذخیره می کنید و قبل از خروج از برنامه Pes editor حتما از گزینه فایل کار ها رو سیو می کنید. خوب می تونید به داخل بازی برید و به قول خارجی ها Enjoy
خوب دوستان فکر کنم دیگه آموزش به این شکل خیلی بهتر بود در پایان یاد آوری می کنم عمل ریلینک رو شما می تونید با PES Editor 1.8 یا Pro-Evo Editing Studio یا همون Face Relinke Tool انجام بدید که البته من شدیدا پیشنهاد می کنم که با PES Editor 1.8 کار کنید چون قدرتمند ترین و بی نقص ترین ادیتور حال حاضر هست و بهترین ابزار برای تغییر نام دادن ها و فیس وارد کردن ها هست و بسیار با آپدیت جدید کونامی هم سازگار هست خیلی هم کم حجم و کامپکت هست.

سریال نامبر های نصب بازی

حل مشکلات مربوط به نصب پچ رسمی

می دونید که کونامی برای بازیش 2 نوع آپدیت می ده :

1- آپدیت دیتابیس که بهش DLC اطلاق میشه این DLC یک فایل img هست به اسم dt0f.img که در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download قرار میگیره و بازی شما رو به لحاظ دیتابیس به روز می کنه مثلا وقتی شما بازی رو نصب می کنید می بینید که ترانسفر های زمستانی اعمال نشده ولی وقتی این DLC رو دانلود می کنید بازیتون آپدیت میشه. اصولا این آپدیت از طریق خود بازی هست یعنی وقتی شما وارد بازی می شید به قسمت ستینگ می رید گزینه آخر نوشته Download بعد شروع به چک کردن می کنه و در صورت وجود آپدیت اون رو دانلود می کنه. در واقع داره فایل dt0f.img رو از پورتال کونامی دانلود می کنه یعنی از این مسیر pes2010dl.konamionline.com/pes2010/dlc/1.05rc/pc/e7e0d659d5264293e70eafcd231dde0a/dt0f.img گزارش شده که به دلایلی در پایان دانلود یک پیغام خطا میاد و به نحوی آپدیت با شکست روبرو میشه به هر حال من دلیلش رو نمی دونم شاید از ادیت فایل قدیمی یا مشکل دار باشه شاید با آپشن فایل وفق نمی تونه بده و به هر حال ممکنه وقت شما هدر بشه. در هر صورت من توصیه می کنم به جای دانلود از طریق بازی این فایل رو از مسیر مستقیمش به صورت اکسترنال دانلود کنید و دستی توی مسیری که گفتم کپی کنید. در ضمن با ادیت فایلتون هم خداحافظی کنید! بله دیگه ادیت فایل قبلی ساپورت نخواهد شد. می تونید حتی کانورت کنید ولی کلا دیتابیس شما به صورت غلط باقی می مونه و ایراداتی رو بعدا مشاهده می کنید در صورت که ادیت فایل قدیمی رو استفاده کنید.

2- آپدیت پچ رسمی که اصولا برخی باگ ها و نکات فنی و برنامه نویسی و یا فیکس هایی که برای آنلاین پلی هست رو برطرف می کنه. در هر صورت اگه PES باز هستید و می خواهید که به درستی از بازی استفاده کنید حتما نیاز دارید که این پچ ها رو رو نصب کنید نکته مهم اینه که شما اگه هیچ پچ رسمی نصب نکردید کافیه آخرین پچ رو نصب کنید اصلا نیازی به نصب پچ های رسمی قدیمی تر نیست. این پچ به صورت یک فایل اجرایی exe هست که شما اون رو اجرا و مثل یک Application نصب می کنید و ورژن بازی شما آپگرید میشه. باز هم تاکید می کنم بعد نثب منتظر برخورد با چیز جدیدی نباشید. یا منتظر این نیاشید که ترانسفر ها تغییر پیدا کنه این پچ اصلا ربطی به اینا نداره و کاربردش این نیست. و این کار رو انجام نمیده. شما وقتی پچ رو نصب می کنید نیاز به کرک جدید پیدا می کنید. و پشت بند تغییر کرک شما در صورتی که از کیت سرور استفاده می کنید نیاز به کیت سروری پیدا می کنید که برای کرک طراحی بشه و از اون جایی که جویس عزیز (سازنده کیت سرور) همیشه بازیش رو آپدیت می کنه بلافاصله بعد اومدن کرک کیت سرور جدید برای اون کرک می سازه. و شما باید اون کیت سرور رو دانلود کنید.

خوب حالا می مونه یک نکته : مشکل در نصب پچ به طور عمومی نصب در یک حالت نمی تونه نصب بشه اگه فرض کنیم هیچ مشکلی در ویندوز و ... نیست. و اون اینه که بازی شما نصبش اورجینال نباشه منظورم از نصب اورجینال اینه که هیچ شخص یا شرکتی Instalation یا Setup یا Autorun اختصاصی برای نصب بازی ایجاد نکنه و به قول خودش نصب و آسان و بدون سریال نامبر و غییره ایجاد نکنه چون در این حالت بازی موقع نصب در مسیر پیش فرض وارد ریجستری نمیشه. و چون وقتی شما سعی می کنید پچ رسمی نصب کنید اون پچ ابتدا مسیر ریجستری رو می گرده و چون توی مسیر درست وارد نشده کلید ریجستری پچ فکر می کنه که شما بازی رو روی سیستم نصب نکردید بنابراین پیغام خطا میده. البته من حدس می زنم شما با وارد کردن یک کلید ریجستری این مشکلتون رفع بشه ولی مطمئن نیستم چون امتحان کردم ولی اصولا باید بشه. ولی راه حلی که من برای شما پیشنهاد می کنم: نصب بازی شما توسط گروهی یا شخصی دست کاری شده. شما می تونید با در اختیار داشتن یک سری فایل نصبی که dll یا exe و ... که دست کاری نشدن یک نصب اورجینال برای بازیتون بسازید.

نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت

دانلود های مهم:

پچ 1.03 (آخرین پچ موجود)

کرک این پچ (12 مگ)

فایل های نصبی بازی (Install Orignal)

فایل آپدیت دیتا بیس DLC 1.06

کیت سرور متناسب با کرک 1.03

ترینر افزایش پول در مستر لیگ

پچ لایسنسر (Utimate Licenser Patch by Krauser)

برنامه مستر لیگ ترانسفر

لینک مستقیم
31987

این پست همیشه آپدیت می شود :46:

این install orginal که گذاشتی رو دانلود کردم داخلش یه پوشه ی 7 8 مگی به نام launcher هست که بود و نبودش فدقی نمیکنه حذفش بکن

Traceur
23-04-2010, 09:32
توی پست 9000 این تاپیک آموزش داده شده

ممنون از شما...
ولی من منظورم موهایی هست که در ادیت pes 2010 روی سر بازیکنانی که در pes میسازیم ...
شما به من بگو که اگه می شه جای اون مو ها یا بهتر بگم free hair می شه مو جایگزین کرد ؟؟
اگه امکانش هست و نرمافزاری داره لینک دانلود رو بذارید . مجددا ممنون از شما

pezhmantoop
23-04-2010, 11:05
بچه ها کسی بلده با player transfer کار کنه‌؟
توروخودا یکی منو راهنمایی کنه

r4004
23-04-2010, 14:20
من هرچه کیت سرور نصب میکنم جواب نمیده
شما راه حلی برای این مشکل بلد هستید

pezhmantoop
23-04-2010, 19:36
آقا یکی جواب مارو بده دیگه
این master league player transfer چی جوری کار میکنه‌؟

M A X I M U M
23-04-2010, 21:21
ممنون از راهنمائیت ولی آخه من هر وقت جدیدترین درایور گرافیک و کاتالیست جدید رو نصب می کنم تو گرافیک بازی به مشکل می خورم و وضعش خیلی ناجور می شه.

چه مشکلی ؟ وقتی بروزش می کنی و فایل Setting رو اجرای می کنی در قسمت مشخصات سخت افزاری کارت گرافیکتو ضعیف می شناسه در حالیکه با درایور قبلی کارت گرافیکتو خوب می شناخته ؟ اگه مشکلت اینه که باید بهت بگم این اصلا مشکل خاصی محسوب نمیشه این بخاطر اینه که سیستم فایل setting این بازی متاسفانه از نسخه 2009 بروز نشده و در شناسایی کارت گرافیک های جدید مشکل داره همونطور که مستحضر هستید درجه Bad شناختن کارت گرافیک 5870 با درایور نسخه 2010 یکی از معایب مشخص اونه که کونامی متاسفانه در این مورد کاری نکرده و باید منتظر نسخه بعدی باشیم
اگه اوضاع به همین شکله شما خیلی راحت کارت گرافیکتو بروز کن و اصلا به اون قسمت توجه نکن و خیلی راحت برو تو بازی و با بهترین شرایط بازی کن و توجهی به اون قسمت سخت افزاری نکن
برای جلوگیری از افت فریم گزینه اولی و برای برطرف کردن لایه لایه شدن و خط خط های تصویر گزینه دومی رو بزن

ممنون از شما...
ولی من منظورم موهایی هست که در ادیت pes 2010 روی سر بازیکنانی که در pes میسازیم ...
شما به من بگو که اگه می شه جای اون مو ها یا بهتر بگم free hair می شه مو جایگزین کرد ؟؟
اگه امکانش هست و نرمافزاری داره لینک دانلود رو بذارید . مجددا ممنون از شما

کلا تمامی فایل های دیتابیس این بازی رو میشه ویرایش یا جایگزین کرد شما برای ویرایش چهره یا مو نیاز به برنامه Oedit دارید که میتونید از قسمت دانلود این بازی لینک دانلود رو پیدا و دانلود کنید :

بچه ها کسی بلده با player transfer کار کنه‌؟
توروخودا یکی منو راهنمایی کنه

معمولا بیشتر ویرایشگر های بازی قابلیت کشیدن و رها کردن رو پشتیبانی می کنن شما هر بازیکنی رو که میخوای به تیم دیگه منتقل کنی با ماوس بگیرش و به لیست تیم دیگه بکشش و رها کن
از جمله ویرایشگر های خوب میتونم بهت PES2010 Editing Studio رو معرفی کنم که میتونم از اینجا پیداش کنی و دانلود کنی :

من هرچه کیت سرور نصب میکنم جواب نمیده
شما راه حلی برای این مشکل بلد هستید

پوشه کیت سرور رو که داخلش فایل های کیت سرور هستند به محل نصب بازی کپی کن
برو داخل پوشه و فایل Manager رو اجرا کن و روی دکمه Install کلیک کن تا به بازی ملحق بشه
بعضی از کیت سرورها بصورت خام آپلود شدند که ممکنه فایل متنی Config درشون بصورت Config-sample یا چیزای دیگه باشه که شما خیلی راحت Config-sample رو به Config تغییر نام بدید

