مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
آقای samank چشم امید همه به شماست با این نرم افزاره فشردش کنین بزارین دیگه شما که ایران نیستین اینترتتون توپه سیستمتونم جواب میده فشردش کنین ثواب داره بجانه خودم...
عجب پررویی بودم من خودم نمیدونستم...
راستی یه نفر یه عکس بزاره دیگه اون لینکای آقای samank باز نمیشد....
راستش واسه سرعت اینترنت که مشکلی نیست ولی سیستم زیادم قوی نیست اونجور که شنیدم سیستم قوی میخواد والبته کار کردن با این نرم افزار رو هم بلد نیستم ولی واسه عکس ها نمیدونم چرا باز نمیشن مولی میتونید از لینک مدیا فایر استفاده کنید یا این که اگه بخواید بگید یه جای دیگه عکس ها رو واستون آپلود میکنم:10:
لعنت به این شانس تک لینک خلوت وجود نداره من مردم دیگه بابا یکی یه لینک درست سابی بده.
خوده کنامی چش شده نمیزاره؟
JUSTIN11
17-09-2009, 13:59
راستی دوستان, من داشتم این دمو رو از همون لینک اول دانلود میکردم که یک دفعه ارور داد. دیگه نمیتونم ادامش بدم. حالا خوب شد 150 مگش رفته :19:
شما از لینک زیر دانلود کردید؟؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارورش چی بود؟؟؟؟؟
راستش واسه سرعت اینترنت که مشکلی نیست ولی سیستم زیادم قوی نیست اونجور که شنیدم سیستم قوی میخواد والبته کار کردن با این نرم افزار رو هم بلد نیستم ولی واسه عکس ها نمیدونم چرا باز نمیشن مولی میتونید از لینک مدیا فایر استفاده کنید یا این که اگه بخواید بگید یه جای دیگه عکس ها رو واستون آپلود میکنم:10:
اگر اينجا آپلود كنيد خوب ميشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen-jj
17-09-2009, 14:01
دوستانی که دمو رو دانلود کردن تو رو خدا جواب ما رو هم بدن :
بازی ، بارونی که می شه ؟؟ چقدر پیشرفت کرده نسبت به نسخه قبل ؟
حرکت توپ هم طبیعی تر شده یا نه ؟
Mostafa NBA
17-09-2009, 14:02
شما هر چقدر که تونستید فشرده کنید بعدش توی mediafire آپلود کنید. حداقل لینک سالم و مستقیم داریم.این بهترین کاریه که میشه انجام داد
sajjad_setam
17-09-2009, 14:07
او او او اینجا رو!!!!!!!!
sajjad_setam, 4039, @liRez@, a.asgharpour, alireza fatemi, ar2006, Aryan.kh, bbp, Behnam_o2, cheatgame, E A G L E, FCBarcelona.ir, gholi110, Google Spider, hosiii, irmpmn, joopiter23, JUSTIN11, karnavaleroos, krauser, Locker, maximiliyanus, mes que un club, messi_barca_19, MiladZarrin, mnkamran, mohsen-jj, mojtaba007, Mostafa NBA, nasrGod, pasia, Persian_Gun's, sadeghbb, saman-khaste, samank, vampyre, zadis, ع.ص
Persian_Gun's
17-09-2009, 14:08
من از این لینک داشتم دانلود میکردم متاسفانه وسط کار متوقف شد .
با کدوم پارت مشکل پیدا کردید؟!
ریزیوم نمیشه؟!
چون من دارم دانلود میکنم تا الانم به مشکلی بر نخوردم!
Mostafa NBA
17-09-2009, 14:08
شما از لینک زیر دانلود کردید؟؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدارورش چی بود؟؟؟؟؟
بله. ارورش یادم نیست. فکر کنم 503 بود بازم مطمئن نیستم. شایدم Reboot .
ولی الان که بعد از چندین بار Resume رو زدم دیدم درست شد ولی با سرعت 12 میره. سرعت اینترنتم 512 ولی این از 12 بیشتر نمیشد.واسه همین بیخیالش شدم.
با کدوم پارت مشکل پیدا کردید؟!
ریزیوم نمیشه؟!
چون من دارم دانلود میکنم تا الانم به مشکلی بر نخوردم!
بخش اول . پیامش اینه که یا از جنبه زمانی این فایل منقضی شده یا اینکه آدرس عوض شده .
Persian_Gun's
17-09-2009, 14:16
بخش اول . پیامش اینه که یا از جنبه زمانی این فایل منقضی شده یا اینکه آدرس عوض شده .
عجیبه!
من الان 81 درصدشو دانلود کردم!
حالا باز میرم رپید باز چک میکنم....
fouad-pes
17-09-2009, 14:17
بله. ارورش یادم نیست. فکر کنم 503 بود بازم مطمئن نیستم. شایدم Reboot .
ولی الان که بعد از چندین بار Resume رو زدم دیدم درست شد ولی با سرعت 12 میره. سرعت اینترنتم 512 ولی این از 12 بیشتر نمیشد.واسه همین بیخیالش شدم.
مصطفی جان این سروری که ازش دانلود میکنید، خیلی شلوغه!! به خاطر همین هم اینطوری میشه
دوستان من وقتی روی لینک زیر می رم ، IDM باز میشه و یوزنیم و پسورد می خواد ، بعد اون یوزر نیم و پسورد که تو اون سایت ثبت نام رو وارد می کنم ، اما قبول نمیکنه ، مشکل چیه ، کسی براش این جوری شده ؟
ftp://ftp.4players.de/pub/pc2/pro_evolution_soccer2010/PES2010_PC_DEMO_Setup_4P.exe
sajjad_setam
17-09-2009, 14:17
بچه ها یه چنتا عکس از دمو بزارید دیگه!!
maximiliyanus
17-09-2009, 14:18
اره اگه مشه چندتا عکس جدا جدا آپلود کن یکی از دوستان آدرس آپلود سنترم گزاشتن آها اگه میشه فرمت عکس jpeg باشه ..مرسی ...
چندتا عکس از محیط بازی تو شرایط آبو هوایی مختلف چندتا هم از بازیکنای ایتالیا اگه میشه بزار مثلا وقتی پاس میدن یا شوت میکنن زوم کن بگیر تا استایلاشونو ببینیم ..
خییییییلیییییییی ممنون
حتما باید یکی از ما با کی ی بی فشردش کنه؟
شاید تو فروم های خارجی این کار و کرده باشن
اره اگه مشه چندتا عکس جدا جدا آپلود کن یکی از دوستان آدرس آپلود سنترم گزاشتن آها اگه میشه فرمت عکس jpeg باشه ..مرسی ...
چندتا عکس از محیط بازی تو شرایط آبو هوایی مختلف چندتا هم از بازیکنای ایتالیا اگه میشه بزار مثلا وقتی پاس میدن یا شوت میکنن زوم کن بگیر تا استایلاشونو ببینیم ..
خییییییلیییییییی ممنون
اینم عکس ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واسه تیم ایتالیا هم چشم عکس میگیرم آپلود میکنم :10:
بازم ببخشید دیر آپلودشون کردم یه کاری داشتم:20:
Persian_Gun's
17-09-2009, 14:22
حسین جان،
لینک رو دوباره چک کردم هیچ مشکلی نداشت!
sajjad_setam
17-09-2009, 14:26
آقای samank یه سوال دارم؟؟؟
شما دمو رو با چه سیستمی اجرا کردی؟
روی چه حالتی؟ low medium high
mohsen-jj
17-09-2009, 14:27
اینم عکس ها
[
این عکسها رو که چند صفحه قبل هم گذاشته بودین ... اگه لطف کنید از لحظه شوت زدنها و ... از نزدیگ عکس بگیرید ممنون می شم ...
خیلی خیلی ممنون ...
آقای samank یه سوال دارم؟؟؟
شما دمو رو با چه سیستمی اجرا کردی؟
روی چه حالتی؟ low medium high
من روی high اجرا کردم
مشخصات سیستم هم:
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz x 2
ATI Radeon HD 4670 .512 MB
RAM: 2GB
Windows seven
این عکسها رو که چند صفحه قبل هم گذاشته بودین ... اگه لطف کنید از لحظه شوت زدنها و ... از نزدیگ عکس بگیرید ممنون می شم ...
خیلی خیلی ممنون ...
درسته عکس ها رو گذاشته بودن ولی چند نفر گفته بودن مشکل داره و نشونش نمیده واسه همین یه جا دیگه آپلود کردم ولی چشم چند تا عکس دیگه هم میگیرم
Mostafa NBA
17-09-2009, 14:32
حسین جان،
لینک رو دوباره چک کردم هیچ مشکلی نداشت!
لینک درسته البته برای شما چون شما ظاهرا اکانتشو دارید. در ضمن رپیدباز همیشه همینطوریه. به کاربران عادی فقط اجازه دانلود 20 مگابایت از یک فایل رو میده چون واقعا این محدودیت در سایتش هم وجود داره.
هیچکس از رپیدباز دانلود نکنه به جز اونهایی که اکانت دارن.
نظر یک کاربر دیگه :
بعد از 2 ساعت بازی کردن با برادرم ...
- دو تا نکته اول مساله تاخیر زمانی که همه میدونیم توی آخرین کد این مساله حل شده . دوم هیاهو و سرو صداهای تماشاگران که همش یکنواخته و واکنشی نسبت به اتفاقات ندارن اما به نظر میرسه اینم توی نسخه های جدیدتر درست شده .
-گرافیک ماه .
- احساس یک فوتبال واقعی تداعی میشه . در خصوص حرکات بازیکنان باید بگم همه چی خیلی بجا طراحی شده .
- بعضی از چیزای نسبت به فیفا فوق العاده برجسته هستن مثلا روش و سبک انحصاری تیمها همینطور رفتار منحصر به فرد هر بازیکن مثلا وقتی شما با مسی پا به توپ هستین احساس میکنین اون مسیه و این مسیه که پا به توپه وقتی یک نفر داره مدافعین حریفو تحت فشار قرار میده شما میفهمید که اون فرناندو تورسه .
منو برادرم هر دوتا توی PES حرفه ای هستیم بیشترین گلی که تونستیم توی 6 تا بازی بزنیم 2 تا گل بود که عالیه ( اینو در نظر بگیرین توی 2009 ما توی هر بازی 3-4 تا میزنیم ) نه فقط گل زدن واقعی شده رفتار بازیکنان در وسط زمین هم واقعی تر شده .
موردی که هنوز از 2009 توی این دمو وجود داشت کرنرهاست که هنوز میشه راحت گلشون کرد . بعضی وقتا هم یک مهاجم میتونه از بین سه مدافع عبور کنه( خوشبختانه اغلب اوقات مثل سابق نیست ) .
نهایتا باید بگم این سرگرم کننده ترین و جالب ترین فوتبالی بود که من توی نکست جن بازی کردم و نمیتونم منتظر نسخه نهایی بمونم .
Persian_Gun's
17-09-2009, 14:36
دوستان عزیز بهتون یه مژده بدم که من تصمیم گرفتم هر پارتی که دانلود میکنم اون پارت رو بصورته فشرده برای شما آپلود کنم...
200 مگ اول رو دریافت کردم و براتون آپلود خواهم کرد...
بدرود.
Persian_Gun's
17-09-2009, 14:39
لینک درسته البته برای شما چون شما ظاهرا اکانتشو دارید. در ضمن رپیدباز همیشه همینطوریه. به کاربران عادی فقط اجازه دانلود 20 مگابایت از یک فایل رو میده چون واقعا این محدودیت در سایتش هم وجود داره.
هیچکس از رپیدباز دانلود نکنه به جز اونهایی که اکانت دارن.
دوست عزیز،
در تاپیک زیر که مخصوص لینک های رپید باز هست همه لینکایی که مستقیم میکنند رو درش قرار میدند و هیچ مشکلیم نیست!:11:
Mostafa NBA
17-09-2009, 14:42
دوست عزیز،
در تاپیک زیر که مخصوص لینک های رپید باز هست همه لینکایی که مستقیم میکنند رو درش قرار میدند و هیچ مشکلیم نیست!:11:
من هیچ وقت نتونستم بیشتر از 20 مگابایت از رپیدباز دانلود کنم :41:
منتظره آپلود کردنت هستیم.
