PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

sajjad147
19-01-2010, 22:22
آقا کسی عکس حاج صفی نداره بزاره:19::19:

vahidgame
19-01-2010, 22:51
سلام

منظور از سوال اول اون پایین بازی یه چند تا مربع هست که کنار اسم بازیکنها هست؟!

اونو چه جوری باید تغییر داد.؟!
فکر نکنم در مورد اینکه مثلا قرمز یعنی بازیکن آماده هست و توضیح اینا مشکلی داشته باشی درسته؟. ولی در مورد اینکه چه جوری تغییر می کنه شما اگه مسترلیگ میرید جایی وجود نداره که بشه اونا تغییر بدی ولی فقط باید در طول بازی قبلی شما درست از بازیکن استفاده کنی ومثلا اگر بازیکن که خسته هست رو کل بازی بذاری توی زمین واصلا تعویضش نکنی بازی بعد حتما نا آماده میشه وهمین طور وقتی که بازیکن مصدوم بشه و بعد از اینکه مصدومیتش رفع شد بازیکن اولین هفته شاید آماده نباشه و رنگش آبی بشه.

Mohammad King
19-01-2010, 22:55
ولی من یه دفعه که بازی میکردم دیدم همه شدن قرمز؟

vahidgame
19-01-2010, 23:09
ولی من یه دفعه که بازی میکردم دیدم همه شدن قرمز؟
اگه منظورت توی مسترلیگ هستش که بعضی وقت ها پیش میاد این جوری بشه ولی مثل شماره های قبلی نمیشه با یک گزینه خاصی اونو تغییر بدی.ولی اگر بازی دوستانه یا همون Exhibition میری میتونی قبل از بازی از Options گزینه Condition را انتخاب کنی و اونارو تغییر بدی که برای مهمان و میزبان هر کدوم جدا داره.

ArminxXx
19-01-2010, 23:22
سلام

منظور از سوال اول اون پایین بازی یه چند تا مربع هست که کنار اسم بازیکنها هست؟!

اونو چه جوری باید تغییر داد.؟!

سلام اینیرو که شما میگی مربوط میشه به تهاجمی یا دفاعی بازی کردن تیمت که قرمز تیمت رو کاملا هجومی میکنه و آخریش که فکر کنم آبیه تیمت رو کاملا دفاعی میکنه که پیشنهاد میکنم اون رو روی حالت سبز یا همون متعادل نگه داری و فقط دقایق ابتدایی بازی اونرو قرمز و در طول بازی و دقایق آخری سبزش کنی برای تغییر دادنش اگر با جویستیک بازی میکنی L2 رو میگیری و همزمان R1 که همون سرعت هستش رو میزنی اینطوری تیمت تهاجمی میشه و برای کاهش اون L2 رو میگیری و R2 میزنی اگر با صفحه کلید بازی میکنی باید Z رو نگه داری و بعد سرعت که فکر کنم E باشه(آخه من با پد xBox :40::27:بازی میکنم و تا حالا با صفحه کلید:13: بازی نکردم) رو میزنی تا حجومی بشه و با C هم اونرو کاهش میدی.

vahidgame
19-01-2010, 23:27
ولی فکر کنم منظورش آمادگی بازیکنان بود چون گفتش که همه بازیکنان یه دفعه قرمز شدن.بعد راستی این نکته رو هم بگم که توی ability یک گزینه فکر کنم به نام condition وجود داره که هر چی بیشتر باشه یعنی بازیکن بیشتر وقتها دارای آمادگی خوبی است

Mohammad King
19-01-2010, 23:33
سلام اینیرو که شما میگی مربوط میشه به تهاجمی یا دفاعی بازی کردن تیمت که قرمز تیمت رو کاملا هجومی میکنه و آخریش که فکر کنم آبیه تیمت رو کاملا دفاعی میکنه که پیشنهاد میکنم اون رو روی حالت سبز یا همون متعادل نگه داری و فقط دقایق ابتدایی بازی اونرو قرمز و در طول بازی و دقایق آخری سبزش کنی برای تغییر دادنش اگر با جویستیک بازی میکنی L2 رو میگیری و همزمان R1 که همون سرعت هستش رو میزنی اینطوری تیمت تهاجمی میشه و برای کاهش اون L2 رو میگیری و R2 میزنی اگر با صفحه کلید بازی میکنی باید Z رو نگه داری و بعد سرعت که فکر کنم E باشه(آخه من با پد xBox :40::27:بازی میکنم و تا حالا با صفحه کلید:13: بازی نکردم) رو میزنی تا حجومی بشه و با C هم اونرو کاهش میدی.

ممنون از دوستان

جوابم همین بود.

متشکر

ArminxXx
19-01-2010, 23:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .4

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .5

همونطوری که در بالا میبینید حالتهای مختلف تیمه که شماره 1 هجومی کامله 2 یه نگاهیم به دفاع کردن دارن مثل بارسلونا که قربونش برم یه چیزایی بین 1و2 بازی میکنه 3 هم که یه بازیه متعادله که هم دفاع رو مد نظر دارند وهم حمله یعنی متعادله یه چیزی مثل تیمهای اینالیایی و 4 هم که دفاعیه و یه نیم نگاه هم به دروازه حریف دارند و 5 هم که دفاعی صفر که حتی مهاجمها هم تو دفاع شرکت میکنن درست مث تیمهایی که جلوی بارسلونا بازی میکنن.

(در آخر بگم که اگر اسم بارسا رو زیاد بردم نه بخاطر اینکه تیم مورد علقمه نه بلکه میخواستم روشن یشین)

راستی اینارو میشه از تو فرمیشن بصورت اوتوماتیک تنظیم کرد که اگر خواستین میزارمش تو پستای بعدی.

ArminxXx
19-01-2010, 23:51
حسین جون سلام یه سوال دارم این فیس پپ:40: رو که گذاشتی باید چیکار کنم اینکه عکس بود؟؟؟

blAck fire
20-01-2010, 03:37
وقتی بازی آپ میکنم تو 99% ارور میه inistall fail دوبار امتحان کردم . از system settings>download مشکل از چیه ؟

mohsen_gh1991
20-01-2010, 10:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .4

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .5

همونطوری که در بالا میبینید حالتهای مختلف تیمه که شماره 1 هجومی کامله 2 یه نگاهیم به دفاع کردن دارن مثل بارسلونا که قربونش برم یه چیزایی بین 1و2 بازی میکنه 3 هم که یه بازیه متعادله که هم دفاع رو مد نظر دارند وهم حمله یعنی متعادله یه چیزی مثل تیمهای اینالیایی و 4 هم که دفاعیه و یه نیم نگاه هم به دروازه حریف دارند و 5 هم که دفاعی صفر که حتی مهاجمها هم تو دفاع شرکت میکنن درست مث تیمهایی که جلوی بارسلونا بازی میکنن.

(در آخر بگم که اگر اسم بارسا رو زیاد بردم نه بخاطر اینکه تیم مورد علقمه نه بلکه میخواستم روشن یشین)

راستی اینارو میشه از تو فرمیشن بصورت اوتوماتیک تنظیم کرد که اگر خواستین میزارمش تو پستای بعدی.

یه سوال دیگه کنار همین مربع ها چهراتا گردالی هست که میتونی داخلشون علامت A B X Y (اگه درست گفته باشم ) رو بذاری.اون به چه دردی میخوره؟

vahidgame
20-01-2010, 11:58

تازه من فهمیدم قضیه چیه :20: به نظر من اینارو بیشتر باید بیرون بازی تغییر بدی و کاربرد اصلی اون جا هستش و من قبلا در موردش توضیح دادم.در درون بازی بیشتر به نظر من موقعی کاربرد که مثلا حتما نیاز به گل داری و کرنر داری مبزنی اونارو تا آخر می بری وبعد مثلا بازیکنان بیشتری به جلو میان.در ضمن دوست عزیز این مربع ها کار کل تیم رو در نظر می گیرن نه تک تک افراد رو ولی در قسمت تنظیمات Game plan می تونید برای هر بازیکنان سه تا گزینه دفاعی یا هجومی یا متعادل رو انتخاب کنید.

یه سوال دیگه کنار همین مربع ها چهراتا گردالی هست که میتونی داخلشون علامت A B X Y (اگه درست گفته باشم ) رو بذاری.اون به چه دردی میخوره؟دوست عزیز این ها برای استراتژی تیم است که باید قبل از بازی تاکتیک های و استراتژی های مختلف رو تنظیم کنی.اگه خواستین کلا در مورد قسمت تاکتیک ها به طور کامل توضیح میدم.چون این محبث خیلی طولانی هست.

4039
20-01-2010, 23:01
حسین جون سلام یه سوال دارم این فیس پپ:40: رو که گذاشتی باید چیکار کنم اینکه عکس بود؟؟؟

بیا آرمین جان از این لینک چهره پپ رو بگیر ( پپ میگم باهاش پسرخالم شدیما ) :10:
این لینک مال سایت filefront هستش .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

محتویاتشو توی پوشه dt0c کیت سرور بریز .

......

وحید خان توی این چند روزه بعضی از جزئیات مسترلیگو توضیح داد منم یکی دو مورد به نظرم جالب رسید گفتم توی تاپیک بزارم هرچند که احتمالا همگی ازش مطلع بودن .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه من فهمیدم قضیه چیه :20: به نظر من اینارو بیشتر باید بیرون بازی تغییر بدی و کاربرد اصلی اون جا هستش و من قبلا در موردش توضیح دادم.در درون بازی بیشتر به نظر من موقعی کاربرد که مثلا حتما نیاز به گل داری و کرنر داری مبزنی اونارو تا آخر می بری وبعد مثلا بازیکنان بیشتری به جلو میان.

نه وحید جان در زمان کرنرها از این قسمت میشه تا سه بازیکن رو به جلو کشید .

vahidgame
20-01-2010, 23:09
وحید خان توی این چند روزه بعضی از جزئیات مسترلیگو توضیح داد منم یکی دو مورد به نظرم جالب رسید گفتم توی تاپیک بزارم هرچند که احتمالا همگی ازش مطلع بودن .
خواهش می کنم دوست عزیز.شما استاد ما هستی

منظورم این نبود.این جا که شما گفتی 3 تا بازیکن فقط از دفاع ها رو میتونی بگی بیان جلو.ولی اگر بخوای بازیکن بیشتری بیان باید توی بازی همون طوری که ArminxXx گفت باید اون مربع ها تا آخر ببری.من امتحان کردم.

mohammad_87
21-01-2010, 00:04
PES_2010_Editor_v1.8.1 چهجوری راش بندازم وقتی open میکنم هیچی نیست؟
شما باید فایل PES2010_EDIT.bin رو باز کنید.اگه در پوشه save این فایل نبود به قسمت ادیت از داخل بازی برو و یه تغییر بده بعد بیا بیرون و سیو کن تا این فایل ساخته بشه.

وقتی بازی آپ میکنم تو 99% ارور میه inistall fail دوبار امتحان کردم . از system settings>download مشکل از چیه ؟ممکنه بخاطر کیت سرور یا پچ نصبی باشه ابتدا اونهارو غیر فعال کنین.و یا حتی فایلهای خود بازی که می تونید با استفاده از install original که در انجمن ادیت هست فایلهای بازی رو بصورت اورجینال دربیارید.

تازه من فهمیدم قضیه چیه :20: به نظر من اینارو بیشتر باید بیرون بازی تغییر بدی و کاربرد اصلی اون جا هستش و من قبلا در موردش توضیح دادم.در درون بازی بیشتر به نظر من موقعی کاربرد که مثلا حتما نیاز به گل داری و کرنر داری مبزنی اونارو تا آخر می بری وبعد مثلا بازیکنان بیشتری به جلو میان.در ضمن دوست عزیز این مربع ها کار کل تیم رو در نظر می گیرن نه تک تک افراد رو ولی در قسمت تنظیمات Game plan می تونید برای هر بازیکنان سه تا گزینه دفاعی یا هجومی یا متعادل رو انتخاب کنید.

دوست عزیز این ها برای استراتژی تیم است که باید قبل از بازی تاکتیک های و استراتژی های مختلف رو تنظیم کنی.اگه خواستین کلا در مورد قسمت تاکتیک ها به طور کامل توضیح میدم.چون این محبث خیلی طولانی هست.
نه عزیزم،اون مربع ها مربوط به attack balance میشه که اتفاقا برای تغییر در جریان بازیست و قبل بازی فقط میتونید تعیین کنید که اتوماتیک باشه یا نه.و در گیم پلی تیم خیلی تاثیر داره.من که زیاد از این قابلیت استفاده میکنم.

همه تقریبا درست توضیح دادین ولی کمی سوتفاهم شده...حالا من اونها رو جداگانه توضیح مختصر میدم:
*برای اینکه هر بازیکن رو بطور مجزا تعیین کنید که دفاعی،هجومی یا متعادل بازی بکنه از قسمت set formation-->player index و کارت C01 می تونید استفاده کنید.
*برای جلو آمدن تا سه بازیکن از بین مدافعین در زمان کرنر(چه حالت تیم دفاعی باشه،چه هجومی)از قسمت set piece setting-->player to join attack بازیکنان مورد نظر رو انتخاب کنید.(عکسی که حسین جان گذاشته بود)
*در قسمت attack balance (همون مربع های رنگی کنار نام بازیکنان) حالت کل تیم انتخاب میشه که هرچی بالاتر باشه تیم هجومی تره و برعکس.مثلا وقتی ضربه استگاهی یا کرنر می زنید اگه روی نارنجی باشه،تمامی هافبک ها و اگه قرمز باشه چندتا از مدافعین هم به محوطه جریمه تیم حریف اضافه میشن.این قسمت بطور معمول روی حالت manuel هست و تغییر کاملا بعهده گیمر.ولی برای اتوماتیک کردن اون می تونید از قسمت assisted setting-->attack balance بسته به نوع بازیتون،یکی از گزینه هارو انتخاب کنین.
این قابلیت ها در کنار استفاده از استراتژی ها،یه مدیریت رو در کل بازی در اختیار شما میذاره که با اضافه شدن کارتهای بازیکنان در این نسخه،انعطاف بازی خیلی بیشتر و جذابتر شده.حتما از این قابلیتها استفاده کنید تا مثل یک مربی در جریان بازی تیم رو در حالتهای مختلف هدایت کنید.

___lord___
21-01-2010, 13:15
سلام خدمت اساتيد فن به خصوص وحيد كه واقعا تو اين تاپيك زحمت ميكشه :11:

دوستان يه سوال ؟
در مقابل تيم هايي مثه رئال و بارسا كه واقعا قوي ساخته شدن چطور ميشه پيروز شد ؟

چطور ميشه مهاجماي اين تيم ها رو كنترل كرد؟

و يه سوال ديگه ؟
در مقابل كسي كه سيستم بازيش نفوذ با بازيكنان پر سرعت مثه( رونالدو و مسي) از جناحين و يه پاس به عقب و گل .............
چطور و يا چه سيستمي ميشه جلوشونو گرفت:11:

كمكم كنيد تا بيشتر از اين بازنده نباشم:31:

4039
21-01-2010, 13:20
سلام
یک سوال و یک نکته
اول سوالمو بپرسم . همونطوریکه میدونید پد دسته ps3 طوری ساخته شده که بجای 8 جهت میتونه از 16 جهت حمایت کنه حالا من میخوام بدونم این ویژگی این دسته فقط توی کنسول ps3 به اجرا درمیاد یا با اتصال این دسته به کامپیوتر میشه از این ویژگی توی کامپیوتر هم استفاده کرد .
من مدتی میشه که برای کنترل بازیکنا از آنالوگ چپ استفاده میکنم علت این مساله اینه که توی بعضی از موقعیتها استفاده از جهتهای فرعی تر خیلی بهم کمک میکنه اما بدلیل اینکه حداقل 10 ساله که با پد دسته کار میکنم و بهش عادت کردم نمیتونم زیاد با آنالوگ راحت باشم بهمین خاطر تصمیم گرفتم یک دسته ps3 بخرم حالا کسی میتونه به سوالی که پرسیدم جواب بده .
اما نکته ای که میخواستم بگم اینه که جدیدا مشاهده شده بعضی از کاربران اظهار میکنن سیوهاشون بعضی وقتا لود و اجرا نمیشه این مساله جدیدا برای منم اتفاق افتاده اما راه حلشو پیدا کردم . مشکل از دو تا فایل کیت سروره کسانیکه این مشکل رو دارن میتونن با مراجعه به تاپیک کیت سرور juce که لینکشو پایین گذاشتم و دریافت اون دوتا فایل که ایشون جدیدا توی تاپیکش گذاشته این مشکل رو حل کنند .

arman-prs
21-01-2010, 13:34
شاید این جمعه یکی به ماهم پاسخ بده .... شاید ...
بنده هنوز منتظرم !!!! :31:

vahidgame
21-01-2010, 13:37
نه عزیزم،اون مربع ها مربوط به attack balance میشه که اتفاقا برای تغییر در جریان بازیست و قبل بازی فقط میتونید تعیین کنید که اتوماتیک باشه یا نه.و در گیم پلی تیم خیلی تاثیر داره.من که زیاد از این قابلیت استفاده میکنم
البته دوستان باید اینو بگم که هر کی یه جوری بازی می کنه من خودم کمتر از این attack balance استفاده می کنم و زیاد برای من کاربرد نداره مثلا این قسمت استراتژی که از قسمت Tactics باید اونو انتخاب کنی در شماره های قبلی هم بود و قسمت نسبتا مفیدی هست ولی من توی این شماره ازش استفاده نمی کنم چون نیازی بهش نمی بینم ولی اگر بازی یکمی سختر در شماره های بعدی بشه شاید این قسمت کاربرد داشته باشه.راستی اینو بگم که این قسمت team style که توی این شماره اضافه شده خیلی مفید هستش.مثلا من خودم الان جدیدا دارم با اودینزه میرم که یه تیم نسبتا متوسط هستش ولی من این قسمت team style تیمم رو از بارسلونا کپی کردم و الان واقعا تیمم خیلی خوب بازی می کنه و راحت تیمهایی مثل اینتر و یوونتوس رو می برم. در مورد این قسمت اگر کسی خواست میتونم کامل در مورد این گزینه ها توضیح بدم هر چند توی تصویر کوچک بالا خود کامپیوتر تقریبا توضیح داده.

n W o
21-01-2010, 13:45
چیکار کنم تو مستر لیگ آمار ارقام بازیکنینو نشون بده مثلا گل ها بازی ها پاس ها ؟؟؟؟:41:

vahidgame
21-01-2010, 13:51
اما نکته ای که میخواستم بگم اینه که جدیدا مشاهده شده بعضی از کاربران اظهار میکنن سیوهاشون بعضی وقتا لود و اجرا نمیشه این مساله جدیدا برای منم اتفاق افتاده اما راه حلشو پیدا کردم . مشکل از دو تا فایل کیت سروره کسانیکه این مشکل رو دارن میتونن با مراجعه به تاپیک کیت سرور juce که لینکشو پایین گذاشتم و دریافت اون دوتا فایل که ایشون جدیدا توی تاپیکش گذاشته این مشکل رو حل کنند .برای من هم سیوهای مسترلیگ بعضی وقتها خراب میشه و میاد بیرون.مطمئنی با این درست میشه اگه درست بشه واقعا دمت گرم:10:چون کلا من زیاد بازی می کنم و هر چند دقیقه یه بار میاد بیرون و واقعا اعصاب خرد کن هستش.

بنده هنوز منتظرم !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز میشه بگی سوالت چی بود؟

سلام خدمت اساتيد فن به خصوص وحيد كه واقعا تو اين تاپيك زحمت ميكشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان يه سوال ؟
در مقابل تيم هايي مثه رئال و بارسا كه واقعا قوي ساخته شدن چطور ميشه پيروز شد ؟

چطور ميشه مهاجماي اين تيم ها رو كنترل كرد؟

و يه سوال ديگه ؟
در مقابل كسي كه سيستم بازيش نفوذ با بازيكنان پر سرعت مثه( رونالدو و مسي) از جناحين و يه پاس به عقب و گل .............
چطور و يا چه سيستمي ميشه جلوشونو گرفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز شما اگر مسترلیگ منظورت هست که به مرور میتونی اون تیم ها رو ببری. اگه تیمت ضعیف هست شما باید کم کم بازیکن بخری و با پیشرفت کردن آن ها و هماهنگ شدن بازیکنات میتونی تیم های قوی رو ببری.
در مورد این که چه طور میشه بازیکنان بزرگ رو کنترل کنی شما از قسمت set formation باید گزینه mark settings رو انتخاب کنی و از اون جا شما میتونی مثلا مسی رو که معمولا مهاجم دوم مایل به راست بازی میکنه را مثلا با استفاده از یک دفاع چپ یارگیری کنی یا حتی به چند تا بازیکن دیگه هم میتونی این وظیفه رو بدی. در ضمن دوست عزیز شما باید همون طور که توضیح دادم team style رو هم تغییر بدی تا بتونی تیمی هماهنگ و قوی داشته باشی. در ضمن سعی کن team work بازیکنانت بیشتر بشه.

___lord___
21-01-2010, 13:59
ممنون وحيد جان

نميدونم من فقط اين مشكل رو دارم يا همه اينجورين؟

تو اين نسخه پنالتي زدن مشكل شده :18:شايدم من بلد نيستم ؟

فقط بايد وسط بزني شوتتو

اگه راه حلي براي گل كردن پتالتي وجود داره به ما هم بگين(من ايكس باكس دارم )

arman-prs
21-01-2010, 14:06
آقا من چند تا چیز می خوام که شاید سه تاش رو همه ی بارسایی ها بخوان
1. عکس مربی های بارسا بجای مربی های مستر لیگ
2. اسکربورد بارسا تی وی
3. لباس دوم و سوم بارسا و نحوه ی استفاده از لباس سوم ( با توجه تر زدن کونامی در باره ی لباس دوم بارسا :13:)
4. نرم افزار سخت کننده بازی (لطفا این بار تست شده باشه آخه هنوز دارم سر اون سیو مستر لیگم می سوزن )

راستی می خواستم بدونم نمی شه مربی کنار زمین رو قیافش رو عوض کرد :10:

ebibarati
21-01-2010, 14:12
سلام وحید جون یه سیستم و ترکیب از رئال که از همه بهتره بذار
ممنون

Behnam_o2
21-01-2010, 14:26
سه عدد سوال:

چرا وقتی دکمه های دستم رو از تو سیتینگ تنظیم میکنمو میام تو بازی ال 1 و ال2 دسته دومم جاهاشون عوض میشن باهم.دسته 1 درسته فقط2 اینطوری میشه! کسی این مشکلو داره؟؟؟؟یه دسته دیگه دارم شک نیست اونو که میزنم از این مشکلا نداره ولی این شکه این مشکلو داره
چطوری میشه آستین لباسا رو مثل آستین تیم تاتنهام کرد؟؟وقتی بازیکنا آستین بلند میپوشن .
بعد از آپدیت کونامی آیا کفشهای بازی تعدادشون بیشتر شده؟؟؟؟؟

vahidgame
21-01-2010, 14:28
راستی می خواستم بدونم نمی شه مربی کنار زمین رو قیافش رو عوض کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان من یه پیشنهاد داشتم برای اینکه این تاپیک حجمش هر روز بیشتر نشه و دوستان سر در گم نشند به نظر من کمتر به مسائل پچ و این جور چیزها بپردازیم چون من خودم وبلاگهایی رو میشناسم که به صورت عالی هر چی در مورد این بازی بخواین و همین طور آموزش استفاده از آن ها رو میذارن.اگه توی گوگل مثل سرج کنید ادیت pes 2010 یا همچنین چیزی باور کنید وبلاگهای ایرانی فوق العاده ای در این زمینه ای پیدا میشه که هر بخشی رو تازه طبق بندی کردند. اگه پیدا هم نکردین به من پیغام بدین من خودم یه چندتا معرفی می کنم.البته دوستان من کاره ای نیستم:20:فقط خواستم وضع این تاپیک بهتر بشه.دوست عزیز arman-prs مطمئن باش اگر به اینا سر بزنی جوابتو حتما می گیری

arman-prs
21-01-2010, 14:50
خوب پس اینجا به چه دلیل ساخته شده ؟ :20:

vahidgame
21-01-2010, 14:59
سلام وحید جون یه سیستم و ترکیب از رئال که از همه بهتره بذار
ممنون
به نظر من سیستم 2-4-4 از همه بهتره. به این صورت این سیستم باشه که دو تا هافبک دفاعی و دو تا هافبک گوشه داشت باشی و دو تا مهاجم یه نفر مهاجم هدف یا همون نوک باشه و یه نفر هم مهاجم دوم یا ss باشه. حالا دوست عزیز چند تا نکته در مورد رئال اول بگم اینکه مثلا بازیکنی مثل هیگوئن با اینکه خیلی خوب درست نشده ولی واقعا توی واقعیت خیلی بازیکن توپی هست و الانم فکر کنم بهترین گلزن رئال باشه. من خودم یکمی خصوصیاتش رو زیاد کردم ولی اگر تو زیادش نکردی حداقل میتونی Index هایی مثل Goal Poacher یا Fox to Box رو براش بذاری.در ضمن کلا هیگوئن پیشرفت زیاد می کنه من تا 99 باهاش رفتم:18:
حالا در مورد بازیکن ها باهات صحبت کنم به نظر من ترکیب اصلی این خوبه:(توجه کن بعضی پستها چند بازیکن پیشنهاد کردم تا هر کدوم رو خواستی بذاری که البته بعضی هاشو باید بخری)

دفاع های وسط:آلبیول-اگر(لیورپول)یا کیریشیتو(جنوا)
دفاع راست:سرجیو راموس
دفاع چپ:آربلوا یا مارسلو یا اینسوا(لیورپول) یا فیلیپه(تیمشو دقیق یادم نیست)
هافبک های دفاعی:آلونسو-کومپانی(منچستر سیتی) یا فیلیپه ملو(یوونتوس) یا دی آگوستیو(اودینزه) یا ایلنر(اودینزه)
هافبک های گوشه:کاکا-مارسلو یا ریبری(بایرن مونیخ) یا والکات(آرسنال) یا سیلوا(وانسیا)
مهاجم دوم: هیگوئن یا بنزما
مهاجم نوک:رونالدو یا هیگوئن یا بنزما

البته یه توضیح بیشتر باید بدم. دوست عزیز به نظر من برای دفاع حتما بازیکنی مثل کریشیتو که در جنوا بازی میکنه بخر که واقعا فوق العاده پیشرفت می کنه و بهترین دفاع وسط میشه.در مورد هافبک دفاعی به نظر من آلونسو تا دو سال خیلی خوبه ولی بعد از اون حتما بفروش اونو چون افت می کنه.بعد تاکید می کنم بهت که حتما کومپانی رو بخر که حتی تا 95 هم می رسه. در مورد هافبک گوشه من تعدادی رو نوشتم ولی خیلی بازیکن برای گوشه هست و حتی میتونی رونلدو رو بعضی وقت ها بذاری هافبک گوشه.بعد اینو هم بگم مارسلو شاید اول ضعیف هست ولی بعد از دو سال خیلی پیشرفت می کنه.در ضمن اگر سیلوا رو بخری خیلی سود کردی چون خیلی خیلی پیشرفت می کنه و به نظر من خیلی شبیه مسی هستش. در مورد مهاجم ها اگر نظر من رو میخوای بنزما رو بفروش و رونالدو و هیگوئن رو دو زوج خط حمله بذار . من خودم با این زوج خیلی حال کردم چون از هر لحاظ کامل هستند.
در ضمن اینو بگم که رئال در ترکیب انعطاف زیادی داره و مثلا شما میتونی کاکا رو بذاری بعضی وقت ها مهاجم دوم و یا رونالدو هافبک گوشه و یا مارسلو دفاع چپ و یا راموس دفاع چپ و وسط و خیلی چیزهای دیگه که بستگی به خودت داره که توی هر بازی میتونی ترکیب مختلفی بذاری.

vahidgame
21-01-2010, 15:02
خوب پس اینجا به چه دلیل ساخته شده ؟ :20:
البته من نمیگم کلا این جا نذاریم ولی دوست عزیز مطمئن باش اونجا راحتتر پیدا می کنی چون هر موضوعی طبقه بندی شده است.این سوال هایی شما پرسیدی مطمئن باش چندین دفعه پرسیده شده ولی شما مثلا الان نمی دونی جوابت کدوم صفحه هستش.

footballist
21-01-2010, 15:16
دوستان عزیز خواهشمندم که یک لیست از تکنیک های این بازی بزارید.در ضمن چه جوری میشه تو سر توپ زد؟با تشکر

4039
21-01-2010, 15:16
دوستان من یه پیشنهاد داشتم برای اینکه این تاپیک حجمش هر روز بیشتر نشه و دوستان سر در گم نشند به نظر من کمتر به مسائل پچ و این جور چیزها بپردازیم چون من خودم وبلاگهایی رو میشناسم که به صورت عالی هر چی در مورد این بازی بخواین و همین طور آموزش استفاده از آن ها رو میذارن.اگه توی گوگل مثل سرج کنید ادیت pes 2010 یا همچنین چیزی باور کنید وبلاگهای ایرانی فوق العاده ای در این زمینه ای پیدا میشه که هر بخشی رو تازه طبق بندی کردند. اگه پیدا هم نکردین به من پیغام بدین من خودم یه چندتا معرفی می کنم.البته دوستان من کاره ای نیستم:20:فقط خواستم وضع این تاپیک بهتر بشه.دوست عزیز arman-prs مطمئن باش اگر به اینا سر بزنی جوابتو حتما می گیری

وحید جان آب از سر گذشته . کلا چون این بازی زیاد علاقه مند داره بهمین خاطر هر سال تعداد صفحاتش زیاد میشه کاریشم نمیشه کرد . توی تالارهای تخصصی این بازی موضوعات از طریق تاپیکهای مختلف و متعدد طبقه بندی میشن اما اینجا ما این امکان رو نداریم .

