مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
وین رونی
01-03-2010, 21:07
من تو BAL پستم AM بود تا اینکه دعوت شدم به تیم ملی انگلیس.اونجا منو گذاشتن DM.پدرم در میومد نمی تونستم از میانه زمین برم جلوتر تا اینکه شدم کاپیتان و فرمیشن انگلیس رو گذاشتم همون فرمیشینی که خودم قبلاً ساخته بودم و خودم هم رفتم دوباره AM
آقا حذفش کنید آبروم رفت.یه لحظه فکر کردم اینجا تاپیک FIFA 10 است.
معذرت می خوام
نه فکر نمی کنم شما سعی کن به محض اینکه اوضاع مالی باشگاه بهتر شد دکتر تیم رو ارتقا بدی. اینطوری تلفات ناشی از مصدومیتت کلا کمتر میشه
آرمین جان من الان دکترم رو با هزار بدبختی رسوندم سطح 5 ولی حالا هفته ی دوم بازیهای لیگ یک بازیکن 21 سالم با اورال 91 تا آخر فصل مصدوم شد وقتی که من دکترم سطح 1 بود همچین مصدومیت هایی نمیدادم ولی حالا...
-------------
[ ]
آقا حذفش کنید آبروم رفت.یه لحظه فکر کردم اینجا تاپیک FIFA 10 است.
معذرت می خوام
رفیق آبروی آدم با این چیزا نمیره.
شما اگه میخوای کسای دیگه پستت رو نبینن کل پستت رو پاک کن و فقط بنویس حذف شود.
masoudtr
01-03-2010, 21:54
این بازی ها تیم منتخب جهان یا اروپا نداره؟
اگه داره چجوری میادشون؟
خیلی ممنون بابت توضیحات.
خوب پس من کدوم پچ رو نصب کنم که اسم بیشتر تیمها و بازیکنها رو درست میکنه ؟
ببين تو ميتوني بازي رو از داخل خود بازي آپديت كني كه يه سري تغييرات ميده يا مي توني فايلش رو دانلود كني و تو محل مورد نظر بريزي.اين فايل اسمش dt0f هست و بهش DLC هم ميگن.البته اسم بازيكن ها و تيم ها رو درست نميكنه ولي شماره ها و توانايي هاي بازيكن هارو تا نيم فصل آپديت ميكنه و يه تعداد كفش هم به بازي اضافه ميكنه.واسه اين كه اسم ها درست بشه احتياج به Edit File داري و واسه اين كه لباس ها و لوگوهاي تيم ها و ليگ ها درست بشه احتياج به كيت سرور داري.اين فايل اديت و كيت سرور با هم ميشن پچ.
خوب پچ خيلي زياد هست ولي اگه مثله خيلي ها دوست داري كه بازيت دست نخورده بمونه و فقط اسم تيم ها و بازيكن ها درست بشه ، پچ آرمين krauser رو دانلود كن.قراره كه تا دو سه روز ديگه پچ جديدش رو بذاره اما اگه عجله داري ميتوني قبلي رو از اين جا بگيري
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپديت جديد بازي يا DLC يا dt0f رو هم از اين جا بگير
Spaniuly
01-03-2010, 22:44
آقایون این موضوع برای همیشه تموم!
حالا: من اگر از ترینر استفاده کنم نمی تونم مصدومیتش رو تمون کنم یا پول بگیرم...؟
شما لینک معتبر نداری جناب آرمین!
نه فکر نکنم با ترینر درست بشه. اصلا این یه ضعف نیست اینکه در طول فصل بازیکن شما مصدوم میشه یه چالش هست که حس واقعی مدیریت تیم رو به شما القا می کنه. شما مجبور میشی بدون اون بازیکن فصل رو ادامه بدی این خودش یه جذابیته ولی خوب اگه حساس هستید سعی کنید بازی کنان نوع A بخرید
این بازی ها تیم منتخب جهان یا اروپا نداره؟
اگه داره چجوری میادشون؟
نه فقط 7 تا تیم کلاسیک داره که شما می تونی با فتح جام جهانی با هر کدوم از تیم های انگلیس فرانسه آلمان هلند ایتالیا برزیل و آرژانتین کلاسیک هر کدوم رو آزاد کنید. خوب اگه DLC 1.05 رو دانلود کنید می بینید که بازیکنانی نظیر پله گارینشا پلاتینی گرهارد مولر یوهان کرویوف فان باستن و ... توی تیم های کلاسیکشون حضور دارند. بدون DLC آخری این بازیکنان رو نخواهید داشت توی تیم ها. در هر صورت شما اگه بخواهید می تونید توی بخش ادیت بازی تیم منتخب بسازید ولی این باعث میشه اون بازیکنان از تیم اصلی شون جدا بشن که این اصلا جالب نیست حداقل برای من:
ها راستی DLC اخیر هم اشکالتی داره با اینکه نیستلروی به تیم هامبورگ رفته ولی بازم توی رئال هست توشیچ هم از منچستر به کلن رفته اینا اعمال نشدن ولی من توی ادیت فایلم اینارو درست کردم
payam_2002us
02-03-2010, 00:02
دوستان خواهشا یک پستی ر. بهم معرفی کنید در مورد نقل و انتقالات تو این بازی و مخصوصا نحوه تمدید قرارداد با بازیکنام در مستر لیگ و اینکه چطوری بهشون پیشنهاد پول بیشتر بدم تا تمدید کنه و از تیم نره
دوستان خواهشا یک پستی ر. بهم معرفی کنید در مورد نقل و انتقالات تو این بازی و مخصوصا نحوه تمدید قرارداد با بازیکنام در مستر لیگ و اینکه چطوری بهشون پیشنهاد پول بیشتر بدم تا تمدید کنه و از تیم نره
بفرما
Spaniuly
02-03-2010, 00:18
قبلا زیاد بحث شده من همیشه گفتم برای خرید بازیکن راه های مختلفی پیشنهاد شده ولی من اصولا توی مستر لیگ به بازیکن خاصی نمی تونم دل ببندم بالاخره افت می کنه مشخصا بازیکنانی مثل کاکا یا زلاتان خوبه که آدم داشته باشته شون ولی توی مستر لیگ اینا آینده ندارن و افت خواهند کرد به دنبال ستاره های جدید باشید البته من قبلا هم گفتم این مستر لیگ PES 2010 ایراد های زیادی داره بدترینش عدم ظهور بازیکنان Newcomer معروف مثل کایزر و اورلیانو و رولند و ... هست و اینکه ستاره های آینده خیلی نا متناسب هستند. ولی شما برای اینکه بتونی تیم خوبی ببندی باید سعی کنی تیم حاضرت رو تقویت کنی با آموزش های تکنیک ها و رشد دادنشون و در صورت رشد و بالا رفتن معدل تیمی اسکوت شما بازیکنان هم سطح تیمت رو معرفی می کنه در هر صورت خریدن بازیکن اینطور نیست که شما پیشنهاد بدی و بدش اون بازیکن بیاد به تیم شما راه های مختلفی هست مثلا اینکه زیر نظر بگیری یا قرض بگیری یک سال بعد آخر فصل اقدام به بستن قرارداد داخلی بکنی و بخوای که بمونه توی تیمت کاری که بوردو انجام داد و ستاره ای مثل یوان گورکاف رو از چنگ میلان در آورد و حالا دیگه بوردو با داشتن هافبک بی نظیری مثل گورکاف کاملا شکست ناپذیر شده. در هر صورت باید مستر لیگ رو بری تا قلقش بیاد دستت ولی از مستر لیگ انتظار چندانی نداشته باش تجربه مستر لیگ جدید برای کونامی با اشکالاتی روبرو بود که حالا یا عمدی بوده یا غیر عمدیمهم اینه که هست و باید تحملش کرد
ArashNAM
02-03-2010, 00:34
من این patchi که تو game spot گذاشتن رو گرفتم ریختم ولی هیچ تغییری حس نمیکنم
این واسه چی بود نمیدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شاید یه چی شده ما نمیفهمیم
اگه میدونید بگید
من این patchi که تو game spot گذاشتن رو گرفتم ریختم ولی هیچ تغییری حس نمیکنم
این واسه چی بود نمیدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شاید یه چی شده ما نمیفهمیم
اگه میدونید بگید
میشه اسم پچ رو بگید تا راهنماییتون کنم؟
اگه پچهای 01.02.03 کنامی باشه که اتفاق آنچنان خاصی رخ نمیده توی بازی.
xeNociDe
02-03-2010, 17:03
سلام دوباره...
من یک مشکل بزرگتر برام پیش اومد حالا Suarez یکی از بهترین بازیکنام هم مصدوم شد...!:41:
یک راه حلی چیزی...پچی...ندارید...؟
یعنی مشکلش قابل حل نیست!:18:
ArminxXx
02-03-2010, 20:09
سلام بر بچه های عزیز.
آخ دو روز نبودم 10 صفحه اضاف شده مردم از بس خوندم:13:
سوالی دارم که فک میکنم تکراری باشه ولی ماشالا صفحات اینقدر زیاد شده که نمیشه جواب رو پیدا کرد حالا منو ببخشید اگر دوباره سوال میکنم:46:
من بازی رو ازداخل خودش آپدیت کردم ولی تا 99 رفت و بعدشم نوشت Install Failed حالا این یعنی چی؟آپدیت شد؟ نشد؟ سرکاری بود؟ اگر آپدیت شد چرا اخطار داد؟ حالا اگر آپدیت شده پچ قبلیم کار میکنه یا نه؟این ادیت آرمین جون رو دان کنم تکمیله؟
(چون میخواستم پست اضافه ندم سوالام رو اینطور نوشتم:31:)
تشکر اوری وان.
Advanced Ali-001
02-03-2010, 20:38
سلام دوستان با اجازه یه سوال دارم:
میگم یه پچی تراینری چیزی نیست که این بازیکنهای همشونو منظورمو کفشاشونو رنگی کنیم من اومدم با ادیت درستشون کنم خیلی طول میکشه آرمین خان چیزی هست؟:41:
Spaniuly
02-03-2010, 21:54
سلام بر بچه های عزیز.
آخ دو روز نبودم 10 صفحه اضاف شده مردم از بس خوندم:13:
سوالی دارم که فک میکنم تکراری باشه ولی ماشالا صفحات اینقدر زیاد شده که نمیشه جواب رو پیدا کرد حالا منو ببخشید اگر دوباره سوال میکنم:46:
من بازی رو ازداخل خودش آپدیت کردم ولی تا 99 رفت و بعدشم نوشت Install Failed حالا این یعنی چی؟آپدیت شد؟ نشد؟ سرکاری بود؟ اگر آپدیت شد چرا اخطار داد؟ حالا اگر آپدیت شده پچ قبلیم کار میکنه یا نه؟این ادیت آرمین جون رو دان کنم تکمیله؟
(چون میخواستم پست اضافه ندم سوالام رو اینطور نوشتم:31:)
تشکر اوری وان.
متاسفانه وقتی از داخل بازی آپدیت میشه این مشکلات بروز می کنه من واسه همین لینک مستقیمش رو توی پست 9000 گذاشتم. یه دو سه روز دیگه دندون رو جیگر بذار چیزی نمونده تا آماده شدن پچ اصلاح کننده:46:
سلام دوستان با اجازه یه سوال دارم:
میگم یه پچی تراینری چیزی نیست که این بازیکنهای همشونو منظورمو کفشاشونو رنگی کنیم من اومدم با ادیت درستشون کنم خیلی طول میکشه آرمین خان چیزی هست؟:41:
والا اگه هم باشه من اطلاع ندارم ولی علی این چه کاریه آخه خیلی بد می شه این کفش ها به نوعی واقعی هست خیلی جالب نیست که بخوای تغییر بدی همه اونها رو در ضمن می دونی که تغییر اونها توی ابلیتی بازیکنان تاثیر می ذاره به اصطلاح این کار باعث اسپویل شدن بازی میشه
mohsen_gh1991
02-03-2010, 22:23
سلام
کسی میدونه چطوری باید قرارداد ها رو تمدید کرد مثلا برای 2سال؟
Advanced Ali-001
02-03-2010, 22:35
دوستان من تواین بیکام ا لگند تو بازی که مربی بازیم میده پاس گل که میدم تو اوننوارایسبزو قرمز فقط پاسا میرن جلو از راه دور گل میزنم پاورم میره بالا دریبل که میکنم دریبلام میره بالا یعنی تو این باید تو بازی همه کار کرد:13:تا همه باهم برن بالا:13:
سلام
کسی میدونه چطوری باید قرارداد ها رو تمدید کرد مثلا برای 2سال؟
سلام.
زمانی که قرارداد بازیکنی با شما تموم شه برای شما پیغامی میاد که از اوونجا میتونید مبلغ و سال قرارداد جدید رو تعیین کنید.
سلام.
من یه مشکلی توی bal دارم اونم اینه که وقتی تعویض میشم و وبار r2 رو میزنم و اون بقل میزنه x2 ولی سرعت بازی هیچ تغییری نمیکنه و همینجوری 10 دقیه کامل ادامه پیدا میکنه(توی 2009 بازی سریعتر میشد)میخواستم ببینم این مشکل برای چیه آیا برای همه اینجوریه؟
masoudtr
02-03-2010, 23:53
وقتی رو مانوئل بازی میکنیم کنار اسماشون پایین که 4 تا مربع است
بعضی وقت ها تو یکی مینویسه 2 یا مثلا 4
اونا چیه؟
و اینکه این پچ ها را چجوری باید نصب کرد و چه تغییر میدن
توضیح کامل بدین ممنونم
من مستر لیگ بازی میکنم و الان برام سال 2015 است و همه بازیکن هایی که میشناختم بازنشست شدن
چاره ای هست که بشه از بازیکن های سرشناس دوباره استفاده کرد؟
سلام دوباره...
من یک مشکل بزرگتر برام پیش اومد حالا Suarez یکی از بهترین بازیکنام هم مصدوم شد...!:41:
یک راه حلی چیزی...پچی...ندارید...؟
یعنی مشکلش قابل حل نیست!:18:
نه داداش مثله اين كه راهي وجود نداره، تو Auto Save رو on كردي؟ چون بعد از هر بازي به طور خودكار Save ميكنه و ديگه نميشه هيچ كاري كرد.
من هر وقت بازيكني مصدوم ميشه ، اون بازي رو دوباره انجام ميدم.
يه كپي از فايل هاي PES 2010 رو هميشه داشته باش.من هر دو يا سه روز از فايل هاي PES يه كپي ميگيرم تا اگه يه وقتي ويندوز قاطي كرد يا به مشكلي مثله مشكل تو خوردم، راه فراري باشه.
سلام.
من یه مشکلی توی bal دارم اونم اینه که وقتی تعویض میشم و وبار r2 رو میزنم و اون بقل میزنه x2 ولی سرعت بازی هیچ تغییری نمیکنه و همینجوری 10 دقیه کامل ادامه پیدا میکنه(توی 2009 بازی سریعتر میشد)میخواستم ببینم این مشکل برای چیه آیا برای همه اینجوریه؟
واسه ي من درسته و سرعت بازي زياد ميشه
اونا چیه؟
توضیح کامل بدین ممنونم
من مستر لیگ بازی میکنم و الان برام سال 2015 است و همه بازیکن هایی که میشناختم بازنشست شدن
جواب سوال اول رو نميدونم
2- در رابطه با پچ ها:
پچ هاي آفيشال كونامي تغييرات كلي نميده و فقط مشكل سيو نشدن تركيب و مشكل بخش آنلاين بازي رو درست ميكنه.
ميتوني بازي رو از داخل خود بازي آپديت كني كه يه سري تغييرات ميده يا مي توني فايلش رو دانلود كني و تو محل مورد نظر بريزي.اين فايل اسمش dt0f هست و بهش DLC هم ميگن.البته اسم بازيكن ها و تيم ها رو درست نميكنه ولي شماره ها و توانايي هاي بازيكن هارو تا نيم فصل آپديت ميكنه و يه تعداد كفش هم به بازي اضافه ميكنه.واسه اين كه اسم ها درست بشه احتياج به Edit File داري و واسه اين كه لباس ها و لوگوهاي تيم ها و ليگ ها درست بشه احتياج به كيت سرور داري.اين فايل اديت و كيت سرور با هم ميشن پچ.
آموزش كار با كيت سرور:
3- بازيكنايي كه بازنشست ميشن ، دوباره از سن 18 سالگي وارد تيم جوانان تيم هاي مختلف ميشن و ميشه دوباره ازشون استفاده كرد.
Martanima 21
03-03-2010, 13:24
بزیش باحال ترین فوتبال هست و اگه نخری از دستت رفته.
Spaniuly
03-03-2010, 13:53
دوستان من تواین بیکام ا لگند تو بازی که مربی بازیم میده پاس گل که میدم تو اوننوارایسبزو قرمز فقط پاسا میرن جلو از راه دور گل میزنم پاورم میره بالا دریبل که میکنم دریبلام میره بالا یعنی تو این باید تو بازی همه کار کرد:13:تا همه باهم برن بالا:13:
نه علی جان بلوک هایی که به رشدت اختصاص می دی اونا باعث رشد پارامتر های تو میشن یعنی شما می تونی در عرض یک سال به صورت خیره کننده ای پارامتر سرعت بازیکنت رو افزایش بدی... چه جوری؟ این جوریه که بلوک های ششگانه ات رو به Speed اضافه کنی یعنی تمرکز رشدت روی سرعتت میشه بعد پایان می بینی بیشترین XP برای اسپرینت اسپید و شتاب بازیکنت اضافه میشه دریبل اسپیدت هم زود زود رشد می کنه.
سلام.
نه درسته برای من مشکل عجیبیه می خوای سیواتو نگه دار بازی رو دوباره نصب کن
اونا چیه؟
توضیح کامل بدین ممنونم
شما قبل اینکه کیک آف بزنی و بازی رو شروع کنی از قسمت استراتژی می تونی 4 نوع استراتژی انتخاب کنی
مثل استراتژی سراسر حمله یا استراتژس سراسر دفاع یا سیستم تله آفساید یا استفاده از مدافعین در موقع حمله که آورلپ هت و بازیکن مدافع در زمان حمله به بازیکنان حمله اضافه میشه و کار هجومی یا بازی سازی رو در پشت محوطه جریمه حریف انجام میده پویول زیاد از این کارا انجام میده جان تری هم همینطور. شما مشخص می کنی که کدوم دکمه براش فعال باشه مثلا اگه مثلث رو به آفساید گیری اختصاص بدی در حین بازی باید L2 + مثلث رو فشار بدی اون استراتژی فعال میشه اون دکمه ها برای اون هست. وقتی هم که منو آل میذاری این سیستم ها اتوماتیک فعال و غیر فعال میشن نحوه فعال کردن دستیشون هم که با کلید L2 هست که عرض کردم
بله خرید این بازی جزو برنامه های آتی بچه های این تاپیک هست فقط منتظر دستور بودیم که خوشبختانه صادر شد!
نه درسته برای من مشکل عجیبیه می خوای سیواتو نگه دار بازی رو دوباره نصب کن
امتحان کردم نشد!:41:
بله خرید این بازی جزو برنامه های آتی بچه های این تاپیک هست فقط منتظر دستور بودیم که خوشبختانه صادر شد!
:27:
xeNociDe
03-03-2010, 14:23
من پچ لیگ برتر رو دانلود کردم حالا کجا بریزمش!؟:41:
M A X I M U M
03-03-2010, 15:18
بريزش داخل پوشه كيت سرور
ميگم تو هم فيفا بازي مي كني هم پي اي اس
ايشو.ن در هر دو تاپيك فعالن :13:
xeNociDe
03-03-2010, 15:54
بريزش داخل پوشه كيت سرور
ميگم تو هم فيفا بازي مي كني هم پي اي اس
ايشو.ن در هر دو تاپيك فعالن :13:
من همون ابتدا گفتم هم FIFA هم PES چون نه میشه از گرافیک PES گذشت و نه میشه از تیم های بسیار FIFA گذشت...شما بگو کدوم بهتره...(البته بهتره این موضوع ادامه پیدا نکنه چون دعوا میشه!):41:
Advanced Ali-001
03-03-2010, 17:09
نه علی جان بلوک هایی که به رشدت اختصاص می دی اونا باعث رشد پارامتر های تو میشن یعنی شما می تونی در عرض یک سال به صورت خیره کننده ای پارامتر سرعت بازیکنت رو افزایش بدی... چه جوری؟ این جوریه که بلوک های ششگانه ات رو به Speed اضافه کنی یعنی تمرکز رشدت روی سرعتت میشه بعد پایان می بینی بیشترین XP برای اسپرینت اسپید و شتاب بازیکنت اضافه میشه دریبل اسپیدت هم زود زود رشد می کنه.
بله آرمین جان شما درست میگی ولی من اون نوار سبزارو که میتونیم تنظیمشون کنیمونمیگم که اونارو که قرمزه میگم مثلا من به شوت از راه دور علاقه دارم ولی همش همونو نوارقرمز میده:2:
xeNociDe
03-03-2010, 17:12
بله آرمین جان شما درست میگی ولی من اون نوار سبزارو که میتونیم تنظیمشون کنیمونمیگم که اونارو که قرمزه میگم مثلا من به شوت از راه دور علاقه دارم ولی همش همونو نوارقرمز میده:2:
خب علی جان بلاخره همه اش باید پر بشه چه زود چه دیر من هزار بار گفتم:
گرصبر کنی زغوره حلوا سازی!
afshinaghasi
03-03-2010, 17:38
من وقتی وارد قسمت online بازی میشم یعنی موقعی که میخوام online بازی کنم خطا میده و پیغام داد که بازی update نیست بعدش خودش یک لینک دانلود داد من گرفتمش و موقع نصب دوباره یک خطایی میداد هر کاریش کردم نصب نشد خلاصه update نشد رفتم در قسمت ستینگ خود بازی روی کلید دانلود زدم دانلود کرد اما بازم نتونست نسب کنه میگه ایراد از نسخه بازی هست آیا مشکل از کراک برنامه هست دوستان اگه میدونند لطفا کمک کنند مرسی
vahidgame
03-03-2010, 17:42
به قول آرمین مثل اینکه اسپم برای شما تکلیف شده.دوستان عزیز میشه حداقل توی این تاپیک اسپم ندین. مثل اینکه چند وقت هستش که کسانی مثل حسین اینجا زیاد پست نمیدن تاپیک کلا داره به بی راهه میره.کسانی مثل آرمین نباشن دیگه تاپیک دیگه از اینم بدتر میشه.
خواهشا اینجا رو چت روم نکنین
vahidgame
03-03-2010, 17:53
من وقتی وارد قسمت online بازی میشم یعنی موقعی که میخوام online بازی کنم خطا میده و پیغام داد که بازی update نیست بعدش خودش یک لینک دانلود داد من گرفتمش و موقع نصب دوباره یک خطایی میداد هر کاریش کردم نصب نشد خلاصه update نشد رفتم در قسمت ستینگ خود بازی روی کلید دانلود زدم دانلود کرد اما بازم نتونست نسب کنه میگه ایراد از نسخه بازی هست آیا مشکل از کراک برنامه هست دوستان اگه میدونند لطفا کمک کنند مرسی
دوست عزیز توی ایران بعید میدونم بشه اونو آنلاین بازی کرد. یکی اینکه سرعت اینترنت باید بالای یه مگ باشه. بعد بازی باید نسخه اصلش باشه که توی ایران تقریبا همه نسخه کپی هستش و نسخه اصلی بازی کم پیدا میشه. شماره قبلی بازی دوستان از یه راهی تونسته بودن کرک بازیو درست کنن یعنی اینکه بشه با نسخه کپی بازی آنلاین بازی کرد. برای این شماره هنوز راهی پیدا نشده.
xeNociDe
03-03-2010, 18:39
دوست عزیز توی ایران بعید میدونم بشه اونو آنلاین بازی کرد. یکی اینکه سرعت اینترنت باید بالای یه مگ باشه. بعد بازی باید نسخه اصلش باشه که توی ایران تقریبا همه نسخه کپی هستش و نسخه اصلی بازی کم پیدا میشه. شماره قبلی بازی دوستان از یه راهی تونسته بودن کرک بازیو درست کنن یعنی اینکه بشه با نسخه کپی بازی آنلاین بازی کرد. برای این شماره هنوز راهی پیدا نشده.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
مگه اصلاً نسخه اصلی تو ایران هست!؟
نسخه اصلی بازی کم پیدا میشه
اصلاً پیدا نمیشه...بهتره اینو درست کنی!!!:27:
afshinaghasi
03-03-2010, 19:09
مرسی دستتون درد نکنه فقط میخواستم مطمعن بشم ببینم میشه یا نه مثل اینکه نمیشه
xeNociDe
03-03-2010, 19:12
مرسی دستتون درد نکنه فقط میخواستم مطمعن بشم ببینم میشه یا نه مثل اینکه نمیشه
چی میشه...؟ چی نمیشه؟
منظورتون چیه!!!؟:13:
footballist
03-03-2010, 20:31
چجوری میشه فهمید یک بازیکن تو مسترلیگ چقدر رشد میکنه و رشدش خوبه یا نه؟من میخوام بازیکن بخرم میترسم بخرم بعدا رشدشون کم باشه.با تشکر
xeNociDe
03-03-2010, 20:34
توی قسمت Player Bio نوشته!!!
