مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
siamak_mu
21-10-2009, 12:25
حالا كه دوستاني كه بازي رو دارن در حال زياد شدن هستن يكي بگه شبكه ميشه يا نه؟ :31:
hossein6599
21-10-2009, 12:29
آقایکی به ما بگه این انیمیشن دویدنها نسبت به دمو تغییری کرده؟
pedramgolchin
21-10-2009, 12:30
دوستانی که تو تهران بازیو دارن لطفا بگید چطوری تهیه کردید
من واسه فردا صبح حتما این بازیو میخوام
الان مهمترین پست میتونه یه آدرس توی تهران یا قم باشه که بازی رو از اونجا تهیه کنیم
خواهشا کمک کنید تا بازی رو زودتر تهیه کنیم
عجیبه مگه میشه تو تهران که همیشه اولین بازی ها میاد شنبه گیرمون بیاد ؟ حداکثر تا فردا یا امروز عصر ولی عصر هم میاره دیگه ...
چون بازی نیازی به تاییدیه ارشاد نداره که مثل رزیدنت اویل بخوان ناز کنن ...
دوست عزیز اگه تونستی تو تهران پیدا کنی آدرسشو به ما هم بدید
مرسی
JUSTIN11
21-10-2009, 12:36
وای خدای من ! بازی خیلی قشنگ تر شده. عکسی اگه خواستید
بگید.
من قبلا یک سری عکس از بازیکنان رئال مادرید دیدم که هیگواین خیلی چهرشو بد درست کرده بودن.اگه میتونی یه عکس ازش بگیر
Vahidking.75
21-10-2009, 12:42
عکس از
برباتوو ، مارکوز ، توز ، پارک جی سونگ
mes que un club
21-10-2009, 12:48
دوستان من میخوام بخرم این اصلیش هست یعنی خود کونامی تاییدش کرده و تمام نقل و انتقالاش درسته ها اگه منتشر شده یه سایتی هم بگین که زود بیارن قیمتش هم خوب باشه
Mehdi.ss
21-10-2009, 12:50
دوستان تهران و قم یه پرس و جو کنید ببینید از کجا میتونیم بازی رو تهیه کنیم
مرسی از لطفتون
دوستان و عزیزان ساکن قم ، لطفا اگه گیرتون اومد ، آدرس محل خرید رو بدید
توی قم صفائیه ، پاساژ گنجینه ، طبقه 2 ، گفته بعدازظهر میاره
Mostafa NBA
21-10-2009, 12:52
من قبلا یک سری عکس از بازیکنان رئال مادرید دیدم که هیگواین خیلی چهرشو بد درست کرده بودن.اگه میتونی یه عکس ازش بگیر
عکس از
برباتوو ، مارکوز ، توز ، پارک جی سونگ
اگر عکس ها در حین بازی گرفته بشه جذاب تره. ولی حالا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا اینا :دی
JUSTIN11
21-10-2009, 12:54
دوستان عزیزی که تونستن بازی رو گیر بیارن..آیا بازی نسبت به دمو سخت تر شده یا آسون تر؟
چند تا بازی با تیمهای بزرگ انجام بدید و آمار بازیهاتون رو اینجا اعلام کنید.
BIJAN5759
21-10-2009, 12:55
ای بابا همه جا دارن بازی میکنن به جزء پایتخت عجیبه بابا !!! یکی از بچه تهرانیا پیش دستی کنه بازی رو معرفی کنه بگیریم..
Mehdi.ss
21-10-2009, 12:56
دوستان این respond time چقدر بهتر شده؟!
راستی یه سایت برای ادیت ها و .. اگه بزارین :11:
تاپیک ادیت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی قم صفائیه ، پاساژ گنجینه ، طبقه 2 ، گفته بعدازظهر میاره
شماره تلفنشو داری ؟ می خوام قبل از اینکه برم یه زنگ بزنم ، مطمئن بشم آورده یا نه
Mehdi.ss
21-10-2009, 13:07
شماره تلفنشو داری ؟ می خوام قبل از اینکه برم یه زنگ بزنم ، مطمئن بشم آورده یا نه
اینم شمارش 7747841
توپخونه نسخه همه کنسولا پیدا میشه بقیر از pc:41:
mojtaba182003
21-10-2009, 13:10
تهران هنوز كسي نديده
منو بگو تو يزد داشتم امروز دنبالش ميگشتم :31::31:
JUSTIN11
21-10-2009, 13:11
بهادر و مصطفی جان یادتون نره اینو پاسخ بدید:11:
دوستان عزیزی که تونستن بازی رو گیر بیارن..آیا بازی نسبت به دمو سخت تر شده یا آسون تر؟
hossein6599
21-10-2009, 13:13
اونایی که بازی کردن یکی نیست جواب ما رو بده این انیمیشن دویدنها نسبت به دمو تغییری کرده؟
Konami_Pc
21-10-2009, 13:13
دوستانی که بازی رو دارن تو هوا بارونی از نمای دوربین wide عکس بزارن ببینم چجوریه فقط کیفیت بالا باشه
Mostafa NBA
21-10-2009, 13:30
اول من یک توضیحی بدم. بازی پیشرفت های خوبی داشته که همشون مکمل یکدیگه هستن. ببینید الان زمان پاسخدهی بهتر شده و همچنین پاس های عمقی دیگه مثل نسخه ی دمو نیست و میشه گفت کاملا خوب شده اینا همه باعث آسون شدن بازی میشن ولی باید اینو در نظر گرفت که تیم مقابل یعنی CPU هم از همین امکانات برخورداره.بازی رو راحت تر میشه توی زمین چرخوند مثل فوتبال واقعی و موقعیت های بیشتری رو میشه روی دروازه ها خلق کرد ولی از طرفه دیگه هوش و رفلکس دروازه بان ها هم بهتر شده. به نظر من سختی بازی فرقی نکرده و اگر یک جاهاییش آسون تر یا سختر شده به جاش جاهای دیگه برعکس عمل شده تا همدیگرو خنثی کنند.:8:
من یک بازی انجام دادم. من اسپانیا بودم و CPU بارسلونا که من 2 بر 1 بردمش و توی دمو هم همینطوری بوو از 3 تا گل بیشتر نمیتونستم به بارسلونا بزنم.
دوتا عکس از آنفیلد در شب که خیلی زیبا شده:
porya_spy
21-10-2009, 13:30
دوستان پچ نقل و انتقالات کونامی جمعه میاد یا پنج شنبه ؟
اگه بیاد تو قسمت بازی که جناب a.asgharpor گفتن میشه دانلود کرد ؟
pishoolii
21-10-2009, 13:49
سلام...
بچه ها بازی با رم 1 گیگ & گرافیک 128 اجرا نمیییییییشه؟؟؟؟؟!!:41::41:
منم بازي رو توي كرج خريدم والان در حال نصبم.
Vahidking.75
21-10-2009, 14:01
آقا این لایسنس که میگن یعنی چی ؟
چه طور میشه فهمید چه تیمی لایسنس شده ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من دیروز پاساژ کویتیها قم طبقه چهارم پرسیدم گفت امروز بعد ظهر میاریم
mes que un club
21-10-2009, 14:09
یعنی اینکه تمام چیز های اون تیم درست و واقعی ساختن نمونش تیمی مثل بارسا لایسنس هست و پیراهنش مثل واقیت ساخن ورزشگاه همینجور ولی تیمی مثل چلسی لایسنس نیت و میبینید که آرم تیمش و اینجور چیزا مثل واقعیت نیست
hesamat87
21-10-2009, 14:10
یعنی رضایت (license) از اون تیم گرفته باشن و از اسم و لباس واقعی اش استفاده کنن، مثلا آرسنال license نشده و اسمش North Londen لباسشم درست نیست.
هر کشوری هم قوانین خودش رو داره برای License، مثلا دلیل این که لیگ آلمان تو PES نیست اینه که EA امتیاز انحصاری اش رو برای FIFA خریده و کس دیگه ای حق نداره حتی با اسم تیم غلط ازش استفاده کنه
Vahidking.75
21-10-2009, 14:16
2 روز دیگه همه تیم توسط دوستان گل ادیتور لایسنس میشن
CATALONIA
21-10-2009, 14:18
این پست توسط دوست عزیزمون gholi110 نوشته شده در تایپک
ابزار های ادیت ،کیت، فیس ،پچ ، ترفند ، توپ ، تور ، تابلو تبلیغات ، آموزش و... برای pes 2010
گفتم شاید بعضی از دوستان تو این تایپک نرفته باشن
با تشکر از gholi110
اولین پچ برای ادیت بازی با کیت سرور
یا
یا
f i l e f r o n t . c o m
منبع
harrypotter2007
21-10-2009, 14:20
بچه ها از دیوید بکهام هم خبری هست آیا عکسی هست ازش بزارید.
SIMON137
21-10-2009, 14:30
خودمونیما ، خیلی طبیعی ساختن :
Spaniuly
21-10-2009, 14:39
2 روز دیگه همه تیم توسط دوستان گل ادیتور لایسنس میشن
یاد پارسال افتادم که یکی از بچه های تاپیک گیر داده بود که دوستش می تونه بازی رو لایسنس کنه به ادیت کردن و در آوردن تیم ها به صورت لایسنس می گفت لایسنس می گیره در واقع با عمل ادیت تیم ها به حالت لایسنس در میاد اصلا منظور از لایسنس یعنی کسب مجوز ادیتور که نمی تونه با ادیت کردنش اجازه ساخت رو از عوض کونامی بگیره در واقع اون دوست عزیزی که در جهل بود در جهل مرکب بود و هی با من کل کل می کرد... یادش به خیر 1 سال چه زود گذشت امیدوارم که کیت سرور زود بیاد و البته بشه از روی پچی چیزی لباس های تیم ها رو گیر آورد من پارسال لباس ها رو اکثرا از بورگوم برداشته بودم. لوگو ها رو دارم اگه کیت سرور بیاد پچ Krauser 2 رو زودتر ارائه می کنم
seday baron
21-10-2009, 14:42
دوستان کیت سرور و پچ و ..... تو همین تایپیک گذاشته میشه ؟
KAHAKDAM
21-10-2009, 14:51
با سلام. اقایون هر کس نصب کرده ایا قسمب مولتی پلیر(LAN) تفاوتی کرده یا نه؟
:34:من فقط با مولتی پلیر حال می کنم اونم با LAN.
یاد پارسال افتادم که یکی از بچه های تاپیک گیر داده بود که دوستش می تونه بازی رو لایسنس کنه به ادیت کردن و در آوردن تیم ها به صورت لایسنس می گفت لایسنس می گیره در واقع با عمل ادیت تیم ها به حالت لایسنس در میاد اصلا منظور از لایسنس یعنی کسب مجوز ادیتور که نمی تونه با ادیت کردنش اجازه ساخت رو از عوض کونامی بگیره در واقع اون دوست عزیزی که در جهل بود در جهل مرکب بود و هی با من کل کل می کرد... یادش به خیر 1 سال چه زود گذشت امیدوارم که کیت سرور زود بیاد و البته بشه از روی پچی چیزی لباس های تیم ها رو گیر آورد من پارسال لباس ها رو اکثرا از بورگوم برداشته بودم. لوگو ها رو دارم اگه کیت سرور بیاد پچ Krauser 2 رو زودتر ارائه می کنم
خیلی ممنون! من همچنان در موضع خودم هستم! چون گمون میکنم حرف منو درست متوجه نشدی! چون من هیچ وقت حرفم این نبود که دوستم لایسنس رو خودش میگیره! من میگفتم از دیتا طوری ادیت میکنه، که بازی مثل یک بازی کامل لایسنس شده در میاد!
bahador2009
21-10-2009, 14:59
بازی در حالت top player خیلی سخت نیشت و میشه تیم مقابل رو برد ولی توی مسترلیگ با همین درجه ی سخی خیلی سخت تر میشه نیمها رو برد .
درمورد بازی با تیمهای سخت هم باید بگم من یک بازی رئال گرفتم و با برزیل بازی کردم و 3-0 بردم که زیاد هم مورد حمله قرار گرفتم ولی شانس آوردم . استیل حرکت بازیکن ها هم یکم با دمو فرق کرده در مورد باگ هم ، همون باگ های قدیمی توی بازی هست.
سیستم مورد نیاز هم که خودتون میدونید:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD ATI Radeon 9700 video card)
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
2GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better)
خب همین الان نسخه 360 این بازی گرفتم
متاسفانه بازی ایتالیایی هست و هر کاری هم کردم نتونستم عوضش کنم
وقعا غافلگیر شدم چون دمو بازی نکرده بودم
گرافیک و نورپردازی بازی بی نظیره حتی میشه گفت که چهره های بازیکنا از فیفا 10 هم طبیعی تره
تنها مشکل طبق معمول راحت بودن بازی هست چون خیلی راحت میشه گل زد و با کریس رونالدو و مسی میشه از دم دربازه توپ و گرفت و همه دریبل زد و گل زد!!!!!!!!!!!
CATALONIA
21-10-2009, 15:05
دوستان کیت سرور و پچ و ..... تو همین تایپیک گذاشته میشه ؟
تو تایپک بازی هم میزارن ولی بیشتر تو این تایپک هست
JUSTIN11
21-10-2009, 15:09
بهادر شما تونستی درجه سختی سوپر استار رو انلاک کنی؟
اگه تونستی چندتا بازی هم با این درجه سختی انجام بده و نتیجشو بگو.
تنها مشکل طبق معمول راحت بودن بازی هست چون خیلی راحت میشه گل زد و با کریس رونالدو و مسی میشه از دم دربازه توپ و گرفت و همه دریبل زد و گل زد!!!!!!!!!!!بهادر و مصطفی جان اینو تائید میکنید؟
bahador2009
21-10-2009, 15:14
به چیز جالبی که بهش برخوردم اینه که تویه بازی دیگه konami cup , international league نیست.
من شنیدم قسمت آنلاین بازی و مولتیش برگشته به سیستم pes06 که راحت میشد بازی کرد درسته ؟ کسی تست نکرده ؟
Vahidking.75
21-10-2009, 15:20
اقا شنیدم میشه از تو بازی پچ هارو دانلود کرد ، درسته ؟
smallfrank
21-10-2009, 15:24
میشه یکی از دوستان یه عکس از OldTrafford بزاره؟
ممنون
FCBarcelona.ir
21-10-2009, 15:24
لینک دانلود رپیدشر:
دارم دانلود می کنم از سلامتش 100% مطمئن نیستم. لینک منبعش اینه:
اگه کسی لینک موثق تری داره لطفا بذاره.
Mostafa NBA
21-10-2009, 15:27
دوستان بخش ادیت خیلی جالب شده. مثلا توی Become Legend متغیر های بسیار زیادی وجود داره که میشه شکل دلخواه رو زیباتر در بیاری.
یک نکته ی دیگه اینکه شما در جام قهرمانان نمیتونید هوای بارونی رو انتخاب کنید. یک مسئله ی بدی که وجود داره اینه که هنوز خنگ بازی های داور وجود داره هر چند از دمو خیلی کمتر شده ولی هنوز اشتباهاتش تابلوست.
