ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

hossein6599
16-10-2009, 23:17
من خودم از ابتدا دیوونه پرو بودم ولی وقتی همه سایتها به فیفا امتیازبالای 9 میدن نمیشه بگیم EA به همشون پول داده مثلا یک سایتی رفتم به پرو امتیاز حدود 8 داده و به گرافیک 7 و به فیفا بالای 9 ولی اینجور نیست که با غرض کم داده باشه چون همین سایت به pes 6 امتیاز 9.6 داده بود.

UP-SNAKE
16-10-2009, 23:19
بچه ها آمار etoo رو ميشه بزاريد؟

4039
16-10-2009, 23:24
اتفاقا حسین جان اگه دقت کنی نمرات امسال فیفا 10 نسخه نکست بیشتر برای گیم پلی عالی اون و مد های بسیار زیادش هستش!
اگه نقد ها رو بخونی کاملا اینو متوجه میشی!
این خیلی بی انصافی هستش که بگیم دلیل نمرات بیشتر فیفا فقط صدا گذاری و لیسانس تیم ها هستش!!
بیشتر دلیلش مربوط به گیم پلی بازی و جذابیت اون هستش!
کلا در بازی سه فاکتور مهم وجود داره: گیم پلی, گرافیک و صدا گذاری!
فیفا از هر سه فاکتور بالا در خد اعلایی بر خورداره!
دلیل این همه تفاوت تو امتیازات مطمئنا فقط لیسانس و صدا گذاری نیست!
یکی از دوستان گفته بود که PES نسبت به فیفا تو شبیه سازی بهتره! آخه اینو دیگه نمی دونم بر اساس چه چیزی بیان شده!

همون که گفتیم .
راستی یار کشی هاتونو بکنید آخر هفته توی اون تاپیک جدید میخوایم لوله تون کنیم .

من خودم از ابتدا دیوونه پرو بودم ولی وقتی همه سایتها به فیفا امتیازبالای 9 میدن نمیشه بگیم EA به همشون پول داده مثلا یک سایتی رفتم به پرو امتیاز حدود 8 داده و به گرافیک 7 و به فیفا بالای 9 ولی اینجور نیست که با غرض کم داده باشه چون همین سایت به pes 6 امتیاز 9.6 داده بود.

بین 1 تا 1.5 امتیازتون مال لیسانس و گزارشگریو انیمیشنه .

smallfrank
16-10-2009, 23:24
صفحات تاپیک:
قبل ار انتشار بازی:500
بعد از انتشار:2000

JUSTIN11
16-10-2009, 23:34
همون که گفتیم .
دمت گرم حسین عزیز.از همین الان اونا رو سوسک شده حساب کنید:31:.اونا فکر میکنن هر کی فیفا نکست بازی کرد باید از اون خوشش بیاد:27:
البته همه ما با هم دوست و رفیقیم:10:.من مطمئنم که این تاپیک جدید بهترین تاپیک انجمن بازی خواهد شد.البته به شرط اینکه دوستان با دلیل و منطق نظراتشون رو بیان کنن.

fouladiali
16-10-2009, 23:39
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

CATALONIA
16-10-2009, 23:40
میشه یکی منو روشن کنه 
ما داریم نسخه ی pes 2010 pc رو با fifa 10 pc مقایسه میکنیم 
یا مال ایکس باکس رو ؟؟؟؟

UP-SNAKE
16-10-2009, 23:43
آقا من که dial-up دارم سخته برام کل لينک هارو ببينم کدوم ماله etoo هستش؟

fouladiali
16-10-2009, 23:45
آقا من که dial-up دارم سخته برام کل لينک هارو ببينم کدوم ماله etoo هستش؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

UP-SNAKE
16-10-2009, 23:47
آقا اين وضعيته نقل و انتقالات داره نگران کننده ميشه پس چرا sneijder تو اينتر نيست؟

UP-SNAKE
16-10-2009, 23:54
ميشه از ميليتو هم بزاری؟

JUSTIN11
16-10-2009, 23:54
میشه یکی منو روشن کنه
ما داریم نسخه ی pes 2010 pc رو با fifa 10 pc مقایسه میکنیم
یا مال ایکس باکس رو ؟؟؟؟
pes در کنسول و پی سی فرقی نمیکنه.در مورد فیفا پی سی هم چیزی نگیم بهتره.پس میمونه همون فیفا کنسول

آقا اين وضعيته نقل و انتقالات داره نگران کننده ميشه پس چرا sneijder تو اينتر نيست؟
آره درسته.توی این عکسهایی که دیدم هنوز اشنایدر-روبن-نگردو تو رئال هستند.مثله اینکه نقل و انتقالات 3 روز آخر رو انجام ندادن!

4039
16-10-2009, 23:55
همین حسین جان فیفا 09 نسخه نکست رو بازی کرده, بیاد بگه که گیم پلی در کل چطور بوده!
درسته معایبی هم داشته ولی در کل بگه که چطور بوده!

!
نه کی گفته من گفتم خوب بوده خیلی مزخرف بود . :27:
شوخی کردم نباید از انصاف گذشت که آزادی عمل در پاس دادنها که بخش عمده ای از حرکات رو در زمین تشکیل میده واقعا توی فیفا 9 عالیه و نباید از این مساله به راحتی گذشت من که واقعا ازش لذت بردم .
اما این دلیل نمیشه که آخر هفته بخواییم بهتون رحم کنیم اینجا بچه ها شمشیرشونو از رو بستن بی برو برگرد 3-4 تایی خوردین .

آدام دیروز میگفت از بابت نقل و انتقالات نگران نباشید توی بازی نهایی همشون درست میشن .

B3HZ@D
16-10-2009, 23:55
من هم در مورد نقل و انتقالات مشکوکم...مثلا ekdal و almiron هنوز توی یووه هستن در صورتی که هر کدوم اونها به ترتیب در تیم های سیه نا و باری بازی می کنن...یا مثلا میلان هنوز کالاچ رو داره در صورتی که هیچ کدوم این بازیکنان توی این تیم ها نیستن و از این تیم ها رفتن...فکر کنم دوباره باید منتظر یک اپشن فایل باشیم تا اینا رو درست کنه مگه این که تا قبل انتشار خود کونامی یک دستی بهش بکشه

UP-SNAKE
17-10-2009, 00:00
حسين از آدام درباره ی نقل و انتقالات ميپرسی؟

4039
17-10-2009, 00:07
حسين از آدام درباره ی نقل و انتقالات ميپرسی؟

توی پست قبلی که نوشتم جریان نقل و انتقالات چطوریه .

B3HZ@D
17-10-2009, 00:10
اگه میشه این player stats های لیگ اسپانیا رو هم بذارین خوب میشه....
البته لینک صفحه رو بدین بهتره....اونطوری حق انتخاب داریم

4039
17-10-2009, 00:18
اگه میشه این player stats های لیگ اسپانیا رو هم بذارین خوب میشه....
البته لینک صفحه رو بدین بهتره....اونطوری حق انتخاب داریم

به زبان آلمانی هست میخوای لینکشو بزارم ؟

آقای a.asgharpoor امروز برای من e-book 600 صفحه ای از برنامه نویسی هوش مصنوعی بازیهای کامپیوتری فرستاد اگه کسی میخواد لینکشو بدم ( حدود 600 صفحه میشه ) .ایشون میگه این یکی از دروس امتحانیشون توی ترم قبل بوده با این حجم کتاب من نمیدونم چطوری اینو پاس کردن به هر حال با کار ما مرتبطه .
این عکس صفحه اول کتابه (عجب تصویریه :18:):

Locker
17-10-2009, 00:20
سایت uk.gamespot مصاحبه ی ویژه ای با دو مهمان از کونامی انجام داده ، کسی از محتویات این مصاحبه اطلاعی داره ؟

این خبر رو سایت winningelevenblog دیروز در سایتش قرار داده !

لینک دانلود مصاحبه صوتی :

Mehdi.ss
تک تک موهاشو میشه شمرد

linkin_park
کاش اسکرین شات کینگ الکسو نمیذاشتین منو خرااااااااااب کرد .....

Google Spider
17-10-2009, 00:22

من مطمئنم که این تاپیک جدید بهترین تاپیک انجمن بازی خواهد شد.البته به شرط اینکه دوستان با دلیل و منطق نظراتشون رو بیان کنن.

حسین خان این تاپیک جدید داستانش چیه ؟

B3HZ@D
17-10-2009, 00:23
به زبان آلمانی هست میخوای لینکشو بزارم ؟

اموردی نداره اگه لینکش رو لطف کنی ممنون میشم حسین جان

4039
17-10-2009, 00:40
اموردی نداره اگه لینکش رو لطف کنی ممنون میشم حسین جان

لینکش اینه :

حسین خان این تاپیک جدید داستانش چیه ؟

همون طوریکه شاهد بودی این تاپیک توی این چند روز اخیر شاهد در گیریهای زیادی بین طرفداران دو بازی فیفا و pes بوده که خدا رو شکر فقط کشته نداده وگرنه همه چی توش بوده ( شوخی کردم کسی ناراحت نشه ) . برای اینکه اولا این تاپیک مسیر اصلی خودشو طی کنه و هم اینکه بشه بحثو کنترل کرد مسعود ( همکار محترم انجمن بازی ) با مدیران انجمن هماهنگیهایی برای ایجاد یک تاپیک مستقل برای مقایسه این دو بازی انجام داده که ایشالا بعد از اومدن نسخه نهایی بازی قراره ایجاد بشه .

behnammazi
17-10-2009, 01:17
کسی میدونه با دیویدی رایتی میشه با lan بازی کرد یا نه؟ یا باز دیویدی اورجینال میخواد؟

maximiliyanus
17-10-2009, 01:21
وای فیس دلپیرو فوق الادس آفرین به هنر کونامی...من اگه بازی بیاد یووه همیشه قرمانو قرمان همه تورنومنتا میکنم پسر طلایی تورینم آقای گل تمام رقابتها

BOROAMOO
17-10-2009, 01:32
بچه ها عکس جواد نکونام و شجاعی رو بذارید ببینیم مثل آدم درستشون کردن یا هنوز سیاهن

GEDAA
17-10-2009, 01:45

4039
17-10-2009, 01:52
بچه ها عکس جواد نکونام و شجاعی رو بذارید ببینیم مثل آدم درستشون کردن یا هنوز سیاهن

متاسفانه هنوز نکونام سیاهه اما شجاعی بهتره .

نکونام :

شجاعی :

Konami_Pc
17-10-2009, 02:47
حذف شود اشتباه شد

Konami_Pc
17-10-2009, 02:48
از خنده مردم مسی رو ببینید تو فیفا هنوز خوبه لیسانس داره این فیفا نداشت الان مسی کچل بود تو بازی

تو این لینک چهره ای pes2010 با pes 2009 مقایسه میشه و بعد چهره های فیفا رو نشون میده صفحه که باز شد فلش راست بزنید صورتهای فیفا رو نشون میده فقط از خنده نمیرین چهره های فیفا رو دیدین

fouladiali
17-10-2009, 08:32

konami-pes
17-10-2009, 09:10
عزیز من منظورم نسخه نکست جن فیفا بود!
اگه شما از گیم پلی اون هم بدتون میاد دیگه مشکل از بازی نیست!
همین حسین جان فیفا 09 نسخه نکست رو بازی کرده, بیاد بگه که گیم پلی در کل چطور بوده!
درسته معایبی هم داشته ولی در کل بگه که چطور بوده!

برادر مسعود ، من فیفای ایکس باکس رو هم تایید نمی کنم! هم ویدئو های گیم پلیش رو دیدم و هم دو سه بازی باهاش انجام دادم . بازیکناش یه هوش مصنوعی در حد بز دارن! در حالی که PES یه شبیه ساز فوتبال واقعیست. فیفا رو من با Xbox همون فیفا نسکت رو که این همه دارین باهاش پز میدین رو من بازی کردم از هر سمتی شوت می کردم گل میشد!!!!!!!!!!! باگ گرافیکیش که دیگه وحشتناک بود!! اصلا در حین بازی احساس نمی کردم دارم یه فوتبال بازی می کنم به جاش احساس می کردم دارم یه قل دو قل بازی می کنم ( به قول یکی از دوستان )

در کل فیفا یه بازی هستش که جذابه اما تو دل برو نیست و آدم بعد از یکی دو بازی خسته میشه و حالش از بازی به هم میخوره در حالی که PES سلطان بازیهای کامپیوتری جهان ، یه فوتبال کاملا به تمام عیار هستش. نمی گم هیچ عیبی نداره اما حداقل از لحاظ گیم پلی در حد بسیار بالایی هستش.

پس دوستان خیالتون راحت فیفای نکست ( Xbox ) هم در مقابل PES شکست خورده و هیچ برتری نداره . اینو کسی به شما میگه که فیفا نکست رو بازی کرده. البته فیفا نکست نسبت به فیفای PC خیلی خیلی بهتره و حداقل میشه یه دو روزی تحملش کرد اما بازم در مقابل PES سوسکی بیشتر نیست:8:

konami-pes
17-10-2009, 09:45
از خنده مردم مسی رو ببینید تو فیفا هنوز خوبه لیسانس داره این فیفا نداشت الان مسی کچل بود تو بازی

تو این لینک چهره ای pes2010 با pes 2009 مقایسه میشه و بعد چهره های فیفا رو نشون میده صفحه که باز شد فلش راست بزنید صورتهای فیفا رو نشون میده فقط از خنده نمیرین چهره های فیفا رو دیدین

دمت گرم رفیق:10:
تفاوت فاحشی بین این دو گرافیک هست . من نمی دونم طرفدارای فیفا به چه چیزی دلشون رو خوش کردند!

mohsensoft
17-10-2009, 09:55
آقا بالاخره کی میاد این pes2010 ؟
مردیم از انتظار!!
حالا کسی دیده بازی رو که از pes2009 بهتره یا نه؟
2009 که خیلی خفن بود
قسمت جدیدی هم بهش اضافه شده؟

4039
17-10-2009, 09:58
این دو تا ویدئو رو امروز سایت wenb منتشر کرد :

ویدئویی کامل از لیگ اروپا :

ویدئویی از مود مستر لیگ :

mohsen.rajabi
17-10-2009, 10:00
ببخشيد دوستان بوندس ليگا واسه ساكر 10 ليسانس شده؟

konami-pes
17-10-2009, 10:01
آقا بالاخره کی میاد این pes2010 ؟
مردیم از انتظار!!
حالا کسی دیده بازی رو که از pes2009 بهتره یا نه؟
2009 که خیلی خفن بود
قسمت جدیدی هم بهش اضافه شده؟

دقیقا 5 روز دیگه:5:
آره بازی خیلی قشنگ تر شده و پیشرفت قابل توجهی در گرافیک و گیم پلی داشته و مطمئن باش یه لذت واقعی رو از PES 2010 خواهی برد. قسمتهای جدیدی هم در بخش ترکیب و تنظیمات بازی اضافه شده که خیلی باحاله. من از موقعی که دمو رو دانلود کردم از صبح تا شب باهاش بازی می کنم و اصلا خسته نمیشم. یه نکته مهم در PES 2010 اینه که بازی خیلی سخت تر شده . من در PES 2009 درجه top player هر بازی بین 3 تا 5 تا گل میزدم اما تو PES 2010 از هر 5 بازی که انجام میدم 3 تاش رو میبازم. همین بازی قبل 4-1 باختم. خیلی بهم حال داد:8:

mohsen_gh1991
17-10-2009, 10:24
آره بازی خیلی قشنگ تر شده و پیشرفت قابل توجهی در گرافیک و گیم پلی داشته و مطمئن باش یه لذت واقعی رو از PES 2010 خواهی برد. قسمتهای جدیدی هم در بخش ترکیب و تنظیمات بازی اضافه شده که خیلی باحاله. من از موقعی که دمو رو دانلود کردم از صبح تا شب باهاش بازی می کنم و اصلا خسته نمیشم. یه نکته مهم در PES 2010 اینه که بازی خیلی سخت تر شده . من در PES 2009 درجه top player هر بازی بین 3 تا 5 تا گل میزدم اما تو PES 2010 از هر 5 بازی که انجام میدم 3 تاش رو میبازم. همین بازی قبل 4-1 باختم. خیلی بهم حال داد:8:ولی بر عکس فیفا. حتی وقتی پروفشنال بازی میکنم به راحتی همشون رو میبرم.خیلی بهم فاز نمیده. just pes

mohsensoft
17-10-2009, 10:48
آره بازی خیلی قشنگ تر شده و پیشرفت قابل توجهی در گرافیک و گیم پلی داشته و مطمئن باش یه لذت واقعی رو از PES 2010 خواهی برد. قسمتهای جدیدی هم در بخش ترکیب و تنظیمات بازی اضافه شده که خیلی باحاله. من از موقعی که دمو رو دانلود کردم از صبح تا شب باهاش بازی می کنم و اصلا خسته نمیشم. یه نکته مهم در PES 2010 اینه که بازی خیلی سخت تر شده . من در PES 2009 درجه top player هر بازی بین 3 تا 5 تا گل میزدم اما تو PES 2010 از هر 5 بازی که انجام میدم 3 تاش رو میبازم. همین بازی قبل 4-1 باختم. خیلی بهم حال داد:8:
ایول خیلی امیدوار شدم
چند روز دیگه به خاطر pes میخوام برم سیستم جدید بخرم
یه بار فیفا بازی کردم حالم به هم خورد
فیفا مطمئنا به گرد پای pes هم نمیرسه

Konami_Pc
17-10-2009, 10:52
واقعا یعنی امسال این فوتبال کنامی میزاره ما دم در حیاط رو ببینیم با این تصاویری که من دیدم مستر لیگ واقعا واقعیه گرانه و جذاب رو شاهد هستیم واقعا گرافیک بازیکنها تو بازی جوریه که احساس میکنی با طرفی که بازی میکنی خودشه

مثلا من از الان تصمیم دارم طرز ضربه زدن ایستگاهی رو با رونالد تمرین کنم و مثل خودش دقیقا استاد بشم تو ضربه ایستگاهی

konami-pes
17-10-2009, 11:00
یه تشکر ویژه از حسین عزیز بدهکارم بابت اون ویدئو های جدیدی که از مستر لیگ و باشگهای اروپا گذاشت . من دانلود کردم و حسابی شوکه شدم!!! واقعا امسال کونامی غوغا کرده و به طرز خفنی به هممون حال میده. بخش مستر لیگ تغییرات بسیار زیادی کرده که بهتون پیشنهاد میکنم حتما اون ویدئو های حسین رو تماشا کنید تا متوجه شوید.

دوستانی که مود منیجر فیفا رو بازی کرده اند ( همون Fifa manager رو میگم ) در جریان باشند که امسال بخش مستر لیگ PES حتی بیشتر از Fifa manager گستردگی داره . اینو تو ویدئو مستر لیگ به وضوع می تونید ببینید.

موزیک های بخش مستر لیگ فوق العاده جذاب و هیجانی هستش که خیلی به آدم فاز میده. بخش Cleander یا همون تقویم بازیها هم خیلی جذاب شده. خرید بازیکنان دیگه با قیمتهای واقعی دلار و یورو هستش و حتی میشه مربی دروزابان - مربی بدن ساز و ... رو خریداری کرد. تو بخش مستر لیگ شما تیم دوم هم می تونید برای خودتون درست کنید و برای بازیهای جام حذفی و بازیهای دوستانه از تیم دوم خودتون استفاده کنید تا ترکیب اصلی استراحت کنند. دقیقا مثل منچستر یونایتد که وقتی جام حذفی بازی می کنه از بازیکنان دوم خودش استفاده می کنه. ووووووووووووووووووووووووو وووووای کونامی عاشقتم

shahabprince
17-10-2009, 11:02
همه چیز نوید یک شهکار را از کونامی میدهد.

fouladiali
17-10-2009, 11:06
اینم عکس هایی از ویدئوی لیگ اروپا برای کسانی که نتونستند ببینند (البته ببخشید، چون کیفیت عکس ها خوب نشد):

fouladiali
17-10-2009, 11:13
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه خاطر طولانی شدن پست هم ببخشید.

konami-pes
17-10-2009, 11:14
ممنون دوست عزیز
عکسهای کلیپ مستر لیگ رو هم بذار تا دوستانی که کلیپ مستر لیگ رو نمی تونند دانلود کنند بتونند ببینند. بیشتر عکسهای بخش Cleander رو بذار . چون واقعا خیلی قشنگ شده.

fouladiali
17-10-2009, 11:23
ممنون دوست عزیز
عکسهای کلیپ مستر لیگ رو هم بذار تا دوستانی که کلیپ مستر لیگ رو نمی تونند دانلود کنند بتونند ببینند. بیشتر عکسهای بخش Cleander رو بذار . چون واقعا خیلی قشنگ شده.

