ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

alil1369
06-08-2010, 01:43
دیدم اینجا این تاپیک رو کم داره گفتم بزنم و یه مرجع کلی برای شماها درست کنم تا هم زیاد گیج نشین و همه برای سوالاشون به اینجا مراجعه کنن که بقیه هم استفاده لازم رو ببرن

مباحث مرتبط :

- راهنمای خرید ،مشاوره و قیمت
- بررسی هارد های موجود در بازار و ارایه اطلاعات کلی
- راهنمایی جهت رفع مشکلات کاربران
- ارایه اخرین نرم افزار ها و اپدیت های مرتبط با هارد های موجود در بازار
- و ........

دوستانی که هارد اکسترنال دارن ،لطفا مدل و حجم هاردهاشون رو بگن و معایب یا مزایای هاردشون هم بگن !

دوستان لطفا از پرسیدن های سوال های متفرقه و در زمینه های دیگه خودداری کنن ( تشکـــــر ) :40:

!!! دوستان عزیز توجه کنن !!!

اول از همه در مورد خرید هارد

- اول از همه باید دونست عمر مفید هارد چه داخلی و چه خارجی به عامل اصلی یعنی نحوه مصرف خود شما بستگی داره !!
- چقدر از سیستمتون کار میکشید ،چقدر فشار روی هارد هست
- پاور و برق سیستم باید از نظر کارکرد سالم و عادی باشد ، نوسانات خیلی تو خرابی هارد نقش دارن
پس توصیه اکید میشه از یه رابط سالم و همراه با یه محافظ و ترانس خوب در کنار سیستم استفاده بشه تا نگرانی از این بابت وجود نداشته باشه !!
در صورت امکان استفاده از UPS پیشنهاد میشه

- میزان جابجایی هارد چقدر است ؟
- چه میزان ضربه به هارد وارد میشه !!
تکان دادن و ضریه به هارد در حال کار خیلی اسیب میرسونه !
توجه هارد قطعه حساسی هست !
خیلی از دوستان خودم رو دیدم موقع کار یهو هارد رو جدا میکنن ، موقع کار هارد رو جا به جا میکنن و تکون میدن !!!
هر وسیله نحوه نگهداری خاص خودش رو داره !
از دستشون میوفته ، پرتش میکنن و انگار ........................

خیلی ها هستن برای هاردشون کیف تهیه میکنن و اونو دوباره تو یه کیف دیگه میزارن هم برای مدل های پرتابل 2.5 و 3.5 اینچی !! خیلی مواظب هستند نسبت به جا به جایی و حملش
تمیز نگه میدارن - به هر پورتی وصلش نمیکنن - بعد از استفاده جدا میکن و تو کمد یا کشو نگه میدارنش - روش چیزی نمیزارن - میپوشوننش تا گرد و خاک روش نشینه و .......................

خوب به نظرتون تاثیر تو کارکرد و عمرش نمیزاره !!

بعضی ها با یه سری حرف ها میان بقیه رو نگران میکنن و میترسونن !
هارد اکسترنال تقلبی یعنی چی ؟
شرکت گارانتی کننده که نمیاد هارد تقلبی وارد کنه و بعدا بخواد ............
برند های متفرقه هسنتد که تقلبی هستد ولی بحث در مورد برند های معروف و با گارانتی معتبر هست !!
سیگیت و وسترن از قدیمی ترین برند های این حوزه هستند !! مکستور هم که جز سیگیت هست

میگین هارد اکسترنال نخرید بجاش اینترنال بخرید !!!! چرا ؟؟
مگه تو اون باکس اکسترنال چی وجود داره !!! توش یه هارد معمولی اینترنال هست !! غیر اینه ؟؟؟

هارد سیگت مدل Goflex Desk توش یه هارد مدل Barracuda XT 7200 rpm هست بعد پیشنهاد میکنید که بجاش مدل Barracuda XT اینترنال بخرید !!! چه فرقی کرد !! تازه اینجوری دایم روشنه و در حال کار هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا میگید هارد زیر 4 ترا استاندارد نیست !!
پس الان تمام لب تاپ ها و دسکتاپ ها غیر استاندارد هستند دیگه !!
هارد های 4 ترا هم توشون 4 تا هارد 1 ترا معولی هست !! یا 2 تا 2 ترا !! فقط ظاهرشون متفاوته !

دلیل نمیشه چون 10 نفر هارد اکسترنال خراب شده ، هارد اکسترنال بد باشه !!
اونایی که دارن استفاده میکنن و زمان زیادی هم هست که دارن نمیان اینجا بیان کنن که ........ همیشه خرابی ها بیان میشه !

برند های دیگه هم مثل سامسونگ و توشیبا و هیتاچی و ترنسند و Adata و ........ هم چون معروف نشدن دلیل نمیشه بد باشن ! هر وقت امتحان کردید یگید !!
اینجا باید راهنمایی شه نه که بد تر گمراه کنید طرف مقابل رو

ممنون از همتون که زحمت میکشید برای این تاپیک !!

alil1369
06-08-2010, 01:48
Western Digital گارانتی سازگار ارقام :

My Book Studio 1TB : 145.000
My Book Studio II 1TB : 160.000

Seagate گارانتی سازگار ارقام :
Goflex Desk 1 TB ---- 82000 T

Transcend گارانتی ای تی ار ( مرات ) :

AData گارانتی اونگ :

سایر مارک ها :

alil1369
06-08-2010, 01:53
رزرو شد
رزرو شد

alil1369
06-08-2010, 01:59
خرید هارد اکسترنال 2.5 اینچی قابل حمل زیر 100 هزار تومن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alil1369
06-08-2010, 02:38
من اولین پست بزنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هارد WD 1TB USB 3.0 سفارش دادم تا شنبه دستم می رسه به همراه یه کارت USB 3.0 که به PCI کوچیک (اسمش چی بود؟) وصل میشه

سوالم اینجاست این هاردها 5GB/S سرعت دارند و ادعا سازنده به اینه که حدود 10 برابر از USB 2.0 بالاترند
یعنی سرعت انتقالشون حدود 140 MB/S میشه!!!!
این یعنی اینکه با بهترین هاردهای ساتا اینترنال یکی هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا همینطوره که من فهمیدم یا..... خوب شما یه هارد WD My Book 3 خریدین + یه کارت PCI Express Card USB 3.0 !

این هارد سرعت معادل Gb/s 5 ( گیگا بیت ) نه 5 GB/s ( گیگا بایت ) رو داره و در شرایط استاندارد سازگاری با تمامی قطعات سیستم سرعتی حدود 10 برابر بیشتر از ورژن قبلی داره
ولی یستگی به سیستم شما هم دارن ، این زمانی ممکنه که سیستم شما :
- ویندوز 7 - 64 بیتی داشته باشه
- پردازنده اینتل مدل Intel quad core 2.67 GHz داشته باشه
و مادربرد حرفه ای ایسوز مدل ASUS P6T داشته باشه که خود مادربرد هم از USB 3.0 پشتیبانی کنه .

در این صورت سرعتی معادل 10 برابر خواهید داشت !!

هاردی که سفارش دادید مدل پر سرعتی هست و با استفاده از کارت USB 3 .0 روی یه سیستم متوسط نمیتونید به سرعت 10 برابر برسید ولی حداقل تو بهترین شرایط 4 الی 5 برابر سرعت رو خواهید داشت !

هارد شما پر سرعت ترین مدل اکسترنال موجود هست و با استفاده از کابل به سیستم وصل میشه ولی نمیتونه جای هارد داخلی ساتا رو بگیره ولی در کل خیلی هارد خوبی هست و چند سال دیگه که USB 3.0 کاملا جا بیافته میتونید سرعتش رو حس کنید !

kaka22
06-08-2010, 14:25
سلام من دارم یه سیستم جدید میگیرم / میخوام یه هارد اکسترنال هم بندازم تنگش:دی /یه هارد بهم معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه:
2.5 اینچ باشه////////قیمت تا 100 هزار تومن باشه///////500gb باشه////////////لطفا از بهترین برندها معرفی کنید////////ممنون:20:

alil1369
06-08-2010, 19:48
سلام من دارم یه سیستم جدید میگیرم / میخوام یه هارد اکسترنال هم بندازم تنگش:دی /یه هارد بهم معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه:
2.5 اینچ باشه////////قیمت تا 100 هزار تومن باشه///////500gb باشه////////////لطفا از بهترین برندها معرفی کنید////////ممنون:20:

مدل My Passport Essential وسترن :

250 گیگابایت با گارانتی >>> 60.000
320 گیگابایت با گارانتی >>> 70.000
500 گیگابایت با گارانتی >>> 90.000

عکس های مرتبط با این مدل :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل My Passport Elite وسترن :

320 گیگابایت با گارانتی >>> 80.000
500 گیگابایت با گارانتی >>> حدود 100.000 الی 110.000

مدل های Free Agent Go سیگیت :

250 گیگابایت با گارانتی >>> 57.000
320 گیگابایت با گارانتی >>> 65.000
500 گیگابایت با گارانتی >>> 75.000
640 گیگابایت با گارانتی >>> 100.000

2.5 اینچی ،قابل حمل و جمع و جور ،پر سرعت ،رنگ های مختلف و قیمت مناسب
گارانتی سازگار ارقام

kaka22
06-08-2010, 23:18
thankful dear alil1369

omid405
06-08-2010, 23:42
سلام .
الان تو بازار هارد اکسترنالی هست که هم usb2 و usb 3 رو ساپورت کنه؟؟
اگه هست چه قیمته؟

intel_gigabit
06-08-2010, 23:46
سلام .
الان تو بازار هارد اکسترنالی هست که هم usb2 و usb 3 رو ساپورت کنه؟؟
اگه هست چه قیمته؟

WD USB3.0 1TB >>>>>> قیمت 177 بازار ایران

XSS
08-08-2010, 12:51
کیفیت هاردهای اکسترنال ترنسند چجوریه؟ کسی داشته؟ راضی هستید؟

biostar
08-08-2010, 14:25
هارد های اکسترنال 1.8" وارد بازار شده ؟

alil1369
08-08-2010, 16:35
کیفیت هاردهای اکسترنال ترنسند چجوریه؟ کسی داشته؟ راضی هستید؟

توی بخش خريد ابزارهای ذخيره سازی اطلاعات خیلی ها هارد های ترنسند رو استفاده کردن و به بقیه پیشنهاد میدن
برند خوبی هست و گارانتی و پشتیبانی عالیه داره تو ایران من خودم از گارانتیش استفاده کردم و به شخصه راضی بودم و بدون سوال کارم رو انجام دادن
توی بازار هم هارد هاش موجوده و از کیفیت خوبی برخوردار هست ولی نباید انتطار کیفیتی در حد وسترن و سیگست ازش داشت ولی منظورم این نیست که اصلا برند خوبی نیست !!
قیمت و سرعت ،کیفیت و پشتیبانی مناسب از مزایای این برند هست !
در ضمن مصرف کننده های زیادی هم سرتاسر دنیا داره !

هارد های اکسترنال 1.8" وارد بازار شده ؟

بله حدود 5 سالی میشه که تو بازار وجود داره !
بیشتر برای نوت بوک ها و مینی نوت بوک ها استفاده میشه و سایز و حجم کمی هم داره !
مدل های اکسترنال زیادی نداره چون یکی از معایب این هارد دیسک ها حجم کم فضای ذخیره سازی هست
مدل سونی ش از 5 سال پیش تو بازار هست 8 و 16 و 32 و 64 گیگابایتش
مدل ترنسند Transcend StoreJet Mobile هم تو بازار هست که 4200 دور در دقیقه هست و 8 مگ هم بافر داره و 120 گیگ هم حجم ذخیره سازی داره و اگه از دستت هم بیوفته مشکلی واسش پیش نمیاد !

سامسونگ ، توشیبا و هیتاچی هم مدل های 1.8 اکسترنال هم دارن
ولی مکستور ، سیگیت و وسترن تا به حال تولیدی تو این زمینه نداشتن

Mr.Mimi
10-08-2010, 16:10
من هارد اکسترنال 3.5 MY BOOK ESSENTIAL EDITION دارم.
تقریبا 1 ساله و تا حالا هیچ مشکلی نداشته.البته فقط از سرعتش راضی نیستم.راهی داره سرعتش رو ارتقا بدم؟
با توجه با این که این هاردی که دارم پر شده الان چه چیزی رو پیشنهاد میکنین؟
از 1ترا بالاتر چه چیزهایی هست؟ اگه قیمت رو هم لطف کنین ممنون میشم.

alil1369
11-08-2010, 03:59
من هارد اکسترنال 3.5 MY BOOK ESSENTIAL EDITION دارم.
تقریبا 1 ساله و تا حالا هیچ مشکلی نداشته.البته فقط از سرعتش راضی نیستم.راهی داره سرعتش رو ارتقا بدم؟
با توجه با این که این هاردی که دارم پر شده الان چه چیزی رو پیشنهاد میکنین؟
از 1ترا بالاتر چه چیزهایی هست؟ اگه قیمت رو هم لطف کنین ممنون میشم.

برای ارتقای سرعت راهی نیست چون تنها از پورت USB پشتیبانی میکنه و سرعت انتقال به سیستمی که ازش استفاده میکنی مرتبط میشه بیشتر
میتونی هاردت رو Degfrag کنی و تو زمان کپی تاثیر میزاره و میتونی خالیش کنی و فرمتش کنی و دوباره استفاده کنی !!
اخرین ورژن Firmware هم از اینجا دانلود کن و نصب کن که بی تاثیر تو کاراییش نیست :

برای هارد جدید هم چقدر میخوای هزینه کنی ، نوع خروجی هاش برات مهمه ، قابلیت RAID داشته باشه ؟
اگه وسترن بخوای بگیری :
مدل Essential هم سایز 2 ترابایت هم هست !
مدل Studio هم هست ( پیشنهاد میکنم ) خروجی USB , FireWire 800 داره که سرعت بالایی جدود 800 Mb/s (نهایتا) داره برای انتقال و علاوه بر ظاهر زیبا یه صفحه E-Lable خم داره که حجم باقی مونده و اسم درایو و وضعیت قفل و .... رو نمایش میده (حتی اگه برق بهش وصل نباشه )
1 ترا با گارانتی حدود 140 هست و 2 ترابایتیش هم حدود 220

pourya_bo2pmc
19-08-2010, 11:06
سلام
قیمت روز این مدل رو میخواستم 

Western Digital External My Book Essential Edition 1TB

ممنون

alil1369
19-08-2010, 20:15
سلام
قیمت روز این مدل رو میخواستم

ممنون

با گارانتی 2 ساله سازگار >>>>>> 96 تومن

pourya_bo2pmc
20-08-2010, 08:04
با گارانتی 2 ساله سازگار >>>>>> 96 تومن

میخوام بخرمش به زودی . انتخاب خوبیه ؟ نظرتون ؟

JING3LKHAN
20-08-2010, 11:34
دوستان تو رنج 70 تومان هارد اکسترنال پاسپورتی500 گیگ چی گیر میاد؟

alil1369
20-08-2010, 12:21
میخوام بخرمش به زودی . انتخاب خوبیه ؟ نظرتون ؟

مدل خوب و با کیفیتی هست خیلی از دوستام و همکارام ازش استفاده کردن و راضی هستن

ولی اگه عیبی بخوام براش بزارم اینا هست

1 - از نظر نرم افزار ارایه شده توسط وسترن به پای سری های Elite , Studio Edition نمیرسه !
جواب : حالا نرسه مگه بخاطر برنامه ش دارم میخرم :5: ، حالا اونایی که دارن نه که صبح تا شب از برنامش استفاده میکنن و میدونن چی هست ؟ میخوام 2 تا دونه ام اهنگ :8: و عکس :10: کپی کنم دیگه ، برنامم که پره واسه دانلود :27:

