ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

mojtaba007
02-06-2009, 23:11
گرافیکش و نوع حرکت و دویدن به نظر من تغییر نکرده خدا کنه کونامی مایوسمون نکنه
اخه خیلی دوست دارم روی این فیفای نکست رو بزنه

B3HZ@D
02-06-2009, 23:14
من هم چیز خاصی توی تریلری که توی یو تیوب بود ندیدم
البته فعلا نمیشه قضاوت کرد...باید کمی صبر کنیم یک تریلر درست و حسابی از بازی بیاد

joey jordison
02-06-2009, 23:26
فعلا با این تریلر نباید نظر داد!!
فقط نمیدونم در بین بازیکنها چرا فقط مسی پیراهنش افتاده بود روی شورتش!!امیدوارم مایوسمون نکنه!!

B3HZ@D
02-06-2009, 23:27
به نظر من چهره ها که توی عکس ها تغییر نکرده بود
چمن بازی هم که همون بود....
خدا کنه من اشتباه کرده باشم

google_boy07
02-06-2009, 23:33
به نظر من چهره ها که توی عکس ها تغییر نکرده بود
چمن بازی هم که همون بود....
خدا کنه من اشتباه کرده باشم

من اینو به شما قول میدم ................

نکته جالبی که توی این ویدئو دیدم این بود که یه جورایی که این ویدیو فقط میخواست اینو تاکید کنه که روی دفاع و هوش مصنوعی مدافعان خیلی کار شده ..........نکته ای که کونامی اونو قبلا اعلام کرده بود ....

به نظره من چهره ها با 9 بسیار متفاوتتر است...............

امیدوار باشید و کونامی رو باور داشته باشید :10:

B3HZ@D
02-06-2009, 23:41
من که چیز خاصی ندیدم توی چهره ها....
باید یک تریلر از گیم پلی بازی بدن تا بهتر بشه نظر داد
اون عکس ها هم که بیشتر شبیه pes 2009 بود
در کل منتظر اخبار جدید هستیم

joey jordison
02-06-2009, 23:58
چمنها که الحق فوق العاده بودش به نظر من!!

B3HZ@D
03-06-2009, 00:02
منظور شما چمن های کدوم نسخه است؟

google_boy07
03-06-2009, 00:10
چمن بازی100 عوض شده

B3HZ@D
03-06-2009, 00:17
اگه منظور شما چمن تریلر هست که به اون هیچ نمیشه اطمینان کرد
چون تریلر از داخل بازی نیست
باید یک تریلر از خود بازی ارائه بشه تا کیفیت چمن ها مشخص بشه

4039
03-06-2009, 00:31
بالاخره اولین تریلر بازی منتشر شد اما اینقدر کوتاه بود که نمیشه قضاوت درستی از بازی داشت .چند تا نکته از این بازی به نظر من میرسه .اولا گرافیک بازی انتظاراتو برآورده نکرد بخصوص رنگها که توی بعضی صحنه ها خیلی تو ذوق میزنه توی بعضی از صحنه ها پوست بازیکنا خیلی روشنه.شورت بازیکنا هنوزم حالت باد کرده دارن همینطور لبه های پیراهن بازیکنا و اصلا حالت طبیعی ندارن .انیمیشن بازی هم آدمو یاد نسخه2009 میندازه (شاید هنوز ازموشن کپچر استفاده نشده ).یک جورایی به نظر میرسه کار گرافیک هنوز کامل نشده و جزئیات تکسترهای پوستی باید تکمیل بشه امیدوارم اینطوری باشه .یک نکته جالب اینکه روی موهای دست بازیکنان هم کار شده که جای تقدیر داره .
اما نکات مثبت این تریلر مورد اول کنترل بازیه که از یک تغییر اساسی در بازی حکایت میکنه مساله دوم استراتژیهای بازی و راهنمای تاکتیکی بازیه که نشون میده روی این بخش هم خوب کار شده مثل مشخص کردن سطح پرسینگ سطح دفاع سبک حمله سوییچ موقعیت و...مساله بعدی نورپردازی بازیه که معلومه توی بعضی از محیطها روی این مقوله هم خوب کار شده به نظر میرسه روی انیمیشن حرکات چهره هم خوب کار شده بخصوص حرکات چشم .
امیدواریم نهایتا در پایان کار شاهد یک بازی جذاب از کونامی باشیم .
در ضمن قراره فردا صبح هم دو تا ارتیکل دیگه از بازی منتشر بشه (حالا یا عکس یا خبر یا چیز دیگه ).

mojtaba007
03-06-2009, 11:27
در ضمن قراره فردا صبح هم دو تا ارتیکل دیگه از بازی منتشر بشه (حالا یا عکس یا خبر یا چیز دیگه ).
کو پس
مردیم بابا

4039
03-06-2009, 12:07
کو پس
مردیم بابا

این عین عبارت آدامه(سخنگوی غیر رسمی کونامی ):

The articles will be released sometime tomorrow mate. The reason is we have a podcast coming later, and don't want to throw all the content at you at once

و

I think later in the day mate

میگه احتمالا اواخر روز منتشر میشه .و میگه علت اینکه تریلر اینقدر کوتاه بوده و عکس های کمی از بازی منتشر شده اینه که کونامی نمیخاد همه چیزو یک دفه رو کنه .

ebibarati
03-06-2009, 12:17
با اين تفاسير احتمالا تا آخر 2010 هم به بازار نمي ياد تا بخواد اينو بده بيرون يه فصل ديگه هم از راه رسيده و بازهم تركيب تيمها عوض ميشه يه كم از كيفيت بازي كم ميكنه

alex-sina
03-06-2009, 17:26
:41:تغییر اساسی که در این تریلر ها دیده نمیشه. حتی لباس تیم ها هم مال سال قبلشونه. تنها تغییری که در این تریلر مشاهده میشه توپ بازیه:27:

maximiliyanus
03-06-2009, 18:24
این دوتا بازی شبیه هم نشدن به نظرتون....
از لحاظ رنگبندی نورپردازی استایلا و....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

joey jordison
03-06-2009, 18:47
تو این عکس بیشترین چیزی که نظر من را جلب کرد طراحی تماشاگرا هست!!فعلا تو عکس Pes 2010 هست!!
ولی امیدوارم کونامی تو خود بازی بهتر عمل کنه!!تا زمانی که از گیم پلی چیزی نبینیم نمیشه نظری داد!!ولی اگه این دفعه من پیراهن روی شورت و عکاسها و تور دروازه و ..... درست حسابی نبینم آخر کارم به تیمارستان خواهد کشید!!و البته وجود استادیومهای متعدد!!
امیدوارم هر چیزی که هست فقط اون شورتهای Pes 2010 را تو این نسخه نبینیم!!

alex-sina
03-06-2009, 20:40
از لحاظ رنگبندی نورپردازی استایلا و....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چه قدرم شبیه هم باشن، PES یه چیز دیگست

4039
03-06-2009, 21:06
تو این عکس بیشترین چیزی که نظر من را جلب کرد طراحی تماشاگرا هست!!فعلا تو عکس Pes 2010 هست!!
ولی امیدوارم کونامی تو خود بازی بهتر عمل کنه!!تا زمانی که از گیم پلی چیزی نبینیم نمیشه نظری داد!!ولی اگه این دفعه من پیراهن روی شورت و عکاسها و تور دروازه و ..... درست حسابی نبینم آخر کارم به تیمارستان خواهد کشید!!و البته وجود استادیومهای متعدد!!
امیدوارم هر چیزی که هست فقط اون شورتهای Pes 2010 را تو این نسخه نبینیم!!

اینم یک عکس اختصاصی برای مهران خان که دیگه کمتر غر بزنه (شوخی کردم ناراحت نشی).میکروفون , دوربین , عکاس دیگه چی میخای .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

joey jordison
03-06-2009, 21:34
سلام!!
دستت واقعا درد نکنه حسین عزیز!!
واقعا هم همه چیز پیدا میشه اونجا به نظر میرسه عالی باشه!!فقط اینا را باید تو گیم پلی هم ببینیم!!
ضمنا امیدوارم فقط 2 تا عکاس نباشه!!
کلا همه چیز خوب پیش میره!!این روزها!!
راستی حسین جان این عکس را از کجا پیدا کردی!!ببین میتونی عکسی از تور دروازه پیدا کنی!!ببینیم چه جوری هست
اضافه کنم فردا به نظر میرسه چیزای جدیدی فردا ببینیم!!

Behnam_o2
04-06-2009, 00:21
نه نور پردازی فیفا خیلی طبیعی تر از pes هست .نورپردازی تو pes اصلآ طبیعی نیست.

balloon
04-06-2009, 01:47
نه نور پردازی فیفا خیلی طبیعی تر از pes هست .نورپردازی تو pes اصلآ طبیعی نیست.

رفته باشی. رویه دو، سه تا عکس که نمیشه اظهار نظر کرد باید داخل بازی بری تا ببینی چه خبره.
به نظر من ارزش یه بازی در وهله اول به گیم پلی اون بستگی داره.

alex-sina
04-06-2009, 10:33
اینم یک عکس اختصاصی برای مهران خان که دیگه کمتر غر بزنه (شوخی کردم ناراحت نشی).میکروفون , دوربین , عکاس دیگه چی میخای .

حسین جان فکر کنم سایت عکست ف___ر شده

google_boy07
04-06-2009, 13:20
سلام دوستان :10:
اینم یه مقایسه کوچولو اما خیلی جالب بین PES2009و PES2010

منتظر نظرات شما هستم :46::27:

Hammer
04-06-2009, 13:21
به نظر من هم فیفا روی نور پردازی و زیبایی بیشتر کار کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

google_boy07
04-06-2009, 13:34
ما به گفته ها و نظرات دوستداران بازی توجه میکنیم
کونامی گفت :تعییرات زیادی رو در pes2010 شاهد خواهیم بود ..........

ما به اشتباهات و مشکلات pes2009 پی بردیم و در این نسخه جدید تغییرات زیادی رو خواهید دید .

توضیحات بیشتر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4039
04-06-2009, 16:51
صحبت از نور پردازی شد .همونطوریکه کونامی گفته بود نور پردازی توی این نسخه پیشرفت زیادی داشته و در این زمینه هم کونامی به قولهاش عمل کرد بخصوص در زمینه داینامیک .
به سایه بازیکنا توی تصاویر زیر نگاه کنین ( نسخه 2009 دربرابر 2010).سایه بازیکنا توی 2010 یکنواخت و شبیه به هم نیستن برعکس نسخه فعلی بازی و علاوه بر این مساله زاویه و شکل سایه بازیکنان در موقعیتهای مختلف متفاوته( بحث داینامیک بودن نورپردازی ).

این مساله در زمانیکه بازیکنان در حرکت هستن ملموس تر به نظر میاد .
درسته که عکس و تریلر کمی از بازی منتشر شده اما اگه دقت کنیم چیزای زیادی از توش درمیاد. البته اینو هم بگم این نکاتو خودم کشف نکردم :11: اینا رو از تالار گفتگوی WENB نقل قول میکنم .اونجا حدود 30 صفحه درمورد تریلر جدیدی که از بازی منتشر شده بحث شد.جاتون خالی دیروز نشستم همشو خوندم .

مهران جان اون عکس از توی تریلر بازی گرفته شده .

سینا جان درست شد؟

alex-sina
04-06-2009, 16:59
آره حسین جان الانم فیلتره.اون عکسی هم که تو دو پست بالا دادی اونم فیلتره. اگه داریش یه جای دیگه آپش کن. ممنون:11:

ممنون حسین جون. دستت درست

mojtaba007
04-06-2009, 19:30
این عکس سمت چپی واقعا 2010 است اخه خیلی شبیه عکس واقعی است
فکر کنم اشتباه کردند
راستی هنوز مشخص نشده که از موتور بوفوریا استفاده کردند؟

hosiyar
04-06-2009, 21:36
اصلا فکر نمی کردم کونامی بتونه یه همچین کیفیتی درست کنه !!!

joey jordison
04-06-2009, 23:59
اون عکس سمت چپی عکس واقعیه تورس هست!!خواستند مقایسه بشه با واقعیت!!

cdcenter
05-06-2009, 00:08
از نظر جذابیت PES واقعا از فیفا سر تر است . اما از نظر گرافیک فکر میکنم PES ضعیف تر باشه . البته تا نسخه این بازیها ارایه نشه و تست نکنیم نمیشه نظر داد .

4039
05-06-2009, 11:29
جالبه طراحان نسخه 2010 بازی همچنان روی این نسخه دارن مانور میدن و از جملات The return of the king و Revolution توی این نسخه استفاده میکنن.
فعلا توی این تریلر اخیر چیز خاصی مشاهده نشد (البته گرافیک و نور پردازی مشخصا تغییر کرده و شاهد تغییرات مهمی در کنترل بازی هستیم)هر چند که تا الان نهایتا 40 درصد ازاین بازی تکمیل شده و تا محصول نهایی خیلی راه داریم .بعنوان مثال هنوز انیمیشن ها قدیمیه و فعلا از موشن کچپر استفاده نشده ( گفته میشه از این سیستم توی این نسخه بصورت وسیعی استفاده خواهد شد) نوع دویدن بازیکنان هنوز بصورت baywatching هستش .کار گرافیک بازی تموم نشده و موارد دیگه .
توی متنی که دیروز محمود خان گذاشته بود باز هم شاهد تبلیغات کونامی بر روی این بازی بودیم توی اون متن به این مساله اشاره شده بود که ما توی نسخه 2009 اشتباهاتی داشتیم که مسلما توی نسخه بعدی بازی تمامشون اصلاح خواهند شد همینطور ناشر بازی این قول رو به طرفداران بازی داده بود که شاهد یک تغییر و تحول اساسی توی نسخه بعدی بازی خواهید بود .
فعلا باید منتظر بمونیم تا ببینیم کونامی تا چه حد به قولهای خودش مبنی بر یک بازیه متفاوت و منحصر به فرد جامه عمل میپوشونه .

joey jordison
05-06-2009, 12:38
بسیار عالی!!
البته باید دید این حرفها را میتوانند واقعا عملی کند یا نه!!
این موشن کپچر و ......را پس هنوز اضاف نکردن!!باید دید در طراحی حرکات بازیکنانی مانند رونالدو و زلاتان و .......... چقدر موفق خواهند بود!!

maximiliyanus
05-06-2009, 13:06
خدا کنه همون جور که حسین خان گفت هنوز موشن کپچرا اضافه نشده باشه وگرنه تریلر عین همون قبلی بود ....
ای کاش همونجوری که یه دفعه هممونو غافل گیر کرد و مسی رو موشن کپچر کرد خبرش بیاد که مثلا رونالدو زلاتان وکلا کسای که استایلاشون مخصوصه هم استفاده کنن....
البته بعید میدونم...

Spaniuly
05-06-2009, 13:10
بسیار عالی!!
البته باید دید این حرفها را میتوانند واقعا عملی کند یا نه!!
این موشن کپچر و ......را پس هنوز اضاف نکردن!!باید دید در طراحی حرکات بازیکنانی مانند رونالدو و زلاتان و .......... چقدر موفق خواهند بود!!
100% تائيد ميشه

انتظارات من از بازي pes 2010

1- اضافه شدم موشن هاي واقعي از قبيل استايل هاي شوت زني دويدن ها دريبلينگ ها. امكان حركات Free Style مثل اجراي دريبل رنگين كمان و يه پا دو پا و ...

2- حضور ليگ هاي بيشتر حتي اگه لايسنس نشده باشندبه هر حال ليگ انگلستان لايسنس نشده بود ولي به خاطر دو تيم باشگاهي وجود داشت كونامي مي تونه ليگ هاي پرتغال و تركيه رو قرار بده چون شديدا حمايت ميشه از سوي اين دو كشور.

3- وجود گزينه كوئيك سيموليشن توي مستر ليگ. البته اين مورد رو اميدواري هاي زيادي دارم چون كه گفته شده Revamp ميشه مستر ليگ اميدوارم يه چيزي مثل منيجر مود فيفا بشه و امكان تمرين و اسكوت و مربي بازيكنان وجود داشته باشه و ابتكاراتي كه توي منيجر فيفا هست توي مستر ليگ شاهد باشيم.

در كل اميدواري زيادي هست چون اين سه موردي كه گفتم بسيار محتمل هست با توجه به اخبار منتشر شده.

4039
05-06-2009, 14:28
100% تائيد ميشه

انتظارات من از بازي pes 2010

1- اضافه شدم موشن هاي واقعي از قبيل استايل هاي شوت زني دويدن ها دريبلينگ ها. امكان حركات Free Style مثل اجراي دريبل رنگين كمان و يه پا دو پا و ...

2- حضور ليگ هاي بيشتر حتي اگه لايسنس نشده باشندبه هر حال ليگ انگلستان لايسنس نشده بود ولي به خاطر دو تيم باشگاهي وجود داشت كونامي مي تونه ليگ هاي پرتغال و تركيه رو قرار بده چون شديدا حمايت ميشه از سوي اين دو كشور.

3- وجود گزينه كوئيك سيموليشن توي مستر ليگ. البته اين مورد رو اميدواري هاي زيادي دارم چون كه گفته شده Revamp ميشه مستر ليگ اميدوارم يه چيزي مثل منيجر مود فيفا بشه و امكان تمرين و اسكوت و مربي بازيكنان وجود داشته باشه و ابتكاراتي كه توي منيجر فيفا هست توي مستر ليگ شاهد باشيم.

در كل اميدواري زيادي هست چون اين سه موردي كه گفتم بسيار محتمل هست با توجه به اخبار منتشر شده.

احتمال وقوع این تغییرات زیاده چون بصورت غیر رسمی اعلام شده بازی در ماه اکتبر منتشر میشه یعنی با تاخیر .و شاید علت این تاخیر این باشه که هنوز کارهای زیادی روی این بازی صورت خواهد گرفت .در ضمن گفته شده این تریلر در نمایشگاه E3 بیشتر جنبه تیزری داشته تا اینکه معرف واقعیتهای موجود در این بازی باشه .
به نقل از طراحان این نسخه گفته شده تا الان , کار حدود 40 درصد پیشرفت داشته.
کسی میدونه مراحل ساخت یک بازی به چه شکلیه ؟ همه بخشهای بازی بصورت موازی ساخته میشن یا بخشهایی از بازی در اولویت هستن و ...

resident_evil
05-06-2009, 14:30
خب کم کم یه جورایی دارم امید وار میشم به این نسخه ! به هر حال 2 تا فوتبال بهتر از یک فوتبال هستش !

google_boy07
05-06-2009, 14:30
دوستان سلام ......
:46::5:
ویدئو زیر رو حتما ببینید .!!!
اون قسمت اولش نمیدونم موندم ماله 9 هستش یا ماله 10

البته آخرشم یکم داره ............

