مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
:41: شماها فقط بلدین دل آدمو بسوزونین فقط بلدین آدمو عقده ای کنین :27: خوب بابا ما هم دل داریم نه بهتره بگم ما هم از قیافمون خوشمون میاد کلی با قیافمون کلاس میذاریم.خوب برادر جان بگو چطور این کارها را کردی؟دعا می کنم بازیکنت(همونی که تو BAL ساختی)ده بیست هفته ای مصدوم بشه ها :34:
من آخر سر می ترسم بمیرم و نتونم قیافم را تو PES ببینم :31:
رونی جان!
متاسفانه یا خوشبختانه من نسخه کنسولی رو بازی میکنم اگه میتونستم خوشحال میشدم کمکت کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
danial_crazy
02-02-2010, 14:47
سلام. آیا پچی هست که چهره ی بازیکنان رو طبیعی تر کنه؟
سلام
دوستانی که دارن مد Become a legend رو میرن میدونن که نمره خوب گرفتم تو بازی چقد مهمه...یه سری نکته واسه گرفتن نمره خوب تو هر بازی واسه پست های مختلف وجود داره :
1 . پست های (AMF CMF DMF SMF WB) :
. دادن پاس منجر به گل : اگه بتونید تو یه بازی 1 تا 2 پاس گل بدید 100 درصد 7 به بالا میگیرید.
. توپ ربایی: که کاملا مشخصه (این عمل و پاس گل بیشترین تاثیر رو در گرفتن Rating خوب دارن).
. دادن پاس سالم به یاران هم تیمی با درصد خوب.
. گل زنی (ولی پاس گل موثر تره).
2 . پست های (WF CF SS ) :
. گل زنی : مهمترین عامل برای گرفتن ریتینگ خوب همین عمله.
. پاس منجر به گل ( برعکس پست هافبک از اهمیت کمتری بر خورداره ولی میتونه کمک کنه که ریت بالایی بیارید مثلا اگه 7 میگیرید با یه پاس گل میشید 7.5).
. قرار گرفتن در موقعیت گل زنی : مثل شوت به سمت دروازه...ضربات سر و ...اگه بالای 6 موقعیت داشته باشید حتما 7 به بالا رو گرفتید.
و در آخر اینم بگم که گرفتن کارت تو بازی میتونه ضربه بزرگی Rating شما بزنه :
کارت زرد : کاهش 0.5 درصدی Rating
کارت قرمز : کاهش 1 درصدی Rating
موفق باشید
:41: شماها فقط بلدین دل آدمو بسوزونین فقط بلدین آدمو عقده ای کنین :27: خوب بابا ما هم دل داریم نه بهتره بگم ما هم از قیافمون خوشمون میاد کلی با قیافمون کلاس میذاریم.خوب برادر جان بگو چطور این کارها را کردی؟دعا می کنم بازیکنت(همونی که تو BAL ساختی)ده بیست هفته ای مصدوم بشه ها :34:
من آخر سر می ترسم بمیرم و نتونم قیافم را تو PES ببینم :31:
رونی جان طراحی چهره با برنامه های جانبی کار بسیار وقت گیریه اگه دوست داری من آموزش این کار رو میذارم اما بهت بگم " که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها "
البته میشه یک کاری کرد شما یک تصویر با کیفیت ( سایه نداشته باشه نور یک بخش از چهره رو زیادی روشن نکرده باشه ) به من بده من یک چهره نسبتا قابل قبول از طریق ویرایشگر خود bal برات میسازم . اگه تونستی چند تا عکس بده بهترینشو خودم انتخاب میکنم .
اگه بخوای خودت چهره بسازی باید برنامه های زیر رو روی کامپیوترت نصب کنی :
- oedit convertor2010 برای تبدیل فرمت bin به fef
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- برنامه fhei برای ایمپورت و اکسپورت تصاویر
- یک برنامه ویرایش اجسام سه بعدی مثلا 2.49 به بالا blender و یا 3d max
- python 2.6 به بالا ( این برای برنامه blender لازمه )
- اسکریپتهای fef _import و fef _ export جهت خروجی برنامه facegen
- اسکریپت transform برای رندر طرح صورت در برنامه ویرایشگر سه بعدی
- برنامه های FaceGen Modeller 3.1 & FaceGen Customizer 1.1 برای ساخت طرح چهره ( برنامه اول کاملا ضروری نیست فقط برای طراحی دقیق تر بکار میاد )
- گرفتن عکس از سه جهت صورت ( از جلو و نیمرخ ها )
- اضافه کردن پلاگین های فرمت کونامی جهت وارد کردن تصاویر به برنامه ویرایشگر سه بعدی
- یک ویرایشگر تصویر مثل فتوشاپ برای ویرایش چهره
آخرش دقیق نگفتی شما بودی که با برنامه نویسی می خواستی این کار رو بکنی یا یکی دیگه بود.
اگر گزینه پیشرفت بازیکن رو قبل از شروع مسترلیگ غیر فعال کنی درسته از یه لحاظ خوبه که بازیکنان پیشرفت نمی کنند ولی شاید بیشتر از یکی دو تا تیم نتونی بری و بیشتر جذاب نباشه چون وقتی بازیکنان پیشرفت نکنند دیگه مثلا بازیکنان جوان نمی تونند قوی بشن و همون بازیکنانی که از اول قوی هستند رو باید بخرید البته میشه از قسمت ادیت بازی بازیکنان جون رو زیاد کرد ولی کلا نمیشه دقیق پیش بینی کرد که چه بازیکنی پیشرفت می کنه.ولی مثلا من بازیکنی پدرو که در بارسا بازی می کنه رو یکمی زیاد کردم چون قوی تر هستش.ولی به نظر من در این شماره این کارت ها خیلی تاثر گذار هستند البته در شماره های قبلی به جای اون گزینه ای به نام Special ability وجود داشت که نسبتا خوب بود ولی در این شماره کارت های نارنجی اضافه شده که خیلی در بازیی تاثیر دارند و مثلا Extra attacker که مخصوص دفاع های وسط هستش و باعث میشه اون دفاع هایی که قابلیت هجومی خوبی دارند بعضی وقت ها موقع حمله به جلو بیایند تا برای تیم مفید باشند مثلا بازیکنانی مثل دنیل اگر و ریکاردو کاروالیو و الکس و کولو توره این قابلیت رو دارند که نسبتا مفید هستش.
در کل دوست عزیز من متاسفانه الان دیگه یکمی از مسترلیگ خسته شدم چون باور کن چند سال مدام دارم بازی می کنم و الان مثلا دارم در مسترلیگ یه تیم تخیلی برای چلسی درست می کنم که از کهکشانی و این حرفا هم بالاتر هستش:20:
از توضیحاتت ممنونم.ولی منظور شما چیه.اگر بخوای مثلا از ادیت خصوصیات بازیکنان رو زیاد کنیم یکمی بازی بهم میریزه چون از این نظر بازیکنان خوب طراحی شدند و شاید تعداد خیلی کمی از بازیکنان مطابق با واقعیت نباشند.من خودم فوتبال کلا خیلی می بینم و به نظر خود من نسبتا کونامی از نظر طراحی خصوصیات بازیکنان خوب کار می کنه و احتمالا کارشناس های مختلفی داره که لیگ های مختلف رو بررسی می کنند.
در کل هر کاری کنیم هم بازی اون جوری که من بخوام سخت نمیشه.فکر کنم مشکل کار اینکه بازیو آن قدر بازی کردیم که دیگه برامون سخت نیستش و فکر کنم این مشکلی برای به حساب نمیاد و شاید مشکل از خود من باشه:46: کونامی هر سال یکمی گیم پلی بازیو تغییر میده و امسال هم تغییراتی خیلی خوب داده ولی مثلا من اولش که این شماره رو بازی می کردم چون یکمی تغییر داشت برام نسبتا سخت بود ولی به مرور بازی عادت کردم و الان دیگه برام خیلی راحت هستش.
راستی شما که اطالاعات خیلی خوبی داری چرا توی گروه مقایسه pes2010 و fifa10 خیلی نمیای؟من باور کن خیلی اون جا خسته شدم چون کسی زیاد نمیاد و من باید با خودم بحث کنم:20:
وحید جان من که چند بار گفتم من چند وقت پیش تصمیم داشتم با برنامه های ویرایشگر hex توی بخش رشد بازیکنان دست ببرم اما بخاطر وقت گیر بودن اینکار فعلا منصرف شدم این مساله رو یکی دو هفته پیش توی تاپیک عنوان کرده بودم .
در مورد گیم پلی من فقط چند مورد از تواناییهای بازیکنان رو تعدیل میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی تعدیل میشه بعنوان نمونه قدرت شوت تمام بازیکنان به یک نسبت تصاعد حسابی کاهش پیدا میکنه . من که کاری به خصوصیات فردی بازیکنان ندارم . نمیدونم متوجه شدی یا نه به هر حال کار ویرایش تواناییها توی تاپیک ما یک کم عجیب به نظر میرسه اگه یک سر به فرومهای تخصصی خارجی بزنی میبینی این مساله چقدر طرفدار داره و هر روز نتایج بهتری کاربرا ازش میگیرن .این مساله منو یاد این میندازه که غربیها همش دارن آزمایش میکنن و پیشرفت میکنن ما همش داریم درجا میزنیم .
در مورد سختی بازی من این توضیح رو هم اضافه کنم یک بازی فوتبال از دو طریق میتونه سخت یا آسون بشه :
1- از طریق افزایش یا کاهش هوش مصنوعی بازیکنان ( top player , beginner و غیره ) که هر کسی نمیتونه توی این بخش وارد بشه و ویرایشش کنه اما در واقع درستش اینه که بازی باید از این طریق سخت بشه .
2- از طریق افزایش یا کاهش تواناییهای بازیکنان مثل سرعت حرکت با توپ و .....
به تواناییهایی مثل قدرت شوت , سرعت و غیره میگن stat ( مخفف statistic آمار ) . من فقط و فقط این بخشو بالانس میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی اینکار کجاش ایراد داره ایراد اینه که قدرت شوتها طبیعی نیست انگار گلوله داری شلیک میکنی ! چرا شماها اینقدر از تحول میترسید و فکر میکنید همونی که دارین همون درسته ؟
vahidgame
02-02-2010, 18:10
در مورد گیم پلی من فقط چند مورد از تواناییهای بازیکنان رو تعدیل میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی تعدیل میشه بعنوان نمونه قدرت شوت تمام بازیکنان به یک نسبت تصاعد حسابی کاهش پیدا میکنهبه نظر من این کار شاید در بازی خیلی تاثیر نداشته باشه.چون اون جوری دیگه تیم های دیگه هم ضعیف میشن.دوست عزیز مثلا لمپارد که شوتش قوی هست اگه کم کنی خیلی غیر واقعی میشه.مثلا شما قدرت شوت لمپارد رو که فکر کنم 92 باشه تا چند میارید؟البته توضیحات دیگه شما رو خوندم فکر کنم این عیب نداره و تازه خوبم هست:31::31::31: ولی فکر کنم مثلا قدرت بدنی بازیکنان در لیگ انگلیس یکمی بالا بره خیلی فکر کنم بهتر بشه.
نمیدونم متوجه شدی یا نه به هر حال کار ویرایش تواناییها توی تاپیک ما یک کم عجیب به نظر میرسه اگه یک سر به فرومهای تخصصی خارجی بزنی میبینی این مساله چقدر طرفدار داره و هر روز نتایج بهتری کاربرا ازش میگیرن .این مساله منو یاد این میندازه که غربیها همش دارن آزمایش میکنن و پیشرفت میکنن ما همش داریم درجا میزنیم .
حرفتو واقعا قبول دارم.من خودم واقعی بگم در مورد ویرایش بازی ها و این جور چیزا خیلی بلد نیستم و الان من دوست دارم اون تغییراتی که شما دادید رو ببنینم.ولی متاسفانه اینترنت من هم زغالی هستش و نمی تونم اونو دانلود کنم.راستی شما اگر از سیو اون فایل ادیت خودتون که حجمش حدود 5 مگ فکر کنم باشه بذارید من می تونم استفاده کنم یا بر ای من بهم میریزه؟اگه بشه این کار رو بکنی خیلی خوب میشه ولی فکر کنم احتمالش کمه.
من فقط و فقط این بخشو بالانس میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی اینکار کجاش ایراد داره ایراد اینه که قدرت شوتها طبیعی نیست انگار گلوله داری شلیک میکنی ! چرا شماها اینقدر از تحول میترسید و فکر میکنید همونی که دارین همون درسته ؟ولی جدی این حرف آخر شما خیلی واقعا تاثیرگذار بود:40:ولی منم تحول رو دوست دارم مخصوصا توی این بازی که وقت زیادی من باهاش می گذرونم.اگه اون چیزی که بالا گفتم انجام بشه خیلی عالی میشه و شاید برای من بازی سختر بشه و اون جوری لذتش خیلی بیشتر میشه.
مطالب زیر رو میواستم توی گروه مقایسه بزارم اما بدلیل مشکل فنی این مساله میسر نشد فعلا برای اینکه مطالب از دست نره اینجا میذارمشون هرچند که این مطالب کاملا مرتبط با همین بازیه .
بخش گرافیک رو میشه از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار داد . بنظر من بهتره اسمشو بزاریم جنبه های بصری بازی چون کلی ما این بخشو میخوایم ارزیابی کنیم .
من ابتدا عناصر مختلف این بخشو مشخص میکنم و بعد از اون میریم سراغ بحث در مورد این بخش ها .
خب بعضی از عناصر مهم این بخش این موارد هستند :
- جزئیات حاشیه زمین مثل دوربین ها, عکاسان و....
- تماشاگران
- جزئیات داخل زمین شامل دروازه , چمن , پرچم ها و...
- طراحی استادیوم
- طراحی چهره
- استیل بازیکنان
- سیستم نورپردازی و سایه زنی و رنگ های بکار برده شده در بازی
- بقیه جزئیات مثل لباس , دستکش , طراحی بارون , تاثیرات آب و هوایی بر روی لباس , چمن و ...
.....
ابتدا من از مسائل مهمتر بحثو شروع میکنم .
مساله اولی که میخوام بهش اشاره کنم مربوط میشه به تکنیک نورپردازی داینامیک .
در این تکنیک منبع نوری ( خورشید , نورافکن و یا هر چیزی دیگه ) بر روی اشیاء دارای بازتابهای واقعی و متفاوتی خواهد بود به این شکل که بر اثر حرکت اون شی سایه روشنی ها متفاوت خواهند بود علاوه بر این مساله این پویایی سبب میشه در هر وضعیتی ما شاهد طیف خاصی از نورها و رنگها باشیم .
بعبارتی جایگیری خورشید و یا هر منبع نوری دیگه بصورت real time منعکس کننده نور و تابش میشوند و مطابق با سایه ها بر روی زمین , توپ , بازیکن , ورزشگاه و یا هر چیز دیگه میشوند .
این فن آوری جدید ویژگی برجسته ای به گرافیک یک بازی کامپیوتری میده ویژگی ( نقل قول از سوزوکی مدیر مسول بخش گرافیک شرکت بازی سازی کونامی ) این پویایی سبب میشه چهره بازیکنان از زوایای مختلف واقعی تر به نظر برسن و ما بتونیم از زاویه دوربین ها در حین بازی بازیکنان رو بهتر و راحت تر شناسایی کنیم .
تصاویر زیر بخوبی این مساله رو روشن میکنند :
در تصویر زیر مشاهده میشه که سایه بازیکنان با توجه به منبع نور ( در اینجا خورشید ) اشکال واقعی به خودشون میگیرند . علاوه بر این مساله استقرار بازیکنان در نقاط مختلف زمین ( با توجه به در معرض مستقیم نور قرار گرفتن و یا در سایه بودن ) سبب میشه سایه ای روشن تر و یا کم نور تر ازشون تشکیل بشه .
در تصویر زیر اثر تابش نور خورشید در غروب بر روی چهره بازیکن به زیبایی تاثیر گذاره و رنگ چهره بازیکن بر اثر این نوع تابش به قرمزی متمایل شده . علاوه بر این مساله به سایه روشن اجزاء مختلف صورت این بازیکن بر اثر تابش نور خورشید توجه کنید در تصویر بعدی میبینید که این سایه روشنی ها بر اثر حرکت صورت تغییر میکنند .
در تصویر زیر انعکاس نوشته های روی ادبورد رو میتونید بر روی آب ملاحظه کنید . این فن آوری تا حد زیادی حس طبیعی بودن محیط رو به گیمر منتقل میکنه .توی تصویر زیر چمن خیس و کلا هوای بارونی کاملا قابل لمسه .
در مورد گیم پلی من فقط چند مورد از تواناییهای بازیکنان رو تعدیل میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی تعدیل میشه بعنوان نمونه قدرت شوت تمام بازیکنان به یک نسبت تصاعد حسابی کاهش پیدا میکنه . من که کاری به خصوصیات فردی بازیکنان ندارم . نمیدونم متوجه شدی یا نه به هر حال کار ویرایش تواناییها توی تاپیک ما یک کم عجیب به نظر میرسه اگه یک سر به فرومهای تخصصی خارجی بزنی میبینی این مساله چقدر طرفدار داره و هر روز نتایج بهتری کاربرا ازش میگیرن .این مساله منو یاد این میندازه که غربیها همش دارن آزمایش میکنن و پیشرفت میکنن ما همش داریم درجا میزنیم .
در مورد سختی بازی من این توضیح رو هم اضافه کنم یک بازی فوتبال از دو طریق میتونه سخت یا آسون بشه :
1- از طریق افزایش یا کاهش هوش مصنوعی بازیکنان ( top player , beginner و غیره ) که هر کسی نمیتونه توی این بخش وارد بشه و ویرایشش کنه اما در واقع درستش اینه که بازی باید از این طریق سخت بشه .
2- از طریق افزایش یا کاهش تواناییهای بازیکنان مثل سرعت حرکت با توپ و .....
به تواناییهایی مثل قدرت شوت , سرعت و غیره میگن stat ( مخفف statistic آمار ) . من فقط و فقط این بخشو بالانس میکنم تازه اونم به یک نسبت مساوی اینکار کجاش ایراد داره ایراد اینه که قدرت شوتها طبیعی نیست انگار گلوله داری شلیک میکنی ! چرا شماها اینقدر از تحول میترسید و فکر میکنید همونی که دارین همون درسته ؟
اره اینو منم قبول دارم وقتی قدرت بازیکنا زیاد میشه واقعا به صورت عجیبی سرعت بازی افزایش پیدا میکنه مخصوصا تو مستر لیگ که بازیکنا پیشرفت میکنن. مثلا من با منچستریونایتد تو مستر لیگ بازی میکنم بازیکنا دیگه زیادی پیشرفت کردن دیگه حس یه بازی واقعی رو از آدم میگیره خیلی ارکید میشه. میشه مثل WE3 (شوخی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...بازی ها همش یه طرف میشه دیگه ادم مهارتش تو بازی به چالش نمیوفته واسه بردن تیم ها...حالا شما در نظر بگیرید وقتی با یه تیم ضعیف یه تیم قوی رو می بری چه حس خوبی به ادم دست میده...
در کل به نظر من سرعت بازی زیاده...
در ضمن مطالب مربوط به نورپردازی جالب بود این بازی تو سبک فوتبال نورپردازیش واقعا عالی هستش و جای تقدیر داره.
vahidgame
02-02-2010, 20:18
واقعا 4039 مسائل خوبی رو مطرح کرد.فقط جواب من رو در بالا می داد خیلی خوب میشد:20:
Reza Azimy_RW
02-02-2010, 21:38
دوستان چرا من رونالدینیو رو هرچی میخرم مخالفت میکنن ؟ چیکارشون کنم ؟ جایی نمیشه ار پی جی خرید و تهدیدشون کرد تا بازیکنو بهمون بدن ؟!
به نظر من این کار شاید در بازی خیلی تاثیر نداشته باشه.چون اون جوری دیگه تیم های دیگه هم ضعیف میشن.دوست عزیز مثلا لمپارد که شوتش قوی هست اگه کم کنی خیلی غیر واقعی میشه.مثلا شما قدرت شوت لمپارد رو که فکر کنم 92 باشه تا چند میارید؟البته توضیحات دیگه شما رو خوندم فکر کنم این عیب نداره و تازه خوبم هست:31::31::31: ولی فکر کنم مثلا قدرت بدنی بازیکنان در لیگ انگلیس یکمی بالا بره خیلی فکر کنم بهتر بشه.
حرفتو واقعا قبول دارم.من خودم واقعی بگم در مورد ویرایش بازی ها و این جور چیزا خیلی بلد نیستم و الان من دوست دارم اون تغییراتی که شما دادید رو ببنینم.ولی متاسفانه اینترنت من هم زغالی هستش و نمی تونم اونو دانلود کنم.راستی شما اگر از سیو اون فایل ادیت خودتون که حجمش حدود 5 مگ فکر کنم باشه بذارید من می تونم استفاده کنم یا بر ای من بهم میریزه؟اگه بشه این کار رو بکنی خیلی خوب میشه ولی فکر کنم احتمالش کمه.
ولی جدی این حرف آخر شما خیلی واقعا تاثیرگذار بود:40:ولی منم تحول رو دوست دارم مخصوصا توی این بازی که وقت زیادی من باهاش می گذرونم.اگه اون چیزی که بالا گفتم انجام بشه خیلی عالی میشه و شاید برای من بازی سختر بشه و اون جوری لذتش خیلی بیشتر میشه.
اره اینو منم قبول دارم وقتی قدرت بازیکنا زیاد میشه واقعا به صورت عجیبی سرعت بازی افزایش پیدا میکنه مخصوصا تو مستر لیگ که بازیکنا پیشرفت میکنن. مثلا من با منچستریونایتد تو مستر لیگ بازی میکنم بازیکنا دیگه زیادی پیشرفت کردن دیگه حس یه بازی واقعی رو از آدم میگیره خیلی ارکید میشه. میشه مثل WE3 (شوخی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...بازی ها همش یه طرف میشه دیگه ادم مهارتش تو بازی به چالش نمیوفته واسه بردن تیم ها...حالا شما در نظر بگیرید وقتی با یه تیم ضعیف یه تیم قوی رو می بری چه حس خوبی به ادم دست میده...
در کل به نظر من سرعت بازی زیاده...
در ضمن مطالب مربوط به نورپردازی جالب بود این بازی تو سبک فوتبال نورپردازیش واقعا عالی هستش و جای تقدیر داره.
اصلا اجازه بدین من کامل تمام جزئیات رو شرح بدم بعد خودتون متوجه میشید که اصلا موضوع چیه و این تغییرات چه اثری در بازی میذارن.
بسم الله الرحمن الرحیم
اصلا هدف چیه ؟ میخواییم چیکار کنیم ؟
ما دو هدف مهم رو تعقیب میکنیم :
1 - واقعی تر شدن بازی
2 - سخت تر شدن بازی
این وسط یک عده هستند که بازی آرکیدو بیشتر میپسندن ما با اونا کاری نداریم .
بریم سر بحث خودمون .
خب برای حصول به این دو هدف به چه ابزاری نیازه و اصولا چه چیزهایی سبب میشه این دو هدف محقق بشه .
همونطویکه بالا بحث شد برای سخت تر شدن بازی میشه از دو ابزار استفاده کرد :
ابزار اول هوش مصنوعی بازیکنان
ابزار دوم افزایش تواناییها ( stat )
مورد اول کار ما نیست متخصص فن لازمه
مورد دوم رو میشه با سعی و خطا بهش رسید .
در مجموع بازیکنان مختلف توی این بازی بر اساس چند فاکتور از همدیگه متمایز میشن :
1 - توانایی های ظاهری یا همون stat ها مثل قدرت شوت , سرعت و غیره که حدود 30 مورد میشن ( ما با اینا کار داریم )
2- توانییهای مخفی مثل score , side , tactical dribbling و غیره که حدود 11 مورد میشن ( ما با این موارد کاری نداریم )
3- مهارتها و رفتارهای اختصاصی بازیکنان که توی این بازی بشکل کارت در اومدن ( این رفتارها فقط در سری های pes وجود داره و متاسفانه فیفا در این زمینه بسیار ضعیف عمل کرده ) مثل کارتهای اورلب که در بازیکنانی از قبیل آلوز و سیسینیو در رم وجود داره , مهارت سانتر که در بازیکنی مثل پیرلو و بکام وجود داره , آنچور من ( حرکت رو به جلو ) که در بازیکنانی مثل لوسیو وجود داره و دهها کارت دیگه که من قبلا مفصل با ویدئو و تصویر بیشترشو توضیح دادم .( ما به اینها هم کاری نداریم )
پس محل بحث ما فقط مورد اوله . از این 30 توانایی فقط چند مورد هست که ما لازمه تعدیلشون کنیم تا هم بازی واقعی تر بشه و هم سخت تر .
- مورد اول قدرت شوت : همونطوریکه گفتم بر اساس آخرین آمار تنها 18 درصد از گلها بر اثر شوت خارج از محوطه جریمه به ثمر میرسه . یعنی بقیه گلها از داخل محوطه به ثمر میرسه .حالا ما توی این بازی حقیقتا چند درصد گلهامون از داخل محوطست و چند درصد از خارج . نمیدونم شما میخواید قبول کنید یا نه اما این یک واقعیته که قدرت شوتهای 99 درصد بازیکنان بسیار بیشتر از حد طبیعیه اونه .من این بخشو تعدیل کردم اما به چه شکل ؟
من با فید بکهای بسیار زیادی که طی روزهای متمادی از این بازی گرفتم متوجه شدم قدرت شوت بالاتر از 82 الی نهایتا 84 اصلا واقعی نیست یعنی در طی تاریخ فوتبال بازیکنی وجود نداشته که قدرت شوتش بیشتر از 84 واحد این بازی باشه نمیدونم متوجه شدید یا نه ؟ بر این اساس من قدرت شوت بازیکنان رو حدود 15 واحد با یک تصاعد حسابی کاهش دادم و نتیجه کار به آمار 18 درصد بسیار نزدیک شد .اما اینو در نظر داشته باشید خود من با قدرت شوت 68 از فاصله 30 متری هم دروازه حریفو باز کردم پس این مساله غیر ممکن نیست که با قدرت شوت پایین اصلا نشه گل زد .این از مساله قدرت شوت
- مورد دوم سرعت دویدن بدون توپ و با توپ : توی این بازی ما شاهد این مساله هستیم که با بسیاری از بازیکنان براحتی میشه یک مسافت طولانیو طی کرد در صورتیکه در دنیای واقعی فوتبال یک بازیکن فقط و فقط میتونه چند متر تکروی کنه ( در زمین حریف ) فکر میکنید علت این مساله چیه ؟ من میدونم چیه علت اینه که اختلاف توانایی سرعتی و تا حدی قدرتی بازیکنان حرفه ای دنیای قهرمانی بسیار کمه . بر اساس یک آمار اختلاف نفر اول تا نفرات آخر در یک مسابقه دوی 100 ( تقریبا طول زمین فوتبال ) کمتر از 2 ثانیه هستش . یعنی فرضا توی این بازی بیشترین سرعت 97 و کمترین سرعت 80 میشه ( 21 درصد اختلاف ) در صورتیکه این اختلاف چیزی در حدود 50 درصد میشه و این به هیچ وجه طبیعی نیست . من این بخش رو هم تعدیل کردم و فاصله ها رو منطقی تر کردم هم در بخش قدرت بدنی و هم در بخش سرعت دویدن با توپ و بدون توپ . و نهایتا 5 واحد به سرعت دویدن بدون توپ اضافه کردم تا اون مساله مضحک تکروی و پیشروی 30-40 متری بازیکنان خنثی بشه .
