مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
M.T.S p30
05-10-2009, 00:24
فقط fifa 10. چشم همه ی pes ها بسوزه ایشالاه چشمتون از کاسه بزنه بیرون.بازی fifa 10 کولاک کرده میفهمید کولاک.
vaghean to be in bazie mozakhraf migi kooolak?
vaghean gand zadan ,har chi bishtar bazi karam sooti hash bishtar shod ,be nazare man sage pes 2005 ham be in hsraf dare ,hanoo dar baze ban vaghti mikhad shirje bezane eine hamoon fifa 2000 e 1000 ta eib dg ham dare ke hoselasho nadaram in ja begam vaghean mozakhrafe
Mehdi.ss
05-10-2009, 00:53
همیشه پیس 1 یا 2 هفته زودتر از تاریخی که اعلام کردن میاد
فکر نکنم تا حالا تو این چند سال تاخیر داشته باشه
خبری از تاخیر نیست. اگر هم باشه احتمالا تاخیر خورده به 3 نوامبر.
بازیها در هر منطقه ای معمولا زمان انتشار متفاوتی دارند.
طبق همین Gamespot
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی در 23 اکتبر در منطقه ی اروپا، در 29 اکتبر در منطقه ی استرالیا و در 31 دسامبر در منطقه ی امریکای شمالی عرضه میشه.
فقط fifa 10. چشم همه ی pes ها بسوزه ایشالاه چشمتون از کاسه بزنه بیرون.بازی fifa 10 کولاک کرده میفهمید کولاک.
بزار PES 2010 نسخه کامل بیاد ، اون موقع چشم همه ی طرفداران فیفا از حدقه در میاد ، میافته تو قابلمه ، بعد می پزیمش ، می دیم به خورد خودشون :31:
ArminxXx
05-10-2009, 01:03
gholi1100 جون هستی. میشه برام ادامه آموزشهای ادیت رو بزاری آخه خیلی حال داد احسنت اگه میشه زودتر.اصلا تو وب سایتت همه این آموزشها رو بزار بیام یاد بگیرم آخه هرجا میری آموزش ، نوشته تصویری ، وقتی میزنی دانلود راپیدشر مث فوش میاد جلو روت که فری یوزری ونمیتونی دان کنی پس دستم به دامن که نداری به شلوارت.راستی بازم تشکر.
میشه لینک این مطلب رو بذارین....تا ببینیم تاریخ عرضه بازی بالاخره کی هست...!
بهزاد جان بابا تو چه قدر زود باوری هر کسی هر چی مینویسه بلافاصله تو تحت تاثیر قرار میگیری . فکر میکنم این مرتبه چهارم یا پنجم باشه من دارم توی این تاپیک شایعات تاخیر و یا انتشار زودتر از موعد این بازیو تکذیب میکنم .
بگذریم من امشب دوباره رفتم سراغ PES 2009 تا مجددا تفاوتهاشو با این دمو مقایسه کنم . یکی از تفاوتهای مهم بین این دو نسخه دقت پاسهاست . توی این دمو دقت پاسها بسیار بالا رفته شاید دقیقتر از این دیگه امکان نداشته باشه ( به نظر من این دقت زیاد یک کم غیر طبیعیه ) در صورتیکه توی نسخه 2009 که امشب دوباره بازی کردم پاسها خیلی دقیق نیستن . من فکر میکنم کونامی عمدا اینکار رو کرده که گیمرها بیشتر تمایل پیدا کنن از پاسهای کوتاه و بلند استفاده کنن تا اینکه تکروی کنن .
من هر چی این دمو رو بازی میکنم بیشتر بهش دلگرم میشم چوت تقریبا دارم مطمئن میشم بازی واقعا سخته و تا الان هیچ باگ گلزنی توش پیدا نکردم که بشه همیشه از اون راه به گل رسید فقط حیف که دروازه بانها مثل نسخه قبل خیلی ضعیف هستن اگه اینام قوی بودن فکر میکن توی زمان 15 دقیقه ای هم نمیشد یه تیم حریف گل زد .
ایکاش فیفا 10 رو هم سخت تر از این درست میکردن تا بچه های طرفدار اون بازی هم لذت بیشتری ازش میبردن بالاخره سلیقه ها فرق میکنه و هر کسی به یک سبک بازی علاقه منده ما باید یاد بگیریم به سلیقه همدیگه احترام بذاریم .
بچه های تالار گفتگوی فیفا از سخت نبودن بازی خیلی شاکین اما یک خبر خوب هم به طرفداران فیفا بدم که از قرار معلوم EA قراره یک پچ برای درست کردن ضربات شوت راه دور ارائه بده و دقت و قدرت این شوتها رو تا حدودی محدود کنه .
ArminxXx
05-10-2009, 01:17
یکی از تفاوتهای مهم بین این دو نسخه دقت پاسهاست . توی این دمو دقت پاسها بسیار بالا رفته شاید دقیقتر از این دیگه امکان نداشته باشه ( به نظر من این دقت زیاد یک کم غیر طبیعیه ) در صورتیکه توی نسخه 2009 که امشب دوباره بازی کردم پاسها خیلی دقیق نیستن . من فکر میکنم کونامی عمدا اینکار رو کرده که گیمرها بیشتر تمایل پیدا کنن از پاسهای کوتاه و بلند استفاده کنن تا اینکه تکروی کنن .
البته اشتباه دارن تو پاس دادن مثلا همین یه ساعت پیش داشتم بازی میکردم طبق عادت ساکر09 پاسکاریام رو شروع کردم (سبک بازیم اکثرا کارتیمی و پاس دادن) که رسیدم نزدیک محوطه خواستم پاس تو عمق به صورت چیپ بدم خیلی ضعیف کارکرد وتوپ رو زد به کله حریف چون قدرت پاسش کمه این رو دو سه بار دیگه هم امتحان کردم دیدم همینطوره پس اونقدرا هم دقیق نشده ولی خیلی سرتره 09 هستش.
Mehdi.ss
05-10-2009, 01:17
gholi1100 جون هستی. میشه برام ادامه آموزشهای ادیت رو بزاری آخه خیلی حال داد احسنت اگه میشه زودتر.اصلا تو وب سایتت همه این آموزشها رو بزار بیام یاد بگیرم آخه هرجا میری آموزش ، نوشته تصویری ، وقتی میزنی دانلود راپیدشر مث فوش میاد جلو روت که فری یوزری ونمیتونی دان کنی پس دستم به دامن که نداری به شلوارت.راستی بازم تشکر.
آموزش ggs که همون بود afs explor که بلد نیستم من فقط با ggs و kit server کار کردم ولی چشم اگه آموزشی گیرم اومد میزارم
ضمنا gholi1100 نه gholi110 اسمم مهدی
بازم چشم
ArminxXx
05-10-2009, 01:22
راستی یه کیت سرور لازم دارم از کجا میتونم گیر بیارم(نگو وینسار که هرچی رفتم خرابه تو سایت مبارک خودت برام بزار {خیلی پررو شدم نه}) در ضمن اگه میشه توضیحاتش رو هم برام بزار مهدی جون منم آرمینم.متشکرم.
Mehdi.ss
05-10-2009, 01:47
راستی یه کیت سرور لازم دارم از کجا میتونم گیر بیارم(نگو وینسار که هرچی رفتم خرابه تو سایت مبارک خودت برام بزار {خیلی پررو شدم نه}) در ضمن اگه میشه توضیحاتش رو هم برام بزار مهدی جون منم آرمینم.متشکرم.
نه آرمین جان دشمنات پررون:31:
چند تا آموزش برات تو وبلاگم توی قسمت آموزش گزاشتم امیدوارم به دردت بخوره ، اموزش کیت سرور هم گزاشتم
برنامه کیت سرور رو هم گزاشتم توی قسمت ابزار که برات همینجا میزارم ولی کیت سرور فعلا روی نسخه دمو کار نمیکنه باید فعلا با ggs کار کنی تا نسخه اصلی
بهزاد جان بابا تو چه قدر زود باوری هر کسی هر چی مینویسه بلافاصله تو تحت تاثیر قرار میگیری . فکر میکنم این مرتبه چهارم یا پنجم باشه من دارم توی این تاپیک شایعات تاخیر و یا انتشار زودتر از موعد این بازیو تکذیب میکنم .
ای بابا...حسین جان اگه با دقت جمله من رو بخونی می بینی که نوشتم لینک بدید تا بفهمیم تاریخ انتشار بازی کی هست...
اگه من زود باور بودم که لینک نمی خواستم...در ضمن همونطور که مشخصه هر کی یک تاریخی رو برای عرضه داره معرفی می کنه...
مديراي محترم پس كجان كه تاپيك رو جمع و جور كنند حالا اگه ما يه تاپيك اضافي يا ... زده بوديم 1000 نفر مدعي بستنش ميشد و 500 نفر هم ميبستش حالا چرا كسي رسيدگي نمي كنه جاي سواله !!!
#:پيشنهاد من : تاپيك تا اومدن بازي اصلي به صورت موقت بسته بشه تا درس عبرتي واسه ما باشه تا ديگه از اين اتفاقات پيش نياد#:41:
شما هم بهتره این پیشنهادات رو برای خودت نگه داری...اگه ناراحتی می تونی توی این تاپیک نیای...بقیه دوستان دارن از این تاپیک استفاده می کنن
میشه لینک این مطلب رو بذارین....تا ببینیم تاریخ عرضه بازی بالاخره کی هست...!
اینهم لینک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BIJAN5759
05-10-2009, 07:24
من از سایت gamingaccess دموی فول بازی لیگ قهرمانان براتون میزارم ، من که نتونستم دانلودش کنم چون حجمش بالاست حدودا 726mb هر کی تونت دانلودش کنه و حالشو ببره :
اول چندتا عکس ازش براتون میزارم ببینین :
BIJAN5759
05-10-2009, 07:25
اینم لینک بازی با 756.71 Mb حجم :
البته اشتباه دارن تو پاس دادن مثلا همین یه ساعت پیش داشتم بازی میکردم طبق عادت ساکر09 پاسکاریام رو شروع کردم (سبک بازیم اکثرا کارتیمی و پاس دادن) که رسیدم نزدیک محوطه خواستم پاس تو عمق به صورت چیپ بدم خیلی ضعیف کارکرد وتوپ رو زد به کله حریف چون قدرت پاسش کمه این رو دو سه بار دیگه هم امتحان کردم دیدم همینطوره پس اونقدرا هم دقیق نشده ولی خیلی سرتره 09 هستش.
درمورد پاسهای تودر چه زمینی و چه هوایی کاملا حق با شماست حتی سایه ای از نسخه 2009 رو هم نمیبینیم , من منظورم پاسهای معمولی بود .
ای بابا...حسین جان اگه با دقت جمله من رو بخونی می بینی که نوشتم لینک بدید تا بفهمیم تاریخ انتشار بازی کی هست...
اگه من زود باور بودم که لینک نمی خواستم...در ضمن همونطور که مشخصه هر کی یک تاریخی رو برای عرضه داره معرفی می کنه...
به نظر میرسه بهزاد جان از حرف من دلخور شدی راستش منظوری بدی نداشتم اما الان دارم میبینم حق با شماست شما لینک خبر رو برای اثبات ادعا خواستی اون وقت شب این چیزام پیش میاد در هر صورت من ازت معذرت میخوام !
hobgoblin
05-10-2009, 09:37
اين مشكل زمانهاي مختلف ريليزبراي بازي فقط به يه دليله
اونم اينه كه بازي براي آمريكا - اروپا و ژاپن به صورت مجزا و در تاريخ هاي مختلف ريليز ميشه و بعضي سايتا هم اين تاريخا رو كامل ننوشتن.
اما اينجا دقيقا ميشه تاريخاي ريليز بازي رو ديد
بازي 23 اكتبر در اروپا ريليز ميشه و ما هم كمتر از 20 روز ديگه حالشو ميبريم
vahidreza2007
05-10-2009, 10:08
شما هم بهتره این پیشنهادات رو برای خودت نگه داری...اگه ناراحتی می تونی توی این تاپیک نیای...بقیه دوستان دارن از این تاپیک استفاده می کنن
اولا شما زياد به خودت فشار نيار كه واست اصلا خوب نيست
دوما پيشنهاد من رو به مديراي بخش بود نه به تو !!!!!!!!!!!!!
سوما من اصلا ناراحت نيستم خيلي هم خوشحالم فقط وقتي ميبينم بعضي يا ....... نيست دارند كجا پست ميدن و ... عصباني ميشم
چهارم من اينو به شما گوشزد كنم كه من از شماره اول pes كه منتشر شدباهاشم تا الان كه منتظر انتشار نسخه كامل pes 2010 هستم پس شما در جايگاهي نيستي كه به من بگي بيام به تايك بازي مورد علاقه خودم يا نه !!!!!
پنچم :تعداد پست هاي زياد يه نفر دليل نمي شه اون خودشو بالاتر از ديگرون ببينه !!!!!!!!1
در اخر شما يه پست زدي منم درجواب يه پست زدم از طرف من همينجا تمومه ولي اگه حرفي بود فقط تو پروفايل
اين پست هم بعد 12 ساعت ويرايش ميكنم و مطالب حذف ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Abas1100
05-10-2009, 12:35
آیا احتمال داره بازی یه 4یا 5روزی زودتر بیاد ؟
من امید وارم تا قبل از 1 آبان بیاد
آموزش ggs که همون بود afs explor که بلد نیستم من فقط با ggs و kit server کار کردم ولی چشم اگه آموزشی گیرم اومد میزارم
ضمنا gholi1100 نه gholi110 اسمم مهدی
بازم چشم
مهدی جان به نظر من بهتره تمام مطالب مهمو توی یک پست مشخص قرار بدیم تا از پراکندگی مطالب , دوباره کاری , سردرگمی کاربران , زیاد شدن صفحات تاپیک و مشکلات دیگه جلوگیری کنیم . من توی پست زیر این کار رو انجام دادم چطوره آموزشهای شما رو هم به این پست اضافه کنیم .
من نهایتا تا دو سه هفته بعد از انتشار نسخه نهایی بازی دیگه زیاد به این تاپیک سر نخواهم زد بنابراین قبل از رفتنم مطالب داخل اون پستو به یکی دیگه از کاربرانی که زیاد به این تاپیک سر میزنه منتقل کنیم ( تا امکان ویرایش لازمه اون پستو بتونه داشته باشه ) به همین شکل درصورتیکه اون کاربر تمایل به ادامه نداشت این مسئولیتو به نفر بعدی واگذار کنه .
soltanmasoud007
05-10-2009, 13:54
می خواستم بدونم 2010 هم bal داره یا نه.
Mehdi.ss
05-10-2009, 14:39
مهدی جان به نظر من بهتره تمام مطالب مهمو توی یک پست مشخص قرار بدیم تا از پراکندگی مطالب , دوباره کاری , سردرگمی کاربران , زیاد شدن صفحات تاپیک و مشکلات دیگه جلوگیری کنیم . من توی پست زیر این کار رو انجام دادم چطوره آموزشهای شما رو هم به این پست اضافه کنیم .
من نهایتا تا دو سه هفته بعد از انتشار نسخه نهایی بازی دیگه زیاد به این تاپیک سر نخواهم زد بنابراین قبل از رفتنم مطالب داخل اون پستو به یکی دیگه از کاربرانی که زیاد به این تاپیک سر میزنه منتقل کنیم ( تا امکان ویرایش لازمه اون پستو بتونه داشته باشه ) به همین شکل درصورتیکه اون کاربر تمایل به ادامه نداشت این مسئولیتو به نفر بعدی واگذار کنه .
درسته حسین جان ولی چجوری میتونم آموزشو به این پست اضافه کنم ؟
فکر کنم فقط خودت میتونی ویرایشش کنی
اینم آموزش
mohsen.rajabi
05-10-2009, 14:43
بازی زیبای pes 2010 که قرار هست در جند روز اینده وارد بازار بشه از قابلیت قابلیت motion control و ساپورت natal خبر میدهد این سخنان رو یکی از مسولان بازی اقای Shingo Takatsuka گفته است
ما تا ورژن pes 2009 سعی کردیم برای کنسولها از یک کنترل و یک ویژگی در بازی استفاده کنیم
ولی دیگه با کنترل سیستم جدید و ویژگی های متفاوت اون ما با کمک این کنترل سیستم میتونیم برای هر ورژن از بازی مخصوص کنسولها از ویژگی متفاوتی بهره ببریم . اقای Shingo Takatsuka دیگه زیاد در این مورد صحبت نکرد
ولی میشه گفت با کمک این سیستم جدید بازی از یک ساختار یکپارچه تری طراحی شده است و بازی در اینده از قابلیت motion control و ساپورت nata خبر داد
و شرکت konami گفت ما هنوز هم از gamer ها برای بهتر شدن بازی pes 10 استفاده می کنیم و به اونها گوش میدیم
منبع:
منبع اصلی:
mojtaba007
05-10-2009, 14:44
بابا حسین جان چرا خبر جدیدی از کد جدید این بازی نیست
نمایشگاه چی شد
مشکل دروازبانها حل شد
لیسانس کدوم تیمها گرفته شده
داور بهتر شده؟
چرا اینقدر سوت و کوره
چرا همش بحث دمو هست
vahidreza2007
05-10-2009, 14:47
فكر خيلي خوبي هستش 4039 جان اميدوارم خودتون همچنان با قدرت به فعاليتتون تو اين تاپيك ادامه بدين چون من يكي كه خيلي استفاده ميكنم از پست هاي شما و لذت ميبرم از نقطه نظراتتون كه به جا و مفيد هستش من پيرو اين پستتون مهران جان رو به شما پيشنهاد ميكنم چون هم از نزديك ميشناسمش و ميدونم شيفته و مراد بازي هستش و به خوبي ميتوني اطلاعات به روز رو جمع اوري و ويرايش كنه
BIJAN5759
05-10-2009, 15:39
من فکر میکنم اصل بازی هم نسبت به دموش یکم فرق کنه یعنی گیم پلی بازی از اینی که هستش بهتر تر باشه ، فکر کنم کونامی یه سری مشکلات کمی که تو دمو مشاهده میشه اونارو رفع کنه . واااااااااااااای چه حالی میده!
masuod5961
05-10-2009, 16:29
ساسان دوست دارم ساسان دوست دارم اطلاعاتت خوب بود منتظر بیشترشم هستیم
درسته حسین جان ولی چجوری میتونم آموزشو به این پست اضافه کنم ؟
فکر کنم فقط خودت میتونی ویرایشش کنی
اینم آموزش
فعلا من اینکار رو انجام میدم چون هر روز چند بار به این تاپیک سر میزنم من اون پست شما رو هم اضافه میکنم .
مشکلات پارسالو همه یادشونه همگی از آشفتگیهای هفته های اولی که بازی منتشر شده بود آگاه هستیم و از اون جریانات تجربه خوبی بدست آوردیم که تمام برنامه ها , پچ ها , آموزش ها , اخبار مهم و بطور کل مطالبی که خیلی مورد رجوع کاربرانه باید در یک مکان خاص قرار بگیره تا مشکلات بعدی پیش نیاد .
ببین مهدی جان برنامه به این شکله که چند هفته دیگه ( یا همین الان اگه کسی الان داوطلبه ) زمانیکه که خواستم کمتر به اینجا سر بزنم قبلش اعلام میکنم که یکی از دوستان مدیریت اون پستو به عهده بگیره به این شکل که اون کاربر مطالب اون پستو به یک پستی که خودش ایجاد میکنه منتقل کنه تا امکان ویرایش و مدیریت روی اون پست براش میسر باشه .
کسی که این مسئولیتو به عهده میگیره باید بطور کامل از محتویات اون پست ( که فعلا پست شماره 4030 هست ) اطلاع داشته باشه تا بتونه پاسخ کارابرانی که بصورت گذری وارد این تاپیک میشن رو بده .علاوه بر این باید پیگیر تمام پستهای جدید توی این تاپیک باشه تا در صورتیکه مطلب مهمی از طرف یکی از کاربران توی تاپیک گذاشته شد اون مطلبو به اون پست مرجع اضافه کنه . همچنین مطالبی که اطلاعات سوخته به حساب میان رو از اون پست حذف کنه . بعنوان مثال دو سه هفته دیگه که بازی نهایی منتشر میشه آدرس نقد و بررسیهایی که در حال حاضر توی پست 4030 در مورد نسخه دمو وجود داره باید از اون پست مرجع حذف بشه .
بطور خلاصه دائما باید اون پستو آپدیت کنه .
اگه الان کسی داوطلبه اعلام کنه و گرنه تا چند هفته دیگه من میتونم این کار رو ادامه بدم .
بابا حسین جان چرا خبر جدیدی از کد جدید این بازی نیست
نمایشگاه چی شد
مشکل دروازبانها حل شد
لیسانس کدوم تیمها گرفته شده
داور بهتر شده؟
چرا اینقدر سوت و کوره
چرا همش بحث دمو هست
بعد از نمایشگاه نسخه دموی WENNING ELEVEN 2010 منتشر شد که جدیدتر از این نسخه دموی ماست . کسانیکه اونو بازی کردن تقریبا همشون میگن بهتر از این دمو هست که ما در اختیار داریم و میگن بازی توی اون سخت تره .
در مورد اطلاعات جدید فعلا تمام خبرگزاریها و کسانیکه از آخرین ساخت بازی پلی تست داشتن تحت EMBARGO هستن و اجازه ندارن خبر و یا اطلاعاتی از ساخت جدید در اختیار عموم قرار بدن . این EMBAGO تا 15 اکتبر یعنی یک هفته قبل از انتشار بازی ادامه داره و در این تاریخ محدودیت برداشته میشه و اخبار جدید منتشر میشه از جمله سایت PESFAN که چند روز پیش اعلام کرد .
فكر خيلي خوبي هستش 4039 جان اميدوارم خودتون همچنان با قدرت به فعاليتتون تو اين تاپيك ادامه بدين چون من يكي كه خيلي استفاده ميكنم از پست هاي شما و لذت ميبرم از نقطه نظراتتون كه به جا و مفيد هستش من پيرو اين پستتون مهران جان رو به شما پيشنهاد ميكنم چون هم از نزديك ميشناسمش و ميدونم شيفته و مراد بازي هستش و به خوبي ميتوني اطلاعات به روز رو جمع اوري و ويرايش كنه
منظور شما از مهران JOY JORDISON هستش ؟ اگه این کار رو بکنه که خیلی عالیه ولی فکر نمیکنم حال و حوصله این کارارو داشته باشه .در هر صورت باید ببینیم نظر خود مهران چیه .
من فکر میکنم اصل بازی هم نسبت به دموش یکم فرق کنه یعنی گیم پلی بازی از اینی که هستش بهتر تر باشه ، فکر کنم کونامی یه سری مشکلات کمی که تو دمو مشاهده میشه اونارو رفع کنه . واااااااااااااای چه حالی میده!
نمیشه گفت چقدر فرق میکنه دمو نسخه های 5 و 6 بازی با نسخه اصلی خیلی متفاوت بود اما دمو نسخه های 2008 و 2009 خیلی شبیه نسخه نهایی بازی بود .
SA3EDLORD
05-10-2009, 17:40
آیا احتمال داره بازی یه 4یا 5روزی زودتر بیاد ؟
من امید وارم تا قبل از 1 آبان بیاد
اقایون من خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم.
