مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
khaniyan
20-11-2009, 01:39
یه کمک برای
بیشتراز95شدن قدرتهای بازیکن جوان
بیشتراز99شدن قدرتهای بازیکنان عادی
Google Spider
20-11-2009, 02:29
بچه ها كسي ميدونه اين پچ 1.02 كونامي دقيقا چه تغييراتي ميده؟؟؟؟
تا جايي كه من فهميدم اون مشكل سيو نشدن تركيب و برگشتن به ديفالت برطرف شده درسته؟
اينم لينك پچ و كركش براي كسايي كه ندارن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Release: 20.10.2009
Genre: Sport (Soccer) / 3D
Developer: KONAMI
Fixes/Updates: - fixed the problem of edit data reverting to default once the download content is implemented in-game- in view of the current issues, we have temporarily stopped users playing the game on PC s with different CPU manufacturers from being matched in Quick Match
اینو چطوری باید نصب کنم .
6 تا فیل به اسم vty-0274.001 تا 006 داره . اینا رو چکار کنم .
غیر از این ایا فایل exe جدید هم اومده ؟
اینو چطوری باید نصب کنم .
6 تا فیل به اسم vty-0274.001 تا 006 داره . اینا رو چکار کنم .
اینا رو باید با برنامه ی 7zip استخراج کنی.
رفیق شما این پچ رو وقتی بری توی قسمت آنلاین که میگه بازیت آپدیت نیست میتونی دان کنی.که کونامی خودش یه لینک میده که از اونجا دان کن بعد کرکش رو از game copy world بگیر.
----------------
لینک مگاآپلود از زبون ژاپنی پیدا نشد؟
Google Spider
20-11-2009, 03:01
اینا رو باید با برنامه ی 7zip استخراج کنی.
رفیق شما این پچ رو وقتی بری توی قسمت آنلاین که میگه بازیت آپدیت نیست میتونی دان کنی.که کونامی خودش یه لینک میده که از اونجا دان کن بعد کرکش رو از game copy world بگیر.
----------------
لینک مگاآپلود از زبون ژاپنی پیدا نشد؟
مگا اپلود هست ولی 3 تا 300 مگ و یه 100 مگ همون رو دانلود کن دیگه .
afshinsiah
20-11-2009, 05:26
سلام
يكي بگه اين آپديت چيزي رو بهتر ميكنه يا نه باگهاي بازي رو درست ميكنه
خوب رفیق لطف کن لینکش رو بده.
Honradez
20-11-2009, 11:20
سلام.
دو تا سوال دارم.
يک اينکه چجوري ميشه سيستم و کلا تاکتيکهاي يه تيمو براي يه تيم ديگه استفاده کرد؟ (يعني کپي کرد تو يه تيم ديگه.)
و دو هم اينکه (البته اگر ميدونيد) چه باگهايي در اين بازي وجود دارند که ميشه با استفاده از اونها، گل زد؟
سپاسگزارم. :46:
آيا براي xbox 360 هم پچ وجود داره ؟ اگه آره بگين چه جوري ؟
صادق هدایت
20-11-2009, 12:12
شما با این کارت بازیکن و اخراج می کنی Release برای اخراج کردن
شما باید گزینه negotiation بزنی
روی خود بازیکن کلیک میکنم اصلا negotiation نداره!
توی negotiation هم که میرم فقط میشه یازیکن خرید
Mohammad King
20-11-2009, 13:36
سلام
پس چرا این بازی برای من full screen نیست؟
Spaniuly
20-11-2009, 13:37
سلام برادرا یک سوال داشتم من درایو کارت گرافیکم را عوض کردم و حالا تو بخش تنظیمات بازی wait for vsync کمرنگ شده و نه میشه تیکش را بر داشت و نه میشه انتخابش کرد حالا چی کار کنم درست بشه؟
مهران ربطی به درایور نداره اگه مانیتورت روی هرتزی غیر از 75 باشه اون گزینه فعال میشه ولی اگه روی 75 باشه یعنی مچ هست با بازی در نتیجه غیر فعال میشه غیر فعال بودنش هم عین اینه که تیک رو برداشتی
مگا اپلود هست ولی 3 تا 300 مگ و یه 100 مگ همون رو دانلود کن دیگه .
ببین از گیم کپی بگیر با وینرار هم می تونی استخراج کنی 10 مگابایت هست که وقتی استخراج می کنی 31 مگ میشه
روی خود بازیکن کلیک میکنم اصلا negotiation نداره!
توی negotiation هم که میرم فقط میشه یازیکن خرید
در واقع نباید بازیکن رو ول کنی این کار باعث میشه که مجبور بشی جریمه این کارت رو بدی اگه الان اوساسونا یه دفعه بخواد مسعود شجاعی رو بندازه بیرون از تیم باید جریمه بده چون مسعود تا 2013 قرار داد داره مگه اینکه آخر فصل بخواد ترانسفر کنه حتی آخر فصل حق نداره بازیکن آزاد اعلام کنه این بازیکن رو مگه اینکه جریمه این کار رو به مسعود پرداخت کنه در کل بیش از اندازه ریالیتی شده مستر لیگ. شما اگه یه بازیکن رو نمی خوای کافیه بذاری توی لیست فروش به احتمال بالای 80 درصد یکی پیدا میشه بخره مگه اینکه بازیکنی که میذاری برای فروش بیش از اندازه اورال پایینی داشته باشه
aRThaS_08
20-11-2009, 13:37
مزخرف ! تا دقیقه 70 با یک گل عقب بودم ! بازی رو 6-1 بردم ! 3تا گل زدم توی این 6تا که توی فوتبال واقعی هر 300سال یکبار زده میشه ! حساب کنید هیگواین سانتر رو با اینکه پشتش به دروازه بود با پای چپ ! تکضرب زد طاق دروازه !!!!
نقل و انتقالات هم که واقعا تخیلیه ! 5تا تیم از جمله منچستر و میلان دنبال جذب کردن گوتی (کاپیتان دوم همیشه نیمکت نشین رئال !) هستن !
گورکاف و جیووینکو و آگوئرو رو هم هنوز بعد از 3فصل نتونستم جذب کنم !
Mohammad King
20-11-2009, 14:05
سلام
پس چرا این بازی برای من full screen نیست؟
ترو خدا یکی جواب بده.
aRThaS_08
20-11-2009, 14:19
توی ستینگز برو از پوشه خود بازی ! فول اسکرین رو انتخاب کن وبعد اوکی !
Mohammad King
20-11-2009, 14:24
توی ستینگز برو از پوشه خود بازی ! فول اسکرین رو انتخاب کن وبعد اوکی !
دستت درد نکنه جناب.
این تکنیک را با چی میزنه؟
Mehdi.ss
20-11-2009, 14:42
آيا براي xbox 360 هم پچ وجود داره ؟ اگه آره بگين چه جوري ؟
اینجا پچ برای xbox هست ولی آموزششو بلد نیستم
master_shz
20-11-2009, 15:04
دوستان قبلا توی pes 2009 در قسمت settings میشد واسه کیبورد یک سری دکمه هایی را تنظیم کرد که با کیبورد بشه مثل joystick دریبل زد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(دکمه ها را طبق عکس انتخاب میکردم و توی بازی در قسمت controller settings تنظیمات را روی تایپ 3 میذاشتم و راحت دریبل میکردم) ولی توی این بازی این قسمت اصلا وجود نداره، حتی تنظیمات نوع شوت زدن و ... هم برداشته شده
آیا راهی برای درست شدنش وجود داره ؟
FCBarcelona.ir
20-11-2009, 15:04
همین که فایل pes2010.exe نسخه 1.2 کرک شده رو به جای قبلی بریزیم کافیه؟
shahi666
20-11-2009, 15:27
همین که فایل pes2010.exe نسخه 1.2 کرک شده رو به جای قبلی بریزیم کافیه؟
این فایل رو باید از کجا گرفت؟؟؟
FCBarcelona.ir
20-11-2009, 15:51
این فایل رو باید از کجا گرفت؟؟؟
از اینجا:
mohsensoft
20-11-2009, 16:44
تورو خدا بگین چطور باید پنالتی بزنیم؟
همش یا وسطه یا اوت!!!!!
masoud93
20-11-2009, 16:53
با کسانی که کارت پنالتی زنی دارن پنالتی بزن گل میشه.
می خواستم بدونم با کیت سرور میشه چه کار کرد.
CATALONIA
20-11-2009, 17:06
همش یا وسطه یا اوت!!!!!
آمزش پنالتی گل کردن
ali_pes2008
20-11-2009, 17:07
همش یا وسطه یا اوت!!!!!
آموزش تصویری
وقتی می خوایی پنالتی بزنی اول شوت کن بعد که بازیکن شروع به حرکت کرد چند ثانیه او سمتی که می خوایی یزنی و بگیر
CATALONIA
20-11-2009, 17:09
با کسانی که کارت پنالتی زنی دارن پنالتی بزن گل میشه.
می خواستم بدونم با کیت سرور میشه چه کار کرد.
میتونی بعضی پچ ها رو تو بازی بریزی
در واقع یه برنامه است که به یک پوشه تبدیل میشه و این امکان رو بهت میده که در بازی تغییرات ایجاد کنی
مثله عوض کردن اسکربرد ها یا کفش ها و . . .
تغییر در پچ رسمی کونامی ورژن 1.2
What´s new in Version 1.2
Fixed the problem of edit data reverting to default once the download content is implemented in-game.
In view of the current issues, we have temporarily stopped users playing the game on PC's with different CPU manufacturers from being matched in Quick Match.
Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.
However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur
لطفا یکی ترجمه کنه...
Honradez
20-11-2009, 17:33
ممنون ميشم اگر جواب سوال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])منو بديد.
Honradez
20-11-2009, 17:36
ممنون ميشم اگر جواب سوال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])منو بديد.
حداقل اوليشو:
چجوري ميشه سيستم و کلا تاکتيکهاي يه تيمو براي يه تيم ديگه استفاده کرد؟ (يعني کپي کرد تو يه تيم ديگه.)
Mehdi.ss
20-11-2009, 17:51
آقایون کسی میدونه این به چه درد می خوره
اگه اشتباه نکنم برای رفع باگهای بازی باشه درسته ؟؟
lodmixer-911-by-robbie-juce
Look at the boot details of the player who's about to take a free-kick. On the left - default, on the right - with new LOD mixer setting.
f i l e fr o n t . c o m
منبع
سلام.
دو تا سوال دارم.
يک اينکه چجوري ميشه سيستم و کلا تاکتيکهاي يه تيمو براي يه تيم ديگه استفاده کرد؟ (يعني کپي کرد تو يه تيم ديگه.)
و دو هم اينکه (البته اگر ميدونيد) چه باگهايي در اين بازي وجود دارند که ميشه با استفاده از اونها، گل زد؟
درمورد مساله اول من دقیقا متوجه منظور شما نمیشم اما اگه برای یک تیم میخواید اینکار رو بکنید براحتی از توی بخش ادیت میشه اینکار رو انجام داد اما اگه میخواین برای تعداد خاصی از تیمها این عمل رو انجام بدین با برنامه pes editor و یا برنامه هایی از این دست میشه اینکار رو انجام داد شمااگه ممکنه مشکلو واضح تر بیان کنید تا من دقیقا مساله رو روشن کنم .
راستش یک زمانی کار من فقط پیدا کردن باگ توی بازی بود اما خوشبختانه باگ مشخصی که بشه همیشه از اون طریق به گل رسید پیدا نکردم مگه با بازیکنان خاصی بشه اینکار رو کرد مثل سرعت و تکنیک مسی و یا قدرت بدنی بعضی از بازیکنان و یا قدرت شوت زنی یک دسته دیگه از بازیکنان اما من با یک برنامه تمام این موارد رو تا حد زیادی کاهش دادم .
حتما بقیه گیمرها باگهایی پیدا کردن باید ببنید بقیه چی میگن .
master_shz
20-11-2009, 18:15
دوستان قبلا توی pes 2009 در قسمت settings میشد واسه کیبورد یک سری دکمه هایی را تنظیم کرد که با کیبورد بشه مثل joystick دریبل زد
(دکمه ها را طبق عکس انتخاب میکردم و توی بازی در قسمت controller settings تنظیمات را روی تایپ 3 میذاشتم و راحت دریبل میکردم) ولی توی این بازی این قسمت اصلا وجود نداره، حتی تنظیمات نوع شوت زدن و ... هم برداشته شده
آیا راهی برای درست شدنش وجود داره ؟
نه مهدی جان.
این پچ باعث میشه که روی ضربات آزاد زیر استوک و دندونه هاش معلوم باشه.(به استوک بازیکن ضربه آزاد زن نگاه کن.)
یعنی عکس سمت راستی ماله الانه و سمت چپی ماله بعد از نصب پچ.
---
فقط یکی بگه چه جوری اجراش کنم؟
Mehdi.ss
20-11-2009, 18:50
نه مهدی جان.
این پچ باعث میشه که روی ضربات آزاد زیر استوک و دندونه هاش معلوم باشه.(به استوک بازیکن ضربه آزاد زن نگاه کن.)
یعنی عکس سمت راستی ماله الانه و سمت چپی ماله بعد از نصب پچ.
---
فقط یکی بگه چه جوری اجراش کنم؟
ممنون
باید بریزی توی کیت سرور
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم:
من آخرین پچ کنامی با کرکش رو ریختم.
بعد آخرین ورژن کیت سرور رو ریختم.
حالا الان با کیت سرور میخوام پچ بریزم حتی اینستال رو هم میزنم ولی نصب نمیشه پچ ها
لطفا یکی راهنمایی کنه.؟
Honradez
20-11-2009, 19:02
درمورد مساله اول من دقیقا متوجه منظور شما نمیشم اما اگه برای یک تیم میخواید اینکار رو بکنید براحتی از توی بخش ادیت میشه اینکار رو انجام داد اما اگه میخواین برای تعداد خاصی از تیمها این عمل رو انجام بدین با برنامه pes editor و یا برنامه هایی از این دست میشه اینکار رو انجام داد شمااگه ممکنه مشکلو واضح تر بیان کنید تا من دقیقا مساله رو روشن کنم .
راستش یک زمانی کار من فقط پیدا کردن باگ توی بازی بود اما خوشبختانه باگ مشخصی که بشه همیشه از اون طریق به گل رسید پیدا نکردم مگه با بازیکنان خاصی بشه اینکار رو کرد مثل سرعت و تکنیک مسی و یا قدرت بدنی بعضی از بازیکنان و یا قدرت شوت زنی یک دسته دیگه از بازیکنان اما من با یک برنامه تمام این موارد رو تا حد زیادی کاهش دادم .
حتما بقیه گیمرها باگهایی پیدا کردن باید ببنید بقیه چی میگن .
متشکرم.
راستش جواب سوال اولو خودم پيدا کردم. ولي خب اين باعث نميشه که از شما تشکر نکنم.
و سوال دوم، هم از شما ممنونم و هم منتظر پاسخ ديگر دوستان گل.
تندرست باشيد. :8::5:
من به انتقاداتی که گیمرها نسبت به گیم پلی میکنن خیلی توجه میکنم و سعی میکنم راهی برای حل اون مشکلات پیدا کنم خدا رو شکر خیلی از اون مسائل از طریق ویرایش stat ها رفع میشه .
چند روز پیش بهزاد ( fashist ) از یک مساله خیلی ناراحت بود و میگفت یکی از دلایل آسون شدن بازی اینه که با بازیکنانی که قدرت بدنی بالایی دارن راحت میشه خیلی پیشروی کرد من تا الان کمتر به این مساله توجه کرده بودم و احساس میکردم علت اصلی این مساله سرعت بازیکنان اما با توجه به حرف ایشون من بخش قدرت بدنی بازیکنان رو هم تعدیل کردم و الان بازی درگیرانه تر شده و این مشکل هم با ادیت قسمتهای دیگه برطرف شده اما
من دقت کردم کونامی برای اینکه تمایز بازیکنان مختلفو نمایان کنه توی توانایی بعضی از بازیکنان خیلی اغراق کرده و این مساله سبب ایجاد این نوع باگها شده . بعنوان نمونه ما توی دنیای واقعی میبینیم مسی با تکنیک و سرعت عمل بالای خودش توی یک بازی بارها به قلب دفاع حریف میزنه و سازمان دفاعیشونو بهم میریزه توی این بازی هم همینطوره اما بدلیل هوش بسیار پایین مدافعین و عدم پوشش درست میشه توی یک بازی بارها با دروازه بان تک به تک شد.
من دقت کردم توی دنیای واقعی اختلاف تواناییهای بازیکنان خیلی زیاد نیست مثلا در زمینه سرعت یک بازیکن سریع با یک بازیکن معمولی در یک کورس 100 متری کمتر از یک ثانیه اختلاف داره . روی همین حساب من تصمیم گرفتم این اختلافها رو کم کنم .