بنده هنوز منتظرم !!!! :31:

این جواب سوال پنجم شما ( چهره واقعی مربیان در کنار زمین )

این جواب سوال چهره واقعی کادر فنی تیمها ( بیشتر اعضا کادر فنی افراد واقعی هستند )

اینم پیراهن های بارسا :

این هم پیراهن های تمرینی بارسا :

این بنر بارسا :

___lord___
21-01-2010, 15:44
در خصوص پنالتي هم بگو داش وحيد:11:

arman-prs
21-01-2010, 15:57
سخت کننده بازی رو هم بذارید خیلی ممنون می شم
فقط لطفا تست شده باشه

ArminxXx
21-01-2010, 15:59

تاحالا داور اینجوری بدبختتون کرده که را به را کارت قرمز بده؟
این بازیای تیم ملی که کمر تیما رو شکسته:31:
راستی بیشترین کارت قرمزی که تو یه بازی گرفتین چند عدد بوده؟

Reza Azimy_RW
21-01-2010, 16:15
من 5 عدد ناقابل !

vahidgame
21-01-2010, 18:03
در خصوص پنالتي هم بگو داش وحيد:11:
پنالتی کلا توی این شماره فرق کرده ولی زیاد نگران نباش خیلی کم پیش پنالتی داور بگیره وحتی بعضی وقت ها بازیکن رو لتو پار می کنن ولی داور پنالتی نمیگیره:31::31::31:
برای پنالتی اول باید جهتی که میخوای بزنی و ول کنی و بعد دکمه شوت رو بزنی. مثلا توی کامپیوتر باید اول جهت بالا یا پایین رو بزنی و بعد دکمه d رو بزنی(البته من خودم شوتو روی d میذارم فکر کنم پیش فرض a باشه)

تاحالا داور اینجوری بدبختتون کرده که را به را کارت قرمز بده؟
این بازیای تیم ملی که کمر تیما رو شکسته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بیشترین کارت قرمزی که تو یه بازی گرفتین چند عدد بوده؟ برای من هم بعضی وقت ها پیش اومده ولی دیگه عادت کردم به این داورها. من یه دفعه یادم میاد 3 تا بازیکنم اخراج شد ولی بازیو بردم.ولی کلا نباید تکل بدجور رفت

وحید جان آب از سر گذشته . کلا چون این بازی زیاد علاقه مند داره بهمین خاطر هر سال تعداد صفحاتش زیاد میشه کاریشم نمیشه کرد . توی تالارهای تخصصی این بازی موضوعات از طریق تاپیکهای مختلف و متعدد طبقه بندی میشن اما اینجا ما این امکان رو نداریم .البته دوست عزیز من قبول دارم ولی من منظورم وبلاگ بود نه سایت.چون توی یه وبلاگ مخصوص ادیت این بازی شما در گوشه سمت راست وبلاگ مثلا گزینه هایی مثل لباس-توپ-استادیم-پچ-چهره بازیکن و... می بنید که هر کدام جدا طبقه بندی شدند و شما خیلی راحت اون جوری می تونید چیزی که میخواید رو پیدا کنید چون این جا تاپیک هستش ولی اون جا یه وبلاگ هستش.اگر اجازه داشتم آدرس چند تا وبلاگ خیلی توپ رو میذاشتم ولی فکر کنم خلاف قوانین سایت هستش:20:

mohammad8711
21-01-2010, 22:48
سلام
چه جوری میشه تو مستر لیگ بازیکن خرید ؟؟
من هر کاری می کنم نمی تونم بازیکن بخرم ! همشون جواب رد میدند
راهی نیست که بشه قیمت بالاتری پیشنهاد بدم تا قبول کنند ؟

vahidgame
21-01-2010, 23:11
سلام
چه جوری میشه تو مستر لیگ بازیکن خرید ؟؟
من هر کاری می کنم نمی تونم بازیکن بخرم ! همشون جواب رد میدند
راهی نیست که بشه قیمت بالاتری پیشنهاد بدم تا قبول کنند ؟
دوست عزیز من در این مورد خیلی توضیح دادم. خلاصه بگم که:
1-اگر بازیکنی که می خوای بخری در لیست فروش تیم خودش هست شما اگر اونو به لیستت اضافه کنی و باهاش مذاکره کنی اگه تیمت خیلی معروف باشه مثل چلسی و رئال و بارسلونا و ... به احتمال زیاد راحت بهت یه پیشنهادی میده و شما میتونی اونو ک و زیاد کنی و باهاش قرارداد ببندی. اگر تیمت ضعیف باشه احتمال رد شدنش هست که کاریش نمیشه کرد
2-اگر بازیکنی که میخوای در لیست فروش نیست شما باید اونو توی لیست خرید خودت آن قدر بذاری و بهش پیشنهاد بدی تا بتونی بخریش.این روش امتحان شده است که شما یه بازیکن هر چی طولانی تر توی لیستت باشه احتمال اینکه پیشنهادت رو قبول کنه بیشتره.
در ضمن دوستان من میخوام یه سری آموزش های تصویری بدم که فکر کنم قابل درک تر باشه.اگر میشه اول یه سایت آپلود خوب معرفی کنید و بعد هم یه نرم افزار که راحت بشه عکسو ویرایش کرد و توش نوشته گذاشت چون من زیاد این کارهارو نکردم و خیلی وارد نیستم.

Reza Azimy_RW
21-01-2010, 23:59
سلام دوست عزیز
اموزش گل زدن بزاری خیلی عالی میشه ! فقط خاهشا حجم فایلهات کم باشه ( زیر 1 مگ ) برای دیال اپی های دربه در عاشق بدبخت ! :27:
خوب حالا که شرط هامو قبول کردی :31: :
برای اپلود برو اینجا تا برای همیشه فایلهات بمونه ( توی سایتهای ایرانی اصلا اپ نکن ) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای ویرایش هم Photoshop CS4 . خوب این که حجمش بالاس شاید هم نتونی باهاش کار کنی ولی با نرم افزار Point توی خود ویندوز هم میتونی این کارو بکنی .
موفق باشی:5:

vahidgame
22-01-2010, 00:29
سلام دوست عزیز
اموزش گل زدن بزاری خیلی عالی میشه ! فقط خاهشا حجم فایلهات کم باشه ( زیر 1 مگ ) برای دیال اپی های دربه در عاشق بدبخت ! :27:
خوب حالا که شرط هامو قبول کردی :31: :
برای اپلود برو اینجا تا برای همیشه فایلهات بمونه ( توی سایتهای ایرانی اصلا اپ نکن ) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای ویرایش هم Photoshop CS4 . خوب این که حجمش بالاس شاید هم نتونی باهاش کار کنی ولی با نرم افزار Point توی خود ویندوز هم میتونی این کارو بکنی .
موفق باشی:5:
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی هایی که کردی.در مورد حجم فایل من خودم یه عمر دارم با dial up میسازم من میخوام اونو ول کنم اون منو ول نمی کنه :31::31:(در مورد این dial up یه مطلب کوچک توی تاپیک طنز در حیطه بازی الان نوشتم حتما بخونش). حتما سعی می کنم فایل حجم پایین بذارم.
بعد منظورت از آموزش گل زدن چیه؟با عکس توضیح بدم؟ در ضمن من یه سری گل های ذخیره شده دارم که بعضی هاشون ضربه کاشته به صورت دو نفره و بسیار زیبا هستش و میتونی یه آموزش باشه اونارو چه جوری بذارم؟

rezak220
22-01-2010, 01:16
سلام
اقا من میخاستم از طرق اینتر نیت بازی onlineهنجام بدم که سایت pesشناسایی کرد منو و فهمید بازیش اصلی نیست و بازیو کلا غیر فعال کرد
راهی برای درست کردن بازی هست یا باید از اول نصبش کنم
سپاس

Reza Azimy_RW
22-01-2010, 01:52
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی هایی که کردی.در مورد حجم فایل من خودم یه عمر دارم با dial up میسازم من میخوام اونو ول کنم اون منو ول نمی کنه (در مورد این dial up یه مطلب کوچک توی تاپیک طنز در حیطه بازی الان نوشتم حتما بخونش). حتما سعی می کنم فایل حجم پایین بذارم.
بعد منظورت از آموزش گل زدن چیه؟با عکس توضیح بدم؟ در ضمن من یه سری گل های ذخیره شده دارم که بعضی هاشون ضربه کاشته به صورت دو نفره و بسیار زیبا هستش و میتونی یه آموزش باشه اونارو چه جوری بذارم؟
منظورم همون کلیات گل زدن برای افراد مبتدی بود . مثلا شما چه روشی باری گل زدن دارید ؟ از چه سمتی حمله میکنید و ایا سانت میکنید یا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همون گلها رو هم میتونی با نرم افزار 3GP Video Convvertor به فرمت 3GP تبدیل کنی تا حجمش بیاد پایین و همون جا اپ کنی .
راستی شما مثلا بارآل در برابر بارسلونا ه بازی میکنی با کامپیوتر در زمان 10 دقیقه و روی Top Player چند تا گل میزنی و میخوری تقریبا ؟ میخوام خودمو بتستم ببینم چقدر حرفه ایم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از دریبلهای حرفه ای هم توی بازی استفاده میکنید ؟ اخه من توی بازی از هر نوع دریبلی اومدم استفاده کنم توپو ازم گرفتن ! خیلی دور عمل میکنه !
ببخشدی یکم سوالام زیاد بود
انشاالاه عروسیت :31::27:

vahidgame
22-01-2010, 02:11
منظورم همون کلیات گل زدن برای افراد مبتدی بود . مثلا شما چه روشی باری گل زدن دارید ؟ از چه سمتی حمله میکنید و ایا سانت میکنید یا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز بذار بعدا در موردش توضیح بیشتر میدم چون یکمی شاید طولانی بشه. الان خوابم میاد:31:

راستی شما مثلا بارآل در برابر بارسلونا ه بازی میکنی با کامپیوتر در زمان 10 دقیقه و روی Top Player چند تا گل میزنی و میخوری تقریبا ؟ میخوام خودمو بتستم ببینم چقدر حرفه ایم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با رئال یادم میاد توی مسترلیگ بعضی وقت ها 5 بر 1 می بردمش و حتی بعضی وقت ها 6 تایی می کردمش(البته من طرفدار هر جفت تیم ها هستم:20:).شاید بازی دوستانه برم کمتر گل بزنم ولی کلا هر شماره که میاد اولش یکمی شاید نتونی درست بازی کنی ولی بعدا بهش عادت می کنی و راحت میشه.

شما از دریبلهای حرفه ای هم توی بازی استفاده میکنید ؟ اخه من توی بازی از هر نوع دریبلی اومدم استفاده کنم توپو ازم گرفتن ! خیلی دور عمل میکنه !من بیشتر دربیل هایی که میزنم به صورت سر توپ و یا دریبل های سرعتی هست.نمی دونم چه جوری توضیح بدم و اسم دریبل هامو نمیتونم دقیق بگم چیه:31: کلا در این مورد دوست عزیز بعدا توضیح بیشتر میدم.شما اگر هر چی بیشتر بازی کنی بیشتر یاد میگری چه جوری دریبل کنی.

Esi-72
22-01-2010, 04:43
آقا کسی راهی داره که pro evo editing studio را بدون دانلود فایل 50 مگابایتی باز کنیم .

FCBarcelona.ir
22-01-2010, 09:59
دوستان کسی راهی سراغ داره که بشه یه تیم اضافه کرد، ولی یه جوری ذخیره ش کرد که زمانی که پچی چیزی نصب میشه و فایل Edit جایگزین میشه، اون تیم از دست نره؟

MB3d
22-01-2010, 10:43
سام علیک یه سوال ... هیچ نوع دریبل تخیلی بدون گیم پد با کیبورد شدنیه؟

vahidgame
22-01-2010, 11:46
دوستان کسی راهی سراغ داره که بشه یه تیم اضافه کرد، ولی یه جوری ذخیره ش کرد که زمانی که پچی چیزی نصب میشه و فایل Edit جایگزین میشه، اون تیم از دست نره؟دوست عزیز میشه منظورت رو دقیقتر بگی؟

سام علیک یه سوال ... هیچ نوع دریبل تخیلی بدون گیم پد با کیبورد شدنیه؟
آره دوست عزیز. من خودم با کیبورد میرم و بیشتر دریبل ها را انجام میدم و فقط فکر کنم دریبل زیدانی با کیبورد نشه بزنی ولی بقیه رو میشه.بگو چه نوع دریبلی میخوای تا بگم چه جوری هستش.

mani_2004_2006
22-01-2010, 12:13
ُسلامن علیکم . دوتا سوال

1- چه جوری بازیکنای کلاسیک رو آزاد کنم ؟

2- فایلی چیزی هست که بشه اسامی بازیکنای کلاسیک رو درست کرد ؟

ebibarati
22-01-2010, 14:06
به نظر سیستم 2-2-4 از همه بهتره. به این صورت این سیستم باشه که دو تا هافبک دفاعی و دو تا هافبک گوشه داشت باشی و دو تا مهاجم یه نفر مهاجم هدف یا همون نوک باشه و یه نفر هم مهاجم دوم یا ss باشه. حالا دوست عزیز چند تا نکته در مورد رئال اول بگم اینکه مثلا بازیکنی مثل هیگوئن با اینکه خیلی خوب درست نشده ولی واقعا توی واقعیت خیلی بازیکن توپی هست و الانم فکر کنم بهترین گلزن رئال باشه. من خودم یکمی خصوصیاتش رو زیاد کردم ولی اگر تو زیادش نکردی حداقل میتونی Index هایی مثل Goal Poacher یا Fox to Box رو براش بذاری.در ضمن کلا هیگوئن پیشرفت زیاد می کنه من تا 99 باهاش رفتم:18:
حالا در مورد بازیکن ها باهات صحبت کنم به نظر من ترکیب اصلی این خوبه:(توجه کن بعضی پستها چند بازیکن پیشنهاد کردم تا هر کدوم رو خواستی بذاری که البته بعضی هاشو باید بخری)

دفاع های وسط:آلبیول-اگر(لیورپول)یا کیریشیتو(جنوا)
دفاع راست:سرجیو راموس
دفاع چپ:آربلوا یا مارسلو یا اینسوا(لیورپول) یا فیلیپه(تیمشو دقیق یادم نیست)
هافبک های دفاعی:آلونسو-کومپانی(منچستر سیتی) یا فیلیپه ملو(یوونتوس) یا دی آگوستیو(اودینزه) یا ایلنر(اودینزه)
هافبک های گوشه:کاکا-مارسلو یا ریبری(بایرن مونیخ) یا والکات(آرسنال) یا سیلوا(وانسیا)
مهاجم دوم: هیگوئن یا بنزما
مهاجم نوک:رونالدو یا هیگوئن یا بنزما

البته یه توضیح بیشتر باید بدم. دوست عزیز به نظر من برای دفاع حتما بازیکنی مثل کریشیتو که در جنوا بازی میکنه بخر که واقعا فوق العاده پیشرفت می کنه و بهترین دفاع وسط میشه.در مورد هافبک دفاعی به نظر من آلونسو تا دو سال خیلی خوبه ولی بعد از اون حتما بفروش اونو چون افت می کنه.بعد تاکید می کنم بهت که حتما کومپانی رو بخر که حتی تا 95 هم می رسه. در مورد هافبک گوشه من تعدادی رو نوشتم ولی خیلی بازیکن برای گوشه هست و حتی میتونی رونلدو رو بعضی وقت ها بذاری هافبک گوشه.بعد اینو هم بگم مارسلو شاید اول ضعیف هست ولی بعد از دو سال خیلی پیشرفت می کنه.در ضمن اگر سیلوا رو بخری خیلی سود کردی چون خیلی خیلی پیشرفت می کنه و به نظر من خیلی شبیه مسی هستش. در مورد مهاجم ها اگر نظر من رو میخوای بنزما رو بفروش و رونالدو و هیگوئن رو دو زوج خط حمله بذار . من خودم با این زوج خیلی حال کردم چون از هر لحاظ کامل هستند.
در ضمن اینو بگم که رئال در ترکیب انعطاف زیادی داره و مثلا شما میتونی کاکا رو بذاری بعضی وقت ها مهاجم دوم و یا رونالدو هافبک گوشه و یا مارسلو دفاع چپ و یا راموس دفاع چپ و وسط و خیلی چیزهای دیگه که بستگی به خودت داره که توی هر بازی میتونی ترکیب مختلفی بذاری.

سلام وحید جون دستت درد نکنه 2-2-4 که میشه 8 تا دو تاش کجان
رائول و گوتی رو چکار کنم خیلی دوسشون دارم گوتی رو بیخیال میشم ولی رائول رو یه جایی براش پیدا کن
بنزماو دل پیرو رو می فروشم و به جاش از هیگوائن استفاده می کنم
گه بخوام اون بازیکنایی که گفتی بخرم تا نیم فصل باید صبر کنم یعنی حالا پیشنهاد بدم که تا نیم فصل جذب بشن چون حالا هفته سوم نیم فصل اول هستم البته یه دور کلا همه سه جام رو گرفتم و واقعا پول خوبی هم اضاف کرد راستی تو بازی اگه گل بیشتر بزنی پولش هم بیشتر میشه یا نه مبلغ برد ثابت هستش

vahidgame
22-01-2010, 14:23
سلام وحید جون دستت درد نکنه 2-2-4 که میشه 8 تا دو تاش کجان
رائول و گوتی رو چکار کنم خیلی دوسشون دارم گوتی رو بیخیال میشم ولی رائول رو یه جایی براش پیدا کن
بنزماو دل پیرو رو می فروشم و به جاش از هیگوائن استفاده می کنم
گه بخوام اون بازیکنایی که گفتی بخرم تا نیم فصل باید صبر کنم یعنی حالا پیشنهاد بدم که تا نیم فصل جذب بشن چون حالا هفته سوم نیم فصل اول هستم البته یه دور کلا همه سه جام رو گرفتم و واقعا پول خوبی هم اضاف کرد راستی تو بازی اگه گل بیشتر بزنی پولش هم بیشتر میشه یا نه مبلغ برد ثابت هستش
اقا حواسم نبود منظورم 2-4-4 بود:31: در مورد گوتی که خیلی پسرفت می کنه و کلا فقط پاسور خوبی هست و سرعتش خیلی پایین میشه. در مورد رائول هم پسرفت می کنه ولی میتونی اون مثلا توی ذخیره ها بذاری و به نظر من اصلا برای ترکیب ثابت خوب نیست مخصوصا اگر چند فصل گذشته باشه.
در مورد خرید اون بازیکنان به نظر من حتما زودتر اقدام کن چون توی تمام فصل امکان خرید هستش و اگر فقط بخوای نیم فصل به فکر نقل و انتقالات باشی اصلا نمی تونی بخری اونارو.فقط یه نکته بهت بگم سعی کن سیستم متعادلی داشته باشی یعنی مثل یکی از دوستان که باسیستم 5-1-4 :31: با رئال بازی می کرد تو بازی نکنی چون بالاخره دفاع تیم هم مهم است.همون سیستمی که گفتم بهترین برای رئال هست.
در مورد سوال آخر من دقیقا نمی دونم ولی به اسپانسرت خیلی ربط داره و مثلا اگر چند تا بازی پشت سر هم ببری پول بیشتری بهت میده.
بعد یادت باشه بازیکانی که میخوای بفروشی زودتر بذار توی لیست فروش تا بهت راحتر پیشنهاد بدن.

وین رونی
22-01-2010, 17:32
سلام
یه راهنمایی می خوام
فرض می کنیم من با فرمیشن پایه رئال بازی میکنم.تیمم تو نیمه اول عقب میفته،تو نیمه دوم چه فرمیشن و چه تاکتیکی باید اتخاد کنم تا جبران بشه؟خط دفاع را صد در صد بکشم جلو؟جابجایی بازیکنان را زیاد کنم؟یا بقیه موارد؟

دیروز با تیم ملی انگلیس مقابل مراکش بازی کردم در نهایت تعجب و البته شرمندگی سه هیچ باختم.هر کاری کردم نتیجه تغییر نکرد
سیستم را چهار سه سه کردم نشد که نشد(راستی این تری چقدر ضعیف دفاع میکنه...)

FCBarcelona.ir
22-01-2010, 17:42
دوست عزیز میشه منظورت رو دقیقتر بگی؟

من عادت دارم تو هر نسخه بازی، بعد از چند ماه که بازیکنای کلاسیک آزاد شدن، یه تیم رو تغییر میدم و تیم بارسا کلاسیک رو می سازم. اما امسال که دارم پچ های PESEdit رو نصب می کنم، می دونم اگه وقت بذارم و اون تیم رو بسازم، نسخه بعدی پچ که بیاد و فایل ادیت بازی رو جایگزین کنه، همه زحمات از بین میره.

می خواستم ببینم راهی هست که تیمی که می سازم رو بتونم یه جوری Export کنم و بعدا با تغییر فایل ادیت دوباره Import ش کنم؟

vahidgame
22-01-2010, 17:52
سلام
یه راهنمایی می خوام
فرض می کنیم من با فرمیشن پایه رئال بازی میکنم.تیمم تو نیمه اول عقب میفته،تو نیمه دوم چه فرمیشن و چه تاکتیکی باید اتخاد کنم تا جبران بشه؟خط دفاع را صد در صد بکشم جلو؟جابجایی بازیکنان را زیاد کنم؟یا بقیه موارد؟

دیروز با تیم ملی انگلیس مقابل مراکش بازی کردم در نهایت تعجب و البته شرمندگی سه هیچ باختم.هر کاری کردم نتیجه تغییر نکرد
سیستم را چهار سه سه کردم نشد که نشد(راستی این تری چقدر ضعیف دفاع میکنه...)

دوست عزیز برای این کار راه های مختلفی داره که خیلی طولانی هستش و متاسفانه من الان کار دارم و نمیتونم توضیح بدم ولی فردا حتما کامل توضیح میدم.
در مورد اینکه تری چرا ضعیف دفاع می کنه اگه این توی بازی نبود و توی واقعیت بود من خیلی تعجب می کردم:18: چون تری جزو بهترین دفاع وسطهای جهان هستش.اینکه چرا ضعیف دفاع میکنه یا به خاطر اینکه شاید روی فرم نیست و مثلا وضعیتش آبی هست یا اینکه دفاع کردن درست رو بلد نیستی.اگر بخوای در مورد دفاع خوب و درست من میتونم کامل توضیح بدم چون من خودم استاد دفاع کردن و گل کم خوردن هستم:20:

وین رونی
22-01-2010, 18:14
دوست عزیز برای این کار راه های مختلفی داره که خیلی طولانی هستش و متاسفانه من الان کار دارم و نمیتونم توضیح بدم ولی فردا حتما کامل توضیح میدم.
در مورد اینکه تری چرا ضعیف دفاع می کنه اگه این توی بازی نبود و توی واقعیت بود من خیلی تعجب می کردم:18: چون تری جزو بهترین دفاع وسطهای جهان هستش.اینکه چرا ضعیف دفاع میکنه یا به خاطر اینکه شاید روی فرم نیست و مثلا وضعیتش آبی هست یا اینکه دفاع کردن درست رو بلد نیستی.اگر بخوای در مورد دفاع خوب و درست من میتونم کامل توضیح بدم چون من خودم استاد دفاع کردن و گل کم خوردن هستم:20:
اگه باعث زحمت نیست در این موارد توضیح بدید.البته من خودم از نکات شما و دیگر اساتید استفاده می کنم همیشه
در مورد دفاع کردن بگم من همیشه وقتی بازیکن حریف پا به توپ هست دکمه مخصوص دفاع را می چسبم تا توپ را از بازیکن حریف بگیرم
متشکر

sajjad147
22-01-2010, 20:38
آقایون نظرتون راجب این چیه

M A X I M U M
22-01-2010, 21:06
سلام دوستان
امروز براي اولين بار بر روي كامپيوتر بازي رو بر روي كيفيت تصوير 1920x1080 بازي كردم يعني Full HD
با مشخصات High بازي فوق العاده بود
گرافيك استثنايي
اگه شد براتون چند تا عكس مي گيرم
تماشاگرا عالي شده بودن درست مثل تماشاگراي NBA :دي

D r i v e r
22-01-2010, 21:13
سلام
دوستان من دیروز مستر لیگ رو شروع کردیم
ولی توی ذوقم خورد
ظاهر ساده pes 2009 کجا و پیچیدگی این کجا!
-----------------------------------
حالا 2 - 3 تا سوال دارم
اول اینکه توی pes 2009 قبل از هر بازی یه جلسه تمرین بود که وضعیت بازیکن ها معمولا بهتر میشد و بعضی هم بدتر و بعضی هم تغییر نمیکرد
توی 2010 هم همچین چیزی هست؟
چه قسمتی؟
فصل نقل و انتقالات اول فصل باز هست؟
توی پنجره نقل و انتقالت مشخصات بازیکن های تیم های دیگه نمایش داده نمیشه؟
مثل سرعت و دقت شوت و قدرت و ...؟

بردیا
22-01-2010, 21:38
پچ های مهم و معروف این نسخه بازی تقریبا اینا هستن البته پچ SM رو هم باید اضافه کنیم که بر مبنای فوتبال ایتالیا طراحی شده .

شما باید بر حسب نیازت یک پچو انتخاب کنی ( بیشتر مستر لیگ مد نظره ) :

پچ کوکا کولا برای فوتبال انگلیس طراحی شده ( لیگ دسته یک انگلیس به همین نام معروفه )

پچ PESEDIT که الان شماره 1.5 منتشر شده برای لیگ آلمان طراحی شده .

و پچ SM PATCH که الان آخرین نسخش 3.9.1 هستش برای فوتبال ایتالیا ساخته شده .

توی این پچها لیگ دسته یک و دسته دو طراحی شده و اسم تیمها , لیگها , بازیکنان , چنت ها , ترکیب تیمها , بعضا چهره ها , آخرین نقل و انتقالات , ترکیب اصلی و فرمیشن بعضی از تیمها , پیراهن درست و اصلی تمام تیمها , آرم تمام باشگاهها , چهره درست بعضی از بازیکنان که در دیفالت بازی نیست و چند مورد دیگه درست و دقیق طراحی شده .

..........................

آیا همشون با هم قابلیت نصب رو دارن که یه دیتابیس کامل داشته باشیم؟(به جز گیمینگ اکسس)
چون من تا حالا پچ دیگه ای جز گیمینگ اکسس استفاده نکردم و این پچ یکش رو هم نتونستم هنوز دانلود کنم

mani_2004_2006
22-01-2010, 22:22
سلامن علیکم . دوتا سوال

1- چه جوری بازیکنای کلاسیک رو آزاد کنم ؟

2- فایلی چیزی هست که بشه اسامی بازیکنای کلاسیک رو درست کرد ؟

کسی نبود جواب ما رو بده ؟ :41:

mohsensoft
22-01-2010, 23:11

من هر چی گشتم نفهمیدم این کدوم بازیکن استقلاله
هر کی فهمید به ما هم بگه

D r i v e r
22-01-2010, 23:17
هر کی فهمید به ما هم بگه
مجیدی نیست؟
البته از نظر من بیشتر شبیه کارلوس توز هست تا مجیدی :31:
عکس از روبرو که صلا شبیه مجیدی نیست
حالا کی گفته که مجیدی هست که من هی دارم مجیدی رو به این نسبت میدم؟

mohsensoft
23-01-2010, 00:09
مجیدی نیست؟
البته از نظر من بیشتر شبیه کارلوس توز هست تا مجیدی :31:
عکس از روبرو که صلا شبیه مجیدی نیست
حالا کی گفته که مجیدی هست که من هی دارم مجیدی رو به این نسبت میدم؟

نه بابا
مجیدی اگه این شکلی باشه خودشو از بالای برج میلاد پرت میکنه پایین :دی
کلا بهتره خود این دوستمون بیاد بگه کیه
آخه این مدل مو رو هیچ کدوم از بازیکن های استقلال ندارن

Spaniuly
23-01-2010, 00:16
وقتشو بیشتر کن

خوب عزیز جان اول بگو کیه ما هم نظر بدیم دیگه.

T I M S A R
23-01-2010, 00:24
دوستان چجور میشه سرعت گیم پلی رو توی نسخه Xbox 360 افزایش داد.

meragj2
23-01-2010, 01:01
كسي سيو از بازي داره كه اسم ها درست باشه؟

ashe
23-01-2010, 11:50
دوستان چجور میشه سرعت گیم پلی رو توی نسخه Xbox 360 افزایش داد.
فک نکنم همچین کاری بشه کرد هر چند همین جوریشم سرعت گیم پلی بالاست...

ashe
23-01-2010, 12:30
سلام
ولی توی ذوقم خورد
حالا 2 - 3 تا سوال دارم
اول اینکه توی pes 2009 قبل از هر بازی یه جلسه تمرین بود که وضعیت بازیکن ها معمولا بهتر میشد و بعضی هم بدتر و بعضی هم تغییر نمیکرد
چه قسمتی؟
سلام
اتفاقا تو این نسخه خیلی easy user شده به نظر من چون من خودم اصلا تا قبل این نسخه طرف مستر نرفنه بودم به خاطر پیچیدگیش ولی حالا خیلی جم جور تر شده...
در مورد سوال اولتون تو این نسخه شما خودتون به صورت مستقیم تمرین نمیکنید شما فقط باید هر مهارتی که دوس دارین بازیکنتون به دست بیاره و تو اون ضمینه بیشتر پیشرفن کنه رو از قسمت Focus Point ...Trainingتعیین میکنید و بعدش بصورت خودکار خودش پیشرفت میکنه... فک کنم اگه coach level و Athletic trainer بهتری داشته باشی سطح پیشرفت بیشتر میشه ...
سوال دوم رو متوجه نشدم منظورتون چیه...نقل انتقالات اول فصل...وسط فصل و آخر هر فصل باز هست...
واسه اینکه مشخصات بازیکن دلخواهت که قصد خریدشون رو داری ببینی اول باید بزاریشون تو Scout list بعد چند هفته اسکات تیم اطلاعات کاملی بهتون میده مثه درجه رضایتش از تیمش هر چی این کمتر باشه و اون نوار قرمز رنگ بیشتر باشه امکان جزب اون بازیکنم بیشتره به نظر من هر بازیکنی که در نظر داری بگیری از اول فصل بزارش تو اسکات لیست خود اسکات راضیش میکنه و اون نوار قرمز رضایت مندی بازیکن بیشتر میشه البته به لول اسکاتت و اعتبار باشگاه هم بستگی داره..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی نبود جواب ما رو بده ؟ :41:
اگه بری تو Gallery ...Track Record...Classic Playe نوشته چه جوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidgame
23-01-2010, 12:35
سلام
ولی توی ذوقم خورد
حالا 2 - 3 تا سوال دارم
چه قسمتی؟
دوست عزیز نگران نباش درسته ظاهرش پیچیده است ولی کم کم بهش عادت می کنی.در ضمن من چند صفحه قبل فکر کنم صفحه 946 یکمی در مورد این بازی توضیح دادم.اگر سوالی داشتی میتونی راحت توی این تاپیک بپرسی
در مورد سوال اول نه توی این شماره نیستش و هیچ قسمتی وجود نداره ولی همون طور که قبلا توضیح دادم آمادگی بازیکن به چیزهایی مثل بازی قبلی و خستگی و مصدوم نشدن و ... ربط داره
در مورد سوال سوم باید بگم که یه قابلیت جدید و خیلی خوب به بازی اضافه شده که شما در کل فصل میتونی بازیکن بخری و مطمئن باش که به این خاطر جذابیت بازی بیشتر شده.البته در کل فصل میتونی با بازیکن قرارداد ببندی ولی مثلا اگر فصل نقل وانتقالات اول فصل یعنی ماه آگوست گذشته باشه شما مثلا اگر یه ماه بعد با بازیکن قراداد ببندی اون بازیکن همون موقع به تیم اضافه نیمشه و در اولین هفته از نقل وانتقالات ژانویه یا همون نیم فصل به تیمت اضافه میشه.
در مورد سوال چهارم باید بگم شما برای نشان دادن خصوصیات بازیکن باید اونو اول به لیست خودت اضافه کنی وبعد از چن هفته خصوصیات بازیکن نشان داده میشه که مدت آن به Scout تیمت بستگی داره
در ضمن دوستان من الان اینترنت dial up دارم و تازه خیلی کم اینترنت میام .الان میخوام یه اینترنت خیلی پر سرعیت از یه آشنایی بخرم البته جاش شاید این جا نباشه ولی دعا کنید این اینترنت جور شه من قول میدم هر آموزش و هر چیزی که دوستان بخوان سریع جواب بدم:31:حتی حاظرم اون دوستانی که خونشون به من نزدیک هست بیان از این اینترنت من استفاده کنند:31::31::31: چون اینترنش واقعا خیلی پرسرعت هست و اون جوری من دیگه همش آنلاین هستم

4039
23-01-2010, 14:00
سلام به همه دوستان خوبم

من دیروز نرم افزار ویرایش صدای Adobe Audition رو دانلود کردم که توی بخش افکتهای این برنامه دو تا افکت ورزشگاه ( ورزشگاههای بزرگ و پر جمعیت و ورزشگاه کوچیک ) بصورت پیش فرض وجود داره من روی چنتهای اختصاصی تیمها این افکت رو قرار دادم که با اینکار چنتها خیلی واقعی شدن و صدای واقعی تشویق و سرودهای تماشاگران , حس جو ورزشگاهها رو شدیدا به گیمر منتقل میکنه . حجم این برنامه معروف 45 مگ میشه . اگه خواستید یک نمونه براتون میزارم اینجوری میتونید تفاوت بوجود اومده رو به وضوح احساس کنید .

