مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
pedram_sad
30-10-2009, 20:11
دوستان کسی نمیدونه این کرک برای پچ ورژن 1.1 رو از کجا میشه گرفت ؟
الان online نمیشه بازی کرد
PC Gamer ها!!
دکمه ها برای شما یه کم دیرتر عمل نمیکنن؟
برای من که اینطوریه!
فضولی نباشه ولی اینم من گذاشتم:
ورزشگاه el mountenal هست در afternoon (البته تقریبا در همه ی ورزشگاهها این موقع اینجوری میشه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t;v ;kl h,k[h ;sd fh ihgi ohk,l fhai:5::8::46::19::5::8::46::19::5::8::46::19:
خوب حسين جان اينم از عكس ها :
4 تا عكس گرفتم در 2 حالت :
2 تا شون تو انفيلد هستش و در بعد از ظهر
2 تا شون در ظهر هستش و در برنابئو
فكر كنم خوب اون حالت پر نوري معلوم باشه بازم سوال بود در خدمتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اميدوارم بدردت بخورند ما رو هم از نتيجه مقايسه ات با خبر كن
خب من توی کامپیوتر خودم چک کردم ایراد از گرافیک شماست . تصویر اول مربوط میشه به کامپیوتر شما و تصویر دوم مال کامپیوتر منه هردو توی یک ورزشگاه و در یک زمان :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما از قرار معلوم نور ورزشگاه el mountenal در وضعیت بعد از ظهر ایراد داره .
مبخشيد لينكد چمن زيبا ميخواستم
vahidreza2007
30-10-2009, 20:57
خب من توی کامپیوتر خودم چک کردم ایراد از گرافیک شماست . تصویر اول مربوط میشه به کامپیوتر شما و تصویر دوم مال کامپیوتر منه هردو توی یک ورزشگاه و در یک زمان :
خوب حسين به نظرت من چيكار كنم اين مشكل حل بشه ؟
يعني اين تنظيمات كارت گرافيك رو چطوري تغيير بدم تا درست بشه ؟
hesamat87
30-10-2009, 20:59
مبخشي لينكد چمن زيبا ميخواستم
این عکس چمن Sansiro (فقط روز) اینم لینک داونلود:
این دو تا هم چمن Olimpic بود اونم (فقط روز)، لینک داونلود:
vahidreza2007
30-10-2009, 21:01
مبخشي لينكد چمن زيبا ميخواستم
سلام عزيز جان
ممنون كه لطف كردي و تنظيمات كاتاليست رو گذاشتي فقط شما تنظيمات چند قسمت نذاشته بودي اگه لطف كني از كل قسمت 3d عكس بگيري ممنون ميشم منظورم از تك تك قسمت هاش و قسمت all setting به صورتيكه همجاش ديده بشه ممنون ميشم دوباره لطف كني
ehsaaaan
30-10-2009, 21:01
دوستان پچی وجود داره که هم اسامی و هم تصاویر بازیکنای تیم ملی ایران درست بشه؟
khaniyan
30-10-2009, 21:17
هیچ کدوم از فایلها نبود که فقط بآزیکنان قدیمی ازاد باشند و اسم اونا درست باشه
سلام
من پرچم و طرح کلی لباس همه ی تیمای اسپانیا و انگلیس رو درست کردم
اینم فایل ادیتش :
کپی کنید توی :
\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save\...
این عکس چمن Sansiro (فقط روز) اینم لینک داونلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا هم چمن Olimpic بود اونم (فقط روز)، لینک داونلود:
مبخشيد كجا بريزمشون
Mehdi.ss
30-10-2009, 22:11
دوستان نرم افزار برای Unlock کردن superstar اومد:
کسی اینو امتحان کرده
وقتی سیوش می کنم توی بازی وقتی تو قسمت options میرم از بازی می اندازه بیرون
ArashNAM
30-10-2009, 22:12
خب 2 تا مشکل داریم؟
اول من یه دور مستر لیگ رو با میلان تموم کردم ، لیگ که تموم شد کنار هر کدوم از بازیکنام یدونه شکلک خشمگین اومده بود. بعد از یکی 2 تا بازی یهو همه اونایی که اینجوری بودن بازیکن آزاد شدن و از تیم رفتن... بدبخت شدیم رفت.
چجوری باید قراردادشون رو تمدید میکردم؟
دوم اینکه من مثلا میخوام دوستانه بازی کنم. میام یه ترکیب میچینم و ترکیب رو Save میکنم (میدونم چجوری باید ذخیره کرد. اول کپی میکنم تو یکی از فولدرها و بعد ذخیره میکنم فولدر رو.) اما بعد از اینکه 1 بار بازی دوستانه تموم شد دوباره ترکیب به هم میریزه. بعد وقتی از همه Saveها میرم ترکیب رو کپی میکنم بازیکنها سر جاشون نیستن. یعنی فقط شیوه چینش بازیکنها همونجوری میمونه. اما هیچ کدوم تو اون پستی که من گذاشته بودم نیستن.
راستی الان یدونه پچ کامل اومده بریزیم همه تیمها درست بشن؟
واقعا یه دوست پیدا نمیشه یه کمکی به ما بکنه خیلی ممنونش میشم
Mehdi.ss
30-10-2009, 22:13
بعضی وقتها توی شب هم این مشکل وجود داره ؟
Google Spider
30-10-2009, 22:15
دوستان چمن نیوکمپ رو ریختم و بسیار زیبا و حرفه ای است ولی متاسفانه یک مشکلی داره و انم اینکه که در هنگام تصاویر نشان دادن گل و Reaply تصاویر زمین چمن سیاه نشون میده....
برای حل این مشکل باید چیکار کرد؟
فایلی که شمارش 39 هست رو پاک کن درست میشه .:46:
فايل چمن اين استاديوم رو از كجا دانلود كنم در ضمن بعدش تو كدوم قسمت كيت سرور بريزم
Mehdi.ss
30-10-2009, 22:32
کسی اینو امتحان کرده
وقتی سیوش می کنم توی بازی وقتی تو قسمت options میرم از بازی می اندازه بیرون
پیدا کردم آموزش خاصی نداشت ، همینجوریه اگه برید تو آپشن هنگ می کنه
آموزش استفاده: برنامه SUPERSTAR رو باز کرده و گزینه LOAD رو زده و از My Documents از پوشه ی KONAMI
PES2010_OPTION.bin رو باز کرده و درجه بازی رو از Professional به Superstar تغییر داده و گزینه Save کنید
و از سختی PES 2010 لذت ببرید
pezhmantoop
30-10-2009, 22:37
سلام به همگی
من پچ های زیادی در مورد اصلاح نام تیم ها در pes 2010 دیدم و همه حجمشون بالای 20 مگابایت بود
آیا کسی پچی سراغ داره که حجمش کم باشه یا اینکه فشرده شده باشه
با تشکر
Google Spider
30-10-2009, 22:42
فايل چمن اين استاديوم رو از كجا دانلود كنم در ضمن بعدش تو كدوم قسمت كيت سرور بريزم
از اینجا بگیر ( به جز چمن چیز های خوب دیگه هم هست مثل : ابزار های ادیت ،کیت، فیس ،پچ ، ترفند ، توپ ،منو، تور ، تابلو تبلیغات ، آموزش و... ) که جمع اوریش توسط دوست خوبمون gholi110 هستش
و
توی
drive:\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img\dt07.img
AhmadReza.
30-10-2009, 22:44
سلام عزیزان...
کسی هست سیستم پنالتی ها رو نشون من بده (آموزشش رو)
من هر کاری میکنم بازیکن وسط شوت میکنه...
[quote=Google Spider;4360236]از اینجا بگیر ( به جز چمن چیز های خوب دیگه هم هست مثل : ابزار های ادیت ،کیت، فیس ،پچ ، ترفند ، توپ ،منو، تور ، تابلو تبلیغات ، آموزش و... ) که جمع اوریش توسط دوست خوبمون gholi110 هستش
و
توی
drive:\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img\dt07.img[/quote
ببخشيد دوست عزيز من يكسري صداي تشويق هم گرفتم اونا رو كجا بريزم
mohsen_gh1991
30-10-2009, 22:54
سلام
بازی خیلی ساده شده.الن توی top player دارم بازیارو با اختاف سه چهار گل میبرم ولی توی 2009 خیلی سخت بود.
Google Spider
30-10-2009, 22:54
دوم اینکه من مثلا میخوام دوستانه بازی کنم. میام یه ترکیب میچینم و ترکیب رو Save میکنم (میدونم چجوری باید ذخیره کرد. اول کپی میکنم تو یکی از فولدرها و بعد ذخیره میکنم فولدر رو.) اما بعد از اینکه 1 بار بازی دوستانه تموم شد دوباره ترکیب به هم میریزه. بعد وقتی از همه Saveها میرم ترکیب رو کپی میکنم بازیکنها سر جاشون نیستن. یعنی فقط شیوه چینش بازیکنها همونجوری میمونه. اما هیچ کدوم تو اون پستی که من گذاشته بودم نیستن.
من هم این مشکل رو دارم . خیلی بده هر سری باید ترکیب بزنیم .:19:
کسی این مشکل رو داره .
حسین خان یه زحمت بکش تو فروم های خارجی اینو مطرح کن . :11:
ArminxXx
30-10-2009, 22:59
1.آقا این آدرس چمنها چیه؟
2.با GGS بریزم یا با کیت سرور؟
3. shahi666 جون یه لطفی کن آدرس چمن قلعه ارتش کاتالان رو برام بزار.(تشکر)
4.
سلام به همگی
من پچ های زیادی در مورد اصلاح نام تیم ها در pes 2010 دیدم و همه حجمشون بالای 20 مگابایت بود
آیا کسی پچی سراغ داره که حجمش کم باشه یا اینکه فشرده شده باشه
با تشکر
این پست منو کسی خوند اصلا ؟؟؟
یعنی واقعا به دردتون نمی خوره ؟؟؟
سلام
من پرچم و اسم و طرح کلی لباس همه ی تیمای اسپانیا و انگلیس رو درست کردم
اینم فایل ادیتش :
کد:
کپی کنید توی :
\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save\...
ArminxXx
30-10-2009, 23:05
و
توی
drive:\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img\dt07.img
آقا مال من تو کیت سرو این رو که مشخص کردم نداره میشه مال خودت رو آپ کنی.:40::11:
دوستان من يكسري تشويق تيما رو گرفتم كجاي كيت سرور بزارم
Google Spider
30-10-2009, 23:07
سلام عزیزان...
کسی هست سیستم پنالتی ها رو نشون من بده (آموزشش رو)
من هر کاری میکنم بازیکن وسط شوت میکنه...
اول با زدن شوت و نگه داشتنش قدرت شوت و دوم با زدن جهت و نگه داشتنش میزان زاویه توپ
نکته : شما از آموزش توی پنالتی های اخر بازی میتونی استفاده کنید چون دوربین پشت شما قرار داره .
در هنگام بازی باید سمت بالا و پایین رو برای جهت استفاده کنید .
سلام
بازی خیلی ساده شده.الن توی top player دارم بازیارو با اختاف سه چهار گل میبرم ولی توی 2009 خیلی سخت بود.
شما با این برنامه super star بازی کن :27:
از اینجا بگیر ( به جز چمن چیز های خوب دیگه هم هست مثل : ابزار های ادیت ،کیت، فیس ،پچ ، ترفند ، توپ ،منو، تور ، تابلو تبلیغات ، آموزش و... ) که جمع اوریش توسط دوست خوبمون gholi110 هستش
و
توی
drive:\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img\dt07.img[/quote
ببخشيد دوست عزيز من يكسري صداي تشويق هم گرفتم اونا رو كجا بريزم
دوستان من يكسري تشويق تيما رو گرفتم كجاي كيت سرور بزارم
من نمی دونم چون تا به حال صدای تشويق دانلود نکردم .
باید readme داشته باشه. ببین توی read me باید نوشته باشه .
آقا مال من تو کیت سرو این رو که مشخص کردم نداره میشه مال خودت رو آپ کنی.:40::11:
خوب کاری نداره خودت یه پوشه به اسم dt07 بساز
Mr.Vahid
30-10-2009, 23:08
اقا یکی به ما بگه چرا اینقدر بازی سریعه؟؟!!
ArminxXx
30-10-2009, 23:13
خوب کاری نداره خودت یه پوشه به اسم dt07 بساز
همین:18: اونوقت عمل میکنه؟؟؟ :40:
Google Spider
30-10-2009, 23:19
همین:18: اونوقت عمل میکنه؟؟؟ :40:
اره اگه برنامه ی کیت سرور رو داشته باشی تمومه . :46:
farhad07
30-10-2009, 23:23
بدترین pes که تجربش کردم این بود فقط گرافیک بهتر شده هیچیش خوب نیست بازیکن ها عین موشک اینور و اینور میرن بازیکن ها با هم فرقی ندارن از لحاظ قدرت داوری که نداره به ندرت دیگه طرف بخواد بمیره یه خطا میگیره اونم کارت نمیده اصلا نمیدونستم اینقدر بد شده نمره ی 6.5 حقشه که gamespot بهش داده تازه زیادم هست
pezhmantoop
30-10-2009, 23:24
سلام به همگی
یه سیو فایل که تیم ملی ایران را با چهره واقعی بازیکنا باشه را میتونین معرفی کنین
با تشکر
mf.designing
30-10-2009, 23:25
1 مورد بیشتر آزار دهندست ! راحتی زدن گل !!!
vahidreza2007
30-10-2009, 23:28
nasrGod جان داداش من منتظر هستم واسه عكس هاي قسمت 3d به صورت كامل واز همه قسمت هاش و اگه سرعت اينترنت شما خوبه لطف كن از كل قسمت هاي كاتاليستت يه عكس بذار تا من بر اساس اون كاتاليستمو تنظيم كنم اگه اين درخواستو انجام بدي خيلي خيلي خيلي ممنونت ميشم داداش گلم .
من منتظرم :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1 0::10::10::10::10::10::10::10::10:
smallfrank
30-10-2009, 23:31
این Scout کارش فقط آنالیز بازیکناس یا تیمهارو هم آنالیز میکنه؟
smart007
30-10-2009, 23:33
بدترین pes که تجربش کردم این بود فقط گرافیک بهتر شده هیچیش خوب نیست بازیکن ها عین موشک اینور و اینور میرن بازیکن ها با هم فرقی ندارن از لحاظ قدرت داوری که نداره به ندرت دیگه طرف بخواد بمیره یه خطا میگیره اونم کارت نمیده اصلا نمیدونستم اینقدر بد شده نمره ی 6.5 حقشه که gamespot بهش داده تازه زیادم هست
آقا مال من چرا این مشکل رو نداره یازیکنا سرعتشون از 2009 هم کمتر شده
داوری رو هم من اولش گفتم چرا خطا نگرفت بعدش زدم صحنه آهسته دیدم اول توپ رو زده بود
به نظر من نسخه شما ایراد داره
smart007
30-10-2009, 23:35
ولی من توی super star باید خودمو بکوشم تا گل بزنم
اونم احتمالا از نسخه تهیه شده شماست
نکنه از این 2 بار نصبی هاست؟؟؟:18:
ArashNAM
30-10-2009, 23:39
خب 2 تا مشکل داریم؟
اول من یه دور مستر لیگ رو با میلان تموم کردم ، لیگ که تموم شد کنار هر کدوم از بازیکنام یدونه شکلک خشمگین اومده بود. بعد از یکی 2 تا بازی یهو همه اونایی که اینجوری بودن بازیکن آزاد شدن و از تیم رفتن... بدبخت شدیم رفت.
چند تا دیگخ پست بدم تا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
hesamat87
30-10-2009, 23:49
کسی این مشکل رو داره .
این مشکل رو همه دارن، فکر کنم اگه از تو قسمت edit بازی ترکیب تیم رو بچینی بهم نمی ریزه جاشون
mf.designing
30-10-2009, 23:55
ولی من توی super star باید خودمو بکوشم تا گل بزنم
اونم احتمالا از نسخه تهیه شده شماست
نکنه از این 2 بار نصبی هاست؟؟؟:18:
بخش سوپر استار رو نگفتم که بابا ! اون کلیتش دشواره ...
smart007
30-10-2009, 23:56
رای برای به روز شدن گزارشگر pes2010
Google Spider
30-10-2009, 23:57
خب 2 تا مشکل داریم؟
1 - باید قبل از پایان فصل ببینی بازیکنات چقدر از قرار دادشون مونده . بعد تمدید کنی . تو قسمت ترانسفر , MY TEAM
2 - من هم این مشکل رو دارم باید منتظر دوستان باشیم
دوستان این نرم افزار سوپر استار فقط برای exhibition هست یا نه همه چیزو سوپر استار میکنه
آقا مال من چرا این مشکل رو نداره یازیکنا سرعتشون از 2009 هم کمتر شده
داوری رو هم من اولش گفتم چرا خطا نگرفت بعدش زدم صحنه آهسته دیدم اول توپ رو زده بود
به نظر من نسخه شما ایراد داره
آره مال منم کند تر از 2009 میدون .... راهی نیست سریع تر بشن؟؟؟:13:
Mehdi.ss
31-10-2009, 00:03
دوستان این نرم افزار سوپر استار فقط برای exhibition هست یا نه همه چیزو سوپر استار میکنه
انگار اره فقط مال exhibition
احتمالا نسخه های جدید این برنامه هم بیاد که بشه باهاش بقیه رو هم سوپر استار کرد
ما بیصبرانه منتظریم بیزحمت اگه اومد خبرمون کن
من که بعد از خوندن پستای اکثر کاربرا به این نتیجه رسیدم که بعد از 3سال این نسخه رو فعلا تهیه نکنم و منتظر بشم که ایراداتش رفع بشه و بعد بخرم.
ArminxXx
31-10-2009, 00:18
بچه ها دلم خیلی پره.
--------------------------------------
آقا توجه کردین اصلا به اندازه اندام و جسه و توانایی بدنی بازیکنها تو این بازی توجه نشده یعنی اینکه وقتی پاس تو عمقی میندازی یا مثلا توپ دست تو و میخوای حرکت کنی بندرت پیش میاد که طرفی که توپ دستشه بتونه با قدرت بدنیش از حریف که داره از پشت پرسش میکنه خلاص بشه به طور مثال من وقتی با ایراهیموویچ (میدونین که مث غوله باشرف) دارم حرکت میکنم هرکی خواست میاد و براحتی با تنه به تنه شدن باهاش توپ رو میگیره!!!! .
یک مشکل دیگه که خیلی رو اعصابه اینه که وقتی پاس تو عمق میندازی بازیکن چه به توپ نزدیک تر باشه نسبت به حریف چه عقب تر هیچ تمایلی برای دریافت توپ نداره و فقط مثل معتادها میدوه که نگی این چرا نمیدوه مثل کسی که از کسی بدش بیاد یا باکسی قهر باشه اونم با توپ قهره و با اکراه به طرفش میره !!!! .