بعنوان نمونه بازیکنی که سرعتش 98 هست 28 پوینت در دیفالت بازی با یک بازیکنی که سرعت 70 رو داره اختلاف دارن من این اختلافو منطقی تر کردم البته این کار تا حدودی تمایز بازیکنانو کمتر کرده اما به واقعی تر شدن بازی خیلی کمک کرده .
فرمولی که من برای تعدیل این تواناییها در نظر گرفتم به شکل زیره شما هم اگه خواستید میتونید اینکار رو روی ادیت فایلتون اعمال کنید :
افزایش یک واحدی توانایی 97 و 96
افزایش دو واحدی توانایی 95 و 94
افزایش سه واحدی توانایی 93 و 92
.
.
.
افزایش 15 واحدی توانایی 70 به پایین .
با این کار اختلاف بازیکنانی با توانایی 70 و 98 که 28 پوینته به 14 واحد کاهش پیدا میکنه و اختلاف 26 واحدی به 13 واحد و الی آخر .
اما مواردی که باید این تعدیل درشون اعمال بشه شامل اینهاست :
سرعت
شتاب
تکنیک
قدرت بدنی body balance
دقت و سرعت دریبل
قدرت شوت بعد از تعدیل این مورد 20 واحد از این مورد برای تمام بازیکنان رو کم کنید بعنوان نمونه جرارد میشه 77 و الی آخر
اما در مورد دروازه بانها این موارد به همون سبک بالا باید تعدیل بشن :
اگیلیتی یا همون چالاکی
پرش
response
دفاع
مهارت دروازه بانی
و فرم ( این مورد بین 1 تا 8 ) قرار داره .
*hamedkhatar*
20-11-2009, 20:00
سلام
من یه مشکلی با بازی دارم که خیلی عجیب هم هست
این مشکل رو با نسخه های قبلی PES هم داشتم
چرا اکثر مواقع یه خوب بازی میکنه ولی یه سری دیگه بد بازی میکنه
میدونم منظورم رو بد گفتم
مثلا من تیم برزیل رو برمیدارم میبینم که دمشون گرم همه بازی کن ها خیلی قشنگ تاکتیکی و سریع حرکت میکنند و کلی به بهتر بازی کردن ما کمک میکنند
ولی مثلا این بازی رو تموم میکنیم بدون اینکه تنظیماتی رو ما دست کاری کنیم دو باری همون بازی رو شرع میکنیم میبینیم که همون برزیل (مثلا) خیلی عادی دارند بازی میکنند بدون هیچ تکنیکی و با سرعت بسیار کمتری
من این مشکل رو بارها داشتم
حتی خیلی موارد شده سرعت خودم و... کم هست ولی دوستم (دو نفره) خیلی سریع و تاکتیکی هست و یا بلعکس
کسی دلیلی این مشکل رو میدونه؟
آیا کسی با این مشکل مواجه شده؟
ممنون
masoud93
20-11-2009, 20:42
مثلا بازیکن خوبه برزیل کاکا و روبینیو و یه سری مثل اینها هست که ممکن هست تو یه بازی شانست خوب باشه همشون قرمز و نارنجی بیان تو بازی و ممکنه شانست بد باشه و همه بازیکن خوبها سفید و ابی بیان یکی از دلایل این هست.
Mehdi.ss
20-11-2009, 20:52
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم:
من آخرین پچ کنامی با کرکش رو ریختم.
بعد آخرین ورژن کیت سرور رو ریختم.
حالا الان با کیت سرور میخوام پچ بریزم حتی اینستال رو هم میزنم ولی نصب نمیشه پچ ها
لطفا یکی راهنمایی کنه.؟
این فایل رو بریز توی کیت سرور درست میشه
مال من هم اینجوری بود اینستال رو میزدم ولی هیچ تغییری توی بازی ایجاد نمی شد این فایلو ریختم درست شد ولی نمیدونم گزینه های دیگه کیت سرور مثل کم و زیاد کردن سرعت بازی هنوز کار میکنه یانه چون من از سرعت بازی راضیم و اصلا بهش ور نرفتم
اگه میتونی امتحانش کن و خبرشو بده
masoud93
20-11-2009, 20:59
راهنمای استفاده از کیت سرور رو می خواستم.
ArminxXx
20-11-2009, 21:00
دوستان تو جه کردین که روحیه ها تو مد مستر لیگ خیلی بهتر شده نسبت به 2009 منظورم رو نفهمیدین خب توضیح میدم:
مثلا تو ساکر 09 وقتی با یه بازیکن تو یه بازی خوب بازی میکردی و گل میزدی و پاس گل و... طرف بازی بعد روحیش دقیقا از مایل رو بالا یا قرمز رو به بالا به آبی مایل به پایین میرفت ولی اینجا خیلی بهتره نظر شما چیه؟
هامد جون برا منم اینطوری بود تو ساکر09 مثلا با پسرخالم بازی میکردم بازی اول بازیکنای من خیلی سریع حمله میکردن و توپ که لوو میرفت برمیگشتن و همیشه تو اون یازی برتری نفری داشتم ولی بازی بعد با همون تنظیمات با همون روحیه ها تیم من اصلا تو زمین نبود و خوب بازی نمیکردن این بود که میگفتیم نوبتت شروع شد
که منظورمون همون گفته شمادر بالا بود:10:
ArminxXx
20-11-2009, 21:03
راهنمای استفاده از کیت سرور رو می خواستم.
دانلودش که کردی بعد اکسترکت میکنی بعداز اون کپی پیست به پوشه نصب بازی و بعد Instal وبعد از اون دانلود فایلهای اضافی اگر خواستی بعدشم یا علی.
CATALONIA
20-11-2009, 21:15
سلام.
...
نمیشه بهش گفت باگ ولی
من هر وقت از کناره های زمین فرار میکنم و از گوشه ی زمین و نزدیک دروازه شوت میزنم توپ گل میشه
یه چند تا عکس هم ازش میزارم بعدا که متوجه بشی چی میگم
چون شاید یه کم مبهم گفتم
CATALONIA
20-11-2009, 21:36
اینم چند تا عکس از چیزی که گفتم
*hamedkhatar*
20-11-2009, 21:44
مثلا بازیکن خوبه برزیل کاکا و روبینیو و یه سری مثل اینها هست که ممکن هست تو یه بازی شانست خوب باشه همشون قرمز و نارنجی بیان تو بازی و ممکنه شانست بد باشه و همه بازیکن خوبها سفید و ابی بیان یکی از دلایل این هست.
نمیشه کاری کرد که همیشه قرمز و نارنجی بیاند؟
*hamedkhatar*
20-11-2009, 22:01
من الان پچ 1.2 رو دانلود کردم موقع نصب این ارور رو میده
چه کنم؟
aRThaS_08
20-11-2009, 22:05
یه چیزی گذاشته بودید میشد مسترلیگ رو از تاپ پلیر بالاتر برد ! من گذاشتم روی سوپراستار اما بازی خیلی راحت تر شده !!
مشکل چیه؟
من الان پچ 1.2 رو دانلود کردم موقع نصب این ارور رو میده
چه کنم؟
پچ رو بریز تو فولدر بازی و بعد اجرا کن !
*hamedkhatar*
20-11-2009, 22:21
یه چیزی گذاشته بودید میشد مسترلیگ رو از تاپ پلیر بالاتر برد ! من گذاشتم روی سوپراستار اما بازی خیلی راحت تر شده !!
مشکل چیه؟
پچ رو بریز تو فولدر بازی و بعد اجرا کن !
این کار رو هم کرده بودم بازم همین ارور رو میده
چه کنم؟
Mehdi.ss
20-11-2009, 22:41
این کار رو هم کرده بودم بازم همین ارور رو میده
چه کنم؟
فکر کنم باید بازی رو توی درایو ویندوز نصب کنی تا دیگه این ارورو نده
تو این آدرس
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
Mehdi.ss
21-11-2009, 02:16
این پچ تیمهای استقلال و پیروزی رو داره
اینم چندتا عکس از این پچ
این فایل رو بریز توی کیت سرور درست میشه
مال من هم اینجوری بود اینستال رو میزدم ولی هیچ تغییری توی بازی ایجاد نمی شد این فایلو ریختم درست شد ولی نمیدونم گزینه های دیگه کیت سرور مثل کم و زیاد کردن سرعت بازی هنوز کار میکنه یانه چون من از سرعت بازی راضیم و اصلا بهش ور نرفتم
اگه میتونی امتحانش کن و خبرشو بده
مهدی جان ممنون ولی کار نکرد.!!
راستی اینی که من دانلود کردم یه فایل text بود و ریختم تو کیت سرور جایی که اشتباه نکردم؟
scorpion818
21-11-2009, 09:54
یه خبر خیلی عالی:
بالاخره Update رسمی Konami سه شنبه 24 نوامبر منتشر می شه.
منبع و اطلاعات بیشتر:
dverbame
21-11-2009, 10:47
دوستان مثله اینکه قرار نیست پست بنده تایید بشه؟
اقا بنده گفتم.که من sm patch 2.9 جدید رو دانلود کردمو نصب هم کردم .مشکلی هم ندارم.اما اسم بازیکنا و score board ها برای اعلام نتایج زشتر شدن.چه شکلی میشه هم پچ نصب باشه هم .اون زیر اسم بازی کنا و اعلام نتایج همون سیاه یا به عبارتی aeroبتشه؟
ممنون
ali_pes2008
21-11-2009, 10:47
سلام به همگی
انگار این کیت سرور جدید که اومده مشکل داره من گرفتم و نصب کردم وقتی میرم توی بازی اولین بازی که انجام میدم توی بازی گزارشگر نیمه ی اول و اصلا حرف نمیزنه ،مشکل از بازیه من یا کیت سرور ؟
shahi666
21-11-2009, 11:23
دوستان این کاره جریان این چیه :
Teams Manager for PES 2010 Announced
ali_pes2008
21-11-2009, 12:11
سلام به همگی
انگار این کیت سرور جدید که اومده مشکل داره من گرفتم و نصب کردم وقتی میرم توی بازی اولین بازی که انجام میدم توی بازی گزارشگر نیمه ی اول و اصلا حرف نمیزنه ،مشکل از بازیه من یا کیت سرور ؟
دلیلش و فهمیدم
من یک بازیکن توی قسمت افسانه شدن ساختم بعد اون بازیکن و آوردم توی مسترلیگ بعد توی بازی هر وقت توپ به این بازیکن میرسید گزارشگر دیگه حرف نمی زد :18:
مشکل از کیت سرور نبود:11:
:10: :10:
Mehdi.ss
21-11-2009, 12:27
مهدی جان ممنون ولی کار نکرد.!!
راستی اینی که من دانلود کردم یه فایل text بود و ریختم تو کیت سرور جایی که اشتباه نکردم؟
درسته باید بریزی تو کیت سرور ولی برای من داره کار میکنه
توی همون کیت سرور 9.10 یه فایل txt با این نام هست(config-sample) که از نسخه 3 به بعد به جای (config) اومده
شما توی کیت سرور (config-sample) رو به (config) تغییر نام بده درست میشه شاید اون فایلی که من دادم خراب بوده
دوستان مثله اینکه قرار نیست پست بنده تایید بشه؟
اقا بنده گفتم.که من sm patch 2.9 جدید رو دانلود کردمو نصب هم کردم .مشکلی هم ندارم.اما اسم بازیکنا و score board ها برای اعلام نتایج زشتر شدن.چه شکلی میشه هم پچ نصب باشه هم .اون زیر اسم بازی کنا و اعلام نتایج همون سیاه یا به عبارتی aeroبتشه؟
ممنون
شما این فایلها رو 164 . 168 . 169 . 170 از کیت سرور از پوشه dt06.img و54 رو از پوشه dt05_e.img پاک کن فکر کنم درست بشه
masoud93
21-11-2009, 16:31
چرا میشه تو abiliti بازیکن سه تا از مشخصاتهای بازیکن هستن که تا 8 بیشتر نمیشن اولی رو بکن 8 دیگه 90 درصد بازیها قرمز و نارنجی میاد بازیکن :8:
CATALONIA
21-11-2009, 16:34
دوستان عزیز
چطوری میشه بازی رو آنلاین بازی کرد
یعنی چطوری میشه من توی یه شهر با دوستم توی یه شهر دیگه همزمان بازی کنیم
تو قسنت انلاین بازی هم رفتم ولی اصلا وصل نشد در حالی که من به اینترنت وصل بودم
ممنون
masoud93
21-11-2009, 16:37
مثلا من یه توپ داونلود کردم چجوری با کیت سرور بیارمش تو بازی.
فایلش رو کپی کن توی dt0b.img کیت سرور.
khaniyan
21-11-2009, 17:21
خیلی حیاتیه
اگه دیربشه کارازکارمیگذره
ادرس فایلی که باش میشه بازیکنت بیش از 95 قدرت بگیره
چرا میشه !
وارد قسمت OTIONS شوید و طبق عکس زیر عمل کنید :
dverbame
21-11-2009, 18:15
درسته باید بریزی تو کیت سرور ولی برای من داره کار میکنه
توی همون کیت سرور 9.10 یه فایل txt با این نام هست(config-sample) که از نسخه 3 به بعد به جای (config) اومده
شما توی کیت سرور (config-sample) رو به (config) تغییر نام بده درست میشه شاید اون فایلی که من دادم خراب بوده
شما این فایلها رو 164 . 168 . 169 . 170 از کیت سرور از پوشه dt06.img و54 رو از پوشه dt05_e.img پاک کن فکر کنم درست بشه
دوست عزیز اون فایلایی که گفتی برداشتم.حالا دیگه بازی کرش میشه و بیرون میندازه.
بازی رو پاک و دوباره نصبم کردم.دیگه حتی بی پچم نمیتونم بازی کنم.
همون قسمتی که میخواد پرچم تیما رو نشون بده میندازتم بیرون.
کمک کنید لطفا.:41:
Honradez
21-11-2009, 19:12
نمیشه بهش گفت باگ ولی
من هر وقت از کناره های زمین فرار میکنم و از گوشه ی زمین و نزدیک دروازه شوت میزنم توپ گل میشه
یه چند تا عکس هم ازش میزارم بعدا که متوجه بشی چی میگم
چون شاید یه کم مبهم گفتم
مرسي. راه حل جالبي بود. البته من قبلا هم تا حدودي متوجه اين باگ PES 2010 شده بودم - که از گوشهها بصورت عمودي ميشه راحت حمله کني - ولي تابحال بهش توجه نميکردم. و ممنونم که شما گفتيدش. (چيز جالب ديگهاي هم که هست، اينکه که FIFA 07 هم دقيقا همين باگ را - البته خيلي شديدتر - داشت.)
يه راهنمايي ديگه هم خودم ميکنم:
گرچه ميدونم اين بيشتر به سبک بازي هرکسي بستگي داره، ولي نحوۀ بازي بارسلونا خيلي کامل و ايدهآله (اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و ادامهاش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])). حالا نکته اينجاست که ميشه (با استفاده از Data Management) نحوۀ بازي اين تيمو بطور کامل براي بقيۀ تيمها پياده کرد؛ و عالي هم جواب ميده.
شاد باشيد. :10:
سلام دوستان.
جدیدترین پچ کدومه؟ کمک کنید؟
CATALONIA
21-11-2009, 19:39
سلام دوستان.
جدیدترین پچ کدومه؟ کمک کنید؟
جدید ترین پچ اینه
farshad_pes9
21-11-2009, 19:40
سلام دوستان.لطفا سریع جواب مارو بدین.اول اینکه وقتی آپشن فایلو میریزم لباس لیگ اینگیلیس چرا اونجوری میشه و دوم چطور میشه کاری کرد مثل pes9 توی مستر لیگ نقل و انتقالات کم انجام بشه؟
CATALONIA
21-11-2009, 20:19
دوستان عزیز
چطوری میشه بازی رو آنلاین بازی کرد
یعنی چطوری میشه من توی یه شهر با دوستم توی یه شهر دیگه همزمان بازی کنیم
تو قسنت انلاین بازی هم رفتم ولی اصلا وصل نشد در حالی که من به اینترنت وصل بودم
ممنون
خواهشا
یکی از دوستان جواب بده خیلی فوریه
Mehdi.ss
21-11-2009, 20:57
دوست عزیز اون فایلایی که گفتی برداشتم.حالا دیگه بازی کرش میشه و بیرون میندازه.
بازی رو پاک و دوباره نصبم کردم.دیگه حتی بی پچم نمیتونم بازی کنم.
همون قسمتی که میخواد پرچم تیما رو نشون بده میندازتم بیرون.
