PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

saeed_cpu_full
06-09-2009, 15:47
به خدا ما هم ميخوايم PES 2010 عالی باشه تا دو تا فوتبال خيلی عالی‌ رو روی‌ كنسول اجرا كنيم
ولی خود من زورم مياد ميبينم يه سری از طرفدارای PES ميان اين بازی رو با FIFA مقايسه ميكنن طوری كه مشخصه
اصلا يه بار هم FIFA بازی‌ نكردن ولی برای اينكه بهشون گير نديم اول حرفشون اينو مينويسن : من خودم FIFA رو روی كنسول ها بازی‌ كردم !
يا يه نفر اومده عكس واسه مقايسه بزاره ... يه عكس كه پر بازيكن هست رو از PES 2010 ميزاره از اون ور يه عكس كه
3 تا بازيكن بيشتر نيستن رو از FIFA !!! بعدش هم ميگن كه جلوه ی بصری‌PES خيلی‌ بهتره ! من از اون كاربر يه سؤال دارم:
منظور شما از جلوه های بصری چيه ؟ يعنی اينكه كدوم جلوه ‌ی بصری رو ميگيد ؟

bahador2009
06-09-2009, 15:48
يعني ميخواسته گرافيك چهره در همون حد قرن بوق بمونه
مرد حساب شما گرافيك چهره فيفا 09 رو با اين مقايسه كنيد ببينيد كدوم بهتره تازه استيل ايستادن فيفا خيلي باحال تره
پس fifa09 بهتر بود !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید منظورت این بود:31:

saeed_cpu_full
06-09-2009, 15:51
كاربر عزيز ( bahador2009 ) همه ی عكس هايی كه گذاشتيد واسه FIFA 09 نسخه ی PC بوده
لطفا از نسخه های كنسولی عكس بزاريد ...

joey jordison
06-09-2009, 15:59
مرد حساب شما گرافيك چهره فيفا 09 رو با اين مقايسه كنيد ببينيد كدوم بهتره تازه استيل ايستادن فيفا خيلي باحال تره
شما حرف حسابتون میشه بگید چیه!؟تا روشن بشیم ببینیم با چه حرفی طرف هستیم!

كاربر عزيز ( bahador2009 ) همه ی عكس هايی كه گذاشتيد واسه FIFA 09 نسخه ی PC بوده
عکس اولی از فیفا 09 نکست جن هست!بقیه هم نسخه PC!!تازه اون رونالدینیو هم نسخه نسل بعدی هست!
----------
راستی دوستانی که بهشون برخورده میشه یک چندتا عکس از PES 2010 و فیفا 10 بگذارید ببینیم گرافیکش کجاش برتری داره خیلی علاقه مند هستم اینو بدونم!والا بگذارید تا ما هم به این حجت ایمان بیاریم

bahador2009
06-09-2009, 16:02
شما حرف حسابتون میشه بگید چیه!؟تا روشن بشیم ببینیم با چه حرفی طرف هستیم!

عکس اولی از فیفا 09 نکست جن هست!بقیه هم نسخه PC!!تازه اون رونالدینیو هم نسخه نسل بعدی هست!
----------
راستی دوستانی که بهشون برخورده میشه یک چندتا عکس از PES 2010 و فیفا 10 بگذارید ببینیم گرافیکش کجاش برتری داره خیلی علاقه مند هستم اینو بدونم!والا بگذارید تا ما هم به این حجت ایمان بیاریم
تایید میشه

saeed_cpu_full
06-09-2009, 16:03
شما میشه بگید حرف حسابتون میشه بگید چیه!؟تا روشن بشیم ببینیم با چه حرفی طرف هستیم!

عکس اولی از فیفا 09 نکست جن هست!بقیه هم نسخه PC!!

تو اگه FIFA رو بازی كرده بودی نميگفتی اولی از فيفا نكست هست !!! آره شما فكر كن FIFA اونقدر تيره هستش
صورت مسی هم عين روح طراحی‌شده ... بعدش با اين همه ضعف هر كی كنسول داره فقط FIFA بازی‌ ميكنه !!

جواب منو بده نميخواد مسخره كنی ...

Yi Yi
06-09-2009, 16:06
اون فیلمی که تو سایت نچرال موشن بود که گیم پلیه بازی راگبی که با این موتور ساخته بود رئال ترین انیمشنایی بود که تو تمام بازیا دیده بودم....
از این موتور تو بازی GTA IV هم استفاده میشه.( در کنار موتور RAGE ). توجه کردید که هر بار که با ماشین به مردم می زنید، واکنش بدنشون به این برخورد متفاوته؟ همه ی اینها به لطف موتور شرکت نچرال موشنه که دیگه لازم نیست بازیسازها وقت زیادی روی ساختن انیمیشن بزارم. بلکه انیمیشن توسط CPU و به صورت on the fly ساخته میشه.

mohammad_87
06-09-2009, 16:08

لطفا از نسخه های كنسولی عكس بزاريد ...
خواهشا این بحث های فیفا و pes توی یک تاپیک جداگانه انجام بشه وگرنه مجبور میشیم برای اولین بار بریم تو کار گزارش و اخطارو...
اینجا اسمش اینه:
اخبار و رمز بازی ها--pro evulotion 2010

king of the kings
06-09-2009, 16:08
کسی نمی دونه چه سیستمی می خواد؟

bahador2009
06-09-2009, 16:11
ببخشید که عکس سنگین میذارم ولی ببخشید چون آبروی گرافیک pes در خطره .

bahador2009
06-09-2009, 16:13
لطفا بحث رو ادامه ندید من دیگه اعلام آتش بس میکنم.

mohammad_87
06-09-2009, 16:14
کسی نمی دونه چه سیستمی می خواد؟
نخیر.هنوز بطور رسمی چیزی اعلام نشده.

joey jordison
06-09-2009, 16:14
تو اگه FIFA رو بازی كرده بودی نميگفتی اولی از فيفا نكست هست !!! آره شما فكر كن FIFA اونقدر تيره هستش
صورت مسی هم عين روح طراحی‌شده ... بعدش با اين همه ضعف هر كی كنسول داره فقط FIFA بازی‌ ميكنه !!

جواب منو بده نميخواد مسخره كنی ...

بی خودی صحبت نکنید!
میشه بفرمایید نسخه که مسی حضور داره اگه نسخه نسل بعدی فیفا 09 نیست پس مال کدام نسخه هست؟

bahador2009
06-09-2009, 16:17
joey jordison جان لطفا ادامه نده چون اگه قرار باشه جواب فیفایی ها را بدید این تایپیک بسته میشه.
لطفا تموم کنید من که تموم کردم.
اون چندتایی هم که گذاشتم فقط برای حمایت بود.

4039
06-09-2009, 16:31
به نظر میرسه طبق قوانین سایت , تاپیکها محل مناظره و بحث مقایسه ای نیست , من به جهت احترام گذاشتن به قوانین وارد بحث نمیشم . فکر میکنم بهتره صبر کنیم تا کارشناسان و اهل فن طبق معمول همه ساله به ارزیابی زوایای مختلف این بازیها بپردازن مطمئنا اونجا مسائل شفاف تر میشه .
مشخصا هرکسی از بازی مورد علاقه خودش طرفداری میکنه که این طرفداری یک مقداریش برمیگرده به تعصب و همینطور انسی که به اون بازی گرفته و یک مقداریش هم بر میگرده به سلیقه و زاویه دید افراد بنابراین اگه ما تا قیامت هم بحث کنیم هیچ نتیجه ای نخواهیم گرفت .
به نظر من بهتره سمت و سوی این بحثها رو به جهت دیگه ای هدایت کنیم چیزی که من توی تعدادی از سایتها دیدم . ما میتونیم بجای این بحثهای نافرجام سر این موضوع به گفتگو بشینیم که اصلا چرا من طرفدار pes یا fifa هستم و چرا این بازیو بعنوان سرگرمی فوتبالی انتخاب کردم ( البته طرفدارن هر بازی توی تاپیک اختصاصی خودشون ).خب نظرتون چیه ؟

farryad
06-09-2009, 16:34
بابا من اصلا نمیدونم این fifa fan boy ها میان اینجا چیکار؟ بابا برین تو تاپیک فیفا هرچی دلتون خواست به pes بد و بیراه بگین:2:

saeed_cpu_full
06-09-2009, 16:40
بی خودی صحبت نکنید!
میشه بفرمایید نسخه که مسی حضور داره اگه نسخه نسل بعدی فیفا 09 نیست پس مال کدام نسخه هست؟

اين عكس رو با موبايل انداختم ... ببخشيد اگه بی كيفيت هست

ديگه هم اين بحث رو ادامه نديد لطفا ...

بابا من اصلا نمیدونم این fifa fan boy ها میان اینجا چیکار؟ بابا برین تو تاپیک فیفا هرچی دلتون خواست به pes بد و بیراه بگین
من تا قبل از نسخه ی 2009 بازی PES طرفدار همين PES بودم ولی بعد از اينكه نسخه ی 2009 اومد رفتم FIFA 09 رو تجربه كردم ( برو تاپيك PES 6 رو ببين ! )

كلا ببخشيد اگه اذيتتون كردم ...

نه دیگه جوابمون را ندادی باز هم من گفتم اون اگه واسه نسخه کنسولی نبود پس مال کدام نسخه بود!
هر چند من هم بحث را تمام میکنم!
نسخه ی PC ... والا اين همه من FIFA 09 بازی ميكردم تا حالا قيافه ی مسی رو اينطوری نديده بودم !

joey jordison
06-09-2009, 16:40
به نظر میرسه طبق قوانین سایت , تاپیکها محل مناظره و بحث مقایسه ای نیست , من به جهت احترام گذاشتن به قوانین وارد بحث نمیشم . فکر میکنم بهتره صبر کنیم تا کارشناسان و اهل فن طبق معمول همه ساله به ارزیابی زوایای مختلف این بازیها بپردازن مطمئنا اونجا مسائل شفاف تر میشه .
مشخصا هرکسی از بازی مورد علاقه خودش طرفداری میکنه که این طرفداری یک مقداریش برمیگرده به تعصب و همینطور انسی که به اون بازی گرفته و یک مقداریش هم بر میگرده به سلیقه و زاویه دید افراد بنابراین اگه ما تا قیامت هم بحث کنیم هیچ نتیجه ای نخواهیم گرفت .
به نظر من بهتره سمت و سوی این بحثها رو به جهت دیگه ای هدایت کنیم چیزی که من توی تعدادی از سایتها دیدم . ما میتونیم بجای این بحثهای نافرجام سر این موضوع به گفتگو بشینیم که اصلا چرا من طرفدار pes یا fifa هستم و چرا این بازیو بعنوان سرگرمی فوتبالی انتخاب کردم ( البته طرفدارن هر بازی توی تاپیک اختصاصی خودشون ).خب نظرتون چیه ؟
آخه حسین جان هیچ چیز نمیگی فکر میکنن فیفا همیشه باید خوب بمانه زمانی هم که PES پیشرفت میکنه میاد میگه فیفا فیفا فیفا .............بابا PES تو عکسها خوبتر بوده دیگه اینم بحث کردن داشت الان من میگم آره فیفا انیمیشن و گیم پلیش بهتر بوده ولی امسال از نظر گرافیکی PES برتر بوده هر چند گیم پلی PES هم باید در نسخه کامل دید!
حالا هم من یک دونه جواب نمیدم لطفا فیفا فن بویها برن تاپیک خودشون

اين عكس رو با موبايل انداختم ... ببخشيد اگه بی كيفيت هست
نه دیگه جوابمون را ندادی باز هم من گفتم اون اگه واسه نسخه کنسولی نبود پس مال کدام نسخه بود!
هر چند من هم بحث را تمام میکنم!
در ضمن من عکس نمیبینم!
------------------------
نسخه ی PC ... والا اين همه من FIFA 09 بازی ميكردم تا حالا قيافه ی مسی رو اينطوری نديده بودم !
خوب دیگه بخاطر این جوب دیگه بیخیال شید کسی که نسخه کنسولی بازی کرده باید بدونه قابلیت Untuked Shirt که در اون عکس بازیکن سفید پوش اعمال شده پشت سر مسی سمت راست فقط روی کنسولها هست و چنین قابلیتی روی نسخه PC وجود نداشته!!!
نکته دوم security Guard هست که پشت دروازه حضور داره با لباس زرد رنگ اگه دقت کنید !توی نسخه PC وجود نداره و گرافیک نسخه PC از وجود چنین جزئیاتی در بازی شرمنده هست و با حضور پچهای گرافیکی هم نمیشه اینو درست کرد چون من پچهایی که دیدم این نمیشه دید!!!و تنها نسخه کنسولی این را دارا هست!
و تا اوجا هم من میدونم تماشاگرا نسخه PC از فقط به رنگ مشکی بودند و تو اون رنگ سفید اون هم به صورت چند در میان هرگر وجود نداشته!

Google Spider
06-09-2009, 18:10
من توی فیفا راحت نیستم

یعنی اصلا فضا نداره تا توپ رو میگیری یه هو یکی جولوت سبز میشه . کنترل بازیکن برا ی من خیلی سخته .

اصلا نمی تونم ابعاد زمین رو کنترل کنم . اصلا نمی دونم میخوام با چه برنامه ای حمله کنم . ضربات ایستگاهی در چند حالت خاصه و فقط در نقاط خاصی ضربه ایستگاهی رو قرار میده

ولی توی PES خیلی راحتم دقیقا همه جای زمین رو میشناسم و میدونم چکار کنم .تا توپ رو از حریف میگیرم دقیقا یه برنامه برای حمله دارم و میدونم چطور به حریف ضربه بزنم . ضربات ایستگاهی هم کاملا در دست خودم هست و میلیمتر به میلیمتر میتونم تنظیم کنم . و از هر نقطه که خطا بشه همون جا توپو میکاره و

خلاصه تو PES خیلی راحتم .

ولی باز هم هر دوش رو باز می کنم

ولی FIFA 3 ماه رو سیستم نصبه ولی PES همیشه نصبه .

این نطر شخصیه منه

pedramgolchin
06-09-2009, 18:50
سلام
یدفه بحث PES VS FIFA بالا گرفت:10:
استاد عزیزمون KRAUSER :40:فرمودن که تو تاپیک FIFA10 اسکرین شات گذاشتن که مهر تاییدیه به گرافیک سینمایی و رئال فیفا نکست
ولی آخه کجای این اسکرین شات ها از گرافیک بالای فیفا 10 خبر میده؟؟؟
شرمنده که حجم تاپیک رو بالا میبرم ولی لازمه که یه نمونه از اسکرین شات ها رو بزارم که ببینیم و نظر بدیم راستشو بخاید من تا حالا از فیفا 10 اسکرین شات ندیده بودم:18:
تو این تصویر رونالدینیو و کامبیاسو و استانکویچ رو ببینید چقـــــــــــــــــــدر سینماتیک کار شدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2::2::11::11:
اینم یه شات دیگه که انگار روی تمام بازیکنا یه لایه سلفون کشیدن که دست نخورده بمونن!!!!!!البته انعکاس نور روی بازیکنا باعث میشه که اینطور از آب در بیاد مثله شیشه شده پوست بازیکنا

Mostafa NBA
06-09-2009, 20:11
من همین دیروز رفتم توی یکی از این مثلا گیم نت ها ولی Xbox هم داشت. فیفای نکست جن هم بازی کردم. از نظر گیم پلای کاملا فیفا سر تره ولی توی گرافیک و زیبایی تصویر, به جرات میتونم بگم که FIFA 09 اصلا به PES 2009 نمیرسه.

irmpmn
06-09-2009, 20:33
من که چنین چیزی رو نشنیدم. این مسئله برای بعضی تیم ها بود مثل لیورپول و منچستر و غیره که لباس سومشون رو توی CL می تونستی بپوشی. ولی این که میگی منبع رسمی نداره شما بگو از کجا شنیدی تا من بگم شایعه اس یا حقیقت

تو همین فروم یکی از مصاحبه ها با سیباس بود که ترجمه شده بود ! سوال کننده پرسید حقیقت داره که تیما 3 لباسه هستن ؟
بعد جواب داده بوده که آره حقیقت داره تیما 3تا لباس دارن :13:
میشه از صحت یا دروغیش خبری به ما بدین ؟
و یه چیز دیگه ! خالکوبی رو بدن بازیکنا درست شده یا نه ؟ مثل بکهام که رو دستشه ...

Behnam_o2
06-09-2009, 20:50
تو این عکس بالا که از رونالدینیو هست واقعآ گرافیک فیفا افتضاح و کارتونیه. چنتا عکس دیگه هم از فیفا دیدم همه بازیکنا همینطوری تابلو و
کاغذی بودن, باید قبول کرد که pes 2010 گرافیکش واقعآ بهتر کار شده, این حقیقت غیرقابل انکاره

Elendil1
06-09-2009, 20:53
من همین دیروز رفتم توی یکی از این مثلا گیم نت ها ولی Xbox هم داشت. فیفای نکست جن هم بازی کردم. از نظر گیم پلای کاملا فیفا سر تره ولی توی گرافیک و زیبایی تصویر, به جرات میتونم بگم که FIFA 09 اصلا به PES 2009 نمیرسه.

آره بابا فیفا نسکت اصلآ گرافیک نداره !! تازه گیم پلیش رو هم الکی بردن بالا و اگر نه مالی نیست !! صورت بازیکناش مثه همون عکسی بود که تو صفحه ی قبل از مسی گذاشتین ، مثه روح میمونن ! :2::2:
در کل فیفا نکست اصلآ در حدی PES نیست که بخواد دربارش بحث بشه ولی نمیدونم چرا سایتای بزرگی مثه GameSpot ، IGN ، GameTrailers،N4G,1up و... نمره ی بیشتری توی گیم پلی و گرافیک به فیفا نکست دادن من دقیق تر که بررسی کردم رسیدن به مقوله ی صهیونیسم .چون کونامی آسیایی هست و یه جورایی به ایران هم ربط داره ، دارن باهاش مخالفت می کنن !!!

saeed_cpu_full
06-09-2009, 20:58
ويرايش شد ...

..Parsa..
06-09-2009, 21:03
آره بابا فیفا نسکت اصلآ گرافیک نداره !! تازه گیم پلیش رو هم الکی بردن بالا و اگر نه مالی نیست !! صورت بازیکناش مثه همون عکسی بود که تو صفحه ی قبل از مسی گذاشتین ، مثه روح میمونن ! :2::2:
در کل فیفا نکست اصلآ در حدی PES نیست که بخواد دربارش بحث بشه ولی نمیدونم چرا سایتای بزرگی مثه GameSpot ، IGN ، GameTrailers،N4G,1up و... نمره ی بیشتری توی گیم پلی و گرافیک به فیفا نکست دادن من دقیق تر که بررسی کردم رسیدن به مقوله ی صهیونیسم .چون کونامی آسیایی هست و یه جورایی به ایران هم ربط داره ، دارن باهاش مخالفت می کنن !!!