2 - فقط از USB 2.0 پشتیبانی میکنه !
جواب : دیگه با 100 تومن که جمیله واست حرکات موضون انجام نمیده ! :18: تورم رفته بالا دیگه :19:

ولی حالا خارج از شوخی واقعا هارد با کیفیت و پر فروش و مقاومی هست
گارانتی 2 ساله سازگار ارقام هم که دیگه خودش تضمینیه واسه خودش

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

دوستان تو رنج 70 تومان هارد اکسترنال پاسپورتی500 گیگ چی گیر میاد؟

این جا رو نگاه کن :

اگه مدلی با قیمت مورد نظرت پیدا نکردی باید بری سراغ هارد های ترنسند که از نظر مقاومت و کیفیت در حد بالایی هستند و از نظر قیمت هم پایین تر هستند

pourya_bo2pmc
20-08-2010, 13:00
مدل خوب و با کیفیتی هست خیلی از دوستام و همکارام ازش استفاده کردن و راضی هستن

ولی اگه عیبی بخوام براش بزارم اینا هست

1 - از نظر نرم افزار ارایه شده توسط وسترن به پای سری های Elite , Studio Edition نمیرسه !
جواب : حالا نرسه مگه بخاطر برنامه ش دارم میخرم :5: ، حالا اونایی که دارن نه که صبح تا شب از برنامش استفاده میکنن و میدونن چی هست ؟ میخوام 2 تا دونه ام اهنگ :8: و عکس :10: کپی کنم دیگه ، برنامم که پره واسه دانلود :27:

2 - فقط از USB 2.0 پشتیبانی میکنه !
جواب : دیگه با 100 تومن که جمیله واست حرکات موضون انجام نمیده ! :18: تورم رفته بالا دیگه :19:

ولی حالا خارج از شوخی واقعا هارد با کیفیت و پر فروش و مقاومی هست
گارانتی 2 ساله سازگار ارقام هم که دیگه خودش تضمینیه واسه خودش

ممنون از پاسخگوئیتون 
راستش از نظر نرم افزاری که گفتین رو متوجه نشدم یعنی چی ؟

من سیستمم قدیمی هستش و خب هارد واسش پیدا کردن اینترنال منظورمه هم سخت و هم نسبت به قیمتش با حجمهای محدود اصلا به صرفه نیست که بهترین راه خرید اکسترناله یعنی من شاید به اندازه ی  یک هارد اینترنال ازش کار بکشم فیلم ، سریالهای طولانی آمریکایی و آهنگ روش بریزم و مدام در حال استفاده کردن از محتویات درونش باشم و به قولی دائم این هارد اکسترنال درگیره 

طاقتشو داره ؟

alirezawater
20-08-2010, 22:21
سلام دوستان
من اینجا سوال پرسیدم ولی دوستان سرشون شلوغه، حالا اینجا هم میپرسم.
"خرید ابزار ذخیره سازی برای بایگانی عکس های خانوادگی"

برای یکی از اقوام قصد دارم برای ذخیره سازی عکس های خانوادگیش که با دوربین دیجیتال گرفته یه چیزی برای ذخیره سازی بگیرم.
حالا شما هارد رو پیشنهاد میدید یا دی وی دی یا چیز دیگه؟
اگه هارد هست هارد اکسترنال بگیرم یا اینترنال.
هزینه زیاد مهم نیست و فضای زیادی هم نیاز ندارم چیزی در حدود 100 گیگ الی 200 گیگ و بیشتر ماندگاری اطلاعات برام مهم.
در حال حاضر کل عکس ها شده 16 گیگ که روی دی وی دی ورباتیم رایت کردم.
فقط میخوام عکس ها رو به هیچ عنوان از دست ندم.

alil1369
20-08-2010, 23:53
ممنون از پاسخگوئیتون
راستش از نظر نرم افزاری که گفتین رو متوجه نشدم یعنی چی ؟

من سیستمم قدیمی هستش و خب هارد واسش پیدا کردن اینترنال منظورمه هم سخت و هم نسبت به قیمتش با حجمهای محدود اصلا به صرفه نیست که بهترین راه خرید اکسترناله یعنی من شاید به اندازه ی یک هارد اینترنال ازش کار بکشم فیلم ، سریالهای طولانی آمریکایی و آهنگ روش بریزم و مدام در حال استفاده کردن از محتویات درونش باشم و به قولی دائم این هارد اکسترنال درگیره

طاقتشو داره ؟

منظورم از نظر نرم افزاری این بود که قابلیت کد گذاری ( رمز نگاری ) و بک اپ و سینک مثل برنامه های سری های گرون تر مثل studio , Elite نیست اونم چیز خاصی نیست چیزی که زیاده نرم افزار قفل گذاری و پشتیبان گیری هست

نه هارد اینترنال اصلا برای کار شما مناسب نیست ، هارد اکسترنال رو میشه رو هر سیستمی و همه جا استفاده کرد و خیلی چیزای دیگه ....
مشکل که واسش پیش نمیاد من یه هارد مکستور onetouch 4 دارم که 24 ساعته و هفت روز هفته روشنه و دایم در حال کار کردنه ( ضبط برنامه های تلویزیون ، دانلود و .... ) مشکلی هم نداشته تا به الان
فقط باید یکم هواشو داشته باشی و مراقبش باشی !
نگران این موارد نباش هارد های اکسترنال هم ظاهرش متفاوته ولی درونش یه هارد اینترنال هست !
از این هارد ها به سرور ها برای بک اپ وصل میکنن و ........

نگران نباش

alil1369
21-08-2010, 00:36
سلام دوستان
من اینجا سوال پرسیدم ولی دوستان سرشون شلوغه، حالا اینجا هم میپرسم.
"خرید ابزار ذخیره سازی برای بایگانی عکس های خانوادگی"

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای یکی از اقوام قصد دارم برای ذخیره سازی عکس های خانوادگیش که با دوربین دیجیتال گرفته یه چیزی برای ذخیره سازی بگیرم.
حالا شما هارد رو پیشنهاد میدید یا دی وی دی یا چیز دیگه؟
اگه هارد هست هارد اکسترنال بگیرم یا اینترنال.
هزینه زیاد مهم نیست و فضای زیادی هم نیاز ندارم چیزی در حدود 100 گیگ الی 200 گیگ و بیشتر ماندگاری اطلاعات برام مهم.
در حال حاضر کل عکس ها شده 16 گیگ که روی دی وی دی ورباتیم رایت کردم.
فقط میخوام عکس ها رو به هیچ عنوان از دست ندم.

خوب یه جواب عاقلانه میدم بهت !!
منم عکس زیاد میگیرم و بیشتر حجم هارد هام پر از عکس که همش یادگاری از اون قدیمی اش بگیر تا اینایی که تازه انداختم و اصلا دوست ندارم حتی یدونش رو از دست بدم

از نظر ماندگاری نمیشه هیچ چیزی رو گارانتی کرد ! دی وی دی ممکنه گم شه خش بیوفته و یا تو دراز مدت خراب شه!
هارد هم همینطور ممکنه فرمت شه ! ویروس بگیره و اطلاعاتش پاک شه ! یه ضربه شدید بهش وارد شه و خراب شه یا هر بلای دیگه ای !
پس ریسک نمیکنیم و از دو روش بالا استفاده میکنیم ! هم رایت رو دیسک و هم ذخیره سازی رو هارد خارجی !
هارد اینترنال رو از فکرت بیرون کن
چون اولا دایم به سیستم وصله و ازش استفاده میشه و از عمرش سریعتر کاسته میشه و از نظر ویروس و فرمت و اشتباهات دیگه هم بیشتر در خطره و .............

اما هارد اکسترنال !!
قابلیت بک اپ ( پشتیبان گیری ) اتوماتیک داره ! و دایم از اینکه فایل هات رو بک اپ داری مطمعن هستی
از نظر جابه جایی و استفاده رو هر وسیله و سیستمی بهتر و راحت تر جواب میده ( خواستی ببری خونه کسی یا ببری جایی مشکلی نیست )
قابلیت رمز گذاری و ...... داره
میتونی دایم فایل هات رو بک اپ بگیری و براریش کنار ( مثل خودم )
و مهم تر اینکه عمرش نسبت به اینترنال خیلی بیشتره

مدل های زیادی موجوده اگه هارد خیلی خوب و با کیفیت میخواری سری Elite , Studio وسترن رو بهت معرفی میکنم
مدل های RAID دیگه واقعا خیالت رو راحت میکنن که حتی در اثر هر گونه صدمه فیزیکی و شیمیایی :27: اطلاعاتت سر جاشه !!

مدل های پرتابل برای حمل راحت تر رو با قیمت زیر 100 تومن توی صفحه اول معرفی کردم که بهتریناش
Passport و Studio هستن

مدل های رو میزی و ارشیوی هم برای رو میز یا کمد و ..... هم مدل های زیادی داره که بهترین هاش رو وسترن و سیگیت میزنه !

حالا قیمت و حجم انتخابیت که پیشنهاد میکنم 500 گیگ به بالا تهیه کنی رو بهم بگو تا مدل و قیمت بهت بدم

image369
21-08-2010, 04:52
با سلام و درود
دوستان فرق هاردٍ Essential پاسپورت وسترن با مدل Elite , Studio چیه

و اینکه داخل جعبه Essential چی هست ؟ روی جعبش عکس یه پایه را گذاشته که هارد عمودی میره توش و هارد ایستاده قرار میگره این باید توی جعبه باشه یا نه ؟

alirezawater
21-08-2010, 09:30
خوب یه جواب عاقلانه میدم بهت !!
منم عکس زیاد میگیرم و بیشتر حجم هارد هام پر از عکس که همش یادگاری از اون قدیمی اش بگیر تا اینایی که تازه انداختم و اصلا دوست ندارم حتی یدونش رو از دست بدم

از نظر ماندگاری نمیشه هیچ چیزی رو گارانتی کرد ! دی وی دی ممکنه گم شه خش بیوفته و یا تو دراز مدت خراب شه!
هارد هم همینطور ممکنه فرمت شه ! ویروس بگیره و اطلاعاتش پاک شه ! یه ضربه شدید بهش وارد شه و خراب شه یا هر بلای دیگه ای !
پس ریسک نمیکنیم و از دو روش بالا استفاده میکنیم ! هم رایت رو دیسک و هم ذخیره سازی رو هارد خارجی !
هارد اینترنال رو از فکرت بیرون کن
چون اولا دایم به سیستم وصله و ازش استفاده میشه و از عمرش سریعتر کاسته میشه و از نظر ویروس و فرمت و اشتباهات دیگه هم بیشتر در خطره و .............

اما هارد اکسترنال !!
قابلیت بک اپ ( پشتیبان گیری ) اتوماتیک داره ! و دایم از اینکه فایل هات رو بک اپ داری مطمعن هستی
از نظر جابه جایی و استفاده رو هر وسیله و سیستمی بهتر و راحت تر جواب میده ( خواستی ببری خونه کسی یا ببری جایی مشکلی نیست )
قابلیت رمز گذاری و ...... داره
میتونی دایم فایل هات رو بک اپ بگیری و براریش کنار ( مثل خودم )
و مهم تر اینکه عمرش نسبت به اینترنال خیلی بیشتره

مدل های زیادی موجوده اگه هارد خیلی خوب و با کیفیت میخواری سری Elite , Studio وسترن رو بهت معرفی میکنم
مدل های RAID دیگه واقعا خیالت رو راحت میکنن که حتی در اثر هر گونه صدمه فیزیکی و شیمیایی :27: اطلاعاتت سر جاشه !!

مدل های پرتابل برای حمل راحت تر رو با قیمت زیر 100 تومن توی صفحه اول معرفی کردم که بهتریناش
Passport و Studio هستن

مدل های رو میزی و ارشیوی هم برای رو میز یا کمد و ..... هم مدل های زیادی داره که بهترین هاش رو وسترن و سیگیت میزنه !

حالا قیمت و حجم انتخابیت که پیشنهاد میکنم 500 گیگ به بالا تهیه کنی رو بهم بگو تا مدل و قیمت بهت بدم

ممنون از راهنمایی دوست عزیز
- پس از همین وسترن. میشه بگی اگه از مدلهای آداپتور دار 1 ترا بخوام کدوم مدلها رو میتونم بگیرم، لطفا قیمت و لینک هم بزار.

- اگه مدلهای پرتابل بخوام چی کدوم مدلها بهتره؟ اگه پرتابل320 گیگ بگیرم خوبه؟ این مدلهای پرتابل امنیتشون به اون بزرگترها میرسه؟ لطفا قیمت مدلهای پرتابلی که مد نظرت هست رو هم بزار.
با تشکر

alil1369
21-08-2010, 11:48
با سلام و درود
دوستان فرق هاردٍ Essential پاسپورت وسترن با مدل Elite , Studio چیه

و اینکه داخل جعبه Essential چی هست ؟ روی جعبش عکس یه پایه را گذاشته که هارد عمودی میره توش و هارد ایستاده قرار میگره این باید توی جعبه باشه یا نه ؟

من فکر نکنم تو جعبه Essential چیزی باشه !!
مدل Essential به دو مدل تقسیم میشه یکی خودش و یه مدل SE !

مدل Essential :

ظرفیت بین 250 تا 640 گیگ
رنگ بندی های زیاد و دارای نرم افزار WD SmartWare که شامل پشتیبان گیری اتوماتیک و رمز گذاری و مدیریت هارد میباشد !
یکی دیگه از قابلیت های این هارد 2.5 اینچی پرتابل نازکی فوق العاده و حمل راحت تر این مدل هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما مدل SE :

ظرفیت 750 گیگ و 1 ترابایت
رنگ بندی نداره و فقط مشکی تولید میشه
مثل مدل قبلی دارای WD SmartWare هست
نازکی و باریکی مدل قبل رو نداره ( نه اینکه خیلی بزرگ باشه )
و فقط فرقش تو ظرفیت بالا ترش هست !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل My Passport Elite :

ظرفیت بین 250 تا 640 گیگ
دارای نرم افزار WD SmartWare و قابلیت های کامل این برنامه
نازکی و ضخامت خیلی کم و حمل راحت
دارای پایه USB برای قرار دادن هارد روی اون و اتصال راحت تر به کامپیوتر
و فرق اصلیش دارا بودن نمایش وضعیت حافظه و قفل هست که روی بدنه با LED نمایش داده میشه و میتونین به میزان حافظه دردسترس باقی مونده و حالت قفل بودنش پی برد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو جالا مدل My Passport Studio :

مدل های Studio وسترن فقط به رنگ نقره ای تولید میشن و با سیستم مک اپل سازگاری دارن و فرمت اولیه ش هم فرمت Mac هست نه NTFS
ولی میشه فرمتش کرد و در ویندوز هم استفاده کرد
این مدل خیلی با مدل های قبلی فرق میکنه و در واقع حرفه ای تر هست
ظرفیت این مدل بین 320 تا 640 گیگ هست
نرم افزار WD SmartWare رو رو خودش داره
و ضخامتش یکمی از مدل های Elite بیشتره
و علاوه بر پرت USB 2.0 از پرت های FireWire 400/800 برای اتصال به سیستم های جدید و سیستم های مک با سرعت بالاتر بهره میبره !!
و دارای یه صفحه نمایشگر هم هست که به اصطلاح بهش e-label گفته میشه و حتی در زمان خاموش بودن و وصل نبودن به سیستم اسم درایو که خودتون عنوانش رو میتونید بزارید و حجم مصرفی و باقی مونده و قفل بودن دستگاه رو نمایش میده دقیقا مثل عکس بالا

alil1369
21-08-2010, 11:55
ممنون از راهنمایی دوست عزیز
- پس از همین وسترن. میشه بگی اگه از مدلهای آداپتور دار 1 ترا بخوام کدوم مدلها رو میتونم بگیرم، لطفا قیمت و لینک هم بزار.