سلام دوستان من بازیو امروز صبح از تهران خریدم (بویز تیم)
بدون مشکل نصب شد فقط هر چی گشتم تو گیم پلن گزینه عوض کردن کاپیتانو ندیدم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
در ضمن از هر جای بازی که میخواید بگید عکس بزارم
بهادر جان اگه میشه یه عکس از منو pause بازی بزار. ممنون
Spaniuly
21-10-2009, 15:32
خیلی ممنون! من همچنان در موضع خودم هستم! چون گمون میکنم حرف منو درست متوجه نشدی! چون من هیچ وقت حرفم این نبود که دوستم لایسنس رو خودش میگیره! من میگفتم از دیتا طوری ادیت میکنه، که بازی مثل یک بازی کامل لایسنس شده در میاد!
ee? تو بودی؟ یادم نبود که این بحث رو با تو می کردم چه جالب... ولی اون موقع قبول کن معنی لایسنس رو نمی دونستی اونطور که الان می دونی اون موقع من یه دردسر داشتم اونم این بود که معنی کلمه لایسنس رو برات توضیح بدم اتفاقا من هم اون موقع داشتم می گفتم که با ادیت نمیشه لایسنس گرفت فقط میشه به حالتی در آورد که با حالت لایسنس یکسان بشه ولی تو این حرف من رو قبول نمی کردی و هی می گفت نه اون دوست تو به حالت لایسنس در نمیاره بازی رو لایسنس می کنه... البته دلیلش این بود که معنی لایسنس رو اونطور که الان می دونی اون موقع شاید نمی دونستی و چون می دونستم این اصرارت در اثر فقدان اطلاعات کافی بود دیگه ادامه ندادم و حتی ناراحت هم نبودم چون می دونستم به مرور زمان خودت متوجه می شی و اگه از دوستت بپرسی بهت میگه که کارش ادیت و اصلاح هست نه گرفتن لایسنس برای ساخت تیم:46:
موفق باشی ابوالفضل جان...
joey jordison
21-10-2009, 15:40
Mostafa NBA جان یعنی چی هوای بارونی نمیتونید تو جام قهرمانان انتخاب کنید اینکه خیلی بد شد
بعضی دوستان میگن که بازی دوباره آسون شده و میشه راحت گل زد....
اینطوری که خیلی بد میشه...یا این که میگن میشه با مسی یا کریس همه رو دریبل زد
من کلی به سختی بازی امسدوارم شده بودم
BIJAN5759
21-10-2009, 15:47
تو تهران بازیرو از کجا میشه پیدا کرد دوستان ؟ یکی کمک کنه ؟؟
Vahidking.75
21-10-2009, 15:49
ممکنه تاپ پلیری که تو دمو بود الان رو درجه superstar گذاشته باشن
Konami_Pc
21-10-2009, 15:50
[QUOTE=bahador2009;4332296]بازی در حالت top player خیلی سخت نیشت و میشه تیم مقابل رو برد ولی توی مسترلیگ با همین درجه ی سخی خیلی سخت تر میشه نیمها رو برد .
درمورد بازی با تیمهای سخت هم باید بگم من یک بازی رئال گرفتم و با برزیل بازی کردم و 3-0 بردم که زیاد هم مورد حمله قرار گرفتم ولی شانس آوردم . استیل حرکت بازیکن ها هم یکم با دمو فرق کرده در مورد باگ هم ، همون باگ های قدیمی توی بازی هست.
بهادر جان روی گرافیک پائین بازی همنجوریه باگش زیاده باید گرافیک بالا بزاری دیگه دست و پا تو هم نمیره
Konami_Pc
21-10-2009, 15:54
تمام فروم هخای خارجی از کیفیت این بازی دارن صبحت میکنن من نمیدونم بعضی دوستان یا رو درجه اسون بازی میکنن یا از روی حسادت به pes میان پست الکی میدن
شما چیزی که دوستان تازه وارد میگن باور نکن حداقل حسین جان بزودی بازی رو میگیره و مفصل توضیح میده :8:
فعلا همه بروبکس خارجی محو این بازی شدن :8:
hobgoblin
21-10-2009, 15:55
من از اينجا بازي رو دانلود كردم
لينكا ( من از رپيد شير دانلود كردم ) صد در صد سالمن اگر كسي مي خواد دانلود كنه اينا رو دانلود كنه كه امتحانش رو پس داده
بازي به نظر من نسبت به دمو بسيار لذت بخش تر شده . وزن توپ واقعي تر شده و اينو ميشه قشنگ احساس كرد.
نور پردازي بازي هم خيره كنندس
من كه از بازي امسال خيلي راضيم.
pedramgolchin
21-10-2009, 16:07
سلام دوستان من بازیو امروز صبح از تهران خریدم (بویز تیم)
بدون مشکل نصب شد فقط هر چی گشتم تو گیم پلن گزینه عوض کردن کاپیتانو ندیدم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
در ضمن از هر جای بازی که میخواید بگید عکس بزارم
دوست عزیز این بویز تیم که گفتید حالا کجا هست؟؟؟
بابا گلی به جمالت شما اولین کسی هستی که تو تهران بازیو خریده
واسه عوض کردن کاپیتان روی lineup که رفتی روی هر بازیکنی مربع رو فشار بدی کاپیتان اون میشه گلم
منم امروز ظهر با یکی از بچه ها ( سهراب ) بازی گرفتم و نصبش کردم .منم این اظهارات مصطفی رو کاملا قبول دارم :
بازی پیشرفت های خوبی داشته که همشون مکمل یکدیگه هستن. ببینید الان زمان پاسخدهی بهتر شده و همچنین پاس های عمقی دیگه مثل نسخه ی دمو نیست و میشه گفت کاملا خوب شده اینا همه باعث آسون شدن بازی میشن ولی باید اینو در نظر گرفت که تیم مقابل یعنی CPU هم از همین امکانات برخورداره.بازی رو راحت تر میشه توی زمین چرخوند مثل فوتبال واقعی و موقعیت های بیشتری رو میشه روی دروازه ها خلق کرد ولی از طرفه دیگه هوش و رفلکس دروازه بان ها هم بهتر شده. به نظر من سختی بازی فرقی نکرده و اگر یک جاهاییش آسون تر یا سختر شده به جاش جاهای دیگه برعکس عمل شده تا همدیگرو خنثی کنند.:8:
تمام این نظرات رو منم تایید میکنم .
پاسهای تودر چه زمینی و چه هوایی تقریبا شبیه نسخه 2009 شده که بازیو آسانتر میکنه همچنین زمان پاسخ دهی بهتر شده که سریعتر میشه شوت زد . اما این موارد برای cpu هم وجود داره بنابراین اوناهم موقعیت گلزنی بیشتر پیدا میکنن .
در ضمن من توی تنظیمات بازی من جای ندیدم که بشه سوپر استار رو آنلاک کرد اما توی دیتا بیس بازی چنین درجه سختی وجود داره و من با همون نرم تفزار آنلاکش کردم .
pedramgolchin
21-10-2009, 16:19
منم امروز ظهر با یکی از بچه ها ( سهراب ) بازی گرفتم و نصبش کردم .منم این اظهارات مصطفی رو کاملا قبول دارم :
تمام این نظرات رو منم تایید میکنم .
پاسهای تودر چه زمینی و چه هوایی تقریبا شبیه نسخه 2009 شده که بازیو آسانتر میکنه همچنین زمان پاسخ دهی بهتر شده که سریعتر میشه شوت زد . اما این موارد برای cpu هم وجود داره بنابراین اوناهم موقعیت گلزنی بیشتر پیدا میکنن .
در ضمن من توی تنظیمات بازی من جای ندیدم که بشه سوپر استار رو آنلاک کرد اما توی دیتا بیس بازی چنین درجه سختی وجود داره و من با همون نرم تفزار آنلاکش کردم .
حسین جان یعنی میتونیم از همون اول که میخایم مستر لیگ بازی کنیم بازی رو روی superstar انجام بدیمش؟؟
اگه جواب مثبته لطف کن بگو چجوری
masoud93
21-10-2009, 16:22
بازی اومده اگه نیومده دقیق چند روز دیگه میاد.
حسین جان یعنی میتونیم از همون اول که میخایم مستر لیگ بازی کنیم بازی رو روی superstar انجام بدیمش؟؟
اگه جواب مثبته لطف کن بگو چجوری
نه فقط توی دوستانه ها میشه . توی مستر لیگ من امتحان کردم از بازی میاد بیرون اما به احتمال خیلی زیاد با برنامه هایی که بعدا ساخته میشه میشه این کار رو انجام داد چون این درجه سختی در بیس اطلاعاتی بازی وجود داره .
joey jordison
21-10-2009, 16:28
حداقل صفحه قبل را نگاه بکنید چند نفر بازی را گرفتن دارن بازی هم میکنن!
--------
ای بابا بلاخره بازی سخت شده یا آسان شده؟
بعد من هی میگفتن زمان زمان پاسخ دهی خیلی خوبه که تو بازی باشه شما گیر داده بودین درست بشه این مشکل حالا بفرمایید دلتون خنک شد بازی آسون شد!
تف به این زندگی و شانس تنها امید ما به سخت شدن بازی هم پرید
حداقل صفحه قبل را نگاه بکنید چند نفر بازی را گرفتن دارن بازی هم میکنن!
--------
ای بابا بلاخره بازی سخت شده یا آسان شده؟
بعد من هی میگفتن زمان زمان پاسخ دهی خیلی خوبه که تو بازی باشه شما گیر داده بودین درست بشه این مشکل حالا بفرمایید دلتون خنک شد بازی آسون شد!
تف به این زندگی و شانس تنها امید ما به سخت شدن بازی هم پرید
نه مهران جان اینجور که فکر میکنی نیست . بازی هنوزم خیلی سخته شاید بشه گفت 20 درصد زمان پاسخ دهی کمتر شده بازم فرصت شوت زنی خیلی کم پیش میاد .
bahador2009
21-10-2009, 16:30
اینم چندتا عکس از قهرمانی در جام ملتهای لروپا با انگلیس:
============================
حسین جان پس بالاخره بازی رو گرفتی . رلستی حسین جان اون نرم افزار آنلاک رو میزاری تا ما هم دانلود کنیم .
دوست عزیز این بویز تیم که گفتید حالا کجا هست؟؟؟
بابا گلی به جمالت شما اولین کسی هستی که تو تهران بازیو خریده
واسه عوض کردن کاپیتان روی lineup که رفتی روی هر بازیکنی مربع رو فشار بدی کاپیتان اون میشه گلم
ممنون بابت راهنمایی
آدرس- فلکه دوم صادقیه - خ.آیت الله کاشانی. پاساژ مینا طبقه همکف
چند تا فروشگاه دیگه از جمله تک گیمم هست ولی من صبح که رفتم اونا بسته بودن بویز تیمم جلو خودم کارتونشو باز کرد
joey jordison
21-10-2009, 16:36
آخه من چندتا ویدیو هم دیدم این مورد خیلی روی اعصاب منه اونقدر دوستان مخصوصا آرمین گفت فرت و فرت در مورد زمان پاسخگویی صحبت کرد حالا از قضا درستش کردن حالا هم هی میگن با رونالدو مسی میشه تمام بازیکنا را جا گذاشت!
حالا برین خوشحال باشین زمان پاسخگویی بر طرف شد بازم فکر کنم گیم پلی بیشتر به فاک فنا رفت!(حداقل چندتا ویدیو دیدم اینطور بود)
حالا باید ببینم بازی کنم!
ولی خداییش به حرف من میرسن زمان پاسخگویی یک هدیه بود برای سخت تر شدن اونقدر گفتن حالا بفرمایید!
ArminxXx
21-10-2009, 16:40
بازی اومده اگه نیومده دقیق چند روز دیگه میاد.
شما کجا بودی تا حالا بازی که اومد هیچی برو بکس بازیکردن حالشم بردن این بهادر جونم که اولین نفر تو ایرانه که ساکر 10 رو بازی کرده و کاپم برده.
====================
حسین جون یه دو دست خفن بزن بعد بیا یه آنالیز ترو تمیز بده که از درسمون شدیم لااقل یه فایده ای داشته باشه،منتظرما.....Waiting ....... Waiting ........:31:
ای لعنت به کنکور.....
JUSTIN11
21-10-2009, 16:42
حسین جان اول اینکه بازی چه تغییرات عمده ایی نسبت به دمو داشته؟ مثلا وزن توپ و بازیکنا
آیا همانطور که بچه ها گفتن آهنگ سرعت بازی کمتر شده؟
آدام وبی گفته بود که بازی حتی از دمو کمی سخت تر شده.شما اینو چطور ارزیابی میکنی؟
اگه میشه شما یه تیم قوی بردار و به cpu تیم ضعیفی رو انتخاب کن.هوش cpu رو در این مورد ارزیابی کن و ببین از چه تاکتیکهایی برای رسیدن به گل استفاده میکنه.
اگه یادت باشه تو دمو نمیشد زیاد با بازیکنت مانور بدی و همه رو دریبل کنی.آیا نسخه کامل هم همین ویزگی رو داره؟
ممنون
ببین مهران من تا الان دو تا بازی با بارسلون در مقابل آلمان ( با تنظیم فلش های روی حالت سبز و تمام تنظیماتی که توی دمو وجود داشت ) انجام دادم . بازی اولو 1-1 و بازی دومو 2-2 کردم . توی دمو با همین شرایط بازیو مساوی میکردم اما با نتیجه 0-0 و یا بعضی وقتا 1-0 میباختم . الان که یک کم پاسخ دهی بهتر شده من میتونم گل بزنم اما cpu هم قوی تر شده و اونم گل میزنه . حالا به تعداد گل نگاه نکن تعداد موقیعتهای گلزنی مهمه که باید بگم تعداد موقعیت گلزنی من و cpu به همون نسبت بیشتر شده مثلا اگه توی زمان 10 دقیقه ای من توی دمو 5 تا موقعیت گیرم میومد و cpu هم 3تا الان شده 8 به 4.
تازه من فکر میکنم توی تورنمنتها بازی سخت هم میشه امتحانش میکنم میگم. اما دروازه بانها هم عملکردشون بهتر شده تازه روی سوپر استار مطمئنا خیلی کمتر میشه گل زد .
اینم چندتا عکس از قهرمانی در جام ملتهای لروپا با انگلیس:
============================
حسین جان پس بالاخره بازی رو گرفتی . رلستی حسین جان اون نرم افزار آنلاک رو میزاری تا ما هم دانلود کنیم .
آره بازیو گرفتم لینک اون برنامه توی یکی از پست های آبتین عزیز ( a.asgharpoo) وجود داره . تعداد پستهای ایشون خیلی کمه سریع میتونی از توی پروفایلش پیدا کنی .
امير موسر
21-10-2009, 16:46
منم الان از بویز تیم گرفتم دارم نصب میکنم !
bahador2009
21-10-2009, 16:47
راستی حسین جان من که چندین دست بازی کردم حس میکنم وزن توپ کمتر شده ولی بازیکنا سنگین حرکت می کنند قبول داری؟
حسین جان اول اینکه بازی چه تغییرات عمده ایی نسبت به دمو داشته؟ مثلا وزن توپ و بازیکنا
آیا همانطور که بچه ها گفتن آهنگ سرعت بازی کمتر شده؟
آدام وبی گفته بود که بازی حتی از دمو کمی سخت تر شده.شما اینو چطور ارزیابی میکنی؟
اگه میشه شما یه تیم قوی بردار و به cpu تیم ضعیفی رو انتخاب کن.هوش cpu رو در این مورد ارزیابی کن و ببین از چه تاکتیکهایی برای رسیدن به گل استفاده میکنه.
اگه یادت باشه تو دمو نمیشد زیاد با بازیکنت مانور بدی و همه رو دریبل کنی.آیا نسخه کامل هم همین ویزگی رو داره؟
ممنون
امین جان برای اینکه بتونم کاملا دقیق تغییرات گیم پلی بازیو با دمو بررسی کنم و اطلاع دقیقی به شما و بقیه بچه بدم باید حداقل 4 -5 تا بازی دیگه انجام بدم .
اما مطمئن باشین من راه آنلاک کردن دائمی سوپر استار رو پیدا خواهم کرد و توی همین تاپیک میذارم . اگه دروازه بانها قویتر بشن مطمئن باشین به ندرت میشه گل زد .
KAHAKDAM
21-10-2009, 16:51
با سلام. بابا یکی از مولتیش بکه.اقای bahador2009!!!!!!!!
