مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
sasanjfr
08-04-2009, 15:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pro Evolution Soccer 2010
سازنده: Konami Computer Entertainment Tokyo
ناشر: Konami
سری: Pro Evolution Soccer
پلتفرم: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable, Nintendo DS, Wii, Mobile phone, PlayStation 2
تاریخ انتشار: 23 اکتبر 2009(اول آبان 1388)
ژانر: Soccer Simulator
مود: Single player, Multiplayer
رسانه: UMD, DVD, Blu-Ray, JAR
درجه: +ESRB: E , PEGI: 3
مقدمه
کونامی امروز Pro Evolution Soccer 2010 را رسماٌ announce کرد و به طرفداران PES قول داد که تغییرات مهمی را در گیم پلی بازی اعمال کرده و آن را به واقعی ترین شبیه ساز مسابقات فوتبال بدل سازد.
به گفته ی کونامی گیم پلی،گرافیک،اتمسفر،انمیشن ها و حرکات جدیدی در بازی وجود خواهد داشت.
Naoya Hatsumi تهیه کننده ی بازی در این باره گفته است:"ما بازخوردها و نظرات هواداران را درباره ی تغییر و تحول سری PES در این چند وقت اخیر دنبال کرده ایم و در PES 2010 ایده ها و درخواست های هوادران را اعمال خواهیم کرد.ما می خواهیم که PES 2010 بیشتر باب طبع فوتبال دوستان باشد و در عین حال از تجربه ی گیم پلی بازی های قبلی این سری که عامل موفقیت این سری بوده نیز استفاده کند.PES 2010 ظاهر بهتری خواهد داشت،گیم پلی بهتری خواهد داشت و تا جایی که دستگاه های امروزی توان داشته باشند از قدرت آنها استفاده خواهد کرد."
PES 2010 در پاییز امسال برای PSP, Xbox 360, PC, PlayStation 2 , PlayStation 3 و گوشی های موبایل عرضه خواهد شد.کونامی هنوز عرضه ی نسخه ی Wii بازی را تأیید نکرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1009_08042009.jpg
نکات
گیم پلی: دفاع فشرده ی منطقه ای بازی و بستن فضا سبب می شود که به فکر راه های تازه ای برای گلزنی باشید.بازی مبتنی بر شبیه سازی واقعی فوتبال است و به همین دلیل برای پیروزی نیاز به یک استراتژی صحیح و عکس العمل هایی سریع دارید.دروازه بان ها در PES 2010 باهوش تر خواهند بود و توانایی شوت گیری آنها ارتقا خواهد یافت.سیستم کنترل داوران بازی بهبود یافته است و داوران از هوش مصنوعی بهتری برخوردار خواهند بود و تصمیمات سنجیده تری را در طول بازی خواهند گرفت.
گرافیک بهبود یافته: گرافیک بازی دستخوش تغییر بزرگی شده است.چهره و انیمیشن های بازیکنان بیشتر از قبل به واقعیت نزدیک شده است.از جمله اینکه با استفاده از یک سیستم نورپردازی پیشرفته که سبب ایجاد تفاوت در شرایط مختلف می شود بیان احساسات بازیکنان طبیعی تر به نظر خواهد رسید.جزئیات استادیوم ها نیز پیشرفت چشم گیری کرده است و هم چمن ورزشگاه و هم تماشاگران بهتر نمایش داده می شوند.
انیمیشن ها و حرکات جدید: مهارت های فردی بیشتری در PES 2010 وجود دارد که از جمله ی آنها حرکات فریب دهنده ی جدید است که بر روی جریان بازی تأثیرگزار خواهد بود.المان های بسیاری از نو ساخته شده اند؛انیمیشن های دریبل زدن،چرخیدن و شوت زدن به طور قابل ملاحظه ای ارتقا یافته اند و تفاوت فاحشی بین سرعت یک پاس هنگامی که از یک بازیکن ایستاده فرستاده می شود و زمانی که یک بازیکن در حال دویدن آن را می فرستد وجود دارد.
جو ورزشگاه: واکنش تماشاگران به اتفاقاتی که در داخل زمین رخ می دهد متنوع تر از قبل است و تشویق ها و سرودهای جدیدی اضافه شده است.میهمان و میزبان بودن نیز تأثیر بیشتری نسبت به قبل دارد و تماشاگران نسبت به شرایط خاص بازی واکنش پر رنگ تری از خود نشان می دهند.به عنوان مثال رضایت یا ناراحتی خود را نسبت به وقوع خطا یا به ثمر رسیدن گل به گونه ای طبیعی تر نشان می دهند.گزارش بازی هم جذاب تر و کامل تر خواهد بود.
هوش مصنوعی: کونامی توکیو برای ارتقای هوش مصنوعی بازی تلاش فراوانی کرده است و Teamvision 2.0 را برای استفاده در این بازی تکمیل کرده است.همکاری مدافعین و خط میانی برای پوشش دادن فضاهای خالی و خنثی کردن حملات بهتر از قبل است و پوشش اعمال شده توسط بازیکنان خط میانی برای مدافعین سطح پایین تر بیشتر از مدافعین سطح بالا خواهد بود.به این ترتیب احتمال خوردن گل های آسان کاهش پیدا کرده است و PES 2010 بیش از پیش به واقعیت نزدیک شده است.در هنگام حمله بازیباز قادر است بازیکنان بیشتری را به سمت دروازه ی حریف بفرستد و آنها را در فضاهای مختلف پخش کند که منجر به افزایش احتمال گلزنی می شود.در PES 2010 طرح ریزی به اندازه ی دادن پاس های سریع اهمیت خواهد داشت و سیستم جدید به بازیباز اجازه می دهد که کنترل بیشتری روی بازیکنانش داشته باشد.به عنوان مثال در هنگام زدن ضربات ایستگاهی،بازیباز قادر است حرکات بازیکنانش را که در محوطه ی جریمه در انتظار توپ هستند تنظیم کند.
خصوصیان فردی: در PES های قبلی،team formation حرکات بازیکنان را در زمین تعیین می کرد.PES 2010 سیستم جدیدی را معرفی می کند که در آن طبیعت فردی حمله و دفاع بازیکنان به نحوه ی بازی آنها بستگی دارد.هر بازیکن در مورد توانایی های برجسته اش از یک هوش مصنوعی مخصوص به خود بهره می برد که در عملکرد هم تیمی هایش انعکاس پیدا می کند؛به عنوان مثال وقتی بازیکنی که سانترهای خوبی به روی دروازه می فرستد صاحب توپ می شود بازیکنان بیشتری برای دریافت سانتر وارد محوطه ی جریمه می شوند.
استفاده از استراتژی: یک سیستم سنجش قدرت جدید به بازیبازها اجازه می دهد که قبل از شروع بازی استراتژیشان را با استفاده از یک روش سریع اما جامع تعیین کنند.تمامی المان ها(تناوب پاس ها،حرکت،خطی که مدافعین روی آن حرکت می کنند،عمق بازی و جایگاه خط حمله) را می توان بسته به شرایط تیم مقابل اصلاح کرد: به عنوان مثال یوونتوس تورین در ضد حمله خطرناک است و بارسلونا در زمان حمله از عمق به فراوانی استفاده می کند که با استفاده از این سیستم جدید می توان تاکتیک های موثرتری را برای کنترل بهتر تیم مقابل اتخاذ کرد.
پنالتی ها: سیستمی کاملاٌ جدید استفاده شده است که کنترل،جایگیری و دقت بهتری را امکان پذیر می سازد.
واکنش منتقدین
واکنش منتقدین به PES 2010 عموماً جالب نبوده است.بسیاری از سایت های مطرح بازی های ویدئویی PES 2010 را PES 2009 دیگری نامیدند و عدم تغییر و اصلاح بسیاری از بخش های بازی نسبت به شماره قبلی را مورد انتقاد قرار دادند در مقابل تعداد کمتری از منتقدین بازی را حداقل دربرابر PES 2009 مورد ستایش قرار دادند اما نکته مهم در مورد تمامی منتقدین این بود که تمامی آنها اذعان به برتری FIFA 10 دربرابر PES 2010 کردند.
Gamespot به بازی نمره نه چندان جالب 6.5 از 10 داد و اشاره کرد که PES 2010 در برابر FIFA 10 حرفی باری گفتن ندارد.منتقد Gamespot در بخش دیگری از نقد بازی اشاره کرد که PES 2010 در بعضی از بخش های مهم تغییراتی نسبت به شماره قبلی داشته اما این تغییرات آن قدر نیستند که بتوانند PES 2010 را به عرصه بازگردانند.
منتقد سایت Videogamer به بازی نمره 7 از 10 داد و در نقد بازی نوشت:"PES 2010 آن قدر خوب نیست که بتواند یکه تازی فیفا را به مخاطره بیاندازد.PES 2010 پیشرفت هایی نسبت به PES 2009 دارد و هوادارانی که به فوتبال آرکیدی و نه جیلی واقعی علاقه مندند حتماً از آن لذت خواهند برد اما به عنوان یک شبیه ساز PES 2010 در مقابل فیفا 10 کم می آورد.PES 2010 بازگشتی به فرم سری PES است و نه بازگشت به موفقیت های قبلی این سری."
منتقد IGN UK نظر بهتری به بازی دارد و ضمن اعطای نمره خوب 8.7 از 10 به بازی می نویسد:"گرافیک بهبود یافته،آپشن های تاکتیکی ساده و موثر و یه کار گرفتن نسبی فرمول موفقیت این سری سبب شده است که PES 2010 بهترین این سری باشد هرچند که هیچکدام از اینها برای پایین کشیدن فیفا از جایگاهی که در این چند سال اخیر به دست آورده کافی نیستند."
هم اکنون میانگین نمرات نسخه های PC , PS3 و Xbox 360 در Metacritic عبارت است از: 7.8 , 7.8 و 7.7
بخشی از نمرات بازی
PSM3 Magazine------------- 89%*
IGN UK ------------- 8.7/10*
PC Zone UK ------------- 85%*
MondoXbox ------------- 8.5/10*
IGN AU ------------- 8.3/10*
PlayStation Official Magazine Australia ------------- 8/10*
Official Xbox Magazine UK ------------- 8/10*
Eurogamer Italy ------------- 810*
PC Gamer UK ------------- 70%*
Eurogamer ------------- 7/10*
Videogamer ------------- 7/10*
EDGE ------------- 7/10*
Total PC Gaming ------------- 7/10*
Gamespot ------------- 6.5/10*
---------------
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Metacritic.com
Wikipedia
resident_evil
08-04-2009, 16:01
جو ورزشگاه
اين خيلي مهمه !!! :ي
ممنون ساسان جان ...
اميدوارم بازي جوري باشه كه من دوباره يه pes باز بشم !!! البته ديگه نميشه از fifa دل كند !!!
ولي من خيلي اميدوارم كه بازي پيشرفت هاي زيادي كنه !!! خدا كنه حرفاشون واقعيت داشته باشه نه اينكه فقط برا تبليغ باشه !!!
joey jordison
08-04-2009, 16:31
ساسان جان بسیار ممنون!!
امیدوارم حرفهاش واقعیت داشته باشه البته من دیگه تا با چشمام نبینم باور نمیکنم!!باید دید میتونه رئالیسم و روح فوتبال را به بازی منتقل کنه!!همینکه میگه جزئیات ورزشگاه بالا میره و ... خوبه چون نشون میده فهمیدن که نباید فقط 22 بازیکن و یک توپ بسازن!!
هر چند باید ورزشگاه ها را بیشتر کنن و .... تا مکانهای بازی تکراری و محدود نباشه!سال قبل هم یک حرفهایی میزدن کف میکردیم یکیش یادمه اشاره شد به اینکه در هوای بارانی بازیکنها تکل میزدن کاملا لیز میخوردن و ...ولی چی شد هیچی!!
و هزاران حرفی که با دوستان عزیزتر از جان زدیم!اکنون زمان انتظار کشیدن برای دیدن هست!!
mohsen.rajabi
08-04-2009, 18:32
اگه به گفته هاشون عمل کنن که این ساکر جدید می ترکونه
pes هميشه از فيفا جلوتر بوده اگه اين تغييرات رو هم اعمال كنه كه ديگه فوق العاده ميشه.
korokodil_avareh
08-04-2009, 19:00
خداکنه فقط این مشکلات هوش مصنوعی و جاگیری بازیکنان درست بشه
ساسان جان دمت گرم بابت اطلاعات خوبت خيلي حال كردم:46:
Elendil1
09-04-2009, 13:18
راست؟يا سر كارمون گذاشتن؟
این که قبلا تاپیکش رو krauser زده بود
EASPORTS-FIFA
10-04-2009, 05:43
ساسان جان دمت گرم بابت اطلاعات خوبت خيلي حال كردم:46:
:18::18::18:
فکر کنم اگه این pes2010 باشه من خودم pes باز بشم.فوق العاده هستش:40:از همین الان داره از بازی خوشم میاد.با توجه به این که نسخه ی فیفا روی pc همیشه خیلی نا امید کنندس اگه این عکس فیک نباشه من که pes باز میشم.دیگه از فیفا داره بدم میاد:2:(البته نسخه ی نکست فیفا عالیه ولی این عکس یه چیز دیگست:40::40:)
من که فکر نکنم همه این قابلیت ها رو داشته باشه
اولش حسابی از بازی تعریف می کنن بعد که عرضه میشه می بینی نصف اون چیزهایی که گفته شد توی بازی وجود نداره
باید تا عرضه خود بازی صبر کرد
EASPORTS-FIFA
10-04-2009, 12:16
منم موافقم.فقط شعار میدن.مخصوصا ea.ولی وقتی بازی میاد چهره ی واقعیشونو میبینیم.
آقا به غیر از اون عکس صفحه ی اول عکسی از بازی نیومده؟؟؟
فعلا که به غیر از اون یک عکس هنوز چیز دیگه ای رو نشده....
bahador2009
10-04-2009, 13:03
من یکی که امیدوارم تمام این اطلاعات درست باشه و این pes2010 یه چیز متفاوتی باشه.
والبته لایسنس ایران هم بگیره و تیمهای بیشتری بهش اضافه بشه.
البته تا اتمام کارشون خیلی مونده که خیلی میشه دربارش بعدا حرف زد.
resident_evil
10-04-2009, 13:20
منم موافقم.فقط شعار میدن.مخصوصا ea.ولی وقتی بازی میاد چهره ی واقعیشونو میبینیم.
آقا به غیر از اون عکس صفحه ی اول عکسی از بازی نیومده؟؟؟
حالا زياد رو اون عكس حساب نكن بعدا كه بازي بياد ميگي اي بابا چرا گرافيكش اينقدر پايينه !!!
آقا در مورد سیستم مورد نیازش خبری دارید؟
بازی که هنوز ساخته نشده که سیستم مورد نیازش منتشر بشه
هر وقت سیستم مورد نیاز مشخص شد سریعا اینجا قرار میگیره
EASPORTS-FIFA
10-04-2009, 19:50
حالا زياد رو اون عكس حساب نكن بعدا كه بازي بياد ميگي اي بابا چرا گرافيكش اينقدر پايينه !!!
آره.پارسالم زیادی به عکسا امیدوار بودم(فیفا):41:
اینجا کسی نیست بخواد دوباره تاپیک فیفا بزنه؟عکسی از فیفا10 منتشر نشده؟؟:31:
maximiliyanus
10-04-2009, 22:19
یه قضیه منو امید وار میکنه اونم اینه که من تا به حال ندیدم کونامی عکس خالی بندی داده باشه انصافا هر عکسی قبل از انتشار بازی داده عین خود بازی بوده این عکسم بعید نیست خود بازی باشه مگر این که عکس پیشنمایش اول بازی باشه ولی باتوجه به این که گفته شده این سریه جدید از حد اکثر قدرت دستگاه های حال استفاده خواهد کرد نوید اینو میده که محیط بازی واقعا مثل این عکس باشه....
اگر هم مثل عکس باشه میبینیم که انیمشنای بازیهم عوض شده نوع خوشحالیش واقعی شده من خیلی امید وارم به این سری...
joey jordison
11-04-2009, 16:51
سلام!!
به به عکس مسی!!
هر کاری بکنن قول میدم ایران رو توی این نسخه شون هم درست نمیکنن.
من اصلا نمیدونم واسه چی این کونامی ایران رو میسازه تو فوتبالش.
bahador2009
11-04-2009, 20:01
ولی از همه چیز که بگذریم امسال کونامی خیلی زود شروع به تبلیغ بازی آینده اش کرده!
eblis_boy1386
11-04-2009, 22:07
از الان جا رزيو كردين براي ساكر 10
سلام دوستان من هم واقعا" منتظر هردو نوع فوتبال همستم (فیفا . پی اس) من چندتا مشکل دارم با پی اس که خداکنه حل بشه
1_تماشاگر ها که اگه درست شه خیلی خوبه من وقتی گل میزنم اصلا" خوشحالی چندانی نمیکنند حتی موقعی که در دقیقه 90 هم گل بزنم یه یه کم بعداز زدن گل خوشحالی میکنن امیدوارم تماشگرهای خون گرمی داشته باشند و ورزشگاه رو منفجر کنن
2_این قیافه های راندوم یا همون پیشفرض که در اکثر تیم های غیر مشهور دیده میشه که هم در نسخه پی اس 08 و 09 دیده میشه و اعصابمو خط خطی میکنه با اون قیافه هاشون یه کم حوصله به خرج نمیدن چند تا فیس درستر بسازند
3_ نور ورزشگاه که من کلا" در مواقع باران باریدن در فوتبال باهاش نمی تونم بازی کنم بنا براین باید اتاقم رو تماما" تاریک کنم تا بتونم بازی کنم
4_در اخر هم خداکنه بخش لجند یا همون وارد شدن به افسنه رو پیشرفته تر کنن که خیلی باحال تر بشه و بتونیم تکستچر فیس خودمون رو وارد کنیم که بریا بازی کردن با انگیزه تر بشیم
امیدوارم هیچ کسی مثل من مشکل ارتقا رو نداشته باشه چون مسلمآ" باید برای بازی های امسال سیستمم رو یه خورده سروسامان بدم
کونامی این حرفارو واسه نسخه قبلی هم میزد ولی عمل نکرد !!!
فقط باید وایستیم تا بازی بیاد اینا فایده ای نداره!
خودتونم با عکسا نکشین بازم خود بازی نمیشه!!!
نمونش عکس های بازیه لطفعلی خان!!:27:
یا عکس های بازیه Pro Street و... خیلی زیادن!!!
که البته بعضی از بازی ها از عکس ها و گفته ها قشنگ تر بودن مثل God Father 2 .
در هر صورت من که فقط باید بازی رو ببینم!
انشالله گزارشگریشم خوب کنن که من خیلی روش حساسم..
البته فکر نمی کنم دیگه بتونم از فیفا و اون گزارشگری های فوق العاده اش دور بشم ....
الان هیچ چیزی رو نمیشه باور کرد...باید تا عرضه بازی صبر کنیم
مگه این که خبر رسمی باشه
البته کونامی توی این مدت بدجوری بهمون کلک زد
google_boy07
12-04-2009, 11:37
شما قضاوت کنین !؟؟
فیس مسی pes2009 , pes2010
من که خدایی کف کردم .......................
فیس رو ببین ............
و نکته دیگه که رعایت شده افتادن پیراهن بازیکن روی شرت هستش
تصویر بالا در اندازه بزرگتر :
google_boy07
12-04-2009, 11:38
اینم چندتا عکس که فک کنم جدید باشه .............
تیم ملی انگلستان که لیسانس کامل شده ..........
فیس واقعا واقعی مسی !!!
سلام
بنده یه pes باز حرفه ای هستم. و کونامی هر نوع فوتبالی بزنه من میگم قشنگه و بازی می کنم. حتی اگه این حرفها هم درست نباشه و یه چیزی تومایه هایه pes 2009 (که محشر بود ) هم باشه. من با جونو دل بازی می کنم. این که چیزی نیست اگه در حد بازی سگا و میکرو هم باشه بازم به فیفا بازی کردن میصرفه.
EASPORTS-FIFA
12-04-2009, 12:29
شما قضاوت کنین !؟؟
فیس مسی pes2009 , pes2010
من که خدایی کف کردم .......................
فیس رو ببین ............
و نکته دیگه که رعایت شده افتادن پیراهن بازیکن روی شرت هستش
تصویر بالا در اندازه بزرگتر :
بابا دیگه زیادی کف کردی ها.من خودمم زیادی تعریف کردن.یه قیافه ای خوب درست کردن.دیگه چیزی نیست که بخوایم:18::18::18:!!!!!شاید به خاطر این اینقدر قشنگه که تو نسخه 2009 مسی افتضاح بود:13:
bahador2009
12-04-2009, 12:52
بابا شما چرا اینقدر فکرهای منفی میکنین!
اومدیمو کونامی از قبل هم بهتر ساخته بودش اونوقت چی؟
شاید اصلا متنبه شده و فهمیده ما چی می خوایم (البته امیدوارم).
و شایدم به خاطر اون قضیه ورود یک ایرانی در کادر کونامی بازی استثنایی شه.
bahador2009
12-04-2009, 13:14
یه سری اطلاعات جدید از بازی توی ساکر اکسس بود که فکر کنم بدرد اونای بخوره که انگلیسیشون خوبه:
PES Productions, Konami’s Tokyo-based development team, has collated feedback on the series’ strengths and weaknesses via fan forums, both ardent and casual PES players and press comment, and has incorporated a wide range of requests in the new game. The result will be the most challenging, realistic and satisfying PES to date.
Konami has spent the last year expanding the development team’s numbers, and created a number of dedicated departments, each striving to further improving their respective parts of the game both in the short and long terms.
Konami has also confirmed that Lionel Messi will also be a key endorsement player for the new game, and will feature in the promotion and development of the game later this year.
“We have been monitoring feedback and comments on the progression of the PES series for some time now, and PES 2010 will see us implementing a great deal of the ideas players have been requesting,” commented Naoya Hatsumi, Producer for PES Productions at Konami Digital Entertainment Japan. “We aim to make PES 2010 a more user- friendly, immediate experience that places the emphasis on getting straight into the gameplay for which the series is famed. PES 2010 will look better, will play better, and will recreate real football as closely as the current hardware will allow.”
“The preparations for PES 2010 have been in place for some time now, with the reorganization and increase of the Tokyo-based studio allowing expert teams to concentrate on their particular area,” commented Jon Murphy, PES European Team Leader. “We are now in a better position to implement the greatest raft of changes and improvements to the series we have seen, and thank the PES community for their input.”
منبع:
google_boy07
12-04-2009, 13:55
بابا دیگه زیادی کف کردی ها.من خودمم زیادی تعریف کردن.یه قیافه ای خوب درست کردن.دیگه چیزی نیست که بخوایم:18::18::18:!!!!!شاید به خاطر این اینقدر قشنگه که تو نسخه 2009 مسی افتضاح بود:13:
دوست من من دارم میگم شما به طراحی فیس نگاه کن .........
شما اگه رو حرفتی صبر کن تا بقیه فیسها بیاد و بعد با بهترین فیس pes2009 مقایشه کن :31:
بعد به حرف من میرسی :27:
عکس ها نشون داده نمیشه
میشه یجای دیگه اپ کنی
google_boy07
12-04-2009, 14:55
عکس ها نشون داده نمیشه
میشه یجای دیگه اپ کنی
تیم ملی انگلستان که....
فیس مسی :
.................................................. .................................
مقایسه فیس مسی در pes2010 با pes2009 ...................
joey jordison
12-04-2009, 15:25
این عکس تیم ملی انگلستان!!فکر نمیکنم از بازی باشه!!این عکس مال Pes 2009 هست!!
اگه اینطور باشه دیگه بازم فاتحه بازی را باید خواند!!گرافیکش هیچ فرقی با Pes 2009 نداره!!عکس مسی کجا این کجا!!
بنده یه pes باز حرفه ای هستم. و کونامی هر نوع فوتبالی بزنه من میگم قشنگه و بازی می کنم
و این دقیقا اون چیزی هست که بهش میگن تعصب بی جا!!!!:20:
google_boy07
12-04-2009, 15:35
این عکس تیم ملی انگلستان!!فکر نمیکنم از بازی باشه!!این عکس مال pes 2009 هست!!
اگه اینطور باشه دیگه بازم فاتحه بازی را باید خواند!!گرافیکش هیچ فرقی با pes 2009 نداره!!عکس مسی کجا این کجا!!
البته تو این عکس هم خودم شک دارم ............
نمیدونم والا .......
joey jordison
12-04-2009, 15:40
کلا از گرافیک و ....عکس میشه فهمید از Pes 2009 هست!!مخصوصا شورت بازیکنها!!!!
resident_evil
12-04-2009, 17:00
چمنشم كه مثل موكت ميمونه !!! به هيچ عكسي نميشه اطمينان كرد تا يه Trailer بياد !!!
saeed_cpu_full
12-04-2009, 18:14
تا عكس و تريلر از گيم پلي بازي نياد هيچي معلوم نميشه
صبر كنيد تريلر گيم پلي بازي بياد بعدش بياين با نسخه ي قبل مقايسه كنيد
EASPORTS-FIFA
12-04-2009, 19:29
دوست من من دارم میگم شما به طراحی فیس نگاه کن .........
شما اگه رو حرفتی صبر کن تا بقیه فیسها بیاد و بعد با بهترین فیس pes2009 مقایشه کن :31:
بعد به حرف من میرسی :27:
حالا فعلا وقت هست صبر کنیم.یه 6 ماهی وقت هست.ببینیم این دفعه pes چی میشه؟؟؟؟آخه پارسال اینقدر رو مسی رژه رفتن بعد قیافش:2:قیافه ی بازیکنا هم عالی نبود.در حد معمولی.مخصوصا مال لیگ اسپانیا:13:
امیدوارم کنامی دیگه تو این ورژن انتخاب داور رو بزاره.
نمیدونم چرا از دو نسخه ی قبلیش این امکان رو برداشت !!!
در ضمن تو نسخه 2009 پرو ساکر اونجور که من دیدم زمینایی که چمنشون گرده حذف شده !!!
چرا اینجوری میکنه ؟
به جایی که یه چیزی اضافه کنه، حذف میکنه !!!!
google_boy07
13-04-2009, 00:02
حالا فعلا وقت هست صبر کنیم.یه 6 ماهی وقت هست.ببینیم این دفعه pes چی میشه؟؟؟؟آخه پارسال اینقدر رو مسی رژه رفتن بعد قیافش:2:قیافه ی بازیکنا هم عالی نبود.در حد معمولی.مخصوصا مال لیگ اسپانیا:13:
یعنی چی ........
شما برو و فیسهای 9 رو با 8 مقایسه کن بعد این حرفو بزن .............
