ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34

Arsenal-4ever
04-08-2014, 19:06
سلام
من این هارد رو چند روز قبل خریدم
با usb 2، لطفا بگید سرعتش عادیه یا نه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معذرت میخوام که این سوالم ربطی به هارد اکسترنال نداره
هارد سامسونگ اینترنال 500 گیگ که فک کنم فروردین سال 90 خریده بودم. این پیام هشدار مربوط به چیه؟

ممنون

Sam.seven
04-08-2014, 19:25
یکنواخت بودن نمودار در محدوده 23.5MB/s نشاندهنده این هست که به USB2 سیستم متصل شده و تا زمانیکه از USB2 استفاده میکنید سرعت ترانسفر دیتا پایین خواهد بود . دقت کنید برای بهرمندی از سرعت بالا نه تنها هارد اکسترنال باید USB3 داشته باشد بلکه سیستمی که هارد اکسترنال را به آن متصل میکنید باید از USB3 پشتیبانی کند . SMART Status هارد اکسترنال هم OK هست و مشکلی ندارد .

من این هاردو با یه سیستم قوی تر که از USB3 پشتیبانی می‌کرد امتحان کردم. بازم نتایج خوب نبود:

لطفاً به این سوالم هم پاسخ دهید که در مورد سیستم قبلی با USB2 بود که البته با این سیستم هم همچین مشکلی دارم (burstrate کم‌تر از maximum transfer rate هستش:

ببخشید توی benchmark من که براتون گذاشته بودم، Burst rate برابر با 24.1 و Maximum Transfer Rate برابر با 24.2 بود، که این مقادیر بنابر توضیحاتتون نباید اینطوری باشه. یعنی مشکلی هست؟

SETIZEN
04-08-2014, 19:41
من همون موقع که خریدم، آپدیتش کردم. نمی دونم اون سریالی که خود شرکت طبق دفترچه راهنما برای سه کامپیوتر می‌ده رو باید از کجا بدست بیارم.

به اون عکس که آرش جان گذاشتند دقت کنید.روی دکمه کلید که کلیک کنید مراحل مشخصه.

بعد سریال براتون ایمیل میشه:n06:

ata.royalfalcon
04-08-2014, 19:41
با آپگرید به ورژن 2.4.1 مشکل رجیستر شدن نسخه pro حل شد

با وجودیکه به جدیدترین نسخه آپدیت کردم (پایین گوشه سمت چپ عکس زیر) ؛ نتونستم به pro ارتقا بدم . البته فعلاً در دوره آزمایشی 30 روزه هست . آیا به خاطر این دوره Trial هست ؟ (روی همان دکمه ای که آقا آرش گفتند کلیک کردم) .

ویرایش :

بالاخره بعد از چندین بار زدن این دکمه ، به Pro ارتقا دادم .

ata.royalfalcon
04-08-2014, 20:21
سلام
من این هارد رو چند روز قبل خریدم
با usb 2، لطفا بگید سرعتش عادیه یا نه؟

معذرت میخوام که این سوالم ربطی به هارد اکسترنال نداره
هارد سامسونگ اینترنال 500 گیگ که فک کنم فروردین سال 90 خریده بودم. این پیام هشدار مربوط به چیه؟

ممنون

سلام .

به خاطر پایین بودن پهنای باند USB2 ، نتایج این تست عادی هست و بهتر از این انتظاری نمیتوان داشت . من توصیه میکنم یک کارت USB3 بخرید تا سرعت بالاتری داشته باشید .
در مورد CRC Error در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیحاتي دادم . موارد گفته شده را انجام بدید و ببینید مقدار نوشته شده در ستون Data بیشتر میشود یا خیر.

من این هاردو با یه سیستم قوی تر که از USB3 پشتیبانی می‌کرد امتحان کردم. بازم نتایج خوب نبود:

لطفاً به این سوالم هم پاسخ دهید که در مورد سیستم قبلی با USB2 بود که البته با این سیستم هم همچین مشکلی دارم (burstrate کم‌تر از maximum transfer rate هستش:

دوست عزیز ، لطفاً مدل مادربردتان را ذکر کنید تا مشخصات آنرا بررسی کنم . اگر مطمئن هستید که مادربردتان USB3 دارد طبق روش گفته شده در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توصیه میکنم ابتدا درایور USB3 را آپدیت کنید و مجدداً تست بگیرید .

ببخشید توی benchmark من که براتون گذاشته بودم، Burst rate برابر با 24.1 و Maximum Transfer Rate برابر با 24.2 بود، که این مقادیر بنابر توضیحاتتون نباید اینطوری باشه. یعنی مشکلی هست؟

ببخشید باید کجای سایت رجیستر کنم؟ می‌شه مراحل کار تا آخر رو بگید

پایینتر بودن Burst rate در مقایسه با Maximum Transfer Rate به خاطر محدود بودن پهنای باند USB2 هست . برای رجیستر کردن هارد اکسترنال هم میتونید از لینک زیر اقدام کنید .

ArashMiniStar
04-08-2014, 20:59
دقیقا! آقا عطا منم 2-3 بار کلیک کردم تا اون صفحه اکتیو با هارد برام اومد قبلش اون اولی میومد.دوستان خلاصش اینه که جدید ترین نسخه نرم افزار رو بگیرین یه چند بار کلیک کنید روی دکمه ای که علامت کلید داره تا اون صفحه در عکس دوم بیاد و بعدش و اطلاعات رو تکمیل میکنید و....

Le0nard0
05-08-2014, 18:07
با وجودیکه به جدیدترین نسخه آپدیت کردم (پایین گوشه سمت چپ عکس زیر) ؛ نتونستم به pro ارتقا بدم . البته فعلاً در دوره آزمایشی 30 روزه هست . آیا به خاطر این دوره Trial هست ؟ (روی همان دکمه ای که آقا آرش گفتند کلیک کردم) .

ویرایش :

بالاخره بعد از چندین بار زدن این دکمه ، به Pro ارتقا دادم .

منم بعد آپدیت چندبار زدم تا بلاخره آورد صفحه ارتقا رو

Le0nard0
05-08-2014, 18:10

مطمئنی usb 3 بوده؟ توی سرعت کپی هم تغییر ندیدی>؟ این هاردها که با هم فرقی ندارن پس اگه به usb 3 وصل کرده باشی benchmark ش باید شبیه تستی باشه که من گذاشتم

pooya777
05-08-2014, 19:28
سلام.من میخواستم یه هارد اکسترنال یک ترا بخرم.موندم بین سیگیت و وسترن کدومو بگیرم.با تحقیقاتی که کردم سیگیت جمع و جورتر و از نظر سرعت و بیصدا بودن بهتره.گارانتی هردوشون هم یکیه.وسترن ولی مزایایی مثل نرم افزار قفل گذاری سخت افزاری داره که خیلی به کار میاد.میخواستم ببینم ریسک استفاده از قفل گذاری سخت افزاری بالاست یا نه.در مجموع کدوم رو پیشنهاد میدین.سپاس:»

Le0nard0
05-08-2014, 19:35
سلام.من میخواستم یه هارد اکسترنال یک ترا بخرم.موندم بین سیگیت و وسترن کدومو بگیرم.با تحقیقاتی که کردم سیگیت جمع و جورتر و از نظر سرعت و بیصدا بودن بهتره.گارانتی هردوشون هم یکیه.وسترن ولی مزایایی مثل نرم افزار قفل گذاری سخت افزاری داره که خیلی به کار میاد.میخواستم ببینم ریسک استفاده از قفل گذاری سخت افزاری بالاست یا نه.در مجموع کدوم رو پیشنهاد میدین.سپاس:»

من وسترن 2 گرفتم از دیوار صدا درمیاد از این هارد نه . سرعتش هم تست گذاشتم توی تاپیک . راضی ام ازش

pooya777
05-08-2014, 20:00
من وسترن 2 گرفتم از دیوار صدا درمیاد از این هارد نه . سرعتش هم تست گذاشتم توی تاپیک . راضی ام ازش
سلام.نظرت در مورد ریسک قفل سخت افزاری چیه.ممکنه بوردش مشکل پیدا کنه کل اطلاعات بپره؟ یا نگرانی من بیمورده؟

Sam.seven
05-08-2014, 21:00
سلام.نظرت در مورد ریسک قفل سخت افزاری چیه.ممکنه بوردش مشکل پیدا کنه کل اطلاعات بپره؟ یا نگرانی من بیمورده؟

نظر من اینه که اگه رمزشو یادت بره، دیگه هیچوقت نمی‌تونی به اطلاعاتش دسترسی داشته باشی، همیطور فکر کنم اگه خراب بشه، کلیه اطلاعات هم ممکنه بره ( در مورد دومی مطمئن نیستم ولی اولی مطمئن هستم)

Sam.seven
05-08-2014, 21:14
مطمئنی usb 3 بوده؟ توی سرعت کپی هم تغییر ندیدی>؟ این هاردها که با هم فرقی ندارن پس اگه به usb 3 وصل کرده باشی benchmark ش باید شبیه تستی باشه که من گذاشتم

بله. منم مشکلم همینه که چرا با هاردای دیگه فرق داره. اون سیستمی هم که امتحان کردم سیستم چندان ضعیفی نیست.

قابل توجه دوستان و آقا عطا. مشخصات سیستمو این زیر می‌ذارم تا ببینید امکان داره مشکل از اون سیستم باشه یا خیر؟
Motherboard: Asus B85 Plus
CPU: Intel Corei5 4430 3.00GHz
RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3
GPU: Geforce GTX760 2GB GDDR5
HDD: WD10EZRX-00L4HB0 1TB (بنچمارکش توی پستیه که قبلاً گذاشتم)
Power: Green 700W
این همون سیستمیه که آخرین بنچمارکو باهاش گذاشتم (توی پست 7002 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

ata.royalfalcon
05-08-2014, 21:23
بله. منم مشکلم همینه که چرا با هاردای دیگه فرق داره. اون سیستمی هم که امتحان کردم سیستم چندان ضعیفی نیست.

قابل توجه دوستان و آقا عطا. مشخصات سیستمو این زیر می‌ذارم تا ببینید امکان داره مشکل از اون سیستم باشه یا خیر؟
این همون سیستمیه که آخرین بنچمارکو باهاش گذاشتم (توی پست 7002 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

درایور USB3 برای مادربردی که دارید در سایت ASUS موجود هست . توصیه میکنم آخرین ورژن را دانلود ، نصب و مجدداً تست کنید . ضمناً از کابلهای رابط و یا USB Hub هم استفاده نکنید و همچنین به پورتهای پشت کیس متصل کنید .

amir_t6262
05-08-2014, 21:24

در مورد سرعت کپی روی هارد های اکسترنال، درجایی خواندم که نوشته بود در تنظیمات بایوس گزینه usb LEGACY را غیرفعال کنید. اینطوری سرعت وسیله USB بیشتر میشه ولی ممکن است با وسایل قدیمی ( مثلا ماوس یا کیبرد USB به مشکل بخورید)
خودم هم امتحان نکردم که ببینم این کار فایده ای دارد یا نه.

mehrabooni
05-08-2014, 21:24
این دکمه ی بکاپ روی هارد چیه
چطوری میتنونم یه بکاپ امن از اطلاعاتم بگیرم که باز دوباره همه ی اطلاعات file crupted نشه اقا عطا جونم

ata.royalfalcon
05-08-2014, 21:46

سلام .

مسئله ای که باعث پیچیده تر و سخت تر شدن تعمیرات و یا بازیابی اطلاعات هارد دیسکهای اکسترنال WD my passport میشود بیشتر ناشی از دو مسئله هست :

1. USB Native بودن این مدلها هست و در نتيجه برای دسترسی به Firmware (جهت فيكس نمودن مشكلات احتمالي مربوط به Firmware) و یا ارسال یکسری دستورات ATA به آن ، بايد مثل عكس زير باید به قسمتهایی از PCB لحیمکاری شود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2. چه پسورد بگذارید و چه نگذارید به هر حال اطلاعات توسط کنترلر SATA to USB ابتدا Encrypt و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره میشود . برای خواندن هم عملیات دیکد کردن اطلاعات رمزگذاری شده توسط این کنترلر انجام میشود . پس اگر قسمتهای مرتبط با کنترلر SATA to USB دچار مشکلی بشوند دیگر نمیتوانید به اطلاعات دسترسی داشته باشید (چون همگی آنها رمزگذاری شده هستند) حتی اگر خود هارد دیسک کاملاً سالم و بدون کوچکترین مشکلی باشد (شاید متدهایی برای تعمیر وجود داشته باشد) . یکی از رایجترین مشکلاتی که تابحال من دیدم شکستگی و یا خرابی کانکتور USB در اثر سهل انگاری کاربر هست .

در کل خیلی نگران نباشید اگر با دقت استفاده و نگهداری کنید مشکلی پیش نمیآید . من 12 عدد هارد اکسترنال WD my book دارم و تا الان هم مشکلی نداشتم.

Le0nard0
05-08-2014, 21:52
2. چه پسورد بگذارید و چه نگذارید به هر حال اطلاعات توسط کنترلر SATA to USB ابتدا Encrypt و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره میشود . برای خواندن هم عملیات دیکد کردن اطلاعات رمزگذاری شده توسط این کنترلر انجام میشود . پس اگر قسمتهای مرتبط با کنترلر SATA to USB دچار مشکلی بشوند دیگر نمیتوانید به اطلاعات دسترسی داشته باشید (چون همگی آنها رمزگذاری شده هستند) حتی اگر خود هارد دیسک کاملاً سالم و بدون کوچکترین مشکلی باشد (شاید متدهایی برای تعمیر وجود داشته باشد) . یکی از رایجترین مشکلاتی که تابحال من دیدم شکستگی و یا خرابی کانکتور USB در اثر سهل انگاری کاربر هست .

در کل خیلی نگران نباشید اگر با دقت استفاده و نگهداری کنید مشکلی پیش نمیآید . من 12 عدد هارد اکسترنال WD my book دارم و تا الان هم مشکلی نداشتم.
فقط این هارد اینکریپت sata to usb داره؟یعنی اگه کانکتور usb به مشکل بخوره اطلاعات پرپر میشه؟

ata.royalfalcon
05-08-2014, 22:08
فقط این هارد اینکریپت sata to usb داره؟یعنی اگه کانکتور usb به مشکل بخوره اطلاعات پرپر میشه؟

مدلهای دیگری مثل WD my book این قابلیت را دارند (کلاً هر مدلی که Hardware Encryption داشته باشند) . مدلهای WD Elements چنین قابلیتی ندارند . حتی از برندهای دیگری مثل buffalo ministation extreme هم چنین قابلیتی دارند .

کانکتور USB اگر بشکند ، میتونید لحیم و یا به هر روش دیگری تعمیر کنید .

میتونید مثل عکسی که گذاشتم کنترلر SATA to USB را دور بزنید ولی به خاطر رمزگذاری شدن اطلاعات ، قابل خواندن نخواهد بود.

Le0nard0
05-08-2014, 22:29
مدلهای دیگری مثل WD my book این قابلیت را دارند (کلاً هر مدلی که Hardware Encryption داشته باشند) . مدلهای WD Elements چنین قابلیتی ندارند . حتی از برندهای دیگری مثل buffalo ministation extreme هم چنین قابلیتی دارند .

میتونید مثل عکسی که گذاشتم کنترلر SATA to USB را دور بزنید ولی به خاطر رمزگذاری شدن اطلاعات ، قابل خواندن نخواهد بود.
از آواتارتون نترسیدم ولی از این sata to usb ترسم گرفت :n01:
پس خیلی باید مراقب این جریان بود

mehrabooni
06-08-2014, 00:51
چطوری میتنونم یه بکاپ امن از اطلاعاتم بگیرم که باز دوباره همه ی اطلاعات file crupted نشه اقا عطا جونم
اقا عطا میشه پست های ما رو هم ببینی جواب بدی

Sent from my iPhone 2G using tapatalk

ata.royalfalcon
06-08-2014, 09:36

عملكرد دكمه اي كه بر روي هارد اكسترنال هست وابسته به برنامه PCCloneEX هست كه بايد Serial Key آنرا داشته باشيد . قبل از اينكه اين دكمه را فشار بديد ، برنامه PCCloneEX بايد اجرا شده باشد بطوريكه آيكون آن در System Tray موجود باشد . تعيين مبدا و مقصد و هر تنظيمات ديگر در همان برنامه قابل انجام هست (توضيحات در user manual موجوده) .

اگر Serial Key اين برنامه را نداريد ميتونيد از برنامه هاي ديگري مثل Good sync براي Backup و Restore و حتي Sync كردن استفاده كنيد ولي فكر نكنم اين دكمه براي برنامه هاي غير از PCCloneEX كاربردي داشته باشد (تست كنيد) .

ArashMiniStar
06-08-2014, 10:06

عطا جان ببخشید من نفهمیدم اگر قفل هم نذاری بازم خطرناکه اگر پورت هارد یا کنترلر اینا خراب بشه؟
بعد دما هارد چقدر باید باشه؟چون هارد پاسپورتی من روی کیسه و کیسم بخاطر کارت گرافیک خیلی گرم میشه دماش تا 46 درجه اینا هارد میره:n13::n16:

ata.royalfalcon
06-08-2014, 10:28
عطا جان ببخشید من نفهمیدم اگر قفل هم نذاری بازم خطرناکه اگر پورت هارد یا کنترلر اینا خراب بشه؟
بعد دما هارد چقدر باید باشه؟چون هارد پاسپورتی من روی کیسه و کیسم بخاطر کارت گرافیک خیلی گرم میشه دماش تا 46 درجه اینا هارد میره:n13::n16:

فرض كنيد كه هارد ديسك اكسترنالي داشته باشد كه اصلاً Hardware Encryption نداشته باشد . همچنين فرض كنيد كه ماژول SATA to USB قابل جدا شدن باشد (مثل مدلهاي Backup plus) . بر حسب اتفاق اگر كانكتور USB بشكند (يا هر اتفاق ديگري براي مجموعه USB اتفاق بيافتد) ، خيلي ساده ميتونيد ماژول SATA to USB را جدا كرده و از طريق SATA به مادربرد متصل كنيد و به اطلاعات دسترسي داشته باشيد يا اينكه يك باكس هارد ديگر بخريد.

ولي در مورد هارد ديسكهايي كه اطلاعات آن توسط كنترلر SATA to USB رمزگذاري ميشوند حتي اگر ماژول SATA to USB هم جدا شدني باشد و بتوان از طريق SATA به مادربرد متصل كرد (مثل مدلهاي WD my book) بازهم نميتوان به اطلاعات دسترسي داشت . بماند كه در مدلهاي my passport ultra قسمت SATA to USB جزئي از برد اصلي هارد ديسك هست و جدا شدني نيست.

و هماطوريكه قبلاً هم گفتم ؛ چه بخواهيد و چه نخواهيد اطلاعات ابتدا رمزگذاري (encrypt) و سپس بر روي هارد ديسك ذخيره ميشود . همچنین كنترلر SATA to USB قابلیت تایید هویت ، هنگامی که به سیستم متصل میشود (همان پسورد گذاشتن و lock کردن هارد دیسک اکسترنال) را دارد .

مشخصات کنترلر Symwave SW6316 كه در بعضي از هارد ديسكهاي اكسترنال WD بكار رفته را از لينك زير ميتونيد دانلود كنيد .

sw6316db.pdf - 224 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pooya777
06-08-2014, 13:52
سلام.ممنون از راهنمایی تون.بنابراین فکر میکنم همون سیگیت رو بخرم منطقی تره.جدیدها ورژن اسلیمش به بازار اومده که نازک و از نظر پرتابل بودن مناسبه.تو یوتیوب هم دیدم میشه باکسش رو باز کرد.البته خیلی باید مراقب بود جاش نمونه.بهرحال اتفاقه دیگه این دوتا هارد ممکنه بر اثر حادثه نیاز به تعمیر پیدا کنند و از این نظر میگم.هاردهای ضد ضربه هم که بحثش جداست.که به نظر من موقع استفاده و در زمانی که هارد روشنه این هاردهایی که میگن ضد ضربه ان هم آسیب پذیرند نسبت به ضربه و شوک.
در مورد این بحث Hardware Encryption من فکر میکنم در این سطح قیمت میتونه یه ریسک باشه.منظورم اینه که برای ارزونتر تموم شدن این هاردها از تکنولوژی های سطح پایینتر و باکس آسیب پذیرتری استفاده میشه تا مقرون بصرفه تر باشه.یعنی مثلا سیستمهای امنیتی دنیا نمیان از این هاردها برای حفظ اطلاعاتشون استفاده کنند.مسلما از تکنولوژیهای بسیار بالاتر با سخت افزاری که کمترین احتمال آسیب پذیری داشته باشه استفاده میکنند که اگر بخواد تولید انبوه بشه واسه مردم عادی باید با قیمت خیلی بیشتری عرضه بشه.نمیدونم تا چه حدی درست میگم.
بهرحال بازم از راهنماییتون تشکر میکنم:»

ArashMiniStar
06-08-2014, 14:31
سلام.ممنون از راهنمایی تون.بنابراین فکر میکنم همون سیگیت رو بخرم منطقی تره.جدیدها ورژن اسلیمش به بازار اومده که نازک و از نظر پرتابل بودن مناسبه.تو یوتیوب هم دیدم میشه باکسش رو باز کرد.البته خیلی باید مراقب بود جاش نمونه.بهرحال اتفاقه دیگه این دوتا هارد ممکنه بر اثر حادثه نیاز به تعمیر پیدا کنند و از این نظر میگم.هاردهای ضد ضربه هم که بحثش جداست.که به نظر من موقع استفاده و در زمانی که هارد روشنه این هاردهایی که میگن ضد ضربه ان هم آسیب پذیرند نسبت به ضربه و شوک.
در مورد این بحث Hardware Encryption من فکر میکنم در این سطح قیمت میتونه یه ریسک باشه.منظورم اینه که برای ارزونتر تموم شدن این هاردها از تکنولوژی های سطح پایینتر و باکس آسیب پذیرتری استفاده میشه تا مقرون بصرفه تر باشه.یعنی مثلا سیستمهای امنیتی دنیا نمیان از این هاردها برای حفظ اطلاعاتشون استفاده کنند.مسلما از تکنولوژیهای بسیار بالاتر با سخت افزاری که کمترین احتمال آسیب پذیری داشته باشه استفاده میکنند که اگر بخواد تولید انبوه بشه واسه مردم عادی باید با قیمت خیلی بیشتری عرضه بشه.نمیدونم تا چه حدی درست میگم.
بهرحال بازم از راهنماییتون تشکر میکنم:»

یعنی وسترن جنس بده هس!؟

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

pooya777
06-08-2014, 15:17
نه منظور من این نیست که جنس بدیه.جنس خوبیه ولی همونطور که گفتم قفل گذاری سخت افزاری یه ریسک میتونه باشه در این نوع هاردها که خطر آسیب پذیری دارن.البته این نظر منه و ممکنه درست نباشه
برای قفل گذاری میشه از نرم افزارهای معتبر استفاده کرد.مثلا همین BitLocker ویندوز هم خیلی خوبه.هرچی ریسک برگشت اطلاعات در صورت خرابی کمتر باشه به نظر من بهتره.

ata.royalfalcon
06-08-2014, 15:53
مثلا همین BitLocker ویندوز هم خیلی خوبه.

البته مزيتهاي Hardware Encryption هم نبايد غافل شد . روي هر سيستمي با OS هاي متفاوت پس از وارد كردن پسورد ، ميتوان هارد اكسترنال را Unlock كرد . نيازي هم نيست كه روي آن سيستم حتماً برنامه WD Security نصب شده باشد . ولي در روشهاي Software Encryption ، بايد حتماً برنامه اي كه بوسيله آن اطلاعات رمزگذاري شده ، روي آن سيستم نصب شده باشد . بعنوان مثال آيا در Linux برنامه Bit Locker وجود دارد ؟

mehrabooni
06-08-2014, 15:55
بیت لاکر باعث شد همه ی اطلاعات من از بین بره
از چندتا مهندس پرسیدم گفتن که دیگه با این نرم افزار اصلا کار نکن

pooya777
06-08-2014, 16:25
ولي در روشهاي Software Encryption ، بايد حتماً برنامه اي كه بوسيله آن اطلاعات رمزگذاري شده ، روي آن سيستم نصب شده باشد . بعنوان مثال آيا در Linux برنامه Bit Locker وجود دارد ؟
بله درست میگین شما.ولی خوب چون من از ویندوز استفاده میکنم و وین 7 و 8 فراگیر شده اند و گجتای جدید بیشتر از این سیستمها هستند برای من بهتره.فکر کنم وین اکس پی فقط پشتیبانی نمیکنه که اونم از رده خارجه.یه نکته هم که بیشتر سواله اینه که آیا رسیورها و دستگاههای دیجیتال و تبلتها مشکلی با پسورد رو هارد ندارند؟میشه هارد رو دو پارتیشن کرد برای استفاده از این دستگاهها؟
و نظرتون در مورد این هارد Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه.همین خوبه بگیرم؟

بیت لاکر باعث شد همه ی اطلاعات من از بین بره
از چندتا مهندس پرسیدم گفتن که دیگه با این نرم افزار اصلا کار نکن
نمیدونم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن خوبه در این مورد راهنمایی کنند.ولی اینکه اطلاعات بپره در این مورد نرم افزاری فقط میتونه ناشی از فراموشی پسورد باشه که خود بیت لاکر همون اول میگه باید کی رو بکاپ گرفت ازش و نگهش داشت.

یه سوال دیگه در مورد safe remove کردن هارد از عطا جان داشتم چون اون لینکشون رو خوندم.اینکه موقع safe remove در وین 7 چراغ خاموش نمیشه یعنی هارد داره کار میکنه یا اون بخاطر پاور برق usb هستش که جریان داره.یعنی وقتی همه پروسزهای سیستم خاموش میشه توجهی به اون چراغ روشن نکنیم؟چون یکی از دوستانم که داشت هنگام خوندن هارد چراغ نورش کم و زیاد میشد بمعنای اینکه پروسزی انجام میشه و وقتی سیف ریموو میکرد چراغ ثابت روشن میموند.یعنی پروسزی انجام نمیشد و کابل رو میکشید.حالا نمیدونم تجربه شما در این زمینه چی میگه.وای چقدر سوال پرسیدم.:n02:پیشاپیش سپاس:n16:

mehrabooni
06-08-2014, 16:30
خود اقا عطا هم گفت دیگه از بیت لاکر واسه یک مدت استفاده نکن

m.b.z
06-08-2014, 17:06
من حدود 1 ساله که از Bitlocker استفاده میکنم
ولی تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم
و حتی موقع تعویض ویندوز هم به مشکلی نخوردم

mehrabooni
06-08-2014, 17:23
چندصفحه برگردعقب
ببین چه بلایی سر هاردم اورد

بیت لاکر بدرد نمیخوره
اطلاعاتم همش کروپتت شد

ata.royalfalcon
06-08-2014, 17:50
یه نکته هم که بیشتر سواله اینه که آیا رسیورها و دستگاههای دیجیتال و تبلتها مشکلی با پسورد رو هارد ندارند؟میشه هارد رو دو پارتیشن کرد برای استفاده از این دستگاهها؟
و نظرتون در مورد این هارد Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه.همین خوبه بگیرم؟

اگر مدلهای WD منظورتان هست برای استفاده در رسیورها و TV و موارد مشابه حتماً بایستی Unlock شود . قابليت Hardware Encryption براي كل هارد ديسك (چه يكعدد پارتيشن داشته باشد و يا چند عدد پارتيشن) اعمال ميشود . اگر ميخواهيد پارتيشن خاصي را رمزگذاري كنيد بايد از نرم افزارهاي ديگري استفاده كنيد.