Spaniuly
03-03-2010, 21:56
بازیت رو سعی کن آپدیت کنی ولی نه با هدف آنلاین بازی کردن چون ساده بگم کار ما نیست
آهان من فهمیدم منظورت چیه شما اون مربع های کوچیک رنگی رو میگی که به صورت عمودی هست برای افزایش اونها باید دکمه L2 رو نگه داری بعد با زدن دکمه R1 افزایش پیدا می کنه با زدن دکمه R2 کاهش پیدا می کنه. کلا توی بازی دکمه L2 حکم یه کلید فانکشن رو داره مثلا وقتی تیم حریف ضربه آزاد می زنه اگه قبل زدن ضربه آزاد L2 رو نگه داری ئ جهت بالا رو بزنی یه یکی دو تا بازیکن به دیوار دفاعی اضافه می کنه و پایین رو بزنی کم می کنه. در هر نقطه زمین می تونی دیوار دفاعی بچینی اینجوری. البته من خودم همیشه می چینم چون اینجوری یه دو سه تا بازیکنم می مونن جلو تا اگه ضد حمله بخوام تدارک ببینم تعداد نفراتم بیشتر باشه.
چی میشه...؟ چی نمیشه؟
منظورتون چیه!!!؟:13:
گزارش اسپم داده شد. هیچ بعید نیست اگه سایر اسپم هات رو ببینن مدیرهای انجمن اخطار هم بگیری. من زیاد تذکر دادم ولی خوب دیگه مثل اینکه شما بی توجهی می کنی از اینکه این تخلفت رو گزارش می دم عذر می خوام ولی لازم هست که این کار انجام بشه چون واقعا شما حق سایرین رو زیر پا می ذاری.
امیدوارم به قوانین هر مجموعه ای که توش قرار میگیری احترام بذاری این قبل از هر چیز نشانگر ادب شماست. در حدی نیستم که نصیحت بکنم ولی این توصیه دوستانه رو از بنده حقیر بپذیر.. موفق باشی
اقایون این یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad killer
03-03-2010, 23:46
منظورت کدوم بازیه ؟؟؟؟
vahidgame
04-03-2010, 00:15
اقایون این یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرمین جان منظورت چیه؟ خوب این عکس برای شماره بعدی بازی هستش. از کجا حالا اینو پیدا کردی؟
Spaniuly
04-03-2010, 00:36
چند هفته ای هست که سازندگان بازی دست به کار شدن و دارن روی pes 2011 کار می کنن. که خبر های اولیه چند روز پیش توی اینترنت منتشر شد البته خبر که چه عرض کنم یه مصاحبه ساده بود که سخنگوی تیم سازنده ادعا کرده بود که شدیدا دارن روی نکات ضعف بازی کار می کنن. من مطمئنم که اگه کونامی بتونه مشکلات نسخه 2010 رو برطرف کنه محصول خوبی خواهد بود. ولی زیاد نباید به گرافیک خیره کننده بازی امیدوار باشیم. احتمالا در همین حد 2010 خواهد بود. البته من راضیم که باگ های بازی رفع بشه و کمی توی لایسنس تیم ها دقت بشه و در صورت امکان یک لیگ جدید رو اضافه کنه حتی حاضرم این لیگ j لیگ ژاپن باشه... در هر حال بازی هنوز آنونس نشده باید منتظر خبرهای منتشر شده باشیم
vahidgame
04-03-2010, 00:54
چند هفته ای هست که سازندگان بازی دست به کار شدن و دارن روی pes 2011 کار می کنن. که خبر های اولیه چند روز پیش توی اینترنت منتشر شد البته خبر که چه عرض کنم یه مصاحبه ساده بود که سخنگوی تیم سازنده ادعا کرده بود که شدیدا دارن روی نکات ضعف بازی کار می کنن. من مطمئنم که اگه کونامی بتونه مشکلات نسخه 2010 رو برطرف کنه محصول خوبی خواهد بود. ولی زیاد نباید به گرافیک خیره کننده بازی امیدوار باشیم. احتمالا در همین حد 2010 خواهد بود. البته من راضیم که باگ های بازی رفع بشه و کمی توی لایسنس تیم ها دقت بشه و در صورت امکان یک لیگ جدید رو اضافه کنه حتی حاضرم این لیگ j لیگ ژاپن باشه... در هر حال بازی هنوز آنونس نشده باید منتظر خبرهای منتشر شده باشیم
آرمین جان با این فروشی که این شماره کرده حتما باید تیمهای لایسنش بیشتر بشه اگه این کارو نکنن خیلی بده مثلا حداقل لیگ آلمان رو بذارن تا دیگه مجبور نباشیم پچ دانلود کنیم. بعد این مسترلیگ یه سری چیزا لازم داره که از مهمتر پیشرفت بازیکنان هستش که طبیعی بشه که البته بعید میدونم این کارو بکنن.من فکر کنم توی آرزو این بمونم که پیشرفت بازیکنان در این بازی طبیعی بشه و بازیکنان جوان درست طراحی بشن:20:
ممنون.
والا اینا سال به سال دارن همین ها رو میگن.هی میگن که مشکلات نسخه ی قبلی رو حل میکنیم و با یک بازی عالی روبرو هستیم ولی بعدش میبینیم اون مشکلات هنوز هستند و حتی مشکلات دیگه ای هم به بازی اضافه شده!!
Spaniuly
04-03-2010, 04:11
خوب پچ ساعاتی پیش آماده شد و تا این لحظه آپلود می شد...
پچی رو که مطابق سلیقه ام بود درست کردم پچی که اصولا یه DLC دیگه محسوب می شه که فقط کارش به حالت لایسنس در آوردن نکات لایسنس نشده هست. کسانی که پارسال پچ من رو دانلود کرده بودند می دونن که این پچ چه خصوصیاتی داره اما من به ویژگی های این پچ می پردازم:
ویژگی ها:
1- مهمترین چیزی که یک PES باز به اون نیاز داره اینه که اسم + لوگو + لباس تیم ها صحیح باشند که این مشکل توی تیم های انگلیسی و تعدادی از تیم های اسپانیایی وجود داره شما با نصب این پچ این مشکل رو برطرف خواهید کرد. لوگو های به کار رفته در این پچ هم جنس لوگو های خود بازی هست و هیچ تفاوتی با لوگوهای اورجینال بازی نداره
2- این پچ بر اساس کیت سرور ساخته شده و از ساختار GDB بهره می بره نه img غایل پس شما خواهید تونست به سادگی کیت های جدیدی رو که بعدا به صورت gdb فولدر دانلود می کنید رو به بازیتون اضافه کنید. و مشکلی برای سایر ادیت های شما بوجود نمیاد
3- اصلاح تمامی آیکن های فیک اعم از ایکن های لیگ ها در مستر لیگ و BAL و تقویم بازیها. و اصلاح ریپلای ها و تمامی موارد گرافیکی که در اثر لایسنس نبودن فیک طراحی شدن.
4- دارای فایل آپشن (ادیت فایل) اصلاح شده که بواسطه اون تمامی نام های فیک اعم از اسامی بازیکنان + تیم ها + لیگ ها + کاپ ها + استادیوم ها تصحیح شده اند.
5- حضور بوندس لیگا به جای Other League B با تمامی 18 تیم حاضر ولی با روستر های کم جمعیت (برخی تیم ها مثل بوخوم یا فرایبورگ یا ماینز و ... تنها 11 بازیکن دارند که البته برای استفاده کفایت می کنند.)
6- وارد شدن تعداد کثیری فیس و هیر مخصوص و واقعی به بازی که تمامی فیس ها به استثنای چند مورد از کیفیت عالی برخوردار هستند. اکثر این فیس ها ریلینک شده و محصول کونامی هستند و برخی نیز ساخته فیس ساز های مشهور و بزرگ خارجی
7- تغیییر نام + لوگو و لباس تیم های موهومی PES United و WE United به استقلال و پرسپولیس و تیم های موقت حاضر در Other League A نیز کاملا اصلاح شدند(البته هیچ ویرایشی در مورد نام بازیکنان حاضر در این تیم ها صورت نگرفته)
اما نکات منفی در مورد این پچ:
1- گفته بودم که قصد دارم تیم های مسترلیگ D2 رو هم ویرایش کنم که حقیقتا نرسیدم این کار رو بکنم شما خودنون اگه خواسنید می تونید به سادگی اون ها رو ویرایش کنید
2- تیم Stabeak Fotbol فاقد GDB فولدر هست و تنها تیمی هست که لباسش درست نیست.
3-بوندس لیگای موجود خیلی دست و پا شکسته هست و خیلی از بازیکنان حاضر وجود ندارند
4- اسامی بازیکنان استقلال و پرسپولیس و تیم های موقت حاضر در Other League A همچنان فیک و موهومیه
خوب امیدوارم قبل دانلود مطالب بالا رو بخونید و ببینید که آیا این تغییرات باب میل شما هست یا خیر
دانلود پچ با حجم تقریبی 45 مگ (پنج پارت که هر پارت 9 مگ حجم دارد)
پارت 1
پارت 2
پارت 3
پارت 4
پارت 5
ادیت فایل مخصوص پچ :
آپشن فایل آنلاکر
نصب پچ هم که خیلی ساده هست شما پس از دانلود هر 5 پارت اونها رو در یک فولدر میریزید و پارت اول رو اجرا می کنید تا پچ نصب بشه (به اصطلاح کیت سرور اکستراکت بشه) فقط توی مسیر نصب بازی دقت کنید که اگه بازی در مسیر دیگه ای هست باید اونجا اکستراکت بشه.
فایل های آپشن آنلاکر و ادیت فایل رو هم توی مسیر My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save بریزید
دقت کنید که حتما می بایستی آخرین DLC رو داشته باشید اگه ندارید یا از داخل بازی دانلود کنید و یا از پست 9000 این تاپیک زیپ شده بگیردش و کپی کنید توی مسیر مخصوص تا بازیتون آپدیت باشه.
سوالی اگه بود بنده در خدمتم . در ضمن دوست دارم باگ های این پچ به من گفته بشه که انشالله بعدا اصلاح کنم.
موفق باشید...
پسورد فایل های فشرده : krauser
مرسی krauser همیشه کاربردی ترین پچ ها رو خدت میدی ...... راضیم ازت:10:
xeNociDe
04-03-2010, 10:43
ایول داداش...کارت درست!
خیلی وقت بود منتظر یک کیت سرور باحال بودم...عین خود بازیه اصلیه....:18:
بابا ایول داره!!!:دی
آرمین جان چهره ی پوشکاش واقعا عالی بود.
یه سوال هم داشتم:
من الان میخوام یه چندتا فیس بندازم توی بازی ولی اگه dlc بعدی بیاد تمام این فیسهایی که انداختم حذف میشن وباید دوباره بندازم.میخواستم ببینم نمیشه یه جوری اینها رو حفظ کرد که برای dlc بعدی هم بمونن؟
وای .... باز دررست نشد من همیشه با این کیت سرور مشکل داشتم :19:
نمی دونم چرا کار نمیکنه !!؟؟؟
succes نصب میشه ولی توی بازی کیت ها و... نیستن
چکار کنم همه مراحل رو هم رفتم ؟!
سیو ها رو کپی کردم / کیت سرور و اکسترکت کردم تو فلدر بازی / با موفقیت هم نصب شد ...
ولی بازم کیت ها و لگو ها کار نمی کنن!!!!
دارم دیوونه میشم:2:
فایل آپ کونامی رو هم خودم از توی بازی دانلود کرده بودم
نمی دونم دیگه چه مشکلی داره؟؟؟!!!
یه سوال از krauser
میگم آخرین آپ کونامی ماله 2/2010 درسته؟؟
این پچ با آون کار میکنه؟؟
M A X I M U M
04-03-2010, 16:06
وای .... باز دررست نشد من همیشه با این کیت سرور مشکل داشتم :19:
نمی دونم چرا کار نمیکنه !!؟؟؟
succes نصب میشه ولی توی بازی کیت ها و... نیستن
چکار کنم همه مراحل رو هم رفتم ؟!
سیو ها رو کپی کردم / کیت سرور و اکسترکت کردم تو فلدر بازی / با موفقیت هم نصب شد ...
ولی بازم کیت ها و لگو ها کار نمی کنن!!!!
دارم دیوونه میشم:2:
فایل آپ کونامی رو هم خودم از توی بازی دانلود کرده بودم
نمی دونم دیگه چه مشکلی داره؟؟؟!!!
به محل نصب بازي و پوشه كيت سرور برو و فايل manager رو باز كن ببين كيت سرور نصب شده يا نه اگه نشده بود دكمه attach رو بزن تا تغييرات اعمال بشه
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
یه سوال از krauser
اين پچ آرمين جان بر اساس پچ 1.2 رسمي KONAMI هستش همون پچي كه نقل و انتقالات رو درست مي كنه البته آرمين تغييرات ديگه اي رو اعمال كرده كه خودش تو پست دانلود پچ ذكر كرده بود از جمله درست شدن اسامي Fake و لوگوهاي جديد
ali_pes2008
04-03-2010, 16:08
سلام به همگي
من چند ماهي نبودم چقدر پستا زياد شده
من يك سوالي داشتم شايد تكراري باشه ولي اينقدر پستا زياد شده نميشه پيدا كرد
من چند تا گل دانلود كردم گل هايي كه كه ديگران زدند ولي هنگام ياز كردن اين ارور و ميده
من ميدونم بايد آپديت كنم اما از كجا توي بازي ارور ميده؟
ببخشيد اگه تكراريه
به محل نصب بازي و پوشه كيت سرور برو و فايل manager رو باز كن ببين كيت سرور نصب شده يا نه اگه نشده بود دكمه attach رو بزن تا تغييرات اعمال بشه
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
اين پچ آرمين جان بر اساس پچ 1.2 رسمي KONAMI هستش همون پچي كه نقل و انتقالات رو درست مي كنه البته آرمين تغييرات ديگه اي رو اعمال كرده كه خودش تو پست دانلود پچ ذكر كرده بود از جمله درست شدن اسامي Fake و لوگوهاي جديد
آره نصب شده!! kit server attached to this exe
من دو باره کل بازی رو از اول نصب کردم.و آپدیتش کردم (از داخل بازی) ولی بازم کار نمی کنه؟
vahidgame
04-03-2010, 16:30
سلام به همگي
من چند ماهي نبودم چقدر پستا زياد شده
من يك سوالي داشتم شايد تكراري باشه ولي اينقدر پستا زياد شده نميشه پيدا كرد
من چند تا گل دانلود كردم گل هايي كه كه ديگران زدند ولي هنگام ياز كردن اين ارور و ميده
من ميدونم بايد آپديت كنم اما از كجا توي بازي ارور ميده؟
ببخشيد اگه تكراريه
در مورد زیاد شدن پستها به لطف اسپم های بعضی دوستان هست که به قول آرمین مثل که اسپم براشون تکلیف شده.
پیغام که مشخص هستش یعنی ورژن اون فرق داره. شما باید اول ببینی ورژن اون گلهایی که دانلود کردی چیه و همین طور ورژن بازی خودت چیه بعد باتوجه به اون ورژن جدید از بازی دانلود کنی. برای اینکه بفهمی ورژن بازیت چی هست باید توی پوشه بازی روی pes2010 کلیک راست کنی و گزینه properties انتخاب کنی و از زبانه version مشخص هست که ورژن بازی شما چی هست.
Spaniuly
04-03-2010, 16:49
آرمین جان چهره ی پوشکاش واقعا عالی بود.
یه سوال هم داشتم:
من الان میخوام یه چندتا فیس بندازم توی بازی ولی اگه dlc بعدی بیاد تمام این فیسهایی که انداختم حذف میشن وباید دوباره بندازم.میخواستم ببینم نمیشه یه جوری اینها رو حفظ کرد که برای dlc بعدی هم بمونن؟
البته این فیس ها که هیچ کدوم ساخته من نیست من توی پستی که پچ گذاشتم باید یه تشکر بلند بالا از همه کسانی که نمی شناسم تشکر می کردم کسانی که سازنده این کیت ها و فیس ها بودن از خود مهدی که که خیلی سریع خبر و خود این فایل ها رو توی تاپیک ویرایش به ما می رسوند. که دستش رو می بوسم. من اصلا ادعا نمی کنم که پچ مذکور حاصل تلاش من هست من معتقدم این یک مجموعه و پکیج و یک گلچین از کار های فیس ساز ها و کیت ساز های بزرگ دنیاست که من اونها رو دانلود و در اختیار شما قرار دادم. من هیچ کدوم از این فیس ها و کیت ها رو نساختم و تا حالا هم هیچ وقت این کار رو نکردم. من از زمانی که کار با کیت سرور زو یاد گرفتم متوجه شدم که بهترین کار دانلود فایل های ادیت هست که بعد بتونیم با کیت سرور وارد بازی بکنیم
در ضمن مهم فایل فیس ها هست ریلینک که کردن که اصلا کاری نداره اصلا زمان هم نمیبره کل فیس های ریلینک شده شاید 1 ساعت هم وقت نبرده حتی اگه شما بخوای از یه ادیت فایل صفر کیلومتر استفاده کنی بازم مشکلی نخواهی داشت با توجه به راهنمای ریلینک کردن که توی صحهه 900 تاپیک گذاشتم خیلی کار راحتی هست
یه سوال از krauser
بله توی متن پچ هم گفته بودم آخرین DLC کونامی 1.05 هست و این پچ مطابق اون هست البته بعضی از تغییرات هم داده نشده. این DLC کونامی خیلی ضعیف هست یه بازیکن به اسم آسولین بود توی 2009 توی یه تیم هلندی بازی می کرد (ملیت اسرائیلی داشت)
من توی مستر لیگ می خریدمش این بازیکن به کل توی 2010 حذف شده بود من دیشب که به لیست جدید تیم بارسا نگاه می کردم دیدم بارسا توی پنجره تراسفر زمستانی این بازیکن 18 ساله رو خریده ولی کماکان توی بازی نیست. عجیبیه که این بازیکن توی تیم اسرائیل هم نیست ولی پارسال بود!
xeNociDe
04-03-2010, 16:59
آقا آرمین...
این پچی که دادی لباس تیم ملی نداره...؟
اگر داره پس چرا برای من نیست...
یعنی هیچ تیم ملی برای من Updata نشده!!!:41:
بله توی متن پچ هم گفته بودم آخرین DLC کونامی 1.05 هست و این پچ مطابق اون هست البته بعضی از تغییرات هم داده نشده. این DLC کونامی خیلی ضعیف هست یه بازیکن به اسم آسولین بود توی 2009 توی یه تیم هلندی بازی می کرد (ملیت اسرائیلی داشت)
من توی مستر لیگ می خریدمش این بازیکن به کل توی 2010 حذف شده بود من دیشب که به لیست جدید تیم بارسا نگاه می کردم دیدم بارسا توی پنجره تراسفر زمستانی این بازیکن 18 ساله رو خریده ولی کماکان توی بازی نیست. عجیبیه که این بازیکن توی تیم اسرائیل هم نیست ولی پارسال بود!
سلام.
بله من هم زیاد دنبال assulin گشتم ولی پیداش نکردم.
-------------------
تا الان هم ترکیب استقلال رو درست کردم و حدود 15 تا فیس به بازی اضافه کردم.
امیدوارم dlc بعدی ارزش دانلود داشته باشه چون دوست ندارم این همه زحمت به خاطر یه چیز الکی از بین بره!:41:
shahab_f
04-03-2010, 18:21
خوب پچ ساعاتی پیش آماده شد و تا این لحظه آپلود می شد...
پچی رو که مطابق سلیقه ام بود درست کردم پچی که اصولا یه DLC دیگه محسوب می شه که فقط کارش به حالت لایسنس در آوردن نکات لایسنس نشده هست. کسانی که پارسال پچ من رو دانلود کرده بودند می دونن که این پچ چه خصوصیاتی داره اما من به ویژگی های این پچ می پردازم:
ویژگی ها:
.
.
.
سوالی اگه بود بنده در خدمتم . در ضمن دوست دارم باگ های این پچ به من گفته بشه که انشالله بعدا اصلاح کنم.
موفق باشید...
ممنون از شما.
یه سوال اینکه من طبق دستور العمل شما برم میتونم کار رو انجام بدم ؟ دقت کنین که من اصلا نمیدونم کیت سرور و dlc و آنلاکر و gdb چی هست !!:11:
یه سوال اینکه من طبق دستور العمل شما برم میتونم کار رو انجام بدم ؟ دقت کنین که من اصلا نمیدونم کیت سرور و dlc و آنلاکر و gdb چی هست !!
رفیق.کاری نداره که راحت میتونی باهاشون آشنا شی:
کیت سرور:برنامه ای هست که باهاش میشه پچ به بازی اضافه کرد و باید داخل پوشه ی نصب بازی ریخته شه.
dlc:به آپدیتهای بازیها میگن که شما خودت هم میتونی از قسمت دانلود در داخل بازی این رو دانلود کنی.
آنلاکر:این هم تمام تیمهای کلاسیک و hidden رو آزاد میکنه.
gdb:به لباسهایی که از طریق کیت سرور و به صورت کامل(شماره.پیرهن اول و دوم و لباس دروازه بان)وارد بازی میشن رو میگن.
شما هم بعد از دانلود همون کاری رو که آرمین جان گفته انجام بدی درست میشه حالا باز اگه مشکلی پیش اومد بیا بپرس پچه ها شما رو راهنمایی میکنن.
SAMAN-JEEZY
04-03-2010, 19:06
سلام.من میخوام بازیو اپدیت بنمایم ولی این ارورو میده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه چیه؟باید چیکار کنم؟
البته این فیس ها که هیچ کدوم ساخته من نیست من توی پستی که پچ گذاشتم باید یه تشکر بلند بالا از همه کسانی که نمی شناسم تشکر می کردم کسانی که سازنده این کیت ها و فیس ها بودن از خود مهدی که که خیلی سریع خبر و خود این فایل ها رو توی تاپیک ویرایش به ما می رسوند. که دستش رو می بوسم. من اصلا ادعا نمی کنم که پچ مذکور حاصل تلاش من هست من معتقدم این یک مجموعه و پکیج و یک گلچین از کار های فیس ساز ها و کیت ساز های بزرگ دنیاست که من اونها رو دانلود و در اختیار شما قرار دادم. من هیچ کدوم از این فیس ها و کیت ها رو نساختم و تا حالا هم هیچ وقت این کار رو نکردم. من از زمانی که کار با کیت سرور زو یاد گرفتم متوجه شدم که بهترین کار دانلود فایل های ادیت هست که بعد بتونیم با کیت سرور وارد بازی بکنیم
در ضمن مهم فایل فیس ها هست ریلینک که کردن که اصلا کاری نداره اصلا زمان هم نمیبره کل فیس های ریلینک شده شاید 1 ساعت هم وقت نبرده حتی اگه شما بخوای از یه ادیت فایل صفر کیلومتر استفاده کنی بازم مشکلی نخواهی داشت با توجه به راهنمای ریلینک کردن که توی صحهه 900 تاپیک گذاشتم خیلی کار راحتی هست
این طور که میگی مشکل از آپدیت من نیست !!!
ولی نمی دونم چرا بازم با اینکه کیت سرور نصب میشه توی بازی هیچ :کیت یا لوگو یا حتی اسم تیم ها درست نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اگه کسی میدونه مشکل من از کجاست لطفا کمک کنه:10:
Spaniuly
04-03-2010, 21:01
ممنون از شما.
یه سوال اینکه من طبق دستور العمل شما برم میتونم کار رو انجام بدم ؟ دقت کنین که من اصلا نمیدونم کیت سرور و dlc و آنلاکر و gdb چی هست !!:11:
شما وقتی پچ رو دانلود کردی بزن اکستراکت بشه البته من مسیر نصب رو همون پیش فرض خود کونامی گذاشتم اگه جای دیگه نصب کردید باید اونجا اکستراکت بشه به هر شکل بعد نصب پچ حتما توی مسیر نصب بازی باید یه پوشه به اسم kitserver باشه وارد اون پوشه میشید و فایل اجرایی Manager رو اجرا و کیت سرور رو با زدن دکمه Atach فعال می کنید.