با این تغییرات هنوز هم بازیکنان بزرگی مثل مسی غیر قابل مهار هستند اما کمی متعادل تر شدن و در مورد بقیه بازیکنان این حالت درگیری بسیار به واقعیت نزدیک شده .
پس ما عملا فقط چند فاکتور رو متعادل کردیم که نتیجه کار بالانس شدن گیم پلی بازیه . من کاری به دیگران ندارم که دوست دارن بازی فانتزی باشه و هرکاری توی بازی دلشون خواست بکنن برای من مهم اینه که بازی به واقعیت نزدیک تر بشه و حالا دست بر قضا با این تغییرات بازی هم سخت تر میشه .
البته یکی دو تغییر کوچیک دیگه هم در بازی دادم که چندان مهم نیست اما به واقعی تر شدت بازی کمک میکنه مثلا واکنش دروازه بانها رو به یک نسبت بیشتر کردم تا گلهای مفت نخورن .
نتیجه این متعادل سازی به این شکله :
- شوتها واقعی تر شدن
- موقعیت گلزنی تا حدودی کمتر شده
- بازی درگیرانه تر شده
- اختلاف فاحش بعضی از بازیکنان کمتر شده اما شاید لازم باشه کمی کمتر هم بشه چون در حالتی که فلش آمادگی یک بازیکن قرمزه مهار اون بازیکن بسیار بسیار سخته .
.....
وحید جان در مورد اون چند مساله ای که بالا عنوان کردی باید بگم حرف شما درمورد قدرت بدنی بازیکنان لیگ برتر درسته اما من این اجازه رو به خودم نمیدم که توی تنظیمات کلی که بصورت نسبیه دست ببرم چون کونامی این نسبت رو خوب رعایت کرده .
درمورد بازیکنانی مثل لمپارد بالا توضیح دادم اگه بخوایم تطابق بدیم در تاریخ فوتبال هیچ بازیکنی قدرت شوتش بیشتر از 84 این بازی نبوده لمپارد که جای خود روبرتو کارلوس یا باتیستوتا و یا افراد مهمتر از اینا هم بودن اما همونطوریکه گفتم قدرت شوتشون به نسبت این بازی بیشتر از 84 نبوده .
M A X I M U M
02-02-2010, 22:32
دوستان در مورد اين آركيد شدن بازي يه توضيحي بدم
من بصورت عادي بازي رو روي 1280 در 720 و با جزئيات High بازي مي كنم اما كارت گرافيكم خيلي قويه و راحت ميتونم بصورت HD هم بازي كنم. اينو من امتحان كردم يك كابل HDMI گرفتم و از اون بعنوان رابط گرافيكي استفاده كردم
تمام جزئيات High و كيفيت تصوير هم 1920x1080 يعني Full HD
بازي به مراتب سخت شد و اين كاملا مشخص بود
سرعت بازي پايين اومد و من سخت ميتونستم گل بزنم
من يك بازي بر روي كيفيت تصوير قبلي بازي كردم و با بارسلونا تيم بارسلونا رو 9-0 بردم و سرعت بازي واقعا بالا بود (Arcade)
اما در عين ناباوري اين كيفيت تصوير تاثير زيادي بر روي بازي من داشت و سرعت بازي اومد پايين تا جايي كه من بازي اول رو 2-2 كردم و در پربات پنالتي تونستم ببرم. به همين شكل 5 بازي كردم و كم كم عادت كردم با اين سرعت بازي
بازي ششم تونستم نيمه اول 4 گل بزنم و بازي 4-1 شد اما نيمه دوم اصلا نتونستم گل بزنم
vahidgame
02-02-2010, 23:00
آمار تنها 18 درصد از گلها بر اثر شوت خارج از محوطه جریمه به ثمر میرسه . یعنی بقیه گلها از داخل محوطه به ثمر میرسه .حالا ما توی این بازی حقیقتا چند درصد گلهامون از داخل محوطست و چند درصد از خارج . نمیدونم شما میخواید قبول کنید یا نه اما این یک واقعیته که قدرت شوتهای 99 درصد بازیکنان بسیار بیشتر از حد طبیعیه اونه
اول از توضیحات خوبت تشکر خیلی زیاد می کنم
من واقعا قبول دارم مثلا من همه گلهایی که بازیکنانی مثل لمپارد می زنم خارج از محوطه جریمه و از فواصل بسیار دور هستش.نمی دونم شما هم امتحان کردی یا نه من ضربه کاشته هایی که زاویه مناسب داشته باشند رو با لمپارد اگر دو ضرب بزنم به احتمال 99 درصد گل میشه چون وقتی یه نفر پاس میده حتی قدرت شوت قوی تر میشه و در نتیجه شوت بسیار قوی میشه و اگر در چهارچوب باشه به هیچ وجه دروازه بان نمیتون اون بگیره که واقعا توی واقعیت همچنین چیزی وجود نداره.
اما اینو در نظر داشته باشید خود من با قدرت شوت 68 از فاصله 30 متری هم دروازه حریفو باز کردم پس این مساله غیر ممکن نیست که با قدرت شوت پایین اصلا نشه گل زد .این از مساله قدرت شوت
ولی اگر این جوریکه شما میگین بشه بازی خیلی جذابتر میشه و شوت از راه دور گل کردن سختر میشه که جذابیت بازی بالا میره.راستی شما تقریبا از قدرت شوت هر بازیکنی چه قدر کم کردین؟یه سوال مهم دیگه داشتم شما از طریق ادیت خود بازی رفتی و دونه به دونه خصوصیات تموم بازیکنان رو تغییر دادی یا از طریق نرم افزاری این کار رو کردی؟
اگه از طریق خود ادیت بازی رفتی که واقعا باید بهت گفت دمت گرم:20: چون خیلی وقت گذاشتی.
راستی یه سری جاها که مثلا گفتی کسانی بازی های آرکید و فانتزی و... دوست دارند منظورت من بودم دیگه درسته:31::31: اگه منظورت من بودم ناراحت نمی شم:31:
باور کن من اصلا از اون آدم های متعصب به چیز خاص نیستم و الان چیزای که شما گفتی باعث میشه بازی خیلی برای من جذاب بشه و من صد در صد این چیزای که گفتی دوست دارم.فقط دوست بسیار عزیز میشه این تغییراتی رو که انجام دادی رو بذاری تا من هم دانلود کنم البته امیدوارم در ادیت خود بازی این کارهارو کردی باشی وگرنه فکر کنم جای دیگه انجام داده باشی حجمش بالا برای دانلود باشه.حداقل روش اونو بگو که من خودم وقت بذارم اون کارها رو بکنم.من اگر دقت کنی خیلی وقت نیست که این جا عضو شدم و چند ماه پیش که درباره اینا شما توضیح دادی این جا عضو نبودم.پس از شما تقاضا می کنم دوباره توضیح بدین تا من که خوره این بازی هستم استفاده کنم.باز از شما بسیار زیاد ممنونم:10:
من بصورت عادي بازي رو روي 1280 در 720 و با جزئيات High بازي مي كنم اما كارت گرافيكم خيلي قويه و راحت ميتونم بصورت HD هم بازي كنم. اينو من امتحان كردم يك كابل HDMI گرفتم و از اون بعنوان رابط گرافيكي استفاده كردم
من يك بازي بر روي كيفيت تصوير قبلي بازي كردم و با بارسلونا تيم بارسلونا رو 9-0 بردم و سرعت بازي واقعا بالا بود (Arcade)
اما در عين ناباوري اين كيفيت تصوير تاثير زيادي بر روي بازي من داشت و سرعت بازي اومد پايين تا جايي كه من بازي اول رو 2-2 كردم و در پربات پنالتي تونستم ببرم. به همين شكل 5 بازي كردم و كم كم عادت كردم با اين سرعت بازي
بازي ششم تونستم نيمه اول 4 گل بزنم و بازي 4-1 شد اما نيمه دوم اصلا نتونستم گل بزنم
یک چیزیو میگم صداشو در نیارین این بازی کامل نیست و ناقص به بازار اومده .
من تقریبا همون اوایل متوجه شدم که این بازی ناقص عرضه شده . با کوچکترین تلنگری سرعت و درجه سختی بازی کم و زیاد میشه شما زیاد خوشحال نباش یکی دو بار کامپیوترتو خاموش روشن کنی بازی دوباره میشه همون گل و بلبل سابق که به هر تیم میشه 3-4 تا گل زد .
من اون اوایل گزارشگری ایتالیایی رو نصب کرده بودم بازی دقیقا همینی شده بود که شما میگی حالا شک نکن دوباره بازی مثل سابق میشه من این مساله رو بارها و بارها تجربه کردم .
اگه بازی سخت تر میخواین تنها راه همون تنظیماتیه که میگم .
اول از توضیحات خوبت تشکر خیلی زیاد می کنم
من واقعا قبول دارم مثلا من همه گلهایی که بازیکنانی مثل لمپارد می زنم خارج از محوطه جریمه و از فواصل بسیار دور هستش.نمی دونم شما هم امتحان کردی یا نه من ضربه کاشته هایی که زاویه مناسب داشته باشند رو با لمپارد اگر دو ضرب بزنم به احتمال 99 درصد گل میشه چون وقتی یه نفر پاس میده حتی قدرت شوت قوی تر میشه و در نتیجه شوت بسیار قوی میشه و اگر در چهارچوب باشه به هیچ وجه دروازه بان نمیتون اون بگیره که واقعا توی واقعیت همچنین چیزی وجود نداره.
ولی اگر این جوریکه شما میگین بشه بازی خیلی جذابتر میشه و شوت از راه دور گل کردن سختر میشه که جذابیت بازی بالا میره.راستی شما تقریبا از قدرت شوت هر بازیکنی چه قدر کم کردین؟یه سوال مهم دیگه داشتم شما از طریق ادیت خود بازی رفتی و دونه به دونه خصوصیات تموم بازیکنان رو تغییر دادی یا از طریق نرم افزاری این کار رو کردی؟
اگه از طریق خود ادیت بازی رفتی که واقعا باید بهت گفت دمت گرم:20: چون خیلی وقت گذاشتی.
راستی یه سری جاها که مثلا گفتی کسانی بازی های آرکید و فانتزی و... دوست دارند منظورت من بودم دیگه درسته:31::31: اگه منظورت من بودم ناراحت نمی شم:31:
باور کن من اصلا از اون آدم های متعصب به چیز خاص نیستم و الان چیزای که شما گفتی باعث میشه بازی خیلی برای من جذاب بشه و من صد در صد این چیزای که گفتی دوست دارم.فقط دوست بسیار عزیز میشه این تغییراتی رو که انجام دادی رو بذاری تا من هم دانلود کنم البته امیدوارم در ادیت خود بازی این کارهارو کردی باشی وگرنه فکر کنم جای دیگه انجام داده باشی حجمش بالا برای دانلود باشه.حداقل روش اونو بگو که من خودم وقت بذارم اون کارها رو بکنم.من اگر دقت کنی خیلی وقت نیست که این جا عضو شدم و چند ماه پیش که درباره اینا شما توضیح دادی این جا عضو نبودم.پس از شما تقاضا می کنم دوباره توضیح بدین تا من که خوره این بازی هستم استفاده کنم.باز از شما بسیار زیاد ممنونم:10:
وحید جان بصورت دستی که نمیشه چند هزار بازیکن رو ویرایش کرد ( البته من یکبار قدیم از این کارا کردم که چندین ساعت از عمرم سر این مساله تباه شد :19: ) .
آره دیگه مگه آرکید باز نیستی ؟ شوخی کردم ناراحت نشو . اما بیشتر گیمرها بازی غیر واقعی رو دوست دارن روی همین جهت قدرت شوتها اینجوریه و تمام پاسها به هدف میرسه وگرنه دقت پاسها اینجوری نبود خدا بگم چیکارشون نکنه .
وحید جان راه نداره باید 5 مگ آپلود کنی و 5 مگ هم دوباره دانلود . آپشن فایلتو زودتر آپلود کن ( فایل ادیت رو میگما ) در ضمن من روشو نمیگم جزء اسراره . یاد یکی از کاربران evo web افتادم صدای واکنش تماشاگران رو طراحی کرده بود بقیه کاربرا هر چی بهش میگفتن بگو چطوری اینکار رو کردی میگفت نمیگم . هر وقت juce گفت چطوری کیت سرور میسازه منم راز اینو میگم :16:
آخرشم نگفت که نگفت
vahidgame
02-02-2010, 23:40
آپشن فایلو برای چی می خوای؟ اگر برات زحمت میشه بی خیال شو :46: راستی چه قدر این آپلود با اینترنت زغالی طول میکشه؟
وحید جان خودمونیم اینجا داره میشه چت روم . خب مگه نمیخای توانییها رو برات متعادل و واقعی کنم ؟ شما باید آپشن فایلتو ( PES2010_EDIT.bin ) آپلود کنی تا من تغییرات رو اعمال کنم و مجددا برات یکجا آپلود کنم .
فکر کنم نیم ساعتی طول بکشه تازه نیم ساعت هم برای دانلود در نظر بگیر در هر صورت هرکه پر طاووس خواهد جور هندوستان کشد .
من اینو شدیدا تایید میکنم
چند وقت قبل من کنسول رو وصل کرده بودم به TV معمولی بازی شدیدا سریع بود بازیکنایی مثه رونالدو یا مسی عین موشک میرفتن انگار میخواستن از اونور تی وی بزنن بیرون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعده چند وقت کنسول رو وصلش کردم به مانیتور و رزولوشن رو گزاشتم رو 720 واقعا عجیب سرعت بازی عوض شد اولش فکر کردم یه بازی دیگست خیلی خیلی نسبت به تی وی فرق داشت بازی آروم تر و رئال تر شده بود.
راه اندازی لیگ
بچه ها نظرتون درمورد راه اندازی یک لیگ چیه ؟
ما میتونیم یک لیگ راه بندازیم و مسابقاتو هر شب پیگیری کنیم . من یک توضیح مختصر بدم برنامه به این شکله که اول یک لیگ با رای گیری افراد انتخاب میکنیم بعد هر کسی یک تیم رو انتخاب میکنه ( اگه در مورد انتخاب تیم به مشکل برخورد کردیم میتونیم قرعه کشی کنیم و یا کارهای دیگه ) .
اما مسابقاتو میتونیم به این شکل برگزار کنیم که هر کاربری که تیمش بازی داره سیو بازیها رو که حجم کمی داره و حتی دایال آپی هم میتونن ظرف کمتر از یک دقیقه دانلودش کنن , براش آپلود میشه تا بازیشو انجام بده بعد باز دوباره فایل سیو برای نفر بعدی توی یک جای معین آپلود کنه .
حجم این سیو خیلی کمه همونطوریکه گفتم میشه ظرف مدت 40 تا 60 ثانیه آپلودش کرد انگار یک صفحه تاپیک رو باز کنید اینقدر زمان میبره .
در مورد مسابقات رودر رو میشه بازیو به کامپیوتر واگذار کرد البته کاربران میتونن ترکیب و استراتژی تیمشون رو قبل بازی بدن اینجوری بازم کاربر میتونه در نتیجه تیمش موثر باشه و بازی شانسی نمیشه .
اگه کسی حاضره من بقیه جزئیات رو هم بگم اگه نظری هم دارید بگید .
vahidgame
03-02-2010, 02:11
راه اندازی لیگ
ما میتونیم یک لیگ راه بندازیم و مسابقاتو هر شب پیگیری کنیم . من یک توضیح مختصر بدم برنامه به این شکله که اول یک لیگ با رای گیری افراد انتخاب میکنیم بعد هر کسی یک تیم رو انتخاب میکنه ( اگه در مورد انتخاب تیم به مشکل برخورد کردیم میتونیم قرعه کشی کنیم و یا کارهای دیگه ) .
اما مسابقاتو میتونیم به این شکل برگزار کنیم که هر کاربری که تیمش بازی داره سیو بازیها رو که حجم کمی داره و حتی دایال آپی هم میتونن ظرف کمتر از یک دقیقه دانلودش کنن , براش آپلود میشه تا بازیشو انجام بده بعد باز دوباره فایل سیو برای نفر بعدی توی یک جای معین آپلود کنه .
حجم این سیو خیلی کمه همونطوریکه گفتم میشه ظرف مدت 40 تا 60 ثانیه آپلودش کرد انگار یک صفحه تاپیک رو باز کنید اینقدر زمان میبره .
در مورد مسابقات رودر رو میشه بازیو به کامپیوتر واگذار کرد البته کاربران میتونن ترکیب و استراتژی تیمشون رو قبل بازی بدن اینجوری بازم کاربر میتونه در نتیجه تیمش موثر باشه و بازی شانسی نمیشه .
من صد در صد موافقم.
فقط چند تا سوال دارم.هر کسی ممکن یه آپشن فایل داشته باشه اگر مثلا یه نفر سیو یه نفر دیگه رو بذاره ممکن هست خراب بشه و اجرا نشه؟ بعد شما مثلا سیو میذارین از کجا می تونید بفهمید که طرف مثلا چند بار نرفته تا بازیو ببره؟(البته باید فکر کنم بهم اعتماد کنیم:20:) بعد حجم فایل اون قدر کم هستش؟فکر کنم حدود 4 مگابایت باشه البته فشرده اگه بکنیم شاید کمتر بشه.
به هر حال من خیلی برام این هیجان انگیز هستش.خدا خیرت بده که این قدر کمک می کنی و این چیزا رو مطرح می کنی:10:
وین رونی
03-02-2010, 07:59
راه اندازی لیگ
من هم موافقم
اما همون طور که آقا وحید گفتن یه کمی رو آپشن فایل قرار دادن نظرم منفی هست.
نمیشه مثلاً بچه ها تیم انتخاب کنن و خودتون زحمت بکشید تیمها را با هم بازی بدید؟
اصلاً ولش کن من زیاد تو این زمینه وارد نیستم نظر ندم بهتره
ولی فکر کنم اگه راه بیفته باید یه تاپیک جدا داشته باشه
koorosh_star
03-02-2010, 09:47
سلام .1.در مورد جزعیات مسترلیگ اگر میشه یک توضیح بدید.2.این اسکیل کارد ها چیه چیکار میکنه3.چیکار کنم تا بازیکنم پیشرفت کنه به عنوان مثال من یک بازیکن دارم اول 81 بوده سنشم 16 بود الان 1.5 فصله دارمش شده 84 بازی هارو هم از وقتی که از یاچ تیم اومده انجام داده ولی فکر میکنم باید بیشتر پیشرفت میکرد.
4.در مورد جذب بازیکنا اگر میشه بگید به چه چیزایی ربط داره وکلا باید چیکار کرد تا بازیکن جذب شه.
5.اون بازیکن هایی که آووردم مثلا روبن از موقعی که اومده داره پسرفت میکنه باید امثال این بازیکن رو چیکار کنم پسرفت نکنن.
خیلی ممنون میشم از دوستان تا جواب من رو هرچه سریعتر بدن.:12::42::31:
در مورد سیو بازی باید بگم خود سیو 3.5 مگه اما وقتی فشرده میشه تبدیل میشه به 30کیلو بایت که دانلودش 30 ثانیه هم وقت نمیبره .
درمورد اینکه ممکنه یک نفر بازیو دوباره انجام بده و از این مسائل باید بگم که هر کسی که میخواد توی این لیگ شرکت کنه باید صادقانه رفتار کنه چرا ما باید همیشه توی جامعه از هم چک و ضمانت بگیریم ؟ فرهنگ ما ایرانیها قبلا اینجوری نبود مردم همه به هم اعتماد داشتن در مورد این قضیه ما اعتماد رو سرلوحه کار قرار میدیم . حالا این وسط یک نفر اگه خواست به حساب خودش زرنگی کنه و سر بقیه رو کلاه بزاره مطمئنا در آینده هر وقت یاد این مساله بیفته پیش وجدانش شرمنده خواهد بود و همین براش کافیه چون در شرایطی که همه بهش اعتماد کردن و همه چی براش فراهمه از اعتماد دیگران سوء استفاده کرده . واقعا یک بازی مگه چقدر ارزش داره که یک نفر بخواد مثلا سر بقیه رو کلاه بزاره .
اما راستشو بخواید اینو صادقانه میگم من اصلا توی این تاپیک خودمون چنین فردیو تا الان ندیدم اینو با توجه به فعالیت 8 ماهه در این تاپیک و شناخت سالهای گذشته از بچه ها میگم به همین خاطره که من علاقه دارم همیشه توی جمع دوستان این تاپیک باشم .
درمورد آپشن فایلها باید بگم ما باید چند چیز مشترک داشته باشیم و فقط کافیه این چند فایل رو در زمانیکه میخوایم با تیممون بازی کنیم توی پوشه هاش کپی کنیم :
یک مورد آپشن فایل
مورد دوم فایل اجرایی بازی باید از یک نسخه باشه مثلا نسخه 1 یا 1.1 و غیره
مورد سوم سیو بازی که قبلا گفتم بعد هر بازی گیمر باید آپلودش کنه .
مورد دیگه ای فکر نمیکنم لازم باشه شما چیزی به نظرتون نمیرسه ؟
vahidgame
03-02-2010, 10:43
فکر کنم با توضیحاتی که دادید مشکلی پیش نمیاد.فقط شاید انتخاب تیم ها باشه که باید احتمالا قرعه کشی بشه.راستی الان نگاه کردم توی قسمت League cup مثل شماره قبلی مثلا یه لیگ نداشت که به دلخواه تیم رو انتخاب کنید و این جوری باشه باید مثلا یه لیگ مثل انگلیس یا اسپانیا بریم.راستی ببخشید یه سوال الان به ذهنم رسید.مثلا هر کسی با یه تیم میره بعد سیو رو برای کسی دیگه بفرسته چه جوری میتونه با تیم دیگه بره.برای این کار فکر کنم در ابتدای انتخاب لیگی مثلا انگلیس تعداد تیم های خودمان مثلا 20 تا بذاریم درسته یا راه دیگه داره؟
فکر کنم با توضیحاتی که دادید مشکلی پیش نمیاد.فقط شاید انتخاب تیم ها باشه که باید احتمالا قرعه کشی بشه.راستی الان نگاه کردم توی قسمت League cup مثل شماره قبلی مثلا یه لیگ نداشت که به دلخواه تیم رو انتخاب کنید و این جوری باشه باید مثلا یه لیگ مثل انگلیس یا اسپانیا بریم.راستی ببخشید یه سوال الان به ذهنم رسید.مثلا هر کسی با یه تیم میره بعد سیو رو برای کسی دیگه بفرسته چه جوری میتونه با تیم دیگه بره.برای این کار فکر کنم در ابتدای انتخاب لیگی مثلا انگلیس تعداد تیم های خودمان مثلا 20 تا بذاریم درسته یا راه دیگه داره؟
من متوجه نشدم صحبت شما نشدم ؟ الان ما لیگ یک کشور رو انتخاب کنیم چه اشکالی داره ؟
ببین فرض کن 5 نفر توی این لیگ عضو هستن ما هفته اول رو شروع میکنیم توی تاپیک ابرنامه مسابقاتو اعلام میکنیم و همینطور ترتیب بازیها نفر اول بازیشو انجام میده بعد سیوشو توی یک سایت معین که از قبل مشخص شده قرار میده با توجه به برنامه نفر بعدی بازیشو انجام میده تا نفر پنجم بقیه بازیها رو هم کامپیوتر اتوماتیک انجام میده و پرونده هفته اول بسته میشه .
آخر فصل آقای گل , بهترین پاسور و بهترین بازیکن و نفرات برتر مشخص میشن اگه دیدیدم بازی جذابه و بقیه کاربرا هم علاقه نشون دادن دو نفر آخر ( از بین 5 نفر ) از لیگ خارج میشن و دو نفر جدید برای لیگ فصل بعد انتخاب میشن ... اینجوری انگیزه برای همه بوجود میاد .
......
از امروز تا آخر هفته هرکسی دوست داره توی این مسابقات شرکت کنه میتونه اعلام کنه در ضمن هر کسی که اعلام آمادگی کرد در مورد این موارد هم اظهار نظر کنه تا با رای گیری نتیجه گیری کنیم:
1- لیگ کدوم کشور رو انتخاب کنیم ؟
2- کدوم تیم رو دوست دارید انتخاب کنید ؟
3- زمان مسابقات چند دقیقه باشه؟
4- گزینه خستگی انباشته بازیکنان هم انتخاب بشه ؟
5- مسابقات رو هر شب پیگیری کنیم یا شب در میون یا چند روز در میون باشه ؟
6-
در ضمن اگه یک نفر بازیشو سر موقع انجام نداد نهایتا تا دو بازی بعد میتونه بازی معوقه از یکی دو هفته قبلشو انجام بده بعد از این فرصت زمانی , بازی سه هیچ اعلام میشه . هدف ما اینه که مسابقات رو تا جای ممکنه شبیه به واقعیت انجام بدیم و با برنامه روز پیش بریم .
kiarashyk
03-02-2010, 11:14
اگه امكانش هست تصوير مربيان واقعي مستر ليگ و موقعي كه تعويض ميكنه اون موقع هم مربيهاي تيم واقعي باشه برام يزاريد مرسي
farshad_pes9
03-02-2010, 11:15
سلام بر تمام دوستان.اقا دمتون گرم هر چه زودتر جوابمو بدین.من خیلی راحت از زمان انتشار pes10 داشتم بازی میکردم.از پچ smpatch هم استفاده میکردم.الان مدتیه بازی یه جوری شده.انگار کارت گرافیکم نکشه.اسلوموشن نشده یه حالتی عین آدم اهنی شده بازی.امیدوارم منظورمو رسونده باشم.در حالی که تو قسمت سیتینگ 3 گزینه good هست فقط رمم کمه نوشته bad البته قبلا هم همینجور بود.خواهشن یه کاری بکنید اعصابم خورده .چند روزه بازی نکردم.ممنون.موفق باشید
farshad_pes9
03-02-2010, 11:24
اقا من متظرم.اومدم کافی نت خونه نتم قطع.یه حالی بدین من بتونم بازی کنم
درمورد مسابقات لیگ که داریم درموردش صحبت میکنیم به نظر میرسه باید یک تاپیک جدا باز بشه تا حق و حقوق کابران این تاپیک هم حفظ بشه .
