PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49

papillon11
19-08-2010, 00:49
سلام دوستان . این بازی کاپ داخلی نداره چند نفره بتونیم بازی کنیم ؟ گشتم پیدا نکردم . پچی واسه ی اصلاحش هست؟

ehsan_old
19-08-2010, 10:47
گزارشگری فردوسی پور رو کسی برای دانلود داره؟؟

محمد رضا حیدری
19-08-2010, 11:49
سلام.
وقتی میرم به edit---edit player می خوام صورت بازیکنان رو تغییر بدم بازی بهم اجازه نمی ده اینکارو بکنم.. باید چیکار کنم؟:blink:

Dark Shine
19-08-2010, 12:12
صورت بازیکنای اصلی رو نمیشه عوض کرد!:13:

papillon11
19-08-2010, 23:41
دوستان کسی می تونه در مورد #11751 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به من کمک کنه ؟

black.assassin
20-08-2010, 00:20
سلام دوستان . این بازی کاپ داخلی نداره چند نفره بتونیم بازی کنیم ؟ گشتم پیدا نکردم . پچی واسه ی اصلاحش هست؟

شما برو قسمت community اونجا بگرد پیدا میکنی . هم کاپ میندازه هم لیگ . تازه می تونین یک به یک هم بازی کنید و همه نتیجه ها رو سیو کنید .

Phonix Live
20-08-2010, 05:43
سلام
من شنیدم توی مستر لیگ وقتی بازیکنی بازنشسته میشه یه بازیکن جوون با همون اسم و فیس البته با ریت پایین تر به تیم اضافه میشه، درسته؟
اما برای من این اتفاق نیافتاد
آیا احتیا ج به تنظیم خاصی داره؟

ضمنا میخواستم بدونم میشه توی مستر لیگ کفش بازیکن ها رو تغییر داد؟
و تنظیمات مربوط به لباس بازیکن ها رو ؟

ممنون

senaps
20-08-2010, 07:42
ببخشد مگه این 2010 تو بازاره که داره درباره ی اینکه کجاش باید چیکار کرد بحث میشه؟!!!

M0hsen3D
20-08-2010, 08:44
ببخشد مگه این 2010 تو بازاره که داره درباره ی اینکه کجاش باید چیکار کرد بحث میشه؟!!!
:18:خوب معلومه که تو بازاره نمیدونستین؟تا چند ماه دیگه نسخه 2011میاد فقط حال کن ببین چه تغییراتی کرده

Dark Shine
20-08-2010, 10:28
سلام
من شنیدم توی مستر لیگ وقتی بازیکنی بازنشسته میشه یه بازیکن جوون با همون اسم و فیس البته با ریت پایین تر به تیم اضافه میشه، درسته؟

ضمنا میخواستم بدونم میشه توی مستر لیگ کفش بازیکن ها رو تغییر داد؟
و تنظیمات مربوط به لباس بازیکن ها رو ؟

ممنون
بله من الان تو سال 2026 یه جان تری 19 ساله دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قابلیت خیلی مسخرست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadirani
20-08-2010, 18:45
سوال من رو کسی جواب نداد

یعنی هیچ کدوم شما وسط بازی مثلا دقیقه 60 یا 70 نخواستین سیستم رو بر فرض دفاعی یا هجومی کنید

من وسط بازی وقتی استوپ میزنم تنها لاین اپ داره و میشه بازیکنان رو عوضکرد

Phonix Live
20-08-2010, 20:59
بله من الان تو سال 2026 یه جان تری 19 ساله دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قابلیت خیلی مسخرست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چرا برای من این اتفاق نیافتاد
تنظیم خاصی داره ؟

Dark Shine
20-08-2010, 21:06
خب چرا برای من این اتفاق نیافتاد
تنظیم خاصی داره ؟
نخیر خودش میاد!:31:
بگردی پیداش میکنی!:31:
------
اگه میخواین سیومو آپ کنم
هرکی هم سیو خوبی داشت بزاره!
:5:

mra680
20-08-2010, 21:34
سوال من رو کسی جواب نداد

یعنی هیچ کدوم شما وسط بازی مثلا دقیقه 60 یا 70 نخواستین سیستم رو بر فرض دفاعی یا هجومی کنید

من وسط بازی وقتی استوپ میزنم تنها لاین اپ داره و میشه بازیکنان رو عوضکرد
مگه استوپ ميكني اين تصوير نمياد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ميشه بگي چه سالي از فوتبال رو بازي ميكني؟2010 يا 2009شايدم 2008 بازي ميكني...

Dark Shine
20-08-2010, 21:39
از substitution فقط Line Up داره ولی از Game plane میتونی سیستمو عوض کنی!

mohammadirani
21-08-2010, 00:35
پس بازی من باگ داره

من 3 ساعت دارم میگم که نمیاد
استوپ میکنم گیم پلنش طوسی رنگه و نمیشه توش رفت

در ضمن 2010 بازی میکنم !!!

mnkamran
21-08-2010, 08:07
پس بازی من باگ داره

من 3 ساعت دارم میگم که نمیاد
استوپ میکنم گیم پلنش طوسی رنگه و نمیشه توش رفت

در ضمن 2010 بازی میکنم !!!

با سلام
در حین انجام بازی برای من فعاله
ولی وقتی توپ بیرون رفت، خطا شد و... (به هر دلیلی که داور بازیو متوقف کرد) غیرفعال میشه. صبر می کنم تا حریف بازیو شروع کنه یا اگه توپ دست خودم باشه بهش ضربه بزنم. بلافاصله بعد از انجام این کار، دوباره فعال میشه...
شما هم یه امتحانی بکن
دیگه اینکه در مود BAL، تحت هیچ شرایطی منوی GamePlan رو نمیشه فعال و دستکاری کرد...

Kamyar_AnathemA
22-08-2010, 00:02
2 تا سوال دارم

1. این مثلث قرمز که الای سر بازیکن ها میاد بعضی وقتها یعنی چی ؟

2. روش اضافه کردن تیمها و امکاناته دیگه چجوریه ؟ مثل بوندس لیگا و ... :20:

Rhodes
22-08-2010, 13:35
دوستان در قسمت become a legend چه طوری میتونم ملیت بازیکن رو عوض کنم؟

من تا حالا 7 سال بازی کردم و سنم 24 شده.ولی هیچ تیم درست و حسابی بهم پیشنهاد نداده چی کار کنم؟
در ضمن لیگ ایتالیا بازی میکنم و تا حالا به اینتر 7 و آ ث میلان 12 و رم 4 و یوونتوس 6 تا گل زدم.در یک بازی هم شده که به اینتر و میلان 3 تا بزنم ولی اصلا پشنهاد نمیدن.توی لیگ قهرمانهن هم به بارسلون توی یه بازی 4 تا زدم ولی بهم پیشنهاد نداد.توی جام ملتای اروپا با آلمان قهرمان شدم و آفای گل ولی بازم هیچ تیم درستی بهم پیشنهاد نداد.top player بازی میکنم و tranfer frequency هم روی normal هست.

با تشکر.

virtualworld
22-08-2010, 13:53
دوستان در قسمت become a legend چه طوری میتونم ملیت بازیکن رو عوض کنم؟

من تا حالا 7 سال بازی کردم و سنم 24 شده.ولی هیچ تیم درست و حسابی بهم پیشنهاد نداده چی کار کنم؟
در ضمن لیگ ایتالیا بازی میکنم و تا حالا به اینتر 7 و آ ث میلان 12 و رم 4 و یوونتوس 6 تا گل زدم.در یک بازی هم شده که به اینتر و میلان 3 تا بزنم ولی اصلا پشنهاد نمیدن.توی لیگ قهرمانهن هم به بارسلون توی یه بازی 4 تا زدم ولی بهم پیشنهاد نداد.توی جام ملتای اروپا با آلمان قهرمان شدم و آفای گل ولی بازم هیچ تیم درستی بهم پیشنهاد نداد.top player بازی میکنم و tranfer frequency هم روی normal هست.

با تشکر.
مشكل گل زدن نيست مگه فكر كنم تو top بازي نميكني؟؟؟درسته؟؟؟خب چجوري12 گل به ميلان زدي؟؟؟
هميشه موقع نقل و انتقالات سريع تيم انتخاب نكن وايسا آخرين پيشنهاد كه اومد مطمعنا يه تيم خوب مياد بالا
من با يه بازيكن به تيم هاي نيوكاسل-رم-ميلان-اينتر-منچستر-بارسلونا هم رفتم اگه بخوايش واست آپش ميكنم

Rhodes
22-08-2010, 19:31
مشكل گل زدن نيست مگه فكر كنم تو top بازي نميكني؟؟؟درسته؟؟؟خب چجوري12 گل به ميلان زدي؟؟؟
هميشه موقع نقل و انتقالات سريع تيم انتخاب نكن وايسا آخرين پيشنهاد كه اومد مطمعنا يه تيم خوب مياد بالا
من با يه بازيكن به تيم هاي نيوكاسل-رم-ميلان-اينتر-منچستر-بارسلونا هم رفتم اگه بخوايش واست آپش ميكنم

من top بازی میکنم.چرا نشه 12 تا بزنی؟تو رفت و برگشت و جام حذفی 12 تا بهش زدم داخل یه فصل.

دستت درد نکنه عزیزم.میخوام خودم پیشرفت کنم.

این ستینگ:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم بازیکن:

اینم تیم هایی که رفتم:

aRThaS_08
23-08-2010, 10:27
فصل 2056-2057 یه دروازه بان با اورال 102 توی youth team اومد =))

خیلی حال میده اندشه! داره پیشرفت هم میکنه!

همیشه 85-90 میومد میرسید تا 108! الان 102 اومده فک کنم تا 109 بره!

aRThaS_08
23-08-2010, 10:34
سلام
بعضی بازیکن ها از تیم های دیگه میان! من الان 45ساله دارم بازی میکنم از بازیکنای اولیه تیمم ژابی آلونسو و راموس از تیمای دیگه میان!

ولی کاکا و رونالدو بنزما و فاندرفارت و کاسیاس از تیم خودم میان دوباره!

بقیشونم از یه جهنم دره ای میان بالاخره : دی

Dark Shine
23-08-2010, 10:40
چندتا چیز عجیب:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این تبلیغات ها چرا اینطوری شدن؟
---------
اینم برای تبلیغ تیمم آپلود کردم ببینین رئال رو چیکار کردم:31:

تازه این کل تیمم نیستش!

aRThaS_08
23-08-2010, 12:33
خوبه، قابل تحسینه اما...

لازم به ذکره من به تازگی 4بازیکن بالای 100 فروختم و چنتا جوون اوردم : دی

من شرایط خیلی بهتر از این هم داشتم توی فصلهای گذشته! الان در بدترین وضعیت تهاجمی توی 20سال اخیرم هستم!

Rhodes
23-08-2010, 17:22
چه حوصله ای دارید میشینید master میرید.من که خستم میشه.

a.g g.a
24-08-2010, 10:26
سلام
میشه ترفند هایpesرو در این تایپیک آموزش بدین؟
با تشکر:11:

a.g g.a
24-08-2010, 10:51
این مثلث قرمز که الای سر بازیکن ها میاد بعضی وقتها یعنی چی ؟

فکر کنم وقتی خیلی خسته میشن این میاد بالای سرشون

Dark Shine
24-08-2010, 11:04
سلام
میشه ترفند هایpesرو در این تایپیک آموزش بدین؟
چند نمونه بگین تا ما آموزش بدیم:46:

matrix_3s
24-08-2010, 11:57
من وقتی بازیو خریدم چند تا ویدئوی آموزش دیریبل بود......چند تاشو بلد بودم .....بقیه اشم خیلی باحال بود.......

vendee
24-08-2010, 13:18
ببخشید pes 2011 کی میاد برای pc برای xbox و سونی که اوده ولی برای پی سی نیومده.

a.g g.a
24-08-2010, 13:21
میشه چند تا دریبل یاد بدین؟

a.g g.a
24-08-2010, 13:45
فکر کنم اگه این جا سوالتون رو بپرسید سریع تر جواب بگیرید

black.assassin
24-08-2010, 15:01
کی گفته بره xbox , PS 3 اومده بره هیچ کنسولی نیومده فعلا . به احتمال زیاد 2 نوامر یعنی تقریبا 2 ماه دیگه میاد بعد یه 10-20 روز رو PC پورت میشه و میاد . نسخه قبلی هم همین طوری بود .

EngineeR EhsaN
24-08-2010, 17:26
کی گفته بره xbox , PS 3 اومده بره هیچ کنسولی نیومده فعلا . به احتمال زیاد 2 نوامر یعنی تقریبا 2 ماه دیگه میاد بعد یه 10-20 روز رو PC پورت میشه و میاد . نسخه قبلی هم همین طوری بود .

نه 10 - 20 روز طول نمیگشه همه با هم میان

Mohammad King
24-08-2010, 19:20
سلام

من نفهمیدم که ضربات ایستگاهی رو چه جوری باید زد؟

Amirwwe619
24-08-2010, 21:32
دوستان من ميخوام ويندوز عوض كنم نميتونم كاري كنم كه بعد از نصب دوباره بازي بالا بياد؟

AhmadReza.
24-08-2010, 22:05
سلام
تو pes 2010 بعد از رئال مادرید کدوم تیما قویتر هستند
آخه با دوستم بازی میکنم و اون رئال رو برمیداره..من چه تیمی رو بردارم.؟؟؟؟؟
راستی اگه ترفندی یا چیزی بلدید یاد بدید ممنون میشم...

bahador2009
24-08-2010, 22:13
سلام

من نفهمیدم که ضربات ایستگاهی رو چه جوری باید زد؟
زدن ضربات ایستگاهی نیاز به دقت زیادی داره :
1-باید فضای خالی بین سر بازیکنهای ایستاده رو هدف قرار بدید.
2-بازیکن ها حرکت متوالی گونه ای به چپ و راست دارن که باید اون حرکات رو خوب درک کنید.
3-با زمان بندی دقیق زمان مناسب رو انتخاب کنید.
4-شوت رو بسته به فاصله ی توپ با دروازه زیاد کنید.
4/5-البته در ضربات ایستگاهی درست پشت محوطه ی جریمه و با فاصله ی کم از این محوطه میتونید فضای زیر پای بازیکن هارو هدف قرار بدید و در نقطه ی کور دروازه ی قسمت پایین O و جهت پایین رو بگیرید و میبینید که به احتمال 70% توپ گل میشه .
5-در این مرحله باید کمی به توپ کاد بدید که این به مهارت خودتون بستگی داره .

اگه نحوه ی ضربه زدن در هنگام ضربات ایستگاهی در منتها علیه چپ و راست رو خواستید هم بگید.:20:

سلام
تو pes 2010 بعد از رئال مادرید کدوم تیما قویتر هستند
آخه با دوستم بازی میکنم و اون رئال رو برمیداره..من چه تیمی رو بردارم.؟؟؟؟؟
راستی اگه ترفندی یا چیزی بلدید یاد بدید ممنون میشم...

بارسا که خیلی قویه ، برزیل و آرژانتین و چند تا دیگه هم بدک نیستن.

دوستان من ميخوام ويندوز عوض كنم نميتونم كاري كنم كه بعد از نصب دوباره بازي بالا بياد؟
یه فایل ریجستری بود که میشد اونجوری حلش کرد.

a.g g.a
25-08-2010, 13:28

لطفا جواب بدین

AhmadReza.
25-08-2010, 13:33
سلام
یه نفر ترکیب رئال که خوب باشه رو میگه؟؟؟

aRThaS_08
25-08-2010, 13:41
ترکیب رئال که خوب باشه!

کاسیاس-آلبیول-په په-آربلوا-راموس-ژابی آلونسو-لاس-کاکا-رونالدو-رائول-بنزما

vahidgame
25-08-2010, 14:05
سلام
یه نفر ترکیب رئال که خوب باشه رو میگه؟؟؟

اگه نقل انتقلات این فصل رو خودتون درست کرده باشید و dlc های جدید رو گرفته باشین این ترکیب خوبه:

کاسیاس- کاروالیو - پپه - راموس - آربلوا - ژابی آلونسو - لاسانا دیارا - دی ماریا - رونالدو - کاکا - ایگواین

توی dlc های جدید مثلا همین ایگواین نسبت به حالت پیش فرضش خیلی قوی تر شده و یه مهاجم نوک کامل هستش.
اینو هم بگم این ترکیب که گفتم براساس سیستم 1-3-2-4 هستش. کلا برای رئال با این سیستم و سیستم های دیگه ترکیب های ایده آل زیادی میشه چید. مثلا اگه بخواید همین ترکیب رو یکمی هجومی تر کنید می تونید سیستم رو عوض کنید و یه مهاجم مثل بنزما رو به اون اضافه کنید و با دو مهاجم بازی کنید...