کمک کنید لطفا.:41:
همون فایلی که ریختی رو پاکش کن اگه درست نشه مشکل از اون فایل نیست
Spaniuly
21-11-2009, 21:44
خواهشا
یکی از دوستان جواب بده خیلی فوریه
شهاب جان باید اولا سریال نامبر اورجینال داشته باشی بعدشم باید اکانت باز کنی همون کونامی آیدی اینا البته باز کردن و گرفتن کونامی آیدی کاری نداره چیزی که مشکل سازه داشت سریال نامبر اورجیناله و البته سرعت حداقل 512 یا 1 مگ
CATALONIA
21-11-2009, 22:05
شهاب جان باید اولا سریال نامبر اورجینال داشته باشی بعدشم باید اکانت باز کنی همون کونامی آیدی اینا البته باز کردن و گرفتن کونامی آیدی کاری نداره چیزی که مشکل سازه داشت سریال نامبر اورجیناله و البته سرعت حداقل 512 یا 1 مگ
یعنی باید فعلا قیدشو زد ؟؟
مي توني 50 هزار بدي بازي اورجينال بخري :41:
Mohammad King
22-11-2009, 00:06
سلام
دوستا شما میتونید با کیبود توی این بازی تکنیک بزنید؟ دریپل کنی؟
pishoolii
22-11-2009, 00:30
سلام
دوستا شما میتونید با کیبود توی این بازی تکنیک بزنید؟ دریپل کنی؟
آره مییشه اما خیلی سخت تر از جو استییک اجرا میشه ، به ریسکش نمی ارزه چون اگه نگییره تووپ و موقعیت رو هم از دس میدیی!
danial_crazy
22-11-2009, 00:41
آقا چرا این بازیکنای تیم ملی ایران اینجورین :دی
Talar2009
22-11-2009, 01:31
دوستان من pes editor 2010 رو به جهت اینکه یکسری از آیتم های بازیکنان رو تغییر بدم دانلود کردم ، اما بعد از اجرا متأسفانه با پیغام زیر روبرو میشم ،
editor.exe-application error
the applicatin faield to initiailze properly (0*c0000135).clich on ok to terminate the application
علت اینکه pes editor2010 اجرا نمیشه و این پیغام رو میده رو میدونید چیه ؟
mojtaba_tanha
22-11-2009, 08:47
اونایی که از پچ گیم اکسس استفاده میکنن.پچش اومده!
سلام
من فیسی رو دانلود کردم ولی نمیدونم شماره فیس دانلود شده چنده باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
fouladiali
22-11-2009, 10:03
جدیدترین نسخه ی پچ PESEdit هم اومد:
توجه: بعد از نصب پچ، فایل زیر را دانلود کنید. بعد از دانلود اون را در محل نصب بازی کپی و قبل از وارد شدن به بازی اجرا کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته ی مهم: اگر می خواهید BAL بازی کنید، فایل unnamed_6.bin را از پوشه ی dt04.img پاک کنید.
fouladiali
22-11-2009, 10:04
سلام
من فیسی رو دانلود کردم ولی نمیدونم شماره فیس دانلود شده چنده باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
فیس چه بازیکنی را دانلود کردین؟
linkin_park
22-11-2009, 10:41
آقا کسی میتونه لینک آپشن فایل خالی از پچ SM ورژن 2.9 بذاره ... توش Serie B داره و بد جوری نیاز دارم بهش ...
چند وقت پیش یکی از سایتهای به اصطلاح معتبر بازی توی نقدی که از این بازی کرده بود به نکته ای اشاره کرده بود که واقعا حیرت انگیز بود البته من زیاد تعجب نکردم چون به نوع نقدهای آبکلی این سایتها عادت دارم .
منتقد حرفه ای اون سایت نوشته بود تاکتیکهاو برنامه هایی که کونامی امسال به بازی اضافه کرده همش حرفه . این یکی از دلایلیه که من میگم این سایتها فقط میخوان ستون نقدشون پر بشه و از یک کاربر عادی هم کمتر از جریانات بازی اطلاع دارن .
حالا من اینجا برای همه روشن میکنم که حرف این منتقدان به اصطلاح کارشناس مهملی بیش نیست .من به دلایلی ابتدا کارمو با کارتها شروع میکنم و به مرور مطالب جدیدتری رو اضافه میکنم .من قبلا توی یک پست بصورت مجزا تمام کارتها رو شرح داده بودم و حالا مصادیق اونها رو ارائه میدم و شما خواهید دید این بازی در زمینه شبیه سازی رفتار بازیکنان ( individuality ) براساس دنیای واقعی فوتبال نکات بسیار برجسته ای داره که تا الان توی هیچ بازی کامپیوتری فوتبال دیده نشده و این مساله هست که به بازی روح بخشیده و اونو از حالت رباتیک و خشک یک بازی صرفا کامپیوتری خارج کرده .
اینو قبل از هر چیزی متذکر بشم که رفتارها و حرکات خاص یک بازیکن در طی یک بازی نود دقیقه ای ممکنه فقط چند بار اتفاق بیفته پس نباید انتظار داشته باشیم در یک بازی 10 دقیقه ای که ما انجام میدیم بارها شاهد این رفتارها باشیم .
اولین کارت مربوط میشه به حرکت رو به جلوی بعضی از مدافعین معروف دنیا از جمله معروفترین اونها میشه به لوسیو مدافع سابق تیم بایرن مونیخ و حال حاظر تیم اینتر میلان اشاره کرد .
اگه شما به حرکات این بازیکن در تیم اینتر میلان و بایرن مونیخ دقت کرده باشید متوجه میشید این بازیکن گاها با حرکات روبه جلوی خودش تا یک سوم زمین حریف پیشروی میکنه فکر میکنم خاطرات حرکات این بازیکن براتون زنده شد .کونامی با ابتکار عمل خودش با اختصاص کارتی این رفتار رو در این بازیکن و بازیکنان بزرگی از این دست شبیه سازی کرده توی فایل های زیر که سیوی از حرکات این بازیکنه میتونید این رفتار رو به عینه ببینید ( هر فایل حدود 650 کیلو بایته ) :
نمونه ای دیگه اینبار از مارکز مدافع تیم بارسلون :
اگه ما یک نگاهی به حوزه حرکتی این بازیکن در بازی بندازیم میبینیم که آمار هم این نوع حرکت رو تایید میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تصاویر زیر دامنه حرکتی مدافعینی هم پست این بازیکن رو میبینید که دارای دامنه حرکتی متفاوتی هستند :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت بعدی مربوط میشه به بازیکنان تکنیکی با خصوصیاتی که مسی ازش بهره میبره . فکر نمیکنم لازم باشه درمورد نابغه تیم بارسلون توضیح بدم و حتما همگی با سبک بازیش آشنا هستید حرکات مورب از جناحین و نفوذ سریع و برق آسا به عمق و یا تخریب سازمان دفاعی حریف از طریق حرکات تکنیکی ریز و سریع از جمله خصوصیات این بازیکنه . کونامی با اختصاص کارتهایی خصوصیات این بازیکن بزرگ رو شبیه سازی کرده فایلهای زیر نمونه ای از حرکات این بازیکن بزرگ رو به تصویر میکشه :
و آماری که در زیر میبینید هم موید این مسالست که این بازیکن خیلی بیشتر از بقیه بازیکنان با توپ حرکت میکنه البته شما میتونید در پایان بازی با مقایسه آمار این بازیکن با بقیه بازیکنان خودتون این مساله رو ببینید .
کارت بعدی مربوط میشه به سانترهای عمقی آندره پیرلو هافبک توانمند تیم میلان ایتالیا . حتما بارها شما توی بازیهایی ایتالیا و همینطور باشگاه میلان شاهد سانترهای عمقی و دقیقی که این بازیکن برای مهاجمین ارسال میکنه بودید این خصوصیت بارز این بازیکن رو میشه توی بازی بوضوح دید نمونه های زیر بخشی از این رفتار رو به نمایش در میاره :
کارت بعدی مربوط میشه به حرکت اورلب بعضی از بکهای کناری مطرح دنیا از جمله اونها میشه به آلوزبرزیلی در تیم بارسلون اشاره کرد . حتما بارها شاهد نفوذهای این بازیکن از کنارهای زمین به منظور پوشش – شوت زنی - ارسال سانتر و اهداف دیگه بوده اید . من نمونه هایی از این رفتار رو تصویر برداری کردم که میتونید در فایلهای زیر مشاهده کنید :
در بعضی از کارتها کونامی تواناییهای برخی از بازیکنان از جمله توانایی شوت زنی از مسافت دور – پرتابهای بلند و موارد دیگه رو شبیه سازی کرده نمونه های زیر مربوط میشه به توانایی بازیکنانی از جمله کرگر و مایکن بازیکنان تیمهای تیم لیورپول و اینتر ایتالیا در پرتابهای بلند اوت و فایل سوم مربوط میشه به توانایی استفاده از خارج پا برای ضربه زدن به توپ توسط مسی :
از جمله موارد دیگه ای که توی این بازی شبیه سازی شده شوتزنی های زیاد بعضی از بازیکنان در طی یک مسابقست من یک نمونه از اونها رو به روایت آمار در زیر آوردم اگه شما آمار بازیکنان رو بعد از اتمام مسابقه نگاه کنید میبینید تعداد شوتهایی که این قبیل بازیکنان در طی مسابقه میزنند به مراتب بیشتر از بقیه بازیکنانه بعنوان نمونه من بعد از 4-5 بازی 10 دقیقه ای مشاهده کردم بطور متوسط از هر 7 شوتی که بازیکنان به سمت دروازه زدن 3 یا 4 موردش مربوط میشه به اتوئو در صورتیکه شما این آمار رو در مورد بقیه مهاجمین به مراتب کمتر میبینید :
و اما کارت بعدی مربوط میشه به حرکات سریع و رو به جلوی بعضی از هافبکهای دنیای فوتبال یکی از نمونه های بارز این رفتار رو میشه در جرارد هافبک قدرتمند تیم لیورپول مشاهده کرد . این بازیکن با هوش با تشخیص فرصت مناسب و البته از قبل تمرین شده به سرعت خودشو از میانه زمین به پشت محوطه جریمه حریف میرسونه و بازیکنان صاحب توپ اقدام به ارسال توپ برای این بازیکن میکنند ( البته اگه چنین امکانی برای بازیکن صاحب توپ فراهم باشه )
مورد بعد مربوط میشه به پوشش عمقی دفاع توسط بازیکنانی خاص از جمله پویول و آبیدال در تیم بارسلون . این بازیکنان در زمانیکه تیم بصورت گروهی دست به حمله میزنه با توقف در نیمه خودی اقدام به پوشش هافبکها میکنند تا تیم اسیر ضد حملات نشه . اما همونطوریکه قبلا گفتیم بازیکنانی هم پست این بازیکنان ممکنه رفتار دیگه ای از خودشون بروز بدن از جمله اونها لوسیو در اینتر و مارکز در همین تیم بارسلون شما توی فایل دوم این اختلاف رفتار رو بخوبی میتونید مشاهده کنید :
و در فایل زیر علاوه بر مواردی بالا حرکت آنچور من که مختص بعضی از هافبکهای دفاعی از جمله یحیی تورست رو مشاهده کنید همونطوریکه قبلا گفته بودیم آنچور من با قرار گرفتن در جلوی مدافعین تیم و عدم نفوذ به یک سوم حریف به مدافعین تیم کمک میکنه تا پوششی مناسبی رو برای هافبکهای تیم ایجاد کنه :
مورد بعد مربوط میشه به درگیری زیاد بعضی از هافبکها که این خصوصیت رو میشه در بازیکنی مثل گتوزو و بشکل ضعیف تر در ماسچرانو مشاهده کرد من نمونه هایی از این رفتار رو در فایلهای زیر ارائه دادم طبیعتا بازیکنانی که بیشتر در بازی درگیر میشند توپهای بیشتری رو هم میتونن تصاحب کنن آمار پایان بازی این مساله رو تایید میکنه یک نمونه از این آمار رو در زیر میبینید ( البته ممکنه بدلایل مختلف از جمله سبک بازی گیمر همیشه آمار تصاحب توپ توسط این بازیکنان بیشتر از بقیه نباشه اما عموما این جریان اتفاق میفته :
و اما کارت بعدی مربوط میشه به حرکت معروف " گل پوچر " Goal Poacher که بازیکنانی از جمله اینزاگی , اوون و در گذشته مولر و .... به این رفتار مشهور بوده و هستند . بصورت خلاصه باید بگم این دسته از مهاجمین با زیرکی و البته سرعت عمل بالایی که دارند میتونن خودشون رو از کمند مدافعینی که با این بازیکنان شانه به شانه حرکت میکنند رها کنند و خودشونو با دروازه بان تک به تک کنند از جمله این بازیکنان میشه با فرناندو تورس مهاجم تیز هوش و توانای تیم لیور پول اشاره کرد . در فایلهای زیر این نوع رفتار رو به خوبی مشاهده میکنید . البته تورس با داشتن کارت توانایی تمام کنندگی در موقعیتهای تک به تک بیشتر این فرصتها رو تبدیل به گل میکنه که این رفتار هم از خصوصیات بارز این بازیکنه :
البته کارتهایی دیگه هم در بازی وجود داره که من فرصت سیو کردن اونها رو نداشتم و البته بعضی از رفتارهایی که در بعضی از کارتها تشریح شده کمتر در بازی اتفاق میفته مثل حرکت تالیزمن ژاوی در بارسلون و همینطور حرکت ایستادن و سانتر کوتاه - سریع و دقیق رونالدینیو در بعضی از صحنه های بازی . نمیدونم دقیقا متوجه شدید چه حرکتیو میگم یا نه یک نمونه از اون رو توی این فایل میشه دید البته همونطوریکه گفتم این حرکت توی بازی خیلی کم اتفاق میفته:
Mohammad King
22-11-2009, 11:32
من هر کاری میکنم نمیتونم برم گل بزنم اگرم بزنم به زور با سانت گل میزنم؟
چه کار کنم؟:41:
فیس چه بازیکنی را دانلود کردین؟
فیس benzema رو دانلود کردم و ریختم تو کیت سرور ولی عوض نمیشه
mohsensoft
22-11-2009, 12:17
این همون پچ اصلی هست که ارائه میده؟
جناب krauser با این چیکار کنیم؟
شما میخوای ادیتش کنی؟
دوستان من pes editor 2010 رو به جهت اینکه یکسری از آیتم های بازیکنان رو تغییر بدم دانلود کردم ، اما بعد از اجرا متأسفانه با پیغام زیر روبرو میشم ،
editor.exe-application error
the applicatin faield to initiailze properly (0*c0000135).clich on ok to terminate the application
علت اینکه pes editor2010 اجرا نمیشه و این پیغام رو میده رو میدونید چیه ؟
شما توجهی به این مورد کردی ؟
requirements:
1. installed .NET Framework (at least version 2.0)
fouladiali
22-11-2009, 12:38
دقت کنید که فیس Benzema فایل unnamed_659 باشه.
ali_pes2008
22-11-2009, 12:38
شما باید با این برنامه PES2010_EDIT.bin باز کنی و ببینی شماره فیس این بازیکن چنده
دوستان این کاره جریان این چیه :
Teams Manager for PES 2010 Announced
برنامه خیلی جالبیه من الان صفحات قبل تاپیکو خوندم میبینم دوستان چیزای جالبی پست کردن ممنون دوست عزیز .
توی توضیحات این برنامه نوشته شده شما میتونید با این برنامه تیمهای جدیدی به بازی اضافه کنید , id بهشون اختصاص بدید , اونها رو لایسنس کنید , لیگ تشکیل بدید و تیمها رو به کشورها و حتی قاره های خاصی اختصاص بدید .
از قرار معلوم طراح خوش فکر این برنامه از اسلاتهایی که کمتر استفاده میشه برای این منظور استفاده کرده .
hobgoblin
22-11-2009, 13:33
[QUOTE=4039;4423308][RIGHT]چند وقت پیش یکی از سایتهای به اصطلاح معتبر بازی توی نقدی که از این بازی کرده بود به نکته ای اشاره کرده بود که واقعا حیرت انگیز بود البته من زیاد تعجب نکردم چون به نوع نقدهای آبکلی این سایتها عادت دارم ....
حسين جان ممنون
واقعا از مواردي كه عنوان كردي لذت بردم
اين چيزي بود كه در مورد اين بازي خيلي بهش توجه كرده بودم
ما رو از وجودت تو اين تاپيك بي بهره نذار. دمت گرم
Talar2009
22-11-2009, 13:47
شما توجهی به این مورد کردی ؟
requirements:
1. installed .NET Framework (at least version 2.0)
حسین جان ممنون از راهنماییت ،به طور کل این یه مورد رو فراموش کرده بودم ،مشکل حل شد.
دارم تلاش میکنم با ادیت کردن یه سری از آیتم ها ،گیم پلی رو به شکل کاملا" دلخواه خودم در بیارم ،فایل اسپید رو میخوان رو 0.95 بگذارم ،ولی سرعت پاسهاشون باز هم زیاده و میخوام کاهشش بدم ،البته نه به اندازه ای که توپ پله کنه ،با حساب و کتاب می خوام اقدام به این کار بکنم، البته فایل اسپید رو روی درجات کمتر هم گذاشتم ، سرعت پاسها بدون مشکل میشه ولی به موازات اون ،زمان پاسخ دهی هم افزایش پیدا میکنه و نتیجتا" کنترلمون رو بازیکنان کم میشه و حرکاتشون از دست گیمر به مقدر خیلی کم خارج میشه ،البته این قضیه سلیقه ای هست و ممکنه سایرین یه همچین نظری رو نداشته باشن،من جمله خود شما که علاقمند به افزایش زمان پسخ دهی هستید ،
به هر جهت من تصمیم گرفتم فایل سرعت رو بر روی 0.95 بگذارم و سرعت پاسها رو تا اونجایی که توپ پله نکه کاهش بدم،که البته به نتایج خوبی هم در این مورد رسیدم ،ولی هنوزم که هنوزه با مشکل دروازبانی و عملکرد ضعیفشون دست و پنجه نرم میکنم.