سلام.من میخوام بازیو اپدیت بنمایم ولی این ارورو میده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه چیه؟باید چیکار کنم؟
اولا پچی که دانلود کردید 1.01 هست که قدیمی پچ جدید 1.03 هست توی پست 9000 این تاپیک من لینکش رو گذاشتم اون رو دانلود کنید...
دوما اینکه شما نمی تونی پچ رسمی رو نصب کنی دلایل مختلفی می تونه داشته باشه و به احتمال زیاد یا پچ درست دانلود نشده از نت (Corupted) و یا اینکه به دلیل دستکاری شده Instalation بازی شما مسیر ریجستری عوض شده و پچ قادر به Locate کردن بازیتون نیست یعنی فکر می کنه بازی نصب نیست. شما می تونی فایل های اصلی نصب رو دانلود کنی و یه Installation اورجینال درست کنی. منم بازی رو که خریدم نصبش رو دست کاری کرده بودن که از دوست عزیزم حسین فایل های دستکاری نشده رو گرفتم. یا هم اینکه بگرد یه دستکاری نشده اش رو گیر بیار بخر که خیلی سخته حالا بعد گذشت 5-6 ماه از ریلیز بازی توی بازار کسی نصب اورجینال داشته باشه حالا شرکت ها 1000 جور آئوتوران و نصب و نصب آسان و نصب فارسی و... چسبوندن به بازی
ولی نمی دونم چرا بازم با اینکه کیت سرور نصب میشه توی بازی هیچ :کیت یا لوگو یا حتی اسم تیم ها درست نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اگه کسی میدونه مشکل من از کجاست لطفا کمک کنه:10:
آهان من فهمیدم مشکل شما چیه اگه شما پچ من رو دانلود کردید باید حتما از کرک 1.03 استفاده کنید و اگه هم می خواهید از کرک 1.03 استفاده کنید حتما باس پچ 1.03 رو هم داشته باشید شما فقط به 2 چیز نیاز دارید:
1- پچ 1.03
2- کرک پچ 1.03
لینک هر دو این فایل ها توی پست 9000 موجوده:
لینک پست 9000
جهت رفاه حال تنبلان:31:
SAMAN-JEEZY
04-03-2010, 22:54
اولا پچی که دانلود کردید 1.01 هست که قدیمی پچ جدید 1.03 هست توی پست 9000 این تاپیک من لینکش رو گذاشتم اون رو دانلود کنید...
دوما اینکه شما نمی تونی پچ رسمی رو نصب کنی دلایل مختلفی می تونه داشته باشه و به احتمال زیاد یا پچ درست دانلود نشده از نت (Corupted) و یا اینکه به دلیل دستکاری شده Instalation بازی شما مسیر ریجستری عوض شده و پچ قادر به Locate کردن بازیتون نیست یعنی فکر می کنه بازی نصب نیست. شما می تونی فایل های اصلی نصب رو دانلود کنی و یه Installation اورجینال درست کنی. منم بازی رو که خریدم نصبش رو دست کاری کرده بودن که از دوست عزیزم حسین فایل های دستکاری نشده رو گرفتم. یا هم اینکه بگرد یه دستکاری نشده اش رو گیر بیار بخر که خیلی سخته حالا بعد گذشت 5-6 ماه از ریلیز بازی توی بازار کسی نصب اورجینال داشته باشه حالا شرکت ها 1000 جور آئوتوران و نصب و نصب آسان و نصب فارسی و... چسبوندن به بازی
واسه 1.03 هم همین ارورو میده!بازیو دوباره install کنم ردیف میشه؟اگه نه که لطف کنید و فایلای اورجینالشو بذاری دانلود کنم.ممنون:11:
arash820
04-03-2010, 23:10
آقا من خیلی مبتدی هستم , کیک سرور چیه ؟ برنامه است یا باید فقط یه فولدر به این اسم درست کنیم و پچ ها را در آن بریزیم ؟ من گیج شدم و آموزش را نتوانستم پیدا کنم راهنمایی کنید :sad:
Spaniuly
04-03-2010, 23:27
آقا من خیلی مبتدی هستم , کیک سرور چیه ؟ برنامه است یا باید فقط یه فولدر به این اسم درست کنیم و پچ ها را در آن بریزیم ؟ من گیج شدم و آموزش را نتوانستم پیدا کنم راهنمایی کنید :sad:
مراجعه کن به 9000 هم آخرین کیت سرور هست و هم لینک دانلود کیت سرور
واسه 1.03 هم همین ارورو میده!بازیو دوباره install کنم ردیف میشه؟اگه نه که لطف کنید و فایلای اورجینالشو بذاری دانلود کنم.ممنون:11:
اینا فایل ها هستند فقط شما باید فایل های نصب رو از روی DVD بریزی روی کامپیوتر بعد این پکیج رو بعد دانلود و خارج کردن از حالت زیپ روی فایل های نصبی کپی کن (Replace میشن همگی) بعد بازی رو نصب کنی
فایل های نصبی بازی (Install Orignal)
نوشته شده توسط maasen مشاهده تاپيک
اگه کسی میدونه مشکل من از کجاست لطفا کمک کنه
آهان من فهمیدم مشکل شما چیه اگه شما پچ من رو دانلود کردید باید حتما از کرک 1.03 استفاده کنید و اگه هم می خواهید از کرک 1.03 استفاده کنید حتما باس پچ 1.03 رو هم داشته باشید شما فقط به 2 چیز نیاز دارید:
1- پچ 1.03
2- کرک پچ 1.03
:41:
نشد!!!!
بزار من مراحل کارم و بگم ببین جاییش اشتب نمی کنم!!!
کیت سرور رو توی فولدر بازی اکسترکت میکنم / آپشن فایلو کپی میکنم توی مای داکیومنت سر جاش/ این پچ 1.03 رو اینستال کردم/کرک جدید رو هم ریپلیس کردم به جای قبلی!/توی کیت سرور منیجر رو میزنم گزینه اتچ رو اجرا میکنم دو تا ساکزز میده !!!
نمی دوونم کجای کارم اشتباهه؟؟؟؟؟؟ یه عمره pes ادیت میکنم نمیدوونم چرا این جووری میشه؟؟
یه سوال دیگه این پچ 1.03 همون نیست که میشه از توی بازی دانلود کردش !!یا یه چیز دیگست؟؟؟
این جوری میشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن جدیدا قبل از ورود به بازی این ارور میآآد
شاید واسه این درست کار نمی کنه؟؟؟:18::2::18::2::2::2::2::2::2:
Mehdi.ss
05-03-2010, 01:50
کیت سرور برای وارد کردن فیس کیت توپ و.... به بازی هست
اینم آموزشش
آموزش کیت سرور
اول کیت سرور رو دانلود کن ( لینکهارو برات مستقیم کردم ) بعد نصبش کن تو محل نصب بازی
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
کیت سرور
آپدیت کیت سرور
بعد آپدیتو دانلود کن که 2 تا فایل توش داره که باید بریزی تو پوشه کیت سرور ، بعد برو داخل پوشه کیت سرور یه فایل txt هست به نام config-sample.txt که باید به config.txt تغییرش بدی ، بعد داخل همون پوشه کیت سرور یه فایل exe هست به نام manager.exe که رو ش کلیک می کنی و نصبش می کنی
حالا هر فایلی که می خوای بریزی تو بازی ، توی پوشه img کیت سرور طبق راهنمای زیر پوشه مربوط به همون فایل رو درست می کنی و فایل رو می ریزی توی اون
اینم راهنمای فارسی پوشه های کیت سرور
night lord
05-03-2010, 02:13
دوستان یه پچ دوروستو حسابی که نقلو انتقالا انجام شده باشه و یه سری تبلیغات کنار زمین و توپ و اینجور چیزای اضافه شده باشه و از همه مهمتر نصبش آسون باشه و درد سر نداشته باشه مثل پچ pesedit 0.7 که راحت نصب میشه معرفی میکنید به من ؟؟؟
تشکر.
من این دوتا پچ رو دارم:
GamingAccess_Community_Patch_-_Beta_v0.2
PESEdit.com 2010 Patch 0.7 all-in-one_2
آرمین جان یه سوال:
آیا میشه از فیسهای 2009 در 2010 استفاده کرد؟
Spaniuly
05-03-2010, 09:27
آرمین جان یه سوال:
آیا میشه از فیسهای 2009 در 2010 استفاده کرد؟
من یه بار سعی کردم این کار رو بکنم نشد البته علت اینه که حجم صورت توی 2010 و 2009 فرق داره شما باید قبل استفاده یکمی انداره فیس رو تغییر بدی یا یا انکه با برنامه های فیس ساز فیس های 2009 رو کمی تغییر اندازه بدی
maasen جان دیدی گفتم شما حرفای منو گوش نمی کنی؟ عزیز جان من می گم برو به صفحه 900 تاپیک و پست 9000 رو بخون شما چرا این کار رو نمی کنی و اگه این کار رو کردی چرا خوب مطاعه نمی کنی شما پچ 1.03 رو باید نصب کنی پچ 1.03 توی پست 9000 هست اونی که شما میگی و از تو بازی میشه دانلود کرد dlc هست 1.05 آخرین آپدیت دیتا بیس پچ 1.03 لینکش رو گذاشتم بعد دانلود باید اجرا کنی تا نصب بشه... ورژن شما 1.00 هست ولی از کرک 1.03 داری استفاده می کنی
xeNociDe
05-03-2010, 09:45
یک سوال....
چطوری میشه با PES آنلاین و به صورت لیگ با سرعت دیال آپ بازی کرد؟؟؟
Spaniuly
05-03-2010, 11:13
سلام دوباره خدمت دوستان خوبم...
من الان دارم روی یک پکیج کامل لایسنسر کار می کنم. یک سری فایل متنی حاوی اطلاعات با ارزش. دل و قلوه بازی رو آوردم بیرون. وقتی آدم با این برنامه PES Editor کار می کنه اطلاعات جالبی بدست میاره. من یک سری اطلاعات می دم شاید براتون جالب باشه!
وقتی بازی ریلیز شد تیم ونزوئلا به عنوان یک تیم فیک توی بازی وجود داشت درست مثل تیم ایران که کاملا فیک هست. ولی با عرضه DLC 1.03 این تیم به صورت لایسنس شده در اومد و بازیکنان فیک این تیم به صورت Free Agent در دیتابیس رها شدند و بازیکنان دیفالت با اسمی صحیح به تیم ونزوئلا وارد شدند و حالا شما تمامی بازیکنان ونزوئلا رو به صورت دوبل توی دیتا بیس تون دارید که یکی اسم صحیح داه و دوپلیکیت اون اسم فیک... یک سری بازیکن هم به صورت فیک هست که به نوعی بعد اومدن DLC اخراج شدن از تیم مثلا قبلا جیووانی البر توی کلاسیک برزیل بود و حالا که بازیکنان جدید اومده به تیم برزیل کلاسیک این بازیکن بدون تیم باقی مونده. حالا من یک سری اطلاعات طبقه بندی شده رو در قالب فایل های متنی ایجاد کردم. با داشتن اینا میشه در عرض کمتر از یک روز یک Edit File شسته و روفته ساخت. ولی من منتظرم تا حسین بیاد تا این پکیج رو بدم بهش تا به ویلد معرفی کنه ظاهرا حسین با ویلد (W!ld سازنده PES Editor) در ارتباط هست. اگه ویلد عزیز بتونه یک فانکشن برای برنامه اش در نظر بگیره که بشه این اطلاعات رو یک جا و به صورت ماشینی وارد کنه در عرض چند ثانیه میشه ادیت فایل اصلاح شده استخراج کرد!
راستی جای حسین خیلی خالیه:41: امیدوارم که اگه مشغله ای داشته باشه خیر و شادی باشه و گرفتاری نباشه...
روزتون به خیر عزیزان:11: موفق و گیمر باشید
shahab_f
05-03-2010, 11:14
دوستان این سوال رو بنده در صفحه ی 1008 پرسیدم :
هنگام نصب پچ 1.03 این ارور رو میگیرم:
پچ 1.01 و 1.02 رو هم دارم و اونام همین ارور مشابه رو میدن:41:
xeNociDe
05-03-2010, 11:19
ممکنه شما مسیر پچ رو گم کرده باشی یا فایل Setup در جای نامناسبی باشه....
یا خلی چیزا از ترجمه اش که اینا در اومد!
Reza Azimy_RW
05-03-2010, 11:27
سلام دوستان
کسی نمیدونه راه درست و حسابی برای زدن کرنل چیه ؟ که گل بشه ؟
xeNociDe
05-03-2010, 11:29
سلام دوستان
کرنر گل بشه...؟؟؟:18:
مگه میشه توپو مستقیم از تو کرنر گل کرد...
اگر منظورت ارسال کردنه که خب روی وسط یک خورده بیشتر بفرست مطمئنن میتونی گل کنی!:27:
shahab_f
05-03-2010, 11:40
ممکنه شما مسیر پچ رو گم کرده باشی یا فایل Setup در جای نامناسبی باشه....
یا خلی چیزا از ترجمه اش که اینا در اومد!
راه حل چیه ؟ تو نت دیدم خیلی ها همین مشکل رو داشتن اما کسی راه حلی پیدا نکرده بود ، فقط بعضی ها حدس زده بودن مشکل از اینه که بازی باید حتما توی مسیر دیفالت یعنی C:\Programme files\Konami نصب بشه ، در حالی که من توی درایو اف نصب کردم. کسی هست که مثل من توی درایو سی نصب نکرده باشه اما موقع نصب به مشکل بر نخورده باشه ؟(تا من مطمئن بشم که این نظریه درسته یا نه)
Spaniuly
05-03-2010, 11:43
اگر منظورت ارسال کردنه که خب روی وسط یک خورده بیشتر بفرست مطمئنن میتونی گل کنی!:27:
سلام دوستان
هر ضربه ایستگاهی که Direct باشه می تونه مستقیم وارد دروازه بشه کرنر یک ضربه ایستگاهی مستقیم محسوب میشه و بازیکن می تونه توپ رو مستقیم به دروازه شوت کنه. البته توی PES شما نمی تونی شوت کنی یعنی فعال نیست فقط دکمه پاس و سانتر فعال هست (توی فیفا هر چهار دکمه فعاله حتی شوت) شما اگه بخوای مستقیم از کرنر گل بزنی باید کمی زاویه رو کمتر کنی و با دایره سانتر کات دار بکنی که به سمت دروازه بره احتمال مستقیم وارد شدن توپ به دروازه 1 در هزار هست من فقط یک بار تونستم مستقیم گل بزنم که اونم به خاطر گیج زدن دروازبان بود. و کاملا شانسی گرچه توی PES2009 زیاد می شد که با سانتر توپ رو مستقیم وارد دروازه کرد. به هر حال زیاد توصیه نمی کنم این مدلی گل بزنی چون فقط کافیه در میانه راه یا حتی درست در لحظه وارد شدن توپ به درون دروازه با سر یا دست یا پای دروازبان یک لحظه ساییده بشه توپ اونقت گل به خودی محسوب میشه!
دوستان این سوال رو بنده در صفحه ی 1008 پرسیدم :
پچ 1.01 و 1.02 رو هم دارم و اونام همین ارور مشابه رو میدن:41:
قبلا هم گفتم نصب اورجینال!
شما نمی تونید پچ رسمی نصب کنید به خاطر اینکه مراحل نصب بازی شما رو شرکتی که ازش خریدید دستکاری کرده. مثلا شما موقع نصب سریال نامبر وارد نمی کنید یا مسیر تعیین نمی کنید همیشه گفتم سعی کنید بازی که توسط شرکت های ایرانی انگولک میشه رو نخرید این مشکلات براش پیش میاد.
توی پست 9000 تاپیک من لینک یک پکیج رو گذاشتم (حسین عزیز اون رو آپلود کرده بود برای من... دستش طلا) شما اون رو دانلود می کنید و میریزید روی فایل های نصبی مسلم هست که شما باید محتویات DVD بازی رو کپی کنید توی یک فولدر و بعد اینکه فایل های Install Orignal رو دانلود کردید توی اون پوشه کپی کنید تا جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده بشن بعد بازی رو با اون فایل های اورجینال نصب کنید. حالا می تونید پچ های رسمی کونامی رو بدون مشکل نصب کنید
xeNociDe
05-03-2010, 11:44
راه حل چیه ؟ تو نت دیدم خیلی ها همین مشکل رو داشتن اما کسی راه حلی پیدا نکرده بود ، فقط بعضی ها حدس زده بودن مشکل از اینه که بازی باید حتما توی مسیر دیفالت یعنی C:\Programme files\Konami نصب بشه ، در حالی که من توی درایو اف نصب کردم. کسی هست که مثل من توی درایو سی نصب نکرده باشه اما موقع نصب به مشکل بر نخورده باشه ؟(تا من مطمئن بشم که این نظریه درسته یا نه)
دقیقاً من...
من خودم درایور بازی ام توی G هست و اونو دقیقاً روی همون آدرس ریختم کارکرد...
اما مشکل من چیز دیگه است...مثلاً برای من تیم های ملی لایسنس نشدن!:41:
Hunter lord
05-03-2010, 11:46
از Pes 2010 بعید نیست . :41:
حتی ممکنه که از دم دروازه خودت به حریف گل بزنی . :31:
vahidgame
05-03-2010, 11:49
راستی جای حسین خیلی خالیه:41: امیدوارم که اگه مشغله ای داشته باشه خیر و شادی باشه و گرفتاری نباشه...
حسین به خاطر تاپیک مسابقات pes2010 اینجا کم میاد. خیلی برای اون تاپیک حسین زحمت کشید. بعضی ها فکر می کنن اون مسابقات به صورت آنلاین هستش در صورتی که اصلا به این صورت نیست ولی واقعا مسابقات خیلی زیبا و پر هیجانی هستش.
فکر کنم اسپم نمیدونی چیه. الان همین پست دقیقا اسپم هستش.اون دوستمون نگفتش که چه جوری یه راست کرنر گل بشه. اگه جواب یه سوال رو نمیدونی مجبور نیستی جواب بدی:20:
من یه بار سعی کردم این کار رو بکنم نشد البته علت اینه که حجم صورت توی 2010 و 2009 فرق داره شما باید قبل استفاده یکمی انداره فیس رو تغییر بدی یا یا انکه با برنامه های فیس ساز فیس های 2009 رو کمی تغییر اندازه بدی
maasen جان دیدی گفتم شما حرفای منو گوش نمی کنی؟ عزیز جان من می گم برو به صفحه 900 تاپیک و پست 9000 رو بخون شما چرا این کار رو نمی کنی و اگه این کار رو کردی چرا خوب مطاعه نمی کنی شما پچ 1.03 رو باید نصب کنی پچ 1.03 توی پست 9000 هست اونی که شما میگی و از تو بازی میشه دانلود کرد dlc هست 1.05 آخرین آپدیت دیتا بیس پچ 1.03 لینکش رو گذاشتم بعد دانلود باید اجرا کنی تا نصب بشه... ورژن شما 1.00 هست ولی از کرک 1.03 داری استفاده می کنی
سلام من هم دقیقا مشکل maasen رو دارم پچ 1.03رو نصب کردم همه مراحل maasenرو هم رفتم :13:
ولی کیت ها درست نمی شه
Spaniuly
05-03-2010, 12:17
می دونید که کونامی برای بازیش 2 نوع آپدیت می ده :
1- آپدیت دیتابیس که بهش DLC اطلاق میشه این DLC یک فایل img هست به اسم dt0f.img که در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download قرار میگیره و بازی شما رو به لحاظ دیتابیس به روز می کنه مثلا وقتی شما بازی رو نصب می کنید می بینید که ترانسفر های زمستانی اعمال نشده ولی وقتی این DLC رو دانلود می کنید بازیتون آپدیت میشه. اصولا این آپدیت از طریق خود بازی هست یعنی وقتی شما وارد بازی می شید به قسمت ستینگ می رید گزینه آخر نوشته Download بعد شروع به چک کردن می کنه و در صورت وجود آپدیت اون رو دانلود می کنه. در واقع داره فایل dt0f.img رو از پورتال کونامی دانلود می کنه یعنی از این مسیر pes2010dl.konamionline.com/pes2010/dlc/1.05rc/pc/e7e0d659d5264293e70eafcd231dde0a/dt0f.img گزارش شده که به دلایلی در پایان دانلود یک پیغام خطا میاد و به نحوی آپدیت با شکست روبرو میشه به هر حال من دلیلش رو نمی دونم شاید از ادیت فایل قدیمی یا مشکل دار باشه شاید با آپشن فایل وفق نمی تونه بده و به هر حال ممکنه وقت شما هدر بشه. در هر صورت من توصیه می کنم به جای دانلود از طریق بازی این فایل رو از مسیر مستقیمش به صورت اکسترنال دانلود کنید و دستی توی مسیری که گفتم کپی کنید. در ضمن با ادیت فایلتون هم خداحافظی کنید! بله دیگه ادیت فایل قبلی ساپورت نخواهد شد. می تونید حتی کانورت کنید ولی کلا دیتابیس شما به صورت غلط باقی می مونه و ایراداتی رو بعدا مشاهده می کنید در صورت که ادیت فایل قدیمی رو استفاده کنید.
2- آپدیت پچ رسمی که اصولا برخی باگ ها و نکات فنی و برنامه نویسی و یا فیکس هایی که برای آنلاین پلی هست رو برطرف می کنه. در هر صورت اگه PES باز هستید و می خواهید که به درستی از بازی استفاده کنید حتما نیاز دارید که این پچ ها رو رو نصب کنید نکته مهم اینه که شما اگه هیچ پچ رسمی نصب نکردید کافیه آخرین پچ رو نصب کنید اصلا نیازی به نصب پچ های رسمی قدیمی تر نیست. این پچ به صورت یک فایل اجرایی exe هست که شما اون رو اجرا و مثل یک Application نصب می کنید و ورژن بازی شما آپگرید میشه. باز هم تاکید می کنم بعد نثب منتظر برخورد با چیز جدیدی نباشید. یا منتظر این نیاشید که ترانسفر ها تغییر پیدا کنه این پچ اصلا ربطی به اینا نداره و کاربردش این نیست. و این کار رو انجام نمیده. شما وقتی پچ رو نصب می کنید نیاز به کرک جدید پیدا می کنید. و پشت بند تغییر کرک شما در صورتی که از کیت سرور استفاده می کنید نیاز به کیت سروری پیدا می کنید که برای کرک طراحی بشه و از اون جایی که جویس عزیز (سازنده کیت سرور) همیشه بازیش رو آپدیت می کنه بلافاصله بعد اومدن کرک کیت سرور جدید برای اون کرک می سازه. و شما باید اون کیت سرور رو دانلود کنید.
خوب حالا می مونه یک نکته : مشکل در نصب پچ به طور عمومی نصب در یک حالت نمی تونه نصب بشه اگه فرض کنیم هیچ مشکلی در ویندوز و ... نیست. و اون اینه که بازی شما نصبش اورجینال نباشه منظورم از نصب اورجینال اینه که هیچ شخص یا شرکتی Instalation یا Setup یا Autorun اختصاصی برای نصب بازی ایجاد نکنه و به قول خودش نصب و آسان و بدون سریال نامبر و غییره ایجاد نکنه چون در این حالت بازی موقع نصب در مسیر پیش فرض وارد ریجستری نمیشه. و چون وقتی شما سعی می کنید پچ رسمی نصب کنید اون پچ ابتدا مسیر ریجستری رو می گرده و چون توی مسیر درست وارد نشده کلید ریجستری پچ فکر می کنه که شما بازی رو روی سیستم نصب نکردید بنابراین پیغام خطا میده. البته من حدس می زنم شما با وارد کردن یک کلید ریجستری این مشکلتون رفع بشه ولی مطمئن نیستم چون امتحان کردم ولی اصولا باید بشه. ولی راه حلی که من برای شما پیشنهاد می کنم: نصب بازی شما توسط گروهی یا شخصی دست کاری شده. شما می تونید با در اختیار داشتن یک سری فایل نصبی که dll یا exe و ... که دست کاری نشدن یک نصب اورجینال برای بازیتون بسازید.
نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت.
متن بالا رو به پست 9000 اضافه کردم بعدا اگه کسی مشکلی در نصب پچ پیدا کرد می تونه از دستور العمل بالا استفاده کنه
shahab_f
05-03-2010, 12:29
قبلا هم گفتم نصب اورجینال!
شما نمی تونید پچ رسمی نصب کنید به خاطر اینکه مراحل نصب بازی شما رو شرکتی که ازش خریدید دستکاری کرده. مثلا شما موقع نصب سریال نامبر وارد نمی کنید یا مسیر تعیین نمی کنید همیشه گفتم سعی کنید بازی که توسط شرکت های ایرانی انگولک میشه رو نخرید این مشکلات براش پیش میاد.