اگه امكانش هست تصوير مربيان واقعي مستر ليگ و موقعي كه تعويض ميكنه اون موقع هم مربيهاي تيم واقعي باشه برام يزاريد مرسي
این موارد قبلا توی تاپیک گذاشته شده شما باید به تاپیک ویرایش بازیها مراجعه کنی اونجا این موارد قرار داده شده .
سلام بر تمام دوستان.اقا دمتون گرم هر چه زودتر جوابمو بدین.من خیلی راحت از زمان انتشار pes10 داشتم بازی میکردم.از پچ smpatch هم استفاده میکردم.الان مدتیه بازی یه جوری شده.انگار کارت گرافیکم نکشه.اسلوموشن نشده یه حالتی عین آدم اهنی شده بازی.امیدوارم منظورمو رسونده باشم.در حالی که تو قسمت سیتینگ 3 گزینه good هست فقط رمم کمه نوشته bad البته قبلا هم همینجور بود.خواهشن یه کاری بکنید اعصابم خورده .چند روزه بازی نکردم.ممنون.موفق باشید
به احتمال بسیار زیاد باید از رم باشه میدونم قبلا اینجوری نبوده اما به مرور زمان که رجیستر ویندوز پر میشه این مشکلات هم بوجود میاد مگر اینکه با برنامه tune up و غیره ویندوزو تمیز کنید و یا عوضش کنید . از چه ویندوزی استفاده میکنی ؟
vahidgame
03-02-2010, 11:35
من متوجه نشدم صحبت شما نشدم ؟ الان ما لیگ یک کشور رو انتخاب کنیم چه اشکالی داره ؟
من منظورم این بود که در شماره های قبلی یه چیزی به نام Konami cup بودش که شما اختیار داشتید که مثلا لیگ یا کاپ برید و بعد هر تیم باشگاهی یا ملی از هر جایی می تونستید انتخاب کنید.اگر این شماره هم اینو داشت خیلی بهتر میشد و دوستان بیشتری شاید می تونستند شرکت کنند.
راستی در مورد اون سوالها که گفتید اظهارنظر کنیم به شما پیغام بدیم یا همین جا مطرح کنیم.
farshad_pes9
03-02-2010, 11:36
داداش من از sp3 استفاده میکردم.عوض کردم درست نشد.رفتم sp2 گرفتم عوض کردم بازم درست نشد.ویندوزو عوض کردم یه بازی 10 دقیقه رو تونستم 25 دقیقه از نیمه اول رو بازی کنم.دوباره همونجوری شد.رمم هم 1gig.یه راهی بزارین جلوی پام حل شه.اعصابم ریخته بهم.ممنون
adel0098711
03-02-2010, 11:55
ببین فرض کن 5 نفر توی این لیگ عضو هستن ما هفته اول رو شروع میکنیم توی تاپیک ابرنامه مسابقاتو اعلام میکنیم و همینطور ترتیب بازیها نفر اول بازیشو انجام میده بعد سیوشو توی یک سایت معین که از قبل مشخص شده قرار میده با توجه به برنامه نفر بعدی بازیشو انجام میده تا نفر پنجم بقیه بازیها رو هم کامپیوتر اتوماتیک انجام میده و پرونده هفته اول بسته میشه .
آخر فصل آقای گل , بهترین پاسور و بهترین بازیکن و نفرات برتر مشخص میشن اگه دیدیدم بازی جذابه و بقیه کاربرا هم علاقه نشون دادن دو نفر آخر ( از بین 5 نفر ) از لیگ خارج میشن و دو نفر جدید برای لیگ فصل بعد انتخاب میشن ... اینجوری انگیزه برای همه بوجود میاد .
......
از امروز تا آخر هفته هرکسی دوست داره توی این مسابقات شرکت کنه میتونه اعلام کنه در ضمن هر کسی که اعلام آمادگی کرد در مورد این موارد هم اظهار نظر کنه تا با رای گیری نتیجه گیری کنیم:
1- لیگ کدوم کشور رو انتخاب کنیم ؟
2- کدوم تیم رو دوست دارید انتخاب کنید ؟
3- زمان مسابقات چند دقیقه باشه؟
4- گزینه خستگی انباشته بازیکنان هم انتخاب بشه ؟
5- مسابقات رو هر شب پیگیری کنیم یا شب در میون یا چند روز در میون باشه ؟
6-
در ضمن اگه یک نفر بازیشو سر موقع انجام نداد نهایتا تا دو بازی بعد میتونه بازی معوقه از یکی دو هفته قبلشو انجام بده بعد از این فرصت زمانی , بازی سه هیچ اعلام میشه . هدف ما اینه که مسابقات رو تا جای ممکنه شبیه به واقعیت انجام بدیم و با برنامه روز پیش بریم .
1-انگلیس. چون 5 تا تیم قدرتمند دارد .4 تا تیم به علاوه منچستر سیتی
2- در انگلیس آرسنال اما کلاً با بارسا حال میکنم.
3-15 دقیقه
4-بله
5-اگه همه موافقت کنند یک شب در میون جالب تر است.
فقط یک سوال بازی های رودررو را چه جوری برگزار می کنید؟؟؟
البته من نمی تونم در مسابقات شرکت کنم .
2-
Big-Boss
03-02-2010, 12:02
یکی نیست به این konami بگه الان اکثر بازیهای ورزشی روی psp گزارشگر دارن از Fifa بگیر تا nba 2k10 چطوریه که konami نمیتونه روی pes گزارشگر بزاره
تنها پیشرفتی که روی psp داره فیس بازیکنا و منواصلی بازیه که شبیه pes 2010 نسخه های دیگه است, سیتم چینی و منوهای داخلی و... چند ساله که همون pes5 هستند
vahidgame
03-02-2010, 12:15
دوست عزیز اصل pes در کامپیوتر هستش.چون مشکلات کوچیک مثل درست نبودن تیم ها و... با دانلود پچ های زیادی که میاد راحت حل میشه و به نظر من هر سال کونامی بازی کاملی عرضه می کنه.
Big-Boss
03-02-2010, 12:31
دوست عزیز اصل pes در کامپیوتر هستش.چون مشکلات کوچیک مثل درست نبودن تیم ها و... با دانلود پچ های زیادی که میاد راحت حل میشه و به نظر من هر سال کونامی بازی کاملی عرضه می کنه.
دوست من اینکه اصلش برای pc و کنسولهای خانگی جدید هست درسته
ولی الان شما بازیهای کنسولهای همراه رو ببینید همه دارن پیشرفت میکنن الان همینقدر که nba 2k10 روی کنسول خانگی زیباست رو psp هم همینطور یه بازی کامله من حتی psp ش رو ترجیح میدم چون همیشه همراهمه
Fifa 10 رو هم فقط به خاطر چینش جدید دکمه هاش , و یه سری فیس های قدیمی که اپدیت نشده بازی نمیکنم
ولی pes 2010 انگار برای رفع تکلیف ساخته شده هیچ تغییری نسبت به نسخه های قبلیش نداره مثلا همین اضافه کردن گزارشگر کار سختیه؟ یا منو ها و سیستم های جدید رو گذاشتن؟یا اضافه کردن چند ورزشگاه؟
من خودم مستر لیگ رو روی psp بازی میکنم راضی هم هستم ولی با اضافه کردن همین چند مورد ساده خیلی بهتر میتونست باشه
....برای psp هم پچ داره که به صورت یه سیو گیم عرضه شده و شامل همه لگوها و پیراهن ها و ... فیکس شده هست
برای کنسولهای دیگه هم پچ داره
masoodbr
03-02-2010, 20:05
سلام اول يك تبريك ويژه به پرسپوليسيهاي عزيز:40::11::27::21::21::21::10::10::10:
1.انگليس
2.منچستر منچستر منچستر منچستر منچستر يونايتد
3.15 دقيقه
4.بله
5.هر طور بقيه دوستان بگن
vahidgame
03-02-2010, 20:12
دوست عزیز مثل اینکه این تاپیکو می خوای بهم بریزی.اون چیز اول که گفتی این جا اصلا ربطی نداشت.بعد در مورد اون لیگ هم قراره یه تاپیک جدید زده بشه.
سلام اول يك تبريك ويژه به پرسپوليسيهاي عزيز
هه هه هه هه . . . ای ول :31: ( هر چند جاش اینجــــــــــــا نــــــــــیست ) .
masoodbr
03-02-2010, 20:44
شرمنده دوستان اما اين عقده اون 6 بازي تساوي بود
بازم شرمنده:10:
vahidgame
03-02-2010, 21:01
دوستا خواهشا نظم تاپیک رو بهم نریزید و این چیزا رو در انجمن خبر ورزشی بذارین.
در مورد اون لیگ که می خوایم بین بچه ها باشه نظراتو فعلا این جا بذارین تا بعد تاپیک مخصوص زده بشه.
نظر خود من اینکه کلا به ترتیب لیگ هایی مثل انگلیس-ایتالیا-اسپانیا برای این لیگ خوب هستند.چون مثلا توی انگلیس 4 تیم خیلی قوی مثل چلسی -منچستر یونایتد-لیورپول-آرسنال وجو داره و تازه تیم هایی مثل منچستر سیتی و تاتنهام هم تیم های خیلی خوبی هستند و این جوری دوستان بیشتری می تونند شرکت کنند.لیگی مثل ایتالیا هم تیم های قوی مثل میلان-اینتر-رم-یوونتوس داره.ولی لیگ مثل اسپانیا درسته که تیم های خیلی قویی داره ولی مثلا تفاوت تیم های بارسلونا و رئال با تیمهای دیگه زیاد هستش و بعد از اینها تیم های مثل والنسیا و سویا شاید قوی باشند که اونها هم نسبتا به اون دو تا تیم در سطح پایین تری قرار دارن.بازی هم به نظر من 10 دقیقه ای باشه بهتره.
mohammad_87
04-02-2010, 01:49
سلام به همه دوستان.:46:
حسین جان از پیشنهادت درباره راه اندازی لیگ ممنون.فقط اگه تاپیک واسش زدید اینجا یه خبری بدید.ولی اگه موضوع جدی هستش حتما به تاپیک جدید بره تا اینجا به مشکل بر نخوره.
من اگه بتونم با شرایط کنار بیام ،از شرکت کننده ها خواهم بود.فقط چندتا نکته قبل از شروع باید مشخص بشه و نکات دیگه ای هم میمونه که تا عملی کار نکنیم بهش نمیرسیم.
اول طبق سوالات حسین عزیز بگم که:1.ایتالیا یا انگلیس 2.میلان/منچستر یا چلسی 3.ده دقیقه 4.بله 5.هفته ای دو یا سه بازی
حالا پیشنهاداتم:
*اگه متقاضی زیاد بود میتونیم دو یا سه لیگ رو همزمان اجرا کنیم تا بیشتر بچه ها بتونن شرکت کنن به شرطی که هرکس فقط در یک لیگ باشد.و یا فکر کنم با برنامه ای مثل league editor بشه یکی از لیگهارو بصورت منتخب درست کرد و اکثر تیمهای قدرتمند در یک لیگ باشن.ادیت فایل مشترک هم که مشکل رو حل میکنه.نظرتون چیه؟:5:
*در مورد ورژن بازی همه از دیفالت بازی و یا آخرین آپدیت کونامی استفاده کنند.
*زمان بازی و تعداد بازیهای در یک هفته رو به دوستان واگذار میکنم.فقط پیشنهاد میکنم که زیاد نزدیک انجام نشه که افراد بیشتری بتونن استفاده کنن.
*در مورد اعتماد بیشتر بهم اگه پیشنهادی دارید بگید تا هم لذت بازیها و هم اتحاد شرکت کننده ها در حالت خوبی قرار بگیره.
*در مورد بازیهای معوقه با نظر حسین موافقم و اگه کی بیش از حد بازیهاش تاخیر داشت از لیگ کنار گذاشته بشه.
دیگه نصفه شبی چیزی به ذهنم نمیرسه.
اما یه سوال فنی:آیا تغییراتی مثل نصب پچ،استفاده از کیت سرور و... باعث نمیشه که برای کسی مشکل بوجود بیاد؟:13:
سلام به همه دوستان.:46:
حسین جان از پیشنهادت درباره راه اندازی لیگ ممنون.فقط اگه تاپیک واسش زدید اینجا یه خبری بدید.ولی اگه موضوع جدی هستش حتما به تاپیک جدید بره تا اینجا به مشکل بر نخوره.
من اگه بتونم با شرایط کنار بیام ،از شرکت کننده ها خواهم بود.فقط چندتا نکته قبل از شروع باید مشخص بشه و نکات دیگه ای هم میمونه که تا عملی کار نکنیم بهش نمیرسیم.
اول طبق سوالات حسین عزیز بگم که:1.ایتالیا یا انگلیس 2.میلان/منچستر یا چلسی 3.ده دقیقه 4.بله 5.هفته ای دو یا سه بازی
حالا پیشنهاداتم:
*اگه متقاضی زیاد بود میتونیم دو یا سه لیگ رو همزمان اجرا کنیم تا بیشتر بچه ها بتونن شرکت کنن به شرطی که هرکس فقط در یک لیگ باشد.و یا فکر کنم با برنامه ای مثل league editor بشه یکی از لیگهارو بصورت منتخب درست کرد و اکثر تیمهای قدرتمند در یک لیگ باشن.ادیت فایل مشترک هم که مشکل رو حل میکنه.نظرتون چیه؟:5:
*در مورد ورژن بازی همه از دیفالت بازی و یا آخرین آپدیت کونامی استفاده کنند.
*زمان بازی و تعداد بازیهای در یک هفته رو به دوستان واگذار میکنم.فقط پیشنهاد میکنم که زیاد نزدیک انجام نشه که افراد بیشتری بتونن استفاده کنن.
*در مورد اعتماد بیشتر بهم اگه پیشنهادی دارید بگید تا هم لذت بازیها و هم اتحاد شرکت کننده ها در حالت خوبی قرار بگیره.
*در مورد بازیهای معوقه با نظر حسین موافقم و اگه کی بیش از حد بازیهاش تاخیر داشت از لیگ کنار گذاشته بشه.
دیگه نصفه شبی چیزی به ذهنم نمیرسه.
اما یه سوال فنی:آیا تغییراتی مثل نصب پچ،استفاده از کیت سرور و... باعث نمیشه که برای کسی مشکل بوجود بیاد؟:13:
سلام
ممنون محمد عزیز از اینکه نکات بسیار خوبی مطرح کردی .
درمورد تاپیک جدید من دیروز با مسعود صحبت کردم ایشون گفت میتونین تاپیک جدید توی بخش بازیهای آنلاین باز کنید ازاین بابت مشکلی نیست علت اینکه تا الان تاپیک جدید باز نشده اینه که میخواستیم فعلا صحبتها اینجا مطرح بشه تا کاربران همه از راه اندازی این لیگ مطلع بشن بعد تاپیکو ایجاد کنیم و بقیه ماجرا .
از لیگ ادیتور کاملا فراموش کرده بودم میتونیم از این ابزار هم استفاده کنیم این مورد رو هم نظر سنجی مکنیم که از یک لیگ واقعی استفاده کنیم یا تیمهای مطرح رو فقط انتخاب کنیم .
اینجوری این تیمها رو میتونیم داشته باشیم :
میلان
یوونتوس
رم
اینتر
چلسی
لیورپول
منچستر
آرسنال
بارسلون
رئال مادرید
و بایرن مونیخ
به نظر شما حداقل و حداکثر چند نفر برای یک لیگ مناسبه . تعداد تیمها چطور البته این مورد فکر کنم همون 20 تا مناسب باشه .
درمورد پچهای مختلف که کاربران روی کامپیوترهاشون دارن باید بگم مشکلی بوجود نمیاد . مثلا یک نفر پچ آرم واقعی تیمها رو نصب نکرده یکی لباس اصلی تیمها رو نداره و ... این موارد اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه مهم 2 چیزه یکی فایل ادیت که اصطلاحا بهش میگن آپشن فایل و یکی هم فایل اصلی اجرایی بازی که باید برای همه یکی باشه تا سیوها لود بشن .
آخرین مهلت ثبت نام فرداست به امید خدا فردا بعد از ظهر میتونیم لیگو استارت بزنیم .
درمورد اعتماد باید بگم کاربران دائمی این تاپیک رو من میشناسم و باهاشون توی پیام خصوصی زیاد صحبت کردم مثل خودت بچه های بسیار خوب و گلی هستن از این بابت خیالت راحت باشه فقط اینایی که گذری میان و میرن رو دقیق نمیشناسم .
من قبلا از این لیگا با فامیلا راه انداختیم و مشکل خاصی بوجود نیومده .
vahidgame
04-02-2010, 11:16
حسین جان در این شماره از بازی مگه میشه مثل شماره های قبل مثلا یه لیگ گذاشت که از تیم های لیگ های مختلف باشه.آخه من رفتم نگاه کردم همچنین لیگی نداشت.نمی دونم به خاطر یه پچی هست دانلود کردم یا نه.
حالا به نظر شما بهتر نیست الان تیم های مورد علاقه خودمون توی این تاپیک بگیم که بعدا مشکل پیش نیاد.چون فعلا با تیم های کم می خوام بریم می شه با هم کنار بیام.قرعه کشی شاید خیلی فعلا خوب نباشه.البته هر چی شما بگی ما قبول می کنیم:46:
من خودم از این تیم ها چلسی و میلان و بارسلونا رو بیشتر دوست دارم.
حسین جان در این شماره از بازی مگه میشه مثل شماره های قبل مثلا یه لیگ گذاشت که از تیم های لیگ های مختلف باشه.آخه من رفتم نگاه کردم همچنین لیگی نداشت.نمی دونم به خاطر یه پچی هست دانلود کردم یا نه.
حالا به نظر شما بهتر نیست الان تیم های مورد علاقه خودمون توی این تاپیک بگیم که بعدا مشکل پیش نیاد.چون فعلا با تیم های کم می خوام بریم می شه با هم کنار بیام.قرعه کشی شاید خیلی فعلا خوب نباشه.البته هر چی شما بگی ما قبول می کنیم:46:
من خودم از این تیم ها چلسی و میلان و بارسلونا رو بیشتر دوست دارم.
وحید جان از توی خود بازی نمیشه اینکار رو انجام داد با برنامه باید اینکار انجام بشه .
آره قرعه کشی خیلی جالب نیست اما چیکار کنیم خیلیها بارسلون رو میخوان حالا باید چیکار کرد ؟
من یک نکته مهم رو بگم نظرتون چیه که ما کمی از قدرت تیمهایی که انتخاب میکنیم کم کنیم ( مثلا 10 درصد از قدرت تیمهای انتخابی گیمرها کم بشه ) تا مسابقات سخت تر بشه الان گیمرها خیلی روی بازی مسلط شدن و اکثرا با یک تیم قوی راحت میتونن از تمام تیمها ببرن نظرتون چیه ؟
vahidgame
04-02-2010, 11:48
حسین جان یه پیشنهاد خیلی خوب دارم.
الان من بازیو رفتم توی منوی اصلی یه قسمت به نام community شما می تونید اولا یه سری اسم به دلخواه انتخاب کنید که حداکثر 32 تا فکر کنم بود بعد به ترتیب اسم هایی که انتخاب کردید بعدش باید به ترتیب اون اسم ها تیم ها رو انتخاب کنیم.هر تیم باشگاهی یا ملی میشه انتخاب کرد و بعد لیگ رو میشه شروع کرد. این جوری خیلی عالیه چون حداقل 8 تیم ملی هستند که خیلی طرفدار دارند.تازه میتونیم اسم ها رو اسم کاربری بچه ها بذاریم که این جوری خیلی خوب میشه.
حسین جان یه پیشنهاد خیلی خوب دارم.
الان من بازیو رفتم توی منوی اصلی یه قسمت به نام community شما می تونید اولا یه سری اسم به دلخواه انتخاب کنید که حداکثر 32 تا فکر کنم بود بعد به ترتیب اسم هایی که انتخاب کردید بعدش باید به ترتیب اون اسم ها تیم ها رو انتخاب کنیم.هر تیم باشگاهی یا ملی میشه انتخاب کرد و بعد لیگ رو میشه شروع کرد. این جوری خیلی عالیه چون حداقل 8 تیم ملی هستند که خیلی طرفدار دارند.تازه میتونیم اسم ها رو اسم کاربری بچه ها بذاریم که این جوری خیلی خوب میشه.
وحید جان بخش community ایده بسیار خوبیه که علاوه بر اینکه میشه تیمهای دلخواه رو در قالب یک لیگ قرار داد این امکان رو هم میده که ترتیب مسابقات رو خودمون انتخاب کنیم و به این شکل اصلا خللی در روند مسابقات بوجود نمیاد فرضا اگه یک نفر امشب نوبتشه و کار داره میشه بازی بعدیو اجرا کرد .
اما این مد یک ایراد بزرگ داره که فکر نکنم بشه حلش کرد اونم اینه که دیگه بازیهای رودررو رو نمیشه به کامپیوتر واگذار کرد .
vahidgame
04-02-2010, 12:14
خیلی حسین جان حیف شد.الان من رفتم این قسمتو دیدم خیلی عالی بود و انگار برای ما ساخته شده و یه جوری هست که میشه هر دفعه عضوهای جدیدی اضافه کرد و هر وقت بخواید میشه لیگ یا کاپی درست کرد تازه قسمت آمارش رو من نگاه کردم خیلی عالی بود و واقعا این قسمت انگار فقط برای ما درست شده.نمیشه بازی های رو در رو یه کاری بشه بکنی؟
خیلی حسین جان حیف شد.الان من رفتم این قسمتو دیدم خیلی عالی بود و انگار برای ما ساخته شده و یه جوری هست که میشه هر دفعه عضوهای جدیدی اضافه کرد و هر وقت بخواید میشه لیگ یا کاپی درست کرد تازه قسمت آمارش رو من نگاه کردم خیلی عالی بود و واقعا این قسمت انگار فقط برای ما درست شده.نمیشه بازی های رو در رو یه کاری بشه بکنی؟
به نظرم فقط یک کار میشه کرد اما شاید زیاد جالب نباشه و اونم اینه که کنترل یک بازیکن به گیمر داده بشه و اون بازیکن رو از زمین بیرون بیاریم بقیه بازیکنان رو کامپیوتر کنترل کنه این کار رو میشه کرد اما عملا با این کار انگار از هر تیم یک بازیکن اخراج شده و تیمها 10 نفره بازی میکنن .
xeNociDe
04-02-2010, 15:27
سلام عزیزان کسی پچ هایی برای ایجاد تیم چلسی دارید بدید خیلی لازم دارم!
mohammad_87
04-02-2010, 16:28
به نظرم فقط یک کار میشه کرد اما شاید زیاد جالب نباشه و اونم اینه که کنترل یک بازیکن به گیمر داده بشه و اون بازیکن رو از زمین بیرون بیاریم بقیه بازیکنان رو کامپیوتر کنترل کنه این کار رو میشه کرد اما عملا با این کار انگار از هر تیم یک بازیکن اخراج شده و تیمها 10 نفره بازی میکنن .
سلام.
حسين جان شما لطف داري.من خواستم كاري كنيم كه بهتر از وضع بازيها مطلع بشيم.
اين قسمتي كه شما ميگين كه احتياج به سرعت حداقل 256 داره.يه فكري هم به حال ما كه مجبوريم با دايل آپ سر كنيم بكنيد.
خب اگه تعداد گيمرها زياد نيست ميتونيم از همون ليگهاي اصلي استفاده كنيم.فقط الان چند نفر هستيم؟بجز ماسه نفر مثل اينكه كسي زياد تمايل نداره بياد.ضمنا حسين جان مديريت ليگ رو من پيشناد ميكنم بر عهده خودت باشه.مثلا ليگ رو شما راه اندازي كن چون تو آپشن فايلت تيمهارو متعادل كردي.راستي درباره اينكه بازيها چند روز يكبار باشه هم نظر قطعي رو بگين.اگه شد امشب ساعت ده دوباره ميام ببينم نظرتون درباره اينكه كدوم ليگ رو بريم و انتخاب تيمها و... چيه.ايشاا.. اگه بوديد امشب همه چيز رو قطعي ميكنيم.دوستان ديگه هم كه تمايل دارن تو اين ليگ شركت كنن تا ايجاد تاپيك مخصوصش اينجا اعلام كنند.
راستي تيم رو هم بعد از مشخص شدن نوع ليگ قطعي ميگم.اما حالا كه همه دنبال بارسا هستن خب من ميرم رئال رو برميدارم!!!!!يا چلسي-منچستر-اينتر-ميلان
سلام.
حسين جان شما لطف داري.من خواستم كاري كنيم كه بهتر از وضع بازيها مطلع بشيم.
اين قسمتي كه شما ميگين كه احتياج به سرعت حداقل 256 داره.يه فكري هم به حال ما كه مجبوريم با دايل آپ سر كنيم بكنيد.
خب اگه تعداد گيمرها زياد نيست ميتونيم از همون ليگهاي اصلي استفاده كنيم.فقط الان چند نفر هستيم؟بجز ماسه نفر مثل اينكه كسي زياد تمايل نداره بياد.ضمنا حسين جان مديريت ليگ رو من پيشناد ميكنم بر عهده خودت باشه.مثلا ليگ رو شما راه اندازي كن چون تو آپشن فايلت تيمهارو متعادل كردي.راستي درباره اينكه بازيها چند روز يكبار باشه هم نظر قطعي رو بگين.اگه شد امشب ساعت ده دوباره ميام ببينم نظرتون درباره اينكه كدوم ليگ رو بريم و انتخاب تيمها و... چيه.ايشاا.. اگه بوديد امشب همه چيز رو قطعي ميكنيم.دوستان ديگه هم كه تمايل دارن تو اين ليگ شركت كنن تا ايجاد تاپيك مخصوصش اينجا اعلام كنند.