بروی چشم، حتما میذارم.

konami-pes
17-10-2009, 11:38
خب دوستان بیشتر ما از چند سال پیش با این انجمن و این بازی آشناییم و هر ساله به بازی که نزدیک میشه بیشتر به انجمن میایم. این مطلبی رو که در زیر میذارم مربوط میشه به دو سال و نیم پیش زمانی که PES 2008 دو روز بعدش قرار بود عرضه بشه. یکی از کاربرای انجمن این مطلب رو گذاشته بود و بیشترمون جواب دادیم. گفتم شاید بد نباشه در فاصله 5 روز مونده به عرضه PES 2010 دوباره این مطلب رو بذارم و هممون جواب بدیم. فقط هر جا PES 2008 نوشته شده بوده رو با PES 2010 عوض کردم و یه ویرایش توش انجام دادم.

بچه ها ديگه چيزي نمونده تا pes2010 فکر کنم گزاشتن عکس و اينجور چيزا ديگه کافيه . حالا ميخواهم در مورد خود بازي صحبت کنم و چند تا سوال مطرح کنم.
1-وقتي بازي رو تويه مغازه ديديد چه حالي ميشيد؟
2-وقتي به مغازه دار ميگيد pes2010 رو ميخوام چه حالي ميشيد؟
3-وقتي فروشنده اروم اروم دستش رو ميبره به سوي بازي تا برش داره و به شما بده چه حالي ميشيد؟
4-وقتي پول بازي رو ميديد چه حالي ميشيد؟
5-وقتي بازي رو در دستاتون لمس ميکنيد وعکس مسی و تورس رو روي جعبه بازي ميبينيد چه حالي ميشيد؟
6-وقتي بازي رو ميگيريد و از مغازه ميايد بيرون تا رسيدن به خانه چه کارهايي ميکنيد؟
7-وقتي DVD بازي رو از جعبه در مياريد و اون رو در DVD درایو قرار ميديد چه حالي ميشيد؟
8 وقتي بازي در حال نصب شدن هست در چه حالي هستيد؟
9-وقتي بازي نصب ميشه و بازي رو شروع ميکنيد و آرم کونامي مياد چه حالي ميشيد؟
10-اولين کاري که در بازي ميکنيد چيه؟
11-و ايا بعدش دوباره به اين تاپيک سر خواهيد زد يا تا وقتي قراره pes2011 بياد به اين تاپيک ميايد؟
-----------------------------------------------------------
و اما جواب هاي من
1-از خوشحالي پر در ميارم
2-قلبم تند تند ميزنه
3-قند تو دلم آب میشه
4-يک نفس بلنددد ميکشم.
5-اول اون رو سفت تويه دستم ميگيرم و جعبشو بو ميکنم و ميبوسم
6-انقدر جعبه و تصاوير پشتشو نگاه ميکنم و نوشته هاشو ميخونم که تا 1 هفته هم نوشته ها و تصاويرش يادم نميره.
7-ميترسم که بازي نصب نشه
8-ميترسم يک بار ارور بده. اگه ارور بده هر چي فحش دارم به فروشنده ميدم.
9-يک نفس عميق ميکشم و منتظر ميمونم تا فيلم بازي بياد تا نگاهش کنم.
10-اول از همه به اديت بازي ميرم تا ببينم چه امکاناتي داره و اول از همه اديت بازي رو ياد ميگيرم.
11-شايد تا 2 روز سر نزنم اما بعدش حتما ميام.

mohsensoft
17-10-2009, 11:45
یه کلیپ که توش رونالدو یه حرکت قشنگ انجام میده:

دوستان کسی میدونه چه جوری میشه این حرکتی که رونالدو تو این کلیپ انجام میده رو ما هم انجام بدیم؟

mf.designing
17-10-2009, 11:49
بچه ها من یه چند وقتی نبودم تو تاپیک از خبرهای جدید ، بی خبرم ! بچه ها چه خبر از لایسنس تیم ها ؟!

Mehdi.ss
17-10-2009, 11:55

دوستان کسی میدونه چه جوری میشه این حرکتی که رونالدو تو این کلیپ انجام میده رو ما هم انجام بدیم؟
2 تا ویدیو که آموزش کامل دریبلهای بازی قبلا حسین توی تاپیک گذاشته بود این دریبل هم توی این ویدیو آموزش داده شده

Mehdi.ss
17-10-2009, 12:16
کیت سرور برای pes 2010 demo
با این برنامه دیگه نیازی به برنامه ggs نداریم و دیگه فایلهلی اصلی بازی خراب نمیشه

Abas1100
17-10-2009, 12:34
خب دوستان بیشتر ما از چند سال پیش با این انجمن و این بازی آشناییم و هر ساله به بازی که نزدیک میشه بیشتر به انجمن میایم. این مطلبی رو که در زیر میذارم مربوط میشه به دو سال و نیم پیش زمانی که PES 2008 دو روز بعدش قرار بود عرضه بشه. یکی از کاربرای انجمن این مطلب رو گذاشته بود و بیشترمون جواب دادیم. گفتم شاید بد نباشه در فاصله 5 روز مونده به عرضه PES 2010 دوباره این مطلب رو بذارم و هممون جواب بدیم. فقط هر جا PES 2008 نوشته شده بوده رو با PES 2010 عوض کردم و یه ویرایش توش انجام دادم.

بچه ها ديگه چيزي نمونده تا pes2010 فکر کنم گزاشتن عکس و اينجور چيزا ديگه کافيه . حالا ميخواهم در مورد خود بازي صحبت کنم و چند تا سوال مطرح کنم.
1-وقتي بازي رو تويه مغازه ديديد چه حالي ميشيد؟
2-وقتي به مغازه دار ميگيد pes2010 رو ميخوام چه حالي ميشيد؟
3-وقتي فروشنده اروم اروم دستش رو ميبره به سوي بازي تا برش داره و به شما بده چه حالي ميشيد؟
4-وقتي پول بازي رو ميديد چه حالي ميشيد؟
5-وقتي بازي رو در دستاتون لمس ميکنيد وعکس مسی و تورس رو روي جعبه بازي ميبينيد چه حالي ميشيد؟
6-وقتي بازي رو ميگيريد و از مغازه ميايد بيرون تا رسيدن به خانه چه کارهايي ميکنيد؟
7-وقتي DVD بازي رو از جعبه در مياريد و اون رو در DVD درایو قرار ميديد چه حالي ميشيد؟
8 وقتي بازي در حال نصب شدن هست در چه حالي هستيد؟
9-وقتي بازي نصب ميشه و بازي رو شروع ميکنيد و آرم کونامي مياد چه حالي ميشيد؟
10-اولين کاري که در بازي ميکنيد چيه؟
11-و ايا بعدش دوباره به اين تاپيک سر خواهيد زد يا تا وقتي قراره pes2011 بياد به اين تاپيک ميايد؟
-----------------------------------------------------------
و اما جواب هاي من
1-از خوشحالي پر در ميارم
2-قلبم تند تند ميزنه
3-قند تو دلم آب میشه
4-يک نفس بلنددد ميکشم.
5-اول اون رو سفت تويه دستم ميگيرم و جعبشو بو ميکنم و ميبوسم
6-انقدر جعبه و تصاوير پشتشو نگاه ميکنم و نوشته هاشو ميخونم که تا 1 هفته هم نوشته ها و تصاويرش يادم نميره.
7-ميترسم که بازي نصب نشه
8-ميترسم يک بار ارور بده. اگه ارور بده هر چي فحش دارم به فروشنده ميدم.
9-يک نفس عميق ميکشم و منتظر ميمونم تا فيلم بازي بياد تا نگاهش کنم.
10-اول از همه به اديت بازي ميرم تا ببينم چه امکاناتي داره و اول از همه اديت بازي رو ياد ميگيرم.
11-شايد تا 2 روز سر نزنم اما بعدش حتما ميام.

سلام

شاید همه همین حالو داشته باشن ولی اگه دی وی دی ارور دیتا بده چی این چیزیه که من خیلی ازش بدم میاد

امیدوارم آمار دوستان تا 5 روز دیگه کم نشه (سکته نزنن )

Abas1100
17-10-2009, 12:42

اونجوری که من تو فیلم دیدم چمن بازی از اون حالت خشکی خارج شده پارسال که من بازی می کردم احساس می کردم چمن خیلی خشکه یا به قول یکی از دوستان زبره (البته این حالت گفتاریه, باید بازی با حس آدم بازی کنه)
دویدنشم زیاد تغیر نکرده
این حرفا ربطی به بازی کردن یا بازی نکردن دمو نداره
من کلا آدمی هستم که اعتقادی به دمو ندارم

Legend
17-10-2009, 12:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

---

ولی من فکر میکنم ازامروز 6 روز مونده! بچه ها شما یه روز جلوتر نیستید؟ یا من حسابم اشتباه میزنه؟:31:
شاد باشید:40:

Masoud King
17-10-2009, 12:58
برادر مسعود ، من فیفای ایکس باکس رو هم تایید نمی کنم! هم ویدئو های گیم پلیش رو دیدم و هم دو سه بازی باهاش انجام دادم . بازیکناش یه هوش مصنوعی در حد بز دارن! در حالی که PES یه شبیه ساز فوتبال واقعیست. فیفا رو من با Xbox همون فیفا نسکت رو که این همه دارین باهاش پز میدین رو من بازی کردم از هر سمتی شوت می کردم گل میشد!!!!!!!!!!! باگ گرافیکیش که دیگه وحشتناک بود!! اصلا در حین بازی احساس نمی کردم دارم یه فوتبال بازی می کنم به جاش احساس می کردم دارم یه قل دو قل بازی می کنم ( به قول یکی از دوستان )

در کل فیفا یه بازی هستش که جذابه اما تو دل برو نیست و آدم بعد از یکی دو بازی خسته میشه و حالش از بازی به هم میخوره در حالی که PES سلطان بازیهای کامپیوتری جهان ، یه فوتبال کاملا به تمام عیار هستش. نمی گم هیچ عیبی نداره اما حداقل از لحاظ گیم پلی در حد بسیار بالایی هستش.

پس دوستان خیالتون راحت فیفای نکست ( Xbox ) هم در مقابل PES شکست خورده و هیچ برتری نداره . اینو کسی به شما میگه که فیفا نکست رو بازی کرده. البته فیفا نکست نسبت به فیفای PC خیلی خیلی بهتره و حداقل میشه یه دو روزی تحملش کرد اما بازم در مقابل PES سوسکی بیشتر نیست
نمی خولستم جواب بدم چون اصلا قابل جواب نیست حرفات!!!
ولی دلیل تو دل برو بودن فیفا فروش 8 میلیون نسخه ای اون تا قبل از شروع سال 2009 هستش و همین امسال هم نسخه 2010تو یه هفته 1.3 میلیون نسخه فروش داشته! محبوبیت به این میگن دوست من! اگه بازی اینطور که شما میگی بود مطمئنا نه ایقدر نقد های عالی داشت و نه اینقدر فروش!
به سایتا پول دادن ( خنده دار ترین حرف ممکن) نکنه به گیمر ها هم پول دادن که بیان بازی بخرن؟!؟
الان میگن تبلیغ, آخه تبلیغ یه میلیون تاثیر داره , دو میلیون تاثیر داره که اگه از 8 کم کنیم میشه 6 میلیون!
آخه وقتی یه از 2 اکتبر تا 31 دسامبر یعنی تو سه ماه 6 میلیون( اون دو میلیون رو ازش کم کردم وگرنه 8 میلیون هستش) نسخه فروش میکنه این دلیلش چه؟؟
اینم منبع حرفم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوبه منتقدین رو قبول ندارین ولی حداقل آمار فروش بازی ها هستن!
اگه بازی اونطور که شما گفتی بود مطمئنا اینقدر فروش نداشت!
+
در ضمن یه سری نکاتی هم در مورد تاپیکی که قراره زده بشه برای مقایسه این دو بازی بدم:
تاپیک بسته میمونه و فقط دوستان می تونن از مطالب استفاده کنند. دلیل این کار هم این هستش که اگه باز باشه مطمئنا مطمئنا به حاشیه میره!
مطالب تاپیک رو منو حسین جان می نویسیم!
شما هم نقد هاتون رو اینجا بزارید و لینکش اونجا قرار میگیره!
البته مهم ترین موضوع اینه که فعلا موافقت 100 درصد نشده! یع اوکی دیگه مونده تا زدن تاپیک موافقت 100 درصد مدیران رو داشته باشه!
حالا تاپیک زده بشه جزئیات کامل رو اونجا میگم!
.
.
.
.
.
خوب دوستان بحث این دو بازی همین جا تمومش کنیم تا بچه هایی که مشکل یا سوالی دارن حقشون ضایع نشه!
البته وقتی بازی منتشر شد یه نقدی هم مزایم اینجا که اگه ناراحت نشین : دی

B3HZ@D
17-10-2009, 13:00
نه همون 5 روز درسته...امروز 17 اکتبره و بازی 22 اکتبر قراره منتشر بشه...پس روز شمار درسته.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Legend
17-10-2009, 13:07
نه همون 5 روز درسته...امروز 17 اکتبره و بازی 22 اکتبر قراره منتشر بشه...پس روز شمار درسته.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه ویکی پدیا زده

Release date 23 October 2009

!!

شاد باشی:40:

4039
17-10-2009, 13:09
---

ولی من فکر میکنم ازامروز 6 روز مونده! بچه ها شما یه روز جلوتر نیستید؟ یا من حسابم اشتباه میزنه؟:31:
شاد باشید:40:

علتش اختلاف زمانیه که بین اروپا و آسیا وجود داره .

hobgoblin
17-10-2009, 13:09

اينم واسه روز شمار بد نيست :)

Mr.Vahid
17-10-2009, 13:25
امسال پرو 10 خیلی پیشرفت کرده و تونسته خودشو به فیفا برسونه حتی در بعضی موارد از اون هم جلوتر

Konami_Pc
17-10-2009, 13:26

بابا حرکت رو ولش گرافیک و گیم پلی بازی رو ببین من که واقعا همینجوری طاقت ندارم اینا رو هم که میبینم بدتر میشه احوالم دستت درد نکنه بابت این کلیپ

مسعود جان درسته فیفا زیاد فروش میکنه چون بیشترین قشر بازی کننده فیفا بچه های زیر 17 سال هستن

هر چر که فروشش بالا باشه نباید دلیل خوب بودنش باشه پیکان هم تو ایران فروشش عالی بود:10:

UP-SNAKE
17-10-2009, 13:38
ميشه از stat ميليتو هم عکس بزاريد

Yi Yi
17-10-2009, 13:45
مسعود جان درسته فیفا زیاد فروش میکنه چون بیشترین قشر بازی کننده فیفا بچه های زیر 17 سال هستن
منبع لطفا؟

هر چر که فروشش بالا باشه نباید دلیل خوب بودنش باشه پیکان هم تو ایران فروشش عالی بود
پیکان بهترین ماشینی بود که می شد با اون پول در ایران خرید.

GEDAA
17-10-2009, 13:47

alex-sina
17-10-2009, 13:53

konami-pes
17-10-2009, 13:57
نمی خولستم جواب بدم چون اصلا قابل جواب نیست حرفات!!!
ولی دلیل تو دل برو بودن فیفا فروش 8 میلیون نسخه ای اون تا قبل از شروع سال 2009 هستش و همین امسال هم نسخه 2010تو یه هفته 1.3 میلیون نسخه فروش داشته! محبوبیت به این میگن دوست من! اگه بازی اینطور که شما میگی بود مطمئنا نه ایقدر نقد های عالی داشت و نه اینقدر فروش!
به سایتا پول دادن ( خنده دار ترین حرف ممکن) نکنه به گیمر ها هم پول دادن که بیان بازی بخرن؟!؟
الان میگن تبلیغ, آخه تبلیغ یه میلیون تاثیر داره , دو میلیون تاثیر داره که اگه از 8 کم کنیم میشه 6 میلیون!
آخه وقتی یه از 2 اکتبر تا 31 دسامبر یعنی تو سه ماه 6 میلیون( اون دو میلیون رو ازش کم کردم وگرنه 8 میلیون هستش) نسخه فروش میکنه این دلیلش چه؟؟
اینم منبع حرفم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fnews%2Ffifa_09_sales_to_date_at_7_8_million.htm l)
خوبه منتقدین رو قبول ندارین ولی حداقل آمار فروش بازی ها هستن!
اگه بازی اونطور که شما گفتی بود مطمئنا اینقدر فروش نداشت!
: دی

دوست عزیز
مگه هر چی یه بازی فروشش روی آمار بیشتر باشه یعنی اون بازی بهتره؟؟؟؟؟!! عوامل زیادی هستند که می تونه روی فروش و محبوبیت یه بازی تاثیر بذاره. پس دلت رو به این چیزا خوش نکن. در مورد اون تایپکی رو هم که میخوای باز کنی مشکلی نیست فقط شما و حسین جان صحبت کنین. ما هممون پشت حسین هستیم و مطمئن باش در مقابلش نمی توی جواب پس بدی. چون دست حسین خیلی پره اما دست شما یه بازی با امکانات کمه!!

حسین جان امیدوارم به خوبی تو اون تایپک از PES حمایت کنی و جواب مسعود فیفا فن رو بدی:11:

joey jordison
17-10-2009, 14:05
ولی دلیل تو دل برو بودن فیفا فروش 8 میلیون نسخه ای اون تا قبل از شروع سال 2009 هستش و همین امسال هم نسخه 2010تو یه هفته 1.3 میلیون نسخه فروش داشته! محبوبیت به این میگن دوست من
مرد عنکبوتی هم فروشش در حد خدا بود حالا حتما باید بگیم فیلم قشنگی هست!

وقتي بازي رو ميگيريد و از مغازه ميايد بيرون تا رسيدن به خانه چه کارهايي ميکنيد؟
این به نظرم سخترین مرحله هست نه تنها برای PES 2010 بلکه برای خیلی از بازیهای شاهکار!رسیدن به خانه بعد از خرید بازیهای محبوبم به قدری برام سخت میگذره که احساس میکنم هر چی میرم به خونه نمیرسم!
فکر کنم BIOSHOCK 2 را وقتی بگیرم وسط راه سکته بزنم بمیرم!

mohsen_gh1991
17-10-2009, 14:08
مرد عنکبوتی هم فروشش در حد خدا بود حالا حتما باید بگیم فیلم قشنگی هست!
اره یکی از دلایل محبوبیت یک محصول درامدش هست.pes هم اگه ضرر هم بکنه باز هم از فیفا جلوتره.

Konami_Pc
17-10-2009, 14:17
منبع لطفا؟

پیکان بهترین ماشینی بود که می شد با اون پول در ایران خرید.