یچیز دیگه اینکه.....، اصلا ولش کن نگم بهتره هرچی بگی مدام بیشتر بدی به ذهنت میرسه... .
ولی در کل یه چیزی رو دریافتم که با خوندن کلمه به کلمه این تاپیک بدستم اومده. (باورتون نمیشه پنج روز آخری قبل از اینکه بازی بیاد به تاپیک سر نزده بودم اومدم دیدم 37-38 صفحه اضاف شده همه رو خوندم که درست تو این سی و چند صفحه ای که خوندم میشد التهاب ساعتهای آخر رو با اومدن لینکهای مختلف بازی و هول شدن بچه ها دید.) اینا رو تو پرانتز نوشتم تا یه نتیجه ابی برسم اونم اینه که بچه ها همه از اومدن بازی خوشحال بودن ولی بعد از اون هرچی میخوندم اول نوشته بودن که عالیه، کفم برید و...ولی تو پستهای بعدیشون (که خودم هم جزوشونم) که بازی رو بیشتر انجا دادن و اشکالات بیشمار رو دیدن واز همه بدتر داوری رو (اشتباهیه که واقا مهمه و تاثیر گذار) همه اعتراض کردن اونم از روی ناراحتی نه چیز دیگه.
پس میبینیم که هرچه بیشتر پیش میریم این بازی هم خیلی جاها با اینکه پیشرفتهایی شگرف داشته ولی بدلیل تاثیر گذاری و بیشتر بودن تاثیرات نکات منفی باعث میشه نکات مثبت هم حذف بشه و نتیجش این بشه که اکثرا از نقطه قوت کونامی که حالا شده نقطه ضعفش (گیم پلی) گلایه کنن.
درنهایت امیدوارم این اشکالات باعث بشه که پایه های پیشرفت کونامی بنا گذاشته بشه نه سقوط.
متشکر از اینکه متن رو خوندین.
shahi666
31-10-2009, 00:19
1.آقا این آدرس چمنها چیه؟
2.با GGS بریزم یا با کیت سرور؟
3. shahi666 جون یه لطفی کن آدرس چمن قلعه ارتش کاتالان رو برام بزار.(تشکر)
4.
بیا عزیز حالشو ببر :
فقظ فایل 39 رو حذف کن...
حجمش هم 13 مگ هست
ArminxXx
31-10-2009, 00:26
فقط یه چیزی این فایل 39 کجاست؟
nasrGod جان داداش من منتظر هستم واسه عكس هاي قسمت 3d به صورت كامل واز همه قسمت هاش و اگه سرعت اينترنت شما خوبه لطف كن از كل قسمت هاي كاتاليستت يه عكس بذار تا من بر اساس اون كاتاليستمو تنظيم كنم اگه اين درخواستو انجام بدي خيلي خيلي خيلي ممنونت ميشم داداش گلم .
من منتظرم :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1 0::10::10::10::10::10::10::10::10:
دوست عزيز اون قسمت 3d همش رو برات عكس گرفتم در ضمن من از كيت سرورم استفاده ميكنم مانيتورت چيه من فول اچ دي هست و تو كيت سرور يجا هست كه ريسولشن و دوربين و واد ميكني اونجا ريسولشن
1200* 1920 رو تايپ كردم تو قسمت دوربين هم نوشتم30 شرمنده اگه بيشتر از اين نميتونم كمكت كنم
shahi666
31-10-2009, 01:00
فقط یه چیزی این فایل 39 کجاست؟
بعد دانلود پوشه dt07.img رو کپی کن تو کیت سرور - example-root1 بعد برو داخل همین فولدر dt07 و گزینه اولی شماره 39 رو حذف کن..
موفق باشی
سلام
بازیکن ها عین موشک اینور و اینور میرن بازیکن ها با هم فرقی ندارن
یکی از بهترین روشها برای سخت تر شدن و در عین حال طبیعی تر شدن بازی تنظیم دقیق تواناییهای بازیکنان توی بخش ادیت بازیه من از دیروز چند ساعتی توی این بخش وقت گذاشتم و به نتایج بسیار خوبی رسیدم که هم سرعت بازی طبیعی تر میشه و از حالت پینگ پنگی بودن ( پاسهای سریع و برق آسا ) خارج میشه , هم با تنظیم دقیق شوتها از شتاب و سرعت زیاد اونها گرفته میشه و هم اینکه دروازه بانها توپها رو بسیار بهتر مهار میکنن .
هنوز کار من تموم نشده اما این موارد گیم پلی بازیو خیلی بهتر میکنه :
این مواردو افزایش بدین :
- 5 واحد برای حمله
- 10 واحد agibility برای چالاکی در حرکات
- 10 واحد swerve برای کات دادن به توپ
- 10 واحد response برای افزایش هوشیاری بازیکنان مثلا در مورد توپهای سرگردان
-10 واحد تکنیک برای افزایش کنترل توپ
اما این موارد رو کاهش بدید :
- 20 واحد سرعت برای طبیعی تر شدن سرعت کلی بازی
- 15 واحد سرعت پاس کوتاه برای طبیعی شدن سرعت رد و بدل شدن پاسها و خارج شدن از حالت پینگ پنگی
- 25 واحد aggressive برای اینکه بازیکنان حرکات غیر مفیدشون کمتر بشه و اون حالت پرسینگ گله ای کمتر بشه
اما برای دروازه بانها افزایش 5 تا 15 واحدی این موارد : دفاع , مهارت دروازه بانی , جهش , response و افزایش یک واحدی form .
اقا یکی به ما بگه چرا اینقدر بازی سریعه؟؟!!
آره مال منم کند تر از 2009 میدون .... راهی نیست سریع تر بشن؟؟؟:13:
شما رزولوشن رو توی ستینگ بازی به 720*1280 تغییر بدین .
کسی این مشکل رو داره .
چند روز پیش این بحث توی یکی از سایتها مطرح شد دیگه سر نزدم ببینیم چی شد فردا خبرشو میدم .
این Scout کارش فقط آنالیز بازیکناس یا تیمهارو هم آنالیز میکنه؟
من هنوز توی جزئیات مستر لیگ نرفتم اما شنیدم اخباری از تیمها هم میزاره .
vahidreza2007
31-10-2009, 01:41
حسين جان تا نرفتي يه لينك دانلود از اون پچي كه پول رو تو مستر ليگ فيكس ميكرد ميدي به من هر چقدر ميگردم پيدا نمي كنم
shahi666
31-10-2009, 02:10
با پاک کردن این فایل فقط در حالت شب fine درست میشه ولی در سایر حالات این مشکل وجود داره ، کلا 3 نو چمن با این پک چمنش اضافه میشه که تو حالات مختلف متفاوت هست که به نظم چندان جالب نیست و این مشکل سیاهی زمین هم در نمایش گل ها و Replay اعصاب خورد کنه....
بشه یک جوری در تمامی حالات یک مدل بشه و سیاهی هم ها بر طرف بشه خیلی عالی میشه....
اگه کسی بلده لطفا کمک کنه..
------------------
لباس داور ها رو چه جوری باید عوض کرد کپی کردم در جای خودش ولی درست نشد، باید کار دیگه ای هم کرد؟
shahi666
31-10-2009, 02:39
حسين جان تا نرفتي يه لينك دانلود از اون پچي كه پول رو تو مستر ليگ فيكس ميكرد ميدي به من هر چقدر ميگردم پيدا نمي كنم
smart007
31-10-2009, 10:22
ولی مال من همه جا super star هست:8:
farshad_pes9
31-10-2009, 10:31
سلام.دوستان ببخشید.وضعیت سیستم من توی سیستم good,bad,ok,ok بود.ویندوزمو عوض کردم شد good,bad,good,good در عین ناب آوری دیدم بعد از چند ساعت شد مثل اولش.کسی دلیلشو میدونه؟
Google Spider
31-10-2009, 11:34
با پاک کردن این فایل فقط در حالت شب fine درست میشه ولی در سایر حالات این مشکل وجود داره ، کلا 3 نو چمن با این پک چمنش اضافه میشه که تو حالات مختلف متفاوت هست که به نظم چندان جالب نیست و این مشکل سیاهی زمین هم در نمایش گل ها و Replay اعصاب خورد کنه....
بشه یک جوری در تمامی حالات یک مدل بشه و سیاهی هم ها بر طرف بشه خیلی عالی میشه....
اگه کسی بلده لطفا کمک کنه..
اقا من یادم رفت بگم شرمنده فایل 40 رو هم باید پاک می کردی .
یعنی از توی dt07.img فایل های , 39 و 40 رو پاک کن درست میشه .:46:
scorpion818
31-10-2009, 11:41
خب 2 تا مشکل داریم؟
آقا منم مشکل دوم رو دارم. اگه راه حلی براش پیدا کردید یه خبری بدید.
UP-SNAKE
31-10-2009, 11:58
آقا کسی ميدونه اين آهنگ های بازی رو چجوری بايد از بازی دراريم؟ يعنی mp3 کنيمشون
مبخشيد دوستان من اين فايلهاي صداي تماشاگران رو كجا بريزم
در ضمن هيچ كس جواب نداد كه اين دوتا رو چكار كنم
Credits:
Programm = 222
Checksum.dll = mosu90
Checksum.dll رو بايد بقل pes2010.exe بزارم
Programm = 222 اين چيه تو Credits نوشته
خواهشا" كمك كنيد
UP-SNAKE
31-10-2009, 12:21
game spot هم که به 2010 نمره يه 6.5 داده ديگه از اين سايت بالاتر نيست که به نظر منم اين 2010 خيلی خيلی خراب کرد بد ترين pes اي بود که تا حالا بازی کردم حتی يه سری از اين animation های جديد بازی رو بد تر کردن داوری رو که ديگه نگيد اين 200 نفری که واسه اين نسخه به کمک کارکنان قبلی اومده بودن نميدونم چيکار ميکردن حتی واحد پول bcl رو هم عوض نکردن ديگه چقدر از طرف دارای فيفا تيکه بشنويم اينهمه واسه اين بازی صبر کرديم آخرش اين شد واقعاً توی اين 1 سال اينا داشتن چيکار ميکردن فقط بازی رو بيشتر شبيه فيفا کردن ديگه خبری از اون روح بازی نيست که تو نسخه های قبلی بود از 6 به اينور ديگه خيلی داره افت ميکنه ساله ديگه هم کلی تبليغ ميکنن آخرش هم 4 ميگيرن
سلام.دوستان ببخشید.وضعیت سیستم من توی سیستم good,bad,ok,ok بود.ویندوزمو عوض کردم شد good,bad,good,good در عین ناب آوری دیدم بعد از چند ساعت شد مثل اولش.کسی دلیلشو میدونه؟
احتمالا به خاطر این بوده که تو اون چند ساعت درایوری چیزی نصب کردی که بهبود بخشیده از نظر نرم افزاری.. :46:
یا حق
:40:
M A X I M U M
31-10-2009, 12:27
اولين ويرايشگر كامل PES2010 :
features:
player editing
name
abilities
motions
cards
face & hair relink
boots relink
(un)tucked shirt
exporting and importing
Players [ CSV, XML, OF2, .Player files ]
Teams [ OF2, .Team files ]
Kits settings [ .Kit files ]
PES 2009 players (with apperances) and team formation
team editing
names
team squads (transfers)
formations
strategies
team style
supporter, kit and radar colors
home stadium
chants relink
logo relink
global adjustment of
abilities
boots
injuries
motions
cards etc.
stadium & league names editing
FM stats conversion
requirements:
installed .NET Framework
hint: if you have problem with FM converter:
enable "Use integer instead float..." option in tab "Settings"
click "Save" button
restart editor
حالشو ببريد بروبچ
pedramgolchin
31-10-2009, 12:31
game spot هم که به 2010 نمره يه 6.5 داده ديگه از اين سايت بالاتر نيست که به نظر منم اين 2010 خيلی خيلی خراب کرد بد ترين pes اي بود که تا حالا بازی کردم حتی يه سری از اين animation های جديد بازی رو بد تر کردن داوری رو که ديگه نگيد اين 200 نفری که واسه اين نسخه به کمک کارکنان قبلی اومده بودن نميدونم چيکار ميکردن حتی واحد پول bcl رو هم عوض نکردن ديگه چقدر از طرف دارای فيفا تيکه بشنويم اينهمه واسه اين بازی صبر کرديم آخرش اين شد واقعاً توی اين 1 سال اينا داشتن چيکار ميکردن فقط بازی رو بيشتر شبيه فيفا کردن ديگه خبری از اون روح بازی نيست که تو نسخه های قبلی بود از 6 به اينور ديگه خيلی داره افت ميکنه ساله ديگه هم کلی تبليغ ميکنن آخرش هم 4 ميگيرن
والا من خودم به شخصه که خیلی با سبک جدید بازی حال میکنم و کاری هم به gamespot & ign & ... ندارم هر کسی نظر خودشو داره و مختاره که بازی کنه یا نکنه:11:
ولی به نظر من امسال بر عکس 2008 و 2009 جهش خیلی خوبی داشته بازی که جای شکرش باقیه:10:
M A X I M U M
31-10-2009, 12:53
اينم نرم افزار تبديل سختي بازي به Superstar
نرم افزارو اجرا و فايل PES2010_OPTION.bin رو انتخاب كنيد و هر بلايي دلتون خواست سرش بياريد :دي (تبديل به Superstar كنيد) بعد ذخيره كنيد
به همين سادگي
mojtaba007
31-10-2009, 12:55
PES2010 Superstar Tool by 222
برید حالشو ببرید
کسی جواب منو نداد
PC Gamer ها!!
دکمه ها برای شما یه کم دیرتر عمل نمیکنن؟
برای من که اینطوریه!
ممنون
fouladiali
31-10-2009, 13:12
مبخشيد دوستان من اين فايلهاي صداي تماشاگران رو كجا بريزم
باید داخل پوشه ی img کیت سرور، پوشه ای به نام dt01.img بسازی و صدای تماشاگران که فرمتشون adx هست را داخل اون پوشه بریزی.
در ضمن هيچ كس جواب نداد كه اين دوتا رو چكار كنم
Credits:
Programm = 222
Checksum.dll = mosu90
Checksum.dll رو بايد بقل pes2010.exe بزارم
Programm = 222 اين چيه تو Credits نوشته
خواهشا" كمك كنيداین دو تا هم هیچی نیست (222 اسم سازنده ی این نرم افزاره)
فقط کافیه برنامه را باز کنی و با زدن دکمه ی load ، فایل PES2010_OPTION.bin را که داخل پوشه ی سیو بازی هست لود کنی و درجه ی سختی مورد نظرت را انتخاب کنی و دکمه ی سیو را بزنی.
نیازی هم به کپی کردن این برنامه در محل بازی نیست؛ فقط فایل اجرایی برنامه (Superstar.exe) و checksum.dll باید در یک پوشه باشند تا برنامه کار کنه.
این تاپیک شده ماتم کده چرا شماها اینطوری هستین ؟ یک سر به فرومهای خارجی بزنین ببین اونجا گیمرها دارن چه لذتی از این بازی میبرن .
شما چرا فقط نکات منفی یک چیزو میتونید ببینید یک عده توی این تاپیک که فقط دنبال باگ توی بازی میگردن یک عده دم به دقیقه میگن چرا داروی اینجوری چرا اونجوریه جدیدا هم بعضی از کاربران اعتقاد پیدا کردن این بازی حتی از نسخه قبل هم بدتر شده .
دوستان فکر میکنم بد نباشه یک مقایسه ای بین این نسخه با نسخه قبل داشته باشیم .
من از گیم پلی شروع میکنم و مجددا مثل نقد نسخه دمو نکات مثبتو با آبی و نکات منفیو با قرمز مینویسم تا نهایتا ببینیم نسبت به نسخه قبل نکات مثبت این بازی بیشتره یا نکات منفی .
گیم پلی
-آهنگ کلی بازی نسبت به نسخه قبل بیشتر شده البته توی ادیت بازی میشه اونو تنظیم کرد .من چند روزه دارم روی این قسمت کار میکنم به امید خدا برنامه pro-evo-editing studio 2010 که منتشر بشه در عرض چند دقیقه تمام تغییرات رو اعمال میکنم و بعد شما خواهید دید گیم پلی این بازی چقدر طبیعی میشه .
-در مجموع بازی درگیرانه تر و اکتیو تر شده و جدال و تلاش برای تصاحب توپ بیشتر شده که به نظرمن از این حیث بازی به واقعیت نزدیک تر شده . این مساله سبب کمتر شدن فضا برای حرکت و مانور دادن بازیکنان میشه .علت این مساله پرسینگ شدید بازیکنان حریفه که نتیجتاحفظ توپ به مراتب سخت تر از نسخه قبلی بازی شده اما در بعضی از صحنه ها بازیکنان زیادی , جهت فشار به بازیکن صاحب توپ وارد عمل میشند که اصلا واقعی به نظر نمیرسه .
- توی این نسخه دیگه خبری ازتوی سر توپ زدن نیست اگه یادتون باشه توی نسخه 2009 راحت میشد از این طریق بازیکنان حریفو دریبل کرد و اونا رو پشت سر گذاشت .
- سرعت بازیکنان نسبت به نسخه قبل به میزان قابل توجهی کمتر شده . توی نسخه قبل با یک بازیکنان سرعتی براحتی تمام بازیکنانو میشد جا گذاشت اما توی این نسخه اینکار براحتی صورت نمیگیره .
مشکلات داوری هنوز وجود داره و حتی داوری توی این نسخه بدتر هم شده و شاهد اشتباهات فاحشی در زمینه داوری هستیم متاسفانه بعد از نسخه 6 بازی مساله آوانتاژ توی این سری بسیار کمرنگ شد .
- سیستم پنالتی بهبود پیدا کرده و سخت تر شده . همونطوریکه میدونین توی نسخه 2009 پنالتی زدن خیلی راحت بود و اکثر پنالتیها گل میشد و مواردی هم که گل نمیشد بصورت رندومی طراحی شده بود نه براساس مهارت واشتباهات گیمر .
-یکی دیگه از غیر واقعی ترین معایب بازی نفس نفس زدن های شدید بازیکنان در نسخه های قبلی بازی بود .این اتفاق زمانی رخ میداد که بازی متوقف بود و بازیکنان منتظر شروع بازی بودن این مساله حقیقتا شکل زشتی به بازی داده بود که کونامی امسال بالاخره بعد از سالهااین نقیصه مهمو برطرف کرد .
شوتها:به نظر من دقت شوتها بهتر شده . اما قدرت و سرعت شوتها خیلی زیاده و اصلا طبیعی نیست همچنین کات و قوس توپ هنوز کمه خوشبختانه این مورد رو هم میشه توی ادیت بازی درست کرد .