آخه برادر من اگه كونامي به ايران ربطي داشت كه حداقل تيم ملي ايران رو لايسنس ميكرد
اين اصلا ربطي به اين موضوع نداره
اگه معيار اين حرفا بود كه هيچ وقت اين سايتها به سايتهاي بزرگ بازي تبديل نميشدن
خيلي از بازي هاي شركت هاي آسيايي بهترين نمره ها رو از همين سايتها ميگيرن

Elendil1
06-09-2009, 21:07
آخه برادر من اگه كونامي به ايران ربطي داشت كه حداقل تيم ملي ايران رو لايسنس ميكرد
اين اصلا ربطي به اين موضوع نداره
اگه معيار اين حرفا بود كه هيچ وقت اين سايتها به سايتهاي بزرگ بازي تبديل نميشدن
خيلي از بازي هاي شركت هاي آسيايي بهترين نمره ها رو از همين سايتها ميگيرن

تو دیگه خیلی باحالی :31::31::31:

aghamajid1369
06-09-2009, 21:09
خیلی قضیه جالب شده به خدا.
هرچی میام ساکت باشم انگار نمیشه.
جالبه وقتی که game spot یه قسمت گذاشته بود برای مقایسه بازی ها توی کنسول ها و توی pc و pc بهتر از همه بود.
همه میگفتن ما که چیزی نمیبینیم. گیم اسپات همش خالی بندیه.
همه میگفتن بابا game spot چیه. بر اساس پول کار میکنه. به فلان بازی کشکی امتیاز داده.
به فلان بازی چون پول بهش نداده امتیاز نمیده.
حالا بازم خوبه مثل ماجرای کرایسیس به 1 سایتی مثل video games رجوع نکردی :دي
من خودم هیچ مشکلی با فیفا ندارم. و کاملا هم نسخه کنسولیش رو قبول دارم. ولی فقط میگم خوبه که در هر شرایطی نیایم 1 چیزی بگیم.
پس ول کنین.عزیزان , بزرگواران , بازی خوره ها برین توی تاپیک همون بازیی که طرفدارشین. الکی نیاین اینجا رو شلوغ کنین بعد بگین تاپیک pes به خاطر اسپم بازی تعداد صفحاتش میره بالا.
نمیخواد هم اینجا به من جواب بدین. بیاین تو پروفایل فحش بارون کنین لطفا. موفق باشید.

Behnam_o2
06-09-2009, 21:12
چون اونموقه هنوز pes 2010 وجود نداشت وگرافیک 2009هم که از fifa کمتره اینو همه میدونن ,ولی 2ماه دیگه که pes 2010اومد اونوقت نمرات سایتای بزرگ رو درمورد گرافیک دو بازیه fifa10 وpes10 خواهیم دید. :5::21:

Elendil1
06-09-2009, 21:14
خیلی قضیه جالب شده به خدا.
هرچی میام ساکت باشم انگار نمیشه.
جالبه وقتی که game spot یه قسمت گذاشته بود برای مقایسه بازی ها توی کنسول ها و توی pc و pc بهتر از همه بود.
همه میگفتن ما که چیزی نمیبینیم. گیم اسپات همش خالی بندیه.
همه میگفتن بابا game spot چیه. بر اساس پول کار میکنه. به فلان بازی کشکی امتیاز داده.
به فلان بازی چون پول بهش نداده امتیاز نمیده.
حالا بازم خوبه مثل ماجرای کرایسیس به 1 سایتی مثل video games رجوع نکردی :دي
من خودم هیچ مشکلی با فیفا ندارم. و کاملا هم نسخه کنسولیش رو قبول دارم. ولی فقط میگم خوبه که در هر شرایطی نیایم 1 چیزی بگیم.
پس ول کنین.عزیزان , بزرگواران , بازی خوره ها برین توی تاپیک همون بازیی که طرفدارشین. الکی نیاین اینجا رو شلوغ کنین بعد بگین تاپیک pes به خاطر اسپم بازی تعداد صفحاتش میره بالا.
نمیخواد هم اینجا به من جواب بدین. بیاین تو پروفایل فحش بارون کنین لطفا. موفق باشید.

خوابی داداش چی داری میگی ؟ من 2 صفحه ی پیش گفتم بیاین تو پروفایل کسی گوش نکرد ! من به جز گیم اسپات 4 تایه دیگه ردیف کردم ، تو فقط گیم اسپات رو دیدی ؟؟

saeed_cpu_full
06-09-2009, 21:17
بعد ميگن چرا اينجا زدن تاپيك برای‌ مقايسه ی دو بازی ممنوعه و تاپيك های اينجوری قفل ميشه !
اين تاپيك مقايسه نيست نيگا داريد توش چيكار ميكنيد ! حالا فرض كن مقايسه بود !

تموم كنيد اين بحث هارو تورو خدا !!!!

aghamajid1369
06-09-2009, 21:19
خوابی داداش چی داری میگی ؟ من 2 صفحه ی پیش گفتم بیاین تو پروفایل کسی گوش نکرد ! من به جز گیم اسپات 4 تایه دیگه ردیف کردم ، تو فقط گیم اسپات رو دیدی ؟؟
عزیزم من با حرفت نگفتم مخالفم.
خوب کاملا درسته. فیفا واقعا توی نسخه کنسول pes رو نابود کرده بود.
من فقط یاد این زمانی افتادم که با بچه ها کل کل میکردیم در مورد سایت های بازی.
حرف اصلی من این بود که برید توی تاپیک fifa لازم نیست بیاید اینجا چیزی بگید که fifa بهتره.

joey jordison
06-09-2009, 21:20
صورت بازیکناش مثه همون عکسی بود که تو صفحه ی قبل از مسی گذاشتین ، مثه روح میمونن
میبینین شما که فیفا بازی کردی نتونستی بفهمی اون عکس از نسخه X360 هست!!با دلیل مدرک هم ثابت کردم!!
اینقدر هم امتیاز امتیاز نکن لطفا میانگین امتیازات فیفا 09 نسخه X360 معادل 88.35% بوده و مال PES 2009 روی PC معادل 80.50% بوده میبینی که اختلاف بسیار نجومی نیست!!!تازه برای شما که اینقدر امتیاز مهم هست اعلام کنم که PES 5 میانگینش از سایتها و مجلات 90.25% شده میبینی که اینقدر سایت سایت نکن!!لطفا!!
این دو تا عکس را هم بزرگش را ببین تونستی بعد بدن گرافیک یعنی چی!!

pedramgolchin
06-09-2009, 21:31
میبینین شما که فیفا بازی کردی نتونستی بفهمی اون عکس از نسخه X360 هست!!با دلیل مدرک هم ثابت کردم!!
اینقدر هم امتیاز امتیاز نکن لطفا میانگین امتیازات فیفا 09 نسخه X360 معادل 88.35% بوده و مال PES 2009 روی PC معادل 80.50% بوده میبینی که اختلاف بسیار نجومی نیست!!!تازه برای شما که اینقدر امتیاز مهم هست اعلام کنم که PES 5 میانگینش از سایتها و مجلات 90.25% شده میبینی که اینقدر سایت سایت نکن!!لطفا!!
این دو تا عکس را هم بزرگش را ببین تونستی بعد بدن گرافیک یعنی چی!!

دوست دارم چون با مدرک حرف می زنی نه از روی ......:40::40:

Konami_Pc
06-09-2009, 21:49
امتیاز کیلوئی چند هستش اصلا اینه بازی به دلت بشینه

من دوستام ایکس باکس دارن و فیفا هم بازی میکنن ولی خودشون مگین برای شرطی بازی کردن اصلا فیفا خوب نیست روی بازیت اعتماد نداری ولی pes ّر عکس واقعا هر چی تو فکر ت هست میتونی پیاد ه کنی

Yi Yi
06-09-2009, 21:51
نه موفقیت و شکست PES و نه موفقیت و شکست FIFA چیزی به من و شما اضافه نمی کنه. پس لطفا بیهوده کل کل نکنید و بهتر اینه که وقت بزارید و یه مقایسه ی دقیق و منطقی ارائه بدید که چیزی به دانسته هامون اضافه بشه نه اینکه چیزی به کینه هامون اضافه بشه!

saeed_cpu_full
06-09-2009, 21:55
نه موفقیت و شکست PES و نه موفقیت و شکست FIFA چیزی به من و شما اضافه نمی کنه. پس لطفا بیهوده کل کل نکنید و بهتر اینه که وقت بزارید و یه مقایسه ی دقیق و منطقی ارائه بدید که چیزی به دانسته هامون اضافه بشه نه اینکه چیزی به کینه هامون اضافه بشه!

اصلا من ميگم فعلا بيخيال مقايسه بشيم ( اينجا جاش نيست ) بعدا كه هر دو تا بازی عرضه شد
يه گروه ميزنيم اونجا مقايسه ميكنيم
خواهشا اين بحث رو تموم كنيد
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
دوستان يه سؤال : اين مربيگریه PES چه فرق هايی كرده ؟ منظورم اينه كه چه گزينه هایی بهش اضافه شده ؟

smallfrank
06-09-2009, 22:02
PEs فقط و فقط تو لایسنسها مشکل داره نه تو چیز دیگه ای.

Yi Yi
06-09-2009, 22:08
PEs فقط و فقط تو لایسنسها مشکل داره نه تو چیز دیگه ای.
پس این همه تغییر در نسخه ی امسال بیهوده بوده!

4039
06-09-2009, 22:12
کاور مخصوص کشور فرانسه

4039
06-09-2009, 23:23
اینم تصویری از رونی در جریان بازی .فقط باید گفت آفرین کونامی !

Behnam_o2
06-09-2009, 23:32
اگه بازم fifa بازا بيان اينجا چرت و پرت بگن به خدا ميام يه کاری ميکنم که تاپيکتون بسته شه حواستون باشه بترسيد از اون روزی که بيام تاپيک fifa10 :21:
(وااااای چقد ترسیدیم الان همه از ترس دارن میلرزن:31:) بیخیال مرد خونتو کثیف نکن این فیفا بازا ظاهرآ نمیخوان حقیقتو قبول کنن. دوماه بعد میفهمن که pes 10 گرافیکی فراتر از fifa10 داره مخصوصآ تو فیس ها.:5:

Behnam_o2
06-09-2009, 23:34

اوووووووووووووووووووووووو ووو پسر عجب چیزیه:18: ایول کونامی.کف کردم. کوشن این فیفا بازاااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟ دمت گرم حسین جون

smallfrank
06-09-2009, 23:52
پس این همه تغییر در نسخه ی امسال بیهوده بوده!

منظورم نسخه 2010 بود.چون گرافیک که عالیه و گیم پلی هم خوبه فقط میمونه لایسنسها.

resident_evil
07-09-2009, 00:17
اوووووووووووووووووووووووو ووو پسر عجب چیزیه:18: ایول کونامی.کف کردم. کوشن این فیفا بازاااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟ دمت گرم حسین جون

شما لطف کن فیفا بازا رو صدا نکن تا اون بحث تموم شه !

Mostafa NBA
07-09-2009, 00:43

این جواب شما سرشار از نا امیدی و بهتر بگم اینکه کم آوردی بود.

همه ما قبول داریم که فیفای کنسولی در مجموع بهتر از PES بوده(ما مثل شما انکار کننده ی حقیقت نیستیم) ولی حرفمون اینه که میگیم گرافیک PES و چهره های اون بهتره. امیدوارم درکش برات آسون باشه.

saeed_cpu_full
07-09-2009, 01:13
نميدونم اين رو قبلا كسی اينجا گذاشته يا نه ... اگه كسی قبلا گذاشته بود ببخشيد :

ليست استاديوم های بازی ( تأييد شده توسط كونامی )

استاديوم های ليسانس شده:

Anfield --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Liverpool

Old Trafford ---[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---Manchester United

Wembley Stadium---[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] England

Camp Nou --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Barcelona

Estadio Santiago Bernabéu --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Real Madrid

Estádio do Dragão --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Porto

Estádio José Alvalade --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Sporting CP

Estádio da Luz --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Benfica

Amsterdam Arena --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Ajax

Estadio Monumental --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- River Plate

Saitama Stadium --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Urawa Red Diamonds

Stade de France --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- France

Stade Louis II --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- AS Monaca

San Siro --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Milan and Internazionale

Stadio Olimpico --- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Roma and Lazio

ليست استاديوم های ساختگی كونامی :
Konami Stadium
Estadio Amazonas
Bristol Mary Stadium
Estadio Del Pelenque
Mohamed Lewis Stadium
Ville Marie Stadium

romell
07-09-2009, 12:16
امسال خیال همه ما از گرافیک این بازی راحته فقط انیمشن های رو باید تنوعش رو بیشتر کنن که البته هر کد جدیدی از بازی رو میبینیم امید وارتر میشیم و اقعا درود به کونامی امسال هر چی گفتن با توجه به چیزایی که دیدیم درست بود اگه انقدر بخوان سال بعد هم رو بازی کار کنن واقعا............

UP-SNAKE
07-09-2009, 12:47
حسين جان از بابت عکس ممنون لطف کن اگه باز هم از اين عکس ها داری بزار ، راستی اون گزارشی که واسه master league بود تو صفحه چنده؟ چون من dial-up هستم خيلی برام سخته کل صفحه هارو بگردم

pedramgolchin
07-09-2009, 12:47
بی صبرانه منتظر دموی بازی هستیم
هیچ خبری در این مورد ندارید دوستان؟؟؟

UP-SNAKE
07-09-2009, 13:06
بچه ها اين خبر رو تو سايت pesgaming ديدم آيا درسته؟

The team list for PES 2010 has been announced. Here it is. The launch date is programmed for October 2009.
Leagues
* Ligue 1
* Serie A
* Eredivisie
* La Liga BBVA (Fully licensed)
* Premier League (14 licensed clubs)
* UEFA Champions League and UEFA League Europe
Other Leagues teams.
* Anderlecht
* Club Brugge
* Standard Liège
* Dinamo Zagreb
* Slavia Praga
* Brøndby
* Copenhague
* Aalborg BK
* Newcastle United (Championship)
* Arsenal
* Aston Villa
* Blackburn Rovers FC
* Bolton Wanderers
* Burnley
* Chelsea
* Everton —-> EPL Licensed Teams in Bold
* Fulham
* Liverpool
* Manchester City
* Manchester United
* Portsmouth FC
* Tottenham Hotspur
* West Ham
* Olympiakos
* Panathinaikos
* AEK Atenas
* AE Larissa
* PAOK
* Wisla Cracovia
* Lech Poznań
* Sporting de Lisboa
* FC Porto
* SL Benfica
* Sporting Braga
* Steaua Bucureşti
* CFR Cluj
* FC Rubin Kazan
* CSKA Moscú
* Spartak Moscú
* Zenit San Petesburgo
* Celtic FC
* Rangers FC
* Real Betis (Liga Adelante, Spanish second division)
* Hammarby Fotboll
* AIK Solna
* IFK Göteborg
* FC Basel
* FC Zurich
* Galatasaray SK
* Fenerbahçe
* Beşiktaş JK
* Dinamo Kiev
* Shakhtar Donetsk
* Metalist Kharkiv
* Boca Juniors (ARG)
* River Plate (ARG)
* Estudiantes (ARG)
* Lanus (ARG)
National Squads
In italics with new license:
Europe
* Germany
* Austria
* Belgium
* Bulgaria
* Belarus
* Croatia
* Denmark
* Spain
* Scotland
* Slovakia
* Slovenia
* Finland
* France
* Wales
* Greece
* Georgia
* England
* Ireland
* Iceland
* Italy
* Norway
* Romania
* Russia
* Serbia
* Switzerland
* Turkey
Africa
* Angola
* Green Cape
* Cameroon
* Ivory Coast
* Egypt
* Ghana
* Guinea
* Liberia
* Mali
* Morocco
* Nigeria
* Senegal
* Sierra Leona
* South Africa
* Togo
* Tunisia
America
* Canada
* Costa Rica
* USA
* Jamaica
* Mexico
* Trinidad & Tobago
* Argentina
* Brazil
* Bolivia
* Chile
* Colombia
* Ecuador
* Paraguay
* Peru
* Uruguay
* Venezuela
Asia
* Saudi Arabia
* Australia
* China
* North Korea
* South Corea
* UAE
* Iran
* Japan
* Thailand
* Uzbekistan
* Fiji
* New Zealand
* Papua New Guinea
* Salomon Islands
* Vanuatu

Ami R 940
07-09-2009, 13:34

خیلی عالیه بافت صورت شاهکار طراحی شده به حالت مصنوعی و عروسکی نمیزنه .پس از 11 سال سری فوتبال کونامی بازی کردن تا حالا انقدر به وجد نیومده بودم از گرافیک بازی .

4039
07-09-2009, 14:04
حسين جان از بابت عکس ممنون لطف کن اگه باز هم از اين عکس ها داری بزار ، راستی اون گزارشی که واسه master league بود تو صفحه چنده؟ چون من dial-up هستم خيلی برام سخته کل صفحه هارو بگردم

آقا شرمنده من از بخش دوم اون گزارش غافل شدم , سعی میکنم تا یکی دو ساعت دیگه آمادش کنم .

smallfrank
07-09-2009, 14:11
این خبر پست 2334 درسته.یعنی 14 تیم از لیگ جزیره و تیم ایران هم لایسنس شدن؟

Yi Yi
07-09-2009, 14:13
این خبر پست 2334 درسته.یعنی 14 تیم از لیگ جزیره و تیم ایران هم لایسنس شدن؟اینها تیم هایی نیستند که لایسنس شدن بلکه تیم هایی اند که در بازی وجود دارند ( ممکنه لایسنس شده باشند ممکنه نشده باشند)

mohammad_87
07-09-2009, 14:24

چرا پیرهن منچستر مدل 10/09 نیست؟اون خط سیاه زیر یقه رو می گم...

smallfrank
07-09-2009, 14:31
اینها تیم هایی نیستند که لایسنس شدن بلکه تیم هایی اند که در بازی وجود دارند ( ممکنه لایسنس شده باشند ممکنه نشده باشند)

اینجا نوشته

* Premier League (14 licensed clubs)

4039
07-09-2009, 15:28
بخش دوم گزارش مستر لیگ برگرفته از سایت pesfan

I'd been knocked out of the England Cup, the Europa League, and Nathan Delfouneso loathed me for playing him as a midfielder. With the first half of the season still fresh in my mind, I was ready to continue on my jolly journey of Master League discovery and tackle the remaining 5 months of blood, sweat, and tears.

I'd finished the year quite poorly, and thought nothing would benefit me more than giving my squad a little nip and tuck in certain areas. They say that when in Rome, do as the Romans do, so I figured that when in the transfer window, make...transfers. Ahem.

As always, you can search for players by tactical fit, future potential, openness to negotiation, with the only difference being you now do all this through your scout. Then, when you’ve selected a player you like the look of, you click to request negotiation, at which point your scout will take a few weeks and enter into a negotiation process with the player.

After a while you’ll be given a message that the negotiation has reached an impasse, either in terms of it having broken down, or requesting for you to agree to the terms the scout and club have agreed on (If you set your scout to do this automatically, you won’t ever have to agree, your scout will just agree on your behalf and the player will make his way magically to your club).