منبع نمیخواد تو همین تاپیک معلومه بروبکس فیفا که اندازه انگشت های دست هم نمیشن ریختن در مورد فیفا و نمراتش صبحت میکنن اخه اگه فیفا خوب بود تاپیک خودتو ن رونق داشت که وقت پست دادن تو تاپیک Pes رو نداشته باشی سیاست سایتها مثل استاد و پول و دانشجو هستش پول بده استاد بدون تحقیق نمره رو میده:10:

بازم میگم من فیفا 2009 رو بازی کردم با ایکس باکس دوستم فقط واسه سرگرمی خوبه اون لیسانس و انیمشن و صدا گزاری هم وقتی گیم پلی و جذابیت کافی رو نداره باید بزاری لب جو و گذر عمر ببینی:10:

پیکان بهترین ماشین نبود پول ما کافی نبود برای ماشینهای دیگه

حالا فیفا هم بهترین بازی فوتبال نیست طرز فکر شما کافی نیست برای هضم و درک کردن فوتبال بالاتر:8:

حسین جان این کلیپ مستر لیگ چمنش چقدر با حاله کلا چمنهای که تو بازی خردگی داره واقعا چشم نوازه:10:

UP-SNAKE
17-10-2009, 14:19
آقا ميشه يکی عکس از stat ميليتو بذاره؟

mosolim
17-10-2009, 14:22
سلام
نسخه 360 بازی منتشر شده . من لینکش رو تو بخش دانلود بازی ها قرار دادم . نسخه PAL و انگلیسی. البته من خودم 360ندارم .

arash1614
17-10-2009, 14:39
سلام شما اينتر ي هستي؟
فقط اينتر عشق

Yi Yi
17-10-2009, 14:53
منبع نمیخواد تو همین تاپیک معلومه بروبکس فیفا که اندازه انگشت های دست هم نمیشن ریختن در مورد فیفا و نمراتش صبحت میکنن اخه اگه فیفا خوب بود تاپیک خودتو ن رونق داشت که وقت پست دادن تو تاپیک Pes رو نداشته باشی سیاست سایتها مثل استاد و پول و دانشجو هستش پول بده استاد بدون تحقیق نمره رو میدهاون تایپیک من نیست. اینجا هم همین طور.اینجا یه مکانه عمومیه.
به جای منبع معرفی کردن نشستید یه سری توهمات رو به هم وصل کردید و به خیال خودتون نتیجه گیری کردید. میشه بگید چند نفر در تایپیک فیفا پولی بابت خریدن بازی اصل خرج کردند؟ میشه بگید چند نفر از افراد این انجمن در مجموعه ی کسانی اند که فیفا رو به صورت قانونی تهیه کردند؟وقتی گفته میشه FIFA 2010 در هفته ی اول 1.3 میلیون فروخته، یعنی 1.3 میلیون بازی اصل فروخته شده نه بازی کپی شده. چگونه میشه تایپیک فیفا و PES در انجمن p30world رو مقایسه کرد بعد یه حکم جهانی صادر کرد و گفت که امار فروش PES بالاتره یا مثلا در مورد سن بازیکنان نظر داد.
رونق کم تایپیک فیفا ه مبه این علته که اکثر PC باز هستند و لازم به یادآوری نیست که EA هر سال چه افتضاحی! برای PC تولید می کنه.

سایتها مثل استاد و پول و دانشجو هستش پول بده استاد بدون تحقیق نمره رو میدهبا توجه به این ادعا نمره ی PES 2006 هم به این خاطر بالا بود که کونامی به همه سایت ها پول داده بود.

vampyre
17-10-2009, 15:17
سلام
نسخه 360 بازی منتشر شده . من لینکش رو تو بخش دانلود بازی ها قرار دادم . نسخه PAL و انگلیسی. البته من خودم 360ندارم .

سلام.
مگه قرار نیست 1 آبان بیاد؟!!

B3HZ@D
17-10-2009, 15:24
آقا ميشه يکی عکس از stat ميليتو بذاره؟

Mostafa NBA
17-10-2009, 15:26
22 اکتبر میشه پنجشنبه که مطمئنا همون روز نمیتونیم بازیو بگیریم و باید صبر کنیم جمعه یا شنبه ! آخه دو روز چه جوری تحمل کنم !

B3HZ@D
17-10-2009, 15:31
الان لینک های نسخه pc رو هم برای دانلود دیدم....خیلی عجیبه
یک سرچ توی گوگل بزنین خیلی از سایت ها نسخه pc رو گذاشتن

Toranj_mhg
17-10-2009, 15:34

اينم واسه روز شمار بد نيست :)

مرسی حال دادی!
ولی فکر کنم عکس اصلی کاور بازی عکس دو کاپیتان بود یعنی این بود!
که بین کاورا به نظرم متفاوت ترین بود ... کل کل دو باشگاه لندنی!! آخرین سالی بود که آرسنال لایسنس شد:41:
یادمه تو pes5 تو مود زمستون بخار از دهن بازیکنا می یومد که اون زمان خیلی حال می کردم... یاد باد!

hobgoblin
17-10-2009, 15:42
الان لینک های نسخه pc رو هم برای دانلود دیدم....خیلی عجیبه
یک سرچ توی گوگل بزنین خیلی از سایت ها نسخه pc رو گذاشتن

كجا ديدي؟ من سرچ كردم چيزي پيدا نكردم

اگه جايي لينك ديدي بزار ببينيم چجورياس !!! شايد اينم مثل فيفا 1 هفته زودتر پخش شده

B3HZ@D
17-10-2009, 15:50
كجا ديدي؟ من سرچ كردم چيزي پيدا نكردم

اگه جايي لينك ديدي بزار ببينيم چجورياس !!! شايد اينم مثل فيفا 1 هفته زودتر پخش شده

بفرما این هم لینک دانلود برای pc:

morteza_mr88
17-10-2009, 15:52
سلام به نظر من تنها مشگل PES نداشتن حق کامل استفاده از آرم و امتیازات همه باشگاهاست اگه PES بتونه این حق امتیاز و بخره و بتونه تمام باشگاها و ورزشگاهشونو بطور کامل در بازی قرار بده فیفا دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره چون PES از نظر بازی خیلی جذابتر و واقعیتره .

CATALONIA
17-10-2009, 15:55
من نمیخواستم وارد بحث بشم 
ولی باید بگم اینقدر به fifa fan ها گیر ندین 
اینا که امسال بازیشون اینجوری دراومده 
فقط به امید نمرات این سایت ها زندن 
وگرنه تا حالا مرده بودن 
چون چشم دیدن پس رو ندارن 
البته بعـــــــــــــــــــــــ ــــــضی هاشون 

hobgoblin
17-10-2009, 15:56

اينو خودمم ديدمش سر كاريه صد در صد مگه خودت تستش نكردي؟

همچين گفتي لينك پي سي پخش شده داشتم از خوشحالي سكته رو مي زدم

mamadosein
17-10-2009, 16:12
سلام
دوستان من اون پست آنالیز فرانسه که حسین عزیز ( اگه درست گفته باشم ) گذاشته بود رو پیدا نکردم
خیلی هم گشتم
میشه لینک بذازید ؟
در ضمن دوستانی که توی تهران میتونن همون 1 آبان دانلود کنن یه پ.خ بدن بریم ازشون تهیه کنیم
یا اگر مغازه خاصی میشناسید که سریع میاره خبر بدین
در ضمن نگفتید نسخه اورجینال بازی چنده ؟

Locker
17-10-2009, 16:20

در این لینک که دادید ، فایلی ZIP دانلود میشه ، که در اون دو فایل زیپ شده ی دیگه هم هست که پسورد می خوان...
در این فایل های ZIP یکشون CD Key بازی قرار داره و در اون یکی لینکهای دانلود مستقیم بازی
در قسمت readme.txt طریقه به دست آوردن پسورد رو نوشته :

To know password do follow steps:
1. go to ourpcgame.net
2. Look on the left side. click on myfuncard banner
3. download the funcard toolbar which is 100% safe, install it. you will get a message after completing the installation.
4. fifth word of that message is the password to open the game links folder.

once you open the game link folder , copy the link in your browser and hit enter. download the all files . extract them mount them and install . extract crack.rar and copy the extracted files in your game directory. play the game
thank you .

note serial key is also given seperately(for online play and activation) have fun!

من از مرحله سومش می ترسم چون باید یک تولبار از طریق Activx دانلود و نصب کنیم که این میتونه خطرناک باشه ، البته گفته 100% امن

ویرایش : نوار ابزارش یک جاسوس افزاره ! (ADWARE) لطفا کسی دانلود نکنه !

Zlatan_ibra
17-10-2009, 16:27
آقا خواهش میکنم
یهstatاز زلاتان بزارید این 100000000000بار

B3HZ@D
17-10-2009, 16:28
اينو خودمم ديدمش سر كاريه صد در صد مگه خودت تستش نكردي؟

همچين گفتي لينك پي سي پخش شده داشتم از خوشحالي سكته رو مي زدم

نه تست نکردم...اینترنت نفتی که نمیشه باهاش این چیزا رو دانلود کرد
من خودم هم خیلی خوشحال بودم...ولی نمی دونستم لینک فیک هست...!

linkin_park
17-10-2009, 16:59
آقا مشکل صدای کم بازی تو ویندوز Seven رو میشه حل کرد ؟ یا باید حتما رو XP بیاریمش ؟

4039
17-10-2009, 17:11
در ضمن یه سری نکاتی هم در مورد تاپیکی که قراره زده بشه برای مقایسه این دو بازی بدم:
تاپیک بسته میمونه و فقط دوستان می تونن از مطالب استفاده کنند. دلیل این کار هم این هستش که اگه باز باشه مطمئنا مطمئنا به حاشیه میره!
مطالب تاپیک رو منو حسین جان می نویسیم!
شما هم نقد هاتون رو اینجا بزارید و لینکش اونجا قرار میگیره!
البته مهم ترین موضوع اینه که فعلا موافقت 100 درصد نشده! یع اوکی دیگه مونده تا زدن تاپیک موافقت 100 درصد مدیران رو داشته باشه!
حالا تاپیک زده بشه جزئیات کامل رو اونجا میگم!

سلام
مسعود جان فکر نمیکنم اینجوری زیاد جالب باشه که فقط من و شما در مورد بازیها صحبت کنیم . بخاطر اینکه اولا منم مثل بقیه کاربرا هستم مگه چه فرقی میکنه شما روی چه حسابی میگین فقط من و شما با هم صحبت کنیم اگه روی این حساب که مثلا من اطلاعاتم در مورد بازی از بقیه بیشتره نه اصلا اینطور نیست من هیچ وقت این جسارتو نمیکنم که خودمو از بقیه مطلع تر و آگاه تر بدونم چون مطمئن هستم خیلی از بچه ها هستن که واقعا روی گیم پلی بازی که شاید مهمترین بخش بازی باشه نگاه بسیار دقیقی دارن و از زوایایی به این بخش نگاه میکنند که اصلا من تا الان بهش توجهی نداشتم.
بنابراین فکر میکنم بهتر باشه بحثو دو نفره نکنیم اصلا به نظر من درستش اینه که چند نفر وارد بحث بشن به این دلیل که نه من و نه شما بصورت کامل روی بازی احاطه نداریم و مطمئنا چیزهایی زیادی وجود داره که بقیه کاربران هم میتونن بهش اشاره کنن و من و شما از صحبتهاشون استفاده کنیم و دیدمون نسبت به این دو بازی وسیع تر بشه .
پس اگر شرایط فراهم شد و مدیران اجازه ایجاد اون تاپیکو رو دادن لطفا ترتیبی بدین که حداقل 5-6 نفر دیگه غیر از ما بتونن نظرات خودشونو بیان کنن تا هم به اطلاعات من و شما اضافه بشه و هم اینکه بحث از اون حالت خشک و یک طرفه بودنش خارج بشه .

mamadosein
17-10-2009, 17:17
آقا مشکل صدای کم بازی تو ویندوز Seven رو میشه حل کرد ؟ یا باید حتما رو XP بیاریمش ؟
سلام
والا من سون دارم صدای بازی هم کم نیست
نمیدونم مشکل شما واسه چیه
موفق باشید

konami-pes
17-10-2009, 17:30
سلام
مسعود جان فکر نمیکنم اینجوری زیاد جالب باشه که فقط من و شما در مورد بازیها صحبت کنیم . بخاطر اینکه اولا منم مثل بقیه کاربرا هستم مگه چه فرقی میکنه شما روی چه حسابی میگین فقط من و شما با هم صحبت کنیم اگه روی این حساب که مثلا من اطلاعاتم در مورد بازی از بقیه بیشتره نه اصلا اینطور نیست من هیچ وقت این جسارتو نمیکنم که خودمو از بقیه مطلع تر و آگاه تر بدونم چون مطمئن هستم خیلی از بچه ها هستن که واقعا روی گیم پلی بازی که شاید مهمترین بخش بازی باشه نگاه بسیار دقیقی دارن و از زوایایی به این بخش نگاه میکنند که اصلا من تا الان بهش توجهی نداشتم.
بنابراین فکر میکنم بهتر باشه بحثو دو نفره نکنیم اصلا به نظر من درستش اینه که چند نفر وارد بحث بشن به این دلیل که نه من و نه شما بصورت کامل روی بازی احاطه نداریم و مطمئنا چیزهایی زیادی وجود داره که بقیه کاربران هم میتونن بهش اشاره کنن و من و شما از صحبتهاشون استفاده کنیم و دیدمون نسبت به این دو بازی وسیع تر بشه .
پس اگر شرایط فراهم شد و مدیران اجازه ایجاد اون تاپیکو رو دادن لطفا ترتیبی بدین که حداقل 5-6 نفر دیگه غیر از ما بتونن نظرات خودشونو بیان کنن تا هم به اطلاعات من و شما اضافه بشه و هم اینکه بحث از اون حالت خشک و یک طرفه بودنش خارج بشه .

کاملا با حرف حسین موافقم . به نظر من اگه نمیشه همه حضور داشته باشند حداقل اجازه بدید کاربرانی مثل
x_fashist_xو Locker هم حضور داشته باشند. چون از بار فنی بالایی برخوردارند

Mehdi.ss
17-10-2009, 17:34
سلام
دوستان من اون پست آنالیز فرانسه که حسین عزیز ( اگه درست گفته باشم ) گذاشته بود رو پیدا نکردم
خیلی هم گشتم
میشه لینک بذازید ؟
در ضمن دوستانی که توی تهران میتونن همون 1 آبان دانلود کنن یه پ.خ بدن بریم ازشون تهیه کنیم
بفرما اینم فرانسه

mohsen.rajabi
17-10-2009, 17:34
ببخشيد دوستان كاور رسمي بازي نيومده؟

4039
17-10-2009, 17:38
سلام
خیلی هم گشتم
میشه لینک بذازید ؟

لینکش اینه :

اما شما میتونین توی تاپیکی که بصورت اختصاصی در مورد ویرایش و آموزشهای بازی ایجاد شده مراجعه کنین اونجا غیر از این پست , پستهای جالبی دیگه ای هم وجود داره .

2 SHAHROOZ
17-10-2009, 17:39
ببخشيد دوستان كاور رسمي بازي نيومده؟

دیگه کاور از این رسمی تر نیومده.

Vahidking.75
17-10-2009, 18:03
بروبچ لطفا یکی بگه چطوری میشه چمن های این نسخه رو بازکرد و ویرایش کرد

mojtaba007
17-10-2009, 18:08
شرکت تکین نسخه xbox این بازی رو برای فروش زده

mamadosein
17-10-2009, 18:09
به نظر من واسه بازی با تیم اسپانیا و بارسلونا که میشه گفت تقریبا سرعتی هستد
بهتره دو استراتژیک Total Defence , All Out Attack رو با هم بذاریم ، من که واقعا نتیجه گرفتم
در سته روی ضد حمله ها کمی شکننده میشید ولی اگه کمی فقط کمی حریف رو به تا خیر وادار کنید دیگه همه بازیکنا برگشتن
در ضدحملات و حملات خودتون هم همینطور اگر کمی مکث کنید همه بازیکنان جلوی دروازه حریف آماده گلزنی هستند
البته برای بارسلونا میشه استراتژی Pressure رو هم گذاشت تا در زمین حریف هم پرس کنه تا حریف از جاش تکون نخوره
من همیشه از این روش خیلی سود بردم
آخرین نمونش هم همین دیشب که با پسر عمم داشتیم یه بازی 90 دقیقه ای :دی میردیم که من اسپانیا و اون بارسلونا بود
من 8-5 عقب بودم ولی وقتی این استراتژیک ها رو گذاشتم بازی رو 20-9 بردم
نظر دوستان گلم رو هم در این باره مشتاقم که بشنوم

mamadosein
17-10-2009, 18:11
بروبچ لطفا یکی بگه چطوری میشه چمن های این نسخه رو بازکرد و ویرایش کرد
کاملا مثل 2009 و با ggs

شرکت تکین غلط کرده :دی
دوستان میدونن همین چندین روز پیش هم یه سایت به دروغ زده بود نسخه کامل ولی فیک بود و بهتره اطمینان نکنین

2 SHAHROOZ
17-10-2009, 18:18

این تکین اصلا کارش معلوم نیست و اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد.:41:
من دو بار ازش بازی گرفتم برا 7 پشتم بس بود:41::41:

a.asgharpour
17-10-2009, 18:24
لینک دانلود نسخه xbox بازی

mamadosein
17-10-2009, 18:26
سالم و واقعی هستند ؟
اگر واقعیند چرا زودتر منتشر شدن ؟

vampyre
17-10-2009, 18:26

رفیق میشه لینکش رو بدی.

a.asgharpour
17-10-2009, 18:29
سالم و واقعی هستند ؟
اگر واقعیند چرا زودتر منتشر شدن ؟

بله دوست عزیز 100 درصد مطمئن هستند از معتبرترین سایت دانلود براتون گذاشتم
این سایتی که لینک دانلود رو براتون گذاشتم

2 SHAHROOZ
17-10-2009, 18:31
البته من فکر کنم لینک ها معتبر باشه .
و این لینکها مربوط به نسخه پال هست.

Masoud King
17-10-2009, 18:34
سلام

کاملا با حرف حسین موافقم . به نظر من اگه نمیشه همه حضور داشته باشند حداقل اجازه بدید کاربرانی مثل
x_fashist_xو Locker هم حضور داشته باشند. چون از بار فنی بالایی برخوردارند
این ID منه:
mc_germanyyy
بیاین یاهو در موردش حرف بزنیم!
اینطوری بهتره!

2 SHAHROOZ
17-10-2009, 18:40
اینم لینک خرید تکین

البته این به هیچ وجه تبلیغات نیست.

4039
17-10-2009, 18:41

[html]

[/html

]

آبتین عزیز ممنون از لینکی که گذاشتی . حجمشو میتونی بگی چقدره ؟ من کنسول ندارم اونجا شما به کنسول ایکس باکس دسترسی داری و اینو تونستی بازی کنی ؟

mamadosein
17-10-2009, 18:41
دوست عزیز از این شرکت نگیر صاحبش دزده اسم های مختلفی هم برای کلاه برداری داره کسری و عطا و هومن و فکری و.....
صحبت جالب یکی از اعضای بازی سنتر درباره تکین

البته من فکر کنم لینک ها معتبر باشه .
و این لینکها مربوط به نسخه پال هست.
نسخه پال دیگه چیه ؟

2 SHAHROOZ
17-10-2009, 18:42
pal xbox360 دیگه .

a.asgharpour
17-10-2009, 18:48
] آبتین عزیز ممنون از لینکی که گذاشتی . حجمشو میتونی بگی چقدره ؟ من کنسول ندارم اونجا شما به کنسول ایکس باکس دسترسی داری و اینو تونستی بازی کنی ؟

خواهش می کنم :11:
حجم بازی 6.5G نه من کنسول ندارم ولی خوب همین جوری گذاشتم دانلود شد می خواستم ببینم نسخه fake هست یا نه دیدم نیست البته من با بچه های سایت oneddl که چت میکردم میگفتند نسخه pc رو فردا می ذارند برای دانلود تا ببینیم چقدر حرفشون درسته.

Yi Yi
17-10-2009, 18:52
نسخه پال دیگه چیه ؟

The PAL region is a video game publication territory which covers most of Asia, Africa, South America, Australia, New Zealand, and most of Western Europe
نسخه ی مخصوص مناطق بالا

4039
17-10-2009, 18:56
حجم بازی 6.5G نه من کنسول ندارم ولی خوب همین جوری گذاشتم دانلود شد می خواستم ببینم نسخه fake هست یا نه دیدم نیست البته من با بچه های سایت oneddl که چت میکردم میگفتند نسخه pc رو فردا می ذارند برای دانلود تا ببینیم چقدر حرفشون درسته.