مدل مناسبی هست .

یه سوال دیگه در مورد safe remove کردن هارد از عطا جان داشتم چون اون لینکشون رو خوندم.اینکه موقع safe remove در وین 7 چراغ خاموش نمیشه یعنی هارد داره کار میکنه یا اون بخاطر پاور برق usb هستش که جریان داره.یعنی وقتی همه پروسزهای سیستم خاموش میشه توجهی به اون چراغ روشن نکنیم؟چون یکی از دوستانم که داشت هنگام خوندن هارد چراغ نورش کم و زیاد میشد بمعنای اینکه پروسزی انجام میشه و وقتی سیف ریموو میکرد چراغ ثابت روشن میموند.یعنی پروسزی انجام نمیشد و کابل رو میکشید.حالا نمیدونم تجربه شما در این زمینه چی میگه

همانطوریکه خودتان هم گفتید با وجود Safely Remove کردن با وجودیکه روی هارد دیسک عملیات خواندن و نوشتن انجام نمیشود ، موتور هارد دیسک همچنان در حال کار هست ولی میتوان با اصلاح رجیستری کاری کرد که پس از Safely remove هارد دیسک بطور کامل Turn Off شود .

من اینطور فکر میکنم که پس از تغییر دادن رجیستری ویندوز ، پس از Safely remove کردن سیستم بطور اتوماتیک پورت USB را Power Off میکند و در نتیجه هارد اکسترنال خاموش میشود و دقیقاً همان حالتی هست که با جدا کردن کابل USB از سیستم اتفاق میافتد و فرقی بین این دو حالت نیست . عملیات Head Parking در هارد دیسکهای مدرن و جدید بطور اتوماتیک انجام میشود و اینطور نیست که با قطع ناگهانی برق Sliderـها بر روی Plattrerـها باقی بمانند. من هارد اکسترنال Seagate Goflex پرتابل دارم که چندین بار بدون تغییر دادن رجیستری ویندوز ، از سیستم جدا کردم و تا الان مشکلی پیش نیومد (پس از Safely remove کردن) .

به هر حال توصیه میکنم رجیستری ویندوز را تغییر بدید تا پس از Safely remove هارد دیسک اکسترنال خاموش شود .

pooya777
06-08-2014, 17:53
مهربونی جان حدس میزنم مشکل شما از همون سیف ریمو نشدن بوجود اومده بوده.اگه از usb2 هم استفاده میکنید ممکنه هنوز هارد بطور کامل دی اکتیو نشده کابل رو کشیده باشید.چون منهم چنین مشکلاتی هنگام استفاده از رم ریدر یا بعد از رکاوری کردن اطلاعات پاک شده داشته ام که بخاطر رایت ناقص بوده.رمز نگاری یا
encrypt به تنهایی فکر نکنم باعث این مشکل بشه.

pooya777
06-08-2014, 17:56
ممنون عطا جان.خیلی از اطلاعاتتون استفاده کردم.:n12::»

mehrabooni
06-08-2014, 18:09
مهربونی جان حدس میزنم مشکل شما از همون سیف ریمو نشدن بوجود اومده بوده.اگه از usb2 هم استفاده میکنید ممکنه هنوز هارد بطور کامل دی اکتیو نشده کابل رو کشیده باشید.چون منهم چنین مشکلاتی هنگام استفاده از رم ریدر یا بعد از رکاوری کردن اطلاعات پاک شده داشته ام که بخاطر رایت ناقص بوده.رمز نگاری یا
encrypt به تنهایی فکر نکنم باعث این مشکل بشه.
خودمم همچین حدثی میزنم
اخه اخرین بار یادمه هرکار کردم سیف ریمو نشد مجبور شدم کابل رو بکشم بعدشم هم کلید پاور پشتش رو زدم بعد هم از برق کشیدم بیرون

mehrabooni
06-08-2014, 20:27
چکار کنم وقتی سیف ریمو نمیشه
توی تسک منیجر هم چیزی پیدا نمیکنم

ata.royalfalcon
06-08-2014, 20:50
چکار کنم وقتی سیف ریمو نمیشه
توی تسک منیجر هم چیزی پیدا نمیکنم

با استفاده از برنامه Process Explorer بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد اکسترنال هست . پست 6939# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک را مطالعه کنید .

Sam.seven
06-08-2014, 21:30
با استفاده از برنامه Process Explorer بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد اکسترنال هست . پست 6939# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک را مطالعه کنید .

راستی بعد از اون قضیه، یکبار دیگه هم هارد من جدا نمی‌شد. از Process Explorer هم استفاده کردم. اولش نوشت explorer داره استفاده می‌کنه، از اون خارج شدم و دوباره اوردمش، چند بار اینو گفت تا در آخر دیگه هیچ برنامه‌ای که از هارد داره استفاده می‌کنه رو نام نبرد. من مجبور شدم بدون Safe Remove اونو بکشم

ata.royalfalcon
06-08-2014, 21:47
راستی بعد از اون قضیه، یکبار دیگه هم هارد من جدا نمی‌شد. از Process Explorer هم استفاده کردم. اولش نوشت explorer داره استفاده می‌کنه، از اون خارج شدم و دوباره اوردمش، چند بار اینو گفت تا در آخر دیگه هیچ برنامه‌ای که از هارد داره استفاده می‌کنه رو نام نبرد. من مجبور شدم بدون Safe Remove اونو بکشم

يک راه حل دیگر این هست که برنامه Disk management رو اجرا کنید و روی قسمت سمت چپ که مربوط به هارد اکسترنال مورد نظرتان هست ، راست کلیک وoffline کنید (عکس زیر) . سپس میتوانید safely remove کنید . البته براي استفاده مجدد در زمانيكه به سيستم متصل كرديد بايد دوباره online بشود.

mehrabooni
07-08-2014, 00:54
روش های جدیدی نیومده
مثلا نرم افزارهای خاص

mehrabooni
07-08-2014, 02:50
اقا عطا تمام اطلاعاتم پرید :((((((((((
خدا رو شکر اطلاعات مردم اسیب ندید :(((((((((

چرا اینجوری شده
اصلا به هارد ضربه نخورده حتی جابجا هم نکردمش
هارد رو با بیت لاکر قفل کرده بودم
الوکیشن سایز هم 32 بود

چرا عکس ها اینجوری شدن :((((((
چرا بیشتر فایل هام نابود شد :(((((

فکر کنم تمام این اتفاقات بخاطر این بود که هارد رو درحالت روشن از برق کشیدم
چکار کنم وقتی سیف ریمو نمیشد مجبور بودم یه کاری کنم چون نمیشه که هارد تا اخر عمر روشن بمونه

چندتا عکس دیگه پیداکردم که خراب شده همش

pooya777
07-08-2014, 08:23
روش های جدیدی نیومده
مثلا نرم افزارهای خاص

اگر با برنامه ProcessExplorer چک بشه که برنامه ای توی هارد باز نیست و باز هارد
safely remove نشد احتمال اینکه Recycle Bin سیستم روی اون هارد داره فعالیت میکنه هست.میشه این رو هم امتحان کرد که سطل آشغال رو واسه اون هارد غیرفعال کرد.البته با این کار اگر فایلی رو پاک کنیم دیگه تو سطل آشغال نمیره و مستقیم پاک میشه .نمیدونم سیستم ری استور هم واسه هارد اکسترنال فعال میشه یا نه که فکر نکنم بشه.طریقه غیرفعال کردن سطل آشغال کلیک راست رو آیکون سطل آشغال و انتخاب گزینه
don't move files to the Recycle Bin
برای اون هارد هستش.میشه امتحان کرد که با این کار راحت سیف ریمو بشه
البته نکته اینکه کسی که میخواد بعدا در صورت پاک کردن اطلاعاتش اونارو ریکاوری کنه تنظیم سطل آشغال رو برگردونه به پیشفرضش.

m.b.z
07-08-2014, 10:46
چندصفحه برگردعقب
ببین چه بلایی سر هاردم اورد

بیت لاکر بدرد نمیخوره
اطلاعاتم همش کروپتت شد

من هم بخاطر همین پست دادم
شما نتونستید باهاش کار کنید
ولی من یکساله که 2تا هاردم رو با bitlocker رمزگذاری کردم
و حتی یکبار هم به مشکل نخوردم

mehrabooni
07-08-2014, 13:30
من هم بخاطر همین پست دادم
شما نتونستید باهاش کار کنید
ولی من یکساله که 2تا هاردم رو با bitlocker رمزگذاری کردم
و حتی یکبار هم به مشکل نخوردم
همچین میگی نتونستی کار کنی انگار قرار بوده ماهواره ی ناسا هوا کنم !! تونستم باهاش کارکنم ولی فکرمیکردم مشکل ایجاد شده از بیت لاکر هست !! حالا حدث میزنم که بخاطر safe remove بوده ولی مطمئن نیستم هنوز
شاید از بیت لاکر بوده باشه چون عطا جان گفتن یک مدت ازش استفاده نکنم تا ببینیم چی میشه

Sam.seven
07-08-2014, 14:24
فکر کنم تمام این اتفاقات بخاطر این بود که هارد رو درحالت روشن از برق کشیدم
چکار کنم وقتی سیف ریمو نمیشد مجبور بودم یه کاری کنم چون نمیشه که هارد تا اخر عمر روشن بمونه

چندتا عکس دیگه پیداکردم که خراب شده همش

شما اگه این مشکل دوباره پیش اومد با استفاده از پروسس اکپلورر سعی کن همه برنامه ها رو ببندی. بعدش کمی صبر کن تا فعالیت هارد تموم بشه اینو می شه از حالت چراغ فهمید که دفترچه راهنما نوشته
این موقع اگه هارد کشیده بشه فکر کنم خطرش کمتره

Sam.seven
07-08-2014, 14:26
تکراری
لطفاً حذف شود

faraways
07-08-2014, 21:45
سلام من ميخوام يه هارد ٢ترابايتي بگيرم

بين وسترن پاسپورت

و

سسيليكون پاور a60

موندم

بدون توجه به قيمت

و با توجه به كيفيت و هارد استفاده شده و ...

كدوم بهتره

ata.royalfalcon
08-08-2014, 09:40
سلام من ميخوام يه هارد ٢ترابايتي بگيرم

بين وسترن پاسپورت

و

سسيليكون پاور a60

موندم

بدون توجه به قيمت

و با توجه به كيفيت و هارد استفاده شده و ...

كدوم بهتره

سلام .

نظرم روی WD my passport ultra هست . مگر اینکه بیدقتی کنید و مثلاً زمین بندازید که مدل Armor A60 به خاطر ضد ضربه و آب بودنش یک مزیت محسوب میشود . البته A60 استاندارد IPX4 دارد و دز حد پاشش آب روی آن مقاوم هست و نمیتوان زیر آب برد .

STTIGER
08-08-2014, 17:36
دوستان سلام
من قصد خرید هارد اکسترنال 3.5 اینچی داشتم میخواستم بپرسم از بین سه مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میدین؟
Adata Dash Drive Elite NH03Seagate Expansion Desktop External Hard Drive

Western Digital My Book External Hard Driveمیخوام دوام و عمر بالایی داشته باشه و همچنین برا کار طولانی مدت مناسب باشه یعنی در حدی داغ نشه که خراب بشه
در ضمن این مدل سیگیت خیلی داغ میشه؟ چون یجا خوندم که دمای بالای هارد باعث کاهش عمر مفید هارد میشه وسترن مای بوک هم به نظرم با این که خنکه ولی چون قفل سخت افزاری داره اگه برد ساتا به یو اس بی خراب بشه نمیشه با وصل کردن به مادر برد اطلاعاتشو خوند و هم اینکه به صورت ایستاده هست که اگه خوابیده باشه بهتره
ممنون میشم راهنمایی کنید

mehrabooni
08-08-2014, 17:50
من nh03 دارم . تازه خریدم
اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم

تا الان که صدای هارد ازار دهنده بوده . یکبار همه ی اطلاعاتم بخاطر سیف ریمو نکردن پرید

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

ata.royalfalcon
08-08-2014, 18:13
دوستان سلام
من قصد خرید هارد اکسترنال 3.5 اینچی داشتم میخواستم بپرسم از بین سه مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میدین؟
Adata Dash Drive Elite NH03

Seagate Expansion Desktop External Hard Drive

Western Digital My Book External Hard Drive

میخوام دوام و عمر بالایی داشته باشه و همچنین برا کار طولانی مدت مناسب باشه یعنی در حدی داغ نشه که خراب بشه
در ضمن این مدل سیگیت خیلی داغ میشه؟ چون یجا خوندم که دمای بالای هارد باعث کاهش عمر مفید هارد میشه وسترن مای بوک هم به نظرم با این که خنکه ولی چون قفل سخت افزاری داره اگه برد ساتا به یو اس بی خراب بشه نمیشه با وصل کردن به مادر برد اطلاعاتشو خوند و هم اینکه به صورت ایستاده هست که اگه خوابیده باشه بهتره
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام .

میتونید مدلهای جدید Seagate Backup plus Desktop drive را بخرید که بصورت خوابیده روی میز قرار میگیرند و از نظر شکل ظاهری هم زیباتر از مدلهای Expansion هست . برای گرم نشدن بیش از حد هم میتونید از فن جهت کمک به تهویه بهتر آن استفاده کنید .

mehrabooni
08-08-2014, 18:44
سلام .

میتونید مدلهای جدید Seagate Backup plus Desktop drive را بخرید که بصورت خوابیده روی میز قرار میگیرند و از نظر شکل ظاهری هم زیباتر از مدلهای Expansion هست . برای گرم نشدن بیش از حد هم میتونید از فن جهت کمک به تهویه بهتر آن استفاده کنید .
عطا جان برتری این هاردی که معرفی کردین نسبت به هارد بنده چیه

ata.royalfalcon
08-08-2014, 19:02
عطا جان برتری این هاردی که معرفی کردین نسبت به هارد بنده چیه

پیشنهاد میکنم ابتدا با برنامه Crystal Disk Info ، برند و مدل و مشخصات هارد دیسک بکار رفته را مشخص کنید (یک عکس از آنهم اینجا بگذارید) تا بهتر بتوان در مورد تفاوت ایندو اظهار نظر کرد.

mehrabooni
08-08-2014, 19:18
این نرم افزار مشکل داره چون باید هارد لپتاپ رو 7200 نشون بده
لپتاپ من msi ge60 2oc هست که صد درصد مطمئنم هاردش 7200 هست

mehrabooni
08-08-2014, 19:21
یکی از دلایلی که لپتاپ رو انتخاب کردم بخاطر سرعت هارد بود

توی همه ی سایتها چک کردم مطمئنم که نرم افزار خراب هست

mehrabooni
08-08-2014, 19:24
این نرم افزار مشخصات هارد اکسترنال رو هم اشتباه نشون میده
چون 3.5 اینچی هست ، مطمئنم 7200 هست ، شک ندارم این هاردی که خریدم ازنوع 7200 هست

ata.royalfalcon
08-08-2014, 19:45
این نرم افزار مشکل داره چون باید هارد لپتاپ رو 7200 نشون بده
لپتاپ من msi ge60 2oc هست که صد درصد مطمئنم هاردش 7200 هست

یکی از دلایلی که لپتاپ رو انتخاب کردم بخاطر سرعت هارد بود

توی همه ی سایتها چک کردم مطمئنم که نرم افزار خراب هست

این نرم افزار مشخصات هارد اکسترنال رو هم اشتباه نشون میده
چون 3.5 اینچی هست ، مطمئنم 7200 هست ، شک ندارم این هاردی که خریدم ازنوع 7200 هست

کارکرد این نرم افزار درست هست . هارد دیسک لپتاپتان از برند HGST و هارد دیسک بکار رفته در NH02 هم WD Green هست . دقیقاً همان مدلی که در WD my book بکار رفته .

اگر هم شک دارید که این برنامه درست کار نمیکند یا باگ دارد خب از نرم افزارهای دیگر استفاده کنید . بعنوان مثال میتونید از برنامه AIDA64 Extreme Edition برای تشخیص مدل و مشخصات هارد بکار رفته در لپتاپتان استفاده کنید (از آن عکس بگیرید) .

mehrabooni
08-08-2014, 20:10
اخه جفت هارد ها سرعت بالا هستن عطا جان !چرا این نرم افزار هاردا رو سرعت پایین نشون داده !حالا با توجه به مشخصات نظرت راجع به هارد اکسترنال چیه عزیز

mehrabooni
08-08-2014, 20:51
توی سایت های خارجی ایرانی که نگاه کنی میبینی واسه هارد لپتاپم نوشته 7200 ولی این نرم افزار ها 5400 نشون میدن
اخه چرا

راستی عکس گذاشتم
منتظر نظرات کارشناسانه ی شما راجع به هارد هایم هستم اقا عطا

mehrabooni
08-08-2014, 20:52
میشه خودتون هم توی سایت ها چک کنید
خیلی ممنون

راستی منتظر نظراتتون راجع به هارد اکسترنال هستم
همچنین هارد لپ تاپ

SETIZEN
08-08-2014, 21:06
مدل هارد رو جست و جو کنید به نتیجه میرسید.

برای هارد لپ تاپ:

ata.royalfalcon
08-08-2014, 21:08
اخه جفت هارد ها سرعت بالا هستن عطا جان !چرا این نرم افزار هاردا رو سرعت پایین نشون داده !حالا با توجه به مشخصات نظرت راجع به هارد اکسترنال چیه عزیز

با برنامه AIDA64 Extreme Edition هم تست کردید ؟ حداقل در مورد هارد دیسک لپتاپتان ، مشخصات ریپورت شده با Crystal Disk Info یکسان بود (در صورت امکان عکس بگذارید) ؟ صرفاً برای آگاهی خودم هست که برنامه Crystal Disk Info درست گزارش میکند یا خیر ...

]اخه جفت هارد ها سرعت بالا هستن عطا جان !چرا این نرم افزار هاردا رو سرعت پایین نشون داده !

منظورتان از سرعت بالا ، RPM هست ؟ بر چه اساسی انتظار داشتید که 7200RPM باشد ؟ من سایت ADATA را مجدداً بررسی کردم (برای NH03 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و جایی هم نگفته که هارد داخلی بکار رفته در آن 7200RPM هست . در مورد لپتاپتان هم اگر برخلاف گفته فروشنده بوده میتونید پس بدید .

حالا با توجه به مشخصات نظرت راجع به هارد اکسترنال چیه عزیز

تا الان که صدای هارد ازار دهنده بوده

همانطوریکه مشخص هست هارد دیسک بکار رفته WD Green هست و SMART Statusـهای این هارد هم OK هست . این هارد دیسکها به کم صدائی و Cool بودن معروف هست . واقعاً مطمئنید که صدای هارد دیسک آزاردهنده بوده !؟

من 12 عدد WD my book دارم که از همین سری استفاده شده و واقعاً کم صدا هست و کاملا راضی هستم ...

mehrabooni
08-08-2014, 21:15

این عکسها با ایدا64اکسترم

ata.royalfalcon
08-08-2014, 21:26
توی سایت های خارجی ایرانی که نگاه کنی میبینی واسه هارد لپتاپم نوشته 7200 ولی این نرم افزار ها 5400 نشون میدن
اخه چرا

راستی عکس گذاشتم
منتظر نظرات کارشناسانه ی شما راجع به هارد هایم هستم اقا عطا

لپتاپها یا کانفیگهای مختلفی دارند و یا اینکه تعویض شده است . کانفیگ لپتاپ بنده حتی با مشخصات اعلام شده در سایت اصلی هم متفاوت هست .

نکته جالب اینجاست که اگر به قسمت Specifications همین مدل لپتاپتان بروید (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-specification)) حجم هارد دیسک را 750GB نوشته ولی برای شما یک ترابایتی هست .

این عکسها با ایدا64اکسترم

پس برنامه Crystal Disk Info درست ریپورت کرده .

STTIGER
08-08-2014, 23:03
سلام .

خیلی ممنون راستش نیاز به قابلیت های اون مثل بکاپ گیری و به اشتراک گذاری فایل ها ندارم ظاهرش هم زیاد مهم نیست. به غیر از اینها برتری دیگه ای نسبت به مدل expansion داره؟ مثلا خنک تر هست؟
در ضمن گفتین میتونید از فن جهت خنک سازی استفاده کنید. میخواستم بدونم از چه فنی و چجوری استفاده کنم؟ اصلا مگه میشه روی اینها فن نصب کرد؟ یا خنک کننده مخصوصی دارند؟
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه هیچ مدلی از وسترن نیست که از هارد های سری گرین استفاده کرده باشه ولی رمزگذاری سخت افزاری نداشته باشه؟ یا مثلا میشه خودمون یه هارد اینترنال گرین بگیریم و با تبدیل ساتا به یو اس بی به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنیم؟

ata.royalfalcon
08-08-2014, 23:17
خیلی ممنون راستش نیاز به قابلیت های اون مثل بکاپ گیری و به اشتراک گذاری فایل ها ندارم ظاهرش هم زیاد مهم نیست. به غیر از اینها برتری دیگه ای نسبت به مدل expansion داره؟ مثلا خنک تر هست؟

به جزء شکل ظاهر و نرم افزارهای موجود ، فرقی باهم ندارند و حتی فکر نمیکنم نوع و مدل هارد دیسک بکار رفته هم متفاوت باشد . اگر تفاوت قیمت زیاد نباشد من توصیه میکنم مدلهای Backup plus را بخرید .

در ضمن گفتین میتونید از فن جهت خنک سازی استفاده کنید. میخواستم بدونم از چه فنی و چجوری استفاده کنم؟ اصلا مگه میشه روی اینها فن نصب کرد؟ یا خنک کننده مخصوصی دارند؟

باید درست کنید . بطور خیلی ساده یک فن 8 سانتی میخرید (مخصوص کیس) و با استفاده از آداپتور 12 ولتی روشنش میکنید و مقابل هارد اکسترنال قرار میدهید . دقت کنید که نباید به هارد اکسترنال تکیه بدهید.

یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه هیچ مدلی از وسترن نیست که از هارد های سری گرین استفاده کرده باشه ولی رمزگذاری سخت افزاری نداشته باشه؟ یا مثلا میشه خودمون یه هارد اینترنال گرین بگیریم و با تبدیل ساتا به یو اس بی به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنیم؟

مدلهای Elements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رمزگذاری سخت افزاری ندارند .

mehrabooni
09-08-2014, 01:09
لپتاپها یا کانفیگهای مختلفی دارند و یا اینکه تعویض شده است . کانفیگ لپتاپ بنده حتی با مشخصات اعلام شده در سایت اصلی هم متفاوت هست .

نکته جالب اینجاست که اگر به قسمت Specifications همین مدل لپتاپتان بروید (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-specification)) حجم هارد دیسک را 750GB نوشته ولی برای شما یک ترابایتی هست .

پس برنامه Crystal Disk Info درست ریپورت کرده .
اگه برنامه درست ریپورت کرده پس چرا میگن هارد ها rpm 7200 هست اما میبینیم که rpm 5400 فروختن دادا

یه راهنمایی کن الان چکارکنم به نظرت هارد رو ببرم پس بدم

pooya777
09-08-2014, 12:18
سلام.دوست عزیز هاردتون همون
rpm 5400 هست.میتونی با برنامه Speccy هم نگاه کنی مشخصات کامل کل سیستمت رو نشون میده.پرتابلش هم هست.

mehrabooni
09-08-2014, 12:36
پس الان لپتاپم رو ببرم پس بدم
چون msi ge60 2oc باید هاردی روش نصب باشه که توی سایت ها مشخصاتشو نوشتن

STTIGER
09-08-2014, 13:02
مدلهای Elements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رمزگذاری سخت افزاری ندارند .
مدل های دسکتاپی Elements که متاسفانه اصلا موجود نیستند من تموم فروشگاه های اینترنتی رو هم حتی جستجو کردم هیچ جا موجود نبود فقط مدل پرتابلش هست که اونم تقریبا مثل My passport هست. همون مدل My book رو اگه بگیرم در حدی هست که برای استفاده طولانی مدت به حدی داغ نشه که نیاز باشه روش فن بزارم؟ چون گذاشتن فن کار سخت و دست و پا گیری هست. من الان یه هارد اینترنال گرین دارم که در حداکثر فشار کاری و پس از مدت طولانی مدت استفاده از سیستم با این که کنارش هم یه هارد هیتاچی هست(که دماش حتی به 48 درجه هم میرسه)حداکثر دماش به 40 درجه میرسه هیچ گونه فن کیس یا فن دیگری هم ندارم. پس اگه این مدل از همون هارد گرین استفاده کرده باشه قاعدتا نباید خیلی داغ کنه؟
من الان دو تا هارد اینترنال دارم که همونطوری گفتم دمای یکی حداکثر 48 و اون یکی هم حداکثر 40 میشه. اگه یه هارد گرین دیگه به این مجموعه اضافه کنم احتمال Over heat هست؟

ata.royalfalcon
09-08-2014, 14:20
مدل های دسکتاپی Elements که متاسفانه اصلا موجود نیستند من تموم فروشگاه های اینترنتی رو هم حتی جستجو کردم هیچ جا موجود نبود فقط مدل پرتابلش هست که اونم تقریبا مثل My passport هست. همون مدل My book رو اگه بگیرم در حدی هست که برای استفاده طولانی مدت به حدی داغ نشه که نیاز باشه روش فن بزارم؟ چون گذاشتن فن کار سخت و دست و پا گیری هست. من الان یه هارد اینترنال گرین دارم که در حداکثر فشار کاری و پس از مدت طولانی مدت استفاده از سیستم با این که کنارش هم یه هارد هیتاچی هست(که دماش حتی به 48 درجه هم میرسه)حداکثر دماش به 40 درجه میرسه هیچ گونه فن کیس یا فن دیگری هم ندارم. پس اگه این مدل از همون هارد گرین استفاده کرده باشه قاعدتا نباید خیلی داغ کنه؟
من الان دو تا هارد اینترنال دارم که همونطوری گفتم دمای یکی حداکثر 48 و اون یکی هم حداکثر 40 میشه. اگه یه هارد گرین دیگه به این مجموعه اضافه کنم احتمال Over heat هست؟

داخل كيس معمولاً داراي فني جهت خارج كردن هواي گرم نصب ميشود كه ظاهراً به همين علت ، دماي WD Green شما در حد 40 درجه هست . من كه به مدت طولاني از WD my book استفاده ميكنم حتي تا 48 درجه هم ميرسد . به هر حال بايد دماي هارد ديسك را كنترل كنيد . اگر بيش از حد گرم ميشود بهتر هست كه از فن استفاده كنيد در غير اينصورت ضرورتي ندارد.

mehrabooni
09-08-2014, 16:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیجی کالا.com/Product/DKP-1980/Adata-Dash-Drive-Elite-NH03-2TB/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%B4-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88-%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-NH03-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-2-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA

من هر سایتی که چک کردم 7200 زده بود واسه هارد اکسترنال!!!!!
شما کجا رو چک کردی عطا جان

ata.royalfalcon
09-08-2014, 17:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیجی کالا.com/Product/DKP-1980/Adata-Dash-Drive-Elite-NH03-2TB/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%B4-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88-%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-NH03-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-2-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA

من هر سایتی که چک کردم 7200 زده بود واسه هارد اکسترنال!!!!!
شما کجا رو چک کردی عطا جان

عزیز دل برادر !