کاربرا یکی یکی دانلوداشون داره تموم میشه و اظهار نظرها داره زیاد میشه . خدارو شکر اکثر گیمرها در مجموع نظر مثبتی روی بازی دارن راستشو بخواین من خیلی نگران بودم آخه خیلی از کاربرا توی این چند ماه اخیر اعتقاد داشتن که آدام زیادی پیازداغشو زیاد کرده و خیلی از بازی تعریف میکنه اما الان نظر خودشون خیلی به نظرات آدام نزدیکه .
sajjad_setam
17-09-2009, 14:44
من روی high اجرا کردم
مشخصات سیستم هم:
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz x 2
ATI Radeon HD 4670 .512 MB
RAM: 2GB
Windows seven
پس من با این سیستم می تونم رو high اجراش کنم؟؟
ram:4gb
cpu:amd 5200
vga:9500gt.512.ddr3
دوستان عزیز بهتون یه مژده بدم که من تصمیم گرفتم هر پارتی که دانلود میکنم اون پارت رو بصورته فشرده برای شما آپلود کنم...
200 مگ اول رو دریافت کردم و براتون آپلود خواهم کرد...
بدرود.
عزیز به صورت فشرده آپلود کنی یعنی مثلا تو این راپید و مگا و اینا!؟
نمیشه کل بازی رو که دانلو.د کردی اصلا فشرده نکنی و بزاری برای دانلود یا فشرده کنی بزاری برای دانلود.
که فقط یه تک لینک باشه.؟
mf.designing
17-09-2009, 14:45
به به ... کاربران آنلاین رو نگا !! تشنه های PES :دی
بلاخره لینکی با حجم کمتر پیدا نشد ؟ از این لینکهایی که دوستمون در صفحه ی 280 گذاشتن که میگن قابلت resume داره ، استفاده کنم ؟
MiladZarrin
17-09-2009, 14:47
دوست عزیز،
درسته. من تا همین الآن 45 مگابایت از رپیدباز دانلود کردم و اکانت هم ندارم. لینک های رپیدباز مشکلی ندارن و فکر میکنم ممکنه به علت مشکل سرور باشه که بعضی وقت ها قطع میشه.
Mostafa NBA
17-09-2009, 14:47
البته گرافیک شما از 4670 ضعیفت تره. احتمالا فریم شما کمتر خواهد بود.
سلام
نمیشه جایی این دموی بازی رو خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخهه طاقت ندارم صبر کنم
اگه جایی سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
ممنون
بلاخره لینکی با حجم کمتر پیدا نشد ؟ از این لینکهایی که دوستمون در صفحه ی 280 گذاشتن که میگن قابلت resume داره ، استفاده کنم ؟
اگه تونستی استفاده کنی!!
من از وقتی لینکا اومده دارم ور میرم باشون ولی سرورشون خفن شلوغه و جواب نمیده.
راستش نیمدونم اطلاعاتی در مورد گرافیک ها ندارم فقط میدونم رم سیستمتون خوبه:31:
Aryan.kh
17-09-2009, 14:52
یه لینک مطمئن میگید که من از اون دانلود کنم ؟
Persian_Gun's
17-09-2009, 14:52
عزیز به صورت فشرده آپلود کنی یعنی مثلا تو این راپید و مگا و اینا!؟
نمیشه کل بازی رو که دانلو.د کردی اصلا فشرده نکنی و بزاری برای دانلود یا فشرده کنی بزاری برای دانلود.
که فقط یه تک لینک باشه.؟
بله.
خب من برای این گفتم پارت پارت انجام میدم که دوستان حوصلشون سر نره!
البته همه که اینترنت با سرعت بالا که ندارند!
اون کاریم که شما گفتی رو فکر کنم فردا و شایدم دیرتر بتونم براتون انجام بدم...
mojtaba007
17-09-2009, 14:53
موردی که هنوز از 2009 توی این دمو وجود داشت کرنرهاست که هنوز میشه راحت گلشون کرد . بعضی وقتا هم یک مهاجم میتونه از بین سه مدافع عبور کنه( خوشبختانه اغلب اوقات مثل سابق نیست ) .
این که خیلی بده
Behnam_o2
17-09-2009, 14:53
24مدل کفش تو بازی وجود داره , 4تا آدیداس,4تا نایک , 2تا پوما , 1 کفش Umbro و 13 کفش فیک هستند.
Aryan.kh
17-09-2009, 14:54
هرکسی از یه لینک مطمئن با سرعت خوب دانلود کرده اگه میشه لینکش رو بزاره من یه ساعت دیگه میرم بیرون بزارم دانلود شه ممنون میشم
mojtaba007
17-09-2009, 14:54
بله.
خب من برای این گفتم پارت پارت انجام میدم که دوستان حوصلشون سر نره!
البته همه که اینترنت با سرعت بالا که ندارند!
اون کاریم که شما گفتی رو فکر کنم فردا و شایدم دیرتر بتونم براتون انجام بدم...
عزیز حالا همون 200 مگ را فشرده کن ببین چه قدر میتونی فشرده اش کنی
ممنون
Mostafa NBA
17-09-2009, 14:56
آقای Persian_Gun's من در پیغام خصوصی شما روش آپلود رو دادم. لطفا بهش توجه کن.
هرکسی از یه لینک مطمئن با سرعت خوب دانلود کرده اگه میشه لینکش رو بزاره من یه ساعت دیگه میرم بیرون بزارم دانلود شه ممنون میشم
عزیز من هنوز خودم معطل یه تک لینک نیست که نیست.
نظر یکی دیگه :
چیزایی که من خوشم اومد:
- نورپردازی توی زمین
- چمن شباهت زیادی به واقعیت داره .
- انیمیشن های خطا
- انیمیشن های سر زدن
- تورها
- چهره بازیکنان
مواردی که خوشن نیومد :
- دویدن بازیکنا هنوز رباتیکه
- آهنگ حرکتی سریع بازی
- شوتهای شگفت انگیز
- کمبود دریبل
درمجموع این دمو یک نسخه بهبود یافته از 2009 هستش و من فکر میکردم بهتر باشه .من چند بار دمو رو بازی کردم اما به خودم نمیبینم دوباره به PES برگردم . شدیدا احساس میشه بازی ارکید و فانتزیه فیفا احساس میشه بهتره .
Mehdi.ss
17-09-2009, 14:58
سلام
من adsl 3 4 روز دیکه وصل میشه اگه میشه فشردش کنید کمتر بشه بدیم برامون دانلود کنن
با 7zip هم تقریبا حجمش 1/3 میشه
تک لینک که پیدا نشد کسی از hot file نداره چند لینکه؟
یکی از دوستان گفته بود با تیم ایتالیا چند تا عکس بگیرم که الان گرفتم و آپلودشون کردم
Behnam_o2
17-09-2009, 15:03
از megauploud رفتین ؟؟؟ واسه من فیلتره. این لینکشه:
pass = LOZ
Mehdi.ss
17-09-2009, 15:05
samank جان چند نوع چمن داره
samank جان چند نوع چمن داره
فقط یه مدل چمن دیدم آخه ورزشگاه رو نمیشه عوض کردم فقط یکی رو میتونی بازی کنی
Persian_Gun's
17-09-2009, 15:07
بچه ها 200 مگ اول رو با استفاده از برنامه ی KGB Archiver در حال فشرده سازی هست....
یه سوال دارم مگاآپلود هم مثل راپید شیر میمونه یعنی وقتی دانلود پارت1 تموم شد باید اندازه وقت دان صبر کنی تا بتونی 2 رو دانلود کنی یا پشت هم میشه؟
ویرایش:مگا آپلود برا منم فیلتر شده.
Mehdi.ss
17-09-2009, 15:09
خوشحالیشون بعد از گل چطور بهتر شده ؟
از megauploud رفتین ؟؟؟ واسه من فیلتره. این لینکشه:
pass = LOZ
به جای
اینو بزن 209.222.148.133
سلام
من با سيستمي كه گرافيك و رمم پايينه ميتونم بازي كنم اين نسخه دمو رو؟
night lord
17-09-2009, 15:24
بچه ها اینم لینک تورنت من یه خوردشو دانلود کردم سرعتش خوبه . فقط خواهشن همه دانلود کنن و سید کنن تا سرعت بره بالا.
یک دیدگاه دیگه :
من از این دمو خوشم اومد علارغم اینکه آدام میگه این دمو براساس کدی قدیمی تر ازاونیه که دیروز بازی کرده .
این دمو بیشتر توقعاتمو برآورده کرد ( پس نسخه نهایی واقعا عالی خواهد بود ) .
نکات مثبت :
- سرعت خوب بازی
-زمان تاخیر برای من آزار دهنده نبود .
- دکمه سرعت زیاد بکار نمیاد مگه زمانیکه فضا برای حرکت داشته باشین یا در زمان دفاع کردن و این مساله برای من مساله بسیار خوشحال کننده ایه و من مجبور شدم سبک بازیمو نسبت به 2009 عوض کنم .
- گرافیک عالیه الا روشنایی اون که یک نکته منفی به حساب میاد
- من متوجه یک مبارزه تمام عیار در وسط زمین در حالت تاپ پلیر شدم . 8 تا بازی کردم و فقط دو تا گل زدم یکبار از طریق کرنر و یکبار هم از طریق سانتر که در نتیجه دفاع بد کامپیوتر بدست اومد .
- صفحه آرایی خیلی قشنگ همینطور منوها و سرعت بالا در سوویچ کردن منوها و البته لودینگ تایم بازی . اصلا هیچ گونه معطلی برای لود شدن برام اتفاق نیفتاد همینطور در REPLAY ها .
نکات منفی :
- احساس میشه سیستم شوت زنی یک نسخه آپدیت شده از PES 6 هستش من میدونم بیشتر شما با این عقیده من مخالفین اما این نظر منه .
- روشنایی - کله کچل رینا خیلی برق میزنه . اینیستا بنظر میرسه مات تر از اون چیزیه که در عالم واقع هست .جانسون و آنری سفید به نظر میرسن . این از کامپیوتر منه یا این کد اینجوریه ؟ آدام جواب بده لطفا
- بعضی از انیمیشن ها پرش دارن
- مایوس شدم از اسلایدرهای تاکتیکی که واقعا نشون نمیدن ترکیب و فرمیشن شما چطور به نظر میرسه .به نظر میرسه فقط یک نمایشی گرافیکی از اونچه که اسلایدرها انجام میدن رو نشون میدن .
علارغم تمام این نکات منفی اگه این دمو نسخه نهایی بازی هم میبود بازم ارزش خریدن داشت .
لینک درست حسابی پیدا نشد.این تورنتم که هرکاری میکنم نمیشه با IDM دانلود کرد.
عزیزان خواهش میکنم یه لینک بزاری اینجا درست باشه یا از هات فایل بزارید.
بچه ها اینم لینک تورنت من یه خوردشو دانلود کردم سرعتش خوبه . فقط خواهشن همه دانلود کنن و سید کنن تا سرعت بره بالا.
توی اون صفحه ای که میاد ، کجا رو بزنم دانلود شه ؟
amirpcp30
17-09-2009, 15:36
واقعا لینک ها همه مشکل داره اگه داره بگید 3 سوت براتون میزارم توی هاست خودم با لینک مستقیم با Idm هم دانلود کنید
من دیدم که از راپید باز گزاشتن دیگه نگزاشتم اگه می خواهید بزارم بگید برام زیاد کاری نداره
pezhmantoop
17-09-2009, 15:37
بچه ها تو این بازی اسم تیم ها درسته؟؟؟؟؟
مثل pes 09 نباشه یه وقت . چلسی را بنویسه london fc و ....
اسم ها درست شد ؟
اصلا چرا خود کونامی روی سایتش نمی زاره ؟
fouad-pes
17-09-2009, 15:39
بچه ها تو این بازی اسم تیم ها درسته؟؟؟؟؟
مثل pes 09 نباشه یه وقت . چلسی را بنویسه london fc و ....
اسم ها درست شد ؟
نه... همون آش و همون کاسه!!!
pezhmantoop
17-09-2009, 15:40
خوب کونامی هیچ وقت این کارو نمیکنه
واسه اینکه جذابیت بازیش از بین میره
بابا 1 ماه وایسین بازی کامل بیاد دیگه
چرا این جوری می کنین شما؟
نه... همون آش و همون کاسه!!!
طبیعطا وقتی تیمی لایسنس نشده باشه ، همین جوری هست
amirpcp30
17-09-2009, 15:43
فکر کنم حدودا هر 30 ثانیه یک نفر داره پست میده اینجوری فکر کنم تاپیک بسوزه اینگار که اومدین چت باکس(شو خی بود)
pezhmantoop
17-09-2009, 15:43
ای بابا
ما گفتیم حتما اسم ها درست میشه
این طوری خیلی بده
اصلا آدم نمیفهمه چی به چیه
راهی داره تغییر داد ؟
مثلا با پچ
واقعا لینک ها همه مشکل داره اگه داره بگید 3 سوت براتون میزارم توی هاست خودم با لینک مستقیم با Idm هم دانلود کنید
من دیدم که از راپید باز گزاشتن دیگه نگزاشتم اگه می خواهید بزارم بگید برام زیاد کاری نداره
عزیز من دارم خودکشی میکنم حداقل شما بیا بزار.