من که شاید نتونم این حجمو دانلود کنم بنابراین فردا منتظر نظرات شما هستیم . راستی کی برد فارسی گیرت اومد ؟

2 SHAHROOZ
17-10-2009, 18:59
چه جوری دیدی فیک نیست یعنی دانلودش کردی؟:18:

maximiliyanus
17-10-2009, 19:02
اتفاقا من با مسعود کینگ موافقم تو تاپیک جدید فقط ایشون و 4039 عزیز بحث کنن تا تاپیک وارد بحث های هاشیه ای و نظرات احساسی و بچه گانه بعضی از دوستان نشه ...
اما ....
یه پیشنهادم دارم
دوستانی که دارای اطلاعات بالا وبار فنی از هردو بازی هستند میتونن تحیلی ها و نظراتشونو به صورت پیام خصوصی بره این دو دوتس عزیز بزارن و با تایید این دوستان توسط خودشون داخل تاپیک قرار داده بشه ...
نظرات سالم و فنی نه نظرات احساسی ...
حسین جان فقط بالاغیرتن فروتن بازی در نیار فعلا دیگه همه میدونن شما در حال حاضر اطلاعاتت بیشتر از همس در زمینه پیس البته یه دوست جدیدی هم اضافه شدن که معلمه اطلاعات و تحصیلات خوبی دارن اقای اصغر پور ما میشینم و از مبا حث فنیه شما استفاده میکنیم ...
دوستان هم نظرات و تحلیل هاشونو واسه 4039 بفرستید اگه خوب بود بزاره تو تاپیک که هم شلوغ نشه هم بار فنی بالایی داشته باشه...

porya_spy
17-10-2009, 19:08
جناب a.asgharpour اگه براتون امکان داره با آیدیتون ON بشید کارتون دارم .

ممنون.

SA3EDLORD
17-10-2009, 19:14
فکر کنم سه چهار روزه دیگه به اومدن بازی بیشتر نمونده نه؟؟؟؟

mamadosein
17-10-2009, 19:14
اتفاقا من با مسعود کینگ موافقم تو تاپیک جدید فقط ایشون و 4039 عزیز بحث کنن تا تاپیک وارد بحث های هاشیه ای و نظرات احساسی و بچه گانه بعضی از دوستان نشه ...
اما ....
یه پیشنهادم دارم
دوستانی که دارای اطلاعات بالا وبار فنی از هردو بازی هستند میتونن تحیلی ها و نظراتشونو به صورت پیام خصوصی بره این دو دوتس عزیز بزارن و با تایید این دوستان توسط خودشون داخل تاپیک قرار داده بشه ...
حسین جان فقط بالاغیرتن فروتن بازی در نیار فعلا دیگه همه میدونن شما در حال حاضر اطلاعاتت بیشتر از همس در زمینه پیس البته یه دوست جدیدی هم اضافه شدن که معلمه اطلاعات و تحصیلات خوبی دارن اقای اصغر پور ما میشینم و از مبا حث فنیه شما استفاده میکنیم ...
دوستان هم نظرات و تحلیل هاشونو واسه 4039 بفرستید اگه خوب بود بزاره تو تاپیک که هم شلوغ نشه هم بار فنی بالایی داشته باشه...
کاملا تایید میشه مخصوصا اون قسمت که فروتن بازی در نیار :دی
ولی به نظر من بهتره به جای یک نفر ، دو نفر واسه هر بازی باشن چون واقعا یکی کمه و اینکه اگر اون یک نفر مشکلاتی واسش پیش اومد کلا تاپیک نخوابه
ایشالا که تاپیک به بهترین نحو اداره شه و از دوستان خواهش دارم تاپیک نه اونقدر پست هاش پشت سر هم زیاد شه که به سمت یکم بی محتوایی بره مثل همین تاپیک نه اون حد که هر روز بیایم ببینیم کلا 2-3 تا پست داده شه
ایشالا ما هم یه چیزی یاد بگیریم
موفق باشید

porya_spy
17-10-2009, 19:16
دوستان نسخه XBOX 360 PES 2010 واقعیت داره.من همین الان به پسر خالم که تو استرالیا لینک های دانلود دادم.آخه اونجا سرعت اینترنت 100 MB !!!! دانلود کرده دیده واقعی و فیک نیست!!! حالا که نسخه XBOX به احتمال 90 % فردا پس فردا لینک های نسخه PC هم میاد!!! .من که دارم از خوشحالی پر در میارم.

mamadosein
17-10-2009, 19:17
فکر کنم سه چهار روزه دیگه به اومدن بازی بیشتر نمونده نه؟؟؟؟
دقیقا 5 روز

B3HZ@D
17-10-2009, 19:22
دوستان نسخه XBOX 360 PES 2010 واقعیت داره.من همین الان به پسر خالم که تو استرالیا لینک های دانلود دادم.آخه اونجا سرعت اینترنت 100 MB !!!! دانلود کرده دیده واقعی و فیک نیست!!! حالا که نسخه XBOX به احتمال 90 % فردا پس فردا لینک های نسخه PC هم میاد!!! .من که دارم از خوشحالی پر در میارم.

دوست عزیز بالاترین سرعت دانلود فایل از اینترنت مربوط به کشور کره هست که 20 مگابات هست...
البته این چیزی که گفتم شاید یک کمی بالا و پایین داشته باشه...ولی کره توی سرعت دانلود اوله...
شرمنده که بی ربط به تاپیک بود

Konami_Pc
17-10-2009, 19:22
اما ....
یه پیشنهادم دارم

واسه pes بازها باعث افتخاره که حسین جان و اقای اصغر پور تو این تاپیک هستن بقیه دوستان هم هستن:10:

فقط یک فکری به حال خودتون و مسعود بکنید با پست های که من از مسعود دیدم کمتر از پست های احساسی بقیه کاربرا نداره:27:

mamadosein
17-10-2009, 19:30
دوست عزیز بالاترین سرعت دانلود فایل از اینترنت مربوط به کشور کره هست که 20 مگابات هست...
البته این چیزی که گفتم شاید یک کمی بالا و پایین داشته باشه...ولی کره توی سرعت دانلود اوله...
داداش اینا مهم نیست
این مهمه تا دو سه روز دیگه به احتمال زیاد بازی به دست ما میرسه
دوستان با سرعت بالا در تهران که سریع میدانلودن اعلام کنن تا بازی رو از اونا بگیریم

maximiliyanus
17-10-2009, 19:32
واسه pes بازها باعث افتخاره که حسین جان و اقای اصغر پور تو این تاپیک هستن بقیه دوستان هم هستن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

فقط یک فکری به حال خودتون و مسعود بکنید با پست های که من از مسعود دیدم کمتر از پست های احساسی بقیه کاربرا نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

عزیزم شما مثل اینکه متوجه منظور من نشدی ...
وقتی میگم نظرات احساسی مربوط میشه به همن پستی که شمادادی شما مثل اینکه جدیدا اضافه شدی من از همون 8 سال پیش عاشق فوتبال های کونامی بودم و با ps1 , ps2 , pc بازیهاش رو دنبال میکردم هنوز هم طرفدارشم ولی دوست دارم اگه قراره از بازیه محبوبم دفاع بشه با منطق و دلیل باشه نه از رو احساس آدمیم نیستم که خوبیهای فیفا رو در نظر نگیرم و همین جوری بکوبمش ....
در ضمن شما اگه میبینی پیس امسال اینقدر پیشرفت کرده به خاطر نظرات و پیشنهادات و انتقادات منطقی بوده که طرفداران کونامی به گوش این کنپانی رسوندن و کونامی هم استفاده کرده ، نه با یه سری مظرات احساسی که من عاشقتم من یوونتم من میمیرم برات اگه با این ها بود مطمئن باش کونام الان ورشسکت شده بود ....

porya_spy
17-10-2009, 19:32
دوست عزیز شما یکم خبر و بیشتر تحقیق کنید کیبینید که من دورغی ندارم بگم.پسر خالم به من اینطوری گفته راست و دروغشو نمیدونم.ولی من خبر های زیادی شنیدم که سرعت اینترنت بالا تر 20 mb هم دارم.

شرمنده که بی ربط به تاپیک بود. :31:

maximiliyanus
17-10-2009, 19:37
اتفاقا چند وقت پیش عکسی تو تاپیک فیفا گزاشته شده بود که ماله دموی فیفا بود که یکی از کاربرا داشت با idm با سرعت 100 mb دان میکرد حالا از صحتش اصلاع ندارم ولی عکسش رو دیدم ...
نمیدونم مال کاربر کدوم کشور بود ...

maximiliyanus
17-10-2009, 19:39
کاملا تایید میشه مخصوصا اون قسمت که فروتن بازی در نیار :دی
ولی به نظر من بهتره به جای یک نفر ، دو نفر واسه هر بازی باشن چون واقعا یکی کمه و اینکه اگر اون یک نفر مشکلاتی واسش پیش اومد کلا تاپیک نخوابه
ایشالا که تاپیک به بهترین نحو اداره شه و از دوستان خواهش دارم تاپیک نه اونقدر پست هاش پشت سر هم زیاد شه که به سمت یکم بی محتوایی بره مثل همین تاپیک نه اون حد که هر روز بیایم ببینیم کلا 2-3 تا پست داده شه
ایشالا ما هم یه چیزی یاد بگیریم
موفق باشید
بله منم منظورم این بود که هر کسی اطلاعاتش رو بزاره ولی با تایید 4039 که اگر مفید بود گزاشته بشه نه نظراتی که اکثرا اسپم هست

mohsensoft
17-10-2009, 19:46
خب حالا بازی منتشر بشه کی لینک دانلودش میاد؟ :دی
راستی قیمت اصلی بازی توی کشورهای دیگه چقدره؟
راهی هست که بشه از خود کونامی بازی رو بخریم؟

$em$
17-10-2009, 19:53
شرمنده که بی ربط به تاپیک بود __________________منظور ایشون پهنای باند بود

سرعت دانلودشون چیزی در حدود 13 مگه

vampyre
17-10-2009, 19:53
حسین جان.
میشه بری از سایت های معتبر و خود کنامی ببینی که آِیا نسخه ی 360 منتشر شده و پی سی آیا فردا میاد؟
تا کاملا مطمین شیم.
ممنون.

4039
17-10-2009, 19:55
سهراب جان نظر خیلی خوبی دادی ممنون . پس دوستان نظرات خودتونو از این بازی و فیفا 10 توی پیام خصوصی بدین و یا اصلا همینجا ( البته اینجا درمورد فیفا 10 مطلبی ننویسین تا دوباره تاپیک منحرف نشه ) .
هدف ما محکوم کردن کسی نیست فقط میخوایم شناخت بیشتری نسبت به این دو بازی پیدا کنیم .
اما اگه چند نفر بودیم خیلی بهتر بود مسعود عزیز هم قبول کرد چند نفر باشیم من فکر میکنم این بحث ما خیلی طولانی میشه و ابعاد زیادی به خودش میگیره .یک مثال بزنم همین یورو گیمر دو روز پیش توی پریویوی خودش انتقاد شدیدی نسبت به این داشت که بازیهای pes جوری هستن که موقعیت روی دروازه ها خیلی کم بوجود میاد . حالا ما این قضیه از چه منظری نگاه کنیم آرکید یا سیمیلاتور کسی میتونه جواب منو بده ؟

B3HZ@D
17-10-2009, 20:00
منظور ایشون پهنای باند بود

سرعت دانلودشون چیزی در حدود 13 مگه

من هم منظورم همین بود...سرعت دریافت فایل از اینترنت در کره 20 مگابات در ثانیه است
در ضمن بهتره این بحث رو دیگه تمومش کنیم...تاپیک منحرف میشه
ممنون

Yi Yi
17-10-2009, 20:05
یک مثال بزنم همین یورو گیمر دو روز پیش توی پریویوی خودش انتقاد شدیدی نسبت به این داشت که بازیهای pes جوری هستن که موقعیت روی دروازه ها خیلی کم بوجود میاد . حالا ما این قضیه از چه منظری نگاه کنیم آرکید یا سیمیلاتور کسی میتونه جواب منو بده ؟
قبلش باید تعریف دو اصطلاح آرکید و سیمیلاتور مشخص بشه.

4039
17-10-2009, 20:18
خب حالا بازی منتشر بشه کی لینک دانلودش میاد؟ :دی
راستی قیمت اصلی بازی توی کشورهای دیگه چقدره؟
راهی هست که بشه از خود کونامی بازی رو بخریم؟

قیمتش حدود 50 هزار تومنه که واقعا برای ما خیلی زیاده . توی ایران نسخه اصلی هست اما من شنیدم شماره سریالشو بر میدارن که اینجوری خیلی سر آدم کلاه میره .

حسین جان.
میشه بری از سایت های معتبر و خود کنامی ببینی که آِیا نسخه ی 360 منتشر شده و پی سی آیا فردا میاد؟
تا کاملا مطمین شیم.
ممنون.

من نمیدونم این سایتها چطوری به بازی نهایی دست پیدا کردن ( شاید این ریتیل کد باشه که به تازگی در اختیار رسانه ها قرار گرفته ) .
اما تاریخ انتشار بازی همچنان همون 22 اکتبره در مورد این قضیه هم اصلا توی سایتهای تخصصی صحبتی نشده . اونجا کوچک ترین خبر مثل بمب توی سایت صدا میکنه اما اصلا در مورد این مساله هیچ خبری وجود نداره حالا اگه خبر موثقی شنیدم حتما اطلاع میدم .

قبلش باید تعریف دو اصطلاح آرکید و سیمیلاتور مشخص بشه.

خب من فکر میکنم لازم نباشه بصورت کاملا تخصصی از این دو اصطلاح تعریفی داشته باشیم . سیمیلاتور همونطوریکه خودتون هم میدونید به معنی شبیه سازه و آرکید به بازیهای فانتزی گفته میشه که درش توجهی به مساله واقعیت گرایی نمیشه .
سوال اینه اصلا بازیها باید آرکید باشن یا سیمیلاتور ؟ دوم اینکه سیاست شرکتهای کونامی و EA در رابطه با این دو بازی در قبال این مساله چیه ؟ آیا اونها تلاش میکنن به سمت شبیه سازی پیش برن یا با توجه به سلیقه گیمرها عمل میکنن ؟ اصلا اکثر گیمرها چه سبکیو دوست دارن ؟

pedramgolchin
17-10-2009, 20:31
دوستان اگه لینک دانلود اومده بدید دانلود کنم
خبری نیست ؟؟؟؟؟

masoud93
17-10-2009, 20:42
برو بچ pes باز دمشون گرم بعد از شش ماه دوری از سایت به دلیل اختار و ... می خواستم بدونم pes 2010 دارای becom a legend هست یا نه.

CATALONIA
17-10-2009, 20:42
من پیشنهاد میکنم به حسین جان
اگه خود آرمین جان  (krauser) قبول کرد حتما برای تایپک جدید تو گروه pes باشه 
چون اطلاعاتش به نظر من بالاست 
البته هرجور خودت صلاح بدونی پیشنهاد بود
راستی این تایپک جدید کجا هست 
یعنی الان  وجود داره یا هنوز حرفشه 

CATALONIA
17-10-2009, 20:44
برو بچ pes باز دمشون گرم بعد از شش ماه دوری از سایت به دلیل اختار و ... می خواستم بدونم pes 2010 دارای becom a legend هست یا نه.

100%
به نظر من become a legend بهترین بخش بازیه

behnammazi
17-10-2009, 20:49
وقتی بازی منتشر شد یک آدم خیری زحمت بکشه و با این نرم افزارهایی که فشرده میکنند بازی رو فشرده کنه تا ما هم بتونیم دانلود کنیم.

JUSTIN11
17-10-2009, 20:51
سوال اینه اصلا بازیها باید آرکید باشن یا سیمیلاتور ؟ دوم اینکه سیاست شرکتهای کونامی و EA در رابطه با این دو بازی در قبال این مساله چیه ؟ آیا اونها تلاش میکنن به سمت شبیه سازی پیش برن یا با توجه به سلیقه گیمرها عمل میکنن ؟ اصلا اکثر گیمرها چه سبکیو دوست دارن ؟

سوال خوبی کردی.نمیدونم شما فیفا 2001 رو یادتون میاد یا نه.یادمه تو اون بازی شما هر وقت سانتر میکردی بازیکن شما با یه قیچی برگردون ترو تمیز توپو وارد دروازه میکرد و یه حال اساسی بهتون دست میداد.یا مثلا فیفا 2002 که از وسط زمین با یه کات جانانه میتونستی توپو وارد دروازه کنی............من معتقدم کونامی از همون اول به شبیه سازی خیلی بها میداد و همیشه سعی میکرد این موضوع رو به بهترین نحو در بازیش ارائه بده.
فیفا بیشتر به سلیقه گیمرها توجه میکنه.البته هر ساله داره روی موضوع شبیه سازی کار میکنه ولی بنظر من راه زیادی رو در پیش داره که به pes برسه.من معتقدم بین طرفداران فوتبال سبک آرکید خواهان بیشتری داشته باشه.چون این سبک به سلیقه عام بیشتر میخوره.
شما دونفر رو در نظر بگیر...........نفر اول 10 ساله فوتبال رو بطور تخصصی دنبال میکنه و به بازیهای کامپیوتری آشناست(مرز شبیه سازی رو درک میکنه).نفر دوم فوتبال رو فقط برای تفریح دوست داره و فقط میخواد که وقتشو با این بازی بگزرونه.شما مطمئن باشید نفر دوم به احتمال 100% فیفا رو انتخاب میکنه.و نفر اول pes رو (بیشتر مواقع همینطوره)

vahidreza2007
17-10-2009, 20:56
حسين جان واقعا واسه اخبار و نقد هايي كه بيان مي كني ازت ممنونم چون واقعا با ديد باز اين نقد ها انجام ميشه و براي من يكي كه خيلي موثر بوده مخصوصا نقد و اناليز تركيب تيم ها كه خيلي كمك كرده به من تو انجام بازي ها و برد هايي كه بدست اوردم مقابل دوستام و يه خواهش هم دارم اينكه اگه مقدورهستش يه نقد وانليز تركيب و تاكتيك براي تيم چلسي هم داشته باشي (فكر كنم به غير من چند تا از بچه ها هم اين درخواست تيم چلسي رو داشتند از شما ) چون هم تيم بزرگ و محبوبي هستش و هم خيلي از بچه ها از جمله من با اون بازي مي كنيم ممنون ميشم اين خواسته ما رو اجابت كنيم

mamadosein
17-10-2009, 21:00
خب من فکر میکنم لازم نباشه بصورت کاملا تخصصی از این دو اصطلاح تعریفی داشته باشیم . سیمیلاتور همونطوریکه خودتون هم میدونید به معنی شبیه سازه و آرکید به بازیهای فانتزی گفته میشه که درش توجهی به مساله واقعیت گرایی نمیشه .
به نظر من سیمیولاتور ، چون همونطور که میدونید یکی از اشکال هایی که به مستر لیگ پیس میگرفتن قضیه پوینت ها بود که به جای پول بود
البته این هم یه قضیه ی دل به خواهی هست
یکی دوست داره دم به دقیقه برگردون بزنه و هر مدلی خواست دریبل کنه ، یکی دوست داره مثل بازی واقعی موقعیت هاش کم باشه و بازی درگیرانه تر باشه و ...
ولی به نظر من بیشتر فن ها چه پیس چه فیفا به دنبال سیمیولاتور هستند ، البته فن هایی که فقط برای وقت گذرونی بازی میکنند آرکید رو بیشتر میپسندن چون از جذابیت بیشتری واسشون برخورداره
من خودم یکی از دلایلی که فیفا بازی نمیکنم دنگ و فنگ داشتنشه مثلا انواع شوت ها و دریبل ها و .... ( تازه برای پی سی باید دسته ایکس باکس هم بگیری تا در بهترین حالت بازی کنی ) وگرنه من تا 2006 اصلا به پیس نگاه هم نمیکردم و از نسخه 07 فیفا به بعد من پیس باز شدم و الان هم اگر فیفایی شبیه به اون پیدا کنم بازی خواهم کرد چون واسم واقعا جذابیت داشت و به نظرم تا 09 تغییر خیلی زیادی نکرده باشه ( البته درباره 10 پی سی هم همین نظر رو فعلا دارم ولی سعی میکنم 10 رو هم بازی کنم و بعد نظر کاملم رو میگم )
یه سوال هم این که من امسال فیفا 10 رو نصب کردم ولی تو منو لگ داشتم و توی بازی هم چمن مثل یه ورق که روش با مداد رنگی رنگ کرده باشن بود ، اگر میشه یه نفر از چمن در محیط بازی عکس بگیره ممنون میشم ( مشکل لگ رو در 08 هم داشتم و از اینش خیلی بدم میومد ، عادیه ؟ )
راستی توی فیفا من نتونستم مثل پیس غیر اورال قدرت های تخخصی بازیکنا مثل شوت و پاس و ... رو ببینم ، راهنمایی کنید ممنون میشم
یه چیز دیگه هم که توی پیس به نظر من و اگر اشتباه نکرده باشم که در فیفا نیست قسمت ادیت پوزیشن در پیس هست که این قابلیت رو میده هر سیستمی خواستی بچینی تا جایی که میدونم توی فیفا باید از ادیت یه دونه بسازی بعد توی بازی استفاده کنی
یه مزیت دیگه پیس هم قسمت کارت ها و استراتژی هاش هست که به علاقه مندان سیمیولاتور خیلی کمک کرده
در فیفا هم نباید نادیده گرفت که انیمیشن هاش واقعا بهتره و تا جایی که میدونم یه چیز جالب توی فیفا اینه که خودت خوشحالی میکنی
در همین مورد میشه به خنده دار دویدن بازیکنان در پیس در بعضی مواقع اشاره کرد که یه چیز نا امید کنندست و امید میرفت که رفع بشه ولی نشده
ببخشید اگر برای فیفا از کلمات فکر میکنم و تا جایی که میدونم و ... استفاده کردم آخه جدیدا فیفا بازی نکردم و این بحث ها الان منو تشویق کرد فیفا رو نصب کنم و بازی کنم و ایشالا تا فردا در مورد قسمت های مختلف دو بازی با عقل ناقصم یه نقد ( البته بهش نقد نمیشه گفت چون ما که چیزی حالیمون نمیشه ) که در مقابل نقد دوستان ( این ها اون نقد هایی هست که آدم تازه خیلی چیز ها دستگیرش میشه مثل نقدهای 4039,masoud-king,a.asgharpourو... ( اگر نام کاربریی اشتباهه ببخشید ) ) دیگه هیچی نیست مینویسم
انشاالله روزی اطلاعات من به حد اون ها برسه تا بتونم نقد های بهتری بنویسم
ببخشید سرتونو درد آوردم
موفق باشید