آیا همشون با هم قابلیت نصب رو دارن که یه دیتابیس کامل داشته باشیم؟(به جز گیمینگ اکسس)
چون من تا حالا پچ دیگه ای جز گیمینگ اکسس استفاده نکردم و این پچ یکش رو هم نتونستم هنوز دانلود کنم
من متوجه منظور شما از دیتا بیس کامل نشدم این پچ ها همشون کامل هستن و فرق اصلیشون در لیگ دسته دوم اونهاست که بر اساس اون لیگ چنتها اسامی و خیلی چیزهای دیگه متفاوت میشه .
اصلا اینجوری غیر ممکنه همزمان برای یک تیم چند چنت یا چند آرم و یا چند اسم و .... وجود داشته باشه .
شما بیشتر به کدوم قسمت بازی علاقه مند هستی ؟ اگه بیشتر مستر لیگو بازی میکنی لاجرم باید یک لیگ اروپایی رو مشخص کنی و بر این اساس پچ مورد نظرو دانلود کنی . اما اگه امکان دانلود این پچ ها رو نداری و یا مرتب بودن تمام جزئیات برات مهم نیست فقط یک آپشن فایل بگیر و بقیه کاستیها رو رو خودت کم کم دانلود کن و درستشون کن . اگه آپشن فایل pesedit یا sm patch و یا کوکا کولا رو خواستی من میتونم یک جا آپلودکنم ( پچ گیمینگ اکسس رو ندارم که آپشنشو آپلود کنم ) .

بردیا
23-01-2010, 14:59
من متوجه منظور شما از دیتا بیس کامل نشدم این پچ ها همشون کامل هستن و فرق اصلیشون در لیگ دسته دوم اونهاست که بر اساس اون لیگ چنتها اسامی و خیلی چیزهای دیگه متفاوت میشه .
اصلا اینجوری غیر ممکنه همزمان برای یک تیم چند چنت یا چند آرم و یا چند اسم و .... وجود داشته باشه .
شما بیشتر به کدوم قسمت بازی علاقه مند هستی ؟ اگه بیشتر مستر لیگو بازی میکنی لاجرم باید یک لیگ اروپایی رو مشخص کنی و بر این اساس پچ مورد نظرو دانلود کنی . اما اگه امکان دانلود این پچ ها رو نداری و یا مرتب بودن تمام جزئیات برات مهم نیست فقط یک آپشن فایل بگیر و بقیه کاستیها رو رو خودت کم کم دانلود کن و درستشون کن . اگه آپشن فایل pesedit یا sm patch و یا کوکا کولا رو خواستی من میتونم یک جا آپلودکنم ( پچ گیمینگ اکسس رو ندارم که آپشنشو آپلود کنم ) .

آپشن و پچ گیمینگ اکسس رو دارم ولی خب الان دارم مسترلیگ با تاتنهام میرم که خب تیمای دسته دومش الزمالک و این صوبتا هستش
پس همون پچ کوکاکولا رو دانلود کنم و بعد با یه کیت سرور اضافه بکنم به فایلای اصلی بازی؟

4039
23-01-2010, 16:22
آپشن و پچ گیمینگ اکسس رو دارم ولی خب الان دارم مسترلیگ با تاتنهام میرم که خب تیمای دسته دومش الزمالک و این صوبتا هستش
پس همون پچ کوکاکولا رو دانلود کنم و بعد با یه کیت سرور اضافه بکنم به فایلای اصلی بازی؟

هر ساله گیمینگ اکسس پچ هایی میسازه که تیمهای other league براساس آراء کاربران انتخاب میشه بنابراین چندان برای مستر لیگ جالب نیست چون لیگ دسته دو غیر واقعی میشه .
ای کاش شما قبل از شروع مستر لیگ این مساله رو توی تاپیک عنوان میکردی حالا اگه شما بخوای پچ لیگ انگلیس رو دانلود کنی تمام تغییرات روی سیو مستر لیگت اعمال نمیشه مگر اینکه دوباره یک مستر لیگ شروع کنی .به هر حال تیمی که توی مستر لیگ ساختیو باید قیدشو بزنی به نظر من اینکار ارزش داره چون من در زمان ساخت این پچ شاهد بودم که بچه ها چقدر روش زحمت کشیدن و چقدر اینکار طول کشید .

این پچ این تغییرات رو در بازی اعمال میکنه :

- تمام تیمهای دسته اول انگلیس ( جام کوکا کولا )
-پیراهن اصلی بازیکنان لیگ برتر و کوکا کولا
- اضافه شدن بوندسلیگا
- پیراهن اصلی تیمهای موجود در لیگ های مختلف
- تیم های حاضر در لیگ قهرمانان اروپا
- پیراهن اصلی تمام تیمهای حاضر در لیگ قهرمانان
- چنتهای لیگ قهرمانان
- اسامی درست بازیکنان تیمهای ملی
- پیراهن اصلی بعضی از تیمهای ملی
- لوگوهای قبل و بعد از ریپلی بازی برای تمام لیگها
- اسکور برد ESPN
-اسپانسورهای واقعی برای مستر لیگ
- موزیک ورودی فیفا و EPL
- کارتهای مهارتی درست برای بازیکنان منطبق با مهارتهای بازیکنان در دنیای واقعی فوتبال
- مجموعه توپهای مختلف
- مجموعه ای از کفش های بازیکنان
- آرم های واقعی لیگهای مختلف ( مستر لیگ , BAL و لیگ )
- رنگ اصلی شماره ها و فونت در لیگ قهرمانان
- تصحیح بازیکنانی که در دیفالت بازی چند بار تکرار شدن
- آخرین نقل و انتقالات
- ترکیب اصلی تیمها بر اساس ترکیب واقعی اونها
- انتخابگر اسکوربرد و همینطور ادبرد و داور ( REF )
- آرم های داخل تونل ورودی بازیکنان
- و چند مورد دیگه

متناسب با ورژن 1.3 بازی

این افراد برای ساخت این پچ همکاری داشتن :

Myself
SMcCutcheon
juce and robbie
wild@,
stelios
Obocaman

سایز این پچ : 305 مگ

sajjad147
23-01-2010, 18:07
معلوم نبود کیه؟؟؟؟؟

sajjad147
23-01-2010, 18:14
هر کی فهمید به ما هم بگه

ای بابا آفرین بر این همه دقت درسته که فیس صفحه قبل خیلی ناشیانه درست شده بود اما شما باید میفهمیدید که سید صالحیه که امروز هم برای استقلال یه گل زیبا زد

ebibarati
23-01-2010, 18:50
سلام
ولی توی ذوقم خورد
حالا 2 - 3 تا سوال دارم
چه قسمتی؟

بابا برو درستو بخون مستر لیگ واسه چته :thumbsup:
ولی خدایی حال می کنی این آرسنال چه میکنه امیرجون :18:
این 2010 اکثراً چیزای 2009 رو داره تازه کمی پیشرفته تر باید یه کم حوصله به خرج بدی

ebibarati
23-01-2010, 18:59
چون اینترنش واقعا خیلی پرسرعت هست و اون جوری من دیگه همش آنلاین هستم

وحید جون همین جور هم هروقت من اومم که انلاین هستی :18: اگه پرسرعت بشی فکر کنم فروم رو بترکونی :21::27::31:

vahidgame
23-01-2010, 19:09
وحید جون همین جور هم هروقت من اومم که انلاین هستی :18: اگه پرسرعت بشی فکر کنم فروم رو بترکونی :21::27::31:
آره دیگه:31::31::31::31:
من الان دنبال یه سری آموزش های تصویری هستم که بذارم دوستان اگه میشه بگن در چه مورد بیشتر مشکل دارن تا من در اون مورد بذارم.

M A X I M U M
23-01-2010, 19:18
در مورد دایوینگ یا همون فریب داور چیزی داری؟

وین رونی
23-01-2010, 20:07
در مورد دایوینگ یا همون فریب داور چیزی داری؟

کلیدهای shift+delete ببخشید کلیدهای R1+L1+L2 نتیجه=یک کارت زرد از داور

vahidgame
23-01-2010, 20:33
کلیدهای shift+delete ببخشید کلیدهای R1+L1+L2 نتیجه=یک کارت زرد از داور
بابا وین رونی جان الان 4 تا گل برای منچستر زدی خیلی حال کردی:31::31::31: راستی دیروز سوالت چی بود من الان یادم رفت:31:

pishoolii
23-01-2010, 21:52
سلام به همه دوستان خوبم

من دیروز نرم افزار ویرایش صدای Adobe Audition رو دانلود کردم که توی بخش افکتهای این برنامه دو تا افکت ورزشگاه ( ورزشگاههای بزرگ و پر جمعیت و ورزشگاه کوچیک ) بصورت پیش فرض وجود داره من روی چنتهای اختصاصی تیمها این افکت رو قرار دادم که با اینکار چنتها خیلی واقعی شدن و صدای واقعی تشویق و سرودهای تماشاگران , حس جو ورزشگاهها رو شدیدا به گیمر منتقل میکنه . حجم این برنامه معروف 45 مگ میشه . اگه خواستید یک نمونه براتون میزارم اینجوری میتونید تفاوت بوجود اومده رو به وضوح احساس کنید .

حسین جان این فابل 45 مگیی که گفتی رو میشه بزاری؟

من یه فایل خیلی بزرگ از صدای تماشاچیا رو دانلود کردم ( همونی که 1 گیگ و خوورده ای بود ) ، جالب هست اما آدم نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه چون کاری به فضای بازی نداره و چه توو حمله باشه چه توو دفاع همونو میخوونه... اینی که تو میگی این مشکل رو میتوونه حل کنه و صداهارو واقعی تر جلوه بده؟

mohsensoft
23-01-2010, 22:19
من هم پچ گیمینگ اکسس رو نصب کردم و اتفاقا با تاتنهام هم دارم توی مستر لیگ بازی میکنم !!!!!
اما اینایی که شما میگی اصلا نیست و تیم های دسته دومش هم تیم های درست و حسابی هستن و مثلا توی همون لیگ انگلیس تیم های انگلیسی به لیگ برتر میان نه الزمالک!!

vahidgame
23-01-2010, 22:40
من یه فایل خیلی بزرگ از صدای تماشاچیا رو دانلود کردم ( همونی که 1 گیگ و خوورده ای بود ) ، جالب هست اما آدم نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه چون کاری به فضای بازی نداره و چه توو حمله باشه چه توو دفاع همونو میخوونه... اینی که تو میگی این مشکل رو میتوونه حل کنه و صداهارو واقعی تر جلوه بده؟
به نظر من صداهای بازی که خیلی عالی کار شده و مخصوصا صدای تماشگران خیلی عالی هستش. با هر تیمی رفتم حتی مثلا تیمی مثل اودینزه یا بوردو تماشگران صداهاشون خیلی واقعی بوده و تیم خودشون رو با اسم تشویق می کنند.فکر نکنم نیاز به چیزی داشته باشه:46:

من هم پچ گیمینگ اکسس رو نصب کردم و اتفاقا با تاتنهام هم دارم توی مستر لیگ بازی میکنم !!!!!
اما اینایی که شما میگی اصلا نیست و تیم های دسته دومش هم تیم های درست و حسابی هستن و مثلا توی همون لیگ انگلیس تیم های انگلیسی به لیگ برتر میان نه الزمالک!!

آقا میشه در مورد این پچ بیشتر توضیح بدین؟مثلا لیگ آلمان بازیکنانش چه جوری هستش؟ من یه پچ گرفته بودم که لیگ دسته دوم آلمان رو داشت و خیلی خوب نبود و خیلی زور داشت که توی مسترلیگ مثلا بازیکنانی آلمانی آن قدر پیشرفت کنند:20:

shahi666
23-01-2010, 22:41
Money Master League 2010

-----------------------------------------

این پچ صدا رو هم تست کنید ببینید بدرد بخور هست ؟

Reza Azimy_RW
23-01-2010, 23:16
به نظر من صداهای بازی که خیلی عالی کار شده و مخصوصا صدای تماشگران خیلی عالی هستش. با هر تیمی رفتم حتی مثلا تیمی مثل اودینزه یا بوردو تماشگران صداهاشون خیلی واقعی بوده و تیم خودشون رو با اسم تشویق می کنند.فکر نکنم نیاز به چیزی داشته باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر صداگذاری اگه FIFA 09 رو بازی کنید میفهمید صداگدذاری واقعی یعنی چی ! خیلی فوق العادس ! FIFA 10 ور نتونستم دووم بیارم بازی کنم ببینم صداگذاریش در چه حده !

keuo
23-01-2010, 23:34
چند تا سوال داشتم دوستان
1- بچه ها چرا هر کاری میکنم نمیشه آتلاین بازی کرد؟ لطفا کمک کنین ...
2- بهترین پچی که لباس ها و اسم هارو درست میکنه میشه لینکش رو بذارین ؟
مرسی ;)

vahidgame
23-01-2010, 23:50
از نظر صداگذاری اگه FIFA 09 رو بازی کنید میفهمید صداگدذاری واقعی یعنی چی ! خیلی فوق العادس ! FIFA 10 ور نتونستم دووم بیارم بازی کنم ببینم صداگذاریش در چه حده !
دوست عزیز شاید جای مقایسه توی این تاپیک نباشه:20: شما اگر اطالاعات خودت در مورد هر دو بازی بالا هستش حتما به گروه مقایسه pes2010 و fifa10 بپیوند

Mehdi.ss
24-01-2010, 00:02
چند تا سوال داشتم دوستان
1- بچه ها چرا هر کاری میکنم نمیشه آتلاین بازی کرد؟ لطفا کمک کنین ...
2- بهترین پچی که لباس ها و اسم هارو درست میکنه میشه لینکش رو بذارین ؟
مرسی ;)
از پچ آرمین جان استفاده کن ، کم حجم و تکمیل

4039
24-01-2010, 00:12
حسین جان این فابل 45 مگیی که گفتی رو میشه بزاری؟

این که من گفتم فایل نیست یک برنامست که میشه باهاش افکت ورزشگاه رو روی چنت ها پیاده کرد . منم حدود 700 مگ چنت دانلود کردم . همونطوریکه خودت هم متوجه شدی این چنت ها رو مردم از توی ورزشگاه ضبط کردن اما انعکاس صدا ورزشگاه درشون وجود نداره چون فقط صدای همون عده دور و برشونه .اما با این برنامه میشه به صدای تماشاگران افکت خوبی داد ( حالت انعکاس و پیچیدن صدا در محیط ورزشگاه ) .

این آدرس نسخه 1.5 این برنامست کرک برنامه هم همونجا وجود داره :

اما در مورد اینکه شما گفتی صدای تماشاگران تغییر نمیکنه باید بگم یکی دو ماه پیش یک نفر فایلهای مربوط به واکنش تماشاگران رو ساخت که یکی از بچه ( مهدی ) اونا رو توی تاپیک خودمون گذاشت . اگه تا الان دانلودشون نکردی باید بگم خیلی ضرر کردی چون خیلی به بازی هیجان میدن . این فایلها مربوط میشه به واکنش تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمین مثل موقعیتهای خطرناک , به ثمر رسیدن گل , واکنش به تصمیمات داوری و مسائلی از این دست . توی تاپیک ویرایش بازی آدرسش هست .

tosan622
24-01-2010, 01:13
سلام.

چون من توی این سایت تازه کار هستم احتمالا این پست من بعد از تایید شدن توسط مسئولین سایت درج خواهد شد. بنا بر این خواهش میکنم اگر این پست رو در صفحات قبل از آخر دیدید لطفا از دادن جواب دریغ نفرمایید.

من یک مشکل بزرگ دارم. وقتی formation میزنم یا به اصطلاح تیم رو ارنج میکنم و بعد formation رو save میکنم بازیکنهایی که در داخل formation گذاشتم save نمیشن. یعنی بعد از اینکه formation رو load میکنم بازیکنهایی که بصورت default در داخل formation قرار دارن میان توی ارنج. و فقط شیوه بازی
مثلا (3-3-4) و استراتژی save میشه.

اگر بصورت واضحتر بگم بازیکنهایی که خودم از داخل ذخیره ها گذاشتم تو ترکیب اصلی تحت هیچ شرایطی save نمیشن. و در بازی بعدی مجبورم خودم دوباره همه بازیکنها رو بصورت دستی بچینم تو ترکیب اصلی.

که این خیلی وقت میگیره !! تو رو خدا اگه میتونین به من کمک کنین.

در ضمن من نسخه اصلی رو دارم. یعنی دمو نیستش.

از هر کسی که این رو میخونه و یا جواب میده بسیار متشکرم.

پیروز باشید.

pishoolii
24-01-2010, 01:47
این که من گفتم فایل نیست یک برنامست که میشه باهاش افکت ورزشگاه رو روی چنت ها پیاده کرد . منم حدود 700 مگ چنت دانلود کردم . همونطوریکه خودت هم متوجه شدی این چنت ها رو مردم از توی ورزشگاه ضبط کردن اما انعکاس صدا ورزشگاه درشون وجود نداره چون فقط صدای همون عده دور و برشونه .اما با این برنامه میشه به صدای تماشاگران افکت خوبی داد ( حالت انعکاس و پیچیدن صدا در محیط ورزشگاه ) .

این آدرس نسخه 1.5 این برنامست کرک برنامه هم همونجا وجود داره :

اما در مورد اینکه شما گفتی صدای تماشاگران تغییر نمیکنه باید بگم یکی دو ماه پیش یک نفر فایلهای مربوط به واکنش تماشاگران رو ساخت که یکی از بچه ( مهدی ) اونا رو توی تاپیک خودمون گذاشت . اگه تا الان دانلودشون نکردی باید بگم خیلی ضرر کردی چون خیلی به بازی هیجان میدن . این فایلها مربوط میشه به واکنش تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمین مثل موقعیتهای خطرناک , به ثمر رسیدن گل , واکنش به تصمیمات داوری و مسائلی از این دست . توی تاپیک ویرایش بازی آدرسش هست .

توو پست صفحه اول گشتم همچین چیزی رو پیدا نکردم! ، فقط از صدای تماشاچیا هموون 1 گیگیه هستش که فکر نمی کنم منظورت اوون بووده باشه.. شاید مهدی یادش رفته اوونو توو صفحه اول بزاره... اگه لینک دانلودشو داری بزار حسین جان مرسی...

4039
24-01-2010, 11:41
توو پست صفحه اول گشتم همچین چیزی رو پیدا نکردم! ، فقط از صدای تماشاچیا هموون 1 گیگیه هستش که فکر نمی کنم منظورت اوون بووده باشه.. شاید مهدی یادش رفته اوونو توو صفحه اول بزاره... اگه لینک دانلودشو داری بزار حسین جان مرسی...

نه این حجمش حدود 10 مگ میشه قراره نسخه بعدیش هم بیاد فعلا اینو بگیر اگه خبری از فایلهای جدید شد توی تاپیک میزارم .

این فایل روی چنت ها تاثیر گذار نیست .
اما این موارد رو تغییر میده :
- وارد شدن حریف صاحب توپ به داخل محوطه جریمه
- موقعیتهایی که از دست میره
- مهار کردن توپ بوسیله دروازه بان
- شادیها
- ضربات آزاد
- پنالتی
- پنالتیهایی که تبدیل به گل نمیشن ( زمانیکه پنالتی توسط حریف به هدر میره )
- خطاها
- حمله دسته جمعی و پر تعداد
- جشن قهرمانی
- ورودی بازیکنان
صدای توپ :
- در زمان برخورد با زمین
- شوت
- پاس
- هد
-برخورد با تیرک افقی و عمودی دروازه
- سوت جدید داور
- و موارد دیگه

این چند مورد از این فایلها حذف شده :
- صدای توپ در زمان حرکت با توپ , استپ سینه و دویدن با توپ

نکته :
- هنوز بعضی از صداها به بازی اضافه نشده .
- این پچ با استادیومهای پر کار میکنه .

mohsen_gh1991
24-01-2010, 12:46
سلام
توی مستر لیگ چطوری باید یه بازیکن بخرم من یه دونه از داخل youth team خریدم ولی به لیست بازیکنام اضافه نشد. کلا هر کی بلده در مورد انتخاب اسپانسر و خرید بازیکن یه مختصر توضیحی بده.ممنون.

vahidgame
24-01-2010, 13:15
من الان میخوام با تصویر یه سری چیزها که شاید به درد دوستان بخره را بگم.
در تصویر زیر یک بازیکن می بینید که قبلا در موردش صحبت کردم.واقعا خیلی پیشرفت میکنه.به همه توصیه می کنم این بازیکن رو حتما بخرید.توی این تصویر این بازیکن 90 هستش ولی اگر شما کارتهای مهارتی مخصوص دفاع ها رو بخرید حتی از 95 هم بالاتر میره.

در تصویر زیر عکس یک دروازه بان بسیار خوب رو می بینید که واقعا پیشرفت زیادی می کنه.اگر این دروازه بان رو زودتر بخرید و دو کارت مهارتی تک به تک گیری و پنالتی گیری رو بخرید این دروازه بان از بوفون هم بهتر میشه و حتی تا بالای 95 هم می رسه.
غیر از این توضیحات با این تصویر میخوام توضیحات دیگه ای هم بدم.در این تصویر شما یک بازیکن به نام Benaglio که سمت راستش یک علامتی داره که با بازیکن های دیگه فرق داره این علامت یعنی که این بازیکن به طور کامل از باشگاه خودش ناراضی هست و صد در صد میخواد از باشگاه خودش جدا بشه و به همین خاطر خریدن همچنین بازیکنی خیلی راحت هست.همچنین بازیکن های دیگه هم یک چیزی شبیه قلب در گوشه سمت راست اسمشون هستش که همون طور که می بینید بعضی ها با رنگ صورتی بیشتر پر هستند که این نشون میده که بازیکن در باشگاه خودش دارای رضایت بالایی هستش وهمون طور که می بینید بازیکنی به نام Lahm اصلا در آن رنگ صورتی دیده نمی شود و به صورت سفید کامل هست یعنی این بازیکن محبوبیت و رضایت کافی از باشگاه نداره و به زودی مثل اون بازیکن که اول گفتم میشه و از باشگاه جدا میشه.البته این بازیکن ها معمولا در لیست فروش تیمشون هستن و گرنه این قدر رضایتشان پایین نمی شود.

mohsen_gh1991
24-01-2010, 13:32
من الان میخوام با تصویر یه سری چیزها که شاید به درد دوستان بخره را بگم.
در تصویر زیر یک بازیکن می بینید که قبلا در موردش صحبت کردم.واقعا خیلی پیشرفت میکنه.به همه توصیه می کنم این بازیکن رو حتما بخرید.توی این تصویر این بازیکن 90 هستش ولی اگر شما کارتهای مهارتی مخصوص دفاع ها رو بخرید حتی از 95 هم بالاتر میره.

در تصویر زیر عکس یک دروازه بان بسیار خوب رو می بینید که واقعا پیشرفت زیادی می کنه.اگر این دروازه بان رو زودتر بخرید و دو کارت مهارتی تک به تک گیری و پنالتی گیری رو بخرید این دروازه بان از بوفون هم بهتر میشه و حتی تا بالای 95 هم می رسه.
غیر از این توضیحات با این تصویر میخوام توضیحات دیگه ای هم بدم.در این تصویر شما یک بازیکن به نام Benaglio که سمت راستش یک علامتی داره که با بازیکن های دیگه فرق داره این علامت یعنی که این بازیکن به طور کامل از باشگاه خودش ناراضی هست و صد در صد میخواد از باشگاه خودش جدا بشه و به همین خاطر خریدن همچنین بازیکنی خیلی راحت هست.همچنین بازیکن های دیگه هم یک چیزی شبیه قلب در گوشه سمت راست اسمشون هستش که همون طور که می بینید بعضی ها با رنگ صورتی بیشتر پر هستند که این نشون میده که بازیکن در باشگاه خودش دارای رضایت بالایی هستش وهمون طور که می بینید بازیکنی به نام Lahm اصلا در آن رنگ صورتی دیده نمی شود و به صورت سفید کامل هست یعنی این بازیکن محبوبیت و رضایت کافی از باشگاه نداره و به زودی مثل اون بازیکن که اول گفتم میشه و از باشگاه جدا میشه.البته این بازیکن ها معمولا در لیست فروش تیمشون هستن و گرنه این قدر رضایتشان پایین نمی شود.
دمت گرم .این کارتا رو از کجا باید خرید؟در ضمن به داد اون پست بالای سرت هم برس البته اگه دوست داری.دوم اینکه کنار کلمه player تو عکسایی که گذاشتی چنتا علامته (اون قلب شکلک و کره زمین) اونا به چه دردی میخورن؟

vahidgame
24-01-2010, 13:55
دمت گرم .این کارتا رو از کجا باید خرید؟در ضمن به داد اون پست بالای سرت هم برس البته اگه دوست داری.
دوست عزیز به صفحه 944 این تاپیک یه سری بزن.من در مورد مسترلیگ یکمی توضیح دادم.در این جا فکر کنم در مورد کارت ها توضیح دادم:

specialist Training:این قسمت یک قسمت نسبتا جالب و مفیدی است.این قسمت شامل 2 بخش است. در بخش اول یعنی Position شما می توانید تعیین کنید که بازیکن علاوه بر پستهایی که دارد پست جدیدی داشته باشد که قیمت این تمرین برای یادگیری پست جدید و همچنین دوره طول کشیدن آن در بالای صفحه نوشته شده است.در بخش دوم یعنی Skill Card شما می توانید کارتهای مهارت که رنگشان سبز هست را بخرید که کارتهای خیلی مفیدی هستند و من پیشنهاد می کنم هر چند وقت یک بار سعی کنید برای چند بازیکن این کارتها را بخرید.نکته قابل توجه این است که این کارتها در Overall Rating بازیکنان تاثیر دارند و مثلا اگر برای یک دروازه بان یک کارت پنالتی گیری بخرید بعد از این که 8 هفته گذشت و این کارت اعمال شد میانگین مهارت بازیکن 4 تا زیاد می شود.نکته دیگر این که شما موقعی که کارتها را می خرید از Teamwork بازیکن کم می شود و همچنین اگر برای بازیکن مسن و بازیکنانی که پسرفت می کنند این کارت ها را بخرید از ability آنها کم می شود و سعی کنید تا حد امکان برای بازیکنانی که بالای 30 سال هستند این کارتها را نخرید.

توی مستر لیگ چطوری باید یه بازیکن بخرم من یه دونه از داخل youth team خریدم ولی به لیست بازیکنام اضافه نشددوست عزیز مگه میشه. شما حتما بازیکن رو در فصل نقل و انتقالات نخریدی.اشکالی نداره اگر باهاش قرارداد بستی در اولین روز از نقل وانتقالات نیم فصل یا اول فصل به تیمت میاد.

کلا هر کی بلده در مورد انتخاب اسپانسر و خرید بازیکن یه مختصر توضیحی بدهدر مورد اسپانسر شما نمیتونی خودت انتخاب کنی و با توجه به عملکرد تیمت و قهرمانی هایی که میاری اسپانسرها باهات قراداد می بندند.در مورد خرید بازیکن خیلی سخت نیست و باید بهش عادت کنی.من در این مورد در صفحه های قبل خیلی توضیح دادم و اگه بخوای میتونی اونارو بخونی.ولی فقط بگم که شما باید اول بازیکن رو به لیست اضافه کنی که برای این کار باید بازیکن مورد نظر رو انتخاب کنی و add to list رو بزنی که این جوری بازیکن به لیست خرید شما اضافه میشه.بعد شما سعی کن از Team office گزینه Operating costs رو انتخاب کنی و از اون جا گزینه Scout را روی Level 5 بذار(فقط اول فصل یعنی ماه آگوست میتونی این کار رو بکنی) که با این کار شما راحتر میتونی بازیکن بخری و وقتی یه بازیکن توی لیست خرید اضافه کردی زودتر خصوصیات بازیکن پیدا میشه و اطلاعات درباره بازیکن بهت میده.بازم میگم صفحه های قبل رو حتما مطالعه کن.

ebibarati
24-01-2010, 14:23
ایول وحید جون کفیدم :18:
راجع به بازیکنایی که گفتی برای رئال بگیر چند تاشون رو تو لیست خرید گذاشتم میشه بگی کی میان ( البته میدونم گفتی نیم فصل یا اول فصل یا بعد از اتمام فصل راهی نداره سریعتر بیان :31:)
وقتی چند بازیکن رو تو لیست خرید گذاشتم دیگه بازیکن به لیست اضاف نمی شد و وقتی چند تا از بازیکنهای خودم رو تو لیست فروش گذاشتم باز تونستم به لیست اضاف کنم چه ربطی بین این دو هست مگه در یک تیم سقف بازیکن هم مطرح است یعنی کلا چند تا بازیکن میتونی داشته باشی

vahidgame
24-01-2010, 15:04
راجع به بازیکنایی که گفتی برای رئال بگیر چند تاشون رو تو لیست خرید گذاشتم میشه بگی کی میان ( البته میدونم گفتی نیم فصل یا اول فصل یا بعد از اتمام فصل راهی نداره سریعتر بیان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر قرارداد بستی و آخرای فصل هستی اولین روز نقل و انتقالات بازیکن به تیمت میاد که فکر یه هفته بعد از اینکه فصل تموم میشه هستش.