.................................................. .......................
sasanjfrجان
اینم کاورهای ps3 و xbox که تا حالا اومده
google_boy07
13-04-2009, 01:18
:5::5::5::5::5::5::5::5::31::8:
ارادتمند شما دوستداران™ PES
داشتم تو یه فروم خارجی میگشتم که به نکاتی در مورد بازی اشاره کرده بودن ..............
برام جالب بود ................
.................................................. .................................................. .......................
Here's what I mean. PES 2010 (and really every other unpatched PES) still has the watered down colors compared to real-life:
However, if you up the saturation just a bit, it resembles real-life a bit better.... but the green of the pitch is still watered down:
.................................................. .........................................
looking at his shorts below, you can see the area where his actual thighs separate from the groin, it's hard to explain.
Notice the Barca badge on his shorts, it looks very close to the ones in PES 2009. again hinting to it being gameplay
Also, notice the texturing on the shirt, you see those lines...they really look like the kinda texturing you would use for gameplay models, CG renders are usually expected to be of higher quality with straighter more defined lines
look at his shirts short sleeve, you can see that it isn't very different from the one in PES 2009
PES 2009
.................................................. ..............................................
The hair looks brilliant.
Sorry for the big pic
.................................................. .................................................. ...................
Looking at Messi's hand, you can see that the main difference between the two is the outstanding texture work in 2010, while skin in PES 2009 was painted using a choice from a colour palette, as you can see they are using colours to 'paint' skin, if you get what I mean...however looking at PES 2010, you can see that Messi's hand has been textured with what looks like human skin, and really that is the main difference.
PES 2009
PES 2010
I'm guessing this must be where a vast majority of people belive the screen must have been touched up, notice how there is no self shadowing from the shorst in PES 2009
.................................................. ...........................................
PES 2009
In contrary, PES 2010 seems to feature self shadowing provided by the shorts, but IMO this effect looks photoshopped in some way.
PES 2010
.................................................. .................................................. ..........
For me the proof this photo was ingame were the shorts... those lines were just screaming INGAME:
The straight lines and angles aren't on CGI models/renders which would have a 100% smoother rounded contour with no angle transitions between the lines... But I'm glad we are FINALLY at a point where we are a bit unable to differentiate ingame from CG renders in a PES game...
The only thing that needs work is the watered down color palette (compared to the more vibrant real-life photos)
And at the end of the day, it's all about how the game looks on Wide cam. They better nail the grass. Fortunately, they said PES2010 will feature new grass (I'm guessing maybe FIFA-esque 3D grass?) in the press release...
.................................................. .................................................. .
Another thing I mentioned earlier that hints towards it being in-game is the way the thighs are clearly connected to the groin area like all PES games...
you can see the green line shows where the thighs are connected to the groin area, if this was a "render" would they need to make this so obvious?
In summary, PES player models have been built with the thighs connected to their groins in this same way. observe the following image from PES 2009:
.................................................. .................................................. ........
no it's not, here's the full picture
.................................................. .................................................. ........................
on the Messi PES2010 picture, we can see the 3D are from PES2010 but the texture from PES2009
look, the 3D make a perfect round form, not the texture, but it's normal, PES2010 = 09/10 Kits
.................................................. .................................................. ..........................
If Messi 2010 is really part of the PES 2010 then no doubt the graphic engine is New !Because to change what is in this picture can not be achieved with PES 2009 engine. First face Messi is relief in the sense that each person has lines density while PES 2009 face relief just only texture ,but now is different, now is like FIFA . Each limb make shadow, head in itself makes a shadow on the shoulder and right foot makes a shadow on the left !Here see :
Just like as in real life as it was in FIFA. Exactly what I most like in FIFA, juicy lights and kits. So this year it will have in the PES which can only make me happy. The kits are much higher detail and resolution from PES 2009. Just how all this cant be achieved by the engine of PES 2009. The system itself, making itself 3D models is different. In the press release can not speak of a new physical and graphic engine. This is the text for the general public, there is not anyone can know what is that physical and graphic engine. The text is simple to understand and the most ordinary fan.
Sorry for my bad English
I hope you understand me
.................................................. ...........................................
Incredibly alike. Look at the mouth.
.................................................. .................................................. ....................
تمامی مطالب بالا نظرات فردی میباشد !:5:
عالی بود ممنون
مخصوصا اون قسمت ریزه کاری های شرت بازیکنان...
کسی که این عکس ها رو درست کرده واقعا دقتش بالا بوده و به همه ریزه کاری های این بازی توجه داشته...
joey jordison
13-04-2009, 11:13
بسیار عالی!!
ولی یک چیزی هست اینه که پارسال وقتی بحث مقایسه Pes 2009 و 2008 شد درسته Pes 2009 برتری داشت ولی در یک نگاه زیاد از 2008 برتری نداشت!!ولی اینبار خیلی فرق داره و اگه گرافیک نهایی بدین شکل باشه یا نه چه بسا بهتر هم باشه از نظر پیشرفت کونامی گام بزرگی بر میداره!!
حالا هم خیلی زود هست بیایم چنین مقایسه هایی بکنیم!!چون این فقط یک عکس تبلیغاتی هست از بازی ولی اون عکسهای Pes 2009 .....
فعلا تا اومدن عکسهای جدید صبر باید بکنیم!!
بعد یک چیز امسال دوستان هم اشاره کردند کونامی زودتر دست به تبلیغ زده ای کاش E3 هم در آینده هست یک گیم پلی هم از این بازی در E3 نمایش بده کونامی هر چند من که چشمم اب نمیخوره!
سلام
دوست من تعصب بيجا يعني چي به اين ميگن علاقه شديد به بازي. هركس تو دنيا به يه بازي خاص از يك سبك خاص علاقه داره. مثل خود شما كه علاقه شديدي به bioshock داريد. حالا من ميام بگم به اين بازي تعصب بيجا داريد. در صورتي كه من بعد از يه نيم ساعت بازي كردن bioshock اونو از روي سيستم پاك كردم. از روند بازي خوشم نيومد. وگرنه گيم پلي و گرافيك حرف نداشت.
joey jordison
13-04-2009, 11:34
سلام mosolim
mosolim جان شما گفتی هر نوع بازی بزنه من میگم قشنگه!!ممکنه بازی ضعیف باشه که دیگه نمیشه گفت قشنگ!!
اگه BioShock 2 بازی ضعیفی باشه بنده دیگه بهش بازی قشنگ نمیگم!!
هر چند شاید من منظور حرفتون را بد فهمیدم و برداشت دیگه ای کردم!از این رو عذر میخوام!!
من جریان این توپ رو نفهمیدم؟!
فکر کنم موضوع این عکس اینه که یکمی از چمن رفته توی توپ !
MicrosoftH
14-04-2009, 22:51
من خاک شرکت konami هستم
fifa09 بدون گرافیک قشنگ کارت گرافیکی 1 گیگ میخواد ولی pes2009 خدایش آخرشه
بیلی جون(سعله دره کویر) لطفا" تایپیک رو به بیراهه نکشون
google_boy07
15-04-2009, 00:48
من تو یه سایت خوندم ata®i برای ساخت بازی با کونامی همکاری میکنه !؟
نمیدونم این حقیقت داره یا نه !؟...............................شما چی میگین:46:
منبع:
bleu2u4u
15-04-2009, 04:31
یعنی چی ........
شما برو و فیسهای 9 رو با 8 مقایسه کن بعد این حرفو بزن .............
.................................................. .......................
sasanjfrجان
اینم کاورهای ps3 و xbox که تا حالا اومده
هه هه
بازی 6 ماه مونده عرضه شه ونوقت کاور میزاری
در فیک بودن ذره ای شک نکن
night lord
15-04-2009, 10:34
pes 2010 بر پایه directx11 میاد یا directx 10 ???
فکر کنم گرافیک بالاش به خاطر directx11 باشه . اینطور نیست؟
masoud93
15-04-2009, 11:03
من خاک شرکت konami هستم
fifa09 بدون گرافیک قشنگ کارت گرافیکی 1 گیگ میخواد ولی pes2009 خدایش آخرشه
بابا کارت گرافیک 1 gig کیلو چنده حجم در گرافیک حرف اخر رو میزنه.
google_boy07
15-04-2009, 12:03
هه هه
بازی 6 ماه مونده عرضه شه ونوقت کاور میزاری
در فیک بودن ذره ای شک نکن
دوست من منم میدونم که این کاورها اصلی نیستن .....................
.................................................. ..
در اینکه بازی با 9 فرق داره که شکی نیست !؟
pes 2010 بر پایه directx11 میاد یا directx 10 ???
فکر کنم گرافیک بالاش به خاطر directx11 باشه . اینطور نیست؟
فعلا که خبری از directx 11 نیست
وقتی هم عرضه بشه به احتمال زیاد بر پایه همون directx 9 میاد
شاید هم 10 باشه ولی من احتمال 9 رو بیشتر می دونم
حالا مگه چه فرقی میکنه برای ما DirectX 10 باشه یا 9 ؟؟؟؟
فوقش DirectX10 رو میریزین دیگه؟
google_boy07
15-04-2009, 16:11
حالا مگه چه فرقی میکنه برای ما DirectX 10 باشه یا 9 ؟؟؟؟
فوقش DirectX10 رو میریزین دیگه؟
دستت درد نکنه ............
directX10 خیلی از 9 قویتره و قابلیتهای بیشتری داره ................
البته 10 که روی XP جواب نمیده ............و 90 در صد الان از XP استفاده میکنن ............
به احتمال 107% همون DirectX9 هستش :31::31::31::31::31::31:
SIMON137
15-04-2009, 16:15
ببینیم ایندفعه کونامی با چه تکنولوژی جدید و حرکت جدیدی می خواد وارد عمل بشه ...
حتما اینبار نیز زیباتر از گذشته.
دستت درد نکنه ............
directX10 خیلی از 9 قویتره و قابلیتهای بیشتری داره ................
البته 10 که روی XP جواب نمیده ............و 90 در صد الان از XP استفاده میکنن ............
به احتمال 107% همون DirectX9 هستش :31::31::31::31::31::31:
جالبه اخه من DirectX 10 XP رو دارم!!!
فوقش دیگه یک ویستایه دگه :دی
masoud93
15-04-2009, 21:54
DirectX 10 برای XP الکیه من که یکی نصب کردم کار نکرد اگه کسی درست حصابی داره که کار میکنه لینک بده بگیریم.
google_boy07
15-04-2009, 23:31
DirectX 10 برای XP الکیه من که یکی نصب کردم کار نکرد اگه کسی درست حصابی داره که کار میکنه لینک بده بگیریم.
دوست من directx 10 رو به هیچ وجه xp پشتیبانی نمیکنه ......................
بی باک بی بال
16-04-2009, 06:47
سیو های این بازی رو می خواستم
night lord
16-04-2009, 07:04
سیو های این بازی رو می خواستم
ooooooooohhhhhhhhhhhhhh GOD:19:
بزار بازیش بیاد . ما همه اینجا تو کفیم هنوز . انشاالله یه چند ماه دیگه که بیای ... حله:31:
night lord
16-04-2009, 07:05
ولی فکر کنید یه دفه بزنه بگن با directx11 میاد . دیگه خوده دینامیته
ولی فکر کنید یه دفه بزنه بگن با directx11 میاد . دیگه خوده دینامیته
دوست عزیز
وقتی هنوز directx 11 ساخته نشده کونامی بیاد بگه ما بازی رو بر پایه اون ساختیم
بعدش بقیه به عقل کونامی و کارگردان بازی شک می کنن
وقتی هنوز مایکروسافت همچین چیزی نساخته کونامی هم میره بر پایه 9 یا 10 میسازه
پس directx 11 رو بیخیال بشین
در ضمن بگم که چیزی بنام directx 10 برای xp وجود نداره
همه اونها الکیه و هیچ تاثیری نداره...
خود مایکروسافت هم گفته و تاکید کرده که directx 10 فقط بر روی ویستا موجوده
..................
joey jordison
16-04-2009, 11:22
فعلا بگذارید یک بازی درسته حسابی بیاد تا از قابلیتهای Dx10 استفاده کنه بعد Dx11 دربارش حرف بزنیم!!
اون بازی که مانور میدادند که از DX10 استفاده میکنه و ... نتونست قابلیتهاش را نمایش بده و اون بازی یعنی Crysis هیچ فرق با DX9 نداشت!!
این که عمرا از DX10 استفاده کنه!!!چه برسه DX11 !!!
سلام mosolim
mosolim جان شما گفتی هر نوع بازی بزنه من میگم قشنگه!!ممکنه بازی ضعیف باشه که دیگه نمیشه گفت قشنگ!!
اگه bioshock 2 بازی ضعیفی باشه بنده دیگه بهش بازی قشنگ نمیگم!!
هر چند شاید من منظور حرفتون را بد فهمیدم و برداشت دیگه ای کردم!از این رو عذر میخوام!!
سلام
معذرت برای چی دوست من.شما نظرت رو گفتی منم نظرم رو گفتم. من منظورم اینه که حتی اگه بازی در حد 2009 هم باشه برای من قابل قبوله و یه بازی زیباست.
نه...
خدا نکنه در حد 2009 باشه...امیدوارم پیشرفت چشمگیری توی این نسخه باشه
از اونطرف ea هم ممکنه برای pc نکست بزنه...اونوقته که کار کونامی برای فروش بالا سخت میشه
پس باید کلا یک کار تمیز و حسابی بیرون بده
joey jordison
16-04-2009, 16:18
خوب x_fashist_x عزیز!فیفا 10 هر چی باشه برای Pc به صورت Ng نخواهد بود!!این نظر من هست!واقعا خوندن نظرات Pc Gamer ها در فروم بازی خیلی خنده دار هست مخصوصا اونایی که فحش میدن!
ولی باید دید میگن اینبار فیفا برای PC یک چیز امیدوار کننده خواهد بود!که باید دید!البته چیزهایی به صورت غیر رسمی منتشر شده ولی تا خود Ea چیزی نگه نمیشه روش حساب کرد ولی گفتند که به زودی از فیفا 10 پرده برداری خواهند کرد!
در مورد Pes 2010 هم بگم خیلی میگن در فروم های خارجی این عکس با این گرافیک راست هست و اگه یک هم چین گرافیکی داشته باشه که احتمالا هم خواهد داشت!یک چیز حداقل حداقل از نظر گرافیکی دل همه هواداران را شاد خواهد کرد!!
و البته چیزی که خود کونامی کلید کرده روش اینه که تو این نسخه به صحبتهای طرفداران گوش کرده و ......در بازی عملی کرده باید دید!
اما من چند جا خوندم که احتمالا هم راست باشه اینه که روی این بازی و موتورش از دو سال قبل دارن کار میکنن و شاهد انیمیشنهای جدید و .....در بازی خواهد بود!!واقعا کونامی تو سال 2009 سیاستش را بهتر کرده با خرید Ip اره و چندتا بازی دیگه داره وعضش را بهتر میکنه که جای تقدیر داره!!
EASPORTS-FIFA
16-04-2009, 20:27
خوب x_fashist_x عزیز!فیفا 10 هر چی باشه برای Pc به صورت Ng نخواهد بود!!این نظر من هست!واقعا خوندن نظرات Pc Gamer ها در فروم بازی خیلی خنده دار هست مخصوصا اونایی که فحش میدن!
ولی باید دید میگن اینبار فیفا برای PC یک چیز امیدوار کننده خواهد بود!که باید دید!البته چیزهایی به صورت غیر رسمی منتشر شده ولی تا خود Ea چیزی نگه نمیشه روش حساب کرد ولی گفتند که به زودی از فیفا 10 پرده برداری خواهند کرد!
در مورد Pes 2010 هم بگم خیلی میگن در فروم های خارجی این عکس با این گرافیک راست هست و اگه یک هم چین گرافیکی داشته باشه که احتمالا هم خواهد داشت!یک چیز حداقل حداقل از نظر گرافیکی دل همه هواداران را شاد خواهد کرد!!
و البته چیزی که خود کونامی کلید کرده روش اینه که تو این نسخه به صحبتهای طرفداران گوش کرده و ......در بازی عملی کرده باید دید!
اما من چند جا خوندم که احتمالا هم راست باشه اینه که روی این بازی و موتورش از دو سال قبل دارن کار میکنن و شاهد انیمیشنهای جدید و .....در بازی خواهد بود!!واقعا کونامی تو سال 2009 سیاستش را بهتر کرده با خرید Ip اره و چندتا بازی دیگه داره وعضش را بهتر میکنه که جای تقدیر داره!!
خدا کنه که فیفا10 نکست بشه برای pc.اونوقت هستش که همه ی پی سی بازها نظرات واقعی خودشونو میتونن بدن.الا خیلی ها میگن pes بهتره از فیفا!!!!در حالی که نسخه نکست فیفا رو بازی نکردن!!!:18:
هنوز خبری از این 2 بازی برای pc نیومده؟؟؟که جدید باشه؟؟؟:19:
masoud93
16-04-2009, 20:41
fifa هر کاری که بکنه به pes نمیرسه .
تو فیفا حرکت بازیکنان خشک هست اما تو ساکر روون و نرم هستش.
تو فیفا همه ی بازیکنا یک مدل شوت میزنن اما تو ساکر هر بازیکنی مثل واقعیش شوت میزنه.
ea هر کاری کنه نمیتون مثل konami بشه چون تجربهی کافی در ساخت بازیه فوتبال رو نداره اما فقط در ساخت فوتبال.
دوستان
لطفا" بحث هردو فوتبال رو قاطی نکنید ویا اگه رعایت نمیکنید حداقل یه کم بهتر جواب همدیگه رو بدید حداقل نظرات خود را با لفظ تند بیان نکنید (بی ادبی نباشه)
resident_evil
16-04-2009, 21:13
اينجا بحث مقايسه راه نندازين كه با نسخه ي كنسوليه Fifa09 ميپرم بهتون :دي
اینقدر دوست دارم نوید وقت یک همچین کاری برسه...
یعنی با 20 تا 30 تا عکس میام و 3 صفحه توضیح واقعا همشون کف کنن :27:
بگزریم .....
راستی آخر ما نفهمیدیم این عکسه راسته یا دروغ؟
google_boy07
16-04-2009, 22:39
اینجا فقط و فقط تاپیک PES 2010 است! ......:46:
متشکرم
......................................
من یه جایی خوندم برای ساخت بازی آتاری استرالیا به کونامی کمک میکنه ............
اینم منبعش :
نمیدونم راسته یا دروغ ..........شما چیزی نشنیدین !؟
یعنی با 20 تا 30 تا عکس میام و 3 صفحه توضیح واقعا همشون کف کنن :27:
بگزریم .....
راستکیه :31::46::27::31::31:
joey jordison
16-04-2009, 23:48
یعنی با 20 تا 30 تا عکس میام و 3 صفحه توضیح واقعا همشون کف کنن
بگزریم .....
اینقدر دوست دارم این Pes 2010 یک چیزی بشه که فیفا را ریشه کن کنه!دیگه هیج فیفایی سرش را بالا نتونه بگیره!!ههه هه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بی خیال کش ندین این قضیه را!شوخی شوخی جدی میشه!!
----------
من یه جایی خوندم برای ساخت بازی آتاری استرالیا به کونامی کمک میکنه
درباره این چیزی نشنیدم.....ولی واقعا هر کی تو هر فروم درباره بازی نوشته نشون از اینه که واقعا دارن روی بازی کار میکنم 2 سال هم هست!!گویا قبلا هم اشاره شده بود قبل از انتشار Pes 2009 که با یک اثر متفاوت این بازی ظاهر خواهد شد!!
به واقع هم من دارم باور میکنم چون عکس مربوط به اومدن Pes 2008 و Pes 2009 حتی اون عکسهایی هم که برای تبلیغات داده بودند این چنین نبود که در این عکس مسی در Pes 2010 میبینیم!!از همه مهمتر اینه که کونامی داره روش مانور میده توجه به صحبتهای طرفداران بازی هست که واقعا جای تقدیر ویژه داره!!
اما من شنیدم چیزی حدود 250 نفر دارن رو بازی کار میکنن که واقعا عالی هست!
خدا کنه که فیفا10 نکست بشه برای pc.اونوقت هستش که همه ی پی سی بازها نظرات واقعی خودشونو میتونن بدن.الا خیلی ها میگن pes بهتره از فیفا!!!!در حالی که نسخه نکست فیفا رو بازی نکردن!!!
هنوز خبری از این 2 بازی برای pc نیومده؟؟؟که جدید باشه؟؟؟
حتی نکست هم باشه بنده و خیلی های دیگه به عنوان فن این بازی در نمیایم حداقل من اینطور هستم چون داریم از نکست برای خودمون غول میسازیم در حالی که این نیست عزیز!بیخیال این قضیه!
هنوز که نه ولی 100 برای PC فیفا نسل بعد نیست!!ببینید کی گفتم!واقعا هم کاربرای فروم فیفا بسیار جالب پست میدن در واقع PC Gamer هاش که عجیبه برای خودش!حتی یکی را من دیدم به خاطر فیفا 09 آرزو کرده بود پول هاساک بمیره!!
google_boy07
17-04-2009, 00:32
میگن 200 نفر روی بازی کار میکنن ؟!؟
یه سوال ؟
مگه قبلا چندتا بودن ............
برای یه بازی معمولا چندتا کار میکنن ؟
کسی اطلاعی داره ؟!
.................................
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1009_08042009.jpg
سایز بزرگ :
EASPORTS-FIFA
17-04-2009, 08:19
حتی نکست هم باشه بنده و خیلی های دیگه به عنوان فن این بازی در نمیایم حداقل من اینطور هستم چون داریم از نکست برای خودمون غول میسازیم در حالی که این نیست عزیز!بیخیال این قضیه!
هنوز که نه ولی 100 برای pc فیفا نسل بعد نیست!!ببینید کی گفتم!واقعا هم کاربرای فروم فیفا بسیار جالب پست میدن در واقع pc gamer هاش که عجیبه برای خودش!حتی یکی را من دیدم به خاطر فیفا 09 آرزو کرده بود پول هاساک بمیره!!
اصلا شما بورو یک بار نسخه ی نکستشو بازی بکن بعد خیلی دلم میخواد ببینم نظرت چیه؟؟؟09 یا 2009؟؟؟؟؟
میگن 200 نفر روی بازی کار میکنن ؟!؟
یه سوال ؟
مگه قبلا چندتا بودن ............
برای یه بازی معمولا چندتا کار میکنن ؟
کسی اطلاعی داره ؟!
من چندجا خونده بودم برا بازی رزیدنت اویل5 400 نفر کار میکنن!!!!ولی این یک برتری نیست.چون خیلی ها میگن بازی خوبی از آب در نیومد.
در ضمن بابا چقدر با این عکس مسی رژه میرید.بذارید فیفا هم یه عکس بده بعد بگید کونامی امسال میترکونه
google_boy07
17-04-2009, 09:12
اصلا شما بورو یک بار نسخه ی نکستشو بازی بکن بعد خیلی دلم میخواد ببینم نظرت چیه؟؟؟09 یا 2009؟؟؟؟؟
من چندجا خونده بودم برا بازی رزیدنت اویل5 400 نفر کار میکنن!!!!ولی این یک برتری نیست.چون خیلی ها میگن بازی خوبی از آب در نیومد.
در ضمن بابا چقدر با این عکس مسی رژه میرید.بذارید فیفا هم یه عکس بده بعد بگید کونامی امسال میترکونه
ما که بخیل نیستیم ..................
یه عکس اومده از بازی ...........
دوستان کمی متعجب شدن :46::46::46:
فقط همین :31:
میشه بگی کجا با عکس مسی رژه میریم ! :31::27:
.................................................. .....................
joey jordison
17-04-2009, 11:23
امیر حسین جان متاسفانه فیفا برای PC نسل بعد نیست!
و من به خاطر 1 بازی نمیرم کنسول بخرم!مگر اینکه بازی محبوبم نیاد روی PC !
روی اویل هم درست ولی ملاک ساخت یک شاهکار تعداد کارکنان نیست بلکه این تعدادها برای این هست که سریعتر کارهای ساخت بازی را پیش ببرن!همین بازی Alan Wake رو فکر کنم دارن 50 نفر اینا روش کار میکنن!ولی نتیجه از الان مشخصه چی خواهد شد!!
شما مثل اینکه خودت نبودی وقتی عکس مسی را دیدی اینطور شدی!:18:
شما همین عکس را از هانری گذاشته گوگل بوی را با عکس مسی مقایسه کن زمین تا آسمون فرق داره!!!اصلا نمیشه منکر این قضیه شد!
تو فروم خود Ea هم همین خبر مربوط به Pes 2010 را گذاشتن!خودتون میتونین برین و پستهاشون رو بخونین!
جناب این عکس تیری هانری مال نسخه 2009 هست...این که دیگه خیلی تابلوئه
در مورد اون 200 نفر هم بگم که گفته میشه این 200 نفر به گروه قبلی اضافه شدن
در کل امیدوارم این بار کونامی یک کار خدا بده بیرون
google_boy07
17-04-2009, 14:08
جناب این عکس تیری هانری مال نسخه 2009 هست...این که دیگه خیلی تابلوئه
در مورد اون 200 نفر هم بگم که گفته میشه این 200 نفر به گروه قبلی اضافه شدن
در کل امیدوارم این بار کونامی یک کار خدا بده بیرون
من که نگفتم ماله pes 2010 هستش ........
اینکه خیلی تابلو هستش دیگه :27::27::27::27::46::10:
.................................................. .......
یعنی 200 نفر اضافه شدن به قبلی ها :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
اینو از کجا شنیدی!؟ :18::18::18::18:
خوب اگه میدونی چرا گذاشتی؟
اصلا چه ربطی به اینجا داره؟
google_boy07
17-04-2009, 14:23
خوب اگه میدونی چرا گذاشتی؟
اصلا چه ربطی به اینجا داره؟
چه حرفی بود ها ................
گیر دادی ها ................:20:
ببین چرا joey jordison چیزی نگفت ؟!
بابا دیدم هانری قشنگ توپ رو کنترل کرد گفتم بزارم ........
اینو برا قشنگی گذاشتم .........خوب شد حالا :46:
عجب گرافیک مزخرفی داشت این عکس هانری :31:ولی من که شک دارم هنوز......
آخه مگه میشه بازیه کرایسیس اینقدر به جزئیات به این شکل کار نشده که pes بخواد بشه :27: ( چه ربطی داشت )
میبینین!!!!!
خیلی عجیبه!
اصلا عضلاته پاش و .... باور نکردنیه!!!!!!
البته ea هم یک فکرایی کرده مثل اینکه 1 سال برای ساخت بازیه فیفا وقت گزاشته!!!
حالا بگزریم.....
این انیمیشن ها و صحنه ها از فاصله ی نزدیکم ای کاش درست کنن!!
چون واقعا افتضاح بود!
چون واقعا افتضاح بود!
متوجه منظورتون نشدم؟
یعنی چی انیمشن ها از نزدیک کار بشه؟
joey jordison
17-04-2009, 22:49
عجب گرافیک مزخرفی داشت این عکس هانری ولی من که شک دارم هنوز......