The quality of your scout results in a) a higher percentage of a player agreeing to terms and b) a better deal for you when he does. Having an awful scout means you’re likely to only get awful players on awfully rubbish wages, which, naturally, is awful.

Your scout proves helpful in pointing out who it would be good to get, too, giving information about how certain players are well liked nationally or locally (improvising the amount of fans you get), whether they're happy at their current club, how many international appearances the player has made, and so on.

I seemed to be able to only negotiate with five players at a time, though for all I know this number is also increased with the level of the scout. I’d have changed his level and found out, but you can only adjust the levels the club doctor, coach, or whoever, every August. I think this is pretty reasonable actually as it means you can’t just raise the level of a member of staff, use his increased abilities in that turn, and then lower his level back down again without paying the inflated fee (staff are paid the first week of September, along with player wages).

Anyway, I had a look at various players and ended up selecting, among others, Real Madrid's Drenthe.

I’m pleased to report the amount you have to pay for a player isn’t as bizarre as we first though. Even though his market value is about 1.2m, my scout returned with a deal that would cost me 9.3m to secure Drenthe’s services, with 1.6m wages every year (although seeing as I bought him in January I had to pay him half his wages there and then). Why it works this way I don’t yet know, but it was comforting to know Konami do have some sense of scale when it comes to player values.

Similarly, it put to rests fears that players like Torres and Rooney would end up costing about 6m to buy, when in reality the figures are more like 40 or 50m. Likewise, when ‘Milddlebrook’ placed a bid for Steve Sidwell, they were willing to offer 4.2m when he otherwise had a market value of 489k.

However, this only served to enrage me more than you could imagine. Sidwell is clearly a player worth in the region of 100 million, so I simply rejected their offer and sent a box of dead flowers to Gary Megson’s house for his cheek.

I did however sell Salifou to Liverpool, proof that Rafa's transfer genius even manages to find its way into the digital world. If you're not happy with a club's offer for your player, you can tell the scout to go back and try re-negotiating a better deal.

One bizarre thing I discovered is that currency exchange does not exist in the world of PES, and even though you can select the currency used to be either euros, pounds, dollars or yen, the actual numbers in the game don’t change depending on what you choose. Well, that’s not entirely true, selecting yen as your game's currency has the result of adding three zeros onto the end of every number. I guess it’d be a bit odd of Konami to put in exchange rates seeing as they fluctuate so much in real life, but it still ends up being odd anyway, so there we are. Maybe we can expect to see this feature a special World Economics Edition of PES2010 sometime in the near future.

What’s another improvement, if only minor, is that season fixtures are no longer in exactly the same order after the mid-season transfer gap as they are before, such was a problem in previous Master Leagues. I played Liverpool as my first game of the season and they didn’t feature again until about ten games from the end, for example.

Continuing with my season and the newly Drenthe-enforced squad had, unfortunately, not succeeded in doing the damage, and after five games in I’d dropped points to Yorkshire Orange and ‘The Potteries’ (I love that name), and lost to everyone else.

After this shaky start I recovered well upon entering the business stage of the season and managed to finish 6th, a respectable position for someone as terrible at the game as me.

So there we go, Liverpool finished in 1st place (Salifou final piece of the puzzle), Manchester United 2nd, North London 3rd and London FC 4th. Champions League awaits them next season, while Europe League was the prize for Lancashire Athletic, Merseyside Blues and my own glorious West Midlands Village.

Alas, for Lacashire Claret, Wolves, and 'Middlebrook' weren’t so fortunate, as they finished 18th 19th and 20th, and waddled off in failure to join the [new] 18-team D2 league. Unlucky, boys.

But of bad news though, I still wasn't offered any new jobs at the end of the season, probably meaning you won't ever be even after how ever many seasons playing it. Don't quote me on that though, ML is definitely a work in progress even at this stage (there's loads of bits that are CLEARLY missing from this build and which Konami haven't put in yet) so I'm hopeful it'll be in the final version, as it would rock.

Just skipping a bit to the start of the 10-11 season and I discovered that your pot of gold isn't magically refilled in any way at the start of a fresh season either, if you want money, you have to make it, spend wisely, and leave nothing to waste. Planning ahead is key to Master League 2010, and if you don't plan, you'll find yourself very short-funded later on.

من ابتدائا چند موردو روشن کنم . ممکنه بعد از خوندن این گزارش بعضی از مسائل براتون کاملا روشن نشده باشه .

اول درمورد سطح یا همون "level "این توضیحو بدم که توی این بازی , قسمت هزینه های باشگاه براساس level یا همون سطوح مختلف دسته بندی شده .این دسته بندی به این شکله که هزینه های بیشتر در سطوح بالاتر قرار میگیرن بعنوان مثال سطح یک کمترین هزینه های باشگاهو در بر میگیره .نکته دیگه اینکه ما میتونیم هزینه های باشگاه رو با نظر خودمون به سطوح بالاتر یا پایین تر منتقل کنیم هر چی سطح یک مورد بالاتر بره کارایی اون هم بالاتر خواهد رفت بعنوان مثال شما احساس میکنید پزشک تیم کارایی لازمه رو نداره میتونید با صرف هزینه بیشتر اونو به سطح بالاتری منتقل کنید و از این طریق کارایی و اثر بخشی اونو افزایش بدین .
نکته دوم در مورد اسکوت ( scout ) تیمی شماست . اسکوت اصطلاحا به عملیات بررسی و زیر نظر داشتن بازیکنان و تیمها و همینطور جمع آوری اطلاعات و اخبار از اونا گفته میشه که علاوه بر این کارها , در امر مذاکره با بازیکنان مورد نظر هم میشه ازش استفاده کرد. اگه بخاطر داشته باشین این مورد توی نسخه 2009 بازی هم وجود داشت .شما اونجا میتونستید با انتقال بازیکنان مورد نظرتون به اسکوت لیست , اطلاعاتی در مورد این بازیکنان از طریق بخش اسکوت بدست بیارید .به این مورد توی این نسخه بیشتر پر وبال داده شده شما باید اینجا بخاطر عمل اسکوتینگی که براتون انجام میشه هزینه پرداخت کنیدو در قبال این هزینه هایی که میکنید خدمات خوبی هم دریافت میکنید که توی متن زیر توضیحاتی درموردشون داده شده .
نکته آخر اینکه نویسنده این متن بعد از ارائه این متن به این مساله اشاره کرد که ارزشگذاری بازیکنان در جریان نقل و انقالات در نسخه نهایی واقعی خواهد شد ( شما اگه این متنو بخونید میبینین قیمت گذاری بازیکنان اصلا واقعی نیست ) .
شرمنده توضیحات بیشتر از خود متن شد اما فکر کنم لازم بود:11: .

........

اجرای مستر لیگ از ابتدا تا انتها - بخش دوم

من از جام حذفی باشگاههای انگلیس حذف شده بودم همینطور از لیگ اروپا , Nathan Delfouneso منو متقاعد کرد تا اونو در پست هافبک بازی بدم . با وجود گذشت یک نیم فصل از مسابقات هنوزمستر لیگ این نسخه برام تازگی داشت . من آماده بودم تا به مسیر لذت بخش مسابقات مستر لیگ که 5 ماه از این رقابتهای سخت باقی مونده بود , ادامه بدم .

بالاخره من اون نیم فصلو با سختی زیادی به پایان رسوندم . هیچ چیزی برای من بیشتر از این مفید نبود که بعضی از پستها و قسمتهای تیمو تقویت کنم ." وقتی شما توی یک کشور خارجی هستین باید از آداب و سنن اونا پیروی کنید " بنابراین در فصل نقل و انتقالات من به این موضوع توجه ویژگی نشون داشتم .

طبق معمول شما میتونید بازیکنان مورد نظرتون رو از طرق مختلف مثل tactical fit , future potential و openness to negotiation جستجو کنید . تنها فرقی که این نسخه میتونه نسبت به نسخه قبل داشته باشه اینه که شما الان تمام این کارها رو از طریق scout تیمتون انجام میدین . بعد از اون , وقتیکه شما روی بازیکن خاصی انگشت گذاشتید , شما باید گزینه request negotiationیا همون تقاضای مذاکره رو انتخاب میکنید , اسکوت شما چند هفته ای طول میکشه و نهایتا شما وارد پروسه و فرایند مذاکره با اون بازیکن خواهید شد .

بعد از یک مدت مشخص شما پیامی دریافت میکنید مبنی بر اینکه مسائلی بر سر راه مذاکره قرار داره که در نتیجه یا ممکنه این مذاکره به نتیجه ای نرسیده و شکست خورده باشه و یا اینکه تقاضای شما باتوجه به شرایطی که در اسکوت شما وجود داره وهمینطور شرایط باشگاه , مورد موافقت قرار گرفته شده باشه .

کیفیت اسکوت شما روی دو مساله تاثیر میذاره: الف - بالا رفتن احتمال موافقت بازیکن با شرایط اسکوت شما ب- کسب معامله ای بهتر و با ارزش تر برای شما.

داشتن یک اسکوت ضعیف و بد نتیجش اینه که احتمالا شما یک بازیکن ضعیف با یک دستمزد نازل گیرتون میاد که طبیعتا این چیز اسف باریه .

اسکوت شما این مساله رو به شما ثابت خواهد کرد که میتونه درجلب بازیکنان خوب مفید واقع بشه .همچنین اون , اطلاعاتی رو درباره وضعیت بازیکنان از نقطه نظر ملی یا باشگاهی به شما ارائه میده مثلا مشخص میکنه بازیکنان مورد نظر شما از موقعیتی که در باشگاه فعلیشون دارن راضین یا نه و یا اینکه چند تا افتخار و عنوان در سطح ملی دارن و مسائلی از این دست .

به نظر میرسه که در یک زمان فقط میشه با 5 بازیکن وارد مذاکره شد هرچند که برای مذاکره با همه اینها لازمه که سطح ( level )اسکوت افزایش پیدا کنه . برای پی بردن به این مساله , من سطح اسکوت رو تغییر دادم اما شما میتونید فقط سطوح پزشک تیم , مربی , یا هرکس دیگه ای رو تنظیم کنید . شما نمیتونید اول سطح کارمنداتونو بالا ببرید بعد ازاینکار از کارایی بالاشون استفاده کنید و بعد دوباره سطحشونو پایین بیارید بدون اینکه دستمزدواقعی و متناسب با کاراییشونو پرداخت کنید من فکر میکنم این کار حقیقتا منطقی بنظر میرسه .( در ضمن حقوق کارمندان تیم هفته اول سپتامبر پرداخت میشه همینطور دستمزد بازیکنان تیم ) .

به هر حال من نگاهی به بازیکنان مختلف داشتم و از بین اونا درنته ( Drenthe )از رئال رو انتخاب کردم . من خوشحال شدم بعد از اینکه متوجه شدم مقدار پولی که بابت خرید و فروش بازیکن پرداخته میشه در اون حدی که اول فکر میکردم , عجیب و دور از واقعیت نیست .درسته که ارزش بازار درنته 1.2 میلیون پوند برآورد شده بود اما از طریق اسکوت , من مبلغ 9.3 میلیون پوند هم بابت خدمات امنیتی اون پرداخت کردم .علاوه بر این 1.6 میلیون پوندهم حقوق سالانه این بازیکن بود ( من اونو در ماه ژانویه خریدم بنابراین نیمی از دستمزدشو باید ابتدا پرداخت میکردم ) .چرا ارزشگذاری بازیکنان اینجوریه راستش منم هنوز نمیدونم اما این مساله داشت منو ترغیب میکرد که بدونم آیا کونامی اصلا نسبت به معیار این ارزشگذاریها حساسیت داره یا نه .

بهمین شکل بازیکنانی مثل تورس و رونی حدود 6 میلیون پوند قیمت گذاری شده بودن درصورتیکه درعالم واقع چیزی حدود 40 یا 50 میلیون میرزن . به همین منوال وقتی بولتون تقاضای جذب Steve Sidwell رو از تیم ما داشت اونا پیشنهاد پرداخت 4.2 میلیون پوند رو به من کردن درحالیکه ارزش بازار این بازیکن فقط 489 هزار پوند بود .
به هر حال این نحوه قیمت گذاری بازیکنان فقط موجب ناراحتی و عصبانیت من شد , بیشتر از اون چیزی که شما تصور میکنید . Sidwell مشخصا یک بازیکن باارزشیه بنابراین من راحت پیشنهادشون رو رد کردم .

در هر صورت من یکی از بازیکنان تیم بنام Salifou رو به لیورپول فروختم . رافا بنیتز همیشه نبوغ خودشو در امر نقل و انتقال بازیکنان ثابت کرده حتی دردنیای دیجیتال بازیها ! اگه شما از پیشنهاد یک باشگاه برای خرید یکی از بازیکنان تیمتون ناراضی هستین میتونین به اسکوت بگید که برگرده و سعی کنه مذاکره مجددی جهت معامله ای بهترانجام بده .

من یک چیز عجیب غریب کشف کردم و اون مساله این بود که مبادله ارزی , در جهان pes وجود نداشت . و شما هر ارزیو انتخاب کنید ولو اینکه دلار باشه یا پوند یا یورو و یا ین عمل تبدیل و برابر سازی ارزها در بازی صورت نمیگیره . خب این اصلا درست نیست انتخاب ین بعنوان ارز رایج بازی سبب میشه که 3 تا صفر جلوی اعداد و ارقام پولی بازی , اضافه بشه .عجیب به نظر میرسه که کونامی مبادله ارزیو در بازی قرار نداده . اگه منتظر بمونیم شاید در ادامه کار شاهد این باشیم که کونامی این ویژگی رو که در جهان اقتصادی وجود داره به بازی اضافه کنه .

تغییراتی( هرچند کوچیک )هم در جدول بازیها صورت گرفته و ارائه برنامه مسابقات بعد از نیم فصل عینا مثل پارسال نیست .

من فصلو ادامه دادم همراه با بازیکن جدیدی که گرفته بودم منظورم درنته هستش که موجب تقویت تیم شده بود اما متاسفانه باز هم در کسب امتیاز موفق نبودم و امتیازاتی رو در مقابل تیمهای هال سیتی و استوک سیتی از دست دادم .

بعد از این شروع ضعیف من مجددا در مقطع مهمی از فصل خودمو جمع و جور کردم و در نهایت تونستم در مکان ششم جدول قرار بگیرم . یک مکان آرومند برای کسی مثل من , که بازیش وحشتناکه .

در پایان فصل لیورپول رتبه اول جدولو به خودش اختصاص داد , منچستر یونایتد دوم شد , آرسنال سوم و چلسی چهارم شد . لیگ قهرمانان سال آینده , انتظاراینا رو میکشید .در حالیکه تیمهای ویگان اتلتیک , اورتون و تیم من به مسابقات لیگ قهرمان اروپا راه پیدا کرده بودند .

بیچاره تیمهای بولتون , Wolves و Lacashire Claret کهخیلی خوش شانس نبودن چون اونا در نهایت در رتبه های 18, 19 و بیستم جدول قرار گرفتن و به دسته پایین تر سقوط کردن( این دسته شامل 18 تیم میشد ) پسرای بیچاره !

اما یک خبر بد , بعد از پایان فصل هیچ بازی دوستانه ای برای کسب درآمد به من پیشنهاد نشد . البته این مساله رو جایی از من نقل قول نکنید چون هنوز دارن روی مستر لیگ کار میکنن حتی در این مرحله . ( هنوز چیزایی مشاهده میشد که مشخصا توی بازی اضافه نشده بود ) بنابراین من امیدوارم توی نسخه نهایی بازی شاهدش باشیم .

من 10-11 فصل با skipping زدن جلو رفتم و متوجه شدم اینطور نیست که در شروع هر فصل " گلدون طلای شما بصورت جادویی پر بشه " اگه شما پول میخواید شما باید اونو بدست بیارید , عاقلانه و منطقی خرجش کنید و هیچ چیزیو از دست ندین . نقشه کشیدن برای آینده و داشت برنامه کلید موفقیت در مستر لیگ امساله و اگه شما طرح و برنامه ای نداشته باشید بعد از مدتی داراییها و وجوه نقدتون بشدت کاهش پیدا میکنه .

Mostafa NBA
07-09-2009, 15:28
واقعا اگه 14 تیم لایسنس شده باشن که خیلی توووپه

من 10-11 فصل با skipping زدن جلو رفتم

در PES 2009 هم همچین قابلیتی وجود داشت که بازی ها رو رد کنی؟ (من اصلا مستر لیگ 2009 رو بازی نکردم)

4039
07-09-2009, 15:40
واقعا اگه 14 تیم لایسنس شده باشن که خیلی توووپه

نه مصطفی جان اینجوری نیست . از لیگ انگلیس فقط مجوز منچستر و لیورپول گرفته شده . اما آدام میگه توی نسخه نهایی تیمهای دیگه ای هم لایسنس میشن ایشون قراره یک هفته تا 10 روز دیگه بره برای پلی تست نهایی بازی , امیدواریم بعد از اون اخبار خوبی از لایسنس ها بده .

Behnam_o2
07-09-2009, 15:50
چرا پیرهن منچستر مدل 10/09 نیست؟اون خط سیاه زیر یقه رو می گم...
احتمالآ این پیراهنو چند وقت پیش ساختن و قبل از عرضه بازی پیراهن های جدید تیم ها به بازی اضافه میشه.

4039
07-09-2009, 16:06
چند تا اسکرین شات جدید :

Macdiano
07-09-2009, 16:10
سلام

این لینک هم هر کی خواست دانلود کنه ببینه فکر کنم مربوط به XBox باشه

بازی بین بارسلونا و فرانسه است

خدا کنه منو های PC هم مثل همین نسخه باشه من باهاش خیلی حال کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bahador2009
07-09-2009, 17:00
در PES 2009 هم همچین قابلیتی وجود داشت که بازی ها رو رد کنی؟ (من اصلا مستر لیگ 2009 رو بازی نکردم)

نه توی PES2010 نمیشد بازیها رو SKIP کنی.

سلام

این لینک هم هر کی خواست دانلود کنه ببینه فکر کنم مربوط به XBox باشه

خدا کنه منو های PC هم مثل همین نسخه باشه من باهاش خیلی حال کردم

تو PES همه نسخه های PC,XBOX360,PS3 نکست هستن و منو هاشون هم همگی شبیه هم هستن.

Mostafa NBA
07-09-2009, 18:59
نه توی PES2010 نمیشد بازیها رو SKIP کنی.

منظورت PES 2009 ه ؟

pedramgolchin
07-09-2009, 19:48
دوستان احتمال اینکه تو این هفته دمو بیاد خیلی زیاده .....

Behnam_o2
07-09-2009, 20:01

واسه چی وقتی صحنه کمی دور میشه گرافیک افت میکنه؟؟!!!؟؟؟؟؟ 2009 هم همینطوری بود. کفششو ببینین استوک هاش صاف شده گرافیک دست و پای بازیکن هم افت میکنه!!!!!.:41:

padjacent
07-09-2009, 20:07
تو 2010 باید یه تغییرات اساسی بدن که یکم از یکنواختی در بیاد.آدم فکر میکنه همون 2009 فقط کردن 2010.:13:

*QWERT*
07-09-2009, 20:15
بچه ها نسخه pspیش گزارشگر داره یا مثل قبلیه بدون گزارشگره؟؟

4039
07-09-2009, 20:16

چند ساعت پیش جان مورفی ( لیدر منطقه اروپایی شرکت کونامی ) به این مساله اشاره کرداما نگفت این هفته . مورفی اعلام کرد بزودی دمو منتشر میشه .