آیا اطلاعات درج شده در سایت غیر اصلی ، معتبر تر هست یا گزارشی که توسط نرم افزار ارائه شده ؟ (که عکس آنرا گذاشته بودید) . حتی در سایت ADATA هم هیچ اشاره ای که 7200RPM بودن هارد دیسک بکار رفته نکرده ، آن وقت اطلاعات نوشته شده در سایت غیر اصلی را مرجع قرار میدید !؟

از لینک زیر مشخصات فنی هارد دیسک دوترابایتی WD my book در سایت دیـجـی کـالـا ببینید که 7200RPM زده ! به نظر شما واقعاً این درست هست !؟ هارد دیسک WD Green واقعاً 7200RPM هست !؟

yon.ir/74hS

من قبلاً چندین بار در این تاپیک هم گفتم که ADATA سازنده هارد دیسک نیست و در نتیجه ار برندهای دیگر تامین میکند . هیچ تضمینی وجود ندارد و هیچکس هم کمپانی ADATA را مجبور نکرده که از یک مدل خاص استفاده کنید . حتی در یک مدل کاملاً مشابه هم ممکن هست از هارد دیسکهای متفاوتی استفاده شده باشد و در نتیجه استناد به سایتهای متخلف برای بدست آوردن مشخصات کار درستی نیست .

mehrabooni
11-08-2014, 00:38
راستی سریال نرم افزار رمزگذاری رو بالاخره گیر آوردم
پشت دفترچه بود! دفترچه رو انداخته بودم ولی پیداکردم! سه تا سریال پشتش نوشته بود

amir_t6262
11-08-2014, 21:04
دوستان این تاپیکی که هاردها را تست میکردید کجاست؟
قبلا گفته بودم که برای افزایش سرعت usb گزینه usb legacy را در تنظیمات بایوس غیرفعال کنید، بعد از غیرفعال کردن این گزینه در سیستم خودم، سرعت کپی فایلها از طریق usb3 روی هارد wd my book به 180 مگ بر ثانیه رسید.

ata.royalfalcon
11-08-2014, 21:07
دوستان این تاپیکی که هاردها را تست میکردید کجاست؟
قبلا گفته بودم که برای افزایش سرعت usb گزینه usb legacy را در تنظیمات بایوس غیرفعال کنید، بعد از غیرفعال کردن این گزینه در سیستم خودم، سرعت کپی فایلها از طریق usb3 روی هارد wd my book به 180 مگ بر ثانیه رسید.

تست هارد اکسترنال توسط کاربران انجمن - External Hard Benchmark ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
14-08-2014, 13:08

هارد سامسونگ هست .

نکته مهم این هست که micro usb یا mini usb نیست .

نکته مهم این هست که 16MB cache دارد .

چیپ ASMedia

تصاویری از هارد اکسترنال Armor A60

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چیپ JMicron

Captain
14-08-2014, 14:45
سلام
آیا افتادن هارد اکسترنال از دست، از فاصله ی 40 سانتی متری زمین، در جعبه ی خود (WD My Passport Ultra) باعث آسیب دیدگی آن میشود؟

mehrabooni
14-08-2014, 15:21
سلام عطاخان
یادمه شما گفتی هاردت صدا نمیده ولی چرا هارد من صدایی مثل چکه کردن اب میده

ata.royalfalcon
14-08-2014, 16:40
سلام
آیا افتادن هارد اکسترنال از دست، از فاصله ی 40 سانتی متری زمین، در جعبه ی خود (WD My Passport Ultra) باعث آسیب دیدگی آن میشود؟

سلام .
احتمال آسیب دیدن در اثر سقوط زمانیکه در جعبه و هارد دیسک هم خاموش باشد کمتر از زمانیکه هست که بدون هیچ محافظتی و مخصوصاً در زمانیکه روشن باشد. اگر هارد دیسک همچنان کار میکند و کارکرد آن عادی هست پس مشکلی بوجود نیامده .

... من 12 عدد WD my book دارم که از همین سری استفاده شده و واقعاً کم صدا هست ...

سلام عطاخان
یادمه شما گفتی هاردت صدا نمیده ولی چرا هارد من صدایی مثل چکه کردن اب میده

سلام .

البته نگفتم که بیصدا هست . صدایی که میگید میتواند ناشی از حرکت ناگهانی Actuator (که Head را جابجا میکند) باشد که عادی هست .

mehrabooni
14-08-2014, 19:47
اها پس صدا عادیه
خیلی ممنون . اخه فکر میکردم اون صدا غیر طبیعی باشه . واسه همین گفتم ببینم ایا واسه شما هم اتفاق افتاده اون صدایی که مثل چکه کردن آبه رو بشنوین

WHICH1
19-08-2014, 21:00
سلام بین هارد های جدید چه پیشنهادی دارین adata چطور هست با کیفیت هست سرعتش چطور هست و از چه برندی استفاده میکنه

WHICH1
19-08-2014, 22:16
سلام بین هارد های جدید چه پیشنهادی دارین adata چطور هست با کیفیت هست سرعتش چطور هست و از چه برندی استفاده میکنه

ببخشید سوالم رو جور دیگه میگم آخه سال های پیش که راهنمایی کردید رفتم وسترن گرفتم خیلی راضی بودن و از کوچیک بودنش تعریف میکردن هنوزم مشکلی باهاش ندارن ولی ایندفعه برای خانواده که میخوام بخرم سرعت زیاد اهمیت نداره برای همین adata میخوام بگیرم که زیبا و شکیل باشه سوالم اینجا کیفیت سخت افزاری adata خوب هست مشکلی که ندارن گارانتی آونگ چطور هست

ata.royalfalcon
19-08-2014, 22:55

سلام .

و از چه برندی استفاده میکنه

در مورد برند و مدل هارد دیسک بکار رفته با اطمینان 100% نمیتوان اظهار نظر کرد . همانطوریکه خودتان هم میدانید ADATA سازنده هارد دیسک نیست و از برندهای دیگر تامین میکند . حتی در یک مدل یکسان هم ممکن هست هارد دیسک داخلی متفاوتی بکار رفته باشد.

سرعتش چطور هست

اگر سرعت برای شما عامل مهمی هست میبایستی از مدلهای دسکتاپی بخرید مخصوصاً انواعی که 7200RPM هستند مثل Seagate Backup Plus Desk . ولی اگر پرتابل میخواهید تفاوت سرعت اکثر مدلهای موجود در بازار چشمگیر نخواهد بود .

ببخشید سوالم رو جور دیگه میگم آخه سال های پیش که راهنمایی کردید رفتم وسترن گرفتم خیلی راضی بودن و از کوچیک بودنش تعریف میکردن هنوزم مشکلی باهاش ندارن ولی ایندفعه برای خانواده که میخوام بخرم سرعت زیاد اهمیت نداره برای همین adata میخوام بگیرم که زیبا و شکیل باشه سوالم اینجا کیفیت سخت افزاری adata خوب هست مشکلی که ندارن گارانتی آونگ چطور هست

ADATA را انتخاب کردید فقط به خاطر زیبایی و شکیل بودن آن ؟ کیفیت هر وسیله ای مهمتر از زیبا بودن آن هست . اگر از مدلهای WD راضی بودید من توصیه میکنم مجدداً از همان مدل بخرید.

WHICH1
20-08-2014, 00:07
سلام .

در مورد برند و مدل هارد دیسک بکار رفته با اطمینان 100% نمیتوان اظهار نظر کرد . همانطوریکه خودتان هم میدانید ADATA سازنده هارد دیسک نیست و از برندهای دیگر تامین میکند . حتی در یک مدل یکسان هم ممکن هست هارد دیسک داخلی متفاوتی بکار رفته باشد.

اگر سرعت برای شما عامل مهمی هست میبایستی از مدلهای دسکتاپی بخرید مخصوصاً انواعی که 7200RPM هستند مثل Seagate Backup Plus Desk . ولی اگر پرتابل میخواهید تفاوت سرعت اکثر مدلهای موجود در بازار چشمگیر نخواهد بود .

ADATA را انتخاب کردید فقط به خاطر زیبایی و شکیل بودن آن ؟ کیفیت هر وسیله ای مهمتر از زیبا بودن آن هست . اگر از مدلهای WD راضی بودید من توصیه میکنم مجدداً از همان مدل بخرید.

مرسی چه جالب مدل یکسان هم معلوم نمیکنه!
برای خودم سرعت اهمیت داره ولی برای این خانواده که میخوام براشون بخرم سرعت با اختلاف کم اهمیتی براشون نداره و دکستاب بخاطر آداپتور برق نمیشه
نه همیشه وسترن میخرم حالا واقعا این ضد ضربه بودن کارای داره(بچه دارن و مبتدی هستند) خودم مدل اولترا وسترن مد نظر هست بهتر از این هست و ضد ضربه چه مدلی پیشنهاد میکنید
بعد این دکستابی نوشته با usb3 حداکثر تا 5 گیگ در ثانیه! واقعیت داره 1 گیگ در ثانیه هم باشه من راضی هستم سرعت حداکثر و واقعی با usb3 چقدر هست اگر زیاد باشه برای نصب ویندوز بخرم از ssd بیشتره؟!

ata.royalfalcon
20-08-2014, 07:48
مرسی چه جالب مدل یکسان هم معلوم نمیکنه!
برای خودم سرعت اهمیت داره ولی برای این خانواده که میخوام براشون بخرم سرعت با اختلاف کم اهمیتی براشون نداره و دکستاب بخاطر آداپتور برق نمیشه
نه همیشه وسترن میخرم حالا واقعا این ضد ضربه بودن کارای داره(بچه دارن و مبتدی هستند) خودم مدل اولترا وسترن مد نظر هست بهتر از این هست و ضد ضربه چه مدلی پیشنهاد میکنید
بعد این دکستابی نوشته با usb3 حداکثر تا 5 گیگ در ثانیه! واقعیت داره 1 گیگ در ثانیه هم باشه من راضی هستم سرعت حداکثر و واقعی با usb3 چقدر هست اگر زیاد باشه برای نصب ویندوز بخرم از ssd بیشتره؟!

حالا واقعا این ضد ضربه بودن کارای داره(بچه دارن و مبتدی هستند) خودم مدل اولترا وسترن مد نظر هست بهتر از این هست و ضد ضربه چه مدلی پیشنهاد میکنید

اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را بخونيد كه توضيحاتي در اين باره دادم . به هر حال اگر ضد ضربه و آب ميخواهيد ميتونيد از سري Armor برند Silicon power يكي را انتخاب كنيد مثل A80 و همچنين از مدلهاي ADATA .

5Gbit/s مربوط به پهناي باند USB3 هست نه خود هارد ديسك . سرعت ترانسفر ديتا در HDDـها كم هست و هيچوقت به پاي SSD درايوها نميرسند . سرعت ترانسفر ديتا در HDDـها در بهترين شرايط و در ايده آل ترين حالت در بعضي از مدلها از 210MB/s هم فراتر نميرود (فقط خواندن بلاك بزرگي از ديتا بر روي بيرونيترين تركها) و در عمل هم اين مقدار خيلي كاهش پيدا ميكند..

WHICH1
20-08-2014, 14:22
A80 قیمت ۲۶۵ گرفتم وزنش زیاد هست و کاملا فلزی بودن و سنگین بودنش احساس میشه توی جیب و کت فکر نکم اصلا حمل نمیشه روی جعبه نوشته ۳۰۰ کیلوگرم فشار تحمل میکنه از ۳ متری هم تست شده!
تست سرعت فیلم با حجم ۱۹ گیگ در 3/۵۳ ثانیه سرعت ۸۰ تا ۹۵ مگ و آهنگ حجم ۶ گیگ ۱/۲۷ ثانیه سرعت ۶۵ تا ۸۰ بود اگر تست دیگه دوستان میخوان براشون بزارم تا بعدظهر دستم هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

o3n
20-08-2014, 22:21
سلام
۱-هارد اكسترنال دسکتاپی ۳ ترا میخوام که گاهی هم وصل کنم به تی وی یا ----- بهترین گزینه چی میتونه باشه سیگیت یا وسترن دیجیتال
هدف فقط آرشیو و تماشا فیلم در تی وی و گاهی ظبط از -----
۲- Western Digital My Book سه ترا واقعا رد هستند و سرعت چرخش ۷۲۰۰ را دارند چون شنیدم داخل کیس گرین است
۳- میخوام وقتی اطلاعات هارد فرمت شد بتونم به راحتی ریکاوری کنم
۳-

o3n
20-08-2014, 22:24
سلام
۱-هارد اكسترنال دسکتاپی ۳ ترا میخوام که گاهی هم وصل کنم به تی وی یا ----- بهترین گزینه چی میتونه باشه سیگیت یا وسترن دیجیتال
۲- Western Digital My Book سه ترا واقعا رد هستند و سرعت چرخش ۷۲۰۰ را دارند چون شنیدم داخل باکس گرین است

ata.royalfalcon
20-08-2014, 22:42
سلام
۲- Western Digital My Book سه ترا واقعا رد هستند و سرعت چرخش ۷۲۰۰ را دارند چون شنیدم داخل کیس گرین است
۳-
سلام .

1. از هر دو مدلهای WD my book و Seagate Backup plus Desk ، برای کارهایی که گفتید میتوانید استفاده کنید . چند مورد از مزایا و معایب ایندو مدل را در پست 2# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادم که پیشنهاد میکنم مطالعه کنید .
2. هارد دیسکهای بکار رفته در مدلهای WD my book از سری Green هست نه Red .
3. بالا یا پایین بودن احتمال بازیابی موفق اطلاعات بیشتر بستگی به این دارد که به چه علتی اطلاعات از بین رفته و چه اتفاقی افتاده است (مثلاً Quick Format شده و یا خیر) ، آیا اطلاعات Overwrite شده اند یا خیر ، حتی Fragment (پراکنده) بودن اطلاعات شانس بازیابی موفق را تا حدی پایینتر میآورد و ...

pro2
21-08-2014, 12:12
سلام

این هارد جدید من فقط چون دادم دیتا برام ریخت میشه بگید آکبند بوده یا نه ؟ باید در حدوده 5-6 بار روشن شده باشه.

بدون آداپتوره

panther99
21-08-2014, 12:30
دوستانی که قیمت دارن :
میشه چند مدل هارد اکسترنال 500 گیگ با قیمت بهم معرفی کنن ؟؟؟؟
قیمتش هرچی پایین تر باشه بهتره سرعت هم 7200 .
کارایی هم فقط نگهداری دیتا هست ( مثل برنامه و فیلم و موزیک ... ) همین .
ممنون میشم :n16:

ata.royalfalcon
21-08-2014, 13:23
سلام

این هارد جدید من فقط چون دادم دیتا برام ریخت میشه بگید آکبند بوده یا نه ؟ باید در حدوده 5-6 بار روشن شده باشه.

بدون آداپتوره

سلام .
با توجه به عکسی که گذاشتید و با توجه به توضیحاتی که در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) داده شده ، این هارد دیسک تا الان 18 بار روشن و خاموش شده و به مدت 22 ساعت هم کار کرده .
البته مقدار افزایش در Power On Hours Count بستگی به مدل آن دارد . بعضی از مدلها ممکن هست در هر یک ربع ، نیم ساعت و یا هر یک ساعت و ... ، یکعدد افزایش بدهند .
به هر حال کم کارکرد هست و با توجه به اینکه به کسی دادید که برای شما دیتا بریزند این موضوع کاملاً بدیهی هست . از تستهایی که در کارخانه برای اطمینان از صحت و درستی بر روی این هارد دیسک انجام میشود هم نباید غافل شد .

pro2
21-08-2014, 13:33
سلام .
با توجه به عکسی که گذاشتید و با توجه به توضیحاتی که در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) داده شده ، این هارد دیسک تا الان 18 بار روشن و خاموش شده و به مدت 22 ساعت هم کار کرده .
البته مقدار افزایش در Power On Hours Count بستگی به مدل آن دارد . بعضی از مدلها ممکن هست در هر یک ربع ، نیم ساعت و یا هر یک ساعت و ... ، یکعدد افزایش بدهند .
به هر حال کم کارکرد هست و با توجه به اینکه به کسی دادید که برای شما دیتا بریزند این موضوع کاملاً بدیهی هست . از تستهایی که در کارخانه برای اطمینان از صحت و درستی بر روی این هارد دیسک انجام میشود هم نباید غافل شد .

ممنون

آره دیتا ریخته شده دوبار یعنی یه نفر یکبار ریخته داده یه نفر دیگه اونم ریخته

حدود 2 ترا دیتا ریخته شده که کپیش فکر کنم زیاد طول کشیده باشه

پس موردی نداره ؟

ممنون

ata.royalfalcon
21-08-2014, 13:48
ممنون

آره دیتا ریخته شده دوبار یعنی یه نفر یکبار ریخته داده یه نفر دیگه اونم ریخته

حدود 2 ترا دیتا ریخته شده که کپیش فکر کنم زیاد طول کشیده باشه

پس موردی نداره ؟

ممنون

موردی ندارد و جای نگرانی نیست .

دوستانی که قیمت دارن :
میشه چند مدل هارد اکسترنال 500 گیگ با قیمت بهم معرفی کنن ؟؟؟؟
قیمتش هرچی پایین تر باشه بهتره سرعت هم 7200 .
کارایی هم فقط نگهداری دیتا هست ( مثل برنامه و فیلم و موزیک ... ) همین .
ممنون میشم :n16:

اگر به حداقل قیمت فکر میکنید میتونید Seagate Expansion و یا WD Elements بخرید که حدوداً 160 هزار تومن هست (برای 500GB) . ضمناً اکثر هارد دیسکهای اکسترنال پرتابل موجود در بازار کشور 5400rpm هست و فکر نمیکنم بتونید مدلهای 7200rpm را در بازار پیدا کنید . برای کارهایی که میخواهید انجام بدید (نگهداری دیتا) 5400rpm هم کفایت میکند .

ata.royalfalcon
25-08-2014, 11:05
سير تكاملي WD my passport از سال 2004 الي 2014 (عكس زير) .

ata.royalfalcon
25-08-2014, 14:13
Stream S06 مدل جديد هارد ديسك اكسترنال دسكتاپي Silicon Power .

در حجمهاي 2/3/4TB موجود هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

raz_secret
28-08-2014, 12:25
سلام ، من یک هارد اکسترنال my passport دارم که احتمالاً افتاده زمین، و گوشه اش باز شده(یک کم) ، گارانتی سازگار گفته از گارانتی خارج شده، مشکل این هارد اینه که usb هارد توسط ویندوز 7 شناخته میشه ولی هارد خوانده نمیشود ، یک صدای بیب در هر 5 الی 6 ثانیه هم از هارد شنیه میشه.!!؟؟ میشه لطفاً راهنماییم کنید.؟!؟:n27:

ata.royalfalcon
28-08-2014, 13:17
سلام ، من یک هارد اکسترنال my passport دارم که احتمالاً افتاده زمین، و گوشه اش باز شده(یک کم) ، گارانتی سازگار گفته از گارانتی خارج شده، مشکل این هارد اینه که usb هارد توسط ویندوز 7 شناخته میشه ولی هارد خوانده نمیشود ، یک صدای بیب در هر 5 الی 6 ثانیه هم از هارد شنیه میشه.!!؟؟ میشه لطفاً راهنماییم کنید.؟!؟:n27:

سلام .

معمولاً در ضرباتی که به هارد دیسک وارد میشوند (مثلاً ناشی از سقوط) هدها و سایر اجزاء متعلق به آن آسیب میبینند که صدای تیک تیکی (Click Of Death) که از آن شنیده میشود تایید کننده همین موضوع هست . متاسفانه کاری از دست شما برنمیآید . اگر اطلاعات برای شما مهم هست از روشن کردن آن خودداری و به کلینیکهای تخصصی ارسال کنید . اگر هم اطلاعات مهمی ندارید تعویض کنید .

raz_secret
28-08-2014, 19:19
ممنون از جوابتون ، امروز من رفتم گارانتی سازگار ، گفت بلای 100/000 تومان برای ریکاوری از شما دریافت میشه ، گفتم مثلاً چقدر بالا ، گفت ، 200 یا 300 ، آخه این همه پول بگیرن واسه ریکاوری اطلاعات؟!؟!؟!
به نظر شما که به قول یکی از دوستان کاربلدین، بدیم ریکاوری کنند برامون؟!؟
در ضمن ، آیا محرمانهگی اطلاعات هارد حفظ میشه ، اون هم توسط شرکت سازگار؟!؟!

ata.royalfalcon
28-08-2014, 19:41
ممنون از جوابتون ، امروز من رفتم گارانتی سازگار ، گفت بلای 100/000 تومان برای ریکاوری از شما دریافت میشه ، گفتم مثلاً چقدر بالا ، گفت ، 200 یا 300 ، آخه این همه پول بگیرن واسه ریکاوری اطلاعات؟!؟!؟!
به نظر شما که به قول یکی از دوستان کاربلدین، بدیم ریکاوری کنند برامون؟!؟
در ضمن ، آیا محرمانهگی اطلاعات هارد حفظ میشه ، اون هم توسط شرکت سازگار؟!؟!

روی این هارد دیسک باید تستهای بیشتری انجام شود و به احتمال زیاد نیاز هست که در Clean Room باز شود (چون ضربه خورده و قطعاً دچار آسیبهای سخت افزاری شده) و با توجه به میزان خسارتهای وارده برخی از اجزاء آن تعمیر و یا با قطعات مشابه (معمولاً از همان مدل) تعویض شود که بتوان به اطلاعات دسترسی داشت . تمام این موارد نیازمند تخصص ، دانش و تجربه و تحهیزات خاص و گرانقیمت هست . استفاده از نرم افزارهای رایج نمیتوانند کاری انجام دهند و حتی ممکن هست باعث بیشتر شدن میزان خرابی آن شود .

این شرکتهای گارانتی کننده فکر نمیکنم خودشان کاری انجام دهند بلکه به کلینیکهای تخصصی ارسال میکنند . اطلاعات موجود در آن هم برای هیچکدام از این شرکتها اهمیتی ندارد . این شرکتها در طول روز چندین هارد دیسک را تعمیر و ریکاوری میکنند و وقتی برای سرک کشیدن به اطلاعات مردم ندارند .

میزان هزینه هم بستگی به میزان خسارت وارده دارد . اگر هارد دیسک نیاز به جراحی و تعویض قطعات و سپس ریکاوری اطلاعات داشته باشد ، هزینه آن خیلی بیشتر خواهد شد .

mehrabooni
29-08-2014, 15:02
عطا جان چندتا نرم افزار برای تست هارد هست ، هرچندتا هست بگو ، میخام با بهترین نرم افزارها تست کنم ننیجشو اینجا بزارم نظرتو بگی

ata.royalfalcon
29-08-2014, 15:37
عطا جان چندتا نرم افزار برای تست هارد هست ، هرچندتا هست بگو ، میخام با بهترین نرم افزارها تست کنم ننیجشو اینجا بزارم نظرتو بگی

اگر میخواهید سرعت و پرفورمنس هارد دیسک را تست و با مدلهای مشابه مقایسه کنید میتونید از برنامه HDtune استفاده کنید . در پست 20# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من از هارد اکسترنال چهارترابایتی WD my book تست گرفتم که میتونید با تستهای هارد اکسترنال خودتان مقایسه کنید .

reza.kaka
03-09-2014, 14:25
سلام

این عکس سلامت هارد منه . ایا ممکنه اطلاعاتم مانند ودیو ها اسیب ببینند ؟؟

کی هارد من خراب میشه با این وشعیت . یعنی این عدد 80 به چند برسه هاردم میپوکه :n02:

با سپاس :n16:

ata.royalfalcon
03-09-2014, 15:33
سلام

این عکس سلامت هارد منه . ایا ممکنه اطلاعاتم مانند ودیو ها اسیب ببینند ؟؟

کی هارد من خراب میشه با این وشعیت . یعنی این عدد 80 به چند برسه هاردم میپوکه :n02:

با سپاس :n16:

سلام .

Reallocate Sector Count بطور خلاصه به معنی جایگزین شدن (remap) سکتورهای معیوب با سکتورهای سالم و انتقال اطلاعات از سكتورهاي معيوب به سكتورهاي سالم هست و در نتيجه معمولاً مشكلي براي اطلاعات پيش نميآيد مگر اينكه تعداد سكتورهاي رزرو تكميل شوند . آخرین بار کی این مورد را چک کردید ؟ اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده پس جای نگرانی نیست . ولی اگر نمیدونید پس یک مدت از هارد دیسک استفاده کنید . اگر مقدار آن بطور دائم بیشتر میشود قابل اعتماد نخواهد بود و بایستی تعویض شود. اينكه كي هارد ديسك خراب و اطلاعات آن غير قابل دسترس ميشوند دقيقاً قابل تعيين نيست .

reza.kaka
03-09-2014, 21:01
با تشکر از لطف شما و اطلاعات مفیدتون که در اختیارم گزاشتید .:n16:

اینطور که معلومه باید هاردمو عوض کنم خیلی برام اطلاعاتم مهمه .

با سپاس :n12:

ila
07-09-2014, 02:53
هارد 1 ترا تا 200-250 چی بگیرم خوبه ... در ضمن لپ تاپم هم مک بوک پرو اپل هست .. اینو به این خاطر گفتم که شنیدم مشکل داره با برخی مارک ها
مرسی ممنون

ata.royalfalcon
07-09-2014, 08:14
هارد 1 ترا تا 200-250 چی بگیرم خوبه ... در ضمن لپ تاپم هم مک بوک پرو اپل هست .. اینو به این خاطر گفتم که شنیدم مشکل داره با برخی مارک ها
مرسی ممنون

لپتاپي كه داريد نبايد مشكلي با هارد ديسكهاي اكسترنال USB3 داشته باشد ، ولي ممكن هست با فايل سيستمي فرمت شده باشد كه توسط OS لپتاپ ـتان پشتيباني نميشود كه در اينصورت ميتوانيد مجدداً فرمت كنيد . در همان سايت اپل و در قسمت Storage (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) چند مدل مناسب براي لپتاپ ـتان ليست شده . اگر ميتوانيد مدلهاي مخصوص مك مثل Seagate Backup Plus Slim For mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و يا WD My Passport For mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پيدا كنيد پس همان را انتخاب كنيد . در غير اينصورت از مدلهاي رايج ويندوزي كه در بازار هم فراوانتر هستند انتخاب و با فرمت كردن مجدد پارتيشنها ، آنرا قابل استفاده براي لپتاپ كنيد .

javadjon74
10-09-2014, 07:58
سلام دوستان
من به یک هارد 2ترابایت اگسترنال نیاز دارم که این شرایط رو داشته باشه لطفا هرکس اطلاعی داره بگه>>>>>1-یو اس بی 3 باشد 2-ضد ضربه 3-ضد آب 4-ضد شک 5- قابل انتقال باشد و از مد دسکتاپ نباشد 6-سرعت بسیار بالا 7-عمر و کارایی بسیار بالا
لطفا هرکس اطلاع دارد خبر بدهد
کارایی خیلی برام مهم است و عمر بسیار بالا...
خودم این مدل را پیدا کرده ام Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB

اگر معایبی دارد لطفا اطلاع بدهید

ata.royalfalcon
10-09-2014, 17:44
سلام دوستان
من به یک هارد 2ترابایت اگسترنال نیاز دارم که این شرایط رو داشته باشه لطفا هرکس اطلاعی داره بگه>>>>>1-یو اس بی 3 باشد 2-ضد ضربه 3-ضد آب 4-ضد شک 5- قابل انتقال باشد و از مد دسکتاپ نباشد 6-سرعت بسیار بالا 7-عمر و کارایی بسیار بالا
لطفا هرکس اطلاع دارد خبر بدهد
کارایی خیلی برام مهم است و عمر بسیار بالا...
خودم این مدل را پیدا کرده ام Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB
اگر معایبی دارد لطفا اطلاع بدهید

سلام .