توی پست 9000 تاپیک من لینک یک پکیج رو گذاشتم (حسین عزیز اون رو آپلود کرده بود برای من... دستش طلا) شما اون رو دانلود می کنید و میریزید روی فایل های نصبی مسلم هست که شما باید محتویات DVD بازی رو کپی کنید توی یک فولدر و بعد اینکه فایل های Install Orignal رو دانلود کردید توی اون پوشه کپی کنید تا جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده بشن بعد بازی رو با اون فایل های اورجینال نصب کنید. حالا می تونید پچ های رسمی کونامی رو بدون مشکل نصب کنید
مرسی از توضیحاتتون:11::11::11:.
البته بدون نصب پچ 1.03 ، مراحل نصب ultimate licenser رو انجام دادم ، و همه تغییرات (اضافه شدن بوندسلیگا ، لایسنس شدن تمام بازیکنا ، تیم ملی ایران و ...) اعمال شد به جز بازیکن های دو تیم استقلال و پرسپولیس که کلا یه سری بازیکن دیگن که حتی سیاهپوست هم توشون هست. آیا با نصب پچ 1.03 این مشکل حل میشه یا اشکال از جای دیگست ؟؟؟
البته بدون نصب پچ 1.03 ، مراحل نصب ultimate licenser رو انجام دادم ، و همه تغییرات (اضافه شدن بوندسلیگا ، لایسنس شدن تمام بازیکنا ، تیم ملی ایران و ...) اعمال شد به جز بازیکن های دو تیم استقلال و پرسپولیس که کلا یه سری بازیکن دیگن که حتی سیاهپوست هم توشون هست. آیا با نصب پچ 1.03 این مشکل حل میشه یا اشکال از جای دیگست ؟؟؟
سلام.
آرمین جان به بازیکنهای این دو تیم دست نزده یعنی همون بازیکنهای اولیه ی اون تیم هستن.من خودم الان استقلال رو اسماشون رو درست کردم اینم لیست اسم بازیکنهای استقلال:
Esteghlal:
V.Taleblo
A.H.Sadeghi
P.Montazeri
S.Heydari
H.Shakori
H.Kazemi
F.Janvario
P.Rinaldo
S.Akbarpor
A.Borhani
F.Majidi
---
M.Mohammadi
H.Omranzade
M.Amirabadi
H.Beykzade
B.Koshki
M.Jabari
M.Yousefi
K.Rahmati
O.Ravankhah
S.M.S.Salehi
Street.Boy
05-03-2010, 13:56
سلام به همگیه دوستان،
من PES 2010 رو برای PS2 چند ماه پیش خریدم، ولی خب یه سری از نقل انتقالات در اون PES 2010 هنوز کامل نشده بود ولی از اصل بودنش کاملا مطمئنم، نقل انتقالاتی مثل اینه که Robben, Sneider هنوز در رئال بودن و بکهام به میلان نیومده بود.
می خواستم ببینم ورژن جدید PES 2010 برای PS2 اومده؟ که هم باگها رو گرفته باشن هم اینکه نقل و انتقالها انجام شده باشه به صورت کامل و به روز. و اینکه مثلا میلان و منچستر ضعیف ساخته شدند که در این ورژن قوی تر شده باشن.
حالا کلا سوال من اینه: آیا ورژن جدیدتری برای Pro Evolution Soccer 2010 برای PS2، اومده بازار یا نه!؟!؟!؟
xeNociDe
05-03-2010, 14:00
از پچ های جناب ارمین استفاده کن همه چی حله...
هم باگ ها برطرف میشه هم نقل و انتقالات و ...
به اینجا برو:
Street.Boy
05-03-2010, 14:17
از پچ های جناب ارمین استفاده کن همه چی حله...
هم باگ ها برطرف میشه هم نقل و انتقالات و ...
به اینجا برو:
این پچ هایی که می گی برای PS2 هست!؟!؟!؟ چون من برای PC نمی خوام، برای PS2 می خوام!!!!!!!!
یهنی ورژن جدید PES2010 رو برای PS2.
xeNociDe
05-03-2010, 14:20
آخ شرمنده یک لحظه فکر کردم گفت PC خیر...باید به آرمین جان بگی ببینه داره یا نه این پچ ها برای PC هست!!!
Mehdi.ss
05-03-2010, 14:37
سلام به همگیه دوستان،
من PES 2010 رو برای PS2 چند ماه پیش خریدم، ولی خب یه سری از نقل انتقالات در اون PES 2010 هنوز کامل نشده بود ولی از اصل بودنش کاملا مطمئنم، نقل انتقالاتی مثل اینه که Robben, Sneider هنوز در رئال بودن و بکهام به میلان نیومده بود.
می خواستم ببینم ورژن جدید PES 2010 برای PS2 اومده؟ که هم باگها رو گرفته باشن هم اینکه نقل و انتقالها انجام شده باشه به صورت کامل و به روز. و اینکه مثلا میلان و منچستر ضعیف ساخته شدند که در این ورژن قوی تر شده باشن.
حالا کلا سوال من اینه: آیا ورژن جدیدتری برای Pro Evolution Soccer 2010 برای PS2، اومده بازار یا نه!؟!؟!؟
آخرین آپشنی که برای ps2 اومده
فقط نمیدونم چجوری باید وارد بازی بکنیش
Option File PES2010 PS2 v.3.5 by kratos82
Aqui esta una actualizacion mas de este option file (V 3.5)
Esto es lo que contiene:
Las novedades que incluye son:
-Creados mas de 50 nuevos jugadores para tener las plantillas lo mas completas posible (Liga Española, Premier League y Serie A). gracias a gatletico86 por la informacion
-Realizadas mas transferencias faltantes.
-Dorsales correctos para todos los equipos de la liga Española
- Nombres de clubes corregidos
- Escudos reales para todos los equipos de la premier league y de la liga BBVA
- Nombres de jugadores fake corregidos
- Jugadores duplicados eliminados
- caras predeterminadas para mas jugadores de la PESSHOP y de los equipos clasicos
- Jugadores fake cambiados por los reales ( ejemplo: Vecto x Carlos Vela, Manatoz x Rafa Marquez, etc)
- Uniformes y logos para todos los equipos de la Premier League, y Liga BBVA (todos con sus respectivos logos) y para todas las selecciones nacionales (insertados con peseditor2010)
- En otras ligas C el Hamburger SV y Werder Bremen
- Nombres de estadios corregidos
- Nombres de ligas y copas corregidos
- PESSHOP sin desbloquear
- Nombres y kits de selecciones clasicas editados al 100%, agregado Pelé en Brazil clasico (sin desbloquear)
- Nombres de jugadores de la pesshop corregidos (sin desbloquear)(desblqueados los jugadores necesarios, solo en la version USA) para la version Europea es necesario desbloquerlos para tener el option file al 100% (en el RAR viene la lista de jugadores a desbloquear)
- Agregados todos los equipos faltantes de la UEFA Champions League: Wolfsburgo, Bayern Munich, Vfb Stuttgart, Debreceni VSC, CSKA Moskva, FC Rubin Kazan, FC Zurich, APOEL FC, Maccabi Haifa: faces, stats, kits, logos y emblemas editados al 100%. Todos ubicados en otras ligas A y B para poder jugar la Champios League al 100%
Descargar version 3.5 All Uefa Champions League+fichajes
Download Option File PES2010 PAL SPANISH, ENGLISH & GERMAN
(files .max, .cbs, .xps)
Download Option File PES2010 NTSC
(files .max, .cbs, .xps)
Download Option File PES2010 U.S. & Spanish, English, German
(files ALL BIN/CUE)
منبع پیس پچ
Street.Boy
05-03-2010, 15:12
آخرین آپشنی که برای ps2 اومده
فقط نمیدونم چجوری باید وارد بازی بکنیش
Option File PES2010 PS2 v.3.5 by kratos82
Aqui esta una actualizacion mas de este option file (V 3.5)
Esto es lo que contiene:
Las novedades que incluye son:
-Creados mas de 50 nuevos jugadores para tener las plantillas lo mas completas posible (Liga Española, Premier League y Serie A). gracias a gatletico86 por la informacion
-Realizadas mas transferencias faltantes.
-Dorsales correctos para todos los equipos de la liga Española
- Nombres de clubes corregidos
- Escudos reales para todos los equipos de la premier league y de la liga BBVA
- Nombres de jugadores fake corregidos
- Jugadores duplicados eliminados
- caras predeterminadas para mas jugadores de la PESSHOP y de los equipos clasicos
- Jugadores fake cambiados por los reales ( ejemplo: Vecto x Carlos Vela, Manatoz x Rafa Marquez, etc)
- Uniformes y logos para todos los equipos de la Premier League, y Liga BBVA (todos con sus respectivos logos) y para todas las selecciones nacionales (insertados con peseditor2010)
- En otras ligas C el Hamburger SV y Werder Bremen
- Nombres de estadios corregidos
- Nombres de ligas y copas corregidos
- PESSHOP sin desbloquear
- Nombres y kits de selecciones clasicas editados al 100%, agregado Pelé en Brazil clasico (sin desbloquear)
- Nombres de jugadores de la pesshop corregidos (sin desbloquear)(desblqueados los jugadores necesarios, solo en la version USA) para la version Europea es necesario desbloquerlos para tener el option file al 100% (en el RAR viene la lista de jugadores a desbloquear)
- Agregados todos los equipos faltantes de la UEFA Champions League: Wolfsburgo, Bayern Munich, Vfb Stuttgart, Debreceni VSC, CSKA Moskva, FC Rubin Kazan, FC Zurich, APOEL FC, Maccabi Haifa: faces, stats, kits, logos y emblemas editados al 100%. Todos ubicados en otras ligas A y B para poder jugar la Champios League al 100%
Descargar version 3.5 All Uefa Champions League+fichajes
Download Option File PES2010 PAL SPANISH, ENGLISH & GERMAN
(files .max, .cbs, .xps)
Download Option File PES2010 NTSC
(files .max, .cbs, .xps)
Download Option File PES2010 U.S. & Spanish, English, German
(files ALL BIN/CUE)
منبع پیس پچ
ممنون دوست عزیز آیا تو بازار می تونم CD پچ جدید رو بخرم یعنی شرکتی ورژن جدیدش رو آماده کرده باشه و من تهیه کنم!؟!؟!؟!؟
farhad_persona
05-03-2010, 17:38
آقا یه سوال : کسی از بچه های اینجا هست که همه تیم ها رو چه دسته یک چه لیگ های برتر لایسنس کرده باشه؟
وقتی لیگ برتر انگلیس رو لایسنس کردی و تیم ها اوکی شد تو مستر لیگ هم که رفتی لیگ درست میشه؟
منظورم مستر لیگی هست که چند فصل گذرونده باشی یا برای لایسنس شدن باید مستر لیگ رو از اول رفت؟
آقا یه سوال : کسی از بچه های اینجا هست که همه تیم ها رو چه دسته یک چه لیگ های برتر لایسنس کرده باشه؟
وقتی لیگ برتر انگلیس رو لایسنس کردی و تیم ها اوکی شد تو مستر لیگ هم که رفتی لیگ درست میشه؟
منظورم مستر لیگی هست که چند فصل گذرونده باشی یا برای لایسنس شدن باید مستر لیگ رو از اول رفت؟
سلام.
شما هر تغییری بیرون بدی داخل مسترلیگ هم اعمال میشه.
------------
این درخواستم میدونم واقعا تکراریه ولی یکی لطف کنه این برنامه ی افزایش اون بلوکهایی که در مود bal هستن رو بزاره.
Spaniuly
05-03-2010, 23:03
خوب ساعاتی پیش پروژه ساخت پکیج لایسنسر به عنوان یک منبع کامل جهت ویرایش بازی آماده شد و من قصد دارم این پکیج رو تقدیم کنم به تک تک کسانی که PES رو به شکل لایسنس شده می خوان بی آنکه دخل و تصرفی توش صورت بگیره. این شما و این پکیج لایسنسر مخصوص برای بازی PES2010 اختصاصی برای DLC 1.05
اگه DLC جدیدی هم بیاد من این پکیج رو به روز خواهم کرد و از روی اون ادیت فایل مخصوص می سازم
پسورد فایل : krauser
night lord
06-03-2010, 01:10
دوستان یه پچ دوروستو حسابی که نقلو انتقالا انجام شده باشه و یه سری تبلیغات کنار زمین و توپ و اینجور چیزای اضافه شده باشه و از همه مهمتر نصبش آسون باشه و درد سر نداشته باشه مثل پچ pesedit 0.7 که راحت نصب میشه معرفی میکنید به من ؟؟؟
تشکر.
من این دوتا پچ رو دارم:
seday baron
06-03-2010, 10:04
سلام ارمین جان
واقعا پچ و مطالبی که گذاشتی حرف نداشت و دست گلت درد نکنه.
فقط یه مورد من بعد از اینکه این پچ جدید نصب کردم سرعت بازی خیلی کم شده و بعضی جاهاش بصورت صحنه آهسته میشه و چندباری هم هنگ کرد.
من قبل از این از همون پچ قبلیت استفاده میکردم و مشکلی نداشتم .
arash820
06-03-2010, 12:00
آقا من کرک 1.03 ریختم و کیک سرور ولی هنگام بازی این ارور میاد و وارد بازی میشه ولی هیچ تغیری تو بازی نمیده
و خواستم اورجینال کنم دیدم فایلهای داخل دی وی دی به این شکل هست و تشابهی با فایلهایی که داخل تاپیک قرار گرفته برای ریپلیز کردن نداره
یک نفر که مستر لیگو حداقل 7-8 سال بازی کرده میتونه فایل سیوشو بعد از فشرده سازی یک جا آپلود کنه . من تصمیم دارم منحنی رشد بازیکنان رو تصحیح کنم .
Mehdi.ss
06-03-2010, 13:26
آقا من کرک 1.03 ریختم و کیک سرور ولی هنگام بازی این ارور میاد و وارد بازی میشه ولی هیچ تغیری تو بازی نمیده
و خواستم اورجینال کنم دیدم فایلهای داخل دی وی دی به این شکل هست و تشابهی با فایلهایی که داخل تاپیک قرار گرفته برای ریپلیز کردن نداره
فایل را پس از دانلود در دایرکتوری زیر کپی کن
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]
منبع
Spaniuly
06-03-2010, 13:37
سلام ارمین جان
واقعا پچ و مطالبی که گذاشتی حرف نداشت و دست گلت درد نکنه.
فقط یه مورد من بعد از اینکه این پچ جدید نصب کردم سرعت بازی خیلی کم شده و بعضی جاهاش بصورت صحنه آهسته میشه و چندباری هم هنگ کرد.
من قبل از این از همون پچ قبلیت استفاده میکردم و مشکلی نداشتم .
والا من دقیقا نمی دونم چرا اینطور میشه برای من هم بعضا پیش میاد ولی نه همیشه
اونی که DVD بازی شما رو درست کرده و با Install Shield براش ستاپ ساخته سلیقه اینستالیش ساختن کونامی رو نمی پسندیده این چیه؟ البته باز هم می تون اینستال اورجینال بسازی عصر آموزش می دم چجوری با همین DVD درست کنی یه نصب اورجینال
یک نفر که مستر لیگو حداقل 7-8 سال بازی کرده میتونه فایل سیوشو بعد از فشرده سازی یک جا آپلود کنه . من تصمیم دارم منحنی رشد بازیکنان رو تصحیح کنم .
والا حسین من داشتم پاکش کردم 12 فصل رفته بودم
vahidgame
06-03-2010, 14:02
منم داشتم ولی پاک شدش.اگه بخوای میتونم لیست یه سری بازیکنان که خیلی پیشرفت میکنن و لیست یه سری بازیکن که خیلی پسرفت میکنن رو بهت بگم.
منم داشتم ولی پاک شدش.اگه بخوای میتونم لیست یه سری بازیکنان که خیلی پیشرفت میکنن و لیست یه سری بازیکن که خیلی پسرفت میکنن رو بهت بگم.
نه وحید جان میخواستم منحنی رشدشون رو با نسخه 2009 مطابقت بدم تا خاطرم جمع بشه که منحنیها تغییری نکردن . بعد از اون میخواستم این بخش از OF نسخه 2009 رو روی نسخه 2010 کپی کنم . فکر میکنم نوع رشد بازیکنان توی نسخه 2009 تقریبا مطابق واقعیت بود درست میگم ؟
الان منحنی رشد پاتو توی نسخه قبل 72 هستش اما توی این نسخه شده 86 .
vahidgame
06-03-2010, 14:23
نه وحید جان میخواستم منحنی رشدشون رو با نسخه 2009 مطابقت بدم تا خاطرم جمع بشه که منحنیها تغییری نکردن . بعد از اون میخواستم این بخش از OF نسخه 2009 رو روی نسخه 2010 کپی کنم . فکر میکنم نوع رشد بازیکنان توی نسخه 2009 تقریبا مطابق واقعیت بود درست میگم ؟
الان منحنی رشد پاتو توی نسخه قبل 72 هستش اما توی این نسخه شده 86 .
حسین جان در شماره قبلی هم رشد بازیکنان طبیعی نبود. کلا مسئله اصلی این هست که چیزهایی مثل سرعت خیلی زیاد رشد میکنن.فکر کنم اگه بتونی این مشکل رو حل کنی خیلی بازی طبیعی تر بشه.
سلام.
حسین جان تقدیم به شما::11:
دو تا پشت هم اومد.
حذف شود.
xeNociDe
06-03-2010, 15:09
سلام...پچ جناب آرمین توی سون ارور میده یعنی از بازی میاد بیرون ولی برای ویستا اینطوری نیست مشکل چیه؟؟؟
farhad_persona
06-03-2010, 15:25
خوب ساعاتی پیش پروژه ساخت پکیج لایسنسر به عنوان یک منبع کامل جهت ویرایش بازی آماده شد و من قصد دارم این پکیج رو تقدیم کنم به تک تک کسانی که PES رو به شکل لایسنس شده می خوان بی آنکه دخل و تصرفی توش صورت بگیره. این شما و این پکیج لایسنسر مخصوص برای بازی PES2010 اختصاصی برای DLC 1.05
اگه DLC جدیدی هم بیاد من این پکیج رو به روز خواهم کرد و از روی اون ادیت فایل مخصوص می سازم
پسورد فایل : krauser
من الان PES معمولی دارم و هیچی روش نریختم...برای من این پچ جواب میده؟ یا باید DLC نصب کنم؟
اگر میشه لیست کامل لیگ هایی که لایسنس میکنه رو بگذارید.
راستی این قضیه هنگ کردن و کم کردن سرعت چی هست؟ اگر این پچ رو نصب کنیم حتما بعضی اوقات سرعت بازی پایین میاد و هنگ میکنه؟
arash820
06-03-2010, 16:46
آقا یه راه حلی واسه من پیدا کنید , خیلی حالم گرفته است , اومدم تو خود برنامه هم آپدیت کنم تا 99% رفت faild شد
پست 10347
xeNociDe
06-03-2010, 16:49
آقا یه راه حلی واسه من پیدا کنید , خیلی حالم گرفته است , اومدم تو خود برنامه هم آپدیت کنم تا 99% رفت faild شد
پست 10347
شاید ناقص دانلود کردی...؟
Dial Up هستی یا ADSL???:13:
arash820
06-03-2010, 16:54
شاید ناقص دانلود کردی...؟
Dial Up هستی یا ADSL???:13:
دوست عزیز پست 10347 را بخوانید مشکم را آنجا نوشتم
سلام.
حسین جان تقدیم به شما::11:
ممنون نسخه های بازیمون فرق میکنه سیوت برای من لود نشد . روسترهای شما آپدیته اما من آپدیت نکردم .
ممنون نسخه های بازیمون فرق میکنه سیوت برای من لود نشد . روسترهای شما آپدیته اما من آپدیت نکردم .
بله من بازی رو هم از داخل آپدیت کردم و پچهای 01.02.03 کنامی رو هم نصب کردم.درکل شرمنده حسین جان.
Amin.P30
06-03-2010, 18:22
PATCH ی نیست که بازی فارسی بشه؟؟؟
اخرین PATCH چیکار هایی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ali_pes2008
06-03-2010, 19:49
سلام ميبخشيد
من GDB فولدر كامل ليگ اسپانيا و ايتاليا رو مي خواستم
xeNociDe
06-03-2010, 19:52
آقایون من خواستم برای کسی پچ رو دانلود کنم پارت 4رش ارور میده!!!
Mehdi.ss
06-03-2010, 20:50
کسی لیست کامل اسامی پرسپولیس رو داره ؟
Amin.P30
06-03-2010, 21:36
پچی نیست دوستان که تیم های ایرانی یا گزارش فارسی بهش اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی لیست کامل اسامی پرسپولیس رو داره ؟
مهدی جان لیست بازیکنهای تمام تیمها رو میتونی اتوی این سایت پیدا کنی:
عضو شو و بعدش روی اسم تیمها کلیک کن تا اسامی رو بیاره.
Spaniuly
06-03-2010, 23:34
این کونامی اصلا PES2010 رو ول کرده به امان خدا من نمی دونم هدفش از دادن DLC جدید برای ترانسفر زمستانی چی بود؟ اصلا ده درصد ترانسفر های انجام شده رو توی DLC اعمال نکرده! واقعا شرم آور هست تیم سازنده بازی به کل وجهه و کلاس PES رو رفته رفته پایین تر میارن واقعا امسال نا امیدی و شکست موج می زنه بین سازندگان بازی واقعا انتظار نداشتم که شکست باعث بشه اینطور نا امید بشن و دیگه اهمیت ندن هرچی باشه PES یکی از پرطرفدارترین گیم های جهان محسوب میشه و باید کونامی این مسئله رو در نظر داشته باشه. واقعا من موندم دیگه نمی دونم چی بگم! البته احتمال داره یک ماه دیگه DLC جدیدی عرضه بشه امیدوارم توی اون اصلاح بشه ترانسفر ها
این کونامی اصلا PES2010 رو ول کرده به امان خدا من نمی دونم هدفش از دادن DLC جدید برای ترانسفر زمستانی چی بود؟ اصلا ده درصد ترانسفر های انجام شده رو توی DLC اعمال نکرده! واقعا شرم آور هست تیم سازنده بازی به کل وجهه و کلاس PES رو رفته رفته پایین تر میارن واقعا امسال نا امیدی و شکست موج می زنه بین سازندگان بازی واقعا انتظار نداشتم که شکست باعث بشه اینطور نا امید بشن و دیگه اهمیت ندن هرچی باشه PES یکی از پرطرفدارترین گیم های جهان محسوب میشه و باید کونامی این مسئله رو در نظر داشته باشه. واقعا من موندم دیگه نمی دونم چی بگم! البته احتمال داره یک ماه دیگه DLC جدیدی عرضه بشه امیدوارم توی اون اصلاح بشه ترانسفر ها
آرمین جان من با نظر شما در مورد شکست و یا افتضاح بودن این نسخه بازی اصلا موافق نیستم . درسته که این بازی نسبت به نسخه قبل ایراداتی داره از جمله داوری بازی و چند مورد دیگه .اما از اونطرف نسبت به نسخه قبل شاهد پیشرفتهای خوبی توی این نسخه هستیم . به هر حال بی جهت نبوده که این نسخه چیزی حدود 5 میلیون نسخه فروش داشته این نسبت به آمار 7 میلیونی فیفا 10 واقعا عالیه من قصد مقایسه ندارم فقط یک نسبت رو میخواستم بیان کنم .
کونامی از قدیم الایام توی لایسنس ها , آپدیتها و مواردی از این دست کم کاری داشته و این مساله مختص این نسخه نیست اما این مساله یک ایراد محسوب میشه و کسی نمیتونه ازش دفاع کنه اما همونطوریکه که گفتم این مساله از قدیم وجود داشت .
به هر حال اگه بضاعت مالی و محدودیت امکانات کونامی رو در نظر بگیریم به نظر من کارنامه قابل قبولی از خودشون ارائه دادن مساله امکانات و تعداد نیروی انسانی مساله کوچیکی نیست که به راحتی بشه از کنارش گذشت . ما این مساله رو باید در نظر بگیریم که در مجموع کل نیروی انسانی کونامی شامل نیروهای مستقر در استودیو کونامی و نیروی استخدامی در کشورهای مختلف نهایتا به 400 نفر بیشتر نمیرسه .
night lord
07-03-2010, 01:25
من باره سومه دارم این پست رو تکرار میکنم کسی منو نمیبینه؟
تشکر.