این پست منو به شک انداخت. مگه بازی تا 30 مهر نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من خودم واقعا" طرفدار فیفا هستم چون فیفا با اینکه گرافیکش اختضاحه یه جوری منو جذبش میکنه همیشه هم هردو فوتبال رو بازی میکنم هم پی اس و هم فیفا اینو همه باید دیگه قبول کنن و جای شکی نیست پیس رو پی سی خیلی بهتر یا عالی هست و فیفا رو نکست هم عالی ولی دلیل نمیشه که شما به جون هم بیوقتید و انسانیت خودتون رو ول کنید و به جون هم بیوفتید واقعا" برای کسانی که به این دو تایپیک یا هرتایپیکی دیگه میاند و درمورد یه چیز دیگه صحبت میکنن یا با هم در مورد یه چیزی نه چندان مهم کلکل میکنن مایه شرمه
گیم واسه من یعنی حیات ولی اونجوری هم به مردم ناسزا یا بدوبیرا نمیگم
keyvanroozbehnia
05-10-2009, 18:25
ببینیم بعد از 10 شماره لوگوی تیمها یا اسمهاشون درست می شه یا همون افتضاحه قبلیه
داورم که مدام یه نفره.
وتتی هم تو حالت world class بازی رو انجام می دی هنوز 10 20 تا گل می زنی ب
به جای پول برای خرید بازیکن حخهدف میدی
هنوز اسم علی دایی رو نفهمیدند
از اون ور fifa جدیده هم گیم پلی اسف باری داره
JUSTIN11
05-10-2009, 18:42
داورم که مدام یه نفره.
ناراحت نشیا ولی من بهت پیشنهاد میکنم بری همون رزیدنت اویل بازی کنی و بفکر کشتن غول و زامبی باشی.
فوتبال رو بیخیال شو.
--------------------------------------
یه سوال از کسانی که دمو رو بازی کردن:
شما دوست دارید نسخه نهایی چه تفاوتی با دمو داشته باشه؟
من دوس دارم تو نسخه اصلی همه تیم ها لیسانس شده باشن
فقط یه مشکل داشت اونم این بود که ورداشتن حالت فرمیشن و تنظیمات ارنج رو عوض کردن خیلی بد شده
الان اگه بخای مشخصات 1 بازیکن رو ببینی دیگه نمیتونی لیست بازیکنانت رو ببینی و همینجوری باید دنبالشون باشی
S A M S U N G
05-10-2009, 19:34
سلام به همگی .
دوستان روی این سیستم با High و رزولوشن 1200×1920 بدون مشکل میتونه اجرا بشه ؟
مخلصیم .
سلام به همگی .
دوستان روی این سیستم با High و رزولوشن 1200×1920 بدون مشکل میتونه اجرا بشه ؟
مخلصیم .
نه:31:
رويه اين سيستم ميتوني همزمان ساكر 9 و 10 رو با هم بازي كني اونم با بالاترين ريسولشن
pedram_sad
05-10-2009, 21:08
خوب ما هم demo بازی رو روی 80 تا 90 واحد fps اجرا کردیم
و اولین چیزی که کاملا واضح بود بهبود گرافیکی بازی از اون حالت اسف بار شماره قبل بود
خوب ما هم demo بازی رو روی 80 تا 90 واحد fps اجرا کردیم
و اولین چیزی که کاملا واضح بود بهبود گرافیکی بازی از اون حالت اسف بار شماره قبل بود
چطور ؟
مگه بازی 60 فریمی نیست ؟
Spaniuly
05-10-2009, 22:26
داورم که مدام یه نفره.
درست نبودن لوگوها و اسامی ربطی به افتضاح نداره دوست عزیز بهتره که به واسطه کمبود اطلاعاتی که دارید قضاوت نادرست نکنید. اگه می بینید که اسامی و لوگو ها و پیراهت تیمها واقعی نیست بهتره دلیلش رو جویا بشید. اینکه خیلی از چیزها توی PES واقعی نیست به این دلیل هست که فول لایسنس نیست این بازی و از فدراسیون فوتبال فیفا اجازه ساخت نداره و این در انحصار بازی فیفا هست. اسم علی دائی رو می دونن فقط چون اجازه ندارند مجبورم اسمش رو اشتباه بنویسند.
توی مستر لیگ جدید PES 2010 دیگه پول واقعی خواهید داد و خبری از پوینت نیست
در ضمن گیم پلی فیفا 10 اسف بار نیست طبق آخرین Review ها و نظر سنجی ها گیم پلی فیفا 10 نمره عالی و فراتر از حد انتظاری گرفته. البته اینکه از نظر شما اسف بار هست یک مسئله جدا گانه هست به هر حال هر کسی نظری داره و نظرش کاملا براش قابل احترام هست و بنده به نظر شما احترام می ذارم ولی در عین حال مخالفم. و شخصا گیم پلی فیفا رو شدیدا پسند می کنم. بخصوص فیفا 10 که عالی شده حتی گیم پلی نسخه کارنت
ناراحت نشیا ولی من بهت پیشنهاد میکنم بری همون رزیدنت اویل بازی کنی و بفکر کشتن غول و زامبی باشی.
فوتبال رو بیخیال شو.
--------------------------------------
یه سوال از کسانی که دمو رو بازی کردن:
شما دوست دارید نسخه نهایی چه تفاوتی با دمو داشته باشه؟
1- مشکلات داوری کم بشه واقعا نا امید کننده و آزار دهنده هست. و در حین بازی کفر آدم در میاد وقتی داور اشتباه فاحش می کنه. تا حالا مشکلات به این بدی توی هیچ ورِژنی از هیچ فوتبال ندیده بودم. نمی دونم چرا اینطوریه.
2- مشکل جدا شدن توپ حل بشه. اینکه برای حل این مورد باید رزولیشن رو تغییر بدیم اشکال بازی هست نه ما بازی باید درست باشه روی هر رزولیشنی. ما که نمی تونیم با کیفیت پایین بازی کنیم. این اشکال باید اصلاح و برطرف بشه
3- ارتفاع شوت های از راه دور در لحظه رسیدن به دروازه کم بشه. شوت های از راه دور به هیچ عنوان ارتفاع کم نمی کنن در حالیکه بیشتر شوت های از راه دور توی دنیای واقعی فوتبال چنین خاصیتی دارند شما واقعا توی PES نمی تونید گلی رو که رونالدو به پورتو زد رو بزنید چون شوت هایی که ارتفاعی بیشتر از ارتفاع دروازه دارند هیچ وقت ارتفاع کم نمی کنن حتی اگه ضرب توپ اونقدر هم زیاد نباشه به صورت ناباورانه ای اوج می گیره و با شدت به بیرون می رن
4- من همیشه معتقدم دروازبانی در PES با وافعیت اصلا متناسب نیست برای قوی بودن دروازبان ها همیشه از یک برنامه نویسی خاص و محدودی استفاده میشه که باعث میشه ناجور بشه. مثلا دروازبانی در PES 2009 خیلی غیر واقعی بود وقتی یک شوت محکم زده میشد دروازبان در کسری از ثانیه یک رفلکس نا باورانه ای می کرد که یک ملخ نمی تونه اون حرکت و جهش رو با اون سرعت انجام بده درواقع برای بالا بردن قدرت دروازبان باید برنامه نویسی رو طوری تنظیم کنن که دروازبان در لحظه شوت به نوعی بتونه مسیر حرکت رو تشخیص بده و به صورت ملایمی بپره حالا اگه دروازبانی با رفلکس و Handing بالا باشه می تونه شوت های با قدرت عادی رو مهار کنه. من معتقدم دروازبانی در PES به اون درجه حرفه ای هنوز نرسیده. و کلی کار داره. توی بازی فیفا برای دروازبانی 3 تا پارامتر وجود داره
الف - Handing که قدرت دروازبان در کنترل توپ های با شدت بالا هست خیلی وقت ها دروازبان به توپ می رسه ولی به دلیل ضعف در مهار نمی تونه توپ رو مشت کنه یا به نوعی ضرب توپ باعث میشه نتونه مهار کنه پس دروازبان هایی مثل میثاق معمار زاده یا وحید طالبلو میشه گفت هندینگ بالایی دارن که توپ هایی که میرسن بهش رو می تونن مهار کنن
ب - رفلکس که واکنش دروازبان هست دروازبانی مثل مهدی رحمتی رفلکس بالایی داره و وقتی شوتی محکم و از راه دور زده میشه با واکنش و رفلکس خوب و پرش بلندی که انجام میده می تونه به توپ برسه
ج - Strength که قدرت و شجاعت یک دروازبان در حراست از دروازه هست و توی موقعیت های تک به تک به خوبی می تونه روی توپ مهاجم بیاد و با بدنش از شوت زنی مهاجم جلوگیری کنه که عابدزانه دروازبانی با Strenth بالا به حساب میومد
سه موردی که گفته شد باید توی دروازبانی PES اعمال بشه حتی اگه از این هم حرفه ای تر بشه چه بهتر. این باعث میشه دروازبانی در حد مطلوب و واقعی بشه اینکه برنامه نویسی بازی طوری باشه که شما حتی اگه موفق بشی دفاع رو جا بذاری و موقعیت تک به تک و خطرناک رو نتونی گل کنی صرفا به این دلیل که دروازبانی رو به نوعی برنامه نویسی کردند که گل نخوره خیلی جنبه مثبتی به حساب نمیاد شاید برای گیمر این مسئله مورد قبول باشه (مثلا همین حسین خودمون خیلی دوست داره اینطوری باشه:31:) ولی مسئله سر فوتبال سیمولیشن هست الان دیگه PES داره تلاش می کنه که تا می تونه بازیش رو شبیه سازی کنه به فوتبال واقعی.
در کل دمو PES من رو زیاد امیدوار نکرد تصور خیلی بهتری داشتم و انتظار بالایی رو داشتم. البته مطمئنا بازی PES 2010 بازی امسال من خواهد بود چون واقعا با PES انس گرفتم و مطمئنم امسال هم بیشترین وقتم صرف بازی PES 2010 خواهد شد. همونطور که در سال گذشته بیشترین وقتم رو صرف PES 2009 کردم هم بازیش و هم ویرایش و ور رفتی و پچ ساختن براش. کلا بد جوری عاشق PES شدم منی که تا همین پارسال همین موقع از PES بدم میومد و فیفا خور بودم
من دوس دارم تو نسخه اصلی همه تیم ها لیسانس شده باشن
فقط یه مشکل داشت اونم این بود که ورداشتن حالت فرمیشن و تنظیمات ارنج رو عوض کردن خیلی بد شده
الان اگه بخای مشخصات 1 بازیکن رو ببینی دیگه نمیتونی لیست بازیکنانت رو ببینی و همینجوری باید دنبالشون باشی
خوب همونطور که عرض شد چیزی رو که شما دوست داری اتفاق نمی افته چون اجازه ساخت بازی از فیفا گرفته نشده پس شاهد مسائل Fake خواهیم بود البته اگه ان شا الله جویس کیت سرور بسازه من امسال هم یک پچ کامل و شسته رفته برای در اومدن بازی به شکل فول لایسنس می سازم اگه عمری باقی بمونه و خدا کمکم کنه.
ببخشید سردرد دادم قربون همه تون که خیلی گلید. موفق و پیروز باشید رفقا:40:
pedramgolchin
05-10-2009, 23:07
یه نکته که در بازی Pes 2010 از نقطه نظر شخصی من وجود داره اینه که بازی به هیچ وجه کسل کننده نیست حتی با وجود اینکه این نسخه دمو هستش و بسیاری از نقاط قوط بازی مثل مستر لیگ و bal توی اون وجود نداره
Mehdi.ss
06-10-2009, 00:01
فیس زندی
منبع
این بازی اومده ؟؟؟
23 اکتبر
17 روز دیگه
ArminxXx
06-10-2009, 00:26
آقا از بچه ها کسی نمیتونه تاریخ شمار اومدن ساکر رو بسازه که اینقدر سوال نشه چموقع میاید؟
------------------------
مهدی جون متشکرم در حد تیم ملی بجز فوتبال. همه چیز عالی شده فقط یه سوال دیگه دارم اونم اینه که تو برنامه GGS از کجا بدونیم هرفایل IMG مربوط به کدوم قسمت بازیه؟؟؟
Mehdi.ss
06-10-2009, 00:31
آقا از بچه ها کسی نمیتونه تاریخ شمار اومدن ساکر رو بسازه که اینقدر سوال نشه چموقع میاید؟
------------------------
مهدی جون متشکرم در حد تیم ملی بجز فوتبال. همه چیز عالی شده فقط یه سوال دیگه دارم اونم اینه که تو برنامه GGS از کجا بدونیم هرفایل IMG مربوط به کدوم قسمت بازیه؟؟؟
خاهش می کنم
از کالبد شکافی باید بفهمی اینم ادرسش
مشکل صدا در2010 PES
من تو چند جا مشکل صدا دارم. آیا برای شما هم این مشکل وجود داره؟
1. صدای تشویق تماشاگرها : تماشاگرها از اول بازی تا آخر فقط شعار می دند. خیلی خیلی کم میشه صدای تشویق عادی و معمول رو شنید. وقتی هم تشویق می کنند، صداش بسیار پایینه. همین طور تماشاگرها خیلی خشک و بی تفاوت نسبت به مسائل بازی اند.
صدای شعارها طوریه که انگار تو استدیو ضبط شده و واقعا حال و هوا و جو ورزشگاه رو القا نمی کنه. عجیبه برام چگونه کونامی راضی شده صدای تشویق هوادارها و جو ورزشگاه رو اینگونه بد بسازه. به این خاطر حدس می زنم مشکل از کامپیوترم باشه.
2. صدای فریاد هم تیمی ها و کادر فنی : در PES 2009 وقتی روی فردی خطا می کردم، صدای ناله و دادش به آسمون ها می رفت! ولی الان هیچ خبری نیست. همین طور صدای فریاد کادر فنی رو هم نمی شنوم. مشکل از کامپیوتر منه؟ اگر پاسخ مثبته، راه حلی داره؟
3. صدای سوت داور : این مشکل رو تو نسخه ی 2009 هم داشتم. صدای سوت داور انگار از ته چاه میاد! اصلا محکم و قوی نیست. طوریه که انگار داور نفس تنگی داره!
اگه مشکل از کامپیوتره، لطفا راه حلی ارائه بدید و اگر مشکل از کونامیه که دیگه هیچ.
سیستم عامل شما xp یا ویستا؟....من توی 2009 در ویندوز ویستا همچین مشکلی داشتم....
اخرش هم نفهمیدم چطور میشه رفعش کرد...من میگم شاید مربوط به ویستا باشه
من هرچی تو فیفا گشتم لیگ آرژانتین نداشت خوب PES چرا از این فرصت استفاده نمیکنه و این لیگ لایسنس نمیکنه یا چرا مثل قدیم لیگ کشور ژاپن (جی لیگ) دیگه لایسنس نمیکنند این اخری که یکجورایی مال خودشون دیگه؟
joey jordison
06-10-2009, 12:23
و شخصا گیم پلی فیفا رو شدیدا پسند می کنم. بخصوص فیفا 10 که عالی شده حتی گیم پلی نسخه کارنت
با سلام آرمین جان.....
واقعا نمیدونم چرا از بازی بدت اومده چون اونقدر پیشرفت کرده و خوب شده که حتی دشمنان درجه 1 PES هم تو فروم EA دیدم دارن تعریف میکنن فکر کنم حدود 5 درصد از بازی امسال بدشون اومده و 95 درصد بازی را خوب و عالی میدونن!
حالا نمیدونم شما بیشتر به فوتبال و سبک بازی آرکید علاقه داری یا نه ولی بازی کاملا شبیه ساز شد دیگه نمیدونم چطور باید سبک بازی را SIM میکردن!
سرعت بازی خوب شده حرکات کند شده کنترل توپ سخت شده هم اون چیزی بود که انتظارش را داشتیم دیگه یا شما انتظارات اینه که بیان همه طرفدارا را بگذارن تو استدیو بازی سازی و بگن گیم پلی چطور شده خوشت میاد از همون اول 95 درصد افراد گفته بودن که میخوان بازی را از آرکید سبکشو دور کنید و همینطور هم شده دیگه نمیدونم مد نظرتون چیه!البته نظرتون محترم هست!
بعضی واقعا اشکالات مسخره ای از بازی گرفتند شاید خواستن بگن ما هم بلدیم اشکال بگیریم اومدن ریپلی ها را میگردن مثلا یک دست بره تو سر یکی دیگ و عکس بگیرن بگذارن اینجا بگن آره ما اشکال پیدا کردیم بابا دیگه اینا ایراد نیستن که تو همه بازیها هست مشکلات داوری هم من نمیدونم چرا من از داوری سوتی آنچنانی ندیدم دیگه بابا اینقدر حساس هستید خوب مثلا یک دونه توپ میره اوت به نفع دیگه میگره اینقدر واقعا اعصابتون را خراب میکنه که نتونین بازی را ادامه بدین یا زمان پاسخگویی که به نظر من یک حسن هست و اصل اینه روی این مورد بتونین بازی کنین و موفق بشین امیدوارم زمان پاسخگویی همینطوری که هست بمونه!
مخصوصا که درجه Superstar هم فکر کنم اضافه شده!
من اصلا نمیخوام حرفهاتون رو انکار کنم فقط خواستم بگم اگه 4 تا دلیل مثلا برای بد بودن Pro Evolution Soccer 2010 پیدا بشه مطمئنا 15 دلیل یا بیشتر برای خوب و زیبا بودن بازی پیدا میشه!
من با بازی کردن PES 2010 همون خاطره خوب PES 5 برام تداعی شد و تو اون فوتبال هم مشکلات حفظ توپ بود حالا PES 2010 هم اونقدر خوبی داره که باعث بشه به بازی جذب شد!
رفتار بازیکنها در بازی به نظر من مهمترین دلیل برای لذت بردن از بازی هست...............این چیزیه که فیفا اصلا نداره!هیچ جور هم نمیشه انکارش کرد
ممنون از محبتت وحید جان!
ولی فکر نمیکنم زیاد فعالیت بکنم چون کمتر میام اینجا از این رو پوزش میخواهم از دوستان!من نهایتا 1 هفته بعد از ریلیز بازی میتوانم تو تاپیک باشم چون شاید اون موقع بتونیم درباره بازی با دوستان بحث کنیم و بعد از یک هفته تاپیک فقط میشه پچ و ..........ساختن و دانلود و سیستم مورد نیازو..............
البته اگه بحث باشه مطمئنا من استقبال میکنم ولی فعالیت رو شرمنده شما و دوستان هستم 100 تا مشکل دارم من واسه این کار
بازم ممنون
nasser_tvs
06-10-2009, 13:23
سلام
من یه مشکل در نصب PES 2010 دارم
در هنگام نصب قسمت کپی فایلهای جدید
ارور 1335 میده و میگه که نمیتونه فایل DATA1.cab را بخونه و بعد سه گزینه ایگنور - ریترای - ابورت را میده
که با هیچ کدوم جواب نمیده
من باید چی کار کنم ؟؟؟
لطفا راهنمایی بکنید
با دو تا فایل که از دو منبع جدا دانلود کردم همین مشکل را دارم
ممکن هست که از ویندوز باشه؟؟
Mehdi.ss
06-10-2009, 13:25
مشکل صدا در2010 PES
من تو چند جا مشکل صدا دارم. آیا برای شما هم این مشکل وجود داره؟
.
توی ویندوز vista و 7 این مشکل وجود داره باید بازی رو توی xp اجرا کنی
با سلام آرمین جان.....
واقعا نمیدونم چرا از بازی بدت اومده چون اونقدر پیشرفت کرده و خوب شده که حتی دشمنان درجه 1 PES هم تو فروم EA دیدم دارن تعریف میکنن فکر کنم حدود 5 درصد از بازی امسال بدشون اومده و 95 درصد بازی را خوب و عالی میدونن!
حالا نمیدونم شما بیشتر به فوتبال و سبک بازی آرکید علاقه داری یا نه ولی بازی کاملا شبیه ساز شد دیگه نمیدونم چطور باید سبک بازی را SIM میکردن!
سرعت بازی خوب شده حرکات کند شده کنترل توپ سخت شده هم اون چیزی بود که انتظارش را داشتیم دیگه یا شما انتظارات اینه که بیان همه طرفدارا را بگذارن تو استدیو بازی سازی و بگن گیم پلی چطور شده خوشت میاد از همون اول 95 درصد افراد گفته بودن که میخوان بازی را از آرکید سبکشو دور کنید و همینطور هم شده دیگه نمیدونم مد نظرتون چیه!البته نظرتون محترم هست!
بعضی واقعا اشکالات مسخره ای از بازی گرفتند شاید خواستن بگن ما هم بلدیم اشکال بگیریم اومدن ریپلی ها را میگردن مثلا یک دست بره تو سر یکی دیگ و عکس بگیرن بگذارن اینجا بگن آره ما اشکال پیدا کردیم بابا دیگه اینا ایراد نیستن که تو همه بازیها هست مشکلات داوری هم من نمیدونم چرا من از داوری سوتی آنچنانی ندیدم دیگه بابا اینقدر حساس هستید خوب مثلا یک دونه توپ میره اوت به نفع دیگه میگره اینقدر واقعا اعصابتون را خراب میکنه که نتونین بازی را ادامه بدین یا زمان پاسخگویی که به نظر من یک حسن هست و اصل اینه روی این مورد بتونین بازی کنین و موفق بشین امیدوارم زمان پاسخگویی همینطوری که هست بمونه!
من اصلا نمیخوام حرفهاتون رو انکار کنم فقط خواستم بگم اگه 4 تا دلیل مثلا برای بد بودن Pro Evolution Soccer 2010 پیدا بشه مطمئنا 15 دلیل یا بیشتر برای خوب و زیبا بودن بازی پیدا میشه!
من با بازی کردن PES 2010 همون خاطره خوب PES 5 برام تداعی شد و تو اون فوتبال هم مشکلات حفظ توپ بود حالا PES 2010 هم اونقدر خوبی داره که باعث بشه به بازی جذب شد!
رفتار بازیکنها در بازی به نظر من مهمترین دلیل برای لذت بردن از بازی هست...............این چیزیه که فیفا اصلا نداره!هیچ جور هم نمیشه انکارش کرد
مهران نمیدونم چرا عقاید من با شما اینقدر همخونی داره واقعا جالبه !
اما درمورد درجه سوپر استار بیشتر گیمرهایی که بازیو روی این درجه بازی کردن میگن تقریبا همون top player و یا کمی قوی تر از اونه ولی نه خیلی زیاد اما آدام که دو هفته پیش جدیدترین نسخه رو بازی کرده میگه بازی نسبت به دمو سخت تر شده من به نظرات ایشون خیلی احترام میذارم چون کاملا پیداست که فوتبال رو کاملا درک کرده . راستش من خیلی چیزا توی این مدت ازش یاد گرفتم که قبلا اصلا تو بحرش نبودم اگه آینده فرصتی بود خیلی دوست دارم در مورد نکات ریز و مهم گیم پلی بازی فوتبال بیشتر با دوستان صحبت کنیم و در این مورد تبادل نظر بشه .
...
اما من مطلبی رو هم اینجا میخوام عنوان کنم . از شواهد امر پیداست که نسخه نهایی بازی نسبت به دمو پیشرفتهای ملموسی خواهد داشت من اینو به چند دلیل میگم :
- همونطوریکه میدونین افراد زیادی از سایتها و رسانه های خبری مختلف از ریویو کد بازی پلی تست داشتن .از جمله اونها شخصیه بنام فرانسیس ( اظهارات ایشون درباره ساختهای قبلی بازی قبلا توی همین تاپیک ارائه شده ) که از ژورنالیستهای کشور انگلیسه هفته پیش مطالب جالبی درمورد نسخه ماقبل نهایی بازی توی سایت pesgaming ارائه داد که صراحتا به این مساله اشاره داشت که تفاوت ملموسی بین دمو و کد 90 درصدی بازی وجود داره و به نوعی از این مساله شاکی بود که چرا کونامی این دمو رو که تا حدودی موجب انحراف افکار بعضی از گیمرها شده منتشر کرده .
