مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
fouladiali
06-11-2009, 21:23
این هم کامل ترین پچ موجود.
ویژگی های این پچ:
کامل شدن تیم های بخش CL
اضافه شدن سه باشگاه جدید اروپایی (RB Salzburg, Rapid Wien, Steaua Bucuresti)
کامل شدن Bundesliga
اضافه شدن دسته ی دوم آلمان به جای D2 مسترلیگ
توپ های جدید به همراه اسامی صحیح توپ ها
تابلوهای تبلیغاتی لیگ آلمان
و به همراه ویژگی های پچ های قبلی.
نکته ی مهم:
قبل از اجرای بازی و بازی کردن در بخش های مسترلیگ و BAL حتماً فایل BAL.bat را از محل نصب بازی اجرا کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته ی مهم دیگه:
If you use Windows Vista / Seven you have to run the installation programm as administrator - right click -> run as admin
mehdi_vsgh
06-11-2009, 22:01
یه سوال
آیا تو مستر لیگ میشه بازیکنانمون رو به خاطر عملکردشون بهشون پاداش یا جریمه کنیم؟
سوال بعدی
آیا پچی! چیزی هست که همه منوها را (به خصوص تو مسترلیگ)فارسی کرد هباشه!؟!؟
منظورم فارسی به تمام معنا هستش
و یا اصلا میشه همچین کاری کرد؟؟؟ یا خیر؟
Talar2009
07-11-2009, 00:42
بیایید واقع بین باشیم
پی ای اس 09 برتر از پی ای اس10؟
چند روز پیش پستی رو 4039زدند که تو اون ،،2 نسخه کونامی یعنی پی ای اس 10 و پی ای اس 09 رو زحمت کشیدن و مورد مقایسه قرار دادند ، که به شخصه استفاده های لازم رو بردم ولی لازم دیدم مطالبی رو خدمت همه دوستان عنوان کنم ، که از دریچه ای دیگه ای به این 2 نسخه نگاه میکنه ،البته به دنبال اون یه راهکار ارائه میدم و امیدوارم دوستان تعصبی، در این خصوص به خرج ندن.
مطالب خودم رو در این خصوص به با ذکر یه سوال شروع میکنم.
خواسته های به حق شما از نسخه پی ای اس 10 چی بوده ؟ دقت کنید میگم خواستهای به حق شما
خوب اکثر شماها طبیعتا" این جواب رو میدید : بهبود بازی نسبت به نسخه قبلی به صورتی که احساس رضایت گیمر رو فراهم کنه.
سول بعدی من اینه : این احساس رضایت بر چه اساسی شکل میگیره ؟ قاعدتا" بخش عمده جواب های شمل بدین ترتیبه : حفظ نقاط قوت نسخه قبلی یا پیشرفت هرچه بیشتره اون 2-از بین بردن و ترمیم نقاط ضعف نسخه قبلی
حالا بیایم بررسی کنیم ببینیم آیا پی ای اس 10 تو زمینه عملکرد مثبتی داشته یا نه.
البته سعی من بر اینه که برای جلوگیری از تکرار مکررات ،اون مواردی که 4039 بهش اشاره کرد رو کمتر روشون مانور بدم و بیشتر به سایر جنبه ها پرداخته بشه.
تحلیل خودم رو از 2 منظر می تونم مورد بررسی قرار بدم : 1-گرافیک 2-گیم پلی البته لازم به ذکر که هوش مصنوعی هم میتونه سهم عمده ای رو به خودش اختصاص بده که البته اون رو میشه در قسمت مربوط به گیم پلی قرار داد.
نیت من بر این هست که از موارد کلی بازی برسیم به موارد جزئی ،و پس از اون بتونیم یه نتیجه گیریه مناسبی در این خصوص داشته باشیم.
میخوام در مورد گیم پلی بازی که بخش عمده از مطالب من رو تشکیل میده شروع کنم..
ازتون میخوام منصفانه و بدون هیچ تعصبی به نکاتی که بهش اشاره میشه دقت کنید.
عملکرد دروازبانهای کدوم یک از این 2 نسخه بهتر هست؟ آیا قبول ندارید رفلکس های بدنی دروازه بانهای پی ای اس 09 به مراتب سنجیده ترو حرفه ای تر بود و و به نسبت پی ای اس 10 باگ های کمتری در مورد عملکرد دروازبانها وجود داشت؟ حتی آنلاک کردن سوپر استار در پی ای اس 10 نتونست مرحمی باشه در این خصوص، اگر واقع بینانه به قضیه نگاه کنی برتری قطعا" از انه پی ای اس 09 هست.
2-مورد بعدی در خصوص شوت های از راه دور به سمت دروازه هست. وقتی شوتی از راه دور توی هر دو نسخه زده میشه اونم از فاصله های زیاد و پشت 18 ، درصد گل شدن توپ در کدوم یک از 2 نسخه بیشتر هست ؟ من به شخصه تو پی ای اس10 در هر بازی با ابراهیموویچ توپ هایی از فاصله 35 تا 40 متری رو به راحتی گل میکنم ،فقط کافیه بچرخی به سمت دروازه ،جهت رو بگیری و شوت کنی ،،سوال من اینه انصافا" چند تا از این توپ و از این فاصله (35 تا 40 متری) در نسخه پی ای اس 09 وارد دروازه میشد؟ ، قطعا" میزان گل شدن این توپ ها در پی ای اس 09 کمتر بود،البته قبول دارم که موقعیت شوت زنی درپی ای اس 10 کمتر به وجود میاد ولی همون موقعیت های به وجود آمده و گل شدن توپ های از راه دور،اونم به راحتیه آب خوردن، فوق العاده غیر طبیعیه.
3- مورد بعدی در خصوص کیفیت پاسهای زمینی هست که بین بازیکنان در 2 نسخه صادر میشه. خودتون قضاوت کنید اصلا" قابل مقایسه هست؟ پاسکاری درپی ای اس 09 فوق العاده نرم و روان هست و بازی رو بسیار زیبا میکنه و احساس خوبی به گیمر میده ،در صورتیکه تو این زمینه عمق فاجعه رو میشه در پی ای اس 10 ملاحظه کرد،توپ با سرعت فوق العاده زیاد و حالت پینگ پونگی بین بازیکنان رد و بدل میشه و بازی رو از حالت روغن کاری شده خارج ، و فوق العاده خشک میکنه ، زمانی که تو ادیت بازی پاس اسپید بازیکنان رو کاهش میدم ، توپ به شکل بسیار بدی هنگام پاس دادن پله میکنه.پس باز هم برتری در این خصوص با پی ای اس 09 هست.
4-سوال بعدی من اینه ، پاس های هوایی و تو عمق کدوم یک از این 2 نسخه طبیعی تر بود؟ به نظر شما پی ای اس 09 عملکرد بهتری در این خصوص نداشت؟
5-ایا تو پی ای اس 10 قدرت بدنی بیشتره بعضی از بازینانی که دارای بادی بالانس بیشتر هستند رو حس میکنید ؟ به عنوان مثال بازیکنی با 160 سانتیمتر قد به راحتی توپ رو از زلاتانی میگیره که دارای بادی بالانس 96 هست ، به نظر شما این مورد تو پی ای اس 10 غیر طبیعی نیست؟ و این در حالیه که در پی ای اس 09 بازیکنانی که قدرت بدنی یا بادی بالانس بیشتری نسبت به بقیه داشتند به راحتی مشهود بود و در بازی نمود عینی پیدا میکرد.
مواردی از این دست زیاده...ولی اجازه بدید بپردازیم به بزرگترین معضلی که در پی ای اس09 وجود داشت و گیمرها رو عصبانی میکرد که البته من این معضل رو با یکسری تغییرات که خدمت همه شما عرض خواهم کرد ، به راحتی حلش کردم.
همنطور که می دونید بزرگترین معضل در پی ای اس 09 بدین ترتیب بود که شما با اکثر بازیکنها ،میتونستید کل تیم حریف رو دریبل بزنید ،کافی بود به دفعات تو سر توپ بزنید و بازیکن رو چپ و راست میکردید ،اون موقع تیم حریف رو چه عرض کنم کل استادیوم رو هم دریبل میزدید و بعدش به راحتی گل میزدید.
حالا اگه این مشکل ، در پی ای اس09 برطرف بشه چه احساسی نسبت به گیم پی ای اس 09 خواهید داشت ؟ یعنی اینکه شما یه بازی درگیرانه و تاکتیکی رو در پی ای اس 09 شاهد باشید.
اما راهکار من برای رفع این معضل ، از شما میخوام پی ای اس 09 رو روی سیستمتون نصب کنید و بعد به قسمت ادیت بازیکنان برید، بازیکنان خطوط هافبک و مهاجم رو ، بازم تأکید میکنم فقط خطوط هافبک و حمله رو نه دفاع ، دریبل اسپید و اگیلیتی رو به میزان 20 واحد کاهش بدید (البته میتونه بر اساس احساس گیمر متغیر هم باشه)، میدونید چه اتفاقی میافته ؟ دیگه از اون تو سر توپ زدنها خبری نیست و یه بازیه تاکتیکی و درگیرانه رو شاهد خواهیم بود.به اعتقاد من گیم پلی بازی ایده آل میشه و میتونید لذت یه فوتبال قشنگ رو ببرید و احساس به مراتب بهتری از پی ای اس 10 داشته باشید.
اما در مورد گرافیک : خوب در این خصوص شکی نیست که قطعا" بهبودهایی در این زمینه حاصل شده و تصاویر گرافیکی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته ،چه در زمینه فیس ها و استادیوم هاو چمن های مربوطه ،البته اشکالهایی هم به گرافیک بازی وارده هست من جمله نور بسیار زیادی که چه در روز و چه شب به بدن بازیکنان میخوره و بازخورد این نور برای چشم گیمر میتونه آزار دهنده باشه .
ولی یه بحث اینجا مطرحه : درسته که گرافیک بازی امریست بسیار مهم ولی این رو به خاطر داشته باشید گرافیک پی ای اس 09 هم در حد قابل قبولی بود ولی موردی که میخوام بهش اشاره کنم اینه که پیشرفت هایی در زمینه گرافیک به وجود میاد بعد از مدتی برای چشم گیمر عادی میشه و اون چیزی که گیمر رو دائما" با خودش در گیر میکنه مربوط میشه به گیم پلی بازی.
امیدوارم دوستان عزیز خیلی منطقی و موشکافانه در خصوص مطالب من ارائه نظر داشته باشند.ضمن اینکه جامعه آماری ما در مورد گیمرها فقط مربوط نمیشه به انجمن پی سی ورلد ، ومن طبق تحقیقاتی که در این خصوص در مورد اکتر گیمرها داشتم ، اکثرشون متفقل القول عنوان میکردند نمی تونیم با پی ای اس 10 ارتباط خوبی برقرار کنیم.
موید باشید
دوست عزیز من با شما در مورد اینکه میگید اکثر گیمرها نمیتونن با این بازی ارتباط خوبی برقرار کنن , موافق نیستم . شما اگه یک سر به تالارهای گفتگوی سایتهای PESFAN , WENB , PESGAMING . GAMINIGACCESS و EVO-WEB بزنید متوجه میشید که تقریبا بیشترگیمرها از این بازی راضی هستن جالب نیست که فقط به نظر 10-20 نفر اکتفا کنیم شما حتما توی روش تحقیق خوندی که تحقیقات منطقه ای از همگنی زیادی برخوردار نیستن پس بهتره دامنه بررسی رو گسترده تر کنیم تا به واقعیت نزدیک تر بشیم . مطمئنا این نسخه نسبت به نسخه قبل پیشرفتهای زیادی داشته اما چیزی که ناراحت کنندست اینه که این بازی خیلی کمتر از اون چیزیه , که کونامی توی این چند ماه تبلیغشو میکرد و متاسفانه با تبلیغات اغراق آمیزی که قبل از انتشار این بازی صورت گرفته بود توقعات همه رو بالا برد. اما اینکه بگیم گیم پلی این نسخه نسبت به نسخه قبل بدتر شده قضاوت سنجیده و درستی نیست .
درمورد دروازه بانها باید بگم عملکرد دروازه بانها توی هر دو نسخه تقریبا یکیه . علت اینکه شما تصور میکنی دروازه بانها ضعیف تر شدن اینه که کونامی در یک اقدام نابجا سرعت و قدرت شوتها رو زیاد کرده که دروازه بانها اینجوری براحت تر گل میخورن برای طبیعی تر شدن بازی باید با برنامه های مربوطه , سرعت و قدرت کلی تمام شوتها رو کاهش داد , من این کار رو انجام دادم .
همین کار رو میشه درمورد پاسها انجام داد اما نه به اون اندازه که کیفیت پاسها پایین بیاد این کار هم امکان پذیره . اگه خواستین من یک آپشن فایل براتون ارسال میکنم تا ببینید با تنظیم دقیق STAT ها گیم پلی چقدر طبیعی میشه .
در مورد اینکه میگید تعصب , باید بگم من احساس بقیه رو نمیدونم اما به شخصه این مساله رو در خودم خیلی کنترل کردم علتشم تاثیریه که شغلم ( فارکس و بورس ) در من ایجاد کرده .من نسخه 2008 که اومد یکی دو ساعتی بازی کردم و وقتی به ضعفهای زیادی که درش وجود داشت پی بردم کلا گذاشتمش کنار در صورتیکه که یک pes باز متعصب به این راحتی از یک نسخه جدید نمیگذره . هفته پیش با یکی از بچه ها رفتیم کلوپ من فیفا 10 رو یک ساعتی بازی کردم بدون هیچ تعصب به شما بگم حقیقتا ازش خیلی لذت بردم .
بطور کل من فکر میکنم امسال کونامی اساس گیم پلی بازیو تغییر نداده بلکه بیشتر تواناییها بازیکنان رو دستکاری کرده ( موتور اصلی بازی و هوش مصنوعی بازی عوض نشده فقط کمی بهینه شون کردن ) که لازمه ( من میگم واجبه ) خود گیمر اونها رو به شکل دقیقی تنظیم کنه . در ضمن سلیقه ها متفاوته پس بهتره هر کسی خودش اینکار رو انجام بده . تغییراتی که در گیم پلی این نسخه صورت گرفته یک مورد همون تغییر statistic بازیکنانه و دوم تغییراتیه که در برنامه بازی از طرف برنامه نویس صورت گرفته مثلا cpu در زمان حمله اولویت اولش بجا حمله از جناحین به حمله از وسط تغییر پیدا کرده و خیلی چیزای دیگه .
من تعجب میکنم شما چطور میگی گیم پلی نسخه 2009 بهتر بود .
- بسیاری از گیمرها توی نسخه 2009 معمولا به هر تیم هرچند قوی معمولا 3 و یا 4 تایی میزدن که جذابیت بازیو بشدت کم کرده بود .
- از هر سه تا کرنر راحت یکیشو میشد گل کرد اما توی دنیای واقعی فوتبال شاید از هر 10 تا یکیش بیشتر گل نبشه توی این نسخه هم به همین شکله .
- توی نسخه قبل با یک بازیکن میشد تا دروازه حریف پیشروی کرد اما اینجا چنین چیزی امکان پذیر نیست.
- توی نسخه قبل فرصت شوت زنی خیلی راحت فراهم میشد اما توی دنیای واقعی اصلا اینجوری نیست .
- توی نسخه قبل با یک بازیکن معمولی میشد از طریق توی سر توپ زدن به دروازه نزدیک شد و حتی گل زد اما توی این نسخه فقط با معدود بازیکنانی میشه چند نفر رو دریبل کرد .
- توی نسخه قبل باگهای زیادی داشتیم که خیلی آزار دهنده بود مثل تکلهای خود به خود و پنالتی دادن و همینطور فریز شدن بازیکن بعد از زدن ضربه ایستگاهی و موارد دیگه اما اینجا همشون برطرف شدن .
- توی نسخه قبل حرکات بازیکنان خیلی خشک و رباتیک بود اما توی این نسخه نسبتا بهتر شده نمیگم ایده آل شده اما نرم تر شدن حرکات رو میشه احساس کرد این مساله رو تقریبا تمام گیمرها تایید میکنن که بازی از این جهت روون تر شده .
اما گیم پلی نقاط ضعفی هم پیدا کرده که نسبت به نقاط قوت خیلی کمرنگ تر هستن . مثل ضعیف تر شدن داوری یا پاسهای عمقی هوایی و یکی دو مورد دیگه .
جناب 4039 از ارائه نقطه نظراتتون ممنونم ، امیدوارم اگه بحثی هم صورت میگیره در جهت رفع معایب و کاستی های آخرین نسخه صورت گرفته بشه.
من فکر میکنم که شما منظور من رو در مورد نقد بازی به طور کامل متوجه نشدید ، دقت بفرمائید که من ،، اشکالات موجود در مورد گیم پلی پی ای اس 09 رو به صورت شفاف اعلام کردم ، از جمله دربیل ها و تو سر توپ های غیر طبیعی که در نسخه پی ای اس 09 زده میشد و یا اینکه موقعیت فراوان شوت زنی برای بازیکنان فراهم میشد،ولی اگر خاطر حضرتعالی باشه من برای از بین بردن تمام این نواقص راهکاری ارائه دادم که بد نیست شما هم امتحان بفرمائید.
اما راهکار من چی بود؟ عرض کردم دریبل اسپید و اگیلیتی هافبک ها و مهاجمان رو در هر دو آیتم، در نسخه پی ای اس 09 به میزان 20 واحد ،کاهش بدیم، این ادیت کردن شامل حال مدافعان نمیشه ، فقط هافبک ها و مهاجمان ، اون موقع در نسخه پی ای اس09 نه فرصت شوت زنی به راحتی ایجاد میشه ونه با یه بازیکن میشه کل تیم حریف رو دریبل زد ،و در اینصورت بازی حالت تاکتیکی به خودش میگیره ،در واقع من گیم پلی پی ای اس 09 رو منوط به این تغییرات برتر از نسخه جدید دونستم.در واقع بسیاری از ایرادات شما به نسخه قبلی با این تغییرات برطرف میشه ،
در مورد داوری نسخه قبلی فرمایشات شما درست ، ولی تو این نسخه هم اکثر تکلها رو یا داور نمیگیره یا بدترین نوع تکلها رو با کارت زرد جریمه میکنه ،در واقع در ارتباط با داوری میخوام بگم نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی.
حرف آخر
به هر صورت من هم بسیار علاقمندم تا نسخه جدید رو بازی کنم ،منتهای مراتب این امر مستلزم این تغییراتی هست که خدمت شما عرض خواهم کرد ،در واقع میخوام بگم اگه ادیت و آپشن فایلی باشه که این تغییرات رو اعمال کنه ، من هم علاقمند به نسخه جدید هستم ،در غیر این صورت نسخه پی ای اس 09 رو با همون تغییراتی که در بالا بهش اشاره کردم بازی می کنم.
امیدوارم آپشن فایل و ادیتی در پی ای اس10 ساخته بشه تا :
1-میزان سرعت و قدرت شوتها رو در این نسخه پائین بیاره.
2-پاسهای زمینی نرم و روان و بدون پله شدن توپ صورت بگیره.
3-سرعت کلی بازی کاهش پیدا کنه.
خیلی علاقمندم این تغییرات انجام بشه تا من هم مثل سایرین متقاعد به بازی کردن نسخه جدید بشم.
ضمن اینکه جناب 4039 آپشن فایل و ادیت قبلیه شما رو که چند روز پیش دادید رو دانلود کردم و این موارد توش دیده میشد.
درسته که سرعت پاس ها کم شد ولی توپ به شدت ،پله میکرد
همچنین سرعت کلی بازی خیلی کاهش پیدا نکرده بود.
بازیکنان شاخص مثلا" بارسا رو 99 کرده بودید atakاینکه متوجه نشدم چراتو ادیتتون ا سرعت و قدرت شوت ها هم ،، تغییرات آنچنانی نداشت، ضمن
به هر صورت اگه آپشن فایل و ادیت جدید دارید که میتونه تغییراتی که بهش اشاره کردم رو اعمال کنه ،خوشحال میشم در اختیار من و سایرین قرار بدید.
ضمن اینکه درخواست من اینه که اون تغییراتی .که در پی ای اس 09 اعمال کردم رو صورت بدید تا تحول چشمگیر بازی رو مشاهده کنید.
موید باشید
ragbar12
07-11-2009, 02:41
بالاخره پچ لالیگا اومد.
این پچ خیلی از نظر گرافیمی کامله.
نقل و انتقال و بقیه ی چیزها هم درست شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EPL+La Liga+Serie A Relink Kits v.1.2 by Grand Bleu
PES2010 EPL+La Liga+Serie A Relink Kits v.1.2 added La liga unlicensed teams kit(Almeria, Getafe, Gijon, Malaga, Osasuna, Tenerife, Xerez, Real Zaragoza)
Inter kits update(by McLeo)
fixed kit modeling
دوستان اگه ميشه فقط پچ لاليگا رو اپ كنيد
Mehdi.ss
07-11-2009, 02:54
دوستان لطفا کمک کنید...
آموزش میخوام.... آموزش Afs Explorer
هرچه سریعتر لطفا بزارید زود آموزش Afs Explorer
مهدی، حسین، آرمین ، Behnam02 ... دوستان هم اکنون نیازمند یاری سبز سبزتان هستیم فقط سریعتر.
ارمین جان شرمنده( اب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم) توی وبلاگ خودم اموزش کاملش بود خودم نمیدونستم
برو به این ادرس قسمت آموزش اون پایین نوشته Pes 2009 با گزارش زیبای تو فکر کنم اموزش خوبی باشه البته مال 2009 ولی فرقی نداره فقط پوشه های صداهای بازی عوض شده
فقط برنامه هاشو ندارم
بفرما خدمت شما
سلام دوستان عزیز
ببخشید من یک سوال دارم این پچها را باید چکار کنیم؟
alihos93
07-11-2009, 09:23
اقا با کداک پج تیم ایران درست میشه؟
fouladiali
07-11-2009, 09:45
این هم آپدیت پچ قبلی:
EPL transfers up-to-date
Better logos for Spanish unlinced teams, 2. Bundesliga and Other Leagues teams
Fixed Celtic kits
Fixed La Liga replay logo
Fixed 1860 München
adel0098711
07-11-2009, 09:54
میشه یه عکس از بازی در شب بذاری که مشکل نور داشته باشه؟!!
الان بازی را در یک استادیوم در حالات مختلف روز بازی کردم فکر کنم که فقط در عصرها اون نور زیاد روی یکی از دروازه ها وجود دارد قبل از شروع بازی هم خورشید را پشت یکی از دروازه ها نشان می دهد با این تفاسیر حرف شما درست است که کونامی عمداً این مسئله را در بازی قرار داده است ولی هنوز جای کار دارد چون به گرافیک لطمه زده است.
pedram_sad
07-11-2009, 11:48
دوستان هنوز crack برای بازی online نیومده ؟
mehdi_vsgh
07-11-2009, 13:45
یه سوال
آیا تو مستر لیگ میشه بازیکنانمون رو به خاطر عملکردشون بهشون پاداش یا جریمه کنیم؟
سوال بعدی
please help me!
Spaniuly
07-11-2009, 13:47
خوب یه اسپانسر هست که فقط پول مفت میده :دی
هرکی خواست دانلود کنه
البته من با ترینر مخالفم ولی برای چیزهایی که برام لذت بخش هست مخالف استفاده از ترینر هستم حالا که مستر لیگ جدید لذت بخش نیست چیزی واسه از دست دادن نمی مونه
دانلود با حجم 1.36 مگ
Mehdi.ss
07-11-2009, 14:02
ارمین جان یه سر به اون تاپیک بزن
hobgoblin
07-11-2009, 14:38
PESEdit 2010 Patch 0.8.2 *Update*
IMPORTANT:
You can not play ML with 2. Bundesliga teams at the moment, files for that coming later.
Features:
•Updated EPL kits
•Fixed Sporting kits
•Fixed 'Bosnia bug'
•EPL transfers up-to-date
•Better logos for Spanish unlinced teams, 2. Bundesliga and Other Leagues teams
•Fixed Celtic kits
•Fixed La Liga replay logo
•Fixed 1860 München
Download:,
سلام
من تو مستر لیگ یکی از بازیکنام رو گذاشتم تو لیست فروش
دلش شکست :31:
عکس یه قلب شکسته اومده جلوش
به خاطر همین تو همه ی بازی ها وضعیتش فلش رو به پایینه (بنفش)
ازلیست آوردمش بیرون
چند هفتم گذشته
ولی هنوز وضعش همونجوریه
اون قلب شکسته هست
چی کار کنم ؟؟؟؟
AhmadReza.
07-11-2009, 15:05
سلام
ولی هنوز وضعش همونجوریه
اون قلب شکسته هست
چی کار کنم ؟؟؟؟
دوست عزیز دیگه امیدی نیست اون دیگه دلش شکسته...
شما باید بری چسب برخی قلبشو بچسبونی شایدم باید یه قلب دیگه براش بخری از تو option بازی میشه اینکارو کرد...:40::31:
سلام
دلش شکست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازلیست آوردمش بیرون
چند هفتم گذشته
ولی هنوز وضعش همونجوریه
اون قلب شکسته هست
چی کار کنم ؟؟؟؟
خوب بازیکنی که وارد لیست فروش میشه یعنی شما دیگه اون بازیکن رو نمیخوای.پس بفروشش سودت رو بکن.
M A X I M U M
07-11-2009, 16:58
سلام
ازلیست آوردمش بیرون
چند هفتم گذشته
ولی هنوز وضعش همونجوریه
اون قلب شکسته هست
چی کار کنم ؟؟؟؟
از ليست فروش بيارش بيرون
يكي دو بازي بهش بازي بده حتي با روحيه پايين
اميدش برمي گرده و روحيه اش طبيعي ميشه
من امتحان كردم من الان فصل 2015-2016 هستم
جناب 4039 از ارائه نقطه نظراتتون ممنونم ، امیدوارم اگه بحثی هم صورت میگیره در جهت رفع معایب و کاستی های آخرین نسخه صورت گرفته بشه.
من فکر میکنم که شما منظور من رو در مورد نقد بازی به طور کامل متوجه نشدید ، دقت بفرمائید که من ،، اشکالات موجود در مورد گیم پلی پی ای اس 09 رو به صورت شفاف اعلام کردم ، از جمله دربیل ها و تو سر توپ های غیر طبیعی که در نسخه پی ای اس 09 زده میشد و یا اینکه موقعیت فراوان شوت زنی برای بازیکنان فراهم میشد،ولی اگر خاطر حضرتعالی باشه من برای از بین بردن تمام این نواقص راهکاری ارائه دادم که بد نیست شما هم امتحان بفرمائید.