راستی مطلبت در مورد کارتهای بازیکنان فوق العاده آموزنده بود
موید باشید
fouladiali
22-11-2009, 13:59
این هم آپدیت پچ PESEdit که با دانلود اون، مشکلاتی که این پچ در BAL و ML داشت؛ حل میشه:
حسین جان ممنون از راهنماییت ،به طور کل این یه مورد رو فراموش کرده بودم ،مشکل حل شد.
دارم تلاش میکنم با ادیت کردن یه سری از آیتم ها ،گیم پلی رو به شکل کاملا" دلخواه خودم در بیارم ،فایل اسپید رو میخوان رو 0.95 بگذارم ،ولی سرعت پاسهاشون باز هم زیاده و میخوام کاهشش بدم ،البته نه به اندازه ای که توپ پله کنه ،با حساب و کتاب می خوام اقدام به این کار بکنم، البته فایل اسپید رو روی درجات کمتر هم گذاشتم ، سرعت پاسها بدون مشکل میشه ولی به موازات اون ،زمان پاسخ دهی هم افزایش پیدا میکنه و نتیجتا" کنترلمون رو بازیکنان کم میشه و حرکاتشون از دست گیمر به مقدر خیلی کم خارج میشه ،البته این قضیه سلیقه ای هست و ممکنه سایرین یه همچین نظری رو نداشته باشن،من جمله خود شما که علاقمند به افزایش زمان پسخ دهی هستید ،
به هر جهت من تصمیم گرفتم فایل سرعت رو بر روی 0.95 بگذارم و سرعت پاسها رو تا اونجایی که توپ پله نکه کاهش بدم،که البته به نتایج خوبی هم در این مورد رسیدم ،ولی هنوزم که هنوزه با مشکل دروازبانی و عملکرد ضعیفشون دست و پنجه نرم میکنم.
راستی مطلبت در مورد کارتهای بازیکنان فوق العاده آموزنده بود
موید باشید
در مورد پاسها اگه سرعتشونو میشد یک کم کمتر کرد واقعا عالی میشد اما کمتر از 65 توپ پله میکنه من قبلا امتحان کردم . اگه سرعت پاسها کمتر میشد گل زدن هم خیلی سخت میشد چون زمانیکه شما پاس میدی بدلیل سرعت کم توپ بازیکن حریف میتونه زودتر توپو قطع کنه و اینجوری خیلی از پاسها به بازیکن خودی نمیرسه البته نمیشه گفت این وضعیت طبیعیه اما برای سخت کردن بازی راهکار بدی نیست . من که به این قسمت دست نزدم چون بنظرم با کاهش سرعت کلی بازی سرعت پاسها هم نسبتا نرمال شده .در مورد دروازه بان هم که باید گفت طراحی یک دروازه بان کم اشتباه و بدون باگ تقریبا غیر ممکنه حتی با تعداد زیادی برنامه نویس و مهندس نرم افزار شما اگه به عملکرد دروازه بان توی فیفا هم نگاه کنی میبینی اونجا هم دروازه بانها کارهای عجیب کم انجام نمیدن . علتشم گستردگی متغیرها و حالات مختلفه که برای دروازه بان تعریف نشده بحثش مفصله اگه فرصتی پیش اومد در مورد این مساله بیشتر صحبت میکنیم .
اگه خواستین ادیت فایلتون رو ویرایش کنید بد نیست به این مواردی که توی محتوای مخفی نوشتم یک نگاهی بندازید . در ضمن بعد از سیو کرد تغییرات حتما توی جدول آمار توانایی بازیکنان توی این برنامه چک کنید که تغییرات اعمال شده یا نه چون بعضی از وقتا تغییرات سیو نمیشه .
من به انتقاداتی که گیمرها نسبت به گیم پلی میکنن خیلی توجه میکنم و سعی میکنم راهی برای حل اون مشکلات پیدا کنم خدا رو شکر خیلی از اون مسائل از طریق ویرایش stat ها رفع میشه .
چند روز پیش بهزاد ( fashist ) از یک مساله خیلی ناراحت بود و میگفت یکی از دلایل آسون شدن بازی اینه که با بازیکنانی که قدرت بدنی بالایی دارن راحت میشه خیلی پیشروی کرد من تا الان کمتر به این مساله توجه کرده بودم و احساس میکردم علت اصلی این مساله سرعت بازیکنان اما با توجه به حرف ایشون من بخش قدرت بدنی بازیکنان رو هم تعدیل کردم و الان بازی درگیرانه تر شده و این مشکل هم با ادیت قسمتهای دیگه برطرف شده اما
من دقت کردم کونامی برای اینکه تمایز بازیکنان مختلفو نمایان کنه توی توانایی بعضی از بازیکنان خیلی اغراق کرده و این مساله سبب ایجاد این نوع باگها شده . بعنوان نمونه ما توی دنیای واقعی میبینیم مسی با تکنیک و سرعت عمل بالای خودش توی یک بازی بارها به قلب دفاع حریف میزنه و سازمان دفاعیشونو بهم میریزه توی این بازی هم همینطوره اما بدلیل هوش بسیار پایین مدافعین و عدم پوشش درست میشه توی یک بازی بارها با دروازه بان تک به تک شد.
من دقت کردم توی دنیای واقعی اختلاف تواناییهای بازیکنان خیلی زیاد نیست مثلا در زمینه سرعت یک بازیکن سریع با یک بازیکن معمولی در یک کورس 100 متری کمتر از یک ثانیه اختلاف داره . روی همین حساب من تصمیم گرفتم این اختلافها رو کم کنم .
بعنوان نمونه بازیکنی که سرعتش 98 هست 28 پوینت در دیفالت بازی با یک بازیکنی که سرعت 70 رو داره اختلاف دارن من این اختلافو منطقی تر کردم البته این کار تا حدودی تمایز بازیکنانو کمتر کرده اما به واقعی تر شدن بازی خیلی کمک کرده .
فرمولی که من برای تعدیل این تواناییها در نظر گرفتم به شکل زیره شما هم اگه خواستید میتونید اینکار رو روی ادیت فایلتون اعمال کنید :
افزایش یک واحدی توانایی 97 و 96
افزایش دو واحدی توانایی 95 و 94
افزایش سه واحدی توانایی 93 و 92
.
.
.
افزایش 15 واحدی توانایی 70 به پایین .
با این کار اختلاف بازیکنانی با توانایی 70 و 98 که 28 پوینته به 14 واحد کاهش پیدا میکنه و اختلاف 26 واحدی به 13 واحد و الی آخر .
اما مواردی که باید این تعدیل درشون اعمال بشه شامل اینهاست :
سرعت
شتاب
تکنیک
قدرت بدنی body balance
دقت و سرعت دریبل
قدرت شوت بعد از تعدیل این مورد 20 واحد از این مورد برای تمام بازیکنان رو کم کنید بعنوان نمونه جرارد میشه 77 و الی آخر
اما در مورد دروازه بانها این موارد به همون سبک بالا باید تعدیل بشن :
اگیلیتی یا همون چالاکی
پرش
response
دفاع
مهارت دروازه بانی
و فرم ( این مورد بین 1 تا 8 ) قرار داره .
Spaniuly
22-11-2009, 14:55
یعنی باید فعلا قیدشو زد ؟؟
پارسال هم زدیم با محمود کلی ور رفتیم تاپیک زدیم نشد که نشد هر کی هم که می تونست وارد لابی بشه به دلیل سرعت کم و فاصله زیاد تا سرور دچار افت پینگ میشد بعدش لگ و در نهایت شوت می شود بیرون
مي توني 50 هزار بدي بازي اورجينال بخري :41:
و کلی پول بابت آبونه اینترنت پرسرعت 512 یا 1 مگ
این همون پچ اصلی هست که ارائه میده؟
جناب krauser با این چیکار کنیم؟
شما میخوای ادیتش کنی؟
نه من پچی رو ویرایش نمی کنم با استفاده از کیت سرور یه پچ می سازم که موارد لایسنس نشده رو اصلاح کنه
shahi666
22-11-2009, 16:30
یک پک 24 تایی از جدید ترین کفش ها ، بسیار زیبا
SIZE: 4.57 Mb
f i l e f r o n t
Talar2009
22-11-2009, 16:54
در مورد پاسها اگه سرعتشونو میشد یک کم کمتر کرد واقعا عالی میشد اما کمتر از 65 توپ پله میکنه من قبلا امتحان کردم . اگه سرعت پاسها کمتر میشد گل زدن هم خیلی سخت میشد چون زمانیکه شما پاس میدی بدلیل سرعت کم توپ بازیکن حریف میتونه زودتر توپو قطع کنه و اینجوری خیلی از پاسها به بازیکن خودی نمیرسه البته نمیشه گفت این وضعیت طبیعیه اما برای سخت کردن بازی راهکار بدی نیست . من که به این قسمت دست نزدم چون بنظرم با کاهش سرعت کلی بازی سرعت پاسها هم نسبتا نرمال شده .در مورد دروازه بان هم که باید گفت طراحی یک دروازه بان کم اشتباه و بدون باگ تقریبا غیر ممکنه حتی با تعداد زیادی برنامه نویس و مهندس نرم افزار شما اگه به عملکرد دروازه بان توی فیفا هم نگاه کنی میبینی اونجا هم دروازه بانها کارهای عجیب کم انجام نمیدن . علتشم گستردگی متغیرها و حالات مختلفه که برای دروازه بان تعریف نشده بحثش مفصله اگه فرصتی پیش اومد در مورد این مساله بیشتر صحبت میکنیم .
اگه خواستین ادیت فایلتون رو ویرایش کنید بد نیست به این مواردی که توی محتوای مخفی نوشتم یک نگاهی بندازید . در ضمن بعد از سیو کرد تغییرات حتما توی جدول آمار توانایی بازیکنان توی این برنامه چک کنید که تغییرات اعمال شده یا نه چون بعضی از وقتا تغییرات سیو نمیشه .
خوب حسین جان من ادیت ها رو صورت دادم و یه نتیجه فوق العاده گرفتم.
این موارد رو اعمال کردم ،
اگه خاطرت باشه فایل ادیت خودم رو برات آپلود کردم و شما محبت کردی و روی ادیت من ،تغییراتی رو اعمال کردی که شامل کاهش قدرت شوت ها و ارتقاء عملکرد دروازبانها بود.
حالا من تغییرات بعدی رو روی فایل ادیت شده شما انجام دادم .
به این ترتیب : قدرت شوتها و داروازبانها رو که شما زحمتش رو کشیدید ،من روی همون فایل ادیت و تنها رو پاس اسپید ها کار کردم.
اگه خاطرت باشه زمانی که سرعت بازی تو فایل سرعت روی 1 بود ، مجبور بودیم برای کاهش سرعت پاسها اونارو زیر 65 ببریم که متأسفانه توپ پله میکرد.
بعد از اینکه فایل اسپید اومد ،من اون رو به 0.95 تغییر دادم ،با این کار سرعت پاسها تا حدودی کاهش پیدا کرد ،ولی هنوز قابل قبول نبود ،بنابراین تصمیم گرفتم باز هم سرعت پاسها رو کاهش بدم.
تو این زمان دیگه لازم نبود سرعت پاسها رو تا 30 واحد کم کرد ،چون بخش عمده کاهش سرعت پاسها توسط فایل اسپید و روی 0.95 انجام میشد، در واقع 50% کار صورت گرفته بود.
من امتحان کردم دیدم زیر 70 تقریبا" پاسهاکیفیت لازم خودشون رو از دست میدن ،حالا دقت کن ببین چکار کردم.
همنطور که می دونید در دنیای واقعی فوتبال وجه تمایز بازیکنان خلاق با سایرین در دقت پاسهاشونه و نه سرعتشون به عنوان مثال سرعت پاس پویول با ژاوی تو بارسا تقریبا" برابره ،ولی دقت پاسها و تراز بودنشون هست که نوع پاسهای این دو تا رو متمایز میکنه،بنابراین من اومدم به این ترتیب عمل کردم.
اساس سرعت پاسها رو گذاشتم رو 70 ، وگفتم هر بازیکنی که سرعت پاسش بالای 80 هست 10 واحد از سرعت پاسهاشون کم میکنم ،و زیر 80 رو تماما" برابر با 70 میکنم ، مثلا" تو بارسا چه اتفاقی افتاد ،سرعت پاسهای اینیستا و ژاوی از 86 و 85 به 76 و 75 رسید ،و بازیکنانی مثل پویول ،میلیتو،آلوز،ابیدال ،همه تبدیل به 70 شدن ،
نمی دونم منظورم رو درست متوجه شدید یا نه.البته سایرین میتونن سرعت پاسها رو تا 65 هم به ترتیب بالا کاهش بدن چون توپ پله نمی کنه ،ولی من به شخصه روی 70 خیلی راضیم.
نتیجه : 1- اعمال فایل سرعت رو 0.95
2-اعمال ادیتها به ترتیبی که در بالا بهش اشاره کردم
جالب بدونید بازیکنها در عین حال که کنترلشون دست گیمر هست ،پاسهاشون به قدری نرم و روان و آهسته شده که در بسیاری از موارد پاسها توسط مدافعین قطع میشه ، ضمن اینکه قدرت شوتها و عملکرد دروازبانها رو هم خود شما زحمتش رو کشیده بودید.
موید باشید
*hamedkhatar*
22-11-2009, 17:12
چرا میشه !
وارد قسمت OTIONS شوید و طبق عکس زیر عمل کنید :
من همیشه این رو روی قرمز میزاشتم ولی همیشه عمل نمیکرد
Mehdi.ss
22-11-2009, 17:22
نمیدونم چرا مال من سایت gamingaccess رو باز نمیکنه 1 ماهی میشه وقتی که موزیلا رو نصب میکنم هم موزیلا خراب میشه هم intrnet explorer بعدشم باید ویندوز عوض کنم
کسی این پچ رو دانلود کرده قرار بود استقلال و پیروزی رو درست کنن ؟؟
seday baron
22-11-2009, 17:52
جناب krauser یه پچ کامل به ما معرفی میکنی مردیم از یکنواختی
Mehdi.ss
22-11-2009, 17:57
لیگ برتر ایران
منبع
اقا هیچ ترینری واسه becom lenged نیومده ؟
CATALONIA
22-11-2009, 18:14
لیگ برتر ایران
منبع
دمت گرم مهدی جون
بقیه ی تیم ها رو هم داره این پچ
البته من که رفتم برای دانلود حدود 3 دقیقه دیگه دانلودش تموم میشه
بعد اگه تونستم اجراش کنم
اطلاعات بیشتری از بازی میزارم
Mehdi.ss
22-11-2009, 18:25
دمت گرم مهدی جون
بقیه ی تیم ها رو هم داره این پچ
البته من که رفتم برای دانلود حدود 3 دقیقه دیگه دانلودش تموم میشه
بعد اگه تونستم اجراش کنم
اطلاعات بیشتری از بازی میزارم
آره شهاب جان تمام تیمها رو داره ولی لباس دومشون تکمیل نیست و فقط فیسهای استقلال و پیروزی درسته
بقیه تیمها کچلن
CATALONIA
22-11-2009, 18:32
آره شهاب جان تمام تیمها رو داره ولی لباس دومشون تکمیل نیست و فقط فیسهای استقلال و پیروزی درسته
بقیه تیمها کچلن
من نصبش کردم ولی هیچ تغییری نکرد
همه ی فایل هاشو تو ی dt0c کپی کردم
وادیت فایلشم توی پوشه کونامی
چه کنم
سلام بچه ها
پچ گمینگ اکسس برای پرسپولیس و استقلال نیومده؟
Mehdi.ss
22-11-2009, 18:40
من نصبش کردم ولی هیچ تغییری نکرد
همه ی فایل هاشو تو ی dt0c کپی کردم
وادیت فایلشم توی پوشه کونامی
چه کنم
اشباه ریختی برو تو پچ example-root1\img پوشه های داخل پوشه img رو بریز توی img کیت سرور سیوتم یه کپی ازش بگیر و سیوو پاک کن و فایل ادیت پچو بریز تو پوشه سیو درست میشه
البته از کیت سرورتم یه کپی بگیر
نمیدونم قبلا کسی از بچه ها این نسخه جدید کیت سرور رو توی تاپیک گذاشته یا نه بهر حال :
نسخه 9.1
ویژگیها :
دارا بودن پوشه GDB برای وارد کردن لباس تیمها
تنظیم زاویه دوربین
تنظیم رزولوشن و وضوح مختلف بصورت دستی , LOD و موارد دیگه
مدیریت فایلهای AFS موجود در پوشه کیت سرور
تنظیم زمان بازی 1-90 دقیقه
تنظیم سرعت بازی
پچ ستینگ : حالتهای با کیفیت پایین متوسط و بالا
حمایت کامل از نسخه های 1 , 1.1 و ا.2 فایل اجرایی بازی
لینک برنامه :
scorpion818
22-11-2009, 20:53
نمیدونم قبلا کسی از بچه ها این نسخه جدید کیت سرور رو توی تاپیک گذاشته یا نه بهر حال :
نسخه 9.1
ویژگیها :
تنظیم زاویه دوربین
تنظیم سرعت بازی
لینک برنامه :
اون بخش Referees که سمت چپ پایین هستش برای چیه؟ برای تنظیم تصمیمات داوره یا نه؟
Spaniuly
22-11-2009, 21:58
جناب krauser یه پچ کامل به ما معرفی میکنی مردیم از یکنواختی
عزیز می دونی که من کلا پچ نصب نمی کنم با ادیتور ویراش می کنم که اونم ظاهرا هنوز بی فایده اس چون هنوز بازی تمیل نشده و تکلیف تیم های موقت روشن نشده احتماا خود کونامی زحمت اونها رو بکشه و من اون موقع دست به کار می شم و موارد لایسنس نشده رو حل می کنم من خودم زیاد اهل نصب پچ نیستم و اگه پچ خوب می خوای از مهدی عزیز سراغ بگیر تاپیک پر بارش هم که در دسترس هست می تونی هر پچی رو که می خوای دریافت کنی. امسال مهدی جون به تنهایی جور پچ و این جور چیزارو یه تنه می کشه واقعا خسته نباشید می گم به مهدی عزیز که خیلی خیلی دوسش دارم. امسال حسابی داره زحمت می کشه.:10:
اقا هیچ ترینری واسه becom lenged نیومده ؟
چرا دیگه یه دونه که زبانش چینی هست بهتر از اون هم که ادیتور PRO-EVO هست صاحبش هم حسین جون هست :31: من اولین بار از حسین یاد گرفتم این پرو - اوو رو یادش به خیر پارسال... حسین معرفی کرد که اتفاقا ابزار مود BAL اش خیلی به کارم اومد شما توی تاپیکی که مهدی زده برو از اونجا اون Pro-Evo رو دانلود کن ابزاری که برای BAL داره فوق العاده قدرتمند و تر تمیز هست.