پاسها :دقت پاسهای معمولی در مجموع بهتر شده البته این مساله به بازیکن پاس دهنده هم بستگی داره همچنین سرعت بازیکنان در دادن پاسهای متوالی بیشترشده تقریبا مثل پاسکاری تیمهای بزرگ دنیا میشه با سرعت پاسهای متوالی داد البته به بازیکن و تعادلی که در لحظه پاس دادن داره هم بستگی داره .اما کیفیت پاسهای عمقی هوایی خیلی پایین اومده , سرعت اینجور پاسها خیلی کم شده به نحوی که کمتر کسی رغبت میکنه از این پاسها استفاده کنه هرچند بعنوان جایگزین میشه از ارلی کراس استفاده کرد که البته به دقت پاسهای عمقی هوایی نسخه 2009 نیست .
سانترها:اگه نظر منو بخواید باید بگم سانترها طبیعی تر شده و تا حدودی از حالت ارکید بودنش فاصله گرفته که نکته مثبتیه . از بین سه نوع سانتر موجود دربازی
سانترهای بلند که با دکمه سانتر و ار تی انجام میشه خیلی طبیعی تر شده .
سانترهای معمولی برد کمی پیدا کردن .
وسانترهای ارلی کراس که با دکمه سانتر و ال بی قابل اجرا هستند تفاوت چندانی پیدا نکردن .
توپ: درمجموع فیزیک توپ کمی بهتر شده اینرسی و حرکات توپ در بعضی از صحنه ها طبیعی تر شده اما در بعضی از مواقع حرکت توپ طبیعی نیست مثلا اگر فرض بگیریم توپ با سرعت 30 کیلومتر به پای بازیکنی برخورد میکنه در برگشت سرعتی بیشتر از این مقدار به خودش میگیره البته همونطوریکه گفتم فقط در بعضی از صحنه ها این اتفاق میفته . سرعت توپ در سانترها بهتر شده اما درمورد شوتها شتاب توپ بیشتر از مقدار طبیعیه خودشه .
دروازه بان :بطور کلی میشه گفت دروازه ها مثل نسخه قبل ضعیف هستن تنها تغییراتی که درشون داده شده اینه که در مواقعیکه احساس میکنن میتونن توپو بگیرن مثل فیفا 9 از دروازه بیرون میان ( البته نه به اون فراوانی که در فیفا 09 وجود داره) .بعضی از مواقع پیش میاد که دروازه بان در خروجش از دروازه اشتباه میکنه هر چند که این اتفاق کم پیش میاد .متاسفانه دروازه بانها مثل قبل شوتهای محکمو فقط دفع میکنن که موجب ریباندکردن مهاجمین میشه.اما در کرنرها نسبتا بهتر از 2009 عمل میکنن و با خروج از دروازه خیلی از توپا رو میگیرن مگر اینکه فاصله توپ ازشون زیاد باشه .خوشبختانه با آنلاک کردن لول سوپر استار که در دیتا بیس این بازی نهفته شده واکنش دروازه بانها به مراتب سریع تر و بهتر از نسخه قبل میشه .
کرنرها :نسبت به نسخه 2009 گل کردن کرنرها خیلی سخت تر شده یا دروازه بان میگیرشون یا مدافعین توپو دفع میکنن . توی نسخه قبلی درصد بالایی از کرنرها رو میشد به گل تبدیل کرد این مساله اصلا طبیعی به نظر نمیرسید . خوشبختانه اون حالت روتینگ کرنرها درست شده .
- حرکات , فریبها : توی این نسخه شاهد حرکات , فریبها و دریبلهای جدیدی هستیم .
- آنالوگ راست دسته بازی همچنان برای استفاده از پاس طراحی شده که اصلا جالب نیست وبه نظر من باید حرکات فریب دهنده و دریبلها روی این آنالوگ قراربگیرن.
- یک نکته خوب دیگه لودینگ تایم بسیار کم بازیه بطوری که بعد از انتخاب تیمها میشه با مکث کمی وارد بازی شد .
-لرزش تورها نسبت به نسخه قبل خیلی طبیعی تر شده .
- در زمان پرتاپ اوتها دیگه شاهد دیوار نامرئی نیستیم و میشه آزادانه به پرتاپ کننده اوت نزدیک شد .
-باگهای مربوط به حرکات اتوماتیک و خودکار بازیکنان حذف شده مثل تکلهای خود به خود و .... همچنین ما دیگه شاهد مکث و فریز شدن بازیکن بعد از ارسال کرنر و یا ضربات ایستگاهی نیستیم . علاوه بر اینها باگ مربوط به چسبیدن بازیکنان به هم توی بعضی از درگیریها برطرف شده .
- ازنکات بسیار بارز و برجسته این بازی ( البته در نسخه های قبلی هم این مساله کم و بیش وجود داشت اما توی اون نسخه ها رنگ و لعاب کمتری داشت ) که در این نسخه به حد اعلی و نهایت خودش رسیده میشه به تفاوت و گوناگونی در سبک و استایل بازی تیمها اشاره کرد که متناظر با هم نامشون در دنیای واقعی بازی میکنن بعنوان نمونه با کمی دقت میشه متوجه پاسکاریهای دقیق و زیاد بازیکنان تیم بارسلونا شد و به همین شکل سبک تیم های دیگه . ویژگی ممتاز دیگه ای که در این بازی وچود داره و این بازیو واقعا متمایز کرده هویتیه که کونامی به بازیکنان بزرگ داده بطوریکه اگر کسی تا حدودی با سبک بازی بازیکنان برجسته دنیای فوتبال آشنا باشه با کمی دقت توی بازی متوجه تشابه سبک بازی یک بازیکن بزرگ با همنامش دراین دنیای واقعی میشه .بعنوان مثال پرس مدافعین از جانب تورس و یا نگه داشتن توپ در پشت محوطه جریمه حریف برای دادن پاس به بازیکنی که در موقعیتی مناسب قرار گرفته اند , خشونت بازیکنانی مثل گتوزو و موارد دیگه .
- ازویژگیهای مهم و قابل اعتنای دیگه در این بازی میشه به نوآوری جدیدی از کونامی موسوم به GAME PLAN اشاره کرد که این خلاقیت جالب کونامی حال و هوای دیگه ای به بازی داده و جذابیت بازیو صدچندان کرده به این خاطر که برای گیمر این امکان فراهم شده که بتونه بیشتر در جریان مدیریت تیمش قرار بگیره . این بخش شامل TEAM STYE و CARD SYSTEM میشه , دراین مورد قبلا مفصل صحبت شده .
گرافیک و جنبه های بصری بازی :
- درزمینه طراحی چهره بازیکنان این بازی واقعا کم نظیره و کمتر بازی ورزشی شاهد این طراحی واقعی و هنرمندانست. این طراحی بسیار خوب چهره بازیکنان حتی به این مساله کمک کرده تا از زاویه های دورتر مثل دوربین واید تشخیص بازیکنان راحت تر صورت بگیره . من خودمو مثال میزنم توی نسخه 2009 بازی در زاویه دوربین واید و در حین بازی قادر بودم نهایتا 10 الی 12 بازیکن از 22 بازیکن داخل زمینو تشخیص بدم اما توی این نسخه من به راحتی اکثر بازیکنان داخل زمینو تشخیص بدم که این مساله واقعا منو خیلی خوشحال کرده چون بدون دیدن اسم بازیکنان در رادار یا اضافه کردن اسمشون در بالای سربازیکن میتونم اونا رو بشناسم تا بتونم در موقعیتهای مختلف بازیکن مناسبو برای پاس دادن انتخاب کنم . و همینطور بدونم حریفی که روبروم قرار گرفته کیه اگه بدونم مدافع چغر و محکمیه توپو به هم تیمی پاس میدم وگرنه اقدام به دریبل یا رد شدن از اون بازیکن میکنم .این شباهت زیاد فیس بازیکنان به چهره واقعی اونهاحس واقعی بودن بازیو خیلی بیشتر به انسان القاء میکنه .علاوه بر اینها ما صحنه های زیادی توی بازی داریم که چهره بازیکن از نزدیک نشون داده میشه مثل سن کاتها - رپلیها - شروع مجددها - کرنرها - ضربات ایستگاهی و .... .
- درزمینه طراحی لباس و رنگهای به کار برده شده و طراحی چروکهای لباس و همینطور تکسجرهای پوستی بدن بازیکنان و همینطور چمن زمین هم کونامی بسیار موفق عمل کرده بطوریکه ما شاهد ظرافتهای هنرمندانه ای روی پوست بدن بازیکنان هستیم که از اون جمله میشه به قابل مشاهده بودن موی دست بازیکنان و همینطور مویرگهای ریز اونها اشاره کرد .
- ویژگی قرار گرفتن لباس روی شورت ورزشی بازیکنان در این نسخه به بازی اضافه شده که نکته مثبتیه اما متاسفانه این ویژگی از فواصل دورتر مثل دوربین واید قابل تشخیص نیست .
- درزمینه نورپردازی هم شاهد پیشرفتهای بسیار شگرفی در بازی هستیم . کونامی امسال باموتور گرافیکی جدید خودش از مرحله نورپردازی استاتیک و ثابت به پردازش نور به شکلداینامیک و پویا قدم برداشته که این مساله باعث چشم نواز شدن جلوه های بصری بازی شده . نتیجه و برآیند این اقدام کونامیو میشه در سایه پردازی واقعی و متغیر اجسام وسایه روشنهای متنوع , پویا و زنده اونها به وضوح مشاهده کرد بطوریکه شما یک تصویر واحد از چهره بازیکنان در طی بازی مشاهده نخواهید کرد و با حرکت بازیکن چهره تغییر میکنه .
البتهکونامی این کار رو نتونسته به شکل کاملا بی نقص در بازی انجام بده کما اینکه ماشاهد روشنایی غیر طبیعی در یکی از ورزشگاهها هستیم که دربعضی از نقاط در اون ورزشگاه روشنایی و شفافیت و همینطور شارپ بودن بیش از حد نور به عینه دیده میشه .
- چمن بازی به نظر پیشرفت نسبتا خوبی نسبت به چمن موکتی و غیر طبیعیه نسخه 2009داشته هر چند که هنوز ایده آل من نیست و میتونست بهتر از این هم باشه شایدمن یک کم من سخت گیرم .همچنین برای هر ورزشگاه چمن اختصاصی طراحی شده .
- تماشاگران هم نسبتا بهتر طراحی شدن اما به نظر میرسه هنوز دو بعدی هستن من دوربینوبه چپ و راست هدایت کردم و متوجه این مساله شدم .اصلا به توپ بازی که در گردشه نگاه نمیکنن .
- ورزشگاه ها بسیار با شکوه و زیبا طراحی شده اند و از نظر گرافیکی اتمسفر واقعی ورزشگاهها رو تداعی میکنند .
- اگه اشتباه نکنم تور دروازه ها عوض شده و تورها دارای تنوع رنگ در ورزشگاههای مختلف هستند و مشخصا میله های مهار کننده تور هم از حالت کلاسیک و قدیمی خودش خارج شده و از مدلهای جدید استفاده شده .
- طراحی بهتر دستکش دروازه بان هم از نکات قابل ذکره اما بازم نمیشه گفت ایده آله .
انمیشن ها :
در مجموع انیمیشن های نسبتا خوبی به بازی اضافه شده که میشه گفت تا حد نسبتا قابل قبولی بازیو از حالت رباتیک بودن خارج کرده اما این به این معنا نیست که بگیم کلااز این جنبه بازی دچار یک تحول اساسی شده . در مجموع برای سال اولی که کونامی دست به تغییر و تحول در زمینه اورهال کردن انیمیشن ها و همینطور استفاده از تکنیک موشن کچپر زده میشه نمره قبولیو بهش داد. با تغییراتی که در بخش انیمیشن بازی صورت گرفته میشه شناور تر شدن بازیو تاحدودی لمس کرد همچنین توی بعضی از انیمیشنها نرمی وطبیعی بودن حرکت بدن بازیکنان رو به خوبی میشه مشاهده کرد .
- درزمینه انیمیشن های خوشحالی بعد از گل بازیکنان متاسفانه باز هم شاهد تغییرات زیادی در بازی نیستیم و بجز معدود انیمیشن های جدیدی که به بازی اضافه شده شاهد مورد جدیدی نیستیم .
- از نکات منفی این بخش میشه به انیمیشن مسخره و معروف نوعی دویدن اشاره کرد که هنوز توی بازیوجود داره .
کنترل 360 درجه :قابلیت جدیدی که از طرف کونامی به بازی اضافه شده . من به دقت این کنترلو بررسی کردم و متوجه شدم کارکتر میتونه در 32 جهت حرکت کنه .البته به دلیل نوع ساختار گیم پلی و زمان پاسخ دهی بازی به ندرت میشه ازش استفاده کرد .
باگها :
- باگ مربوط به پرش انیمیشنها . گهگاهی پرشهایی در حرکات بازیکنان دیده میشه مثل حرکت ناگهانی و سریع دست یا پای بازیکنان و مواردی از این دست .
تداخل اعضاء بدن بازیکنان که شاید بشه گفت منفورترین باگ بازیها همینه که متاسفانه نه در این بازی بلکه دربیشتر بازیهای اکشن کامپیوتری دیده میشه اما توی این بازی ما خیلی زیاد این باگومیبینم .
- یکی دیگه از باگهایی که البته خیلی کم اتفاق میفته لرزش و تکون خوردنهای شدید و سریع بازیکنانه .
- از دروازه بان هم گاها باگ هایی دیده میشه .
مسائل مربوط به صدا وآهنگها :
مطمئنا سلیقه افراد متفاوته.به نظر من آهنگهای بکار برده شده در منو بازی قشنگ تر از نسخه قبلیه حداقلش اینه که جدیده و همون قبلیا نیستن و اینکه لایسنس شدن و آهنگهای ساختگی کونامی نیستند.
- اما در مورد صداهای داخل ورزشگاه باید بگم به نظر من سرودها وهمخوانیهای تماشاگران مثل نسخه 2009 ضعیفهاما خبر خوشحال کننده اینه که گیمر میتونه چنتهای موردعلاقشو به بازی اضافه کنه.
- در زمینه عکس العمل تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمین هم نظرم مثبته و میشه گفت پیشرفت نسبتا خوبی نسبت به پارسال داشته .
مودهای بازی
توی این نسخه ماشاهد تغییر اساسی در مود مستر لیگ بازی هستیم که جذابیت این بخشو صد چندان کرده . از تغییرات این بخش میشه به جنبه مدیریتی پیدا کردن اون اشاره کرد همچنین برای اولین بار ما شاهد ارزهای واقعی بجای پوینتهای سنتی هستیم . همچنین ما شاهد اضافه شدن اسپانسرها - تیم جوانان باشگاه –کادر فنی تیم مثل مربی پزشک تیم مدیر مسئول مذاکرات و برنامه نقل و انتقالات مربی بدنساز و کانون هوادارن هستیم . همچنین در این نسخه و در این مود نقل و انتقال بازیکنان با قیمتهایی واقعی صورت میگیره که در دنیای واقعی شاهدش هستیم .
بخش آنلاین
یکی از بخش های مهم و اصلی بازی بخش آنلاین اونه . امسال کونامی با بهره گیری از سرور سونی موجبات برطرف شدن مشکل آنلاین این بازی شد که این مساله موجب رضایت بسیاری از گیمرها و طرفدارن این بازی در سرتاسر دنیا شد . این موضوعو میشه از بازخوردهای گیمرها بخوبی مشاهده کرد .
بقیه مسائل :
- طراحی منوها از نظر من خیلی بهتر و جذاب تر از نسخه قبل صورت گرفته . علاوه بر اینکه جابجا شدن و سوویچ به منوها سریعتر امکان پذیره .
- بالاخره کونامی توی این نسخه یک دستی به سر و روی مسایل جانبی موجود در ورزشگاههاکشید . حس خیلی خوبی به انسان دست میده وقتی میبینیم پشت دروازه همه امکانات وجود داره از قبیل دروربین فیلمبرداری , میکروفن , دوربین عکسبرداری , بطریهای آب و حتی دروبینهای پایه بلند متحرک ( اینا اسمشون چیه ؟) فیلمبردار , گاردهای ضد شورش وخلاصه همه چی . همشون هم کاملا سه بعدی هستن و حقیقتا خیلی زیبا طراحی شدن من روشون زوم کردم واقعا قشنگن .
- یکی از نواقص بازی که البته خیلی کم پیش میاد پایین اومدن فریم ریت بازیه که همونطوریکه گفتم به ندرت پیش میاد شاید هم از سخت افزار من باشه .
- سیستم سخت افزاری موردنیاز این بازی نسبت به نسخه قبل خیلی تفاوت زیادی پیدانکرده علاوه براین این نکته رو هم باید اضافه کنم که این بازی با این گرافیک عالی درمجموع و در مقایسه با بازیهای مشابه احتیاج به سخت افزار بسیار قوی نداره که نکته بسیار مثبتی قلمداد میشه .
خب دوستان حالا به نظر شما این همه نکته مثبت و پیشرفت رو میشه نادیده گرفت ؟ آیا تنها با با چند ایراد که مهمترین اونها همین داوریه میشه کل بازیو زیر سوال برد و از پیشرفتهای بسیار زیاد این بازی چشم پوشی کرد ؟
چقدر خوبه ما هم کمی از گیمرهای خارجی یاد بگیریم که بجای این همه غر زدن و ایراد گرفتن از بازی لذت ببریم و کمتر به حاشیه بپردازیم .
Mehdi.ss
31-10-2009, 14:02
پچ جدید و آپشن فایل نهایی همراه با آموزش
سلام این پچ شامل این ویژگی هاست :
1) درست شدن لباس تیم های لیگ انگلیس
2) درست شدن لباس تیم های لیگ اسپانیا
3) کوچک شدن اسم بازیکنان . RONALDO > Ronaldo
4) کامل شدن همه ی نقل و انتقالات
5) همرا با آموزش فارسی
منبع
البته من امتحانش نکردم
باید داخل پوشه ی img کیت سرور، پوشه ای به نام dt01.img بسازی و صدای تماشاگران که فرمتشون adx هست را داخل اون پوشه بریزی.
این دو تا هم هیچی نیست (222 اسم سازنده ی این نرم افزاره)
فقط کافیه برنامه را باز کنی و با زدن دکمه ی load ، فایل PES2010_OPTION.bin را که داخل پوشه ی سیو بازی هست لود کنی و درجه ی سختی مورد نظرت را انتخاب کنی و دکمه ی سیو را بزنی.
نیازی هم به کپی کردن این برنامه در محل بازی نیست؛ فقط فایل اجرایی برنامه (Superstar.exe) و checksum.dll باید در یک پوشه باشند تا برنامه کار کنه.
مبخشيد ميشه يك نرم افزار معرفي كنيد كه بشه فايل mp3 رو به adx تبديل كرد
با اون برنامه که میگن سختی بازی میشه سوپر استار من امتحان کردم .لود کردم سیوم کردم ولی توبازی نوشته تاپ پلیر .