اما راهکار من چی بود؟ عرض کردم دریبل اسپید و اگیلیتی هافبک ها و مهاجمان رو در هر دو آیتم، در نسخه پی ای اس 09 به میزان 20 واحد ،کاهش بدیم، این ادیت کردن شامل حال مدافعان نمیشه ، فقط هافبک ها و مهاجمان ، اون موقع در نسخه پی ای اس09 نه فرصت شوت زنی به راحتی ایجاد میشه ونه با یه بازیکن میشه کل تیم حریف رو دریبل زد ،و در اینصورت بازی حالت تاکتیکی به خودش میگیره ،در واقع من گیم پلی پی ای اس 09 رو منوط به این تغییرات برتر از نسخه جدید دونستم.در واقع بسیاری از ایرادات شما به نسخه قبلی با این تغییرات برطرف میشه ،
در مورد داوری نسخه قبلی فرمایشات شما درست ، ولی تو این نسخه هم اکثر تکلها رو یا داور نمیگیره یا بدترین نوع تکلها رو با کارت زرد جریمه میکنه ،در واقع در ارتباط با داوری میخوام بگم نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی.
حرف آخر
به هر صورت من هم بسیار علاقمندم تا نسخه جدید رو بازی کنم ،منتهای مراتب این امر مستلزم این تغییراتی هست که خدمت شما عرض خواهم کرد ،در واقع میخوام بگم اگه ادیت و آپشن فایلی باشه که این تغییرات رو اعمال کنه ، من هم علاقمند به نسخه جدید هستم ،در غیر این صورت نسخه پی ای اس 09 رو با همون تغییراتی که در بالا بهش اشاره کردم بازی می کنم.
امیدوارم آپشن فایل و ادیتی در پی ای اس10 ساخته بشه تا :
1-میزان سرعت و قدرت شوتها رو در این نسخه پائین بیاره.
2-پاسهای زمینی نرم و روان و بدون پله شدن توپ صورت بگیره.
3-سرعت کلی بازی کاهش پیدا کنه.
خیلی علاقمندم این تغییرات انجام بشه تا من هم مثل سایرین متقاعد به بازی کردن نسخه جدید بشم.
ضمن اینکه جناب 4039 آپشن فایل و ادیت قبلیه شما رو که چند روز پیش دادید رو دانلود کردم و این موارد توش دیده میشد.
درسته که سرعت پاس ها کم شد ولی توپ به شدت ،پله میکرد
همچنین سرعت کلی بازی خیلی کاهش پیدا نکرده بود.
بازیکنان شاخص مثلا" بارسا رو 99 کرده بودید atakاینکه متوجه نشدم چراتو ادیتتون ا سرعت و قدرت شوت ها هم ،، تغییرات آنچنانی نداشت، ضمن
به هر صورت اگه آپشن فایل و ادیت جدید دارید که میتونه تغییراتی که بهش اشاره کردم رو اعمال کنه ،خوشحال میشم در اختیار من و سایرین قرار بدید.
ضمن اینکه درخواست من اینه که اون تغییراتی .که در پی ای اس 09 اعمال کردم رو صورت بدید تا تحول چشمگیر بازی رو مشاهده کنید.
موید باشید
خواهش میکنم دوست عزیز .
مهمترین مساله برای یک گیمر اینه که از یک بازی لذت ببره چون هدف از بازی کردن لذت بردنه نه چیز دیگه . حالا یکی ممکنه با یک بازی قدیمی مثل هواپیمای آتاری لذتیو ببره که کمتر گیمری اون میزان لذت رو از جدیدترین بازیها ببره پس ایرادی نداره که یکی از نسخه 2009 این بازی بیشتر لذت ببره و یکی از نسخه 2010 و یکی مثلا از فیفا 10 .
الان شما به این جمع بندی رسیدی که نسخه قبل مطلوبیت بیشتری برات ایجاد میکنه تا این نسخه و از صحبتهات مشخصه که گیم پلی برای شما بیش از 80 و یا 90 درصد بازیه ولی ممکنه این نسبت برای یک نفر به 50 درصد هم نرسه . به هر حال به نظر میرسه شما دوتا مشکل با گیم پلی این نسخه داری اول اینکه شوتها بیش از اندازه محکم هستن در این مورد به شما توصیه میکنم بین 5 تا 15 واحد (به ترتیب 15 واحد از شوتزن ترین تا 5 واحد از ضعیفترین بازیکنان کم کنید به این شکل :15 واحد از97 و98 کم بشه 14 واحد از 96 و 95 کم بشه 13 واحد از 95 و 94 تا 5 واحد از 70 به پاینن یعنی تا 1 کم بشه ) با برنامه زیر میتونید اینکار رو بکنید .مشکل بعدی شما در رابطه با سرعت بازیه . سرعت بازی از سه مولفه سرعت حرکت بازیکنان ( دویدن و شتاب ) سرعت حرکت توپ و سرعت عکس العمل بازیکنان تشکیل شده . ایده آل ترین حالت برای سرعت دویدن و شتاب کاهش 10 تا 24 واحد این دو فاکتوره ( به همون ترتیبی که بالا گفتم ) در مورد حرکت توپ بهترین حالت کاهش 20 الی 30 واحدی سرعت پاس دادنه ( بازم به همون ترتیبی که بالا گفتم ) اما این دو تغییر زمان پاسخ دهی بازیو بشدت کم میکنه که اینجا لازمه با افزایش 1 تا 15 واحدی reponse و 1 تا 15 واحدی agility ( چالاکی ) این مشکلو تا حد زیادی حل کنید ( اما بازم کاملا حل نمیشه ) اما کاهش سرعت پاس دادن همونطوری که گفتید سبب میشه توپ پله کنه من به شما توصیه میکنم اینکار رو انجام بدید کم کم و به مرور زمان مساله پله شدن توپو از خاطر میبیرین الان شما یک مقداری به این مساله حساس شدین در ضمن مطمئنا راهی برای برطرف شدن این مساله هم وجود داره چون در مورد بعضی از بازیکنان این مساله رخ نمیده که حتما یکی از ویژگیهاشون سبب شده پاسهاشو پله نکنه مثل ریسه , توتی , دروسی در تیم رم ( یک بازی با رم انجام بدین متوجه این صحبت من میشید ) . در دنیای واقعی فوتبال اختلاف سرعت بازیکنان در حد دهم های ثانیه هست اما توی این بازی این اختلاف خیلی زیادی بنابراین به همون شکلی که بالا گفتم باید در مورد سرعت و شتاب بازیکنان عمل بشه . الان اختلاف بین بازیکنان سریع و بازیکنان معمولی توی این نسخه حدود 20 واحده به همین خاطر مهاجمین راحت میتونن به عمق دفاع نفوذ کنن با روشی مه بالا گفتم این اختلاف بطور متوسط به حدود 10 واحد میرسه که مقدار معقولیه .
درمورد گیم پلی بازی حرف خیلی زیاده من طی این چند وقت اخیر نظرات تعداد بسیار زیادی از کاربران رو درباره گیم پلی بازی خوندم و توی این مدت بی جهت ساعات زیادی از عمرم هدر رفت ( خداروشکر توی بازیهای کامپیوتری فقط همین یکیو بازی میکنم ) جالبه بدونی هر کسی یک نظری داره یکی میگه سرعت بازی کمه یکی میگه زیاده یکی میگه مستر لیگ خیلی جذاب شده یکی ازش خوشش نیومده و..... خلاصه همه جوره نظر داریم حتی من یکی دو جا دیدم میگفتن گرافیک بازی فرق چندانی نکرده ( دقیق یادم نیست یورو گیمر بود یا ویدئو گیمر ) بنابراین ما نباید تحت تاثیر نظرات دیگران قرار بگیریم . من به شخصه بعد از تنظیم گیم پلی بازی از این بازی خیلی لذت میبرم بخصوص از بخش مستر لیگ .
من تصمیم داشتم یک ادیت از بازی ایجاد کنم تا همه از گیم پلی بازی به رضایتمندی برسن اما خوب که دقت کردم دیدم چنین چیزی غیر ممنکه چون هر کسی یک سلیقه ای داره من سر این جریان حتی بصورت دقیق سرعت دقت و قدرت پاسهای کوتاه بلند شوتها و همینطور سرعت عمل حرکات بازیکنان رو توی یک بازی واقعی مورد بررسی قرار دادم ( حتی زمان طی شدن توپ در هر فعل و انفعالی مثل کرنرها و.... ) بعد از اون اومدم همون چیزها رو با با تمام محدودیتی زیادی که در این بازی داریم توی این بازی شبیه سازی کنم بعد از اتمام کار به این نتیجه رسیدم با این کار خیلیها از بازی بیشتر زده میشن تا اینکه بیشتر خوششون بیاد چون بسیاری از گیمرها بازی آرکید رو ترجیح میدن . بنابراین به نظرم رسید هر کسی دوست داشت خودش این کار رو انجام بده من فقط برنامه ای رو به دوستان معرفی میکنم تا خودشون بتونن با این برنامه با توجه به سلیقه شخصی خودشون بسرعت تغییرات لازمه رو در گیم پلی اعمال کنن .
این تغیرات رو میشه از طریق GLOBAL ADJUSTING انجام داد این بخش توی برنامه های PES EDITOR و PRO EVO EDITION وجود داره به نظر بهتر از برنامه اول استفاده کنید چون نسخه نهایی منتشر شده و برنامه سریع تر باز میشه .
1- بعد از باز کردن برنامه PES EDITOR 2010 از منوی بالای برنامه گزینه OPEN رو انتخاب میکنید بعد پنجره ای باز میشه که از شما درخواست میکنه فایل ادیت خودتونو از توی کامپیوتر انتخاب کنید بعد از انتخاب فایل ادیت میتونید فایل ادیت رو ویرایش کنید . فایل ادیت توی پوشه سیو بازی قرار داره :
C:\Users\HOSSEIN\Documents\KONAMI\Pro EvolutionSoccer 2010\save
2 - بعد وارد بخش GLOBAL FUNCTION از منوی بالای برنامه بشید .
3 - در این بخش چند پنجره وجود داره که باید تنظیم کنید :
- انتخاب تیمهای مورد نظر
- انتخاب پستهای مورد نظر
- انتخاب توانایی مورد نظر
- انتخاب عملیاتی که میخواید انجام بدید مثلا افزایش و یا کاهش یک تونایی بصورت نرمال و یا درصدی
4 - مرحله بعد انتخاب محدود توانایی بازیکنان مثلا بازیکنانی که سرعت عکس العملشون بین 52 تا 99 هستش .
5 - بعد از انتخاب تنظیمات بالا روی گزینه CHANGE کلیک کنید و نهایتا گزینه سیو رو انتخاب کنید .
mehdi_vsgh
07-11-2009, 19:28
یه سوال
سوال بعدی
mamadosein
07-11-2009, 20:24
سلام
خواهشا یکی از دوستان کاملترین پچ یا پچ ها رو واسه من پ.خ کنه یا توی پیام بازدید کننده بذاره ( اق بهادر یا داش gholi )
لینک نسخه فول ورژن pes editor رو هم برام بفرستید حسین جان ممنون میشم
ببخشید آخه کم انلاین میشم به همین خاطر نمیتونم هی بگردم و واسه همین میخوام واسم پیام بذارید
شرمنده
ممنون
Behnam_o2
07-11-2009, 20:52
دوستان لطفا کمک کنید...
آموزش میخوام.... آموزش Afs Explorer
هرچه سریعتر لطفا بزارید زود آموزش Afs Explorer
مهدی، حسین، آرمین ، Behnam02 ... دوستان هم اکنون نیازمند یاری سبز سبزتان هستیم فقط سریعتر.
کار با afs explorer خیلی راحته برنامه رو باز کن برو رو گزینه file بعدشم import afs file رو بزن بعدشم پایین صفحه ای که باز شد گزینه files of type رو بذار رو all files بعد dt02.img رو باز کن yes وno میاد noرو بزن بعدok .حالا رو آهنگ ها دبل کیلیک کن تا پلی شن.
دوستان خواهشآ یکی که میدونه بیاد کاربرد همه گزینه های قسمت custom LOD توkitserver config رو توضیح بده.
Mehdi.ss
07-11-2009, 21:09
آپدیت پچ pesedit-2010-patch-0-8-2
You can not play ML with 2. Bundesliga teams at the moment, files for that coming later.
Features:
* Updated EPL kits
* Fixed Sporting kits
* Fixed ‘Bosnia bug’
* EPL transfers up-to-date
* Better logos for Spanish unlinced teams, 2. Bundesliga and Other Leagues teams
* Fixed Celtic kits
* Fixed La Liga replay logo
* Fixed 1860 München
منبع
بچه ها كمك فوري نميدونم چرا اطلاعات داخل كيت سرورم داخل بازي نمايش داده نميشه (پرچم و توپ وچهره ها و..... )حتي لباسهاي بوندس ليگا هم به هم ريخته هست (مثل آرمينا بيلفد كه لباس ميلان تنشه) نميدونم چرا اينجوري شده تمام پچ ها رو هم امتحان كردم درست نشد در ضمن از كيت سرور Кitserver 9.0.5 استفاده ميكنم
اینجوری که بعضی از بازیکنان رای میدن پرسپولیس الان تیم سوم هست . خب چرا برابر رای نمیدید ؟؟؟
حیف که کار کردن با opera رو بلد نیستم
سلام
خواهشا یکی از دوستان کاملترین پچ یا پچ ها رو واسه من پ.خ کنه یا توی پیام بازدید کننده بذاره ( اق بهادر یا داش gholi )
لینک نسخه فول ورژن pes editor رو هم برام بفرستید حسین جان ممنون میشم
ببخشید آخه کم انلاین میشم به همین خاطر نمیتونم هی بگردم و واسه همین میخوام واسم پیام بذارید
شرمنده
ممنون
آدرس برنامه pes editor :
mojtaba007
07-11-2009, 22:09
یه سوال
آ
سوال بعدی
اره این سوال خوبیه
کسی میتونه تمام متن های مستر لیگ و فارسی کنه؟
حسین جان 4039 جان میتونی
كسي نميدونه مشكل من چيه من كيت سرورم انيستال ميشه ولي فايلاش تو بازي نيست خواهشا" كمك
ali_pes2008
07-11-2009, 23:57
من پچ بوندس لیگا رو می خواستم فقط بوندس لیگا هیچی دیگه توش نباشه آخه یه پچ نصب کردم کل بازی و خراب کرد مجبور شدم دوباره نصب کنم راستی می خوام به جای other league b باشه
کسی میتونه آپ کنه ؟
:10::10:
:12::12::12::12:
راستی یکی این داوری این بازی و درست کنه من که بلد نیستم
mani_2004_2006
08-11-2009, 01:34
اینجوری که بعضی از بازیکنان رای میدن پرسپولیس الان تیم سوم هست . خب چرا برابر رای نمیدید ؟؟؟
حیف که کار کردن با opera رو بلد نیستم
یه 500 تا رای دادم واسه پرسپولیس اومد دوم :31:
رای اس اس رو هم که دست نیافتنی کردم :40:
Kasra 91
08-11-2009, 02:10
کسی میتونه قدرت باریکنای اینتر میلان همراه با قیافهاشون بهم بده ؟
Behnam_o2
08-11-2009, 12:19
كسي نميدونه مشكل من چيه من كيت سرورم انيستال ميشه ولي فايلاش تو بازي نيست خواهشا" كمك
واسه منم همینطوری میشه فکر کنم این کیت سرور واسه 1.1 exe هستش ولی exe ما 1.0 هست. من از همون کیت سرور قبلی استفاده میکنم.
Mehdi.ss
08-11-2009, 12:31
اسکربرد شبکه 3
دانلود
منبع و پسورد پسوورد : PESMEHR.MIHANBLOG.COM
tidus_fantasy
08-11-2009, 13:43
اسکربرد شبکه 3
دانلود
منبع و پسورد پسوورد : PESMEHR.MIHANBLOG.COM
دوست عزیز لینک دانلود خرابه .اگه میتونی یجا دیگه آپ کن .ممنون
Mehdi.ss
08-11-2009, 14:34
دوست عزیز لینک دانلود خرابه .اگه میتونی یجا دیگه آپ کن .ممنون
لینکش سالمه
یه جا دیگه اپلود کردم با لینک مستقیم
akharenee
08-11-2009, 17:39
بچه ها موقعی که وارد تنظیمات میشیم اون شمار ه چیه که جلوی هر بازیکنه ممنون
saeid127
08-11-2009, 18:10
یه 500 تا رای دادم واسه پرسپولیس اومد دوم :31:
رای اس اس رو هم که دست نیافتنی کردم :40:
برو نگاه کن چی کارش کردم!!! :5:
ArminxXx
08-11-2009, 18:19
کار با afs explorer خیلی راحته برنامه رو باز کن برو رو گزینه file بعدشم import afs file رو بزن بعدشم پایین صفحه ای که باز شد گزینه files of type رو بذار رو all files بعد dt02.img رو باز کن yes وno میاد noرو بزن بعدok .حالا رو آهنگ ها دبل کیلیک کن تا پلی شن.
بهنام جون دمت گرم خیلی حال کردم ولی نمیشه اسمش رو یه چیز دیگه بزاریم؟
راستی من قبلی که اینو بنویسی یکم چوب کاریش:31: کردم دیگه آهنگها پلی نشد؟
میشه یه آموزش تمام عیار از این برنامه برام پ.خ کنی.(این پ.خ خیلی باحاله اولا که اومده بودم وتازه وارد بودم دوستان اینو مینوشتن خیلی تو کفش بودم اخه ما تو شهرمون وقتی از یچیزی بدمون میاد میگیم پخ (زبون محلی داریم بیا و ببین):31:)
متشکر.
سلام
دوستان من ویندوز عوض کردم و تو این ویندوز گزینه wait for Vsync غیر فعال شده در حالی که قبلا فعال بود و تیک دارش کرده بودم اما حالا تیک داره اما غیر فعاله و می دونید که بدون این گزینه بازی چه وضعی پیدا می کنه (یه سری موج تو صفحه میاد) . حالا از اساتید تقاضای راهنمایی دارم که ببینم میشه کاری کرد که درست بشه؟ گارت گرافیگم ATI 4670 DDR3 . این رو هم اضافه کنم که با برنامه catalyst درست نشد.
با تشکر...
fouladiali
08-11-2009, 18:59
مجموعه ای از تابلوهای تبلیغاتی بسیار زیبا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو این هم رنگ های مختلف برای منوی بازی:
scorpion818
08-11-2009, 19:46
بچه ها موقعی که وارد تنظیمات میشیم اون شمار ه چیه که جلوی هر بازیکنه ممنون
اون شماره Overall Rating یا امتیاز کلی اون بازیکن توی اون پست هستش.
mehdi_vsgh
08-11-2009, 19:53
سوال بعدی
سلام
چندتا سوال:
1-وقتی میخوام با ggs فیس روی اسلات های خالیش وارد کنم نمیشه چون مثلا حجم اسلات 180kb و حجم فیس 210kb کسی راهی نداره(بجز استفاده از کیت سرور چون این جدیده رو کامپیوترم جواب نمیده:19::41:)
2- چجوری کیتای bin (مثلا ماله ایران) رو جای کیت تو بازی بزارم (بازم بدون کیت سرور)
3-لیست اسامی بازیکنای ایرانو اگه میشه بزارین بعضیاش که تو قبلیا بوده (مثل رحمتی و کعبی و ...) رو میشناسم ولی سه چهار تا بازیکن جدید داره که معلوم نیست کیه.
اگه pes editor هم کسی لینک ریزومشو داره لطفا بزاره.
AhmadReza.
08-11-2009, 20:43
سلام ..
بابا یکم ترفندی چیزی بزارید..
کسی آموزش دریبل ها رو داره ؟؟؟منظورم اینه که با چه کلیدهایی میشه انجام داد؟:46:
دوستان توروخدا یکی مشکل منو حل کنه ویندوزم 64 بیتی سون هست؟
این کار رو هم کردم
دوست عزیز مشکل شما فایل d3dx9_30.dll هست میتونی همین نام رو تو اینرنت سرچ کنی و دانلود کنی بعد از دانلود اونو در سیستم 32 ویندوزت کپی کن بعد از کپی برنامه run ویندوز رو اجرا و اینو توش تایپ کن حل میشه
regsvr32 d3dx9_30.dll
AhmadReza.
08-11-2009, 20:53
این کار رو هم کردم
سلام
دوست عزیز شما کرک بازی رو نصب کردی یا نه؟
نه دوست عزیز
توی سی دی نبود؟
دوستان راهنمایی؟؟؟
این کار رو هم کردم
دوست عزیز مشکل شما فایل d3dx9_30.dll هست میتونی همین نام رو تو اینرنت سرچ کنی و دانلود کنی بعد از دانلود اونو در سیستم 32 ویندوزت کپی کن بعد از کپی برنامه run ویندوز رو اجرا و اینو توش تایپ کن حل میشه
regsvr32 d3dx9_30.dll
Mehdi.ss
08-11-2009, 21:35
این کار رو هم کردم
جوابت اینجاست
دوست عزیز ممنون مشکلم حل شد
سلام
دوستان من ویندوز عوض کردم و تو این ویندوز گزینه wait for Vsync غیر فعال شده در حالی که قبلا فعال بود و تیک دارش کرده بودم اما حالا تیک داره اما غیر فعاله و می دونید که بدون این گزینه بازی چه وضعی پیدا می کنه (یه سری موج تو صفحه میاد) . حالا از اساتید تقاضای راهنمایی دارم که ببینم میشه کاری کرد که درست بشه؟ گارت گرافیگم ATI 4670 DDR3 . این رو هم اضافه کنم که با برنامه catalyst درست نشد.
با تشکر...
از دوستان کسی راه حلی برای مشکل من نداره . ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر...
scorpion818
08-11-2009, 22:55
از دوستان کسی راه حلی برای مشکل من نداره . ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر...
توی catalyst باید بری توی تنظیمات 3D بعد اونجا Wait for vertical refresh رو بذاری ببری تا آخر به سمت راست. پایینش هم می نویسه Always on.
ali_pes2008
08-11-2009, 23:03
سلام ..
بابا یکم ترفندی چیزی بزارید..
کسی آموزش دریبل ها رو داره ؟؟؟منظورم اینه که با چه کلیدهایی میشه انجام داد؟:46:
اینم دریبل
بخش دوم
این هست
و این یکی
ali_pes2008
08-11-2009, 23:07
من پچ بوندس لیگا رو می خواستم فقط بوندس لیگا هیچی دیگه توش نباشه آخه یه پچ نصب کردم کل بازی و خراب کرد مجبور شدم دوباره نصب کنم راستی می خوام به جای other league b باشه
کسی میتونه آپ کنه ؟
:10::10:
:12::12::12::12:
راستی یکی این داوری این بازی و درست کنه من که بلد نیستم
کسی نداره ؟ :19:
ali_pes2008
08-11-2009, 23:44
چطوری میشه با GDB کیت سرور کیت وارد بازی کرد هرکاری میکنم کیت ایران وارد کنم نمیشه؟
اينجا هستش
Mostafa NBA
09-11-2009, 01:34
دوستان یک سوال دارم.
توی قسمت مستر لیگ میشه خودمون برای ترانسفر بازیکن بهش قیمت بدیم ؟
Mehdi.ss
09-11-2009, 02:22
توی این فهرست تقریبا تمام پچها هست
fouladiali
09-11-2009, 09:24
این هم پچی که تمام امکانات پچ 0.8 را داره و فقط به جای لیگ دسته ی دوم آلمان، دسته ی دوم ایتالیا را به جای D2 مسترلیگ قرار داده.
توی catalyst باید بری توی تنظیمات 3D بعد اونجا Wait for vertical refresh رو بذاری ببری تا آخر به سمت راست. پایینش هم می نویسه Always on.
سلام
ممنون از راهنماییتون. ولی من خودم هر موقع ویندوز می ریزم اولین کاری که می کنم تنظیمات catalyst رو بهینه می کنم و اون گزینه رو هم روشن می کنم. اما اینبار نشده . نمی دونم مشکل از کجاست. در حالی همون ویندوز xp قبلی رو هم نصب کردم .
scorpion818
09-11-2009, 12:07
سلام
ممنون از راهنماییتون. ولی من خودم هر موقع ویندوز می ریزم اولین کاری که می کنم تنظیمات catalyst رو بهینه می کنم و اون گزینه رو هم روشن می کنم. اما اینبار نشده . نمی دونم مشکل از کجاست. در حالی همون ویندوز xp قبلی رو هم نصب کردم .
منظورت از اینکه این بار نشده چیه؟ یعنی وقتی تنظیم می کنی دوباره بر می گرده به حالت قبلیش؟
در هر صورت یه راه خوب هم اینه که Update کارت گرافیکت رو بگیری نصب کنی.
masoodbr
09-11-2009, 12:09
من که دارم با مستر حال میکنم
malkemid
09-11-2009, 12:19
خرید بازیکن تو مستر لیگ چجوریه؟من فقط بلدم بفروشم!
ali_pes2008
09-11-2009, 13:51
خرید بازیکن تو مستر لیگ چجوریه؟من فقط بلدم بفروشم!
شما باید در قسمت Negotiations بازیکنی که مورد نظرت هست و پیدا کنی بعد روش کلیک کنی بعد چهار گزینه داره باید دومی یعنی Negotiation بزنی بعد دو گزینه داره اولی یعنی Apply for transfer Negotiations بزنی بعد یک در خواست به اون باشگاه میفرسته باید چند هفته ای صبر کنی که اون باشگاه قبول کنه یا نکنه اگه قبول کرد خوش یک قیمتی گفته که تو می تونی قبول کنی یا قیمت و کم و زیاد کنی اما بیشتر وقت ها اصلا باشگاه قبول نمیکنه
راستی به پیام هایی که بعد از هر بازی می نویسه توجه کن
:10::10::10:
ali_pes2008
09-11-2009, 13:55
چطوری میشه با GDB کیت سرور کیت وارد بازی کرد هرکاری میکنم کیت ایران و وارد کنم نمیشه؟
کسی این سوال منو بلد نیست :19::19::19:
kouhsar j0n
09-11-2009, 14:19
سلام بچه ها حاجی من همه پچ نصب کردم ولی لباس تیم های آلمان مال لیگ اسپانیاست لباس بعضی تیم های انگلیس مثل همه چکار کنم پچ کاملی نیومده ؟
سلام
چندتا سوال:
1-وقتی میخوام با ggs فیس روی اسلات های خالیش وارد کنم نمیشه چون مثلا حجم اسلات 180kb و حجم فیس 210kb کسی راهی نداره(بجز استفاده از کیت سرور چون این جدیده رو کامپیوترم جواب نمیده)
2- چجوری کیتای bin (مثلا ماله ایران) رو جای کیت تو بازی بزارم (بازم بدون کیت سرور)
3-لیست اسامی بازیکنای ایرانو اگه میشه بزارین بعضیاش که تو قبلیا بوده (مثل رحمتی و کعبی و ...) رو میشناسم ولی سه چهار تا بازیکن جدید داره که معلوم نیست کیه.