وقتی چند بازیکن رو تو لیست خرید گذاشتم دیگه بازیکن به لیست اضاف نمی شد و وقتی چند تا از بازیکنهای خودم رو تو لیست فروش گذاشتم باز تونستم به لیست اضاف کنم چه ربطی بین این دو هست مگه در یک تیم سقف بازیکن هم مطرح است یعنی کلا چند تا بازیکن میتونی داشته باشی

لیست خرید محدودیت داره و اون جوری نیست که 200 بازیکن بذاری توی لیستت:31:دقیقا نمیدونم چند تا میشه فکر کنم سی چهل تا باشه ولی وقتی لیستت پر بشه بخوای یه بازیکنو اضافه به لیستت کنی یه پیغام میده که لیستت پر هستش.در مورد سوال بعدی هیچ ربطی وجود نداره بین لیست خرید و لیست فروش.ولی در تیم سقف بازیکن وجود داره و شما در هر تیم میتونی تا 32 بازیکن داشته باشی.برای اینکه ببینی تیمت چه قدر جا داره از قسمت Player search گزینه Search by group رو انتخاب کن و بعد تیم خودت رو پیدا کن.اون جا نشون میده چه قدر جا داری. در ضمن اینو بگم اگر بازیکن میخوای زیاد بخری الان سعی که چند تا بازیکن بخری تا بتونی بازم در فصل نقل وانتقالات بازیکن بخری.البته من اصلا زیاد بازیکن خریدن بهت توصیه نمی کنم چون تیمت نا هماهنگ میشه.
راستی دوستان این آهنگ again and again این بازیو من هر وقت گوش می کنم خیلی باهاش حال می کنم برای شما همین جوری هست؟

وین رونی
24-01-2010, 15:26
آقا وحید اینترنتت درست شد؟
هروقت وقت کردی در مورد نحوه صحیح دفاع کردن توضیحی بده
یا اینکه اگه عقب بودیم چطور میشه یکپارچه حمله شد؟چه سیستی این موقع بهتره؟
من هروقت چهار سه سه می کنم با اینکه مهاجمهای گوش را هم به حالت CF در میارم اما باز هم تمایل میگیرن به گوشه زمین

Behnam_o2
24-01-2010, 15:54
سه عدد سوال
:

چرا وقتی دکمه های دستم رو از تو سیتینگ تنظیم میکنمو میام تو بازی ال 1 و ال2 دسته دومم جاهاشون عوض میشن باهم.دسته 1 درسته فقط2 اینطوری میشه! کسی این مشکلو داره؟؟؟؟یه دسته دیگه دارم شک نیست اونو که میزنم از این مشکلا نداره ولی این شکه این مشکلو داره
چطوری میشه آستین لباسا رو مثل آستین تیم تاتنهام کرد؟؟وقتی بازیکنا آستین بلند میپوشن

.

بعد از آپدیت کونامی آیا کفشهای بازی تعدادشون بیشتر شده؟؟؟؟؟

vahidgame
24-01-2010, 18:59
آقا وحید اینترنتت درست شد؟
هروقت وقت کردی در مورد نحوه صحیح دفاع کردن توضیحی بده
یا اینکه اگه عقب بودیم چطور میشه یکپارچه حمله شد؟چه سیستی این موقع بهتره؟
من هروقت چهار سه سه می کنم با اینکه مهاجمهای گوش را هم به حالت CF در میارم اما باز هم تمایل میگیرن به گوشه زمین

نه درست نشد.
در مورد دفاع کردن بخوام توضیح بدم خیلی میشه.فکر کنم چیزای اولیه رو صد در صد میدونی.کلا قبل از توضیح یه چیزی باید بگم این که باید کلا یکمی فوتبال بلد باشید یعنی مثلا یه سیستم درستی انتخاب کنید نه مثل یکی از دوستان که با 5 مهاجم و یک هافبک نفوذی بازی می کرد:20:باید حتما واقعیت رو در نظر بگیرید. اگر میخواد تیم قوی داشته باشید که راحت همه تیم ها رو ببره شما نباید حتما تعداد مهاجم ها رو زیاد کنید
در مورد دفاع کردن باید بگم که یکی مربوط به درون بازی هست که در اون شما مثلا موقعی که توپ دستتون نیست باید با پرس کردن دفاع کنید یعنی دکمه پاس رو بگیرید که خیلی ساده پرس می کنه و همین طور میتونید دکمه شوت رو بگیرن که چند نفری پرس میکنه یا بهترین راه این که دکمه پاس و شوت رو با هم بگیرید که اون جوری وحشتناک پرس میکنه و راحتر میشه توپو از بازیکن گرفت.فکر کنم این بخش دیگه بیشتر توضیح نخواد.یکی مربوط به بیرون بازی هست که شما باید سیستم و تنظیمات درستی انجام بدین. اگه در صفحه 944 این تاپیک قسمت game plan رو بخونی من یکمی فکر کنم توضیح دادم.اما خلاصه بگم که ابتدا باید ببینی تیمت چه بازیکنایی داره و چه سیستمی براش بهتره مثلا تیم انگلیس اصلا سیستمی مثل چهار -سه- سه برای اون مناسب نیست چون این تیم هافبک هاش نسبت به مهاجم هاش خیلی قوی تر هستند و غیر از رونی دیگه مهاجم فوق العاده ای نداره و به نظر من باید از همون سیستم پیش فرض خودش یعنی چهار-چهار-دو استفاده کنی یا از سیستم چهار-پنج-یک استفاده کنی. در سیستم چهار-چهار-دو شما باید کمتر لمپارد و جرارد هر جفتشون رو بذاری وسط چون در زمینه دفاعی خیلی قوی نیستند بیشتر هجومی هستن و شما میتونی جرارد رو بذاری مثلا گوشه و لمپارد و یه نفر دیگه مثل گرت بری رو بذاری وسط.در سیستم چهار-پنج-یک انعطاف بیشتری داری چون دو تا هافبک وسط(cm) میتونی بذاری و یه هافبک وسط نفوذی بذاری و مثلا توی این سیستم میتونی بعضی وقت ها رونی رو بذاری هافبک چپ که اتفاقا توی این پست هم خیلی خوب بازی میکنه. این توضیحاتو دادم که با توجه به بازیکنان سیستم بچینی. همچنین بخش Index از Set formation هم مهمه که در اون شما اول یه بازیکن رو انتخاب می کنی بعد گزینه اول از سمت چپ (برای هر بازیکنی) اگر انتخاب کنی میتونی سه تا گزینه انتخاب کنی که نشون میده بازیکن توی بازی چه جوری عمل کنه که شامل هجومی و دفاعی و متعادل هست که باید با توجه پست بازیکن و قابلیت اون اینارو انتخاب کنی که البته به طور پیش فرض برای هر بازیکنی خود کامپیوتر انتخاب میکنه و میتونی نغییرش بدی.
بعد در مورد اینکه عقب بودی چه جوری میشه حمله کرد باید بگم که این هم خیلی طولانی اگر بخوام توضیح بدم:20: ولی خلاصش اینکه یکی اینکه میتونی دکمه z رو بگیری و e رو چند بار بزنی تا اون مربعی که زیر تصویر هست تا آخر بره وقرمز بشه یعنی تیم کلا هجومی بشه.یه کار دیگه که باید دقت کنی تعویض هستش که باید دقت کنی و همیشه باید چند بازیکن خوب توی نیمکت داشته باشی

jak_1300
24-01-2010, 19:07
نه درست نشد.
در مورد دفاع کردن بخوام توضیح بدم خیلی میشه.فکر کنم چیزای اولیه رو صد در صد میدونی.کلا قبل از توضیح یه چیزی باید بگم این که باید کلا یکمی فوتبال بلد باشید یعنی مثلا یه سیستم درستی انتخاب کنید نه مثل یکی از دوستان که با 5 مهاجم و یک هافبک نفوذی بازی می کرد:20:باید حتما واقعیت رو در نظر بگیرید. اگر میخواد تیم قوی داشته باشید که راحت همه تیم ها رو ببره شما نباید حتما تعداد مهاجم ها رو زیاد کنید
در مورد دفاع کردن باید بگم که یکی مربوط به درون بازی هست که در اون شما مثلا موقعی که توپ دستتون نیست باید با پرس کردن دفاع کنید یعنی دکمه پاس رو بگیرید که خیلی ساده پرس می کنه و همین طور میتونید دکمه شوت رو بگیرن که چند نفری پرس میکنه یا بهترین راه این که دکمه پاس و شوت رو با هم بگیرید که اون جوری وحشتناک پرس میکنه و راحتر میشه توپو از بازیکن گرفت.فکر کنم این بخش دیگه بیشتر توضیح نخواد.یکی مربوط به بیرون بازی هست که شما باید سیستم و تنظیمات درستی انجام بدین. اگه در صفحه 944 این تاپیک قسمت game plan رو بخونی من یکمی فکر کنم توضیح دادم.اما خلاصه بگم که ابتدا باید ببینی تیمت چه بازیکنایی داره و چه سیستمی براش بهتره مثلا تیم انگلیس اصلا سیستمی مثل چهار -سه- سه برای اون مناسب نیست چون این تیم هافبک هاش نسبت به مهاجم هاش خیلی قوی تر هستند و غیر از رونی دیگه مهاجم فوق العاده ای نداره و به نظر من باید از همون سیستم پیش فرض خودش یعنی چهار-چهار-دو استفاده کنی یا از سیستم چهار-پنج-یک استفاده کنی. در سیستم چهار-چهار-دو شما باید کمتر لمپارد و جرارد هر جفتشون رو بذاری وسط چون در زمینه دفاعی خیلی قوی نیستند بیشتر هجومی هستن و شما میتونی جرارد رو بذاری مثلا گوشه و لمپارد و یه نفر دیگه مثل گرت بری رو بذاری وسط.در سیستم چهار-پنج-یک انعطاف بیشتری داری چون دو تا هافبک وسط(cm) میتونی بذاری و یه هافبک وسط نفوذی بذاری و مثلا توی این سیستم میتونی بعضی وقت ها رونی رو بذاری هافبک چپ که اتفاقا توی این پست هم خیلی خوب بازی میکنه. این توضیحاتو دادم که با توجه به بازیکنان سیستم بچینی. همچنین بخش Index از Set formation هم مهمه که در اون شما اول یه بازیکن رو انتخاب می کنی بعد گزینه اول از سمت چپ (برای هر بازیکنی) اگر انتخاب کنی میتونی سه تا گزینه انتخاب کنی که نشون میده بازیکن توی بازی چه جوری عمل کنه که شامل هجومی و دفاعی و متعادل هست که باید با توجه پست بازیکن و قابلیت اون اینارو انتخاب کنی که البته به طور پیش فرض برای هر بازیکنی خود کامپیوتر انتخاب میکنه و میتونی نغییرش بدی.
بعد در مورد اینکه عقب بودی چه جوری میشه حمله کرد باید بگم که این هم خیلی طولانی اگر بخوام توضیح بدم:20: ولی خلاصش اینکه یکی اینکه میتونی دکمه z رو بگیری و e رو چند بار بزنی تا اون مربعی که زیر تصویر هست تا آخر بره وقرمز بشه یعنی تیم کلا هجومی بشه.یه کار دیگه که باید دقت کنی تعویض هستش که باید دقت کنی و همیشه باید چند بازیکن خوب توی نیمکت داشته باشی

رو گيم پد كدوم دكمه رو بايد بزنيم واسه هجومي شدن تيم؟؟؟؟

M A X I M U M
24-01-2010, 19:35
L2 + R1 هجومي
L2 + R2 تدافعي

jak_1300
24-01-2010, 19:38
آقا سلام اينا برا چي عصباني هستن؟ چجوري بايد بفهمم واسه چي عصباني هستن؟

jak_1300
24-01-2010, 19:39
L2 + R1 هجومي
L2 + R2 تدافعي

مرسي از جوابت اين دكمه به غير از اين كارا چه كارهايه ديگه اي انجام ميدن؟

بردیا
24-01-2010, 20:09
خب دلیلشو نوشته
نیاز به استراحت دارن

vahidgame
24-01-2010, 21:05
همون طور که دوست عزیزمون بردیا گفت باید بهشون استراحت بدین.شما بهتر است به نوار استقامت بازیکن نگاه کنی و بعد اونو توی ترکیب اصلی بذاری.به نظر من شما میتونی همیشه از قسمت Game plan گزینه Assisted settings رو انتخاب کنید و از اون جا گزینه دوم رو فعال کنی که در این صورت خود کامپیوتر ability بازیکن و روی فرم بودن و میزان خستگی بازیکنان رو در نظر میگیره و بعد بهترین سیستم رو انتخاب میکنه که بیشتر وقت ها خوب هستش.من تاکید می کنم که اگر در مسترلیگ در حال ساخت تیمت هستی میتونی این کاری که گفتم انجام بدی وبعد بازی ها رو بزنی بره یعنی Leave to coach روی انتخاب کنی که در این صورت هم بازیکنان پیشرفت میکنن و هم از همه بازیکنانت بازی گرفته میشه و این جوری راحت میتونی بهترین تیمت رو بسازی.البته با توجه به اینکه بارسلونا بازی میکنی فکر کنم به اینا نیاز نداشته باشی:20:ولی اون گزینه رو فعال کنی خیلی بهتره.
در ضمن دوستان من همیشه در این بازی به یک مشکل اعصاب خردکن بر می خورم:13:سیوهای که توی مسترلیگ میرم الان مثلا حدود هر 5 هفته یه بار پیغام میده و قاطی میکنه میاد بیرون.بعضی وقت ها هم مثل الان من در آخر فصل هستم و هفته بعد برم به فصل بعدی میرم ولی وقتی میخوام برم دیگه هفته بعد نمیره و همون جوری میمونه و هیچ پیغامی هم نمیده:41::41::41: دوستان اگه میشه یه نفر یه فایل کم حجم بذاره که بشه این مشکل رو حل کنم.باور کنید خیلی اعصاب خردکن هست چون دوباره سیوم رو میارم هم باز این جوری میشه.

saze
24-01-2010, 21:46
سلام
لطفا آپشن فايل تيم ايران

footballist
24-01-2010, 22:43
سلام
دریبل زیدانی چجوری میشه زد؟؟چجوری میشه تو سر توپ زد؟؟چجوری میشه چیپ زد؟؟برای برگردون زدن چه شرایطی لازمه؟؟لطفا جواب بدید.با تشکر

jak_1300
25-01-2010, 01:23
همون طور که دوست عزیزمون بردیا گفت باید بهشون استراحت بدین.شما بهتر است به نوار استقامت بازیکن نگاه کنی و بعد اونو توی ترکیب اصلی بذاری.به نظر من شما میتونی همیشه از قسمت Game plan گزینه Assisted settings رو انتخاب کنید و از اون جا گزینه دوم رو فعال کنی که در این صورت خود کامپیوتر ability بازیکن و روی فرم بودن و میزان خستگی بازیکنان رو در نظر میگیره و بعد بهترین سیستم رو انتخاب میکنه که بیشتر وقت ها خوب هستش.من تاکید می کنم که اگر در مسترلیگ در حال ساخت تیمت هستی میتونی این کاری که گفتم انجام بدی وبعد بازی ها رو بزنی بره یعنی Leave to coach روی انتخاب کنی که در این صورت هم بازیکنان پیشرفت میکنن و هم از همه بازیکنانت بازی گرفته میشه و این جوری راحت میتونی بهترین تیمت رو بسازی.البته با توجه به اینکه بارسلونا بازی میکنی فکر کنم به اینا نیاز نداشته باشی:20:ولی اون گزینه رو فعال کنی خیلی بهتره.
در ضمن دوستان من همیشه در این بازی به یک مشکل اعصاب خردکن بر می خورم:13:سیوهای که توی مسترلیگ میرم الان مثلا حدود هر 5 هفته یه بار پیغام میده و قاطی میکنه میاد بیرون.بعضی وقت ها هم مثل الان من در آخر فصل هستم و هفته بعد برم به فصل بعدی میرم ولی وقتی میخوام برم دیگه هفته بعد نمیره و همون جوری میمونه و هیچ پیغامی هم نمیده:41::41::41: دوستان اگه میشه یه نفر یه فایل کم حجم بذاره که بشه این مشکل رو حل کنم.باور کنید خیلی اعصاب خردکن هست چون دوباره سیوم رو میارم هم باز این جوری میشه.

مرسي دستت درد نكنه

vahidgame
25-01-2010, 02:25
سلام
دریبل زیدانی چجوری میشه زد؟؟چجوری میشه تو سر توپ زد؟؟چجوری میشه چیپ زد؟؟برای برگردون زدن چه شرایطی لازمه؟؟لطفا جواب بدید.با تشکر
من با کیبورد والا تا حالا نتونستم دریبل زیدانی بزنم چون فکر کنم با دسته باید دکمه های جهت دار رو یک بار با هم بزنی(البته دقیق نمیدونم).سر توپ که خیلی راحت است نمیدونم چی جوری توضیح بدم ولی فقط بگم که شما مثلا دارید به سمت دروازه حریف میرید یه دفعه دکمه جهت دار مخالف حرکتتون رو میزنید یه نوع سر توپ میزنه البته سرتوپ چند نوع وجود داره که من خیلی این کاروانجام میدم ولی توضیحش یکمی برام سخته:20:. برای چیپ زدن باید در کیبورد دکمه Q رو نگه داری(توی دسته فکرکنم L1 باشه) و بعد دکمه شوت رو بزنی که باتوجه به فاصله ات با دروازه باید دکمه شوت رو نگه داری. در مورد برگردون بستگی به یه سری خصوصیات بازیکن داره و برای این کار باید شما توپ رو به پشت بازی کن بیاد و شما اون وقت برگردون بزنید.البته توی شماره های قبلی با راه های دیگه هم میشد برگردون زد ولی من کلا نمیدونم چرا توی این شماره برگردون کلا خیلی کم زدم.

ebibarati
25-01-2010, 08:44
نه مثل یکی از دوستان که با 5 مهاجم و یک هافبک نفوذی بازی می کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gifباید حتما واقعیت رو در نظر بگیرید

منظورت من که نیستم :31: ولی چه حالی میکنم با این 5 مهاجم

ebibarati
25-01-2010, 08:58
بایرن مونیخ کجاست تو چه لیگی هست میخوام ریبری رو بخرم

یه دریبل خیلی با حال نمی دونم کسی گفته بود یا نه : وقتی داری رو به جلو حرکت می کنی سریع چند بار دکمه جلو و عقب و پشت سر هم بزنی پا می کنه زیر تو میندازه جلو (ای حال میده) البته من با چند تا بازیکن امتحان کردم شد نمی دونم با همه مبیشه یا نه

seday baron
25-01-2010, 11:01
هر ساله گیمینگ اکسس پچ هایی میسازه که تیمهای other league براساس آراء کاربران انتخاب میشه بنابراین چندان برای مستر لیگ جالب نیست چون لیگ دسته دو غیر واقعی میشه .
ای کاش شما قبل از شروع مستر لیگ این مساله رو توی تاپیک عنوان میکردی حالا اگه شما بخوای پچ لیگ انگلیس رو دانلود کنی تمام تغییرات روی سیو مستر لیگت اعمال نمیشه مگر اینکه دوباره یک مستر لیگ شروع کنی .به هر حال تیمی که توی مستر لیگ ساختیو باید قیدشو بزنی به نظر من اینکار ارزش داره چون من در زمان ساخت این پچ شاهد بودم که بچه ها چقدر روش زحمت کشیدن و چقدر اینکار طول کشید .

این پچ این تغییرات رو در بازی اعمال میکنه :

- تمام تیمهای دسته اول انگلیس ( جام کوکا کولا )
-پیراهن اصلی بازیکنان لیگ برتر و کوکا کولا
- اضافه شدن بوندسلیگا
- پیراهن اصلی تیمهای موجود در لیگ های مختلف
- تیم های حاضر در لیگ قهرمانان اروپا
- پیراهن اصلی تمام تیمهای حاضر در لیگ قهرمانان
- چنتهای لیگ قهرمانان
- اسامی درست بازیکنان تیمهای ملی
- پیراهن اصلی بعضی از تیمهای ملی
- لوگوهای قبل و بعد از ریپلی بازی برای تمام لیگها
- اسکور برد ESPN
-اسپانسورهای واقعی برای مستر لیگ
- موزیک ورودی فیفا و EPL
- کارتهای مهارتی درست برای بازیکنان منطبق با مهارتهای بازیکنان در دنیای واقعی فوتبال
- مجموعه توپهای مختلف
- مجموعه ای از کفش های بازیکنان
- آرم های واقعی لیگهای مختلف ( مستر لیگ , BAL و لیگ )
- رنگ اصلی شماره ها و فونت در لیگ قهرمانان
- تصحیح بازیکنانی که در دیفالت بازی چند بار تکرار شدن
- آخرین نقل و انتقالات
- ترکیب اصلی تیمها بر اساس ترکیب واقعی اونها
- انتخابگر اسکوربرد و همینطور ادبرد و داور ( REF )
- آرم های داخل تونل ورودی بازیکنان
- و چند مورد دیگه

متناسب با ورژن 1.3 بازی

این افراد برای ساخت این پچ همکاری داشتن :

Myself
SMcCutcheon
juce and robbie
wild@,
stelios
Obocaman

سایز این پچ : 305 مگ

با سلام اگر ممکنه لینک این پچ بزارید

M A X I M U M
25-01-2010, 12:26
لطفا يكي لينك دانلود فايل cv0f.img نسخه 1.2 رو براي PES2010 برام بذاره
ممنون
-------------
بایرن مونیخ کجاست تو چه لیگی هست میخوام ریبری رو بخرم

یه دریبل خیلی با حال نمی دونم کسی گفته بود یا نه : وقتی داری رو به جلو حرکت می کنی سریع چند بار دکمه جلو و عقب و پشت سر هم بزنی پا می کنه زیر تو میندازه جلو (ای حال میده) البته من با چند تا بازیکن امتحان کردم شد نمی دونم با همه مبیشه یا نه

اسم اون دريبل Scooping هستش سريع بايد يه دونه عقب و جلو بدي در هر مسير و زاويه اي كه حركت مي كني
تمام بازيكناني كه در قسمت Index كارت مربوط به Scooping رو دارن ميتونن اينكارو بكنن

pishoolii
25-01-2010, 13:38
بچه ها من از دیروز تاحالا نمیدونم چه مشکلی پیش اومده وقتی توو مسترلیگ میرم توو قسمت اسکات لیست بازی ارور میده و از بازی خارج میششه!!!! علتش چی میتونه باشه؟ فایلی چیزیرو باید دانلود کنم تا درست شه؟!

Spaniuly
25-01-2010, 13:40
[QUOTE=ebibarati;4606712]بایرن مونیخ کجاست تو چه لیگی هست میخوام ریبری رو بخرم

نیست بایرن اگه پچ نصب کنی ولی احتمالا یکی از تیم های خام Other B رو ویرایش کرده باشن

[QUOTE=Дttractive ζ;4606992]لطفا يكي لينك دانلود فايل cv0f.img نسخه 1.2 رو براي PES2010 برام بذاره
ممنون

صفحه 900 پست 9000 ام همین تاپیک

arman-prs
25-01-2010, 14:15
ای بابا
هیچکس تو اینجا نمی تونه سخت کننده بازی که تست شده باشه به ما بده
به خدا صد دفعه گفتم

M A X I M U M
25-01-2010, 14:15
ممنون آرمين جان اما اونجا پچ 1.3 بود
من فايل cv0f مربوط به 1.2 رو ميخوام
1.2 نقل و انتقالات رو درست مي كرد

vahidgame
25-01-2010, 16:07
بایرن مونیخ کجاست تو چه لیگی هست میخوام ریبری رو بخرماگر هیچ patch دانلود نکردی حتما بایرن مونیخ رو نداری چون اصلا لیگ آلمان نداره.ولی بیشتر patch های این بازیو اگر دانلود کنی توشون لیگ آلمان هست و راحت میتونی ریبری رو بخری.ولی حالا چون باشگاه نداره باید منتظر بشی که بره توی Youth team تیم های دیگه و سنش بشه17 سال و بعد بخریش:27:

منظورت من که نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی چه حالی میکنم با این 5 مهاجم نه منظورم یه نفر دیگه بود که یک سیستم عجیب برای رئال گذاشته بود.بازم میگم شما نباید حتما همه بازیکنان مورد علاقتون رو توی یه تیم داشته باشید.میتونید با چند تا تیم مسترلیگ رو برید تا این جوری هر دفعه با بازیکنان مختلفی بازی کنید.من خودم با خیلی تیم ها رفتم و واقعا دیگه مثل قبل برام جذابیت نداره چون حتی با تیم های مثل اودینزه و بوردو تونستم همه جام ها رو ببرم و دیگه انگیزه زیادی ندارم.راستی یکی دوستان قبلا می گفت که میتونه با برنامه نویسی یه تغییراتی توی مسترلیگ بده که جذابتر شه مثلا پیشرفت بازیکنان به صورت واقعی باشه و مثلا چیزی مثل سرعت که ذاتی هست یک دفع 15 تا بهش اضافه نشه.من یادم نمیاد اسم دوستمون چی بود ولی اگر مثلا بتونه کاری کنه که بازیکنان مثل فوتبال واقعی بیشتر مصدوم بشن خیلی خوب میشه چون شما مثلا تیم های بزرگ رو در واقعیت ببینید در طول فصل شاید بازیکنان مصدوم زیادی داشته باشندمثلا تیمی مثل آرسنال هر سال چند بازیکن بزرگش مصدوم میشن.

ashe
25-01-2010, 17:37
امسال کنامی به جای PES اسم بازی رو میزاشت NFL بهتر بود...با این داوریش...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میزنه پای بازیکن از شص ناحیه قلم میکنه هیچی به هیچی انگار نه انگار که خطایی شده. داوری Wining Eleleven 1 از این بهتر بود.

vahidgame
25-01-2010, 18:01
امسال کنامی به جای PES اسم بازی رو میزاشت NFL بهتر بود...با این داوریش...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میزنه پای بازیکن از شص ناحیه قلم میکنه هیچی به هیچی انگار نه انگار که خطایی شده. داوری Wining Eleleven 1 از این بهتر بود.
من موافقم واقعا آدم میگه صد رحمت به داورهای لیگ ایران:31: توی محوطه جریمه یارو میترکونن بعد داور عین خیالش نیست فکر کنم دست های پشت پرده ای در کاره:31:
کلا من قبلا توضیح دادم یه سری مشکلات بازی داره انگار که از قصد این مشکلاتو گذاشتن تا بازی بدون مشکل نباشه مثل قابلیت خیلی خوب معاوضه بازیکن در شماره های قبلی که این شماره نمیدونم چه کرمی بود که برداشتنش.البته این مشکلات با ویژگی هایی که بازی داره خیلی باعث پایین اومدن کیفیت بازی نشده و به نظر من هنوز بهترین فوتبال هستش:46:

Bs_panzer
25-01-2010, 18:39
دوستان پج جدید نیمده ؟

footballist
25-01-2010, 19:29
من با کیبورد والا تا حالا نتونستم دریبل زیدانی بزنم چون فکر کنم با دسته باید دکمه های جهت دار رو یک بار با هم بزنی(البته دقیق نمیدونم).سر توپ که خیلی راحت است نمیدونم چی جوری توضیح بدم ولی فقط بگم که شما مثلا دارید به سمت دروازه حریف میرید یه دفعه دکمه جهت دار مخالف حرکتتون رو میزنید یه نوع سر توپ میزنه البته سرتوپ چند نوع وجود داره که من خیلی این کاروانجام میدم ولی توضیحش یکمی برام سخته:20:. برای چیپ زدن باید در کیبورد دکمه Q رو نگه داری(توی دسته فکرکنم L1 باشه) و بعد دکمه شوت رو بزنی که باتوجه به فاصله ات با دروازه باید دکمه شوت رو نگه داری. در مورد برگردون بستگی به یه سری خصوصیات بازیکن داره و برای این کار باید شما توپ رو به پشت بازی کن بیاد و شما اون وقت برگردون بزنید.البته توی شماره های قبلی با راه های دیگه هم میشد برگردون زد ولی من کلا نمیدونم چرا توی این شماره برگردون کلا خیلی کم زدم.

منظور من تو سر توپ زدن هنگام شوت.این چجوریه؟

CATALONIA
25-01-2010, 19:36
منظور من تو سر توپ زدن هنگام شوت.این چجوریه؟

يكي از اشكالات بازي همين هست كه تو اين بازي نميشه تو سر توپ زد !

Zharfa
25-01-2010, 19:58
سلام.

چون من توی این سایت تازه کار هستم احتمالا این پست من بعد از تایید شدن توسط مسئولین سایت درج خواهد شد. بنا بر این خواهش میکنم اگر این پست رو در صفحات قبل از آخر دیدید لطفا از دادن جواب دریغ نفرمایید.

من یک مشکل بزرگ دارم. وقتی formation میزنم یا به اصطلاح تیم رو ارنج میکنم و بعد formation رو save میکنم بازیکنهایی که در داخل formation گذاشتم save نمیشن. یعنی بعد از اینکه formation رو load میکنم بازیکنهایی که بصورت default در داخل formation قرار دارن میان توی ارنج. و فقط شیوه بازی
مثلا (3-3-4) و استراتژی save میشه.

اگر بصورت واضحتر بگم بازیکنهایی که خودم از داخل ذخیره ها گذاشتم تو ترکیب اصلی تحت هیچ شرایطی save نمیشن. و در بازی بعدی مجبورم خودم دوباره همه بازیکنها رو بصورت دستی بچینم تو ترکیب اصلی.

که این خیلی وقت میگیره !! تو رو خدا اگه میتونین به من کمک کنین.

در ضمن من نسخه اصلی رو دارم. یعنی دمو نیستش.

از هر کسی که این رو میخونه و یا جواب میده بسیار متشکرم.

پیروز باشید.