در مسترلیگ شما برای نقل و انتقالات باید ابتدا یک وکیل باشگاه با درجه 5 بگیرید
این وکیل هر چه درجه اش بالاتر باشه در مذاکرات با باشگاههای دیگه برای خرید بازیکن مبلغ کمتری میتونه پیشنهاد بده و طرف مقابلشو راضی کنه و یا در فروش بازیکن تیم پیشنهاد دهنده رو با مبلغ بالاتر راضی کنه و از فروش بازیکن بیشتر سود می کنید. بعد که این وکیل رو انتخاب کردید خیلی راحت بازیکن مورد نظرتون رو انتخاب و گزینه پیشنهاد دادن رو انتخاب می کنید که یا شامل بازیکن قرضی هستش یا انتقال کامل
حالا دو هفته طول می کشه تا وکیل شما میره و با باشگاه مورد نظر مذاکره می کنه
اگه باشگاه مایل به فروش بازیکنش یا بازیکن مایل به اومدن به تیم شما بود (بخاطر رتبه بالای باشگاه شما و قهرمانی های متعدد) پیشنهادی رو به شما میدن مثلا 50 میلیون دلار و وکیل شما میاد به شما گزارش رو میده شما میتونید توسط وکیلتون سر قیمت کمی چونه بزنید چون وکیل لول 5 دارید و مثلا 50 میلیونو تغییر بدید به مثلا 46 میلیون و به این ترتیب مراحل طی میشه و در آخر شما باید قرارداد رو قبول کنید و بازیکن در اولین تعطیلات فصل وارد تیمتون میشه

hadi_vazi
24-04-2010, 07:32
[QUOTE=Дttractive ζ;4877615]
چه مشکلی ؟ وقتی بروزش می کنی و فایل Setting رو اجرای می کنی در قسمت مشخصات سخت افزاری کارت گرافیکتو ضعیف می شناسه در حالیکه با درایور قبلی کارت گرافیکتو خوب می شناخته ؟ اگه مشکلت اینه که باید بهت بگم این اصلا مشکل خاصی محسوب نمیشه این بخاطر اینه که سیستم فایل setting این بازی متاسفانه از نسخه 2009 بروز نشده و در شناسایی کارت گرافیک های جدید مشکل داره همونطور که مستحضر هستید درجه Bad شناختن کارت گرافیک 5870 با درایور نسخه 2010 یکی از معایب مشخص اونه که کونامی متاسفانه در این مورد کاری نکرده و باید منتظر نسخه بعدی باشیم
اگه اوضاع به همین شکله شما خیلی راحت کارت گرافیکتو بروز کن و اصلا به اون قسمت توجه نکن و خیلی راحت برو تو بازی و با بهترین شرایط بازی کن و توجهی به اون قسمت سخت افزاری نکن
برای جلوگیری از افت فریم گزینه اولی و برای برطرف کردن لایه لایه شدن و خط خط های تصویر گزینه دومی رو بزن

نه من مشکلم با اینا نیست مشکلم اینه که وقتی آپدیت می کنم بازی صحنه آهسته میره نمی دونم چرا ولی انگار صحنه آهسته ست.

Traceur
24-04-2010, 09:41
با سلام خدمت attractive جان عزیز :
می خواستم بگم که برنامه ی oedit واسه ی ایمپورت یا جایگزین کردن مو به جای موی بازیکناست
شما به من نرم افزاری رو معرفی کنید که بجای موهای free که با ساختن یا همون created player که در قسمت ادیت بازی است و برای بازی تعریف شده می شه مو جایگزین کرد ؟؟!!
ممنون می شم این دفعه جواب کامل رو بهم بدید

Traceur
24-04-2010, 10:07

تو فصل نقل و انتقالات یا همون trancfer در مستر لیگ پنجره ی team office رو انتخاب می کنی بعد گزینه ی negotiation رو انتخاب می کنی بعد گزینه ی player search رو می زنی و بعد از این سه تا گزینه هست که به این ترتیب advanced search با توجه به اطلاعاتی که شما می دهید برای شما جستجو می کند و گزینه ی بعدی که search by group که در تیم های حاضر جستجو می کنه و آخرین گزینه هم که search by nationality هست که در تیم های ملی جستجو می کنه البته گزینه های دیگه ای هم هست که show all players رو میشه نام برد که لیستی از تمامی بازیکنان را در اختیار شما می ذاره ...
البته در ابتدا شما پیشنهاد می دید و اگر بازیکن قبول کرد که انتقال انجام بشه ، اون بازیکن به تیم شما منتقل می شه .لازم به ذکره که شما میتونید به بازیکن در وسط فصل هم پیشنهاد بدید ...
برای مشاهده ی توانایی های بازیکن هم باید یا اونو در لیست قرار داده باشید یا به اون پیشنهاد داده باشید .
موفق باشید.:46:

Traceur
24-04-2010, 10:08
خسته نباشید ...
میخواستم بهترین و آپدیت ترین پچ رو واسم بذارین .
ممنون

Mehdi.ss
24-04-2010, 15:03
کسی برنامه ++visual cرو داره ؟؟

black.assassin
24-04-2010, 21:32
خسته نباشید ...
میخواستم بهترین و آپدیت ترین پچ رو واسم بذارین .
ممنون

برو صفحه 900 پست 9000 . این پست همیشه آپدیت ها و پچ های به روز رو داره .

pezhmantoop
25-04-2010, 12:31
تو فصل نقل و انتقالات یا همون trancfer در مستر لیگ پنجره ی team office رو انتخاب می کنی بعد گزینه ی negotiation رو انتخاب می کنی بعد گزینه ی player search رو می زنی و بعد از این سه تا گزینه هست که به این ترتیب advanced search با توجه به اطلاعاتی که شما می دهید برای شما جستجو می کند و گزینه ی بعدی که search by group که در تیم های حاضر جستجو می کنه و آخرین گزینه هم که search by nationality هست که در تیم های ملی جستجو می کنه البته گزینه های دیگه ای هم هست که show all players رو میشه نام برد که لیستی از تمامی بازیکنان را در اختیار شما می ذاره ...
البته در ابتدا شما پیشنهاد می دید و اگر بازیکن قبول کرد که انتقال انجام بشه ، اون بازیکن به تیم شما منتقل می شه .لازم به ذکره که شما میتونید به بازیکن در وسط فصل هم پیشنهاد بدید ...
برای مشاهده ی توانایی های بازیکن هم باید یا اونو در لیست قرار داده باشید یا به اون پیشنهاد داده باشید .
موفق باشید.:46:

عزیز دله من
من که منظورم این نبود
اینو که ... هم بلده
من منظورم برنامه master league player transfer بود

کسی با این برنامه کار کرده و می دونه چی جوری کار می کنه ؟:19:

hts1369
25-04-2010, 13:54
من کیت سرور , dlc , نصب اورجینال و کرک موجود در پست 9000 رو دانلود کردم نصب کردم خیلی هم راضی هستم فقط نمی دونم چرا اوگو های بازی شیشه ای نیست باحالی که تمام فایلهای مربوط به لوگوی شیشه ای رو تو کیت سرور جدید گپی کردم لطفا جواب بدین و کمک کنید

siamak_mu
25-04-2010, 14:09
كسي راهي سراغ داره بعد از نصب پچ 1.03 كيت سرور كار كنه؟ يا حداقل بعد از نصب پچ بدون كيت سرور به يه طريقي سرعت بازي رو كم كرد.

B3HZ@D
25-04-2010, 16:34

شما به برنامه ++C احتیاجی نداری...
بلکه باید Visua Basic Runtime رو بر روی سیستم خودتون نصب کنین
آخرین ورژن اون هم فکر کنم همین باشه. 6 Visua Basic Runtime 6.0 SP

Milo.Metallboy
25-04-2010, 16:59
بچه ها من یه پچ از اینترنت گرفتم و نصب کردم ولی تغییری در بازی و جابجایی بازیکنان ندیدم میشه راهنماییم کنین ؟

B3HZ@D
25-04-2010, 17:09
بچه ها من یه پچ از اینترنت گرفتم و نصب کردم ولی تغییری در بازی و جابجایی بازیکنان ندیدم میشه راهنماییم کنین ؟

شما اپشن فایل رو توی My Documents کپی کردین
در ضمن همه پچ ها که مربوط به نقل و انتقالات نیست
شما اسم پچی که گرفتین رو لطف کنین بذارین تا بررسی بشه
اگه توضیحات پچ توی فایل Readme باشه میشه از اونجا هم بررسی کرد

Traceur
25-04-2010, 18:14
عزیز دله من
من که منظورم این نبود
اینو که ... هم بلده

شرمندم پژمان جان
اما توضیح در مورد برنامه:
برنامه رو اجرا می کنی.
گزینه ی اول یعنی original pes 2010 - with original pes2010_edit رو انتخاب میکنیش البته بستگی به ورژن DLC تون داره اگه از پچ استفاده میکنی گزینه ی پچ رو انتخاب کن.
بعد گزینه های پایینیش رو مناسب با پچت انتخاب کن.
بعد از همه ی اینها load NEW ML file and convert ML file رو بزن.
یه پنجره جلوت باز میشه که باید فایل سیو مربوط به ادیتت رو انتخاب کنی (PES2010_EDIT) .
بعد دوباره پنجره باز می شه ولی باید این بار سیو مستر لیگ مربوطه ر اجرا کنی .
وقتی اجرا کردی تیم تو در سمت چپ و تیمهایی که می خوای ازشون بازیکن بگیری سمت راستند.
یه نکته اینکه پایین پنجره برنامه سه تا گزینه که remove player ،override player & add player هستش که گزینه ی remove player بازیکن رو از تیمت پاک می کنه
گزینه ی add player هم بازیکنی از تیمهای دیگه به تیمت اضافه می کنه
دقت کن اگه بازیکنات کاملند یه بازیکن پاک کنی و از یه تیم دیگه یه بازیکن بگیری در غیر این صورت اگه تیمت جا داشته باشه میتونی بدون پاک کردن بازیکن خودت بازیکن بگیری یا اد کنی.
در آخر هم از گزینه ی منو بالای صفحه change ذخیره می کنی و حالشو می بری.
امیدوارم کافی باشه ...:11:
اگه مشکلی بود بگو :5:

Traceur
25-04-2010, 18:26
برو صفحه 900 پست 9000 . این پست همیشه آپدیت ها و پچ های به روز رو داره .

قربون دستت تو بهترین ورژن پچو به من معرفی کن حله...