راستي تيم رو هم بعد از مشخص شدن نوع ليگ قطعي ميگم.اما حالا كه همه دنبال بارسا هستن خب من ميرم رئال رو برميدارم!!!!!يا چلسي-منچستر-اينتر-ميلان
سلام
محمد جان وقتی فایل سیو رو فشرده کنیم حجمش یک صدم میشه یعنی میشه 30 کیلو بایت که ظرف چند ثانیه میشه آپلود یا دانلودش کرد این از این مساله .
من متوجه منظور شما نشدم شما میخواستی چیکار کنی که بهتر از وضع بازیها مطلع بشیم ؟ میشه دقیقا بگی کدوم کار رو میگی ؟
منم تقریبا همین نظر شما رو دارم چون تعدادمون کمه میشه از لیگهای اصلی اسفاده کرد . البته خیلی از بچه ها هنوز از برنامه ما خبر ندارن وگرنه میدونم که به برگزاری مسابقات و کلا رقابتها علاقه دارن . ما فعلا با همین تعداد کم لیگو شروع میکنیم به مرور که کم کم بچه ها متوجه این مسابقات شدن میشه برای دوره بعد از تیمهای قوی بیشتری استفاده کنیم .
چشم من لیگ رو راه اندازی میکنم آپشن فایل رو هم آماده میکنم بعد جدول مسابقات رو توی تاپیک این مسابقات میزارم و ادامه کار ... توضیحات کامل رو توی تاپیکی که ایجاد میکنیم میذارم .
اگه ممکنه به این دو سوال هم جواب بده تا به یک جمع بندی کلی برسیم .
شما هم موافقی حدود 10 درصد قدرت تیمهایی که خودمون انتخاب میکنیم رو کم کنم ؟ آخه اینجوری اصلا رقابت معنی پیدا نمیکنه میشه همه تیمها رو راحت برد .
و اینکه نهایتا چیکار کنیم لیگ یک کشور رو انتخاب کنیم یا یک لیگ خودمون بسازیم و تمام تیمهای قدرتمند رو توش قرار بدیم ؟ در هرصورت مشخص شد انتخاب شما به ترتیب بارسا- رئال - چلسی - منچستر - اینتر و میلان هستش /
mohammad_87
04-02-2010, 17:00
نه من قسمت community رو گفتم.مگه مثل همون بازي آنلاين نيست كه سرعت بالا بخواد؟درباره كاهش قدرت تيمها كاملا موافقم.اصلا مي خواستم آپشن فايلمو بذارم كه بي زحمت تعديلش كني گذشتم بعد از نصب پچ pesedit كه هنوز نتونستم برم كافي نت بدانلودم.منم با كاهش قدرت تيمها موافقم.
درباره ليگ هم بگم كه بستگي به تعداد شركت كننده ها وانتخاب تيمها داره.بنظر من ليگ اصلي بريم بهتره.حالا ميمونيم كدوم رو بريم كه چون اسپانيا دوتيم قدرتمند فقط داره ميمونه انتخاب بين ليگ انگليس و ايتاليا.
نظر شما چيه؟
نه من قسمت community رو گفتم.مگه مثل همون بازي آنلاين نيست كه سرعت بالا بخواد؟درباره كاهش قدرت تيمها كاملا موافقم.اصلا مي خواستم آپشن فايلمو بذارم كه بي زحمت تعديلش كني گذشتم بعد از نصب پچ pesedit كه هنوز نتونستم برم كافي نت بدانلودم.منم با كاهش قدرت تيمها موافقم.
درباره ليگ هم بگم كه بستگي به تعداد شركت كننده ها وانتخاب تيمها داره.بنظر من ليگ اصلي بريم بهتره.حالا ميمونيم كدوم رو بريم كه چون اسپانيا دوتيم قدرتمند فقط داره ميمونه انتخاب بين ليگ انگليس و ايتاليا.
نظر شما چيه؟
من نظرم یکی از همین دو لیگه برای من فرقی نمیکنه شما انتخابتو بکن . وحید و بقیه افراد احتمالی هم نظرشونو بگن تا لیگو انتخاب کنیم .
یک نکته چطوره یک قانون بزاریم که اگر زمانی تعداد گیمرها به زیر سه نفر رسید بصورت اتوماتیک لیگ رو منحل کنیم چون با دو نفر رقابتها جذاب نیست و مجددا در آینده اگه تعداد زیاد شد یک لیگ جدید راه بندازیم .
من به امید خدا امشب اون تاپیکو میزنم و توی پستهای بعدی آدرسشو میذارم تا هر کسی دوست داشت ثبت نام کنه .
vahidgame
04-02-2010, 17:17
به نظر من اول با لیگ انگلیس بریم.من خودم چلسی رو دوست دارم.فعلا فکر کنم چهار پنج نفر باشیم. اگه تعداد این قدر باشه این تیم ها هر کسی یه دونه انتخاب کنه:
چلسی
منچستر یونایتد
لیورپول
آرسنال
منچستر سیتی یا تاتنهام
mohammad_87
04-02-2010, 17:26
خب وحيد جان انگليس رو پيشنهاد دادن.اگه اينطوره من چلسي و بعد منچستر.اگه ايتاليا بود اول اينتر بعد ميلان.راستي حسين جان ميشه آپشن فايلت رو امشب آپ كني.چون همينجوري خيلي وقته بازي نكردم با تعديل قدرتها سختتر هم شده.يه تستي بزنم ببينم چجورياست.ممنون...
خب وحيد جان انگليس رو پيشنهاد دادن.اگه اينطوره من چلسي و بعد منچستر.اگه ايتاليا بود اول اينتر بعد ميلان.راستي حسين جان ميشه آپشن فايلت رو امشب آپ كني.چون همينجوري خيلي وقته بازي نكردم با تعديل قدرتها سختتر هم شده.يه تستي بزنم ببينم چجورياست.ممنون...
من آپشن فایل مسابقاتو امشب آماده میکنم شما با تیم مورد نظرتون ( یک تیم قوی ) در برابر یک تیم متوسط یک بازی برگزار کنید بعد نتیجو بگید که گیم پلی رو خیلی سخت کردم یا نه اگه خیلی سخته آسون ترش کنم .
vahidgame
04-02-2010, 17:40
خوبه.ولی من خودم مثلا چند تا مشکل دارم.یکی اینکه اینترنتم بگیر نگیر داره یعنی بعضی وقت ها کند میشه و اصلا نمیشه هیچ کاری کرد.بعد من خودم مسترلیگ میرفتم سیوهام یه جوری شده بود که مثلا بعد پنج بازی که می کردم بازی پنجم میومد بیرون و همیشه این جوری هستش.توی این لیگ هم ممکنه این اتفاق بیفته؟
لینک برگزاری مسابقات لیگی pes 2010
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسانیکه تمایل دارن در این مسابقات شرکت کنند در تاپیک بالا حضور خودشون رو اعلام کنند در ضمن نظرتون رو هم درمورد چند سوالی که پرسیده شده بیان بفرمایید .
وین رونی
04-02-2010, 23:38
نظرتون در مورد این عکس چیه؟
5 دفاع به دنبال یک بازیکن!!!!!
پرسینگ شدید؟یا دفاع آماتور؟!!!
Reza Azimy_RW
04-02-2010, 23:52
اقا چرا کسی جواب منو نداد ؟
چرا هرچی رنالدنیو رو میخرم مخالفت مکنن ؟ چجوری میشه یه بازیکنو 100 درصد به دستش بیاری ؟
وین رونی
05-02-2010, 00:04
چرا هرچی رنالدنیو رو میخرم مخالفت مکنن ؟ چجوری میشه یه بازیکنو 100 درصد به دستش بیاری ؟
عزیز جان شما چه تیمی داری؟وضعیت تیمت چطوره؟
من با منچستر الآن چند وقته درگیر هالک هستم اما هنوز نتونستم بخرمش،دیگه رونالدو کار بسیار سختیه خریدش
vahidgame
05-02-2010, 11:28
دوستان مثل اینکه یه روز باید کامل درباره نقل و انتقالات توضیح بدم.من خیلی در این مورد توضیح دادم ولی فکر کنم کامل نبوده به خاطر همین سعی میکنم یه روز کامل توضیح بدم
masoodbr
05-02-2010, 11:40
سلام دوستان ميشه كسي براي من با استفاده از برنامه pro evo قدرت يك بازيكن بنام masood را تا 80 الي 83 زياد كنيد براي من بذارد براي قسمت به سوي افسانه شدن
xeNociDe
05-02-2010, 12:51
این که کار سختی نیست خودت با یک کد تقلب هم میتونی این کارو بکنی تو گوگل سرچ کن!
saeid.azimi
05-02-2010, 13:01
با سلام خدمت تمامی بچه ها
اول از همه به خاطر اینکه احتمال داره این جوابو داده باشید و من دوباره سوال میکنم معذرت خواهی می کنم.چون هر چی جستجو کردم چیزی درست حسابی پیدا نکردم.
مشکل من اینه که pes 10 رو روی ویندوز 7 اجرا می کنم توی بازی که 1- تصویر تیک داره در ضمن 2- بالا و پایین صفحه یه حاشیه مشکی میاد.
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
سیستم من یه لپ تاپ vostro 1520 هست.
Reza Azimy_RW
05-02-2010, 13:06
وحید جان و وین رونی ممنون از جوابتون
عزیز جان شما چه تیمی داری؟وضعیت تیمت چطوره؟
من با منچستر الآن چند وقته درگیر هالک هستم اما هنوز نتونستم بخرمش،دیگه رونالدو کار بسیار سختیه خریدش
تیم Real
وضعیت از چه نظر ؟! کجا باید وضعیتشو ببینم !؟
رونالدو رو دارم . رونالدنیو رو میخوامش ! خیلی با قیافه و اخلاق ورزشکاریش حال میکنم !
----
من NANI رو خریدم این عکس کشید پولم ازم کم کرد :
ولی اصلا معلوم نیست کجا رفته ؟ اصلا توی لیست بازیکنام نیست ؟! کجا رفته ؟
در ضمن بعد که خاستی توضیح بدی ممنون میشم در مورد فروش بازیکن ها هم توضیح بدی . یه سوال دیگه :
این RAUL توی تیم REAL بازیکنه فوق ضعیفیه ! چرا توی ترکیب اصلیه تیمه ؟ بفروشمش ؟ و بازیکن سرعتی کیوو بخرم ؟ً!
---------
یک سوال دیگه هم هست :
این علامت یعنی چی برای خرید بازیکنا ؟
خیلی خیلی ببخشید سوالام زیاده . مبتدیم دیگه .
Reza Azimy_RW
05-02-2010, 13:18
با سلام خدمت تمامی بچه ها
اول از همه به خاطر اینکه احتمال داره این جوابو داده باشید و من دوباره سوال میکنم معذرت خواهی می کنم.چون هر چی جستجو کردم چیزی درست حسابی پیدا نکردم.
مشکل من اینه که pes 10 رو روی ویندوز 7 اجرا می کنم توی بازی که 1- تصویر تیک داره در ضمن 2- بالا و پایین صفحه یه حاشیه مشکی میاد.
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
سیستم من یه لپ تاپ vostro 1520 هست.
مشکل از ویندوز نیست . مشخصات نداره این لب تاب ؟ مشخصاتشو بگو شاید سیستمت نمیکشه . حاشیه سایه هم مربوط میشه به :
فایل Setting رو توی قسمت نصب بازی باز کن و اونجا که رزولیشن رو تنشیم میکنی Resolition 4:3 یا 16:9 رو امتحن کن .
تنظیمات رو هم روی پایینترین قرار بده ببین مشکلیت حل میشه ؟ مثلا روی Low و روزلیشن 640*480 و تیک Use FrameSkiping و .....
پست قبلیم به علت ذغالی بودن اینترنت ویرایش نشد
وین رونی
05-02-2010, 13:47
وحید جان و وین رونی ممنون از جوابتون
تیم Real
وضعیت از چه نظر ؟! کجا باید وضعیتشو ببینم !؟
رونالدو رو دارم . رونالدنیو رو میخوامش ! خیلی با قیافه و اخلاق ورزشکاریش حال میکنم !
----
من NANI رو خریدم این عکس کشید پولم ازم کم کرد :
ولی اصلا معلوم نیست کجا رفته ؟ اصلا توی لیست بازیکنام نیست ؟! کجا رفته ؟
در ضمن بعد که خاستی توضیح بدی ممنون میشم در مورد فروش بازیکن ها هم توضیح بدی . یه سوال دیگه :
این RAUL توی تیم REAL بازیکنه فوق ضعیفیه ! چرا توی ترکیب اصلیه تیمه ؟ بفروشمش ؟ و بازیکن سرعتی کیوو بخرم ؟ً!
---------
یک سوال دیگه هم هست :
این علامت یعنی چی برای خرید بازیکنا ؟
خیلی خیلی ببخشید سوالام زیاده . مبتدیم دیگه .
آهان خوب شما بازیکن مورد نظر را خریدی اما تو لیستت نیست.درسته؟
خوب احتمالاً وسط فصل یعنی زمانی که فصل نقل و انتقالات نیست خرید کردی.یه چیزی تو همون مایه های قراداد داخلی.خوب اون بازیکن برای شماست اما باید صبر کنی فصل نقل و انتقالات برسه.مثلاً میان فصل یا پایان فصل.
در مورد فروش بازیکن هم باید در قسمت Negotions و در بخش My team روی هر بازیکنی که می خوای بفروشیش بری و X را میزنی و از لیست باز شده بازیکنت را تو لیست فروش یا لیست قرضی قرار میدی.
من فکر کنم اگه الآن آقا وحید هم بود می گفت رائول را بفروش.من فروارد سرعتی سراغ ندارم.البته بالوتلی خوبه اگه بتونی از اینتر بخری
اما ریبری...یه چیز می گم یه چیز می شنوی.سرعتی تکنیکی عالیه عالی فقط مهاجم نیستش
ببخشید خیلی خوب راهنمایی نکردم
بازیکن می خوای باید وحید بیاد.اکثر بازیکنان جوان و با استعداد را میشناسه
vahidgame
05-02-2010, 14:44
اول از رونی تشکر می کنم که خوب توضیح داد بعد Reza Azimy_RW عزیز فکر کنم باید برات کامل توضیح بدم.فعلا به نظر من زیاد بازی نکن تا آموزش کامل نقل و انتقالات رو بذارم تا برای همه دوستان مفید باشه.به نظرت امروز خوبه بذارم؟ اگه موافقی بگو که بشینم کامل الان بنویسم.راستی یه برنامه ساده بگو که بشه عکسو کوچیک کرد چون با paint فکر کنم نمیشه این کار رو کردفقط برنامه هایی مثل فوتوشاپ نباشه.فکر کنم با عکس توضیح بدم خیلی بهتر باشه.
این علامت یعنی چی برای خرید بازیکنان ؟
یعنی شما پیشنهاد میدی بعد باشگاه مورد نظر تصمیم میگیره با شما مذاکره کنه یا نه که اگه قبول کنه یه مبلغی به شما پیشنهاد میده که شما میتونی اونو کم کنی و بعد دوباره نظر اون باشگاه رو هفته بعد از این پیشنهاد ببینی.بازیکنان بزرگ معمولا دفع های اول که مذاکره باهاشون می کنی اصالا بهتون هیچ مبلغی پیشنهاد نمیدن و broken down میشن.در این موارد باید کامل توضیح بدم.
متاسفانه بعضی بازیکنان خیلی پسرفت می کنند و به خصوص بازیکنان بالای 30 سال شاید حتی مثلا از سرعتشون بالای 20 تا کم بشه!!!بازیکنان سرعتی خیلی میتونی بخری که من قبلا یه لیستی از بازیکنان سرعتی گفتم ولی فعلا از نقل و انتقالات و کلا مسترلیگ یکمی دست بکش تا من توضیح کامل بدم و بتونی راحتتر بازیکن بخری.
saeid.azimi
05-02-2010, 15:23
مشکل از ویندوز نیست . مشخصات نداره این لب تاب ؟ مشخصاتشو بگو شاید سیستمت نمیکشه . حاشیه سایه هم مربوط میشه به :
فایل Setting رو توی قسمت نصب بازی باز کن و اونجا که رزولیشن رو تنشیم میکنی Resolition 4:3 یا 16:9 رو امتحن کن .
تنظیمات رو هم روی پایینترین قرار بده ببین مشکلیت حل میشه ؟ مثلا روی Low و روزلیشن 640*480 و تیک Use FrameSkiping و .....
پست قبلیم به علت ذغالی بودن اینترنت ویرایش نشد
مشخصات سیستم :
cpu:intel core 2 duo 2.20 GHz
Ram:2 GB DDR2
Graphic:Nvidia Geforce 9300M GS
Total:1021MB
video memory:256mb
shared system memory:765mb
اینو هم بگم که روی یه سیستم دیگه با گرافیک 512mb و سی پی یو 2.4 حاشیه داره و با این چیزهایی که شما می گید هم حاشیه درست نمیشه ولی دیگه تیک نداره.
این v-sync چیه ربطی به اون نداره؟
mohammad_87
05-02-2010, 15:59
مشخصات سیستم :
cpu:intel core 2 duo 2.20 GHz
Ram:2 GB DDR2
Graphic:Nvidia Geforce 9300M GS
Total:1021MB
video memory:256mb
shared system memory:765mb
اینو هم بگم که روی یه سیستم دیگه با گرافیک 512mb و سی پی یو 2.4 حاشیه داره و با این چیزهایی که شما می گید هم حاشیه درست نمیشه ولی دیگه تیک نداره.
این v-sync چیه ربطی به اون نداره؟
دوست عزیز سیستم من از سیستم شما بالاتره ولی اون خط وسط تصویر رو فقط تو ویندوز هفت دارم ولی تو ایکس پی خیلی راحت بازی میکنم.جالب اینجاست که روی یک سیستم با قطعات متوسط این مشکل تو سون نیست!با اون تنظیمات خیلی کار کردم ولی بیخیال پی اس رو سون شدم.اما برای خط بالا و پایین صفحه هونطور که اشاره شد مربوط به تنظیمات setting میشه.ضمنا گزینه full screen رو حتما تیک بزن.
Reza Azimy_RW
05-02-2010, 18:39
ار همه ممنون بابت زاهنمایی - بینهایت ممنون
راستی این دربوازه بان رو چجوری باید توی پنالتی گرفتن کنترل کرد ؟ انگار اصلا تکون نمیخوره یا به هر سمتی خاست شیرجه میره ؟!
vahidgame
05-02-2010, 18:43
راستی این دربوازه بان رو چجوری باید توی پنالتی گرفتن کنترل کرد ؟ انگار اصلا تکون نمیخوره یا به هر سمتی خاست شیرجه میره ؟!
فکر کنم باید شوت رو بگیری و سمت که میخوای بپری رو بزنی.البته توی این شماره دقیق نمیدونم چون زیاد معمولا پنالتی داور نمی گیره
ار همه ممنون بابت زاهنمایی - بینهایت ممنون
درسته اگه دکمه شوت رو بگیری
payam_2002us
05-02-2010, 20:38
دوستان میشه یک پچ برای من معرفی کنید برای این بازی که لیگ آلمان رو بیاره و اسم تیمهای ملی و باشگاهی و لباسهاشون هم درست شده باشه و اینکه بگید کجا بایدد بریزمش و چکار کنم ممنون میشم
اگر لیگ ایران و غیره هم داشته باشه چه بهتر
دوستان میشه یک پچ برای من معرفی کنید برای این بازی که لیگ آلمان رو بیاره و اسم تیمهای ملی و باشگاهی و لباسهاشون هم درست شده باشه و اینکه بگید کجا بایدد بریزمش و چکار کنم ممنون میشم
اگر لیگ ایران و غیره هم داشته باشه چه بهتر
کاملترینش این پچه . ولی لیگ ایران رو نداره . ولی بقیه چیزاش کامله . دوروبر 240 مگه
payam_2002us
05-02-2010, 21:44
240 مگ به نظر خیلی هست چه چیزهایی بهش اضافه میشه و اینکه کجا باید بریزمش و چطوری
240 مگ به نظر خیلی هست چه چیزهایی بهش اضافه میشه و اینکه کجا باید بریزمش و چطوری
ریختنی نیست. وقتی کامل دانلودیدی . روش کلیک میکنی . بعد خودش آدرس محل نصب بازیت رو پیدا میکنه . و شما اون رو نصب میکنید. البته به شرطه اینکه بازیت رو از داخل خودش آپدیت کرده باشی و در ضمن کیت سرور هم روی بازیت نصبیده باشی.
payam_2002us
06-02-2010, 10:41
آقا من کلا در این مورد چیزی نمیدونم نه کیت سرور نه چیز دیگه فقط قبلا برای 200+9 یادمه یک فایل دانلود میکردم و میریختم در قسمت save در my document اسمها و لباسهل درست میشد
میشه در مورد این که گفتید برام کامل توضضیح بدید و کیت سرور رو هم برای دانلود بگذارید و دقیق راهنماییم کنید که چکار کنم
واقعا ممنون میشم
در ضمن اون لینک بالا رو هم که دادید کار نمیکنه و وارد سایت نمیشه
kingali_menelion
06-02-2010, 10:55
آقا من تا الان PES 2009 رو بازی می کردم و خیلی هم روون اجرا میشه رو PC ـیم، میخواستم بپرسم 2010 هم روی همچین سیستمی میشه راحت و روون بازی کرد یا نه:
CPU: AMD Athlon 64 Dual Core 5000
RAM: 2 GB
VGA: Nvidia GeForce 9400 GT
vahidgame
06-02-2010, 11:15
آقا من تا الان PES 2009 رو بازی می کردم و خیلی هم روون اجرا میشه رو PC ـیم، میخواستم بپرسم 2010 هم روی همچین سیستمی میشه راحت و روون بازی کرد یا نه:
CPU: AMD Athlon 64 Dual Core 5000
RAM: 2 GB
VGA: Nvidia GeForce 9400 GT
سیستم خوبی داره فکر کنم بتونی روون اجرا کنی.فقط مطمئن نیستم که در آخرین رزولشن بتونی بازی کن چون کارت گرافیکت خیلی بالا نیست.
farshad_pes9
06-02-2010, 12:31
سلام.اقا تورو خدا يه راهي به ما بدين.اقا حسين گل شما يه جوابي دادي ديگه مارو بيخيال شدي.يه هفتست بازي نكردم دارم روان ميشم.
vahidgame
06-02-2010, 12:42
دوست عزیز مشکل شما چی بود؟
ehsanhetfil
06-02-2010, 12:45
سلام.
خسته نباشید.
خواستم ببینم اگه میشه آموزش انلاین کردن pes 2010 رو بزارین.خودم قبلا سعی کردم و حتی پچ رو هم از سایت کونامی گرفتم ولی وقتی میخواستم انلاین بشم اخطار می داد که مشکل از نسخه بازیه.فکر کنم با کرک درست میشه ولی هر جا میرم کرک این پچ وجود نداره.اگه میشه کمکم کنید.توی پست های اول چند تا از بچه ها گفته بودن که با اینترنت ایران نمیشه بازی کرد و سرعتش پایینه من سرعتم 1024 kb .میتونم بازی کنم؟
farshad_pes9
06-02-2010, 13:28
دوست عزیز مشکل شما چی بود؟
ممنون ميشم جواب بدين.از بدو ورود pes 10 داشتم راحت بازي ميكردم اما الان يه هفتست اينجوري شده.
ممنون ميشم جواب بدين.از بدو ورود pes 10 داشتم راحت بازي ميكردم اما الان يه هفتست اينجوري شده.
من فکر کنم شما باید بازیت رو کاملا Uninstall کنی و حتی سیو هات رو کاملا پاک و دوباره بازی رو بنصبی .
سلام.
میشه به من بگید بهترین پچی که الان هست کدوم پچه و با چه برنامه ای میتونم اجراش کنم؟
ممنون
blackstare
06-02-2010, 14:59
سلام
من یه مشکل خیلی عجیب تو مستر لیگ پیدا کردم که منو کلافه کرده!! :9:
تیم رئال رو برداشتم البته با بازیکنای masrer league default players شروع کردم....
قسمتی وجود داره به نام youth team یا همون تیم پایه که من چند تا از بازیکنای این تیم رو به تیم اصلیم آوردم... یعنی sign professinal contract کردم.... خلاصه 5 تا شون رو آوردم تو تیم اصلیم... ولی بعد از یه مدت دیدم که پست همشون شده دروازه بان!!!!! یعنی shimizu که یکی از این بازیکنا بود با 160 سانت قد دروازه بان شد!!! البته نکته عجیت اینه که قدرتای همشون دقیقا مثل هم شده و پست همشونم مثل هم ، همه دروازه بان!!و البته همشون شدن شبیه یه دروازه بان که از قبل داشتم!! Emerson Leao !!! مثلا keeper skills همه بازیکنا 95 شد که در حالت عادی رسیدن به این حتی برای دروازه بان ها هم سخته!!خودم فکر کردم که ممکنه تو فسمت trining اشتباه کرده باشم که چک کردم همه چیز درست بود!!هم focus point و هم specialist trining درست بودن!!
خلاصه نمیدونم که چکار کنم..... فکر کنم در واقع این یکی از باگای بازی بوده!! ولی باگ به این عظمت خیلی بعیده از کونامی!!حالا 7 تا دروازه بان با قدرتای مثل هم ولی قد و سن متفاوت دارم!! :9:
blackstare
06-02-2010, 15:56
سلام
تیم رئال رو برداشتم البته با بازیکنای masrer league default players شروع کردم....
قسمتی وجود داره به نام youth team یا همون تیم پایه که من چند تا از بازیکنای این تیم رو به تیم اصلیم آوردم... یعنی sign professinal contract کردم.... خلاصه 5 تا شون رو آوردم تو تیم اصلیم... ولی بعد از یه مدت دیدم که پست همشون شده دروازه بان!!!!! یعنی shimizu که یکی از این بازیکنا بود با 160 سانت قد دروازه بان شد!!! البته نکته عجیت اینه که قدرتای همشون دقیقا مثل هم شده و پست همشونم مثل هم ، همه دروازه بان!!و البته همشون شدن شبیه یه دروازه بان که از قبل داشتم!! Emerson Leao !!! مثلا keeper skills همه بازیکنا 95 شد که در حالت عادی رسیدن به این حتی برای دروازه بان ها هم سخته!!خودم فکر کردم که ممکنه تو فسمت trining اشتباه کرده باشم که چک کردم همه چیز درست بود!!هم focus point و هم specialist trining درست بودن!!