4-هرکی از بازیکنای ایران فیس یا عکس اسکن شده ی خوب داره لطفا بزاره
کسی نیست جواب بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19::41: :19::41::19:
یک کار خلاقانه جدید از juce واقعا باید به این مرد آفرین گفت . با اضافه کردن این فایل به کیت سرورتون میتونید سرعت کلی بازی رو کم و یا زیاد کنید من امتحان کردم و سرعت بازیو کم کردم و الان واقعا بازی خیلی ایده آل اجرا میشه من توصیه میکنم بجای عدد 1 0.9 و یا نهایتا 0.95 قرار بدین اعداد بزرگتر از 1 سرعت بازیو زیادتر میکنند :
چرای همه رای ها صفر شد؟ دستمونو خوندن
fouladiali
09-11-2009, 15:14
یک کار خلاقانه جدید از juce واقعا باید به این مرد آفرین گفت . با اضافه کردن این فایل به کیت سرورتون میتونید سرعت کلی بازی رو کم و یا زیاد کنید من امتحان کردم و سرعت بازیو کم کردم و الان واقعا بازی خیلی ایده آل اجرا میشه من توصیه میکنم بجای عدد 1 0.9 و یا نهایتا 0.95 قرار بدین اعداد بزرگتر از 1 سرعت بازیو زیادتر میکنند :
حسین جان دستت درد نکنه، واقعاً امسال Juce داره برای این بازی سنگ تموم میذاره.
این هم پچی که تمام امکانات پچ 0.8 را داره و فقط به جای لیگ دسته ی دوم آلمان، دسته ی دوم ایتالیا را به جای D2 مسترلیگ قرار داده.
ممنون دوست عزیز من خیلی وقت بود منتظر سری B برای مستر لیگ بودم .
این پچ رو شما خودت امتحان کردی من نصبش کردم اما وقتی میخوام وارد زمین مسابقه بشم بازی کرش میکنه .
fouladiali
09-11-2009, 16:20
ممنون دوست عزیز من خیلی وقت بود منتظر سری B برای مستر لیگ بودم .
این پچ رو شما خودت امتحان کردی من نصبش کردم اما وقتی میخوام وارد زمین مسابقه بشم بازی کرش میکنه .
بهتره اول پچ 0.8 را نصب کنید و بعد فایل سیو این پچ را در سیو خودنون کپی کنید و فایل unnamed_12 و فایل های مربوط به لوگوی تیم ها و همچنین فایل های موجود در پوشه ی dt0c.img این پچ را با فایل های پچ 0.8 جابجا کنید.
چرا gamming access گرفته رای هارو پاک کرده!!!!
بعدشم من الان کوکی ها رو هم پاک کردم ولی نمیتونم رای بدم حتی یه رای هم الان ندادم.:(
نمیگه 2-3 نفر نشستن به استقلال و پرسپولیس رای دادن زحماتشون هدر میشه!!:d
fouladiali
09-11-2009, 16:38
چرا gamming access گرفته رای هارو پاک کرده!!!!
نمیگه 2-3 نفر نشستن به استقلال و پرسپولیس رای دادن زحماتشون هدر میشه!!:d
فکر میکنم قضیه را فهمیده و از حالا به بعد فقط و فقط افرادی که ثبت نام کنند میتونند رأی بدن.
Mehdi.ss
09-11-2009, 16:41
یه فایل دیگه هم هست فکر کنم مال وقت باشه
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Juce released two new modules for Kit Server 2010. The first one is update for time.dll that fixes a bug so it works with Pro Evolution Soccer 2010 Version 1.1 exe. The other one is and experimental one that allows you to allows to alter the [game speed : make faster or slower - as you want ( remember this one is just experimental )
Kit Server - Experimental - speed.dll - 9.0.6
[Kit Server - time.dll 9.5.0.1
خب این رو باید کجا ریخت و با چه برنامه ای بالا اورد
fouladiali
09-11-2009, 17:07
خب این رو باید کجا ریخت و با چه برنامه ای بالا اورد
اول باید فایل speeder.dll را در پوشه ی کیت سرور خودتون کپی کنید. بعد فایل config.txt را که در کیت سرور قرار داده باز کنید و دستور زیر را زیر قسمتی که [kload] نوشته شده، بنویسید:
dll = speeder.dll
و بعد دستور زیر را در config.txt وارد کنید:
[speeder]
count.factor = 1.0
حالا برای کمتر شدن، به جای عدد 1.0 که در جلوی count.factor = 1.0 نوشته شده، اعداد اعشاری کمتر از 1 مثل 0.9 و یا 0.4 و ...را بنویسید و برای بیشتر شدن سرعت بازی اعداد بیشتر از 1 مثل 1.5 یا 1.1 و ...را بنویسید و بعد فایل را ذخیره کنید.
fouladiali
09-11-2009, 17:52
این هم تابلوی تبلیغاتی کنار دروازه برای ورزشگاه Nou camp
ArminxXx
09-11-2009, 18:35
ببینم علی جون این تبلیغات منظورت کدومشونه اون Barca Tv یا اون Alians منظورته؟
این چمن که تو ساکر من عکس بارسا نداره چرا این داره کسی از دوستان میتونه این چمن رو گیر بیاره با تبلیغات کنار زمینش؟ اگر میتونه اینکارو انجام بده تا آخر هر وقت یه چیزی نوشت براش تشکر میزنم.
فولادی رفتم تو کف:18: اساسی اینا رو که نوشتم حتما گیر بیار که بدبختم کردی منتظرما بجنب:40::11:
این چمن که تو ساکر من عکس بارسا نداره چرا این داره کسی از دوستان میتونه این چمن رو گیر بیاره با تبلیغات کنار زمینش؟ اگر میتونه اینکارو انجام بده تا آخر هر وقت یه چیزی نوشت براش تشکر میزنم.
فولادی رفتم تو کف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اساسی اینا رو که نوشتم حتما گیر بیار که بدبختم کردی منتظرما بجنب
آرمین جان منم الان حال و هوای شما رو دارم واقعا این خیلی باحاله مخصوصا alians.
اول باید فایل speeder.dll را در پوشه ی کیت سرور خودتون کپی کنید. بعد فایل config.txt را که در کیت سرور قرار داده باز کنید و دستور زیر را زیر قسمتی که [kload] نوشته شده، بنویسید:
dll = speeder.dll
[speeder]
count.factor = 1.0
حالا برای کمتر شدن، به جای عدد 1.0 که در جلوی count.factor = 1.0 نوشته شده، اعداد اعشاری کمتر از 1 مثل 0.9 و یا 0.4 و ...را بنویسید و برای بیشتر شدن سرعت بازی اعداد بیشتر از 1 مثل 1.5 یا 1.1 و ...را بنویسید و بعد فایل را ذخیره کنید.
من كمتر از يك ميزارم تصوير حالت سكته ميگيره
كند ميشه سريع ميشه
از شما هم همينطوره
ArminxXx
09-11-2009, 19:48
دوستان اگر خواستید بازیکن راحت بیاد تو تیمتون میتونین توی ادیت ، Ability همه قدرتهاش رو 1 کنین (نزدیک نقل انتقالات باشه بهتره ) بعد مث حالت عادی میرید Negetation و میخرینش وقتی اومد تو تیمتون یه سیو میزنین بعد مجددا تو قسمت ادیت توی صفحه ای که تمام امکانات برای ویرایش بازیکن هست میرید و مثلث یا همون پاس تو عمق رو میزنین و همه چیز به حالت عادی بر میگرده. (من خودم امتحان کردم شده از ساکر09 تا حالا) نکته: باید حالت Develop غیر فعال(NO) باشه تا این مراحل اجرایی بشه.
farshad_pes9
09-11-2009, 20:00
سلام دوستان.توی مستر لیگ نمیشه ترانسفرو روی گزینه کم گزاشت تا کمتر نقلو انتقال بشه عین پرو9.خدایی اعصاب خورد کنیه.مونده فقط بازیکنای رزرو رو هم تغییر بده.یکم زده حال اگه کسی راهی میدونه بیزحمت بگه.ممنون.
دوستان من چطوری میتونم توپ و چمن به بازی اضافه کنم و باید کجا بریزم؟
fouladiali
09-11-2009, 20:37
فولادی رفتم تو کف:18: اساسی اینا رو که نوشتم حتما گیر بیار که بدبختم کردی منتظرما بجنب:40::11:
این فایلی که گذاشتم، در واقع چمن هستش که تبلیغ Alians در کنار دروازه ها و آرم بارسا در چهار طرف چمن ورزشگاه را هم داره.
دوستان من چطوری میتونم توپ و چمن به بازی اضافه کنم و باید کجا بریزم؟
توپ ها را باید در پوشه ی dt0b.img کیت سرور و فایل مربوط به شکل توپ ها موقع انتخاب کردنشون در بازی (ballpreview_1872.bin) را در پوشه ی dt0f.img و اسم صحیح توپ ها در بازی (ballnames_1.bin) را در پوشه ی dt04.img کپی کنید.
چمن ها را هم باید در پوشه ی dt07.img کیت سرور کپی کنید.
fouladiali
09-11-2009, 20:56
این هم مجموعه ای از تبلیغات کنار دروازه (مثل همون Alians) برای ورزشگاه های مختلف:
عکس هایی از این پچ:
fouladiali
09-11-2009, 21:01
آپدیت جدید پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.8
[[quote=fouladiali;4388488]این هم مجموعه ای از تبلیغات کنار دروازه (مثل همون Alians) برای ورزشگاه های مختلف:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس هایی از این پچ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/QUOTE]
رفیق این اسکوربورد این پچ رو هم داری؟
fouladiali
09-11-2009, 21:35
رفیق این اسکوربورد این پچ رو هم داری؟
اینم اسکوربرد:
fouladiali
09-11-2009, 21:51
نسخه ی جدید پچ لیگ دسته ی دوم انگلیس:
masoodbr
09-11-2009, 22:15
سلام من نميدونم شما چرا اينقدر با مستر ليگ مشكل داريد مثل واقعي شده مخصوصا در مورد نقل و انتقالات مثل اينه كه ريال اومد رونالدو را خريد اونم بعد از سه سال پيشنهاد
behnammazi
09-11-2009, 23:17
پس کرک برای پچ آنلاین بازی کی میاد؟ الان خیلی وقته که پچش اومده.
ArminxXx
09-11-2009, 23:20
علی فولادی جون این تبلیغات دور زمین منظورم بارسا تیوی هستش که تو عکس قبلی بود رو میتونی گیر بیاری؟
Talar2009
10-11-2009, 00:26
ضمن سلام خدمت همه دوستان یه اتفاق جالب برام افتاده بد نیست سایرین رو در جریان قرار بدم.
من یه پچ 105mb رو که خود بچه های p30 world لینکش رو قرار داده بودن دانلود کردم ، خیلی برام جالب بود بعد اعمال کردن این پچ که شامل کیت سرور هم بود ، pes10 به طرز عجیبی دستخوش تغییر شد و به حدی بازی زیر و رو شد که احساس میکنم دارم نسخه pes 2011 رو بازی میکنم ،باورتون نمیشه کلیه آیتم های بازی به شکل شگفت انگیزی ایده آل شد، من این پچ رو به سایرین هم دادم و همگی اذعان داشتند بازی به نحو بسیار مطلوبی ، تغییر کرده ،حالا بر چه اساسی این اتفاق افتاده به شخصه برای من جای سوال داره.
پاس ها به طور کامل از حالت سرسع و پینگ پونگی خارج شده، و فوق العاده نرم و روان ،بدون پله شدن توپ صورت میگیره.
آهنگ و ریتم بازی کم شده . فوق العاده طبیعی و ایده آل شد،هیچ تفاوتی با فوتبال واقعی نداره.
یه نکته بسیار جالب ،سرعت و قدرت شوتها به طرز محسوسی کاهش پیدا کرده،دیگه خبری از اون شوت های سنگین نیست.که از فاصله 40 متری به گل تبدیل میشد.
لازم به ذکر بگم هیچ کدوم از آیتم های بازیکنان ادیت نشده و دقیقا" شبیه قبل هست.
همه دوستان اطلاع دارند که من به شخصه یکی از منتقدان pes10 بودم ،وقطعا" بحث های من و 4039 رو در این خصوص به خاطر دارید.
واقعا" همه چیز بعد ار اعمال این پچ بی نظیر شده و غیر از عملکرد تقریبا" نامطلوب دروازبانها و داوری جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمونده.
باز هم تأکید میکنم ،جدا" برای من جای سوال داره که چرا با اعمال این پج ، اینقدر گیم بازی ایده آل میشه،البته لازم به ذکر هست که من چمن جدید کونامی رو دانلود کردم و بازی تو این چمن واقعا" بی نقصه و لی تو ورزشگاه نیوکمپ یه درصد بسیار کمی سرعت بازی افزایش پیدا میکنه ،البته به میزان بسیار ناچیز
ضمن سلام خدمت همه دوستان یه اتفاق جالب برام افتاده بد نیست سایرین رو در جریان قرار بدم.
من یه پچ 105mb رو که خود بچه های p30 world لینکش رو قرار داده بودن دانلود کردم ، خیلی برام جالب بود بعد اعمال کردن این پچ که شامل کیت سرور هم بود ، pes10 به طرز عجیبی دستخوش تغییر شد و به حدی بازی زیر و رو شد که احساس میکنم دارم نسخه pes 2011 رو بازی میکنم ،باورتون نمیشه کلیه آیتم های بازی به شکل شگفت انگیزی ایده آل شد، من این پچ رو به سایرین هم دادم و همگی اذعان داشتند بازی به نحو بسیار مطلوبی ، تغییر کرده ،حالا بر چه اساسی این اتفاق افتاده به شخصه برای من جای سوال داره.
پاس ها به طور کامل از حالت سرسع و پینگ پونگی خارج شده، و فوق العاده نرم و روان ،بدون پله شدن توپ صورت میگیره.
آهنگ و ریتم بازی کم شده . فوق العاده طبیعی و ایده آل شد،هیچ تفاوتی با فوتبال واقعی نداره.
یه نکته بسیار جالب ،سرعت و قدرت شوتها به طرز محسوسی کاهش پیدا کرده،دیگه خبری از اون شوت های سنگین نیست.که از فاصله 40 متری به گل تبدیل میشد.
لازم به ذکر بگم هیچ کدوم از آیتم های بازیکنان ادیت نشده و دقیقا" شبیه قبل هست.
همه دوستان اطلاع دارند که من به شخصه یکی از منتقدان pes10 بودم ،وقطعا" بحث های من و 4039 رو در این خصوص به خاطر دارید.
واقعا" همه چیز بعد ار اعمال این پچ بی نظیر شده و غیر از عملکرد تقریبا" نامطلوب دروازبانها و داوری جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمونده.
باز هم تأکید میکنم ،جدا" برای من جای سوال داره که چرا با اعمال این پج ، اینقدر گیم بازی ایده آل میشه،البته لازم به ذکر هست که من چمن جدید کونامی رو دانلود کردم و بازی تو این چمن واقعا" بی نقصه و لی تو ورزشگاه نیوکمپ یه درصد بسیار کمی سرعت بازی افزایش پیدا میکنه ،البته به میزان بسیار ناچیز
از کدام لینک دانلود کردید؟
Mehdi.ss
10-11-2009, 00:38
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــک
من کیت سرور 9.5 رو دانلود کردم ولی کار نمیکنه باید از یه کرک دیگه استفاده کنم ؟
هر کی این کیت سرور رو سیستمش کار میکنه لطفا کرکشو برام آپلود کنه
Google Spider
10-11-2009, 00:38
dll = speeder.dll
[speeder]
count.factor = 1.0
اقا فایل خودت رو اپلود می کنی من که هیچ چی نفهمیدم :13:
Talar2009
10-11-2009, 00:48
از کدام لینک دانلود کردید؟
این لینکش هست
حسین جان من این مورد رو رو 0.93 اعمال کردم واقعا" جالب بود .سرعت پاسها و ریتم وآهنگ باز ی رو به شکل دلخواهم تغییر دادم،فقط یه سوال : میشه شیوه ای مشابه این رو در مورد قدرت و سرعت شوتها اعمال کرد؟اصلا" امکان پذیر هست؟
ميگم پچ گيمينگ اكسس هنوز نيومده ؟
masoodbr
10-11-2009, 07:56
حسین جان من این مورد رو رو 0.93 اعمال کردم واقعا" جالب بود .سرعت پاسها و ریتم وآهنگ باز ی رو به شکل دلخواهم تغییر دادم،فقط یه سوال : میشه شیوه ای مشابه این رو در مورد قدرت و سرعت شوتها اعمال کرد؟اصلا" امکان پذیر هست؟
سلام اين همين يك پارت يا بايد پارت 2 را هم دانلود كنيم
masoodbr
10-11-2009, 07:58
این لینکش هست
دوستان لطفا کاملترین و بهترین پچی که تا حالا اومده رو برای دانلود لینک کنید
لینک پارت دوم اون پچ لطفا.
fouladiali
10-11-2009, 11:06
سایت PESPatch یه نظرسنجی برای نمره دادن به بازی قرار داده. شما هم میتونید به لینک زیر برید و نمره ی خودتون را به بازی بدید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم نتایج نظرسنجی تا الان:
فکر میکنم پارت دوم اون لینک ، این باشه
فکر میکنم پارت دوم اون لینک ، این باشه
منم منتظر همچین چیزی از طرف juce هستم . بچه ها به شوخی میگن امسال juce روی دست سیباس بلند شده . خیلی هم آدم با اخلاقیه حیفم اومد این صفت بسیار خوبشو اینجا مطرح نکنم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم نتایج نظرسنجی تا الان:
من بارها نگفته بوداکثر گیمرهای خارجی از این بازی خوششون اومده میبینید از 800 نفری که رای دادن 80 درصدشون 8 و بیشتر از 8 به بازی دادن .
اما به نظر من این اصلا خوب نیست این بازی هنوز نقص های زیادی داره , مطمئنا سازندگان بازی در شرکت کونامی این نظر سنجی ها رو بررسی میکنن تا آخرشو خودتون بخونید .
fouladiali
10-11-2009, 11:51
اقا فایل خودت رو اپلود می کنی من که هیچ چی نفهمیدم :13:
وقتی این را دانلود کردید، فایل های داخل اون را در کیت سرور خودتون کپی کنید. بعد فایل config.txt را باز کنید و عددی را که در عکس زیر مشخص شده، به دلخواه خودتون عوض کنید.
fouladiali
10-11-2009, 12:05
علی فولادی جون این تبلیغات دور زمین منظورم بارسا تیوی هستش که تو عکس قبلی بود رو میتونی گیر بیاری؟
تبلیغات کنار زمین که میخواستید (واقعاً قشنگ کار شده و بازی را جذاب تر میکنه):
don-corleone
10-11-2009, 12:05
لطفا یه نفر بگه چطوری میشه پول رو فریز کرد در مستر لیگ؟؟؟
pishoolii
10-11-2009, 13:21
بچه ها پوشه ی مربوط به اسکوربورد توو کیتسرور کدوم پوووشست؟
Mehdi.ss
10-11-2009, 13:40
مهدی جان کرک لازم نداره من با این کیت سرور خیلی وقته دارم کار میکنم.
.
پس مشکل من از کجاس ؟؟؟
بچه ها پوشه ی مربوط به اسکوربورد توو کیتسرور کدوم پوووشست؟
راه نمای پوشه ها ،فارسی
Talar2009
10-11-2009, 13:51
اینم قسمت دومش:
sima_6600
10-11-2009, 14:17
میشه بگید این پچ چه کار میکنه و لینک بدیت hotfile نباشه چون فیلتره
Mostafa NBA
10-11-2009, 14:24
من بارها نگفته بوداکثر گیمرهای خارجی از این بازی خوششون اومده میبینید از 800 نفری که رای دادن 80 درصدشون 8 و بیشتر از 8 به بازی دادن .
اما به نظر من این اصلا خوب نیست این بازی هنوز نقص های زیادی داره , مطمئنا سازندگان بازی در شرکت کونامی این نظر سنجی ها رو بررسی میکنن تا آخرشو خودتون بخونید .
سلام حسین جان.
با این وضع که داره پیش میره و فیفا روز به روز زیبا تر میشه فکر کنم تا چند وقت دیگه کونامی ورشکست کنه. نظرت چیه ؟
Talar2009
10-11-2009, 14:24
اینم قسمت دومش:
دوستانی که تصمیم دارن دو قسمت این پچ رو که به ترتیب 105mb و 100mb هست رو دانلود کنند ، بعدش این چمن جدید ورزشگاه کنامی رو دانلود کنند و تو پوشه مربوطه در کیت سرور این پچ بریزند ، سرعت بازی رو این چمن به مراتب نسبت به سایر استادیوم ها ایده آل تره.
لینک چمن استادیوم کونامی :
sima_6600
10-11-2009, 14:39
میشه یکی بگه این پچ توسط کونامی اریه شده یا نه و چه تغیری در بازی به وجود میاره ممنونم میشم یکی توضیح بده.:19::11:
Aref_2008
10-11-2009, 14:48
چطوری پنالتی رو گل کنم و چطوری بگیرم؟:31:
ali_pes2008
10-11-2009, 15:13
چطوری پنالتی رو گل کنم و چطوری بگیرم؟:31:
آموزش تصویری
Mehdi.ss
10-11-2009, 15:30
این پچی که دربارش حرف میزنید همینه ؟
اگه همینه، کسی دانلود کرده ؟ خوبه ؟
بگید تا منم دانلود کنم
اینم یه پچ دیگه
pes-2010-big-patch-v-1-by-sonnie
Transfers Update:
+Ligue 1: Gudjonssen In Monaco, Ciani In Bordeaux……
+BundesLiga: Robben To Bayern Munich, Gomez To Bayern Too……
+Seria A: Sneijder To Inter ,Crespo To Genoa…….
+Liga: Miguel Torres To Real Madrid, Negerdo In Sevilla………
-Contents:
+Classics Teams
+All Logos Ans Names For Teams
+All Premiere League Kits
+All Liga Kits
+All National Kits
+All Bundesliga
+All Real Names For Players
+Eredivisie Replace Other B
+Add Teams For Champions League
+New Kits For Referees
-Turfs:
+Giuseppe Meazza New Turfs And Intros
+Santiago Bernabeu New Turfs And Intros
+Old Trafford New Turfs And Intros
+Camp Nou New Turfs And Intros
+San Siro New Turfs And Intros
+Bristol Mary Stadium New Turfs
+Wembley new Turfs
+Konami Stadium New Turfs
-Others:
+Playstation 3 Pad
+Add More Than 50 Faces (Ligue1, Bundesliga, Liga…)
+HD Emblemes For All Teams
+Latest Bootpack
+New BallPack
+Fix Calendars (With Real Leagues And Cups Logos)
+Real Images For Coaches And Staff In Masterleague
+Scoreboard Skysport
Credits:
+Kits By Grand Bleu
+Bootpack By Johnao And Miguelstyle
+Turfs (MSK,Slayers67)
+Stadiums Intros By Nagyi2pac
+Scoreboard By Flavioggl
+HD Emblemes By El Pocho
+ Thnx To Tunizizou For His Help
اینم چندتا عکس
دانلود
پارت 1
پارت2
پارت 1
یا
پارت 2
سلام
بچه ها دو تا سوال داشتم :
اول اینکه چطور میشه حریف مقابل رو که رو در رو هست دریبل کرد ؟ با چه دکمه هایی
دوم اینکه چطوری تو سر توپ میزنه ؟ با نسخه ها ی قدیمی اجرا نمیشه
Talar2009
10-11-2009, 16:02
بله همینه ،من این پچ رو هر دو پارتش رو دانلود کردم ، نمیشه گفت صد در صد کامله ، بوندسلیگا رو داره ،همینطور تیم های کلاسیک رو، ضمن اینکه اکثر نقل و انتقالات هم صورت گرفته ، ولی با این وجود نقل و انتقالاتش صد در صد کامل نیست ، یه سری توپ و کفش هم اضافه شده،ورزشگاه های جوزپه مئزا،سانتیاگو برنابئو ،نیو کمپ، الدترافورد ویمبلی ،بریستول مری آپدیت شدن. و همینطور یکسر ی امکانات دیگه .در کل پچ خیلی کاملی نیست ولی پچ خوبی هست ،ولی من بدین جهت به دوستان این پچ رو برای دانلود پیشنهاد دادم به خاطر تأثیری که روی آهنگ بازی و پاسکاریها میگذاره و ریتمش رو آهسته تر میکنه ،شوت ها هم اون قدرت و شتاب غیر عادی رو نداره ،البته من تضمین صد در صد نمیدم تا این تغییرات مثبت بعد از نصب پچ برای همه دوستان اعمال شه،ولی من به شخصه بعد از اعمال این پچ ریتم بازیم فوق العاده طبیعی شده و از اون پاسکاریهای سریع بین بازیکنان خبری نیست ، وشوت هایی که به سمت دروازه میزنم اون قدرت و سرعت غیر طبیعی رو نداره.در کل برای من فوق العاده عملکرد مثبتی داشت ،برای دوستان دیگه که نصب کردم همین شرایط رو برقرار کرد ،ولی تضمینی در این خصوص برای سایرین نمیدم . ممکنه که این تغییرات برای اونها اعمال نشه.
منم این پچ رو دانلود کردم و نظرم جالب نیومد.!!!
بعضی از چهره های ساخته شده واقعا افتضاح بود مثل چهره ی دیگو و بوفون.
لیگ آلمان اومده بود از اودر به جای لیگ هلند و هلند رفته بود به جای اودر که این کار باعث شد تیمی که من برای مسترلیگ ساخته بودم از بین بره.
تیمهای کلاسیک آزاد بود ولی اسماشون خراب بود.
-------------------
حالا هم یه پچ میخوام که فقط و فقط لباس تیمهای ملی رو درست کنه اگه هست بزارید.
ArminxXx
10-11-2009, 19:06
کسی نمیتونه یه چمن مث این برای نیوکمپ پیدا کنه؟ تشکر
Behnam_o2
10-11-2009, 19:31
آقاییون چرا من این فایل سرعت رو میذارمو سرعت بازیو تغییر میدم هی تو بازی صحنه تند میشه بعد آروم میشه؟؟؟؟؟؟ به کیت سرور ربط داره؟؟ من این کیت سرور 9.04 رو دارم چون 9.05 رو که نصب میکنم فایلهای تو کیت سرور تو بازی نشون داده نمیشه!!
سلام
چندتا سوال:
1-وقتی میخوام با ggs فیس روی اسلات های خالیش وارد کنم نمیشه چون مثلا حجم اسلات 180kb و حجم فیس 210kb کسی راهی نداره(بجز استفاده از کیت سرور چون این جدیده رو کامپیوترم جواب نمیده)
4-هرکی از بازیکنای ایران فیس یا عکس اسکن شده ی خوب داره لطفا بزاره
5- لوگوی تیمهای لیگ برتری بخصوص اونهایی که تو این دو فصل آخر اومدن و الان تو لیگن
کسی نیست جواب بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19::41: :19::41::19:
(اینقدر اینو مینویسم تا یکی جواب بده:21:هر بارم یه چیزی تهش اضافه می کنم پس بهتره زودتر جواب بدین:27:)
سلام حسین جان.
با این وضع که داره پیش میره و فیفا روز به روز زیبا تر میشه فکر کنم تا چند وقت دیگه کونامی ورشکست کنه. نظرت چیه ؟
سلام مصطفی امیدوارم حالت خوب باشه .
فکر نمیکنم چنین اتفاقی بیفته چون کونامی گیم پلی سریهای pes رو جوری میسازه که جذابیت زیادی برای گیمر ایجاد میکنه . من امروز 2 ساعتی فیفا 10 رو بازی کردم گیم پلی فیفا به واقعیت خیلی شبیه تره تا گیم پلی pes . من امروز متوجه خیلی چیزها شدم به نظر من این شرکت ژاپنی روی بحث روانشناسی گیمرها خیلی کار کرده و شناخت بسیار خوبی نسبت به این موضوع داره و این راز اعتیاد آور بودن این گیم پلی و این بازیه .