1. دقت كنيد كه از فونت با سايز مناسبي استفاده شود . همچنين از زدن پستهاي متعدد با موضوع يكسان در تاپيكهاي مختلف (825# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، 2165# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، 5# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) خودداري كنيد.
2. با توجه به انتظاراتي كه داريد من پيشنهاد ميكنم يك SSD درايو اكسترنال بخريد . مقاومت بيشتر در برابر ضربه و شوك (در مقايسه با HDD) ، سرعت و كارائي بالا و اگر بگرديد شايد بتوانيد مدلهاي ضد آب هم پيدا كنيد . اگر نميتوانيد از پس هزينه هاي آن بربياييد و يا حجم كمي دارند پس مجبوريد سطح انتظارات خودتان را پایینتر بیاورید .
3. در مورد مدلهاي ضد ضربه و یا ضد شوک توصيه ميكنم پست 6301# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه كنيد تا برداشت صحيح تري از اين اصطلاح داشته باشيد.
4. در مورد سرعت ، اکثر مدلهای پرتابل موجود در بازار 5400rpm هستند و خصوصیت فنی برجسته و متمایزی نسبت به یکدیگر هم ندارند (مثلاً 7200rpm نیستند) و در نتیجه برای یک کاربر معمولی تفاوت سرعت بین مدلها آنقدر محسوس نخواهد بود.
5. مدلی که انتخاب کردید گزینه مناسبی هست . بزرگتر و سنگینتر بودن آن نسبت به مدلهای عادی مثل Seagate Backup plus Slim یکی از معایب آن هست.

javadjon74
10-09-2014, 22:37
سلام .

1. دقت كنيد كه از فونت با سايز مناسبي استفاده شود . همچنين از زدن پستهاي متعدد با موضوع يكسان در تاپيكهاي مختلف (825# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، 2165# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، 5# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) خودداري كنيد.
2. با توجه به انتظاراتي كه داريد من پيشنهاد ميكنم يك SSD درايو اكسترنال بخريد . مقاومت بيشتر در برابر ضربه و شوك (در مقايسه با HDD) ، سرعت و كارائي بالا و اگر بگرديد شايد بتوانيد مدلهاي ضد آب هم پيدا كنيد . اگر نميتوانيد از پس هزينه هاي آن بربياييد و يا حجم كمي دارند پس مجبوريد سطح انتظارات خودتان را پایینتر بیاورید .
3. در مورد مدلهاي ضد ضربه و یا ضد شوک توصيه ميكنم پست 6301# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه كنيد تا برداشت صحيح تري از اين اصطلاح داشته باشيد.
4. در مورد سرعت ، اکثر مدلهای پرتابل موجود در بازار 5400rpm هستند و خصوصیت فنی برجسته و متمایزی نسبت به یکدیگر هم ندارند (مثلاً 7200rpm نیستند) و در نتیجه برای یک کاربر معمولی تفاوت سرعت بین مدلها آنقدر محسوس نخواهد بود.
5. مدلی که انتخاب کردید گزینه مناسبی هست . بزرگتر و سنگینتر بودن آن نسبت به مدلهای عادی مثل Seagate Backup plus Slim یکی از معایب آن هست.
مدلی که انتخاب کرده ام چه قدر عمر میکند؟؟؟
5سال را عمر میکند؟؟؟
خیلی اطلاعاتم برایم مهم هستند

ata.royalfalcon
11-09-2014, 10:32
مدلی که انتخاب کرده ام چه قدر عمر میکند؟؟؟
5سال را عمر میکند؟؟؟
خیلی اطلاعاتم برایم مهم هستند

هیچکس نمیتواند مدت دقیق عمر آنرا تخمین بزند . اگر اطلاعات برای شما خیلی مهم هست من توصیه میکنم روی دو یا چند هارد دیسک اطلاعات را ذخیره کنید.

mehjam
12-09-2014, 23:36
هیچکس نمیتواند مدت دقیق عمر آنرا تخمین بزند . اگر اطلاعات برای شما خیلی مهم هست من توصیه میکنم روی دو یا چند هارد دیسک اطلاعات را ذخیره کنید.
من هم مشکل همین دوستمون رو دارم، میخواستم بدونم که هاردهای دسکتاپ مزیت بیشتری در بکاپ گیری دارند یا نه؟ مبثلا سایت سی نت Seagate Backup Plus Desktop را جزء بهترین هاردهای 2014 معرفی کرده. این رو بخرم یا همون A80 رو؟ بهتر از A80 چی داریم؟ (به جز اس اس دی که برای حجمی که من میخوام فعلا توجیه اقتصادی نداره)

ata.royalfalcon
13-09-2014, 08:25
من هم مشکل همین دوستمون رو دارم، میخواستم بدونم که هاردهای دسکتاپ مزیت بیشتری در بکاپ گیری دارند یا نه؟ مبثلا سایت سی نت Seagate Backup Plus Desktop را جزء بهترین هاردهای 2014 معرفی کرده. این رو بخرم یا همون A80 رو؟ بهتر از A80 چی داریم؟ (به جز اس اس دی که برای حجمی که من میخوام فعلا توجیه اقتصادی نداره)

اول از همه بررسي كنيد ، حجم اطلاعاتي كه ميخواهيد از آن Backup بگيريد چقدر هست . اگر حجم زيادي دارد و اگر جابجائي نداريد ، توصيه ميكنم هارد ديسكهاي اكسترنال دسكتاپي بخريد كه به خاطر حجم بيشتر و قيمت كمتر مقرون به صرفه تر خواهد بود . در صورتيكه مجبور هستيد به دفعات زياد هارد ديسك را جابجا ميتوانيد انواع پرتابل با حداكثر حجم را بخريد .

همانطوريكه قبلاً هم تاكيد كردم ، اگر اطلاعات اهميت زيادي دارد روي دو يا چند هارد ديسك ذخيره كنيد و يا اينكه از قابليت Data Redudancy در بعضي از مدلها استفاده كنيد (NAS و يا DAS هاييكه چند هارد ديسك دارند) . هر مدلي كه انتخاب كنيد و از هر برندي كه باشد بازهم تضميني وجود ندارد كه مشكلي براي هارد ديسك و اطلاعات موجود در آن پيش نيايد.

mehjam
13-09-2014, 08:47
اول از همه بررسي كنيد ، حجم اطلاعاتي كه ميخواهيد از آن Backup بگيريد چقدر هست . اگر حجم زيادي دارد و اگر جابجائي نداريد ، توصيه ميكنم هارد ديسكهاي اكسترنال دسكتاپي بخريد كه به خاطر حجم بيشتر و قيمت كمتر مقرون به صرفه تر خواهد بود . در صورتيكه مجبور هستيد به دفعات زياد هارد ديسك را جابجا ميتوانيد انواع پرتابل با حداكثر حجم را بخريد .

همانطوريكه قبلاً هم تاكيد كردم ، اگر اطلاعات اهميت زيادي دارد روي دو يا چند هارد ديسك ذخيره كنيد و يا اينكه از قابليت Data Redudancy در بعضي از مدلها استفاده كنيد (NAS و يا DAS هاييكه چند هارد ديسك دارند) . هر مدلي كه انتخاب كنيد و از هر برندي كه باشد بازهم تضميني وجود ندارد كه مشكلي براي هارد ديسك و اطلاعات موجود در آن پيش نيايد.
خیلی خیلی ممنونم. Data redundancy چیه؟ نرم افزاری است یا سخت افزاری؟ من یه هارد nas هم دارم. این بحث رو اصلا نشنیده بودم.

ata.royalfalcon
13-09-2014, 09:29
خیلی خیلی ممنونم. Data redundancy چیه؟ نرم افزاری است یا سخت افزاری؟ من یه هارد nas هم دارم. این بحث رو اصلا نشنیده بودم.

بطور خلاصه ، توزيع يك Data (بطور كامل) بين دو يا چند هارد ديسك و يا توزيع قسمتي از Date به همراه Parity بين چند هارد ديسك و ميتواند هم نرم افزاري باشد و هم سخت افزاري . مدل NAS شما چيست ؟ اگر دو هارد ديسك هست ميتوانيد بصورت RAID1 كانفيگ كنيد و اگر چهار هارد ديسك دارد پيشنهاد ميكنم بصورت RAID5 كانفيگ كنيد البته به شرطي كه NAS از اين RAIDـها پشتيباني كند .

ata.royalfalcon
13-09-2014, 22:17
کمپانی G-Technology اخیراً مدل جدید G-SPEED Studio XL رونمائی کرده که گنجایش هشت هارد دیسک را دارد و همچنین دارای دو پورت Thunderbolt2 هست. از RAIDـهای متنوعی هم پشتیبانی میکند و شامل 0, 1, 5, 10, 50 و 60 هست . نکته جالب دیگر حداکثر حجم 64 ترابایتی آن هست بشرطی که از هارد دیسکهای هشت ترابایتی در آن استفاده شده باشد . قیمت مدلهای 64 ترابایتی 6,999.95 دلار هست و اگر دلار فرضاً حدود ۳,۱۹۰ تومن باشه بدون در نظر گرفتن هزینه های جانبی بیشتر از 22 میلیون تومن قیمتش هست :n02: .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محصولات G-Technology به نظر من همیشه شکل ظاهری ساده ولی جذابی دارند . بعنوان مثال بیشتر مدلها ، پاور خارج از دستگاه هست ولی در این مدل پاور در خود دستگاه تعبیه شده که شلوغی و درهم برهم شدن سیمها را کمتر میکند .

doost_el
15-09-2014, 12:13
سلام دوستان
من یه هارد اکسترنال Silicon Power Armor A80 یک ترابایت خریدم
می خوام از یه سری از اطلاعات کامپیوترم بک اپ بگیرم مثلا بعضی عکسهام و ... بعد دوباره یه سری عکس گرفتم بهش اضافه کنم البته فایل های دیگه ای هم هست
برا بکاپ این نرم افزار پیدا کردم GoodSync که باهاش فایل های جدیم چک کنم وبه هارد اکسترنال اضافه کنم

حالا دوتا سوال
1 این برنامه خوبه ؟ اگه بهتر سراغ دارید بگید

2 و مهم تر اینکه چون فایل ها متفاوت هستند میخوام از هم مجزا باشد حالا بهتره هارد اکسترنال پارتیشن بندی کنم یا مثلا فقط چهارتا فولدر مجزا بسازم ؟ کدوم اصولی تره ؟ از همه نظر

ممنون :n16::n16:

ata.royalfalcon
15-09-2014, 16:27
سلام دوستان
من یه هارد اکسترنال Silicon Power Armor A80 یک ترابایت خریدم
می خوام از یه سری از اطلاعات کامپیوترم بک اپ بگیرم مثلا بعضی عکسهام و ... بعد دوباره یه سری عکس گرفتم بهش اضافه کنم البته فایل های دیگه ای هم هست
برا بکاپ این نرم افزار پیدا کردم GoodSync که باهاش فایل های جدیم چک کنم وبه هارد اکسترنال اضافه کنم

حالا دوتا سوال
1 این برنامه خوبه ؟ اگه بهتر سراغ دارید بگید

2 و مهم تر اینکه چون فایل ها متفاوت هستند میخوام از هم مجزا باشد حالا بهتره هارد اکسترنال پارتیشن بندی کنم یا مثلا فقط چهارتا فولدر مجزا بسازم ؟ کدوم اصولی تره ؟ از همه نظر

ممنون :n16::n16:

سلام .
1. برنامه اي كه انتخاب كرديد بنظرم مورد مناسبي هست . البته بايد مدتي با آن كار كنيد و حتي برنامه هاي ديگري را هم تست كنيد و ببينيد با كداميك راحتتر هستيد و كداميك بيشتر انتظارات شما را برآورده ميكند.
2. اينكه چند پارتيشن بسازيد و يا به روش فولدربندي اطلاعات را مرتب كنيد ، كاملاً سليقه اي هست و نميتوان دستور العمل واحدي براي همه تعيين كرد . بنظرم اگر حجم هر فايل كم هست (مثل فايلهاي TXT يا Doc و موردهاي مشابه) ميتونيد چند پارتيشن بسازيد ولي اگر حجم هر فايل زياد هست (مثلاً بلوري هاي چندگيگابايتي) هارد ديسك يك پارتيشن داشته باشد .

doost_el
16-09-2014, 12:05
سلام .
1. برنامه اي كه انتخاب كرديد بنظرم مورد مناسبي هست . البته بايد مدتي با آن كار كنيد و حتي برنامه هاي ديگري را هم تست كنيد و ببينيد با كداميك راحتتر هستيد و كداميك بيشتر انتظارات شما را برآورده ميكند.
2. اينكه چند پارتيشن بسازيد و يا به روش فولدربندي اطلاعات را مرتب كنيد ، كاملاً سليقه اي هست و نميتوان دستور العمل واحدي براي همه تعيين كرد . بنظرم اگر حجم هر فايل كم هست (مثل فايلهاي TXT يا Doc و موردهاي مشابه) ميتونيد چند پارتيشن بسازيد ولي اگر حجم هر فايل زياد هست (مثلاً بلوري هاي چندگيگابايتي) هارد ديسك يك پارتيشن داشته باشد .

سلام دوباره

من قبلا هارد اکسترنال نداشتم بدونم چجوریه تا این a80 که خریدم

موقع وصل کردن به کامپیوتر ، اونو به عنوان یه درایو کنار درایو های هارد اینترنال میزاره و یه درایو 931 گیگ میسازه حالا اگه من اونو پارتیشن بندی کنم مثلا سه تا 300 تایی بسازم موقع وصل کردن ، سه تا درایو بغل درایوها هارد داخلی اضافه میشه ؟

نمیشه یه کاری کرد که یه درایو درست بشه بعد داخلش بشه چندتا که شلوغ نشه ؟ یا به نحوی از بقیه درایو ها مجزا باشه ؟

درضمن برا جدا کردن از کامپیوتر باید قبلش چیکار کرد ؟ سیو تو ریموو هم نیست نداره ؟

با تشکر

خب جواب سوال اخرمو پیدا کردم :

از اینجا خروج داره

ata.royalfalcon
16-09-2014, 14:07
سلام دوباره

من قبلا هارد اکسترنال نداشتم بدونم چجوریه تا این a80 که خریدم

موقع وصل کردن به کامپیوتر ، اونو به عنوان یه درایو کنار درایو های هارد اینترنال میزاره و یه درایو 931 گیگ میسازه حالا اگه من اونو پارتیشن بندی کنم مثلا سه تا 300 تایی بسازم موقع وصل کردن ، سه تا درایو بغل درایوها هارد داخلی اضافه میشه ؟

نمیشه یه کاری کرد که یه درایو درست بشه بعد داخلش بشه چندتا که شلوغ نشه ؟ یا به نحوی از بقیه درایو ها مجزا باشه ؟

درضمن برا جدا کردن از کامپیوتر باید قبلش چیکار کرد ؟ سیو تو ریموو هم نیست نداره ؟

با تشکر

خب جواب سوال اخرمو پیدا کردم :

از اینجا خروج داره

سلام .

بله ، اگر سه پارتيشن بسازيد پس در my computer هر سه درايو ديده خواهد شد .

نميشه كاري كرد مگر اينكه از Disk management ويندوز letter پارتيشنها را برداريد و سپس طبق عكس زير بصورت يك فولدر پارتيشنها را mount كنيد . نکته مهم این هست که این روش مختص پارتیشنهای NTFS هست .

Eject USB كردن در WIN7 هارد ديسك اكسترنال را خاموش نميكند (پورت USB سيستم Power Down نميشود) . پس توصيه ميكنم طبق روش گفته شده در لينك زير رجيستري ويندوز را اصلاح كنيد تا پس از Safely Remove ، هارد ديسك اكسترنال پرتابل خاموش و Power Down شود (روش Global Setting را انجام بدهيد) .

plosa
16-09-2014, 19:12
درود.
خواستم بپرسم که عمر هارد دیسک های اکسترنال محدوده ی خاصی داره؟ یعنی این رو که بر اثر هر اتفاقی ممکنه عمرشون تمام بشه بذاریم کنار ، به فرض اینکه هیچ اتفاقی واسه هارد نیوفته ، محدوده خاصی وجود داره که بگیم کلا این هارد ها 5 سال عمر می کنند مثلا. ؟
و اینکه بین هارد های 3.5 و 2.5 تفاوتی در ماندگاری وجود داره؟ باز به فرض شرایط یکسان ، تفاوتی بینشون هست؟
اینکه هارد 3.5 مستقیم به برق وصل میشه باعث میشه در برابر نواسان برق اسیب پذیر تر از 2.5 باشه که به سیستم وصل میشه یا نه؟

من هارد دیسک دو ترا لازم دارم برای آرشیو کردن فیلم هم می خوام. جا به جایی ندارم اصلا و مشکلی با اندزه اش ندارم. اما ماندگاری خیلی واسم مهم هست. این گزینه ها مد نظرم بود ، نظرتون در موردشون چیه و اگر گزینه بهتری سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید. نهایتا تا 350 می تونم بودجه بذارم.
Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB
Western Digital Elements Portable Hard Drive - 2TBAdata Dash Drive Elite NH03 - 2TB

ata.royalfalcon
16-09-2014, 22:34
درود.
خواستم بپرسم که عمر هارد دیسک های اکسترنال محدوده ی خاصی داره؟ یعنی این رو که بر اثر هر اتفاقی ممکنه عمرشون تمام بشه بذاریم کنار ، به فرض اینکه هیچ اتفاقی واسه هارد نیوفته ، محدوده خاصی وجود داره که بگیم کلا این هارد ها 5 سال عمر می کنند مثلا. ؟
و اینکه بین هارد های 3.5 و 2.5 تفاوتی در ماندگاری وجود داره؟ باز به فرض شرایط یکسان ، تفاوتی بینشون هست؟
اینکه هارد 3.5 مستقیم به برق وصل میشه باعث میشه در برابر نواسان برق اسیب پذیر تر از 2.5 باشه که به سیستم وصل میشه یا نه؟

من هارد دیسک دو ترا لازم دارم برای آرشیو کردن فیلم هم می خوام. جا به جایی ندارم اصلا و مشکلی با اندزه اش ندارم. اما ماندگاری خیلی واسم مهم هست. این گزینه ها مد نظرم بود ، نظرتون در موردشون چیه و اگر گزینه بهتری سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید. نهایتا تا 350 می تونم بودجه بذارم.
Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB

Western Digital Elements Portable Hard Drive - 2TB

Adata Dash Drive Elite NH03 - 2TB

سلام .

محدوده خاصی ندارند. حتی در دیتاشیت هارد دیسکها هم چیزی در این باره گفته نشده . البته در طول یکسال ممکن هست هارد دیسک کارکردی نداشته باشد و یا ناچیز باشد . پس عمر مفید هارد دیسک را بر اساس میزان ساعت کارکرد ارزیابی کنید.

این پست 811# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخوانید .

در نوسانات برقی ، ممکن هست خود سیستم و اجزاء مرتبط با آن هم آسیب ببینند !

با توجه به اینکه جابجائی ندارید و با اندازه آنهم مشکلی ندارید پیشنهاد میکنم انواع دسکتاپی را انتخاب کنید و از بین سه مدلی که لیست کردید WD my book را پیشنهاد میکنم .

doost_el
17-09-2014, 10:07
سلام .

Eject USB كردن در WIN7 هارد ديسك اكسترنال را خاموش نميكند (پورت USB سيستم Power Down نميشود) . پس توصيه ميكنم طبق روش گفته شده در لينك زير رجيستري ويندوز را اصلاح كنيد تا پس از Safely Remove ، هارد ديسك اكسترنال پرتابل خاموش و Power Down شود (روش Global Setting را انجام بدهيد) .

ممنون که راهنمایی میکنید

من این کارو انجام دادم حالا چجوری میشه فهمید کامل خاموش میشه ؟

اخه ظاهر کار مثل قبل می مونه ، هم چراغش خاموشه هم اون لرزش چرخیدن موتورش دیگه احساس نمیشه

( برا برگشتن به حالت قبل دوباره باید همون مسیرو طی کرد و به جای یک ، صفر گذاشت ؟ )

ata.royalfalcon
17-09-2014, 10:56
ممنون که راهنمایی میکنید

من این کارو انجام دادم حالا چجوری میشه فهمید کامل خاموش میشه ؟

اخه ظاهر کار مثل قبل می مونه ، هم چراغش خاموشه هم اون لرزش چرخیدن موتورش دیگه احساس نمیشه

( برا برگشتن به حالت قبل دوباره باید همون مسیرو طی کرد و به جای یک ، صفر گذاشت ؟ )

وقتي كه چراغ Off و موتور Spin down شود پس هارد ديسك بطور كامل خاموش شده . اگر قبلاً هم اينطور بوده نيازي به ساخت Key جديد و ساير تغييرات در رجيستري نداشتيد . اگر قبلاً در رجيستري ويندوز اين Key وجود نداشته (منظور HubG) براي بازگشت به حالت قبل ميتونيد آن Key را حذف كنيد .

doost_el
17-09-2014, 11:20
شرمنده انقدر سوال میپرسم
میگم بعد از اجکت کردن راهی هست که بدون قطع و وصل کردن کابل usb بشه دوباره درایو هارد دید ؟ یعنی دوباره فعالش کرد ؟

ممنون

ata.royalfalcon
17-09-2014, 11:51
شرمنده انقدر سوال میپرسم
میگم بعد از اجکت کردن راهی هست که بدون قطع و وصل کردن کابل usb بشه دوباره درایو هارد دید ؟ یعنی دوباره فعالش کرد ؟

ممنون

برنامه USB Safely Remove ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نصب كنيد ؛ پس از Eject كردن هارد ديسك اكسترنال ، طبق عكس زير روي !Return device back كليك كنيد و بررسي كنيد كه آيا مجدداً روشن ميشود يا خير !؟

capitan black
18-09-2014, 00:35
دوستان عزیز بین دو هارد زیر کودوم رو پیشنهاد میکنید ؟

Adata DashDrive Durable HD710
Silicon Power Armor A80

سپاس

ata.royalfalcon
18-09-2014, 09:47
دوستان عزیز بین دو هارد زیر کودوم رو پیشنهاد میکنید ؟

Adata DashDrive Durable HD710

Silicon Power Armor A80

سپاس

بنظرم بدنه و باکس Armor A80 کیفیت بهتری در مقایسه با HD710 دارد . اگر هم حساسیتی در مورد شکل ظاهر و کیفیت باکس ندارید ، هر کدام که ارزانتر و گارانتی طولانیتری دارد همان را بخرید .

aluminum
22-09-2014, 18:09
بين هاردهاي يك ترا بدون آداپتور با توجه به قيمت و كيفيت چه هاردي را پيشنهاد ميديد؟

ata.royalfalcon
22-09-2014, 18:13
بين هاردهاي يك ترا بدون آداپتور با توجه به قيمت و كيفيت چه هاردي را پيشنهاد ميديد؟

نظرم بیشتر روی یکی از دو مدل زیر هست .

Seagate Backup plus Slim
WD my passport ultra

saeed330
25-09-2014, 13:47
با درود....
در ابتدا تشکر میکنم از ناظر محترم انجمن که با اطلاعات کامل ،حوصله و قلم زیبا دیگران رو راهنمایی میکنند.
با خوندن بیست صفحه انتهایی این تاپیک و تاپیکهای مشابه در همین انجمن یک هارد اکسترنال backup plus slim 1t خریدم.هدفم از خرید هارد انتقال فیلمهای آرشیوی خودم بود تا فضای بیشتری روی هارد اصلی سیستم که اون هم samsung 1t هست داشته باشم.ولی بعد از مطالعه متوجه شدم که روی هارد اکسترنال هم میشه سیستم عامل نصب کرد و پارتیشن بندی داشت و غیره....
حالا چند تا سئوال دارم:
اول اینکه میخوام روی هارد اکسترنال فقط یک پارتیشن برای نصب سیستم عامل بسازم که در آینده اگر نیاز داشتم پارتیشن از قبل حاضر و آماده باشه که مشکل بوجود نیاد.چطور این کار رو انجام بدم؟آیا نحوه پارتیشن بندی هارد اکسترنال با هارد اینترنال تفاوت داره یا نه؟چون هارد اینترنال رو خودم انجام دادم.
دوم اینکه بعد از پارتیشن بندی وقتی هارد رو به سیستم وصل کنم تعداد درایوها در my computer نمایش داده میشه یا نه؟
پیشاپیش سپاسگذارم

ata.royalfalcon
25-09-2014, 14:16
با درود....
در ابتدا تشکر میکنم از ناظر محترم انجمن که با اطلاعات کامل ،حوصله و قلم زیبا دیگران رو راهنمایی میکنند.
با خوندن بیست صفحه انتهایی این تاپیک و تاپیکهای مشابه در همین انجمن یک هارد اکسترنال backup plus slim 1t خریدم.هدفم از خرید هارد انتقال فیلمهای آرشیوی خودم بود تا فضای بیشتری روی هارد اصلی سیستم که اون هم samsung 1t هست داشته باشم.ولی بعد از مطالعه متوجه شدم که روی هارد اکسترنال هم میشه سیستم عامل نصب کرد و پارتیشن بندی داشت و غیره....
حالا چند تا سئوال دارم:
اول اینکه میخوام روی هارد اکسترنال فقط یک پارتیشن برای نصب سیستم عامل بسازم که در آینده اگر نیاز داشتم پارتیشن از قبل حاضر و آماده باشه که مشکل بوجود نیاد.چطور این کار رو انجام بدم؟آیا نحوه پارتیشن بندی هارد اکسترنال با هارد اینترنال تفاوت داره یا نه؟چون هارد اینترنال رو خودم انجام دادم.
دوم اینکه بعد از پارتیشن بندی وقتی هارد رو به سیستم وصل کنم تعداد درایوها در my computer نمایش داده میشه یا نه؟
پیشاپیش سپاسگذارم

سلام .

1. هارد اکسترنالی که دارید دارای یک پارتیشن هست که برنامه هایی روی آن ذخیره شده و میتونید روی همان هم OS نصب کنید ولی اگر میخواهید چند پارتیشن بسازید میتونید با استفاده از برنامه هایی مثل Acronis Disk Director Home (و یا هر برنامه مشابه دیگر) از تک پارتیشن موجود در هارد اکسترنال مقداری فضا جدا کنید و یک پارتیشن جدید بسازید . تفاوتی هم بین پارتیشن بندی در هارد دیسکهای اکسترنال و اینترنال وجود ندارد .