Mostafa NBA
17-09-2009, 15:44
ما الان دو ساعت درگیر همین مساله هستیم. لطفا بزارید
pezhmantoop
17-09-2009, 15:44
فکر کنم حدودا هر 30 ثانیه یک نفر داره پست میده اینجوری فکر کنم تاپیک بسوزه اینگار که اومدین چت باکس(شو خی بود)
این طوری بهتره دیگه
تاپیک همیشه آپدیته :31:
اون چیزهایی که از عکس ها فهمیدم :
1. یه جا دست بوفون ( دربازه بان ایتالیا ) تو بازوی بغل دستیش فرو رفته بود.
2. بافت تماشاگرها بی کیفیته و بعضی جاها 2 بعدی به نظر میرسه.
3. متاسفانه هنوز اسامی بازیکن ها با حروف بزرگ نوشته می شه که این حرفه ای نیست.
4. نحوه ی نمایش نتیجه و زمان بازی هم حرفه ای و واقعی نیست. تو بازی واقعی اگه دقت کرده باشید اسامی تیم ها نمایش داده میشه نه پرچم و علامتشون .مثلا Iran 0 Italy 1
5. به نظر میرسه عکاسان و ماموران 2 بعدی اند و مجسمشون قرار داده شده!
6. طراحی چهره و استیل ایستادن، دویدن و ... خیلی خوبه.
Mostafa NBA
17-09-2009, 15:46
ای بابا
ما گفتیم حتما اسم ها درست میشه
این طوری خیلی بده
اصلا آدم نمیفهمه چی به چیه
راهی داره تغییر داد ؟
مثلا با پچ
بله. در PES 2009 هم ما همین کارو کردیم. از این نظر که مشکلی نیست و با یک پچ 100 مگابایتی و شایدم کمتر این مشل به راحتی حل میشه.
night lord
17-09-2009, 15:47
توی اون صفحه ای که میاد ، کجا رو بزنم دانلود شه ؟
روی Torrent Name: باید کلیک کنی بعد با utorrent دانلودش کنی.
night lord
17-09-2009, 15:48
اگه بزاری که خیلی خوب میشه من که از هیچ لینکی نتونستم دانلود کنم. آخرش از تورنت دارم دانلود میکنم که سرعتش خوبه.
pezhmantoop
17-09-2009, 15:49
بله. در PES 2009 هم ما همین کارو کردیم. از این نظر که مشکلی نیست و با یک پچ 100 مگابایتی و شایدم کمتر این مشل به راحتی حل میشه.
بیخیال شو داداش
100 مگابایت !!!!!!!!! سرعتمون کجا بود
ما dial up ی هستیم چی ؟
اینم چندتا لینک جدید که از (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) پیدا کردم
بازدید کنندگان از سایت GAMINGACCES به این دمو نمره میدن . 69 تا 70 درصد بازدید کنندگان , نمراتی بین 9 و 10 به این بازی دادن .بعد از اینکه شما هم دمو رو بازی کردین میتونین به این لینک برید و نمره خودتونو به دمو بدین :
تا الان میانگین امتیاز بازی 8.5 هستش .
GAMINGACCESS PES 2010 DEMO REVIEW - 8.5
The Good
Graphics, very nice
The game won't kill your computer. I played with the MOTHERBOARD. Yes, without graphic card, just an incorporated GeForce 9300 with discrete graphics, and played with awesome frame rate, at medium
The menus, music inside the menus
The gameplay is addictive, feels like playing ping-pong. Back and forth, so fast, you cannot even imagine so many years passed since PES 6.
Game feels like PES 6, with graphics of 2010
Implementing and using the strategy is, finally, easy to understand
The Bad
I played FIFA 09 2 days ago. It was super easy to dribble. I still don't understand why the right stick serves to pass. It should be used to dribble
When I was working in the Libertadores patch, part of doing the patch was inserting better chants. With a cassette and $5 ticket to the stadium, I was able to record better sounds that these chants. I still don't get it, why are the chants always so crappy
Well, Xavier Baez had the privilege to make the first public review of PES 2010, and give it a score, a solid 8.5. If this game would allow me to dribble with the right analog stick, I would give this a 9. Of course, the crappy chants are easily fixable, as well as the usual adboards, this game will be great once the downloads start to come. The gameplay feels good, the players run ok, not like aliens like in PES 2008 or PES 2009. There is no crappy carrousel music anymore (like the "next gen" PES games, hahaha, how embarrasing was that!)
Anyway, the demo is hosted at GamingAccess, but of course, the link will only be given to a few people, since I don't want the server to collapse. I posted a couple of mirrors at the GamingAccess Facebook page and also in the GamingAccess Download Zone. The demo is in English, and it allows you to feel PES 6, I mean PES 2010, well, it feels pretty similar.
XB has a smile in his face, and so will the community. Trust me on this one, if the multiplayer works, this might be the best soccer game in PC ever created.
if the multiplayer doesn't works, it will be a good stand-alone game, and will receive lousy reviews.
We still need to wait for the final review
لطفاً یکی اینو ترجمه کنه.منتظریم.
mojtaba007
17-09-2009, 15:55
راستی این تکل های خو به خودی بر طرف شده
از دوازبانها بیشتر بگید
کسانی که میخواستند فشرده کنند کوشون پس
بسیار ممنون از لینکهای hotfile حتما دانلود کنید.منم رفتم تو کارش.
از بچه های تهران
هر کی دانلود کرده و کامله . اگه می شه رایت کنه و من شنبه بیام ازش حضوری بگیرم و قیمتش هم هرچی شد مهم نیست و من نقدیمش می کنم
چند ثانیه دیگه لینک مستقیم دمو رو به صورت تک لینک واستون می زارم
فعلاً این لینک غیر مستقیم رو داشته باشن
سلام
اینم از لینک مستقیم:46:
تشکر فراموش نشه:31:
ویرایش: به احتمال زیاد این یکی نسخه روسیه...چند پست جلوتر یه لینک دیگه گذاشتم که اون یکی به احتمال زیاد نسخه انگلیسیشه!!!
اینم گلهایی که با این دمو زده شده:
سلام
خوب مشخصات کامپیوتر تو بگو ، تا معلوم بشه
اینکه نسخه روسی هست ، درسته ؟
فعلا ترجمه نرم افزاری رو بخونید تا یکی خوب ترجمه کنه :
کارت خیلی خوب
بازی رایانه شما ثبت خواهد کشت. من با مادربرد ایفا کرده است. بله ، بدون کارت گرافیک ، فقط ادغام با گرافیک GeForce 9300 گسسته ، و بازی با نرخ فریم awesome ، در متوسط
منوها ، موسیقی داخل منوها
گیم پلی اعتیاد آور است ، احساس مانند بازی پینگ پنگ. به عقب و جلو ، بنابراین سریع ، شما حتی نمی توانید تصور سالها گذشت از PES 6.
بازی ها و احساس مثل PES 6 ، سال 2010 با کارت
پیاده سازی و استفاده از استراتژی است ، در نهایت ، آسان به درک
بد
من بازی فیفا 09 2 روز قبل. این بود فوق العاده آسان به چکیدن. من هنوز آن را نمی فهمید که چرا چوب در خدمت به سمت راست منتقل می کند. لازم به پابپا کردن مورد استفاده قرار گیرد
زمانی که من در وصله Libertadores کار بود ، که بخشی از وصله انجام شد قرار دادن سرودهای بهتر است. با کاست و $ 5 بلیط به ورزشگاه ، من قادر به ضبط صدا بهتر که این سرودهای. من هنوز آن را دریافت کند نیست ، چرا همیشه سرودهای پس crappy
خوب ، خاویر بائز به حال امتیاز به بررسی های عمومی از اول PES 2010 ، و از آن نمره ، 8.5 جامد خواهد داد. اگر این بازی مرا به پابپا با آنالوگ استیک اجازه می دهد حق است ، من این 9 داد. البته ، سرودهای crappy می توان به راحتی ثبات پذیر ، و همچنین adboards معمول ، این بازی بزرگ خواهد شد پس از آن که در این هفته شروع به آمده است. گیم پلی احساس خوب است ، بازیکن تایید اجرا شود ، می خواهم مانند بیگانگان در PES 2008 یا PES 2009 نیست. هیچ موسیقی چرخ فلک crappy در شاهرود وجود دارد (مثل gen "بعدی" PES بازی ، hahaha ، چگونه شرم آور بود که!)
به هر حال ، نسخه ی نمایشی است به میزبانی در GamingAccess ، اما البته لینک را فقط برای چند نفر داده می شود ، از من سرور را به سقوط نمی خواهیم. من فرستاده شده در تاریخ یک زن و شوهر از آینه های GamingAccess در صفحه فیس بوک و نیز در منطقه GamingAccess دانلود. نسخه ی نمایشی به زبان انگلیسی است ، و به شما اجازه می دهد که احساس PES 6 ، منظورم PES 2010 ، به خوبی ، آن را احساس کاملا مشابه.
XB تا به لبخند چهره اش ، و جامعه خواهد کرد. اعتماد من را در این یکی ، اگر با این نسخهها کار چند نفره ، این ممکن است بهترین بازی فوتبال در کامپیوتر تا کنون ایجاد شده.
اگر چند نفره که با این نسخهها کار نمی کند ، آن را خواهد ایستاده بازی خوب و به تنهایی ، و برای بررسی شپشو دریافت خواهید کرد.
ما هنوز نیاز داریم که برای بررسی نهایی صبر کنید با چه لهجه ای بخونیم بفهمیم؟
هیچ موسیقی چرخ فلک crappy در شاهرود وجود دارد
در تاریخ یک زن و شوهر از آینه های GamingAccess در صفحه فیس بوک
و برای بررسی شپشو دریافت خواهید کرد.
با چه لهجه ای بخونیم بفهمیم؟
به لهجه آدم آهنی ، دقیقا نوشته ها مثل گفتار آدم آهنی هست :31:
مشخصاتم
cpu 3.4
ram 1gig
vga geforce 7200
آره احتمالا چون زیر نوشته Pro Evolution Soccer 2010 PC Demo | Rus
ولی این یکی درسته آخه زیرش نوشته PES 2010 PC DEMO - EN - Direct Link
اونو دانلود نکنین
این یکیو دانلود کنین
GAMINGACCESS PES 2010 DEMO REVIEW - 8.5
The Good
Graphics, very nice
The game won't kill your computer. I played with the MOTHERBOARD. Yes, without graphic card, just an incorporated GeForce 9300 with discrete graphics, and played with awesome frame rate, at medium
The menus, music inside the menus
The gameplay is addictive, feels like playing ping-pong. Back and forth, so fast, you cannot even imagine so many years passed since PES 6.
Game feels like PES 6, with graphics of 2010
Implementing and using the strategy is, finally, easy to understand
The Bad
I played FIFA 09 2 days ago. It was super easy to dribble. I still don't understand why the right stick serves to pass. It should be used to dribble
When I was working in the Libertadores patch, part of doing the patch was inserting better chants. With a cassette and $5 ticket to the stadium, I was able to record better sounds that these chants. I still don't get it, why are the chants always so crappy
Well, Xavier Baez had the privilege to make the first public review of PES 2010, and give it a score, a solid 8.5. If this game would allow me to dribble with the right analog stick, I would give this a 9. Of course, the crappy chants are easily fixable, as well as the usual adboards, this game will be great once the downloads start to come. The gameplay feels good, the players run ok, not like aliens like in PES 2008 or PES 2009. There is no crappy carrousel music anymore (like the "next gen" PES games, hahaha, how embarrasing was that!)
Anyway, the demo is hosted at GamingAccess, but of course, the link will only be given to a few people, since I don't want the server to collapse. I posted a couple of mirrors at the GamingAccess Facebook page and also in the GamingAccess Download Zone. The demo is in English, and it allows you to feel PES 6, I mean PES 2010, well, it feels pretty similar.
XB has a smile in his face, and so will the community. Trust me on this one, if the multiplayer works, this might be the best soccer game in PC ever created.
if the multiplayer doesn't works, it will be a good stand-alone game, and will receive lousy reviews.
We still need to wait for the final review
لطفاً یکی اینو ترجمه کنه.منتظریم.