نمیدونم والا....

mohammad_87
05-06-2009, 14:56
سلام دوستان.نمي دونم اين نكته قبلا اعلام شده يا نه؟
اميدوارم كه در نسخه 2010 هوش مصنوعي داوران بهتر بشه.بخصوص براي آوانتاژ و بيشتر از همه براي تكل ها.كه اكثر اونها رو خطا مي گيره و 98 در صد خطا با تكل رو بي برو برگشت كارت ميده!خدا كنه با اين همه تعريف از 2010 اين نكته هم توجه شده باشه.

4039
05-06-2009, 16:44
دوستان سلام ......
:46::5:
ویدئو زیر رو حتما ببینید .!!!
اون قسمت اولش نمیدونم موندم ماله 9 هستش یا ماله 10

البته آخرشم یکم داره ............

نمیدونم والا....

محمود جان این کلیپ ویدیوئی رو یکی از کاربران سایت WENB ساخته و نظراتشو در مورد اسکرین شاتها و تریلری که اخیرا منتشر شده بیان میکنه .
اون گیم پلی اول و آخر بازی هم مربوط به نسخه 2010 و 2009 نمیشه احتمالا مال 6 باشه .از انیمیشن بازی کاملا مشخصه .تور دروازه و زمین چمن هم مربوط به نسخه 9 نمیشه .عمدا یک گیم پلی از نسخه های قدیمی بازی آوردن تا مقایسه ای بشه با تریلر 2010 .
ببین دلمون به چه انیمیشن هایی خوش بود .البته توی نسخه 2009 بازی هم هنوز حرکات بازیکنان خیلی ربات گونست که امیدوارم توی نسخه بعدی بازی بهتر بشه .

resident_evil
05-06-2009, 19:45
دوستان تویه اون Trailer کوتاه که دیدم مسی همش یه چهره ی متعجب داشت ! چرا ؟!

همش دهنش باز بود ! خدا نکنه تو بازی اینجوری باشه !

mohammad_twe
05-06-2009, 20:04
اقا مان متوجه نشدم این واسه pc نکست میاد یا نه :)

google_boy07
05-06-2009, 20:26
اقا مان متوجه نشدم این واسه pc نکست میاد یا نه :)

برای کنسولهای و pc هیچ فرقی نداره

دوستان تویه اون Trailer کوتاه که دیدم مسی همش یه چهره ی متعجب داشت ! چرا ؟!

همش دهنش باز بود ! خدا نکنه تو بازی اینجوری باشه !

:18::18::18::18::18:

کجاش !؟

resident_evil
05-06-2009, 20:39
:18::18::18::18::18:

کجاش !؟

کلا اون Trailer فقط 1 دقیقه بود ! که فقط مسی رو نشون میداد که دهنش باز بود !

google_boy07
05-06-2009, 20:50
کلا اون Trailer فقط 1 دقیقه بود ! که فقط مسی رو نشون میداد که دهنش باز بود !

خوب باید دهنش 1 متر باز باشه :31:
این کجاش غیر طبیعیه !؟

البته شاید وقتی توپ رو میگیرن دهنشون رو میبندن .......

نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم :46:

ویدیو جدید از MOTION-CAPTURE مسی

MHSou
06-06-2009, 13:51
سلام؛

به نظر من یه مشکلی که توی PES2009 توی ذوق میزد این بود که وقتی بازیکنا تعجب می کردن یا اعتراض داشتن دهانشون بیش از حد باز می شد.(بخصوص نیستلروی)

و در ضمن طراحی چهره ها خیلی افتضاح بود. اینو جدی میگم، از PES3 تا حالا این مشکل بوده و هست و بنظر من در PES2010 هم خواهد بود. شایدم مشکل از بازی من باشه، نمیدونم!

B3HZ@D
06-06-2009, 14:02
و در ضمن طراحی چهره ها خیلی افتضاح بود

اینو اولین باره میشنوم
pes توی هر چی بد باشه توی طراحی چهره فوق العاده است
من نمی دونم دلیل شما برای این حرف چیه؟!!!!!!

alex-sina
06-06-2009, 14:08
بچه ها خبری از نیمکت بازی و مربیان نشده؟ چون اگه Master League رو مثل فیفا بکنه و Manager Mode بشه باید مربیان رو هم درست کنه.
در ضمن طراحی چهره تو PES خیلی بهتر از EA Fifa است چون بازیکنها در fifa اصلا به آدمیزاد شبیه نیستند. اینو تو مقایسه هایی که بین Fifa و PES انجام شده میشه دید.

779
06-06-2009, 16:44
بچه ها خبری از نیمکت بازی و مربیان نشده؟ چون اگه Master League رو مثل فیفا بکنه و Manager Mode بشه باید مربیان رو هم درست کنه.
در ضمن طراحی چهره تو PES خیلی بهتر از EA Fifa است چون بازیکنها در fifa اصلا به آدمیزاد شبیه نیستند. اینو تو مقایسه هایی که بین Fifa و PES انجام شده میشه دید.

:27::27:
این دیگه از اون حرفایه!!!!!!!!!!
میدونم که طراحیه چهره توی PES بهتر از فیفا هست که اونم فقط به خاطر اسکن عکس بازیکن هایه اصلی روی این آدم آهنی ها هست که فیفا هم میتونه راحت اینکار رو انجام بده اما اما : دقت کنین که در این صورت فقط چهره قشنگ میشه ولی مو ها و کلا کله هیچ تطابقی با چهره نداره!
اگه از نمایه نیمرخ نگاه کنین میبینید که صورت صافه صافه و کله گرده! :27::2::27:
این به خاطره اینکه PES وقتشو نمیزاره که چهره طرحی کنه همینطوری اسکن میکنه میزاره که اصلا جذاب نیست و عینهو یک آدم آهنی میمونه که صورت هیچ تغییری نمیکنه!
اما فیفا خیلی چهره هایه جذاب تری رو داره با اینکه ممکنه به خودشون شبیه نباشن اما در موقعی که صحنه ی خطا یا هرچیزه دیگری اتفاق میفته کم کمش میتونین چهره ی یک آدم واقعی رو توی صورتش احساس کنین و میتونین قشنگ ببینین که سر و صورتش با هم میزونه میزونه!!!!!!
ولی توی PES میبینین و همیشه دیدین و غیر قابل انکار هست که وقتی حرف میزنه عینهو بازی هایه گرافیک پایین هست و به دهنش دقت کنین کاملا مصنوعیه! و بعدش میبینین که مثل آدم آهنی ها راه میرن ! :27::2:
دقیقا در زمانی که یک شوت میزنین و به بیرون میره هیچ واکنشی نشون نمیدن و با خیاله راحت انگار نه انگار که شوتی چیزی زده شده آهسته بر میگردن! :27::27:
باید قبول کنین که اسکن کردن همیشه آسونه و همه میتونن انجام بدن اما این کار اصلا چهره رو طبیعی نمیکنه بلکه باید چهره رو بسازن و 3D باشه به قوله معروف!
البته توی PES 2010 این مورد رعایت شده ( از یاد نره که فقط ما چهره ی مسی رو میبینیم اینقدر خوبه باید دید که PES توی چهره هایه دیگه چی کار کرده و مطمئنن نمیتونه به فیفایی برسه که همیشه چهره هاشو 3D زده ! )

joey jordison
06-06-2009, 18:19
فقط به خاطر اسکن عکس بازیکن هایه اصلی روی این آدم آهنی ها هست که فیفا هم میتونه راحت اینکار رو انجام بده اما اما
البته این روش خیلی بهتر هست از اینکه 3 بعدی طراحی بشه صورتها و شبیه هر نوع موجود زنده باشه الا صاحب صورت!!
مهم اینه که شبیه هست که الحق شبیه هم هست !!

B3HZ@D
06-06-2009, 20:35
صورت بازیکنان توی فیفا که ته خندست....
به همه چیز و همه کس شبیه الا خود اون بازیکن...
موهای بازیکنان هم که مثل قیر می مونه و انگار عین خمیر پرت کردن طرفش و چسبوندن بهش
فیفا خیلی ایرادهای دیگه هم داره که حوصله ندارم بگم

EASPORTS-FIFA
06-06-2009, 21:03
بابا کجاش قیافه های فیفا شبیه آدم نیستن؟؟؟:18:شما برید قیافه هایی مثل کاسیاس رائول و مسی و....... رو تو 2 بازی مقایسه کنید.تو بعضی قیافه ها فیفا واقعا سرتره.مثلا اشنایدر تو pes شبیه :2: میمونه،ولی تو فیفا عالی ساخته شده.و همینایی که گفتم و خیلیای دیگه.......

google_boy07
06-06-2009, 21:18
خواهشن دوستان دیگه بحث رو ادامه ندین.........

اعصاب خودتون و بقیه رو خورد میکنین ........

طرفداران هر کدوم از این دو بازی برن تو تاپیک خودش هی قیافه بدن و از بازیشون تعریف کنن..

هر چیزی جایی داره ..............

joey jordison
06-06-2009, 21:23
به به تبلیغات هم که داره ردیف میشه.........من هنوز تو کف جمله ای هستم که میگن درباره این نسخه!!The Return of The King

779
06-06-2009, 21:24
ببخشید ولی خودتون بحث رو شروع کردید!!!!!!!!!!
همش همین PES باز ها بحث رو شروع میکنند!
هم توی تاپیک فیفا هم توی این تاپیک منم نمی تونم جوابشونو ندم! ( آخه واقعا هر کلمه ای که بر ضده فیفا گفته بشه ممکنه ندین طرفدار اون رو از دست بده )
بعدشم جز قیافه ی کاکا بقیه ی قیافه اصلا عجیب غریب نیستند خیلی هم عالین! ( من که فیفا بازم دارم اینو میگم )

google_boy07
06-06-2009, 21:29
اول دوست شما Electronic Arts EA شروع کرد که از اسمش معلومه کیه !؟

و در ضمن طراحی چهره ها خیلی افتضاح بود. اینو جدی میگم، از PES3 تا حالا این مشکل بوده و هست و بنظر من در PES2010 هم خواهد بود. شایدم مشکل از بازی من باشه، نمیدونم!
اینجا

mohsen-jj
07-06-2009, 11:57
سلام ... به نظر من هرکسی از اول به fifa یا pes عادت کرده باشه خیلی سخته که بخواد به دیگری علاقمند بشه بنابراین این حرفها فایده ای نداره البته کسانی بودند که به fifa عادت داشتند و بعدا به pes روی آوردن ولی عکسشو که من تا حالا ندیدم .
هرکدوم مزیت های خودشون رو دارند و هرکس با توجه به علاقه هایش به سبک و ... بازی به یکی از این دو بازی علاقمند است .
خواهشا سعی نکنید نظر خودتون رو به دیگران تحمیل کنید !!!

joey jordison
07-06-2009, 12:11
سلام.......
لطفا دیگه بیخیال قضیه بشید!!
--------------------------------------------

Pro Evolution Soccer 2010 Trailer Impressions

براي سالهاي زيادي,سري Pro Evolution Soccer همچون پادشاهي غير قابل دستيابي در دنياي بازيهاي شبيه ساز فوتبال بود.هر چند,فرانچيز فيفا از کمپاني EA به طور آهسته و پيوسته گام بزرگي در جهت درستي برداشت تا جايي که سال گذشته شاهد اين بوديم که اين سري بازي از کونامي را پشت سر گذاشت.و حالا ناشر ژاپني براي مبارزه بازگشته است!!و امسال چندين ويژگي جديد را ارائه خواهد کرد!!Konami اولين تريلر از بازي را در E3 آشکار کرد,و ما هم به همراه دوستان رفتيم سراغ کونامي تا چيزهايي بيشتري را پيدا کنيم.

يکي از تغييرات بزرگي که امسال در PES وجود دارد در نمايش آن خواهد بود,امسال شاهد از سر گيري و پيشرفت انميشنها خواهید بود به علاوه اينکه جزئيات بيشتري در مدلهاي بازيکنها وجود خواهد داشت.تکسچر هاي پوستي,لکه ها,عرق,و حتي موهاي ساعد بازيکنها هم به اين سري اضافه شده يا پيشرفت کردند براي هر چه واقعيتر شدن يکي از بهترين بازيهاي فوتبال جهان.ظاهرا گرافيک بازي جزئيات متفاوت بافت لباس تيمها را هم نشان ميدهد.تريلر E3 نشان ميدهد که بازيکن بارسلونا يعني مسي قسمتي از opening بازي خواهد بود.

مطابق چيزي که Konami گفت,تيم توسعه دهنده بازي برگشته است به proverbial drawing board(شرمنده اینو معادل فارسی خوبی من نتونستم پیدا کنم) براي پاسخ دادن به نقدهايي که سال گذشته انجام شده.ما قول ميدهيم که AI را بهبود ببخشيم يک تعمير دوباره , مد آنلاين بيش از پيش قابل حس.مدهاي Master League و Be a Legend در سال جاري که چيزهايي جديد اضافه شده بود به اين مدها دوباره در 2010 وجود خواهند داشت.در ML اينبار شاهد اين هستيم که شما ميتوانيد تيمتون را براي دوره هاي طولاني تر از قبل مديريت کنيد.

و اينبار دوباره در نسخه 2010 شاهد ليسانس رسمي مسابقات UEFA Champions League و Europa League(همان جان يوفا)خواهيم بود.و بايد بگيم هيچ حرفي در رابطه با اينکه کدام یک از تيمهاي ليگ برتر انگلستان ساخته خواهند شد يا اينکه تيمهاي ليسانس شده سال قبل يعني منچستر يونايتد و ليورپول دوباره به صورت ليسانس شده حضور خواهند داشت يا نه چيزي گفته نشد.اما با عملکرد این دو تیم در این فصل لیگ برتر انگلیس و لیگ قهرمانان اروپا مطمئنا حضور آنها در این نسخه نباید غیر قابل انتظار باشد.هر چند تیم چلسی هم میتواند گزینه معقولی به نظر برسد.

در نهایت سنجیدن قدرت جدید همون جور که در تریلر دیدید,به شما این جازه را میدهد که به صورت دستی تاکتیهایی را در چهارچوب حرکتی تعیین کنید,از قبیل مقدار پرسینگ و فشار,خطوط تدافعی و موقعیتهای دریافت کردن که اینها باعث میشود که بازیکنها تمام روش بازی خود را تغییر دهند,استراتژیها برای بازیکنهایی که صاحب توپ هستن,زمان تناوب عمل با ااینکه کدام بازیکنها موقعیت خود را عوض میکنند,و فشار دفاعی......ما شدید دنبال پیدا کردن چیزهای بیشتری در مورد PES 2010ایم,و به نظر میرسد که این تغییرها قدم درستی بوده برای این سری,و در هفته ها و ماه هایی که خواهند آمد بیشتر در مورد اینکه بازی چگونه خواهد بود خواهیم دانست
اینم یک مطلبی بود که ترجمه ای دست و پا شکسته کردیم گذاشتیم

alex-sina
07-06-2009, 15:03
Konami باید از چندتا دروازبان هم دعوت کنه تا Motion Capture انجام بدن. مثل بوفون ، چک ، کاسیاس و ... چون بعضی از حرکات و استایل های دروازبان ها واقعاً خنده آوره. همچنین دیگه این شورت های بسکتبال رو از تن این بازیکن های بدبخت دربیاره و یه شورت درست حسابی قرار بده.
راستی قرار بود خبرهای جدیدی رو منتشر کنن پس کو؟

KING'S RETURN

B3HZ@D
07-06-2009, 16:42
در مورد عرق کردن مطمئنی؟!
من که توی عکس ها و تریلر ها چیزی ندیدم؟!

maximiliyanus
07-06-2009, 17:40
این ترلرو عکسا که مثل اینکه خیلی با نسخه ی کامله بازی قراره فرق داشته باشه ....
تو این عکسا که من چیز خاصو متفاوتی ندیدم تریلرم که انیمیشناش عین قبل بود پس بنا بر این هنوز عکسو خبرای اصلی هنوز مونده ...
خدا کنه واقعا پیس مثل فیفا یدفه خودشو از ان وعضیتش بکنه یه پیشرفت توپ بکنه تا به فیفا ثابت شه که بره پیسی نکست زدن ینی چی؟

alex-sina
07-06-2009, 20:28
بابا بس کنین بازم که شروع کردین. از بازی صحبت کنین و به بازی دیگه کاری نداشته باشین. ما طرفدار PES هستیم و اونا طرفدار FIFA . ما تو تاپیک خودمون اونام تو تاپیک خودشون.
نظر شما چیه چند تا بازیکن با هم تو Motion Capture شرکت کنن. مثلا یه فوروارد با یه دفاع و یه دروازبان.چون اینجوری استایل هاشون بهتر از وقتیه که تنهایی با توپ ورمیرن.

B3HZ@D
07-06-2009, 20:34
توی تریلر به غیر از مسی چند نفر دیگه رو هم اورده بودن
فکر کنم از این free styler ها بودن

Masoud King
07-06-2009, 20:56
سلام!
یه نکته رو مثه اینکه باید متذکر شد!
اگه می خواین نقدی بکنین مورد نیست! نقد کنین ولی درست و حسابی و با مدرک ( عکس , ویدئو و...) نه از روی تعصب!
همه از نقد فنی طرفداری میکنن و کسی باهاش مشکلی نداره!
خلاصه دیگه از پست هایی که باعث ایجاد کل کل بشه خودداری کنید تا فضای دوستانه ای رو در انجمن شاهد باشیم!
و باعث این نشید که مجبور بشیم با بعضی از دوستان برخورد کنیم!
این پست رو هم نقل قول نکنید و این موضوع رو همین جا تمومش کنید!

ممنون!
:king:

MHSou
07-06-2009, 22:43
در مورد عرق کردن مطمئنی؟!
من که توی عکس ها و تریلر ها چیزی ندیدم؟!

نمی خوام اغتشاش به را بندازم ولی فکر کنم تو فیفا 09 PC یه همچین چیزی بود.
اگه حرف بدی زدم ببخشید!

joey jordison
08-06-2009, 09:30
نمی خوام اغتشاش به را بندازم ولی فکر کنم تو فیفا 09 PC یه همچین چیزی بود.
اگه حرف بدی زدم ببخشید!
با سلام......
عرق که اونجوری نمیشه باید بازی کنی تا عرق کنی دیگه ولی ماشالا بازیکنا از همون اول بازی که میخوان بیان تو زمین خیس عرق بودن!!البته اگه بگیم عرق بودن اونا!!
بیشتر به نظر میرسید جنس پوست بازیکنها مثل کریستال بود وقتی هم نور بهش میخورد براق میشد!

google_boy07
08-06-2009, 12:42
صحبتهای john murphy

هفته های بسیار پر کاری ر ا پشت سر میگذاریم .....هفته گذشته با مسی در مورد motion -capture کار کردیم .

فک میکنم مسی زحمت و فشار رو تحمل کرد ...........

خبرهای جدید را بزودی زود منتشر خواهیم کرد .

pedramch
09-06-2009, 13:41
سلام..
میگم حقیقت داره که واسه پی سی نیست؟؟!

mohsen-jj
09-06-2009, 14:42
نه مگه می شه ؟ اشتباه شنیدی !