2. کلیه درایوهای هارد اکسترنال در my computer دیده خواهد شد مگر اینکه پارتیشنها فاقد letter باشند .

alirezaer
28-09-2014, 21:19
سلام:
دوستان من یک مشکل دارم،ممنون میشم که راهنمایی کنید تا مشکلم حل بشه.
من یک هارد اکسترنال WD My Passport Studio 2TB خریدم.
این هارد فقط روی مک اجرا میشه و وقتی به مک وصل می کنم اجرا میشه ولی در ویندوز اصلا نمیشناسه.
حالا سوال من این است که :
اگر بخواهم از این هارد در ویندوز هم استفاده کنم باید چی کار کنم؟
و سوال بعدی اینکه :
من هاردهای اکسترنال دیگه ای که دارم رو به مک وصل می کنم می شناسد و امکان تبادل اطلاعات بین آن و در واقع کپی پیست وجود ندارد ولی در ویندوز مشکلی ندارد.
لطفا من رو راهنمایی کنید.
سپاس

ata.royalfalcon
28-09-2014, 21:50
سلام:
دوستان من یک مشکل دارم،ممنون میشم که راهنمایی کنید تا مشکلم حل بشه.
من یک هارد اکسترنال WD My Passport Studio 2TB خریدم.
این هارد فقط روی مک اجرا میشه و وقتی به مک وصل می کنم اجرا میشه ولی در ویندوز اصلا نمیشناسه.
حالا سوال من این است که :
اگر بخواهم از این هارد در ویندوز هم استفاده کنم باید چی کار کنم؟
و سوال بعدی اینکه :
من هاردهای اکسترنال دیگه ای که دارم رو به مک وصل می کنم می شناسد و امکان تبادل اطلاعات بین آن و در واقع کپی پیست وجود ندارد ولی در ویندوز مشکلی ندارد.
لطفا من رو راهنمایی کنید.
سپاس

سلام .

پارتیشن هارد اکسترنال WD My Passport Studio با فایل سیستم +HFS فرمت شده که توسط ویندوز پشتیبانی نمیشود . همچنین فایل سیستم NTFS هم در مک دارای محدودیت Read-only هست . برای رفع این مشکل یا باید پارتیشنها مجدداً با فایل سیستمی فرمت کنید که سیستم عامل از آن پشتیبانی میکند (با فرمت کردن اطلاعات از بین میرود) و یا اینکه به روش گفته شده در سایت زیر عمل کنید.

amahdavi2004
29-09-2014, 13:25
هارد 1 ترا usb3 با گارانتی معتبر چی پیشنهاد می کنید؟

ata.royalfalcon
29-09-2014, 13:51
هارد 1 ترا usb3 با گارانتی معتبر چی پیشنهاد می کنید؟

یکی از دو مدل زیر را ميتوانيد انتخاب كنيد (با گارانتي سـازگـار) .

Seagate Backup plus Slim
WD my passport ultra

sasan.69
29-09-2014, 14:49
یکی از دو مدل زیر را ميتوانيد انتخاب كنيد (با گارانتي سـازگـار) .

Seagate Backup plus Slim
WD my passport ultra

یکی از دوستام میخواد یکی از این دو رو بگیره....اگه بخواد یکی رو اانتخاب کنه کدوم ارجعیت بیشتری داره؟

amahdavi2004
29-09-2014, 16:33
از قیمت این دو تا خبر دارید؟

ata.royalfalcon
29-09-2014, 17:15
از قیمت این دو تا خبر دارید؟

my passport ultra حدود 229 هزار تومن (1TB) .
backup plus slim حدود 220 هزار تومن (1TB).

اين حداقل قيمتي هست كه ميتونيد با گارانتي معتبر در تهران پيدا كنيد .

sky1sky
29-09-2014, 23:09
Buffer Size این مدل 16384KB هست که اگر تقسیم بر 1024 بشود برابر با 16MB هست . اینترفیس هارد دیسک بکار رفته هم SATAII هست .
پیشنهاد میکنم برنامه Process Explorer را از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید . پس از extract آن فایل procexp.exe را اجرا کنید . به قسمت Find بروید و سپس letter مربوط به هارد اکسترنال را در قسمت handle or dll substring وارد کنید و بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد اکسترنال هست .اگر نمیدونید این پراسس مربوط به کدام برنامه هست میتونید اسم این پراسس را در گوگل جستجو کنید و ببینید که مربوط به کدام برنامه هست و سپس آن برنامه را ببندید .

نکته : letter مربوط به هارد اکسترنال را در my computer میتونید ببینید مثلاً اگر G باشد باید بصورت زیر وارد کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعنوان مثال در عکس زیر پراسس Teracopy به درایو G دسترسی دارد که در درجه اول بهتر هست آن برنامه بسته شود . به هر حال اگر هم نمیتونید برنامه مربوط به آن پراسس را پیدا کنید میتوان روی آن پراسس راست کلیک و سپس Kill Process کرد .

سلام بر
ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
یک سوال البته سوالم با تاپیک کمی بی ربط هست اما مرتبط با عکسه:n01:
چرا این همه پروسه ونخ مرتبط با کروم در حال اجراس؟ ؟؟؟؟در سیستم من با باز کردن حتی یک تب در مرور گر کروم ، حدود 10 تا پروسه chrome.exeدر task mnager می بینم که فعالیت می کنن !!! و به همین ترتیب process explorer هم همینو نشون میده و نت لیمیتر نشون میده که برای پروسه کروم حدود شاید 100 تا کانکشن زده شده !!!(عدد تعداد کانکشن ها متغیر هست اما عدد خیلی بالایی ست هر دفعه)! نظرشما چیه ؟؟؟علت ؟؟؟ مرسی

myzen83
30-09-2014, 03:51
درود:
بین این دو کدام را پیشنهاد میکنید؟
Western Digital My Passport Ultra
Sony HD-E1 External Hard

ata.royalfalcon
30-09-2014, 07:02
درود:
بین این دو کدام را پیشنهاد میکنید؟
Sony HD-E1 External Hard

سلام .

اگر امکانات مدل اول برای شما کاربردی ندارد (مثلاً رمزگذاری) فرقی نمیکنه که کدام مدل را انتخاب کنید . هر کدام که ارزانتر و گارانتی معتبری دارند همان را انتخاب کنید .

amahdavi2004
30-09-2014, 08:50
در مورد Western Digital My Passport Ultra این که گفته می شود جعبه سفید آن نسبت به کارتون آبی آن بهتر است و ترجیح دارد قابل اعتناست؟

ata.royalfalcon
30-09-2014, 10:22
در مورد Western Digital My Passport Ultra این که گفته می شود جعبه سفید آن نسبت به کارتون آبی آن بهتر است و ترجیح دارد قابل اعتناست؟

خود هارد اكسترنال هيچ تفاوتي باهم ندارند ولي ممكن هست از لحاظ نرم افزاري كمي باهم تفاوت داشته باشند كه اهميتي ندارد .

سابقاً در جعبه هاي سفيد يك كيف ضد خش موجود بود و اگر پايين جعبه نوشته شده With pouch ترجيحاً جعبه سفيد را انتخاب كنيد .

sasan.69
30-09-2014, 18:54
آقا عطا لطفا یه مدل هارد ضد ضربه معرفی کنید...آدیتا یا سیلیکون؟

ata.royalfalcon
30-09-2014, 20:12
آقا عطا لطفا یه مدل هارد ضد ضربه معرفی کنید...آدیتا یا سیلیکون؟

خودتان قبلاً اشاره کردید که یک مدل ضد ضربه Armor A80 داشتید که ضربه خورد و دیگه کار نکرد . یعنی مدلهای ضد ضربه هم نمیتوانند محافظت کاملی در برابر ضربه ها فراهم کنند .
بنظر من خیلی فرق نمیکنه که از کدام برند و از کدام مدل انتخاب کنید . هر کدام که بنظر شما زیباتر هست و گارانتی معتبر و طولانی تر و قیمت کمتری دارد همان را انتخاب کنید .

sasan.69
30-09-2014, 20:28
خودتان قبلاً اشاره کردید که یک مدل ضد ضربه Armor A80 داشتید که ضربه خورد و دیگه کار نکرد . یعنی مدلهای ضد ضربه هم نمیتوانند محافظت کاملی در برابر ضربه ها فراهم کنند .
بنظر من خیلی فرق نمیکنه که از کدام برند و از کدام مدل انتخاب کنید . هر کدام که بنظر شما زیباتر هست و گارانتی معتبر و طولانی تر و قیمت کمتری دارد همان را انتخاب کنید .

بله درست میفرمایید متاسفانه شانس من بود اما بعضیا میگن که مدل های جدیدتر a data بهتره و توسط ارتش امریکا تایید شده!(حالا نمیدونم جنبه تبلیغاتی داره یا خیر)

ata.royalfalcon
03-10-2014, 15:15
اگر دقت کرده باشید در هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال (و یا هر محصول دیگری) بعد از مدل نامبر و خط تیره (مثلاً WDBACW0030HBK-UESN) ، چهار حروف هم وجود دارد که مشخص میکند این مدل برای کدام مناطق و کشور ها اختصاص پیدا کرده است .
اگر مدلهایی انتخاب کنید که مربوط به منطقه UESN هست آداپتور برق از نوع سه شاخه خواهد بود و اجباراً برای سازگاری با پریزهای برق ایرانی باید از تبدیلهای مناسبی استفاده کرد . همچنین بعضی از Regionـها مدت گارانتی بیشتری دارند. مثلاً برای کشورهای APAC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/Japan سه سال وارانتی و Americas/EMEA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو سال وارانتی دارند .

بعضی از regionـها که در هارد های اکسترنال وسترن دیجیتال دیده میشود .

NESN
PAN AMERICA

SESN
MULTI-CITY ASIA

UESN
UK

BESN
INDIA

EESN
EMEA

AESN
AUSTRALIA/NEW ZEALAND

JESN
JAPAN

از 12 هارد اکسترنال WD my book که دارم به جزء یکی از آنها که UESN هست بقیه EMEA هست . اکثر هارددیسکهای اکسترنال موجود در بازار ایران EMEA هست .

jabi7joon
05-10-2014, 21:53
سلام..
هارد سه ترا اکسترنال میخوام با آداپتور.. USB3 باشه.. حتما هستن همشون.. بهترین گارانتی چیه؟

یه دو ترا دارم.. وسترن مای بوک.. راضی ام..

حالا چی بگیریم؟

ata.royalfalcon
05-10-2014, 23:31
سلام..
هارد سه ترا اکسترنال میخوام با آداپتور.. USB3 باشه.. حتما هستن همشون.. بهترین گارانتی چیه؟

یه دو ترا دارم.. وسترن مای بوک.. راضی ام..

حالا چی بگیریم؟

سلام .

اگر از WD my book قبلی (دوترا) راضی بودید که میتونید بازهم my book بخرید . گارانتی هم من سـازگـار انتخاب میکنم .

ضمناً اگر بخواهید هر دو هارد اکسترنال WD my book را به سیستم متصل کنید بایستی Disk Signature را عوض کنید (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . در غیر اینصورت دومین هارد در سیستم به حالت offline میرود .

jabi7joon
06-10-2014, 00:31
سلام .

اگر از WD my book قبلی (دوترا) راضی بودید که میتونید بازهم my book بخرید . گارانتی هم من سـازگـار انتخاب میکنم .

ضمناً اگر بخواهید هر دو هارد اکسترنال WD my book را به سیستم متصل کنید بایستی Disk Signature را عوض کنید (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . در غیر اینصورت دومین هارد در سیستم به حالت offline میرود .

ممنونم بابت جواب عزیز.. داستان دار شد که.. خب حالا فرض کنیم من نمی گفتم الان چی دارم.. شما چی پیشنهاد می کردین؟
فقط بگم هر چی شما بگید همونو می گیرم..

ata.royalfalcon
06-10-2014, 08:00
ممنونم بابت جواب عزیز.. داستان دار شد که.. خب حالا فرض کنیم من نمی گفتم الان چی دارم.. شما چی پیشنهاد می کردین؟
فقط بگم هر چی شما بگید همونو می گیرم..

همان WD my book رو انتخاب كنيد. اگر حتماً ميخواهيد از برند و مدل ديگر باشه ميتونيد Seagate Backup plus را انتخاب كنيد.

22arash
06-10-2014, 19:39
سلام
نظرتون درباره هارد اکسترنال سونی مدل زیر چی هست ؟

Sony HD-E1 External Hard Drive - 1T
آیا نرم افزاری هست که بشه فهمید هارد داخلی ساخت کدوم شرکت است ؟

ata.royalfalcon
06-10-2014, 22:14
سلام
نظرتون درباره هارد اکسترنال سونی مدل زیر چی هست ؟

Sony HD-E1 External Hard Drive - 1T
آیا نرم افزاری هست که بشه فهمید هارد داخلی ساخت کدوم شرکت است ؟

سلام .

1. با برنامه Crystal Disk Info میتونید برند و مدل هارد دیسک بکار رفته را مشخص کنید.
2. اگر گارانتی معتبری دارد میتونید انتخاب کنید در غیر اینصورت از مدلهای دیگری مثل backup plus Slim و my passport ultra انتخاب کنید .

imnot12
07-10-2014, 18:30
دوستان به نظر شما بهترین هارد کدوم مدل میتونه باشه؟
میخوام عمر زیادی داشته باشه
و اگه فایل ها حذف شدن حداقل بتونیم چنتاشو ریکاوری کنیم
ار چند جا سوال گردم گفتن WD بهترینشه به نظر شما چطوره؟

amir_t6262
07-10-2014, 19:13
چیزی که من شنیدم، ریکاوری اطلاعات هاردهای WD سخت تر از seagate است.

ata.royalfalcon
07-10-2014, 20:21

خب مدلهای اکسترنال WD کیفیت مناسبی دارند و گزینه مناسبی برای آرشیو دیتا هستند ولی اصولاً نمیتوان از برند و یا مدل خاصی نام برد که از هر لحاظی بهترین و بدون اشکال باشد.

فروشنده ها و اکثر کاربران (از جمله خودم) از هارد های اکسترنال WD راضی هستند ولی کمتر کسی هست که بداند تعمیرکاران (تعمیرکاران واقعی نه هر تعمیرکاری) از هارد های اکسترنال این برند متنفرند !

چیزی که من شنیدم، ریکاوری اطلاعات هاردهای WD سخت تر از seagate است.

این موضوع بیشتر در حالتی هست که ماژول SATA to USB آسیب ببیند (توضیحات مفصل در اسپویل) که بازهم راهکارهایی برای برطرف کردن این مشکل وجود دارد مثلاً استفاده از ماژول SATA to USB هارد اکسترنال دیگر از همان مدل بطوری که کنترلر SATA to USB بکار رفته دقیقاً یکی باشند. به هر حال خرابی و از دست دادن دیتا در هر مدلی و از هر برندی وجود دارد نکته مهم نگهداری درست و مناسب هست تا احتمال خرابی به حداقل برسد .

یکی از مهمترین خصوصیت هاردهای اکسترنال وسترن قابلیت Hardware encryption هست که بسادگی هر چه تمامتر میتوانید هارد را lock و داده ها را encrypt کنید. این قابلیت امنیت بالا به همراه سرعت بالا در کد و دیکد کردن اطلاعات فراهم میکند . در صورتیکه در روشهای نرم افزاری رمزگذاری داده ها (software encryption) سرعت کد و دیکد شدن بالا نخواهد بود مخصوصاٌ اگر از چندین الگوریتم قفل گذاری بطور همزمان (مثلاً ترکیبی از الگوریتم AES و Soernet و twofish) استفاده بشود فرایند کد و دیکد شدن اطلاعات کندتر خواهد شد . البته بستگي به توانايي هاي CPU و RAM هم دارد.

در مورد هارد ديسكهاي اكسترنال وسترن ديجيتال مثل my book و my passport بخاطر استفاده از كنترلرهاي SATA To USBـي كه از قابليت رمزگذاري پشتيباني ميكنند ، ديتاها بصورت كد شده بر روي هارد ديسك ذخيره ميشوند حتي اگر پسوردي ست نكرده باشيد.

چند نمونه كنترلرهای بکار رفته در این ماژولها JMS538S و INIC1607e و يا Symwave SW6316 هست كه از متد AES-128/256 برای رمزگذاری دیتا استفاده ميكند. همچنین اين كنترلرها قابلیت تایید هویت ، هنگامی که به سیستم متصل میشود (همان پسورد گذاشتن و lock کردن هارد دیسک اکسترنال) را دارند.

در عکس زیر کنترلر Symwave SW6316 بطور واضح دیده میشود اگر فرض كنيم كه Decryption key براي اون چيپ پيدا بشود و اگر فرض كنيم كه Decryption key براي تمام مدلها يكسان باشد پس هـك كردن قفل سخت افزاري امكان پذير خواهد بود.

فرض كنيد كه هارد ديسك اكسترنالي داشته باشد كه اصلاً Hardware Encryption نداشته باشد . همچنين فرض كنيد كه ماژول SATA to USB قابل جدا شدن باشد (مثل مدلهاي Backup plus) . بر حسب اتفاق اگر كانكتور USB بشكند (يا هر اتفاق ديگري براي مجموعه USB اتفاق بيافتد) و خود هارد ديسك سالم و بدون مشكلي باشد ، خيلي ساده ميتونيد ماژول SATA to USB را جدا كرده و از طريق SATA به مادربرد متصل كنيد و به اطلاعات دسترسي داشته باشيد يا اينكه يك باكس هارد ديگر بخريد.

ولي در مورد هارد ديسكهايي كه اطلاعات آن توسط كنترلر SATA to USB رمزگذاري ميشوند حتي اگر ماژول SATA to USB هم جدا شدني باشد و بتوان از طريق SATA به مادربرد متصل كرد (مثل مدلهاي WD my book) بازهم نميتوان به اطلاعات دسترسي داشت (چون اطلاعات بصورت رمزگذاري شده ذخيره ميشود) . بماند كه در مدلهاي پرتابل (مانند my passport ultra) قسمت SATA to USB جزئي از برد اصلي هارد ديسك هست و جدا شدني نيست.

در نتيجه اگر به هر دليلي اجزاء مربوط به SATA to USB خراب بشود و اگر قبلاً پسوردي ست كرده باشيد امكان بازيابي اطلاعات غير ممكن هست پس در حفظ و نگهداري اين مجموعه خيلي بايد دقت كرد . (در اينجا هم اشاره شده - پست 4037 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).

اگر پسوردي ست نكرده باشيد در زمانيكه اين قسمت به هر دليل خراب ميشود ميتوان از برد SATA To USB هارد اكسترنال ديگري استفاده كرد مشروط بر اينكه كنترلر SATA To USB بكار رفته بر روي اين برد دقيقاً از يك مدل باشند .

عكس زير دستگاه WD USB HDD Image Un-locker Pro-JMS538S هست كه مناسب براي هاردهاي اكسترنالي هست كه قسمت SATA To USB خراب شده كه داراي كنترلر JMS538S ميباشد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضعف ديگري كه هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل وسترن ديجيتال دارند اين هست كه USB Native هست . در نتيجه برای دسترسی به Firmware (جهت فيكس نمودن مشكلات احتمالي مربوط به Firmware) و یا ارسال یکسری از دستورات ATA به آن ، بايد به SATA تبديل شود و در نتيجه مثل عكس زير باید به قسمتهای از pcb لحیمکاری شود .

گاهی اوقات عدم کارکرد این هارد دیسکها ناشی از خرابی کنترلر مربوط USB to SATA Bridge هست . در هارد دیسکهایی مثل WD Elements که کنترلر اطلاعات را رمزگذاری نمیکند میتوان با استفاده از برد مربوط به هارد دیسک های اکسترنال دیگر و حتی بردهایی با اینترفیس SATA از همان خانواده (family) که مشخصات یکسانی دارند و با re-program کردن Rom و یا جابجا و لحیم کاری مجدد چیپی که Rom را در خود ذخیره میکند به اطلاعات دسترسی داشت . در مدلهایی که اطلاعات رمزگذاری میشوند باید از بردهایی با کنترلر SATA to USB یکسان استفاده شود . پس از تعویض بردها ، با reprogram کردن Rom شاید بتوان به اطلاعات دسترسی داشت.

imnot12
07-10-2014, 23:12
[QUOTE=ata.royalfalcon;8413894]خب مدلهای اکسترنال WD کیفیت مناسبی دارند و گزینه مناسبی برای آرشیو دیتا هستند ولی اصولاً نمیتوان از برند و یا مدل خاصی نام برد که از هر لحاظی بهترین و بدون اشکال باشد.

فروشنده ها و اکثر کاربران (از جمله خودم) از هارد های اکسترنال WD راضی هستند ولی کمتر کسی هست که بداند تعمیرکاران (تعمیرکاران واقعی نه هر تعمیرکاری) از هارد های اکسترنال این برند متنفرند !

پس همون WD بهترین گزینه هست درسته؟
از بیرون بگیرم میترسم تقلبی باشه
از سایت دیجی کالا بگیرم بهتر نیست؟ تقلبی نداره که؟

ata.royalfalcon
07-10-2014, 23:32

میتونید یکی از مدلهای WD یعنی my passport ultra و یا my book را انتخاب کنید. با گارانتیهای معتبر و از فروشنده های شناخته شده بخرید جای نگرانی نخواهد بود. از سایت دیـجـیـکـالـا تا به حال خرید نکردم ولی به نظر معتبر میاد .

amir_t6262
09-10-2014, 11:21
[QUOTE=ata.royalfalcon;8413894]خب مدلهای اکسترنال WD کیفیت مناسبی دارند و گزینه مناسبی برای آرشیو دیتا هستند ولی اصولاً نمیتوان از برند و یا مدل خاصی نام برد که از هر لحاظی بهترین و بدون اشکال باشد.

حتما به گارانتی اش دقت کن. گارانتی سازگار، بنظرم بهترین گارانتی برای هارد است.
به سریال روی کارت گارانتی و روی جعبه دقت کن.

دیجیکالا کمی این هارد را گران میدهد. مگر در پیشنهاد ویژه اش خرید کنی. اگر تهران هستی، میتوانی در بازار رضا و ایران، به قیمت کمتر از دیجیکالا هم خرید کنی.

ولی اگر دسترسی به بازار نداری، دیجیکالا سایت بسیار مطمئنی است. خودم چندین بار انواع هارد، از جمله این مدل را از دیجیکالا خریدم.

mojtaba0007
09-10-2014, 15:27
سلام
هارد اکسترنال پرتابل بدون آداپتور بالای 2 ترابایت تو بازار اومده؟ مثلا seagate backup plus fast 4tb
اگه اومده حدود قیمتش چنده ؟
اگه نیومده بالاترین حجمی که هست چنده ؟

با تشکر

ata.royalfalcon
09-10-2014, 16:41
سلام
هارد اکسترنال پرتابل بدون آداپتور بالای 2 ترابایت تو بازار اومده؟ مثلا seagate backup plus fast 4tb
اگه اومده حدود قیمتش چنده ؟
اگه نیومده بالاترین حجمی که هست چنده ؟

با تشکر

سلام .

در یکی از انجمنهای فروش ، Seagate Backup Plus Fast چهار ترابایتی با قیمت 940 هزار تومن موجود هست .

jabi7joon
09-10-2014, 23:12
سلام..
آقا قیمت ها اینجوریه

WD my book 410
Seagate Backup Plus 385
Seagate expansion 380

حالا فرق این سه تراها چیه؟ توضیحات قبلیتون رو خوندم و ظاهرا وسترن بهتره.. ولی نکته خاصی مد نظرتون هست/.

amir0009
16-10-2014, 17:15
سلام لطفا جواب بدید شدید به کمک تون احتیاج دارم

من یه هارد اکسترنال دارم امروز میخواستم فلشمو فرمت کنم اشتباهی هارد رو انتخاب کردم ولی بعد چند ثانیه فیمیدم و هارد رو کلا در آوردم ولی الان وقتی هارد رو وصل میکنم اخطار میده فرمت کن تروخدا کمک کنید زندیگم تو این هارده

ata.royalfalcon
16-10-2014, 17:31
سلام لطفا جواب بدید شدید به کمک تون احتیاج دارم

من یه هارد اکسترنال دارم امروز میخواستم فلشمو فرمت کنم اشتباهی هارد رو انتخاب کردم ولی بعد چند ثانیه فیمیدم و هارد رو کلا در آوردم ولی الان وقتی هارد رو وصل میکنم اخطار میده فرمت کن تروخدا کمک کنید زندیگم تو این هارده

سلام دوست عزیز .

در این پستی که زده بودید (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) عرض کردم که بهترین کار بازیابی اطلاعات و ذخیره کردن آنها بر روی هارد دیسک دیگر هست . برنامه easeus data recovery wizard professional برنامه مناسبی برای اینکار هست (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - نسخه pro را دانلود کنید). قبل از استفاده برنامه را اکتیو یا کرک کنید.

لازم هم نیست که مجدداً فرمت کنید و در واقع بدون هر گونه دستکاری های مجدد اجازه بدید این برنامه هارد دیسک را اسکن و اطلاعات بازیابی شده رو روی فضای دیگر (مثلاً هارد اکسترنال دوم) ذخیره کنید .

sasan.69
18-10-2014, 15:53
اقا عطا تصمیم داره اگه این هارد قابل تعمیر نباشه بندازمش دور! تست اخرو میزارم واسه وضعیت نهایی... واینکه ذخیره کردن اطلاعات دراین هارد کار درست میتونه باشه یا خیر؟(بااین کابل کوچیکه!! نمیدونم یو اس بی3 میگن سرعتش بالاتره... سرعت انتقال به28مگ هم میرسه)

ata.royalfalcon
18-10-2014, 18:56
اقا عطا تصمیم داره اگه این هارد قابل تعمیر نباشه بندازمش دور! تست اخرو میزارم واسه وضعیت نهایی... واینکه ذخیره کردن اطلاعات دراین هارد کار درست میتونه باشه یا خیر؟(بااین کابل کوچیکه!! نمیدونم یو اس بی3 میگن سرعتش بالاتره... سرعت انتقال به28مگ هم میرسه)

خودتان که نمیتوانید تعمیر کنید ، تعمیر آنهم به صرفه نیست و بهتره که هارد اکسترنال جدید بخرید . ذخیره کردن اطلاعات مهم روی این هارد دیسک کار صحیحی نیست . اینو میتونید برای وصل کردن به TV برای پخش فیلمها و موارد مشابه استفاده کنید که اگر هارد خراب شد و اطلاعات از بین رفت مهم نباشه .

sasan.69
19-10-2014, 04:00
لینکی دارید که اموزش کاملHD Tune رو داشته باشه؟

ata.royalfalcon
19-10-2014, 22:56
لینکی دارید که اموزش کاملHD Tune رو داشته باشه؟

این برنامه قسمتهای مختلفی دارد که هر کدام مستلزم توضیحات مفصل هست . مثلاً در مورد SMART هارد دیسک میتونید به سایت زیر مراجعه کنید که البته صرفاً برای آشنایی کلی هست.

در مورد benchmark و درک بهتر ارقام ارائه شده میتونید پستهای مربوط به صفحه 16 تاپیک زیر را مطالعه کنید .