آخه مگه میشه بازیه کرایسیس اینقدر به جزئیات به این شکل کار نشده که pes بخواد بشه ( چه ربطی داشت )
میبینین!!!!!
خیلی عجیبه!
اصلا عضلاته پاش و .... باور نکردنیه!!!!!!
البته ea هم یک فکرایی کرده مثل اینکه 1 سال برای ساخت بازیه فیفا وقت گزاشته!!!
حالا بگزریم.....
چون واقعا افتضاح بود!
البته بهتر از عقب مونده هایی هست که فیفا تو بازیش به جای بازیکن جا زده!!:دی
راستی به نظر دوستان تو تاپیک که مثل سال گذشته در کنار هم هستیم!به نظرتون Pes 2010 میتونه یک چیز متفاوت باشه!
من که امیدوارم تغییرات اساسی توی بازی بده و نظرات رو دقیق بررسی کرده باشه
در کل منتظر یک اثر قوی هستم...نسخه های قبلی که در حد معمولی بود
google_boy07
17-04-2009, 23:11
راستی به نظر دوستان تو تاپیک که مثل سال گذشته در کنار هم هستیم!به نظرتون Pes 2010 میتونه یک چیز متفاوت باشه!
منم امیدورام که بازی خوبی از آب در بیاد.......:8:............انشاال....
.................................................. ......................جالبه
EDIT MODE 2010 - what do you want?
. the ability to edit the shit of this game.
2. the ability to edit stadiums (it's probably hard)
3. the ability to edit the goal nets (just something stupid I thought)
4. improve the quality of the imported images (today the images quality in the euro version of the game is a crap)
5. the ability to import and apply images and logos on the sleeves, shorts and socks.
6. the ability to edit boots, long/short sleeves, length of the socks, the way the players dribble.
7. and ofcourse the ability o edit the cup/leauge logo- for example: change the spainish leauge logo to La-liga logo or change the world cup logo to fifa (forbidden word here- sorry) logo and etc.
8. more slots to create more teams and leauges.
9. and the abilty to edit the back of the shirt. it will be nice to do one like bayern, where the team name is above and the player name is at the bottom of the shirt.
.................................................. ....................................
1.Option File-working ONLINE!without transfers but kits,logos,emblems etc YES!
2.More slots
3.Option to create adboards,scoreboards,balls,faces,hairs!-the same import what kits with jpg files
4.generetic Bundesliga
5.Mp3 music files-do something with xbox 360 users
6.Untucked kits
.................................................. .....................................
Kit editing
Logos and text on the back of shirts.
Fully edit shorts and socks, so we can put logos on them.
Place league/cup badges on sleeves.
Edit number/letter styles.
Create third kits.
Create alternative shorts and socks for every kit.
More freedom when editing kits, instead of trying to fit around set templates.
Logos on captains armband.
Player editing
Untucked shirts.
Underarmour.
Sleeve length.
Amount of sock tape.
An easier way to create faces when importing pictures.
Choice of colour for player gloves
Team editing
Create banners to be displayed in stadiums.
Import goal/entrance music.
Import multiple chants.
League/Cup editing
Change league/cup logos.
Other editing
Create your own advertising boards.
Change colour of goal nets.
Licensed boots in multiple choice of colours.
Boot editor.
Editable and licensed goalkeeper gloves.
.................................................. .................................................. ......
hange logos of cup competions
edit trophys
unlimited space for logos and kit templates
more kit templates to choose from
have proper licended templated like in pes2 and pes4 where they add adidas and umbro kit templates
preset faces
be able to add facial hair to preset face
adboard editor
be able to change colour of goalnets
edit referee kits
have over 30 boots and 4 different colours for each
be able to add emblems to shorts
add text to socks
3rd kits
change size of sleeve length (i.e C.Ronaldo)
have more than 3 options for sock lengths
assign chants for different parts, so you can have a chant set for the pre match, end of match, specific player chants when they do so something or come off the bench
اینا رو خود کونامی گفته یا این که از کاربران فروم بوده که این رو گذاشته؟
google_boy07
17-04-2009, 23:37
اینا رو خود کونامی گفته یا این که از کاربران فروم بوده که این رو گذاشته؟
کاربران فروم اینارو گفتن ..........
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:
هیچ حرفی برای گفتن ندارم ....................................:46::46::46::2 7:
resident_evil
17-04-2009, 23:39
بابا اين عكسا معلومه Gameplay نيست !!!
همون Intro بازي هستش قبل ازينكه وارد Main Menu بشين :دي
در ضمن همشون مال نسخه های قبل بازی هستن و جدید نیستن
بابا مگه خودت اینا رو ندیدی؟
google_boy07
17-04-2009, 23:56
در ضمن همشون مال نسخه های قبل بازی هستن و جدید نیستن
بابا مگه خودت اینا رو ندیدی؟
شوخی خوبی بود ......................:31::31::31::31:
آره عکسها ماله فیلم اول بازی ساکر 5 هستش ......!؟
خودت این عکس ها رو سر هم کردی گذاشتی اینجا؟
google_boy07
18-04-2009, 00:12
خودت این عکس ها رو سر هم کردی گذاشتی اینجا؟
آره .....................
جدا جدا بود من خودم سره همش کردم
هنوز برای قضاوت کردن خیلی زوده .ولی انصافا کونامی آهنگ رشد بسیار خوبی توی سری pes داشته .
night lord
18-04-2009, 20:43
خدا کنه این سری دیگه گرافیکش عقل از سر همه ببره مخصوصا فیفا بازا .
متوجه منظورتون نشدم؟
یعنی چی انیمشن ها از نزدیک کار بشه؟
یعنی اینکه یکم گرافیکشو در حالت انیمیشن ( یا مثلا ضربه ی دروازه ) بهتر کنن!!!
همینطور فاصله هایه نزدیک که میکنیم گرافیک خیلی بده مخصوصا موکتش!!!:31:
گوگل جان ما رو یک موقع کله پا نکنی:31:
بابا عکس واقعی بزار یک لحظه فکر کردم مال گیم پلیه بازیه اینطوری شدم :18::18:
google_boy07
18-04-2009, 23:18
یعنی اینکه یکم گرافیکشو در حالت انیمیشن ( یا مثلا ضربه ی دروازه ) بهتر کنن!!!
همینطور فاصله هایه نزدیک که میکنیم گرافیک خیلی بده مخصوصا موکتش!!!:31:
گوگل جان ما رو یک موقع کله پا نکنی:31:
بابا عکس واقعی بزار یک لحظه فکر کردم مال گیم پلیه بازیه اینطوری شدم :18::18:
راستش خودم وقتی اول این عکسها رو دیدم یه جوری شدم :18: و واقعا یه لحظه قلبم نمیدونم ...........
راستی کی بازی به این گرافیک میرسه ؟!؟
چی میشد 2010 همین گرافیکو داشت :13:
اون که بیشتر به کارتون شبیه تا واقعیت...
همون بهتر که گرافیک شبیه اون نشده
google_boy07
19-04-2009, 00:45
اون که بیشتر به کارتون شبیه تا واقعیت...
همون بهتر که گرافیک شبیه اون نشده
نه به نظره من که خیلی خوبه ...................البته مشکلاتی داره به قول شما کارتونیه :5::31:
چرا کونامی خبر جدیدی از بازی نمیده ؟
joey jordison
19-04-2009, 11:47
برای اینکه هنوز وقتش نرسیده!!
اما شاید چند اسکرین شات را بزودی ببینیم!
فکر کنم منتظر رو نمایی فیفا 10 هستن!
برای اینکه هنوز وقتش نرسیده!!
فکر کنم منتظر رو نمایی فیفا 10 هستن!
و مثل هميشه pes از فيفا بهتر واقعي تر و مهم تر از همه محبوبتر ميشه:8:
و مثل هميشه pes از فيفا بهتر واقعي تر و مهم تر از همه محبوبتر ميشه:8:
ببخشید ولی میتونید دست از این مقایسه بردارید؟
بالاخره من یک بار طاقتم تموم میشه اونوقته که .... تا پایه بن شدم میام :31:
ندانسته لطفا چیزی نگید !!!!
خوبه نسخه ی کنسولی رو بازی نکردن ها!!!
google_boy07
19-04-2009, 12:57
[QUOTE=joey jordison;3703616]برای اینکه هنوز وقتش نرسیده!!
فکر کنم منتظر رو نمایی فیفا 10 هستن![/QUO
امسال KONAMI™ زودتز از EA در مورد بازی خبر منتشر کرد !؟
نمیدونم امسال میخواد چیکا رکنه ؟
تاریخ انتشار بازی هم زودتر هستش از فیفا !؟ بر خلاف همیشه !!!
با انتشار تنها یک عکس از بازی هم ما رفتیم تو کف :13::18::27:
[quote=joey jordison;3703616]برای اینکه هنوز وقتش نرسیده!!
فکر کنم منتظر رو نمایی فیفا 10 هستن![/QUO
امسال KONAMI™ زودتز از EA در مورد بازی خبر منتشر کرد !؟
نمیدونم امسال میخواد چیکا رکنه ؟
تاریخ انتشار بازی هم زودتر هستش از فیفا !؟ بر خلاف همیشه !!!
با انتشار تنها یک عکس از بازی هم ما رفتیم تو کف :13::18::27:
معمولا عکس های اولیه بهترین عکس ها هستند اما بعدش .....
ای کاش میشد این فونت و این منو و تیم ها و تعداد تیم ها و ورزشگاه و گزارشگری و .... رو درست کنن:41:
[quote=google_boy07;3703817]
ای کاش میشد این فونت و این منو و تیم ها و تعداد تیم ها و ورزشگاه و گزارشگری و .... رو درست کنن:41:
اصل بازي به گيم پلي هستش.
شما برو همون فيفا رو بازي كن:31:
در ضمن اول شما بوديد كه مقايسه رو شروع كرديد.
mr bahram
19-04-2009, 14:13
سلام بر همه
به نظر من امسال حتی اگه گرافیک اون عکس رو هم خالی کنه رو بازی بازم باترس میاد جلو چون این سکوت فیفا ترسناکه
امسال ما شاهد سخت ترین رقابت بین فیفا و پرو خواهیم بود
google_boy07
19-04-2009, 15:13
[quote=779;3703845]
در ضمن اول شما بوديد كه مقايسه رو شروع كرديد.
با من بودی !!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::18::18:
سلام بر همه
به نظر من امسال حتی اگه گرافیک اون عکس رو هم خالی کنه رو بازی بازم باترس میاد جلو چون این سکوت فیفا ترسناکه
امسال ما شاهد سخت ترین رقابت بین فیفا و پرو خواهیم بود
خوب حالا سکوت فیفا ترسناکه منظور !!......................
خوب منظورت اینه که نسخه pc فیفا هم نسل بعد بشه :39::39::39::39:
منم دعا میکنم که نسل بعد بشه :27::27::46::46::31:
حالا گیریم اونم شد از ما طرفداران pes هیچی کم نمیشه .............در ضمن این نسله بعد فیفا اونقدرام بزرگ نیست ........البته من نمیخوام منکر این قضیه بشم که از نظر گرافیک از 9 برتر نیست اما ساکر 10 داره میاد !!:18: :31::31:
[quote=google_boy07;3703817]
دوست من مگه تو 9 عکسهای اولیه بهتر از بقیه بودن ..........
نه اینطور نیست حداقل برای این بازی این طور نیست ...................
کدوم عکسهای اول بازی 9 که کونامی منتشر کرده از عکسهای بعد که منتشر شده بهتره ؟؟؟؟!!!!!
با من بودی !!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::18::18:
خوب حالا سکوت فیفا ترسناکه منظور !!......................
خوب منظورت اینه که نسخه pc فیفا هم نسل بعد بشه :39::39::39::39:
منم دعا میکنم که نسل بعد بشه :27::27::46::46::31:
حالا گیریم اونم شد از ما طرفداران pes هیچی کم نمیشه .............در ضمن این نسله بعد فیفا اونقدرام بزرگ نیست ........البته من نمیخوام منکر این قضیه بشم که از نظر گرافیک از 9 برتر نیست اما ساکر 10 داره میاد !!:18: :31::31:
دوست من مگه تو 9 عکسهای اولیه بهتر از بقیه بودن ..........
نه اینطور نیست حداقل برای این بازی این طور نیست ...................
کدوم عکسهای اول بازی 9 که کونامی منتشر کرده از عکسهای بعد که منتشر شده بهتره ؟؟؟؟!!!!!
نه بابا مثل اینکه اشتباه شده!!:31:
همینطور نقل قول ها قاطی پاتی شده خواسته به من بگه به شما گفته گوگل جان!:دی
دقت کن در نقل قولش.
والا من که اصلا ارتباطی با 2009 نداشتم چون همون اول گرافیکش رو دیدم ..... بهتره نگم :دی
در ضمن اول شما بوديد كه مقايسه رو شروع كرديد
من کی شروع کردم میشه نقل قول بزاری؟؟؟؟؟
من بحث مقایسه پیش کشیدم؟:31:
من که نگفتم گیم پلی ولی خوب اینا هم برای من یکی خیلی مهمن.!!!!
joey jordison
19-04-2009, 15:35
یک چزی هست اینه که وقتی تو فروم Ea تاپیک Pes 2010 را زدن از آن به عنوان ترساندن Ea توسط کونامی یاد کردند!!!شوخی نیست گرافیک را نگیم 100 ولی 90 درصد نسبت به قبل بالا بردند!!البته اگه در نظر بگیریم عکس مسی واقعیت داشته باشه!
با این توضیحاتی که امیدوارم حقیقت داشته باشه!و توجه به جزئیات و شبیه سازی فوتبال و ورزشگاه ها و .....که گفتند برای من حداقل زیباست که به این مسائل پرداختند!
شاید تنها مشکل کمبود استادیم باشه امیدوارم یا Konami Stadium های زیادی در بازی ببینیم علاوه بر ورزشگاههای لیسانس شده مثل حدود 20 تا ورزشگاه کونامی استادیوم!
یا قابلیت ساخت استادیوم در بازی گنجانده بشه و به بازیباز اجازه بده حدود 15 تا 20 استادیوم علاوه بر استادیومهای خود بازی بسازه!!
فعلا انتظار ادامه داره!!
من نمی خوام بحث هردو فیفا و پی اس رو راه بیندازم ولی گوگل جان اصلا" شما فیفای نکست رودید تابه حال اینجوری ازش تعریف میکنید اگه ندید یه سرچ ک.چولو بکنید پی اس هم تا به حالا گرافیکش باحال بود و امسال مودی به بازی اضافه کرده که خودم به شخصه خیلی برام جزابه منظورم از صحبتهام اینه که هیچ چیز در دنیا رو نمیتونیم صددرصد قبول کنیم همه چیز نقص و پیشرفتی داره
Spaniuly
19-04-2009, 18:39
یادمه چند وقت پیش که تاپیک بازی رو زدم بلافاصله هومان اومد قفلش کرد در مورد قفل شدنش هم دلایلی رو آورد که یکیش پست های بی مورد و بی ارزشی بود که بعد پست اول زده شد اون موقع خیلی نتونستم قبول کنم ولی حالا که این 10 صفحه رو خوندم دیدم که واقعا حق با هومان بود حسین هم خودش گفت که برای بازی که هنوز اطلاعات کاملی ازش منتشر نشده تاپیک زدن بی مورد هست البته دست ساسان درد نکنه پست اول رو بسیار خوب مدیریت کردند و پست جالبی از آب در اومده ولی پست هایی که پشت بندش کاربرای عزیز دادن به درد هیچ مراجعه کننده ای نمی خوره چون همگی نقل قول های کاربران فروم های خارجی هست و یا شایعات بی اساس نمونه اش عکس های قدیمی که توی تاپیک می ذارید و عکس هایی که اصلا به گیم پلی بازی ربط نداره بازی هنوز طراحی نشده و هرچی هست طرح اولیه از بازی هست حتی 1 درصد شک نکنید عکس مسی از گیم پلی نیست اگه از گیم پلی بود این معنی رو میده که تیم بارسلونا رو ساختن محض تفریح یه دست Exebition هم زدن وسطای بازی یه پرینت اسکرین زدن از مسی و به عنوان اسکرین شات گذاشتن اگه این طور بود پس چرا یه دونه هست خرجی نداشت اگه 2 تا اسکرین شات می ذاشتن این یعنی بازی تازه ساختش شروع شده و در اوایل کار به سر می بره. پس لطف کنید توی نت عکس با کلید واژه PES 2010 سرچ نکنید تا اگه یه عکس اومد به عنوان اسکرین شات یا عکس متعلق به بازی بذارید توی تاپیک و بحث الکی راه بندازید. هنوز هیچ چی به هیچ چی 12 - 13 صفحه تاپیک اومده جلو در حالیکه هنوز یک هفته نیست تاپیک بازی زده شده و خدا می دونه تا قبل انتشار چند تا پست بی ارزش قرار پر بشه توی تاپیکی که قراره بعد انتشار مطالب با ارزش توش گذاشته بشه و اونوقت هست که کار جستجو در تاپیک می شه کاری بیهوده چون همین جوریش هم موتور جستجوی تاپیک ضعیف هست با این همه صفحات هم پیدا کردن یک پست خاص واقعا سخت میشه یه مورد دیگه اینکه هنوز بازی های PES و FIFA به صورت رسمی از سوی سایت شرکت های سازنده شون ساخت و کیفیت و یا سایر اطلاعاتشون منتشر نشده بحث مقایسه این دو بازی موهومی شروع شده اگه قراره نسخه های قبلی با هم مقایسه بشن باید کارنت با کارنت و نکست با نکست مقایسه بشه که به لحاظ گرافیکی PES در زمینه ساخت ورژن کارنت از فیفا برتر عمل می کرد و من به شخص تا PES 6 که هر دو سازنده برای PC کارنت عرضه می کردند PES از لحاظ گرافیک سرتر بود و فیفا به لحاظ گیم پلی سرتر و همین مسایل باعث میشد همه ساله فیفا نمره اش از PES بالاتر باشه چون توی فوتبال گیم , Game Play بیشتر نمره می بره ولی بعد اینکه دو نسخه PES 2008 , 2009 برای PC نکست جن عرضه شد در مقابل فیفا نکست از لحاظ کیفیت گرافیکی به طور وحشتناکی کم آوردبخصوص که PES 2008 برای PC حتی نتونست در مقابل فیفا 08 نکست جنریشن حتی سر بلند کنه به طوری که مسئولین کونامی رسما از طرفداران خودشون به خاطر این مسئله عذرخواهی کردند (کشته این مرام ژاپنی ها هستم واقعا دمشون گرم) ولی در مورد PES 2009 واقعا کونامی زیبا کار کرد و نظم و ترتیب و زیبایی خاصی به بازی بخشید ولی یک بار دیگه در مقابل نسخه فیفا نکست جنریشن به صورت وحشتناکی کم آورد تقریبا فیفا نکست ورژن 2009 جلوه ای از زیبایی های یک ویدیو گیم رو به گیم باز ها عرضه کرد به طوری که کسی که برای اولین بار پای بازی فیفا نکست می نشست به صورت اعجاب انگیزی در خماری بازی می موند شاید این به خاطر این بود که در لحظاتی فراموش می کرد که داره به یک ویدیو گیم تماشا میکنه و تصور می کرد از یک شبکه با کیفیت ماهواره ای به دیدن یک بازی واقعی نشسته. این مسئله نفرت PC باز های فیفا خور رو بیش از پیش از شرکت EA افزایش داد. و باعث شد فیفا 09 کارنت جنریشن به عنوان یک بازی نه چندان محبوب سال 2008 - 2009 رو داشته باشه. به هر حال هدف از آوردن این مسئله و پیش کشیدنش فقط خاتمه دادن به بحث و تقابل بین PES و فیفا بود. و عاجزانه از مقایسه کننده ها می خوام که اگه در مورد فیفا نظر میدن حتما به نسخه کارنت مراجعه کنند چون فیفا برای PC کارنت هست و بی برو برگرد در حد گرافیک PES 2009 نیست حتی اگه اگه از یک احمق هم در مورد گرافیک PES 2009 و فیفا 09 روی کامپیوتر (PC Game) نظر بپرسید گرافیک PES رو تائید می کنه کاری که من تا حالا از 6 احمق رایانه ای (احمق در معنای توهین آمیز نیست منظورم کسی هست تقریبا برای اولین بار هست که به شیشیه مانیتور داره نگاه می کنه و هیچ چیز از بازی کامپیوتری نمی فهمه و تا قبل این هم هیچ بازی رایانه ای رو از مانیتور ندیده) تحقیق کردم و زیبایی ظاهری و شفافیت و وضوح PES 2009 رو تائید کردند البته حتی قبل تحقیق به نتیجه تحقیق آگاهی داشتم فقط این کار رو انجام دادم تا به سوال کسی که از من در مورد فرق گرافیک نکست و کارنت رو پرسیده بود به نوعی جواب داده باشم. بنابراین از دوستانی که قصد مقایسه دارند عاجزانه خواهش میشه فیفا نکست رو مد نظر قرار بدند چون برای فیفا کارنت رقیب وجود نداره یعنی رقیب فیفا یعنی PES دیگه کارنت نمیده پس لطفا جهت افزایش صفحات سوژه بهتر و محکمه پسند تری پیدا کنید البته کلا افزایش صفحات توصیه نمیشه به دلایلی که عرض کردم. امیدوارم پست هایی که کاربران میدن بعد این سودمند و با منبع موثق باشه. و جهت دلخوشی پستی که باعث کل کل و منحرف شدن تاپیک بشه نبینیم.
ممنون و متشکر از توجه همگی شما Krauser
گیمر باشید!
ببخشید آرمین جان برای چی نخونیم؟
پس اصلا برای چی پست دادی :31:
من که تاقت نیاوردم خوندم!
treason_boys
19-04-2009, 19:15
من یه جایی خوندم که امسال ظاهرا pes 2010 برای pc منتشر نمیشه.
این صحت داره؟؟
Spaniuly
19-04-2009, 21:21
ببخشید آرمین جان برای چی نخونیم؟
پس اصلا برای چی پست دادی :31:
من که تاقت نیاوردم خوندم!
خوب چون می دونستم می خونی گفتم نگنید تا حس کنجکاویتون گل کنه بخونید
من یه جایی خوندم که امسال ظاهرا pes 2010 برای pc منتشر نمیشه.
این صحت داره؟؟
نه خیر شایعه اس و توی گیمینگ اگزس شوخی سوم آوریل بود که منتشر شد فرداش گفت که شوخی بود
:دی :دئ :31:
ولی خیلی حال کردم آرمین جان واقعا باهال بود!!!:31:
دیگه تا آخر عمرشون چیزی به فیفا نمی گن:31:
joey jordison
19-04-2009, 21:57
سلام krauser جان!!
ببین این یک چیز طبیعی هست و هیچ کس نمیتونه جلوی این مسائل را بگیری مخصوصا بازی فوتبال که طرفدار به مراتب زیاد داره!!
ما این 10 یا 12 صفحه صحبتهایی کردیم ولی وقتی چیز زیادی مشخص نشده نباید غیر از این هم انتظار داشت تا به مرور زمان تاپیک اون شکل مفیدش را به خودش بگیره!
در مورد Pes 2010 و عکس مسی شک نکنید بازی ساخته شده چرا که بازی را به احتمال زیاد داشتند 2 سال میساختند!و این یک عکس ریل تایم میتونه باشه!حالا در خبرهای بعدی میشه چیزهای زیادی دونست و شما هم حق داری!!
بحث فیفا و Pes یک چیز عادی میتونه باشه چرا که من با سایر دوستان هم دوستانه در مورد این دو بازی بحث کردیم!و به نظر من ایرادی نداره!و زیاد نباید روش حساس شد!بلاخره خیلی از افراد متاسفانه میان دو بازی را در پلتفرم Pc خلاصه میکنن در حالی که موضوع فرق داره و همونطور که شما اشاره کردی!
ممنون از پست خوبتون!
Spaniuly
20-04-2009, 10:34
:دی :دئ :31:
ولی خیلی حال کردم آرمین جان واقعا باهال بود!!!:31:
دیگه تا آخر عمرشون چیزی به فیفا نمی گن:31:
فیفا رو نمیدونم ولی اگه EA بخواد همینطوری ما PC Game بازها رو با کارنت دادن فیفا پکر کنه هر چی از دندونم در بیاد بار میکنم بر پدر و جد آبادشون مسخره کردن ما رو. بابا من نخوام 360 بگیرم کیو باید ببینم؟ (البته دیروز که تبریز بودم یه XBox360 Arcade دیدم قوطیش سبز فسفری بود تقلا می کردم بهش نگاه نکنم شیطونه داشت وسوسه ام میکرد بخرم با زور خودم رو نگه داشتم) آخه آدم دلش نمیاد بعد این همه خرجی که واسه یک سیستم قوی میذاره دوباره بیاد کنسول بخره لعنت به هر چی شرکت کارنت ساز اه لعنتی آخه الان دیگه PC های گیمینگ دیگه راحت می تونن بازی های نکست رو اجرا کنن چطور پس کریسیس 2007 میاد نکست میده ولی این فیفا مونده توی غم اونهایی که سیستم بالا ندارن از این بابت دم کونامی گرم. در ضمن شایان جان اصلا تفکرت رو نسبت به بازی عوض کن فیفا یا PES یه بازی هستند خوب ساخته بشن باید تحسین بشن و اگه ضعیف عمل کنن باید زد تو سرشون تا حق ما گیمر ها رو ضایع نکنن من نمیدونم EA چرا داره این ظلم رو در حق PC باز ها می کنه الان می بینم که راک استار چه قدر با مرام هست یه زمانی بود همش به راک استار لعن و نفرین می کردم همینی هم که واسه PC داد لطف کرد ولی EA اصلا ککش هم نمیگزه وقتی می بینه زجر میده ما رو با نکست نساختن حداقل با این کار خیال مقایسه کننده ها هم راحت میشه
سلام krauser جان!!
ببین این یک چیز طبیعی هست و هیچ کس نمیتونه جلوی این مسائل را بگیری مخصوصا بازی فوتبال که طرفدار به مراتب زیاد داره!!
ما این 10 یا 12 صفحه صحبتهایی کردیم ولی وقتی چیز زیادی مشخص نشده نباید غیر از این هم انتظار داشت تا به مرور زمان تاپیک اون شکل مفیدش را به خودش بگیره!
در مورد Pes 2010 و عکس مسی شک نکنید بازی ساخته شده چرا که بازی را به احتمال زیاد داشتند 2 سال میساختند!و این یک عکس ریل تایم میتونه باشه!حالا در خبرهای بعدی میشه چیزهای زیادی دونست و شما هم حق داری!!