Dark Shine
25-04-2010, 18:37
گرافیکم هم nvidia geforce 6200 هستش(512):41:جواب بدین

B3HZ@D
25-04-2010, 18:53
الان رم شما برای این بازی نمیکشه...توی توضیحات همین عکس هم که نوشته BAD
اگه میتونی رم سیستم رو بیشتر کن
یک نگاهی هم به برنامه هایی که در Start Up قرار دارن بنداز و ببین نرم افزاری هست که هنگام بازی کردن فعال باشه
چون معمولا این برنامه ها توی حافظه رم قرار میگیرن و فضای کافی برای این بازی وجود نداره
به غیر از آنتی ویروس بقیه نرم افزارها رو Disable کن

Dark Shine
25-04-2010, 19:22
الان رم شما برای این بازی نمیکشه...توی توضیحات همین عکس هم که نوشته BAD
اگه میتونی رم سیستم رو بیشتر کن
یک نگاهی هم به برنامه هایی که در Start Up قرار دارن بنداز و ببین نرم افزاری هست که هنگام بازی کردن فعال باشه
چون معمولا این برنامه ها توی حافظه رم قرار میگیرن و فضای کافی برای این بازی وجود نداره
به غیر از آنتی ویروس بقیه نرم افزارها رو Disable کن
رمم رو زده bad ولی من با همین bad هم بازی میکردم:13:
16 هفته بازی کردم یه هویی اینطوری شده.
تمامی برنامه های start up رو بستم (به جز آنتی ویروس)بازم مشکل داشت

Spaniuly
25-04-2010, 19:55
كسي راهي سراغ داره بعد از نصب پچ 1.03 كيت سرور كار كنه؟ يا حداقل بعد از نصب پچ بدون كيت سرور به يه طريقي سرعت بازي رو كم كرد.

بله باید کرکش رو هم دانلود و استفاده کنی.

پچ رسمی بود پچ های رسمی تغییراتشون قابل مشاهده نیست فقط Title Update هستند. بیشتر به قسمت آنلاین مربوط هستند. آخریشم 1.03 هست

رمم رو زده bad ولی من با همین bad هم بازی میکردم:13:
16 هفته بازی کردم یه هویی اینطوری شده.
تمامی برنامه های start up رو بستم (به جز آنتی ویروس)بازم مشکل داشت
شما قبلا احتمالا روی تنظیمات ضعیف بازی میکردی به اصطلاح گرافیک رو تعدیل داده بودی حالا بعد نصب احتمالا گذاشتی روی High خوب کمش کن رزولیشن رو بیار پایین مانیتور رو بذار روی 75 هرتز تا مجبور نشی از vSync استفاده کنی. و ...

Dark Shine
25-04-2010, 20:01
شما قبلا احتمالا روی تنظیمات ضعیف بازی میکردی به اصطلاح گرافیک رو تعدیل داده بودی حالا بعد نصب احتمالا گذاشتی روی High خوب کمش کن رزولیشن رو بیار پایین مانیتور رو بذار روی 75 هرتز تا مجبور نشی از vSync استفاده کنی. و ...
:21:
640*480 resoultin
quality low
vsync غعال!
مانیتور هم روی 75 هرتز هست!

Mahdi.p30
25-04-2010, 20:52
:21:
640*480 resoultin
quality low
vsync غعال!
مانیتور هم روی 75 هرتز هست!
دقیقا همون بازی قبلی رو نصب کردی؟
یا با کرک دیگه ای؟
چه آنتی ویروسی نصبه؟
قبلا هم بود؟؟
ضمنا vsync باید فعال باشه

Traceur
25-04-2010, 21:15
شما می تونید یه بازی یه بازی دیگه بگیرید .
در مورد سیوهاتونم آپدیتش کنید .
من در مورد pes 2009 به این مشکل برخوردم!!!
ولی خدا رو شکر حل شد.

Dark Shine
25-04-2010, 21:45
دقیقا همون بازی قبلی رو نصب کردی؟
یا با کرک دیگه ای؟
چه آنتی ویروسی نصبه؟
قبلا هم بود؟؟
ضمنا vsync باید فعال باشه
بازی اصلی نصب روش!
یه کرکی دانلود کردم از همینجا!
اونم فعاله!

V i r u s e r
25-04-2010, 22:03
تا اونجایی که من میدونم Vsync باید غیر فعال باشه!
یه بار خاموشش کن شاید دست شد

siamak_mu
25-04-2010, 23:40
بله باید کرکش رو هم دانلود و استفاده کنی.

پچ رسمی بود پچ های رسمی تغییراتشون قابل مشاهده نیست فقط Title Update هستند. بیشتر به قسمت آنلاین مربوط هستند. آخریشم 1.03 هست

كرك پچ 1.03 رو نرخته بودم كه اصلاً تو بازي نميرفت. مشكل اينجاست تو سايت خود كيت سرور هم نوشته پچ 1.01 و 1.02 رو ساپورت ميكنه (جديدترين كيت سرور) من فقط مشكلم سرعت زياد بازي هست. راهي هست كمش كنم؟

M A X I M U M
26-04-2010, 03:12
با سلام خدمت attractive جان عزیز :
می خواستم بگم که برنامه ی oedit واسه ی ایمپورت یا جایگزین کردن مو به جای موی بازیکناست
شما به من نرم افزاری رو معرفی کنید که بجای موهای free که با ساختن یا همون created player که در قسمت ادیت بازی است و برای بازی تعریف شده می شه مو جایگزین کرد ؟؟!!
ممنون می شم این دفعه جواب کامل رو بهم بدید

سلام
دوست عزیز اینکار ممکن نیست !
من منظور شمارو فهمیدم
متاسفانه این بازی فضای مورد نیاز برای ساختن افزونه رو نداره بهتر بگم شما بازیکنی رو که در همون اسلات های اضافی که توی بازی بهش میگن Free Created Players میسازی بازهم چاره ای نداری جز اینکه از موهای خود دیتابیس بازی استفاده کنی بهتر بگم نمیتونی روی اسلات های مو که پر هستن و کونامی اونجاها مو گذاشته چیز جدیدی قرار بدی مگه اینکه بخوای None Free Created Players استفاده کنی و ار اسلات های خود بازیکنا استفاده کنی از طرفی بهترین نرم افزار ممکن برای ویرایش صورت و مو همون OEdit هستش و برنامه بهتری وجود نداره

[QUOTE=Дttractive ζ;4877615]

نه من مشکلم با اینا نیست مشکلم اینه که وقتی آپدیت می کنم بازی صحنه آهسته میره نمی دونم چرا ولی انگار صحنه آهسته ست.
مشخصات سیستمو دقیق برام بذار با تنظیمات Setting
بهتره یه عکس از صفحه اول Setting بگیری اون وقت میتونم بهتر راهنماییت کنم

M A X I M U M
26-04-2010, 03:19

دانلود :
Visual C++ 2005 Redistributable Package

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود :

Visual Basic 6.0 SP5: Run-Time Redistribution Pack

عزیز دله من
من که منظورم این نبود
اینو که ... هم بلده

خب منظورتون رو فهمیدم
منظور شما این برنامه هستش PES 2010 Master League - Player Transfer که توسط MXSonic کدنویسی شده
نحوه استفاده اش هم آسونه :

فایل PES2010_Edit.bin رو لود کن
بعد فایل مسترلیگتو لود کن
در پنچره های چپ و راست راست کلیک کن و تنظیمات دلخواهتو اعمال کن

hadi_vazi
26-04-2010, 07:34
[/COLOR]
مشخصات سیستمو دقیق برام بذار با تنظیمات Setting
بهتره یه عکس از صفحه اول Setting بگیری اون وقت میتونم بهتر راهنماییت کنم

monitor : samsung t220p
ram: 2*2 g dominator 1066
main: gigabyte p45ud3r
cpu : core 2 dou 8400
gpu : 4850 ati his
psu: 880w green
اینم عکس از setting
اینم config بخش کیت سرور

Dark Shine
26-04-2010, 08:31
تا اونجایی که من میدونم Vsync باید غیر فعال باشه!
یه بار خاموشش کن شاید دست شد
اون اصلا خاموشه:13:
فعال هم هست غیر فعال نمیشه

Spaniuly
26-04-2010, 12:26
كرك پچ 1.03 رو نرخته بودم كه اصلاً تو بازي نميرفت. مشكل اينجاست تو سايت خود كيت سرور هم نوشته پچ 1.01 و 1.02 رو ساپورت ميكنه (جديدترين كيت سرور) من فقط مشكلم سرعت زياد بازي هست. راهي هست كمش كنم؟

ببین شما همه چیزهایی که لازم داری رو باید از پست 9000 این تاپیک بگیری:

آخرین پچ رسمی (1.03)
کرک 1.03
کیت سرور ورژن نهایی برای 1.03
DLC 1.06

لینک همه اینها رو مرتب گذاشتم توی اون پست. به دره تپه نیفت برو از اون پست هر چی می خوای دانلود کن

sajjad147
26-04-2010, 18:57
سلام به همه pes خورها آقایون این وظعیت سیستم منه که بازم تو بازی یه جاهایی کنده مثلا جلوی دروازه یه دفعه بازی کند میشه و تیک هم داره فکر کنم تیک عصبی :31: خواهش میکنم بگید باید چی رو اضافه کنم که تو حالت High بتونم روون بازی کنم.

Spaniuly
26-04-2010, 19:29
خوب می بینی که cpu ضعیفه که فقط نمره قبولی گرفته. اونم آپ کنی کارت ردیفه برا من که همه good هست غیر از رم که ok داده واسه 2 ok میده

akharenee
26-04-2010, 23:02
خوب پچ ساعاتی پیش آماده شد و تا این لحظه آپلود می شد...

پچی رو که مطابق سلیقه ام بود درست کردم پچی که اصولا یه DLC دیگه محسوب می شه که فقط کارش به حالت لایسنس در آوردن نکات لایسنس نشده هست. کسانی که پارسال پچ من رو دانلود کرده بودند می دونن که این پچ چه خصوصیاتی داره اما من به ویژگی های این پچ می پردازم:

ویژگی ها:

1- مهمترین چیزی که یک PES باز به اون نیاز داره اینه که اسم + لوگو + لباس تیم ها صحیح باشند که این مشکل توی تیم های انگلیسی و تعدادی از تیم های اسپانیایی وجود داره شما با نصب این پچ این مشکل رو برطرف خواهید کرد. لوگو های به کار رفته در این پچ هم جنس لوگو های خود بازی هست و هیچ تفاوتی با لوگوهای اورجینال بازی نداره

2- این پچ بر اساس کیت سرور ساخته شده و از ساختار GDB بهره می بره نه img غایل پس شما خواهید تونست به سادگی کیت های جدیدی رو که بعدا به صورت gdb فولدر دانلود می کنید رو به بازیتون اضافه کنید. و مشکلی برای سایر ادیت های شما بوجود نمیاد

3- اصلاح تمامی آیکن های فیک اعم از ایکن های لیگ ها در مستر لیگ و BAL و تقویم بازیها. و اصلاح ریپلای ها و تمامی موارد گرافیکی که در اثر لایسنس نبودن فیک طراحی شدن.

4- دارای فایل آپشن (ادیت فایل) اصلاح شده که بواسطه اون تمامی نام های فیک اعم از اسامی بازیکنان + تیم ها + لیگ ها + کاپ ها + استادیوم ها تصحیح شده اند.

5- حضور بوندس لیگا به جای Other League B با تمامی 18 تیم حاضر ولی با روستر های کم جمعیت (برخی تیم ها مثل بوخوم یا فرایبورگ یا ماینز و ... تنها 11 بازیکن دارند که البته برای استفاده کفایت می کنند.)