اگه Patch 1.03 Konami رو نصب كني مشكلت حل ميشه،از اينجا ميتوني دانلود كني

كرك 1.03 رو هم از اينجا ميتوني بگيري به اسم Pro Evolution Soccer 2010 v1.03 [US] No-DVD/Fixed EXE

Spaniuly
25-01-2010, 20:23
ممنون آرمين جان اما اونجا پچ 1.3 بود
من فايل cv0f مربوط به 1.2 رو ميخوام
1.2 نقل و انتقالات رو درست مي كرد

وای شرمنده مهرداد فکر می کردم لینکش رو گذاشتم. گذاشتم توی همون پست:46:

ashe
25-01-2010, 20:49
راستی یکی دوستان قبلا می گفت که میتونه با برنامه نویسی یه تغییراتی توی مسترلیگ بده که جذابتر شه مثلا پیشرفت بازیکنان به صورت واقعی باشه و مثلا چیزی مثل سرعت که ذاتی هست یک دفع 15 تا بهش اضافه نشه.من یادم نمیاد اسم دوستمون چی بود ولی اگر مثلا بتونه کاری کنه که بازیکنان مثل فوتبال واقعی بیشتر مصدوم بشن خیلی خوب میشه چون شما مثلا تیم های بزرگ رو در واقعیت ببینید در طول فصل شاید بازیکنان مصدوم زیادی داشته باشندمثلا تیمی مثل آرسنال هر سال چند بازیکن بزرگش مصدوم میشن.
یه همچین تنظیماتی تو خود بازی وجود داره شما باید بری این قسمت
Edit>>>Edit player>>>Basic Settting>>>Growth Type
فقط بدرد مسترلیگ میخوره البته من امتحانش نکردم ... یادتون باشه قبل از اینکه مسترلیگو شروع کنید باید دسکاریش کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه مصدومیتم شما میتونی تو همون قسمت درجه Injury رو بزاری رو C...هر چند که تعداد بازیکنا زیاده کی حوصله داره بابا..
البته شما خودتون استادید...:20::10:

mojtaba007
25-01-2010, 20:56
دوستان زبان انگلیسی این بازی نمیدونم چرا از من پاک شده
دی وی دی بازی هم ندارم
چه کار کنم
نوشته های داخلش همش شدند یه زبان دیگه با 3 زبان دیگه
انگلیسی توش نیست

vahidgame
25-01-2010, 21:10
یه همچین تنظیماتی تو خود بازی وجود داره شما باید بری این قسمت
Edit>>>Edit player>>>Basic Settting>>>Growth Typeفقط بدرد مسترلیگ میخوره البته من امتحانش نکردم ... یادتون باشه قبل از اینکه مسترلیگو شروع کنید باید دسکاریش کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه مصدومیتم شما میتونی تو همون قسمت درجه Injury رو بزاری رو C...هر چند که تعداد بازیکنا زیاده کی حوصله داره بابا..
البته شما خودتون استادید...:20::10:
دوست عزیز از توضیحات شما ممنونم ولی اینارو میدونم:20: در مورد پیشرفت اون قسمتی که شما گفتین شاید بشه پیشرفت رو تغییر بدی ولی تعداد بازیکنان که پیشرفت می کنند آن قدر زیادی که شما به هیج وجه نمیتونی همه رو درست کنی و تعداد خیلی کمی میتونید درست کنید تازه مشکل من که پیشرفت نیست مشکل من اینه که مثلا سرعت بازیکنان یک دفعه 20 تا اضافه نشه یا از این مهمتر ویژگی های دفاع وسط ها هستش که مثلا یه دفاع وسط نمیشه که پاسور فوق العاده ای باشه و حتی دریبلش تا 90 هم برسه:18:این مشکلی که داره هیج جوری حل نمیشه.یکی از دوستان گفت من با برنامه نویسی میتونم کاری کنم که مثلا سرعت بازیکنان کمتر زیاد باشه یا دفاع ها در همه زمینه ها پیشرفت نکنند که فکر کنم این کار خیلی سخت باشه حداقل برای من که از برنامه نویسی نیمدونم.
در مورد مصدومیت هم روی c گذاشتن اون خیلی تاثیر نداره و شما اگر از Operating costs گزینه Club doctor را روی Level5 بذارید هر تیمی با هر بازیکنانی باشید کمتر پیش بازیکنان مصدوم بشند و اگر هم پیش بیاد مصدومیت کوتاه مدت هستش.البته نسبت به نسخه قبل بازم بیشتر مصدوم می شند ولی اگر یکمی فکر کنم سازندگان فوتبال های واقعی رو بیشتر ببینند شاید این قسمتو یکمی تغییر بدن:20:

Mehdi.ss
25-01-2010, 22:25
با سلام اگر ممکنه لینک این پچ بزارید
فکر کنم این باشه

اینم سایتش

pezhmantoop
26-01-2010, 11:36
سلام به همگی

توی این pes 2010 یه سری آهنگ هست که وقتی توی منو هستیم پخش میشه
آیا میشه این آهنگ ها رو از بازی استخراج کرد و با مدیا پلیر گوش داد

آیا فرمتش mp3 هست یا نه ؟

tosan622
26-01-2010, 13:28
اگه Patch 1.03 Konami رو نصب كني مشكلت حل ميشه،از اينجا ميتوني دانلود كني

كرك 1.03 رو هم از اينجا ميتوني بگيري به اسم Pro Evolution Soccer 2010 v1.03 [US] No-DVD/Fixed EXE

خیلی متشکرم.

Spaniuly
26-01-2010, 13:45
سلام به همگی

توی این pes 2010 یه سری آهنگ هست که وقتی توی منو هستیم پخش میشه
آیا میشه این آهنگ ها رو از بازی استخراج کرد و با مدیا پلیر گوش داد

آیا فرمتش mp3 هست یا نه ؟

میشه با همون برنامه Pro-Evo Editing Studio میشه ضبط کرد

___lord___
26-01-2010, 13:56
سلام بكس

ميشه يه چنتا دريبل آموزش بدين:31:

و همچنين سيستم پيشنهاديه شما براي چلسي چيه(لطفا كامل توضيح بدين ):31::11:

footballist
26-01-2010, 14:23
سلام
من از وقتی فصل جدیدم رو در bocome a legend شروع کردم کریستیانو رونالدو و کاکا از ترکیب تیممون غیب شدن.گفتم شاید یه تیم دیگه رفتن ولی وقتی گشتم تو هیچ تیم دیگه ای نبودن.بعدش وقتی رنکینک کلی پاس گل رو نگاه کردم دیدم هر دو هستن.تیمشون هم زده رئال مادرید یعنی تیم خودم.خوب پس چرا تو ترکیب نیستن و در هر جایی که میرم اسمشون رو نمیاره؟؟با تشکر

ashe
26-01-2010, 15:46
سلام
من از وقتی فصل جدیدم رو در bocome a legend شروع کردم کریستیانو رونالدو و کاکا از ترکیب تیممون غیب شدن.گفتم شاید یه تیم دیگه رفتن ولی وقتی گشتم تو هیچ تیم دیگه ای نبودن.بعدش وقتی رنکینک کلی پاس گل رو نگاه کردم دیدم هر دو هستن.تیمشون هم زده رئال مادرید یعنی تیم خودم.خوب پس چرا تو ترکیب نیستن و در هر جایی که میرم اسمشون رو نمیاره؟؟با تشکر
خوب مشخصه اون بازیکنا خداحافظی کردن اگه دقت کنی جلو اسمشون تاریخ خداحافظیشون رو زده...بازیکنا تا 37 سالگی بازی میکنن بعدش دوباره از 17 شروع میکنن بازی کردن البته تو تیمای کوچیک تا دوباره اورال ریتینگشون میره بالا این چرخه همین جور ادامه داره...مثلا من خودم الان تو بارسا بازی میکنم از ستاره هاش فقط مسی و بویان موندن...

vahidgame
26-01-2010, 16:23
سلام بكس

ميشه يه چنتا دريبل آموزش بدين:31:

و همچنين سيستم پيشنهاديه شما براي چلسي چيه(لطفا كامل توضيح بدين ):31::11:
در مورد دریبل برام سخته بهت توضیح بدم:20:چون من کلا دریبل های خاصی میزنم
در مورد ترکیب چلسی که تیم مورد علاقه من هم هست:40:من خیلی میتونم برات توضیح بدم و هر سوالی داشتی حتما بپرس.در مورد ترکیب به نظر من سیستم چهار-چهار-دو خوبه .به نظر من همون سیستمی که خودش پیش فرض گذاشته خوبه و شما فقط دو تا هافبک گوشه رو به پست هافبک وسط یا CM تغییر بدی که در این صورت انعطاف زیادی داری.فصل اول رو میتونی با همون هافبک های وسط بازی کنی که خیلی خوب هستند ولی فصل بعد صد در صد بازیکنی مثل بالاک رو بفروش چون سرعتش خیلی کم میشه و تا 55 هم میرسه:18:من پیشنهاد میکنم هافبک های ترکیب اصلی به این صورت باشه که اسین رو بذار هافبک دفاعی بعد لمپارد هافبک وسط مایل به چپ باشه و شما حالا باید یک هافبک وسط خیلی خوب دیگه بخری که من بهت بازیکنانی مثل گورکوف(بوردو) که خیلی بازیکن عالی هست و بهترین هافبک کل ای نبازی هستش و همین طور میتونی بازیکنی مثل اینیستا یا ژاوی رو بخری که خریدنشون سخته.حالا میمونه یک هافبک نفوذی پشت دو مهاجم که انتخاب های زیادی داری که حتی بازیکنانی مثل لمپارد یا گورکوف توی این پست خیلی خوب بازی می کنند ولی من بازیکنانی مثل جووینکو(یویونتوس) که سرعت و تکنیکش فوق العاده بالا میشه و همین طور سیلوا(والنسیا) که من بهش میگم مسی اسپانیایی:20: رو بخری.البته در این پست بازیکنان خیلی خوب زیادی وجود داره.همچنین یه جور دیگه میتونی بچینی به این صورت که اسین رو بذار هافبک وسط مایل به راست و یک هافبک دفاعی خوب بخری.
دوست عزیز اگر بخوای در مورد پست های دیگه همه میتونم کامل توضیح بدم در ضمن این سیستم که من گفتم دیگه قید هافبک و مهاجم های گوشه رو بزنی که شاید سخت باشه و اگر این سیستم برات خوب نیست میتونی چهار-سه-سه بذاری که اونم سیستم خوبی برای چلسی هست و اگر بخوای میتونم توضیح کامل بدم.

pezhmantoop
26-01-2010, 19:03
میشه با همون برنامه Pro-Evo Editing Studio میشه ضبط کرد

دستت درد نکنه

ولی من می خوام کامل استخراج کنم

یعنی کامل بگیرم

این برنامه می تونه تمام آهنگ ها رو برای من از فایل pes استخراج کنه ؟

طرز کار این برنامه کجاست ؟

چند مگابایته ؟

___lord___
26-01-2010, 21:22
وحيد ممنون از توضيحاتت

به نظر من 3-3-4 براي چلسي بهتر جواب ميده اگه ميشه همين 3-3-4 رو كامل توضيح بدي ممنون ميشم
پست ها رو كامل توصيح بدي ممنون ميشم
در مورد اديت پوزيشنشون هم بگي كه عالي ميشه

بازيكنايي كه ميشه رو سرعتشون حساب وا كرد رو هم بگو:11:

در كل ممنون از توضيحاتت

footballist
26-01-2010, 22:18
اخه مشکل این که رونالدو الان باید 24 سالش باشه و کاکا فکر کنم 28.یعنی انقدر زود خداحافظی کردن؟؟امکان داره که به خاطر مصدومیت یه فصل رفتن؟؟

arman-prs
26-01-2010, 22:25
سخت کنندههههههههههههههههههههه ههههههههههههه :19::19::19::19::19::19:

Mehdi.ss
26-01-2010, 22:26
دستت درد نکنه
ولی من می خوام کامل استخراج کنم
یعنی کامل بگیرم
این برنامه می تونه تمام آهنگ ها رو برای من از فایل pes استخراج کنه ؟
طرز کار این برنامه کجاست ؟
چند مگابایته ؟
از این راه هم می تونی استفاده کنی
اول برنامه Afs Explorer رو دانلود کن
فایل dt02.img از پوشه img بازی رو با برنامه Afs Explorer باز کن و فایلهاشو اکسترکت کن
پسوند آهنگهای بازی ADX هست که باید با کانورتور به mp3 تبدیل کنی
Afs Explorer

منبع pesiha.mihanblog.com
کانورتور

این هست ولی باید از آپشنت یه کپی بگیری شاید خرابش کنه ، دیگه تو بازی ، توی آپشن نمی تونی بری

ashe
26-01-2010, 22:56
اخه مشکل این که رونالدو الان باید 24 سالش باشه و کاکا فکر کنم 28.یعنی انقدر زود خداحافظی کردن؟؟امکان داره که به خاطر مصدومیت یه فصل رفتن؟؟
به خاطر مصدومیت که نمیتونه باشه چون اگه مصدوم بودن حداقل بین ذخیره ها بودن و با علامت + نشون داده میشد... که میگید نیستن...سنشونم که به خداحافظی نمیخوره...ترانسفرم نشدن...از طرفی تیمشونم میگید زده رئال...حالا پیدا کنید پرتقال فروش را[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید خوب نگشتین یه بار دیگه برید به قسمت club team >>>team information>>>team information by season

ebibarati
27-01-2010, 08:01
داش وحید چی شد قسمت دوم آموزش مسترلیگ بذارش دیگه این قسمت دوم چون راجع به نقل و انتقالات هستش خیلی مهمه لطف کن بذارش
مرسی

vahidgame
27-01-2010, 11:36
داش وحید چی شد قسمت دوم آموزش مسترلیگ بذارش دیگه این قسمت دوم چون راجع به نقل و انتقالات هستش خیلی مهمه لطف کن بذارش
مرسی

باشه سعی می کنم تا چند روز دیگه بذارم.خوب شد گفتی چون یادم رفته بود.این دفعه بیشتر می خوام نکته های اونو بگم و جزئیات و چیزای ساده رو نمیگم در ضمن اگه میشه یکی از دوستان یک فایلی یا چیزی بذاره تا این مشکل سیوهای مسترلیگ ما حل بشه.

footballist
27-01-2010, 12:57
به خاطر مصدومیت که نمیتونه باشه چون اگه مصدوم بودن حداقل بین ذخیره ها بودن و با علامت + نشون داده میشد... که میگید نیستن...سنشونم که به خداحافظی نمیخوره...ترانسفرم نشدن...از طرفی تیمشونم میگید زده رئال...حالا پیدا کنید پرتقال فروش را[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید خوب نگشتین یه بار دیگه برید به قسمت club team >>>team information>>>team information by season

اگر به یک تیم دیگه رفته بودن در رنکینگ پاس گلها تیمشون رو تیم من نمیزد.خواهشا کمک کنید.اینا کجا رفتن؟؟

ashe
27-01-2010, 14:55
تو لیست team information by season نبودن؟؟؟؟

vahidgame
27-01-2010, 19:23
وحيد ممنون از توضيحاتت

به نظر من 3-3-4 براي چلسي بهتر جواب ميده اگه ميشه همين 3-3-4 رو كامل توضيح بدي ممنون ميشم
پست ها رو كامل توصيح بدي ممنون ميشم
در مورد اديت پوزيشنشون هم بگي كه عالي ميشه

بازيكنايي كه ميشه رو سرعتشون حساب وا كرد رو هم بگو:11:

در كل ممنون از توضيحاتت
من الان خودم تصمیم گرفتم دوباره با چلسی برم کلا هر شماره از این بازی من حداقل دو سه باری با چلسی میرم:31:
فردا شاید برات بیشتر توضیح دادم ولی در مورد بازیکنان یکمی توضیح میدم.به نظر من بازیکنانی مثل لمپارد و تری و اشلی کول و دروگبا و همچنین پیتر چک(اگر جاش بوفون رو نخری) همیشه به عنوان ترکیب اصلیت خوب هستند ولی مثلا از این بازیکنان لمپارد و دروگبا پسرفت نسبتا زیادی می کنند که برای کسی مثل من که لمپارد رو خیلی دوست دارم خیلی زور داره و به خاطر همین قبل از اینکه مسترلیگ رو شروع کنم توی قسمت ادیت پیشرفت اونو روی یه گزینه ای میذارم که اصلا پسرفت نمیکنه و پیشرفت هم شاید خیلی کم بکنه.همچنین بازیکنان مثل بوسینگوا و اسیت هم بازیکنان خیلی عالی هستند ولی من خودم دیگه واقعا از اسین خیلی خسته شدم چون هر وقت با چلسی رفتم اون تا آخر توی ترکیب اصلی بوده و من دوست دارم الان یه تنوعی ایجاد کنم ولی شما میتونی اونو مثلا پست هافبک دفاعی بذاری.بعد اون هافبک وسط هایی که گفتم روی یه دونشون رو حتما بخر تا هافبک هات کامل بشه.همچنین به نظر من بازیکنانی مثل بالاک و کاروالیو و آنلکا بیشتر از یه فصل به درد نمیخورن چون خیلی پسرفت می کنند.در مورد مهاجم ها دروگبا که برای مهاجم نوک خیلی خوبه ولی برای دو تا مهاجم گوشه خیلی گزینه ها هست که بستگی به خودت داره و اگه خواستی میتونم چند تا بازیکن خوب برات معرفی کنم.ولی به نظر من اگر فصل اول هستی و مهاجم خوب نخریدی فعلا همون سیستم چهار-چهار-دو که قبلا دربارش توضیح دادم خوب هستش.
در مورد بازیکنان سرعتی خیلی بازیکن میشه گفت ولی اگه بخوام 5 تا بازیکن خیلی سرعتی بگم اینا رو میگم:
آگبونلاهور(آستون ویلا)-جووینکو(یوونتوس)-والکات(آرسنال)-سیلوا(والنسیا)-آگئرو(اتلتیکو مادرید)

footballist
27-01-2010, 19:50
تو لیست team information by season نبودن؟؟؟؟
نه خیر نبود.

ArminxXx
27-01-2010, 22:58
بابا جون این که خودش رو کشت یکی جوابشو نمیده هرچی من میام میبینم گیره سخت کنندس؟؟؟:41:
بیا عزیز ببین این بدردت میخوره یا نه؟ گشتم پیدا کردم ولی خودم هنوز استفاده نکردم:

Reza Azimy_RW
27-01-2010, 23:06
وحید جان به نظر من همه این اموزشهای مستر لیگ رو توی یک پست بزار و ادرس پست رو بزار توی امضات تا هر وقت کسی خاست در دسترس باشه . من الان باید با این اینترنت زاغارت این صفحه ها رو بگردم تا اموزشت رو پیدا کنم !
میشه ادرسشو بدی ؟
در ضمن این مستر لیگ همون گذینه Master Leage توی منو هست دیگه ؟! اگه اونه که پس چرا میشه سختی بازی رو تعقیر داد ؟ اینجوری که 1000 تا گل میشه توی همه مسابقات به طرف زد ؟

vahidgame
27-01-2010, 23:08
نه خیر نبود.
دوست عزیز شما مطمئنی این شرایط وجود داره؟اگر این جوری باشه شاید یه دلیل وجود داره که اونم اینکه سیو هات قاطی کرده که اگر یه پچ دانلود کرده باشی که احتمال بالاتر میره.البته من زیاد این قسمت افسانه شدن رو نمیرم ولی در شماره قبلی یه مشکل خیلی خنده دار برای من وجود داشت مثلا من توی چلسی بازی می کردم بعد از یه مدت قاطی می کرد و پیترچک اسمش میشد کاروالیو:27::27::27: یعنی دو تا کاروالیو توی ترکیب چلسی وجود داشت و پیترچک بنده خدا غیب میشد:27::27::27: شاید برای شما هم مثل این قاطی کرده ولی مطمئن نیستم چون من شماره قبلی رو بازی کرده بودم

vahidgame
27-01-2010, 23:17
وحید جان به نظر من همه این اموزشهای مستر لیگ رو توی یک پست بزار و ادرس پست رو بزار توی امضات تا هر وقت کسی خاست در دسترس باشه . من الان باید با این اینترنت زاغارت این صفحه ها رو بگردم تا اموزشت رو پیدا کنم !
میشه ادرسشو بدی ؟باشه سعی میکنم توی امضام بذارم.صفحه 944 رو یه نگاه بنداز فکر کنم چیزای مفیدی توضیح دادم

در ضمن این مستر لیگ همون گذینه Master Leage توی منو هست دیگه ؟! اگه اونه که پس چرا میشه سختی بازی رو تعقیر داد ؟ اینجوری که 1000 تا گل میشه توی همه مسابقات به طرف زد ؟منظورت چیه سختی بازیو میشه تغییر داد؟شما میتونی سختی بازی رو مثلا بذاری روی Top player باشه و تغییر ندی و حتما لازم نیست بذاری روی آماتور تا صد هزار تا گول بزنی:31::31::31: اگر تا حالا این قسمتو نرفتی حتما برو که خیلی جذاب هستش.

mohammad_87
28-01-2010, 01:27
سلام....وقت بخیر...

من عادت دارم تو هر نسخه بازی، بعد از چند ماه که بازیکنای کلاسیک آزاد شدن، یه تیم رو تغییر میدم و تیم بارسا کلاسیک رو می سازم. اما امسال که دارم پچ های PESEdit رو نصب می کنم، می دونم اگه وقت بذارم و اون تیم رو بسازم، نسخه بعدی پچ که بیاد و فایل ادیت بازی رو جایگزین کنه، همه زحمات از بین میره.

می خواستم ببینم راهی هست که تیمی که می سازم رو بتونم یه جوری Export کنم و بعدا با تغییر فایل ادیت دوباره Import ش کنم؟
دقیقا میتونی همین کار رو با برنامه PES_2010_Editor انجام بدی.برنامه هم توی صفحه اول انجمن ادیت هست.وقتی روی لیست برنامه کلیک راست کنی گزینه های مختلفی برای ایمپورت و اکسپورت هست که میتونی ازشون استفاده کنی.

سلام به همه دوستان خوبم

من دیروز نرم افزار ویرایش صدای Adobe Audition رو دانلود کردم که توی بخش افکتهای این برنامه دو تا افکت ورزشگاه ( ورزشگاههای بزرگ و پر جمعیت و ورزشگاه کوچیک ) بصورت پیش فرض وجود داره من روی چنتهای اختصاصی تیمها این افکت رو قرار دادم که با اینکار چنتها خیلی واقعی شدن و صدای واقعی تشویق و سرودهای تماشاگران , حس جو ورزشگاهها رو شدیدا به گیمر منتقل میکنه . حجم این برنامه معروف 45 مگ میشه . اگه خواستید یک نمونه براتون میزارم اینجوری میتونید تفاوت بوجود اومده رو به وضوح احساس کنید . .
سلام به دوست خوبم،حسین آقا.عزیزم اسم این افکتهارو میگفتی راحت تر بودی که.اسمشون چیه؟توی کدوم منو هستن؟
ضمنا از نظر دوستان بهترین و کاملترین پچ کدوم هست؟

من لینک دانلود پچ pesedit آخرین نسخه که فکر کنم 1.5 هست می خوام که هم تست شده باشه و هم قابلیت ریزوم داشته باشه.از خود سایت pesedit دانلود کردم 240 مگا از حدود 270 رفته بود که قطع شد و دیگه حتی ریزوم هم نمیشد.لطفا یک لینک سالم برای این پچ بدین.
ممنون...

vahidgame
28-01-2010, 13:32
من الان با یه چیز خیلی خنده دار برخوردم.بازیکن خودم سایه یه بازیکن دیگه رو زد و بعد اخراج شد:18:دیگه داوری اینجوری ندیده بودم:20:

ebibarati
28-01-2010, 14:05
من الان با یه چیز خیلی خنده دار برخوردم.بازیکن خودم سایه یه بازیکن دیگه رو زد و بعد اخراج شد:18:دیگه داوری اینجوری ندیده بودم:20:

واهههههههههههههه :18:مطمئن باش اگه نمی زدش می رفت گل می زد:31:

arman-prs
28-01-2010, 14:22
اینم خراب بود
آقا جون مادراتون یه سخت کننده درست حسابی بذارید :19:

mosajjal
28-01-2010, 15:01
سلام . من تا چند روز پیش PES ام خوب کار میکرد ولی الآن که میرم تو بازی صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه ... کسی به این مشکل خورده ؟! راه حلش چیه ؟!

vahidgame
28-01-2010, 15:31
سلام . من تا چند روز پیش PES ام خوب کار میکرد ولی الآن که میرم تو بازی صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه ... کسی به این مشکل خورده ؟! راه حلش چیه ؟!
اگه منظورت توی مسترلیگ هستش منم با این مشکل اعصاب خردکن برخوردم بعد از چند تا بازی قاطی میکنه و میاد بیرون و دلیلش بیشتر به خاطر این پچ هایی است که دانلود کردم.دوستان بیست دفعه گفتم ولی بازم میگم یه نفر یه چیزی برای دانلود بذاره تا این مشکل اعصاب خردکن ما حل بشه.

Reza Azimy_RW
28-01-2010, 17:31
منظورت چیه سختی بازیو میشه تغییر داد؟شما میتونی سختی بازی رو مثلا بذاری روی Top player باشه و تغییر ندی و حتما لازم نیست بذاری روی آماتور تا صد هزار تا گول بزنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر تا حالا این قسمتو نرفتی حتما برو که خیلی جذاب هستش.
خوب اخه جذابیتی نداره وقتی سختی بازی رو هر وقت بخای بشه تعقیر بدی ! اینجوری اون اخر مستر لیگ هم به راحتی تیمها رو میبری ! در ضمن فعالترین فرد تاییکیا !یه PES باز فوق حرفه ای !

n W o
28-01-2010, 18:48
سلام من چطوری تو مستر لیگ آمار بازیکنای خودم و تیمای دیگر رو ببینم مثل تعداد بازی گل و پای گل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:

sajjad147
28-01-2010, 19:01
آقا کسی فیس حاج صفی داره برای ما بزاره

vahidgame
28-01-2010, 19:13
سلام من چطوری تو مستر لیگ آمار بازیکنای خودم و تیمای دیگر رو ببینم مثل تعداد بازی گل و پای گل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
دوست عزیز شما باید برای این کار به قسمت club house بری و از اون جا گزینه tournament information انتخاب کنی که در این جا میتونی هر چه اطلاعات مثل رده بندی و گل زن ها و پاس گل و ... رو برای هر جام یا لیگی ببینی

خوب اخه جذابیتی نداره وقتی سختی بازی رو هر وقت بخای بشه تعقیر بدی ! اینجوری اون اخر مستر لیگ هم به راحتی تیمها رو میبری ! در ضمن فعالترین فرد تاییکیا !یه PES باز فوق حرفه ای !بابا دلت خوشه ها:31:من اصلا توی همون top player هم راحت تیم هارو میبرم بعد بیام درجه سختی رو تغییر بدم من اصلا به درجه سختی فکر نمی کنم.شما به نظر من میتونی اونو تغییر ندی و حتی اگه بازی سختی داشته باشی.باور کن حداقل با دو سه تا میتونی بری وحالشو ببری:20:مثلا با تیم هایی مثل چلسی و رئال و منچستر و بارسا حداقل با یه دونه از اونا برو و اگر کمک خواستی میتونی اینجا بپرسی.اگر اصلا نرفتی که برات خیلی جذاب هست.من خودم در هر شماره با حدود 10 تیم هر کدوم هم سه چهار فصل میرم و واقعا جذاب هستش.مثلا با تیمی مثل اودینزه بعد از دو فصل تیمهایی مثل یوونتوس و اینتر رو دابل می کردم یعنی رفت و برگشت می بردمشون و همین طور قهرمان جام قهرمانان اروپا شدم.

n W o
28-01-2010, 19:27
دوست عزیز شما باید برای این کار به قسمت club house بری و از اون جا گزینه tournament information انتخاب کنی که در این جا میتونی هر چه اطلاعات مثل رده بندی و گل زن ها و پاس گل و ... رو برای هر جام یا لیگی ببینی
بابا دلت خوشه ها:31:من اصلا توی همون top player هم راحت تیم هارو میبرم بعد بیام درجه سختی رو تغییر بدم من اصلا به درجه سختی فکر نمی کنم.شما به نظر من میتونی اونو تغییر ندی و حتی اگه بازی سختی داشته باشی.باور کن حداقل با دو سه تا میتونی بری وحالشو ببری:20:مثلا با تیم هایی مثل چلسی و رئال و منچستر و بارسا حداقل با یه دونه از اونا برو و اگر کمک خواستی میتونی اینجا بپرسی.اگر اصلا نرفتی که برات خیلی جذاب هست.من خودم در هر شماره با حدود 10 تیم هر کدوم هم سه چهار فصل میرم و واقعا جذاب هستش.مثلا با تیمی مثل اودینزه بعد از دو فصل تیمهایی مثل یوونتوس و اینتر رو دابل می کردم یعنی رفت و برگشت می بردمشون و همین طور قهرمان جام قهرمانان اروپا شدم.
داداش اینو که میدونم میخوام آمار کل بازیکنارو بیبینم نه امار آقای گلو
مثلا آمار بازیکنای خودم از کجا ببینم چندتا بازی کردت تا حالا چندتا تاحالا گل زدن؟

vahidgame
28-01-2010, 19:39
داداش اینو که میدونم میخوام آمار کل بازیکنارو بیبینم نه امار آقای گلو
مثلا آمار بازیکنای خودم از کجا ببینم چندتا بازی کردت تا حالا چندتا تاحالا گل زدن؟
برای این کار به my team برو با کیبورد اگر c رو بزنی اطلاعاتی مثل تعداد گل و تعداد بازی و تعداد پاس گل و... بغل بازیکن میاد با دسته هم فکر کنم L1 یا L2 رو باید بزنی.

Reza Azimy_RW
28-01-2010, 20:26
وحید جان میشه چگونگی چیدن ترکیب تیم Real رو بگید ؟ وقتی به اخرای لیگ میرسیم خود به خود بازی سختر میشه یا نه ؟
راستی من تا حالا مستر لیگ نرفتم !
چجوری میشه بازیکنها رو تعویض کرد در حین بازی ؟!

vahidgame
28-01-2010, 20:49
الان یه کاری دارم نمی تونم توضیح بدم فردا حتما توضیح میدم:46:تعویض که خیلی راحت هستش برای این کار در حین بازی دو قسمت میشه بری که برات بعدا توضیح میدم ولی یکمی بگردی راحت می فهمیدی.

n W o
29-01-2010, 00:19
برای این کار به my team برو با کیبورد اگر c رو بزنی اطلاعاتی مثل تعداد گل و تعداد بازی و تعداد پاس گل و... بغل بازیکن میاد با دسته هم فکر کنم L1 یا L2 رو باید بزنی.
دمت گرم همینو مخواستم

راستی رنکیگ بهترین گل زنارو تو کل لیگ ها تو 2009 داشت:40:

hessi19
29-01-2010, 00:20
سلام .
یه پچ میخام که توی BECOME A LEGEND قدرت بازیکنم رو زیاد کنم .
اگه میشه یه کمکی کنین
:40:
و یه چیز دیگه : پچ تیم های لیگ برتر و تیم ملی ایران و ... رو از کجا میتونم پیدا کنم .

mosajjal
29-01-2010, 11:52
اگه منظورت توی مسترلیگ هستش منم با این مشکل اعصاب خردکن برخوردم بعد از چند تا بازی قاطی میکنه و میاد بیرون و دلیلش بیشتر به خاطر این پچ هایی است که دانلود کردم.دوستان بیست دفعه گفتم ولی بازم میگم یه نفر یه چیزی برای دانلود بذاره تا این مشکل اعصاب خردکن ما حل بشه.

قبلا تو مستر لیگ و اینا بود ولی الآن دیگه اصلا بازی بالا نمیاد حتی برای بازی معمولی ، دوستان کمک کنن لطفا

vahidgame
29-01-2010, 14:24
دمت گرم همینو مخواستم

راستی رنکیگ بهترین گل زنارو تو کل لیگ ها تو 2009 داشت:40:
توی این شماره رنکیگ کل رو دیگه نداره و مثلا بعد از سه فصل نمی تونی بفهمی یه بازیکن در کل چند تا گل زده

farazs36@yahoo.com
29-01-2010, 15:16
سلام دوستان من یک پچ ریختم الان همه پیراهن های تیم ها شده یکی یک رنگ سفید
چی کار کنم درست شه

4039
29-01-2010, 17:53
سلام به دوست خوبم،حسین آقا.عزیزم اسم این افکتهارو میگفتی راحت تر بودی که.اسمشون چیه؟توی کدوم منو هستن؟
ضمنا از نظر دوستان بهترین و کاملترین پچ کدوم هست؟

من لینک دانلود پچ pesedit آخرین نسخه که فکر کنم 1.5 هست می خوام که هم تست شده باشه و هم قابلیت ریزوم داشته باشه.از خود سایت pesedit دانلود کردم 240 مگا از حدود 270 رفته بود که قطع شد و دیگه حتی ریزوم هم نمیشد.لطفا یک لینک سالم برای این پچ بدین.
ممنون...