خلاصه نمیدونم که چکار کنم..... فکر کنم در واقع این یکی از باگای بازی بوده!! ولی باگ به این عظمت خیلی بعیده از کونامی!!حالا 7 تا دروازه بان با قدرتای مثل هم ولی قد و سن متفاوت دارم!! :9:
mohsensoft
06-02-2010, 16:14
یه سری از بازیکن های من هستند که توی قسمت in contact اونها مثلا تیم منچشتر وجود داره
اما منچستر پیشنهادی نمیده و بعد از یه مدت از قسمت in contact حذف میشه
برای اینکه این بازیکن رو بخره باید چیکارش کنم؟بذارمش تو لیست فروش؟
وقتی توی قسمت watch player چند تا تیم وجود دارن جطور میشه کاری کرد که بازیکن رو هر چه سریع تر بخرن؟
vahidgame
06-02-2010, 16:32
یه سری از بازیکن های من هستند که توی قسمت in contact اونها مثلا تیم منچشتر وجود داره
اما منچستر پیشنهادی نمیده و بعد از یه مدت از قسمت in contact حذف میشه
برای اینکه این بازیکن رو بخره باید چیکارش کنم؟بذارمش تو لیست فروش؟
وقتی توی قسمت watch player چند تا تیم وجود دارن جطور میشه کاری کرد که بازیکن رو هر چه سریع تر بخرن؟
دوست عزیز شما اگر بازیکن رو توی لیست فروش بذارین حتما اون تیم هایی که بازیکن رو زیر نظر دارند به شما پیشنهاد میدن.فقط توجه کنید که زیاد بازیکن رو توی لیست فروش خودتون نذارین چون کم کم از باشگاه ناراحت میشه و تا یه حدودی برسه ممکنه کلا از نظر آمادگی آبی بشه پس اگه مطمئن هستین بازیکن رو توی لیست فروش بذارین.بهترین کار این هست که حدود یک ماه مونده به فصل نقل و انتقالات بازیکن رو برای فروش بذارین.در ضمن بازیکنان که بالای صد میلیون ارزش دارند را هیچ تیمی نمی خرند حتی اگر بازیکن رو باشگاهی زیر نظر گرفته باشه !!! که این از مشکلات عجیب بازیه و فقط وقتی که بازیکن آزاد شد اونو می خرند.
ali_santori
06-02-2010, 19:19
تو شیراز میخواد مسابقات pes2010 برگزار بشه هر کی هست یه پیام خصوصی بده
سلام.
میشه به من بگید بهترین پچی که الان هست کدوم پچه و با چه برنامه ای میتونم اجراش کنم؟
ممنون
میشه بهش بگید؟
footballist
06-02-2010, 20:29
چرا تو قسمت افسانه شدن بعد از اینکه یکی از توانایی هات مثلا سرعت به 85 رسید از این به بعد دیگه امتیاز رشد بازی نمیگیره؟با تشکر
Mehdi.ss
06-02-2010, 22:04
میشه بهش بگید؟
یکی از آخرین پچهایی که اومده اینه
ehsanhetfil
06-02-2010, 22:18
کسی نیست به من کمک کنه؟
چطوری آنلاین بازی کنم؟
پچ رو هم نصب کردم.وقتی میخاد به سرور وصل شه میگه the version of your pro evolution soccer is incompatible
هر چی میگردم کرکشو نمیتونم پیدا کنم .کمممممممک!!!!
Reza Azimy_RW
06-02-2010, 23:00
سلام
راستی وحید جان در مورد اون سوالات اون روز اصلا وقت نداشتم و همینجوری اومدم صفحه رو ذخیره کردمو یه وسال دیگه پرسیدم رفتم .
خیلی عالی میشه اگه اموزشو بزاری در ضمن با Point به راحتی میشه . شما اول بگو از چه ویندوزی استفاده میکنی تا کامل بگم چجوری .
با عکس توضیح بدی که عالیه فقط توی برنامه ای مثل Word تایپ کن و بعد با فرمت HTML ذخیره کن و ZIP کن و یه جایی مثل ImageHost.ORG اپلود کن .
سوال دیگه هم بود در خدمتم وحید خان
ارادتمندیم
vahidgame
06-02-2010, 23:06
سلام
راستی وحید جان در مورد اون سوالات اون روز اصلا وقت نداشتم و همینجوری اومدم صفحه رو ذخیره کردمو یه وسال دیگه پرسیدم رفتم .
خیلی عالی میشه اگه اموزشو بزاری در ضمن با Point به راحتی میشه . شما اول بگو از چه ویندوزی استفاده میکنی تا کامل بگم چجوری .
با عکس توضیح بدی که عالیه فقط توی برنامه ای مثل Word تایپ کن و بعد با فرمت HTML ذخیره کن و ZIP کن و یه جایی مثل ImageHost.ORG اپلود کن .
سوال دیگه هم بود در خدمتم وحید خان
ارادتمندیم
سلام. من ویندوزم xp هستش.بیشتر توضیح بده که چه جوری آموزش رو بذارم .بعد بگو کی می خوای.هر وقت بخوای می تونم آمادش کنم
mohammad_87
06-02-2010, 23:24
چرا تو قسمت افسانه شدن بعد از اینکه یکی از توانایی هات مثلا سرعت به 85 رسید از این به بعد دیگه امتیاز رشد بازی نمیگیره؟با تشکر
مقدار رشد در مد بال،بستگی به خصوصیتی بنام growth type داره که وقتی شما بازیکن رو میسازید اون رو انتخاب میکنید.و 5-6 حالت کلی داره.اما در کل اگه درست بگم حدود 256 حالت مختلف رشد برای بازیکنان هست که حسین در همین انجمن گذاشته بود.کلمه growth رو سرچ کنی احتمالا پیدا میکنی که عکسی از هر 256 نوع رشد بود و میتونی با برنامه ای مثل pro-evo بازیکنی که در بسوی افسانه شدن(بال)داری روی یکی از اینها بذاری.
سلام دوستان
من قبلا همه ي اضافات رو تو كيت سرور ميريختم و اجرا ميشد
اما الان وقتي يه patch حدودا 240 mb رو ريختم موقع اجرا يه اروري ميده و اصلا تغييري تو بازي ايجاد نميشه
حتي رنگ لباس و اسم تيم ها و ...
اينم ارور:
d3dx9_37.ll was not found
blackstare
07-02-2010, 13:38
سلام
تیم رئال رو برداشتم البته با بازیکنای master league default players شروع کردم....
قسمتی وجود داره به نام youth team یا همون تیم پایه که من چند تا از بازیکنای این تیم رو به تیم اصلیم آوردم... یعنی sign professional contract کردم.... خلاصه 5 تا شون رو آوردم تو تیم اصلیم... ولی بعد از یه مدت دیدم که پست همشون شده دروازه بان!!!!! یعنی shimizu که یکی از این بازیکنا بود با 160 سانت قد دروازه بان شد!!! البته نکته عجیت اینه که قدرتای همشون دقیقا مثل هم شده و پست همشونم مثل هم ، همه دروازه بان!!و البته همشون شدن شبیه یه دروازه بان که از قبل داشتم!! Emerson Leao !!! مثلا keeper skills همه بازیکنا 95 شد که در حالت عادی رسیدن به این حتی برای دروازه بان ها هم سخته!!خودم فکر کردم که ممکنه تو فسمت training اشتباه کرده باشم که چک کردم همه چیز درست بود!!هم focus point و هم specialist training درست بودن!!
کسی نظری نداره!!؟!
footballist
07-02-2010, 17:51
من قبلا بصورت تصویری تاثیر هر ویژگی رو توی مد bal گذاشته بودم .
در مجموع چند عامل در نوع رشد تواناییهای بازیکنان تاثیر داره یک عامل سن بازیکنه که این خودش به منحنی رشد بازیکن مربوط میشه بعنوان نمونه یک بازیکن با growth type فرضا نوع normal و منحنی رشد 3 ( از 260 حالت ) توی سنین 17 و 18 سالگی بیشترین رشد رو داره و بعد از اون وارد محدوده سنی 19 تا 21 سال میشه و که رشدش کمتر میشه بعد مرحله 22 تا 25 سال با رشد کمتر و بعد مرحله 25 تا 29 سال با رشد بسیار کم و بعد از اون منحنی رشد وارد سیکل نزولی میشه .
عامل بعدی مقدار توانایی فعلی بازیکنه . از 0 تا 85 رشد با حداکثر مقداره بعد 85 تا 90 و 90 تا 95 و نهایتا 95 به بالا . توی بعضی از بازیکنان با منحنی های مختلف از 85 به بالا ما شاهد رشدی نیستیم .
عامل سوم پوینت های تجربی که با بازی کردن بدست میاد و پوینتهای عادی که با افزایش سن افزایش یا کاهش پیدا میکنند .
شما اگه دوست داری آینده بازیکنتو ببینی فایل سیو bal رو یک جا آپلود کن تا منحنی رشد بازیکنتو برات ارسال کنم .
سیوهای بازی رو من تو یک پست خصوصی براتون میفرستم و شما هم بعدا به من تو پست خصوصی نمودار رشد رو بدید.من باید ببینم این رشدم چی میشه تا بدونم ادامه دادنش ارزش داره یا نه.با تشکر
Reza Azimy_RW
07-02-2010, 18:26
ببين وحد جان عکس که ميتوني از بازي بگيري . خوب عکسها رو با Point باز کن و روي Select اون گوشه سمت چپ قسمت ابزار کليک کن ( شکلش مثل يک مربع با اضلاع نقطه نقطه ايمينمونه ) بعد روي عکس رايت ليک کن و Select All رو انتخاب کن تا کل عکس انتخاب بشه . بعد ببين گوشه سمت راست پايين عکست يک مربع هست . اونو با موس بگير و بکش تا اندازه تصويرت هر قدر که ميخواي بشه .بعد برايا ين که محيط سفيد رو هم حذف کني يه جايي کليک کن که از حالت Select بياي بيرون بعد اون گوشه سمت راست پايين گوشه سفيديها يک مربع کوچيک هست اونو بگير و دوباره بکش . بعدش هم که از منوي File گذينه Save As رو انتخاب کن و براي فرمت تصوير هم Jpg رو انتخاب کن تا کم حجم باشه .
Mohammad King
07-02-2010, 20:19
سلام
تیم آرسنال را توی بازی ندیدم؟
هست؟
vahidgame
07-02-2010, 20:41
ببين وحد جان عکس که ميتوني از بازي بگيري . خوب عکسها رو با Point باز کن و روي Select اون گوشه سمت چپ قسمت ابزار کليک کن ( شکلش مثل يک مربع با اضلاع نقطه نقطه ايمينمونه ) بعد روي عکس رايت ليک کن و Select All رو انتخاب کن تا کل عکس انتخاب بشه . بعد ببين گوشه سمت راست پايين عکست يک مربع هست . اونو با موس بگير و بکش تا اندازه تصويرت هر قدر که ميخواي بشه .بعد برايا ين که محيط سفيد رو هم حذف کني يه جايي کليک کن که از حالت Select بياي بيرون بعد اون گوشه سمت راست پايين گوشه سفيديها يک مربع کوچيک هست اونو بگير و دوباره بکش . بعدش هم که از منوي File گذينه Save As رو انتخاب کن و براي فرمت تصوير هم Jpg رو انتخاب کن تا کم حجم باشه .
آقا رضا من تقریبا این کار رو بلدم.میشه یه برنامه خیلی خوب برای تغییر راحت تصویر و کار دیگه بگی البته به جز فوتوشاپ:20: من چند دی وی دی برنامه دارم که احتمالا باید اون برنامه ها رو داشته باشه.
سلام
تیم آرسنال را توی بازی ندیدم؟
هست؟
منظور شما چیه مگه میشه نداشته باشه.اسم تیمهای لیگ انگلیس درست نیست که با دانلود پچهای مختلف راحت درست میشه.فکر کنم اسم آرسنال North Landon باشه
AhmadReza.
07-02-2010, 20:53
سلام به همتون
کسی میتونه اسم بازیکن هایی که به تیم های دیگه منتقل شدن را بگه یعنی از چه تیمی به چه تیم دیگری رفتند...
مثل اشنایدر که از real madrid به inter رفته ....تورو خدا بگید که خودم منتقلشون بکنم...
یا اگه پچی میشناسید که خیلی کم حجمه و فقط بازیکن ها رو آپدیت میکنه بزارید.(لینکشو)
چون سرعت اینترنتم خیلی کمه....:41:
vahidgame
07-02-2010, 21:40
سلام به همتون
کسی میتونه اسم بازیکن هایی که به تیم های دیگه منتقل شدن را بگه یعنی از چه تیمی به چه تیم دیگری رفتند...
مثل اشنایدر که از real madrid به inter رفته ....تورو خدا بگید که خودم منتقلشون بکنم...
یا اگه پچی میشناسید که خیلی کم حجمه و فقط بازیکن ها رو آپدیت میکنه بزارید.(لینکشو)
چون سرعت اینترنتم خیلی کمه....:41:
دوست عزیز فکر کنم فایل کم حجمی هم باشه که نقل وانتقالات رو درست کنه البته من لینکشو ندارم.ولی اگه بخوای می تونم چند نقل و انتقال مهم رو بهت بگم.فقط بگو نقل و انتقال همه تیمهارو می خوای یا فقط یه سری نقل و انتقال بزرگ رو می خوای؟
وین رونی
07-02-2010, 22:06
آقا رضا من تقریبا این کار رو بلدم.میشه یه برنامه خیلی خوب برای تغییر راحت تصویر و کار دیگه بگی البته به جز فوتوشاپ:20: من چند دی وی دی برنامه دارم که احتمالا باید اون برنامه ها رو داشته باشه.
منظور شما چیه مگه میشه نداشته باشه.اسم تیمهای لیگ انگلیس درست نیست که با دانلود پچهای مختلف راحت درست میشه.فکر کنم اسم آرسنال North Landon باشه
فقط Snaqit
راحت می تونی رو عکس مانور بدی و آموزش بسازی.متن وارد کنی علائم در عکس قرار بدی و ...
می تونی عکسهات را هم راحت PDF کنی.
blackstare
07-02-2010, 23:12
سلام
چرا کسی به من جواب نمیده؟!؟!؟
دوست عزیز فکر کنم فایل کم حجمی هم باشه که نقل وانتقالات رو درست کنه البته من لینکشو ندارم.ولی اگه بخوای می تونم چند نقل و انتقال مهم رو بهت بگم.فقط بگو نقل و انتقال همه تیمه ارو می خوای یا فقط یه سری نقل و انتقال بزرگ رو می خوای؟
وحید این نقل و انتقالات همهی تیم ها رو برای من آپ کن دستت درد نکنه.
سلام دوستان
اما الان وقتي يه patch حدودا 240 mb رو ريختم موقع اجرا يه اروري ميده و اصلا تغييري تو بازي ايجاد نميشه
اينم ارور:
كسي نبود جواب ما رو بده؟ :41:
vahidgame
07-02-2010, 23:44
كسي نبود جواب ما رو بده؟ :41:
فکر کنم مشکل از دایرکس شما هست که احتمالا کامل نیست و پیغام هم میگه یه فایل دایرکس رو پیدا نمی مکنه
Mehdi.ss
08-02-2010, 00:14
سلام دوستان
اينم ارور:
رفع مشکل ارور کیت سرور PES 2010
فایل را پس از دانلود در آدرس زیر کپی کنید
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
دانلود
منبع
masoodbr
08-02-2010, 01:17
blackstare
08-02-2010, 04:15
سلام
چرا کسی به من توجه نمی کنه!!؟؟ تو رو خدا یکی به من بگه چکار کنم؟؟؟!!
seday baron
08-02-2010, 10:08
ارمین جان سلام
خبری از پچ جدیدت نشد من همچنان منتظرم .
farshad_pes9
08-02-2010, 11:47
من فکر کنم شما باید بازیت رو کاملا Uninstall کنی و حتی سیو هات رو کاملا پاک و دوباره بازی رو بنصبی .
سلام.اقا بازي كه هيچي حتي ويندوزمم عوض كردم.سيستمم كه خاموشه روشن ميكنم 30 دقيقه يه بازيه 10 دقيقه اي رو ميتونم خوب بازي كنم بعد صفحه مثل ادم اهني ميشه.تورو خدا يه راهي بگيد 10 روزه بازي نكردم:19::41::11:
don-corleone
08-02-2010, 14:46
آقایون واقعا باید باری جواب 1 سوال چقدر باید صبر کرد ؟؟؟
اگر نمیخواید مشکلی رو برطرف کنید بگید تا بنده پست بیهوده ندم
صفحه 973 مطرح کردم
konami-pes
08-02-2010, 14:59
فکر کنم در واقع این یکی از باگای بازی بوده!! ولی باگ به این عظمت خیلی بعیده از کونامی!!
نه چرا بعید باشه ...........PES بیشتر از اینی که گفتی مشکل توش هست که امیدوارم در شماره های بعدی اصلاح بشند
blackstare
08-02-2010, 15:04
نه چرا بعید باشه ...........PES بیشتر از اینی که گفتی مشکل توش هست که امیدوارم در شماره های بعدی اصلاح بشند
خوب حالا من چكار مي تونم بكنم؟!؟!؟ تيمم خراب شده!!! هفت تا دروازه بان قد و نيم قد رو چكار كنم؟!؟!:41:
vahidgame
08-02-2010, 15:41
باز اومدی یه تیکه انداختی رفتی:31: البته شوخی کردم:20:
مشکل این دوستمون به احتمال زیاد از پچهایی است که دانلود کرده یا از مشکل از کرک بازی است.من تاحالا همچینین مشکلی توی بازی ندیدم.
هفته پیش یکی از بچه ها یک راهنما به زبان انگلیسی به من معرفی کرد که مطالب جالبی درش وجود داشت من به مرور نکات جالب ترشو توی تاپیک میذارم .
ابتدا عملکرد هرکردم از stat ها یا همون توانایی بازیکنان :
attack : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در حفظ توپ داره .
deffence : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در 'گرفتن توپ از حریف داره .
body balane : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از قدرت بدنی بیشتری برخورداره .
stamina : این توانایی مربوط میشه به نفس بازیکنان .
top speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانیکه پا به توپ نیست سرعت بیشتری داره .
acceleration :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن شتاب بیشتری در استارتها داره .
response :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن عکس العمل بهتری نسبت به اتفاقات اطرافش داره .
agility : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن چالاکی بیشتری در حرکاتش داره .
dribble .acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دریبل های دقیق تری هستش .
drrible speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانی که پا به توپه سرعت بیشتری داره .
short pass.acc:هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای کوتاه دقیق تری برخورداره .
short pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای کوتاه اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
long pass.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای بلنددقیق تری برخورداره .
long pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای بلند اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
shot.acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از شوتهای دقیق تری بهره میبره .
shot power :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت شوت بیشتریه .
shot technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن مهارت بیشتری در گل کردن توپ از زاویه بسته هستش .
team work :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کار توی کارهای گروهی بیشتری شرکت میکنه ..
fk.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در ضربات ایستگاهی دارای مهارت بیشتریه .
swere :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کات بیشتری میتونه به توپ بده .
heade :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت هد زنی بیشتریه .
jump :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای پرش بیشتریه .
technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از تکنیک و مهارت بیشتری در حرکات بهره میبره .
keeper skill :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای مهارتهای دروازه بانی بیشتریه .
tenacity :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن استفاده بهینه تری از نفسش میتونه داشته باشه ( در زمانیکه کمبود نفس داره ) .
aggression :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن حرکات مفیدتری در بازی انجام میده یعنی هر حرکت و دویدن بی فایده ای انجام نمیده .
week foot.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دقت پای غیر تخصصی بیشتریه .
week foot frequency :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت پای غیر تخصصی بیشتریه .
injury :هر چقدر این فاکتور در یک بازیکن بهتر باشه مسلما اون بازیکن کمتر دچار مصدومیت میشه .
هر بازیکن دارای تواناییها و تخصص های دیگه ای در این بازیه که اون تواناییها بصورت مخفی در این بازی وجود داره من به مرور اونا رو هم توضیح میدم مثل side , scoring. tactical drribling و غیره .
اقا ميشه اموزش دانلود اين اپشن فايل رو بزارين
اخه من زیاد وارد نیستم
ممنون ميشم اگه جوابمو بدين
اقا ميشه اموزش دانلود اين اپشن فايل رو بزارين
AhmadReza.
08-02-2010, 18:17
دوست عزیز فکر کنم فایل کم حجمی هم باشه که نقل وانتقالات رو درست کنه البته من لینکشو ندارم.ولی اگه بخوای می تونم چند نقل و انتقال مهم رو بهت بگم.فقط بگو نقل و انتقال همه تیمهارو می خوای یا فقط یه سری نقل و انتقال بزرگ رو می خوای؟
فقط نقل و انتقالات بزرگ رو میخوام یعنی بازیکن های بزرگ ....:11:
ولی اگه اون کوچیکاشم بگی که خیلی خوب میشه...دمت گرم...:8:
:11::11::40::40::40::40::40:
vahidgame
08-02-2010, 19:02
فقط نقل و انتقالات بزرگ رو میخوام یعنی بازیکن های بزرگ ....:11:
ولی اگه اون کوچیکاشم بگی که خیلی خوب میشه...دمت گرم...:8:
:11::11::40::40::40::40::40:
این لینک که حجمش کم است خوبه ولی مطمئن نیستم برای شما سازگاری داشته باشه چون ممکنه مخصوص پچ خاصی باشه که باید دانلود کنی.حجمش این حدود 700 کیلوبایت است:
من آپشن فایل خودم نسبتا خوبه و خودم بیشتر نقل و انتقالات حتی نقل و انتقالات ژانویه رو انجام دادم.ولی این رو هم مطمئن نیستم برای شما سازگار باشه.من از این کارها زیاد سر در نمیارم:20: اگه یکی دوستان راهنمایی کنه شاید به این دوستمون هم کمک بشه.
Persianhb
08-02-2010, 21:33
تو صفحه قبل دوستان توضیح دادن
طبق این عمل کن
این تیک رو روشن می کنی تا اجازه بده فایلو جایگزین کنی
بعد از جایگزین کردن فایل (اسکربرد ) این گزینه رو میزنی
بعد سیوش می کنی تو محل نصب بازی (یعنی جایگزین فایل قبلی می کنی)
لینک عکس ها پریده لطفا دوباره آپلود کنید یا بیشتر آموزش وارد کردن اسکربرد و تابلو تبلیغاتی رو
توسط ggs یا نرم افزار بهتر توضیح بدین
masoodbr
08-02-2010, 23:01
سلام كسي لباسهاي ليگ انگليس و اسپانيا را ميتونه برام بذاره البته gdb نباشند
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
در مورد نقل و انتقالات اگه به سايت goal.com سري بزنيد از كوچكترين تا گنده ترين نقل و لنتقالات تمامي ليگ ها را ميتوني پيدا كنيد
masoodbr
08-02-2010, 23:10
آقایون واقعا باید باری جواب 1 سوال چقدر باید صبر کرد ؟؟؟
اگر نمیخواید مشکلی رو برطرف کنید بگید تا بنده پست بیهوده ندم
صفحه 973 مطرح کردم
دوست عزيز شما بايد فايل pes.exe , setting را در پوشه كيت سرور كپي كني
كيت سرور جديد در درايو c نصب ميشه
منم همين مشكلو داشتم اين طوري راهنمايي كردند
AhmadReza.
08-02-2010, 23:43
این لینک که حجمش کم است خوبه ولی مطمئن نیستم برای شما سازگاری داشته باشه چون ممکنه مخصوص پچ خاصی باشه که باید دانلود کنی.حجمش این حدود 700 کیلوبایت است:
من آپشن فایل خودم نسبتا خوبه و خودم بیشتر نقل و انتقالات حتی نقل و انتقالات ژانویه رو انجام دادم.ولی این رو هم مطمئن نیستم برای شما سازگار باشه.من از این کارها زیاد سر در نمیارم:20: اگه یکی دوستان راهنمایی کنه شاید به این دوستمون هم کمک بشه.
تشکر... ولی اگه چندتا از نقل و انتقالات بزرگ رو هم قرار بدید ممنون میشم:40:
sir payman
09-02-2010, 00:34
سلام به همه pes بازها.
یک سوال داشتم و اون اینه که این بازی توی تنظیماتش چرا 1920*1080 رو نداره؟
بازیه من نداره یا اینکه کلا این رزولوشن رو نداره؟
Advanced Ali-001
09-02-2010, 11:10
یه بازی فوتبالو990صفحه!!!!!!!!:18::18::18::18:
بالا برید پایین بیاید فقط منچستر:40:
don-corleone
09-02-2010, 11:22
دوست عزيز شما بايد فايل pes.exe , setting را در پوشه كيت سرور كپي كني
كيت سرور جديد در درايو c نصب ميشه
منم همين مشكلو داشتم اين طوري راهنمايي كردند
آقا لطفا بیشتر توضیح بده
سلام دوستان . میشه راهنمایی کنید . چجوری میشه تو مد بال برای بازکنی که ساختی فیس گذاشت
ممنون میشم جوابمو بدید
sir payman
09-02-2010, 13:05
دوستان کسی نمیتونه منو در این مورد راهنمایی کنه؟
سلام به همه pes بازها.
با کیت سرور میتونید هر وضوحیو تنظیم کنید .
sir payman
09-02-2010, 13:24
کیت سرور چی هست میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید ممنون.
کیت سرور چی هست میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید ممنون.
بصورت خلاصه کیت سرور یک برنامست که یک سری امکانات برای ایجاد تغییراتی در این بازی به ما میده . از جمله تنظیم سرعت بازی , زمان های مختلف برای بازی , زاویه دوربین در حین بازی , تنظیم کیفیت گرافیک بازی , همین تنظیم وضوح بازی , درست کردن آرم ها و پرچمها , لباس ها و خلاصه خیلی از چیزهایی که توی این بازی درست نیست .
این برنامه توسط یکی از متبحرترین برنامه نویسان این بازی هر ساله ساخته میشه و تا الان کسی نتونسته نظیر اون رو بسازه .
شما میتونید این برنامه کم حجمو رو از این آدرس دریافت کنید :
بعد از دانلود این برنامه اونو باید نصب کنید و بعد فایلهای اصلی بازی یعنی PES2010.EXE و Settings رو توی پوشه این برنامه کپی کنید .