نقد و بررسی دمو بازی PES 2010 در سایت GAMINGACCESS
نکات خوب :
- گرافیک بازی خیلی زیبا و مطلوب
- بازی رس کامپیوترو نمیکشه من با یک مادر برد آنبورد و بدون کارت گرافیک مستقل بازی کردم چیپ 9300 جی فورس و در حالت مدیوم بازیو با فریم ریت خوب اجرا کردم .
- منوها و آهنگهای داخل منوها
- گیم پلی بازی اعتیاد آوره مثل این میمونه که انگار دارین پینگ پونگ بازی میکنین هی از اینور به اونور میرین شما حتی نمیتونید تصور کنید کلی سال گذشته از PES 6 !
- بازی به قشنگی PES 6 اما گرافیک 2010 هستش .
- بالاخره فهم و درک اجرا و بکار گرفتن استراتژیها آسون شده .
نکات منفی :
- من دو روز پیش فیفا 9 رو بازی کردم حرکت کردن توی این خیلی آسونه . من نمیفهمم چرا آنالوگ راست برای پاس دادن طراحی شده اون باید برای حرکت و دریبل بکار برده بشه .
- من وقتی داشتم روی پچ Libertadores کار میکردم دیدم اونا واقعا بهترن . میشه با یک ضبط صوت و یک بلیط 5 دلاری رفت توی ورزشگاه و صداها رو ضبط کرد . من میتونم صداهایی بهتر از این چنتهای داخل بازیو ضبط کنم . والا من نمیفهم چرا این چنتها و صداهای تماشاگران داخل بازی همیشه اینقدر بد و خراب هستن .
مشخصاتم
cpu 3.4
ram 1gig
vga geforce 7200
فکر کنم کارت گرافیکت مشکل ساز باشه ، و شاید در حالت Low بشه بازی کرد
night lord
17-09-2009, 16:18
این روسیه . دانلود کنیم ؟ یعنی زبون بازی روسیه انگلیسی نمیشه ؟
joey jordison
17-09-2009, 16:20
آقا چی شد میخواین فشرده کنین یا نه بلاخره؟
این روسیه . دانلود کنیم ؟ یعنی زبون بازی روسیه انگلیسی نمیشه ؟
از لینک مستقیم دومی که گذاشتم دانلود کنین احتمالا انگلیسیشه!
ویرایش: مثل اینکه اینم روسیه آخه آخر لینک دانلودش نوشته RUS! ولی زیرش نوشته ENG!!!
اونو دانلود نکنین
این یکیو دانلود کنین
کدومو ؟ این که باز همونه ، روسیه که...
مهران قرار شدیکی از بچه ها تیکه تیکه دانلود کنه بعد فشردش کنه و نهایت برامون آپلود کنه .
a.asgharpour
17-09-2009, 16:25
اقا من نمی دونم این کونامی چه علاقی به این دوار کچل داره اینو عوض نمی کنه وقتی با دمو فیفا مقایسه می کنی می بینی دوار فیفا حتی میکروفون هم رو صورتش هست ولی کونامی هنوز این داور کچل رو گذاشته
نکته دوم که به نظز من نکته منفی می یاشد موقع پرتاپ توپ هست شما نمی تونی بازیکنانت را تکون بدید و این را هم کونامی باید یک فکری براش بکنه
و سوم اینکه این قضیه response time هم بعد تو این دمو اذیت میکنه که امیدوارم در نسخه اصلی خیلی بهتر شده باشه...
ali_ranger22
17-09-2009, 16:30
کسایی که هم دموی فیفا رو بازی کردن هم اینو به نظرتون کدوم بهتر بوده تا حالا ؟
فقط نمی خوام این سوال بعدا مشکل درست کنه ها ، بی طرفانه بگید
night lord
17-09-2009, 16:30
اونو دانلود نکنین
این یکیو دانلود کنین
ولی چه سرعتی داره !
اگه کسی دانلود کرد دید میشه en کرد بگه دان کنیم.
a.asgharpour
17-09-2009, 16:33
بی طرفانه pes2010 گیم پلی و گرافیکی که pes2010 ارائه داده جای هیچ شکی برای شما نمی زاره حتی اگر متعصبترین طرفدار fifa باشید:10:
mohsen-jj
17-09-2009, 16:36
ای بابا ! کسانی که دمو رو دانلود کردن یه هو رفتن و گرم بازی شدن ...
مارو هم بی خبر نذارید خواهشا !!!
-------------------------------------------------------------------------
یوونتوس و سپاهان همیشه قهرمان !!
mojtaba007
17-09-2009, 16:42
مطمئنا pes 2010 هم از فیفای pc و هم از فیفای xbox 360 بهتر میشود
Persian_Gun's
17-09-2009, 16:48
مهران قرار شدیکی از بچه ها تیکه تیکه دانلود کنه بعد فشردش کنه و نهایت برامون آپلود کنه .
سلام..
مشکل در فشرده سازی!:19::19::19:
این همه تعریف از KGB این بود؟!!
پارت اول رو که 200 مگ بود برای فشرده سازی بهش دادم و بعد از 2 ساعت که کاره فشرده سازی تموم شد..فایل 200 مگی رو به 198 مگ تبدیل کرد!
واقعا" باید به سازندگان این نرم افزار خسته نباشید گفت!
این هم بگم که همه ی تنظیماتشم رو بهترین حالت گذاشتم...
سیستمم هم 4 گیگ رم داره و سی پی یو هم 4 هسته ای هست...
الان 200 مگ دوم هم دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری فشرده کنم!..
دوستان کمک کنید....
راستی بالاخره برای بازی باید xp sp2 باشه یا sp3?
cescjoon
17-09-2009, 17:05
کسی این دمو رو فشرده نکرد آخه چرا به فکر ما نیستید
ما هم تو کف بازی هستیم و فقط دستمون به شما بنده تو رو خدا فشرده کنید
Persian_Gun's
17-09-2009, 17:07
کسی این دمو رو فشرده نکرد آخه چرا به فکر ما نیستید
ما هم تو کف بازی هستیم و فقط دستمون به شما بنده تو رو خدا فشرده کنید
سلام..
پارت اول رو که 200 مگ بود برای فشرده سازی بهش دادم و بعد از 2 ساعت که کاره فشرده سازی تموم شد..فایل 200 مگی رو به 198 مگ تبدیل کرد!
دوستان کمک کنید....
پس من چی دارم میگم؟!
Vahidking.75
17-09-2009, 17:08
سلام بچه ها
لینک سالم آخر کدومه
karnavaleroos
17-09-2009, 17:10
سلام..
دوستان کمک کنید....
من قبلا تست کردم گفتم آش دهن سوزی نیس شما قبول نکردید
Vahidking.75
17-09-2009, 17:12
لینک دانلود دمو کوووووووووووووووووووووووو وو
لینک زیر رو امتحان کنید
ftp://dl.gamers.de/2/1/2/9/PES2010_PC_DEMO_Setup.exe.zip
Mostafa NBA
17-09-2009, 17:14
سلام..
دوستان کمک کنید....
خب معلومه بیشتر از ینا فشرده نمیکنه. چون شما میخوای فایلی رو فشرده و کم حجم کنی که خودش rar هست و این جزو کمترین حالت هاییه که برای فشرده سازی تاثیر میزاره. کسی اگر فایله exe رو فشرده کنه اون موقع معلوم میشه.
حالا شما همین پارت اول رو در مدیا فایر یا همون لینک هایی که در پ.خ بهت دادم آپلود کن که حداقل یک لینک مستقیم سالم داشته باشن.
سلام..
دوستان کمک کنید....
این فایلی که گرفتین یک تیکه هست یا نه ؟ اگه یک تیکه هستش بی زحمت چند نوع فایل کوچیکشو با این نرم افزار فشرده کن ببین چقدر فشرده میشن .
Vahidking.75
17-09-2009, 17:17
لینک زیر رو امتحان کنید
نشد این که
night lord
17-09-2009, 17:19
تمامی لینکها مشکل دارن . من فکر کنم بهترین گزینه تورنته.
resident_evil
17-09-2009, 17:20
لینک زیر رو امتحان کنید
اشتباه دادي !
alex-sina
17-09-2009, 17:25
آقا از اين جماعت كسي لينك دان رو نداره:41:
night lord
17-09-2009, 17:25
واااااااااییییییی این demo عین بمب صدا کرد . کونامی واقا ترکوند.
من همون لينك روسي رو دارم با DAP دانلود ميكنم حدود 10 مگش هم دانلود شده فعلا هم مشكلي نداره...
اگر همين سرعت هم ثابت باشه تا 4 ساعت ديگه تمومه...
مهم نيست حالا روسي باشه يا چيني ، دمو ئه ديگه...
night lord
17-09-2009, 17:27
عزیز من اگه میتونی از همین تورنت دانلود کن چون شلوغه سرعتش بالاست . این بهترینه تا الان لا اقل .
چرا هست اما مایروره .
یک سوال حالا این لینکهای MIRROR نسبت به لینکهای مستقیم چه کمبود یا نقصی دارن ؟
دوستان برای دانلود بازی کارهای زیر رو انجام بدید :
وارد لینک زیر شوید و در آن صفحه دکمه Demo Download را بزنید ، در این لحظه کادری باز می شود که در قسمت سمت راست ایمیل خود را وارد کنید ، صبر کنید تا نوشته سبزی بیاید ، بعد به ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک که برای شما ارسال شده کلیک کنید ، بعد صفحه می آید که به شما اطلاع میده که لینک دانلود به ایمیل شما ارسال شده ، بعد دوباره به ایمیل خود مراجعه کنید و می بینید که لینک دانلود اختصاصی برای شما فرستاده شده ، این کار رو خودم انجام دادم و الان در حال دانلود هستم ، در ضمن در ایمیل قسمت هرزنامه رو چک کنید چون برای من اونجا رفت
resident_evil
17-09-2009, 17:36
وارد لینک زیر شوید و در آن صفحه دکمه Demo Download را بزنید ، در این لحظه کادری باز می شود که در قسمت سمت راست ایمیل خود را وارد کنید ، صبر کنید تا نوشته سبزی بیاید ، بعد به ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک که برای شما ارسال شده کلیک کنید ، بعد صفحه می آید که به شما اطلاع میده که لینک دانلود به ایمیل شما ارسال شده ، بعد دوباره به ایمیل خود مراجعه کنید و می بینید که لینک دانلود اختصاصی برای شما فرستاده شده ، این کار رو خودم انجام دادم و الان در حال دانلود هستم ، در ضمن در ایمیل قسمت هرزنامه رو چک کنید چون برای من اونجا رفت
دوست عزيز Resume داره ؟!
دوست عزيز Resume داره ؟!
من که دارم دانلود می کنم تو IDM نوشته به فارسی نامشخص
Mostafa NBA
17-09-2009, 17:42
من که دارم دانلود می کنم تو IDM نوشته به فارسی نامشخص
پس به احتمال زیاد رزیوم نداره. چون اوله دانلوده واسه همین فعلا غیر قابل شناسایی هست.
دوست عزيز Resume داره ؟!
نوید جان به نظر من یکی از این دو موردو برای دانلود انتخاب کن یا همون لینک تورنتی که چند تا پست بالاتر یکی از بچه ها گذاشته و یا صفحه 274 تاپیک لینک RAPIDBAZ که قابلیت RESUME هم داره .
night lord
17-09-2009, 17:47
ما که این کارو کردیم نشد
فقط این بگم که به دلیل اینکه لینک اختصاصی هست سرعتش بالاست
ما که این کارو کردیم نشد
هیچ لینکی به ایمیلت ارسال نشد ، حتما یه جایی کاری نکردی ، چون این کار صددرصد امکان پذیره و من الان یازده درصد دانلود کردم ، یک باره دیگه دقت کن و انجام بده ، حتما نتیجه می گیری
resident_evil
17-09-2009, 17:53
نوید جان به نظر من یکی از این دو موردو برای دانلود انتخاب کن یا همون لینک تورنتی که چند تا پست بالاتر یکی از بچه ها گذاشته و یا صفحه 274 تاپیک لینک RAPIDBAZ که قابلیت RESUME هم داره .
به جان بچم ديگه هنگ كردم ! همين جوري لينك ميدن يكي ميگه سالمه يكي ميگه خرابه بعد ميرم 1 ساعت بعد ميام ميبينم 8 9 صفحه رفته جلو : دي !
همين كاري كه گفتيو ميكنم . دوست دارم ببينم چجوري شده .
دوستانی که مشکل دارن دقیقا بگن کجا اون چیزی که گفتم اتفاق نیوفتاد تا براشون توضیح بدم
night lord
17-09-2009, 17:54
ما که همه لینکارو امتحانیدیم نشد . از همین تورنته فعلا داریم دان میکنیم .