سلام محمد جان
توی تصویر زیر محل این افکتها مشخص شده . البته باید بعد اعمال این افکتها صدای اون فایل صوتی رو زیاد کنی چون این افکت صدا رو کم میکنه ( حدود صدا رو سه برابر کن )

توی آدرس زیر 6 تا لینک از پچ pesedit 1.5 وجود داره :

اگه دو تیکه میخوای ( یک 200 مگ و یک 78 مگ ) از لینکهای زیر بگیر :

بخش اول :

بخش دوم :

و یا

بخش اول :

بخش دوم

vahidgame
29-01-2010, 19:14
وحید جان میشه چگونگی چیدن ترکیب تیم Real رو بگید ؟ وقتی به اخرای لیگ میرسیم خود به خود بازی سختر میشه یا نه ؟
راستی من تا حالا مستر لیگ نرفتم !
چجوری میشه بازیکنها رو تعویض کرد در حین بازی ؟!
حتما صفحه 944 رو کامل بخون چون یه سری توضیحات کامل در مورد مسترلیگ دادم.برای ترکیب رئال هم صفحه 953 همین تاپیک کامل توضیح دادم.در مورد مسترلیگ هر چی فصل بیشتر بری اتفاقا آسونتر میشه چون بازیکنان پیشرفت زیادی می کنند.بهت من پیشنهاد می کنم حتما مسترلیگ رو با یه تیم چند فصلی برو بعد می بینی که بهش معتاد میشی.اگر در مورد هر جایی از مسترلیگ سوال داشتی حتما بپرس و مطمئن باش من جواب میدم:46:

vahidgame
29-01-2010, 20:22
دوستان برای صدمین بار میگم اگر میشه یه نفر یه فایل برای دانلود بذاره که این سیوهای مسترلیگ درست بشه.من الان آن قدر از این بیرون اومدن از بازی خسته شدم که دوست دارم با مشت بزنم به مانیتور:42:

footballist
29-01-2010, 21:46
دوستان برای صدمین بار میگم اگر میشه یه نفر یه فایل برای دانلود بذاره که این سیوهای مسترلیگ درست بشه.من الان آن قدر از این بیرون اومدن از بازی خسته شدم که دوست دارم با مشت بزنم به مانیتور:42:

دوست عزیز راه حل مشکل من چیه؟؟لطفا سریعتر جواب بدید.

vahidgame
29-01-2010, 21:57
مشکل شما چیه؟

n W o
29-01-2010, 22:25
توی این شماره رنکیگ کل رو دیگه نداره و مثلا بعد از سه فصل نمی تونی بفهمی یه بازیکن در کل چند تا گل زده
نرم افزاری برای این کار موجود نیست؟؟؟

وین رونی
29-01-2010, 22:52
سلام
بچه ها یه راهنمایی بدید به من.
در عکس زیر اگه دقت کنید توپ زیر پای نانی هست و من منتظرم تا رونی به عمق بره و توپ را به رونی بدم اما...
اجازه بدید از ابتدا بگم:

میانه زمین توپ زیر پای رونی هست،یه پاس میدم به نانی همزمان شستی L2 را هم چسبیدم(موقع پاس دادن)تا رونی بره تو عمق.با نانی اورلپ می زنم و منتظرم که رونی برسه به نقطه 3 اما رونی از نقطه 1 همیشه میره به محدوده 2.یعنی به جای اینکه بیاد تو عمق میره به گوش و همیشه اینکارش اعصاب منو خورد میکنه.البته بعضی مواقع همین کارش یک دفاع را مشغول خودش میکنه اما فایده ای نداره.

رونی را CF گذاشتم با Attack Minded.
یکی از نسخه های قبلی PES قابلیت خوبی که داشت میشد با فلشهای محدود حرکتی که در اختیارمون میذاشت جهت حرکت بازیکن را مشخص کرد اما الآن نه.

نظر شما چیه؟چکار کنم؟
متشکر

vahidgame
29-01-2010, 23:01
نرم افزاری برای این کار موجود نیست؟؟؟
نه وجود نداره.فقط میشه به کونامی یه پیغام بدیم بگیم مرد حسابی چرا بعضی چیزای خوب شماره های قبلیو برداشتی:31:
راستی دوستان من سعی مکنیم تا جایی که می تونم به دوستان که مشکل دارند کمک کنم ولی نمی دونم چرا کسی به من کمک نمی کنه تا مشکلم حل بشه:13:

vahidgame
29-01-2010, 23:21
میانه زمین توپ زیر پای رونی هست،یه پاس میدم به نانی همزمان شستی L2 را هم چسبیدم(موقع پاس دادن)تا رونی بره تو عمق.با نانی اورلپ می زنم و منتظرم که رونی برسه به نقطه 3 اما رونی از نقطه 1 همیشه میره به محدوده 2.یعنی به جای اینکه بیاد تو عمق میره به گوش و همیشه اینکارش اعصاب منو خورد میکنه.البته بعضی مواقع همین کارش یک دفاع را مشغول خودش میکنه اما فایده ای نداره.

یکی از نسخه های قبلی PES قابلیت خوبی که داشت میشد با فلشهای محدود حرکتی که در اختیارمون میذاشت جهت حرکت بازیکن را مشخص کرد اما الآن نه.

نظر شما چیه؟چکار کنم؟
متشکردر شماره های قبلی قبول دارم که برای هر بازیکن یه سری فلش بود که میتونستی دو تا انتخاب کنی ولی توی این شماره نیستش.ولی به یه سری چیزا این بستگی داره مثل سیستم بازی و جایگاه بازیکن در زمین و...
ولی حالا چرا این کارو میخوای بکنی بیشتر توضیح بده حالا چه گیری دادی به این کار:20:راستی منظورت یک و دو هستش؟اگه یک و دو نکنی ممکنه اون جا نره.ولی کلا بیشتر توضیح بده.

وین رونی
29-01-2010, 23:25
در شماره های قبلی قبول دارم که برای هر بازیکن یه سری فلش بود که میتونستی دو تا انتخاب کنی ولی توی این شماره نیستش.ولی به یه سری چیزا این بستگی داره مثل سیستم بازی و جایگاه بازیکن در زمین و...
ولی حالا چرا این کارو میخوای بکنی بیشتر توضیح بده حالا چه گیری دادی به این کار:20:راستی منظورت یک و دو هستش؟اگه یک و دو نکنی ممکنه اون جا نره.ولی کلا بیشتر توضیح بده.
اول در مورد مشکل شما بگم که خدایی من کاری از دستم بر نمیاد وگرنه در خدمت بودم.
اما بله منظورم یک و دو هست.من با رونی پاس میدم به گوش زمین.می خوام وقتی دارم اورلپ میزنم رونی بره تو عمق اما نمیره.هرچقدر هم صبر می کنم و با توپ ور میرم بازیکنی نمیره تو عمق.
خوب اگه این عمل انجام بشه با یه پاس تو عمق موقعیت تک به تک بوجود میاد.نه؟

vahidgame
29-01-2010, 23:32
اول در مورد مشکل شما بگم که خدایی من کاری از دستم بر نمیاد وگرنه در خدمت بودم.
اما بله منظورم یک و دو هست.من با رونی پاس میدم به گوش زمین.می خوام وقتی دارم اورلپ میزنم رونی بره تو عمق اما نمیره.هرچقدر هم صبر می کنم و با توپ ور میرم بازیکنی نمیره تو عمق.
خوب اگه این عمل انجام بشه با یه پاس تو عمق موقعیت تک به تک بوجود میاد.نه؟
درسته تک به تک میشه ولی تا حالا امتحان نکردی بدون یک و دو. یعنی یه پاس معمولی بدی رونی کجا میره.راستی سیستم بازیت چیه؟ همون سیستم پیش فرض منچستر رو میذاری؟

وین رونی
29-01-2010, 23:36
درسته تک به تک میشه ولی تا حالا امتحان نکردی بدون یک و دو. یعنی یه پاس معمولی بدی رونی کجا میره.راستی سیستم بازیت چیه؟ همون سیستم پیش فرض منچستر رو میذاری؟
نه امتحان نکردم چون عادت کردم با رونی(یا کلاً مهاجم ها)که پاس میدم دستم میره رو L2.
بله سیستم هم همون پیش فرضه منچستر هست.

vahidgame
30-01-2010, 00:22
نه امتحان نکردم چون عادت کردم با رونی(یا کلاً مهاجم ها)که پاس میدم دستم میره رو L2.
بله سیستم هم همون پیش فرضه منچستر هست.
من الان با چلسی رفتم این مشکل تو رو نداشتم و بازیکن مثلا تک به تک می شد.سیستم من چهار-سه-سه بود.با منچستر هم امتحان می کنم و بعدا برات توضیح میدم

وین رونی
30-01-2010, 00:36
من الان با چلسی رفتم این مشکل تو رو نداشتم و بازیکن مثلا تک به تک می شد.سیستم من چهار-سه-سه بود.با منچستر هم امتحان می کنم و بعدا برات توضیح میدم
بابا تو دیگه کی هستی وحید جان!!!آخر فردین بازی و جوونمردی و مروت و از این حرفا.راضی به زحمت نیستم
حالا خوبه اینترنتت مشکل داره...
موفق باشی

ebibarati
30-01-2010, 08:30
نه وجود نداره.فقط میشه به کونامی یه پیغام بدیم بگیم مرد حسابی چرا بعضی چیزای خوب شماره های قبلیو برداشتی:31:
راستی دوستان من سعی مکنیم تا جایی که می تونم به دوستان که مشکل دارند کمک کنم ولی نمی دونم چرا کسی به من کمک نمی کنه تا مشکلم حل بشه:13:

وحید جون توکه استادی به مشکل برخوردی ما اماتورها برات چکار کنیم :31::31: ولی به نظر من از دوباره بازی و نصب تو که استادی از دوباره تیمت رو درست کن چه گیری دادی به این :31:

vahidgame
30-01-2010, 13:37
وحید جون توکه استادی به مشکل برخوردی ما اماتورها برات چکار کنیم :31::31: ولی به نظر من از دوباره بازی و نصب تو که استادی از دوباره تیمت رو درست کن چه گیری دادی به این :31:
آخه نمی دونی که چه قدر اعصاب خردکن هستش تازه اگه دوباره بریزم هم درست نمیشه چون مشکل از سیوها هستش.من الان در این مورد توی گوگل سرج کردم دیدم که یه سایت مثل همین جا یه نفر همین مشکل داشت و بهش کمک کردند و یه فایل برای دانلود گذاشتند که من نمی تونستم دانلود کنم چون باید عضو می شدم:13:

بابا تو دیگه کی هستی وحید جان!!!آخر فردین بازی و جوونمردی و مروت و از این حرفا.راضی به زحمت نیستم
حالا خوبه اینترنتت مشکل داره...
موفق باشی
خواهش می کنم این حرفا چیه.
یه سری توضیح میدم شاید مشکلت حل بشه.اول اصلا رونی برای مهاجم نوک یا همون cf خوب نیست و اگر ss یا حتی هافبک چپ بذاری خیلی اون بهتر بازی می کنه.نگاه به فرگوسن نکن که مثلا اونو میذاره مهاجم نوک.فرگوسن کلا آدم خاصی هستش و کلا یه سبک و شیوه ای داره و الان مثلا برباتوف و اوون رو میذاره نیمکت و با یه مهاجم تقریبا بازی میکنه و شاید حتی بهترین مهاجم ها رو داشته باشه بازم با روش خاص خودش بازی کنه و جواب هم بده چون کلا استاد هستش و مثلا تاکتیک هایی که اون میذاره مطمئن باش توی هیچ بازی فوتبال که بیاد نمیشه انجام بدی و کلا بی خیال اینا شو:20: من با چلسی امتحان کردم مثلا دروگبا که مهاج نوک بود با مهاجم چپ یک و دو کرد و بعد تک به تک شد و گل زد.سیستم من در چلسی چهار-سه-سه هستش.با منچستر هم رفتم رونی رو میذاشتم ss و مثلا با برباتوف یک و دو می کردم رونی تک به تک میشد ولی با نانی یک و دو درست حسابی نمیشه کرد چون پاسور خوبی نیست و کلا یک و دو خیلی خوبی نمیشه کرد.تو رونی رو میذاری مهاجم نوک و بعد با نانی میخوای یک و دو کنی و تک به تک بشی ولی این کار نمیشه چون کلا یه مهاجم نوک معمولا با یک هافبک گوشه یک و دو نمی کنه.اگر می خوای این کار درست انجام بشه به نظر من یا سیستم چهار-سه-سه بذار که اونجوری رونی را هر جا بذاری می تونی راحتر یک و دو کنی یا میتونی با همون سیستم چهار-چهار-دو بری ولی رونی رو مهاجم دوم بذاری و مثلا برباتوف رو بذاری مهاجم نوک و راحت باهاش یک و دو کنی چون برباتوف اگر دقت کنی از نظر پاس دادن قوی هستش و کلا یکی از بهترین مهاجم های پاسور هستش.اگه مشکلت حل نشد می تونم بیشتر توضیح بدم.

vahidgame
30-01-2010, 14:41
دوستانی که ترکیب خوب برای چلسی می خواستند این ترکیب خیلی خوبی هستش:

من وسط های فصل سوم هستم و دو فصل دیگه برم فکر کنم اکثر بازیکنان بالای 90 و 95 باشند:20:در ضمن یه چند تا نکته بگم.یکی اینکه بازیکنی مثل پاتو که من خیلی ازش خوشم میاد رو تازه خریدم و شاید خریدنش سخته چون توی لیست فروش معمولا نمیذارنش و من بعد از دو فصل که توی لیستم بود و بعد از پیشنهادهای زیادی که بهش دادم بالاخره خریدمش.بازیکنی مثل هالک که در تیم پورتو بازی می کنه الان روی نیمکتم هست ولی واقعا عالی هستش و من پیشنهاد می کنم اگه یه مهاجم میخواید که تکنیک و سرعتی مثل مسی داشت باشه و قدرت بدنی و قدرت شوت بالایی داشته باشه حتما اینو بخرید.بعدا یه عکس براتون میذارم ببینید چه بازیکنی هستش واقعا لقب هالک که بهش دادند درسته.
یه نکته دیگه بگم کسانی که می خوان مسترلیگ رو تازه شروع کنن و مثلا دوست دارند بازیکنان بزرگ بالای 30 سال مثل رائول و لمپارد و تیری آنری و ... پسرفت نکنند می تونند قبل از شروع مسترلیگ به قسمت ادیت بازیکن برند و از قسمت Growth type گزینه آخر یعنی Late/Lasting رو انتخاب کنند تا دیگه این بازیکنان پسرفت نکنند و دیگه آن قدر سرعتشون مسخره نشه.

s4lish
30-01-2010, 15:23
سلام....من آخرش امروز رفتم این بازی رو گرفتم...
ولی یه مشکلی هست...
تو قسمتی که که سخت افزار برای اجرای بازی نمره داده یه قسمت هست به نام vram فک کنم همون حافظه ی مجازی باشه
نمره bad داده.....ولی بقیه ی قسمت ها نمره good هستش...
حالا چطور میشه این vram که 240 mb نوشته رو افزایش داد....
سیستم من ویندوز 7 -64 بیته....و کامله از هر لحاظ...

vahidgame
30-01-2010, 15:26
دقیقا این کجاش چلسیه؟؟؟؟
منظورت چیه؟
من بازیکن زیاد خریدم و ترکیبش رو عوض کردم.

footballist
30-01-2010, 15:46
مشکل شما چیه؟

من تو صفحات قبلی گقته بودم.بگردید پیدا میکنید.دوستان سریعتر جواب بدید و وقت منو الکی تلف نکنید.با تشکر

vahidgame
30-01-2010, 17:19
من تو صفحات قبلی گقته بودم.بگردید پیدا میکنید.دوستان سریعتر جواب بدید و وقت منو الکی تلف نکنید.با تشکر
دوست عزیز نیمشه حالا دوباره بگی مشکلت چیه.چون کسی نمیره این صفحات زیاد رو بگرده:20:

ashe
30-01-2010, 17:46
دوست عزیز نیمشه حالا دوباره بگی مشکلت چیه.چون کسی نمیره این صفحات زیاد رو بگرده:20:
ایشون مشکلش اینه که دوتا از بازیکناش به قول خودشون غیب شدن تو هیچ لستی نیستن...در حالی که تیمشون رو زده رئال...من احتمال میدم مشکل از کرک بازی باشه...

vahidgame
30-01-2010, 18:31
ایشون مشکلش اینه که دوتا از بازیکناش به قول خودشون غیب شدن تو هیچ لستی نیستن...در حالی که تیمشون رو زده رئال...من احتمال میدم مشکل از کرک بازی باشه...
من جواب این دوستمون رو در صفحه های قبل تا حدودی دادم.احتمال هست که اگر پچی دانلود کرده باعث شده بازی خراب بشه و این قسمت BAL خراب بشه چون در شماره های قبلی برای یه مشکل خیلی عجیب پیش اومده بود که مثلا من که در چلسی بازی می کردم یه دفعه مثلا پیتر چک اسمش شد کاروالیو:18: و توی ترکیب چلسی دو تا کاروالیو بودش و بنده خدا چک مثل اینکه غیب شد:27: یا همون امکان که تو گفتی ممکن باشه و یه امکان دیگه هم میتونه باشه و اون اینکه که دوستمون درست نگشته که فکر کنم احتمالش کم باشه.فکر کنم با توجه به توضیحات ایشون همین سه تا امکان که گفتم ممکنه وجود داشته باشه.

footballist
30-01-2010, 20:25
من جواب این دوستمون رو در صفحه های قبل تا حدودی دادم.احتمال هست که اگر پچی دانلود کرده باعث شده بازی خراب بشه و این قسمت BAL خراب بشه چون در شماره های قبلی برای یه مشکل خیلی عجیب پیش اومده بود که مثلا من که در چلسی بازی می کردم یه دفعه مثلا پیتر چک اسمش شد کاروالیو:18: و توی ترکیب چلسی دو تا کاروالیو بودش و بنده خدا چک مثل اینکه غیب شد:27: یا همون امکان که تو گفتی ممکن باشه و یه امکان دیگه هم میتونه باشه و اون اینکه که دوستمون درست نگشته که فکر کنم احتمالش کم باشه.فکر کنم با توجه به توضیحات ایشون همین سه تا امکان که گفتم ممکنه وجود داشته باشه.

قبلا یه همچین چیزی اتفاق نیفتاده بود.من قبلا هم تو این بازی bocome a legend رفته بودم.این بدترین چیز.بهترین بازیکن های تیم و جهان غیب شدن.این بازیکن ها اگه نیان من از رئال میرم... :41:
حالا منظور شما از پچ چیه؟من قبلا یک بار اپدیت از داخل بازی کردم.یه سری لباس هم فکر کنم داداشم دانلود کرده بود.امکان داره مشکل از این جا باشه؟

vahidgame
30-01-2010, 20:32
قبلا یه همچین چیزی اتفاق نیفتاده بود.من قبلا هم تو این بازی bocome a legend رفته بودم.این بدترین چیز.بهترین بازیکن های تیم و جهان غیب شدن.این بازیکن ها اگه نیان من از رئال میرم... :41:
حالا منظور شما از پچ چیه؟من قبلا یک بار اپدیت از داخل بازی کردم.یه سری لباس هم فکر کنم داداشم دانلود کرده بود.امکان داره مشکل از این جا باشه؟
اگه چیزی دانلود کردی احتماش هست که به خاطر اون خراب شده.من الان سیوهای مسترلیگ خودم خراب شده و اعصابم واقعا خرد شده.راستی رونالدو حالا عیب نداره غیب شده چون خیلی مغرور هستش:21:
حالا دوست عزیز چرا مسترلیگ نمی ری که خیلی جذابتر هستش؟

4039
31-01-2010, 09:48

وحید جان شما اون دو تا فایلی که گفتمو دانلود کردی یا نه ؟ دقیقا مشکل شما چیه سیوها لود نمیشن یا اینکه بازی کرش میکنه ؟
شما کیت سرور رو غیر فعال کن ببین مشکلت حل میشه یا نه اگه حل شد مشکل از همون دو تا فایله چون منم قبلا همین مشکلو داشتم و با این فایلها مشکلم حل شد . اگه بازم مشکل وجود داشت باید بریم سراغ بقیه احتمالات .

vahidgame
31-01-2010, 12:15
وحید جان شما اون دو تا فایلی که گفتمو دانلود کردی یا نه ؟ دقیقا مشکل شما چیه سیوها لود نمیشن یا اینکه بازی کرش میکنه ؟
شما کیت سرور رو غیر فعال کن ببین مشکلت حل میشه یا نه اگه حل شد مشکل از همون دو تا فایله چون منم قبلا همین مشکلو داشتم و با این فایلها مشکلم حل شد . اگه بازم مشکل وجود داشت باید بریم سراغ بقیه احتمالات .
نه سیوها لود میشه ولی مثلا بعد از 5 بازی که میکنم ارور میده و میاد بیرون.اگه اون فایل ها رو دوباره بذاری خیلی ازت ممنون میشم

4039
31-01-2010, 13:45
نه سیوها لود میشه ولی مثلا بعد از 5 بازی که میکنم ارور میده و میاد بیرون.اگه اون فایل ها رو دوباره بذاری خیلی ازت ممنون میشم

اگه مشکل کرش و بیرون پریدن از بازیه که با این فایلها مشکلت حل نمیشه به هر حال این آدرس این فایلهاست :

یا

این مشکل شما رو تعدادی از کاربران دارن و هنوز تا الان کسی راه حلی براش پیدا نکرده اینجا بحثهایی در این مورد شده اما کسی نتونسته مشکلو حل کنه :

.....................

نسخه جدید peseditor منتشر شد .
توی این نسخه چند ویژگی اضافه شده از جمله :
- اضافه شدن خصوصیت های پنهان بازیکنان ( این قسمت قبلا توی pro evo editing وجود داشت )
- امکان استفاده از پیراهن های تنگ برای بازیکنان
- تنظیم اتوماتیک قیمت بازار بازیکنان
- برطرف شدن باگهای شناخته شده
و چند ویژگی دیگه

آدرس نسخه جدید ( نسخه 1.9.1 ) :

Spaniuly
31-01-2010, 14:36
ولی من کماکان مشکل خرابی فایل option رو دارم حل بشو هم نیست اون فایل هایی رو هم که حسین داد رو داشتم اونها فایل های آپدیت کیت سرور هستند که ورژن کیت سرور رو به 9.14 ارتقا می دن. نمی دونم مشکل از چیه و چرا زود زود فایل آپشنم خراب میشه البته با یه حذف کردن ساده حل می شه ولی اعصاب خورد کن هست.

راستی من دیروز فیفا 10 رو روی PC بازی می کردم دقت کردم دیدم قیافه گورکاف خیلی عالی هست از فیس توی PES 2010 هم شبیه تر هست. توی فیس ها در برخی موارد واقعا PES در مقابل همون فیفای کارنت هم حرفی واسه گفتن نداره نمی دونم این شکست ها می تونه باعث بشه که کونامی یه تکونی به خودش بده و یه محصول استثنایی بده واسه سال آینده و یا سریال ناموفقیت های کونامی حالا حالا ها ادامه داره.

4039
31-01-2010, 16:44
راستی من دیروز فیفا 10 رو روی PC بازی می کردم دقت کردم دیدم قیافه گورکاف خیلی عالی هست از فیس توی PES 2010 هم شبیه تر هست. توی فیس ها در برخی موارد واقعا PES در مقابل همون فیفای کارنت هم حرفی واسه گفتن نداره نمی دونم این شکست ها می تونه باعث بشه که کونامی یه تکونی به خودش بده و یه محصول استثنایی بده واسه سال آینده و یا سریال ناموفقیت های کونامی حالا حالا ها ادامه داره.

آرمین جان فکر میکنم درست نباشه توی این تاپیک بحث مقایسه ای بکنیم اما من فقط یک نکته رو عرض کنم و بحثو ببندیم .در مورد گرافیک فیفا نکست ( من خودم دو ماه میشه فیفا pc رو دارم اما حقیقتا فیفا pc رو نمیشه جزء بازی به حساب آورد ) یک کلاس پایین تر از pes هستش این حرف من نیست اینو کارشناسای فن میگن .
دو نقیصه بسیار مهم در مورد گرافیک فیفا ایناست :
- توی فیفا در حین بازی اصلا نمیشه چهره ها رو تشخیص داد .
- توی فیفا اصلا فن آوری جدیدی بنام نورپردازی داینامیک وجود نداره چیزی که چهره ها و اشیاء رو زنده تر میکنه .
در زمینه طراحی چهره از فاصله نزدیک توی بعضی چهره ها فیفا بهتر عمل کرده و در بعضی چهره ها pes . توی تاپیک مقایسه من این موارد رو قرار میدم تا بهتر بشه قضاوت کرد و نظر داد .

بطور کل من متوجه یک مساله شدم فیفا گرافیک رو طوری طراحی کرده که از نزدیک بعضی از آیتم ها بهتر و واقعی تر به نظر میرسن مثل چمن سه بعدی , چهره ها و همینطور تور دروازه و چند مورد دیگه اما از فاصله کمی دورتر کیفیت تصویر افت زیادی میکنه اما pes روی نمای با فاصله , بیشتر کار کرده مثلا چمن از زاویه دوربین در حین بازی و یا همین چهره ها و موارد دیگه .

..................

به تصاویر زیر نگاه کنید و خودتون قضاوت کنید توی فیفا اصلا میشه یک بازیکن رو تشخیص داد ؟نمای دوربین تقریبا یکیه .
( دو تا تصویر اول مربوط به فیفا نکست میشه )

vahidgame
31-01-2010, 18:30
اگه مشکل کرش و بیرون پریدن از بازیه که با این فایلها مشکلت حل نمیشه به هر حال این آدرس این فایلهاست :ازت واقعا ممنونم.الان میرم امتحان کنم ببینم درست میشه یا نه.ولی فقط اینو بگم که من قبل از اینکه patch دانلود کنم این مشکلو نداشتم

دوست عزیز باور کن من از مطالبی که در این سایت در مورد بازی مخصوصا میذارید و کلا از اطلاعات شما استفاده میکنم و واقعا به شما ارادت دارم:10:
ولی قبول داری این چیزی که گفتی از روی انصاف نبود.البته من اصلا سعی نمی کنم در این تاپیک به مقایسه این دو بازی بپردازم و درگروه مربوط به مقایسه این دو بازی این مطالب رو مطرح می کنم که البته شما اون جا جدیدا کم میاد:20: ولی من صد در صد با 4039 موافقم شما با حتی پایین ترین گرافیک pes رو با کیفیت خوبی اجرا میتونید بکنید و قیافه ها ی بازیکنان از دور واقعا معلوم هستش ولی توی فیفا حداقل در کامپیوتر به این صورت نیستش.ولی دوست عزیز این بحث ها رو حتما در اون گروه مطرح کن.ولی فقط یه چیزی بگم به نظر من اگر مثلا بخوایم به pes از 10 امتیاز بدیم حداقل 9 رو در بیشتر شماره ها از جمله همین شماره میگیره البته بعضی شماره ها مثل pes 2008 زیاد خوب کار نشده بود و امتیاز نسبتا پایینی میگیره.

Spaniuly
31-01-2010, 21:29
بابا من اصلا بحث گرافیک نکردم که گفتم شما به قیافه گورکاف نگاه کنید می بینید توی همون فیفای PC خیلی بهتر طراحی شده... جون آرمین همین الا فیفا 10 رو اجرا کنید برید توی بوردو رو بردارید و قیافه گورکاف رو ببینید.
این قیافه گورکاف

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wWKc0L9gNNGrlDzGfAQg99rzPqs-FK6SyEot1JSp6PxYhs/YoannGourcuff.jpg

vahidgame
31-01-2010, 21:36
توی pes هم خیلی خوب هستش.ولی در کل چهره های pes به نظر من واقعی تر هستش:46: بعد گورکوف رو همه می شناسند دیگه ولی نمیدونم چرا تیم ها بزرگ نمی خرنش.من الان با چلسی دارم میرم و واقعا گورکوف بهترین هافبک وسط دنیا الان هستش و خودش یه پا زیدان هست.

وین رونی
31-01-2010, 23:41
چند تا فروارد خوب معرفی کنید.هالک که فعلاً داره ناز میکنه.
متشکر

vahidgame
01-02-2010, 00:11
متشکر

خیلی مهاجم میتونم بهت معرفی کنم شاید بالای 50 تا بشه ولی فعلا اینارو اگه تونستی بخر:
آگئرو-پاتو-تورس-آگبانلاهور-بالوتلی-توز-هیگوئن-منز(رم)-ابراهیموویچ-اوکاکا(رم)
اینا توی ذهنم بود ولی فردا اگه بخوای میتونم مهاجم های خوب بیشتری بگم.