من این دوتا پچ رو دارم:
من باره سومه دارم این پست رو تکرار میکنم کسی منو نمیبینه؟
دوست عزیز این که دیگه سوال نداره همون پچ pes edit ( البته آخرین نسخه که 1.9 هستش) رو دانلود کن همه چیزش کامله . هم تمام اسمها درست شده هم لوگوها هم کیتها هم آخرین نقل و انتقالات هم آپدیت رسمی کونامیه خلاصه دیگه به هیچی احتیاجی نداری . اینم آدرسش :
farhad_persona
07-03-2010, 02:26
دوست عزیز این که دیگه سوال نداره همون پچ pes edit ( البته آخرین نسخه که 1.9 هستش) رو دانلود کن همه چیزش کامله . هم تمام اسمها درست شده هم لوگوها هم کیتها هم آخرین نقل و انتقالات هم آپدیت رسمی کونامیه خلاصه دیگه به هیچی احتیاجی نداری . اینم آدرسش :
دوست عزیز این پچ تیم های لیگ برتر و دسته یک انگلیس و ایتالیا رو آپدیت میکنه؟
Amin.P30
07-03-2010, 09:15
دوستان پچی نیست که تیم های ایرانی و باشگاهی یا گزارش فارسی بهش اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
من دوتا درخواست دارم اول این قایبلیت دانلود برای من تا 100 انجام می شه اما اینستال نمی شه دوم من میخوام لباس ها رو بدون کیت سرور عوض کنم چون تو پی اس 2009 استفاده می کردم گرافیک بازی کم می شد در ضمن من بدون کیت سرور توپ وکفش ها رو عوض کردم لطف کنید منو راهنمایی کنید اینترنت ما هم از این دیال آپ های زغالی هستش:41:
دوست عزیز این پچ تیم های لیگ برتر و دسته یک انگلیس و ایتالیا رو آپدیت میکنه؟
سلام
شما این دو پستو یک نگاهی بنداز من در مورد پچ های معروف این بازی توضیح دادم :
و
سلام دوستان من توی قسمت افسانه شدن! الان 25 سالمه دهنم سرویس شد تمامی کاپ های معتبر رو کسب کردم گلزن ترین بازیکن هستم و قدرت ها همه بالای 99 هست اما هنوز بعد از این همه بازی بین دو تا تیم تراسفر میشم اما من دلم میخواد برم بارسلونا
اگه کسی راه حلی داره بگه در ضمن اگر کسی سیو بازی رو داره که توی بارسلونا باشه ممنون میشم بزاره
Spaniuly
07-03-2010, 13:25
آرمین جان من با نظر شما در مورد شکست و یا افتضاح بودن این نسخه بازی اصلا موافق نیستم . درسته که این بازی نسبت به نسخه قبل ایراداتی داره از جمله داوری بازی و چند مورد دیگه .اما از اونطرف نسبت به نسخه قبل شاهد پیشرفتهای خوبی توی این نسخه هستیم . به هر حال بی جهت نبوده که این نسخه چیزی حدود 5 میلیون نسخه فروش داشته این نسبت به آمار 7 میلیونی فیفا 10 واقعا عالیه من قصد مقایسه ندارم فقط یک نسبت رو میخواستم بیان کنم .
کونامی از قدیم الایام توی لایسنس ها , آپدیتها و مواردی از این دست کم کاری داشته و این مساله مختص این نسخه نیست اما این مساله یک ایراد محسوب میشه و کسی نمیتونه ازش دفاع کنه اما همونطوریکه که گفتم این مساله از قدیم وجود داشت .
به هر حال اگه بضاعت مالی و محدودیت امکانات کونامی رو در نظر بگیریم به نظر من کارنامه قابل قبولی از خودشون ارائه دادن مساله امکانات و تعداد نیروی انسانی مساله کوچیکی نیست که به راحتی بشه از کنارش گذشت . ما این مساله رو باید در نظر بگیریم که در مجموع کل نیروی انسانی کونامی شامل نیروهای مستقر در استودیو کونامی و نیروی استخدامی در کشورهای مختلف نهایتا به 400 نفر بیشتر نمیرسه .
قبول دارم حرفات رو حسین جان ولی کم کاری امسال در مورد آپدیت کردن بازی خیلی بیشتر هست پارسال وقتی DLC اومد بعد بسته شدن پنجره نقل و انتقالات زمستانی حدود 85 درصد ترانسفر ها و تغییرات اعمال شده بود یا مثلا با همون DLC اولی پنج شش تا تیم اسپانیایی لایسنس شد. شما اصلا به تیم های تقلبی روسی نگاه کن... تا حالا ما تیم فیک نداشتیم بین تیم های Other League در واقع تیم های موجود توی Other اونهایی بودن که کونامی فول اونها رو لایسنس می کرد پس برای چی تیم هایی مثل مکابی هایفا اصلا توی بازی نیستند ولی فیک ورژن روبین کازان هست؟ این یعنی کونامی فرصت لایسنس تیمی مثل روبین کازان رو تا قبل انتشار پیدا نکرده بود قرار دادنش به صورت فیک هم به این دلیل بود که موقت باشه حتی موقع انتشار هم اون 9 تا تیم فیک تیم های موقت اصلاق می شدند چون کونامی قرار بود لایسنس کنه اونها رو اینکه این اتفاق نیفتاد به دلیل بی توجهی و کم کاری بیش از حد مسئولینش بود یعنی این زحمت رو به خودشون ندادند. نه من کاملا دارم می بینم که کونامی هم روالش رو داره تغییر میده و داره مثل EA پولکی میشه وقتی 5 میلیون فروش کرده یعنی اینکه بضاعت مالی برای آپدیت های بعد انتشار داشته. با این همه دبدبه کبکبه میاد DLC میده آخرش می بینیم کفش اضافه کرده... به نظرم این خودش به دارندگان و استفاده کنندگان بازی یه نوع توهین هست. DLC 1.04 باگ دار از آب در اومد و DLC 1.05 هم که مثلا واسه آپت ترانسفر های زمستانی بود 20 درصد و حتی کمتر از اون ترانسفر ها رو اعمال می کنه. می خوام بدونم هیچ کدوم از اون سازنده ها به سایت گل سر نمی زنن احیانا تا بدونن ترانسفر بزرگی مثل رفتن نیستلروی از رئال صورت گرفته یا نه؟ ابدا نمیشه از این مسائل گذشت حسین جان اگه اینها انتظارات بزرگی بودن بازم یه چیز ولی دیگه این چیزا به قدری راحت هستند که کوتاهی کونامی غیر قابل گذشت هست در هر صورت برای من که مشکلی نیست من خودم دستی هم این کار رو می کنم من از این بابت می سوزم که کونامی خودش تیشه به ریشه خودش می زنه و با این کارا خودش رو پیش منتقدین کوچیک می کنه. در مورد اینکه PES 2010 پیشرفت کرده شکی نیست ولی ضد حالاش خیلی بیشتر بود این رو قبول کن توی همین فروم خودمون خیلی ها که عاشق PES بودن با مقایسه و دیدن هرکدوم از بازی های فیفا نکست و PES عملا متنفر شدن از PES و رفتن پی فیفا نکست رو گرفتن. اینجا کسی کنسول نداره و اگه داره X360 یا PS3 نیست و اگه هم هست خیلی تعدادشون کمه. اگه گیمر ها کم کم به سمت کنسول کشیده بشن و یا EA تصمیم بگیره برای PC نکست بزنه عملا کونامی در مقابلش حرفی برای گفتن نخواهد داشت. مگه اینکه یه تکونی به خودش بده و من از این می نالم که از این تکون ها خبری نیست...
vahidgame
07-03-2010, 13:50
قبول دارم حرفات رو حسین جان ولی کم کاری امسال در مورد آپدیت کردن بازی خیلی بیشتر هست پارسال وقتی DLC اومد بعد بسته شدن پنجره نقل و انتقالات زمستانی حدود 85 درصد ترانسفر ها و تغییرات اعمال شده بود یا مثلا با همون DLC اولی پنج شش تا تیم اسپانیایی لایسنس شد. شما اصلا به تیم های تقلبی روسی نگاه کن... تا حالا ما تیم فیک نداشتیم بین تیم های Other League در واقع تیم های موجود توی Other اونهایی بودن که کونامی فول اونها رو لایسنس می کرد پس برای چی تیم هایی مثل مکابی هایفا اصلا توی بازی نیستند ولی فیک ورژن روبین کازان هست؟ این یعنی کونامی فرصت لایسنس تیمی مثل روبین کازان رو تا قبل انتشار پیدا نکرده بود قرار دادنش به صورت فیک هم به این دلیل بود که موقت باشه حتی موقع انتشار هم اون 9 تا تیم فیک تیم های موقت اصلاق می شدند چون کونامی قرار بود لایسنس کنه اونها رو اینکه این اتفاق نیفتاد به دلیل بی توجهی و کم کاری بیش از حد مسئولینش بود یعنی این زحمت رو به خودشون ندادند. نه من کاملا دارم می بینم که کونامی هم روالش رو داره تغییر میده و داره مثل EA پولکی میشه وقتی 5 میلیون فروش کرده یعنی اینکه بضاعت مالی برای آپدیت های بعد انتشار داشته. با این همه دبدبه کبکبه میاد DLC میده آخرش می بینیم کفش اضافه کرده... به نظرم این خودش به دارندگان و استفاده کنندگان بازی یه نوع توهین هست. DLC 1.04 باگ دار از آب در اومد و DLC 1.05 هم که مثلا واسه آپت ترانسفر های زمستانی بود 20 درصد و حتی کمتر از اون ترانسفر ها رو اعمال می کنه. می خوام بدونم هیچ کدوم از اون سازنده ها به سایت گل سر نمی زنن احیانا تا بدونن ترانسفر بزرگی مثل رفتن نیستلروی از رئال صورت گرفته یا نه؟ ابدا نمیشه از این مسائل گذشت حسین جان اگه اینها انتظارات بزرگی بودن بازم یه چیز ولی دیگه این چیزا به قدری راحت هستند که کوتاهی کونامی غیر قابل گذشت هست در هر صورت برای من که مشکلی نیست من خودم دستی هم این کار رو می کنم من از این بابت می سوزم که کونامی خودش تیشه به ریشه خودش می زنه و با این کارا خودش رو پیش منتقدین کوچیک می کنه. در مورد اینکه PES 2010 پیشرفت کرده شکی نیست ولی ضد حالاش خیلی بیشتر بود این رو قبول کن توی همین فروم خودمون خیلی ها که عاشق PES بودن با مقایسه و دیدن هرکدوم از بازی های فیفا نکست و PES عملا متنفر شدن از PES و رفتن پی فیفا نکست رو گرفتن. اینجا کسی کنسول نداره و اگه داره X360 یا PS3 نیست و اگه هم هست خیلی تعدادشون کمه. اگه گیمر ها کم کم به سمت کنسول کشیده بشن و یا EA تصمیم بگیره برای PC نکست بزنه عملا کونامی در مقابلش حرفی برای گفتن نخواهد داشت. مگه اینکه یه تکونی به خودش بده و من از این می نالم که از این تکون ها خبری نیست...
آرمین جان حرفات درست ولی مثلا در مورد این DLC شاید خیلی ها از جمله خود من اونو دانلود نکنن. این قدر جاهای مختلف برای این بازی پچ و این جور چیزا میذارن که دیگه کسی نمیره اونو دانلود کنه. من خودم اصلا به این چیزا توجه نمیکنم هر وقت مثلا یه نقل و انتقالی در فوتبال بشه من خودم از قسمت ادیت درستش میکنم.
از EA هم الکی طرفداری نکن همون طور قبلا گفتم یکمی EA کرم داره:31: کلا فقط داره از مال کنسول بالا میره. تو فکر میکنی که مثلا فیفا نکست رو نمیتونه برای کامپیوتر بسازه. مطمئن باش میشه میتونه این کارو راحت بکنه ولی چون دوست داره از کنسولها حمایت کنه و کاری کنه که همه کنسول بخرن این کارو نمیکنه. کلا EA توی PC دیگه محبوبیت نداره فقط به خاطر فیفا نیست به خاطر خیلی چیزهای دیگه هست. ولی کونامی با اینکه بازی کم میسازه ولی محبوبیت بیشتری داره. ولی EA میشه گفت سمبل مادی گرایی و حمایت از کنسول هاست:20:
Amin.P30
07-03-2010, 15:12
دوستان پچی نیست که تیم ها و باشگاه ایران یا گزارش فارسی بهش اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آرمین جان صحبتهای شما کاملا درسته و به نکته بسیار خوبی درمورد کم کاری کونامی برای آپدیت جدید اشاره کردی خصوصا پس از فروش بسیار بالایی که داشتن .
اما همونطوریکه وحید گفت آپدیت dlc نمیتونه اینقدر مهم باشه که ما از شکست و یا تعابیری از این دست برای این نسخه استفاده کنیم . امسال کونامی به بسیاری از وعده هایی که در مورد تحول و اورهال اساسی در این نسخه داده بود عمل نکرد اما در هر حال پیشرفتهای ملموسی در این نسخه صورت گرفته مثل :
- پیشرفتهای خوبی که در گرافیک صورت گرفته که مهمترین اونها استفاده از موتور جدید گرافیک و بکارگیری فن آوری نور پردازی داینامیکه .
- همینطور بخش آنلاین بازی با توجه به استفاده از سرور قدرتمند سونی نسبت به نسخه های قبل ( نکست جن ) وضعیت بسیار بهتری پیدا کرده .
- علاوه بر اینها خیلی از باگهای نسخه قبل برطرف شده مثل دیواره های نامرئی در زمان پرتاپ اوتها , تکلهای خود به خود بازیکنان , فریز شدن بازیکنان بعد از زدن ضربات کاشته , توی سر توپ زدنها و .... . جالبه توی لیگی که ما راه انداختیم خیلی بازیها مساوی میشه و یا بعضا بچه ها بازیشونو میبازن علت این مساله اینه که توی این نسخه باگ خاصی برای گلزنی وجود نداره ( مواردی از قبیل سرعت دریبل زنی بالا رو من با تعدیل stat ها تنظیم کردم هرچند که اینها جزء باگ حساب نمیشه )
- به روز کردن تاکتیکها و اضافه کردن بخش اسلایدر ها و همینطور بخش کارتهای بازیکنان هم از پیشرفتهای ملموس و جذاب این نسخه به حساب میاد .
- علاوه بر اینها روی بسیاری از موارد جزئی کار شده مثلا سیستم پنالتی واقعی تر شده . توی نسخه قبل تقریبا تمام پنالتیها گل میشد اما اینجا اگه گیمر درست شوت و زاویه رو تنظیم نکنه و یا دروازه بان مسیر رو درست تشخیص بده توپ به گل تبدیل نمیشه . از جمله موارد دیگه نفس نفس زدن مسخره بازیکنان کلا از این نسخه حذف شده . همچنین انیمیشن ها جدیدی ( حدود 300 انیمیشن ) به بازی اضافه شده . همینطور حرکت 360 درجه هرچند که در عمل شاید زیاد کاربردی نباشه اما به زیبایی و طبیعی شدن حرکات کمک زیادی کرده . همینطور استفاده گسترده از آهنگهای لایسنس شده . توجه به امکانات حاشیه ای کنار زمین و .....
سلام.
آرمین جان لباس Stoke City مشکل داره و خراب هست.گفتم که بهت بگم که من الان چیکار کنم باید GDB این تیم رو دانلود کنم؟
ehsan_296
07-03-2010, 16:12
راهنمای کار با GDB Folder و مقدمه و آشنایی با کیت سرور:
کیت سرور به مثابه یک پل ارتباطی میان هارد کامپیوتر شما و فضایی از اون با بازی PES هست که شما با کپی کردن فایل های گرافیکی توی فولدری به نام کیت سرور شاهد حضور اونها در داخل بازی میشید بطوری که هیچ تغییری در خود فایل های اصلی به وجود نمیاره در واقع باید به هوش جویس صد آفرین گفت که چنین چیز جالبی رو برای ویرایش در نظر گرفته کیت سرور شاید یکی بهترین ابزار برای ویرایش هست بین همه بازی ها نه فقط PES چون از معدود ابزاری هست که به فایل های نصب شده کاری نداره و در اونها ایجاد تغییر نمی کنه کیت سرور مثل یک روکش می مونه که هر لحظه می تونی این روکش رو بزنی کنار و هسته اصلی خود بازی نمایان بشه. در کل کسانی که به هر دلیلی نمی تونن یا نمی خوان یا علم این رو ندارن که از کیت سرور استفاده کنن واقعا بی بهره می مونن از یک قسمت بزرگ مربوط به PES. البته الان دیگه خیلی ها استفاده می کنن یکی از قسمت هایی که در کیت سرور هست فولدر GDB هست که یک شاخه اختصاصی برای لباس تیم ها هست این GDB خوبی داره که خیلی مرتب تر و تر و تمیز تر میشه و شناسایی کیت ها بسیار ساده و مدیریت کیت ها رو فوق العاده سهولت می بخشه. شما اگه نتونید از GDB استفاده کنید باید از همون فولدر img فایل های bin شامل کیت ها رو به صورت نا مرتب و قره قاطی بریزید. هیچ مدیریتی هم نمی تونید روی کیت ها داشته باشید.
اما GDB یک فضای مرتب و طبقه بندی شده و دارای نظم و نظام هست فولدر GDB حاوی فولدری به نام uni هست که داخلش یک فایل متنی با عنوان map هست. این فایل مهمترین چیزی هست که در حین کار با gdb شما باید بهش توجه کنید. در واقع این فایل متنی رو که باز کنید توش آدرس وجود داره که در هر خط شما آدرس کیت یک تیم رو می تونید درج کنید به طور مثال فرض می کنیم کیت سرور شما خام هست و هیچی توش نیست به طور مثال می خواهید کیت تیم ملی روسیه رو وارد بازی کنید اولا باید gdb فولدر روسیه رو داشته باشید که همیشه داخل یه gdb فولدر حتما این 4 تا فولدر وجود دارند : ga gb pa pb یعنی 2 تا لباس دروازبان و دو تا هم لباس بازیکنان خانگی و خارج از خانه شما می تونید در هر جایی از که زیر مجموعه فولدر uni باشه این gdb فولدر رو کپی کنید. اگه gdb فولدر روسیه رو درست توی همون فولدر uni و کنار همون فایل مپ کپی کنید باید ادرس به این شکل باشه : 23, "Russia"
23 شماره کیت روسیه هست که ثابت هست و شما حتما اگه بخواهید کیت روسیه رو وارد کنید باید حتما بدونید که شماره کیت روسیه 23 هست بعد از 23 یه ویرگول هست بعد یک فاصله (space) بعد داخل تگ "" دقیقا آدرس gdb باید نوشته بشه که چون توی ریشه کپی کردیم فقط باید اسم gdb فولدر روسیه نوشته بشه اگه اسم فولدر gdb روسیه به این شکل : rusia (املای اشتباه) نوشته بشه باید همین کلمه رو عینا داخل تگ بنویسد یعنی باید دقیقا هم خوانی داشته باشه اسم فولدر با اون کلمه ای که داخل تگ می نویسید
حالا فرض می کنیم شما می خواهید سلیقه به خرج بدید و gdb فولدر ها رو مدیریت کنید و طبقه بندی کنید بهترین طبقه بندی اینه که توی فولدر uni دوتا فولدر باز کنید:
National و Club می تونید برای مدیریت بهتر داخل هر کدوم از این فولدر ها فولدر هایی دیگه ای باز کنید مثلا داخل National فولدر هایی با اسامی : Asia و Europe و America و Africa ایجاد کنید و حتی همین طبقه بندی سلیقه ای رو در مورد فولدر کلاب هم به خرج بدید حالا مثلا وقتی gbd فولدر ایران رو گیر آوردید درست توی فولدر آسیا کپی می کنیدو و بعد فایل map رو باز می کنید و درست طبق دستور العمل آدرس gdb ایران رو وارد می کنید اول شماره ایران (هنوز نمی دونم) بعد ویرگول بعد فاصله و بعد دوتا از اینا " تایپ می کنید و بینش آدرس محلی که کپی شده رو می ذارید طبیعی هست که باید این متن رو بین اون تگ بنویسید : National\Asia\Iran ملاحضه می کنید که دقیقا اسامی فولدرها به ترتیب اومده شما کیت ایران رو توی 100 تا فولدر تو در تو هم که بذارید فقط باید مسیرش رو بذارید. و در آخر فایل map باید سیو بشه بعد می تونید به داخل بازی برید و شاهد حضور لباس جدید باشید. نمی دونم این آموزش تا چه حدی می تونه براتون قابل استفاده باشه ولی من سعی کردم به زبانی ساده توضیح بدم کسی اشکالی داشت بگه تا توضیح اضافه بدم. موفق باشید.
راهنمای تصویری وارد کردن و ریلینک فیس
شما یک فیس رو دانلود می کنید مثلا اسم و پسوندش میشه Face-File.bin که حالا به جای فیس فایل ممکنه هر چیزی نوشته بشه ولی کلا برای نگه داری یک فیس بهترین کار اینه که شما وقتی مثلا فیس نکونام رو دانلود می کنید بلافاصله بعد از دانلود یا در آوردن از حالت زیپ بلافاصله اسمش رو به این صورت تغییر نام بدید : Nekounam-Face_xxxx یعنی دقیقا به این شکل اسم بازیکن بعد یه دونه dash (-) اگه فایل فیس باشه بعد از دش عبارت Face و بعدش یک آندرلاین و بعد از آندرلاین 4 تا کاراکتر x به این صورت xxxx.
حالا اگه فایل هیر هم دانلود کردید به این قالب تغییر نام بدید Player-Hair_xxxx
در کل مشخصات کاملی رو شما می تونید داشته باشید شما با یک نگاه بعدا می تونید بفهمید که مثلا فلان فایل یک فایل حاوی فیس هست و به چه بازیکنی تعلق داره بدون اینکه مجبور باشد ان فایل رو بیارید توی ggs بعد تشخیص بدید که فیس کی هست خیلی راحت یه تگ آیدی می تونید با این روش مشخص کنید حالا جریان نوشتن xxxx رو هم می گم که چرا می گم شما این xxxx رو به انتهای فایل ها اضافه کنید.
می تونید بعد اینکه فایل رو به این شکل تغییر نام دادید بلافاصله ببرید کپی کنید توی
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\img\img\dt0c.img
البته من جای شما باشم توی درایو شخصیم یه کپی هم نگه می دارم از این جور فایل ها
حتی اگه شما فایل فیس یا هیر بازیکنانی که فیسشون توسط کونامی ساخته شده رو هم دانلود کردید طبق فرمول بالا تغییر نام بدید.
خوب پس شما فایل فیس و هیر نکونام رو دانلود کردید و با این شکل توی کیت سرور توی مسیر ذکر شده کپی کردید
البته من فایل فیک ساختم واسه همین 0 کیلو بایته توی عکس بالا وگرنه فایل فیس یا هیر معمولا 150 الی 400 کیلو بایت می تونه حجم داشته باشه
خوب حالا شما می خواهید این فایل فیس رو برای جواد نکونام اعمال کنید تا توی بازی نکونام با این فیس دیده بشه اول برنامه PES Editor رو اجرا می کنید. و از قسمت تیم PAMP ROJO در صورتی که اسم تیم ها ویرایش نشده یا C.A. OSASUNA در صورتی که اسم تیم ها صحیح هست. نکونام رو از لیست پیدا می کنید و روش جفت کلیک می کنید.
خوب همونطور که در عکس بالا ملاحضه می کنید باید روی نکونام دابل کلیک کنید تا این صفحه ظاهر بشه (عکس پایینی)
خوب می بینید که فیس نکونام روی حالت Default هست یعنی اصلا هیچ فایل فیسی توسط کونامی ساخته نشده و اصلا توی IMG بازی نیست و اون قیافه سیاه سوخته نکونام کار ادیت و پیش فرض هست که در آپشن فایل ذخیره شده و ما هدفمون این هست که فیس نکونام رو به حالت Special در بیاریم که بتونیم فایل فیس رو تعریف کنیم برای نکونام برای این کار روی دکمه Relink کلیک می کنید تا این صفحه بیاد:
خوب همونطور که در عکس بالا هم می بینید توی صفحه جدید تمامی فیس های ساخته شده هستند و اون پایین تر تعدادی Free Slot هست حالا ما روی یکی از اون Free Slot ها مثلا اولی جفت کلیک می کنیم درست بعد جفت کلیک کردن اون صفحه بسته می شه و نکونام حالت فیسش به Special تبدیل میشه و اسلوت های فیس و هیرش ظاهر میشن و فعال می شن به عکس زیر نگاه کنید.