بحث فیفا و Pes یک چیز عادی میتونه باشه چرا که من با سایر دوستان هم دوستانه در مورد این دو بازی بحث کردیم!و به نظر من ایرادی نداره!و زیاد نباید روش حساس شد!بلاخره خیلی از افراد متاسفانه میان دو بازی را در پلتفرم Pc خلاصه میکنن در حالی که موضوع فرق داره و همونطور که شما اشاره کردی!
ممنون از پست خوبتون!
نه نه دوست خوب من منظورم جلوگیری از مقایسه نبود اتفاقا شدیدا دوست دارم این بازی ها مقایسه بشه ولی با دید منطقی می بینی بعضی ها می پرن توی فروم حرف پیدا نمیکنن چنین پستهای چرتی رو میزنن :
" فقط PES یا نمی دونم فقط فیفا " PES سرور فیفا " PES به گرد فیفا نمی رسه " امسال فیفا قراره شکست گرافیکی بخوره" و ....
آخه این شد مقایسه؟
من منظورم این بود که چنین پست ها بی مورد و تحریک آمیز که حتی پست به این بی ارزشی باعث شروع کل کل میشه توی تاپیک نبینیم یادتون هست یکی یه بار قفل شد تاپیک های 2009 هم PES هم فیفا شروع کل کل هم از همین پست های بی اهمیت هست که به قول خارجی ها باید از طرف کاربرای عاقل و فهمیده ایگنور بشن و حتی جوابی به این ها داده نشه. ورنه نقدی که من توی صفحه قبلی گذاشتم از آسمون نگفتم طبق شواهد و اخبار و گفته ها و شنوده ها نوشتم مطمئن باشید. من نه عاشق چشم و ابرو شرکت های آمریکایی و ژاپنی EA و Konami هستم که بخوام سنگ اینارو به سینه بزنم و نه میشناسم که بخوام ازشون بدم بیاد و بخوام بد گویی کنم هر کدوم خوب عمل کنن تحسین می کنم و اگه بد عمل کنن مورد انتقاد قرار می دم واسه خاطر همین یه گیمر واقعی باید دیدش رو به مسئله فوتبال گیم عوض کنه سالهای متمادی هست که این دو شرکت دارن با هم رقابت می کنن الحمدالله ما ایرونیا واسه هیچ کدوم نه خیر داریم و نه شر بازی های هیچکدوم رو هم اورجینال نمیگیریم پس دیگه اصلا FAN هیچ کدوم محسوب نمیشیم EA و Konami صد سال سیاه نمی خوان فنی مثل ما داشته باشن که از دشمن براشون بدتر هستیم اونها از گیمر ها و مصرف کننده ها انتظار دارن بازی و محصولشون رو اورجینال تهیه کنیم این بالاترین انتظاری هست که از ما دارن آیا به این انتظار ما لبیک گفتیم (به قول برادران اهل بیت دی:) نه که نگفتیم پس امیدوارم مقایسه وجود داشته باشه تا اگه به هر نحوی این مقایسه ها به گوش اونهایی که باید برسه , برسه باعث پیشرفت بشه. و همونطور که عرض کردم مقایسه باید بر طبق شواد و مدارک موثق باشه. دیگه مقایسه فیفا 09 (PC) و PES 2009 به لحاظ گرافیک که مقایسه نداره کدوم بازیه کارنت از هم نوع نکستش می تونه برتر باشه خوب معلومه دیگه اصلا نیاز هست بگیم بابا فیفا هم که گرافیک نداشت خوب بله روی PC واقعا گرافیکش به عنوان یک بازی محصول سال 2009 ابدا قابل تائید نیست. واقعا گیمر هایی که بازی هایی مثل کریسیس و COD و فارکرای و سایر بازی های گرافیکی نکست رو روی PC بازی کردند می فهمند من چی می گم. دقیقا این همه سر و صدا و داد و بیداد فیفا باز ها هم سر همین هست که EA ازنکست ندادن بازی برای PC چه هدفی رو واقعا داره دنبال میکنه. بذارید بازی بیاد بعدش ان شالله تا دلتون بخواد توی هر دو تاپیک نظرات خوب کاربران متخصص و صاحب نظر رو خواهیم شنید و بحث های مفیدی رو در رابطه با خصوصیات و ویژگیهای هر دو گیم رو می گیم و می شنویم. البته اگه عمری باقی بمونه . موفق و پیروز باشید. در آخر ببخشید که سر همگی رو با پست طولانیم و ملال آور به درد آوردم بعد این سعی خاهد شد پستهای مفید بدیم ان شالله اگه قسمت شد بعد انتشار مراجعه کننده ها رو در مورد بازی راهنمایی کنیم پچ بسازیم فایل بذاریم که همگی بتونن لذت ببرن.
یا حق... و گیمر باشید
ایول آرمین جان!!
منم خیلی وقته همینو میگم که کسانی که حتی رنگ نکست فیفا رو ندیدن الکی نظر میدن میگن " فیفا به گرد که هیچی به باده PES هم نمیرسه :27: " واقعا جالبه!
منم دیگه اصلا اعتناعی بهشون نکردم چون واقعا حرف های چرت میزنن!
EA همیشه جزو یکی از بهترین شرکت هایه بازی سازی برای کامپیوتر بوده و هست!
اما جدیدن داره واقعا ضد حال میزنه مثلا بازی هایی که میده یا گرافیک نداره یا گیم پلی که تک و توکی ازشون خوب در میاد مثل Dead Space یا Crysis که واقعا بازی هایه خوبین!!!
قدیم همیشه عالی بود EA طوری بود که من بازی ای که مال شرکت EA بود رو رو هوا ندیده میخریدم چون میدونستم خیلی توپ بود!!
اما الان شواهد نشون میده که خیلی ضعیف کار میکنن مثل همین GodFather 2 که اصلا گرافیک خوبی نداشت یا همین NFS معروف خودمون که تا هیچ موقع رقیبی قبل از Carbon نداشت و هیچ کس نمی تونست رقیبش بشه و در آخرم همین فیفا که فکر کنم از سال 95 بهترین بازی بود که تا 2006 جزو بهترین فوتبال برای PC بودش اما کلا از همون سال 2007 به بعد واقعا خراب کردش!!!!!!
نمیدونم و خیلی حرس میخورم که جایی نمیتونم پیدا کنم که واقعا نشون بدم Fifa NG فوق العاده ی !!!!!
وقعا جالبه بدونم چرا EA همچین کاری رو کرد که تا سال 2007 بهترین شرکت بازی سازی از نظر خیلی ها بود اما از اون به بعد ... :41:
خیلی از اون جلو زدند مثل یوبیسافت و حتی کپ کام و اکتیویژن بلیزارد هم دارن جلو میزنن اما نمیدونم EA کی می خواد به خودش بیاد!!!!
در انتظار نسخه ی نکست برای PC من هنوزم منتظرم هیچی PC نمیشه .......
google_boy07
20-04-2009, 20:33
Pro Evolution Soccer 2010 (PS3)
Release Region: United States
Release Date: Sep 30, 2009
Publisher: Konami
Rating Pending
Release Region: United Kingdom
Release Region: Australia
Publisher: Atari
.................................................. .....
Pro Evolution Soccer 2010 (X360)
Rating Pending
.................................................. .............................
Pro Evolution Soccer 2010 (PC)
Rating Pending
.................................................. ............
چند روز پیش نوشتم که آتاری برای بازی داره با کونامی همکاری میکنه ...................
joey jordison
20-04-2009, 20:57
همکاری در ساخت بازی که نمیشه گفت!
Atari مسئول انتشار بازی در استرالیا هست!
google_boy07
21-04-2009, 00:41
KONAMI ™ برای تبلیغات در بازی با doublefusion به توافق رسید ...........:5:
لینک زیر :
سلامون علیکم اجمعین:
نا مردا بدون ما ؟؟؟
میدونید که نا سلامتی یه پای اساسی تمام تاپیکهای فوتبالی بودیم نا سلامتی دی
خوب میبنیم که بحث های شیرین و مورد علاقه من راه افتاده.
و این مهراااااااااااااااان باز داره گرد و خاک میکنه.
چطوری مهران جان عزیز خوبی؟
یادش بخیر بحثهای پارسال یادته؟
اوه اوه چه بحثهای بودش کولاک.
یادمه یه بار اونقدر از فیفا فجیع تعریف کردم که چندین نفر پ خ دادن که جان ما راسته.
البت به دوستان بگم بنده یه فن فیفا هستم که به ساکر هم احترام داریم.
ما خودمون یه زمانی ساکر باز بودیم.
از 99 شروع کردیم تا 2008.
تا اینکه چشممون به 08 نکست روشن شد و دیگه تموم.
خلاصه به مهران اخطار میکنم که منو سر لج نیاره تا دوباره اون بحث ها رو شروع نکنم دی
ایشالا که ساکر هم امسال بتونه یه رقیب خوب برا فیفا باشه.
Masoud King
21-04-2009, 04:05
Pro Evolution Soccer 2010 بهبودی عظیم یا شکلی دیگر از فیفا 09 ؟!
سلام دوستان!
خوب اگر اطلاعاتی در مورد آینده به صورت شفاف نیست میشه از همین ها هم بهره ی کافی رو برد!
اول می خوام یه نگاه گذرا به نسخه های 2009 این دو بازی ( ترجیحا نسخه X360 ) داشته باشم! خوب وقتیکه فیفا 2009 منتشر شد با نقد های خوب و گاها خیلی خوب و مثبتی مواجه شد و جملاتی مانند اینکه تاکنون شبیه این بازی دیده نشده و یا 1UP میگه که نسخه 2008 از نظر استیل و حرکات واقعی رنج می برد ولی فیفا 09 از نظر فیزیک بدنی , سرعت و وزن و مدل های بازیکنان بطور احساس بر انگیزی واقعی هستش! یا حتی videogamer در این مورد میگه "The best FIFA game ever made. Over to you Konami" و خیلی های دیگه که در لینک زیر موجود هستش:
و میانگین نمرات فیفا 09 بر اساس امتیازات سایت ها و مجلات 87 از 100 بود که واقعا خوب هستش! و حتی سازنده ساکر اعتراف میکنه که فیزیک بازیکنان در فیفا عالی هستش! و بی دلیل نیستش که فیفا 09 تاکنون بیش از 7.8 میلیون نسخه تا تاریخ 31 دسامبر 2008 فروش داشته! و Editor's Choice Award رو از IGN دریافت کرده!
خوب وقیکه ساکر نمایان شد و همچنین منتشر شد سایت گیم اسپات عنوان کرد که نسبت به سال قبل بهبود داشته ولی این سری یعنی ساکر باید برای تعمیر به کلی اوراق بشه! و سایت های دیگه مثه IGN در مورد این بازی میگه که ساکر 2009 بدون شک سرگرم کننده ترین بازی فوتبال هستش و یا EuroGamer میگه که این بازی بعد از فیفا در جایگاه دوم هستش و... و وقتی شما جملاتی رو از نقد های سایت ها و مجلات در مورد این بازی می خونید متوجه میشن که ساکر 2009 باید نقد های مثبتی مواجه نیستش و این دلیلش می تونه خیلی خوب بودن فیفا 09 باشه!
میانگین نمرات ساکر 2009 بر اساس نقد های سایت ها و مجلات 74 از 100 بود که متوسط هستش!
ولی امسال کونامی بازیه خودش رو زود تر معرفی کرد و اطلاعاتی هم ازش منتشر کرد که وقی اونا رو می خونیم به نظر خیلی جدید نمیاد چون سال قبل سازندگان فیفا قول این تغییرات رو داده بودن و عمل هم کردن!
برای نمونه شما می تونید اطلاعات موجود تو این دو تا پست رو با هم مقایشه کنید:
FIFA 09:
Pro Evolution Soccer 2010:
ولی باید منتظر تغییرات اساسی ساکر بود که یاد حرف سایت گیم اسپات میوفتیم که بازی باید برای تعمیر به کلی اوراق بشه! که به نظر میرسه اینطور هم شده یا حداقل حرفای سازندگان ساکر 2010 که اینو میگه!
وقتیکه به تنها اسکرین شات منتشر شده از ساکر نگاه می کنیم بازم یاد فیس های فیفا 09 میوفتیم! البته باید به این نکته توجه کرد که ساخت ساکر هنوز به پایان نرسیده و اینکه سازندگان فیفا هم بیکار نشستن! وقتیکه اونا تونستن پارسال اینطور بازیی رو خلق کنن حتما می تونن بازی گذشته رو بهبود بدن! ولی باید به اینکته توجه کرد که وقتی انتظارات بالا میره کار خیلی سخت تر میشه! و تو اوج موندن خیلی سخت تر از به اوج رسیدن هستش!
به تصاویر زیر در مورد فیس ها توجه کنید:
FIFA 09:
Pro Evolution Soccer 2010:
یا برای اینکه بهتر مشحص بشه به تصویر زیر توجه کنید:
خوب اینطور که پیداس ساکر خودش رو تازه به فیفا 09 نزدیک کرده ,حداقل از نظر فیس ها! ولی ما از میزان کیفیت این تغییراتی که سازندگان ساکر 2010 نوید اونها رو دادن بی اطلاع هستیم و باید منتظر بود و دید که چه در راه است!
هر کدوم از این بازی اگر می خواهند که نسبت به دیگری برتری داشته باشند باید از نظر گیم پلی و همچنین مد های بازی و حالت آنلاین به طور خوب و شایسته کامل باشند که گیمر بتونه یه سال کامل از بازی لذت ببره و ازش دلسرد و خسته نشه! در بازیهای فوتبال به نظر من گرافیک بازی زیاد مهم نیست, نه اینکه مهم نباشه ولی نسبت به سایر موارد در مکان های بعدی هستش!
من اینطور که از اخبار برداشت میکنم این هستش که امسال هر دوی این بازی های پر طرفدار خیلی خوب ظاهر خواهند شد و می تونن انتظارات طرفداران خودشون رو برآورده کنن! فعلا تنها کاری که میشه کرد تامل بر روی اطلاعات فعلی و انتظار برای آینده هستش!
موفق باشید!
Masoud King:40:
google_boy07
21-04-2009, 07:25
pro evolution soccer 2010 بهبودی عظیم یا شکلی دیگر از فیفا 09 ؟!
سلام دوستان!
خوب اگر اطلاعاتی در مورد آینده به صورت شفاف نیست میشه از همین ها هم بهره ی کافی رو برد!
اول می خوام یه نگاه گذرا به نسخه های 2009 این دو بازی ( ترجیحا نسخه x360 ) داشته باشم! خوب وقتیکه فیفا 2009 منتشر شد با نقد های خوب و گاها خیلی خوب و مثبتی مواجه شد و جملاتی مانند اینکه تاکنون شبیه این بازی دیده نشده و یا 1up میگه که نسخه 2008 از نظر استیل و حرکات واقعی رنج می برد ولی فیفا 09 از نظر فیزیک بدنی , سرعت و وزن و مدل های بازیکنان بطور احساس بر انگیزی واقعی هستش! یا حتی videogamer در این مورد میگه "the best fifa game ever made. Over to you konami" و خیلی های دیگه که در لینک زیر موجود هستش:
و میانگین نمرات فیفا 09 بر اساس امتیازات سایت ها و مجلات 87 از 100 بود که واقعا خوب هستش! و حتی سازنده ساکر اعتراف میکنه که فیزیک بازیکنان در فیفا عالی هستش! و بی دلیل نیستش که فیفا 09 تاکنون بیش از 7.8 میلیون نسخه تا تاریخ 31 دسامبر 2008 فروش داشته! و editor's choice award رو از ign دریافت کرده!
خوب وقیکه ساکر نمایان شد و همچنین منتشر شد سایت گیم اسپات عنوان کرد که نسبت به سال قبل بهبود داشته ولی این سری یعنی ساکر باید برای تعمیر به کلی اوراق بشه! و سایت های دیگه مثه ign در مورد این بازی میگه که ساکر 2009 بدون شک سرگرم کننده ترین بازی فوتبال هستش و یا eurogamer میگه که این بازی بعد از فیفا در جایگاه دوم هستش و... و وقتی شما جملاتی رو از نقد های سایت ها و مجلات در مورد این بازی می خونید متوجه میشن که ساکر 2009 باید نقد های مثبتی مواجه نیستش و این دلیلش می تونه خیلی خوب بودن فیفا 09 باشه!
میانگین نمرات ساکر 2009 بر اساس نقد های سایت ها و مجلات 74 از 100 بود که متوسط هستش!
ولی امسال کونامی بازیه خودش رو زود تر معرفی کرد و اطلاعاتی هم ازش منتشر کرد که وقی اونا رو می خونیم به نظر خیلی جدید نمیاد چون سال قبل سازندگان فیفا قول این تغییرات رو داده بودن و عمل هم کردن!
برای نمونه شما می تونید اطلاعات موجود تو این دو تا پست رو با هم مقایشه کنید:
fifa 09:
pro evolution soccer 2010:
ولی باید منتظر تغییرات اساسی ساکر بود که یاد حرف سایت گیم اسپات میوفتیم که بازی باید برای تعمیر به کلی اوراق بشه! که به نظر میرسه اینطور هم شده یا حداقل حرفای سازندگان ساکر 2010 که اینو میگه!
وقتیکه به تنها اسکرین شات منتشر شده از ساکر نگاه می کنیم بازم یاد فیس های فیفا 09 میوفتیم! البته باید به این نکته توجه کرد که ساخت ساکر هنوز به پایان نرسیده و اینکه سازندگان فیفا هم بیکار نشستن! وقتیکه اونا تونستن پارسال اینطور بازیی رو خلق کنن حتما می تونن بازی گذشته رو بهبود بدن! ولی باید به اینکته توجه کرد که وقتی انتظارات بالا میره کار خیلی سخت تر میشه! و تو اوج موندن خیلی سخت تر از به اوج رسیدن هستش!
به تصاویر زیر در مورد فیس ها توجه کنید:
fifa 09:
pro evolution soccer 2010:
یا برای اینکه بهتر مشحص بشه به تصویر زیر توجه کنید:
خوب اینطور که پیداس ساکر خودش رو تازه به فیفا 09 نزدیک کرده ,حداقل از نظر فیس ها! ولی ما از میزان کیفیت این تغییراتی که سازندگان ساکر 2010 نوید اونها رو دادن بی اطلاع هستیم و باید منتظر بود و دید که چه در راه است!
هر کدوم از این بازی اگر می خواهند که نسبت به دیگری برتری داشته باشند باید از نظر گیم پلی و همچنین مد های بازی و حالت آنلاین به طور خوب و شایسته کامل باشند که گیمر بتونه یه سال کامل از بازی لذت ببره و ازش دلسرد و خسته نشه! در بازیهای فوتبال به نظر من گرافیک بازی زیاد مهم نیست, نه اینکه مهم نباشه ولی نسبت به سایر موارد در مکان های بعدی هستش!
من اینطور که از اخبار برداشت میکنم این هستش که امسال هر دوی این بازی های پر طرفدار خیلی خوب ظاهر خواهند شد و می تونن انتظارات طرفداران خودشون رو برآورده کنن! فعلا تنها کاری که میشه کرد تامل بر روی اطلاعات فعلی و انتظار برای آینده هستش!
موفق باشید!
masoud king:40:
مرسی ........:31::31::31:
وقتی اطلاعات رو میخونیم نسبت به قبل جدیدتر نیست !!!............البته شما اونو با fifaمقایسه کردی که به نظره من هیچ ربطی به هم نداره ... اصل مقایسه این هستش که اونو با نسخه قبل مقایسه کنیم ..........
با توجه به تنها عکس منتشر شده از بازی و اطلاعات منتشره میتوان دریافت که بازی نسبت به نسخه 9 متفاوت خواهد بود...........:5:
Spaniuly
21-04-2009, 09:52
ممنونم ازت مسعود جان نقد بسيار موشكافانه و قابل تحسيني بود كاش اين به گوش كونامي مي رسيد. من براي بازي آينده از ساكر چيزهاي خيلي مهم رو انتظار دارم اينكه مانند فيفا موشن هاي دريبل رو افزايش بده يعني بشه دريبل هاي سرگرم كننده اي زد يه قسمت تراينيگ Free Style بذاره هموني كه با رونالدينيو مي شد قبل هر بازي انجام داد به صورت انفرادي واقعا سرگرم كننده هست. نكته بعد اينكه اجراي حركات تكنيكي رو به آنالوگ راست بسپاره نه چپ امسال وقتي PES بازي ميكرديم يكي از مشكلاتي كه باهاش گريبان گير بوديم همين مسئله بود مي ديدي با يك بازيكن تكنيكي داريم پا به توپ حركت مي كنيم وقتي يه لحظه يك حركت سريع رو مي خواييم انجام بديو و تغيير مسير ميديم دريبل فليپ فلپ يا 360 درجه ميزد و باعث ميشد توپ از دست بره اگه اين ها و اجراي اينها روي آنالوگ راست بود ديگه اين مسائل پيش نميومد. يك مساله خيلي بد هم شديدا لول بازي PES رو پايين آورده توي بازي چيزي به نام هوش مصنوعي وجود نداره و همه مسائلي كه شايد از اون كسي بخواد به عنوان هوش مصنوعي ياد كنه برنامه نويسي خاصي براي اون لحظات هست. نمونه اين حرف من در حمله و دفاع زياد ديده ميشه وقتي با يك بازيكن براي توپ سرگردان در كورس قرار ميگيريد يك لحظه يكي از اون دو ترمز مي كنه و مي ايسته بعد دوباره شروع به حركت مي كنه كه ديگه دير شده يا وقتي يك توپ سرگردان هست بازيكني مي تونه بو توپ برسه كه بهش پاس داده شده و نتونسته تصاحب كنه. و در آخر اميدوارم كونامي داوري آسيايي رو بذاره كنار و سطح داوريش رو در سطح اروپايي قرار بده باگ هاي در آفسايد گيري وجود داره بارها باهاش مواجه شدم كه اگه دوست داشتيد ريپلاي ميذارم تا از تعجب همگي 4 چشمي بشيد بازيكن در حدود 2 يا 3 متري در آفسايد هست و توپ بهش پاس داده ميشه ولي آفسايد اعلام نميشه انگار كه آفسايد خاموش هست اگه خواستيد چند مورد ريپلاي دارم يا ايست ناگهاني بازيها به دلايل نا معلوم. خطاي هند گرفته نميشه. فقط من يك بار اين خطا رو ديدم اونهم زماني بود كه برباتوف خواست Head بزنه نرسيد اسبك زد دي:) به هر حال خيلي از اين مشكلات بايد حل بشه تا بعد مدتها شاهد نمره بالايي براي PES باشيم
بی باک بی بال
21-04-2009, 10:43
سیستم مورد نیاز برای این بازی چی هست
Spaniuly
21-04-2009, 10:56
سیستم مورد نیاز برای این بازی چی هست
اين بازي هنوز ريليز نشده مونده تا ريليزش بايد منتظر باشيم تا كونامي اعلام كنه نگران نباش شما فقط يك رو 2 گيگ لازم داري والسلام سيتمت خوبه
joey jordison
21-04-2009, 11:53
سلام
سلامون علیکم اجمعین:
نا مردا بدون ما ؟؟؟
میدونید که نا سلامتی یه پای اساسی تمام تاپیکهای فوتبالی بودیم نا سلامتی دی
خوب میبنیم که بحث های شیرین و مورد علاقه من راه افتاده.
و این مهراااااااااااااااان باز داره گرد و خاک میکنه.
چطوری مهران جان عزیز خوبی؟
یادش بخیر بحثهای پارسال یادته؟
اوه اوه چه بحثهای بودش کولاک.
یادمه یه بار اونقدر از فیفا فجیع تعریف کردم که چندین نفر پ خ دادن که جان ما راسته.
البت به دوستان بگم بنده یه فن فیفا هستم که به ساکر هم احترام داریم.
ما خودمون یه زمانی ساکر باز بودیم.
از 99 شروع کردیم تا 2008.
تا اینکه چشممون به 08 نکست روشن شد و دیگه تموم.
خلاصه به مهران اخطار میکنم که منو سر لج نیاره تا دوباره اون بحث ها رو شروع نکنم دی
ایشالا که ساکر هم امسال بتونه یه رقیب خوب برا فیفا باشه.
به به احمد اقای گل و گلاب!!
راستش من میخواستم دعوتت کنم به مبارزه ولی گفتم منتظر بشم فیفا 10 هم رونمایی بشه!دیگه بلاخره یک طرفه که نمیشه!
حالا واستا عکسها و اطلاعات بیشتر بیاد عین سال قبل همچینی یک بحث زیبا راه بیاندازیم که نگو و نپرس!!
----------------------
با تشکر از Masoud King بابت مطلب!
ولی سال قبل یادمه گوگل بوی عکس مقایسه فیسهای فیفا 09 نکست و Pes 09 را گذاشته بود فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداشت!این که دیگه جای خود داره!
من چیزی که دیدم را گفتم!!
مرسی از مسعود جان بابت مقایسه ی خوبتان!
باید بگم که هر بازی ای مشکلاتی داره و باگ هم قسمتی از مشکلاته بازیه!
واقعا آبرو ریزیه که بگن نسخه ی PC فیفا!!
چون واقعا باگ هایه مضحکی من توش دیدم که غیر قابل باور بود!!!
مثلا یکیش این بودش که در آفساید فقط فاصله های نزدیک رو می گرفت داور!!!
اگه یارو یکم دور میشد دیگه افسایدی در کار نبود!!!
یا مثلا دروازه بانان مسخره ای که وجود داشت اصلا توپ از جلویه پاش رد میشد اما انگار نه انگار و میرفت توی گل!!!!!!!!
و یکی دیگه هم اینکه موقع بعضی از آفساید ها ناگهان خطا که به نفع حریف میشد هیچی یک ضربه ی آزاد عجیب که میتونید از این حا نگاه کنید به وجود میومد ::18:
پس در این صورت هیچ جایی برای بحث با نسخه ی فیفایه PC نیست!!!!!
چون پر از باگ هستش!
اما ... اما PES 2009 هم از این باگ ها بی بهره نیست!
مخصوصا در هوش مصنوعیه ضعیف بازی کن ها!!!!
یا مثلا دروازه بانان!!!!
که واقعا یکبار توی پنالتی دروازه بانه توی زمین رفتش!!!
یا در لبه های اوت اصلا خوب کار نمی کنند!!!
یک بار هم وقتی دروازه بان توپ رو گرفت و بعد یکبار انداختش پایین بالا در اون بین یک بازیکن خودتی اومد و توپ رو به دروازه برد!!!:18:
در هر صورت هر دو مشکلاتی دارند که نمی توان انکار کرد.
Masoud King
21-04-2009, 13:04
با تشکر از masoud king بابت مطلب!
ولی سال قبل یادمه گوگل بوی عکس مقایسه فیسهای فیفا 09 نکست و pes 09 را گذاشته بود فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداشت!این که دیگه جای خود داره!
من چیزی که دیدم را گفتم!!
قربانت!
میشه اون مقایسه رو بزاری تا ببینیم قضیه چی بوده؟!
