مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2010
maximiliyanus
21-09-2009, 14:27
منم موافقم حسین جان در مورد عکس العملا ولی آخه اینجا دیگه بازی کنا زیادی چت میزنن بعضی موقع ها بازیکن لب خط داره میره بیرون هر چی جهتارو میزنی نمیشه بعد که اوت میشه تازه عمل میکنه یا موقع پاس دادن یه جا موقعیت حساس این تورس لامصب مثل سیریش جلو محوته چس بیده بهت میخوای پاس بدی هشصد بار باید پاسو فشار بدی تا عمل کنه که ائنم اینقدر دیر میده تورس میگیره پدر آدمو در میاره ...
من میگ بره سختر کردنش باید رو چیزای دیگه کار کنه مثلا این دوین با توپ زیادی راحته کافیه بازیکنت سعتش بالا باشه از مدافع رد شی بعد سعتو میگیری پویولم تنه به تنه بهت بچسبه نمی تونه بگیره فقط می چسبه بهت باهات را میاد ....
البته بهتر شده ولی بعضی موقع ها اعصاب من میریزه بهم بنزما مدافعمو که دریبل میکنه دیگه نمیشه گرفتش بهشم میچسبی جز تکل جور دیگه نمیشه توپو گرفت ...
شوتاشم بنظر من خیلی آسونه تا الان هر چی شوت از نزدیک یا دور زدم یا تو چار چوب بوده یا با اختلاف خیلی کم رفته بیرون قلقش خیلی راحت دسته آدم میاد ...
منم موافقم حسین جان در مورد عکس العملا ولی آخه اینجا دیگه بازی کنا زیادی چت میزنن بعضی موقع ها بازیکن لب خط داره میره بیرون هر چی جهتارو میزنی نمیشه بعد که اوت میشه تازه عمل میکنه یا موقع پاس دادن یه جا موقعیت حساس این تورس لامصب مثل سیریش جلو محوته چس بیده بهت میخوای پاس بدی هشصد بار باید پاسو فشار بدی تا عمل کنه که ائنم اینقدر دیر میده تورس میگیره پدر آدمو در میاره ...
من میگ بره سختر کردنش باید رو چیزای دیگه کار کنه مثلا این دوین با توپ زیادی راحته کافیه بازیکنت سعتش بالا باشه از مدافع رد شی بعد سعتو میگیری پویولم تنه به تنه بهت بچسبه نمی تونه بگیره فقط می چسبه بهت باهات را میاد ....
البته بهتر شده ولی بعضی موقع ها اعصاب من میریزه بهم بنزما مدافعمو که دریبل میکنه دیگه نمیشه گرفتش بهشم میچسبی جز تکل جور دیگه نمیشه توپو گرفت ...
شوتاشم بنظر من خیلی آسونه تا الان هر چی شوت از نزدیک یا دور زدم یا تو چار چوب بوده یا با اختلاف خیلی کم رفته بیرون قلقش خیلی راحت دسته آدم میاد ...
ماکسی جان چند بار دیکته رو توی دبستان تجدید شدی ؟ ( شوخی کردم ) آخه بعضی از کلماتو با یک بار خوندن نمیشه فهمید . بگذریم
این که از روزم روشن تره که واکنش بازیکن خیلی تاخیریه فکر میکنم حداقل دوبرابر حد نرمال تاخیر توی واکنشها هست توی بعضی از صحنه ها حتی بیشتر .
یک مقداری شوتها آسون هستن یک مقدار زیادی هم دروازه بانها برگ چغندر تشریف دارن این میشه که اگه موقعیت گیر بیاد خیلی راحت تر از فوتبال واقعی میشه گل زد اما بخاطر همین تاخیرها فرصت گلزنی خیلی کم فراهم میشه . منم چند روزه حرفم همینه دیگه میگم باز همین تاخیر در پاسخدهی نعمتیه اگه نباشه که بازی میشه کارتون فوتبالیستها . دلمون خوشه که راحت نمیشه یک تیموبرد وگرنه من یکی که اصلا انگیزه بازی کردنو ندارم .
ماکسی جان ( اگه اشتباه نکنم اسمتون سهرابه ) این یک حقیقتیه که هوش مصنوعی بازیها هنوز توان مقابله با هوش انسانو نداره ( منظورمون توی بازیهای دسته جمعیه ورزشی مثل همین فوتباله ) تازه این Teamvisin 2 به اصطلاح خیلی هم پیشرفتست که امسال کونامی بهینشم کرده .
شما راه حلی برای مشکل کردن بازی داری بدون اینکه توانایی واقعی کارکتری که تحت کنترلته رو کم کنی ؟
hobgoblin
21-09-2009, 15:13
ماکسی جان چند بار دیکته رو توی دبستان تجدید شدی ؟ ( شوخی کردم ) آخه بعضی از کلماتو با یک بار خوندن نمیشه فهمید . بگذریم
این که از روزم روشن تره که واکنش بازیکن خیلی تاخیریه فکر میکنم حداقل دوبرابر حد نرمال تاخیر توی واکنشها هست توی بعضی از صحنه ها حتی بیشتر .
یک مقداری شوتها آسون هستن یک مقدار زیادی هم دروازه بانها برگ چغندر تشریف دارن این میشه که اگه موقعیت گیر بیاد خیلی راحت تر از فوتبال واقعی میشه گل زد اما بخاطر همین تاخیرها فرصت گلزنی خیلی کم فراهم میشه . منم چند روزه حرفم همینه دیگه میگم باز همین تاخیر در پاسخدهی نعمتیه اگه نباشه که بازی میشه کارتون فوتبالیستها . دلمون خوشه که راحت نمیشه یک تیموبرد وگرنه من یکی که اصلا انگیزه بازی کردنو ندارم .
ماکسی جان ( اگه اشتباه نکنم اسمتون سهرابه ) این یک حقیقتیه که هوش مصنوعی بازیها هنوز توان مقابله با هوش انسانو نداره ( منظورمون توی بازیهای دسته جمعیه ورزشی مثل همین فوتباله ) تازه این Teamvisin 2 به اصطلاح خیلی هم پیشرفتست که امسال کونامی بهینشم کرده .
شما راه حلی برای مشکل کردن بازی داری بدون اینکه توانایی واقعی کارکتری که تحت کنترلته رو کم کنی ؟
من هنوز دمو رو بازي نكردم
ولي زيادم منطقي به نظر نميرسه كه بازي به هر ترتيبي سخت بشه فقط
مثلا اگه كونامي بياد توپ مكعب بذاره توي بازي گل زدن خيلي سخت ميشه ولي.....
به نظر من هدف كونامي يا كمپانياي ديگه بايد هر چه بيشتر شبيه كردن بازي به يه فوتبال واقعي باشه نه صرفا سخت كردن بازي
maximiliyanus
21-09-2009, 15:51
حسین جان من دیکتم زیاد خوب نبود ولی اینجا چون تند تند تایپ میکنم از ترس اینکه کارتم تموم نشه اینجوری میشه در هر صورت قبول دارم ببخشین .....
منم قبول دارم هوش مصنوعیه بازیا هنوز اونقد پیشرفت نکرده ولی میشه رو یسری مسائل کار کرد که سخترم بشه بدون اینکه اعصاب آدم خطخطی شه ....
نم.نشم گفتم آخه تو فوتبال واقعی کمتر بازکنی پیدا میشه که با قدرت بدنی توپو همینجوری جلو ببره و یکه مدافعم تنه به تنه بهش چسبیده باشه خداییش زلاتان این کارو نمیتونه بکونه یعنی کناره زمین توپو همنطوری در حال دویدن بیاره تا جا در ورازه در صورتی که مثلا گالاس بهش چسبیده اگه بتونه بیاره ام در حال دویدن نمیتونه بیاره بلا خره گالاس هولش میده پالنگی بهش میندازه دیگ درسته ؟ خیلی کم پیش میاد که رد شه ....
اگه اینقضیه تو بازی یکم سختر بود خیلی فرق میکرد الان من با سانیا همین جوری میام جلو هر کیم سیریشم شه نمیتونه ازم بگیره تازه رو تاپپلیر ...
یا مثلا در مورد شوتا اگه قلقش سختتر میشد خیلی بهتر بود یا در وازه باناش بیشعور نبودن خوب میشد بازی سختر گل میشد زد
...
این قضیه تاخیر آدمو عصبی میکنه ولی در کل به قول شما با این مسائل در وازه بانیو شوتاش خودش واسه سخت کردن بازی نعمتیه ...
بچه ها کسی با گیم پد تو بازی مشکل نداره؟؟؟
مال من ایراد داره!!! بعضی وقتا گیر میکنه!!!یه دفه دکمه ها از کار می افتن!!!
یا کیبرد مشکل ندارم وگیم پد هم توی گیم کنترلر تست کردم هیچ مشکلی نداره!!!
سلام
من دارم با کنترل playstation بازی می کنم و نه تنها تو این بازی بلکه تو هیچ بازی دیگه ای به مشکل برنخوردم. فکر هم نمی کنم که این بازی با کنتری و گیم پد مشکل داشته باشه.
akharenee
21-09-2009, 16:16
امکانش هست بازی زودتر برسه
بچه هادموی بازی رو کجا می تونم بخرم
Toranj_mhg
21-09-2009, 16:16
با سلام خدمت حضار!!
لیگ اسپانیا کامل لایسنس شده؟؟
انگلیس فقط همون لیورپول و منچستر رو داره ؟
من هنوز دمو رو بازي نكردم
ولي زيادم منطقي به نظر نميرسه كه بازي به هر ترتيبي سخت بشه فقط
مثلا اگه كونامي بياد توپ مكعب بذاره توي بازي گل زدن خيلي سخت ميشه ولي.....
به نظر من هدف كونامي يا كمپانياي ديگه بايد هر چه بيشتر شبيه كردن بازي به يه فوتبال واقعي باشه نه صرفا سخت كردن بازي
خوب ما هم همینو میخوایم و هدف کمپانیها هم همینه اما توانشون در همین حده و بیشتر از این نیست هزار سال دیگه هم بشر نمیتونه یک بازی کاملا سیمیلاتور بسازه چون کارکترهاش انسانها هستن و انسان در ابعاد مختلف بی نهایته .
شما بین بازی سخت اما کمتر واقعی و بازی واقعی "تر" اما آسون کدومو انتخاب میکنی ؟ شما از هواپیمای آتاری یادت میاد ؟ یک نقاشی بسیار ابتدایی با محیط و گرافیک کاملا ساده که اصلا هیچ چیزش به واقعیت شباهت نداشت اما همین بازی ابتدایی میدونی چقدر فروش داشت ؟ چون سخت بود .
یکی از علتهای اصلی جذابیت بازیها تلاش برای برتری یافتن گیمر دراون بازیه اما اگه بتونه برتری پیدا کنه دیگه انگیزه ازش گرفته میشه این یکی از خصوصیت های درونیه انسانه .
اگه توپ چا گوش باشه منم رغبت نمیکنم بازی کنم هر چیزی یک آستانه ای داره بیشتر ازاون حد غیر طبیعی باشه کمتر کسی طرفش میره , مشکلات و نواقص این بازی تا حد بالای این آستانه هنوز فاصله زیادی داره اینجا بحث سر انتخابه چون ما گزینه های زیادی برای انتخاب کردن نداریم محدودیت در هوش کارکترها عامل اصلی این محدودیته که شرکتهای بازی ساز تلاش میکنن این نقیصه رو به طرق مختلف کمرنگ کنن .
حسین جان من دیکتم زیاد خوب نبود ولی اینجا چون تند تند تایپ میکنم از ترس اینکه کارتم تموم نشه اینجوری میشه در هر صورت قبول دارم ببخشین .....
منم قبول دارم هوش مصنوعیه بازیا هنوز اونقد پیشرفت نکرده ولی میشه رو یسری مسائل کار کرد که سخترم بشه بدون اینکه اعصاب آدم خطخطی شه ....
نم.نشم گفتم آخه تو فوتبال واقعی کمتر بازکنی پیدا میشه که با قدرت بدنی توپو همینجوری جلو ببره و یکه مدافعم تنه به تنه بهش چسبیده باشه خداییش زلاتان این کارو نمیتونه بکونه یعنی کناره زمین توپو همنطوری در حال دویدن بیاره تا جا در ورازه در صورتی که مثلا گالاس بهش چسبیده اگه بتونه بیاره ام در حال دویدن نمیتونه بیاره بلا خره گالاس هولش میده پالنگی بهش میندازه دیگ درسته ؟ خیلی کم پیش میاد که رد شه ....
اگه اینقضیه تو بازی یکم سختر بود خیلی فرق میکرد الان من با سانیا همین جوری میام جلو هر کیم سیریشم شه نمیتونه ازم بگیره تازه رو تاپپلیر ...
یا مثلا در مورد شوتا اگه قلقش سختتر میشد خیلی بهتر بود یا در وازه باناش بیشعور نبودن خوب میشد بازی سختر گل میشد زد
...
این قضیه تاخیر آدمو عصبی میکنه ولی در کل به قول شما با این مسائل در وازه بانیو شوتاش خودش واسه سخت کردن بازی نعمتیه ...
در مورد دیکته سهراب جان شوخی کردم یک وقت دلخور نشی روی حساب اینکه صحبتها از حالت خشکش دربیاد اونو نوشتم .
درمورد حرکت پا به توپ بازیکنا تا حد زیادی حق با شماست اما خب این مساله در ایجاد فرصت برای گلزنی تاثیر بسیار کمی توی این نسخه داره چون فقط میشه مستقیم پیشروی کرد اما نمیشه چرخش داشت . نهایتا یک چهارم زمینو میشه با دویدن طی کرد چون بلافاصله یک مدافع میاد جلوتو سد میکنه بعد باید تغییر مسیر بدی , اینجاست که موضوع responsiveness مانع میشه بتونی حریفو جا بزاری . تا بحال توی این بازی شده یک تنه از وسط میدون بتونی خودتو به محوطه جریمه برسونی ؟ قبول کن که اگه نگیم محاله واقعا سخته . درسته زیاد طبیعی نیست اما در نتیجه بازی هم تاثیر مستقیم نداره .
اما در مورد شوتها تقریبا حق با شماست البته اینو هم در نظر بگیریم که ما داریم با بهترینهای دنیا بازی میکنیم و طبیعیه که بیشتر شوتهاشون توی چارچوب باشه اما اگه دروازه بانها هم مثل دنیای واقعی هوشمند و توانا بودن میتونستن اکثر این شوتها رو بگیرن پس مشکل اصلی دروازه بانها هستن .
یک نکته دیگه اینکه متاسفانه کونامی مساله نفس رو در سریهای pes در نظر نمیگیره یک بازیکن وقتی استارت میزنه تا یک حدی توان داره و بعد از 40-50 متر دویدن با کم شدن گلوکوژن موجود در خون توان بازیکن هم کم میشه و سرعت میاد پایین اما اینجا ما شاهد هستیم بدون افت سرعت و قدرت بازیکن یک نفس و بصورت یکنواخت یک مسیرو میدوه .اما این مساله اگه اشتباه نکنم در فیفا کاملا رعایت شده .
...
همونطوریکه میدونین توی این بازی برای اولین بار کنترل 360 درجه بکار برده شده که براساس اون یک بازیکن میتونه در 32 جهت یا 11.25 درجه حرکت کنه . اما فکر میکنم هنوز خیلی کار داره تا به اون کنترل عادت کنیم علتش اینه که اکثر قریب به اتفاق گیمرها از d-pad برای تغییر جهت و حرکت کردن استفاده میکنن و کمتر کسی با آنالوگ کار میکنه .
اما این کنترل خیلی جاها میتونه مفید بشه از جمله اونها فرستادن توپ برای بازیکن مورد نظره . به تصویر زیر نگاه کنید ( میبخشید نقاشیم زیاد خوب نیست ) فرض کنید بازیکن شماره دو ما در موقعیت مناسبی برای رسیدن به دروازه قرار داره و ما تصمیم گرفتیم با یک ارسال قطری اونو صاحب توپ کنیم , اگه با کنترل قبلی بازی که فقط قادر بودیم در 8 جهت و زاویه 45 درجه حرکت کنیم , اقدام به ارسال توپ کنیم ممکنه توپ برای بازیکن شماره 1 که نزدیک به این بازیکنه فرستاده بشه و این مطلوب ما نیست اما با کنترل 360 درجه این امکان فراهمه که حتی زاویه های کوچکتر رو برای هدف مورد نظرمون انتخاب کنیم و به این شکل احتمال رسیدن توپ به بازیکن مورد نظرمون رو بالا ببریم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها از شيراز كسي هست كه دمو رو دان كرده باشه و بفروشه؟؟؟؟
عزیز این نقاشی رو خودت کردی خیلی باحاله!!!:)
maximiliyanus
21-09-2009, 17:36
ممنون حسین جان خیلی خوب توضیح دادی ....
راستی سیستم پنالتیاش بلا خره دستم اومد خیلی به نظرم باحال شده ولی باید روش کار بشه فکر کنم هنوز ناقصه ...
میگم:
یادش بخیر نمیدونم شما یادت میاد یانه کاربرای قدیمی تر خوب خاطرشون هست چه جام های جذابی با pes 6 توی انجمن بازی برگزار میشد انگار میگی همین دیروز بود یکی از بچه ها میومد میگفت آقا من با مسئولیت خودم میخوام توی انجمن جام بزارم هرکی زودتر اومد برای انتخاب تیم اولویت داره . ای روزگار .....
میگم این pes 2010 با این سیستمهای متنوع و جالبش جون میده برای جام گذاشتن . کونامی این نسخه رو طوری طراحی کرده که مدیریت خود گیمر در کسب نتیجه حقیقتا خیلی موثره حتی در یک نبرد که دو طرف cpu باشه میشه با مدیریت و مربی گری درست با یک تیم درجه دو در مقابل یک تیم گردن کلفت ایستادگی کرد و حتی بازیو مساوی کرد جام کنفدراسیونها یادتونه آمریکا برزیلو چطوری مهار کرده بود . یا جام قهرمانان باشگاههای اروپا چلسی با مربی گری هوشمندانه و مدیریت درست گاس هیدینگ چطوری هافبکهای بارسا رو فلج کرده بود اینجام در مقیاس خودش میشه از این کارا کرد .
خوب عیب نداره منو شما مصطفای عزیز همشریم یه بازی که اومد یه روز بریم بیرون بازی کنیم ....
بزنین لولم کنین بازیم افتضاحه
mf.designing
21-09-2009, 17:40
میگم دوستان چطوری باید مواردی رو که تو دمو به نظرمون مورد داره ، به KONAMI راپرت بدیم ؟! :دی
Mostafa NBA
21-09-2009, 17:42
در ضمن کی گفته فیفا 09 خیلی سخته ؟ توی یک بازی 10 دقیقه ای دوست داری چند تا گل برات بزنم ؟
من که روی Legendary میزارم واقعا سخت میشه مخصوصا دروازه بان ها و مدافعین مرکزی.در این شکی ندارم که از PES 2009 کاملا سخت تره در حالیکه مسله ی Response Time خیلی خوب در اون به کار برده شده.