ArminxXx
21-10-2009, 16:53
راستی یکی از دوستان که بازی رو گرافیک بالا بازی میکنه تو حالت واید از حالت بارونی عکس بگیره ببینم بازم زمین تاریکه یانه آخه
توساکر 09 این مورد خیلی حال گیری بود مخصوصا تو BAL . پس سریعتر...
bahador2009
21-10-2009, 16:56
با سلام. بابا یکی از مولتیش بکه.اقای bahador2009!!!!!!!!
مولتی منظورت بازیه دو نفره هست یا چند نفره بصورت شبکه؟
اگه منظورت دومیه من چیزی ندیدم ولی درمورد بازیه دونفره مثل قبله دیگه.
راستی یکی از دوستان که بازی رو گرافیک بالا بازی میکنه تو حالت واید از حالت بارونی عکس بگیره ببینم بازم زمین تاریکه یانه آخه
نه بابا دیگه مثل قبل اون نورپردازیه بد رو نداره.
mohsensoft
21-10-2009, 16:58
با این سیستم میشه روی high بازی کرد و بهترین گرافیک رو داشت؟
رم:2 گیگ
cpu :اینتل 5300 ،2 هسته ای
گرافیک: 1 گیگ
bahador2009
21-10-2009, 17:00
کلا هرکس که میتونست بازی رو توی 2009 high بازی کنه اینجا هم میتونه .
درمورد سیستم شما هم به نظر میرسه بشه.
ArminxXx
21-10-2009, 17:01
ایول به ولت. عصر بازی رو بخرم بشینم بزنم تو رگ. راستی این سیتم منه و ساکر 09 فقید رو روی های براحتی بازی میکردم ولی تو دمو ساکر 10 روی های مرتب تیک میزد وگیر گیری بود، بنظرتون نسخه کامل هم همینطوره:
سی پی یو: (AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+ x 1 (2.41Ghz
گرافیک :MB 512) NVIDIA GeForce 8500 GT (PS3.0/VS3).0 )
رم: 2گیگ پاتریت USA
JUSTIN11
21-10-2009, 17:02
من با این سیستم دمو رو high اجرا کردم:
vga:256 8600 gts
ram:2gig
cpu:1.8 core2
امير موسر
21-10-2009, 17:03
من الن کمی بازی کردم واقعا کمی روون تر شده نسبت به دمو !
امير موسر
21-10-2009, 17:04
CPU و رمت بد نیست ( خوبه ) گرافیکت دقیق چیه !؟ 1گیگ بودنش ملاک نیست ! تو چه رزولوشنی بازی میکین !؟
mamadosein
21-10-2009, 17:05
میشه بگید حجم بازی شما بعد از نصب چقدر میشه دوستان ؟
موفق باشید
یک خبر خوب بدم لیگ قهرمانان رو میشه روی درجه سوپر استار بازی کرد ( البته آنلاک شده ) . در ضمن هر بار که وارد بازی میشیم دیگه درجه همون سوپر استاره .
pedramgolchin
21-10-2009, 17:11
منم الان از بویز تیم گرفتم دارم نصب میکنم !
بابا یه مسلمون نیست به من شهرستانی بگه این بویز تیم کجای تهرانه که فردا برم تهران بازیو بخرم:11:
بخدا هلاک شدم:13::41:
pedramgolchin
21-10-2009, 17:12
یک خبر خوب بدم لیگ قهرمانان رو میشه روی درجه سوپر استار بازی کرد ( البته آنلاک شده ) . در ضمن هر بار که وارد بازی میشیم دیگه درجه همون سوپر استاره .
حسین خان ببین میتونی یه راهی واسه مستر لیگ پیدا کنی
خیلی حال دادی:10::40:
Mr.Vahid
21-10-2009, 17:13
به نظر شما pro10 روی xbox بهتره یا رو pc؟!
ArminxXx
21-10-2009, 17:15
ایول به ولت. عصر بازی رو بخرم بشینم بزنم تو رگ. راستی این سیتم منه و ساکر 09 فقید رو روی های براحتی بازی میکردم ولی تو دمو ساکر 10 روی های مرتب تیک میزد وگیر گیری بود، بنظرتون نسخه کامل هم همینطوره:
سی پی یو: (AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+ x 1 (2.41Ghz
گرافیک :MB 512) NVIDIA GeForce 8500 GT (PS3.0/VS3).0 )
رم: 2گیگ پاتریت USA
جواب ما را نبز کسی ندا در دهد...:19:
bahador2009
21-10-2009, 17:16
جواب ما را نبز کسی ندا در دهد...:19:
فکر کنم بشه روی high یازی کنی. نگران نباش
ArminxXx
21-10-2009, 17:19
فکر کنم بشه روی high یازی کنی. نگران نباش (فقط یکم روی cpu شک دارم)
یعنی چی فکر کنم یعنی امکان داره اجرا نشه وا یـــــــــــــــــــی!!!!!!!: 18:
bahador2009
21-10-2009, 17:21
یعنی چی فکر کنم یعنی امکان داره اجرا نشه وا یـــــــــــــــــــی!!!!!!!: 18:
نه منظورم اینه که شاید یه خورده روی high دچار گیر بشی البته روی نرمال که عالیه . (البته شایدم روی high خوب بشه بستگی داره).
حسین خان ببین میتونی یه راهی واسه مستر لیگ پیدا کنی
خیلی حال دادی:10::40:
البته اینو بگم توی این مود هم هنوز ثبات کامل وجود نداره و بازی ارور میده اما باید راه حلی برای فیکس کردنش وجود داشته باشه .
من میتونم روی high بازی کنم؟
CPU:intel Q9400
VGA:ATI 4830
RAM:4gb ddr2
DANTEH2010
21-10-2009, 17:25
دوستان بازی مگه اومده تو شهر ما که هنوز خبری از بازی نیست تازه دموشم وجود داخلی ،خارجی نداره بس که عقب مونده است این شهر ما خاک بر سرش یکی نیستش که بازی رو بیاره ! واقعا متاسفم
Armin.ASD97
21-10-2009, 17:27
من میتونم روی high بازی کنم؟
CPU:intel Q9400
VGA:ATI 4830
RAM:4gb ddr2
خوب عزیز دیگه کاملا معلومه...
آره میتونی
یکی نیست به ما بگه این بویز تیم کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
arash66_2m
21-10-2009, 17:46
با این سیتم باز میشه ؟
ram 2 gb
vga 9400 geforce 512 mb
cup 5200 dual core
windows 7
اگه باز میشه دانلود کنم اگه نه که بشینیم گریه کنیم :31:
fouladiali
21-10-2009, 17:50
سلام
امروز صبح بازی رسید دستم؛ تا حالا داشتم قسمت های مختلفش را چک می کردم؛
اما چند نکته ای که به نظرم نسبت به دمو تغییر کرده:
1- responsetime بسیار بهتر شده و همین امر باعث بهبود حرکت 360 درجه و اجرای روان دریبل ها شده.
2- بازی روان تر از دمو شده و البته سرعتش کمتر شده.
3- گرافیک بازی، به خصوص گرافیک ورزشگاه ها خیلی خوب کار شده و نور پردازی بازی هم زیبا کار شده. (مخصوصا در شب)
در ضمن چند تا دریبل جدید دیگه هم اضافه شده.......
ببخشید؛ یادم رفت بگم که مشکل داوری هم خیلی بهتر شده.
bahador2009
21-10-2009, 17:50
یعنی هوز تبریز نیومده . من فکر میکردم اونجا زودتر از اینا بیاد.
اینم چند تا عکس دیگه :
بچه ها کسی میدونه نسخه XBOX انگلیسی تو تهران اومده یا نه ؟
اگه اومده کجا دارن ؟ چون نسخه XBOX زودتر اومده !
امير موسر
21-10-2009, 18:02
با این سیتم باز میشه ؟
ram 2 gb
vga 9400 geforce 512 mb
cup 5200 dual core
windows 7
اگه باز میشه دانلود کنم اگه نه که بشینیم گریه کنیم :31:
مشکلی نداره !
bahador2009
21-10-2009, 18:11
scorpion818
21-10-2009, 18:14
توی FIFA 10 انگار لمپارد جن دیده!!:31:
seday baron
21-10-2009, 18:15
تورخدا یکی بگه ما تهرونیها از کجا میتونیم بازی تهیه کنیم
دوستان گرافیک بازی نسبت به نسخه ی 2009 خیلی تغییر کرده؟؟؟
چه چیزای جدید نسبت به نسخه ی قبلیش داره؟؟؟
من فیفا 10 رو نگرفتم وقتی اومد تا این PES بیاد حالا نخریم مارو نا امید کنه
bahador2009
21-10-2009, 18:23
بچه ها من فکر کنم دلیل اینکه توی فروشگاههای تهران نیومده دیر گرفتن مجوز باشه .
چون قبل از دادن مجوز نمیتونن بازی رو برای فروش بزارن.
ArminxXx
21-10-2009, 18:26
ببینم این لمپارد تو فیفا چرا اینجوریه!!!!! عینهو یکی از این بازیکنایه لیگ خودمونه.
از لمپارد بعید بود چهره به این با ابهتی رو ول کنه بره جراهی پلاستیک کنه:31:
بازم باید بر این نکته که آقای سیباس سازنده مواد تزریقی اعلای خودمون:31: اعلام کرد پافشاری کنیم که THE KING OF KINGS IS BACK ENJOY A LOT
DANTEH2010
21-10-2009, 18:34
خاک تو سر کونامی، بدبخت این همه تغییرات اساسی داده ولی هنوز چمنش مثل موکته!
DANTEH2010
21-10-2009, 18:37
راستی با این سیستم در پیت من میشه رو مینیموم بازی کرد ؟
CPU:2.6
RAM:1
VGA:8400
توجه داشته باشید رو مینیموم
pedramgolchin
21-10-2009, 18:38
آقای محترم
چرا الکی و بدون دلیل حرف میزنید
ضمنا این لحن شما اصلا مناسب نیست
شما منظورت از چمن مثل موکت کدوم یکی هستش که ما تا حالا ندیدیم!!!!
Greatone
21-10-2009, 18:40
من بازی کردم
چند تا گاف خفن داره که خودتون به مرور زمان میفهمید :
1.
مسخ شدن دربازبان در بعضی مواقع
یعنی اگر توپ هم از 1سانتیش رد شه هیچ واکنشی نشون نمیده
یه چیزی تو مایه های همون تکل خود به خودیه وژن قبلیه
2.
دیرکرد در پاس دادن و شوت کردن نسبت یه ورژن های قبلی حدود 1 ثانیه دیر کرد داره
3.
نقل و انتقالات بازم نا امید کنندس ! با اینکه بازی ایندفه دیر امد...مثلا معروف ترینش اینه که روبن تو رئال مادرید بازی میکنه
4.
بازم آرم تیما مرخصه...
5.
بازم لباس خیلی از تیما خرابه ...حتی تیم های بزرگ مثل چلسی و ارسنال لباسشون خیلی بچه گونه طراحی شده
باورتون نمیشه لباس چلسی یه سره ابیه..!!!!! من نمیدونم کنامی چه توضیحی برای این کارش داره؟!
مخصوصا برای کسانی که xbox دارن خیلی بده
6.
اگیلیتی ها بازم خیلی اشتباهات فاحشی داره
اینجوریز مسی تو بازی قبلی b بود همه انتظار داشتن a بشه چون ایشون 3 سال مسنوم نشده ! ولی الان شده c
استامینا ها هم باید دیگه از فیفا تقلید کنند خدایی مثلا کسی تا حالا دیده مسی تو 90 دقیقه خسته شه و تعویض؟که استامیناس 78 گذاشتن؟
البته من اینجا مسی رو ملاک قرار دادم ولی خودتون بازی کنید مثلا میفهمید ...( یه نگاهی به وین رونی بندازید)
و اما خوبیاش :
گرافیک بازی رفته بالا
البته فکر نکنید من فیفا بازم من تو تاپیک فیفا یه پستم ندارم اما فروم بازی نما هم نگاه کنید میبینید چقدر انتقاد شده از بازی
همین
bahador2009
21-10-2009, 18:43
دیرکرد در پاس دادن و شوت کردن نسبت یه ورژن های قبلی حدود 1 ثانیه در کرد داره
این دو تا رو شدیدا قبول دارم.
hesamat87
21-10-2009, 18:45
بچه های تهرانی، من 3 ساعت پیش بازی رو خریدم، پیک داره ولی من خودم رفتم ولی عصر از خودش گرفتم، زنگ بزنین به این شماره بگین خودش می گه چی کار کنین:
09354428300
این شماره مال
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست
امير موسر
21-10-2009, 18:48
آقا واقعا روون تر از نسخه دمو شده ! دمو خیلی رو اعصاب بود !
Mostafa NBA
21-10-2009, 18:52
Mostafa NBA جان یعنی چی هوای بارونی نمیتونید تو جام قهرمانان انتخاب کنید اینکه خیلی بد شد
یعنی اگه شما بخواید در مود لیگ قهرمان, دوستانه بازی کنید فقط هوای شب وجود داره (مثل نسخه 2009) ولی چیزی که نسبت به قبل تغییر کرده همین انتخاب هوا هستش که فقط میشه Fine رو انتخاب کرد.
دیگه مثل قبل نیست.خیالت راحت:46:
من بازی کردم
1.
2.
3.
نقل و انتقالات بازم نا امید کنندس ! با اینکه بازی ایندفه دیر امد...مثلا معروف ترینش اینه که روبن تو رئال مادرید بازی میکنه
4.
بازم آرم تیما مرخصه...
5.
بازم لباس خیلی از تیما خرابه ...حتی تیم های بزرگ مثل چلسی و ارسنال لباسشون خیلی بچه گونه طراحی شده
باورتون نمیشه لباس چلسی یه سره ابیه..!!!!! من نمیدونم کنامی چه توضیحی برای این کارش داره؟!
سلام. فکر کنم بشناسمت :دی شما سپهر نیستی ؟
در مورد آرم تیمها و لباساشون ربطی به طراحی نداره.کونامی لایسنس یا مجور این تیم ها رو هنوز نگرفته واسه همین اینطوریه.ولی شما تا یک هفته ی دیگه یک پچ که خواهد اومد رو اگه دانلود کنی همشون + نقل انتقالات درست میشه.
اگه میخواست دیرکرد نداشته باشه میشد مثل PES 2009 آسون و ناامید کننده. در ضمن الان زمان پاسخدهی خیلی خوب شده و اگر تاخیری میبینی اون دیگه از روی منطق هست. یادمه حسین جان یک بار این مسئله رو تحلیل کرد که در فوتبال واقعی هم این مسئله تاخیر در انجام شوت و پاس وجود داره.که من گفتم در نسخه ی دمو دیگه این تاخیر خیلی زیاده و از واقعیت خیلی بیشتره ولی حالا در نسخه ی اصلی شده مثل واقعیت.
من 4 تا بازی دیگه انجام دادم .
در مورد این بازی بگم همونطوریکه آبتین گفت نسبت به دمو تقریبا خیلی تغییر کرده و بازی خیلی روون تر و واقعی تر شده دلایل اصلی این مساله اینا هستن:
1- اضافه شدن انیمیشن های جدید
2- پاس تودر بطور کامل نسبت به دمو دچار تغییر و تحول شده تقریبا میشه گفت پاس تودر چه هوایی و چه زمینی شده کپی نسخه 2009 به همین خاطر زیاد میشه توی عمق دفاع حریف نفوذ کرد نمیشه گفت این باگه چون پاسهای تودر در دنیای واقعی هم همینطوری هستن اما میشه گفت دلیل نفوذ به عمق دفاع از این طریق ضعف هوش مصنوعیه بازیکنانه که پوشش لازم رو نمیدن ( دقیقا مثل نسخه 2009 ) من به راحتی نمیتونم از این نقطه ضعف بگذرم حتما خودتون توی دمو این مساله رو متوجه شدین , احتیاجی به توضیحات من نیست .