6- وارد شدن تعداد کثیری فیس و هیر مخصوص و واقعی به بازی که تمامی فیس ها به استثنای چند مورد از کیفیت عالی برخوردار هستند. اکثر این فیس ها ریلینک شده و محصول کونامی هستند و برخی نیز ساخته فیس ساز های مشهور و بزرگ خارجی

7- تغیییر نام + لوگو و لباس تیم های موهومی PES United و WE United به استقلال و پرسپولیس و تیم های موقت حاضر در Other League A نیز کاملا اصلاح شدند(البته هیچ ویرایشی در مورد نام بازیکنان حاضر در این تیم ها صورت نگرفته)

اما نکات منفی در مورد این پچ:

1- گفته بودم که قصد دارم تیم های مسترلیگ D2 رو هم ویرایش کنم که حقیقتا نرسیدم این کار رو بکنم شما خودنون اگه خواسنید می تونید به سادگی اون ها رو ویرایش کنید

2- تیم Stabeak Fotbol فاقد GDB فولدر هست و تنها تیمی هست که لباسش درست نیست.

3-بوندس لیگای موجود خیلی دست و پا شکسته هست و خیلی از بازیکنان حاضر وجود ندارند

4- اسامی بازیکنان استقلال و پرسپولیس و تیم های موقت حاضر در Other League A همچنان فیک و موهومیه

خوب امیدوارم قبل دانلود مطالب بالا رو بخونید و ببینید که آیا این تغییرات باب میل شما هست یا خیر

دانلود پچ با حجم تقریبی 45 مگ (پنج پارت که هر پارت 9 مگ حجم دارد)

پارت 1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 3

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 4

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 5

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدادیت فایل مخصوص پچ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآپشن فایل آنلاکر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنصب پچ هم که خیلی ساده هست شما پس از دانلود هر 5 پارت اونها رو در یک فولدر میریزید و پارت اول رو اجرا می کنید تا پچ نصب بشه (به اصطلاح کیت سرور اکستراکت بشه) فقط توی مسیر نصب بازی دقت کنید که اگه بازی در مسیر دیگه ای هست باید اونجا اکستراکت بشه.

فایل های آپشن آنلاکر و ادیت فایل رو هم توی مسیر My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save بریزید

دقت کنید که حتما می بایستی آخرین DLC رو داشته باشید اگه ندارید یا از داخل بازی دانلود کنید و یا از پست 9000 این تاپیک زیپ شده بگیردش و کپی کنید توی مسیر مخصوص تا بازیتون آپدیت باشه.

سوالی اگه بود بنده در خدمتم . در ضمن دوست دارم باگ های این پچ به من گفته بشه که انشالله بعدا اصلاح کنم.

موفق باشید...

پسورد فایل های فشرده : krauser
سلام ظاهرا لینک فایلها مشکل داره اگه امکان داره یک جا بزارید واسه دانلود ممنون

AiryAnA
26-04-2010, 23:12
سلام. اقایون خانومها میشه یکی روش اصولی پنالتی زدن توی این بازی رو توضیح بده؟

پیشاپیش مرسی!

sajjad147
27-04-2010, 19:06
خوب می بینی که cpu ضعیفه که فقط نمره قبولی گرفته. اونم آپ کنی کارت ردیفه برا من که همه good هست غیر از رم که ok داده واسه 2 ok میده

بله منم اول رم 2گیگ داشتم که bad نوشته بود بعد ارتقاعش دادم. شما توصیه میکنید cpu چی بگیرم درضمن یه درخواست هم تو اونیکی تایپک pes2010 داشتم اگه میشه به اون جواب بدید.ممنون:10:

hts1369
27-04-2010, 20:30
یک نکته درمورد dlc کسانی که از dlc استفاده میکنندباید بدونند که برای استفاده از لوگو های جدید برای باشگاهها باید یه پوشه بنام dt07.img در کیت سرور درست کنید فایلهای لوگو رو با نام x_2006 و x_2007 در داخلش بریزید

M A X I M U M
27-04-2010, 22:24
monitor : samsung t220p
ram: 2*2 g dominator 1066
main: gigabyte p45ud3r
cpu : core 2 dou 8400
gpu : 4850 ati his
psu: 880w green
اینم عکس از setting
اینم config بخش کیت سرور

الان کیفیت تصویرت بالاست البته بسته به کارت گرافیکت نمی تونم بگم پشتیبانی نمی کنه
شما کیفیت تصویرو یا همون رزولیشن رو بیار پایین بعد ببین گزینه wait for vsync از فعال بودن میتونی درش بیاری یا نه
ولی همچنان نظرم روی درایور کارت گرافیکه که باید بروز بشه

siamak_mu
27-04-2010, 23:26
بله منم اول رم 2گیگ داشتم که bad نوشته بود بعد ارتقاعش دادم. شما توصیه میکنید cpu چی بگیرم درضمن یه درخواست هم تو اونیکی تایپک pes2010 داشتم اگه میشه به اون جواب بدید.ممنون:10:

آخه مشكل اينجاست به احتمال زياد سي پي يو جديد بخواي بگيري بايد مادربورد و دنبال اون پاور و به احتمال رم هم عوض بشه. بايد تك تك قطعات رو بنويسين تا بشه نظر داد.

rooli2006
28-04-2010, 07:00
سلام
چطوري ميشه stat بازيكنان رو بصورت كلي تغيير داد
مثلا قدرت شوت رو براي همه بازيكنان كاهش داد ديگه نياز نباشه تك تك كم كرد

m2fard
28-04-2010, 07:41
الان کیفیت تصویرت بالاست البته بسته به کارت گرافیکت نمی تونم بگم پشتیبانی نمی کنه
شما کیفیت تصویرو یا همون رزولیشن رو بیار پایین بعد ببین گزینه wait for vsync از فعال بودن میتونی درش بیاری یا نه
wait for vsync موقعی فعال میشه که تصویر مانیتورت روی 60 هرتز تنظیم باشه. واسه غیر فعال کردنش باید مانیتورت رو بذاری بالای 60 هرتز، مثلا 85 هرتز

m2fard
28-04-2010, 07:47
wait for vsync موقعی فعال میشه که تصویر مانیتورت روی 60 هرتز تنظیم باشه. واسه غیر فعال کردنش باید مانیتورت رو بذاری بالای 60 هرتز، مثلا 85 هرتز. یا اینکه اصلا بذار روی همون 60 بمونه، حالا setting بازی رو باز کن و تیک vsync رو بردار

m2fard
28-04-2010, 07:52
دلیلش اینه که مانیتورتو گذاشتی روی فرکانسی بالاتر از 60 هرتز، مثل 85 هرتز. برو توی تنظیمات مانیتورت و بذارش روی 60 هرتز (البته مانیتورت که به احتمال قوی crt هست تصویرش یه کم به لرزش میفته روی 60 هرتز) وقتی بذاری روی 60 هرتز، اون تیک مربوط به vsync قابل برداشتن میشه.

m2fard
28-04-2010, 08:06
دلیلش اینه که مانیتورتو گذاشتی روی فرکانسی بالاتر از 60 هرتز، مثل 85 هرتز. برو توی تنظیمات مانیتورت و بذارش روی 60 هرتز (البته مانیتورت که به احتمال قوی crt هست تصویرش یه کم به لرزش میفته روی 60 هرتز) وقتی بذاری روی 60 هرتز، اون تیک مربوط به vsync قابل برداشتن میشه.

Spaniuly
28-04-2010, 14:21
سلام
چطوري ميشه stat بازيكنان رو بصورت كلي تغيير داد
مثلا قدرت شوت رو براي همه بازيكنان كاهش داد ديگه نياز نباشه تك تك كم كرد
با برنامه PES Editor لینکشم توی همین تاپیک موجود هست.

Traceur
28-04-2010, 17:14
خسته نباشید برو بکس...
من تو مود become a legend بازی میکنم
یه چند باری اسم بازیکنمو تغییر دادم یه دفعه قاطی کرد حالا اسم بازیکنه من شده no player name ...!:13:
چکار کنم درست شه ؟ :19:(مثلا اسمش بشه نیما--->nima)
ممنون

seday baron
28-04-2010, 19:03
سلام
کسی میتونه فیس هادی عقیلی برام بزاره ؟

ممنون.

silabs
29-04-2010, 08:16
آقا من آخرین پچ رو از pesedit.com گرفتم یعنی پچ 2.6 حدود 300 مگ هست اگه گسی اطلاعی از نحوه نصبش داره ممنون میشم راهنمائی کنه من پچ 1.3 رو ریختم با پچ krauser و الان با کیت کار میکنم اما این پچ خیلی کامل به نظر میاد

hts1369
29-04-2010, 09:30
:41:جواب بدین

تو ویندوز سون 7 گزینه یwait for vsync از اول کار فعاله تو xp باید بری فرکانس رو بیاری رو 60hz بری این گزینه رو تیک بزنی بعدش برگرد برو فرکانس رو ببر رو بالا با این کار این گزینه باز هم غیر فعاله ولی تیک داره بعدش برو تو بازی دیگه تصویر رگه رگه نمیشه
ماله من با این کلک درست شد

hts1369
29-04-2010, 12:33
فرمت فیلم اول بازی چیه دمتون گرم راهنمایی کنید

bardiabahadori
29-04-2010, 14:52
سلام.من جدیدترین پچ بازی که پچ3 pes edit.com هست رو دارم اگر میخواهین با لینک مستقیم براتون میزارم.با تکشر از همتون

B3HZ@D
29-04-2010, 15:29
آقا من آخرین پچ رو از pesedit.com گرفتم یعنی پچ 2.6 حدود 300 مگ هست اگه گسی اطلاعی از نحوه نصبش داره ممنون میشم راهنمائی کنه من پچ 1.3 رو ریختم با پچ krauser و الان با کیت کار میکنم اما این پچ خیلی کامل به نظر میاد

به غیر از ورژن سوم این پچ ورژنهای قبلی هم باید دانلود بشه یا فقط دانلود این کافیه و نیازی به ورژنهای قبلی نیست؟!

AiryAnA
29-04-2010, 16:32

پیشاپیش مرسی!

کیست مرا یاری کند؟

mohammad_87
29-04-2010, 16:46
سلام.من یه مشکلی با fgp-660 دارم.توی pes 2010 در حین بازی دکمه L 2 کار نمیکنه.با اینکه توی تست گیم پد در ویندوز و توی فایل setting این دکمه کار میکنه.چه با نصب درایورش چه بدون اون هم امتحان کردم باز همین مشکل بود.چکارش کنم؟
(لینک کلوپ گیم پد ندید...فقط راهنمایی لطفا)

seday baron
29-04-2010, 16:58
سلام
کسی میتونه فیس هادی عقیلی برام بزاره ؟

ممنون.

B3HZ@D
29-04-2010, 20:03

به غیر از ورژن سوم این پچ ورژنهای قبلی هم باید دانلود بشه یا فقط دانلود این کافیه و نیازی به ورژنهای قبلی نیست؟!