راستی سیستم پنالتیاش بلا خره دستم اومد خیلی به نظرم باحال شده ولی باید روش کار بشه فکر کنم هنوز ناقصه ...
میگم:
خوب عیب نداره منو شما مصطفای عزیز همشریم یه بازی که اومد یه روز بریم بیرون بازی کنیم ....
سیستم پنالتی خیلی بهتر شده د دیگه به صورت 100% شانسی نیست و خودمون هم در پنالتی ها تاثیر میزاریم.
ایول خیلی پیشنهاد خوبی دادی.کلا من میگم هر هفته یک میتینگ بزاریم با بکس مشهد بیان PES بزنیم :دی نظرت چیه حسین جان ؟
میگم:
باشه بازی که اومد هر روز خواستی من در خدمتم من یک روز با محمود ( google boy ) رفتم کلوپ بازیش خیلی خوبه ازم بیشتر میبرد فیفاش هم خیلی خوبه .
منظور من از جام توی انجمن این نبود که خود کاربرا بازی کنن نه اون موقعها تیم میدادیم ترکیب و تعویضا و همه چیزو تعیین میکردیم بعد یک نفر توی کامپیوترش بازیها رو به کامپیوتر میداد بازی کنه بعد نتیجه بازی و اتفاقاتو میگفت نهایتا یک نفر قهرمان میشد .
من که روی Legendary میزارم واقعا سخت میشه مخصوصا دروازه بان ها و مدافعین مرکزی.در این شکی ندارم که از PES 2009 کاملا سخت تره در حالیکه مسله ی Response Time خیلی خوب در اون به کار برده شده.
خب شاید هنوز مهارت لازم رو بدست نیاوردی اگه دوست داشتی بعدا میریم کلوپ بهت نشون میدم چطوری میشه راحت گل زد .
Mostafa NBA
21-09-2009, 17:50
پست آخرم در جواب سهراب جان ویرایش شد. این پست پاک شود :دی
مصطفی جان من پستتو خوندم باشه هر وقت خواستی من میام فکر میکنم درمورد قرار رو این حرفا توی پیام خصوصی چیزی صحبت کنیم تا مزاحم بقیه هم نشیم .
میگم دوستان چطوری باید مواردی رو که تو دمو به نظرمون مورد داره ، به KONAMI راپرت بدیم ؟! :دی
چند سایت در این رابطه وجود دارن اگه مورد خاصی به نظر شما میرسه بگین من به قول شما راپرت میدم :27:. اگه هم میخواید من آدرسشونو بهتون بدم در هر صورت کاربران زیادی تا الان گزارش دادن و فکر میکنم تمام مسائل مطرح شده .
Google Spider
21-09-2009, 18:07
کارتهای موجود در بخش گیم پلن بازی به سه دسته تقسیم میشن یک دستشون مربوط میشه به مهارتهای بازیکنان ( skills ) که بشکل مختصر با " S " نشون داده میشن و هر بازیکن تعدادی از این کارتها رو داره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Marseille Roulette ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل Marseille Roulette رو داره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (One - footed Roulette ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل One - footed Roulette رو داره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Elastico ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام فریب Elastico رو داره . همون فریبی که رونالدینیو ازش زیاد استفاده میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Quick Scissors Dribble ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل برشی رو داره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Scooping ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام حرکت Scooping رو داره . همون دریبلی که با کشیدن توپ با پا انجام میشه ( اگه خواستین توضیح بدم )
عزیز جان اگه میشه یکم در مورد این چند تا کارت بیشتر توضیح بده که چه حرکاتی هستن .
و اینکه ایا طریقه استفاده خاصی داره یا خودشون در مواقع لزوم استفاده می کنن .؟
من توی قسمت توضیحات و راهنمایی بازی یه سری اموزش دیدم برای دریبل ولی هر چی ترجمه کردمشون باز هم متوجه نشدم اگه در مورد نحوه ی دریبل توضیح بدی متشکر میشم . :11:
Abas1100
21-09-2009, 18:24
سلام چند تا عکس جدید واسه عاشقان عکس
1- عکس کریس رونالدو با لباس رئال مادرید
دو تا عکس از کمپ ساخت pes 2010
عکس از بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از گیم پلی
و عکس آخر
عزیز جان اگه میشه یکم در مورد این چند تا کارت بیشتر توضیح بده که چه حرکاتی هستن .
و اینکه ایا طریقه استفاده خاصی داره یا خودشون در مواقع لزوم استفاده می کنن .؟
من توی قسمت توضیحات و راهنمایی بازی یه سری اموزش دیدم برای دریبل ولی هر چی ترجمه کردمشون باز هم متوجه نشدم اگه در مورد نحوه ی دریبل توضیح بدی متشکر میشم . :11:
یک چیز کلی بگم توی این بازی با هر بازیکنی نمیشه همه دریبلها رو زد و هر بازیکن فقط میتونه دریبل مختص خودشو که کارتشو داره بزنه فکر میکنم اینو خودت هم میدونستی .
scooping دریبلیه که با کشیدن توپ انجام میشه نمیدونم چقدر فوتبال سالنی بازی کردین یا دیدین سالنی بازا بیشتر از بازیکنای چمنی ازش استفاده میکنن . توضیحش یک کم سخته اما سعی میکنم منظورمو برسونم . ببین شما خودتو در نظر بگیر توپ زیر پاته توپو میاری داخل پات وقتیکه توپ خوب به پات چسبید بدون اینکه از زمین بلند بشه توپو با همون پات از یک سمت به سمت دیگه میکشی .
Quick Scissors Dribble : اینو دقیقا نمیدونم چیه اما من دقت کردم فقط مسی این دریبلو داره .
Elastico : همون پا عوض کردن هر کی بهش یک چیزی میگه بعضیا میگن رقص پا به هر حال فکر میکنم متوجه شدی .
Marseille Roulette : همون دریبلیه که زیدان ازش زیاد استفاده میکرد .
(One - footed Roulette : اینو هم دقیقا نمیدونم چه دریبلیه اما فکر میکنم کمی شبیه مورد قبلی باشه شاید هم همون دریبل کشویی باشه امشب نگاه میکنم .
اما در مورد انجام این حرکات من خودم چون زیاد اهل دریبل زنی نیستم هنوز پیگیرش نبودم . امشب هم طریقه انجامشو نگاه میکنم و هم اینکه اگه تونستم حرکاتو انجام بدم , توی تاپیک میزارم .
غیر از این دریبلها یک سری فریب هم داریم .
Abas1100
21-09-2009, 18:37
عکسای استادیومای موجود در بازی
4039 عزیز اگه امکانش هست یکمم درباره ی کارتهای غیر s توضیح بده.
nazaraga
21-09-2009, 18:49
آریاشهر -پاساژ مینا - تک گیم
امروز بعد از ظهر آورد منم ازش گرفتم
آقا خیلی ممنون حال دادی.امروز رفتم گرفتم!
Google Spider
21-09-2009, 19:01
یک چیز کلی بگم توی این بازی با هر بازیکنی نمیشه همه دریبلها رو زد و هر بازیکن فقط میتونه دریبل مختص خودشو که کارتشو داره بزنه فکر میکنم اینو خودت هم میدونستی .
scooping دریبلیه که با کشیدن توپ انجام میشه نمیدونم چقدر فوتبال سالنی بازی کردین یا دیدین سالنی بازا بیشتر از بازیکنای چمنی ازش استفاده میکنن . توضیحش یک کم سخته اما سعی میکنم منظورمو برسونم . ببین شما خودتو در نظر بگیر توپ زیر پاته توپو میاری داخل پات وقتیکه توپ خوب به پات چسبید بدون اینکه از زمین بلند بشه توپو با همون پات از یک سمت به سمت دیگه میکشی .
Quick Scissors Dribble : اینو دقیقا نمیدونم چیه اما من دقت کردم فقط مسی این دریبلو داره .
Elastico : همون پا عوض کردن هر کی بهش یک چیزی میگه بعضیا میگن رقص پا به هر حال فکر میکنم متوجه شدی .
Marseille Roulette : همون دریبلیه که زیدان ازش زیاد استفاده میکرد .
(One - footed Roulette : اینو هم دقیقا نمیدونم چه دریبلیه اما فکر میکنم کمی شبیه مورد قبلی باشه شاید هم همون دریبل کشویی باشه امشب نگاه میکنم .
اما در مورد انجام این حرکات من خودم چون زیاد اهل دریبل زنی نیستم هنوز پیگیرش نبودم . امشب هم طریقه انجامشو نگاه میکنم و هم اینکه اگه تونستم حرکاتو انجام بدم , توی تاپیک میزارم .
غیر از این دریبلها یک سری فریب هم داریم .
مرسی متوجه شدم
اما این طور که شما میگی فک کنم scooping همون درییبل کشویی خودمون باشه :20:
این حرکته One - footed Roulette هم , با این توضیحی که دادی و از روی اسمش فک کنم همون حرکت tevez و مسعود شجاعی خودمون باشه که توی 09 بود و تقریبا یه نوعه متفاوت از رولت زیدانی هستش . فکر کنم دوستانی که توی 09 دریبل زیاد میزدن متوجه شدن .
این Quick Scissors Dribble رو اره دیدم مسی یه بار زد . پای راستش رو از روی توپ رد کرد و سریع با پای چپش به توپ ضربه و در حالی که مسیرش به صورت مایل به چپ بود 90 درجه به راست تغیر جهت داد در کل حرکت قشنگی بود . تقریبا تو مایه های حرکت هانری وقتی که باهاش تغییر جهت میدی . :46:
اگه تونستی یه اموزش دریبل و حرکات فریب دهنده بزار . مرسی
maximiliyanus
21-09-2009, 19:10
دوستان اگه کسی اون توپ آدیداسی که تو جام کنفدراسیون ها رو داره یا توپ امسال چنپیونز لیگو داره بزاره احتمالا بره 2009 اینا ساخته شده اگه کسی داره آپلود کنه بزاره
ممنون
این حرکته One - footed Roulette هم , با این توضیحی که دادی و از روی اسمش فک کنم همون حرکت tevez و مسعود شجاعی خودمون باشه که توی 09 بود و تقریبا یه نوعه متفاوت از رولت زیدانی هستش . فکر کنم دوستانی که توی 09 دریبل زیاد میزدن متوجه شدن .
عشقه من همین حرکت tevez تو 09 بود.خداوکیلی آخرت دریبل بود.
-------------------------------
راستی نگفتن امسال چه بازیکنان کلاسیکی برای آزاد کردن هست و اینکه اسماشون درست شده یا مثل 09 خرابه؟
mohsen_gh1991
21-09-2009, 20:16
سلام رفقا:
این بازی رو میشه دو نفره با دو تا کیبورد انجام داد؟
Google Spider
21-09-2009, 20:26
سلام رفقا:
این بازی رو میشه دو نفره با دو تا کیبورد انجام داد؟
نه نمی شه چون تویه تنظیمات بازی فقط یه دونه کیبورد تعریف شده . :13:
امير موسر
21-09-2009, 20:51
با یک خطا دو نفر رو زدم !
با یک خطا دو نفر رو زدم !
کدومشون شما هستید ؟
کدومشون شما هستید ؟
100% بازیکن سیاه پوست(فکر کنم یایا توره باشه)ایشون بودن چون توپ داره از سمت اون به اینور میاد واز روی استیل هر دو بازیکن سمت چپ میشه فهمید.
البته این اتفاقات زیاد میوفته چون بعضی مواقع خوده سیستم تکل میره!!
behnammazi
21-09-2009, 21:47
این ورژن از بازی هم نمیشه مثل 2009 با lan بازی کرد و دی وی دی اورجینال میخواد ؟
یک نکته جالب البته برای اونایی که همش از response time یا همون زمان پاسخ دهی شکایت دارن .
اگه رزولوشن بازیو روی 1280*720 قرار بدین مساله زمان پاسخ دهی میشه مثل نسخه 2009 .. کیفیت تصویر هم بالاتر میره .
Mostafa NBA
21-09-2009, 22:40
یک نکته جالب البته برای اونایی که همش از response time یا همون زمان پاسخ دهی شکایت دارن .
اگه رزولوشن بازیو تا 720 کاهش بدین مساله زمان پاسخ دهی تا حدی زیادی بهبود پیدا میکنه .اما در عوض کیفیت تصویر هم پایین تر میاد بعلاوه اینکه سرعت کلی بازی هم مثل نسخه 2009 میشه .
پس نمیشه این مشکل تاخیر زمان رو از سیاست های اختیاری کونامی دونست. در واقع شاید یک باگ باشه که در رزولویشن های بالا به وجود میاد.
بچه ها اینجوری خیلی روونه ولی سرعت بازی مثل 09 میشه و راحت میشه بازی کرد.
راستی اینا نمیخوان هند رو وارد بازی کنن.چون بیشتر مواقع توپ به دست بازیکنان میخوره!!
Behnam_o2
21-09-2009, 22:51
این ادیت بازی رو نمیخان سروسامون بدن؟؟! دوتا مچبندو یه tape!!!! خالکوبی رو چرا به بازیی اضافه نمیکنن از موی دست که سختتر نیست گذاشتنش.خودمونیم ادیت فیفا یکم بهتره خالکوبی هم داره
Behnam_o2
21-09-2009, 22:52
راستی اینا نمیخوان هند رو وارد بازی کنن.چون بیشتر مواقع توپ به دست بازیکنان میخوره!!
هند که تو 2009 بود!!!!!!!!!! تو دمو2010 رو نمیدونم هست یا نیست.
خب گوگل جان سر شبی خونه مهمون اومد نتونستم دستور العمل بازیو ببینم در هر صورت شرمنده که دیر جواب دادم .
اما در مورد دریبلها و مهارتها و فریبها تقریبا خیلیهاشو فهمیدم چطوری هستن اما دقیقا نمیدونم چطوری حرکاتو توضیح بدم اگه عجله نداری من فردا صبح با گذاشتن عکس توضیحات لازم رو بدم .
اگه خیلی عجله داری همین امشب عکس ها و توضیحاتو بزارم .
UP-SNAKE
21-09-2009, 23:08
آقا يکی اين penalty زدن هارو توضيح ميده؟
soheil_6666
21-09-2009, 23:17
سلام دوستان من هنگام اجرای برنامه اضافه کردن زمان به این مشکل بر می خورم.
میشه راهنماییم کنید؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس نمیشه این مشکل تاخیر زمان رو از سیاست های اختیاری کونامی دونست. در واقع شاید یک باگ باشه که در رزولویشن های بالا به وجود میاد.
!!
بچه ها با وجود اینکه در رزولوشن 720 آهنگ سرعتیه بازی و همینطور response time و زمان پاسخ دهی دقیقا شده خود 2009 اما من احساس میکنم بازی سخت تر از نسخه پارساله نظر شما هم همینه ؟ انگار دفاع خیلی محکم تر شده و خیلی کم فرصت شوت زنی رو به حریف میدن . شما هم این مساله سختیو تایید میکنید .
در ضمن وقتی رزولوشنو به 720 کاهش دادین بازیو بصورت پنجره ای باز کنید سرعت و واکنشها دقیقا میشه خود 2009 .
خدایی این گیمرای خارجی هم نعمتی هستن این مساله رو اینا عنوان کردن و من خودم متوجه نشدم صبح هم اشاره کردم گفتن توی تلویزیون بازی مثل 2009 میشه .
Behnam_o2
21-09-2009, 23:24
چرا دیگه خبری از لیسانسها نیست؟؟؟ یعنی دیگه تیمی لیسانس نشد؟؟؟
Google Spider
21-09-2009, 23:36
خب گوگل جان سر شبی خونه مهمون اومد نتونستم دستور العمل بازیو ببینم در هر صورت شرمنده که دیر جواب دادم .
اما در مورد دریبلها و مهارتها و فریبها تقریبا خیلیهاشو فهمیدم چطوری هستن اما دقیقا نمیدونم چطوری حرکاتو توضیح بدم اگه عجله نداری من فردا صبح با گذاشتن عکس توضیحات لازم رو بدم .
اگه خیلی عجله داری همین امشب عکس ها و توضیحاتو بزارم .
نه قربونت عجله ای نیست هر وقت که عشقت کشید بزار :46::11:
آقا يکی اين penalty زدن هارو توضيح ميده؟
خوب من پنالتی رو خب یاد گرفتم .:5:
برای زدن پنالتی اول باید شوت رو بزنی و بعد جهت رو به میزان دلخواه نگه داری.
در ضمن شوت رو هم زیاد نباید بچسبی .
من خودم جهت رو 1 ثانیه نگه میدارم
برای گرفتن پنالتی هم باید جهت پرش رو بچسبی و دکمه مربع یا همون شوت رو بزنی. :46:
saba_saeb
21-09-2009, 23:39
سلام دوستان من هنگام اجرای برنامه اضافه کردن زمان به این مشکل بر می خورم.
میشه راهنماییم کنید؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی داری برنامه رو باز ميکنی، کليک راست کن روش ، بزن run az administrator .بعد I Allow رو بزن، باز امتحان کن، فکر کنم درست شه، احتمالاً ويندوز vista 64 bit داری.
هند که تو 2009 بود!!!!!!!!!! تو دمو2010 رو نمیدونم هست یا نیست.
عزیز پس چرا برای من تو 09 نمیگرفت!!!
maxim.360
21-09-2009, 23:54
سلام میکنم به همه دوستای خوبم .
راستش من تقریبا 90%تاپیکهارو خوندم ولی هیچوقت تو بحث ها شرکت نکردم و زیاد هم pes بازی کردم و میکنم(از3تا 2009)حالا اگه خدا بخواد میخام تو بحثها شرکت کنم.
برا شروع دوتا سوال داشتم:(از کسایی که دمو رو بازی کردن)
1-عکس العمل تیمها(cpu) به شرایط بازی چطوره مثلا وقتی یک تیم از حریف عقبه ترکیبشون رو تهاجمی میکنن؟
2-توانایی جسمی بازیکنا تا اخر بازی ثابته یا نه؟
با تشکر
Behnam_o2
22-09-2009, 00:10
عزیز پس چرا برای من تو 09 نمیگرفت!!!
من سه چهار بار دیدم تو بازی که هند شد و بازیکن من دسته خودشو نشون میداد و به اصطلاح به داور میخاست بگه که هند بازیکنه تیم مقابل شده و داورم هندو اعلام میکرد. یه بارم چند روزه پیش خودم مرتکب خطای هند شدم.!!
یک نکته دیگه رو هم بگم توی pc تنظیمات باید روی 1280*720 قرار بگیره . در این حالت هم بالاترین کیفیت تصویری رو دارید هم response time میشه مثل نسخه 2009 .
توی این چند روزه چقدر ناجوانمردانه این کونامی بیچاره رو مورد اتهام قرار دادیم که زمان پاسخ دهی رو چرا اینجوری کرده در صورتیکه ایراد از خودمون بوده که بلد نبودیم تصویر رو تنظیم کنیم جالبه توی سایت WENB درباره این مشکل یک تاپیک اختصاصی باز شده بود وتوی این چند روزه 23 صفحه در مورد این به اصطلاح ایراد بحث و گفتگو شد .