بد نیست PDF مربوط این نرم افزار هم یک مطالعه ای بکنید .

hd-tune-pro-v5.pdf - 996 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sansa
20-10-2014, 11:39
سلام
دوستان من یک هارد وسترن 1 ترا پاسپورتی خریدم . اطلاعات داخل بسیار بسیار برام مهم هست . دائما میترسم اطلاعاتش یک دفعه از بین بره ...:n03:

به نظرتون چه کاری کنم که طول عمرش بسیار بالاتر بره و بد سکتور نگیره ؟؟!!!!!!!!!!

ata.royalfalcon
20-10-2014, 11:48
سلام
دوستان من یک هارد وسترن 1 ترا پاسپورتی خریدم . اطلاعات داخل بسیار بسیار برام مهم هست . دائما میترسم اطلاعاتش یک دفعه از بین بره ...:n03:

به نظرتون چه کاری کنم که طول عمرش بسیار بالاتر بره و بد سکتور نگیره ؟؟!!!!!!!!!!

سلام .

بهترين كار داشتن چند كپي روي هارد ديسكهاي جداگانه هست .

نكاتي درباره نحوه استفاده و نگهداري در انتهاي پست اول تاپيك زير گفتم پيشنهاد ميكنم مطالعه كنيد .

personal
25-10-2014, 01:28
با سلام خدمت ناظر عزیز این انجمن جناب ata! من میخواستم که یه هارد 1tb بخرم اول میخواستم ضد ضربه بخرم فهمیدم که در هنگام کار کردن همه هارد ها مثل همند پس اومدم سمت برند وسترن. خودم یه هارد

my passport ازین برند دارم و ازش هم راضیم. با توجه به اینکه برا آرشیو فیلم میخوام و رمز نگاری برام اهمیت نداره آیا بین هارد مدل elements و my passsport غیر از مسائل مربوط به رمزنگاری تفاوت خاص دیگه ای هست؟

مثلا از نظر استحکام فرقی دارند با هم چون یکی دو جا شنیدم میگفتند مدل elemens خیلی ناز نازیه!:n02: آیا درسته یا خیلی متفاوت نیستند!؟ در ضمن اینکه ریکاوری اطلاعات فکر کنم از روی مدل elements کمی راحت تره درسته ؟:n13: با تشکر

ata.royalfalcon
25-10-2014, 08:20
با سلام خدمت ناظر عزیز این انجمن جناب ata! من میخواستم که یه هارد 1tb بخرم اول میخواستم ضد ضربه بخرم فهمیدم که در هنگام کار کردن همه هارد ها مثل همند پس اومدم سمت برند وسترن. خودم یه هارد

my passport ازین برند دارم و ازش هم راضیم. با توجه به اینکه برا آرشیو فیلم میخوام و رمز نگاری برام اهمیت نداره آیا بین هارد مدل elements و my passsport غیر از مسائل مربوط به رمزنگاری تفاوت خاص دیگه ای هست؟

مثلا از نظر استحکام فرقی دارند با هم چون یکی دو جا شنیدم میگفتند مدل elemens خیلی ناز نازیه!:n02: آیا درسته یا خیلی متفاوت نیستند!؟ در ضمن اینکه ریکاوری اطلاعات فکر کنم از روی مدل elements کمی راحت تره درسته ؟:n13: با تشکر

سلام .

به غير از شكل ظاهر ، باكس و تفاوتهاي سخت افزاري مربوط به قابليت رمزگذاري و lock كردن هارد ديسك و امكانات نرم افزاري ، تفاوتي بين مدلهي element و my passport ultra وجود ندارد و در واقع هارد ديسكهاي بكار رفته مشخصات يكساني دارند . براي سازنده هم به صرفه و منطقي نيست كه براي مدلهاي element و my passport هارد ديسكهاي كاملاً متفاوتي طراحي كند . در واقع يك مدل هارد ديسك را بعنوان پايه انتخاب و با كم و اضافه امكانات ، مدلهاي متنوع توليد ميكند.

در ضمن اینکه ریکاوری اطلاعات فکر کنم از روی مدل elements کمی راحت تره درسته ؟:n13:

فقط به خاطر اينكه قابليت رمزگذاري سخت افزاري ندارد و اطلاعات رمزگذاري نميشود ؛ در صورت خرابي برد به هر علت ميتوان آنرا با مدلهاي مشابه خودش (چه اكسترنال و يا اينترنال) تعويض كرد و مهم هم نيست كه مثلاً نوع كنترلر SATA to USB چي باشد و در نتيجه سهولت بيشتري در تعمير بازيابي اطلاعات در مقايسه با مدلهاي my passport توسط متخصصين وجود دارد .

silhouette
25-10-2014, 21:27
هارد500اکستزنال خوب میخواستم راهنمایی کنید

ata.royalfalcon
25-10-2014, 22:55
هارد500اکستزنال خوب میخواستم راهنمایی کنید

از برند Seagate مدل Backup plus Slim و یا از برند WD مدل my passport ultra را میتوانید انتخاب کنید .

هر کدام که گارانتی معتبرتر ، طولانی تر و قیمت ارزان تری دارند را میتوانید انتخاب کنید . خرید کیف محافظ هم توصیه میشود .

sky1sky
30-10-2014, 20:22
سلام .

چند ثانیه ای صبر کنید تا فرصت کافی برای انجام فرایند shutting down وجود داشته باشد . درنهایت آیا پیغام device could not be removed ; please close all running programs and try again later ظاهر میشود ؟

این مسئله در مورد هارد های اکسترنال خیلی شایع هست و راهکار های متفاوتی وجود دارد که نمیشه گفت 100% موثر هست . مثلاً غیر فعال کردن آنتی ویروس (یا اینکه در تنظیمات آنتی ویروس ، هارد اکسترنال را مستثنا کنید) . End Task کردن explorer ویندوز و اجرای مجدد آن (عکسهای پیوستی) و حتی offline کردن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارد اکسترنال در Disk management ویندوز قبل از Safely remove کردن آن .

پیشنهاد میکنم برنامه Process Explorer را از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید . پس از extract آن فایل procexp.exe را اجرا کنید . به قسمت Find بروید و سپس letter مربوط به هارد اکسترنال را در قسمت handle or dll substring وارد کنید و بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد اکسترنال هست .اگر نمیدونید این پراسس مربوط به کدام برنامه هست پیشنهاد میکنم اسم این پراسس را در گوگل جستجو کنید و ببینید که مربوط به کدام برنامه هست و سپس آن برنامه را ببندید .

نکته : letter مربوط به هارد اکسترنال را در my copueter میتونید ببینید مثلاً اگر G باشد باید بصورت زیر وارد کنید .

بعنوان مثال در عکس زیر پراسس Teracopy به درایو G دسترسی دارد که در درجه اول بهتر هست آن برنامه بسته شود . به هر حال اگر هم نمیتونید برنامه مربوط به آن پراسس را پیدا کنید میتوان روی آن پراسس راست کلیک و سپس Kill Process کرد (توصیه میکنم همنطوری Kill Process نکنید اول یک تحقیقی درباره آن پراسس بکنید و سپس Kill Process کنید) .

در مورد سوال آخر هم ؛ همانطوریکه ابتدا باید آداپتور را به برق متصل و سپس کابل usb را به سیستم متصل کرد ، پس در هنگام خاموش کردن بهتر هست که برعکس انجام شود یعنی اول کابل usb جدا و سپس آداپتور از خروجی برق جدا شود .

سلام تشکر از ATAکه زحمت می کشید و سوال ها رو راهنمایی می کنید:n16:
سوال من مشابه سوالی هست که پاسخش در پست بالا اومده مدل هارد من WD Book مدل اداپتوری هست دو سال هم بیشتره این هاردو دارم موقع که می خوام هارد رو از لپ تاپ جدا کنم sfae removeمیزدم عین فلش و بعدش چراغ هارد ازحالت همیشه روشن می ره روی استند بای و هر چند ثانیه چشمک می زنه
من این رو قبلا در همین تاپیک مطرح کردم و فرمودید که در disk manamegemet گزینهoffline بزنم
اما چه روی خود درایو هارد کلیک می کنم یا کلمه دیسک در سمت چپ صفحه اصلا گزینیه offline نداره ! ایااین به خاطر ویندوزه ؟؟نوع ویندوز موجود XP

2-هم چنین فرمودید که WD smartware رو نصب کنم و انجام دادم
وقتی هارد در حال استفاده هست روی ایکون در system trayکه کلیک می کنم گزینه Safely remove هارد و about , WD smart ware داره و وقتی کارم با هارد تموم میشه و می خوام از سیستم خارج اش کنم میرم سراغ این برنامه تا remove زنم خطا می ده که برنامه ای در حال استفاده هست!

بعدش سیستم رو log off onمی کنم تا سیستم مجدد روشن شه و تمامی پروسه ها ریستارت شه و بعدش که تصمیم می گیرم نرم افزاری هارد رو ریموو کنم گزینه
Eject باکلیک راست روی هارد و می زنم و اوکی میشه اما بعدش که WD smartware در system trayمراجعهمی کنم تا از ان قسمت هم نرم افزاری ریممو کنم دیگه گزینع remove نیست ! و فقط گزینه
about va WD Smartwa موجود هست و یعنی اگه اول eject با کلیک راست روی هارد برنم دیگه بعدش گزینه ریموو کردن با این نرم افزار رو نیست و این شد بازم عین قبلا که ! همون طور که قبلا ها فقط با همون eject ریموو اش می کردم !
و هم چنان بعد ریمو نرم افزاری ازهم چراغ هارد میره استند بای!

بفرمائید چه کا کنم مجدد

3-وقتی ازهارد می خواهیم استفاده کنیم بهتر است هارد روی چه سطحی قرار بدیم؟؟
مثلا روی کتاب ؟ روی بالشت؟ میز؟ یا روی یک سطح چنذد تا شی کوچک بذاریم که حالت پایه ببرای هارد باشه که موقع استفاده هارد در ارتفاع بالاتری نسبت به سطح داشته باشه؟؟ روش درست چیه؟؟

پیشاپیش مرسی:n16:

ata.royalfalcon
31-10-2014, 11:11
سوال من مشابه سوالی هست که پاسخش در پست بالا اومده مدل هارد من WD Book مدل اداپتوری هست دو سال هم بیشتره این هاردو دارم موقع که می خوام هارد رو از لپ تاپ جدا کنم sfae removeمیزدم عین فلش و بعدش چراغ هارد ازحالت همیشه روشن می ره روی استند بای و هر چند ثانیه چشمک می زنه
من این رو قبلا در همین تاپیک مطرح کردم و فرمودید که در disk manamegemet گزینهoffline بزنم
اما چه روی خود درایو هارد کلیک می کنم یا کلمه دیسک در سمت چپ صفحه اصلا گزینیه offline نداره ! ایااین به خاطر ویندوزه ؟؟نوع ویندوز موجود XP

هارد دیسکهای اکسترنال خیلی کمی وجود دارد که دارای یک برنامه اختصاصی برای خاموش کردن هارد دیسک باشد . اکثر هارد دیسکهای اکسترنال چنین برنامه ای را ندارند و در نتیجه تنها راه موجود Safely remove کردن توسط خود ویندوز هست که اکثراً هارد دیسک خاموش نمیشود . ولی از آنجایی که بیشتر محصولات وسترن دیجیتال دارای یک برنامه برای خاموش کردن هارد دیسک هست پس دیگه نباید به روش ویندوزی Safely remove کنید.

ویندوز XP ندارم که برای شما تست کنم. یک راه دیگر استفاده از دستورات Disk part برای Online/Offline کردن دیسک مورد نظر هست.

2-هم چنین فرمودید که WD smartware رو نصب کنم و انجام دادم
وقتی هارد در حال استفاده هست روی ایکون در system trayکه کلیک می کنم گزینه Safely remove هارد و about , WD smart ware داره و وقتی کارم با هارد تموم میشه و می خوام از سیستم خارج اش کنم میرم سراغ این برنامه تا remove زنم خطا می ده که برنامه ای در حال استفاده هست!

بعدش سیستم رو log off onمی کنم تا سیستم مجدد روشن شه و تمامی پروسه ها ریستارت شه و بعدش که تصمیم می گیرم نرم افزاری هارد رو ریموو کنم گزینه
Eject باکلیک راست روی هارد و می زنم و اوکی میشه اما بعدش که WD smartware در system trayمراجعهمی کنم تا از ان قسمت هم نرم افزاری ریممو کنم دیگه گزینع remove نیست ! و فقط گزینه
about va WD Smartwa موجود هست و یعنی اگه اول eject با کلیک راست روی هارد برنم دیگه بعدش گزینه ریموو کردن با این نرم افزار رو نیست و این شد بازم عین قبلا که ! همون طور که قبلا ها فقط با همون eject ریموو اش می کردم !
و هم چنان بعد ریمو نرم افزاری ازهم چراغ هارد میره استند بای!

بفرمائید چه کا کنم مجدد

از آنجائی که به روش ویندوزی هارد اکسترنال را Safely remove کردید و ارتباط آن به سیستم عامل قطع شده دیگر نمیتوانید از طریق WD quick view هارد اکسترنال را Safely remove کنید.

در مورد مشکل پراسسهای فعال روی هارد اکسترنال ؛ پیشنهاد میکنم مجدداً یک ویندوز جدید (مثلاً 7 و یا 8.1) و دستکاری نشده توسط شرکتهای متفرقه را نصب کنید و قبل از نصب نرم افزارهای مختلف (حتی آنتی ویروس) روی آن ، بررسی کنید آیا بازهم با مشکل وجود پراسسهای فعال روی هارد اکسترنال مواجه میشوید یا خیر ؟

3-وقتی ازهارد می خواهیم استفاده کنیم بهتر است هارد روی چه سطحی قرار بدیم؟؟
مثلا روی کتاب ؟ روی بالشت؟ میز؟ یا روی یک سطح چنذد تا شی کوچک بذاریم که حالت پایه ببرای هارد باشه که موقع استفاده هارد در ارتفاع بالاتری نسبت به سطح داشته باشه؟؟ روش درست چیه؟؟

بهترین حالت این هست که روی میزی که تکان نمیخورد و بطور اتفاقی هم دستتان به آن نمیخورد قرار دهید. از آنجائی که بطور ایستاده قرار میگیرد و تا حدی ناپایدار هست و خطر سقوط وجود دارد برای امنیت بیشتر میتوانید بصورت خوابیده روی میز هم قرار دهید بطوری که لیبلی موجود روی هارد دیسک داخلی آن ، رو به بالا باشد .

Re zA
02-11-2014, 11:54
سلام دوستان من یه هارد 2ترابایت پاسپورتی ضد ضربه میخواستم بخرم الان تو بازار بهترین چی رو پیشنهاد میدین ؟

DiDaX
02-11-2014, 15:11
سلام عطا جان
خوبی برادر :n12:
میخواستم یه هارد 2ترا اکسترنال آداپتوری بگیرم
چه برندی بگیرم؟
بخاطر استفاده زیادی که از هارد نمیکنم پیشنهاد میدی که آداپتوری بگیرم یا به نظرت همون پاسپورتی 2.5 " بگیرم ؟
حدود قیمتای بازار رو میدونید ؟
مرسی :n16:

ata.royalfalcon
02-11-2014, 15:40
سلام عطا جان
خوبی برادر :n12:
میخواستم یه هارد 2ترا اکسترنال آداپتوری بگیرم
چه برندی بگیرم؟
بخاطر استفاده زیادی که از هارد نمیکنم پیشنهاد میدی که آداپتوری بگیرم یا به نظرت همون پاسپورتی 2.5 " بگیرم ؟
حدود قیمتای بازار رو میدونید ؟
مرسی :n16:

سلام .

اينكه از هارد ديسك زياد استفاده ميكنيد و يا نميكنيد تاثيري در انتخاب مدلهاي 2.5 اينچي (پرتابل) و يا 3.5 اينچي (دسكتاپ) ندارند . بيشتر بايد ببينيد چقدر بودجه براي خريد كنار گذاشتيد و چه انتظاراتي داريد و سپس براي خريد اقدام كنيد . بعنوان مثال دوترابايتي my passport ultra حدود 379 هزار تومن و my book هم 305 هزار تومن هست. اگر بودجه كافي داريد ميتونيد مدلهاي پرتابل را بخريد كه مزيت كوچكتر بودن و سهولت بيشتر در جابجايي و نياز به فضاي كمتر براي نگهداري را دارند. از برندهاي سيگيت هم ميتونيد انتخاب كنيد كه معمولاً قيمت كمتري در مقايسه با مدلهاي وسترن ديجيتال دارند.

در صورت محدود بودن بودجه و همچنين در صورتيكه جابجايي نداريد ميتونيد از مدلهاي دسكتاپي انتخاب كنيد .

DiDaX
02-11-2014, 20:34
سلام .

اينكه از هارد ديسك زياد استفاده ميكنيد و يا نميكنيد تاثيري در انتخاب مدلهاي 2.5 اينچي (پرتابل) و يا 3.5 اينچي (دسكتاپ) ندارند . بيشتر بايد ببينيد چقدر بودجه براي خريد كنار گذاشتيد و چه انتظاراتي داريد و سپس براي خريد اقدام كنيد . بعنوان مثال دوترابايتي my passport ultra حدود 379 هزار تومن و my book هم 305 هزار تومن هست. اگر بودجه كافي داريد ميتونيد مدلهاي پرتابل را بخريد كه مزيت كوچكتر بودن و سهولت بيشتر در جابجايي و نياز به فضاي كمتر براي نگهداري را دارند. از برندهاي سيگيت هم ميتونيد انتخاب كنيد كه معمولاً قيمت كمتري در مقايسه با مدلهاي وسترن ديجيتال دارند.

در صورت محدود بودن بودجه و همچنين در صورتيكه جابجايي نداريد ميتونيد از مدلهاي دسكتاپي انتخاب كنيد .
اگه اختلاف قیمت اینقدر باشه که خوبه
تو چندتا سایت دنبال قیمت میگشتم اختلاف قیمت ها بالاتر بود
ولی ی مورد باعث تعجبم شد قیمت های سیگیت بالاتر بود :n04:
الان یه سیگیت 1 ترا دارم و تا حالا ناراضی نبودم ازش (البته استفاده زیادی ازش نداشتم ) این سری هم که میخوام بگیرم واسه آرشیو اطلاعات میخوام و بازم استفاده چندانی ندارم
پس به نظرت همون 2.5" بگیرم ؟
چه مدلی و چه برندی بگیرم ؟
بودجه دارم ولی بودجه رو بیشتر میخوام به تعویض لپ تاپ اختصاص بدم ( البته 70-80 پول آنچنانی نیست تو این دوره )
:n12:

ata.royalfalcon
02-11-2014, 21:14
اگه اختلاف قیمت اینقدر باشه که خوبه
تو چندتا سایت دنبال قیمت میگشتم اختلاف قیمت ها بالاتر بود
ولی ی مورد باعث تعجبم شد قیمت های سیگیت بالاتر بود :n04:
الان یه سیگیت 1 ترا دارم و تا حالا ناراضی نبودم ازش (البته استفاده زیادی ازش نداشتم ) این سری هم که میخوام بگیرم واسه آرشیو اطلاعات میخوام و بازم استفاده چندانی ندارم
پس به نظرت همون 2.5" بگیرم ؟
چه مدلی و چه برندی بگیرم ؟
بودجه دارم ولی بودجه رو بیشتر میخوام به تعویض لپ تاپ اختصاص بدم ( البته 70-80 پول آنچنانی نیست تو این دوره )
:n12:

برادر ؛ اگر جابجاش نمیکنین و یا کم و اگر جا و فضای کافی برای نگهداری و استفاده دارین همون دسکتاپی رو بخرین . ولی اگر زیاد جابجا میکنین (احتمالاً همراه با لپتاپ میخواین جابجاش کنین) و اگر جای زیادی برای نگهداری ندارین (مثلاً پس از استفاده میذارین تو کیف و تو کشو قایم میکنین) پرتابل گزینه بهتری هست. به هر حال انتخاب نهایی با خودتان هست . سایت فروش رو برای شما پخ کردم فکر نمیکنم ارزانتر از اون بتونین پیدا کنین .

برای پرتابل یکی از دو مدل زیر را میتونین انتخاب کنید. هر کدام که ارزانتر و گارانتی معتبرتر و طولانیتری داشتن همان را انتخاب کنین .

WD my passport ultra
Seagate Backup plus slim

و برای دسکتاپی هم WD my book را پیشنهاد میدم .

ata.royalfalcon
02-11-2014, 21:19
سلام دوستان من یه هارد 2ترابایت پاسپورتی ضد ضربه میخواستم بخرم الان تو بازار بهترین چی رو پیشنهاد میدین ؟

سلام .

مدلهای پرتابل ضد ضربه در بازار متنوع و فراوان هست ولی هیچکدام واقعاً در برابر ضربه ها از هارد دیسک بطور 100% محافظت نمیکنند . اگر سلامت هارد دیسک و اطلاعات موجود در آن برای شما مهم هست توصیه میکنم مثل یک هارد اکسترنال معمولی ازش نگهداری و استفاده کنید .

از سری Armor برند Silicon power چند مدل مناسب موجود هست ، میتونید یکی از آنها را انتخاب کنید .

Re zA
03-11-2014, 09:12
سلام .

مدلهای پرتابل ضد ضربه در بازار متنوع و فراوان هست ولی هیچکدام واقعاً در برابر ضربه ها از هارد دیسک بطور 100% محافظت نمیکنند . اگر سلامت هارد دیسک و اطلاعات موجود در آن برای شما مهم هست توصیه میکنم مثل یک هارد اکسترنال معمولی ازش نگهداری و استفاده کنید .

از سری Armor برند Silicon power چند مدل مناسب موجود هست ، میتونید یکی از آنها را انتخاب کنید .

من راستش یخورده آدم شلخته ای هستم و فکر کردم هارد ممکنه ضربه بخوره گفتم ضدضربه بخرم حالا به نظر شما بین
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 2TB و
Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB ضد ضربه رو بخرم بهتره از لحاظ احتمال آسیب دیدن یا زیاد فرقی نداره ؟؟

ata.royalfalcon
03-11-2014, 11:46
من راستش یخورده آدم شلخته ای هستم و فکر کردم هارد ممکنه ضربه بخوره گفتم ضدضربه بخرم حالا به نظر شما بین
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 2TB و

Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB ضد ضربه رو بخرم بهتره از لحاظ احتمال آسیب دیدن یا زیاد فرقی نداره ؟؟

همان Silicon Power Armor A80 را انتخاب کنید .

jabi7joon
07-11-2014, 22:52
سلام...
یه هارد سه ترا می خواستم بگیرم با راهنمایی های شما رسیدیم به WD my book اداپتوری..
عرض شود فقط بیلد نامبر یا مدل خاصی که نداره موقع خرید بهش توجه بشه.. ظاهرا مدل قدیمی ئ جدید داره.. اگه بله چی بهتر هست؟

ata.royalfalcon
07-11-2014, 23:21
سلام...
یه هارد سه ترا می خواستم بگیرم با راهنمایی های شما رسیدیم به WD my book اداپتوری..
عرض شود فقط بیلد نامبر یا مدل خاصی که نداره موقع خرید بهش توجه بشه.. ظاهرا مدل قدیمی ئ جدید داره.. اگه بله چی بهتر هست؟

سلام .

از نظر شکل ظاهر تفاوت مدلهای جدید با قدیم در عکسهای زیر مشخص هست . توصیه میکنم که مدلهای جدید را بخرید که مشکلات قطع و وصلی که در بعضی از مدلهای پیشین وجود داشت برطرف شده .

مدل جدید با مدل نامبر WDBFJK00x0HBK . دقت کنید که x در مدل نامبر گفته شده نشاندهنده حجم آن هست . مثلاً اگر سه ترابایتی هست مدل نامبر WDBFJK0030HBK خواهد بود .

مدل قدیم با مدل نامبر WDBACW0020HBK .

من دیگه فکر نمیکنم مدلهای قدیمی WD my book در بازار پیدا بشه .

zodiac67
08-11-2014, 00:24
سلام

آقا عطا شما بین 2 هارد زیر کدوم رو پیشنهاد میدین ؟

1.من مدل 3 ترا مای بوک وسترن رو داشتم .حالا میخوام یه 4 ترا جدید بگیریم اون مدل adata رو چه طور ارزیابی میکنید؟ تا حالا خودتون استفاده کردین ؟ قیمت بیشترش به خاطر چیه ؟

2. هارد بیشتر از 4 ترا هم وجود داره و پیدا میشه ؟ چه اکسترنال و چه اینترنال؟ در ضمن اون 2 تا عکسی که بالا گزاشتین از 2 مدل وسترن بالایی مدل قدیمیه دیگه درسته ؟

3. شما برای آرشیو کردن فیلم در حجم زیاد مثلا" 10 TB چه روشی رو پیشنهاد میکنید برای ذخیره سازی شون با توجه به تجربه ای که دارین ؟

خیلی ممنون

ata.royalfalcon
08-11-2014, 09:42
سلام

آقا عطا شما بین 2 هارد زیر کدوم رو پیشنهاد میدین ؟

1.من مدل 3 ترا مای بوک وسترن رو داشتم .حالا میخوام یه 4 ترا جدید بگیریم اون مدل adata رو چه طور ارزیابی میکنید؟ تا حالا خودتون استفاده کردین ؟ قیمت بیشترش به خاطر چیه ؟

2. هارد بیشتر از 4 ترا هم وجود داره و پیدا میشه ؟ چه اکسترنال و چه اینترنال؟ در ضمن اون 2 تا عکسی که بالا گزاشتین از 2 مدل وسترن بالایی مدل قدیمیه دیگه درسته ؟

3. شما برای آرشیو کردن فیلم در حجم زیاد مثلا" 10 TB چه روشی رو پیشنهاد میکنید برای ذخیره سازی شون با توجه به تجربه ای که دارین ؟

خیلی ممنون

سلام .

1. از بين دو مدلي كه نوشتيد ، قطعاً WD my book را پيشنهاد ميكنم . تا حالا ADATA نداشتم . يكي از كاربران همين انجمن كه اين مدل ADATA را خريده بودند هارد ديسك بكار رفته WD Green بوده و دقيقاً همان مدلي هست كه در my book هم بكار رفته بود و بنابراين از نظر نوع و مدل هارد ديسك بكار رفته مزيت خاصي نسبت به ساير مدلها ندارد. قيمت بالاي اين مدل ADATA شايد به خاطر مدت گارانتي بيشتر و لايسنس نرم افزارهاي موجود در آن هست.

2. ظرفيت بيشتر از چهارترابايت هم موجود هست مثل Seagate Backup plus پنج ترابايتي كه حدوداً 710 هزار تومن هست . شش ترابايتي WD my book هم فكر نميكنم فعلاً وارد بازار كشور شده باشد يا اينكه محدود و كمياب هست.