میبینید که یک عدد 4 رقمی برای فیس معرف شد و یک عدد 4 رقمی برای هیر معرفی شد. حالا تغییراتی رو که برای نکونام اعمال کردید رو با زدن کلید Accept (در گوشه چپ پایین قرار داره) ذخیره می کنید.
البته قبل اینکه با زدن Accept این صفحه رو ببندید 4 رقم مربوط به فیس رو دقیقا میایید و به جای xxxx که در متن نام فایل نکونام نوشته بودید جایگزین می کنید و همون فایل Nekounam-Face_xxxx به Nekounam-Face_1660 تغییر می دید و حالا اگه فایل هیر هم برای نکونام وجود داشته باشه که داره اون رو هم به این شکل در میارید Nekounam-Hair_5234 این رو به این دلیل گفتم که بعضی از فیس ساز ها 2 تا فایل مجزای فیس و هیر نمی سازن یک فایل رو برای فیس میسازن و مو رو هم روی همون فایل فیس ایجاد می کنن که در این صورت شما بعد ریلینک باید اسلوت هیر رو روی No Special قرار بدید. مثل عکس زیر عمل کنید
باز هم میگم شما زمانی این کار رو می کنید که کلا برای نکونام فقط یک فایل فیس در دست داشته باشید وگرنه اگه فیس پک شما یه کار خوب باشه مسلما دارای فایل های فیس و هیر مجزا هست معمولا فیس بازیکنان ایرانی که توسط فیس ساز های ایرانی ساخته می شه به صورت تک فایل ساخته میشه که فایل هیر رو روی فایل فیس ادغام می کنه و در اون حالت هست که شما هیر رو روی No Special میذارید.
خوب کار هایی رو که کردید رو با زدن Accept ذخیره می کنید و قبل از خروج از برنامه Pes editor حتما از گزینه فایل کار ها رو سیو می کنید. خوب می تونید به داخل بازی برید و به قول خارجی ها Enjoy
خوب دوستان فکر کنم دیگه آموزش به این شکل خیلی بهتر بود در پایان یاد آوری می کنم عمل ریلینک رو شما می تونید با PES Editor 1.8 یا Pro-Evo Editing Studio یا همون Face Relinke Tool انجام بدید که البته من شدیدا پیشنهاد می کنم که با PES Editor 1.8 کار کنید چون قدرتمند ترین و بی نقص ترین ادیتور حال حاضر هست و بهترین ابزار برای تغییر نام دادن ها و فیس وارد کردن ها هست و بسیار با آپدیت جدید کونامی هم سازگار هست خیلی هم کم حجم و کامپکت هست.
سریال نامبر های نصب بازی
حل مشکلات مربوط به نصب پچ رسمی
می دونید که کونامی برای بازیش 2 نوع آپدیت می ده :
1- آپدیت دیتابیس که بهش DLC اطلاق میشه این DLC یک فایل img هست به اسم dt0f.img که در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download قرار میگیره و بازی شما رو به لحاظ دیتابیس به روز می کنه مثلا وقتی شما بازی رو نصب می کنید می بینید که ترانسفر های زمستانی اعمال نشده ولی وقتی این DLC رو دانلود می کنید بازیتون آپدیت میشه. اصولا این آپدیت از طریق خود بازی هست یعنی وقتی شما وارد بازی می شید به قسمت ستینگ می رید گزینه آخر نوشته Download بعد شروع به چک کردن می کنه و در صورت وجود آپدیت اون رو دانلود می کنه. در واقع داره فایل dt0f.img رو از پورتال کونامی دانلود می کنه یعنی از این مسیر pes2010dl.konamionline.com/pes2010/dlc/1.05rc/pc/e7e0d659d5264293e70eafcd231dde0a/dt0f.img گزارش شده که به دلایلی در پایان دانلود یک پیغام خطا میاد و به نحوی آپدیت با شکست روبرو میشه به هر حال من دلیلش رو نمی دونم شاید از ادیت فایل قدیمی یا مشکل دار باشه شاید با آپشن فایل وفق نمی تونه بده و به هر حال ممکنه وقت شما هدر بشه. در هر صورت من توصیه می کنم به جای دانلود از طریق بازی این فایل رو از مسیر مستقیمش به صورت اکسترنال دانلود کنید و دستی توی مسیری که گفتم کپی کنید. در ضمن با ادیت فایلتون هم خداحافظی کنید! بله دیگه ادیت فایل قبلی ساپورت نخواهد شد. می تونید حتی کانورت کنید ولی کلا دیتابیس شما به صورت غلط باقی می مونه و ایراداتی رو بعدا مشاهده می کنید در صورت که ادیت فایل قدیمی رو استفاده کنید.
2- آپدیت پچ رسمی که اصولا برخی باگ ها و نکات فنی و برنامه نویسی و یا فیکس هایی که برای آنلاین پلی هست رو برطرف می کنه. در هر صورت اگه PES باز هستید و می خواهید که به درستی از بازی استفاده کنید حتما نیاز دارید که این پچ ها رو رو نصب کنید نکته مهم اینه که شما اگه هیچ پچ رسمی نصب نکردید کافیه آخرین پچ رو نصب کنید اصلا نیازی به نصب پچ های رسمی قدیمی تر نیست. این پچ به صورت یک فایل اجرایی exe هست که شما اون رو اجرا و مثل یک Application نصب می کنید و ورژن بازی شما آپگرید میشه. باز هم تاکید می کنم بعد نثب منتظر برخورد با چیز جدیدی نباشید. یا منتظر این نیاشید که ترانسفر ها تغییر پیدا کنه این پچ اصلا ربطی به اینا نداره و کاربردش این نیست. و این کار رو انجام نمیده. شما وقتی پچ رو نصب می کنید نیاز به کرک جدید پیدا می کنید. و پشت بند تغییر کرک شما در صورتی که از کیت سرور استفاده می کنید نیاز به کیت سروری پیدا می کنید که برای کرک طراحی بشه و از اون جایی که جویس عزیز (سازنده کیت سرور) همیشه بازیش رو آپدیت می کنه بلافاصله بعد اومدن کرک کیت سرور جدید برای اون کرک می سازه. و شما باید اون کیت سرور رو دانلود کنید.
خوب حالا می مونه یک نکته : مشکل در نصب پچ به طور عمومی نصب در یک حالت نمی تونه نصب بشه اگه فرض کنیم هیچ مشکلی در ویندوز و ... نیست. و اون اینه که بازی شما نصبش اورجینال نباشه منظورم از نصب اورجینال اینه که هیچ شخص یا شرکتی Instalation یا Setup یا Autorun اختصاصی برای نصب بازی ایجاد نکنه و به قول خودش نصب و آسان و بدون سریال نامبر و غییره ایجاد نکنه چون در این حالت بازی موقع نصب در مسیر پیش فرض وارد ریجستری نمیشه. و چون وقتی شما سعی می کنید پچ رسمی نصب کنید اون پچ ابتدا مسیر ریجستری رو می گرده و چون توی مسیر درست وارد نشده کلید ریجستری پچ فکر می کنه که شما بازی رو روی سیستم نصب نکردید بنابراین پیغام خطا میده. البته من حدس می زنم شما با وارد کردن یک کلید ریجستری این مشکلتون رفع بشه ولی مطمئن نیستم چون امتحان کردم ولی اصولا باید بشه. ولی راه حلی که من برای شما پیشنهاد می کنم: نصب بازی شما توسط گروهی یا شخصی دست کاری شده. شما می تونید با در اختیار داشتن یک سری فایل نصبی که dll یا exe و ... که دست کاری نشدن یک نصب اورجینال برای بازیتون بسازید.
نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت
دانلود های مهم:
پچ 1.03 (آخرین پچ موجود)
کرک این پچ (12 مگ)
فایل های نصبی بازی (Install Orignal)
فایل آپدیت دیتا بیس DLC 5th
کیت سرور متناسب با کرک 1.03
ترینر افزایش پول در مستر لیگ
پچ لایسنسر (Utimate Licenser Patch by Krauser)
این پست همیشه آپدیت می شود :46:
این آدرس برای آپدیت کردن توی ویندوز 7 وجود نداره؟ توی ویندوز 7 کجاست؟؟؟/
سلام.
آرمین جان لباس Stoke City مشکل داره و خراب هست.گفتم که بهت بگم که من الان چیکار کنم باید GDB این تیم رو دانلود کنم؟
لباس درسته ،مشكل از اينه كه اسم فولدر لباس استوك با اسمش تو فايل Map يكي نيست.اسم فولدر لباس استوك Stoke هست ولي تو فايل Map اسمش Stock نوشته شده.
فايل آپديت رو اينجا بايد بريزي
C:\Program Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
smallfrank
07-03-2010, 21:28
سلام
من تو مستر لیگ سال 2013 هستم.
چندتا بازیکن هستن که تو بیشتر بازی ها آمادگی بازی کردن ندارن.
یا آبی هستند یا بنفش.
باید چیکار کنم این مشکل رفع بشه؟ تمریناشونو هم کم کردم ولی همونطوریه...
Spaniuly
07-03-2010, 21:33
سلام.
لباس درسته ،مشكل از اينه كه اسم فولدر لباس استوك با اسمش تو فايل Map يكي نيست.اسم فولدر لباس استوك Stoke هست ولي تو فايل Map اسمش Stock نوشته شده.
فايل آپديت رو اينجا بايد بريزي
C:\Program Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
بله دقیقا همین مشکل بود من برای خودم درستش کردم کافی فایل مپ رو که در مسیر :
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\GDB\uni
هست رو اجرا کنی و خط 100 رو به شکلی که آقای ژرفا فرمودن اصلاح کنی. ممنونم از دقت شما امیدوارم این باگ ها گزارش بشه تا اصلاح کنم. بازم اگه کسی به موردی برخورد کرد لطفا اطلاع بده... ممنونم
سلام
من تو مستر لیگ سال 2013 هستم.
چندتا بازیکن هستن که تو بیشتر بازی ها آمادگی بازی کردن ندارن.
یا آبی هستند یا بنفش.
باید چیکار کنم این مشکل رفع بشه؟ تمریناشونو هم کم کردم ولی همونطوریه...
ذاتا بعضی بازیکنان آمادگی کمی دارن یعنی درصد رو فرم بودنشون کمه. ولی خوب رو فرم بودن خودش به شرایط بازیکن ربط داره شما اگه یه بازیکن رو همش بذاری روی نیمکت و فرصت بازی ندی و از طرفی هم توی لیست فروش قرار بدی و یه شرایط بحرانی براش ایجاد کنی اینطور میشه بازیکنانی هم که استراحت ندی بعد چند هفته از فرط خستگی به این شکل در میان سعی کن توی تیم حداقل 18 یا 20 بازیکن داشته باشی. چون کم باشه بعد چند هفته اکثر بازیکنات به اون شکل در میان
شما یه کاری بکن این کلمه رو توی درایو ویندوزت جستجو کن : defdat این رو توی هر جایی پیدا کرد فایل dt0f رو بریز توی همون فولدر ممنون میشم اون آدرس (مسیر) رو بگی چون خودم از 7 استفاده نمی کنم. اگه بگی می تونم توی پست 9000 اون مسیر رو جهت استفاده عزیزانی که از 7 استفاده می کنن قرار بدم
xerxes_black
07-03-2010, 23:44
به امید اینکه بازی مسخره ی فیفا دیگه ساخته نشه و از رو برن سازندهاش و همه ی گیمر ها سر عقل بیان و pes 2010 رو بازی کنن:13:
به امید اینکه بازی مسخره ی فیفا دیگه ساخته نشه و از رو برن سازندهاش و همه ی گیمر ها سر عقل بیان و pes 2010 رو بازی کنن
سلام.
خواهشا درست صحبت کن.
شما میتونی این حرفت رو توی تاپیک کل کل پیس و فیفا بزنی نه اینجا رو الکی شلوغش کنی.
(دوستان بعد از این پست لطفا بحث رو الکی ادامه ندید تا تاپپیک شلوغ نشه.)
arash820
08-03-2010, 10:50
همچنان منتظر راه حلی از طرف دوستان هستم
همچنان منتظر راه حلی از طرف دوستان هستم
سلام این فایلو از ادرس زیر دانلود کن و در محل نصب بازی کپی کن
Amin.P30
08-03-2010, 14:38
دوستان پچی نیست که تیم ها و باشگاههای ایران یا گزارش فارسی به pes 2010 اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون pes 09 را دیدم گزارش فارسی اضافه کرده بودن...pes 09 هم باشه موردی نداره....
arash820
08-03-2010, 15:10
سلام این فایلو از ادرس زیر دانلود کن و در محل نصب بازی کپی کن
مشکل ارور dll حل شد ولی کیک سرور را که ریختم هیج تغیری در بازی اعمال نمیشه , فکر کنم چون اورجینال نشده بازی و dvd های من هم به این شکل هست نمیدونم چیکار کنم:41:
مشکل ارور dll حل شد ولی کیک سرور را که ریختم هیج تغیری در بازی اعمال نمیشه , فکر کنم چون اورجینال نشده بازی و dvd های من هم به این شکل هست نمیدونم چیکار کنم:41:
شما شاید کیت سرور رو نصب نکرده باشی اگه نصب نکردی به پوشه ی کیت سرور برو و manager.exe باز کن و گزینه ی attach رو بزن ببین درست میشه یا نه؟
seday baron
08-03-2010, 15:56
ارمین جان کین جدید منچستر سیتی داری ؟
لباس جدیدش که الان میپوشه
Mahdi.p30
08-03-2010, 16:29
سلام خدمت دوستان
من این بازی رو نصب کردم ، 3 4 بازی که انجام میدم تیک زدن هاش شروع میشه ، تا وقتی که سیستمو ری استارت میکنم و دوباره 3 4 بازی درسته و دوباره همونطوری میشه
البته احتمال میدم سخت افزار کم باشه (گرافیک آنبورد ATI که خودمم نمیدمنم حافظش چنده ، رم 2 گیگ ، سی پی یو دو هسته ای 2.7 GHZ )
ولی آخه چرا اولش بدون مشکله و به مرور زمان اینطور میشه؟؟
اشکال از کرکی که روی فایل اصلی بازی کپی میشه ، میتونه باشه یا نه؟؟
ضمنا ویندوز رو هم عوض کردم ، فایده ای نداشت
روی ویندوز 7 هم امتحان کردم ، همین بود
در ضمن من صفحات قبلو نخوندم ، مشکل داوری افتضاح بازی رو نمیشه به یه طریقی حل کرد؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
mohsen_gh1991
08-03-2010, 16:42
سلام
میشه بگین توی کدوم صفحه باید دنبال پچ تصحیح نام تیمها بگردم؟ اگه همین جا هم بذارین ممنون میشم.
xeNociDe
08-03-2010, 17:09
سلام خدمت دوستان
من این بازی رو نصب کردم ، 3 4 بازی که انجام میدم تیک زدن هاش شروع میشه ، تا وقتی که سیستمو ری استارت میکنم و دوباره 3 4 بازی درسته و دوباره همونطوری میشه
البته احتمال میدم سخت افزار کم باشه (گرافیک آنبورد ATI که خودمم نمیدمنم حافظش چنده ، رم 2 گیگ ، سی پی یو دو هسته ای 2.7 GHZ )
ولی آخه چرا اولش بدون مشکله و به مرور زمان اینطور میشه؟؟
اشکال از کرکی که روی فایل اصلی بازی کپی میشه ، میتونه باشه یا نه؟؟
ضمنا ویندوز رو هم عوض کردم ، فایده ای نداشت
روی ویندوز 7 هم امتحان کردم ، همین بود
در ضمن من صفحات قبلو نخوندم ، مشکل داوری افتضاح بازی رو نمیشه به یه طریقی حل کرد؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
رم و گرافیکت که خوبه...
مشکل همونطور که گفتی به کرک برمیگرده که جناب آرمین داره!
و مشکل داوری هم با پچ جناب داوری حل میشه...البته فکر کنم!
امیدوارم اسپم نداده باشم!:42:
Amin.P30
08-03-2010, 17:24
دوستان پچی نیست که تیم ها و باشگاههای ایران یا گزارش فارسی به pes 2010 اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون pes 09 را دیدم گزارش فارسی اضافه کرده بودن...pes 09 هم باشه موردی نداره....
Mahdi.p30
08-03-2010, 17:26
رم و گرافیکت که خوبه...
مشکل همونطور که گفتی به کرک برمیگرده که جناب آرمین داره!
و مشکل داوری هم با پچ جناب داوری حل میشه...البته فکر کنم!
امیدوارم اسپم نداده باشم!:42:
حافظه کارت گرافیک اندازش دست خودمه ، هر چقدر بخوام میتونم بذارم
اون چیزایی رو هم که گفتی ، میشه لینک بدی؟
xeNociDe
08-03-2010, 17:31
دوست من اینم لینکش از جناب آرمین حتماً تشکر کن!
ali_pes2008
08-03-2010, 17:39
اميدوارم تكراري نباشه
اين پچ لايسنس كه آقاي krauser گذاشتن رمزش چيه؟ رمز مي خواد:13:
ArminxXx
08-03-2010, 18:59
اميدوارم تكراري نباشه
اين پچ لايسنس كه آقاي krauser گذاشتن رمزش چيه؟ رمز مي خواد:13:
krauser رمزشه.
کسی از دوستان نمیتونه لینک GDB لباس بارسا رو با آدرسش بزاره میخوام از لباس دوم زرد استفاده کنم:10:
Spaniuly
08-03-2010, 22:45
GDB هایی که من دارم اصلا لباس زرد نداره همش سرخابی و نارنجی هست
Mehdi.ss
08-03-2010, 23:22
krauser رمزشه.
کسی از دوستان نمیتونه لینک GDB لباس بارسا رو با آدرسش بزاره میخوام از لباس دوم زرد استفاده کنم:10:
آرمین جان سلام ، چه عجب راه گم کردی
اینو پیدا کردم ببین به کارت میاد ، فقط نمیدونم مال پیس 2009 هست یا 2010
Barca 08/09 Kit Set by Pryxko gdb
منبع
Mahdi.p30
09-03-2010, 00:32
آقا این فایل :
خطا میده ، کسی آدرسی ازش داره؟؟
AMANI0056
09-03-2010, 02:42
با سلام.دوستان کسی لینک دانلود پچ Install Orignal رو برای ارجینال کردن نداره؟لطفا اگه کسی داشت لینک دانلود بزاره و نگه که برین فلان لینک.چون من رفتم و لینکی هم پیدا نکردم.در ضمن اگه این این پچ رو نصب کنم میتونم گیم رو آنلاین بازی کنم یا نه؟:8:
AMANI0056
09-03-2010, 02:43
با سلام.دوستان کسی لینک دانلود پچ Install Orignal رو برای ارجینال کردن نداره؟لطفا اگه کسی داشت لینک دانلود بزاره و نگه که برین فلان لینک.چون من رفتم و لینکی هم پیدا نکردم.در ضمن اگه این این پچ رو نصب کنم میتونم گیم رو آنلاین بازی کنم یا نه؟:8:
seday baron
09-03-2010, 11:50
کیت جدید منچستر سیتی کسی نداره ؟
Mehdi.ss
09-03-2010, 14:05
آقا این فایل :
خطا میده ، کسی آدرسی ازش داره؟؟
چه فایلی هست ؟
کیت جدید منچستر سیتی کسی نداره ؟
ManCity 09/10 Kit Set by wilou
file front.com
منبع
Mahdi.p30
09-03-2010, 15:13
چه فایلی هست ؟
فايل كرك بازي هست
يه كرك سالم و تست شده اگه دوستان لطف كنن بذارن ، ممنون ميشم
Spaniuly
09-03-2010, 15:21
فايل كرك بازي هست
يه كرك سالم و تست شده اگه دوستان لطف كنن بذارن ، ممنون ميشم
لینک ها توی پست 9000 همین تاپیک موجود هست... هم کرک سالم و تست شده و هم تبدیل نصب اورجینال.
البته با این ها نمی تونید آنلاین بازی کنید
hadi_vazi
09-03-2010, 16:40
من کارت گرافیکم ati 4850 و توی بخش تنظیم گزینه vsync غیر فعاله.
همین الان آخرین ورژن درایور رو دانلود کردم تو قسمت 3d setting هرچی گشتم گزینه ای پیدا نکردم که بتونم فعالش کنم آخه تو بازی یه لرزش خفیف می بینم.
رو 75 هرتز نمی تونم بذارم حداکثر 60 دارم راهی هست؟
Tamirat.laptop
09-03-2010, 17:03
سلام دوستان عزیز
آقا بهترین ترکیب و تنظیمات برای تیم لیورپول چیه
این تنظیمات رو برای لیورپول چطور تنظیم کنم
ممنون
xeNociDe
09-03-2010, 17:17
مهاجمت کیه؟
اگر توررس رو گذاشتی که ایول..
ولی اگر توررس و کویت رو با دو حمله میزاشتی بهتر بود!
Tamirat.laptop
10-03-2010, 00:58
معمولا همون بازیکن های فیکس خودش رو میزارم زیاد ترکیبیشو دستکاری نیمیکنم
ولی رو بروی تیم های مثل بارسا و رئال ضعف داره
بیشترین چیزی هم که دوست دارم اتفاق بیفته شرایط جرارد برای شوت
ممون
xerxes_black
10-03-2010, 13:18
سلام به همگی:20:
میخواستم در مورد ترکیب چینی در pes2010 کمک کنید.تو این مدت که بازی کردم نتونستم ترکیب خوبی پیدا کنم.اگر کسی از ترکیب چیزی سر در میاره کمک کنه ممنون میشم:11:
نسخه جدید فایل صوتی SFX SOUNDS کاری از دیه گو مارتینللو :
توی این نسخه از صداهای موجود در بازی فوتبال منیجر استفاده شده . صداها , تشویق و واکنش تماشاگران به اتفاقاتی از جمله به ثمر رسیدن گل , سوت داور بعد از اعلام خطا , وارد شدن تیم میزبان به یک منطقه دفاعی حریف , صدای برخورد توپ با تیر دروازه , هد , شوت و دهها مورد متنوع از واکنش , صدا و تشویق و افسوس تماشاگران .
این فایلو توی پوشه dt0c کپی کنید .
xeNociDe
10-03-2010, 15:06
معمولا همون بازیکن های فیکس خودش رو میزارم زیاد ترکیبیشو دستکاری نیمیکنم
ولی رو بروی تیم های مثل بارسا و رئال ضعف داره
بیشترین چیزی هم که دوست دارم اتفاق بیفته شرایط جرارد برای شوت
ممون
اگر میخوای جرارد شوت بکنه که حال کنی بهتره سیستم رو 4-3-1-2
بزاری بعد
Kuyt-Torres
Gerrard
Lucas-Babel-Benayoun
Charager-Agger-Nicolas-?????
Reina
تیم رو اینطوری قرار بده ( البته سعی کن حتما توی ترکیبت دو مهاجم تورس و کویت و هافبک هجومی ات هم جرارد باشه هرچی توپ ریباند میشه همچین میکوبونه که...
موفق باشی:10:
توی این نسخه از صداهای موجود در بازی فوتبال منیجر استفاده شده . صداها , تشویق و واکنش تماشاگران به اتفاقاتی از جمله به ثمر رسیدن گل , سوت داور بعد از اعلام خطا , وارد شدن تیم میزبان به یک منطقه دفاعی حریف , صدای برخورد توپ با تیر دروازه , هد , شوت و دهها مورد متنوع از واکنش , صدا و تشویق و افسوس تماشاگران .
سلام، ميشه منبعش رو بگي.
اين نسخه جديد با قبليش چه فرقي داره؟
hadi_vazi
10-03-2010, 16:25
ببخشید میشه بگید این فایل رو تو کدوم پوشه کیت سرور باید ریخت؟
Mehdi.ss
10-03-2010, 16:32
ببخشید میشه بگید این فایل رو تو کدوم پوشه کیت سرور باید ریخت؟
فکر کنم باید بریزی تو پوشه dt03.img کیت سرور
hadi_vazi
10-03-2010, 17:18
من کارت گرافیکم ati 4850 و توی بخش تنظیم گزینه vsync غیر فعاله.
همین الان آخرین ورژن درایور رو دانلود کردم تو قسمت 3d setting هرچی گشتم گزینه ای پیدا نکردم که بتونم فعالش کنم آخه تو بازی یه لرزش خفیف می بینم.
رو 75 هرتز نمی تونم بذارم حداکثر 60 دارم راهی هست؟
بی زحمت این سوال رو هم جواب بدید در ضمن یه سوال دیگه هم دارم.
هر چندتا بازی که انجام می دم یهو خودبخود از بازی می پره بیرون و بازی رو تمام می کنه البته هیچ وقت وسط بازی نیست هر وقت بازی تموم می شه داره تقویم رو نشون می ده از بازی می پره بیرون توی یک فصل کامل تا حالا 14 بار پریده بیرون.