4039
01-02-2010, 00:58
متشکر

خیلی مهاجم میتونم بهت معرفی کنم شاید بالای 50 تا بشه ولی فعلا اینارو اگه تونستی بخر:

رونی جان اینا که وحید معرفی کرد خوبن اما اگه مستر لیگو با کلاسیک شروع کردی فقط van basten امشب با رم یک بازی در مقابل میلان انجام دادم یک تنه سه تا حوالمون کرد تازه یکی دو تا هم نزد . توی این بازی توی ترکیب تیمم بازیکنان بزرگی مثل ریبری , نصری , مکسس و همینطور توتی وجود داشتن البته من مستر لیگو مثل bal بصورت تک نفره بازی میکنم و آپشن پیشرفت بازیکنان رو هم کنسل کردم .
توی سری های pes بازیکنان مختلف دارای هوش مصنوعی متفاوتی هستن من گزینه کلاسیک رو به این دلیل انتخاب کردم که سطح کیفی بازیها بالا بیاد ما چیزی حدود 50 تا بازیکنان بزرگ توی تیمهای کلاسیک داریم که به بالاتر رفتن کیفیت بازیها کمک زیادی میکنن .
بدون تعارف بگم منی که چیزی بیش از دو دهه تماشاگر و پیگیر مسائل مربوط به فوتبال هستم واقعا لذت میبرم از اینکه میبینم کونامی به زیبایی ویژگیهای فردی هر بازیکن در دنیای واقعی فوتبال رو توی این بازی قرار داده هوش بالای مارادونا و مسی , قدرت هد زنی گابریل باتیستوتا , جنگندگی رود گولیت , بازی سازی فرتاندو ردوندو و میشل پلاتینی , دفاع مستحکم کاپیتان سابق ایتالیا فرانکو بارزی و مدافع افسانه ای آرژانتین پاسارلا , سرعت بالای کلودیو کانیگیا و خیلی های دیگه

konami-pes
01-02-2010, 02:17
آدرس این تایپک مقایسه فیفا و PES رو میشه یه نفر لطف کنه بذاره

وین رونی
01-02-2010, 07:54
سلام
متشکر
من به دنبال فروارد جوان هستم که در عین حال استعداد خوبی هم داشته باشن.هالک خوب بود که هرکاری می کنم قرارداد نمی بنده
الآن تو منچستر هستم رونی را دارم،اون را هم فروختم، برباتوف مونده و welbeck.این آخری اصلاً به درد نمی خوره
متشکر

meysad
01-02-2010, 08:16
رونی جان اینا که وحید معرفی کرد خوبن اما اگه مستر لیگو با کلاسیک شروع کردی فقط van basten امشب با رم یک بازی در مقابل میلان انجام دادم یک تنه سه تا حوالمون کرد تازه یکی دو تا هم نزد . توی این بازی توی ترکیب تیمم بازیکنان بزرگی مثل ریبری , نصری , مکسس و همینطور توتی وجود داشتن البته من مستر لیگو مثل bal بصورت تک نفره بازی میکنم و آپشن پیشرفت بازیکنان رو هم کنسل کردم .
توی سری های pes بازیکنان مختلف دارای هوش مصنوعی متفاوتی هستن من گزینه کلاسیک رو به این دلیل انتخاب کردم که سطح کیفی بازیها بالا بیاد ما چیزی حدود 50 تا بازیکنان بزرگ توی تیمهای کلاسیک داریم که به بالاتر رفتن کیفیت بازیها کمک زیادی میکنن .
بدون تعارف بگم منی که چیزی بیش از دو دهه تماشاگر و پیگیر مسائل مربوط به فوتبال هستم واقعا لذت میبرم از اینکه میبینم کونامی به زیبایی ویژگیهای فردی هر بازیکن در دنیای واقعی فوتبال رو توی این بازی قرار داده هوش بالای مارادونا و مسی , قدرت هد زنی گابریل باتیستوتا , جنگندگی رود گولیت , بازی سازی فرتاندو ردوندو و میشل پلاتینی , دفاع مستحکم کاپیتان سابق ایتالیا فرانکو بارزی و مدافع افسانه ای آرژانتین پاسارلا , سرعت بالای کلودیو کانیگیا و خیلی های دیگه

سلام حسین آقا یه پیشنهاد اگر انقدر علاقه مند به بازیکنای قدیمی هستید اون پچ El Grande PES 2010 رو حتمآ دانلود کنید نصب کنید . به بازی اصلی هم کاری نداره با کیت سرور جدا و پوشه سیو جدا واسه خودش یه pes دیگه هست با تیمهای ملی و باشگاهی قدیمی با چهره های عالی بازیکنای قدیمی حتی دهه 60 میلادی که با یه کمی تغییر که مثلآ تو منتخب دهه 70 دادم علی پروین رو بهش اضافه کردم خیلی لذت بخش شده و اون مسئله خلاقیت فردی بازیکنها کاملآ توش ارائه شده .

hobgoblin
01-02-2010, 08:19
داداش آرمین کافه رو بدجوری به هم ریختیا

همین الان رفتم دیدم ولی خداییش نفهمیدم چرا میگی اون چهره کارتونی گورکاف بهتره

ebibarati
01-02-2010, 08:26
سلام حسین آقا یه پیشنهاد اگر انقدر علاقه مند به بازیکنای قدیمی هستید اون پچ El Grande PES 2010 رو حتمآ دانلود کنید نصب کنید . به بازی اصلی هم کاری نداره با کیت سرور جدا و پوشه سیو جدا واسه خودش یه pes دیگه هست با تیمهای ملی و باشگاهی قدیمی با چهره های عالی بازیکنای قدیمی حتی دهه 60 میلادی که با یه کمی تغییر که مثلآ تو منتخب دهه 70 دادم علی پروین رو بهش اضافه کردم خیلی لذت بخش شده و اون مسئله خلاقیت فردی بازیکنها کاملآ توش ارائه شده .
لطف کن و لینک دانلودشو بذار

fouladiali
01-02-2010, 08:53
لطف کن و لینک دانلودشو بذار
بفرمایید:

vahidgame
01-02-2010, 09:57
من مستر لیگو مثل bal بصورت تک نفره بازی میکنم و آپشن پیشرفت بازیکنان رو هم کنسل کردم .
کار اشتباهی باور کن داری میکنی چون بازیکن پیشرفت نکنه جذابیت بازی کم میشه.بازیکنان خود من آنقدر پیشرفت می کنند که حتی از اون بازیکنان کلاسیک هم قوی تر می شوند:18: تازه من الان نسلهای آینده فوتبال رو تا حدودی می فهم چه کسانی هستند.
راستی من چند روز دیگه یک عکس از بازیکنان چلسی میذارم تا ببینید چه قدر قوی شدند.

آدرس این تایپک مقایسه فیفا و PES رو میشه یه نفر لطف کنه بذاره
دوست عزیز تاپیک مخصوص نداره و یه گروه مخصوص این کار هستش که اگر روی مشخصات من کلیک کنی توی گروه های اجتماعی خودم هستش.البته عضویت آزاد نیست ولی به masoud king میتونی یه پیغام بدی تا عضو گروه بشی.

سلام
متشکر
من به دنبال فروارد جوان هستم که در عین حال استعداد خوبی هم داشته باشن.هالک خوب بود که هرکاری می کنم قرارداد نمی بنده
الآن تو منچستر هستم رونی را دارم،اون را هم فروختم، برباتوف مونده و welbeck.این آخری اصلاً به درد نمی خوره
متشکر
بابا ایول یعنی رونی رو فروختی؟
اول بگو فصل چندم هستی تا بتونم بهتر بهت معرفی کنم.بعد بازیکنان جوان و با استعدادی رو میخوای که راحت بشه اونارو بخری درسته؟ در ضمن ولبک که خیلی پیشرفت می کنه و بازیکن فوق العاده خوبی میشه.شاید حتی یه رونی جدید باشه.

paroucia
01-02-2010, 10:54
دوستان من مي خوام كلا از بيخ صداي بازي رو ببرم و يه اهنگ از كامپيوتر بذارم پخش بشه.چه كار كنم؟تو خود بازي كه صداها رو قطع مي كنيم يه صداي بيب به خاطر بالا پايين كردن گزينه ها هست كه قطع نميشه چه كار كنم؟
در ضمن يه پچ اپديت براي تيم هاي كلاسيك نيومده؟هموني كه گيمينگ اكسس زده و 177 مگ هست؟

ashe
01-02-2010, 11:27
من مستر لیگو مثل bal بصورت تک نفره بازی میکنم و آپشن پیشرفت بازیکنان رو هم کنسل کردم .

سلام
بازیکن شما هم تو قسمت افسانه شدن Agility اون پیشرفت نمیکنه ؟؟ آخه همین مهارت تو سرعت خیلی تاثیر داره...
بازیکن من الان 29 سالش شده اورال ریتینگش تو پست CF به 100 رسیده:18: ولی کماکان بعضی از مهارتا دست نخورده مثه زمان جوونیش :31: باقی مونده مثل:
73 Agility
Aggression 85
Tenacity 74
Form 4
Weak Foot acc. 4
Weak foot freq 4.
راستی وحید جان این Zarate پیشرفتش چطوره زیاده یا کم ؟؟
wellbak رو هم 4 فصله دارمش اورالش رسیده به 79 چطوره؟؟ البته زیاد ازش بازی نمیگیرم...

در ضمن قیافه گورکاف مگه از این طبیعی ترم میشه

vahidgame
01-02-2010, 12:16
بازیکن من الان 29 سالش شده اورال ریتینگش تو پست CF به 100 رسیدهبابا ایول فکر کنم تو استاد این BAL هستی.بیا یکمی در مورد این قسمت توضیح بده چون من خیلی کم اون رفتم و کلا خیلی این قسمت حوصله می خواد چون بازیکن اولش خیلی ضعیف هستش.راستی از برنامه مخصوص زیاد کردن توانایی ها بازیکن که استفاده نکردی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه استفاده نکردی که حتما باید توضیح بدی و دوباره باید گفت دمت گرم:31:

راستی وحید جان این Zarate پیشرفتش چطوره زیاده یا کم ؟؟ماریو زاراته بازیکن خیلی خوبی هست و اگر بهش بازی بدی خیلی پیشرفت می کنه و خودش یه پا مسی هستش.

wellbak رو هم 4 فصله دارمش اورالش رسیده به 79 چطوره؟؟ البته زیاد ازش بازی نمیگیرم...باید بیشتر از این پیشرفت کنه.در ضمن توجه کن که در طی فصل برای اون کارتهای مهارتی رو بخری تا ریتینگش بالاتر بره.بعد از چهار پنج فصل اگر درست ازش استفاده کنی از رونی هم حتی قوی تر میشه.

در ضمن قیافه گورکاف مگه از این طبیعی ترم میشهبازم دمت گرم:31: منم واقعا موافقم.توی PES واقعا چهره ها واقعی تر هستش.اصلا من خودم واقعی بگم با PES هر سال دارم حال می کنم و اصلا هیچ تعصبی هم ندارم و هر سال هم داره بهتر میشه.نمیدونم چرا دوستان الکی بحث بی خود راه می اندازن.تازه برای من سوال هستش که چرا سایت های بازی به اصطلاح بزرگ چرا چند سال هست که اصلا به PES امتیاز نمیدن.

___lord___
01-02-2010, 13:33
سلام وحيد جان يه سوال

در مقابل كساني كه در بازي بو وسيله ي اديت پوزيشن موقعيت دفاع خودشونو ميچسبونن به دروازه بان يعني خيلي عقب ميبرن دفاعشونو چطور بازي كنيم كه پيروز بشيم

mim.navabi
01-02-2010, 13:40
سلام
بچه ها یه راهنمایی بدید به من.
در عکس زیر اگه دقت کنید توپ زیر پای نانی هست و من منتظرم تا رونی به عمق بره و توپ را به رونی بدم اما...
اجازه بدید از ابتدا بگم:

نظر شما چیه؟چکار کنم؟
متشکر

سلام ، دوست عزیز شما این دفعه به جای L2 از R2 استفاده کن .

ashe
01-02-2010, 13:45
بابا ایول فکر کنم تو استاد این BAL هستی.بیا یکمی در مورد این قسمت توضیح بده چون من خیلی کم اون رفتم و کلا خیلی این قسمت حوصله می خواد چون بازیکن اولش خیلی ضعیف هستش.راستی از برنامه مخصوص زیاد کردن توانایی ها بازیکن که استفاده نکردی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه استفاده نکردی که حتما باید توضیح بدی و دوباره باید گفت دمت گرم:31:
ماریو زاراته بازیکن خیلی خوبی هست و اگر بهش بازی بدی خیلی پیشرفت می کنه و خودش یه پا مسی هستش.

باید بیشتر از این پیشرفت کنه.در ضمن توجه کن که در طی فصل برای اون کارتهای مهارتی رو بخری تا ریتینگش بالاتر بره.بعد از چهار پنج فصل اگر درست ازش استفاده کنی از رونی هم حتی قوی تر میشه.

بازم دمت گرم:31: منم واقعا موافقم.توی PES واقعا چهره ها واقعی تر هستش.اصلا من خودم واقعی بگم با PES هر سال دارم حال می کنم و اصلا هیچ تعصبی هم ندارم و هر سال هم داره بهتر میشه.نمیدونم چرا دوستان الکی بحث بی خود راه می اندازن.تازه برای من سوال هستش که چرا سایت های بازی به اصطلاح بزرگ چرا چند سال هست که اصلا به PES امتیاز نمیدن.
نه بابا برنامه مخصوص چیه(360 xbox)...من پای این Bal پیر شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...اره راست میگی اولش واقعا سخته چون بازیکن به طور فجیعی ضعیف هستش آدم نمیخواد بشینه پاش ولی اگه یکم صبر کنی زکوره بازیکن سازیم (اه ه ه مثه که اشتب شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...در کل من از این بخش واقعا لذت میبرم مثلا فرض کن تیمت چنتا گل عقب بعد براشون گل میزنی نتیجه رو بر میگردونی تیمت قهرمان میشه...کاپیتانی تیم رو بهت میدن و ... خلاصه واسه من خیلی لذت بخشه مخصوصا وقتی دعوت میشی تیم ملی من اولش اشتباه کردم (یا به عبارتی جوگیر شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ملیتم گزاشتم ایران ولی شما حتما یه تیم قوی انتخاب کنید ...الان با ایران به تنهایی 4 5 تا گل مثلا به کره میزنم ...ولی واقعا هوش مصنوعی یارانم به طرز وحشتناکی پایین مثلا تک به تکشون میکنم یه شوت در حد پاس کوتاه میزنن دروازه بان راحت میگیره خلاصه همش باید خودم دس به کار شم...
پیشرفت بازیکنم مقدار خیلی زیادی به Focus Point مربوطه که اونم بسته به پستت باید تنظیمش کنی...بعدا بیشتر توضیح میدم...
دیگه هرچی که پرو از فیفا کم داشته باشه تو بخش گرافیک یه سر گردن بالاتر از فیفاست ...

mim.navabi
01-02-2010, 13:48

مانیتور بنده خدا ، من فکر می کنم مشکل شما از سیستم تون باشه ! مثل cpu یا 'VGA یا Ram یا حتی Mactch نبودن قطعات با هم .
البته یه احتمال دیگه هم وجود داره و ممکن نسخه ای که شما تهیه کردی باگ داره یا خوب کپی نشده .
پاینده باشی

ebibarati
01-02-2010, 13:54
سلام وحيد جان يه سوال

در مقابل كساني كه در بازي بو وسيله ي اديت پوزيشن موقعيت دفاع خودشونو ميچسبونن به دروازه بان يعني خيلي عقب ميبرن دفاعشونو چطور بازي كنيم كه پيروز بشيم

من هم قبلا با یکهی بازی میکردم همین سیستم رو داشت 5 دفاع چسبیده به دروازه بان ورد به محوطه جریمه چنین سیستمی میشه گفت رویا هست ولی اگه دو تا مهاجم شوت زن بذاری جلو و از پشت محوطه جریمه شوت بزنی دمارش در اورده است فقط شوت بزن شوت شوت شوت شوت شوت:27::27::27::31::31::31:

vahidgame
01-02-2010, 13:59
سلام وحيد جان يه سوال

به نظر من بیشتر در این صورت باید از گوشه ها استفاده کنی و اگر بازیکن سر زنی در خط حمله داری با استفاده از سانتر از گوشه ها میتونی گل بزنی و همین طور از طریق شوت از راه دوری میتونی گل بزنی.ولی در کل منظورت تیم خاصی هست که دفاعش خیلی عقب هست؟
من خودم زیاد به این چیزا دقت نمی کنم و برای گل زدن همه راه ها رو امتحان می کنم تا گل بزنم و سیستم چرخشی خیلی دوست دارم و مثلا الان با چلسی دارم میرم با سیستم چهار-سه-سه میرم و الان همه مهاجم هام تقریبا نزدیک 90 هستند و فقط دو تا مهاجم با سن پایین دارم که 80 هستند.تازه من دروگبا رو هم الان جدیدا نیمکت میذارم چون بازیکنی مثل تورس خریدم که ماشین گلزنی هستش و من به توصیه می کنم فقط گول Overall rating رو نخورید چون مثلا تورس الان 86 هستش ولی به خاطر اون کارت های نارنجی که قبلا توضیح دادم که داره خیلی گلزن خوبی هست و شاید از اون بهتر در این زمینه کمتر هستش.این بیشتر به خاطر کارت های goal poacher و fox to box که داره هستش و اگر بخواید میتونم در مورد این کارت های نارنجی توضیح بیشتری بدم که خیلی مفید هستند و بیشتر بازیکنان ستاره این کارت ها رو دارند و نکته جالب اینکه شما در حین مسترلیگ هم اگر از قسمت ادیت اونارو تغییر بدین هم در مسترلیگ این تغییرات اعمال میشه.

don-corleone
01-02-2010, 15:03
سلام

من بازی رو با پچ 1.3 کونامی آپدیت کردم و کرک ورژن 1.02 بازی رو نیز ریختم

حالا کیت سرور بازی رو نمیشناسه و در عکس زیر مشکل فوق نمایانه

لطفا اگر کسی چیزی میدونه کمک کنه

وین رونی
01-02-2010, 19:32
اول بگو فصل چندم هستی تا بتونم بهتر بهت معرفی کنم.بعد بازیکنان جوان و با استعدادی رو میخوای که راحت بشه اونارو بخری درسته؟ در ضمن ولبک که خیلی پیشرفت می کنه و بازیکن فوق العاده خوبی میشه.شاید حتی یه رونی جدید باشه.
:18: نههههههههه من غلط بکنم رونی را بفروشم.Owen را فروختم.گفتم رونی را مد نظر قرار ندیم چون فیکس فیکس هست حتی وقتی بنفشه :31:. Owen را فروختم.Welbeck را هم که میگی خوب میشه.باشه با همینا میسازم.
راستی فصل اول با منچستر هستم.

می دونی لذت قهرمان شدن در چیه؟با اینکه با یه سری جوون بی ادعا و گم نام بیای قهرمان لیگ و اروپا بشی :31:

mohammad_87
01-02-2010, 21:14
سلام....
اول از همه از حسین جان بخاطر لینکهایی که لازم داشتم و دادند تشکر میکنم.:11:بعد از دیگر دوستان مثل وحید و آرمین که درکنار حسین شدن تیم پشتیبانی فنی:20: و مشکلات ملت رو حل میکنن ممنونم.ایشاا.. 100 در دنیا و 1 در آخرت بهتون برسه!
در صفحات اخیر گفته بودید که چرا پس از آپدیت در یک تیم نام یک یا چند بازیکن اصلا نیست و یا نام یک بازیکن دوبار اومده.این مشکل بخاطر عدم هماهنگی لیست بازیکنان در دیتابیس قبلی و جدید هست.مثلا در تیم میلان در دیتابیس قبلی یعنی قبل از آپدیت نستا نفر بیست و ششم باشه و تیم 27 نفره ولی در پچ جدید تیم 25 نفره باشه و نستا بازیکن دوم باشه اونوقت اگه با آپشن فایل قبلی بازی کنید میبینید که مثلا نستا هم بازیکن دوم هستش و هم 26.این بیشتر به علت over write کردن اطلاعات جدید روی قبلی هست و حتی اگه با برنامه ای مثل peseditor با استفاده از دو ادیت فایل، نام ها رو replace کنید باز هم چنین مشکلاتی وجود خواهد داشت.پس بهترین راه حل در این موارد این هست که ادیت فایل قبلی رو پاک کنید و تغییرات رو روی ادیت فایل جدید انجام دهید.مثلا اگه بازیکنی رو ادیت کرده یا ساخته بودید با حوصله و با استفاده از اکسپورت/ایمپورت،اون رو وارد ادیت فایل جدید کنید.

وین رونی
01-02-2010, 21:20
بعد از دو ساعت کسی نیست متن قبلی منو تایید کنه؟؟؟!!!!تاره اون هم بعد از سی و هفت هشت تا پست!!!!!

جالبه این فرستاده شد!!!!

وحید جان من غلط بکنم رونی را بفروشم.مگه نمی بینی من خودم رونی هستم :31:.من Owen را فروختم
با همین مهاجمها سر میکنم.

وین رونی
01-02-2010, 21:30
:37::45: چرا منو اذیت می کنین؟چرا پستهامو پاک می کنین؟مگه من چکار کردم:sad:

وحید جان گفتی چرا رونی را فروختی؟من رونی را نفروختم رونی اگه بنفش هم باشه فیکسه. Owen را فروختم.مجبورم فعلاً با هیمن سه تا مهاجم سر کنم.رونی و اون و برباتوف.

Gam3r
01-02-2010, 21:34
چيجوري ميشه توپ رو بالا انداخت ؟
ميخوام توپ رو بالا بندازم بعد بشوتم !

vahidgame
01-02-2010, 22:08
:37::45: چرا منو اذیت می کنین؟چرا پستهامو پاک می کنین؟مگه من چکار کردم:sad:

وحید جان گفتی چرا رونی را فروختی؟من رونی را نفروختم رونی اگه بنفش هم باشه فیکسه. Owen را فروختم.مجبورم فعلاً با هیمن سه تا مهاجم سر کنم.رونی و اون و برباتوف.

راستی میگه بنده خدا من الان نگاه کردم پستاش پاک شده بود.البته شاید یه مشکلی پیش اومده چون پستهای بدی نداده بودی.
در مورد رونی منم گفتم تو وقتی هم سامش هستی دیگه نمیای بفروشیش:31: فکر کنم یکمی بد نوشته بودی و یا من بد متوجه شدم:31: راستی اوون رو که فروختی کار خوبی کردی چون به قدری پس رفت می کنه که توی لیگ دسته سه ایران هم راش نمیدن:27: چون فصل اول هستی به نظر من ولبک و ماچدا رو قرضی به یه تیم دیگه بده چون اینا شاید بعد از 3 سال به دردت بخورن و میتونی هر سال اونارو قرضی به تیمی بدی.همچنین یه نکته بهت بگم اینکه بازیکنان بزرگ اگه میخوای بخری اونارو توی لیستت خریدت بذار همیشه باشند تا آن قدر بهشون پیشنهاد بدی تا در آخر پیشنهادت رو قبول کنن. مثلا من خودم پاتو رو حداقل 10 بار بهش پیشنهاد دادم تا آخر خریدشم با قیمت نجومی که واقعا می ارزید چون خیلی پیشرفت می کنه و از بازیش خیلی خوشم میاد.راستی چند تا مهاجم ایتالیایی بهت میگم که خیلی خوب هستند و راحت میتونی بخریشون.یکی کاسانو که در سامپدوریا بازی میکنه که همون اولش بازیکن خوبی هستش و تکنیک خیلی بالایی داره و در دو فصل اول پیشرفت زیادی می کنه و بعدش کم کم افت می کنه اونو اگه بخری خیلی برات می ارزه.همچنین دو تا بازیکن جوان میگم که خیلی پیشرفت می کنند یکی بالوتلی که در اینتر بازی می کنه و اگر روی اون کار کنی بازیکن فوق العاده ای میشه.برای من بعد از 3 فصل تا 90 رسیده و شاید حتی بتونم تا 99 هم برسونمش:18: یه بازیکن دیگه هم اوکاکا هست که در رم بازی می کنه و پیشرفت خیره کننده ای می کنه و کلا بازیکن خیلی خوبی هستش.

ashe
01-02-2010, 22:11
چيجوري ميشه توپ رو بالا انداخت ؟
ميخوام توپ رو بالا بندازم بعد بشوتم !
این حرکت رو فقط بازیکنایی که کارت Scooping دارن انجام میدن... به این صورت:
وقتی بازیکن رو به جلو داره حرکت میکنه مثلا به سمت راست... خیلی سریع یه بار جهت چپ بعدش جهت راست رو بزن.

4039
01-02-2010, 23:17

سلام میثم جان
ممنونم از راهنماییت . بخاطر مساله خصوصیات فردی و چهره واقعیشون هم که شده دانلودش میکنم باید چیز جالبی باشه البته من تا جام جهانی 90 ایتالیا یادم میاد بازیکنان قدیمی تر رو زیاد نمیشناسم .

کار اشتباهی باور کن داری میکنی چون بازیکن پیشرفت نکنه جذابیت بازی کم میشه.بازیکنان خود من آنقدر پیشرفت می کنند که حتی از اون بازیکنان کلاسیک هم قوی تر می شوند:18: تازه من الان نسلهای آینده فوتبال رو تا حدودی می فهم چه کسانی هستند.

وحید جان حرفت درسته اما من به بازی شبیه ساز بیشتر علاقه دارم تا بازی آرکید . سرعت رشد بازیکنان توی این بازی خیلی زیاده و اصلا طبیعی نیست . یک بازیکن جوون تواناییهاش نهایتا 20 درصد افزایش پیدا میکنه نه 50 درصد . علاوه بر اینها من قدرت شوت بازیکنان رو مطابق با واقعیت تنظیم کردم اگه گزینه پیشرفت رو انتخاب کنم همه چی بهم میخوره مثلا من قدرت شوت بازیکنان رو طوری تنظیم کردم که گلهایی که از طریق شوت زدن به دست میاد تقریبا مطابق با واقعیت شده ( در دنیای واقعی تنها 18 درصد گلها از پشت محوطه جریمه به ثمر میرسه )
من ساعتها و روزهای بسیار زیادی رو صرف تنظیم گیم پلی کردم حتی تواناییهای مخفی بازیکنان رو هم تنظیم کردم با اینکار کل تنظیمات بهم میخوره و کل زحماتم از بین میره .
توی نسخه قبل منم همین کارای شما رو میکردم بازیکنای جوون رو میخریدم و بعد از چند سال با مبالغ زیادی میفروختمشون یادمه 30 سال بعد از شروع مستر لیگ بودجه باشگاه به نهایتش رسیده بود و از اون بیشتر نمیشد و از طرفی تمام بازیکنان بزرگ تاریخ فوتبال رو هم توی تیمم داشتم . توی هر بازی 5 دقیقه راحت 4 تا رو میزدم اما چه فایده ؟
الان دیگه به واقعیت گرایی بیشتر علاقه دارم روی همین حساب تواناییهای بازیکنان رو طوری تنظیم کردم که بسختی میتونم جواز لیگ قهرمانان و حتی لیگ باشگاهها رو بگیرم , بسختی میتونم بازیکن تراز اول بخرم بیشتر با تاکتیکها و استراتژیهای تیمی میتونم از رقیب ببرم چون بودجه باشگاه بهم اجازه نمیده ستاره ها رو یکی یکی به باشگاه بیارم به نظر من اینجوری بازی خیلی هیجان انگیزه همین دیشب سه هیچ از میلان باختم حریف خیلی فشار آورد دیگه زورم بهشون نرسید حتی با تاکتیکهای متنوعی که بکار بستم بازم نتونستم نسبت مالکیت توپو به بیشتر از 40 درصد برسونم .
تنظیم گیم پلی واقعا کار سختیه من برای رسیدن به بالانس ایده آل فید بک های زیادی گرفتم تا بالاخره میزان طبیعی نفس بازیکنان , سرعت دویدن , سرعت دریبل زنی , قدرت شوت و قدرت بدنی بازیکنان برام مشخص شد .

در ضمن اینو فراموش کردم بگم درسته که توی مستر لیگ با گذر زمان تواناییها بازیکنان زیاد میشه اما گذر زمان روی هوش اونها تاثیر نمیذاره کونامی به بازیکنان بزرگ هوش زیادی اختصاص داده یکی از علتهای اصلی که من گزینه کلاسیک رو انتخاب کردم همین مسالست .

سلام
بازیکن شما هم تو قسمت افسانه شدن Agility اون پیشرفت نمیکنه ؟؟ آخه همین مهارت تو سرعت خیلی تاثیر داره...

سلام
agility مربوط میشه به چالاکی در حرکات بازیکنان سرعت دویدن رو زیاد نمیکنه شاید منظور شما هم همینه من درست برداشت نکردم به هر حال این توانایی بندرت افزایش پیدا میکنه چون یکی از فاکتورهای کلیدی و بسیار مهم بازیکنانه .

vahidgame
01-02-2010, 23:45
وحید جان حرفت درسته اما من به بازی شبیه ساز بیشتر علاقه دارم تا بازی آرکید . سرعت رشد بازیکنان توی این بازی خیلی زیاده و اصلا طبیعی نیست . یک بازیکن جوون تواناییهاش نهایتا 20 درصد افزایش پیدا میکنه نه 50 درصد . علاوه بر اینها من قدرت شوت بازیکنان رو مطابق با واقعیت تنظیم کردم اگه گزینه پیشرفت رو انتخاب کنم همه چی بهم میخوره مثلا من قدرت شوت بازیکنان رو طوری تنظیم کردم که گلهایی که از طریق شوت زدن به دست میاد تقریبا مطابق با واقعیت شده ( در دنیای واقعی تنها 18 درصد گلها از پشت محوطه جریمه به ثمر میرسه )منم باهات موافقم و در این مورد قبلا توضیح دادم.کونامی کلا پیشرفت بازیکنان رو یه جوری عجیب ساخته مثلا سرعت بازیکنان که یه چیز ذاتی هستش نباید آن قدر زیاد بشه یا مثلا یه دفاع وسط نباید در همه زمینه زیاد بشه و یه پاسور و یک شوت زن فوق العاده بشه.ولی فکر کنم چون کونامی ژاپنی هستش و کلا ژاپنی ها چیزای تخیلی هم خیلی دوست دارند و کارتون فوتبالیست ها:31: هم ژاپنی بودش این پیشرفت هم براساس اون هستش:31::31::31:

من ساعتها و روزهای بسیار زیادی رو صرف تنظیم گیم پلی کردم حتی تواناییهای مخفی بازیکنان رو هم تنظیم کردم با اینکار کل تنظیمات بهم میخوره و کل زحماتم از بین میرهمیشه بیشتر توضیح بدی که مثلا چه کارهایی کردی؟برای من هم جذاب شد چون من الان چند سال هست که به طور مداوم دارم بازی می کنم و الان مثلا دارم با چلسی برای شاید بیستمین در کل pes دارم میرم وفقط هدف مثلا شاید یکمی خنده دار باشه.الان هدف من اینه که مثلا با چلسی تمام 38 بازیو ببرم و یا اینکه توی یه فصل هیچ گلی نخورم:18: چون واقعا الان بازیکنانم خیلی قوی هستند و مثلا گورکوف شاید از بازیکنانی مثل پلاتینی و رودگولیت هم قوی تر شده:31: اگر یه کاری کنی که برای منم یه تنوع ایجاد بشه باور کن دعات می کنم:40::40::40: نمی دونم شما بودی که قبلا می گفتی میتونی با برنامه نویسی یه کاری کنی که پیشرفت بازیکنان کمتر بشه؟

در ضمن اینو فراموش کردم بگم درسته که توی مستر لیگ با گذر زمان تواناییها بازیکنان زیاد میشه اما گذر زمان روی هوش اونها تاثیر نمیذاره کونامی به بازیکنان بزرگ هوش زیادی اختصاص داده یکی از علتهای اصلی که من گزینه کلاسیک رو انتخاب کردم همین مسالست .البته اگر منظورت mentality در شماره های قبلی هستش که در این شماره به جاش Tenacity هستش درسته در شماره های قبلی این قابلیت زیاد نی مشد ولی در این شماره پیشرفت می کنه.

agility مربوط میشه به چالاکی در حرکت بازیکنان سرعت دویدن رو زیاد نمیکنه شاید منظور شما هم همینه من درست برداشت نکردم به هر حال این توانایی بندرت افزایش پیدا میکنه چون یکی از فاکتورهای کلیدی و بسیار مهم بازیکنانه .جالبه که همین قابلیت که در شماره های قبلی زیاد نمی شد در این شماره در مسترلیگ زیاد میشه.واقعا یکی نیست به کونامی بگه چرا در شماره های قبلی این قابلیت ها زیاد نمی شد.

ashe
01-02-2010, 23:46
سلام
agility مربوط میشه به چالاکی در حرکات بازیکنان سرعت دویدن رو زیاد نمیکنه شاید منظور شما هم همینه من درست برداشت نکردم به هر حال این توانایی بندرت افزایش پیدا میکنه چون یکی از فاکتورهای کلیدی و بسیار مهم بازیکنانه .
بله منم منظورم همینه...چالاکی...
پس چجوریه Top Speed یا Dribling speed جز فاکتورهای اصلی یه بازیکن نیست که مثل نقل نبات زیاد میشه...خوب سرعت بازیکنم یه چیز ذاتیه دیگه چرا این زیاد میشه ولی اون نه؟
.
.
.
یه جدول جالب دیدم در مورد فرم بازیکنا و تاثیرش رو بازیشون گفتم بزارم شاید بدرد بخوره...

o-----------------------------o-------o----------o---------o--------o--------o
|Attribute | Red | Orange | Green | Blue | Gray |
|Attack | +12% | +6.4% | 0 | -8% | -16% |
|Defence | +12% | +6.4% | 0 | -8% | -16% |
|Body Balance | +12% | +6% | 0 | -12% | -18% |
|Stamina | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
|Top Speed | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Acceleration | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
|Response | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
|Agility | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
|Dribble Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Dribble Speed | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Short Pass Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Short Pass Speed | +6% | +3% | 0 | -3% | -6% |
|Long Pass Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Long Pass Speed | +6% | +3% | 0 | -3% | -6% |
|Shot Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Shot Power | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
|Shot Technique | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Free Kick Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Swerve | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Header | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Jump | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
|Technique | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Agression | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Mentality | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |

وحید جان کارتای نارنجی رو هم حتما هر موقع وقت کردی یه توضیح بده مخصوصا اونایی که تو بازی تاثیر بیشتری دارن ...مرسی

vahidgame
02-02-2010, 00:06
وحید جان کارتای نارنجی رو هم حتما هر موقع وقت کردی یه توضیح بده مخصوصا اونایی که تو بازی تاثیر بیشتری دارن ...مرسی باشه یه روز سعی می کنم مفصل توضیح بدم.