Amirwwe619
25-08-2010, 17:40
یه فایل ریجستری بود که میشد اونجوری حلش کرد.

كدوم ؟ ميشه كمك كنيد

black.assassin
25-08-2010, 18:14
كدوم ؟ ميشه كمك كنيد

farshad.88
25-08-2010, 23:15
دوستان سلام.
تا فیفا و pes جدید بیان. من مشغول pes2010 هستم
چند روز پیش اخرین نقل و انتقالات بازیکنان رو به صورت دستی انجام دادم. ( قسمت ادیت ) . بعضی بازیکنان مثل مسعود اوزیل و خدیرا که به کل توی pes 2010 نیستند و یا من پیداشون نکردم. اما خیلی هارو به تیم جدیدشون بردم.اما به یک مشکل برخوردم
شرعت بازی به شکل عجیبی زیاد شده. انگار روی دور تند داری فوتبال میبینی. شده مثل موقعی که توی br come a legend بازی میکنیم و روی نیمات هستیم و سرعت بازی رو میتونیم تا 2 قرار بدیم. الان وضعیت من مثل زمانی شده که سرعت برابر 1 یا 1.5 باشه. بازی 15 دقیقه رو کمتر از 10 دقیقه تموم میکنم.چه بازی دوستانه باشه. چه مستر لیگ. سرعت به طرز فجیعی افزایش یافته.
کسی میدونه چرا اینجوری شده ؟ چجوری میتونم به حالت قبل برگردونمش ؟

Javad-ht
25-08-2010, 23:34
دوستان سلام.
چند روز پیش اخرین نقل و انتقالات بازیکنان رو به صورت دستی انجام دادم. ( قسمت ادیت ) . بعضی بازیکنان مثل مسعود اوزیل و خدیرا که به کل توی pes 2010 نیستند و یا من پیداشون نکردم. اما خیلی هارو به تیم جدیدشون بردم.اما به یک مشکل برخوردم
شرعت بازی به شکل عجیبی زیاد شده. انگار روی دور تند داری فوتبال میبینی. شده مثل موقعی که توی br come a legend بازی میکنیم و روی نیمات هستیم و سرعت بازی رو میتونیم تا 2 قرار بدیم. الان وضعیت من مثل زمانی شده که سرعت برابر 1 یا 1.5 باشه. بازی 15 دقیقه رو کمتر از 10 دقیقه تموم میکنم.چه بازی دوستانه باشه. چه مستر لیگ. سرعت به طرز فجیعی افزایش یافته.

گرافیک بازی رو پایین نیاوردی؟
معمولا وقتی گرافیک رو پایین میاری سرعت هم زیاد میشه!
حالا دوستان دیگه هم میان راهنمایی میکنن!
-------------------
بهترین ترکیب برای رئال از نظر من:

کاسیاس
آلبیول-متزلدر-په په-راموس
ژابی آلونسو
وی دی وی-کاکا
روبن-بنزما-کریس

Traceur
26-08-2010, 04:52
دوستان سلام.
سلام عزیز
شما از آپشن یا چیز دیگه ای استفاده میکنید؟؟؟
شاید تاثیر آپشن یا نرم افزاری چیزی باشه!!!

گرافیک بازی رو پایین نیاوردی؟
معمولا وقتی گرافیک رو پایین میاری سرعت هم زیاد میشه!

دوست من پایین آوردن گرافیک چه دخلی به این داره که تایم عادی بازی بسرعت بگذره ؟؟؟
اگر نه من چه رو حداقل و چه رو حداکثر بذارم تایم بازی به یک اندازست.

Javad-ht
26-08-2010, 05:21
دوست من پایین آوردن گرافیک چه دخلی به این داره که تایم عادی بازی بسرعت بگذره ؟؟؟
اگر نه من چه رو حداقل و چه رو حداکثر بذارم تایم بازی به یک اندازست.
تایم به یه اندازه است!
ولی سرعت بازیکنا فرق میکنه!
راستش من چند وقت پیش رفته بودم گیم نت محلمون مسابقات pes!
بعد دیدیم این کامپیوتر ها سرعت بازیشون خیلی زیاده!
یعنی سرعت بازیکنا 2 برابر حالت عادیه!
بعد رفتم تو ستینگ دیدم گرافیک پایینترین حده!
گرافیک رو که آوردم بالاتر سرعت بازیکنا درست شد!
-------------
البته اینم بگم رو کامپیوتر خودم از روی های آوردم رو لاو سرعت بازیکنا تغییری نکرد!

aRThaS_08
26-08-2010, 08:40
اگه نقل انتقلات این فصل رو خودتون درست کرده باشید و dlc های جدید رو گرفته باشین این ترکیب خوبه:

کاسیاس- کاروالیو - پپه - راموس - آربلوا - ژابی آلونسو - لاسانا دیارا - دی ماریا - رونالدو - کاکا - ایگواین

توی dlc های جدید مثلا همین ایگواین نسبت به حالت پیش فرضش خیلی قوی تر شده و یه مهاجم نوک کامل هستش.
اینو هم بگم این ترکیب که گفتم براساس سیستم 1-3-2-4 هستش. کلا برای رئال با این سیستم و سیستم های دیگه ترکیب های ایده آل زیادی میشه چید. مثلا اگه بخواید همین ترکیب رو یکمی هجومی تر کنید می تونید سیستم رو عوض کنید و یه مهاجم مثل بنزما رو به اون اضافه کنید و با دو مهاجم بازی کنید...
مطمئنا اگه تغییرات اعمال شده باشه کاکا در ترکیب اصلی جایی نداره چون اصلن اون کاکای 2010 نیست!

اوزیل رو به کاکا ترجیح میشه داد!

و البته بجای لاس هم میشه خدیرا رو گذاشت!

در سمت چپ هم سانتوس بجای آربلوا

با تشکر :)

a.g g.a
26-08-2010, 09:02

لطفا جواب بدین

farshad.88
26-08-2010, 15:34
به هیچ چیز دست نزدم. توی هیچ آپشن و یا ستینگی نرفتم. تا دفعه بعد هم که بازی کردم هیچ برنامه جدیدی نصب نکردم
دادشم بازی کرد امروز. گفت به حالت طبیعی برگشته. قبلا این اتفاق واسه دوستم هم افتاده بود. اما برای اون بر عکس من سرعت اومده بود پائین. انگار اسلوموشن بازی میکردیم.
مثل اینه یه مدت بگذره خوب میشه. داره خودشو با تغییرات جدید هماهنگ میکنه :31:
بازم ممنون که جوابمو دادید

ehsan_old
26-08-2010, 17:52
لطفا جواب بدین

من یه چنتا بلدم ولی یادت باشه کسی که بتونه خوب دریبل بزنه تو این بازی دیگه واقعاً تهشه.

با بعضی بازیکنا مثل رونالدو و خیلی های دیگه اگر دسته رو یه دور کامل سریع بچرخونی، دریبل زیدانی میزنه.

اگر R1 رو چند بار بزنی توپ رو با فاصله بیشتری میندازه جلوی پاش

در حال دویدن اگر دستت رو از رو جهت ها برداری و تند تند R1 رو بزنی، میزنه رو سر توپ و وایمیسته

دیگه ...

یه چند بار با رونالدو دریبل رونالدینیو رو انجام دادم که نفهمیدم چه جوری شد. همون که با یه پا خیلی سریع جهت حرکت رو عوض میکنه

یه دریبل خوب دیگه اینکه اگر با R2 یا L2 چند بار پشت سر هم بزنی، پاشو روی توپ میچرخونه

همیوطوری هم دریبل معمولی میشه کرد. مثل اینکه وقتی داری راه میری (نه اینکه بدوی) با جهت ها مدام مسیر حرکت رو عوض کنی. آخه اگر بدوی، سریع عوض نمیشه.

یه سری دریبل ها هست که واقعاً باید حرفه ای شد که بشه انجامش داد. مثلاً تو Top Player دیدم که مسی یه دو پا میزنه به چه قشنگی :)

از دوستان اگر کسی ترکیب خوب رئال رو که بازکناش قوی شدند رو برای دانلود قرار بده ممنون میشم :40:

don mohsen
26-08-2010, 22:22
دوستان چه جوری تو داخل بازی نه تمرین برگردون یا قیچی بزنیم؟؟؟

این بازیکنای حریف هستند خیلی شلوغ میشه...

a.g g.a
27-08-2010, 09:38
سلام
این درسته که آدم اگه به دروازه نزدیک باشه و بخواد گل بزنه بایه جهت پای اون بازیکنی که می خواد باهاش شوت بزنه رو بگیره؟(اگه اون بازیکن پا چپه جهت بالا رو بگیره(که میشه جهت چپ اون بازیکن)و اگه بازیکن پا راسته جهت پایینو بگیره(که میشه جهت راست اون بازیکن))
ببخشید که خیلی پیچیده شد:25:

bahador2009
27-08-2010, 10:28
بچه ها شما نمیدونین چرا اینجوری شد یه دفعه V ram اینجوری شد.

Kamyar_AnathemA
27-08-2010, 13:45
سلام

آقا من یه سوال داشتم

من خیلی وقته فوتبال بازی نمیکردم تا اینکه الان چند وقتیه اینو بازی میکنم

تو قسمت master league چند فصل بازی کردم با بارسلون و چند تا بازیکن مثل کریستیانو رونالدو و میشل باستوس و چیه لینی و جرارد و ... خریدم

الان فصل جدید شروع شده و جرارد و چیه لینیو برا همین فصل خریدم

اما فصل که شروع شد وقتی رفتم تیممو نگاه کردم دیدم هیچکدوم از این بازیکن های جدید که نیستن بماند بازیکن های قبلیمم که از فصل های قبا بودن الان نیستن مثل مسی زلاتان رونالدو ژاوی اینیستا و ... و بجاشون چند تا بازیکن از تیم جوانان اومده تو تیم اصلیم

علتش چیه ؟ اونا کجا رفتن ؟

سرچشون کردم بودن اما معلوم نیست تو کدوم تیم هستن

من نفروختمشون

چجوری رفتن اینا ؟ من بازیکنامو میخوام :31:

یکی کمک کنه :41:

dik
27-08-2010, 13:46
سلام دوستان من پچ El Grande Patchرو دانلود وظاهرا بدون هیچ پیغام خطایِی نصب کردم اما فقط اول بازی چند تا ازگلهای بازیکنای کلاسیک رونشون میده ولی هیچ کدوم از بازیکنای کلاسیک توش نیست کسی میتونه کمکم کنه علتش چی میتونه باشه؟

a.g g.a
28-08-2010, 08:15
سلام
میشه یه لیست از بهترین بازیکنایpes2010بدین؟(بدون پچ)
میخوام یه تیم درست کنم با بهترین بازیکنا.
با تشکر

EngineeR EhsaN
28-08-2010, 09:32
سزار - پویول - لوسیو - مایکون - تری - جرارد - کاکا - ژاوی - رونالدو - مسی - زلاتان ابراهیموویچ

ehsan_old
28-08-2010, 10:28
چه جوری میشه یه تیم از بازیکنایی که خودمون میخوایم درست کنیم؟

EngineeR EhsaN
28-08-2010, 11:40
میتونی تیمای پیش فرض pes - همونایی که با حروف انگلیسی نامگذاری کرده - رو ادیت کنی :20:

Kamyar_AnathemA
28-08-2010, 13:44
سلام

آقا من یه سوال داشتم

من خیلی وقته فوتبال بازی نمیکردم تا اینکه الان چند وقتیه اینو بازی میکنم

تو قسمت master league چند فصل بازی کردم با بارسلون و چند تا بازیکن مثل کریستیانو رونالدو و میشل باستوس و چیه لینی و جرارد و ... خریدم

الان فصل جدید شروع شده و جرارد و چیه لینیو برا همین فصل خریدم

اما فصل که شروع شد وقتی رفتم تیممو نگاه کردم دیدم هیچکدوم از این بازیکن های جدید که نیستن بماند بازیکن های قبلیمم که از فصل های قبا بودن الان نیستن مثل مسی زلاتان رونالدو ژاوی اینیستا و ... و بجاشون چند تا بازیکن از تیم جوانان اومده تو تیم اصلیم

علتش چیه ؟ اونا کجا رفتن ؟

سرچشون کردم بودن اما معلوم نیست تو کدوم تیم هستن

من نفروختمشون

چجوری رفتن اینا ؟ من بازیکنامو میخوام :31:

یکی کمک کنه :41:

یکی نیست جواب مارو هم بده ؟ :13:

a.g g.a
28-08-2010, 13:59
اینا یعنی چی؟

mhadishirani
28-08-2010, 14:30
اینا یعنی چی؟

دقت و قدرت پای غیر تخصصی

M A S T 3 R
28-08-2010, 14:58
من تاازه مستر لیگ رو با تیم رئال شروع کردم و چند تا سوال دارم
1.دروازه بان ذخیره من دودک هست و اونم که خیلی پیره و همش داره پسرف میکنه و بعضی موقع های که کاسیاس خسته میشه مجبورم که دودک رو جاش تو ترکیب اصلی بذارم و خلاصه میخواستم بگم شما دروازه بان خوبی سراغ ندارین که جوون باشه و پیشرفتش خوب باشه(اگه سرغ دارین اسمشو بذارین)
2.یه چند بازیکن پست دفاع میخواستم که سرعتی باشند

mhadishirani
28-08-2010, 15:02
من تاازه مستر لیگ رو با تیم رئال شروع کردم و چند تا سوال دارم
1.دروازه بان ذخیره من دودک هست و اونم که خیلی پیره و همش داره پسرف میکنه و بعضی موقع های که کاسیاس خسته میشه مجبورم که دودک رو جاش تو ترکیب اصلی بذارم و خلاصه میخواستم بگم شما دروازه بان خوبی سراغ ندارین که جوون باشه و پیشرفتش خوب باشه(اگه سرغ دارین اسمشو بذارین)
2.یه چند بازیکن پست دفاع میخواستم که سرعتی باشند
1- واستا یه فصل یه برزیلی میاد خوبه
2- مایکون رو بگیر
پ.ن از لیون هافبک چپش رو بخر(همون که جام جهانی دفاع چپ برزیل بود) خیلی خوب پیشرفت میکنه

smallfrank
28-08-2010, 15:37
میشه جدیدترین آپشن فایل مریوط به نقل و انتقالات جدید رو بزارید...

ممنون

Traceur
28-08-2010, 19:45
میشه جدیدترین آپشن فایل مریوط به نقل و انتقالات جدید رو بزارید...

ممنون

Hotfile :

Uploading :

MOH333EN
28-08-2010, 21:22

:19: دوست عزیز حتما سنشو رفته بالا و خداحافظی کردن :31:

MOH333EN
28-08-2010, 21:34
لطفا جواب بدین

جیگر یک دریبل یادت میدم که بیشتر بدرد پشت 18 قدم میخوره(البته همه جا میشه زد) منظورم زمانیه که میخوای شوت بزنی یک بازیکن جلوت مثل کنه ایستاده L2را نگه دار پایین سریع چپ و راست کن دقت کن که بازیکنت کاملا وقتی l2 را نگه داشتی رو به دروازه ایستاده باشد 90 درجه این دریپل نیاز به تمرین داره و خیلی کاربردیه اگه فول بشی کمتر کسی بلدشه :10:

alex_pk
28-08-2010, 21:36
سلام
تیم های کلاسیک داره؟
مثلا ازژانتین قدیم و....
همچنین کسی تونسته همه کاپ هارو بگیره؟

Mehdi.ss
28-08-2010, 22:45
سلام
تیم های کلاسیک داره؟
مثلا ازژانتین قدیم و....
همچنین کسی تونسته همه کاپ هارو بگیره؟
سلام
برای اوردن تیمهای کلاسیک از آپشن آنلاکر استفاده کن

mmasoudd
29-08-2010, 08:17
Hotfile :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUploading :

ببخشید
آپشن فایل رو چجوری باید استفاده کرد؟؟؟ :31:

Mojtaba-MCI
29-08-2010, 08:54
سلام دوستان ، یه سوال مبتدیانه!
همه چیز پرو 10 من خوب کار میکرد تا وقتی که ویندوز رو عوض کردم و Nero نصب کردم!
الان فایل تنظیمات بازی با نرو باز میشه که به هیچ تنظیمی دسترسی ندارم!
با یکی دوتا برنامه ی دیگه امتحانش کردم که بازم کار نمیکرد...
این فایل تنظیمات به صوت پیشفرض با چه برنامه ای باز میشه؟!با تشکر.