- اگه مدلهای پرتابل بخوام چی کدوم مدلها بهتره؟ اگه پرتابل320 گیگ بگیرم خوبه؟ این مدلهای پرتابل امنیتشون به اون بزرگترها میرسه؟ لطفا قیمت مدلهای پرتابلی که مد نظرت هست رو هم بزار.
با تشکر

مدل اسنشیال هست که قیمتش 95 تومن هست

و برای مدل های پرتابل تو صفحه اول یه پست دارم که توش مدل های مختلف و قیمت هاشون رو گذاشتم
مدل های وسترن هم با فرقشون تو همین صفحه با عکسشون هست !
از نظر امنیت هم همه تو یه رده هستند نگران امنیت نباش
من خودم مدل اسنشیال و Elite رو پیشنهاد میدم

alirezawater
21-08-2010, 23:41
با تشکر از راهنمایی های کامل آقای alil1369
حال یه سوال دیگه.
آیا میشه این هاردهای اکسترنال وسترن رو به تلویزیون های ال سی دی یا دی وی دی پلیرهایی که فلش میخوره و پورت یو اس بی داره، وصل کرد و تصاویر و فیلم های داخلشون رو نگاه کرد؟
هاردهای پرتابل و پاسپورتی فقط این قابلیت رو داره یا هاردهایی که آداپتور هم میخوره این قابلیت رو داره؟
با تشکر.

alil1369
22-08-2010, 01:01
با تشکر از راهنمایی های کامل آقای alil1369
حال یه سوال دیگه.
آیا میشه این هاردهای اکسترنال وسترن رو به تلویزیون های ال سی دی یا دی وی دی پلیرهایی که فلش میخوره و پورت یو اس بی داره، وصل کرد و تصاویر و فیلم های داخلشون رو نگاه کرد؟
هاردهای پرتابل و پاسپورتی فقط این قابلیت رو داره یا هاردهایی که آداپتور هم میخوره این قابلیت رو داره؟
با تشکر.

خوب هارد های پرتابل رو که توصیه اکید میشه به هیچ عنوان وصل نکید حتی وقتی میرید شرکت گارانتی دهنده روی بیلبورد هاشون و کاغذ هایی که به عنوان اطلاعات بیشتر به مشتری میدن میگن توصیه میشه فلش و هارد های پرتابل رو به ریسیور ، پلیر و هاب های جلوی کیس وصل نکنین چون ممکنه اسیب برسونن به دستگاه
منم خودم تجربه سوختگی تو این مورد داشتم موقعی که به ----- وصل کرده بودم
ولی هارد های اداپتور دار رو میشه وصل کرد و مشکلی نیست که باز هم این هم توصیه نمیشه !
تا وقتی کامپیوتر هست چرا اینکار رو کرد و ریسک کرد
یه مورد دیگه هم فرمت هست که این دستگاه ها از FAT32 پشتیبانی میکنن نه از NTFS !!

ولی وسترن و سیگیت یه سری تجهیزات دارن که قیمت بالایی هم نداره که یا خودش هارد هست و یا هارد اکسترنال میره داخلش و از اون خروجی واسه تلویزیون و حتی خروجی HDMI داره !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]('/global/products/imageviewer.asp?model=wdfWDTV_Mini&filter=3514&currentimage=img2','image',440,505);

و یا این مدل پرتابل My Passport AV
The perfect drive for video storage and smooth playback on your TV. Works with compatible camcorders, game consoles, Blu-ray Disc players and media players like the WD TV family of products.
و این مدل سیگیت که هارد اکسترنال رو میزاری داخلش و فیلم هات رو با کیفیت Full HD و موزیک ها و عکس هات رو با کیفیت بالا و بدون نیاز به وصیله دیگه به صورت مستقیم با یه کابل HDMI به تلوزیون وصل میکنی و میبینی !!

image369
22-08-2010, 02:36
عجب من 2 روز پیش رفتم یک هارد 500 my passport essential خریدم برای وصل کردن به -----
عمدا هم 3.5 نگرفتم که اداپتور نداشته باشه بشه راحت وصلش کرد و به خاطر قابل حمل بودنش به نظرم باید جون دار تر از 3.5 باشه خریدم برای این کار:13:
البته من روی ----- 9696 ایکلاس وصل کردم ولی ----- دیگه تصویر نمی ده حالا نمی دونم مشکل از هارد بود یا کابل av ----- مشکل پیدا کرده امان از این تکنولوژی لعنتی:27:
بعدش این مدل elite قیمتش چنده من essential را 94 تومن خریدم
اون پایه که عمودی نگهش داره را اطمینان دارید که نباید توی جعبش باشه اصلا چی باید توی جعبش داشته باشه ؟ بعدش اون پایه را میشه اضافه تهییه کرد ؟

image369
22-08-2010, 02:53
خوب هارد های پرتابل رو که توصیه اکید میشه به هیچ عنوان وصل نکید حتی وقتی میرید شرکت گارانتی دهنده روی بیلبورد هاشون و کاغذ هایی که به عنوان اطلاعات بیشتر به مشتری میدن میگن توصیه میشه فلش و هارد های پرتابل رو به ریسیور ، پلیر و هاب های جلوی کیس وصل نکنین چون ممکنه اسیب برسونن به دستگاه
منم خودم تجربه سوختگی تو این مورد داشتم موقعی که به ----- وصل کرده بودم
ولی هارد های اداپتور دار رو میشه وصل کرد و مشکلی نیست که باز هم این هم توصیه نمیشه !
تا وقتی کامپیوتر هست چرا اینکار رو کرد و ریسک کرد
یه مورد دیگه هم فرمت هست که این دستگاه ها از FAT32 پشتیبانی میکنن نه از NTFS !!

ولی وسترن و سیگیت یه سری تجهیزات دارن که قیمت بالایی هم نداره که یا خودش هارد هست و یا هارد اکسترنال میره داخلش و از اون خروجی واسه تلویزیون و حتی خروجی HDMI داره !

و یا این مدل پرتابل My Passport AV
The perfect drive for video storage and smooth playback on your TV. Works with compatible camcorders, game consoles, Blu-ray Disc players and media players like the WD TV family of products.

این دو تا مدل قیمتش چه حدوده مخصوصا دومی
و اینکه فرمتهای mkv و کدک 264 را میخونه یعنی کلا چه فرمتهای را ساپورت میکنه
مدل دوم منظور از گیم کنترل که نوشتید چیه
بعدش اینا مانیتور یا صفحه نمایش اطلاعات فیلم یا کنترل از راه دور ندارند
این دومی که اصلا دکمه پاورم نداره که:27:
در مورد زیر نویس فرمت srt فارسی را میخونه
همچنین هر روز فرمت های جدید تصویری میاد حداقل میتونه تا چند سال با اپدیت کردن اخرین فرمتهای تصویری را پخش کنه؟

اونوقت چه هارد به اینا وصل بشه چه به ----- وصل بشه بسوزه فرقش چیه من خودم 2 تا فلش مموریم به خاطر ----- سوخته ولی تا اوجایی که شنیدم اگه قبل از قطع ارتباط دستگاه کاملا خاموش باشه نباید مشکلی به وجود بیاد و این مشکلم که هست به خاطر همون 6 ولت برق مموریه که به صورت ناگهانی قطع میشه
حالا اگه بسوزه جز گارانتی هست ؟ گارانتی سازگار تا حالا استفاده کردید ببینید چه جوریه ؟

با تشکر:11:

pourya_bo2pmc
22-08-2010, 15:59

هر چی این دو روز دنبال این هارد واسه خرید تو شهرمون هستم پیداش نکردم اینجا اکثرا هیتاچی ، سیگیت ، ترنسند و سیلیکون پاور دارند بهشون میگم آقا وسترن دیجیتال که اینقد معروفه رو چرا ندارین چرت و پرت میگن که تو بازار کم شده و اینجور چیزا

بچه هایی که تهران هستند واسه خرید این هارد دسترسی راحت دارند یا نه واقعیته که کم شده ؟

یه چیز دیگه این مدلی که من میخوام made in ??? کجاست ؟ چینیه یا کشورهای بهتری هم مثل مالزی یا هند هم هست تو بازار ؟

alil1369
22-08-2010, 16:08
عجب من 2 روز پیش رفتم یک هارد 500 my passport essential خریدم برای وصل کردن به -----
عمدا هم 3.5 نگرفتم که اداپتور نداشته باشه بشه راحت وصلش کرد و به خاطر قابل حمل بودنش به نظرم باید جون دار تر از 3.5 باشه خریدم برای این کار:13:
البته من روی ----- 9696 ایکلاس وصل کردم ولی ----- دیگه تصویر نمی ده حالا نمی دونم مشکل از هارد بود یا کابل av ----- مشکل پیدا کرده امان از این تکنولوژی لعنتی:27:
بعدش این مدل elite قیمتش چنده من essential را 94 تومن خریدم
اون پایه که عمودی نگهش داره را اطمینان دارید که نباید توی جعبش باشه اصلا چی باید توی جعبش داشته باشه ؟ بعدش اون پایه را میشه اضافه تهییه کرد ؟

من هارد 2.5 برای ----- و ...... پیشنهاد نمیدم بهتره با ادپتور باشه !!
توی صفحه قبل توضیحات لازم رو دادم و با مدل Essential پایه ارایه نمیشه !! و پایه فقط حکم راحتی و یه استند برای نصب به سیستم هست !! امکانات دیگه ای نداره !!
پایه اضافه هم برای این مدل ارایه نمیشه و وجود نداره کلا

این دو تا مدل قیمتش چه حدوده مخصوصا دومی
و اینکه فرمتهای mkv و کدک 264 را میخونه یعنی کلا چه فرمتهای را ساپورت میکنه
مدل دوم منظور از گیم کنترل که نوشتید چیه
بعدش اینا مانیتور یا صفحه نمایش اطلاعات فیلم یا کنترل از راه دور ندارند
این دومی که اصلا دکمه پاورم نداره که:27:
در مورد زیر نویس فرمت srt فارسی را میخونه
همچنین هر روز فرمت های جدید تصویری میاد حداقل میتونه تا چند سال با اپدیت کردن اخرین فرمتهای تصویری را پخش کنه؟

اونوقت چه هارد به اینا وصل بشه چه به ----- وصل بشه بسوزه فرقش چیه من خودم 2 تا فلش مموریم به خاطر ----- سوخته ولی تا اوجایی که شنیدم اگه قبل از قطع ارتباط دستگاه کاملا خاموش باشه نباید مشکلی به وجود بیاد و این مشکلم که هست به خاطر همون 6 ولت برق مموریه که به صورت ناگهانی قطع میشه
حالا اگه بسوزه جز گارانتی هست ؟ گارانتی سازگار تا حالا استفاده کردید ببینید چه جوریه ؟

با تشکر:11:
من از کدک های پشتیبانی شده به صورت کامل اطلاع خاصی ندارم ولی تو سایتش نوشته از تمامی فرمت های رایج پشتیبانی میشه + RMVB, H264, و MKV که فرمت های مد نظر شماس لینک محصولات رو میدم خودت بگرد برای اطلاعات تکمیلی
و دیگه قابلیت وصل شدن به اینترنت برای تماشا ویدیو از سایت خاص و معروف رو دارن که تو ایران ..... !!!

برای وسترن :

برای سیگیت :

اینم فرمت های پشتیبانی شده توسط سیگیت :

Video: MPEG–1, MPEG–2 (VOB/ISO), MPEG–4 (Xvid), DivX®, DivX HD+ , Xvid HD, AVI, MOV, MKV, RMVB Real Media, AVC HD, H.264, WMV9, VC–1, M2TS, TS/TP/M2T

Video Resolutions: NTSC 480i/480p, PAL 576i/576p, 720p, 1080i, 1080p
Subtitles: SAMI (smi), SRT, SUB

Audio: AAC, MP3, Dolby® Digital, DTS, ASF, FLAC, WMA, LPCM, ADPCM, WAV, OGG

Playlist: M3U, PLS

Photo: JPEG files (up to 20 megapixels), BMP, GIF, PNG, TIFF

منظور از گیم کنترل هم اینه که به گیم کنسولت وصل میشه مثل XBOX 360 , PS3 فقط برای پخش تصاویر و ویدیو

image369
22-08-2010, 16:29
و پایه فقط حکم راحتی و یه استند برای نصب به سیستم هست !! امکانات دیگه ای نداره !!

چرا استفاده های دیگه هم داره هارد با کلاس تر میشه:27:
من برای قشنگی هارد دنبال پایم:31:
بعدش روی خود جعبش نوشته : compatible with the my passport usb dock باید براش پایه باشه حالا تو ایران هست یا نه یا اصلا تو جعبه هاش بوده این نمایندگی ها کش میرن خدا میدونه
این قیمت 500 elite را ندارید؟
با تشکر

00n
23-08-2010, 13:11
سلام
هارد اکسترنالی هسست که ضد ضربه باشه ؟ لطفا مدلش و قیمتش رو بگید ؟
واگه هست واقعا در عمل ضد ضربه هست یا جنبه تبلیغی داره؟

alil1369
23-08-2010, 14:06
چرا استفاده های دیگه هم داره هارد با کلاس تر میشه:27:
من برای قشنگی هارد دنبال پایم:31:
بعدش روی خود جعبش نوشته : compatible with the my passport usb dock باید براش پایه باشه حالا تو ایران هست یا نه یا اصلا تو جعبه هاش بوده این نمایندگی ها کش میرن خدا میدونه
این قیمت 500 elite را ندارید؟
با تشکر

فکر نکنم تو ایران باشه از یکی از نمایندگی های اصلی سازگار هم پرسیدم گفت اصلا ندیده همچین چیزی !!
Elite 500 پرتابل هم قیمتش رنگ ساده 96 هست و تیتانیومیش 130

سلام
هارد اکسترنالی هسست که ضد ضربه باشه ؟ لطفا مدلش و قیمتش رو بگید ؟
واگه هست واقعا در عمل ضد ضربه هست یا جنبه تبلیغی داره؟

هارد ضد ضربه فقط ترنسند موجود هست تو بازار که از نظر حجمی زیاد بالا نیست ( فقط 120 گیگابایتی ) و اونجوری که خیلی ها میگن و خیلی از فروشنده ها میگن واقعا هارد خیلی با کیفیتی هست ! گارانتیش هم که واقعا معتبر و خیلی خوب هست و من به شخصه راضی ام ازش ولی هارد بلاخره از هرچیم ساخته شده باشه بازم هارده دیگه !! نمیشه باهاش شوخی کرد و سر به سرش گذاشت

اینم عکسش

اینم جدید ترین هارد ترنسند که تازه اومده تو بازار و ضد ضربه هست و از USB 3.0 بهره میبره و سرعت بالایی داره و تو حجم های 500 و 640 هم موجود هست اگه خواستی بخری اینو بگیر که خیلی عالیه
قیمتش هم میپرسم و میزارم
عکس :