بعد از اینکار وارد پوشه کیت سرور شده و فایل manager.exe رو اجرا کنید . در اینجا پنجره کوچیکی باز میشه که شما باید گزینه attach رو انتخاب کنید .
برای تنظیم مواردی که بالا گفتم شما باید فایل config.exe رو باز کنید و موارد رو به دلخواه تنظیم کنید از جمله همون وضوح مورد نظرتون . نهایتا گزینه save رو که در پایین این پنجره قرار داره انتخاب کنید .
Mehdi.ss
09-02-2010, 13:54
سلام كسي لباسهاي ليگ انگليس و اسپانيا را ميتونه برام بذاره البته gdb نباشند
سلام
پک کامل برای تمام تیمها
سلام دوستان . میشه راهنمایی کنید . چجوری میشه تو مد بال برای بازکنی که ساختی فیس گذاشت
ممنون میشم جوابمو بدید
کسی نیست به داد ما برسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا ميشه اموزش دانلود اين اپشن فايل رو بزارين همون اپشن فایلی که شما دستکاری کردینش وبازی رو سختتر کردین
masoodbr
09-02-2010, 16:03
سلام
پک کامل برای تمام تیمها
اقا دستت درد نكنه اما اينا gdb هستند اما من gdb نميخواهم
سلام
لطفا پچ کاملی از اخرین نسخه بازی بزارید که فقط نیاز به نصب داشته باشه و تنظیم خاصی نداشته باشه ...
پچش کامل باشه که شامل توپ و زمین و لباس و ... باشه
اگر مراحل تنظیماتی هم داره راهنمایی کنید
ممنون
Persianhb
09-02-2010, 16:49
کمک
من پک کفش ها رو می ریزم تو این پوشه dt0c.im ولی تو قسمت Edit بازیکن قسمت boot کفش های جدید اضافه نمی شه
کسی نیست به داد ما برسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا کسی نیست بدونه چجوری توی مود بال فیس گذاشت
واقعا کسی نیست بدونه چجوری توی مود بال فیس گذاشت
اگه دقیق تر بگی منظورت چیه من میتونم کمکت کنم . منظور طریقه import کردن عکس توی این بخشه ؟ یا منظورت چیز دیگست ؟
با سلام
من وقتي كيت سرور رو نصب ميككنم با اين خطا مواجه ميشم لطفا" كمكم كنين خيلي نياز دارم
با سلام
من وقتي كيت سرور رو نصب ميككنم با اين خطا مواجه ميشم لطفا" كمكم كنين خيلي نياز دارم
اگه دقیق تر بگی منظورت چیه من میتونم کمکت کنم . منظور طریقه import کردن عکس توی این بخشه ؟ یا منظورت چیز دیگست ؟
سلام ممنون
منظورم اینه که من فیس خودم رو ساختم حالا میخوام وارد مد بال کنم
از از تو خود بازی اگه از طریق عکس بخوای فیس رو بسازی زیاد جالب نمبشه
در کا منظورم اینه که من فیس خودم رو که ساختم وارد بازی کنم
مصثلا فیس علی کریمی که ساختن راحت میشه وارد بازی کرد
سلام ممنون
منظورم اینه که من فیس خودم رو ساختم حالا میخوام وارد مد بال کنم
از از تو خود بازی اگه از طریق عکس بخوای فیس رو بسازی زیاد جالب نمبشه
در کا منظورم اینه که من فیس خودم رو که ساختم وارد بازی کنم
مصثلا فیس علی کریمی که ساختن راحت میشه وارد بازی کرد
متوجه شدم . شما باید یک اسلات رو برای چهره بازیکن انتخاب کنی .
البته من قبلش اینو به شما بگم که شما باید فرم چهره بازیکن رو هم بسازی در غیر اینصورت چهره ای که میسازی اصلا خوب در نمیاد یعنی در واقع چهره روی مدل فیت نمیشه ( اجزاء صورت ) .
من ابزار مدل سازی چهره رو توی این پست قرار دادم اگه دوست داری روش ساخت مدل برای چهره رو برات توضیح بدم اما کار راحتی نیست :
با سلام
من وقتي كيت سرور رو نصب ميككنم با اين خطا مواجه ميشم لطفا" كمكم كنين
اگه كسي راه حلشو ميدونه لطفا كامل بهم بگه
pedramgolchin
09-02-2010, 19:58
سلام
لطفا پچ کاملی از اخرین نسخه بازی بزارید که فقط نیاز به نصب داشته باشه و تنظیم خاصی نداشته باشه ...
پچش کامل باشه که شامل توپ و زمین و لباس و ... باشه
اگر مراحل تنظیماتی هم داره راهنمایی کنید
ممنون
سلام به همه دوستان:11:
اگه ممکنه کاملترین پچ رو بهمون معرفی کنید
و اینکه من چطور میتونم رونالدوی برزیلی رو توی مستر لیگ بخرم؟؟؟این خیلی حیاتیه:46:
footballist
09-02-2010, 20:21
سلام
کی به بازیکن ها کارت مخصوصی اهدا میشه؟؟از کجا میشه فهمید کی اون کارت به بازیکن داده میشه؟؟در ضمن خواهشمندم یکی ترجمه کارت های مخصوص رو بزاره.با تشکر
vahidgame
09-02-2010, 20:28
سلام
کی به بازیکن ها کارت مخصوصی اهدا میشه؟؟از کجا میشه فهمید کی اون کارت به بازیکن داده میشه؟؟در ضمن خواهشمندم یکی ترجمه کارت های مخصوص رو بزاره.با تشکر
اگر منظورت در BAL هست من چیز زیادی نمی دونم ولی اگه در مورد کارتها در مسترلیگ منظورت هست قبلا توضیح دادم اگه بخوای بازم توضیح میدم.در مورد کارتها من شاید ترجمه اونو یه روز بذارم.
masoodbr
09-02-2010, 20:32
و اینکه من چطور میتونم رونالدوی برزیلی رو توی مستر لیگ بخرم؟؟؟این خیلی حیاتیه:46:[/QUOTE]
رونالو برزيلي اگه پچ نصب نكردي تو مستر ليگ وجود نداره و بايد صبر كني تا بقيه تيمها به صورت بازيكن 17 ساله بخرنش و بعد شما خريداري كنيد
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
اينم از ترجمه كارتها
چرا متنهاي منو نميزارين تو فروم
مشكلمو از عصر دو بار فرستادم ولي مديريت سايت نگذاشتند
Mehdi.ss
09-02-2010, 21:18
اقا دستت درد نكنه اما اينا gdb هستند اما من gdb نميخواهم
کیت انگلیس رو پیدا کردم ، با پسوند bin
2.44 MB
لینک مستقیم
masoodbr
09-02-2010, 21:26
مرسي خيلي باهالي كه افتادي دنبال كار ما
خسته نباشيد:40::10:
pedramgolchin
09-02-2010, 22:01
و اینکه من چطور میتونم رونالدوی برزیلی رو توی مستر لیگ بخرم؟؟؟این خیلی حیاتیه:46:
رونالدو برزيلي اگه پچ نصب نكردي تو مستر ليگ وجود نداره و بايد صبر كني تا بقيه تيمها به صورت بازيكن 17 ساله بخرنش و بعد شما خريداري كنيد
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
اينم از ترجمه كارتها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE]
دوست عزیز من پچ EGYPT_Super_Patch_6.0 رو نصب کردم ولی هر چی میگردم رونالدو نیست
و تیمهای قدیمی هم آنلاک نشدن
اگه توی این پچ نیست تو کدوم پچه؟
مرسی
blackstare
09-02-2010, 22:45
سلام
من pes2010 رو با اینترنت آپدیت کردم... قبلش از کیتسرور smpatch استفاده می کردم که خیلی خوب بود همه اسما و تیما و لباسا درست شده بود.... ولی بعد از آپدیت دوباره اسم بازیکنای کلاسیک و اسم تیمای بندسلیگا خراب شدن ... فکر کنم مشکل از edit file باشه که با این ورژن جدید تطبیق نداره کسی می تونه کمک کنه و edit file و option file برای این ورژن جدید بذاره فکر کنم 1.3 باشه....
یا اگر نیست چطور می تونم به حالت قبلی برشگردونم؟!؟
CHEGUEVARA.
09-02-2010, 22:46
سلام
pes10 استاديوم گرد داره....؟؟؟؟؟؟:13:
masoodbr
09-02-2010, 23:19
رونالو برزيلي اگه پچ نصب نكردي تو مستر ليگ وجود نداره و بايد صبر كني تا بقيه تيمها به صورت بازيكن 17 ساله بخرنش و بعد شما خريداري كنيد
اينم از ترجمه كارتها
دوست عزیز من پچ EGYPT_Super_Patch_6.0 رو نصب کردم ولی هر چی میگردم رونالدو نیست
و تیمهای قدیمی هم آنلاک نشدن
اگه توی این پچ نیست تو کدوم پچه؟
مرسی[/QUOTE]
توي پچ هاي pesedit.com هست كه از تاپيك ابزارهاي اديت اقا... فكر كنم اسم بزرگوارشم علي باشه ميتوني پيدا كني
ادرس تاپيك يكي دو پست بالاتر نوشته شده
با سلام
من وقتي كيت سرور رو نصب ميككنم با اين خطا مواجه ميشم لطفا" كمكم كنين
اگه كسي راه حلشو ميدونه لطفا كامل بهم بگه
شما باید فایلهای اصلی بازی یعنی PES2010.EXE و Settings رو توی پوشه این برنامه کپی کنید .
نسخه کیت سرور شما نصبیه و این برنامه توی درایو c نصب میشه باید پوشه کیت سرور رو توی درایو c پیدا کنی .
blackstare
10-02-2010, 00:41
سلام
من pes2010 رو با اینترنت آپدیت کردم... قبلش از کیتسرور smpatch استفاده می کردم که خیلی خوب بود همه اسما و تیما و لباسا درست شده بود.... ولی بعد از آپدیت دوباره اسم بازیکنای کلاسیک و اسم تیمای بندسلیگا خراب شدن ... فکر کنم مشکل از edit file باشه که با این ورژن جدید تطبیق نداره کسی می تونه کمک کنه و edit file و option file برای این ورژن جدید بذاره فکر کنم 1.3 باشه....
شما باید فایلهای اصلی بازی یعنی PES2010.EXE و Settings رو توی پوشه این برنامه کپی کنید .
نسخه کیت سرور شما نصبیه و این برنامه توی درایو c نصب میشه باید پوشه کیت سرور رو توی درایو c پیدا کنی .
اول ممنونم بابت جوابتون
اما مشكلم حل نشد
بزارين از اول بگم
من پچ EGY_Super_Patch_6.0 رو دانلود كردم و ميخوام به پس اضافه كنم اول از همه بازي رو تو درايو E نصب ميكنم و بعدا" پچ رو هم در درايو E جايي كه بازي رو نصب كردم نصب ميكنم و وقتي ميرم كيت اين پچ رو نصب كنم فايل PES2010.EXE رو قبول ميكنه اما SETTING رو نصب نميكنه و در مجموع پچ من نصب نميشه اگه ميشه كمكم كنين
سلام
شما آپشن فایلتو یک جا آپلود کن من ورژنشو به 1.3 تبدیل میکنم . البته حالا شما نیاز به کرک جدید فایل pes 2010 .exe هم داری .
blackstare
10-02-2010, 02:06
شما آپشن فایلتو یک جا آپلود کن من ورژنشو به 1.3 تبدیل میکنم . البته حالا شما نیاز به کرک جدید فایل pes 2010 .exe هم داری .
دمت گرم..... خیلی لطف می کنی ... :20:
من 2 تا option file میذارم .اگر ممکنه هر 2 تا شو برام درست کن ... دمت گرم ... خیلی آقایی..:46:
blackstare
10-02-2010, 03:34
راستی کرک جدید فایل pes 2010 .exe از کجا بگیرم؟
متوجه شدم . شما باید یک اسلات رو برای چهره بازیکن انتخاب کنی .
البته من قبلش اینو به شما بگم که شما باید فرم چهره بازیکن رو هم بسازی در غیر اینصورت چهره ای که میسازی اصلا خوب در نمیاد یعنی در واقع چهره روی مدل فیت نمیشه ( اجزاء صورت ) .
من ابزار مدل سازی چهره رو توی این پست قرار دادم اگه دوست داری روش ساخت مدل برای چهره رو برات توضیح بدم اما کار راحتی نیست :
خیلی ممنون دوست عزیز .
فیس خودم رو ساختم تقریبا خوب شده . حالا چجوری وارد مد بال کنم
ممنون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دمت گرم..... خیلی لطف می کنی ... :20:
من 2 تا option file میذارم .اگر ممکنه هر 2 تا شو برام درست کن ... دمت گرم ... خیلی آقایی..:46:
بفرمایید :
کرک 1.3 توی تاپیک ادیت بازی هست .
خیلی ممنون دوست عزیز .
فیس خودم رو ساختم تقریبا خوب شده . حالا چجوری وارد مد بال کنم
ممنون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور شما از اینکه میگی چهره خودتو ساختی اینه که فایل bin چهره خودتو ساختی یا منظور اینه که فقط یک عکس از چهرت گرفتی ؟
اگر منظورت اینه که فایل bin ساختی شما باید یک اسلات خالی برای این چهره انتخاب کنی و با برنامه face relink که توی برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 وجود داره این فیس رو برای مد bal آدرس دهی کنی . اما هونطوریکه گفتم بدون شک چهره ای که شما ساختی توی مدل فیت نمیشه یعنی اجزاء صورت دقیقا در جای خودشون قرار نمیگیرن شما باید برای چهر های که ساختی حتما یک مدل هم طراحی کنی .
golmohammadi
10-02-2010, 12:59
سلام
من یه مشکل دارم
موقع اجرای این بازی خطوطی افقی ظاهر میشه
که در صحنه های روشنتر بیشتر دیده میشند
آیا واسه همه این مشکل هست یا فقط مال منه
گرافیک : جی فورس 8600 جی تی 1 گیگ
رم : 2 گیگ اپیسر
سی پی یو : دوال کور 2200
مانیتور : AOC WLED 22 inch
CHEGUEVARA.
10-02-2010, 13:42
سلام
pes10 استاديوم گرد داره....؟؟؟؟؟؟:13:
چيشد كسي جواب ما رو نميده...؟؟؟؟؟
footballist
10-02-2010, 14:10
جدیدا تو یک بازی تو bal ده تا گل زدم!!!بگذریم.کسی میتونه بگه marseille roulette چه تکنیکیه؟با تشکر
Mehdi.ss
10-02-2010, 15:24
سلام
من یه مشکل دارم
موقع اجرای این بازی خطوطی افقی ظاهر میشه
که در صحنه های روشنتر بیشتر دیده میشند
آیا واسه همه این مشکل هست یا فقط مال منه
گرافیک : جی فورس 8600 جی تی 1 گیگ
رم : 2 گیگ اپیسر
سی پی یو : دوال کور 2200
مانیتور : AOC WLED 22 inch
سلام
این کارو انجام بده درست میشه
جدیدا تو یک بازی تو bal ده تا گل زدم!!!بگذریم.کسی میتونه بگه marseille roulette چه تکنیکیه؟با تشکر
The 360, also known as the Marjanovic Manoeuvre, is a specialised dribbling skill unique to the game of football. It is sometimes known as the 360 turn, the Roulette, Rolie Polie or the Piroman.A number of famous footballers have been known to use it, including Lionel Messi, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane, Dimitar Berbatov, Kaká, Robinho, Ronaldo, Franck Ribéry, Ricardo Quaresma and Marouane Fellaini.
.
متوجه شدی دیگه ؟ :46:
footballist
10-02-2010, 22:23
The 360, also known as the Marjanovic Manoeuvre, is a specialised dribbling skill unique to the game of football. It is sometimes known as the 360 turn, the Roulette, Rolie Polie or the Piroman.A number of famous footballers have been known to use it, including Lionel Messi, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane, Dimitar Berbatov, Kaká, Robinho, Ronaldo, Franck Ribéry, Ricardo Quaresma and Marouane Fellaini.
.
متوجه شدی دیگه ؟ :46:
ممنون.من تا به حال فکر میکردم که این تکنیک اسمش elastico هست.طرز زدنش هم بلدم.همه جهت ها رو به ترتیب میزنی این حرکت رو در صورتی که طرف کارت مخصوصشو داشته باشه میزنه.حالا شما میدونید elastico چه تکنیکیه؟کاشکی میشد یکی اموزش تکنینک های این بازی رو میزاشت.با تشکر
vahidgame
10-02-2010, 22:39
ممنون.من تا به حال فکر میکردم که این تکنیک اسمش elastico هست.طرز زدنش هم بلدم.همه جهت ها رو به ترتیب میزنی این حرکت رو در صورتی که طرف کارت مخصوصشو داشته باشه میزنه.حالا شما میدونید elastico چه تکنیکیه؟کاشکی میشد یکی اموزش تکنینک های این بازی رو میزاشت.با تشکر
اگه اشتباه نکنم elastico مخصوص بازیکنانی هست که پا خوب عوض می کنند و حرکات تکنیکی خیلی خوبی انجام میدن مثل رونالدینیو و رونالدو و روبینیو و نانی و ...
ولی دوستان این marseille roulette خیلی عجیب هست که مثلا بازیکنانی مثل لمپارد و بالاک و فلینی و ... دارن مگه این بازیکنان دریبل زیدانی میزنن:18:
راستی من درباره کارتهای نارنجی شاید چند روز دیگه یه توضیحی بذارم.این کارتها خیلی مهم هستن و بیشتر این کارتها رو ستاره ها معمولا دارن و واقعا این کارتهای نارنجی در بازی تاثیر گذار هستن.
golmohammadi
11-02-2010, 09:14
سلام
این کارو انجام بده درست میشه
ممنون حل شد
اما یه کمی هنوز مشکل دارم
قبلا خطوط عریضتر بود و 4-5 تا خط بیشتر نبود که پائین بالا هم میرفت
حالا خطوط ریزتر و کمرنگ شده اند
تقریبا به چشم نمیاد و اذیت نمیکنه
البته مقداری هم به ویندوز و سیستم من ربط داره
چون در بعضی جاهای ویندوز هم چنین مشکلی بود
که من حدث میزنم اشکال از پاور باشه
نمیدونم شاید هم از درایور گرافیکی باشه و تنظیماتش
footballist
11-02-2010, 09:44
کارتهای مخصوص به همراه تکنینک ها:
نصف کارتها هم نیستن که البته اونها زیاد ارزشی ندارن مثل کارتهایی که شمارشون با P شروع میشه.خوبی این سایت این که با کلیک بر روی هر تکنیک(اونهایی که ابی هستن)یه ویدئو یا یک عکس به هماره توضیحات از اونها میاد تا شما متوجه بشید این چه تکنیکیه.با تشکر
M A X I M U M
11-02-2010, 11:19
چيشد كسي جواب ما رو نميده...؟؟؟؟؟
نه دوست عزيز من چنين استاديومي نديدم و خيلي زياد هم بازي مي كنم
night lord
11-02-2010, 11:43
دوستان چرا بعضی بازیکنایی که میخریم تو مستر لیگ اول خیلی خوبن با اینکه سنشون پایینه شروع به کم کردن قدرت میکنن؟؟؟
footballist
11-02-2010, 11:45
دوستان چرا بعضی بازیکنایی که میخریم تو مستر لیگ اول خیلی خوبن با اینکه سنشون پایینه شروع به کم کردن قدرت میکنن؟؟؟
احتمالا شما به اون بازیکن ها زیاد بازی نمیدید.
vahidgame
11-02-2010, 11:52
این بستگی به نوع پیشرفت بازیکن داره همین طور به تمرین دادن شما داره که اگه در Level بالاتری باشه بازیکن بیشتر پیشرفت می کنه.اگه سن بازیکن پایین باشه زیاد به بازی دادن ربطی نداره
joey jordison
11-02-2010, 12:24
من تو سایت بازیسنتر قسمت آمار و فروش بازی ها بودم!
جالبه Pro Evolution Socer 2010 حدود 7 میلیون نسخه فروش داشته که آمار جالبی هست و فیفا 10 همه حدود 9 میلیون فروش داشته!
خداییش خیلی زیاد هست این همه وضعیتشون خوب هست بعد سر آخر درست و حسابی روی بازی کار نمیکنن!
بعضی بازیا را میبینم تازه میفهمم که چقدر سود کردن بابت PES همین Uncharted 2 به اون بزرگی بیش از 2.5 میلیون فروخته
Dragon Age هم 3 میلیون تا فروخته.............با اون عظمتش!البته خوب بازیهای ورزشی را نباید مقایسه کنیم با اینا ولی خوب جالب هست بعد هم میگن کونامی داره از گشنگی میمیره و ............یعنی اگه واسه سال بعد هزینه نکنه و یک فوتبال درست و درمون نده دیگه براش متاسفم!
vahidgame
11-02-2010, 12:30
جالبه Pro Evolution Socer 2010 حدود 7 میلیون نسخه فروش داشته که آمار جالبی هست و فیفا 10 همه حدود 9 میلیون فروش داشته!
خداییش خیلی زیاد هست این همه وضعیتشون خوب هست بعد سر آخر درست و حسابی روی بازی کار نمیکنن!
بعضی بازیا را میبینم تازه میفهمم که چقدر سود کردن بابت PES همین Uncharted 2 به اون بزرگی بیش از 2.5 میلیون فروخته
Dragon Age هم 3 میلیون تا فروخته.............با اون عظمتش!البته خوب بازیهای ورزشی را نباید مقایسه کنیم با اینا ولی خوب جالب هست بعد هم میگن کونامی داره از گشنگی میمیره و ............یعنی اگه واسه سال بعد هزینه نکنه و یک فوتبال درست و درمون نده دیگه براش متاسفم!
ولی به نظر من سعی خودشو می کنه و هر سال سعی می کنه یه سری پیشرفت داشته باشه ولی شاید یه سری مشکلات هم داشته باشه که اگه رفع بشه بازی کاملی میشه.من که هر سال با بخش مسترلیگ تقریبا زندگی می کنم
amir_rahmani
11-02-2010, 12:47
الانم واقعا زحمتاي زيادي كشيدن
مثلا شما استپ كردن توپ و كلي از افكت هاي ديگه اين بازي را نگاه كنيد خداييش خيلي بهتر شده
من اين بازي را از سري 4 تا حالا دارم دنبال مي كنم
هر سري پيشرفت هاي خوبي داشتند ولي انصافا توي 7 خوب كار نكردند
جدی میگی مهران امسال اینا 7 میلیون فروش داشتن ؟ این میدونی یعنی چی ؟
این کونامی باور کن متخصص آدم شناسی توی کادر پرسنلش داره. اگه اینجوری باشه سود خالص کونامی از بابت این بازی خیلی بیشتر از ea با فیفا هستش . چون هزینه تمام شده فیفا برای ea خیلی زیاد بود هزینه های تبلیغاتی سرسام آور ( کارناوالها , تبلیغات ماهواره ای و و و .... ) رو در نظر بگیرین .
این آمار میتونه یک زنگ خطر هم برای ما گیمرها به حساب بیاد گیمرهای آرکید پسندی که روزگار رو برای افرادی مثل من و تو سیاه کردن . من امیدوارم این آمار درست نباشه . این مسعود کجاست که این نکته رو همیشه سر نیزه میکرد و همیشه یکی از دلایلی برتری فیفا رو مساله فروش میدونست .
Alireza.M67
11-02-2010, 13:13
ولی به نظر من سعی خودشو می کنه و هر سال سعی می کنه یه سری پیشرفت داشته باشه ولی شاید یه سری مشکلات هم داشته باشه که اگه رفع بشه بازی کاملی میشه.من که هر سال با بخش مسترلیگ تقریبا زندگی می کنم
الانم واقعا زحمتاي زيادي كشيدن
مثلا شما استپ كردن توپ و كلي از افكت هاي ديگه اين بازي را نگاه كنيد خداييش خيلي بهتر شده
من اين بازي را از سري 4 تا حالا دارم دنبال مي كنم
هر سري پيشرفت هاي خوبي داشتند ولي انصافا توي 7 خوب كار نكردند
اگه این مشکل دروازه بانا رو حل کنن واقعا ممنونشون میشم .
یه جاهایی خیلی بد سوتی میدن .
vahidgame
11-02-2010, 13:25
اگه این مشکل دروازه بانا رو حل کنن واقعا ممنونشون میشم .
یه جاهایی خیلی بد سوتی میدن .
منم صد در صد موافقم.آخه جالب اینکه در شماره قبلی دروازه بانها خیلی خوب طراحی شده بودن و بعضی دروازه بانها برای خودشون یه غولی بودن.نمی دونم دلیلش چیه که تغییر کردن.
این کونامی باور کن متخصص آدم شناسی توی کادر پرسنلش داره. اگه اینجوری باشه سود خالص کونامی از بابت این بازی خیلی بیشتر از ea با فیفا هستش . چون هزینه تمام شده فیفا برای ea خیلی زیاد بود هزینه های تبلیغاتی سرسام آور ( کارناوالها , تبلیغات ماهواره ای و و و .... ) رو در نظر بگیرین .
این آمار میتونه یک زنگ خطر هم برای ما گیمرها به حساب بیاد گیمرهای آرکید پسندی که روزگار رو برای افرادی مثل من و تو سیاه کردن . من امیدوارم این آمار درست نباشه . این مسعود کجاست که این نکته رو همیشه سر نیزه میکرد و همیشه یکی از دلایلی برتری فیفا رو مساله فروش میدونست .
ولی واقعا این آمار درست باشه خیلی کونامی سود کرده و شاید بیشتر سود یه بازیو داشته باشه.
راستی حسین جان میشه بگی چه قدر خصوصیات بازیکنان از طریق برنامه PES Editor کم کنم بهتر هسش.یعنی منظورم این هست که من که می خوام مسترلیگ برم و گزینه پیشرفت هم فعال باشه از هر خصوصیتی چه قدر کم کنم تا بازی خیلی سختر بشه. اینو اینجا مطرح کردم که شاید برای دوستان دیگه مفید باشه.
joey jordison
11-02-2010, 13:32
این آمار میتونه یک زنگ خطر هم برای ما گیمرها به حساب بیاد گیمرهای آرکید پسندی که روزگار رو برای افرادی مثل من و تو سیاه کردن . من امیدوارم این آمار درست نباشه . این مسعود کجاست که این نکته رو همیشه سر نیزه میکرد و همیشه یکی از دلایلی برتری فیفا رو مساله فروش میدونست
این چیزی که اونجا اشاره شده بود و خوب اونجا دروغ وجود نداره!