-بعد از این جریان انتشار نسخه2010 wenning eleven پیش اومد که حدود یک هفته بعد از انتشار نسخه دمویی که ما در اختیار داریم منتشر شد .بسیاری از گیمرها این دمو رو دانلود کردن من تقریبا تمام نظرات اونا رو در سایتهای مختلف که در مجموع حدود 20 صفحه ای میشه خوندم . قریب به اتفاق افراد معتقدن مساله response time کمی بهتر شده , گیم پلی بازی شناور تر شده , عملکرد دروازه بانها کمی بهتر شده تعدادی انیمیشن جدید به بازی اضافه شده در جه سوپر استار تقریبا شبیه تاپلیر و یا کمی سخت تر از اونه .سرعت کلی بازی تقریبا فرقی نکرده البته بعضیا معتقد هستن سرعت و آهنگ کلی بازی نرماله و این سرعت بالای پاسها هستش که اونو سریع نشون میده و نهایتا اینکه حرکات بازیکنان و انیمیشن ها نرم تر از نسخه دموی pes 2010 شده .
این تغییرات در ظرف یک هفته نشان دهنده آهنگ رشد نسبتا خوبه طراحی و ساخت بازیه .
- دیروز یکی از کسانیکه با کونامی در ارتباطه توی سایت pesgaming مساله ای رو از قول سیباس عنوان میکرد که دموی بازی براساس نسخه نهایی بازی نیست و اساس بازی در نسخه نهایی با نسخه دموی منتشر شده متفاوته . راستش من خودم از این مساله کمی نگران هستم چون واقعا از گیم پلی دمو راضیم و ترسم از اینه که توی نسخه نهایی تغییرات نامطلوبی از دیدگاه من ایجاد بشه در هر صورت هر کسی سلیقه ای داره و من با این گیم پلی کاملا مچ شدم و بهش عادت کردم .
به هر حال باید 9 روز دیگه صبر کنیم تا گزارشات کاملی از نسخه نهایی این بازی روی سایتهای مختلف نقش ببنده .
بالاخره باید یه راهی برای برطرف کردنش باشه...من که عمرا xp نصب کنم
Mehdi.ss
06-10-2009, 13:38
حسین جان در باره چمن چیزی ننوشتهکه پاها توی چمن فرو میره یا نه چون توی دمو پا تو چمن نمیره ؟
توی 2009 میرفت
بالاخره باید یه راهی برای برطرف کردنش باشه...من که عمرا xp نصب کنم
من که پیدا نکردم اگه پیدا کردی بگو تا ماهم استفاده کنیم چون ویستا بازی رو روونتر اجرا میکنه
scavengeboy
06-10-2009, 14:32
سلام . اگه میشه روش نصب Champions League Patch توضیح بدید .
مرسی .
soltanmasoud007
06-10-2009, 14:32
بازی becom a legend داره یا نه.
JUSTIN11
06-10-2009, 14:46
زمان پاسخگویی که به نظر من یک حسن هست و اصل اینه روی این مورد بتونین بازی کنین و موفق بشین امیدوارم زمان پاسخگویی همینطوری که هست بمونه!
کاملا تائید میشه.من با بازی کردن فیفا10 نسخه کنسولیش دیگه کاملا مطمئن شدم که بهترین بازی شبیه سازی فوتبال رو کونامی ارائه میده.....و از اینکه داره روز به روز پیشرفت میکنه خیلی خوشحالم.
من از ماه می تا الان اخبار بازی رو پیگیری میکنم و از همین جا اعلام میکنم این بازی حداقل فرا تر از حد انتظاراتم بوده و کاملا اطمینان دارم نسخه نهایی حتی از دمو هم زیباتر باشه.فقط امیدوارم همونطور که حسین گفت گیم پلی کلی رو دستکاری نکنه و یا حداقل بازی در جهت سخت تر شدن تغییر کنه.
بازی becom a legend داره یا نه.
داره بابا ! :20:
این بازی رلیز شده ؟
برای xbox , pc الان اومده ؟
akharenee
06-10-2009, 15:54
بازی وارد ایران شده این هم لینکش 2روز پیش
ArminxXx
06-10-2009, 16:27
سلام به همه دوستان. مهدی جون بازم کمکت رو لازم دارم اگه میشه یه آدرس از جایی که بشه لباسهای تیمها رو برای ساکر بصورت پک کامل برای کیت سرور دان کرد برام بزار.تشکر.
pedramgolchin
06-10-2009, 16:27
:18::18::18:
امکان نداره:41::41:
ArminxXx
06-10-2009, 16:33
مگه میشه زودتر از تاریخ اعلام شده بیاد همونطور که دوستان گفتن این خبرا کذبه برا سرکیسه کردن مردم.منکه باور نمیکنم.
Talar2009
06-10-2009, 16:39
با سلام خدمت هم دوستان
یکی از مشکلاتی که در سری، pes های قبلی وجود داشت و در pes09 این اشکال به بالاترین میزان خودش رسید و در خیلی از مواقع هم اعصاب خورد کن میشد ،بدین ترتیب بود که با یه سری بازیکنان مثل مسی ، رونالد ، کاکا و یا خیلی بازیکنای دیگه میشد با تو سر توپ زدن ها و چپ و راست کردن بازیکن ،کل تیم حریف رو به راحتی دریبل کرد بدون اینکه مدافعان بتونن عکس العمل مناسبی از خودشون نشون بدن،در واقع همیشه اونی که بهتر بازی می کرد لزوما" برنده نمی شد و بازیکنی که بهتر می تونست دسته بازی رو چپ و راست کنه به راحتی و بدون کوچکترین کار تاکتیکی گل می زد.
سوال من اینه آیا در pes2010 هم این معضل همچنان به قوت خودش باقیست ؟
فکر میکنم این سوال مهمترین مسئله در ارتباط با pes2010 باشه
یعنی چی ؟ بالاخره اومده یا نه ؟
منبع موثق ندارید ؟؟؟
من الان می خواستم برم بیرون بخرم! !!
امار درست بدید
undercover
06-10-2009, 17:09
باسلام.این بازی هرچقدرهم خوب بشه به نظرمن یه مشکل اساسی دررونددربیل زنی داره به طوری که نمیشه به طورحرفه ای رواین قسمت مانور داد وبیشتربطورشانسی صورت میگیره.
pedramgolchin
06-10-2009, 17:09
یعنی چی ؟ بالاخره اومده یا نه ؟
منبع موثق ندارید ؟؟؟
من الان می خواستم برم بیرون بخرم! !!
امار درست بدید
دوست عزیز همیشه چند روز پیش از انتشار رسمی بازی که 16 روز دیگه هستش بازی روی اینترنت قرار میگیره اونم معمولا کمتر از یک هفته هستش
این سایتها هم واسه اینکه تعداد بازدیدشون بره بالا میان از یه عنوان پر طرفدار استفاده میکنن تا سر زبونا بیفتن واسه چند روزی
شما مطمئن باش به محض اومدن لینک دانلود و دزدیده شدن اون:21::27: تو همین سایت لینکاش زودتر از هر جای دیگه قرار میگیره
فعلا تا 2هفته دیگه از دمو لذت ببرید
pedramgolchin
06-10-2009, 17:11
باسلام.این بازی هرچقدرهم خوب بشه به نظرمن یه مشکل اساسی دررونددربیل زنی داره به طوری که نمیشه به طورحرفه ای رواین قسمت مانور داد وبیشتربطورشانسی صورت میگیره.
شما اون فیلم آموزشی feints & tricksکه دوستان گذاشتن رو ببینید بعد اظهار نظر کنید
باید خیلــــــــــــــــــــــ ـی فرز و سریع باشید که بتونید دریبلا رو اجرا کنید
اتفاقا خیلی حرفه ای شده سبک دریبل زنی و شبیه به واقعیت یعنی شما دیگه مثلا نمیتونید فقط با دو یا سه بار سریع زدن R2 دریبل بزنید یا فقط R2 رو نگه دارید و با زدن جهت مخالف دریبل کشویی رو اجرا کنید
:11::11:YOU MUST BE PRO FOR DRIBBLING
undercover
06-10-2009, 17:18
شما اون فیلم آموزشی که دوستان گذاشتن رو ببینید بعد اظهار نظر کنید
باید خیلــــــــــــــــــــــ ـی فرز و سریع باشید که بتونید دریبلا رو اجرا کنید
منظورم اینه که می تونست خیلی ازاین کاربردی ترباشه وراحت ترقابل اجراکردن.ضمنااون سرعتی که شمامنظورته فکرنکنم خودسازنده هاهم بتوننددرست وحسابی ازپسش بربیاند
pedramgolchin
06-10-2009, 17:26
منظورم اینه که می تونست خیلی ازاین کاربردی ترباشه وراحت ترقابل اجراکردن.ضمنااون سرعتی که شمامنظورته فکرنکنم خودسازنده هاهم بتوننددرست وحسابی ازپسش بربیاند
بله احتمال خیلی زیاد سازنده ها زیاد وقت ندارن که دریبل رو تمرین کنن:46::46:
ولی به نظرم این سخت شدن دریبل خیلی به نزدیک شدن بازی به شبیه ساز واقعی کمک میکنه
شما تو فوتبال واقعی ببین مثلا تو یه بازی به طور متوسط چند تا دریبل زیدانی میزنن؟؟بازیا تو واقعیت بیشتر به کار گروهی میپردازه تا کار فردی و کونامی هم اینو 100% آنالیز کرده تا به اینجا رسیده
undercover
06-10-2009, 17:32
بله احتمال خیلی زیاد سازنده ها زیاد وقت ندارن که دریبل رو تمرین کنن:46::46:
ولی به نظرم این سخت شدن دریبل خیلی به نزدیک شدن بازی به شبیه ساز واقعی کمک میکنه
شما تو فوتبال واقعی ببین مثلا تو یه بازی به طور متوسط چند تا دریبل زیدانی میزنن؟؟بازیا تو واقعیت بیشتر به کار گروهی میپردازه تا کار فردی و کونامی هم اینو 100% آنالیز کرده تا به ایجا رسیده
مگه توواقعیت هروقت که شمااراده کنی (البته قابلیتش روداشته باشی)نمی تونی اون دربیلی روکه میخوای بزنی.
pedramgolchin
06-10-2009, 18:11
مگه توواقعیت هروقت که شمااراده کنی (البته قابلیتش روداشته باشی)نمی تونی اون دربیلی روکه میخوای بزنی.
پس اگه این گفته شما درست بود پپ گواردیولا میگفت :
بچه تاکتیک امروز مسی هستش توپو بدید بهش بعد به مسی میگفت تو که قابلیتش رو داری پس هر کی اومد جلوت اراده کن دریبلش کن بزن تو گل:10::10:
undercover
06-10-2009, 18:47
پس اگه این گفته شما درست بود پپ گواردیولا میگفت :
بچه تاکتیک امروز مسی هستش توپو بدید بهش بعد به مسی میگفت تو که قابلیتش رو داری پس هر کی اومد جلوت اراده کن دریبلش کن بزن تو گل:10::10:
اولا قرارنيست كه شماهرحركتي روكه ميتوني بزني بازيكن روبرو دربيل بخور.ولي كلا منظورمن يه چيزديگست
مثلا لازم نباشه براي انجام يك حركت بخصوص سرعتي درحدميكروثانيه داشته باشيم به نظرمن اين كارفقط يه جور سنگ اندازي كه konami براي به اصطلاح طبيعي تركردن بازي انجام داده.
سیستم عامل شما xp یا ویستا؟....من توی 2009 در ویندوز ویستا همچین مشکلی داشتم....
اخرش هم نفهمیدم چطور میشه رفعش کرد...من میگم شاید مربوط به ویستا باشه
ویندوز 7
راستی امروز فهمیدم گزارش گر هم ندارم!
Abas1100
06-10-2009, 19:52
ما شدیدا منتظریم تا بازی بیاد چرا نمیاد
آیا این یک اسپمی بیش نیست
محمد ه ف
06-10-2009, 20:20
اقا من اولین بارم هس میام تو این تایپیک
یه سوال:
PES 2010 نسخهPC نکست هست؟
undercover
06-10-2009, 20:26
یه سوال:
خوب معلومه كه نكست هست.مگه تاحالا تصاويرمربوط به اين بازي روتوخودتاپيك نديدي؟
Spaniuly
06-10-2009, 20:47
ما شدیدا منتظریم تا بازی بیاد چرا نمیاد
آیا این یک اسپمی بیش نیست
نه از اون هم بدتره...:41:
البته نه بدتر از کاری که توی تاپیک فیفا کرده بودی چند روز پیش پست اول تاپیک فیفا 10 رو کپی پیست کرده بودی اسمشم گذاشته بودی اطلاعاتی در مورد فیفا:18:
یه سوال:
بله خیلی هم جالب هست
----------
راستی مهران جان نمی دونم چرا برداشت کردی که من بدم اومده از بازی من گفتم اون انتظار و تصوری که توی ذهنم ایجاد شده بود براورده نشد در ضمن
البته مطمئنا بازی PES 2010 بازی امسال من خواهد بود چون واقعا با PES انس گرفتم و مطمئنم امسال هم بیشترین وقتم صرف بازی PES 2010 خواهد شد. همونطور که در سال گذشته بیشترین وقتم رو صرف PES 2009 کردم هم بازیش و هم ویرایش و ور رفتی و پچ ساختن براش.
این بخش ی از حرفام توی پست قبلیم بود که نشون می ده بازی رو کمابیش پسند کردم اونقدر که بخوام بیشترین وقتم رو صرف همین بکنم. مسائلی رو هم که به عنوان مشکل بیان کردم فقط دیدگاه های من بود خودت می دونی من مثل بعضیا که هدفشون از بیان مشکل تحقیر بازی هست نیستم و خودت میشناسی منو که سعی دارم حقایق رو بگم بی آنکه بخوام تحقیر کنم تازه می دونی که من عاشق ژاپن و هرچی ژاپنیه هستم پس آرزوم هست که شرکتی مثل کونامی پیشرفت کنه در واقع توی ذهنم یه چیز رویایی تصور کرده بودم چیزی که بتونه مجبور کنه همه رو که به بازی یک امتیاز شگفت انگیز بدن و کلی همه ما رو از موفقیت این شرکت ژاپنی خوشحال کنن. در کل من منظورم اینه که بازی اگه ضعفی داره بهتره برطرف بشه که بعد از سال ها شاهد موفقیت کونامی توی فوتبال سیمولیشن باشیم.
البته در کل همین بحث های بیان مشکلات نقد ها و بیان نظرات مثبت و منفی پیرامون بازی به همین روزها محدود میشه فردا پس فردا که بازی بیاد همه ما گرم بازی میشیم و فقط در روز های اولیه انتشار شاهد بازخوردهایی میشیم که حالا یه تعداد مثبتن یه تعداد منفی. چون دیگه بعدش تاپیک پر میشه از بحث هایی درمورد بازی دانلود های مختلف کیت ها و لوگو ها و غیره و دیگه شاهد این بحث های تخصصی نخواهیم بود.
در کل من امیدوارم که نسخه نهایی یک چیز دهن پر کن از آب در بیاد صرفا به خاطر اینکه بتونیم شاهد نظرات مثبت سایت های بزرگ نقد بازی باشیم. چون در کل به گیم پلی بازی دستمون عادت کرده و بی برو برگرد PES بازی خواهیم کرد حتی اگه صفر هم بگیره باز هم بازی خواهیم کرد اینکه نمره بالایی بگیره یه جنبه روحیه بخش برای همه داره هم ما که مشتاق موفقیت بازی در یک بستر رسمی هستیم و هم کونامی که مطمئنم خیلی مهمه براش که توی نقدها با نمره بالای 9 قرار بگیره.
مخلص کلام اینکه مهران جان من از بازی بدم نیومده الکی حرف تو دهن من نذار که این وصله ها به ما نمی چسبه جیگر:11::10:
pedramgolchin
06-10-2009, 20:49
تاپیک سردترین دوران خودشو میگذرونه
کاش یه خبر جدیدی از بازی میدادن خیلی وقته خبری نیست
ولی چه شود دو هفته ی دیگــــــــــــــــــه
Mehdi.ss
06-10-2009, 20:56
سلام به همه دوستان. مهدی جون بازم کمکت رو لازم دارم اگه میشه یه آدرس از جایی که بشه لباسهای تیمها رو برای ساکر بصورت پک کامل برای کیت سرور دان کرد برام بزار.تشکر.
اگه لباس جدید بیاد من توی همین تاپیک و وبلاگم میزارم
بازم اگه عجله داری میتونی تو google سرچ کنی
این سایتی که گذاشتین ، نوشته :
توجه : کلیه سفارشات Pes 2010 روز شنبه 18 مهر ارسال می گردد
تاپیک سردترین دوران خودشو میگذرونه
کاش یه خبر جدیدی از بازی میدادن خیلی وقته خبری نیست
ولی چه شود دو هفته ی دیگــــــــــــــــــه
یک هفته ,نه دو هفته.....
دو هفته دیگه که بازی عرضه شده..ولی یک هفته دیگه یک سری خبر جدید از بازی منتشر می کنن
pedramgolchin
06-10-2009, 23:04
یک هفته ,نه دو هفته.....
دو هفته دیگه که بازی عرضه شده..ولی یک هفته دیگه یک سری خبر جدید از بازی منتشر می کنن
یعنی هفته ی دیگه از قرنطینه خبری خارج میشن ؟؟؟
Mostafa NBA
07-10-2009, 01:08
حسین جان میشه لینک پستی که در مورد آخرین کدی که آدام تست کرده رو بزاری.البته اگر ترجمه کردی !
don-corleone
07-10-2009, 03:35
سلام
اقا بنده از سایت gamingaccess دموی فول بازی لیگ قهرمانان رو دان کردم و نصب هم کردم ولی وقتی روش پلی میکنم تصویر سیاه میاد
و هیچ چیزی نمیشه
مشکل چیه!!!
حسین جان میشه لینک پستی که در مورد آخرین کدی که آدام تست کرده رو بزاری.البته اگر ترجمه کردی !
تقریبا مربوط میشه به دو هفته پیش :
Mehdi.ss
07-10-2009, 13:38
اینم یه پچ کامل از تمام رنگ های کیت های داوران لیگ برتر ایران
پسوورد : PESMEHR.MIHANBLOG.COM
منبع
Mehdi.ss
07-10-2009, 13:40
کیت های جدید پرسپولیس
منبع
Mehdi.ss
07-10-2009, 13:42
کیت جدید وحید طالب لو
منبع
Mehdi.ss
07-10-2009, 13:44
کیت مقاومت شهید سپاسی
منبع
Google Spider
07-10-2009, 15:06
من پیشنهاد می دم که برای نظم بیشتر این کیت ها و پچ ها رو توی یه تاپیک جدید بزارین .
gholi110
شما خودت اینکار رو کن یه تاپیک درست کن به نطرم بهتر باشه .
اینجوری هر پچی که میاد دیگه راحت میشه پیدا کرد .
خطابم به گیمرهای حرفه ای این بازیه : ممکنه 10 تا بازی 10 دقیقه ای با تیمهای مختلف و در درجه سختی تاپ پلیر انجام بدین و نتیجشو توی تاپیک بزارین .
راستش با گذشت دو هفته از زمان انتشار بازی و با وجود اینکه کاملا گیم پلی بازی دستم اومده بازم فقط یک سوم از بازیها رو میبرم در صورتیکه توی سری های این بازی چندان هم آماتور نیستم نشون به این نشون که توی نسخه قبلی به هر تیم دست کم 3 و یا حتی 4 تا رو میزدم . حالا اگه ممکنه شما هم نتایج بازیهاتو مکتوب کنید ( به همراه تعداد گل زده و خورده ) تا یک ارزیابی کلی از این بازی با هم داشته باشیم .
اینا صحبتهای سیباس در خصوص بازیه :
OK, as promised, a bit more detail
بسیار خب همونطور که قول داده بودیم کمی بیشتر درمورد جزئیات صحبت میکنیم :
در خصوص فیفا : ما نمیتونیم اونارو نادیده بگیریم اما اولویت ما فن ها و طرفداران ما هستن . اگه اونا چیزیو توی فیفا ببینن که دلشون بخواد توی این بازی هم وجود داشته باشه نمیتونیم راحت ازش چشم پوشی کنیم. ما حقیقتا به اون عقیده و درخواست احترام میذاریم .
در خصوص واقعیت گرایی بین تیمهای ضعیف و قوی و همینطور مساله پول توی بازی : درمورد این مساله نسخه 2009 بیشتر جنبه آرکیدی داشت . توی نسخه قبلی بازیکنانی مثل مسی و رونالدو رو نمیشد متوقف کرد الان ما اونا رو قوی تراز بقیه ساختیم اما دیگه شاهد این نخواهیم بود که توی یک بازی 10 تا گل به ثمر برسه بخاطر اینکه ما روی دفاع منطقه ای کار کردیم و اونو بهبود دادیم .به هر حال یک فاصله مشخصی توی لیگ انگلیس وجود داره اما ما بازیو به تعادل رسوندیم بنابراین توی بازی گلهای کمتری رد و بدل میشه . اگه تیم شما ضعیفه شما میتونید برای گرفتن مساوی بازی کنید اما همیشه شانسی برای متوقف کردن بزرگان توی این بازی وجود داره .
در خصوص اهمیت بخش آنلاین : بعضی از گیمرها ی نوجوان این امکان براشون فراهم نیست تا در کنار دوستانشون این فوتبالو بازی کنن آنلاین خیلی مهمه بخاطر اینکه این بچه ها میتونن تبدیل بشن به بزرگترین فن های ما . این بازی با بخش آنلاین مشکل داشته و الان ما این وضعیتو تغییر دادیم والان این بخش به خوبی کار میکنه .
mojtaba007
07-10-2009, 16:03
راستش با گذشت دو هفته از زمان انتشار بازی و با وجود اینکه کاملا گیم پلی بازی دستم اومده بازم فقط یک سوم از بازیها رو میبرم در صورتیکه توی سری های این بازی چندان هم آماتور نیستم نشون به این نشون که توی نسخه قبلی به هر تیم دست کم 3 و یا حتی 4 تا رو میزدم . حالا اگه ممکنه شما هم نتایج بازیهاتو مکتوب کنید ( به همراه تعداد گل زده و خورده ) تا یک ارزیابی کلی از این بازی با هم داشته باشیم .