3- بهبود مساله زمان پاسخ دهی . اگه ما فرض بگیریم زمان پاسخ دهی توی نسخه 2009 باشه صفر و توی دمو 100 در نظر بگیریم توی بازی نهایی شده 50 یعنی چیزی بین نسخه 2009 و دمو . به نظر من این میزان زمان پاسخ دهی خیلی ایده آله اما بازم به همون دلیل ضعف هوش مصنوعی بازیکنان گیمر میتونه فرصتهای زیادی برای گل زنی ایجاد کنه .
همونطوریکه میدونین توی نسخه دمو فرصت شوت زنی خیلی سخت بدست میاد و توی نسخه 2009 خیلی راحت میشد شوت زد اما نسخه نهایی 2010 رو بین این دو حالت در نظر بگیرین .
این دوتا مورد بالا بازیو آسون تر کرده البته cpu هم از این شرایط استفاده میکنه اما بدلیل اینکه بیشتر بازی دست گیمره تا cpu کفه موقعیتها به سمت گیمر بیشتر سنگینی میکنه . شما در نظر بگیرین مسی توی دمو تقریبا خطرناک تر از بقیه بازیکنان بود حالا که زمان پاسخ دهی کم شده تصور کنین چقدر خطرناک شده این مساله به نظر من زیاد جالب نیست چون راحت میشه دفاع حریفو بهم ریخت .
اگه هوش مصنوعی بازیکنان ارتقاء پیدا میکرد با این گیم پلی , واقعا بازی قشنگ و جذاب میشد . الان بازی نسبت به دمو خیلی قشنگ تر شده اما از جذابیتش کم شده به دلیل اینکه بازی آسون تر شده .
با وجود اینکه بازی توی نسخه کامل خیلی قشنگ تر و طبیعی تر شده ( این مساله رو قریب به اتفاق کسانیکه نسخه نهایی رو بازی کردن تایید میکنن ) اما من ترجیح میدادم گیم پلی مثل دمو میبود چون اون سخت تر بود .اینقدر کاربرای خارجی به زمان پاسخ دهی اعتراض کردن که کونامی متقاعد شده اونو کم کنه .
اما نتایجی که من توی 4 تا بازی اخیرم بدست آوردم ( من بارسلون هستم و کامپیوتر آلمان - درجه سختی تاپ پلیر - زمان 10 دقیقه - فلشها برای هر دو تیم سبز ):
بارسلون 1 آلمان 1
بارسلون 0 آلمان 1
بارسلون 2 آلمان 2
بارسلون 1 آلمان 2
توی دمو از 10 بازی 2 تاشو 1 هیچ میبردم 5 تاشو مساوی 1-1 میکردم و 3 تاشو 1 هیچ یا دو هیچ میباختم .
اما آمار آخرین بازی که 1 هیچ در مقابل آلمان باختم :
موقعیت خیلی خطرناک 2 تا من یکی آلمان
موقعیت خطرناک 2 تا من یکی آلمان
موقعیت معمولی 4 تا من 4 تا آلمان
اما درصد مالکیت 65 درصد من مالک توپ بودم و 35 درصد آلمان .
من این مواردو هم تایید میکنم .
سلام
امروز صبح بازی رسید دستم؛ تا حالا داشتم قسمت های مختلفش را چک می کردم؛
اما چند نکته ای که به نظرم نسبت به دمو تغییر کرده:
1- responsetime بسیار بهتر شده و همین امر باعث بهبود حرکت 360 درجه و اجرای روان دریبل ها شده.
2- بازی روان تر از دمو شده و البته سرعتش کمتر شده.
3- گرافیک بازی، به خصوص گرافیک ورزشگاه ها خیلی خوب کار شده و نور پردازی بازی هم زیبا کار شده. (مخصوصا در شب)
در ضمن چند تا دریبل جدید دیگه هم اضافه شده.......
ببخشید؛ یادم رفت بگم که مشکل داوری هم خیلی بهتر شده.
من بازی کردم
1.
2.
3.
4.
بازم آرم تیما مرخصه...
5.
6.
اگیلیتی ها بازم خیلی اشتباهات فاحشی داره
اینجوریز مسی تو بازی قبلی b بود همه انتظار داشتن a بشه چون ایشون 3 سال مسنوم نشده ! ولی الان شده c
استامینا ها هم باید دیگه از فیفا تقلید کنند خدایی مثلا کسی تا حالا دیده مسی تو 90 دقیقه خسته شه و تعویض؟که استامیناس 78 گذاشتن؟
البته من اینجا مسی رو ملاک قرار دادم ولی خودتون بازی کنید مثلا میفهمید ...( یه نگاهی به وین رونی بندازید)
و اما خوبیاش :
گرافیک بازی رفته بالا
البته فکر نکنید من فیفا بازم من تو تاپیک فیفا یه پستم ندارم اما فروم بازی نما هم نگاه کنید میبینید چقدر انتقاد شده از بازی
همین
موارد 1 و 2 رو اصلا قبول ندارم من چنین چیزهایی یکبار هم ندیدم .
مورد 3 با پچ کونامی حل خواهد شد .
انجوریز چیه نوشتین .
من همین الان با بارسلون 4تا بازی کردم و با مسی خیلی پا به توپ بودم اما اصلا مسی خسته نشد تازه من معتقدم از اینور طبیعی نیست نه از اونور که میگین مسی خسته میشه .
Dark Boy ™
21-10-2009, 18:58
بدون شرح!
سایز اصلی
bahador2009
21-10-2009, 19:01
اینکه بازی روونتر شده خیلی توی افزایش روند بازی تاثیر داره و به همون دلایلی که حسین جان گفت من میگم سرعت یکم زیاد شده.
یه بازی در شب تو ومبلی انجام بدین.
به نظرتون چمن زیادی روشن نیست؟
در صورتی که الدترافورد واقعا عالیه
behnammazi
21-10-2009, 19:04
یکی بیاد خواهشا بازی رو فشرده کنه.
به عنوان اولين پستم!
اقا اين بازيو تو تهران از كجا ميشه گير آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
لطفا اگه ميدونيد تورو خدا كمك كنيد
pooyakhaste
21-10-2009, 19:06
بابا کسی تو این کرج خراب شده بازی رو تهیه نکرده؟
توروخدا بگید دیگه...:19:
bahador2009
21-10-2009, 19:07
یکی بیاد خواهشا بازی رو فشرده کنه.
فشرده کردن بازی خودش خیلی وقت میبره در ضمن آپلود کردنشم خیلی بیشتر وقت میبره و بعد هم دانلود هم خیلی خیلی بیشتر وقت میبره.
به نظر شما خریدن راحت تر نیست :46:
Mostafa NBA
21-10-2009, 19:07
یه بازی در شب تو ومبلی انجام بدین.
به نظرتون چمن زیادی روشن نیست؟
در صورتی که الدترافورد واقعا عالیه
به نکته ی خوبی اشاره کردی.یادم رفت اینو بگم
ومبلی در شب خیلی بد درست شده و نور ورزشگاه به شدت زیاده ولی ورزشگاه های دیگه اینطور نیست.
کلا از ورزشگاه های واقعی, آنفیلد توی شبش خیلی قشنگ در اومده.
بچه ها گیم پلی بازی در مقایسه با فیفا چه جوریه؟(بازم جر نکنیدا.سوال کردم)
اینکه بازی روونتر شده خیلی توی افزایش روند بازی تاثیر داره و به همون دلایلی که حسین جان گفت من میگم سرعت یکم زیاد شده.
بهادر جان من فکر میکنم شما خیلی وقته دمو رو بازی نکردی و در مورد سرعت بازی مقایسه خوبی نمیکنی به نظر من اگه کمتر نشده باشه بیشتر نشده .
حالا کمتر یا بیشتر به نظر من طبیعی تر از دمو شده .
بازی خیلی قشنگ تر و واقعی تر از دمو شده اما از جهت آسون تر شدن بازی من اصلا خوشحال نیستم .
امین یادت میاد میگفتم حرف سیباس که گفته بازی توی نسخه نهایی متفاوته منو نگران میکنه نگرانیم از همین بود .
bahador2009
21-10-2009, 19:11
بچه ها گیم پلی بازی در مقایسه با فیفا چه جوریه؟(بازم جر نکنیدا.سوال کردم)
هرکدوم گیم پلی خاص خودشون رو دارن و هرکسی میتونه از بازی مورد علاقه ی خودش تعریف کنه.
از نظر من بهتره.
bahador2009
21-10-2009, 19:13
بهادر جان من فکر میکنم شما خیلی وقته دمو رو بازی نکردی و در مورد سرعت بازی مقایسه خوبی نمیکنی به نظر من اگه کمتر نشده باشه بیشتر نشده .
بازی خیلی قشنگ تر و واقعی تر از دمو شده اما از جهت آسون تر شدن بازی من اصلا خوشحال نیستم .
امین یادت میاد میگفتم حرف سیباس که گفته بازی توی نسخه نهایی متفاوته منو نگران میکنه نگرانیم از همین بود .
حسین جان شاید تو درست بگی ولی من فکر میکنم شاید من چون روی نرمال بازی می کنم اینجوزی به نظر میاد.
2.
این اتفاقا خیلی خیلی طبیعیه دقیقا مثل فوتبال واقعیه که به یارت می گی پاس بده یا خودت می خوای پاس بدی دقیقا همون صدم ثانیه که نمی تونی پاس بدی باید پات به توپ برسه اون یکی پات رو زمین ثابت باشه تا بتونی بدی دقیقا اینجا هم همونجوریه اگه وضعیت بازیکن درست باشه همون صدم ثانیه پاس رو می ده
behnammazi
21-10-2009, 19:15
فشرده کردن بازی خودش خیلی وقت میبره در ضمن آپلود کردنشم خیلی بیشتر وقت میبره و بعد هم دانلود هم خیلی خیلی بیشتر وقت میبره.
به نظر شما خریدن راحت تر نیست :46:
من با نرم افزارهایی که مخصوص این کار هستند رو میگم که حجم بازی رو خیلی خیلی کم میکنند که در نتیجه نه آپلود و نه دانلودش هیچ وقتی نمیگیره و فقط فشرده و باز کردنش وقت میگیره ولی اگر کسی این کار رو بکنه کمک خیلی بزرگی به بروبچی که در به در دنبال بازی هستند کرده.
به عنوان اولين پستم!!
بازي رو توي تهران از كجا مي تونم بخرم ، تورو خدا راهنمايي كنيد
pooyakhaste
21-10-2009, 19:15
توروخدا یکی تو کرج ادرس بده بریم بخریم....:13:
خاک تو سر این کرججججججججججج
هرکدوم گیم پلی خاص خودشون رو دارن و هرکسی میتونه از بازی مورد علاقه ی خودش تعریف کنه.
از نظر من بهتره.
البته فقط منظور ایشون فیفا کنسول بود وگرنه فیفا pc اصلا ارزش اینیستالم نداره حتی اگه داریش
bahador2009
21-10-2009, 19:20
البته فقط منظور ایشون فیفا کنسول بود وگرنه فیفا pc اصلا ارزش اینیستالم نداره حتی اگه داریش
فیفای pc رو باید ps2 مقایسه کرد نه pes2010 pc.
این اتفاقا خیلی خیلی طبیعیه دقیقا مثل فوتبال واقعیه که به یارت می گی پاس بده یا خودت می خوای پاس بدی دقیقا همون صدم ثانیه که نمی تونی پاس بدی باید پات به توپ برسه اون یکی پات رو زمین ثابت باشه تا بتونی بدی دقیقا اینجا هم همونجوریه اگه وضعیت بازیکن درست باشه همون صدم ثانیه پاس رو می ده
آفرین دقیقا همینطوریه اگه صحنه های مختلف پاسهای مختلف مثل کوتاه و بلند ( در وضعیتی که توپ نزدیک پای بازیکنه یا کمی از پاش فاصله داره ) همین طور سانترها و شوتها ( در وضعیتهای مختلف ) رو با فریمهای بالا ( حداقل 100 فریم در ثانیه ) با دقت نگاه کنین این تاخیر و زمان رو دقیقا میتونین محاسبه کنین من تخمین میزنم بین 0.5 تا 1.5 ثانیه این زمان ( در حالات مختلف ) متغیره . اینکه اصلا طبیعی نیست که بمحض فشار دادن دکمه پاس یا شوت بازیکن ولو اینکه توپ ازش فاصله داشته باشه بلافاصله بدون تاخیر پاس بده یا شوت بزنه .
JUSTIN11
21-10-2009, 19:22
مرسی از اینکه بازی رو نقد کردی.
آره.درست میگی.من حتی انتظار داشتم بازی سخت تر از دمو بشه ولی ...............
ولی یه چیز دیگه اینکه هر چقدر بازی سخت تر بشه بعد از یه مدتی اون سختیه خودشو از دست میده.مثلا من همین دمو رو یه امار که جدیدا گرفتم بیشتر میبردم.
به امید روزی که بازی رو درجه تاپ پلیر انقدر سخت بشه که بردن تیم های کوچک هم مشکل بشه.
یه سوال:پس چرا قبل از انتشار نسخه نهایی میگفتن بازی از دمو هم کمی سختره؟
من با نرم افزارهایی که مخصوص این کار هستند رو میگم که حجم بازی رو خیلی خیلی کم میکنند که در نتیجه نه آپلود و نه دانلودش هیچ وقتی نمیگیره و فقط فشرده و باز کردنش وقت میگیره ولی اگر کسی این کار رو بکنه کمک خیلی بزرگی به بروبچی که در به در دنبال بازی هستند کرده.
دوست عزیز به نظر شما نرم افزار وجود داره که این چند گیگ فایل رو بصورت قوی فشرده کنه که زمان اپلود و دانلود رو کم کنه؟!
مطمئن باش اگه همچین نرم افزاری بود خود کسانی که بازی رو اپلود کردن زودتر از ما این کار رو انجام میدادن
دوست عزیز به نظر شما نرم افزار وجود داره که این چند گیگ فایل رو بصورت قوی فشرده کنه که زمان اپلود و دانلود رو کم کنه؟!
مطمئن باش اگه همچین نرم افزاری بود خود کسانی که بازی رو اپلود کردن زودتر از ما این کار رو انجام میدادن
این چرت و پرتا چیه
اون بازی که دانلود کردی بعد خودش خودش رو باز کرد تک تک فایلاش rip شده که کار هر بچه ای نیست که... اینکاره می خواد
بشینین مثل بچه آدم دانلود کنین من 2 گیگش رو گرفتم
mehdi_vsgh
21-10-2009, 19:27
دوستانی که میخوان بازی رو با قیمت ارزونتری تهیه کنن میتونن اینجا هم درخواست بدن(بخصوص بچه های مشهد)
قیمتش نسبت به پیسیورد مناسبتره (فقط فاصله هارو حذف کنید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 3 0l ords.com//product_pes_2010.html
مرسی از اینکه بازی رو نقد کردی.
آره.درست میگی.من حتی انتظار داشتم بازی سخت تر از دمو بشه ولی ...............
ولی یه چیز دیگه اینکه هر چقدر بازی سخت تر بشه بعد از یه مدتی اون سختیه خودشو از دست میده.مثلا من همین دمو رو یه امار که جدیدا گرفتم بیشتر میبردم.
به امید روزی که بازی رو درجه تاپ پلیر انقدر سخت بشه که بردن تیم های کوچک هم مشکل بشه.
یه سوال:پس چرا قبل از انتشار نسخه نهایی میگفتن بازی از دمو هم کمی سختره؟
والا منم نمیدنم علت این حرفشون چی بود . اما امین جان دروازه بانها خیلی بهتر شدن و خیلی کمتر توپو دفع میکنن .