---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------

هر چی این دو روز دنبال این هارد واسه خرید تو شهرمون هستم پیداش نکردم اینجا اکثرا هیتاچی ، سیگیت ، ترنسند و سیلیکون پاور دارند بهشون میگم آقا وسترن دیجیتال که اینقد معروفه رو چرا ندارین چرت و پرت میگن که تو بازار کم شده و اینجور چیزا

بچه هایی که تهران هستند واسه خرید این هارد دسترسی راحت دارند یا نه واقعیته که کم شده ؟

یه چیز دیگه این مدلی که من میخوام made in ??? کجاست ؟ چینیه یا کشورهای بهتری هم مثل مالزی یا هند هم هست تو بازار ؟

هارد های وسترن که تو بازار تهران پره و هر مغازه ای میری داره !! مخصوصا این مدلی که شما دنبالشی خیلی زیاده تو بازار و فروشش هم بینظیره !!
میتونی اینترنتی هم بخری و واست بفرستن !!
و تمام هارد های وسترن هم ساخت تایلند هستند و از نظر کیفیت واقعا عالی هست و همه تعریف ش رو میکنن

Senator_Offline
23-08-2010, 14:22
اقا من یه هارد میخوام بگیرم هو واسه ذخیره فیلم و عکس و.... هم بعدا برای wd live hd media player استفاده کنم این دو مدل قیمتشون چنده و مزایا و معایبشون چیه
1.5TB
مر30:11:

00n
23-08-2010, 15:28
اینم جدید ترین هارد ترنسند که تازه اومده تو بازار و ضد ضربه هست و از USB 3.0 بهره میبره و سرعت بالایی داره و تو حجم های 500 و 640 هم موجود هست اگه خواستی بخری اینو بگیر که خیلی عالیه
قیمتش هم میپرسم و میزارم
عکس :

ممنون از راهنماییت به نظر خودت همین ترنسند ضد ضربه ! رو بگیرم یا هارد هایی مثل سیگیت یا وسترن !؟
قیمتشم یادت نره بگی !:11:

alil1369
23-08-2010, 23:24
اقا من یه هارد میخوام بگیرم هو واسه ذخیره فیلم و عکس و.... هم بعدا برای wd live hd media player استفاده کنم این دو مدل قیمتشون چنده و مزایا و معایبشون چیه
1.5TB
مر30:11:

قیمت WD TV Live HD Media Player با گارانتی 135 تومن هست فکر کنم داری اینو !!
این مدل هارد هم تو بازار فراوان هست و کیفیت خوبی داره 1 تراش 93 هست
1.5 فعلا موجود نیست چند جا نمایندگی پرسیدم نداشتن قیمتش هم حدودا 130 هست !!

ممنون از راهنماییت به نظر خودت همین ترنسند ضد ضربه ! رو بگیرم یا هارد هایی مثل سیگیت یا وسترن !؟
قیمتشم یادت نره بگی !:11:
این هارد ترنسند هم ضدضربه هست و هم از USB 3.0 پشتیبانی میکنه !! هارد خیلی خوب و با کیفیت و با سرعتی هست
اگه ضد ضربه نمیخوای همون وسترن و سیگیت رو بگیر !!

Aless
24-08-2010, 13:23
ببخشيد چندتا سوال:
اين دو مدل كه hd player هم هستند چه ظرفيتي دارند؟براي ذخيره كردن و ارشيو عكس هاي شخصي هم مفيد هستند؟سرعت انتقالشون خوبه؟3.5 اينچي هستند يا 2.5؟
من يه هارد اكسترنال ميخوام بخرم و وسترن هم احتمالا ميخرم.كدوم مدلش كاملترين و سريعترين و بهترين مدله؟منظورم از نظر نرم افزاري و سخت افزاريه.براي ارشيو كردن اطلاعات و عكس ها و نرم افزار هام ميخوام.205 اينچي باشه بهتره.500 گيگ و 1 ترا؟ اگه بشه به ترتيب بگيد واقعا ممنون ميشم!

00n
24-08-2010, 13:51
گارانتی هارد ترنسند با چه شرکتیه؟

M E H R A N
24-08-2010, 14:15
من يه هارد اكسترنال ميخوام بخرم و وسترن هم احتمالا ميخرم.كدوم مدلش كاملترين و سريعترين و بهترين مدله؟منظورم از نظر نرم افزاري و سخت افزاريه.براي ارشيو كردن اطلاعات و عكس ها و نرم افزار هام ميخوام.205 اينچي باشه بهتره.500 گيگ و 1 ترا؟ اگه بشه به ترتيب بگيد واقعا ممنون ميشم!

من فقط در مورد سرعت راهنمایی میکنم.

سرعت رید و رایت دیتا در یک هارد اکسترنال بستگی به نوع اتصال هارد به کامپیوتر داره. اگر PC و یا Laptop را با کانفیگ خوب(اصلش مادربرد هست) در نظر بگیریم در این صورت برای استفاده از سرعت بالا در یک هارد اکسترنال شما یا باید از پورت eSATA برای وصل کردنش استفاده بکنید و یا پورت USB3.0 که در این صورت هم هارد اکسترنالی که قصد خریدش رو دارید باید یکی از پورتهای بالا رو داشته باشه. البته بعضی هارد ها هستند که تقریبا پورتهای مختلفی دارند و فقط به همین دلیل قیمتشون هم بالاتره اما اکثرا یک پورت دارند.

من خودم پیشنهاد میکنم که هاردی بخرید که اولا 3.5 اینچ باشه و دوما برقش رو از آداپتر تامین کنه. چون یک هارد پرسرعت نمیتونه برقش رو از USB بگیره. سوما طرز وصل شدنش هم پیشنهاد میکنم از پورت USB 3.0 باشه.

اختلاف سرعت هاردهای اکسترنال رو که از طریق پورتهای مختلف به یک کامپیوتر وصل شدند رو میتونید در عکس زیر ببینید.

همینطور که در عکس میبینی USB 3.0 فعلا از تمام پورتهای دیگه سرعت بیشتری داره و هاردهایی که از طریق USB 2.0 وصل میشند تقریبا حرفی از لحاظ سرعت در مقابل eSATA و USB 3.0 ندارند.

اما هاردها:
برای خرید هم به نظر من به اسم برند زیاد توجه نکن. شما عواملی مثل گارانتی, سرعت هارد, مقدار کش یا بافر رو مورد توجه قرار بده. البته اسم برندها رو در صورتی میگم بهش توجه نکن که از برندهای معروفی مانند وسترن, سیگیت, سامسونگ، یوفالو و اینها باشند نه اینکه یک برند چینی رو بیاری با اینها مقایسه بکنی.

وقتی از برندهای بالا یکیشون میاد و گارانتی 5 ساله ی بین المللی بهت میده این نکته رو میرسونه که این برند از کارکرد هاردی که بیرون داده و خرابیهاش مطمئنه وگرنه مثل برندهایی که همیشه میترسند ورشکست بشند گارانتی 1 ساله رو هم بزور میدند. :46:

در آخر... اگر PC شما پورت USB3.0 نداره میتونید از وسترن هارد زیر رو بگیرید.
Western Digital Extern HDD My Book 3.0 1TB

این هارد داخل جعبه اش یک کارت PCI-Express هم داره که میتونه 2 پورت USB 3.0 رو به PC اضافه کنه. البته میتونی بدون PCI-EXpress هم پیدا کنی و قیمتش هم ارزونتر میشه.

خود هارد هم در اصل پورتش USB 3.0 هست اما از USB 2.0 هم پشتیبانی میکنه. اگر هم لپ تاپ داری و لپ تاپت پورت USB 3.0 نداره میتونی یک Express Card تهیه کنی که اونم 2 تا پورت USB 3.0 رو به لپ تاپت اضافه میکنه.

اگر هم هاردی میخوای که ساخت ژاپن باشه و از پورت USB 3.0 استفاده کنه در این صورت میتونی تاپیک زیر رو نگاه کنی. چون خودم همین رو خریدم و ازش هم خیلی راضی هستم.

Aless
24-08-2010, 14:44
من فقط در مورد سرعت راهنمایی میکنم.

سرعت رید و رایت دیتا در یک هارد اکسترنال بستگی به نوع اتصال هارد به کامپیوتر داره. اگر PC و یا Laptop را با کانفیگ خوب(اصلش مادربرد هست) در نظر بگیریم در این صورت برای استفاده از سرعت بالا در یک هارد اکسترنال شما یا باید از پورت eSATA برای وصل کردنش استفاده بکنید و یا پورت USB3.0 که در این صورت هم هارد اکسترنالی که قصد خریدش رو دارید باید یکی از پورتهای بالا رو داشته باشه. البته بعضی هارد ها هستند که تقریبا پورتهای مختلفی دارند و فقط به همین دلیل قیمتشون هم بالاتره اما اکثرا یک پورت دارند.

من خودم پیشنهاد میکنم که هاردی بخرید که اولا 3.5 اینچ باشه و دوما برقش رو از آداپتر تامین کنه. چون یک هارد پرسرعت نمیتونه برقش رو از USB بگیره. سوما طرز وصل شدنش هم پیشنهاد میکنم از پورت USB 3.0 باشه.

اختلاف سرعت هاردهای اکسترنال رو که از طریق پورتهای مختلف به یک کامپیوتر وصل شدند رو میتونید در عکس زیر ببینید.

همینطور که در عکس میبینی USB 3.0 فعلا از تمام پورتهای دیگه سرعت بیشتری داره و هاردهایی که از طریق USB 2.0 وصل میشند تقریبا حرفی از لحاظ سرعت در مقابل eSATA و USB 3.0 ندارند.

اما هاردها:
برای خرید هم به نظر من به اسم برند زیاد توجه نکن. شما عواملی مثل گارانتی, سرعت هارد, مقدار کش یا بافر رو مورد توجه قرار بده. البته اسم برندها رو در صورتی میگم بهش توجه نکن که از برندهای معروفی مانند وسترن, سیگیت, سامسونگ، یوفالو و اینها باشند نه اینکه یک برند چینی رو بیاری با اینها مقایسه بکنی.

وقتی از برندهای بالا یکیشون میاد و گارانتی 5 ساله ی بین المللی بهت میده این نکته رو میرسونه که این برند از کارکرد هاردی که بیرون داده و خرابیهاش مطمئنه وگرنه مثل برندهایی که همیشه میترسند ورشکست بشند گارانتی 1 ساله رو هم بزور میدند. :46:

در آخر... اگر PC شما پورت USB3.0 نداره میتونید از وسترن هارد زیر رو بگیرید.
Western Digital Extern HDD My Book 3.0 1TB

این هارد داخل جعبه اش یک کارت PCI-Express هم داره که میتونه 2 پورت USB 3.0 رو به PC اضافه کنه. البته میتونی بدون PCI-EXpress هم پیدا کنی و قیمتش هم ارزونتر میشه.

خود هارد هم در اصل پورتش USB 3.0 هست اما از USB 2.0 هم پشتیبانی میکنه. اگر هم لپ تاپ داری و لپ تاپت پورت USB 3.0 نداره میتونی یک Express Card تهیه کنی که اونم 2 تا پورت USB 3.0 رو به لپ تاپت اضافه میکنه.

اگر هم هاردی میخوای که ساخت ژاپن باشه و از پورت USB 3.0 استفاده کنه در این صورت میتونی تاپیک زیر رو نگاه کنی. چون خودم همین رو خریدم و ازش هم خیلی راضی هستم.

دستت درد نكنه.عجب پاسخي دادي!بازم ممنون.
چندتا سوال:
اين كارت USB3 كجا قرار ميگير؟روي هر مادربوردي ميشينه؟براي لپ تاپ به USB2 وصل ميشه و انوقت ميشه USB3 ?
پس ميگي به سرعت بوفر دقت كنم و USB3.
بازم ممنون.

M E H R A N
24-08-2010, 15:10
دستت درد نكنه.عجب پاسخي دادي!بازم ممنون.
چندتا سوال:
اين كارت USB3 كجا قرار ميگير؟روي هر مادربوردي ميشينه؟براي لپ تاپ به USB2 وصل ميشه و انوقت ميشه USB3 ?
پس ميگي به سرعت بوفر دقت كنم و USB3.
بازم ممنون.

خواهش میکنم عزیز.

Express Card مثل خشاب میره داخل لپ تاپ و به پورتهای USB 2.0 کاری نداره. خود USB 2.0 سرعتش کمتره پس نمیتونه به هیچ وجه از USB 2.0 برای وصل کردن استفاده کرد.

عکس ExpressCard USB 3.0 رو گذاشته بودم اما انگاری پیلتره و برات باز نشده. این عکس زیر رو نگاه کن.

اون قسمت درازش میره داخل لپ تاپ و تقریبا اکثر لپ تاپ ها ExpressCard میخورن.
اگر از هارد میخوای برای آرشیو موزیک,فیلم, برنامه و عکس استفاده کنی به نظر من بافر هم نمیتونه در سرعت تاثیری داشته باشه. سرعت خود هارد یعنی 7200rpm یا 5400rpm مهمتر از بافر هست برای یک هارد اکسترنال. اما اگر از هارد اکسترنال میخوای برای نصب برنامه ها و یا یک سیستم عامل استفاده کنی در این صورت بافر هم در سرعت لود, رندر کرد و غیره تاثیر خیلی زیادی داره. :20:

alil1369
24-08-2010, 19:19
گارانتی هارد ترنسند با چه شرکتیه؟

متاسفانه هنوز نتونستم قیمت بگیرم برات ، تونستی یه زنگ بزن شرکت قیمت بگیر
گارانتی ترنسند ماله شرکت تجهیز رایانه مرآت هست که واقعا خوب گارانتی میده و مشتری اش همه راضی هستن منم امتحان کردم و بدون سوال کارم رو راه انداخت

ادرس شرکت و نمایندگی فروش رسمی !!
البته فروشگاه طبقه همکف هست و فقط محصولات ترنسند تو ویترین داره بپرسی نشونت میدن
چهارراه ولیعصر، بازار کامپیوتر رضا، طبقه سوم
66494696

alil1369
24-08-2010, 19:40
ببخشيد چندتا سوال:
اين دو مدل كه hd player هم هستند چه ظرفيتي دارند؟براي ذخيره كردن و ارشيو عكس هاي شخصي هم مفيد هستند؟سرعت انتقالشون خوبه؟3.5 اينچي هستند يا 2.5؟

این پلیر ها بعضی ها به صورت هارد اکسترنال هستند که میشه به سیستم برای ازشیو هم استفاده کرد
بعضی فقط مخصوص وصل کردن به تلویزون و سینمای خانودگی برای پخش مدیا و ضبط هستند
بعضی ها هم به اینترنت و شبکه وصل میشن و میشه از سایت هایی مثل Netflex فیلم خرید و دانلود کرد !
یکی از این موارد این پلیر ها تو فروشگاه های لوازم صوتی تصویری هاست مثل سونی سنتر
که توش فیلم های با کیفیت بالا ( Full HD 1080p ) میریزن و با تبدیل مستقیم یا استفاده از شبکه به تلویزیون های جدید که دارای پورت های مربوطه هستند وصل میکنن و برای نمایش کیفیت تصویر محصولات خود استفاده میکنن
مزیتش هم اینه که اولا برق زیادی مصرف نمیشه نیازی به دستگاهای دیسک پلیر نیست و با استفاده از یک پلیر چند تا محصول رو به صورت همزمان و با نمایش همزمان تصویر در تمامی تلویزیون ها تغذیه میکنن !