4039
17-10-2009, 21:04
من پیشنهاد میکنم به حسین جان
اگه خود آرمین جان (krauser) قبول کرد حتما برای تایپک جدید تو گروه pes باشه
چون اطلاعاتش به نظر من بالاست
البته هرجور خودت صلاح بدونی پیشنهاد بود
راستی این تایپک جدید کجا هست
یعنی الان وجود داره یا هنوز حرفشه

راستش من که کاره ای نیستم که بخوام کسی روانتخاب کنم اصلا بحث یار کشی و تیم دادن نیست که .
ما میخواستیم یک بحث دوستانه درباره این دو بازی بکنیم و نقاط ضعف و قوت هر دو بازیو به چالش بکشیم اگه دست من باشه دوست دارم تمام بچه ها حضور داشته باشن اما من که اصلا توی این جریان کاره ای نیستم . نظر من اینه که دوستانی که به این بحث علاقه مند هستن بیان و توی اون تاپیک مشارکت کنن چون مطمئنا هر کسی جنبه هایی از بازیو میبینه که یکی دیگه اصلا بهش توجهی نکرده اما مسعود میگه بدلیل اینکه ممکنه تاپیک اسیر مسائل حاشیه ای مثل صحبتهای تعصبی و احساسی بشه , کنترل کردن اون سخت میشه چون مجبوره به دفعات تاپیکو قفل کنه و دوباره باز کنه ( خودتون میدونین که ادمین ها چقدر نسبت به این مسائل حساس هستن ) .
در ضمن هنوز ایجاد اون تاپیک قطعی نشده .

Google Spider
17-10-2009, 21:05

یاااااااااااا خداااااااااااااااااا:19:

یعنی میتونن بازی که اومد توی 56 ثانیه دانلود کنن :18:

جل الخالق :18:

خاک تو سر ما ها :41:

اگه xbox اومده پس pc هم میاد ایول

vampyre
17-10-2009, 21:05
نمیدونم شما فیفا 2001 رو یادتون میاد یا نه.یادمه تو اون بازی شما هر وقت سانتر میکردی بازیکن شما با یه قیچی برگردون ترو تمیز توپو وارد دروازه میکرد و یه حال اساسی بهتون دست میداد.یا مثلا فیفا 2002 که از وسط زمین با یه کات جانانه میتونستی توپو وارد دروازه کنی...........

من با اینکه همش پیس بازی میکردم ولی زمانی که فیفا 2002 تا 2004 بودن اونها رو هم روی پی سی زیاد بازی میکردم.یادش بخیر تو 2002 بود فک کنم که با ریوالدو از وسط زمین بیشتر شوت هام تو گل بود یعنی تا داور سوت رو میزد تو همون دایره ی وسط زمین با یه جهت دادن و یه شوتیدن توپ گل میشد.
--------
البته یه سوتی هم من تو فیفا 2006 پی سی گرفتم که توپ رو از نقطه پنالتی خودم زدم تو گل حریف.
به این گونه که حریف کرنر رو سانتر کرد و بازیکن من اون توپ رو زمینی شوتید به سمت اونور و از همه رد شد و دروازه بان هم فقط نگاهش کرد و بعد توپ گل شد.(خداییش از خنده کف بر شده بودم اون وقت.!)

CATALONIA
17-10-2009, 21:10
من یه پیشنهاد دارم
در این تایپک جدید همه نظراتشونو بیان کنن
ولی مثله اول فعالیتها با تایید مدیرن نمایش داده بشه 
البته غیر از چند نفر که حرف غیر عادی نمیزنن و مدیران سایت خوشون اونا رو میشناسن 

mamadosein
17-10-2009, 21:22
من یه پیشنهاد دارم
در این تایپک جدید همه نظراتشونو بیان کنن
ولی مثله اول فعالیتها با تایید مدیرن نمایش داده بشه
البته غیر از چند نفر که حرف غیر عادی نمیزنن و مدیران سایت خوشون اونا رو میشناسن
فکر کنم امکان ناپذیره
چون وقتی توی این تاپیک بحث این دو بازی راه میفتاد هر دقیقه یه صفحه جلو میرفت چه برسه تاپیک مخصوص این کار باشه
اونوقت مدیران هی باید پست ها رو بخونن و از نظر فنی چک کنن
ببخشید
موفق باشید

4039
17-10-2009, 21:23
سوال خوبی کردی.نمیدونم شما فیفا 2001 رو یادتون میاد یا نه.یادمه تو اون بازی شما هر وقت سانتر میکردی بازیکن شما با یه قیچی برگردون ترو تمیز توپو وارد دروازه میکرد و یه حال اساسی بهتون دست میداد.یا مثلا فیفا 2002 که از وسط زمین با یه کات جانانه میتونستی توپو وارد دروازه کنی............من معتقدم کونامی از همون اول به شبیه سازی خیلی بها میداد و همیشه سعی میکرد این موضوع رو به بهترین نحو در بازیش ارائه بده.
فیفا بیشتر به سلیقه گیمرها توجه میکنه.البته هر ساله داره روی موضوع شبیه سازی کار میکنه ولی بنظر من راه زیادی رو در پیش داره که به pes برسه.من معتقدم بین طرفداران فوتبال سبک آرکید خواهان بیشتری داشته باشه.چون این سبک به سلیقه عام بیشتر میخوره.
شما دونفر رو در نظر بگیر...........نفر اول 10 ساله فوتبال رو بطور تخصصی دنبال میکنه و به بازیهای کامپیوتری آشناست(مرز شبیه سازی رو درک میکنه).نفر دوم فوتبال رو فقط برای تفریح دوست داره و فقط میخواد که وقتشو با این بازی بگزرونه.شما مطمئن باشید نفر دوم به احتمال 100% فیفا رو انتخاب میکنه.و نفر اول pes رو (بیشتر مواقع همینطوره
)

به نظر من سیمیولاتور ، چون همونطور که میدونید یکی از اشکال هایی که به مستر لیگ پیس میگرفتن قضیه پوینت ها بود که به جای پول بود
البته این هم یه قضیه ی دل به خواهی هست
یکی دوست داره دم به دقیقه برگردون بزنه و هر مدلی خواست دریبل کنه ، یکی دوست داره مثل بازی واقعی موقعیت هاش کم باشه و بازی درگیرانه تر باشه و ...
ولی به نظر من بیشتر فن ها چه پیس چه فیفا به دنبال سیمیولاتور هستند ، البته فن هایی که فقط برای وقت گذرونی بازی میکنند آرکید رو بیشتر میپسندن چون از جذابیت بیشتری واسشون برخورداره
من خودم یکی از دلایلی که فیفا بازی نمیکنم دنگ و فنگ داشتنشه مثلا انواع شوت ها و دریبل ها و .... ( تازه برای پی سی باید دسته ایکس باکس هم بگیری تا در بهترین حالت بازی کنی ) وگرنه من تا 2006 اصلا به پیس نگاه هم نمیکردم و از نسخه 07 فیفا به بعد من پیس باز شدم و الان هم اگر فیفایی شبیه به اون پیدا کنم بازی خواهم کرد چون واسم واقعا جذابیت داشت و به نظرم تا 09 تغییر خیلی زیادی نکرده باشه ( البته درباره 10 پی سی هم همین نظر رو فعلا دارم ولی سعی میکنم 10 رو هم بازی کنم و بعد نظر کاملم رو میگم )
یه سوال هم این که من امسال فیفا 10 رو نصب کردم ولی تو منو لگ داشتم و توی بازی هم چمن مثل یه ورق که روش با مداد رنگی رنگ کرده باشن بود ، اگر میشه یه نفر از چمن در محیط بازی عکس بگیره ممنون میشم ( مشکل لگ رو در 08 هم داشتم و از اینش خیلی بدم میومد ، عادیه ؟ )
راستی توی فیفا من نتونستم مثل پیس غیر اورال قدرت های تخخصی بازیکنا مثل شوت و پاس و ... رو ببینم ، راهنمایی کنید ممنون میشم
یه چیز دیگه هم که توی پیس به نظر من و اگر اشتباه نکرده باشم که در فیفا نیست قسمت ادیت پوزیشن در پیس هست که این قابلیت رو میده هر سیستمی خواستی بچینی تا جایی که میدونم توی فیفا باید از ادیت یه دونه بسازی بعد توی بازی استفاده کنی
یه مزیت دیگه پیس هم قسمت کارت ها و استراتژی هاش هست که به علاقه مندان سیمیولاتور خیلی کمک کرده
در فیفا هم نباید نادیده گرفت که انیمیشن هاش واقعا بهتره و تا جایی که میدونم یه چیز جالب توی فیفا اینه که خودت خوشحالی میکنی
در همین مورد میشه به خنده دار دویدن بازیکنان در پیس در بعضی مواقع اشاره کرد که یه چیز نا امید کنندست و امید میرفت که رفع بشه ولی نشده
ببخشید اگر برای فیفا از کلمات فکر میکنم و تا جایی که میدونم و ... استفاده کردم آخه جدیدا فیفا بازی نکردم و این بحث ها الان منو تشویق کرد فیفا رو نصب کنم و بازی کنم و ایشالا تا فردا در مورد قسمت های مختلف دو بازی با عقل ناقصم یه نقد ( البته بهش نقد نمیشه گفت چون ما که چیزی حالیمون نمیشه ) که در مقابل نقد دوستان ( این ها اون نقد هایی هست که آدم تازه خیلی چیز ها دستگیرش میشه مثل نقدهای 4039,masoud-king,a.asgharpourو... ( اگر نام کاربریی اشتباهه ببخشید ) ) دیگه هیچی نیست مینویسم
انشاالله روزی اطلاعات من به حد اون ها برسه تا بتونم نقد های بهتری بنویسم
ببخشید سرتونو درد آوردم
موفق باشید

خب پس شما اعتقاد دارین بازی فوتبال باید به سمت شبیه سازی بره . پس حالا اون سوال اول منو جواب بدین که چرا یورو گیمر دو روز پیش توی ریویوی بازی PES 2010 شدیدا به این مساله انتقاد میکرد که سریهای PES ( بالاخص PES 2010 ) این ایراد بزرگ رو دارن که در جریان بازی خیلی کم موقعیت گل زنی روی دروازه ها بوجود میاد .
اگه از دید واقعیت گرایی به مساله نگاه کنیم باید بگیم مگه توی فوتبال واقعی و در یک مسابقه ما چند بار موقعیت خطرناک روی دروازه ها میبینیم ؟ پس منظور یورو گیمر از این انتقاد چی میتونه باشه ؟
حالا بحثو به این مسیر هدایت کنیم که اصولا بازیهای کامپیوتری فوتبال تا چه حد باید به سمت شبیه سازی قدم بردارن آیا کمی آرکید بودن لازمه و میشه اونو بعنوان نمک بازی برای جذابیتش در نظر بگیریم ؟

Mr.Vahid
17-10-2009, 21:27
دوستان مثل اینکه بازی واسه xbox اومده درسته؟؟؟؟!!!!!

Spaniuly
17-10-2009, 21:29
از وقتی که از سر کار رسیدم خونه حدودا ساعت 8 تا الان دارم از صفحه 503 تا الان تک تک پست ها رو می خونم امروز هم شاهد پست های زیادی بودیم تنها چیزی که نظرم رو توی این 15 صفحه (چیزی حدود 150 تا پست) پست آقا مهدی بود که توی تاپیک ادیت لینک کیت سرور رو گذاشته بود واقعا خیلی چسبید دستش طلا واقعا باید یه روز جویس رو پیدا کنم یه ماچ آبدار بکنمش :دی

امروز توی صفحات شاهد خبر های جالبی بودم شایعه دزدیده شدن بازی! البته هنوز که سر و صدایی نیست. ولی اگه نسخه XBOX360 حقیقتا روی نت باشه یعنی اینکه مثل فیفا قبل از انتشار لو رفته و به اصطلاح دزدیده شده به هر حال تا نبینیم نمی تونیم مطمئن باشیم...

به نظر من تاپیک اضافه برای PES خیلی واجب نیست درسته که مسعود جان با مدیران حرف زده ولی بحث روی این مسئله برای ما اهمیت داره اینقدر در واقع اگه بخوتد تاپیک اضافه زده بشه قانون 1 تاپیک برای هر بازی نقض میشه که مدیران بخصوص خود هومان عزیز با این مسئله مخالف هست. چون همین جوریشم همه ازش انتظارات عجیب غریب دارن. قبل اینکه مشکلات اخیر که برای کاربرای فعال پیش بیاد ما همگی شب ها آخر وقت کنفرانس می زدیم توی یاهو که اکثر کاربرای فعال بازی بودن. گل می گفتیم و گل می شنیدیم. ولی حیف... (جو گرفت خاطره تعریف کردم :دی) به هر حال من با مسعود موافقم که توی یاهو کنفرانس بزنیم و هر کی هم می خواد بیاد توی کنفرانس و توی یک ساعت معین بحث کنیم یا همون آیدی مسعود رو آد کنید یا آیدی من رو : spaniuly تا سر ساعت مقرر بیاییم و کنفرانس بزنیم این بهترین راه هست هر کسی هم می تونه بیاد و توی بحث آزاد شرکت کنه این طوری نه تاپیک به بیراهه می ره و نه قانون 1 تاپیک برای هر بازی نقض میشه. من قرار نیست نه از PES حمایت کنم نه از فیفا حاضرم داور باشم.. نه بابا شوخی کردم :دی منم نظر می دم ولی طرف کسی نیستم حقایق رو می گم بدون طرفداری چون به خودم اونقدر اطمینان دارم که بتونم نظر بدم چون کم وقت صرف این دوتا بازی نکردم. خوب منتظرم من معمولا بعد شام آیدیم آنلاینه فقط invisable میام...

پ.ن فقط حیف امروز 2 تا فوتبال پشت سر هم میده رئال با وایادولید که دیدن بازی رئال دیدن داره بازی ستاره های بزرگ فوتبال بعدشم بارسا با عشقم والنسیا موندم که طرف کدوم باشم خدا کنه مساوی بشن با گل های زیاد. احتمالا من نتونم امشب آنلاین بشم.

Masoud King
17-10-2009, 21:31
به نظر من تاپیک اضافه برای PES خیلی واجب نیست درسته که مسعود جان با مدیران حرف زده ولی بحث روی این مسئله برای ما اهمیت داره اینقدر در واقع اگه بخوتد تاپیک اضافه زده بشه قانون 1 تاپیک برای هر بازی نقض میشه که مدیران بخصوص خود هومان عزیز با این مسئله مخالف هست.
تاپیک مقایسه هست و نه مال PES یا فیفا تنها!
1-6 - قبل از ایجاد هر گونه تاپیک مقایسه ای بایستی با تیم مدیریت، هماهنگ کنید. در غیر اینصورت تاپیک بسته خواهد شد.

دوستان در مورد تاپیکی که می خواد زده بشه لطفا اینجا بحث نکنید!
چون ربطی به این تاپیک نداره و من خواستم فقط یه سری اطلاعات رو بدم!