بنده کاملا شوکه شدم بابت این مسئله چون اگه اینطور باشه مسئله لیسانس و ..........کم پولی کونامی نیست!و خوب با این همه فروش باید دیگه سنگ تمام بگذاره امسال!من نمیدونم با این همه فروش اگه سال بعد انیمیشن و کیفیت ساخت بازی در حد فیفا نکنن باید رسما بهشون فحش داد!
با این همه فروشی که داشتن باید کاملا به بازی برسن و دیگه اصلا نمیشه بهانه ای آورد!
همین NBA 2K10 من یک جایی دیدم 2 میلیون فروش داشت 2K داشت جشن میگرفت چه برسه به اینکه Pes حدود 7 میلیون فروش داشته!
بنده سال بعد انتظارم خیلی خیلی بالاتر از بازی خواهد بود!(و با توجه به اینکه سال قبل بازی بیشتر به سمت واقع گرایی کشیده شده بود ولی کم نقص نبود و امیدوارم البته انتظارم اینه که بازی پیشرفت خیلی خیلی زیادی بکنه هر چند با این فروش شاید کونامی با خودش بگه ما همینطوریش هم میفروشیم دیگه چه دلیلی داره اینقدر زحمت بکشیم که امیدوارم اینطور نباشه)
vahidgame
11-02-2010, 13:45
این چیزی که اونجا اشاره شده بود و خوب اونجا دروغ وجود نداره!
بنده کاملا شوکه شدم بابت این مسئله چون اگه اینطور باشه مسئله لیسانس و ..........کم پولی کونامی نیست!و خوب با این همه فروش باید دیگه سنگ تمام بگذاره امسال!من نمیدونم با این همه فروش اگه سال بعد انیمیشن و کیفیت ساخت بازی در حد فیفا نکنن باید رسما بهشون فحش داد!
با این همه فروشی که داشتن باید کاملا به بازی برسن و دیگه اصلا نمیشه بهانه ای آورد!
همین NBA 2K10 من یک جایی دیدم 2 میلیون فروش داشت 2K داشت جشن میگرفت چه برسه به اینکه Pes حدود 7 میلیون فروش داشته!
بنده سال بعد انتظارم خیلی خیلی بالاتر از بازی خواهد بود!(و با توجه به اینکه سال قبل بازی بیشتر به سمت واقع گرایی کشیده شده بود ولی کم نقص نبود و امیدوارم البته انتظارم اینه که بازی پیشرفت خیلی خیلی زیادی بکنه هر چند با این فروش شاید کونامی با خودش بگه ما همینطوریش هم میفروشیم دیگه چه دلیلی داره اینقدر زحمت بکشیم که امیدوارم اینطور نباشه)
منم موافقم.ولی از نظر طراحی چهره ها به نظر من خیلی مشکل نداره و خوب طراحی میشه.اگه یکمی تغییر در مسترلیگ ایجاد کنن و دروازه بان ها و داور هم خیلی بهتر بشه بازی خوبی میشه.ولی در مرود لیسانس تیمها من بعید می دونم که بیشترش کنه چون وقتی می بینه این قدر پچ برای بازی میاد دیگه دلش نمیاد پول خرج کنه.ولی مطمئن باش شرکتهای ژاپنی از شرکتهای آمریکایی با انصافتر هستن:20:
راستی شماره قبلی کسی میدونه چه قدر فروش کرد؟
اول ممنونم بابت جوابتون
اما مشكلم حل نشد
بزارين از اول بگم
من پچ EGY_Super_Patch_6.0 رو دانلود كردم و ميخوام به پس اضافه كنم اول از همه بازي رو تو درايو E نصب ميكنم و بعدا" پچ رو هم در درايو E جايي كه بازي رو نصب كردم نصب ميكنم و وقتي ميرم كيت اين پچ رو نصب كنم فايل PES2010.EXE رو قبول ميكنه اما SETTING رو نصب نميكنه و در مجموع پچ من نصب نميشه اگه ميشه كمكم كنين
كسي نيست جواب منو بده
night lord
11-02-2010, 14:33
این بستگی به نوع پیشرفت بازیکن داره همین طور به تمرین دادن شما داره که اگه در Level بالاتری باشه بازیکن بیشتر پیشرفت می کنه.اگه سن بازیکن پایین باشه زیاد به بازی دادن ربطی نداره
نه بابا من یه چنتا بازیکن 15 تا 18 ساله خریدم که قدرتشون بالا بود از همون ابتدا که اومدن تو تیم من
قدرتشون سروع به کم شدن کرد هر نوع تمرینی هم که دادم فرقی نکرد . خلاصه انقدر کم شد که مجبور شدم بفرو شمشون ولی با اینکه هنوز قدرت بالا و سن پایین داشتن ولی هیچ تیمی حاضر به خریدشون نشد .
چرا؟ و حالا چیکار کنم؟
vahidgame
11-02-2010, 14:38
نه بابا من یه چنتا بازیکن 15 تا 18 ساله خریدم که قدرتشون بالا بود از همون ابتدا که اومدن تو تیم من
قدرتشون سروع به کم شدن کرد هر نوع تمرینی هم که دادم فرقی نکرد . خلاصه انقدر کم شد که مجبور شدم بفرو شمشون ولی با اینکه هنوز قدرت بالا و سن پایین داشتن ولی هیچ تیمی حاضر به خریدشون نشد .
چرا؟ و حالا چیکار کنم؟
این بستگی زیادی به growth type بازیکن داره.ولی اگر در قسمت operating costs گزینه ها رو درست گذاشته باشی و بازیکن هم توی ترکیبت بذاری احتمال پسرفت بازیکن خیلی کمه.
ولی من دیگه واقعا از پیشرفت بازیکنان خسته شدم و دیگه زیاد مسترلیگ نمیرم.می خوام یکمی تغییر در خصوصیات با استفاده از برنامه بدم تا بازی سختر و واقعی تر بشه چون با تیمهای ضعیف هم حتی همه جامهارو بردم.
Spaniuly
11-02-2010, 18:10
متاسفانه کونامی قصدا مستر لیگ رو باگ دار طراحی کرده که مثلا در ورژن بعدی اونها رو اصلاح کنه البته به نظرم سوژه جالبی نیست. مستر لیگ مشکلات خیلی واضحی داره به قدری واضح و عمدی هست که باعث میشه با کمی بازی کردن متوجه بشیم که ارزش نداره آدم وقتش رو باهاش تلف کنه.
من کلا اوایل خیلی خوشم اومد ولی وقتی دیدم روی هیچ حساب کتابی نیست ازش بدم اومد. خیلی عجیبه که بعضی از بازیکنان فیک تیم های فیک یا بازیکنان ملی کشورهای ضعیف مثل ایران قطر یا امارات با اینکه مشخصا با استعداد نیستند تبدیل به بزرگان فوتبال میشن. اینا عیب هست و متاسفانه بزرگ چون با منطق ناسازگار هست به لحاظ فنی مستر لیگ باگ داره گرچه اگه آدم چشم به روی این مسائل ببنده می تونه بازی کنه و لذت ببره ولی برای کسانی که حرفه ای دنبال می کنن این قضیه رو واقعا آزار دهنده هست. حدس می زنم وحید این حرفهای من رو بیشتر درک کنه چون ظاهرا مثل خودم زیاد وقت گذاشته واسه مستر لیگ و تقریبا تمام چیزهایی رو که در مورد مستر لیگ می دونم ایشون هم می دونه.
البته من امیدوارم در ورژن 2011 همه این مشکلات برطرف بشن معلوم نیست کایزر یا اورلیانو یا رولند کجا هستند؟ بازیکنان Newcomer چرا توی مستر لیگ معرفی نمی شن اصلا برای چی توی دیتابیس هستند آیا فقط به این دلیل که ما با ادیتور های اکسترنال بیاریمشون توی تیم ها؟
footballist
11-02-2010, 18:13
این بستگی زیادی به growth type بازیکن داره.ولی اگر در قسمت operating costs گزینه ها رو درست گذاشته باشی و بازیکن هم توی ترکیبت بذاری احتمال پسرفت بازیکن خیلی کمه.
ولی من دیگه واقعا از پیشرفت بازیکنان خسته شدم و دیگه زیاد مسترلیگ نمیرم.می خوام یکمی تغییر در خصوصیات با استفاده از برنامه بدم تا بازی سختر و واقعی تر بشه چون با تیمهای ضعیف هم حتی همه جامهارو بردم.
دوست عزیز برید تو قسمت become a legend بازی کنید و سطح بازی رو هم بزارید سر top player.بازی خیلی سخت میشه.یکی از بدی های این قسمت این که بازیکن ها پایین تر از سطح خودشون بازی میکنن یعنی اگه مثلا سطح بازی regular باشه اونها کمی پایین تر از اون بازی میکنن و همچنین چون بازیکنی که در اول میسازید خیلی ضعیفه بازی بسیار سخت خواهد بود.من خودم همیشه تکی میرم به طرف دروازه حریف و انقدر میچرخم تا یه موقعیت گیر بیارم و گل کنم.با تشکر
vahidgame
11-02-2010, 19:31
متاسفانه کونامی قصدا مستر لیگ رو باگ دار طراحی کرده که مثلا در ورژن بعدی اونها رو اصلاح کنه البته به نظرم سوژه جالبی نیست. مستر لیگ مشکلات خیلی واضحی داره به قدری واضح و عمدی هست که باعث میشه با کمی بازی کردن متوجه بشیم که ارزش نداره آدم وقتش رو باهاش تلف کنه.
من کلا اوایل خیلی خوشم اومد ولی وقتی دیدم روی هیچ حساب کتابی نیست ازش بدم اومد. خیلی عجیبه که بعضی از بازیکنان فیک تیم های فیک یا بازیکنان ملی کشورهای ضعیف مثل ایران قطر یا امارات با اینکه مشخصا با استعداد نیستند تبدیل به بزرگان فوتبال میشن. اینا عیب هست و متاسفانه بزرگ چون با منطق ناسازگار هست به لحاظ فنی مستر لیگ باگ داره گرچه اگه آدم چشم به روی این مسائل ببنده می تونه بازی کنه و لذت ببره ولی برای کسانی که حرفه ای دنبال می کنن این قضیه رو واقعا آزار دهنده هست. حدس می زنم وحید این حرفهای من رو بیشتر درک کنه چون ظاهرا مثل خودم زیاد وقت گذاشته واسه مستر لیگ و تقریبا تمام چیزهایی رو که در مورد مستر لیگ می دونم ایشون هم می دونه.
البته من امیدوارم در ورژن 2011 همه این مشکلات برطرف بشن معلوم نیست کایزر یا اورلیانو یا رولند کجا هستند؟ بازیکنان Newcomer چرا توی مستر لیگ معرفی نمی شن اصلا برای چی توی دیتابیس هستند آیا فقط به این دلیل که ما با ادیتور های اکسترنال بیاریمشون توی تیم ها؟
به نظر من هم مشکلاتی داره که واقعا باید رفع بشه.یه سری از این مشکلات واقعا عجیب هستش.ولی من چون مسترلیگ رو چند سال دائم بازی می کنم این مشکلاتو میتونم تحمل کنم.اوایل که بازیو گرفته بودم خیلی می رفتم و شاید با حدود 6-7 تیم هر کدوم حداقل 4 سال می رفتم و برام نسبتا جذاب بود.به نظرم توی این شماره یکی از دلایل که مشکلات اونو یکمی می پوشونه سیستم نقل وا نتقالات جدید هستش که خیلی باعث جذابتر شدن بازی شده.الان کم مسترلیگ میرم.برای من هم یکمی خسته کننده شده.من خودم فوتبال زیاد و به صورت حرفه ای می بینم و به خاطر همین بازیو درک می کنم.به نظرم پیشرفت در مسترلیگ غیر طبیعی هستش و به قول حسین این خوشایند کسانی هست که بازی آرکید دوست دارند.البته شاید جذابیت داشته باشه ولی اگر به شکل فوتبال حرفه ای بخواید نگاه کنید جذابیتی زیاد نداره.
دوست بسیار عزیزمان یعنی حسین که در زمینه این بازی و مخصوصا تغییر در گیم پلی بازی استاد هستش برای رفع این مشکلات یه سری اقدامات خیلی خوبی انجام داده.مثلا با تغییر سرعت و همین طور قدرت شوت بازیکنان باعث شده بازی جذابتر بشه و یه سری تغییرات دیگه.به نظر من اگر یکمی فکر کنیم و این تغییرات رو درست انجام بدیم و پیشرفت بازیکنان در مسترلیگ رو غیر فعال کنیم شاید تا حدودی این مشکلات حل بشه و بازی به صورت حرفه ای تر باشه.من به شما و دوستان توصیه می کنم حتما اینو یکبار امتحان کنن.من خودم فعلا دارم یکمی توی این قضیه کار می کنم و اگر چیز مورد نظر خودمو پیدا کنم خیلی خوب میشه و باعث واقعی تر شدن بازی میشه.
همچنین دوستان بهتون توصیه می کنم در مسابقات pes2010 که توسط حسین عزیز راه اندازی شده حتما شرکت کنید البته الان همه تکمیل هستن ولی برای لیگ بعدی حتما زودتر به حسین پیغام بدین تا در این مسابقات شرکت کنید.خیلی مسابقات جذابی هست به این دلیل که مثلا ما الان 6 نفر هستیم که از تیمهای ما چند درصد از تونایی های بازیکنان کم شده و به همین خاطر باعث سختر شدن بازی ها و تاکتیکی شدن آنها شده.یه نکته مهم بگم که این مسابقات در اصل به صورت آنلاین نیست و به این صورت هستش که بعد از هر بازی هر کسی سیو بازیو میذاره تا نفر بعدی بازی کنه و همچنین آمار بازیو میذاره.همه اینا توی صفحه اول اون تاپیک توضیح داده شده.دوستان به اشتباه نیافتید که ما به صورت آنلاین بازی می کنیم
Unknownlive2
11-02-2010, 22:07
من نمی دونم یعنی این همه ادم اسکل پیدا میشه که میره فیفا بخره !!! به نظز من تنها ارزانی این بازی و از همه مهتر ساده بودن ان است و نام ان که خیلی ها را گمراه کرده از وسط زمین بزنی زیر توپ تو گله من کسی را می شناسم تو فیفا اخرین سطحش هر بازی حداق 10 گل می زد PES هم کم بازی می کرد بعد رفت 1 هفته شبانه روزی تمرین کرد کسی که فیفا را از 98 ان تا 2009 ان بازی کرده بود تو PES از منی که2سال بود فوتبال نکرده بودم یعنی از 7 ان تا 9 بهش 14 تا گل زدم تا دقیقه 70 بعدش 2 تا اخراجی داد از بسگی خطا کرد دیگه بازی را ادامه ندادیم از اون روز PES باز شده اقا !!!!
با سلام
كسي آپشن فايل يا پچي داره كه فقط نقل و انتقالات توش درست شده باشه
اگه دارين ممنون ميشم
night lord
12-02-2010, 00:58
آره درسته مثلا من یه بازیکن مصری به نام alsayed خریدم که 15 سالش بود الان که شده 18 همه چیش شده 94 به بال که بیشتر 97 یا 98 هست . برای خودش خداست . یه تنه تیم رو میچرخونه
M A X I M U M
12-02-2010, 02:45
با سلام
اگه دارين ممنون ميشم
پچ رسمي 1.3 رو دانلود كن نقل و انتقالات رو درست مي كنه
سلام
راستش من تازه بازی رو گرفتم می خواستم بدونم می شه سرعت بازی رو یه کم پایین اورد؟
M A X I M U M
12-02-2010, 09:40
كيفيت تصوير يا همون رزوليشن رو ببر بالا سرعت بازي مياد پايين
كارت گرافيكت چيه ؟
Unknownlive2
12-02-2010, 10:19
با سلام.
با توجه به اینکه من تا به حال PES را به روز نکردم چند وقتی پیش رفتم انلاین بازی کنم گفت نسخه ای که داری قدیمیه و باید پچ ظاهرا 1.3 بود گفت دانلود کنی خوب دانلود کردم بعد خواستم نصب کنم پیغام Unable داد و این جور که مطلع شدم باید پچ های قبلی را هم نصب می کردم بهم گفتم برو تو System Setting و قسمت دانلود رفتم و دانلود کردم اما وقتی خودش می خواد دانلودی هارا نصب کنه پیغام interup می ده و باز هم نمیشه بارها هم تکرار کردم اخه من چه کنم !!! لطفا کمکم کنید کسی هست همه پچ ها را از اول بزاره من به ترتیب نصب کنم ظاهرا این نسخه بازی من ورژنش زیر صفره !!!
سلام دوستان بین این همه پچی که وجود داره به نظر شما بهترین و کاملترین پچی که وجود داره رو میشه معرفی کنید
لطفا جواب بدهید
harrypotter
12-02-2010, 10:59
بی زحمت یکی یه ترکیب توپ برای باسلونا قرار بده.
اقا ميشه اين اپشن فايل رو برای دانلود بزارين تو سایت
4shared.com
یا سایتهای دیگه که بی دردسر بشه دانلودش کرد
همون اپشن فایلی که دستکاری کردین وبازی pes 2010 رو سختر کردین
خواهش می کنم زودتر جوابمو بدین
Spaniuly
12-02-2010, 13:58
با سلام.
با توجه به اینکه من تا به حال PES را به روز نکردم چند وقتی پیش رفتم انلاین بازی کنم گفت نسخه ای که داری قدیمیه و باید پچ ظاهرا 1.3 بود گفت دانلود کنی خوب دانلود کردم بعد خواستم نصب کنم پیغام Unable داد و این جور که مطلع شدم باید پچ های قبلی را هم نصب می کردم بهم گفتم برو تو System Setting و قسمت دانلود رفتم و دانلود کردم اما وقتی خودش می خواد دانلودی هارا نصب کنه پیغام interup می ده و باز هم نمیشه بارها هم تکرار کردم اخه من چه کنم !!! لطفا کمکم کنید کسی هست همه پچ ها را از اول بزاره من به ترتیب نصب کنم ظاهرا این نسخه بازی من ورژنش زیر صفره !!!
دوست عزیز برای آنلاین بازی کردن شما باید بازیت اولا آپدیت باشه برای این کار کافیه آخرین آپدیت موجود که فعلا 1.03 هست رو نصب کنی نه همه پچها رو... دوما شما باید سرعت نت مناسبی داشته باشی 1 مگ به بالا با 512 هم امیدی نیست که پینگ خوبی داشته باشی. من با 2009 امتحان کردم جواب نداد. و از همه مهمتر اصلا برای ورود به لابی باید سریالی که بازیت رو باهاش نصب کردی اورجینال باشه البته حتی اگه اورجینال هم نباشه قبل ورود به لابی می تونی یه سریال اورجینال وارد کنی برای دسترسی به سریال اورجینال حتما باید پکیج اورجینال این بازی رو خرید کنی فکر نکنم نمایندگی خاصی باشه. به هر حال شما وقتی توی ایران زندگی می کنی فکر آنلاین بازی کردن با روش طبیعی رو باس فراموش کنی. چون مطمئنا یه جا گیر خواهی کرد یا سرعت نت کمه یا پکیج اورجینال نمیشه تهیه کرد یا IP شما میره تو لیست سیاه یا اصلا نمی تونی ریجیونت رو ایران انتخاب کنی. چون اصلا توی سایت کونامی نمی تونی مشخص کنی که از ایران هستی چون ایران اصلا توی اون لیست کامل وجود نداره. ما قبلا زیاد خودمون رو کشتیم تا بتونیم آنلاین بازی کنیم ولی ظاهرا نمیشه یا حداقل فوق العاده سخت هست
بی زحمت یکی یه ترکیب توپ برای باسلونا قرار بده.
با سلام
اگه دارين ممنون ميشم
توی صفحه 900 پست 9000 یه فایل dt0f هست اون رو دانلود کنی به روز میشه البته باید توی این مسیر کپی کنی بعد دانلود
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
دوست عزیز برای آنلاین بازی کردن شما باید بازیت اولا آپدیت باشه برای این کار کافیه آخرین آپدیت موجود که فعلا 1.03 هست رو نصب کنی نه همه پچها رو... دوما شما باید سرعت نت مناسبی داشته باشی 1 مگ به بالا با 512 هم امیدی نیست که پینگ خوبی داشته باشی. من با 2009 امتحان کردم جواب نداد. و از همه مهمتر اصلا برای ورود به لابی باید سریالی که بازیت رو باهاش نصب کردی اورجینال باشه البته حتی اگه اورجینال هم نباشه قبل ورود به لابی می تونی یه سریال اورجینال وارد کنی برای دسترسی به سریال اورجینال حتما باید پکیج اورجینال این بازی رو خرید کنی فکر نکنم نمایندگی خاصی باشه. به هر حال شما وقتی توی ایران زندگی می کنی فکر آنلاین بازی کردن با روش طبیعی رو باس فراموش کنی. چون مطمئنا یه جا گیر خواهی کرد یا سرعت نت کمه یا پکیج اورجینال نمیشه تهیه کرد یا IP شما میره تو لیست سیاه یا اصلا نمی تونی ریجیونت رو ایران انتخاب کنی. چون اصلا توی سایت کونامی نمی تونی مشخص کنی که از ایران هستی چون ایران اصلا توی اون لیست کامل وجود نداره. ما قبلا زیاد خودمون رو کشتیم تا بتونیم آنلاین بازی کنیم ولی ظاهرا نمیشه یا حداقل فوق العاده سخت هست
توی صفحه 900 پست 9000 یه فایل dt0f هست اون رو دانلود کنی به روز میشه البته باید توی این مسیر کپی کنی بعد دانلود
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
ميشه آدرس پست 900 كه گفتين رو برام بذارين
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
با سلام
اول اينكه اگه كسي map نرم افزار ggs يا همون game grafhic studio رو داره واسم بذاره؟
دوم اينكه من هر چي kitserver جديد و قديم نصب ميكنم بازم فايل setting.exe رو نميشناسه كسي هست كه كامل راهنماييم كنه؟
Spaniuly
12-02-2010, 17:16
ميشه آدرس پست 900 كه گفتين رو برام بذارين
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
با سلام
اول اينكه اگه كسي map نرم افزار ggs يا همون game grafhic studio رو داره واسم بذاره؟
دوم اينكه من هر چي kitserver جديد و قديم نصب ميكنم بازم فايل setting.exe رو نميشناسه كسي هست كه كامل راهنماييم كنه؟
آخرین پست این صفحه میشه پست 9000 ام:
يه سوال داشتم اين بود وقتي بازي رو انجام ميدم و دوربين رو روي wide قرار ميدم سرعت و گرفيك بازي مثه اينكه قطع و وصل ميشه ميشه كمكم كنين
آخرین پست این صفحه میشه پست 9000 ام:
ممنون دانلود كردم
فقط اين فايل رو بايد تو my document پوشه konami بعد pes2010 پوشه اي ايجاد كنم و نامشو بزارم download و تو اون paste كنم درسته يا نه؟
برای نصب پچ کونامی باید همه پچهارو دانلود کنیم یا فقط این آخریه patch 1.03کافیه
vahidgame
12-02-2010, 18:40
krauser عزیز ببخشید اول ببخش منو که اسم کوچیک شما رو نمی دونم.بعد فکر نمی کنی این سیستم دیگه زیاد خوب نیستش.درسته شاید مثلا دنیل آلوز بیشتر رو به جلو باشه ولی اگه دفاع راست هم باهش بازم جلو زیاد میاد.بهترین سیستم برای بارسلونا همون 3-3-4 هستش که اصلا انگار این سیستم برای بارسا ساخته شده.
سیستم 2-5-3 توی دنیا فکر کنم کمتر تیمی استفاده کنه و بهترین مربی که توی دنیا این سیستم رو میذاره امیر قلعه نوعی هستش که اتفاقا جواب هم میگره ولی توی فوتبال روز دنیا دیگه این سیستم به قول معروف منسوخ شده:20:
kiarash_emperor
12-02-2010, 19:22
سلام
یکی به من کمک کنه
من میخواستم آنلاین بازی کنم،به هر زور و زحمتی که بود یه کد درست و حسابی جور کردم که اصله
حالا بازی به من پیغام میده که بازی رو آپدیت کنم،وقتی لینکی که خود بازی بهم پیشنهاد میکنه رو دانلود و اجرا می کنم این پیغام رو میده
میشه یکی لطف کنه بگه من چجوری میتونم این پچ رو نصب کنم؟
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
کمک
سلام
من به هر زحمتی بود یه کد فعال سازیه اصل گیر آوردم تا آنلاین بازی کنم حالا بازی به من میگه که باید بازی رو آپدیت کنم یعنی پچ جدیدی که خودش لینک داده رو نصب کنم منم لینک رو دانل.د کدم ولی موقع نصب اینجوری شد:
میشه یکی به من کمک کنه تا این پچ رو نصب کنم؟چیکار باید بکنم؟؟؟
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
البته بگم اول Installer باز میشه یکم که میگزره بسته میشه و این ارور رو میده
سلام دوستان بین این همه پچی که وجود داره به نظر شما بهترین و کاملترین پچی که وجود داره رو میشه معرفی کنید
لطفا جواب بدهید
چرا هیچکی اینجا جواب ما تازه واردارو نمیده:13:
vahidgame
12-02-2010, 20:11
حسین جان من الان هوس کردم یه کمی مسترلیگ بعد از چند وقت برم :8:حالا می خوام یه جوری برم که سخت باشه و مثل واقعیت باشه و گزینه پیشرفت بازیکنان رو هم می خوام غیر فعال کنم.من دیگه از پیشرفت بازیکنان یکمی خسته شدم و می خوام بازی شبیه به واقعیت باشه و به قول تو بازی آرکید نباشه:31: میشه بگی حدودا چه قدر از خصوصیات کم کنم که بازی به این صورت بشه.البته تا حدودی من اینارو یاد گرفتم .البته نمی خوام جوری بشه که دریبل اصلا نشه کرد ولی میخوام خیلی بازی سخت بشه.فقط بگی چه قدر از هر خصوصیت کم کنم کافیه.دمت گرم:10:
Spaniuly
12-02-2010, 20:19
ممنون دانلود كردم
فقط اين فايل رو بايد تو my document پوشه konami بعد pes2010 پوشه اي ايجاد كنم و نامشو بزارم download و تو اون paste كنم درسته يا نه؟
نه:41: همین صفحه قبل توضیح دادم دیگه گفتم کجا باید کپی کنی نگفتم؟
امیدوارم که فایل رو درست دانلود کرده باشی database Update 3rd Realized همین رو دانلود کردی دیگه ایشالله؟
يه سوال داشتم اين بود وقتي بازي رو انجام ميدم و دوربين رو روي wide قرار ميدم سرعت و گرفيك بازي مثه اينكه قطع و وصل ميشه ميشه كمكم كنين
بهترین کار اینه کا مانیتور رو روی 75 هرتز بذاری. البته اینکه گیر داره بازیت از این ناشی میشه که سیستمت برای اجرای بازی مناسب نیست و باید تعدیل بدی تنظیمات کیفیت گرافیک رو
برای نصب پچ کونامی باید همه پچهارو دانلود کنیم یا فقط این آخریه patch 1.03کافیه
بارها گفته شده که آخرین پچ رسمی شامل قبلی ها هم هست و نصب آخرین پچ کافیه. نیازی به نصب پچ های قدیمی نیست
krauser عزیز ببخشید اول ببخش منو که اسم کوچیک شما رو نمی دونم.بعد فکر نمی کنی این سیستم دیگه زیاد خوب نیستش.درسته شاید مثلا دنیل آلوز بیشتر رو به جلو باشه ولی اگه دفاع راست هم باهش بازم جلو زیاد میاد.بهترین سیستم برای بارسلونا همون 3-3-4 هستش که اصلا انگار این سیستم برای بارسا ساخته شده.