اره حسین جان برای خود من هم باعث تعجبه
تو دموی 2009 دو یا سه تا بازی های اول و میباختم بعدش که بهش عادت کردم همش میبردمش به ندرت میشد ببازم
ولی توی این دمو کونامی شاهکار زده
الان کاملا بر عکس شده یعنی به ندرت پیش می ایه من کامپیوتر و ببرم دی:
کاملا هوشمند شدند
کناره ها رو ببندم از عمق حمله میکنه عمق را متمرکز کنم از کناره ها حمله میکنه
هوش هر بازیکن متفاوته
مثلا توپ و که به مسی میده کامپیوتر حرکات انفجاریشو شروع میکنه
ولی مثلا توپ روی پای بازیکنی باشه که نه سرعتی و نه دریبل زن حرکت انفجاری نداره
یه چیز دیگه هم بگم حرکات تیمی هم متفاوته
مثلا وقتی با بارسلونا بازی میکنی کامپیوتر میشه واقعا مثل تیم بارسلونا
اینقدر پاس کاری های سریع و تند به هم میدهند تا روزنه ای برای حمله پیدا کنند
واقعا براوووووووووووو کونامی
تازه اگر درجه سختی super به بازی اضافه بشه wooooooooow چه شود
و از همه جالبتر اینکه دیگه نمیشه با یه روش به گل رسید تمام باگ ها رو برداشته کونامی
مثلا تو نسخه های قبلی با سر توپ زدن میشد همه رو دریبل کرد گل زد
یا
با سرعت موقع تک به تک با دوازبان بریم گوشه و شوت کنیم تا گل بشه که تو این دمو برداشته شده
یا
تو محوطه جریمه با پاس به حریف راحت گل زدن که تو این دمو نمیشه
کلا هر چی باگ که تو نسخه های قبلی وجود داشت و میشد راحت گل زد تو این دمو بر طرف شده
pedramgolchin
07-10-2009, 16:39
حسین جان در مورد نتایج بازیام باید بگم که من فقط دنبال بازی زیبا نه صرفا گل زدن هستم تا ازش لذت ببرم و تا جایی که بتونم سعی میکنم شبیه به همون تیمی بازی کنم که انتخابش میکنم (که در اینجا من بیشتر بارسلونا رو انتخاب میکنم)
ولی در به ثمر رسوندن موقعیتا خیلی موفق عمل میکنم
تا امروز شایدتقریبا 50-60 بازی کرده باشم که همشون رو روی تایم 10 دقیقه ای بازی میکنم
5باخت داشتم و 80% بازیا رو هم به صورت تقریبی بردم ولی تا بحال با بارسا به pc نباختم جز یه تساوی مقابل اسپانیا
ولی اینو باید بازم تاکید کنم که تا بحال نشده از بازی خسته بشم یا فقط از یک روش واسه گلزنی است توی یک بازی استفاده کنم در کل بازی خیلی به سیمولیشن نزدیک شده خیلـــــــــــــــــــی زیاد
شده باب طبعم ;-)
حسین جان در مورد نتایج بازیام باید بگم که من فقط دنبال بازی زیبا نه صرفا گل زدن هستم تا ازش لذت ببرم و تا جایی که بتونم سعی میکنم شبیه به همون تیمی بازی کنم که انتخابش میکنم (که در اینجا من بیشتر بارسلونا رو انتخاب میکنم)
ولی در به ثمر رسوندن موقعیتا خیلی موفق عمل میکنم
تا امروز شایدتقریبا 50-60 بازی کرده باشم که همشون رو روی تایم 10 دقیقه ای بازی میکنم
5باخت داشتم و 80% بازیا رو هم به صورت تقریبی بردم ولی تا بحال با بارسا به pc نباختم جز یه تساوی مقابل اسپانیا
ولی اینو باید بازم تاکید کنم که تا بحال نشده از بازی خسته بشم یا فقط از یک روش واسه گلزنی است توی یک بازی استفاده کنم در کل بازی خیلی به سیمولیشن نزدیک شده خیلـــــــــــــــــــی زیاد
شده باب طبعم ;-)
واقعا برای من جالبه که شما 80 درصد بازیها رو میبری این نتایجو روی درجه تاپ پلیر بدست آوردی ؟
بوسیله باگ خاصی به گل دست پیدا میکنی یا با استراتژی و برنامه ؟
pedramgolchin
07-10-2009, 17:14
آره حسین جان top player
من که عرض کردم اصلا علاقه ای به گل زدن از باگ بازی ندارم
ولی تا حالا باگی از بازی پیدا نکردم یا بهش دقت نکردم
اینم بگم که کارای دفاعی من خیلی خوبه مخصوصا تو بازی خونی حریف
پس این چیه؟
pedramgolchin
07-10-2009, 17:59
پس این چیه؟
قبلا هم از این لینک های تبلیغاتی که واسه جلب بازدید کننده هستش داشتیم
it's fake bro:11:
Mehdi.ss
07-10-2009, 20:41
من پیشنهاد می دم که برای نظم بیشتر این کیت ها و پچ ها رو توی یه تاپیک جدید بزارین .
gholi110
شما خودت اینکار رو کن یه تاپیک درست کن به نطرم بهتر باشه .
اینجوری هر پچی که میاد دیگه راحت میشه پیدا کرد .
منم همچین نظری دارم اگه پاکش نکنن
نظر بقیه دوستان چیه ؟
به نظر شما پاک نمی کنن ؟
pedramgolchin
07-10-2009, 20:45
منم همچین نظری دارم اگه پاکش نکنن
به نظر شما پاک نمی کنن ؟
چرا پاک کنن ؟؟!!!!!!!!!
شما فقط سعی کن تمام آپدیت تاپیک رو توی پست اول داشته باشی که هم شلوغ نشه تاپیکتون وهم اسپم بازار نشه
هر پچ یا کیت که میخاید اضافه کنید بزارید تو همون پست اول تاپیک
Mehdi.ss
07-10-2009, 20:50
چرا پاک کنن ؟؟!!!!!!!!!
شما فقط سعی کن تمام آپدیت تاپیک رو توی پست اول داشته باشی که هم شلوغ نشه تاپیکتون وهم اسپم بازار نشه
هر پچ یا کیت که میخاید اضافه کنید بزارید تو همون پست اول تاپیک
اگه مطلب بود میشد اپدیت کرد و مطالب قبلی رو پاک کرد تا شلوغ نشه ولی کیتو پچو فیسو از این چیزا رو نمی شه چون هر روز یه کاربر جدید میاد و می خواد از اینا استفاده کنه
pedramgolchin
07-10-2009, 20:58
اگه مطلب بود میشد اپدیت کرد و مطالب قبلی رو پاک کرد تا شلوغ نشه ولی کیتو پچو فیسو از این چیزا رو نمی شه چون هر روز یه کاربر جدید میاد و می خواد از اینا استفاده کنه
خوب شما تو پست اول لینک این فیس و پچ و .... چیزایی که اضافه میکنی رو بزار که سر درگم نشن بچه ها
مثل تاپیک حل مشکلات gta iv :11:
Spaniuly
07-10-2009, 21:43
تاپیک رو می تونید توی تالار ادیت بازیها ایجاد کنید. البته من قصد داشتم بعد اومدن بازی چنین تاپیکی رو ایجاد کنم ولی اگه یکی دیگه ایجاد کنه کار ما هم راحت میشه
JUSTIN11
07-10-2009, 21:50
خطابم به گیمرهای حرفه ای این بازیه : ممکنه 10 تا بازی 10 دقیقه ای با تیمهای مختلف و در درجه سختی تاپ پلیر انجام بدین و نتیجشو توی تاپیک بزارین .
من چند روز پیش یه آماری از بازیهام به حسین دادم که به این شکل بود:
از 10 مسابقه با تمام تیمها بصورت رندوم: 4 برد--4 باخت--2 مساوی (11 گل زده و 10 تا گل خورده)
با مرور زمان گیم پلی بازی کاملا دستم اومده و با تسلط کامل همه فنون بازی اشنا شدم .
دوباره امروز هم 10 تا بازی انجام دادم: 5 برد-- 2 باخت -- 3 مساوی ( 11 گل زده و 8 تا گل خورده)
این یعنی اینکه بازی خیلی سخت تر از قبل شده.
خوب شما تو پست اول لینک این فیس و پچ و .... چیزایی که اضافه میکنی رو بزار که سر درگم نشن بچه ها
مثل تاپیک حل مشکلات gta iv :11:
منم نظرم همینه .
....
مهدی جان اگه اجازه دادن تاپیک جدید باز کنی باید بعضی از مطالب این تاپیک رو هم توی اون پستت لینک بدی .
همونطوریکه پدرام میگه باید لینک بدی .
اجازه بده من یک شمای کلی از ایدم بدم ببین چطوره :
اول از همه کسی که اون تاپیکو میخواد باز کنه باید سعی کنه هر روز به اون سر بزنه تا مطالب اونو همیشه به روز نگه داره .
اما در مورد طرح اون تاپیک بنظر من شما پست اولو به عنوان پست مرجع در نظر بگیر که فقط لینک اطلاعات در اون باشه و بقیه پستها شرح اون اطلاعات .پست اولو میتونی طبقه بندی کنی به این شکل که با تیترهای درشت تر عناوینو از هم جدا کنی و در زیر تیترها زیر شاخه های اونو وارد کنی بعنوان نمونه میتونی تیترها رو به این شکل طبقه بندی کنی :
آموزشها :
- آموزشهای داخل بازی شامل :
آموزش دریبلها و حرکات بازی و..
لینک آموزش : .......
.
- آموزش منوها و مسائل داخل بازی مثل تاکتیک ها , کارتها و غیره
لینک آموزش : .......
.
- آموزش برنامه ها و نرم افزار های جانبی بازی مثل GGS و....
لینک آموزش فلان برنامه : .......
.
.
.
الی آخر
پچها :
عنوان پچ :
لینک :
.
.
کیتها :
عنوان :
لینک:
.
.
.
آپشنها :
عنوان :
لینک:
.
.
.
اخبار مهم بازی :
لینک اخبارمهم
نقد های بازی
لینک ..
لینک ...
و به همین شکل ... الخ
Mehdi.ss
07-10-2009, 21:58
چشم با کمک همه
نظر برای اسم تاپیک ؟
تاپیک رو می تونید توی تالار ادیت بازیها ایجاد کنید. البته من قصد داشتم بعد اومدن بازی چنین تاپیکی رو ایجاد کنم ولی اگه یکی دیگه ایجاد کنه کار ما هم راحت میشه
این تالار ادیت بازیها کجاس من که پیدا نمی کنم
farshad.88
07-10-2009, 22:05
من که منتظرم خود بازی بیاد. خوش به حال شما بچه های تهران که همه چیز سری جور میشه واستون. من که از رفسنجان هستم. احتمالا 2 ماهی باید صبر کنم تا بازی بیاد. اخه اگه هم بخوام از جایی بخرم. از کجا معلوم که همون نسخه دموی بازی نباشه ؟ حتی اگه تهران هم بودم مطمئن نبودم که 2 هفته دیگه بازی رو در اختیار دارم. چون نسخه دمو رو هم بازی نکردم متوجه تغییرات بشم.
شما ها 2 هفته دیگه باید صبر کنید . من 2 ماه دیگه. فعلا که دارم با همین 2009 روزگار طی میکنیم. امروز توی مستر لیگ با یووه. توی 10 دقیقه. 9 تا به بارسلونا زدم. دیگه خسته شدم . اینجور هم که شما ها دارین تعریف میکنید. از سختی بازی 2010. دیگه دپرس شدم از انتظار !!!
محمد ه ف
07-10-2009, 22:21
بچه ها من طرفدار FIFA هستم
و الان هم دارم رو PS3 فیفا 10 رو بازی می کنم و بسیار بازی بی نظیر و عالی ای هست(بر عکس نسخه PC)
من از وقتی فهمیدم PES2010 نکست هس خیلی مشتاق شدم تا این بازی رو واس اولین بار تجربه کنم
لطفا بگید تاریخ عرضه بازی واس PC کی هس؟
مرسی
اینو امروز کونامی توی سایت بازی تحت عنوان PES 2010 TV AD منتشر کرد:
با عرض سلام خدمت همه دوستان
یکی از مشکلاتی که تو سری های قبل pes ، خیلی به چشم می خورد و توی pes09 نمود بیشتری پیدا کرد و به عنوان یه باگ و معضل بزرگ مطرح شد، به این ترتیب بود که با بازیکنانی مثل مسی ،رونالدو و کاکا و خیلی های دیگه میشد با تو سر توپ زدن ها و چپ و راست کردن بازیکن ،کل تیم حریف رو به راحتی دریبل زد و بهترین و راحت ترین راه برای رسیدن به گل بود که حرکات تاکتیکی برای رسیدن به دروازه کم رنگ جلوه داده میشد.
سوال من اینه آیا تو محصول جدید کونامی pes 2010 این معضل برطرف شده یا خیر ، فکر می کنم این یه سوال اساسی در مورد گیمه بازی باشه.
با تشکر
من که منتظرم خود بازی بیاد. خوش به حال شما بچه های تهران که همه چیز سری جور میشه واستون. من که از رفسنجان هستم. احتمالا 2 ماهی باید صبر کنم تا بازی بیاد. اخه اگه هم بخوام از جایی بخرم. از کجا معلوم که همون نسخه دموی بازی نباشه ؟ حتی اگه تهران هم بودم مطمئن نبودم که 2 هفته دیگه بازی رو در اختیار دارم. چون نسخه دمو رو هم بازی نکردم متوجه تغییرات بشم.
شما ها 2 هفته دیگه باید صبر کنید . من 2 ماه دیگه. فعلا که دارم با همین 2009 روزگار طی میکنیم. امروز توی مستر لیگ با یووه. توی 10 دقیقه. 9 تا به بارسلونا زدم. دیگه خسته شدم . اینجور هم که شما ها دارین تعریف میکنید. از سختی بازی 2010. دیگه دپرس شدم از انتظار !!!
باید از مرکز پخش شهرتون بگیری !
من هم که از قم هستم ، بعد از چند ساعت از انتشار بازی ، می تونم اونو بخرم
Vahidking.75
07-10-2009, 22:35
من از پاس عمق های این بازی خیلی بدم میاد واقا چیزی خارج از انتضار بود .
خدا کنه تو فاینال بهتر بشه
a.asgharpour
07-10-2009, 22:42
خوب دوستان اینم اخبار جدید:
Hatsumi اینطور نوشته که کونامی وقت زیادی را برای دمو صرف نکرده به خاطر اینکه سرشون خیلی شلوغ بوده و در حال پیشرفت دادن نسخه واقعی بودن و ایشون (اقای Hatsumi ) پیشنهاد کرده که ما قبل از بازی کردن دمو ابتدا یک مقدار pes2009 بازی کنیم تا متوجه تفاوتهای این دو بازی شویم
در نتیجه ایشون همچنان مایل به شنیدن فیدبک ها از یوزرهاست
اون چیزی که من سعی کردم از متن این Hatsumi بفهم این بوده که ایشون سعی کرده بگه به ما این که نسخه دمو یک نسخه ابتدایی بوده باید یک مقدار کمی تغییرات کلیدی در مقایسه با نسخه نهایی بازی
راستیاتش این که ایشون همچنان درخواست فیدبک از یوزرها رو داره:18:
که معنی که میده اینست که بازی همچنان در حال پیشرفت میباشد و هنوز زمان برای تغییرات تا release شدن بازی مونده اگرچه من که خیلی شک دارم تغییرات خیلی زیادی نسبت به دمو بوجود بیاید
این متن اصلی حرفهای اقای Hatsumi
don-corleone
07-10-2009, 23:06
سلام
اقا بنده از سایت gamingaccess دموی فول بازی لیگ قهرمانان رو دان کردم و نصب هم کردم ولی وقتی روش پلی میکنم تصویر سیاه میاد
و هیچ چیزی نمیشه
مشکل چیه!!!
اقا کسی جواب این پست من رو میتونه بده!!
M A X I M U M
07-10-2009, 23:23
با عرض سلام خدمت همه دوستان
یکی از مشکلاتی که تو سری های قبل pes ، خیلی به چشم می خورد و توی pes09 نمود بیشتری پیدا کرد و به عنوان یه باگ و معضل بزرگ مطرح شد، به این ترتیب بود که با بازیکنانی مثل مسی ،رونالدو و کاکا و خیلی های دیگه میشد با تو سر توپ زدن ها و چپ و راست کردن بازیکن ،کل تیم حریف رو به راحتی دریبل زد و بهترین و راحت ترین راه برای رسیدن به گل بود که حرکات تاکتیکی برای رسیدن به دروازه کم رنگ جلوه داده میشد.
سوال من اینه آیا تو محصول جدید کونامی pes 2010 این معضل برطرف شده یا خیر ، فکر می کنم این یه سوال اساسی در مورد گیمه بازی باشه.
با تشکر
ديگه خبري از اين گونه دريبل ها و سر توپ ها نيست
تا جم بخوري توپ رو ميگيرن
هوش مصنوعي خيلي رفته بالا و بازي فوق العاده سخت شده
Mehdi.ss
08-10-2009, 00:10
هر وقت چیز جدیدی توی تاپیک گزاشته شد همین پستو ویرایش می کنم و به فهرستش اضافه می کنم
آدرسشم میزارم توی امضام
فهرست
توضیحات و ترجمه منوها و تنظیمات داخل بازی :
- توضیحات لازم درمورد کارتهای بازیکنان :
1
2
- ترجمه منوی تنظیمات سیستم بازی GamePlan و توضیحات لازمه :
آموزش حرکات , فریبها و دریبهای بازی :
بخش اول :
بخش دوم :
- آموزش تعدادی از حرکات و دریبلها :
p30world.com/showpost.php?p=4243865&postcount=3608
- نمایش بعضی از حرکات و دریبلها بصورت GIF :
حل مشکلات بازی :
مشکل خاموش بودن گزینه VSYNC و رفع رگه رگه های تصویر
کالبد شکافی فایل های پرو 2010 دمو !
دانلود نرم افزارهای ادیت :
دانلود برنامه oedit
آموزش برنامه ها و نرم افزار های جانبی بازی GGS و....
کار با برنامه ggs
اینم ویدیو آموزش ساخت فیس که قسمتی از کار رو هم با برنامه oedit انجام میده
پچها :
پچ اضافه شدن زمان و پنالتی به دمو
پچ اضافه شدن چند تيم از جمله رئال مادريد!!!!
اظافه شدن برزیل به دمو
این هم یه پچ دیگه ای است كه تیم های لاتزیو/رم/اینتر/میلان/یوونتوس/و ناپولی رو جایگزین تیمها میکنه
اين پچ هم 6 تيم بندسليگا(هامبور-بايرن-اشتوتگارت-ولفسبورگ-برمن) رو جایگزین می کنه
پچ سالم جایگزین شدن تیمهای چلسی / منچستر / مادرید / اینتر / لیور پول / بارسلونا که فکر کنم بهترین پچ باشه
پچ لیگ انگلیس برای دموی PES 2010
پچ لیگ ایتالیا برای دموی PES 2010
آپشنها :
فیس :
چمن:
اینم یه چمن تقریبا زیبا باید توی این قسمت بریزید
فیس ایرانی :
قلعه نویی
زندی
اسکربرد:
کیت ایرانی:
پچ کامل از تمام رنگ های کیت های داوران لیگ برتر ایران
پرسپولیس
کیت جدید وحید طالب لو
کیت مقاومت شهید سپاسی
کیت کامل مقاومت سپاسی
کیت شاهين پارس جنوبي بوشهر
كيت تراكتورسازي تبريز و فولاد و پاس
کیت سپاهان
کیت :
منچستر
نرم افزار ادیت:
ggs
توپ:
توپ نایک
دستگش:
دستکش منچستر
تور :
منو:
یه منوی زیبا
کفش :
نایک
تابلو تبلیغات :
تبلیغات فارسی
Mehdi.ss
08-10-2009, 01:19
اینم کیت کامل مقاومت سپاسی
منبع
Mehdi.ss
08-10-2009, 01:25
كيت تيم شاهين پارس جنوبي بوشهر
منبع
Mehdi.ss
08-10-2009, 01:28
كيت تراكتورسازي تبريز ورژن 1.1(ليگ نهم)
کیت فولاد
کیت پاس
منبع
Mehdi.ss
08-10-2009, 01:30
کیت تیم فولاد مبارکه سپاهان
منبع
Konami_Pc
08-10-2009, 02:17
این ترایلر جدید که حسین جان گذاشته بود چجقدر با حال بود اگه دقت کنید توش حالت گزارشگری خیلی عالی بود
a.asgharpour
08-10-2009, 06:14
اقا کسی جواب این پست من رو میتونه بده!!
تمام کسانی که این پچ چمیوز لیگ رو دانلود کردند اینکارو انجام بدند درست می شود
شما باید ابتدا فایلهای pf0b,pf0c,pf04 را در جایی که فایل exe بازی وجود داره کپی کنید نه داخل فولدر img
دوم اینکه بعد ازاینکه کارهای قبلی منظورم این پستم هست
را انجام دادید حالا داخل پوشه img باید هم فایلهایDTO5_E.IMG,dt06.img, dt07.img and dt09.img باشد و هم اینکه همین فایلها را یک کپی ازشون بگیرید و بعد در جای دیگر نامهشون را به ترتیب این بگذارید pf06.img,pf07.img,pf09.img,pf05_E.img و بعد دوباره تمام این فایلها را به پوشه img برگردانید
بدیدن ترتیب فایلهایی که در فولدر img قرار میگیرند اینها هستند :
DTO5_E.IMG,dt06.img, dt07.img and dt09.img
pf05_E.img,pf06.img,pf07.img,pf09.img
هر وقت چیز جدیدی توی تاپیک گزاشته شد همین پستو ویرایش می کنم و به فهرستش اضافه می کنم
آدرسشم میزارم توی امضام
فهرست
مهدی جان دستت درد نکنه خیلی عالیه اگه امکان داره این چند موردو هم از این پست به فهرستت اضافه کن .
توضیحات و ترجمه منوها و تنظیمات داخل بازی :
- توضیحات لازم درمورد کارتهای بازیکنان :
کد:
و
کد:
- ترجمه منوی تنظیمات سیستم بازی GamePlan و توضیحات لازمه :
کد:
آموزش حرکات , فریبها و دریبهای بازی :
بخش اول :
کد:
بخش دوم :
کد:
- آموزش تعدادی از حرکات و دریبلها :
کد:
- نمایش بعضی از حرکات و دریبلها بصورت GIF :
کد:
حل مشکلات بازی :
مثلا مشکل ...
لینک ...
.
.
.
راستی غیر از سایت gamingaccess این سایت هم مطالب جالب و به روزی ارائه میده :
اگه موردی ( مثلا توضیحات یک پچ و یا هر چیز دیگه ) هم احیانا احتیاج به ترجمه داشت بگین که ترجمش کنم این قسمتش با من .
آقا این بازی بالاخره عرضه شد تو ایران یا نه ؟؟
mrmaster
08-10-2009, 09:31
میگم دوستان دیگه منتظر نسخه فول نباشین همینجوری پچهارو ادامه بدین نسخه 2011 خودمون میدیم بیرون :31:
pedramgolchin
08-10-2009, 10:01
آقا این بازی بالاخره عرضه شد تو ایران یا نه ؟؟
نه دوست عزیز
یه زحمتی بکش 2-3 صفحه از تاپیک رو بخونید خودتون متوجه میشدید:46:
Google Spider
08-10-2009, 10:45
اقا یه انتقاد از تاپیک
شما پست 1 این تاپیک رو با پست 1 تاپیک فیفا 10 مقایسه کنید .
من همیشه از تاپیک هایی که توست آرمین ایجاد شده خوشم میاد آخه یه اطلاعات کامل میشه از پست 1 گرفت .
همین جا من از زحمات بیشمارش تشکر می کنم .
اقا یه انتقاد از تاپیک
من همیشه از تاپیک هایی که توست آرمین ایجاد شده خوشم میاد آخه یه اطلاعات کامل میشه از پست 1 گرفت .
دوست عزیز این ابراز تشکر و قدردانی شما نشان دهنده شعور و فرهنگ بالای شماست .
حقیقتا آرمین توی انجمن بازی واقعا زحمت زیادی میکشه من فعالیت ایشونو توی بقیه قسمت های انجمن بازی زیاد بررسی نکردم اما گهگداری که به قسمت های مختلف انجمن سر میزنم شاهد کارهای بسیار مفید و زحمات ایشون هستم .بعنوان نمونه فقط کافیه یک سر به تاپیک pes 2009 بزنید تا به صحت ادعای من پی ببرید .
چقدر خوبه در زمانیکه یک نفر داره کارهای مفید و ارزشمندی انجام میده ازش قدردانی کنیم و اونو مورد تقدیر قرار بدیم نه بعد از اینکه فعالیتشو کمرنگ کرد و یا به پایان برد و ما خلا و کمبودشو احساس کردیم تازه یادمون بیاد چه چیز ارزشمندیو از دست دادیم و ای کاش این مساله در جامعه ما بصورت فرهنگ در بیاد .
Seabass Explains Tactical Sliders to PESFan
Along with the players and media at this weekend’s European PES Championships in France was Shingo 'Seabass' Takatsuka, with PESFan among those that had the opportunity to sit down with the legendary producer at a roundtable event on Saturday.
He asked various members of the press about their feelings on the way the series should be taken. Part of the discussion involved PES 2010’s inclusion of tactical sliders, and why such a feature was chosen for the new game.