من از این تعجب میکنم که چرا کونامی توی این چند روزه نیومد بگه برای رفع این ایراد باید تنظیمات رزولوشن ستینگو عوض کنید .
در هرصورت به تمام کسانیکه این مساله خیلی اذیتشون میکرد تبریک میگم اما من خیلی خوشحال نشدم چون بازی یک کم از سختیش کم شده . اما باز هم از 2009 سخت تره چون بازیکنان حریف روی بازیکن صاحب توپ حسابی پرسینگ میکنن و فرصت بازی سازیو از آدم میگیرن .
Mostafa NBA
22-09-2009, 00:42
یک نکته دیگه رو هم بگم توی pc تنظیمات باید روی 1280*720 قرار بگیره . در این حالت هم بالاترین کیفیت تصویری رو دارید هم response time میشه مثل نسخه 2009 .
توی این چند روزه چقدر ناجوانمردانه این کونامی بیچاره رو مورد اتهام قرار دادیم که زمان پاسخ دهی رو چرا اینجوری کرده در صورتیکه ایراد از خودمون بوده که بلد نبودیم تصویر رو تنظیم کنیم جالبه توی سایت WENB درباره این مشکل یک تاپیک اختصاصی باز شده بود وتوی این چند روزه 23 صفحه در مورد این به اصطلاح ایراد بحث و گفتگو شد .
من از این تعجب میکنم که چرا کونامی توی این چند روزه نیومد بگه برای رفع این ایراد باید تنظیمات رزولوشن ستینگو عوض کنید .
در هرصورت به تمام کسانیکه این مساله خیلی اذیتشون میکرد تبریک میگم اما من خیلی خوشحال نشدم چون بازی یک کم از سختیش کم شده . اما باز هم از 2009 سخت تره چون بازیکنان حریف روی بازیکن صاحب توپ حسابی پرسینگ میکنن و فرصت بازی سازیو از آدم میگیرن .
خب اینکه بده ! شاید یک نفر بخواد روی 1024 در 768 بازی کنه. نباید آزادی گیمر ازش گرفته بشه :41:
یک خبر خوشحال کننده دیگه
6 مورد از مشکلات بازی حل شد
با تغییر رزولوشن بازی به حالت 1280*720 6 مورد از مشکلات بازی حل شد :
علاوه بر حل شدن مساله تاخیر در واکنش بازیکنها مساله جداشدن توپ از پای بازیکنان هم حل شده .
علاوه بر این این کنترل نسبتا کاملی روی توپ بدست اومده و میشه مثل نسخه 2009 توپو کنار خط طولی یا عرضی زمین کاملا کنترل کرد .
آرمین جان کجایی این خبر خوبو ببینی یادمه این دو تا مساله خیلی اذیتت میکرد .
در ضمن یک عیب دیگه برطرف شد و اون برطرف شدن مشکل فریم ریت بازیه این مشکل در بعضی از مواقع بروز میکرد .
و مورد دیگه رد و بدل شدن غیر طبیعی توپ و مالکیت توپ بین بازیکنان دو تیم بود این اتفاق زمانی رخ میداد که بازیکنان خیلی نزدیک به هم بودند .
خب اینکه بده ! شاید یک نفر بخواد روی 1024 در 768 بازی کنه. نباید آزادی گیمر ازش گرفته بشه :41:
حالا مصطفی جان شمام زیاد سخت نگیر احتمال ال سی دی شما هم مثل مال من واید نیست و تصاویر یک کم کشیده شده مهم نیست بیخیال .
حالا مصطفی جان شمام زیاد سخت نگیر احتمال ال سی دی شما هم مثل مال من واید نیست و تصاویر یک کم کشیده شده مهم نیست بیخیال .
اصلا نمیشه و بیخیال این مورد شد.(من که روی 1024 در 768 بازی میکنم.)
---------------------------
بعدش مهمترین موضوع به نظر من فعلا داوری افتضاح و بعد دروازبانی افتضاح ایناست.نه response time
Mostafa NBA
22-09-2009, 01:26
برای من معمولیه که وقتی این رزولویشن رو میزارم, از گوشه های تصویر کم میشه و سیاه میشه و فریم ریت هم میاد پایین :41:
saba_saeb
22-09-2009, 02:18
واقعا به نظرم با اين resolution بازی کاملاً فرق کرده، بازی روون شده،سرعتش هم بيشتر شده، اما نسبت به pes9 سخت تره،در کل به نظرم به واقعيت خيلی نزديکتر شده.
پس چرا در گزینه های setting pes من 1280*720 نداره؟؟؟
فقط 1280*960و1280*1024 را داره!!!
saba_saeb
22-09-2009, 03:37
پس چرا در گزینه های setting pes من 1280*720 نداره؟؟؟
فقط 1280*960و1280*1024 را داره!!!
کارت گرافيکت چيه؟
احتمالاً گرافيکت اين resolution رو support نميکنه.
Mehdi.ss
22-09-2009, 07:27
مانیتور من سوپر فلترون سامسونگه به خاطر اینکه توی lcd تصویر کشیده میشه تا حالا lcd نخریدم
گرافیکمم geforce gts 250 ولی همچین رزولیشنی نمی بینم ؟
من 2009 رو روی 1050*1680 اجرا می کردم
کسی این بازی رو روی 1920 * 1200 امتحان کرده؟
اصلا نمیشه و بیخیال این مورد شد.(من که روی 1024 در 768 بازی میکنم.)
---------------------------
بعدش مهمترین موضوع به نظر من فعلا داوری افتضاح و بعد دروازبانی افتضاح ایناست.نه response time
برای من معمولیه که وقتی این رزولویشن رو میزارم, از گوشه های تصویر کم میشه و سیاه میشه و فریم ریت هم میاد پایین :41:
خب شما گزینه 4:3 رو هم انتخاب کنید کشیدگی تصویر درست میشه . بعضیا لازمه که گزینه vsync رو هم غیر فعال کنن .
مانیتور من سوپر فلترون سامسونگه به خاطر اینکه توی lcd تصویر کشیده میشه تا حالا lcd نخریدم
شما که گزینه 720*1280 رو داری گزینه نهم . درضمن گزینه 16:9 رو انتخاب کن .
mojtaba_tanha
22-09-2009, 09:07
کمک دوستان
900 مگ دانلود کردم این ارور چی میگه دیوونم کرد درایو ویندوزمم 8 گیگ خالی داره. تو درایوای دیگه ام همین پیغامو میده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توروخدا بگین چی کار کنم.
arvinivra
22-09-2009, 09:14
خواهشا یک لینک معتبر از این دمو با قابلیت resume بزارید
امير موسر
22-09-2009, 09:49
کدومشون شما هستید ؟
100% بازیکن سیاه پوست(فکر کنم یایا توره باشه)ایشون بودن چون توپ داره از سمت اون به اینور میاد واز روی استیل هر دو بازیکن سمت چپ میشه فهمید.
البته این اتفاقات زیاد میوفته چون بعضی مواقع خوده سیستم تکل میره!!
نه اتفاقا پویولم من ! آنری داشت میرفت که زدمش !
mf.designing
22-09-2009, 09:58
خواهشا یک لینک معتبر از این دمو با قابلیت resume بزارید
خوب این لینک اصلی با resume (خودمم از دانلود کردم) :
mojtaba007
22-09-2009, 10:25
دوستان یه نکته اول بگم
که اگر یادتون باشه تو نسخه های قبلی اگر ویندوز عوض میکردین باید این بازی رو هم دوباره نصب میکردین یا ریجسترشو فعال میکردید
ولی این دمو این طور نیست و راحت میره داخل بازی
نکته بعدی
یادمه قبلا میگفتید میشه دروازبان رو کنترل کرد چا تو دمو نیست ؟
نکته بعد
در ضمن بنده در روزولوشن 1024*768 برام بازی بهتر میشه چرا متفاوت تر از بقیه است؟
در ضمن با تغییر رزولیشن بازی فوق العاده جذاب شده
بچه ها سایتی برای آپلود عکس سراغ ندارین که برای مدت طولانی عکسهایی که کاربران آپلود میکنن در خودش نگه داره ؟
در آینده بعضی از دوستانمون حتما تاپیکو مرور میکنن و ممکنه بعضی از عکسهایی که آپلود کردیم حذف شده باشن و اینجوری دچار مشکل بشن اگه سایتی که مدت زمان نگهداری آپلودها درش زیاده سراغ دارین حتما معرفی بفرمایین .
من الان میخوام دریبلها و فریبهای مختلفو با عکس توضیح بدم , دنبال یک سایت خوب برای آپلود عکسها میگردم .
دوستان یه نکته اول بگم
که اگر یادتون باشه تو نسخه های قبلی اگر ویندوز عوض میکردین باید این بازی رو هم دوباره نصب میکردین یا ریجسترشو فعال میکردید
نکته بعدی
نکته بعد
در ضمن بنده در روزولوشن 1024*768 برام بازی بهتر میشه چرا متفاوت تر از بقیه است؟
در مورد دروازه بان باید بگم چرا وجود داره شما باید آنالوگ سمت راستو به همراه LB فشار بدین .
mojtaba007
22-09-2009, 10:28
دوستان یه نکته اول بگم
نکته بعدی
نکته بعد
در ضمن بنده در روزولوشن 1024*768 4:3 برام بازی بهتر میشه چرا متفاوت تر از بقیه است؟
sadeghbb
22-09-2009, 10:30
یک خبر خوشحال کننده دیگه
علاوه بر حل شدن مساله تاخیر در واکنش بازیکنها مساله جداشدن توپ از پای بازیکنان هم حل شده .
علاوه بر این این کنترل نسبتا کاملی روی توپ بدست اومده و میشه مثل نسخه 2009 توپو کنار خط طولی یا عرضی زمین کاملا کنترل کرد .
در ضمن یک عیب دیگه برطرف شد و اون برطرف شدن مشکل فریم ریت بازیه این مشکل در بعضی از مواقع بروز میکرد .
و مورد دیگه رد و بدل شدن غیر طبیعی توپ و مالکیت توپ بین بازیکنان دو تیم بود این اتفاق زمانی رخ میداد که بازیکنان خیلی نزدیک به هم بودند .
من اینکار رو هم کردم یعنی خودم روی همین رزلوشن بودم ولی بیفایده هست بازم همون مشکل بسیار زجرآور رو داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اینکار رو هم کردم یعنی خودم روی همین رزلوشن بودم ولی بیفایده هست بازم همون مشکل بسیار زجرآور رو داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوم مشکل رو میگین اگه منظورتون مشکل تاخیر در واکنش بازیکنان یا همون RESPONSE TIME هست که باید بگم تا الان اینکار رو دهها نفر انجام دادن و همگی این مساله رو تایید کردن .
ebinem173
22-09-2009, 11:25
یک خبر خوشحال کننده دیگه
من سیستم نسبتا خوبی دارم و با رزولوشن بالا بازیم کند نمیشد
شما اطمینان داری که این قضیه درسته؟ یعنی ربطی به سیستم قوی و ضعیف نداره؟ و تو همه سیستمها زمان پاسخ گویی بهتر میشه؟
یه مشکل دیگه اینکه من با کارت 4870 وقتی تو این بازی و بقیه بازیها رزولوشن رو میارم پایینتر صفحه هم به همون نسبت کوچیکتر میشه راهی نداره که بازی خودشو با تمام صفحه فیت کنه؟
با کارت NVIDIA قبلیم این مشکلو نداشتم
mojtaba007
22-09-2009, 11:28
چرا من مثل اون دوستمون اینقدر رزولوشن ندارم
اونهایی که زیرشون خط کشیدم و جلوشون تیک دارن رزولوشن من فقط هستند
مانیتور بنده هم W2284F است 22 اینچ
در ضمن این LB داخل عکس برای چیست
در مورد دروازه بان باید بگم چرا وجود داره شما باید آنالوگ سمت راستو به همراه LB فشار بدین .
با صفحه کلید نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امير موسر
22-09-2009, 11:30
یه مشکل عجیب !!! الان که سیستم و روشن کردم و رفتم و بازی دیدم رزولوشن اومده پایین ( 800 در 600 ) تو حالت HIGH ! جالب اینجاست که دیگه بالاتر از اینم نداره ! ولی من همین امروز صبح داشتم HIGH در رزولوشن 1024 در 768 بازی میکردم !
مشکل چیه !!!!؟
amirpcp30
22-09-2009, 11:42
شاید کارت گرافیکتو دوباره نصب کنی درست بشه منظورم درایورش هست
nima1990
22-09-2009, 12:29
با سلام و خسته نباشيد به همگي ميخواستم ازتون پپرسم بهترين سيستم براي بازي كردن PES2010 چه سيستمي ] ميخوام روي درجه high با بهترين كيفيت ممكن بازي كنم [
mojtaba_tanha
22-09-2009, 12:35
کمک دوستان
900 مگ دانلود کردم این ارور چی میگه دیوونم کرد درایو ویندوزمم 8 گیگ خالی داره. تو درایوای دیگه ام همین پیغامو میده.
توروخدا بگین چی کار کنم.
کسی نمدونه باید چی کار کنم. کمک:19:
با سلام و خسته نباشيد به همگي ميخواستم ازتون پپرسم بهترين سيستم براي بازي كردن PES2010 چه سيستمي ] ميخوام روي درجه high با بهترين كيفيت ممكن بازي كنم [
بهتره بپرسید حداقل سیستمی که میشه بازی رو روی high اجرا کرد کدومه.
احتیاط واجب! اینه که سیستمتون کمی بهتر از سیستم recommend باشه.
sadeghbb
22-09-2009, 12:44
کدوم مشکل رو میگین اگه منظورتون مشکل تاخیر در واکنش بازیکنان یا همون RESPONSE TIME هست که باید بگم تا الان اینکار رو دهها نفر انجام دادن و همگی این مساله رو تایید کردن .
دوست عزیز من که با این رزلوشن نمیتونم بازی کنم چون که اینچ مانیتور کم میارم و سری واید ندارم!!! راه حله دیگه ای نیست!!!!؟؟؟؟
1- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت چپ ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت راست ) را فشار دهید .
عکسهای این حرکت :
2- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس به ترتیب ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( جهت راست ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت پایین ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
3- برای انجام این حرکت ابتدا این دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( دکمه RB ) را نگهدارید و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت بالا ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
4- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس بترتیب ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت چپ ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت بین راست و پایین ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
5-برای انجام این حرکت باید دوبار پشت سر هم این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( راست ) فشار داده شود .
عکسهای مربوطه :
6- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهن پایین ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (جهت چپ ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
7- برای انجام این حرکت باید این این کار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( بترتیب جهتهای پایین -جهت بین پایین و چپ - جهت چپ - جهت بین چپ و بالا - جهت بالا بلافاصله پشت سر هم ) صورت گیرد.
عکسهای مربوطه :
8- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت بین بالا و راست ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (جهت بین چپ و بالا ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
9- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس بترتیب ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت بین بالا و چپ ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت چپ ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
10-برای انجام دریبل کریستین رونالدو شما ابتدا سه بار این دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دکمه LB ) رو فشار دهید و بعد از یک مکث کوتاه دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( دکمه RB ) را فشار داده نگاه دارید و همان لحظه جهت حرکت بازیکن را با فشار دادن یکی از جهتهای حرکت مشخص کنید .
عکسهای مربوطه :
Mostafa NBA
22-09-2009, 12:48
خب شما گزینه 4:3 رو هم انتخاب کنید کشیدگی تصویر درست میشه . بعضیا لازمه که گزینه vsync رو هم غیر فعال کنن .
4:3 هم فرقی نداره. بازم همونجوریه ! Vsync واسه من خاموشه.
بچه ها سایتی برای آپلود عکس سراغ ندارین که برای مدت طولانی عکسهایی که کاربران آپلود میکنن در خودش نگه داره ؟
در آینده بعضی از دوستانمون حتما تاپیکو مرور میکنن و ممکنه بعضی از عکسهایی که آپلود کردیم حذف شده باشن و اینجوری دچار مشکل بشن اگه سایتی که مدت زمان نگهداری آپلودها درش زیاده سراغ دارین حتما معرفی بفرمایین .
من الان میخوام دریبلها و فریبهای مختلفو با عکس توضیح بدم , دنبال یک سایت خوب برای آپلود عکسها میگردم .
اینجا از همه بهتره: tinypic.com هم ماندگاریش بالاست هم سرعتش.در ضمن فقط صفحه اصلیش ف یلتره و عکس ها باز میشه.
برای اینکه خیالت راحت باشه, زیر هر عکس چندتا لینک دیگه از همون عکس بزار ولی لینک ها برای سایت های دیگه باشه.یعنی یک عکس رو در چندین آپلود سنتر آپلود کن و توی محتوای مخفی برای هر عکس اون لینک هارو قرار بده تا همه جوره تضمین بشه.
برای اون چند سایت دیگه از اینا استفاده کن:
آقا من این گزینه LB رو هر قدر غیر فعال می کنی از ستینگ باز دوباره که ستینگ رو باز می کنم می بینم دوباره فعال شده قبلن تو 2009 این طوری نبود..الان تصویرم تو اون رزولیشن خیلی وایده
من سیستم نسبتا خوبی دارم و با رزولوشن بالا بازیم کند نمیشد
شما اطمینان داری که این قضیه درسته؟ یعنی ربطی به سیستم قوی و ضعیف نداره؟ و تو همه سیستمها زمان پاسخ گویی بهتر میشه؟
یه مشکل دیگه اینکه من با کارت 4870 وقتی تو این بازی و بقیه بازیها رزولوشن رو میارم پایینتر صفحه هم به همون نسبت کوچیکتر میشه راهی نداره که بازی خودشو با تمام صفحه فیت کنه؟
با کارت NVIDIA قبلیم این مشکلو نداشتم
خب مسلما سیستم باید مناسب بازی باشه دیگه . با سیستم ضعیف معلومه که دچار افت فریم خواهید شد . اول شما برین توی ستینگ بازی ببینین بازی چه امتیازی به قطعات سخت افزاری شما داده بعد برید توی تنظیمات رزولوشن و رزولوشن رو روی 720*1280 قرار بدین و در مرحله بعد اگه مانیتورتون واید هست گزینه 16:9 و اگه معمولیه 4:3 رو انتخاب کنید .
یه مشکل عجیب !!! الان که سیستم و روشن کردم و رفتم و بازی دیدم رزولوشن اومده پایین ( 800 در 600 ) تو حالت HIGH ! جالب اینجاست که دیگه بالاتر از اینم نداره ! ولی من همین امروز صبح داشتم HIGH در رزولوشن 1024 در 768 بازی میکردم !
مشکل چیه !!!!؟
امیر جان شما دیگه چرا ؟ شما که ماشالا توی بخش سخت افزار خودت صاحب نظری و دیگران رو راهنمایی میکنی شما دیگه چرا از این نوع سوالات میپرسی من دیدم شما توی تاپیک هستی تصمیم داشتم از شما بخوام به این دست سوالات و مشکلات کاربران جواب بدین . همینطور مسعود عزیز که کاربر فعال انجمن سخت افزاره و خیلی وقتا به اینجا هم سر میزنه .