راستی بچه ها حجم فایلهای داخل دی وی دی شما چقدره ؟ مال من 4 گیگه . حجم بعد از نصب 5.4 گیگ و حجم بازی 5.3 گیگ میشه شما هم چک کنین ؟
دوستانی که میخوان بازی رو با قیمت ارزونتری تهیه کنن میتونن اینجا هم درخواست بدن(بخصوص بچه های مشهد)
قیمتش نسبت به پیسیورد مناسبتره (فقط فاصله هارو حذف کنید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 3 0l ords.com//product_pes_2010.html
من امروز بازیو 1000 تومن خریدم .
Mehdi.ss
21-10-2009, 19:31
بچه های قم پاساژ گنجینه داره منم گرفتم دارم نصب می کنم
بابا کسی تو این کرج خراب شده بازی رو تهیه نکرده؟
توروخدا بگید دیگه...
عزیز من من خودم از کرج گرفتم.
بیا گوهردشت.هم نمایندگی وست گیم بین ۱۰-۱۱ اصلی داره بازیرو.و هم یه زره بالاتر از فلکه اول کامپیوتری شهرام.
این چرت و پرتا چیه
اون بازی که دانلود کردی بعد خودش خودش رو باز کرد تک تک فایلاش rip شده که کار هر بچه ای نیست که... اینکاره می خواد
من جواب کسی یکی از دوستان رو داده بودم...شما هم بهتره لحن صحبتت رو بهتر کنی
black-ghost5
21-10-2009, 19:34
سلام. من خریدم کرک توش نیست یکی زحمت اپلود کرکو میکشه؟
Killzone2
21-10-2009, 19:36
میگم این یکی که خراب نیست؟تو مغازه ها اومده یا باید هنوز صبر کنیم؟
منم خریدم
هر کی در شرق تهران هست (حوالی خیابان پیروزی) و میخواد بخره به این شماره زنگ بزنه 77421698
گفت تا 8:30 هست بازی رو هم میداد 2500
pooyakhaste
21-10-2009, 19:40
عزیز من من خودم از کرج گرفتم.
بیا گوهردشت.هم نمایندگی وست گیم بین ۱۰-۱۱ اصلی داره بازیرو.و هم یه زره بالاتر از فلکه اول کامپیوتری شهرام.
رفیق به جون خودم دو ساعت پیش رفتم وست نداشت
گفت نسخه ایتالیاییش رو آوردیم بعد هم پس دادیم ، شما کی گرفتی
شهرام هم مطمئنی داره؟
JUSTIN11
21-10-2009, 19:41
حسین جان احساس کلی شما نسبت به این بازی چیه؟ تونسته شما رو راضی کنه؟
و اینکه بهترین بازی فوتبالی که انجام دادین کدام بازی بوده؟
behnammazi
21-10-2009, 19:50
این چرت و پرتا چیه
یاد بگیر مثل آدم صحبت کنی من به کسی بی احترامی نکردم که اینطوری جواب میدی.
REZAt1980
21-10-2009, 19:57
سلام.
کسی این بازی رو از پی سی ورلد گرفته؟
مشکلی نداره؟
رفیق به جون خودم دو ساعت پیش رفتم وست نداشت
گفت نسخه ایتالیاییش رو آوردیم بعد هم پس دادیم ، شما کی گرفتی
شهرام هم مطمئنی داره؟
من از شهرام گرفتم.۲۰۰۰ تومن
وای چقدر بازی در شب تو اولدترافورد عالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا روی این تاکتیک تیمها چقدر زحمت کشیدن تو منچستر 4 تا بازیکن جلو مدام جا عوض میکنن
تا حالا 4 تا بازی کردم دو تاش رو بردم یه بخت و یه مساوی.
فقط ای کاش توپ مثل دمو سنگین بود.
ولی اینقد خوبی های بازی زیاده که زیاد به چشم نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
konami-pes
21-10-2009, 20:06
هی داداش مواظب حرفات باش !!!! بازم حاشیه درست نکن
don-corleone
21-10-2009, 20:08
میگم دوستان مال شما هم فقط گزارشگر انگلیسی داره!!!!
سلام . رفقا یه لطفی میکنین بگین بازی یخش شده از کدوم شرکت ها کامل و بدون ایراد هست که یه خراب بمون نندازن ییهویی ؟!!
مرسی
bahador2009
21-10-2009, 20:15
بفرمایید بچه ها اینم از کرک PES2010 که ماله همین p30world هست توی راپید شیر آپ کردم.
سلام . رفقا یه لطفی میکنین بگین بازی یخش شده از کدوم شرکت ها کامل و بدون ایراد هست که یه خراب بمون نندازن ییهویی ؟!!
مال همین p30world کیفیتش خوبه و ایرادی نداره...مال سرزمین رایانه هم همیشه محصولاتش خوب بوده
بدترین محصول هم مال boysteam هست که اصلا ارزش خریدن نداره
mamadosein
21-10-2009, 20:17
- پاس تودر بطور کامل نسبت به دمو دچار تغییر و تحول شده تقریبا میشه گفت پاس تودر چه هوایی و چه زمینی شده کپی نسخه 2009
من کاملا مخالفم و به نظرم فرقی نکرده و هنوز هم پاس های تودر هوایی انگار به یار حریف پاس میده
( منظور من هواییش بود )
Mehdi.ss
21-10-2009, 20:21
منم نصب کردم
به نظر من سرعت بازی اومده پایین نسبت به دمو
بازی روونتر شده
گل زدن راحت تر شده
alireza fatemi
21-10-2009, 20:24
سلام چرا وقتی بازیکنها دهنشون رو باز میکنن انقدر قیافشون تخمیه/
غیر طبیعی خوشحالی میکنن /دروازه باناش اوسکولن/ بازیکناش مثل معتادا می دون /زمینش موکت پهنه / تماشا چی هاش عین ماست میمونند / داورش گیج میزنه / تو بازی هند نداره /
دیگه چه خبر؟!
ایراد بیشتر پیدا نکردی؟
من 1 ساعت پیش یه بازی ده دقیقه ای کردم
پاس دادن ها بهتر شده (نسبت به دمو)
بازی روون تر شده
دیگه چیزی نفهمیدم :دی چون خیلی کم بازی کردم
fouladiali
21-10-2009, 20:25
راستی بچه ها حجم فایلهای داخل دی وی دی شما چقدره ؟ مال من 4 گیگه . حجم بعد از نصب 5.4 گیگ و حجم بازی 5.3 گیگ میشه شما هم چک کنین ؟
برای من 2 تا دی وی دی هستش:
فایل های داخل دی وی دی: 5.1 گیگ
حجم بعد از نصب: 5.4
حجم بازی: 5.3
siamak_mu
21-10-2009, 20:26
بله وجود داره يادمه يه زماني با نرم افزار KGB Archiver بازي GTA San Andreas رو 64 كيلوبايت كرده بودند!!! اين برنامه خيلي طول ميده فشردا كنه ولي وقتي فشرده ميكنه ديگه فشرده ميكنه ها :31: يا مثلاً نرم افزار آفيس 2007 رو فكر كنم 1 مگ كرده بود. پس لطف كنين وقتي در مورد موضوعي اطلاعاتتون كامل نيست نظر ندين (با كمال احترام) :40::11:
این چرت و پرتا چیه
شما خيلي بي تربيت تشريف دارين. چرت پرت ايني هست كه شما ميگي همچين نرم افزاري وجود داره. يه ذره بالاتر رو بخونيد. اين چه وضع برخورد با رفقات هست. اگه بخواي از جهت انسانيت به قضيه نگاه كنيم شمايي هم كه دانلود ميكنين انسانيت ندارين چون صد ها نفر براي ساخت اين بازي زحمت كشيدن و هيچ كدومشون راضي نيستن دانلود كنين. قبل از بازي كردن يه ذره هم شده به تربيتتون برسين. :2:
fouladiali
21-10-2009, 20:33
میگم دوستان مال شما هم فقط گزارشگر انگلیسی داره!!!!
برای من هم همین طوریه.
M A X I M U M
21-10-2009, 20:36
من كه بازي نسخه اصلي دستم نيومده اما با دمو حسابي خوب بازي مي كنم از 5 تا بازي رو تاپ پلير 4 تا حتما مي برم اما يه مشكلي دارم اونم اينه كه از راه دور نميتونم شوت بكنم
شوتم فقط ميره وسط دروازه حتي وقتي جهت هم ميدم
توي پي اي اس 2009 هر چي شوت از دور ميزدم گل بود اما الان نه
رفتم يوتاب يه ويدئو ديدم پسره فقط از راه دور گل هاي قشنگ ميزد يكي ميتونه به من بگه چطور از راه دور گل بزنم ؟
Mehdi.ss
21-10-2009, 20:41
مال من بعضی وقتها وسط بازی یکی دو ثانیه گیر می کنه ؟
hossein6599
21-10-2009, 20:45
آقا من بازیو از پاساژ گنجینه در قم گرفتم و چند دست بازی کردم اینم خیلی مختصر امتیاز من به بازی
گرافیک:9
گیم پلی:9.5
صدا:دقت نکردم
ارزش:10
امتیاز نهایی:9.5
دوستان باید بگم این بازی من رو خیلی تحت تاثیر قرار داد با اینکه من اصلا نسبت به هیچ بازی تعصب ندارم باید بگم خیلی چیزها در این بازی عالیه{البته صدا رو تست نکردم} هم گرافیک هم گیم پلی تا خودتون بازی نکنید نمیفهمید چهره بازیکنها هم از نظر ریزه کاریهای گرافیکی بالاست هم فوق العاده از نظر شباهت که اینجا محل شکست بسیار سنگین فیفای کنسولیه چمنها بسیار متنوع و زیباست بعضی حرکات که موشن کپچر شدن بینهایت انسان رو متلذذ میکنن(متاسفانه خیلی از حرکات مثل دویدنها موشن کپچر نشده اند برای همین از انیمیشنهای جالبی بهره مند نیستند که به نظرم در این قسمت پرو 2010 خیلی از فیفا عقب هست.به نظر شما چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه که کنامی همه انیمیشنهارو موشن کپچر نکرده؟:18:)
گیم پلی هم بهتره صحبتی نکنم چون با صحبت نمیشه بیان کرد فقط باید بازی کرد:31:
فقط یک سوال چرا وقتی بازی میره سمت محوطه جریمه تیم سمت راست خیلی غیر طبیعی نورپردازیش زیاد میشه؟:41:
حسین جان احساس کلی شما نسبت به این بازی چیه؟ تونسته شما رو راضی کنه؟
و اینکه بهترین بازی فوتبالی که انجام دادین کدام بازی بوده؟
میدونی امین جان بازی نسبت به دمو از لحاظ گرافیک و گیم پلی خیلی بهتر شده بخصوص گیم پلی اما نسبت به دمو آسونتر شده. بعبارتی بدلیل کم شدن response time و همچنین اضافه شدن انیمیشن های تکمیلی و برطرف شدن نواقص پاسهای تودر , میشه بازی شناورتر و زیبا تری رو اجرا کرد اما بازی کمی آسونتر شده اگه فقط بیننده باشی خیلی لذت میبری . من توی دمو واقعا به سختی گل میزدم بیشتر بازیها نمیتونستم گل بزنم ( میدونم شما و خیلیهای دیگه توی همون دمو هم بقیه تیما رو شکست میدانین اما دارم مقایسه میکنم ) اما اینجا بطور میانگین توی هر بازی 1.2 گل میتونم بزنم البته همین حدود هم گل میخورم . یعنی توی این بازی نسبت به دمو هم میشه بیشتر گل زد و هم بیشتر گل خورد .
حالا امشب مستر لیگو راه میندازم احتمالا توی تورنمنتها حریفا قویتر میشن و امتیاز گرفتن سخت تر میشه .
در مجموع من راضیم واقعا این نسخه نسبت به 2009 خیلی پیشرفت کرده و نباید از انصاف گذاشت توی این یک سال شاید به اندازه دو تا نسخه روی این بازی کار شده . بعضیا فقط ایراد میگیرن به قول معروف طرف کنار گود وایستاده میگه لنگش کن .
در مورد سختی هم من یک سری راههای ابتکاری بلدم که میشه حریف از ما قدرتر بشه . مثلا توی b.a.l تواناییهای بازیکن رو اجازه میدم تا یک درصدی بالا بره . یا توی مستر لیگ قبل از شروع این مود قدرت دروازه بانها رو به یک نسبت حدود 10-15 درصد زیاد میکنم و اینو سیو میکنم . و یا همین درجه سوپر استار که حتما دنبالش هستم که بصورت دائمی آنلاک بشه و روشهای ابتکاری دیگه .
درمورد بهترین بازی راستش این نسبی اصلا نمیشه جواب قاطعی داد چون شرایط و موقعیت زمانی و مکانی در لذت بردن از یک چیزی تاثیر مستقیم داره اگه بخوام صرفا بگم کدوم بازی بیشتر بهم چسبیده باید بگم pes 3 اما اگه زیبایی کار رو در نظر بگیریم همین نسخه 2010 به نظرم کامل ترین و قشنگ ترین نسخه این بازیهاست .
کی نسخه کامل بدستت میرسه ؟
من کاملا مخالفم و به نظرم فرقی نکرده و هنوز هم پاس های تودر هوایی انگار به یار حریف پاس میده
( منظور من هواییش بود )
در مجموع من حرف شما رو قبول دارم اما مطمئنم از نسخه دمو بهتر شده . البته میخواستم مورد هوایی رو استثناء کنم اما چون دیدم نسبت به دمو یک مقدار بهتر شده دیگه حذفش نکردم .
lord mostafa
21-10-2009, 21:01
آقا این کونامی کاپش چرا تو قسمت league.cup نیست ؟؟؟ پس کجاست ؟؟
bahador2009
21-10-2009, 21:01
بچه ها بازی خیلی قشنگ شده از همه لحاظ و هرچقدر هم که بازی کنید خسته نمیشید و ول کن نیستین..:20:
Armin.ASD97
21-10-2009, 21:04
بچه ها بازی خیلی قشنگ شده از همه لحاظ و هرچقدر هم که بازی کنید خسته نمیشید و ول کن نیستین..:20:
سلام
ممنون
میشه بگین این عکس ها رو چه سطح گرافیکی هستن؟
می خوام ببینم گرافیکش چطوریه...
بابا تو چه دل گنده ای داری نشستی barcelon real بازی می کنی ... من که دارم له له می زنم واسه مستر لیگ بیاد دستم 2 تا سیزن رو راحت پشت هم می رم
bahador2009
21-10-2009, 21:08
سلام
ممنون
میشه بگین این عکس ها رو چه سطح گرافیکی هستن؟
می خوام ببینم گرافیکش چطوریه...
این متوسطه ولی high فوق العاده است .
بابا تو چه دل گنده ای داری نشستی barcelon real بازی می کنی ... من که دارم له له می زنم واسه مستر لیگ بیاد دستم 2 تا سیزن رو راحت پشت هم می رم
منم مستر لیگ بازی می کنم ولی بالاخره باید یه چند دستی هم با برادرم بازی کنم دیگه . آخه اون خیلی بارسلون رو دوست داره منم رئال. این دست گفتیم من بارسا بگیرم اون رئال ببینیم کی بهتر با تیم اون یکی بازی میکنه که من این گل رو بهش زدم.