ممنون!

mamadosein
17-10-2009, 21:31
خب پس شما اعتقاد دارین بازی فوتبال باید به سمت شبیه سازی بره . پس حالا اون سوال اول منو جواب بدین که چرا یورو گیمر دو روز پیش توی ریویوی بازی PES 2010 شدیدا به این مساله انتقاد میکرد که سریهای PES این ایراد رو دارن که توی این بازی و بالاخص PES 2010 خیلی کم موقعیت گل زنی روی دروازه ها بوجود میاد .
اگه از دید واقعیت گرایی به مساله نگاه کنیم باید بگیم مگه توی فوتبال واقعی و در یک مسابقه ما چند بار موقعیت خطرناک روی دروازه ها میبینیم ؟حالا بحثو از نقد اون پس منظور یورو گیمر از این انتقاد چی میتونه باشه ؟
حالا بحثو به این مسیر هدایت کنیم که اصولا بازیهای کامپیوتری فوتبال تا چه حد باید به سمت شبیه سازی قدم بردارن آیا کمی آرکید بودن لازمه و میشه اونو بعنوان نمک بازی برای جذابیتش در نظر بگیریم ؟
البته توی بازی های اروپایی موقعیت ها زیاد پیش میاد (البته در 90 دقیقه نه 10-15 دقیقه) ولی نه خیلی زیاد و الکی تقریبا مثل پیس 6 یا 9 و به نظرم این پیس 10 خیلی از این نظر خوب هست
به نظر من اگر توی اینطور بازی ها بیشتر به سمت شبیه سازی میرفتن و یه قسمت هم به عنوان فان و ارکید موذاشتن بهتر بود تا کاملا به سمت ارکید برن تقریبا مثل فیفا
یورو گیمرز هم شاید خواسته مغرضانه نقد کنه
یه سوال : مثلا یورو گیمرز یه نفره یا چندتان نشستن نقد میکنن ؟ ( اگیه یکی نیست چند نفرن ؟ )

4039
17-10-2009, 21:48
البته توی بازی های اروپایی موقعیت ها زیاد پیش میاد (البته در 90 دقیقه نه 10-15 دقیقه) ولی نه خیلی زیاد و الکی تقریبا مثل پیس 6 یا 9 و به نظرم این پیس 10 خیلی از این نظر خوب هست
به نظر من اگر توی اینطور بازی ها بیشتر به سمت شبیه سازی میرفتن و یه قسمت هم به عنوان فان و ارکید موذاشتن بهتر بود تا کاملا به سمت ارکید برن تقریبا مثل فیفا
یورو گیمرز هم شاید خواسته مغرضانه نقد کنه
یه سوال : مثلا یورو گیمرز یه نفره یا چندتان نشستن نقد میکنن ؟ ( اگیه یکی نیست چند نفرن ؟ )
کسی که اون نقدو نوشته بود یک نفر بود چون آخرش گفته بود "من " که دارم این نقدو مینویسم فکر نکنین خصومتی با این بازی دارم و .....

fouladiali
17-10-2009, 21:55
خب پس شما اعتقاد دارین بازی فوتبال باید به سمت شبیه سازی بره . پس حالا اون سوال اول منو جواب بدین که چرا یورو گیمر دو روز پیش توی ریویوی بازی PES 2010 شدیدا به این مساله انتقاد میکرد که سریهای PES این ایراد رو دارن که توی این بازی و بالاخص PES 2010 خیلی کم موقعیت گل زنی روی دروازه ها بوجود میاد .
اگه از دید واقعیت گرایی به مساله نگاه کنیم باید بگیم مگه توی فوتبال واقعی و در یک مسابقه ما چند بار موقعیت خطرناک روی دروازه ها میبینیم ؟حالا بحثو از نقد اون پس منظور یورو گیمر از این انتقاد چی میتونه باشه ؟
حالا بحثو به این مسیر هدایت کنیم که اصولا بازیهای کامپیوتری فوتبال تا چه حد باید به سمت شبیه سازی قدم بردارن آیا کمی آرکید بودن لازمه و میشه اونو بعنوان نمک بازی برای جذابیتش در نظر بگیریم ؟ به نظر من از دو دیگاه میشه به این موضوع نگاه کرد که البته برمیگرده به سلیقه ی گیمرها:
دیدگاه اول اینه که ما به بازی های شبیه ساز فوتبال صرفاً به عنوان یه بازی و سرگرمی نگاه کنیم که تو اون پر از فانتزی بازی و سوپر گل های آنچنانی (تخیلی!!!) و موقعیت های بیشمار روی دروازه ها و .... است که میتونه کسانی را که فانتزی بازی را دوست دارن راضی نگه داره و البته جنبه ی بازی و سرگرمی بودن اون را حفظ میکنه.
و دیدگاه دوم هم اینه که ما از دید تخصصی به بازی های شبیه ساز فوتبال نگاه کنیم که در این شرایط، موقعیت های گل خیلی کمتر میشه، گل های تخیلی در بازی به شدت کم تر دیده میشه و حتی مبنای اصلی فوتبال که تاکتیک گروهیه؛ تو اون بیشتر کاربرد داره تا بازی فردی (و یه تنه همه را دریبل زدن) که این نوع هم طرفدارای خودش را داره.
و اما به نظر من یه شبیه ساز فوتبال باید ترکیبی از هر دو (فانتزی و شبیه سازی) باشه و البته جنبه ی شبیه سازی اون بیشتر باشه (به صورت درصد:بین 70 تا 85 درصد شبیه سازی و 30 تا 15 درصد فانتزی) تا اولا طرفدارای هر دو دیدگاه را راضی نگه داره و جذب اون بازی بکنه و ثانیاً در حالی که سنت بازی و سرگرمی (Game) بودن خودش را حفظ می کنه؛ بتونه شبیه ساز خوبی از فوتبال عالم واقع باشه.
در ضمن این ها صرفاً نظر شخصی بود.
میدونم که زیادی حرف زدم؛ پس به بزرگواری خودتون ببخشید.

Google Spider
17-10-2009, 21:56
به نطر من با باید یکم فانتزی باشه . اخه باید از بازی لدت برد نه اینکه توی یه بازی فقط 3 یا 4 موقیت داشته باشی و بعد 1 گل بزنی .

اینجوری ادم خسته و کسل میشه در ضمن بگم زیادش هم خوب نیست .

shahabprince
17-10-2009, 22:04
ببینم کسی مینونه وقتی لینک بازی اومد اونا رو فشرده کنه که ما هم بتونیم دانلود کنیم.اگه کسی این کار رو بکنه واقعا ادم باحالیه.

fouladiali
17-10-2009, 22:06
دوستان اگه عکسی از بازیکنان انگلیس یا آلمان عکسی خواست به آدرس های زیر مراجعه کنه:

آلمان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدانگلیس

vampyre
17-10-2009, 22:15
ببینم کسی مینونه وقتی لینک بازی اومد اونا رو فشرده کنه که ما هم بتونیم دانلود کنیم.اگه کسی این کار رو بکنه واقعا ادم باحالیه.

?!!!!
رفیق چرا اینهمه دردسر یه دقیقه بپر سرکوچتون یه دونه بخر بیا همون موقع نصب کن و بعدشم بازی کن دیگه.
مگه کار از این آسونترم هست؟

vistaix
17-10-2009, 22:15
کی میاد این pes لعنتی.........
لینک مستقیم کسی ندارتش؟ بزار برامون؟

4039
17-10-2009, 22:16
توی این لینک میتونید ورزشگاههای مختلف بازیو از زوایای مختلف و با سایز بزرگ ببینید .

من یک نمونشو کوچیک کردم که میبینید :

fouladiali
17-10-2009, 22:16
اینم ویدئویی از قسمت مستر لیگ بازی که به زبان انگلیسی هم هست (در 2 قسمت)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس های این ویدئو را هم با اجازتون فردا میذارم.

Mehdi.ss
17-10-2009, 22:30
یه فیلم از مقایسه چهره ها در پیس و فیفا

Google Spider
17-10-2009, 22:31
اینم ویدئویی از قسمت مستر لیگ بازی که به زبان انگلیسی هم هست (در 2 قسمت)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس های این ویدئو را هم با اجازتون فردا میذارم.

اقا اگه میتونی یه اینو اپلود کن منکه نتونستم ببینم . تازه یوتوب هم ف ل ت ر ه

mellllanic
17-10-2009, 22:34
بچه ها حالا بازی اومد هیچی میخریمش ولی واسه پچ ها واقعا ما گازوئیلیا مشکل دانلود داریم از دوستانی مثل 4039 عزیز میخواهیم که مثل قبل لطف کنن تا به دستمون برسه .:11:

بازم ممنون اگه تایید کنی .

اینم یه کاورکه با مسی و دلپیرو هستش .
این یکی جریانش چیه ؟؟

Alireza.M67
17-10-2009, 22:34
بازی اومد ؟
یکی لینک دانلود گذاشته ...

fouladiali
17-10-2009, 22:43
توی این لینک میتونید ورزشگاههای مختلف بازیو از زوایای مختلف و با سایز بزرگ ببینید ....

انصافاً که روی ورزشگاه ها خیلی خوب کار کردند.
راستی این عکس ها به نظر من جالب هستد:

مخصوصاً این یکی:

shahabprince
17-10-2009, 22:44
?!!!!
رفیق چرا اینهمه دردسر یه دقیقه بپر سرکوچتون یه دونه بخر بیا همون موقع نصب کن و بعدشم بازی کن دیگه.
مگه کار از این آسونترم هست؟

شما که سر کوچتون بازی میفروشن فکر نکن که سر کوچه ی همه بازی میفروشن.
بهت پیشنهاد میکتم که طرز فکرت رو عوض کنی.

4039
17-10-2009, 22:50
بچه ها حالا بازی اومد هیچی میخریمش ولی واسه پچ ها واقعا ما گازوئیلیا مشکل دانلود داریم از دوستانی مثل 4039 عزیز میخواهیم که مثل قبل لطف کنن تا به دستمون برسه .

بازم ممنون اگه تایید کنی .

شما هنوز از پارسال یادت میاد ؟ یادش بخیر چقدر زود گذشت فکر کنم پچ گیمینگ اکسس بود که حدود 700-800 مگی میشد .
حالا اجازه بدین پچ ها بیان هنوز که اصلا معلوم نیست چی به چیه .

mellllanic
17-10-2009, 22:54
شما هنوز از پارسال یادت میاد ؟ یادش بخیر چقدر زود گذشت فکر کنم پچ گیمینگ اکسس بود که حدود 700-800 مگی میشد .

آره ممنون این قدر که اون پچ کامل بود و کلا بازی رو بهتر کرد خیلی زود گذشت .

Mehdi.ss
17-10-2009, 23:16
اره حسین جان یاد پارسال افتادم
بازم بابت اون cd ممنون خیلی بهم حال داد هنوز دارمش

pedramgolchin
17-10-2009, 23:19

ای گفتـــــــــــــی
اگه یه پچ بیاد و این لباسا و اسم تیما درست بشه دیگه من نه نهار میخورم نه شام
فقط PES میزنم تو رگ
راستی حتما این دوتا فیلم مستر لیگ رو ببینید که واقعا عطش من یکی رو چند برابر کردش
خیلی ردیف شده مستر لیگ فقط باید 6ماه تو منو هاش بگردیم
:11:

mohsen.rajabi
17-10-2009, 23:21
دیگه کاور از این رسمی تر نیومده.

دوست عزیز ممنون ، اما این باکس شات بازی هست

منظورم کاور کامل بازی که با بازی می فروشن ، هم رو ، هم پشت

Locker
17-10-2009, 23:35

Mehdi.ss
17-10-2009, 23:39
انواع مدل سرود خواندن تیم های ملی

انصافاً که روی ورزشگاه ها خیلی خوب کار کردند.
راستی این عکس ها به نظر من جالب هستد:

ببخشید دوستمون گذاشته بود:31:

Google Spider
18-10-2009, 00:15
سلام دوستان من اسکوربرد های مختلفی رو دانلود کردم همشون درست هستن فقط یه مشکل دارن unnamed_168 رو که وارد بازی می کنم جای موقعیت بازیکنا و قسمت امتیاز و قسمت تایم بازی مربع سفید میشه ...

علت چیه ؟

Yi Yi
18-10-2009, 00:45
اگه از دید واقعیت گرایی به مساله نگاه کنیم باید بگیم مگه توی فوتبال واقعی و در یک مسابقه ما چند بار موقعیت خطرناک روی دروازه ها میبینیم ؟ پس منظور یورو گیمر از این انتقاد چی میتونه باشه ؟
بستگی زیادی داره به اینکه چه تیم هایی دارند با هم بازی می کنند. اگه من منچستر باشم و طرف مقابل تراکتورسازی باید انتظار داشت که موقعیت های گل زیادی وجود داشته باشه. ولی اگه قدرت کلی دو تیم نزدیک به هم باشه، موقعیت های گل کمتر باید باشه.
در کل من دوست ندارم توی یک بازی فوتبال موقعیت های گل فقط کم باشه یا فقط زیاد باشه. بلکه باید تنوع وجود داشته باشه و مطابق با واقعیت و همین طور استراتژی من و حریف ممکن باشه که فوتبالی بی مزه و خسته کننده بشه و یا پرهیجان و پر از موقعیت گل. به عبارت دیگه شبیه سازی باید استعداد تبدیل شدن به هر دو رو داشته باشه.

M A X I M U M
18-10-2009, 00:58
ای گفتـــــــــــــی
اگه یه پچ بیاد و این لباسا و اسم تیما درست بشه دیگه من نه نهار میخورم نه شام
فقط PES میزنم تو رگ
راستی حتما این دوتا فیلم مستر لیگ رو ببینید که واقعا عطش من یکی رو چند برابر کردش
خیلی ردیف شده مستر لیگ فقط باید 6ماه تو منو هاش بگردیم
:11:

من ديدم اين دوتا فيلمو
دارم ميميرم از جنون
خدا ميدونه امشب چطور خوابم مي بره

MB3d
18-10-2009, 00:59
فقط دقت کنید تصاویر تکراری نباشه ، برای مثال عکسهای پست 5201 ، دقیقا در پست 5210 تکرار شدن !

وااااای :18:تکراری بوووووود ...... حالا چی می شه ه ه ه ؟؟؟؟

Mostafa NBA
18-10-2009, 01:13
سلام

در ضمن میشه کاری کرد که همه بیان اونجا پست بدن منتها تعداد پست ها اونجا محسوب نشه :20:

اون سرعت میانگین در یک کشوره. توی همین کره سرعت 100 مگ هم دارن.

fouladiali
18-10-2009, 08:59
رفیق اگه عکسها رو یه کمی کوچیکتر میکردی خیلی بهتر بود.
ولی در کل جالب بود.

معذرت میخوام و ممنون.

undr
18-10-2009, 09:33
لینک دانلود نسخه ی XboX اومده !

4039
18-10-2009, 09:43
ویدئویی از مود تمرین :

4039
18-10-2009, 09:59
ویدئویی از آپشن فایل سایت WENB که قبل از انتشار بازی آماده کردن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahabprince
18-10-2009, 10:30
بابا چه قدر روز شمار میذارید یه نفر گذاشت دیگه بقیه که نمیذارن.حداقل تو صفحه های بعدی میذاشتید.

epic
18-10-2009, 11:00
کی میدونه که ترکیب بازی چه جوریه ایا نقل و انتقالات بازی کامله؟

3Dmajid
18-10-2009, 11:03
چهار روز دیگه نسخه ی کامل میاد ؟ :5:

epic
18-10-2009, 11:04
کی میدونه نقل و انتقالات بازی چه جوریه ؟ ایا اشنایدر تو اینتر ه؟

mohsen-jj
18-10-2009, 11:22
سلام به همه دوستان گل و گلاب ... درسته که تو تاپیک کم نظر می دم ولی تمام بحثها رو دنبال می کنم .
امسال کنکور دارم و خیلی باید بخونم ولی مگه می شه از pes 2010 دل بکنم !!
راستی وقتی بازی اومد مثل پارسال حتما پچ برای درست کردن نام تیمها و ... می سازید دیگه ؟؟
--------------------------------------------------------------------
یوونتوس و سپاهان همیشه قهرمان !!

UP-SNAKE
18-10-2009, 11:27
لطف ميکنيد عکس از stat بازيکن هارو بزاريد ، carick , nani , berbatov , higuain , owen , ممنون

B3HZ@D
18-10-2009, 12:18
حسین جان این ویدئویی که از یک اپشن فایل گذاشتی الان اماده شده...
اگه امادست لینک دانلودش رو لطف کن بذار که حداقل وقتی بازی رو نصب کردیم این لباس تیم های انگلیس درست باشن
ممنون

vahidreza2007
18-10-2009, 12:38
حسين جون اگه امكانش هست لينك مستقيم دانلود از اين اپشن فايل بده تا دانلودش كنيم و داشته باشيمش تا بازي اومد فيض خدايي ببريم با بازي مخصوصا با چلسي تو مستر ليگ ... دي دي ..... حسين جون منتظر لينك هستيم

B3HZ@D
18-10-2009, 13:01
توی این لینک سایت gamingaccess یک سری اسکرین شات جدید از بازی گذاشته
به گفته خود سایت 100 تا اسکرین شات جدیده...!

UP-SNAKE
18-10-2009, 13:54
لطف ميکنيد عکس از stat بازيکن هارو بزاريد ، carick , nani , berbatov , higuain , owen , ممنون

:19:کسی هنوز پيدا نکرده؟

2 SHAHROOZ
18-10-2009, 14:02
انگار قرار بود لینک دانلود واسه pc بیاد امروز . چی شد پس؟

4039
18-10-2009, 14:04
حسین جان این ویدئویی که از یک اپشن فایل گذاشتی الان اماده شده...
اگه امادست لینک دانلودش رو لطف کن بذار که حداقل وقتی بازی رو نصب کردیم این لباس تیم های انگلیس درست باشن
ممنون

حسين جون اگه امكانش هست لينك مستقيم دانلود از اين اپشن فايل بده تا دانلودش كنيم و داشته باشيمش تا بازي اومد فيض خدايي ببريم با بازي مخصوصا با چلسي تو مستر ليگ ... دي دي ..... حسين جون منتظر لينك هستيم

آدام میگه از اونجایی که ما هنوز نمیدونیم توی نسخه نهایی دقیقا چه تیمهایی لیسانس میشن و چه تیمهایی نمیشن ما فعلا دست نگه داشتیم تا بازی منتشر بشه بعد اینو ارائه میدیم .
اما با شرایط فعلی ما داریم روی پچ کار میکنیم و فعلا این موارد مد نظر ماست :

1 ) کیت برای این موارد :

International teams
EPL (England)
La Liga, (Spain)
The rest of the fake teams in 'Other League A'

2 ) تبدیل لیگ B به بوندسلیگا

3 ) درست کردن اسمهای فیک و نادرست بازیکنان .

mojtaba007
18-10-2009, 14:06
ویدئویی از مود تمرین :

حسین جان تو این ویدیو اثری از درجه قدرت super star که نیست
قضیه چیه؟

4039
18-10-2009, 14:14
حسین جان تو این ویدیو اثری از درجه قدرت super star که نیست

قضیه چیه؟

اصلا توی پیش فرض بازی این لول وجود نداره اما با توجه به اینکه توی دیتا بیس نسخه دمو این درجه سختی وجود داره که میشه اونو آنلاک کرد بنابراین میشه نتیجه گرفت توی نسخه کامل بازی هم وجود داشته باشه . شما مگه PES 6 رو یادت نیست اونم توی حالت پیش فرض این لول و سطح رو نداشت .در ضمن من فکر میکنم میزان سختی بازی توی این درجه با سطح تاپ پلیر زیاد فرقی نمیکنه اما عملکرد و واکنش های دروازه بانها واقعا خیلی بهتر میشه .

Yi Yi
18-10-2009, 14:25
توی صحنه های آهسته ی دموی PES 2010 مشکلی وجود داره، اونم اینه که صحنه ها آهسته نیستند! بلکه سریع اند متاسفانه. امیدوارم برطرف بشه.

آدام میگه از اونجایی که ما هنوز نمیدونیم توی نسخه نهایی دقیقا چه تیمهایی لیسانس میشن و چه تیمهایی نمیشن ما فعلا دست نگه داشتیم تا بازی منتشر بشه بعد اینو ارائه میدیم .

1 ) کیت برای این موارد :

International teams
EPL (England)
La Liga, (Spain)

این کار مشکلی از لحاظ قانونی نداره؟

Google Spider
18-10-2009, 14:26
اصلا توی پیش فرض بازی این لول وجود نداره اما با توجه به اینکه توی دیتا بیس نسخه دمو این درجه سختی وجود داره که میشه اونو آنلاک کرد بنابراین میشه نتیجه گرفت توی نسخه کامل بازی هم وجود داشته باشه . شما مگه PES 6 رو یادت نیست اونم توی حالت پیش فرض این لول و سطح رو نداشت .در ضمن من فکر میکنم میزان سختی بازی توی این درجه با سطح تاپ پلیر زیاد فرقی نمیکنه اما عملکرد و واکنش های دروازه بانها واقعا خیلی بهتر میشه .

اقا همچین هم بازی سخت نیست اونم توی super star .

من توی super star دیشب 2 بازی کردم من بارسا بودم و کامپیوتر یکبار لیورپول و یه بار اسپانیا. هر دو بار 4 تا زدم .

بهترین راه برای گل زدن اینه که با مسی ( سرعت بالا ) از کناره ها بیای داخل و با پاس به بیرون کار تمومه . :46:

B3HZ@D
18-10-2009, 14:31

1 ) کیت برای این موارد :

International teams
EPL (England)
La Liga, (Spain)

مگه هنوز وضعیت لایسنس ها مشخص نشده؟!
دیگه چیزی به انتشار بازی نمونده...من که فکر نکنم توی این مدت لاینس ها تغییری بکنه
در کل ممنون

vampyre
18-10-2009, 14:38
توی صحنه های آهسته ی دموی PES 2010 مشکلی وجود داره، اونم اینه که صحنه ها آهسته نیستند! بلکه سریع اند متاسفانه. امیدوارم برطرف بشه.

أنالوك سمت راست را به داخل فشار بده و بعد ببر به جهتي كه ميخواي بره و صحنه أهسته ميشه.

4039
18-10-2009, 14:43

من توی super star دیشب 2 بازی کردم من بارسا بودم و کامپیوتر یکبار لیورپول و یه بار اسپانیا. هر دو بار 4 تا زدم .