Spaniuly
10-06-2009, 00:21
سلام..
میگم حقیقت داره که واسه پی سی نیست؟؟!

نه عزيز شايعه هست.

mohsen-jj
12-06-2009, 16:44
اینجا چه خبره ؟؟ چرا دیگه کسی مطلبی نمیذاره؟؟
اتفاقی افتاده که من بی خبرم ؟؟؟

alex-sina
12-06-2009, 17:05
اینجا چه خبره ؟؟ چرا دیگه کسی مطلبی نمیذاره؟؟
اتفاقی افتاده که من بی خبرم ؟؟؟
اتفاق که چه عرض کنم. انگار این کونامی دوست داره طرفدارانشو از دست بده!:18::18::18:
کونامی زوووووووود باش خببببببببر بده:19::19::19:

Kasra 91
12-06-2009, 17:22
هروقت بیاد برای Ps2 هم میاد یا باید Ps2 رو بریزیم دور؟

تاریخش معلوم نیست؟

alex-sina
12-06-2009, 17:26
هروقت بیاد برای Ps2 هم میاد یا باید Ps2 رو بریزیم دور؟

تاریخش معلوم نیست؟
نه عزیز مطمئن باش که واسه PS2 هم میاد.تاریخشم مثل همیشه اواخر مهر و اوایل آبان هستش

B3HZ@D
12-06-2009, 18:30
البته فکر نکنم برای ps2 بصورت next gen عرضه بشه
فکر کنم کارنت باشه

Spaniuly
12-06-2009, 23:04
البته فکر نکنم برای ps2 بصورت next gen عرضه بشه
فکر کنم کارنت باشه

خوب معلومه ديگه فكر نكن بهزاد مطمئن باش چون PS2 كه نكست نيست PS2 و XBOX هر دو كنسول كارنت و PS3 و XBox360 هر دو نكست جنريشن هستند:46:
در هر حال مهم اينه كه برا PC نكست هست و فقط اين مهمه:31:

LORD GAMES
15-06-2009, 14:53
امروز با دست پر اومدم بالاخره عکس از بازی منتشر شد :

اینم فکر کنم مقایسه بین نسخه جدید و قدیم بازیـه:

اینم مقایسه بین نسخه 2010 و فوتبال واقعی :

تشکر فراموش نشه!!!:31:

Behnam_o2
15-06-2009, 15:04
اینا جدید نیستن قبلآ بچه ها گذاشته بودن. ولی بازم ممنون برادر

779
15-06-2009, 15:05
بازم مثل اینکه استیل بازیکن ها تغییر زیادی نکرده ! :41::41:
چرا چهره جرارد اینجوریه؟ :18:
اصلا مثل اینکه امسال ساله فوتبال نیست خبرایه فیفا هم زیاد دلچسب نبودن ( البته از گرافیک و چهره ها )

B3HZ@D
17-06-2009, 13:11
فکر نکنم نسخه پایانی بازی اینطوری در بیاد
خیلی بهتر از این میشه....این عکس ها و فیس ها با تکسچرهای نسخه قبلیه
توی نسخه جدید درست میشه

joey jordison
17-06-2009, 13:48
به اعتقاد من هم اینطوری نمیشه بازی!!
در ضمن سایت Pes 2010 هم راه افتاده!

--------
فقط یک تایمر هم داره سایتش باید دید کونامی چی میخواد بکنه!مثل اینکه کارهای کوجیما به اینا هم سرایت کرده!

779
17-06-2009, 19:24
یک چیزه جالب بگم فقط تو رو خدا بحث نکنین تو رو خدا!
دیروز رفتم فیفا 09 PAL بگیرم بعد به یارو گفتم داری؟ یارو گفت : اه فیفا چیه PES بازیکن حالشو ببر!
بعد من گفتم فیفا که خیلی قشنگ تره! بعد یارو گفت : نه بابا PES خیلی بهتره!
بعد دوباره پرسیدم : مگه چیش بده ؟ گفت : آخه دکمه هایه فیفا برعکسه کسی دیگه بازی نمی کنه!:27::27::31:
این هم از یک جوانه PES بازمون که به این دلیل فیفا بازی نمی کنه!:27::18: ( آخه توی فیفا نمیشه جایه دکمه هاتو خودت عوض کنی یک سری چیزایی داره مثل : Modern , Classic و... که اینا اتوماتیک جاشونو عوض میکنه البته خیلی دکمه ی )

alex-sina
17-06-2009, 20:30
کونامی یه سایت واسه PES 2010 زده. اینم آدرسش. تا سه روز دیگه خبرهای جدید توی این سایت زده میشه.

shahab_f
19-06-2009, 11:26
به اعتقاد من هم اینطوری نمیشه بازی!!
در ضمن سایت Pes 2010 هم راه افتاده!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------
فقط یک تایمر هم داره سایتش باید دید کونامی چی میخواد بکنه!مثل اینکه کارهای کوجیما به اینا هم سرایت کرده!
تایمرش که راس 12 امشب صفر میشه !!

B3HZ@D
19-06-2009, 14:14
یک چیزه جالب بگم فقط تو رو خدا بحث نکنین تو رو خدا!
دیروز رفتم فیفا 09 PAL بگیرم بعد به یارو گفتم داری؟ یارو گفت : اه فیفا چیه PES بازیکن حالشو ببر!
بعد من گفتم فیفا که خیلی قشنگ تره! بعد یارو گفت : نه بابا PES خیلی بهتره!
بعد دوباره پرسیدم : مگه چیش بده ؟ گفت : آخه دکمه هایه فیفا برعکسه کسی دیگه بازی نمی کنه!
این هم از یک جوانه PES بازمون که به این دلیل فیفا بازی نمی کنه! ( آخه توی فیفا نمیشه جایه دکمه هاتو خودت عوض کنی یک سری چیزایی داره مثل : Modern , Classic و... که اینا اتوماتیک جاشونو عوض میکنه البته خیلی دکمه ی )

خوب بذار من هم یک چیزی بهت بگم
یکی از دوستام فیفا بازه...بعد اومد پیش من رفتیم چند دست pes بزنیم
بازی رو که شروع کردیم می گفت این که همون فیفاست.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی نمی کنه با اون یکی....ما هم هر چی قسم و ایه اوریدم که بابا این pes هست قبول نکرد
این هم یکی از دوستان فیفا باز بود که بعد از چند سال هنوز نمی تونه این دو تا بازی رو از هم تشخیص بده

MORTAZA.2FUN
19-06-2009, 16:32
خوب معلومه ديگه فكر نكن بهزاد مطمئن باش چون PS2 كه نكست نيست PS2 و XBOX هر دو كنسول كارنت و PS3 و XBox360 هر دو نكست جنريشن هستند:46:
در هر حال مهم اينه كه برا PC نكست هست و فقط اين مهمه:31:
سلام دوستان عزیز
ببخشید که سوال مبتدیانه می پرسم .....:11:
میشه بگین که منظور از نکست چیه ؟؟؟؟
و چه فرقی بین بازی نکست و بازی معمولی هست ؟
با تشکر از شما دوستان :40:

B3HZ@D
19-06-2009, 17:55
ext generator به بازی نسل بعد معروفه
توی این بازی ها گرافیک و هوش مصنوعی در سطح بالاتری از یک سری بازی ها قرار داره
مثلا توی یک سری از اونها اب و هوا ممکنه روی روند بازی تاثیر بذاره....مثل فیفا نسخه کنسول xbox 360
برای همین این بازی ها به نکست ژن یا نکست جن که به معنی بازی های نسل بعده
بعضی از این بازی ها به دلیل قدرت زیادی که برای سیستم می طلبن روی هر پاتفورمی عرضه نمیشن
مثلا دیگه روی ps2 یا xbox نمیان
یا بعضی هاشون برای pc نمیان

saeed_cpu_full
19-06-2009, 17:59
سلام دوستان عزیز
ببخشید که سوال مبتدیانه می پرسم .....:11:
میشه بگین که منظور از نکست چیه ؟؟؟؟
و چه فرقی بین بازی نکست و بازی معمولی هست ؟
با تشکر از شما دوستان :40:

با ورود بازی ها به نسل جديد ، بازی‌ ها دچار تحولاته اساسی در بخش های صداگذاری و گيم پلی و به خصوص گرافيك و هوش مصنوعی شدند
فرق بازيه نكست جن ( نسل بعد ، در واقع الان بايد گفت نسل جديد ) بيشتر توی گرافيك هست

aghamajid1369
19-06-2009, 18:09
ext generator به بازی نسل بعد معروفه
توی این بازی ها گرافیک و هوش مصنوعی در سطح بالاتری از یک سری بازی ها قرار داره
مثلا توی یک سری از اونها اب و هوا ممکنه روی روند بازی تاثیر بذاره....مثل فیفا نسخه کنسول xbox 360
برای همین این بازی ها به نکست ژن یا نکست جن که به معنی بازی های نسل بعده
بعضی از این بازی ها به دلیل قدرت زیادی که برای سیستم می طلبن روی هر پاتفورمی عرضه نمیشن
مثلا دیگه روی ps2 یا xbox نمیان
یا بعضی هاشون برای pc نمیان
درسته. ولی دلیل نیومدن این بازی ها برای pc ضعیف بودن گرافیک pc نیست.
بهانه ای هست که مردم رو به سمت خریدن کنسول و فروش بیشتر جلب کنه

B3HZ@D
19-06-2009, 18:19
بله...تا یه حدی درست می گین
البته بعضی سیستم ها هنوز قدرت کشش بازی ها رو در اون سطح بالا ندارن
مثل کراسیس که به گفته خود سازندگان به سیستم های خیلی قوی تری نیازه
البته با نظر شما در مورد بهانه اقتصادی بازی ها موافقم
یکی از مشکلاتش همین کرک شدن سریع بازیهاست که سازنده زیاد رغبتی برای pc نشون نمیدن

779
19-06-2009, 20:52
خوب بذار من هم یک چیزی بهت بگم
یکی از دوستام فیفا بازه...بعد اومد پیش من رفتیم چند دست pes بزنیم
بازی رو که شروع کردیم می گفت این که همون فیفاست.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی نمی کنه با اون یکی....ما هم هر چی قسم و ایه اوریدم که بابا این pes هست قبول نکرد
این هم یکی از دوستان فیفا باز بود که بعد از چند سال هنوز نمی تونه این دو تا بازی رو از هم تشخیص بده

:27::27:
این که دیگه خیلی خنده داره!
یعنی از منوش نفهمید که فیفایه!:27:
حتمکی داشته مسخره میکرده!
چون چمن فیفا خیلی پر رنگ تر و طبیعی تر از PES هست :دی :31:
اونم واسه خندش گفتم !

google_boy07
19-06-2009, 23:00
شمارنده سایت pes2010 داره رو به جلو میره !

قضیه چیه من نفهمیدم !؟

saladii
19-06-2009, 23:11
5 روز و 23 ساعت و 53 دقیقه و 32 ثانیه

google_boy07
19-06-2009, 23:17
5 روز و 23 ساعت و 53 دقیقه و 32 ثانیه

تایمر برای من که صفر شده و دوباره یک تایمر اومد که بجای اینکه از زمانش کم بشه داره زیاد میشه :18:

حالا تا کی میخواد بره جلو خدا داند :18::27:

google_boy07
20-06-2009, 10:17
متاسفانه youtube ،یلتر شده و من نمیتونم این ویدیو کوتاه رو برای شما بزارم

4039
20-06-2009, 10:32
تایمر برای من که صفر شده و دوباره یک تایمر اومد که بجای اینکه از زمانش کم بشه داره زیاد میشه :18:

حالا تا کی میخواد بره جلو خدا داند :18::27:

شمارش معکوس این تایمر برای راه اندازی رسمی سایت بود اگه الان مراجعه کنی میبینی سایت فعال شده .

متاسفانه youtube ،یلتر شده و من نمیتونم این ویدیو کوتاه رو برای شما بزارم

کلیپ مربوط به چی میشد ؟ میتونی توی 4shared آپ کنی .

alex-sina
20-06-2009, 10:51
طراحی سایتش عالیه ولی حیف که هنوز هیچی نداره:41::13:

4039
20-06-2009, 11:24
طراحی سایتش عالیه ولی حیف که هنوز هیچی نداره:41::13:
آره فعلا بیشتر مطالب سایت مربوط میشه به اطلاعات و اخبار گذشته اما برای شروع بد نیست . به نظر میرسه قسمت مربوط به pes rankings بخش مهیج و جالبی باشه توی این بخش تورنمنت هایی برگزار میشه و شرکت کنندگان در پایان مسابقات توی منطقه خودشون رتبه بندی میشن .کونامی امسال روی بخش آنلاین خیلی مانور داد حیف که ما از این بخش محروم هستیم .

MORTAZA.2FUN
20-06-2009, 14:09
سلام دوستان عزیز
من که دیروز به این سایت سر زدم هیچ تایمری وجود نداشت اما دیگه دوباره تایمر شروع به کار نکرد تنها چیزی که بود فقط و فقط یه صفحه ی خالی با کمی توضیح در مورد بازی و یه عکس از بازی بود ...
میشه بگید که جریان چی هست ؟؟؟

alireza fatemi
21-06-2009, 17:51
پلتفرم: PSP, Xbox 360, PC, PlayStation 2 , PlayStation 3 و گوشی های موبایل
پس چرا تو سایتش ننوشته psp

saladii
22-06-2009, 09:55

joey jordison
22-06-2009, 12:58
این چیه علی جون؟

saladii
22-06-2009, 13:01
نشون می ده که چجوری حرکتای مسی رو ثبت می کنندوفکر کنم motion captchere.یک لباس مخصوصی تن مسی می کنن و مسی حرکتاشو انجام میده.یکمم با مسی مصاحبه می کنن.

google_boy07
23-06-2009, 13:09
:8::8::8::8::5::11:
اینم تقدیم به شما دوستان

سایز بزرگ :

سایز بزرگ :

.................................................. .....................

اینم یک سری اطلاعات جدید از بازی و حضور torres روی کاور بازی !

Fernando Torres signs for PES 2010

Liverpool and Spain striker joins Lionel Messi as the face of PES 2010, as Konami lifts lid on even more gameplay advances

Konami Digital Entertainment GmbH has announced that Liverpool FC and Spanish international striker Fernando Torres is to join Lionel Messi as the cover stars of PES 2010.

Torres, 25, has enjoyed an incredibly successful season both at club and international level, and will now join UEFA Champions League winner Messi on the front of PES 2010’s packaging and marketing materials. Fernando Torres was born in Madrid in 1984, and gained acclaim by helping Spain win the Under 16 UEFA European Championships in 2001 scoring the only goal in the final against France. His pace and prowess in front of goal saw him signed by Atlético de Madrid as an 11-year-old, making his mark in the first team from the age of 17 and scoring 82 goals in 214 league appearances for the club. This form took him to Liverpool for a £26m fee in 2007, where his prolific strike rate has continued and has seen him cement his place in the senior Spanish national squad. Torres was a pivotal figure in Spain’s successful EURO 2008 campaign where he again scored the only goal in the final against Germany.

“Everyone knows that when it comes to football simulation, Konami’s PES series is by far the most realistic title available,” commented Torres. “The new game looks absolutely stunning, and I look forward to seeing myself in action in PES 2010.” “Fernando Torres has established himself as one of the most exciting strikers in the game,” added Jon Murphy, PES European Team Leader. “He encapsulates everything that is good about the modern game, showcasing both pace, skill and vision – three elements that play a major part in PES 2010 as a football simulation.”

In addition to the announcement of Torres’ involvement, Konami has also unveiled key new additions to PES 2010’s content:
Enhanced Realism: PES 2010 delivers a pace of game in tune with football played at the highest level. Triangulation of passes and use of off-the-ball runs are key to breaking down the opposition, forcing the player to use the strengths of their team mates to create scoring opportunities. Gone are ‘soft’ goals that can be used to break the deadlock; instead, only working the channels and the precision play expected of great players will make a difference.
Player Characteristics: Key skills of the many players have now been attributed names, allowing users to incorporate them into their play strategy. Cover star Torres, for instance, is renowned for his ability to receive a pass in the penalty area, and to drop the ball to a teammate in a good position for a goal-scoring opportunity. As such, he is labeled a ‘Fox in the Box’ and Goal Poacher’, in line with his prowess in both scoring and setting up goals. Player characteristics are more vividly reproduced by these names.

Instant Tactical Switching: Konami has already unveiled its new tactical bar system related to PES 2010’s attacking and defensive elements, but can now reveal additional information. Each team has unique settings matching their real-life playing styles. Torres at Liverpool, for instance, will recreate the Merseyside club’s sophisticated play and high numbers in attack, their pressing from midfield, strong defensive line, and width across the pitch. For the offense, the default settings support wide attacks and the aim to move in the back of the opponent’s defense line. The user can summon the bar instantly during a match to adjust team tactics to enhance their defence or strengthen attacks.
Master League: The Master League now incorporates both the Champions League and Europa Leagues in its content, offering a complete season for players to enjoy. Success in the Master League will see players streamed into these competitions. The lure of European football can also be used to attract stronger players to your side, with transfer dealings and contracts now significantly more realistic in their use.
Commentary: PES 2010 reunites Jon Champion and Mark Lawrenson in the game’s virtual commentary box, but in a more effective way than before. The commentary is now more tied to the action, with comments detailing player ability, significant match history and analysis, within a more concise and detailed delivery designed to mimic the presentation of games.

مرسی ......

google_boy07
23-06-2009, 21:33
در روز جمعه 26 جوئن در ساعت 10 صبح کونامی کنفرانسی برگزار میکند و در آن بازی به نمایش در خواهد آمد ..............

ما منتظریم:20::31:

مرسی

joey jordison
23-06-2009, 21:49
در روز جمعه 26 جوئن در ساعت 10 صبح کونامی کنفرانسی برگزار میکند و در آن بازی به نمایش در خواهد آمد ..............

ما منتظریم

مرسی
خبر بسیار عالی بود....................کف میکنیم!!
امیدوارم گیم پلی نشان بدن!!
فقط من احساس میکنم تمام اون چیزهایی که انتظار داشتم دارن برآورده میکنن ولی از یک چیز میترسم اونم تعداد کم استادیوم هست!!
امیدوارم 40 تا استادیوم بسازن!!

B3HZ@D
23-06-2009, 22:11
ای بابا شما هم گیر دادی به استادیوم!!!
من دوست دارم گیم پلی و هوش مصنوعی ور ارتقاع داده باشن و دفاع ها با یک تو سر توپ جا نمونن
و همچنین انیمیشن ها رو بیشتر کرده باشن
گرافیک هم در رده دوم میشه قرار داد..

joey jordison
23-06-2009, 22:36
میدونی بهزاد جان آخه برای تجربه یک اثر کامل یک همچین چیزی گفتم!
تو نسل قبل نزدیک 35 تا اینا استادیوم بود و احساس کمبود زیاد حس نمیشد!ولی اینجا فکر کنم 19 تا!انصافا کم هست!
حتی تو فرومهای خارجی اشاره کردن که باید هر تیم یک استادیوم داشته باشه!