Not long to go now until we release a demo for everyone to test. You'll get a chance to see the new PES for yourselves and make up your minds about how we've reflected what the what fans want.

من احتمال زیاد میدم این اتفاق توی نمایشگاه ژاپن رخ بده . آخه هنوز حداقل یک هفته مونده که رسانه ها بیان برای پلی تست و....

.

Spaniuly
07-09-2009, 20:17

احتمال اینکه این هفته بیاد صفره.

تازه پنجشنبه دمو فیفا 10 میاد. PES اگه دموش بخواد بیاد حداقل 2هفته دیگه میاد زودتر نه

UP-SNAKE
07-09-2009, 21:56
آقا بعيد نيست همه يه اين تيم هايي که اسم بردم license بشن يادتون نيست چقدر قبل از اينکه حرکت 360 درجه تعييد بشه از اين دست خبر ها و شايعه ها ميدادن بيرون من مطمئنم که اين تيم ها همگی license ميشن

vahidreza2007
07-09-2009, 22:05
ويرايش شد .... به علت اشتباه در ارسال

4039
07-09-2009, 22:24
آقا بعيد نيست همه يه اين تيم هايي که اسم بردم license بشن يادتون نيست چقدر قبل از اينکه حرکت 360 درجه تعييد بشه از اين دست خبر ها و شايعه ها ميدادن بيرون من مطمئنم که اين تيم ها همگی license ميشن

اون خبری که شما توی تاپیک گذاشتی شایعه ای بود که یک ماه و نیم پیش توی ویکی پدیا درج شده بود .اما به احتمال بسیار زیاد توی نسخه نهایی بازی شاهد لایسنس شدن تیمهای جدیدی خواهیم بود .

UP-SNAKE
07-09-2009, 22:40
اميدوارم اين شايعه به واقعيت بپيونده

Behnam_o2
07-09-2009, 23:18
میگم این تور دروازه نسبت به 2009 بهترو شد ولی هنوزم استاندارد و مدرن نیست. مقایسه:

Locker
07-09-2009, 23:29
دوستان اگه اون پست مربوط به لیست تیمها درست باشه ، در قسمتی نوشتی In italics with new license که تو تیم های لایسنس شده ی جدید ایران هم هست ، بنابراین جای خوشحالی زیادی داره که ایران هم لایسنس شده

Abas1100
07-09-2009, 23:48
اونجوري كه بوش مياد گرافيك خوب شده ولي گيم پلي اميدي نيست يعني بايد بازم امسال مثل مرغابي تو زمين بدويم

Abas1100
08-09-2009, 00:11
از اين عكس كه معلومه رو ستاره ها و استيل ايستادن اونا توجه ويژه شده

به عكس زير توجه كنيد بيشتر به كارايي دفاع منظورمه

به منو ها هم امثال رسيدن اما....

و عكس ديگه بازم از استيل ( جامع تر از عكس اولي )

يه عكس خوشگل از مسي البته به تماشاگرها هم كمي دل بدين (كلا اين تصوير جزئيات رو به تصوير كشيده)

و پرش براي ضربه ي سر

و اما مانور اصلي استاديو هاست كه عالي شده

و ديگه مثل پارسال نيست كه مستقيم بازي شروع بشه كمي هم در تونل ورزشگاه منتظر بمونيد

يه عكس ديگه از منو ها

عكس از نمايشگاه يا يه كلوپ

و كاور جديد از بازي

و اين كله تاس كه داري PES 2010 رو ميسازه

و اين عكس از خود بازي

Locker
08-09-2009, 00:11
اونجوري كه بوش مياد گرافيك خوب شده ولي گيم پلي اميدي نيست يعني بايد بازم امسال مثل مرغابي تو زمين بدويم
البته بهتر که شده

Abas1100
08-09-2009, 01:40
البته بهتر که شده

بهتر شده نه در حد فيفا 10

Locker
08-09-2009, 04:56
بهتر شده نه در حد فيفا 10
به قول یکی از دوستان از لحاظ بصری گرافیکش از FIFA-Next بهتر شده

Spaniuly
08-09-2009, 04:57

دوستان اگه اون پست مربوط به لیست تیمها درست باشه ، در قسمتی نوشتی In italics with new license که تو تیم های لایسنس شده ی جدید ایران هم هست ، بنابراین جای خوشحالی زیادی داره که ایران هم لایسنس شده

عزیز شایعه هست از آسیا فقط ژاپن استرالیا و کره جنوبی لایسنس هستند بقیه به حالت Fake توی بازی وجود خواهند داشت

به قول یکی از دوستان از لحاظ بصری گرافیکش از FIFA-Next بهتر شده
:31: خیلی باحال اومدی این تیکه رو

Locker
08-09-2009, 05:30

تصاویر بزرگ را به صورت لینک قرار دهید!
با تشکر Sam Fisher 09

SA3EDLORD
08-09-2009, 07:43
سلام به دوستان.
توپ هاش چطور شده؟؟؟بابا مردیم از بس با این توپ های غناص بازی کردیم>!!!!!

عباس جان کاش تو محتوا مخفی میذاشتی.

ICEBOYS
08-09-2009, 07:45
چه مشخصات سخت افزاری برای این بازی احتیاجه

حد اقل و حد اکثر ؟؟؟

SA3EDLORD
08-09-2009, 07:49
چه مشخصات سخت افزاری برای این بازی احتیاجه

حد اقل و حد اکثر ؟؟؟
دوست عزیز تو تاپیک سیستم مورد نیاز بازیها سوال کنید.ممنون.:11::11:

ebinem173
08-09-2009, 08:00
دستتون درد نکنه عکسها خیلی جالب بودن
توی عکسهای بالایی متاسفانه اتوو هنوز توی بارسلوناست پس ابراهیموویچ و روبن و اشنایدر و باقی بازیکنها هم بای توی تیمهای قبلیشون باشن
توی عکسهای چهره ها هم چهره تورس توی فیفا 09 خیلی باحال بود به هرکسی شبیه بود بجز تورس

Ahmad hp
08-09-2009, 09:35
سلام .

کسی میدونه چجوری میشه نسخه ارجینال بازی رو تهیه کرد؟

alex-sina
08-09-2009, 09:52
توی عکسهای بالایی متاسفانه اتوو هنوز توی بارسلوناست پس ابراهیموویچ و روبن و اشنایدر و باقی بازیکنها هم بای توی تیمهای قبلیشون باشن
توی عکسهای چهره ها هم چهره تورس توی فیفا 09 خیلی باحال بود به هرکسی شبیه بود بجز تورس
ebinem جان اين عكس ها كه مال دو سه ماه پيشه. اون موقع كه هنوز نقل و انتقالات صورت نگرفته بود:20:

Locker
08-09-2009, 10:41
فیفا تو ساخت چهره نسبت به pes خیلی ضعیف هست

joey jordison
08-09-2009, 11:19
فقط میگم اگه Untuked Shirt از نمای دوربین Wide دیده نشه بود و نبودش چه فایده داره!

Mostafa NBA
08-09-2009, 11:37
فقط میگم اگه Untuked Shirt از نمای دوربین Wide دیده نشه بود و نبودش چه فایده داره!

بازی که فقط نمای واید نیست.بود و نبودش در جای دیگه بدرد میخوره :20:

محسن.س.
08-09-2009, 11:59
باسلام يكي به من بگه اين كه كونامي نميتونه بعضي تيمارو مثله ايران ليسانس كنه براي چيه؟من يه pesبازم و از فيفا خوشم نمياد

SA3EDLORD
08-09-2009, 14:08
عکس از توپ های این بازی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟

linkin_park
08-09-2009, 14:38
من نمی فهمم چجوری میتونین تو Wide بازی کنین ! رادار رو واسه چی گذاشتن ؟! بهترین نما Normal close هست (همونی که یه کم از واید زوم تره .... )
wide مثه بازی استراتژیک میشه .... گرافیک اصلا احساس نمیشه ....

Mostafa NBA
08-09-2009, 14:53
من نمی فهمم چجوری میتونین تو Wide بازی کنین ! رادار رو واسه چی گذاشتن ؟! بهترین نما Normal close هست (همونی که یه کم از واید زوم تره .... )
wide مثه بازی استراتژیک میشه .... گرافیک اصلا احساس نمیشه ....

منم یک زمانی با همین دوربین بازی میکردم ولی وقتی اومدم روی واید یک جورایی تمرکزت روی بازی بیشتر میشه.با نورمال کلوز باید همش به رادار نگاه کنی که یکم از تمرکزت کم میکنه.

fouad-pes
08-09-2009, 15:42
باسلام يكي به من بگه اين كه كونامي نميتونه بعضي تيمارو مثله ايران ليسانس كنه براي چيه؟من يه pesبازم و از فيفا خوشم نمياد

تمام این مسائل به خاطر پول هست...
کونامی با لایسنس کردن تیم ها، میتونه از طرفدار هاشون، سود کنه. این مورد برای کشورهایی هست که قانون کپی رایت درشون رعایت میشه. توی ایران که کپی رایت بی بند و باره و توی هر مغازه ای میشه با چند هزار تومن ناقابل، بازی رو خرید. پس برای کونامی، لزومی نداره که تیم ایران رو لایسنس کنه. خیلی چیزا دست به دست هم میدن تا یک تیم یا لیگ در PES لایسنس بشه. تبلیغات دور زمین در ورزشگاه ها، بحث مالی، کپی رایت، طرفداران تیم ها، میزان محبوبیت و...

سلام .

کسی میدونه چجوری میشه نسخه ارجینال بازی رو تهیه کرد؟

از کشور دوست و همسایه، یعنی امارات متحده عربی!!:20:
میتونی به آشنایی یا کسی که از اونور آب جنس بیاره سفارش کنی برات بیاره.
البته به سایت هایی که اعدا میکنن بازی اوریجینال رو میفروشن، زیاد اعتماد نکن. فرق بین بازی اوریجینال و کپی شده، تنها یک سریال هست که بوسیله اون میشه بازی رو آنلاین بازی کرد. اگر این سریال لو بره، هر کسی میتونه با سریال شما حتی با نسخه رایتی هم آنلاین بازی کنه و سرت کلاه بذاره. البته هر سریال برای یک نفر هست که اگر ثبت بشه، نفر دوم نمیتونه اونو ثبت کنه.

چند ساعت پیش جان مورفی ( لیدر منطقه اروپایی شرکت کونامی ) به این مساله اشاره کرداما نگفت این هفته . مورفی اعلام کرد بزودی دمو منتشر میشه .

Not long to go now until we release a demo for everyone to test. You'll get a chance to see the new PES for yourselves and make up your minds about how we've reflected what the what fans want.

من احتمال زیاد میدم این اتفاق توی نمایشگاه ژاپن رخ بده . آخه هنوز حداقل یک هفته مونده که رسانه ها بیان برای پلی تست و....

.
احتمال اینکه دمو اول مهر (23 سپتامبر) بیاد، خیلی خیلی زیاده.

Behnam_o2
08-09-2009, 16:40
اینم یه عکس جدید:

Macdiano
08-09-2009, 16:52
این لینک هم مربوط به عرضه دمو هست

fouad-pes
08-09-2009, 17:30
اینم یه عکس جدید:

مطمئن هستین که مال PES2010 هست؟؟ آخه یه ذره مشکوکه...
اون لباس دروازبانی منچستر که که توی مدل سه بعدی، سوتی داده. و این هم از لباس قدیمی...
چهره هایی که به نظر نمی رسه واسه pes2010 باشن!!

irmpmn
08-09-2009, 18:58
اتفاقا دقیقا مال 2010 فقط کیت جدید منچستر یونایتد ساخته نشده
این عکس که از رختکن دارن میان مال 2010 هست دیگه
قبل از این از بارسلونا ساخته شده بود

Behnam_o2
08-09-2009, 19:11
مطمئن هستین که مال PES2010 هست؟؟ آخه یه ذره مشکوکه...
اون لباس دروازبانی منچستر که که توی مدل سه بعدی، سوتی داده. و این هم از لباس قدیمی...
چهره هایی که به نظر نمی رسه واسه pes2010 باشن!!
آره رختکنو که تو 2009 نشون نمیداد .زیر این عکس و چنتا عکسه دیگه که حسین جان چند صفحه پیش گذاشت کلوزه داشت پشتک میزد رو هوا و.... این نوشته بود:
These images were taken from the PC version at not-high detail level.

Spaniuly
08-09-2009, 20:24
پس اگه این عکس برا 2010 باشه یه نا امیدی به حساب میاد و این نشون میده قیافه های برخی از بازیکنان مثل مسی و تورس و ... خوب طراحی شده چهره بربتوف و فن در سار هیچ بهبودی توش دیده نمیشه عین 2009 هست البته شاید این عکس قبل وارد کردن فیس های جدید باشه. به هر حال جای بحث داره.

*QWERT*
08-09-2009, 20:48
اینم یه عکس جدید:

بچه ها این فن در سار چرا اینجوریه؟
اگه بخواد اینجوری باشه که با درجه سنی M میاد بیرون:41:

alex-sina
08-09-2009, 21:02
اینم یه عکس جدید:

هيچ عكسي مشاهده نميشه:13:

*QWERT*
08-09-2009, 21:14
هيچ عكسي مشاهده نميشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
عکس برا شما دیده نمیشه.

UP-SNAKE
08-09-2009, 21:46
منم عکسی نميبينم

Elendil1
08-09-2009, 21:52
ایناهاش :

باحال بود :دی

*QWERT*
08-09-2009, 21:57
باحال بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
چیش باحاله.خیلی ترسناکه قربون dead space.
fifa کجا،این کجا

UP-SNAKE
08-09-2009, 22:31
يا خدا اين چه گرافيکيه عجيبه والا ، berbatov که از 2009 هم بدتر شده بازيکن های milan هم که کوچيک ترين فرقی نکردن

البته چيزی که واضحه اينه که بازی رو pc هست و high detail هم نيست

اگه باز هم عکسی داريد بزاريد ممنون

MB3d
08-09-2009, 23:10
چیش باحاله.خیلی ترسناکه قربون dead space.
fifa کجا،این کجا

خدايي هر كي يه اپسيلون آيكيو داشته باشه مي فهمه كه گيم پلي فيفا آشغاله صد رحمت به فيفا 98 هر چي جلوتر هم مي ره مزخرف تر مي شه
pes كجا فيفا كجا

*QWERT*
08-09-2009, 23:17
خدايي هر كي يه اپسيلون آيكيو داشته باشه مي فهمه كه گيم پلي فيفا آشغاله صد رحمت به فيفا 98 هر چي جلوتر هم مي ره مزخرف تر مي شه
pes كجا فيفا كجا
چی میگی؟
گیم پلی فیفا مگه چشه به اون باحالی.:41:وقتی شوت میکنی سنگینی توپ رو حس میکنی.
البته من رو xbox بازی کردم.
راستی یه وقت اینجا دعوا راه نیفته.هر دو بازی خوبن:دی

Locker
08-09-2009, 23:46
چی میگی؟
گیم پلی فیفا مگه چشه به اون باحالی.:41:وقتی شوت میکنی سنگینی توپ رو حس میکنی.
البته من رو xbox بازی کردم.
راستی یه وقت اینجا دعوا راه نیفته.هر دو بازی خوبن:دی
راست می گی من فیفا روی کنسول بازی نکردم اما چند ویدیو ازش دیدم که به نظر خوب میاد ، امیدوارم که pes 2010 هم خوب شده باشه

JUSTIN11
09-09-2009, 00:13
ایناهاش :

باحال بود :دی

من نمیدونم والا چرا شما همش منتظرید تا از یه چیزی ایراد بگیرید.متلا همین عکس بالایی.....ویدیچ که خیلی خوب بنظر میرسه .برباتوف هم که بنده خدا زیره چشمش سیاه.شما تو عکس زیری ببینید و خودتون قضاوت کنید:

یانکلووسکی و نستا هم که خیلی خوب هستن..حتما که نباید تغییر کنند...از قبل هم خوب بودن...تازه نما نزدیک نیست که بخوایم در مورد جزییات بحث کنیم....تازه این رو پی سی هستش و با بالاترین تنظیمات گرافیکی نیست.
فقط میمونه ون در سار که اونم حالت عادی نداره و حتما داره با کسی صحبت میکه.........من میتونم در همین پس 2009 در بازی چندتا عکس از بازیکنا در حالات مختلف مثلا شادی پس از گل یا......... بگیرم و کسانی که این عکس[عکس اولی] رو دیدن و گفتن ترسناکه اگه اونو ببینن دیگه فکر کنم شب تو خودشون......
در هر صورت بنظر من این طبیعیه.
کلا pes در زمینه طراحی جهره ها و استایل بازیکنها و طراحی پیراهن خیلی از رقیبش جلو هست.شما به پیراهن های منچستر نگاه کنید....لبه یقه ها..استینها...کاملا حس میشه که پیراهن به بدن بازیکنا نچسبیده و ازاد هستش...چیزی که من در عکسهای رقیب ندیدم.

maximiliyanus
09-09-2009, 00:23
کلا مشخصه کونامی امسال رو 3D چهرها هم علاوه بر تکسچرا کار کرده نیمرخ ویدیچ یو ببینید بهتر شده گونه هاش هم بهتر شده برباتوفم نیم رخش خیلی خوبه به نظرم....
راستی فردا فکر کنم آدام میخواست در مورد پلی تست نهایی اخبار بده خدا کنه تاریخ عرضه دمو رم بگه..

SA3EDLORD
09-09-2009, 02:01
بابا شما هم به چه چیزایی گیر میدید هاااااا.فقط یه چیزی باشه روی داداشم رو کم کنم دیگه هیچی نمیخوام.

Locker
09-09-2009, 02:02
دوستان من قبلا فکر می کردم FIFA گرافیکش از PES بیشتره اما وقتی عکس زیر و دیدم فهمیدم فیفا گرافیکش کارتونی هست و PES گرافیکش واقعی تر هست به عکسی که گذاشتم خوب دقت کنید بنظرتون کدوم عکس به چهره ی واقعی انسان شبیه تره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتصاویر بزرگ را به صورت لینک قرار دهید!
با تشکر Sam Fisher 09

JUSTIN11
09-09-2009, 04:18
:5:
اااااااا.....دوستان عکسی رو که locker در پست 2402 گذاشته دقت کنید......اخرین عکس سمت چپ..........
پشت سر تورس که داره میدوه مایکل اسین بازیکن چلسی:31::31:......کاملا مشخصه.....یعنی اینکه چلسی هم لیسانس شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟......یا اینکه در خود بازی ادیتش کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
کاشکی لینک عکسها رو میذاشتی......