AMIRICE
29-08-2010, 12:08
سلام دوستان
یه سوال داشتم میخواستم بدونم چطور میشه این X Y A B فعال کرد

ممنون

aRThaS_08
29-08-2010, 12:37
سلام
میشه یه لیست از بهترین بازیکنایpes2010بدین؟(بدون پچ)
میخوام یه تیم درست کنم با بهترین بازیکنا.
با تشکر
بوفون - لوسیو - تری - مایکون - اورا - کاکا - جرارد - رونالدو - رونی - ویا - تورس

البته میشه به جای مایکون از راموس هم استفاده کرد!

و همچنین میشه ویا رو از لیست حذف کرد و یک هافبک دفاعی مثل ژابی آلونسو یا بازیکنی مثله گتوزو استفاده کرد!

EngineeR EhsaN
29-08-2010, 13:18
سلام دوستان

ممنون

L2 رو نگهدار بعد XYAB رو بزن

AMIRICE
29-08-2010, 13:56
L2 رو نگهدار بعد XYAB رو بزن

میشه بگید کار هر کدوم از اینا چیه
و بهتره تو بازی کدوما فعال باشه؟

a.g g.a
29-08-2010, 14:22
جیگر یک دریبل یادت میدم که بیشتر بدرد پشت 18 قدم میخوره(البته همه جا میشه زد) منظورم زمانیه که میخوای شوت بزنی یک بازیکن جلوت مثل کنه ایستاده L2را نگه دار پایین سریع چپ و راست کن دقت کن که بازیکنت کاملا وقتی l2 را نگه داشتی رو به دروازه ایستاده باشد 90 درجه این دریپل نیاز به تمرین داره و خیلی کاربردیه اگه فول بشی کمتر کسی بلدشه :10:
آقا دستتون درد نکنه:11:
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین:20:
با تشکر

a.g g.a
29-08-2010, 14:29
سلام

میشه یه کم بیشتر توضیح بدین
با تشکر

vahidreza2007
29-08-2010, 16:59
بچه ها هنوز دارین 2010 رو بازی میکنین ؟ نسخه جدید کم کم داره میاد ها . بهتره دیگه این رو بازی نکنید تا براتون اون یکی تازه گی داشته باشه وقتی میاد . :10:

a.g g.a
29-08-2010, 17:56
سلام
میشه این جا گلایی رو که تویpesزدیم بزاریم؟
با تشکر

bahador2009
29-08-2010, 18:00
سلام
میشه این جا گلایی رو که تویpesزدیم بزاریم؟
با تشکر
آره میشه .
فکر نکنم مشکلی باشه .:20:

a.g g.a
29-08-2010, 18:07
چه جوری میشه یه تیم از بازیکنایی که خودمون میخوایم درست کنیم؟

میتونی تیمای پیش فرض pes - همونایی که با حروف انگلیسی نامگذاری کرده - رو ادیت کنی :20:
سلام
من اینجا یه تیم درست کردم:

چه طور باید توی بازی ببرمش؟
با تشکر

. . .

آره میشه .
فکر نکنم مشکلی باشه .:20:
من توی یه فروم دیدم مسایقه بهترین گل راه انداخته بودن

bahador2009
29-08-2010, 18:09
سلام

با تشکر

اینی که اینجا درست کردی تیم نیست یه سری بازیکن جدیده که باید برن به یک تیم و برای بردنشون میتونین به تیمای A B C ,... ببرین از اونجا میشه باهاشون بازی کرد.

vahidgame
29-08-2010, 18:10
سلام
با تشکر

اینجا شما تیمی نساختید!
در اینجا میشه بازیکن ساخت
برای اینکار یه تیمی رو می تونید ویرایش کنید و این بازیکنا(مهاجما:31:) رو ببرید به اون تیم.

a.g g.a
29-08-2010, 18:11
اینی که اینجا درست کردی تیم نیست یه سری بازیکن جدیده که باید برن به یک تیم و برای بردنشون میتونین به تیمای A B C ,... ببرین از اونجا میشه باهاشون بازی کرد.
چطور باید این کارو کرد؟(مشکلی که نداره این جا از این سوالا بپرسم؟)
با تشکر

mojtaba_tanha
29-08-2010, 18:14
لباس تیمای کلاسیک و میخوام ادیت کنیم کسی لباسارو داره؟

bahador2009
29-08-2010, 18:14
چطور باید این کارو کرد؟(مشکلی که نداره این جا از این سوالا بپرسم؟)
با تشکر
باید برید روی قسمت ادیت تیم و بعد از اینکه تیم رو انتخاب کردین دکمه ADD روبزنید بعدشم برید همونجایی که بازیکنها هستن و به تیم اضافش کنید.
ببخشید یه ذره گنگ گفتم.

dik
29-08-2010, 18:18
سلام دوستان من پچ El Grande Patchرو دانلود وظاهرا بدون هیچ پیغام خطایِی نصب کردم اما فقط اول بازی چند تا ازگلهای بازیکنای کلاسیک رونشون میده ولی هیچ کدوم از بازیکنای کلاسیک توش نیست کسی میتونه کمکم کنه علتش چی میتونه باشه؟

farshad.88
29-08-2010, 22:40
Hotfile :

Uploading :

بابا یه اپلود سنتر بزارید که فی ل تر نباشه.

bahador2009
29-08-2010, 23:03
بابا یه اپلود سنتر بزارید که فی ل تر نباشه.
سوال کنکور سراسری 90 :
دو تا آپلود سنتر درست درمون بگو که فیل تر نباشه ؟

Uploaded
Hotfile
Other
Any *

Mojtaba-MCI
30-08-2010, 08:22
سلام دوستان ، یه سوال مبتدیانه!
همه چیز پرو 10 من خوب کار میکرد تا وقتی که ویندوز رو عوض کردم و Nero نصب کردم!
الان فایل تنظیمات بازی با نرو باز میشه که به هیچ تنظیمی دسترسی ندارم!
با یکی دوتا برنامه ی دیگه امتحانش کردم که بازم کار نمیکرد...
این فایل تنظیمات به صوت پیشفرض با چه برنامه ای باز میشه؟!با تشکر.
کسی جواب سوال مارو بلد نبود؟!
ظاهرا خیلی هم مبتدیانه نیست...

Traceur
30-08-2010, 08:38
کسی جواب سوال مارو بلد نبود؟!
ظاهرا خیلی هم مبتدیانه نیست...
شما بعد از نصب ویندوز بازی رو رینستال کردین ؟؟
من یه فایل Setting.exe دارم واستون آپ کردم دان کن ببین شاید درست شه ...

farshad_pes9
30-08-2010, 10:01
میشه بگید کار هر کدوم از اینا چیه
و بهتره تو بازی کدوما فعال باشه؟
شما با توجه به اون چیزی که میخواید توی بازی اجرا کنید در قسمت سیستم استراتژی انتخاب میکنی.
مثلا x رو میتونی بزاری وقتی اون رو روشن کردی تیم بیاد عقب,یا بره جلو,یا بازیکنت اورلپ کنه و...
موفق باشید.

farshad_pes9
30-08-2010, 10:10
با توجه به اینکه میگی بازیکنای جوان اومدن توی تیمت, احتمالا نقل و انتقالات رو روی خودکار گذاشتی,چون وقتی نقل و انتقالات روی خودکار میذاری مسئول خرید تیم یه سری بازیکن جوان میخره و میاره توی تیم و حتما هم اون بازیکنات رو فروخته یا موفق نشده قراردادشون رو تمدید کنه,گاهی اوقات بازیکن قرارداد تمدید نمیکنه و از تیم میره.
موفق باشی.

AMIRICE
30-08-2010, 10:16
سلام دوستان

ممنون

ویرایش ---- این سوالمو جواب دادن

farshad_pes9
30-08-2010, 10:25
ویرایش ---- این سوالمو جواب دادن
این سوال رو یکی از دوستان زحمت کشید جواب داده بود.

Mojtaba-MCI
30-08-2010, 10:48
شما بعد از نصب ویندوز بازی رو رینستال کردین ؟؟
من یه فایل Setting.exe دارم واستون آپ کردم دان کن ببین شاید درست شه ...

ممنون دوست عزیز ، اما فایل تنظیمات رو دارم.منظورم اینه که اون مشکلی نداره!
مشکل اینجاست که فایل تنظیمات رو با NERO باز میکنه!!!
یعنی من اگه بخوام از فایل تنظیمات شما هم استفاده کنم بازم همون مشکل هست...
مشکل اینه که نمیدونم فایل تنظیمات باید با چه برنامه ای باز بشه!

AMIRICE
30-08-2010, 12:34
بچه ها به چند روش میشه توپ رو از بازیکن حریف گرفت
لطفا اینارو توضیح بدید
1. از روبرو
2. از پشت سر بازیکن حریف در حالت دویدن
3. از کنار ها

خودم این کارو میکنم
R1+3 میگیرم بعد که نزدیکش شد L1 میزنم (L1 همین دکمه ای که باهاش بازیکن عوض میکنن )
از روبرو هم دکمه 4 میزنم
کلا از L1 زیاد استفاد میکنم

اگه میشه یه توضیح بدید
ممنون:11:

farshad.88
30-08-2010, 13:41
سوال کنکور سراسری 90 :
دو تا آپلود سنتر درست درمون بگو که فیل تر نباشه ؟

Uploaded
Hotfile
Other
Any *

rapidshare بهتر از این ؟ حالا روی این اپلود سنتر لینک بدین. ممنون

a.g g.a
30-08-2010, 14:40
سلام

لطفا بیشتر راهنمایی کنید،تیمای کلاسیک منم مشکل دارن.

vahidgame
30-08-2010, 15:09
لطفا بیشتر راهنمایی کنید،تیمای کلاسیک منم مشکل دارن.

شما باید این فایلو دانلود کنی بعدش اونو توی محل سیو بازی کپی کنی:

a.g g.a
30-08-2010, 15:48
من تیمای کلاسیکو آزاد کردم،مشکل من اینه که بازیکنای این تیما الکی هستن،مثلا تیم آرژانتین مارادونا نداره.:41:

arreh
30-08-2010, 15:55
سلام
آقا من میرم بازیکنهایی رو در منوی ادیت ادیتشون میکنم مثلا اسکیلهاشون سن و ... اما پس از سیو وقتی وارد مستر لیگ میشم می بینم تغییری نکردن البته تغییرات مربوط به فیزیک بازیکن چرا اما اسکیلها و پوزیشن بازیکن تغییری نمی کنه.

البته اگه یه مستر لیگ جدید رو بخوام شروع کنم و قبلش برم ادیت کنم میشه اما االان تو بازی فعلی میخوام این تغییراتو داشته باشم

کسی می تونه کمک کنه؟

a.g g.a
30-08-2010, 16:03
سلام
میشه صورت بازیکنایی مثل مسی رو که صورتشون صورت بازیکن واقعیشونه رو روی صورت یه بازیکن دیگه انداخت؟
(میشه یه بازیکن با صورت مسی ساخت؟)
امیدوارم متوجه منظورم بشید.
با تشکر

vahidgame
30-08-2010, 16:20
سلام
آقا من میرم بازیکنهایی رو در منوی ادیت ادیتشون میکنم مثلا اسکیلهاشون سن و ... اما پس از سیو وقتی وارد مستر لیگ میشم می بینم تغییری نکردن البته تغییرات مربوط به فیزیک بازیکن چرا اما اسکیلها و پوزیشن بازیکن تغییری نمی کنه.

البته اگه یه مستر لیگ جدید رو بخوام شروع کنم و قبلش برم ادیت کنم میشه اما االان تو بازی فعلی میخوام این تغییراتو داشته باشم

کسی می تونه کمک کنه؟
خب این تغییرات قاعدتا در همون مسترلیگ که دارید میرید اعمال نمیشه.
کلا قسمت های Basic settings و Ability settings و Player Index (فقط کارت های سبز رنگ) رو اگه تغییر بدین باید یه مسترلیگ جدید شروع کنید تا اون تغییرات انجام بشن.
ولی قسمت های دیگه رو بین مسترلیگ هم تغییر بدین اون تغییرات انجام میشه.

من تیمای کلاسیکو آزاد کردم،مشکل من اینه که بازیکنای این تیما الکی هستن،مثلا تیم آرژانتین مارادونا نداره.:41:
من که الان نگاه کردم برای من درست بودش : دی
فکر کنم به خاطر پچ هایی هستش که دانلود کردم.
برای شما هم الان مارادونا رو احتمالا داره ولی اسمش درست نیست.
بگردید یه پچی پیدا میشه که اینو درست کنه. حتی قیافه چند تا بازیکنای کلاسیک هم درست میشه.

Traceur
30-08-2010, 18:48
ممنون دوست عزیز ، اما فایل تنظیمات رو دارم.منظورم اینه که اون مشکلی نداره!
مشکل اینجاست که فایل تنظیمات رو با NERO باز میکنه!!!
یعنی من اگه بخوام از فایل تنظیمات شما هم استفاده کنم بازم همون مشکل هست...
مشکل اینه که نمیدونم فایل تنظیمات باید با چه برنامه ای باز بشه!
شاید برنامه ی Nero شما مشکل داشته باشه ...یه Nero دیگه نصب کنید ... چون من هم nero رو دارم هم بازی رو و هیچ مشکلی هم ندارم ...
موفق باشید ... :11:

monaa
30-08-2010, 19:08
سلام دوستان گل
یه سوال جانانه ازتون داشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان راهی وجود داره که PES 2010 رو آپدیت کنیم ، منظورم از آپدیت بروز کردن ترکیب تیم ها و جدیترین نقل و انتقال هاست

خواهشا کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Traceur
30-08-2010, 20:02
سلام دوستان گل
یه سوال جانانه ازتون داشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان راهی وجود داره که PES 2010 رو آپدیت کنیم ، منظورم از آپدیت بروز کردن ترکیب تیم ها و جدیترین نقل و انتقال هاست

خواهشا کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو منوی بازی برو تو System Setting بعد گزینه ی آخر یعنی Download رو بزن تا آپپدیت بشه ...

monaa
30-08-2010, 22:50
تو منوی بازی برو تو System Setting بعد گزینه ی آخر یعنی Download رو بزن تا آپپدیت بشه ...