خداییش بازیه ما در حد المپیک سخت و دشوار و دلهره انگیز میشه و تا دقیقه ی آخر معلوم نیس کی میبره.:20:
بله وجود داره يادمه يه زماني با نرم افزار KGB Archiver بازي GTA San Andreas رو 64 كيلوبايت كرده بودند!!! اين برنامه خيلي طول ميده فشردا كنه ولي وقتي فشرده ميكنه ديگه فشرده ميكنه ها يا مثلاً نرم افزار آفيس 2007 رو فكر كنم 1 مگ كرده بود. پس لطف كنين وقتي در مورد موضوعي اطلاعاتتون كامل نيست نظر ندين (با كمال احترام)
دوست عزیز اطلاع دارم...قبلا هم این نرم افزار توی تاپیک قرار داده شد تا دوستان دموی بازی رو بوسیله اون فشرده کنن که جواب نداد...شما هم لطف کن همین افیس رو که میگی با فشرده سازی این برنامه به 1 مگ تبدیل شده برای من لینکش رو بصورت پیغام خصوصی یا پی ام بفرست...یا همین gta san andreas رو برام لینک کن...اینطوری خیلی چیزها ثابت میشه
ممنون
Reza Azimy_RW
21-10-2009, 21:12
بله وجود داره يادمه يه زماني با نرم افزار KGB Archiver بازي GTA San Andreas رو 64 كيلوبايت كرده بودند!!! اين برنامه خيلي طول ميده فشردا كنه ولي وقتي فشرده ميكنه ديگه فشرده ميكنه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا مثلاً نرم افزار آفيس 2007 رو فكر كنم 1 مگ كرده بود. پس لطف كنين وقتي در مورد موضوعي اطلاعاتتون كامل نيست نظر ندين (با كمال احترام) عزیز دل برادر ( ! ) چنین چیزی نیست !
اون GTA 64 کیلوبایتی رو اگه دقتی کرده باشین نصب نمیشه ! هیچ کدوم ازا ین نرم افزارهایی که فوق العاده فشرده میکنند عمل نمیکنند ! یعنی در حقیقت این جور فایلها فقط برای تبلیغاته نرم افزار فشرده سازیه !
شما برای اینکه صحت حرف منو متوجه بشی :
همون GTA San Andrais سی که 64 کیلوبایت بود رو از حالت فشرده خارج کن . بعد میبینی که نصب نمیشه . بعد میتونی حتی با زیپ کردن خود ویندوز یا با Winrar اون فایلهای اکسترکت شده رو دوباره فشرده کنی حتی با سرعت بالا . خواهید دید که حجم فایل فشرده شد 64 کیلوبایت ! در صورتی که حجم فایلها 5 گیگ بوده ! این جور فایلها Fake هستند و فایلهای تو خالی هستند یعنی حجم فایل زیاد نشون میده ولی تو خالی است !
البته ببخشید حرفم با تایپیک مطابقت نداشت ولی خوب بالاخره باید جواب داده بشه دیگه . تا بقیه گمراه نشن ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bahador2009
21-10-2009, 21:16
آقا این کونامی کاپش چرا تو قسمت league.cup نیست ؟؟؟ پس کجاست ؟؟
فکر کنم قبلا گفتم که konami cup , international league توی بازی نیست.
mamadosein
21-10-2009, 21:22
من که دارم له له می زنم واسه مستر لیگ بیاد دستم 2 تا سیزن رو راحت پشت هم می رم
ولی از هر چی بخوایم چشم پوشی کنیم نمیشه مستر لیگ رو کنار گذاشت
خدا وکیلی توپ شده
مخصوصا اون جا که تمرین اختصاصی میدی و توی تمرین بقیه شرکت نمیکنه :دی
ولی مستر لیگ یه نامردی هم داره اونم اینه که این رنگ بازیکنا ( منظور قرمز و نارنجی و سبز و ... است ) خیلی بی دلیل عوض میشه
مثلا خیلی کم میشه مسی یا ژاوی توی بارسا نباشن ولی توی مستر لیگ خیلی الکی هی بنفش یا آبی میکنتشون که یکم به نظر من بی حسابه
ولی (خیلیxخیلیxخیلیx...)مود مستر لیگ پیشرفت کرده :دی
موفق باشید
H M R 0 0 7
21-10-2009, 21:35
سلام
بازی رو دانلود کردم و نصبیدم
اینم چند تا اسکرین شات از بازی در رزولیشن 1920*1200 با کیفیت High
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg
کسی خواست من این بازی رو تبدیل به نسخه 2 دی وی دی کردم بدون نیاز به Winrar و ...
فقط باید دیسک 1 و 2 رو پشت سر هم گذاشت و نصب کرد.
تست هم کردم و هیچ مشکلی نداره نصبش و اجراش
sina1372
21-10-2009, 21:39
اونایی که نسخه اصلی رو بازی میکننداگه میشه بگید روبن و اشنایدر تو رئالند؟آلونسو چی؟دفاعش کیان؟
porya_spy
21-10-2009, 21:49
دوستان تو اهواز من بازی از سرزمین رایانه گرفتم نصب شد هیچ مشکلی هم نداشت !!! تو اهواز تمام مغازه ها PES 2010 رو آورده بودن !!!!
منم بازی رو امشب خریدم و نصب کردم ... با اینکه گرافیکم سوخته بود و از گرافیک آنبرد استفاده میکنم ولی بازی اجرا شد ... اینم یه خبر خوش واسه کساییکه گرافیکشون پایینه :31:
فعلا زیاد بازی نکردم ولی چهره ی بازیکنا و گرافیک بازی نسبت به قبل کاملا مشخصه که پیشرفت زیادی کرده.
راستی من یه سوال دارم ... اگه جوابش رو میدونید بگید.
چرا کونامی از اولین نسخه ش تیم ایران رو ساخته ولی بازیکناش رو نمیسازه ؟ :5:
Google Spider
21-10-2009, 22:01
آرمین کی پچ مخصوص رو وارد بازار می کنی ؟
خبری از کیت سرور جدید نداری ؟
با این کیت سرور قبلی که برا دمو اومده بود نمی تونی کاری کنی ؟
mes que un club
21-10-2009, 22:05
سلام.من یه سوال داشتم چرا تیمهای کوچیک مثلا تیمهای لیگ هلند کمپلت لایسنس هستند ولی تیمی مثل چلسی با این همه عزمتش لایسنس نیست
Mostafa NBA
21-10-2009, 22:12
من امروز بازیو 1000 تومن خریدم .
از همین نیلوفر آبی گرفتی ؟
چون من که صبح رفتم به من 1500 فروخت گفتم چرا گفت چون فقط الان ما داریم و جای دیگه نداره ! اگه اون موقع به من میگفت 5 تومن هم بازم میخریدم :دی
Talar2009
21-10-2009, 22:12
با سلام خدمت همه دوستان
اکثر عزیزانی که نسخه اصلی بازی رو تهیه کردن ، اطلاعات جامع و کاملی رو به سایرین دادند،طبق گفته حسین جان گیم پلی بازی به مراتب روانتر و زیباتر نسبت به دمو ارائه شده ولی در مقابلش بازی یه مقدار آسونتر هست به دلایلی که ذکر شد ،ولی یه سوال باز هم ذهن من رو به شدت به خودش مشغول کرده و اونم اینه که آیا ایراد اساسیه pes 2009 که میشد با یه سری بازیکنان خاص کل تیم حریف رو دریبل کرد و به آسونی و با کمترین کار تاکتیکی به گل رسید همچنان این معضل در PES 2010 وجود داره ؟ اصلا" میشه با یه بازیکن همچین کاری رو انجام داد ، یا اینکه مدافعان و یا گیم پلی بازی اجازه اینجور حرکات رو سلب کرده
با تشکر
من بازي رو گرفتم حالا براي نصب بايد كدوم رو نصب كنم :20:
بعد اگر سريال نامبرهم مي خواد بي زحمت بدين :11:
arash66_2m
21-10-2009, 22:28
سلام/.
یه فکری به حال گزارشگر فارسی این بازی بکنید حیف از موهبت گزارشگر فارسی بهره ی نبریم.:31::46:
اصلا بازیش بهم حال نمیده :41:
یکی به من بگه این نسخه چه تغییراتی کرده تا من دلم رو به اون تغییرات خوش کنم. من که چیزی ندیدم.
البته بعضی چیزا مشخصه :
- گرافیک بهتر.
- چهره ی بازیکنا قشنگ و طبیعی طراحی شده.
- افزوده شدن امکانات Game Plan.
- استادیوم های قشنگ تر
و ...
ولی هیچ تغییری تو گیم پلی بازی و هوش مصنوعی ندیدم :19:
از پشت زیر یکی از بازیکنای حریف تکل کردم به طوری که دو تا از بازیکناش روی هم افتادن :31: ولی داور خطا نگرفت !!!!! بعد بازیکن حریف از جلو روی بازیکن من تکل کرد و داور خطا گرفت و از همه جالب تر این که بازیکنم مسدوم شد :21:
حتی انیمیشن های بازی هم مثل قبلی میمونه !!
وقتی کارت زرد بهت میده عکس العمل بازیکنا مثل نسخه ی قبله.
پس چیه این تغییر کرده که این همه مدت واسش صبر کردیم ؟ :2:
دوستان حداقل يكي سريال نامبر رو بده :13:
من که بازی رو نصب کردم نه سریال نامبر خواست نه کرک !!
Mehdi.ss
21-10-2009, 22:38
کیت سرور ورژن جدید (9.01)ولی من که امتحان کردم به pes نخورد
دانلود
من که بازی رو نصب کردم نه سریال نامبر خواست نه کرک !!
:37::37::37::37::37:
این بازی وقتی 5 گیگ حجمشه یا باید رو dvd9 رایت بشه یا 2 dvd تبدیل بشه
الان بچه هایی که خریدن 2 dvd هست یا dvd 9 ؟؟؟
میشه رو یه dvd 5 باشه ؟ اگه اره چطوری؟
واسه من دو دی وی دیه.
کی میره تو دی وی دی ناین بزنه !!
Mehdi.ss
21-10-2009, 22:42
دوستان حداقل يكي سريال نامبر رو بده :13:
مال من که این بود اگه بخوره
9VNE -M9ME-KY9S-MVCV-27EM
siamak_mu
21-10-2009, 22:44
دوست عزیز اطلاع دارم...قبلا هم این نرم افزار توی تاپیک قرار داده شد تا دوستان دموی بازی رو بوسیله اون فشرده کنن که جواب نداد...شما هم لطف کن همین افیس رو که میگی با فشرده سازی این برنامه به 1 مگ تبدیل شده برای من لینکش رو بصورت پیغام خصوصی یا پی ام بفرست...یا همین gta san andreas رو برام لینک کن...اینطوری خیلی چیزها ثابت میشه
ممنون
انجام شد قربان :31: براتون پيغام خصوصي كردم فقط با خود برنامه هست يعني برنامه و آفيس يه فايل هست. 1,4MB مگابايت براي آفيس هست بقيش برنامه هست كه كلاً 7 مگ هست. البته خود من 4.5 مگيش رو داشتم و كار كرده بود! ولي متأسفانه بعد از باز كردنش پاكش كردم :46: GTA رو كه خود من تست نكردم ولي شنيده بودم كار نميكنه. اصلاً اون ديگه با عقل هم جور در نمياد بخواد كار كنه :31:
عزیز دل برادر ( ! ) چنین چیزی نیست !
اون GTA 64 کیلوبایتی رو اگه دقتی کرده باشین نصب نمیشه ! هیچ کدوم ازا ین نرم افزارهایی که فوق العاده فشرده میکنند عمل نمیکنند ! یعنی در حقیقت این جور فایلها فقط برای تبلیغاته نرم افزار فشرده سازیه !
شما برای اینکه صحت حرف منو متوجه بشی :
همون GTA San Andrais سی که 64 کیلوبایت بود رو از حالت فشرده خارج کن . بعد میبینی که نصب نمیشه . بعد میتونی حتی با زیپ کردن خود ویندوز یا با Winrar اون فایلهای اکسترکت شده رو دوباره فشرده کنی حتی با سرعت بالا . خواهید دید که حجم فایل فشرده شد 64 کیلوبایت ! در صورتی که حجم فایلها 5 گیگ بوده ! این جور فایلها Fake هستند و فایلهای تو خالی هستند یعنی حجم فایل زیاد نشون میده ولی تو خالی است !
البته ببخشید حرفم با تایپیک مطابقت نداشت ولی خوب بالاخره باید جواب داده بشه دیگه . تا بقیه گمراه نشن ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقريباً جواب شما هم همون بالا هست دوست من. :11: فقط اگه شما هم آفيس رو خواستين براتون پ.خ كنم چون ميدونم حوصله باز كردنش رو ندارين پ.خ نكردم :31:
-----------------------------------------
از اين حرف ها بگذريم. كسي هنوز شبكه بازي رو تست نكرده ببينيم ميشه يا نه؟
اینم لینک مستقیم کرکی که دوستمون در صفحه قبل گذاشت
واسه من دو دی وی دیه.
کی میره تو دی وی دی ناین بزنه !!
پس یعنی همه نسخه های تک dvd روی dvd9 رایت شده ؟
Pro Evolution Soccer 2010 KITSERVER v9.0.0
shahabprince
21-10-2009, 23:04
من بازی رو گرفتم.تغیر چشمگیری در گیم پلی مشاهده کردم.به نظرم بازی محشره.
چند تا عکسم گذاشتم روی گرافیک high
shahabprince
21-10-2009, 23:06
کسی میدونه که پچ رسمی کونامی کی میاد؟
don-corleone
21-10-2009, 23:17
میگم دوستان این بازی که شما گرفتید فقط گزارشگر انگلیسی داره!!!! ؟؟؟
fouladiali
21-10-2009, 23:19
میگم دوستان این بازی که شما گرفتید فقط گزارشگر انگلیسی داره!!!! ؟؟؟
برای منم همین طوریه.
Hirad HRD
21-10-2009, 23:23
دوستان من بعنوان شخصی که عاشق فوتبال هستم چند تا مطلب دارم امیدوارم منطقی باشین از این که این مطلب رو مینویسم هدفم نقد بازیست نه مقایسه و اسپم دادن این حق من هست که نظر بدم:
من بازی رو دارم روی کنسول انجام میدم اونم ایکس باکس 360 ببینید گیم پلی بازی اصلاً عوض نشده یعنی بازیکنها خیلی غیر واقعی حرکت میکنن پاس های کوتاه خوبن ولی یک کم تند و unreal بازیکنها قوض میکنن و حرکت میکنن چیزی بعنوان تنه فنی دیده نمیشه پاسهای عمقی بهتر شدن ولی کامل نیستن سانترها اصلاً شبیه واقعیت عمل نمیکنن همینطور کسی که هد میزنه توپش شوت میشه تا هد سرعت بازی مسخره است و از همه مهمتر تکلهای عجیب و الکی:13:
چرا کونامی لایسنز تیمهای دیگرو نمیگیره اینرو قبول کنین که ابهت یک تیم به لوگو و پیراهن اونهاست دلیلش چیه که آرسنال چلسی تاتنهام و... به شکل مسخره در اومدن این تیمها هویت فوتبال هستن بابا بایرن مونیخ نیست :18:یعنی چی اونم در جام باشگاههای اروپا :19:تیمهای آلمانی کجا هستن ؟ 23 ورزشگاه تو دنیا داریم:18:کونامی خجالت داره
ترانسفرها هنوز کامل نیستند - تیمهای ملی اسامیشون الکی هست بابا کونامی 2010 هستیم مثلاً:41:
من دارم fifa10 رو رو ایکس باکس انجام میدم هر بازیش زندگیه کلی حال میکنو نقص تو بازیش نیست :8:
خلاصه کلام کونامی از سری بازیهاش تا حالا بهتر کار کرد ولی 2 ساله که easport با fifa روی کنسول کولاک کرده
در اخر من عاشق فوتبال هستم چه pesوچه fifa ولی از کونامی نا امید شدم :10:
bahador2009
21-10-2009, 23:24
و این هم آخرین پیام از سازندگان Pes2010 برای طرفداران:
Hi everyone.
This is a message from all of the PES team here in Tokyo.
You'll be able to get your hands on the game on Thursday/Friday and we really hope you enjoy all the improvements and changes we've made this year.
As we keep saying we really appreciate your help making the best PES yet and we hope you'll continue to give us great feedback.
We'll be adding downloadable updates and content shortly - free of charge of course - so watch out for those.