ولی شما در بالا فیس های 09 رو در مقایسه با ساکر pes 2010 میبینید که فرقی ندارن!
واقعا این حرفی که شما میگی که فیس های فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداشت خیلی نا منصفانه هستش!
یعنی واقعا فیس های بالا حرفی برای گفتن ندارن یا جای هیچ حرفی برای گفتن باقی نمی زارن؟؟؟
وقتی اطلاعات رو میخونیم نسبت به قبل جدیدتر نیست !!!............البته شما اونو با fifaمقایسه کردی که به نظره من هیچ ربطی به هم نداره ... اصل مقایسه این هستش که اونو با نسخه قبل مقایسه کنیم ..........
نه اتفاقا این دو بازی معمولا نسبت به سنجیده میشن اینو حتی میشه تو نقد های سایت های معتبر هم دید! منم گفتم که ساکر پیشرفت داشته!
برام عجیب بود که این همه داره از یک سری اطلاعات و اسکرین شات تعریف میشه ولی اگه کمی به پارسال فیفا نگاه کنیم میبینیم که نکات جدیدی اضافه نشده! مطمئن باشید ساکر برای رسیدن به فیفا 2010 باید چندین گام به جلو حرکت کنه تو یه سال این خیلی بعید هستش ولی نمی گم نشدنی هستش! چون وقتی حرف های سازندگان فیفا 09 رو می خونی میبینکه اونا سال پیش وقت زیادی نداشتند برای این بازی کامل کنن! و بعضی از مسائل برای امسال باقی مانده! شایدم یکی از دلایل اینکه امسال لیگ قهرمانان سوی ea منتشر نشد داشتن وقت کافی برای فیفا 10 باشه!
مرسی از مسعود جان بابت مقایسه ی خوبتان!
باید بگم که هر بازی ای مشکلاتی داره و باگ هم قسمتی از مشکلاته بازیه!
واقعا آبرو ریزیه که بگن نسخه ی PC فیفا!!
چون واقعا باگ هایه مضحکی من توش دیدم که غیر قابل باور بود!!!
مثلا یکیش این بودش که در آفساید فقط فاصله های نزدیک رو می گرفت داور!!!
اگه یارو یکم دور میشد دیگه افسایدی در کار نبود!!!
یا مثلا دروازه بانان مسخره ای که وجود داشت اصلا توپ از جلویه پاش رد میشد اما انگار نه انگار و میرفت توی گل!!!!!!!!
و یکی دیگه هم اینکه موقع بعضی از آفساید ها ناگهان خطا که به نفع حریف میشد هیچی یک ضربه ی آزاد عجیب که میتونید از این حا نگاه کنید به وجود میومد :
آره نسخه PC فیفا 09 اصلا خوب نبود و من خواستم بهترین نسخه های هر دو بازی رو با هم مقایشه کنم!
google_boy07
21-04-2009, 13:19
قربانت!
میشه اون مقایسه رو بزاری تا ببینیم قضیه چی بوده؟!
ولی شما در بالا فیس های 09 رو در مقایسه با ساکر pes 2010 میبینید که فرقی ندارن!
واقعا این حرفی که شما میگی که فیس های فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداشت خیلی نا منصفانه هستش!
یعنی واقعا فیس های بالا حرفی برای گفتن ندارن یا جای هیچ حرفی برای گفتن باقی نمی زارن؟؟؟
باید قبول کرد که تو 2009 فیسهای فیفا خیلی افتضاح بود
اصلا قابل قیاس با فیسهای ساکر 9 هستش !!!!؟
طراحی فیسهای ساکر 9 واقعا عالی بود
در بعضی موارد اصلا مشابه نیست :20:
.................................................. ............................................
این قضیه موتور گرافیکی euphoria چیه ؟
لینک زیر :
.................................................. ...............................
البته خداییش توی بعضی از چهره ها مثل چهره ی کاکا کم کاری شده!!!!!!!!!!
ولی گرافیک کلی 10 برابر ساکر هست!!!
مثلا همین عکس مسی ببینید چه گرافیکه بدی داره؟؟؟؟؟؟
اما فیفا خیلی خوب کار شده!!!!
حالا این ها چند تا عکس هستند که اینطورین باز ما هم میتونیم چند تا عکس بدیم که باز از ساکر بهتر باشند!!!!
در مجموع فیفا همیشه خیلی بهتر در مورد چهره ها کار کرده بوده چون که تیم هایه زیاد تری رو چهره بندی کرده!!!!! ( مثلا من توی بعضی باشگاه هایه گم نامم قیافه های اصلیه بازیکن رو هم میتونستم ببینم که روش کار شده بود!!!!!! )
google_boy07
21-04-2009, 14:28
البته خداییش توی بعضی از چهره ها مثل چهره ی کاکا کم کاری شده!!!!!!!!!!
ولی گرافیک کلی 10 برابر ساکر هست!!!
مثلا همین عکس مسی ببینید چه گرافیکه بدی داره؟؟؟؟؟؟
اما فیفا خیلی خوب کار شده!!!!
حالا این ها چند تا عکس هستند که اینطورین باز ما هم میتونیم چند تا عکس بدیم که باز از ساکر بهتر باشند!!!!
در مجموع فیفا همیشه خیلی بهتر در مورد چهره ها کار کرده بوده چون که تیم هایه زیاد تری رو چهره بندی کرده!!!!! ( مثلا من توی بعضی باشگاه هایه گم نامم قیافه های اصلیه بازیکن رو هم میتونستم ببینم که روش کار شده بود!!!!!! )
نه دوست من تو فیس ساکر حرف اول رو میرنه
گرافیکش بیشتره اما در فیسها نه این طور نیست
joey jordison
21-04-2009, 14:36
کلا باید قبول کرد از نظر طراحی لباسها و چهره Pes بهتر عملکرد حداقل سال گذشته!
امسال هم که باید ببینیم!
Spaniuly
21-04-2009, 15:57
کلا باید قبول کرد از نظر طراحی لباسها و چهره pes بهتر عملکرد حداقل سال گذشته!
امسال هم که باید ببینیم!
نسبت به فيفا نكست يا كارنت؟ اگه منظورتون كارنت هست بله حق با شماست ولي در مورد نكست فيفا بهتر عمل كرده در هر دو زمينه البته فيس هاي بازيكنان معروف خيلي خوب شباهت داده شده ولي كلا فيس ها يه جور خاصي بودن توي pes بيشتر از اين كه شبيه گوشت و پوست باشن انگار جنسشون رسما از پلاستيك بود ولي توي عكسي كه براي 2010 منتشر شده مي بينيد چه قدر به جزئيالت صورت پرداخته؟ آدم كاملا تفاوت رو احساس مي كنه توي عكسي كه براي 2010 اومده واقعا اين جاي اميدواري هست اين پيشرفت واقعا قابل تحسين هست. البته فيس و اين طور چيها به اندازه گيم پلي اهميت ندارند pes در صورتي كه گيم پلي خودش رو بهبود بده واقعا در نمره نهايي ميتونه اميدوار باشه. نحوه آپديت شدن بازي هم بايد تغيير پيدا كنه و آپديت با دانلود يك پچ خاص امكان پذير باشه توي 2009 شاهد بوديم به خاطر تغيير چند كيلو بايتي مي بايستي فايل هاي 180 مگي رو دانلود كنيم روشي كه فيفا در آپديت كردن بازي اتخاذ كرده خيلي جالب هست
google_boy07
21-04-2009, 16:23
نسبت به فيفا نكست يا كارنت؟ اگه منظورتون كارنت هست بله حق با شماست ولي در مورد نكست فيفا بهتر عمل كرده در هر دو زمينه البته فيس هاي بازيكنان معروف خيلي خوب شباهت داده شده ولي كلا فيس ها يه جور خاصي بودن توي pes بيشتر از اين كه شبيه گوشت و پوست باشن انگار جنسشون رسما از پلاستيك بود ولي توي عكسي كه براي 2010 منتشر شده مي بينيد چه قدر به جزئيالت صورت پرداخته؟ آدم كاملا تفاوت رو احساس مي كنه توي عكسي كه براي 2010 اومده واقعا اين جاي اميدواري هست اين پيشرفت واقعا قابل تحسين هست. البته فيس و اين طور چيها به اندازه گيم پلي اهميت ندارند pes در صورتي كه گيم پلي خودش رو بهبود بده واقعا در نمره نهايي ميتونه اميدوار باشه. نحوه آپديت شدن بازي هم بايد تغيير پيدا كنه و آپديت با دانلود يك پچ خاص امكان پذير باشه توي 2009 شاهد بوديم به خاطر تغيير چند كيلو بايتي مي بايستي فايل هاي 180 مگي رو دانلود كنيم روشي كه فيفا در آپديت كردن بازي اتخاذ كرده خيلي جالب هست
مردود!
با عکسهایی که گذاشتم معلوم میشه که کدوم بهتر بود !:31:
Spaniuly
21-04-2009, 23:25
مردود!
با عکسهایی که گذاشتم معلوم میشه که کدوم بهتر بود !:31:
خوب كدوم بهتر بود ؟ مسلما 2010 بهتر از 2009 هست. درسته؟ پس نميشه اين مسئله رو رد كرد
Masoud King
22-04-2009, 01:58
مردود!
با عکسهایی که گذاشتم معلوم میشه که کدوم بهتر بود
اون عکس هایی که شما گذاشتی دو تای اول که مال نسخه کارنت هستش!
از استیل بازیکنا و کیفیت تصویر میشه اینو فهمید!
google_boy07
22-04-2009, 10:22
اون عکس هایی که شما گذاشتی دو تای اول که مال نسخه کارنت هستش!
از استیل بازیکنا و کیفیت تصویر میشه اینو فهمید!
اره چون با فتوشاپ کیفیت رو آوردم پایین :31:
......................................
از دو عکس مسی زیر کدام یک دارای رنگ بندی بهتری و واقعی تری هستند ......؟؟؟؟!!
من هر دوتارو با سایز بزرگ دارم ......موندم کد.م یکی اصلیه !؟
Masoud King
22-04-2009, 12:27
یعنی این دو مال نسخه نکست فیفا هستش؟!
من که هرطور فکر میکنم اصلا جور در نمیاد!
شما اگه اسکیرن های نسخه نکست رو دیده باشی کاملا متوجه میشی که اینا مال نسخه نکست نیست!
maximiliyanus
22-04-2009, 13:05
این دو تا عکس صد در صد مال نکست است ....
ولی اینو بگم من نکستو بازی کردم و دیدم تقریبا میشه گفت نسخه ی نکست وکارنت فیفا از لحاظ فیس با هم مشترکن ومیشه گفت مثل همن من بارها نگاه کردم ولی در کل فیفا صورت بعضی بازی کنان معروف مثل زلاتان کاسیاس رائول رونی وچندین نفر رو فو ق الاده طراحی کرده واین نکته رو اضافه کنم که در کل فیفا رو فزیک و3d صورت فرم سر حالتهای مو نیم رخ وغیره خیلی دقت میکنه و کارش خیلی خوبه ولی از نظر تکسچر از عکسای واقعی بازیکنان استفاده نمیکنه حد اقل این جور به نظر میاد ...
ولی پرو بر عکسشه دقیقا ینی تکچر فیس بازیکنا از عکسای واقعی خودشون اسکن شده و فیزی زیاد جالبی نداره وفقط از روبه رو که نگاه میکنی خیلی شبیهن واز لحاظ 3d زیاد جالب نیست از نیم رخ وحالت مو ها وفرم سر بازیکنان وقت با عکسای واقعی مقایسه میکنی مبینی ....
درکل فیفا بعضی چهره هاش خیلی خوبن بعضیاش افتضاحن مثل همین دو عکس بالا و پرو میشه گفت تما بازیکناشو شبیه به خودشون میسازه چون عکس خودشون اسکن شده ولی از لحاظ 3d جالب نیست ....
امسال به نظر میرسه علاوه بر تکسچر رو فیزیک صورت بازیکناش بیشتر دقت کرده اگر عکس مسی واقعی باشه و همشون مثل مسی از اول ساخته شده باشه ...
در مورد لباسم به نظر من پرو ضعف زیاد داشت مثلا شورت ورزشی خیلی بد بود ولی فیفا بهتر بود اگه دقت کرده باشین لباس تمام باشگاه ها نسبت به یکی دو سال پیش تنگ تر واندامی تر شده که فیفا خیلی خوب به این مسئله دقت کرد ...در مورد کل هیکلام به نظر من فیفا بهتر بوده اندام بازیکنا از نظر کلی بهتر بوده ولی پرو بازیکناش خیلی هیکلن از ساعد بازیکنا گرفته مثل بادی بیلدینگ کارا و رونها وپاهاشون به ترز عجیبی هجیمه مثل رونی کلمن شدن همشون این اگر باور نمی کنین میتونین تو عکس چند صفحه ی پیش که دوست عزیزم گوگل بوی گزاشته بود ببینین عکس واقعی مسی با عکس مسی در ساکر کنار همه رونشون و ساعدا وکل هیکل رو مقایسه کنین میبینین مسی یه جورای زیادی کتو کلفته ....
این مقایسه ها همش مال دو نسخه ی نکست بود والبته نظر شخصیه من
google_boy07
22-04-2009, 13:27
ولی اینو بگم من نکستو بازی کردم و دیدم تقریبا میشه گفت نسخه ی نکست وکارنت فیفا از لحاظ فیس با هم مشترکن ومیشه گفت مثل همن من بارها نگاه کردم ولی در کل فیفا صورت بعضی بازی کنان معروف مثل زلاتان کاسیاس رائول رونی وچندین نفر رو فو ق الاده طراحی کرده واین نکته رو اضافه کنم که در کل فیفا رو فزیک و3d صورت فرم سر حالتهای مو نیم رخ وغیره خیلی دقت میکنه و کارش خیلی خوبه ولی از نظر تکسچر از عکسای واقعی بازیکنان استفاده نمیکنه حد اقل این جور به نظر میاد ...
ولی پرو بر عکسشه دقیقا ینی تکچر فیس بازیکنا از عکسای واقعی خودشون اسکن شده و فیزی زیاد جالبی نداره وفقط از روبه رو که نگاه میکنی خیلی شبیهن واز لحاظ 3d زیاد جالب نیست از نیم رخ وحالت مو ها وفرم سر بازیکنان وقت با عکسای واقعی مقایسه میکنی مبینی ....
درکل فیفا بعضی چهره هاش خیلی خوبن بعضیاش افتضاحن مثل همین دو عکس بالا و پرو میشه گفت تما بازیکناشو شبیه به خودشون میسازه چون عکس خودشون اسکن شده ولی از لحاظ 3d جالب نیست ....
امسال به نظر میرسه علاوه بر تکسچر رو فیزیک صورت بازیکناش بیشتر دقت کرده اگر عکس مسی واقعی باشه و همشون مثل مسی از اول ساخته شده باشه ...
در مورد لباسم به نظر من پرو ضعف زیاد داشت مثلا شورت ورزشی خیلی بد بود ولی فیفا بهتر بود اگه دقت کرده باشین لباس تمام باشگاه ها نسبت به یکی دو سال پیش تنگ تر واندامی تر شده که فیفا خیلی خوب به این مسئله دقت کرد ...در مورد کل هیکلام به نظر من فیفا بهتر بوده اندام بازیکنا از نظر کلی بهتر بوده ولی پرو بازیکناش خیلی هیکلن از ساعد بازیکنا گرفته مثل بادی بیلدینگ کارا و رونها وپاهاشون به ترز عجیبی هجیمه مثل رونی کلمن شدن همشون این اگر باور نمی کنین میتونین تو عکس چند صفحه ی پیش که دوست عزیزم گوگل بوی گزاشته بود ببینین عکس واقعی مسی با عکس مسی در ساکر کنار همه رونشون و ساعدا وکل هیکل رو مقایسه کنین میبینین مسی یه جورای زیادی کتو کلفته ....
ر مورد لباسم به نظر من پرو ضعف زیاد داشت مثلا شورت ورزشی خیلی بد بود ولی فیفا بهتر بود اگه دقت کرده باشین لباس تمام باشگاه ها نسبت به یکی دو سال پیش تنگ تر واندامی تر شده که فیفا خیلی خوب به این مسئله دقت کرد ...در مورد کل هیکلام به نظر من فیفا بهتر بوده اندام بازیکنا از نظر کلی بهتر بوده ولی پرو بازیکناش خیلی هیکلن از ساعد بازیکنا گرفته مثل بادی بیلدینگ کارا و رونها وپاهاشون به ترز عجیبی هجیمه مثل رونی کلمن شدن همشون این اگر باور نمی کنین میتونین تو عکس چند صفحه ی پیش که دوست عزیزم گوگل بوی گزاشته بود ببینین عکس واقعی مسی با عکس مسی در ساکر کنار همه رونشون و ساعدا وکل هیکل رو مقایسه کنین میبینین مسی یه جورای زیادی کتو کلفته ....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
میشه بگی این 3d که شما میگی یعنی چی؟
...............................................
فیفا بازها تا چند روز آینده منتظر اخبار فیفا باشید !
ای بابا این که معلومه من همیشه گفتم فیفا توی همه چیز سره ( نسخه ی نکست ) تنها چیزی که شما مقایسه می کنید و در ذهن دارید نسخه ی pc فیفا هست!!!!!!!
بابا معلومه فیفا بهتره!!!
ای کاش میشد یک روز این گوگل جان میومد خونه ی ما بعد من بهش میگفتم کدوم بهتره :31:
google_boy07
22-04-2009, 13:50
ای بابا این که معلومه من همیشه گفتم فیفا توی همه چیز سره ( نسخه ی نکست ) تنها چیزی که شما مقایسه می کنید و در ذهن دارید نسخه ی pc فیفا هست!!!!!!!
بابا معلومه فیفا بهتره!!!
ای کاش میشد یک روز این گوگل جان میومد خونه ی ما بعد من بهش میگفتم کدوم بهتره :31:
ببین دوست من نوش جونت ........................
چون گرافیکش بالاتره نمیشه گفت از هر لحاظ برتره .................
نه دوست من نسخه pc رو در سر ندارم و نسخه کنسول رو میگم .
bahador2009
22-04-2009, 14:17
البته که Fifa از نظر گرافیکی و ورزشگاه و تکنیک و... بهتر از PES کار کرده بخصوص تو Fifa 09 که واقعا از نظر تکنیکی خیلی خوب کار کردن و استیل بازیکنا خیلی شبیه به خودشون طراحی شده بود (بخصوص کریستیانو رونالدو) که جذابیت بازی رو بالا میبرد .
تو مد Be A Pro هم 09 خیلی خوب کار شده بود که یک بازی کن به صورتی گسترده فعالیت هاش در زمین زیر نظر بود و ملاکها هم خیلی بیشتر از Become A legend به نظر میومد و من به عنوان یک فن Pes 2009 با دیدن این امکانات خوب و زیاد خیلی متعجب شدم .
وتوی pes 2009 این ملاکها نتنها کم بود بلکه کامل هم نبود . که اینرو واقعا میشد حس کرد. ولی بازهم میشه به آینده امیدوار بود و احتمالا تغییرات عمده ای رو خواهیم دید .
اما کلا این konami خیلی مخ کار میگیره و زیاد هم نمیشه بهش اطمینان کرد.
به امید روزهای خوب با PES 2010 & Fifa 2010.
Masoud King
22-04-2009, 14:19
ببین دوست من نوش جونت ........................
چون گرافیکش بالاتره نمیشه گفت از هر لحاظ برتره .................
نه دوست من نسخه pc رو در سر ندارم و نسخه کنسول رو میگم .
اصلا گیریم که حرف شما در مورد فیس ها درست(ولی من اصلا قبول ندارم)
خوب دیگه ساکر تو چی بهتره؟! گیم پلی؟! صدا گذاری بازی؟! یا .........
مگه وقتیکه شما از فاصله دوری که دوربین قرار داره چقدر می تونید صورت بازکنان رو ببینی؟ مهم استیل هستش! که فیفا تو زمینه عالی هستش!
وقتیکه فیفا 09 بازی میکنی حتی تکون خوردن مو های بازی کنان رو موقع دویدن می تونی ببینی! تاثرات فیزیکی بازیکنا روی همدیگه خیلی خوب کار شده! شما موقع بازی کردن فکر میکنی داری فوتبال میبینی! استادیوم های بازی هم بسیار خوب هستند و همچنین تماشاگران!
google_boy07
22-04-2009, 14:48
اصلا گیریم که حرف شما در مورد فیس ها درست(ولی من اصلا قبول ندارم)
خوب دیگه ساکر تو چی بهتره؟! گیم پلی؟! صدا گذاری بازی؟! یا .........
مگه وقتیکه شما از فاصله دوری که دوربین قرار داره چقدر می تونید صورت بازکنان رو ببینی؟ مهم استیل هستش! که فیفا تو زمینه عالی هستش!
وقتیکه فیفا 09 بازی میکنی حتی تکون خوردن مو های بازی کنان رو موقع دویدن می تونی ببینی! تاثرات فیزیکی بازیکنا روی همدیگه خیلی خوب کار شده! شما موقع بازی کردن فکر میکنی داری فوتبال میبینی! استادیوم های بازی هم بسیار خوب هستند و همچنین تماشاگران!
..............................................
عوض کردن بحث :31::31::31:
........................................
:27::27::27:
'گیم پلی ............
....................................
استیل :39:................
خدایی این بازیکن استیل داره !؟
ناسازگاری داره ................
یه نگاه به سه بازیکن زیر بنداز ................از نظر هیکل بدنی دقیقا مثل هم هستند ........اگر سه تا عکس رو save کن و پشت سر هم رد کنی متوجه میشی من چی میگم ..........فقط پشت سره بازیکنا عوض شده
.................................................. .................................................. ...
resident_evil
22-04-2009, 14:56
مطمئني اينا مال نسخه كنسول Fifa هستش ؟؟؟
google_boy07
22-04-2009, 15:06
مطمئني اينا مال نسخه كنسول fifa هستش ؟؟؟
آره ................به نظره شما ماله چیه :31:
resident_evil
22-04-2009, 15:09
چي بگم والا !!!
در ضمن حرف مسعود جان عوض كردن بحث نبود ايشون كلي به بازي ميكنن شما فقط به چهره نگاه ميكني !!!
من خودم مال هر دو نسخه ي كنسول رو ديم اصلا در حد اين عكس هاي شما نبودن !!!
نميدونم شايد مدل tv اوني كه اين عكسارو گرفته يكم قديمي بوده !!!
saeed_cpu_full
22-04-2009, 15:16
من نسخه ي كنسول فيفا رو بازي كردم اصلا اينطوري نبود كه شما ميگي
saeed_cpu_full
22-04-2009, 15:23
راستي تو pes هم يه سري از بازيكنا از نظر بدني با هم برابر هستن
ea نميتونه 6000 بازيكن رو طوري طراحي كنه كه از نظر بدني كاملا از هم متفاوت باشن
بعدشم شما داري بازي ميكني اصلا به اين چيزا دقت نميكني ... گرافيك فيفا توي كنسول از pes بهتره اينو همه ميدونن
ولي من اميدوارم اين نسخه ي pes از نظر گرافيكي ، خيلي عالي درست شده باشه ...
تنها مشكل فيفا توي شماره ي قبل حركات بازيكن ها بود كه خيلي مصنوعي بود ولي توي 09 حركات بازيكنها مثل pes
عالي و دقيق ساخته شده
Masoud King
22-04-2009, 15:26
............................................
عوض کردن بحث
........................................
'گیم پلی ............
....................................
استیل ................
خدایی این بازیکن استیل داره !؟
ناسازگاری داره ................
یه نگاه به سه بازیکن زیر بنداز ................از نظر هیکل بدنی دقیقا مثل هم هستند ........اگر سه تا عکس رو save کن و پشت سر هم رد کنی متوجه میشی من چی میگم ..........فقط پشت سره بازیکنا عوض شده
شما واقعا نسخه NG فیفا 09 رو بازی کردی؟
اگه نکردی حداقل برو نقد های فیفا 09 رو بخون دیگه این بحثا پیش نمیاد!
من نخواستم بحث رو عوض کنم نوید جان گفتن!
وقتی خود سازنده ساکر میاد و میگه که استیل های بازی کنان فیفا عالی هستش اونوقت شما میای میگی که استیل نداره؟!!!
واقعا عجیب هستش! اگه کمی تعصبت رو کم کنی مطالب رو خیلی بهتر قبول و درک میکنی! چون تعصب بیش از حد چشم آدم ها رو رو حقیقت میبنده!
اصلا بیش تر نقد ها رو این نکته که مدل ها و استیل بازیکنان خیلی واقعی هستش! نمی دونم شاید شما چیزایی رو از بازی دیدی که منتقد های سایتهای بزرگی چون GameSpot و IGN ندیدن!!!
google_boy07
22-04-2009, 15:36
شما واقعا نسخه NG فیفا 09 رو بازی کردی؟
اگه نکردی حداقل برو نقد های فیفا 09 رو بخون دیگه این بحثا پیش نمیاد!
من نخواستم بحث رو عوض کنم نوید جان گفتن!
وقتی خود سازنده ساکر میاد و میگه که استیل های بازی کنان فیفا عالی هستش اونوقت شما میای میگی که استیل نداره؟!!!
واقعا عجیب هستش! اگه کمی تعصبت رو کم کنی مطالب رو خیلی بهتر قبول و درک میکنی! چون تعصب بیش از حد چشم آدم ها رو رو حقیقت میبنده!
اصلا بیش تر نقد ها رو این نکته که مدل ها و استیل بازیکنان خیلی واقعی هستش! نمی دونم شاید شما چیزایی رو از بازی دیدی که منتقد های سایتهای بزرگی چون GameSpot و IGN ندیدن!!!
من نظره شخصی خودم رو با توجه به عکسها و مستندات میگم ..............
این تعصب نیست ...........این نظر هر کس هستش همون طور که شما در مورد pes نظر دادی منم نظرمو گفتم و برات چندتا عکس گذاشتم ...................استدلال من این بود ...........
saeed_cpu_full
22-04-2009, 15:37
من نظره شخصی خودم رو با توجه به عکسها و مستندات میگم ..............
این تعصب نیست ...........این نظر هر کس هستش همون طور که شما در مورد pes نظر دادی منم نظرمو گفتم و برات چندتا عکس گذاشتم ...................استدلال من این بود ...........
شما برو fifa 09 رو روي X360 يا PS3 بازي كن
مطمئنم در اين مورد نظرت عوض ميشه
خیلی جالبه!!!!!
:27:
هم همینا هم از ساکر بهترن :27:
ساکر که اصلا انیمیشن توش وجود نداره!!!!!! ( اینقدر افتضاحه )
خوب اگه ما هم بخوایم یک چنین عکس هایی برای ساکر بزاریم که همه میخندن:27::31:
ساکر که خیلی بدتره!!!