ممنون ولی تا 100 می ره و Erorr می زنه:41:

Traceur
30-08-2010, 23:35
ممنون ولی تا 100 می ره و Erorr می زنه:41:
شما DLC 1.07 رو دان کن :

بعد اینم آپشن فایله مربوط به DLC 1.07 هستش :

AMIRICE
31-08-2010, 01:21
بچه ها به چند روش میشه توپ رو از بازیکن حریف گرفت
لطفا اینارو توضیح بدید
1. از روبرو
2. از پشت سر بازیکن حریف در حالت دویدن
3. از کنار ها

خودم این کارو میکنم
R1+3 میگیرم بعد که نزدیکش شد L1 میزنم (L1 همین دکمه ای که باهاش بازیکن عوض میکنن )

اگه میشه یه توضیح بدید
ممنون:11:

این همه PES باز حرفه ای یه سوال به این سادگی نمیتونین جواب بدید

چطوری میشه توپ از بازیکن حریف گرفت؟

ehsan_old
31-08-2010, 08:18

من که حرفه ای نیستم و به این صورت عمل میکنم:

اگر دکمه پاس رو بزنی، پاشو جلوی توپ حریف میاره. حالا اگر پاس رو از اول همینطور نگه داری، یارت که Active هست، خودشو به حریف میرسونه و پا به پاش میره جلو تا توپ رو به همون صورت در بیاره

یه راه دیگشم اینه که تکل کنی. وقتی که مطمئن باشی میتونی با تکل توپشو بزنی بدون اینکه پاشو درو کنی، از هر سمت که باشی میتونی توپ رو بگیری. حتی اگه از عقب تکل کنی

اینایی که من بلدم ایناست

Mojtaba-MCI
31-08-2010, 08:31
شاید برنامه ی Nero شما مشکل داشته باشه ...یه Nero دیگه نصب کنید ... چون من هم nero رو دارم هم بازی رو و هیچ مشکلی هم ندارم ...
موفق باشید ... :11:
یعنی شما فایل تنظیمات بازی رو با نرو باز میکنی:18:؟!؟!؟!
مگه میشه:31:؟!
سوال من فقط اینه ، فایل تنظیمات بازی رو با چه برنامه ای باز میکنید؟!
راهشم ساده س.رو فایل کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید.
اونجا نوشته پیشفرض با چی باز میشه!
فقط اونو به من بگید...

arash66_2m
31-08-2010, 08:32
سلام دوستان
من یه دسته بازی درام وقتی یو اس بی رو وصل می کنم که با دسته pes 10 رو بازی کنم این error رو میده راه چاره چیه ؟
کمکم کنید ....

popowoody
31-08-2010, 09:07

خیلی ممنون نیما جان حالا دانلودی هم انجام میده ؟؟؟

a.g g.a
31-08-2010, 11:17

منم یه راه بلدم:میتونید وقتی توپ رو پای بازیکن حریف هست شوت رو نگه دارید تا یکی از بازیکنای شما(غیر از خودتون)همراه بازیکن حریف بره تا توپ رو از اون بگیره،این طوری می تونید شوت رو نگه دارید تا یکی از بازیکن هاتون بره و سعی کنه توپ رو از پای بازیکن حریف بگیره و خودتون جلوی یکی از بازیکنایی که اون می تونه بهش پاس بده وایسید و جلوی پاس دادنش رو هم بگیرید.

black.assassin
31-08-2010, 12:14
شما می تونید موقع توپ گیری به جای R2 , R1 رو بگیرید . با اینکار بازیکن شما موقعی که بتونه پاشو جلوی توپ میندازه ولی احتمال خطا وجود داره و تو محوطه پیشنهاد نمیشه .
تنها راه از پشت اینه که بدویی و برسی بقلش و اون موقع کافیه یه تکل بزنی راحت توپ رو میگیری .
از روبرو وقتی با یه انسان بازی میکنید بهترین راه حفظ بازیکنه . یعنی تکل نزنید . مخصوصا اگه طرف حرفه ای باشه . شما بازیکن رو به همراه بازیکن اون به عقب بکشید از اونجایی که اون می خواد ازتون رد بشه حتما نزدیکتون میشه و اونوقت توپ رو تقدیم شما می کنه . شما می تونید استراتژی فشار رو فعال کنید که با اینکار یکی از بازیکنای شما توسط خود کامپیوتر دنبال توپ خواهد رفت و شما می تونید با بازیکنی که شماره داره بازیکنایی رو که احتمال پاس بهشون هست رو پوشش بدید و توپ رو راحت بگیرید .
فقط تمرین لازمه . خودتون یاد می گیرین

ehsan_old
31-08-2010, 14:13
شما می تونید موقع توپ گیری به جای R2 , R1 رو بگیرید . با اینکار بازیکن شما موقعی که بتونه پاشو جلوی توپ میندازه ولی احتمال خطا وجود داره و تو محوطه پیشنهاد نمیشه .
تنها راه از پشت اینه که بدویی و برسی بقلش و اون موقع کافیه یه تکل بزنی راحت توپ رو میگیری .
از روبرو وقتی با یه انسان بازی میکنید بهترین راه حفظ بازیکنه . یعنی تکل نزنید . مخصوصا اگه طرف حرفه ای باشه . شما بازیکن رو به همراه بازیکن اون به عقب بکشید از اونجایی که اون می خواد ازتون رد بشه حتما نزدیکتون میشه و اونوقت توپ رو تقدیم شما می کنه . شما می تونید استراتژی فشار رو فعال کنید که با اینکار یکی از بازیکنای شما توسط خود کامپیوتر دنبال توپ خواهد رفت و شما می تونید با بازیکنی که شماره داره بازیکنایی رو که احتمال پاس بهشون هست رو پوشش بدید و توپ رو راحت بگیرید .
فقط تمرین لازمه . خودتون یاد می گیرین

استراتژی فشار رو از کجا فعال کنیم؟

Traceur
31-08-2010, 14:48
استراتژی فشار رو از کجا فعال کنیم؟
Game Plan > Tactics > Strategy
بعد یکی از استراتژی ها رو که نوشته No Strategy رو بزار رو Pressure.

Mojtaba-MCI
31-08-2010, 15:21
فقط اونو به من بگید...
من نمیدونم ، یعنی این سوال من اینقدر سخته که همه فقط میخونن و ازش رد میشن؟!
یا سخته که یه لحظه ببینید و جواب بدید؟!

Traceur
31-08-2010, 18:01
فقط اونو به من بگید...
نه عزیز .... منظورم اینه که Nero من با برنامه های دیگم مداخله نداره ...
برای اجرای فایلهای exe نیازی به برنامه نیست !!!:18: من نمی دونم شما سیستمتو از فضا گرفتی !! :27:
شما رو فایل Setting دوبل کلیک بکنید باید بدون مشکل اجرا بشه ... یعنی شما میگین برنامه رو اجرا میکنین نرو میاد بالا ؟؟؟

EngineeR EhsaN
31-08-2010, 18:55
من نمیدونم ، یعنی این سوال من اینقدر سخته که همه فقط میخونن و ازش رد میشن؟!
یا سخته که یه لحظه ببینید و جواب بدید؟!

بهتر نبود بجای این چند روز سوال پرسیدن نرو رو حذف یا ویندوزتو عوض یا Restore میکردی؟:20:

keuo
31-08-2010, 19:22
آقا من فایل نقل و انتقالات رو دانلود کردم کار نکرد مگه چجوری باید استفاده بشه ؟ من فقط میخام ترانسفر ها به روز بشه چکار کنم ؟ اگه لینک بهتری هم هست دوستان زحمتش رو بکشین
مرسی ...

Spaniuly
31-08-2010, 21:54
پست 9000 همین تاپیک فایل DLC 1.07 بعد دانلود توی این مسیر کپی بشه
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download

Mojtaba-MCI
31-08-2010, 22:07
نه عزیز .... منظورم اینه که Nero من با برنامه های دیگم مداخله نداره ...
برای اجرای فایلهای exe نیازی به برنامه نیست !!!:18: من نمی دونم شما سیستمتو از فضا گرفتی !! :27:
شما رو فایل Setting دوبل کلیک بکنید باید بدون مشکل اجرا بشه ... یعنی شما میگین برنامه رو اجرا میکنین نرو میاد بالا ؟؟؟
حالا نمیدونم سیستم فضاییه یا نه ، ولی میدونم اونقدری پیشرفته س که فایل exe تنظیمات رو با NERO باز میکنه...
پس من این همه پست دادم که چی بگم؟!
تازگی با KMP باز میکنه ، چون محض امتحان نرو رو پاک کردم...
خیلی جالبه نه؟!
شما هم همون کلیک راست رو انجام بده روو فایل تنظیماتت متوجه و متعجب خواهی شد...همون طوری که من شدم.

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

بهتر نبود بجای این چند روز سوال پرسیدن نرو رو حذف یا ویندوزتو عوض یا Restore میکردی؟:20:
این کارا رو قبلا انجام داده بودم...
متاسفانه نتیجه نگرفتم که اینجا پرسیدم.

M A X I M U M
01-09-2010, 03:06
حالا نمیدونم سیستم فضاییه یا نه ، ولی میدونم اونقدری پیشرفته س که فایل exe تنظیمات رو با NERO باز میکنه...
پس من این همه پست دادم که چی بگم؟!
تازگی با KMP باز میکنه ، چون محض امتحان نرو رو پاک کردم...
خیلی جالبه نه؟!
شما هم همون کلیک راست رو انجام بده روو فایل تنظیماتت متوجه و متعجب خواهی شد...همون طوری که من شدم.

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

این کارا رو قبلا انجام داده بودم...
متاسفانه نتیجه نگرفتم که اینجا پرسیدم.

Setting.exe Details
Type of File : Application (.exe
Description : Pro Evolution Soccer 2010 Settings

آقای مجتبی همونطور که می بینید این فایل به طور پیشفرض یک فایل مستقل اجراییه که با برنامه دیگه ای باز نمیشه اما یه احتمال وجود داره
شما برو به Folder Option و تیک گزینه گزینه Hide extensions for known file types رو بردار
حالا بیا روی همون فایل Setting و اونو به این شکل درست کن Setting.exe
یعنی آخرش .exe رو اضافه کن و اجراش کن

a.g g.a
01-09-2010, 09:05
آقا دستتون درد نکنه:11:
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین:20:
با تشکر

لطفا جواب بدین

Mojtaba-MCI
01-09-2010, 09:11
Setting.exe Details
Type of File : Application (.exe
Description : Pro Evolution Soccer 2010 Settings

آقای مجتبی همونطور که می بینید این فایل به طور پیشفرض یک فایل مستقل اجراییه که با برنامه دیگه ای باز نمیشه اما یه احتمال وجود داره
شما برو به Folder Option و تیک گزینه گزینه Hide extensions for known file types رو بردار
حالا بیا روی همون فایل Setting و اونو به این شکل درست کن Setting.exe
یعنی آخرش .exe رو اضافه کن و اجراش کن
ممنون از پاسخ کامل شما.
الان دیدم ، در کمال تعجب پسوندش dat بود!
نمیدونم چرا اینجوری شده!
حتی فایل achieve هم پسوندش dat هست:18:!
به جای dat برای تنظیمات exe رو اضافه کردم ولی موقع اجرا ارور میده که :

لابد مشکل از ویندوزمه که باهاش سازگار نیست...
ویندوز 7 ، 64 بیت.

---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------

نباید اینجوری باشه.
چون مطمئنم خیلیا از همین ویندوز با همین بیت استفاده میکنن و هیچ مشکلی توو اجرا ندارن!

Spaniuly
01-09-2010, 12:24
ممنون از پاسخ کامل شما.
الان دیدم ، در کمال تعجب پسوندش dat بود!
نمیدونم چرا اینجوری شده!
حتی فایل achieve هم پسوندش dat هست:18:!
به جای dat برای تنظیمات exe رو اضافه کردم ولی موقع اجرا ارور میده که :

لابد مشکل از ویندوزمه که باهاش سازگار نیست...

ویندوز 7 ، 64 بیت.

---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------

نباید اینجوری باشه.
چون مطمئنم خیلیا از همین ویندوز با همین بیت استفاده میکنن و هیچ مشکلی توو اجرا ندارن!
دوست عزیز آخه من چی بگم به شما:31:

فایل Setting و Achieve هر دو پسوندشون dat هست کجا ؟ اینجا توی این مسیر
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010

اینا رو اصلا قرار نیست اجرا کنی فایل Setting با پسوند exe اینجاست
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\pes2010.exe

اینو باس اجرا کنی و تنظیماتی مثل گیم پد و گرافیکی و صدا و ... رو اجرا کنی

موفق باشی

Mojtaba-MCI
01-09-2010, 13:13
دوست عزیز آخه من چی بگم به شما:31:

فایل Setting و Achieve هر دو پسوندشون dat هست کجا ؟ اینجا توی این مسیر
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010

اینا رو اصلا قرار نیست اجرا کنی فایل Setting با پسوند exe اینجاست
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\pes2010.exe

اینو باس اجرا کنی و تنظیماتی مثل گیم پد و گرافیکی و صدا و ... رو اجرا کنی

موفق باشی

ممنون دوست عزيز بابت جواب ولى من تا قبل اينكه ويندوز رو عوض كنم از همينجا اين تغييرات رو ميدادم.
واسه همين برام خيلى تعجب آور بود، به هرحال جاى توجيح نيست!
سوتى دادم قبولم دارم:31:!
بازم ممنون…

EngineeR EhsaN
01-09-2010, 13:47
ممنون دوست عزيز بابت جواب ولى من تا قبل اينكه ويندوز رو عوض كنم از همينجا اين تغييرات رو ميدادم.
واسه همين برام خيلى تعجب آور بود، به هرحال جاى توجيح نيست!
سوتى دادم قبولم دارم:31:!
بازم ممنون…

ولی عجب سوتی دادی :31:

amirakhavan
01-09-2010, 20:46
پست 9000 همین تاپیک فایل DLC 1.07 بعد دانلود توی این مسیر کپی بشه
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download

توی ویندوز سون جای این فایلی که دانلود کردیم کجاس؟ و باید کجا ریخته بشه؟ :20:
مرسی ... :11:

Spaniuly
01-09-2010, 22:18
نمی دونم من از 7 استفاده نمی کنم ولی پیدا کردن مسیرش خیلی سخت نیست کافیه عبارت dt0f رو توی درایو ویندوزت سرچ کنی فایلی که پیدا کرد رو Locate کنی البته غیر از مسیر نصب ازی توی کوچه پس کوچه های Document and setting باید باشه

Zaghan_13
01-09-2010, 23:33
چجوری آنلاین بازی کنم؟:41:

Traceur
02-09-2010, 00:13
چجوری آنلاین بازی کنم؟:41:
دوست عزیز این بازی قابلیت آنلاین بازی کردن رو نداره !!

Zaghan_13
02-09-2010, 01:24
دوست عزیز این بازی قابلیت آنلاین بازی کردن رو نداره !!

BLچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirakhavan
02-09-2010, 08:26
نمی دونم من از 7 استفاده نمی کنم ولی پیدا کردن مسیرش خیلی سخت نیست کافیه عبارت dt0f رو توی درایو ویندوزت سرچ کنی فایلی که پیدا کرد رو Locate کنی البته غیر از مسیر نصب ازی توی کوچه پس کوچه های Document and setting باید باشه

آقا مرسی از راهنماییت ... ولی من سرچ کردم چیزی نیافتم ... کل درایو C همون درایوی که ویندوز توش ریختم رو سرچ کردم ، توی ویندوز 7 دیگه یوزرها توی پوشه Document and setting نیستن و تبدیل شده به Users دیگه توی این پوشه مثل قبل All Users نداره و شده Public که توی اون هم نبود ... :19:

من به نظرم میرسه که این فولدر هنوز برام ساخته نشده! ینی باید یه کاری بکنم تا ساخته بشه بعد من بتونم محتویاتش رو عوض کنم! آیا باید جایی توی setting یا خود بازی کاری کرد یا همون موقع نصب بالافاصله این پوشه ساخته میشه! :20:

City 17
02-09-2010, 09:14
دوستان سلام.

شما اگه پچ world cup 2010 ( کاری از PES Edit) که آخرین پچ PES هستش رو تهیه کنید(2DVD ) همه بازیکنان و تیم ها و لباس تیم ها در 2011 و نقل و انتقالات و Bundesliga و....
همه چی درست می شه.

Spaniuly
02-09-2010, 11:59
آقا مرسی از راهنماییت ... ولی من سرچ کردم چیزی نیافتم ... کل درایو C همون درایوی که ویندوز توش ریختم رو سرچ کردم ، توی ویندوز 7 دیگه یوزرها توی پوشه Document and setting نیستن و تبدیل شده به Users دیگه توی این پوشه مثل قبل All Users نداره و شده Public که توی اون هم نبود ... :19:

من به نظرم میرسه که این فولدر هنوز برام ساخته نشده! ینی باید یه کاری بکنم تا ساخته بشه بعد من بتونم محتویاتش رو عوض کنم! آیا باید جایی توی setting یا خود بازی کاری کرد یا همون موقع نصب بالافاصله این پوشه ساخته میشه! :20:
وقتی سرچ می کنی باید گزینه پیدا کردن فایل ها و فولدر های مخفی رو فعال کنی این فایل داخل یک پوشه Hidden هست

popowoody
02-09-2010, 13:29
من تو replay های بازی مشکل دارم قبلا هر چی replay دانلود می کردم میومد الان نمیاد مشکل کجاست

ali_santori
02-09-2010, 13:33
من تو replay های بازی مشکل دارم قبلا هر چی replay دانلود می کردم میومد الان نمیاد مشکل کجاست

باید به شماره replay دقت کنی.