من برای اطلاعات بهتر لینک میدم خودت یه نگاهی بنداز و تمام اطلاعات لازمت رو گیر بیاری !
چون اولا من اطلاعات خیلی زیادی در مورد این محصولات ندارم و اینجا هم تاپیک هارد اکسترنال هست !!

برای وسترن :

این لینک به 4 دسته ( مدیا پلیر ، مالتی مدیا درایو ، پرتابل مدیا درایو و DVR تقسیم میشه !!

برای سیگیت :

برای ترنسند :

فقط مدل DMP10 تو بازار موجوده

وسترن دو روز پیش یه محصول جدید هم تولید کرده تو این زمینه که با برق به تلویزیون وصل میشه ( شبکه سیم برق )
خیلی جالبه ولی تا به ایران راه پیدا کنه مدل وایرلسش میاد !!!

Aless
25-08-2010, 09:50
ممنون از پاسخ كاملت.
از اين hd player ها امدم بيرون!
حالا هارد اكسترنال خوب.يعني بهترين مدل از لحاظ سخت افزاري و نرم افزاري يعني سرعت و كيفيت ساخت و بدنه خوب و رمزگزاري قوي و ... چيه؟ بالا خره يه مدل معروف و كامل بايد باشه يا نه؟!
يه سوال ديگه اين express card usb3 امده به بازار؟ راحت گير مياد؟ چه قيمته؟ فروش اينترنتي اگه جايي سراغ داريد ممنون ميشم لينك بديد.
بازم از پاسختون ممنونم.

pourya_bo2pmc
25-08-2010, 15:59
سلام
  من واسه ی خرید Western Digital External My Book Essential Edition 1TB حتی به نمایندگی سازگار ارقام تو شهرمون سر زدم که گفت ندارند گفتم واسم سفارش بدن زنگ زد شرکت سازگار تهران ، اونجا هم گفت نداریم چیکار کنم بیخیال این وسترن دیجیتال بشم ؟ دیگه همه جا رو گشتم !!!

معادل و همتراز این مدل تو برند سیگیت چیه و قیمتش ؟ ( آخه نمایندگی سازگار شهرمون گفت سیگیت رو داریم )

ممنون

M E H R A N
25-08-2010, 16:54
سلام

معادل و همتراز این مدل تو برند سیگیت چیه و قیمتش ؟ ( آخه نمایندگی سازگار شهرمون گفت سیگیت رو داریم )

ممنون

همترازش از سیگیت میشه این.

Seagate FreeAgent Cedar 1TB Extern HD (USB 2.0)

یا این...
Seagate FreeAgent GoFlex 1TB

pourya_bo2pmc
25-08-2010, 21:16
فکر کنم تو برند سیگیت این دو مدل خوب باشند 

FreeAgent® Desktop
Perfect For

Storing photos, music or other files. Portable and desktop options.

Expansion™ 

Perfect For

Instantly adding more storage space to your computer and freeing-up space on your internal hard drive.

1 - این دو مدل کلا انتخابهای خوبی هستند ؟
2 - کدومش از همه لحاظ بهتره ؟ ( جدیدتر ، مطمئن تر ، عمر مفید بیشتر ) چون من میخوام به اندازه ی هارد اینترنال ازشون کا بکشم و دائم روشن هستند و در حال کار
3- قیمت به روز ؟

ممنون

alil1369
26-08-2010, 15:56
فکر کنم تو برند سیگیت این دو مدل خوب باشند

FreeAgent® Desktop
Perfect For

Storing photos, music or other files. Portable and desktop options.

Expansion™

Perfect For

Instantly adding more storage space to your computer and freeing-up space on your internal hard drive.

1 - این دو مدل کلا انتخابهای خوبی هستند ؟
2 - کدومش از همه لحاظ بهتره ؟ ( جدیدتر ، مطمئن تر ، عمر مفید بیشتر ) چون من میخوام به اندازه ی هارد اینترنال ازشون کا بکشم و دائم روشن هستند و در حال کار
3- قیمت به روز ؟

ممنون

این دو مدل مدل های خیلی خوب و پر فروشی بودن و هستند
از نظر کیفیت در حد بالایی هستند و هر دو از یک نوع هارد برای ذخیره سازی استفاده میکنند و فقط شکل ظاهریشون متفاوت هست !!
هر دو مدل خوب هستند ولی من مدل Expansion بیشتر توصیه میکنم برای استفاده و فشار بیشتر !!
قیمت بروز هم فعلا ندارم تا بعدا بهت بگم

pourya_bo2pmc
26-08-2010, 16:17
این دو مدل مدل های خیلی خوب و پر فروشی بودن و هستند
از نظر کیفیت در حد بالایی هستند و هر دو از یک نوع هارد برای ذخیره سازی استفاده میکنند و فقط شکل ظاهریشون متفاوت هست !!
هر دو مدل خوب هستند ولی من مدل Expansion بیشتر توصیه میکنم برای استفاده و فشار بیشتر !!
قیمت بروز هم فعلا ندارم تا بعدا بهت بگم

امروز رفتم دنبال هارد اکسترناله تا یه جا آخرش پیدا کردم
Seagate® Expansion™ External Drives

پروتابلش نوشته بود product of thailand
assemble of chine

اما دسکتاپش رو نوشته بود product of china
assemble of china
یعنی هر دوش چینی ازش پرسیدم مثل پروتابلش که تایلندی باشه نداری گفت نه ؟

آیا تو بازار این نوع دسکتاپش فقط چینی هستش ؟
مشکلی نداره خیالم راحت بابت چینی بودنش ؟ بگیرم ؟

گارانتی ویستا فقط داشت گفتم سازگار نداری گفت نه

قیمتش 89 تومن

میخواستم نظرت رو درباره1- چینی بودنش2- گارانتی ویستا ( گفت هر مشکلی واسش پیش اومد میدید به ما ، ما هم میفرستیم تهران ) 3-و قیمتش رو بهم بگی که اگه مشکلی نداشت عصری یا شنبه صبح برم بگیرم

ممنون

alil1369
27-08-2010, 21:24
امروز رفتم دنبال هارد اکسترناله تا یه جا آخرش پیدا کردم

پروتابلش نوشته بود product of thailand
assemble of chine

اما دسکتاپش رو نوشته بود product of china
assemble of china
یعنی هر دوش چینی ازش پرسیدم مثل پروتابلش که تایلندی باشه نداری گفت نه ؟

آیا تو بازار این نوع دسکتاپش فقط چینی هستش ؟
مشکلی نداره خیالم راحت بابت چینی بودنش ؟ بگیرم ؟

گارانتی ویستا فقط داشت گفتم سازگار نداری گفت نه

قیمتش 89 تومن

میخواستم نظرت رو درباره1- چینی بودنش2- گارانتی ویستا ( گفت هر مشکلی واسش پیش اومد میدید به ما ، ما هم میفرستیم تهران ) 3-و قیمتش رو بهم بگی که اگه مشکلی نداشت عصری یا شنبه صبح برم بگیرم

ممنون

نه مشکلی نداره فقط پیشنهاد میکنم با گارانتی سازگار بگیری حالا هر مدلی شد !!
چون اگه یه وقت 1% مشکلی پیش بیاد دیگه خیالت ازش راحته چون گارانتی معتبر و خوبی هست
چینی بودن دلیل بی کیفیتی نیست
چین درجه بندی داره و شرکت ها فقط به خاطر نیروری کاری بیشتر و ارزون بودن به سمت چین میرن و خیلی از برند های معروف هم جنس های با کیفیت خودشون رو تو چین تولید میکنن
قیمت هم 80 خرید هست و فروش 85

اینم ببین برای خرید انلاین با گارانتی معتبر :

pourya_bo2pmc
27-08-2010, 23:02
نه مشکلی نداره فقط پیشنهاد میکنم با گارانتی سازگار بگیری حالا هر مدلی شد !!
چون اگه یه وقت 1% مشکلی پیش بیاد دیگه خیالت ازش راحته چون گارانتی معتبر و خوبی هست
چینی بودن دلیل بی کیفیتی نیست
چین درجه بندی داره و شرکت ها فقط به خاطر نیروری کاری بیشتر و ارزون بودن به سمت چین میرن و خیلی از برند های معروف هم جنس های با کیفیت خودشون رو تو چین تولید میکنن
قیمت هم 80 خرید هست و فروش 85

اینم ببین برای خرید انلاین با گارانتی معتبر :

من به نمایندگی فروش سازگار ارقام رفتم و این مدلی که من میخوام رو فقط پروتابلش داشت گفت دسکتاپش رو بخوام واسم سفارش میدن گفتم قیمت ؟
گفت 95 تومن منم گفتم 89 قیمت دارم باشه واسه خودتون

اینجوری که میگین اگه ارزششو داشته باشه فردا با مدیر فروششون تلفنی صحبت میکنم و شاکی میشم بابت قیمت زیادش و اگه تونستم با قیمتی معقول مجبورشون میکنم واسم بیارن

حالا از شما دو سوال داشتم
1- از قیمتی که بهم گفتین مطمئن هستید و به روز هستش؟
2- گارانتی ویستا پخش خیلی نامطمئنه ؟ ( چون اینجا در هر دو صورت اگه احتمال خرابی باشه باید بفرستن تهران چه ویستا چه سازگار )

ممنون

pourya_bo2pmc
28-08-2010, 14:41
دوستم تهران هستش امروز متوجه شدم بهش گفتم واسم بگیره بین این دو مدل کدومو بگیره

هر کدوم با کیفیت تر و سخت جون تره

چون وسترن دیجیتال رو تو شهر خودم گیر نیاورده بودم ازتون نپرسیده بودم اما فکر کنم تهران دیگه باشه واسه همین بین این دو تا باز دارم ازتون میپرسم

alil1369
28-08-2010, 21:27
دوستم تهران هستش امروز متوجه شدم بهش گفتم واسم بگیره بین این دو مدل کدومو بگیره

هر کدوم با کیفیت تر و سخت جون تره

چون وسترن دیجیتال رو تو شهر خودم گیر نیاورده بودم ازتون نپرسیده بودم اما فکر کنم تهران دیگه باشه واسه همین بین این دو تا باز دارم ازتون میپرسم

وسترن بگیر و خیالت راحت باشه !!
93 تومن اخرین قیمت

Senator_Offline
28-08-2010, 22:46
علی اقا بین این دو تا موندم قیمت اولی هم بدی ممنون.:11:
Western Digital External My Book Elite 1 TB

H.Operator
29-08-2010, 10:44
سلام
100 تومن دارم(نهایت بودجست)می خوام هارد اکسترنال بگیرم.برندهای سیگیت-وسترن-takems-هیتاچی تو شهرمون پیدا میشن.
بیشترین ظرفیت که می تونم بگیرم چقدره؟
1 ترابایتی ها همشون آداپتور دارن؟
رنگش حتمآ مشکی باشه و قیافشم قشنگ باشه.نمی خوام هم دائم به کیس وصل باشه فقط می خوام باهاش دیتا جابه جا کنم و آرشیو کنم.
در ضمن کیسم هم از جلو پورت e-sata داره اما اکثرآ سیستمهای بقیه ندارن نمی شه یک هاردی باشه که هم usb باشه و هم ساتا.
ممنوم میشم کمکم کنید درست انتخاب کنم:11:.

Rude Boy
29-08-2010, 17:28
سلام !
ممنون می شم اطلاعاتی در مورد
HDD W.D EXT 3.5" WORLDEDITION 2T(NAS)
بدین .
آداپتوری هست ؟
USB؟
قیمت ؟
عمر مفید ؟
نظرتون در موردش ؟
+ پیشنهاد خودتون برای یه هارد با حجم بالا .(اکسترنال / اینترنال ؟)

solo8
30-08-2010, 04:07
سلام

من میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم که:
1
. 1 یا 2 ترابایتی باشه.
2.حتما USB3.0 داشته باشه.
3.یا وسترن یا سیگیت یا ترنسند باشه(هرکدموشون بهتره)
4.حالا اگه قیمت این هارد و پلیر ها که با هم هستن خوب بود این رو هم در نظر دارم.
5.سرعتشم خوب باشه دیگه.

اگه بشه یه معرفی و قیمت هم بدید که عالی میشه.

اگه میشه لطفا لینک نذار چون من ADSL ندارم.

اگه سریع تر راهنمایی کنی ممنون...

آهان راستی یادم رفت حتما آداپتوری باشه.

alil1369
30-08-2010, 12:35
علی اقا بین این دو تا موندم قیمت اولی هم بدی ممنون.:11:

جفتشون تو یه رده قیمت هستن و زیر 95 تومن
وسترن که قیمت فروش الان 92 هست !
سیگیت هم 86 تازه پرسیدم
من وسترن رو پیشنهاد میدم البته سیگیت هم همین کیفیت و کارایی رو داره ولی وسترن بگیر بهتره !

سلام
100 تومن دارم(نهایت بودجست)می خوام هارد اکسترنال بگیرم.برندهای سیگیت-وسترن-takems-هیتاچی تو شهرمون پیدا میشن.
بیشترین ظرفیت که می تونم بگیرم چقدره؟
1 ترابایتی ها همشون آداپتور دارن؟
رنگش حتمآ مشکی باشه و قیافشم قشنگ باشه.نمی خوام هم دائم به کیس وصل باشه فقط می خوام باهاش دیتا جابه جا کنم و آرشیو کنم.
در ضمن کیسم هم از جلو پورت e-sata داره اما اکثرآ سیستمهای بقیه ندارن نمی شه یک هاردی باشه که هم usb باشه و هم ساتا.
ممنوم میشم کمکم کنید درست انتخاب کنم:11:.

همون مدل بالا که به دوستمون پیشنهاد دادم رو بگیر
92 تومن هست ( با گارانتی سازگار ) و اداپتور داره Western Digital External My Book Elite 1 TB
رنگشم مشکی مشکی رنگ عشقه !! ظاهرشم خیلی خوبه
بیشترین ظرفیت همین 1 ترا هست 1.5 و 2 ترا میشه بالای 160 تومن
برای جا به جا کردن ( یعنی از خونه به محل کار و ........ ) زیاد مناسب نیست و چون اداپتور داره و سایزش رو میزی هست یکم سخت میکنه کارو ولی اگه تو خونه یا سر کار میخوای استفاده کنی مشکلی نیست
مدل های E-SATA هم فقط مدل های فول پورت هست که قابلیت RAID دارن و خیلی از نظر حجمی و وزنی سنگین هستن و یکم حرفه ای هستا و به کار شما نمیاد !!

سلام !
ممنون می شم اطلاعاتی در مورد
HDD W.D EXT 3.5" WORLDEDITION 2T(NAS)
بدین .
آداپتوری هست ؟
USB؟
قیمت ؟
عمر مفید ؟
نظرتون در موردش ؟
+ پیشنهاد خودتون برای یه هارد با حجم بالا .(اکسترنال / اینترنال ؟)

والا این مدل برای شبکه و Data Center و وصل کردن به اینترنت کاربرد داره بیشتر و برای مصارف خونگی و .... معمولی نیست !!
مدل حرفه ای و خیلی با کیفیتی هست
اداپتور داره !! وزنش یکم سنگین تر هست
USB ,LAN و ........ بستگی به مدل داره که شما اینجا نگفتی به من
عمر و کیفیت خیلی بالایی دارن و من به کیفیت و عمرشون ایمان دارم !!
هارد حجم بالا میخوای برای چه کاری اینو مشخص کن !! مصرف خونگی شبکه اداری ارشیو بک اپ !!! چی اخه ؟
هزینه تا چقدر ؟
کامل تر بهم اطلاعات بده

سلام

من میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم که:
1
. 1 یا 2 ترابایتی باشه.
2.حتما USB3.0 داشته باشه.
3.یا وسترن یا سیگیت یا ترنسند باشه(هرکدموشون بهتره)
4.حالا اگه قیمت این هارد و پلیر ها که با هم هستن خوب بود این رو هم در نظر دارم.
5.سرعتشم خوب باشه دیگه.