چه کنم ؟؟؟
Toranj_mhg
31-10-2009, 14:47
4039 عزیز نقد کاملی بود و اکثرشو قبول دارم!
والا ما هم داریم با این بازی حال می کنیم و سرعت بازی هم نسبت به پارسال کمتر نشده باشه بیشتر نیست! و به نظرم سخت تر شده پارسال راحت تر می بردم ... فقط این دیوار نامرئی که در پرتاب اوت برداشته شده به نظرم بدتر شده بهتر بود اگه این دیوار برداشته شده می شد بازیکنی که می خواهیم واسش توپ رو پرت کنیم اون هم بتونیم تکونش بدیم نه اینجوری که داداشم بیاد جلوی بازیکن من وایسه و چاره ای واسم نذاره جز پرتاب بلند!
در مورد شادی گل هم به نظرم یکی از ایرادای اساسیش اینه که دوربین خیلی از نمای نزدیک بازیکن رو نشون می ده که به نظرم اگه یه مقدار از دورتر نشون بده خیلی بهتره که البته این کار رو با شادی گل تورس کردن که بهتر شده!
راستی من کارتم 4670 هست کسی این کارت رو نداره که مشکل منو نیز نداشته باشه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
abbas2010
31-10-2009, 14:57
كسي لينك دانلود checksum.dll نداره براي سوپراستار كردن بازي م
يخوام
scorpion818
31-10-2009, 15:06
این تاپیک شده ماتم کده چرا شماها اینطوری هستین ؟ یک سر به فرومهای خارجی بزنین ببین اونجا گیمرها دارن چه لذتی از این بازی میبرن .
شما چرا فقط نکات منفی یک چیزو میتونید ببینید یک عده توی این تاپیک که فقط دنبال باگ توی بازی میگردن یک عده دم به دقیقه میگن چرا داروی اینجوری چرا اونجوریه جدیدا هم بعضی از کاربران اعتقاد پیدا کردن این بازی حتی از نسخه قبل هم بدتر شده .
من از گیم پلی شروع میکنم و مجددا مثل نقد نسخه دمو نکات مثبتو با آبی و نکات منفیو با قرمز مینویسم تا نهایتا ببینیم نسبت به نسخه قبل نکات مثبت این بازی بیشتره یا نکات منفی .
گیم پلی
-آهنگ کلی بازی نسبت به نسخه قبل بیشتر شده البته توی ادیت بازی میشه اونو تنظیم کرد .من چند روزه دارم روی این قسمت کار میکنم به امید خدا برنامه pro-evo-editing studio 2010 که منتشر بشه در عرض چند دقیقه تمام تغییرات رو اعمال میکنم و بعد شما خواهید دید گیم پلی این بازی چقدر طبیعی میشه .
-در مجموع بازی درگیرانه تر و اکتیو تر شده و جدال و تلاش برای تصاحب توپ بیشتر شده که به نظرمن از این حیث بازی به واقعیت نزدیک تر شده . این مساله سبب کمتر شدن فضا برای حرکت و مانور دادن بازیکنان میشه .علت این مساله پرسینگ شدید بازیکنان حریفه که نتیجتاحفظ توپ به مراتب سخت تر از نسخه قبلی بازی شده اما در بعضی از صحنه ها بازیکنان زیادی , جهت فشار به بازیکن صاحب توپ وارد عمل میشند که اصلا واقعی به نظر نمیرسه .
- توی این نسخه دیگه خبری ازتوی سر توپ زدن نیست اگه یادتون باشه توی نسخه 2009 راحت میشد از این طریق بازیکنان حریفو دریبل کرد و اونا رو پشت سر گذاشت .
- سرعت بازیکنان نسبت به نسخه قبل به میزان قابل توجهی کمتر شده . توی نسخه قبل با یک بازیکنان سرعتی براحتی تمام بازیکنانو میشد جا گذاشت اما توی این نسخه اینکار براحتی صورت نمیگیره .
مشکلات داوری هنوز وجود داره و حتی داوری توی این نسخه بدتر هم شده و شاهد اشتباهات فاحشی در زمینه داوری هستیم متاسفانه بعد از نسخه 6 بازی مساله آوانتاژ توی این سری بسیار کمرنگ شد .
- سیستم پنالتی بهبود پیدا کرده و سخت تر شده . همونطوریکه میدونین توی نسخه 2009 پنالتی زدن خیلی راحت بود و اکثر پنالتیها گل میشد و مواردی هم که گل نمیشد بصورت رندومی طراحی شده بود نه براساس مهارت واشتباهات گیمر .
-یکی دیگه از غیر واقعی ترین معایب بازی نفس نفس زدن های شدید بازیکنان در نسخه های قبلی بازی بود .این اتفاق زمانی رخ میداد که بازی متوقف بود و بازیکنان منتظر شروع بازی بودن این مساله حقیقتا شکل زشتی به بازی داده بود که کونامی امسال بالاخره بعد از سالهااین نقیصه مهمو برطرف کرد .
شوتها:به نظر من دقت شوتها بهتر شده . اما قدرت و سرعت شوتها خیلی زیاده و اصلا طبیعی نیست همچنین کات و قوس توپ هنوز کمه خوشبختانه این مورد رو هم میشه توی ادیت بازی درست کرد .
پاسها :دقت پاسهای معمولی در مجموع بهتر شده البته این مساله به بازیکن پاس دهنده هم بستگی داره همچنین سرعت بازیکنان در دادن پاسهای متوالی بیشترشده تقریبا مثل پاسکاری تیمهای بزرگ دنیا میشه با سرعت پاسهای متوالی داد البته به بازیکن و تعادلی که در لحظه پاس دادن داره هم بستگی داره .اما کیفیت پاسهای عمقی هوایی خیلی پایین اومده , سرعت اینجور پاسها خیلی کم شده به نحوی که کمتر کسی رغبت میکنه از این پاسها استفاده کنه هرچند بعنوان جایگزین میشه از ارلی کراس استفاده کرد که البته به دقت پاسهای عمقی هوایی نسخه 2009 نیست .
سانترها:اگه نظر منو بخواید باید بگم سانترها طبیعی تر شده و تا حدودی از حالت ارکید بودنش فاصله گرفته که نکته مثبتیه . از بین سه نوع سانتر موجود دربازی
وسانترهای ارلی کراس که با دکمه سانتر و ال بی قابل اجرا هستند تفاوت چندانی پیدا نکردن .
توپ: درمجموع فیزیک توپ کمی بهتر شده اینرسی و حرکات توپ در بعضی از صحنه ها طبیعی تر شده اما در بعضی از مواقع حرکت توپ طبیعی نیست مثلا اگر فرض بگیریم توپ با سرعت 30 کیلومتر به پای بازیکنی برخورد میکنه در برگشت سرعتی بیشتر از این مقدار به خودش میگیره البته همونطوریکه گفتم فقط در بعضی از صحنه ها این اتفاق میفته . سرعت توپ در سانترها بهتر شده اما درمورد شوتها شتاب توپ بیشتر از مقدار طبیعیه خودشه .
دروازه بان :بطور کلی میشه گفت دروازه ها مثل نسخه قبل ضعیف هستن تنها تغییراتی که درشون داده شده اینه که در مواقعیکه احساس میکنن میتونن توپو بگیرن مثل فیفا 9 از دروازه بیرون میان ( البته نه به اون فراوانی که در فیفا 09 وجود داره) .بعضی از مواقع پیش میاد که دروازه بان در خروجش از دروازه اشتباه میکنه هر چند که این اتفاق کم پیش میاد .متاسفانه دروازه بانها مثل قبل شوتهای محکمو فقط دفع میکنن که موجب ریباندکردن مهاجمین میشه.اما در کرنرها نسبتا بهتر از 2009 عمل میکنن و با خروج از دروازه خیلی از توپا رو میگیرن مگر اینکه فاصله توپ ازشون زیاد باشه .خوشبختانه با آنلاک کردن لول سوپر استار که در دیتا بیس این بازی نهفته شده واکنش دروازه بانها به مراتب سریع تر و بهتر از نسخه قبل میشه .
کرنرها :نسبت به نسخه 2009 گل کردن کرنرها خیلی سخت تر شده یا دروازه بان میگیرشون یا مدافعین توپو دفع میکنن . توی نسخه قبلی درصد بالایی از کرنرها رو میشد به گل تبدیل کرد این مساله اصلا طبیعی به نظر نمیرسید . خوشبختانه اون حالت روتینگ کرنرها درست شده .
- آنالوگ راست دسته بازی همچنان برای استفاده از پاس طراحی شده که اصلا جالب نیست وبه نظر من باید حرکات فریب دهنده و دریبلها روی این آنالوگ قراربگیرن.
- یک نکته خوب دیگه لودینگ تایم بسیار کم بازیه بطوری که بعد از انتخاب تیمها میشه با مکث کمی وارد بازی شد .
- در زمان پرتاپ اوتها دیگه شاهد دیوار نامرئی نیستیم و میشه آزادانه به پرتاپ کننده اوت نزدیک شد .
-باگهای مربوط به حرکات اتوماتیک و خودکار بازیکنان حذف شده مثل تکلهای خود به خود و .... همچنین ما دیگه شاهد مکث و فریز شدن بازیکن بعد از ارسال کرنر و یا ضربات ایستگاهی نیستیم . علاوه بر اینها باگ مربوط به چسبیدن بازیکنان به هم توی بعضی از درگیریها برطرف شده .
- ازنکات بسیار بارز و برجسته این بازی ( البته در نسخه های قبلی هم این مساله کم و بیش وجود داشت اما توی اون نسخه ها رنگ و لعاب کمتری داشت ) که در این نسخه به حد اعلی و نهایت خودش رسیده میشه به تفاوت و گوناگونی در سبک و استایل بازی تیمها اشاره کرد که متناظر با هم نامشون در دنیای واقعی بازی میکنن بعنوان نمونه با کمی دقت میشه متوجه پاسکاریهای دقیق و زیاد بازیکنان تیم بارسلونا شد و به همین شکل سبک تیم های دیگه . ویژگی ممتاز دیگه ای که در این بازی وچود داره و این بازیو واقعا متمایز کرده هویتیه که کونامی به بازیکنان بزرگ داده بطوریکه اگر کسی تا حدودی با سبک بازی بازیکنان برجسته دنیای فوتبال آشنا باشه با کمی دقت توی بازی متوجه تشابه سبک بازی یک بازیکن بزرگ با همنامش دراین دنیای واقعی میشه .بعنوان مثال پرس مدافعین از جانب تورس و یا نگه داشتن توپ در پشت محوطه جریمه حریف برای دادن پاس به بازیکنی که در موقعیتی مناسب قرار گرفته اند , خشونت بازیکنانی مثل گتوزو و موارد دیگه .
- ازویژگیهای مهم و قابل اعتنای دیگه در این بازی میشه به نوآوری جدیدی از کونامی موسوم به GAME PLAN اشاره کرد که این خلاقیت جالب کونامی حال و هوای دیگه ای به بازی داده و جذابیت بازیو صدچندان کرده به این خاطر که برای گیمر این امکان فراهم شده که بتونه بیشتر در جریان مدیریت تیمش قرار بگیره . این بخش شامل TEAM STYE و CARD SYSTEM میشه , دراین مورد قبلا مفصل صحبت شده .
- درزمینه طراحی چهره بازیکنان این بازی واقعا کم نظیره و کمتر بازی ورزشی شاهد این طراحی واقعی و هنرمندانست. این طراحی بسیار خوب چهره بازیکنان حتی به این مساله کمک کرده تا از زاویه های دورتر مثل دوربین واید تشخیص بازیکنان راحت تر صورت بگیره . من خودمو مثال میزنم توی نسخه 2009 بازی در زاویه دوربین واید و در حین بازی قادر بودم نهایتا 10 الی 12 بازیکن از 22 بازیکن داخل زمینو تشخیص بدم اما توی این نسخه من به راحتی اکثر بازیکنان داخل زمینو تشخیص بدم که این مساله واقعا منو خیلی خوشحال کرده چون بدون دیدن اسم بازیکنان در رادار یا اضافه کردن اسمشون در بالای سربازیکن میتونم اونا رو بشناسم تا بتونم در موقعیتهای مختلف بازیکن مناسبو برای پاس دادن انتخاب کنم . و همینطور بدونم حریفی که روبروم قرار گرفته کیه اگه بدونم مدافع چغر و محکمیه توپو به هم تیمی پاس میدم وگرنه اقدام به دریبل یا رد شدن از اون بازیکن میکنم .این شباهت زیاد فیس بازیکنان به چهره واقعی اونهاحس واقعی بودن بازیو خیلی بیشتر به انسان القاء میکنه .علاوه بر اینها ما صحنه های زیادی توی بازی داریم که چهره بازیکن از نزدیک نشون داده میشه مثل سن کاتها - رپلیها - شروع مجددها - کرنرها - ضربات ایستگاهی و .... .
- درزمینه طراحی لباس و رنگهای به کار برده شده و طراحی چروکهای لباس و همینطور تکسجرهای پوستی بدن بازیکنان و همینطور چمن زمین هم کونامی بسیار موفق عمل کرده بطوریکه ما شاهد ظرافتهای هنرمندانه ای روی پوست بدن بازیکنان هستیم که از اون جمله میشه به قابل مشاهده بودن موی دست بازیکنان و همینطور مویرگهای ریز اونها اشاره کرد .
- ویژگی قرار گرفتن لباس روی شورت ورزشی بازیکنان در این نسخه به بازی اضافه شده که نکته مثبتیه اما متاسفانه این ویژگی از فواصل دورتر مثل دوربین واید قابل تشخیص نیست .
- درزمینه نورپردازی هم شاهد پیشرفتهای بسیار شگرفی در بازی هستیم . کونامی امسال باموتور گرافیکی جدید خودش از مرحله نورپردازی استاتیک و ثابت به پردازش نور به شکلداینامیک و پویا قدم برداشته که این مساله باعث چشم نواز شدن جلوه های بصری بازی شده . نتیجه و برآیند این اقدام کونامیو میشه در سایه پردازی واقعی و متغیر اجسام وسایه روشنهای متنوع , پویا و زنده اونها به وضوح مشاهده کرد بطوریکه شما یک تصویر واحد از چهره بازیکنان در طی بازی مشاهده نخواهید کرد و با حرکت بازیکن چهره تغییر میکنه .
البتهکونامی این کار رو نتونسته به شکل کاملا بی نقص در بازی انجام بده کما اینکه ماشاهد روشنایی غیر طبیعی در یکی از ورزشگاهها هستیم که دربعضی از نقاط در اون ورزشگاه روشنایی و شفافیت و همینطور شارپ بودن بیش از حد نور به عینه دیده میشه .
- چمن بازی به نظر پیشرفت نسبتا خوبی نسبت به چمن موکتی و غیر طبیعیه نسخه 2009داشته هر چند که هنوز ایده آل من نیست و میتونست بهتر از این هم باشه شایدمن یک کم من سخت گیرم .همچنین برای هر ورزشگاه چمن اختصاصی طراحی شده .
- تماشاگران هم نسبتا بهتر طراحی شدن اما به نظر میرسه هنوز دو بعدی هستن من دوربینوبه چپ و راست هدایت کردم و متوجه این مساله شدم .اصلا به توپ بازی که در گردشه نگاه نمیکنن .
- ورزشگاه ها بسیار با شکوه و زیبا طراحی شده اند و از نظر گرافیکی اتمسفر واقعی ورزشگاهها رو تداعی میکنند .
- اگه اشتباه نکنم تور دروازه ها عوض شده و تورها دارای تنوع رنگ در ورزشگاههای مختلف هستند و مشخصا میله های مهار کننده تور هم از حالت کلاسیک و قدیمی خودش خارج شده و از مدلهای جدید استفاده شده .
- طراحی بهتر دستکش دروازه بان هم از نکات قابل ذکره اما بازم نمیشه گفت ایده آله .
انمیشن ها :
در مجموع انیمیشن های نسبتا خوبی به بازی اضافه شده که میشه گفت تا حد نسبتا قابل قبولی بازیو از حالت رباتیک بودن خارج کرده اما این به این معنا نیست که بگیم کلااز این جنبه بازی دچار یک تحول اساسی شده . در مجموع برای سال اولی که کونامی دست به تغییر و تحول در زمینه اورهال کردن انیمیشن ها و همینطور استفاده از تکنیک موشن کچپر زده میشه نمره قبولیو بهش داد. با تغییراتی که در بخش انیمیشن بازی صورت گرفته میشه شناور تر شدن بازیو تاحدودی لمس کرد همچنین توی بعضی از انیمیشنها نرمی وطبیعی بودن حرکت بدن بازیکنان رو به خوبی میشه مشاهده کرد .
- درزمینه انیمیشن های خوشحالی بعد از گل بازیکنان متاسفانه باز هم شاهد تغییرات زیادی در بازی نیستیم و بجز معدود انیمیشن های جدیدی که به بازی اضافه شده شاهد مورد جدیدی نیستیم .
- از نکات منفی این بخش میشه به انیمیشن مسخره و معروف نوعی دویدن اشاره کرد که هنوز توی بازیوجود داره .
کنترل 360 درجه :قابلیت جدیدی که از طرف کونامی به بازی اضافه شده . من به دقت این کنترلو بررسی کردم و متوجه شدم کارکتر میتونه در 32 جهت حرکت کنه .البته به دلیل نوع ساختار گیم پلی و زمان پاسخ دهی بازی به ندرت میشه ازش استفاده کرد .
باگها :
- باگ مربوط به پرش انیمیشنها . گهگاهی پرشهایی در حرکات بازیکنان دیده میشه مثل حرکت ناگهانی و سریع دست یا پای بازیکنان و مواردی از این دست .
تداخل اعضاء بدن بازیکنان که شاید بشه گفت منفورترین باگ بازیها همینه که متاسفانه نه در این بازی بلکه دربیشتر بازیهای اکشن کامپیوتری دیده میشه اما توی این بازی ما خیلی زیاد این باگومیبینم .
- یکی دیگه از باگهایی که البته خیلی کم اتفاق میفته لرزش و تکون خوردنهای شدید و سریع بازیکنانه .
مطمئنا سلیقه افراد متفاوته.به نظر من آهنگهای بکار برده شده در منو بازی قشنگ تر از نسخه قبلیه حداقلش اینه که جدیده و همون قبلیا نیستن و اینکه لایسنس شدن و آهنگهای ساختگی کونامی نیستند.
- اما در مورد صداهای داخل ورزشگاه باید بگم به نظر من سرودها وهمخوانیهای تماشاگران مثل نسخه 2009 ضعیفهاما خبر خوشحال کننده اینه که گیمر میتونه چنتهای موردعلاقشو به بازی اضافه کنه.
- در زمینه عکس العمل تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمین هم نظرم مثبته و میشه گفت پیشرفت نسبتا خوبی نسبت به پارسال داشته .