“Seabass: We introduced the sliders because it almost equals the manager’s ability to combat an opposition team’s best players. When you think of Chelsea against Barcelona in the Champions League, Hiddink really knew how to stop Messi being effective, and we wanted to implement that sort of thing in the game with the slider system.
We tried to counter the top players being too good, not by simply weakening the individual strength of the player, but by enhancing the overall elements of the team play. How the team can stop one good individual player - that’s a very managerial aspect of the game, and it’s now possible to some extent with the introduction of the sliders.”
Seabass also spoke briefly about the defensive overhauls in PES 2010, specifically the introduction of zonal marking.
“Seabass: The score lines of the previous versions were really high, which is rare in real matches, so we thought that the defence must be really enhanced. To strike a balance, we thought the introduction of the zonal defence was quite perfect, and we’ve been pleased with the results so far in the much more realistic score lines that have been happening when playing PES 2010”
سیباس درمورد اسلایدرهای تاکتیکی بازی توضیح میدهد
توی رقابتهای آخر هفته و اروپایی pes در فرانسه شینجو سیباس تاکاتسوکا هم حضور داشت و این فرصت برای ما ( سایت pesfan) فراهم شد تا با این کارگردان افسانه ای نشستی داشته باشیم حتی در روز شنبه ( که تعطیله ) .
او از اعضای مختلف خبرگزاریها درباره بازی سوال کرد و نظر و احساس اونا رو جویا شد بخشی از صحبتها درمورد اسلایدرهای تاکتیکی در نسخه جدید بازی بود و اینکه چرا این خصوصیت برای نسخه جدید انتخاب شده .
اما جواب سیباس : ما این اسلایدرها رو به این دلیل ارائه دادیم که این سیستم به بوسیله توانایی مدیریتی که در اون وجود داره به گیمر این امکانو میده تا با مدیریت درست خودش بتونه تا حدودی با بازیکنان بزرگ حریف مقابله کنه .زمانیکه شما بازی چلسی در مقابل بارسلون در چارچوب جام قهرمان باشگاههای اروپا رو در نظر بگیرید میبینید گاس هیدینک واقعا میدونست چطوری مسی رو مهار کنه
و ما خواستیم اون برنامه ها رو بوسیله سیستم اسلایدرها توی این بازی پیاده کنیم .
ما تلاش کردیم با بازیکنان بزرگ مقابله کنیم اما نه از طریق ضعیف کردن استعداد فردی بازیکنان بزرگ بلکه از طریق ارتقاء و توسعه عناصر کلی بازی . چطوری یک تیم میتونه استعدادها و تواناییهای یک بازیکن بزرگو مهار کنه این مساله کاملا مربوط میشه به دیدگاه مدیریتی بازی و الان اینکار رو تا حدوی میشه با این اسلایدرها انجام داد .
سیباس , بصورت خلاصه درباره اورهال ونوسازی مقوله دفاع در نسخه 2010 توضیح بدین بخصوص درباره زونال مارکینگ ( Zonal Marking)در این بازی ( من این توضیحو در باره زونال مارکینگ بدم که این یک استراتژی دفاعی در فوتباله که مدافعین بجای گرفتن بازیکن حریف منطقه ای از زمین رو پوشش میدن و چنانچه حریف اون منطقه رو ترک کنه این مسئولیت به بقیه بازیکنان مدافع واگذار میشه . بعنوان یک آلترناتیو و گزینه برای این سیستم میشه به استراتژی من مارکینگ اشاره کرد) .
سیباس : نتایج بازیها توی نسخه قبلی بازی واقعا غیر واقعی بودن که بندرت توی فوتبال واقعی شاهدش هستیم بنابراین ما به نظرمون رسید که عملکرد دفاعی باید بهبود پیدا کنه . برای ایجاد یک موازنه و تعادل در بازی ما فکر کردیم که باید چیکار کنیم که نهایتا حاصل این تفکرات ایجاد دفاع منطقه ای در زمین بود که این ایده کامل به نظر میرسه و تا اینجا ما از نتایج حاصله از اون خوشحال و راضی هستیم نتایج بازیها بسیار به واقعیت نزدیک شده زمانیکه شما این نسخه رو بازی میکنید متوجه این مساله خواهید شد .
اون در ادامه به این مساله اشارده داشت که پارسال بازخوردها و نظرات گیمر در سایتهای بازی چقدر در فرایند ساخت بازی تاثیر داشته .
ArminxXx
08-10-2009, 13:11
اینم ارادت بنده به P30World عزیز سایت محبوبم (اولین ادیتم بود از مهدی جون یه تشکر ویژه میکنم بخاطر کمکاش):
Mehdi.ss
08-10-2009, 13:29
تبلیغات فارسی رو تو استادیوم های PES 2010 تجربه کنین
منبع
Mehdi.ss
08-10-2009, 13:35
یه منوی خیلی زیبا
پسورد و منبع
Seabass Explains Tactical Sliders to PESFan
Along with the players and media at this weekend’s European PES Championships in France was Shingo 'Seabass' Takatsuka, with PESFan among those that had the opportunity to sit down with the legendary producer at a roundtable event on Saturday.
He asked various members of the press about their feelings on the way the series should be taken. Part of the discussion involved PES 2010’s inclusion of tactical sliders, and why such a feature was chosen for the new game.
“Seabass: We introduced the sliders because it almost equals the manager’s ability to combat an opposition team’s best players. When you think of Chelsea against Barcelona in the Champions League, Hiddink really knew how to stop Messi being effective, and we wanted to implement that sort of thing in the game with the slider system.
We tried to counter the top players being too good, not by simply weakening the individual strength of the player, but by enhancing the overall elements of the team play. How the team can stop one good individual player - that’s a very managerial aspect of the game, and it’s now possible to some extent with the introduction of the sliders.”
Seabass also spoke briefly about the defensive overhauls in PES 2010, specifically the introduction of zonal marking.
“Seabass: The score lines of the previous versions were really high, which is rare in real matches, so we thought that the defence must be really enhanced. To strike a balance, we thought the introduction of the zonal defence was quite perfect, and we’ve been pleased with the results so far in the much more realistic score lines that have been happening when playing PES 2010”
سیباس درمورد اسلایدرهای تاکتیکی بازی توضیح میدهد
اما جواب سیباس : ما این اسلایدرها رو به این دلیل ارائه دادیم که این سیستم به بوسیله توانایی مدیریتی که در اون وجود داره به گیمر این امکانو میده تا با مدیریت درست خودش بتونه تا حدودی با بازیکنان بزرگ حریف مقابله کنه .زمانیکه شما بازی چلسی در مقابل بارسلون در چارچوب جام قهرمان باشگاههای اروپا رو در نظر بگیرید میبینید گاس هیدینک واقعا میدونست چطوری مسی رو مهار کنه
و ما خواستیم اون برنامه ها رو بوسیله سیستم اسلایدرها توی این بازی پیاده کنیم .
سیباس , بصورت خلاصه درباره اورهال ونوسازی مقوله دفاع در نسخه 2010 توضیح بدین بخصوص درباره زونال مارکینگ ( Zonal Marking)در این بازی ( من این توضیحو در باره زونال مارکینگ بدم که این یک استراتژی دفاعی در فوتباله که مدافعین بجای گرفتن بازیکن حریف منطقه ای از زمین رو پوشش میدن و چنانچه حریف اون منطقه رو ترک کنه این مسئولیت به بقیه بازیکنان مدافع واگذار میشه . بعنوان یک آلترناتیو و گزینه برای این سیستم میشه به استراتژی من مارکینگ اشاره کرد) .
1
حسن جان مطمئني سپاس تو اين تاپيك نمياد دقيقا" ايرادايي كه من گرفتم جواب داده
مثلن من شيوه دفاعي چلسي براي مهار مسي رو مثال زدم اينجا هم اومده همين رو گفته
يا در مورد تمايل به توپ نه فضا كه دوباره جواب اونا داده
ولي كاملن اين اشتباهها هست شايد تعداد مدافعان زياد باشه ولي خوب جاگيري نميكنن مثلن همون تيلر كه از وينينگ اليون تو اين سايت گذاشتيد مسي تو تيم ملي آرژانتين هست نزديك به 5 مدافع اطرافشن ولي معلوم نيست ميخوان چكار كنند
در مورد اشتباه دروازه بانان تو بيرون اومدن تو همون تيلر هم هست وقتي كه پاس پشت مدافعين برايه تورس ميندازن دروازه بان مياد كنج محوطه جريمه و جا ميمونه
این ویدئو مربوط میشه به ریویو کد ( حدود 90 درصد ) .
متاسفانه Jon Champion وMark Lawrenson مثل نسخه قبل خیلی بد گزارشگری میکنن :
BIJAN5759
08-10-2009, 14:02
فکر میکنین این مطلف که یکی از دوستان در تاپیک های قبلی اشاره کرده بود بازی اصلی با دموی که الان ما داریم بازی میکنیم تفاوتهای زیادی داره ؟ اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه باز این اینیم که هست بهتر میشه و امیدواریها بشتر تر هم میشه .....
Mehdi.ss
08-10-2009, 14:36
کاش همون گزارشگر پلی استیشن رو روی این فوتبال می گذاشتن ، واقعا زیبا گزارش می کرد
ArminxXx
08-10-2009, 16:22
کاش همون گزارشگر پلی استیشن رو روی این فوتبال می گذاشتن ، واقعا زیبا گزارش می کرد
آره مخصوصا کلمات خاصی که استفاده میکرد.من با داییام و پسر خالم هر وقت خونه یکی جمع میشیم حداقل یکی دو دست wining Eleven 4 رو روی PC بازی میکنیم:46:.
2 SHAHROOZ
08-10-2009, 16:43
آفسایدوها ! نانانوکاتتا ...
هوتو اورال ماستا...
شووتو...
اورال کییپر...
رووبرتو کارلوووس...
عجب روزگاری بودا یادش بخیر.....
Konami_Pc
08-10-2009, 17:05
تو این ویدئو وقتی ابراهیموویج گل میزنه تور دروازه کم تکون میخوره انگار توره دروازه رو درست کردن:20:
saeid127
08-10-2009, 17:26
اینم ارادت بنده به P30World عزیز سایت محبوبم (اولین ادیتم بود از مهدی جون یه تشکر ویژه میکنم بخاطر کمکاش):
اتوئو تو بارسلونا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18::18:
adel0098711
08-10-2009, 17:53
شما باید ابتدا فایلهای pf0b,pf0c,pf04 را در جایی که فایل exe بازی وجود داره کپی کنید نه داخل فولدر img
را انجام دادید حالا داخل پوشه img باید هم فایلهایDTO5_E.IMG,dt06.img, dt07.img and dt09.img باشد و هم اینکه همین فایلها را یک کپی ازشون بگیرید و بعد در جای دیگر نامهشون را به ترتیب این بگذارید pf06.img,pf07.img,pf09.img,pf05_E.img و بعد دوباره تمام این فایلها را به پوشه img برگردانید
اگه امکانش هست به زبون ساده تر توضیحات کاملتری بذار من این کارها رو انجام دادم اما اجرا نشد.
کوچکی یا بزرگی حروف مهم است ؟
این فایل های dt که میگی از img خود بازی یا پچ استفاده کنیم و بعد که pf می سازیم کجا کپی کنیم .
من یک img به نام img 2 ساختم و فایل های خود img تغییر دادم و در img کپی کردم کارم درست بوده است .؟
pedramgolchin
08-10-2009, 18:32
تو این ویدئو وقتی ابراهیموویج گل میزنه تور دروازه کم تکون میخوره انگار توره دروازه رو درست کردن:20:
بله
خیلی پیشرفت داشته انگاری
پاسهای تو عمق خیلی بهتر شده دیگه کند نیستش پاسها مخصوصا تو فضای خالی پشت بازیکنا :8:
به نظر میرسه عکس العمل بازی به فرمانهای بازیکن response time خیلی بهتر شده
I_AM_LEGEND
08-10-2009, 19:10
این ویدیو که دیدم خیلی نا امید شدم .انگار داشتم pes 2009 نگاه می کردم.هیچ تفاوتی احساس نکردم. نمی دونم کونامی این همه وقت برای چی تلف کرده؟!!! دفاع همچنان اتوبانه گزارشگر که افتضاح تر از همیشه.یکی نیست بپرسه کونامی تو این مدت چی کار کردی؟!!!
mamadosein
08-10-2009, 19:47
سلام
دوستان میتونید پچ لیگ برتر ایران رو برای دمو از لینک زیر دانلود کنید
پیشنهاد میکنم این کار رو بکنید چون حجمش هم واقعا کم هست و میارزه
ArminxXx
08-10-2009, 20:26
اتوئو تو بارسلونا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18::18:
سعیدجون این ساکر09 هستش که من ادیت کردم.
دوستان کمکم کنید: این پچ 1.40 ساکر09 که دوست زحمت کشمون ، فکر کنم آرمین اسمش بود تو صفحه 701 تاپیک ساکر09 گذاشته بود با حجم 21 مگ رو دان کردم حالا میخوام نصبش کنم این اخطار رو میده اگر کسی میتونه کمک کنه؟(با تشکر)
واقعا دست دوستان درد نکنه
با این پچ ها می تونیم خودمون یه Pes 2010 بدیم بیرون !!!
در مجموع 22 ورزشگاه توی نسخه 2010 بازی وجود داره قبلا توی تاپیک تعدادی از ورزشگاهها رو ارسال کرده بودم اما الان تمامشو با اسم ورزشگاهها میتونید ببینید :
ورزشگاههای غیر واقعی :
- Bristol Mary Stadium
- Mohamed Lewis Stadium
- Ville Marie Stadium
Konami Stadium -Estadio Amazonas -Estadio Del Pelenque
ورزشگاههای دارای مجوز :
- Anfield ورزشگاه اختصاصی لیورپول :
- Old Trafford ورزشگاه اختصاصی منچستر یونایتد :
- Wembley Stadium ورزشگاه ملی انگلیس :
- Stade De France ورزشگاه اختصاصی پاریسن ژرمن :
- Camp Nou ورزشگاه اختصاصی بارسلونا
- San Siro ورزشگاه اختصاصی آث میلان :
- Santiago Bernabeu ورزشگاه اختصاصی رئال مادرید :
- Stadio Olimpico ورزشگاه اختصاصی تیمهای رم و لاتزیو :
- Giuseppe Meazza ورزشگاه اختصاصی تیم اینتر :
- Stade Louis II ورزشگاه اختصاصی موناکو :
- Saitama Stadium 2002 ورزشگاه اختصاصی اوراوا ردز ژاپن :
- El Monumental ورزشگاه اختصاصی تیم ریور پلاته آرژانتین :
- Amsterdam Arena ورزشگاه اختصاصی آژاکس هلند :
- Estadio Da Luz ورزشگاه اختصاصی بنفیکای پرتغال :
- Estadio Jose Alvalade ورزشگاه اختصاصی اسپورتینگ لیسبون پرتغال :
- Estadio Do Dragao ورزشگاه اختصاصی اف سی پورتو پرتغال :
-
arash66_2m
08-10-2009, 21:27
سلام/.
راستی گزارشگر فارسی برای این بازی نتونسین پیدا کنین ؟ :31:
Vahidking.75
08-10-2009, 22:54
ادیتور های عزیز مژده
میشه فایل های bin حاوی فیس بازیکنان pes 2010 رو با poc 2009 + oedit باز کرد
خودم همین حالا امتحان کردم شد
Mehdi.ss
08-10-2009, 23:05
ادیتور های عزیز مژده
میشه فایل های bin حاوی فیس بازیکنان pes 2010 رو با poc 2009 + oedit باز کرد
خودم همین حالا امتحان کردم شد
با برنامه ggs هم مشه
Vahidking.75
08-10-2009, 23:41
با برنامه ggs هم مشه
منظور من اینه که فایل سه بعدی رو هم میشه ویرایش کرد
Mehdi.ss
09-10-2009, 00:09
اینم ویدیو آموزش ساخت فیس که قسمتی از کار رو هم با برنامه oedit انجام میده
منبع
Mehdi.ss
09-10-2009, 00:13
اینم یه چمن تقریبا زیبا باید توی این قسمت بریزید dt07.img[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع
Vahidking.75
09-10-2009, 00:27
بچه ها من کم کم دارم ساخت فیس رو یاد میگیرم
خیلی سخت هست مخصوصا کار با oedit
Mehdi.ss
09-10-2009, 00:37
همچین دوربینی هم تویه بازی هست ؟
منبع
ArminxXx
09-10-2009, 00:45
دوستان کمکم کنید: این پچ 1.40 ساکر09 که دوست زحمت کشمون ، فکر کنم آرمین اسمش بود تو صفحه 701 تاپیک ساکر09 گذاشته بود با حجم 21 مگ رو دان کردم حالا میخوام نصبش کنم این اخطار رو میده اگر کسی میتونه کمک کنه؟(با تشکر)
کسی نیست که بده به ما پاسخی آی مهدی تو بگو که خودت پاسخی :31:
اینم یه چمن تقریبا زیبا باید توی این قسمت بریزید dt07.img[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع
لینک ایراد داره ، بعد از تموم شدن ثانیه شمار وقتی رو دانلود کلیک می کنم IDM باز میشه برای شروع دانلود ،اما ارور مربوط به اشکال در سرور رو میده
Mehdi.ss
09-10-2009, 00:51
لینک ایراد داره ، بعد از تموم شدن ثانیه شمار وقتی رو دانلود کلیک می کنم IDM باز میشه برای شروع دانلود ،اما ارور مربوط به اشکال در سرور رو میده
من دانلود کردم سالمه ولی بیا 2 تا ادرس دیگه
به جای خط فاصله f i l e f r o n t .c o m رو بنویس
کسی نیست که بده به ما پاسخی آی مهدی تو بگو که خودت پاسخی :31:
باید توی تاپیک pes 2009 سرچ کنی یه برنامه به نام اینستالر هست که آقا ارمین (krauser ) گذاشته
اگه تو همونجا سوال کنی با آموزشش رو پیدا می کنی
2 SHAHROOZ
09-10-2009, 09:25
دانلوئ خود نرم افزار OEDIT :
یک ویدئو از مود آنلاین بازی . بازی تیمهای اینتر ایتالیا و پاناتینایکوس یونان در قالب جام باشگاههای اروپا .
دور زمین هم از تبلیغات متنوعی استفاده شده .
به نظر من سرعت و آهنگ کلی بازی کم شده که بازیو طبیعی تر کرده ببینین شما هم همین نظر رو دارین :
Hi everyone.
I spent the weekend with fans in Nice at the PES European Championships. In addition to holding the tournament we also gave press and fans the chance to see final code and give us feedback.
As we've said before our process of listening, learning and improving is on-going.
Whilst I was at the event, several people asked me about the demo code which we recently released. I think this situation has got a little confused, so I want to explain things clearly.
The demo code is slightly different to the final version. Improvements have since been made to the ball physics and consequently the game speed has been reduced. Ideally we would have liked to release a version based 100% on final code, but we were making changes right up until the end.
Sorry for the confusion. I hope you give the final code a try to
experience what we believe is the best PES to date.
Thanks,
Seabass
سلام به همه
من آخر هفته رو با طرفداران بازی در رقابتهای اروپایی این بازی گذروندم . علاوه بر جریان این رقابتها ما مصاحبه ای هم داشتیم و همینطور طرفداران بازی این شانسو بدست آوردن که کد نهایی بازیو تماشا کنن و نظراتشون رو در رابطه با بازی به ما بدن .
همونطوریکه ما قبلا گفته بودیم فرایند شنیدن , آموختن و توسعه بازی توسط ما در جریانه .
در حالیکه در جریان این تورنمنت بودم چند نفر در مورد نسخه دمویی که جدیدا منتشر کردیم سوال کردن . من فکر میکنم این وضعیت کمی باعث سردرگمی گیمرها شده بنابراین من میخوام یک سری چیزها رو درمورد دمو بازی روشن کنم .
کد دمو کمی با نسخه نهایی بازی متفاوته .اصلاحاتی در زمینه فیزیک توپ صورت گرفته و در نتیجه سرعت بازی کاهش پیدا کرده . ما در نظر داشتیم نسخه ای بر اساس کد 100 درصدی بازی منتشر کنیم اما ما درحال ایجاد تغییراتی اصلاحی بر روی بازی بودیم .
متاسفم بخاطر این سردرگمی که برای شما بوجود اومده . من امیدوارم شما نسخه نهایی بازیو تهیه کنید و این نظر ما رو تجربه کنید که معتقدیم این بازی بهترین نسخه pes تا به امروزه .
متشکرم
سیباس
smallfrank
09-10-2009, 11:00
سلام دوستان یه سوال داشتم.
تعداد انیمیشن ها تو نسخه دمو و فول باهم فرق میکنه یا نه؟
ممنون.
Spaniuly
09-10-2009, 11:05
اقا یه انتقاد از تاپیک
دوست عزیز این ابراز تشکر و قدردانی شما نشان دهنده شعور و فرهنگ بالای شماست .
حقیقتا آرمین توی انجمن بازی واقعا زحمت زیادی میکشه من فعالیت ایشونو توی بقیه قسمت های انجمن بازی زیاد بررسی نکردم اما گهگداری که به قسمت های مختلف انجمن سر میزنم شاهد کارهای بسیار مفید و زحمات ایشون هستم .بعنوان نمونه فقط کافیه یک سر به تاپیک pes 2009 بزنید تا به صحت ادعای من پی ببرید .
چقدر خوبه در زمانیکه یک نفر داره کارهای مفید و ارزشمندی انجام میده ازش قدردانی کنیم و اونو مورد تقدیر قرار بدیم نه بعد از اینکه فعالیتشو کمرنگ کرد و یا به پایان برد و ما خلا و کمبودشو احساس کردیم تازه یادمون بیاد چه چیز ارزشمندیو از دست دادیم و ای کاش این مساله در جامعه ما بصورت فرهنگ در بیاد .
بابا حسابی چوب کاریمون کردید شما دوتا :11:
قربون همگی دوستان عزیز هر تلاشی که توی این انجمن می کنم با عشق هست و کمک به شما و خوشحالی دل کسانی که به عشق بازی ها میان توی انجمن برای من به شیرینی عسل هست.
برای همه شما آرزوی موفقیت می کنم دوستون دارم:40::10:
بله بایستی این مطلب رو توی تاپیک 2009 مطرح کنید گرجه نیاز هم نیست مطرح کنید چون بارها مطرح شده چند تا از صفحات تاپیک رو باز کنید احتمالا با این مشکل برخورد خواهید کرد.
نگران نباشید کسی در مورد 2009 مشکلی داره توی تاپیکش مطرح کنه چون من هنوز هم به اونجا سر می زنم
من دیروز 2009 رو دوباره نصب کردم و بازی کردم واقعا بازی 2010 نمی تونه نمره نزدیکی نسبت به 2009 داشته باشه چون اکثر تغییراتش رو به جلو مثبت بوده البته من حالت زمان تصمیم گیری رو منها کردم. در هر صورت بی صبرانه منتظر نمره بازی به نسخه فول بازی PES 2010 هستم خیلی مشتاق هستم که فیس های جواد نکونام و مسعود شجاعی رو ببینم این دو بازیکن به قدری توی لالیگا مطرح شدند که جواد نکونام توی فیفا 10 نه تنها اسمش توسط گزارشگر صدا زده میشه بلکه توی لودینگ بازی اسمش به عنوان The Star of Team اوساسونا قرار داده میشه و مسعود شجاعی هم اسمش به عوان Best Midfielder قرار داده میشه و هر دو دارای فیس و مینی فیس بسیار مناسبی هستند حالا من منتظرم ببینم که PES که تعصب خاصی به بازیکنان آسیایی داره چه مایه ای برای اینها می خواد بذاره توی 2009 که از هر لحاظ PES بهتر از فیفا مایه گذاشته بود.