آقا کسی نبود یه راهنمایی بکنه؟!
این پچها باید ورژن قبلی اونا هم داشته باشی یا این که همون اخرین نسخه کفایت میکنه؟!

mohammad_87
29-04-2010, 20:16
این پچها باید ورژن قبلی اونا هم داشته باشی یا این که همون اخرین نسخه کفایت میکنه؟!
بهزاد عزیز،تا اونجا که من در راهنمای پچهای مختلف دیدم،موقع نصب هر پچی فقط نصب آخرین ورژن کافیه.اگه منظور شما پچ رسمیست همون 1.3 رو نصب کن و بعد پچ مورد نظرت رو نصب کن.معمولا در صفحه دانلود فایل پچ،و یا در فایلهای Read me در هر پچ،در این مورد راهنمایی داده شده.
حالا یکی به من جواب بده:
سلام.من یه مشکلی با fgp-660 دارم.توی pes 2010 در حین بازی دکمه L 2 کار نمیکنه.با اینکه توی تست گیم پد در ویندوز و توی فایل setting این دکمه کار میکنه.چه با نصب درایورش چه بدون اون هم امتحان کردم باز همین مشکل بود.چکارش کنم؟
(لینک کلوپ گیم پد ندید...فقط راهنمایی لطفا)

bardiabahadori
29-04-2010, 23:17

سلام.نه همین ورژن اخر کفایت میکنه.پارت ها رو unzip کن و بعد Setup داره نصب کن.خیلی راحته نصب کردنش
بعد بازی کن.مشکلی بود به خودم بگو برات حل میکنم.....

juve-reza
30-04-2010, 00:12
سلام
من یه Patch به اسم SMPatch_3.0Final با حجم 270MB گرفتم. یه چیزی شبیه همین که تو این صفحه آورده شده.
این جور Patch ها رو چه جوری باید به کار برد؟

bardiabahadori
30-04-2010, 12:13
سلام
من یه Patch به اسم SMPatch_3.0Final با حجم 270MB گرفتم. یه چیزی شبیه همین که تو این صفحه آورده شده.
این جور Patch ها رو چه جوری باید به کار برد؟

باید این پچ رو که فکر کنم به صورت پارت بندی و زیپ شده هست رو انزیپ کرد و بعد نصبش کرد.نصبش به صورت setup میمونه.همین اگه سوالی بود بازم بپرس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aminrafael3
30-04-2010, 15:41
سلام به همه دوستان من یه مشکل برام پیش اومده وقتی میخوام مستر لیگ رو لود کنم این اروری که تو عکس گزاشتم پیش میآد

فقط هم در لود مستر لیگ بقیه قسمتها save ها به راحتی لود میشه ولی مستر لیگ این ارور رو میده و از بازی میاد بیرون میشه راهنمائییم کنید؟

Traceur
30-04-2010, 19:53
خسته نباشید برو بکس...
من تو مود become a legend بازی میکنم
یه چند باری اسم بازیکنمو تغییر دادم یه دفعه قاطی کرد حالا اسم بازیکنه من شده no player name ...!:13:
چکار کنم درست شه ؟ :19:(مثلا اسمش بشه نیما--->nima)
ممنون

کسی نتونست جواب بده ؟؟؟ اگه میتونین تو رو خدا سریعتر !!! من اعصابم از بابت این قضیه سر جاش نیست...
لطف بزرگی می کنین:41:اگه جواب مارو هم بدین

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

با عرض خسته نباشید
میخواستم بپرسم برنامه ای هست که موهای بازیکن ساخته شده در مدbecome a legend رو بشه عوض یا ویرایش کرد؟
ممنون از شما ...

aminrafael3
30-04-2010, 20:12
تو رو خدا یکی جواب منو بده

Traceur
30-04-2010, 20:41
تو رو خدا یکی جواب منو بده

ممکنه سیو مستر لیگت مشکل پیدا کرده باشه در اثر برنامه های مختلفی که نصب کردی و البته با مستر لیگ در ارتباط بوده باشه .

حالا با نرم افزاری که با مستر لیگ مرتبط بودی کار کردی یا نه؟

ArminxXx
30-04-2010, 22:22
سلام
بعد عمری اومدیم سر بزنیم حالتون خوبه انشالا
خوب بزار ثوابیم بکنیم Sedaye Baroon جون اینم هادی عقیلی:

aminrafael3
30-04-2010, 23:12
نه با نرم افزاری کار نکردم حتی مشکلی پیش اومد ویندوز عوض کردم و بازی رو دوباره نصب کردم باز همون ارور رو میده عکسی که گذاشتم رو دیدی؟

Traceur
01-05-2010, 06:50
نه با نرم افزاری کار نکردم حتی مشکلی پیش اومد ویندوز عوض کردم و بازی رو دوباره نصب کردم باز همون ارور رو میده عکسی که گذاشتم رو دیدی؟

بله دیدم !
ارورت میگه مشکلی برای سیوت ایجاد شده البته شاید ویروس هم کم تاثیر نباشه ولی اگر ازت پرسیدم برنامه ای نصب کردی به این خاطر بود که من خودم این ارور رو تجربه کردم و در آستانه ی پاک کردن سیو و ایجاد سیو جدید بودم که نمی دونم یهویی معجزه شدو سیوم درست شد البته قبل این که معجزه بشه پچ 1.4 رو نصب کردم که نمی دونم شایدم بخاطر این پچ بوده !!
حالا تو از پچ استفاده می کنی یا نه و یا اینکه استفاده می کردی؟؟؟؟

aminrafael3
01-05-2010, 08:15
از پچ 1.9 استفاده میکنم اول که استفاده میکردم درست بود بعد اینطوری شد بعدم که ویندوز عوض کردم و سیو و همه چی پاک شد حالا دوباره نصب کردم باز این ارور رو میده

Traceur
01-05-2010, 09:06
از پچ 1.9 استفاده میکنم اول که استفاده میکردم درست بود بعد اینطوری شد بعدم که ویندوز عوض کردم و سیو و همه چی پاک شد حالا دوباره نصب کردم باز این ارور رو میده

شما میگی سیو هات پاک شده خب دوباره سیو ایجاد کردی یا نه سیو های قبلی رو جایی کپی کرده بودی و وقتی ویندوز عوض کردی و بازی رو هم نصب کردی اون سیو هایی رو که داشتی تو بازی لود کردی؟؟
الان چی از پچ استفاده میکنی؟؟

zadis
01-05-2010, 09:06
سلام دوستان . آيا بين شما كسي بازي ليگ برتر محصول وينسار با نام PGC10
رو گرفته ؟؟؟؟
آخه ميگن بهترين محصول بازار هست و هيچ رقيبي نداره .
چهره بازيكنان شبيه سازي شده .
سايتش اينه و لي منم هرجا گشتم گيرم نيومد !!!!!!!!!!

Traceur
01-05-2010, 09:35
بروبکس سلام
بچه ها خیلی جدیدا خیلی دیر به دیر پست میذارینا !!!!
حواستون باشه ...!
ماها که الکی پست نمی ذاریم سوال داریم دیگه !
اگه زحمتی نیست واستون رسیدگی کنید...

aminrafael3
01-05-2010, 12:33
نه سیو ها رو پاک کردم از اول سیو کردم الان هم از همون پچ 1.9 استفاده میکنم

bardiabahadori
01-05-2010, 13:11

مشکل شما مشکل نرم افزاری هست.ویندوزتون چیه؟runtime رو نصب کردین یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Traceur
01-05-2010, 15:39

شاید پچ شما روی مود مستر لیگ تاثیر گذاشته !!
حالا سوال : اولین باری که پچت رو نصب کردی سیو های مود مستر اجرا میشد یا بازم مشکل داشت ؟

Traceur
01-05-2010, 15:53
آخه میدونی چیه امین من یه پچی نصب کرده بودم که البته روی تمام سیو ها از اون موقعی که این پچ رو نصبیدم(نصب کردم) تاثیر گذاشت و وقتی ویندوز عوض کردم پچ نصب نبود و سیو ها ارور میدادن همین اروری که واسه تو اومده منم وقتی پچو reinstall کردم معجزه شدو درست شد الانم دارم بازی میکنم ...
خلاصه اینکه پچ هم تاثیر خودشو میذاره.

aminrafael3
01-05-2010, 16:34
دستت درد نکنه که جواب میدی اولین بار که نصب کردم ارور نمیداد خیلی هم بازی کردم ولی یهو اینطوری شد اونم فقط مستر لیگ بقیه مودها مشکلی نداره

hts1369
01-05-2010, 19:14
تا حالا کسی کرنر یه ضرب گل زده pes2009 رو میگم؟
احتمال داره overall rating بیشتر از 99 بشه؟

Traceur
01-05-2010, 19:57
دستت درد نکنه که جواب میدی اولین بار که نصب کردم ارور نمیداد خیلی هم بازی کردم ولی یهو اینطوری شد اونم فقط مستر لیگ بقیه مودها مشکلی نداره

خواهش میکنم وظیفمه...
حالا یه بار پچ 1.9 رو کامل پاک کن و برو داخل بازی دوباره یه سیو جدید بساز بعد اجراش کن اگه اجرا نشد بگو.

aminrafael3
01-05-2010, 21:21
بدون پچ که اصلا حال نمیده

باشه خبر میدم

Traceur
01-05-2010, 21:35
بدون پچ که اصلا حال نمیده

باشه خبر میدم

خب امین جان یه پچ دیگه رو دانلود کن ...!

aRThaS_08
02-05-2010, 00:23
احتمال داره overall rating بیشتر از 99 بشه؟ من همین الان 16تا بازیکن با اورال بالای 100 دارم!
(Master League - 2042-2043 - Game Level:Superstar)
:دی
Y. Thuram 109
Mexes 107
Antonelli 105
Sergio Ramos 102
Dellas 101
Hosraum 107
Kaka 103
C. Ronaldo 102
Benzema 103
Santon 101
Toni 108
F. Inzaghi 100
Bouaouzan 101
C. Metzelder 101
Veron 100
Van der vaart 100

Traceur
02-05-2010, 00:40
تا حالا کسی کرنر یه ضرب گل زده pes2009 رو میگم؟
احتمال داره overall rating بیشتر از 99 بشه؟

اورال که بیشتر از 99 میشه این یه چیز مسلمیه .
از کرنر هم حدود 7 8 10 بار گل زدم (یک ضرب) فقط کافیه بازیکنی بذاری که پاهاش مخالف کرنر باشه !
مثلا اگه کرنر راسته پای چپ باید باشه و بالعکس بقیش به تنظیمه شوتو قوسی که شوت برمی داره بستگی داره .

siamak_mu
02-05-2010, 11:39
چطوري ميشه تيم منتخب خودمون رو بسازيم؟ يكي گفته بود تو بخش اديت ولي دقيقش رو لطف كنيد بفرماييد كجاي اديت و چطوري ميشه اين كارو كرد؟

ممنون.

Traceur
02-05-2010, 14:10
چطوري ميشه تيم منتخب خودمون رو بسازيم؟ يكي گفته بود تو بخش اديت ولي دقيقش رو لطف كنيد بفرماييد كجاي اديت و چطوري ميشه اين كارو كرد؟

ممنون.