مودهای بازی
توی این نسخه ماشاهد تغییر اساسی در مود مستر لیگ بازی هستیم که جذابیت این بخشو صد چندان کرده . از تغییرات این بخش میشه به جنبه مدیریتی پیدا کردن اون اشاره کرد همچنین برای اولین بار ما شاهد ارزهای واقعی بجای پوینتهای سنتی هستیم . همچنین ما شاهد اضافه شدن اسپانسرها - تیم جوانان باشگاه –کادر فنی تیم مثل مربی پزشک تیم مدیر مسئول مذاکرات و برنامه نقل و انتقالات مربی بدنساز و کانون هوادارن هستیم . همچنین در این نسخه و در این مود نقل و انتقال بازیکنان با قیمتهایی واقعی صورت میگیره که در دنیای واقعی شاهدش هستیم .
بخش آنلاین
یکی از بخش های مهم و اصلی بازی بخش آنلاین اونه . امسال کونامی با بهره گیری از سرور سونی موجبات برطرف شدن مشکل آنلاین این بازی شد که این مساله موجب رضایت بسیاری از گیمرها و طرفدارن این بازی در سرتاسر دنیا شد . این موضوعو میشه از بازخوردهای گیمرها بخوبی مشاهده کرد .
بقیه مسائل :
- طراحی منوها از نظر من خیلی بهتر و جذاب تر از نسخه قبل صورت گرفته . علاوه بر اینکه جابجا شدن و سوویچ به منوها سریعتر امکان پذیره .
- بالاخره کونامی توی این نسخه یک دستی به سر و روی مسایل جانبی موجود در ورزشگاههاکشید . حس خیلی خوبی به انسان دست میده وقتی میبینیم پشت دروازه همه امکانات وجود داره از قبیل دروربین فیلمبرداری , میکروفن , دوربین عکسبرداری , بطریهای آب و حتی دروبینهای پایه بلند متحرک ( اینا اسمشون چیه ؟) فیلمبردار , گاردهای ضد شورش وخلاصه همه چی . همشون هم کاملا سه بعدی هستن و حقیقتا خیلی زیبا طراحی شدن من روشون زوم کردم واقعا قشنگن .
- یکی از نواقص بازی که البته خیلی کم پیش میاد پایین اومدن فریم ریت بازیه که همونطوریکه گفتم به ندرت پیش میاد شاید هم از سخت افزار من باشه .
- سیستم سخت افزاری موردنیاز این بازی نسبت به نسخه قبل خیلی تفاوت زیادی پیدانکرده علاوه براین این نکته رو هم باید اضافه کنم که این بازی با این گرافیک عالی درمجموع و در مقایسه با بازیهای مشابه احتیاج به سخت افزار بسیار قوی نداره که نکته بسیار مثبتی قلمداد میشه .
خب دوستان حالا به نظر شما این همه نکته مثبت و پیشرفت رو میشه نادیده گرفت ؟ آیا تنها با با چند ایراد که مهمترین اونها همین داوریه میشه کل بازیو زیر سوال برد و از پیشرفتهای بسیار زیاد این بازی چشم پوشی کرد ؟
چقدر خوبه ما هم کمی از گیمرهای خارجی یاد بگیریم که بجای این همه غر زدن و ایراد گرفتن از بازی لذت ببریم و کمتر به حاشیه بپردازیم .
می دونی مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که انتظار بچه ها از این بازی خیلی بیشتر از این حرف ها بوده. یه مثال می زنم: مثلاً یکی به شما می گه می خوام 2 ماه دیگه 1000 تومان همین جوری بهت بدم! تو توی این دو ماه کلی نقشه می کشی که با اون هزار تومانه چه کار بکنی. بعد موعود دو ماه که می رسه اون یارو بهت فقط 200 تومان بده. ببین چه حالی می شی! درسته که با 200 تومان هم می شه یه چیزی خرید ولی انتظارت این بوده که 1000 تومان بگیری. در حالی که اگه از اول بهت گفته بودن 200 تومان بهت می دیم اصلاً توقعی برات پیش نمی اومد و خیلی هم با 200 تومنه حال می کردی. در هر صورت من فکر می کنم اینجا هم مشکل همینه که با اون دمویی که کونامی داد همه گفتیم واااای اگه این دموشه ببین خودش که بیاد دیگه چیه. تازه اون موقع هم هرچی باگ می دیدیم می گفتیم خوب دموه دیگه! ان شا الله توی نسخه فاینال برطرف می شه که متاسفانه نشد و بعضی جاها خراب تر هم شد. از طرف دیگه الان هم همه منتظر Patch کونامی هستیم تا بلکه بازی یه تکونی بخوره (که البته من بعید می دونم تکونش به اون شدت باشه!) که از اون طرف هم کونامی هیچ کاری نمی کنه.
البته یه مساله دیگه هم هست و اون هم تشدیده! یعنی یه نفر می آد می گه بازی بده بعد از اون یه نفر دیگه هم میاد می گه من فلان مشکل رو دارم بعدش یه نفر یه عکس می ذاره که دو تا بازیکن رفتن تو همدیگه! بعد یکی می گه داور چرا این قدر خره!! وقتی من نوعی اینا رو می خونم این تفکر بر من غالب می شه که بازی کلاً مشکل داره. در حالی که می تونست برعکس این هم اتفاق بیفته.
در هر حال ممنون از پست جالب و کاملی که داده بودی.
seday baron
31-10-2009, 15:12
اولين ويرايشگر كامل PES2010 :
حالشو ببريد بروبچ
دوست عزیز امکانت این ادیتور اگر ممکنه ذکر کن بعد اگر کسی امتحان کرده بگه چطوره مشکلی نداره ؟
M A X I M U M
31-10-2009, 15:17
ذكر كردم ديگه كامل
برو بخون قسمت امكانت رو خودت مي بيني
مشكلي هم نداره عاليه
همه كار مي كنه
پچ جدید و آپشن فایل نهایی همراه با آموزش
سلام این پچ شامل این ویژگی هاست :
1) درست شدن لباس تیم های لیگ انگلیس
2) درست شدن لباس تیم های لیگ اسپانیا
3) کوچک شدن اسم بازیکنان . RONALDO > Ronaldo
4) کامل شدن همه ی نقل و انتقالات
5) همرا با آموزش فارسی
منبع
البته من امتحانش نکردم
اگه ميشه يكي اين پچ رو دانلود كنه وفقط فايل آپشن فايل رو واسم بذاره اينجا
seday baron
31-10-2009, 15:31
ذكر كردم ديگه كامل
برو بخون قسمت امكانت رو خودت مي بيني
مشكلي هم نداره عاليه
همه كار مي كنه
دوست عزیز من دانلود کردم حالا نمیدونم چیکار کنم :31:
اگر ممکنه یه توضیح بده که باید چطوری منتقلش کنم.
ممنون
hobgoblin
31-10-2009, 15:38
می دونی مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که انتظار بچه ها از این بازی خیلی بیشتر از این حرف ها بوده. یه مثال می زنم: مثلاً یکی به شما می گه می خوام 2 ماه دیگه 1000 تومان همین جوری بهت بدم! تو توی این دو ماه کلی نقشه می کشی که با اون هزار تومانه چه کار بکنی. بعد موعود دو ماه که می رسه اون یارو بهت فقط 200 تومان بده. ببین چه حالی می شی! درسته که با 200 تومان هم می شه یه چیزی خرید ولی انتظارت این بوده که 1000 تومان بگیری. در حالی که اگه از اول بهت گفته بودن 200 تومان بهت می دیم اصلاً توقعی برات پیش نمی اومد و خیلی هم با 200 تومنه حال می کردی. در هر صورت من فکر می کنم اینجا هم مشکل همینه که با اون دمویی که کونامی داد همه گفتیم واااای اگه این دموشه ببین خودش که بیاد دیگه چیه. تازه اون موقع هم هرچی باگ می دیدیم می گفتیم خوب دموه دیگه! ان شا الله توی نسخه فاینال برطرف می شه که متاسفانه نشد و بعضی جاها خراب تر هم شد. از طرف دیگه الان هم همه منتظر Patch کونامی هستیم تا بلکه بازی یه تکونی بخوره (که البته من بعید می دونم تکونش به اون شدت باشه!) که از اون طرف هم کونامی هیچ کاری نمی کنه.
البته یه مساله دیگه هم هست و اون هم تشدیده! یعنی یه نفر می آد می گه بازی بده بعد از اون یه نفر دیگه هم میاد می گه من فلان مشکل رو دارم بعدش یه نفر یه عکس می ذاره که دو تا بازیکن رفتن تو همدیگه! بعد یکی می گه داور چرا این قدر خره!! وقتی من نوعی اینا رو می خونم این تفکر بر من غالب می شه که بازی کلاً مشکل داره. در حالی که می تونست برعکس این هم اتفاق بیفته.
در هر حال ممنون از پست جالب و کاملی که داده بودی.
اون مساله تشديد رو كاملا موافقم باهات
يه مثالم من مي زنم زماني كه ويندوز اكس پي تازه اومده بود توي بازار عالم و آدم مي گفتن تا وقتي ويندوز 98 به اون خوبي هست كي اين ويندوز مزخرف رو ميريزه. حالا هم خيليا رو اكس پي تعصب دارن و ويندوز 7 به اون ماهي رو استفاده نمي كنن.
كلا ما ايرانيا سخت تن به تغيير ميديم و با هر تغييري مخالفت مي كنيم و هميشه چيزاي قديمي رو ترجيح ميديم همين الام خيليا ميگن ما هنوز داريم ساكر 6 بازي مي كنيم و از اين حرفا در حالي كه من چند روز پيش به ياد خاطرات گذشته نصبش كردم و حالم ازش به هم خورد.
البته اين بازي مشكلات خودشو داره مشكلاتي مثل داوري و .... ولي با جرات مي تونم بگم بيشتر ايراداتي كه بهش ميگيرن الكيه.
من خودم از وقتي كه بازي اومده هنوزم هر وقت بازي مي كنم مبهوت گرافيكش ميشم.
در كل نظر من اينه كه خيلي بده كه فقط نيمه خالي ليوانو ببينيم
دوستان من نياز فوري به اين نرم افزار دارم 50 مگ صدا دانلود كردم بايد به adx تبديل بشه تا بتونم استفاده كنم خواهشا" كمك كنيد
siamak_mu
31-10-2009, 16:06
هنوز راهي براي شبكه بازي كردنش نيست؟
fouladiali
31-10-2009, 16:30
دوستان من نياز فوري به اين نرم افزار دارم 50 مگ صدا دانلود كردم بايد به adx تبديل بشه تا بتونم استفاده كنم خواهشا" كمك كنيد
دوست عزیز، شما اول باید فایل های mp3 را با یکی از نرم افزارهای تبدیل فرمت موسیقی به Wav تبدیل کنی و بعد فایل های Wav را با نرم افزار Dkz Studio به فرمت adx تبدیل کنی.
اینم لینک دانلود این نرم افزار:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم آموزش تصویری کار با این نرم افزار:
راستی من کارتم 4670 هست کسی این کارت رو نداره که مشکل منو نیز نداشته باشه:
منم همین کارتو دارم اما مشکل شما رو ندارم .
من برای اینکار از برنامه کوچیک و بسیار ساده ADXConverter استفاده میکنم :
farhad07
31-10-2009, 17:50
ببخشید کی پچ رسمی کونامی میاد ؟
farhad07
31-10-2009, 18:00
میشه اموزش نصب کیت سرور و کار باهاش رو بزارید تو قسمت ادیت برای فوتبال بود اما لینکش کار نمیکرد
behnammazi
31-10-2009, 18:09
پچی نیمده که دروازه بانها رو قویتر کنه؟
malkemid
31-10-2009, 18:22
4039 عزیز نقد کاملی بود و اکثرشو قبول دارم!
والا ما هم داریم با این بازی حال می کنیم و سرعت بازی هم نسبت به پارسال کمتر نشده باشه بیشتر نیست! و به نظرم سخت تر شده پارسال راحت تر می بردم ... فقط این دیوار نامرئی که در پرتاب اوت برداشته شده به نظرم بدتر شده بهتر بود اگه این دیوار برداشته شده می شد بازیکنی که می خواهیم واسش توپ رو پرت کنیم اون هم بتونیم تکونش بدیم نه اینجوری که داداشم بیاد جلوی بازیکن من وایسه و چاره ای واسم نذاره جز پرتاب بلند!
در مورد شادی گل هم به نظرم یکی از ایرادای اساسیش اینه که دوربین خیلی از نمای نزدیک بازیکن رو نشون می ده که به نظرم اگه یه مقدار از دورتر نشون بده خیلی بهتره که البته این کار رو با شادی گل تورس کردن که بهتر شده!
راستی من کارتم 4670 هست کسی این کارت رو نداره که مشکل منو نیز نداشته باشه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت از مشکل نور زیاده؟ به نظر من این کار عمدی بوده...خیلی از بازیهایی که بعد از ظهره رو ببینی نور یه طرف زمین که خورشید داره غروب می کنه همینطوری میشه
دوست عزیز، شما اول باید فایل های mp3 را با یکی از نرم افزارهای تبدیل فرمت موسیقی به Wav تبدیل کنی و بعد فایل های Wav را با نرم افزار Dkz Studio به فرمت adx تبدیل کنی.
اینم لینک دانلود این نرم افزار:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم آموزش تصویری کار با این نرم افزار:
در ضمن با پوشه (مثل پوشه Serie A كه فايل هاي تشويق داخلشن) توي dt01.img كپي كنم يا فايلاي داخل پوشه رو توي dt01.img كپي كنم
fouladiali
31-10-2009, 19:04
در ضمن با پوشه (مثل پوشه Serie A كه فايل هاي تشويق داخلشن) توي dt01.img كپي كنم يا فايلاي داخل پوشه رو توي dt01.img كپي كنم
فایل های داخل پوشه را باید کپی کنی.
fouladiali
31-10-2009, 19:14
دو تا جا گذاشته يكي هات فايل هست يكي مگا آپلود كه جفتش ف+ي+ل+ت+ر هستش
من نميدونم چه جور راحتي هستش كه من اصلا گير نميارم
اینم لینک رپیدشر گزارشگر ایتالیایی:
hesamat87
31-10-2009, 19:20
يخوام
تو همون فولدرش بود دیگه!
fouladiali
31-10-2009, 19:23
يخوام
بچه ها من از یکی دو روز پیش دارم روی تنظیم گیم پلی بازی کار میکنم و امروز بعد از ظهر تمام تغییراتی که به نظر لازم اومد رو توی بازی اعمال کردم و اونو برای تمام بازیکنان موجود در بازی ( حتی کلاسیک و مخفی ) تعمیم دادم .
حالا از شما میخوام این فایل فشرده شده رو که حدود 640 کیلو بایته دانلود کنید و بعد از باز کردن این فایل دو تا فایل توشو که یکی آپشن فایله و دیگری ادیت فایل توی مسیر سیو بازیتون قرار بدید بعنوان نمونه این مسیر سیوهای بازی منه :
C:\Users\HOSSEIN\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
بعد یک بازی با یک تیم مثلا بارسلون در مقابل آلمان ( بصورت پیش فرض قرار دادم ) انجام بدین و بعد به من بگید کدوم بخشو باید تقویت و یا تضعیف کنم . نهایتا ادیت فایلتونو به من بدین تا تغییراتو درش اعمال کنم و براتون بفرستم .
تغییراتی که من در گیم پلی بازی دادم با توجه به این موارده :
اولا احساس کردم سرعت بازی زیاده و سرعت بازیو کم کردم .
دوما به نظرم رسید سرعت پاسها خیلی زیاده ( بقول بچه ها مثل پینگ پنگ شده بازی ) من این بخشو هم تنظیم کردم .
سوم دیدم بازی آسونه با تغییراتی در AGGRESSION کمی سخت ترش کردم .
چهارم به نظرم رسید شوتها یک مقدار سرعتشون زیاده این بخشو هم کم کردم .
و چند مورد دیگه مثل بالا رفتم توانایی دروازه بانها .
این هم فایلی که باید بگیرید منتظر نظرتون هستم که کدوم بخش باید بیشتر تنظیم بشه و درجه سختی بازی چطوره :
در ضمن اینو بگم حتما قبل از اینکار از آپشن فایل و ادیت فایلتون حتما یک کپی بگیرید تا اطلاعات ادیت بازیتون ازبین نره .
fouladiali
31-10-2009, 19:51
حسین جان میشه این فایل را یه جای دیگه هم (مثل رپیدشر) آپلود کنی؟
omid-p30
31-10-2009, 20:07
حسین جان میشه این فایل را یه جای دیگه هم (مثل رپیدشر) آپلود کنی؟
من آپ کردم. با تشکر از ایشون. بازی هم سرعت بازیکن هاش به نظرم خیلی خوب شده بود. فقط سرعت پاس فکر کنم جا داره کمتر شه.
mamadosein
31-10-2009, 20:24
میشه اموزش نصب کیت سرور و کار باهاش رو بزارید تو قسمت ادیت برای فوتبال بود اما لینکش کار نمیکرد
AhmadReza.
31-10-2009, 20:36
آموزش پنالتی زدن تو صفحه ی چنده؟؟؟؟؟
seday baron
31-10-2009, 21:09
تو مستر لیگ روی دو سه تا از بازیکنانم علامت ادمک عصبانی بود وقتی رفتم رو بازیکن یه پولی کم کرد ولی برای همه اونهای که این ادمک نداشتن اومد که بعد از کم کردن پول تو نیم فصل همه بازیکنها آزاد شدن .!!!
اگر کسی اطلاعی داره که این ادامک ها چی هستن و باید چیکار کنم ممنون میشم یه توضیحی بده.
Mehdi.ss
31-10-2009, 21:11
آموزش پنالتی زدن تو صفحه ی چنده؟؟؟؟؟
تو این فهرست هست
Mehdi.ss
31-10-2009, 21:16
peseditcom-2010-patch-07
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Includes all previous updates
Features:
Complete Bundesliga
Updated kit configuration for all teams
Updated kits and numbers
Corrected names for unlicensed national teams
New balls
Important:
If you use Official PES 2010 Patch 1.1, please save your pes2010.exe file, so you can still play online.
If you use Windows Vista / 7, you have to run the installation program and the game as admin.