آقاییون چرا من این فایل سرعت رو میذارمو سرعت بازیو تغییر میدم هی تو بازی صحنه تند میشه بعد آروم میشه؟؟؟؟؟؟ به کیت سرور ربط داره؟؟ من این کیت سرور 9.04 رو دارم چون 9.05 رو که نصب میکنم فایلهای تو کیت سرور تو بازی نشون داده نمیشه!!
بهنام جان من احتمال میدم از سخت افزار کامپیوترت باشه در ضمن این نسخه آزمایشی این برنامه بود قراره juce با گرفتن فیدبک های گیمرها نسخه نهاییو رو بسازه اما من هیچ مشکلی تا الان نداشتم . فکر میکنم باید یک مقدار صبر کنی .
Talar2009
10-11-2009, 21:27
این مشکل خیلی به ندرت برای من هم به وجود میاد .
در کل فایل سرعت روی بهبود ریتم بازی تأثیر زیادی داره ، فقط امیدوارم یه همچین ایده ای روی قدرت و سرعت شوت ها هم اعمال بشه.
از تمامی دوستانی که فایل speed.dll را در سایت قرار داند صمیمانه تشکر میکنم این بهترین چیزی بود که ازین بازی تا حالا بیرون اومده
Behnam_o2
10-11-2009, 23:04
از تمامی دوستانی که فایل speed.dll را در سایت قرار داند صمیمانه تشکر میکنم این بهترین چیزی بود که ازین بازی تا حالا بیرون اومده
حالا تو هم دل ما روبسوزون:13: حسین نمیدونی نسخه نهایی speed.dll رو کی جویس میده بیرون؟؟؟؟؟ از سرعت بالای بازی خسته شدم.
pedramgolchin
10-11-2009, 23:06
من روی 0.93 گذاشتم سرعت رو و دقیقا شده مثله سرعت دموی بازی و این خیلی عالیه:8::8:
فقط الان مشکل داوری مونده که بعید میدونم حل بشه:41::13:
Talar2009
11-11-2009, 00:12
جا داره واقعا" یه تشکر ویژه از 4039 بکنم ،در حالیکه اکثر بچه ها به دنبال ارائه استادیوم های جدید و یا تغییر و فیس و اینجور مسائل هستند ، ایشون (4039)پیگیر مواردی در خصوص هر چه بهتر شدن گیم پلی بازی هستند،و واقعا" این فایل سرعت تغییر چشمگیری تو بازی به وجود آورده ،باور بفرمائید پیش از این ،،سرعت بازی و پاسکاریها به حدی سریع بود که من به شخصه بعد از 1 ساعت بازی کردن سر گیجه میگرفتم و از بازی میامدم بیرون ،ولی با ارائه این فایل سرعت ،،مشکل سرعت تو این نسخه به طرز قابل توجهی بهبود پیدا کرده، جا داره از تمام کسانی که در جهت بهبود گیم پلی قدم بر میدارند تشکر کنم.
سلام
بعد کلی بازی کردن فکر کنم دیگه الان گیم پلی کامل بازی دستم اومد چون همین الان یه بازی تاپ پلیر با بارسا داشتم و 14 تا گل بش زدم. راستی این سرعت حرف نداره وقتی بزاری رو 0.9 حرکات خیلی عالی میشه. یه جورایی انگار رونتره. با تشکر از آقا حسین که زحمتشو کشیدن.
Mehdi.ss
11-11-2009, 00:33
اینم یه پچ دیگه
90 مگ
pespasion-patch-v0-2
-Liga conmebol que reemplaza otras ligas B (8 argentinos, 7 brasileros, 1 paraguayo, 2 chilenos, 1 ecuatoriano y 2 mexicanos). (NUEVOS: Banfield, ColoColo, Cerro Porteño, Atlante, Fluminense)
-Pelotas nuevas (incluidas la del futbol argentino y uruguayo), con sus nombres reales.
-Bootpack by 3ecken1elfer.
-Kits para todos los equipos del juego.
-Escudos para todos los equipos.
-Master League Sponsors by Tottimas.
-Los mejores equipos de la BundesLiga (actualizados) en otras ligas A.
-Muchas caras nuevas.
-Liga Uruguaya Apertura 09/10 completa (reemplaza eredivisie).
-Kits liga uruguaya nuevos by gonzalinho.
-Se arregla el radar color de todos los equipos.
-Marcador Tenfield y VTV by diegote.
-Actualizados todos los equipos.
-Ajax PSV Feyenoord y AZ en otras ligas A.
-Nombres originales de todos los jugadores del juego.
-Graficos nuevos para todas las ligas.
-Y mucho mas!
Features:
- Conmebol league replaces other leagues B (8 argentinian teams, 7 brazilian, 1 paraguayan, 2 chilean, 1 ecuatorian and 2 mexican).
- New balls, with real names.
- Bootpack by 3ecken1elfer.
- Kits for all teams.
- Master League Sponsors by Tottimas.
- The best teams of BundesLiga in others leagues A.
- A lot of faces.
- Uruguayan league Apertura 09/10 (replaces eredivisie).
- Kits liga uruguaya by gonzalinho.
- Scoreboard Tenfield and VTV by diegote.
- Updated every teams.
- Ajax PSV Feyenoord y AZ in others leagues A.
- Original names of all game players.
- New Graphics for all leagues.
—-
پارت 1
پارت 2
—-
Credits:
PesUruguay patch PES 09.
PesArgentina patch PES 09.
Gastonmanya
Nico
Castrobolso10
Matimanyaa
Tottimas
Diegote
3ecken1elfer
gonzalinho
Albivioleta
Emirona07
Nikoman
منبع
جا داره واقعا" یه تشکر ویژه از 4039 بکنم ،در حالیکه اکثر بچه ها به دنبال ارائه استادیوم های جدید و یا تغییر و فیس و اینجور مسائل هستند ، ایشون (4039)پیگیر مواردی در خصوص هر چه بهتر شدن گیم پلی بازی هستند،و واقعا" این فایل سرعت تغییر چشمگیری تو بازی به وجود آورده ،باور بفرمائید پیش از این ،،سرعت بازی و پاسکاریها به حدی سریع بود که من به شخصه بعد از 1 ساعت بازی کردن سر گیجه میگرفتم و از بازی میامدم بیرون ،ولی با ارائه این فایل سرعت ،،مشکل سرعت تو این نسخه به طرز قابل توجهی بهبود پیدا کرده، جا داره از تمام کسانی که در جهت بهبود گیم پلی قدم بر میدارند تشکر کنم.
سرعت شوتها رو میشه از طریق کاهش 25 واحد از قدرت شوت تمام بازیکنان ( با برنامه pes editor ) طبیعی کرد من اینکار رو خیلی وقته که انجام دادم باور کنید شوتها خیلی طبیعی میشه علاوه بر اون دروازه بانها خیلی کمتر توپها رو با دست دفع میکنن .من کلا علاوه بر برنامه سرعت juce دو تا تغییر دیگه در بازی دادم که بازیو خیلی جذاب تر و طبیعی تر کرده یکی همون قدرت شوتها که بالا گفتم و یک مورد هم ارتقاء تواناییهای تمام دروازه بانها "البته به یک نسبت تصاعد حسابی" من این تواناییهای دروازه بانها رو افزایش دادم - دفاع - response - چالاکی یا همون agility - مهارت دروازه بانی , پرش و مورد آخر فرم دروازه بانها .
با این تغییرات من الان در رده هشتم مستر لیگ هستم و میخوام با گرفتن بازیکنان بهتر تیمو تقویت کنم .
سلام
بعد کلی بازی کردن فکر کنم دیگه الان گیم پلی کامل بازی دستم اومد چون همین الان یه بازی تاپ پلیر با بارسا داشتم و 14 تا گل بش زدم. راستی این سرعت حرف نداره وقتی بزاری رو 0.9 حرکات خیلی عالی میشه. یه جورایی انگار رونتره. با تشکر از آقا حسین که زحمتشو کشیدن.
من یادمه توی دمو هم شما به هر تیمی 3-4 تا میزدی . شما کارهایی که بالا گفتم رو انجام بده علاوه بر اینها agility تمام بازیکنان بجز دروازه بانها رو حدود 30 واحد کم کن اونوقت ببین بازم میتوی راحت گل بزنی .
.......
راستی یادتون هست توی نسخه قبلی بازی توی اولین بازی مستر لیگ چقدر سرعت دویدن , پاس دادن , شوت زدن و عکس العمل بازیکنان ما کم بود اما حریف سرعت طبیعی خودشو داشت اگه یادتون باشه فقط توی بازی اول اینجوری بود توی اون وضعیت اصلا نمیشد به دروازه حریف نزدیک شد اما حریف خیلی حمله میکرد میگم اینجوری بردن حریف واقعا مشکل میشه چطوره به juce بگم برنامه این وضعیت رو هم بنویسه نظرتون چیه؟ ( البته اگه بتونه و قبول کنه )
Mostafa NBA
11-11-2009, 00:57
سلام مصطفی امیدوارم حالت خوب باشه .
فکر نمیکنم چنین اتفاقی بیفته چون کونامی گیم پلی سریهای pes رو جوری میسازه که جذابیت زیادی برای گیمر ایجاد میکنه . من امروز 2 ساعتی فیفا 10 رو بازی کردم گیم پلی فیفا به واقعیت خیلی شبیه تره تا گیم پلی pes . من امروز متوجه خیلی چیزها شدم به نظر من این شرکت ژاپنی روی بحث روانشناسی گیمرها خیلی کار کرده و شناخت بسیار خوبی نسبت به این موضوع داره و این راز اعتیاد آور بودن این گیم پلی و این بازیه .
شما فیفا PC رو بازی کردی یا کنسول ؟
منظور من کنسول بود. من بازی کردم کفم برید :18:
.
من یادمه توی دمو هم شما به هر تیمی 3-4 تا میزدی . شما کارهایی که بالا گفتم رو انجام بده علاوه بر اینها agility تمام بازیکنان بجز دروازه بانها رو حدود 30 واحد کم کن اونوقت ببین بازم میتوی راحت گل بزنی .
سلام
من اون فایل سرعت رو اعمال کردم . بازی خیلی بهتر شد یه جورایی طبیعی تر شده . باید این کار را رو هم انجام بدم حقیقتش بازی اینجوری زیاد بم نمی چسبه . راستش رو بخوایید من زیاد اهل تغییر تو بازی ها و ادیت و اینجور چیزا نیستم . ولی اون کارا را می کنم شاید بازی بیشتر بم چسبید.
با تشکر
شما فیفا PC رو بازی کردی یا کنسول ؟
منظور من کنسول بود. من بازی کردم کفم برید :18:
مصطفی دوباره مطالبی رو که نوشتم رو به دقت بخون به نظر میرسه متوجه منظور من نشدی .
من امروز فیفا 10 رو روی کنسول و با مانیتور 32 اینچ اچ دی سونی بازی کردم هر ساعتی 1500 تومن برام هزینه برداشت .هنوز باید حداقل 10 ساعت دیگه بازی کنم تا تمام جزئیات بازی دستم بیاد اما اینو میتونم بگم که EA روی فیفا حقیقتا خیلی کار کرده .
بنده هم این فایل رو که نصب کردم بازی با تیک اجرا میشه!! یعنی موقع بازی هر چند ثانیه تصویر واسه یک ثانیه یا کمتر وقفه داره
خلاصه واسه ما که کار نکرد!
اون پچی هم که دوستمون تالار2009 چند صفحه قبل معرفی کرده بودند نصب کردم با یکسری تغییرات دیگه که توی تنظیمات بازی دادم از جمله کیفیت تصویر و رزولیشن نمایش ریتم بازی البته توی استادیوم کونامی خیلی بهتر شد( البته با این پچ وارد چمپیونز لیگ دیگه نمیشد!) امااااااااااا متاسفانه امروز دوباره نمیدونم چرا قاطی کرد و بازم سرعت بازی زیاد شد!
خلاصه اعصاب واسه ما نذاشته این ساکر 10 هرجاشو میگیری یه جاش میلنگه!!
vahidreza2007
11-11-2009, 02:47
سلام حسين جان يه درخواست كوچولو دارم ازت اميدوارم حداقل اينو برام انجام بدي ؟
درخواست قبلي كه داشتم ازت حل شد ديگه لازم نيست
حسين جان لطف ميكني اخرين اديت و اپشن فايلي رو كه خودت الان داري با اون بازي ميكني و تغييرات رو رو اون اعمال كردي برام اپلود كني تو رپيد شير تا دانلود كنم واسه تست ميخوامش .ممنون
سلام
آقا گاهی اوقات بازیکن هامون خیلی عصبانی هستن ودلیل ناراحتیشون رو این مینویسه این یعنی چی؟ :
he doesnt seem to get too many chances
انگار میگه شانس زیادی نداره
یکی یه کمکی کنه ببینیم جریان چیه
قبلش خیسته شده بود دو هفته بازیش ندادم خوب شد ولی الان یه دفعه نارحت شده؟>نکنه بخاطر اینکه بازیش ندادمه؟
بعد این بازیکن ها چقدر هرکدوم قرار داد دارن رو باید از کجا بفهمم؟همون جا که نوشته Contract Period ؟
release یعنی چی؟
Leon لیست یعنی چی؟یعنی قرضی؟
تو سر توپ میزنه تو بازی یا نه؟قدیم دکمه ها ضربدر مربع رو میزدیم میشد (یعنی همون شماره 3 و4......پاس و شوت)
الان هرچی تست میکنم نمیشه.
فوت و فن خاصی کسی بلده برای تکنیکی کار کردن؟
ممنون.
سلام
بچه ها دو تا سوال داشتم :
اول اینکه چطور میشه حریف مقابل رو که رو در رو هست دریبل کرد ؟ با چه دکمه هایی
دوم اینکه چطوری تو سر توپ میزنه ؟ با نسخه ها ی قدیمی اجرا نمیشه
دوستان این سوالات من رو پاسخ بدند و این فایل سرعت رو هم که اینقدر تعریف میکنید برای دانلود لینکش رو به من هم بدید
یکی از سدوتان هم محبت کنه توضیح کاملی از بازیکن خریدن در مستر لیگ بگه
11-11-2009, 11:08
سلام داش حسين ميخواستم بعد بگم تمامي كارهايي رو براي قدرت بازيكنان ها كردي كردي به ما هم همه رو بگو مثلا چند درجه كم و زياد كردي كدام ها رو با تشكر
night lord
11-11-2009, 12:50
دوستان من این فایل speed رو گرفتم حالا کجا باید بریزمش ؟ کیت سرور 9.05 رو دارم .
سلام . حسین اقا عزیز با تشکر فراوان از زحماتتون قرار بود اسپانسرهای واقعی رو وارد مستر کنید . این کار به کجا کشید ؟ ممنون:20:
به نظر میرسه هنوز بعضی از کاربران با تغییرات جدید مود مستر لیگ بطور کامل آشنا نشدن من سعی میکنم بعضی از بخش های مستر لیگو توضیح بدم .من از زمانی که این بازیو گرفتم تا الان بیشتر داشتم روی گیم پلی بازی تحقیق و بررسی میکردم و الان تقریبا به نتایج خوبی رسیدم هرچند که باز هم برای من ایده آل نشده اما نسبت به گیم پلی اولیه بازی خیلی بهتر شده و با تغییراتی که دادم بازی هم آهسته تر شده و سخت تر شد . من فکر میکنم گیم پلی این نسخه بازی رو کونامی کامل نکرده و بصورت ناقص بازیو منتشر کرده به هر حال من تا الان درگیر گیم پلی بودم اما از دیروز مستر لیگو بصورت جدی شروع کردم سعی میکنم بعضی از بخش های این مود رو توضیح میدم .
توی این یکی دو هفته اخیر من میدیم که بعضی از کاربران از اینکه نمیتونن بازیکن دلخواهشون رو از یک باشگاه بزرگ ترنسفر کنن دلخور هستن به نظر میرسه این دوستان توجهی به گزارشات اسکوت تیم ندارن . ببینید انتقال یک بازیکن در هر شرایطی امکان پذیر نیست و به چند عامل بستگی داره و تنها مساله پول برای انتقال یک بازیکن کافی نیست . یکی از عوامل مهم برای گرفتن یک بازیکن بزرگ از یک باشگاه معتبر اینه که تیم ما هم باشگاه با افتخار و بزرگی باشه علاوه بر این مساله اعتبار لیگی که داریم توش بازی میکنیم هم مهمه ( لیگها از جهت اعتبار رتبه بندی میشن ) . مساله بعدی میزان رضایت و یا نارضایتی بازیکن مورد نظر در تیمیه که داره توش بازی میکنه مساله چهارم میزان محبوبیت اون بازیکن در تیمیه که داره بازی میکنه و مساله پنجم شهرت و همینطور آینده دار بودن یک بازیکنه بازیکنانی که سنی ازشون گذشته باشه رو معمولا بهتر میشه جذب کرد .
scout تیم معمولا جدیدترین اخبار و اطلاعات رو از بازیکن مورد نظر ما به اطلاعمون میرسون که البته میزان اطلاع رسانی اسکوت تیم بستگی به این داره که ما چه کسی رو بعنوان اسکوت انتخاب میکنیم به نمونه زیر نگاه کنید :
من به اسکوت تیم سفارش دادم تا مذاکرات لازمه برای انتقال سمیر نصری , هافبک فرانسوی تیم آرسنال رو به تیمم انجام بده ایشون مرتب داره آخرین اخبار و اطلاعات رو از این بازیکنان به اطلاع من میرسونه در ضمن خود اسکوتر تیم هم در تکاپوی کسب رضایت از این بازیکن برای انتقال به تیم منه . همونطوریکه در گزارش اسکوت میبینید این گزارش میگه نصری تا سال 2011 با آرسنال قرارداد رسمی داره . میزان محبوبیت این بازیکن در این تیم رو هم میبینید ( شکل قلب و نمودار صورتی ) هر چقدر این محبوبیت بیشتر باشه کار ما برای جذب یک بازیکن سخت تر میشه . توی قسمت بعدی رضایت و یا نارضایتی بازیکن از وضعیتش در تیم آرسنال رو نشون میده همونطوریکه میبینید نصری از وضعیت و موقعیت خودش دراین تیم تقریبا راضیه این نشون میده که توی تیم آرسنال به بهترین نحو و در ایده آل ترین پست تیم داره بازی میکنه . این مساله هم کار رو برای جذب این بازیکن مشکل میکنه . در قسمت راست گزارش آمار و افتخارات این بازیکن نشون داده شده از اونجایی که من هنوز فصل اول مستر لیگ رو شروع کردم و هنوز به پایان فصل نرسیدم آمار چندانی ازش منتشر نشده ( علائم رو من بعدا بصورت کامل توضیح میدم هرچند که بیشترشو خودتون هم میدونین ) .در قسمت پایانی گزارش اسکوت در سطر اول میگه این بازیکن توی تیم آرسنال جا افتاده و در حال حاضر پیشرفت مستمر و پایداری رو داره طی میکنه و توی نظر نهاییش میگه متاسفانه بعید به نظر میرسه شانسی برای جذب این بازیکن داشته باشیم .
علت این مساله چند چیزه اولا داره توی یک تیم بزرگ بازی میکنه که از سطح تیم من ( آ.س رم ) بالاتره دوم اینکه لیگ برتر انگلیس توی رده بندی بالاتر از سری آ قرار گرفته سوم بازیکن کم سن و سال و خوش آتیه ایه چهارم توی ترکیب تیمش جا افتاده و از وضعیت فعلیش راضیه و پنجم اینکه بین هوادارن تیم آرسنال محبوبیت زیادی کسب کرده بنابراین طبیعیه که نشه این بازیکن رو به تیم رم ترنسفر کرد .
اما درمورد مساله ناراحتی بازیکنان . دلایل مختلف ممکنه موجب نارضایتی یک بازیکن بشه که اگه اون شرایط به همین منوال پیش بره به احتمال قریب به یقین اون بازیکن در پایان قرارداد از تیم جدا میشه در این وضعیت بقیه باشگاهها با زیر نظر داشتن وضعیت این بازیکن بلافاصله وارد عمل میشن و قبل از تمام شدن قرارداش با این بازیکن وارد مذاکره میشن . یکی از علتهای نارضایتی یک بازیکن استفاده از اون در یک پست غیر تخصصیه یک علت دیگه عدم استفاده از بازیکن در ترکیب اصلی تیمه البته این وضعیت برای تمام بازیکنان یکسان نیست بازیکنانی که شهرت بیشتری دارن زودتر ناراحت میشن چون توقعاتشون بیشتر از بقیه بازیکنانه . نارضایتی یک بازیکن میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه اما مهمترین دلایلش همین دو مورد بود همونطوریکه در تصویر زیر میبینید از این بازیکن علارغم محبوبیت زیادی که در بین هوادارن داره به ندرت در ترکیب تیم استفاده شده که موجب نارضایتی شدید این بازیکن شده ( نمودار قرمز و آیکن ) . میزان نارضایتی یک بازیکن در مراحل مختلف با آیکن های متفاوتی نشون داده در ابتدا میشه از طریق نمودار مربوطه که بالا گفتیم , متوجه این مساله شد در مرحله بعد آیکن نارنجی رنگی جلوی اسم بازیکن ظاهر میشه مرحله سوم آیکن قرمز و در مرحله نهایی که بازیکن به اوج نارضایتی میرسه آیکن قلب شکسته نشون داده میشه که بازیکن در این مرحله و در پایان قراردادش ساک خودشو برای ترک تیم میبنده .
همونطوریکه توی تصویر میبینید مربی تیم میگه این بازیکن علارغم محبوبیت زیادی که در بین هواداران داره شانس زیادی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم رو نداره .
اما توضیه آیکن های مختلف در این مود :
آیکن اول( new ) نشانگر اضافه شدن بازیکنی جدید به تیمه .
آیکن دوم نشون میده بازیکن دچار آسیب دیدگی شده اما آسیب دیدگی خیلی جدی نیست .
آیکن سوم نشون میده بازیکن دچار آسیب دیدگی شدیدی شده که ممکنه مدتها نتونه پا به توپ بشه .
آیکن چهارم نشون میده بازیکن تیم برای شرکت درمسابقات ملی به تیم ملی کشورش دعوت شده و نمیشه ازش استفاده کرد .
آیکن پنجم نشون میده بازیکن مورد نظر از تیم جوانان باشگاه به تیم اصلی راه پیدا کرده .
آیکن ششم میزان وفاداری یک بازیکن رو به باشگاهش نشون میده که این مساله سبب افزایش محبوبیت این بازیکن در بین هواداران میشه .
آیکن هفتم نارضایتی یک بازیکن از وضعیت فعلیش در تیم رو نشون میده .
آیکن هشتم نارضایتی شدید یک بازیکن رو از وضعیت فعلیش در تیم رو نشون میده .
اما آیکنهای آمار یک بازیکن :
آیکن اول تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان آقای گلی لیگ رو بدست بیاره .
آیکن دوم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان بهترین پاسور لیگ رو بدست بیاره .
آیکن سوم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان بهترین بازیکن لیگ رو بدست بیاره .
آیکن چهارم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان فوتبالیست سال اروپا رو بدست بیاره .
آیکن پنجم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن به تیم ملی کشورش دعت شده .
آیکن های زیر آمار یک بازیکن رو در " فصل جاری لیگ " نشون میدن :
آیکن اول تعداد گلهای به ثمر رسیده این بازیکن رو نشون میده .
آیکن دوم تعداد پاسهای گلی که داده رو نشون میده .
آیکن سوم میانگین امتیازی که در طی فصل کسب کرده رو نشون میده .
آیکن چهارم و پنجم که مربوط به نقل و انتقال بازیکن میشه مورد اول وضعیت مذاکره بازیکن رو نشون میده که یا میخواد ترنسفور بشه و یا اینکه مجددا قرارداش تمدید بشه مورد دوم هم نشون میده انتقال بازیکن تایید شده .
در قسمت راست تصویر زیر ما سه بخشو میبینیم .
بخش اول مربوط میشه به مشخصات قرارداد یک بازیکن که به ترتیب بند اول حقوق سالانه بازیکن مورد نظر , بند دوم ارزش روز یک بازیکن رو نشون میده ( البته ارزش بازیکن رو حدودی تخمین زدن و همونطوریکه میدونین در زمان مذاکرات این نرخ خیلی متفاوت خواهد بود ) و بند سوم مدت قرارداد بازیکن رو نشون میده .
بخش دوم وضعیت قرار داد بازیکن رو از نظر قرضی بودن یا انتقال قطعی بازیکن رو نشون میده .
بخش سوم تیمهای رو نشون میده که در حال مذاکره با این بازیکن هستند .
بخش چهارم تیمهایی رو نشون میده که این بازیکن رو زیر نظر گرفتن .
اما درمورد اسپانسرها .
اسپانسرهای مالی چند دسته میشن و هرکدوم شرایط مختلفی رو ارائه میده بعنوان نمونه در زیر یکیشو میبینید ( این اسپانسر توی لیست اسپانسرهایی که ساختم وجود داره ) .
در بالا اسم اسپانسر که در اینجا مرسدس بنزه دیده میشه در زیر اون بصورت مختصر درمورد این حامی مالی توضیه داده شده که گفته شده مرسدس بنز یک شرکت آلمانی سازنده اتوموبیل ها , اتوبوس ها , کوچها و کامیونهای لوکس هستش .
در قسمت بعدی مدت قرار داد , پرداختی سالیانه و پرداختی در هر بازی رو نشون میده در اینجا هر مسابقه 250 دلار تعیین شده .
در بخش بعدی شرایط پرداخت رو مشخص میکنه در اینجا این اسپانسر میگه اگه شما در 5 مسابقه خانگی یا بیشتر پشت سر هم پیروز بشید مبلغ 400 دلارحواله میشه و در ادامه میگه چنانچه نوار پیروزی شما پاره نشه در هر مسابقه ای که پیروز بشید اعم از خانگی و غیر اون باز هم این پرداختی به حسابتون واریز میشه .
ودر قسمت پایانی این قرارداد اومده شما حق فسخ این قرارداده تا اتمام مدت اون رو ندارید .
سلام . حسین اقا عزیز با تشکر فراوان از زحماتتون قرار بود اسپانسرهای واقعی رو وارد مستر کنید . این کار به کجا کشید ؟ ممنون:20:
من این کار رو قبلا انجام دادم علاوه بر اسپانسرها , قسمت کادر فنی تیم رو هم وارد کردم حتی درمورد کادر درجه یک و دو اعم از پزشک تیم گرفته تا سایر نفرات رو هم از افراد واقعی استفاده کردم .
این پست مربوط میشه به کادر فنی تیم :
من برای معرفی اسپانسرها از منابع مختلف استفاده کردم و بعد از تکمیل شدن کار اونو توی سایت evo-web هم قرار دادم و یکی از کاربران ایتالیایی اونو به ایتالیایی ترجمه کرد به نظرم خیلی حیفه کسی دانلودش نکنه .