من گزارشگر زاپنی و دانلود کردم اما اصلا هیجانی نداره مثل 1999 نیست یه جوری 3 میزنه موقع گزارش
پچ گیمینگ اکسسم استقلال پیروزی نداره
اون بخش Referees که سمت چپ پایین هستش برای چیه؟ برای تنظیم تصمیمات داوره یا نه؟
من یک توضیحی درمورد این بخش lod بدم احتمالا خیلی از بچه ها بصورت دقیق متوجه عملکردش نشدن .
lod مخفف "لول آو دیتیل " یا همون سطح جزئیاته شما با تنظیم اسلایدرهای مختلف میتونید سطح گرافیکی جزئیات بخش های مختلفو تعیین کنید به عنوان نمونه اگه دقت کرده باشید میبینید که از دوربین واید لباسهای بازیکنانی که روی شورت ورزشی شون قرار داره قابل تشخیص نیست و فقط توی ریپلی ها میشه این مساله رو تشخیص داد اما با این برنامه با تغییر اسلایدر سوم ( s3 که مخفف سوویچ 3 هست ) به سمت راست میتونید لباسهای untuck رو قابل تشخیص کنید ( عدد 0.050 تقریبا برای این اسلایدر مناسبه ) و به همین شکل با بقیه اسلایدرها بقیه جزئیات مثل چهره و ..... رو واضح تر کنید البته اینکار احتیاج به کارت گرافیک قوی داره .
همونطوریکه میبینید ما دو قسمت ریپلی و گیم پلی داریم که شما با توجه به نیازت میتونی هرکدومو خواستی تنظیم کنی .
mani_2004_2006
23-11-2009, 03:27
دوستان این ارور مال چیه ؟ بعد که کیت سرور رو می ریزم و بازی رو میخوام اجرا کنم این ارور رو میده بعد که ok میزنی میره تو بازی
چیکارش باید کرد ؟
hobgoblin
23-11-2009, 08:03
دوستان این ارور مال چیه ؟ بعد که کیت سرور رو می ریزم و بازی رو میخوام اجرا کنم این ارور رو میده بعد که ok میزنی میره تو بازی
چیکارش باید کرد ؟
از تو دي وي دي يكي از بازي هاي جديدت Directx رو نصب كن درست ميشه
mojtaba_tanha
23-11-2009, 09:08
نسخه 9.1
ویژگیها :
تنظیم زاویه دوربین
تنظیم سرعت بازی
لینک برنامه :
واسه کم شدن سرعت پاسها کدوم گزینه را باید تغییر بدیم.؟؟
___lord___
23-11-2009, 11:19
:11:سلام اساتيد فوتبال
من يه چند وقتي هست به فوتبال رو اوردم و با دوستم بازي ميكنم معمولا هم ميبازم:31:
البته اگه هيچكدوم سيستم نچنيم من ميبرم اما اون سيستم ميچينه و من چون بلد نيستم فقط نگاه ميكنم
اگه ممكنه يه سيتم بهم معرفي كنين لطفا با عكس كه جاي بازيكنا رو هم واسم مشخص كنين لطفا
سيستم طوري باشه كه بشه باهاش پاس هاي توي عمق رو دفع كرد چون دوستم شگردش اينه
و توي اين سيستم سعي كنيد بهترين راه گل زدن هم بهم بگين چيه
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون:11:
دوستان میشه لطف کنند و پچ gamingacess رو یه جایی غیر از سایت خودش برای دانلود بزارن
Mehdi.ss
23-11-2009, 13:08
راستی آرمین جان مشکل کیت سرور حل شد ؟
mnkamran
23-11-2009, 13:43
با سلام
دوستان برنامه ای برای ادیت MasterLeague پیدا کرده اید؟
ممنون
آرمین جان میشه راهنمای کار کردن با gdb رو بزاری؟
Mehdi.ss
23-11-2009, 16:06
kitserver-9.11-by-juce-robbie
kserv: bug-fix (in 9.1.0, this module wasn't working correctly with 1.1 or 1.2 exe, if there was no Edit Data. And also could cause crashes)
updated documentation, new installer
lodmixer: support for "active player" LODs
منبع
farhad_persona
23-11-2009, 19:02
سلام به دوستان pes باز...
آقا ما یه مشکل خانمان سوز برامون به وجود اومده...
الان من رفتم برا فصل سوم تو مستر لیگ که میزنه به خاطر مشکلات مالی باید تعدادی از بازیکن ها رو ریلیز کنی!
همه بازیکنان خوب تیمم رو یهو میندازه بیرون!!!
میخوام ببینم الان راهی داره که من این مشکل رو حل کنم؟
مثلا کد تقلب بزنم پول باشگاه زیاد بشه یا کار دیگه ای بشه کرد؟
خیلی از بازیکنای اضافی رو خودم ریلیز کردم ولی مشکل حل نشد...
لطفا کمک کنید.....
underworld
23-11-2009, 19:12
سلام بچه ها من دارم نسخه PC رو بازی میکنم میخواستم بپرسم که با کدوم دکمه میشه تکل سرپا انجام داد و توپ رو گرفت
مثلا توی فیفا لا همون دکمه ای که میشوتی تکل هم میکنه
مورد اینکه کدوم دکمه رو باید بزنم تا دروازهبان از دروازه بیاد بیرون و سریع توپ رو بگیره؟
ممنون
سلام بچه ها من دارم نسخه PC رو بازی میکنم میخواستم بپرسم که با کدوم دکمه میشه تکل سرپا انجام داد و توپ رو گرفت
مثلا توی فیفا لا همون دکمه ای که میشوتی تکل هم میکنه
مورد اینکه کدوم دکمه رو باید بزنم تا دروازهبان از دروازه بیاد بیرون و سریع توپ رو بگیره؟
ممنون
با دکمه پاس (ضربدر)(x) تکل سر پا میزنه برای بیرون اومدن دروازه بان هم باید دکمه پاس در عمق رو بزنی (مثلث )نشنوم کسی اینجا فیفا بازی کنه ها :thumbsdow
ali_pes2008
23-11-2009, 21:01
سلام به دوستان pes باز...
آقا ما یه مشکل خانمان سوز برامون به وجود اومده...
الان من رفتم برا فصل سوم تو مستر لیگ که میزنه به خاطر مشکلات مالی باید تعدادی از بازیکن ها رو ریلیز کنی!
همه بازیکنان خوب تیمم رو یهو میندازه بیرون!!!
میخوام ببینم الان راهی داره که من این مشکل رو حل کنم؟
مثلا کد تقلب بزنم پول باشگاه زیاد بشه یا کار دیگه ای بشه کرد؟
خیلی از بازیکنای اضافی رو خودم ریلیز کردم ولی مشکل حل نشد...
لطفا کمک کنید.....
با این برنامه میشه برای چندومین بار که میزارم دوستان دیگه هم توی پست های قبلی گذاشته بودند
Spaniuly
23-11-2009, 22:28
راستی آرمین جان مشکل کیت سرور حل شد ؟
فعلا می خوام این جدید رو دانلود کنم ببینم چی میشه مردیم امسال از بس کیت سرور دانلود کردیم
آرمین جان میشه راهنمای کار کردن با gdb رو بزاری؟
باشه چشم.. با اجازه اساتید
کیت سرور به مثابه یک پل ارتباطی میان هارد کامپیوتر شما و فضایی از اون با بازی PES هست که شما با کپی کردن فایل های گرافیکی توی فولدری به نام کیت سرور شاهد حضور اونها در داخل بازی میشید بطوری که هیچ تغییری در خود فایل های اصلی به وجود نمیاره در واقع باید به هوش جویس صد آفرین گفت که چنین چیز جالبی رو برای ویرایش در نظر گرفته کیت سرور شاید یکی بهترین ابزار برای ویرایش هست بین همه بازی ها نه فقط PES چون از معدود ابزاری هست که به فایل های نصب شده کاری نداره و در اونها ایجاد تغییر نمی کنه کیت سرور مثل یک روکش می مونه که هر لحظه می تونی این روکش رو بزنی کنار و هسته اصلی خود بازی نمایان بشه. در کل کسانی که به هر دلیلی نمی تونن یا نمی خوان یا علم این رو ندارن که از کیت سرور استفاده کنن واقعا بی بهره می مونن از یک قسمت بزرگ مربوط به PES. البته الان دیگه خیلی ها استفاده می کنن یکی از قسمت هایی که در کیت سرور هست فولدر GDB هست که یک شاخه اختصاصی برای لباس تیم ها هست این GDB خوبی داره که خیلی مرتب تر و تر و تمیز تر میشه و شناسایی کیت ها بسیار ساده و مدیریت کیت ها رو فوق العاده سهولت می بخشه. شما اگه نتونید از GDB استفاده کنید باید از همون فولدر img فایل های bin شامل کیت ها رو به صورت نا مرتب و قره قاطی بریزید. هیچ مدیریتی هم نمی تونید روی کیت ها داشته باشید.
اما GDB یک فضای مرتب و طبقه بندی شده و دارای نظم و نظام هست فولدر GDB حاوی فولدری به نام uni هست که داخلش یک فایل متنی با عنوان map هست. این فایل مهمترین چیزی هست که در حین کار با gdb شما باید بهش توجه کنید. در واقع این فایل متنی رو که باز کنید توش آدرس وجود داره که در هر خط شما آدرس کیت یک تیم رو می تونید درج کنید به طور مثال فرض می کنیم کیت سرور شما خام هست و هیچی توش نیست به طور مثال می خواهید کیت تیم ملی روسیه رو وارد بازی کنید اولا باید gdb فولدر روسیه رو داشته باشید که همیشه داخل یه gdb فولدر حتما این 4 تا فولدر وجود دارند : ga gb pa pb یعنی 2 تا لباس دروازبان و دو تا هم لباس بازیکنان خانگی و خارج از خانه شما می تونید در هر جایی از که زیر مجموعه فولدر uni باشه این gdb فولدر رو کپی کنید. اگه gdb فولدر روسیه رو درست توی همون فولدر uni و کنار همون فایل مپ کپی کنید باید ادرس به این شکل باشه : 23, "Russia"
23 شماره کیت روسیه هست که ثابت هست و شما حتما اگه بخواهید کیت روسیه رو وارد کنید باید حتما بدونید که شماره کیت روسیه 23 هست بعد از 23 یه ویرگول هست بعد یک فاصله (space) بعد داخل تگ "" دقیقا آدرس gdb باید نوشته بشه که چون توی ریشه کپی کردیم فقط باید اسم gdb فولدر روسیه نوشته بشه اگه اسم فولدر gdb روسیه به این شکل : rusia (املای اشتباه) نوشته بشه باید همین کلمه رو عینا داخل تگ بنویسد یعنی باید دقیقا هم خوانی داشته باشه اسم فولدر با اون کلمه ای که داخل تگ می نویسید
حالا فرض می کنیم شما می خواهید سلیقه به خرج بدید و gdb فولدر ها رو مدیریت کنید و طبقه بندی کنید بهترین طبقه بندی اینه که توی فولدر uni دوتا فولدر باز کنید:
National و Club می تونید برای مدیریت بهتر داخل هر کدوم از این فولدر ها فولدر هایی دیگه ای باز کنید مثلا داخل National فولدر هایی با اسامی : Asia و Europe و America و Africa ایجاد کنید و حتی همین طبقه بندی سلیقه ای رو در مورد فولدر کلاب هم به خرج بدید حالا مثلا وقتی gbd فولدر ایران رو گیر آوردید درست توی فولدر آسیا کپی می کنیدو و بعد فایل map رو باز می کنید و درست طبق دستور العمل آدرس gdb ایران رو وارد می کنید اول شماره ایران (هنوز نمی دونم) بعد ویرگول بعد فاصله و بعد دوتا از اینا " تایپ می کنید و بینش آدرس محلی که کپی شده رو می ذارید طبیعی هست که باید این متن رو بین اون تگ بنویسید : National\Asia\Iran ملاحضه می کنید که دقیقا اسامی فولدرها به ترتیب اومده شما کیت ایران رو توی 100 تا فولدر تو در تو هم که بذارید فقط باید مسیرش رو بذارید. و در آخر فایل map باید سیو بشه بعد می تونید به داخل بازی برید و شاهد حضور لباس جدید باشید. نمی دونم این آموزش تا چه حدی می تونه براتون قابل استفاده باشه ولی من سعی کردم به زبانی ساده توضیح بدم کسی اشکالی داشت بگه تا توضیح اضافه بدم. موفق باشید.
Mehdi.ss
23-11-2009, 23:47
فعلا می خوام این جدید رو دانلود کنم ببینم چی میشه مردیم امسال از بس کیت سرور دانلود کردیم
.
اینم مثل قبلیه ، من دانلود کردم ولی وقتی اسم config-sample.txt رو به config.txt تغییر میدم درست میشه و تمام قسمتاش کار می کنه
من موندم چرا مال شما کار نمی کنه ، راستی از کرک بازی نیست ؟؟
Spaniuly
24-11-2009, 00:05
اینم مثل قبلیه ، من دانلود کردم ولی وقتی اسم config-sample.txt رو به config.txt تغییر میدم درست میشه و تمام قسمتاش کار می کنه
من موندم چرا مال شما کار نمی کنه ، راستی از کرک بازی نیست ؟؟
خوشبختانه این جدیده کار کرد به درستی دقیقا اسم اون فایل رو تغییر دادم درست شد نمی دونم چرا جویس همچین می کنه یعنی خودش نمی فهمه نباید به انتهای فایل غبارت سمپل رو اضافه کنه؟
farhad_persona
24-11-2009, 01:53
دو تا سوال دیگه راجع به pes داشتم ممنون میشم دوستان کاردرست پاسخ بدن:
1-پچی وجود داره که آدم نصب کنه و تیم های فوتبال در pes 2010 همه لایسنس بشن؟
الان من وقتی میرم لیگ انگلیس خیلی از تیم ها مثل چلسی اسم و لباس الکی دارن و مثلا تو لیگ که باهاشون بازی میکنی تو ورزشگاه خودشون نیستن...
پچی هست این مشکلات رو حل کنه و راحت هم نصب بشه؟ اسم تیم رو چلسی کنه و ورزشگاهش رو به استمفربریج تغییر بده!
2-الان من با منچستر رفتم مستر لیگ لباس دومش مشکی هست راهی هست این لباس رو صورمه ای یا مثلا سبز کنم؟
کلا لباس تیم رو چه طوری میتونم ادیت کنم؟ بدون نرم افزار نمیشه؟
farhad_persona
24-11-2009, 01:58
------------
farhad_persona
24-11-2009, 01:59
چرا قابلیت پاک شدن پست رو ندارم؟!