4039
23-06-2009, 22:36
:8::8::8::8::5::11:
اینم تقدیم به شما دوستان

سایز بزرگ :

سایز بزرگ :

اینم یک سری اطلاعات جدید از بازی و حضور torres روی کاور بازی !

Fernando Torres signs for PES 2010

Liverpool and Spain striker joins Lionel Messi as the face of PES 2010, as Konami lifts lid on even more gameplay advances

Konami Digital Entertainment GmbH has announced that Liverpool FC and Spanish international striker Fernando Torres is to join Lionel Messi as the cover stars of PES 2010.

Torres, 25, has enjoyed an incredibly successful season both at club and international level, and will now join UEFA Champions League winner Messi on the front of PES 2010’s packaging and marketing materials. Fernando Torres was born in Madrid in 1984, and gained acclaim by helping Spain win the Under 16 UEFA European Championships in 2001 scoring the only goal in the final against France. His pace and prowess in front of goal saw him signed by Atlético de Madrid as an 11-year-old, making his mark in the first team from the age of 17 and scoring 82 goals in 214 league appearances for the club. This form took him to Liverpool for a £26m fee in 2007, where his prolific strike rate has continued and has seen him cement his place in the senior Spanish national squad. Torres was a pivotal figure in Spain’s successful EURO 2008 campaign where he again scored the only goal in the final against Germany.

“Everyone knows that when it comes to football simulation, Konami’s PES series is by far the most realistic title available,” commented Torres. “The new game looks absolutely stunning, and I look forward to seeing myself in action in PES 2010.” “Fernando Torres has established himself as one of the most exciting strikers in the game,” added Jon Murphy, PES European Team Leader. “He encapsulates everything that is good about the modern game, showcasing both pace, skill and vision – three elements that play a major part in PES 2010 as a football simulation.”

In addition to the announcement of Torres’ involvement, Konami has also unveiled key new additions to PES 2010’s content:
Enhanced Realism: PES 2010 delivers a pace of game in tune with football played at the highest level. Triangulation of passes and use of off-the-ball runs are key to breaking down the opposition, forcing the player to use the strengths of their team mates to create scoring opportunities. Gone are ‘soft’ goals that can be used to break the deadlock; instead, only working the channels and the precision play expected of great players will make a difference.
Player Characteristics: Key skills of the many players have now been attributed names, allowing users to incorporate them into their play strategy. Cover star Torres, for instance, is renowned for his ability to receive a pass in the penalty area, and to drop the ball to a teammate in a good position for a goal-scoring opportunity. As such, he is labeled a ‘Fox in the Box’ and Goal Poacher’, in line with his prowess in both scoring and setting up goals. Player characteristics are more vividly reproduced by these names.

Instant Tactical Switching: Konami has already unveiled its new tactical bar system related to PES 2010’s attacking and defensive elements, but can now reveal additional information. Each team has unique settings matching their real-life playing styles. Torres at Liverpool, for instance, will recreate the Merseyside club’s sophisticated play and high numbers in attack, their pressing from midfield, strong defensive line, and width across the pitch. For the offense, the default settings support wide attacks and the aim to move in the back of the opponent’s defense line. The user can summon the bar instantly during a match to adjust team tactics to enhance their defence or strengthen attacks.
Master League: The Master League now incorporates both the Champions League and Europa Leagues in its content, offering a complete season for players to enjoy. Success in the Master League will see players streamed into these competitions. The lure of European football can also be used to attract stronger players to your side, with transfer dealings and contracts now significantly more realistic in their use.
Commentary: PES 2010 reunites Jon Champion and Mark Lawrenson in the game’s virtual commentary box, but in a more effective way than before. The commentary is now more tied to the action, with comments detailing player ability, significant match history and analysis, within a more concise and detailed delivery designed to mimic the presentation of games.

مرسی ......

با تشکر از محمود عزیز بابت این متن.
چند تا پاراگراف اول این متن در مورد تورس و قراردادن اون در کنار مسی برای طرح روی جلد بازیه .در ادامه به تعریف و تمجید از این بازیکن پرداخته شده همینطور کمی در مورد زندگی فوتبالی تورس گفته شده .این چند تا پاراگراف چیز خاصی نداشت بهمین خاطر جمله به جمله ترجمشون نکردم .
از اینجا به بعد این متن نکات جالبی مطرح میشه که ترجمش پایین اومده.

علاوه بر موضوع تورس کونامی یک سری اخبار و اطلاعات جدید از بازی فاش کرد :

ترقی و پیشرفت در مقوله رئالیسم بازی :pes2010 یک سبک از بازی که منطبق با یک فوتبال استاندارد و سطح بالاست رو ارائه میکنه .پاسهای مثلثی و استفاده از حرکات بدون توپ بازیکنان حین بازی یک کلید برای مقابله با حریفه .وادار کردن بازیکنان به حمایت از هم تیمیهایشان بمنظور ایجاد فرصتهای گلزنی و همینطور روشهایی برای نفوذ زمانیکه تیم برای رسیدن به هدفش به بن بست برخورد میکنه از جمله مواردیه که توی این نسخه اعمال شده .

خصوصیات یک بازیکن :توی این نسخه مهارتهای کلیدی و منحصر به فرد هر بازیکن فقط به اون بازیکن اختصاص داده شده که به گیمر این اجازه رو میده که اون مهارتها رو در قالب استراتژی بازیش بکار ببنده مثلا تورس این توانایی رو داره که با جاگیری مناسب در محوطه جریمه ازهم تیمیهاش توپ گیری کنه و در موقعیتهای مناسب گلزنی هم تیمیهاشو صاحب توپ کنه .همینطور اون معروفه به "فریب دهنده در منطقه جریمه " و همینطور گل پوچر (فورواردی که کاملا با تواناییهای خودش در امر گل زنی آشنایی داره ) و همینطور داشتن توانایی همزمان در امر گلزنی و گلسازی .در این نسخه خصوصیات بازیکنان با ویژگی که بالا گفته شد بطور مشخصی باز آفرینی شده .

عوض کردن تاکتیکها بصورت آنی و فوری :کونامی قبلا از سیستم تاکتیکی میله ای جدیدش پرده برداری کرده بود که این سیستم مربوط میشه به عناصر هجومی و دفاعی تیم .اما در حال حاضر میشه اطلاعاتیو درمورد اون فاش کرد.هر تیم تنظیمات منحصر به فرد خودشو داره که اونو با سبک بازی خودش تطبیق میده.بعنوان مثال توی لیورپول میشه به این موارد اشاره کرد پرسینگ از میانه میدان , خط دفاعی قوی و استفاده زیاد از عرض میدان .همینطور در حالت حمله تنظیمات پیش فرض از حملات پردامنه و گسترده پشتیبانی میکنه و این تنظیمات کمک میکنه مهاجمان به پشت خط دفاعی حریف نفوذ کنند.در طول بازی گیمر میتونه بصورت آنی و بلادرنگ نمودارمیله ای تنظیمات رو برای تنظیم تاکتیکهای تیمی به منظور استحکام بخشی خط دفاع (در زمان دفاع ) ویا تقویت حملات تیمی بکار بگیره .

مستر لیگ :توی این نسخه شاهد لیگ قهرمانان و لیگهای اروپا در مستر لیگ خواهیم بود که یک فصل کامل رو برای گیمرها به ارمغان میاره که از اون لذت ببرن .توی این مد تطمیع بازیکنان میتونه در جهت جذب بازیکنان بزرگ موثر واقع بشه. همچنین قراردادها و مذاکراتی که بمنظور ترانسفر بازیکنان صورت میگیره به شکل گسترده ای درعمل طبیعی تر شده .

گزارشگری : pes2010 دوباره از Jon Champion و Mark Lawrenson در گزارشگری بازی استفاده میکنه اما اینبار بسیار تاثیر گذار تر و فعال تر نسبت به قبل از طریق تفسیر مشروح تواناییهای بازیکنان تاریخچه مسابقات مهم دو تیم و همینطور تجزیه و تحلیل بازی ...

B3HZ@D
23-06-2009, 22:58
واقعا ممنون
ترجمه عالی بود....

من با این دو قسمت خیلی حال کردم

ترقی و پیشرفت در مقوله رئالیسم بازی :pes2010 یک سبک از بازی که منطبق با یک فوتبال استاندارد و سطح بالاست رو ارائه میکنه .پاسهای مثلثی و استفاده از حرکات بدون توپ بازیکنان حین بازی یک کلید برای مقابله با حریفه .وادار کردن بازیکنان به حمایت از هم تیمیهایشان بمنظور ایجاد فرصتهای گلزنی و همینطور روشهایی برای نفوذ زمانیکه تیم برای رسیدن به هدفش به بن بست برخورد میکنه از جمله مواردیه که توی این نسخه اعمال شده .

خصوصیات یک بازیکن :توی این نسخه مهارتهای کلیدی و منحصر به فرد هر بازیکن فقط به اون بازیکن اختصاص داده شده که به گیمر این اجازه رو میده که اون مهارتها رو در قالب استراتژی بازیش بکار ببنده مثلا تورس این توانایی رو داره که با جاگیری مناسب در محوطه جریمه ازهم تیمیهاش توپ گیری کنه و در موقعیتهای مناسب گلزنی هم تیمیهاشو صاحب توپ کنه .همینطور اون معروفه به "فریب دهنده در منطقه جریمه " و همینطور گل پوچر (فورواردی که کاملا با تواناییهای خودش در امر گل زنی آشنایی داره ) و همینطور داشتن توانایی همزمان در امر گلزنی و گلسازی .در این نسخه خصوصیات بازیکنان با ویژگی که بالا گفته شد بطور مشخصی باز آفرینی شده .

فقط خدا کنه یک دستی هم به قسمت ادیت بازیکنان و تیم ها بکشن
مثل انداختن پیراهن بازیکنان رو شورت اونها...و نوع جوراب بازیکنان (مثلا یکی جورابهاشو تا ساقبند میده پایین و یکی دیگه جورابش رو خیلی میده بالا)

در کل ممنون

resident_evil
23-06-2009, 23:06
ممنون ! با این سخنان زیبایی که مشاهده شد امیدوارتر شدیم به این نسخه از بازی ! البته امیدوارم اون مشکل پاس های تک ضرب هم حل شده باشه ! چون من هر کوقع 5 6 تا پاس پشت سر هم میدادم یوهو توپ وسط راه متوقف میشد ! انگار بازیکن ها تواناییه دادن بیشتر از 5 پاس تک ضرب به هم دیگه رو نداشتن البته شاید مشکل از من بوده باشه !

ولی من خودم خیلی به PES علاقه داشتم تا اینکه FIFA09 رو با X360 تجربه کردم ! امیدوارم کونامی دوباره یه فوتبال خوب و کامل رو منتشر کنه چون همون طور که قبلا گفتم 2 فوتبال بهتر از یک فوتبال هستش !

hessi19
23-06-2009, 23:25
خداکنه مشکل تکل رفتن خد به خود مدافع هم بر طرف بشه بارها وبارها هنگام حمله ی بازیکن حریف مرافع من از پشت تکل میره و پنالت میشه من که هنوز توی pes 2009 با اون مشکل دارم.

google_boy07
23-06-2009, 23:48
ارداتمند شما دوستان . :10:

google_boy07
24-06-2009, 01:17
مطلب دیگری در Twitter عنوان شده است که در روز 9 جولای اطلاعات و تصاویر جدید از بازی توسط مجله فرانسوی PSM3 منتشر خواهد شد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ff282a54e508a54511dbbe02052e5feec2f8849b1aa369e077 a3a19dd78617941

MORTAZA.2FUN
24-06-2009, 01:31
سلام دوستان
به امید داشتن یه بازی فوتبال کامل و بدون نقص یا حداقل کم نقص .
خدا کنه که پاس تو عمق هم درست بشه انصافا پاس تو عمق 2008 از 2009 بهتر بود .

B3HZ@D
24-06-2009, 04:16
یک سوال:؟!
چرا کفش های تورس استوک نداره؟
مگه کفش فوتبالی نپوشیده؟!

LORD GAMES
24-06-2009, 11:22
یک سوال:؟!
چرا کفش های تورس استوک نداره؟
مگه کفش فوتبالی نپوشیده؟!
نه فکر کنم تازه تو عکس دوم انگار رو هواست !!!
یا شاید من اینجوری میبینم:31:

alex-sina
24-06-2009, 11:36
امیدواریم بازی به خوبی حرفاشون باشه:20:

google_boy07
24-06-2009, 13:46
اینم یک سری عکس از MOTION CAPTURE مسی

joey jordison
24-06-2009, 15:53
آقا من دیگه نمیتونم طاقت بیارن...........یکی نیست بگه عوض اینکه عینک دودی بزنی عکس بندازی یک چندتا تصویر و ویدیو گیم پلی از بازی بده بیرون!

google_boy07
24-06-2009, 17:03
آقا من دیگه نمیتونم طاقت بیارن...........یکی نیست بگه عوض اینکه عینک دودی بزنی عکس بندازی یک چندتا تصویر و ویدیو گیم پلی از بازی بده بیرون!

دوست من این خودش یک نوع سیاسته که چه موقع از بازی عکس و ویدیو و غیره بدن بیرون .......

اونا هزار فکر تو سرشونه و ما اینجا فقط نشستیم :10:

.................................................. ..............................
حتی بهتر از واقعیت !:31::18::5:

Even Better Than The Real Thing?

A bit of fun this. Staff member 01srainey did a post merging a picture of real life Torres with the pic released yesterday by Konami.

Sure you’ll agree, it’s incredible to say the least!

مرسی کونامی :11:

joey jordison
24-06-2009, 18:02
دوست من این خودش یک نوع سیاسته که چه موقع از بازی عکس و ویدیو و غیره بدن بیرون .......
میدونم سیاست هست انصافا هم خوبه ها ادمو تشنه بازی میکنه!ولی مقادیری سیاست کثیفی هست:دی
انصافا دیگه هر کسی به گرافیک اشکال بگیره مشخص چیزی از گرافیک سرش نمیشه!

B3HZ@D
24-06-2009, 18:48
عکس وسطی از تورس مال کدوم نسخه است؟

joey jordison
24-06-2009, 18:51
عکس وسطی از تورس مال کدوم نسخه است؟
عکس وسطی نصف سمت راست صورتش مال همین عکس تورس هست تو Pes 2010 نصف سمت چپ مال صورت واقعیه تورس هست!

779
24-06-2009, 19:25
چرا کونامی اینطوری میکنه؟
بر خلاف EA که همش از گیم پلی و جزئیات خبر میده کونامی خبر هایه خیلی خیلی کمی در مورد گیم پلی داده!!!!!!!
من که هنوز نمیدونم این کونامی میخواد بازیه پر گرافیک بسازه یا گیم پلی فوق العاده؟
تا الان که اولی نمایان بوده!!

alex-sina
24-06-2009, 19:41
بر خلاف EA که همش از گیم پلی و جزئیات خبر میده کونامی خبر هایه خیلی خیلی کمی در مورد گیم پلی داده!!!!!!!
من که هنوز نمیدونم این کونامی میخواد بازیه پر گرافیک بسازه یا گیم پلی فوق العاده؟
امیدواریم هم گرافیک و هم گیم پلی عالی باشه. فقط باید منتظر بمونیم تا ببینیم کونامی چه فکرایی تو سرش داره

4039
24-06-2009, 19:47
اینم یک عکس جدید .این عکس کدوم ورزشگاهه ؟به نظر میرسه آنفیلد باشه درست میگم ؟ خیلی قشنگ طراحیش کردن !

B3HZ@D
24-06-2009, 19:54
عکس وسطی نصف سمت راست صورتش مال همین عکس تورس هست تو Pes 2010 نصف سمت چپ مال صورت واقعیه تورس هست!

!!!!!!!!!
ممنون....ولی خدائیش چهره ها خیلی شبیه به هم بود و من نتونستم تشخیص بدم
افرین به کونامی

دو سه تا صفحه قبل کمی در مورد وِیژگی های جدید گیم پلی صحبت شده بود که یکی از دوستان زحمت ترجمه رو کشیده بود

توی این عکس که چمن و ورزشگاه عالی طراحی شدن و خیلی زیباست

ممنون

google_boy07
24-06-2009, 20:54

This Looks Fantastic

آنفیلد ..!؟

rz21
24-06-2009, 21:01
این تریلرش هست؟من دیدم خوب بود.

4039
24-06-2009, 21:06
اینم یک عکس جدید .این عکس کدوم ورزشگاهه ؟به نظر میرسه آنفیلد باشه درست میگم ؟ خیلی قشنگ طراحیش کردن !

چند نکته از این تصویر به ذهن من میرسه .
قبل از هر چیزی باید به کونامی جدا آفرین و خسته نباشید گفت . انتخاب زاویه دوربین و اینکه فقط دو تا بازیکن توی میدون هستن مطمئنا بی دلیل نبوده .انتشار دهنده این تصویر با این کار میخواد توجه ببینده رو به نکاتی جلب کنه .
اما چیزایی توجه منو به خودشون جلب کرد ایناست :
-نور پردازی عالی (بخصوص نور و روشنایی طبیعیه روز)
-سایه زنی عالی (این نوع سایه زنی توی نسخه قبلی نبود)
-طراحی چهره بسیار عالی
-طراحی ورزشگاه عالی (به نظر من شباهت زیادی به ورزشگاههای نسخه xbox 360 فیفا 9 پیدا کرده)
-رنگهای بکار برده شده بسیار خوب و طبیعی بخصوص رنگ کیت ها .
-حرکت تورس حکایت از انیمیشن جدیدی میده که توی نسخه قبلی وجود نداشت امیدوارم توی بسیاری از صحنه های بازی هم شاهد انیمیشن های جدید باشیم .
-طراحی ورزشگاه آنفیلد این نکته رو میرسونه که توی این نسخه شاهد ورزشگاههای واقعی خواهیم بود .
- طراحی شلوغی جمعیت روی سکوها هم در نوع خودش تحسین برانگیز و چشم نوازه .

joey jordison
24-06-2009, 22:12
عالیه عکس از همه نظر مشخص هست که روی شرایط جوی کار کردن تو عکس روشنایی روز عالی هست!
چمن هم رنگش عالیه!
راستی چند روز مونده به کنفرانس کونامی؟
و البته طراحی تماشاگرا فوق العاده هست!

saeed_cpu_full
24-06-2009, 22:25
عالیه عکس از همه نظر مشخص هست که روی شرایط جوی کار کردن تو عکس روشنایی روز عالی هست!
چمن هم رنگش عالیه!
راستی چند روز مونده به کنفرانس کونامی؟
و البته طراحی تماشاگرا فوق العاده هست!