دوست عزیز من که با این رزلوشن نمیتونم بازی کنم چون که اینچ مانیتور کم میارم و سری واید ندارم!!! راه حله دیگه ای نیست!!!!؟؟؟؟
LCD منم مثل شما قدیمیه . شما باید گزینه 4:3 رو از ستینگ بازی هم انتخاب کنید .
در ضمن بعضی از سیستم ها احتیاج به غیر فعال کردن VSYNC دارن . اگه کسی PS3 داره هم اگه خواست براش توضیح بدم .
1- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت چپ ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت راست ) را فشار دهید .
2- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس به ترتیب ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( جهت راست ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت پایین ) را فشار دهید .
3- برای انجام این حرکت ابتدا این دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( دکمه RB ) را نگهدارید و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت بالا ) را فشار دهید .
4- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس بترتیب ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت چپ ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت بین راست و پایین ) را فشار دهید .
5-برای انجام این حرکت باید دوبار پشت سر هم این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( راست ) فشار داده شود .
6- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهن پایین ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (جهت چپ ) را فشار دهید .
7- برای انجام این حرکت باید این این کار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( بترتیب جهتهای پایین -جهت بین پایین و چپ - جهت چپ - جهت بین چپ و بالا - جهت بالا بلافاصله پشت سر هم ) صورت گیرد.
8- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت بین بالا و راست ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (جهت بین چپ و بالا ) را فشار دهید .
9- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس بترتیب ابتدا این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت بین بالا و چپ ) و بعد بلافاصله این جهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جهت چپ ) را فشار دهید .
10-برای انجام دریبل کریستین رونالدو شما ابتدا سه بار این دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دکمه LB ) رو فشار دهید و بعد از یک مکث کوتاه دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( دکمه RB ) را فشار داده نگاه دارید و همان لحظه جهت حرکت بازیکن را با فشار دادن یکی از جهتهای حرکت مشخص کنید .
خب عکساش کو ؟؟؟
از کجا باید بفهمیم کدوم دریبل رو می گید ؟
خب عکساش کو ؟؟؟
از کجا باید بفهمیم کدوم دریبل رو می گید ؟
راستش تا الان دنبال یک سایت خوب برای آپلود عکسها میگشم که مصطفی زحمتشو کشید و سایتو معرفی کرد اما من یک سوال دارم مصطفی جان این سایت فیلتره من چطوری برم توی قسمت آپلودش ؟
امير موسر
22-09-2009, 13:09
امیر جان شما دیگه چرا ؟ شما که ماشالا توی بخش سخت افزار خودت صاحب نظری و دیگران رو راهنمایی میکنی شما دیگه چرا از این نوع سوالات میپرسی من دیدم شما توی تاپیک هستی تصمیم داشتم از شما بخوام به این دست سوالات و مشکلات کاربران جواب بدین . همینطور مسعود عزیز که کاربر فعال انجمن سخت افزاره و خیلی وقتا به اینجا هم سر میزنه .
مرسی ! ولی مشکل نرم افزاریه خوب !
Konami_Pc
22-09-2009, 13:22
برای فعال کردن VSYNC باید رفرش رو روی 60 هرتز بزارید یعد میتونید تو سیتینگ تیک بزنید
من دمو رو گرفتم واقعا هر هر نظر عالی شده از منو گرفته تا موزیک و گرافیک و گیم پلی همه چشم نواز هستش در این نسخه
تو بازی شوت زدن واقعا عالی شده اگه دقت کنید میتونید بهترین شوت ها رو با جه ت فلش بزنید و شوتها در حد عالی شده جوری که اگه از وسط زیمن دقت کنید وقتی شون میزنید مثل فوتبال واقعی سرعت توپ عالیه مثل قبلا نیست توپ یواش بره
فقط یکی بگه این دمو کد چند درصدی بازیه
Mostafa NBA
22-09-2009, 13:37
راستش تا الان دنبال یک سایت خوب برای آپلود عکسها میگشم که مصطفی زحمتشو کشید و سایتو معرفی کرد اما من یک سوال دارم مصطفی جان این سایت فیلتره من چطوری برم توی قسمت آپلودش ؟
این سایت ف یلتر شکن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه با اولی نتونستی آپلود کنی با این چک کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:دی
کلاً بیا اینا همه سایت فی لتر شکن:
Mehdi.ss
22-09-2009, 13:39
برای فعال کردن VSYNC باید رفرش رو روی 60 هرتز بزارید یعد میتونید تو سیتینگ تیک بزنید
نه لازم نیست رزولیشنو بیاری پایین این راه همون کار اون گزینرو میکنه
در پایان apply رو میزنی
Mehdi.ss
22-09-2009, 13:42
مشکل چیه !!!!؟
من تو ویندوز ویستا این مشکلو داشتم
یعنی وقتی کامپیوتر می رفت تو حالت خواب اینجور میشد باید یک بار کامپیوترو restsrt میکردم تا درست بشه
pooyakhaste
22-09-2009, 13:45
با سلام خدمت همه بچه ها. بالاخره این ارور لعنتی data1.cab حل نشد و ما نتونستیم این بازی لعنتی رو انجام بدی م. اما بازهم از همه دوستانی که با نظراتشون مارو دلگرم کردن تا شاید بتونیم مشکل رو حل کنیم تشکر میکنم
> یکی از دوستان گفت که باید درایو ویندوزت فضای خالی زیاد داشته باشه ، منم درایو ویندوز رو 8 گیگ خالی کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که همه این جور مشکلا از ویندوز ناشی میشه و باید ویندوزت رو عوض کنی ، منم وینئوز رو از اول نصب کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که این مشکل روی ویندوز XP ایجاد میشه و باید ویستا نصب کنی ، منم ویندوز ویستا نصب کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که احتمالا فایلی که دانلود کردی مشکل داره و باید از یه جا دیگه دانلود کنی ، ولی من فایلو به یکی از دوستام دادم و اون تونشت بازیو نصب کنه منم جزغاله شدم چون اون تونست بازی کنه ولی واس من درست نشد
> خودم هم هرکاری از دستم بر میومد انجام دادم ولی نشد
...
راستی بگم اون چیزی که من دانلود کردم یک تنها شامل یک فایل 889 مگی هستش که باید اونو نصب کنی
با این حال هرکی بتونه به من کمک کنه واقعا ازش ممنون میشم
حداقل ادرس یک مغازه تو کرج رو بدید شاید از اونجا بتونم بخرم و بازی درست اجرا بشه (رفتم وست گیم ولی نداشت)
منتظر نظرات شما دوستان هستم
Google Spider
22-09-2009, 13:47
کسی این بازی رو روی 1920 * 1200 امتحان کرده؟
من روی مانیتور 21 اینچ ( سیستم خونه ) امتحان کردم
خیلی جدابه :8:ولی مشکل پاس ها وجود داره
ولی خودم بیشتر با لب تاب روی مدیوم بازی میکنم
من عکس دریبلها رو توی صفحه قبل گذاشتم .
مرسی ! ولی مشکل نرم افزاریه خوب !
در هر صورت شما فنی هستی دیگه از نرم افزار هم باید یک چیزی بلد باشی .
pooyakhaste
22-09-2009, 14:04
کسی نمدونه باید چی کار کنم. کمک:19:
فکر کنم تو هم مشکل منو داری
data1.cab دهنو مارو مورد عنایت قرار داد
امير موسر
22-09-2009, 14:09
در هر صورت شما فنی هستی دیگه از نرم افزار هم باید یک چیزی بلد باشی .
چه ربطی داره بابا !!!! مشکل گفتم شاید کلا از بازی باشه ! اصلا شما فکر کن من هیچی حالیم نیست ! حالا هرکی میدونه ممنون میشم !
قضیه رو هم ولش کن !
Mehdi.ss
22-09-2009, 14:28
از وقتی که رزولیشنو که حسین جان گفته بود درست کردم بازی خیلی برام راحت شده خیلی راحت گل می زنم
morix_001
22-09-2009, 14:29
آقا کسی لینک سالم مستقیم که چند تا پارت باشه رو نداره ( یا سرعتش خیلی بالا باشه ؟ )
در LCD تصویر کشیده نمیشه ، باید از نسبت تصویری 16:9 یعنی عریض استفاده کنی
Mostafa NBA
22-09-2009, 16:16
دوستان اینجارو نگاه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینو بهش میگن یه کلاه مشتی!!!
یکی از بچه های فروم قبلا این لینکو گذاشت.
Google Spider
22-09-2009, 16:19
اینو بهش میگن یه کلاه مشتی!!!
اره رفیق
ولی نوشته زیرش رو نگاه کن
سازنده: Konami Computer Entertainment Tokyo
ناشر: Konami
سری: Pro Evolution Soccer
تاریخ انتشار: پاییز 2009
ژانر: Soccer Simulator
مود: Single player, Multiplayer
درجه: ESRB:Rating Pending
یارو زرنگی کرده ولی دروغ نگفته
maxim.360
22-09-2009, 16:46
با این نسخه هایی که تو بازار ایران ازpes2010 میاد میتونیم انلاین بازی کنیم یا باید حتما نسخه اصلیو بگریم.حالا اگه بشه سرعت اینترنت چند باید باشه؟
(راستی پست های من بعد چند وقت محدویتهاش رفع میشه)
با تشکر
maxim.360
22-09-2009, 16:49
به نظر شما نسخه اصلی تو بازار ایران گیر میاد؟
sajjad_setam
22-09-2009, 16:53
اینو بهش میگن یه کلاه مشتی!!!
بچه ها فک کنم که دمو باشه!!!!!!!!
می ارزه بخرمش.چون من دایل آپ دارم نمی تونم دانلودش کنم؟
بچه ها فک کنم که دمو باشه!!!!!!!!
می ارزه بخرمش.چون من دایل آپ دارم نمی تونم دانلودش کنم؟
4500 میخوای پول دمو رو بدی بیخیال بابا!!!!!!!!
sajjad_setam
22-09-2009, 17:09
4500 !
من دانلود میکنم کسی خواست میتونه بیاد ازم بگیره ! 500 هم بیشتر نمیگیرم !
آخه من بچه شهرستانم!!!!!!!:41:
behnammazi
22-09-2009, 17:12
این ورژن از بازی هم نمیشه مثل 2009 با lan بازی کرد و دی وی دی اورجینال میخواد ؟
maxim.360
22-09-2009, 17:31
عکس العمل بازیکنا بعد از پایان بازی چطوره؟مثلا تیمی که بازیو باخته بازکناش ناراحت هستن یا مثل سابق بی تفاوت هستن
ArminxXx
22-09-2009, 19:08
وای ساکر 10 رو با سرعت 8 دان کردم تا 55% رفته بود که دانلودش ارور داد
MORTAZA.2FUN
به دادم برس هرچه زودتر اینو کم حجم کن که اعصابم خیلی داغونه کــــــــــــــــــــــــ ـــمـــــــــــــــــــــ ـــــــــک کــــــــــــــــمـــــــ ـــــــــک
کــــــمـــــک کــمک کم.. ک..
resident_evil
22-09-2009, 19:18
منم دمو رو بازي كردم بد نبود ! گفتنيارو بچه ها گفته بودن اما به نظرم فقط گرافيك بهتر شده بود !
موفق باشيد
Mostafa NBA
22-09-2009, 19:51
منم دمو رو بازي كردم بد نبود ! گفتنيارو بچه ها گفته بودن اما به نظرم فقط گرافيك بهتر شده بود !
موفق باشيد
نه اینطور هم نیست.شاید شما 2009 رو کم بازی کردی که تفاوت ها رو متوجه نمیشی ! البته چیزی که بیشتر از همه تغییر کرده و تغییرش محسوس هست همین گرافیکه.
در هر صورت هر چی هم که باشه از فیفا کارنت بهتره :8:
resident_evil
22-09-2009, 19:58
نه اینطور هم نیست.شاید شما 2009 رو کم بازی کردی که تفاوت ها رو متوجه نمیشی ! البته چیزی که بیشتر از همه تغییر کرده و تغییرش محسوس هست همین گرافیکه.
در هر صورت هر چی هم که باشه از فیفا کارنت بهتره :8:
راستش اصلا حوصله ي بحث ندارم ! اما شروع مجدد دروازه بان ها همچنان كنده و چيزي به نام ضد حمله در اين بازي وجود نداره ! سيستم پنالتي زدن بازي بسيار جالب بود برام ! توپ سنگين تر شده ! بازيكن ها خيلي سنگين و خشك حركت ميكنن ! دارو هم كه اصلا معلوم نيست چي كار ميكنه اون وسط ! خطاهايي كه ميگيره واقعا مسخرست ! يه وقتايي هم كه سوت ميزنه كه بازي شروع بشه تا چند ثانيه دستش بالا ميمونه ! بار ها برام پيش اومد كه مدافعام خودشون زير توپ ميزدن در صورتي كه من دكمه ي پاس رو زده بودم ! توپ رو ميتونن از جلو دروازه دور كنن اما ميزنن تو كرنر ! ولي خوبيش اينه كه ديگه با يه تو سر توپ زدن همه محو نميشن ! قيافه بازيكن هام همچنان در حالت متعجب هستش ! يه وقتايي كه نشونشون ميده همين جوري دهنشون بازه !
در كل من كاري به فيفا كارنت ندارم ! pes 2009 رو هم خيلي كم بازي كردم چون بلافاصله بعد ازون رفتم فيفا 09 رو گرفتم و ديگه ازون روز pes بازي نكردم ! حالا منتشر نسخه ي كاملا بازي ميمونيم ببينيم چي ميشه !
Mostafa NBA
22-09-2009, 20:29
راستش اصلا حوصله ي بحث ندارم ! اما شروع مجدد دروازه بان ها همچنان كنده و چيزي به نام ضد حمله در اين بازي وجود نداره ! سيستم پنالتي زدن بازي بسيار جالب بود برام ! توپ سنگين تر شده ! بازيكن ها خيلي سنگين و خشك حركت ميكنن ! دارو هم كه اصلا معلوم نيست چي كار ميكنه اون وسط ! خطاهايي كه ميگيره واقعا مسخرست ! يه وقتايي هم كه سوت ميزنه كه بازي شروع بشه تا چند ثانيه دستش بالا ميمونه ! بار ها برام پيش اومد كه مدافعام خودشون زير توپ ميزدن در صورتي كه من دكمه ي پاس رو زده بودم ! توپ رو ميتونن از جلو دروازه دور كنن اما ميزنن تو كرنر ! ولي خوبيش اينه كه ديگه با يه تو سر توپ زدن همه محو نميشن ! قيافه بازيكن هام همچنان در حالت متعجب هستش ! يه وقتايي كه نشونشون ميده همين جوري دهنشون بازه !
در كل من كاري به فيفا كارنت ندارم ! pes 2009 رو هم خيلي كم بازي كردم چون بلافاصله بعد ازون رفتم فيفا 09 رو گرفتم و ديگه ازون روز pes بازي نكردم ! حالا منتشر نسخه ي كاملا بازي ميمونيم ببينيم چي ميشه !
من از جوابی که بهت دادم قصد توهین یا شروع بحث و جنجال نداشتم. و این یک واقعیته که از فیفا کارنت بهتره ! شما گزینه ی دیگه مد نظرته ؟!
داورش من یادمه از وقتی PES بازی کردم درست بوده ولی هنوز میبینیم در فیفا PC یا همون کارنت داور به کلی گیج میزنه در صورتی که این اشکالات داوری مطمئنا در نسخه اصلی برطرف میشه.
من هیچ وقت با این همه PES بازی کردن برام پیش نیومده که دکمه ی پاس رو فشار بدم بازیکن بزنه زیر توپ :18: دستت یا کیبوردتو یک چک بکن !
قیافه ها هم که نسبت به قبلا محشره.
ولی بازم بحث رو راه انداختی ها :دی بیا تو پروفایل !
boy iran
22-09-2009, 20:32
دمو كه فوق العاده هست
البته اين فقط و فقط دمو هست ( :دي)
resident_evil
22-09-2009, 20:33
نه وقتي حمله ميكنن توپ جلو دروازه منه انگار بازيكنه هل ميشه ميزنه زير توپ ! در ضمن من فيفا كارت بازي نكردم دوست عزيزم !
اصلا قصدم بهم ريختن تاپيك و شروع كل كل نيست فقط نظرم رو گفتم .
Mehdi.ss
22-09-2009, 21:52
عکس العمل بازیکنا بعد از پایان بازی چطوره؟مثلا تیمی که بازیو باخته بازکناش ناراحت هستن یا مثل سابق بی تفاوت هستن
نه هنوز مثل سابقه
Mehdi.ss
22-09-2009, 21:55
وای ساکر 10 رو با سرعت 8 دان کردم تا 55% رفته بود که دانلودش ارور داد
MORTAZA.2FUN
به دادم برس هرچه زودتر اینو کم حجم کن که اعصابم خیلی داغونه کــــــــــــــــــــــــ ـــمـــــــــــــــــــــ ـــــــــک کــــــــــــــــمـــــــ ـــــــــک
کــــــمـــــک کــمک کم.. ک..
من از اینجا دانلود کردم تو5 ساعت سالمه
[
pooyakhaste
22-09-2009, 23:17
با سلام خدمت همه بچه ها. بالاخره این ارور لعنتی data1.cab حل نشد و ما نتونستیم این بازی لعنتی رو انجام بدی م. اما بازهم از همه دوستانی که با نظراتشون مارو دلگرم کردن تا شاید بتونیم مشکل رو حل کنیم تشکر میکنم
> یکی از دوستان گفت که باید درایو ویندوزت فضای خالی زیاد داشته باشه ، منم درایو ویندوز رو 8 گیگ خالی کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که همه این جور مشکلا از ویندوز ناشی میشه و باید ویندوزت رو عوض کنی ، منم وینئوز رو از اول نصب کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که این مشکل روی ویندوز XP ایجاد میشه و باید ویستا نصب کنی ، منم ویندوز ویستا نصب کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که احتمالا فایلی که دانلود کردی مشکل داره و باید از یه جا دیگه دانلود کنی ، ولی من فایلو به یکی از دوستام دادم و اون تونشت بازیو نصب کنه منم جزغاله شدم چون اون تونست بازی کنه ولی واس من درست نشد
...
راستی بگم اون چیزی که من دانلود کردم یک تنها شامل یک فایل 889 مگی هستش که باید اونو نصب کنی
اقا جون هرکی دوست دارید یک کمکی به ما بکنید ما هم بتونیم بازی کنیم ، دارم اینجا میمیرم (مخصوصا دوستان حرفه ای)
بدون PES زندگی کردن سخته به خدا!!!!!
Google Spider
22-09-2009, 23:21
...