خدمت سیامک جان سلام عرض میکنم ...
اگه شما میخوای خودتون بازیکن بسازید و از بازیکنان خودتون تیم درست کنین باید این روش رو دنبال کنید:
1. در بخش EDIT گزینه ی اول یعنی PLAYER روی انتخاب می کنید .
2. بعد به بخش EDIT PLAYER می روید و یکی از تیمهای OTHER LEAGUES B رو انتخاب و بازیکنان مورد نظر رو میسازین .
3. دورباره در بخش EDIT گزینه ی دوم یا TEAMS رو انتخاب می کنید و به تیم منتخب مورد نظر می روید و بخش EDIT TEAM رو می زنید و تیمتون رو ادیت می کنید .

ولی اگه شما می خواهید از بازیکنان ستاره ی داخل بازی مثل مسی یا رونالدو یا هر کس دیگه ای تیم بسازید باید این مسیر رو دنبال کنید:
1. به بخش EDIT و سپس به گزینه ی دوم یا TEAMS میروید و این بار گزینه ی REGISTER PLAYER رو می زنید .
2. پس از وازد شدن به این بخش به یکی از تیم های OTHER LEAGUES B مشروید و یک تیم انتخاب و وارد تیم می شوید.
3. در اینجا لیستی از بازیکنان رو دارید و یک گزینه ی ADD+ که برای انتقال بازیکنان از تیمی به تیم دیگر است.
4. کاری که باید بکنید اینکه بازیکنان خودتون رو REMOVE کنید و بازیکنان مورد نظر رو ADD کنید و تیم منتخبتون رو بسازید (نکته: برای REMOVE کردن در دسته جوی استیک دکمه ی R1 یا L1 و در کیبورد یا صفحه کلید کامپیوتر W می باشد )

AiryAnA
02-05-2010, 14:29

التماس میکنم جواب بدین.

hoha881
02-05-2010, 15:09
با سلام به pes بازان عزیز.نیاز به کمک فوری
این سانتر های جناحی که معمولا زودهنگام هم هستن رو چه طوری باید دفاع کرد.مدافعین رو هم تو سیستم عقب کشیدم اما مهاجمش از 10 متر عقب تر با چنان سرعتی میدوه که از حرکتش تابلو میشه که 100% گله.
ما با کلی پاس فسفر سوزوندن به گل میرسیم .یارو با یک سانتر مثل اب خوردن گل میزنه.هرچی هم مربع میزنیم و جهت میگیریم. مدافع عین مجسمه وایستاده تا مهاجمش بیاد و گل وبزنه.

Traceur
02-05-2010, 16:14
با سلام به pes بازان عزیز.نیاز به کمک فوری
این سانتر های جناحی که معمولا زودهنگام هم هستن رو چه طوری باید دفاع کرد.مدافعین رو هم تو سیستم عقب کشیدم اما مهاجمش از 10 متر عقب تر با چنان سرعتی میدوه که از حرکتش تابلو میشه که 100% گله.
ما با کلی پاس فسفر سوزوندن به گل میرسیم .یارو با یک سانتر مثل اب خوردن گل میزنه.هرچی هم مربع میزنیم و جهت میگیریم. مدافع عین مجسمه وایستاده تا مهاجمش بیاد و گل وبزنه.

سلام عزیز
می تونی لاین دفاع هات یا همون Deffensive Line رو بذاری روی 32 یا همون دور و ور .
Deffensive strategy رو هم تنظیم کن.
Compactness رو هم ببر بالا .
و از همه مهم تر اینکه مهاجمان و هر کسی از بازیکنان حریف رو که فکر می کنی فعاله رو مارکش کن .
من خودم با کیبورد بیشتر بازی میکنم و دقیق به پاسهای حریف نگاه می کنم .
سعی کن با عوض کردن بازیکنا خط پاس حریف رو بزنی یا اینکه اگه دیدی کسی از حریف رفته تو عمق با بازیکنت اون رو بگیری که همون مارک کردنه.
امیدوارم کافی باشه.

Darkness Inside
02-05-2010, 18:32
خدابا!

به این فیفاباز ها چی بگم آخه!

بدون اغراق میگم.فیفا یکی از بدترین بازی های عمرم بود!

اصلا گرافیک رو مقایسه کنید.گرافیک فیفا در حد مثلا PES 5 بود!

البته فکر کنم این بحث ها زیاده تو فروم.ولی نمیدونم چرا بعضی ها فیفا رو برتر می دونن.شما EA رو با کونامی از نظر سرمایه مقایسه کنید!

به گیم اسپات نگاه نکنید که به فیفا 9 داده به PES شش و نیم. به نقد های خواننده ها نگاه کنید:

FIFA:
1
2.5
5
PES:
10
9
8.5

aminrafael3
02-05-2010, 19:11
لینک آخرین پچ رو کسی داره؟

siamak_mu
02-05-2010, 19:14
خدمت سیامک جان سلام عرض میکنم ...
اگه شما میخوای خودتون بازیکن بسازید و از بازیکنان خودتون تیم درست کنین باید این روش رو دنبال کنید:
1. در بخش EDIT گزینه ی اول یعنی PLAYER روی انتخاب می کنید .
2. بعد به بخش EDIT PLAYER می روید و یکی از تیمهای OTHER LEAGUES B رو انتخاب و بازیکنان مورد نظر رو میسازین .
3. دورباره در بخش EDIT گزینه ی دوم یا TEAMS رو انتخاب می کنید و به تیم منتخب مورد نظر می روید و بخش EDIT TEAM رو می زنید و تیمتون رو ادیت می کنید .

ولی اگه شما می خواهید از بازیکنان ستاره ی داخل بازی مثل مسی یا رونالدو یا هر کس دیگه ای تیم بسازید باید این مسیر رو دنبال کنید:
1. به بخش EDIT و سپس به گزینه ی دوم یا TEAMS میروید و این بار گزینه ی REGISTER PLAYER رو می زنید .
2. پس از وازد شدن به این بخش به یکی از تیم های OTHER LEAGUES B مشروید و یک تیم انتخاب و وارد تیم می شوید.
3. در اینجا لیستی از بازیکنان رو دارید و یک گزینه ی ADD+ که برای انتقال بازیکنان از تیمی به تیم دیگر است.
4. کاری که باید بکنید اینکه بازیکنان خودتون رو REMOVE کنید و بازیکنان مورد نظر رو ADD کنید و تیم منتخبتون رو بسازید (نکته: برای REMOVE کردن در دسته جوی استیک دکمه ی R1 یا L1 و در کیبورد یا صفحه کلید کامپیوتر W می باشد )

منم سلام عرض ميكنم :11:

من همون روش دوم مد نظرم بود ولي انگار اينطور كه شما فرموديد تركيب اصلي تيم ها به هم ميريزه و منتقل ميشن به تيم ما. راهي نيست تركيب اصلي به هم نريزه و تيم منتخب ما هم در كنار تيم هاي اصلي بازي باشه؟

تشكر :40:

Traceur
02-05-2010, 19:38
منم سلام عرض ميكنم :11:

من همون روش دوم مد نظرم بود ولي انگار اينطور كه شما فرموديد تركيب اصلي تيم ها به هم ميريزه و منتقل ميشن به تيم ما. راهي نيست تركيب اصلي به هم نريزه و تيم منتخب ما هم در كنار تيم هاي اصلي بازي باشه؟

تشكر :40:

خواهش میکنم عزیز
ولی شما می تونید باور کنید که مثلا مسی هم تو بارسلون بازی کنه هم تو تیم منتخب شما؟!!
اگه یا دتون باشه pes 2006 یه مدی داشت که تیمهای منتخب مثلا از قاره ی آمریکا با آسیا یا اینکه چهارتا تیم مثل چهار تیم برتر انگلیس رو انتخاب می کردیم و با منتخب های اونا بازی میکردیم ولی متاسفانه از pes 2008 این مود برداشته شد و غیر از این راه کاری نمیشه کرد ، شرمندم.

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

امین جان آخرین پچ توی صفحه ی 900 پست 9000 هستش برو دانلود کن.
راستی چی شد؟

Spaniuly
02-05-2010, 19:39

بله توی این پست می تونی همیشه فایل هایی از این قبیل رو دریافت کنی همیشه آپدیت میشه

siamak_mu
02-05-2010, 22:49
خواهش میکنم عزیز
ولی شما می تونید باور کنید که مثلا مسی هم تو بارسلون بازی کنه هم تو تیم منتخب شما؟!!
اگه یا دتون باشه pes 2006 یه مدی داشت که تیمهای منتخب مثلا از قاره ی آمریکا با آسیا یا اینکه چهارتا تیم مثل چهار تیم برتر انگلیس رو انتخاب می کردیم و با منتخب های اونا بازی میکردیم ولی متاسفانه از pes 2008 این مود برداشته شد و غیر از این راه کاری نمیشه کرد ، شرمندم.

نه منو برادرم ميخواستيم تيم منتخب خودمون رو بدون تكرار بازيكن بسازيم كه ميفرمايين نميشه :31:

شما چرا شرمنده... اون چشم بادومي هاي كونامي شرمنده باشن! :31:

يه راه شايد بشه كه يه بك پروفايل دست نخورده بگيرم و دست كاري هارو بكنم هروقت منتخب خواستم پروفايل دست خورده رو ميريزم هر وقت اصليشو خواستم اون بك آپ رو ميريزم :31: تست ميكنم شايد جواب داد.

Traceur
02-05-2010, 23:18
نه منو برادرم ميخواستيم تيم منتخب خودمون رو بدون تكرار بازيكن بسازيم كه ميفرمايين نميشه :31:

شما چرا شرمنده... اون چشم بادومي هاي كونامي شرمنده باشن! :31:

يه راه شايد بشه كه يه بك پروفايل دست نخورده بگيرم و دست كاري هارو بكنم هروقت منتخب خواستم پروفايل دست خورده رو ميريزم هر وقت اصليشو خواستم اون بك آپ رو ميريزم :31: تست ميكنم شايد جواب داد.

شاید ... ولی اگه جواب داد مارو هم بی خبر نذارین .
یه نکته شما اگه دقت کرده باشی تیم های منتخب در واقع بازی های کوتاهی مثل 3 4 جانبه یا بازیهای دوستانه دارند که بیشتر در غالب دوستانه هستش .
بنابراین مود pes 2006دقیقا مثل تیمهای منتخب واقعی بود یعنی فقط میشد با اون تیمها بازی دوستانه بکنیم .
امیدوارم موفق بشی.

sho0otzade
03-05-2010, 02:50
بله توی این پست می تونی همیشه فایل هایی از این قبیل رو دریافت کنی همیشه آپدیت میشه

agha man install original ro rikhtam
ama mogheye nasb azam code mikhad
chekar bayad bokonam ?
kheili forie .. ..

mamnoon misham zood javab bedid . . .

sho0otzade
03-05-2010, 02:59

agha man install original ro rikhtam
ama mogheye nasb azam code mikhad
chekar bayad bokonam ?
kheili forie .. ..

mamnoon misham zood javab bedid . . .