یه خواهش از دوستان و مشتریان دائمی تاپیک دارم:
توی انتهای پستی که میدید به این شکل اولین کاری رو که در نظر دارید در لحظه اولین اجرای بازی PES 2010 فول انجام دهید بنویسد خوب میشه که با یک رنگ متفاوت بنویسد مثلا قرمز یا سرمه ای یا هر رنگی غیر از سیاه. سعی کنید پست اختصاصی هم ندید برای این کار تا پست ها یه دفعه افزایش پیدا نکنه با این پیشنهاد همینجوری هم سرعت پیشرفت صفحات تاپیک بالاست سعی کنید به انتهای پستتون اضافه کنید. ممنونم
-------------
اولین چیزی که از منو انتخاب می کنم گزینه مستر لیگ هست که قبلا ندیدیم
-------------
اولین چیزی که از منو انتخاب می کنم گزینه مستر لیگ هست که قبلا ندیدیم
من یک ویدئوی 13 دقیقه ای از منو و بخش های مختلف مستر لیگ دارم البته زبانش انگلیسی نیست و حجمش حدود 200 مگ میشه چون حجمش زیاده و دانلودش نمیصرفه من چند نمونه از عکسهاشو اینجا براتون میزارم .
CATALONIA
09-10-2009, 11:27
میشه یکی از دوستان
آموزش وارد کردن کیت تیم هارو بگه
با هر برنامه ای اما اگه ggs باشه بهتره
-------------
اولین چیزی که از منو انتخاب می کنم گزینه become a legend هست
:40:ما همچنان منتظر این بازی هستیم ! :40:
alex-sina
09-10-2009, 11:47
حسين جان لطف كن از اين ويدئوهايي كه گذاشتي عكس بگير. ممنون
: PES2010 Intro
حسين جان لطف كن از اين ويدئوهايي كه گذاشتي عكس بگير. ممنون
سینا جان کدوم ویدئو رو میگی ؟
تو قسمتی که توضیح دادین که با برنامه AFS Explorer 3.7 چیکار باید کرد نوشته که از منوی action - import file رو باید انتخاب کنیم اما این گزینه خاموشه :| از راه دیگه ای نمیشه اینکار رو کرد ؟ یا برنامه دیگه ؟
ممنون
a.asgharpour
09-10-2009, 13:28
تو قسمتی که توضیح دادین که با برنامه AFS Explorer 3.7 چیکار باید کرد نوشته که از منوی action - import file رو باید انتخاب کنیم اما این گزینه خاموشه :| از راه دیگه ای نمیشه اینکار رو کرد ؟ یا برنامه دیگه ؟
ممنون
ایتدا فایل که میخوایی import نخده باز کن مثلا من یک فایل توضیح میدم همه این کار ها رو برای فایلهای دیگه انجام بده
مثلا فایل: dt06
1-برنامه AFS Explorer 3.7 را باز کنید
2-فایل dt06 را open کنید
3-بعد از قسمت action- import file فولدر dt06 (که یکی از همون فولدرهایی است که دانلود کردید) را import کنید
4- به اسم pf06 سیو کنید
5- بعد از همین فایل pf06 یک کپی بگیرید بعد فایل که کپی گرفتید رو به نام dt06 تغیر نام بدید بنابراین در فولدر img هم باید dt06 و pf06 باشد
همه این کارهارو برای فایلهای dt05_e.img, dt07.img and dt09.img انجام بدید فکر نکنم دیگه مشکلی داشته باشید ولی اگر بازم نشد بگید براتون با عکس بذارم:11:
a.asgharpour
09-10-2009, 13:47
The demo code is slightly different to the final version. Improvements have since been made to the ball physics and consequently the game speed has been reduced. Ideally we would have liked to release a version based 100% on final code, but we were making changes right up until the end.
Sorry for the confusion. I hope you give the final code a try to
experience what we believe is the best PES to date.
Thanks,
Seabassمن که شخصا خیلی نامید شدم باتوجه به این حرفها سباس و اخرین ویدیو که منتشر شده سرعت کم بازی که یکی از زیبایی اصلی دمو بود الان بسیار تند شده :2:
اینم interview اقای nagai
erfanyazdani
09-10-2009, 13:59
سلام.جناب a.asgharpour اگه میشه آیدیتونو بدید به کار مهمی باهاتون دارم. یا آیدی منو ادد کنید : ss_ghahreman2009
فقط لطفا سریع کار مهمی دارم.
ممنون
erfanyazdani
09-10-2009, 14:02
جناب a.asgharpour اگه میتونید این نصب پچ Champions Laeuge رو با عکس بذارید یه اگه میتونید به فیلم آموزشی بگیرید.با تشکر.
scavengeboy
09-10-2009, 14:13
ایتدا فایل که میخوایی import نخده باز کن مثلا من یک فایل توضیح میدم همه این کار ها رو برای فایلهای دیگه انجام بده
2-فایل dt06 را open کنید
3-بعد از قسمت action- import file فولدر dt06 (که یکی از همون فولدرهایی است که دانلود کردید) را import کنید
4- به اسم pf06 سیو کنید
5- بعد از همین فایل pf06 یک کپی بگیرید بعد فایل که کپی گرفتید رو به نام dt06 تغیر نام بدید بنابراین در فولدر img هم باید dt06 و pf06 باشد
همه این کارهارو برای فایلهای dt05_e.img, dt07.img and dt09.img انجام بدید فکر نکنم دیگه مشکلی داشته باشید ولی اگر بازم نشد بگید براتون با عکس بذارم:11:
من باسه dt01 و dt06 و dt 09 مشکلی ندارم ولی با dt07 و dt05_e آخرش به من جای اسم نمیده که سیو کنم !! اگه میشه یه راهنمایی کن
don-corleone
09-10-2009, 14:27
دیروز خبری منتشر شد در سایت videogamesblogger که تاریخ عرضه ساکر برای کنسول های مانند ایکس باکس و PC و پلی استیسن(3) در تاریخ 22 اکتبر و برای PSP , Play Station 2 در تاریخ 5 نوامبر عرضه میشه
Pro Evolution Soccer (PES) 2010 is the next installment in Konami’s popular soccer simulation series. It will release on October 22nd for Xbox 360, PlayStation 3, and PC. PlayStation 2 and PSP versions arrive on November 5th
mohsen-jj
09-10-2009, 14:52
میشه یکی از دوستان
خواهشا من رو هم راهنمایی کنید ... ضمنا من تا حالا از این کیتها وارد بازی نکردم... وقتی وارد بازی میشن جایگزین تیمی میشن یا اینکه فقط اضافه می شه ؟؟
با تشکر ...:11:
-----------------------------------------------------------------------
سپاهان و یوونتوس همیشه قهرمان
:10:
shahabprince
09-10-2009, 15:02
ببخشید یکی پیدا میشه به من بگه که این نکست چیه؟ایا pes 2010 نکست هست یا نه؟
خیلی ممنون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یکی پیدا میشه به من بگه که این نکست چیه؟ایا pes 2010 نکست هست یا نه؟
خیلی ممنون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم منظور همون نسخه کنسول باشه.
بچه ها اینجا چرا اینجوریه؟هیچ محتوایی نداره.
من که شخصا خیلی نامید شدم باتوجه به این حرفها سباس و اخرین ویدیو که منتشر شده سرعت کم بازی که یکی از زیبایی اصلی دمو بود الان بسیار تند شده :2:
اینم interview اقای nagai
من متوجه منظور شما نشدم شما میگی سرعت دمو خوبه اما سرعت بازی توی نسخه نهایی زیاد خواهد شد ؟
اگه منظور شما همینه باید بگم سیباس توی همون مصاحبه گفته سرعت بازی توی نسخه نهایی کمتر از دمو خواهد بود !
...
Mehdi.ss
09-10-2009, 15:29
میشه یکی از دوستان
-------------
اولین چیزی که از منو انتخاب می کنم گزینه become a legend هست
خواهشا من رو هم راهنمایی کنید ... ضمنا من تا حالا از این کیتها وارد بازی نکردم... وقتی وارد بازی میشن جایگزین تیمی میشن یا اینکه فقط اضافه می شه ؟؟
با تشکر ...:11:
-----------------------------------------------------------------------
سپاهان و یوونتوس همیشه قهرمان
کار با برنامه ggs
shahabprince
09-10-2009, 15:30
خیلی ممنون از جواب خوبت.یکی نیست نکست رو خوب توضیح بده؟ایا pes 2010 نکست هست
بچه ها اینجا چرا اینجوریه؟هیچ محتوایی نداره.
نسخه کنسول xbox360 و PS3 نکست جن هستن به علاوه نسخه pc این بازی...
شما هم صفحات قبل رو بخون محتوای تاپیک رو پیدا می کنی....
یک سوال هم داشتم...توی این نسخه در مد مستر لیگ میشه دو نفر با هم توی مسترلیگ شرکت کنن و هر کدوم یک تیم مجزا انتخاب کنن؟!
فکر میکنم بعضی از کاربران تاپیک بصورت حرفه ای پیگیر اخبار این بازی هستن جدیدا مصاحبه ای با یکی طراحان اصلی بازی صورت گرفته که خوندنش خالی از لطف نیست .
اسم شما چیه و چه مسئولیتی توی تیم سازنده بازی دارید ؟
جواب : من ناگای هستم مدیر مسئول بخش هنری وجنبه های بصری بازی .
سوال : کدوم بخش از بازی بیشتر رضایت شما روجلب کرده ؟
ناگای : من مسئول بخش گرافیکی بازیم , دوست دارم همه به گرافیکهای داخل بازی دقت کنن من نسبت به کیفیت اونها دلگرم هستم .
سوال : کدوم بخش از بازی بصورت ویژه و اختصاصی بیشتر مایه افتخار شماست؟
ناگای: من بیشتر همتم رو روی شبیه سازی چهره بازیکنان قرار دادم بنابراین این قسمت برای من مایه مباهاته فی لترها و نور پردازی ها باعث میشن بازیکنان خیلی واقعی به نظر بیان .
سوال : آینده pes رو چطوری میبینید ؟
ناگای : من میخوام تمام چیزهایی که در عالم واقع و دنیای حقیقی فوتبال اتفاقات میفته روتوی بازی بازسازی کنم .
سوالات طرفداران بازی :
سوال کننده ای از uk – نسخه 2009 آغاز بکار dlc(ارائه آنلاین بعضی از جزئیات بازی مثل کفش و غیره برای گیمرهااز سوی کونامی ) بود برنامه هایی برای توسعه اونها توی نسخه 2010 بازی دارید ؟
ناگای : توپها و کفش ها dlc خواهند بود .در این زمینه ارتباطاتی با تهیه کنندگان صورت گرفته .
سوال کننده ای از پرتغال – سیباس و تیمش هر سال میتونن گرافیک بازیو پیشرفت و ارتقاء بیشتری بدن ؟
ناگای : بله ما میتونیم .هنوز کارهایی وجود داره که باید توی بازی انجام بشه هنوز فاصله زیادی بین گرافیکهای ما و دنیای واقعی وجود داره .
سوال کننده ای ازایتالیا – ما در آینده میتونیم مربیان تیمو از نیمکت ببینیم در حالیکه دارن بازیو تماشا میکنن ؟ اگه بله میتونیم اونا رو با سلیقه خودمون ویرایش کنیم ؟
ناگای : این مساله زمانی محقق میشه که یک طرح سه بعدی برای این موضوع در نظر گرفته بشه درغیر اینصورت این کار فقط ظاهری میشه که گیمرها رو راضی نخواهد کرد .
سوال کننده ای از ایتالیا – چند تا ورزشگاه توی نسخه 2010 وجود خواهد داشت ؟
ناگای : در مجموع 22 تا که 3 تاش جدید هستن آنفیلد مونو منتال و سایتامای ژاپن .( البته اینجا بنظر میرسه ناگای اشتباه کرده چون اولدترافورد هم اضافه شده )
سوال کننده ای از ایتالیا – من دوست دارن بدونم بالاخره ما میتونیم تورهای هر استادیوم و چیزهای جانبی مثل جمعیت فیلمبرداران و عکاسها و غیره رو ویرایش کنیم ( با بیشترین جزئیات نسبت به قبل ) ؟
ناگای : متاسفانه امسال ویرایش تورها و جمعیت توسط شما امکان پذیر نیست بجاش ما برای هر ورزشگاهی چمن اختصاصی طراحی کرده ایم .
سوال کننده ای از ایتالیا – وضعیت هوا در طی مسابقه متغیر خواهد بود ؟
ناگای : من رویای انجام دادن این کارو توی سرم دارم اما امسال نه امسال توی این نسخه این مساله وجود نداره.
Mehdi.ss
09-10-2009, 15:39
: PES2010 Intro
حسین جان امکانش هست لینک دانلود اینو بزاری ؟
رفیق شما با فایر فاکس این رو باز کن و بعد از طریق برنامه ی idm دانلود کن دیگه.
چند روز مونده ... مردیم .....
دورو بر 1 آبان بازی میاد حالا 1-2 روز زودتر یا دیرتر.
mamadosein
09-10-2009, 16:11
امروز 9 اکتبر هست و بازی 23 اکتبر میاد
میشه 14 روز دیگه
نسخه کنسول xbox360 و PS3 نکست جن هستن به علاوه نسخه pc این بازی
همون که من گفتن درسته دیگه،مگه نه؟؟!!!
porya_spy
09-10-2009, 17:05
2-فایل dt06 را open کنید
4- به اسم pf06 سیو کنید
دوست عزیز اگه لطف کنی آموزش نصب پچ رو به صورت فیلم آموزشی یا عکس بذاری ممنون میشم.
pedramgolchin
09-10-2009, 17:18
این ویدیو که دیدم خیلی نا امید شدم .انگار داشتم pes 2009 نگاه می کردم.هیچ تفاوتی احساس نکردم. نمی دونم کونامی این همه وقت برای چی تلف کرده؟!!! دفاع همچنان اتوبانه گزارشگر که افتضاح تر از همیشه.یکی نیست بپرسه کونامی تو این مدت چی کار کردی؟!!!
:18::18:
به این میگن یه اسپم
میشه بگی کجای دفاع اتوبانه ؟ مثله اینکه sensitivity شما خیلی کم شده که هیچی حس نکردید:13:
حالا گزارشگر رو ما هم قبول داریم
JUSTIN11
09-10-2009, 17:22
پست تکراری!
همون که من گفتن درسته دیگه،مگه نه؟؟!!! نه. تعریف شما ناقصه. نکست-جن یا درستش کارنت-جن اصطلاحیه مربوط به اکثر بازیهای عرضه شده در کنسول های نسل آخر ( PS3 و XBOX360 و Wii ) به علاوه ی PC از سال 2006 به بعد. به علت قوی تر شدن سخت افزار های کنسول ها، بازی ها هم بالطبع واقعی تر و پرجزئیات تر شدند.
دوستان در یک کلام می گم ، NEXT-GEN یعنی نسل بعد
a.asgharpour
09-10-2009, 19:32
من متوجه منظور شما نشدم شما میگی سرعت دمو خوبه اما سرعت بازی توی نسخه نهایی زیاد خواهد شد ؟
اگه منظور شما همینه باید بگم سیباس توی همون مصاحبه گفته سرعت بازی توی نسخه نهایی کمتر از دمو خواهد بود !
...
اره من هم خوندم ولی سباس از لغت reduced استفاده کرده که در واقع هم کاهش یافته به فارسی معنی میده و هم ساده شده که وقتی اخرین ویدیو را دیدیم بیشتر همون ساده شده معنی می داد تا کاهش یافته البته ادم تا خودش بازی نکنه و حس نکنه نمی تونه نظر 100% بده ولی امیدوارم که حتی بهتر از دمو هم باشه
ولی تو فروم بچه های pes که گشت میزدم و نظراتشون می خوندم خیلی ها از دیدین اخرین ویدیو نگران بودن ...
به هر ترتیب امیدوارم که بهترین نسخه pes باشه ما که به هر صورت میخرییم چون از fan های pes هستیم:8:
a.asgharpour
09-10-2009, 19:37
من باسه dt01 و dt06 و dt 09 مشکلی ندارم ولی با dt07 و dt05_e آخرش به من جای اسم نمیده که سیو کنم !! اگه میشه یه راهنمایی کن
نبایدم پیغام بده شما یک کپی از همین فایل ها بگیر بعد نامهاشون را به pf05_e و pf07 تغییر بده بعد دوباره کپیشون کن تو فولدر img یعنی تو فولدر img هم باید فایلهای dt05_e وdt07 هم فایلاهای pf05_e و pf07
دوست عزیز اگه لطف کنی آموزش نصب پچ رو به صورت فیلم آموزشی یا عکس بذاری ممنون میشم.
سعی میکنم یک ویدیو ازش بگیرم بزارم براتون :46:
نه. تعریف شما ناقصه
به نظر خودم درسته که.گفتن pes 2010 نکست ینی چی منم اینو گفتم که درسته.چیش ناقصه.بیشتر منظور از نکست همون کنسول هست تا pc.
a.asgharpour
09-10-2009, 20:38
دوستان اینم یک ویدیو راهنمایی برای پچ چمپیوز لیگ امیدوارم مشکلتون حل کنه اگر بازم مشکلی داشتید hesitate نکنید و بپرسید
حجم این ویدیو 12 مگ هست:46:
راستی اقایDougiedonut از سایت pesgaming گفته یک نسخه کامل بازی بهشون میدهند برای تست و گفته قبلا از 15 اکتبر خبرهایی از نسخه فول ورژن بازی قرار خواهد داد البته قول نداده
من واقعا خیلی خوشحالم که کارگردان خوش ذوق و خلاق این بازی از قدیم تا به امروز اینقدر به مقوله فردیت بازیکنان و تیمها علاقه نشون داده و تلاش زیادی برای دادن شخصیت به بازیکنان و تیمهای مختلف به خرج میده , ما از گذشته تا به امروز شاهد این جریان بوده و هستیم جای خوشحالی داره که این مقوله سال به سال بیشتر داره توسعه داده میشه و بیشتر خودشو نشون میده و هر سال ملموس تر میشه بطوریکه توی این نسخه عملا میشه روی این مقوله برنامه ریزی کرد و در مقابل حریفان مختلف به نحو احسنت ازش استفاده کرد .
الان بیشتر از دو هفته از انتشار دموی نسخه 2010 میگذره و من تا حدی روی تاکتیها و استراتژیها و کارتهای بازیکنان تسلط پیدا کردم . مطمئنا گیمرهای زیادی توی این تاپیک هستن که دوست دارن از این برنامه ها به شایستگی استفاده کنن و یا حتی ممکنه بعضی از کاربران دوست داشته باشن تیم مورد هدایتشونو طوری مربی گری کنن که سبک بازی تیم , مشابه سبک تیم متناظر در دنیای واقعی باشه و همچنین مثل دنیای واقعی فوتبال تیمشون رو با توجه به نقاط ضعف و قوت حریف ارنج و ساماندهی کنند.
من سعی میکنم اطلاعات خودمو در رابطه با تیمهای مختلف توی تاپیک قرار بدم امیدوارم بقیه دوستان هم منو در این راه کمک کنن .
ابتدا من از تیم بارسلون شروع میکنم تیمی که شاید بشه گفت در حال حاضر قویترین تیم دنیا چه در سطح باشگاهی و چه ملی باشه و یکی از زیباترین و شناورترین بازیها رو به نمایش میزاره .من مقدمتا برای آشنایی بیشتر با این تیم مطالبی رو ارائه میدم و بعد از اون میریم سراغ اینکه تا چه حد و چگونه میشه سبک بازی این تیم رودر این بازی اجرا کرد .
تیم فوتبال بارسلونا در حال حاضر به مربی گری گواردیولا بیشتر از سیستم 3-3-4 استفاده میکنه که معمولا به این شکل در زمین آرایش داده میشن :
پویول و مارکز در قلب دفاع , آلوز در سمت راست و ابدیال در چپ خط دفاعی , بکهای کناری این تیم محسوب میشن . در میانه میدان معمولا یحیی توره در جلوی دفاع مرکزی بعنوان هافبک دفاعی انجام وظیفه میکنه و جلوی این بازیکن ژاوی در سمت راست و اینیستا در سمت چپ بعنوان هافبکهای مرکزی و نفوذی نبض تیمو در دست دارن و در خط حمله ابراهیموویچ در نوک وپشت سر این بازیکن در راست مسی و چپ آنری بازی میکنن .
در مجموع شاخصه اصلی این تیم پاسکاریهای بسیار زیاد و دقیق بین بازیکنان که گاها میبینیم حتی تا محوطه جریمه حریف هم ادامه پیدا میکنه و همینطور دوندگی و پویایی بسیار زیاد بازیکنان در طول 90 دقیقه مسابقست که این ویژگی برجستگی خاصی به این تیم در دنیای فوتبال داده علاوه بر این در زمان دفاع معمولا بازیکنان پرسینگ شدید رو در دستور کارشون قرار میدن . بازیکنان این تیم در طول 90 دقیقه دائما در حال حرکت هستند و مدام با پاسهای پی در پی خودشون مثلثهای مختلف و متنوعی در نقاط مختلف زمین ایجاد میکنند که معمولا راس اکثر این مثلثها دو بازیکن خلاق و بازیساز این تیم یعنی ژاوی و اینیستا هستند به نحوی که میشه گفت حرکت تیمی بر اساس نوع حرکت این بازیکنان شکل میگیره .
اما راز این انسجام و پاسهای سریع و دقیق چیه ؟ این مساله چند تا علت داره یکی اینکه این تیم از بازیکنان بسیار خوبی بهره میبره دوم اینکه بعضی از این بازیکنان سالیان ساله که در کنار هم دارن بازی میکنن و به هماهنگی بسیار بالایی دست پیدا کردن اما دلیل سوم که برای ما که میخوایم حرکات اونها رو در این بازی پیاده کنیم بسیار مهمه این هست که اولا این تیم بسیار فشره بازی میکنه و دوم اینکه این تیم با یک هارمونی و نظم خاصی خطوط مختلفشو در طی بازی به حرکت در میاره بعنوان مثال زمانیکه توپ از خط دفاعی به خط حمله منتقل میشه دفاع یک خط به جلو میاد و فاصلشو با هافبکها کم میکنه و به همین ترتیب زمانیکه توپ به خط حمله منتقل شد خط هافبک خودشو به خط حمله نزدیک میکنه و این شناوری در طول بازی بارها و بارها بصورت منظمی به اجرا در میاد .
اما ما چطوری میتونیم اینکار رو توی این بازی به اجرا در بیاریم . بطور کل توی پیش فرض بازی تا حد زیادی این موارد برای هر تیمی تنظیم شده اما هنوز مواردی وجود داره که باید تنظیم دقیق تری روشون صورت بگیره .
توی بخش Assisted settings از منوی Attack Balance وضعیت حمله تیمی بصورت غیر اتوماتیک قرار داده شده . از اونجایی که یکی از شاخصه های اصلی این تیم تمایل به حمله تا دفاع و یا حتی تعادله باید این این قسمت روی عدد 4 یعنی تهاجمی و یا حتی 5 که بسیار هجومیه تنظیم بشه .
قسمت بعدی Tactics - Team Style از منوی Player Supportاین بخش مربوط میشه به اینکه در زمانیکه یک بازیکن صاحب توپ میشه بقیه بازیکنان تا چه حد حرکت رو به جلو داشته باشن . از اونجایی که ما میدونیم تیم بارسلون یک تیم تهاجمی به حساب میاد که اساس و شالوده کار این تیم بر مبنای هجوم و حرکت رو به جلو قرار داده شده بنابراین این قسمت باید حداقل روی 75 قرار بگیره به نظر من حدود 85 میتونه خیلی مناسب باشه (توی پیش فرض 75 تنظیم شده ) .