اقا جون هرکی دوست دارید یک کمکی به ما بکنید ما هم بتونیم بازی کنیم ، دارم اینجا میمیرم (مخصوصا دوستان حرفه ای)
من یه راه می گم
شما برو رو سیستم یکی دیگه نصب کن بعد پوشه ی نصب شده ی بازی رو رایت کن ( حدود 1 گیگ میشه ) بعد هرجا که خواستی و رو هر سیستمی می تونی راحت کپی کنی و بازی کنی .
در ضمن می تونی روی فلش مموری هم بریزی
maxim.360
22-09-2009, 23:49
hobgoblin
23-09-2009, 07:59
آقا من روي تمام رزولوشن ها ميتونم بازي رو با response time طبيعي و خوب بازي كنم
فقط يه سوال؟؟؟!!!!
اين قضيه اختصاص كارت به بازيكن توي دمو هست؟؟؟؟؟ اگه هست كجاشه و چجوريه؟؟؟؟؟؟
ArminxXx
23-09-2009, 11:52
من از اینجا دانلود کردم تو5 ساعت سالمه
[
رفتم ولی باز نشد. لودینگ صفحه که تمام میشه فقط صفحه سفید اولیه رو نشون میده وهیچ اتفاقی نمیفته:41:
راستی سرعتت چنده؟
از دوستان کسی نیست که از بهبهان باشه ودان کرده باشه:10:
مردم زبی ساکری :41::41::41::41::41::41::41::41:
mojtaba_tanha
23-09-2009, 12:53
من یه راه می گم
شما برو رو سیستم یکی دیگه نصب کن بعد پوشه ی نصب شده ی بازی رو رایت کن ( حدود 1 گیگ میشه ) بعد هرجا که خواستی و رو هر سیستمی می تونی راحت کپی کنی و بازی کنی .
یکی از دوستان که امکان شو داره این روش و امتحان کنه اگه جواب داد منم همین کارو انجام بدم.
vahidreza2007
23-09-2009, 13:44
خوب بالاخره دمو دست من و مهران عزيز هم رسيد
فقط با اينكه 1 تا 2 ساعت بازي كردم مي تونم بگم فوقالعاده است اين بازي از خيلي جهات
ولي نقصايي هم داره كه چون كد 70 درصدي بازي اميدوارم تو بازي نهايي حل بشه !!!
البته داوري بازي واقعا مشكل داره و بايد زياد روش كار كنند !!!
راستي شما گفته بوديد كه داور عوض شده و لي همون داور قبلي يه هستش كه ؟؟؟؟؟؟
من به قيافه اين داور الرژي دارم نمي دونم چرا اميدوارم اينم درست كنند تو بازي اصلي
فكر كنم تا چند روز ديگه هم من هم مهران يه نقد منصفانه واسه بازي داشته باشيم و مزايا و معايب اونو از ديدگاه خودمون بيان كنيم
linkin_park
23-09-2009, 13:48
کسی تفاوتی بین PES 2010 تو XP با سون یا ویستا احساس کرده ؟!
گرافيك بازي و گيم پلي اش تركونده ولي باگ زياد داره !
مخصوصا توي دروازه و دفاع و در استپ كردن توپ ها !
اينجا Victor valdes مثله مجسمه وايساده !
adel0098711
23-09-2009, 13:55
در تایپیک چرخ میزدم 2 نفر نوشته بودند در ویستا بعضی از صدای تماشاچی ها نیست ولی در ایکس پی موردی ندارد.
vahidreza2007
23-09-2009, 13:55
راستي بچه ها چرا به رم سيستم من كه 2 گيگ هستش زده اوكي و good نداده ؟؟؟؟؟؟؟
به كارت گرافيك كه 3870 hd 512mb gddr4 ultimate sapphire هستش good داده
به cpu : intel q6600 2.4 ghz هستش good داده
ولي به ram : geil 2*1gig ddr2 bus 800 داده ok چرا ؟؟؟؟؟؟؟
vahidreza2007
23-09-2009, 13:59
يه سوال ديگه من با مشخصات سيستم بالا و مونيتور lg w1952s 19 اينچ وايد بهترين ستينگي كه تو بازي مي تونم تو بازي با اون بازي كنم كدومه ؟ يهني بهترين كيفيت تصوير و بهترين فريم ريت رو داشته باشم ممنون ميشم به سوالاتم پاسخ بديد ؟؟؟
omidshsh
23-09-2009, 14:00
سلام.من یه سری فایل دارم با پسوند adx اینا چین؟؟
چه جوری اعمالشون کنم؟
linkin_park
23-09-2009, 14:02
کلا به رم 2 گیگ میگه ok ... ماله منم گفته ok .... مهم نیست کم نمیاره تو Xp
Mehdi.ss
23-09-2009, 14:05
آره صداهایی مثل داد زدن مربی ، فریاد بازیکنان وقتی که روشون خطا میشه ، وچند تا دیگه که وقتی امتحان کنی میفهمی ،توی xp هست ولی تو ویستا نیست
صدای تشویق تماشاگرا توی ویستا خیلی کمه و صدای شعار تماشاگران خیلی بیشتره که بازی رو طبیعی جلوه نمیده
من تا حالا ویندوز 7 نصب نکردم ولی یکی از بچه ها می گفت مثل ویستاست
البته ویندوز ویستا اکثر بازیها رو روون تر اجرا می کنه
saba_saeb
23-09-2009, 14:05
آقا من روي تمام رزولوشن ها ميتونم بازي رو با response time طبيعي و خوب بازي كنم
فقط يه سوال؟؟؟!!!!
اين قضيه اختصاص كارت به بازيكن توي دمو هست؟؟؟؟؟ اگه هست كجاشه و چجوريه؟؟؟؟؟؟
1. Game Plan
2. Set Formation
3. Player Index
4.
حالا بازيکنی که ميخوای کارت هاش رو ببينی انتخاب کن.
vahidreza2007
23-09-2009, 14:16
يه سوال ديگه من با مشخصات سيستم بالا و مونيتور lg w1952s 19 اينچ وايد بهترين ستينگي كه تو بازي مي تونم تو بازي با اون بازي كنم كدومه ؟ يهني بهترين كيفيت تصوير و بهترين فريم ريت رو داشته باشم ممنون ميشم به سوالاتم پاسخ بديد ؟؟؟
اتفاقا اينكه داورش بعضي موقع ها اشتباه مي كنه خيلي به نظر من خوبه بازي واقعي تر ميشه بقول عادل عزيز اشتباهات داوري جزو بازيه چون اشتباهاتشم يه جوريه كه ممكنه آدم اشتباه كنه
يه مشكل بزرگ كه داره كه كمتر كسي متوجه مي شه ( اگه تو سايت مايتش مي رين بگين) اينه كه وقتي مثلا تو نيمه حريف دو بازيكن تو دو جناهن مي خواي با سانتر از اين يكي بكشي برا اون كي ( تو سرعت نه اينكه وايساده باشن) هر چي سانتر رو محكم م بزني به يارت نمي رسه مگر اينكه يارت تو آفسايد باشه !!! يعني اگه يارت تو آفسايد باشه 2 كيلومترم دور باشه يك سانتري مي كنه مثل موشك مي رسه بهش تا آفسايد بشه ( اين تو ورژن قبلي بازي هم بود )
مشكلات ديگشم تو سر توپه كه خرابش كردن مثل قبل كار نمي كنه و w
شما ها هم بازي مي كنيد باگ هارو مي بينيد ؟!
saba_saeb
23-09-2009, 14:23
سلام.من یه سری فایل دارم با پسوند adx اینا چین؟؟
چه جوری اعمالشون کنم؟
adx فايل های صوتی مخصوص بازی ها هستن، اين لينک رو بخونی کاملاً توضيح داده.
واسه
convert فايل adx به wav هم ميتونی از برنامه ها استفاده کنی.
Mehdi.ss
23-09-2009, 14:30
جواب این سوالو قبلا حسین جان توی صفحه 356 پست 3582 داده .
Google Spider
23-09-2009, 15:05
...
من یه راه می گم
یکی از دوستان که امکان شو داره این روش و امتحان کنه اگه جواب داد منم همین کارو انجام بدم.
اقا من خو دم این روش رو امتحان کردم که می گم .
فقط باید یه کپی ساده انجام بدی . دیگه هی چی نمی خواد .
البته این فقط برای دمو این بازیه برای بازی های دیگه باید رجیستر بازی رو از قسمت regedit بازی بگیری . من خودم بازی ها رو کلا این کارو می کنم . الن اگه بگردم pes 5 رو هم با همین روش دارم :20:
درباره بخش کارتها از منوی گیم پلن بازی چند روز پیش توضیح دادم که این کارتها به سه دسته تقسیم میشن :
- یک بخش کارتهایی که مربوط به مهارت بازیکنانه یا همون Skills که با حرف اختصاری S نشون داده میشند و تعدادشون 21 کارته .
- یک تک کارت که نشون میده یک بازیکنان در جریان بازی و بسته به شرایط بیشتر تمایل داره رو به جلو حرکت کنه ( attack minded )یا رو به عقب متمایل باشه ( defenceminded ) و یا حالت تعادل ( balanced ) رو داشته باشه .
- اما دسته سومی از این کارتها با نام Playes Stylecardsدر این بخش وجود داره که با حرف اختصاری P نشون داده میشند و تعدادشون 21 کارته ( در نسخه دمو 18 کارت وجود داره و از این تعداد سه کارت هم غیر فعاله ).
این کارتها بر خلاف کارتهای مهارت بازیکنان این قابلیتو دارند که بشه اونا رو فعال یا غیر فعال کرد. طبیعتا فعال بودن یک کارت همیشه برای گیمر مفید نخواهد بود نوع استراتژی و سبک بازی گیمر علت این مسالست و به این خاطر طراحان این کارت دست گیمر رو برای غیر فعال کردن این کارتها باز گذاشتن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Overlapping Run) : معنی لغوی این کارت حرکت اورلپ با سرعت زیاد و شتابه . در صورت فعال بودن این کارت بازیکن دارنده این کارت بصورت ویژه و انفرادی ( از نظر نوع حرکت ) روی حمله تمرکز میکنه . و این عملو از طریق حرکت اورلپ اما با سرعت زیاد انجام میده ,این عمل مشابه حرکتیه که آلوز در تیم بارسلونا انجام میده در زمانی که توپ در اختیار تیمه و تیم در حال تدارک یک حمله هستش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Deep Cover ) : معنی لغوی این کارت میشه پوشش عمقی . در صورت فعال بودن این کارت بازیکن بصورت ویژه و انفرادی ( از نظر نوع حرکت و عمل ) بر روی وظایف دفاعی تمرکز میکنه . بازیکن صاحب این کارت با تمایلی که در جریان بازی به عقب داره این کار رو از طریق پوشش دادن به عمق خط دفاعی انجام میده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( Anchor Man) :" انچور من " اصطلاحا به بازیکنی گفته میشه در جلوی دفاع مرکزی قرار میگیره .در تعریف این کارت اومده یک هافبک با خصوصیات تدافعی که در زمان حملات گروهی تیم با حرکت متمایل به عقب خودش به استحکام دفاعی تیم در صورت لو رفتن توپ کمک میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Trickster) معنی لغوی : فریب دهنده . این بازیکن در زمینه دریبلینگ از مهارت بالایی برخورداره و برای عبور از حریف مستقیم خودش از حرکت step over ( همون حرکت رقص پا یا عوض کردن پا که رونالدینیو زیاد ازش استفاده میکنه ) بهره میبره .امکان فعال کردن این کارت در نسخه دمو فعلا امکان پذیر نیست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Mazing Run ) معنی لغوی : دویدن به حالت پیچ پیچ . یک بازیکن دریبل زن بزرگ که با چرخشهای متناوب و تغییر مسیردادن های ناگهانیش کار مهار کردن و کنترل این بازیکن رو برای هر مدافعی سخت میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Pinpoint Pass ) معنی لغوی : پاس دقیق و با ظرافت . دارنده این کارت دارای مهارت بالایی در ارسالهای بلنده در صورت فعال کردن این ویژگی دارنده این کارت اقدام به دان پاسهای بلند از عمق برای بازیکنان هم تیمیش میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Early Cross ) اصطلاحا این نوع سانترها به ارسالهایی گفته میشه که بصورت عمقی برای مهاجمینی فرستاده میشه که در حال دویدن به سمت محوطه جریمه تیم حریف هستند با این توضیح که این نوع ارسالها به شکلیه که توپ قبل از محوطه جریمه فرود میاد تا دروازه بان با خروج خودش اونو دفع نکنه . دارنده این کارت از دید بسیار خوبی برای درک این چنین موقعیتهایی برخورداره و به محض تشخیص این قبیل موقعیتها بلافاصله اقدام به ارسال سانترهای بلند عمقی برای مهاجمین میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Box To Box ) معنی لغوی : "از یک منطقه جریمه تا منطقه جریمه ( 18 قدم ) دیگر" . دارنده این کارت بازیکنی کاملا فعال در زمین و خستگی ناپذیره که در طول 90 دقیقه با دوندگیهای زیاد خودش تمام قسمتهای زمینو پوشش میده . امکان فعال کردن این کارت هم فعلا در نسخه دمو وجود نداره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Cut Back Pass ) : "کات بک پاس " اصطلاحا به پاسهای رو به عقب عرضی در منطقه جریمه گفته میشه . به این شکل که بازیکن به داخل محوطه جریمه نفوذ میکنه و خودشو تا نزدیکیهای دروازه بان میرسونه ( البته در زاویه بسته ) و در زمانیکه در زاویه بسته با دروازه بان تک به تک شد اقدام به دادن پاس عرضی رو به عقب به هم تیمیهاش میکنه و اونا رو صاحب موقعیت بسیار خوب گلزنی میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( Incisive Run ) معنیلغوی: حرکت برشی . یک بازیکن تکنیکی که تخصصش شکافتن دفاع از یک سوم میانی زمین حریف و نفوذ به داخل محوطه جریمه جهت بدست آوردن موقعیت گل زنیه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Longer Ranger ) معنی لغوی : شوتزن از راه دور . دارنده این کارت در زمینه شوت زنی , از مهارت بالایی بهره میبره . و در طول بازی مدام برای ایجاد فضای مناسب برای زدن شوت اقدام به فضا سازی برای خودش میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Enforce ) معنی لغوی : بازیکن درگیر شونده و خشن . با فعال شدن این کارت دارنده اون بصورت انفرادی در طول بازی به شکل سخت و محکمی مدام اقدام به درگیر شدن با بازیکنان صاحب توپ میکنه تا مانع از حملات تیمی اونها بشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Goal Poacher ) : " گل پوچر " اصطلاحا در فوتبال به مهاجمانی اطلاق میشه که به توانایی در امر گلزنی و حرکت در "داخل " محوطه جریمه مشهور هستند از جمله تورس , اینزاگی , اوون , مولر و... از ویژگیهای بارز این دست مهاجمین اینه که در زمینه فرار از دست مدافعین در داخل محوطه جریمه دارای توانایی زیادی هستند . در تعریف این کارت اومده یک مهاجم تشنه گلزنی که خودشو از کمند مدافعینی که شانه به شانه باهاش حرکت میکنند رها میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Dummy Runner ) معنی لغوی : فریب دهنده . با فعال کردن این کارت بازیکن با حرکات بدون توپ خودش سبب جلب توجه مدافعین میشه و اینکار باعث ایجاد فضا برای بازیکنان هم تیمیش برای نفوذ به عمق دفاع حریف میشه .امکان فعال کردن این کارت هم در دمو وجود نداره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Free Roaming ) : بازیکنی با شم گلزنی بالا که در طول بازی از فرصتهای بدست آمده در زمین به شکل ناگهانی برای حرکت رو به جلو استفاده میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Extra Attacker ) : با فعال کردن این ویژگی بازیکن صاحب این کارت که دارای ویژگی تمایل به حرکت رو به جلوست با حرکت ناگهانی , سریع و رو به جلوی خودش ( از منطقه دفاعی ) سیگنال و علامت یک حرکت هجومی از قبل تمرین شده رو به بازیکنان تیم میده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Talisman ) : اصطلاحا به بازیکنی اطلاق میشه که حرکت تیم براساس حرکت اون پایه ریزی میشه . با فعال کردن این ویژگی زمانیکه این بازیکن در وسط میدون صاحب توپ میشه با حرکت رو به جلوی این بازیکن کل تیم به جلو هدایت میشدن و با حرکت اون کل تیم جلو میکشه . از جمله بازیکنانی که دارنده این کارت هستند میشه به ژاوی در تیم بارسلونا اشاره کرد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Fox In Box ) :این یک اصطلاحی فوتبالیه که برای مهاجمانی خاص مورد استفاده قرار میگیره . مهاجمی که با کمین کردن پشت محوطه 18 قدم حریف موجب جلب توجه مدافعین و مشغول کردن اونها به خودش میشه و در اونجا مترصد دادن پاس به بازیکنیه که در موقعیت مناسبی برای گلزنی یا نفوذ به داخل محوطه جریمست .
joey jordison
23-09-2009, 15:31
سلام.....
منم به کمک دوست خوبم vahidreza2007 توانستم دمو را بدست بیاورم!از همین جا ازش تشکر میکنم
نظر خودم که اینه که بسیار عالی بود حرکات مسی واقعا واقعا به لطف موشن کپچر چیز زیبایی از آب در آمده!کلا چیز زیبایی هست بازی از همین الان هم میتوانم تصور کنم بازی کامل چه چیزه زیبایی خواهد شد!!
مشکل زمان پاسخگویی هم به نظر من اصلا مشکل نیست خیلی قشنگ هست اتفاقا امیدوارم اصلا حذف نشه اگه اینطور هست که من دیدم!
یک چیز دیگه هم اون پچ TIME Tweak اونجا که Camera Angle را روی شماره 9 قرار میدیم دوربین در حالت واید خیلی عالی میشه امیدوارم تو نسخه کامل هم بتوانم روی این حالت بازی کنم!
راستی من باگی تو بازی ندیدم تا حالا..............
malkemid
23-09-2009, 15:55
در مورد والدز باگ نیست!:21::27:
در مورد والدز باگ نیست!:21::27:
فقط والدز كه نيست !
در مورد كاسياس باگ حساب ميشه يا نه ؟!
ممنون حسین جان....
با این توضیحات کاملی که دادی کارمون رو برای چیدمان بهتر بازیکنان و ترکیب تیم راحت تر کردی
واقعا این سیستم کارت چیز جالبی هست...
راستی....وقتی مقابل cpu بازی می کنیم اون هم از این سیستم کارت و اسلایدر ها استفاده می کنه؟
FCBarcelona.ir
23-09-2009, 18:21
فقط والدز كه نيست !
در مورد كاسياس باگ حساب ميشه يا نه ؟!
مزاح کرد، اگه نه والدس فصل قبل بهترین دروازبان اسپانیا و اروپا بود و الانم هست.
nathan mckane
23-09-2009, 18:28
به هر حال چیزی که مهمه اینه که کونامی واقعا یه استارت درست و حسابی تو نکست جن رده و نتیجه ی کاملش رو احتمالا سال دیگه میبینیم.
joey jordison
23-09-2009, 18:36
واقعا هر چی بازی میکنم بیشتر خوشم میاد گاهی اوقات حرکاتهایی Cpu انجام میده خیلی عالی هست!