KAHAKDAM
11-11-2009, 13:44
سلام. بچه ها میشه یکی دانلود فایل speed رو بزاره.ببخشید:11:
سلام
آقا گاهی اوقات بازیکن هامون خیلی عصبانی هستن ودلیل ناراحتیشون رو این مینویسه این یعنی چی؟ :
he doesnt seem to get too many chances
انگار میگه شانس زیادی نداره
یکی یه کمکی کنه ببینیم جریان چیه
قبلش خیسته شده بود دو هفته بازیش ندادم خوب شد ولی الان یه دفعه نارحت شده؟>نکنه بخاطر اینکه بازیش ندادمه؟
بعد این بازیکن ها چقدر هرکدوم قرار داد دارن رو باید از کجا بفهمم؟همون جا که نوشته Contract Period ؟
release یعنی چی؟
Leon لیست یعنی چی؟یعنی قرضی؟
تو سر توپ میزنه تو بازی یا نه؟قدیم دکمه ها ضربدر مربع رو میزدیم میشد (یعنی همون شماره 3 و4......پاس و شوت)
الان هرچی تست میکنم نمیشه.
فوت و فن خاصی کسی بلده برای تکنیکی کار کردن؟
ممنون.
سلام.
سوال اول شما رو حسین جان جواب داد.
سوال بعدی رو هم که همون Contract Period هست فکر کنم.
release هم بزنی بازیکنت رو اخراج کردی.
Leon هم که یعنی بازیکنی رو به صورت قرضی بیاری تیمت.
تو سر توپ هم بعضی از بازیکنها میزنن که فک کنم باید کارتش رو داشته باشن.
shahabprince
11-11-2009, 14:46
سلام. بچه ها میشه یکی دانلود فایل speed رو بزاره.ببخشید:11:
اینم از دانلود فایل speed برو حالشو ببر:
Mehdi.ss
11-11-2009, 14:57
اسکوربرد شبکه 3 ورژن 2
1- رفع مشکل عدم نمایش کارت زرد و قرمز
2- تصحیح محل لوگو و نتیجهء تیم میزبان
3- آپدیت اسکوربرد برای مانیتور های واید اسکرین
پوشه 3-4 برای مانیتورهای معمولی و پوشه 9-16 برای مانیتور های واید
منبع و پسورد PESMEHR.MIHANBLOG.COM
paroucia
11-11-2009, 15:01
درود
بنده اپشن فایل تیم کلاسیک را دانلود کردم اما اسم ها فیک اند.قبلا یادمه یکی این اسما رو درستشو گذاشته بود میشه یکی لطف کنه برم بذاره؟گشتم پیدا نکردم.ایا برای فیسشون ÷چی نیومده؟خیلی ضایع است.
اینم از دانلود فایل speed برو حالشو ببر:
دوست عزیز ممکنه نسخه ی کیت سرور رو هم قرار بدید و توضیحات رو در مورد نحوه استفاده و تغییرات بدید ؟
11-11-2009, 15:54
دوست عزیز ممکنه نسخه ی کیت سرور رو هم قرار بدید و توضیحات رو در مورد نحوه استفاده و تغییرات بدید ؟
ورژن9.05
وقتی کیت سرور رو دانلود کردی خود پوشه ی کیت سرور رو در محل نصب بازی کپی کن.بعد مثلا اگه خواستی یه چمن دانلود کنی و تو بازی بذاری تو پوشه ی کیت سرور یه پوشه هست به اسم example-root1 وارد این پوشه شو بعد وارد img شو بعد پوشه هایی مثل dt03.img و.... میبینی، باید ببینی چمن رو باید در کدوم پوشه بریزی احتمالا در خود فایل چمنی که دانلود میکنی نوشته که باید فایل چمن رو تو کدوم پوشه بریزی،اگر هم پوشه وجود نداشت خودت درست کن.مرحله ی اخر کار باید برگردی و روی setup کلیک کنی که یه صفحه ی کوچیک باز میشه که باید روی install کلیک کنی و از بازی لذت ببری.:27:
night lord
11-11-2009, 15:56
دوستان من این فایل speed رو گرفتم حالا کجا باید بریزمش ؟ کیت سرور 9.05 رو دارم .
aRThaS_08
11-11-2009, 15:59
سلام !
یکی لطف کنه و یه کرک با لینک مستقیم لینک بده !
پیشاپیش از اون دوست عزیز ممنونم : دی
MostafaPES
11-11-2009, 16:06
سلام برو بچ
من یه بازیکن خریدم ولی تو لیست بازیکن های تیمم اضافه نشده. چی کار باید کرد؟
mohsen-jj
11-11-2009, 16:20
سلام ... دو تا سوال داشتم که اگه کسی جواب بده خیلی ممنون می شم :
1 - من تا حالا چند تا اسکوربورد دانلود کردم ولی همشون ناقصن و کار نمی کنن خواهشا اگه کسی اسکوربورد خوب سراغ داره به ما هم لینک بده .
2 - من وقتی که ترکیب یک تیم رو save می کنم و بعدا دوباره می خوام load ش کنم ترکیبم به همون حالت می مونه ... یعنی ترکیب قبلی که save کرده بودم دیگه نمیاد ... می دونید دلیلش چیه ؟؟؟
با تشکر
Spaniuly
11-11-2009, 16:21
سلام برو بچ
من یه بازیکن خریدم ولی تو لیست بازیکن های تیمم اضافه نشده. چی کار باید کرد؟
خوب معلومه باید صبر کنی فصل ترانسفر شروع بشه وسط فصل کجا دیدی بازیکن اضافه بشه:31:
shahabprince
11-11-2009, 16:27
باید اون فایل speeder.dll رو تو پوشه ی کیت سرور بریزی بعد هم مراحل زیر رو برو:
فایل config.txt رو تو کیت سرور باز کن بعد این متن رو dll = speeder.dll در پایین [kload] کپی کن و بعد [speeder]
count.factor = 1.0
رو بعد از همه ی نوشته ها کپی کن بعد هم سیو رو بزن.
cdcenter
11-11-2009, 16:35
چرا گزارشگر بازی اینقدر بیحاله ؟ من گل میزنم اما گزارشگر برا خودش داره یک چیز دیگه رو تعریف میکنه ؟ !!!!!!!
pishoolii
11-11-2009, 16:44
krauser جان این آپشن فایل هنوووز دم نکشییییده؟ :31:
Spaniuly
11-11-2009, 16:52
BAL رو هم فتح کردیم :31: هرچی افتخار ملی و باشگاهی بود درو شد حالا با همون بازیکن مستر لیگ هم میرم اکسپورت کردم بعدش هم تو مستر لیگ خریدمش
و در حال حاضر توی 25 سالگی شماره 7 رئال مادرید هستم و مثل یک ستاره در آسمان سانتیاگو برنابئو می درخشم (چشم نخوری آرمین کم تحویل بگیر خودتو :31:)
این رو یادگاری گرفتم خیلی بهم میاد پیرهن شماره 7 رئال.
این رو هم وقتی توی رم بودم گرفتم فکر کنم 19 سال داشتم
راستی این توپ رو گل نگرفت داور خیلی شوت داوری این PES2010 :27:
امسال قرار نیست GDB فولدر اینا داشته باشه کیت سرور؟ من خیلی با gdb راحت تر هستم. کاش جویس یه فکری به حالش بکنه بدون gdb اصلا دستم تو کار نمی ره
krauser جان این آپشن فایل هنوووز دم نکشییییده؟ :31:
والا یه روز کامل بشینم می تونم بسازم اسامی اورجینال تیم ها و بازیکنان رو دارم منتظر چند تا چیز هستم تا کارم بیهوده نشه اول منتظر فایل آپدیت defdat کونامی هستم و همینطو اضافه شدن gdb به کیت سرور
CATALONIA
11-11-2009, 17:14
BAL رو هم فتح کردیم :31: هرچی افتخار ملی و باشگاهی بود درو شد حالا با همون بازیکن مستر لیگ هم میرم اکسپورت کردم بعدش هم تو مستر لیگ خریدمش
و در حال حاضر توی 25 سالگی شماره 7 رئال مادرید هستم و مثل یک ستاره در آسمان سانتیاگو برنابئو می درخشم (چشم نخوری آرمین کم تحویل بگیر خودتو :31:)
امسال قرار نیست GDB فولدر اینا داشته باشه کیت سرور؟ من خیلی با gdb راحت تر هستم. کاش جویس یه فکری به حالش بکنه بدون gdb اصلا دستم تو کار نمی ره
والا یه روز کامل بشینم می تونم بسازم اسامی اورجینال تیم ها و بازیکنان رو دارم منتظر چند تا چیز هستم تا کارم بیهوده نشه اول منتظر فایل آپدیت defdat کونامی هستم و همینطو اضافه شدن gdb به کیت سرور
چه اراده ای داری آرمین جان
من که هنوز نوزده سالمه توی رم هم هستم
اینا هم چند تا عکس از قیافمو افتخارات کسب شده
میشه امید داشت منم یه روز برم بارسا ....
ali_pes2008
11-11-2009, 17:27
سلام ... دو تا سوال داشتم که اگه کسی جواب بده خیلی ممنون می شم :
1 - من تا حالا چند تا اسکوربورد دانلود کردم ولی همشون ناقصن و کار نمی کنن خواهشا اگه کسی اسکوربورد خوب سراغ داره به ما هم لینک بده .
2 - من وقتی که ترکیب یک تیم رو save می کنم و بعدا دوباره می خوام load ش کنم ترکیبم به همون حالت می مونه ... یعنی ترکیب قبلی که save کرده بودم دیگه نمیاد ... می دونید دلیلش چیه ؟؟؟
با تشکر
اگه اسکوربورد ها توی بازی اینجوری میشه باید توجه داشته باشی به زبانی که استفاده می کنی
(dt05_e.img = english , dt05_f.img = french etc.)
سوال دوم و بگرد توی پست های قبلی پیدا می کِنی :31::31:
masoud93
11-11-2009, 17:31
حالا این فایل speed چکار میکنه؟
حالا این فایل speed چکار میکنه؟
اسمش که روشه سرعت روند کلی بازی رو کم و زیاد میکنه مثل فوتبال 1999
porya_spy
11-11-2009, 17:53
دوستان یکی لطف کنه طریقه استفاده فایل speed که به انگلیسی در فایل readme نوشته شده رو به فارسی ترجمه کنه ؟ توی پوشه اصلی کیت سرور باید کپی بشه یا پوشه example-root1 ؟
ممنون میشم جواب بدید.
alone_boy
11-11-2009, 19:37
سلام
بالاخره تو مسترلیگ یه بازیکن خریدم
فرانک لمپارد
با 25 میلیون یورو برای 4 سال
البته بگم که مصدوم بود/هست تا یه ماه دیگه به میادین برمیگرده
حالا یه سوال :
چطور میتونیم تو مسترلیگ یه بازیکنمون رو مورد توجه دیگر باشگاهها قرار بدیم ؟
سلام حسين جان يه درخواست كوچولو دارم ازت اميدوارم حداقل اينو برام انجام بدي ؟
درخواست قبلي كه داشتم ازت حل شد ديگه لازم نيست
حسين جان لطف ميكني اخرين اديت و اپشن فايلي رو كه خودت الان داري با اون بازي ميكني و تغييرات رو رو اون اعمال كردي برام اپلود كني تو رپيد شير تا دانلود كنم واسه تست ميخوامش .ممنون
سلام وحید خان شرمنده که اون آپشن فایلد هنوز برات نفرستادم من چند روز پیش برنامه تغییر توانفتم احتمالا دیگه نیازی به آپشن فایل نداشته باشی .
من کلا علاوه بر استفاده از فایل speed 3 تا تغییر دیگه توی بازی دادم و با این تغییرات بازی برام مشکل تر شده ( الان با تیم رم در رتبه دهم مستر لیگ قرار دارم )
تغییر اول با کاهش قدرت شوتها ضربات شوت رو طبیعی کردم فکر میکنم دیگه همه متفق القول با این مساله موافقن که سرعت و قدرت شوتها بیشتر از حد طبیعیه . مورد دوم تواناییهای دروازه بانها رو به یک نسبت منطقی افزایش دادم با این کار به ندرت دروازه بانها شوتها رو دفع میکنن و عملکردشون خیلی بهتر شده اما اینو هم بگم که باگهای دروازه بانها هنوز وجود داره مثلا بعضی وقتا توپ از کنار صورتشون وارد دروازه میشه و خیلی بد عکس العمل نشون میدن .
اما تغییر سوم که اینو فکر میکنم تعداد کمی از گیمرها بپسندن و اونم افزایش زمان پاسخ دهیه ( مثل نسخه دمو ) این کار رو با کاهش agility انجام دادم .توی لینک زیر میتونی آپشن فایل و فایل ادیت رو بگیری من این تغییرات رو روی آپشن فایل pesedit 7 انجام دادم فکر میکنم تقریبا همه کاربرا این پچ رو دانلود کردن .
اینم لینک آپشن فایل ( یادت باشه قبل از کپی کردن از آپشن فایلت یک کپی برداری ) :
سلام داش حسين ميخواستم بعد بگم تمامي كارهايي رو براي قدرت بازيكنان ها كردي كردي به ما هم همه رو بگو مثلا چند درجه كم و زياد كردي كدام ها رو با تشكر
بالا توضیح دادم اگه دوست داری آپشن فایلو بدون تغییر زمان پاسخ دهی برات آپلود کنم .
seday baron
11-11-2009, 20:26
سلام به دوستان اگر ممکنه لینک آخربن kitserver و آخرین پچ برام بزارید .
ممنون
behnammazi
11-11-2009, 20:29
بالا توضیح دادم اگه دوست داری آپشن فایلو بدون تغییر زمان پاسخ دهی برات آپلود کنم .
اگر میشه آپلود کنید منم ممنون میشم.
آیا عکسل العمل دروازه بانها بهتر میشه یا دوباره توپو بیشتر مشت میکنند ؟
joey jordison
11-11-2009, 20:44
حسین جان من اون فایلهایی که روش تغییرات انجام داده بودی را ریختم تو پوشه سیو بازی ولی از بازی میپره بیرون در ضمن با تغییراتی با پچ و ..ایجاد کردم و استفاده از Camera Angle از بازی بیشتر از دمو هم لذت میبرم!!!
حسین جان من اون فایلهایی که روش تغییرات انجام داده بودی را ریختم تو پوشه سیو بازی ولی از بازی میپره بیرون در ضمن با تغییراتی با پچ و ..ایجاد کردم و استفاده از Camera Angle از بازی بیشتر از دمو هم لذت میبرم!!!
مهران آپشن فایل و ادیت فایلتو فشرده کن یک جا آپلود کن تا تغییرات رو اعمال کنم . الان توی چیمپیونز لیگ راحت قهرمان میشی یا به سختی میتوی به فینال برسی ؟ اگه بازی برات راحته حتما ادیت فایلتو بده تا تغییرات رو انجام بدم .
در ضمن از بین این دو تا فایلی که دانلود کردی فقط ادیت فایلشو کپی کن فکر میکنم کافی باشه و احتیاجی به آپشن فایل نباشه اینجوری احتمالا بازی کرش نمیکنه .
اگر میشه آپلود کنید منم ممنون میشم.
آیا عکسل العمل دروازه بانها بهتر میشه یا دوباره توپو بیشتر مشت میکنند ؟
هم عکس العمل دروازه بانها بهتر میشه و هم اینکه کمتر پیش میاد توپها رو با دست دفع کنن بیشتر توپها رو میگیرن و یا اگه کنج دروازه باشه راهی کرنر میکنن مگر اینکه شوت خیلی محکم باشه (بدلیل فاصله کم و یا یا اینکه یک بازیکن شوتزن مثل جرارد شوت بزنه و یا اینکه یک بازیکن معمولی بدون" مزاحمت" اقدام به شوت زنی کنه ) .
اما باگهای دروازه بان هنوز وجود داره باگهایی مثل عکس العمل های ابتدایی که توپهای ساده رو هم نمیتونن بگیرن .
ببینید من کار خیلی خاصی نکردم فقط توی ادیت بازی قدرت شوتها رو تنظیم و تعدیل کردم و تواناییهای دروازه بانها رو هم به یک نسبت منطقی افزایش دادم البته برای کل 4500 بازیکن .
شما هم ادیت فایلتو یک جا آپلود کن تا تغییرات لازم رو اعمال کنم .
abbas2010
11-11-2009, 21:33
سلام داش حسين اپشن فايلت رو لطف ميكني يك جاي ديگه اپلود كني با تشكر
masoud93
11-11-2009, 21:44
می خواستم بدونم این برنامه PRO-EVO Editing Studio برای pes 2010 اومده یا نه.
joey jordison
11-11-2009, 22:26
مهران آپشن فایل و ادیت فایلتو فشرده کن یک جا آپلود کن تا تغییرات رو اعمال کنم . الان توی چیمپیونز لیگ راحت قهرمان میشی یا به سختی میتوی به فینال برسی ؟ اگه بازی برات راحته حتما ادیت فایلتو بده تا تغییرات رو انجام بدم .
در ضمن از بین این دو تا فایلی که دانلود کردی فقط ادیت فایلشو کپی کن فکر میکنم کافی باشه و احتیاجی به آپشن فایل نباشه اینجوری احتمالا بازی کرش نمیکنه .
خوب همونطور که گفتی من فقط فایل ادیت را کپی کردم و این دفعه خوشبختانه کرش نشد بازی!!ولی باید بگم کارت عالی بوده حسین جان!
سرعت بازیکنها و سرعت توپ بی نقص هست!
من الان چند تا بازی گذرا انجام دادم تیمهای قوی در مقابل تیمهای قوی نتونستم گل بزنم!!
ولی چندتا مشکل به وجود اومد یکی اینکه در صحنه های تن به تن بعضا شاهد لرزش غیر عادی بازیکن هستیم!
دوم اینه که ویدیچ دیگه نمیتونه بدوه:31:
behnammazi
11-11-2009, 22:40
هم عکس العمل دروازه بانها بهتر میشه و هم اینکه کمتر پیش میاد توپها رو با دست دفع کنن بیشتر توپها رو میگیرن و یا اگه کنج دروازه باشه راهی کرنر میکنن مگر اینکه شوت خیلی محکم باشه (بدلیل فاصله کم و یا یا اینکه یک بازیکن شوتزن مثل جرارد شوت بزنه و یا اینکه یک بازیکن معمولی بدون" مزاحمت" اقدام به شوت زنی کنه ) .
اما باگهای دروازه بان هنوز وجود داره باگهایی مثل عکس العمل های ابتدایی که توپهای ساده رو هم نمیتونن بگیرن .
ببینید من کار خیلی خاصی نکردم فقط توی ادیت بازی قدرت شوتها رو تنظیم و تعدیل کردم و تواناییهای دروازه بانها رو هم به یک نسبت منطقی افزایش دادم البته برای کل 4500 بازیکن .
شما هم ادیت فایلتو یک جا آپلود کن تا تغییرات لازم رو اعمال کنم .
راستش من زیاد آشنا نیستم با کیت سرور و اینجور چیزا . اون ادیت فایلی که گفتین آپلود کنم کجا هست؟
مگه نمیتونید همون ادیت فایل خودتون رو آپلود کنید فقط بدون اینکه زمان پاسخگویی تغییری کرده باشه ولی بقیه تغییرات اعمال بشه.
ممنونم.
Spaniuly
11-11-2009, 22:46
می خواستم بدونم این برنامه PRO-EVO Editing Studio برای pes 2010 اومده یا نه.
اره 2 تا ورژنش اومده هر دوتا هم بتا هستند. می تونی از گیم کپی دانلود کنی
سلام
بالاخره تو مسترلیگ یه بازیکن خریدم
فرانک لمپارد
با 25 میلیون یورو برای 4 سال
البته بگم که مصدوم بود/هست تا یه ماه دیگه به میادین برمیگرده
حالا یه سوال :
چطور میتونیم تو مسترلیگ یه بازیکنمون رو مورد توجه دیگر باشگاهها قرار بدیم ؟
خیلی ضرر کردی- منم خریدمش خیلی پشیمونم الان تو لیست فروشمه ولی کسی نمیخره
اصلا خوب بازی نمیکنه
بای بای
راستش من زیاد آشنا نیستم با کیت سرور و اینجور چیزا . اون ادیت فایلی که گفتین آپلود کنم کجا هست؟
مگه نمیتونید همون ادیت فایل خودتون رو آپلود کنید فقط بدون اینکه زمان پاسخگویی تغییری کرده باشه ولی بقیه تغییرات اعمال بشه.
ممنونم.
میتونم ادیت فایل خودمو آپلود کنم اما به خاطر اینکه معلوم نیست شما از چه پچی استفاده میکنی گفتم ادیت فایل خودتو آپلود کن چون ممکنه به مشکل بر بخوری حالا مهم نیست من روی ادیت فایل اصلی بازی این تغییرات رو انجام دادم و فایلها رو آپلود کردم فقط شما دو تا کار باید انجام بدی اولا از فایلهای ادیت و آپشنت یک کپی برداری تا اگه نظرعوض شد بتونی دوباره اونا رو جایگزین کنی . دوم اینکه کیت سرورتو فعلا غیر فعال کن تا بازم به مشکل بر نخوری ( اگه کیت سرور به بازی اضافه نکردی که هیچی ). بعد این فایلو امتحان کن اگه نظرتو گرفت ادیت فایلتو بده تا تغییراتو برات اعمال کنم .
این کار برای من 10 تا 15 دقیقه زمان میبره .
مسیر و فایلهای مورد نظر رو توی تصویر میتونی ببینی اون دو تا نکته ای که بالا گفتمو فراموش نکن :
این لینک دو تا فایل آپشن و ادیت :
در ضمن اگه بتونی فایل SPEED رو هم به بازی اضافه کنی و سرعت بازیو روی 0.95 قرار بدی سرعت بازی هم ایده آل میشه .
vahidreza2007
12-11-2009, 00:09
بله منم تاييد ميكنم گفته مهران عزيز رو حسين جون خيلي خوب شده
فقط الان من يه مشكلي كه دارم اون فايل اسپيد رو تو كيت سرور كه اجرا ميكنم بازي هر 20 ثانيه 2 ثانيه فريز ميكنه اين از چي ميتونه باشه
راستي ممنون از اديت و اپشن فايل - يه زحمت بكش اسپيد و فايل كونفيق خودت رو هم بزار براي دانلود تا دانلود كنم شايد مشكل حل شد
بله منم تاييد ميكنم گفته مهران عزيز رو حسين جون خيلي خوب شده
فقط الان من يه مشكلي كه دارم اون فايل اسپيد رو تو كيت سرور كه اجرا ميكنم بازي هر 20 ثانيه 2 ثانيه فريز ميكنه اين از چي ميتونه باشه
راستي ممنون از اديت و اپشن فايل - يه زحمت بكش اسپيد و فايل كونفيق خودت رو هم بزار براي دانلود تا دانلود كنم شايد مشكل حل شد
ببین وحید جان این فایل سرعت JUCE هنوز نسخه بتاست و اینجور مشکلات ممکنه برای بعضیا اتفاق بیفته شما دقیقا بگو از کدوم ورژن کیت سرور استفاده میکنی تا من تنظیمات دقیق فایل config رو برات آپلود کنم این فایلو از سایت evo-web گرفتم و بسیار خوب تنظیم شده .
راه حل مشکل مهران و خودت اینه که ادیت فایلهاتونو بدین تا تغییرات رو روی ادیتهای خودتون اعمال کنم . این بازی به تغییرات شدیدا حساسه علت این بی ثباته همین مساله هست در ضمن مشخصات سیستم رو هم بگو و اینکه مشکل ارور dx3_dll قبل از اجرای بازی داری یانه ؟ و اینکه وقتی میخوای ستینگ بازیو باز کنی قبلش یک پیام نشون داده نمیشه ؟
تمام سوالات بالا رو جواب بده تا مشکل خودت و مهران حل بشه .
vahidreza2007
12-11-2009, 00:33
من از ورژن 9.05 استفاده ميكنم حسين جان - اون مشكل مربوط به فايل دايركست رو هم ندارم و نداشتم و اينم از مشخصات سيستم من : m.b:abit - ip35 pro -xe
cpu :intel -quad qure-6600
ram 3 gig geil ddr2 -800
v.ga :sapphire - 3870 hd ultimate - 512 m.b - gddr4
monitor : lg - lcd 19 - w1952s
نه موقع باز كردن ستينگ بازي هم هيچ خطايي نميده
من فكر كنم مشكل از تنظيمات كونفيق هستش اگه شما تنظيمات دقيق رو بزاري ممنون ميشم
من از ورژن 9.05 استفاده ميكنم حسين جان - اون مشكل مربوط به فايل دايركست رو هم ندارم و نداشتم و اينم از مشخصات سيستم من : m.b:abit - ip35 pro -xe
cpu :intel -quad qure-6600
ram 3 gig geil ddr2 -800
v.ga :sapphire - 3870 hd ultimate - 512 m.b - gddr4
monitor : lg - lcd 19 - w1952s
نه موقع باز كردن ستينگ بازي هم هيچ خطايي نميده
من فكر كنم مشكل از تنظيمات كونفيق هستش اگه شما تنظيمات دقيق رو بزاري ممنون ميشم
دقیقا این نوشته رو توی فایل config کپی کن ( قبلش کل متن فایل config خودتو پاک کن ) سیو هم فراموش نشه :
[afs2fs]
debug = 0
img.dir = "example-root1"
[afsio]
debug = 0
[camera]
angle = 32
[kload]
dll = afsio.dll
dll = afs2fs.dll
dll = lodmixer.dll
dll = camera.dll
dll = time.dll
dll = speeder.dll
[lodmixer]
aspect-ratio.correction.enabled = 0
controller.check.disabled = 1
lod.players.entrance.s1 = 0.050
lod.players.entrance.s2 = 0.050
lod.players.entrance.s3 = 0.042
lod.players.inplay.s1 = 0.050
lod.players.inplay.s2 = 0.050
lod.players.inplay.s3 = 0.042
lod.players.misc.s1 = 0.050
lod.players.misc.s2 = 0.050
lod.players.misc.s3 = 0.042
lod.players.replay.s1 = 0.050
lod.players.replay.s2 = 0.050
lod.players.replay.s3 = 0.042
lod.ref.inplay = 0.042
lod.ref.replay = 0.042
[speeder]
count.factor = .95
اما مشکل شما همونچیزی که گفتم حالا امتحان کن ببین چی میشه .به فاصله نوشته ها دقت کن .