يه سؤال شما از اون عكس كه تماشاگراش اونقدر دور هستن چجوری فهميدی طراحی‌ تماشاگر هاش عاليه ؟!
خودم طرفدار اين بازيم ولی اين همه چيز خوب توی اين عكس نمايش داده شده چرا چسبيدی به تماشاگر ؟! :31:

Behnam_o2
24-06-2009, 22:48
بیشتر شبیه تریلر اول بازیه واقعآ نور پردازیش حرف نداره . مثله اینکه تو زمین بجای 22نفر فقط 2نفر هستن!!!!! یه عکس از تور دروازه نمیزارن ببینیم بالاخره تغییرش دادن یا نه. سایز بزرگ این عکس نیومده؟؟؟؟؟؟

joey jordison
24-06-2009, 23:01
يه سؤال شما از اون عكس كه تماشاگراش اونقدر دور هستن چجوری فهميدی طراحی‌ تماشاگر هاش عاليه
یعنی شما نتونستی پیشرفت در طراحی تماشاگرا نسبت به 2009 ببینی؟
حتی از دور هم این قضیه کاملا واضح هست!
در ضمن سعید جان تا اونجا که یادمه شما که فن فیفا بودی!!!!

4039
24-06-2009, 23:02
سایز بزرگ این عکس نیومده؟؟؟؟؟؟
بهنام جان به نظر میرسه به قول محمود خان این عکس لو رفته بهمین خاطر سایز عکس کوچیکه تاپیکهای مربوطش هم قفل شده (به مدیر سایتها اخطار دادن ).

JUSTIN11
25-06-2009, 11:18
کفففففففففف کردیم........

اینطوری شدیم:18:

جدا یکی از دلخوشیهای من برای ادامه زندگی pes هست:31:
عکسها عالی بودن مخصوصا اون عکس از تورس و مسی که تو انفیلد بود:20:
قطعا با گیم پلی خوبی مواجه خواهیم شد.من فقط برای بخش ادیت نگرانم:41:.اگه لیگ ایتالیا انگلیس اسپانیا کامل کیتهاشون ادیت بشن- کفشهای نایک ادیداس پوما کامل ادیت بشن- به گفته ی فاشیست جان بتونیم پیراهن های بازیکنا رو بندازیم رو شورتشون(خیلی مهمه) - tape بلندتر(مثل عکس واقعی تورس که توپ pes رو تو دستش گرفته بود(اینم خیلی مهمه)) - نقل و انتقالات کامل-....
اگه اینا رو کونامی رعایت کنه همه با هم اینطوری میشیم...:31:
اگه همه با هم :31: شدیم ترم دیگه همه با هم اینطوری:41: مشروط میشیم.......

نظر شما چیه؟

joey jordison
25-06-2009, 14:23
بتونیم پیراهن های بازیکنا رو بندازیم رو شورتشون
من صد بار مردم تا اینکه اینا بعد از 2 سال به نظر میرسه این قابلیت رو تو بازی گذاشتند!
بازیهای نسل قبل کونامی این کار را کرده بود نمیدونم چرا واقعا چرا تو دو نسخه گذشته این قابلیت را حذف کرده بود!
واقعا بعضی کارهای کونامی خیلی احمقانه هست!
برای مثال تور دروازه به اون خشگلی و مدرنی تو Pes 5,6 که شاهد بودیم بر داشتن تور دروازه را به شکل بدی طراحی کردن هر کسی نمیدونست فکر میکرد داره بازیهای جام جهانی 78 را میبینه!

B3HZ@D
25-06-2009, 14:35
از کجا میدونی که قابلیت انداختن پیراهن بازیکن روی شورتشون اضافه شده؟

من هنوز نفهمیدم مشکل شما با تور دروازه چیه؟

maximiliyanus
25-06-2009, 17:50
راست میگه مدل در وازش خیلی ضایست آدم یاد دروازه های زمان پله میندازه ....
منم با جوی موافقم جزئیات و حاشیه جدای از گیم پلی وگرافیک خیلی به هیجان بازی اضافه میکنه ...
مثلا تعداد ورزشگاه هاش خیلی کمه اگه نمیتونه لایسنس کنه حداقل شبیه ورزشگاه های معروف بسازه با یه اسم دیگه یه زره ام حالا تغییرات داشت عیب نداره یه سریم ورزشگاه تخیلی بسازه مثلا دوسه تا ورزشگاه به سبک ورزشگاه های انگلیس چندتا هم به سبک کشورای دیگه ...
تعداد مدل چمنشم که زیاد جالب نیست متلا تو پیس 6 شونصد مدل چمن داشت ....
یه سری جزییاتم متونه اضافه کنه که حال کنیم مثلا در حین بازی اوت یا خطا یا غیره که بازی متوقث میشه صحنه های حساس وگلای بازی رو نشون بده مثل TV و خیلی چیزای دیگه که جوی زیاد در موردش گفته...
فیزیک توپشم اصلا خوب نبود زیادی سنگین بود انعطافم نداشت عین توپ بویینگ بود به نظر من توپ پیس 6 انعطاف پزیر ترو نرم تر بود...

B3HZ@D
25-06-2009, 18:53
توپ pes 6 که اصلا وزن نداشت
توپ عین موشک میرفت توی اسمون...ولی توی 2009 فیزیک توپ خیلی خوب بود

google_boy07
25-06-2009, 19:26
سایت باشگاه لیورپول هم در مورد حضور تورس در بازی مطلبی رو گذاشته .....................

مجله psm3 هم بازی رو تست کرده و باید منتظر خبرها باشیم ...............

joey jordison
25-06-2009, 20:15
راست میگه مدل در وازش خیلی ضایست آدم یاد دروازه های زمان پله میندازه ....
منم با جوی موافقم جزئیات و حاشیه جدای از گیم پلی وگرافیک خیلی به هیجان بازی اضافه میکنه ...
مثلا تعداد ورزشگاه هاش خیلی کمه اگه نمیتونه لایسنس کنه حداقل شبیه ورزشگاه های معروف بسازه با یه اسم دیگه یه زره ام حالا تغییرات داشت عیب نداره یه سریم ورزشگاه تخیلی بسازه مثلا دوسه تا ورزشگاه به سبک ورزشگاه های انگلیس چندتا هم به سبک کشورای دیگه ...
تعداد مدل چمنشم که زیاد جالب نیست متلا تو پیس 6 شونصد مدل چمن داشت ....
یه سری جزییاتم متونه اضافه کنه که حال کنیم مثلا در حین بازی اوت یا خطا یا غیره که بازی متوقث میشه صحنه های حساس وگلای بازی رو نشون بده مثل TV و خیلی چیزای دیگه که جوی زیاد در موردش گفته...
فیزیک توپشم اصلا خوب نبود زیادی سنگین بود انعطافم نداشت عین توپ بویینگ بود به نظر من توپ پیس 6 انعطاف پزیر ترو نرم تر بود...
تشکر عزیز!!
چیزی که من میخواستم بگم را گفتی!!
تور دروازه من منظورم شکلش بود بهزاد جان نه حرکات تور بر اساس برخورد توپ!!

maximiliyanus
25-06-2009, 21:02
توپ pes 6 که اصلا وزن نداشت
توپ عین موشک میرفت توی اسمون...ولی توی 2009 فیزیک توپ خیلی خوب بود
درسته سبک بود ولی اونجوریم نبود که اصلا وزن نداشته باشه به نظر من انعطاف پذیر تر بود از نظر کات ورداشتن واینکه مثلا به تیر دروازه یا دیوارای پشت دروازه میخورد خیلی بهتر کمونه میکرد ولی تو 2009 اینقدر سنکین بود که محکمترن شوتام وقتی به دیوارا میخورد اصلا کمونه نمیکرد....
البته هرکس یه نظری داره ولی من اصلا با توپ 2009 حال نکردم ....
منظورم اینه که هم باید سنگین باشه هم نرم باشه مثل فیفا 09 نکست البته قصد بحث را انداختن ندارم ها تو رو خدا به منظور نگیرین مثال زدم...

779
25-06-2009, 21:58
البته خیلی وقته که این مشکلات رو میگن این اولین بار نیست......
خوده مهران جان خودشونو کشتن واسه PES توی تاپیک «« از PES 2010 چه انتظاراتی دارید ؟ »»
توره PES 2009 واقعا بد و همه اینو میدونن!
توپشم که انصافا راست میگه خیلی سنگین بود اصلا انگار داره به زور تمام شوت میزنه اما یکم بیشتر سرعت نمیگیره! توی هوا انگار داره میفته!
البته توی فیفا 09 PC هم توپ خیلی سبکه! ( کلا فیفا 09 PC بحثش نشه بهتره چون خیلی مضخرفه!:2: )
اما توره فیفا 09 نکست انصافا بدون طرفداری از اون دقیقا مثل تور فوتبال واقعیه الان بود!

Spaniuly
25-06-2009, 23:14
به به واقعا چه طراحي خوبي آدم در نگاه اول احساس ميكنه عكس رسما از آنفيلد گرفته شده دور نماي چمن هم عاليه من شخصا به تور زياد گير نمي دم چون زياد جلو چشم نيست با اينكه قبول دارم طراحي تور دروازه يكي از نقطه ضعف هاست تور دروازه عين ژله مي مونه ولي خوب من اهميتي نميدم زيبايي چمن خيلي مهمه چون كلا بك گراند بازي رو چمن تشكيل ميده. كه توي اين عكس واقعا اميدوار كننده هست سايه روشن هاي روي بازيكنان خيلي باحاله فقط اميدوارم با يك گيم پلي قوي كه شامل حركات طبيعي بدن بازيكنان باشه مواجه بشيم متاسفانه PES فيزيك حركات بدن بازيكنان رو خيلي ماشيني مي سازه. ولي اميدواري زياده كه توي نسخه آينده شاهد حركات بدن بهتري باشيم چون از موشن كپچر زياد استفاده شده. در كل ظاهر بازي از نظر من مورد قبول هست و بايد احسن گفت به سازنده

am
26-06-2009, 01:10
به نظر من هم تور دروازه در 2 نسخه آخر خیلی ضعف داشت .امیدوارم برطرف شه.
ظاهرا روی استادیوم دوباره کار شده که اینم یه نکته مثبت عالیه.
ازنظر نورپردازی هم به نظر عالی میرسه.

mohammad_87
26-06-2009, 02:21
آقامن كلا قاطي كردم.اين سمت راستيه واقعيه ديگه آره؟

يه تغيير ديگه كه بايد حتما اعمال بشه جشنهاي قهرمانيه كه حتي نسبت به نسخه هاي قبل در 2009 تغيير نكرده.آخه من نمي دونم چرا بايد جشن قهرماني مثلا جام جهاني با يه جام كم اهميت مثل هم باشه ؟
در اين مورد هم از نمونه واقعي كمك بگيرن و جلوه هاي جديد اضافه كنن خيلي بهتر ميشه.مثلا براي جام جهاني لايسنس سپ بلاتر رو براي اهداي جام بگيرن!!:27:

B3HZ@D
26-06-2009, 02:26
اره سمت راستیه واقعیه...
مگه سپ بلاتر رو هم میشه لایسنس کرد؟؟؟؟؟!!!!!
ولی با صحبتت در مورد انیمیشن جشن های قهرمانی موافقم

B3HZ@D
26-06-2009, 02:29
اره سمت راستیه واقعیه...:8:
مگه سپ بلاتر رو هم میشه لایسنس کرد؟؟؟؟؟!!!!! :18:

mohammad_87
26-06-2009, 04:40
اره سمت راستیه واقعیه...:8:
مگه سپ بلاتر رو هم میشه لایسنس کرد؟؟؟؟؟!!!!! :18:
منظورم اينه حالا كه دارن خودشون رو براي بازيكنان مي كشن يه تكوني هم به خودشون بدن تا اهداكنندگان جامها و همين طور مربيان روي نيمكت رو طبيعي تر كنن.:13:

4039
26-06-2009, 11:46
امروز قراره گروهی از سایت WENB یک PLAYTEST از بازی داشته باشن .آدام (یکی از اعضاء گروه) گفته نتیجه تست رو توی سایت WENB میزاره .
اگه خبری شد حتما توی تاپیک میذارم .

joey jordison
26-06-2009, 14:47
به نظر میرسه گفتن امشب!باید دید

4039
26-06-2009, 17:02
تست و اجرای بازی توسط گروه سایت WENB به اتمام رسیده اما متاسفانه اجازه افشاء اطلاعات از گیم پلی و بقیه جزئیات بازی رو به اونا ندادن.خوشبختانه طبق گفته آدام اجرای بازی رضایت بخش بوده .
اطلاعات و جزئیات بازی 15 جولای بصورت رسمی منتشر میشه اما قبل از اون تاریخ میشه این اطلاعاتو از مجله PSM3 دریافت کرد بنابراین باید چند روزی دندون رو جیگر بذاریم.

joey jordison
26-06-2009, 17:16
مرسی حسین جان!
کاملا مشخص هست که کونامی اهدافی داشته از این که اطلاعات و جزئیات را تو 15 جولای منتشر کنه!
چون تو این روز قرار هست اطلاعات و جزئیات و عکس از فیفا 10 منتشر بشه!!!

saeed_cpu_full
26-06-2009, 17:38
یعنی شما نتونستی پیشرفت در طراحی تماشاگرا نسبت به 2009 ببینی؟
حتی از دور هم این قضیه کاملا واضح هست!
در ضمن سعید جان تا اونجا که یادمه شما که فن فیفا بودی!!!!

برو تاپيك PES 6 رو ببين ... خود كشی ميكردم واسه بازی كردنش الانم هم فيفا بازی ميكنم هر PES ...

4039
26-06-2009, 18:21
مرسی حسین جان!
کاملا مشخص هست که کونامی اهدافی داشته از این که اطلاعات و جزئیات را تو 15 جولای منتشر کنه!
چون تو این روز قرار هست اطلاعات و جزئیات و عکس از فیفا 10 منتشر بشه!!!
آره این همزمانی نباید اتفاقی باشه .نیمه های شب قراره آدام یک سر بزنه به سایت ببینیم میشه یک چیزایی از زیر زبونش بکشیم بیرون !!!
راستی قراره امسال نقل و انتقال بازیکنان توی مد مستر لیگ با ارزهای واقعی صورت بگیره .علاوه بر این قراره امسال Europa League هم به این بخش اضافه بشه که مطمئنا این دو مورد این مد بازیو خیلی جذاب خواهند کرد .

B3HZ@D
26-06-2009, 19:08
مشخص نشده توی مسترلیگ تعداد لیگ هاش بیشتر شده یا نه؟
قبلا 4 تا لیگ بیشتر نبود...اگه بتونن زیادش کنن خیلی خوب میشه

راستی این آدام کیه؟

joey jordison
26-06-2009, 19:45
ادام یک کاربر هست که از طرف WENB بازی را تجربه کرده!

google_boy07
26-06-2009, 20:29
دوستان اینم عکسهای تورس .............نمیدونم اونجا تورس داره چیکا میکنه !؟ عکس چی چی میگیره .............

ماله کاور بازیه !؟

قضیه اون دسته PS3 و XBOX 360 چیه !؟

B3HZ@D
26-06-2009, 20:43
قرار نیست از بازیکن های دیگه برای موشن کپچر دعوت کنن؟
فقط مسی و تورس رو اورده بودن ....!

masoud93
26-06-2009, 21:15
تورس که حرکت به خصوصی نداره باید کاکا و رونالدینیو و یک سری بازیکن مثل اینهارو برای موشن کپچر دعوت کنند.

google_boy07
26-06-2009, 21:28
من میگم فقط مسی رو کپچر میکنن امسال ...
اما برای pes2011 فکر میکنم از همه بازیکنا برای کپچر استفاده بشه .....ی

این عکسها که گذاشتم ماله کپچر نیست که ..........نمیدونم ماله چیه !؟

4039
26-06-2009, 21:48
اینم یک سری اطلاعات از بازی که کونامی ایتالیا منتشر کرده :46:

The Italian Konami site has updated its news section with information regarding master league. The header shows it in its original language, hit the jump for the translation!

PES2010: announced new details of the game

The development team Konami has revealed details for PES2010. The next version will focus on realism, which is reflected in the rhythm of the game.

Rebuilding the game will be crucial. Players must make the most of the way and the movement to break down the opposition and work to assess the opportunities for networking. You can not do so without scoring a well-prepared.
The skills of the individual player will be revised and a new system will allow users to integrate into a team. Mixing these abilities, activation and deactivation some others, will be generated new ways to play PES.

Even more details of the tactical slider were revealed. Scrolling allows a development of the game of attack and defense of pressing real-time, scale of the game, the media and a number of other settings. Every team in PES will have a unique tactic, but the players are free to edit any field to meet their own style of play.

The Master League hours incorporates both the Champions League that il’Europa League, offering players the chance to enjoy a full season. The success in Master League players will play in these competitions. The lure of European football can also be used to attract the strongest players on your side, with the transfer of contracts and relationships now significantly more realistic and the management of foreign exchange real.

.

محمود جان ممنون از متنی که گذاشتی .این متن بیان دیگه ای از اون متنیه که چند صفحه پیش گذاشته بودی .
تمام اخبار و شواهد حاکی از یک تغییر وسیع توی اجرا و کنترل بازی میده .
میگم اگه از دیوار صدا در بیاد از این آدام چیزی در نمیاد البته حق هم داره چون دیگه بهش اجازه نمیدن به اخبار و اطلاعات بازی دسترسی داشته باشه .بهزاد جان همونطور که مهران عزیز گفت ایشون یکی از مدیران wenb هستش و از کسانیکه که برای اجرای بازی دعوت شده بود یک جوریایی میشه گفت سخنگوی غیر رسمیه کونامی توی بخش PES هستش و با اونا در ارتباطه .البته همین وضعیتو توی EA و فیفا داره .
در هر صورت باید تا 9 جولای صبر کنیم تا اخبار مربوط به گیم پلی بازی و بقیه جزئیات بازی از مجله PSM3 منتشر بشه .

hessi19
26-06-2009, 21:52
حالا چرا گیر دادن به تورس؟

malkemid
26-06-2009, 22:44
حالا چرا گیر دادن به تورس؟

چرا ندن؟یکی از بهترینهای دنیاست...همش هم که نمیشه مسی و رونالدو باشن

B3HZ@D
26-06-2009, 22:50
ممنون بابت اخبار...
حالا این 9 جولای به تاریخ خودمون کی میشه؟

google_boy07
26-06-2009, 22:53
ممنون بابت اخبار...
حالا این 9 جولای به تاریخ خودمون کی میشه؟

تقریبا میشه 2 هفته دیگه (13 روز دیگه )................:31:

یعنی این پنج شنبه که بیاد نه اون پنجشنبه دیگش :46:

.................................................. ........................
امیدوارم تو گیم پلی بازی شاهد تغییراتی باشیم ................
گرافیک بازی که حرف نداره ........