Ehsan Studio
17-09-2009, 17:55
این لینکارو امتحان کنید:
دانلود من ساعت 10.30 تموم ميشه ...
اگر مشكلي نداشت و كامل دانلود شد و نصب شد يه يك ربعي بازي ميكنم و يه ريويو از بازي با توجه به اينكه از PES3 دارم اين بازي رو انجام ميدم براتون ميزارم و چيزايي كه به نظرم نسبت به 2009 مصورتر بود رو بيان ميكنم...
سوالي هم بود در خدمتم...
عجب سق سياهي دارم من...!!!
همين كه اومدم اينجا و پست زدم سرعتم از 63 اومد رو 3!!!!
با اين حساب اگر درست نشه ريويو ميوفته براي فردا كه احتمالا خودتون بازي كرديد...
این لینک رو امتحان کنید :
ftp://SJEA3TM8F1F1:fd0fc908b989d8343b08@dl.gamers.de/2/1/2/9/PES2010_PC_DEMO_Setup.exe.zip (ftp://SJEA3TM8F1F1:fd0fc908b989d8343b08@dl.gamers.de/2/1/2/9/PES2010_PC_DEMO_Setup.exe.zip)
night lord
17-09-2009, 18:06
الان چک میکنم.
night lord
17-09-2009, 18:07
این لینکارو امتحان کنید:
فقط این لینک درسته اونم حجمش 513.42 MB است.
Persian_Gun's
17-09-2009, 18:08
خب معلومه بیشتر از ینا فشرده نمیکنه. چون شما میخوای فایلی رو فشرده و کم حجم کنی که خودش rar هست و این جزو کمترین حالت هاییه که برای فشرده سازی تاثیر میزاره. کسی اگر فایله exe رو فشرده کنه اون موقع معلوم میشه.
حالا شما همین پارت اول رو در مدیا فایر یا همون لینک هایی که در پ.خ بهت دادم آپلود کن که حداقل یک لینک مستقیم سالم داشته باشن.
من یه فایل exe رو هم با این برنامه برای تست امتحان کردم که نتیجه اش قابل توجه نبود!
باشه آپ میکنم...
این فایلی که گرفتین یک تیکه هست یا نه ؟ اگه یک تیکه هستش بی زحمت چند نوع فایل کوچیکشو با این نرم افزار فشرده کن ببین چقدر فشرده میشن .
تا الان من 3 پارت 200 مگی گرفتم...
Ehsan Studio
17-09-2009, 18:11
اینم چندتا عکس از دموی بازی:
LORD GAMES
17-09-2009, 18:15
اینم چندتا عکس از دموی بازی:
سلام
برا من قیلطره میشه یک جای دیگه بزارید
amirpcp30
17-09-2009, 18:20
مثل اینکه همه میگن لینک ها خرابه
پس من خودم الان لینک راپید رو منتقل می کنم به هاستم و بهتون می دم باقابلیت ریزوم و ... سرعت هاستمم بالاست
فقط یکم طول میکشه حداکثر 2 ساعت دیگه
Vahidking.75
17-09-2009, 18:27
لینک سالم بدین
Ehsan Studio
17-09-2009, 18:27
سلام
برا من قیلطره میشه یک جای دیگه بزارید
بفرما:
pezhmantoop
17-09-2009, 18:56
مرسی داداش . از عکس ها معلومه چیزه توپیه
خوش به حالتون می تونید دانلود کنید
ما که dial up داریم خیلی سخته برامون دانلود کردنش
کسی هم که واسه ما به صورت فوق فشرده آپلود نمیکنه تا ما هم دانلود کنیم !!!!!
Vahidking.75
17-09-2009, 19:02
بچه ها ترو خدا لینک دانلود بدین
pezhmantoop
17-09-2009, 19:05
بچه ها یکی از این عکس ها که تیری هانری توش هست
این قیافش چه قدر ضایعه ؟
واقعا همین طوری هست یا که تو این عکسه بد افتاد ؟
amirpcp30
17-09-2009, 19:07
بچه ها ترو خدا لینک دانلود بدین
یک دو ساعتی صبر کنی دارم انتقال می دم به هاستم
Vahidking.75
17-09-2009, 19:10
یک دو ساعتی صبر کنی دارم انتقال می دم به هاستم
همون 899 مگ یا پارت پارت
mohammad_twe
17-09-2009, 19:12
به نظر من همون لینک تورنت دوستمون از همه بهتره سرعتش هم خوبه
اینم دمو rip شده بازی
pezhmantoop
17-09-2009, 19:18
می خواستم بپرسم در حاله حاضر لینک دانلود demo که بو صورت فشرده باشه هست
اگه هست یکی محبت می کنه لینکشو بزاره ؟
ماشاءالله دوستان مثل اینکه افطار هم نمی کنند:31:(از بس به این فوتبال دل بسته اند!:46:)
دوستان مگه اون لینک روسی که دادم چشه؟!
اینو می گم:
فقط زبون منو هاش احتمالا روسیه که اونم زیاد مهم نیست مهم خود بازیه...تازه 100 درصد مشخص نیست که روسیه یا نه...
یه سوال؟ مگه دمو به چند زبون منتشر شده؟
به نظر من همون لینک تورنت دوستمون از همه بهتره سرعتش هم خوبه
اینم دمو rip شده بازی
کار نمیده! این پیغامو میده:
Torrent not found
ماشاءالله دوستان مثل اینکه افطار هم نمی کنند:31:(از بس به این فوتبال دل بسته اند!:46:)
دوستان مگه اون لینک روسی که دادم چشه؟!
اینو می گم:
فقط زبون منو هاش احتمالا روسیه که اونم زیاد مهم نیست مهم خود بازیه...تازه 100 درصد مشخص نیست که روسیه یا نه...
یه سوال؟ مگه دمو به چند زبون منتشر شده؟
دوستان فعلا طرف اين نريد كه شديدا شلوغه و سرعت دانلود فوق العاده پايين يعني از دايال آپ هم پايينتر...!!!
من ادامش رو گذاشتم براي فردا صبح تا اينكه شايد اين خارجكي هاي فلان فلان شده برن بخوابن يه مقداري سبك بشه...( اونا كه سحري ندارن بيدارن شن هاان؟!!! )
shakerifar
17-09-2009, 19:24
مقایسه دموی Fifa 10 و Pes 2010
Animations
در زمینه انیمیشن فیفا برتری واضحی داره نسبت به Pes با این حال شکی نیست که Pes پیشرفت زیادی کرده ولی هنوز از انیمیشن کمتری برخوردار هستش که خیلی روون نیستند
همون طور که می دونید انیمیشن ها در روند بازی به طور مستقیم دخالت ندارند ولی به واقع گرایانه تر شدن بازی کمک شایانی می کنند.در حالی که فیفا دور زدن های روان و نرم و واکنشهای تماشایی دروازه بان ها رو ارائه می ده
PES هنوز هم حالت رباتیک خودش رو حفظ کرده
Pes=6/10---Fifa=9/10
Graphics
اول از همه باید بگم Pes فیفا رو تو جزئیات شکست داده.صورت بازیکن ها در Pes جزئیات بسیار خوبی داره.پیراهن بازیکن ها تو هر دو کییت بسیار خوبی داره که باعث میشه حرکت بازیکن ها واقع گرایانه تر به نظر برسه.
بزرگترین فرق بین Pes و فیفا نورپردازی داینامیک هستش. نورپردازی به بهتر شدن سایه ها در زمین و قیافه بازیکن
کمک زیادی میکنه که به Pes برتری اندکی در زمینه جلوه های بصری می ده.
اما نور پردازی بهتر و توجه زیاد به چهره بازیکن ها کافی نیست تا تفاوت محسوسی بین Pes به وجود بیاره و Anti-aliasing فیفا تا حدودی بهتر از Pes هستش
در کل هر دو از نظر گرافیک خوب هستند ولی Pes برتری اندکی داره
Pes=9/10---Fifa=8/10
Gameplay
مهمترین قسمت اگه بازی گرافیک و انیمیشن عالی هم داشته باشه مهمترین چیز گیم پلی هستش
اول در مورد حرکت 360 درجه صحبت می کنم چیزی که تاثیر به خصوصی در هر دو بازی داره
این طور که من متوجه شدم هر دو بازی این خصوصیت رو شامل می شوند ولی من تونستم تفاوت بارزی رو فقط تو Fifa حس کنم که بهتر کار شده بود در فیفا حرکات بازیکن ها طوری هست که شما آزادی مطلق رو تو حرکاتتون حس می کنید ولی Pes تا حدودی حرکات رباتیک هستش این مشکل در تکل ها هم به خوبی دیده می شه
متاسفانه این مشکل مجددا در پاس ها هم دیده می شه جایی که تو فیفا شما احساس می کنید توپ در کنترل کامل شماست ولی در Pes کمی مصنوعی هستش
وقتی به شوت ها می رسیم یه چیزی که خیلی منو خوشحال کرد پیشرفت زیاد Pes بود فیفا هم در این زمینه خوب کار کرده و میشه گفت دو بازی در این زمینه برابر هستند
بزرگترین تفاوت دو بازی امسال در دفاع کردن هستش .در فیفا مدافعان تمامی تلاششون رو می کنند که خود رو بین توپ و گل قرار بدندو همینطور خودشون رو مرتب پرتاب می کنند تا خطر احتمالی رو دفع کنند اما در Pes مدافعان این کار رو کمتر انجام می دهند در دفاع تفاوت بزرگ دیگه دروازه بان ها هستند در فیفا دروازه بان ها سریع ریکاور می شوند و توپ های خطرناک رو دفع می کنند اما درpes من کمی نا امید شدم چون در چند موقعیت
توپی که دروازه بان به راحتی می تونست جمع کنه به سمت توپ شیرجه می رفت
البته در گیم پلی باگ هایی هم وجود داره مثلا دروازه بان ها در فیفا خیلی راحت جلو میایند به طوری که خودرو در خطر ضربه چیپ قرار می دهند و گاهی اوقات هوش مصنوعی ضعیفی دارند البته در Pes هم مشکلاتی دیده می شه مثلا وقتی یه مدافع بین مهاجم و دروازه بان قرار داره باز هم دروازه از دروازه بیرون می ایدو ...
به احتمال زیاد برای هر دو بازی این مشکل تا عرضه بازی اصلی رفع می شه
بزرگترین اشتباه کونامی نداشتن گزارشگر در بازی هست در حالی که گزارش گری فیفا عالی هستش و گزارشگر ها حتی در مورد نحوه شادی پس از گل هم با هم صحبت میکنند Pes ساکت و بدون هیجان به نظر می رسه
Pes=8/10---Fifa=9/10
Overall
بعد از بازی کردن هر دو دمو به این نتیجه رسیدم که EA در گیم پلی یه قدم دیگه نسبت به کونامی به جلو برداشته
در حالی که کونامی در گرافیک یه قدم ازEA جلوتر رفته
Pes=7.6/10---Fifa=8.6/10
این مقایسه رو من نکردم بلکه از یکی از اعضای معتبر فروم EA هستش
I’ve just downloaded the PES 2010 demo for the Xbox 360, and hear are my first thoughts and observations on this year’s version:
The game has licenced music! When you load the demo, copyright notices come up for the featured artists contained within the demo: The Chemical Brothers, Kaiser Chiefs, The Telephones, and Delphic. Something PES has been missing for years!
The presentation is fantastic; slick, responsive, attractive.
Although you can only select ‘Exhibition’ on the main menu, there is a ‘Community’ section which is greyed out in the demo.
The demo can be played with up to four players
The graphics are great, very solid and detailed. Players stand and move like their real life counterparts… Check out the classic Gerrald stance.
No commentary on the demo
Penalties are now taken from a side-on camera, and you get a brief tutorial screen for how to take and save penalties - you are now told to use the dpad for direction. The keeper feels much more responsive for penalties.
You can move the keeper a couple of sidesteps left and right along the goal line at a penalty.
Attacking player runs are much improved, you can really watch them striding alongside and infront of you for the ball. INCREDIBLE IMPROVEMENT
The pause menu sounds are much more subtle and quieter than previous versions, this is a great change imo.
The 360-direction movement feels nice. I was worried it would take some getting used to, but it just makes movement feel smoother and less on rails.
When taking a corner, the camera is in the same place as usual (behind the player taking the corner), but the camera now moves to the penalty box a lot quicker and smoother than before. Nice touch.
Player animations when receiving and passing the ball are much improved.
I cannot remember if this was in PES 2009, but their are now linesmen who run along the lines alongside your players.
The crowd interaction is much better. The crowd now cheers and claps when you make a vital tackle in your own half, and excitement builds audibly when you’re in the oppositions box.