راستی....وقتی مقابل cpu بازی می کنیم اون هم از این سیستم کارت و اسلایدر ها استفاده می کنه؟
Cpu کلا بهترین استفاده را از این قابلیتها میکنه بر فرض مثال وقتی بارسلونا را بر میداری به عنوان حریفت قشنگ سبک بازی بارسلونا میشه عین واقعیت جالب هست که میشه فهمید اون بازیکنی که توپ زیر پاش هست رفتاری درست مثل واقعیت از خودش سر میزنه من دقیق روی بارسلونا دقت کردم و اینا را درک کردم!!
به طوری که توپ مثلا پای مسی میرسه چنان حرکت میکنه که یک حس ترسی تو آدم ایجاد میکنه که الان میخواد یک کاری بکنه!!در گوشه ها همون جور که کارت مخصوص به خودش را داره توپو میگیره میاره در عرض و میزنه تو دفاع کلا عجیبه!!یا دنی آلوز فرت و فرت از کنار حمله میکنه!اینا را همش مقابل بازی با Cpu دیدم!
یا قسمتی از بازی بارسا شورع میکنه به پاسهای تک ضرب و میشه دقیقا بارسای واقعی اونقدر باس کاری میکنه که اگه تیم شما میزبان باشه تماشگرا سر و صدا میکنن تو این وضعیت!!
به نظر من دروازبان اگه قویتر هم بشه واقعا جذاب میشه بازی!
ممنون مهران جان....
یک سوال دیگه....تا حالا شده که به cpu بازی رو واگذار کنی؟
یا مثلا بقیه دوستانی که دمو رو بازی کردن تا حالا شده بازی رو واگذار کنن؟!
چون که توی نسخه قبلی بس که بازی ها رو بردم حالم داشت به هم میخورد
بله من تا حالا چند بار باختم.مخصوصا وقتی با بارسا یا اسپانیا بازی میکنم.
راستی اگه بارسلونا یا اسپانیا رو برداشتید switch position رو بالا ببرید بازیکنا مدام جا عوض میکنن و بازی خیلی شناور میشه.
انصافا خیلی بازی با حالی شده.
فقط داور ضعیفه و همینطور دروازه بانها که امیدوارم تو نسخه ی نهایی رفع بشه
ممنون حسین جان....
با این توضیحات کاملی که دادی کارمون رو برای چیدمان بهتر بازیکنان و ترکیب تیم راحت تر کردی
واقعا این سیستم کارت چیز جالبی هست...
بله خب مشخصا cpu هم از این ویژگیها استفاده میکنه .بهزاد جان فکر میکنم بطور کامل مساله رو متوجه نشده باشی . اصلا کامپیوتر کاملتر از ما از این سیستمها و کارتها استفاده میکنه و یکی از علتهای اصلی که من اینقدر به این فوتبال علاقه مند شدم همین مساله هست.
در زمانیکه کنترل بازیکن دست ماست ما با اراده خودمون بازیکن رو به یک عمل وادار میکنیم مثلا فرض کنین با مسی پا به توپ هستیم اینجا ما هستیم که برای این بازیکن تصمیم گیری میکنیم که چیکار کنه در صورتیکه اگه کنترل این بازیکن در دست کامپیوتر بود رفتار مسیو cpu شبیه سازی میکنه مثلا کامپیوتر با این بازیکن ممکن بود اقدام به دریبل کردن حریف مقابلش بکنه .
شما دو تا تیم انتخاب کن زمان مسابقه رو هم کمتر از 10 دقیقه نذار ( چون کمتر از این حد نمیشه قضاوت خوبی روی این مساله داشت ) بعد کنترل تیم خودت رو هم به cpu واگذار کن فرض کن دو تیم لیورپول و بارسلون رو انتخاب کردی به حرکات بازیکنان توی زمین دقت کن و فقط روی رفتار هر بازیکن در زمین تمرکز کن میبینی بواسطه این کارتها و ویژگیهای دیگه ای که البته خیلی بیشتر از این کارتها هستن و ما نمیتونیم ببینمشون بازیکنان همون کارهایی رو انجام میدن که در عالم واقع هم اسمشون انجام میده .بعنوان مثال از تیم لیورپول ماسکرانو کارت درگیری و پرسینگ شدید و محکمو در ایندکسش داره اگه دقت کنی توی بازی هم همین کار رو میکنه . یا مثلا جرارلد که در عالم واقع یک بازیکن شوتزنه و همچنین بعنوان یک هافبک نفوذی شناخته میشه , طراحان این بازی هم دقیقا این دو ویژگی رو در قالب کارت بطور شایسته توی ایندکسش قراردادن و بر اساس این دو ویژگی ( و البته کارتها و خصوصیات دیگه که براش تعریف شده و بعضیاش حتی در کارتها هم نیستن بلکه در بیس اطلاعاتیشون قرار داره ) میبینی توی بازی بارها و بارها جرالد حرکت عمقی انجام میده و زیاد اقدام به فضا سازی برای شوت زدن میکنه .یا بعنوان مثال تورس که توی محوطه جریمه یا پشت اون حرکات بسیار ظریف و خطرناکی انجام میده بعنوان مثال فرار از کمند مدافعین و با نگهداشتن توپ پشت خط محوطه جریمه برای پیدا کردن یار مناسب برای پاس دادن و یا پرسینگ مدافعین حریف در زمانیکه اونا صاحب توپ هستن (البته این ویژگی بصورت کارت تعریف نشده اما در دیتا بیس این بازیکن چنین رفتاری طراحی شده ) مسلما ویژگیها و رفتارهای بیشتری برای این این چند بازیکن تعریف شده که من فقط بصورت نمونه این چند رفتار رو مثال زدم و به همین شکل بقیه بازیکنان حاضر در میدون.
کونامی از قدیم روی مساله هویت فردی بازیکنان تاکید ویژه ای داشته که توی این نسخه به مراتب نسبت به نسخه های قبلی بیشتر به این مقوله توجه شده علاوه بر رفتار شبیه سازی شده بازیکنان کونامی روی سبک تیمها و شبیه کردن روش بازی تیمها به سبک و روش واقعی اونها که در عالم واقع شاهدش هستیم هم خیلی کار کرده و از این طریق به بازی روح داده و اونو از حالت خشک و یکنواخت آورده .
این تنوع بخشی و شبیه سازی رفتار بازیکنان سبب شده باوجود برتریهایی که فیفا بر این بازی داره انتخاب اول من این بازی باشه نه فیفا . به قدری این مساله منو مجذوب خودش کرده که مجاب شدم فیفا رو با تمام خصوصیات برترش مثل آزاد عمل بسیار زیاد در حرکات , انیمیشنهای بسیار متنوع و طبیعی , گزارشگری بسیار جذاب و خیلی مسائل دیگه در رتبه دوم اولویتم قرار بدم .
سلام
من هم تا حالا بازی رو واگذار نکردم نه تو این دمو و نه تو 2009 . بدترین نتیجه من هم برد 2 به 1 بوده. به نظر من این یه مشکله. اگه قرار باشه تمام باز یها رو برد که دیگه یه واقعیت نزدیک نیست. البته این رو هم بگم که من دیونه pes و متعصب شدید این باز ی هستم. و همیشه دوستدار پیشرفت این بازی.
سلام نسخه اصلی چه تاریخی میاد؟
البته این رو هم بگم که من دیونه pes و متعصب شدید این باز ی هستم
تعصب، عقل و منطق رو از بین می بره.
سلام نسخه اصلی چه تاریخی میاد؟
حدودا اول آبان
joey jordison
23-09-2009, 20:21
ممنون مهران جان....
یک سوال دیگه....تا حالا شده که به cpu بازی رو واگذار کنی
آره من چندین بار باختم!
مخصوصا جلوی بارسلونا و اسپانیا که کلا تیمهای خطرناکی هستن و بعضی اوقات هم به شدت تحت فشار قرار دادن منو!!
البته یک چیز بگم برای دوستان بردن مسابقه کاری نداره فقط تمرین میخواهد فوقش 10 تا بازی!
اما...اما...من هیچ وقت موقع بازی فقط هدفم برد نیستش!من دوست دارم فوتبال بازی کنم تا اینکه سعی کنم به هر ترتیبی که شده بازی را ببرم وقتی که میبینم از یک روش به سادگی میشه گل زد اون روش را به کار نمیبرم به حریف اجازه قد علم کردن میدم بهتر سعی نکنیم به صورت دیمی(منظور فوتبال بازی کردن بدون هیچ اندیشه و تاکتیک و برنامه)فقط به حریف بتازیم بلکه باید راه هایی را انجام بدیم که گل زدن سخت باشه!و بردن سخت!سعی کنیم واقعی فوتبال بازی کنیم تا اینکه جنبه Fun بگیره بازیمون!
البته البته این صحبتهام به این معنی نیست که بازی آسون هست!!
nima1990
23-09-2009, 20:21
كسي توي رشت جايي رو براي فروش دمو PES2010 نميشناسه ؟ اگه ميشناسيد تو رو خدا بهم بگيد .
آره من چندین بار باختم!
مخصوصا جلوی بارسلونا و اسپانیا که کلا تیمهای خطرناکی هستن و بعضی اوقات هم به شدت تحت فشار قرار دادن منو!!
البته یک چیز بگم برای دوستان بردن مسابقه کاری نداره فقط تمرین میخواهد فوقش 10 تا بازی!
اما...اما...من هیچ وقت موقع بازی فقط هدفم برد نیستش!من دوست دارم فوتبال بازی کنم تا اینکه سعی کنم به هر ترتیبی که شده بازی را ببرم وقتی که میبینم از یک روش به سادگی میشه گل زد اون روش را به کار نمیبرم به حریف اجازه قد علم کردن میدم بهتر سعی نکنیم به صورت دیمی(منظور فوتبال بازی کردن بدون هیچ اندیشه و تاکتیک و برنامه)فقط به حریف بتازیم بلکه باید راه هایی را انجام بدیم که گل زدن سخت باشه!و بردن سخت!سعی کنیم واقعی فوتبال بازی کنیم تا اینکه جنبه Fun بگیره بازیمون!
البته البته این صحبتهام به این معنی نیست که بازی آسون هست!!
میگم مهران فعلا توی این مود میشه از تیمها برد بزار بازی کامل بیاد اونوقت با این زمان پاسخ دهی و پرسینگ زیادی که توی این نسخه وجود داره مود bal پوست میکنه . اونجا اگه کسی تونست آقای گل یا بهترین بازیکن بشه بیاد خودشو تعریف کنه .
امیدوارم مود مستر لیگو هم بقدری واقعی کرده باشن که آدم پول کم بیاره نتونه بازیکنان خیلی بزرگو بگیره در نتیجه قدرت تیم خیلی زیاد نیست و به راحتی نمیشه جامها رو گرفت .
پارسال توی مود bal برای اینکه زیاد بازیکنم قوی نشه میانگین قدرتهامو نزاشتم از 87 بالاتر بره اینجوری خیلی سخت تر میشد آقای گل شد حتی بعضی از فصلها عنوان بهترین بازیکن رو هم نمیتونستم کسب کنم ( اینم یک روش ابتکاری برای سخت کردن بازی ) .
والا من که توی 2009 فقط با پاسکاری توپ رو تا نزدیکی محوطه حریف میبردم یا این که با دریبل کردن اونا رو جا میذاشتم
البته اصلا از تو سر توپ استفاده نمی کردم....بدترین روش دریبل زدن بود....چون که 100% حریفت جا می موند
در کل 2009 خیلی اسون بود
والا من که توی 2009 فقط با پاسکاری توپ رو تا نزدیکی محوطه حریف میبردم یا این که با دریبل کردن اونا رو جا میذاشتم
البته اصلا از تو سر توپ استفاده نمی کردم....بدترین روش دریبل زدن بود....چون که 100% حریفت جا می موند
در کل 2009 خیلی اسون بود
توی این نسخه با این زمان پاسخ دهی ( البته توی حالت رزولوشن بالا ) تو سر توپ زدن و دریبل کردن کلا تعطلیه مگه با چند تا بازیکن خاص مثل مسی که تازه با اینام نمیشه از همه رد شد و توپو میگیرن اگه هم بخوای شوت بزنی تا بیای شوت کنی باز توپو ازت میگیرن .
امسال بازی سخت تر از نسخه پارسال شده و خیلی سخت تر میشه برد . من تا الان چهار تا دلیل برای سخت تر شدنش پیدا کردم . یکی زمان پاسخ دهی دوم پرسینگ بیشتر بازیکنان حریف و دفاع بهتر تیمی . دلیل سوم خیلی سخت شده کرنرها توی این نسخه واقعا گل کردن کرنرها سخت تر شده و دلیل چهارم اینکه دیگه راحت نمیشه دروازه بانو دریبل کرد و جا گذاشت .
خوب این response time چه ربطی به resolution داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی کی میاد ؟
پایین ترین سیستمی که پروساکر 2009 رو تونسته اجرا کنه اینو میتونه اجرا کنه ؟:3:
amirpcp30
23-09-2009, 21:48
اره می تونه اجرا کنه ولی کمی بالاتر باشه بهتره فریم بیشتری میگیری
Mehdi.ss
23-09-2009, 22:12
از یه چیز خیلی خوشم اومد
تو 2009 وقتی به دروازه بان پاس میدادیم مهاجم حریف با این که نزدیک به وسط زمین بود میدوید به طرف دروازه بان
ولی توی 2010 وقتی مهاجم با دروازه بان فاصله داره مثل فوتبال واقعی دیگه به طرف دروازه بان نمیدوه منتظر میمونه تا دروازه بان توپو بشوته
nima1990
23-09-2009, 22:30
با سلام و خسته نباشيد به همگي كسي نميدونه دموي اين بازي رو داخل رشت كجاها ميفروشند با تشكر
amirpcp30
23-09-2009, 23:06
تو دیگه کی هستی از بس میری در تاپیک پنجمین خورشید اسپم میدی حواست نیست(جدی نگیر)
اره یک هفته ای میشه که اومده
donya_pes
23-09-2009, 23:11
بالاخره دمو رو منم بازی کردم ولی نمیدونم از وقتی که بازیکنا به صف شدن و توی تونلو اینا هیچی ولی به محضه اینکه بازی شروع شد تو ذوقم خورد نمیدونم چرا یه حس بدی بهم دست داد انگار شده بود کپی فیفا اصلا انگار استایل بازیکنا با زمین به هم نمیخورد
بگذریم چند تا بازی کردم فقط تونستم یکیشو ببرم بقیش یا باخت یا مساوی انصافا بازی شخت شده حریف خیلی زیاد با هم پاسکاری میکنند و به سختی میشه توپو از چمگشون در اورد خودمونم فقط باید با پاسکاری جلو بریم اصلا دیگه نمیشه تک روی کرد خیلی بازی با برنامه شده
گرافیکه بازیکنا فوق العادست اما نمیدونم تو کد 20 درصدی که مونده این مساله درست میشه یا نه اونم اینه که انیمیشنهای اعتراض خوشحالی بعد از گل و داور مثله گذشته هست که عذاب اوره اینم بگم که واقعا هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر شیفتش میشم و دیگه اصلا تو ذوقم نمیخوره شاید اول کار که گفتم این جوری شده بودم بخاطره این بود که فضا وگیم پلی بازی به کلی عوض شده و بهش عادت نداشتم در کل چند چیز بازی بد جو چشمو گرفتن
1.گرافیک عالی
2.سختی که نه با برنامه شدن بازی دیگه بازی دیمی نیست
3.جو ورزشگاه که با حرکات بازیکنان در تماس هست
ودر اخر یه سوال داشتم تو تنظیمات برای من
گرافیکو رمو زده اوکی
سیپییو رو زده بد باید چی کار کنم؟
UP-SNAKE
24-09-2009, 00:23
بچه ها اگه کسی تو تهران دمو رو ميخواد من بهش ميدم
Toranj_mhg
24-09-2009, 00:37
به نظرم هر چه قدر هم بازی cpu رو قوی کنند فوقش بعد مثلا یه ماه هوش مصنوعی جلوی هوش انسان زانو می زنه (مگر اینکه غیر طبیعی سخت بشه !) اینجاست که باید بشینیم و حسرت بازی آنلاین رو بخوریم! خب خیلیها دیگه از بازی کردن با cpu در 2009 خسته شدن ولی اگه یه هم بازی حقیقی ( نه مجازی) داشته باشند هنوزم جذابه ... من هنوز 2009 رو که با داداشم بازی می کنم، داد و هوارمون رو هواست !
joey jordison
24-09-2009, 00:41
میگم مهران فعلا توی این مود میشه از تیمها برد بزار بازی کامل بیاد اونوقت با این زمان پاسخ دهی و پرسینگ زیادی که توی این نسخه وجود داره مود bal پوست میکنه . اونجا اگه کسی تونست آقای گل یا بهترین بازیکن بشه بیاد خودشو تعریف کنه .
امیدوارم مود مستر لیگو هم بقدری واقعی کرده باشن که آدم پول کم بیاره نتونه بازیکنان خیلی بزرگو بگیره در نتیجه قدرت تیم خیلی زیاد نیست و به راحتی نمیشه جامها رو گرفت .
پارسال توی مود bal برای اینکه زیاد بازیکنم قوی نشه میانگین قدرتهامو نزاشتم از 87 بالاتر بره اینجوری خیلی سخت تر میشد آقای گل شد حتی بعضی از فصلها عنوان بهترین بازیکن رو هم نمیتونستم کسب کنم ( اینم یک روش ابتکاری برای سخت کردن بازی ) .
تایید میشه!!
ولی من فقط لیگ قهرمانان میزنم اوقدر میزنم تو رگ تا سنگکوب کنم: دی
در کل 2009 خیلی اسون بود
آخه بهزاد جان 2009 کلا آسون بود آب خوردن بود این فرق میکنه قابل مقایسه نیست!!من 2009 را مثل خودت خیلی وقته کنار گذاشتم کار تا جایی رسید که اصلا فوتبال بازی نکردم رفتم NBA2K9 را خریدم و فهمیدم بسکتبال هم زیبا میتوانه باشه
ArminxXx
24-09-2009, 02:27
اگر میشه عکسی از قدرتهای مسی بزارین.
راستی رو این سیستم بازی رو رزولیشنی میاد که بچه ها گفتن مشکلاتش حله:
512mb 8500gt
2g ram patriot
cpu 3.8
saba_saeb
24-09-2009, 04:38
بدون شرح!!!!!!
saba_saeb
24-09-2009, 04:50
اگر میشه عکسی از قدرتهای مسی بزارین.
راستی رو این سیستم بازی رو رزولیشنی میاد که بچه ها گفتن مشکلاتش حله:
512mb 8500gt
2g ram patriot
cpu 3.8
به cpu و ram ربطی نداره، اگه گرافيکت GeForce 8500 gt هست،اون resolution رو support ميکنه.
البته به مانيتور هم بستگی داره.
shahabprince
24-09-2009, 09:35
همه چیز نوید یک شاهکار را از کونامی میدهد.