مدیران محترم زحمت بکشن این دو تا رو پاک کنن
---------------
آرمین جان ممنون از توضیحت فقط:
1- gdb تیمها رو با کدشون از کجا میتونم گیر بیارم؟
2-این 4 تا رو (ga gb pa pb) میشه دقیق بگی کدومشون چه لباسیان؟
-------------------------
یه مشکلی هم دارم اونم اینه که من پچ زیاد دانلود کردم و رو بازی اجرا کردم.ولی الان یه مشکلی پیدا کردم اونم اینه که تو مسترلیگ میرم رو اسم بازیکنام dont send میده و از بازی میپره بیرون.
خواهشا یکی کمک کنه؟
hobgoblin
24-11-2009, 07:55
دو تا سوال دیگه راجع به pes داشتم ممنون میشم دوستان کاردرست پاسخ بدن:
1-پچی وجود داره که آدم نصب کنه و تیم های فوتبال در pes 2010 همه لایسنس بشن؟
الان من وقتی میرم لیگ انگلیس خیلی از تیم ها مثل چلسی اسم و لباس الکی دارن و مثلا تو لیگ که باهاشون بازی میکنی تو ورزشگاه خودشون نیستن...
پچی هست این مشکلات رو حل کنه و راحت هم نصب بشه؟ اسم تیم رو چلسی کنه و ورزشگاهش رو به استمفربریج تغییر بده!
آره داداش اين پچو از يكي از لينكاي زير دانلود و نصب كن به بيشتر خواسته هات مي رسي
kasparov
24-11-2009, 10:17
سلام دوستان من یه سوال در مورد مسترلیگ دارم انتظار ندارین که 839 صفحه رو برای یافتن جواب چک کنم
ببینید در pes2009 تو مسترلیگ اولش تیم میساختیم و از لیگ زیرگروه شروع میکرد و ...
اما در pes2010 چنین چیزی پیدا نمیکنم. آخه شروع مسترلیگ با بارسا و منچستر چه جذابیتی میتونه داشته باشه؟
اگر اشتباه مبکنم لطفا راهنمایی کنید. آیا روند قبلی هم در این نسخه وجود داره؟
KAHAKDAM
24-11-2009, 11:24
سلام. یه triner برای pes 2010 که واقعا محشره.
اپشن ترینر
دانلود:
سلام دوستان من یه سوال در مورد مسترلیگ دارم انتظار ندارین که 839 صفحه رو برای یافتن جواب چک کنم
ببینید در pes2009 تو مسترلیگ اولش تیم میساختیم و از لیگ زیرگروه شروع میکرد و ...
اما در pes2010 چنین چیزی پیدا نمیکنم. آخه شروع مسترلیگ با بارسا و منچستر چه جذابیتی میتونه داشته باشه؟
اگر اشتباه مبکنم لطفا راهنمایی کنید. آیا روند قبلی هم در این نسخه وجود داره؟
سلام.
شما میتونی مثل من بری و یکی از تیمهای we utd یا pes utd که ماله خود کنامی هست رو ادیت کنی و با اونها مسترلیگ رو بری که وقتی تو انتخاب تیم در مستر تیم ساختگیت رو انتخاب میکنی بعدش باید مثلث بزنی تا بازیکنانی مثل ordaz . dodo و ... بیان جای اونها.
FCBarcelona.ir
24-11-2009, 15:11
خوشبختانه این جدیده کار کرد به درستی دقیقا اسم اون فایل رو تغییر دادم درست شد نمی دونم چرا جویس همچین می کنه یعنی خودش نمی فهمه نباید به انتهای فایل غبارت سمپل رو اضافه کنه؟
طبیعتا برای اینه که سهوا روی فایل تنظیم قبلی اوررایتش نکنی!
بالاخره آپدیت بازی توسط کونامی منتشر شد . تصویر پایین رو من از کامپیوتر خودم گرفتم همونطوریکه میبینید ویژگیهای این آپدیت رو نشون میده :
در ضمن حجم این آپدیت حدود 15 مگ میشه .
از کجا بگیریم این فایلو...؟
از تویsystem setting/download
-----------------
منم دانلودم تموم شد.
ali_pes2008
24-11-2009, 17:40
آرمین جان ممنون از توضیحت فقط:
1- gdb تیمها رو با کدشون از کجا میتونم گیر بیارم؟
2-این 4 تا رو (ga gb pa pb) میشه دقیق بگی کدومشون چه لباسیان؟
سوال اول و نمی دونم باید بگردی :5:
سوال دوم
pa لباس اول تیم
pb لباس دوم تیم
ga لباس اول دروازه بان
gb لباس دوم دروازه بان :10:
ali_pes2008
24-11-2009, 17:55
منم دانلود کردم
حالا این فایل کجا سیو میشه ؟
رو خوده بازی اینستال میشه.
ali_pes2008
24-11-2009, 18:06
من فایل اپدیت دانلود کردم ولی کیت سرور همه چی دیگه عوض نمیکنه
به عکس نگاه کنید اسکوبورد کار میکنه آرم لیگ ها عوض شده ولی logo تیم ها مثل اوشه :19::19:
کمک کنید
نمیشه ابن آپدیت و پاک کرد ؟
کیت تیم ها هم دیگه کار نمیکنه
smart007
24-11-2009, 18:09
چیز بدرد بخوری اضافه نمیکنه مشکلات اصلی رو باید درست کنه
خودمونیم اگر این شرکت konami توی ایران بود اینقدر پیشنهاد و انتقاد خوب بهش میشد که کل دنیا انگشت به دهن بمونن
ما ایرانی ها توی انطور چیزها معرکه هستیم
سلام من روش کامل ساخت فیس رو میدونم ولی هر کاری میکنم فیس خودم رو بسازم ولی شبیه نمیشه باید چیکار کنم
بازیکنای دیگه خوب میشه
به عکس نگاه کنید اسکوبورد کار میکنه آرم لیگ ها عوض شده ولی logo تیم ها مثل اوشه :19::19:
کمک کنید
منم به این مشکل بر خوردم یکی کمک کنه چی کار کنیم؟!!!:41:البته برا من یه مشکل عجیب هم داره اونم اینه که بعضی از تیمها دروازهباناشون لباسشون درسته و کل تیم خرابه و بیشتر تیمها هم که کیتشون داغون شده!!!
pishoolii
24-11-2009, 19:16
پیشنهاد می کنم اوناییی که از کیت سرور استفاده می کنن فعلا این پچ آپدیت کونامی رو نگیرن چون همه چی کنفیکوون مییشه!!...
mohsensoft
24-11-2009, 19:30
دوستان عزیز
پیشنهاد میکنم از پچ گیم اکسس استفاده کنین
چون همه چیزش درسته
ضمنا شما بازی اورجینالتون رو هم دارین و دیگه اینطور نیست که با نصب پچ کلا همه چیز تغییر کنه
در واقع شما 2 مدل pes2010 دارین
خیلی جالبه
ali_pes2008
24-11-2009, 19:35
دوستان عزیز
پیشنهاد میکنم از پچ گیم اکسس استفاده کنین
چون همه چیزش درسته
ضمنا شما بازی اورجینالتون رو هم دارین و دیگه اینطور نیست که با نصب پچ کلا همه چیز تغییر کنه
در واقع شما 2 مدل pes2010 دارین
خیلی جالبه
سایتش برای من باز نمیشه
کسی جای دیگه آپلود نکرده؟
ali_pes2008
24-11-2009, 19:45
منم به این مشکل بر خوردم یکی کمک کنه چی کار کنیم؟!!!:41:البته برا من یه مشکل عجیب هم داره اونم اینه که بعضی از تیمها دروازهباناشون لباسشون درسته و کل تیم خرابه و بیشتر تیمها هم که کیتشون داغون شده!!!
میگم من دوباره نصب کردم
فکر کنم مربوط میشه به PES2010_EDIT.bin من بعد از این که دو باره نصب کردم فهمیدم
این فایل و عوض کن ببین درست میشه
بله کاملا معلومه مشکل از ادیت هست چون رو ادیت یه فایل اینستال میکنه.من فایل قبلی ادیتم رو ندارم کسی اینجا هست یه فایل ادیت ردیف داشته باشه؟که مثل ماله خودم اسم بعضی از بازیکنان و ایرانیان درست باشه؟
اگه امکانش هست برام یکی یه فایل ادیت ردیف آپلود کنه.
pishoolii
24-11-2009, 20:34
من فایل ادیتم رو عوض کردم اما اسامی تیم ها تغییری نکرد هموونجوری Fake مووند.. لوگو و آرم تیم ها هم همشون بهم رییخته..
آره نمیشه باید بازی رو دوباره نصب کرد که من الان دارم این کار رو میکنم.بعدشم یه بار دیگه یه ادیت فایل میسازم.فقط من نمیدونم کونامی چرا همچین آپدیتی رو داده بیرون!!!
pishoolii
24-11-2009, 20:43
حالا میخواستی انقد زوود آنیستال نکنی ، شاید یه راهی چیزیی پیدا شه امرووز فردا...
night lord
24-11-2009, 20:49
آقا این پچی که بچه ها قراره درست کنن و میگن خیلی کامله رو هنوز درست نکردین؟
Mehdi.ss
24-11-2009, 20:50
آره نمیشه باید بازی رو دوباره نصب کرد که من الان دارم این کار رو میکنم.بعدشم یه بار دیگه یه ادیت فایل میسازم.فقط من نمیدونم کونامی چرا همچین آپدیتی رو داده بیرون!!!
اگه همون آپدیت رو پاک کنی درست نمیشه ؟؟
Spaniuly
24-11-2009, 20:59
طبیعتا برای اینه که سهوا روی فایل تنظیم قبلی اوررایتش نکنی!
اره حق با توئه دقت نکرده بودم... مرسی:11:
از تویsystem setting/download
-----------------
منم دانلودم تموم شد.
منم دانلود کردم
حالا این فایل کجا سیو میشه ؟
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
کمک کنید
بروبکس این آپدیت حجمش چه قدره؟
اگه همون آپدیت رو پاک کنی درست نمیشه ؟؟
میشه
Mehdi.ss
24-11-2009, 20:59
کیت پک بوندسلیگا GDB
Bundesliga_GDB
f i l e f r o n t . c o m
منبع
ArashNAM
24-11-2009, 21:07
خبری از پچ رسمی کونامی نیست اصلا قصد همچین کاری رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
راستی چرا تو game spot تاریخ اومدن این بازی رو 30/12/09 زده در حالی که خیلی وقته اومده
ما که باز بازی رو ریختیم بیخیال.
CATALONIA
24-11-2009, 21:30
بروبکس این آپدیت حجمش چه قدره؟
ارمین جان
حجمش حدود 15 مگ هستش ولی دوستان میگن که خیلی خوب نبوده اینگار
منم هنوز دانلود نکردم و قید همه ی پچ ها رو زدم تا پچی که خودت میسازی آماده شه
Spaniuly
24-11-2009, 22:10
منم دانلود کردم و کرهایی که این پچ انجام میده همونهایی هست که چند هفته پیش گفته بودم عجیبه که این پچ اینقدر به درد نخور هست ولی با این حال بعد 2 ماه عرضه میشه این عرضه نمیشد که خیلی بهتر بود این نشون میده که کونامی در گرفتن لایسنس تیمهای موقت و فیک other league A نا موفق بوده واقعا نمی دونم چرا امسال کونامی اینقدر ضعیف عمل می کنه پارسال خیلی فعال تر بود حتی پارسال همون اولین آپدیتش چند تا تیم لالیگایی رو لایسنس کرد ولی این پچ فقط 3 چهار تا تیم لایسنس شده رو فقط به لیست تیمهای موجود توی cl اضافه می کنه که چیز سورپرایزی نیست و لباس تیم ملی ژاپن رو آپدیت میکنه تنها حسنش فقط آپدیت و اصلاح ترانسفر هاست که مثلا دیگه روبن و نگردو دیگه توی رئال نیستند با این وضع کارم حسابی سخت شده من هنوز هم در مورد تیم های فیک مطمئن نیستم که کدوم ها هستند یه چیزی هم عجیبه و اون نبودن تیم خالی برای تیم هایی مثل مکابی اسرائیل و آپوئل نیکوزیا قبرس هست حالا من نمی دونم اگه بخوام مکابی رو ایجاد کنم کدوم رو ویرایش کنم
Mohammad King
24-11-2009, 22:59
سلام
بچه ها برای چی من نمیتونم گل بزنم توی بازی همش ازم توپ را میگیرند؟
راهی هست؟
mohsensoft
24-11-2009, 22:59
منم دانلود کردم و کرهایی که این پچ انجام میده همونهایی هست که چند هفته پیش گفته بودم عجیبه که این پچ اینقدر به درد نخور هست ولی با این حال بعد 2 ماه عرضه میشه این عرضه نمیشد که خیلی بهتر بود این نشون میده که کونامی در گرفتن لایسنس تیمهای موقت و فیک other league A نا موفق بوده واقعا نمی دونم چرا امسال کونامی اینقدر ضعیف عمل می کنه پارسال خیلی فعال تر بود حتی پارسال همون اولین آپدیتش چند تا تیم لالیگایی رو لایسنس کرد ولی این پچ فقط 3 چهار تا تیم لایسنس شده رو فقط به لیست تیمهای موجود توی cl اضافه می کنه که چیز سورپرایزی نیست و لباس تیم ملی ژاپن رو آپدیت میکنه تنها حسنش فقط آپدیت و اصلاح ترانسفر هاست که مثلا دیگه روبن و نگردو دیگه توی رئال نیستند با این وضع کارم حسابی سخت شده من هنوز هم در مورد تیم های فیک مطمئن نیستم که کدوم ها هستند یه چیزی هم عجیبه و اون نبودن تیم خالی برای تیم هایی مثل مکابی اسرائیل و آپوئل نیکوزیا قبرس هست حالا من نمی دونم اگه بخوام مکابی رو ایجاد کنم کدوم رو ویرایش کنم
خب این پچ گیم اکسس که تکمیله
دیگه چرا خودتو اذیت میکنی؟
تازه من این پچ جدید کونامی رو که دانلود کردم ارور dont install میده
بیخیالش شدم
Behnam_o2
25-11-2009, 01:14
دوستان عزیز خواهش میکنم یکی آرم و لوگوی تیم ها رو برام بذاره هم128*128 و هم 64*64 رو.
BIJAN5759
25-11-2009, 06:48
میشه بگین از کجا دانلود کردین ؟ لطف کن آدرسشو بدین ما هم دانلودش کنیم mer30
pishoolii
25-11-2009, 10:49
میشه بگین از کجا دانلود کردین ؟ لطف کن آدرسشو بدین ما هم دانلودش کنیم mer30
از توو خود بازی میتوونین دانلود کنین ، برو توو منوی Display Setting بعد Download رو بزن..
سلام
بچه ها برای چی من نمیتونم گل بزنم توی بازی همش ازم توپ را میگیرند؟
راهی هست؟
دلیلش اینه که بلد نیستی:27:
اگه تازه کاری طبیعیه چون کلا با soccer 9 قرق می کنه. مثلا با تو سر توپ نمیشه دریبل زد و...
smart007
25-11-2009, 11:57
از توو خود بازی میتوونین دانلود کنین ، برو توو منوی Display Setting بعد Download رو بزن..
منظورش system setting هست
Mohammad King
25-11-2009, 12:04
دلیلش اینه که بلد نیستی:27:
اگه تازه کاری طبیعیه چون کلا با soccer 9 قرق می کنه. مثلا با تو سر توپ نمیشه دریبل زد و...
جز تمرین کار دیگه ای نمیشه کرد؟
scorpion818
25-11-2009, 12:08
من فایل آپدیت رو اینجا آپلود کردم:
ali_pes2008
25-11-2009, 12:32
چطوری میشه یک تیم و از یک لیگ ببری لیگ دیگه مثلا از other a ببری other b
Mehdi.ss
25-11-2009, 12:35
کسانی که بازی رو آپدیت کردن ببینن با این فایلها کیت سرورشوت درست میشه یا نه ؟
Kit Server 9.1.2 Update
Juce and Robbie released update 9.1.2 for Kit Server . This update allows Kit Server to work with last official update by Konami
- afs2fs: fixed support for dt0f.img
- kserv: fixed crashes caused by new kits (from Konami download)
- kload: changed hooking of data read/write
Remember you need Kit Server 9.1.1 before you download this update
منبع
ali_pes2008
25-11-2009, 13:00
من وقتی می خوام PRO-EVO Editing Studio 2010 بازش کنم این پیغام و میده
مشکل از کجاست ؟
من وقتی می خوام PRO-EVO Editing Studio 2010 بازش کنم این پیغام و میده
مشکل از کجاست ؟
دوست من این مشکل رو 2 روز پیش داشتم این برنامه رو نصب کن درست میشه
اگر تو نصب این برنامه هم ارور داد بدون مشکل از برنامه Microsoft .NET Framework 3.5 هست چون من سه روز کلنجار رفتم برنامه اولی هم موقع نصب ارور داد . برنامه نت فرم ورک رو نصب کن مطمئنآ درست میشه . گرچه من به خاطرش مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم .
البته تمام این اطلاعات رو از حسین اقا یاد گرفتم که بازم ازشون ممنونم .
ali_pes2008
25-11-2009, 14:24
دوست من این مشکل رو 2 روز پیش داشتم این برنامه رو نصب کن درست میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر تو نصب این برنامه هم ارور داد بدون مشکل از برنامه Microsoft .NET Framework 3.5 هست چون من سه روز کلنجار رفتم برنامه اولی هم موقع نصب ارور داد . برنامه نت فرم ورک رو نصب کن مطمئنآ درست میشه . گرچه من به خاطرش مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم .
البته تمام این اطلاعات رو از حسین اقا یاد گرفتم که بازم ازشون ممنونم .
از من هم 2 نصب هم 3 ، حتما باید 3.5 باشه
بچه میشه این کیت سرور جدیده و ورژن قبلیش رو یکی یه جا دیگه آپ کنه و بزاره؟
smart007
25-11-2009, 15:18
بچه میشه این کیت سرور جدیده و ورژن قبلیش رو یکی یه جا دیگه آپ کنه و بزاره؟
کسانی که بازی رو آپدیت کردن ببینن با این فایلها کیت سرورشوت درست میشه یا نه ؟
Kit Server 9.1.2 Update
Juce and Robbie released update 9.1.2 for Kit Server . This update allows Kit Server to work with last official update by Konami
- afs2fs: fixed support for dt0f.img
- kserv: fixed crashes caused by new kits (from Konami download)
- kload: changed hooking of data read/write
Remember you need Kit Server 9.1.1 before you download this update
مشکل حل نمی شه:13:
جز تمرین کار دیگه ای نمیشه کرد؟
میشه چیت زد
از من هم 2 نصب هم 3 ، حتما باید 3.5 باشه
بله حتمآ باید 3.5 باشه سرویس پک 1 الان برای من نصب هست . ورژن 3.5 توی سایت ماکروسافت برای دانلود هست :11:
mojtaba007
25-11-2009, 16:24
پچ gamingaccess ایا منتشر شده
اگه شده لینکشو به من هم بدید
یه OPTION FILE که اسامی بازیکنهای قدیمی رو هم درست کرده باشه به من بدهید
خیر ببینید انشاالله
mojtaba_tanha
25-11-2009, 16:36
پچ gamingaccess ایا منتشر شده
اگه شده لینکشو به من هم بدید
یه OPTION FILE که اسامی بازیکنهای قدیمی رو هم درست کرده باشه به من بدهید
خیر ببینید انشاالله
shahi666
25-11-2009, 18:43
PES 2010 Editor V 1.5 Released
ixed bug in import of league & stadium names from OF2
added support for added teams by liberostelios's team manager ( used as club teams )
improved copying data from PSD to edit player window ( positions, form etc. )
added player export in the format of first post on PSD forum
improved team swapping ( no more ID swapped )
improved hair relink ( fixed crashing of default / build face mode in some cases )
fixed issue with non default DPI (dots per inch) settings, but still recomended to use default Windows value ( 96 dpi )
added possibility to change OF version
name & shirtname import from CSV is now optional
enabled growth type changing
other small improvements
changelog
version 1.5
fixed bug in import of league & stadium names from OF2
added support for added teams by liberostelios's team manager ( used as club teams )
improved copying data from PSD to edit player window ( positions, form etc. )
added player export in the format of first post on PSD forum
improved team swapping ( no more ID swapped )
improved hair relink ( fixed crashing of default / build face mode in some cases )
fixed issue with non default DPI (dots per inch) settings, but still recomended to use default Windows value ( 96 dpi )
added possibility to change OF version
name & shirtname import from CSV is now optional
enabled growth type changing
other small improvements
version 1.4
added support for extended teams ( CHL, C01-15, Babilayna & Salsabie )
added function "Generate players" ( allows you to add more than 1300 players into your OF!! ) thx zioborgo
version 1.3
fixed bug with short names ( you can add short names again by OF2 import )
added nationality instead of country name to the edit player window ( because of compatibility with PSD )
improved copying data from PSD to edit player window ( nationality, abilities, positions etc. )
added import of kit settings from OF2
improved and enabled export (import) of players to (from) XML files
version 1.2
added posibility to copy/paste player's data directly from PesStatsDatabase web page or any other source. It's done via clipboard so use Ctrl+C to copy source data.
added support for global adjustment of Team sliders via XML ( example of file included in "../utils/Example of tweak file/" folder )
added support for global adjustment of A/D awareness
fixed bug with loading of csv export ( PES2010 version )
fixed bug in team name export
removed warning after PES09 player import
improved transfers
improved player export
version 1.1
fixed bug with saving of penalty taker, A/D awareness card and team names
fixed bug with team swapp function ( thx Rolando )
selectable language of O.F. from settings tab
fixed ingame numbers of stadiums (thx qhq )
fixed issue with chants & completed chants list ( thx gigimarulla )
fixed issue with face relink & completed face list ( thx idsaturn )
added global movements of sliders in team settings
added global adjustment of team style
improved team comparison
improved player import from PES6-2009 files (A/D awareness, special skills etc.)
added team style to OF2 import from edit team window
some GUI changes
توضیحات +تصاویر بیشتر :
لینک های دانلود :
File size: 2,625 KB
دوستان این کاره یکم توضیح بدبد کار کرد با این رو ، فکر کنم خیلی جالب باشه...
pishoolii
25-11-2009, 19:08
یکی از بچه ها چند صفحه پیش راجع به خراب نشون دادن اسکوربوردا اینو گفته بوود : " اگه اسکوربورد ها توی بازی اینجوری میشه باید توجه داشته باشی به زبانی که استفاده می کنی
(dt05_e.img = english , dt05_f.img = french etc.) "
اسکوربوردی که من دانلود کردمم همیین مشکل رو داره ، ولی اسم پوشش هیچ کدوم از این دوتا نیست ، اسم پوشش dt05_s.img اینه..
دیگه دارم کلافه مییشم هرکار میکنم درست نمیییشه چی کارش کنم؟!!:41:
ali_pes2008
25-11-2009, 19:35
یکی از بچه ها چند صفحه پیش راجع به خراب نشون دادن اسکوربوردا اینو گفته بوود : " اگه اسکوربورد ها توی بازی اینجوری میشه باید توجه داشته باشی به زبانی که استفاده می کنی
(dt05_e.img = english , dt05_f.img = french etc.) "
اسکوربوردی که من دانلود کردمم همیین مشکل رو داره ، ولی اسم پوشش هیچ کدوم از این دوتا نیست ، اسم پوشش dt05_s.img اینه..
دیگه دارم کلافه مییشم هرکار میکنم درست نمیییشه چی کارش کنم؟!!:41:
خوب شما جای e ، s بگذار ببین درست میشه
pishoolii
25-11-2009, 20:43
eeeeyVal علییییی جان!!:10: ، از صب تاحالا علاف عوض کردن یه S به e شده بوودیییم!!
مرسی..
fouladiali
25-11-2009, 20:48
پچ لیگ دسته دوم انگلیس برای مسترلیگ ساخته ی امیر و رضا
khaniyan
25-11-2009, 22:50
باید کفشامو اویزون کنم
6تا 95 دارم
یه فایل برای بیشترکردن قدرت بازیکنم
لطفا نگید اینجا زیاده چون 2تاشو برداشتم ولی فایده نداشت
Mehdi.ss
26-11-2009, 00:25
kitserver-912-by-robbie-juce
3 تا فایل بیشتر توش نیست
afs2fs: fixed support for dt0f.img
kserv: fixed crashes caused by new kits (from Konami download)
kload: changed hooking of data read/write
منبع
Mehdi.ss
26-11-2009, 00:45
gdb لیگ برتر انگلیس
منبع
ali_pes2008
26-11-2009, 03:17
این فایل و دانلود کنید بعد بریزیدش توی dt0c.img
یه کمی شورت و کلا لباس ها رو تنگ تر میکنه
اسمش یادتون نره عوض کنیدunnamed_5878
سلام
دوستان چند سوال داشتم :
1 - طریقه ی دریبل رو در رو رو بگید و تو سر توپ زدن
2 - من توی بازی ها همیشه نیمه ی زمینم در حمله و مخصوصا کرنل خالی هست سیستم من 3-3-4 هست باید چیکار کنم که حداقل دو نفر بیرون از محوطه ی جریمه ی حریف باشند تا در ریباند شوت کنند
3 - کنرل های کات دار و خوب باید به چه طریقی زده بشه که گل شه
ممنون
ali_pes2008
26-11-2009, 11:45
پچ لیگ دسته دوم انگلیس برای مسترلیگ ساخته ی امیر و رضا
من وقتی این پچ و نصب کردم منو و چند تا قسمت دیگه عوض شد هر کاری می کنم دیگه عوض نمیشه
من فقط لیگ و می خواستم
راهی نیست ؟
پچای گیمینگ اکسس الان ارزش دانلود داره یا هنوز منتظر بشم تا پچای فولش بیاد؟
sima_6600
26-11-2009, 13:50
میشه یک لینک پچ رسمی رو بده من ممنون مشم.
در ضمن این پچ چه مشکلات از بازی حل کنه
سلام.
رفیقا من میخوام با یه برنامه اسم بازیکنا رو عوض کنم نه از داخل بازی.پس یکی یه لینک از یه برنامه برای این کار بده
fouladiali
26-11-2009, 15:23
سلام.
رفیقا من میخوام با یه برنامه اسم بازیکنا رو عوض کنم نه از داخل بازی.پس یکی یه لینک از یه برنامه برای این کار بده
بفرمایید، این هم یه برنامه ی تقریباً کامل که با اون هم میشه اسامی بازیکنان را تغییر داد و هم ویرایش های دیگه از جمله تغییر اسم لیگ ها و کاپ ها، تغییر نام ورزشگاه ها، تغییر ترکیب تیم ها، نقل و انتقال بازیکنان و ... انجام داد.
pishoolii
26-11-2009, 15:39
هنوووز راهی پیدا نشده که با دانلود پچ کونامی تغییرات کیتسرور بهم نریییزه؟
ali_pes2008
26-11-2009, 15:57
کسی میدونه مشکل این چیه ؟
چند تا تغییر توی چمن دادم اما این جوری شد
چمن سیاه ندیده بودیم :16::16:
sima_6600
26-11-2009, 18:19
میشه یک لینک پچ رسمی رو بده من ممنون مشم.
در ضمن این پچ چه مشکلات از بازی حل کنه
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:\
:13::13::13::13::41::41::41::41::41:
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککک
یک جواب منو بدههههههههههههههههههههههه هههه
fouladiali
26-11-2009, 18:30
آرم لیگ ها و کاپ ها برای قرار گرفتن روی آستین لباس تیم ها:
سلام
دوستان چند سوال داشتم :
1 - طریقه ی دریبل رو در رو رو بگید و تو سر توپ زدن
2 - من توی بازی ها همیشه نیمه ی زمینم در حمله و مخصوصا کرنل خالی هست سیستم من 3-3-4 هست باید چیکار کنم که حداقل دو نفر بیرون از محوطه ی جریمه ی حریف باشند تا در ریباند شوت کنند
3 - کنرل های کات دار و خوب باید به چه طریقی زده بشه که گل شه
ممنون
1.دکمه خاصی برای دریبل وچود نداره شما می تونونید با حرکت بازیکنتون طرف مقابل رو جا بزارین همچنین با
زدن L1 پاشو دور توپ می چرخونه و با چرخاندن شوک دریبل زیدانی می زنه. تو سر توپ تو ساکر 10 کاربرد
زیادی نداره (بر خلاف soccer های قبلی) البته برای دریبل دروازه بان خیلی خوبه برای این کار ابتدا دکمه شوت
رو می زنی بلافاصه دکمه پاس رو می زنی. کلا باید تمرین کنی تا قلقش بیاد دستت.
2.من منظورت رو دقیقا متوجه نمی شم ولی اگه می خوای defense line بیاد عقب :
برو گیم پلن>تاکتیک>team style
تو این قسمت می تونی تنظیمات زیادی مثل پرس آفساید گیری دفنس لاین و ساپورت و .. رو انجام بدی
برای هر کدوم بازه ای بین 1 تا 100 وجود داره. مثلا برای defense line هر چه عدده کمتر بشه خط دفاعی
عقب تر میاد.برای این که در زمان کرنر بازیکن پشت محوطه جریمه طرف داشته باشی یاید هاقبک هات زیادتر
باشه. مخصوصا هافبک دفاعی.
3.نمی دونم:31:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:\
:13::13::13::13::41::41::41::41::41:
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککک
یک جواب منو بدههههههههههههههههههههههه هههه
این پچ کونامی
Fixed the problem of edit data reverting to default once the download content is implemented in-game.
· In view of the current issues, we have temporarily stopped users playing the game on PC's with different CPU manufacturers from being matched in Quick Match.
ali_pes2008
26-11-2009, 19:13
آرم لیگ ها و کاپ ها برای قرار گرفتن روی آستین لباس تیم ها:
کجا باید بریزی؟
don-corleone
26-11-2009, 19:50
کجا باید بریزی؟
توی این کپی کن
dt0c.img
Google Spider
26-11-2009, 20:11
از توی اون پوشه ی dt07.img
فایل هایی که شماره اونا 39 و 40 هستش رو پاک کن .
درست میشه . :46:
fouladiali
26-11-2009, 20:13
کجا باید بریزی؟
این فایل را باید در پوشه ی dt0c.img کیت سرور کپی کنید.
اگه این آرم ها برای بعضی از از تیم ها درست نشد، می تونید با استفاده از برنامه ی PRO EVO Editing Studio 2010 به قسمت تیم ها برید و از اونجا با انتخاب تیم مورد نظر، آرم لیگ مربوط به اون تیم را از قسمت sleeve انتخاب کنید.
مثل عکس زیر:
اما توضیحی راجع به قسمت sleeve:
گزینه های موجود در قسمت sleeve به ترتیب شماره مربوط به لیگ ها و کاپ های زیر میشه (البته با توجه این پچ):
گزینه ی اول No Badge هست که همون طوری که از اسمش پیداست با انتخاب این گزینه هیچ آرمی روی آستین تیم ها قرار نمیگیره (مگر در جام قهرمانان و لیگ اروپا)
1- آرم CL
2- آرم قهرمان سال گذشته ی CL
3- آرم لیگ اروپا
4- قهرمان لیگ اروپا
5- لیگ برتر انگلیس
6- قهرمان لیگ انگلیس
7- لیگ هلند
8- قهرمان لیگ هلند
9- لیگ فرانسه
10- قهرمان لیگ فرانسه
11- لیگ ایتالیا
12- لیگ اسپانیا
13- مقدماتی جام جهانی (که با پایان این دوره، آرم جام جهانی به جای آن قرار می گیره)
14- لیگ آلمان
15- قهرمان لیگ آلمان
16- خالی
17- خالی
18- خالی
19- خالی
fouladiali
26-11-2009, 20:17
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
worldclass
26-11-2009, 21:23
سلام
دوستان یک توضیح کامل درباره شبکه کردن و همینطور انلاین این نسخه می خواستم
26-11-2009, 23:55
دوستان کسی میتونه با نرم افزار هایی مثل GGS فایل های 39 و 40 چمن از فایل dt07 موجود در پوشه img محل نصب بازی رو برام اکسپورت کنه و آپلود کنه ؟ احتیاج دارم
دارم یک دستکاری هایی تو چمن میکنم که متاسفانه این دو تا فایل رو تو GGS دست کاری کردم و به جواب نرسیدم برای رفع سیاهی چمن ( بدون حذف اون دو فایل)
ممنون میشم..
*hamedkhatar*
27-11-2009, 00:26
سلام
تو بازی جایی نداره که بشه فقط پنالتی بزنیم؟
ممنون
mani_2004_2006
27-11-2009, 00:35
دوستان کسی میتونه با نرم افزار هایی مثل GGS فایل های 39 و 40 چمن از فایل dt07 موجود در پوشه img محل نصب بازی رو برام اکسپورت کنه و آپلود کنه ؟ احتیاج دارم
دارم یک دستکاری هایی تو چمن میکنم که متاسفانه این دو تا فایل رو تو GGS دست کاری کردم و به جواب نرسیدم برای رفع سیاهی چمن ( بدون حذف اون دو فایل)
ممنون میشم..