The ball physics seem more real than ever.
The is no movie or adverts after you play a match, so you can keep playing demo games over and over.
یکی از دوستان زحمتش رو بکشه...البته بیشترش واضحه!:20:
دمو رو تو XBOX 360 بازی کرده.
منتظریم.پیشاپیش ممنون.:40::11:
teraktor2003
17-09-2009, 19:28
اقا کسی می دونه برای pes10 دموش امشب روی w3 کدوم گروه افلاین می ذاره؟!
تاپیک رو استاد کردین بابا !!
pezhmantoop
17-09-2009, 19:35
من فکر کنم فعال ترین تاپیک در زمینه بازی همین تاپیک باشه
موقع افطار هم ول نکردن بچه های فوتبال دوست
دمه همگی گرم بابا
جالبه طرف از اعضاي فروم EA هست...
خوبه كه از PES هم تعريفاتي كرده...
اينو بايد گفت كه فيفا خيلي خيلي زياد مونده به PES برسه اينو نديد ميگم...( البته تو PC )
ياد حرف رضا زاده افتادم كه ازش پرسيدن تو اين دوره از مسابقات حريفاي قدر زياد هستن د حرفاي قبليت خيلي قوي شدن نظرت چيه ، رضا زاده در جواب گفت خوب اونا قوي شدن منم قوي شدم ديگه...
حالا حكايت PES و FIFA ست...اگر فيفا اندكي تغيير كنه مطمئنا PES خيلي بيشتر پيشرفت ميكنه و به قولي فيفا بايد خوابشو ببينه كه به گرد پاي PES برسه...
اينو جدي گفتم...!
amin.t_71
17-09-2009, 19:39
بچه ها اینم لینک RapidShare :
حجم : 900 مگ
joey jordison
17-09-2009, 19:44
دوستان نتیجه فشرده سازی چی شد یکی میگفت اخه 2 مگ میشه یا این حدودا یک جور شه ما هم بتونیم استفاده کنیم
دوستان نتیجه فشرده سازی چی شد یکی میگفت اخه 2 مگ میشه یا این حدودا یک جور شه ما هم بتونیم استفاده کنیم
2 مگ...!!!!
مگه آب ميوه گيريه...!!!!
Persian_Gun's
17-09-2009, 19:50
سلام..
مشکل در فشرده سازی!
دوستان کمک کنید....
من میخواستم انجام بدم که فعلا" نشد!
اما بیکار نشستم دارم دنباله یه راهی برای پایین آوردن حجم میگردم...:11:
اینو از کجا گرفتی آقا؟مطمئنی درسته؟چرا تو نقل قول گذاشتی؟
joey jordison
17-09-2009, 19:53
2 مگ...!!!!
مگه آب ميوه گيريه...!!!!
تا اونجا که یادمه از این حرفها بود تازه من کیلو بایتشم شنیدم فکر کنم
I’ve just downloaded the PES 2010 demo for the Xbox 360, and hear are my first thoughts and observations on this year’s version:
The game has licenced music! When you load the demo, copyright notices come up for the featured artists contained within the demo: The Chemical Brothers, Kaiser Chiefs, The Telephones, and Delphic. Something PES has been missing for years!
Although you can only select ‘Exhibition’ on the main menu, there is a ‘Community’ section which is greyed out in the demo.
The graphics are great, very solid and detailed. Players stand and move like their real life counterparts… Check out the classic Gerrald stance.
Penalties are now taken from a side-on camera, and you get a brief tutorial screen for how to take and save penalties - you are now told to use the dpad for direction. The keeper feels much more responsive for penalties.
You can move the keeper a couple of sidesteps left and right along the goal line at a penalty.
Attacking player runs are much improved, you can really watch them striding alongside and infront of you for the ball. INCREDIBLE IMPROVEMENT
The pause menu sounds are much more subtle and quieter than previous versions, this is a great change imo.
The 360-direction movement feels nice. I was worried it would take some getting used to, but it just makes movement feel smoother and less on rails.
When taking a corner, the camera is in the same place as usual (behind the player taking the corner), but the camera now moves to the penalty box a lot quicker and smoother than before. Nice touch.
I cannot remember if this was in PES 2009, but their are now linesmen who run along the lines alongside your players.
The crowd interaction is much better. The crowd now cheers and claps when you make a vital tackle in your own half, and excitement builds audibly when you’re in the oppositions box.
The is no movie or adverts after you play a match, so you can keep playing demo games over and over.
کسی نبود ترجمه کنه؟!
شرمنده آخه می خوام برم باشگاه می خوام اینو بخونمو برم...
منتظریم ... مرسیییییییییییییییییی:40::11: :40::11:
اگر به pes 2009 از 100 بدیم 70 pes2010 چند میگیره.
Persian_Gun's
17-09-2009, 19:56
farryad جان،اون نقل قوله خودم هست که در چنر صفحه ی پیش گفته بودم...
این دیدگاه هم جالبه
من از این دمو کاملا راضی هستم و خیلی خوشحالم که بالاخره میتونم از بازی فوتبال مورد علاقم لذت ببرم .
نکات مثبت و برجسته :
- دفاع – شما نمیتونید صرفا از طریق دریبل کردن مدافعین راه خودتونو باز کنید . زمانیکه شما از خارج ازمحوطه جریمه ای که تعداد زیادی از بازیکنان توی اون محوطه هستند اقدام به شوت زنی میکنید توپ بشکل اسرار آمیزی مثل سابق از برخورد با بدن بازیکنان اجتناب نمیکنه . دروازه بانها به اندازه نسخه 2008 و 2009 کند ذهن و گیج نیستند ( هرچند که اونا میتونن بهتر از این هم باشن ) . من شدیدا عاشق این مساله شدم که الان شما برای باز کردن دفاع لازمه که دنبال یک راه باشید بر عکس سابق که شما میتونستید توپو به یک بازیکن سرعتی بدین و با دویدن از بینشون رد بشید و اونا رو جا بزارید .
- آهنگ حرکتی آهسته تر نسبت به نسخه 2009 ,جنبه بسیار مهم دیگه ایه که کونامی توی نسخه های قبل ازش غافل شده بود .الان احساس فوتبال واقعی به انسان دست میده .
– شوتها فوق العاده شدن توی این دمو بخصوص شوتهای راه دور خیلی بهتر از نسخه قبلی بازیه .من نمیتونم منتظر نسخه کامل بازی و شوتهای سهمگین سیدورف بمونم .
-گرافیکها درمجموع خیلی چشم نواز هستن .بازیکنان خوب و مطلوب به چشم میان . انیمیشن های دویدن نسبت به نسخه 2009 خیلی پیشرفت کردن . تکسترهای چمن عالین تور لرزش و حرکتهای مناسبی داره .
-من حتما آدم عجیبی به نظر میرسم چون واقعا از واکنشهای آهسته بازیکنان خوشم میاد و ازشون لذت میبرم چرا من از این وضعیت لذت میبرم ؟ چون این واکنش آهسته طبیعی تر و واقعی تره . زمانیکه توپ دقیقا جلوی پای شما نیست شما نمیتونید باهاش به یک سمت منحرف بشید . شما باید کاملا روی توپ مسلط باشید تا بتونین بچرخین .
اشکالات :
-CPU باید جسارت بیشتری به خرج بده . من حدود 20 تا بازی انجام دادم اما یکبار هم نشد که کامپیوتر خطایی پشت خط محوطه جریمه روی من انجام بده و هنوز نتونستم یک ضربه ایستگاهی از اونجا داشته باشم . من دوست دارم ببینم که کامپیوتر بیشتر خطا کنه .
-حرکت 360 درجه رو نمیشه با صفحه کلید انجام داد . بله ما قبلا هم اینو میدونستیم اما توی بازی NBA 2k9 میشه اینکارو انجام داد و توی اون بازی خیلی خوب میشه اینکار رو با صفحه کلید انجام داد بنابراین کونامی باید بتونه مثل اونا اینکار رو بکنه . من 28 سالمه و از زمانیکه 11 سالم بود دوست داشتم بازیها رو با صفحه کلید انجام بدم من دوست دارم مثل بقیه گیمرها بتونم از مزیت حرکت 360 درجه بهره ببرم .
-بازی باید یک کم سخت تر باشه . من با بازی خیلی سختی از جانب کامپیوتر روبرو نشدم با اینکه این روز اولیه که من دارم دارم با این نسخه بازی میکنم .
-مشکلات دیگه ای که باید سالها قبل برطرف میشدند هنوز توی بازی دیده میشن بعنوان مثال دروازه بان فقط قادره توپو به نزدیکترین یارش پاس بده . همینطور نمیتونه از ضربات ایستگاهی و کرنرها یک شروع مجدد سریعی رو ترتیب بده .
shakerifar
17-09-2009, 20:02
خوب نکات مهمش رو ترجمه می کنم
بازی موزیک های لایسنس شده داره( The Chemical Brothers, Kaiser Chiefs, The Telephones, and Delphic)
چیزی که pes مدت ها بود لازمش داشت
دموی اول بازی فوق العاده و جذاب هستش
دموی رو میشه با 4 نفر بازی کرد
گرافیک خیلی خوب هستش و جزئیات زیادی داره بازیکن ها همانند واقعیت می ایستند و حرکت می کنند
گزارشگر در دمو وجود نداره
پنالتی ها از زاویه جدیدی زده میشند(زاویه دوربین)
اموزشی هم وجود داره که چجوری پنالتی ها رو بگیری می تونی دروازه بان رو چند قدم روی خط دروازه به هنگام پنالتی حرکت بدی
فرار های مهاجمان واقعا طبیعی تر شده(پیشرفت خیلی زیادی داشته)
صدا های منو Pause کمتر شده که خیلی بهتر هستش
حرکت 360 درجه هم خوب هستش من نگران بودم که وقت زیادی می بره بهش عادت کنم اما واقعا بازی رو روون کرده
دوربین به هنگام کرنر همون حالت قدیمی هستش ولی خیلی سریعتر به محوطه جریمه می ره که خیلی خوب هستش
انیمیشن های بازیکنان به هنگام پاس دادن و دریافت پاس بهتر شده
یادم نمی اد تو 2009 بود یا نه ولی کمک داور هم تو بازی هستش:31:
واکنش تماشاچی ها بسیار بهتر شده تماشاچی ها وقتی یه تکل حساس می زنی و یا توپ رو تو زمین خودت می گیری به شدت تشویق می کنند و دست می زنند و صدا ها وقتی بیشتر میشه که در زمین حریف هستش
توپ هم فیزیک بهتری داره
هیچ تبلیغ یا فیلمی بعد از بازی پخش نمی شه در نتیجه سریعا بازی بعد رو می تونی انجام بدی
تقدیم به شما:11:
تا اونجا که یادمه از این حرفها بود تازه من کیلو بایتشم شنیدم فکر کنم
پوزش ميطلبم...
حواسم نبود
خودم يه همچين نمونه اي دارم...
ويندوز ويستا 2.15 گيگي رو دارم كه تو يه فايل rar به حجم 2 مگابايت...!
اما خيلي دردسر داره و اگر براي نسخه اصلي بازي دوستان بتونن زحمتش رو بكشن خوب ميشه و به نظر من ارزش نداره به خاطر دمو كه كامل نيست و بازم كد بايد به بازي اضافه بشه اين كارو بكنن...
بازم هر جور دوستان ميدونن...
Persian_Gun's
17-09-2009, 20:09
من دوباره لینک های رپیدباز رو میزارم تا دوستانی که دنباله لینک مستقیم میگردند ازش استفاده کنند:(گفتم شاید خیلی ها ندیده باشن صفحه 274 رو)
اینم لینک های مستقیم از رپید باز:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
pass:LOZ
همگی موفق باشید...
دوستان ببخشید من این تاپیک رو زیاد دنبال نمیکنم...
اونطور که از دمو ها دیدم توی Replay هنوز از دکمه های 360 استفاده شده.
اینا تو نسخه ی اصلی درست میشن ؟
گزارشگره بازی همون 2009هستش.:8:
صداها هنگامه بازی چطوریند.:8:
Mostafa NBA
17-09-2009, 20:30
من بازیو دانلود کردم. بزارید سیر بازی کنم. تا آخر شب فیدبک ها رو میگم به همه دوستان.
maximiliyanus
17-09-2009, 20:38
تو رو خدا تو مشهد هر کی دان کرده بگه من برم ازش بگیرم ...
نهایت پرروییم من
من بازیو دانلود کردم. بزارید سیر بازی کنم. تا آخر شب فیدبک ها رو میگم به همه دوستان.