بخش بعدی که باید تنظیم بشه قسمت Team Style از منوی Support Rangeاین قسمت میزان حمایت بازیکنان از بازیکن صاحب توپ رو تعیین میکنه که هر چی به 100 نزدیک تر باشه این حمایت شدید تر میشه و بازیکنان خودشونو به بازیکن صاحب توپ نزدیک تر میکنن . از اونجایی که ما میدونیم تیم بارسلون بسیار فشرده و نزدیک به هم بازی میکنه ( یکی از علتهاش این بود که امکان دادن پاسهای کوتاه و متعدد فراهم بشه ) این اسلایدر هم باید در حد بالایی قرار بگیره در حال حاضر بر روی 50 تنظیم شده که باید این مقدار افزایش پیدا کنه با سعی و خطا میتونید میزان دقیقشو بدست بیارین .
بخش بعدی Team Style از منوی Attacking Style که مربوط میشه به میزان پراکندگی بازیکن در عرض زمین که هر چقدر این عدد به 100 نزدیک تر باشه میزان پراکندگی در عرض زمین بیشتر میشه . با توجه به اینکه ما میدونیم تیم بارسلون بسیار فشرده و نزدیک به هم بازی میکنه باید این شاخص کمتر از 50 باشه . با سعی و خطا باید مقدار مناسب رو پیدا کرد ( در حال حاضر این شاخص روی عدد 25 تنظیم شده ) .
بخش بعدی گزینه Team Style از منوی Pressing که این شاخص نشون میده در زمانیکه توپ لو میره بازیکنان تیم تا چه حد عمل پرسینگ رو روی بازیکن صاحب توپ حریف اعمال کنند . از اونجایی که در سبک تیمی بارسلون روی مقوله پرسینگ و فشار روی بازیکنان حریف تاکید زیادی میشه باید این اسلایدر هم بر روی اعدادی بالاتر از 50 قرار بگیره در حال حاضر این شاخص روی 75 تنظیم شده البته برای تنظیم این شاخص ما باید به فاکتور نفس و خستگی بازیکنان توجه ویژه ای بکنیم بخصوص در تورنمتها و یا بازیهای لیگ و همینطور مستر لیگ ولی در مجموع بر اساس سبک بازی این تیم این عدد باید بالاتر از 50 قرار بگیره .
بقیه مطالب در مورد این تیم رو توی پستهای بعدی مینویسم این پست یک مقداری طولانی شد .
امیدوارم روزی برسه اینقدر هوش مصنوعی بازی بالا بره و برنامه نویس بازی بقدری به سیستمهای روز دنیا آشنا باشه و اونا رو توی بازی پیدا کنه که راه غلبه بر حریف فقط اتکا به استعداد بازیکنان نباشه و گیمرها برای پیروزی بر حریف مجبور به آشنایی با سیستمها و تاکتیکهای روز دنیا بشن و بیشتر بحث تاپیک ها و سایتهای تخصصی این بازی و یا فیفا مسائل مربوط به تاکتیکها و استراتژیهای تیمی به منظور غلبه بر حریفان مختلف باشه .
اره من هم خوندم ولی سباس از لغت reduced استفاده کرده که در واقع هم کاهش یافته به فارسی معنی میده و هم ساده شده که وقتی اخرین ویدیو را دیدیم بیشتر همون ساده شده معنی می داد تا کاهش یافته البته ادم تا خودش بازی نکنه و حس نکنه نمی تونه نظر 100% بده ولی امیدوارم که حتی بهتر از دمو هم باشه
ولی تو فروم بچه های pes که گشت میزدم و نظراتشون می خوندم خیلی ها از دیدین اخرین ویدیو نگران بودن ...
به هر ترتیب امیدوارم که بهترین نسخه pes باشه ما که به هر صورت میخرییم چون از fan های pes هستیم:8:
اصغر پور عزیز زیاد نگران نباشید چون کسانیکه کد ریویوو رو بازی کردن متفق القول اذعان میکنن که بازی جذاب تر از نسخه دمو هست تغییراتی که کد 90 درصدی بازی نسبت به دمو پیدا کرده رو من توی صفحه 403 این تاپیک نوشتم که از جمله اونها اینه که response time بازی کمی بهتر شده .
در ضمن در مورد کاهش سرعت بازی هم باید بگم مطمئنا منظور کاهش سرعته نه چیز دیگه اتفاقا در مورد این مساله هم خیلی بحث شد و تقریبا 90 درصد گیمرها از این مساله خوشحالن البته من چند نفری رو هم دیدم که اعتقاد دارن باید آهنگ و سرعت کلی بازی باز هم بیشتر بشه که این عقیده برای من جای تعجب داره .
خوشحالم که شما هم از طرفداران این بازی جذاب هستید .
mamadosein
09-10-2009, 21:04
سلام
یه باگ جالب که هوش مصنوعی احمق ( :دی ) رو نشون میده :41:
قویترین تیم دنیا چه در سطح باشگاهی و چه ملی باشه
آخه مگه بارسلونا تیم ملیه که در سطح ملی بخواد مقایسه شه ؟ :31:
mamadosein
09-10-2009, 22:30
سلام
یه باگ جالب که هوش مصنوعی احمق :دی رو نشون میده
ممنون حسین جان عالی بود....ولی..!
ابتدا من از تیم بارسلون شروع میکنم تیمی که شاید بشه گفت در حال حاضر قویترین تیم دنیا چه در سطح باشگاهی و چه ملی باشه
ولی بارسلون که دیگه تیم ملی حساب نمیشه..؟!
ArminxXx
09-10-2009, 22:56
البته منظور ایشون بین المللی بود.
ولی خودمونیم این تیم الان بهترین تیم دنیاست.
شاخص بعدی که باید تنظیم بشه Position Switchاز منوی Team Style. این شاخص مربوط میشه به میزان جابجایی و تغییر موقعیت بازیکنان مختلف در زمین هر چقدر این شاخص به عدد 100 نزدیک تر باشه این جابجایی ها بیشتر صورت میگیره . در تیم بارسلون ما شاهدیم که در طی بازی ژاوی و اینیستا دو هافبک مرکزی تیم بارها با حرکات ضربدری و مورب جاشونو با هم عوض میکنن البته من دقیقا علت این تاکتیک رو نمیدونم اما به هر حال این مساله در حرکات این دو بازیکن وجود داره .
قسمت بعدی Defensive Line از منوی Team Style. این شاخص برای نزدیک و یا دور کردن خط دفاع از خط میانی مورد استفاده قرار میگیره هر چقدر این شاخص به 100 نزدیک تر باشه این فاصله کمتر میشه . با توجه به اینکه ما قبلا گفته بودیم یکی از تاکتیکهای مهم تیم بارسلون نزدیک کردن خط دفاعی به خط هافبک تیم در زمان انتقال توپ به هافبکهایی میانی تیمه بنابراین این شاخص باید بیشتر از 50 قرار بگیره در حال حاضر بصورت پیش فرض این شاخص روی عدد 70 تنظیم شده که به نظر من کمه و باید اونو بالاتر برد .
شاخص بعدی Defensive Strategy از منوی Team Style که مربوط میشه به نوع سیستم دفاعی تیم ( خطی یا پوششی ) آرایش دفاعی تیم بارسلونا بصورت دفاع خطیه که باید گزینه صفر انتخاب بشه .
در قسمت استراتژیها توی این بازی 7تا آپشن داریم که باید این آپشن ها با توجه به سیستم تیم مقابل انتخاب بشه اما در حالت کلی معمولا تیم بارسلونا از این موارد استفاده میکنه :
-پرسینگ
- counter attack ( بعلت سبک تهاجمی تیم ) توی این استراتژی زمانیکه توپ توسط هافبک ها لو رفت کل تیم بجز مهاجمین به سرعت به عقب بر میگردند و در صورتیکه توپ از حریف گرفته شده بلافاصله توپ به مهاجمینی که کمتر عقب کشیدن واگذار میشه و یک حمله خطرناک شکل میگیره .
- offside trap ( بعلت اینکه تیم بارسلونا از سیستم خطی در خط دفاعی استفاده میکنه و نه از سوویپر ) .
آپشن های دیگه ای هم توی قسمت استراتژیها وجود داره که باید گیمر متناسب با سیستم و سبک تیم مقابل ازشون استفاده کنه .
از جمله ویژگیهای دیگه ای که این تیم ازش بهره میبره پوشش مناسب فضاهای خالیه زمینه برای این کار باید شاخص مربوطه تنظیم بشه این شاخص Compactnessاز منوی Team Styleبازیه که با تنظیم اون میشه این شبیه سازیو انجام داد .
بطور کل مواردی که توی این پست و پست قبلی گفته شده سبک و روش کلی بازی بارسلون رو توصیف میکنه توی تاکتیکها , استراتژیها و کارتهای بازیکنان موارد دیگه وجود داره که با توجه به روش بای تیم مقابل و نقاط قوت و ضعف اونها باید ازشون استفاده کرد من بعضی از اون مواردو که در دنیای واقعی تیم بارسلون ازشون استفاده میکنه توضیح میدم . اینو هم یاد آور بشم که مسلما این تیم در دنیای واقعی از تاکتیکهای مختلف زیادی در برابر تیمهای مختلف استفاده میکنه که باید اهل فن و آنالیزورها درموردشون توضیح بدن .
بعنوان نمونه بارسلونا در برابر تیمهایی که عمق دفاعی ضعیفی دارن از وسط حمله میکنه در این حالت معمولا گواردیولا موقعیت آنری و مسیو عوض میکنه تا بتونن با نفوذ به عمق دفاع حریف از پای تخصصیشون برای زدن ضربه و شوت بهتر استفاده کنن . بنابراین ما میتونیم با توجه به ضعف و یا قوت عمق دفاع حریف از این تاکتیک استفاده کنیم .
از تاکتیکهای دیگه این تیم , دادن آزادی عمل به آلوز برای اورلپ کردن از کناره ای خط طولی زمینه . کونامی کارت مخصوص این کار رو برای آلوز طراحی کرده که میشه با فعال کردن این کارت ازش استفاده کرد . البته اینو هم باید در نظر گرفت که تیم حریف در اون جناح چه بازیکنانی داره و سیستم دفاعی اونا برای استفاده از این حرکت مناسبه و یا نه در هر صورت میزان کارآمدی این حرکت رو باید گیمر با توجه به بازیکنان و سیستم تیم مقابل تشخیص بده مدافعین قدرتی و سرعتی مطمئنا کمتر اجازه نفوذ به این بازیکن رو میدن .
بطور کل میشه گفت جناح راست تیم بارسلون از جناح چپش قویتره بهمین خاطر معمولا این جناح توی بازی فعال تره و زمانیکه تاکتیک حمله بر اساس حرکت بازیکنان کناری طرح ریزی میشه از راست نسبت به جناح چپ بیشتر طراحی حمله صورت میگیره وجود دو بازیکن بنامهای آلوز با خصوصیت نفوذی بسیار زیاد و همچنین قابلیت ارسال سانترهای مواج و توان عبور از بازیکن روبرو در وضعیتهای تک به تک - قدرت ضربات پای بالا و همینطور سرعت بالای این بازیکن و همچنین مسی بعنوان یکی از بزرگترین بازیکنان دنیای فوتبال عامل اصلی این جریانه .
درمجموع منطقه میانی و راست این تیم از بقیه قسمتها قویتره و ضعیف ترین منطقه دفاع مرکزیه اونه .
اما در مورد قابلیتهای بازیکنان که بخشی از اونها در وضعیت و stat اونها اعمال شده و بخش دیگه در کارتهای بازیکنان بعنوان نمونه میشه به حرکات فردی مسی , حفظ توپ ابراهیموویچ( و صاحب توپ کردن بازیکنان اطرافش بخصوص مسی و آنری ) بازیسازی ژاوی و اینیستا سرعت و قدرت نفوذ پدرو و موارد دیگه اشاره کرد که بعدا توضیحات اونا رو با کارتهایی اختصاصی هر بازیکن خواهم داد و بعد از اون میریم سراغ بقیه تیمها .
دوستان شما در این زمینه منو کمک نمیکنین ؟
بهزاد کجایی فرار نکن میدونم اطلاعات خوبی از سیستم تیمها و سبک بازی بازیکنا داری .
ممنون حسین جان عالی بود....ولی..!
منظورم این بود که هیچ تیمی حتی تیمهای ملی هم توان رویارویی با این تیمو ندارن . در ضمن فرار نکن در مورد سبک بقیه تیما باید توضیحاتشو بدی من انطباقشو توی بازی توضیح میدم .
ArminxXx
09-10-2009, 23:06
آخه چرا مسی اینقدر خستگیش تو این دمو پایینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر توجه کنید میبینید که مسی تو واقعیت از اول تا آخر بازی فقط میدوه خسته هم نمیشه ولی تو این دمو دقیقه 70 به بعد دیگه خسته میشه و استامیناش قرمز میشه اینم یه ضعف محسوب میشه!!!!!!
نظر شماها چیه؟
----------------------------------------------
اولین گزینه من : Uefa Champions League
بستگی داره که شما چقدر از مسی استفاده کنین و چطور از اون استفاده می کنین...
اگه حرکات سرعتی زیاد انجام میدین و زیاد با مسی می دوید باعث خسته شدن بازیکن میشه
توی بازی های واقعی هم مسی از اول تا اخر بازی در حال دویدن و استارت زدن نیست...هیچ بازیکنی تا دقیقه 90 اون شرایطی بدنی که دقایقی قبل داشت رو به هیچ وجه نخواهد داشت...دوندگی زیاد باعث افت بدنی بازیکنها توی جریان مسابقه میشه وباعث میشه نفس کم بیارن...من که ندیدم تا حالا بازیکنی توی 90 دقیقه یکسره در حال دویدن و استارت زدن باشه
ArminxXx
09-10-2009, 23:23
بستگی داره که شما چقدر از مسی استفاده کنین و چطور از اون استفاده می کنین...
اگه حرکات سرعتی زیاد انجام میدین و زیاد با مسی می دوید باعث خسته شدن بازیکن میشه
توی بازی های واقعی هم مسی از اول تا اخر بازی در حال دویدن و استارت زدن نیست...هیچ بازیکنی تا دقیقه 90 اون شرایطی بدنی که دقایقی قبل داشت رو به هیچ وجه نخواهد داشت...دوندگی زیاد باعث افت بدنی بازیکنها توی جریان مسابقه میشه وباعث میشه نفس کم بیارن...من که ندیدم تا حالا بازیکنی توی 90 دقیقه یکسره در حال دویدن و استارت زدن باشه
نه زیاد ازش استفاد نمیکنم فقط هر چند دقیقه یه دریبلی میدم و بعد یه پاس.از اول نا آخر باهاش نمیدوم.ولی مسی نقش مهمی تو بارسا داره واکثر توپها میرسه به اون پس stamina ی بیشتری میطلبه درسته؟!
خب فوقش stamina ببرین بالا . البته واقعآ این stamina رو بد میسازن چون مثلآ تو بازیهای لیگ بعد از یک هفته استراحت دیگه نباید اینا انقدر پایین بیاد که حتی نشه تو بازی بزاریشون . البته واسه همه بازیکنان اینجوری نیست
بهزاد کجایی فرار نکن میدونم اطلاعات خوبی از سیستم تیمها و سبک بازی بازیکنا داری .
حسین جان من که دمو رو بازی نکردم که بخوام در مورد سبک بازی تیم هاش توضیح بدم....
نه زیاد ازش استفاد نمیکنم فقط هر چند دقیقه یه دریبلی میدم و بعد یه پاس.از اول نا آخر باهاش نمیدوم.ولی مسی نقش مهمی تو بارسا داره واکثر توپها میرسه به اون پس stamina ی بیشتری میطلبه درسته؟!
اره...کلا توی pes بازیکن ها توی مدهای بازی زود خسته میشن....ولی وقتی یک بازی دوستانه با کسی انجام میدم خستگی بازیکنان مثل مد مسترلیگ و یا لیگ و کاپ نیست
redman1368
10-10-2009, 00:05
سلام
یه باگ جالب که هوش مصنوعی احمق ( :دی ) رو نشون میده :41:
آخه مگه بارسلونا تیم ملیه که در سطح ملی بخواد مقایسه شه ؟ :31:
شرمنده ولي اين فكر كنم فريب داور باشه نه باگ.وقتي كسي دور بازيكن نباشه دكمه فريب رو بزني اينجوري خودش رو ميندازه زمين.
شاخص بعدی که باید تنظیم بشه Position Switchاز منوی Team Style. این شاخص مربوط میشه به میزان جابجایی و تغییر موقعیت بازیکنان مختلف در زمین هر چقدر این شاخص به عدد 100 نزدیک تر باشه این جابجایی ها بیشتر صورت میگیره . در تیم بارسلون ما شاهدیم که در طی بازی ژاوی و اینیستا دو هافبک مرکزی تیم بارها با حرکات ضربدری و مورب جاشونو با هم عوض میکنن البته من دقیقا علت این تاکتیک رو نمیدونم اما به هر حال این مساله در حرکات این دو بازیکن وجود داره .
قسمت بعدی Defensive Line از منوی Team Style. این شاخص برای نزدیک و یا دور کردن خط دفاع از خط میانی مورد استفاده قرار میگیره هر چقدر این شاخص به 100 نزدیک تر باشه این فاصله کمتر میشه . با توجه به اینکه ما قبلا گفته بودیم یکی از تاکتیکهای مهم تیم بارسلون نزدیک کردن خط دفاعی به خط هافبک تیم در زمان انتقال توپ به هافبکهایی میانی تیمه بنابراین این شاخص باید بیشتر از 50 قرار بگیره در حال حاضر بصورت پیش فرض این شاخص روی عدد 70 تنظیم شده که به نظر من کمه و باید اونو بالاتر برد .
شاخص بعدی Defensive Strategy از منوی Team Style که مربوط میشه به نوع سیستم دفاعی تیم ( خطی یا پوششی ) آرایش دفاعی تیم بارسلونا بصورت دفاع خطیه که باید گزینه صفر انتخاب بشه .
در قسمت استراتژیها توی این بازی 7تا آپشن داریم که باید این آپشن ها با توجه به سیستم تیم مقابل انتخاب بشه اما در حالت کلی معمولا تیم بارسلونا از این موارد استفاده میکنه :
-پرسینگ
- counter attack ( بعلت سبک تهاجمی تیم ) توی این استراتژی زمانیکه توپ توسط هافبک ها لو رفت کل تیم بجز مهاجمین به سرعت به عقب بر میگردند و در صورتیکه توپ از حریف گرفته شده بلافاصله توپ به مهاجمینی که کمتر عقب کشیدن واگذار میشه و یک حمله خطرناک شکل میگیره .
- offside trap ( بعلت اینکه تیم بارسلونا از سیستم خطی در خط دفاعی استفاده میکنه و نه از سوویپر ) .
آپشن های دیگه ای هم توی قسمت استراتژیها وجود داره که باید گیمر متناسب با سیستم و سبک تیم مقابل ازشون استفاده کنه .
از جمله ویژگیهای دیگه ای که این تیم ازش بهره میبره پوشش مناسب فضاهای خالیه زمینه برای این کار باید شاخص مربوطه تنظیم بشه این شاخص Compactnessاز منوی Team Styleبازیه که با تنظیم اون میشه این شبیه سازیو انجام داد .
بطور کل مواردی که توی این پست و پست قبلی گفته شده سبک و روش کلی بازی بارسلون رو توصیف میکنه توی تاکتیکها , استراتژیها و کارتهای بازیکنان موارد دیگه وجود داره که با توجه به روش بای تیم مقابل و نقاط قوت و ضعف اونها باید ازشون استفاده کرد من بعضی از اون مواردو که در دنیای واقعی تیم بارسلون ازشون استفاده میکنه توضیح میدم . اینو هم یاد آور بشم که مسلما این تیم در دنیای واقعی از تاکتیکهای مختلف زیادی در برابر تیمهای مختلف استفاده میکنه که باید اهل فن و آنالیزورها درموردشون توضیح بدن .
بعنوان نمونه بارسلونا در برابر تیمهایی که عمق دفاعی ضعیفی دارن از وسط حمله میکنه در این حالت معمولا گواردیولا موقعیت آنری و مسیو عوض میکنه تا بتونن با نفوذ به عمق دفاع حریف از پای تخصصیشون برای زدن ضربه و شوت بهتر استفاده کنن . بنابراین ما میتونیم با توجه به ضعف و یا قوت عمق دفاع حریف از این تاکتیک استفاده کنیم .
از تاکتیکهای دیگه این تیم , دادن آزادی عمل به آلوز برای اورلپ کردن از کناره ای خط طولی زمینه . کونامی کارت مخصوص این کار رو برای آلوز طراحی کرده که میشه با فعال کردن این کارت ازش استفاده کرد . البته اینو هم باید در نظر گرفت که تیم حریف در اون جناح چه بازیکنانی داره و سیستم دفاعی اونا برای استفاده از این حرکت مناسبه و یا نه در هر صورت میزان کارآمدی این حرکت رو باید گیمر با توجه به بازیکنان و سیستم تیم مقابل تشخیص بده مدافعین قدرتی و سرعتی مطمئنا کمتر اجازه نفوذ به این بازیکن رو میدن .
بطور کل میشه گفت جناح راست تیم بارسلون از جناح چپش قویتره بهمین خاطر معمولا این جناح توی بازی فعال تره و زمانیکه تاکتیک حمله بر اساس حرکت بازیکنان کناری طرح ریزی میشه از راست نسبت به جناح چپ بیشتر طراحی حمله صورت میگیره وجود دو بازیکن بنامهای آلوز با خصوصیت نفوذی بسیار زیاد و همچنین قابلیت ارسال سانترهای مواج و توان عبور از بازیکن روبرو در وضعیتهای تک به تک - قدرت ضربات پای بالا و همینطور سرعت بالای این بازیکن و همچنین مسی بعنوان یکی از بزرگترین بازیکنان دنیای فوتبال عامل اصلی این جریانه .
درمجموع منطقه میانی و راست این تیم از بقیه قسمتها قویتره و ضعیف ترین منطقه دفاع مرکزیه اونه .
اما در مورد قابلیتهای بازیکنان که بخشی از اونها در وضعیت و stat اونها اعمال شده و بخش دیگه در کارتهای بازیکنان بعنوان نمونه میشه به حرکات فردی مسی , حفظ توپ ابراهیموویچ( و صاحب توپ کردن بازیکنان اطرافش بخصوص مسی و آنری ) بازیسازی ژاوی و اینیستا سرعت و قدرت نفوذ پدرو و موارد دیگه اشاره کرد که بعدا توضیحات اونا رو با کارتهایی اختصاصی هر بازیکن خواهم داد و بعد از اون میریم سراغ بقیه تیمها .
دوستان شما در این زمینه منو کمک نمیکنین ؟
منظورم این بود که هیچ تیمی حتی تیمهای ملی هم توان رویارویی با این تیمو ندارن . در ضمن فرار نکن در مورد سبک بقیه تیما باید توضیحاتشو بدی من انطباقشو توی بازی توضیح میدم .
خیلی جالب بود ! اگر که در مورد تنظیمات دیگه هم توضیح بدی خیلی خوبه
scavengeboy
10-10-2009, 00:32
[quote=a.asgharpour;4298234]دوستان اینم یک ویدیو راهنمایی برای پچ چمپیوز لیگ امیدوارم مشکلتون حل کنه اگر بازم مشکلی داشتید hesitate نکنید و بپرسید
حجم این ویدیو 12 مگ هست:46:
دوسته من همه ی این کارا رو انجام دادم ولی وقتی میرم تو بازی تو لود میمونه یعنی فقط ستارها روشن خاموش میشن جلوتر نمیره !!!!