بفرما
ali_pes2008
27-11-2009, 01:14
همچین فایلی با این شماره توی dt07.img نیست :13:
mohsensoft
27-11-2009, 01:19
سلام
تو بازی جایی نداره که بشه فقط پنالتی بزنیم؟
ممنون
برو توی مود تمرین
توی قسمت free kick توپ رو توی محوطه ی جریمه قرار بده
اینجوری همش میتونی پنالتی بزنی
ضمنا پنالتی زدن توی pes2010 با 2009 خیلی فرق داره
پیشنهاد میکنم اگه بلد نیستی فیلمش رو که توی چند صفحه قبل هست دانلود کنی و از روی اون تمرین کنی
B.i.r.i.y.a
27-11-2009, 02:26
دوستان من چند روز پيش DVD ساكر2010 رو خريدم و فروشنده گفت كه دمو نيست و محدوديت نداره. ولي حالا يه چيزايي تو بازي ميبينم كه احساس ميكنم بم دروغ گفته !
مثلا وقتي ميرم تو Become a legend به جاي اينكه هربار با يه تيم جديد بازي كنم همش بايد با تيمي كه توشم به صورت تمريني بازي كنم (training) و يا اينكه استراحت كنم (rest) تا بازي بعدي. نميره بازي بعدي با يه تيم ديگه !
و يا اينكه تنظيمات گيم-پد ذخيره نميشه و هر بار ميرم تو بازي بايد از اول تنظيمش كنم.
حالا سوالم اينه كه آيا اين امكان وجود داره كه من اين نسخه ي دمو رو به اصلي تبديل كنم يا اينكه بايد اصلي رو هم بخرم ؟
ممنون...
viky1388
27-11-2009, 04:52
با سلام
لطفا هر کی میدونه کمکم کنه من این PESEdit 2010 Patch 1.01 by PATe.Arminia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پچ رو نصب کردم اما وقتی میخام
سیو مستر لیگ رو لود کنم از بازی میپره در ظمن اینم تو توضیحاتش نوشته شده لطفا کمک بکنید
IMPORTANT:
Before you start a ‘Become a Legend’ career (or load an older savefile) you have to start BAL.bat and BAL2.bat
Before you start a Master League (only 1 time, until you created your savegame) you have to run BAL.bat
IMPORTANT:
Before you start a ‘Become a Legend’ career or a Master League you have to run BAL.bat from your PES 2010 install directory (shortcut in start menu, too); read below what do to if BAL.bat doesn’t work. (Additional info)
It is recommended that you start a new Master League after you updated the patch, but your old savegames will still work
دوستان من چند روز پيش DVD ساكر2010 رو خريدم و فروشنده گفت كه دمو نيست و محدوديت نداره. ولي حالا يه چيزايي تو بازي ميبينم كه احساس ميكنم بم دروغ گفته !
مثلا وقتي ميرم تو Become a legend به جاي اينكه هربار با يه تيم جديد بازي كنم همش بايد با تيمي كه توشم به صورت تمريني بازي كنم (training) و يا اينكه استراحت كنم (rest) تا بازي بعدي. نميره بازي بعدي با يه تيم ديگه !
و يا اينكه تنظيمات گيم-پد ذخيره نميشه و هر بار ميرم تو بازي بايد از اول تنظيمش كنم.
حالا سوالم اينه كه آيا اين امكان وجود داره كه من اين نسخه ي دمو رو به اصلي تبديل كنم يا اينكه بايد اصلي رو هم بخرم ؟
ممنون...
اینی که شما داری اصلی هست و دمو نیست.
شما انگار تا حالا pes بازی نکردی!
توی مود bal اول باید تمرین کنی وخودت رو گنده نشون بدی توی تمرینات تا بتونی بری ترکیب زخیره بعد هم بتونی بازی کنی.
تنظیمات گیم پد رو هم از توی setting جایی که بازی رو ریختی باید تغییر بدی نه از توی بازی.
دوستان من تازه میخواهم بازی رو شروع کنم ولی یک مشکلی با گرافیک بازی دارم.
بازی با رزولیشن 1024*768 در تمام سه حالت low , medium , high یک گیری داره یعنی در حال بازی یک گیرهای ناچیزی چجوری بگم یعنی بازیکن داره میدو یهو یک گیر خیلی کوچیک و سریع میکنه و رد میکنه نمیدونم مشکل از کجاست که البته خیلی حالم گرفته شد.
مشخصات سیستم من :
cpu : intel 7300
motherboard :giga EP43-S3L
ram:2 GB
vga:4670 ddr3 512 ati
mosajjal
27-11-2009, 11:47
بازی با رزولیشن 1024*768 در تمام سه حالت low , medium , high یک گیری داره یعنی در حال بازی یک گیرهای ناچیزی چجوری بگم یعنی بازیکن داره میدو یهو یک گیر خیلی کوچیک و سریع میکنه و رد میکنه نمیدونم مشکل از کجاست که البته خیلی حالم گرفته شد.
مشخصات سیستم من :
مال اینه که مونیتورت روی 60 هرتز نیس ، مانیتورتو 60 هرتز کن و از توی Setting تیک اول و سوم رو بردار و تیک دوم رو حتما بذار .
worldclass
27-11-2009, 12:06
سلام
دوستان یک توضیح کامل درباره شبکه کردن و همینطور انلاین این نسخه می خواستم
Mehdi.ss
27-11-2009, 12:32
مشخصات سیستم من :
اگه تو ستینگ بازی گزینه VSYNC خاموشه از این روش استفاده کن
Mehdi.ss
27-11-2009, 13:03
فیس پک جدید کنامی
New Faces from Konami Update
In the last update Konami included some new faces for players Asenjo, Dembele, Gibbs, Granero, Ivanovic, Lisandro, Onyewu, Owen, Thiago Motta, Valencia, Vermaele and Zhirkov. If you have not downloaded the update you can get this pack that includes all these faces. Use any database editor to relink them.
منبع
ali_pes2008
27-11-2009, 13:48
همچین فایلی با این شماره توی dt07.img نیست :13:
کسی مشکل من و نمی دونست؟
shahi666
27-11-2009, 14:06
دوستان کسی میدونه این Chants هارو چه جوری میشه تو بازی اعمال کرد؟
fouladiali
27-11-2009, 14:30
دوستان کسی میدونه این Chants هارو چه جوری میشه تو بازی اعمال کرد؟
باید فایل های دانلود شده که فرمتشون adx هست را در پوشه ی dt01.img کیت سرور کپی کنید و بعد شماره ی خوشحالی مربوط به هر تیم را از برنامه ی PRO EVO Editing Studio 2010 و قسمت تیم ها و بخش Supporters Chants پیدا کنید و اون شماره ها را به جای شماره های فایلی که دانلود کردید بنویسید.
Mohammad King
27-11-2009, 14:37
سلام
من یک بازیکن درست کردم ولی نمیدونم چه جوری بیارمش توی یه تیم که بازی کنه؟؟
ممنون
amino-danger
27-11-2009, 14:47
Shahin Bushehr
اينم لباس تيم شاهين بوشهر كه هنوز 100% كامل نشده كه كار خودمه اميدوارم لذت ببريد.[
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
لينك
Mohammad King
27-11-2009, 14:49
سلام
من یک بازیکن درست کردم ولی نمیدونم چه جوری بیارمش توی یه تیم که بازی کنه؟؟
ممنون
این جوب من را هم بدید/
fouladiali
27-11-2009, 15:13
این جوب من را هم بدید/
اگه بازیکن را در بخش ادیت درست کرید، می تونید از همون بخش ادیت به قسمت Teams و بعد از اون گزینه ی Register player برید و از اون قسمت تیمتون را انتخاب کنید و با انتخاب گزینه ی Add، به بخش Other و بعد CREATED PLAYERS 1 برید و بازیکن خودتون را به اون تیم منتقل کنید.
اگه هم بازیکنی در بخش BAL درست کردید و دوست دارید به تیمی منتقل کنید، در همون بخش BAL گزینه ی Options را انتخاب کنید و از قسمت Edit registration بازیکن خودتون را ذخیره کنید و بعد دوباره به بخش ادیت برید و مراحل بالا را طی کنید.
Mohammad King
27-11-2009, 15:24
اگه بازیکن را در بخش ادیت درست کرید، می تونید از همون بخش ادیت به قسمت Teams و بعد از اون گزینه ی Register player برید و از اون قسمت تیمتون را انتخاب کنید و با انتخاب گزینه ی Add، به بخش Other و بعد CREATED PLAYERS 1 برید و بازیکن خودتون را به اون تیم منتقل کنید.
اگه هم بازیکنی در بخش BAL درست کردید و دوست دارید به تیمی منتقل کنید، در همون بخش BAL گزینه ی Options را انتخاب کنید و از قسمت Edit registration بازیکن خودتون را ذخیره کنید و بعد دوباره به بخش ادیت برید و مراحل بالا را طی کنید.
اونجا رفتم ولی نیامد؟ کار ها را انجام دادم.
fouladiali
27-11-2009, 15:38
اونجا رفتم ولی نیامد؟ کار ها را انجام دادم.
بازیکنی را که ساختید دوست دارید به تیمی که در مسترلیگ بازی می کنید بیارید؟
rambo_1386
27-11-2009, 16:45
سلام دوستان من بازی گرفتم حالا میشه راهنمایی کنید از کجا بفهمم نسخه دمو هستش یا نسخه اصلی مشخصات: 2 dvd و حجم فولدر Pro Evolution Soccer 2010 دقیقا 5/30 گیگابایته حالا اصل یا نه؟
دوستانی که مستر لیگ بازی می کنند ممنون میشم این سوالات جواب بدن:
گزینه negotiation تو مستر لیگ که گزینه های negotiate directly , leave to the scout رو داره یعنی چی؟
گزینه player development یعنی چی؟
میشه تو مستر لیگ کاری کرد که نشه هیچ نقل و انتقالی انجام نشه؟
Mohammad King
27-11-2009, 18:17
بازیکنی را که ساختید دوست دارید به تیمی که در مسترلیگ بازی می کنید بیارید؟
دوست من درست شد...
fouladiali
27-11-2009, 18:53
گزینه negotiation تو مستر لیگ که گزینه های negotiate directly , leave to the scout رو داره یعنی چی؟
جواب این سؤالتون را از لینک زیر میتونید بگیرید.
گزینه player development یعنی چی؟این گزینه همون پیشرفت بازیکنان هست که اگه فعال باشه، قدرت و توانایی های بازیکنان در طول فصل کم و زیاد میشه.
میشه تو مستر لیگ کاری کرد که نشه هیچ نقل و انتقالی انجام نشه؟فکر نمیکنم؛ ولی شاید بقیه ی دوستان راهی بلد باشند.
*hamedkhatar*
27-11-2009, 19:15
برو توی مود تمرین
توی قسمت free kick توپ رو توی محوطه ی جریمه قرار بده
اینجوری همش میتونی پنالتی بزنی
ضمنا پنالتی زدن توی pes2010 با 2009 خیلی فرق داره
پیشنهاد میکنم اگه بلد نیستی فیلمش رو که توی چند صفحه قبل هست دانلود کنی و از روی اون تمرین کنی
ممنون اون مدل پنالتی زدن رو بلد بودم فقط میخوام از رو به رو نشون بده و میخوام مثلا با دوستم بازی کنم اینطوری فقط تمرینیه میشه کاری کرد
ممنون
M A X I M U M
27-11-2009, 19:36
سلام مادريديستاي عزيز
واگذار كردن به وكيل يعني اينكه خودت به نقل و انتقالات كاري نداري و وكيلت كاراي نقل و انتقالاتتو انجام ميده و گزينه دومي هم كه خودت نقل و انتقالات رو شخصا انجام ميدي كه من توصيه مي كنم همين كارو بكني يه وقت ديدي وكيلت گاف داد بازي كناي خوبت رو فروخت فقط مثال بودا
اين يعني پيشرفت قدرت هاي بازيكناته كه در طول فصول تمرين مي كنن و رشد مي كنن كه ميزان و سرعت رشد بستگي به نوع مربيت هم داره همونطور كه ميدوني ميتوني مربي از لول 1 تا لول 5 انتخاب كني
ميشه كم كرد نقل و انتقالاتو اما نميشه جلوشو گرفت
Spaniuly
27-11-2009, 20:33
پس بگو واسه ساختن تیم آرمانی توی مستر لیگ اصلا نباس جستجو کنیم باید لول تیم بره بالا و منتظر بمونیم بازکنانی رو که ما می خواهیم رو اسکوت پیشنهاد کنه با این روش من جیو وینچو اردا توران دیه گو مسی کیه لینی وین رونی روبینیو پاتو سیلوا و هر کسی رو که می خواستم رو خریدم
ببخشید من تازه شروع به این بازی کردم و زیاد اطلاعات ندارم. میشه بگید چطوری میشه رنگ چمن رو تغییر داد؟ تو Exhibition وقتی بازی میکنم رنگ چمن سبز مایل به قهوه ای هست و زیاد طبیعی نیست.
dverbame
27-11-2009, 22:49
دوستان عزیز من با لاخره یاد گرفتم چگونه میشه هم پچ sm patch 2.9 رو نصب کرد و هم اسکور برد قدیمی رو داشت.برای اینکار ابتدا پچ sm patch 2.9 رو نصب و سپس فایل های زیر رو از پو شه هاس ذکر شده حذف کنید:
From Dt05_e.img e Dt05_i.img folders :
Unnamed_54.bin
From Dt06.img folder :
unnamed_164.bin
unnamed_168.bin
unnamed_169.bin
unnamed_170.bin
unnamed_973.bin
ArminxXx
27-11-2009, 23:51
سلام بر ساکر بازان عزیز امیدوارم حاتون خوب باشه دلم واستون تنگ شده بود.میبینم که هنوزم فعالین خوبه ادامه بدین. این پچه هم مثی که دردا رو دوا نکرده و زخم ها رو تازه کرده حالا عیبی نداره ماها که خودمون استاد چوبکاری ساکریم :46:
چندتا درخواست داشتم:
1.چجوری مینونم تو مستر لیگ کاری کنم که اگر از بازی خارج شدی بازی 3-0 بنفع تیم حریف نشه؟(آوتو سیو غیر فعاله)
2.کسی توپ بارسا سراغ نداره؟
3.اگر میتونین یه چمنی برای نیوکمپ بزارین که آرم بارسا رو داشته باشه.
4.چجوری میشه تو نیوکمپ این آلیانز رو از آرمهای کنار زمین حذف کرد؟
امیدوارم
منتظرم
dverbame
27-11-2009, 23:55
دانلود Sm patch 2.9 با لینک مستقیم
من که تویه این تاپیک این پچو ندیدم .گفتم برای بچه ها هم بزارم.اگر هم تو این تاپیک بوده باشه با لینک مستقیم نیست.
پس خدمت تمامی دوستان عزیز با لینک مستقیم با قابلیت رزیوم
mohsensoft
28-11-2009, 00:17
آقا من توی مسترلیگ هرچی دنبال کاکا میگردم نیست!!!
راستی این مسترلیگ تا چند فصل ادامه داره؟
Mehdi.ss
28-11-2009, 00:43
سلام بر ساکر بازان عزیز امیدوارم حاتون خوب باشه دلم واستون تنگ شده بود.میبینم که هنوزم فعالین خوبه ادامه بدین. این پچه هم مثی که دردا رو دوا نکرده و زخم ها رو تازه کرده حالا عیبی نداره ماها که خودمون استاد چوبکاری ساکریم :46:
چندتا درخواست داشتم:
1.چجوری مینونم تو مستر لیگ کاری کنم که اگر از بازی خارج شدی بازی 3-0 بنفع تیم حریف نشه؟(آوتو سیو غیر فعاله)
2.کسی توپ بارسا سراغ نداره؟
3.اگر میتونین یه چمنی برای نیوکمپ بزارین که آرم بارسا رو داشته باشه.
4.چجوری میشه تو نیوکمپ این آلیانز رو از آرمهای کنار زمین حذف کرد؟
امیدوارم
منتظرم
سلام آرمین جان بفرما
توپ بارسلونا
shahi666
28-11-2009, 00:59
دوستان طریقه کار کردن با نرم افزار AFSExplorer چه جوریه ؟
بازش میکنم و باید فایلی با پسوند AFS پیدا کنه که اصلا چنین فایلی رو ندارم..
چی کار باید انجام بدم تا بشه ازش اسفاده کرد.؟؟
آقا من توی مسترلیگ هرچی دنبال کاکا میگردم نیست!!!
راستی این مسترلیگ تا چند فصل ادامه داره؟
برو توی advanced search اونجا اسم رو بنویس kaka تا بیاره(یا برو توی تیم ملی برزیل تا ببینی کدوم تیم هست)
مستر هم فک کنم همینجوری ادمه داره و تموم نمیشه.!!
سلام مادريديستاي عزيز
ميشه كم كرد نقل و انتقالاتو اما نميشه جلوشو گرفت
چه جوری میشه ؟
mohsensoft
28-11-2009, 09:55
برو توی advanced search اونجا اسم رو بنویس kaka تا بیاره(یا برو توی تیم ملی برزیل تا ببینی کدوم تیم هست)
مستر هم فک کنم همینجوری ادمه داره و تموم نمیشه.!!
همه ی این کار هارو انجام دادم
توی سرچ هم فقط یه بازیکنی به اسم okaka میاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.