اگه بشه یه معرفی و قیمت هم بدید که عالی میشه.

اگه میشه لطفا لینک نذار چون من ADSL ندارم.

اگه سریع تر راهنمایی کنی ممنون...

آهان راستی یادم رفت حتما آداپتوری باشه.

فعلا هیچ پلیری از USB 3.0 پشتیبانی نمیکنه !! تنها مدل موجود و با کیفیت بازار My Book 3 هست که 1 1.5 و 2 ترابایتیش موجوده
اداپتور دارن و سرعتشون دیگه خیلی بالاست و البته اول بستگی به سیستم خودت داره که از مادر برد پورت USB3.0 داشته باشه
مدل بالا که گفتم وسترن هست و تو بازار موجوده قیمت ندارم ولی 1 تراش زیر 130 هست

Senator_Offline
30-08-2010, 13:31
علی اقا ببخشید دو تا مدلی که گفتم هر دو وسترنه(سیگیت نبود که)
نظرتون رو در مورد Elite نگفتید؟

Rude Boy
30-08-2010, 16:33
هارد حجم بالا میخوای برای چه کاری اینو مشخص کن !! مصرف خونگی شبکه اداری ارشیو بک اپ !!! چی اخه ؟
هزینه تا چقدر ؟
کامل تر بهم اطلاعات بده
واسه آرشیو نیاز دارم . تعداد زیادی DVD حاوی فیلم و موسیقی و عکس دارم که دارن خراب می شن ! (نمی دونم چرا)
البته یکی به من گفت اینترنال هم کارمو راه میندازه . فقط نمی دونم می شه یه هارد اینترنال را 1 پارتیشنه داشت و هر وقت ساتا را زدیم به مین 1 درایو اضافه بشه یا نه ؟(می دونم جاش اینجا نیست(البته هیچ جایی هم جوابمو ندادند)):41:
حالا از نظر قیمت هم مناسب باشه دیگه ! (حدود 200 150)
ممنون

solo8
30-08-2010, 18:29
فعلا هیچ پلیری از USB 3.0 پشتیبانی نمیکنه !! تنها مدل موجود و با کیفیت بازار My Book 3 هست که 1 1.5 و 2 ترابایتیش موجوده
اداپتور دارن و سرعتشون دیگه خیلی بالاست و البته اول بستگی به سیستم خودت داره که از مادر برد پورت USB3.0 داشته باشه
مدل بالا که گفتم وسترن هست و تو بازار موجوده قیمت ندارم ولی 1 تراش زیر 130 هست[/QUOTE]

مرسی از پاسخ
{تنها مدل موجود و با کیفیت بازار My Book 3 هست که 1 1.5 و 2 ترابایتیش موجوده}
یعنی این پلیره یا هارده؟
کلا بهترین جنس چیه تو بازار البته با توجه به گارانتیش؟
اما من گفتم اگه پلیر هم ارزون باشه میگیرم.در واقع اولویت ام سرعت خوب و USB3.0 داشتن است.
من واسه اینکه تقریبا هارد کامپیوترم پر شده میخوام هارد بگیرم و ممکنه هر هفته یک یا دوبار به کامپیوتر وصلش کنم.
حالا یک پلیر که حداقل یه ترا باشه و جنسش هم خوب باشه قیمتش هم زیر 200 باشه چی پیشنهاد میکنی؟
اگه پلیر نباشه زیر 200 تومن چی پیشنهاد میکنی؟
در ضمن آداپتوری میخوام.
و اینکه به کشور های دیگه هم دسترسی دارم(کشورهای آسیایی) میتونم قیمت پایین تر گیر بیارم؟
اگه جواب بدید ممنون...

solo8
30-08-2010, 18:38
البته یکی به من گفت اینترنال هم کارمو راه میندازه . فقط نمی دونم می شه یه هارد اینترنال را 1 پارتیشنه داشت و هر وقت ساتا را زدیم به مین 1 درایو اضافه بشه یا نه ؟(می دونم جاش اینجا نیست(البته هیچ جایی هم جوابمو ندادند)):41:
ممنون
بله میشه.چرا نشه!
یه هارد اینترنال میگیری با قیمت خیلی پایین تر از اکسترنال و یه پارتیشن میسازی و استفاده می کنی.
ولی اکسترنال مزایای بیشتری داره.مثل پرتابل بودن،قابلیت رمز گزاری(نمیدونم اینترنال هم میشه یا نه)،به هر سیستمی که USB داشته باشه میتونی وصل کنی و حتما نیازی به ساتا نداره،مقاومتش بیشتره،نمای خوبی هم داره و مثل هارد اینترنال تموم دل و رودش بیرون نیست.
در ضمن واسه وصل کردن اینترنال باید حتما پشت کیست پورت ساتا داشته باشی و یا هر دفعه در کیست رو باز کنی.

alil1369
30-08-2010, 21:19
علی اقا ببخشید دو تا مدلی که گفتم هر دو وسترنه(سیگیت نبود که)
نظرتون رو در مورد Elite نگفتید؟

شرمندت اصلان حواسم نبود تو جواب قبلی یکی دو مدل گفته بود اینم با اون اشتباه گرفتم

Elite 1 گیگ گیر نمیاد اگه بیاد خیلی مدل خوب و بهتری هست قیمت 116

alil1369
30-08-2010, 21:30
واسه آرشیو نیاز دارم . تعداد زیادی DVD حاوی فیلم و موسیقی و عکس دارم که دارن خراب می شن ! (نمی دونم چرا)
حالا از نظر قیمت هم مناسب باشه دیگه ! (حدود 200 150)
ممنون

کار نشد نداره ، بله میشه یه پارتیشن روش داشت و استفاده کرد و قیمت هم پایین تر در میاد برات ولی اینک بخوای جدا کنی و ........ رو اصلا توصیه نمیکنم چون با کوچیکترین ضربه اطلاعاتت به خطر میافته و وصل کردن و جدا کردنش تو دراز مدت مشکل براش ایجاد میکنه و کیس هم ..........
تصمیم با خودته میتونی 93 تومن یه هارد اسنشیال با گارانتی بخری و هم قشنگ تر و امن تر هست و میزاریش تو کتاب خونت و هر وقت لازم بود جایی هم ببری میبری و استفاده میکنی یا اگه نه که هارد اینترنال میگیری
2 ترا ( فول پورت ) هم زیر 190 هست

مدل بالا که گفتم وسترن هست و تو بازار موجوده قیمت ندارم ولی 1 تراش زیر 130 هست

مرسی از پاسخ
{تنها مدل موجود و با کیفیت بازار My Book 3 هست که 1 1.5 و 2 ترابایتیش موجوده}
یعنی این پلیره یا هارده؟
کلا بهترین جنس چیه تو بازار البته با توجه به گارانتیش؟
اما من گفتم اگه پلیر هم ارزون باشه میگیرم.در واقع اولویت ام سرعت خوب و USB3.0 داشتن است.
من واسه اینکه تقریبا هارد کامپیوترم پر شده میخوام هارد بگیرم و ممکنه هر هفته یک یا دوبار به کامپیوتر وصلش کنم.
حالا یک پلیر که حداقل یه ترا باشه و جنسش هم خوب باشه قیمتش هم زیر 200 باشه چی پیشنهاد میکنی؟
اگه پلیر نباشه زیر 200 تومن چی پیشنهاد میکنی؟
در ضمن آداپتوری میخوام.
و اینکه به کشور های دیگه هم دسترسی دارم(کشورهای آسیایی) میتونم قیمت پایین تر گیر بیارم؟
اگه جواب بدید ممنون...[/QUOTE]

این هارد اکسترنال با پورت USB 3.0 هست که گفتم
تو صفحه قبل پلیر هارو توضیح دادم قیمت هم ندارم باید بری تو انجمن خودش که اگه سرچ کنی پیدا میکنی اونجا خیلی بهتر راهنمایی میشی

بله میشه.چرا نشه!
یه هارد اینترنال میگیری با قیمت خیلی پایین تر از اکسترنال و یه پارتیشن میسازی و استفاده می کنی.
ولی اکسترنال مزایای بیشتری داره.مثل پرتابل بودن،قابلیت رمز گزاری(نمیدونم اینترنال هم میشه یا نه)،به هر سیستمی که USB داشته باشه میتونی وصل کنی و حتما نیازی به ساتا نداره،مقاومتش بیشتره،نمای خوبی هم داره و مثل هارد اینترنال تموم دل و رودش بیرون نیست.
در ضمن واسه وصل کردن اینترنال باید حتما پشت کیست پورت ساتا داشته باشی و یا هر دفعه در کیست رو باز کنی.

تایید میشه !! بله رمز نگاری هم میشه ولی چون دایم به سیستم وصل هست خطر ویروس و فرمت و .... بیشتری داره و چون دایم وصل هست عمر و کاراییش هم پایین میاد
مرسی

Phenomenon
30-08-2010, 23:45
به نظر دوستان من یه هارد اکسترنال یک ترا با پورت esata بگیرم یا یه هارد اکسترنال 1.5 ترا با پورت usb؟
در عمل چقدر تفاوت سرعت بین هارد esata و usb هست؟چند مگ میشه؟ درضمن لپ تاپ من هارد 500 گیگ 5400 دور هست.با برنامه های تست سرعت هاردم به طور میانگین 50 مگ بوده. درضمن کسی قیمت این کارت های pci لپ تاپ رو وسه usb3 داره؟از کجا می تونم بخرم؟

H.Operator
31-08-2010, 00:47
همون مدل بالا که به دوستمون پیشنهاد دادم رو بگیر
92 تومن هست ( با گارانتی سازگار ) و اداپتور داره Western Digital External My Book Elite 1 TB
رنگشم مشکی مشکی رنگ عشقه !! ظاهرشم خیلی خوبه
بیشترین ظرفیت همین 1 ترا هست 1.5 و 2 ترا میشه بالای 160 تومن
برای جا به جا کردن ( یعنی از خونه به محل کار و ........ ) زیاد مناسب نیست و چون اداپتور داره و سایزش رو میزی هست یکم سخت میکنه کارو ولی اگه تو خونه یا سر کار میخوای استفاده کنی مشکلی نیست
مدل های E-SATA هم فقط مدل های فول پورت هست که قابلیت RAID دارن و خیلی از نظر حجمی و وزنی سنگین هستن و یکم حرفه ای هستا و به کار شما نمیاد !!

ممنون علی جان فقط یک چیزی این هارد یکم بزرگه و دست و پا گیر می خوام یک چیزی جمع و جورتر باشه حالا 500 گیگ هم باشه موردی نداره نظرت در مورد سری passport چیه.

solo8
31-08-2010, 01:42
سلام
من 5 شنبه از شهرستان دارم میام تهران تا یه هارد بگیرم.لطفا یه مدل خوب پیشنهاد کن.(خودتو بذار جا من ببین کدومشو میگری)
من نه خیلی از هارد استفاده میکنم نه خیلی از پلیر.(استفاده میکنما ولی در حد 3-2 بار در هفته.)
بین این مدلایی از پلیر ها که میگم کدومشونو بگیرم(با توجه به اینکه تو ایران نمیشه از امکانات اینترنتی استفاده کرد ولی اگه قیمتش 20-10 تومن فرق داره کاملتره رو میگیرم)
1.WD TV HD 129.99$

2.WD TV LIVE 149.99$

3.WD TV LIVE PLUS 149.99$

4.یا اون سیگیت های که هارد میره توش؟

اگه اون سیگیت هارو بگیرم میتونم هارد USB3.0 بهش وصل کنم؟

اگه میشه ببین قیمت اینکه یه هارد و یه پلیر هارد خور سیگیت بگیرم به سرفه تره یا یه پلیر WD؟

خودت کدومو ترجیح میدی؟هارد و پلیر هارد خور یا پلیر تک؟(من هارد و پلیر هارد خور رو بیشتر دوست دارم)

و اینکه قیمتا تو ایران چجوریه؟یعنی همون که به دلار نوشتنه یا خیلی فرق داره؟

ببخشید این همه سوال پرسیدم و وقتتو گرفتم.

اگه جواب بدی ممنون...

solo8
31-08-2010, 18:35
بابا ایول جواب ما رو هم بدین.فردا ظهر میخوام حرکت کنم بیام.وقت ندارم.

Senator_Offline
31-08-2010, 21:16
عزیز واسه پلیر منم کلی تحقیق کرد شک نکن تو live واقعا امکانتش عالیه و plus فقط دو تا برتری داره منوی dvd ساپورت میکنه با یک سری امکانات اینترنت که اینجا کاربرد نداره(ارزش نداره بگیری)منم مثل تو شهرستانم هفته دیگه میام تهران یه live بگیرم:10:

alil1369
31-08-2010, 22:39
ممنون علی جان فقط یک چیزی این هارد یکم بزرگه و دست و پا گیر می خوام یک چیزی جمع و جورتر باشه حالا 500 گیگ هم باشه موردی نداره نظرت در مورد سری passport چیه.

زیاد بزرگ و دست و پا گیر نیست !! بهر حال 3.5 اینچیه دیگه همه مدلای 3.5 همین سایزی هستن
پس اگه برای جا به جا کردنم میخوای استفاده کنی Passport بگیر و راحت استفاده کن و همه جام ببر با خودت

به نظر دوستان من یه هارد اکسترنال یک ترا با پورت esata بگیرم یا یه هارد اکسترنال 1.5 ترا با پورت usb؟
در عمل چقدر تفاوت سرعت بین هارد esata و usb هست؟چند مگ میشه؟ درضمن لپ تاپ من هارد 500 گیگ 5400 دور هست.با برنامه های تست سرعت هاردم به طور میانگین 50 مگ بوده. درضمن کسی قیمت این کارت های pci لپ تاپ رو وسه usb3 داره؟از کجا می تونم بخرم؟

پورت e-sata رو مدلای فول پرت موجوده و برای سیستم هایی کارایی داره که خروجی e-sata پشت کیس داشته باشن !
اگه مارد بردت داره خوب بگیر ، خوبی مدلای فول پورت اینه که RAID هم پشتیبانی میکنن
ولی اگه هزینه زیادی نمیخوای بکنی و حجم کوچیکتر و جمع و جور تر میخوای USB بگیر !!
اینم تفاوت سرعت :

سلام
من 5 شنبه از شهرستان دارم میام تهران تا یه هارد بگیرم.لطفا یه مدل خوب پیشنهاد کن.(خودتو بذار جا من ببین کدومشو میگری)
من نه خیلی از هارد استفاده میکنم نه خیلی از پلیر.(استفاده میکنما ولی در حد 3-2 بار در هفته.)
بین این مدلایی از پلیر ها که میگم کدومشونو بگیرم(با توجه به اینکه تو ایران نمیشه از امکانات اینترنتی استفاده کرد ولی اگه قیمتش 20-10 تومن فرق داره کاملتره رو میگیرم)
1.WD TV HD 129.99$

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2.WD TV LIVE 149.99$

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3.WD TV LIVE PLUS 149.99$

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4.یا اون سیگیت های که هارد میره توش؟

اگه اون سیگیت هارو بگیرم میتونم هارد USB3.0 بهش وصل کنم؟

اگه میشه ببین قیمت اینکه یه هارد و یه پلیر هارد خور سیگیت بگیرم به سرفه تره یا یه پلیر WD؟

خودت کدومو ترجیح میدی؟هارد و پلیر هارد خور یا پلیر تک؟(من هارد و پلیر هارد خور رو بیشتر دوست دارم)

و اینکه قیمتا تو ایران چجوریه؟یعنی همون که به دلار نوشتنه یا خیلی فرق داره؟

ببخشید این همه سوال پرسیدم و وقتتو گرفتم.