If you want to start a BAL career, you have to double-click 'BAL.bat' inside your PES 2010 folder before you start the game. (only the first time before you create the savegame)
Patch team:
Pat
Grand Bleu (kits)
Bundesliga in place of Eredivisie (Eredivisie is still there; your saved games still work ;-)
Missing teams added to CL mode selection
updated league and cup logos
updated German national team
original league, cup and team logos
correct kits for all teams
faces for some players
correct team names
f i l e f r o n t . c o m
منبع
Mehdi.ss
31-10-2009, 21:20
نرم افزار افضایش پول در مستر لیگ ورژن 2
pes-sponzor-2010-master-league-by-buga-version-2-0-beta-1
I present you PES “SponZor” 2010 (v2.0, beta1) by BugA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PES-Serbia Edit Team
Changelog::
:: version 2.0 (beta 1)
- supported PES2010 (only)
- fully functional with € (euro), £ (pound) and $ (dollar) (¥ (yen) is yet to be supported)
- program tested for PES2010 v1.0 and XP SP3
منبع
smart007
31-10-2009, 21:21
آقا کسی ميدونه اين آهنگ های بازی رو چجوری بايد از بازی دراريم؟ يعنی mp3 کنيمشون
link downlodesh ro internet hast agar mikhay mitoni downloadesh koni
smart007
31-10-2009, 21:28
آقای نظر دهنده اون چیزی که شما دیدی واسه کنسول ps3 هست ما اینجا داریم در مورد نسخه pc صحبت میکنیم
pes در کنسول pc حرف اول رو میزنه ولی در نسخه ps3 فیفا اول هست
smart007
31-10-2009, 21:35
گیم پلی
انمیشن ها :
باگها :
مودهای بازی
بخش آنلاین
بقیه مسائل :
مرسی به خاطر این نوشته هاتون
من که واقعا از این نسخش دارم لذت میبرم
به نظر من اگر کسی خوشش نماد میتونه بره فیفا 10 باآدم های اهنیش رو بازی کنه یا اون زمین موکت سبزشون(البته توی نسخه pc)
هی نیاین ناله کنید
seday baron
31-10-2009, 22:07
تو مستر لیگ روی دو سه تا از بازیکنانم علامت ادمک عصبانی بود وقتی رفتم رو بازیکن یه پولی کم کرد ولی برای همه اونهای که این ادمک نداشتن اومد که بعد از کم کردن پول تو نیم فصل همه بازیکنها آزاد شدن .!!!
اگر کسی اطلاعی داره که این ادامک ها چی هستن و باید چیکار کنم ممنون میشم یه توضیحی بده.
کسی نیست جواب مارو بده
بعضی از کاربران دنبال لینک گزارشگری به زبان اسپانیایی بودن توی این آدرس لینک MAGAUPLOAD هم اضافه شده میتونید از اینجا دانلود کنید :
من آپ کردم. با تشکر از ایشون. بازی هم سرعت بازیکن هاش به نظرم خیلی خوب شده بود. فقط سرعت پاس فکر کنم جا داره کمتر شه.
ممنون دوست عزیز از نظری که دادین . شوتها و دروازه بانی چطوره به نظر شما احتیاج به تغییر ندارن ؟ سختی بازی در چه حدیه ؟
بقیه دوستان نظری ندارن ؟
اگه به نظرتون تنظیمات درست انجام شده آپشن فایل و ادیت فایلتونو فشرده کنید و یک جا آپلود کنید تا تنظیماتو براتون انجام بدم .
کسی نیست جواب مارو بده
این شکل ها بیانگر نارضایتی بازیکنه و چند درجه داره اگه شما به خواستش توجه نکنی نهایتا در زمان اتمام قرار داد از تیم جدا میشن . میزان نارضایتیشونو علاوه بر شکلها میشه از توی نمودار هم دید .
علت نارضایتی چند چیز میتونه باشه مثلا اینکه توی ترکیب زیاد ازشون استفاده نمیکنی و یا توی پست غیر تخصصی ازشون استفاده میکنی و احتمالا چیزای دیگه .
ali_pes2008
31-10-2009, 22:40
کسی تا حالا تونسته با تماروض خطا از داور بگیره ؟
چطوری باید بگیری در چه حالت؟:23::23::23::23:
behnammazi
31-10-2009, 22:54
نرم افزاری که برای فعال کردن درجه سوپر استار هست چطوری کار میکنه و از کجا باید فهمید فعال شده؟ فقط کافیه روی سوپر استار قرار بدیم و سیو کنیم یا باید تغییراتی هم در تنظیمات بازی انجام بدیم؟
fouladiali
31-10-2009, 22:59
نرم افزاری که برای فعال کردن درجه سوپر ستار هست چطوری کار میکنه و از کجا باید فهمید فعال شده؟ فقط کافیه روی سوپر استار قرار بدیم و سیو کنیم یا باید تغییراتی هم در تنظیمات بازی انجام بدیم؟
فقط همین کاری را باید انجام بدین که خودتون گفتین.
UP-SNAKE
31-10-2009, 23:11
آقای نظر دهنده اون چیزی که شما دیدی واسه کنسول ps3 هست ما اینجا داریم در مورد نسخه pc صحبت میکنیم
pes در کنسول pc حرف اول رو میزنه ولی در نسخه ps3 فیفا اول هست
عزيزم نکنه ميخوای بگی که نميدونی pes رو همه ی پلتفرم ها يکيه؟
behnammazi
31-10-2009, 23:17
فقط همین کاری را باید انجام بدین که خودتون گفتین.
پس از کجا باید فهمید که فعال شده؟ چون اگر توی آپشن بازی بریم بازی بسته میشه.
نرم افزار افضایش پول در مستر لیگ ورژن 2
pes-sponzor-2010-master-league-by-buga-version-2-0-beta-1
I present you PES “SponZor” 2010 (v2.0, beta1) by BugA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PES-Serbia Edit Team
Changelog::
:: version 2.0 (beta 1)
- supported PES2010 (only)
- fully functional with € (euro), £ (pound) and $ (dollar) (¥ (yen) is yet to be supported)
- program tested for PES2010 v1.0 and XP SP3
منبع
اگه ميشه يكي زحمت بكشه اين نرم افزار افزايش پول رو خالي آپلود كنه
ايني كه دوست عزيز گذاشته همش توش برنامه هاي ديگه هست كه حجمش رو بالا برده
donya_pes
31-10-2009, 23:24
salam file super star ro mishe bezarid
omid-p30
31-10-2009, 23:25
ممنون دوست عزیز از نظری که دادین . شوتها و دروازه بانی چطوره به نظر شما احتیاج به تغییر ندارن ؟ سختی بازی در چه حدیه ؟
بقیه دوستان نظری ندارن ؟
اگه به نظرتون تنظیمات درست انجام شده آپشن فایل و ادیت فایلتونو فشرده کنید و یک جا آپلود کنید تا تنظیماتو براتون انجام بدم .
خیلی آماتوری و تفریحی بازی میکنم. موارد دیگه رو نظری ندارم. با همین فایل ها هم بازی میکنم تغییری تو بازی ندادم. ممنون.
ali_pes2008
31-10-2009, 23:31
کسی تا حالا تونسته با تماروض خطا از داور بگیره ؟
چطوری باید بگیری در چه حالت؟:23::23::23::23:
یکی جواب بده :19: :19: :19:
fouladiali
31-10-2009, 23:32
salam file super star ro mishe bezarid
بفرمایید:
vahidreza2007
31-10-2009, 23:35
حسين جان من فايل رو گرفتم بزار چند تا بازي انجام بدم نظر كلي و نهايي خودم رو مي دم در مورد موارد خواسته شده شما
بر عكس اون چيزي كه قبل از ورود اين نسخه به بازار روش خيلي بحث ميشد اينكه تيمها شبيه خودشون بازي ميكنند من تيم هال سيتي و تو ليگ انگليس انتخاب كردم متاسفانه هيچ تيمي در اين ليگ پيدا نشده كه منو تحت فشار قرار بده حتي تيمي مثل منچستر كه فوتبال پر فشار و دابل پرسش معروفه اين به اون معني نيست كه نباختم چرا باختم ولي همه رو مثل هم تو اين نسخه كامپيوتر از كوچكترين موقعيت ها بهترين استفاده رو ميكنه نميدونم شما چطور ولي من كاملا" از اين موضوع ناراحتم كه كامپيوتر توپ نميگيره و تو زمين بچرخونه بلافاصله حمله ميكنند كه به علت اينكه تعداد بازيكناشون تو حمله كمه سري توپ رو از دست ميدن وتحت فشار قرار ميگيرن در حاليكه واقعا" بده كه منچستر و آرسنال و چلسي نميتونن هال سيتي رو تحت فشار قرار بدن و فقط كامپيوتر اكتفا ميكنه به تك موقعيت ها كه انصافا" خوب استفاده ميكنه و بعضي مواقع ميبره در حاليكه خيلي تيما از جمله آرسنال ومنچستر و بارسا با بازي تركيبي گل ميزنن نه به اين سبك به نظر ميرسه كونامي راحتترين روش رو براي سخت كردن بازي انتخاب كرده اينكه كامپيوتر خوب از موقعيتاش استفاده كنه
nathan mckane
31-10-2009, 23:47
برای فعال کردن درجه ی سختی سوپر استار بدون اینکه بخواهیم از فایل جانبی استفاده کنیم به صورت طبیعی چطور میشه تو بازی اینو فعال کرد ؟ مرسی
vahidreza2007
31-10-2009, 23:50
يكي از بچه ها اين فايل افزايش پول در مستر ليگ كه ورژن 2 اون امده رو لطف كنه بدون مخلفاتش اپلود كنه تا دانلود كنيم بابا خود نرم افزار سر جمع 100 كيلو بايت نيست با مخلفات شده 6 مگا بايت ؟؟؟!!!!
در ضمن مهدي جان بهتر نيست شما پچ ها و نرم افزار ها رو فقط تو تاپيك خودش بزاري چون دو تاپيك مجزا واسه همين هستش ديگه
واينجوري صورت خوشي نداره اين تاپيك فقط مخصوص بحث و تبادل نظر هستش --- البته از زحمات زيادت هم واقعا تشكر ميكنم --- يعني وقتي پچي تو اون تاپيك قرار ميگيره ديگه نيازي به تكرار اون تو اين تاپيك نيستش ديگه ---
vahidreza2007
01-11-2009, 00:18
بچه ها من از یکی دو روز پیش دارم روی تنظیم گیم پلی بازی کار میکنم و امروز بعد از ظهر تمام تغییراتی که به نظر لازم اومد رو توی بازی اعمال کردم و اونو برای تمام بازیکنان موجود در بازی ( حتی کلاسیک و مخفی ) تعمیم دادم .
حالا از شما میخوام این فایل فشرده شده رو که حدود 640 کیلو بایته دانلود کنید و بعد از باز کردن این فایل دو تا فایل توشو که یکی آپشن فایله و دیگری ادیت فایل توی مسیر سیو بازیتون قرار بدید بعنوان نمونه این مسیر سیوهای بازی منه :
بعد یک بازی با یک تیم مثلا بارسلون در مقابل آلمان ( بصورت پیش فرض قرار دادم ) انجام بدین و بعد به من بگید کدوم بخشو باید تقویت و یا تضعیف کنم . نهایتا ادیت فایلتونو به من بدین تا تغییراتو درش اعمال کنم و براتون بفرستم .
دوما به نظرم رسید سرعت پاسها خیلی زیاده ( بقول بچه ها مثل پینگ پنگ شده بازی ) من این بخشو هم تنظیم کردم .
این هم فایلی که باید بگیرید منتظر نظرتون هستم که کدوم بخش باید بیشتر تنظیم بشه و درجه سختی بازی چطوره :
در ضمن اینو بگم حتما قبل از اینکار از آپشن فایل و ادیت فایلتون حتما یک کپی بگیرید تا اطلاعات ادیت بازیتون ازبین نره .
خوب اينم نظر من در مورد اين تغييرات :
1-سرعت بازي يكم هم مي تونه كمتر بشه به اندازه 5 درصد نسبت به مقدار فعلي .
2-سرعت پاس هم مي تونه كمتر بشه حدود 5درصد نسبت به مقدار فعلي (البته من يه مشكل ديدم اونم اينكه وقتي بازيكنا به هم پاس
ميدن توپ از زمين يكم غير عادي ارتفاع ميگيره كه فكر كنم بايد روي اون كار كني يكم تا درست بشه )
3-سختي بازي عالي شده فقط اگه حدود 5 تا 7 درصد بازي نسبت به اين مقدار سختر بشه عالي ميشه
4-شوت ها الان خيلي خوب هستن ولي در حدود 3 درصد از اين مقدار فعلي بيشتر بشه قدرتشون بهتره .
5-عملكرد دروازه بان ها هم بهتر شده اما اين بخش بازم احتياج به تقويت داره حدود 10 تا 15 درصد (اين بخش حياتي هستش بايد خيلي خوب
تغييرش بدي )
6-گيم پلي اگه بشه بره به سمت دمو با اين تغييرات داده شده ميشه هموني كه همه انتظارشو دارند از بازي
خوب حسين جان شما اين تغييرات را روي اپشن فايل و اديت پچ PESEdit.com_2010_Patch_0.6_all-in-one انجام بده فكر كنم خودت دانلود ش كردي و من ديگه اپلود نميكنم و خودتم هر
تغيير ديگه اي هم لازم ميبيني و صلاحه توش انجام بده تا حالشو ببريم .
من مقصد نهايي و اوج انتظارم در اين بازي گيم پلي مثله گيم پلي دمو هستش
حالا شما مي تونيد با درصد هاي تقريبي گفته شده توسط من و خلاقيت خودتون و اين تغييرات رو تو اون اپشن فايل و اديتي كه گفتم انجام بدين و بزاريد تا دانلود كنيم ممنون .
توجه : منظور از مقدار فعلي در متن تنظيمات تغيير يافته توسط حسين در اديت بازي است و درصد هاي خواسته شده هم بر اساس همين تغييرات خواسته شده است .
بي صبرانه منتظرش هستم ....
smart007
01-11-2009, 00:36
عزيزم نکنه ميخوای بگی که نميدونی pes رو همه ی پلتفرم ها يکيه؟
دوباره میگم pes در کنسول pc حرف اول رو میزنه ولی در نسخه ps3 فیفا اول هست
کاربران سایت gamespot به فیفا 10نسخهpc ریتینگ 3.4 رو دادن
Mohammad_Sn2001
01-11-2009, 01:08
بهتر نیست یه تاپیک برای ادیت و آپشن فابل و ... درست کنین اینجا خیلی قاطی پاطی شده [
vahidreza2007
01-11-2009, 01:29
بهتر نیست یه تاپیک برای ادیت و آپشن فابل و ... درست کنین اینجا خیلی قاطی پاطی شده [
داره عزيز يكم بگردي پيدا ميكني برو تو تاپيك ويرايش و هك بازي ها همين زير تاپيك بازي خودمون پيداش ميكني لينك نمي دم تا يكم بگردي خودت پيداش كني
shahi666
01-11-2009, 01:37
يكي از بچه ها اين فايل افزايش پول در مستر ليگ كه ورژن 2 اون امده رو لطف كنه بدون مخلفاتش اپلود كنه تا دانلود كنيم بابا خود نرم افزار سر جمع 100 كيلو بايت نيست با مخلفات شده 6 مگا بايت ؟؟؟!!!!
در ضمن مهدي جان بهتر نيست شما پچ ها و نرم افزار ها رو فقط تو تاپيك خودش بزاري چون دو تاپيك مجزا واسه همين هستش ديگه
واينجوري صورت خوشي نداره اين تاپيك فقط مخصوص بحث و تبادل نظر هستش --- البته از زحمات زيادت هم واقعا تشكر ميكنم --- يعني وقتي پچي تو اون تاپيك قرار ميگيره ديگه نيازي به تكرار اون تو اين تاپيك نيستش ديگه ---
PES "SponZor" 2010
File size: 1.35 MB
Mohammad Hosseyn
01-11-2009, 02:53
PES "SponZor" 2010
File size: 1.35 MB
یه ترینر هست که بشه باهاش تو legend کاری کرد که پیشرفت بازیکن سریع تر بشه ؟
تو نسخه 2009 که بود ، ترینر سایت Cheaters Heaven بود. اما تو این نسخه یه دونه از همون سایت هست که فقط یه گزینش فعاله ، اونم تازه بازی رو نمیشناسه .
اگه برای اونم چیزی هست لطف کنید معرفی کنید ...
mohammad_smart
01-11-2009, 06:37
دوست عزیز من استفاده کردم واقا عالی شده به نظر من که بازی از این رو به اون رو میشه در مورد تغییرشم من نظر خاصی ندارم چون مشخصه که خودت حسابی واردی
بی صبرانه برای ورژن بعدی که میزاری انتظار میکشم.لطفا زودتر بزار تا بیشتر با این بازی حال کنیم
به همه توصیه میکنم اگه از این فایلا استفاده ننکنن کله عمرشون تو فنا میمونه
BIJAN5759
01-11-2009, 06:39
ینم بازی تو زمین برفی. خیلی باحاله ...
BIJAN5759
01-11-2009, 06:46
nathan mckane
01-11-2009, 07:09
برای فعال کردن درجه ی سختی سوپر استار بدون اینکه بخواهیم از فایل جانبی استفاده کنیم به صورت طبیعی چطور میشه تو بازی اینو فعال کرد ؟ مرسی
یکی نیست جواب بده . اخه وقتی از اون فایلی که که گذاشتین استفاده می کنم اجازه ی ورود به اپشن فایل رو نمیده :19::19::19:
لینک دانلد رو اصلاح کنید.
mojtaba_tanha
01-11-2009, 08:56
من وقتی این پچ گیم اسپت و نصب میکنم این پیغام خطا میاد.
البته بعد بازی اجرا میشه .
بعدشم لباس خیلی از تیما شبیه هم میشه.
ممنون میشم کمک کنید.
farshad_pes9
01-11-2009, 09:15
احتمالا به خاطر این بوده که تو اون چند ساعت درایوری چیزی نصب کردی که بهبود بخشیده از نظر نرم افزاری.. :46:
یا حق
:40:
داداش حالا راهی داره که همونجوری بشه؟ممنون میشم کمک کنید
peyman_nn
01-11-2009, 09:30
دوستان سلام
پچ چند گیگی نیومده ؟
نمیدونم چرا سایت گیم اکسس برای من نمیاد
adel0098711
01-11-2009, 09:58
PESEdit 2010 Patch 0.7 all-in-one
سلام برای نصب پچ بالا قبلی ها هم باید نصب باشه یا نه؟
من 6 را نصب کردم اگه نیازی به نصب قبلی ها نیست باید 6 را پاک کنم یا نه؟
hobgoblin
01-11-2009, 10:01
PESEdit 2010 Patch 0.7 all-in-one
سلام برای نصب پچ بالا قبلی ها هم باید نصب باشه یا نه؟
من 6 را نصب کردم اگه نیازی به نصب قبلی ها نیست باید 6 را پاک کنم یا نه؟
نيازي نيست قبليا نصب باشه فقط كيت سرور 9.4 بايد داشته باشي
حالا هم كه قبليه رو داري نمي خواد پاكش كني فقط جديده رو نصب كن.
به نظر من فعلا بهترين و بي دردسر ترين پچ موجود همينه
mojtaba_tanha
01-11-2009, 10:07
من وقتی این پچ گیم اسپت و نصب میکنم این پیغام خطا میاد.