سیستم 2-5-3 توی دنیا فکر کنم کمتر تیمی استفاده کنه و بهترین مربی که توی دنیا این سیستم رو میذاره امیر قلعه نوعی هستش که اتفاقا جواب هم میگره ولی توی فوتبال روز دنیا دیگه این سیستم به قول معروف منسوخ شده:20:
بله درسته ولی من کلا خیلی با این سیستم راحت هستمو مشکلی برام پیش نمیاد تا حالا قسمت نشده ببازم با این سیستم بارسا من وقتی این شیوه رو با بارسا می چینم نافرم حریف رو می کوبم
چرا هیچکی اینجا جواب ما تازه واردارو نمیده:13:
صحبت تازه کار و اینا نیست سوال شما خیلی کلی هست برادر عین اینکه یکی یه دفعه بیاد بهت بگه کدوم بازی رو همین الان بازی بکنم بیشتر می چسبه بهم؟ خوب هر چیزی می تونه خوب باشه و هم بد تازه اینکه کسی بخواد شما رو راهنمایی کنه اولش باید تمامی پچ های دست ساز رو دانلود و استفاده کنه بعد بیاد نظر بده و بگه کدوم خوبه و من به شما قول میدم شاید از 100 نفر یه نفر پیدا نشه که هر پچی اومده رو دانلود کرده باشه حالا خود من که اصلا پچ دست ساز دانلود نمی کنم. بیشتر برا بچه های اینجا هم زیاد دنبال پچ و اینا نیستند بیشترشون ترجیح میدن تغییرات مورد نیازشون رو از طریق ویرایشگر های ساده و کیت سرور اعمال کنن بنا به سلیقه خودشون. واسه اینه که کسی جوابی نداره مثل من که واقعا نمی دونم چه پچی بهتر از بقیه هست. من خودم به قدر انتظارم بازیم رو تغییر دادم و لباس ها و لوگو ها و موارد نا صحیح رو اصلاح کردم و بعد از اومدن آپدیت دیتابیس جدید به همراه ادیت فایل اصلاح شده مجموعه کارم رو در قالب یک پکیج که با کیت سرور کار خواهد کرد می ذترم فروم البته اگه عمری باقی بمونه
سلام
یکی به من کمک کنه
من میخواستم آنلاین بازی کنم،به هر زور و زحمتی که بود یه کد درست و حسابی جور کردم که اصله
حالا بازی به من پیغام میده که بازی رو آپدیت کنم،وقتی لینکی که خود بازی بهم پیشنهاد میکنه رو دانلود و اجرا می کنم این پیغام رو میده
میشه یکی لطف کنه بگه من چجوری میتونم این پچ رو نصب کنم؟
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
کمک
سلام
من به هر زحمتی بود یه کد فعال سازیه اصل گیر آوردم تا آنلاین بازی کنم حالا بازی به من میگه که باید بازی رو آپدیت کنم یعنی پچ جدیدی که خودش لینک داده رو نصب کنم منم لینک رو دانل.د کدم ولی موقع نصب اینجوری شد:
میشه یکی به من کمک کنه تا این پچ رو نصب کنم؟چیکار باید بکنم؟؟؟
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
البته بگم اول Installer باز میشه یکم که میگزره بسته میشه و این ارور رو میده
مواد لازم برای آنلاین بازی کردن PES
1- حتی الامکان ایرانی نباشید و یا اگه هستید در داخل ایران زندگی نکنید
2- سرعتی بالغ بر 1 مگ داشته باشید.
3- 39 یورو واسه خرید بازی مایه تیله کنید
4- پچ 1.03 کونامی رو دانلود و نصب کنید.
خوب حالا ببین واجد شرایط آنلاین هستی یا خیر.
اینایی که گفتم رو بارها عرض کرده بودم. از راه طبیعی نمی تونی آنلاین بازی کنی. اگه تونستی یه ندا بده ما هم حالشو ببریم. مگه اینکه یکی بیاد یه سروری چیزی تو ایران بزنه که کرک شده هم باشه و بشه با سرعت کم و بدون داشتن سریال اورجینال بازی کرد. البته نمی خوام نا امید کنم شما رو بگرد اگه راهی پیدا کردی ما دستت رو می بوسیم
afshinsiah
12-02-2010, 20:27
سلامدوستان یکی بگه pes 2010 پنالتی نداره یا بازی من خرابه سه چهار فصل با منچستر دارم بازی میکنم نه من ÷نالتی برای من گرفته نه حریف.یکی لطف کنه جوابمو بده ÷چی چیزی نیست که درست بشه.
سلام
من از اون روز اول که pes 10 اومد دارم با هاش کار می کنم
حالا می خوام ببینم که آیا آموزشی چیزی براش کسی داره ؟
آموزش راجب محیط و منو ها و حتی کلید های ترکیبی داخل بازی
فکر نکنین که بلد نیستم ، بلکه می خوام بهتر بازی کنم
مرسی
حسین جان من الان هوس کردم یه کمی مسترلیگ بعد از چند وقت برم :8:حالا می خوام یه جوری برم که سخت باشه و مثل واقعیت باشه و گزینه پیشرفت بازیکنان رو هم می خوام غیر فعال کنم.من دیگه از پیشرفت بازیکنان یکمی خسته شدم و می خوام بازی شبیه به واقعیت باشه و به قول تو بازی آرکید نباشه:31: میشه بگی حدودا چه قدر از خصوصیات کم کنم که بازی به این صورت بشه.البته تا حدودی من اینارو یاد گرفتم .البته نمی خوام جوری بشه که دریبل اصلا نشه کرد ولی میخوام خیلی بازی سخت بشه.فقط بگی چه قدر از هر خصوصیت کم کنم کافیه.دمت گرم:10:
وحید جان سر یک فرصت مناسب توضیحات لازم رو بهت میدم فعلا بجنب الان نوبت شماست ( مسابقات لیگ رو میگم ) .
در ضمن اینم غیر طبیعیه که بازیکنان رشد نداشته باشن ولی شاید بشه گفت از این حالت فعلی که رشدشون ماورائیه باز میشه گفت طبیعی تره .
Nima-Chap
12-02-2010, 21:30
سلام
من نمیتونم آنلاین بازی کنم میگه باید آخری آپدیت رو نصب کنی نصب هم میکنم باز پتچ میخواد پتچ که میکنم باز میگه آخرین آپدیت لازمه
چیکار کنم؟
[QUOTE=krauser;4667163]نه:41: همین صفحه قبل توضیح دادم دیگه گفتم کجا باید کپی کنی نگفتم؟
فيال رو درست دانلود كردم ممنون
اما همين مسيري كه شما گفتين رفتم اما در پوشه ي Application Data پوشه ي كونامي وجود نداره
من ازتون سوال كردم فايل رو توي همئن my document كپي كنم يا مسير بازي شما بازم همون مسير رو نشون دادين
گفتیم یه کاری کرده باشیم
اینم اموزش خرید بازیکن تو مسترلیگ pes 2010
براي اينكه بتونيد بازيكنان خوب و بزرگ رو به تيمتون بكشونيد بايد چند نكته ي مهمرو رعايت كنيد براي مثال شما ميخواهيد كاكا (!) از رئال رو بخدمت بگيريد يا هربازيكن ديگه .
1- اولين كاري كه بايد بكنيد اينه كه حقوق Scout(مامورمذاكره تيمتون يا همون مدير برنامه) رو بالا ببريد يعني 5/000/000 . اگه اين كار روبكنيد خواهيد ديد كه مامور مذاكره تيمتون به چه راحتي اجازه ي مذاكره رو از تيممقابل ميگيره . مگر اينكه تيم مقابل ديگه خيلي ... باشه.
2- راه حل دوم اينهكه بازيكني رو كه مي خواهيد بخدمت بگيريد ، يه نيم فصل يا يه فصل قرض بگيريد . و درحين اينكه اون بازيكن براي شما بازي ميكنه با تيم طرف مقابل مذاكره كنيد . اين كارخيلي جواب ميده.
3- در طول مسابقات كه پيشنهاد ميديد به هيچ عنوان دلسردنشيد ... سيريش باشيد!!
4- راه حل آخر اينه كه سعي كنيد Salary يا حقوقبازيكن رو بالا ببريد . مثلا" 1 و 2 و يا حتي 3 ميليون و اون وقت قيمتي كه باشگاهبازيكن موردنظر بر روش گذاشته رو پايين بياريد. براي مثال من وقتي كاكا رو از رئالگرفتم قيمت پايه ي رئال (55/000/000) رو رسوندم به 30/000/000 با دستمزد 10/685/000البته اين رقم ها براي كاكا خيلي كمه . البته بايد دخل و خرج تيمتون داشته باشيد تاورشكست نشيدها !!
بازيكنان جوانتون رو هم سعيكنيد هر جوري هست به يه تيمي بندازين! البته به صورت قرضي ... بازيكنان جوانانمشتريان قرضي زياذي دارن.
موفق باشید:31:. منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
harrypotter
12-02-2010, 22:45
توی مستر لیگ چطوری میشه کارت برای بازیکنا خرید یا کارت هایی که خریدی رو عوض کرد؟
دوستان یه جوابی به این پست بدین لطفا :
مرسی
Spaniuly
12-02-2010, 23:35
سلامدوستان یکی بگه pes 2010 پنالتی نداره یا بازی من خرابه سه چهار فصل با منچستر دارم بازی میکنم نه من ÷نالتی برای من گرفته نه حریف.یکی لطف کنه جوابمو بده ÷چی چیزی نیست که درست بشه.
این باگ کونامی هست که پنالتی نمی گیره کلا اگه با کلاشینکف هم بزننت توی محوطه جریمه داور می ذاره به حساب شوخی.
بی شوخی پنالتی نمیگیره
سلام
من نمیتونم آنلاین بازی کنم میگه باید آخری آپدیت رو نصب کنی نصب هم میکنم باز پتچ میخواد پتچ که میکنم باز میگه آخرین آپدیت لازمه
چیکار کنم؟
عمرا اگه دیگه جواب بدم... بابا همین صفحه قبل جواب دادم به همین سوال
[QUOTE=krauser;4667163]نه:41: همین صفحه قبل توضیح دادم دیگه گفتم کجا باید کپی کنی نگفتم؟
فيال رو درست دانلود كردم ممنون
اما همين مسيري كه شما گفتين رفتم اما در پوشه ي Application Data پوشه ي كونامي وجود نداره
من ازتون سوال كردم فايل رو توي همئن my document كپي كنم يا مسير بازي شما بازم همون مسير رو نشون دادين
اصلا نیازی نیست اون مسیر رو برید چون شما Hidden Files رو فعال کردید واسه همون فولدر های مخفی رو نمی بینید. شما همون مسیر رو عین لینک توی آدرس بار Windows Explorer کپی پیست کنید بعد اینتر بزنید
توی مستر لیگ چطوری میشه کارت برای بازیکنا خرید یا کارت هایی که خریدی رو عوض کرد؟
از قسمت تمرین می رید به Specialist Training و یک تکنیک خاص رو آموزش میدید بعد چند هفته یاد می گیره و اون کارت فعال میشه کارت های ویژه قهوه ای رنگ اختصاصی هست و نمیشه اونها رو برای بازیکنان خرید. فقط تکنیک های آموختنی رو میشه یاد داد به بازیکنان مثل مارسی رولت یا الاستیکو
دوستان یه جوابی به این پست بدین لطفا :
مرسی
بهترین راه اینه که شما یه پچ دانلود کنی که نوشته هاش فارسی باشه اگه متن های منوش رو نمی تونید بخونید
mohammad_87
12-02-2010, 23:36
[QUOTE=krauser;4663667]متاسفانه کونامی قصدا مستر لیگ رو باگ دار طراحی کرده که مثلا در ورژن بعدی اونها رو اصلاح کنه البته به نظرم سوژه جالبی نیست. مستر لیگ مشکلات خیلی واضحی داره به قدری واضح و عمدی هست که باعث میشه با کمی بازی کردن متوجه بشیم که ارزش نداره آدم وقتش رو باهاش تلف کنه.........
به به آرمین جان.راه گم کردی از این طرفا.
داشتم آخرین صفحه هارو ورق میزدم به این نکته ها که دوستان گفته بودن رسیدم.گفتم منم عقدم رو خالی کنم دیگه.......
*مطمئن باشید هیچ شرکتی نمیاد یه محصول اینچنینی بدون عیب و نقص بده.چون اونوقت برای نسخه بعدیش چیزی برای جذب کردن مشتری هاش نداره تا فروش داشته باشه.سیاست بازار همین هست.هر نسخه جذابیتهای جدید اما نه کامل.
*لذت خیلی از گیمرها توی گل زدن هست.پس گیمری که گل بیشتر میزنه از بازی بیشتز لذت میبره.حالا کونامی میاد مهارت دروازه بانی رو ضعیف میکنه تا لذت و محبوبیت نزد گیمر بالا بره.
*شما با تبلیغات بیش از حد مستر لیگ قبل از انتشار نسخه 2010 بی صبرانه منتظر خرید اون بودید.حالا خریدید بازی هم کردید و میبینید که مشکلاتی داره.پس برای اینکه احتمال رفع اونها توی نسخه بعدی هست اون رو هم میخرید.
*کونامی روی گرافیک بازی سنگ تموم گذاشته.نورپردازی دینامیک چیزی نبود که یک گیمر به اون فکر کنه!این از نکاتی هستش که در جهت پیشی گرفتن از رقیب دیرینه یعنی فیفا بسیار با ارزش بود.
و....
مسترلیگ که یکی از محبوبترین مودهای بازیست علیرغم امکانات جدیدی که اضافه شده مشکلاتی داره که مخصوصا کاربران قدیمی رو راحت از خودش زده میکنه.
در ابتدا همه چیز براتون جالبه،تغییر منوها،سیستم جدید نقل و انتقالات،اسپانسر هاو... اما پس از مدتی مواردی که نقشهای اساسی توی مستر دارن ضعفهای خودشون رو نشون میدن:مثلا شما مثل نسخه های قبل نمیتونید برای خرید بازیکن از ابتدا مبلغ مورد نظر رو به باشگاه پیشنهاد بدین.یا هنوز مشکل فروش بازیکنان پابرجاست(که کمی بهتر شده).عدم اختیار برای رد یا تایید اسپانسرها،بی تاثیر بودن اسپانسرها در بازیهای خارج از خانه،نقل و انتقالات غیر معقول بین دیگر تیمها،و مهمتر از همه پیشرفت و پسرفت عجیب بازیکنان!!
جدای مستر لیگ،ضعف قسمتهای داوری بازی و دروازه بانان،هوش ضعیف بازیکنان،گزارش کاملا نا محبوب بین دوستداران pes،تعداد کم تاکتیکهای اضافه شده در این نسخه و............... باعث شده تا کونامی طرفدارانش رو خیلی زود از این نسخه دلسرد کنه.امیدوارم در نسخه های بعدی باگها و ضعف و کاستی ها به این اندازه نباشه.
Unknownlive2
12-02-2010, 23:46
راستی می دونه چرا کونامی از نسخه 06 اومده Traning های بازی را انقدر ضعیف کرده قبلا خیلی قوی بود.
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
چرا کسی نمی فهمه من چی می گم !!! من میگم اصلا پچ ها برا نصب نمی شه خطای Windows Installer دارم
mohammad_87
13-02-2010, 00:03
راستی می دونه چرا کونامی از نسخه 06 اومده Traning های بازی را انقدر ضعیف کرده قبلا خیلی قوی بود.
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
چرا کسی نمی فهمه من چی می گم !!! من میگم اصلا پچ ها برا نصب نمی شه خطای Windows Installer دارم
باید فایلهای install original رو نصب کنی.از اینجا بگیر:
[QUOTE=nahr_hr;4667465]
اصلا نیازی نیست اون مسیر رو برید چون شما Hidden Files رو فعال کردید واسه همون فولدر های مخفی رو نمی بینید. شما همون مسیر رو عین لینک توی آدرس بار Windows Explorer کپی پیست کنید بعد اینتر بزنید
من اين كار رو انجام دادم اما پيغام cannot find رو بهم داد
Nima-Chap
13-02-2010, 00:29
من نمیخوام با بازیکنای خارجی بازی کنم
میخوام با یکی دیگه که تو ایران هست باهاش بازی کنم
pezhmantoop
13-02-2010, 00:35
سلام به همگی
من در بازی های master lig پول کم آوردم و باشگاه مجبور به فروش به بازیکنان می شود
آیا ترفندی وجود داره که پول زیاد بشه؟
با تشکر
vahidgame
13-02-2010, 00:38
سلام به همگی
من در بازی های master lig پول کم آوردم و باشگاه مجبور به فروش به بازیکنان می شود
با تشکر
ترفند نمی خواد فقط باید درست برید.یعنی باید از همه چیزها نهایت استفاده رو کنید من بعضی وقتها پولم تا 300 میلیون یا بالاتر هم می رسید!!!
میشه یکی بهم پچ فارسی کردن بازی رو بده لطا
ممنون
چون صفحات تاپیک زیاده نمیشه پیداش کرد
اقایون سلام. من میخوام یه گزارشگر ایتالیایی دان کنم ولی تو آموزش نحوه وارد کردنش نوشته که اگه این فایل رو تو پوشه خودش قرار دادین ورفتین داخل بازی برین تو قسمت Option وبعد Language وبعد Commentary Language . من قبل از اینکه این فایل گزارشگر رو دان کنم رفتم تو Language ولی گزینه ای به نام Commentary Language وجود نداشت. آیا این گزینه ( Commentary Language )بعد از قرار دادن فایل مربوطه در پوشه خودش بوجود میاد یا نه کلا نسخه من ایراد داره . ممنون میشم اگه به سوال من پاسخ بدین .
اقایون سلام. من میخوام یه گزارشگر ایتالیایی دان کنم ولی تو آموزش نحوه وارد کردنش نوشته که اگه این فایل رو تو پوشه خودش قرار دادین ورفتین داخل بازی برین تو قسمت Option وبعد Language وبعد Commentary Language . من قبل از اینکه این فایل گزارشگر رو دان کنم رفتم تو Language ولی گزینه ای به نام Commentary Language وجود نداشت. آیا این گزینه ( Commentary Language )بعد از قرار دادن فایل مربوطه در پوشه خودش بوجود میاد یا نه کلا نسخه من ایراد داره . ممنون میشم اگه به سوال من پاسخ بدین .
آره آرمین جان اضافه میشه . من دو سه ماه پیش زبان ایتالیایی و اسپانیایی رو گرفتم هر کدوم قشنگی خودشو داره . گزارشگر اسپانیایی گلها رو به سبک آمریکای جنوبی میکشه خیلی قشنگ گلها رو اعلام میکنه .
کم کم داریم به پست 10000 نزدیک میشیم . جالبه هر سال تعداد صفحه تاپیک مخصوص این بازی زیادتر میشه .
Spaniuly
13-02-2010, 10:25
آره آرمین جان اضافه میشه . من دو سه ماه پیش زبان ایتالیایی و اسپانیایی رو گرفتم هر کدوم قشنگی خودشو داره . گزارشگر اسپانیایی گلها رو به سبک آمریکای جنوبی میکشه خیلی قشنگ گلها رو اعلام میکنه .
کم کم داریم به پست 10000 نزدیک میشیم . جالبه هر سال تعداد صفحه تاپیک مخصوص این بازی زیادتر میشه .
حسین من تمام زبان های موجود رو دانلود کردم به نظرم گزارش مکزیکی از همه بهتره (Espanol) بعد ژاپنی. بدترینش هم پرتغالی هست. آلمانی هم بد نیست همینطور ایتالیا اندازه 1 DVD حجم فایل های گزارش هست
vahidgame
13-02-2010, 10:29
حسین من تمام زبان های موجود رو دانلود کردم به نظرم گزارش مکزیکی از همه بهتره (Espanol) بعد ژاپنی. بدترینش هم پرتغالی هست. آلمانی هم بد نیست همینطور ایتالیا اندازه 1 DVD حجم فایل های گزارش هست
من که تا حالا دانلود نکردم.حداقل انگلیسی رو راحت می فهمی چی میگه ولی اونای دیگه نمیشه فهمید :31:راستی زبان های دیگه رو از کجا باید دانلود کرد و حجمش چه قدر هستش؟
xeNociDe
13-02-2010, 11:29
سلام به همگی
با تشکر
از این استفاده کن میلیاردر میشی جانم!:31:
آرمین جان پس واجب شد مکزیکی رو هم بگیرم لینکی ازش داری ؟ راستی ما الان توی این تاپیک سه تا آرمین داریما که هر کدومشون از اون یکی با محبت تر من چون میشناسمتون اینو میگم .
masoodbr
13-02-2010, 13:42
من كيت سرور را نصب ميكنم تغييراتتم توش انجام ميدم اما تو بازي اعمال نميشه نميدوني قضيه چيه؟
سلام.
آرمین جان من الان خودم از ژاپنی استفاده میکنم.ولی اگه شما میگی مکزیکی قشنگتره.پس ممنونم میشم لینکه دانلودش رو بدی.تا اون رو هم یه تست کنیم.(میشه یه چند مورد که به نظرت توی این گزارشگر خوبه رو بگی)
Mehdi.ss
13-02-2010, 13:49
سلام
میشه یکی اینو ترجمه کنه ؟
New Official Update Announced
Konami announced that a new official update for PES 2010 is coming in a few days this February. It will update all club teams with transfers made up to January 15th. Players stats will be updated according to player perfomance during the season. Finally new boots will be included. Thanks to SG Eintracht fromfor the info.
منبع
Mehdi.ss
13-02-2010, 13:55
من كيت سرور را نصب ميكنم تغييراتتم توش انجام ميدم اما تو بازي اعمال نميشه نميدوني قضيه چيه؟
توی کیت سرور یه فایل tet هست به نام config-sample.txt که باید به config.txt تغییر بدیش
این کارو کردی ؟
من که تا حالا دانلود نکردم.حداقل انگلیسی رو راحت می فهمی چی میگه ولی اونای دیگه نمیشه فهمید :31:راستی زبان های دیگه رو از کجا باید دانلود کرد و حجمش چه قدر هستش؟
گزارش آمریکایی
copy file to the “img” folder of the game, then in game options select the spanish commentary language
important: if you also have the other spanish commentary (dt00_s.img) you will see two “spanish” options, select the second one
this is the best PES 2010 commentaries yet!!! you can really feel the passion from the narrators
(Martinolli y L. Garcia)
گزارش بازی به زبان المان
dt05_g.img (text)
dt00_g.img (audio)
گزارش بازی به زبان ژاپنی
گزارش بازی به زبان انگلیسی
گزارش بازی به زبان فرانسه
کزارش بازی به زبان اسپانیایی
منبع پیس پچ
اینم لینکهای دیگه
ENGLISH COMMENTARY FILE:
FRENCH COMMENTARY FILE:
GERMAN COMMENTARY FILE:(thanks to ''K to the ick'')
fil efront.com
ITALIAN COMMENTARY FILE: (thanks to ''n0n4m3x'')
SPANISH COMMENTARY FILE
یا
منبع
masoodbr
13-02-2010, 14:04
توی کیت سرور یه فایل tet هست به نام config-sample.txt که باید به config.txt تغییر بدیش
این کارو کردی ؟
اره داداش اين كار را هم انجام دادم
vahidgame
13-02-2010, 14:16
سلام
میشه یکی اینو ترجمه کنه ؟
نوشته که کونامی یه آپدیت جدید برای این بازی گذاشته که در اون تمام تیمهای باشگاهی و تمام نقل و انتقالات تا 15 ژانویه درست شده.همچنین stat های بازیکنان براساس عملکرد بازیکنان درطی فصل زیاد میشه.و در آخر چند تا کفش جدید هم توی این آپدیت هستش.
اگر این جمله stat های بازیکنان براساس عملکرد بازیکنان درطی فصل زیاد میشه درست باشه خیلی عالی میشه:8: یعنی بازیکنان الکی پیشرفت نمی کنند.راستی این حجمش حدودا چه قدر هستش؟
اقایون سلام. یه سوال دارم. میخام بدونم که آیا آپشن فایلی وجود داره که بتونه برای هر بازیکنی بنا بر تواناییها یا پستش Boot خاصی براش تعیین کنه یا نه ؟ آخه اکثر بازیکنای من تو بازی از یه Boot استفاده میکنن ( مثل همین عکس) :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خودم دستی Boot رو عوض میکنم اما . . .
Mehdi.ss
13-02-2010, 15:38
نوشته که کونامی یه آپدیت جدید برای این بازی گذاشته که در اون تمام تیمهای باشگاهی و تمام نقل و انتقالات تا 15 ژانویه درست شده.همچنین stat های بازیکنان براساس عملکرد بازیکنان درطی فصل زیاد میشه.و در آخر چند تا کفش جدید هم توی این آپدیت هستش.
اگر این جمله stat های بازیکنان براساس عملکرد بازیکنان درطی فصل زیاد میشه درست باشه خیلی عالی میشه:8: یعنی بازیکنان الکی پیشرفت نمی کنند.راستی این حجمش حدودا چه قدر هستش؟
من لینک دانلودشو پیدا نکردم
scorpion818
13-02-2010, 15:42
اینم پست 10000 !!!!
به همه PES Fan ها تبریک می گم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.