از لیسانسها هم خبری نیست !؟

malkemid
27-06-2009, 02:25
به نظر من گیم پلی بیشتر از گرافیک نیاز به کار داره...یکی از مشکلات خنده دار 2009 این بود که بعد از زدن ضربه ایستگاهی بازیکن چند ثانیه مکث می کرد و تکون نمی خورد...این خیلی رو اعصاب من میرفت!امیدوارم تو 2010 از این مشکلا نباشه
گرافیک بازی در کل خوب بود از قبل...

google_boy07
27-06-2009, 08:00
بازی pes2010 در مادرید تست شده ................

من چند خط اول رو ترجمه دست وپا شکسته ای کردم ............

روز گرمی رو در پایتخت اسپانیا شهر مادرید پشت سر گذاشتیم برای ملاقات با نسخه بعدی بازی
در هتل مرکزی مادرید ما منتظر تیم کونامی بودیم ...........یک رویداد بزرگ یا تاثیر مفیدی نبود

زمانی ما توانستیم با شما صحبت کنیم در مورد شکها و نگرانیها صحبت کردیم ..............

در شروع کار ما تعدادی از کیفیتهای بازی رو داریم ......

Event presentation PES 2010

Hot day in the capital of Spain which has been chosen by the Konami Spain, for the presentation of the next Pro Evolution Soccer.

In a central Madrid hotel we expected the Konami team, no big an event, or large effects, personal attention, where we have been able to speak with you to your Borja Altolaguirre, taking all our doubts and concerns.

In the beginning we have numbered the new qualities of the game, in my humble opinion are not limited to later watch a video of last time, we also have the form that will be used to promote the game in Spain, including the well-known for casting out with Messi and Torres, to be held on 17 and July 18 in Madrid and Barcelona.

For more information about the casting goes through its official website [Only registered users can see links. FREE SIGN ...]

And finally, we could test the game, my feelings and I’m sorry but I can not count on much more, until July 15. Have been very good since I have actually seen an evolution from the 2010 and 2009, both graphically and gameplay.

Not being able to feel better, though I wish I could tell you everything I’ve seen. See you on the day July 15 with more surprises.

Thanks to all the team at Konami for the event and Borja personally by the photographer of treatment and exercise.

JUSTIN11
27-06-2009, 08:48
من میگم اگه هدف ساخت یک فوتبال شبیه سازی شده باشه حتما باید به بخش ادیت رسیدگی کنند.ادیت یک بازیکن طبق واقعیت واقعا مهمه.من عکسهای فیفا2010 رو دیدم.فیفا از این نظر خیلی پیشرفت کرده و معلوم که از یک تیم فنی قوی در این زمینه استفاده میکنه.
مثلا همین تورس.اگه بخوان واقا اونو بر طبق واقعیت ادیت کنن باید پیرنش رو شرتش باشه و کفشش هم نایک توتال90 باشه.پایین جورابش هم tape بلند داشته باشه(تو تیم باشگاهیش)
رونالدو هم همین مشخصات رو داره ولی با استین بلند و جوراب بلند و کفش نایک مریکوریال

از نظر من این موارد خیلی مهم هستند.من حاضرم پرو4 بازی کنم ولی این موارد رعایت بشه.
اگه از من میپرسین احتمال میدم فقط 30% کونامی به این نکات توجه کنه:13:
کاشکی میشد کونامی منو تو زمینه ادیت بازیکنا استخدام کنه.اخه تیپ همه بازیکنها رو میشناسم و میتونم کمکشون کنم:31:
یه سوال.چه جوری میتونم از پست دوستان تشکر کنم؟

google_boy07
27-06-2009, 12:22
من میگم اگه هدف ساخت یک فوتبال شبیه سازی شده باشه حتما باید به بخش ادیت رسیدگی کنند.ادیت یک بازیکن طبق واقعیت واقعا مهمه.من عکسهای فیفا2010 رو دیدم.فیفا از این نظر خیلی پیشرفت کرده و معلوم که از یک تیم فنی قوی در این زمینه استفاده میکنه.
مثلا همین تورس.اگه بخوان واقا اونو بر طبق واقعیت ادیت کنن باید پیرنش رو شرتش باشه و کفشش هم نایک توتال90 باشه.پایین جورابش هم tape بلند داشته باشه(تو تیم باشگاهیش)
رونالدو هم همین مشخصات رو داره ولی با استین بلند و جوراب بلند و کفش نایک مریکوریال

از نظر من این موارد خیلی مهم هستند.من حاضرم پرو4 بازی کنم ولی این موارد رعایت بشه.
اگه از من میپرسین احتمال میدم فقط 30% کونامی به این نکات توجه کنه:13:
کاشکی میشد کونامی منو تو زمینه ادیت بازیکنا استخدام کنه.اخه تیپ همه بازیکنها رو میشناسم و میتونم کمکشون کنم:31:
یه سوال.چه جوری میتونم از پست دوستان تشکر کنم؟

یه جوری میگی انگار که pes اصلا تو بخش edit کار نمیکنه .........به نظر من edit ساکر خیلی خوبه البته کم و کاستی هایی داره که امیدوارم تو این نسخه یه کارایی بکنه ........

در مورد واقعیت مطمئن باش تو این نسخه دارن یه کارایی میکنن اینو میشه از عکسهایی که منتشر شده فهمید .....

کونامی برای اینکه از Ea عقب نیوفته امسال واقعا داره کار میکنه .......من شخصا به ژاپنیها اعتقاد دارم و معتقدم به حرفی که میزنن عمل میکنن.......وقتی که اولین اسکرین شات ساکر 10 اومد بیرون من اصلا انتظار این پیشرفت رو نداشتم و جا خوردم .......
همین عکسی که الان مسی با تورس با هم هستن رو وقتی دیدم کف کردم حسابی و هنوزم روزی 100 بار نگاش میکنم و..

کونامی امسال یه بخش راه انداخته بنام "توسعه آینده بازی " که این خودش اینو میرسونه که کونامی برنامه هایی برای آینده داره .......

یه نکته دیگه ارتباط کونامی با طرفداران بازی و.....هستش که از اونا میخواد نظر و پیشنهادات خودشونو در مورد بازی بگن همین الان تو سایتهای معروف ساکر یه بخش راه افتاده که میان در مورد ایرادات و ....بازی نظر میدن و این نظرات به کونامی منتقل میشه و اونارو بررسی میکنه و تو بازی اعمال میکنه ......

ژاپنیها همیشه به کیفیت فکر میکنن تا کمیت مثل بعضی از شرکتهای بازی سازی نیستن که فقط به فکر پول درآوردن هستن و سریع یه بازی میسازن و میدن بیرون تا یک قرون پول بیشتر در بیارن .......

حالا کیفیت کجاست خدا داند !؟

من به شما قول میدن امسال با توجه به شواهد شاهد یه بازی متفاوت باشیم ....
:11:
با تشکر از شما دوستان

google_boy07
27-06-2009, 13:45
اینم چنداتا عکس از محل تست pes2010 در اسپانیا ..............

تو اون عکس کاور بازی روی میزه که یه چیزی مثل اون رو طراحی کردن اما من میگم این کاور بازی نیست و همون طوری کونامی یه چیزی زده ....

منتظرم ببینم گیم پلی بازی چی میشه ...............

مرسی

JUSTIN11
27-06-2009, 14:34
یک نکته ایی که تو این عکسها نظرمنو جلب کرد طراحی کیتهاست.واقعا عالی از اب در اومده.خیلی واقعی تر شده رنگهاشون زنده تر و طبیعی تر شده.
طراحی ورزشگاه هم عالیه.همچنین چمنها.نورپردازی هم که محشره+طراحی چهره ها
به این خصوصیتها گیم پلی دوست داشتنی سری pes هم اضافه کنید.
نتیجه اینکه با بهترین فوتبال شبیه سازی شده مواجه هستیم.
همچنان منتظر اخبار جدید هستیم.

از همینجا از همه ی کسانی که اخبار بازی رو در اینجا منتقل می کنند تشکر میکنم و این گلها رو تقدیمشون میکنم....:11::11::11::11::11:

B3HZ@D
27-06-2009, 15:02
کسی میدونه کدوم لیگ ها برای این بازی تائید شده؟
لیگ المان هم هست یا این که مثلا لیگ انگلیس لایسنس شده؟

UP-SNAKE
27-06-2009, 15:25
cover اصلی همينه

google_boy07
27-06-2009, 15:45
کسی میدونه کدوم لیگ ها برای این بازی تائید شده؟
لیگ المان هم هست یا این که مثلا لیگ انگلیس لایسنس شده؟

فعلا که خبری نیست ......!

هنوز از لیسانسها چیزی نگفته کونامی فقط گفته لیسانس همه تیم های اسپانیا کامل میشه:20:

cover اصلی همينه

نه نیست این کاور رو برای اساس کاور که تو یکی از عکسها روی میز هست ساختن و مطمئنن این کاور اصلی بازی نخواهد بود

.................................................. .................................................. ...............................

alex-sina
27-06-2009, 16:26
ممنون از مطالبی که تو این تاپیک میزارین.
من میگم که حالا که کونامی نمیتونه همه بازیکن هارو مویشن کپچر کنه بیاد استایل لباس و استادن و حداقل دویدنشون رو شبیه سازی کنه. مثلا ژولیو سزار جوری لباس میپوشه که هیچ بازیکنی اونجوری لباس نمیپوشه به جز خلعتبری خودمون.
راستی کسی از قسمت Become A Legend خبری نداره؟ درضمن مود جدیدی به بازی اضافه نشده؟

google_boy07
27-06-2009, 16:30
ممنون از مطالبی که تو این تاپیک میزارین.
من میگم که حالا که کونامی نمیتونه همه بازیکن هارو مویشن کپچر کنه بیاد استایل لباس و استادن و حداقل دویدنشون رو شبیه سازی کنه. مثلا ژولیو سزار جوری لباس میپوشه که هیچ بازیکنی اونجوری لباس نمیپوشه به جز خلعتبری خودمون.

حالا کی به شما گفته نمیتونه !؟:20:

نه من خبر ندارم و نه شما .....

امسال motion-capture شروع شده اما فقط و فقط تا این لحظه مسی کپچر شده ........

اما مطمئن باش سال دیگه بسیاری از بازیکنا ن خوب کپچر میشن .

irmpmn
27-06-2009, 16:38
بچه ها منچستر یونایتد دوباره لایسانس شده ؟ یا مثل pes 2008 این بازی رو نخرم

B3HZ@D
27-06-2009, 17:15
مگه شما فقط بخاطر منچستر این بازی رو میخرین؟!
حالا اگه لایسنس هم نشده بود میتونی کیت منچستر رو وارد کنی
من اگه همه تیم های بازی لایسنس نشن باز این بازی رو میخرم

MHSou
27-06-2009, 18:46

شما اگه به امضای ایشون یه نگاهی بندازین کاملا متوجه میشین!

ولی منچستر باید لایسنس شده باشه. البته فکر می کنم. چون یه پای فینال Uefa CL غیرممکنه لایسنس نشه:31:

Alireza.M67
27-06-2009, 22:43

اولا منچستر یونایتد که عشقه .
اگه مثلا بگن یونایتد تو 2010 نیست من بازیو نمیخرم پس اون جمله ی اول در مورد خیلیا صدق میکنه .
ثانیا فقط تو کامپیوتر میشه کیت وارد کرد و optionfile ریخت بنابراین بخاطر کنسول بازها هم که شده باید همه تیمها رو لایسنس کنن .
ثالثا معمولا وقتی لایسنس یه تیم گرفته میشه دیگه پای ثابت بازی میشه و توی شماره های بعدی هم لایسنس شدست .

UP-SNAKE
27-06-2009, 22:59
آقای google boy مطمئن باش همين cover اصليه ، چه ربطی داره چون رو ميز گذشتن يعنی اين نيست؟ اينا از اين عکس ها خيلی منظور دارن

mohammad_87
28-06-2009, 00:28
چون با رونالدو با هم هستن احتمالا يا براي دمو هستش يا براي تيزرهاي تبليغاتي.همش كه موشن كپچر نيست.
راستي از دمو خبري نيست ، شايدم واقعا اونا تو دمو هم هستن...!؟:13:

google_boy07
28-06-2009, 08:18
چون با رونالدو با هم هستن احتمالا يا براي دمو هستش يا براي تيزرهاي تبليغاتي.همش كه موشن كپچر نيست.
راستي از دمو خبري نيست ، شايدم واقعا اونا تو دمو هم هستن...!؟:13:

با رونالدو !!!!!!!

کجاست این رونالدو !؟

نه دوست من فعلا هیچ خبری نیست از دمو ......احتمالا تا 2 ماه دیگه البته من یه جا خوندم دمو 50% ساخته شده .

SamGun
28-06-2009, 10:59
ما که از همون اولین نسخه ی بازی رو گرفتیم تا همین الان !!!!
فکر نمیکنم یه لایسنس برای همچین شاهکاری انقدر اهمیت داشته باشه !!!!
من که تاحالا یادم نمیاد با منچستر بازی کرده باشم !!!
فقط ARSENAL

JUSTIN11
28-06-2009, 12:40
این بحث لیسانس تیمها رو کونامی کی میخواد تموم کنه من که نمیدونم.

این همه روی گرافیک بازی و تکنیک تاکتیک تیمها و چهره پردازی نورپردازی و موشن کپچر وتبلیغات و.............. زحمت میکشن بعد نمیتونن لیگی مثل انگلستان رو کامل ادیت کنن؟ واقعا من که هنوز نفهمیدم.یعنی اینقدر خرج بر میداره؟ یا اینکه وقت نمیکنن؟ اخه تا کی میخوان به خود بازی بپردازن؟ پس ظاهر چی؟ یعنی این چیزها اینقدر کم اهمیته؟ خوب وقتی پس از کلی انتظار بازی عرضه میشه و مثلا تو لیگ انگلیس فقط دو تیم ادیت میشن کمی تو ذوق میزنه .ما هم قبل از بازی کردن باید بریم تیمهایی که ادیت شدن رو بشماریم....اینو قبول کنید.
حالا فرضا من تونستم همه تیمها رو ادیت کنم ولی بقیه چی؟ اونی که پی اس 3 داره چی؟ اونی که وقت این کارها رو نداره چی؟
باید کلی تو اینترنت و این ور و اونور برن تا بتونن تیمهاشونو ادیت کنن.
تازه من به عنوان یه ادیتور اصلا از اینکه دیتاهای بازی رو دستکاری میکنم راضی نیستم تازه کلی هم ناراحت میشم عزاب وجدان میگیرم:41:

دوستان اینجا تاپیک یکی از بهترین سرگرمیهای دنیا یعنی pes هست و منم به عنوان یک pes باز قدیمی فقط کمی دردو دل کردم.:19:
نکات و خصوصیتهای بسیار خوبی تو این سری هست.از عکسهایی که بچه ها تو سایت گذاشبن معلومه.
به امید دیدن فوتبالی بدون محدودیت و ایراد.سخته ولی شدنیه.من که به کونامی ایمان دارم.

joey jordison
28-06-2009, 15:27
با سلام.....
ببینید دوست من با اینکه توجه به نکات ریز را من خودم دوست دارم!!اما لیسانس کردن تیم مشکل کونامی نبوده و نیست!
همینطور که میدونیم کونامی تو این 2 یا 3 سال اخیر از فیفا عقب بوده شاید بگید لیسانس مشکل کونامی هست!
ولی نه
تو نسل قبل مگه مشکل لیسانس بود؟تو نسل قبل کونامی فوتبالی ارائه کرد که در زمان خودش بی نقص بود Pes 5 و 6 و بی شک فیفا با اون همه لیسانس کاری نتونست به موفقیت بازی لطمه ای بزنه!!
تو نسل قبل کونامی حرف اول را میزد آیا اون موقع در مقابل فیفا که لیسانس شده بود برتری نداشت با همین مشکل لیسانس کردن؟
پس کاملا مشخص هست که مشکل لیسانس نیست!
خوب حالا چرا تو این 3 سال افت کرده باید بگم نه افتی در کار نبوده بدون شک Pes 2008 بهترین pes بود که اومده بود اما اون تاثیری که تو سال 2006 گذاشته بود را نگذاشت برای چی چون فیفا پیشرفت کرد!فیفا علاوه بر اینکه گیم پلیش را کاملا نسل بعد کرد!!!!!
حواشی و رئالیسم هم نسل بعد کرد!!!چیزی که کونامی درش دچار یک جور میشه گفت اطمینان از خود شد!و فکر کرد تو این نسل فقط باید گرافیک را HD کنه و مقداری گیم پلی را ارتقا بده و انیمیشنها هم به صورت دستی باشه!
حالا Pes 2008 عالی بود ولی رقیبی به نام فیفا 08 داشت که از اون عالی تر بود!
حالا کونامی مشخص هست که با تمام قدرت روی بازی تمرکز کرده!و نتیجه را هم داریم میبینیم!!
امیدوارم فهمیده باشه که همون طور که گیم پلی مهم هست توجه به ریزه کاری ها هم مهم میتونه باشه!!گذاشتن Untucked Shirt و Tape بلند و کوتاه و استینهای بلند نیمه بلند(مثل کریس رونالدو) و کوتاه و ................میتونه لذت تجربه بازی را بیش از پیش کنه!
برای خود من هر چقدر که گیم پلی و موارد مرتبط با ان مهم هست جزئیات هم مهم هست!!

JUSTIN11
28-06-2009, 16:44
خبرخوان رو حتما دانلود کنید خیلی جالبه.تا بحال همچین چیزی برای یک بازی ندیده بودم pes
از طریق این برنامه میتونید اخرین اخبار بازی و همچنین تیم لیورپول و فوتبال اروپا رو بدون گشتن تو اینترنت بخوانید.
اسمش pes2010 widget هست.
حجمش 3mb
از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کنید.

JUSTIN11
28-06-2009, 18:15
با سلام.....
ببینید دوست من با اینکه توجه به نکات ریز را من خودم دوست دارم!!اما لیسانس کردن تیم مشکل کونامی نبوده و نیست!
همینطور که میدونیم کونامی تو این 2 یا 3 سال اخیر از فیفا عقب بوده شاید بگید لیسانس مشکل کونامی هست!
ولی نه
تو نسل قبل مگه مشکل لیسانس بود؟تو نسل قبل کونامی فوتبالی ارائه کرد که در زمان خودش بی نقص بود Pes 5 و 6 و بی شک فیفا با اون همه لیسانس کاری نتونست به موفقیت بازی لطمه ای بزنه!!
تو نسل قبل کونامی حرف اول را میزد آیا اون موقع در مقابل فیفا که لیسانس شده بود برتری نداشت با همین مشکل لیسانس کردن؟

من که نخواستم pes رو با fifa مقایسه کنم.من فقط گفتم که اگه کونامی با این گیم پلی عالیش به جزئیات هم توجه میکرد عالی تر میشد.و اینکه اونا همه کار برای بازی میکنن ولی بعضی از این نکات رو که شاید 2روز بیشتر وقت نمیبره رعایت نمیکنند.
اگه pes عالی نبود که اینهمه طرفدار نداشت.

joey jordison
28-06-2009, 22:32
منم نخواستم مقایسه کنم!
ن خواستم به نوعی ریشه یابی کنم که چرا کونامی موفق نبوده چون به جزئیات هم باید دقت میکرد!!!البته این یک بعد قضیه هست و در بعد دیگه طبیعتا گیم پلی و ...........هم هست!!
چون بحث لیسانس شد در مورد اون حرف زدم و لیسانس پیراهن حل شدنی هست باید ویرایش توپ و ساخت استادیوم باشه یا اگر هم نباشه شاهد مثلا 35 تا استادیوم باشیم که 8 تاش به سبک استادیومهای لیگ برتر باشه 8 تاش به سبک استادیومهای ایتالیا و ..............تا بتونن حس بازی در لیگ برتر و .....را در بازیباز به وجود بیارن!!!
توجه به نکات ریز هم من خیلی به این نسخه بابت این مسئله امیدورام!!