In the meantime we hope you enjoy all our efforts.
Thanks for all your support.
PES Production
سلام دوستان آیا این نسخه اصل بازی هست یا تقلبیه؟
hesamat87
21-10-2009, 23:44
دوستان امتیاز انحصاری لیگ آلمان دست FIFA س و KONAMI نمی تونه حتی با اسم اشتباه بایرن رو اضافه کنه
بچه ها یه سوال، من یه مشکلی دارم صدای سرود (chant) تماشاچیا برام خیلی بلندتر از صداهایی مثل خوشحالی بعد از گل شونه می خوام بدونم مشکل از sound card منه یا واسه شما هم همینه؟
S A M S U N G
21-10-2009, 23:44
سلام به همگی .
من الان بازی کردم .
محشره . حتما بازی کنین .
مخلصیم .
mellllanic
21-10-2009, 23:49
من خودم از سایت سفارش دادم که امروز زنگ زدن گفتند شنبه به دستم میرسه ولی صبح که من انقلاب بودم پیداش نکردم شاید فردا بیادش .
ArminxXx
21-10-2009, 23:51
سلام به همه.
این یه پیام از تمام برو بچه های تیم سازنده pes در ژاپن هستش.
شما میتونین بازی رو این پنجشنبه/جمعه در اختیار داشته باشین و ما خیلی خوشحالیم که شما از تغییرات و پیشرفتهایی که ما در این بازی انجام دادیم خوشحالین.
ما هنوزم با تمام وجود از کمکهایی که شما در ساخت بهترین ساکر حال حاضر کردید متشکریم و خوشحال میشیم که شما بازم بهترین فیدبکهاتون (چیزی بنظرم نیومد پس عین کلمه رو به فارسی نوشتم) رو به ما بنویسین.
ما قابلیت دانلود از خود بازی برای آپدیتش رو اضاف کردیم پس منتظرش باشین.(توجه: این پیام رو قبلا از انتشار بازی در تاریخ موعود دادن).
امیدواریم از بازی خوشتون بیاد.
تشکر برای تمام همایت هاتون.
تهیه و تولید کنندگان PES.
امیدوارم اونایی که انگلیسیشون خوب نیست از این ترجمه لذت ببرن.
نسخه ی ps 3 موجود هست الان تو بازار؟؟؟؟
اگه هست قیمت همون 120 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
undercover
21-10-2009, 23:59
باسلام به همگی،میخواستم مطلبی روبگم شایدجاش اینجانباشه ولی نمی تونم جلوی خودم روبگیرم.من ازطرفداران دوآتیشه PES بودم وهستم،به تازگی تونستم نسخه نکست فیفا10 روبازی کنم درهمون اوایل بازی یک حسرت بزرگی روسرم خراب شدکه چرااین EA نامرداین نسخه روبرا PC نداده.ای کاش همه عزیزان میتونستنداین ساخته شگفت انگیزروببینند.یک فوتبال واقعی باگیم پلی وصداگذاری واقعی،انعطاف بازیکنان درهنگام حرکت ودربیل باورنکردنیه،درمورد گرافیک به غیرازقسمت طراحی چهره ازهمه نظر برتراست(چه درمورد طراحی چمن وورزشگاهها وچه ازنظر طراحی تماشاچیان ومسایل حاشیه میدان وانیمیشنها،شرایط جوی و...)
وقتی بازیکنان همدیگرروپرس میکنندودوش به دوش هم حرکت میکنند وتنه به هم میزنند میتونی فیزیک روبه معنای واقعی کلمه لمس کنی.
برخلاف برخی ادعاها که میگن فیفایک بازی فانتزیک ویک نفره هست،بایدبگویم تاکتیکهای تیمی دربازی بیشترازPES نباشدکمترنیست(بدون شک)که درکنارآن تاکتیکهای فردی نیزوجودداردکه برخلاف PES انجام آنهابسیاردلپذیرتر وکاربردی ترطراحی شده است که هرکس بنابه سلیقه خودمی تواندازآنهااستفاده کند،دردنیای واقعی هردربیلی که وجودداشته باشدشمامی توانید به زیبایی آن رادرفیفااجراکنید البته نه باهربازیکنی(متاسفانه انجام حرکات بسیارمحدودی هم که درPES 10 وجودداردبسیارسخت وغیرکاربردی طراحی شده به طوری که بایدقید همه اونها روزد).خلاصه بایدحسرت خورد که چرااین نسخه رابه PC نمی دهند.
البته منظورم ازاین حرفهابه چالش کشیدن این دوبازی نبود.متاسفانه تواین تاپیک تعصبات افراطی برخی باعث شده بودکه این شاهکارروازدست بدم.
UP-SNAKE
22-10-2009, 00:00
منم بازی رو گرفتم از آرياشهر ، نسبت به دمو خيلی بازی سريع تر شده متأسفانه پاس ها بهتر شدن ولی بازم بازی نسبت به دمو آسون تر شده
خوب بالاخره موفق به بازي شدم :31:
ولي خيلي سريع مي دون سرم درد گرفت در كل محشر بيد :10:
ArminxXx
22-10-2009, 00:13
باسلام به همگی،میخواستم مطلبی روبگم شایدجاش اینجانباشه ولی نمی تونم جلوی خودم روبگیرم.من ازطرفداران دوآتیشه PES بودم وهستم،به تازگی تونستم نسخه نکست فیفا10 روبازی کنم درهمون اوایل بازی یک حسرت بزرگی روسرم خراب شدکه چرااین EA نامرداین نسخه روبرا PC نداده.ای کاش همه عزیزان میتونستنداین ساخته شگفت انگیزروببینند.یک فوتبال واقعی باگیم پلی وصداگذاری واقعی،انعطاف بازیکنان درهنگام حرکت ودربیل باورنکردنیه،درمورد گرافیک به غیرازقسمت طراحی چهره ازهمه نظر برتراست(چه درمورد طراحی چمن وورزشگاهها وچه ازنظر طراحی تماشاچیان ومسایل حاشیه میدان وانیمیشنها،شرایط جوی و...)
وقتی بازیکنان همدیگرروپرس میکنندودوش به دوش هم حرکت میکنند وتنه به هم میزنند میتونی فیزیک روبه معنای واقعی کلمه لمس کنی.
برخلاف برخی ادعاها که میگن فیفایک بازی فانتزیک ویک نفره هست،بایدبگویم تاکتیکهای تیمی دربازی بیشترازPES نباشدکمترنیست(بدون شک)که درکنارآن تاکتیکهای فردی نیزوجودداردکه برخلاف PES انجام آنهابسیاردلپذیرتر وکاربردی ترطراحی شده است که هرکس بنابه سلیقه خودمی تواندازآنهااستفاده کند،دردنیای واقعی هردربیلی که وجودداشته باشدشمامی توانید به زیبایی آن رادرفیفااجراکنید البته نه باهربازیکنی(متاسفانه انجام حرکات بسیارمحدودی هم که درPES 10 وجودداردبسیارسخت وغیرکاربردی طراحی شده به طوری که بایدقید همه اونها روزد).خلاصه بایدحسرت خورد که چرااین نسخه رابه PC نمی دهند.
البته منظورم ازاین حرفهابه چالش کشیدن این دوبازی نبود.متاسفانه تواین تاپیک تعصبات افراطی برخی باعث شده بودکه این شاهکارروازدست بدم.
اولا خسته نباشی که اینهمه نوشتی:31:
دوم بگم که ما طرفدارای PES روی Pc هستیم و در حال حاضرم pes روی pc یه غول محسوب میشه و ما هم به همین دلیله که عاشقش شدیم ولی اینکه شما میگی fifa رو کنسول سره هیچ بحثی توش نیست ودرست میگی ولی اکثر قریب به اتفاق بچه ها تو این تاپیک PC بازن و همونطور که خودتم گفتی این فیفا رو برای PC نمیدن پس به این نتیجه میرسیم که pc بازها فقط به پرستیدن PES بر روی pc مشغولند و چون FIFA این ارزش رو برای pC بازها قائل نیست پس دلیلی نمیشه که PC بازها هم ارزشی براش قائل باشن و اون رو بازی کنن.:10:
ee? تو بودی؟ یادم نبود که این بحث رو با تو می کردم چه جالب... ولی اون موقع قبول کن معنی لایسنس رو نمی دونستی اونطور که الان می دونی اون موقع من یه دردسر داشتم اونم این بود که معنی کلمه لایسنس رو برات توضیح بدم اتفاقا من هم اون موقع داشتم می گفتم که با ادیت نمیشه لایسنس گرفت فقط میشه به حالتی در آورد که با حالت لایسنس یکسان بشه ولی تو این حرف من رو قبول نمی کردی و هی می گفت نه اون دوست تو به حالت لایسنس در نمیاره بازی رو لایسنس می کنه... البته دلیلش این بود که معنی لایسنس رو اونطور که الان می دونی اون موقع شاید نمی دونستی و چون می دونستم این اصرارت در اثر فقدان اطلاعات کافی بود دیگه ادامه ندادم و حتی ناراحت هم نبودم چون می دونستم به مرور زمان خودت متوجه می شی و اگه از دوستت بپرسی بهت میگه که کارش ادیت و اصلاح هست نه گرفتن لایسنس برای ساخت تیم:46:
موفق باشی ابوالفضل جان...
اتفاقاً به خوبی میدونستم! آدمی هم نیستم که بخوام ندونسته حرفی رو بزنم و یا به داشته هام غره بشم!!!!! :2:
----------------
اما وقتی شما منظور منو نمی گرفتی، من چیکار می خواستم بکنم؟! این رو هم قبول دارم که منظورمو بد بیان کردم، اما اصلاً اینکه اطلاعاتم در مورد لایسنس تغییر کرده رو نه! من اصلاً اون دوستم که هکر هستش رو یک ساله حتی کلامی با هم صحبت نکردیم!!!!
undercover
22-10-2009, 00:31
اولا خسته نباشی که اینهمه نوشتی:31:
دوم بگم که ما طرفدارای PES روی Pc هستیم و در حال حاضرم pes روی pc یه غول محسوب میشه و ما هم به همین دلیله که عاشقش شدیم ولی اینکه شما میگی fifa رو کنسول سره هیچ بحثی توش نیست ودرست میگی ولی اکثر قریب به اتفاق بچه ها تو این تاپیک PC بازن و همونطور که خودتم گفتی این فیفا رو برای PC نمیدن پس به این نتیجه میرسیم که pc بازها فقط به پرستیدن PES بر روی pc مشغولند و چون FIFA این ارزش رو برای pC بازها قائل نیست پس دلیلی نمیشه که PC بازها هم ارزشی براش قائل باشن و اون رو بازی کنن.:10:
دوست عزیز من این همه نوشتم که بگم دراین تاپیک خیلی وقتهاواقعیت جای خودروبه تعصب داده واین دقیقاباعث گمراهی کسانی میشه که ازاین تاپیک استفاده می کنند،حتی اگه EA ارزشی برا PC قائل نباشه این دلیل نمیشه که باقضیه تعصبی برخوردکرده وجلوی واقعیت درپوش بذاریم.
ArminxXx
22-10-2009, 00:50
Mostafa NBA شما سیستمت چیه؟
Mostafa NBA
22-10-2009, 00:59
Mostafa NBA شما سیستمت چیه؟
رم 2 تا یک گیگ با باس 1066
گرافیکم 9600 جی تی 512 با برند گیگابایت.
سی پی یو 8200 C2Q .
کنسول چیه کنسول مال بچه هاست فیفا رم بده بچه ها بازیکنن سرشون گرم باشه only pes با مستر لیگ توپش
JUSTIN11
22-10-2009, 01:03
میشه بپرسم کدوم تعصبات؟
با مطلبی که شما نوشتی میتونم حدس بزنم شما از کدوم دسته طرفداران فوتبالید.
دوست عزیزم این نظر شخصیه شماست.ممکنه بعضی از امکانات فیفا بهتر و کاملتر از pes باشه ولی بنظر من خیلی از چیزهایی رو که pes داره فیفا نداره و در آینده هم فکر نکنم بتونه بدست بیاره.
منم تا چند وقت پیش که هنوز فیفا رو کنسول بازی نکرده بودم فکر میکردم بهترین بازیه فوتبال رو کونامی ارائه نمیده.ولی حالا که فیفا رو بازی کردم علاقم به کونامی بیشتر شده!!
بقول یکی از بچه های فروم wenb
I was playing FIFA because because I have not known PES. Now I play PES because I know FIFA
اینم نظر منه.
Mostafa NBA
22-10-2009, 01:08
بد نیست که تمامی طرفداران فیفا ی کنسول یک سر به کلوب های کنسول در سطح شهر بزنند ! خواهند دید که در اونجا هم 90% افراد PES بازی میکنن. پس در مجموع نمیتونیم بگیم که فیفا موفق عمل کرده حداقل در ایران که اینطوریه.
ببینید.من یک 3d مدلرم که سالهاست model میسازم و human anatomy رو حفظم.fifa حتی تو ساخت anatomy مشکل داره.وقتی اساسی ترین مسله که بازیکنان تو fifa اینقدر مضحکه منی که طراحی می کنم چطور میتونم طرفداره fifa شم و توانایی konami در این معقوله رو نادیده بگیرم.pes اناتومیه بازیکنان رو شاهکار ساخته و همین برای من کافیه...
تو رو به خدا قسم حرفامو نمایش بدید.
Mr.Vahid
22-10-2009, 01:25
این بازی رو xobox بهتره یا رو pc یا اینکه اصلا فرق نمی کنه
دوستان من شب بازی رو از یه مغازه تو کرج خریدم دو دی وی دی همه چیز اوکیه وقتی میخوام نصب کنم جای نصب رو اوکی میکنم میزنم اونجا که باید درصد بیاد پر بشه اصلا هیچ اتفاقی نمیافته همینجوری میمونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به من کمک بدید من خیلی نسخه بازیم :((
Talar2009
22-10-2009, 01:32
با سلام خدمت همه دوستان
اکثر عزیزانی که نسخه اصلی بازی رو تهیه کردن ، اطلاعات جامع و کاملی رو به سایرین دادند،طبق گفته حسین جان گیم پلی بازی به مراتب روانتر و زیباتر نسبت به دمو ارائه شده ولی در مقابلش بازی یه مقدار آسونتر هست به دلایلی که ذکر شد ،ولی یه سوال باز هم ذهن من رو به شدت به خودش مشغول کرده و اونم اینه که آیا ایراد اساسیه pes 2009 که میشد با یه سری بازیکنان خاص کل تیم حریف رو دریبل کرد و به آسونی و با کمترین کار تاکتیکی به گل رسید همچنان این معضل در PES 2010 وجود داره ؟ اصلا" میشه با یه بازیکن همچین کاری رو انجام داد ، یا اینکه مدافعان و یا گیم پلی بازی اجازه اینجور حرکات رو سلب کرده
با تشکر
ممنون میشم اگه عزیزان اطلاعاتی در این خصوص بدن،اینکه واقعا" معضل دریبل زدنه کل تیم حریف با یه سری بازیکنای خاص مخصوصا" اگه excellent (condition اونها قرمز باشه) باشه، در pes 2010 از بین رفته یا نه ، بالفرض مثال در pes09 وقتی رونالدو قرمز بود ، اگه با 8 تا دفاع هم میرفتی روش از تو همشون رد میشد و با چپ و راست کردن و تو سر توپ زدن عین آب خوردن به گل میشد رسید و واقعا" هیچ راه چاره ای نداشت تا متوقفش کنی، این مشکل در نسخه نهایی pes2010 مرتفع شده؟
باتشکر
night lord
22-10-2009, 01:41
آقا این PES2010 اولش دمو نشون نمیده یا فقط مال من نداره ؟
روی ویندوز SP2 میشه بازی رو اجرا کرد؟!
night lord
22-10-2009, 01:45
یه سوال دیگه اینکه پچی نیست که بشه این بازیو رو شبکه خانگی بازی کرد؟
بابا ما هویجیم اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی سوال منو جواب بده من وقتی میرم تو نصب همه چیزو میزنم وقتی به اینستال میزنم باید یه صفحه بیاد که نشون بده چند درصد رفته و دی وی دی دو بخواد ولی اصلا هیچی نمیاره واسم همینجوری صفحه سفید میمونه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل از چیه؟
Mostafa NBA
22-10-2009, 01:58
برای من که نشون میده. حجم محتویات دی وی دی چقدره ؟
بابا ما هویجیم اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی سوال منو جواب بده من وقتی میرم تو نصب همه چیزو میزنم وقتی به اینستال میزنم باید یه صفحه بیاد که نشون بده چند درصد رفته و دی وی دی دو بخواد ولی اصلا هیچی نمیاره واسم همینجوری صفحه سفید میمونه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل از چیه؟
باید نشون بده. واسه منم یک همچین مشکلی قبلا پیش میومد که ظاهرا از ویروس بود. یک عدد آنتی ویروس Kaspersky نصب کن ببین چی میشه.