بهترین راه برای گل زدن اینه که با مسی ( سرعت بالا ) از کناره ها بیای داخل و با پاس به بیرون کار تمومه . :46:
خب منم همینو گفتم دیگه . درجه سختی سوپر استار با تاپ پلیر فرق چندانی نداره اما دروازه بانها مسلما توی سوپر استار بهتر واکنش نشون میدن .
خب مسی در دنیای واقعی هم چنین تواناییهایی داره اما شما میتونی با تیمهای دیگه در زمان 10 دقیقه ای توی همین درجه سوپر استار این نتایجو بدست بیاری ؟

مگه هنوز وضعیت لایسنس ها مشخص نشده؟!
دیگه چیزی به انتشار بازی نمونده...من که فکر نکنم توی این مدت لاینس ها تغییری بکنه
در کل ممنون

طبق گفته اینا نه هنوز .

hobgoblin
18-10-2009, 14:46
حسين جان چيزي در مورد اين نسخه 360 كه لينكش تو اينترنت پخش شده مي دوني؟ نسخه كامله؟

Yi Yi
18-10-2009, 14:55
أنالوك سمت راست را به داخل فشار بده و بعد ببر به جهتي كه ميخواي بره و صحنه أهسته ميشه.
امتحان کردم. فرقی نکرد.
منظورم از صحنه های آهسته، صحنه هایی که وسط بازی خود کامپیوتر نشو نمیده. مثلا من شوت میزنم به سمت دروازه ی حریف و با وفاصله ی کمی توپ به اوت میره. بعدش صحنه ی آهسته ی این شوت به طور اتوماتیک نشون داده میشه که به نظرم کمی سریعه. آیا کنترل سرعتی بر اینگونه صحنه ها میشه اعمال کرد؟

mosolim
18-10-2009, 14:56
سلام
لینک بازی رو برای pc در بخش دانلود بازی ها قرار دادم .
اینم لینک تاپیک

امیدوارم که لینک ها سالم باشه .

mosolim
18-10-2009, 15:08
سلام
بله من هم می دونم که گفتن 4 روز دیگه اما اینا تازه منتشر شده. لینک هارو تست کردم سالم بودن . ولی دیگه نرفتم برا دان . کرکشم razor . یعنی میشه با اطمینان دانلود کرد و اگر نسخه نهایی باشه بازی کنیم.

porya_spy
18-10-2009, 15:11
دوستان منم گیج شدم بالاخره بازی کی میاد؟ این لینک ها واقعیه ؟ یکی کمک کنه.راستی تو نظرات به سایت خارجی که نسخه XOBX گذاسته بود بکی نوشته بود تست شد ولی زبان اینالیا بود نه انگلیسی !!!!!

4039
حسين جان چيزي در مورد اين نسخه 360 كه لينكش تو اينترنت پخش شده مي دوني؟ نسخه كامله؟

مگه نمیگی بازی 4 روز دیگه ریلیس میشه پس این چیه ؟؟؟
ما که کلا گیج شدیم .:13::13::13::13:

تاریخ رسمی انتشار بازی 4 روزه دیگس . اینا یا به قول آرمین دزدی هستن و یا ریتیل کد که در اختیار رسانه ها قرار گرفته بود ( ریویو ها و نقدهای سایتهای بازی بر اساس این کدها بود ) .

اینو هم بگم که تمام گیمرهای این بازی توی تمام سایتهای تخصصی این بازی کماکان برای اومدن بازی با تصاویر دارن روز شماری میکنن .

hobgoblin
سلام
لینک بازی رو برای pc در بخش دانلود بازی ها قرار دادم .
اینم لینک تاپیک

امیدوارم که لینک ها سالم باشه .

انگار قضيه جديه چون خيلي سايتا اين لينكا رو گذاشتن

فكر نمي كنم fake باشه حيف كه فقط روي هات فايل آپلود شده

اگه رپيدشير بود خيلي خوب بود

من اكانت رپيدشير دارم سرعت اينترنتمم خوبه

اگه رپيدشو پيدا كردين بزارين تست مي كنم بهتون مي گم

mosolim
18-10-2009, 15:17
ok فعلا که برای این سایت اومده . متاسفانه برای دانلود هم نیاز به اکانت premier سایت hotfile دارید. اما مطمئنا تا آخر امروز یا فردا لینک های رپید هم میاد.

porya_spy
18-10-2009, 15:18
آقا تو رو خدا یکی دانلود کنه ببینه نسخه نهایی یا نه ؟ من دیگه دارم سکته میکنم !!!!!

porya_spy
18-10-2009, 15:19
جناب mosolim لطفا آیدیتونو بدید یا این آیدی رو ادد کنید ممنون میشم. ss_ghahreman2009

a.asgharpour
18-10-2009, 15:35
راستی کی برد فارسی گیرت اومد ؟

نه ولی یک عکس از کیبورد فارسی پیدا کردم بهتر از قبل شده ولی خوب هنوز یک مقدار سخته تا ببینم یک کیبورد عربی یا فارسی میتونیم پیدا کنیم

خب منم همینو گفتم دیگه . درجه سختی سوپر استار با تاپ پلیر فرق چندانی نداره اما دروازه بانها مسلما توی سوپر استار بهتر واکنش نشون میدن .
خب مسی در دنیای واقعی هم چنین تواناییهایی داره اما شما میتونی با تیمهای دیگه در زمان 10 دقیقه ای توی همین درجه سوپر استار این نتایجو بدست بیاری ؟.

دوستان لازمه من یک توضیح درباره این انلاک کردن super star بدم این که شما انلاک میکنیم این درجه رو بستگی به اون لحظه داری که شما انلاک میکنید به این معنی که همیشه ثابت نیست و بستگی به داده هایی که در بار اول یعنی همون top player پیدا میکنه داره پس امکان داره یک بار شما وارد بشوید بازی بسیار اسان باشه و یک بار هم بسیار سخت و super star شما ممکنه با super star بنده متفاوت باشد

در مورد دانلود بازی هم الان تو اروپا ساعت 11.30 صبح است تا الان هیچ لینک دانلودی برای نسخه pc نیامده اگر لینک دانلودی امد حتما اینجا قرار می دم

porya_spy
18-10-2009, 15:39
دوستان تا نیم ساعت دیگه لینک های دانلود بازی که جناب mosolim از سرور hotfile گذاشتن مستقیم میکنم و قرار میدم.

vahidreza2007
18-10-2009, 15:47
دوستان تا نیم ساعت دیگه لینک های دانلود بازی که جناب mosolim از سرور hotfile گذاشتن مستقیم میکنم و قرار میدم.

دوست من لطفا شما كه زحمت مستقيم كردنش رو مي كشيد رو يه سرور پر سرعت قرار بديد و اگه شد هم تك لينك مستقيم و هم به صورت چند پارت قرار بديد تا بتونيم راحتتر دانلود كنيم

mellllanic
18-10-2009, 15:48
فقط لطفا یکی که میتونه دانلود کنه خبر اصل بودن یا نبودنشو به ما بگه .

vahidreza2007
18-10-2009, 15:56
بچه ها من مي خوام بدم دانلود كنند برام لطفا واقعي بودن لينك ها رو يكي تاييد كنه تا هم وقت و فكر و پولمون الكي نره واسه دانلود
من ديگه نمي تونم منتظر بمونم خدااااااااااااااا

4039
18-10-2009, 16:04
خب ایشون همون کسیه که کیت سرورها رو میسازه دیگه . معمولا پاتوقشم فروم evo - web هستش
تقریبا 7-8 ماهی میشه که من دیگه ندیدمش شایدم بیشتر خیلی بندرت پیش میاد که بیاد توی فروم . فردا یک پرس و جویی میکنم .
.

بالاخره آقای juce حضور خودشو با ایجاد این تاپیک توی سایت تخصصی evo - web اعلام کرد :

گیمرهای بسیار زیادی هم به استقبالش اومدن و ازش تشکر کردن !

حقیقتا من که توی این چند ماهه اخیر خیلی نگران بودم که ایشون دیگه کیت سرور نسازه . به امید خدا باز میتونیم از محصولات مفید ایشون که شامل استادیوم سرور , بوت سرور , کیت سرور و چیزای دیگه ای که میسازن استفاده کنیم .

mamadosein
18-10-2009, 16:06
سلام
حالا از کجا میشه فهمید این نسخه که واسه دانلوده نسخه نهاییه یا ریویو کد یا ... ؟
دوستانی که میتونن سریعا دانلود کنن و خبر بدن
متشکر

Zlatan_ibra
18-10-2009, 16:11
دستتون درد نکنه من تازه به این فروم اومدم اما هیشکی منو تحویل نمیگیره

دستتون درد ن
کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

porya_spy
18-10-2009, 16:14
دوستان سرعت اینترنتم خیلی پایین اومده الان نتونستم مستقیم کنم شرمنده !!!!

4039
18-10-2009, 18:25
B . A . L

سایت pesfan بعد از ظهر امروز گزارشی از مود Become A Legend نسخه 2010 بازی ارائه داد که من قسمتهای مهمترشو انتخاب کردم که در متن زیر میتونید بخونید .

مود Become A Legend امسال هم تقریبا شبیه به پارساله ابتدا ثبت اسم و مشخصات بعد چهره و فیزیک و بعد از اون شرکت کردن توی یک مسابقه با نوجوانی هم سن و سال خودتون نهایتا انتخاب کردن یک تیم و راهیابی به ترکیب اصلی .

زمین تمرینی توی این نسخه متفاوت از پارساله که به واقعیت گرایی بازی اضافه کرده .یکی از تغییرات دیگه ای که توی این نسخه وجود داره مربوط میشه به نحوه و شرایط قرار گرفتن شما در ترکیب اصلی تیم . پارسال دقیقا شما نمیدونستید که باید عملکردتون چقدر خوب باشه تا برای ترکیب اصلی انتخاب بشید اما امسال صفحه ای وجود داره که توی اون عملکردتون مشخص میشه توی اون صفحه یک نمودار وجود داره که بر اساس نمره ای که کسب میکنید بالا یا پایین میاد مثلا اگه شما نمره 7.5 کسب کنید اون نمودار حدود 20 درصد بالا میره .

از پول واقعی توی این مود استفاده نمیشه و مثل نسخه قبل معاملات با پوینت صورت میگیره .

یک چیز جدید دیگه ای که شما توی این مود خواهید دید فاصله دوربین بازی برای تنظیم صحنه هایی از بازیه .من بعنوان مهاجم تیم در زمانی که حریف صاحب کرنر بود معمولا در مرکز زمین مستقر میشدم در این وضعیت دوربین از بالا زوم اوت میشد که تقریبا همه چی توی کادر دیده میشه . متاسفانه در زمانی که تیم شما صاحب یک کرنر میشه و شما در نزدیکی تیر دروازه مستقر میشید دوربین زاویه خوبی نداره .

مشکل و مساله مهمی که توی نسخه 2009 وجود داشت ضعف هوش مصنوعی بازیکنان هم تیمی بود اما خوشبختانه این مساله منو توی این نسخه غافلگیر کرد وقتی وارد بازی شدم من شاهد عملکرد خوب تیمم بودم از جمله اونها میشه به پاسکاری نرم بازیکنان حرکات هماهنگ اونها در یک سوم زمین حریف برای گشایش و باز کردن دفاع اشاره کرد .اونا هنوز تمایل دارن از جناحین حمله کنن اما اونا به همون اندازه توانایی حمله از وسط رو هم دارند .در حالت دفاع هنوزمعایبی در کارشون دیده میشه اما در کل اونا سازمان یافتگی بیشتری پیدا کردن .

هوش بازی توی این مود کمی بهتر شده و شما فید بک ها و بازخوردهای بیشتری از مربی دریافت میکنید .

شما میتونید کارکتری که از خودتون ساختید رو به مودهای دیگه منتقل کنید .

Become a Legend was the mode I played the most on PES 09, and without much news released in the build up I wanted to find out how it had changed.

Starting off, it’s the same process as the last game. Pick a name, appearance etc and then play the trial game with other youngsters. After a bit of experimentation, it doesn’t seem like your performance affects your starting stats in anyway. In one trial I scored twice and finished with an 8.0 rating and the stats were only marginally different to a trial where I got a 6.0 rating.

I chose to sign for Le Mans from the teams available, but regretted that almost instantly after checking their formation. 4-5-1. I was a striker. Going through the menus and everything looked pretty much the same, but with a new lick of paint to match the rest of the game.

To get into the first team, you follow the same process of a series of inter-squad matches where good performances see you move to the team with bibs, and then onto the bench. What strikes you the first time you play a match is the improved graphics. I know everyone’s banged on about them for the last few months, but even on my old tv it’s pretty impressive. The training stadium has changed this year. There’s only one stand and the pitch resembles the local park more than Anfield which adds to the realism
I managed to bag an assist my first match which gave me a 7.5 rating. Once you leave the match screen, a new screen pops up showing the manager’s rating of you. This was something the last game lacked when starting off. You were always in the dark about how long you would have to struggle in the inter-squad matches before getting a shot at the first team, but now you have this handy screen with a progress bar to give you some sort of indication how close to the team you are. A 7.5 rating filled roughly 20% of the bar up and I was off to a good start.

A number of average games followed as I struggled to make any sort of telling contribution to the games but the bar was still filling up, albeit slower than I anticipated. Week 6 finally got me into the better side for the inter-squad match, and after a decent 6.5 game I made the bench for the match against Bordeaux.

Brought on just past the hour mark, I was the lone striker with the score 0-0. Almost as soon as I was introduced, the ball broke from a Bordeaux corner and I found myself running at the lone defender inside their half. I fluffed the chance though as I overran the ball! A few minutes later, I picked the ball up outside the box, beat a defender and whipped a low cross across the goal where one of the midfielders popped up to score the only goal of the game and give Le Mans the unlikely victory.

That cameo earned me a 7.5 rating and the progress bar shot up again to the 60% mark. I made the starting XI after a couple more substitute appearances and I’ve managed to stay there ever since despite only scoring the one goal in ten starts. If you have a bad game, the bar will drop slightly and you may find yourself out of the team.

One new thing you’ll notice when playing BaL is the camera distance at set pieces. As an attacker, I was usually camped on the halfway line at opposition corners and the camera zoomed out to almost bird’s eye view to fit everything onto the screen. Unfortunately the camera isn’t as good when your team has a corner and you’re standing at the near post. You’ll find yourself off screen when the corner is taken and those easy near post headers you scored in the last game will be that little bit harder to pull off.

The main problem I encountered with BaL on PES09 was the poor AI from your teammates, so I pleasantly surprised in the opening games when I saw my own team craft some silky passing moves together in the final third to create openings. They still tend to prefer attacking down the flanks and hitting crosses more in hope than expectation, but they are capable of attacking through the middle as well. Defensively, there are still keystone cop moments, but as a whole they are more organised and your keeper performs a bit better between the sticks. I do have a slight issue with the lack of closing down from the centre halves when an attacker is running at them, but that works for both teams so anybody creating a Gerrard type player might have fun blasting in shots from distance.

Both the Champions League and Europa Leagues are fully integrated like in Master League, but real currency isn’t used as your played is paid in points. Match ratings are still a bit iffy and leave you scratching your head at times. I've haven't had chance to try out the online Legends yet as online isn't available yet. One new feature is the ability to export your player into the other game modes. This is done through the menus in Become a Legend and your exported player uses a slot in the 'Created Players' section.

Overall, Become a Legend is near identical to the previous game but with tweaks here and there. The AI is slightly sharper, you get more feedback from the manager and you can export your player into other modes. It’s not as ground breaking as the Master League overhaul but still good fun when you get into it.

ICEBOYS
18-10-2009, 19:05
من میخوام دانلود کنم ولی احتمال میدم لینکها سر کاری باشه

پس تا روز انتشار و لینک های که به تایید دوستان رسیده صبر میکنم

fandak
18-10-2009, 19:13
این هم یه عکس از بازی

fandak
18-10-2009, 19:13
یه کاور دیگه :

amin 2010
18-10-2009, 19:22
خب اول می خوام اینو بگم من به عنوان یکی از اعضای کوچک این سایت بعد از این که از اول با این تاپیک بودم با جریاناتی که پیش اومد تو این 40 صفحه ی اخر تصمیم گرفتم پست بدم.اول تشکر کنم از حسین و مسعود عزیز که منو با پست هاشون راهنمایی کردن.در ضمن خواهشمندم این پست رو در پست های بعدی نقل قول نکنید.

خوب از اونجا شروع می کنم که من تا سال 2008 و زمانی که هنوز xbox 360 نخریده بودم یک pes fan بودم بی بروبرگرد.بعد از خرید دستگاه و با توجه به تعریفایی که شنیده بودم تصمیم به تهیه بازی کردم.خوب اول که بازی رو دیدم در arena واقعا شوکه شدم .این بازی گرافیکش منو متعجب کرد .!!!تکون خوردن طبیعی لباس انیمیشن فوق تصور و ... همه باعث شد از همون اول متوجه شم همه ی حرفا بی خود نبوده.باید بگم من قبل از خرید دستگاه هم با این که بنظرم pes برتر بود ولی هیچ وقت ضد fifa نبودم.(برخلاف برخی دوستان این تاپیک)فیفا ورلد کاپ 2006 رو بازی می کردم و لذت هم بردم.بازی fifa next هیجانی بیشتر حتی از ورلدکاپ رو بمن داد!!!خوب با توجه به حرفای گنده گنده سران pes گفتم pes 2009دیگه 100 درصد شکست رو جبران می کنه ولی تقریبا تفاوتی تو بازی ندیدم .اما سران فیفا با این که خیلی کمتر تبلیغ کرده بودن بازی دادن که با توجه به درس هایی که در یورو 2008 از کنترل ازادانه تر حرکت شوت و بخصوص پاس گرفته بودن بازی عرضه کردن که فوق تصور بود. پیشرفت عالی باعث شد تا pes شکست بدی بخوره.من صبر کردم تا امسال. عکسای فوق العاده ای از pesمنتشر شده بود.اما اونور هم فیفا یک برگ برنده داشت.حرکت 360 درجه.سران پی ای اس بزرگترین اشتباهشون رو کردن و بجای تمرکز بیشتر بر روی گیم پلی سعی کردن حرکت 360 درجه رو به بازی بیارن.این خودش یکی از عواملی هست که بازی اونی که باید بشه نشد.حرکت 360 درجه در فیفا واقعا با شکوه هست .در حالی که من در pes تنها در مواردی معدود و در جهاتی محدود این حرکت رو دیدم.

خوب اما یک چیز مهم : pes امسال به صورت وحشتناکی پیشرفت کرده!!!!!!گرافیک بازی با سال گذشته کاملا متمایز و صد البته فوق العادست به خصوص اگه شما قبل از انجام دموی پی ای اس یک دست بازی فوق افتضاح فیفا 10 pc رو بازی کنید.یکی از دوستان در امضاش نوشته :شکست مفتضحانه فیفا نکست را به همه ....

این یک بی انصافی تمام عیار هست.:13:امسال علیرقم پیشرفت عالی pes هنوز هم fifa nextسرتره.اگه جمله ی فوق برای فیفا 10 به قول سازنده ها pc nextبود بله کاملا درست بود و باز هم شکست مفتضحانه فیفا را تبریک عرض می کردید .

اما یک چیز خیلی مهمه .امسال pes بسیار بیشتر از فیفا پیشرفت کرده!!!! و این چیزی هست که بنظر من سایتای بزرگ در دادن نمره به اون بی انصافی کردن.بازی کردن pes امسال یک لذتی به ادم میده که قبل از اون فقط در pes 6 اون رو تجربه کرده بودیم.

حالا می خوام به صورت ریز به مساله نگاه کنم.