UP-SNAKE
28-06-2009, 22:36
نميدونم تو pes2008 چی ديدی که ميگی عالی بود ، ولی من و خيلی های ديگه معتقديم که pes6 از همه بهتر بود و هست و اميدواريم که 2010 هم مثله 6 بشه البته بهتر

bahador2009
29-06-2009, 09:42
شاید منظورش چمن بود که نسبت به 2009 هم کیفیت بیشتری داشت هم تنوع بیشتری

google_boy07
29-06-2009, 10:53
دوستان راستی نظرتون راجع به منوی بازی چیه؟

seday baron
29-06-2009, 11:08
سلام دوستان معلوم شده این بازی کی به بازار میاد ؟

bahador2009
29-06-2009, 11:56
احتمالا تو پاییز میاد.

JUSTIN11
29-06-2009, 12:19
دوستان راستی نظرتون راجع به منوی بازی چیه؟
به نظر من باید یه فکر اساسی در رابطه با منو بکنند.بهترین منو در سری pes 2008 بود.هم با کلاس بود وهمینطور زیبا.
بدترین منو هم 2009 بود که خیلی مبتدی بود.
طراحی منو هم جزو اون جزئیات بازی هست که امیدوارم کونامی بهش رسیدگی کنه.
به نظر من یه منوی زیبا و باکلاس و کارامد با رنگهای بکار رفته خوب و معقول وهمچنین صدا گذاری و اهنگهای متنوع تر میتونه بر جذابیت بازی افزوده کنه.
اگه در نسخه پی سی بشه با موس هم کار کرد هم راحتتره و هم باکلاس تر.:5:
صدا گزاری در منو هنگامی میخوای چیزی رو انتخاب کنی خیلی بد و گوش خراشه.
همه این چیزا در نمرات سایتها به یک بازی موثره.امیدوارم دیگه امسال همه ی سایتها به pes نمره 9 به بالا بدن.:46:

JUSTIN11
29-06-2009, 13:34
اوکتبر امسال عرضه میشه.همین مهر ماه خودمون :31:

B3HZ@D
29-06-2009, 14:21
فکر نکنم این منوی بازی باشه
به احتمال زیاد تغییر میکنه...چون عکسی که روی منو گذاشتن از همین اسکرین شات ها است
مطمئن باشین تغییر میکنه

alex-sina
29-06-2009, 14:49
با سلام خدمت همگی...
کونامی با ارائه نسخه های PES 5 و به خصوص PES 6 شکست سختی را بر EA وارد کرد. به همین خاطر EA تغییراتی در بازی خودش ایجاد کرد. کونامی برای اینکه از EA عقب نیفتد به فکر تغییراتی در بازی افتاد. برای این کار اسم بازی خودش رو بعد از PES 6 به PES 2008 تغییر داد. علاوه بر این بازی خودشو Next کرد و تقریبا کل بازی یه تغییر و تحول اساسی یافت. با ارائه نسخه 2008 ، کونامی بسیاری از طرفداران پرپاقرص خودشو ناامید کرد و اینجا بود که شکست سختی از EA خورد. ولی کونامی از اون مثل معروف که میگه : «شکست مایه پیروزی است» به خوبی استفاده کرد و با ارائه نسخه 2009 خواست این شکست را جبران کند. همچنین EA با ریلیز نسخه 09 خودش البته برای PC ، در سال 2009 پیروزی را نصیب کونامی کرد.
در نسخه هایی که کونامی از EA پیش بود به خوبی هم به گیم پلی بازی و هم به جزئیات توجه خوبی داشت و این رمز پیروزی کونامی در آن نسخه ها بود. اما کونامی در سال 2008 بیشتر به گیم پلی توجه کرد و از جزئیات چشم پوشی کرد. ولی در نسخه 2009 به گیم پلی و مقداری به جزئیات پرداخت که باعث پیروزی هایی برای کونامی شد. در نسخه آینده نیز کونامی همچنان که از تصاویر مختصری که از این بازی ارائه شده به گیم پلی و به خصوص به جزئیات توجه خاصی کرده است. از جمله این جزئیات می توان به نورپردازی داخل بازی ، تماشاگران ، مویشن کپچر ، کاشتن مو بر روی دستان بازیکنان و ... اشاره کرد. هنوز اینها جزئیات خیلی کمی از بازی هستش و این رو از کارهای سرّی ای که کونامی انجام می ده میشه فهمید.
بعضی از دوستان از لایسنس تیم ها صحبت میکنن و از این مسأله که گریبان گیر کونامی هستش ابراز نارضایتی میکنن. البته همشون حق دارن. کونامی دیگه باید این مشکل رو از خودش دور کنه. چون مشکل لایسنس برای شرکتی مثل کونامی چیز خاصی نیست که اینقدر بهش پرداخته بشه. چون من کسایی رو میشناسم که به خاطر لایسنس نکردن لیگ انگلستان بازی رو اصلا نمی خرند چه برسه به اینکه بازیش کنن.(البته با اونا کاملا مخالفم)
کونامی اگه به جزئیاتی مثل شرت ورزشی تنگ تر (که تو عکس ها معلومه که به این مسأله پرداخته نشده) ، Tape بلند تر ، افتادن پیراهن روی شرت ، تور دروازه واقعی ، داوری بهتر مخصوصا تو قسمت آفساید گیری ، بیشتر کردن کفش ها و توپ های لایسنس شده ، تعداد عکاسان و فیلمبرداران ، متنوع شدن جشن های قهرمانی ، بیشتر شدن انیمیشن ها و جزئیاتی که کونامی بیشتر از ما بهش آگاهی داره ، بپردازه یک بازی بی عیب خواهد داشت.
البته بعضی از دوستان میگن که ما فقط گیم پلی خوب میخوایم و جزئیات هم اگه نباشه تفاوتی به حال ما نداره. ولی ما طرفداران بعد از حداقل یک هفته بازی به گیم پلی عادت می کنیم و این جاست که جزئیات به چشم میاد کار خودشون رو شروع میکنن و اگه این جزئیات نباشن بازی عادی میشه و دیگه اون جذابیت اولیه رو نداره. امیدواریم که کونامی علاوه بر گیم پلی به جزئیات توجه بیشتری کنه و بدونه که هر چی جزئیات بیشتر باشه ، بازیش طرفداران بیشتری خواهد داشت. پس به امید روزی که PES 2010 بی نقص به دست ما برسه و از بازی کردنش لذت ببریم. مخلص همگی :10::11:

google_boy07
29-06-2009, 15:03
به نظر من باید یه فکر اساسی در رابطه با منو بکنند.بهترین منو در سری pes 2008 بود.هم با کلاس بود وهمینطور زیبا.
بدترین منو هم 2009 بود که خیلی مبتدی بود.
طراحی منو هم جزو اون جزئیات بازی هست که امیدوارم کونامی بهش رسیدگی کنه.
به نظر من یه منوی زیبا و باکلاس و کارامد با رنگهای بکار رفته خوب و معقول وهمچنین صدا گذاری و اهنگهای متنوع تر میتونه بر جذابیت بازی افزوده کنه.
اگه در نسخه پی سی بشه با موس هم کار کرد هم راحتتره و هم باکلاس تر.:5:
صدا گزاری در منو هنگامی میخوای چیزی رو انتخاب کنی خیلی بد و گوش خراشه.
همه این چیزا در نمرات سایتها به یک بازی موثره.امیدوارم دیگه امسال همه ی سایتها به pes نمره 9 به بالا بدن.:46:

بهترین منو در سری pes 2008 بود.هم با کلاس بود وهمینطور زیبا.

:18::18::18
اتفاقا برعکس بدترین منو در تاریخ ساکر همین منوی 8 بود چون اینکه خیلی بی ریخت بود هم اینکه برای رفتن به گزینه مورد نظر نمیدونستی الان باید بری بالا یا پایین ..............

خیلی هم گزینه هاش یزرگ بود ...

البته منوی 9 هم زیاد جالب نبود .........

باید به منوهای 5 و 6 برگرده خیلی زیبا و باهاله .......

خودمونی منوهای فیفا حرف نداره :11:

alex-sina
29-06-2009, 15:09
منو که خوب به نظر میرسه. البته اگه تا اون موقع تغییر ندن

google_boy07
29-06-2009, 15:17
کونامی اگه به جزئیاتی مثل شرت ورزشی تنگ تر (که تو عکس ها معلومه که به این مسأله پرداخته نشده)

به نظره من که شرت ورزشی خوب هستش .......شما اگه به فوتبال واقعی نگاه کنی اینو متوجه میشه .....چرا اگه الان دهه 90 میبود میشد بگی یه چیزی

تو فروم های خارجی به این گیر دادن که شورتها کمی بلندتر هستند و باید کمی کوتاه تر هستند ........

میگن یه جورایی شده مثله شورت بسکتبال:31:

779
29-06-2009, 15:45
به نکته ی جالبی اشاره کردین من نمی دونم اصلا این کونامی چه مشکلی با حروف کوچیک انگلیسی داره؟
دقت میکنین؟
همه حروف حروفایه بزرگ هست و این خیلی زشته!
من یادمه PES4 که بازی میکردم منوش خیلی بهتر از این بود!!
اگه بتونه این حروف کوچیک رو تویه منوها و تمام جاهایه دیگه به کار ببره واقعا از اون حالت بچه گانه بودنش راحت میشیم!

google_boy07
29-06-2009, 15:52
به نکته ی جالبی اشاره کردین من نمی دونم اصلا این کونامی چه مشکلی با حروف کوچیک انگلیسی داره؟
دقت میکنین؟
اگه بتونه این حروف کوچیک رو تویه منوها و تمام جاهایه دیگه به کار ببره واقعا از اون حالت بچه گانه بودنش راحت میشیم!

به نکته بسیار مهمی اشاره کردین جناب 779 ...............

درسته تمام حروف حروف بزرگ هستش و تین زشته و باید حروف کوچک رو بکار ببره مثا ساکر 6 .......

از 8 به بعد که تمامی حروف بزرگ شدند خیلی جالب نیست .....

resident_evil
29-06-2009, 15:56
اون واحد پول Master League رو هم درست کنن ممنون میشم ! چون با 5000 تا میشد بازیکن بخری ! یعنی بیان به دنیای واقعی نزدیک شن ! مثلا قیمت واقعیه بازیکن ها باشه ! به میلیون !

زودتر یه Trailer نمیدن ببینیم بالاخره چی کار کردن !

google_boy07
29-06-2009, 16:10
اون واحد پول Master League رو هم درست کنن ممنون میشم ! چون با 5000 تا میشد بازیکن بخری ! یعنی بیان به دنیای واقعی نزدیک شن ! مثلا قیمت واقعیه بازیکن ها باشه ! به میلیون !

زودتر یه Trailer نمیدن ببینیم بالاخره چی کار کردن !

مرسی ........

دقیقا الان 3 روزه که هیچ خبری نیست و ما اینجا داریم با .......................:46:

طبق گفته ها تا 10 روز دیگه یه سری اطلاعات از بازی منتشر میشه .......

خدا کنه عکس و ویدیویی چیزی از بازی منتشر بشه ...
البته شک دارم کونامی تا موقعی که چیزی از فیفا PC بیاد یک سری اطلاعات درست و حسابی و چندتا عکس از استادیوم ها و خوده بازی بده .......

منتظر هستش تا فیفا PC منتشر بشه تا بعدش اونم دستشو رو کنه :31:

مرسی

UP-SNAKE
29-06-2009, 16:36
تو يکی از site های کونامی خوندم که واحد پول درست شده

Masoud King
29-06-2009, 17:41
خدا کنه عکس و ویدیویی چیزی از بازی منتشر بشه ...
البته شک دارم کونامی تا موقعی که چیزی از فیفا PC بیاد یک سری اطلاعات درست و حسابی و چندتا عکس از استادیوم ها و خوده بازی بده .......

منتظر هستش تا فیفا PC منتشر بشه تا بعدش اونم دستشو رو کنه

مرسی
اسکرین شات های فیفای PC حدود 18 روز دیگه یعنی 15 جولای منتشر میشه!
فکر کنم الان سازنده های ساکر هم در تور های بین المللی باشن مثه سازندگان فیفا!
و فکر نکنم در دادن اطلاعات به هم دیگر نگاه کنن چون بالاخره که باید بگن!

mohammad_87
29-06-2009, 18:02
دقت میکنین؟
از اين لحاظ كاملا درسته.اصلا اصلا جالب نيست.يه كمي خلاقيت هم بهش اضافه كنن بهتره.اما تو همين 2009 اينكه بعد از انتخاب يه مورد ، با افكت منو ناپديد ميشه(كوچيك ميشه تو يه نقطه) بنظرم بدك نيست ها.

منتظر هستش تا فیفا PC منتشر بشه تا بعدش اونم دستشو رو کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

خوب اين رقابت به نفع ماهاست.چون باعث ميشه كيفيت بره بالا.اگه انحصاري بود كه ميشد مثل خودروهاي داخلي...:27:

cesc.cesar
29-06-2009, 18:51
درود
من 4 انتظار بيشتر از pes 2010 ندارم
1.اينكه كيفيت دروازباني بازي بالا بره و اينقدر گل مسخره نخورند
2.سطح بازي بازي كنان توي بخش تاپ پلير بيشتر بشه،من الان مي تونم راحت با سوت شروع بازي با يه بازيكن همه رو دريپ كنم و گل بزنم
3.از لحاظ داوري تقويت بشه و خطاي هند هم بگيره
4.اين خاصيت skip match مثل fifa توي قسمت مستر ليگ داشته باشه
مگه نه؟!؟!؟!

779
29-06-2009, 19:07
درود
من 4 انتظار بيشتر از pes 2010 ندارم
1.اينكه كيفيت دروازباني بازي بالا بره و اينقدر گل مسخره نخورند
2.سطح بازي بازي كنان توي بخش تاپ پلير بيشتر بشه،من الان مي تونم راحت با سوت شروع بازي با يه بازيكن همه رو دريپ كنم و گل بزنم
3.از لحاظ داوري تقويت بشه و خطاي هند هم بگيره
4.اين خاصيت skip match مثل fifa توي قسمت مستر ليگ داشته باشه
مگه نه؟!؟!؟!

انتظارات که از این بازی واقعا فراوان هست!!!
من اگه بخوام مقایسه کنم با فیفا خیلی چیزا باید به PES اضافه بشه! مخصوصا جزئیات!
مثلا یک چیزی که تویه فیفا هست اینکه وقتی رویه میزبان خطا میشه تماشاگرا هوووووووو میکشن!:31:
یا وقتی سانتر در عمق می کنند به یارو نمیرسه یارو دست میزنه ( نشانه ی تشکر ، عین واقعیت! )
در هر صورت تویه PES مود Become A Legend قویه اما تویه فیفا موده Manager Mod که فوق العاده جذابه ( مخصوصا اگه تیم دسته 2 انگلستان رو انتخاب کنی )

SamGun
29-06-2009, 19:11
تنها چیزی که تا حالا تو هیچ ورژنی از Soccer و FIFA نبوده یا اینکه من ندیدم این بوده که بازی کن بعد از گل زدن به سمت تماشا چیها بره و باهاشون خوشحالیشو تقسیم کنه !!!!
و یکی دیگه اینکه کسایی که پشت دروازه ایستادن حداقل باید یک Motin داشته باشن نه اینکه مثل مجسمه وایسن .

یکی دیگه هم اینه که چرا زمانی که بازیکن مصدوم میشه نشون نمیده که دارن وسط زمین درمانش میکنن والا ما که این همه فوتبال دیدیم تا حالا ندیدم تا بازی کن مصدوم بشه با برانکارت ببرنش !!!!!

و دیگه اینکه چرا زمانی که بازی تموم میشه ناراحتیه بازی کن ها رو نشون نمیده و از بازیکن های برنده مصاحبه نمیشه .
این مصاحبه تو NBA2003 بود.

یکی دیگه هم اینه که چرا وقتی ما یک بازیکن رو برای تعویض آماده میکنیم تا در موقعیت خودش وارد زمین بشه نشون نمیده که داره خودشو کنار زمین گرم میکنه !!!!

خسته شدم انقدر ایراد گرفتم !!!!! ولی خدایی اگه این چیزایی رو که گفتم عملی کنه دیگه رو دستش نمیاد

779
29-06-2009, 19:24
تنها چیزی که تا حالا تو هیچ ورژنی از Soccer و FIFA نبوده یا اینکه من ندیدم این بوده که بازی کن بعد از گل زدن به سمت تماشا چیها بره و باهاشون خوشحالیشو تقسیم کنه !!!!
و یکی دیگه اینکه کسایی که پشت دروازه ایستادن حداقل باید یک Motin داشته باشن نه اینکه مثل مجسمه وایسن .

یکی دیگه هم اینه که چرا زمانی که بازیکن مصدوم میشه نشون نمیده که دارن وسط زمین درمانش میکنن والا ما که این همه فوتبال دیدیم تا حالا ندیدم تا بازی کن مصدوم بشه با برانکارت ببرنش !!!!!

و دیگه اینکه چرا زمانی که بازی تموم میشه ناراحتیه بازی کن ها رو نشون نمیده و از بازیکن های برنده مصاحبه نمیشه .
این مصاحبه تو NBA2003 بود.

یکی دیگه هم اینه که چرا وقتی ما یک بازیکن رو برای تعویض آماده میکنیم تا در موقعیت خودش وارد زمین بشه نشون نمیده که داره خودشو کنار زمین گرم میکنه !!!!