مثلا اگه نوشته replay17 باید تا شماره 17 بیای پایین تا پیداش کنی.

Hamid Hamid
02-09-2010, 13:39
دوستان توي مستر ليگ چجوري بايد بازيكن رو بخرم؟ الان اومده تو ليستم اما نميدونم چه كارش كنم.
راهنمايي كنيد.بدجوري 1 فوروارد مي خوام.هنوزم وقت هست واسه خريد.اگه ميتونيد آدرس دقيق بگيد از كجا برم.ممنون

popowoody
02-09-2010, 13:44
دوستان توي مستر ليگ چجوري بايد بازيكن رو بخرم؟ الان اومده تو ليستم اما نميدونم چه كارش كنم.
راهنمايي كنيد.بدجوري 1 فوروارد مي خوام.هنوزم وقت هست واسه خريد.اگه ميتونيد آدرس دقيق بگيد از كجا برم.ممنون

اینو که خودم می دونم می گردم بازم نمیشه ؟؟

clickestan
02-09-2010, 13:51
دوستان به نفر یه سری دریبل به ما یاد میده؟

ali_santori
02-09-2010, 14:10
اینو که خودم می دونم می گردم بازم نمیشه ؟؟

وقتی دانلود کردی از زیپ در میاری بعد میریزی تو این آدرس:

my docuoments/konami/Pro Evolution Soccer 2010/save

اگر هم فایل یه اسم دیگه ای داشت خودت اسمش رو به این صورت تغییر بده:

PES2010_REPLAY01

بعد که وارد PES شدی از گاری پلی بک رو میزنی و فایل رو انتخاب میکنی.

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

راستی اگر ویندوز سون یا ویستا داشته باشی وقتی پیست میکنی اگر فایلی با

همون نام داشته باشی ویندوز اسم فایل عوض میکنه پس باید فایل رو تغییر نام بدی.

EngineeR EhsaN
02-09-2010, 14:23
دوستان به نفر یه سری دریبل به ما یاد میده؟

آقا این آموزشو میزارم که دیگه حالشو ببرید :

بازی Pro Evolution Soccer بدون شک یکی از زیباترین و پرطرفدارترین بازی های رایانه ای هست. نسخه ی 2010 این بازی نسبت به 2009 پیشرفت های زیادی هم از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ سبک بازی و گیم پلی داشته. به طوری که میتونیم بگیم سطح بازی و حرکات بازیکنان واقعی تر شده. در این بازی چندین حرکت تکنیکی به اون اضافه شده اما از طرفی بعضی از حرکات فردی که درPES 9 قابل اجرا بود (مثل توسر توپ زدن) در این بازی قابلیت خودشون رو تقریبا از دست دادند. اما به طور کلی میتونیم بگیم این بازی سرشار از تکنیک هست که من تو این وبلاگ سعی میکنم تمام تکنیک هایی رو که به طور تجربی یاد گرفتم و البته در بازی هم بسیار زیاد به کار میبرم برای شما معرفی کنم. البته قبل از هر چیز بهتره یک نکته مهم رو خدمتتون بگم و اون اینه که هر تکنیکی رو هر بازیکنی نمیتونه اجرا کنه
مثلا کریستیانو رونالدو، سرخیو راموس و په په رو در نظر بگیرید. تکنیک X رو که یک تکنیک بسیار ساده هست رو ممکنه هر سه بازیکن به راحتی انجام بدن اما تکنیک y رو که سخت تر هست رو فقط رونالدو و راموس بتونن انجام بدن و بالاخره تکنیک z رو که بسیار سخت تره فقط از عهده ی رونالدو بر بیاد. پس بعضی از تکنیک ها رو فقط بعضی از بازیکنا میتونن انجام بدن. و این بستگی به تکنیک خود بازیکن داره.
فعلا در این پست انواع تکنیک ها رو براتون گذاشتم در پست های بعدی استراتژی بازی رو هم براتون شرح میدم.

یک تکنیک اساسی و بسیار بدرد بخور:
اگه میخواین بازیتون عالی بشه پیشنهاد میکنم حتما این تکنیک رو یاد بگیرید چرا که بسیاری از جاها ممکنه بدردتون بخوره. با استفاده از این تکنیک میتونید دو سه بازیکن رو به راحتی جا بذارید. من که به شخصه این تکنیک رو خیلی زیاد تو بازی به کار میگیرم. این تکنیک چیزی شبیه پا عوض کردنه اما با استفاده از اون بازیکن علاوه بر پا عوض کردن جهت حرکت آن نیز 90 درجه تغییر پیدا میکن.

روش کار :
در حالی که با بازیکن به یک سمت مثلا به سمت جلو حرکت میکنید بدون اینکه دکمه سرعت یا همان R1 رو نگه داشته باشید و در حالی که فقط دکمه ی سمت جلو رو نگه داشته اید یک لحظه بسیار کوتاه دکمه ی جلو را رها کرده سپس مجددا دکمه جلو را فشار دهید و بلافاصله آن را رها کرده و به سرعت اینبار دکمه ی سمت پایین و یا دکمه ی سمت بالا را فشاردهید. البته این حرکت رو میتونید در جهات مختلف نیز انجام بدین فقط کافیه دو دکمه ای رو که به کار میبرید جهت های اونا با هم زاویه ی 90 درجه بسازند.مثلا دکمه ی بالا و دکمه ی چپ. به طور کلی میتونم بگم در هر جهتی که حرکت میکید همان جهت را دوباره بزنید سپس جهتی که با جهت قبلی زاویه ی 90 درجه داشته باشه. این تکنیک رو بازیکنانی که تکنیکشون در حد متوسط به بالا باشه میتونن انجام بدن ولی بازیکنای با تکنیک پایین قادر به انجامش نیستند.

تصاویر مربوط به این تکنیک:

یک تکنیک بسیار زیبا :
این تکنیک یکی از قشنگترین تکنیک های بازیه البته این تکنیک رو بهتره در شرایط خاصی بزنید . مثلا موقعی که بازیکن حریف از سمت بغل پا به پای شما در حال حرکته با این تکنیک میتونید اون بازیکن رو جا بذارید. این تکنیک به این صورته که بازیکن یک جا می ایسته سپس پای خودش رو روی توپ میزاره و پا و توپ رو هر دو به سمت عقب میبره سپس پا رو به همراه توپ با زاویه ی 90 درجه به طرف پای مخالف میبره و توپ رو از پشت پای مخالف رد میده. البته زدن این تکنیک بسگی به این داره که بازیکن پا راست باشه یا پا چپ . اگه پا راست بود توپ در نهایت به سمت چپ بازیکن هدایت میشه و برعکس.

روش کار :
ابتدا فرض میکنیم بازیکن مورد نظر پا راست باشد. در حالی که بازیکن به سمت جلو در حرکته فقط دکمه ی سرعت R1 رو نگه دارید و هیچ دکمه ی جهتی فشار ندهید تا این که بازیکن کاملا از حرکت بایستد. سپس در حالی که فقط دکه ی سرعت را نگه داشته اید یکبار جهت عقب و بلافاصله جهت سمت چپ بازیکن رو فشار بدید (اگر روی بازیکن به سمت راست باشه جهت راست بازیکن میشه فلش پایین دسته و جهت چپ اون میشه فلش بالای دسته) حالا اگه بازیکن پا چپ باشه به جای فلش سمت چپ بازیکن (و نه فلش سمت چپ دسته) فلش سمت راست بازیکن رو فشار میدیم.
به طور خلاصه میتونیم بگیم R1 + عقب + بالا (یا پایین)

یک تکنیک زیبای دیگه :
این تکنیک هم یکی از زیباترین تکنیک های بازیه با استفاده از این تکنیک میتونید توپ رو از یک طرف باریکن حریف رد بدین و خودتون از طرف دیگه ی بازیکن حریف رد بشین. این تکنیک به این صورته که در حالی که توپ در اختیار پای راست هست ابتدا بازیکن پای چپ خودش رو یک قدم به طرف جلو برمیداره سپس با پای راست توپ رو به طور مایل از پشت پای راست رد میکنه. البته فرقی نمیکنه که اول از کدوم پا شروع کنه یعنی میتونه اول با پای راست یک قدم به جلو بره و سپس با پای چپ توپ رو رد کنه.
زدن این تکنیک از عهده ی هر بازیکنی بر نمیاد و فقط بازیکنانی با تکنیک بالا میتونن انجامش بدن مثل رونالدو یا روبن .
بهترین زمان برای به کار بردن این تکنیک موقعیه که بازیکن حریف از سمت روبرو و به طور مایل به سمت بازیکن شما در حرکته.
البته زدن این تکنیک کمی مشکله اما با تمرین زیاد میتونید اون رو به راحتی یاد بگیرید.

روش کار:
در حالی که با بازیکن به سمت جلو در حرکت هستید دکمه R1 رو نگه داری و هیچ دکمه ی دیگری حتی جهت را فشار ندهید تا بازیکن متوقف شود . سپس یکبار جهت عقب را زده سپس بلافاصله یکی از جهات مایل به جلو (مثل جلو و بالا با هم ویا جلو و پایین با هم) را فشار دهید.
به طور خلاصه : R1+ عقب + مایل به جلو

در بعضی از شرایط با وجود این که دکمه های مربوط به این تکنیک رو به درستی فشار میدید بازیکن به جای این تکنیک کار دیگه ای رو انجام میده به این صورت که ابتدا توپ رو به سمت عقب میکشه سپس توپ رو به طور مایل به سمت جلو هل میده که انجام هر یک از دو تکنیک بستگی به شرایط داره.

تکنیک های ساده :
تکنیک اول : در این تکنیک بازیکن در حالی که به یک طرف در حرکته یک پای خودش رو روی توپ میزاره و با پای دیگش به توپ و به سمت جلو ضربه کوچکی میزنه. برای انجام این تکنیک فقط کافیه در هر جهتی که حرکت میکنید دو بار پشت سرهم همان جهت را فشار دهید.

تکنیک دوم: در این تکنیک در حالی که روی بازیکن به سمت جلو هست ولی بازیکن همرا با توپ به سمت راست یا چپ خودش حرکت میکنه برای انجام این تکنیک در حالی که بازیکن به سمت جلو حرکت میکنه فقط دکمه ی R2 رو فشار بدهید تا بازیکن متوقف بشه و روی اون به سمت دروازه ی حریف بشه در حالی که دکمه ی R2 رو نگه داشته اید فلش سمت راست یا چپ بازیکن رو فشار بدید و اونو نگه دارید. (دقت کنید فلش سمت راست یا چپ بازیکن و نه دسته چون ممکنه فلش سمت راست بازیکن فلش سمت پایین دسته باشد پس منظور ما فلشی است که در سمت راست یا چپ بازیکن باشد نه فلش چپ یا راست دسته بازی )
اگه در زمانی که بازیکن با استفاده از این تکنیک به سمت راست (یا چپ) خودش در حرکت باشه یکبار دیگه دکمه ی سمت راست(یا چپ) رو فشار بدیم بازیکن یک حرکت تکنیکی زیبایی رو انجام میده که پیشنهاد میکنم خودتون امتحان کنید ببینید چی میشه!

تکنیک سوم :
با استفاده از این تکنیک میتونید توپ رو از بالای سر بازیکن بندازید و اون رو جا بزارید! برای انجام این تکنیک زمانی که بازیکن حریف از سمت روبرو در حال دفاع کردنه دکمه ی R2 رو نگه دارید تا بازیکن از حرکت وایسه سپس یکبار جهت عقب و بلافاصله جهت جلو رو فشار بدید. این تکنیک رو بهتره با بازیکنان با تکنیک بالا انجام بدید.

دریبل زیدانی : در حالی که با بازیکن به سمت جلو در حرکت هستید هر چهار جهت رو به سرعت یکی پس از دیگری بزنید یعنی اول بالا بعد عقب بعد پایین و بعد هم جلو.

دریبل رونالدینیویی : در حالی که با بازیکن در جهت مایل به جلو حرکت میکنید یکبار دیگر همان جهت را فشار داده و بلافاصله جهت جلو را فشار دهید. البته جهت ها بستگی به پاراست یا پاچپ بودن بازیکن هم داره.

حرکات فردی :
فریب دادن مدافعین و دروازبان : در حالی که با بازیکن در محوطه جریمه حریف حرکت میکنید یکبار دکمه ی شوت را نگه دارید و بلافاصله دکمه ی پاس را فشار بدید با این حرکت حریف فکر میکنه شما میخواین شوت بزنید و دروازبان هم واکنش نشون میده مدافعین هم با تکل زدن میخوان جلوی شوت شما رو بگیرن ولی شما فقط اونا رو فریب میدید و شوت نمیزنید! این حرکت در زمانی که شما با دروازبان حریف تک به تک میشید خیلی ممکنه به دردتون بخوره.

انواع سانتر: اگر هنگامی که با بازیکن در گوشه ی زمین حریف حرکت میکنید دکمه ی سانتر را فشار بدید بازیکن یک سانتر معمولی رو انجام میده . اگه دومرتبه دکمه ی سانتر رو پشت سر هم بزنید بازیکن یک سانتر کوتاه رو میزنه و اگه دکمه ی سانتر رو 3 بار یا بیشتر بزنید بازیکن یک سانتر زمینی رو انجام میده.

ضربه ی ایستگاهی : در هنگام ضربه ی آزاد دکمه ی L1 رو فشار بدید و اونو نگه دارید حالا اگه دکمه ی R1 رو یکبار بزنید یک بازیکن دیگه علاوه بر بازیکنی که در ابتدا پشت توپ قرار داشت اضافه میشه. در این حالت اگه در حالی که دکمه ی L1 رو نگه داشتید دکمه ی R1 رو فشار بدید جهت بازیکن دوم عوض میشه اگه باز هم دکمه ی R1 رو بزنیید همه چیز به حالت اول برمیگرده. حالا اگه میخواین بازیکن دوم اقدام به ضربه زدن یا سانتر کردن کنه کافیه دکمه ی L1 رو نگه دارین سپس ضربه بزنید.
اگه دکمه ی L1 رو نگه دارید و سپس دکمه ی پاس رو بزنید در این صورت بازیکن دوم یک پاس کوتاه به بازیکن اول میده.

کپی شده از وبلاگ : pes-2010.blogfa.com

EngineeR EhsaN
02-09-2010, 14:29
دوستان دو تا فیلم آموزش دریبل و تکنیک میزارم حالشو ببرید :

popowoody
02-09-2010, 14:47
وقتی دانلود کردی از زیپ در میاری بعد میریزی تو این آدرس:

my docuoments/konami/Pro Evolution Soccer 2010/save

اگر هم فایل یه اسم دیگه ای داشت خودت اسمش رو به این صورت تغییر بده:

PES2010_REPLAY01

بعد که وارد PES شدی از گاری پلی بک رو میزنی و فایل رو انتخاب میکنی.

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

راستی اگر ویندوز سون یا ویستا داشته باشی وقتی پیست میکنی اگر فایلی با

همون نام داشته باشی ویندوز اسم فایل عوض میکنه پس باید فایل رو تغییر نام بدی.

منم همونجا کپی می کنم قبلا میومد الان نمیاد اسم فایل هم درسته

a.g g.a
02-09-2010, 16:14
دوستان دو تا فیلم آموزش دریبل و تکنیک میزارم حالشو ببرید :

اینا که ق.ل.ت.ر.ن:41:

lebesgue
02-09-2010, 16:32
برای ویندوز 7 :
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
البته شاخه ProgramData مخفی(Hidden) هست.

Hamid Hamid
02-09-2010, 16:35
دوستان واسه مستر ليگ براي خريد بازيكن راهنمايي كنيد.
مياد تو ليستم اما نميدونم چه كنم.هنوز هم وقت هست واسه خريد

amirakhavan
02-09-2010, 17:40
برای ویندوز 7 :
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
البته شاخه ProgramData مخفی(Hidden) هست.