3. بهترين كار خريد NAS و يا DAS هايي هست كه ظرفيت حداقل دو يا چند عدد هارد ديسك را داشته باشند. يك نمونه DAS با گنجايش دو هارد ديسك از برند وسترن ديجيتال My Book Due ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست كه نهايت ظرفيت آن 12 ترابايت هست. اگر اين مدل را در بازار نكرديد ميتونيد مدلهاي مشابه را انتخاب كنيد. NAS هم ميتونيد انتخاب كنيد ولي بايد روتر و كارت شبكه مناسبي داشته باشيد (Gigabit Ethernet) كه سرعت مناسبي براي انتقال اطلاعات داشته باشد يك نمونه NAS با امكانات مناسب براي يك كاربر معمولي My Cloud EX4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست كه در تاپيك زير در مورد اين مدل توضيحاتي دادم .

joibari2
09-11-2014, 19:38
سلام دوستان هارد 2ترا بین مدلای زیر کدومو پیشنهاد میدین؟
Silicon Power Armor A30
Silicon Power Armor A60
Silicon Power Armor A80
یا Western Digital elment
خودم پاسپورت اسنتیال دارم چند سالی میشه مشکلی نداشته و تقریبا راضی بودم ازش.سیلیکن پاور واقعا ضد ضربه بودنش واقعیه یا نه؟

ata.royalfalcon
09-11-2014, 22:30
سلام دوستان هارد 2ترا بین مدلای زیر کدومو پیشنهاد میدین؟
Silicon Power Armor A30
Silicon Power Armor A60
Silicon Power Armor A80
یا Western Digital elment
خودم پاسپورت اسنتیال دارم چند سالی میشه مشکلی نداشته و تقریبا راضی بودم ازش.سیلیکن پاور واقعا ضد ضربه بودنش واقعیه یا نه؟

سلام .

با توجه به ظریف و حساس بودن اجزای هارد دیسکها ، باکسهای محکم و ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی بازهم بطور صد در صد نمیتوانند از هارد دیسک در برابر ضربه ها محافظت کنند با اینحال مدلهای ضد ضربه شما را از خرید کیف محافظ برای مواقع حمل و نقل بی نیاز میکنند و اگر کاربر بی احتیاطی هستید و دائماً زمین میاندازید مدلهای ضد ضربه را انتخاب کنید. A80 گرچه مدل بهتری بنظر میرسد و ضد آب هم هست ولی بدنه انعطاف پذیری ندارد و در صورتیکه از گوشه به آن ضربه ای وارد شود ممکن هست قسمت پلاستیکی آن بشکند.

خودم پاسپورت اسنتیال دارم چند سالی میشه مشکلی نداشته و تقریبا راضی بودم

اگر مشکل خاصی با این مدل و برند نداشتید چرا مجدداً از همین برند خریداری نمیکنید ؟ بنظر من همان گزینه اول را انتخاب کنید که البته اگر به دفعات زیاد جابجا میکنید حتماً یک کیف مناسب هم بخرید .

joibari2
09-11-2014, 23:21
سلام .

با توجه به ظریف و حساس بودن اجزای هارد دیسکها ، باکسهای محکم و ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی بازهم بطور صد در صد نمیتوانند از هارد دیسک در برابر ضربه ها محافظت کنند با اینحال مدلهای ضد ضربه شما را از خرید کیف محافظ برای مواقع حمل و نقل بی نیاز میکنند و اگر کاربر بی احتیاطی هستید و دائماً زمین میاندازید مدلهای ضد ضربه را انتخاب کنید. A80 گرچه مدل بهتری بنظر میرسد و ضد آب هم هست ولی بدنه انعطاف پذیری ندارد و در صورتیکه از گوشه به آن ضربه ای وارد شود ممکن هست قسمت پلاستیکی آن بشکند.

اگر مشکل خاصی با این مدل و برند نداشتید چرا مجدداً از همین برند خریداری نمیکنید ؟ بنظر من همان گزینه اول را انتخاب کنید که البته اگر به دفعات زیاد جابجا میکنید حتماً یک کیف مناسب هم بخرید .

معمولا زیاد جابه جا نمیکنم چون مدلای سیلیکن پاورو دیدم خوشم اومده ولی این طور که گفتید واقعا نمیشه روی ضد ضربه بودنش حساب کرد.
فرق بین الترا و المنت فقط همون برنامه اسمارت پرو هست؟

ata.royalfalcon
10-11-2014, 08:03
معمولا زیاد جابه جا نمیکنم چون مدلای سیلیکن پاورو دیدم خوشم اومده ولی این طور که گفتید واقعا نمیشه روی ضد ضربه بودنش حساب کرد.
فرق بین الترا و المنت فقط همون برنامه اسمارت پرو هست؟

مدلهاي Elements قابليت رمزگذاري و lock كردن هارد ديسك را ندارند .

armin100
10-11-2014, 09:58
سلام به دوستان و عطای عزیز

1. من یه هارد Western Digital My Book 2TB دارم...
همون طور که میدونید به صورت ایستاده روی میز قرار می گیره...
آیا پایه ای برای این هارد تو بازار موجود هست... تا هارد روی اون پایه نصب بشه... و خیالمون از بابت سقوط هارد راحت باشه؟

2. برای نگهداری آهنگ ها و فیلم ها می خوام یه هارد Western Digital My Passport Ultra Portable 2TB تهیه کنم...
آیا انتخاب مناسبی هست؟
تو یکی از سایت های فروش اینترنتی قیمتش رو 395 تومن با گارانتی 2 ساله سازگار زده... قیمتش همینه؟

ata.royalfalcon
10-11-2014, 15:08
سلام به دوستان و عطای عزیز

1. من یه هارد Western Digital My Book 2TB دارم...
همون طور که میدونید به صورت ایستاده روی میز قرار می گیره...
آیا پایه ای برای این هارد تو بازار موجود هست... تا هارد روی اون پایه نصب بشه... و خیالمون از بابت سقوط هارد راحت باشه؟

2. برای نگهداری آهنگ ها و فیلم ها می خوام یه هارد Western Digital My Passport Ultra Portable 2TB تهیه کنم...
آیا انتخاب مناسبی هست؟
تو یکی از سایت های فروش اینترنتی قیمتش رو 395 تومن با گارانتی 2 ساله سازگار زده... قیمتش همینه؟

سلام .

1. پايه اي براي اين مدل موجود نيست (يا حداقل من تا بحال نديدم) ، براي افزايش امنيت ميتونيد روي ميز به حالت خوابيده قرار بديد طوريكه ليبل روي هارد داخلي آن رو به بالا باشد .
2. مدلي كه انتخاب كرديد گزينه مناسبي هست . بگرديد با قيمت كمتر هم ميتونيد پيدا كنيد . 379 هزار تومن در يكي از انجمنهاي فروش هم ديدم .

kalantarahura
11-11-2014, 10:24
سلام. عطا جان هارد Seagate Backup Plus رو هم میشه به حالت خوابیده استفاده کرد؟ایا کلا این هاردها رو به لحاظ استاندارد میشه به این حالت استفاده کرد؟

ata.royalfalcon
11-11-2014, 11:03
سلام. عطا جان هارد Seagate Backup Plus رو هم میشه به حالت خوابیده استفاده کرد؟ایا کلا این هاردها رو به لحاظ استاندارد میشه به این حالت استفاده کرد؟

سلام .

بله ، ميتونيد مدلي كه داريد بصورت خوابيده (افقي) هم استفاده كنيد. مدلهاي جديد Backup plus هاي دسكتاپي بصورت افقي طراحي شده اند كه خيلي منطقي تر از مدلهاي پيشين هست.

joibari2
11-11-2014, 18:36
سلام هاردهای وسترن ساخت کجا هستند؟از کجا باید اصل بودن یا نبودنشونو تشخیص داد؟الترا 2 ترا 370 کمترین قیمتی که گرفتم بود مناسبه یا کمترم هست؟از ولیعصر بگیرم یا برم پایتخت.
با تشکر.

M-H2013
11-11-2014, 18:51
سلام من مشهدام و به یک هارد خارجی خیلی نیاز دارم آیا کسی می دونه کجا توی مشهد هارد دست دوم می فروشن؟ یا یک هارد خوب ارزون قیمت معرفی کنین بخرم یک ترابایت یا دو ترابایت ممنون

jabi7joon
11-11-2014, 20:28
سلام..
من امروز یه وسترن مای بوک 3 ترا گرفتم از بازار رضا 410.. چند جا پرسیده همین قیمت بود..گارانتیشم Vista نوشته.. چی هست؟ فروشنده می گفت الماسه..

بعد برای استفاده اول چه کارایی باید انجام داد.. ؟ من پارتیشن بندی نمی کنم.. فرمت کنم NTFS یا همون FAT32 بمونه؟ تو سرعت تاثیری داره؟

بعد من همین مارک 2 ترا دارم..می خوابونمش..ظاهرا فرمودید مشکلی نداره.. من متوجه نشدم به کدوم طرف باید بخوابونم..

ata.royalfalcon
11-11-2014, 22:11
سلام هاردهای وسترن ساخت کجا هستند؟از کجا باید اصل بودن یا نبودنشونو تشخیص داد؟الترا 2 ترا 370 کمترین قیمتی که گرفتم بود مناسبه یا کمترم هست؟از ولیعصر بگیرم یا برم پایتخت.
با تشکر.

سلام .

میتونه ساخت کشورهای مختلفی از جمله تایلند ، مالزی ، چین و ... باشه و اصولاً هم نباید تفاوتی در کیفیت داشته باشند .
میتونید در سایت رجیستر کنید .
قیمتی که گرفتید بنظرم خوب هست بشرطی که گارانتی معتبری داشته باشد .
فرقی نمیکند که از ولیعصر بخرید و یا از پایتخت . ولی سعی کنید از فروشگاه هایی بخرید که شناخته شده باشد ، قیمت آن مناسب و گارانتی معتبری داشته باشند .

سلام من مشهدام و به یک هارد خارجی خیلی نیاز دارم آیا کسی می دونه کجا توی مشهد هارد دست دوم می فروشن؟ یا یک هارد خوب ارزون قیمت معرفی کنین بخرم یک ترابایت یا دو ترابایت ممنون

سلام.

خرید هارد دیسک دست دوم را من توصیه نمیکنم مگر اینکه کم کارکرد و از سلامتی آن مطمئن باشید.
اگر یکترابایتی میخواهید پیشنهاد میکنم انواع پرتابل (بدون آداپتور) را انتخاب کنید چرا که یکترابایت آداپتوری در بازار نایاب و یا بشدت کمیاب هست . برای دوترابایتی میتونید مدلهای دسکتاپی را انتخاب کنید .

مدلهای پیشنهادی پرتابل : Seagate Backup Slim یا Seagate expansion portable یا WD my passport ultra .
مدلهای پیشنهادی دسکتاپی : Seagate Backup plus desktop Drive یا Seagate expansion desktop یا WD my book .

هر کدام که در بازار پیدا کردید که ارزانتر و گارانتی معتبرتری داشتند همان را انتخاب کنید .

سلام..
من امروز یه وسترن مای بوک 3 ترا گرفتم از بازار رضا 410.. چند جا پرسیده همین قیمت بود..گارانتیشم Vista نوشته.. چی هست؟ فروشنده می گفت الماسه..

بعد برای استفاده اول چه کارایی باید انجام داد.. ؟ من پارتیشن بندی نمی کنم.. فرمت کنم NTFS یا همون FAT32 بمونه؟ تو سرعت تاثیری داره؟

بعد من همین مارک 2 ترا دارم..می خوابونمش..ظاهرا فرمودید مشکلی نداره.. من متوجه نشدم به کدوم طرف باید بخوابونم..

این هارد دیسک از قبل پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت شده و آماده استفاده هست و نیازی به انجام مجدد آن نیست مگر اینکه تعداد پارتیشنها و یا نوع فایل سیستم مطابق انتظارات شما نباشد . دقت کنید که این مدل بطور پیشفرض با فایل سیستم NTFS فرمت شده نه FAT32 .

من متوجه نشدم به کدوم طرف باید بخوابونم.

ببینید ؛ قسمت روی هارد دیسک درب نقره ای رنگی وجود دارد که یک لیبلی هم روی آن چسبیده شده . سعی کنید این درب باید رو به بالا باشد. از منافذ و شبكه هاي تهويه هوا میتونید بفهميد كه درب نقره ای کدام طرف هست (از چراغ قوه هم استفاده كنید تا دید بهتری داشته باشید) .

یک راه دیگه :

از آنجايي كه ماژول SATA to USB پشت هارد دیسک نصب ميشود از موقعيت پورت USB هارد اكسترنال هم میتوانید فهميد كه كدام باید طرف رو به بالا باشد . در عكس زير طرفي كه پورت USB فاصله كمي با لبه باكس داره بايد روي ميز خوابيده بشه .

دقت کنید که این حالت خوابوندن هارد اکسترنال تهویه به سادگی حالت ایستاده انجام نمیشود در نتیجه اگر به مدت طولانی از آن استفاده میکنید حتماً دمای آنرا کنترل و در صورت نیاز از فن استفاده کنید .

jabi7joon
11-11-2014, 23:34
ممنونم از شما بابت تضیحات عالیتون... در مورد گارانتی هم توضیح می فرمایید؟ ویستا... vstaitd.com

M-H2013
12-11-2014, 07:01
سلام خیلی ممنون از پاسخ شما
من تصمیم گرفتم یک هارد ۲ ترابایت دسکتابی لازم دارم که زیاد داغ نکنه و قیمتش مناسب رو به کم باشه ولی اگه محصول خوب دیگری هست حاظرم پول بیش تری بدم .لطفا قیمت رو ذکر کنید و بگید این مدل رو بگر واگه پول بیش تر میدی اینو بگر ممنون از همه

joibari2
12-11-2014, 08:00
سلام .
میتونید در سایت رجیستر کنید .
قیمتی که گرفتید بنظرم خوب هست بشرطی که گارانتی معتبری داشته باشد .
فروشگاه هایی بخرید که شناخته شده باشد ، قیمت آن مناسب و گارانتی معتبری داشته باشند .

گارانتی سازگار و ویستا بود.
فروشگاه شناخته شده رو چطور تشخیص بدم همشون مثل همند دیگه.(اگه میشناسید بگید)
بنظرتون دسکتاپی بگیرم بتر نیست بخاطر قیمت کمتر؟

ata.royalfalcon
12-11-2014, 08:52
سلام خیلی ممنون از پاسخ شما
من تصمیم گرفتم یک هارد ۲ ترابایت دسکتابی لازم دارم که زیاد داغ نکنه و قیمتش مناسب رو به کم باشه ولی اگه محصول خوب دیگری هست حاظرم پول بیش تری بدم .لطفا قیمت رو ذکر کنید و بگید این مدل رو بگر واگه پول بیش تر میدی اینو بگر ممنون از همه

سلام .

بنظرم WD my book را بخريد . دوترابايتي اين مدل حدوداً 305 هزار تومن هست (ممكنه كمتر و يا بيشتر هم بشه) .

گارانتی سازگار و ویستا بود.
فروشگاه شناخته شده رو چطور تشخیص بدم همشون مثل همند دیگه.(اگه میشناسید بگید)
بنظرتون دسکتاپی بگیرم بتر نیست بخاطر قیمت کمتر؟

قطعاً نميشه گفت كه همه فروشنده ها و فروشگاهها مثل هم هستند . من يه لپتاپ به اسم آكبند خريدم ولي بعداً فهميدم قبلاً باز و استفاده شده بود و دوباره داخل جعبه براي فروش مجدد گذاشتند ! (ليست نمايندگان فروش سازگار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
انتخاب از بين دسكتاپي و پرتابل به سليقه ، ميزان بودجه و كاربرد خودتان بستگي دارد . اگر بودجه محدودي داريد و اگر زياد جابجا نميكنيد ميتونيد دسكتاپي بخريد .

joibari2
12-11-2014, 09:10
سلام .

من يه لپتاپ به اسم آكبند خريدم ولي بعداً فهميدم قبلاً باز و استفاده شده بود و دوباره داخل جعبه براي فروش مجدد گذاشتند !

از این نظر میگم همه مثل هم هستن:n02:

namgo
12-11-2014, 12:49
سلام امروز هارد سیگیت رو با برنامه tune تست زدم یک گزینه قرمز امده نمیدونم چی هست و چرا اینجوری شده ایا خطری تهدید میکنه هارد رو یا خیر
ضمنا سریال نامر هارد تو برنامه با کارت گارانتی و روی جعبه یکی نیست حالا سریال نامبرش مهم نیست
سرعت هاردم چطوره خوبه
ضمنا یک برنامه داخل هارد هست هرچی میخواهم نصبش کنم ارور زیر رو میده با عکس گذاشتم

joibari2
12-11-2014, 18:30
سلام اطلاعاتو همین طوری روی هارد باید کپی کرد دیگه یا روش خاصی داره؟
برای جدا کردن هارد چی در ویندوز8؟

ata.royalfalcon
12-11-2014, 18:48
سلام امروز هارد سیگیت رو با برنامه tune تست زدم یک گزینه قرمز امده نمیدونم چی هست و چرا اینجوری شده ایا خطری تهدید میکنه هارد رو یا خیر
ضمنا سریال نامر هارد تو برنامه با کارت گارانتی و روی جعبه یکی نیست حالا سریال نامبرش مهم نیست
سرعت هاردم چطوره خوبه
ضمنا یک برنامه داخل هارد هست هرچی میخواهم نصبش کنم ارور زیر رو میده با عکس گذاشتم

سلام .

امروز هارد سیگیت رو با برنامه tune تست زدم یک گزینه قرمز امده نمیدونم چی هست و چرا اینجوری شده ایا خطری تهدید میکنه هارد رو یا خیر

1. overheat شدن این مدلها (backup plus و expansion دسکتاپی) مسئله شایعی هست که تنها راه حل آن استفاده از فن جهت کمک به تهویه بهتر آن هست (در پست دوم این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم به این نکته اشاره کردم). این هارد دیسک حداقل یکبار به 65 درجه رسیده که دمای بالایی هست. توصیه میکنم حتماً دمای هارد دیسک را مانیتور و در صورت لزوم از فن استفاده کنید . رسيدن به دماهاي بالا بصورت پیک و زمان کوتاه و لحظه ای اشكالي ندارد ولی در دراز مدت و یا تکرار آن به طور حتم هارد ديسك را خراب و یا عمر آنرا کوتاه میکند .

سریال نامبر هارد دیسک اینترنال (همانیکه در قسمت info برنامه HD Tune Pro اعلام میشود) کاملاً مجزا و جدا از سریال نامبر مربوط به هارد اکسترنالی هست که روی باکس پلاستیکی هارد اکسترنال و جعبه درج شده. در واقع شما میتونید دوبار در سایت سیگیت رجیستر کنید یکبار برای هارد دیسک اینترنال و یکبار برای هارد اکسترنال.

سرعت هاردم چطوره خوبه

تستی که نگرفتید. ولی میتونید مثل پست 20# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تست بگیرید و با نتایج موجود در همان پست مقایسه کنید. در کل سرعت این مدلها در مقایسه با WD my book بیشتر هست .

اینو نمیدونم . ولی اگر میخواهید رجیستر کنید میتونید بی نیاز به نصب این برنامه مستقیماً از سایت سیگیت ، هارد اکسترنال را رجیستر کنید .

ata.royalfalcon
12-11-2014, 19:08
سلام اطلاعاتو همین طوری روی هارد باید کپی کرد دیگه یا روش خاصی داره؟
برای جدا کردن هارد چی در ویندوز8؟

سلام .

پیشنهاد میکنم از برنامه TeraCopy Pro برای برای Copy/Paste کردن دیتا استفاده کنید . البته اگر Win8/8.1 دارید نیازی به استفاده از این برنامه نیست .
در مورد نحوه اتصال به سیستم و جدا کردن هارد اکسترنال از آن در تاپیک زیر توضیحاتی دادم .

joibari2
12-11-2014, 19:12
سلام .

پیشنهاد میکنم از برنامه TeraCopy Pro برای برای Copy/Paste کردن دیتا استفاده کنید . البته اگر Win8/8.1 دارید نیازی به استفاده از این برنامه نیست .
در مورد نحوه اتصال به سیستم و جدا کردن هارد اکسترنال از آن در تاپیک زیر توضیحاتی دادم .

ویندوزم 8.1 هست پس نیست؟
لازم فرمت NTFS تغییر بدم و د دوباره هارد رو فرمت کنم؟
پارتیشن بندی چی لازمه؟

ata.royalfalcon
12-11-2014, 19:51
ویندوزم 8.1 هست پس نیست؟
لازم فرمت NTFS تغییر بدم و د دوباره هارد رو فرمت کنم؟
پارتیشن بندی چی لازمه؟

اگر ویندوزتان 8.1 نیازی به استفاده از برنامه های جانبی برای Copy/Paste ندارید مگر اینکه بخواهید CRC مبداً و مقصد را هم چک و مقایسه کنید که اگر هارد دیسک و کلاً سیستم سالم هست نیازی به اینکار نیست .
هارد دیسکهای اکسترنال از قبل پارتیشن بندی و آماده استفاده هست و در نتیجه نیازی به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد نیست . مگر اینکه تعداد پارتیشنهای موجود و یا فایل سیستم آن مطابق انتظارات شما نباشد. اگر فقط در ویندوز استفاده میکنید نیازی نیست که فایل سیستم NTFS آنرا تغییر بدید .

M-H2013
12-11-2014, 19:53
ممنون از پاسخ شما من دیگه برم wd my book 2tb رو بخرم. پیشنهاد بهتری ندارید من فقط برام عمر مهم است.

ata.royalfalcon
12-11-2014, 20:07
ممنون از پاسخ شما من دیگه برم wd my book 2tb رو بخرم. پیشنهاد بهتری ندارید من فقط برام عمر مهم است.

برای عمر بیشتر پیشنهاد میکنم 9 نکته احتیاطی و مراقبتی که در پست 1# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گفتم را مطالعه کنید .

M-H2013
12-11-2014, 20:17
داداش های گل پیشنهاد بهتری برای wd my book ندارید? . من مشهدم از کجا بخرم که قیمتش مناسب باشه و رفتم بگم wd my book 2tb بدید میدن دیگه پسوند پیشوند نداره?

ata.royalfalcon
12-11-2014, 20:42
داداش های گل پیشنهاد بهتری برای wd my book ندارید? . من مشهدم از کجا بخرم که قیمتش مناسب باشه و رفتم بگم wd my book 2tb بدید میدن دیگه پسوند پیشوند نداره?

این مدل مناسبی هست . اسم دقیق WD my book هست (منظور از WD همان Western Digital هست) و پسوند و پیشوند هم ندارد (به استثنای مدلهای خیلی قدیمی که پسوند essential هم داشته). لینک نمایندگیهای فروش سازگار را در صفحه قبل (721) گذاشتم . چهار فروشگاه در مشهد هست که نمایندگی سازگار هستند . زنگ بزنید قیمت بگیرید و بپرسید موجود دارند یا خیر .

در مورد مدلهای جدید و قدیم WD my book در آخرین پست صفحه 719 توضیحاتی دادم .

namgo
12-11-2014, 23:09
سلام .

اینو نمیدونم . ولی اگر میخواهید رجیستر کنید میتونید بی نیاز به نصب این برنامه مستقیماً از سایت سیگیت ، هارد اکسترنال را رجیستر کنید .

ممنون ایا لزومی دارد رجیستر کنم هارد رو یا خیر در کل برای چی هست

ضمنا این هارد برنامه ای برای اجکت کردن نداره مثل فلش مموری اتصال هارد رو قطع کنم یا راهی بریش هست

ata.royalfalcon
12-11-2014, 23:41
ممنون ایا لزومی دارد رجیستر کنم هارد رو یا خیر در کل برای چی هست

ضمنا این هارد برنامه ای برای اجکت کردن نداره مثل فلش مموری اتصال هارد رو قطع کنم یا راهی بریش هست

اجباری به رجیستر کردن نیست. هدف از رجیستر کردن محصولات در سایت برای بهره مندی از مزایای وارانتی ، پشتیبانی و ... توسط سازنده هست .
این مدل برنامه اختصاصی برای Safely remove کردن ندارد. طبق توضیحات گفته شده در لینک زیر ، روی آیکونی که شبیه usb هست (در system tray ویندوز) راست کلیک و سپس هارد اکسترنال مورد نظر را Safely remove کنید .

M-H2013
13-11-2014, 14:20
سلام من می خواستم برم WD my book 2tb رو بخرم که دوستم گفت این مدل زد ضرب نیست و یک ضربه بسیار کوچیک خراب می شه و می گه این که این قدر زود با یک ضربه کوچیک خراب میشه برو یک هارد داخلی بخر.نظر شما چیست آیا با یک ضربه کوچیک خراب میشه یا تا چه اندازه ضربه رو تحمل می کنه؟

ata.royalfalcon
13-11-2014, 15:00
سلام من می خواستم برم WD my book 2tb رو بخرم که دوستم گفت این مدل زد ضرب نیست و یک ضربه بسیار کوچیک خراب می شه و می گه این که این قدر زود با یک ضربه کوچیک خراب میشه برو یک هارد داخلی بخر.نظر شما چیست آیا با یک ضربه کوچیک خراب میشه یا تا چه اندازه ضربه رو تحمل می کنه؟

سلام .

تمام هارد ديسكها نسبت به ضربه حساس هستند. حتي مدلهاي ضد ضربه هم نميتوانند بطور 100% از هارد ديسك در برابر ضربه محافظت كنند. قبلاً هم تاكيد كردم (پست 7217#) كه اگر ميخواهيد عمر بيشتري داشته باشد نبايد ضربه اي به آن وارد كنيد مخصوصاً در زمانيكه روشن هست .

با اينحال اگر هارد اكسترنال ضد ضربه ميخواهيد ، بودجه خودتان را افزايش بديد و انواع ضد ضربه پرتابل (بدون آداپتور) را بخريد. يك نمونه مدل ضد ضربه Silicon power Armor A80 هست كه ديـجـيـكالا 439 هزار تومن ميفروشه ولي ميتونيد ارزانتر هم در بازار پيدا كنيد .

اما اگر جابجايي نداريد و فقط روي يك سيستم ميخواهيد استفاده كنيد بهتر هست كه هارد ديسك اينترنال بخريد كه امنيت بيشتري دارد .

M-H2013
13-11-2014, 18:03
سلام .

تمام هارد ديسكها نسبت به ضربه حساس هستند. حتي مدلهاي ضد ضربه هم نميتوانند بطور 100% از هارد ديسك در برابر ضربه محافظت كنند. قبلاً هم تاكيد كردم (پست 7217#) كه اگر ميخواهيد عمر بيشتري داشته باشد نبايد ضربه اي به آن وارد كنيد مخصوصاً در زمانيكه روشن هست .

با اينحال اگر هارد اكسترنال ضد ضربه ميخواهيد ، بودجه خودتان را افزايش بديد و انواع ضد ضربه پرتابل (بدون آداپتور) را بخريد. يك نمونه مدل ضد ضربه Silicon power Armor A80 هست كه ديـجـيـكالا 439 هزار تومن ميفروشه ولي ميتونيد ارزانتر هم در بازار پيدا كنيد .