1-گرافیک :

با توجه به نورپردازی عالی و بهبود بافت ها شاهد پیشرفت شگرف بازی در این بخش هستیم.چند ماه پیش عکسی مقایسه ای از نسخه قبلی و این نسخه منتشر شد که جلوه گر حرف من بود.امسال pes شاید به خاطر این که چهره ها هنوز 3D طراحی نشدن ضرر کنه اما صد در صد گرافیک بازی چیزی از گرافیک fifa next کم نداره البته لازم به ذکره که هنوز نورپردازی در فیفا بسیار سرتره.این چیزی نیست که من بگم شما کافیه ورزشگاه ومبلی رو در شب هنگام درFIFA 10 NEXT ببینید .واقعا اونو با واقعیت اشتباه می گیرید.نمره نهایی من به این بخش 10/9 هست که البته باید بگم نمره من به گرافیک pes 2009نمره 10/6 بود!!!

اما اگه گرافیک نسخه جدید رو با فیفا کامپیوتر مقایسه کنم فیفا کامپیوتر فقط مثل یک جوک خنده دار برای این بازی می مونه.گرافیک FIFA PC از نمای بالا در حد نسله قبل هست (در بالاترین درجه ) در حالی که اگه این دوتا بازی رو کنار هم بزارین کاملا پی می برید که PESگرافیک بسیار بالاتری داره.

نمرات گرافیک:

پی ای اس 2010 10/9

فیفا 2010 نکست 10 / 2/9

فیفا 2010 پی سی 10/6

گیم پلی:

بهتره اول یه نکته ای رو بگم به نظر من تعریف بعضی دوستان از ارکید و شبیه سازی غلطه.یک مثال بزنم زمانی که از یک خلبان تست به صورت شبیه سازی می گیرن اونو به محیطی شبیه کابین هواپیما می برن.تمامی وسایل یک هواپیمای واقعی رو در اختیار خلبان قرار می دن و تکون هایی که یک هواپیما می خوره رو به اون کابین منتقل می کنن.در اینصورت یک شبیه سازی صورت گرفته.حالا از دوستان می پرسم فیفا 10 که از نظر گرافیک مثل همون کابین هواپیما عمل می کنه از نظر صداگزاری همون حس پرواز رو به شما می ده .تمام امکانات از جمله پاس ازادانه شبیه سازی دقیق فیزیک توپ و بازیکن شبیه سازی تمام حرکات فوتبال و ... می ده و در اصل مثل همون تمامی امکانات پرواز واقعی عمل می کنه ودر اخر هیجانی به شما می ده که شما رو واقعا به یک پرواز خیالی می بره ...چجوری اسم چنین بازی رو ارکید می زارید.چون می شه توش دریبل زد؟؟؟!!!در فوتبال واقعی هم اگه شما در زمان مناسب و با مهرت کافی دریبلی رو اجرا کنید اون دریبل 100 درصد جواب خواهد داد .

در نظر شما این که بسیاری دوستان بلد نیستن دفاع رو درست بچینند و در نتیجه بازیشون پرگل می شه عیبی از بازیست و دلیلی بر ارکید بودن اون؟

این قسمت بالا رو گفتم تا یه تعریفی از ارکید و sim games به شما بدم.حالا بریم به گیم پلی PES 2010 . من به شخصه انتظاری فراتر از چیزی که الان می بینیم نداشتم!!!پاس ها اصلاح شدن فیزیک توپ اصلاح و در نتیجه شوت ها طبیعی تر شدن.استیل دویدن بازیکنا علی رقم مشکل بهبود داشته و ... انصافا کونامی در این بخش خیلی خوب کار کرده.یک چیزی که من بشخصه از شنیدنش خیلی خوشحال شدم حذف شدن اون سرتوپ های ناگهانی و به نظر من مسخره بازیکنان بود اما وقتی دمو رو بازی می کردم فهمیدم سران کونامی بیشتر صورت مساله رو پاک کردن و عمل سر توپ زدن رو کلا حذف کردن!!!!!!خوب اگه انیمیشن تاثیر گزاری مثل انیمیشن سرتوپ زدن فیفا جایگزین می شد بهتر بود ولی در هر صورت من نبودن این قابلیت رو به بودنش در شکل قبلی ترجیح می دم.

نکته بعدی که منو اذیت کرد این بود که بعضی انیمیشن های جدید مثل حرکتی که در اثر حرکت انالوگ به سمت جلو در جهت قبلی به وجود می اد بسیار بسیار حالت خشکی داره چرا کونامی حداقل انیمیشن های جدیدو موشن نکرده. الله علم!!!؟؟:18:

نمره بخش گیم پلی:

پی ای اس 2010 : 10 / 8/8

فیفا 2010 نکست: 10 / 3/9

فیفا 2010 پی سی: 10/7

بخش صداگزاری و جذابیت بازی هم در زمانی بیان خواهم کرد اما باز هم می گویم چیزی که منو بسیار خوشحال کرد این بود که پیشرفت کونامی امسال بسیار بیشتر از فیفا بوده .

راستی یه یادی هم از اقا نوید(همکار قبلی انجمن) بکنیم که بنظرم حرفش که می گفت : انجام دوتا بازی فوتبال بهتر از یکی هست . امسال عملی شد.ممنون از این که وقتتونو برای خوندن این نظر گذاشتین.

امین

ferdfe
18-10-2009, 19:31
اقا اين pes اومد بالاخره يا نه :13:

amin 2010
18-10-2009, 19:32
به دلیل بی ربطی به پست بالا اونو ویرایش نکردم.
برادرا لینک های xbox که تو نت پخش شده کاملا واقعی هستن و دوستان من بازی رو تهیه کردن و گفتن که سالم بوده .البته بازی رو از تکین نگرفتن!!!!!!

porya_spy
18-10-2009, 19:37
جناب a.asgharporاگه یا آیدیتون ON بشید ممنون میشم.چون کار مهمی دارم.

Spaniuly
18-10-2009, 19:40
انجام دوتا بازی فوتبال بهتر از یکی هست
این که شعار من بود که پارسال هممشه می گفتم...

کل حرفات رو تائید می کنم عالی بود فقط نمره ای که به گیم پلی فیفا 10 PC دادی فکر نمی کنی خیلی پایین هست؟ دقیقا حالت گیم پلی فیفا 10 کارنت شبیه نکست یفا 09 هست فقط غنای دریبل هاش در حد نکست 09 نیست و چند مورد جزئی خیلی شبیه فیفا 09 نکست شده گیم پلی فیفا 10 کارنت. واقعا هرکس که تاحالا گذاشتم گیم =لی فیفا رو بازی کرده کف کرده اساسی پسر خالم که از اون فن های دو آتیشه PES هست همه اش تعریف تمجید می کرد از گیم پلی فیفا 10 کارنت و به PES 2010 بد و بیراه می گفت البته کلا دمو PES 2010 برای عاشقان PES 2009 یکم نا امید کننده هست و قابل قبول نیست. امیدوارم فقط مشکل Response Time حل بشه چیز دیگه ای نمی خوام

JUSTIN11
18-10-2009, 20:01
نمره بخش گیم پلی:
پی ای اس 2010 : 10 / 8/8
فیفا 2010 نکست: 10 / 3/9
فیفا 2010 پی سی: 10/7
بخش صداگزاری و جذابیت بازی هم در زمانی بیان خواهم کرد اما باز هم می گویم چیزی که منو بسیار خوشحال کرد این بود که پیشرفت کونامی امسال بسیار بیشتر از فیفا بوده .
راستی یه یادی هم از اقا نوید(همکار قبلی انجمن) بکنیم که بنظرم حرفش که می گفت : انجام دوتا بازی فوتبال بهتر از یکی هست . امسال عملی شد.ممنون از این که وقتتونو برای خوندن این نظر گذاشتین.

امین

مرسی امین جان.نقد خوبی نوشتی و خسته نباشی. من با تمام نظرات شما موافق نیستم.البته اینجا جاش نیست من نظری در رابطه با مقایسه دو بازی بدم.ایشا الا تو تاپیک جدید اگه شد....

واقعا هرکس که تاحالا گذاشتم گیم =لی فیفا رو بازی کرده کف کرده .
البته کلا دمو PES 2010 برای عاشقان PES 2009 یکم نا امید کننده هست و قابل قبول نیست
کلا جالبه که نظرات من با شما اصلا جور در نمیاد! بنظر من بعد از PES6 این بهترین PES هست که بازی کردم.

Spaniuly
18-10-2009, 20:17
مرسی امین جان.نقد خوبی نوشتی و خسته نباشی. من با تمام نظرات شما موافق نیستم.البته اینجا جاش نیست من نظری در رابطه با مقایسه دو بازی بدم.ایشا الا تو تاپیک جدید اگه شد....

کلا جالبه که نظرات من با شما اصلا جور در نمیاد! بنظر من بعد از PES6 این بهترین PES هست که بازی کردم.

واقعا حسودیم میشه بهت کاش منم مثل تو می تونستم این دمو رو که پر از ایراد هست تا این اندازه تائید کنم ولی واقعا خیلی عججیبه که این همه موارد رو که اشکالات نسخه دمو محسوب می شه شما قبول دارید و خیلی راحت تائید می کنید بی برو برگرد دمو بازی اون چیزی نبود که حتی مد نظر خود کونامی باشه چه برسه به گیمر ها واقعا عاشق یعنی این... یعنی این که این همه مشکل رو یه چیزی داشته باشم ولی بازم توسط مجنونش دیده نشه (میگه اگر دیده مجنون نشینی به جز زیبایی لیلی نبینی) خیلی جالبه که شما یک تکل از ÷شت می زنی به بازیکن صاحب توپ و سرنگون می کنی و کارت زرد هم نمی گیری و حتی اعلام خطا هم نمیشه. یا مشکل Response Time که مطمئن هستم وجودش عمدی نبود و یک اشکال برنامه نویسی بود من کاری ندارم به این که اینا قراره حل بشه یا نه (البته باید حل بشه) من به این کار دارم و حرفم اینه واقعا اگه آدم منطقی باشه و سرسپرده بازی نباشه نمی تونه بگه این بهترین هست... نه به خدای واحد قسم که این دمویی که ما بازی می کنیم بهترین نیست. من حرفم اینه ولی خوب خوابش رو هم نمی تونم ببینم این حرف رو عاشقان سرسپرده PES قبول کنن. به هر حالمن نه عاشق EA و فیفا هستم ونه PES و کونامی. فقط می خوام از بهترین های موجود استفاده کنم و به هر نحوی انتظاراتم برآورده بشه

4039
18-10-2009, 20:26
اینجور سطحی بررسی کردن جزئیات به نظر من زیاد جالب نیست توی همین مساله شبیه سازی و آرکید بودن دنیایی بحث و صحبت خوابیده من دقت کردم انیمیشن های بازی فکر گیمرها رو زیاد به خودش معطوف کرده و تقریبا بیشتر قضاوتهایی که در مورد شبیه سازی میکنن بر اساس اونا شکل میگیره در صورتیکه این فقط قسمتی از داستانه .
اگه مشکل این بود که با یک موتور پیشرفته ON THE FLY میشد این بازیها رو به خیلی بیشتر به واقعیت شبیه کرد اما اینو بدونین که این دو شرکت عمدا به سمت این نوع موتورها نرفتن که چرایی اون یک بحث جدایی مطلبه .

Locker
18-10-2009, 20:28
(میگه اگر دیده مجنون نشینی به جز زیبایی لیلی نبینی)
با عرض پوزش ، درستی اینه :

اگر در دیدۀ مجنون نشینی به جز از خوبی لیلی نبینی

JUSTIN11
18-10-2009, 20:30
واقعا حسودیم میشه بهت کاش منم مثل تو می تونستم این دمو رو که پر از ایراد هست تا این اندازه تائید کنم ولی واقعا خیلی عججیبه که این همه موارد رو که اشکالات نسخه دمو محسوب می شه شما قبول دارید و خیلی راحت تائید می کنید بی برو برگرد . من حرفم اینه ولی خوب خوابش رو هم نمی تونم ببینم این حرف رو عاشقان سرسپرده PES قبول کنن. به هر حالمن نه عاشق EA و فیفا هستم ونه PES و کونامی. فقط می خوام از بهترین های موجود استفاده کنم و به هر نحوی انتظاراتم برآورده بشه
دوست عزیزم شما منو با طرفداران دو آتشه این بازی اشتباه نگیر.من قبل از اینکه به pes رو بیارم فقط فیفا بازی میکردم.منم مثل بقیه عاشق بازی فوتبال و شبیه سازی اون هستم.و به هیچ وجه واسم فرقی نمیکنه که کونامی بازی رو بسازه یا ea .
شما این صحبت های منو به حساب سلیقه بذار.بنظر من بهترین و زیباترین فوتبالی که تا بحال بازی کردم چه در کنسول و چه در پی سی pes5 , 6 بوده.راستش به هیچ وجه فکرشو نمیکردم که کونامی بتونه به این دو سری برگرده ولی با این دمو(هر چند مشکلاتی که داره) خاطرات منو زنده کرد.

amin 2010
18-10-2009, 20:33
این که شعار من بود که پارسال هممشه می گفتم...
رفیقیم دلیل نمی شه خالی ببندیا دی:: شوخی کردم حسود!!!!

کل حرفات رو تائید می کنم عالی بود فقط نمره ای که به گیم پلی فیفا 10 PC دادی فکر نمی کنی خیلی پایین هست؟ دقیقا حالت گیم پلی فیفا 10 کارنت شبیه نکست یفا 09 هست فقط غنای دریبل هاش در حد نکست 09 نیست و چند مورد جزئی خیلی شبیه فیفا 09 نکست شده گیم پلی فیفا 10 کارنت. واقعا هرکس که تاحالا گذاشتم گیم =لی فیفا رو بازی کرده کف کرده اساسی پسر خالم که از اون فن های دو آتیشه PES هست همه اش تعریف تمجید می کرد از گیم پلی فیفا 10 کارنت و به PES 2010 بد و بیراه می گفت البته کلا دمو PES 2010 برای عاشقان PES 2009 یکم نا امید کننده هست و قابل قبول نیست. امیدوارم فقط مشکل Response Time حل بشه چیز دیگه ای نمی خوام

بابا ارمین کجا شبیه همن؟؟؟من هردو تا رو بازی کردم اصلا درگیریهای سرتوپ حرکت 360 درجه فیزیک بازیکنا شبیه سازی استیل حرکتی ستاره ها بخصوص مسی و رونالدو و ...توی دو تا نسخه نکست و کارنت اصلا یکی نیست.بابا تو به قولت که از دو سال پیش تا الان می گی می خوام کنسول بخرم عمل کن بعدا بشین فقط فیفا بازی کن استیل حرکتی رونالدو رو حال کن!!!
راستی مثل این که response time حل شده.

به هر حالمن نه عاشق EA و فیفا هستم ونه PES و کونامی
تو گفتی منم باور کردم؟؟!!دی:
جدا از شوخی این ارمین ما راست می گه سال پیش فقط pes 2009 بازی می کرد.خیلی هم شاخ بود !!!!!!!!دی:

با عرض پوزش ، درستی اینه :

اگر در دیدۀ مجنون نشینی به جز از خوبی لیلی نبینی

عزیزم این نوع جواب بقیه رو دادن اصلا درست نیست اونم کسی که اینقدر منطقی داره جوابتونو می ده .شما الان مدت فعالیتتون تو این تاپیک چقدره.ارمین خان الان 2 یا 3 سال هست تاپیک های همه ی بازی ها رو دنبال می کنن پس لطفا با کسی که خیلی بیشتر از شما تجربه داره درست صحبت کنین.

4039
18-10-2009, 20:44
دوستان دوست دارین اینجوری با هم بحث کنین یا با منطق و استدلال بشینیم در مورد جزئیات بازی بصورت فنی و دقیق صحبت کنیم ؟ آخه اینکه نه نشد تبادل نظر !
بجای این طرفداریها بیاین یک بحث منطقیو شروع کنیم همین بحث شبیه ساز چطوره ؟

amin 2010
18-10-2009, 20:47
حسین جان عالیه ولی همه دوستان توجه کنن بحث منطقی باشه الکی به کسی که از فیفا طرفداری کرد خرده نگیریم.هر کسی نظری داره.
شما بحثو شروع کن ما هم پیش بندش نظرات منطقیمونو میدیم.

2 SHAHROOZ
18-10-2009, 20:49
بعضی وقتا منطق نمیتونه بعضیارو راضی کنه چون غرور بی جا چشم آدم رو کور میکنه.
امیدوارم بعد از انتشار بازی بیایم اینجا و از خوبی های بازی حرف بزنیم و بدی هاش رو فقط با دید دوستانه بررسی کنیم.
ولی یه چیزی یادتون نره : KONAMI همیشه برنده است

shahabprince
18-10-2009, 20:50
راستی کسی میدونه که امسال جو ورزشگاه چه تغییری میکنه؟اگه امسال خطای هند رو هم دقیق درست کنن خیلی بازی ردیف میشه.

Locker
18-10-2009, 20:52
صحبت حسین عزیز تایید میشه !

فقط لطفا کسی به بازی غیر مورد علاقش توهین نکنه !

shahabprince
18-10-2009, 20:52
اقای amin 2010 بهت پیشنهاد میکنم که ادبیاتت رو عوض کنی خیلی بد مینویسی.البته توهینی بهت نکردم فقط انتقاد کردم.

4039
18-10-2009, 20:53
حسین جان عالیه ولی همه دوستان توجه کنن بحث منطقی باشه الکی به کسی که از فیفا طرفداری کرد خرده نگیریم.هر کسی نظری داره.
شما بحثو شروع کن ما هم پیش بندش نظرات منطقیمونو میدیم.

بحث ما مقایسه نیست چون توی این تاپیک نباید بحث مقایسه ای صورت بگیره و اگه امکانش فراهم شد در مورد مقایسه توی تاپیک جدید صحبت میکنیم . اینجا بحث ما کلیه .

خب
فکر نمیکنم لازم باشه پیرامون شبیه سازی بخش های صدا گذاری صحبتی بکنیم چون چیز خاصی درش وجود نداره . میمونه بخش گرافیک انیمیشن ها و گیم پلی . در مورد کدوم بخش صحبت کنیم ؟

2 SHAHROOZ
18-10-2009, 20:53
به نظر من بحث داوری جذاب تره بچه ها

اگه میشد امسال هم مثل PES5 تغییرات زیادی توی داوری بدن خیلی خوب میشد.
درمورد داوری خیلی کمتر نسبت به سایر مباحث بحث شده و این رکن اصلی می تونه خیلی قشنگتر کنه بازی رو بخصوص که توی PES5 اگه یادتون بیاد بعضی موقع داورا اشتباه می کردن یا داور توپ رو میان دو مینداخت یا...

B3HZ@D
18-10-2009, 20:54
خطای هند که به احتمال زیاد مثل قبله...یا گرفته نمیشه یا به ندرت گرفته میشه
فعلا کار میبره تا کونامی بخواد خطای هند رو دقیق طراحی کنه
جو ورزشگاه هم مثل این که زیاد راضی کننده نبوده...فکر کنم خودمون باید یک سری chant دانلود کنیم و برای تیم ها وارد کنیم
خوبیش اینه که کونامی توی این قسمت دستمون رو باز گذاشته

Locker
18-10-2009, 20:57
به نظر من اول در مورد گرافیک صحبت کنیم

shahabprince
18-10-2009, 20:57
خطای هند که به احتمال زیاد مثل قبله...یا گرفته نمیشه یا به ندرت گرفته میشه
فعلا کار میبره تا کونامی بخواد خطای هند رو دقیق طراحی کنه
جو ورزشگاه هم مثل این که زیاد راضی کننده نبوده...فکر کنم خودمون باید یک سری chant دانلود کنیم و برای تیم ها وارد کنیم
خوبیش اینه که کونامی توی این قسمت دستمون رو باز گذاشته

ای وای خیلی بد شد ای کاش حداقل جو ورزشگاه ها رو بهتر میکردن.

shahabprince
18-10-2009, 21:00

گرافیک که هزارماشاالاه بزنم به تخته خیلی پیشرفت کرده و این نشون میده که کونامی داره یه کارهایی میکنه:5:

2 SHAHROOZ
18-10-2009, 21:00

درمورد گرافیک خیلی صحبت شده و تمام جنبه هاشم مورد بررسی قرار گرفته دیگه چیزی نمونده پس بهتر نیست درمورد چیزه دیگه ای صحبت کنیم؟