یه چیز دیگه هم هست....در همون پست زیر عکس مسی که داره شوت میزنه..........تصویر کوچیک سمت راست.......بازی دو تیم ویارئال و رم هستش اگه اشتباه نکنم.........به تور دروازه دقت کنید..........زرد رنگه.........درست مثله ورزشگاه ویارئال یعنی el madrigal ............:31:

alex-sina
09-09-2009, 10:42

واقعا دست locker جان درد نكنه با اين عكس ها
خيلي عالي بودن.
با اين عكس ها اميد ما براي اجراي يك بازي در حد المپيك دوباره زنده ميشه:31:
تو عكس بازي برزيل - اسپانيا اگه به استايل كرنر زدن ژاوي دقت كنين متوجه ميشين كه استايلش نسبت به 2009 فرق كرده و دوربين هم مقداري به عقب رفته.
تو بازي ويارئال - رم رنگ تور دروازه به رنگ تور ورزشگاه ويارئال دراومده و جزئيات پشت دروازه واقعي و خيلي عالي طراحي شدن
تو بازي رئال - بارسلون هم اگه دقت كنين دوربين پشت دروازه خودنمايي ميكنه كه تو عكس هاي قبلي اين نوع دوربين رونمايي نشده بود و تبليغات دور زمين هم مختص ورزشگاه نيوكمپ و تيم بارسلون هستش.
تو عكسي كه از بازي ميلان و رئال گذاشته شده استايل دويدن كاكا واقعا real هستش و تبليغات هم براي ورزشگاه برنابئو هست. فقط يه چيزي كه منو آزار ميده اينه كه چرا هميشه از اين توپ دهه 60،70 تو بازي استفاده ميشه:13:به نظر من بايد يا اين توپو حذف كنن و توپ هاي بهتري جايگزين كنن ، يا توپ هاي بيشتر و متنوع تري تو بازي لايسنس كنن كه بازي عالي تر بشه.
تو بازي اسپانيا - ايتاليا تبليغات دور زمين براي من كه ناآشناست. براي شما چي؟
تو اون بازي چلسي - ليورپول هم چيزي كه خونمايي ميكنه لايسنس چلسي هست كه واقعا عاليه. نگاهي به تبليغات دور زمين بندازيد. فكر كنم مال جام باشگا ها باشه. ولي تبليغات جام باشگاه ها كه ثابت هست. پس جريان از چه قراره؟ من كه نميدونم:41:
بچه ها منتظر انتشار اخبار جديدي از بازي باشيد. چون اين عكس ها تا همين يكي دو روزه در اندازه واقعي منتشر خواهد شد.

JUSTIN11
09-09-2009, 12:07
تو اون بازي چلسي - ليورپول هم چيزي كه خونمايي ميكنه لايسنس چلسي هست كه واقعا عاليه. نگاهي به تبليغات دور زمين بندازيد. فكر كنم مال جام باشگا ها باشه. ولي تبليغات جام باشگاه ها كه ثابت هست. پس جريان از چه قراره؟ من كه نميدونم:41:

من فکر نمیکنم که واسه جام باشگاهها باشه.اگه اشتباه نکنم این همون استادیوم jose alvalade ورزشگاه خانگی اسپورتینگ باشه که در 2009 هم بودش.

بنظر من اون شخصی که بازی رو تست کرده اول یه سری به قسمت ادیت بازی زده و پیراهن چلسی رو از همون جا ادیت کرده همچنین تور دروازه یکی از استادیومها رو زرد کرده چون اصلا اون ورزشگاه شبیه el madrigal نیست!!

شاید هم من اشتباه کرده باشم....به هر حال باید منتظر اخبار جدید باشیم:46:

joey jordison
09-09-2009, 12:10
دقیقا اون ورزشگاه خانگی رم هست که رنگ تور دروازه را ادیت کردن!
جزیدات پشت دروازه وحشتناک فوقالعاده هست!
استیل کاکا بسیار بسیار عالیست!
حیف عکسها کوچک بودند!

4039
09-09-2009, 12:13
اینا آمار تواناییهای تعدادی از بازیکن تویpes 2010 هستش من صبح اینا رو توی pesgaming گذاشتم ( آخه اونجا خیلی طرفدار داره این چیزا ) گفتم شاید اینجام برای دوستان جالب باشه .
به دلیل تعداد زیاد عکسها من یک نمونه رو انتخاب کردم بقیشو از اینجا و صفحه قبلش ببینید :

Xavi

بترتیب :

Foot
Favored side
Position
Attack
Defence
Body balance
Stamina
Top speed
Acceleration
Response
Agility
Dribble accuracy
Dribble speed
Short pass accuracy
Short pass speed
Long pass accuracy
Long pass speed
Shot accuracy
Shot power
Shot techtinque
Fk acc
Swerve
Header
Jump
Technique
Aggression
Mentality
Keeper skills
Team work
Condition
Weak foot acc
Weak foot frequency
Constitution

4039
09-09-2009, 12:58
بچه ها منتظر انتشار اخبار جديدي از بازي باشيد. چون اين عكس ها تا همين يكي دو روزه در اندازه واقعي منتشر خواهد شد.

سینا جان این اسکن ها تا جایی که یادم میاد مربوط میشن به دو هفته پیش پس زیاد هم جدید نیستن بنابراین ممکنه اسکرین شاتی ازشون منتشر نشه .
اینم دوتا اسکن دیگه :

من توی قضیه این دوربینها و لایسنس چلسی موندم آخه اگه عکسا جدید بودن باز میگفتیم شاید تازگی اینا اضافه شدن اما اینا مربوط میشن به قبل :18:.
در ضمن از ریز بینی و اطلاعات دقیق شما و JUSTIN عزیز خیلی لذت بردم .

UP-SNAKE
09-09-2009, 12:59
از بابت عکس ها ممنون راستی اين final test کی هست؟ کسی خبر نداره اخبار جديد کی منتشر ميشه

Mostafa NBA
09-09-2009, 13:06
در همین سایت pesgaming توانایی های دو تا از بازیکن ها هم توی پست ها بود:

RIO FERDINAND:

Attack 65
Defense 96
Balance 87
Stamina 82
Top Speed 82
Acceleration 82
Response 91
Agility 77
Dribble Acc. 77
Dribble Speed 69
S-Pass Acc. 80
S-Pass Speed 85
L-Pass Acc. 76
L-Pass Speed 75
Shot Precision 64
Shot Power 80
Shot Tech. 62
Header 83
FK Acc. 65
Curling 67
Jump 85
Technique 80
Aggression 63
Mentality 85
GK Skills 50
Team Work 85

HENRY

Attack 95
Defense 40
Balance 83
Stamina 77
Top Speed 88
Acceleration 84
Response 83
Agility 82
Dribble Acc. 87
Dribble Speed 86
S-Pass Acc. 83
S-Pass Speed 81
L-Pass Acc. 83
L-Pass Speed 85
Shot Precision 95
Shot Power 85
Shot Tech. 93
Header no sorry
FK Acc. no sorry
Curling no sorry
Jump no sorry
Technique no sorry
Aggression no sorry
Mentality no sorry

d_a_n_t_e
09-09-2009, 14:05
دوستان متاسفانه توی این عکس هایی که گذاشتید چلسی لیسانس نشده و دوباره از آرم و کیت ساختگی KONAMI برای چلسی استفاده شده نمیدونم چرا دوستان میگن چلسی لیسانس شده در صورتی که توی همین عکس ها که گذاشتید لیسانس نیست

Behnam_o2
09-09-2009, 16:24

نه چلسی لیسانس نیست تو این عکس که مسی داره شوت میزنه تیم حریف چلسیه آرم رو لباسشون همونیه که تو 2009 واسه چلسی گذاشته بودن تازه کاروالیو هم از دور معلومه (آخرین بازیکن) قیافش تاره ولی تابلو ء که کاروالیو هستش از موهاشم میشه فهمید.

mohsen-jj
09-09-2009, 17:41
سلام به همه دوستان خوب در این تاپیک ... من پارسال هم تمام مطالب این تاپیک ( سری های pes ) رو دنبال می کردم و امسال هم کمی دیرتر دوباره برگشتم ... از همه دوستان واقعا تشکر می کنم به خاطر این اطلاع رسانی های عالی !!
راستش من خیلی دوست دارم توی بحث ها شرکت کنم و در اطلاع رسانی دوستان کمک کنم ولی به دلیل مشکلات زیادی که دارم (از جمله سرعت کم اینترنت و کمبود وقت ) نمیتونم !! ان شاالله سال بعد اگر زنده باشم حتما تو بحثا شرکت میکنم.
می خواستم خواهش کنم چند لینک از ویدیوهای گیم پلی یا ... بازی رو که حجم زیادی نداشته باشن بذارین تا بتونم از وضعیت pes 2010 باخبرتر بشم ...
با تشکر ...

italy 4 u
09-09-2009, 19:36
pes10 کی میاد به بازار ایرن؟

Locker
09-09-2009, 19:48
pes10 کی میاد به بازار ایرن؟
1388-07-30

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تصاویر چهره ی بازیکنان تیم ملی آلمان

Zahra_1376
09-09-2009, 20:41
سلام-اگه-میشه-یکی-بگه-این-بازی-خوبه-یا-بد-مرسی

amin 2010
09-09-2009, 20:42
لطفا تصاویر بزرگ رو بصورت لینک بزارین کسانی که اینترنت dial up دارن به مشکل برنخورن.

Persian_Gun's
09-09-2009, 21:15
خیلی عالی کار کردن رو چهره ها!

4039
09-09-2009, 21:25
لطفا تصاویر بزرگ رو بصورت لینک بزارین کسانی که اینترنت dial up دارن به مشکل برنخورن.
تازه من که با adsl وارد میشم با مکافات این صفحه رو باز کردم حالا حساب کنین اونکه diap up چطور صفحاتو باز کنه . مدتیه توی تاپیک اصلا به این مساله توجه نمیشه .
من وقتی میخوام یک سری عکس بزارم توی تاپیک سعی میکنم حتی الامکان کوچکترین سایزو ( با توجه به اینکه کیفیت عکس نیاد پایین و عکس تار نشه ) انتخاب کنم .لطفا رعایت کنین دیگه .

واقعا چقدر خوبه که همیشه و در هر موقعیتی به حقوق همدیگه احترام بزاریم .

Macdiano
09-09-2009, 21:41
این ویدئو هم بد نیست فکر کنم تو یکی از این نمایشگاه هاست باید بازیهای XBox باشه بیشتر روی Pes 2010 بحث

میکنند فکر کنم به زبان ایتالیایی صحنه هایی از بازی هم بین ایتالیا و هلند همینطور برزیل و انگلیس هم نشون میده.

اینم یکی از تبلیغ های کونامی برای Pes 2010 :46:

UP-SNAKE
09-09-2009, 21:51
آقا معلوم نشد که final test چه زمانی برگزار ميشه؟ خبری عکسی؟ هيچی؟...

Locker
09-09-2009, 22:45
دوستان ، عکسهایی که در پست 2418 گذاشتم اگه یه مقدار سنگین هستن به خاطر اینه که هرچی گشتم عکس کوچکتر پیدا نکردم ، می خواستم لینک بگذارم اما گفتم اینطوری جذابتره ، به هرحال از اونایی که به مشکل برخوردن معذرت می خوام

4039
09-09-2009, 23:36
آقا معلوم نشد که final test چه زمانی برگزار ميشه؟ خبری عکسی؟ هيچی؟...

کمتر از یک هفته دیگه .آدام چند روز پیش میگفت 16 سپتامبر گزارش پلی تستو توی سایت میزاره .

Mostafa NBA
10-09-2009, 00:10
دوستان ، عکسهایی که در پست 2418 گذاشتم اگه یه مقدار سنگین هستن به خاطر اینه که هرچی گشتم عکس کوچکتر پیدا نکردم ، می خواستم لینک بگذارم اما گفتم اینطوری جذابتره ، به هرحال از اونایی که به مشکل برخوردن معذرت می خوام

پس الان ویرایشش کنید.:11:

Abas1100
10-09-2009, 00:11
خداييش گرافيك بهتر شده و عالي شده اما گيم پلي چشمم آب نمي خوره

دوستان من قبلا فکر می کردم FIFA گرافیکش از PES بیشتره اما وقتی عکس زیر و دیدم فهمیدم فیفا گرافیکش کارتونی هست و PES گرافیکش واقعی تر هست به عکسی که گذاشتم خوب دقت کنید بنظرتون کدوم عکس به چهره ی واقعی انسان شبیه تره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست گلم وقتي شما بازي مي كني كه ديگه اين تفوت برات مهم نيست كه كارتوني يا غير كارتوني باشه اصل گيم پلي هست كه كونامي از بنيه ضعيفه

saeed_cpu_full
10-09-2009, 00:27
دوستان من قبلا فکر می کردم FIFA گرافیکش از PES بیشتره اما وقتی عکس زیر و دیدم فهمیدم فیفا گرافیکش کارتونی هست و PES گرافیکش واقعی تر هست به عکسی که گذاشتم خوب دقت کنید بنظرتون کدوم عکس به چهره ی واقعی انسان شبیه تره

قبل از اينكه من فيفا باز بشم كلی عكس بود مثل همين ... كه فيفا رو با PES مقايسه ميكرد ... يه سری الكی در مورد گيم پلی فيفا
نظر ميدادن ولی وقتی تجربه كردمش ديدم واقعا اون چيزی نبود كه ميگفتن ! با سرچ كردن اين عبارت : PES Vs. FIFA كلی عكس مياد
كه يه سريشون نشون دهنده ی برتريه PES نسبت به فيفا هست يه سری ديگه نشون دهنده ی برتريه فيفا !! از روی عكس نميشه قضاوت كرد

بايد بشينی خودت بازی كنی ...
در كل گرافيك PES خيلی بهتر شده نسبت به شماره ی قبلش ! به خاطر همون نسخه ی‌ 2009ـش هم بود كه من بيخيال
PES شدم ولی كم كم داره دوباره از اين بازی خوشم مياد ... حالا بايد ديد گيم پليش چه جوريه ...

Abas1100
10-09-2009, 00:36
قبل از اينكه من فيفا باز بشم كلی عكس بود مثل همين ... كه فيفا رو با PES مقايسه ميكرد ... يه سری الكی در مورد گيم پلی فيفا
نظر ميدادن ولی وقتی تجربه كردمش ديدم واقعا اون چيزی نبود كه ميگفتن ! با سرچ كردن اين عبارت : PES Vs. FIFA كلی عكس مياد
كه يه سريشون نشون دهنده ی برتريه PES نسبت به فيفا هست يه سری ديگه نشون دهنده ی برتريه فيفا !! از روی عكس نميشه قضاوت كرد

بايد بشينی خودت بازی كنی ...
در كل گرافيك PES خيلی بهتر شده نسبت به شماره ی قبلش ! به خاطر همون نسخه ی‌ 2009ـش هم بود كه من بيخيال
PES شدم ولی كم كم داره دوباره از اين بازی خوشم مياد ... حالا بايد ديد گيم پليش چه جوريه ...

دوست خوبم شما اگه كمي دقت كنيد حداقل از نظر گيم پلي فيفا سره چون نزديك به 15 ساله تجربه داره

در ضمن كلا فيفا اكه فوق العده گرافيكش بد باشه نمي دونم چه جوريه آدمو با اون ابهتي كه داره ميگيره ولي پي اس يه جورايي اگه هزار دي وي دي هم باشه چون اسيايي ها ساختنش آدم خوشش نمياد

Abas1100
10-09-2009, 00:55

اين هم آمار خيلي جالب
اين هم منبع

Mostafa NBA
10-09-2009, 01:48
در ضمن كلا فيفا اكه فوق العده گرافيكش بد باشه نمي دونم چه جوريه آدمو با اون ابهتي كه داره ميگيره ولي پي اس يه جورايي اگه هزار دي وي دي هم باشه چون اسيايي ها ساختنش آدم خوشش نمياد

من این تیکه از حرفتو قبول دارم که فیفا ابهت داره. من خودم الان طرفداره اصیل PES هستم ولی فیفا خیلی ابهت داره مخصوصا نسخه ی کنسولش :18:
در فیفا ی PC به خاطر اینکه همه ی تیم ها لایسنس شدن و ورزشگاه ها همه مثل خودشون و تماشاگرا هم از طرفی دیگه به بازی هیجان میدن ولی من همچنان PES رو ترجیه میدم چون گیم پلایش از فیفا 09 در PC بهتره.

Abas1100
10-09-2009, 02:19
این آمار مربوط به سال 2008 هست لطفا کمی دقت کنید

چشم نوكرتم به خدا

بازی که ابهت نداره ، منظورت شرکت EA ابهت داره ؟

كلا وقتي بازي مي كني تو بازي درك مي كني كه چند تا آدم حسابي روش كار كردن

يه عكس هم از بازياي ملي جديده جديد

و اين هم يكي ديگه

يه عكس از استاديوم جديد

خيلي جالبه كه امسال استاديوم ها بيشتر و بهتر شدن

Locker
10-09-2009, 02:45
Minimum requirements PES 2010
PES 2010 Minimum requirements :
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1 System, Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 2,6 GHz
RAM: 1,5 GB
Hard disk space: 9 GB
Video: GeForce 6800GT 256 MB
Recommended requirements:
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz
RAM: 2,5 GB
Hard disk space: 10 GB
Video: GeForce 8600 GT 512 mb
رسمیت این اطلاعات رو نمی دونم ، اگه کسی اطلاعاتی داره بده

Abas1100
10-09-2009, 02:46
كلا امسال به هوادارنا يا تماشلگران كاري ندارن و نسبت به پارسال پيشرفتي هم نداشته خودتون دل بدين

Mostafa NBA
10-09-2009, 02:48
بازی که ابهت نداره ، منظورت شرکت EA ابهت داره ؟

شما هم که زدی تو کاره اسپم ! آخه این مساله دیگه گفتن داره که منظوره من بازی بوده یا EA !