بعضی از کاربران فعال انجمن بازی از برخورد نادرست دست اندرکاران سایت ( احتمالا ادمین ها دقیق نمیدونم ) که جدیدا کم توجهی زیادی بهشون میکنند ناراحت هستند و به همین علت تصمیم گرفتن کمتر در این انجمن فعال باشن از منم خواسته شده باهاشون همکاری کنم .
من دقیقا نمیدونم علت این برخورد جدید چیه و اصلا هم حوصله این مسائل حاشیه ای رو هم ندارم تا همین چند روز پیش حتی متوجه نشده بودم روی اسم بعضی از کاربران نوشته شده کاربر فعال و اصلا هیچ علاقه ای به کاربر فعال شدنو این جنگولک بازیها ندارم و حقیقتا تاالان فعالیت زیاد من در این تاپیک بخاطر خوشحال کردن کاربران و دوستاران این بازی بوده نه چیز دیگه .
حالا دوستان شما بگید من چیکار کنم از طرفی ادمین ها ظاهرا برخورد درستی ندارن و از طرفی اخبار جدیدی که بدستم میرسه رو نمیدونم چطوری به اطلاع شما برسونم .
راه حلی برای این پارادوکس من دارین ؟
فعلا این خبر رو هم داشته باشید و حتما نظرتونو بگید .
تعدادی از ورزشگاههای موجود در نسخه 2010
ممنون مهران جان....
یک سوال دیگه....تا حالا شده که به cpu بازی رو واگذار کنی؟
کن چد ماه بود pes بازی نکرده بودم یعنی خیلی کم وقتی دمو رو گرفتم کفم برید بازی رو زو تاپ گذاشتم ولی نتونستم 1 گل بزنم
بازیکنا واقعا باحال شدن مخصوصا ریبری و مسی با cpuهم خیلی خوب کار می کنن بر عکس بازی قبلی
UP-SNAKE
24-09-2009, 14:56
حسين جون بابا بيخيال مارو درياب ، دمت گرم چقدر تنوع زمين ها زياد شده انگار اين تور دروازه ها هم درست بشو نيستن خيلی زشته که يه تور رو بخاطر هوادار ها عوض نکردن
PeS 0010 کی میاد ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
من چند تا از این ورزشگاهها رو میشناسم .
کسی میتونه بگه هر کدوم از این تصاویر مربوط به کدوم ورزشگاه میشه ؟
Toranj_mhg
24-09-2009, 16:14
مرسی!!
خداییش اول فکر کردم واقعیه! مخصوصا همین استادیوم پرتقال که فکر کنم اسمش Luz هست ، بعد که تبلیغ کونامی رو دور زمین دیدم ...
البته فک کنم سال پیشم تقریبا جز چمنش همین جوری بود از دور!
مرسی!!
خداییش اول فکر کردم واقعیه! مخصوصا همین استادیوم پرتقال که فکر کنم اسمش Luz هست ، بعد که تبلیغ کونامی رو دور زمین دیدم ...
البته فک کنم سال پیشم تقریبا جز چمنش همین جوری بود از دور!
آفرین این ورزشگاه بنفیکاست همون Estadio da Luz .
....
در ضمن این یکی از قلم افتاده بود :
من چند تا از این ورزشگاهها رو میشناسم .
کسی میتونه بگه هر کدوم از این تصاویر مربوط به کدوم ورزشگاه میشه ؟
سلام
ممنون بایت زحمتی که کشیدید. ولی من تازه می خواستم از شما بپرسم چرا اسم ورزشگاهها رو نزدید.؟ البته خیلی هاش آشناست و همون هایی هستند که تو شماره پیش بودند. اما به نظر چندتا جدید هم توشون هست.البته چهارمی سانتیگو برنابئو هستش و متاسفانه بازم الدترافورد توش نیست. (به هر حال لیسانس الدترافورد خیلی گرونه)
تو 2009 که هرچی ورزشگاه که چمنش دایره ای بود و حذف کرد !! :18:
راستی کساییکه دمو بازی کردن در مورد هوش مصنوعی دروازبانا یه توضیحی بدن.
تو 2009 همه دروازبانا قوی بودن اصلا نمیشد بهشون گل زد :31: طبیعی ترش نکردن ؟
سلام
ممنون بایت زحمتی که کشیدید. ولی من تازه می خواستم از شما بپرسم چرا اسم ورزشگاهها رو نزدید.؟ البته خیلی هاش آشناست و همون هایی هستند که تو شماره پیش بودند. اما به نظر چندتا جدید هم توشون هست.البته چهارمی سانتیگو برنابئو هستش و متاسفانه بازم الدترافورد توش نیست. (به هر حال لیسانس الدترافورد خیلی گرونه)
سومی الدترافورده دیگه .
چند تا تصویر دیگه که همین الان منتشر شد :
فقط نور پردازی شبو دارین !
bahador2009
24-09-2009, 17:16
یعنی واقعا اگه یه نفر بخواد دمو رو برای xbox360 دانلود کنه حتما باید بره از xbox.com بگیره ؟
هیچ راهی دیگه نیست!
donya_pes
24-09-2009, 17:35
یه سوال داشتم تو تنظیمات برای من
گرافیکو رمو زده اوکی
Abas1100
24-09-2009, 18:40
در کل به نظر من عالی شده ولی یه جورایی مثل پی اس 9 هست با کمی تغییر گرافیکی و کمی گیم پلی
البته چهارمی سانتیگو برنابئو هستش و متاسفانه بازم الدترافورد توش نیست.
اولدترافورد که هست
اولدترافورد که هست
بله .دقیقا . من متوجه این نشده بودم. ببخشید.
saba_saeb
24-09-2009, 21:00
من واسه دريبل هايی که ( 4039 ) زحمت کشيد تو پست 3608 گذاشت،
gif درست کردم که راحت تر بشه متوجه هر دريبل شد.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
mohsen-jj
24-09-2009, 21:36
بعضی از کاربران فعال انجمن بازی از برخورد نادرست دست اندرکاران سایت ( احتمالا ادمین ها دقیق نمیدونم ) که جدیدا کم توجهی زیادی بهشون میکنند ناراحت هستند و به همین علت تصمیم گرفتن کمتر در این انجمن فعال باشن از منم خواسته شده باهاشون همکاری کنم .
من دقیقا نمیدونم علت این برخورد جدید چیه و اصلا هم حوصله این مسائل حاشیه ای رو هم ندارم تا همین چند روز پیش حتی متوجه نشده بودم روی اسم بعضی از کاربران نوشته شده کاربر فعال و اصلا هیچ علاقه ای به کاربر فعال شدنو این جنگولک بازیها ندارم و حقیقتا تاالان فعالیت زیاد من در این تاپیک بخاطر خوشحال کردن کاربران و دوستاران این بازی بوده نه چیز دیگه .
حالا دوستان شما بگید من چیکار کنم از طرفی ادمین ها ظاهرا برخورد درستی ندارن و از طرفی اخبار جدیدی که بدستم میرسه رو نمیدونم چطوری به اطلاع شما برسونم .
سلام ... به نظرم می رسه که ورزشگاه ها واقعا زیبا طراحی شدن ... در حین بازی هم به این زیبایی هستن یا فقط عکسشون قشنگه ؟؟:18::20:
راستی این دمو قسمت become a legned و این چیزا نداره ؟!
Behnam_o2
24-09-2009, 21:44
راستی این دمو قسمت become a legned و این چیزا نداره ؟!
نه فقط بازی دوستانه داره با 5تا تیم.
mes que un club
24-09-2009, 21:56
بابا دمت گرم میشه بگی رو کیبورد و دسته این حرکات رو با چه دکمه هایی باید انجام داد با تشکر
saba_saeb
24-09-2009, 22:20
شرمنده عکس زياد ميذارم، اما جداً از اين ديگه نميشد گذشت!
Mehdi.ss
24-09-2009, 22:21
نه حسین جان این کارو نکن
همه میدونن که تو به خاطر کاربران این تاپیک فعالیت می کردی ومیکنی( هم تو 2009 و هم تو 2010 ) نه به خاطر ستاره و معروف شدن و......
من که 95% دلیل اومدنم به اینترنت این تاپیک و مطالب شماست اگه بخواهی بری به نظر من باید این تاپیکو تعطیل کنن فکر کنم بقیه دوستان هم با نظر من موافق باشن
بازم از زحمات خیلی خیلی زیادت ممنون :10:
sajjad_setam
24-09-2009, 22:30
شرمنده عکس زياد ميذارم، اما جداً از اين ديگه نميشد گذشت!
اینکه تئ سری های قبلی هم بود ولی تو 2009 نبود.وقتی که توپ به اوت میره این کارو می کنه!
جالبه!
pooyakhaste
24-09-2009, 22:32
آقا میشه یکی در مورد formation بازی توضیح بده
جریان این کارتها چیه؟ چجوری میشه از کارت یک بازیکن استفاده کرد؟
ممنون میشم اگه یه توضیح جامع در مورد formation بازی بدید
saba_saeb
24-09-2009, 22:36
اینکه تئ سری های قبلی هم بود ولی تو 2009 نبود.وقتی که توپ به اوت میره این کارو می کنه!
جالبه!
چون من فوتبال رو به صورت جدّی از همين pes2009 شروع کردم! قبلاً نديده بودم، ممنون به خاطر ياد آوری.
آره تو سری های قبلی هم بود ولی این عکسه یه جوریه انگار دستش از تو تیرک دروازه رد شده ... یه کم فکر کردم فهمیدم نه دستش رو اونوری گرفته :31:
pooyakhaste
24-09-2009, 22:47
یه سوال داشتم تو تنظیمات برای من
گرافیکو رمو زده اوکی
هه هه!!
خوب بورو پاساژ رضا یه cpu مدل بالا بخر ، نصب کن روی کامپیوترت. بعد کامپیوتر رو روشن کن ، برو تو ستینگ بازی ، جلوی cpu میزنه ok یا good
به همین سادگی!!!!:31:
سلام من کلا بازیهایی مثل cod world at war یا دمو ساکر 10 رو خیلی خوب بازی نمیتونم کنم مثلا افت فریم پیدا کردم
vga 9400
cpu 3.4
ram 2 gig
سلام
من هر چی بشتر بازی می کنم بیشتر به افتضاح بودن بازی پی می برم. از داوری که بگم که توپ مستقیم که از پای حریف در میارم رو خطا میگیره کارت هم میده بعد تکل دوپای حریف رو نادیده میگیره . همین که داوری خیلی بدتر از 2009 شده. بازیکن ها هم که شاسکول به تمام معنا . وقتی به یه بازیکن پاس میدم اما اتفاقی به یکی دیگه میرسه فقط توپ به پاش برخورد میکنه و اونم بی تفاوت از کنارش میگذره. این خیلی اعصاب خوردی داره. من دقیقا 15 ساله دارم فوتبال بازی می کنم اینطوری اعصابم بهم نریخته بود. بگمم من PES باز متعصب هستم و نمی خوام به طرفداری بازیه دیگه ای از این بازی انتقاد کنم فقط نظرم رو و چیزی که برام اتفاق افتاده رو گفتم.
با تشکر...
امير موسر
24-09-2009, 23:09
سلام من کلا بازیهایی مثل cod world at war یا دمو ساکر 10 رو خیلی خوب بازی نمیتونم کنم مثلا افت فریم پیدا کردم
vga 9400
cpu 3.4
ram 2 gig
CPU و کارتت ضعیفه !
CPU و کارتت ضعیفه !
ببخشید اگه کارت من ضعیفه میشه کارت قوی رو معرفی کنی
1gIG بالاترم داریم مگه
UP-SNAKE
24-09-2009, 23:40
بچه ها يکی لطف ميکنه لينک اين پچ تغيير زمان بازيرو بذاره؟ البته اميدوارم مشکل ايجاد نکنه مثل مشکلاتی که چند تا از دوستان ذکر کرده بودن
Persian_Gun's
24-09-2009, 23:47
CPU و کارتت ضعیفه !
1gIG بالاترم داریم مگه
کارت من 7950 هست و ساکر 10 رو بخوبی اجرا میکنه و همینطور خیلی از بازی های به روز دیگه رو...
مشکل شما بعید میدونم از کارت گرافیکتون باشه....
تو تنظیمات ساکر گزینه ی Wait For Vsync رو تیک زدی؟
1gIG بالاترم داریم مگه بله بالاتر هم داریم. مثل 1.7 گیگ برای GTX 295 یا 2 گیگ برای 4870 X2 .
اما مسئله ی مهم برای ارزیابی کارت گرافیک، GPU یا واحد پردازش گرافیکیه نه مموری. به عبارت دیگه باید ببینید مدل یا اسم کارت گرافیکتون چیه که برای شما میشه 9400 GT . یک گیگ یا 100000 گیگ بودن مهم نیست. مهم مدله. به این خاطره که 9400 GT یا قیمت کمتر از 50 تومن با رم 1 گیگ و GTX 285 با رم 1 گیگ با قیمت نزدیک حدود 400 هزار تومن بفروش میرسه.
کارت من 7950 هست و ساکر 10 رو بخوبی اجرا میکنه و همینطور خیلی از بازی های به روز دیگه رو...
کارت 7950 از کارت 9400 قویتره. تعداد سایه زن های 9400 شانزده و تعداد سایه زنهای 7950 بیست و چهار تاست. 7950 ، 256 بیت و 9400 ، 128 بیته. پهنای باند مموری 7950 ، 44.2 GB/S درحالی که پهنای باند مموری 9400 ، 12.8 GB/S هست.
saba_saeb
25-09-2009, 00:02
بچه ها يکی لطف ميکنه لينک اين پچ تغيير زمان بازيرو بذاره؟ البته اميدوارم مشکل ايجاد نکنه مثل مشکلاتی که چند تا از دوستان ذکر کرده بودن
فکر نميکنم تا حالا کسی مشکلی باهاش داشته باشه، فقط اگه با ويستا 64 بيت کار ميکنی وقتی داری برنامه رو باز ميکنی، کليک راست کن روش.
1.run az administrator
2.I Allow
CPU و کارتت ضعیفه !
میشه بگید این بازی به چه کارتی احتیاج داره ، که به اون دوست گفتید ضعیفه ، مگه خودتون امتحان کردید اون کارتو ؟
امير موسر
25-09-2009, 00:13
مشکل شما بعید میدونم از کارت گرافیکتون باشه....
تو تنظیمات ساکر گزینه ی Wait For Vsync رو تیک زدی؟
دوست عزیز CPU ایشون تک هسته ای و کارتشون هم کاملا ضعیف ! شما کارتت رو مقایسه نکن ! در هر حال کارت شما زمانی HIGH END بوده !!
1gIG بالاترم داریم مگه
شما برو تو SETTING بازی بعد تب SPECIFICATIONS رو باز کن ! ببین CPU و GPU و RAM در چه وضعیتی هستن ! بعد اینجا بگو !
9400 GT یا قیمت کمتر از 50 تومن با رم 1 گیگ
قیمت این کارت حدود 70 هزار تومان است
امير موسر
25-09-2009, 00:15
میشه بگید این بازی به چه کارتی احتیاج داره ، که به اون دوست گفتید ضعیفه ، مگه خودتون امتحان کردید اون کارتو ؟
اجرا که میکنه من خودم با 8500 اجرا میکنم ! ولی کلا این کارتا برای اجرای بازیها ضعیفن ! البته به CPU و RAM هم بستگی داره !
اجرا که میکنه من خودم با 8500 اجرا میکنم ! ولی کلا این کارتا برای اجرای بازیها ضعیفن ! البته به CPU و RAM هم بستگی داره !
8500 نه چون DDR2 هست ، من با 8600 DDR3 با بالاترین تنظیمات ، عالی اجرا کردم ، بدون افت فریم ، اما با 8500 فکر کنم افت فریم داشته باشیم
دوستان اگه فرکانس هسته کارت گرافیکتون رو یک چیز نرمان بگیریم ، در صورتی که کاتتون از نوع حافظه DDR2 باشه به احتمال زیاد افت فریم خواهید داشت ، اما اگه DDR3 باشه صد در صد جواب می گیرید ، من خودم به شخصه چند کارت گرافیک رو به همین صورت امتحان کردم
امير موسر
25-09-2009, 00:23
8500 نه چون DDR2 هست ، من با 8600 DDR3 با بالاترین تنظیمات ، عالی اجرا کردم ، بدون افت فریم ، اما با 8500 فکر کنم افت فریم داشته باشیم
من با 8500 خوب اجرا میکنم ! 8600 DDR3 خیلی بهتر جواب میده 100 درصد !
Behnam_o2
25-09-2009, 00:26
نه حسین جان این کارو نکن
همه میدونن که تو به خاطر کاربران این تاپیک فعالیت می کردی ومیکنی( هم تو 2009 و هم تو 2010 ) نه به خاطر ستاره و معروف شدن و......
من که 95% دلیل اومدنم به اینترنت این تاپیک و مطالب شماست اگه بخواهی بری به نظر من باید این تاپیکو تعطیل کنن فکر کنم بقیه دوستان هم با نظر من موافق باشن
بازم از زحمات خیلی خیلی زیادت ممنون :10:
تآیید میشه .حسین جان مطمعنآ همه دوست دارن و ممنون زحماتت تو این تاپیک هستن و هیچکدوممون دوس نداریم بیخیال این تاپیک شی.:10:
ArminxXx
25-09-2009, 00:32
آقا مال من CPU Amd 3.8 رو زده ذشی مگه خیلی پایینه؟
Persian_Gun's
25-09-2009, 00:34
بله بالاتر هم داریم. مثل 1.7 گیگ برای GTX 295 یا 2 گیگ برای 4870 X2 .
اما مسئله ی مهم برای ارزیابی کارت گرافیک، GPU یا واحد پردازش گرافیکیه نه مموری. به عبارت دیگه باید ببینید مدل یا اسم کارت گرافیکتون چیه که برای شما میشه 9400 GT . یک گیگ یا 100000 گیگ بودن مهم نیست. مهم مدله. به این خاطره که 9400 GT یا قیمت کمتر از 50 تومن با رم 1 گیگ و GTX 285 با رم 1 گیگ با قیمت نزدیک حدود 400 هزار تومن بفروش میرسه.
کارت 7950 از کارت 9400 قویتره. تعداد سایه زن های 9400 شانزده و تعداد سایه زنهای 7950 بیست و چهار تاست. 7950 ، 256 بیت و 9400 ، 128 بیته. پهنای باند مموری 7950 ، 44.2 GB/S درحالی که پهنای باند مموری 9400 ، 12.8 GB/S هست.
دوست عزیز CPU ایشون تک هسته ای و کارتشون هم کاملا ضعیف ! شما کارتت رو مقایسه نکن ! در هر حال کارت شما زمانی HIGH END بوده !!
شما برو تو SETTING بازی بعد تب SPECIFICATIONS رو باز کن ! ببین CPU و GPU و RAM در چه وضعیتی هستن ! بعد اینجا بگو !
در مورده کارت گرافیک،بله حق با شما عزیزان هست...