اگه جواب بدی ممنون...

خیلی وسواس به خرج میدی !!!!
حرف گوش کن باش همین WD TV HD Media Player رو بگیر 140 با گارانتی سازگار
خیلی کار راه انداز و با کیفیت و پر فروش !!

بابا ایول جواب ما رو هم بدین.فردا ظهر میخوام حرکت کنم بیام.وقت ندارم.

جوابت بالاس

عزیز واسه پلیر منم کلی تحقیق کرد شک نکن تو live واقعا امکانتش عالیه و plus فقط دو تا برتری داره منوی dvd ساپورت میکنه با یک سری امکانات اینترنت که اینجا کاربرد نداره(ارزش نداره بگیری)منم مثل تو شهرستانم هفته دیگه میام تهران یه live بگیرم:10:
تایید میشه !!

solo8
01-09-2010, 00:29
خوب مرسی دستتون درد نکنه.
این نمایندگی وسترن تو بازار رضاست دیگه؟
اگه میشه یه سرچی هم در مورد سیگیت بزن خبرشو بده(اگه زحمتی نیست(اگه حال نداری بیخیال تورو خدا خودتو تو زحمت ننداز))
مرسی...

solo8
01-09-2010, 00:39
یادم رفت اینو تو پست قبل بگم تا اون پست بیادو من ویرایش کنم اووووووو........
حالا ایندفعه رو ببخشید پشت سر هم پست دادم!!!!
اگه اون سیگیت هارو بگیرم میتونم هارد USB3.0 بهش وصل کنم؟قیمت داری از سیگیت؟

Phenomenon
01-09-2010, 10:20
درباره ws110 اینارو پیدا کردم.

حالا کسی قیمتش رو داره؟چند سال گارانتی هست؟ کابل eSATA از کجا بخرم و چند؟

alil1369
01-09-2010, 16:44
خوب مرسی دستتون درد نکنه.
این نمایندگی وسترن تو بازار رضاست دیگه؟
اگه میشه یه سرچی هم در مورد سیگیت بزن خبرشو بده(اگه زحمتی نیست(اگه حال نداری بیخیال تورو خدا خودتو تو زحمت ننداز))
مرسی...

یادم رفت اینو تو پست قبل بگم تا اون پست بیادو من ویرایش کنم اووووووو........
حالا ایندفعه رو ببخشید پشت سر هم پست دادم!!!!
اگه اون سیگیت هارو بگیرم میتونم هارد USB3.0 بهش وصل کنم؟قیمت داری از سیگیت؟

نمایندگی وسترن ( سازگار ارقام ) تو همه ی مجتمع های کامپیوتری هست

منظورتو از این نفهمیدم !!

اگه اون سیگیت هارو بگیرم میتونم هارد USB3.0 بهش وصل کنم

solo8
02-09-2010, 09:32
نمایندگی وسترن ( سازگار ارقام ) تو همه ی مجتمع های کامپیوتری هست

منظورتو از این نفهمیدم !!
حالا منظورمو میگم ولی جواب ندادیم ندادی چون الان(5 شنبه ساعت10:30)دارم میرم wd live رو بگیرم.
منظورم این بود که player سیگیت که هارد میخوره ، هارد USB3.0 هم میخوره؟

Setareh 2006
03-09-2010, 18:17
سلام
میخوام برنامه های ----- رو ضبط کنم و روی کامپیوتر منتقل کنم . برای اینکار چی بگیرم که به ----- و کامپیوتر آسیبی نرسه ؟ هر چی ججم حافظه و دوام نگهداری فایل بیشتر یاشه بهتر . به جز برنامه های ----- ، عکس و دیتا هم
می خوام ذخیره کنم . درضمن الان ----- و تلویزیون به دی وی دی ریکوردر وصله ولی حجم هاردش محدوده

مشخصات ----- :
iclass 9696x pvr hdmi
USB 2.0

مشخصات کامپیوتر :
pentium 4
USB 2.0
windows xp sp 3

مشخضات تلویزیون :
sony crt

سوال دیگه اینکه فرق فلش مموری با هارد اکسترنال چیه و آیا کاربردشون باهم متفاوته ؟
ممنون از توجه تون

IRANER
03-09-2010, 23:27
سلام
مي خواستم ببينم مادربورد ASUS P5Q-E ايا از اتصال USB 3 , ESATA
پشتيباني مي کند يا نه ؟منظورم براي اتصال هارد اکسترنال هستش؟
مرسي

IRANER
03-09-2010, 23:28
در ضمن
مي خواستم بپرسم احتمال هر نوع خرابي هارد هاي اکسترنال چقدره ؟
واينکه هر چي ظرفيت بيشتر باشد احتمالش بيشتره يا نه؟
(1T و 1.5 T)

alil1369
04-09-2010, 14:04
سلام
میخوام برنامه های ----- رو ضبط کنم و روی کامپیوتر منتقل کنم . برای اینکار چی بگیرم که به ----- و کامپیوتر آسیبی نرسه ؟ هر چی ججم حافظه و دوام نگهداری فایل بیشتر یاشه بهتر . به جز برنامه های ----- ، عکس و دیتا هم
می خوام ذخیره کنم . درضمن الان ----- و تلویزیون به دی وی دی ریکوردر وصله ولی حجم هاردش محدوده

مشخصات ----- :
iclass 9696x pvr hdmi
USB 2.0

مشخصات کامپیوتر :
pentium 4
USB 2.0
windows xp sp 3

مشخضات تلویزیون :
sony crt

سوال دیگه اینکه فرق فلش مموری با هارد اکسترنال چیه و آیا کاربردشون باهم متفاوته ؟
ممنون از توجه تون

برای ریسیور بهترین چیز فلش مموری هست و مدل 16 گیگ حدود 35 تا 40 تومن هست
هارد هم میشه گرفت که 500 کارو راه میندازه و قیمت زیر 80 هست

فرق هارد اکسترنال و فلش !!
کار اصلی جفتشون یکیه یعنی ذخیره سازی
ولی از نظر اندازه و سایز چه فیزیکی چه حجم ذخیره سازی متفاوته
فلش از 128 مگ تا 32 گیگ موجود
هارد اکسترنال بین 80 تا 8 ترا معادل 8192 گیگ هست
هارد نیاز به برق داره در مدل های بالاتر از 500 گیگ و 3.5 اینچی ولی فلش خیلی جمع و جور تر هست و برقش رو از ولتاژ USB تامین میکنه
فلش مموری ها همگی فقط USB 2.0 هستند ولی هارد ها پورت هایی مثل FireWire 400 ,800 ,USB 2.0 ,3.0 ,LAN ,eSATA دارن و خیلی چیزای دیگه

سلام
مي خواستم ببينم مادربورد ASUS P5Q-E ايا از اتصال USB 3 , ESATA
پشتيباني مي کند يا نه ؟منظورم براي اتصال هارد اکسترنال هستش؟
مرسي

مشخصات کلی برد شما
ATA-133, Serial ATA-300 (RAID), eSATA port, 0 MB / 16 GB (max), DDR2 SDRAM, 7.1 surround, 12 x USB

مادر برد شما پورت eSATA داره USB 3.0 نداره

خواهش

در ضمن
مي خواستم بپرسم احتمال هر نوع خرابي هارد هاي اکسترنال چقدره ؟
واينکه هر چي ظرفيت بيشتر باشد احتمالش بيشتره يا نه؟
(1T و 1.5 T)

اصلا ربطی به ظرفیت نداره
و در کل هارد اکسترنال چون قابلیت پرتابل و حمل و جا به جایی خیلی خیلی بیشتری نسبت به نوع اینترنال داره مقاومت و دوام بیشتری داره چه در برابر ضربه و تکان شدید چه در حمل و نقل
کلا برای این کار طراحی و تولید شده

Setareh 2006
04-09-2010, 18:28
برای ریسیور بهترین چیز فلش مموری هست و مدل 16 گیگ حدود 35 تا 40 تومن هست
هارد هم میشه گرفت که 500 کارو راه میندازه و قیمت زیر 80 هست

ممنون از توجهت :11:
اگه به حای 16گیگ فلش مموری 32 گیگ بگیرم مشکلی برای ----- و کامپیوتر پیش میاد ؟
منظور شما از 500 همون 500 گیگ هستش ؟
با توجه به حجم بیشتر هارد اکسترنال نسبت به فلش مموری ، اگه به جای فلش هارد بگیرم مشکلی پیش نمیاد ؟ شما کدوم رو توصیه می کنی ؟
لطفا هم فلش مموری و هم هارد اکسترنال رو بگین چه مارک و مدلی بگیرم که بهترین باشه ؟

alil1369
04-09-2010, 21:19
اگه فقط فقط برای ریسیور میخوای فقط فلش مموری بگیر ! 16 گیگ خیلی حجم زیادی هست !
32 رو توصیه نمیکنم چون گرون تر هست و چون در بعضی مواقع باعث هنگ کردن ----- میشه + اگه یه وقت در اثر استفاده بد بسوزه کمتر هزینه از جیبت میره !!
باز بستگی به خودت داره
هارد اکسترنال هم اگه برای کامپیوتر بخوای ( پشتیبان از فایل هات ) اونم میتونی بگیری و همه کار بکنب و به ----- هم وصل کنی ولی باید مدل های دارای اداپتور بگیری مدل پیشنهادی اسنشیال وسترن هست با حجم 1 ترابایت و قیمت 93 تومن

منظور شما از 500 همون 500 گیگ هستش ؟

خودت چی فکر میکنی ؟؟ :19:
الف - ترابایت !! ب- کیلوبایت !! ج - بایت !! د - تمام موارد !!؟

Setareh 2006
05-09-2010, 06:23
اگه فقط فقط برای ریسیور میخوای فقط فلش مموری بگیر ! 16 گیگ خیلی حجم زیادی هست !
32 رو توصیه نمیکنم چون گرون تر هست و چون در بعضی مواقع باعث هنگ کردن ----- میشه + اگه یه وقت در اثر استفاده بد بسوزه کمتر هزینه از جیبت میره !!
باز بستگی به خودت داره
هارد اکسترنال هم اگه برای کامپیوتر بخوای ( پشتیبان از فایل هات ) اونم میتونی بگیری و همه کار بکنب و به ----- هم وصل کنی ولی باید مدل های دارای اداپتور بگیری مدل پیشنهادی اسنشیال وسترن هست با حجم 1 ترابایت و قیمت 93 تومن

خودت چی فکر میکنی ؟؟ :19:
الف - ترابایت !! ب- کیلوبایت !! ج - بایت !! د - تمام موارد !!؟
همونطور که قبلا گفتم برای هردوشون می خوام یعنی از ----- برنامه رو ضبط کنم و به کامپیوتر منتقل و باهاش کار کنم
فلش مموری رو یادت رفت بگی چه مدل و مارکی بگیرم ؟ از نظر حجم همون 16 گیگ رو که توصیه کردی می گیرم
در مورد هارد ، پس با توجه به پست صفحه اول ، این رو بگیرم : مدل My Passport Essential وسترن ؟ همون که مدل 500 گیگش رو نوشتی 90 تومن
در مورد 500 ، فکر می کنم منظورت گیگابایت باشه درسته ؟
گارنتی فلش و هارد رو هم لطفا بگو مال چه شرکتی باید باشه تا با خیال راحت بگیرم

*IN*
05-09-2010, 20:31
سلام
من فردا پس فردا میخوام برم یه هارد اکسترنال بگیرم (1 ترا) هیچیم از هارد سرم نمیشه؛لطفا منو راهنمایی کنید!!!

Phenomenon
06-09-2010, 00:12
درباره ws110 اینارو پیدا کردم.

حالا کسی قیمتش رو داره؟چند سال گارانتی هست؟ کابل eSATA از کجا بخرم و چند؟

آیا کسی هست مرا پاسخ دهد؟:31:

یه سوال میشه روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کرد و از اون بالا اومد؟

tatu_mail
06-09-2010, 01:19
سلام خدمت دوستان و مهندسین
من یه سوال دارم ممنون میشم بگید
نظرتون در رابطه به power Silicon چیست؟

من یه 2 روزی خریدم سرعتش و ... خیلی خوبه فقط یه سوال
من 640 GB خریدم مدل Armor A70 ...
ولی بجای 640 گیگ 597 گیگ میشناسه و میزنه
همه هاردا اندازه واقعی شون کمتره؟

ممنون میشم جوابمو بدید

:11:

alil1369
06-09-2010, 21:22
همونطور که قبلا گفتم برای هردوشون می خوام یعنی از ----- برنامه رو ضبط کنم و به کامپیوتر منتقل و باهاش کار کنم
فلش مموری رو یادت رفت بگی چه مدل و مارکی بگیرم ؟ از نظر حجم همون 16 گیگ رو که توصیه کردی می گیرم
در مورد هارد ، پس با توجه به پست صفحه اول ، این رو بگیرم : مدل My Passport Essential وسترن ؟ همون که مدل 500 گیگش رو نوشتی 90 تومن
در مورد 500 ، فکر می کنم منظورت گیگابایت باشه درسته ؟
گارنتی فلش و هارد رو هم لطفا بگو مال چه شرکتی باید باشه تا با خیال راحت بگیرم

اون هارد اسنشیال 1 ترابایتیش 93 تومن هست نه 500 گیگ !!
این بهترین انتخاب هست برای شما مدل اداپتور دار 3.5 اینچی

فلش هم مارک Patriot عالیه !! مدل های Xporter که 16 گیگش 38 تومن هست و سرعت و کیفیتش حرف نداره + ضد ضربه و اب هست

سلام
من فردا پس فردا میخوام برم یه هارد اکسترنال بگیرم (1 ترا) هیچیم از هارد سرم نمیشه؛لطفا منو راهنمایی کنید!!!

اسنشیال وسترن 1 ترا 93 بهترین فعلا همینه

آیا کسی هست مرا پاسخ دهد؟:31:
یه سوال میشه روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کرد و از اون بالا اومد؟

کار نشد نداره ! به شرطی که مادر بردت جدید باشه و قابلیت بئت USB داشته باشه

سلام خدمت دوستان و مهندسین
من یه سوال دارم ممنون میشم بگید
نظرتون در رابطه به power Silicon چیست؟

من یه 2 روزی خریدم سرعتش و ... خیلی خوبه فقط یه سوال
من 640 GB خریدم مدل Armor A70 ...
ولی بجای 640 گیگ 597 گیگ میشناسه و میزنه
همه هاردا اندازه واقعی شون کمتره؟

ممنون میشم جوابمو بدید

بله بخاطر اینکه شرکت های سازنده برای رند شدن هر 10 بایت رو بجای هر 8 بایت برای محاسبه حجم استفاده میکنن
اینو تو تمام جعبه های هارد ها نوشته !!
نگران نباش

omid405
06-09-2010, 21:50
سلام میخوام یه هارد پرتابل بگیرم که هم یو اس بی 2 و 3 رو ساپورت کنه. هست همچین هارد پرتابلی؟
کسی میدونه وسترن کی پرتابل usb 3 رو میده بازار؟
مرسی

*IN*
06-09-2010, 21:51
اسنشیال وسترن 1 ترا 93 بهترین فعلا همینه

اینه؟؟؟

Western Digital External My Book Essential 1TB

یه مقدار در مورد سرعت و کیفیتش میشه توضیح بدید؟؟؟

shkz
07-09-2010, 20:03
سلام.