البته بعد بازی اجرا میشه .
بعدشم لباس خیلی از تیما شبیه هم میشه.
ممنون میشم کمک کنید.
اینم اگه یکی جواب بده ممنون میشم.:11:
seday baron
01-11-2009, 10:12
دوستان اگر ممکنه لینک آخرین پچ که همین 0.7 هست با کیت سرور 9.4 برای دانلود بزارید.
seday baron
01-11-2009, 10:14
یکی نیست جواب بده . اخه وقتی از اون فایلی که که گذاشتین استفاده می کنم اجازه ی ورود به اپشن فایل رو نمیده :19::19::19:
اینو کسی میدونه ؟
behnammazi
01-11-2009, 11:43
کسی میدونه پچ کونامی کی میاد؟
Mehdi.ss
01-11-2009, 11:49
اینم تاپیکش
از توی بازی نمیشه فقط با برنامه میشه
پس از کجا باید فهمید که فعال شده؟ چون اگر توی آپشن بازی بریم بازی بسته میشه.
لازم نیست بری تو آپشن ، اون پایین نوشته
با این نرم افزار تمام قسمتهای بازی سوپر استار میشه
اینم تاپیکش
از توی بازی نمیشه فقط با برنامه میشه
لازم نیست بری تو آپشن ، اون پایین نوشته
با این نرم افزار تمام قسمتهای بازی سوپر استار میشه
ممنونم .ولی این پسوند bin رو از رو دسکتاپ و آیکن بازی لود کنیم یا بریم تو فولدر بازی .آخه تو فولدر همچین پسوندی نیست؟؟؟؟
osta_ali
01-11-2009, 12:15
چرا نزدیک دروازه ها نور زیادی وجود داره؟؟
Mehdi.ss
01-11-2009, 12:23
ممنونم .ولی این پسوند bin رو از رو دسکتاپ و آیکن بازی لود کنیم یا بریم تو فولدر بازی .آخه تو فولدر همچین پسوندی نیست؟؟؟؟
از سیو بازی باید لود کنی
C:\Documents and Settings\18\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save\PES2010_OPTION.bin
Mehdi.ss
01-11-2009, 12:28
دوستان اگر ممکنه لینک آخرین پچ که همین 0.7 هست با کیت سرور 9.4 برای دانلود بزارید.
کیت سرور 9.4
اینم پچ 0.7
هر چی خواستی توی این فهرست هست
seday baron
01-11-2009, 13:19
اگر کسی اطلاعی درباره آدمک عصبانی تو مسترلیگ داره یه توضیحی بده من تیمم بعد از دوتا بازی همه این آدمک دارن چیکار کنم ؟
با لیورپول یه نیم فصل رفتم بعد از اینکه به بازیکنها پول دادم ادمکها هم رفت ولی همشون شدن بازیکن ازاد و از تیم رفتن!!!
seday baron
01-11-2009, 13:21
gholi110 جان این پچ باید تو مسیر فایل img کیت سرور نصب کنم یا img خود بازی ؟
Mehdi.ss
01-11-2009, 13:46
gholi110 جان این پچ باید تو مسیر فایل img کیت سرور نصب کنم یا img خود بازی ؟
من دانلود نکردم نمیدونم
بعضی از پچها نصبیه بهضیها هم باید بریزی تو کیت سرور
کیت تیم فولاد مبارکه سپاهان
منبع
خیلی خوبه عالی هست
mojtaba182003
01-11-2009, 17:33
بازيكناي قديمي رو چجوري ميتونم بيارم
مثلا زيدان :5:
Google Spider
01-11-2009, 17:42
بازيكناي قديمي رو چجوري ميتونم بيارم
مثلا زيدان :5:
با هر تیمی قهرمان جهان بشی همون تیم کلاسیکش ازاد میشه.
شما با فراسه قهرمان شو زیزو میاد :46:
pishoolii
01-11-2009, 18:07
بچه ها بازی واسه من با اینکه فریم رو به 75 تغییر دادم هنوز هم یه ذره کند و تیک دار اجرا میشه.. یه سوال داشتم ، اگه یه رم 2 گیگ بندازم روو کام که رمم بشه 3 گیگ ، مشکل حل میشه؟ یا بازم این کند بودن میمونه و واس خاطره خوده بازییه؟
mani_2004_2006
01-11-2009, 18:14
سلام دوستان یه چند تا سوال
1- درجه سختی سوپراستار رو چه جوری فعال کنم ؟ با چه برنامه ؟
2- این پچ آخری رو بعد از دانلود چیکارش کنم ؟
khaniyan
01-11-2009, 19:10
اگر کسی اطلاعی درباره آدمک عصبانی تو مسترلیگ داره یه توضیحی بده من تیمم بعد از دوتا بازی همه این آدمک دارن چیکار کنم ؟
با لیورپول یه نیم فصل رفتم بعد از اینکه به بازیکنها پول دادم ادمکها هم رفت ولی همشون شدن بازیکن ازاد و از تیم رفتن!!!
دکمه y رو همون جا بزن نوشته چرا عصبانی هستن
بشتر بخاطر خسته شدن از زیاد بازی کردنه ویانیمکت نشینی
SA3EDLORD
01-11-2009, 19:18
دکمه y رو همون جا بزن نوشته چرا عصبانی هستن
بشتر بخاطر خسته شدن از زیاد بازی کردنه ویانیمکت نشینی
+ اینکه از پستشون خوششون نمیاد.
تماشاگرا هیچ صدایی از خودشون نمیدن ! به شدت از هیجان بازی کم کرده !
تو تنظیمات Sound هم چیزی ندیدم... کلا همینطوریه ؟
Mehdi.ss
01-11-2009, 20:01
بچه ها بازی واسه من با اینکه فریم رو به 75 تغییر دادم هنوز هم یه ذره کند و تیک دار اجرا میشه.. یه سوال داشتم ، اگه یه رم 2 گیگ بندازم روو کام که رمم بشه 3 گیگ ، مشکل حل میشه؟ یا بازم این کند بودن میمونه و واس خاطره خوده بازییه؟
من شنیدم که باید 2 تا رم از یه مارک و یکجور باشه مثلا 2 تا 1 گیگ یا 2تا 2 گیگ از یه مارک تا مچ بشه
تماشاگرا هیچ صدایی از خودشون نمیدن ! به شدت از هیجان بازی کم کرده !
تو تنظیمات Sound هم چیزی ندیدم... کلا همینطوریه ؟
اگه بازی رو تو ویندوز ویستا یا 7 اجرا می کنید طبیعیه
صداهایی مثل تشویق تماشاگرا ، داد زدن مربی ، داد زدن بازیکنان وقتی روشون خطا میشه و صداهای ریز توی این 2 تا وندوز خیلی کم شنیده میشه و یا اصلا شنیده نمیشه
اگه میخوای تو بازی تمام صداها رو بشنوی و از بازی بیشتر لذت ببری باید توی ویندوز xp بازی کنی
mohsen_gh1991
01-11-2009, 20:37
سلام برادرا و احتمالا خواهرا:
میخواستم بدونم ضربه ازادهای پشت محوطه رو چطوری بزنم که گل بشه؟وقتی کمتر از نیمه شوتم رو پر میکنم میخوره به دیوار دفاعی وقتی هم که زیاد پر میکنم میره پیش خدا.:41:
Kaptian Black
01-11-2009, 20:45
من شنیدم که باید 2 تا رم از یه مارک و یکجور باشه مثلا 2 تا 1 گیگ یا 2تا 2 گیگ از یه مارک تا مچ بشه
اگه بازی رو تو ویندوز ویستا یا 7 اجرا می کنید طبیعیه
صداهایی مثل تشویق تماشاگرا ، داد زدن مربی ، داد زدن بازیکنان وقتی روشون خطا میشه و صداهای ریز توی این 2 تا وندوز خیلی کم شنیده میشه و یا اصلا شنیده نمیشه
اگه میخوای تو بازی تمام صداها رو بشنوی و از بازی بیشتر لذت ببری باید توی ویندوز xp بازی کنی
عزیز میشه بگی دلیلش چیه ؟ :46:
vahidreza2007
01-11-2009, 21:30
بچه من فايل اديت اين پچ PESEdit 2010 Patch 0.7 all-in-one رو ميخوامش لطفا هر كي ميتونه اونو واسم اپلود كنه تا دانلود كنم فقط فايل اديت شو مي خوام بقيه رو نمي خواد ممنون ميشم يه حالي بدين
vahidreza2007
01-11-2009, 21:32
راستي حسين جون اگه ميشه خودت اون تغييراتي رو كه چند صحفه قبل گفتم رو رو اين اديت فايل و اپشن PESEdit 2010 Patch 0.7 all-in-one انجام بده و بذار واسه دانلود اگه شد تو رپيد شير اپلودش كن ممنون
mosajjal
01-11-2009, 22:00
دوستان کسی کرک پچ 1.01 کونامی رو نداره ؟!
FCBarcelona.ir
01-11-2009, 22:09
با هر تیمی قهرمان جهان بشی همون تیم کلاسیکش ازاد میشه.
شما با فراسه قهرمان شو زیزو میاد :46:
من که هر لیگی رو قهرمان میشم، میگه بازیکنا آزاد شدن اما توی گالری که میرم خبری نیست! :41:
یه سوال دارم ...
فرق PES با Winning Eleven چیه ؟
آخه کپ هم دیگن فقط اسماشون فرق داره.
behnammazi
01-11-2009, 22:21
دوستان کسی کرک پچ 1.01 کونامی رو نداره ؟!
مگه پچ کونامی اومده؟
اسپانسرهای مالی توی مستر لیگ لیسانس نشدن من تصمیم دارم اسم , توضیحات و عکساشونو عوض کنم بنظرتون چه شرکتهایی رو جایگزین کنم ؟
یک نمونه رو من عوض کردم و از عکس سیاه و سفید بجای رنگی استفاده کردم نظرتون چیه ؟
Google Spider
01-11-2009, 22:53
عکس واقعی مربیان تیم ها در مستر لیگ . : Wenger, Ferguson, Mourinho, Capello, Guardiola
Coaches List: Wenger, Ferguson, Mourinho, Capello, Guardiola
منبع :
Google Spider
01-11-2009, 22:56
لیگ دسته 2 انگلیس که به خیلی به درد کسایی که می خوان با تیم های انگلیسی مستر لیگ بازی کنن میخوره
PESFanatic Coca-Cola Championship Patch by Arsenal4Life
Features all 24 Coca-Cola Championship teams.
Correct kits, squads and numbers.
نصب به صورت دستی ( کپی و پیست کردن در کیت سرور ) Patch manual installation with Kitserver
نصب به صورت اتوماتیک ( فایل نصبی و به صورت exe می باشد ) .Exe File automatic installation
منبع :
Google Spider
01-11-2009, 23:07
من که هر لیگی رو قهرمان میشم، میگه بازیکنا آزاد شدن اما توی گالری که میرم خبری نیست! :41:
اگه با تیم های ملی قهرمان جهان بشی ( 8 تیم برتر جهان ) تیم های قدیمی شون ازاد میشن و میتونی با این تیم ها بازی کنی . توی قسمت انتخاب تیم قسمت extra team .
ولی اگه لیگ ها و جا ملتها و.... رو قهرمان بشی یه سری بازیکن ازاد میشه که چون بازیکن معروفی بودن ولی تیم ملی گشورشون زیاد معروف نبوده و جزو 8 تیم برتر نیست به صورت تک تک وجود دارن . مثلا اگه با ایران یا هر تیم اسیایی توی جام ملتهای اسیا قهرمان بشی می تونی حدود 10 بازیکن معروف اسیایی رو ازاد کنی که یکیشون علی دایی هستش البته قبلا خداداد عزیزی هم بود الان نمی دونم هست یا نه .
و در کل جدای از این که میتونی با اون 8 تیم بازی کنی . میتونی توی مستر لیگ هم این بازیکنان قدیمی رو بخری . ( اگر گزینه مربوط به بازیکنان کلاسیک رو فعال کرده باشی در اول مستر لیگ . ) :46:
خسته شدم از بس تایپ کردم :19:
اسپانسرهای مالی توی مستر لیگ لیسانس نشدن من تصمیم دارم اسم , توضیحات و عکساشونو عوض کنم بنظرتون چه شرکتهایی رو جایگزین کنم ؟
یک نمونه رو من عوض کردم و از عکس سیاه و سفید بجای رنگی استفاده کردم نظرتون چیه ؟
خیلی زحمت میکشید .
شرکت شل ، تویوتا بنز bmw جنرال موتورز، هوا فضای بویینگ یا ایر باس ، کوکاکولا یا پپسی ، سونی ، سامسونگ و .... اینا فکر کنم عکسهاشون باشه .
البته تراکتورسازی تبریز هم بد نیست .
اخری مزاح بود .
بازم ممنون:11:
Mehdi.ss
01-11-2009, 23:26
سلام دوستان یه چند تا سوال
1- درجه سختی سوپراستار رو چه جوری فعال کنم ؟ با چه برنامه ؟
2- این پچ آخری رو بعد از دانلود چیکارش کنم ؟
سوپر استار
آقا چرا تو مستر لیگ مثل قدیم تیم ها برای خودشون ترکیب نمیچینن ؟
مثلا الان منچستر سیتی تو مستر لیگ من بکام خرید تو ترکیبش نیست بازیکن آخر لیستش هست
خواهشا یکی جواب منو بده ...
پس من این سوال و کجا باید بپرسم ؟ :41:
یه سوال دارم ...
فرق PES با Winning Eleven چیه ؟
آخه کپ هم دیگن فقط اسماشون فرق داره.
mani_2004_2006
01-11-2009, 23:41
سوپر استار
مرسی . ولی این ارور رو میده :41:
Mehdi.ss
01-11-2009, 23:59
مرسی . ولی این ارور رو میده :41:
مال خودمو آپلود کردم سالمه
Mehdi.ss
02-11-2009, 00:01
فرقی نداره تو pc اسمش pes و توی پلی استیشن Winning Eleven
ArashNAM
02-11-2009, 00:41
میشه یکی لطف کنه بگه منظور این اخطار چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cescjoon
02-11-2009, 01:13
آقا میگم پچ نیست صورت بازیکنان لیگ انگلیس کامل درست شه حالا کامل نه ولی 90% درست شه
shahi666
02-11-2009, 02:59
دوستان عزیز کسی هست که از ویندوز 7 استفاده کنه و مشکل صدا در بازی نداشته باشه؟(صدای بسیار پایین تماشاچیان در هنگام حمله)
حتما اطلاع بدید تا اگر مشکل همه است راهی براش پیدا بشه..
مرسی
hobgoblin
02-11-2009, 08:00
دوستان عزیز کسی هست که از ویندوز 7 استفاده کنه و مشکل صدا در بازی نداشته باشه؟(صدای بسیار پایین تماشاچیان در هنگام حمله)
حتما اطلاع بدید تا اگر مشکل همه است راهی براش پیدا بشه..
مرسی
من ويندوز 7 دارم هيچ مشكلي هم با صدا ندارم
amir_p30world
02-11-2009, 08:35
سلام
منم با صدای pes2010 توی win7 و win Vista مشکل دارم اما توی xp درست میشه.
فکر کنم اگه کارت صدا onboard باشه باشه اینطوری میشه چون کارتهای صدای onboard که اکثرا Realtek HD هستن زیر صداها رو جزو noise حساب میکنن در نتیجه اونا رو پخش نمیکنه.
البته این فقط نظر منه نرید یه موقع کارت صدا بخرید درست نشه بعد منو فحش بدید :46:
دوستانی که کارت صدای جداگانه دارن میتونن در این مورد به ما کمک کنن و بگن که آیا توی win7 یا vista زیر صداها رو دارن یا مشکل از جای دیگه آب میخوره.
hobgoblin
02-11-2009, 09:21
سلام
فکر کنم اگه کارت صدا onboard باشه باشه اینطوری میشه چون کارتهای صدای onboard که اکثرا Realtek HD هستن زیر صداها رو جزو noise حساب میکنن در نتیجه اونا رو پخش نمیکنه.
البته این فقط نظر منه نرید یه موقع کارت صدا بخرید درست نشه بعد منو فحش بدید :46:
دوستانی که کارت صدای جداگانه دارن میتونن در این مورد به ما کمک کنن و بگن که آیا توی win7 یا vista زیر صداها رو دارن یا مشکل از جای دیگه آب میخوره.
الان ديگه كمتر كسي پيدا ميشه كارت صداش Onboard نباشه.
كارت صداي منم آنبورده و Realtek هم هست ولي تماشا گرا تشويق مي كنن مثل بنز
ويندوزمم كه گفتم سونه
mani_2004_2006
02-11-2009, 09:57
سلام
gholi110 جان من این برنامه superstar کردن بازی رو نصب که میکنم و.. بعد که میرم تو بازی و آپشن از بازی می پره بیرون
من که اصلا از این بازی خوشم نیومد...:41:
باز هم دم خودم گرم که سیو های ساکر 9 رو نگه داشته بودم..
دیروز این بازی رو پاک کردم و همون ساکر 9 خودمون رو نصب کردم تا بلکه بتونم راحت دریبل بزنم....
mnkamran
02-11-2009, 10:33
دوستان چرا لیگ بوندسلیگا تو پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.7 all-in-one نوزده تا تیم داره؟؟!
farshad_pes9
02-11-2009, 10:42
دوستان چرا لیگ بوندسلیگا تو پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.7 all-in-one نوزده تا تیم داره؟؟!
یه تیم توی لیگ قبلیه.تیم we united شده تیم 20 بوندسلیگا
اقا كسي ميدونه چه جوري ميشه دريبل زد .شايد روشي داره و مانمي دونيم .در ضمن امكان داره مشكل دربل زدن را كونامي تو اديت بازيش برطرف كنه يا بايد منتظر pes2011 باشيم?
hobgoblin
02-11-2009, 11:11
آقا من اين فايل گزارشگر ايتاليايي رو دانلوديدم
ميشه بگيد بايد چجوري بيارمش توي بازي؟
mani_2004_2006
02-11-2009, 11:21
من این چمن برفی رو دانلود کردم . حالا چطور وارد بازیش کنم ؟
ArashNAM
02-11-2009, 11:55
میشه یه نفر لطف کنه بگه این اخطار چیه که تو master میاد بدبختم کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fery joon
02-11-2009, 11:58
میشه یه نفر لطف کنه بگه این اخطار چیه که تو master میاد بدبختم کرده
چيزي كه من فهميدم اينه كه سر بسته بهت ميگم:
باشگاهت مشكل مالي داره فكر كنم :20:
abbas2010
02-11-2009, 12:07
با سلام و خسته نباشيد به همه من وقتي بازي رو روي درجه سوپر استار ميخوام بگذارم اين ارور رو ميده لطفا يك نفر من رو راهنمايي كنه تا بايد چكار كنم تا اين ارور را نده با تشكر
unhandled exception has occurred in your application .If you click continue the application will ignore this error and attempt to continue . If you click Quit the application will close immediately . Could not load file or assembly ,checksum, Version=1.0.0.0, Culture=neutral , PublicKeyToken=null, or one of its dependencies . the located assembly s manifest definition does not match the assembly reference . [Exception from HRESULT , 0*80131040
scorpion818
02-11-2009, 12:45
میشه یه نفر لطف کنه بگه این اخطار چیه که تو master میاد بدبختم کرده
خرجت بیشتر از دخلته! یا باید بازیکن آزاد کنی یا هزینه های دیگه ات رو پایین بیاری. اگه این کار رو هم نکنی آخر آگوست خودش اتوماتیک یه کاری می کنه که خرج با دخل بخونه!