Locker
10-09-2009, 03:45
يه عكس هم از بازياي ملي جديده جديد

و اين هم يكي ديگه

اولی ف***ر هست ، دومی هم خراب

saeed_cpu_full
10-09-2009, 04:08
دوست خوبم شما اگه كمي دقت كنيد حداقل از نظر گيم پلي فيفا سره چون نزديك به 15 ساله تجربه داره

منم چيزی‌ نگفتم !! اين رو هم قبول دارم !!‌ هر كی جفتشو بازی كرده باشه همين نظر رو داره !
ولی PES 2010 هم كلی پيشرفت كرده ... ولی باعث نميشه بيخيال فيفا بشم ! ايشاالله گيم پلی‌ PES هم توپ باشه
امسال 2 تا فوتبال بسيار باحال داشته باشيم ! :40:

d_a_n_t_e
10-09-2009, 04:24
انگار دوباره داره بحث فیفا و پیس شروع میشه

دوستان عزیز خواهشا قبل از اینکه بخوان بیان توی تاپیک عنوان تاپیک رو نگاه کنند اینجا تاپیک PES2010 هست نه تاپیک FIFA یا FIFA Vs PES

من اینجا کم پست می دم ولی تاپیک رو دنبال میکنم خواهشا دوباره بحث مقایسه رو شروع نکنید

دوست عزیز Abas1100 اگه از بازی PES خوشتون نمیاد مجبور نیستید بیاید توی تاپیک و هی علیه این بازی پست بدید نمونه پست ها :

تحقیر بدون دلیل PES2010 :

كلا امسال به هوادارنا يا تماشلگران كاري ندارن و نسبت به پارسال پيشرفتي هم نداشته خودتون دل بدين

مقایسه بی موردفیفا با PES :

حداقل از نظر گيم پلي فيفا سره چون نزديك به 15 ساله تجربه داره

مقایسه دو بازی و توهین به سازندگان بازی و کلا توهین به سازندگان آسیایی :

مقایسه بی جا :

اين هم آمار خيلي جالب

توهین مجدد به سازندگان بازی

كلا وقتي بازي مي كني تو بازي درك مي كني كه چند تا آدم حسابي روش كار كردن

دوست من اگه از بازی خوشتون نمیاد مجبور نیستید بیاید توی تاپیک و بازی و سازندگانش رو تحقیر کنید خواهشا یا به این تاپیک نیایید یا اگه میایید بی طرفانه مطالب رو بخونید و مقایسه نکنید من چون هوادار PES هستم و از فیفا خوشم نمیاد کلا توی تاپیک فیفا نمیرم خواهشا رعایت کنید

خواهشا بقیه دوستان هم این بحث مقایسه رو کنار بزارن تا تاپیک به بی راهه نره

Locker
10-09-2009, 04:57
دمو ، برای این بازی منتشر میشه ؟

fouad-pes
10-09-2009, 08:54
دمو ، برای این بازی منتشر میشه ؟

بله دوست عزیز. 23 سپتامبر (1مهر)

Yi Yi
10-09-2009, 09:12

و PES 2009

minimum requirements:
- Windows XP SP2, Vista - Intel Pentium 4 1.4 GHz - 1 GiByte RAM - 6 GB hard disk space - GeForce FX or Radeon 9700th Pixel / Vertex Shader 2.0 and 128 MiByte VRAM. - 800 x 600 display resolution
recommended requirements:
- Windows XP SP2, Vista - Intel Pentium 4 3.0 GHz - 2 GiByte RAM - 8 GB hard disk - GeForce 6800 GT / GS, Radeon X1600 or higher. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 256 MiByte VRAM - 1,280 x 720 display resolutionتفوت های مهم :
VGA : در 2009 کارت گرافیک 6800 GT یا x1600 به بالا توصیه شده بود ولی حالا کارت 8600 GT به بالا توصیه شده.
CPU : در 2009 تک هسته ای pentium با فرکانس 3 گیگاهرتز توصیه شده بود ولی حالا دو هسته ای با فرکانس 1.8 گیگاهرتز توصیه شده.
RAM : در 2009 رم 2 گیگا بایت ولی حالا رم 2.5 گیگا بایت توصیه شده.
HARD : هشت گیگابایت به 10گیگابایت افزایش یافته.

mes que un club
10-09-2009, 10:06
سلام به همگی خوب ماهم اومدیم عضو این گروه شدیم و اولین پستمو تو این تاپیک زدیم از این به بعد منم مزاحم شما ممیشم و خبر میزارم با اجازه از بزرگتر ها راستی اون فیفایه چی داره برای خودش میگه کسی نیست جوابشو بده یا خودم جوابشو بدم(آخه نمودار ساختن سخته)

Behnam_o2
10-09-2009, 13:59
رسمیت این اطلاعات رو نمی دونم ، اگه کسی اطلاعاتی داره بده

نه دوستان این سیستم فیک هستش حدود 2هفته پیش اینو گذاشته بودم که معلوم شد این خبر درست نیست. سیستم بازی هنوز اعلام نشده احتمالآ چند روز قبل از اینکه دمو بیاد اعلام میشه.:46:

Abas1100
10-09-2009, 14:14
انگار دوباره داره بحث فیفا و پیس شروع میشه

دوستان عزیز خواهشا قبل از اینکه بخوان بیان توی تاپیک عنوان تاپیک رو نگاه کنند اینجا تاپیک PES2010 هست نه تاپیک FIFA یا FIFA Vs PES

من اینجا کم پست می دم ولی تاپیک رو دنبال میکنم خواهشا دوباره بحث مقایسه رو شروع نکنید

دوست عزیز Abas1100 اگه از بازی PES خوشتون نمیاد مجبور نیستید بیاید توی تاپیک و هی علیه این بازی پست بدید نمونه پست ها :

تحقیر بدون دلیل PES2010 :

مقایسه دو بازی و توهین به سازندگان بازی و کلا توهین به سازندگان آسیایی :

مقایسه بی جا :

دوست من اگه از بازی خوشتون نمیاد مجبور نیستید بیاید توی تاپیک و بازی و سازندگانش رو تحقیر کنید خواهشا یا به این تاپیک نیایید یا اگه میایید بی طرفانه مطالب رو بخونید و مقایسه نکنید من چون هوادار PES هستم و از فیفا خوشم نمیاد کلا توی تاپیک فیفا نمیرم خواهشا رعایت کنید

دوست گلم من كه عرض كردم فقط گيم پلي كه تازه چند تا از دوستاي خودتون قبول كردن فكر كنم اگه كمي ديگه پست مي دادم شما .....منو بالاي چوب مي كردين مرد حساب تعصب داري آفرين ولي از شنيدن حقيقت ناراحت مشو
همين ما بچه هاي فيفا قبول داريم كه گرافيك فيفا غير كنسول با پي اس قابل مقايسه نيست ولي حالا شما مگه اغرار مي كنين
در مور آسيايي بودن بازي هم مثل مقايسه هيوندا آزرا و پژو 407 ته كه هرچي بگيم باز شما رد همون آسيايي رو دارين

Abas1100
10-09-2009, 14:19

مقایسه بی جا :

خواهشا بقیه دوستان هم این بحث مقایسه رو کنار بزارن تا تاپیک به بی راهه نره[/quote]

در ضمن چرا حقيقت رو ميگي بي جا نمي دونم آماري كه بوده وبراتون گذاشتم با منبع حالا چرا بي جا نمي دونم آره چون شما بدت مياد
اتفاقا من 4 ساله دارم هم فيفا و پي اس بازي مي كنم وبا هيچ طرفدار اين دو شركت مشكل ندارم حالا شما خيلي ريز بين و حقيقت نشنوي نمي دونم

fouad-pes
10-09-2009, 14:26
نه دوستان این سیستم فیک هستش حدود 2هفته پیش اینو گذاشته بودم که معلوم شد این خبر درست نیست. سیستم بازی هنوز اعلام نشده احتمالآ چند روز قبل از اینکه دمو بیاد اعلام میشه.:46:

خدا کنه که اینجوری باشه:42:
آخه همچین سیستمی ندارم! مخصوصا رم و کارت گرافیک!:thumbsdow

joey jordison
10-09-2009, 14:27
ببین دوست من Abas1100 از اینکه دوباره کل کل بشه و اعصابمون خراب بشه مسلما هیچ کدوممون خوشمون نمیاد!
الان هم اگه بازم بیایم مثل چند صفحه قبل دعوا کنیم فقط تاپیک قفل میشه و دیگه من هیچ بهانه ای برای ماندن در P30WORLD ندارم!
خواهشا بحث فیفا را توی این تاپیک نکنید تا نه ما اعصابمون به هم بریزه نه شما!اگه به این حرفهاست من خودم راحت میتوانم بیام تو تاپیک فیفا از فیفا هی بد بگم و PES را برتر بدونم!ولی خواهشا دیگه جو را متشنج نکنید!!
این بحث ژاپنی و اروپایی هم دیگه واقعا کودکانه هست!و مسخره البته!!

d_a_n_t_e
10-09-2009, 14:34
[QUOTE=Abas1100;4195403]مقایسه بی موردفیفا با PES :

مقایسه بی جا :

در ضمن چرا حقيقت رو ميگي بي جا نمي دونم آماري كه بوده وبراتون گذاشتم با منبع حالا چرا بي جا نمي دونم آره چون شما بدت مياد
اتفاقا من 4 ساله دارم هم فيفا و پي اس بازي مي كنم وبا هيچ طرفدار اين دو شركت مشكل ندارم حالا شما خيلي ريز بين و حقيقت نشنوي نمي دونم

دوست من اگه شما منظور من رو از بی جا نفهمیدید چرا توی تاپیک پست میدید بیایید توی پروفایل بپرسید

من کاری ندارم که این آمار درسته یا نه ولی اینجا تاپیک PES هست نه تاپیک مقایسه پس هر مقایسه ایی میشه بی جا امیدوارم این موضوع رو فهمیده باشید و رعایت کنید

Abas1100
10-09-2009, 14:42
دو دوست گلم اگه دقت كنيد د ر 5 يا 6 صحفه قبل اطلاعات مفيد دادم ونه حرف و جهتي از شركت ديگه زدم ولي يكي از دوستاتون گف گيم پلي فلانه گرافيك فلانه ماهم تاييد كرديم حالا شما فك مي كنيد من يه قصد ديگه دارم نه به خدا ولي اين كه حرف راست رو بهش پيوند دروغ بدين خيلي زشته هر كي باشه ناراحت مي شه ميگه اينا ديگه كين هركي يه حرفي ميزنه يه چيز رو تاييد و از يه چيز بدشون مياد
در كل واقعا اگر از منه معذرت رو از تمامي شما خواستارم

4039
10-09-2009, 15:16
متاسفانه تاپیک داره از مسیر اصلی خودش منحرف میشه من از مدیران انجمن میخوام نسبت به این جریانی که چند وقته به وجود اومده ترتیب اثر بدن و راهکاری برای این معضل جستجو کنن .اگه این رویه باب بشه مطمئن دودش به چشم همه خواهد رفت .

farryad
10-09-2009, 15:55
دوستان این تاپیک pes 2010 است.
ما مجبور نکنید از[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده کنیم!

sima_6600
10-09-2009, 15:56
بل اخره معلوم شد این نسخه Konami ID داره یا نه.قرار بود نداشته باشه.

Abas1100
10-09-2009, 15:59
دوستان گل پي اس باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي پي اس 11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ

M A X I M U M
10-09-2009, 16:41
اينجا تاپيك مخصوص PES 2010 هستش و هر طرفدار PES2010 ميتونه از بازي محبوبش حمايت بكنه
جالب اينجاست كه هيچ وقت نشده كسي در تاپيك فيفا بر عليه PES حرفي بزنه و يك PES Fan بره باهاش دعوا بكنه به جز تاپيك PES كه دوستان فيفا باز نمي تونن اون سوزش مخصوص رو تحمل كنند
لطفا تاپيك مارو از جريان اصلي منحرف نكنيد و باشه حرف شما درسته و فيفا خيلي خيلي بهتر از PES هستش (آره جون عمت)
------------------------------------------------------
طبق آخرين اخبار رسمي روي كاور بازي در نسخه فرانسوي عكس ليونل مسي و گوركاف وجود خواهد داشت :

4039
10-09-2009, 17:57
نسخه دموی بازی در تاریخ 23 سپتامبر منتشر خواهد شد .

Macdiano
10-09-2009, 18:36
تو این ویدئو صحنه هایی از pes 2010 و fifa 10

--------------------------------------------

تو این ویدئو منوهای قبل از بازی هم نشون میده بازی Liv vs Bar

B3HZ@D
10-09-2009, 21:28
حسین جان اگه میشه یک سری عکس هم از Ability بازیکنان میلان بذار
مثل همون عکس هایی که مربوط به ژاوی میشد و آمار اون رو نشون میداد
ممنون

fouad-pes
10-09-2009, 21:58
نسخه دموی بازی در تاریخ 23 سپتامبر منتشر خواهد شد .

من که چند صفحه قبل هم گفته بودم!:31:

Macdiano
11-09-2009, 05:54
آهنگ یکی از منو ها

-----------------------------------------

فیس بعضی از بازیکنان فرانسه

-----------------------------------------

دارم میمیرم بی خوابی فقط به عشق PES :5:

mohsen-jj
11-09-2009, 10:08
دوستان گل پي اس باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي پي اس 11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ

سلام دوست عزیز ... خوب من هم امسال کنکور دارم و باید خیلی بخونم ولی این دلیل نمیشه که از pes 2010 دل بکنم !!
درسمو میخونم و در کنارش کمی هم pes بازی می کنم ... نمیشه که آدم همش بخونه که !!

mohsen-jj
11-09-2009, 10:09
کسی میدونه تو قسمت become a legned تغییری ایجاد شده یا نه ؟؟

Spaniuly
11-09-2009, 10:30
کسی میدونه تو قسمت become a legned تغییری ایجاد شده یا نه ؟؟

نه متاسفانه. و این چیزی هست که همه رو داره آزار میده:41:

Abas1100
11-09-2009, 13:06
سلام دوست عزیز ... خوب من هم امسال کنکور دارم و باید خیلی بخونم ولی این دلیل نمیشه که از

pes 2010 دل بکنم !!

درسمو میخونم و در کنارش کمی هم pes بازی می کنم ... نمیشه که آدم همش بخونه که !!

دوست گلم رشتم رياضيه و گفتم به پدرم قول رتبه 13 رو دادم

Persian_Gun's
11-09-2009, 13:25
دوست گلم رشتم رياضيه و گفتم به پدرم قول رتبه 13 رو دادم
بی زحمت تو پروفایلتون ادامه بدید...:11:

ham0on
11-09-2009, 14:48
راسته که تو این بازی میشه تو 16 جهت حرکت کرد؟
اگه راسته تو pc هم میشه؟
وقتی تو تنظیمات کنترلرم تو کنترل پنل نگاه می کنم 16 که هیچی! 360 درجه می چرخه

worldclass
11-09-2009, 16:54
متاسفانه باز هم عکس مسی رو روی بعضی از کاور ها میبینم!!
این همه بازیکن بزرگ هست فقط و فقط عکس مسی روی کاور این بازی میاد؟
مثلا ایتالیا قهرمان جهانه.چرا نباید عکس کاناوارو و یا پیرلو و یا بوفون روی کاور این بازی باشه؟
همش مسی مسی مسی
حالم رو بهم زد

Spaniuly
11-09-2009, 17:20
متاسفانه باز هم عکس مسی رو روی بعضی از کاور ها میبینم!!
این همه بازیکن بزرگ هست فقط و فقط عکس مسی روی کاور این بازی میاد؟
مثلا ایتالیا قهرمان جهانه.چرا نباید عکس کاناوارو و یا پیرلو و یا بوفون روی کاور این بازی باشه؟
همش مسی مسی مسی
حالم رو بهم زد

خوب چون مسی از همه بازیکنان حال حاضر فوتبال سر تر هست باید واقعیت رو قبول کرد. تورس هم که عشقمه در رده دوم هست واقعا دو تا از محبوب ترن بازیکنان من عکس روی کاور بازی هست خیلی جالبه

worldclass
11-09-2009, 17:29
افتخاری که کاناوارو به عنوان کاپیتان ایتالیا به دست اورده مسی و تورس ممکنه تا اخر دوران بازیش به دست نیارن!
..................................
اما بحث من چیز دیگه ای هست و اون هم مربوط به دلزدگیه مخاطب میشه که باید هر سال روی کاور بازی مسی رو ببینه و یا قبل از اون ادریانو رو میدیدیم!

FCBarcelona.ir
11-09-2009, 17:39
شما کاور بازی رو خب نگاه نکن! و گرنه مسی سالی هزار تا کاورم ازش باشه، همه مردم دنیا دوسش دارن، چه برسه به سالی یکی!

mes que un club
11-09-2009, 18:04
افتخاری که کاناوارو به عنوان کاپیتان ایتالیا به دست اورده مسی و تورس ممکنه تا اخر دوران بازیش به دست نیارن!
اما بحث من چیز دیگه ای هست و اون هم مربوط به دلزدگیه مخاطب میشه که باید هر سال روی کاور بازی مسی رو ببینه و یا قبل از اون ادریانو رو میدیدیم!
سلام دوست شما تحقیق کردین اصلا باید بدونی konamiاینجوری نیست و تو ایتالیا که میخواد منتشر کنه کاور بازی عکس دل پیرو هست

Spaniuly
11-09-2009, 18:13

چند روز پیش یکی از بچه ها یه متن گذاشته بود که مصاحبه با تورس بود شما دقت کن از 2008 به اینور عکس هر کس روی کاور بود. یه افتخار بزرگ نصیبش می شد. PES2008 عکس رونالدو بود و دقیقا همون سال قهرمان اروپا شد و بهترین بازیکن 2008 انتخاب شد. PES2009 عکس مسی بود که مسی امسال با بارسا قهرمان ECC شد و به احتمال فوق العاده زیاد بترین بازیکن جهان خواهد بود مگه اینکه بخوان دبه در بیارن به نظر من مسی امسال توی انتخاب بهترین بازیکن بی رقیب هست. و انشالله که بهترین بازیکن انتخاب بشهرونالدو هم خوب بود ولی مسی تونست شکست بده رونالدو رو اونم توی بزرگترین فینال سال 2009. شایدم امسال جام باشگاهها به لیورپول برسه اگه برسه که واقعا باید گفت احسن به پیش بینی کونامی. از نظر مسئولین کونامی امسال تورس می تونه یکی از ستاره های بزرگ جهان بشه طوری که بی رقیب باشه و بتونه لیورپول رو به مقام قهرمانی برسونه. واسه همین عکس روی کاور بازی انتخاب شده. از طرفی عکس مسی هم هست چون شکی توی بهترین بازیکن شدننش نیست.(بگو ایشالا)

در کل کونامی انتخاب های منطقی تری داشته و همیشه خوب شناخت داشته روی آینده بازیکنان. باید قبول کنیم حتی پیش بینی های مستر لیگش هم خیلی طبیعی تر هست در مورد رشد بازیکنان. کلا به نظرم کونامی رفته رفته توی ساخت فوتبال سیم داره صیر شدیدا صعودی و با شتابی طی می کنه

مهدي.ف
11-09-2009, 23:46
چند روز پیش یکی از بچه ها یه متن گذاشته بود که مصاحبه با تورس بود شما دقت کن از 2008 به اینور عکس هر کس روی کاور بود. یه افتخار بزرگ نصیبش می شد. PES2008 عکس رونالدو بود و دقیقا همون سال قهرمان اروپا شد و بهترین بازیکن 2008 انتخاب شد. PES2009 عکس مسی بود که مسی امسال با بارسا قهرمان ECC شد و به احتمال فوق العاده زیاد بترین بازیکن جهان خواهد بود مگه اینکه بخوان دبه در بیارن به نظر من مسی امسال توی انتخاب بهترین بازیکن بی رقیب هست. و انشالله که بهترین بازیکن انتخاب بشهرونالدو هم خوب بود ولی مسی تونست شکست بده رونالدو رو اونم توی بزرگترین فینال سال 2009. شایدم امسال جام باشگاهها به لیورپول برسه اگه برسه که واقعا باید گفت احسن به پیش بینی کونامی. از نظر مسئولین کونامی امسال تورس می تونه یکی از ستاره های بزرگ جهان بشه طوری که بی رقیب باشه و بتونه لیورپول رو به مقام قهرمانی برسونه. واسه همین عکس روی کاور بازی انتخاب شده. از طرفی عکس مسی هم هست چون شکی توی بهترین بازیکن شدننش نیست.(بگو ایشالا)

در کل کونامی انتخاب های منطقی تری داشته و همیشه خوب شناخت داشته روی آینده بازیکنان. باید قبول کنیم حتی پیش بینی های مستر لیگش هم خیلی طبیعی تر هست در مورد رشد بازیکنان. کلا به نظرم کونامی رفته رفته توی ساخت فوتبال سیم داره صیر شدیدا صعودی و با شتابی طی می کنه
بنظر من ترس تو جام جهانی موفق میشه انصافا هیچ تیمی حریف اسپانیا نمیشه

Rahim_F_72
12-09-2009, 00:27
این لینک هایی که از یوتوب گذاشتین ف ی ل ت ر ه...