Mehdi.ss
12-11-2009, 00:50
اینم یه پچ دیگه
super-patch-v1-5-all-in-one
Updated Transfers
SFX Sounds
Referee Kits
New Teams (Zemalek (Eqypt) & CSKA Moskow)
New Adboard
Sweat Patch
Goal Lightning
Kit Texture
80 New Faces
Calendar Fix BAL and ML Logos
Real Image Coach & Scout in ML
Real Image Card
HD Logos For all teams
Real Logos For Leagues & Cups
Fixed Replay Logo
unlock all PES2010 OPTION
Ball Pack
Boot Pack
Kit For All Teams
New Gloves
Real Names For All Players
Trophy Screen “Updated”
Real Names For National Players
Screen Logo
Replay Logo
—————————————-
Thanks to:
Juce & Robbie(Kitserver 9.5) * Pes-Patch.Com
Pate.Arminia * goldorakiller (PRO-EVO Editing Studio 2010)
w!ld@ (PES 2010 Editor) * 3ecken1elfer(Boot Pack)
Amauri (Ball Pack) * GRAND BLEU(Kits & Relink)
Create Cover & Setup (Payam Kh.) * Pesfaces.CO.UK
Motta (Sweat Patch) * BlingBling (Kit Texture)
verde (Real Image Card) * Zznh (Gloves)
Face editors
Kit editors
پارت 1
پارت 2
منبع
[
[LEFT]
منم امروز بازی رو گرفتم و ریختم
و تنها نکته ای که میتونم بگم
دروازبانا افتضاحن
2009 هوش مصنوعی به مراتب بهتری داشتن
یه مشت واکنش مسخره
کریس رونالدو پاس تو عمق میداد از بیرون محوطه جریمه اونوقت چک توپو نمیتونست بگیره و میفرستادش کرنر
ژابی آلونسو توپ به سرش میخورد میرفت سمت کاسیاس اونوقت یه واکنش عجیب غریب نشون میداد که حتی به توپی که بغلش بود نزدیک هم نمیشد
مثال ازین دستا زیاده
واقعا افتضاحن
night lord
12-11-2009, 02:16
ما که نتونستیم این speed و راه بنداریم .:13:
masoodbr
12-11-2009, 09:11
[quote=krauser;4393282]BAL رو هم فتح کردیم :31: هرچی افتخار ملی و باشگاهی بود درو شد حالا با همون بازیکن مستر لیگ هم میرم اکسپورت کردم بعدش هم تو مستر لیگ خریدمش
سلام الان با عكس مادريد تو مسترليگ هستي بعد ميشه يك كمي بيشتر توضيح بدي چطوري بازيكنتو وارد مستر ليگ كرديد ممنون ميشم
paroucia
12-11-2009, 09:21
اقا چرا تازگی ها کسی ما رو تحویل نمی گیره!!!
به درخواست ما هم مرحمتی بفرمایید:
بنده اپشن فایل تیم کلاسیک را دانلود کردم اما اسم ها فیک اند.قبلا یادمه یکی این اسما رو درستشو گذاشته بود میشه یکی لطف کنه برم بذاره؟گشتم پیدا نکردم.ایا برای فیسشون ÷چی نیومده؟خیلی ضایع است.
aRThaS_08
12-11-2009, 09:29
افتضاح !
دروازه بانها همه در حد معمارزاده ! روی فری کیکهایی که خودمون میزنیم هم در حد واکاشیزوما ! از فاصله 17متری با رونالدو به هیلاریو زدم کنچ دروازش ! توپ رو با کمال ناباوری گرفت ! خیلی مزخرفن دروازه بانها !
به کاسیاس با هد پاس میدم توپ رو مشت میکنه ! واقعا مسخره س ! رونالدو هم که شوتاش مثه سوباسا ! همش گل میشه : )) فکرشو بکن از وسط زمین به بوفون گل زدم با رونالدو : ))
پچی چیزی نیست این مشکل دروازه بانها و شوت رو برطرف کنه ؟
mohsen62k
12-11-2009, 10:48
دوستان عزیز من یک مشکل دارم
هر پچی که نصب میکنم فقط آپشن فایلهاش درست هستند یعنی فقط تاثیرات آپشن فایل در بازی اعمال میشه و کیت سرور الکی هست!
من همه کارها رو درست انجام دادم
اما غییرات اعمال نمیشه!
من سوپر پچ رو الان نصب کردم (=>Created By: AmiR And RezA)
طبق معمول فایلهای آپشن رو در داکیومنت کپی کردم و فایلهای کیت سرور رو هم در داخل پوشه بازی
و بازی رو اجرا کردم اما خبری از لوگوها و سایر تغییرات نیست
ست آپ کیت سرور رو هم اجرا کردم
اما فایده ای نداشت!
راهنما هم همین رو گفته :
Help:
- copying Folder "Kitserver"
- Paste In Drives:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\
- Enter Yes to all...(after copy)
------ --------- ------- ----------- ---
- copying Folder "KONAMI"
- Paste In My Documents
- Enter Yes to all...(after copy)
کونامی با این نسخه ش منو از هر چی فوتباله زده کرد :41:
رفتم با پلی استیشن 2 فیفا 10 رو بازی کردم که بیشتر حالم به هم خورد :2:
Spaniuly
12-11-2009, 11:17
سلام الان با عكس مادريد تو مسترليگ هستي بعد ميشه يك كمي بيشتر توضيح بدي چطوري بازيكنتو وارد مستر ليگ كرديد ممنون ميشم
نه عزیز اون عکس که با شماره 7 هستم توی BAL هست مستر لیگ رو هر بار بازی می کنم حال نمیده خیلی چرته هر دفعه با یه سوژه و انگیزه شروع می کنم ولی بعد پاک می کنم هیچ هدفی رو دنبال نمی کنه این مستر لیگ هیچ هدف هیچ... کاملا ایراد داره فقط واسه وقت تلف کردنه این مستر لیگ جدید نه میشه بازیکن خرید نه میشه بازیکن رشد داد نه میشه تمرینات رو قوی تر کرد تا بازیکن رشد بهتری داشته باشه هیچ چی. واقعا کونامی چی فکر کرده با خودش که این مود آشغال رو وارد بازی کرده؟ دیگه فکر کنم کم کم اونایی هم که نمرات کم بازی گیر می دادن درک می کنن این نمره کم از کجا ناشی میشه. واقعا با این وضع کونامی خیلی متضرر خواهد شد. به هر حال صلاح بازی خویش ژاپنیان دانند:31: ولی کلا باید یه فکر اساسی بکنند با شعار دادن و های و هوی الکی نمیشه اهالی فن رو فریب داد.کونامی باید جای شعار دادن بشیه فعلا یه جورایی از کارای قبلی فیفا کپی برداری کنه اینطوری موفق تر میشه به نظرم. متاسفانه ژاپنی ها درک عمیقی و کاملی از فوتبال سیمولیشن ندارند برعکس توانایی بالایی که در گیم سازی دارن و همین نکته کوچیک باعث شده که هیچ وقت نتونن مقابل فیفا خودی نشون بدند. البته امیدوام این مطلب باز خوردی نداشته باشه باعث بشه بحث جدید شروع بشه که دیگه خداییش هیچ کس حوصله بحث نداره. فقط باید دست به دعا شیم سال آینده دیگه اینقدر گند بالا نیاره.
masoodbr
12-11-2009, 12:12
نه عزیز اون عکس که با شماره 7 هستم توی BAL هست مستر لیگ رو هر بار بازی می کنم حال نمیده خیلی چرته هر دفعه با یه سوژه و انگیزه شروع می کنم ولی بعد پاک می کنم هیچ هدفی رو دنبال نمی کنه این مستر لیگ هیچ هدف هیچ... کاملا ایراد داره فقط واسه وقت تلف کردنه این مستر لیگ جدید نه میشه بازیکن خرید نه میشه بازیکن رشد داد نه میشه تمرینات رو قوی تر کرد تا بازیکن رشد بهتری داشته باشه هیچ چی. واقعا کونامی چی فکر کرده با خودش که این مود آشغال رو وارد بازی کرده؟ دیگه فکر کنم کم کم اونایی هم که نمرات کم بازی گیر می دادن درک می کنن این نمره کم از کجا ناشی میشه. واقعا با این وضع کونامی خیلی متضرر خواهد شد. به هر حال صلاح بازی خویش ژاپنیان دانند:31: ولی کلا باید یه فکر اساسی بکنند با شعار دادن و های و هوی الکی نمیشه اهالی فن رو فریب داد.کونامی باید جای شعار دادن بشیه فعلا یه جورایی از کارای قبلی فیفا کپی برداری کنه اینطوری موفق تر میشه به نظرم. متاسفانه ژاپنی ها درک عمیقی و کاملی از فوتبال سیمولیشن ندارند برعکس توانایی بالایی که در گیم سازی دارن و همین نکته کوچیک باعث شده که هیچ وقت نتونن مقابل فیفا خودی نشون بدند. البته امیدوام این مطلب باز خوردی نداشته باشه باعث بشه بحث جدید شروع بشه که دیگه خداییش هیچ کس حوصله بحث نداره. فقط باید دست به دعا شیم سال آینده دیگه اینقدر گند بالا نیاره.
سلام من به نظرات احترام میذارم اما به نظر من مسترلیگ مثل واقعیت طراحی شده جوانها رشد میکنند پا به سن گذاشته کند میشن نقل وانتقالات اتفاقا خوب شده مثل واقعیت که بعد از 3 سال پیشنهاد رونالدو از منچستر به ریال رفت خوب بالاخره بازیکن محبوب و تاثیر گذار تیم بود من خودم تو مستر لیگ با منچستر بازیکنانی مثل تورس رینا لیزاندرو لوپس لوچو گونزالس گورکوف خوان ماتا روبینهو اشلی یانگ ایمار روکی ارشاوین سندروس را طی پنج فصل خریدم شما چطوری میگید خریده نمیشه البته جوانها مثل پاتو هیگوان فابرگاس و غیره که برای تیمشون خوب بازی میکنند خریداری نمیشن اینو قبول دارم و منطقی اگه به بازیکن خوب تیم شما پیشنهاد بدن میفروشی
این نظر من بود
mohsen-jj
12-11-2009, 12:29
سلام ... بالاخره این مشکل سیو کردن ترکیبها رو کسی حل نکرد ... ؟
behnammazi
12-11-2009, 12:30
میتونم ادیت فایل خودمو آپلود کنم اما به خاطر اینکه معلوم نیست شما از چه پچی استفاده میکنی گفتم ادیت فایل خودتو آپلود کن چون ممکنه به مشکل بر بخوری حالا مهم نیست من روی ادیت فایل اصلی بازی این تغییرات رو انجام دادم و فایلها رو آپلود کردم فقط شما دو تا کار باید انجام بدی اولا از فایلهای ادیت و آپشنت یک کپی برداری تا اگه نظرعوض شد بتونی دوباره اونا رو جایگزین کنی . دوم اینکه کیت سرورتو فعلا غیر فعال کن تا بازم به مشکل بر نخوری ( اگه کیت سرور به بازی اضافه نکردی که هیچی ). بعد این فایلو امتحان کن اگه نظرتو گرفت ادیت فایلتو بده تا تغییراتو برات اعمال کنم .
این کار برای من 10 تا 15 دقیقه زمان میبره .
مسیر و فایلهای مورد نظر رو توی تصویر میتونی ببینی اون دو تا نکته ای که بالا گفتمو فراموش نکن :
در ضمن اگه بتونی فایل SPEED رو هم به بازی اضافه کنی و سرعت بازیو روی 0.95 قرار بدی سرعت بازی هم ایده آل میشه .
ممنونم ازت.
اگر لطف کنی و این تغییرات رو برای ادیت فایل خودم انجام بدی ازت ممنون میشم.
یه سوال دیگه اینکه آیا قدرت شوت زنی کامپیوتر هم به همین نسبت کم شده یا فقط قدرت شوت بازیکنان ما کمتر میشه؟
بچه يك سوال دارم
1_برا شما اتفاق افتاده داور براتون پنالتي بگيره
2_تونستيد تا حالا كرنر رو با ضربه سر گل كنيد
masoodbr
12-11-2009, 12:54
بچه يك سوال دارم
پنالتی نه ولی کرنر چرا باید توپ را تقریبا به بیرون محوطه 6 قدم بندازی
linkin_park
12-11-2009, 13:13
من یه مشکل مسخره دارم !!! از امروز
وقتی میرم تو مستر لیگ بازی که شروع میکنم بعد از 20 ثانیه بازی خارج میشه Don't send میده ...
اما عجیبیش به اینه که تو Exhibition اینجوری نمیشه !
mohsen62k
12-11-2009, 13:14
کسی نیست به من کمک کنه؟
من با پچها مشکل دارم!
الان یک پچ ریختم همه چیزش درست شد اما لباس ایران به هم ریخت ! لوگوی لیگ بوندیس لیگا نیومد اما لوگوی باشگاها درست شد ! در حالی که عکسی که از پچ بود همه اینها درست میبایست میشد نمیدونم مشکل من از کجاست کسی نمیوتنه راهنمایی کنه؟
یک پچ گرفتم توش کلی توپ بود توپهاش بیضی بودن !!
alone_boy
12-11-2009, 13:17
خیلی ضرر کردی- منم خریدمش خیلی پشیمونم الان تو لیست فروشمه ولی کسی نمیخره
اصلا خوب بازی نمیکنه
بای بای
چراااا ؟!!!!!!!!!!!!
الان دیگه مصدوم نیست و فعلا بازی میکنه
مثل بقیه بازکنای سطح متوسط
من که فکر میکردم بازکین خوبیه
راستی برای رئال مایکون و آلکس یا کاروالیو خوبن ؟
M A X I M U M
12-11-2009, 13:39
بچه يك سوال دارم
آره پنالتي گرفت برام تو مستر ليگ
كرنر هم گل زدم
وقتي سانتر مي كني بايد سريع بازيكن رو بياري جلوي مدافع حريف تا ضربه سرو بزني
من که با BAL خیلی حال می کنم ولی یه مشکلی هست حدود دقیقه 80 تعویضم میکنه معدل قدرتمم 109 ؟:18:
من با اينتر الان نيم فصل اولم ! و روبن و لمپارت به طور قرضي امدن تو تيمم !
شما بايد بگرديد بازيكنهاي كه از نيمكت نشيني با پست بازيشئن نا راضي هستند رو بخريد
مثلا همين اشنايدر تئ تيم من بك چي بود رضي نبود از پستش 3 سوت از ميلان براش پيشنهاد امد ! من رفتم تو تمرينات و پست بك چپ اشنايدر رو آزاد كردم كه البته 5 هزار تا پول كم شد ! مربي طي 3 هقته اون و بك چپ كرد ! ديگه ناريضي نيست از تيم ! و شما مي تونيد
گیمرها روز به روز دارن مهارت بیشتری توی این بازی بدست میارن و بازی براشون راحت تر میشه و من روز به روز دارم روی گیم پلی تحقیق میکنم تا روشهای کارآمدتر و در عین حال طبیعی تری برای سخت تر کردن بازی پیدا کنم . تا امروز من بیشتر روی تواناییهای بازیکنان کار میکردم اما به نظر میرسه بیشتر از این دیگه جا نداره که هم بازی سخت تر بشه و هم اینکه طبیعی بودن خودشو از دست نده . علاوه بر این با فایل speed و تعدیل قدرت شوتها تقریبا گیم پلی بازی نسبت به قبل خیلی بهتر شده بنابراین فکر میکنم لزومی نداشته باشه که بیشتر از این روی قسمت وقت گذاشته بشه .
من از امروز میخوام روی سبک بازی تیمها کار کنم و از این طریق بازیو سخت تر کنم . اگه دقت کرده باشید از نظر موقیعت صاحب توپ بودن معمولا درصد تصاحب توپ ما با کامپیوتر برابری میکنه نهایتا 60 به 40 ما بیشتر صاحب توپ هستیم اما cpu بیشتر توی زمین خودش صاحب توپه و کمتر توی زمین ما میتونه توپو حفظ کنه . از نظر موقعیتهای خطرناک ما حداقل 3 برابر cpu موقعیت خطرناک در بازی ایجاد میکنیم که تقریبا از هر سه موقعیت یکیش گل میشه اما cpu از هر دو موقعیت خطرناک خودش میتونه یکیشو گل کنه .این آمار نشون میده کامپیوتر نمیتونه زیاد به تیم ما فشار بیاره و فقط از تک موقعیتها استفاده میکنه و این از جذابیت بازی کم میکنه حالا من تصمیم دارم با ابزارهای که در بخش تیم استایل , استراتژی تیمی و همینطور کارتها در اختیار داریم این معادله رو کمی تعدیل کنم هر چند که اینو میدونم که علت اصلی غلبه ما بر کامپیوتر هوش بسیار پیشرفته ما نسبت به کامپیوتره و تجربیاتیه که ما هر روز بدست میاریم در صورتیکه کامپیوتر تجربه جدیدی بدست نمیاره .
من از شما میخوام که بگید در برابر کدوم تیمهای ( ضعیف متوسط و تیمهای قوی ) معمولا بیشتر به مشکل برمیخورید ؟ نفوذ به دفاع کدوم تیمها معمولا مشکل تره؟ در برابر کدوم تیمها موقعیت گلزنی بسیار کمی بدست میارید ؟ کدوم تیمها فشار بیشتری به شما وارد میکنن ؟ میدونم الان همگی اسم تیمهای قوی رو میارید اما دلیل این مساله توانایی بالای بازیکنان تیمهای بزرگه درصورتیکه هدف ما اینه که ببینیم کدوم استراتژیها سبب میشه یک تیم کمتر قابل نفوذ بشه و کدوم استراتژیها سبب میشه تیم حریف ( cpu ) بتونه بیشتر به ما فشار بیاره .برای من پیش اومده که نتونستم حتی یک موقعیت دربرابر یک تیم متوسط بدست بیارم از اون طرف دربرابر تیمهای بزرگ شده که توی یک بازی کلی موقعیت خطرناک گیرم بیاد .
بنابراین حتی الامکان تیمهایی رو نام ببرید که از بازیکنان بزرگ کمتر استفاده میکنند .نهایتا من میخوام این استراتژیها رو پیدا کنم و برای تمام تیمها تعمیم بدم .
Spaniuly
12-11-2009, 15:33
سلام من به نظرات احترام میذارم اما به نظر من مسترلیگ مثل واقعیت طراحی شده جوانها رشد میکنند پا به سن گذاشته کند میشن نقل وانتقالات اتفاقا خوب شده مثل واقعیت که بعد از 3 سال پیشنهاد رونالدو از منچستر به ریال رفت خوب بالاخره بازیکن محبوب و تاثیر گذار تیم بود من خودم تو مستر لیگ با منچستر بازیکنانی مثل تورس رینا لیزاندرو لوپس لوچو گونزالس گورکوف خوان ماتا روبینهو اشلی یانگ ایمار روکی ارشاوین سندروس را طی پنج فصل خریدم شما چطوری میگید خریده نمیشه البته جوانها مثل پاتو هیگوان فابرگاس و غیره که برای تیمشون خوب بازی میکنند خریداری نمیشن اینو قبول دارم و منطقی اگه به بازیکن خوب تیم شما پیشنهاد بدن میفروشی
این نظر من بود
خوب از این خریدها چه قدر لذت بردید؟ لابد خیلی... مستر لیگ مستر لیگ مستر لیگ همین بود یعنی قراره برعکس قبل بشه؟ قبل اینکه بازی بیاد می گفتن مستر لیگ قراره تغییر کنه نگو قرار بود جای خرید و فروش ها عوض بشه تا قبل این می تونستی بازیکن بفروشی حالا از کوچه هم بازیکن میاری توی تیمت 2 هفته بعد واسش مشتری پیدا میشه در عوض نمیشه بازیکن مورد نظر رو خرید. کونامی یه چیز رو پاک یادش رفته اعمال کنه اونم اینکه توی نقل و انتقالات پول حرف اول رو می زنه مگر در مواقع استثنایی من هنوز هم بعد این همه بازی کردن نتونستم یوان گورکاف رو بخرم واسه تیمم آخه مگه چنین چیزی میشه؟ من کلی پول داشته باشم و تیمم هم توی جام باشگاه ها باشه کلی افتخار گورکاف که تو بوردو هست چرا نباید بیاد به تیم من؟ اگه واقعیت می خوای برو یه کم منیجر مود فیفا رو بازیکن تا معنی واقعی Career رو بدونی و لذت واقعی تیمداری رو بچشی. این مستر لیگ جدید واقعا پر از نقطه ضعف هست. اگه قراره اینقدر نقل و انتقالات به سختی انجام بشه دیگه پس به چه دلخوشی بشینیم وقتمون رو براش تلف کنیم وقتی می دونیم اگه بخواییم از یه تیم معمولی و از صفر شروع کنیم باید خواب خریدن بازیکنی مثل گورکاف رو ببینیم. من واقعا نمی دونم شما چه طوری تونستی گورکاف رو بخری. توی نسخه جدید حتی نمیشه بازیکنان ML Young که همون Newcomer ها باشند رو گیر آورد معلوم نیست کی میان کی میرن و از کجا سر در میارن.
دست آخر چی؟ تیم بعد از 10 سال حتی به خوبی رئال و بارسا نمیشه. من با 2009 تیم ساخته بودم همگی بالای 95 بودند یه تیم تمام عیار با بهترین بازیکنان من به عشق ساختن یه Dream Team می نشستم مستر لیگ بازی می کردم اگه قراره اینجوری باشه که منیجر مود فیفا ارباب و سرور این مستر لیگ جدید هستش. من واقعا رفته رفته دارم سرد و سرد تر میشم نه به اون علاقه ای که به PES 2009 داشتم و نه به این...:41: خیلی حیف شد خیل امیدوار بودم که ورژن 2010 بهتر از قبل بشه ولی نه من بلکه هیچ کدوم از دوست و اطرافیانم از PES 2010 خوششون نیومد همین پسر خالم که از اول PES خور بود برداشته الان فیفا 10 بازی می کنه و میگه دست به این PES 2010 نمی زنم. واقعا به جز گرافیک و چهره ها و اضافه شدن تعداد انگشت شماری انیمیشن هیچ پیشرفت قابل ملاحضه ای نداشت ساسان توی پست اول خوب به این مسئله اشاره کرده که واقعا کونامی نتونست انتظار ها رو بر آورده کنه
به طور مثال این ها انتظارات من قبل از انتشار بازی بود:
1- داوری اصلاح بشه : برآورده نشد که هیچ از بد هم بدتر شده. مایه آبرو ریزی:41:
2- آفساید میلیمتری اعلام نشه و جلو بودن پای بازیکن اعمال بشه نه بدنش : برآورده نشد.
3- گزارشگر یا عوض بشه یا از تکه های بهتر و جالب تر و فوتبالی تری استفاده بشه: برآورده نشد.
4- گیم پلی روان بشه و بازیکن رو بشه به سادگی کنترل کرد : برآورده نشد که هیچ حالا خیلی از مواقع بازیکن سرش رو می ندازه پایین وای هم نمی ایسته.
5- شوت ها دارای قوس لوپ و بشه شوت های به شکل درایو زد : برآورده نشد. نمی دونم دقت کردید یا نه شوت ها مسیر مستقیمی رو طی می کنن و هیچ تنوعی در اونها نیست فقط شدت شوت هاست که اون ها رو از هم متمایز می کنه در حالیکه توی دنیای واقعی فوتبال شاهد اوناع و اقسام شوت ها هستیم.
6- برای جلوگیری از راحت گل نخوردن دروازبان هوش مصنوعی اون رو افزایش بدن : برآورده نشد که هیچ حالا دیگه بدتر هم شده اکثرا گل هایی می خورن که اصلا فردای روز مسابقه دروازبان می فهمه که گل خورده.
7- مود BAL تغییر کنه : برآورده نشد.
8- چمن ورزشگاه ها 3بعدی واقعی بشه (مثل فیفا نکست نه کارنت) : برآورده نشد.
البته چند مورد هم هست که برآورده شد مثلا اینکه توی مستر لیگ اسکیپ مچ بذاره که گذاشته یا افزایش تعداد دریبل ها و یکی دو مورد دیگه ولی این هایی که عرض کردم و برآورده نشده فقط انتظارات من نیست دقیقا چون این ها رو برطرف نکرده و حتی در برخی از موارد حتی بدتر هم عمل کرده الان این همه انتقاد شده از بازی و یه شکست دیگه توی کارنامه PES درج شد.
معذرت می خوام که پستم اینقدر طولانی شد ولی خیلی از مواقع باید برای رسیدن به حقایق چشم رو روی علایق ببندیم من با اینکه امسال هم مثل پارسال بیشترین وقتم رو صرف PES می کنم و (اگه عمری باقی موند) خواهم کرد ولی با این حال خودم رو گول نمی زنم ولی متاسفانه احساس می کنم خیلی از بچه ها دوست دارن که خودشون رو گول بزنن.
حالا بحث اخیر روی مستر لیگ جدید هست اونهایی که میگن مستر لیگ موفق هست یه بار برن منیجر فیفا رو بازی کنن بازی فیفا منیجر رو نمی گم ها مود مربی گری فیفا رو م گم برید ببینید آیا این مستر لیگ می تونه با این شرایطش منیجر مود به اون عظمتی فیفا رو به مخاطره بندازه؟
قربون همه تون حرفی ندارم ببخشید سردرد دادم
من که با BAL خیلی حال می کنم ولی یه مشکلی هست حدود دقیقه 80 تعویضم میکنه معدل قدرتمم 109 ؟:18:
زنده باد ترینر.. خوب وقتی همه توانایی ها روی 99 باشه وقتی توی پست تخصصی باشی Overal شما میشه 109:46:
مستر لیگ رو هر بار بازی می کنم حال نمیده خیلی چرته هر دفعه با یه سوژه و انگیزه شروع می کنم ولی بعد پاک می کنم هیچ هدفی رو دنبال نمی کنه این مستر لیگ هیچ هدف هیچ... کاملا ایراد داره فقط واسه وقت تلف کردنه این مستر لیگ جدید نه میشه بازیکن خرید نه میشه بازیکن رشد داد نه میشه تمرینات رو قوی تر کرد تا بازیکن رشد بهتری داشته باشه هیچ چی. واقعا کونامی چی فکر کرده با خودش که این مود آشغال رو وارد بازی کرده؟ دیگه فکر کنم کم کم اونایی هم که نمرات کم بازی گیر می دادن درک می کنن این نمره کم از کجا ناشی میشه. واقعا با این وضع کونامی خیلی متضرر خواهد شد. به هر حال صلاح بازی خویش ژاپنیان دانند:31: ولی کلا باید یه فکر اساسی بکنند با شعار دادن و های و هوی الکی نمیشه اهالی فن رو فریب داد.کونامی باید جای شعار دادن بشیه فعلا یه جورایی از کارای قبلی فیفا کپی برداری کنه اینطوری موفق تر میشه به نظرم. متاسفانه ژاپنی ها درک عمیقی و کاملی از فوتبال سیمولیشن ندارند برعکس توانایی بالایی که در گیم سازی دارن و همین نکته کوچیک باعث شده که هیچ وقت نتونن مقابل فیفا خودی نشون بدند. البته امیدوام این مطلب باز خوردی نداشته باشه باعث بشه بحث جدید شروع بشه که دیگه خداییش هیچ کس حوصله بحث نداره. فقط باید دست به دعا شیم سال آینده دیگه اینقدر گند بالا نیاره.