Mehdi.ss
02-11-2009, 12:47
سلام
gholi110 جان من این برنامه superstar کردن بازی رو نصب که میکنم و.. بعد که میرم تو بازی و آپشن از بازی می پره بیرون
وقتی این برنامرو نصب میکنی دیگه به شما اجازه نمیده بری توی آپشن
اگر بخوای بری توی آپشن باید فایل PES2010_OPTION.bin رو ار سیو بازی پاک کنی
WE گرافيك و هيجان بازيش بهتر از pes هست
Mehdi.ss
02-11-2009, 13:28
اقا كسي ميدونه چه جوري ميشه دريبل زد .شايد روشي داره و مانمي دونيم .در ضمن امكان داره مشكل دربل زدن را كونامي تو اديت بازيش برطرف كنه يا بايد منتظر pes2011 باشيم?
اموزش دریبلها هم به صورت عکس هم ویدیو توی این فهرست هست
Killzone2
02-11-2009, 13:31
این نور شدیدی که کنار دروازه ها هست خیلی ها باهاش از جمله خودم باهش مشکل دارم ملال اور شده ولی من یه تحقیق کوچولو انجام دادم که البته هنوز قطعی نیست...بین چند تا از رفقا که این بازی رو گرفتن پرسیدم و یکی میگفت مشکل نور نداره یکی میگفت داره البته بازی از دو شرکت متفاوت بود پس به این نتیجه میرسیم بعضی از نسخه ها مشکل دارن و یا کارت های گرافیک با این بازی مشکل داره که فکر نکم مشکل خاصی باشه در کل اگر باز عزیزی اطلاعات تکمیل تری بزاره تا ما رو از این توهم در بیاره ممنون میشم.
Google Spider
02-11-2009, 13:32
آقا من اين فايل گزارشگر ايتاليايي رو دانلوديدم
ميشه بگيد بايد چجوري بيارمش توي بازي؟
باید کپیش کنی توی محل نصب بازی و پوشه ی img .
بعد توی بازی برو و قسمت setting بعد languege بعد COMMENTARY و بعد زبان ایتالیایی رو انتخاب کن .
mosajjal
02-11-2009, 14:02
مگه پچ کونامی اومده؟
وقتی میری توی آنلاینش آدرسشو میده واسه دانلود . کرکش بیاد شاید آنلاینش ردیف شه :8:
shahi666
02-11-2009, 15:32
سلام
خب اگر این فرضیه درست باشه باید در XP هم همین مشکل رو داشته باشه ولی نداره ، البته یکی از دوستان من هم در XP چنین مشکلی رو داشته ، نمیدونم خیلی عجیبه ..
از دوستان اگر کسی زبانش خوبه تو فروم های معتبر مطرح کنه شاید اونا به داد ما رسیدن..
سلام
دو سوال داشتم از دوستان عزیز
1- برنامه ای نیست که مستر لیگ هم به SuperStar تبدیل کند؟
چون چند برنامه دانلود کردم ولی فقط بازی دوستانه تبدیل به SuperStar میشود.
2- حال اگر بخواهیم از حالت SuperStar خارج کنیم چه باید کرد؟
چون وقتی به آپشن میرویم از بازی خارج میشود؟
باتشکر
بای بای
Toranj_mhg
02-11-2009, 16:29
من امروز pc رو به یک تلویزیون full hd وصل کردم و مشکل نور زیاد حل شد البته اون ناحیه بازم نور زیاده ولی اینبار کاملا طبیعی بود انگار واقعا خورشید داره از اونجا غروب می کنه
ضمن این که اگه دقت کنید ورزشگاهی مثل el mountenal بخاطر اینکه دورش بازه اون قسمت نور بیشتره ولی استادیومی مثل old trafford چون دور و برش بسته است جلوی نور خورشید رو در حالت afternoon می گیره و نور خیلی کمتره!
beckham7
02-11-2009, 16:34
دوستان
من اموزش ساخت تبلیغاتومیخاستم
سلام
دوستان من یه 15 روزی میشه که نبودم و از دنیا بی خبرم. یه چندتا سوال داشتم . اول اینکه اون پچی که لباس ها و تیم ها رو درست میکنه اومده؟ اگر آره ممکنه لینکش رو قرار بدید . و سوال دیگه اینکه با چه روشی مود سوپر استار و 90 دقیقه باز میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر...
لطفا کرک پچ کنامی رو یکی بزاره.اون پچی که برای آنلاین بازی کردن دانلود میشه.
malkemid
02-11-2009, 17:31
این نور شدیدی که کنار دروازه ها هست خیلی ها باهاش از جمله خودم باهش مشکل دارم ملال اور شده ولی من یه تحقیق کوچولو انجام دادم که البته هنوز قطعی نیست...بین چند تا از رفقا که این بازی رو گرفتن پرسیدم و یکی میگفت مشکل نور نداره یکی میگفت داره البته بازی از دو شرکت متفاوت بود پس به این نتیجه میرسیم بعضی از نسخه ها مشکل دارن و یا کارت های گرافیک با این بازی مشکل داره که فکر نکم مشکل خاصی باشه در کل اگر باز عزیزی اطلاعات تکمیل تری بزاره تا ما رو از این توهم در بیاره ممنون میشم.
آقا این اصلا مشکل نیست...بازیهایی که غروب برگزار میشن غروب خورشید باعث اون نور میشه که کونامی بدبخت اومده طبیعی کار کنه! نمی دونست که اینو به عنوان ایراد برداشت می کنید!:دی
اتفاقا من اولین بار دیدمش گفتم ایول...چقدر باحال و طبیعی کار کرده!
shahi666
02-11-2009, 17:40
دوستان عزیز توصیه می کنم حتما این پک چمن مخصوص ورزشگاه Giuseppe Meazza را دانلود کنید و از کیفییت و تنوع چمنش لذت ببرید حجمش هم بسیار مناسبه و بنده خودم امتحان کردم ، 4نوع چمن بسیار با کیفییت و زیبا داره....(حجم 5.1 MB )
پسوند فایل هم 7z هست که فکر کنم همه بدونن چیه اگر هم نرم افزار برای باز کردنش پیدا نکردید کافیه یک سرچ کوچیک بکنید.
کافیه بعد از دانلود داخل فولدر dt07.img در کیت سرور بریزید.
لینک های مختلف برای دانلود :
لینک مستقیم از rapidbaz برای یک هفته :
برو بچ
چه طوری میشه این پچ که لباس لیگ انگلیس رو درست میکنه تو بازی اعمال کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یکی جواب بده؟
با کیت سرور 9 نشد.؟
خب اگر این فرضیه درست باشه باید در XP هم همین مشکل رو داشته باشه ولی نداره ، البته یکی از دوستان من هم در XP چنین مشکلی رو داشته ، نمیدونم خیلی عجیبه ..
از دوستان اگر کسی زبانش خوبه تو فروم های معتبر مطرح کنه شاید اونا به داد ما رسیدن..
آقا هرکی فهمید دریغ نکنه ! خیلی بده اینجوری...
بر هر با بازی کردن باید Restart کنیم بریم تو XP.
Google Spider
02-11-2009, 18:31
بابا یکی جواب بده؟
با کیت سرور 9 نشد.؟
toye in post hame chi ro neveshte
az inja ham mitoni akharin path boundesliga ro begiri ke tim haye englis ro ham miare
bebakshid sistem mored dasht farsi natonestam taip konam
toye in post hame chi ro neveshte
az inja ham mitoni akharin path boundesliga ro begiri ke tim haye englis ro ham miare
bebakshid sistem mored dasht farsi natonestam taip konam
اینارو خوندم .
من همون پچ که نوشته لباس لیگ انگلیس رو درست میکنه دارم می ریزم تو همون پوشه exaple-root1 داخل پوشه
img خود فولدر dt0c.img رو کپی میکنم داخل همین img بعد نصب میکنم هیچ اتفاقی نمی یوفته.
Ahmad-Ra
02-11-2009, 18:50
آقا بازی نسبت به نسخه قبلی بهتره یا بد تر یا فرقی نکرده ؟
آقا بازی نسبت به نسخه قبلی بهتره یا بد تر یا فرقی نکرده ؟
بازی خیلی بهتر شده.مد مستر لیگ واقعا تغییر زیادی کرده.کیفیت چمن بهتر شده.طبیعی شده.گرافیک خیلی بهتر شده.گیم پلی زیاد تغییر نکرده.تاکتیک ها بهتر پیاده میشن. بازیکنا فضا ها به خوبی در مقابل حمله پر میکنن.
پیشنهاد میکنم بازیو بگیر حتما .
M A X I M U M
02-11-2009, 19:07
خيلي بهتر شده احمد جون
در ضمن از لحاظ گرافيك پيشرفت فوق العاده اي كرده
behnammazi
02-11-2009, 19:20
با این پچ کونامی که برای بازی آنلاین هست با شبکه هم میشه بازی کرد؟
mani_2004_2006
02-11-2009, 19:36
من این چمن برفی رو دانلود کردم . حالا چطور وارد بازیش کنم ؟
دوستان یکی جواب بده :19:
من cpu رو در قسمت سیتینگ بد نوشته در حالب که در پی اس 2009 گود نوشته بود لطفا" یکی فایل ریجستری نصب بازی رو برام اپاود کنه کافیه برید به ریجستری ویندوز و در قسمت heky_local_machine در قسمت software نوشته konami خد رو export کنید وبرام اپ کنید تقاضا میکنم
ممنون
Mehdi.ss
02-11-2009, 20:20
سلام
دو سوال داشتم از دوستان عزیز
1- برنامه ای نیست که مستر لیگ هم به SuperStar تبدیل کند؟
چون چند برنامه دانلود کردم ولی فقط بازی دوستانه تبدیل به SuperStar میشود.
2- حال اگر بخواهیم از حالت SuperStar خارج کنیم چه باید کرد؟
چون وقتی به آپشن میرویم از بازی خارج میشود؟
باتشکر
بای بای
با این برنامه تمام قسمتهای بازی سوپر استار میشه
برای غیر فعال کردنش باید فایل PES2010_OPTION رو از سیو بازی پاک کنی
فرقی نداره تو pc اسمش pes و توی پلی استیشن Winning Eleven
ولی بازی Winning Eleven که واسه PC هم هست !!!
Google Spider
02-11-2009, 21:25
قابل توجه ارمین خان
این اپشن فایل تیم های کلاسیک رو داره .
Unlock all option files in PES2010 by boonaun
For those who used grand bleu`s patch or pesedit 0.7 please go to:
kitserver dt04.img and delete unnamed_7
* unlock all option files classic player & hidden player
منبع :
آقا چرا تو مستر لیگ مثل قدیم تیم ها برای خودشون ترکیب نمیچینن ؟
مثلا الان منچستر سیتی تو مستر لیگ من بکام خرید تو ترکیبش نیست بازیکن آخر لیستش هست
کسی جواب منو نمیده؟
ali_pes2008
02-11-2009, 22:03
من با برنامه pes 2010 superstar سوپراستار و فعال کردم ولی هیچ تغییری نکرد اصلا سخت نشد به خصوص تو مسترلیگ
amir_p30world
02-11-2009, 22:06
ولی بازی Winning Eleven که واسه PC هم هست !!!
کونامی این محصول رو در اروپا با نام تجاری pro evolution soccer یا همون PES به بازار عرضه میکنه اما در خود ژاپن نام این بازی winnig eleven هستش.
از لحاظ بازی فرقی ندارن فقط تو winning eleven زبان بازی و گزارشگر به صورت پیشفرض روی ژاپنی هست.
Spaniuly
02-11-2009, 22:07
قابل توجه ارمین خان
این اپشن فایل تیم های کلاسیک رو داره .
Unlock all option files in PES2010 by boonaun
For those who used grand bleu`s patch or pesedit 0.7 please go to:
kitserver dt04.img and delete unnamed_7
* unlock all option files classic player & hidden player
منبع :
سلام ممنون ولی این آپشن فایل نیست روشی هست که با کیت سرور میشه آزاد کرد چیزهای Lock رو من آپشن فایل می خوام زیپ شده اش چند کیلو بایت هست این 5 مگ هست
fouladiali
02-11-2009, 22:09
Gamingaccess مثل سال گذشته یه سری تیم ها را برای قرار دادن در پچ خودش به نظرسنجی گذاشته و تیم هایی که بیشترین رأی را بیارن، در پچ قرار داداه میشن. استقلال و پرسپولیس هم گذاشته؛ هر کی دوست داره این دو تیم در پچ باشند، به لینک زیر بره و نظر بده:
h_starboy
02-11-2009, 22:24
من امروز این بازی رو خریدم ونصب کردم .
تو بازی دوستانه که میرم فقط میتونم یه بازیکن از تیم رو انتخاب کنم . نمیدونم چه طوری میشه کل تیم من باشم .
میدونم سوالم خیلی ابتدایی هستش ولی اگه میشه کمک کنید خیلی ممنون
Google Spider
02-11-2009, 22:42
سلام ممنون ولی این آپشن فایل نیست روشی هست که با کیت سرور میشه آزاد کرد چیزهای Lock رو من آپشن فایل می خوام زیپ شده اش چند کیلو بایت هست این 5 مگ هست
والا من که بدون کیت سرور امتحان کردم و مشکلی
این هم 45 کیلو بایت بیشتر نیست . مطمین باش اصله .
5 مگ مربوط مبشه به اون کسی که این فایل ها رو اپلود می کنه و یه سری نرم افزار های ادیت بازی رو هم با هم اپلود می کنه .
من خودم اپلود کردم . بفرما 45کیلو بایت
vahidreza2007
02-11-2009, 23:10
حسين كجايي پس ؟ اقا ما منتظر اون اديت و اپشن فايل هستيم كه قولشو داده بودي كه تغييرات رو كه خودت دادي و ما گفتيم رو اعمال كني بدي ؟ من خودم كه منتظر اون اديت فايل و اپشن اصلاح شده شما هستم اگه شد يكم زودتر اپلودش كن
ali_pes2008
02-11-2009, 23:32
من با برنامه pes 2010 superstar سوپراستار و فعال کردم ولی هیچ تغییری نکرد اصلا سخت نشد به خصوص تو مسترلیگ
یکی جواب بده :19::19:
آحه این چه سوپر استاری شد من به لیورپول توی لیگ قهرمانان 8 گل زدم
:24::24::24:
ArashNAM
02-11-2009, 23:39
Gamingaccess مثل سال گذشته یه سری تیم ها را برای قرار دادن در پچ خودش به نظرسنجی گذاشته و تیم هایی که بیشترین رأی را بیارن، در پچ قرار داداه میشن. استقلال و پرسپولیس هم گذاشته؛ هر کی دوست داره این دو تیم در پچ باشند، به لینک زیر بره و نظر بده:
بچه ها برین رای بدین تا الان یه تیم از اسراییل بیشترین رای رو اورده
mosajjal
03-11-2009, 00:02
بابا به جای این حرفا کرک پچ 1.01 رو پیدا کنین
mosajjal
03-11-2009, 00:03
راستی پچ 1.01 توسط Vitality کرک میشه فکر کنم
don-corleone
03-11-2009, 01:03
دوستان من Tommsen Chantpack PES2010 v.1.0 رو دانلود کردم
توی کدوم فولدر از کیت سرور باید کپی کنم؟؟؟
ArminxXx
03-11-2009, 01:14
از دوستان کسی برنامه ای سراغ نداره که بشه آهنگ رو خودت برای منوها اد کنی تو بازی؟
متشکر.
ali_pes2008
03-11-2009, 01:23
یکی جواب بده :19::19:
آحه این چه سوپر استاری شد من به لیورپول توی لیگ قهرمانان 8 گل زدم
:24::24::24:
هیچکی جواب منو نمیده ؟:19::19:
fouladiali
03-11-2009, 08:42
دوستان من Tommsen Chantpack PES2010 v.1.0 رو دانلود کردم
توی کدوم فولدر از کیت سرور باید کپی کنم؟؟؟
یه پوشه به نام dt01.img بسازید و فایل های مورد نظر را داخل اون بریزید.
prance_of_pirsia
03-11-2009, 11:50
آقا بازي pes 2010 رو گرفتم و نصب كردم ،كرك رو هم جانشين كردم ولي روي ستاره ها مي مونه ، مشكل چيه ؟
مشخصات دستگاه:
رم كارت گرافيك : 1
رم دستگاه :
کسی update یا پچ برای بازی سراغ نداره؟
هیچکی جواب منو نمیده ؟:19::19:
فهمیدیم بازیت خوبه.
سلام من این بازی رو تازه گرفتم ولی روون اجرا نمیشه و ریپ میزنه وقتی رزولوشن رو پایین میارم بهتر میشه ولی بازم گیر داره کاریش کمیشه کرد ؟ ممنون
امير موسر
03-11-2009, 12:57
سلام من این بازی رو تازه گرفتم ولی روون اجرا نمیشه و ریپ میزنه وقتی رزولوشن رو پایین میارم بهتر میشه ولی بازم گیر داره کاریش کمیشه کرد ؟ ممنون
مشخصات سیستمت چیه !؟
ali_pes2008
03-11-2009, 14:51
فهمیدیم بازیت خوبه.
من نمی خواستم ناراحت بشی فقط میگم چرا فقط سوپراستار فقط توی بازی دوستانه فعال میشه توی مستر لیگ اصلا هیچ فرقی نمی کنه
چرا ؟
سلام
من تونستم رکورد قبلی خودم رو که تو 2009 داشتم بشکونم تو 2009 تو 5 دقیقه با درجه متوسط 11 گل زدم و در 2010 تونستم 12 گل تو 5 دقیقه با درجه متوسط بزنم. راستی فایلهایی رو که از اون برنامه ادیت 0.7 اکسترکت کردم تو کدوم پوشه کیت سرور کپی کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر...
باز نمیشه این لینک؟
tidus_fantasy
03-11-2009, 15:28
ببخشید دوستان من هر چی میخوام با برنامه ggs یا کیت سرور اسکربرد بزارم تو بازی یا جاشون سفیده یا بازی اجرا نمیشه .کسی نیست کمکم کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.