Spaniuly
03-05-2010, 06:05
بهترین راه برای ساخت تیم منتخب رو قبلا گفتم...

1- از ادیت فایلتون بک آپ بگیرید.
2- حالا به بخش ادیت رفته و بازیکنان مورد علاقتون رو به تیم مورد علاقتون ترانسفر کنید.
3- به بخش مستر لیگ رفته و اون تیم رو بردارید ترکیب بچنید و در آخر مستر لیگ رو سیو کنید هر چند تا که دلتون بخواد می تونید سیو مستر لیگ داشته باشید با تیم ها و بازیکنان مختلف.
4- ادیت فایل تون رو ری استور کنید تا ترکیب تیم ها به حالت عادی برگرده.
5- به قسمت بازی دوستانه رفته و تیم منتخب که سیو مستر لیگ هست لود کنید و با اون بازی کنید

silabs
03-05-2010, 10:03
بیا اینم کد لطفا فارسی بنویس:
5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45
RPJ4-7YVV-XSV5-5JK2-H25T
AT7H-KMJL-334W-W3LT-XJWM
D565-K4ES-56JC-YNXN-54J3
CV3L-25UM-7NF7-7RJA-45C3
S2H6-5DTJ-MDPV-37N7-2FAT

Traceur
03-05-2010, 13:02
بهترین راه برای ساخت تیم منتخب رو قبلا گفتم...

1- از ادیت فایلتون بک آپ بگیرید.
2- حالا به بخش ادیت رفته و بازیکنان مورد علاقتون رو به تیم مورد علاقتون ترانسفر کنید.
3- به بخش مستر لیگ رفته و اون تیم رو بردارید ترکیب بچنید و در آخر مستر لیگ رو سیو کنید هر چند تا که دلتون بخواد می تونید سیو مستر لیگ داشته باشید با تیم ها و بازیکنان مختلف.
4- ادیت فایل تون رو ری استور کنید تا ترکیب تیم ها به حالت عادی برگرده.
5- به قسمت بازی دوستانه رفته و تیم منتخب که سیو مستر لیگ هست لود کنید و با اون بازی کنید

10مت گرم آقا آرمین گل من اصلا یادم نبود در حالی که خودمم این کارو کردم !!!:33:
آقا سیامک توضیح از این بهتر میخوای عزیز...؟؟

sho0otzade
03-05-2010, 15:34
SALAM
man filehaye original install ro rikhtam too poosheii ke failhaye dvd pes ro rikhte boodam
ama mogheye nasb hamoon avalesh in error ro mide

sho0otzade
03-05-2010, 15:35
اوه شرمنده
از این به بعدفارسی مینویسم

aminrafael3
03-05-2010, 17:23
ممنون از همه بچه ها مخصوصا traceur عزیز

مشکل من هنوز پا بر جاست

پچی که گفتید تو اون پسته 1.03 هستش ولی مال من 1.09 هست من اشتباه میکنم؟یا نه؟

حالا میخوام دان کنم ببینم حل میشه یا نه

راستی لینک صداهای fifa 10 تو کدوم پست بود و تو کدوم فولدر kitserver باید کپی کنیم ممنون

AiryAnA
03-05-2010, 19:39
سلام دوستان.
این چهارمین باریه که این سؤال رو میپرسم. خواهش میکنم جواب بدین.
روش اصولی پنالتی زدن چطوریه ؟ ما که شانسی میزنیم!

AiryAnA
03-05-2010, 19:40
سلام دوستان.

hts1369
04-05-2010, 08:56
سلام دوستان.
فکر کنم هیچ روشی نداره من همو رو وسط میزنم

136209
04-05-2010, 09:24
سلام دوستان.

کونامی تو پنالتی زدن سوتی داده خوفن هیچ روش خاصی نداره باید بازی رو تو 90 دقیقه تمام کنی

Mahdi.p30
04-05-2010, 10:45
کونامی تو پنالتی زدن سوتی داده خوفن هیچ روش خاصی نداره باید بازی رو تو 90 دقیقه تمام کنی
جالب اینجاست که برای من هر موقع به پنالتی میکشه ، اگه یکی از پنالتی هامو خراب کنن ، بعد از اون ، تیم حریف هم حتما یکی از پنالتی هاشو خراب خواهد کرد:19:

بردیا
04-05-2010, 10:51
هرچی مربع رو بیشتر نگهداری ارتفاع بیشتری به توپ میده
هرچی جهت رو بیشتر نگهداری توپ رو گوشه تر میزنه
اصولا بین 1تا3 ثانیه باید نگهداری و نه بیشتر و البته باز بستگی به پنالتی زن داره،ممکنه با یکی مثل رونالدینیو 3ثانیه مربع رو نگهداری و زیر طاق بزنی و با یه بازیکن داغون به 2ثانیه نرسه که نگهداشتی و بزنه بیرون

AiryAnA
04-05-2010, 14:37
مرسی از راهنماییتون

seday baron
04-05-2010, 18:20
سلام
بعد عمری اومدیم سر بزنیم حالتون خوبه انشالا
خوب بزار ثوابیم بکنیم Sedaye Baroon جون اینم هادی عقیلی:

آقا دمت گرم از زحمتت ولی متاسفانه لینک پاک شده و نمیشه دانلود کرد اگه میشه دوباره آپ کن

Zharfa
04-05-2010, 21:22
آرمين جان، اديت فايل متناسب با DLC 1.06 رو كي ميذاري؟
آخه من تو پست 9000 نگاه كردم، نبود.
ميشه توضيح بدي.

Spaniuly
04-05-2010, 22:31
آرمين جان، اديت فايل متناسب با DLC 1.06 رو كي ميذاري؟
آخه من تو پست 9000 نگاه كردم، نبود.
ميشه توضيح بدي.

والا ادیت فایلی که الان استفاده می کنم خودم شامل بوندس لیگا نیست یعنی شما اگه از ادیت فایل ناقصی که برای 1.06 ساختم استفاده کنید دیگه بازیکنان بوندس لیگایی توی تیم های بوندس لیگایی وجود ندارن. اگه می خوای همین رو بذارم تمامی نوشته های فیک رو اصلاح کردم و همه فیس ها رو هم ریلینک کردم فقط همون فقدان بازیکنان بوندس لیگایی رو داره خواستی بگو برات آ÷ کنم

Traceur
04-05-2010, 23:14
سلام دوستان.

سلام عزیز روش پنالتی زدن رو در قالب فیلم واست گذاشتم شاید بدردت خورد :

Milad4171
04-05-2010, 23:59
آخ منم قبول دارم. پنالتی زدنش عجیبه. من که همیشه وقیی دونفری بازی میکنیم وسط رو میگیردم. چون میدونم اگه بخواد کنار بزنی توپ میره بیرون.

خیلی مسخره بود. امیدوارم تو نسخه ی 2011 این مشکل حل بشه!
وافعا میشه گفت تو این چند سال من شدیدا از فیفا کشیده شدم به Pes چون وافعا داره عالی کار میکنه. تو فیفا هنوزم میخوای پاس بدی خود به خود میرسه دست یارت. دقیقا مثل فیفا2000 خنده دار!:31:

Zharfa
05-05-2010, 00:03
والا ادیت فایلی که الان استفاده می کنم خودم شامل بوندس لیگا نیست یعنی شما اگه از ادیت فایل ناقصی که برای 1.06 ساختم استفاده کنید دیگه بازیکنان بوندس لیگایی توی تیم های بوندس لیگایی وجود ندارن. اگه می خوای همین رو بذارم تمامی نوشته های فیک رو اصلاح کردم و همه فیس ها رو هم ریلینک کردم فقط همون فقدان بازیکنان بوندس لیگایی رو داره خواستی بگو برات آ÷ کنم

آره همين خوبه،من فقط ميخوام اسم و لوگوي تيم ها و ليگ ها درست بشه.قربون دستت اگه ميتوني آپ كن :40:

Traceur
05-05-2010, 00:11
آقا دمت گرم از زحمتت ولی متاسفانه لینک پاک شده و نمیشه دانلود کرد اگه میشه دوباره آپ کن

اینم فیس عقیلی برای صدای بارون عزیز :(عکسشم تو لینک پایینه)

پرسپولیس رنگ عشقه ...

اینم عکس:

---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------

آخ منم قبول دارم. پنالتی زدنش عجیبه. من که همیشه وقیی دونفری بازی میکنیم وسط رو میگیردم. چون میدونم اگه بخواد کنار بزنی توپ میره بیرون.

خیلی مسخره بود. امیدوارم تو نسخه ی 2011 این مشکل حل بشه!
وافعا میشه گفت تو این چند سال من شدیدا از فیفا کشیده شدم به Pes چون وافعا داره عالی کار میکنه. تو فیفا هنوزم میخوای پاس بدی خود به خود میرسه دست یارت. دقیقا مثل فیفا2000 خنده دار!:31:

ولی من یاد گرفتم پنالتی ها رو درست بزنم ! همینطور ضربه ایستگاهی رو .
دلیلشم آنالیز این فیلمهای آموزشی بوده و همچنین کارو قلق گیری زیاد .
شما هم ناامید نشو ... تو پستهای قبلی دوستمون نوشته بود 1 تا 3 ثانیه نگه میداریم ...
بله درسته باید با یک بازیکن چند بار پنالتی بزنی تا بالاخره قلقش دستت بیاد و همینطور اون بازیکن رو واسه پنالتی هات بذاری .:10:

10
05-05-2010, 00:18
سلام ، آیا برنامه ای هست که بشه هر جای بازی رو که دلت میخواد تغییر بدی ؟ (برای pes06 میخوام) آیا برنامه pes06 editor میتونه این کار رو انجام بده ؟ خیلی ممنون از راهنماییتون

Traceur
05-05-2010, 00:25
سلام ، آیا برنامه ای هست که بشه هر جای بازی رو که دلت میخواد تغییر بدی ؟ (برای pes06 میخوام) آیا برنامه pes06 editor میتونه این کار رو انجام بده ؟ خیلی ممنون از راهنماییتون

مثلا چه جاهایی از بازی رو میخوای تغییر بدی؟؟؟!!!

10
05-05-2010, 00:30
مثلا چه جاهایی از بازی رو میخوای تغییر بدی؟؟؟!!!
مثلا بعضی از تیمها نه لباسشون و نه استادیومشون و نه اسمشون و نه لوگوشون قابل تغییر نیست و همچین چیزایی که در edit قابل تغییر نیستن رو میخوام تغییر بدم !!!

10
05-05-2010, 00:48
ویرایش شد...

---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------

خدا خیرتون بده یکی از این حرفه ای ها بیاد بگه تغییر میشه داد یا نه و اگه میشه با چه برنامه ای ؟

Traceur
05-05-2010, 00:59
مثلا بعضی از تیمها نه لباسشون و نه استادیومشون و نه اسمشون و نه لوگوشون قابل تغییر نیست و همچین چیزایی که در edit قابل تغییر نیستن رو میخوام تغییر بدم !!!