بعدشم تا موقعی که بخوان برای هر بازیکنی موقع گل زدن یک نوع انیمیشن درست کنن یا همه ی بازیکن ها رو به شکلی جدا درست کنن دیگه فکر کنم ps6 هم جواب نده!!!!!!!!
میدونین چی همه بازیکن داره فیفا؟؟؟؟ ( تمام باشگاه های معروف و حتی غیر معروف های اروپا هستند!! کره آمریکای جنوبی و ... میدونین چی همه میشه!!!!! )
پس معمولیه که بسیاری از انیمیشن ها از 30 یا 40 تا ( شاید کم تر یا بیشتر ) بیشتر پیروی نکنند!!!
تازه اگه اینا ماله نسخه ی کنسولی باشه!!!!!!!!!
اصلا همچین چیزی غیر ممکن هست که هر بازیکنی استیله خاصه خودشو داشته باشه ( با اون حجم زیاد بازیکن ها ).
saeed_cpu_full
22-04-2009, 15:40
خیلی جالبه!!!!!
:27:
هم همینا هم از ساکر بهترن :27:
ساکر که اصلا انیمیشن توش وجود نداره!!!!!! ( اینقدر افتضاحه )
خوب اگه ما هم بخوایم یک چنین عکس هایی برای ساکر بزاریم که همه میخندن:27::31:
ساکر که خیلی بدتره!!!
بعدشم تا موقعی که بخوان برای هر بازیکنی موقع گل زدن یک نوع انیمیشن درست کنن یا همه ی بازیکن ها رو به شکلی جدا درست کنن دیگه فکر کنم ps6 هم جواب نده!!!!!!!!
میدونین چی همه بازیکن داره فیفا؟؟؟؟ ( تمام باشگاه های معروف و حتی غیر معروف های اروپا هستند!! کره آمریکای جنوبی و ... میدونین چی همه میشه!!!!! )
پس معمولیه که بسیاری از انیمیشن ها از 30 یا 40 تا ( شاید کم تر یا بیشتر ) بیشتر پیروی نکنند!!!
تازه اگه اینا ماله نسخه ی کنسولی باشه!!!!!!!!!
اصلا همچین چیزی غیر ممکن هست که هر بازیکنی استیله خاصه خودشو داشته باشه ( با اون حجم زیاد بازیکن ها ).
اينو فراموش كردي: توي فيفا بعد از گل زدن ميتوني بازيكن رو كنترل كني و نوع شادي بعد از گل اون رو مشخص كني
joey jordison
22-04-2009, 19:20
سلام!!
بابا دست خوش!چند به ده!!
از چند طرف افتادین سر گوگل بوی!:د ی
واقعا نه وجدانا واقعا ها این همه از فیفا تعریف کردین!این همه از خوبیهاش در مقابل ساکر حرف زدید!ولی خوبه خوبی ساکر را هم ببینید دیگه!
شما میگید فیفا استیلش خوبه!
شما میگید فیفا را میشه بعد از گل بازیکنا را هدایت کرد!
شما میگید اون عکسها که گوگل بوی عزیز گذاشته مخصوصا اون که پشت سر هم گداشته بود از فیفای نسل بعدی نیست!!دیگه من دارم شک میکنم شما خودتون فیفای نسل بعد را نمیتونید تشخیص بدید!!اگه نسل بعد نبود چی بود!من نمیدونم!
شما یعنی نمیتونید ببینید قابلیت افتادن پیراهن روی شورت را فقط فیفا در بازی فیفای نسل بعد درست کرده!نه فیفا PC این قابلیت را داره نه مال PS 2!این چیز به این واضحی!شما که بازی کردید نمیخواید قبول کنید!حالا اینو کار ندارم!
ولی این همه از فیفا تعریف کردید!!!قبول
این همه قابلیت داره قبول!!
ولی حداقل نمیخواید قبول کنید که طراحی چهره و پیراهن توی PES بهتر هست!!یک چیز به این مشهودی!واقعا اینو دیگه قبول نکنید جمعش کنیم بریم!
درسته گرافیک کلی بهتر هست و این درست هست ولی دیگه خوبی Pes را هم ببینیم!
طراحی چهره تو Pes 2009 بهتر از فیفا بوده حالا چه برسه به Pes 2010!!!!!!!!!!
Spaniuly
22-04-2009, 20:14
كاملا تائيد ميشه طراحي ران پاي بازيكنان توي PES واقعا زشت بود من هم خيلي با اين موردش مشكل داشتم نيم تنه پاينشون يه جوريه انگار بازيكنا پوشك پوشيدن :31: يه ذره لاغر كنه ران هاي بازيكنان رو بد نميشه
سلام!!
بابا دست خوش!چند به ده!!
از چند طرف افتادین سر گوگل بوی!:د ی
واقعا نه وجدانا واقعا ها این همه از فیفا تعریف کردین!این همه از خوبیهاش در مقابل ساکر حرف زدید!ولی خوبه خوبی ساکر را هم ببینید دیگه!
شما میگید فیفا استیلش خوبه!
شما میگید فیفا را میشه بعد از گل بازیکنا را هدایت کرد!
شما میگید اون عکسها که گوگل بوی عزیز گذاشته مخصوصا اون که پشت سر هم گداشته بود از فیفای نسل بعدی نیست!!دیگه من دارم شک میکنم شما خودتون فیفای نسل بعد را نمیتونید تشخیص بدید!!اگه نسل بعد نبود چی بود!من نمیدونم!
شما یعنی نمیتونید ببینید قابلیت افتادن پیراهن روی شورت را فقط فیفا در بازی فیفای نسل بعد درست کرده!نه فیفا PC این قابلیت را داره نه مال PS 2!این چیز به این واضحی!شما که بازی کردید نمیخواید قبول کنید!حالا اینو کار ندارم!
ولی این همه از فیفا تعریف کردید!!!قبول
این همه قابلیت داره قبول!!
ولی حداقل نمیخواید قبول کنید که طراحی چهره و پیراهن توی PES بهتر هست!!یک چیز به این مشهودی!واقعا اینو دیگه قبول نکنید جمعش کنیم بریم!
درسته گرافیک کلی بهتر هست و این درست هست ولی دیگه خوبی Pes را هم ببینیم!
طراحی چهره تو Pes 2009 بهتر از فیفا بوده حالا چه برسه به Pes 2010!!!!!!!!!!
صحبت چند نفر به يه نفر نيست دوست عزيز صحبت نقدهايي هست كه از بازي ميشه البته گوگل بوي عزيز روي PES حساسيت خاصي دارند و به قول معروف ياد اون شعر افتادم اگر در ديده مجنون نشيني به جز خوبي ليلي نبيني حالا واقعا براي من يكي ثابت شده گوگل عزيز كلا به PES علاقه داره حتي اگه 2010 از هر لحاظ ضعيف تر از PES 5 هم بشه امكان نداره گوگل بوي اذعان كنه كه بازي خوب نيست و باز هم دنبال زيبايي هاي بازي خواهد بود در كل داره با PES حال مي كنه. واسه همين هست كه شباهت فيس هاي PES خيلي براش جالب هست. در حاليكه همونطور كه مسعود عزيز گفتن كار بزرگي نيست قيافه هاي بازيكنان رو به صورت روكشي از عكس واقعي اونها روي صورت بازيكن بكشن. درسته؟ مهم اينه كه اين ها رو طراحي كنه كه نميتونه واقعا اين قدرت و ابتكار و هنر رو نداره نمونه اش رو در قيافه شجاعي نكونام و تيموريان ديديم در قيافه هامشيك هم ديديم چون فيس Special نداره واسه اينا حتي نمي تونه شبيه سازي كنه با صورت گري. ولي توي فيفا صورتگري ها واقعا قابل تحسين هست حداقل عكس 2 بعدي رو نمي چسبونه روي تكسچر 3 بعدي. ولي به نظر مي رسه 2010 اين مسائل در PES 2010 اصلاح بشه
joey jordison
22-04-2009, 20:58
صحبت چند نفر به يه نفر نيست دوست عزيز صحبت نقدهايي هست كه از بازي ميشه البته گوگل بوي عزيز روي PES حساسيت خاصي دارند و به قول معروف ياد اون شعر افتادم اگر در ديده مجنون نشيني به جز خوبي ليلي نبيني حالا واقعا براي من يكي ثابت شده گوگل عزيز كلا به PES علاقه داره حتي اگه 2010 از هر لحاظ ضعيف تر از PES 5 هم بشه امكان نداره گوگل بوي اذعان كنه كه بازي خوب نيست و باز هم دنبال زيبايي هاي بازي خواهد بود در كل داره با PES حال مي كنه. واسه همين هست كه شباهت فيس هاي PES خيلي براش جالب هست. در حاليكه همونطور كه مسعود عزيز گفتن كار بزرگي نيست قيافه هاي بازيكنان رو به صورت روكشي از عكس واقعي اونها روي صورت بازيكن بكشن. درسته؟ مهم اينه كه اين ها رو طراحي كنه كه نميتونه واقعا اين قدرت و ابتكار و هنر رو نداره نمونه اش رو در قيافه شجاعي نكونام و تيموريان ديديم در قيافه هامشيك هم ديديم چون فيس Special نداره واسه اينا حتي نمي تونه شبيه سازي كنه با صورت گري. ولي توي فيفا صورتگري ها واقعا قابل تحسين هست حداقل عكس 2 بعدي رو نمي چسبونه روي تكسچر 3 بعدي. ولي به نظر مي رسه 2010 اين مسائل در PES 2010 اصلاح بشه
عجب!!
واقعا عجب!
وقتی فیفا 2009 از نظر چهره و شبیه سازی نتونسته به Pes 2009 برسه(واقعیت هست که متاسفانه شما هر جور که هست دارید این حداقل یک برتری را انکار میکنید!!!!!!!!!!!!!!) چرا دارین توجیه میکنین این قضیه را!!!!!!
حالا اینو ببینید!!گوگل بوی و حتی خود من قبول میکنم فیفا گرافیکش بهتر هست و هزار تا نکته قوت داره!!ولی اینو نمیشه انکار کرد تکرار میکنم انکار کرد که از نظر چهره Pes بهتر هست از فیفا!!!!!
ما حی داریم میگیم چهره متاسفانه دوستان اینو ول کردند کلید کردند روی گیم پلی و خوشحالی گل!!!ما میگیم اره اون گل و ....خوب (این از این)
چهره را درست نتونست بکنن!!
حالا میخواد عکس باشه میخوای 3 بعدی باشه!!این مهم چهره های Pes بهتر هست!!!دیگه چرا از این حرفها 3 بعدی و.....میارید وسط من نمیدونم!!و اینکه مهم نیست عکس باشه که شما داری کلا کونامی را در ساخت بازی زیر سوال میبری!!!
برای من مهم نیست که 3 بعدی باشه مهم اینه که شبیه باشه و این چیزی هست که در Pes 2009 هست و در فیفا 2009 نیست!!!حالا با خودتون دیگه اما حالا FIFA 10 هم رو نمایی میشه Pes 2010 هم اون موقع میبینید دیگه!!!
ساکر که اصلا انیمیشن توش وجود نداره!!!!!! ( اینقدر افتضاحه)
كاملا تائيد ميشه طراحي ران پاي بازيكنان توي PES واقعا زشت بود من هم خيلي با اين موردش مشكل داشتم نيم تنه پاينشون يه جوريه انگار بازيكنا پوشك پوشيدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif يه ذره لاغر كنه ران هاي بازيكنان رو بد نميشه
شما ميتونين هر چي دلتون ميخواد بگيد.
ولي يه چيزي رو نميتونين انكار كنين و اونهم محبوبيت pes حداقل تو كشور ماست.(جاهاي ديگه رو نميدونم)
ميتونين يه سر به تايپيك دو تا بازي بزنيد ببينيد هر كدوم چند صفحه جلو رفتن .
ولي يه چيزي رو نميتونين انكار كنين و اونهم محبوبيت pes حداقل تو كشور ماست.(جاهاي ديگه رو نميدونم)
این دیگه از اون حرفایه:27:
محبوبیت !!!!!!
کانترم محبوبه :27:
چه ربطی داره وقتی دیگه ....... :31:
کار به چه جاهایی میرسه که می گن دیگه محبوبه بازیش خوب محبوب باشه World of Gooo هم محبوبه!!!:دی :27:
خوب حالا آقای Jordison عزیز آخه ما هم گفتیم چهره رو ول کن حالا این گوگل جان!!!!
به مهم ترین چیزه فیفا و بهترین چیزه فیفا استیل فیفا هم داره گیر میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دیگه غیر قابل تحمله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونم کی!
PES :27::27:
واقعا که!!!!
PES ای که هیچی استیل نداره داره به فیفا میگه که استیل نداره!!!:27::18:
در ضمن دلیل محبوبیت PES اینکه 90% ایرانی ها PC دارن و 80% آن ها هم PES رو دوست دارن ( چون معلومه که PES تو PC بهتره!!! )
Alireza.M67
22-04-2009, 22:18
هر fifa بازی که pes بازی کرد بعدش fifa رو ول کرد .
من رو هیچکدو تعصب ندارم ولی خودم ورژن 2009 جفتشون رو بازی کردم .
خداییش از نظر گیم پلی و هیجان fifa حرفی واسه گفتن نداره .
یکم گرافیکش بالاتره که اصلا در مقابل برتری های pes به چشم نمیاد ...
هر fifa بازی که pes بازی کرد بعدش fifa رو ول کرد .
من رو هیچکدو تعصب ندارم ولی خودم ورژن 2009 جفتشون رو بازی کردم .
خداییش از نظر گیم پلی و هیجان fifa حرفی واسه گفتن نداره .
یکم گرافیکش بالاتره که اصلا در مقابل برتری های pes به چشم نمیاد ...
واقعا که واقعا که ......
از یک کنسول بازی مثل شما بعیده که بگه pes از فیفا بهتره :18::18::18:
من خودم یک فیفا بازه pc بودم اما موقعی که pes بازی کردم بالا آوردم.
Spaniuly
22-04-2009, 22:39
تو كشور ما خيلي چيزا محبوبيت داره ممكنه يه زماني انداختن از بالاي ساختمون هم محبوبيت پيدا كنه ولي شكر خدا خداي بزرگ عقل داده تا خودمون تفكر كنيم دليل محبوبيت PES فقط به خاطر حضور تيم ملي ايران هست تازه اونم كه لايسنس نشده اس هميشه بيخيال بابا. هر انتقادي هم از PES ميشه به خاطر اينه كه ما دوست داريم اين بازي محصول ژاپن پيشرفت كنه. من نميدونم چرا طرفداراش اينقدر جوش ميارن تازه من پارسال هم خيلي به PES اميدوار نبودم ولي خوب چون كنسول ندارم PES بازي كردن رو به فيفا كارنت بازي كردن ترجيح دادم و خيلي هم خوشحال بودم كه روي PC با سيستم مناسبي كه دارم ميتونستم روي حداكثر كيفيت و گرافيك اون هم بدون داشتن حتي ذره اي افت فريم بازي كنم (سيستم هاي قوي كه گرافيكشون 8400GS هست توي درجه High دچار افت فريم تقريبا محسوسي هستند ولي اگه با گرافيك 8600 GT بازي كرده باشيد مي بينيد ذره اي افت فريم نداره و خيلي هم زيبا روشن و شفاف هست نورپردازي هم توي PES 2009 براي مانيتور هاي LCD Wide واقعا عالي هست) به هر حال اگه فيفا 10 براي PC نكست باشه حتي در حد فيفا 09 نكست باشه من مطمئنم به PES 2010 ترجيح خواهم داد شد نسخه نكست هر دو بازي واقعا به لحاظ كيفيت قابل مقايسه نيستند و فاصله بينشون بي داد مي كنه فيفا نكست درست مثل رويا مي مونه واقعا فوتبال گيم در يك كلمه فيفا نكست خلاصه ميشه البته تا اين لحظه من با تمام اين اوصاف شديدا اميدوارم PES 2010 پيشرفت كنه و گرافيك و مود هاي بازي رو بهبود بده و ان شالله به موفقيتي كه شايسته كونامي هست دست پيدا كنه چون هميشه گفتم شركت كونامي مظلوم واقع ميشه و حمايتي ازش نميشه و محصولاتش به زور بازوش هست. كلا همت ژاپني ها و موندن توي ميدان و جنگيدن براي پيروزي هميشه برام مقدس و تحسين آميز بوده واسه همين اميدوارم سناريو امسال براي سال بعد تكرار نشه من اميدوار بودم توي 2009 از دو تا بازي فوتبال لذت ببرم ولي نامردي EA همه اميدهاي من رو نقش بر آب كرد. و از دست فيفا كارنت به PES پناه بردم. در كل براي موفقيت و بهبود بازي PES 2010 دعا مي كنم.
موفق باشيد رفقا يادتون نره گيمر باشيد!!!
دليل محبوبيت PES فقط به خاطر حضور تيم ملي ايران هست
کراسر خان دیگه داری اغراق می کنی...مگه تیم ملی ایران چی داره که بخاطر اون این بازی محبوبیتش زیاد بشه
من هنوز که هنوزه سراغ تیم ملی ایران توی pes 2009 نرفتم
راستی دوستان فیفا باز PES رو ول کنید اینو بچسبین :
" Fifa 10 will be soon "Unveild
Next Week
هفته ی دیگه از جزئیات فیفا پرده برداشته میشه!!!!!!
راستی عکسه جدیدی از PES نیومده؟؟؟؟؟
google_boy07
22-04-2009, 23:15
راستی دوستان فیفا باز PES رو ول کنید اینو بچسبین :
" Fifa 10 will be soon "Unveild
Next Week
هفته ی دیگه از جزئیات فیفا پرده برداشته میشه!!!!!!
راستی عکسه جدیدی از PES نیومده؟؟؟؟؟
............................................
دوست عزیز انگار شما هنوز نمیدونی اینجا تاپیک pes2010 هستش نه...............
.................................................. ........................
راستی این قضیه موتور گرافیکی Euphoria Engineتوبازی چیه ؟
.................................................. ................
Spaniuly
23-04-2009, 00:08
کراسر خان دیگه داری اغراق می کنی...مگه تیم ملی ایران چی داره که بخاطر اون این بازی محبوبیتش زیاد بشه
من هنوز که هنوزه سراغ تیم ملی ایران توی pes 2009 نرفتم
خوب شايد شما اينطور باشيد ولي دليل محبوبيت pes غير واقعي بودنش هست به نظر من نميدونم توي كنسول فيفا 10 رو بازي كرديد يا نه ولي اگه بازي كنيد مقابل هم مي بينيد محاله بدون طراحي دقيق به گل برسيد امكان نداره بتوني حتي با رونالدو هم از اين ور زمين توپ رو بگيري ببري اونور زمين در حاليكه من توي مود بال توي ديفيكالتي تاپ پلير اگه اراده كنم از دفاع شروع مي كنم ميرم همه رو جا ميذارم و گل ميزنم يا وقتي شديدا به گل نياز داريم وقتي از وسط شروع مي كنيم با حركت سريع ميتونم خودم رو به حالت تك به تك برسونم و گل بزنم اينا توي فيفا نكست نميشه عين فوتبال واقعي دليلش وجود هوش مصنوعي در فيفا هست من نميدونم چرا توي pes هوش مصنوعي نيست و بازيكنان بر اساس برنامه ريزي مخصوص و يكسان عمل مي كنند شما وقتي توي pes تو سر توپ ميزني بي برو برگرد دفاع مقابلت جا مي مونه حتي دروازبان رو ميشه با تو سر توپ زدن عين آب خوردن دريبل كرد ولي توي فيفا اينا نيست ين فوتبال واقعي توي pes توپ هايي گل ميشه كه توي دنياي واقعي امكان نداره گل بشه و توپ هايي گل نميشه كه توي دنياي واقعي حتي علي عليزاده هم اگه توي اون شرايط باشه به بوفون هم گل ميزنه دروازبانها توي pes به صورت نا متعارفي عكس العمل نشون مي دن يعني هرچي به دروازبان نزديك تر ميشي شانس دروازبان برعكس به جاي اينكه كم بشه زياد ميشه و توپ رو حتي اگه با قدرت و سرعت باشه ميگيره (البته نه هميشه ولي اكثرا همينطوره) البته كاري با فيفا كارنت pc ندارم كه هر شوتي كه زده ميشه منجر به گل ميشه من سر حرفم فيفا نكست هست. توي pes دروازبان هاي كلا بايد مهارتهاشون دوباره پيكر بندي بشه حتي عكس العمل هاشون خيلي نا متعارف هست وقتي شوت ميزنيد تا وقتي توپ به يك متريش نرسيده هيچ عكس العملي نشون نميده ولي وقتي نزديك ميشه با عكس العملي سريع با سرعتي معادل 380 كيلومتر در ثانيه به سمت توپ ميره و ميگيره بارز ترين اين مسئله رو ميتونيد روي ضربات ايستگاهي ببينيد توپ رو با قدرت به نقطه اي به فاصله يك متري دروازبان بزنيد خواهيد ديد كه دروازبان در لحظه اي كه ميخواد گل بشه با سرعتي محال و غير قابل باور توپ رو ميگيره. در واقع اين نشان گر اينه كه حتي براي دروازبان ها هوش مصنوعي تعريف نشده بعضي مواقع كه بازيكن به دليلي وارد دروازه ميشه به طور كلي از جريان بازي محو ميشه يعني اگه توپ در اون لحظه گل بشه اين بازيكن بيخبر از همه جا قدم زنان به زمين برميگرده و تازه يادش مي افته كه گل زده و بايد خوشحالي كنه يا وقتي شما ضربه شروع مجدد مي زنيد به دليلي توپ دفع مييشه توسط دفاع و درست بر ميگرده به سمت شما بازيكن شما زل ميزنه به جايي كه توپ دفع شده و حتي اين رو نمي فهمه كه توپ جلوي پاش هست و بايد به سمتش بره متاسفانه عدم استفاده كونامي از تكنولوژي هوش مصنوعي باعث بروز چنين مسائلي ميشه و جالب اينكه تمامي كارهاي هوشمندانه اي كه توسط برنامه نويسي در بازي وجود داره خيلي از تازه كار ها ازش به عنوان هوش مصنوعي ياد مي كنن چيزي كه بازي pes هميشه ازش بي بهره بوده
جناب google boy این عکس ها که گذاشتی مال نسخه 2009 هست
فقط یک کم ویرایش شده
من خودم فیفا 6 رو که بازی کردم دیگه کونامی رو ول کردم ولی الان که فیفا 09 و ساکر 09 آمده این با فیفا رو ول کردم
حالا با ساکر 09 حال می کنم فیفا 09 به گرد ساکر 09 نمی رسه
صفحات قبل رو بخونید می بیند گفته شده که از این جور پستها ندین...
خواهشا کل کل راه نندازین که باعث بشه تاپیک قفل بشه
این رو کسی میتونه ترجمه کنه؟!
PES 2010: New Season, All New Game
Konami’s footballing legend evolves into the most realistic football simulation ever this Autumn
Konami Digital Entertainment GmbH has announced that its forthcoming PES 2010 title will benefit from the most exhaustive raft of new features in the series’ history, with every aspect of the game benefiting from key improvements. Major gameplay additions will make PES 2010 the most realistic football simulation available.
PES 2010 is scheduled for release on PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PSP® (PLAYSTATION®Portable), PlayStation®2 and mobile phones in the Autumn, and follows months of analysis and feedback monitoring to enhance the game in every area. PES Productions, Konami’s Tokyo-based development team, has collated feedback on the series’ strengths and weaknesses via fan forums, both ardent and casual PES players and press comment, and has incorporated a wide range of requests in the new game. The result will be the most challenging, realistic and satisfying PES to date.
Konami has spent the last year expanding the development team’s numbers, and created a number of dedicated departments, each striving to further improving their respective parts of the game both in the short and long terms. Key additions for PES 2010 include:
Gameplay: PES 2010 focuses on enhancing the excitement of matches between players, making for a truly challenging experience that will constantly test the player. Intuitive zonal defending will cover spaces and players need to look constantly for new ways to attack. PES 2010 focuses on being a real football simulation, as it requires both strategic play and quick reactions, as in real life. In addition to key out-field elements, goalkeepers are more versatile and with abilities matching those of modern shot-stoppers. The game’s referees have also been reworked, with smarter AI elements allowing them to make more balanced calls during matches.
Improved Visuals: PES 2010 has undergone a major visual revamp, with its celebrated player likenesses and animations now even closer to those of real-life players – including live player expressions to be depicted with an improved lighting system which differentiates between various conditions! Stadium detail is also massively improved, with the grass and other in-stadium elements finely depicted.
All-new animation and moves: Animations now dovetail into each other seamlessly, with dribbling and shots on goals worked into dribbling animations. More individual skills are also on show, including new flicks and tricks that have a definite showing on the way a game flows. Several elements have been completely reworked, with the dribbling, turning and kicking animations greatly enhanced, while there is a noticeable change in pace when a player passes a ball from a standing position than from within a run.
Match-Day Atmosphere: Crowd reactions to the on-field action are now more varied, with all new chants and cheers. The subtle difference between Home and Away matches will be reproduced, and the crowd will react spontaneously to specific situations in a game, showing their disdain or pleasure as fouls are committed and goals scored. Likewise, the commentary has been altered to offer a fresher, more concise overview of the game.
Enhanced Master League: Master League has been thoroughly renewed with the enhancement of managerial aspects, which enables users to enjoy managing a team for a longer career lifespan. Seen by many as a key contributor to the series’ success, the Master League elements in PES 2010 have been bolstered by far-ranging and vital new additions, dedicated to enriching the mode. Further details will be announced shortly.
AI: The Tokyo team has worked to improve the AI of the game, with Teamvision 2.0 implemented. Midfielders and defenders now work together to cover open space and close down attacks, meaning that cover can be provided for lower-ranked defenders. This also has the additional effect of removing soft goals, thus returning PES 2010 to its simulation roots. In terms of attacking, players can also now move several players once, sending them into different areas, opening up more goal-scoring possibilities than ever before. As such, PES 2010 necessitates a new level of control from the player. Strategic thinking is as important as quick passing, but the new system greatly opens the way the player oversees control of the team. In free kick scenarios, for instance, players can now instigate the runs of the players awaiting the ball in the penalty area.
Individual Play Characteristics: In previous PES games, the team formation has determined the movements of the players. PES 2010 introduces a new system wherein the individual attacking and defending nature of the players is integral to the way they play. Each player enjoys unique AI tied into their best abilities, and is reflected in the actions of their team mates – i.e. if a player who is known to be a good crosser of the ball is in possession, more players will flood the penalty area to receive it. Similarly, if a player is known to be good with close control, defenders will work to cover their stronger side, while lone strikers will be automatically supported by midfielders on receipt of the ball.