از ویندوز سون استفاده می کنم در ضمن تمام آپدیت ها و پچ های رسمی رو هم وارد کردم.
از کیت سرور جدید هم استفاده می کنم.
لینک ها توی پست 9000 همین تاپیک موجود هست... هم کرک سالم و تست شده و هم تبدیل نصب اورجینال.
البته با این ها نمی تونید آنلاین بازی کنید
سلام
متاسفانه آپديت کار نميکنه تا اونجا که دکمه update رو بايد بزني ميره ولي بعد که دکمه رو مي زني تو همون پنجره ثابت مي مونه و کار نميکنه
don-corleone
11-03-2010, 11:26
کسی میتونه بگه ایا میشه توی مسترلیگ Level بازی رو بالا برد !؟؟؟
منظورم درجه سختی بازی هستش
سلام، ميشه منبعش رو بگي.
اين نسخه جديد با قبليش چه فرقي داره؟
بفرمایید :
نسخه قبلی اگه اشتباه نکنم از بازی فیفا گرفته شده بود .
البته توی نسخه قبل غیر از این فایل دو تا فایل دیگه هم وجود داشت که حجمشون روی هم 2.5 مگ میشه اگه اون تا فایلو هم اضافه کنید مجموعه واکنشها و صداها کامل میشه . قبلا مهدی عزیز زحمت کشیده بودن و لینک اون نسخه رو توی تاپیک ویرایش بازی گذاشته بودن .
لینک نسخه اول این فایلها ( مجموع سه فایل توی این لینک وجود داره ) :
تغییراتی که این سه فایل ایجاد میکنند :
Sounds changed:
ambient
cheer up
box
goal
miss situations
gk saves
free kicks
penalty goal
penalty miss and saved (now stadium ecplotes when rival miss)
fouls
counter attacks
champions celebrations
entrance
ball bounce
passing
shooting
heading
NEW Whistles - better than v2 version (edited the goal kick, free kick and corner kick lenght- now is shorter and real)
crossbar
goal post
catch trap and punch too (GK)
all in a realistic sound level
و چندین تغییر دیگه
بفرمایید :
نسخه قبلی اگه اشتباه نکنم از بازی فیفا گرفته شده بود .
البته توی نسخه قبل غیر از این فایل دو تا فایل دیگه هم وجود داشت که حجمشون روی هم 2.5 مگ میشه اگه اون تا فایلو هم اضافه کنید مجموعه واکنشها و صداها کامل میشه . قبلا مهدی عزیز زحمت کشیده بودن و لینک اون نسخه رو توی تاپیک ویرایش بازی گذاشته بودن .
لینک نسخه اول این فایلها ( مجموع سه فایل توی این لینک وجود داره ) :
تغییراتی که این سه فایل ایجاد میکنند :
Sounds changed:
ambient
cheer up
box
goal
miss situations
gk saves
free kicks
penalty goal
penalty miss and saved (now stadium ecplotes when rival miss)
fouls
counter attacks
champions celebrations
entrance
ball bounce
passing
shooting
heading
NEW Whistles - better than v2 version (edited the goal kick, free kick and corner kick lenght- now is shorter and real)
crossbar
goal post
catch trap and punch too (GK)
all in a realistic sound level
و چندین تغییر دیگه
حسین جان من این فایل رو پوشه dt03.img ریختم . منتهـــا موقع بازی اصوات نا موزون و شیر تو شیری میاد و صدا یه طوری گوش خراشه و صدای گزارشگر داخلش گمه . آیا تنظیماتی نداره بشه یه خورده راستو ریستش کرد؟
حسین جان من این فایل رو پوشه dt03.img ریختم . منتهـــا موقع بازی اصوات نا موزون و شیر تو شیری میاد و صدا یه طوری گوش خراشه و صدای گزارشگر داخلش گمه . آیا تنظیماتی نداره بشه یه خورده راستو ریستش کرد؟
آرمین جان شما از لینکی که بالا گذاشتم نسخه اول رو بگیر توی اون دو تا فایل دیگه هم وجود داره اونا رو هم توی پوشه dt0c کپی کن احتمالا مشکلت حل میشه . چون تا الان من توی تاپیک مربوط به این فایل کسی رو ندیدم که این مشکل شما رو گزارش کنه .
سلام
من این پچ 1.9 سایت pesedit رو گرفتم حالا موقه لود مستر لیگ یه ارور visual c+ می ده می پره بیرون
کسی مشکل مشابهی داره واگه ندارین آخرین پچی رو که خودتون گرفتین رو به ما هم بدین لطفا شاید درست شه
SevenCity
12-03-2010, 17:55
چجوری میشه تمام تنظیمات کیبورد فیفا رو روی pes اجرا کرد
مثلا توی فیفا میشد با دو کلید ترکیبی سرعت و شوت بازیکن در دفاع خودبخود دنبال توپ بره و توپ رو بگیره از بازیکن حریف
با شیفت توی فیفا میشه دریبل کرد دریبل pes کجاست؟
kooroshkh
12-03-2010, 18:02
با سلام به دوستان عزیز
من سالهاست فیفا بازی می کنم اما دیروز همینطوری پیس را خریدم و خوشم اومد ازش اما چند سوال داشتم از دوستان و معذرت می خوام اگه تکراریه ما خواندن 1000 صفحه تاپیک یکم زیادی سخته برام .
سوال 1 - نمیشه برای دویدن از دکمه space استفاده کرد ؟ من چون به این دکمه در فیفا عادت کرده بودم اما اینجا در ستیگ هرکاری کردم قبول نمی کرد این دکمه رو
سوال 2- چرا نام تیم ها یکم بعضی هاش عجیب غریبه ؟ آیا می توان این مورد را درست کرد ؟
با سپاس از شما
آرمین جان شما از لینکی که بالا گذاشتم نسخه اول رو بگیر توی اون دو تا فایل دیگه هم وجود داره اونا رو هم توی پوشه dt0c کپی کن احتمالا مشکلت حل میشه . چون تا الان من توی تاپیک مربوط به این فایل کسی رو ندیدم که این مشکل شما رو گزارش کنه .
حسیـــن جــان فکر کنم این سایت مشکل داره یا باید اول عضو بشی :
kooroshkh
12-03-2010, 23:38
با سلام به دوستان عزیز
من سالهاست فیفا بازی می کنم اما دیروز همینطوری پیس را خریدم و خوشم اومد ازش اما چند سوال داشتم از دوستان و معذرت می خوام اگه تکراریه ما خواندن 1000 صفحه تاپیک یکم زیادی سخته برام .
سوال 1 - نمیشه برای دویدن از دکمه space استفاده کرد ؟ من چون به این دکمه در فیفا عادت کرده بودم اما اینجا در ستیگ هرکاری کردم قبول نمی کرد این دکمه رو
سوال 2- چرا نام تیم ها یکم بعضی هاش عجیب غریبه ؟ آیا می توان این مورد را درست کرد ؟
با سپاس از شما
حسیـــن جــان فکر کنم این سایت مشکل داره یا باید اول عضو بشی :
بفرما آرمین جان :
تغییراتی که این فایل ایجاد کنه شامل این موارد میشه :
هیاهو و صداهای پیرامون
فریاد شادی
واکنش تماشاگران نسبت به ورود بازیکن پا به توپ به داخل محوطه جریمه
فریاد شادی تماشاگران نسبت به گلی که به ثمر رسیده
آه و افسوس بلند تماشاگران نسبت به موقعیتی از دست رفته
واکنش تماشاگران نسبت به مهار توپ توسط دروازه بان
پنالتیهایی که به گل تبدیل میشه
پنالتیهایی که توسط دروازه بان مهار میشه و تبدیل به گل نمیشه
خطاها
حملات پردامنه و گسترده
جشن های قهرمانی
هیاهوی تماشاگران در زمان ورورد بازیکنان به زمین
برخورد توپ به زمین و بلند شدن توپ
صدای توپ در زمان پاس دادن
صدای توپ در زمان شوت زدن
صدای توپ در زمان هد زدن
صدای توپ در ضربات آزاد ایستگاهی و کرنر الان واقعی تر و کوتاه تر شده ( جدید )
صدای برخورد توپ به تیرک افقی
صدای برخورد توپ به تیرم عمودی
مشت توپ توسط دروازه بان
KRAUSER جان پچ نصب شد فقط یه مشکل؟؟!! اینکه بازیکنای لیگ آلمان و تیم ملی ها همون قبلی ها هستند!!!!!!!!!!
آپشن فایل رو هم کپی کردم نمیدونم چرا اسمها درست نمی شن؟؟؟؟!
این طور که من میدوونم باید اشکال از آپشن فایل باشه !!!
اگه ممکنه آپشن فایلی که با این پچ سازگار باشه و اسم بازیکنا هم درست شده باشه رو بزارین ممنون میشم
توی پست900 اآپشن فایل نبود
من امروز تاپیک ویرایش call name یکی از بچه ها توی سایت evo web رو میخوندم , ویرایشگر این برنامه روش کار خودشو توضیح داده بود منم بر اساس روش ایشون اسم خودمو با صدای جان شامپیون ( گزارشگر بازی ) طراحی و وارد بازی کردم ( برای مد b.a.l ).
واقعا طبیعی شده , هرکسی میتونه با صدای گزارشگر بازی اسم خودش یا بازیکنان مورد علاقشو که توی این بازی نیست وارد بازی کنه .
نمونه زیر رو من برای اسم خودم ساختم . سر فرصت سعی میکنم اسم بازیکنان کلاسیک رو هم طراحی و وارد بازی کنم :
من امروز تاپیک ویرایش call name یکی از بچه ها توی سایت evo web رو میخوندم , ویرایشگر این برنامه روش کار خودشو توضیح داده بود منم بر اساس روش ایشون اسم خودمو با صدای جان شامپیون ( گزارشگر بازی ) طراحی و وارد بازی کردم ( برای مد b.a.l ).
واقعا طبیعی شده , هرکسی میتونه با صدای گزارشگر بازی اسم خودش یا بازیکنان مورد علاقشو که توی این بازی نیست وارد بازی کنه .
نمونه زیر رو من برای اسم خودم ساختم . سر فرصت سعی میکنم اسم بازیکنان کلاسیک رو هم طراحی و وارد بازی کنم :
دوست عزیز به ماهم یاد میدی چطوریه؟
Mehdi.ss
13-03-2010, 18:20
حسین جان میشه آموزششو بذاری ؟
ببنید فایلهای صوتی مربوط به گزارشگری موجود در این نسخه چیزی در حدود 14 هزار فایل میشه که توی فایل dt00_e قرار دارن که شامل چند بخش میشن مثل گزارشگری , تفسیر و اسامی بازیکنان . این فایل باید با برنامه هایی مثل afs explorer و ... باز بشه و بعد از باز کردن فایلهای مورد نظر صوتی از توی این فایل اصلی استخراج بشه ( فرمت فایلها adx هستش ).
اسامی بازیکنان توی این فایل به 4 شکل مختلفه :
1- اسم تنها که گزارشگر بصورت عادی گزارش میکنه
2- اسم تنها که البته گزارشگر بصورت بلند اون اسمو صدا میزنه ( در شرایطی که یک بازیکن در موقعیت بسیار خوب گلزنی قرار گرفته )
3- اسم بعلاوه he's
4- اسم بعلاوه and
هر کدوم از اسمها در شکلهای مختلف توی یک اسلات خاص قرار دارن . یکی از بچه های سایت evo web نقشه و آدرس این اسلاتها رو توی یک فایل اکسل قرار داده که از آدرس زیر میتونید دانلودش کنید :
حالا ما بعد از استخراج فایلهای صوتی موجود در فایل اصلی dt00_e میتونیم اونا رو جابجا و یا ویرایش کنیم .مثلا میشه فایل صوتی پاتو رو که توی این نسخه وجود نداره جایگزین بازیکنی بکنیم که زیاد مشهور نیست بکنیم و یا اینکه خودمون با ویرایش این فایلها فایلهای صوتی جدید ایجاد کنیم و اونا رو جایگزین کنیم ( توی این بازی چیزی در حدود 1600 اسم وجود داره که که میتونیم اسمهای مورد نظر خودمونو جایگزین بسیاری از اسمهای غیر معروف کنیم ) .
اما چگونگی ویرایش این فایلها .
همونطوریکه گفتم فرمت این فایلها adx هستش پس ما برای ویرایش این فایلها باید اونا رو تبدیل به فرمتهای دیگه مثل ویو و یا ام پی تری کنیم . با نرم افزارهای تبدیل فرمت صدا این کار امکان پذیره از جمله اونها میشه به pes souund file converter اشاره کرد که حجم بسیار کمی داره . بعد از تبدیل باید این فایلها رو توی یک نرم افزار ویرایش صدا ویرایش کنیم و اسم مورد نظرمون رو بسازیم . برنامهای زیادی برای ویرایش صدا وجود داره که از جمله معروفترین و کاملترین اونها برنامه adobe audition هستش .
اما روش ساخت اسم مورد نظر خیلی سادست با ترکیب بخشهایی از اسمهای مختلف میشه اسمهای جدید ساخت بعنوان نمونه اسم حسین که من بالا ساختم از دو اسم hosni و hysen ساخته شده که اگر اون فایل صوتی رو گوش کرده باشید شک نمیکنید که اینو خود گزارشگر گفته و ویرایش شده نیست . ( البته باید برای ویرایش و ساخت یک اسم کمی هم حوصله و مهارت به خرج بدید که کار تمیزی در بیاد ) .
شما باید برای هر 4 حالت مختلف گزارش یک اسم که بالا گفتم 4 فایل مجزا بسازید و بعد از ساخت مجدد به فرمت adx تبدیل کنید و در پوشه dt00e کیت سرورتون قرار بدید .
xeNociDe
13-03-2010, 19:27
با سلام به دوستان عزیز
با سپاس از شما
تمامي اين كاررها در قسمت Setting انجام پذير است...
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
سلام دوستان بعد از چنديد روز غيبت در اين تاپيك بلاخره اومدم ويك سوالي دارم ميخواستم بدونم اگر وسط بازي يكدفعه اي كامپيوتر ري استارت بشه يا به هر دليلي بازي سيو نشه راهي براي باز گردوندن اطلاعات هست يانه؟؟؟
اميدوارم اسپم نباشه!
M A X I M U M
13-03-2010, 20:42
كل سيوت كه از دست نميده اما اون بازي رو بايد از نو انجام بدي
Spaniuly
14-03-2010, 00:19
سلام البته من سعی نمی کنم که شما رو تشویق به دانلود این ادیت فایل کنم چون می دونم بیشتر شما ادیت فایل قبلی رو خودتون تغییرات دادین... ولی اونهایی که تغییر آنچنانی رو روی ادیت فایلشون انجام ندادن توصیه می کنم این یکی رو دانلود کنن من این رو به صورتی بهتر و با حوصله تر ساختم و فقط آپشن انگلیسی رو تغییر دادم این باعث می شه موقع تغییر زبان گزارش بازی کرش نکنه بازی شما. من مشکل کرش رو در هنگام خروج از بازی و تغییر زبان گزارش رو فهمیدم مشکل از این بود که ادیت فایل قبلی کل اسامی تیم ها رو به انگلیسی تغییر نام می داد ولی این بار این طور نیست توی ساخت این فایل دقت بیشتری به خرج داده شده فیس های بیشتری ریلینک شده و پیراهن های بازیکنان دیگه روشون عبارت Fake نداره توی ادیت فایل قبلی پشت پیراهن بازیکنان فیک عبارت بعضا ناقص [FAKE] وجود داشت که در این ورژن این مشکل اصلاح شده. البته تغیرات اونقدر نیست که بیخیال ادیت قبلی بشید ولی خوب اگه تغییرات زیادی اعمال نکردید من این جدید رو توصیه می کنم
لینک دانلود
hobgoblin
14-03-2010, 08:43
كسايي كه پچ هاي pesedit.com رو دنبال ميكنن اين آخريه يعني ورژن 2.1 رو كه البته روي ورژن 2 نصب ميشه بدانلودن كه خيلي توپ شده
علاوه بر تمام چيزايي كه درست كرده تيم هاي منتخب جهان و منتخب قاره هاي مختلف رو هم چاقيده. به نظر من بي نقص ترين پچ موجود كه واقعا ارزش دانلود داره همينه
سلام البته من سعی نمی کنم که شما رو تشویق به دانلود این ادیت فایل کنم چون می دونم بیشتر شما ادیت فایل قبلی رو خودتون تغییرات دادین... ولی اونهایی که تغییر آنچنانی رو روی ادیت فایلشون انجام ندادن توصیه می کنم این یکی رو دانلود کنن من این رو به صورتی بهتر و با حوصله تر ساختم و فقط آپشن انگلیسی رو تغییر دادم این باعث می شه موقع تغییر زبان گزارش بازی کرش نکنه بازی شما. من مشکل کرش رو در هنگام خروج از بازی و تغییر زبان گزارش رو فهمیدم مشکل از این بود که ادیت فایل قبلی کل اسامی تیم ها رو به انگلیسی تغییر نام می داد ولی این بار این طور نیست توی ساخت این فایل دقت بیشتری به خرج داده شده فیس های بیشتری ریلینک شده و پیراهن های بازیکنان دیگه روشون عبارت Fake نداره توی ادیت فایل قبلی پشت پیراهن بازیکنان فیک عبارت بعضا ناقص [FAKE] وجود داشت که در این ورژن این مشکل اصلاح شده. البته تغیرات اونقدر نیست که بیخیال ادیت قبلی بشید ولی خوب اگه تغییرات زیادی اعمال نکردید من این جدید رو توصیه می کنم
لینک دانلود
بازم تشکر از krauser عزیز :10:
یه سوال تغییر اسم تیم ها فقط با PES Editor ممکنه؟؟؟!
ورژن PES Editor برای ادیت pes آپدیت شده با پچ خودت باید چی باشه؟؟!!
و اینکه با استفاده از PES Editor میشه از بازیکنی دابلیکیت گرفت!؟؟
راستش میخام تیم منتخب جهان اختصاصی خودمو درست کنم ، راه دیگه ای هم هست که بشه 1بازیکن توی 2تا تیم باشه؟؟؟؟
بازم ممنون:31:
سلام
من تو become a legend یه مشکل دارم
وقتی رو نیمکت هستم هر کاری مینکم وقت تند نمی گذره
رو x2 هم میذارم هیچ فرقی نمیکنه!!!
سلام
دقیقا من هم این مشکل رو چند وقت پیش مطرح کردم و جوابی براش پدا نکردم.
سلام من وقتی pes 10 بازی میکنم و قتی تیم مقابل حمله میکنه همه ی دفاع هام جلو هستند و عقب برای دفاع هیچکس حضور ندارد چیکار کنم که دفاع هام فقط عقب بایستند و جلو نیایند ؟ با تشکر
xeNociDe
14-03-2010, 20:20
سلام من وقتی pes 10 بازی میکنم و قتی تیم مقابل حمله میکنه همه ی دفاع هام جلو هستند و عقب برای دفاع هیچکس حضور ندارد چیکار کنم که دفاع هام فقط عقب بایستند و جلو نیایند ؟ با تشکر
شما تو قسمت Tactics دفاع هارو براي حمله Disable كن تا اونا حمله نكنن و همه عقب بايستند!:27:
ــــــــــــــــــــــــ
سوال خودم:
چند وقتيه وقتي ميرم به سيو مستر ليگم پيغام مياد!
The Save files is curpurred يعني چِي؟:18:
البته ميدونم يعني فايل آسيب ديده ولي چطوري مشكل از كجاست!؟
Spaniuly
15-03-2010, 05:34
بازم تشکر از krauser عزیز :10:
یه سوال تغییر اسم تیم ها فقط با PES Editor ممکنه؟؟؟!
ورژن PES Editor برای ادیت pes آپدیت شده با پچ خودت باید چی باشه؟؟!!
و اینکه با استفاده از PES Editor میشه از بازیکنی دابلیکیت گرفت!؟؟
راستش میخام تیم منتخب جهان اختصاصی خودمو درست کنم ، راه دیگه ای هم هست که بشه 1بازیکن توی 2تا تیم باشه؟؟؟؟
بازم ممنون:31:
بله البته ویرایشگر Pro Evo هم هست که امسال متاسفانه زیاد آپدیت نمیشه ولی PES Editor واقعا پیشرفت کرد امسال و تبدیل به ویرایشگر اکسترنال نامبر وان واسه بازی شده! هر کاری میشه باهاش انجام داد
ویرایشگر که دیگه ربطی به پچ نداره با PES Editor می تونی ادیت فایل (من معمولا به ادیت فایل آپشن فایل نمی گم چون با Option File که حاوی تنظیمات شخصی هست اشتباهی گرفته نشه) درست کنی. من یک پکیج لایسنسر که حاوی فایل های متنی هست که اصلاح اسامی فیک رو میسر می کنه ایجاد کردم خوراک همین PES Editor هست شما در عرض یک روز می تونید یه ادیت فایل با اسامی اصلاح شده بسازید برا خودتون. اگه فرصت کنم می خوام یه ادیت فایل مجزا بسازم که واسه پچ خاصی نباشه. اون وقت تمام کسانی که اصلا پچ استفاده نمی کنن می تونن دانلود کنن
منظورت رو می فهمم ولی نحوه این کار متفاوت هست شما روی یک بازیکن دلخواه راست کلیک می کنی و اکسپورت می کنی اکسپورت کردنی شما یه فایل رو ذخیره می کنی بعد روی یک بازیکن خام راست کلیک و ایمپورت می کنی فایل اکسپورت شده رو روی بازیکن خام ایمپورت می کنی حا از اون بازیکن 2 تا داری. به همین راحتی
سلام
دقیقا من هم این مشکل رو چند وقت پیش مطرح کردم و جوابی براش پدا نکردم.
والا من پریروز با سیستم ذغالی شرکت که بازی می کردم این مشکل وجود داشت واسه تمامی قطعات BAD می ده وارد بازی هم که میشم قبلش میگه بیخیال شو نمی تونی بازی کنی که من ایگنور می زنم و وارد بازی می شم و با END فلاکت بازی می کنم. و متوجه شدم که روی اون سیستم تغییری در سرعت دو برابر اعمال نمیشه. حدس می زنم چیزی باعث شده سیستم شما تضعیف بشه حالا احتمالا ویروسی چیزی باعث بشه. که سیستم شما سنگین بشه و این مشکل بروز کنه
شما اگه دفاع برات اینقدر اهمیت داره می تونی استراتژی All Defence رو فعال کنی وقتی توپ رو از دست دادی بلافاصله فعال کنی این استراتژی رو تا همه برگردند
kurosh08
15-03-2010, 08:05
سلام به همگی دوستان
می خواستم بدونم بهترین گزارش فارسی PES2010 که تا حالا اومده و گزارشگرش معروفه چیه؟
اگه کسی لینک دانلود فایل گزارش فارسی رو داره برای دانلود بذاره تا من جایگزین فایل گزارش انگلیسی کنم.
سلام فعلا که نوین پندار هست با گزارش فردوسی پور
وی فایل گزارش بازی رو یه کاری کردن که اگه تو بازی های دیگه بریزی کار نمیکنه
kurosh08
15-03-2010, 08:49
سلام فعلا که نوین پندار هست با گزارش فردوسی پور
وی فایل گزارش بازی رو یه کاری کردن که اگه تو بازی های دیگه بریزی کار نمیکنه
عجب نامردایی هستن.
آخه یکی از دوستام با گزارش فارسی داشت و منم فای گزارش اونو جایگزین فایل اصلی بازی کردم و به راحتی جواب داد. البته گزارشش خیلی داغون بود و منم پاکش کردم.
حالا غیر از این نوین پندار دیگه چیز درست و حسابی دیگه ای وجود نداره؟؟؟
سلام من جدیدترین نسخه ی برنامه ی pes editor رو میخاستم اگه کسی داره لطفا بذاره:20:
harrypotter2007
15-03-2010, 10:24
من هر کاری میکنم نمیتونم توی مستر لیگ بازیکن بخرم
vahidgame
15-03-2010, 11:58
من هر کاری میکنم نمیتونم توی مستر لیگ بازیکن بخرم
دوست عزیز من الان میخواستم توضیح بدم دیدم یکی اینکه قبلا توضیح زیادی دادم بعد الان چند وقت هستش دیگه مثل قبلا زیاد مسترلیگ نمیرم. به خاطر همین یکمی سرچ کردم و توضیحاتی که خودم داده بودم رو پیدا کردم. یه سری از اونارو میذارم شاید به دردت بخوره:
در مورد خرید بازیکنان بزرگ مثل بوفون یا دروگبا شما در چند راه می تونید اونارو بخرید یکی این که اونا در لیست فروش تیم خودشان باشند که برای دیدن آن باید در گزینه search گزینه اخر رو انتخاب و گزینه transfer list رو انتخاب کنی و ok کنی و بعد لیست بازیکنان میاد و اگر اون بازیکنان که میخواستی بودن رو انتخاب کن و به لیست اضافه کن و بعد از چند هفته باهاشون مذاکره کن و بعد احتمالا چون منچستر هستی بهت راحتتر بازیکن میدن.توجه کن که حتما scout در لول5 باشه.