4039
12-09-2009, 09:17

لطفا بدون هیچ تعصبی نظرتون رو هم بگین .

.

alex-sina
12-09-2009, 09:25
به علت تكراري بودن حذف شود.

romell
12-09-2009, 10:30
چقدر استایل بازیکن ها فرق کرده و بهتر شده و تنوع توشون هست به نظر من که از نمای دور هیچ شباهتی به PES 2009 نداره .

alex-sina
12-09-2009, 10:50
24 سپتامبر (12 روز ديگه) نمايشگاه TGS 2009 شروع به كار خواهد كرد. اين آخرين نمايشگاهي است كه قبل از انتشار بازي برگزار خواهد شد و كونامي هر چي كه داره رو تو اين نمايشگاه رو خواهد كرد و همزمان با اين نمايشگاه دموي بازي رو در اختيار طرفداراش قرار خواهد داد. (Fifa كه تو دمو بدجوري با اين باگ هاش مردمو چزونده، يه وقت طرفداراي فيفا ناراحت نشن. حقيقتو گفتم.)
اميدواريم خبرهاي خوبي از بازي در اين نمايشگاه بشنويم.

Elendil1
12-09-2009, 11:06
24 سپتامبر (12 روز ديگه) نمايشگاه TGS 2009 شروع به كار خواهد كرد. اين آخرين نمايشگاهي است كه قبل از انتشار بازي برگزار خواهد شد و كونامي هر چي كه داره رو تو اين نمايشگاه رو خواهد كرد و همزمان با اين نمايشگاه دموي بازي رو در اختيار طرفداراش قرار خواهد داد. (Fifa كه تو دمو بدجوري با اين باگ هاش مردمو چزونده، يه وقت طرفداراي قيقا ناراحت نشن. خقيقتو گفتم.)
اميدواريم خبرهاي خوبي از بازي در اين نمايشگاه بشنويم.

خیلی دوست دارم بدونم کی به شما گفته فیفا پر از باگ بوده ؟ اگر منظور شما نسخه ی نکست هست که باید بگم باگ هایی که داشته در حدی نبودن که بخواد تو بازی تاثیر بذاره ، چه برسه به اینکه مردم و فیفا باز ها رو ناراحت کنه ، اینقدر نکات مثبت اظافه شده ، که این باگ ها به چش نمیاد! درضمن اگر یکم {کوچولو} فکر کنی می فهمی این نسخه ی دمو هست و نه کامل !!! و می خوان نظرات گیمر ها رو بدونن ! محضه قشنگی و رضای خدا که نمیدن !

لطفآ دوستان بدون داشتن علم کافی درباره ی چیزی اظهار نظر نکنن. {مخصوصآ درباره فیفا}

در مورد باگ ها و دمو :

---------------------------------------------------------

.

شرمند ترسیدم اظهار نظر کنم !

Mostafa NBA
12-09-2009, 12:13

.

کیفیت زمین بسیار زیبا و کیفیت تصویر از همه بهتر. حداقل آدم وقتی نگاهش میکنه حالش به هم نمیخوره. این PES واقعا یک نعمت بزرگ برای ما PC باز هاست. بچه ها قدر این PES رو بدونید به خدا.
:11:

swastika
12-09-2009, 12:25

.

ميشه لينكي از سايز بزرگ اين عكسا بزاريد؟

Thx

bahador2009
12-09-2009, 12:41

.حسين جان اين عكسها احتمالا مربوط به winning eleven 2010 نيست؟
اگه هست تاريخ عرضش كي هست؟
يعني واقعاتوي اين ريجين اسم بازيكنا رو مثل قديما ژاپني مينويسن آخه ريجين Xbox360 من J هست.

UP-SNAKE
12-09-2009, 13:12
حالا من باز ميام واقعيت رو ميگم شما ناراحت ميشيد نظر خودتون چيه؟

4039
12-09-2009, 13:21
ميشه لينكي از سايز بزرگ اين عكسا بزاريد؟

Thx

این لینک اصلیه ( سه تا عکسه که دوتاش تقریبا شبیه هم هستن )

آدام امروز گفت این عکسارو بنابه دلایلی با کیفیت پایین گرفته شده .

4039
12-09-2009, 13:30
انیمیشن حرکات ریز مسی :

حسين جان اين عكسها احتمالا مربوط به winning eleven 2010 نيست؟
اگه هست تاريخ عرضش كي هست؟
يعني واقعاتوي اين ريجين اسم بازيكنا رو مثل قديما ژاپني مينويسن آخه ريجين Xbox360 من J هست.

اینا از سایت winning eleven 2010 گرفته شده .

pedramgolchin
12-09-2009, 13:43
اسکرین شات های جدیدی از مد آنلاین جام باشگاههای اروپا و لیگ قهرمانان منتشر شده که فکر کنم 35تا باشه
اینم لینک :

4039
12-09-2009, 14:03
بدون خوندن هیچ جمله ای از این تاپیک کسی میتونه از روی عکساش حدس بزنه مربوط به چی میشه ؟ اگه کسی متوجه بشه باید به هوشش آفرین گفت ( در ضمن مربوط به این بازی میشه ) .

joey jordison
12-09-2009, 14:03
واقعا عالی هست واقعا!
گرافیکش مخصوصا!بی صبرانه منتظر بازی با منچستر در اولدترافورد هستم............................

Mostafa NBA
12-09-2009, 14:57
بی صبرانه منتظر دمو ....

pedramgolchin
12-09-2009, 15:43
بدون خوندن هیچ جمله ای از این تاپیک کسی میتونه از روی عکساش حدس بزنه مربوط به چی میشه ؟ اگه کسی متوجه بشه باید به هوشش آفرین گفت ( در ضمن مربوط به این بازی میشه ) .

من تاپیک رو خوندم تا متوجه شدم!!!!!!!:11::11:خیلی فکر جالبی کردن

Toranj_mhg
12-09-2009, 17:13
امیدوارم تو این ورژن دفاع ساده تر و گل زدن سخت تر بشه تو 2009 مگه می شد توپ رو از اتوئو گرفت؟! البته من با داداشم بازی می کنم!
کسی اطلاعی در باره ی این امیدواری من داره؟

M A X I M U M
12-09-2009, 19:43
ديگه نميشه با يه بازيكن همينطور قر داد و رفت جلو
البته دوست من توي همين 2009 هم اگه خوب دفاع بكني خيلي راحت ميشه جلوي اتوئو يا به قول خارجي ها Barca Kid هارو گرفت
براي جلوگيري از گل خوردن در مقابل ساده ترين راه، ساده ترين دفاع ممكنه
اما در نسخه 2010 اين مشكل ، مشكل هم نميشه گفت ، كلا دفاع به مراتب بهتر شده و قابليت هاي جديدي اضافه شده
براي اولين بار در تاريخ بازي هاي ورزشي بعد از بازي NBA2009 ، تماشاگران به شكل فول 3D هستند كه بايد بريم حالشو ببريم
همه چي عاليه واقعا همه چي به جز يه چيز بد كه هنوزم درستش نكردن اونم اينه در مد بال انتظار داشتم با پولايي كه درمياريم بتونيم خونه و ماشين و اين جور چيزا بخريم درست مثل GT5 كه اين قابليت هارو اضافه نكردن انگاري اما مطئنا در نسخه بعد اضافه خواهد شد
قابليت جديدي هم اضافه شده به نام سازگاري كه در PES2009 يك ضعف به حساب ميومد اونم اين بود كه مثلا وقتي تعداد ستارگان يه تيم زياده مثلا براي گرفتن جلوي اتوئو شخصي كه مچستر رو مي گيره بعد اينكه يه گل ميزنه روني رو مياد دفاع ميذاره و خب روني با يه دفاع خوب راحت توپ رو از پاي اتوئو مي گيره با قدرت بدني بالاش و همچنين سرعت خوبش كه زياد با عقل جوردرنمياد اما در PES2010 با اين قابليت سازگاري توانايي هاي بازيكن با پستي كه بازي مي كنه اين مشكل هم حل شده

M A X I M U M
12-09-2009, 20:05
توي سه تا انجمن رسمي خود كونامي يه طرحي بود كه توش بازيكننده ها و طرفداران پي اي اس نظراتشون رو براي بهتر شدن بازي بگن كه از بين كلي نظر نظرات برتر انتخاب شده و در نسخه اصلي بازي اعمال خواهد شد از جمله :

- خط امتياز در هنگامي كه گل ميزنيم يا گل مي خوريم ! (مخصوص فوتبال هاي سوپر حرفه اي دنيا)
- بعد اينكه بازيكنان ضربات آزاد ميزنند مثل مجسمه نميشن و خيلي راحت ميتونن حركت كنند
- احتمال مصدوميت دروازه بانان ( مهم ترين نكته براي ريلستيك كردن بازي كه عالي كار شده )
- براي هر باري كه دروازه بان از بازي محو ميشه مثلا دريبل ميخوره يا جا ميمونه يه دليل منطقي وجود خواهد داشت(واااااوووو)
- نبودن حصار هاي مصنوعي نسخه هاي قبل كه حسابي تو چشم ميزد (چه شود با تماشاگراي سه بعدي )
- دروازه ها و تورهاي رنگارنگ درست مثل دنياي واقعي
- اومدن بازيكن ها به عقب براي دفاع كردن زماني كه توپ رو از دست ميديد كه در نسخه هاي قبلي دقيقا نصف اين قابليت ها وجود داشت و مثلا با تركيب 5-4-1 هم نميشد بيشتر از 8 نفر داشت كه با رفع اين مشكل كونامي اين توانايي كنترل بصورت 100 درصد در اختيار بازي كننده قرار داده
- اضافه شدن اسم باشگاهها و كامل بازيكن ها براي صداي گزارشگر ها
- ضربات پنالتي به موقع و واقع گرايانه

اينا كلا يه مقاله كه من ترجمه و خلاصه اش كردم بريد حالشو ببريد دوستان

Mehdi.ss
12-09-2009, 20:09

.

عالی
توپ
کره
:18:

JUSTIN11
12-09-2009, 20:44

ممنون حسین جان خیلی جالب بود.من این تاپیک رو قبلا هم دیده بودم ولی به عکسها توجه نمیکردم......

-------------------------------
اون 2 تا عکس هم که گذاشتی همه چیز عالی بود.گرافیک-فیزیک بازیکنها-چمن ورزشگاه-......
تنها عیب این عکس همون مسئله لایسانس هاست که در عکس دومی چلسی و وست هام در بازی لایسانس نیستن.

swastika
12-09-2009, 20:52
اون 2 تا عکس هم که گذاشتی همه چیز عالی بود.گرافیک-فیزیک بازیکنها-چمن ورزشگاه-......
تنها عیب این عکس همون مسئله لایسانس هاست که در عکس دومی چلسی و وست هام در بازی لایسانس نیستن.

اونم كه خيالي نيست.جخ يه هفته نشده بعده انتشار بازي كلي Patchو اينجور چيزا براش مياد كه همه رو Full Licsence ميكنه.البته فك كنم اين قابليت فقط واسه PCباشه.:5:

mes que un club
12-09-2009, 21:03
سلام دوستان خوبید شما کسی میدونه چرا کونامی لیگهایی مثل انگلیس و اسپانیا با این همه عضمت Licsence نشدند ولی این لیگ هلند Licsence هست؟لطفا جواب بدید این سوال خیلی مدته که ذهن منو مشغول کرده

Hirad HRD
12-09-2009, 22:07
اطلاعات جدید از لایسنز شدن تیمها و لیگهای موجود در بازی در ضمن نوی منطقه آسیا 16 تیم وجود دارن

4039
12-09-2009, 22:43
توی جشنواره FJV پاریس که در روزهای 18 -20 سپتامبر برگزار میشه قراره کونامی هم شرکت کنه . توی برنامشونو که نگاه کنید PES 2010 رو هم خواهید دید . بنابراین ما میتونیم ویدئو و تصاویری جدید از بازی رو طی 5-6 روز آینده داشته باشیم .

این لیست شرکتهائیه که در این جشنواره حضور دارن همچنین بازیهایی که قراره ارائه بدن:

در ضمن امشب شب قدره ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نزارین .

Spaniuly
12-09-2009, 23:09
اونم كه خيالي نيست.جخ يه هفته نشده بعده انتشار بازي كلي Patchو اينجور چيزا براش مياد كه همه رو Full Licsence ميكنه.البته فك كنم اين قابليت فقط واسه PCباشه.:5:

درسته اگه کیت سرور بازم ساخته بشه (که انگار جویس بیخیال شده) من خودم یه پچ شسته رفته تر حتی از Krauser patch هم شسته رفته تر پچ میسازم مخصوص لایسنس موارد لایسنس نشده هیچ دستکاری هم نمیکنم

Rahim_F_72
13-09-2009, 02:02
یا دمو......

Mostafa NBA
13-09-2009, 02:16
در منطقه ی آسیا تیم هایی مثل ازبکستان, سوریه, قطر, عمان, کره شمالی, کویت, عراق, بحرین در PES 2010 به تازگی لایسنس شدن. باید بریم بمیریم که اینا لایسنس شدن و ما همچنان دریغ از لایسنس شدن حتی در یکی از این بازی ها(FiFa & PES):13:

korokodil_avareh
13-09-2009, 04:05
در منطقه ی آسیا تیم هایی مثل ازبکستان, سوریه, قطر, عمان, کره شمالی, کویت, عراق, بحرین در PES 2010 به تازگی لایسنس شدن. باید بریم بمیریم که اینا لایسنس شدن و ما همچنان دریغ از لایسنس شدن حتی در یکی از این بازی ها(FiFa & PES):13:
بیخیال دوست من:11:
اگر اینطوریه کلا ما تو همه ی مسائل باید بریم بمیریم مخصوصا سرعت اینترنت که من دارم به شدت رنج میبرم
دیگه این چیزها عادی شده
والله یادمه توی FIFA 99 بازیکنهای ایران همه شون سیبیل داشتند. چقدر خندیدم اون زمان:31:
با مردن ما هیچی درست نمیشه:27:
موفق باشی:40:

Mostafa NBA
13-09-2009, 04:46
بیخیال دوست من:11:
اگر اینطوریه کلا ما تو همه ی مسائل باید بریم بمیریم مخصوصا سرعت اینترنت که من دارم به شدت رنج میبرم
دیگه این چیزها عادی شده
والله یادمه توی FIFA 99 بازیکنهای ایران همه شون سیبیل داشتند. چقدر خندیدم اون زمان:31:
با مردن ما هیچی درست نمیشه:27:
موفق باشی:40:

ولی ایران داره قله های پیشرفت رو طی میکنه :27: نمی بینی چقدر بین همه عزیز شدیم :13:

کلمه ی مردن ایهام داشت :31: باید افرادی دیگه بمیرن تا راحت بشیم :21:

Yi Yi
13-09-2009, 06:30
در منطقه ی آسیا تیم هایی مثل ازبکستان, سوریه, قطر, عمان, کره شمالی, کویت, عراق, بحرین در PES 2010 به تازگی لایسنس شدن. باید بریم بمیریم که اینا لایسنس شدن و ما همچنان دریغ از لایسنس شدن حتی در یکی از این بازی ها(FiFa & PES)
اشتباهه! با توجه به ویکیپدیا هیچ کدوم از این تیم ها لایسنس نشدن،وجه مشترک این تیم ها اینه که برای اولین بار وارد PES می شوند.

Hirad HRD
13-09-2009, 09:18
اشتباهه! با توجه به ویکیپدیا هیچ کدوم از این تیم ها لایسنس نشدن،وجه مشترک این تیم ها اینه که برای اولین بار وارد PES می شوند.
دوست من درست اشاره كردن به لينك زير توجه كنين
توي تيم هاي ملي كه در بازي قرار دارند جلوي هر كدوم از اونها يك شماره است كه:
1 – Fully licensed teams
2 – Teams new to the series
3 – Teams making a re-appearance to the series
اولي يعني اين تيم به طور كامل لايسنز شده دومي به معني تيمها تازه واردن بنابراين اين تيمها كه شماره 2 و3 دارن به معناي لايسنز نيستند

Ami R 940
13-09-2009, 10:48
به نظر من یه سری چیزا باید اضاف بشه

وقت کشی دروازبان و دریافت کارت + وقت بازی در هنگام ضربه زدن و کرنر و.. نباید وایسته به فوتبال واقعی نزدیک تر باشه .

Spaniuly
13-09-2009, 13:46

مورد اول رو درست گفتی ولی مورد دوم رو نه.

این تیم ها لایسنس نشدن و این شایعه هست که متاسفانه دوستان هی بهش دامن می زنن.

مورد دوم اینکه این تیم ها برای اولین بار نیست که در دیتابیس وجود دارند توی PES 2009 هم این تیم ها موجود بودند فقط مخفی بودن و داخل بازی نبودند با دستکاری فایل CV0f میشد این تیم ها رو داخل بازی ظاهر کرد. البته فیک بودند. ولی وقتی ظاهر می شدند به صورت تیم های فیک و لایسنس نشده قابل استفاده بودند. ولی ظاهر کردن اینها باعث بروز مشکلاتی توی مود BAL میشد. البته اگه این تیم ها توی PES 2010 بصورت دیفالت وارد بازی بشن حق با شماست و حرف شما هم یه جورایی درست میشه چون اگه قرار باشه این تیم ها درست مثل تیم ایران بصورت تیم های لایسنس نشده وارد بازی بشن و بشه باهاشون بازی کرد برای اولین باره.

موفق باشید:40:

4039
13-09-2009, 15:18
تا آخر هفته اخبار و اطلاعات و تصاویر جدیدی از بازی بترتیب از طریق جشنواره پاریس , پلی تست نهایی از آدام و نمایشگاه ژاپن منتشر خواهد شد .

چند وقتی میشه اطلاعات جدیدی از بازی منتشر نشده بد نیست به جوابهایی که آدام توی این یکی دو هفته اخیر به سوالات کاربرا داده نگاهی بندازیم .