دوست عزیز مرسی ... :11:
من این فولدر Program Data رو دیده بودم و کلاً همه چیز مخفی و مخفی سیستمی رو هم از اون حالت در آوردم ولی در پوشه Program Data فولدری با نام Konami نیست! شاید دلیل اینش که این حالت دانلود برای بازی فعال نشده ینی باید کاری بکنم تا فعال بشه یا اینکه اگه خودم این فولدر رو بسازم چی؟ میشه؟ دیگه چیا توی اون فولدر هست؟

lebesgue
02-09-2010, 17:44
دوست عزیز مرسی ... :11:
من این فولدر Program Data رو دیده بودم و کلاً همه چیز مخفی و مخفی سیستمی رو هم از اون حالت در آوردم ولی در پوشه Program Data فولدری با نام Konami نیست! شاید دلیل اینش که این حالت دانلود برای بازی فعال نشده ینی باید کاری بکنم تا فعال بشه یا اینکه اگه خودم این فولدر رو بسازم چی؟ میشه؟ دیگه چیا توی اون فولدر هست؟
خواهش می کنم.
توی این فولدر فقط همون فایل قراره باشه.
احتمالا وقتی یکبار از داخل بازی برای آپدیت اقدام کنید، این مسیر ساخته میشه.
شما خودتون دستی این مسیر رو ایجاد کنید، احتمالا کار کنه.

Traceur
02-09-2010, 18:43
BLچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرقی نمیکنه !!
البته مولتی پلیر میشه بازی کرد ( بصورت LAN) ...

amirakhavan
02-09-2010, 18:56
خواهش می کنم.
توی این فولدر فقط همون فایل قراره باشه.
احتمالا وقتی یکبار از داخل بازی برای آپدیت اقدام کنید، این مسیر ساخته میشه.
شما خودتون دستی این مسیر رو ایجاد کنید، احتمالا کار کنه.

مرسی ... آقا ما این DLC رو که دانلود کرده بودیم در همون جایی که فرمودین ریختیم ، البته فولدر رو خودم ساختم و موقع شروع بازی گفت نصب شده و اوکی و اینا ... مرسی ممنون ... :11:

فقط خواستم بدونم اینی که من دانلود کردم DLC 1.7 بوده و چه چیزایی اضافه کرده؟ :20:

lebesgue
02-09-2010, 20:02
مرسی ... آقا ما این DLC رو که دانلود کرده بودیم در همون جایی که فرمودین ریختیم ، البته فولدر رو خودم ساختم و موقع شروع بازی گفت نصب شده و اوکی و اینا ... مرسی ممنون ... :11:

فقط خواستم بدونم اینی که من دانلود کردم DLC 1.7 بوده و چه چیزایی اضافه کرده؟ :20:
چند وقتیه که در جریانش نیستم و آپدیت نمی کنم، ولی تا جایی که دیدم و یادمه، ترکیب تیمها و بازیکنها رو به روز می کرد، دوستان توضیح دقیقتر رو خواهند داد.

AMIRICE
04-09-2010, 11:26
بچه ها شوت بقل پا چطوری باید بزنم؟

jalal_jmm
04-09-2010, 13:31
با سلام
دوستان من این pes 2010 رو نصب کردم ولی یه جوریه انگار هم کنده هم وقتی یه کلیدی رو می زنی دیر عمل می کنه ، مثلا اگر پاس بدم یا تکل کنم بعد از عبور توپ این کارو انجام میده در صورتی که در PES 2009 این مشکلات رو ندارم البته سیستمم هم بالاست به نظر شما مشکلش چیه میشه از اوریجینال نبودن بازی باشه یه چیز دیگه ای هست
یه مشکل دیگه اینه که وقتی کناره ها با سرعت می دوی نمی تونی سریعا برگردی و توپ میره اوت
با تشکر از شما

EngineeR EhsaN
04-09-2010, 13:37
با سلام
دوستان من این pes 2010 رو نصب کردم ولی یه جوریه انگار هم کنده هم وقتی یه کلیدی رو می زنی دیر عمل می کنه ، مثلا اگر پاس بدم یا تکل کنم بعد از عبور توپ این کارو انجام میده در صورتی که در PES 2009 این مشکلات رو ندارم البته سیستمم هم بالاست به نظر شما مشکلش چیه میشه از اوریجینال نبودن بازی باشه یه چیز دیگه ای هست
یه مشکل دیگه اینه که وقتی کناره ها با سرعت می دوی نمی تونی سریعا برگردی و توپ میره اوت
با تشکر از شما

در مورد دوم کلا سیستم اینطوریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورد اول هم به نظرم باید تو فایل تنظیمات بازی Use Frame Skiping رو تیک بزنی

moh_mcw
04-09-2010, 20:16
سلام اپدیت سوکر 2010 را دارید؟ اگه دارید بزارید؟:8:

M A S T 3 R
04-09-2010, 21:27
توی مستر لیگ قسمت Search by Group دسته other منظور از قسمت EDIT PLAYERS چیست؟
چون بازیکنی در این قسمت وجود نداره

Spaniuly
04-09-2010, 23:59
توی مستر لیگ قسمت Search by Group دسته other منظور از قسمت EDIT PLAYERS چیست؟
چون بازیکنی در این قسمت وجود نداره
شما اگه قبل از اینکه مستر لیگ رو شروع می کردی یه بازیکن خلق می کردی از توی ادیت می تونستی اون رو بیاری توی تیمت

سلام اپدیت سوکر 2010 را دارید؟ اگه دارید بزارید؟:8:
صفحه 900 همین تاپیک پست آخری : 9000

papillon11
05-09-2010, 02:37
[QUOTE=krauser;5367461]شما اگه قبل از اینکه مستر لیگ رو شروع می کردی یه بازیکن خلق می کردی از توی ادیت می تونستی اون رو بیاری توی تیمت
دوست عزیر میشه دقیقا توضیح بدی که بازیکن خلق شده را چطور باید اورد توی مستر لیگ . در حین مسترلیگ نمیشه بازیکن ایجاد کرد بعد آوردش

Spaniuly
05-09-2010, 17:51
[QUOTE=krauser;5367461]شما اگه قبل از اینکه مستر لیگ رو شروع می کردی یه بازیکن خلق می کردی از توی ادیت می تونستی اون رو بیاری توی تیمت
دوست عزیر میشه دقیقا توضیح بدی که بازیکن خلق شده را چطور باید اورد توی مستر لیگ . در حین مسترلیگ نمیشه بازیکن ایجاد کرد بعد آوردش
خیر دوست عزیز اول باس خلق کنی بعد مستر لیگ جدید شروع کنی به هیچ عنوان نمیشه. وقتی مستر لیگ شروع میشه کل ادیت فایل رو توش بارگذاری می کنه واسه همین هست که شما وقتی مستر لیگ رو شروع می کنی تغییراتی که توی ادیت فایل بدی روی مستر لیگتون تاثیر نداره

M A S T 3 R
05-09-2010, 18:26
[QUOTE=papillon11;5367855]
خیر دوست عزیز اول باس خلق کنی بعد مستر لیگ جدید شروع کنی به هیچ عنوان نمیشه. وقتی مستر لیگ شروع میشه کل ادیت فایل رو توش بارگذاری می کنه واسه همین هست که شما وقتی مستر لیگ رو شروع می کنی تغییراتی که توی ادیت فایل بدی روی مستر لیگتون تاثیر نداره
من الان در قسمت edit یه بازیکن ساختم و وقتی رفتم تو مستر لیگ قسمت edit players بازیکنی رو که ساخته بودم به اونجا اضافه شده بود ولی نمیشد بزاریش تو اسکات لیست!

ehsan_old
05-09-2010, 20:57
رفتم اسم Ronaldo رو عوض کردم، اسم خودمو گذاشتم. بعدشم قدرت خیلی از فاکتوراشو زیاد کردم. :31:

حالا مشکل اینه که بعضی چیزاش زیادی قوی شده مثل قدرت شوتش

یکی به من بگه قدرت شوت واقعیش باید چند باشه که برش گردونم سر جاش؟ :46:

Kamyar_AnathemA
06-09-2010, 02:11
سلام
من یه مشکلی داشتم

اونم این که چند سریه دارم مستر لیگ بازی میکنم اما بعد ار سه یا چهار فصل بازی کردن بدون اینکه خرج اضافه ای بکنم دخل و خرجم با هم نمیخونه :31:

نزدیک 40000000 کم میارم که کامپیوتر به طور اتوماتیک بازیکنامو ریلیز میکنه :41:

چند بار برام اتفاق افتاده

حتی این سری آخر قسمت Operating Cost همشو رو لول 1 گذاشتم اما بازم 2 تا از بهترین بازیکنام ریلیز شد

مشکل از کجاست ؟

aRThaS_08
06-09-2010, 10:13
تنها تیمایی که توی این بازی میتونید بدون استفاده از تقلب باهاشون به بازی ادامه بدید رئال و منچستر هستن!

من با تیمایی مثله لیورپول و اینتر هم رفتم اما ورشکست شدم : دی

شما میتونید از برنامه PES2010 SponZor استفاده کنید که احتمال میدم لینکش توی همین تاپیک موجود باشه!

black.assassin
06-09-2010, 11:42
رفتم اسم Ronaldo رو عوض کردم، اسم خودمو گذاشتم. بعدشم قدرت خیلی از فاکتوراشو زیاد کردم. :31:

حالا مشکل اینه که بعضی چیزاش زیادی قوی شده مثل قدرت شوتش

یکی به من بگه قدرت شوت واقعیش باید چند باشه که برش گردونم سر جاش؟ :46:

برو تو ادیت دنبال گزینه default بگرد بعد ببین قدرت شوتش چنده . یاد داشته باش . بعد برو دوباره ادیتش کن . به نظر من ادیت نکنی بهتره . ادیت که می کنی اصلا حال نمی ده . رونالدو که خودش تخیلی هست تو بازی ادیتم بکنی میشه سوپر من دیگه . :31:

ehsan_old
06-09-2010, 14:41
برو تو ادیت دنبال گزینه default بگرد بعد ببین قدرت شوتش چنده . یاد داشته باش . بعد برو دوباره ادیتش کن . به نظر من ادیت نکنی بهتره . ادیت که می کنی اصلا حال نمی ده . رونالدو که خودش تخیلی هست تو بازی ادیتم بکنی میشه سوپر من دیگه . :31:

آخه با داداشم که بازی میکنم اکثراً میبازم واسه همین ناچارم دست به کارای ناجوانمردانه بزنم :21:

این همه هم میرم دریبل یاد میگیرم ولی آخرش هیچی به هیچی. فقط باعث میشه بازیم قشنگ تر بشه.

راستی یه پا دو پای مسی رو کسی بلده انجام بده؟ چه جوریه؟

aRThaS_08
06-09-2010, 15:02
آخه با داداشم که بازی میکنم اکثراً میبازم واسه همین ناچارم دست به کارای ناجوانمردانه بزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بازی روحیه خودتو بزار رو اکسلنت و روحیه اونو بزار پایین ترین حد : دی

حداقل اینطوری به دیتابیس بازیت لطمه نمیخوره! :دی

papillon11
06-09-2010, 15:31
سلام
من یه مشکلی داشتم

اونم این که چند سریه دارم مستر لیگ بازی میکنم اما بعد ار سه یا چهار فصل بازی کردن بدون اینکه خرج اضافه ای بکنم دخل و خرجم با هم نمیخونه :31:

نزدیک 40000000 کم میارم که کامپیوتر به طور اتوماتیک بازیکنامو ریلیز میکنه :41:

چند بار برام اتفاق افتاده

حتی این سری آخر قسمت Operating Cost همشو رو لول 1 گذاشتم اما بازم 2 تا از بهترین بازیکنام ریلیز شد

مشکل از کجاست ؟
شما باید از تیم جوانانتون حداکثر استفاده رو بکنید بازیکنشان بیارید توی تیم بعد یه فصل دو فصل به چند برابر قیمت می فروشید . هیچ وقت بازیکن با اورال بیشتر از 86 نگیر . بازکنانی 80 تا 70 با سن کمتر از 21 سال از نظر اقتصادی خیلی به صرفه تر است من الان 30 ساله با این روش رفتم هیچ وقت در آستانه ی برشکستگی نبودم . با میلان رفتم . سعی کن هر فصل حداقل یه کاپ بگیری . جالبه الان توی تیم چند بازیکن با اورال بیش از 100درصد هستن

black.assassin
06-09-2010, 15:40
آخه با داداشم که بازی میکنم اکثراً میبازم واسه همین ناچارم دست به کارای ناجوانمردانه بزنم :21:

این همه هم میرم دریبل یاد میگیرم ولی آخرش هیچی به هیچی. فقط باعث میشه بازیم قشنگ تر بشه.

راستی یه پا دو پای مسی رو کسی بلده انجام بده؟ چه جوریه؟

خب دیگه مشکلت همینه . میخوای ببری ؟ باید کثیف بازی کنی :31: ( به قول بچه ها ) . با کدوم تیم بازی می کنی ؟
با هر کدوم بازی میکنی یه چیز تو این بازی 100% جواب میده . بگاز نرو تو محوطه . پشت محوطه پاس کاری کن . خیلی . بعد خودت می بینی که یه سوراخ گنده تو دفاع درست شده . اونوقت بگاز برو تو بکوب تو گل . :31:
یه چیز دیگه هر جا دیدی می تونی خوب شوت کنی بشوت . از دروازه خودتم تونستی بشوت :31: همین شوتا اگه قدرتشون زیاد باشه تو دو ضرب می تونی گل کنی . زیاد هم به سانتر امیدوار نشو . تونستی بیا تو پاس بده یا کنار زمین 3 بار دایره بزن تا زمینی بندازه .

pedramch
06-09-2010, 15:49
سلام یه سوال مهم!
مسترلیگ دارم میرم الان با رئال مادرید بعد از 5 فصل تونستم همه بازیکنا رو بخرم:دی
مسی-ویا-ژاوی-پویول-نانی-توره-تورس-مایکون-جرارد-اوزیل-شوانشتایگر-....:27:
حالا یهو خودش بازیکنای جوونو اورد جایگزین اینا کرد!:41::18:
چه راهی هست؟؟؟؟؟
سیو یک بازی قبل از این ماجرا رودارم:21:

ممنون/:5:

vahidgame
06-09-2010, 16:34
سلام یه سوال مهم!
مسترلیگ دارم میرم الان با رئال مادرید بعد از 5 فصل تونستم همه بازیکنا رو بخرم:دی
مسی-ویا-ژاوی-پویول-نانی-توره-تورس-مایکون-جرارد-اوزیل-شوانشتایگر-....:27:
حالا یهو خودش بازیکنای جوونو اورد جایگزین اینا کرد!:41::18:
چه راهی هست؟؟؟؟؟
سیو یک بازی قبل از این ماجرا رودارم:21:

شما احتمالا هزینه هاتون بیشتر از درآمدتون شده و به خاطر همین اون قسمت Expected Earnings منفی شده :20:
که اینم به خاطر بازیکن زیاد خریدن و نگاه نکردن به پول خودتون هست
توی ماه آگوست هستید درسته؟

pedramch
06-09-2010, 17:53
الان شروع فصله...
ولی فکر نکنم هزینه هام بیشتر شده باشه ها؟!
حالا راه حل؟

Kamyar_AnathemA
06-09-2010, 18:51
تنها تیمایی که توی این بازی میتونید بدون استفاده از تقلب باهاشون به بازی ادامه بدید رئال و منچستر هستن!

من با تیمایی مثله لیورپول و اینتر هم رفتم اما ورشکست شدم : دی

شما میتونید از برنامه PES2010 SponZor استفاده کنید که احتمال میدم لینکش توی همین تاپیک موجود باشه!

شما باید از تیم جوانانتون حداکثر استفاده رو بکنید بازیکنشان بیارید توی تیم بعد یه فصل دو فصل به چند برابر قیمت می فروشید . هیچ وقت بازیکن با اورال بیشتر از 86 نگیر . بازکنانی 80 تا 70 با سن کمتر از 21 سال از نظر اقتصادی خیلی به صرفه تر است من الان 30 ساله با این روش رفتم هیچ وقت در آستانه ی برشکستگی نبودم . با میلان رفتم . سعی کن هر فصل حداقل یه کاپ بگیری . جالبه الان توی تیم چند بازیکن با اورال بیش از 100درصد هستن

من همیشه با تیم بارسلونا مستر لیگ بازی میکنم

تو این چهار فصلی که بازی کردم فقط سه تا بازیکن خریدم یعنی بوفن و ژورکف و تورس

دو تا بازیکن هم فروختم یعنی پدرو و ابیدال

من هر فصل تو هر سه تا جام اول میشم هم لیگ اسپانیا هم جام حذفی هم باشگاه های اروپا

حتی همیشه ابراهیموویچ میشه بهترین بازیکن تو 3 تا جام

اما بازم اینجوری میشه

این فصل رو تمرین بازیکنام خیلی کار کردم جوری که اورال بازیکنام اینجوری شده بود

بویان 94
مسی 94
زلاتان 93
اینیستا 96
پیکه 99
بوفن 101
ژورکف 100
و ...