اما اگر جابجايي نداريد و فقط روي يك سيستم ميخواهيد استفاده كنيد بهتر هست كه هارد ديسك اينترنال بخريد كه امنيت بيشتري دارد .
الان این WD my book چه قدر مقاومت داره؟بطور مثال با یک ضرب انگشت یا ده صرب انگشت یا افتادن از ۱۰ سانتی متر به طور میانگین چه قدر ممنون

M-H2013
13-11-2014, 21:01
الان این WD my book چه قدر مقاومت داره؟بطور مثال با افتادن از ۱۰ سانتی متر یاافتادن از ۱۵ سانتی متر به طور میانگین چه قدر ممنون

ata.royalfalcon
14-11-2014, 10:18
الان این WD my book چه قدر مقاومت داره؟بطور مثال با افتادن از ۱۰ سانتی متر یاافتادن از ۱۵ سانتی متر به طور میانگین چه قدر ممنون

حتی افتادن از حالت ایستاده به حالت خوابیده روی میز هم میتواند باعث خرابی این مدل و هر مدل دسکتاپی دیگر شود (مخصوصاً زمانیکه کار میکند) . به همین خاطر هست که در پستهای پیشین اشاره شد این مدل را بصورت خوابیده روی میز بگذارید مگر اینکه مطمئن باشید چنین اتفاقی رخ نمیدهد .

saeedsh7j
14-11-2014, 10:54
با دویست تومن چه هارد یک ترا میشه خرید؟ usb3?

amir_t6262
14-11-2014, 11:30
با دویست تومن چه هارد یک ترا میشه خرید؟ usb3?

هارد آداپتوری میخواهی یا پاسپورتی؟
مدتی است قیمت هارد کمی بالا رفته.
ارزانترین هاردهای پاسپورتی 1 ترابایت مدلهای
ADATA HV620 حدود 210

Seagate Expansion حدود 220

Western Digital Element حدود 225

M-H2013
14-11-2014, 15:29
حتی افتادن از حالت ایستاده به حالت خوابیده روی میز هم میتواند باعث خرابی این مدل و هر مدل دسکتاپی دیگر شود (مخصوصاً زمانیکه کار میکند) . به همین خاطر هست که در پستهای پیشین اشاره شد این مدل را بصورت خوابیده روی میز بگذارید مگر اینکه مطمئن باشید چنین اتفاقی رخ نمیدهد .
داداش هارت ۲ٔ.۵ اینچ چی مقاومتش بیشتره هارت اینترنال چی مقاومتش چه قدره کدومشون از افتادن ۱۵ سانتی متریکاریش نمی شه ممنون

M-H2013
16-11-2014, 17:37
با عرض پوزش از تمام شما دوستان بابت خرید یک هارد و پرسیدن این همه سوال خواهشن به این چندتا هم پاسخ بدید ممنونهارد western digital my book 2tb که با یک لغزش امکان خراب شدن داره برای چی می سازنش و آیا هارد های اینترنال هم مثل اینه و با لغزش امکان خراب شدنش هست؟
۳)لطفا یک هارد حداقل مقاوم در مقابل لغزش بهم معرفی کنید قیمت حدود ۳۰۰ هزار تومان یک ترابایت یا دو ترابایت ایکسترنال فقط برای فیلم های کنکور آسان است میخوام
۴)یک هارد خوب یک یا دو ترابایت اینترنال حدود ۳۰۰ هزار تومان
۵)یک امید که برم western digital my book 2tb رو بخرم چون یک هارد توی اتوبوس حداقل یکم تکون می خوره دیگه
دستتون درد نکنه واقعا ببخشید
۴)

ata.royalfalcon
17-11-2014, 09:19
هارد western digital my book 2tb که با یک لغزش امکان خراب شدن داره برای چی می سازنش و آیا هارد های اینترنال هم مثل اینه و با لغزش امکان خراب شدنش هست؟

پيشنهاد ميكنم چند پست اول اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه كنيد تا درباره ساختار و اجزاء تشكيل دهنده هارد ديسكها و علت حساسيت بالا نسبت به ضربه ، آشنايي پيدا كنيد . هارد ديسكهاي بكار رفته در انواع اكسترنال دقيقاً هماني هستند كه در داخل كيس و يا لپتاپ نصب ميشوند .

۳)لطفا یک هارد حداقل مقاوم در مقابل لغزش بهم معرفی کنید قیمت حدود ۳۰۰ هزار تومان یک ترابایت یا دو ترابایت ایکسترنال فقط برای فیلم های کنکور آسان است میخوام

ميتونيد Silicon power Armor A80 بخريد . البته با اين بودجه نميتونيد دوترابايت بخريد .

يك نكته مهم در مورد هارد ديسكهاي اكسترنالي كه به اصطلاح ضد ضربه هستند :

اگر با ساختار هارد دیسکها آشنایی داشته باشید حتماً میدانید که فاصله slider (اسلایدر با هد فرق میکند) با media layer (لایه مغناطیسی که بر روی پلاتر ها قرار میگیرد) فوق العاده کم هست . در زمانیکه پلاتر با سرعت بالایی در حال چرخش هست اسلایدر بر روی لایه نازکی از هوا شناور میشود (مثل پرواز هواپیما بر روی باند) کافیست ضربه ای (حتی جزئی) وارد بشه تا اسلایدر با سطح media layer برخورد تا آنرا خراش دهد .

میزان خسارت وارده به خاطر head crash یا head slap بستگی به استحکام ساختار و اجزای داخلی مثل actuator assembly و spindle motor و وجود لایه های محافظ بر روی media layer و ضربه گیر لاستیکی/سیلیکونی در اطراف هارد (که باعث افزایش سایز ، وزن میشود و همچنین تهویه و کولینگ مشکلتر خواهد شد) دارد . میزان استقامت در برابر شوکهای وارده در هر هاردی میتواند متفاوت از مدل دیگر باشد . در کل تا زمانیکه ابزاری به نام هارد دیسک درایو به دست شما میرسه باید با نهایت دقت از آن استفاده و نگهداری کرد .

در مورد هارد ديسكهاي اكسترنال ضد ضربه باید گفت كه فقط باکس مستحکم و ضد آب دارند وگرنه هارد داخلي بکار رفته تفاوتی با انواع عادی ندارد در نتیجه در زمانهایی که هارد روشن و هد در حال tracking بر روی پلاترها هست نباید به هارد ضربه و شوكي وارد بشود . قابلیت ضد ضربه این هاردهای اکسترنال (وجود محافظهای ارتجاعی لاستیکی / سیلیکونی) بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست که هد در هد پارکینگ قرار گرفته و بر روی پلاتر نیست . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non operating تست و گارانتی شده . به هر حال اگر در مواقع حمل و نقل کمی بی احتیاط هستید این مدلها گزینه مناسبی هستند .

نقل و قول زیر از سایت بوفالو هست :

Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives

۴)یک هارد خوب یک یا دو ترابایت اینترنال حدود ۳۰۰ هزار تومان

براي آرشيو ديتا و نصب بعنوان هارد ديسك دوم سيستم ، هارد ديسك WD Green پيشنهاد ميشود . در غير اينصورت اگر ميخواهيد روي اين هارد ديسك ويندوز (و يا هر سيستم عامل ديگر) ، نرم افزار نصب و اجرا كنيد بهتر هست كه مدلهاي پرسرعتتري انتخاب كنيد مثل يكي از مدلهاي زير :

Seagate با مدل نامبر ST2000DM001 (دوترابايت)
Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 (يكترابايت)
WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX (نهايت يكترابايتي موجود هست) .

۵)یک امید که برم western digital my book 2tb رو بخرم چون یک هارد توی اتوبوس حداقل یکم تکون می خوره دیگه

تا زمانيكه هارد ديسك خاموش باشد مشكلي با جابجايي نخواهيد داشت البته بشرطي كه احتياط كنيد و مثلاً زمين نندازيد .

alaydyn
17-11-2014, 09:54
چرا اینقدر قیمت هارد اکسترنال بالاست من الان به یک 2 ترابایتی یا یک ترابایتی به عنوان هارد دوم و پشتیبانی اطلاعاتم نیاز دارم قیمت خوب و مناسب نمیدونم چی بگیرم ؟

ata.royalfalcon
17-11-2014, 13:29
چرا اینقدر قیمت هارد اکسترنال بالاست من الان به یک 2 ترابایتی یا یک ترابایتی به عنوان هارد دوم و پشتیبانی اطلاعاتم نیاز دارم قیمت خوب و مناسب نمیدونم چی بگیرم ؟

براي هارد ديسك اكسترنال ميتونيد WD my book را انتخاب كنيد . البته مدلهاي ديگري هم مثل Seaget Backup plus desktop drive هم قابل انتخاب هست .

M-H2013
17-11-2014, 16:48
آقا عطا با تشکر از پاسخگویی تون
من با توجه با راهنمایی شما رفتم western digital my book 2tb رو ۳۱۸هزار گرفتم قیمتش خوبه؟
الان توضیحاتی دارین درباره این هارد که به fat فورمتش کنم یا نه ؟
چی جوری eject تش کنم با ویندوز یا چیز دیگه ای؟ ممنون
رغیر از این سوال ها راهنمایی دیگه که عمرش طولانی شه من تا به حال هارد ایکسترنال نداشتم

ata.royalfalcon
17-11-2014, 17:36
آقا عطا با تشکر از پاسخگویی تون
من با توجه با راهنمایی شما رفتم western digital my book 2tb رو ۳۱۸هزار گرفتم قیمتش خوبه؟
الان توضیحاتی دارین درباره این هارد که به fat فورمتش کنم یا نه ؟
چی جوری eject تش کنم با ویندوز یا چیز دیگه ای؟ ممنون
رغیر از این سوال ها راهنمایی دیگه که عمرش طولانی شه من تا به حال هارد ایکسترنال نداشتم

مبارك باشه .

اگر فقط در ويندوز استفاده ميكنيد توصيه ميكنم NTFS باشه . البته اين مدل از قبل پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت شده و نيازي به انجام مجدد اينكار نيست . در مورد نحوه Safely remove كردن بايد برنامه هاي موجود در پارتيشن را نصب كنيد و سپس طبق عكس زير روی Wd Quick View راست کلیک و سپس Safely Remove را بزنید .

در مورد كاربرد برنامه هاي نصب شده و نحوه استفاده از آن در پست زير توضيح دادم .

راهنمایی دیگه که عمرش طولانی شه من تا به حال هارد ایکسترنال نداشتم

1. تا حد امکان به پورتهای USB پشت کیس متصل شود .
2. در زمانیکه هارد روشن و Head در حال Tracking بر روی پلاترها هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد و یا بطور تصادفی دستتان به آن برخورد نکند .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل USB را جدا نکنید .
4. کابل USB را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور USB را با ملایمت و عمود وارد پورت USB هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی کانکتورها نشود. همچنین موقع جدا کردن کابل از سیستم (unplug کردن) ، قسمت پلاستیکی نزدیک به کانکتور را بگیرید و جدا کنید (کابل را نکشید) .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، Safely Remove را فراموش نکنید .
7. در موقع حمل و نقل و جابجايي دقت كنيد و زمين نندازيد.
8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
9. نکته مهم در مورد هاردهای اکسترنال آداپتوری : آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشه (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی نشود . همچنین ابتدا آداپتور را به خروجی برق متصل و سپس کابل USB را به سیستم متصل کنید . پس از Safely Remove كردن ابتدا كابل را از سيستم جدا و سپس آداپتور از برق جدا شود[/QUOTE]

r0ot$harp
18-11-2014, 00:16
سلام دوستان

من یه هارد گوفلکس داشتم که رفت مرخصی. دادم تعمیر فردا مشخص می شه به چه صورت هست!!!! مشکلی که براش پیش اومد اینه که بدسکتور گرفت. و هر چی به دستگاه می زدم هارد رو می شناخت و پارتیشن هارو هم حتی میاورد اما اجازه باز شدنش رو نمی داد. حالا می خوام هارد بگیرم. تعمیرکار می گفت هارد های سیگیت و وسترن لپتاپی بسیار بد تعمیر هستن. بخصوص وسترن که می گفت برد زیرش یه تیکه هست. می گفت اگر پاسپورتی می خوای بگیری سعی کن هاردی رو بخری که هارد داخلش توشیبا باشه. می خوام بدونم نظر شما چیه؟؟؟؟ اصلا هارد لپتاپی بگیرم یا برم My Book بگیرم؟؟؟

باتشکر

STTIGER
18-11-2014, 13:14
سلام آقا عطا میشه یه مدل هارد اکسترنال دسکتاپی معرفی کنید که دکمه خاموش و روشن داشته باشه تا هر وقت نیازی بهش نداشتیم خاموشش کنیم و نیاز به Safely remove و جدا کردن از پریز نباشه؟

amir_t6262
18-11-2014, 13:52
سلام آقا عطا میشه یه مدل هارد اکسترنال دسکتاپی معرفی کنید که دکمه خاموش و روشن داشته باشه تا هر وقت نیازی بهش نداشتیم خاموشش کنیم و نیاز به Safely remove و جدا کردن از پریز نباشه؟

با اجازه آقا عطا.
هاردهای WD my Book دکمه روشن و خاموش دارد که به شرطی که برنامه اش را نصب کرده باشی، میتوانی با فشردن و نگه داشتن دکمه اش، هارد را خاموش کنی.

ata.royalfalcon
18-11-2014, 14:13
سلام .
ميتونيد ADATA NH03 بخريد كه كليد ON/OFF دارد ولي بازهم بايد Safely remove شود قبل از اينكه كليد را OFF كنيد .

با اجازه آقا عطا.
هاردهای WD my Book دکمه روشن و خاموش دارد که به شرطی که برنامه اش را نصب کرده باشی، میتوانی با فشردن و نگه داشتن دکمه اش، هارد را خاموش کنی.

البته امير جان مدلهاي جديد WD my book ديگه اين كليد را ندارند . خريد مدلهاي قديمي كه اين كليد را هم داشتند توصيه نميكنم .

fuladpanjeh
18-11-2014, 19:45
سلام . من قصد خرید wd my book 3TB رو داشتم . به یکی از فامیلا سفارش داده بودم بگیره برام ، که انگار پیدا نکرده و Seagate Epansion 3TB گرفته . میخواستم بپرسم این هارد خوبه؟ راستش هیچ دکمه ای روش نداره . خیلی ساده ست :n04: تو فروم خونده بودم که مدل backup plus داغ می کنه . آیا این هارد هم این مشکل رو داره ؟ بیشتر برام حفاظت اطلاعات مهمه .

با تشکر

ata.royalfalcon
18-11-2014, 22:42
سلام . من قصد خرید wd my book 3TB رو داشتم . به یکی از فامیلا سفارش داده بودم بگیره برام ، که انگار پیدا نکرده و Seagate Epansion 3TB گرفته . میخواستم بپرسم این هارد خوبه؟ راستش هیچ دکمه ای روش نداره . خیلی ساده ست :n04: تو فروم خونده بودم که مدل backup plus داغ می کنه . آیا این هارد هم این مشکل رو داره ؟ بیشتر برام حفاظت اطلاعات مهمه .

با تشکر

سلام .

میخواستم بپرسم این هارد خوبه؟

بله ، میشه گفت هارد اکسترنال مناسبی هست ولی معمولاً مدلهای Expansion نسبت به مدلهای Backup plus نه تنها شکل ظاهری غیر جذاب و ساده تری دارند بلکه هیچ نرم افزاری برای بکآپ گیری و مدیریت هارد دیسک ندارند که مسئله مهمی نیست و میتوانید از نرم افزارهای مشابه دیگری که در اینترنت هم فراوان هست استفاده کنید . به همین دلیل هست که قیمت کمتری در مقایسه با Backup plus دارند. هارد دیسک بکار رفته هم همانی هست که در Backup plus استفاده شده و بنابراین از نظر کیفیت و سرعت تفاوتی ندارند .

راستش هیچ دکمه ای روش نداره .

WD my book که انتخاب کرده بودید هم دکمه ای ندارد (البته مدلهای جدید) .

تو فروم خونده بودم که مدل backup plus داغ می کنه . آیا این هارد هم این مشکل رو داره ؟

بله ؛ این مدل و حتی مدلهای Backup plus های دسکتاپی اگر به مدت طولانی در حال Read/Write باشند گرم میکنند. توصیه میکنم از فن استفاده کنید.

fuladpanjeh
18-11-2014, 23:04
ممنون .ا
مشکل نرم افزار حل شد . تو سایت سیگیت برنامه seagate dashboard رو دانلود کردم . میشه حالت sleep تنظیم کرد (power save). هر چند من تاثیری تو عملکرد هارد ندیدم و مثل سابق داشت کار می کرد .
فقط دو تا سوال . اون نرم افزار که معرفی کردید (USB Safely Remove) هارد رو خاموش می کنه .. آیا بعد از خاموش کردن نیازی به درآوردن آداپتور هست؟
وقتی هارد رو eject کردم و دوباره استارت کردم ، کیبرد و موس هم چند دقیقه قطع میشه ! راهی نیست؟
الان حدود 2 ساعتی میشه دارم کپی می کنم . دما به 58 درجه رسیده . فن مخصوصی وجود داره برای این کار؟ از این فن های داخل کیس 2 تا اضافه دارم (البته نمیدونم دقیقا کجا وصل میشن)

ata.royalfalcon
18-11-2014, 23:47
مشکل نرم افزار حل شد . تو سایت سیگیت برنامه seagate dashboard رو دانلود کردم . میشه حالت sleep تنظیم کرد (power save). هر چند من تاثیری تو عملکرد هارد ندیدم و مثل سابق داشت کار می کرد .

برای مدلی که دارید پیشنهاد میکنم از برنامه Seagate Drive Settings (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) استفاده کنید . اگر بازهم موثر نبود Power option ویندوز را هم تست کنید (عکس زیر) .

اون نرم افزار که معرفی کردید (USB Safely Remove) هارد رو خاموش می کنه .. آیا بعد از خاموش کردن نیازی به درآوردن آداپتور هست؟

حتماً آداپتور را از برق دربیارید. برای سهولت میتونید از سه راهی های کلیددار (که حتماً کیفیت خوبی داشته باشند و کلیدها پس از مدتی استفاده خراب نشوند) استفاده کنید.

برای روشن کردن باید ابتدا به برق متصل و سپس کابل USB به سیستم متصل کنید . برای جدا کردن هم پس از Safely remove ، کابل USB را جدا و سپس آداپتور را از برق جدا کنید .

وقتی هارد رو eject کردم و دوباره استارت کردم ، کیبرد و موس هم چند دقیقه قطع میشه ! راهی نیست؟

منهم این مشکل را دارم البته نه با هارد دیسک اکسترنال . وقتیکه آمپلیفایر و اسپیکر را روشن میکنم کیبرد کلاً قطع میشه و باید حتماً کیبرد را جدا و متصل کنم تا درست بشه . علتشو دقیقاً نمیدونم !

الان حدود 2 ساعتی میشه دارم کپی می کنم . دما به 58 درجه رسیده . فن مخصوصی وجود داره برای این کار؟ از این فن های داخل کیس 2 تا اضافه دارم (البته نمیدونم دقیقا کجا وصل میشن)

دما بالا هست . حتماً از فن استفاده کنید . فن مخصوصی برای این مدل هارد اکسترنال موجود نیست (یا من تابحال ندیدم) . از همین فن داخل کیس هم میتونید استفاده کنید و آنرا در مجاورت منافذ و شبکه های تهویه هارد اکسترنال قرار بدید . برای روشن کردن هم میتوانید از پاور کیس سیم بگیرید (دقت کنید تا اتصالی و یا خرابکاری نشود) .

fuladpanjeh
20-11-2014, 15:20
سلام . دو روزه دارم اطلاعات رو به هارد کپی می کنم . دما موقع کپی دیگه از 51-52 بیشتر نرفته فعلا . و همه چی طبیعی . تو این دو روز 2-3 بار هارد صدای بوق داده . مشکل خاصی وجود داره؟ به پشت کیس وصل کردم و USB 2 هست .
Seagate Expansion 3TB

ممنون از پاسخ :n12:

ata.royalfalcon
20-11-2014, 16:51
سلام . دو روزه دارم اطلاعات رو به هارد کپی می کنم . دما موقع کپی دیگه از 51-52 بیشتر نرفته فعلا . و همه چی طبیعی . تو این دو روز 2-3 بار هارد صدای بوق داده . مشکل خاصی وجود داره؟ به پشت کیس وصل کردم و USB 2 هست .
Seagate Expansion 3TB

ممنون از پاسخ :n12:

سلام .

شاید این صدا مربوط به لحظه ای باشه که هارد دیسک از حالت Standby خارج و فعال (Spinup) شده که اگر اینطور باشه عادی هست .

این دمای 51-52 بنظرم هنوز بالاست ، از فن استفاده نمیکنید ؟

fuladpanjeh
20-11-2014, 16:59
نه تو حالت کپی صدا میده .
یک فن کیس وصل کردم(با USB) اما دورش خ پایینه . زیاد تاثیری نداره .

amir_t6262
20-11-2014, 18:25
البته امير جان مدلهاي جديد WD my book ديگه اين كليد را ندارند . خريد مدلهاي قديمي كه اين كليد را هم داشتند توصيه نميكنم .

ممنون عطا جان.
دکمه که کارش خوب بود. چرا حذفش کردند؟!
اینکه گفتی خرید سری قبلی را توصیه نمیکنی به خاطر چیه؟

ebadi1373
20-11-2014, 19:32
سلام خواستم بپرسم چه فرقی بین هارد المنت و مای پاسپورتی الترا هست میارزه 20تومن بدم الترا بگیرم یا همون المنت خوبه ؟
به غیر نرم افزار های امنیتی در الترا و شکل وقیافش چه تفاوتی با المنت داره من اصلا برام نرم افزار ها و شکل وقیافه مهم نیست اما میترسم بعدا پشیمون شم اگه فرقشون تو همیناست که المنت بگیرم.چون چند جا دیدم نوشته بود اترا ضد شوک وگرد خاکه صحت داره ایا؟

ata.royalfalcon
20-11-2014, 20:01
ممنون عطا جان.
دکمه که کارش خوب بود. چرا حذفش کردند؟!
اینکه گفتی خرید سری قبلی را توصیه نمیکنی به خاطر چیه؟

یکسری از مدلهای قبلی ، مشکل قطع و وصلی داشتند. برای هاردهای اکسترنالی که دارم با آپدیت Firmware گرچه تعداد دفعات قطع و وصلی خیلی کم شده ولی هنوز به صفر نرسیده (این مشکل قطع و وصلی هم روی کنترلر NEC و هم روی کنترلر FRESCO LOGIC رو دارم) . بغیر از آپدیت Firmware روش دیگه ای هم هست که در تاپیک زیر گفته شده که هنوز تست نکردم ولی در مدل جدیدی که خریدم این مشکل را تابه حال ندیدم .

در مورد حذف دکمه ، شاید برای کاهش دادن هزینه های تولید بوده ! بنظر من وجود این دکمه اصلاً نیازی نبوده چون مستقل از نرم افزار هم که کار نمیکرد و اگر نرم افزار هم نصب میشد ، خیلی راحتتر از داخل ویندوز میتوان هارد را Safely remove کرد.

نه تو حالت کپی صدا میده .
یک فن کیس وصل کردم(با USB) اما دورش خ پایینه . زیاد تاثیری نداره .

صدای بوق معمولاً نشانه خوبی نیست . این صدا هم دلایل متفاوتی دارد (لینک توضیحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . Smart Status را هم چک کنید. مشکلی در عملکرد آن ندارید ؟ مثلاً کندی بیش از حد و یا هنگ کردن سیستم.

در صورت امکان با گارانتی مشورت کنید . البته معمولاً گارانتیها جواب دقیقی نمیدهند اگر به کلینیکهای تخصصی دسترسی دارید میتونید جهت بررسی دقیقتر مراجعه کنید .

سلام خواستم بپرسم چه فرقی بین هارد المنت و مای پاسپورتی الترا هست میارزه 20تومن بدم الترا بگیرم یا همون المنت خوبه ؟
به غیر نرم افزار های امنیتی در الترا و شکل وقیافش چه تفاوتی با المنت داره من اصلا برام نرم افزار ها و شکل وقیافه مهم نیست اما میترسم بعدا پشیمون شم اگه فرقشون تو همیناست که المنت بگیرم.چون چند جا دیدم نوشته بود اترا ضد شوک وگرد خاکه صحت داره ایا؟

سلام .

همانطوریکه خودتان هم گفتید به جزء شكل ظاهر و نداشتن نرم افزارهاي بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك و نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري در مدلهاي elements ، تفاوتي با مدلهاي my passport ultra ندارند.

چون چند جا دیدم نوشته بود اترا ضد شوک وگرد خاکه صحت داره ایا؟

هارد دیسک بکار رفته که مشابه هم هست و در واقع برای کمپانی اصلاً نمیصرفد که برای مدلهای مختلف اکسترنال هارد دیسک جداگانه و متفاوتی طراحی و تولید کند پس نمیتوان گفت که در مدلهای ultra از هارد دیسکهای بهتری (مثلاً ضد شوک) استفاده شده. ایندو مدل فاقد ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی هستند (مشابه انواع ضد ضربه) و هیچکدام هم ضد آب و یا خاک نیستند.

ebadi1373
20-11-2014, 22:30
یکسری از مدلهای قبلی ، مشکل قطع و وصلی داشتند. برای هاردهای اکسترنالی که دارم با آپدیت Firmware گرچه تعداد دفعات قطع و وصلی خیلی کم شده ولی هنوز به صفر نرسیده (این مشکل قطع و وصلی هم روی کنترلر NEC و هم روی کنترلر FRESCO LOGIC رو دارم) . بغیر از آپدیت Firmware روش دیگه ای هم هست که در تاپیک زیر گفته شده که هنوز تست نکردم ولی در مدل جدیدی که خریدم این مشکل را تابه حال ندیدم .

در مورد حذف دکمه ، شاید برای کاهش دادن هزینه های تولید بوده ! بنظر من وجود این دکمه اصلاً نیازی نبوده چون مستقل از نرم افزار هم که کار نمیکرد و اگر نرم افزار هم نصب میشد ، خیلی راحتتر از داخل ویندوز میتوان هارد را Safely remove کرد.

صدای بوق معمولاً نشانه خوبی نیست . این صدا هم دلایل متفاوتی دارد (لینک توضیحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . Smart Status را هم چک کنید. مشکلی در عملکرد آن ندارید ؟ مثلاً کندی بیش از حد و یا هنگ کردن سیستم.

در صورت امکان با گارانتی مشورت کنید . البته معمولاً گارانتیها جواب دقیقی نمیدهند اگر به کلینیکهای تخصصی دسترسی دارید میتونید جهت بررسی دقیقتر مراجعه کنید .

سلام .

همانطوریکه خودتان هم گفتید به جزء شكل ظاهر و نداشتن نرم افزارهاي بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك و نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري در مدلهاي elements ، تفاوتي با مدلهاي my passport ultra ندارند.

هارد دیسک بکار رفته که مشابه هم هست و در واقع برای کمپانی اصلاً نمیصرفد که برای مدلهای مختلف اکسترنال هارد دیسک جداگانه و متفاوتی طراحی و تولید کند پس نمیتوان گفت که در مدلهای ultra از هارد دیسکهای بهتری (مثلاً ضد شوک) استفاده شده. ایندو مدل فاقد ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی هستند (مشابه انواع ضد ضربه) و هیچکدام هم ضد آب و یا خاک نیستند.

ببخشید زیاد سوال میپرسم اما تو دیجی کالا زده

مقاوم در برابر شوک

مقاوم در برابر لغزش

مقاوم در برابر خش

اینم لینکش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطاله بفرمایید اگه صحت داره تا الترا بگیرم به جای المنت اگه واقعا

مقاوم در برابر شوک

مقاوم در برابر لغزش

مقاوم در برابر خش

اینا رو داره چون المنت اینا رو نداره