من pes6 رو بیشتر از همه ی pes ها بازی کردم اینکه لباسشون قابل تغییر نیست اگه منظورت لباس مثلا منچستر یونایتده اونو باید با پچهای مناسب pes6 آپدیت کنی . من تا اونجایی که یادمه اسم تیمها رو در گزینه ی TEAM NAME میشه تغییر داد و همچنین استادیوم رو هم میشه از گزینه ی STADIUM SELLECT تغییر داد ولی
من از این بازی یه سوپر پچ دارم :

ولی این بازی خیلی قدیمی و آپدیتشم واسه قدیمه. چرا 2010 بازی نمی کنی؟؟

10
05-05-2010, 01:04
این patch که وجود نداره !!!

Traceur
05-05-2010, 01:14
این patch که وجود نداره !!!

به این سایت برو :

وبعد گزینه ی (I get it, this download won't work if I try to do it with Internet Explorer! Just give me the download link!)رو تیک بزن.
بعد رو

click here to start download

کلیک کن.:10:

Spaniuly
05-05-2010, 07:32
آره همين خوبه،من فقط ميخوام اسم و لوگوي تيم ها و ليگ ها درست بشه.قربون دستت اگه ميتوني آپ كن :40:

لوگوها که با همون پچ Krauser درست میشه.
خوب این رو می تونی روی DLC 1.06 استفاده کنی تا مشکل نوشتار های فیک رو توی بازی اصلا نداشته باشی

rooli2006
05-05-2010, 09:03
آقا این DLC رو چه جوری باید نصب کرد؟

hts1369
05-05-2010, 09:20
آقا این DLC رو چه جوری باید نصب کرد؟
فایل زیپ رو باز کن برو dt0f رو تو img بازی کپی کن

Traceur
05-05-2010, 09:24
لوگوها که با همون پچ Krauser درست میشه.
خوب این رو می تونی روی DLC 1.06 استفاده کنی تا مشکل نوشتار های فیک رو توی بازی اصلا نداشته باشی

سلام خدمت آقا آرمین گل
آرمین جان آخرین و جدیدترین DLC رو کجا میتونم پیدا کنم؟؟
جدیدترینش همون ورژن 1.06 هست؟؟

Milad4171
05-05-2010, 14:34
آقا یکی گفت آموزش پنالتی زدن رو تو یه فیلم داره!!! والا من تو کامنتاش خوندم چطوری میگه بزن ولی نمیشه!!!
راستی!
چرا نمیشه دروازبان و مدافع رو واسه ستاره شدن ساخت؟؟؟

___lord___
05-05-2010, 14:57
آقا یکی گفت آموزش پنالتی زدن رو تو یه فیلم داره!!! والا من تو کامنتاش خوندم چطوری میگه بزن ولی نمیشه!!!
راستی!

در خصوص پنالتي زدن بايد بگم
در اين نسخه بسيار روي پنالتي كار شده و پنالتي زدن ديگه مثله سابق ديمي نيست كه بزني بره تو گل:31:
براي پنالتي زدن كافيه شما ابتدا دكمه ي شوت رو بفشاري
وقتي شوت رو فشردي بازيكن ميره كه به توپ ضربه بزنه
فبل از اينكه بازيكن ضربه بزنه شما سمتي رو كه ميخواين ضربه بزنين رو براي چند صدم ثانيه نگه دارين و ول كنين
البه تا ته فشار ندين كه توپ ميره بيرون:31:

با كمي تمرين قلق مياد دستتون

Traceur
05-05-2010, 16:51
راستی!

منظورت اینه که چرا در become a legend نمی شه پست دروازهبان رو گرفت؟
دقیق نمی دونم ولی فکر میکنم سیستم بازی طوری طراحی شده که کنترل دروازه بانان برای گیمر ها امکان پذیر نیست شایدم هنوز هیچ عملی که با دکمه ها انجام میگیرد برای گیمر ها در نظر گرفته نشده!!!!
به هر حال نمیشه دیگه ....:13:
ولی سوال جالبیه اگه دوستلن میدونن ممنون میشم لطف کنن.

ila58
05-05-2010, 20:51
سلام
من وقتي جويستيك بغل شوك رو كه باهاش حركت ميكنم رو ميزنم و چراغ آنالوگ رو روشن يا خاموش ميزارم همش تكل و شوت و پاس ميده و لي دريبل نميزنه چكار كنم؟

Spaniuly
05-05-2010, 21:11
سلام خدمت آقا آرمین گل
آرمین جان آخرین و جدیدترین DLC رو کجا میتونم پیدا کنم؟؟
جدیدترینش همون ورژن 1.06 هست؟؟
پست 9000 ام این تاپیک توی صفحه 900

Milad4171
06-05-2010, 00:12
آقا دقت کردین هرچی حریف خطا میکنه داور نمیگیره؟ 

یارو زده منو مصدوم کرده داور خطا هم نمیگیره! بعد من پام میخوره به طرف سریع سوت میزنه میدوهه جلو. کارت نده خوبه!!!
پنالتی هم که ماشااله.هیچی!!! یه سری چیزا باید توش درست بشه! مهمترینش همین داوریه!!!
زاستی!!!
راهی نداره فیلم بازیهایی که سیو کردیم( گلهایی که زدیم) بشه تبدیل کرد رو پی پسی؟ حیفن آخه!
مگه فیلم بگیرم از صفحه. نه؟

ila58
06-05-2010, 08:55
سلام
من وقتي جويستيك بغل شوك رو كه باهاش حركت ميكنم رو ميزنم و چراغ آنالوگ رو روشن يا خاموش ميزارم همش تكل و شوت و پاس ميده و لي دريبل نميزنه چكار كنم؟
سلام
سال من رو جواب نميديد منتظر راهنماييم!:13:

hadishi
06-05-2010, 19:26
سلام خدمت دوستان یک سوال میشه کاری کرد که سرعت بازیکن ببریم بالا اما کسی نفهمه یعنی وقتی رفت تو قسمت ادیت بازیکن متوجه نشود!

corei7
06-05-2010, 19:59
سلام.
من سی دی شو از این شرکتهایی که تحت نظر ارشاد هست گرفتم.
گزارشگرش خیلی بی حاله.موقعیت گل میشه یا حتی گل ردو بدل میشه هیچ حسی نداره. می خوام بدونم اینا دست کاریش کردن یا واقعا این جوریه ؟:18:

ArminxXx
06-05-2010, 22:01
سلام
کسی تا حالا با این برنامه مستر لیگ ترنسفر کار کرده؟اگر کار کرده یه توضیحی چیزی ازش بزاره(تشکر)
راستی از دوستانس که 7 نصب کردن برا شما هم تو ساکر صدای جزئیات بازی مث صداهای تو زمین ضعیفه آخه تو XP همه چیش خوب بود
اگر جواب منو بدین ممنون میشم

Spaniuly
07-05-2010, 08:22
سلام
سال من رو جواب نميديد منتظر راهنماييم!:13:
نکنه دستت خورده به دکمه توربو خود کار عمل می کنه کلید ها اصلا دلیلی نداره الکی تکل و شوت و پاس بده

ila58
07-05-2010, 09:09
نکنه دستت خورده به دکمه توربو خود کار عمل می کنه کلید ها اصلا دلیلی نداره الکی تکل و شوت و پاس بده

سلام
منظورم همون جويستيك سياه هست كه بغل شوك هستش دو تا گرد هستن كه يكيش براي حركته و جهتاي بازيكن رو ميره اون يكيش كه سمت راسته وقتي تكونش ميدم يا پاس ميده يا شوت يا تكل ميره
دستم هم شبيه پلس استيشن هستش ؟:41:
والا موندم چكار كنم متشكر ميشم كمكم كنيد
يا حق

siamak_mu
07-05-2010, 10:00
شاید ... ولی اگه جواب داد مارو هم بی خبر نذارین .
یه نکته شما اگه دقت کرده باشی تیم های منتخب در واقع بازی های کوتاهی مثل 3 4 جانبه یا بازیهای دوستانه دارند که بیشتر در غالب دوستانه هستش .
بنابراین مود pes 2006دقیقا مثل تیمهای منتخب واقعی بود یعنی فقط میشد با اون تیمها بازی دوستانه بکنیم .
امیدوارم موفق بشی.

راستي جواب داد ها :31:

پروفايل رو كپي كني بعداً تركيب اصلي رو ميتوني برگردوني :10:

A.N.A.P
07-05-2010, 10:09
دوستان میدونید این بازی توی gamespot یا هر سایت معتبری که فکر میکنید چه رتبه ای رو گرفته ؟؟؟ ممنون !!!

denzelmovie
07-05-2010, 18:42
دوستان عزیز من امروز که داشتم مستر لیگ را بازی میکردم
تمام بازیکنان تیم یک دفعه غیب شدند و به جای آنها بازیکنان دیگه ای جایگزین شدند که خیلی هم ضعیف هستند
چرا اینطوری شد؟ چه مشکلی داره؟
راستی کسی ترینر نداره که پول را توی مستر لیگ بی نهایت کنه؟

vahidgame
07-05-2010, 19:04
دوستان عزیز من امروز که داشتم مستر لیگ را بازی میکردم
تمام بازیکنان تیم یک دفعه غیب شدند و به جای آنها بازیکنان دیگه ای جایگزین شدند که خیلی هم ضعیف هستند
چرا اینطوری شد؟ چه مشکلی داره؟
راستی کسی ترینر نداره که پول را توی مستر لیگ بی نهایت کنه؟

مگه همچین چیزی میشه! شما کجای فصل بودید؟ پول شما که منفی نبودش؟
در مورد ترینر هم وجود داره من لینکشو ندارم. ولی من خودم از مسترلیگ دیگه زده شدم. حداقل 5 ساله که بکوب بازی می کردم و هر روز حداقل یه ساعت اونو می رفتم ولی الان چند وقته گذاشتمش کنار. به نظرم شما اگه درست عمل کنید نه تنها از ترینر نمی خواد که استفاده کنید بلکه از پول زیادی که به دست میارید زده میشید:20:
کلا مسترلیگ فقط دو سه فصل شاید جالب باشه بعدش دیگه یکمی تخیلی میشه و زیاد شبیه فوتبال نیست.

دوستان میدونید این بازی توی gamespot یا هر سایت معتبری که فکر میکنید چه رتبه ای رو گرفته ؟؟؟ ممنون !!!
برای pc که سایتهای معتبر مثل گیم اسپات امتیاز ندادن. برای من سوال هست که چرا این چند شماره اخیر سایتهایی مثل گیم اسپات به نسخه pc امتیاز نمی دن. برای کنسول رو نمی دونم شاید امتیاز داده باشن. ولی در کل سایتهای معتبری مثل گیم اسپات و IGN جدیدا زیاد به این بازی توجه نمی کنن.

ah-eli-95
07-05-2010, 19:36
سلام.
من سی دی شو از این شرکتهایی که تحت نظر ارشاد هست گرفتم.
گزارشگرش خیلی بی حاله.موقعیت گل میشه یا حتی گل ردو بدل میشه هیچ حسی نداره. می خوام بدونم اینا دست کاریش کردن یا واقعا این جوریه ؟:18:

کلا این جوریه!