راستش فکر نمیکردم 9400 در این حد باشه!
به هر حال دمه کارت گرافیک خودم گرم که بعد 2 سال که خریدمش همیشه کارمو راه انداخته...
ArminxXx
25-09-2009, 00:38
نه حسین جان منکه تازه اومدم به این سایت واقا وقتی نوشته هات رو میخونم حظ (نمیدونم درست نوشتم یا نه) واقعا با توجه به تمام جوانب صحبت میکنی ومعلومه که از اون با تجربه هایی که بودنت مایه افتخاره برا این سایت.
دوستار شما عضو جدید سایت آرمین
ArminxXx
25-09-2009, 00:57
[quote=saba_saeb;4253299]
آقا رفتم این سایت راپیدشیر اشکال میده ودان نمیشه اینرو اگه میشه آپلود کنین تو سایت.
با تشکر
_________
عضو جدید آرمین
ArminxXx
25-09-2009, 01:01
آقا این باکس آرت رو چرا نمیزارین تو آولین صفحه مگه نیومده هنوز دمو که اومده بزارین تا کامل بشه این تاپیک پر رفتو آمد.
cpu من دو هسته ddr2 هست تو specification ساکر 10 بجز رم که ok هست همش good هست
ولی رم من 2 گیگه
سی پی یو 3.4
گرافیک 9400 gt لعنتی رو دیروز 70 خریدم...
malkemid
25-09-2009, 01:15
ولی رم من 2 گیگه
سی پی یو 3.4
مگه cpu هم ddr2 و اینا داره؟فکر می کردم مال رم هست
ولی رم من 2 گیگه
سی پی یو 3.4
پس معلومه دیگه مشکل از رم هست ، که باید به 3 گیگ ارتقا بدی
سی پی یو DDR2 دیگه چیه ؟ همچین چیزی نداریم ، یا مال رم هست یا گرافیک
ولی رم من 2 گیگه
سی پی یو 3.4
بهتر بود قبل از خرید یه سری به تایپیک خرید سخت افزار می زدید. اونجا متوجه می شدید که با 10 هزار تومن بیشتر می تونستید یه ATI HD 4670 بخرید که خیلی خیلی بهتر از 9400 ــــه.
mani_2004_2006
25-09-2009, 01:33
دوستان این سیستم من هست . میخوره بهش ؟
AMD 5200 dual core
2 gb ddr2
8600 gt
اگه رم 3 شد و جواب نداد چی
اخه cod waw رو تیک تیک میزنه لعنتی
اگه رم 3 شد و جواب نداد چی
اخه cod waw رو تیک تیک میزنه لعنتی
مگه نمیگی همه رو زده GOOD غیر از رم ؟
گزینه Wait For Vsync رو تیک زدی ؟
از لینک زیر نرم افزار DirectX End-User Runtime Web Installer رو دانلود و از طرق آن Direcx 9.C رو آپدیت کن ، امیدوارم مشکل حل بشه
cod waw دیگه چیه ؟
saba_saeb
25-09-2009, 02:37
دوستان این سیستم من هست . میخوره بهش ؟
AMD 5200 dual core
2 gb ddr2
8600 gt
اينجا ميتونی مشخصات pc خودت رو وارد کنی ببينی واسه اين بازی خوبه يا نه.
چه طور میشه فریم رید بازی رو فهمید ؟
saba_saeb
25-09-2009, 03:00
چه طور میشه فریم رید بازی رو فهمید ؟
اين برنامه خوبه، اما اگه کارت گرافيکت ATI هست بگو واست يه برنامه ديگه upload ميکنم، اون خيلی بهتره.اما با همين هم ميتونی Frame Rate بگيری.
احه برادر رو بازی ماکسیمم رم 2 میخاد ماکسیمم گرافیک 7800
call of duty world war رو میگم پس چرا تیک تیک میزنه یعنی ک* شر نوشته
احه برادر رو بازی ماکسیمم رم 2 میخاد ماکسیمم گرافیک 7800
call of duty world war رو میگم پس چرا تیک تیک میزنه یعنی ک* شر نوشته
گزینه Wait For Vsync رو تیک زدی ؟
اره خودش تیک خوردس و نمیشه تیکشو برداش مگه ندیدی
اره خودش تیک خوردس و نمیشه تیکشو برداش مگه ندیدی
من فهمیدم مشکله شما چیه ، شما باید هرتز مانیتورتون رو روی 60 قرار بدهید تا اون گزینه که بهتون گفتم به حالت فعال در بیاد بعد بازی رو اجرا کنید
میشه بیشتر توضیح بدی دقیقا چجوری عوضش کنم
میشه بیشتر توضیح بدی دقیقا چجوری عوضش کنم
توی دسکتاپ راست کلیک کنید ، گزینه Properties را انتخاب کنید ، در قسمت Setting گزینه Advanced را انتخاب بعد در کادر بعدی قسمت Monitor هرتز را روی 60 قرار بدهید.
اين برنامه خوبه، اما اگه کارت گرافيکت
ATI هست بگو واست يه برنامه ديگه upload ميکنم، اون خيلی بهتره.اما با همين هم ميتونی Frame Rate بگيری.
ممنون از برنامه ، اما چه طور باید باهاش کار کرد ؟ کدوم قسمتش ؟
saba_saeb
25-09-2009, 03:37
ممنون از برنامه ، اما چه طور باید باهاش کار کرد ؟ کدوم قسمتش ؟
خواهش ميکنم.برنامه رو اجرا کن، بعد شروع کن به بازی کردن، وقتی داری بازی ميکنی
frame rate بالاي مونيتر،سمت چپ نوشته ميشه، امتحان کن ببين ميشه يا نه،من امتحان کردم مشکلی نداشت.وقتی برنامه رو اجرا ميکنی exit نکن،همونجوری بازی رو اجرا کن.
اگه ديدی بازم frame rate رو نشون نداد وقتی داری بازی ميکنی f10 يا f11 بزن، من تست کردم نيازی به اين کار هم نبود.معمولا frame rate بالای 30 قابل قبوله واسه يه بازی.
ممنون locker جون خیلی بهنر شد حالا همه بازیها بهتر میشه یا فقط اینه ؟
ولی یکم میگیره performence رم میره 100% بعد از چند لحظه خوب میشه اینو چکار کنم؟
ممنون locker جون خیلی بهنر شد حالا همه بازیها بهتر میشه یا فقط اینه ؟
ولی یکم میگیره performence رم میره 100% بعد از چند لحظه خوب میشه اینو چکار کنم؟
رو بازیهای دیگه امتحان نکردم ، اون 100% شدن مربوط به CPU میشه
خواهش ميکنم.برنامه رو اجرا کن، بعد شروع کن به بازی کردن، وقتی داری بازی ميکنی
frame rate بالاي مونيتر،سمت چاپ نوشته ميشه، امتحان کن ببين ميشه يا نه،من امتحان کردم مشکلی نداشت.وقتی برنامه رو اجرا ميکنی exit نکن،همونجوری بازی رو اجرا کن.
اگه ديدی بازم frame rate رو نشون نداد وقتی داری بازی ميکنی f10 يا f11 بزن، من تست کردم نيازی به اين کار هم نبود.معمولا frame rate بالای 30 قابل قبوله واسه يه بازی.
روی PES 2010 امتحان کردم ، 60 فریم داد ، خوبه دیگه...
ممنون
bahador2009
25-09-2009, 08:45
سرانجام پس از گشت و گزارهای فراوان در وب تونستم لینک دانلود دموی بازی رو برای xbox360 رو گیر بیارم واینهم PES2010 DEMO:
Information:
This demo doesn't require a modified console. If you need more help then whats included in the instructions, perhaps try this guide if burning multiple demos or this one if burning only a single demo.
This demo stands tested and working for other PAL consoles. It should work for NTSC/U and NTSC/J console but it stands untested in those regions.
PES 2010 will have the following features.
PES 2010 contains improved visuals, animations and moves, including live player expressions and movements that will change according to conditions on the field. Animations of dribbling and shots on goal, as well as individual skills, have all been reworked.
Gameplay has been made more realistic to constantly test the player, requiring the player to have both strategic play and quick reactions, just like real life. This includes more versatile goalkeepers, greater control over penalties in terms of placing and accuracy, and intuitive zonal defending.
There will be an enhanced online experience; a new developement team is solely dedicated to improving online play and other aspects such as downloadable content, more updates, and the ability make the game more bespoke.
AI has been improved thanks to Teamvision 2.0. Now midfielders and defenders will work together, getting rid of soft goals and returning PES 2010 to its simulation roots. The player will also be able to move several players at once into any opening, resulting in a need for more strategic thinking. Referees have also been reworked to make more balanced calls during matches.
PES 2010 introduces greater strategy control: every element, from pass frequency to width of play, can be altered, giving the player more control.
The match-day atmosphere has been improved to give a better taste of home or away crowds, which will react spontaneously to all the action on the pitch.
Master League has been enhanced. It has improved managerial aspects, resulting in an increased managerial career lifespan.
360-degree control is introduced, available on the PS3, Xbox 360 and PC versions of the game via the analogue sticks on the respective controllers. The system will allow players to spread the ball with ease, opening up new attacking and defensive possibilities. PS3 owners will also benefit from this when using the DualShock’s D-Pad, but the Xbox 360 and Wii D-Pads are limited to eight-directional control due to the hardware.
Instructions:
Extract the PES2010Demo.rar (You'll need WinRAR or 7-zip to do that)
Use a burning program to burn the content folder to CD or DVD. (In some cases DVD will work better. Imgburn seems to be the best program for burning!)
Insert CD/DVD, go to Demos tab on your Xbox 360 dashboard, select the game.
Enjoy!
File Information:
PES2010Demo.rar - 799MB
File Name: 4A3904DFF71BFEC83C57695404BD2FC4C1C63514
Folder Structure: Content\0000000000000000\4B4E880E\00080000
Download:
Note:
Every upload you'll find here at Digiex has been given alot of time and effort just to better serve you. Please, do not repost anything you read here on another site. Instead, link to this thread.
25-09-2009, 09:05
من برای دومین بار این بازی رو دانلود کردم ولی این دفعه اولش میگه که فایل های نصب نیستش !
دیگه باید چی کار کنم ؟
kingmohsen
25-09-2009, 10:10
سلام
من هر چی بشتر بازی می کنم بیشتر به افتضاح بودن بازی پی می برم. از داوری که بگم که توپ مستقیم که از پای حریف در میارم رو خطا میگیره کارت هم میده بعد تکل دوپای حریف رو نادیده میگیره . همین که داوری خیلی بدتر از 2009 شده. بازیکن ها هم که شاسکول به تمام معنا . وقتی به یه بازیکن پاس میدم اما اتفاقی به یکی دیگه میرسه فقط توپ به پاش برخورد میکنه و اونم بی تفاوت از کنارش میگذره. این خیلی اعصاب خوردی داره. من دقیقا 15 ساله دارم فوتبال بازی می کنم اینطوری اعصابم بهم نریخته بود. بگمم من PES باز متعصب هستم و نمی خوام به طرفداری بازیه دیگه ای از این بازی انتقاد کنم فقط نظرم رو و چیزی که برام اتفاق افتاده رو گفتم.
با تشکر...
با تشکر از شما که نظرتونو گفتید
اما به نظر من این 2010 رو واقعا فوق العاده ساختن
این مشکلی که شما دارید فکر کنم دلیلش اینکه سبک بازی 180 درجه عوض شده خیلی شبیه فیفای کنسول کردنش
حرکات بازیکنا واقعا زیبا و طبیعی تر شده
فیزیک توپ خیلی خیلی طبیعی تر شده
وزن بازیکنا رو میشه حس کرد
لباس ها و نور پردازی فوق العادست
چهره ها طبیعی تر شده
منوی بازی رو هنوز بهش عادت نکردم اما قشنگه واقعا
داوری هم که گفتید به نظرم از قبلی ها بهتر شده (این نظر شخصی منه)
هوش مصنوعی بازیکنا عالیه
یه موردی که یکی دوتا از دوستام مشکل داشتن چمن بازی در نمای نزدیک بود که مثه دو ورژن قبلیش زیاد 3 بعدی به نظر نمی رسه اما واقعا به نظرم قشنگتر شده
در کل فکر کنم 2010 تونسته بعد از چند سال که داره نکست جن میده به بازار یه فوتبالی به خوبیه ساکر 6 بسازه :11:
UP-SNAKE
25-09-2009, 12:42
آقا اون لينک تغيير زمان بازی مشکل داره ، از بچه های تهران اگه کسی خواست من ميتونم بهش دمو رو بدم
آقا اون لينک تغيير زمان بازی مشکل داره ، از بچه های تهران اگه کسی خواست من ميتونم بهش دمو رو بدم
رفیق من خودم این رو دانلود کردم و الانم دارم ازش استفاده میکنم پس همین رو دانلود کن:
bahador2009
25-09-2009, 13:45
برای من این ارور رو هنگام نصب میده :
error 1335,the cabinet file "data.cab" required for this installation is corrupt and cannot be used .
the could indicate a network error , an error reading from the CD-ROM,or a problem with this pakage.
چیکارش کنم؟
saba_saeb
25-09-2009, 14:02
چه مشکلی داره؟
من دارم خودم ازش استفاده ميکنم.
برای من این ارور رو هنگام نصب میده :
error 1335,the cabinet file "data.cab" required for this installation is corrupt and cannot be used .
the could indicate a network error , an error reading from the CD-ROM,or a problem with this pakage.
چیکارش کنم؟
این اروری هست که برای من و چند نفر از دوستان اتفاق افتاد ، نمی دونم اونا چی کار کردن ، اما من مقداری از فضای درایوی که روش ویندوز نصبه رو خالی کردم ، که درست شد ، همچنین پوشه Temp و...
saba_saeb
25-09-2009, 14:13
روی PES 2010 امتحان کردم ، 60 فریم داد ، خوبه دیگه...
ممنون
صد در صد!
بازی اي که با 60 فريم در ثانيه اجرا ميشه يعنی کاملا روون و يکنواخته.
فقط يه زحمتی بکش مشخصات pc خودت رو بگو، رو high quality يه frame rate بگير،بعضی از دوستان ميخواستن بدونن با چه مشخصاتی ميشه بدون مشکل بازی کرد.
مرسی.
صد در صد!
بازی اي که با 60 فريم در ثانيه اجرا ميشه يعنی کاملا روون و يکنواخته.
فقط يه زحمتی بکش مشخصات pc خودت رو بگو، رو high quality يه frame rate بگير،بعضی از دوستان ميخواستن بدونن با چه مشخصاتی ميشه بدون مشکل بازی کرد.
مرسی.
Intel Core I7 920 2.66GHZ
Ram :3GB DDR3
GeForce 9600GT 1GB DDR3
GV-N96TZL-1GI
bahador2009
25-09-2009, 14:22
این اروری هست که برای من و چند نفر از دوستان اتفاق افتاد ، نمی دونم اونا چی کار کردن ، اما من مقداری از فضای درایوی که روش ویندوز نصبه رو خالی کردم ، که درست شد ، همچنین پوشه Temp و...
من چند بار درایو نصب رو تغییر دادم و حجم خالیش هم 10 gb بود بازم ارور داد.
دوستان دیگه هم اگه این مشکل پیش اومده و بعد حل شده راهنماییم کنند .
روز جمعه دوستان بخیر .
توی این کلیپ ویدئویی تقریبا تمام فریبها مهارتها و دریبلهای موجود در نسخه دموی بازی همراه با آموزش اونها رو میتونید ببینید .( حجم این ویدئو حدود 14 مگ میشه ).
اینها مواردی هستند که توی این کلیپ آموزش داده میشن :
Lift Ball Low/High
Dive
V-Feint
Flip Flap/Opposite Flip Flap
Heel Rush Feint
Drag Back Turn 1 & 2
Long Step
Rabona
Marseille Roulete
Matthews Feint
Step Over
Step Over Fake
Double Lunge Feint
Super Cancel Kick
Upper Body Fake
Manual Keeper
در ضمن من یک سوال آف تاپیک هم داشتم . سایت 4shared تا چند وقت فایلهای آپلود شده کاربر رو در خودش نگه میداره و به نظرتون این سایت برای آپلود کردن مناسبه ؟
Spaniuly
25-09-2009, 14:56
خوب عشق BAL ها شاید بخوان از الان دستشون رو عادت بدن به بازی با یک بازیکن خوب به سادگی شما می تونید در حین بازی استوپ کنید به قسمت Playing Option برید و دکمه آبی یا X یا همون مربع رو بزنید بعد گزینه Slct Player رو روی On قرار بدید و بعد ok کنید حالا شما می تونید یک بازیکن رو انتخاب کنید که درست مثل مود BAL فقط اختیار اون رو در دست داشته باشید حتی می تونید در دفعات بعدی بازیکن های دیگه رو انتخاب کنید و در واقع بازیکن رو Change کنید. البته این ترفند قدیمی هست و توی PES 2009 هم میشد از این استفاده کردو فقط یک نفر رو کنترل کرد توی بازی های Exebition ولی به هر حال گفتم شاید بعضی ها این ترفند رو به یاد نداشته باشن در کل جالبه که بتونیم از الان برای BAL تمرین کنیم.
موفق باشید
bahador2009
25-09-2009, 14:56
من چند بار درایو رو عوض کردم ولی مشکلم حل نشد .
دوستان هیچ فکری بنظرشون نمیرسه؟
بنظرم فایلی که دانلود کردم خرابه نظر شما چیه .
من این رو دانلود کردم:
در ضمن من یک سوال آف تاپیک هم داشتم . سایت 4shared تا چند وقت فایلهای آپلود شده کاربر رو در خودش نگه میداره و به نظرتون این سایت برای آپلود کردن مناسبه ؟
من فکر کنم مدت زیادی فایل رو نگه داره اما در مورد خوب بودنش از نظر من بدک نیست و میشه ازش در بعضی مواقع استفاده کرد و خود من خیلی کم پیش میاد توی 4shared آپلود انجام بدم.
Alireza.M67
25-09-2009, 15:08
دوستان با عرض معذرت باید بگم دیگه یکمی زیادی شلوغش کردید ...
همچین میاید از بازی تعریف می کنید که اگه کسی بازی نکرده باشه پیش خودش فکر میکنه که دیگه با خود واقعیت رو برو شده .
بازی قطعا از 2009 بهتر شده ولی به نظر من دیگه از اون طرف افتادن
تو 2009 اگه مسی داشتی برنده بازی بودی ولی تو 2010 داشتن یا نداشتن بازیکنی مثل مسی هیچ تفاوتی نداره !
انقدر عکس العملها کند شدن که عملا بازیکنی مثل مسی کار خاصی تو زمین نمیکنه . در حالی که تو واقعیت یه بازیکن مثل مسی یا رونالدو می تونه تو بازی تاثیر زیادی داشته باشه .
دیگه باید بری سراغ بازیکن شوت زن مثلا تو نسخه ی دمو بالاک خوب بود .
چون شوت زدن بهتر شده با بالاک میشه از وسط زمین شوتید تو گل ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.