آرمین جان من واقعا از این حرفایی که میزنی تعجب میکنم مگه خود شما نبودی که همیشه طرفدار واقعیت گرایی در بازی بودی حالا چرا مستر لیگ آرکید پارسال رو به این مستر لیگی که واقعی تر شده ترجیح میدی . در دنیای واقعی فوتبال مگه میشه هروقت اراده کنی هربازیکنی که خواستیو جذب باشگاهت کنی ؟ دردنیای واقعی فوتبال مگه امکان داره یک بازیکن جوون در عرض مثلا 5 سال سرعتش 50 درصد افزایش پیدا کنه و یا agility و یا سرعت پاسها و ...... ؟در دنیای واقعی فوتبال خرید فروش بازیکنان مگه با پوینته و ارزش واقعی بازیکنان و دستمزدهاشون اونجوریه که توی نسخه قبل داشتیم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما چیزی بنام اسپانسر نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه نباید جوون تر ها سریع تر رشد کنن و مسن تر ها روز به روز از تواناییهاشون کم بشه ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما مساله نارضایتی بازیکنان رو نداریم که دلیلش کم استفاده کردن از اونها و یا استفاده نادرست در پست غیر تخصصیه مثل ریوالدو در بارسلون که آخرش خداحافظی کرد و مثالهای زیاد دیگه ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما چیزی بنام تیم جوانان باشگاه نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه کادر فنی تیم اون هم با کلاسها و درجات مختلف نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه دسته دوم لیگها فقط 8 یا 10 تیم داره ؟دردنیای واقعی فوتبال مگه ما هوادار فوتبال نداریم ؟ هزینه تیم داری نداریم ؟ و خیلی چیزهای دیگه اگه الان حضور ذهن ندارم .
pishoolii
12-11-2009, 15:40
گیمرها روز به روز دارن مهارت بیشتری توی این بازی بدست میارن و بازی براشون راحت تر میشه و من روز به روز دارم روی گیم پلی تحقیق میکنم تا روشهای کارآمدتر و در عین حال طبیعی تری برای سخت تر کردن بازی پیدا کنم . تا امروز من بیشتر روی تواناییهای بازیکنان کار میکردم اما به نظر میرسه بیشتر از این دیگه جا نداره که هم بازی سخت تر بشه و هم اینکه طبیعی بودن خودشو از دست نده . علاوه بر این با فایل speed و تعدیل قدرت شوتها تقریبا گیم پلی بازی نسبت به قبل خیلی بهتر شده بنابراین فکر میکنم لزومی نداشته باشه که بیشتر از این روی قسمت وقت گذاشته بشه .
من از امروز میخوام روی سبک بازی تیمها کار کنم و از این طریق بازیو سخت تر کنم . اگه دقت کرده باشید از نظر موقیعت صاحب توپ بودن معمولا درصد تصاحب توپ ما با کامپیوتر برابری میکنه نهایتا 60 به 40 ما بیشتر صاحب توپ هستیم اما cpu بیشتر توی زمین خودش صاحب توپه و کمتر توی زمین ما میتونه توپو حفظ کنه . از نظر موقعیتهای خطرناک ما حداقل 3 برابر cpu موقعیت خطرناک در بازی ایجاد میکنیم که تقریبا از هر سه موقعیت یکیش گل میشه اما cpu از هر دو موقعیت خطرناک خودش میتونه یکیشو گل کنه .این آمار نشون میده کامپیوتر نمیتونه زیاد به تیم ما فشار بیاره و فقط از تک موقعیتها استفاده میکنه و این از جذابیت بازی کم میکنه حالا من تصمیم دارم با ابزارهای که در بخش تیم استایل , استراتژی تیمی و همینطور کارتها در اختیار داریم این معادله رو کمی تعدیل کنم هر چند که اینو میدونم که علت اصلی غلبه ما بر کامپیوتر هوش بسیار پیشرفته ما نسبت به کامپیوتره و تجربیاتیه که ما هر روز بدست میاریم در صورتیکه کامپیوتر تجربه جدیدی بدست نمیاره .
من از شما میخوام که بگید در برابر کدوم تیمهای ( ضعیف متوسط و تیمهای قوی ) معمولا بیشتر به مشکل برمیخورید ؟ نفوذ به دفاع کدوم تیمها معمولا مشکل تره؟ در برابر کدوم تیمها موقعیت گلزنی بسیار کمی بدست میارید ؟ کدوم تیمها فشار بیشتری به شما وارد میکنن ؟ میدونم الان همگی اسم تیمهای قوی رو میارید اما دلیل این مساله توانایی بالای بازیکنان تیمهای بزرگه درصورتیکه هدف ما اینه که ببینیم کدوم استراتژیها سبب میشه یک تیم کمتر قابل نفوذ بشه و کدوم استراتژیها سبب میشه تیم حریف ( cpu ) بتونه بیشتر به ما فشار بیاره .برای من پیش اومده که نتونستم حتی یک موقعیت دربرابر یک تیم متوسط بدست بیارم از اون طرف دربرابر تیمهای بزرگ شده که توی یک بازی کلی موقعیت خطرناک گیرم بیاد .
بنابراین حتی الامکان تیمهایی رو نام ببرید که از بازیکنان بزرگ کمتر استفاده میکنند .نهایتا من میخوام این استراتژیها رو پیدا کنم و برای تمام تیمها تعمیم بدم .
حسین جان منم تقریبا همییین اتفاق برام پیش میاد! یه جورایی بازی کردن جلوی تیمای قدرتمند خیلی آسون تره ، مثلا توو مسترلیگ با لیورپول 4 5 تا به منچستر یا چلسی میزنم اما بازیه بعدش مثلا از دربی کانتی و میدلزبرو 3 تا میخورم!.. البته به نظرم استراتژی تمام تیمای کامپیوتر تقریبا توو یه فازه ، اما این که چرا تیم های ضعیف تر بشتر اعصاب خورد میکنن رو نمیدونم!!
ali_pes2008
12-11-2009, 15:45
ما که نتونستیم این speed و راه بنداریم .:13:
شما فقط فایل speed بریز توی کیت سرور بعد هم این فایل txt و که آپلود کردم و بریز
همین :5: :5: :8:
pishoolii
12-11-2009, 15:47
سخت شدن نقل و انتقالات به نظرم طبعی تر شده و به واقعیت هم خیلی نزدیک تر شده ، یه نکته جالب که توو این همه مدت مستر واسم پیش اومده اینه که کونامی یه کار بسیار جالب انجام داده ( البته شاید هم اتفاقی بووده باشه ) ، اونم اینه که بازیکنایی که توو واقعیت به تیمشون تعصب دارن خیلی خیلی سخت از تیمشون جدا میشن ، مثل دیوید ویا ، مسی ، ژاوی و ... اما بازیکنایی که توو دنیایه واقعی زیاد تیم عوض میکنن توی نقل و انتقالات کونامی هم راحت جا به جا میشن ، مثل کریس رونالدو ، روبینهو ، اوون و ... ، البته بازم میگم شاید این اتفاقی بعد از 7 8 دوره مستر بازی کردن پیش اومده باشه ، اما اگه سیستمش نزدیک به همین باشه باید بگم که کونامی گل کاشته....
Spaniuly
12-11-2009, 15:49
آرمین جان من واقعا از این حرفایی که میزنی تعجب میکنم مگه خود شما نبودی که همیشه طرفدار واقعیت گرایی در بازی بودی حالا چرا مستر لیگ آرکید پارسال رو به این مستر لیگی که واقعی تر شده ترجیح میدی . در دنیای واقعی فوتبال مگه میشه هروقت اراده کنی هربازیکنی که خواستیو جذب باشگاهت کنی ؟ دردنیای واقعی فوتبال مگه امکان داره یک بازیکن جوون در عرض مثلا 5 سال سرعتش 50 درصد افزایش پیدا کنه و یا agility و یا سرعت پاسها و ...... ؟در دنیای واقعی فوتبال خرید فروش بازیکنان مگه با پوینته و ارزش واقعی بازیکنان و دستمزدهاشون اونجوریه که توی نسخه قبل داشتیم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما چیزی بنام اسپانسر نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه نباید جوون تر ها سریع تر رشد کنن و مسن تر ها روز به روز از تواناییهاشون کم بشه ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما مساله نارضایتی بازیکنان رو نداریم که دلیلش کم استفاده کردن از اونها و یا استفاده نادرست در پست غیر تخصصیه مثل ریوالدو در بارسلون که آخرش خداحافظی کرد و مثالهای زیاد دیگه ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما چیزی بنام تیم جوانان باشگاه نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه کادر فنی تیم اون هم با کلاسها و درجات مختلف نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه دسته دوم لیگها فقط 8 یا 10 تیم داره ؟دردنیای واقعی فوتبال مگه ما هوادار فوتبال نداریم ؟ هزینه تیم داری نداریم ؟ و خیلی چیزهای دیگه اگه الان حضور ذهن ندارم .
همه این حرفات رو کاملا تائید می کنم این کار کونامی در این مود تحسین برانگیز هست ولی من شاکی هستم از اینکه مستر لیگ رو نباید به این تغییر می داد من از اولش هم که این مستر لیگ جدید رو دیدم گفتم که باید اون مستر لیگ آرکید رو نگه می داشت و این مود جدید رو با اسمی مثل Soccer Career یا هر اسمی که دوست داشت اضافه کنه من قبلی رو به خاطر اینکه هیچ تناسبی با واقعیت نداره نمی خوام من اون رو دوست داشتم چون خیلی خوب می شد مدتی سرگرم شد و تا سنین بالا بازیکنان رو رشد داد من با بازیکنانم انس گرفته بودم توی تیم مستر لیگم یادش به خیر: دیه گو دروازبان رائول آلبیول مدافع وسط و اصلی آردا توران گورکاف مسی سیلوا رونالدو آگرو بنزیما و ... ولی دیگه نمیشه خوابش رو هم دید که اینها رو یه جا جمع کرد نمی دونم شاید من بیش از اندازه عاشق اون مستر لیگ آرکید شدم که این جدیده نمی چسبه
در کل من منکر واقع گرایانه شدن مستر لیگ نیستم فقط می گم در همین راستا هم ناقص عمل کرده مثلا نمیشه روی قیمت چونه زد این که توی قبلی بود چرا برش داشتن؟ توی منیجر فیفا یه درجه هست که نشون می ده بازیکنی که بهش پیشنهاد میدیم بیا هست یا نه اگه بیا هست میگه که چه مرگشه اگه بیا نیست با دلیل میگه که چرا نمیاد توی تیم حتی میشه چونه زد با تیمی که می خوای ازش بخری اینا باید باشن دیگه پس چرا نیستن؟
این موارد هم کم نیست که حتی باعث شده ایراداتی بر این مستر لیگ به اصطلاح واقع گرایانه وارد بشه در کل پیشنهادم اینه که اگه می خواهید قضاوت بهتری روی خوب بودن یا بد بودن مستر لیگ جدید داشته باشید منیجر مود فیفا رو بازی کنید تا بتونید قضاوت درستی داشته باشید
خوب از این خریدها چه قدر لذت بردید؟
حقیقتا من به شخصه خیلی لذت میبرم چون به واقعیت نزدیک تر شده . مستر لیگ مستر لیگ مستر لیگ همین بود یعنی قراره برعکس قبل بشه؟ قبل اینکه بازی بیاد می گفتن مستر لیگ قراره تغییر کنه نگو قرار بود جای خرید و فروش ها عوض بشه تا قبل این می تونستی بازیکن بفروشی حالا از کوچه هم بازیکن میاری توی تیمت 2 هفته بعد واسش مشتری پیدا میشه در عوض نمیشه بازیکن مورد نظر رو خرید.
در عالم واقع همینطوریه تیمها مدام دنبال بازیکنان زیادی هستن اما باشگاه اجازه بازیکن رو نمیده .
کونامی یه چیز رو پاک یادش رفته اعمال کنه اونم اینکه توی نقل و انتقالات پول حرف اول رو می زنه
مگر در مواقع استثنایی من هنوز هم بعد این همه بازی کردن نتونستم یوان گورکاف رو بخرم واسه تیمم آخه مگه چنین چیزی میشه؟ من کلی پول داشته باشم و تیمم هم توی جام باشگاه ها باشه کلی افتخار گورکاف که تو بوردو هست چرا نباید بیاد به تیم من؟ اگه واقعیت می خوای برو یه کم منیجر مود فیفا رو بازیکن تا معنی واقعی Career رو بدونی و لذت واقعی تیمداری رو بچشی. این مستر لیگ جدید واقعا پر از نقطه ضعف هست. اگه قراره اینقدر نقل و انتقالات به سختی انجام بشه دیگه پس به چه دلخوشی بشینیم وقتمون رو براش تلف کنیم وقتی می دونیم اگه بخواییم از یه تیم معمولی و از صفر شروع کنیم باید خواب خریدن بازیکنی مثل گورکاف رو ببینیم. من واقعا نمی دونم شما چه طوری تونستی گورکاف رو بخری.
ببخشید اما کی گفته توی فوتبال پول همیشه حرف اولو میزنه پس اعتبار لیگ و اعتبار باشگاه کجا رفته به نظر شما مثلا کریس رونالدو حاضره درقبال گرفتن مثلا 10 هزار دلار بیشتر نسبت به رئال بره یک تیم درجه دو ؟
توی نسخه جدید حتی نمیشه بازیکنان ML Young که همون Newcomer ها باشند رو گیر آورد معلوم نیست کی میان کی میرن و از کجا سر در میارن.
دست آخر چی؟ تیم بعد از 10 سال حتی به خوبی رئال و بارسا نمیشه. من با 2009 تیم ساخته بودم همگی بالای 95 بودند یه تیم تمام عیار با بهترین بازیکنان من به عشق ساختن یه Dream Team می نشستم مستر لیگ بازی می کردم اگه قراره اینجوری باشه که منیجر مود فیفا ارباب و سرور این مستر لیگ جدید هستش. من واقعا رفته رفته دارم سرد و سرد تر میشم نه به اون علاقه ای که به PES 2009 داشتم و نه به این...:41: خیلی حیف شد خیل امیدوار بودم که ورژن 2010 بهتر از قبل بشه ولی نه من بلکه هیچ کدوم از دوست و اطرافیانم از PES 2010 خوششون نیومد همین پسر خالم که از اول PES خور بود برداشته الان فیفا 10 بازی می کنه و میگه دست به این PES 2010 نمی زنم. واقعا به جز گرافیک و چهره ها و اضافه شدن تعداد انگشت شماری انیمیشن هیچ پیشرفت قابل ملاحضه ای نداشت ساسان توی پست اول خوب به این مسئله اشاره کرده که واقعا کونامی نتونست انتظار ها رو بر آورده کنه
آرمین جان بالاخره هر کسی یک سلیقه ای داره و ما باید به سلیقه های هم دیگه احترام بذاریم و نباید نظرمونمو نظر همه بدونیم .
ولی خیلی از مواقع باید برای رسیدن به حقایق چشم رو روی علایق ببندیم من با اینکه امسال هم مثل پارسال بیشترین وقتم رو صرف PES می کنم و (اگه عمری باقی موند) خواهم کرد ولی با این حال خودم رو گول نمی زنم ولی متاسفانه احساس می کنم خیلی از بچه ها دوست دارن که خودشون رو گول بزنن.
آرمین جان شما چرا فکر میکنی بقیه کاربران خودشون دارن گول میزنن این اصلا منطقی نیست اگه اینجوری بود این بازی اینقدر طرفدار نداشت بازم تکرار میکنم ما نباید عقاید خودمونو به همه تعمیم بدیم .
:46:[/quote]
همه این حرفات رو کاملا تائید می کنم این کار کونامی در این مود تحسین برانگیز هست ولی من شاکی هستم از اینکه مستر لیگ رو نباید به این تغییر می داد من از اولش هم که این مستر لیگ جدید رو دیدم گفتم که باید اون مستر لیگ آرکید رو نگه می داشت و این مود جدید رو با اسمی مثل Soccer Career یا هر اسمی که دوست داشت اضافه کنه من قبلی رو به خاطر اینکه هیچ تناسبی با واقعیت نداره نمی خوام من اون رو دوست داشتم چون خیلی خوب می شد مدتی سرگرم شد و تا سنین بالا بازیکنان رو رشد داد من با بازیکنانم انس گرفته بودم توی تیم مستر لیگم یادش به خیر: دیه گو دروازبان رائول آلبیول مدافع وسط و اصلی آردا توران گورکاف مسی سیلوا رونالدو آگرو بنزیما و ... ولی دیگه نمیشه خوابش رو هم دید که اینها رو یه جا جمع کرد نمی دونم شاید من بیش از اندازه عاشق اون مستر لیگ آرکید شدم که این جدیده نمی چسبه
در کل من منکر واقع گرایانه شدن مستر لیگ نیستم فقط می گم در همین راستا هم ناقص عمل کرده مثلا نمیشه روی قیمت چونه زد این که توی قبلی بود چرا برش داشتن؟ توی منیجر فیفا یه درجه هست که نشون می ده بازیکنی که بهش پیشنهاد میدیم بیا هست یا نه اگه بیا هست میگه که چه مرگشه اگه بیا نیست با دلیل میگه که چرا نمیاد توی تیم حتی میشه چونه زد با تیمی که می خوای ازش بخری اینا باید باشن دیگه پس چرا نیستن؟
این موارد هم کم نیست که حتی باعث شده ایراداتی بر این مستر لیگ به اصطلاح واقع گرایانه وارد بشه در کل پیشنهادم اینه که اگه می خواهید قضاوت بهتری روی خوب بودن یا بد بودن مستر لیگ جدید داشته باشید منیجر مود فیفا رو بازی کنید تا بتونید قضاوت درستی داشته باشید
آرمین جان متوجه منظورت شدم در این مورد کاملا حق با شماست .من منیجر فیفا رو بازی نکردم اما برای قضاوت درست اینکار رو حتما انجام خواهم داد . در ضمن درمورد گیم پلی بازی هم کاملا حقو به شما میدم من 2-3 ساعتی فیفا 10 رو بازی کردم از انصاف نباید گذشت که گیم پلی فیفا به واقعیت بسیار نزدیک تره تا گیم پلی pes در این مورد من حرف خیلی دارم که به موقعش درموردش صحبت میکنیم .
Spaniuly
12-11-2009, 16:08
ببخشید اما کی گفته توی فوتبال پول همیشه حرف اولو میزنه پس اعتبار لیگ و اعتبار باشگاه کجا رفته به نظر شما مثلا کریس رونالدو حاضره درقبال گرفتن مثلا 10 هزار دلار بیشتر نسبت به رئال بره یک تیم درجه دو ؟
ولی من با رئال مادرید به گورکاف پیشنهاد دادم رئال درجه 2 که نیست حسین جان. تازه من هم نگفتم که رونالدو به خاطر پول بیشتر حاضر بشه بره به یه تیم درجه دو ولی باز هم روی حرفم اصرار دارم : پول الان حرف اول رو می زنه : منچستر راضی نبود که رونالدو رو بفروشه هنوزم ناراضی هست ولی پول و پیشنهاد نجومی کریس رو به اسپانیا کشوند و همه ان عاشقان شیاطین سرخ رو فروخت به پول رئال یا مگه کاکا نبود که اواخر فصل قبل می گفت به هیچ وجه میلان رو ترک نمی کنم؟ بازیکنی مثل مسعود شجاعی نکونام رائل سوبیس به خاطر پول میرن و توی امارات بازی می کنن پس می بینی که که کم کم پول می تونه ستاره ها رو به تیم درجه 3 هم نشد به درجه 2 بکشونه اگه بعد مصدومیت رونالدو افت کنه و نتونه مثل سابق بازی کنه و کم کم به سرنوشت رونالدوی برزیلی دچار بشه حاضر میشه به تیم عربی هم بره به شرط اینکه کلی پول بدن بهش. تازه من که به رونالدو فقط پیشنهاد نمیدن خیلی زیاد هستن بازیکنانی که بهشون پیشنهاد می دم و بعد چند مسابقه اسکوت میگه که حاضر به مذاکره نشده مگه میشه یه همچین چیزی اونم چی وقتی تیم من رئال باشه و توی بهترین شرایط قهرمان لیگ و کاپ حذفی و حاضر توی جام باشگاه ها. کی بدش میاد؟
نه حسین همه اینا توجیح هست کونامی یه مقدار ناشیانه عمل کرده توی مستر لیگ وگرنه تا الان مثل پارسال کلی طرفدار داشت. یادته پارسال چه غوغایی به پا کرده بود BAL ؟ ولی می بینی امسال خیلی کم واسه این مستر لیگ سر و دست م شکنن.
البته این رو هم قبول دارم که سلیقه ها هم مهمه و باید به سلیقه ها احترام گذاشت
ولی من با رئال مادرید به گورکاف پیشنهاد دادم رئال درجه 2 که نیست حسین جان. تازه من هم نگفتم که رونالدو به خاطر پول بیشتر حاضر بشه بره به یه تیم درجه دو ولی باز هم روی حرفم اصرار دارم : پول الان حرف اول رو می زنه : منچستر راضی نبود که رونالدو رو بفروشه هنوزم ناراضی هست ولی پول و پیشنهاد نجومی کریس رو به اسپانیا کشوند و همه ان عاشقان شیاطین سرخ رو فروخت به پول رئال یا مگه کاکا نبود که اواخر فصل قبل می گفت به هیچ وجه میلان رو ترک نمی کنم؟ بازیکنی مثل مسعود شجاعی نکونام رائل سوبیس به خاطر پول میرن و توی امارات بازی می کنن پس می بینی که که کم کم پول می تونه ستاره ها رو به تیم درجه 3 هم نشد به درجه 2 بکشونه اگه بعد مصدومیت رونالدو افت کنه و نتونه مثل سابق بازی کنه و کم کم به سرنوشت رونالدوی برزیلی دچار بشه حاضر میشه به تیم عربی هم بره به شرط اینکه کلی پول بدن بهش. تازه من که به رونالدو فقط پیشنهاد نمیدن خیلی زیاد هستن بازیکنانی که بهشون پیشنهاد می دم و بعد چند مسابقه اسکوت میگه که حاضر به مذاکره نشده مگه میشه یه همچین چیزی اونم چی وقتی تیم من رئال باشه و توی بهترین شرایط قهرمان لیگ و کاپ حذفی و حاضر توی جام باشگاه ها. کی بدش میاد؟
نه حسین همه اینا توجیح هست کونامی یه مقدار ناشیانه عمل کرده توی مستر لیگ وگرنه تا الان مثل پارسال کلی طرفدار داشت. یادته پارسال چه غوغایی به پا کرده بود BAL ؟ ولی می بینی امسال خیلی کم واسه این مستر لیگ سر و دست م شکنن.
درمورد مثال بالا که درمورد رئال و گورکف زدی من بازم حقو به شما میدم این مساله طبیعی نیست که گورکف پیشنهاد رئالو قبول نکنه اما میشه بگید آخر سرنوشت گورکف به کجا ختم شد هیچ تیمی در رده رئال این بازیکن رو جذب نکرد شاید در شرایط برابر پیشنهاد یک تیم هم رده رئال رو پذیرفته ؟
میلان به این خاطر کاکا رو فروخت که دربحران مالی بسر میبردو مجبور به این کار شد چون اوضاع باشگاه واقعا بحرانی میشد .
رونالدو به این خاطر به رئال رفت که تیم رئال اگه نگیم از منجستر بزرگ تره ضعیفتر و کوچیک تر و کم افتخار تر هم نیست در عوض با این شرایط برابر پیشنهاد نجومی معلومه موجب انتقال یک بازیکن بزرگ میشه .
بسیاری از بازیکنان ایرانی که در گذشته توی لیگهای اروپایی ( حتی درجه دو ) شاغل بودن خودشون میگفتن توی امارات به ما بیشتر میدادن اما اعتبار فوتبال اروپا نتونست ما رو متقاعد کنه بریم کشورهای عربی .
علت اینکه bal پارسال خیلی سر صدا به پا کرد این بود که چیز کاملا جدید و نویی بود و احساس جدیدی رو برای گیمر به ارمغان آورد اما مستر لیگ فقط اورهال شده نه چیزی بیشتر از این .
اصلا آرمین جان دقیقا میشه بگی برنامه نقل و انتقال شما چطوریه ؟ از این راهی که میگم میتونی بسیاری از بازیکنان بزرگو ( البته ممکنه با تاخیر دو یا سه ساله ) جذب کنی .
همونطوریکه میدونیم ما در آن واحد فقط میتونیم با 5 بازیکنان وارد مذاکره بشیم ( که البته این طبیعی نیست ) ما مجبوریم از بهینه ترین حالت ممکن استفاده کنیم . اولا شما حتما از یک اسکوت درجه 1 استفاده کن که فکر میکنم این کار رو انجام دادی . دوم اینکه حتما گزارشات اسکوت رو مطالعه کن اگه دیدی بازیکنی که باهاش وارد مذاکره شدی در اون برهه زمانی از موقعیت خودش توی تیم کاملا راضیه و محبوبیت زیادی بین هواداران پیدا کرده و گزارش اسکوت هم ناامید کننده هست فعلا قید اون بازیکن رو بزن برو سراغ یک بازیکن دیگه تا از 5 امکان مذاکره نهایت استفاده رو بکنی . بعد مجددا در نیم فصل بعدی برو سراغ اون بازیکنی که مورد نظرت بود این کار رو ادامه بعد نهایتا تا سه سال بعد میتونی اون بازیکن رو جذب کنی مگه استثنائی پیش بیاد اما اینجوری من بسیاری از بازیکنان بزرگو جذب میکنم .
Spaniuly
12-11-2009, 17:02
درمورد مثال بالا که درمورد رئال و گورکف زدی من بازم حقو به شما میدم این مساله طبیعی نیست که گورکف پیشنهاد رئالو قبول نکنه اما میشه بگید آخر سرنوشت گورکف به کجا ختم شد هیچ تیمی در رده رئال این بازیکن رو جذب نکرد شاید در شرایط برابر پیشنهاد یک تیم هم رده رئال رو پذیرفته ؟
میلان به این خاطر کاکا رو فروخت که دربحران مالی بسر میبردو مجبور به این کار شد چون اوضاع باشگاه واقعا بحرانی میشد .
رونالدو به این خاطر به رئال رفت که تیم رئال اگه نگیم از منجستر بزرگ تره ضعیفتر و کوچیک تر و کم افتخار تر هم نیست در عوض با این شرایط برابر پیشنهاد نجومی معلومه موجب انتقال یک بازیکن بزرگ میشه .
بسیاری از بازیکنان ایرانی که در گذشته توی لیگهای اروپایی ( حتی درجه دو ) شاغل بودن خودشون میگفتن توی امارات به ما بیشتر میدادن اما اعتبار فوتبال اروپا نتونست ما رو متقاعد کنه بریم کشورهای عربی .
علت اینکه bal پارسال خیلی سر صدا به پا کرد این بود که چیز کاملا جدید و نویی بود و احساس جدیدی رو برای گیمر به ارمغان آورد اما مستر لیگ فقط اورهال شده نه چیزی بیشتر از این .