Strategy Use: A new power gauge system allows users to balance their strategy in a quick, but wide-ranging way before a match. Every element – pass frequency, movement, the line of defence, width of play, or the position of the front line – can be altered to match those of a favoured club: Juventus Turin are a dangerous side on the counter-attack, for instance, while FC Barcelona use width in their attack. These formulations can be altered at any point, too, with Home and Away matches forcing different circumstances on the user, as does the rigours of a Master League season.
Penalties: An all-new system has been implemented, offering greater control, placing and accuracy.
Enhanced Online: A new dedicated section of the Tokyo team is committed to improving the online side of PES 2010. More downloadable content is also planned. Konami has supported PES 2009 with the release of new licensed teams, transfer updates, etc, and this support will grow for PES 2010. Team and content updates are planned throughout the game’s lifespan. These will make the game even more bespoke to the player’s match day needs.
Konami has strengthend its relationship with UEFA and can announce it has secured the exclusive video game rights for the Europa League Licence (formerly known as the UEFA Cup). In addition Konami will be enhancing and developing the use of the UEFA Champions League within PES2010 to make even better use of the best club football competition in the world.
Further details of these new features will be released in the coming months. Konami has also confirmed that Lionel Messi will also be a key endorsement player for the new game, and will feature in the promotion and development of the game later this year
“We have been monitoring feedback and comments on the progression of the PES series for some time now, and PES 2010 will see us implementing a great deal of the ideas players have been requesting,” commented Naoya Hatsumi, Producer for PES Productions at Konami Digital Entertainment Japan. “We aim to make PES 2010 a more user-friendly, immediate experience that places the emphasis on getting straight into the gameplay for which the series is famed. PES 2010 will look better, will play better, and will recreate real football as closely as the current hardware will allow.
“The preparations for PES 2010 have been in place for some time now, with the reorganization and increase of the Tokyo-based studio allowing expert teams to concentrate on their particular area,” commented Jon Murphy, PES European Team Leader. “We are now in a better position to implement the greatest raft of changes and improvements to the series we have seen, and thank the PES community for their input.”
PES 2010 will be released for PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PSP® (PLAYSTATION®PORTABLE), PlayStation®2 and mobile phones in autumn. For more information or assets, please contact…
All copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are used under license.
Cheers
KAKAJOKER
23-04-2009, 02:30
من که فقط تو بازیهای کامپیوتری با فوتبال حال میکنم و فقط سری pes / خدا کنه این pes2010 زودتر بیاد
google_boy07
23-04-2009, 08:10
این رو کسی میتونه ترجمه کنه؟!
Pes 2010: New season, all new game
konami’s footballing legend evolves into the most realistic football simulation ever this autumn
konami digital entertainment gmbh has announced that its forthcoming pes 2010 title will benefit from the most exhaustive raft of new features in the series’ history, with every aspect of the game benefiting from key improvements. Major gameplay additions will make pes 2010 the most realistic football simulation available.
Pes 2010 is scheduled for release on playstation®3, xbox 360, pc-dvd, psp® (playstation®portable), playstation®2 and mobile phones in the autumn, and follows months of analysis and feedback monitoring to enhance the game in every area. Pes productions, konami’s tokyo-based development team, has collated feedback on the series’ strengths and weaknesses via fan forums, both ardent and casual pes players and press comment, and has incorporated a wide range of requests in the new game. The result will be the most challenging, realistic and satisfying pes to date.
Konami has spent the last year expanding the development team’s numbers, and created a number of dedicated departments, each striving to further improving their respective parts of the game both in the short and long terms. Key additions for pes 2010 include:
Gameplay: Pes 2010 focuses on enhancing the excitement of matches between players, making for a truly challenging experience that will constantly test the player. Intuitive zonal defending will cover spaces and players need to look constantly for new ways to attack. Pes 2010 focuses on being a real football simulation, as it requires both strategic play and quick reactions, as in real life. In addition to key out-field elements, goalkeepers are more versatile and with abilities matching those of modern shot-stoppers. The game’s referees have also been reworked, with smarter ai elements allowing them to make more balanced calls during matches.
Improved visuals: Pes 2010 has undergone a major visual revamp, with its celebrated player likenesses and animations now even closer to those of real-life players – including live player expressions to be depicted with an improved lighting system which differentiates between various conditions! Stadium detail is also massively improved, with the grass and other in-stadium elements finely depicted.
All-new animation and moves: Animations now dovetail into each other seamlessly, with dribbling and shots on goals worked into dribbling animations. More individual skills are also on show, including new flicks and tricks that have a definite showing on the way a game flows. Several elements have been completely reworked, with the dribbling, turning and kicking animations greatly enhanced, while there is a noticeable change in pace when a player passes a ball from a standing position than from within a run.
Match-day atmosphere: Crowd reactions to the on-field action are now more varied, with all new chants and cheers. The subtle difference between home and away matches will be reproduced, and the crowd will react spontaneously to specific situations in a game, showing their disdain or pleasure as fouls are committed and goals scored. Likewise, the commentary has been altered to offer a fresher, more concise overview of the game.
Enhanced master league: Master league has been thoroughly renewed with the enhancement of managerial aspects, which enables users to enjoy managing a team for a longer career lifespan. Seen by many as a key contributor to the series’ success, the master league elements in pes 2010 have been bolstered by far-ranging and vital new additions, dedicated to enriching the mode. Further details will be announced shortly.
Ai: The tokyo team has worked to improve the ai of the game, with teamvision 2.0 implemented. Midfielders and defenders now work together to cover open space and close down attacks, meaning that cover can be provided for lower-ranked defenders. This also has the additional effect of removing soft goals, thus returning pes 2010 to its simulation roots. In terms of attacking, players can also now move several players once, sending them into different areas, opening up more goal-scoring possibilities than ever before. As such, pes 2010 necessitates a new level of control from the player. Strategic thinking is as important as quick passing, but the new system greatly opens the way the player oversees control of the team. In free kick scenarios, for instance, players can now instigate the runs of the players awaiting the ball in the penalty area.
Individual play characteristics: In previous pes games, the team formation has determined the movements of the players. Pes 2010 introduces a new system wherein the individual attacking and defending nature of the players is integral to the way they play. Each player enjoys unique ai tied into their best abilities, and is reflected in the actions of their team mates – i.e. If a player who is known to be a good crosser of the ball is in possession, more players will flood the penalty area to receive it. Similarly, if a player is known to be good with close control, defenders will work to cover their stronger side, while lone strikers will be automatically supported by midfielders on receipt of the ball.
Strategy use: A new power gauge system allows users to balance their strategy in a quick, but wide-ranging way before a match. Every element – pass frequency, movement, the line of defence, width of play, or the position of the front line – can be altered to match those of a favoured club: Juventus turin are a dangerous side on the counter-attack, for instance, while fc barcelona use width in their attack. These formulations can be altered at any point, too, with home and away matches forcing different circumstances on the user, as does the rigours of a master league season.
Penalties: An all-new system has been implemented, offering greater control, placing and accuracy.
Enhanced online: A new dedicated section of the tokyo team is committed to improving the online side of pes 2010. More downloadable content is also planned. Konami has supported pes 2009 with the release of new licensed teams, transfer updates, etc, and this support will grow for pes 2010. Team and content updates are planned throughout the game’s lifespan. These will make the game even more bespoke to the player’s match day needs.
Konami has strengthend its relationship with uefa and can announce it has secured the exclusive video game rights for the europa league licence (formerly known as the uefa cup). In addition konami will be enhancing and developing the use of the uefa champions league within pes2010 to make even better use of the best club football competition in the world.
Further details of these new features will be released in the coming months. Konami has also confirmed that lionel messi will also be a key endorsement player for the new game, and will feature in the promotion and development of the game later this year
“we have been monitoring feedback and comments on the progression of the pes series for some time now, and pes 2010 will see us implementing a great deal of the ideas players have been requesting,” commented naoya hatsumi, producer for pes productions at konami digital entertainment japan. “we aim to make pes 2010 a more user-friendly, immediate experience that places the emphasis on getting straight into the gameplay for which the series is famed. Pes 2010 will look better, will play better, and will recreate real football as closely as the current hardware will allow.
“the preparations for pes 2010 have been in place for some time now, with the reorganization and increase of the tokyo-based studio allowing expert teams to concentrate on their particular area,” commented jon murphy, pes european team leader. “we are now in a better position to implement the greatest raft of changes and improvements to the series we have seen, and thank the pes community for their input.”
pes 2010 will be released for playstation®3, xbox 360, pc-dvd, psp® (playstation®portable), playstation®2 and mobile phones in autumn. For more information or assets, please contact…
all copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are used under license.
Cheers
مرسی
همون متن صفحه اول هستش که ترجمه شده ......................................
kingmohsen
23-04-2009, 10:18
بیبینید اینکه می گید گرافیک فیفا بالاتره، استیل داره و ....
به نظر من اصلا مهم نیست مهم اینکه وقتی داری با یه نفر دیگه بازی می کنی از بازی لذت ببری و حرکات جذاب باشه که بتونی از بازی لذت ببری و به قول خارجی ها بازی کردن فقط واسه ی fun بودن هست.
حالا مثلا حرکات فیفا خیلی طبیعی باشه و همه ی بازیکنا استیل خاص خودشون رو داشته باشن به نظر من اصلا مهم نیست مهم اینکه وقتی PES بازی می کنی متوجه می شی که چقدر از فیفا جذاب تره
از لحاظ جذاب بودن بازی خداییش PES خیلی سرتره از فیفا
به دلیل خیلی رئال بودن فیفا، بازی خیلی کند شده و اون جذابیتی که تو PES با اون حرکات سریع هست به هیچ وجه تو فیفا وجود نداره
دلیل بازی لذت و هیجان هست نه گرافیک
آیا به نظر شما فوتبال 99 پلی استیشن 1 جذاب تره یا فیفا 2009 نکس جن یا PES 2009؟
وقتی بازی فوتبال 99 پلی 1 رو با یکی بازی می کنی از هیجان داد می کشی در حالی که بازی نه گرافیک داره، نه فیزیک، نه استیل، نه گل ها واقعیه تنها چیزی که داره جذابیته، همون که می تونی با هر حمله یه گل بزنی کلی حال میده
Spaniuly
23-04-2009, 11:00
بیبینید اینکه می گید گرافیک فیفا بالاتره، استیل داره و ....
به نظر من اصلا مهم نیست مهم اینکه وقتی داری با یه نفر دیگه بازی می کنی از بازی لذت ببری و حرکات جذاب باشه که بتونی از بازی لذت ببری و به قول خارجی ها بازی کردن فقط واسه ی fun بودن هست.
حالا مثلا حرکات فیفا خیلی طبیعی باشه و همه ی بازیکنا استیل خاص خودشون رو داشته باشن به نظر من اصلا مهم نیست مهم اینکه وقتی PES بازی می کنی متوجه می شی که چقدر از فیفا جذاب تره
از لحاظ جذاب بودن بازی خداییش PES خیلی سرتره از فیفا
به دلیل خیلی رئال بودن فیفا، بازی خیلی کند شده و اون جذابیتی که تو PES با اون حرکات سریع هست به هیچ وجه تو فیفا وجود نداره
دلیل بازی لذت و هیجان هست نه گرافیک
آیا به نظر شما فوتبال 99 پلی استیشن 1 جذاب تره یا فیفا 2009 نکس جن یا PES 2009؟
وقتی بازی فوتبال 99 پلی 1 رو با یکی بازی می کنی از هیجان داد می کشی در حالی که بازی نه گرافیک داره، نه فیزیک، نه استیل، نه گل ها واقعیه تنها چیزی که داره جذابیته، همون که می تونی با هر حمله یه گل بزنی کلی حال میده
ببينيد اينكه 99 جذاب هست يك نظر شخصي هست شايد بشيني نظر سنجي كني اصلا راي موافق هم نخواهي آورد. شايد هم بياري ولي چيزي كه مهم هست ما با نظرات شخصي كاري نداريم ما با واقعيت سر و كار داريم اون رو نگاه كني من مي گم رو ميكرو Goal 3 كه بازي ميكنم هيجانش خيلي بيشتر از هيجان فوتبال هاي رئال هست اين كه دليل نميشه اصلا ربطي نداره اين چيزي كه شما مي فرماييد. شما مشخص و معلوم هست نه تنها فيفا نكست بازي نكرديد بلكه حتي از دور هم تماشاش نكرديد. وگرنه نظرات شما اين نبود :46: شما همون 99 رو بازي كن حالشو ببر ولي ديگه حكم قطي نديد در اين مورد كه چون يه چيزي به شخص شما حال ميده يعني بايد همه خوششون بياد. ما بر طبق مدارك توي اين تاپيك دارم بازي هاي PES و فيفا رو نقد مي كنيم. كل كل كه نمي كنيم من نمي دونم چرا يه تعداد ميان جو سازي مي كنن. كسي حق كل كل كردن و زدن حرف هاي بي اساس نداره و گرنه پشت بندش اخطار و بن و و از اينا بدتر قفل شدن تاپيك انتظار مي كشه. خلاص هيچ حرف نهايي هم وجود نداره گفتني ها زياد هست در مورد گيم و PES و فيفا و دوستان عزيزي مثل جناب عالي با پستي ا عنوان حرف نهايي نمي تونيد غير مستقيم به كاربرا بگيد كه ديگه حرف نزنند درسته؟ پس لطفا نه تنها تعصب بي مورد نداشته باشيد بلكه به انتقاد ها و مشكلات گوش بديد و اطلاعات بيشتري كسب كنيد. البته همه اين ها پيشنهاد بود بنده كاره اي نيستم بخوام به شما حكم كنم يا جسارت ولي در عالم فروم پيشنهاد كردم كه اميدوارم نه توي اين جا بلكه همه جا و تمام زندگي تصميمات درستي بگيريد و حرفها رو با دليل منطق بيان كنيد كه ازش استقبال بشه. اميدوارم كه موفق و پيروز باشيد ما همگي آرزو داريم PES 2010 امسال يك بازي زيبا ارائه كنه تا بتونيم بازم ازش لذت ببريم
سلام
منم وارد کل کل فیفایی ها و ساکری ها می شم. از الان هم میگم من یه ساکر بازم پس من با بچه های pes هستم. و یه چیزه دیگه زنده باد pes 2010
خواهشا عزیزان این بحث رو تموم کنین!!!!
همینطور که مسعود جان و نوید جان و سعید جان تموم کردند!!!!!!!!
آرمین جان از شما هم خواهش میکنم دیگه در این مورد حرف نزنید!!!!!
چون هر هرچی حرف بزنیم اینا چیزی تو کتشون نمیره ( با معذرت تعصب بسیار بی جایی بعضی ها دارند چون بدون هیچ دلیلی میان نسخه ی PC فیفا رو با PES مقایسه می کنند . )
با تشکر از گوگل جان و فاشیست جان و Jordison جان.
maximiliyanus
23-04-2009, 12:42
به نظر من بزارید فیفا10 وپیس10 بیاد یا حداقل تریلر از هر کدوم بیاد بعد یه تاپیک باز کنیم به نام بحث و مقایسه پیس و فیفا اونوقت همه میان نظراتشونو میگن حتی میشه اثلا یه نظر سنجی را انداخت که کدوم جذابتره البته امیدوارم فیفا هم نکست بشه که رقابت عادلانه باشه ....
در حال حاضر بحث در مورد بازیهای گذشته چیزی رو عوض نمیکنه بیان فقط صبر کنیم ....
خوب شايد شما اينطور باشيد ولي دليل محبوبيت pes غير واقعي بودنش هست به نظر من نميدونم توي كنسول فيفا 10 رو بازي كرديد يا نه ولي اگه بازي كنيد مقابل هم مي بينيد محاله بدون طراحي دقيق به گل برسيد امكان نداره بتوني حتي با رونالدو هم از اين ور زمين توپ رو بگيري ببري اونور زمين در حاليكه من توي مود بال توي ديفيكالتي تاپ پلير اگه اراده كنم از دفاع شروع مي كنم ميرم همه رو جا ميذارم و گل ميزنم يا وقتي شديدا به گل نياز داريم وقتي از وسط شروع مي كنيم با حركت سريع ميتونم خودم رو به حالت تك به تك برسونم و گل بزنم اينا توي فيفا نكست نميشه عين فوتبال واقعي دليلش وجود هوش مصنوعي در فيفا هست من نميدونم چرا توي pes هوش مصنوعي نيست و بازيكنان بر اساس برنامه ريزي مخصوص و يكسان عمل مي كنند شما وقتي توي pes تو سر توپ ميزني بي برو برگرد دفاع مقابلت جا مي مونه حتي دروازبان رو ميشه با تو سر توپ زدن عين آب خوردن دريبل كرد ولي توي فيفا اينا نيست ين فوتبال واقعي توي pes توپ هايي گل ميشه كه توي دنياي واقعي امكان نداره گل بشه و توپ هايي گل نميشه كه توي دنياي واقعي حتي علي عليزاده هم اگه توي اون شرايط باشه به بوفون هم گل ميزنه دروازبانها توي pes به صورت نا متعارفي عكس العمل نشون مي دن يعني هرچي به دروازبان نزديك تر ميشي شانس دروازبان برعكس به جاي اينكه كم بشه زياد ميشه و توپ رو حتي اگه با قدرت و سرعت باشه ميگيره (البته نه هميشه ولي اكثرا همينطوره) البته كاري با فيفا كارنت pc ندارم كه هر شوتي كه زده ميشه منجر به گل ميشه من سر حرفم فيفا نكست هست. توي pes دروازبان هاي كلا بايد مهارتهاشون دوباره پيكر بندي بشه حتي عكس العمل هاشون خيلي نا متعارف هست وقتي شوت ميزنيد تا وقتي توپ به يك متريش نرسيده هيچ عكس العملي نشون نميده ولي وقتي نزديك ميشه با عكس العملي سريع با سرعتي معادل 380 كيلومتر در ثانيه به سمت توپ ميره و ميگيره بارز ترين اين مسئله رو ميتونيد روي ضربات ايستگاهي ببينيد توپ رو با قدرت به نقطه اي به فاصله يك متري دروازبان بزنيد خواهيد ديد كه دروازبان در لحظه اي كه ميخواد گل بشه با سرعتي محال و غير قابل باور توپ رو ميگيره. در واقع اين نشان گر اينه كه حتي براي دروازبان ها هوش مصنوعي تعريف نشده بعضي مواقع كه بازيكن به دليلي وارد دروازه ميشه به طور كلي از جريان بازي محو ميشه يعني اگه توپ در اون لحظه گل بشه اين بازيكن بيخبر از همه جا قدم زنان به زمين برميگرده و تازه يادش مي افته كه گل زده و بايد خوشحالي كنه يا وقتي شما ضربه شروع مجدد مي زنيد به دليلي توپ دفع مييشه توسط دفاع و درست بر ميگرده به سمت شما بازيكن شما زل ميزنه به جايي كه توپ دفع شده و حتي اين رو نمي فهمه كه توپ جلوي پاش هست و بايد به سمتش بره متاسفانه عدم استفاده كونامي از تكنولوژي هوش مصنوعي باعث بروز چنين مسائلي ميشه و جالب اينكه تمامي كارهاي هوشمندانه اي كه توسط برنامه نويسي در بازي وجود داره خيلي از تازه كار ها ازش به عنوان هوش مصنوعي ياد مي كنن چيزي كه بازي pes هميشه ازش بي بهره بوده
krauser جان به نکات خوبی اشاره کردی که نشون میده زیاد روی این بازیها وقت گذاشتی و خوشبختانه هیچ تعصبی روی این دو بازی نداری.
من بیشتر این نکاتو تایید میکنم بجز چند مورد :
یکی اینکه اینطور نیست که طرفداران PES بخاطر تیم ملی ایران طرفدار این بازی شده باشن. من خیلی ها رو میشناسم که طرفدار این بازی هستن اما به هیچ وجه بخاطر تیم ایران نبوده و نیست .مساله دوم که بهش اشاره کردی در مورد مد B.A.L که میشه با یک بازیکن کل میدونو دور زد و همه رو دریبل کرد متاسفانه این حرف کاملا درسته اما در شرایطی این کار امکان پذیره که که یک بازیکن توانییهاش , بخصوص سرعتش بالای 90 باشه و یا اینکه با سر توپ زدنهای مسخره این بازی اینکار و انجام بده.من برای این معظل یک راه حل پیدا کردم و اونم اینه که توی این مد زمانیکه تواناییهای بازیکن ما به حدود 85 رسید بلوکهای رشدو متوقف کنیم در اینصورت یک بازیکن ایده آل داریم که تواناییهاش تقریبا طبیعیه اما توی سر توپ زدن رو نمیشه کاریش کرد.من از 6-5سال پیش تا الان فیفا بازی نکردم منو با این گفته هات خیلی خوشحال کردی که این معایب بزرگ توی فیفا نکست وجود نداره .امیدوارم سال آینده EA برای PC هم نسخه نکست منتشر کنه تا همگی ازش لذت ببریم.
نکته دیگه ای که کاملا تایید میشه اینه که هوش مصنوعی PES در سطح بسیار پایینی قرار داره که متاسفانه این مساله بسیار آزار دهندست اما اینطور نیست که بازی از این مقوله کاملا بی بهره باشه .شینگو تاکاتسوکا توی یکی از مصاحبه هاش(توی مسابقات اروپایی PES) به این مساله اشاراتی داره و قبول کرده هوش مصنوعی بازی کمی ضعیفه و قول داده تیم سازنده این بازی تمام تلاششونو برای ارتقاء این فاکتور بسیار مهم بکار بگیرن .
در مجموع نقدی که از بازی PES 2009 داشتی بسیار خوب ,دقیق و به دور از تعصب بود و منی که روزانه ساعتها وقتمو روی این بازی میزارم این نقدو تایید میکنم .
joey jordison
23-04-2009, 12:59
آقا میخواین یک کار کنیم اونم اسم تاپیک را عوض کنیم بزنیم Fifa 09 فنهاش بیان تو!!!بابا اینجا تاپیک Pes هست نه فیفا 09 یا Pes 2009!!
از این به بعد شخصا یک کلمه درباره فیفا صحبت نمیکنم!!خواهشا دوستان هم رعایت کنن!!
آقا میخواین یک کار کنیم اونم اسم تاپیک را عوض کنیم بزنیم Fifa 09 فنهاش بیان تو!!!بابا اینجا تاپیک Pes هست نه فیفا 09 یا Pes 2009!!
از این به بعد شخصا یک کلمه درباره فیفا صحبت نمیکنم!!خواهشا دوستان هم رعایت کنن!!
joey jordison جان (لطفا اسم کوچیک )حق با شماست ایکاش تاپیک جداگانه ای برای این بحث وجود داشت و کاربران بدون تعصب به نقد این دو بازی میپرداختن تا اینجا هم اینقدر شلوغ نمیشد.
saeed_cpu_full
23-04-2009, 14:06
مثل اينكه ميخواين كاري كنيد كه بزنن اين تاپيك رو ببندن
ببينين من اگه بگم فيفا امسال بهتر از pes ظاهر شده شما ها قبول نميكنيد شما ها هم بگيد pes بهتر بوده من قبول
نميكنم من نظر شخصيم رو ميگم : من قبلا pes بازي ميكردم ولي امسال fifa 08 رو تو x360 بازي كردم و معتقدم
fifa 08 اينبار بهتر از pes 2008 ظاهر شده
به نظر من به اين بحث پايان بديم بهتره چون اينطوري تاپيك قفل ميشه و مثل هميشه تعصب باعث ميشه هيچكدوممون
روي حرف ديگري فكر نكنيم :46:
joey jordison
23-04-2009, 15:11
joey jordison جان (لطفا اسم کوچیک )حق با شماست ایکاش تاپیک جداگانه ای برای این بحث وجود داشت و کاربران بدون تعصب به نقد این دو بازی میپرداختن تا اینجا هم اینقدر شلوغ نمیشد.
سلام!من مهران هستم!
دقیقا بهترین کار این هست و شما هم درست میگین!
bahador2009
23-04-2009, 15:36
آیا واقعا برای شما مهم که PES بازها بگن Fifa بهتره یا برعکس؟
چرا سر موضوعی که هیچکدومتون نمیتونین با صداقت درموردش حرف بزنید بحث می کنید؟
اون چیزی که مهمه اینه که اینجا تایپیکه pes 2010 و هر fifa ای هم می خواد درمورد بازی مورد علاقش بحث کنه میتونه یک تایپیک جدید بزنه و بدون ترس و لرز از قفل شدن تو تایپیک در مورد بازی خودش نظراتش رو به اشتراک بزاره .
من فقط میتونم این رو به شما بگم :
هرکس میخواد جذابترین هیجانی ترین زیباترین و باهوش ترین فوتبال رو بازی کنه میتونه با اطمینان کامل یه سری به بازیهای PES بزنه .
اون چیزی که مهمه اینه که اینجا تایپیکه pes 2010 و هر fifa ای هم می خواد درمورد بازی مورد علاقش بحث کنه میتونه یک تایپیک جدید بزنه و بدون ترس و لرز از قفل شدن تو تایپیک در مورد بازی خودش نظراتش رو به اشتراک بزاره
آفرين!
فيفا باز ها ميتونن برن يه تايپيك جداگانه بزنن.
only pes!
EASPORTS-FIFA
23-04-2009, 15:50
آخ.من یه مدتیه نبودم چون نت نداشتم.الانم با دیال آپم.فکر نمیکردم اینقدر اینجا کل کل بشه.ولی اونایی که میگن فیفا فن ها نیان اینجا"وقتی تاپیکی برای فیفا10 ساخته نشده"ما کجا بریم پستامونو بدیم؟؟؟به غیر از اینجا والا جای دیگه ای من پیدا نمیکنم.و یه بحث بود که میگفتید قیافه ها تو ساکر بهترن.من این حرفو قبول دارم که قیافه های ساکر بهترن اما فقط تو لیگ انگلیس.شما برید بقیه ی لیگا رو نگاه کنید کاملا متوجه میشید کودوم قیافه ها بهتذن.شما که مقایسع ی قیافه های لیگ اسپانیا رو نذاشتید.فقط مال انگلیس و ایتالیا گذاشتید.
آقا کی اطلاعات فیفا10 میاد تا تاپیکش تشکیل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به غیر از اون عکس عکسی از ساکر10 نیومده؟؟؟؟؟؟
آفرين!
فيفا باز ها ميتونن برن يه تايپيك جداگانه بزنن.
Only pes
اولا تاپیک فیفا10 منتشر نشده وگرنه که همونجا پستامونو میدادیم.دوما شما خیلی میگی فقط ساکر.تا حالا فیفا نکست بازی کردی عزیز؟؟؟
bahador2009
23-04-2009, 16:10
آخ.من یه مدتیه نبودم چون نت نداشتم.الانم با دیال آپم.فکر نمیکردم اینقدر اینجا کل کل بشه.ولی اونایی که میگن فیفا فن ها نیان اینجا"وقتی تاپیکی برای فیفا10 ساخته نشده"ما کجا بریم پستامونو بدیم؟؟؟به غیر از اینجا والا جای دیگه ای من پیدا نمیکنم.و یه بحث بود که میگفتید قیافه ها تو ساکر بهترن.من این حرفو قبول دارم که قیافه های ساکر بهترن اما فقط تو لیگ انگلیس.شما برید بقیه ی لیگا رو نگاه کنید کاملا متوجه میشید کودوم قیافه ها بهتذن.شما که مقایسع ی قیافه های لیگ اسپانیا رو نذاشتید.فقط مال انگلیس و ایتالیا گذاشتید.