مشکل از کجاست ؟؟ از کمکات ممنون
hossein6599
10-10-2009, 01:46
بابا تو کد 90 درصد هم که انبمیشن دویدن درست نشده پس کنامی چیو موشن کپچر کرده؟ولی واقعا از کار کنامی خندم میگیره برداشته انیمیشن بازیکنا قبله بازیو موشن کپچر کرده (مثلا وقتی دارن خودشونو گرم میکنن دقت کنید چه قدر حرکاتشون نرمه )اما توی بازی مثل اردک میدون مگه سیاس نمیبینه فیفای کنسولها رو مگه نمیفهمه طبیعی بودن حرکات
چه قدر یک بازیو به واقعبت نزدیک میکنه
یکی بره تحقیق کنه ببینه در:41::41::41: نسخه نهایی ابن قضیه حل میشه؟
mojtaba007
10-10-2009, 02:13
من واقعا خیلی خوشحالم که کارگردان خوش ذوق و خلاق این بازی از قدیم تا به امروز اینقدر به مقوله فردیت بازیکنان و تیمها علاقه نشون داده و تلاش زیادی برای دادن شخصیت به بازیکنان و تیمهای مختلف به خرج میده , ما از گذشته تا به امروز شاهد این جریان بوده و هستیم جای خوشحالی داره که این مقوله سال به سال بیشتر داره توسعه داده میشه و بیشتر خودشو نشون میده و هر سال ملموس تر میشه بطوریکه توی این نسخه عملا میشه روی این مقوله برنامه ریزی کرد و در مقابل حریفان مختلف به نحو احسنت ازش استفاده کرد .
الان بیشتر از دو هفته از انتشار دموی نسخه 2010 میگذره و من تا حدی روی تاکتیها و استراتژیها و کارتهای بازیکنان تسلط پیدا کردم . مطمئنا گیمرهای زیادی توی این تاپیک هستن که دوست دارن از این برنامه ها به شایستگی استفاده کنن و یا حتی ممکنه بعضی از کاربران دوست داشته باشن تیم مورد هدایتشونو طوری مربی گری کنن که سبک بازی تیم , مشابه سبک تیم متناظر در دنیای واقعی باشه و همچنین مثل دنیای واقعی فوتبال تیمشون رو با توجه به نقاط ضعف و قوت حریف ارنج و ساماندهی کنند.
من سعی میکنم اطلاعات خودمو در رابطه با تیمهای مختلف توی تاپیک قرار بدم امیدوارم بقیه دوستان هم منو در این راه کمک کنن .
ابتدا من از تیم بارسلون شروع میکنم تیمی که شاید بشه گفت در حال حاضر قویترین تیم دنیا چه در سطح باشگاهی و چه ملی باشه و یکی از زیباترین و شناورترین بازیها رو به نمایش میزاره .من مقدمتا برای آشنایی بیشتر با این تیم مطالبی رو ارائه میدم و بعد از اون میریم سراغ اینکه تا چه حد و چگونه میشه سبک بازی این تیم رودر این بازی اجرا کرد .
تیم فوتبال بارسلونا در حال حاضر به مربی گری گواردیولا بیشتر از سیستم 3-3-4 استفاده میکنه که معمولا به این شکل در زمین آرایش داده میشن :
پویول و مارکز در قلب دفاع , آلوز در سمت راست و ابدیال در چپ خط دفاعی , بکهای کناری این تیم محسوب میشن . در میانه میدان معمولا یحیی توره در جلوی دفاع مرکزی بعنوان هافبک دفاعی انجام وظیفه میکنه و جلوی این بازیکن ژاوی در سمت راست و اینیستا در سمت چپ بعنوان هافبکهای مرکزی و نفوذی نبض تیمو در دست دارن و در خط حمله ابراهیموویچ در نوک وپشت سر این بازیکن در راست مسی و چپ آنری بازی میکنن .
در مجموع شاخصه اصلی این تیم پاسکاریهای بسیار زیاد و دقیق بین بازیکنان که گاها میبینیم حتی تا محوطه جریمه حریف هم ادامه پیدا میکنه و همینطور دوندگی و پویایی بسیار زیاد بازیکنان در طول 90 دقیقه مسابقست که این ویژگی برجستگی خاصی به این تیم در دنیای فوتبال داده علاوه بر این در زمان دفاع معمولا بازیکنان پرسینگ شدید رو در دستور کارشون قرار میدن . بازیکنان این تیم در طول 90 دقیقه دائما در حال حرکت هستند و مدام با پاسهای پی در پی خودشون مثلثهای مختلف و متنوعی در نقاط مختلف زمین ایجاد میکنند که معمولا راس اکثر این مثلثها دو بازیکن خلاق و بازیساز این تیم یعنی ژاوی و اینیستا هستند به نحوی که میشه گفت حرکت تیمی بر اساس نوع حرکت این بازیکنان شکل میگیره .
اما راز این انسجام و پاسهای سریع و دقیق چیه ؟ این مساله چند تا علت داره یکی اینکه این تیم از بازیکنان بسیار خوبی بهره میبره دوم اینکه بعضی از این بازیکنان سالیان ساله که در کنار هم دارن بازی میکنن و به هماهنگی بسیار بالایی دست پیدا کردن اما دلیل سوم که برای ما که میخوایم حرکات اونها رو در این بازی پیاده کنیم بسیار مهمه این هست که اولا این تیم بسیار فشره بازی میکنه و دوم اینکه این تیم با یک هارمونی و نظم خاصی خطوط مختلفشو در طی بازی به حرکت در میاره بعنوان مثال زمانیکه توپ از خط دفاعی به خط حمله منتقل میشه دفاع یک خط به جلو میاد و فاصلشو با هافبکها کم میکنه و به همین ترتیب زمانیکه توپ به خط حمله منتقل شد خط هافبک خودشو به خط حمله نزدیک میکنه و این شناوری در طول بازی بارها و بارها بصورت منظمی به اجرا در میاد .
اما ما چطوری میتونیم اینکار رو توی این بازی به اجرا در بیاریم . بطور کل توی پیش فرض بازی تا حد زیادی این موارد برای هر تیمی تنظیم شده اما هنوز مواردی وجود داره که باید تنظیم دقیق تری روشون صورت بگیره .
توی بخش Assisted settings از منوی Attack Balance وضعیت حمله تیمی بصورت غیر اتوماتیک قرار داده شده . از اونجایی که یکی از شاخصه های اصلی این تیم تمایل به حمله تا دفاع و یا حتی تعادله باید این این قسمت روی عدد 4 یعنی تهاجمی و یا حتی 5 که بسیار هجومیه تنظیم بشه .
قسمت بعدی Tactics - Team Style از منوی Player Supportاین بخش مربوط میشه به اینکه در زمانیکه یک بازیکن صاحب توپ میشه بقیه بازیکنان تا چه حد حرکت رو به جلو داشته باشن . از اونجایی که ما میدونیم تیم بارسلون یک تیم تهاجمی به حساب میاد که اساس و شالوده کار این تیم بر مبنای هجوم و حرکت رو به جلو قرار داده شده بنابراین این قسمت باید حداقل روی 75 قرار بگیره به نظر من حدود 85 میتونه خیلی مناسب باشه (توی پیش فرض 75 تنظیم شده ) .
بخش بعدی که باید تنظیم بشه قسمت Team Style از منوی Support Rangeاین قسمت میزان حمایت بازیکنان از بازیکن صاحب توپ رو تعیین میکنه که هر چی به 100 نزدیک تر باشه این حمایت شدید تر میشه و بازیکنان خودشونو به بازیکن صاحب توپ نزدیک تر میکنن . از اونجایی که ما میدونیم تیم بارسلون بسیار فشرده و نزدیک به هم بازی میکنه ( یکی از علتهاش این بود که امکان دادن پاسهای کوتاه و متعدد فراهم بشه ) این اسلایدر هم باید در حد بالایی قرار بگیره در حال حاضر بر روی 50 تنظیم شده که باید این مقدار افزایش پیدا کنه با سعی و خطا میتونید میزان دقیقشو بدست بیارین .
بخش بعدی Team Style از منوی Attacking Style که مربوط میشه به میزان پراکندگی بازیکن در عرض زمین که هر چقدر این عدد به 100 نزدیک تر باشه میزان پراکندگی در عرض زمین بیشتر میشه . با توجه به اینکه ما میدونیم تیم بارسلون بسیار فشرده و نزدیک به هم بازی میکنه باید این شاخص کمتر از 50 باشه . با سعی و خطا باید مقدار مناسب رو پیدا کرد ( در حال حاضر این شاخص روی عدد 25 تنظیم شده ) .
بخش بعدی گزینه Team Style از منوی Pressing که این شاخص نشون میده در زمانیکه توپ لو میره بازیکنان تیم تا چه حد عمل پرسینگ رو روی بازیکن صاحب توپ حریف اعمال کنند . از اونجایی که در سبک تیمی بارسلون روی مقوله پرسینگ و فشار روی بازیکنان حریف تاکید زیادی میشه باید این اسلایدر هم بر روی اعدادی بالاتر از 50 قرار بگیره در حال حاضر این شاخص روی 75 تنظیم شده البته برای تنظیم این شاخص ما باید به فاکتور نفس و خستگی بازیکنان توجه ویژه ای بکنیم بخصوص در تورنمتها و یا بازیهای لیگ و همینطور مستر لیگ ولی در مجموع بر اساس سبک بازی این تیم این عدد باید بالاتر از 50 قرار بگیره .
بقیه مطالب در مورد این تیم رو توی پستهای بعدی مینویسم این پست یک مقداری طولانی شد .
امیدوارم روزی برسه اینقدر هوش مصنوعی بازی بالا بره و برنامه نویس بازی بقدری به سیستمهای روز دنیا آشنا باشه و اونا رو توی بازی پیدا کنه که راه غلبه بر حریف فقط اتکا به استعداد بازیکنان نباشه و گیمرها برای پیروزی بر حریف مجبور به آشنایی با سیستمها و تاکتیکهای روز دنیا بشن و بیشتر بحث تاپیک ها و سایتهای تخصصی این بازی و یا فیفا مسائل مربوط به تاکتیکها و استراتژیهای تیمی به منظور غلبه بر حریفان مختلف باشه .
کاش برای این خصوصیات یه تاپیک جدا باز میشد
حیفه که این مطالب گم بشه تو این تاپیک
اگه زننده تاپیک رو پیدا می کردیم و این پست های مفید رو به صفحه اول انتقال میدادن عالی میشد
این پست هایی که حسین داده و اون ترجمه ها و اموزش ها و توضیح کارت ها واسلایدرها عالیه و خیلی به درد میخورن...
مخصوصا برای کسانی که در مورد این سیستم ها اطلاعی ندارن خیلی به دردشون میخوره
من و مهران (joey jordison ) صفحه اول تاپیک پست دادیم...پست شماره 3 مربوط به مهران و پست شماره 9 هم مربوط به منه....
ببینید مهران قبول می کنه اون پست رو ویرایش کنه و اونا رو توی صفحه اول قرار بده یا نه...اگه قبول کنه که چه بهتر پستش بالاتر هست و بهتره....
اگر هم نشد من میتونم اون پست رو ویرایش کنم....یا این که همین ساسان خان زننده تاپیک رو گیر بیاریم و اینا رو بهش بدیم که بذاره صفحه اول...
چطوره؟!
من هرچی تو فیفا گشتم اثری از لیگ آرژانتین نبود خوب چرا این سازندگان PES از این فرصت استفاده نمیکنند این لیگ لایسنس کنند اینا که دو تا تیم اصلی این لیگ لایسنس کردن(ریور پلاته و بوکاجونیورز).یا همین لیگ ژاپن(j لیگ)این یکی که دیگه یجورایی مال خودشونه دیگه؟
حسین جان محبت کن این سوال را اگر امکانش هنوز هست مطرح کن.
BIJAN5759
10-10-2009, 07:54
کسی ویدئو جدیدی از بازی نداره بزاره ببینیم ؟
fouladiali
10-10-2009, 08:37
سلام
این هم یه گیم پلی از بازی (اینتر با رئال)
Vahidking.75
10-10-2009, 10:47
بچه ها یه ویدئوی تقربا داغ و خاشخاشی!!!
از جام باشگاهها
اسکوربورد رو یه جوری طراحی کردن که آدم میخواد فقط جام باشگاهها بازی کنه
BIJAN5759
10-10-2009, 11:08
ما که تو این آدرس چیزی ندیدیم.....
farshad.88
10-10-2009, 12:14
شرمنده ولي اين فكر كنم فريب داور باشه نه باگ.وقتي كسي دور بازيكن نباشه دكمه فريب رو بزني اينجوري خودش رو ميندازه زمين.
-------
دکمه فریب کدومه دیگه ؟
ArminxXx
10-10-2009, 13:08
-------
دکمه فریب کدومه دیگه ؟
اینا هستن بزن ببین این باگه یا فریب داور:
کیبورد:Q+Z رو میگیری بعد E که سرعت باشه رو میزنی.
پد معمولی: L1+L2 رو میگیری بعد R1 که سرعت باشه رو میزنی.
پد ایکس باکس: LB+LT رو میگیری بعد RB که سرعت باشه رو میزنی.
امتحان کن ببین که باگ نیست.:41::13:
من آخر هفته میرم بخرم طرف آورده بازی که کردم میگم. راستی لیگ ایرانم یکی میگفت هست . راسته ؟
ولی به نظر میاد توپ توپ باشه :دی
BIJAN5759
10-10-2009, 13:40
منظورت کدوم بازیه آقا سونامی ؟
ArminxXx
10-10-2009, 13:44
حسین جون واقعا درست گفتی، ازش استفاده کردم و به نتیجه رسیدم به این عکس نگاه کنید میبینید چطور سه بازیکن بارسا اومدن رو یه بازیکن حریف خراب شدن به این میگن پرس:
hamed_dij
10-10-2009, 14:07
سلام
كسي ميدونه اين ويدئو مال كد چند درصد بازيه. واقعا تو اين يكي گيم پلي حرف نداره . من نمي دونم چرا تو ويدئو هاي جديدتر كه واسه كد 90 درصد بازي هست بازي نسبت به اين ويدئو پسرفت كرده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين هم يه ويدئو ديگه كه از اون بالايي جديد تره ولي مذخرفتر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahabprince
10-10-2009, 14:15
وای مردیم از بس منتظر موندیم اخرش خود کشی میکنم.من کشته مرده ی این بازیم.
pedramgolchin
10-10-2009, 14:38
بچه ها یه ویدئوی تقربا داغ و خاشخاشی!!!
از جام باشگاهها
اسکوربورد رو یه جوری طراحی کردن که آدم میخواد فقط جام باشگاهها بازی کنه
واقعا یه شاهکار شده
حتی از دیدن ویدئوی بازی لذت میبرم چه شود اگه خودم بازی کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــم:8::8:
BIJAN5759
10-10-2009, 14:55
آقا این ویدئو رو من نمیتونم ببینم چیکا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shahabprince
10-10-2009, 15:04
همه چیز نوید یک فوق شاهکار را از کونامی میدهد.:8:
منتظر این بازی هستیم.
Mehdi.ss
10-10-2009, 15:05
کاش برای این خصوصیات یه تاپیک جدا باز میشد
حیفه که این مطالب گم بشه تو این تاپیک
اگه زننده تاپیک رو پیدا می کردیم و این پست های مفید رو به صفحه اول انتقال میدادن عالی میشد
این پست هایی که حسین داده و اون ترجمه ها و اموزش ها و توضیح کارت ها واسلایدرها عالیه و خیلی به درد میخورن...
مخصوصا برای کسانی که در مورد این سیستم ها اطلاعی ندارن خیلی به دردشون میخوره
من و مهران (joey jordison ) صفحه اول تاپیک پست دادیم...پست شماره 3 مربوط به مهران و پست شماره 9 هم مربوط به منه....
ببینید مهران قبول می کنه اون پست رو ویرایش کنه و اونا رو توی صفحه اول قرار بده یا نه...اگه قبول کنه که چه بهتر پستش بالاتر هست و بهتره....
اگر هم نشد من میتونم اون پست رو ویرایش کنم....یا این که همین ساسان خان زننده تاپیک رو گیر بیاریم و اینا رو بهش بدیم که بذاره صفحه اول...
چطوره؟!
نگران نباشید
یه تاپیک باز کردم و تمام چیزها(ابزار های ادیت ،کیت، فیس ،پچ ، ترفند ، توپ ،منو، تور ،
تابلو تبلیغات ، آموزش و... ) رو توی اونجا گذاشتم آدرسشم توی امضامه کاملا به روز
یه نگاه بکنید
a.asgharpour
10-10-2009, 15:41
خوب دوستان یک چیز جالب و خدا پیدا کردم دلم نیومد با شما دوستان عزیز شر نکنم
این یک روشی است برای اینکه level درورازبان ها روی superstar بگذارید و باور کنید من که همه بازهای در level تاپ پلیر می بردم هنوز نتونستم به دروازبان گل بزنم 10 بازی در این مود انجام دادم تمام بازی هایمان 0-0 مساوی شده دروازبان شده awesome!:8:
حتما این رو یک try بکنید
راستی این یک ویدیو از دروازبان در مود super star
خوب بگذارید شروع کنیم !
ایتدا این برنامه رو دانلود کنید و نصب کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1-
خوب حالا بازی رو اجرا کنید کلید ALT , ENTER را بزنید که در مود پنجرهایی بشود همون WINDOW MOD
2-بروید تو قسمتی که LEVEL بازی رو انتخاب میکردید بگذاریدش روی TOP PLAYER ولی CONFRIM نکنید و داخل همون پنجره باشید
3-حالا برنامهEngine 5.5 اجرا کنید (همون که از بالا دانلود و نصب کردید)
4-روی دکمه OPEN که در عکس زیر میبینید کلیک کنید
5-حالااین فایلPES2010.exe را پیدا کنید و بازش کنید طبق عکس زیر
6-مقدار 4 را در این TEXTBOX که میبیند بنویسید و بعد روی دکمه First scan کلیک کنید
8. باید یک همچنین RESULTI براتون بیاره
9-خوب حالا دوباره برگرید تو PES و LEVEL رو به Beginner تغییر بدید و دوباره مثل دفعه قبل confirm نکنید
10-خوب حالا برگردید تو Cheat Engine و ابنبار مقدار 0 را در TEXT BOX تایپ کنید و اینبار روی NEXT SACAN کلیک کنید(میتونید برای راحتی پیدا کردن 10 تا 15 بار روی این NEXT SCAN کلیک کنید)
11. خوب دوبار شما اطلاعات زیادی دارید بگذارید ادامه بدیم
12.برگرید تو PES و اینبار LEVEL رو به REGULAR تغییر بدید دوباره مثل دفعه قبل confirm نکنید
13.خوب حالا برگردید تو cheat Engine و ابنبار مقدار 2 رو تایپ کنید و روی NEXT SCAN کلیک کنید (5بار اینکار انجام بدید)
14. برگرید تو PES و اینبار LEVEL رو به AMATEUR تغییر بدید و دوباره مثل دفعه قبل confirm نکنید
15-خوب حالا دوباره برگردید تو cheat Engine و ابنبار مقدار 1 رو تایپ کنید و روی NEXT SCAN کلیک کنید(یک بار انجام بدید) یک چیز دیگه اینکه من الان دو تا مقدار دارم ولی بعضی ها ممکنه یکی داشته باشند که مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16-خوب حالا روی اولین مقدار دو تا کلیک کنید بعد بروید به پنجره پایین که بهتون نشون خواهد داد
17. خوب حالا در پنجره پایین روی VALUE که مقدار DEFAULT ان 1 است دوبار کلیک کنید و مقدار ان را به 5 تغییر بدید و OK کنید
حالا برنامه Cheat Engine رو CLOSE کنید برید تو PES و پنجره LEVEL رو Confirm کنید و باید مثل عکس زیر SUPER STAR رو ببنید
خوب حالا که سوپر استار میبیند دیگه تو پنجره OPTION نرید که بازی CRASH میکنه و تا زمانی که از بازی خارج نشدید این SUPER STAR هست ولی اگر از بازی خارج شوید برای دفعه بعد باید همه اینکار ها رو انجام بدید
Enjoy dudes:11:
porya_spy
10-10-2009, 16:10
جناب a.asgharpour تو رو حدا آیدیدتونو بدید کار مهمی باهاتون دارم. یا آیدی منو ادد کنید : ss_ghahreman2009
فقط اگه امکان داره یه کمک سریع !!!
با تشکر.
Ami R 940
10-10-2009, 17:55
خیلی حال کردم با این نوع دریبل زدن , امیدوارم این نوع دریبل تو pes 2010 طراحی شده باشه .
* گیم پلی مربوط به فیفا نکست 10.
Rahim_F_72
10-10-2009, 18:18
بالاخره بازی کی میاد؟
h_starboy
10-10-2009, 18:21
همه چیز نوید یک فوق شاهکار را از کونامی میدهد.:8:
منتظر این بازی هستیم.
منم شدیدا منتظرم تا با فیفا 10 مقایسه بکنمش .
منم خیلی بهش امیدوارم .
جناب اصغر پور من میخواستم این برنامه شما رو همراه با توضیحاتی که دادی توی سایتهای خارجی بزارم گفتم اول از شما اجازه بگیرم چون توضیحات برنامه رو خودتون دادین .
a.asgharpour
10-10-2009, 18:50
جناب اصغر پور من میخواستم این برنامه شما رو همراه با توضیحاتی که دادی توی سایتهای خارجی بزارم گفتم اول از شما اجازه بگیرم چون توضیحات برنامه رو خودتون دادین .
حسین جان قبلا گذاشته شده این پست stefanACM بوده من فقط ترجمش کردم ولی تو سایت PES FAN من ندیمش اگر خواستی بذاری همین ادرس این سایترو بذار که با ترجمه انگلیسی هست :11:
mamadosein
10-10-2009, 18:54
سلام عزیز
این رو میدونم
ولی شما ببین کجا تمارض میکنه
هیشکی دورش نیست و یه باگ به حساب نمیاد ؟
alex-sina
10-10-2009, 19:11
اینم یه گیم پلی از بازی رئال منچستر:
فقط تو رو خدا هر کی هر گیم پلی ای رو دید ، از ش عکس بگیره. چون همه نمیتونن با این دیال آپ لعنتی ویدئو هارو ببینن. ممنون
دوستان سلام
من همواره از مود بال پی اس که در 2009 بود خوشم اوده و بازی میکردم میخواستم ببینم امسال چه تغیری کرده وای با دوربین پلیر عجب حالی میده
از جناب اصغرپور بابت این آموزش عالی تشکر می کنم....
حالا این گزینه superstar توی نسخه نهایی وجود داره یا نه؟!
اگه وجود داشته باشه توی shop بازی باید خریداری بشه یا از همون اول توی گزینه های سختی بازی هستش؟!
hamed_dij
10-10-2009, 21:01
اين ويدئو رو هم ببينيد و نظراتتون بگيد به نظر من عاليه
Mehdi.ss
10-10-2009, 21:07
p30world روی دیوار رختکن
Mehdi.ss
10-10-2009, 21:11
توی کدوم قسمت فوتبال اسمشونو رویه سرشون مینویسه من که تا حالا ندیدم ؟
توی کدوم قسمت فوتبال اسمشونو رویه سرشون مینویسه من که تا حالا ندیدم ؟
توی display name میشه چند تا چیز رو انتخاب کنی.
شماره پلیر و اسم و ...
Mehdi.ss
10-10-2009, 21:32
کفش adidas world cup
منبع
آقا قلی یه چیزی:میشه این چیزارو اینجا نذاری؟
آخه آدم نمیفهمه چی به چیه.بذار تو بخش ویرایش بازیا دمت گرم.
Mehdi.ss
10-10-2009, 22:19
من این مراحلو انجام میدم ولی توی این قسمت به جای این همه نوشته 5 تا یا 2 تا میاد مشکل چیه ؟
هر کاریم میکنم SUPER STAR نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.