چه خبر مصطفي؟؟؟
sajjad_setam
17-09-2009, 20:44
ببینم اینجا یه دهقان فداکار نداره؟؟؟؟؟
که واسه ما این فایل رو فشرده کنه؟؟؟
جالبه طرف از اعضاي فروم EA هست...
خوبه كه از PES هم تعريفاتي كرده.....!
چونکه مثل بعضی ایرانی ها تعصب بی جا نداره
این نکته بسیار جالب و عجیبی برای منه . همین الان اگه شما برید توی سایتهای PESFAN یا WENB یا سایتهای دیگه میبینین حدود 200-300 نفر همزمان آنلاین هستن و لحظه به لحظه پستهای زیادی ارسال میشه خیلی از این کاربرا طرفدار فیفا هستن اما نکته جالب اینجاست که خیلی بندرت پیش میاد که دو طرف بصورت تعصبی نظر بدن و خیلی کم پیش میاد حقایقو کتمان کنن این مساله برای من که طی 6 ماه اخیر زیاد به این سایتها سر زدم و خیلیهاشونو میشناسم کاملا مسجل شده .واقعا چی میشد ما هم یک کم از اینا یاد بگیریم.
یک نکته بسیار جالب دیگه اینه که اکثر گیمرها اطلاعات فوق العاده خوبی نسبت به مسائل ریز بازی دارن .
خوب دوباره ارتباط من با سرعت خوب بر قرار شد...
تا الان كه 260 مگ از اون فايل روسي رو دانلود كردم مشكلي به غير از همون افت سرعت پيش نيومده و اميدورام پيش نياد...
شديدا خستم ، ديگه ميرم بخوابم تا فردا صبح كه بلند بشم و اگر مشكلي پيش نيومده باشه نصبش كنم ببينم چند چنديم با اين ورژني كه اين همه سرو صدا كرده..!
يا علي شبتون بخير...
shahab_f
17-09-2009, 21:10
من دوباره لینک های رپیدباز رو میزارم تا دوستانی که دنباله لینک مستقیم میگردند ازش استفاده کنند:(گفتم شاید خیلی ها ندیده باشن صفحه 274 رو)
کد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:
کد:
کد:
کد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpass:LOZ
همگی موفق باشید...
یه سوال خیلی مهم ، این لینک ها همون لینک های رپید تو تاپیک زیره ؟ چون من دو تا پارت از اونا رو دانلود کردم ، می خوام بقیه رو از این بگیرم و خودتون بهتر میدونین که اگه دقیقا همون فایل ها نباشه آخرش extract نمیشه:
Vahidking.75
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpass:LOZ
همگی موفق باشید...\
اینا همه part هاش سالمن
آخه اینا رو تو پست 2737 هم گذاشته بودید
sadeghbb
اقا کسی می دونه برای pes10 دموش امشب روی w3 کدوم گروه افلاین می ذاره؟!
دوست عزیز امشب روی w3 فرکانس 11354 گروه پارس دی وی بی اینو تو لیست قرار داده و میتونید دانش کنید!!!
ساعت شروع:24تا8صبح
اینم مک و توضیحاتش:
m e0c55fbc84 +[100k-] */_Offline.Groups_/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pids=1538
shakerifar
17-09-2009, 21:30
فکر می کنم اصلا اونجا فن بودن معنی نداره
هر بازی که خوب تر باشه طرفدار هاش هم بیشتره
Spaniuly
17-09-2009, 21:36
مسایلی که من رو به شک انداخته:
1- هیچ خبری از سوی کونامی مبنی بر انتشار دمو بازی منتشر نشده. (من سایت بازی و خود کونامی و پورتال دانلود کونامی رو نگاه کردم آخرین بروز رسانی در مورد PES 2010 مربوط به 16 سپتامبر یعنی همین دیروز بود که ربطی به دمو و انتشارش نداشت)
2- دمو PES 2010 کمتر از یک گیگ هست. در حالیکه دمو PES 2009 بیش از یک گیگ بود
3- قرار نبود به این زودی دمو بیاد تا حالا نشده بود 1 ماه قبل انتشار بازی دمو بیاد براش. و خبر های قبلی این نکته رو به ما می فهموند که تا قبل شروع مهر دمویی نخواهد اومد.
4- لینک رسمی و تک لینک از سایت معتبر وجود نداره و فایل ها بر روی اف تی پی و تورنت و سایت های آپلود سنتر هستند.
5- یک نفر که من گیم هام رو ازش می خرم گفت که این دمو نیست یه چیز دست ساز هست که از طرف کونامی نیست که من باهاش مخالفت کردم ولی حالا که فکرش رو می کنم شک و تردید هام زیاد شده.
6- کاربرهای خارجی و نکته سنج گفته بودن درست عین 2009 هست فقط کمی بهبود پیدا کرده.
7- خیلی از نظرات بر این مسئله دلالت می کنه که تعداد انیمیشن ها اونی نبود که قرار بود باشه.
8- عکس هایی که از منوی دمو گذاشته شده باید شبیه منوی PES 2010 باشه که خیلی وفت پیش ازشون اسکرین شات رسمی گذاشته شده بود. در حالیکه منوی دمو چیزی غیر از اونهاست.
من دمو رو ندارم از کسانی که خدا وکیلی دانلود کردند خواهش می کنم از تمام قسمت های منو عکس بذارن چون اگه دمو رسمی و مورد تائید و کار خود کونامی باشه باید منوهاش هم شبیه منوهای بازی باشه که قبلا اسکرین شات های رسمی و تائید شده رو دیدیم
بچه های عزیز تهرانی
هر کی دانلود کرده شنبه واسم رایت بزنه بیام بگیرم ازش
پولش هم هر چی شد تقدیمش می کنیم
Persian_Gun's
17-09-2009, 21:39
یه سوال خیلی مهم ، این لینک ها همون لینک های رپید تو تاپیک زیره ؟ چون من دو تا پارت از اونا رو دانلود کردم ، می خوام بقیه رو از این بگیرم و خودتون بهتر میدونین که اگه دقیقا همون فایل ها نباشه آخرش extract نمیشه:
بله،اینها لینکهای رپیدشیر هستند که روی سرور رپیدباز آپ شدن و قابلیت رزیوم دارند...
سلام من بازی دان کردم و الان 1 ساعتی هست دارم میرم به نظر من بازی خوب شده نمیشه فعالا گفت عالی چون به نظرم هنوز خیلی چیز ها به بازی که من در دمو دیدم اضافه نشده . خیلی از مشکلات بازی گرفته شده و من فعلا مشکلی ندیدم و گرافیک در حد واقعا قبولی بود و همچنین نور پردازی بازی (انیمشن هم به نظرم هنوز کامل اضافه نشده ) خوب کار شده متاسفانه من دسته نداشتم تا بینم قابلیت 360 اضافه شده یا خیر و کلا به چه شکل . در کل امسال سال عالی برای PES میدونم واقعا خیلی امسال با فعالیت بیشتری کار جلو برد و به همه نظرات بازیکنن احترام گذاشت و با این شیوه مشکلات بازی هم به خوبی حل شده است
Spaniuly
17-09-2009, 21:45
1- هیچ خبری از سوی کونامی مبنی بر انتشار دمو بازی منتشر نشده. (من سایت بازی و خود کونامی و پورتال دانلود کونامی رو نگاه کردم آخرین بروز رسانی در مورد PES 2010 مربوط به 16 سپتامبر یعنی همین دیروز بود که ربطی به دمو و انتشارش نداشت)
3- قرار نبود به این زودی دمو بیاد تا حالا نشده بود 1 ماه قبل انتشار بازی دمو بیاد براش. و خبر های قبلی این نکته رو به ما می فهموند که تا قبل شروع مهر دمویی نخواهد اومد.
4- لینک رسمی و تک لینک از سایت معتبر وجود نداره و فایل ها بر روی اف تی پی و تورنت و سایت های آپلود سنتر هستند.
5- یک نفر که من گیم هام رو ازش می خرم گفت که این دمو نیست یه چیز دست ساز هست که از طرف کونامی نیست که من باهاش مخالفت کردم ولی حالا که فکرش رو می کنم شک و تردید هام زیاد شده.
6- کاربرهای خارجی و نکته سنج گفته بودن درست عین 2009 هست فقط کمی بهبود پیدا کرده.
7- خیلی از نظرات بر این مسئله دلالت می کنه که تعداد انیمیشن ها اونی نبود که قرار بود باشه.
8- عکس هایی که که منو گذاشته شده باید شبیه منوی PES 2010 باشه که خیلی وفت پیش ازشون اسکرین شات رسمی گذاشته شده بود. در حالیکه منوی PES 2010 چیزی غیر از اونهاست.
من دمو رو ندارم از کسانی که خدا وکیلی دانلود کردند خواهش می کنم از تمام قسمت های منو عکس بذارن چون اگه دمو رسمی و مورد تائید و کار خود کونامی باشه باید منوهاش هم شبیه منوهای بازی باشه که قبلا اسکرین شات های رسمی و تائید شده رو دیدیم
موند صفحه قبل مجبور شدم نقل قول کنم لطفا دقت کنید به این مسئله منتظر باز خورد هستم...
sajjad_setam
17-09-2009, 21:46
8- عکس هایی که که منو گذاشته شده باید شبیه منوی PES 2010 باشه که خیلی وفت پیش ازشون اسکرین شات رسمی گذاشته شده بود. در حالیکه منوی PES 2010 چیزی غیر از اونهاست.
100% تایید میشه.
منم همینو می گم.
آخه منوی رسمی که از کونامی اومده بود با این منو فرق داره!!!
Vahidking.75
17-09-2009, 21:46
از چه لینکی دان کردیسلام من بازی دان کردم و الان 1 ساعتی هست دارم میرم به نظر من بازی خوب شده نمیشه فعالا گفت عالی چون به نظرم هنوز خیلی چیز ها به بازی که من در دمو دیدم اضافه نشده . خیلی از مشکلات بازی گرفته شده و من فعلا مشکلی ندیدم و گرافیک در حد واقعا قبولی بود و همچنین نور پردازی بازی (انیمشن هم به نظرم هنوز کامل اضافه نشده ) خوب کار شده متاسفانه من دسته نداشتم تا بینم قابلیت 360 اضافه شده یا خیر و کلا به چه شکل . در کل امسال سال عالی برای PES میدونم واقعا خیلی امسال با فعالیت بیشتری کار جلو برد و به همه نظرات بازیکنن احترام گذاشت و با این شیوه مشکلات بازی هم به خوبی حل شده است
از چه لینکی دان کردی
alex-sina
17-09-2009, 21:50
آقا كسي يه لينك قابل اعتماد نداره
ما كه مرديم
حالا كه با هزار زحمت تونستم اينترنت گير بيارم اين بلا سرمون اومده:41:
8- عکس هایی که از منوی دمو گذاشته شده باید شبیه منوی PES 2010 باشه که خیلی وفت پیش ازشون اسکرین شات رسمی گذاشته شده بود. در حالیکه منوی دمو چیزی غیر از اونهاست.
نه آرمین جان اینطور نیست امروز رسما خبر انتشار دمو از سوی کونامی تایید شد .
Vahidking.75
17-09-2009, 21:52
من داشتم از این لینک ها استفاده میکردم
ولی لینک های persian guns رو دیدم منصرف شدم
حالا موندم کودوم بهتره
Persian_Gun's
17-09-2009, 21:59
آقا كسي يه لينك قابل اعتماد نداره
ما كه مرديم
حالا كه با هزار زحمت تونستم اينترنت گير بيارم اين بلا سرمون اومده:41:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
pass:LOZ
همگی موفق باشید...
من داشتم از این لینک ها استفاده میکردم
ولی لینک های persian guns رو دیدم منصرف شدم
حالا موندم کودوم بهتره
خب شما اگه اکانت رپید شیر داری از رپیدشیر دانلود کن...
اگرم نه از لینکی که من دادم استفاده کن...
Spaniuly
17-09-2009, 22:00
نه آرمین جان اینطور نیست امروز رسما خبر انتشار دمو از سوی کونامی تایید شد .