آپدیتش هم بکن. این نسخه تا 30 روز کار میکنه.
Mr.Vahid
22-10-2009, 02:02
شما هم معلوم نیست کدوم وری هستین!
اسم یوزرتون کرسپو هست اونوقت اواترتون جناب رائول امضاتون هم باتیستوتا:18:
مشکلم با آنتی ویروس هم حل نشد
میگم این بازی کرک نداره؟؟ چون تو این دوتا دی وی دی من اصلا اثری از کرک نیست چرا؟؟؟
ماله من كه intro رو داره.
BIJAN5759
22-10-2009, 07:13
من نشستم از صفحه 580 تمام پست هارو خوندم و نظرات دوستانو دیدم ولی خودم هنوز بازیرو نگرفتم گذاشتم امروز که بازی از سایت اصلی خودش منتشر میشه با خیاله بگیرم و حالشو ببرم.
مشکلم با آنتی ویروس هم حل نشد
میگم این بازی کرک نداره؟؟ چون تو این دوتا دی وی دی من اصلا اثری از کرک نیست چرا؟؟؟
اگه مشکلت فقط پرنشدن خط نصب هستش چند دقیقه بزار تو همون حالت بمونه بعد برو ببین فولدری که بازی داره توش نصب میشه حجمش زیاد شده یانه اگه زیاد شده باشه مشکلی نیست بعد از حدود 15تا30 دقیقه بازی نصب میشه .
من این مشکلو با بازی half life2 داشتم بعد ازده دقیقه یهو بازی نصب میشد شاید مشکل شما هم اینطوری حل شد:10:
اينم پچی برای درست شدن اسمها و پرچم ها:
فقء يكي أخرين ggs ي كه اومده رو بزاره.
سلام.من یه سوال داشتم چرا تیمهای کوچیک مثلا تیمهای لیگ هلند کمپلت لایسنس هستند ولی تیمی مثل چلسی با این همه عزمتش لایسنس نیست
تو ایران گروهی هست به نام وینسار که شاید خیلی از شما اونها رو بشناسید این حرفهایی که میخوام بگم باتوجه به اطلاعاتی هست که از اونا بدست اوردم . ببینید تیمهایی که میخوان لیسانس شده باشند باید لیست کامل بازیکنان و سییتم بازی و مدل لباسها و.... رو به مسؤلین ساخت بازی بدن تا اونا این اطلاعات را وارد بازی کنند واگه تیمی مثل چلسی لیسانس نشده مشکل از کونامی نیست. اینم بدونید که در سالهای گذشته یکی از همین بچه های گروه وینسار اطلاعات تیم ملی را برای مسولین بازی برده بود اما به دلیل اینکه اسراییل یکی از اسپانسر های این شرکت بوده این توافق صورت نمیگره.
من اینها رو گفتم حالا راست ودروغش باخودتون این مطالبی بود که گرو وینسار که یکی از بهترین گروههای ادیتور بازیpes هستندگفتند ماهم قبلا خوندیم حالا اینجا نوشتیم.
mohsen.rajabi
22-10-2009, 08:13
ببخشید دوستان میشه سریال بازی رو بدید
سلام من بازی دیشب گرفتم.خیلی با حال شده از هر لحاظ:گرافیک گیم پلی مستر لیگ به واقعت نزدیک شده و...........من بعد از 6 بازی تونستم یه بازی ببرم .پرسینگ خیلی با حال وقتی توپ تو پام یهو 3 بازیکن میان تو پام واقعا بازی باحالی .......یه مشکل کوچیک دارم زمانی که نزدیک دروازبانه حریف می شم بالا سره تصویر انگار مه هست ولی زمان کرنل دیگه نیست به نظرتون مشکل چی؟؟؟؟؟؟
mohsen.rajabi
22-10-2009, 08:28
دوستان مگه نگفتن که بوندس لیگا هم هست
پس چرا نیست؟
bahador2009
22-10-2009, 08:33
اینم از سریال:
Serial : 5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45
masoodbr
22-10-2009, 08:33
سلام لیگ قهرمانان و لیگ اروپا هم داره از مسترلیگ بگید
Hirad HRD
22-10-2009, 08:50
کنسول چیه کنسول مال بچه هاست فیفا رم بده بچه ها بازیکنن سرشون گرم باشه only pes با مستر لیگ توپش
به به بابا بزرگ اظهار نظر فرمودند:21:
Hirad HRD
22-10-2009, 08:58
میشه بپرسم کدوم تعصبات؟
با مطلبی که شما نوشتی میتونم حدس بزنم شما از کدوم دسته طرفداران فوتبالید.
دوست عزیزم این نظر شخصیه شماست.ممکنه بعضی از امکانات فیفا بهتر و کاملتر از pes باشه ولی بنظر من خیلی از چیزهایی رو که pes داره فیفا نداره و در آینده هم فکر نکنم بتونه بدست بیاره.
منم تا چند وقت پیش که هنوز فیفا رو کنسول بازی نکرده بودم فکر میکردم بهترین بازیه فوتبال رو کونامی ارائه نمیده.ولی حالا که فیفا رو بازی کردم علاقم به کونامی بیشتر شده!!
بقول یکی از بچه های فروم wenb
I was playing FIFA because because I have not known PES. Now I play PES because I know FIFA
اینم نظر منه.
ميشه بگين چه چيزي pes داره كه fifa نداره در ضمن اون دوستمونم كه گفت تعصب دارين راست ميگه راستي نظر هر كسي محترمه شما هم لازم نيست تشخيص بدي كه كي طرفداره چه بازيه ما نقد ميكنيم چون حقمونه
امير موسر
22-10-2009, 09:29
قسمت آنلاین بازی رو نمیشه راه انداخت !؟
پس از بررسی های زیادی توی این بازی فهمیدم تنها چیزی که تغییر کرده و خیلی به چشم میخوره منوی اول بازیه :31:کونامی توی هر نسخه به جایی که امکانات به فوتبالش اضافه کنه اونا رو از نسخه ی جدید حذف میکنه !! انتخاب داور تو نسخه ی 5 و 6 بود که بعد از این نسخه ها دیگه نزاشت ... من فکر میکردم به Option بازی چیزی اضافه میکنه ولی وقتی دیدم از همه نسخه های قبلی کمتر گزینه واسه تنظیم وجود داشت واقعا تعجب کردم !!! احتمالا فقط گرافیک بازی رو خواستن ببرن بالا که اگه این کارم نمیکردن طرفدارای زیادی رو از دست میدادن. بازیکنا خیلی تند و غیر طبیعی راه میرن آدم یاد بازی نید فور اسپید میفته :31: ... مثلا خواستن انیمیشن موقع کرنر زدن و ضربه آزاد زدن بهش اضافه کنن ولی با این کار بازی رو خیلی غیر طبیعی تر کردن چون انیمیشناشون کاملا غیر واقعیه. هوش مصنوعی داور رو بگووووووووووووووووووووووو و :31:
فکر کنم چون تو نسخه های قبلی داور همش یا کارت قرمز میداد یا زرد این دفعه خواستن یه کاری کنن این قدر گیر نده به بازیکنا !! شما به راحتی میتونید فوتبال آمریکایی بازی کنید :27: از پشت به بازیکنای حریف تکل کنید بدون اینکه کارتی بگیرید !! خودم چند بار این کار رو انجام دادم و به طور وحشتناکی تکل کردم از پشت به امید اینکه کارت قرمز بده، ولی اون اصلا کارت نداد حتی یه کارت زرد :41:. گل زدن تو بازی مثل آب خوردن شده !!! :2: ... داشتم با Top Player بازی میکردم به راحتی بهش گل میزنم در حالی که اون از اول بازی تا آخر بازی فقط 2 3 بار به دروازه ی من حمله کرد آخرشم زد تو اوت :31:...
همچین از این نسخه تعریف کردید قبل از بازی من فکر کردم یه فوتبال کامل کونامی میخواد به بازار عرضه کنه.
ولی بهتره عاقلانه قضاوت کنیم و با حرفای الکی خودمون رو راضی نکنیم.
واقعا این نسخه تفاوت چندانی با نسخه ی قبلی نمیکنه. :13:
البته مطمئنم که هر کسی یه نظری داری و هر نظری یه سری موافق و مخالف. :11:
نقد نسخه ی جدید با نسخه ی قبلی PES از فروشگاه پی سی ورلد رو بخونید خیلی جالبه :31: :
نسخه ی 2009 :
Pro Evolution Soccer 2009 - نسخه 2009 از زیباترین بازی فوتبال رایانه ای منتشر شد ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ماهها انتظار علاقمندان به بازی های رایانه ای به ویژه بازی فوتبال با انتشار نسخه جدید بازی طبیعی و زیبای فوتبال Pro Evolution Soccer که بی شک همگان را طی سالهای اخیر با عرضه بازیهای فوتبال فوق واقع گرایانه عاشق خود کرده است به پایان رسید و نسخه 2009 این بازی گرافیکی تر و واقع گرایانه تر از همیشه منتشر شد !
نسخه 2009 گفته سازندگانش پیشرفته ترین، طبیعی ترین و راضی کننده ترین بازی فوتبال در سری بازی های محبوب PES است که تا به امروز ساخته شده است .این بازی سعی در آن داشته تا آنجا که می تواند فاصله میان فوتبال شبیه سازی رایانه ای با واقعیت را به حداقل برساند . Game Play جدید بازی پس از ایراد هایی که به نسخه 2008 گرفته شد از یک سو و گرافیک زیبا و غیر قابل انکار این نسخه همه و همه دست به دست هم داده اند تا شما طعم یک فوتبال حقیقی را بیشتر حس کنید .
ویژگی های بازی Pro Evolution Soccer 2009:
- گرافیک بسیار عالی و زیبای این نسخه که به واقعیت بسیار نزدیک شده است .
- هوش مصنوعی فوق العاده پیشرفته بازی که در آن هم تیمی های شما بسیار هوشمندانه جاگیری و حرکت می کنند و حتی پس از جایگری مناسب دخواست توپ از شما می کنند !
- زوایا و حالت جدید دوربین در این نسخه که بسیار واقعی تر و مسلط تر بر بازیست .
- بازیکنان، تیم ها و استادیم های جدید و کاملا Licensed شده .
- ویژگی منحصر به فرد لیگ قهرمانان اروپا .
- حالت جدید و بسیار Become A Legend که بازیکنان خود را طراحی و می سازید و او را در راه تبدیل شدن به یک قهرمان و پیشرفت فوتبال حرفه ای همراهی می کنید .
- قابلیت وارد کردن چهره شما در محیط بازی و ساخت شما به عنوان بازیکنان با استفاده از دوربین دیجیتال !
- پیشرفت های قابل توجه در کنترل توپ، پاس دادن و حرکات تیمی و عکس العمل های هم تیمی های شما!
و ....
نسخه ی 2010 :
Pro Evolution Soccer 2010 - نسخه 2010 از زیباترین بازی فوتبال رایانه ای !
ماهها انتظار علاقمندان به بازی های رایانه ای به ویژه بازی فوتبال با انتشار نسخه جدید بازی طبیعی و زیبای فوتبال Pro Evolution Soccer که بی شک همگان را طی سالهای اخیر با عرضه بازیهای فوتبال فوق واقع گرایانه عاشق خود کرده است به پایان رسید و نسخه 2010 این بازی گرافیکی تر و واقع گرایانه تر از همیشه منتشر شد !
نسخه 2010 گفته سازندگانش پیشرفته ترین، طبیعی ترین و راضی کننده ترین بازی فوتبال در سری بازی های محبوب PES است که تا به امروز ساخته شده است .این بازی سعی در آن داشته تا آنجا که می تواند فاصله میان فوتبال شبیه سازی رایانه ای با واقعیت را به حداقل برساند .
سازندگان این بازی در نسخه 2010 به تمامی گزارشات و درخواست هایی که بازیکنان و عاشقان این بازی فوتبال رایانه ای در طی یک سال گذشته برای بهبود بازی کرده اند توجه کرده و بعد وسیعی از تغییرات منحصر به فرد و بی نظیر را در نسخه جدید اعمال کرده اند .
ویژگی های بازی Pro Evolution Soccer 2010:
- گرافیک بسیار عالی و زیبای این نسخه که به واقعیت بسیار نزدیک شده است .
- هوش مصنوعی فوق العاده پیشرفته بازی که در آن هم تیمی های شما بسیار هوشمندانه جاگیری و حرکت می کنند و حتی پس از جایگری مناسب دخواست توپ از شما می کنند !
- زوایا و حالت جدید دوربین در این نسخه که بسیار واقعی تر و مسلط تر بر بازیست .
- بازیکنان، تیم ها و استادیم های جدید و کاملا Licensed شده .
- ویژگی منحصر به فرد لیگ قهرمانان اروپا .
- شبیه سازی عالی جو استادیوم برای بازیکنان !
- شخصیت ها و بازی منحصر به فرد تعریف شده برای هر یک از بازیکنان !
- به کارگیری عالی استراتژی در بازی .
- قابلیت وارد کردن چهره شما در محیط بازی و ساخت شما به عنوان بازیکنان با استفاده از دوربین دیجیتال !
- پیشرفت های قابل توجه در کنترل توپ، پاس دادن و حرکات تیمی و عکس العمل های هم تیمی های شما!
و ....
:16:فکر کنم غیر مستقیم به همه داره میگه که نسخه ی جدید با نسخه ی قبلی چندین تفاوتی نکرده :38:
اره ميشه من خودم دارم روي همين بازي وكونم :5:
BIJAN5759
22-10-2009, 10:10
شما نظرتون برای خودتون محترمه ولی این فقط نظر شماست یعنی این همه دارن از بازی تعریف میکنن الکیه ؟؟ شما با یه نظر میخواین همه چیرو خراب کنین !!!! به نظر خیلی و خوده من کونامی این بار هم شاهکار کرده و یه بازی بسیار زیبایی عرضه کرده ...
قابل توجه فیفا بازانی که فکر میکنن فیفا 10 هدیه ای الهی از سوی خداست به این کلیپها که مربوط میشه به شاهکارهای دروازه بانهای فیفا 10 نگاه کنید ( 10 دقیقه کمدی فیفا 10 - آدم نمیدونه بخنده یا به حالشون گریه کنه ):
من نمیخواستم این ویدئوها رو بزارم اما دیدم لازمه به افرادی که فقط انتقاد میکنن این مساله رو متذکر بشم که هر بازی بالاخره ایراداتی داره و از اون ور هم نکات برجسته ای داره که باید با هم سنجیده بشه . ورگرنه کاری نداره بشینیم کنار گود بگیم لنگش کن ساخت بازی فرایند بسیار پیچیده ای داره باید با توجه به محدودیتها اظهار نظر کرد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.