تو قسمت Expected Earning قسمت salary staff after succesfull negotiiation خیلی هزینه کم میکنه

علتشم نمیدونم

راستی این PES2010 SponZor چیه ؟ به چه دردی میخوره ؟

mohammadirani
06-09-2010, 19:12
تو مسترلیگ میشه قدرت بازیکنان رو زیاد کرد؟

کجا باید این کار رو کرد

من الان یه فصل رو تموم کردم و همه جام های اسپانیا و اروپا رو اوردم .ولی قدرت بازیکنان اصلا زیاد نشده

بعد یه مورد دیگه
امکانش هست ادم رئال بگیره بتونه مسی رو بخره یا بارسا بگیره بتونه کریس رونالدو رو بخره؟ تا حالا کسی تونسته این کار رو بکنه؟

teraktor2003
06-09-2010, 19:34
سلام
می شه یه پچ نصبی کامل بذارین
راحت هم نصب بشه و exe باشه بهش مسیر بازیو بدیم دیگه کار کنه!
چون هر چی غیر نصبی من تا به حال دانلود کردم برام کار نکرده!

vahidgame
06-09-2010, 21:08
الان شروع فصله...
ولی فکر نکنم هزینه هام بیشتر شده باشه ها؟!
حالا راه حل؟

پس معلومه توی ماه آگوست هستید.
آخرین هفته این ماه هزینه ها از درآمد کم میشه و خالص اون نشون داده میشه که نباید منفی باشه.
یعنی نباید باشگاه ضرر بده.
شما از قسمت Team Office گزینه Expected Earnings رو انتخاب کن. بعد اون جا پایین پایین به total نگاه کن اگه عدد منفی باشه مشکل به خاطر همونه.
نباید که کل پول باشگاه رو برای خرید بازیکن خرج کنی بالاخره بازیکنا حقوق هم می خوان دیگه :31:
احتمالا خیلی هم منفی هستش که باعث شده بازیکنایی که حقوق بالا می گیرن رو خودش اتوماتیک از باشگاه جدا کنه تا هزینه باشگاه کمتر بشه. بعد اون قسمت Operating Costs هم احتمالا همه به Level 1 رفتن تا هزینه باشگاه کمتر بشه.
شما باید سیوهای قبلی خودتو اگه داری بیاری یا اینکه اون نرم افزار بالا بردن پول در مسترلیگ رو دانلود کنی که دومی رو توصیه نمی کنم :31:

تو مسترلیگ میشه قدرت بازیکنان رو زیاد کرد؟

کجا باید این کار رو کرد

من الان یه فصل رو تموم کردم و همه جام های اسپانیا و اروپا رو اوردم .ولی قدرت بازیکنان اصلا زیاد نشده

بعد یه مورد دیگه
امکانش هست ادم رئال بگیره بتونه مسی رو بخره یا بارسا بگیره بتونه کریس رونالدو رو بخره؟ تا حالا کسی تونسته این کار رو بکنه؟

اگه قبل از شروع اون گزینه پیشرفت بازیکنان رو فعال کرده باشید به مرور بازیکنان حتما پیشرفت می کنن.
مورد دوم هم بعد از چند فصل امکان پذیره.

soccer 2009 update
07-09-2010, 03:07
لطفا" اگه لوگوی(elblem) بلکپول رو دارین برام بزارین معمولی باشه THNKS

farshad_pes9
07-09-2010, 09:33
سلام
می شه یه پچ نصبی کامل بذارین
راحت هم نصب بشه و exe باشه بهش مسیر بازیو بدیم دیگه کار کنه!
چون هر چی غیر نصبی من تا به حال دانلود کردم برام کار نکرده!
من پیشنهاد میکنم پچی که آرمین عزیز زحمتشو کشیده رو استفاده کنی که این پچ با متعلقاتش در پست 9000 صفحه 900 هست.
موفق باشید.

teraktor2003
07-09-2010, 10:42
من پیشنهاد میکنم پچی که آرمین عزیز زحمتشو کشیده رو استفاده کنی که این پچ با متعلقاتش در پست 9000 صفحه 900 هست.
موفق باشید.

مرسی از شما ولی اینو قبلا دانلود کرده بودم برای من مشکل داره!
راستش یه پچ نصبی خیلی راحت می خوام! چون قبلا باهاش سر و کله زدم درست نشده!

ehsan_old
07-09-2010, 12:13

رفتم اونجا ولی Default نداشت.

اگر میشه قدرت شوت Ronaldo رو نگاه کنید بهم بگید چقدره

mohammadirani
07-09-2010, 13:42
شما اگه قبل از اینکه مستر لیگ رو شروع می کردی یه بازیکن خلق می کردی از توی ادیت می تونستی اون رو بیاری توی تیمت

قبل از شروع خلق کردم ولی الان اسمش میاد ولی نمیشه به اسکوت لیست انتقال داد
تنها dossier و مقایسه فعاله روش

M A S T 3 R
07-09-2010, 14:58
قبل از شروع خلق کردم ولی الان اسمش میاد ولی نمیشه به اسکوت لیست انتقال داد
تنها dossier و مقایسه فعاله روش
من بعد از شروع مستر لیگ هم یه بازیکن خلق کردم و الان هم تو مستر لیگ اومده ولی منم مثل شما نمیتونم اونو به اسکوت لیست بیارم

mohammadirani
07-09-2010, 15:33
خوب بعد از گذشت 3.4 هفته بالاخره میشه اونو به اسکوت لیست فرستاد و باهاش قرارداد بست

من بعد از شروع مستر لیگ هم یه بازیکن خلق کردم و الان هم تو مستر لیگ اومده ولی منم مثل شما نمیتونم اونو به اسکوت لیست بیارم

مثل اینکه تنها بازیکنانی که قبل از شروع مسترلیگ خلق شوند، را میشه اورد

City 17
07-09-2010, 18:18

EDIT PLAYER/ABILITY SETTINGS که رفتی دکمه پاس توی عمق رو بزن default می شه.:5:

Spaniuly
07-09-2010, 18:59
خوب بعد از گذشت 3.4 هفته بالاخره میشه اونو به اسکوت لیست فرستاد و باهاش قرارداد بست

مثل اینکه تنها بازیکنانی که قبل از شروع مسترلیگ خلق شوند، را میشه اورد

همونطور که گفتم این امکان وجود نداره که بعد از شروع مستر لیگ برید بازیکن خلق کنید و همون رو بیارید به یه تیم بعضی ها با اطلاعات غلط و ناقصشون بقیه رو هم به اشتباه می ندازن ... دوستان کمی مراعات کنید... فروم جای حرف زدن بدون دلیل منطق نیست روی حرف های شما دیگران حساب می کنند.

شما بازیکن رو احتمالا خلق نکردید یکی از بازیکنان رو مثلا نکونام رو تغییر اسم دادید شاید اون هم احتمالا با ادیتور اکسترنال. همونطور که گفتم اگه شما قبل از شروع مستر لیگ بازیکن خلق کنید خواهید تونست اون رو ببینید و باهاش قرار داد ببندید.

danielo
07-09-2010, 19:07
همونطور که گفتم این امکان وجود نداره که بعد از شروع مستر لیگ برید بازیکن خلق کنید و همون رو بیارید به یه تیم بعضی ها با اطلاعات غلط و ناقصشون بقیه رو هم به اشتباه می ندازن ... دوستان کمی مراعات کنید... فروم جای حرف زدن بدون دلیل منطق نیست روی حرف های شما دیگران حساب می کنند.

شما بازیکن رو احتمالا خلق نکردید یکی از بازیکنان رو مثلا نکونام رو تغییر اسم دادید شاید اون هم احتمالا با ادیتور اکسترنال. همونطور که گفتم اگه شما قبل از شروع مستر لیگ بازیکن خلق کنید خواهید تونست اون رو ببینید و باهاش قرار داد ببندید.

شاید منظور شما را نگرفته باشم.
ولی همین دیروز یک بازیکن بوجود اوردم.
رفتم تو مسترلیگ خودم و خریدمش.

pedramch
07-09-2010, 20:02
آقا حل شد مشکلم!
مشکل همون پول و هزینه ها بود که با نرم افزار درستش کردم:27:

soccer 2009 update
08-09-2010, 02:38
لطفا" اگه لوگوی(elblem) بلکپول رو دارین برام بزارین معمولی باشه THNKS

شدیدا نیاز دارم:19:

javadlf
08-09-2010, 11:27
این بازیکن خریدن توی master league چرا اینقدر سخته.

هرکی رو می خوام بخرم بهم نمی دند.(آگرو رونی رونالدو)

سال اول لیگ هست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan_old
08-09-2010, 14:04

یکی یه لحظه بره تو Edit به من بگه قدرت شوت Ronaldo چه عددیه؟

دِهه

M A S T 3 R
08-09-2010, 14:13
یکی یه لحظه بره تو Edit به من بگه قدرت شوت Ronaldo چه عددیه؟

دِهه
Shot Power:94

popowoody
10-09-2010, 23:16
کسی لینک دانلود اخرین پچ بازی رو نداره ؟

Spaniuly
11-09-2010, 08:45
کسی لینک دانلود اخرین پچ بازی رو نداره ؟
صفحه 900 تاپیک پست 9000 ام آخرین پچ به همراه آخرین DLC موجوده

keb
11-09-2010, 09:45
مایه ی آبروریزی:

farshad_pes9
11-09-2010, 11:22
مرسی از شما ولی اینو قبلا دانلود کرده بودم برای من مشکل داره!
راستش یه پچ نصبی خیلی راحت می خوام! چون قبلا باهاش سر و کله زدم درست نشده!
به نظرم شما مشکتونو بگید بچه ها اینجا کمکتون میکنن,چون من ندیدم تا بحال کسی مشکلی داشته باشه با این پچ,شاید مشکل قابل حل باشه.
با توجه به حجم و اینکه چیزی رو آرمین جان دستکاری نکرده,این پچ خیلی عالیه من برای دومین سال پیاپی دارم از پچ ایشون استفاده میکنم بدون مشکل.

r_liaghat
12-09-2010, 04:28
سلام
ببخشید من از وقتی pes اومد تا الان نه آپدیت کردم نه پچی نصب کردم.حالا میخوام این کارو انجام بدم برا همین چندتا سوال داشتم:
اضافه کردن پچ چه کاری انجام میده؟مثلا پرتاب اوت ها رو که حریف میاد جلو توپ درست میشه؟یا مثلا تو خط دفاع مدافع یهویی وای میسته؟
بعد هم اینکه سرچ کردم دیدم پچ 4 750 مگه.آیا واقعا اینقدر حجم داره؟اگه اینطور باشه من نمیتونم دان کنم میخواستم ببینم از کجا میتونم بخرم؟
ممنون

black.assassin
12-09-2010, 10:19
سلام
ببخشید من از وقتی pes اومد تا الان نه آپدیت کردم نه پچی نصب کردم.حالا میخوام این کارو انجام بدم برا همین چندتا سوال داشتم:
اضافه کردن پچ چه کاری انجام میده؟مثلا پرتاب اوت ها رو که حریف میاد جلو توپ درست میشه؟یا مثلا تو خط دفاع مدافع یهویی وای میسته؟
بعد هم اینکه سرچ کردم دیدم پچ 4 750 مگه.آیا واقعا اینقدر حجم داره؟اگه اینطور باشه من نمیتونم دان کنم میخواستم ببینم از کجا میتونم بخرم؟
ممنون

نه داداش . پچها به هیچ وجه با هسته بازی یا چیزای مثل نحوه شوت زدن و پرتاب اوت کاری ندارن . تنها کاری که انجام میدن اضافه کردن چیزای جدید مثل ورزشگاهها ، توپها ، کفش و لباس و ... و همچنین آپدیت صورت بازیکنان + قدرتشون .
اگه نمی تونید دانلود کنید برید از کافی نت بگیرین . چون پچی که تو پست 9000 هست مدام آپدیت میشه و اگه جایی بفروشنش ممکنه که آپدیتش قدیمی باشه .

popowoody
12-09-2010, 10:46
سلام !

PES من منوش فارسی هست راهی هست انگلیسی بشه ؟

EngineeR EhsaN
12-09-2010, 11:20
مایه ی آبروریزی:

ازين عكسا زياد داريم ناراحت نشو :31:

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

سلام !

ببين تو محل نصب بازي پوشه اي به اسم كيت سرور هست؟

popowoody
12-09-2010, 11:27
ازين عكسا زياد داريم ناراحت نشو :31:

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

ببين تو محل نصب بازي پوشه اي به اسم كيت سرور هست؟

نه نیست فولدر img هست که توش 10 - 20 تا فایل bin داره و فولدر img دیگه ای توش داره و یه سری فایل ناشناخته

ali_santori
12-09-2010, 15:32
بچه ها برین این جا و به PES رای بدین:

egoddoo
13-09-2010, 13:27
صفحه 900 تاپیک پست 9000 ام آخرین پچ به همراه آخرین DLC موجوده

ARMIN آپشن فایل صفحه 900 لیگ آلمان رو نداره درسته!؟
آپشن فایلی که با پچ و dlc جدید کار کنه و نقل و انتقلات 2011 رو داشته باشه سراغ نداری!!
من همیشه دستی تیم ها رو آپدیت میکردم ولی سامی خدیرا چون توی تیم ملی آلمان نبود نمیتونم بیارمش رئال.!!!

Spaniuly
13-09-2010, 13:34
ARMIN آپشن فایل صفحه 900 لیگ آلمان رو نداره درسته!؟
آپشن فایلی که با پچ و dlc جدید کار کنه و نقل و انتقلات 2011 رو داشته باشه سراغ نداری!!
من همیشه دستی تیم ها رو آپدیت میکردم ولی سامی خدیرا چون توی تیم ملی آلمان نبود نمیتونم بیارمش رئال.!!!
آره اون آپشن اخیر که برای dlc 1.07 دادم بازیکنان لیگ آلمان رو نداره توی تیمها.

بچه های عشق PES 2010 همین جا می گم بهتره دیگه پرونده PES 2010 رو همین جا ببندیم خدائیش قبول کنیم این PES 2010 کمی از لحاظ گرافیک برتری داشت خیلیا گیم پلیش رو هم نپسندیدن حتی PES 2009 بهتر از این بود گیم پلیش حالا وقتی PES 2011 اومده که هم گرافیک داره هم گیم پلی و به راحتی با همین سیستم که 2010 رو بازی می کنید اجرا میشه پس بهتره بریم به سمت 2011 2 دو روز دیگه دمو قابل بازیشم میاد

popowoody
13-09-2010, 13:50
سلام !