اوکی لینک این صفحه از Home Page کونامی رو می خوام که توش خبر رسمی انتشار دمو گذاشته شده و لینک رسمیش که وقتی انتشار میشه از اونجا دانلود میشه. اگه کونامی انتشار داده یعنی اینکه روی یک لینک عرضه شده نه روی یک DVD یا چیز دیگه چون اولین لینکی که من دیدم یه لینک از یه FTP بود که فک کنم آلمانی بود شما از خودتون نمی پرسید که چرا لینک اصلی وجود نداره؟
در هر صورت منتظر منبع این خبر هستم که متعلق به سایت کونامی باشه هر سایتی غیر از Home Page کونامی باشه قبول ندارمش. به هر حال لینکی که میگی توش نوشته که کونامی دمو رو رسما انتشار داده رو بده نگاه کنم
اوکی لینک این صفحه از Home Page کونامی رو می خوام که توش خبر رسمی انتشار دمو گذاشته شده و لینک رسمیش که وقتی انتشار میشه از اونجا دانلود میشه. اگه کونامی انتشار داده یعنی اینکه روی یک لینک عرضه شده نه روی یک DVD یا چیز دیگه چون اولین لینکی که من دیدم یه لینک از یه FTP بود که فک کنم آلمانی بود شما از خودتون نمی پرسید که چرا لینک اصلی وجود نداره؟
در هر صورت منتظر منبع این خبر هستم که متعلق به سایت کونامی باشه هر سایتی غیر از Home Page کونامی باشه قبول ندارمش. به هر حال لینکی که میگی توش نوشته که کونامی دمو رو رسما انتشار داده رو بده نگاه کنم
من دقیقا نمیدونم اینو کی منتشر کرده اما خبر رسمی انتشارشو امروز کونامی اعلام کرد . این خبر چند ساعت پیش توی سایت رسمی کونامی در اروپا قرار گرفت . این لینکشه :
night lord
17-09-2009, 22:07
آفرین به ریز بینیت ما که انقدر آبو تاب دانلود کردن و بازی کردن این بودیم اصلا به اینا توجه نکردیم .
منم چک کردم دیدم راست میگی . ما رو به شک انداختی . ولی اگه یکی 09 رو آپدیت کرده باشه اینجوری واقا که ایول داره.
ولی جای شک داره.
amirpcp30
17-09-2009, 22:09
همون 899 مگ یا پارت پارت
همون 5پارت اینجوری بهتره
night lord
17-09-2009, 22:10
آقا به تازگی ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک از news کونامی
ولی چرا لینک دانلود نداده؟
amirpcp30
17-09-2009, 22:10
مثل اینکه لینک های راپید باز کامل درستند
من 3 پارت رو روی هاستم مستقیم کردم حالا نمیدونم اون در تا رو مستقیم کنم یا نه
UP-SNAKE
17-09-2009, 22:14
من بچه تهرانم دانلود ميکنم يه روز قرار بزاريد بيايد بهتون ميدم فقط من از جايی دانلود ميکنم حدود 13 14 تومان واسه خودم درمياد که فک کنم 1000 بدم عادلانه باشه درسته؟ راستی اين تور دروازه ها درست بشو نيست؟
و این هم خبر رسمی دیگه از صفحه اصلی سایت اداری کونامی در اروپا برای انتشار بازی :
16.09.2009
PES 2010 demo to hit September 17th
Konami Digital Entertainment GmbH today announced it is to release a playable demo of its eagerly-awaited PES 2010 on September 17th.
The free download will be available to PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC users, and showcases the full game's Exhibition mode.
Users can select from Liverpool, or Barcelona, or the Spanish, Italian, French and German national sides. The selected sides can then be played against the CPU or a friend in a five-minute match.
PES 2010 is released for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD on October 23rd.
swastika
17-09-2009, 22:18
اون عكسايي كه دوستمون چند صفحه قبل گذاشته بود رو ديدم.
واقعا گرافيك بازي مخصوصا چمن و بافت پيراهن ها عالي شده. با فيدبك هايي هم كه در سايت WENBخوندم ديگه مطمئن شدم كه امسال PES يه شاهكاره كه واسه مدت ها به ياد خواهد موند. امسال FiFa بي FiFa
Vahidking.75
17-09-2009, 22:21
یه سوال از persiangun :
این لینک هایی که گذاشتی مال پست #2737 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست ؟
چون من با اونا مشکل داشت
Persian_Gun's
17-09-2009, 22:24
یه سوال از persiangun :
این لینک هایی که گذاشتی مال پست #2737 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست ؟
چون من با اونا مشکل داشت
بله اینها همون لینکها هستند...
مشکلتو بگو شاید بتونم کمکت کنم....
من اومدم از اون راپید بازها دانلود کنم ولی در پارت اول حدودا وسطاش بود که سرعت رسید به صفر کیلوبایت و دانلود قطع شد و دیگه هم ادامه نمیده.
یه لینک درست پیدا نشد که نشد.
آخه چرا کونامی خودش نمیزاره؟
UP-SNAKE
17-09-2009, 22:27
راستی اين slider ها درست کار ميکنن؟
Vahidking.75
17-09-2009, 22:29
مشکلم اینه :
امکان دانلود وجود ندارد
جزیئیات :
ارطبات با سرور قطع شده است
البته داشتم پارت 1 رو دان میکردم و میخواستم پارت 2 رو همزمان دان کنم
عزیز مشکل منم اینه ولی در وسط پارت 1 این اتفاق افتاد.
karnavaleroos
17-09-2009, 22:33
من امشب از آفلاین بازی رو میگیرم حالشو میبرم خوش به حالم
سلام
چه خبر از دموی بازی.؟ کسایی که بازی کردن راضی کننده بوده؟ می تونیم منتظر یه شاهکار دیگه زا سمت کونامی باشیم.؟ راستی این بازی هنوز نیومده 300 صفحه تاپیکش شده چه برسه به وقتی که ریلیز بشه.
karnavaleroos
17-09-2009, 22:34
من قدیمی ترین و کم پست ترین یوزر اینجام
حالا چه ربطی داشت بماند
Vahidking.75
17-09-2009, 22:35
ولی من نه
الان 60% رفته
من امشب از آفلاین بازی رو میگیرم حالشو میبرم خوش به حالم
سلام
از چه مکی و روی کدوم فرکانس. ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید؟
الان یه مک می خواست بازی رو بگیره اما هیچ کدوم از پارت ها رو نگرفته.
با تشکر...
swastika
17-09-2009, 22:37
سلام
با تشکر...
يكي از بچه ها چند صفحه پيش مك و فركانس رو داده بود. يه نيگا بندازي پيدا مي كني.
karnavaleroos
17-09-2009, 22:38
سلام
با تشکر...
والا میگن زامشب روی w3 فرکانس 11354 گروه پارس دی وی بی اینو تو لیست قرار داده و میتونید دانش کنید!!!
ساعت شروع:24تا8صبح
اینم مک و توضیحاتش:
m e0c55fbc84 +[100k-] */_Offline.Groups_/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pids=1538
mohammad_twe
17-09-2009, 22:39
بفرمایین این نسخه rip شده تورنت با حجم 120 مگابایت سرعتش هم خیلی خوبه خداییش من این رو دانلود کردم بازی کنم یه توضیحی هم بنده میدم
karnavaleroos
17-09-2009, 22:40
در ضمن هر کسی از این مک دان کرده اگه پسوورد خواست اینجا پسووردشو بزاره
Persian_Gun's
17-09-2009, 22:41
مشکلم اینه :
امکان دانلود وجود ندارد
جزیئیات :
ارطبات با سرور قطع شده است
البته داشتم پارت 1 رو دان میکردم و میخواستم پارت 2 رو همزمان دان کنم
راستش دقیق نمیدونم این مشکلی که واسه شما 2 عزیز پیش اومده دلیلش چیه!؟
ولی لازم میدونم این نکته رو متذکر بشم که شما چون از رپیدباز اکانت ندارید نباید وسط دانلود دیسکانکت بشید چون با این کار دیگه قابلیت ریزیوم از بین میره دلیلشم اینه که با دیسکانکت شدن و دوباره کانکت شدن آپی شما تغییر میکنه و همین باعث این مشکل میشه...
البته این مشکل برای کسانی هست که آپی دینامیک دارند...
Vahidking.75
17-09-2009, 22:41
بروبچ میدونم اینجا جاش نیست ولی می پرسم
سرعت اینترنت آفلاین چقدر هست ؟
karnavaleroos
17-09-2009, 22:42
ببین این بازی چیکار کرده ما بعد 5 سال 8 تا پست دادیم
mohammad_twe
17-09-2009, 22:42
بالا از 200 تا 400 kb
Vahidking.75
17-09-2009, 22:43
بفرمایین این نسخه rip شده تورنت با حجم 120 مگابایت سرعتش هم خیلی خوبه خداییش من این رو دانلود کردم بازی کنم یه توضیحی هم بنده میدم
همه دمو هست :18:
karnavaleroos
17-09-2009, 22:45
بروبچ میدونم اینجا جاش نیست ولی می پرسم
سرعت اینترنت آفلاین چقدر هست ؟
بستگی به کسی داره که داره دانلود میکنه و تو هم داری ازش میگیری اما بطور طبیعی 50 تا 60 کیلو بایت هستش البته گفتم بسته به سرعت طرفی داره که داره دان میکنه من خودم دانلود 500 کیلو هم داشتم 10 کیلو هم داشتم
Vahidking.75
17-09-2009, 22:49
کیا دانلود کرد و می تونن بازی کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
karnavaleroos
17-09-2009, 22:50
این اواخر هم یکی بود تا 3 مگ دان داشت!!!
amin.t_71
17-09-2009, 22:51
راستش دقیق نمیدونم این مشکلی که واسه شما 2 عزیز پیش اومده دلیلش چیه!؟
ولی لازم میدونم این نکته رو متذکر بشم که شما چون از رپیدباز اکانت ندارید نباید وسط دانلود دیسکانکت بشید چون با این کار دیگه قابلیت ریزیوم از بین میره دلیلشم اینه که با دیسکانکت شدن و دوباره کانکت شدن آپی شما تغییر میکنه و همین باعث این مشکل میشه...
البته این مشکل برای کسانی هست که آپی دینامیک دارند...
آقا منم این مشکل رو داشتم 68 درصد از پارت اول رو دان کرده بودم که قطع شد
دیسکانکت هم نشدم یکسره داشت دانلود میکرد که یکدفه سرعت صفر شد و قطع :41:
Vahidking.75
17-09-2009, 22:54
واسه من که
سرو و مرو گنده داره پارت 1 دان میشه
cescjoon
17-09-2009, 22:55
این همون دمو بازی هست.
من اینو دانلود کنم مشکلی نداره
amin.t_71
17-09-2009, 22:57
واسه من که
سرو و مرو گنده داره پارت 1 دان میشه
مال منم داشت سرو مرو گنده و تپل و مپل دان میشد که یدفه سرعت صفر شد و قطع شد دیگه هم Resume نشد
night lord
17-09-2009, 22:59
منظور از ریپ شده اینه که حجمش با فشرده کردن کم شده یا اینکه ازش زدن؟
Vahidking.75
17-09-2009, 23:00
الان مال من 72 درصد دان شده
البته سرعت هی کم و زیاد میشه
pezhmantoop
17-09-2009, 23:01
آیا صدای تماشاگران طبیعی هست ؟
یا مثله همون pes 9 چرته ؟؟
Rahim_F_72
17-09-2009, 23:02
آقا ما این نسخه کم حجمو دان کنیم.چقدر طول میکشه تا از حالت فشرده در بیاد؟؟؟
Persian_Gun's
17-09-2009, 23:02
من هم پارت 4 هستم که 80 درصد دان شده....
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 40 (33 کاربران و 7 مهمان)
چه شود!
pezhmantoop
17-09-2009, 23:10
جون من یکی لینک دانلود بازی را بده البته کم حجم
ما dial up داریم اصلا نمیتونیم
تورو خدا یه لینک کم حجم بدید
سلام
فکر نکنم امشب از پارس دان بشه چون شب آخرشونه و نهایتها بیشتر از 2 گیگ نمی تونن بگیرن مگر اینکه شانس بیاریم و اکانتشون بعد از ساعت 8 تموم بشه.
Ramos1367
17-09-2009, 23:14
سلام
فکر نکنم امشب از پارس دان بشه چون شب آخرشونه و نهایتها بیشتر از 2 گیگ نمی تونن بگیرن مگر اینکه شانس بیاریم و اکانتشون بعد از ساعت 8 تموم بشه.
خدا می دونه....
این لینکها هم که خیلی دارن دردسر درست می کنن....
شما تونستی سایت پارس دی وی بی رو باز کنید؟
Mehdi.ss
17-09-2009, 23:14
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــک
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــک
این همون دمو که فشرده شده
rip یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا می دونه....
این لینکها هم که خیلی دارن دردسر درست می کنن....
شما تونستی سایت پارس دی وی بی رو باز کنید؟
آره . تونستم لینک هاشم گذاشته بود برای دانلود . 9 تا لینک رپید. دوستان اگه خواستند تا لینک هاشو همی نجا کپی کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.