خسته شدم انقدر ایراد گرفتم !!!!! ولی خدایی اگه این چیزایی رو که گفتم عملی کنه دیگه رو دستش نمیاد

خوب اگه اینا رو بخوان بزارن به نظرت بازی میشه یا واقعیت؟
خیلی چیزا هست که باید هنوز درست بشه.......
بعضی هاشم نمیشه انجام داد!
مثلا تویه فوتبال واقعی جندین دوربین هستش که یارو رو از نزدیک و تمام نماها نشون میده اما تویه بازی یک دونه دوربین بیشتر نمی تونه باشه!
مثلا نمی تونن که هی بیان یک بازیکن رو نشون بدن که میخواد بیاد تو بازی!
یا مثلا در حین بازی مربی ها رو نشون بدن!!!!!!!!
البته تویه فیفا میتونه بعده گل زدن بازیکنتو تکون بدی و حتی حرکت نمایشیشو خودت انجام بدی ( که خیلی هم زیاده ) اما دیگه تویه تماشاگرا نمیره!!
اگه اینطوریه باید حتمی قبل بازی هم تمریناشونو بازی کنیم!
یا مثلا توی موقعیت هایه حساس میخواین سیستم دکمه زنی استفاده شه!!!:27: ( مثل رزیدنت اویل مثلا یارو میخواد شوت کنه میگه هی A رو بزن :27::31: )
در هر صورت بعضی چیز ها شدنی نیست!
بعدشم اگه از همین الان بخوان بازیه فوتبال واقعی رو بسازن سال هایه دیگه فقط باید قیافه ی بازیکن هایه جدید رو بزارن و ترنسفورها رو تغییر بدن!!!!!!!
یا شایدم در آینده فوتبال اول شخص بشه ( مثل کا آف دیوتی ) :27::31: بعدش فقطم بشه اینترنتی بازی کرد!
اینطوری دیگه خودت میشی بازیکن!

google_boy07
29-06-2009, 20:01
آقای Naoya Hatsumi در مورد بخش آنلاین بازی توضیحاتبی داده ........

در ساکر 10 سیستم آنلاین بازی ساکر 6 استفاده شده است البته با بعضی تغییرات و........

اینم مطلبش که اگه میشه یکی از دوستان زحمت ترجمه رو بکشه ........

Today, I would like to explain online play for PES 2010. I'm really
aware how important an issue online play is to the fans and we know
we've got to get it right this year.

We have been thoroughly studying technologies in order to address all the feedback we've heard about PES2008 and PES2009. It's been a long process - there's been many, many aspects to think about.

However, I'd like to say here and now that not only have we fixed the lag and warp problems of the past, but we thoroughly overhauled the entire online system! I know people are going to want to see proof of this, but I'm 100% confident in my predictions.

Trying to explain everything in detail would get much too complicated (and boring!), but put simply we have adopted an enhanced version of the system used for PES6 examining the experience we had with PES2008 and PES2009, which guarantees a rewarding level of play control as well asno lag & warp problems. We're really excited by the results.

In addition to the enhanced system, we are going to implement a new feature with which you can play various competitions with others users from all over Europe and another feature which provides several options specifically to enjoy with your registered friends.

Stay tuned and we'll give you more info when we can!

cesc.cesar
29-06-2009, 20:02
بچه ها اينها همه هست اما من نمي گم اين چيز ها رو داشته باشه،اگه يادتون باشه مي گفتن توي پس 2009 امكان كنده شدن چمن و خونريزي وجود داره اما ما چيزي نديديم ولي اول بايد مشكل هاي اساسي حل بشه مثل اونها كه عيب هاي بزرگ بازي هستند،اون چيزهايي كه شما عزيزان مي گيد جزئيات هست،اول بايد مشكلات اصلي رو حل كنند

Boy Ka
29-06-2009, 20:23
تاریخ ریلیز بازی کی هست؟

Masoud King
29-06-2009, 20:40
تاریخ ریلیز بازی کی هست؟
October 23, 2009

SamGun
29-06-2009, 20:47
خوب اگه اینا رو بخوان بزارن به نظرت بازی میشه یا واقعیت؟
خیلی چیزا هست که باید هنوز درست بشه.......
بعضی هاشم نمیشه انجام داد!
مثلا تویه فوتبال واقعی جندین دوربین هستش که یارو رو از نزدیک و تمام نماها نشون میده اما تویه بازی یک دونه دوربین بیشتر نمی تونه باشه!
مثلا نمی تونن که هی بیان یک بازیکن رو نشون بدن که میخواد بیاد تو بازی!
یا مثلا در حین بازی مربی ها رو نشون بدن!!!!!!!!
البته تویه فیفا میتونه بعده گل زدن بازیکنتو تکون بدی و حتی حرکت نمایشیشو خودت انجام بدی ( که خیلی هم زیاده ) اما دیگه تویه تماشاگرا نمیره!!
اگه اینطوریه باید حتمی قبل بازی هم تمریناشونو بازی کنیم!
یا مثلا توی موقعیت هایه حساس میخواین سیستم دکمه زنی استفاده شه!!!:27: ( مثل رزیدنت اویل مثلا یارو میخواد شوت کنه میگه هی A رو بزن :27::31: )
در هر صورت بعضی چیز ها شدنی نیست!
بعدشم اگه از همین الان بخوان بازیه فوتبال واقعی رو بسازن سال هایه دیگه فقط باید قیافه ی بازیکن هایه جدید رو بزارن و ترنسفورها رو تغییر بدن!!!!!!!
یا شایدم در آینده فوتبال اول شخص بشه ( مثل کا آف دیوتی ) :27::31: بعدش فقطم بشه اینترنتی بازی کرد!
اینطوری دیگه خودت میشی بازیکن!

جیگر اینایی رو که من گفتم چیزای پیش پا افتاده ای بود !!!
مصاحبه با بازیکنان که تو NBA 2003 بود .درمان کردن بازیکن مصدوم در بازی تو PES 4 یا 5 بود(درست یادم نیست).
راه رفتن مربی در کنار زمین که تو 2008 بود .
من نگفتم که دوربین هی بره تو حاشیه !!!! همین بازیکن ذخیره رو میتونه مثل همون مربعی در کنار زمین نشون بده که در حال گرم کردن هست.

حالا کلا گله ی من و همه ی دوستان اینه که چرا جزئیات اضافه شده در بازی در نسخه های جدید برداشته میشه و چیزه دیگه ای جایگزینش میشه یا اینکه کلا حذف میشه !!!

alex-sina
29-06-2009, 21:10
انگار یه ویدیوی جدید دادن. هر کی خبری بدست آورد تو رو خدا به ما هم بگه.

google_boy07
29-06-2009, 21:31
انگار یه ویدیوی جدید دادن. هر کی خبری بدست آورد تو رو خدا به ما هم بگه.

تاریخ عرضه بازی در بعضی سایتها 2 اکتبر میباشد .

.................................................. ..........
آره میدونم ...............

این ودیو رو نمیتونم ببینم یا دانلود کنم چون youtube بشدت برای من فیلتره و شمارو خبر ندارم .......

جایی خوندم این ویدیو در مورد motion-capture هستش و زیاد فک نمیکنم مهم باشه

B3HZ@D
29-06-2009, 23:39
بچه ها اينها همه هست اما من نمي گم اين چيز ها رو داشته باشه،اگه يادتون باشه مي گفتن توي پس 2009 امكان كنده شدن چمن و خونريزي وجود داره اما ما چيزي نديديم ولي اول بايد مشكل هاي اساسي حل بشه مثل اونها كه عيب هاي بزرگ بازي هستند،اون چيزهايي كه شما عزيزان مي گيد جزئيات هست،اول بايد مشكلات اصلي رو حل كنند

والا ما که همچین چیزی رو نه شنیدیم و نه خوندیم
اینها شایعه است و ادم نباید هر چیزی رو باور کنه...مثل قضیه درآوردن لباس موقع خوشحالی گل
فقط صحبت ها و اخباری که خود کونامی رسما تائید کنه مورد قبوله

bahador2009
29-06-2009, 23:44
این ویدئو جدیده ذو کسی جای دیگه بجز یوتوب ندیده؟

google_boy07
29-06-2009, 23:55
اینم اطلاعاتی در مورد ویدیو جدید :
1- صحنه هایی از motion-capture مسی رو نشون میده و در مورد اون صحبت میکنه .
2-در مورد پیشرفت انیمیشنها و گرافیک بازی میگه ...انیمیشنهای بازی بهبود پیدا کرده است
3-عرق ریزی در صورت بازیکنان اعمال شده است و در مورد طراحی و پیشرفت بافت صورت حرف میزنه
4-در مورد هوش مصنوعی
5- قسمت آنلاین بازی تقویت شده است و پایه آن بر اساس نسخه ششم بازی است
6-مستر لیگ در بازی خصوصیات و قسمتهای جدیدی دارد.
7-جام قهرمانان در مستر لیگ وجود خواهد داشت
8-در آخر هم در مورد نظرات کاربران و طرفداران حرف میزنه

resident_evil
30-06-2009, 00:01
5- قسمت آنلاین بازی تقویت شده است و پایه آن بر اساس نسخه ششم بازی است

امیدوارم ! 2009 که گند زده بودین با اون آنلاینتون !

google_boy07
30-06-2009, 00:17
امیدوارم ! 2009 که گند زده بودین با اون آنلاینتون !

البته نسبت به نسخه 8 خیلی بهتر شده بود اما هنوز مشکلات زیادی داره که مطمئن باشین تو نسخه 10 بتونیم بدون هیچ مشکل و دردسر بازی کنیم ......

البته اینو فراموش نکنیم کونامی فکر سرعت نفتی اینترنت ایران و باز در کنار این سرعت بسیار فضایی ما این همه فیل.ترینگ و فایروال رو نکرده :31:

..................
مقایسه !

SamGun
30-06-2009, 00:35
آقا این مقایست عجب چیزیه !!!! :18: یعنی انقدر گرافیک کشیده بالا !!!!
جان چه شود :26:

4039
30-06-2009, 00:35
با تشکر از محمود عزیز که بطور خلاصه نکات مهم این مصاحبه رو توضیح داد.
من کلیپ کاملشو دیدم احتمالا بعضیا امکان دیدن کلیپو ندارن من دوبلشو میزارم .
اگه اشتباه نکنم مصاحبه کننده باید جان مورفی باشه (مدیر بخش اروپایی بازی) و طرف مقابلش هم ساتوشی سوزوکی یکی از طراحان بازی .
جان مورفی از حرکات بازیکنان توی بازی میپرسه که سوزوکی در جواب میگه ما در زمینه موشن کپچر بازیکنان تلاش زیادی کردیم اما متاسفانه فرصت نکردیم این سیستمو روی تمام بازیکنان بزرگ پیاده کنیم .امسال ما مسی رو بطور کامل کپچر کردیم که رئالیسم بازی بشکل چشمگیری ارتقاء پیدا کرده .
جان در مورد پیشرفت بخش های مختلف بازی سوال میکنه که سوزوکی میگه ما روی تمام عناصر بازی کار کردیم اما بیشتر تمرکزمون روی گرافیک و انیمشن های بازی بوده و میگه عرق کردن بازیکنان توی این نسخه طراحی شده و از بهبود و پیشرفت بافتهای پوستی صورت بازیکنان میگه .درمورد پیشرفت هوش مصنوعی بازی توضیح میده و در رابطه با هوش مصنوعی به این مساله اشاره میکنه که توی این نسخه گیمر نیاز به تفکر استراتژیکی توی بازی داره .
موارد دیگه ای که سوزوکی بهش اشاره میکنه :بخش آنلاین بطور کامل اورهال و باز سازی شده , گیم پلی به یک ثبات خوبی رسیده , بازی بطور پیوسته آپدیت خواهد شد , مد مستر لیگ از بصورت مدیریتی طراحی شده و جام یوفا بهش اضافه شده .
سوزوکی میگه من مطمئنم بازی جدید انتظارات طرفدارن بازیو برآورده خواهد کرد .
جان در مورد انعکاس نظرات و انتظارات طرفداران بازی میپرسه که سوزوکی در جواب میگه ما همیشه نظرات طرفداران بازیو مد نظر داشتیم اما توی این نسخه ما تصمیم گرفتیم بصورت مستقیم در جریان نظرات و خواسته های اونا قرار بگیریم ما متوجه شدیم که او نا دقیقا از بازی چی میخوان ما از طرفداران بازی خواستیم نظرات و انتظارت خودشون از بازی بصورت آنلاین بیان کنن و فکر میکنم تمام بازخورهای اونا توی این نسخه از بازی منعکس شده و این بازی مطابق انتظاراتشون خواهد بود .

mojtaba007
30-06-2009, 01:12
ممنون از دوستان
ایا موتور بوفوریا برای این بازی تایید شده؟

B3HZ@D
30-06-2009, 02:26
ممنون از دوستان
میشه یکی لینک این ویدئو یو تیوب رو بذاره
با ف ی ل ت ر ش ک ن میشه نگاهش کرد

google_boy07
30-06-2009, 07:58
ممنون از دوستان
میشه یکی لینک این ویدئو یو تیوب رو بذاره
با ف ی ل ت ر ش ک ن میشه نگاهش کرد

نه نمیشه .......برای من که نمیشه با فیل.تر شکن میریم تو youtube اما ویدیو لود نمیشه و نمیشه از Youtube دانلود کرد :31:

متاسفانه فیل.ترینگ بسیار شدیدی اعمال شده ..........
.................................................. .........................
درمورد خود بازی بگم که دیشب که داشتم تو فروم خارجی میگشتم یه چیزی خیلی نظرمو جلب کرد .......

بسیاری ار طرفداران بازی که روزی با ساکر 6 حال میکردن و از اون به بعد دیگه بازی به دلشون نیست تو این نسخه خیلی خیلی امید دارند و میگن این نسخه حتی بهتر از ساکر 6 خواهد بود و همه رو متعجب میکنه .....

SamGun
30-06-2009, 08:20
ممنون از توضیحات در باره ی مصاحبه !!
دوستان خواهشن هر خبر جدیدی بدستشون رسید از بقیه دریغ نکنن و بگن .

google_boy07
30-06-2009, 08:23
دومین ستارهMotion Capture بازی فاش شد ..............:5:
این شخص Billy Wingrove نام داره که تو عکس زیر با مسی هستش و لباس مخصوص تنشه .....!!

همونطور که میبینین دیگه هر چی بگین با توپ بلده و دیگه خدای حرکات تکنیکی و زیبا با توپ هستش

این شخص در سال بازی fifa07 با EA در مورد Motion-capture همکاری داشته ........

حالا من موندم این جور آدمی چرا Motion-capture میشه !؟

چه ربطی به بازی داره ؟!

4039
30-06-2009, 10:00
ممنون از دوستان
ایا موتور بوفوریا برای این بازی تایید شده؟

نه مجتبی جان فعلا خبری از موتور بازی در دست نیست .

حالا من موندم این جور آدمی چرا Motion-capture میشه !؟

چه ربطی به بازی داره ؟!

تا اونجایی که من اطلاع دارم حرکات کپچر شده یک بازیکن رو به تعداد زیادی از بازیکنان تعمیم میدن که بستگی به استیل بازیکن مورد نظر دامنه اون فرق میکنه .هر چی از افرادبیشتری برای این کار دعوت بشه مسلما تنوع حرکتی بازیکنان توی بازی بیشتر میشه .مسی یک بازیکن هجومیه زیاد جالب نبود که استیل حرکاتشو توی یک بازیکن خط دفاعی میدیدیم .
من یک نکته دیگه رو هم اضافه کنم .معمولا برای mocap کردن از تمام بازیکنان واقعی استفاده نمیشه (هزینه , وقت گیر بودن و ...) .معمولا از شخصی که مهارت و کنترل زیادی روی توپ و حرکات داره بمنظور تقلید و شبیه سازی استیل حرکات بازیکنان حقیقی استفاده میشه .گفته میشه این شخص مورد نظر ( Billy Wingrove) شرایط لازمه رو برای این کار داره .

mojtaba007
30-06-2009, 10:41
دوستان این سایت را باز کنید

لینک یوتوپ را بهش بدید تا با انواع فرمت ها از 3gp گرفته تا divx و غیره براتون دانلود کنه
حتی اگر لینک مورد نظر ----- باشه
فقط اگه امکان داره لینک دانلود یوتوپ را به من هم بدهید

hamijoon
30-06-2009, 10:44
كاش كريس هم بيارن

B3HZ@D
30-06-2009, 11:33
فکر نکنم کریس رو برای این سری بیارن
احتمالا سری بعد دعوت میشه
این جناب Billy Wingrove فکر نکنم بازیکن باشه
از این free styler های فوتبال هستش

hamijoon
30-06-2009, 12:44
بايد برم با مسئولش صحبت كنم بگم كريس هم بيارن :دي

google_boy07
30-06-2009, 12:52
دوستان این سایت را باز کنید

لینک یوتوپ را بهش بدید تا با انواع فرمت ها از 3gp گرفته تا divx و غیره براتون دانلود کنه
حتی اگر لینک مورد نظر ----- باشه
فقط اگه امکان داره لینک دانلود یوتوپ را به من هم بدهید

دوست من بنده هر کار کردم نتونستم از این سایت دانلودش کنم .....

از این مدل سایتها من زیاد دارم اما چون یوتوب بشدت فیل.تره نمیشه دانلودش کرد......

نمیدونم تا کی باید این کشور اینجوری باشه .از بقیه دنیا جدا باشه شدیم عین غارنشینها :41:

اینم لینکش :

اگر کسی موفق شد دانلودش کنه یه جا آپلودش کنه برای ما ........

ممنون میشم :20:

bahador2009
30-06-2009, 13:28
It is :4::4::4::4: please not try!:41:
from president of ? :6:

mojtaba007
30-06-2009, 14:41
دوست من بنده هر کار کردم نتونستم از این سایت دانلودش کنم .....

از این مدل سایتها من زیاد دارم اما چون یوتوب بشدت فیل.تره نمیشه دانلودش کرد......

نمیدونم تا کی باید این کشور اینجوری باشه .از بقیه دنیا جدا باشه شدیم عین غارنشینها :41:

اینم لینکش :

اگر کسی موفق شد دانلودش کنه یه جا آپلودش کنه برای ما ........

ممنون میشم :20:

بیا من دانلودش کردم با این سایت

فرمت 3gp است
اگر نتونستید دانلود کنید بگید یه جای دیگه اپلودش کنم

Arrowtic
30-06-2009, 14:43
اینم تریلر:

bahador2009
30-06-2009, 15:09
این ارور رو میده!
404 Page Not Found

The page you requested was not found

mojtaba007
30-06-2009, 16:13
این هم لینکی که خودم اپلودش کردم

JUSTIN11
30-06-2009, 16:41
سلام دوستان.اگه دموی e3 رو هم با فرمت 3gp واسمون بزارید ممنون میشم.:11:

bahador2009
30-06-2009, 19:10
سلام دوستان.اگه دموی e3 رو هم با فرمت 3gp واسمون بزارید ممنون میشم.:11:
بفرمایید اینم از فایل :11:

google_boy07
30-06-2009, 21:15
دوستان سایت رسمی بازی آپدیت شده ....

من هر کاری کردم نتونستم برم داخلش ...................

فک کنم مرورگرم قاط زده ..................

B3HZ@D
30-06-2009, 21:28
اینم تریلر:

این کدوم تریلره؟
جدیده یا همون قدیمی هاست؟!