اتفاقا حضور ذهن خوبی هم دارم اون موقع که حدود 5 6 سال زجه زدم که عشقم گورکاف رو بخرم به یه تیم هلندی رفت و اونقدر موند اونجا که رو به رشد منفی گذاشت منم اعصابم خورد شد و اون سیو رو پاک کردم شاید بیش از 10 بار مستر لیگ رو شروع کردم اما هر بار به دلیلی ولش کردم. نباید به این شکل سخت می کرد یا حداقل مثل قبل درجه سختی مستر لیگ لول می ذاشت تا حداقل آدم هایی مثل من که دوست دارن راحت قرارداد ببندن بزارن روی EASY
نمی دونم کونامی چرا بیخود و بی جهت یه چیزایی رو برمی داره توی نسخه جدید
اصلا آرمین جان دقیقا میشه بگی برنامه نقل و انتقال شما چطوریه ؟ از این راهی که میگم میتونی بسیاری از بازیکنان بزرگو ( البته ممکنه با تاخیر دو یا سه ساله ) جذب کنی .
همونطوریکه میدونیم ما در آن واحد فقط میتونیم با 5 بازیکنان وارد مذاکره بشیم ( که البته این طبیعی نیست ) ما مجبوریم از بهینه ترین حالت ممکن استفاده کنیم . اولا شما حتما از یک اسکوت درجه 1 استفاده کن که فکر میکنم این کار رو انجام دادی . دوم اینکه حتما گزارشات اسکوت رو مطالعه کن اگه دیدی بازیکنی که باهاش وارد مذاکره شدی در اون برهه زمانی از موقعیت خودش توی تیم کاملا راضیه و محبوبیت زیادی بین هواداران پیدا کرده و گزارش اسکوت هم ناامید کننده هست فعلا قید اون بازیکن رو بزن برو سراغ یک بازیکن دیگه تا از 5 امکان مذاکره نهایت استفاده رو بکنی . بعد مجددا در نیم فصل بعدی برو سراغ اون بازیکنی که مورد نظرت بود این کار رو ادامه بعد نهایتا تا سه سال بعد میتونی اون بازیکن رو جذب کنی مگه استثنائی پیش بیاد اما اینجوری من بسیاری از بازیکنان بزرگو جذب میکنم .
بله من معمولا قبل پیشنهاد آمار طرف رو می گیرم ولی چیزایی نیست که بشه با توجه به اونها مطمئن شد که یارو میاد یا نه توی فیفا شما به یه بازیکن پیشنهاد می دی وقتی اومد که اومد ولی وقتی نمی آد میری به قسمتی که نتیجه مذاکره رو نوشته اونجا دقیقا میگه که مشکل چیه که نمیاد اگه تیم شما خیلی ذپرتی باشه نمیاد مگه اینکه 2 برابر قیمت مارکت بازیکن رو بدی و 2 برابر حقوق باشگاه فعلیش رو بهش پیشنهاد بدی هیچ تیمی تو دنیا نمی تونه به یه ستاره چنین پیشنهادی بده غیر از رئال. پس قبول کنیم اگه شما به طریقی بتونی این کار رو انجام بدی طبیعی هست که با یه تیم ضعیف هم می تونی هر بازیکنی رو که خواستی بخری. می دونی حسین جان کار نشد نداره ولی این PES و این مستر لیگ باعث شده که نشد داشته باشه عمرا نمیشه رونالدو یا مسی رو خرید. قبول داری؟ خوب این واقع گرایی به چه دردی می خوره تازه کجاش واقع گرایی هست فردا منچستر یونایتد به مسی شماره 10 یا 7 بده دو برابر مارکت ولیو و دستمزد بده مسی نمی ره منچستر بخدا می ره ولی توی ستر لیگ این چیزا مطرح نیست نمیه اصلا در مورد نظام پولی و چک و چونه زدن ها کار کرد پس قبول کن این مسئله فقدان اعمال پول توی ترانسفرها برای مستر لیگ یک ایراد هست. که حتی شما نمی تونی به این بنازی که با پول زیاد بتونی به دست بیاری هر بازیکنی رو رئال هم همینطوریه دیگه پول داره الان بازیکنان سال جهان رو می خره رونالدو - زیدان - کاناوارو - کاکا - CR7 پس می بینی که با پول میشه هر بازیکنی رو خرید حالا خوبه گورکاف خیلی هم سر و صدا نکرده چون از بد شانسیش فرانسه زیاد تو اوج نیست. و با این که یه تنه بوردو رو از یک سال و نیم گذشته به این طرف توی صدر جدول لیگ یک نگه داشته (شک نکنید اگه از بوردو گورکاف رو بگیرن بوردو تا اواسط جدول می ره پایین)
در هر صورت یه فکری باید بکنه حالا با پچ هست با چی هست باید یه فکری بکنه که این مسائل تصحیح بشه چون حیفه به قول شما مستر لیگ بعد مدت ها ریالیتی شده و از حالت آرکید خارج شده و اگه این نواقص برطرف بشه واقعا تبدیل به مود ارزشمندی میشه
ali_pes2008
12-11-2009, 17:02
سخت شدن نقل و انتقالات به نظرم طبعی تر شده و به واقعیت هم خیلی نزدیک تر شده ، یه نکته جالب که توو این همه مدت مستر واسم پیش اومده اینه که کونامی یه کار بسیار جالب انجام داده ( البته شاید هم اتفاقی بووده باشه ) ، اونم اینه که بازیکنایی که توو واقعیت به تیمشون تعصب دارن خیلی خیلی سخت از تیمشون جدا میشن ، مثل دیوید ویا ، مسی ، ژاوی و ... اما بازیکنایی که توو دنیایه واقعی زیاد تیم عوض میکنن توی نقل و انتقالات کونامی هم راحت جا به جا میشن ، مثل کریس رونالدو ، روبینهو ، اوون و ... ، البته بازم میگم شاید این اتفاقی بعد از 7 8 دوره مستر بازی کردن پیش اومده باشه ، اما اگه سیستمش نزدیک به همین باشه باید بگم که کونامی گل کاشته....
چرا پس من کاسیاس و خریدم :9:
56.000 $ :18:
ali_pes2008
12-11-2009, 17:09
1 سوال
فیس داور رو نمیشه عوض کرد :43:
Google Spider
12-11-2009, 17:23
سلام من نمی دونم ارمین جان شما چطوری بازی میکنی .
من سال اول کاکا رو از مادرید خریدم . تیمم بارسلونه .
بعد من یه روش میگم که خیلی راحت میشه بازیکن خرید .
یه سری بازیکن رو بذار توی لیست اسکات .
بعد هر چند هفته برو روی بازیکنا ببین وضیعتشون توی تیمشون چطوره ( dosseir ) . اون پایین پرونده بازیکن شرایط بازیکن نوشته شده .
بازیکنا معمولا طی فصل شاید ناراحت بشن به دلایل مختلف . که توی پروندشون نمایش داده میشه و احتمال قبول مذاکره با شما رو بسته به شرایطش توی تیمش مینویسه . اگکه بخوام دقیق بگم مثلا بعضی ها نوشته almost zero یعنی تقریبا صفر که اصلا با اونا مذاکره نکنین و بعضی ها نوشته Unlikely که احتمال کمه . بعضی ها نوشته که عصبانی هستن چون کم بازی میکنن . و... که باید به همه این ها توجه کنید .
من الا اوایل فصل 3 هستم بازیکنای که خریدم رو نوجه کنید
Cheilini از یونتوس که مدافعی خیلی خوب با قدرت بالای سر زنی و سرعت بالا و درضمن جوان و رشد بالا .
Kaka از ریال مادرید که دیگه لازم نیست بگم کی هست و چی هست
Robinho,Teves از منچستر سیتی که دیگه لازم نیست بگم کی هست و چی هست
Fabio از منچستر یونایتد که یه مدافع کناریه جوان و با سرعت رشد بالا
M.Zarate از لاتزیو که یک مهاجم جوان با سرعت بالا و رشد بالا برید ببینین که چی میشه بعد از 3 سال
Walcoot از ارسنال که همه میشناسنش با سن خیلی کم
Boufon از یونتوس که بیشترین درت دربازبانی توی بازی رو داره و ...
Michel Bastos که خیلی سریع رشد می کنه و در سه پست دفاع کنار هافبک وسط و حمله میتونه بازی کنه و همه چیش به 90 می رسه بعد از 3 سال البته من مادرید خریدمش ولی توی لیون بازی می کنه .
تازه الان دارم روی تورس و دانیل اگر و رونالدو و اسیین و ... کار میکنم .
به همین راحتی به همیت خوش مزه گی
در مورد بازیکن های جوان که قبلا بازنشسته شدن هم باید بگم که عده ایشون مثل قبلا میشه خرید و عده ایشون هم به تیم ها شانسی به عنوان بازیکن اکادمی میرن .
ولی نسبت به منیجر فیفا اره باید هنوز کار بشه روش
alone_boy
12-11-2009, 17:25
یه سوال در مورد مسترلیگ :
نمیشه بازیکن رو با بازیکن معاوضه کرد ؟
من هر چی بازیکنی رو انتخاب میکنم دو حالت داره : 1- قرضی 2- دائمی
این که واقعا یکی از ضعفهای مسترلیگه امساله
aRThaS_08
12-11-2009, 17:27
واقعا افتضاحه ! کاسیاس و رینا گلهایی میخورن که اگه یه بچه 2ساله هم تو دروازه بود همچین گلی نمیخورد !
به رینا پاس میدم میخوره به پاش میره تو گل ! (سرعت پاس خیلی خیلی کم بود !)
با رونالدو گلهایی میزنم از وسط زمین که اطلا خود رونالدو هم فکر همچین گلهایی رو نمیکنه !
با ناپولی تونستم رئال و بارسا و منچستر رو ببرم اما از بوردو باختم ! خیلی مسخره شده بازی !
واقعا من مسترلیگ 2009 رو خیلی دوست داشتم چون یه چیزی تو مایه های کارتون فوتبالیستها بود ! راحت از دم دروازه همه رو دریبل میکردی و گل میزدی ! میانگین 7گل زده در هر بازی ! بردن بارسا با 15گل ! من اینا رو دوست دارم نه اینکه بازی اینقدر عقبگرد داشته باشه !
Google Spider
12-11-2009, 17:42
یه سوال در مورد مسترلیگ :
نمیشه بازیکن رو با بازیکن معاوضه کرد ؟
من هر چی بازیکنی رو انتخاب میکنم دو حالت داره : 1- قرضی 2- دائمی
این که واقعا یکی از ضعفهای مسترلیگه امساله
خیر بازیکن نمی شه عوض کرد .
راستی کسی میدونه چه جوری میشه برای بازی منو ساخت؟
ببین آرمین جان من این بازیکنان رو بعلاوه لمپارد برای خرید توی لیستم قراردادم :
در مرحله اول همونطوریکه میبینی گورکف رو خریدم .
توی این مرحله جرارد رو خریدم :
و همونطوریکه میبینی لمپارد و کاکا رو هم خریدم . در ضمن توی یک مرحله ریبری رو هم خریدم من دیگه فصل های بعدی رو ادامه ندادم تا بقیه بازیکنان رو بخرم . پس بنابراین اون طوری که شما میگید نیست که اصلا نشه بازیکنان بزرگو خرید باید راهشو درست رفت باید به گزارشات اسکوت توجه کرد .اصلا این نظر شما درست نیست که میگید کاربران دارن خودشونو گول میزنن همینطور اینکه مستر لیگ نسبت به پارسال بهتر و واقعی تر شده نه اینکه میگید کونامی چرت ساخته . اما من درمورد گیم پلی بازی با شما موافقم که امسال کونامی واقعا ضعیف عمل کرده و حتی نسبت به پارسال در بعضی از بخش ها حتی پست رفت داشته مثل داوری بازی .
ali_pes2008
12-11-2009, 19:11
1 سوال
فیس داور رو نمیشه عوض کرد :43:
نمیشه :19:
KAHAKDAM
12-11-2009, 19:30
سلام بچه ها.میشه بگید باید این kitserver رو باید چجوری نصب کرد.لطفا کامل توضیح بدید.ممنون:11:اگه میشه یکم سریعتر.
راستی بچه ها باید این فایل speed رو کجا گزاشت؟؟؟؟؟؟
Spaniuly
12-11-2009, 19:47
سلام بچه ها.میشه بگید باید این kitserver رو باید چجوری نصب کرد.لطفا کامل توضیح بدید.ممنون:11:اگه میشه یکم سریعتر.
بعد اینکه کپی کردی توی مسیر نصب بازی وارد پوشه کیت سرور میشی و setup رو اجرا می کنی بعد روی دکمه Install کلیک میکنی. تمام فعال میشه برای غیر فعال کردن باز هم همین کار رو می کنی
KAHAKDAM
12-11-2009, 19:50
خوب حالا من باید چجوری توش قرار بدم.اصلا میشه یه توضیح اجمالی ازش بدی راستی فایل speed رو هم فراموش نشه.ممنون.
M A X I M U M
12-11-2009, 19:51
اتفاقا حضور ذهن خوبی هم دارم اون موقع که حدود 5 6 سال زجه زدم که عشقم گورکاف رو بخرم به یه تیم هلندی رفت و اونقدر موند اونجا که رو به رشد منفی گذاشت منم اعصابم خورد شد و اون سیو رو پاک کردم شاید بیش از 10 بار مستر لیگ رو شروع کردم اما هر بار به دلیلی ولش کردم. نباید به این شکل سخت می کرد یا حداقل مثل قبل درجه سختی مستر لیگ لول می ذاشت تا حداقل آدم هایی مثل من که دوست دارن راحت قرارداد ببندن بزارن روی EASY
نمی دونم کونامی چرا بیخود و بی جهت یه چیزایی رو برمی داره توی نسخه جدید
بله من معمولا قبل پیشنهاد آمار طرف رو می گیرم ولی چیزایی نیست که بشه با توجه به اونها مطمئن شد که یارو میاد یا نه توی فیفا شما به یه بازیکن پیشنهاد می دی وقتی اومد که اومد ولی وقتی نمی آد میری به قسمتی که نتیجه مذاکره رو نوشته اونجا دقیقا میگه که مشکل چیه که نمیاد اگه تیم شما خیلی ذپرتی باشه نمیاد مگه اینکه 2 برابر قیمت مارکت بازیکن رو بدی و 2 برابر حقوق باشگاه فعلیش رو بهش پیشنهاد بدی هیچ تیمی تو دنیا نمی تونه به یه ستاره چنین پیشنهادی بده غیر از رئال. پس قبول کنیم اگه شما به طریقی بتونی این کار رو انجام بدی طبیعی هست که با یه تیم ضعیف هم می تونی هر بازیکنی رو که خواستی بخری. می دونی حسین جان کار نشد نداره ولی این PES و این مستر لیگ باعث شده که نشد داشته باشه عمرا نمیشه رونالدو یا مسی رو خرید. قبول داری؟ خوب این واقع گرایی به چه دردی می خوره تازه کجاش واقع گرایی هست فردا منچستر یونایتد به مسی شماره 10 یا 7 بده دو برابر مارکت ولیو و دستمزد بده مسی نمی ره منچستر بخدا می ره ولی توی ستر لیگ این چیزا مطرح نیست نمیه اصلا در مورد نظام پولی و چک و چونه زدن ها کار کرد پس قبول کن این مسئله فقدان اعمال پول توی ترانسفرها برای مستر لیگ یک ایراد هست. که حتی شما نمی تونی به این بنازی که با پول زیاد بتونی به دست بیاری هر بازیکنی رو رئال هم همینطوریه دیگه پول داره الان بازیکنان سال جهان رو می خره رونالدو - زیدان - کاناوارو - کاکا - CR7 پس می بینی که با پول میشه هر بازیکنی رو خرید حالا خوبه گورکاف خیلی هم سر و صدا نکرده چون از بد شانسیش فرانسه زیاد تو اوج نیست. و با این که یه تنه بوردو رو از یک سال و نیم گذشته به این طرف توی صدر جدول لیگ یک نگه داشته (شک نکنید اگه از بوردو گورکاف رو بگیرن بوردو تا اواسط جدول می ره پایین)
در هر صورت یه فکری باید بکنه حالا با پچ هست با چی هست باید یه فکری بکنه که این مسائل تصحیح بشه چون حیفه به قول شما مستر لیگ بعد مدت ها ریالیتی شده و از حالت آرکید خارج شده و اگه این نواقص برطرف بشه واقعا تبدیل به مود ارزشمندی میشه
آرمين جان من گوركافو خريدم
منم با رئال ميرم
مسترليگ وافعا عاليه
من الان فصل 2017-2018 هستم
گوركاف هم برآيند مهارت هاش هست 102
من خوب پرورشش دادم
ميشه خريدش
امتحان كن
من الان از اول كه شروع كردم تا الان يه باخت هم ندادم
در هر فصل تمام جام هارو بردم
جام حذفي + ليگ اسپانيا + جام باشگاهها + جام كونامي
ميشه آرمين اين مثل دنياي واقعيه
من خودمو كشتم تا اگرو رو خريدم
اين اتلتيكو نميداد و اگرو هم به تيمش وفادار بود
اون قلبش تقريبا پر بود اما من همينطور گزارشهاي اسكوت رو ميخوندم تا اينكه يه بار اتلتيكو آگرو خارج از پست تخصصيش گذاشت و ناراحت شد منم سريع پيشنهاد دادم وقتي از تيمش زده شد و خريدمش
باور كن شدنيه
كونامي مسترليگو كاملا رو به جلو برده و مسترليگ از هر نظر عاليه
يه سري چيزا بايد اضافه بشه كه بايد در سال هاي بعد منتظرش باشيم
مثلا بتونيم خودمون اسپانسرهارو انتخاب كنيم كه من مطمئنم در سال هاي بعد همينطورم ميشه
كونامي رشد فوق العاده داشته و اين واقعا عاليه
من در چند فصل اول پول نداشتم حقوق بازيكنامو بدم درست مثل دنياي واقعي بدتر اينكه بازيكنايي مثل كريس رونالدو و كاكا زود قراردادشون تموم شد و مجبور شدم تمديد كنم
مجبور بودم بازيكنامو بفروشم تا حقوقشون رو بدم
اما الان درست مثل دنياي واقعي اوضاع بهتر شده بعد اين همه جام بردن
الان تو حساب باشگاه 680 ميليون پول دارم و تيمم هم از هر لحاظ كامل كامله
در بين تيم هاي دنيا اول هستم
به نظر من خيلي بي انصافيه اينطور به پي اي اس نگاه كنيم اونا واقعا زحمت كشيدن
همينجا از همه شون تشكر مي كنن چون واقعا حداقل منو خوشحال كردن
هر بدي كه داشته باشه اين پي اي اس بازم دليل نميشه ما پي اي اس فن ها ازش بد بگيم چون خوبي هاي زيادي هم داره
Spaniuly
12-11-2009, 20:19
عنوان پست نشون میده که خبر انتشار آپدیت دیتابیس (defdat.img) که چند روزی هست به زبون ها افتاده و در چند روز گذاشته شایعه شده بود که پنجشنبه یعنی امروز (یا امشب) قراره عرضه بشه از سوی کونامی یک شایعه هست. اما امیدواریم حقیقت داشته باشه. دانلود آپدیت از داخل بازی بسیار کار ساده ای هست و نیازی به گشتن لینک این آپدیت نیست ولی از اونجایی که فایل حجم بالایی داره اصلا مقرون به صرفه نیست که از داخل بازی دانلود بشه. به هر حال فعلا خبر خوش برای ما انتشار این آپدیت هست. حالا صرف نظر از اینکه این آپدیت کی میاد بد نیست به کارایی های این آپدیت بپردازیم:
1- لباس خانگی تیم ملی ژاپن آپدیت خواهد شد.
2- ترکیب تیم ها تغییر خواهد یافت و ترانسفر های اعمال نشده در بازی اعمال خواهد شد.
3- تیم های المپیک لیون - فیورنتینا - المپیاکوس و اتلتیکو مادرید به جمع مجموعه تیم های لایسنس شده چمپیونز لیگ اضافه خواهند شد.
4- تغییراتی در چهره ها بوجود خواهد آمد.
فقط اگه این آپدیت اومد چنانچه نتونستیم لینک زیپ شده ای ازش گیر بیاریم زحمت این کار به عهده کاربری می افته که بین همه سرعت زیادی داره و می تونه در مدت زمان خیلی کم از داخل بازی این آپدیت رو بگیره. و بعد زیپ کنه و روی یک اپلود سنتر خوب آپلود کنه تا همه بتونیم استفاده کنیم واقعا ترانسفر کردن های دستی کجا و از طریق آپدیت مخصوص و اورجینال شاهد ترانسفر ها و آپدیت ترکیب تیم ها بودن کجا. من که بی صبرانه منتظرشم. بعدش بلافاصله کار ساخت ادیت فایل متناسب با این فایل رو شروع می کنم.
موفق باشید
KAHAKDAM
12-11-2009, 20:30
سلام.بچه ها میشه لینک دانلود جدید ترین کیت سرور رو بدید ممنون میشم.:11:
aRThaS_08
12-11-2009, 20:31
لطفا یکی یه سری تلنت معرفی کنه من بزارم تو اسکات لیستم : دی
AhmadReza.
12-11-2009, 20:33
سلام
کسی رمز اینو داره که بازیکن عمدا خودش رو به زمین بندازه ....
لطفا بگید چه موقعی باید این کارو انجام داد که داور نفهمه..
تروخدا جواب بدید؟؟؟
KAHAKDAM
12-11-2009, 20:41
هوهو.کسی خونه نیست.کییییییییییییییییییی یییییییت.راپیدشیر ارور میده!!!!
سلام
کسی رمز اینو داره که بازیکن عمدا خودش رو به زمین بندازه ....
لطفا بگید چه موقعی باید این کارو انجام داد که داور نفهمه..
تروخدا جواب بدید؟؟؟ L1.L2.R1 رو بگیری تمارض میکنه.
زمانی هم که دوروبرت شلوغه و میبینی داور دید خوبی نداره بهت.
هوهو.کسی خونه نیست.کییییییییییییییییییی �یییییییت.راپیدشیر ارور میده!!!! پیام بازرگانی بود؟؟!!!
چراااا ؟!!!!!!!!!!!!
الان دیگه مصدوم نیست و فعلا بازی میکنه
مثل بقیه بازکنای سطح متوسط
من که فکر میکردم بازکین خوبیه
راستی برای رئال مایکون و آلکس یا کاروالیو خوبن ؟
من مهاجم بیشتر قرض میگیرم یا میخرم و از Villa و Robinho بسیار راضی بودم.
Lampard سرعت دویدنش خیلی پایینه.
بای بای
alone_boy
12-11-2009, 22:24
دو ضعف عمده در مستر لیگ PES 2010 :
1- نمیشه بازیکن معاوضه کرد
2- نمیتونی قیمت پایه ای رو که یه تیم رو بازیکنش گذاشته کم و زیاد کنی (فقط باید تایید کنی که قرضی بیاد یا نه)
اگه میتونستی این کارو بکنی دیگه خیلی بهتر میشد
pishoolii
12-11-2009, 22:25
دو ضعف عمده در مستر لیگ PES 2010 :
1- نمیشه بازیکن معاوضه کرد
2- نمیتونی قیمت پایه ای رو که یه تیم رو بازیکنش گذاشته کم و زیاد کنی (فقط باید تایید کنی که قرضی بیاد یا نه)
اگه میتونستی این کارو بکنی دیگه خیلی بهتر میشد
البته مبلغ قرارداد رو میشه بعد از توافق اولییه کم و زیاد کرد....:46:
ali_pes2008
12-11-2009, 22:37
سلام.بچه ها میشه لینک دانلود جدید ترین کیت سرور رو بدید ممنون میشم.:11:
اینم لینک
فقط این 9.0.4 ، 5 بود ولی روی بازی من کار نداد شاید روی بازی تو هم کار نکنه :10:
treason_boys
12-11-2009, 23:15
سلام شرمنده سريال نامبر بازي رو اگه كسي داره اينجا بذاره ممنون ميشم
ali_pes2008
12-11-2009, 23:24
سلام شرمنده سريال نامبر بازي رو اگه كسي داره اينجا بذاره ممنون ميشم
بفرما :5::5:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
بهترین وبلاگ آنتی ویروس
nod32123.mihanblog.com
Spaniuly
12-11-2009, 23:48
اگه زودتر این آپدیت بیاد کار ساخت پچ رو شروع می کنم به امید خدا.
فعلا که هر ساعت یه بار چک می کنم ببینم چیزی هست یا نه ولی هنوز هیچ چی نیست ظاهرا برای XBOX360 اومده البته مطمئن نیستم. ولی این طور می گفتن توی اون فروم خارجی
ArminxXx
12-11-2009, 23:50
میگم این دروازه بانا هم شورش رو در اوردن:41: دیگه من شوت میزنم طرف میدوه سمت گل نگاه:
ولی در کل هروقت میام بازی میکنم یکی ذودست که بیشتر نمیتونم بزنم:41:(آخه کنکور دارم:2: ). امروز بازی کردم کی دوباره میتونم بزنم تو رگ خدا داند:40:. باید هفته ای یه دست بزنم ولی منکه خیلی راضیم اوایل جالب نبود اگر یادتون باشه یه متن نا امیدانه هم نوشتم ولی حالا که بیشتر بازی کردم میبینم باید ازش نکته برداری و از توش چیزاش رو بکشی بیرون ، به عنوان مثال یکیش اینکه باید موقع کرنر وقتی توپ رسید بالای محوطه L1 رو بزنی تا علامت بره روی نزدیک ترین بازیکن به توپ که با توجه به این نکته تو هر بازی از هر 5-6 کرنر 2-3 تاش رو گل میکنم.
یه چیز دیگه اینکه فکر کنم این گزارشگره طرفدار بازی در میاره آخه به بعضی تیمها که گل میزنی هیچ نمیگه تازه داره قضیه نامزدیش رو تعریف میکنه که تو گل میزنی و بعد 5 دقیقه تازه یادش میاد وسط گزارشه و باید بگه گل ولی جلوی بعضی دیگه از تیمها گل که میزنی فقط همون لحظه به یه تک فریاد قناعت میکنه و رسپانس تایمش درست میشه ولی از شوخی بگذریم این جان چمپیون توی شو تایم که لیگ انگلیس رو نشون میداد (یادش بخیر شوتایم اسپورت) خیلی گرم و شنیدنی گزارش میکرد جوری که آدم حظ میکرد فقط صداش رو بشنوه نمیدونم چرا تو این فوتباله اینقدر بی حاله مثل خیابانی گزارش میکنه:31::13:
abbas2010
12-11-2009, 23:52
با سلام و خسته به همگي ميخواستم ببينم كه ايا برنامه ي است كه بشه باهاش قدرت همه ي بازكنان رو كم يا زياد كرد [ مثلا قدرت سرعت لمپار 70 و قدرت مسي 90 و ... حالا مثلا قدرت سرعت مسي رو 10 كم كني قدرت سرعت همه 10 تا كم بشه] اگه هست لطفا لينك دانلودش رو قرار بديد با تشكر .
سلام.
من نمیدونم برای شما هم اینجوری هست یا نه ولی من این مشکل رو دارم.
وقتی توی مود bal تعویض میشم اون اسپیدی که اون بقل میاد رو میزارم روی 2x ولی هیچ تغییری در سرعت بازی نمیکنه و همون سرعت اولیه رو ادامه میده ولی تویه 2009 بازی برای من سریعتر انجام میشد ولی توی اینجا نه آیا مشکل از منه یا ...؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.