اگر بازیکنان بزرگ در لیست فروش نبودند شما میتونی اونارو همیشه در لیست خودت قرار بدی و آن قدر بهشون پیشنهاد بدی تا قبول کنن البته شما اول فقط مذاکره میکنی و بعد اگه قبول کردن یه مبلغی بهتون میگن که شما میتونی اونو کم و زیاد کنی. کلا نقل و انتقال در این بازی خیلی راحته و شما شاید فصل اول نتونی بازیکن زیاد بخری ولی در فصلهای بعدی میتونی بازیکنان زیادی بخری.
دوست عزیز نوشتن chance almost zero دلیل نمیشه که اصلا نشه بازیکن رو بخری.شما کلا دلیل اینکه بازیکن بزرگ نمیتونی بخری یکی میتونه این باشه که تیم تاتنهام تیم درجه یک مثل چلسی یا منچستر نیست و خرید بازیکنان بزرگ راحت نیست. یک دلیل دیگه این میتونه باشه که در Operating Costs شما گزینه اسکات رو در لول آخر نذاشتی که با توجه پول زیادی که داری بعید می دونم
کلا جدای از اینها شما برای اینکه بازیکنهای بزرگ رو بخری بهترین راه این هست که بازیکن به مدت طولانی در لیست خرید شما باشه و شما به اون آن قدر پیشنهاد بدین که آخر قبول کنه. من خودم با تیم هایی مثل چلسی و میلان و رئال بیشتر بازیکنانی که می خواستم رو راحت گرفتم و هیچ مشکلی در نقل و انتقالات نداشتم.
شما باید کلا در کل فصل به فکر نقل وانتقالات باشی.فکر کنم میدونی که در کل فصل میشه نقل و انتقالات رو انجام داد نه؟میتونی هر هفته به بازیکنان پیشنهاد بدی و به نظر من در پستهایی که میخوای بازیکن بخری توی لیستت چند بازیکن بذار و مثلا یه بازیکن نشد برو سراغ بازیکن دیگه.آن قدر پیشنهاد بده که بتونی اونارو بخری. در مورد scout قسمت operating costs اگر بری چیزهایی مثل سطح مربی و سطح تمرین دهنده و دکتر و ... هستش و گزینه scout رو هم میتونی پیدا کنی.فکر کنم در مورد تمرین درست و حسابی نمیدونی نه؟ چون اصل بازی تمرین دادن هستش.باید دقت زیادی در این مورد داشته باشی.
xeNociDe
15-03-2010, 12:53
اينم اروري كه وقتي ميخوام فايل مسترمو باز كنم ميده!
يك چند روزيه اين ارور ميا دنميدونم از چيه!؟
وین رونی
15-03-2010, 12:55
عجب نامردایی هستن.
آخه یکی از دوستام با گزارش فارسی داشت و منم فای گزارش اونو جایگزین فایل اصلی بازی کردم و به راحتی جواب داد. البته گزارشش خیلی داغون بود و منم پاکش کردم.
حالا غیر از این نوین پندار دیگه چیز درست و حسابی دیگه ای وجود نداره؟؟؟
قبلاً هر وقت PES یا FIFA را دستکاری می کردن و مثلاً گزارش مینداختن روش بازی کمی از حالت طبیعی خارج میشد.
این دفعه چی؟با قرار دادن گزارش بازی مشکلی نداره؟
davidjoker
15-03-2010, 15:04
سلام
پس به همراه لیگ برتر ایران اومده کدوم نسخه به بازیکنا نمره واقعی تری داده؟
mfani2008
15-03-2010, 15:42
سلام
اين بازيو ميشه آنلاين بازي كرد ؟!!
سلام من جدیدترین نسخه ی برنامه ی pes editor رو میخاستم اگه کسی داره لطفا بذاره:20:
لطفا جواب مارو هم بدید :19::19::19::19::19:
Mehdi.ss
15-03-2010, 18:10
PES 2010 Editor V 2.0 Released
Version 2.0
added support for 1.05 DLC ( new boots, change OF version etc. )
added random assign of goal celebrations ( see global adjust tab )
improved transfers ( is possible to transfer player into ML hide teams - keep pressed CTRL )
hiden skills are supported via CSV import
list of player's boots is back
quick kit setting for whole team via context menu [ (un)tucked / tight / baggy ]
added "Age" and "Sum" filter into global adjust tab ( see new format of element "limits" in "../utils/Example of tweak file/" )
added function "autoselect commentary" to the edit player window ( search in commentaries when shirt name changed )
added global function "check & assign commentaries"
FM stats delimiter is optional in tab "Settings" ( should be compatible with new format of FM Genie Scout file )
updated "Paste stats from PSD" function ( hidden stats supported and conversion of dribbling and playmaking stars to the new card system is optional )
added tooltips with explanation of abilities and cards to the player edit window ( thx to PSD members )
optimalization of the code
لینک مستقیم
منبع
سلام من کیت و لوگو تیم منتخب اروپا و اسامی بازیکنان این تیم رو میخاستم
سلام دوستان
کی میتونه به یه مبتدی که تازه از سربازی برگشته کامل توضیح بده که چه طور میتونه PES 2010 رو آنلاین بازی کنه ؟
اگه پچ خاصی رو هم باید نصب کنم لطفا لینک دانلودش رو هم بدین ...
ممنون و همگی موفق باشید
hadi_vazi
15-03-2010, 22:17
من می خوام بدونم بهترین تنظیم برای قسمت config کیت سرور چیه اگه امکانش هست یه عکس از بهترین تنظیمش برام بذارید ممنون می شم.
harrypotter2007
16-03-2010, 00:12
در ضمن من توی مستر لیگ خواستم بکهام را از تیم انگلیس بخرم ولی پیداش نکردم و تو هیچ باشگاه دیگه هم نبود نمیشه کاری کرد بکهام را خرید.
در ضمن در مستر لیگ نمیشه کاری کرد پول بی نهایت داشته باشی.
M A X I M U M
16-03-2010, 02:01
مگه بكهام تو ميلان نيست پچ جديد رو نصب كن بكهام تو ميلانه
night lord
16-03-2010, 02:55
سلام دوستان من pesedit patch V.2.1 رو دانلود کردم ولی هنگام نصب این رو مینویسه :
PESEdit.com 2010 Patch 2.1: (read this please before asking)
You need to install these versions first to get the full package:
1.9:
2.0:
یعنی برای دسترسی کامل باید پچ 1.9 و 2.0 رو نصب کنید.
حالا من باید پی کار کنم ؟؟ باید اونارم دانلود کنم؟ و اگر دانلود نکنم و نصب نکنم چی میشه؟
M A X I M U M
16-03-2010, 03:00
اول بايد پچ هاي قبلي رو دانلود و نصب كني و بعد اينو نصب كني
در واقع اين بروزكننده پچ هاي قبليه
Spaniuly
16-03-2010, 08:06
مگه بكهام تو ميلان نيست پچ جديد رو نصب كن بكهام تو ميلانه
در ضمن من توی مستر لیگ خواستم بکهام را از تیم انگلیس بخرم ولی پیداش نکردم و تو هیچ باشگاه دیگه هم نبود نمیشه کاری کرد بکهام را خرید.
در ضمن در مستر لیگ نمیشه کاری کرد پول بی نهایت داشته باشی.
بکهام Free Agent هست توی مستر لیگ هم نمیشه بازیکن Free Agent خرید باید توی یک توی از تو آکادمیش سر در بیاره تا بتونی توی مستر لیگ بهش دسترسی پیدا کنی
ترینر افزایش پول هم توی پست 9000 هستسیوت رو لود میکنی بعد هر مبلغی خواستی رو تایپ می کنی و بعد Doante می زنی اون میشه پول شما در مستر لیگ
سلام دوستان
کی میتونه به یه مبتدی که تازه از سربازی برگشته کامل توضیح بده که چه طور میتونه PES 2010 رو آنلاین بازی کنه ؟
اگه پچ خاصی رو هم باید نصب کنم لطفا لینک دانلودش رو هم بدین ...
ممنون و همگی موفق باشید
ساده بگم دوست عزیز... شما اگه تونستی راهی پیدا کنی واسه آنلاین بازی کردن تک تک برا بچه های این تاپیک رو در جریان بذار :41:
سلام
برای آپدیت کردن یا در یافت فایل آپدیت pes 2010
چی کار باید بکنم با تشکر
سلام من کیت و لوگو تیم منتخب اروپا و اسامی بازیکنان این تیم رو میخاستم
لطفا جواب من رو هم بدید با تشکر :19::19:
gigi_alex
16-03-2010, 12:58
سلام
بچه ها من مردم با این بازی.
ساکر 09 بهتر میشد بازیکن بخری . اینجا اصلا پیشنهاد اولیه تو قبول نمیکنن.
یکی بگه چه کار کنم. دیگه خسته شدم. از این بازی.
حتی به یه بازیکن خیلی آماتور هم پیشنهاد میدی قبول نمیکنن.
بازم ساکرهای قدیمی خیلی بهتر بودن.
لطفا کمک کنید.
سلام
چی کار باید بکنم با تشکر
تازه کارم زیاد وارد نیستم
amir_p30world
16-03-2010, 19:08
salam bacheha sale no pisha pish mobarak
man win 7 nasb kardam moshkele seda dare yani sedaye tashvighe tamashagara pakhsh nemishe
shenidam ye patch hast ke in moshkelo hal mikone har chi gashtam peydash nakardam.
mishe loft konid in patcho baram bezarin.
Mehdi.ss
16-03-2010, 19:27
salam bacheha sale no pisha pish mobarak
man win 7 nasb kardam moshkele seda dare yani sedaye tashvighe tamashagara pakhsh nemishe
shenidam ye patch hast ke in moshkelo hal mikone har chi gashtam peydash nakardam.
mishe loft konid in patcho baram bezarin
.
حل مشکل صدا و بی حالی تماشاچی ها تو ویندوز 7
ساده بگم دوست عزیز... شما اگه تونستی راهی پیدا کنی واسه آنلاین بازی کردن تک تک برا بچه های این تاپیک رو در جریان بذار :41:
ممنون دوست عزیز
حالا میشه به من بگین برای اینکه تیمها همه اسم خودشون رو داشته باشن و پرچم و استادیوم و ... هم درست باشه و بازیکنها هم همه به روز باشن چه از نظر نقل و انتقالات و چه از نظر قدرت و قیافه و ... چی کار باید بکنم ؟
البته اینم بگم که من اصلا مثل شما حوصله ی اینو ندارم که خودم برم و همه ی اینها رو ادیت کنم ...
اگه ممکنه یه پچی معرفی کنین که همه ی این کارها رو بکنه ...
اگه ممکنه یه توضیحی هم راجع به کیت سرور بدین ، اصلا این کیت سرور چی هست ؟
باز هم ممنون میشم اگه جواب بدین
harrypotter2007
17-03-2010, 01:03
بکهام Free Agent هست توی مستر لیگ هم نمیشه بازیکن Free Agent خرید باید توی یک توی از تو آکادمیش سر در بیاره تا بتونی توی مستر لیگ بهش دسترسی پیدا کنی
ترینر افزایش پول هم توی پست 9000 هستسیوت رو لود میکنی بعد هر مبلغی خواستی رو تایپ می کنی و بعد Doante می زنی اون میشه پول شما در مستر لیگ
چرا نمیشه این ترینر افزایش پول در مستر لیگ را دانلود کرد نمیشه این فایل را دوباره آپدیت کنید ممنون میشوم.
خودتون ببینید.
ممنون دوست عزیز
حالا میشه به من بگین برای اینکه تیمها همه اسم خودشون رو داشته باشن و پرچم و استادیوم و ... هم درست باشه و بازیکنها هم همه به روز باشن چه از نظر نقل و انتقالات و چه از نظر قدرت و قیافه و ... چی کار باید بکنم ؟
البته اینم بگم که من اصلا مثل شما حوصله ی اینو ندارم که خودم برم و همه ی اینها رو ادیت کنم ...
اگه ممکنه یه پچی معرفی کنین که همه ی این کارها رو بکنه ...
اگه ممکنه یه توضیحی هم راجع به کیت سرور بدین ، اصلا این کیت سرور چی هست ؟
باز هم ممنون میشم اگه جواب بدین
توی صفحه 900 توضیحات کاملی در مورد پچ krauser داده شده من این پچ رو پیشنهاد میکنم
کسی که با pes editor کار کرده میتونه بگه امکان این که ترتیب تیم ها عوض بشه وجود داره؟؟؟ یعنی مثلا بارسا بیاد تیم اول لالیگا باشه؟
ممنون
Spaniuly
17-03-2010, 13:57
توی صفحه 900 توضیحات کاملی در مورد پچ krauser داده شده من این پچ رو پیشنهاد میکنم
کسی که با pes editor کار کرده میتونه بگه امکان این که ترتیب تیم ها عوض بشه وجود داره؟؟؟ یعنی مثلا بارسا بیاد تیم اول لالیگا باشه؟
ممنون
ممنون...
بله شما توی قسمت Players تیم هایی که می خوای جاشون رو تعویض بکنی انتخاب می کنی و بعد راست کلیک می کنی روی اسم یکی از بازیکنان و گزینه Swamp RTeams with all setting رو می زنی جاشون تغییر می کنه ولی اگه اشتباه نکنم باید لوگوها و کیت تیم ها رو خودت از کیت سرور درست کنی
چرا نمیشه این ترینر افزایش پول در مستر لیگ را دانلود کرد نمیشه این فایل را دوباره آپدیت کنید ممنون میشوم.
خودتون ببینید.
خوب شما باید متوجه بشید که این لینک لینک برنامه نیست آدرس صفحه دانلود هست شما وقتی به این مسیر می رید چند تا لینک از آپلود سنتر های مختلف میده که به دلخواه یکی رو انتخاب و بعد دانلود می کنید
تازه کارم زیاد وارد نیستم
سلام
چی کار باید بکنم با تشکر
مراجعه کن به پست 9000 همین تاپیک صفحه 900
سلام
بچه ها من مردم با این بازی.
ساکر 09 بهتر میشد بازیکن بخری . اینجا اصلا پیشنهاد اولیه تو قبول نمیکنن.
یکی بگه چه کار کنم. دیگه خسته شدم. از این بازی.
حتی به یه بازیکن خیلی آماتور هم پیشنهاد میدی قبول نمیکنن.
بازم ساکرهای قدیمی خیلی بهتر بودن.
لطفا کمک کنید.
شما موقعی که می خوای بازیکن بخری به بازیکن رو از لیست پیشنهادی اسکوت انتخاب کن در این صورت احتمال پیوستن اون بازیکن بالای 50 هست ولی اگه خودت سرچ کنی شاید بازیکن آماتور رو هم نتونی بخری با تیمی مثل رئال سیستم خیلی مورد داری پیدا کرده سیستم ترانسفر. در کل مستر لیگ امسال نتونست حتی نمره قبولی رو هم بگیره مشکلات زیادی داره امیدوارم در نسخه بعدی اصلاح بشه تا بتونیم ازش لذت ببریم
M A X I M U M
17-03-2010, 15:48
ممنون
داخل مستر ليگ منظورته ؟
تا جايي كه من ميدونم امكان ويرايش مسترليگ با اين برنامه وجود نداشت
Spaniuly
17-03-2010, 21:28
مهرداد جان منظور ایشون اینه که اولین تیم لالیگا آلمریا نباشه مثلا بارسا باشه یا مثلا آرسنال اولین تیم لیگ برتر نباشه می خواد جاشون رو عوض کنه... که این کار با روشی که گفتم امکان پذیره البته همونطور که گفتم لوگو و کیت ها با آپشن تغییر پیدا نمی کنه و باید با استفاده از ggs و کیت سرور اونها رو هم درست کنه کاری من پارسال ککرده بودم و جای تیم های لیگ هلند رو با other B عوض کرده بودم
harrypotter2007
18-03-2010, 12:09
خودتون ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این لینک دانلود مشکل داره کسی کمکی به ما نمیکنه.
xeNociDe
18-03-2010, 12:28
سلام من یک بازی با گزارش فارسی گرفتم ولی زیاد جالب نیست چطوری حذفش کنم؟؟؟
M A S T 3 R
18-03-2010, 14:17
1.چطوري ميشه ناراحتي بازيكنان رو كم كرد؟
2.چه عواملي باعث اين ميشه كه بازيكن ناراحت بشه؟(همه دلايلو بگيد)
3.من تازه از تيم منچستر يونايتد بازيكني به نام nani رو خريدم ولي ناراحته،مربي ميگه بازيكنان باهاش خوب نيستن،چيكاركنم تا بازيكنان روابطشون با اين بازيكن بهبود بيابه؟
4.چطوري ميشه در مستر ليگ پول به دست آورد(همه راه هاشو بگيد)
باتشكر
M A S T 3 R
18-03-2010, 14:55
دو سوال داشتم
1.آموزش كار با ترينر Master League Sponzor كه مخصوص افزايش پول در مستر ليگ هست
2.آموزش كار با برنامه Money_ML_2010 كه اينم مال افزايش پول در مستر ليگ است
SevenCity
18-03-2010, 15:10
با چی دریبل میزنن؟
چطوری میشه چیپ زد؟
شوت زمینی هوایی!؟
یه پستی چیزی نیست اینارو توضیح بده؟
سلام...دوستان من مدتی است که دنبال تیمهای باشگاهی کلاسیک میگردم اما نیافتم...برای 2009 ساخته شده بود اما برای 2010 پیدا نکردم....البته یه وبلاگ هست که داره اما لینکش خرابه...با تشکر
سلام به همه دوستان
فایل صوتی جدیدی از مارتینلو . توی این فایل ایشون صدای بوقهای استادیومی رو هم اضافه کرده ( VUVUZELA این بوقهای نمادی از جام جهانی آفریقای جنوبیه ) .
من که زیاد ازش خوشم نیومد چون بوقها همش ممتده به هر حال گفتم این فایل جدیدو بزارم شاید یکی خوشش اومد ( باید توی پوشه dt03.img کیت سرور ریخته بشه ) :
در ضمن یک هفته میشه از مسعود ( مسعود کینگ ) خبری نیست من شب جمعه هفته پیش با بچه ها باهاش قرار کلوپ داشتیم اون شب نیومد و تا الان هم هیچ خبری ازش نیست کسی میدونه ایشون کجاست راستش یک کم نگران شدم گفتم اینجا بپرسم چون تقریبا پاتوق گیمرهای سایت این تاپیکه .
M A X I M U M
18-03-2010, 17:20
سلام...دوستان من مدتی است که دنبال تیمهای باشگاهی کلاسیک میگردم اما نیافتم...برای 2009 ساخته شده بود اما برای 2010 پیدا نکردم....البته یه وبلاگ هست که داره اما لینکش خرابه...با تشکر
همچين پچي نيومده اما ميتوني خودت بازيكناي كلاسيك رو به يه تيم ساخته شده منتقل كني مثلا تيم منتخب آمريكاي جنوبي كلاسيك رو بسازي و ...
با چی دریبل میزنن؟
چطوری میشه چیپ زد؟
شوت زمینی هوایی!؟
یه پستی چیزی نیست اینارو توضیح بده؟
با جهت ها دريبل ميزنن ! يه سري دريبل ها هستن كه خاصن و البته جواب سوالاتت در اين تاپيكه :
سلام من یک بازی با گزارش فارسی گرفتم ولی زیاد جالب نیست چطوری حذفش کنم؟؟؟
برو به كنترل پنل و Uninstall كن اگرم منظورت حذف گزارشگره يه گزارشگره ديگه دانلود و نصب كن !
این لینک دانلود مشکل داره کسی کمکی به ما نمیکنه.
برو به اينجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد گزينه Pro Evolution Soccer 2010 MONEY MASTER LEAGUE رو دانلود كن
M A S T 3 R
18-03-2010, 21:15
1.چطوري ميشه ناراحتي بازيكنان رو كم كرد؟
2.چه عواملي باعث اين ميشه كه بازيكن ناراحت بشه؟(همه دلايلو بگيد)
3.من تازه از تيم منچستر يونايتد بازيكني به نام nani رو خريدم ولي ناراحته،مربي ميگه بازيكنان باهاش خوب نيستن،چيكاركنم تا بازيكنان روابطشون با اين بازيكن بهبود بيابه؟
4.چطوري ميشه در مستر ليگ پول به دست آورد(همه راه هاشو بگيد)
باتشكر
آقا يكي جواب منو بده
خيلي مهمه
چطوري ميشه از ناراحتي بازيكنان از تيم كم كرد؟
M A S T 3 R
18-03-2010, 23:33
آقا دارم رونالدو(رئال مادريد) رو از دست ميدم
هر دفعه يه بهانه ميگيره
تو تركيب ميذارمش ميدم ميگه خسته ام
تو تركيب نميارمش ميگه چرا تو تركيب اصلي نيستم
آقا من چه كار كنم؟
داره ناراحتيش به آخر ميرسه
بابا يكي بگه چطوري ناراحتي بازيكنان رو كم كرد؟
help
Niloofar_Hot69
19-03-2010, 01:36
یکی بهم کمک کنه:41:من کیت سرورو نصب کردم اصلاحات لباسها و لوگو های تیم های انگلیسی رو هم ریختم توش اما هر کاری میکنم کار نمی کنه:41:یکی یه کیت سرور کامل بهم بده که همه لوگو ها و لباسها اصلاح شده باشه
xeNociDe
19-03-2010, 07:49
آقا دارم رونالدو(رئال مادريد) رو از دست ميدم
هر دفعه يه بهانه ميگيره
تو تركيب ميذارمش ميدم ميگه خسته ام
تو تركيب نميارمش ميگه چرا تو تركيب اصلي نيستم
آقا من چه كار كنم؟
داره ناراحتيش به آخر ميرسه
بابا يكي بگه چطوري ناراحتي بازيكنان رو كم كرد؟
شما رو توی My team بعد روی بازیکن کلیک کk ( در فصل نقل و انتقالات ) گزینه ای باز میشه به عنوان More Negoatiom بعد زن مبلغی رو به عنوان پاداش بهش میده!!
M A S T 3 R
19-03-2010, 08:18
شما رو توی My team بعد روی بازیکن کلیک کk ( در فصل نقل و انتقالات ) گزینه ای باز میشه به عنوان More Negoatiom بعد زن مبلغی رو به عنوان پاداش بهش میده!!
يه سوال ديگه ام داشتم
چرا بعضي بازيكنارو كه بازي نميدي ناراحت ميشن،بازي ميدي ميگن خسته ان و بازم ناراحت ميشن،من با اينا چيكار كنم؟
Niloofar_Hot69
19-03-2010, 11:32
یه پسر خوب نمیخواد کمکم کنه؟:41:
ehsan_sli
19-03-2010, 13:25
سلام م این باز میکنم لینکو نشون نمی ده میگه ثبتنام کنید من ثبتنام کردم منو راهنماییم کنید
[/COLOR][/B][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan_sli
19-03-2010, 13:46
باز نمیشه not found میده
M A S T 3 R
19-03-2010, 17:22
ميخواستم ازتون بپرسم چند تا بازيكن ميشناسيد كه سرعتي نظير رونالدو داشته باشن؟
M A X I M U M
19-03-2010, 17:23
یه پسر خوب نمیخواد کمکم کنه؟:41:
حالا چرا پسر ؟! :46:
شما به قسمت نصب كيت سرور بريد و فايل Config رو باز كنيد
اون بالا يه نوشته شده img.dir = Folder Name
شما بايد بدونيد اون فايل هاي پرچم ها و كيت ها و غيره داخل چه پوشه ايه بر فرض مثال داخل پوشه KIT هستش پس اگه درست نيست خودتون اون قسمت رو درست كنيد و تغيير بديد به :
img.dir = KIT در ضمن گاهي وقتا اسم خود فايل Config هم هستش Config-sample كه اونو اگه اينطور بود تغيير بديد به Config و اون بقيه رو حذف كنيد
dverbame
19-03-2010, 18:47
سلام دوستان ببخشید میشه یکی اخرین پچ اصلی کنامی که خود ش واسه بازیش داده + اخرین پچ و کیت سروری که قابل نصب روش باشه و درست حسابی هم باشه رو بده .
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.