پس چجوریه Top Speed یا Dribling speed جز فاکتورهای اصلی یه بازیکن نیست که مثل نقل نبات زیاد میشه...خوب سرعت بازیکنم یه چیز ذاتیه دیگه چرا این زیاد میشه ولی اون نه؟در این مورد من خیلی توضیح دادم.پست قبلی هم یه چیزای در این مورد گفتم
راستی دوستان من یه سری replay دارم که یه سری هاش گل هایی از ضربه کاشته به صورت دو ضرب و خیلی زیبا هستش که برای دوستانی که در ضربه کاشته مشکل داشتند شاید مفید باشه.همچنین یه دو سه تا چیز خیلی خنده دار replay سیو کردم که شاید جالب باشه.اگر میشه بگید چه جوری اینارو خیلی فشرده کنم و بذارم تا همه دوستانی که میخوان اونو دانلود کنن.این replay ها من رفتم توی سیو حجمش حدود 6 مگابایت هست و اگر یه نفر یه روش بگه که بشه خیلی فشرده کرد خیلی خوب میشه.

4039
02-02-2010, 00:48
میشه بیشتر توضیح بدی که مثلا چه کارهایی کردی؟برای من هم جذاب شد چون من الان چند سال هست که به طور مداوم دارم بازی می کنم و الان مثلا دارم با چلسی برای شاید بیستمین در کل pes دارم میرم وفقط هدف مثلا شاید یکمی خنده دار باشه.الان هدف من اینه که مثلا با چلسی تمام 38 بازیو ببرم و یا اینکه توی یه فصل هیچ گلی نخورم:18: چون واقعا الان بازیکنانم خیلی قوی هستند و مثلا گورکوف شاید از بازیکنانی مثل پلاتینی و رودگولیت هم قوی تر شده:31: اگر یه کاری کنی که برای منم یه تنوع ایجاد بشه باور کن دعات می کنم:40::40::40: نمی دونم شما بودی که قبلا می گفتی میتونی با برنامه نویسی یه کاری کنی که پیشرفت بازیکنان کمتر بشه؟

البته اگر منظورت mentality در شماره های قبلی هستش که در این شماره به جاش Tenacity هستش درسته در شماره های قبلی این قابلیت زیاد نی مشد ولی در این شماره پیشرفت می کنه.

جالبه که همین قابلیت که در شماره های قبلی زیاد نمی شد در این شماره در مسترلیگ زیاد میشه.واقعا یکی نیست به کونامی بگه چرا در شماره های قبلی این قابلیت ها زیاد نمی شد.

وحید جان من توی پست قبل گفتم فقط با یک بازیکن بازی میکنم مثل مد bal این مطلبو در نظر داشته باش .
البته تک نفره بازی کردن مزایا و جذابیتهای خاص خودشو داره از جمله مهمترین اونها اینه که بازیکنان دقیقا رفتارفردی خودشون رو توی بازی به اجرا میذارن و همونطوریکه میدونی با تنظیمات تاکتیکی تیمی میتونی اونا رو وادار به اجرای کارهای مورد نظرت بکنی .
در مورد تنظیم تواناییها و کلا گیم پلی بازی من توی این چند ماه اخیر توی تاپیک مطلب زیاد گذاشتم راستی شما که اینقدر به این بازی علاقه داری توی این چند ماه اخیر چرا به این تاپیک سر نمیزدی ؟
توی این 8 ماه اخیر مطالب بسیار جالب و خوبی در مورد این بازی توی تاپیک مطرح شده بچه ها از سیر تا پیاز این بازی صحبت کردن . تمام جزئیات گیم پلن بازی توضیح داده شده تاکتیکها , استراتژیها , کارتها , دریبلها و حرکات مختلف حتی من سیستم بازی بارسلون و تیم ملی فرانسه رو هم بطور مفصل تشریح کردم و اونو بر این بازی انطباق دادم البته میخواستم سبک بقیه تیمهای مطرح باشگاهی رو هم توی تاپیک توضیح بدم که منصرف شدم چون عملا فقط میشه نهایتا تا 30 درصد واقعیت رو توی این بازی پیاده کرد البته این خودش چیز کوچیکی نیست من اصلا فکر نمیکردم به این زودی بازی کامپیوتری فوتبال این قابلیت رو داشته باشه که بشه تاکتیکهای دنیای واقعی فوتبال رو درش پیاده کرد شاید توی یکی دو روز آینده سیستم و روش بازی تیم چلسی رو توی تاپیک بذارم و اونو با تاکتیکهای این بازی منطبق کنم .
درمورد تغییر آهنگ رشد بازیکنان من تصمیم داشتم با برنامه hexedit این بخش از بازیو ویرایش کنم اما دیدم کار بسیار وقت گیریه پیدا کردن کدها خیلی وقت میبره اگه آینده فرصت کنم روی اینکار وقت میذارم .
درمورد هوش بازیکنان باید بگم اون tenacity به هوش بازیکنان ارتباطی نداره اصلا بخش هوش مصنوعی از این بخش مجزاست من سه ماه پیش یک بار وارد دیتا بیس هوش بازی شدم بازی کلی باگ دار شد سرعت بازی هم شدیدا پر نوسان شد این کار من نیست توی اون قسمت وارد بشم یکی از بچه ها که رشتش هوش مصنوعی بود میخواست با دوستاش این بخشو ویرایش و تنظیم کنه اما فعلا که ما رو بی خبر گذاشته .
در مورد تنظیم stat و توانایی بازیکنان اگه با شرایطی با ( کنترل یک نفر و عدم رشد بازیکنان ) موافقی توضیحات لازمه رو برات بزارم .

بله منم منظورم همینه...چالاکی...
پس چجوریه Top Speed یا Dribling speed جز فاکتورهای اصلی یه بازیکن نیست که مثل نقل نبات زیاد میشه...خوب سرعت بازیکنم یه چیز ذاتیه دیگه چرا این زیاد میشه ولی اون نه؟

والا منم نمیدونم چرا این کار رو کردن .
درمورد جدول فلش آمادگی بازیکنان ازت ممنونم که توی تاپیک گذاشتی خیلی دنبال آمار دقیقش بودم .

vahidgame
02-02-2010, 00:53
در مورد تنظیم تواناییها و کلا گیم پلی بازی من توی این چند ماه اخیر توی تاپیک مطلب زیاد گذاشتم راستی شما که اینقدر به این بازی علاقه داری توی این چند ماه اخیر چرا به این تاپیک سر نمیزدی ؟
توی این 8 ماه اخیر مطالب بسیار جالب و خوبی در مورد این بازی توی تاپیک مطرح شده بچه ها از سیر تا پیاز این بازی صحبت کردن . تمام جزئیات گیم پلن بازی توضیح داده شده تاکتیکها , استراتژیها , کارتها , دریبلها و حرکات مختلف حتی من سیستم بازی بارسلون و تیم ملی فرانسه رو هم بطور مفصل تشریح کردم و اونو بر این بازی انطباق دادم البته میخواستم سبک بقیه تیمهای مطرح باشگاهی رو هم توی تاپیک توضیح بدم که منصرف شدم چون عملا فقط میشه نهایتا تا 30 درصد واقعیت رو توی این بازی پیاده کرد شاید توی یکی دو روز آینده سیستم و روش بازی تیم چلسی رو توی تاپیک بذارم و اونو با تاکتیکهای این بازی منطبق کنم .
بابا دمت گرم من منظورم اینا نبود.من اینارو که خیلی خوب بلد هستم. من فکر کردم منظور شما یه چیز دیگه بود.من فقط می خوام یه جوری بازی سخت بشه.ترکیب چلسی چیدن و تاکتیک ها و کارت ها را که من خودم استادم.البته شما هم استاد ما هستی:46:

4039
02-02-2010, 01:04
بابا دمت گرم من منظورم اینا نبود.من اینارو که خیلی خوب بلد هستم. من فکر کردم منظور شما یه چیز دیگه بود.من فقط می خوام یه جوری بازی سخت بشه.ترکیب چلسی چیدن و تاکتیک ها و کارت ها را که من خودم استادم.البته شما هم استاد ما هستی:46:

وحید جان این حرفو نزن استاد چیه ما توی این تاپیک همه دوستان هم هستیم و من کوچیک همه بچه ها .
نه منظورم تاکتیکها نبود بالا که اشاره کردم تنظیم stat و توانایی بازیکنان اجازه بده یک نمونشو بگم تا متوجه بشی .
top speed مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانی که صاحب توپ نیستند و dribble speed مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانیکه صاحب توپن حالا برای اینکه بازی در گیرانه تر بشه باید میانگین top speed از d.s بیشتر باشه البته قدرت بدنی و چند ویژگی مخفی بازیکنان هم تاثیر گذاره که بحثش مفصله .

یه جدول جالب دیدم در مورد فرم بازیکنا و تاثیرش رو بازیشون گفتم بزارم شاید بدرد بخوره...

|Attribute | Red | Orange | Green | Blue | Gray |
|Attack | +12% | +6.4% | 0 | -8% | -16% |
|Defence | +12% | +6.4% | 0 | -8% | -16% |
|Body Balance | +12% | +6% | 0 | -12% | -18% |
|Stamina | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
|Top Speed | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Acceleration | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
|Response | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
|Agility | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |
|Dribble Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Dribble Speed | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Short Pass Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Short Pass Speed | +6% | +3% | 0 | -3% | -6% |
|Long Pass Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Long Pass Speed | +6% | +3% | 0 | -3% | -6% |
|Shot Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Shot Power | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
|Shot Technique | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Free Kick Accuracy | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Swerve | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Header | +9% | +4.8% | 0 | -4.8%| -9% |
|Jump | +12% | +6% | 0 | -6% | -12% |
|Technique | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Agression | +9% | +4.8% | 0 | -6% | -12% |
|Mentality | +12% | +6% | 0 | -9% | -18% |

میشه آدرسی که این جدول رو ازش گرفتی بگی ؟

ashe
02-02-2010, 07:43
بله دوست عزیز چرا که نه بفرمایید

یه سوالم داشتم
وقتی یه بازیکن جوون رو قرض میدیم به یه باشگاه بازم به پیشرفتش تو اون باشگاه ادامه میده یا نه؟

zadis
02-02-2010, 10:14
سلام
من گزارشگر بازی به زبانهای مختلف رو میخوام
کسی هست که دانلود کرده باشه و بخواد بفروشه
من خریدارم . یا جای معرفی کنه که بفروشن
ممنون میشم جوابمو بدید

4039
02-02-2010, 10:31
بله دوست عزیز چرا که نه بفرمایید

یه سوالم داشتم
وقتی یه بازیکن جوون رو قرض میدیم به یه باشگاه بازم به پیشرفتش تو اون باشگاه ادامه میده یا نه؟

عالی بود مرد !
من چند ساله دنبال این اطلاعات بودم تازه الان با این اطلاعات متوجه خیلی از ویژگیها در این بازی شدم . سعی میکنم به مرور نکات جالبشو توی تاپیک بزارم .

سلام
من گزارشگر بازی به زبانهای مختلف رو میخوام
کسی هست که دانلود کرده باشه و بخواد بفروشه
من خریدارم . یا جای معرفی کنه که بفروشن
ممنون میشم جوابمو بدید

من گزارشگری اسپانیایی و ایتالیایی رو دانلود کردم اما آدم نمیفهمه چی میگن هر کدوم هم یک ویژگی و برتری دارن مثلا گزارشگر اسپانیایی گلها رو به سبک گزارشگران آمریکای جنوبی میکشه که جذابیت خاص خودشو داره .
راستش من نمیتونم برات پست کنم چند تا دیگه از بچه ها دانلود کردن احتمالا میتونن برات ارسالش کنن.

vahidgame
02-02-2010, 11:07
top speed مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانی که صاحب توپ نیستند و dribble speed مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانیکه صاحب توپن حالا برای اینکه بازی در گیرانه تر بشه باید میانگین top speed از d.s بیشتر باشه البته قدرت بدنی و چند ویژگی مخفی بازیکنان هم تاثیر گذاره که بحثش مفصله .سلام
سرعت دریبل مطمئنی که مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانی که صاحب توپ هستند؟ مگه dribble speed سرعت دریبل بازیکن رو مشخص نمی کنه و مثلا اگه دقت کنی بعضی بازیکنان سرعت دریبل آنها بالاهست ولی دقت دریبل خیلی بالایی ندارند.
حالا اینارو بی خیال.یه سوال داشتم شما بودید که قبلا می گفتید با برنامه نویسی می تونید کاری کنید که پیشرفت بازیکنان به صورت واقعی تر بشه؟ من دنبال همچنین چیزی هستم چون مثلا در این شماره اگر مسترلیگ رو با پیشرفت بری علاوه بر اون چیزهای عجیب یه چیزهای دیگه هم می بینی مثلا یه بازیکن که سرعتش 73 هستش تا 53 هم پسرفت می کنه که خیلی جای تعجب داره چون دیگه سرعت این قدر هم برای یه بازیکن نباید کم بشه.البته من اون بازیکنانی که خیلی دوست دارم مثل تیری آنری و لمپارد و دروگبا و... رو در ادیت بازی از قسمت پیشرفت بازیکن گزینه Late/lasting رو انتخاب کردم که این جوری دیگه این بازیکن ها پسرفت نمی کنند و یکمی هم تازه پیشرفت می کنند.

وقتی یه بازیکن جوون رو قرض میدیم به یه باشگاه بازم به پیشرفتش تو اون باشگاه ادامه میده یا نه؟ اگه به یه باشگاه بزرگ بدی بیشتر پیشرفت می کنه حتی اگر بازی نکنه.کلا قرضی دادن بازیکنان به نفع شما هستش مخصوصا بازیکنان زیر 20 سال.

ashe
02-02-2010, 11:30
عالی بود مرد !
من چند ساله دنبال این اطلاعات بودم تازه الان با این اطلاعات متوجه خیلی از ویژگیها در این بازی شدم . سعی میکنم به مرور نکات جالبشو توی تاپیک بزارم .

اره واقعا جا داره که از نویسندش تشکر کرد

سرعت دریبل مطمئنی که مربوط میشه به سرعت بازیکنان در زمانی که صاحب توپ هستند؟ مگه dribble speed سرعت دریبل بازیکن رو مشخص نمی کنه و مثلا اگه دقت کنی بعضی بازیکنان سرعت دریبل آنها بالاهست ولی دقت دریبل خیلی بالایی ندارند.
در این مورد برو به آدرس همون فایلی که گزاشتم...یه جدول کشیده همه این موارد رو بررسی کرده چیز جالبیه در کل.
.
.
.
این Youth Team چیز بدرد بخوریه ها الان رفتم تو لیستش دوتا بازیکن اضاف شده بودن:
یه عراقی 16 ساله با ریتینگ 85 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تایلندی 16 ساله با ریتینگ 79
البته اینم بگم استعداد یابم رو لول 5 هستش...

vahidgame
02-02-2010, 11:37
ین Youth Team چیز بدرد بخوریه ها الان رفتم تو لیستش دوتا بازیکن اضاف شده بودن:
یه عراقی 16 ساله با ریتینگ 85 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تایلندی 16 ساله با ریتینگ 79
البته اینم بگم استعداد یابم رو لول 5 هستش... کلا یه سری چیزای عجیب دار که اگر در شماره های بعدی روی اونا کار کنن خیلی عالی میشه.کلا ولی فکر کنم برای ساخت بازی به کارتون فوتبالیست ها هم یکمی توجه کردند:27:

ashe
02-02-2010, 12:09
کلا یه سری چیزای عجیب دار که اگر در شماره های بعدی روی اونا کار کنن خیلی عالی میشه.کلا ولی فکر کنم برای ساخت بازی به کارتون فوتبالیست ها هم یکمی توجه کردند
اره احتمالا یکیشون کاکروهه یکی دیگشم سوبا:27:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه چیز جالب در مورد نقل انتقالات...
شما اگه تو مد Bal رفته باشین از تو اپشن یه گزینه به نام Edit registeration داره اگه بازیکنتون رو تو لیست ثبت کنید بعدش برید به مستر لیگ و بعدش از طریق search by group تو other برید میتونید بازیکنی که تو become a legend ثبت کردید با قیمت خیلی خیلی پایین جذب کنید...مثلا من الان بازیکنم تو bal ریتینگش به 100 رسیده حالا من یه بازیکن با این ریتینگ رو با کمتر از 300.000 تا جذب کردم.
البته فک کنم از طریق گزینه create player تو مد edit هم بشه همچین کاری کرد...

4039
02-02-2010, 12:19
سلام
حالا اینارو بی خیال.یه سوال داشتم شما بودید که قبلا می گفتید با برنامه نویسی می تونید کاری کنید که پیشرفت بازیکنان به صورت واقعی تر بشه؟ من دنبال همچنین چیزی هستم چون مثلا در این شماره اگر مسترلیگ رو با پیشرفت بری علاوه بر اون چیزهای عجیب یه چیزهای دیگه هم می بینی مثلا یه بازیکن که سرعتش 73 هستش تا 53 هم پسرفت می کنه که خیلی جای تعجب داره چون دیگه سرعت این قدر هم برای یه بازیکن نباید کم بشه.البته من اون بازیکنانی که خیلی دوست دارم مثل تیری آنری و لمپارد و دروگبا و... رو در ادیت بازی از قسمت پیشرفت بازیکن گزینه Late/lasting رو انتخاب کردم که این جوری دیگه این بازیکن ها پسرفت نمی کنند و یکمی هم تازه پیشرفت می کنند.

اگه به یه باشگاه بزرگ بدی بیشتر پیشرفت می کنه حتی اگر بازی نکنه.کلا قرضی دادن بازیکنان به نفع شما هستش مخصوصا بازیکنان زیر 20 سال.

بله وحید جان همینطوره , من که بهت گفتم روزها و ساعات زیادیو روی گیم پلی این بازی وقت گذاشتم و با جزئیات گیم پلی این بازی تقریبا آشنا هستم .
توی اون مطالب آموزشی که یکی از بچه ها بالا گذاشت هم این مطلب عنوان شده ببین :

در مورد سرعت رشد بازیکنان توی پست قبل توضیح دادم :

درمورد تغییر آهنگ رشد بازیکنان من تصمیم داشتم با برنامه hexedit این بخش از بازیو ویرایش کنم اما دیدم کار بسیار وقت گیریه پیدا کردن کدها خیلی وقت میبره اگه در آینده این کار رو انجام دادم حتما خبر میدم .

مهم تر از این مساله اینه که ما بتونیم قدرت تیم حریفو از تیم خودی بیشتر کنیم اگه این کار رو بشه کرد واقعا عالی میشه ( توی نسخه 2009 یادت میاد اولین بازی توی مستر لیگ چقدر سخت بود این حالت فقط توی اولین بازی بود اگه بشه اینکار رو انجام داد عالی میشه ) .

4039
02-02-2010, 12:46
وحید جان در مورد منحنی رشد بازیکنان این مطلب رو هم بگم که کلا 256 حالت برای رشد بازیکنان برای این بازی طراحی شده ( اگه دوست داری فایلشو بزارم چند مگی میشه ) . اون حالت لستینک و غیره حالات کلی هستن . علاوه بر این چندان جالب نیست که ما تمام بازیکنان رو بصورت فرم لیت لستینگ در بیاریم . فقط بهترین راه همون دستکاری توی بازیه .
شما هم به نظر میرسه علاقه داری حریفت دست و پا بسته نباشه و میخوای توان واقعی خودتو به چالش بکشی .
ببین کلا سه عامل سبب میشه ما راحت بتونیم خودمون رو به دروازه حریف برسونیم و به حریف گل بزنیم :
1- سرعت بالای یک بازیکن در زمانیکه صاحب توپه .
2- قدرت شوت بسیار بالا و غیر واقعی بازیکنان .
3- دقت بسیار بالا و غیر طبیعی پاسهای کوتاه بطوریکه بدون دقت زیاد راحت میشه با پاسکاری توپو به محوطه جریمه حریف رسوند .
4 - ضعف دروازه بانها
البته یکی دو مورد دیگه هم هست که تاثیر کمتری دارن .
مورد اول رو تا حد زیادی میشه با تنظیم تاپ اسپید و دریبل اسپید و همینطور قدرت بدنی تعدیل کرد .
مورد دوم هم کاملا امکان پذیره و از این بابت هم جای نگرانی نیست .
مورد سوم امکان پذیر نیست چون اگه شما دقت پاس کوتاه رو حتی روی یک قرار بدی بازم پاسها دقیق هستن .
مورد چهارم رو هم میشه تا حد نسبتا خوبی برطرف کرد .
بنابراین ما سه عامل از چهار عامل رو میتونیم کنترل کنیم که تا حد زیادی بازیو سخت تر میکنه .
من مقدار دقیق این تواناییها رو بدست آوردم اگه دوست داری آپشن فایلتو بده تا تغییرات رو اعمال کنم . بعد درجه سخت شدن بازیو میتونی بخوبی احساس کنی .

یه چیز جالب در مورد نقل انتقالات...
شما اگه تو مد Bal رفته باشین از تو اپشن یه گزینه به نام Edit registeration داره اگه بازیکنتون رو تو لیست ثبت کنید بعدش برید به مستر لیگ و بعدش از طریق search by group تو other برید میتونید بازیکنی که تو become a legend ثبت کردید با قیمت خیلی خیلی پایین جذب کنید...مثلا من الان بازیکنم تو bal ریتینگش به 100 رسیده حالا من یه بازیکن با این ریتینگ رو با کمتر از 300.000 تا جذب کردم.
البته فک کنم از طریق گزینه create player تو مد edit هم بشه همچین کاری کرد...

من دقیقا همین کار رو توی مستر لیگ انجام دادم بعد از ریجستر کردن یک طرح سه بعدی از فرم صورتم رندر کردم و توی یک برنامه سه بعدی ساز چهره و موهامو ویرایش کردم بعد از اینکار با برنامه فتو شاپ صورتمو روی اون قالب چهره وارد کردم و در مرحله بعد اونو وارد تیم مورد نظرم کردم و مستر لیگو استارت زدم .
البته توی بخش ویرایش بازی هم میشه بازیکن ریجستر کرد اما چهره دقیقی نمیشه ساخت اما توی bal این امکان برای کسانیکه نمیخوان زیاد وقت بزارن فراهمه .

وین رونی
02-02-2010, 14:04
من دقیقا همین کار رو توی مستر لیگ انجام دادم بعد از ریجستر کردن یک طرح سه بعدی از فرم صورتم رندر کردم و توی یک برنامه سه بعدی ساز چهره و موهامو ویرایش کردم بعد از اینکار با برنامه فتو شاپ صورتمو روی اون قالب چهره وارد کردم و در مرحله بعد اونو وارد تیم مورد نظرم کردم و مستر لیگو استارت زدم .
البته توی بخش ویرایش بازی هم میشه بازیکن ریجستر کرد اما چهره دقیقی نمیشه ساخت اما توی bal این امکان برای کسانیکه نمیخوان زیاد وقت بزارن فراهمه .
:41: شماها فقط بلدین دل آدمو بسوزونین فقط بلدین آدمو عقده ای کنین :27: خوب بابا ما هم دل داریم نه بهتره بگم ما هم از قیافمون خوشمون میاد کلی با قیافمون کلاس میذاریم.خوب برادر جان بگو چطور این کارها را کردی؟دعا می کنم بازیکنت(همونی که تو BAL ساختی)ده بیست هفته ای مصدوم بشه ها :34:

من آخر سر می ترسم بمیرم و نتونم قیافم را تو PES ببینم :31:

vahidgame
02-02-2010, 14:27
در مورد سرعت رشد بازیکنان توی پست قبل توضیح دادمآخرش دقیق نگفتی شما بودی که با برنامه نویسی می خواستی این کار رو بکنی یا یکی دیگه بود.
ولی پیشرفت بازیکن یکمی داره در pes بازم بهتر میشه یعنی من الان حدود پنج شش شماره قبلی رو دائم مسترلیگ رفتم مثلا توی یه شماره یه تیم ساخته بودم که دیگه مثلا همه بازیکنان بیشتر توانایی هاشون بالای 95 یعنی قرمز بود.مثلا یه بازیکن معمولی مثل آلن اسمیت من یادم در حد مارادونا پیشرفت می کرد:27: در صورتی که در این شماره این جوری نیست ولی در کل من توی مسترلیگ مثلا با تیم هایی مثل پاناتینایکوس-مارسی-استون ویلا-اودینزه-والنسیا-اتلتیکو مادرید-پورتو-استقلال و... در همه شماره های این بازی قهرمان همه جام ها شدم و کلا شما بعد از دو سه فصل با هر تیمی حتی ضعیف اگر درست برید راحت می تونید همه جام ها رو ببرید.
اگر گزینه پیشرفت بازیکن رو قبل از شروع مسترلیگ غیر فعال کنی درسته از یه لحاظ خوبه که بازیکنان پیشرفت نمی کنند ولی شاید بیشتر از یکی دو تا تیم نتونی بری و بیشتر جذاب نباشه چون وقتی بازیکنان پیشرفت نکنند دیگه مثلا بازیکنان جوان نمی تونند قوی بشن و همون بازیکنانی که از اول قوی هستند رو باید بخرید البته میشه از قسمت ادیت بازی بازیکنان جون رو زیاد کرد ولی کلا نمیشه دقیق پیش بینی کرد که چه بازیکنی پیشرفت می کنه.ولی مثلا من بازیکنی پدرو که در بارسا بازی می کنه رو یکمی زیاد کردم چون قوی تر هستش.ولی به نظر من در این شماره این کارت ها خیلی تاثر گذار هستند البته در شماره های قبلی به جای اون گزینه ای به نام Special ability وجود داشت که نسبتا خوب بود ولی در این شماره کارت های نارنجی اضافه شده که خیلی در بازیی تاثیر دارند و مثلا Extra attacker که مخصوص دفاع های وسط هستش و باعث میشه اون دفاع هایی که قابلیت هجومی خوبی دارند بعضی وقت ها موقع حمله به جلو بیایند تا برای تیم مفید باشند مثلا بازیکنانی مثل دنیل اگر و ریکاردو کاروالیو و الکس و کولو توره این قابلیت رو دارند که نسبتا مفید هستش.
در کل دوست عزیز من متاسفانه الان دیگه یکمی از مسترلیگ خسته شدم چون باور کن چند سال مدام دارم بازی می کنم و الان مثلا دارم در مسترلیگ یه تیم تخیلی برای چلسی درست می کنم که از کهکشانی و این حرفا هم بالاتر هستش:20:

وحید جان در مورد منحنی رشد بازیکنان این مطلب رو هم بگم که کلا 256 حالت برای رشد بازیکنان برای این بازی طراحی شده ( اگه دوست داری فایلشو بزارم چند مگی میشه ) . اون حالت لستینک و غیره حالات کلی هستن . علاوه بر این چندان جالب نیست که ما تمام بازیکنان رو بصورت فرم لیت لستینگ در بیاریم . فقط بهترین راه همون دستکاری توی بازیه .
شما هم به نظر میرسه علاقه داری حریفت دست و پا بسته نباشه و میخوای توان واقعی خودتو به چالش بکشی .
ببین کلا سه عامل سبب میشه ما راحت بتونیم خودمون رو به دروازه حریف برسونیم و به حریف گل بزنیم :
1- سرعت بالای یک بازیکن در زمانیکه صاحب توپه .
2- قدرت شوت بسیار بالا و غیر واقعی بازیکنان .
3- دقت بسیار بالا و غیر طبیعی پاسهای کوتاه بطوریکه بدون دقت زیاد راحت میشه با پاسکاری توپو به محوطه جریمه حریف رسوند .
4 - ضعف دروازه بانها
البته یکی دو مورد دیگه هم هست که تاثیر کمتری دارن .
مورد اول رو تا حد زیادی میشه با تنظیم تاپ اسپید و دریبل اسپید و همینطور قدرت بدنی تعدیل کرد .
مورد دوم هم کاملا امکان پذیره و از این بابت هم جای نگرانی نیست .
مورد سوم امکان پذیر نیست چون اگه شما دقت پاس کوتاه رو حتی روی یک قرار بدی بازم پاسها دقیق هستن .
مورد چهارم رو هم میشه تا حد نسبتا خوبی برطرف کرد .
بنابراین ما سه عامل از چهار عامل رو میتونیم کنترل کنیم که تا حد زیادی بازیو سخت تر میکنه .
من مقدار دقیق این تواناییها رو بدست آوردم اگه دوست داری آپشن فایلتو بده تا تغییرات رو اعمال کنم . بعد درجه سخت شدن بازیو میتونی بخوبی احساس کنی .از توضیحاتت ممنونم.ولی منظور شما چیه.اگر بخوای مثلا از ادیت خصوصیات بازیکنان رو زیاد کنیم یکمی بازی بهم میریزه چون از این نظر بازیکنان خوب طراحی شدند و شاید تعداد خیلی کمی از بازیکنان مطابق با واقعیت نباشند.من خودم فوتبال کلا خیلی می بینم و به نظر خود من نسبتا کونامی از نظر طراحی خصوصیات بازیکنان خوب کار می کنه و احتمالا کارشناس های مختلفی داره که لیگ های مختلف رو بررسی می کنند.
در کل هر کاری کنیم هم بازی اون جوری که من بخوام سخت نمیشه.فکر کنم مشکل کار اینکه بازیو آن قدر بازی کردیم که دیگه برامون سخت نیستش و فکر کنم این مشکلی برای به حساب نمیاد و شاید مشکل از خود من باشه:46: کونامی هر سال یکمی گیم پلی بازیو تغییر میده و امسال هم تغییراتی خیلی خوب داده ولی مثلا من اولش که این شماره رو بازی می کردم چون یکمی تغییر داشت برام نسبتا سخت بود ولی به مرور بازی عادت کردم و الان دیگه برام خیلی راحت هستش.
راستی شما که اطالاعات خیلی خوبی داری چرا توی گروه مقایسه pes2010 و fifa10 خیلی نمیای؟من باور کن خیلی اون جا خسته شدم چون کسی زیاد نمیاد و من باید با خودم بحث کنم:20: