مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
Mysterios Stranger
30-09-2009, 14:58
سلام. من تازه تو این سایت ثبت نام کردم.
برای شروع چند تا عکس از PES 2010 که چهره ی بازیکنان انگلیس رو نشون میده پیدا کردم که لینکشو میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی تو لینکش بود به من بگین.
توی سایتهای تخصصی بازی امکان ایجاد تاپیکهای مختلف برای مسائل گوناگون بازی وجود داره اینکار چند فایده اساسی داره از جمله مانع صرف انرژی و هزینه های زمانی کاربران میشه و همینطور آشفتگی و بی نظمی در انجمن رو به حداقل میرسونه (این آشفتگی زمانی به اوج خودش میرسه که هر روز پچ هایی از بازی منتشر بشه) .
به دلیل عدم وجود این امکان در این مکان من تصمیم گرفتم پستهای مهم تری که معمولا مورد رجوع بسیاری از کاربران هست رو در یک جا جمع و اونا رو فهرست بندی کنم تا اولا رجوع بهشون راحت تر باشه و دوم مانع از تکرار مکررات و پاسخ مجدد به سوالات کاربرانی بشه که بصورت گذری وارد تاپیک میشن . من با ویرایش این پست به مرور اونو کامل تر میکنم و موارد قدیمی تر رو پاک میکنم اگه شما هم موردی به نظرتون رسید حتما اشاره کنید .
ایده ی خوبیه ولی درمانیه موقتی. تا یکی دو روز جواب میده. ولی وقتی تایپیک ده صفحه جلو رفت بازم همون آشه همون کاسه.
من خودم یک ایده داشتم اونم این بود که صفحه ی اول هر تایپیک به جز پرداختن به نقد بازی و چند تا عکس و ویدیو، چیزهای بیشتری هم در اون قرار بگیره. مثلا وقتی دمو میاد، صفحه ی اول نوشته بشه که دمو اومد و اینم لینکاش! یا زمانی برای ویرایش دمو یا بازی پچ هایی قرار گرفت در صفحه ی اول هم چیزهایی قرار بگیره. این صفحه حتما نباید صفحه ی اول باشه. میتونه یک صفحه ی جدا باشه ولی از لحاظ دسترسی بسیار آسان که اسمش مثلا باشه "چکیده" که توش تمام مسائل مهم مربوط به بازی قرار داده بشه. شاید یک چیزی مثل ویکیپیدیا. اینو می خوام با مدیران در میون بزارم.
ایده ی خوبیه ولی درمانیه موقتی. تا یکی دو روز جواب میده. ولی وقتی تایپیک ده صفحه جلو رفت بازم همون آشه همون کاسه.
من خودم یک ایده داشتم اونم این بود که صفحه ی اول هر تایپیک به جز پرداختن به نقد بازی و چند تا عکس و ویدیو، چیزهای بیشتری هم در اون قرار بگیره. مثلا وقتی دمو میاد، صفحه ی اول نوشته بشه که دمو اومد و اینم لینکاش! یا زمانی برای ویرایش دمو یا بازی پچ هایی قرار گرفت در صفحه ی اول هم چیزهایی قرار بگیره. این صفحه حتما نباید صفحه ی اول باشه. میتونه یک صفحه ی جدا باشه ولی از لحاظ دسترسی بسیار آسان که اسمش مثلا باشه "چکیده" که توش تمام مسائل مهم مربوط به بازی قرار داده بشه. شاید یک چیزی مثل ویکیپیدیا. اینو می خوام با مدیران در میون بزارم.
ایده و نظر بسیاری خوبیه اگه بشه که واقعا عالیه .
اما در صورتیکه چنین امکانی فراهم نشد چاره ای نداریم , مجبوریم از طریق یک پست یک چیزی شبیه همین پستی که من ایجاد کردم , این کار رو انجام بدیم و هر کی هر سوالی داشت به این لینک ارجاعش بدیم .
اما اگه تلاش شما به نتیجه رسید که دیگه هیچ مشکلی نداریم .
Masoud King
30-09-2009, 15:21
سلام!
چندتا اسکرین شات جدید از بازی منتشر شده که مربوط به چهره ی بازیکنان هستش:
Masoud King
30-09-2009, 15:23
توی سایتهای تخصصی بازی امکان ایجاد تاپیکهای مختلف برای مسائل گوناگون بازی وجود داره اینکار چند فایده اساسی داره از جمله مانع صرف انرژی و هزینه های زمانی کاربران میشه و همینطور آشفتگی و بی نظمی در انجمن رو به حداقل میرسونه (این آشفتگی زمانی به اوج خودش میرسه که هر روز پچ هایی از بازی منتشر بشه) .
به دلیل عدم وجود این امکان در این مکان من تصمیم گرفتم پستهای مهم تری که معمولا مورد رجوع بسیاری از کاربران هست رو در یک جا جمع و اونا رو فهرست بندی کنم تا اولا رجوع بهشون راحت تر باشه و دوم مانع از تکرار مکررات و پاسخ مجدد به سوالات کاربرانی بشه که بصورت گذری وارد تاپیک میشن . من با ویرایش این پست به مرور اونو کامل تر میکنم و موارد قدیمی تر رو پاک میکنم اگه شما هم موردی به نظرتون رسید حتما اشاره کنید .
سلام!
این کار باید توسط زننده تاپیک انجام بشه و مطالب مهم رو در پست اول قرار بده!
از اونجائیکه زننده تاپیک فعلا نیست, مطالب مهم تاپیک رو جمع آوری کنید و یه پست بزنید و به بنده هم یه پیغام بزنید تا در پست اول تاپیک قرار بگیرند!
ممنون!
این کار باید توسط زننده تاپیک انجام بشه و مطالب مهم رو در پست اول قرار بده!
ایده ی من اینه که تمام کاربران بتونند پست اول رو ویرایش کنند.
Behnam_o2
30-09-2009, 16:40
این همه نکته مثبت شما هم گیر دادی به تورها...از موقعی که این تاپیک زده شد شما گیر دادی به تور دروازه تا الان که دیگه بازی میخواد عرضه بشه
نکات مهم تری به غیر از تور دروازه هم هست که باید بهش توجه کرد
تور ها رو هم میشه بوسیله یک پچ درست کرد
فاشیست جان شما واسه نسخه 2009 پچی پیدا کردی که تور دروازه ها رو درست کنه؟؟ آخه من خیلی وقته که دارم میگردم که همچین پچی پیدا کنم ولی موفق نشدم. چون واقعآ از این تور متنفرم :13:. اگه پچی میشناسه واسه 2009 معرفی کن.مرسی
farshad.88
30-09-2009, 16:42
شما به لیسانس زیاد توجه نکن .:20:
اگه زیاد علاقه به لیسانس بودن بازی داری و تیم های زیاد میخوای برو فیفا بازی کن . ولی اگه از فوتبال زده شدی با خودت :27:
در ضمن این موضوع لیسانس تیم ها با یه پچ بعد از بازی که میاد کاملا درست میشه .:46:
----------
من هم دوست دارم اسم تیم ها واقعی باشه. لیگ بوندسلیگا داشته باشه. اینا مگه چقدر واسشون خرج داره ؟ چرا همون بار اول این کارو نمیکنند. مثلا فرض کنید امسال هم نه خبری از ریبری هست و نه از ارین روبن
ولی خیلی خوب شد دیگو اومد یووه :27:
بازی اصلی جام جهانی فیفا هستش . واسه همین مجبوره لیسانس همه تیم هرو بگیره. کاش PES هم تو این مورد یه زوری میزد. دعوا نکنید من فقط pes بازی میکنم. چون میشه با یه بازیکن همه حتی تماشاچی هارو دریبل زد ( این بده یا خوب ؟ الان فوتبال دیگه گروهی شده )
در مورد مستر لیگ هم اطلاعات بدید. باید پوز این منیجر مود فیفا رو همه جوره زد.
Masoud King
30-09-2009, 16:49
یعنی منظور شما این هستش که مثه اینکه ما می تونید پست خودتون رو ویرایش کنید پست اول رو هم بتونید ویرایش کنید؟
در بالا هم گفتم که مطالب مهم رو جمع آوری کنید و پست بزنید و یه پیغام هم به بنده بدید تا در پست اول یا دوم قرار بگیره :46:
نه اینجوری اصلا جالب نیست که همه بتونن یک پستو ویرایش کنن .چون ممکنه یکی بیادو همه مطالبو پاک کنه بجاش هر چی دلش خواست بنویسه . به نظر من اینجوری خیلی عالی میشد که چند نفر با هماهنگی بتونن پست اولو ویرایش کنن نه همه .
اگه اینطوری میشد خیلی بهتر بود . الانم زیاد مهم نیست میشه خودمون یک پستو بعنوان پست مرجع انتخاب کنیم و تمام نکاتو مهمو توی اون وارد کنیم . من فقط هدفم اینه کاربران بتونن به سهولت بیشتری به مطالب مورد نظرشون دسترسی پیدا کنن . اطلاعاتی از قبیل :
- اخبار مهم بازی و همینطور آخرین اخبار رسمی و اداری بازی
- پچ های مختلف
- مشکلات رایج بازی و راه حل اونا
- ترجمه و توضیحات داخل بازی از جمله سیستم ها , نکات ریز مودهای مختلف و بطور کل تمام موارد ریز و درشت داخل بازی
- آموزش ها
و موارد دیگه
ebinem173
30-09-2009, 17:02
----------
من هم دوست دارم اسم تیم ها واقعی باشه. لیگ بوندسلیگا داشته باشه. اینا مگه چقدر واسشون خرج داره ؟ چرا همون بار اول این کارو نمیکنند. مثلا فرض کنید امسال هم نه خبری از ریبری هست و نه از ارین روبن
از اونجایی که لیسانس لیگ قهرمانان اروپا گرفته شده پس باید بایرن مونیخ هم توی بازی باشه
mamadosein
30-09-2009, 17:21
سلام
دوستان من الان فیفا10 رو نصب کردم و به 1 دقیقه نرسید که داخل بازی بودم و بدجوری بدم اومد از فیفا در حدی که فکر نکنم تا 2020 دیگه فیفا بخرو
واقعا پیس کاملا سرتره
این فیفا کپ فیفا09 بود و همشون سر و ته یه کرباسن
خلاصه که پیس رو با هیچی عوض نمیکنم و بهترینه
موفق باشید
چیزی که مشخص هست واقعآ از نظر گرافیکی سطح فوتبال پیشرفت داشته .
بهترین چیزش هم حذف تو سره توپ زدنهای مسخره اس که همه بازیکنا جلوش کم میاوردن . واقعآ بازی کردن سخت شده یا شایدم چون تازه شروع کردیم به بازی همین هست . ولی خب به هر حال با یه بازیکن دیگه نمیشه همه رو جا گذاشت
konami-pes
30-09-2009, 18:17
نمی دونم با این اوصاف چرا بازم یه عده هنوزم روی کامپیوتر فیفا بازی می کنند؟؟!!! بابا به خدا فیفا پنج درصد PES هم جذابیت و هیجان نداره اما یه عده دیگه واقعا شورش رو در آوردن و با اینکه خودشون هم می دونند فیفا هیچی نداره و واقعا بازی ضعیفی هستش بازم میگن فیفا از PES سرتره!!!! من کاری به فیفای Xbox ندارم حرف من روی فیفای PC هست
بحث رو منحرف نكنيد !
آقا اين باگ هاي دروازبان ها داره منو ديوانه ميكنه !
مثلا پاس عقب ميدي به دروازبان ، دروازبان فعال نميشه و توپ ميره تو گل! يا مثلا توپ جلوي پاشه مي خواي بياريش جلو نمياد و مهاجم مياد گل و ميزنه !
شما از اين چيزا نداريد ؟ فقط من دارم ؟
farshad.88
30-09-2009, 18:34
از اونجایی که لیسانس لیگ قهرمانان اروپا گرفته شده پس باید بایرن مونیخ هم توی بازی باشه
----------
اره حرف درستی زدی . ولی مشکل اینه که توی PES2009 هم توی لیگ قهرمانانش خبری از تیم های آلمانی نبود.
البته امتیاز تیم ملی المان رو هم نگرفته بودند. چون بازیکناش اسم های عجیبی داشتند. اینا با آلمان مشکل دارند ؟
درباره مشکلات داوری هم باید یه فکری بکنند. انگار داورهای لیگ برتر خودمون رو انتخاب کردند. 1 ساعت قبل داشتم با یوونتوس بازی میکردم. جیووینکو به راحتی فقط با یک تکلی که اصلا باهاش برخورد نکرد پنالتی گرفت. من اینجوری پنالتی میگیرم. کارت دادنشون هم که اصلا شانسیه. توی محوطه جریمه. تک به تک شدم. مدافع حریف پشت سرم خطا کرد ولی کارت زرد نشون داد
mamadosein
30-09-2009, 19:09
بحث رو منحرف نكنيد !
آقا اين باگ هاي دروازبان ها داره منو ديوانه ميكنه !
مثلا پاس عقب ميدي به دروازبان ، دروازبان فعال نميشه و توپ ميره تو گل! يا مثلا توپ جلوي پاشه مي خواي بياريش جلو نمياد و مهاجم مياد گل و ميزنه !
شما از اين چيزا نداريد ؟ فقط من دارم ؟
سلام
آره من هم مشکل دروازه بان دارم ناجور
مثال های من رو با عکس میتونید
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینید که واقعا باگ های بزرگی هستند
تا زه بعضی مواقع که دروازه بان رو جلو میاری تا توپ که روی هوا هست رو بگیره به جای این که بپره با دست بگیره یا خارج محوطه هد بزنه تکل میره و اکثرا کارت میگیره
حقیقتا این یک شاهکاره :18:
موها رو ببینین !
چین و چروک چهره , نور پردازی روی مو و صورت , رنگ پوست و تکسترهای پوستی , سایه زنی کاملا طبیعی و....
فکر میکنم اینا دیگه مال نسخه نهایی بازی باشن که کاملا روتوش شده و پالیش داده شده هستن .
بقیشو از اینجا ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdi_vsgh
30-09-2009, 19:23
یه مشکلی تو نسخه قبلی بود و اونم این بود که مثلا وقتی داشتیم حمله میکردیم پشت محوطه جریمه به یکی از بازیکنمامون که پاس تو عمق میدادیم یه دفعه بازیکنمون برمی گشت روبه عقب و جا خالی میداد....
آیا اینجاه م این مشکل هست؟؟
و اینکه ایا این یارو رفقیمون هستش هنوزیا نه؟:دی
کسی جواب مارو نداد
حقیقتا این یک شاهکاره
موها رو ببینین !
چین و چروک چهره , نور پردازی روی مو و صورت , رنگ پوست و تکسترهای پوستی , سایه زنی کاملا طبیعی و....
اگه موهاشون هم تکون میخورد عالی میشد.
nathan mckane
30-09-2009, 20:11
بایستی اعتراف کنم بدترین تجربه ی pes در تمامی سالهایی که از شماره های اولش رویps1 بازی کردم تا به حال بود. هر چی بیشتر بازی می کنم بیشتر متنفر می شم بازی شده شبیه یه جنگل بی قانون که همه سرشونو میندازن جلو یه ضربه به توپ می زنن. داور بعضی وقتا فجیعترین خطاها رو نمی گیره . دروازه بان که قربونش برم از همه خنگتر یه کارایی می کنه که ادم می مونه بخنده یا گریه کنه . اقای seabas خالق این بازی تو مصاحبه اش با videogamer گفته بود که بازی چیزی در حدود 300 تا انیمیشن جدید خواهد داشت حالا که نگاه می کنم می بینم همه ی اون انیمیشن هایی که می گفت دقیقا همون قبلیا هستن با این تفاوت که این بار نرم تر از گذشته کار شدن ! اونایی هم که کاملا جدید هستن اکثرا مربوط به واکنش بازیکنا بعد از خطا یا گل هستن . صدای تماشاچیا این بار بهتر شده اما کاملا هماهنگ با جو بازی نیست و خیلی هم تکراری هستش . البته به هر حال اینبار حداقل اسم تیم محبوبشون رو می تونن صدا بزن . باگ از سرتاسر بازی میریزه بیرون. چیزی به اسم collision detection تو بازی اصلا وجود نداره و بدن و سر و دست بازیکنا به شکل مضحکی دائما تو همدیگه فرو میره. تو یه صحنه اش سه تا بازیکن کامل رفتن تو شکم رینا دروازبان لیورپول ! پنالتی هم به شکل احمقانه ای کار شده . مثلا خواستن پنالتی رو سختش کنن که در واقع به شکل مضحکی باعث میشه که شما ندونین کدوم جهت رو نشونه می گیرین جوری که شوت از راه دور اسون تر از پنالتی زدن شده !!! حتی بک نشونه هم نداره که معلوم کنه تا چه اندازه شوتتون محکمه یا اروم . برای من بهترین شماره ی این سری pes 5 بود . من دائما از زمان عرضه ی این دمو دارم این تاپیک رو پیگیری می کنم و اینجور ی که بعضی دوستان از بازی هبجان رده شده بودن دیگه من مطمئن شدم که کونامی راه خودش رو بالاخره پیدا کرده و سعی کرده به pes 5 برگرده . مثلا می گفتن که بازی سخت شده اره سخت شده ولی چطوری و به چه قیمتی ؟ بعضیها هم می گفتن که این بازی کلا دگرگون شده ( البته از جنبه ی مثبتش ) اما پس ار ساعتها بازی به این نتیجه رسیدم که سختی بازی تنها به علت سنگ اندازیهای کونامی تو گیم پلی بوده نه تلاشش برای ارائه ی یه simulation از فوتبال . به این صورت که تا میتونسته بازیکنا رو سنگین و شلخته و دست و پاچلفتی کرده . بازیکنا اصلا کنترلی روی توپ ندارن و فرتی از زیر پاشون در میره یا کامل نمی تونن توپ رو متوقف کنن . بعضی جاها هم بدون اینکه روش تاثری داشته باشی کارای ماورای تصور می کنن . مثلا در حالی که هانری توپ رو به صورت تیز و محکم توی محوطه ی جریمه ی اسپانیا سانتر می کنه ولی پویل عین اب خوردن برگردونش می کنه !!! یا اینکه هنوزم بازیکنا با اشاره ی کوچیک بیرون پا توپ رو تا اون سر زمین پرت میکنن که همچین کاری تو واقعیت اصلا امکان نداره . تمامی بازیهای گذشته ی pes از همون شماره های اولش تو ps1 تا حتی بازی نا امیدکننده ی 2009 قلق هایی داشتن که به مرور زمان یادشون می گرفتی و بیش از پیش به مهارت هات تو بازی کردن افزوده میشد ولی تو این یکی همچین چیزی اصلا وجود نداره . شما بی هدف توپ رو پاس میدی و می دوی و دور زمین چرخ می خوری . یه بازی کاملا بی هویت . یادمه اولایی که pes 5 رو بازی می کردم ازش خوشم نیومد اما به مرور زمان که قلق بازی میومد تو دستم تبدیل شد به بهترین بازی فوتبالی که به عمرم بازی کرده بودم در واقع گیم پلیش بر اساس پاسکاری بود اما این یکی فقط این طور به نظر میرسه که باید پاس بدین وگرنه قانون بازی قانون جنگله . بی خودی خودتون رو گول نزنین که بازی چون سخت شده معنیش اینه که این شبیه ساز واقعی فوتباله . نخیر این حرفا نیست من کسی هستم که از نسخه ی سال 98 این بازی همیشه بازی اصلی من بوده . و هنگام عوض شدن نسل کنسولها هم فقط منتظر نسخه ی جدید این بازی بودم در واقع یه pes باز حرفه ای هستم . اغراق نیست که بگم که همیشه دنبال رقیب می گشتم و کسایی هم که بازی منو میشناختن مث مرگ از بازی من میترسیدن. می خوام اینو بگم که تا چه حد من عاشق این بازی بودم . فقط یه بار فک کنم سال 2004 بود که فیفا رو روی pc امتحان کردم که به خاطر بی هویتی و نبود گیم پلی درست و حسابی فیفا رو برای همیشه گذاشتم کنار . الان که دارم اینو بازی می کنم دقیق همون احساس بازی فیف رو دارم. در واقع pes 2010 خیلی بی هویت شده . معلوم نیست سازنده هاش دنبال چی بودن . در واقع اگه هم عضوهای فروم ea از این بازی تعریف می کردن به خاطر تحریم فیفا بوده که نسخه ی نسل جدیدشو رو pc امسال نیاورده . چندی پیش یه مصاحبه از سازنده و خالق اصلی سری pes اقایseabas با video gamer خوندم که دائم از خودم می پرسیدم چرا جو مصاحبه این قدر غمگینه و اقای seabass داره دائما از بازی خودش بد میگه . اگه انگلیسیتون خوبه برین پیداش کنین بخونیدش . ترجمه اش رو هم تو فروم بازیسنتر گذاشتم برید تو پروفایلم به همین نامی که اینجا دارم سرچ کنید بخونیدش . در واقع seabass دائما به جای تعریف از بازی pes 2010 اظهار تاسف می کرد از کارایی که می خواستن انجام بدن و خیلی تلاش کردن براش و نتونستن . حالا من می فهمم که چرا اون مصاحبه اینطوری بود . در واقع اقای seabass می دونست که ایده هاش برای این بازی دیگه تموم شده . pes 2010 برای من یه نتیجه داشت و اونم این بود که تعصب شدید من به این سری بازی رو شکوند. من بازی فیفا رو تو نسل جدید تجربه نکردم اما تعریف های زیادی از وبسایت های مختلف ازش شیندم ایکاش امسال نسخه ی نسل جدیدش میومد تا ببینم چطوریاست . منتظر نقدهای وبسایت های بازی هستم و برای اولین بار تو عمرم امیدوارم که این بازی نمره ی کم بگیره ! به هرحال اون قدر از این بازی بدم اومده که دیگه نسخه ی کاملشو مطمئا نمی گیرم .
مرسی و موفق باشید.
سلام
آره من هم مشکل دروازه بان دارم ناجور
مثال های من رو با عکس میتونید
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینید که واقعا باگ های بزرگی هستند
تا زه بعضی مواقع که دروازه بان رو جلو میاری تا توپ که روی هوا هست رو بگیره به جای این که بپره با دست بگیره یا خارج محوطه هد بزنه تکل میره و اکثرا کارت میگیره
شما انتظارتون از دمو خیلی بالائه
تو نسخه ی اصلی درست می شه این باگ ها
ولی اینو هم در نظر داشته باشید که بازیه بدون باگ خیلی کمه
تو هر بازی بالاخره 1-2 تا باگ پیدا می شه
حالا این که دموئه
کونامی بازم می خواد سروری کنه
اگه کسی می تونه این مشکل منو حل کنه ممنون می شم : :41:
خواهشا کمکم کنید
farshad.88
30-09-2009, 20:20
اگه موهاشون هم تکون میخورد عالی میشد.
----
موهاشون که توی PES2009 هم تکون میخورد.
مثل اینکه منوها عوض شده. کسی میتونه از منوها عکس بزاره اینجا ؟
حقیقتا این یک شاهکاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موها رو ببینین !
فکر میکنم اینا دیگه مال نسخه نهایی بازی باشن که کاملا روتوش شده و پالیش داده شده هستن .
خیلی زیباست. ولی چه سود که بسیاری از جمله من از دوربین wide استفاده می کنیم و فاصله انقدر زیاد هست که چهره ها دقیق مشخص نباشه.
Mehdi.ss
30-09-2009, 20:45
نه اینجوری اصلا جالب نیست که همه بتونن یک پستو ویرایش کنن .چون ممکنه یکی بیادو همه مطالبو پاک کنه بجاش هر چی دلش خواست بنویسه . به نظر من اینجوری خیلی عالی میشد که چند نفر با هماهنگی بتونن پست اولو ویرایش کنن نه همه .
اگه اینطوری میشد خیلی بهتر بود . الانم زیاد مهم نیست میشه خودمون یک پستو بعنوان پست مرجع انتخاب کنیم و تمام نکاتو مهمو توی اون وارد کنیم . من فقط هدفم اینه کاربران بتونن به سهولت بیشتری به مطالب مورد نظرشون دسترسی پیدا کنن . اطلاعاتی از قبیل :
- اخبار مهم بازی و همینطور آخرین اخبار رسمی و اداری بازی
- پچ های مختلف
- مشکلات رایج بازی و راه حل اونا
- ترجمه و توضیحات داخل بازی از جمله سیستم ها , نکات ریز مودهای مختلف و بطور کل تمام موارد ریز و درشت داخل بازی
- آموزش ها
و موارد دیگه
حسین جان به نظر من یه تاپیک جدا باید بزنیم و فقط چیزهایی مثل پچ ،فیس،کیت،نرم افزارهای ادیت و.. رو توش بزاریم و ترجمه و اخبارو مشکلات و از این چیزا تو همین تاپیک باشه
الان نزدیک به 100 صفحه از روزی که دمو اومده داره میگزره هنوز سوال میشه که (کسی پچ اضافه شدن زمانو داره) که فکر کنم تقریبا تو بیشتره این صفحات لینکش گزاشته شده
من فعلا یه وبلاگ برا خودم ساختم و تمام اینارو توی اونجا گزاشتم تا هر وقت خواست دیگه دنبالش نگردم
اینم ادرس وبلاگ
[
ولی اگه توی همین سایت یه تاپیک زده بشه فکر کنم بهتر باشه
For The Horde
30-09-2009, 20:56
OMG اگه این عکسا واقعی باشه که سیستم مورد نیازش به ... میرسه :O
خیلی زیباست. ولی چه سود که بسیاری از جمله من از دوربین wide استفاده می کنیم و فاصله انقدر زیاد هست که چهره ها دقیق مشخص نباشه.
درسته اما توی replay ها , صحنه های قبل و بعد از بازی همینطور کات سن ها , دوربین از نمای نزدیک بازیکنانو نشون میده .
علاوه بر این , طراحی صورت و رنگ پوست و طراحی موهای بازیکن و نور پردازی روی چهره اونا هر چی به واقعیت نزدیک تر باشه تشخیص اونها رو توی زمین راحت ترمیکنه .من توی نسخه 2009 از 22 بازیکن داخل زمین نهایتا 10 نفرشونو میتونستم از دوربین واید تشخیص بدم اما توی این دمو تقریبا تمام بازیکنان توی زمینو به راحتی میتونم بشناسم . میدونی این مساله چه فوایدی داره ؟ بدون نگاه کردن به رادار بازی میتونی بازیکنی رو که داری هدایتش میکنی تشخیص بدی و در زمان پاس دادن به بازیکنان هم تیمی بهتر میشه تصمیم گیری کرد که به کدوم بازیکن پاس داد مثلا به پیرلو برای سانتر کردن یا تونی برای شوت زدن و یا بازیکنی دیگه . علاوه بر این با تشخیص بازیکن حریف که برای گرفتن توپ به سمتت میاد , با علم به اینکه اون بازیکن توانایی زیادی در گرفتن توپ داره یا نه تصمیم میگیری دریبلش کنی یا نه بهتره که توپو به یار نزدیکت واگذار کنی . فایده سومش اینه که واقعی تر بودن چهره , مو و استیل بازیکنان حس واقعی تری رو در بازی به گیمر منتقل میکنه هرچند از نمای دوربین واید باشه .
ArminxXx
30-09-2009, 22:15
این کارو کردم ولی اخه کریستیانو رونالدو کی تو عمرش چپ پا بوده قبیافه ی گوتی رو دیدی مارسلو مجموع قدرتاش 59 ست ووووو
چونکه اینارو روی تیمهای قبلی ساختن و شاید نتونستن قدرتها رو ادیت کنند.:41:
Mehdi.ss
30-09-2009, 22:52
منظور از lb و ls روی جواستیک چیه ؟
ArminxXx
30-09-2009, 23:00
اینم آدرس دانلود دموی ساکر 2010 و پچهای اضافه شده:
منظور از lb و ls روی جواستیک چیه ؟
LS = left Stick که میشه اون چیزی که زیر کلیدهای حرکته
LB هم دکمه ای که جلوی کلیدهای حرکته در بالا
درسته اما توی replay ها , صحنه های قبل و بعد از بازی همینطور کات سن ها , دوربین از نمای نزدیک بازیکنانو نشون میده .
علاوه بر این , طراحی صورت و رنگ پوست و طراحی موهای بازیکن و نور پردازی روی چهره اونا هر چی به واقعیت نزدیک تر باشه تشخیص اونها رو توی زمین راحت ترمیکنه .من توی نسخه 2009 از 22 بازیکن داخل زمین نهایتا 10 نفرشونو میتونستم از دوربین واید تشخیص بدم اما توی این دمو تقریبا تمام بازیکنان توی زمینو به راحتی میتونم بشناسم . میدونی این مساله چه فوایدی داره ؟ بدون نگاه کردن به رادار بازی میتونی بازیکنی رو که داری هدایتش میکنی تشخیص بدی و در زمان پاس دادن به بازیکنان هم تیمی بهتر میشه تصمیم گیری کرد که به کدوم بازیکن پاس داد مثلا به پیرلو برای سانتر کردن یا تونی برای شوت زدن و یا بازیکنی دیگه . علاوه بر این با تشخیص بازیکن حریف که برای گرفتن توپ به سمتت میاد , با علم به اینکه اون بازیکن توانایی زیادی در گرفتن توپ داره یا نه تصمیم میگیری دریبلش کنی یا نه بهتره که توپو به یار نزدیکت واگذار کنی . فایده سومش اینه که واقعی تر بودن چهره , مو و استیل بازیکنان حس واقعی تری رو در بازی به گیمر منتقل میکنه هرچند از نمای دوربین واید باشه .
سلام
دقیقا با شما موافقم من هم قدرت تشخیص بهتری تو این نسخه پیدا کردم و راحت میشه فهمید که توپ دست چه بازیکنیه. تازه با توجه به اینکه این دموی بازیه و تو نسخه اصلی همونطور که شما قرار داده بودید کیفیت چهره ها از این هم بالاتر میره.
UP-SNAKE
01-10-2009, 01:00
آقای nathan mackane هنوزم دنبال حريف ميگردی؟
YARMANGOLI
01-10-2009, 02:13
ميگم pes2010 چند گرفته و ازFIFA Nex gen بهتر بوده يا نه?
Mehdi.ss
01-10-2009, 02:37
[عکس تیم ملی اسپانیا در pes 2010
عکس تیم ملی انگلستان در pes2010
عکس تیم ملی فرانسه در pes2010
عکس تیم ملی ایتالیا در pes2010
منبع
[
Mehdi.ss
01-10-2009, 03:23
تور زرد برای PES 2010 کپی شود در Dt07.Img
[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]
[تور سبز برای PES 2010 کپی شود در Dt07.Img
[
تور آبی برای PES 2010 کیی شود در پوشه ی Dt07.Img
[
تور قرمز برای PES 2010 کپی شود در پوشه ی Dt07.Img
[
تور سیاه برای PES 2010 کپی شو در پوشه ی Dt07.Img
[
تور سفید برای PES 2010 کپی شود در پوشه ی Dt07.Img
[
منبع
[
Mehdi.ss
01-10-2009, 03:41
تابلو تبلیغاتی جدید برای PES 2010
[
منبع
[
BIJAN5759
01-10-2009, 08:07
تو pes2009 نیمکت ذخیره ها مشخص بود ولی تو pes2010 من چیزی ندیدم ممکنه تو بازی اصلی که میاد درست شده باشه یا نه ؟
mehdi_vsgh
01-10-2009, 08:19
دوستان به این پست مراجعه کنید و مشکلتون را حل کنید :دی
BIJAN5759
01-10-2009, 08:27
یکی بگه این نیکت نشین های تیم ها کجا رفتنم ؟!!
BIJAN5759
01-10-2009, 09:47
من دیشب برای اولین بار دموی pes2010 را بازی کردم به نظر من تغیراتی زیادی نسبت به سری فبل کرده و بازی از نظر گیم ÷لی و گرافیک پیشرفت زیادی کرده تنها چیزی که برام فعلا جای سوال بود خالی بودن نیکت ذخیره های تیم ها بود.
به نظر دوستان چرا نیکت تیم ها خالی بود ؟ ممکنه تو بازی اصلی درست بشه ؟
BIJAN5759
01-10-2009, 10:00
راستی اگه کسی بالا بردن زمان بازی رو داره لطف کنه بزاره ما برداریم . Thank s
قبول دارم من بی تجربه هستم تو این سایت ولی واقعآ اگر بازی منتشر شد یه تاپیک جدید یکی از بزرگان بخش بازی فاروم باز کنه . حتی اگر امکانش هست بخش ادیت و بحث در مورد بازی جدا باشه . ممنون
UP-SNAKE
01-10-2009, 10:37
آقا بيژن تو همون dvd که بهت دادم ptach تغيير زمان هست
ArminxXx
01-10-2009, 10:40
راستی اگه کسی بالا بردن زمان بازی رو داره لطف کنه بزاره ما برداریم . Thank s
آدرس دانلود دموی ساکر 2010 و پچهای اضافه شده:
:46:فکر کنم باید اینو بزارم بجای امضام:46:
BIJAN5759
01-10-2009, 10:44
lمرسی آقا پوریا ولی من پیداش نکردم میشه بگی کدوم بود ؟
ArminxXx
01-10-2009, 10:49
[quote=gholi110;4272816]تابلو تبلیغاتی جدید برای PES 2010
[
ببینم میشه یه توضیحی بدی ببینم باید با این فایل استخراجی چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
arash66_2m
01-10-2009, 11:09
نسخه اصلی این بازی هنوز نیومده ؟!
nima1990
01-10-2009, 11:15
كسي نميتونه داخل رشت دموي PES2010 رو كجاها ميفروشند
nima1990
01-10-2009, 11:20
توي رشت كسي جايي رو سراغ نداره كه دمو رو بفروشند
UP-SNAKE
01-10-2009, 11:31
يه پوشه به نام demo tweak هست تو همونه
دوست عزیز من نمیدونم شما چطوری میگی حرفه ای هستی اما هنوز متوجه عادی ترین مسائل بازی توی این دمو هم نشدی ؟
خیلیها از بازی نقد مینویسن اما کسی به نقدشون توجهی نمیکنه اما شما میگین از اولی که این تاپیک ایجاد شده پیگیر هستین پس لازمه عناصر مختلف بازیو بیشتر مورد بررسی قرار بدیم .
بایستی اعتراف کنم بدترین تجربه ی pes در تمامی سالهایی که از شماره های اولش رویps1 بازی کردم تا به حال بود. هر چی بیشتر بازی می کنم بیشتر متنفر می شم بازی شده.
شبیه یه جنگل بی قانون که همه سرشونو میندازن جلو یه ضربه به توپ می زنن.
میشه بفر مایین منظور شما از جنگل بی قانون چیه یعنی چی همه سرشونو میندازن جلو یک ضربه به توپ میزنن پس اون همه استراتژیها و برنامه های تاکتیکی توی گیم پلن بازی و همینطور کارتهای بازیکنان برای چیه ؟ اگه نمیتونید از این برنامه ها استفاده کنید بگین من دقیقشو براتون توضیح بدم و بصورت عملی تاثیرشو در بازی با گرفتن فیلم از بازی بهتون نشون بدم.
داور بعضی وقتا فجیعترین خطاها رو نمی گیره . دروازه بان که قربونش برم از همه خنگتر یه کارایی می کنه که ادم می مونه بخنده یا گریه کنه .
در این دو مورد من کاملا با شما موافقم اما این هم باید گفته بشه کسانیکه کد ریویوو رو بازی کردن میگن اشتباهات واضح دروازه بان ها خیلی کمتر شده اگه دوست داشتی من آدرس این نقل قولها رو به شما میدم یکی از اونها یک ژورنالیست در انگلیسه و یکی دیگه از کاربران رابط در کونامی .
اقای seabas خالق این بازی تو مصاحبه اش با videogamer گفته بود که بازی چیزی در حدود 300 تا انیمیشن جدید خواهد داشت حالا که نگاه می کنم می بینم همه ی اون انیمیشن هایی که می گفت دقیقا همون قبلیا هستن با این تفاوت که این بار نرم تر از گذشته کار شدن ! اونایی هم که کاملا جدید هستن اکثرا مربوط به واکنش بازیکنا بعد از خطا یا گل هستن .
به هر حال همین تغییراتی که در انیمیشن بازی داده شده بازیو بسیار نرم تر از نسخه قبل کرده و حال و هوای تازه ای بهش داده و همین انیمیشن های جدید که به چشم هم نمیان بازیو تا حدودی از حالت رباتیک بودنش خارج کرده . اینو شما در نظر بگیر این سال اولیه که کونامی از تکنیک موشن کپچر داره استفاده میکنه و داره یک دستی به انیمیشن های بازی میکشه اصلا منطقی نیست همین سال اول انتظار معجزه ازش داشته باشیم همین فیفا میدونی الان چند ساله استفاده از این تکنیکو شروع کرده و الان به اینجا رسیده. مهم اینه که این فرایند شروع شده و مطمئنا سالهای بعد به مرور شاهد پیشرفت در اون خواهیم بود . اما من یک انتقاد از کونامی دارم و اونم اینه که این کار رو باید خیلی زودتر از اینها شروع میکرد نه امسال که تازه از خواب بیدار شده .
صدای تماشاچیا این بار بهتر شده اما کاملا هماهنگ با جو بازی نیست و خیلی هم تکراری هستش . البته به هر حال اینبار حداقل اسم تیم محبوبشون رو می تونن صدا بزن . .
صدای تماشاچیان از دو بخش تشکیل شده یک بخش سرودها و همخوانیها که بهش میگن چنت . چنتها به نظر من اصلا قشنگ نیستن البته این مساله سلیقه ایه اینو هم بگم این امکان در بازی وجود داره که هر گیمری بنا به سلیقه خوش میتونه چنت مورد نظرشون به بازی ایمپورت کنه .
بخش دوم واکنشهای تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمینه که اتفاقا این مورد خیلی طبیعی تر و واقعی تر از نسخه قبل شده اگه یادتون باشه توی نسخه 6 این بازی هم به همین شکل بود . شما در زمان گل زدن تیم , یا گل خوردن , یا ایجاد موقعیت گل , یا صاحب توپ شدن تیم میهمان و موارد دیگه به واکنش تماشاگرا دقت کنید متوجه منظور من خواهید شد .
باگ از سرتاسر بازی میریزه بیرون چیزی به اسم collision detection تو بازی اصلا وجود نداره و بدن و سر و دست بازیکنا به شکل مضحکی دائما تو همدیگه فرو میره. تو یه صحنه اش سه تا بازیکن کامل رفتن تو شکم رینا دروازبان لیورپول !
ببینید دوست من همیشه در نسخه دمو بازیها باگهای بسیار زیادی وجود داره که در نسخه نهایی برطرف میشن این یک مساله بسیار معمول در دنیای بازیهای کامپیوتریه .
درمورد سیستم تشخیص برخورد بازیکنان منم با شما کاملا موافقم که توی این دمو واقعا غیر قابله تحمله و باید کونامی به فکر یک موتور جدید باشه که قابلیت on the fly رو داشته باشه در نسخه نهایی این مساله بهتر میشه اما کاملا برطرف نمیشه تقریبا شبیه نسخه 2009 خواهد بود .
اگه شما این مساله رو توی بازیهای اکشن بررسی کنید میبینید توی بقیه بازیها هم این مساله وجود داره ( البته نه در این حد افتضاح ) همین موتور فیفا از پیشرفته ترین موتورهای بازیهاست اما بازهم این مساله وجود داره نمیخوام وارد ریز این مساله بشم چون کاملا بحث , فنیه اگه دوست داشتین در مورد موتورها سیستم شناسایی برخورد و الگوهای طراحی حرکات مجزا صحبت میکنیم .
اما بطور کل من در مورد این مساله و این نقص در بازی با شما کاملا موافقم .
پنالتی هم به شکل احمقانه ای کار شده . مثلا خواستن پنالتی رو سختش کنن که در واقع به شکل مضحکی باعث میشه که شما ندونین کدوم جهت رو نشونه می گیرین جوری که شوت از راه دور اسون تر از پنالتی زدن شده !!! حتی بک نشونه هم نداره که معلوم کنه تا چه اندازه شوتتون محکمه یا اروم .
این حرف شما نشون میده "مطالب قبلی این تاپیکو نخوندین "من بارها توی همین تاپیک گفتم سیستم پنالتی هنوز توی این نسخه تکمیل نشده حتی کسانیکه از کد ریویوو پلی تست داشتن میگن حتی اونجا هم تکمیل نشده و دارن روش کار میکنن .
برای من بهترین شماره ی این سری pes 5 بود . من دائما از زمان عرضه ی این دمو دارم این تاپیک رو پیگیری می کنم و اینجور ی که بعضی دوستان از بازی هبجان رده شده بودن دیگه من مطمئن شدم که کونامی راه خودش رو بالاخره پیدا کرده و سعی کرده به pes 5 برگرده . مثلا می گفتن که بازی سخت شده اره سخت شده ولی چطوری و به چه قیمتی ؟ بعضیها هم می گفتن که این بازی کلا دگرگون شده ( البته از جنبه ی مثبتش ) اما پس ار ساعتها بازی به این نتیجه رسیدم که سختی بازی تنها به علت سنگ اندازیهای کونامی تو گیم پلی بوده نه تلاشش برای ارائه ی یه simulation از فوتبال . به این صورت که تا میتونسته بازیکنا رو سنگین و شلخته و دست و پاچلفتی کرده . بازیکنا اصلا کنترلی روی توپ ندارن و فرتی از زیر پاشون در میره یا کامل نمی تونن توپ رو متوقف کنن . بعضی جاها هم بدون اینکه روش تاثری داشته باشی کارای ماورای تصور می کنن . مثلا در حالی که هانری توپ رو به صورت تیز و محکم توی محوطه ی جریمه ی اسپانیا سانتر می کنه ولی پویل عین اب خوردن برگردونش می کنه !!! یا اینکه هنوزم بازیکنا با اشاره ی کوچیک بیرون پا توپ رو تا اون سر زمین پرت میکنن که همچین کاری تو واقعیت اصلا امکان نداره .
گیمرها دو دسته هستن یک دسته به بازیهای ارکید و فانتزی علاقه بیشتری دارن و یک دسته بازیهای شبیه ساز , بیشتر باب طبعشونه به نظر میرسه شما از دسته اول هستی . اما من بازی که به واقعیت نزدیک تره بیشتر میپسندم . گیم پلی نسخه 2009 اصلا واقعی نبود نسخه 2008 که یک افتضاح بود به طوریه که من فقط یک یا نهایتا دو ساعت اون نسخه رو بازی کردم و مجدا به نسخه 6 بازی برگشتم .
توی نسخه 2009 سرعت بازیکنان اصلا واقعی نبود توی سر توپ زدن همینطور دریبل دروازه بان به همین شکل گل کردن ضربات کرنر بسیار راحت بود سرعت چرخش , پاس داد و شوت کردن بازیکن خیلی زیاد تر از میزان طبیعیه اون بود اما این مسائل توی این دمو درست شدن برای منی که به بازی شبیه ساز علاقه بیشتری دارم این تغییرات یک پیشرفت محسوب میشه طرفداران بازیهای ارکید اگه واقعا براشون غیر قابل تحمله همون نسخه 2009 رو بازی کنن .
شما انگشت روی گیم پلی بازی گذاشتی پس اینا رو هم بخون که همین هفته پیش توی تاپیک گذاشتم ( معلوم میشه شما تاپیکو مرور نمیکردی ) :
- آهنگ حرکتی بازی در مجموع آهسته تر شده و طبیعتا به واقعی تر شدن بازی کمک شایانی کرده .
- حفظ توپ به مراتب سخت تر از نسخه قبلی بازی شده و بازیکنان حریف پرس بیشتری روی بازیکن صاحب توپ میکنند.
- در مجموع بازی درگیرانه تر و اکتیو تر شده و جدال و تلاش برای تصاحب توپ بیشتر شده که به نظر من از این حیث بازی به واقعیت نزدیک تر شده . این مساله سبب کمتر شدن فضا برای حرکت و مانور دادن بازیکنان شده .
یکی دیگه از غیر واقعی ترین معایب بازی نفس نفس زدن های شدید بازیکنان در نسخه های قبلی بازی بود .این اتفاق زمانی رخ میداد که بازی متوقف بود و بازیکنان منتظر شروع بازی بودن این مساله حقیقتا شکل زشتی به بازی داده بود که کونامی امسال بالاخره بعد از سالها این نقیصه مهمو برطرف کرد . ( فکر میکنم متوجه شدین چیو میگم ) .
- در مورد توپ بازی نظر من اینه که فیزیک توپ بهتر شده خیلیها انتقاد میکنن که توپ سنگین تر شده و این طبیعی نیست منم قبول دارم توپ سنگین تر احساس میشه اما در عالم واقع هم همینطوره کسانیکه با توپ فوتبال چمنی بازی کردن میفهمن من چی میگم . علاوه براینها با گذشت زمان گیمرها کاملا به این توپ عادت میکنن . اینرسی و حرکات توپ حقیقتا واقعی تر شده و نباید از این مساله گذشت . سرعت توپ در سانترها و شوتها بهتر شده که شاید علتش آهنگ حرکتی کل بازیه که این هم ازاون متاثر شده . اما در زمان ارسال پاسهای تودر عمقی سرعت توپ خیلی کم میشه که اصلا طبیعی نیست .
- ما توی این نسخه شاهد حرکات , فریبها و دریبلهای جدیدی هستیم .
تمامی بازیهای گذشته ی pes از همون شماره های اولش تو ps1 تا حتی بازی نا امیدکننده ی 2009 قلق هایی داشتن که به مرور زمان یادشون می گرفتی و بیش از پیش به مهارت هات تو بازی کردن افزوده میشد ولی تو این یکی همچین چیزی اصلا وجود نداره . شما بی هدف توپ رو پاس میدی و می دوی و دور زمین چرخ می خوری . یه بازی کاملا بی هویت . یادمه اولایی که pes 5 رو بازی می کردم ازش خوشم نیومد اما به مرور زمان که قلق بازی میومد تو دستم تبدیل شد به بهترین بازی فوتبالی که به عمرم بازی کرده بودم در واقع گیم پلیش بر اساس پاسکاری بود اما این یکی فقط این طور به نظر میرسه که باید پاس بدین وگرنه قانون بازی قانون جنگله . بی خودی خودتون رو گول نزنین که بازی چون سخت شده معنیش اینه که این شبیه ساز واقعی فوتباله . نخیر این حرفا نیست من کسی هستم که از نسخه ی سال 98 این بازی همیشه بازی اصلی من بوده . و هنگام عوض شدن نسل کنسولها هم فقط منتظر نسخه ی جدید این بازی بودم در واقع یه pes باز حرفه ای هستم . اغراق نیست که بگم که همیشه دنبال رقیب می گشتم و کسایی هم که بازی منو میشناختن مث مرگ از بازی من میترسیدن. می خوام اینو بگم که تا چه حد من عاشق این بازی بودم .
در مورد قانون جنگل توضیحات کاملو بالا دادم "توی این بازی یک بخش بنام گیم پلن داریم ".
فقط یه بار فک کنم سال 2004 بود که فیفا رو روی pc امتحان کردم که به خاطر بی هویتی و نبود گیم پلی درست و حسابی فیفا رو برای همیشه گذاشتم کنار . الان که دارم اینو بازی می کنم دقیق همون احساس بازی فیف رو دارم. در واقع pes 2010 خیلی بی هویت شده . معلوم نیست سازنده هاش دنبال چی بودن . در واقع اگه هم عضوهای فروم ea از این بازی تعریف می کردن به خاطر تحریم فیفا بوده که نسخه ی نسل جدیدشو رو pc امسال نیاورده . چندی پیش یه مصاحبه از سازنده و خالق اصلی سری pes اقایseabas با video gamer خوندم که دائم از خودم می پرسیدم چرا جو مصاحبه این قدر غمگینه و اقای seabass داره دائما از بازی خودش بد میگه . اگه انگلیسیتون خوبه برین پیداش کنین بخونیدش . ترجمه اش رو هم تو فروم بازیسنتر گذاشتم برید تو پروفایلم به همین نامی که اینجا دارم سرچ کنید بخونیدش . در واقع seabass دائما به جای تعریف از بازی pes 2010 اظهار تاسف می کرد از کارایی که می خواستن انجام بدن و خیلی تلاش کردن براش و نتونستن . حالا من می فهمم که چرا اون مصاحبه اینطوری بود . در واقع اقای seabass می دونست که ایده هاش برای این بازی دیگه تموم شده .
دوست عزیز اگه واقعا شما این تاپیکو همیشه مرور میکردی باید میدونستی که تمام مصاحبه ها و اخبار جدیددر این تاپیک ترجمه شده معلوم میشه اصلا پیگیر اخبار تاپیک نبودی . شما دقیق بگو کدوم مصاحبه رو میگی که سیباس غمگین بوده و برای این بازی متاسف بوده .
راستی شما همین ماه اخیر عضو این سایت شدی ؟
در ضمن از اینجا میتونید تغییرات کد ریویوو نسبت به دمو رو ببینید :
BIJAN5759
01-10-2009, 12:04
دوست عزیز من نمیدونم شما چطوری میگی حرفه ای هستی اما هنوز متوجه عادی ترین مسائل بازی توی این دمو هم نشدی ؟
خیلیها از بازی نقد مینویسن اما کسی به نقدشون توجهی نمیکنه اما شما میگین از اولی که این تاپیک ایجاد شده پیگیر هستین پس لازمه عناصر مختلف بازیو بیشتر مورد بررسی قرار بدیم .
میشه بفر مایین منظور شما از جنگل بی قانون چیه یعنی چی همه سرشونو میندازن جلو یک ضربه به توپ میزنن پس اون همه استراتژیها و برنامه های تاکتیکی توی گیم پلن بازی و همینطور کارتهای بازیکنان برای چیه ؟ اگه نمیتونید از این برنامه ها استفاده کنید بگین من دقیقشو براتون توضیح بدم و بصورت عملی تاثیرشو در بازی با گرفتن فیلم از بازی بهتون نشون بدم.
در این دو مورد من کاملا با شما موافقم اما این هم باید گفته بشه کسانیکه کد ریویوو رو بازی کردن میگن اشتباهات واضح دروازه بان ها خیلی کمتر شده اگه دوست داشتی من آدرس این نقل قولها رو به شما میدم یکی از اونها یک ژورنالیست در انگلیسه و یکی دیگه از کاربران رابط در کونامی .
به هر حال همین تغییراتی که در انیمیشن بازی داده شده بازیو بسیار نرم تر از نسخه قبل کرده و حال و هوای تازه ای بهش داده و همین انیمیشن های جدید که به چشم هم نمیان بازیو تا حدودی از حالت رباتیک بودنش خارج کرده . اینو شما در نظر بگیر این سال اولیه که کونامی از تکنیک موشن کپچر داره استفاده میکنه و داره یک دستی به انیمیشن های بازی میکشه اصلا منطقی نیست همین سال اول انتظار معجزه ازش داشته باشیم همین فیفا میدونی الان چند ساله استفاده از این تکنیکو شروع کرده و الان به اینجا رسیده. مهم اینه که این فرایند شروع شده و مطمئنا سالهای بعد به مرور شاهد پیشرفت در اون خواهیم بود . اما من یک انتقاد از کونامی دارم و اونم اینه که این کار رو باید خیلی زودتر از اینها شروع میکرد نه امسال که تازه از خواب بیدار شده .
صدای تماشاچیان از دو بخش تشکیل شده یک بخش سرودها و همخوانیها که بهش میگن چنت . چنتها به نظر من اصلا قشنگ نیستن البته این مساله سلیقه ایه اینو هم بگم این امکان در بازی وجود داره که هر گیمری بنا به سلیقه خوش میتونه چنت مورد نظرشون به بازی ایمپورت کنه .
بخش دوم واکنشهای تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمینه که اتفاقا این مورد خیلی طبیعی تر و واقعی تر از نسخه قبل شده اگه یادتون باشه توی نسخه 6 این بازی هم به همین شکل بود . شما در زمان گل زدن تیم , یا گل خوردن , یا ایجاد موقعیت گل , یا صاحب توپ شدن تیم میهمان و موارد دیگه به واکنش تماشاگرا دقت کنید متوجه منظور من خواهید شد .
ببینید دوست من همیشه در نسخه دمو بازیها باگهای بسیار زیادی وجود داره که در نسخه نهایی برطرف میشن این یک مساله بسیار معمول در دنیای بازیهای کامپیوتریه .
درمورد سیستم تشخیص برخورد بازیکنان منم با شما کاملا موافقم که توی این دمو واقعا غیر قابله تحمله و باید کونامی به فکر یک موتور جدید باشه که قابلیت on the fly رو داشته باشه در نسخه نهایی این مساله بهتر میشه اما کاملا برطرف نمیشه تقریبا شبیه نسخه 2009 خواهد بود .
اگه شما این مساله رو توی بازیهای اکشن بررسی کنید میبینید توی بقیه بازیها هم این مساله وجود داره ( البته نه در این حد افتضاح ) همین موتور فیفا از پیشرفته ترین موتورهای بازیهاست اما بازهم این مساله وجود داره نمیخوام وارد ریز این مساله بشم چون کاملا بحث , فنیه اگه دوست داشتین در مورد موتورها سیستم شناسایی برخورد و الگوهای طراحی حرکات مجزا صحبت میکنیم .
اما بطور کل من در مورد این مساله و این نقص در بازی با شما کاملا موافقم .
این حرف شما نشون میده "مطالب قبلی این تاپیکو نخوندین "من بارها توی همین تاپیک گفتم سیستم پنالتی هنوز توی این نسخه تکمیل نشده حتی کسانیکه از کد ریویوو پلی تست داشتن میگن حتی اونجا هم تکمیل نشده و دارن روش کار میکنن .
گیمرها دو دسته هستن یک دسته به بازیهای ارکید و فانتزی علاقه بیشتری دارن و یک دسته بازیهای شبیه ساز , بیشتر باب طبعشونه به نظر میرسه شما از دسته اول هستی . اما من بازی که به واقعیت نزدیک تره بیشتر میپسندم . گیم پلی نسخه 2009 اصلا واقعی نبود نسخه 2008 که یک افتضاح بود به طوریه که من فقط یک یا نهایتا دو ساعت اون نسخه رو بازی کردم و مجدا به نسخه 6 بازی برگشتم .
توی نسخه 2009 سرعت بازیکنان اصلا واقعی نبود توی سر توپ زدن همینطور دریبل دروازه بان به همین شکل گل کردن ضربات کرنر بسیار راحت بود سرعت چرخش , پاس داد و شوت کردن بازیکن خیلی زیاد تر از میزان طبیعیه اون بود اما این مسائل توی این دمو درست شدن برای منی که به بازی شبیه ساز علاقه بیشتری دارم این تغییرات یک پیشرفت محسوب میشه طرفداران بازیهای ارکید اگه واقعا براشون غیر قابل تحمله همون نسخه 2009 رو بازی کنن .
شما انگشت روی گیم پلی بازی گذاشتی پس اینا رو هم بخون که همین هفته پیش توی تاپیک گذاشتم ( معلوم میشه شما تاپیکو مرور نمیکردی ) :
- آهنگ حرکتی بازی در مجموع آهسته تر شده و طبیعتا به واقعی تر شدن بازی کمک شایانی کرده .
- حفظ توپ به مراتب سخت تر از نسخه قبلی بازی شده و بازیکنان حریف پرس بیشتری روی بازیکن صاحب توپ میکنند.
- در مجموع بازی درگیرانه تر و اکتیو تر شده و جدال و تلاش برای تصاحب توپ بیشتر شده که به نظر من از این حیث بازی به واقعیت نزدیک تر شده . این مساله سبب کمتر شدن فضا برای حرکت و مانور دادن بازیکنان شده .
یکی دیگه از غیر واقعی ترین معایب بازی نفس نفس زدن های شدید بازیکنان در نسخه های قبلی بازی بود .این اتفاق زمانی رخ میداد که بازی متوقف بود و بازیکنان منتظر شروع بازی بودن این مساله حقیقتا شکل زشتی به بازی داده بود که کونامی امسال بالاخره بعد از سالها این نقیصه مهمو برطرف کرد . ( فکر میکنم متوجه شدین چیو میگم ) .
- در مورد توپ بازی نظر من اینه که فیزیک توپ بهتر شده خیلیها انتقاد میکنن که توپ سنگین تر شده و این طبیعی نیست منم قبول دارم توپ سنگین تر احساس میشه اما در عالم واقع هم همینطوره کسانیکه با توپ فوتبال چمنی بازی کردن میفهمن من چی میگم . علاوه براینها با گذشت زمان گیمرها کاملا به این توپ عادت میکنن . اینرسی و حرکات توپ حقیقتا واقعی تر شده و نباید از این مساله گذشت . سرعت توپ در سانترها و شوتها بهتر شده که شاید علتش آهنگ حرکتی کل بازیه که این هم ازاون متاثر شده . اما در زمان ارسال پاسهای تودر عمقی سرعت توپ خیلی کم میشه که اصلا طبیعی نیست .
- ما توی این نسخه شاهد حرکات , فریبها و دریبلهای جدیدی هستیم .
در مورد قانون جنگل توضیحات کاملو بالا دادم "توی این بازی یک بخش بنام گیم پلن داریم ".
دوست عزیز اگه واقعا شما این تاپیکو همیشه مرور میکردی باید میدونستی که تمام مصاحبه ها و اخبار جدیددر این تاپیک ترجمه شده معلوم میشه اصلا پیگیر اخبار تاپیک نبودی . شما دقیق بگو کدوم مصاحبه رو میگی که سیباس غمگین بوده و برای این بازی متاسف بوده .
راستی شما همین ماه اخیر عضو این سایت شدی ؟
در ضمن از اینجا میتونید تغییرات کد ریویوو نسبت به دمو رو ببینید :
شما یکی تون به من بگید چرا تو این نسخه نیمکت نشین ها مثل سری قبلی معلون نیستن یعنی خالیه کسی نیست ؟
BIJAN5759
01-10-2009, 12:06
شما یکیتون به من بگین چرا تو این دمو خبری از نیکت نشینا نیست ؟ برام جای سواله این همه تغیرات تو بازی و بهبود تودموش خبری از نیمکت نشینا نبود ؟
BIJAN5759
01-10-2009, 12:09
اینم پچ جدید واصه دمو :
با اینکه طرفدار بازی fifa هستم ولی با توجه به دمو بازی تحولی زیاد در
بازی نسبت به نسخه قبل دیده میشه...
مهمترین نکتش هم برگشت خوب مدافعان هستش..
Abas1100
01-10-2009, 12:57
توي رشت كسي جايي رو سراغ نداره كه دمو رو بفروشند
شما یکیتون به من بگین چرا تو این دمو خبری از نیکت نشینا نیست ؟ برام جای سواله این همه تغیرات تو بازی و بهبود تودموش خبری از نیمکت نشینا نبود ؟
دوست گلم اگه میخای تعداد پستات بره بالا حداقل یکی در میون پست بده نه چند تا پشت سر هم
دوستان كسي هست آدرس ديگه از اين پچ درست منچستر-چلسي-رئال و ... داشته باشه؟؟؟
من يه بار قبلي رو داشتم دانلود ميكردم به مشكل خورد قطع شد دوباره خواستم برم مثل اينكه Limit داره و فقط يه بار نميشه به صورت free دانلود كرد...
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
درجه سختی واقعآ عالی شده . حتی اگر ما خیلی هم حرفه ای بشیم تو این سری کامپیوتر هم خیلی قوی بازی میکنه .
ArminxXx
01-10-2009, 13:00
دوست گلم اگه میخای تعداد پستات بره بالا حداقل یکی در میون پست بده نه چند تا پشت سر هم
اینو خوب اومدی. راست میگه چیه نیمکت نشین نیمکت نشین خوب نباشه مگه نمیتونی تعوض کنی. تازه خیلیم هستش ولی کمتر تو تصویره.:46:
Abas1100
01-10-2009, 13:02
با اینکه طرفدار بازی fifa هستم ولی با توجه به دمو بازی تحولی زیاد در
بازی نسبت به نسخه قبل دیده میشه...
مهمترین نکتش هم برگشت خوب مدافعان هستش..
من هم با شما موافقم ولی امسالی اشکال نداره هوای پی اس رو بیشتر از فیفا داشته باشیم چون الحق و بالانصاف بهتر از فیفا شده
انشاء الله سال دیگه میریم تو خط نکست فیفا پوز PC to PC بین فیفا و کونامی می زنیم
دوستان كسي هست آدرس ديگه از اين پچ درست منچستر-چلسي-رئال و ... داشته باشه؟؟؟
من يه بار قبلي رو داشتم دانلود ميكردم به مشكل خورد قطع شد دوباره خواستم برم مثل اينكه Limit داره و فقط يه بار نميشه به صورت free دانلود كرد...
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
پچ کاملی نیست . گرفایک پایینی داره . بعد روی تیمهای دیگه گذاشته شده تمام شماره ها هم اشتباه هست . به نظر من صبر کن بازی اصلی بیاد
Abas1100
01-10-2009, 13:04
اینو خوب اومدی. راست میگه چیه نیمکت نشین نیمکت نشین خوب نباشه مگه نمیتونی تعوض کنی. تازه خیلیم هستش ولی کمتر تو تصویره.:46:
شما هم بدت نمیاد تف بدی به عنوان پست بدی به خوراک مردم ولی در مجموع تشکر
ArminxXx
01-10-2009, 13:06
Abas1100 جون داشتیم
تریلر جدیدی از بازی ( حجم فایل 27 مگ ):
توی این تریلر بصورت گذرا بخش های مختلف بازی مورد بررسی قرار میگیره .
به نظر میرسه توی مود b.a.l اختیارات بیشتری برای ادیت چهره بازیکن وجود داره . ویدوئو رو تماشاکنید ببینید درست میگم .
ArminxXx
01-10-2009, 13:14
اینکه فیلتره منم که فیلتر شکن ندارم میشه آپلودش کنی؟
BIJAN5759
01-10-2009, 13:18
آره راس میگه منم رفتم فیلتر بود .
pedramgolchin
01-10-2009, 13:34
تریلر جدیدی از بازی ( حجم فایل 27 مگ ):
توی این تریلر بصورت گذرا بخش های مختلف بازی مورد بررسی قرار میگیره .
به نظر میرسه توی مود b.a.l اختیارات بیشتری برای ادیت چهره بازیکن وجود داره . ویدوئو رو تماشاکنید ببینید درست میگم .
از این لینک به صورت مستقیم دانلود کنید: البته فشرده شده با رزولوشن کمتر!!!حجم 14.40 MB
اینکه فیلتره منم که فیلتر شکن ندارم میشه آپلودش کنی؟
آره راس میگه منم رفتم فیلتر بود .
بیژن جان تو که خودت توی کاره فیلتری تو دیگه چرا ؟
اینجا آپلودش کردم :
...
امتیازی که 500 نفر از گیمرها به نسخه دمو دادن :
سلام دوستان من حقيقتش كارشناس فوتبالم و ساكر رو هم بازي ميكنم چندتا بازي كردم كه ميخوام نظرم رو بگم
اول بخش تخصصي خودم در مورد نحوه بازي و تاكتيك ها:ميشه گفت تو اين نسخه شگفت انگيزترين تغيير همين تاك تيكهاست نحوه پرس يا تمركز در حمله يا باز شدن در حمله و قسمت هاي ديگر به بهترين شكل طراحي شدن كه ميتوانيم به طور واضح اجراي آنها را در بازي ببينيم خوبي اين تاكتيكها اين هست كه ميتوان آنها را هم در دفاع و هم در حمله استفاده كرد و فقط تك بعدي نيست
البته مشكلاتي نيز هست كه با توجه به اينكه اولين سال طراحي آنهاست كاملن قابل چشم پوشيست
مورد دوم كارتهاست كه بطور ساده تر توصيه كردن به بازيكنان هست مثلن پرسپوليس را در نظر بگيريد باقري به خاطر توانايي در بازي هوايي حتي موقعه اي كه در هافبك دفاعيي هم بازي ميكند در حمله هاي پرسپوليس خودش را به محوطه جريمه حريف ميرساند تا از سانترها استفاده كند واين توصيه مربي به او بوده وشما ميتوانيد به وسيله اين كارتها اين قبيل توصيه ها رو بگوييد
تنها مشكلي كه من در طراحي كارتها ديدم نداشتن كارت دفاعي بود(البته شايد من نميدونم اگه دوستاني كه اطلاع دارن ميدونن بگن تا اين قسمت رو اصلاح كنم فقط يك كارت دفاعي ديدم اونم برگشت اتوو به عقب)مثلن توصيه به اينكه در موقع دفاع بازيكن خودش رو به فلان جناح متمايل كنه يا مثلن پوشش فضا در فلان جناح و غيره
در مورد شبيه سازي بازيكنان واقعن خوب شده مثل جرارد وتورس و آلونسو در ليورپول و مسي و.....نحوه دويدن پاس دادن خوب طراحي شده وقتي با پيرلو پاس ميديد واقعن احساس ميكنيد كه چقدر نرم وفني و واقعي طراحي شده پاس هاي او مانند واقعيت
حالا تك تك بازيكنان رو محاسن ومعايبشون رو بررسي ميكنيم
دروازه بانها :
پيشرفت:خوب روي سانترها خيلي بهتر عكس العمل نشان ميدهن خروج از دروازه بهتر شده چون بهتر پشت مدافعان رو جمع ميكنند شيرجه ها حالت طبيعي تري گرفته
ثابت ماندن:روي شوت ها همان مشكلات گذشته را دارن دفع توپ در جايي كه دقيقن مهاجمان حريف حضور دارن
پسرفت:موقع پاسهاي موزي شكل كه از دو سوم دفاعيي ارسال ميشه معلوم نيست ميخواد در بياد از دروازه يا بمونه و به گوشه محوطه حركت ميكنه و آخرش توپ رو هم نميتونه بگيره من 3 تا گل اينجوري خوردم دوتا با بوفون ويكي با رينا و اينم به خاطر همون بيرون اومدناشونه كه هرچند پيشرفت محسوب ميشه ولي اين مشكلات رو نتونستن حل كنند
(اگه منظورم رو نتونستيد بفهميد مثل صحنه بازي يونتوس و ليورنو كه پاس موزي شكل دادن و دي ويو حركت كرد وبوفون هم تو محاسبات اشتباه كرد دستش به توپ نرسيد و جا موند و ديويو توپ رو از زاويه بسته به دروازه فرستاد كه كليني با سر دراوردش)
مدافعان:
پيشرفت:مدافعان پيشرفت خوبي كردن راحت دريبل نميخورن وبازي خواني مدافعان براي تصاحب توپ عالي شده و زدن توپهاي اول روي سانتر هرچند كه سيستمهاي پرس تيمي و فشردگي هم به كمكشان آمده ولي در هر صورت پيشرفت كرده اند
ثابت ماندن:همان تمايل به توپ داشتن كه در ليگ ما زياد هست متاسفانه مثل سري هاي قبل بعضي از فضاها بيش از اندازه خالي ميماند وهمه فشار روي توپ هست البته سيستمهاي دفاعي پيشرفته مانند دادن فضاي مجازي به حريفان(مانند سيستم چلسي با بارسلون در سال گذشته منظور از اين سيستم اين است كه براي مقابله با بازيكنان تكنيكي تيم حريف نميايد تمام مناطق را فشرده وپرس كند چون برابر ميشود با خستگي زودرس و دادن بازي در دقايق آخر به خاطر همين بازيكنان تكنيكي مانند مسي را آناليز ميكنند كه در چه مناطقي وچقدر خطرناك هست و هرچه درصد خطر بالاتر باشد آن منطقه بيشتر فشرده وپرس ميشود)در اين نسخه نيست كه البته طراحيش واقعن مشكل هست و شايد ساليان سال هم طراحي نشود
پسرفت:نداشته
هافبك ها:
پيشرفت:البته پيشرفتي كه من ميخوام بگم تا حد زيادي نشات گرفته از پيشرفت تاكتيكهاست كه باعث شده هافبك ها بهتر در كارهاي دفاعي وحمله نقش ايفا كنند و واقعن براي مدافعان فيلترهاي خوبي هستند بازي خواني هافبك ها براي تصاحب توپ بهتر شده
ثابت ماندن:خوب مشكل حركت نكردن در فضاهاي مناسب براي گرفتن توپ هست مثلن شما وقتي بازي منچستر رو نگاه ميكنيد وقتي كريك پا به توپ ميشه اسكولز كه در عرض كريك بازي ميكنه حركت ميكنه و در طول اين بازيكن قرار ميگيره وبرعكس هرچند در اين نسخه نزديك شدن بازيكنان بدون توپ به بازيكن صاحب تو وجود داره كه همونطور كه در تاكتيكها گفتم يك پيشرفته ولي اگر اين فضاها مناسبترين فضا بود عالي ميشد
پسرفت:ندارد
مهاجمان
پيشرفت:حركت بدون توپ واقعن پيشرفت كرده وقتي با ليور پول بازي ميكردم حركت تورس در فضاهاي خالي واقعن عالي طراحي شده
ثابت ماندن:بعضي مواقع كه پشت مهاجم حركت ميكني ميبيني مهاجم هماهنگ نيست با پاسور كه در نسخه هاي قبل هم اينگونه بود البته در فوتبال واقعي هم اين اتفاق ميافته ولي بايد كمترش كنند
در مورد زمان پاسخگويي و داور وچيزهاي ديگر دوستان قبلن خيلي در موردش مطلب نوشتن وديگه من نيازي نديدم دوباره نويسي كنم
فقط در مورد انعطاف ولول بدني بازيكنان بايد بگم كه پسرفت داشته در فوتبال واقعي هم هيچ وقت نميشه كه مسي رو با سيستم يك در مقابل يك متوقف كرد چون مسي در اكثر مواقع در تقابل يك مقابل يك يا دو يا حتي بيشتر موفق هست بلكه بايد براي مهار آنهاسيستم هاي دفاعي قرار داد مانند همان كاري كه هدينك سال گذشته در بازي چلسي و بارسا انجام داد يعني سيستم فضاي مجازي
ولي متاسفانه كونامي به خاطر نداشتن چنين شيوه هايي قدرت دريبل وانعطاف بازيكنان تكنيكي را پايين آورده تا دريبل كردن سختتر شود
BIJAN5759
01-10-2009, 13:40
دوسته عزیز اینم جواب نمیده خودت امتحان کردی ؟
pedramgolchin
01-10-2009, 13:47
ویدئوی بسیار جالبی بود مخصوصا با اون هیجان گزارشگر قدیمی WINING ELEVEN که منو یاد قدیما انداخت
منم تائید میکنم گفته حسین خان رو , مد BAL یه چیزایی بهش اضافه شده
ولی امسال سال MASTER LEAGUE هستش بدون شک
2 SHAHROOZ
01-10-2009, 13:50
من از این لینک دانلود کردم مشکلی نداشت:
کلا خیلی قشنگ شده مخصوصا مستر لیگ.
این گزارشگر قدیمیمون خستگی ناپذیره از سال 2000 داره WINNING ELEVEN رو گزارش میکنه.
hamed_dij
01-10-2009, 14:00
چند تا سئوال حياتي :
لطفا سريعتر جواب بديد
هنوز هم بازيكنا همونطور ضايع مي دوند؟(اردك مانند)
هنوز هم بازيكنا تو زمين گيج هستند؟
سلام دوستان من حقيقتش كارشناس فوتبالم و ساكر رو هم بازي ميكنم چندتا بازي كردم كه ميخوام نظرم رو بگم
اول بخش تخصصي خودم در مورد نحوه بازي و تاكتيك ها:ميشه گفت تو اين نسخه شگفت انگيزترين تغيير همين تاك تيكهاست نحوه پرس يا تمركز در حمله يا باز شدن در حمله و قسمت هاي ديگر به بهترين شكل طراحي شدن كه ميتوانيم به طور واضح اجراي آنها را در بازي ببينيم خوبي اين تاكتيكها اين هست كه ميتوان آنها را هم در دفاع و هم در حمله استفاده كرد و فقط تك بعدي نيست
البته مشكلاتي نيز هست كه با توجه به اينكه اولين سال طراحي آنهاست كاملن قابل چشم پوشيست
مورد دوم كارتهاست كه بطور ساده تر توصيه كردن به بازيكنان هست مثلن پرسپوليس را در نظر بگيريد باقري به خاطر توانايي در بازي هوايي حتي موقعه اي كه در هافبك دفاعيي هم بازي ميكند در حمله هاي پرسپوليس خودش را به محوطه جريمه حريف ميرساند تا از سانترها استفاده كند واين توصيه مربي به او بوده وشما ميتوانيد به وسيله اين كارتها اين قبيل توصيه ها رو بگوييد
تنها مشكلي كه من در طراحي كارتها ديدم نداشتن كارت دفاعي بود(البته شايد من نميدونم اگه دوستاني كه اطلاع دارن ميدونن بگن تا اين قسمت رو اصلاح كنم فقط يك كارت دفاعي ديدم اونم برگشت اتوو به عقب)مثلن توصيه به اينكه در موقع دفاع بازيكن خودش رو به فلان جناح متمايل كنه يا مثلن پوشش فضا در فلان جناح و غيره
در مورد شبيه سازي بازيكنان واقعن خوب شده مثل جرارد وتورس و آلونسو در ليورپول و مسي و.....نحوه دويدن پاس دادن خوب طراحي شده وقتي با پيرلو پاس ميديد واقعن احساس ميكنيد كه چقدر نرم وفني و واقعي طراحي شده پاس هاي او مانند واقعيت
دروازه بانها :
پيشرفت:خوب روي سانترها خيلي بهتر عكس العمل نشان ميدهن خروج از دروازه بهتر شده چون بهتر پشت مدافعان رو جمع ميكنند شيرجه ها حالت طبيعي تري گرفته
ثابت ماندن:روي شوت ها همان مشكلات گذشته را دارن دفع توپ در جايي كه دقيقن مهاجمان حريف حضور دارن
پسرفت:موقع پاسهاي موزي شكل كه از دو سوم دفاعيي ارسال ميشه معلوم نيست ميخواد در بياد از دروازه يا بمونه و به گوشه محوطه حركت ميكنه و آخرش توپ رو هم نميتونه بگيره من 3 تا گل اينجوري خوردم دوتا با بوفون ويكي با رينا و اينم به خاطر همون بيرون اومدناشونه كه هرچند پيشرفت محسوب ميشه ولي اين مشكلات رو نتونستن حل كنند
(اگه منظورم رو نتونستيد بفهميد مثل صحنه بازي يونتوس و ليورنو كه پاس موزي شكل دادن و دي ويو حركت كرد وبوفون هم تو محاسبات اشتباه كرد دستش به توپ نرسيد و جا موند و ديويو توپ رو از زاويه بسته به دروازه فرستاد كه كليني با سر دراوردش)
مدافعان:
پيشرفت:مدافعان پيشرفت خوبي كردن راحت دريبل نميخورن وبازي خواني مدافعان براي تصاحب توپ عالي شده و زدن توپهاي اول روي سانتر هرچند كه سيستمهاي پرس تيمي و فشردگي هم به كمكشان آمده ولي در هر صورت پيشرفت كرده اند
ثابت ماندن:همان تمايل به توپ داشتن كه در ليگ ما زياد هست متاسفانه مثل سري هاي قبل بعضي از فضاها بيش از اندازه خالي ميماند وهمه فشار روي توپ هست البته سيستمهاي دفاعي پيشرفته مانند دادن فضاي مجازي به حريفان(مانند سيستم چلسي با بارسلون در سال گذشته منظور از اين سيستم اين است كه براي مقابله با بازيكنان تكنيكي تيم حريف نميايد تمام مناطق را فشرده وپرس كند چون برابر ميشود با خستگي زودرس و دادن بازي در دقايق آخر به خاطر همين بازيكنان تكنيكي مانند مسي را آناليز ميكنند كه در چه مناطقي وچقدر خطرناك هست و هرچه درصد خطر بالاتر باشد آن منطقه بيشتر فشرده وپرس ميشود)در اين نسخه نيست كه البته طراحيش واقعن مشكل هست و شايد ساليان سال هم طراحي نشود
هافبك ها:
پيشرفت:البته پيشرفتي كه من ميخوام بگم تا حد زيادي نشات گرفته از پيشرفت تاكتيكهاست كه باعث شده هافبك ها بهتر در كارهاي دفاعي وحمله نقش ايفا كنند و واقعن براي مدافعان فيلترهاي خوبي هستند بازي خواني هافبك ها براي تصاحب توپ بهتر شده
ثابت ماندن:خوب مشكل حركت نكردن در فضاهاي مناسب براي گرفتن توپ هست مثلن شما وقتي بازي منچستر رو نگاه ميكنيد وقتي كريك پا به توپ ميشه اسكولز كه در عرض كريك بازي ميكنه حركت ميكنه و در طول اين بازيكن قرار ميگيره وبرعكس هرچند در اين نسخه نزديك شدن بازيكنان بدون توپ به بازيكن صاحب تو وجود داره كه همونطور كه در تاكتيكها گفتم يك پيشرفته ولي اگر اين فضاها مناسبترين فضا بود عالي ميشد
مهاجمان
پيشرفت:حركت بدون توپ واقعن پيشرفت كرده وقتي با ليور پول بازي ميكردم حركت تورس در فضاهاي خالي واقعن عالي طراحي شده
ثابت ماندن:بعضي مواقع كه پشت مهاجم حركت ميكني ميبيني مهاجم هماهنگ نيست با پاسور كه در نسخه هاي قبل هم اينگونه بود البته در فوتبال واقعي هم اين اتفاق ميافته ولي بايد كمترش كنند
در مورد زمان پاسخگويي و داور وچيزهاي ديگر دوستان قبلن خيلي در موردش مطلب نوشتن وديگه من نيازي نديدم دوباره نويسي كنم
فقط در مورد انعطاف ولول بدني بازيكنان بايد بگم كه پسرفت داشته در فوتبال واقعي هم هيچ وقت نميشه كه مسي رو با سيستم يك در مقابل يك متوقف كرد چون مسي در اكثر مواقع در تقابل يك مقابل يك يا دو يا حتي بيشتر موفق هست بلكه بايد براي مهار آنهاسيستم هاي دفاعي قرار داد مانند همان كاري كه هدينك سال گذشته در بازي چلسي و بارسا انجام داد يعني سيستم فضاي مجازي
ولي متاسفانه كونامي به خاطر نداشتن چنين شيوه هايي قدرت دريبل وانعطاف بازيكنان تكنيكي را پايين آورده تا دريبل كردن سختتر شود
عالی بود دوست عزیز به شخصه خیلی از این مطالب استفاده کردم .
تنها مشكلي كه من در طراحي كارتها ديدم نداشتن كارت دفاعي بود(البته شايد من نميدونم اگه دوستاني كه اطلاع دارن ميدونن بگن تا اين قسمت رو اصلاح كنم فقط يك كارت دفاعي ديدم اونم برگشت اتوو به عقب)
درمورد کارتهای مربوط به دفاع میشه به این چند مورد اشاره کرد اما همونطوریکه گفتین تعدادشون کمه:
( Man Marking) : اگه بازیکن دارنده این کارت رو مامور مهار یک بازیکن از حریف بکنید اینکارو بسیار خوب و و بسیار محکم انجام میده .
( Covering ) : بازیکن دارنده این کارت عمل پوشش فضاهای خالی هم تیمی هاشو رو به خوبی انجام میده .
( DF Leader ) : بازیکن دارنده این کارت بعنوان لیدر دفاع به شکل موثری با رهبری خودش مهاجمین حریفو در تله آفساید قرار میده .
( Deep Cover ) : معنی لغوی این کارت میشه پوشش عمقی . در صورت فعال بودن این کارت بازیکن بصورت ویژه و انفرادی ( از نظر نوع حرکت و عمل ) بر روی وظایف دفاعی تمرکز میکنه . بازیکن صاحب این کارت با تمایلی که در جریان بازی به عقب داره این کار رو از طریق پوشش دادن به عمق خط دفاعی انجام میده .
( Anchor Man) :" انچور من " اصطلاحا به بازیکنی گفته میشه در جلوی دفاع مرکزی قرار میگیره .در تعریف این کارت اومده یک هافبک با خصوصیات تدافعی که در زمان حملات گروهی تیم با حرکت متمایل به عقب خودش به استحکام دفاعی تیم در صورت لو رفتن توپ کمک میکنه .
شرح بقیه کارتها رو میتونین از اینجا ببینید :
و
Mehdi.ss
01-10-2009, 14:12
[quote=gholi110;4272816]تابلو تبلیغاتی جدید برای PES 2010
[
ببینم میشه یه توضیحی بدی ببینم باید با این فایل استخراجی چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
با برنامه کیت سرور
این فایلو با پوشش بریز توی پوشه img کیت سرور بریز
هنوز خودم امتحان نکردم
pooyakhaste
01-10-2009, 14:24
راستی امروز تو سایت pesfan.com نوشته بود که بازی تا 15 اکتبر آمادست و به بازار میاد
یهنی یه هفته زودتر:31:
Mehdi.ss
01-10-2009, 14:27
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک
اقایون کسی میتونه این کیت سرورو از این سایت دانلود کنه و یه جا دیگه اپلود کنه
باید عضو بشید من بلد نیستم
[
BIJAN5759
01-10-2009, 14:34
دروازه بانها :
مدافعان:
هافبك ها:
مهاجمان
دوست عزیز منم با شما موفقم ولی من حس میکنم تو بازی یه مقدار عکس العمل ها کندشده یعنی اگه شما توجه کرده باشین می بینین که هنگام پاس ، شوت یا هر عمل دیگه ، بلافاصله انجام نمیشه یعنی با یه تغییر کمس العمل نشون داده میشه البته این نظر شخصیه منه شاید هم من اینطوری حس کردم...
توی دمو چیزی به عنوان بازوبند کاپیتانی من ندیدم !!! یا شاید دقت نکردم . اگر کسی میدونه کجاست بگه یا اگر کلآ نداره تو نسخه اصلی این مورد درست میشه ؟
BIJAN5759
01-10-2009, 14:47
[
من رفتم فکر کنم پولیه نتونستم دانلو کنم
توی دمو چیزی به عنوان بازوبند کاپیتانی من ندیدم !!! یا شاید دقت نکردم . اگر کسی میدونه کجاست بگه یا اگر کلآ نداره تو نسخه اصلی این مورد درست میشه ؟
دوست عزیز مگه میشه وجود نداشته باشه!!
شما روی هربازیکنی مربع رو بزنی بازوبند رو دست اون بسته میشه.
بعضی از دوستان شاید نتونن ویدئوی بالا رو دانلود کنن من از قسمتهای مهمترش عکسهای زیر رو گرفتم :
توی این دو تا تصویر میشه دید که برای تورها از رنگهای مختلف استفاده شده .دقیقا معلوم نیست این بصورت پیش فرضه یا تورها رو میشه ادیت کرد :
توی این نسخه بازیکنان جام قهرمانیو بالای سر میبرن :
نشان رقابتها روی آستین بازیکنان :
من دقیقا متوجه نشدم این نمودارها مربوط به چی میشه :
به نظر میرسه اختیارات ادیت بازیکن توی مد b.a.l بیشتر شده :
Google Spider
01-10-2009, 16:25
من می خواستم ببینم هم زمان با pes ایا wining eleven یا همون نسخه ی زاپنی بازی هم میاد یا نه .
منظورم اینه که فروشگاه ها میارن یا باید خودمون دانلود کنیم .
اخه من با این صدای ژاپنی که توی این تریلر جدیده بود برگشتم به دورام خوب قدیم .
ایا راهی هست که بشه صدای گزارش ژاپنی رو روی بازی وارد کرد .؟ منطورم فایل هاشه.
دوست عزیز منم با شما موفقم ولی من حس میکنم تو بازی یه مقدار عکس العمل ها کندشده یعنی اگه شما توجه کرده باشین می بینین که هنگام پاس ، شوت یا هر عمل دیگه ، بلافاصله انجام نمیشه یعنی با یه تغییر کمس العمل نشون داده میشه البته این نظر شخصیه منه شاید هم من اینطوری حس کردم...
شما رزولوشن رو توی "ستینگ خود بازی " بزار روی 720*1280 سرعت عکس العمل خیلی فرق میکنه .
به نظر من این زمان تاخیر ( در حالت 720**1280 ) در پاس دادن و شوت زدن و چرخشها تقریبا طبیعیه و کمتر از این حد بازیو مثل نسخه 2009 تا حدی فانتزی میکنه .
اینا رو ببینید
خداییش من کفم برید یعنی به این واقعیته؟؟؟؟؟؟
دوستان عزيز اگه ويدئويي از Youtube رو خواستين ببينيد از اين لينك استفاده كنيد :
تشكر يادتون نره !
اینا رو ببینید
بله هست و واقعا از اين جهت يه تبريك جانانه بايد به كونامي گفت...
من براي مثال همون ژاوي كه ميخواست كرنر بزنه و حالت انيميشن بود يدفه پدرم اومد تو و گفت ا بازي بارسلونا و كجاست مگه ميشه از كامپيوترم ديد... :18:
گرافيك بازي خيلي تغيير كرده خيلي... :11:
Abas1100
01-10-2009, 20:05
Abas1100 جون داشتیم
چاکریم نه بابا ما با شما از این حرفا نداریم فقط محض اطلاع بود اصلا میخای حذفش کنم ها
Abas1100
01-10-2009, 20:10
راستی امروز تو سایت pesfan.com نوشته بود که بازی تا 15 اکتبر آمادست و به بازار میاد
یهنی یه هفته زودتر:31:
من هم انتظار انتشار زود به زود بازی رو داشتم
اینا رو ببینید
لینک اینا رو یکی دیگه گذاشته بود باز هم شما اسپم !
2 SHAHROOZ
01-10-2009, 20:17
اگه میخواین به راحتی از یوتیوب دانلود کنید میتونین از سایت زیر استفاده کنید که هر ویدیو رو به سه حالت خوبو بدو متوسط برای دانلود میزاره:
ArminxXx
01-10-2009, 21:26
با برنامه کیت سرور
این فایلو با پوشش بریز توی پوشه img کیت سرور
هنوز خودم امتحان نکردم
کیت سرور کجا بیارم؟:31:
ArminxXx
01-10-2009, 21:37
[
اینو ما ایرانیا نمیتونیم دان کنیم چون سرور ما اینو ارائه نمیده (البته فکرکنم چون یه فیلم دان کردم دانلود کدش همینجوری بود که من نتونستم دان کنم:41: )
Mehdi.ss
01-10-2009, 21:50
اینو ما ایرانیا نمیتونیم دان کنیم چون سرور ما اینو ارائه نمیده (البته فکرکنم چون یه فیلم دان کردم دانلود کدش همینجوری بود که من نتونستم دان کنم:41: )
من کیت سرور دارم ولی به 2010 نمی خوره باید مخصوص پیس 2010 باشه من همین یه جا پیدا کردم که نمیتونم دانلود کنم
اگه کسی داره لطفا بزاره
Mehdi.ss
01-10-2009, 21:54
دستکش منچستر یونایتد برای PES 10
[
منبع
[
Mehdi.ss
01-10-2009, 21:58
توپ منچستر یونایتد برای PES 2010
[
توپ بارسلونا برای PES 2010
[
توپ چلسی برای PES 2010
[
منبع
[
سلام رفقا برای دانلود برنامه ی ها کمکی برای ادیت و ویرایش بازی به این سایت مراجعه کنید که کار اصلیش همین هست.:
smallfrank
01-10-2009, 22:14
سلام بچه ها
چرا این توپهایی که میزارم تو بازی از دور به صورت تمام سفید هستش؟
Mehdi.ss
01-10-2009, 22:17
سلام بچه ها
چرا این توپهایی که میزارم تو بازی از دور به صورت تمام سفید هستش؟
میشه بگی از چه برنامه ای برای وارد کردن توپ و ... استفاده می کنی
smallfrank
01-10-2009, 22:21
میشه بگی از چه برنامه ای برای وارد کردن توپ و ... استفاده می کنی
از برنامه Game Graphic Studio دوست عزیز
Mehdi.ss
01-10-2009, 22:28
از برنامه Game Graphic Studio دوست عزیز
آموزششو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
mamadosein
01-10-2009, 22:48
سلام رفقا برای دانلود برنامه ی ها کمکی برای ادیت و ویرایش بازی به این سایت مراجعه کنید که کار اصلیش همین هست.:
خیلی ممنون دوست عزیز
این سایت واقعا بهترینه و محصولشون هم امسال با نام لیگ خلیج فارس یا PGC9 به بازار و با نام شرکت لوح زرین نیکان اومده
البته سایت اصلی که شما ادرسش رو نوشتی در حاله ساخته و تا چند روز دیگه تکمیل میشه و یه چیزی میشه که از خوبی حد نداره
اینم آدرس سایت پشتیبان که موقته و این چند وقته هست تا یه جا برای تبادل نظرات بچه ها باشه تا سایت اصلی آماده بشه
حتما سر بزنید و حال کنید
موفق باشید
smallfrank
01-10-2009, 22:56
آموزششو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
آموزش نمیخاد
فایل img رو باهاش باز کن بعد هر فایلی که دانلود کردی رو Import کن.
nathan mckane
01-10-2009, 23:20
دوستان پچی چیزی نیومده برای دمو که زمان بازی مث روز و شب رو یا جو لازی مث بارونی یا برفی رو تغییر بدی مرسی .
taghi_ramzi
01-10-2009, 23:54
دوستان، احتمالش هست نسخه ی ps2 زودتر از تاریخی که گفتن بیاد ؟
تو گیم اسپات تاریخ عرضه ی نسخه ی پی اس تو رو حدود یه ماه دیگه زده
ولی اینجا برای دانلود گذاشتن :
Big-Boss
02-10-2009, 02:58
تو نت واسه فروش اومده!!!
آدم از کار این هموطنا بدجور تعجب میکنه بازی خارجی همینجوری کپی (دزدی) هست حالا ایرانیا میان شاه دزد بازی در میارن همون رو سر یه عده رو دوبل کلاه میزارن
واقعا اینقدر فکر آدم واسه تقلب و نامردی نوبره!!!!
BIJAN5759
02-10-2009, 07:51
کسی میتونه بگه دموی بازی نسبت به اصلش که میخواد بیاد میتونه چقدر تفائت داشته باشه ؟اصلا فرقی هم میکنه ؟
Mehdi.ss
02-10-2009, 08:04
اینم داور با لباس پرسپولیس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
از طریق ساخت پچ و وارد کردن به بازی به راحتی میشه هرکاری کرد مثل این کار.
Mehdi.ss
02-10-2009, 08:12
از طریق ساخت پچ و وارد کردن به بازی به راحتی میشه هرکاری کرد مثل این کار.
میدونم خودم این کارو کردم:27:
از بیکاریه دیگه چیکار کنیم
a.asgharpour
02-10-2009, 08:16
درود
دوستان پیشنهاد میکنم این پچ چمپیوز لیگ را نصب کنید بسیار عالی کار شده حتی صدای تو استادیوم را درست کردند صدا ها واقعی شده خیلی هیجان میده !!!
پچ شامل تیمهای زیر است :
FC Barcelona
Real Madrid
Inter
Juventus
Arsenal
Manchester United
و از این لینک های زیر می توانید دانلود کنید با حجم 176 mg مطمئن باشید ارزش دانلود را داره :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اما روش نصب :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدترجمه:
1-تمام فایلها را که دانلود کردید در شاخه اصلی بازی که نصب کردید کپی کنید
2-فایل dt01.img را با نرم افزار AFS EXPLORER باز کنید
لینک دانلود :AFS EXPLORER
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3- در داخل نرم افزار پس از اینکه فایل را باز کردید روی'action -> import folder' و فولدر 'pf01.img را باز کنید
4-بعد از اینکار یک پنجره باز میشود که از شما می پرسد ایا می خواهید دوباره فایل را بسازید روی YES کلیک کنید
و بعد فایل جدید را در پوشه IMG کپی کنید
5-و تمام کارهای قسمت 4 را برای فایل های DTO5_E.IMG , DT06.IMG,DT07.IMG,DT09.IMG و پوشه های مروبط به اینها به ترتیب اینها می باشد pf05_E.img, pf06.img, pf07.img and pf09.img
6- فایل اجرایی 'pes2010_CL.exe در پوشه اصلی را اجرا کنید
هر گونه سوالی داشتید در خدمت هستم :10:
منبع سایت
konami-pes
02-10-2009, 09:13
آقا منم سرانجام دمو رو دانلود کردم خیلی بازی قشنگ شده
ایول کونامی
ایول PES
مرگ بر فیفا
BIJAN5759
02-10-2009, 09:23
آقا دمت گرم میشه در مورده پچ یکم بیشتر توضیح بدی که چه چیزهایی به بازی اضافه میکنه ؟
بعضی از دوستان شاید نتونن ویدئوی بالا رو دانلود کنن من از قسمتهای مهمترش عکسهای زیر رو گرفتم :
من دقیقا متوجه نشدم این نمودارها مربوط به چی میشه :
من متوجه شدم اینا چی هستن بترتیب از بالا به پایین :
- قدرت شوت
- دقت شوت
- شتاپ
- سرعت
- کات و قوس
آخه اينا به كفش چه ربطي داره ؟!
آخه اينا به كفش چه ربطي داره ؟!
نه عزيز به كفش ربط نداره به پا مبارك ربط داره :27:
درود
دوستان پیشنهاد میکنم این پچ چمپیوز لیگ را نصب کنید بسیار عالی کار شده حتی صدای تو استادیوم را درست کردند صدا ها واقعی شده خیلی هیجان میده !!!
پچ شامل تیمهای زیر است :
FC Barcelona
Real Madrid
Inter
Juventus
Arsenal
Manchester United
و از این لینک های زیر می توانید دانلود کنید با حجم 176 mg مطمئن باشید ارزش دانلود را داره :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3- در داخل نرم افزار پس از اینکه فایل را باز کردید روی'action -> import folder' و فولدر 'pf01.img را باز کنید
4-بعد از اینکار یک پنجره باز میشود که از شما می پرسد ایا می خواهید دوباره فایل را بسازید روی YES کلیک کنید
5-و تمام کارهای قسمت 4 را برای فایل های DTO5_E.IMG , DT06.IMG,DT07.IMG,DT09.IMG و پوشه های مروبط به اینها به ترتیب اینها می باشد pf05_E.img, pf06.img, pf07.img and pf09.img
منبع سایت
اقا یه پچی بود تقریبآ این تمیها رو داشت ولی با گرافیک پایین تر و شماره های اشتباه . این که اونجوری نیست ؟
توی این ویدئو Kazuki Araki مدیر مسئول بخش برنامه نویسی و همینطور بخش آنلاین بازی به سوالات مصاحبه کننده درباره مود آنلاین پاسخ میده . من این مصاحبه رو دیدم به نظر میرسه امسال روی بخش آنلاین خیلی کار شده ایشون میگه 4 نفر میتونن از 4 تا کنسول و یا 2 نفر , 2نفر از دو کنسول بصورت آنلاین بازی کنن .ایشون میگه علت اینکه بیشتر از این تعداد رو فعلا مجاز ندونستن اینکه نمیخواستن کمیت رو فدای کیفیت کنن .
من یک سوال دارم برای اینکه بشه آنلاین بازی کرد حداقل به چه سرعتی احتیاج داریم ؟ یک سر به سایت pesfan بزنین ببینین اونجا با چه شور و هیجانی لیگ و جام برگزار میکنن اگه این امکان برای ما هم فراهم هست که بتونیم آنلاین بازی کنیم من متن کامل این مصاحبه و توضیحات لازم رو برای شرکت در مسابقات سایت pesfan رو توی تاپیک میزارم .
BIJAN5759
02-10-2009, 12:08
من که خواستم دانلود منم تا 103 اومد بعدشم ارور داد و پرید بیرون.....
ebinem173
02-10-2009, 12:20
کسی میدونه امکان خرید نسخه اصلی در ایران هسیت یا نه؟
اگه هست قیمتش چنده؟
من یک سوال دارم برای اینکه بشه آنلاین بازی کرد حداقل به چه سرعتی احتیاج داریم ؟
1mb حداقل میخواد اگر پایینتر باشه بازی پر لگ میشه هم 2008 تست کردم هم 2009 و هم تو psp که البته بهتر بود .
1mb حداقل میخواد اگر پایینتر باشه بازی پر لگ میشه هم 2008 تست کردم هم 2009 و هم تو psp که البته بهتر بود .
درمورد نسخه های 2008 و 2009 حق با شماست اونا احتیاج به سرعت خیلی زیادی داشتن چون سرورشون وضع درستی نداشت اما توی این نسخه فرق میکنه . .کازوکی هم توی مصاحبش به این مساله اشاره ای داشت .امسال روی سرور سونی این بازیها انجام میشه و روی بخش آنلاین این بازی خیلی کار شده
اگه اشتباه نکنم ping latency فاکتور مهمتریه . به هر حال من فکر میکنم امسال میتونیم این بازی آنلاین بازی کنیم .
konami-pes
02-10-2009, 12:43
دوست عزیز سرعت اینترنت من 1mg هستش میشه بگی چطوری باید انلاین بازی کنم؟ البته منظورم فعلا ساکر 2009 هستش ! من هر چی کردم نمی شد و دوستان گفتن نسخه اورجینال بازی رو باید بخرم اما تو ایران که نسخه اورجینال وجود نداره:41:
دوست عزیز سرعت اینترنت من 1mg هستش میشه بگی چطوری باید انلاین بازی کنم؟ البته منظورم فعلا ساکر 2009 هستش ! من هر چی کردم نمی شد و دوستان گفتن نسخه اورجینال بازی رو باید بخرم اما تو ایران که نسخه اورجینال وجود نداره:41:
نسخه اریجینال که توی ایران هم پیدا میشه سایتهایی هستن که میفروشن اما یکی از بچه میگفت ممکنه شماره سریالشو خودشون هم استفاده کنن .
Mehdi.ss
02-10-2009, 13:26
درود
پچ شامل تیمهای زیر است :
FC Barcelona
Real Madrid
Inter
Juventus
Arsenal
Manchester United
اینم عکسهای از این پچ
منبع
[
Mehdi.ss
02-10-2009, 13:29
طرز وارد کردن به برنامه :با استفاده از برنامه GAME GRAPHIC STUDIO یا همان GGS فایل ها را
با فایل مشابه خود در نسخه دمو PES 2010 که به تازگی عرضه شده جابجا کنید .
این فایل ها شامل ادبورد لیگ قهرمانان هم می شود یعنی با نصب این فایل ها همه تبلیغای اطراف
بازی به شکل تبلیغ های جام باشگاه هاب اروپا میشه
منبع
konami-pes
02-10-2009, 13:35
نسخه اریجینال که توی ایران هم پیدا میشه سایتهایی هستن که میفروشن اما یکی از بچه میگفت ممکنه شماره سریالشو خودشون هم استفاده کنن .
من که تا حالا هیچ سایتی رو ندیدم نسخه اورجینال رو بفروشه!!!! شما آدرس یه چنین سایت هایی رو دارید؟ ضمنا قیمتش حول حوش چقدره؟ خیلی گرونه؟
vahidreza2007
02-10-2009, 13:57
يكي از دوستان لطف كنه لينك دانلود مستقيم اين برنانه GAME GRAPHIC STUDIO واسه دانلود بزاره ممنون ميشم ازش چون بهش احتياج دارم و لينكي هم پيدا نمي كنم واسه دانلودش
امروز من داشتم به آمار بازیهام توی نسخه 2009 نگاه میکردم . دو هزار و خورده ای از بازیهایی که توی مستر لیگ داشتمو بررسی کردم بطور متوسط در زمان 10 دقیقه ای در هر بازی 3.6 گل زده داشتم و 0.8 گل خورده .
اما میانگین 20 بازی اخیرم توی نسخه 2010 بطور متوسط در هر بازی 1.4گل زده دارم و 1.1گل خورده که نشون میده گل زدن توی این نسخه 2.5 برابر نسبت به نسخه 2009 سخت تر شده و حریف حدود 1.5 برابر بیشتر از نسخه 2009 به من گل میزنه .
البته این نکته رو هم باید در نظر بگیریم که تیمهای حاضر در لیگ مستر لیگ از تیمهای موجود در نسخه دموی 2010 ضعیف تر هستن .
من که تا حالا هیچ سایتی رو ندیدم نسخه اورجینال رو بفروشه!!!! شما آدرس یه چنین سایت هایی رو دارید؟ ضمنا قیمتش حول حوش چقدره؟ خیلی گرونه؟
نسخه های اریجینال بازی خیلی گرون هستن این نسخه حدود 50 دلاره بنظر میرسه بهتره صبر کنیم وضعیت دقیق آنلاین مشخص بشه بعد از طریق هاماچی یا روشهای دیگه با نسخه های غیر اریجینال بازی کنیم .
هر چند که به اعتقاد من این کار درستی نیست چون شرکتهای سازنده بازی برای ساخت بازی متحمل هزینه میشن .
اگه توی اینترنت سرچ کنین سایتهای ایرانی که بازی اریجینال میفروشن رو پیدا میکنی اگه خواستی بخری حتما از معتبر بودن سایت فروشنده مطمئن شو .
به نظر من چند نفر با هم جمع بشیم یک نسخه اصلی بخریم چون مهم شماره سریالشه البته با یک شماره سریال نمیشه "همزمان "چند نفر بازی کنن .
Mehdi.ss
02-10-2009, 14:23
يكي از دوستان لطف كنه لينك دانلود مستقيم اين برنانه GAME GRAPHIC STUDIO واسه دانلود بزاره ممنون ميشم ازش چون بهش احتياج دارم و لينكي هم پيدا نمي كنم واسه دانلودش
بفرما اینم برنامه Game Graphic Studio
لینک مستقیم
چند صفحه پیش یکی از دوستان گفته بود بازی یک هفته زودتر منتشر میشه؟
میخواستم بدونم درسته؟
اگه یک هفته زودتر منتشر بشه به تاریخ خودمون کی میشه؟
تازه دارید خبر از این میذارید؟مگه کی میاد؟
برید فیفا بگیرید بازی کنید خیلی حال میده.تا این میاد اونو بازی کنید بعد وقتی این pes رو خریدید میزنید میشکونیدش:دی
alex-sina
02-10-2009, 15:29
برید فیفا بگیرید بازی کنید خیلی حال میده.تا این میاد اونو بازی کنید بعد وقتی این pes رو خریدید میزنید میشکونیدش:دی
عزیز کجای فیفا حال میده. من که بعد از یه ساعت بازی (از سر بیکاری) هیچ حال و هیجانی تو اون بازی ندیدم. در ضمن اصلا نسخه 10 فیفا با 09 فرقی نداشت. در حالی که pes 2009 رو اصلا نمیشه با pes 2010 مقایسه کرد. همون بهتر که بریم دموی بازی pes 2010 رو بازی کنیم و هیجان واقعی رو حس کنیم.
ebinem173
02-10-2009, 15:34
من یکی از طرفداران پر و پا قرص pes هستم و تحت هیچ شرایطی فیفا بازی نمیکنم
اما این دمو 2010 هیجانی نداره به نظرم
درسته که بازی سختتر شده و این خوبه اما دیگه تو این قضییه بیش از حد دست برده شده و هیجان بازی گرفته شده
توی یک بازی با 2 تا وقت 20 دقیقه ایی به ندرت موقعیت خطرناک روی دروازه های دو تیم بوجود میاد
درود
پچ شامل تیمهای زیر است :
FC Barcelona
Real Madrid
Inter
Juventus
Arsenal
Manchester United
منبع سایت
اگر کسی این فایل رو کامل نصب کرده ئ جواب گرفته لطفآ بیشتر راهنمایی کنه من رو
عزیز کجای فیفا حال میده. من که بعد از یه ساعت بازی (از سر بیکاری) هیچ حال و هیجانی تو اون بازی ندیدم. در ضمن اصلا نسخه 10 فیفا با 09 فرقی نداشت. در حالی که pes 2009 رو اصلا نمیشه با pes 2010 مقایسه کرد. همون بهتر که بریم دموی بازی pes 2010 رو بازی کنیم و هیجان واقعی رو حس کنیم.
فیفا 09 گیم پلی سخت و یه کم کندی داشت و آدم حوصلش سر میرفت.ولی این 10 خیلی سریعتر شده و خیلی پاسکاریا عالیه.اصلا دلم نمیخواست از پای بازی پاشم.
شما اگه روی pc بازی میکنید یه کم فرق میکنه با کنسول.
بعدش اینجا چیکارش به فیفا:دی تاپیک pes
Mehdi.ss
02-10-2009, 16:49
من ترجیح میدم میکرو بازی کنم
دوستان بی خیال بحث فیفا بشین الان دوباره شر بپا میشه و بحث همیشگی شروع میشه
چند صفحه پیش یکی از دوستان گفته بود بازی یک هفته زودتر منتشر میشه؟
میخواستم بدونم درسته؟
اگه یک هفته زودتر منتشر بشه به تاریخ خودمون کی میشه؟
این سوال ما رو هم کسی جواب نداد....!
ما اینو خیلی وقت پیش با برنامه pesmagazine تونستیم آنلاین بزنیم آموزششم یادمه تو همین p30world یا سایتهای دیگه بود و گزاشتیم خیلی روش کار کردیم و ور رفتیم تا شد اما خیلی لگ بود متاسفانه الان ریزه کاریاش یادم نیست چون برا خیلی وقت پیشه یه سرچی کنی پیدا میکنی.
Mehdi.ss
02-10-2009, 17:03
ما اینو خیلی وقت پیش با برنامه pesmagazine تونستیم آنلاین بزنیم آموزششم یادمه تو همین p30world یا سایتهای دیگه بود و گزاشتیم خیلی روش کار کردیم و ور رفتیم تا شد اما خیلی لگ بود متاسفانه الان ریزه کاریاش یادم نیست چون برا خیلی وقت پیشه یه سرچی کنی پیدا میکنی.
اینم تاپیک انلاین بازی کردن پیس
konami-pes
02-10-2009, 17:18
مزخرف ترین ، آشغال ترین و افتضاح ترین بازی جهان فیفا هستش با اون گیم پلی چرتی که داره . من واقعا در شگفتم که بعضی ها به چه دلیل غول بازیهای رایانه ای جهان یعنی PES و باعظمت ترین شرکت جهان یعنی Konami جونم که الهی فدای همشون بشم که دارن واسه این شرکت زحمت می کشن رو ول می کنن و میرن فیفا بازی می کنند!!! کونامی خیلی باحاله.... این از PES و اونم از Silent hill که فوق العاده است:8:
بعد از کونامی شرکت کاپکوم هم شرکت خیلی خوبیه
من یکی از طرفداران پر و پا قرص pes هستم و تحت هیچ شرایطی فیفا بازی نمیکنم
اما این دمو 2010 هیجانی نداره به نظرم
درسته که بازی سختتر شده و این خوبه اما دیگه تو این قضییه بیش از حد دست برده شده و هیجان بازی گرفته شده
توی یک بازی با 2 تا وقت 20 دقیقه ایی به ندرت موقعیت خطرناک روی دروازه های دو تیم بوجود میاد
دوست عزیز هیجان به این نیست که تند تند گل بزنیم و بازی واسمون راحت باشه بلکه اوج هیجان به اینه که به سختی بشه گل زد و بازی رو برد که کونامی بازم اینجا رو خوب ساخته . واقعا دستشون رو می بوسم:40::11:
این سوال ما رو هم کسی جواب نداد....!
نه بهزاد جان اینا همش شایعست .
به امید خدا 20 روز دیگه نسخه کامل بازی میاد من که دارم روز شماری میکنم . باید ببینیم چه تغییراتی نسبت به دمو داشته .
سلام
این برادری که آواتور اش آرم KOMNAMI بود نیست دیگه؟
یادش به خیر سری قبلی چقدر آطلاعات به روزی داشت ...
farshad.88
02-10-2009, 19:15
الان داشتم pes2009 بازی میکردم. یه پنالتی زدم که به مدد جادوگران دروازه بان غیب شد. یعنی آب شد رفت تو زمین :18::31: اینم عکس هاش
وای اگه این اتفاق بیفته چی میشه ! :18:
امروز سیباس تایید کرد :
Natal Coming to PES
ناتال كه هنوز نيومده چه فايده !
راستي اگه بياد شماها ميگيد قيمتش چقدر ميشه ؟
الان قيمت 360 رو كسي ميدونه چنده ؟ قرار بود ارزون بشه ؟
karnavaleroos
02-10-2009, 19:27
امروز سیباس تایید کرد :
Natal Coming to PES
خوب یعنی چی
سلام
این برادری که آواتور اش آرم KOMNAMI بود نیست دیگه؟
یادش به خیر سری قبلی چقدر آطلاعات به روزی داشت ...
اون برادر جناب google_boy بود که تشریف بردن خدمت سربازی
امروز سیباس تایید کرد :
Natal Coming to PES
ممنون حسین جان....ولی برای ما pc بازها زیاد خوشحال کننده نیست
این ویژگی فقط روی xbox360 وجود داره :19::13:
karnavaleroos
02-10-2009, 19:35
یکی بگه ناتال چیه چیکار میکنه
یکی بگه ناتال چیه چیکار میکنه
شما کلمه ناتال رو توی همین سایت خودمون یک سرچ بزن اطلاعات خوبی بدست میاری . موشن سنسور wii رو دیدین ؟ حالت بسیار پیشرفته اونه .
اون برادر جناب google_boy بود که تشریف بردن خدمت سربازی
ممنون حسین جان....ولی برای ما pc بازها زیاد خوشحال کننده نیست
این ویژگی فقط روی xbox360 وجود داره :19::13:
سازنده این پروژه ماکروسافته احتمال اینکه این برنامه رو روی ویندوزاش پیاده کنه خیلی زیاده من چند وقت پیش چند تا خبر غیر رسمی در مورد این قضیه توی اینترنت دیده بودم . از نقطه نظر اقتصادی هم که به قضیه نگاه کنیم میبینیم ماکروسافت میتونه از این طریق سود بسیار زیادی به جیب بزنه .
اینو ببین بهزاد :
Bill Gates: Natal for Windows too
و این
ممنون حسین جان...مثل این که این دستگاه برای کارهای دیگه هم میشه ازش استفاده کرد
توی متن ها خود بیل گیت بهش اشاره کرده بود..
ولی خبر خیلی خوبی بود...ممنون
مزخرف ترین ، آشغال ترین و افتضاح ترین بازی جهان فیفا هستش با اون گیم پلی چرتی که داره . من واقعا در شگفتم که بعضی ها به چه دلیل غول بازیهای رایانه ای جهان یعنی PES و باعظمت ترین شرکت جهان یعنی Konami جونم که الهی فدای همشون بشم که دارن واسه این شرکت زحمت می کشن رو ول می کنن و میرن فیفا بازی می کنند!!! کونامی خیلی باحاله.... این از PES و اونم از Silent hill که فوق العاده است:8:
بعد از کونامی شرکت کاپکوم هم شرکت خیلی خوبیه
بابا ما یه حرفی زدیم جر شد.
من پیشنهاد دادم چون میدونم pes بدرد نمیخوره.
شما یه مقایسه کنی با فیفا اون 08 که فیفا بهتر بود 09 هم همینطور.چون اصلا اونجا pes رقیبی برا فیفا به حساب نمیومد:27:این pes 10 هم باشه یه چیطی تو مایه های fifa 08 :21:
بابا اصلا بیخیال شید پولشو یکی دیگه میخوره دعواش واسه ماست:11:
بعدشم از EA بزرگتر چییی؟؟؟
mojtaba007
02-10-2009, 21:29
من که خیلی از این بازی لذت میبرم
کامپیوتر خیلی باهوش شده
Behnam_o2
02-10-2009, 21:36
امروز سیباس تایید کرد :
Natal Coming to PES
چطوری میشه با ناتال فوتبال بازی کرد؟؟؟ یعنی فقط پاسو شوتو سانتر رو خودمون به عهده میگیریم؟ چیرو باید بشوتیم ؟ هوا رو؟ ناتال که به بازار نیومده ایشالاه اگه بیاد یه 200-300 تومنی باید از جیب مبارک خرج کنیم
pedramgolchin
02-10-2009, 21:45
بابا ما یه حرفی زدیم جر شد.
من پیشنهاد دادم چون میدونم pes بدرد نمیخوره.
شما یه مقایسه کنی با فیفا اون 08 که فیفا بهتر بود 09 هم همینطور.چون اصلا اونجا pes رقیبی برا فیفا به حساب نمیومد:27:این pes 10 هم باشه یه چیطی تو مایه های fifa 08 :21:
بابا اصلا بیخیال شید پولشو یکی دیگه میخوره دعواش واسه ماست:11:
بعدشم از EA بزرگتر چییی؟؟؟
این چرت و پرتا ارزش جواب دادن نداره
دوستان به تاپیک برسید:10:
این چرت و پرتا ارزش جواب دادن نداره
اصلا چرت نیست:5:.همینی که هست.:31:زورتونم نیاد.:31:
دیگه بسته وگرنه میان هممونو اخ میکنن.
Bill Gates: Natal for Windows too
و این
سلام
راست میگه اینجا؟:31: اگه بیاد که محشره. من دارم پول جمع میکنم برای X360 اونم فقط بخاطر ناتال. چون که بازی هاش هموناییه که رو pc هم هست . تازه تو فکراین بودم چه حالی میده pes بازی کردن با ناتال.
اره شما همه کنسول ها رو دارین.....
دیگه بهتره این بحث رو هم کش ندین همین الان نگاه کن دو صفحه این تاپیک به کل کل کشیده شد
خواهشا این بحث رو بذار کنار وگرنه مجبور میشم گزارش بدم
linkin_park
02-10-2009, 23:30
شما داری رو رای مردم در مورد بازی نظر میدی اونم تو سایت گیم اسپات ....
چرا راه دور میری ؟ تاپیک همین دو تا بازی رو تو همین فروم مقایسه کن تعداد Page ها رو ....
Mostafa NBA
03-10-2009, 01:00
سلام دوستان.
شرمنده از اینکه این پست رو میدم. من یک مدت تقریبا یک هفته ای نتونستم به تاپیک سر بزنم. ماشالا تاپیک PES هم که پر طرفدار و واسه خودش چت رومه و صفحات خیلی زیاده.
از دوستان خواهش داشتم این که لطفا اخبار مهم تاپیک مثلا ترجمه های حسین جان, خبر های نمایشگاه مثلا همین که تو ژاپن قرار بود برگزار بشه و هر خبره دیگه رو به من بگید و لینک پست یا صفحه رو واسم بزارید.
مرسی.
saba_saeb
03-10-2009, 01:10
Behnam_o2
03-10-2009, 01:58
خبری از گزارشگر بازی نشده؟؟؟؟؟ یعنی بازم مثل نسخه قبل سردو بی روح گزارش میکنه؟؟؟؟؟ توپ میره تو گل یه کلمه گل از دهنش بیرون نمیاد لامذهب!!!. حسین خبری در این مورد نشده؟؟؟ قبلآ گفته بودی هنوزم گزارشگر سردو بی روح گزارش میکنه. اینایی که پلی تست نهایی رو انجام دادن چیزی نگفتن؟؟؟؟؟
hamed_dij
03-10-2009, 02:13
تو اين نسخه استيل بازيكن ها در راه رفتن- دويدن -بلند شدن براي سر زدن -شوت زدن با پاي غير تخصصي- بهتر شده؟
اين نكات براي من خيلي مهمه از دوستان خواهش مي كنم راهنمايي كنند.
میگن نسبت به قبل بهتر شده ولی فکر نکنم زیاد امیدوار کننده باشه...
گزارشگر فیفا خیلی محشره...یک مدت فیفا 09 بازی کردم فهمیدم گزارشگری یعنی چی...
کلا گزارشگر فیفا و pes خیلی با هم فاصله دارن...اصلا ولش کن....الانه که دوباره بحث شروع بشه
Mehdi.ss
03-10-2009, 07:01
درود
پچ شامل تیمهای زیر است :
FC Barcelona
Real Madrid
Inter
Juventus
Arsenal
Manchester United
[
منبع سایت
این پچ رو از این لینک دانلود کنید سالمه
به جای خط فاصله ها اینو بنویسید f i l e f r o n t . c o m
Mehdi.ss
03-10-2009, 07:14
اینم فیس امیر قلعه نویی
mehdi_vsgh
03-10-2009, 08:18
خبری از گزارشگر بازی نشده؟؟؟؟؟ یعنی بازم مثل نسخه قبل سردو بی روح گزارش میکنه؟؟؟؟؟ توپ میره تو گل یه کلمه گل از دهنش بیرون نمیاد لامذهب!!!. حسین خبری در این مورد نشده؟؟؟ قبلآ گفته بودی هنوزم گزارشگر سردو بی روح گزارش میکنه. اینایی که پلی تست نهایی رو انجام دادن چیزی نگفتن؟؟؟؟؟
مشکل از دی وی دی شما بوده که صدا نمیداد
شما باید نسخه 2 دی وی دی این بازی رو میخریدید نه تک دی وی دی!
Hirad HRD
03-10-2009, 08:25
خوب فوتبالی نیستم ، با بلد نیستم خیلی فرق داره .
خوشم نمیاد بشینم مثل خوره های فوتبال 600 تا تیم باز کنم و آدم بخرمو اینا فقط کل کل .
در مورد گیم پلی خود من هر وقت فیفا گرفتم دستم از همون اولین نسخه سه بعدیش که 98 بود با اون خروس ضایع خوشم نمیومد تا همینجا .
شلغم هم یک مثاله ، نه فحشه و نه حرف بدی فقط شلغمه . فیفا فقط قرتی بازیش زیاده مثلا موقع لودینگ شوت کنی به دروازه بان .
خود من از سری PES با 2007 اش خیلی حال میکنم ، سبک ، زیبا متین خوشگل باحال .
AI هایی که شرکت کونامی مینویسه همیشه از EA برتری داشته ، توی فیفا بازیکن ها گیج میزنند ، شوت بازیکن ها یه جاهایی انگار هرکول داره شوت میکنه و ...
در زمینه دریبل و سایر هم که باز PES سره .
نمیدونم شما یادت میاد یا نه ولی فیفا 2000 که اومده بود یه دفعه بشقاب پرنده میومد بازیکن ها رو بر میداشت میبرد :) یا رعد و برق میزد همه پودر میشدن همین جنگولک بازی ها توی ورژن های جدیدش هم هست منتها نوعش فرق کرده .
در کل PES انقلابی بود در زمینه فوتبال در بازی های کامپیوتری و هنوز هم پیشتازه ، شما رنکینگ های Gamespot که یک سایت آمریکایی هست رو با یک سایت ژاپنی مقایسه کن خنده ات میگیره ، اینها در مرحله اول تبلیغاتی کار میکنند . یعنی هر شرکتی که پول بیشتری بده رنکش هم بهتره .
البته سلیقه هم خیلی مهمه ولی PES بهتره :10:
یک فرق ساده :
خودت گوشی دستت میاد که روی حرف این سایتها زیاد حساب نکن . کل داسنان اون بالا واسه همین بود که نوشتم .
دوست عزيز اون بابا fifa نكست منظورش بود به حرفاش توجه كن اينهايي كه شما نوشتي براي نسخه pc
دوست عزيز اون بابا fifa نكست منظورش بود به حرفاش توجه كن اينهايي كه شما نوشتي براي نسخه pc
تو اون سایته میانگین نمره فیفا09 نکست 7.9 هست و میانگین PES2009 7.5 که برای PS3 داده
BIJAN5759
03-10-2009, 09:22
این فیس رونی کی درست میشه هیچ وقت نتونستن فیس این بازکنو درست مثل خودش در بیارن الان تو pes2010 نسبت به سری قبلی بهتر شده ولی بازم زیاد شبیه خودش نیست...
BIJAN5759
03-10-2009, 09:42
اینم دموی PESEdit.com 2010 Demo Champions League Patch
اگه آدرسای قبلی دانلود نمیشدن حتما این سایت دانودش کنین
این فیس رونی کی درست میشه هیچ وقت نتونستن فیس این بازکنو درست مثل خودش در بیارن الان تو pes2010 نسبت به سری قبلی بهتر شده ولی بازم زیاد شبیه خودش نیست...
به نظرت این شباهت کمی با رونی داره ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BIJAN5759
03-10-2009, 09:52
به نظرت این شباهت کمی با رونی داره ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز عکس 2010 بیار با این عکس مقایسه کن
konami-pes
03-10-2009, 10:00
تو این نسخه دمو که من مشاهده کردم وقتی تیم میهمان گل می زنه ورزشگاه سکوت میشه و برعکس میزبان کاملا مورد حمایت تماشاگر هاست که خیلی با این قضیه حال کردم. بهتر از نسخه 2009 بود.
یه بار دیگه همین جا بگم هر کی بازم از این فیفا طرفداری کنه و اسم نحصش رو بیاره هم خودم حالیش می کنم و هم گزارش میدم. آخه یکی نیست بهشون بگه که شما اینقدر تو تایپک خود فیفا یه نفر نیست باهاتون صحبت کنه و اینقدر کم جمعیته میاین اینجا !!! بالا برین پایین بیایین خوشتون بیاد خوشتون نیاد PES سروره !! پس زور الکی نزنین . دیگه این بحث رو ادامه ندین وگرنه حتما گزارش میدم.
BIJAN5759
03-10-2009, 10:14
چندتا عکس و لینگ پچ جدید تو سایت گرفتم که براتون میزارم حالشو ببرین.حتما دانلودش کنین:
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این عکس 2010 دیگه
اقا پس اين pes كي مياد :13:
JUSTIN11
03-10-2009, 11:31
مقدمه
من هم بالاخره تونستم هر طوری که شده دمو رو بازی کنم.می دونم که همه شما از اخبار و تغییراتی که این بازی نسبت به سال قبل داشته باخبرید و اطلاعاتتون حتما بیشتر از منه.این دید کلی من از بازیه.در ضمن من این مطلب رو بعد از 20 ساعت بازی کردن مینویسم.
نگران نباشید!
با دیدن تصاویر و ویدئوهایی که قبل از عرضه دمو منتشر شده بودند و همچنین شایعه های دیگر سایتها همیشه فکر میکردم که برای اجرا کردن روان این بازی سیستم بالایی رو می طلبه.ولی تونستم با 2gig ram-8600gts 256mb-cpu 1.8 core 2duo بازی رو راحت و روان روی بالاترین تنظیمات اجراکنم.با اینکه در قسمت ستینگ بازی جلوی cpu نوشته بود BAD !!
جلوه زیبایی......
اولین موردی که بعد از نصب و اجرای بازی به چشم میاد منوی زیبا و منحصر به فرد اونه که فوق العاده ساده و کاربردی و در عین حال جذاب طراحی شده.
گرافیک و همچنین طراحی چهره و جزئیات صورت و پیراهن بازیکنان فوق العادست.نورپردازی هم خیلی خوب کار شده ولی میتونست که بهتر باشه.همچنین چمن ورزشگاههاهم طبیعی کار شده ولی انتظار من در این مورد بیش از این بود.البته باید تمام ورزشگاهها رو در زمانهای مختلف شبانه روز دید وبعد نظر قطعی رو داد.طراحی تماشاگران بد نیست که البته من انتظار بیشتر از این رو هم نداشتم!
افشین قطبی یا کارلو آنجلوتی؟؟!!
شما میتونید حرکت تیمی و سیستم هر تیمی رو که دوست داشتید در بازی پیاده کنید!!
این کار به لطف تکمیل قسمت GAME PLAN بازی قابل اجراست.من بارها شده که وسط بازی به این قسمت رفته و تاکتیک تیمی و بقیه موارد رو تغییر بدم در صورتی که در نسخه های پیش اهل اینجور کارها نبودم و البته انگیزشو هم نداشتم!
سیستم کارتها هم در نوع خودشون بسیار جالب و تاثیر گذار هستند که قبلا دوستان در مورد این بصورت تخصصی گفتگو کردند و من وارد جزئیات نمیشم.در کل یک نسخه از این بازی به مجید جلالی توصیه میشه!!
شبیه سازی به معنای واقعی.....
هیچ چیز برای من زیباتر از این نیست که هدایت فرناندو تورس رو با آستین بلند-untucked shirt-tape-کفش نایک توتال90 در دست بگیرم و برای چند لحظه هم که شده فکر کنم خود خودشه! کونامی در رابطه با ادیت فردی بازیکنها سنگ تموم گذاشته و همیشه آرزو داشتم که کونامی هم مثل فیفا به این نکات توجه کنه.حالا نه تنها به این نکات توجه کرده بلکه به تک تک بازیکنها هویت بخشیده! .اولین باری که داشتم حرکت Goal Poacher تورس و یا ماریو گومز رو میدیدم شوکه شدم.عین واقعیت! جالب اینجاست که با فعال کردن این کارت دقیقا همون کار رو هم در زمین انجام میدن!
حالا شما فرض کنید که دیگر بازیکن ها هم همون حالت و ویزگیهای واقعی خودشون رو دارن.مثل XABI ALONSO-BALLACK-PIRLO-............
انیمیشنها ی جدیدی به بازی اضافه شده و برخی از انیمیشنهای مربوط به پاس-شوت-دویدن بازسازی شدن.چند انیمیشن بسیار بد در 2009 بود مثل شوت در عرض-پاس نود درجه که در دمو هم وجود دارن البته بازسازی شدن و بسیار طبیعی تر شده.کلا آهنگ بازی کند تر و فوق العاده نرم و روان تر شده بطوری که شماهمیشه دوست دارید در خط دفاعی پاسکاری کنید و بیخیال گل زدن و بازی بشید!
تور دروازه همچنان شلو وله ولی کمی بهتر شده.وقتی که توپ با اون سنگینیه خاص خودش به تور دروازه میچسبه آدم حال میاد!
حریفی مقتدر
بازی در کل نسبت به قبل سخت تر شده.اصلا با 2009 قابل قیاس نیست.در 2009 راحت بازیکنها دریبل میخوردن-مدافعان جا میموندن و ..... که بازی فانتزی شده بود.البته این طور هم نیست که دیگه نشه در این بازی دریبل و یا گل زد.جالب اینجاست که از هر روشی میشه به یه اندازه سود برد.مثلا این نیست که بخوای فقط از راه دریبل کردن یا فقط از راه شوت زدن یا سانتر کردن به گل رسید.شما یاید در موقعیت مناسب قرار بگیرید و فکر کنید که الان چه کاری باید انجام بدید!
دروازبان 7متری!!؟؟
من نقدهای بیشتر دوستان رو خوندم که یکی از اشکالاتی که به بازی میگرفتند دروازبانی بود.من هم قبل از بازی کردن دمو فکر میکردم که با چه احمق هایی باید سرو کله بزنم در حالی که همیشه اینطور نیست! من در این مدت که بازی کردم به غیر از 5مورد (البته بسیار مضحک) اشتباه فاحش دیگری ندیدم! البته کمی هم تقصیر شوت های محکم بازیکناست که به گوشه دروازه میرن آخه دروازبان که 7متر نیست!
انیمیشنهای دروازبان زیبا طراحی شده مخصوصا در گرفتن شوتهای زمینی.ولی متاسفانه یه نوع انیمیشن برای گرفتن شوتهای هوایی در 2009 بود که بسیار بده در 2010 هم دقیقا همون هست و معمولا با ریباند به گل تبدیل میشن.
یک ثانیه تا انفجار!
چند ماه پیش بود که کونامی از حرکت 360 درجه بعنوان یک بمب خبری یاد کرد که البته اونقدرها هم بمب نبود و فعلا در حد یک ترقه است! توصیه من اینه که حتما اونو تجربه کنید ولی نه اینکه به خاطر اون برید یه دسته بازی 60 هزار تومنی برای پی سی بگیرید!
پدیده ایی بنام داور!
کلا دوستان دوتا مشکل عمده بازی رو درواز بانی و داوری میدونستند که در مورد داوری کاملا حق با اونهاست.هوش داور در حد مرغ همسایمونه! ولی خدا رو شکر که اوت رو از کرنر تشخیص میده! بنظر من تنها مشکل عمده بازی داوری نچندان خوبه اونه.
نجوای یار دوازدهم
سرودهای تماشاگران زیاد جالب نیست ولی سرو صدای اونها خوبه مخصوصا موقعی که تیم میهمان چند دقیقه توپ رو در اختیار میگیره و صدای داد و فریاد تماشاگران بالا میره و تیم مقابل رو هو میکنن و سوت میکشن!
با این حال هنوز نمیشه در این رابطه نظر قطعی داد چون ممکنه در نسخه نهایی پیشرفت داشته باشه.البته کونامی دست گیمرها رو برای وارد کردن سرودهای مختلف به بازی باز گذاشته.اهنگ های منو هم جالب و متنوع هستن.
حرف آخر..
با زدن اولین ضربه به توپ خاطرات PES5 برای من دوباره تداعی شد.گیم پلی جذابیت و گیرایی خاصی داره.بنظر من فقط دوستداران واقعیه شبیه سازی از این بازی لذت میبرن.
متاسفانه من پستهای برخی از دوستان رو میخونم و متعجب میشم که چگونه از پیشرفت های این بازی صرف نظر میکنن و همیشه دنبال باگ از بازی در ریپلی ها میگردن و کلی عقب-جلو میکنن که مثلا انگشت کاناوارو رفته تو چشم بوفون یک عکس از اون میگیرن و اونو بعنوان نقد و بررسی خودشون در تاپیک میذارن و همش در مورد ضعف داوری و حرکات دروازه بان صحبت میکنند.البته همه ما دوستداریم که این مسائل حل بشه ولی هیچ وقت سختیهای کار رو در نظر نمیگیریم.هیچ بازی بی عیب و نقص نیست.
دوستانی که دمو رو بازی نکردن پیشنهاد میکنم حتما اونو هر طور شده گیر بیارن و مدتی با اون سرگرم بشن.
مشتاقانه منتظر عرضه این بازی هستم.
Google Spider
03-10-2009, 12:06
انقدر شباهت زیاده که فک این دوستمون با عکس واقعی اشتباه گرفته . :5::27:
خوب این عکس 2010 دیگه
مقدمه
من هم بالاخره تونستم هر طوری که شده دمو رو بازی کنم.می دونم که همه شما از اخبار و تغییراتی که این بازی نسبت به سال قبل داشته باخبرید و اطلاعاتتون حتما بیشتر از منه.این دید کلی من از بازیه.در ضمن من این مطلب رو بعد از 20 ساعت بازی کردن مینویسم.
نگران نباشید!
با دیدن تصاویر و ویدئوهایی که قبل از عرضه دمو منتشر شده بودند و همچنین شایعه های دیگر سایتها همیشه فکر میکردم که برای اجرا کردن روان این بازی سیستم بالایی رو می طلبه.ولی تونستم با 2gig ram-8600gts 256mb-cpu 1.8 core 2duo بازی رو راحت و روان روی بالاترین تنظیمات اجراکنم.با اینکه در قسمت ستینگ بازی جلوی cpu نوشته بود BAD !!
جلوه زیبایی......
اولین موردی که بعد از نصب و اجرای بازی به چشم میاد منوی زیبا و منحصر به فرد اونه که فوق العاده ساده و کاربردی و در عین حال جذاب طراحی شده.
گرافیک و همچنین طراحی چهره و جزئیات صورت و پیراهن بازیکنان فوق العادست.نورپردازی هم خیلی خوب کار شده ولی میتونست که بهتر باشه.همچنین چمن ورزشگاههاهم طبیعی کار شده ولی انتظار من در این مورد بیش از این بود.البته باید تمام ورزشگاهها رو در زمانهای مختلف شبانه روز دید وبعد نظر قطعی رو داد.طراحی تماشاگران بد نیست که البته من انتظار بیشتر از این رو هم نداشتم!
افشین قطبی یا کارلو آنجلوتی؟؟!!
شما میتونید حرکت تیمی و سیستم هر تیمی رو که دوست داشتید در بازی پیاده کنید!!
این کار به لطف تکمیل قسمت GAME PLAN بازی قابل اجراست.من بارها شده که وسط بازی به این قسمت رفته و تاکتیک تیمی و بقیه موارد رو تغییر بدم در صورتی که در نسخه های پیش اهل اینجور کارها نبودم و البته انگیزشو هم نداشتم!
سیستم کارتها هم در نوع خودشون بسیار جالب و تاثیر گذار هستند که قبلا دوستان در مورد این بصورت تخصصی گفتگو کردند و من وارد جزئیات نمیشم.در کل یک نسخه از این بازی به مجید جلالی توصیه میشه!!
شبیه سازی به معنای واقعی.....
هیچ چیز برای من زیباتر از این نیست که هدایت فرناندو تورس رو با آستین بلند-untucked shirt-tape-کفش نایک توتال90 در دست بگیرم و برای چند لحظه هم که شده فکر کنم خود خودشه! کونامی در رابطه با ادیت فردی بازیکنها سنگ تموم گذاشته و همیشه آرزو داشتم که کونامی هم مثل فیفا به این نکات توجه کنه.حالا نه تنها به این نکات توجه کرده بلکه به تک تک بازیکنها هویت بخشیده! .اولین باری که داشتم حرکت Goal Poacher تورس و یا ماریو گومز رو میدیدم شوکه شدم.عین واقعیت! جالب اینجاست که با فعال کردن این کارت دقیقا همون کار رو هم در زمین انجام میدن!
حالا شما فرض کنید که دیگر بازیکن ها هم همون حالت و ویزگیهای واقعی خودشون رو دارن.مثل XABI ALONSO-BALLACK-PIRLO-............
انیمیشنها ی جدیدی به بازی اضافه شده و برخی از انیمیشنهای مربوط به پاس-شوت-دویدن بازسازی شدن.چند انیمیشن بسیار بد در 2009 بود مثل شوت در عرض-پاس نود درجه که در دمو هم وجود دارن البته بازسازی شدن و بسیار طبیعی تر شده.کلا آهنگ بازی کند تر و فوق العاده نرم و روان تر شده بطوری که شماهمیشه دوست دارید در خط دفاعی پاسکاری کنید و بیخیال گل زدن و بازی بشید!
تور دروازه همچنان شلو وله ولی کمی بهتر شده.وقتی که توپ با اون سنگینیه خاص خودش به تور دروازه میچسبه آدم حال میاد!
حریفی مقتدر
بازی در کل نسبت به قبل سخت تر شده.اصلا با 2009 قابل قیاس نیست.در 2009 راحت بازیکنها دریبل میخوردن-مدافعان جا میموندن و ..... که بازی فانتزی شده بود.البته این طور هم نیست که دیگه نشه در این بازی دریبل و یا گل زد.جالب اینجاست که از هر روشی میشه به یه اندازه سود برد.مثلا این نیست که بخوای فقط از راه دریبل کردن یا فقط از راه شوت زدن یا سانتر کردن به گل رسید.شما یاید در موقعیت مناسب قرار بگیرید و فکر کنید که الان چه کاری باید انجام بدید!
دروازبان 7متری!!؟؟
من نقدهای بیشتر دوستان رو خوندم که یکی از اشکالاتی که به بازی میگرفتند دروازبانی بود.من هم قبل از بازی کردن دمو فکر میکردم که با چه احمق هایی باید سرو کله بزنم در حالی که همیشه اینطور نیست! من در این مدت که بازی کردم به غیر از 5مورد (البته بسیار مضحک) اشتباه فاحش دیگری ندیدم! البته کمی هم تقصیر شوت های محکم بازیکناست که به گوشه دروازه میرن آخه دروازبان که 7متر نیست!
انیمیشنهای دروازبان زیبا طراحی شده مخصوصا در گرفتن شوتهای زمینی.ولی متاسفانه یه نوع انیمیشن برای گرفتن شوتهای هوایی در 2009 بود که بسیار بده در 2010 هم دقیقا همون هست و معمولا با ریباند به گل تبدیل میشن.
یک ثانیه تا انفجار!
چند ماه پیش بود که کونامی از حرکت 360 درجه بعنوان یک بمب خبری یاد کرد که البته اونقدرها هم بمب نبود و فعلا در حد یک ترقه است! توصیه من اینه که حتما اونو تجربه کنید ولی نه اینکه به خاطر اون برید یه دسته بازی 60 هزار تومنی برای پی سی بگیرید!
پدیده ایی بنام داور!
کلا دوستان دوتا مشکل عمده بازی رو درواز بانی و داوری میدونستند که در مورد داوری کاملا حق با اونهاست.هوش داور در حد مرغ همسایمونه! ولی خدا رو شکر که اوت رو از کرنر تشخیص میده! بنظر من تنها مشکل عمده بازی داوری نچندان خوبه اونه.
نجوای یار دوازدهم
سرودهای تماشاگران زیاد جالب نیست ولی سرو صدای اونها خوبه مخصوصا موقعی که تیم میهمان چند دقیقه توپ رو در اختیار میگیره و صدای داد و فریاد تماشاگران بالا میره و تیم مقابل رو هو میکنن و سوت میکشن!
با این حال هنوز نمیشه در این رابطه نظر قطعی داد چون ممکنه در نسخه نهایی پیشرفت داشته باشه.البته کونامی دست گیمرها رو برای وارد کردن سرودهای مختلف به بازی باز گذاشته.اهنگ های منو هم جالب و متنوع هستن.
حرف آخر..
با زدن اولین ضربه به توپ خاطرات PES5 برای من دوباره تداعی شد.گیم پلی جذابیت و گیرایی خاصی داره.بنظر من فقط دوستداران واقعیه شبیه سازی از این بازی لذت میبرن.
متاسفانه من پستهای برخی از دوستان رو میخونم و متعجب میشم که چگونه از پیشرفت های این بازی صرف نظر میکنن و همیشه دنبال باگ از بازی در ریپلی ها میگردن و کلی عقب-جلو میکنن که مثلا انگشت کاناوارو رفته تو چشم بوفون یک عکس از اون میگیرن و اونو بعنوان نقد و بررسی خودشون در تاپیک میذارن و همش در مورد ضعف داوری و حرکات دروازه بان صحبت میکنند.البته همه ما دوستداریم که این مسائل حل بشه ولی هیچ وقت سختیهای کار رو در نظر نمیگیریم.هیچ بازی بی عیب و نقص نیست.
دوستانی که دمو رو بازی نکردن پیشنهاد میکنم حتما اونو هر طور شده گیر بیارن و مدتی با اون سرگرم بشن.
مشتاقانه منتظر عرضه این بازی هستم.
امین جان خیلی دقیق نوشتی بعضی از نوشتهات اینو میگن که فوتبالو فقط تفننی پیگیری نمیکنی .
ممنون از زحمتی که برای نوشتن این مطالب کشیدی .
با اجازه من مطالب شما رو توی محتوای مخفی قرار دادم تا صفحات سایت زیاد نشه بالاخره همه باید حقوق همدیگه رو محترم بشماریم .
عدم یکنواختی گرافیک در بعضی از قسمتها به علت تکمیل نشدن کار پالیش بازیه که توی نسخه نهایی باید دوباره ارزیابی بشن که تا چه حد بهبود پیدا کردن .
در مورد دروازه بان اینو بگم که اشتباهات فاحش دروازه بانها توی نسخه نهایی خیلی بهبود پیدا میکنه چون خیلی از این موارد جزء باگهای بازی هستن اما عملکرد کلی اونا متاسفانه تقریبا همونی خواهد بود که توی دمو داریم میبینیم .
علت اینکه دروازه بانها توی این نسخه و نسخه قبل خیلی راحت گل میخورن چند چیز میتونه باشه مهم ترین مساله عکس العمل دیر هنگام دروازه بان نسبت به شوتهاست اگه دقت کنید توی اکثر موارد زمانی دروازه بان نسبت به یک شوت عکس العمل نشون میده که توپ به چند متریش رسیده . نمیدونم این دقیقا بعلت برنامه نویسی اونه یا بعلت هوش دروازه بانهاست .
......
من دوست داشتم یک روز بطور مفصل درمورد مقوله پاسها با دوستان صحبت کنم و این بحثو پیوند بزنم به مقوله حرکت 360 درجه چون کاملا با اون در ارتباطه .حتما تا الان این مساله رو لمس کردین که سیستم پاس در سری های pes بر اساس الگوهای از قبل طراحی شده و اصطلاحا railed شده هستش , مساله آزادی که توی فیفا وجود داره اینجا خیلی محدود شده .
و اینکه این سیستم تا چه اندازه ای در گیمر مطلوبیت ایجاد میکنه ؟
BIJAN5759
03-10-2009, 12:16
آقا حق با شماست من تسلیمم کی میتونه از این بازی ایراد بگیره ............
farshad.88
03-10-2009, 12:30
اینم فیس امیر قلعه نویی
چه ربطی به pes داره ؟
چه ربطی به pes داره ؟
همش ربط داره دیگه!!
شما میتونید با برنامه ی ggs این چهره رو جای چهره ی یکی از بازیکنان داخل زمین قرار بدید.
hamed_dij
03-10-2009, 12:53
تو اين نسخه استيل بازيكن ها در راه رفتن- دويدن -بلند شدن براي سر زدن -شوت زدن با پاي غير تخصصي- بهتر شده؟
اين نكات براي من خيلي مهمه از دوستان خواهش مي كنم راهنمايي كنند.
يكي پيدا نمي شه جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::2:
ArminxXx
03-10-2009, 13:10
شما میتونید با برنامه ی ggs این چهره رو جای چهره ی یکی از بازیکنان داخل زمین قرار بدید.
آخه چطوری منکه هرچی تلاش کردم تبلیغات کنار زمین رو جایگزین کنم نتونستم اگه کسی میتونه توضیح بده یا یه آدرسی از نحوه کار کردن با اون بزارید. متشکر
[quote=BIJAN5759;4279468]
من رفتم هیچی نتونستم پیدا کنم به این اسم. اصلا خودت دان کردی یا همینجوری گذاشتی!!!؟
میشه توضیح بدی (please)
آقا حق با شماست من تسلیمم کی میتونه از این بازی ایراد بگیره ............
نه تسلیم برای چی ؟ هرکی نظری داره...
شما گفتی در PES2010 چهره رونی خیلی خوب طراحی نشده ، بعد من یک عکس از رونی در بازی PES2010 گذاشتم ، بعدش شما به من گفتی یک عکس از PES2010 بگذار و مقایسه کن ، در صورتی که اون عکس مربوط به PES2010 هست
یعنی شما متوجه نشدی اون عکس مال PES 2010 هست ؟
یا کلا نظرت اینه که خوب طراحی نشده ؟
scavengeboy
03-10-2009, 13:53
یکی از دوستان گل که این 2010 Champions League Patch دانلود کرده و نصب کرده بیاد لطفا یه توضیح کامل بده که ما باید چجوری این پچو نصب کنیم !!!
مرسی .
آخه چطوری منکه هرچی تلاش کردم تبلیغات کنار زمین رو جایگزین کنم نتونستم اگه کسی میتونه توضیح بده یا یه آدرسی از نحوه کار کردن با اون بزارید. متشکر
رفیق من که این سایت رو معرفی کردم بهتون:
این سایت شرکت وینسار هست که تخصصش تو ادیت و این چیزهاست.هر آموزشی هم بخوای تو سایتش هست از ساخت پچ گرفته تا وارد کردن پچها به بازی.
sajjad_setam
03-10-2009, 14:32
يكي پيدا نمي شه جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::2:
راه رفتن و دویدن بازی کن ها خدایی خیلی طبیعی تر شده!
سر زدن هم استایل خاصی داره و خیلی طبیعی شده!
شوت زدن با پای غیر تخصصی هم وجود داره به طوری که من با مهاجم آلمان gomes یک شوت خفن با پای چپ زدم در صورتی که راست پاست در ضمن با جرارد هم با پای چپش زدم خیلی خفنه!
اینها نظر منه!
BIJAN5759
03-10-2009, 14:39
نه عزیزه من منظورم این نبود که فیس رونی اصلا خوب نیست منظورم این بود که نسبت به فیس های دیگه که ما داریم بازی میکنیم به نظر من زیاد شبیه نیست شاید هم من اشتباه کنم ...
[quote=BIJAN5759;4279468]
من رفتم هیچی نتونستم پیدا کنم به این اسم. اصلا خودت دان کردی یا همینجوری گذاشتی!!!؟
میشه توضیح بدی (please)
واقعآ اگر میشه توضیح بده یکی این پچ رو به صورت کامل . من دانلود کردم ولی نصبش رو بلد نیستم
Abas1100
03-10-2009, 14:39
راه رفتن و دویدن بازی کن ها خدایی خیلی طبیعی تر شده!
سر زدن هم استایل خاصی داره و خیلی طبیعی شده!
شوت زدن با پای غیر تخصصی هم وجود داره به طوری که من با مهاجم آلمان gomes یک شوت خفن با پای چپ زدم در صورتی که راست پاست در ضمن با جرارد هم با پای چپش زدم خیلی خفنه!
اینها نظر منه!
بایدم امسال طبیعی میشد آخه چند ساله داریم دویدن مرغابیا رو نگاه میکنیم
اینم فیس امیر قلعه نویی
بچه ها ميشه فيس توپ جم كن هارو هم عوض كرد ؟
من دو تا بازی که موجود هست رو مقایسه کردم . اونهایی که نیومده خیلی زوده در بارش صحبت کردن .
واقعآ اگر میشه توضیح بده یکی این پچ رو به صورت کامل . من دانلود کردم ولی نصبش رو بلد نیستم
رفیق پچی که دانلود کردی چه فیالهایی رو بهت داد یه عکس از اون فایلها بزار تا بشه بهتر راهنماییت کرد.
hamed_dij
03-10-2009, 17:33
بایدم امسال طبیعی میشد آخه چند ساله داریم دویدن مرغابیا رو نگاه میکنیم
آخ جون!!!!
يعني ديگه مثل مرغابي نمي دون؟
اين دمو تا چه حد به فوتبال واقعي نزديك شده؟
و نسبت به 09 چه تغيراتي كرده؟
حيف من هرچي ور رفتم نتونستم فيس توپ جم كن ها رو عوض كنم !
يه سوال
پارسال توي 2009 توي Be a Legend چرا جام قهرمانان اروپا توش فرق داشت ؟ امسال درست شده ؟
Masoud King
03-10-2009, 18:57
دوستان کل کل و بحث های بی مورد رو لطفا تمومش کنید!
+
نوشته شده توسط Locker
تو اون سایته میانگین نمره فیفا09 نکست 7.9 هست و میانگین PES2009 7.5 که برای PS3 داده
میشه اسم اون سایت رو بدی؟
چون من هر جا دیدم کمتر از 8.5 نبوده!!
البته منظورت میانگین نمراتی که یوزر ها میدن نیست یه وقتی؟
حالا محض اطلاع لیتک اون سایت رو بده تا ما هم بریم اینو ببینیم!
بهترین سای برای مشاهده ی امتیازات بازی ها سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که میانگین امتیازات رو هم داره!
Abas1100
03-10-2009, 19:37
آخ جون!!!!
يعني ديگه مثل مرغابي نمي دون؟
اين دمو تا چه حد به فوتبال واقعي نزديك شده؟
و نسبت به 09 چه تغيراتي كرده؟
من اصلا اعتقادی به دمو ندارم به همین دلیل نه دموی فیفا رو ونه دموی PES رو هر سال دانلود نمی کنم باید بازی رو کامل انجام داد تا تو دلش رفت
ولی بچه ها همه از بازی راضی اند به نظر می رسه امسال گیم پلی فوق العاده شده و گرافیک هم که عالیه
Mehdi.ss
03-10-2009, 20:45
میشه توضیح بدی (please)
چرا من تونستم از این آموزش استفاده کن اگه نتونستی بگو با عکس برات توضیح بدم
چه ربطی به pes داره ؟
این فیس قلعه نویی رو میشه جای مربی تیم که موقع تعویض بازیکنان نشونش میده بزاریم ولی من هنوز نمیدونم توی کدوم قسمت بازی که جایگزینش کنم
ArminxXx
03-10-2009, 22:55
کجا میتونم نحوه استفاده از برنامه Game Graphic Studio رو پیدا کنم آخه فایلهایی رو که آخرش پسوند img هستش رو باز نمیکنه.... اگه میشه بازم کمک کنید خیلی خیلی متشکر.
راستی اینو مینویسم ولی به این بحث ربطی نداره ولی به این دلیل این جا اعلام میکنم چون تو قسمت مربوط بهش نوشتم یه نفر جوابمو نداد پس دیگه ببخشید:
آدرس دانلود پچ (kit server) ، برای ادیت ساکر 09 و همچنین اضافه کردن لباس تیمهای لیگ انگلیس و اسپانیا و توپهای جدید رو میخواستم. (ببخشید نمیتونستم تو 1000 صفحه بحث دنبالشون بگردم.) باتشکر اگر میشه به عنوان پیام به پروفایلم ارصالشون کنید این آدرس دانلود ها رو یا همین جا بزارید.
ArminxXx
03-10-2009, 23:04
یعنی چی آقا من سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو باز میکنم این جوری میشه کمک...
کجا میتونم نحوه استفاده از برنامه Game Graphic Studio رو پیدا کنم آخه فایلهایی رو که آخرش پسوند img هستش رو باز نمیکنه
این نرم افزار فایل های با پسوند bin رو ساپورت می کنه
بعلاوه یک سری فرمت های تصویری مثل png - jpeg و ...
دوستان کل کل و بحث های بی مورد رو لطفا تمومش کنید!
+
میشه اسم اون سایت رو بدی؟
چون من هر جا دیدم کمتر از 8.5 نبوده!!
البته منظورت میانگین نمراتی که یوزر ها میدن نیست یه وقتی؟
حالا محض اطلاع لیتک اون سایت رو بده تا ما هم بریم اینو ببینیم!
بهترین سای برای مشاهده ی امتیازات بازی ها سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fgames%2F) هستش که میانگین امتیازات رو هم داره!
در سایت زیر سه نمره وجود داره که میانگینش میشه 7.9
در این سایتی که لینکشو دادید نمره همه سایتهای معروف متقد رو گذاشته که یکی از سایتها به FIFA09 نکست X360 ، نمره عجیب 70 (از صد) داده ،هفت سایت نمره 80 دادن ، دو سایت 83 دادن ، پنج سایت 85 دادن ، یک سایت 86 ، سه سایت 87 ، دو سایت 88 ، دوسایت 89 ، 18سایت 90 داده ، چهار سایت 91 ، سه سایت 93 ، یک سایت 94 ، یک سایت 95 و یک سایت 96
اینهم لینک مستقیم :
Mehdi.ss
04-10-2009, 00:28
پچ لیگ انگلیس برای دموی PES 2010
نام سازنده:we6wa6 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شامل تیم های:
چلسی
منچستریونایتد
منچسترسیتی
آرسنال
تاتنهام
ویژگی ها:
شماره،فونت و پستهای صحیح
ترکیب های صحیح،اطلاعات و شماره های صحیح برای بازیکنان
کیت های صحیح
کیتهای دروازه بان ها به صورت آستین بلند صحیح میباشد
رنگ ها رادار نیز صحیح است!
منبع
Mehdi.ss
04-10-2009, 00:31
پچ لیگ ایتالیا برای دموی PES 2010
h[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام سازنده:onlineman [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شامل تیم های:
لاتزیو
رم
اینترمیلان
آث میلان
یونتوس
فیورنتینا
به جای خط فاصله بنویسید f il e f r o n t . c o m
منبع
Mehdi.ss
04-10-2009, 00:36
اینم کفش نایک
منبع
ممنون دوست عزیز....
ولی این خیلی جالبه که نایجل دی یانگ در پست دفاع کناره بازی می کنه و کارلوس توس در پست هافبک مرکزی
به این عکس دقت کنین
Mehdi.ss
04-10-2009, 00:41
اینم پک توپ نایک برای دانلود
منبع
Mehdi.ss
04-10-2009, 00:52
ممنون دوست عزیز....
ولی این خیلی جالبه که نایجل دی یانگ در پست دفاع کناره بازی می کنه و کارلوس توس در پست هافبک مرکزی
به این عکس دقت کنین
اره دیگه این پچا هیچ چیزش رو حساب نیست
من یه پچی دانلود کردم که مادرید توش داشت با رنالدو اصلا نمیشد ضربه ایسگایی زد اصلا دقت نداشت
یعنی چی آقا من سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو باز میکنم این جوری میشه کمک...
واسه من که باز میشه.البته الان سایتشون در حال تغییر هست و شما رو به اینجا منتقل میکنه.
شما از این ساین برو فعلا تا سایتشون رو درست کنند:
BIJAN5759
04-10-2009, 07:11
یکی از دوستان به من بگه که چرا تو سیتینگ بازی روی cpu من ok می نویسه و رو بقیه سخت افزارم good ، میخواستم ببینم ok و good چه فرقی باهم دارن مگه جفتشم علامت تایید نیست ؟؟ ممکنه از cpu سیستمم ایراد گرفته باشه ؟
konami-pes
04-10-2009, 09:22
دوستان کسی پچی رو نداره که بشه باهاش هم تو غروب و هم شب ها بازی کرد ؟؟؟!! مردیم اینقدر زیر خورشید بازی کردیم!!
ebinem173
04-10-2009, 10:35
یکی از دوستان به من بگه که چرا تو سیتینگ بازی روی cpu من ok می نویسه و رو بقیه سخت افزارم good ، میخواستم ببینم ok و good چه فرقی باهم دارن مگه جفتشم علامت تایید نیست ؟؟ ممکنه از cpu سیستمم ایراد گرفته باشه ؟
ok یعنی اون فطعه برای این بازی مناسب هست
good یعنی اون قطعه برای این بازی عالی هست
نه بیژن جان توی زبان انگلیسی ok فقط برای تایید چیزی گفته میشه و بار چندان مثبتی نداره اما good بار مثبت داره .یک مثال بزنم هرچند ربطی به این تاپیک نداره ولی گفتنش بد نیست . مثلا توی یک حادثه دوست شما میخوره زمین شما نگران میشید ازش میپرسین حالت چطوری اون در جواب میگه I am ok یعنی خوبم .
اینجام قطعه سخت افزاری شما ok رو گرفته نه اینکه good باشه .
BIJAN5759
04-10-2009, 10:59
مرسی 4039 و ebinem173 نظر خودم هم همینه ولی سی پی یوی من cor2doua 6650 intel/4m هستش نظرتون چیه ؟ یعنی باز پایینه من اینو تازه عوض کردم .
mohsen-jj
04-10-2009, 11:53
دیگه طاقتم داره تموم میشه !!! دیروز خواستم دمو رو دانلود کنم ولی باز صبر می کنم چند روز دیگه full رو بازی می کنم !!
راستی :: بازی ، اول آبان تو ایران هست ؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم :: من pes 2009 رو روی high با کیفیت خوب اجرا می کردم ... به نظرتون برا pes 2010 مشکلی ندارم دیگه ؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
یوونتوس و سپاهان همیشه قهرمان !!!
BIJAN5759
04-10-2009, 12:26
4039 جان نظرتو در مورده سی پی یوم نگفتی ؟
pedramgolchin
04-10-2009, 12:50
4039 جان نظرتو در مورده سی پی یوم نگفتی ؟
دوست عزیز شما با این cpu هیچ مشکلی واسه اجرای بازی روی high نخواهید داشت . بدون شک:11:
BIJAN5759
04-10-2009, 13:01
دوسته عزیز من مشکل ندارم فقط سوالم اینه که چرا ok نوشته به جای اینکه بنویسه good?!!!!
مرسی 4039 و ebinem173 نظر خودم هم همینه ولی سی پی یوی من cor2doua 6650 intel/4m هستش نظرتون چیه ؟ یعنی باز پایینه من اینو تازه عوض کردم .
بیژن جان برای اجرای یک بازی ما یک حداقل ( MINIMUM )داریم و یک توصیه ( RECOMMENDED )که از طرف شرکتهای سازنده بازی ارائه میشن . اما برای اجرای ایده آل بازی احتیاج به سخت افزاری قوی تر از سیستم پیشنهادی داریم درسته که پردازنده شما دو هسته ای با فرکانس هسته 2.33Ghz هست اما برای اجرای ایده آل بازی احتیاج به پردازنده قویتری داریم .
Abas1100
04-10-2009, 13:09
یکی از دوستان بگه
گرافیک من 512 8500 هستش انویدیا
رم 2 گیگ
سی پی یو 2.00 دوهسته ای
آیا می تونم کامل بازیش کنم (HIGH)
ArminxXx
04-10-2009, 13:19
سیستم من اینه ببینم چطوره خوبه برای اجرای بازی :
گرافیک 512 8500 gt
ram 2 g
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+ x 1 (2.41Ghz)
BIJAN5759
04-10-2009, 13:23
4039 جان میشه بپرسم سیتمی که شما بازی میکنین چیه ؟ممنون میشم بگین :
Abas1100
04-10-2009, 13:25
گرافیک 512 8500 gt
ram 2 g
سی پی یو تو به من قرض می دی ها هاردت چنده نکنه سیستم من با تو یک جا و یک وقتو یه مغازه بهم وصل شده ها
یکی از دوستان بگه
گرافیک من 512 8500 هستش انویدیا
رم 2 گیگ
سی پی یو 2.00 دوهسته ای
آیا می تونم کامل بازیش کنم (HIGH)
گرافیک 512 8500 gt
ram 2 g
رم شما نمره good میگیره سی پی یو ok اما کارت گرافیک شما یک مقدار ضعیفه . پیشنهاد بازی برای اجرا در حالت hight گرافیک 7900 هستش که تا حدودی از 8600 قویتره ( این پردازنده هم بازیو در حالت hight بدون مشکل اجرا میکنه ) اما از نظر پرفورمنس کارت شما نصف کارت 8600 قدرت داره .من این کارتو ندارم اما به نظر میرسه بصورت روون نتونین روی hight بازیو اجرا کنین و دچار افت فریم میشید .
4039 جان میشه بپرسم سیتمی که شما بازی میکنین چیه ؟ممنون میشم بگین :
پردازنده : E 5200-2.5 Ghz - OK
رم : 2g - اینم OK
گرافیک : ATI 4670 - GOOD
ArminxXx
04-10-2009, 13:36
چرا من تونستم از این آموزش استفاده کن اگه نتونستی بگو با عکس برات توضیح بدم
برام توضیح بده اونم اساسی میخوام همه چیز رو برای ادیت کردن بازی یاد یگیرم همچنین انواع برنامه ها با آدرس دانلودشون رو برام بگو که من هیچی بلد نیستم فکر کن میخوای بهم الف باش رو یاد بدی آخه من تا حالا ادیت نکردم چون فکر میکردم سخته و هیچی ازش سرم نمیشه:40:متشکرم gholi1100.:40::11:
CPU رو زده بد 4039 جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CPU رو زده بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اول جواب ABBAS رو نوشتم بعد اومدم پستو ارسال کنم که پست شما رو دیدم اشتباها این تصور در من ایجاد شد که پردازنده شما دو هسته ایه .
BIJAN5759
04-10-2009, 14:00
من اول جواب ABBAS رو نوشتم بعد اومدم پستو ارسال کنم که پست شما رو دیدم اشتباها این تصور در من ایجاد شد که پردازنده شما دو هسته ایه .
4039 جان میشه بگب خودت چه سیستمی واصه بازی دارین ؟ ممنون میشم..
4039 جان میشه بگب خودت چه سیستمی واصه بازی دارین ؟ ممنون میشم..
بیژن جان چند تا پست قبل نوشتم .
اگه ممکنه این پست من حذف بشه تا صفحات تاپیک بی خود زیاد نشه .
منم با اين سيستم دارم بازي رو روي High بازي مي كنم :
Intel(R) Pentium(R) CPU E5300 @ 2.60GHz x 2 (2.60Ghz) GOOD
2.0 GB OK
NVIDIA GeForce GTS 250 (PS3.0/VS3.0) GOOD
soltanmasoud007
04-10-2009, 14:39
خود بازی اصلی کی میاد.
فعلا که گفته میشه اول آبان...ولی فکر کنم چون ایران با همه جای دنیا فرق داره یکی دو روز زودتر توی بازار ایران پیدا بشه
نسخه 2009 هم زودتر از تاریخ گفته شده عرضه شد
BIJAN5759
04-10-2009, 15:25
منم فکر میکنم تا 21 اکتبر (29 مهر ماه ) اصل بازی بیاد تو ایران .....
pedramgolchin
04-10-2009, 15:27
منم با اين سيستم دارم بازي رو روي High بازي مي كنم :
Intel(R) Pentium(R) CPU E5300 @ 2.60GHz x 2 (2.60Ghz) GOOD
2.0 GB OK
NVIDIA GeForce GTS 250 (PS3.0/VS3.0) GOOD
پدرام جون با این سیستم gta iv رو هم میتونی رو high بازی کنی اینکه دیگه فوتباله
راستی ما هم اسم هستیم:11::10:
Mehdi.ss
04-10-2009, 15:50
برام توضیح بده اونم اساسی میخوام همه چیز رو برای ادیت کردن بازی یاد یگیرم همچنین انواع برنامه ها با آدرس دانلودشون رو برام بگو که من هیچی بلد نیستم فکر کن میخوای بهم الف باش رو یاد بدی آخه من تا حالا ادیت نکردم چون فکر میکردم سخته و هیچی ازش سرم نمیشه:40:متشکرم gholi1100.:40::11:
اول برنامه ggs رو از اینجا دانلود کن
حالا فایلی که دانلود کردی مثلا همون تبلیغات رو از حالت فشرده خارج می کنی حالاباید ببینی اسم پوشش چیه
بعد برنامه ggs رو باز می کنی و open file رو میزنی
بعد میری به ادرس نسب بازی ، داخل پوشه img همون اسمو (dt07.img)انتخاب می کنی
بعد داخل پوشه هموت تبلیغاتی میری که دانلود کردی وهمون شماره هارو توی ggs پیدا میکنی و روی ان کیلیک راست میکنی و گزینه import رو انتخاب میکنی و آدرس اون تبلیغاترو بهش میدی و ok رو میزنی حالا اون فایل وارد بازی شده
mojtaba007
04-10-2009, 18:04
عجب چرا خبری از کد جدید pes 2010 نیست؟
Abas1100
04-10-2009, 18:33
دیگه طاقتم داره تموم میشه !!! دیروز خواستم دمو رو دانلود کنم ولی باز صبر می کنم چند روز دیگه full رو بازی می کنم !!
راستی :: بازی ، اول آبان تو ایران هست ؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم :: من pes 2009 رو روی high با کیفیت خوب اجرا می کردم ... به نظرتون برا pes 2010 مشکلی ندارم دیگه ؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
یوونتوس و سپاهان همیشه قهرمان !!!
من هم به این کار شما معتقدم به نظرم یه بازی رو باید کامل انجام داد
سلام دوستان اینطور که معلوم خبر هایی اومده که این نسخه ازmotion controller و Natal پشتیبانی داره
Pro Evolution Soccer mastermind Shingo 'Seabass' Takatsuka has confirmed that motion controllers such as Natal and PlayStation 3's motion wands will be incorporated in future instalments of the game. Speaking at the European Championships in Nice, Seabass said, "Up until 2009 we believed all the platforms should have the same controls and features. That's no longer the case, because there are specific controllers for different machines, what with Natal and the PlayStation motion sensor system. I cannot say much, but I can say we are looking at integrating those devices into our games very aggressively."
Although he refused to talk specifics, it's apparent the addition of more inclusive control methods is just one step Konami is taking to ensure Pro Evo appeals to the broadest possible audience, with the development team also listening to existing PES players to continually refine the experience. Indeed, Seabass revealed that many of PES 2010's new features – 360-degree control, the tactics sliders and ability cards – came about as a result of player feedback, and that they had a lot of ideas already in progress for next year's game.
But will new features for PES 2011 include next-gen motion control? It's certainly not out of the question, but quite how Natal et al will be implemented into a game with such a traditional control scheme remains to be seen.
Behnam_o2
04-10-2009, 19:01
برادران گرامی کسی با این سی پیو : Genuine Intel(R) CPU 2160 @ 1.80GHz x 2 (1.80Ghz) بازی رو روی high بازی کرده؟؟؟؟؟؟؟ دمو رو آخر هفته میخام بدم به دوستم سی پیوش اینه میخاد رو high بازی کنه. رم و کارت گرافش بالاست فقط میخاستم ببینم سی پیوش کم میاره یا کافیه واسه pes 2009 مشکلی نداشت واسه . مرسی
Bs_panzer
04-10-2009, 19:35
برادران گرامی کسی با این سی پیو : Genuine Intel(R) CPU 2160 @ 1.80GHz x 2 (1.80Ghz) بازی رو روی high بازی کرده؟؟؟؟؟؟؟ دمو رو آخر هفته میخام بدم به دوستم سی پیوش اینه میخاد رو high بازی کنه. رم و کارت گرافش بالاست فقط میخاستم ببینم سی پیوش کم میاره یا کافیه واسه pes 2009 مشکلی نداشت واسه . مرسی
من بازی کردم بده بهش زیاد گرافیکش ب 09 فزق نداره (البته 5 دقیقه بازی کردم رو یه سیستم داغون روون بود ولی وقتی چهره هارو نشون میداد به ترتر میوفتاد :27:)
Bs_panzer
04-10-2009, 19:39
تاریخ عرضه بازی کی هست ؟
nathan mckane
04-10-2009, 19:44
دوستان من یه نقد از بازی نوشتم تو بازیسنتر موتونید بیرید بخونید :
karnavaleroos
04-10-2009, 19:57
تاریخ عرضه بازی کی هست ؟
1 آبان ماه
Behnam_o2
04-10-2009, 20:11
من بازی کردم بده بهش زیاد گرافیکش ب 09 فزق نداره (البته 5 دقیقه بازی کردم رو یه سیستم داغون روون بود ولی وقتی چهره هارو نشون میداد به ترتر میوفتاد :27:)
دوست من با این سی پیو رو high بازی کردی شما؟؟؟؟؟؟ چهره رو نشون میداد به ترتر میفتاد که فکر کنم واسه کارت گرافیک پایینه !!!!!!
Kianoosh
04-10-2009, 21:20
بیژن جان برای اجرای یک بازی ما یک حداقل ( MINIMUM )داریم و یک توصیه ( RECOMMENDED )که از طرف شرکتهای سازنده بازی ارائه میشن . اما برای اجرای ایده آل بازی احتیاج به سخت افزاری قوی تر از سیستم پیشنهادی داریم درسته که پردازنده شما دو هسته ای با فرکانس هسته 2.33Ghz هست اما برای اجرای ایده آل بازی احتیاج به پردازنده قویتری داریم .
سلام
تکمیل می کنم که سیستم بعد ی که مدنظرته Optimal هست مشکل فرکانس پایین راحت با اورکلاک حل میشه...
Bs_panzer
04-10-2009, 22:59
دوست من با این سی پیو رو high بازی کردی شما؟؟؟؟؟؟ چهره رو نشون میداد به ترتر میفتاد که فکر کنم واسه کارت گرافیک پایینه !!!!!!
یه جا تو نمایشگاه بود !
حالا نرفتم توشو ببینم چیه قطعات :دی :18: (device manager یادم رفت برم !)
در همون حدود بود در ضمن مگه حتما باید High بازی کنه ؟
چون روی سیستم های متوسط 09 که روون بود اینم که من بازی کردم زیاد با 09 فرق نداشت !
:10:
میشه لینک این مطلب رو بذارین....تا ببینیم تاریخ عرضه بازی بالاخره کی هست...!
shahabprince
05-10-2009, 00:13
فقط fifa 10. چشم همه ی pes ها بسوزه ایشالاه چشمتون از کاسه بزنه بیرون.بازی fifa 10 کولاک کرده میفهمید کولاک.
Hirad HRD
05-10-2009, 00:19
میشه لینک این مطلب رو بذارین....تا ببینیم تاریخ عرضه بازی بالاخره کی هست...!
طبق گزارش این لینک انتشار بازی برای پلتفرم PCبه 31/12/2009 موکول شد:18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.