اولا تاپیک فیفا10 منتشر نشده وگرنه که همونجا پستامونو میدادیم.دوما شما خیلی میگی فقط ساکر.تا حالا فیفا نکست بازی کردی عزیز؟؟؟
مگ pes2010 منتشر شده که ما اینجا در موردش صحبت میکنیم.
اگه منظورتون عکسه هست پس شما هم میتونتید یک تایپیک بزنید و درمورد عکس اولی که میاد صحبت کنید.
جوی جونگ وو جان :دی
بهتره شما وارد نشید که واقعا دیگه این تاپیک میره رو هوا فیفا باز ها هم این تاپیک رو ترک کردند ولی هنوز ترکش های pes ای ها هست :دی :27:
در ضمن ما هیچ موقع بحث رو شروع نکردیم شما خودتون خواستید شروع کنید و خودتون هم شروع کردید وقتی اون عکس منتشر شد همه گفتن فیفا دیگه می ترسه و ... که بعدش نوید اومد گفت : در مورد فیفا حرف نزنین که میپرم بهتون که بعد من گفتم و بعدش فکر کنم آرمین جان گفتن و بعد مسعود جان با یک عالمه مطلب اومدن!!!!!!!
پس ما نبودیم شما بودین!
EASPORTS-FIFA
23-04-2009, 16:25
مگ pes2010 منتشر شده که ما اینجا در موردش صحبت میکنیم.
اگه منظورتون عکسه هست پس شما هم میتونتید یک تایپیک بزنید و درمورد عکس اولی که میاد صحبت کنید.
ببخشید.سوتی دادم.منظورم اومدن اطلاعات از بازی بود.هنوز که نیومده:41:
جوی جونگ وو جان :biggrin:
بهتره شما وارد نشید که واقعا دیگه این تاپیک میره رو هوا فیفا باز ها هم این تاپیک رو ترک کردند ولی هنوز ترکش های pes ای ها هست :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
آقای کشتی کج باز:31:حیف که اینترنتم خراب بود وگرنه حتما در جنگ جهانی سوم شرکت میکردم:27:
سلام
من با این که عاشق کلکل هستم می گم که بهتره کل بخوابه. و با ایجاد تاپیک مقایسه ای موافقم البته بعد از انتشار هر دو بازی یا حداقل یه تریلر از هر کدوم. این کل کل هایی که اینجا هستش و این دعواها مربوط به همون دعواهای قدیمی 2009 و 09 هستش که تو تاپیک خودشون داغ داغ بود به نظر من اینجا جایی ندارن. فعلا از ساکر چندتا عکس منتشر شده و از فیفا هیچی پس بحث و دعوا بیخوده.
اگه تايپيكشم راه بيفته مطمئنا خيلي سوت و كور چون اصلا طرفدار نداره.فك كنم به زحمت دو سه صفحه بره جلو.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif
نه عزيز!!!!!!!!!!!!
Mamad_Madrid
23-04-2009, 20:03
pes 6 اوج کار کونامی بود. pes 2007 که همون آپدیت شده pes 6 بود و تغییری نداشت. pes 2008 به نظر من خیلی ضعیف بود چون کونامی یدفعه سعی کرد سبک بازی رو تغییر بده و این تغییر باعث ضربه زدن به بازی شد. pes 2009 بسیار امیدوار کننده تر از pes2008 بود و امیدوارم در pes2010 هم این روند رو به رشد ادامه داشته باشه.
EASPORTS-FIFA
23-04-2009, 20:10
اگه تايپيكشم راه بيفته مطمئنا خيلي سوت و كور چون اصلا طرفدار نداره.فك كنم به زحمت دو سه صفحه بره جلو.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزيز!!!!!!!!!!!!
خب چرا زیاد طرفدار نداره؟؟؟چون اکثرا نسخه ی نکست رو بازی نکردن.اگه امسال فیفا نکست بشه.چی؟؟؟:31:اونوقته که نظر واقعی همه رو میبینیم:10:
خب چرا زیاد طرفدار نداره؟؟؟چون اکثرا نسخه ی نکست رو بازی نکردن.اگه امسال فیفا نکست بشه.چی؟؟؟:31:اونوقته که نظر واقعی همه رو میبینیم:10:
که البته همه اینجوری میشن : :18::18::18::18:
باهاتون شرط میبندم ندیده میگین فیفا نکست بده!!!!
در ضمن جوی جونگ وو ول کن دیگه همه ول کردن تو رو خدا جونه هر کی دوست داری ول کن!!:31:
EASPORTS-FIFA
23-04-2009, 20:27
که البته همه اینجوری میشن : :18::18::18::18:
باهاتون شرط میبندم ندیده میگین فیفا نکست بده!!!!
در ضمن جوی جونگ وو ول کن دیگه همه ول کردن تو رو خدا جونه هر کی دوست داری ول کن!!:31:
خودتم داری جواب میدی که:31:بابا تاپیک فیفا10 نیست من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟تازه من با pes یی ها رفیقم:21:
آقا چوی جونگ وون نه جوی جونگ وو:39:
فقط خدا کنه تو این نسخه لباس روی شرت و عکاس کنار زمین داشته باشه که این آقا مهران موقع اومدن 2009 خودشو کشت چون این قابلیتا نبودن:31:
دوستان بیخیال فیفا بشین...
اینجا تاپیک pes 2010 هست و نصف پست ها مربوط میشه به فیفا
بذارین تاپیک فیفا که راه افتاد هر چه قدر خواستین از فیفا تعریف کنین
ممنون...
saeed_cpu_full
23-04-2009, 21:40
اگه تايپيكشم راه بيفته مطمئنا خيلي سوت و كور چون اصلا طرفدار نداره.فك كنم به زحمت دو سه صفحه بره جلو.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif
نه عزيز!!!!!!!!!!!!
اتفاقا داره
اينكه ميبيني تاپيك هاي pes خيلي جلو ميره به خاطر اسپم هاي طرفدار هاش هست
بعدش اينجا تاپيك كل كل نيست و منم نميخوام اخطار بگيرم و گرنه بهت ميگفتم از پست هات
معلومه يه ذره هم اطلاعات در مورد فيفا نداري ...
saeed_cpu_full
23-04-2009, 21:42
از دوستان خواهش ميكنم ديگه در مورد فيفا تو اين تاپيك بحث نكنيم
به زودي از فيفا اطلاعات جديدي منتشر خواهد شد و تاپيكش توي پي سي ورلد قرار ميگيره :46:
Masoud King
23-04-2009, 21:42
راستی این قضیه موتور گرافیکی Euphoria Engineتوبازی چیه ؟
در جواب این دوستمون باید بگم که این یک موتور انیمیشن بازی هستش! که توسط NaturalMotion ساخته شده و اساسش بافت های پویا هستش و میتونه کاراکتر ها رو کاملا سه بعدی شبیه سازی کنه مثل بدن و ماهیچه ها و....! همچینی راکستار گیم اعلام کرده که در عنواین آیندش از این موتور استفاده خواهد کرد! که در بازی Grand Theft Auto IV از این موتور بهره گرفته شده! و بازی Pro Evolution Soccer 2010 هم از این موتور بهره خواهد گرفت!
اطلاعات بیشتر:
(
maximiliyanus
23-04-2009, 22:06
ینی انیمیشنای بازی عوض میشه...
google_boy07
23-04-2009, 22:08
در جواب این دوستمون باید بگم که این یک موتور انیمیشن بازی هستش! که توسط NaturalMotion ساخته شده و اساسش بافت های پویا هستش و میتونه کاراکتر ها رو کاملا سه بعدی شبیه سازی کنه مثل بدن و ماهیچه ها و....! همچینی راکستار گیم اعلام کرده که در عنواین آیندش از این موتور استفاده خواهد کرد! که در بازی Grand Theft Auto IV از این موتور بهره گرفته شده! و بازی Pro Evolution Soccer 2010 هم از این موتور بهره خواهد گرفت!
اطلاعات بیشتر:
(
اینم ادرسش:
مرسی
فک کنم این موتور خیلی قوی و پیشرفته باشه میخواد موتور بازی GTA بشه !؟ و البته ساکر........!؟ و Indiana Jones
این کاورها fake هستن...
هنوز تا زمان عرضه بازی خیلی زمان داریم و مطمئنا کاور بازی این نخواهد بود
این کاور هم مشخصه از همون scrrenshot منتشر شده ساخته شده
اینم ادرسش:
مرسی
فک کنم این موتور خیلی قوی و پیشرفته باشه میخواد موتور بازی GTA بشه !؟ و البته ساکر........!؟ و Indiana Jones
عجب ساختار پیشرفته ای داره .به نظر من تا حالت رئال کمتر از 10-15 درصد فاصله داشته باشه .اینرسی بوضوح درش مشهوده .
اینم یک لینک دیگه از کلیپهای بازیهایی که بر اساس این موتور ساخته شده :
کسی نمیدونه این موتور چند درصد بار پردازشی cpu رو افزایش میده ؟وای pes 2010 چه شود .
.
google_boy07
23-04-2009, 23:25
عجب ساختار پیشرفته ای داره .به نظر من تا حالت رئال کمتر از 10-15 درصد فاصله داشته باشه .اینرسی بوضوح درش مشهوده .
اینم یک لینک دیگه از کلیپهای بازیهایی که بر اساس این موتور ساخته شده :
کسی نمیدونه این موتور چند درصد بار پردازشی cpu رو افزایش میده ؟وای pes 2010 چه شود .
.
شما مطمئن هستین که این موتور در pes2010 استفاده میشه ؟
:18::18::18::18::18::2::42:
این عکس ها چیز زیادی رو نشون نمیده
البته من تریلرها رو ندیدم ولی اگه کسی بتونه اطلاعات دقیق تر و کامل تری بذاره ممنون میشم
شما مطمئن هستین که این موتور در pes2010 استفاده میشه ؟
:18::18::18::18::18::2::42:
والا منم نمیدونستم چند پست قبل مسعود کینگ اشاره کرد که قراره توی pes 2010 از این موتور استفاده بشه .
پ . ن : شرمنده من اسم کوچیک شما رو نمیدونم مجبورم از اسم مستعار استفاده کنم .گوگل جان اسم شما چیه ؟همین طور مسعود کینگ ؟
اگه از موتور جی تی آی استفاده بشه که خیلی محاله...این بازی به یک سی پی یو و رم پر حافظه احتیاج داره.
به نظر شخصی من: موتور گرافیکی الان بازی دومین سال خودشو تجربه میکنه و فکر نکنم تغییری داده بشه.
-خدا کنه تو سری جدید داوری از حالت خشکی که قضاوت میکنند بیان بیرون مثلا با هر تکلی باید منتظر کارت زرد یا بعضی اوقات بی تقصیر قرمز بگیریم. یا اینکه اگه دقیقه آخر بازی گل بزنی باز بازی ادامه داره دوباره بعد از زدن سند حریف و گل خوردن باز ادامه داشته باشه بازم بعد از زدن سند و گل زدن باز ادامه داشته باشه و دوباره با همون سند بره تو گل.............(پایان گرفتن بازی یه جورایی معیار بندی هست همه جور معیاری داره جز بر زمان)
-خوشحالی بازیکنها بعد از زدن گل از سری های قبلی مصنوعی تر شده و به نظر خودم ساکر 4 تو این قسمت بهتر بوده.
-یه عکسی هست که تو قسمت تورنمتها نمایش میده..اون سگه رو میگم که پرچم تیمها تو دهنش هست نمیدونم توجه داشتید یا نه من که اعصابم خورد میشه میبینم حالا پرچم باشگاه رو بگی یه چیزی دیگه پرچم تیم ملی تو دهنش چکار مینه. من که هر وقت پرچم ایران یا عربستان که کلماتی روشون نوشته شده رو میبینم.....
- خیلی چیزا هستند که من حوصله ندارم... ولی من فوتبال کونامی رو بینهایت دوست می دارم برا همین از این متاع خانمان برانداز انتقاد میکنم.
من که تا حالا توی دهن اون سگ پرچم تیم ملی ندیدم...
نمیدونم شما چطور دیدی؟!
ولی در مورد داور باهات موافقم...داوری توی سری کونامی خوب نبود
بهتره از داورهای معروف و واقعی استفاده بشه تا این داورهای تخیلی
و جالب این جاست که نسخه ی 2008 و 9 داوراش همه کچل هستن !!!
من نمیدونم چرا این داور کچله مارو ول نمیکنه !!
هر چی کاپ میزنم این کچله داوری میکنه.
مگر این که بازی دوستانه بزنم شاید داور کچله نباشه !!!
Spaniuly
24-04-2009, 10:05
آره باگ هاي تابلوي آفسايد هم بارها ديده شده. بدترينش زماني بود كه با پسر خالم بازي مي كردم بازيكنش حدود 3 يا 4 متري در آفسايد بود با كمال تعجب آفسايد اعلام نشد خطاهاي سرپايي هم توي محوطه بايد خطا اعلام بشه مشاهده شده با اينكه يه بازيكن توي محوطه جريمه روش خطا ميشه خطا نميگيره اميدوارم مسائل داوري حل بشه
جالب این جاست که نسخه ی 2008 و 9 داوراش همه کچل هستن !!!
من نمیدونم چرا این داور کچله مارو ول نمیکنه !!
هر چی کاپ میزنم این کچله داوری میکنه.
مگر این که بازی دوستانه بزنم شاید داور کچله نباشه !!!
این داوری که شما میگین فقط توی نسخه 2008 بود
توی نسخه 2009 داورها فرق می کنه
Mamad_Madrid
24-04-2009, 10:59
این مود legend تو pes 2010 هستش؟
به احتمال 99 درصد هست...چون یکی از ایده های کونامی بود و طرفداران زیادی پیدا کرده
masoud93
24-04-2009, 11:42
این داوری که شما میگین فقط توی نسخه 2008 بود
توی نسخه 2009 داورها فرق می کنه
نه بابا داور کچله تو دوتاش بود و 99 درصد بازیها رو داوری میکرد.
joey jordison
24-04-2009, 11:54
این کونامی هم میمیره عکس جدید بده بیرون!
من یک عادت بدی دارم اونم هر سال که این کونامی Pes جدید را اعلام میکنه و اطلاعات ازش میده بیرون نسخه ای که دارم بازی میکنم از چشمم میافته!!نمیدونم چرا
من که تا حالا توی دهن اون سگ پرچم تیم ملی ندیدم...
نمیدونم شما چطور دیدی؟!
ولی در مورد داور باهات موافقم...داوری توی سری کونامی خوب نبود
بهتره از داورهای معروف و واقعی استفاده بشه تا این داورهای تخیلی
زیاد مهم نیست ولی برا اینکه چشماتون بیشتر باز بشه یه تورنمنت جام ملتها برید.
حالا اینجا هیچ کس به این موضوع ایراد نگرفته بود
چی شد که یک دفعه شما از این همه مورد به این گیر دادی
در مورد پرچم عربستان هم بهتره خود عرب ها نگرانش باشن و به ما هیچ ربطی نداره
maximiliyanus
24-04-2009, 18:30
عجب موتور خفنیه اگه واقعا کونامیم استفاده کنه شاهکار میشه ولی من بعید میدونم اینجوری باشه....
Behnam_o2
24-04-2009, 21:51
خبر جدیدی نیومده؟؟؟؟؟؟ همین یه عکس بود؟؟ من که شک دارم این عکس واقعی باشه.
google_boy07
24-04-2009, 22:14
خبر جدیدی نیومده؟؟؟؟؟؟ همین یه عکس بود؟؟ من که شک دارم این عکس واقعی باشه.
شک نکن این عکس درسته ................
کف کردم ...........کی این عکسهای جدید بازی منتشر میشه
google_boy07
24-04-2009, 23:38
Something I have already mentioned on the forums earlier, today was supposed be the day Konami launched their new dedicated blog based on the PES series.
Part of their new community initiative, the blog will be written by the team developing the games and hopefully will give us insight and news in the coming months. Like I said it should have been revealed today, but it has been delayed for unknown reasons. Fingers crossed it will be live soon, we’ll keep you informed. When it’s appears, it will be announced here.[/LEFT]
سام علیک بر دوستان گل:
هنوز خبر زیادی منتشر نشده ولی ما شا الله که تاپیک با سرعت صوت حرکت میکنه ایول ایول.
یه سوال داشتم خدمت منورتون:
بازی ساکر روی کنسولهای برتر با کامپیوتر تفاوت داره ؟
google_boy07
25-04-2009, 00:41
سام علیک بر دوستان گل:
هنوز خبر زیادی منتشر نشده ولی ما شا الله که تاپیک با سرعت صوت حرکت میکنه ایول ایول.
یه سوال داشتم خدمت منورتون:
بازی ساکر روی کنسولهای برتر با کامپیوتر تفاوت داره ؟
نه خیر .........
3تاش 1 کیه :31:
یکی از خوبی های کونامی همینه که همه نسخه ها رو نکست میزنه و فرقی بین کنسول و pc نذاشته
جا داره یک تشکر حسابی ازشون بکنیم
Spaniuly
25-04-2009, 09:25
تائئيد ميشه حرف دوست خوبم فاشيست... كونامي فكر پيشرفت هست و الكي سياسيت به خرج نميده و دمش گرم كه به فكر PC گيمر ها هست. تازه قبول كنيد بازي كردن يه بازي نكست رو PC با كيفيت تر از بازي روي كنسول هست. دليل : اولا مانيتور با تلوزيون يكي نيست خروجي كه از يه مانيتور LCD Wide 19 مي گيريد خيلي بهتر از يه تلوزيون رنگي هست كه به كنسول اختصاص مي دين دوما شما روي PC كلي پارامتر مي تونيد تاغيير بديد دسترسي به همه امكانات نظير ويرايش بازي و استفاده از كلي محسنات بازي رو داريد. به اميد روزي كه همه گيم هاي PC نكست عرضه بشه
maximiliyanus
25-04-2009, 10:26
something i have already mentioned on the forums earlier, today was supposed be the day konami launched their new dedicated blog based on the pes series.
Part of their new community initiative, the blog will be written by the team developing the games and hopefully will give us insight and news in the coming months. Like i said it should have been revealed today, but it has been delayed for unknown reasons. Fingers crossed it will be live soon, we’ll keep you informed. When it’s appears, it will be announced here.[/left]
این یارو شکل پسر بزرگه ی امپراتوره ....
من فقط امید وارم این قضیه ی این موتور انیمیشنا واقعیت داشته باشه که بچه ها چند صفحه پیش گفتن..
این یارو شکل پسر بزرگه ی امپراتوره ....
من فقط امید وارم این قضیه ی این موتور انیمیشنا واقعیت داشته باشه که بچه ها چند صفحه پیش گفتن..
ماکسی جان بر اساس اطلاعات موجود احتمال این اتفاق ضعیفه و به احتمال زیاد امسال هم کونامی از موتور 2009 خودش اما به شکل بهینه تر استفاده خواهد کرد .
شما چه pes بازی هستی که صاحب این عکسو نمیشناسی ؟
maximiliyanus
25-04-2009, 12:02
ماکسی جان بر اساس اطلاعات موجود احتمال این اتفاق ضعیفه و به احتمال زیاد امسال هم کونامی از موتور 2009 خودش اما به شکل بهینه تر استفاده خواهد کرد .
شما چه pes بازی هستی که صاحب این عکسو نمیشناسی ؟
من با تمام وجود امید وارم حقیقت داشته باشه وگرنه با موتور قدیمیش فکر نکنم پیشرفت آنچنانی داشته باشه پیشرفت در حد همون پیشرفت هر سالشه ....
البته با توجه به صحبتای صفحه ی اول اگه حقیقت داشته باشه بعیدم نیست چون اشاره شده خیلی از انیمیشنای بازی عوض شده و گفته پیس امسال از حد اکثر توان دستگاه های امروز استفاده خواهد کرد ....
حالا باید ببینیم چی میشه دیگه اگه چند تا عکس یا تریلر بده کاملا میشه فهمید این قضیه صحت داره یانه...
این یارو همون کارگردان بازی نیست یه فیلمم ازش دان کردم وقتی پیس 2009 داشت میومد مصاحبشو...
همین جوری گفتم منو یاد پسر امپراتور میندازه.....
saeed_cpu_full
25-04-2009, 12:37
مانيتور با تلوزيون يكي نيست خروجي كه از يه مانيتور lcd wide 19 مي گيريد خيلي بهتر از يه تلوزيون رنگي هست
خوب برو يه كابل بخر كنسول رو بزن به مانيتور :31:
به نظر من اگه از این موتور جدید استفاده کنه بهتر میشه...
چون از اونطرف ea مثل این که داره کارهای انچنانی انجام میده و صداش رو در نمیاره
خلاصه رقابت داره خیلی شدید میشه و امیدوارم کونامی امثال بترکونه
و از اونطرف ea برای pc هم نکست بزنه
از پارسال تا الان از طرف گیمرهای این بازی درخواست های زیادی مبنی بر بکاربردن این موتور به کونامی ارسال شده حالا باید ببینیم کونامی ترتیب اثر میده یا نه .
راستی چرا 2k sport فوتبال نمیسازه .کیفیت بازیهاش واقعا کم نظیره .در ضمن توی بازیهاش از این موتور بهره میبره .همون طور که میدونین این شرکت بازیهای ورزشی میسازه.
maximiliyanus
25-04-2009, 13:35
به نظر من اگه از این موتور جدید استفاده کنه بهتر میشه...
چون از اونطرف ea مثل این که داره کارهای انچنانی انجام میده و صداش رو در نمیاره
خلاصه رقابت داره خیلی شدید میشه و امیدوارم کونامی امثال بترکونه
و از اونطرف ea برای pc هم نکست بزنه
دقیقا خیلی توپ میشه...
یه دفعه هر دو تا کومپانی بتر کونن ....
البته این موتوری که من دیدم خیلی خفنه بهتر نمیشه عالی میشه ......
از پارسال تا الان از طرف گیمرهای این بازی درخواست های زیادی مبنی بر بکاربردن این موتور به کونامی ارسال شده حالا باید ببینیم کونامی ترتیب اثر میده یا نه .
اینشالا که بده...
اگه میشه چند تا عکس از بازی هایی که با این موتور جدید ساخته شده بذارین یا لینک بدین
اونجا که فقط تریلر بود و من با اینترنت نفتی نمی تونم ببینم
اگه میشه چند تا عکس از بازی هایی که با این موتور جدید ساخته شده بذارین یا لینک بدین
فاشیست جان با عکس چیزی معلوم نمیشه .جنبه انیمیشنی کار مد نظره .فقط بهت بگم فاصله دنیای بازیو با رئالیسم خیلی کم کرده .
bahador2009
25-04-2009, 15:41
خدا رو شکر که یه رقابتی بین اینا هست وگرنه ما الان باید pes 1 رو با آپدیت بازیکنها بازی میکردیم.
خداییش این رقابت هاست که باعث پیشرفت میشه که اگه 2K SPORT هم وارد این جمع بشه احتمالا ما باید تا سال 2012 شاهد شبیه ساز 4D فوتبال باشیم !
عجب چیزی میشه!!!!!!!
maximiliyanus
25-04-2009, 16:40
با این آدرسی که گوگل بوی جان گزاشتن برو منم سرعتم از 31 بیشتر نمیشه تو همون صفحه یه فلش ویدیو از بازی فوتبال امریکایی هست 10 دقیقا صبر کنی لود میشه بعد میتونی ببینی عالیه مخصوصا تو برخوردا فوق واقعی طراحی شده....
google_boy07
25-04-2009, 23:21
یکی اینو ترجمه کنه ............
Ive already mentioned this in another thread about what i would like to see implemented into PES 2010 and of course there are quite a few parts i would like Seabass and his team improve on but the one thing i would love to see used in PES 2010 would be the Euphoria Engine as it would be fantastic.
This would make the game look and also feel so much more natural and improve the dynamics of the animations and the engine so much that to me it would more than likely feel like a totally different game because of its fantastic engine. Look at the way that people move in GTA IV for example when they are hit by a car or shot, its fantastic and it actually feels like its real. If this did happen, it would make the game feel much better with the tackling etc as each tackle, collision etc would have more weight to them and in turn improve the game in a big way.
یکی اینو ترجمه کنه ............
Ive already mentioned this in another thread about what i would like to see implemented into PES 2010 and of course there are quite a few parts i would like Seabass and his team improve on but the one thing i would love to see used in PES 2010 would be the Euphoria Engine as it would be fantastic.
This would make the game look and also feel so much more natural and improve the dynamics of the animations and the engine so much that to me it would more than likely feel like a totally different game because of its fantastic engine. Look at the way that people move in GTA IV for example when they are hit by a car or shot, its fantastic and it actually feels like its real. If this did happen, it would make the game feel much better with the tackling etc as each tackle, collision etc would have more weight to them and in turn improve the game in a big way.
گوگل جان این نقل قول مال کیه؟
میگه من قبلا درمورد چیزایی که دوست دارم توی نسخه 2010 عملیاتی بشه صحبت کردم و اینکه این بازی شامل بخشهای مختلف میشه .گفته من دوست دارم Seabass و تیمش این نسخه رو بهبود بدن و بهترش کنن اما چیزی که من شدیدا مشتاقم ببینم اینه که موتور Euphoria توی این نسخه بکار برده بشه هر چند که این تصور ممکنه رویایی باشه .
این موتور , بازیو به واقعیت نزدیک میکنه و احساس طبیعی بودنو به گیمر تلقین میکنه و همچنین پویایی انیمیشن های بازیو بهبود میده و با این موتور ما بازی کاملا متفاوتی خواهیم داشت .
بعنوان نمونه نگاه کنین به آدمایی که توی بازی GTA براثر برخورد با ماشین یا گلوله به یک طرف پرتاب میشن .رویاییه , جدا آدم فکر میکنه اون واقعیه .اگه این اتفاق بیفته (منظور استفاده از موتور جدید) , بازی بشکل محسوسی بهتر میشه با تکلها و برخوردهایی که مساله وزن نیز رعایت شده و موارد دیگه و اینجاست که در یک چرخش به سمت پیشرفت , بازی قدم در یک راه بزرگ بر خواهد داشت .
google_boy07
26-04-2009, 14:05
چرا عکس جدید منتشر نمیشه ؟
کف کردم بخدا ..........
..............................
امیدوارم قابلیت ضبط کامل بازی اضافه بشه ............:5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.