سوال : آیا امکان انتخاب رندومی ورزشگاه ها مجددا به بازی اضافه شده ؟

جواب : بله

سوال : چند نوع جوراب ورزشی وجود داره ؟ آیا گردنبند ( گرم کن گردن مثل مال توتی) توی بازار وجود داره ؟ کلا چه لوازمی توی بخش ادیت وجود داره ؟

جواب : دو نوع جوراب وجود داره و اون گردنبندی که میگین نه نیست . مچ بند و نوع مخصوص قوزک پا هم وجود داره .

سوال : کمی درمورد کارتهای بازیکنان توضیح بدین .

جواب : هر بازیکن نهایتا تا 11 کارت میتونه داشته باشه . هر نوع کارتی به بازیکنان خاصی اختصاص داده شده مثلا کارتهای مربوط به حرکات فریب دهنده تنها به بازیکنان تکنیکی اختصاص داده شده . در ضمن میشه توی بخش ادیت بازی اینارو تغییر داد .

سوال : به ترتیب بیشترین گلی که دیدین توی یک بازی به ثمر رسید چند تا بود ؟ بیشتری گلی که شما توی یک بازی زدین چند تا بود ؟ و بیشترین گلی که کامپیوتر یا یک نفر به شما زد چند تا بود ؟

جواب : به ترتیب 5 – 4 و 2 گل .

سوال :شما بارها گفتین این نسخه بازی pes رو دوباره داره به اوجش بر میگردونه اما با این وجود بازم میگین با در نظر گرفتن امتیاز نکست جن بودنش پشت سر نسخه 5 و 6 بازی قرار میگیره لطفا دقیقا بگین چه ویژگی سبب میشه که شما نسخه 6 رو ( به نسبت کارنت بودنش ) بهتر از این نسخه بدونین ؟

جواب : مسالهresponse times اون نسخه( عکس العمل سریع بازیکن در زمان فشار دادن دکمه های گیم پد و کنترلر بازی ) .

سوال : چند تا اسلات برای ایجاد بازیکنان جدید وجود داره ؟

جواب : 160 تا اسلات .

سوال : آیا هنوز دست و پای بازیکنان مثل روح توی هم میره ؟ این مساله موجب عصبانیت و ناراحتی من میشه .

جواب : بله هنوز این اشکالات وجود داره . من انتظار دارم بخش زیادی از این مشکل قبل از نسخه نهایی برطرف بشه . اما بعید به نظر میرسه بطور کامل و 100 درصد مساله حل بشه . فیفا از یک موتور فوق العاده بهره میبره اما با این وجود باز هم کم و بیش این مورد توش دیده میشه .

سوال : تیم میزبان همیشه بازیو از نیمه چپ زمین شروع میکرد آیا این مساله توی این نسخه تغییر کرده ؟

جواب : بله

سوال : آیا بخش shop یا همون فروشگاه به بازی برگشته ؟

جواب : نه نیست .

سوال : این نسخه در حالت 1080p هم میتونه اجرا بشه ؟

جواب : نه متاسفانه هنوز در حالت 720p قابل اجراست . اما مطمئن نیستم , شاید توی نسخه نهایی وضعیت دیگه ای داشته باشه .

سوال : آیا تیمها به سبک هم نامشون در عالم واقع بازی میکنن ؟

جواب : بسیاری از تیمها به سبک تیمهای متناظرشون در دنیای واقعی بازی میکنن . اما اونچه که آدمو تحت تاثیر قرار میده اینه که بازیکنان هم دقیقا رفتار همتای خودشون رو در دنیای واقعی دیده میشه , بروز میدن . مثلا مسی و روبن همیشه سعی میکنن حریف مقابلشونو دریبل کنن و ژاوی پاسهای توی عمق میده و به همین شکل تووز روی مدافعین حریف عمل پرسینگو انجام میده – تورس فضای نفوذو بهتر پیدا میکنه و ....

....

سوالات خیلی بیشتر از ایناست اما عموما سوالاتی آبکی و یا جزئی و کم اهمیت بودن که ارزش نوشتنو نداشتن .

Ahmad hp
13-09-2009, 15:39
این آدام دقیقا کیه ؟

bahador2009
13-09-2009, 16:17
درباره اون سوال كه چرا نسخه 2010 نسبت به بقيه كه توي PS2 بودن كمتر لذت بخش هست ميشه اين رو هم گفت كه چون در نسخه PES6 از تمام امكانات PS2 از طريق آزمون و خطا استفاده شده و ديگه كاملا تست شده است ولي نسخه نكست هنوز نتونسته امكانات كامل رو مد نظر قراربده.
اگه يادتون باشه PES3 تفاوتش با PES6 خيليه و حتي نسخه هاي ماقبل 6 هم نميتونستن به پاش برسن چون كاملا كار شده بود ويكدفعه يه بازي متفاوت درست شد واين قضيه بايد هم در نكست اتفاق بيفته تا بشه در رتبه اول قرارشون داد.

mohammad_87
13-09-2009, 17:08

خیلی جالبه.فقط اگه همشون از فوتبال بود و با چند بازیکن مختلف باحال تر میشد.
حسین جان درمورد اون دوتا عکس ها بدون تعصب میگم:در عکس دوم دوتا مدافع دارن به چشمای بازیکن حریف نگاه می کنن که اگه میشد به توپ نگاه کنن عالی میشد.:13:کمی هم محل تماس استوک ها با چمن غیر طبیعیه.
البته من جدای نکات مثبت گفتم و نکته اولی فکر کنم از نکاتی باشه که فقط من بهش گیر میدم...:27:

joey jordison
13-09-2009, 17:43
مچ بند و نوع مخصوص قوزک پا هم وجود داره
نوع مخصوص قوزک پا!همون Tape باشه فکر کنم منظورش!
امیدوارم Tape بلند و کوتاه هم موجود باشه!

Google Spider
13-09-2009, 20:03
مورد دوم اینکه این تیم ها برای اولین بار نیست که در دیتابیس وجود دارند توی PES 2009 هم این تیم ها موجود بودند فقط مخفی بودن و داخل بازی نبودند با دستکاری فایل CV0f میشد این تیم ها رو داخل بازی ظاهر کرد. البته فیک بودند. ولی وقتی ظاهر می شدند به صورت تیم های فیک و لایسنس نشده قابل استفاده بودند. ولی ظاهر کردن اینها باعث بروز مشکلاتی توی مود BAL میشد. البته اگه این تیم ها توی PES 2010 بصورت دیفالت وارد بازی بشن حق با شماست و حرف شما هم یه جورایی درست میشه چون اگه قرار باشه این تیم ها درست مثل تیم ایران بصورت تیم های لایسنس نشده وارد بازی بشن و بشه باهاشون بازی کرد برای اولین باره.

موفق باشید:40:

الان که شما گفتید مخفی هستند من یادم اومد که وقتی با فیل ها 09 یا 08 ور می رفتم لیگ ژاپن و... هم بودن .

حالا سوال من اینه چرا این ها رو مخفی می کنن

و بعد مگه همین که تیم ایران رو بخوان توی بازی بزارن و از پرچم ایران و ... استفاده کنن نیاز به اجازه نداره ؟
اگه داره ایا این کارو کردن ؟ :20:

Ashkan Buffon
13-09-2009, 21:33
سلام به همگی. منو کاربرای قدیمی خوب میشناسن. یادش بخیر چقدر replay میذاشتیم تو تاپیکش..
منتظر pes 2010 هستم بدجور. 2009 که خوب بود، اما 2008 به نظر من اصلا خوب نبود..

m64m64
13-09-2009, 23:00
:41:پس سيستم مورد نياز بازي رو كي اعلام مي كنن؟

4039
13-09-2009, 23:15
نوع مخصوص قوزک پا!همون Tape باشه فکر کنم منظورش!
امیدوارم Tape بلند و کوتاه هم موجود باشه!

دقیقا همین کلمه توی متن جواب بود من میخواستم عین کلمه رو بزارم گفتم شاید این اصطلاح به گوش کسی نخورده باشه و کسی متوجه منظور نشه اما الان میبینم مثل اینکه کم سوادی و کم اطلاعی از منه وگرنه احتمالا بقیه دوستان هم مثل شما دقیقا میدونن tape چیه .
اشاره بجایی کردی مهران جان .

4039
14-09-2009, 00:32
هنر کونامی توی این تصویر به وضوح قابل مشاهدست . تازه باید این مساله رو هم در نظر گرفت که این تصویر از روی مانیتور عکسبرداری شده .

سایز بزرگ :

Toranj_mhg
14-09-2009, 01:51
ديگه نميشه با يه بازيكن همينطور قر داد و رفت جلو
البته دوست من توي همين 2009 هم اگه خوب دفاع بكني خيلي راحت ميشه جلوي اتوئو يا به قول خارجي ها Barca Kid هارو گرفت
براي جلوگيري از گل خوردن در مقابل ساده ترين راه، ساده ترين دفاع ممكنه

والا من که چند بار کاملا می رم تو پای اتوئو ، مثلا پویول پا هم می ندازه تو پاش (اتوئو به اینتر انتقال داده شده) ولی داداشم همین جور به قول شما قر می ده و می ره جلو البته منم با مسی این بلا رو سرش می یارم ولی امان از شوت های اتوئو که در بدترین حالت امکان نداره دروازبان یک ضرب بگیره!
البته مشکل دفاع رو با کامپیوتر ندارم کلا مشکلی با کامپیوتر ندارم بازنده ی خوبیه... راستی کسی نمی دونه تاپ پلیر اندفه سخت تر شده یا نه! البته تو 2009 پیشرفت خوبی داشت اولاش واسم سخت بود!

Toranj_mhg
14-09-2009, 02:00
هنر کونامی توی این تصویر به وضوح قابل مشاهدست . تازه باید این مساله رو هم در نظر گرفت که این تصویر از روی مانیتور عکسبرداری شده .

سایز بزرگ :

آقا دمت گرم یعنی واقعا 2010 اینجوریه:18: ؟ یا الکیه؟؟!! به همه توصیه می کنم بزرگشو ببینند و به دست راست بالاک توجه کنند تا مویرگاش هم ساخته!!! چمنم که دیگه هیچی!!!

...
ویرایش شده:
ببخشید دوتا پست ،پشت سر هم شد یه لحظه این عکس منو شوکه کرد!

Spaniuly
14-09-2009, 05:11
کلا PES پیشرفت فوق العاده ای داشت از سال 2008 به اینطرف واقعا تلاش شبانه روزی دست اندر کارای کونامی بالاخره جواب داد الان باید یه دست مریزاد به کونامی و همه کسانی که زحمت ساختت بازی PES 2010 رو کشیدن گفت قبول کنیم که از نسخه 2010 PES کسی نخواهد تونست ایراد بگیری مگه این که قصد تخریب داشته باشه. به نظرم امسال با یک بازی شیرین و باحال روبرو هستیم ریزه کاری ها واقعا زیباست و یک شاهکار در پیش رو هست به قول معروف نابرده رنچ گنج میسر نمی شود EA توی یک سال گذشته رفته بود تعطیلات واسه همین توی فیفا 10 شاهد چیز جالب و جدیدی نیستیم تغییراتی که توی فیفا 10 ایجاد شده واقعا در عرض چند روز میشد انجام داد. واسه همینه که نسخه PC یه Just Fun به تمام معنا هست. البته دموش که اینطور بود و نسخه نهایی هم زیاد نمی تونه فرق داشته باشه. مثل سایر دوستان من هم شدیدا چشم به راه دمو بازی هستم و امیدواری هام درست مثل سال گذشته به PES زیاده. امیدوارم مواجه شدن با یک بازی تمام عیار جواب تشکر دوستانی باشه که از ابتدای ایجاد این تاپیک تلاش بی وقفه ای در امر اطلاع رسانی داشتن. جا داره از دوستان فعال توی تاپیک حسین عزیز (4039) که توی ترجمه ها واقعا سنگ تموم گذاشت تشکر رسمی بکنم و همچنین از محمود که جاش خیلی خالیه ک ایشون هم مطالب زیادی بدست میاوردن و اطلاع رسانی می کردن.

برای همه دوستان و برو بچه های گل تاپیک آرزوی موفقیت و پیروزی روز افزون دارم. شاد و پیروز و گیمر باشید. قربون همه تون
خیلی مخلصیم:40::11:

Wayne Rooney
14-09-2009, 11:08
به نظر من تنها عیبی که PES داره همون نگرفتن لایسنس تیما هستش ... یه سوال طرفدارا بعد از انتشار بازی پچی می سازن که اسم همه بازیکنا توش درست شده باشه ؟! اگر می سازن می تونید بگید از کجا میشه دانلودش کرد ؟

Macdiano
14-09-2009, 11:42
تو این لینک هم سی چهل تا Screenshot از بازی هست البته فکر کنم بیشترش رو دیدید

UP-SNAKE
14-09-2009, 13:13
تا آخر همين هفته خودمون عکس ها و خبر های جديد مياد ديگه؟

4039
14-09-2009, 13:50
تا آخر همين هفته خودمون عکس ها و خبر های جديد مياد ديگه؟

برنامه ها باید به این ترتیب باشه :

طبق قول و وعده آدام نهایتا تا دو سه روز دیگه ایشون گزارش آخرین پلی تست رو ارائه میده و گفته اگه بهش اجازه بدن عکس و ویدئو جدید هم منتشر میکنه .

اتفاق بعدی مربوط میشه به فستیوال پاریس که در روزهای پنجشبه جمعه و شنبه ( 27 - 29 شهریور ) برگزار میشه که توی این جشنواره تقریبا تمام شرکتهای بزرگ بازی ساز دنیا حضور دارن . توی برنامه کونامی pes 2010 هم وجود داره که احتمالا خبر , عکس و یا تریلر جدید از بازی خواهیم داشت .

و نهایتا نمایشگاه بازی ژاپن که در روزهای پنجشنبه جمعه و شنبه هفته بعد ( 5-7 مهر ماه ) برگزار میشه و حتما کونامی توی اون نمایشگاه که توی کشور خودش هم برگزار میشه چیزایی برای ارائه دادن خواهد داشت .

مهدي.ف
14-09-2009, 13:53
کسه دیگه ای نبود بیاد اینجا وایسه امیدوارم pes یه حرکتی هم تو گیم پلی کرده باشه کی بایه پاس دوثانیه ای نرسیم تو محوطه

CATALONIA
14-09-2009, 14:04
این عکس و فک کنم fifa fan ها دستکاری کردن
این همه آدم جلو دروازه
اینطوری یه پاس بده به یکی یارو تک به تک میشه

Behnam_o2
14-09-2009, 14:09
کسه دیگه ای نبود بیاد اینجا وایسه امیدوارم pes یه حرکتی هم تو گیم پلی کرده باشه کی بایه پاس دوثانیه ای نرسیم تو محوطه
این عکسی که گذاشتین عکسیه که از نمایشگاه گرفته شده و اون طرفی که داشت بازی میکرد به دلخواه خودش 7تا دیوار دفاعی گذاشت جلوی جرارد.:46:

Google Spider
14-09-2009, 15:13
اره مگه نمی دونید که میشه تعداد دیوار دفاعی رو کم و زیاد کرد

توی 09 هم میشه ( باید L2 رو بچسبی و بالا و پایین رو بزنی )

کار خوبیه . من همیشه استفاده میکنم و جا هایی که کم دیوار دفاعی داره رو زیاد می کنم و برعکس . اگه امتحان نکردید حتما یه دور امتحان کنید

M A X I M U M
14-09-2009, 16:20
والا من که چند بار کاملا می رم تو پای اتوئو ، مثلا پویول پا هم می ندازه تو پاش (اتوئو به اینتر انتقال داده شده) ولی داداشم همین جور به قول شما قر می ده و می ره جلو البته منم با مسی این بلا رو سرش می یارم ولی امان از شوت های اتوئو که در بدترین حالت امکان نداره دروازبان یک ضرب بگیره!
البته مشکل دفاع رو با کامپیوتر ندارم کلا مشکلی با کامپیوتر ندارم بازنده ی خوبیه... راستی کسی نمی دونه تاپ پلیر اندفه سخت تر شده یا نه! البته تو 2009 پیشرفت خوبی داشت اولاش واسم سخت بود!

دوست عزيز نميخوام بگم شما بازيتون ضعيفه يا چيز ديگه اما يه توصيه اي دارم براتون و اونم اينه كه هر مشكلي راهي داره براي حل كردن به اين روش بازي كه از باگ گيم پلي استفاده مي كنن و با يه بازيكن قر ميدن و ميرن جلو معمولا مسي يا اتوئو يا كريس رونالدو و حتي فرديناند هم نمي تونه توپو بگيره ازشون به اصطلاح بارسا كيد ميگن كه براي جلوگيري كردنش راه مخصوصي داره
اين لينك مخصوص يه آموزشه كه نحوه دفاع كردن در برابر چنين آدم هايي رو نشون ميده حتما ياد خواهيد گرفت و ديگه نميذاريد اتوئو به اين سادگي ها قر بده و بره جلو :31:

Meghdad-j
14-09-2009, 16:40
سلام دوستان

من همیشه از اطلاعاتی که تو تاپیک میگزارید بهره میبرم لازم تشکر کنم.

اینم یک فیس بازیکنان چلسی:

khelane
14-09-2009, 17:45
سلام
من یه تریلر میخوام از داخل بازی اونهم مال نسخه pc باشه لطفا"

Spaniuly
14-09-2009, 18:57
سلام
من یه تریلر میخوام از داخل بازی اونهم مال نسخه pc باشه لطفا"

وهاب برو اینجاEvolution Soccer 2010 Pro رو جستجو کن کل ویدیو هاش رو میاره

Behnam_o2
15-09-2009, 01:10
کاش تو این نسخه بارش باران شدتش کمو زیاد شه مثل pes6 همچنین لباسا هم تو حالت بارونی گلی شن!

Behnam_o2
15-09-2009, 01:11
بچه ها اینم سیستم مورد نیاز بازی :

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows XP SP3, Vista SP1
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
8GB free hard disk space
4x DVD-ROM Drive
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD/ATI Radeon 9700 video card)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
Multiplayer: TCP/IP 192 kbps or higher
Windows compatible keyboard
800 x 600 monitor resolution
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows XP SP3, Vista SP1
Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
2GB RAM
8GB free hard disk space
8x DVD-ROM Drive
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
Multiplayer: TCP/IP Broadband Internet connection
Windows compatible USB Gamepad
1280 x 720 monitor resolution

SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce GTX285, GTX280, GTX260, 9800, 9600, 8800, 8600, 8600, 8500, 7900, 7800, 7600, 7300, 7100, 6800, 6600, FX5900, FX5700, FX5500, FX5200

AMD/ATI - Radeon HD4800, HD3800, HD2900, HD2400, X1950, X1900, X1800, X1650, X1600, X1550, X1300, X1050, X800, X700, X550, X300, 9800, 9700

B3HZ@D
15-09-2009, 01:28
این سیستم مورد نیاز که معرفی شده بصورت رسمی هست؟

amirpcp30
15-09-2009, 01:30
این که مثل pes 9 هست فقط فرقش اینه که روی xp sp2 دیگه کار نمی کنه.
چرا گرافیک 8400 در لیست نیست ؟