لطفا جواب بدید

Aamoo
13-09-2010, 13:56
سلام
كاپيتان تيم رو كجا ميشه تعيين كرد؟

بردیا
13-09-2010, 14:15
سلام
كاپيتان تيم رو كجا ميشه تعيين كرد؟

توی ترکیب تیم مربع رو که بزنی روی یه بازیکن خاص اون بازیکن کاپیتان میشه
اگه دقت بکنی یه نوار زرد هم کنار اسمشون هست

Spaniuly
13-09-2010, 18:46
لطفا جواب بدید
نه دیگه ویرایشش کردن باید اورجینالشو می گرفتی حالا بیخیال دوره اش به سر اومد حالا دیگه پیش به سوی PES 2011 این 2010 به دست فراموشی سپرده میشه

aha2012
13-09-2010, 19:30
سلام
من بازیم صدا نداره چیکار کنم درست بشه؟
صدا داره ها ولی فقط صدای تماشاچی ها و گزارشگر
صدای توپ و چیزای دیگه نیست
help me please.........................:20:

black.assassin
13-09-2010, 19:55
سلام
من بازیم صدا نداره چیکار کنم درست بشه؟
صدا داره ها ولی فقط صدای تماشاچی ها و گزارشگر
صدای توپ و چیزای دیگه نیست
help me please.........................:20:

تنظیمات رو چک کردی . تنظیمات داخل بازی رو می گم .

r_liaghat
14-09-2010, 06:28
سلام ببخشید این پچی که تو صفحه 900 اومده که خیلی قدیمیه.مثل اینکه پچ 4 اومده.شما خبر دارین صحت داره یا نه؟
یه مشکل دارم.وقتی ترکیبو سیو میکنم،عمل نمی کنه البته فقط پست بازیکن ها رو اگه تغییر بدم اعمال میکنه.چکارش باید کرد؟واسه بقیه هم همینطوریه؟
و یه سوال:مشخصات پدرو از بارسا تو پچ های جدید تغییر کرده؟

Spaniuly
14-09-2010, 14:23
سلام ببخشید این پچی که تو صفحه 900 اومده که خیلی قدیمیه.مثل اینکه پچ 4 اومده.شما خبر دارین صحت داره یا نه؟
یه مشکل دارم.وقتی ترکیبو سیو میکنم،عمل نمی کنه البته فقط پست بازیکن ها رو اگه تغییر بدم اعمال میکنه.چکارش باید کرد؟واسه بقیه هم همینطوریه؟
و یه سوال:مشخصات پدرو از بارسا تو پچ های جدید تغییر کرده؟

پست 900 گرچه قدیمیه ولی آپدیت ترین پست کل تاپیکه:46:
هیچ لینکی توی اون پست قدیمی نیست آخرین پچ رسمی 1.03 و آخرین DLC 1.07 هست.

وقتی ترکیب سیو می کنی باید فایلش رو مثل ریپلای سیو کنی دفعات بعد اون و لود کنی بعد از روی استوک ها کپی کنی

جواب سوالتون رو می تونید با دانلود dlc 1.07 بدست بیارید.

در ضمن شما که اینقدر دنبال آپدیت بودن بخصوص بارسا هستید که دیگه باس بیخیال PES 2010 بشید شب بشین دمو قابل بازی 2011 رو که توش دو تا تیم بایرن و بارسا داره دانلود کن و جدید ترین ترکیب بارسا حال کن با Stat ها و قدرت های جدیدشون

Grand
14-09-2010, 14:58
من نمیتونم PES 2010 رو روی سون نصب کنم، شما چطور؟

popowoody
14-09-2010, 15:05
من که نصب کردم اجرا شد

Grand
14-09-2010, 21:57
البته نصب میشه اما اجرا... :41:

popowoody
14-09-2010, 22:00
برای من که اجرا هم شد

r_liaghat
15-09-2010, 01:30
پست 900 گرچه قدیمیه ولی آپدیت ترین پست کل تاپیکه:46:
هیچ لینکی توی اون پست قدیمی نیست آخرین پچ رسمی 1.03 و آخرین DLC 1.07 هست.

وقتی ترکیب سیو می کنی باید فایلش رو مثل ریپلای سیو کنی دفعات بعد اون و لود کنی بعد از روی استوک ها کپی کنی

جواب سوالتون رو می تونید با دانلود dlc 1.07 بدست بیارید.

در ضمن شما که اینقدر دنبال آپدیت بودن بخصوص بارسا هستید که دیگه باس بیخیال PES 2010 بشید شب بشین دمو قابل بازی 2011 رو که توش دو تا تیم بایرن و بارسا داره دانلود کن و جدید ترین ترکیب بارسا حال کن با Stat ها و قدرت های جدیدشون
ببخشید این dlc 1.07 حجمش چقدره؟پیش نیاز هم میخواد؟بازی من بدون کرک و سریاله.
بعد این دمویی که گفتین حجمش چقدره؟؟؟

r_liaghat
15-09-2010, 01:39
راستی پچ 4 که گفتم تو این فروم لینکشو گذاشتن:

hadi_vazi
15-09-2010, 09:26
من جدیدا ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب کردم این بازی قابل نصب روی این نسخه هست؟
کسی امتحان کرده؟
یه سوال دیگگه:
تاریخ تقریبی برای اومدن pes 2011 ;di?

Spaniuly
15-09-2010, 10:14
راستی پچ 4 که گفتم تو این فروم لینکشو گذاشتن:
آخرین پچ 1.03 هست... پچ 1.04 وجود نداره

ببخشید این dlc 1.07 حجمش چقدره؟پیش نیاز هم میخواد؟بازی من بدون کرک و سریاله.
بعد این دمویی که گفتین حجمش چقدره؟؟؟
توی پست 9000 تاپیک هم حجمش هست هم لینکش... نیازی به هیچ چیزی نیست

کسی امتحان کرده؟
یه سوال دیگگه:
دمو ی PES 2011 رو شب دانلود کردم الانم دارم بازی می کنم
از بحث عقب نمون

popowoody
15-09-2010, 10:16
کسی امتحان کرده؟
یه سوال دیگگه:

pes 2011 همین ماه ( سپتامبر ) میاد

en8800gt
15-09-2010, 15:30
آقا اینجا کسی هست pes 2010 آنلاین بازی کنه؟
من و 3 تا از دوستام 2ماه که اوریج خریدیم.

r_liaghat
16-09-2010, 06:06
دوستان کسی لینک این مسترلیگ ترنسفر داره بذاره؟از لینک صفحه 900 اصلا نمیتونم دان کنم.

rz21
17-09-2010, 15:55
سلام به pes باز ها.
من که خودم یکم pes باز قدیمی هستم. ولی زیاد توی این تاپیک نیومدم.
خوب بریم سر اصل مطلب.
من جدیدا توی مشخصات بازی و توی ستینگش که میرم vram را 16 میزنه و میگه وضعش خرابه!بازی هم گیر میکنه و تیک میزنه.
کسی میدونه مشکلش چیه؟قبلا با همین سیستم هیچ مشکلی نداشت.تازگی اینجوری شده!

Spaniuly
17-09-2010, 17:09
سلام به pes باز ها.
من که خودم یکم pes باز قدیمی هستم. ولی زیاد توی این تاپیک نیومدم.
خوب بریم سر اصل مطلب.
من جدیدا توی مشخصات بازی و توی ستینگش که میرم vram را 16 میزنه و میگه وضعش خرابه!بازی هم گیر میکنه و تیک میزنه.
کسی میدونه مشکلش چیه؟قبلا با همین سیستم هیچ مشکلی نداشت.تازگی اینجوری شده!
گرافیک چیه اصلا کارت گرافیک داری یا نه؟.
VRam 16:18:
بابا مال من 1 گیگه...
کارت گرافیک مشکل پیدا کرده...
شایدم موقع بازی ساکز 3 مشکلی نداشتی نه 2010

rz21
17-09-2010, 19:46
گرافیک چیه اصلا کارت گرافیک داری یا نه؟.
VRam 16:18:
بابا مال من 1 گیگه...
کارت گرافیک مشکل پیدا کرده...
شایدم موقع بازی ساکز 3 مشکلی نداشتی نه 2010
اره بابا!!!گرافیکم 256 ۀeforce fx هستش .میگم که قبلا خوب اجرا میشد.البته روی low.حالا روی همون low وی رم vram را میزنه 16!!!
میتونه اشکال از ویندوز باشه؟گرافیکم نصب و اپدیت هم کردم.

Spaniuly
17-09-2010, 21:39
نه بابا با این گرافیک نمی تونی بازی کنی... قبلا هم نمی دونم چطوری بازی می کردی.

rz21
17-09-2010, 22:51
نه بابا با این گرافیک نمی تونی بازی کنی... قبلا هم نمی دونم چطوری بازی می کردی.
حالا شما باور نکن!من مثل یک دسته گل بازی میکردم.تا اینکه یکدفعه vram را 16 زد!

infry09
17-09-2010, 23:29
سلام
من تازه اینو نصب کردم بعضی اوقات وقتی میخواد بازی شروع شه یه دفعه میاد بیرون کسی میدونه چرا؟
ممنون
اینم عکسش :

ebibarati
18-09-2010, 09:54
سلام به برو بچ عزیز
اگه میشه یه یه پچ بدید که نقل و انتقالات 2011 را داشته باشه
البته صفحات قبل رو نگشتم نمی دونم هست یا نه ببخشید وقت ندارم

Milad4171
18-09-2010, 10:21
سلام
من تازه اینو نصب کردم بعضی اوقات وقتی میخواد بازی شروع شه یه دفعه میاد بیرون کسی میدونه چرا؟
ممنون
اینم عکسش :

شما روی ایکن بازی رایت کلیک ک نبزن Run as Adminstrator
اگه باز مشکل داره حتما مشکل Directx داری!

infry09
18-09-2010, 12:11
شما روی ایکن بازی رایت کلیک ک نبزن Run as Adminstrator
اگه باز مشکل داره حتما مشکل Directx داری!
run as administrator رو زدم بازم ارور میداد
directx 11 هم نصبه

Kamyar_AnathemA
19-09-2010, 18:12
سلام

من یک مستر لیگ تازه شروع کردم و از نرم افزار اسپانسر برای افزایش پول هم استفاده کردم

اما نمیدونم چرا هیچ بازیکنی نمیاد تو تیمم :13:

به هر کی پیشنهاد میدم رد میکنه :19:

R O O T
19-09-2010, 18:27
سلام

من یک مستر لیگ تازه شروع کردم و از نرم افزار اسپانسر برای افزایش پول هم استفاده کردم

دوست عزیز همون اول که نمیتونید بازیکنایی مثل رونالدو و مسی بگیرید شما باید اول به بازیکنایی که قدرتشون کمتره پیشنهاد بدی و اونارو بخری تا بعد از چند فصل بتونی بازیکنایی با قدرت بالا بخری.البته ممکنه بعضی از بازیکنای قدرتمند پیشنهادتونو بپذیرن .

Hamid Hamid
19-09-2010, 21:34
سلام

شما برو تو قسمت نقل و انتقالات بعد زده Scout از اونجا يه قسمت داره به اسم Opennes to negotioate اين رو بزن بعد تو اين صفحه به هركي پيشنهاد بدي مياد تو تيمت اما بايد خرج كني.وگاهي هم بازيكن هاي خوبي ميان.

Milad4171
19-09-2010, 22:08
run as administrator رو زدم بازم ارور میداد
directx 11 هم نصبه

احتمالا مشکل از ویندوز هست. وقتی سخت افزارها بدرستی نصب نباشه یا شناسایی نشه ویندوز از این ارور ها میده الکی!. همه درایورها. رابط های گرافیکی درست نصبه؟

infry09
20-09-2010, 00:38
احتمالا مشکل از ویندوز هست. وقتی سخت افزارها بدرستی نصب نباشه یا شناسایی نشه ویندوز از این ارور ها میده الکی!. همه درایورها. رابط های گرافیکی درست نصبه؟
سلام
من تازه یه هفتهست لپ تاپ رو خریدم
دوستانه مشکلی نداره ولی تو مستر لیگ ارور میده
به هر حال ممنون

a.g g.a
20-09-2010, 06:51
سلام
لطفا کم حجم ترین پچpes2010رو که تیمای کلاسیک رو درست می کنه بذارید.
با تشکر

popowoody
20-09-2010, 09:09
فکر نکنم همیچین پچی نباشه برای من بدون پچ هم بود شاید تو اپشن باشه

Spaniuly
20-09-2010, 09:29
سلام
لطفا کم حجم ترین پچpes2010رو که تیمای کلاسیک رو درست می کنه بذارید.
با تشکر
آپشن آنلاکر :

فقط بریز توی مای داکیومنت توی فولدر save ها

a.g g.a
20-09-2010, 14:52
سلام
من تیمای کلاسیکو آزاد کردم ولی بازیکنای این تیما الکی هستن.

Spaniuly
20-09-2010, 19:41
سلام
من تیمای کلاسیکو آزاد کردم ولی بازیکنای این تیما الکی هستن.
ادیت فایل رو بریزی کنار همون فایل آپشن درست میشن...

البته لازمه که DLC 1.07 رو هم بریزید و به قولی بازیتون دیتابیسش آپدیت باشه اگه نیست داخل بازی آپدیتش کنید. یا فایل DLC رو از لینک زیر دریافت کنید

بعد دانلود توی این مسیر کپیش کن... البته اگه ویندوزت ایکس پی هست

charlize
21-09-2010, 00:35
دوستان من یه توضیح کوتاه بدم برا خرید بازیکن در مستر لیگ...
(نسخه جدید بازی داره منتشر میشه و تازه من کشفیدم که چطور میشه بازیکنای بزرگ رو گرفت!: دی..اما حداقل یه 2 هفته ای میشه استفاده کرد از این آموزش!)
امروز در حالیکه سال دوم بازی توی مستر لیگ بود، تونستم این بازیکنا رو با این ریت بگیرم:
رونی:92 چک:90 اسین:87 ده روسی:85 توز:85 دروگبا: 82
در حالت عادی سخته اینکار یخورده نه؟!
اما شیوه کار اینه:
شرط اول اینه که شما باید تیمت تیم بهتری نسبت به تیم بازیکن مورد نظر باشه...بخصوص تیم اول بازی باشید...
حالا فرض میکنیم شرایط شما همینه و شما تیم اول بازی هستید...
1.شما یه بازیکن مد نظرتون هست و میخواید اون رو بخرید...
2.اون بازیکن رو وارد لیست Scout List تیمتون میکنید(روی نام بازیکن کلیک کنید و گزینه Add to scout list رو بزنید) تا بعد 4-5 هفته، اطلاعاتش رو برای شما بیاره...
3.وقتی تویه لیست Scout میرید، یه گزینه داره بنام Dossier که با دکمه مثلث و یا w میتونید واردش بشید...
3.1.تویه خط اول، درباره شرایط ملی و مشهوریت بازیکن معمولا نوشته شده...
3.2.تویه خط دوم، درباره خود بازیکن و توانایی اصلیش توضیح داده شده معمولا..
3.3.تویه خط سوم، شرایط خرید بازیکن نوشته شده..
4.با دو قسمت اول کاری نداریم و مهم قسمت و توضیحات سومه...شما برای بازیکنان بزرگ، معمولا به 3 اصطلاح برخورد میکنید..
4.1.نوشته ای با عنوان: Chances of a deal are almost zero به معنی"شانس معامله(خرید) بازیکن تغریبا 0ه"...این بدترین پیغامه و باید تغریبا بیخیال این بازیکن بشید مگر اینکه تیمش خیلی ضعیف باشه...
4.2.نوشته ای با عنوان: A deal looks unlikely به معنی"شانس معامله(خرید) بازیکن به نظر کم میاد"..در این حالته که شما بسته به تیم بازیکن حریف و رتبش ، شانس خرید بازیکن رو دارید که البته اگه تیم اول باشید، این شانس خیلی بالاس! معمولا به بازیکنی با این عنوان، بالای 2 بار پیشنهاد بدی، قبول میکنه! (بازیکنایی که بالا نوشتم رو همه رو همین وضعیت گرفتم خودم)
4.3.نوشته ای با عنوان: A deal looks more than likely به معنی"شانس معامله(خرید) بازیکن بسیار بالاست"..خب تبریک میگم!! این بازیکن رو به راحتی میتونید بخرید! در واقع پیشنهاد که بدید به این بازیکن، قبول میشه و هزینه درخواستی به شما گفته میشه...در واقع این بهترین پیغامه...
5.بقیه کار رو هم که بلدید! استفاده از گزینه Negotiations و بقیه کارها...

به این شکل شما میتونید اکثر بازیکنایی که دوست دارید رو بیارید به تیمتون...

در اخر یه پیشنهاد دارم(واجبه!) و اونم اینکه پیشنهادهاتون رو فقط تویه فصل نقل و انتقالات ندید...
در تمام زمان های سال مدام پیشنهاد بدید-یعنی حتی وقتی زمان بازی و نمیشه بازیکنی رو از اون زمان بیارید به تیم- تا بلاخره قبول بشه...

امیدوارم مفید بوده باشه..
موفق باشید..

aRThaS_08
21-09-2010, 09:03
کسی آپشن فایل PESEdit.com 2010 Patch 4.1 رو داره؟!

800مگ دانلود کردم اما خبری از آپشن فایل توش نیست! همه چیز ادیت شده س اما اسم بازیکنا و تیما غلطه :(