دوستان لطفا" راهنمائی کنید:

اطلاعات ذخیره شده روی هارد خصوصا" اکسترنال ممکنه که با گذشت زمان دچار تغییر بشه و حتی احتمالا" پاک بشه؟

کلا" برای نگهداری اطلاعات برای چندین سال این روش مطمئنی هست؟

ممنون.

راستی من از این نوع هارد که عکسش تو پست بالا هست دارم پارسال خریدم 320 گیگ. خوشبختانه مشکل خاصی نداره فقط بعلت جنس بدنه اثر انگشت زود روش میافته و لکه میشه.

tehran_boy
07-09-2010, 21:59
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم میشه یک هارد 500 SATA اینترنال رو با کابل SATA به USB و یه دونه آداپتور به یک هارد اکسترنال تبدیل کرد اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم .

pourya_bo2pmc
09-09-2010, 15:44
دوستان سلام
آخرش به صورت خیلی جالب خریدمش
تموم شهرمون رو زیر و رو کرده بودم که Western Digital External My Book Essential Edition 1TB بگیرم اما هیچ جا نداشتش تا اینکه به خرید Seagate® Expansion™ External Drives که اونم هارد بسیار خوبی هستش راضی شده بودم اما مغازه هایی که رفته بودم رو سفارش وسترن بهشون داده بودم ظهری که رفتم تا همون سیگیتو بردارم یه دفعه دیدم که بطور باورنکردنی وسترنه اونجا گذاشته

از فروشنده جویا شدم گفت یه مشتری خیلی پیله شده بوده که واسش بیاریم تلفنی مرتب بهمون زنگ میزده قرارم بوده که امروز بهش زنگ بزنیم که آوردیم گفتم شمارش چند بوده دیدم شماره خودمه

خلاصه سیگیت رو 85 میداد و وسترن رو 95/500 که من وسترن رو ازش گرفتم
گارانتی سیگیت ویستا بود و وسترن سازگار
سیگیت چینی بود و وسترن تایلندی

pourya_bo2pmc
09-09-2010, 19:56
دوستان سوال داشتم

1-وقتی میخوام سیستمو خاموش کنم هارد رو خاموش کنم ؟

2-چجوری ؟ راستش وقتی روشنه یه برنامه از خودش فعاله ( تو تسکبار ویندوز اون پائین هستش )که وقتی 'گزینه safely remove hdd usb رو میزنی به کل هارد خاموش میشه 

3- برای روشن کردنش باز فقط باید از اون کلید پاور پشتش استفاده کرد ؟

ممنون

Tenacious
09-09-2010, 21:07
یادش اصلاً به خیر نباشه!
هارد WD 160 GB رو تقریباً 3 سال پیش من گرفتم 150 هزار تومن، چه حالی هم می کردم! واسه خودم کلی خوش بودم!!!

الان 160 تو بازار هست؟ اگر هست قیمتش چه طوره؟

shahab_f
10-09-2010, 11:39
آیا هارد اکسترنالی هست که با کابل LAN به مودم وایرلس نصب شه و از اون طریق شیر بشه ؟؟

roteal2007
10-09-2010, 12:09
آیا هارد اکسترنالی هست که با کابل LAN به مودم وایرلس نصب شه و از اون طریق شیر بشه ؟؟

خیر فقط یه مدل مودم وایرلس از کمپانی asus هست که پورت USB 2.0 داره و میشه برای دانلود بهش لینک بدی بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه.در بخش اینترنت و شبکه تاپیک داره.

Jentel
10-09-2010, 21:50
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید
با عرض تبریک عید سعید فطر
من یک نوت دل دارم مدل ذیل:

Notebook Dell Inspiron 1520
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Media Support

The new 15" Inspiron also comes standard with:

<LI class=point_normal>8-in-1 memory card reader <LI class=point_normal>4 USB 2.0 ports <LI class=point_normal>54mm ExpressCard slot <LI class=point_normal>S-Video (S/PDIF supports via dongle) <LI class=point_normal>7.1 channel stereo sound <LI class=point_normal>Graphics card with 64 MB frame buffer <LI class=point_normal>Headphone jack
IEEE 1394 input for fast video and image transfers from your camera

<LI class=point_normal>8-in-1 memory card reader <LI class=point_normal>4 USB 2.0 ports <LI class=point_normal>54mm ExpressCard slot <LI class=point_normal>S-Video (S/PDIF supports via dongle) <LI class=point_normal>7.1 channel stereo sound <LI class=point_normal>Graphics card with 64 MB frame buffer <LI class=point_normal>Headphone jack <LI class=point_normal>IEEE 1394 input for fast video and image transfers from your camera

مشخصات سیستم من هست

قصد خرید هارد اکسترنال داشتم
پارسال هارد 500 گیگontouch خریدم ولی بعد از یکسال هر کاری کردم فقط با usb1.0 بالا می یاد در حالی که قبلا سرعت usb2.0 داست

این دفعه با کمک اساتید می خواهم هارد 1 ترابایت وسترن بخرم (فکر کنم بهترین مارک باشد)
لطفا مدل های موجود در تهران
پاساژ رضا
پاساژ ایرانیان
پاساژ علاءالدین
را ذکر کنید
در ضمن آیا به نوت بوک من کارت اکسپرس برای usb3.0 میشود استفاده کرد؟
یا یکی از پورت های ethernet یا 800 و 400؟
در ضمن می خواهم سیستم عامل نیز نصب کنم بیشترین بافر موجود در بازار چیست؟
در آخر برای خرید هارد پلایر که خروجی HDMI داشته باشد چه مدلی را پیشنهاد می کنید
یا یک دستگاه دی وی دی با توجه به قیمت ها و امکانات آن بهتراست ؟
در مورد اینکه هارد ها با آداپتور هستند نیز لطفا توضیح دهید؟
نوت بوک من هارد MMC/SD و MS/PRO دارد آیا همین هارد را به یک ترابایت افزایش دهم بهتر است در صورت مثبت بودن لطفا قیمت ها را اعلام کنید

با تشکر از همه اساتید عزیز
منتظز پاسخ دوستان هستم لطفا همه موارد را پاسخ دهید با تشکر مجدد

shahab_f
11-09-2010, 16:29
خیر فقط یه مدل مودم وایرلس از کمپانی asus هست که پورت USB 2.0 داره و میشه برای دانلود بهش لینک بدی بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه.در بخش اینترنت و شبکه تاپیک داره.
مثه اینکه این چیزی که من دنبالش میگردم بهش میگن NAS و به درد کاربر خونگی نمیخوره. به هر حال ممنون

Setareh 2006
11-09-2010, 19:29
اون هارد اسنشیال 1 ترابایتیش 93 تومن هست نه 500 گیگ !!
این بهترین انتخاب هست برای شما مدل اداپتور دار 3.5 اینچی

فلش هم مارک Patriot عالیه !! مدل های Xporter که 16 گیگش 38 تومن هست و سرعت و کیفیتش حرف نداره + ضد ضربه و اب هست

ممنون از توضیحت :11:
قبل از خرید یک نکته دیگه رو هم بپرسم ، آیا این مدل هاردی که گفتی صدا هم داره ؟ چون صدا مزاحم تمرکزم میشه .

Aless
12-09-2010, 02:09
ببخشيد وسترن هارد 2.5 اينچي USB3 نداره؟كدوم مدل؟
كارت هاي usb3 pci express هنوز وارد بازار نشده؟

.::SMS::.
12-09-2010, 20:03
دنبال یه هاردم تا 100 تومن
حداقل 500 گیگ
سرعت و کیفیت خوب و قابلیت حمل و نقل آسون (خیلی باید اینور اونور بره)

پ.ن.
1. این ضد ضربه ها که میگن چجوریاس؟
2. اونایی که از usb 3 پشتیبانی میکنن، روی مادربورد های usb2 هم قابلیت استفاده دارن؟
3. با همین شرایط بالایی تا 150 تومن و usb 3 چی پیشنهاد میدین؟

DiDaX
14-09-2010, 20:39
سلام
من یه هارد میخوام بگیرم که یه جورایی دائم استفاده میشه و اکثرا به لپ تاپ وصله ، سیستم عامل هم نمیخوام روش نصب کنم
حداقل هم 500 گیگ باشه
از WD مدلی هست که بشه به ر*س * یور و TV و دستگاههایی غیر از کامپیوتر وصل بشه ؟؟
شما چه چیزی بهم پیشنهاد میدید ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

Setareh 2006
15-09-2010, 19:39
سلام
یک سر رفتم مرکز کامپیوتر تو خیابون ولیعصر ، مدل وسترن ایسنشال usb2 یک ترابایت رو خیلی ها می گفتند ما مطمئن نیستیم که ----- رو هم ساپورت کنه . در ضمن اگه بخرید و ببینید که ----- رو ساپورت نمی کنه دیگه از شما پس نمی گیریم
از یکی که هم وسترن داشت و هم یک مدل دیگه پرسیدم گفت مشتری وسترن برده تست کرده به ----- نمی خوره . می گفت من به جاش مدل PQI رو توصیه می کنم 640 و 500 گیگ . می گفت خودم رسیورم مدلش مثل مال شماست که PQI 500 Gigabyte رو دارم باهاش کار می کنم . در ضمن می گفت این مدل آداپتور هم نداره و فقط usb هستش . در ضمن وسترن ساخت تایلند و گارانتیش بیشتر از یک شرکته ولی PQI ساخت تایوانه و فقط یک گارانتی داره : DHT

لطفا بگین چیکار کنم ؟ اگر اون مدل وسترنی که گفتی رو بگیرم و ----- رو ساپورت نکرد به دردم نمی خوره از طرفی هم نمی دونم این مدل PQI چه طوره ؟ لطفا کمک کنید

DiDaX
15-09-2010, 22:31
سلام
یک سر رفتم مرکز کامپیوتر تو خیابون ولیعصر ، مدل وسترن ایسنشال usb2 یک ترابایت رو خیلی ها می گفتند ما مطمئن نیستیم که ----- رو هم ساپورت کنه . در ضمن اگه بخرید و ببینید که ----- رو ساپورت نمی کنه دیگه از شما پس نمی گیریم
از یکی که هم وسترن داشت و هم یک مدل دیگه پرسیدم گفت مشتری وسترن برده تست کرده به ----- نمی خوره . می گفت من به جاش مدل PQI رو توصیه می کنم 640 و 500 گیگ . می گفت خودم رسیورم مدلش مثل مال شماست که PQI 500 Gigabyte رو دارم باهاش کار می کنم . در ضمن می گفت این مدل آداپتور هم نداره و فقط usb هستش . در ضمن وسترن ساخت تایلند و گارانتیش بیشتر از یک شرکته ولی PQI ساخت تایوانه و فقط یک گارانتی داره : DHT

لطفا بگین چیکار کنم ؟ اگر اون مدل وسترنی که گفتی رو بگیرم و ----- رو ساپورت نکرد به دردم نمی خوره از طرفی هم نمی دونم این مدل PQI چه طوره ؟ لطفا کمک کنید

سلام
خوب شما چرا سیگیت نمیگیرید ؟ به رس-ی-ور هم وصل میشه
بهتر از PQI هست که واستون شناخته شده نیست .

راستی وسترن رو چند میگفت ؟؟

solo8
16-09-2010, 21:11
سلام خدمت دوستان
من هارد my book Essential 1TB خریدم ولی چون خونه نبودم به لپ تاپ وصلش کردم و نرم افزار wd smartware رو روی لپ تاپ نصب کردم.
حالا که اومدم خونه دیگه قتی هارد رو وصل میکنم setup اون نرم افزار نمیاد.تو user guide نوشته که اگه نرم افزار رو میخواین به این لینک برید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
حالا وقتی میرم میگه صفحه در دسترس نیست.
چیکار کنم؟
اصلا برنامه بدرد بخوری هست؟
بجای اون نرم افزار دیگه ای هست؟
یه نرم افزار کامل مدیریت هارد اکسترنال چی؟
ممنون از زحماتتون...

hamidmoaveni
17-09-2010, 16:45
سلام
چند تا سوال از حضور محترم اساتيد
من يه هارد اكسترنال ميخوام بخرم
500گيگ باشه اگه اختلاف زيادي با 1ترا نداره 1ترا ميخوام
ظاهرش قشنگ باشه
ميخوام مثل فلش به لب تاپم وصل شه و براي رسيور و ال سي دي هم قابل استفاده باشه قيمتش زياد مهم نيست
من تو شهرستانم آيا خود سايت داره بخرم اگه نداره يه سايت خريد اينترنتي معرفي بفرمائيد لطفا"
تو يه سايت مدلهائي رو ديدم كه روشون يه سري دكمه داشت و قابهاي شيكي داشتن اگه اين امكانات رو داشته باشه بهتره
از لحاظ ضربه هم مقاوم باشه

ممنون ميشم از اساتيد راهنمائي بفرمايند
سپاسگذارم

Setareh 2006
18-09-2010, 07:08
سلام
خوب شما چرا سیگیت نمیگیرید ؟ به رس-ی-ور هم وصل میشه
بهتر از PQI هست که واستون شناخته شده نیست .

راستی وسترن رو چند میگفت ؟؟
تو فروم که مشورت کردم بهم وسترن رو توصیه کردن در ضمن در اینجا اکثرا از وسترن راضی هستن واسه همین فکر کردم وسترن بهترین انتخاب باشه
در مورد قیمت در مرکز کامپیوتر ، قیمت متغیر بود با دو گارانتی سازگار و الماس . من نفهمیدم فرق گارانتی سازگار با الماس چیه !
در کل قیمت بیشتر روی 94 تومن بود
در ضمن یکیشون می گفت ما برای وسترن یک نرم افزار رویش می ریزیم که ----- رو هم ساپورت کنه
یکی دیگه هم می گفت خود شرکت سازگار میگه وسترن 500 گیگ مشتری برده تست کرده و ----- رو ساپورت می کنه ولی 1 ترابایت رو نمی دونیم که ساپورت می کنه یا نه . حالا من موندم چکار کنم !

solo8
18-09-2010, 14:15
اقا یه سوال دیگه
میگم من چه جوری این هارد رو وصل کنم و قطع کنم؟
اشکال نداره همیشه به کامپیوتر وصل باشه و با خاموش روشن کردن کامپیوتر روشن خاموش بشه؟
(MY BOOK ESSENTIAL)
راستی علی آقا (ALIL1369) چرا اینقدر کم به این تاپیک سر میزنی؟ما دلمون تنگ میشه برات!!

solo8
18-09-2010, 14:31
سلام
چند تا سوال از حضور محترم اساتيد
من يه هارد اكسترنال ميخوام بخرم
500گيگ باشه اگه اختلاف زيادي با 1ترا نداره 1ترا ميخوام
ظاهرش قشنگ باشه
ميخوام مثل فلش به لب تاپم وصل شه و براي رسيور و ال سي دي هم قابل استفاده باشه قيمتش زياد مهم نيست
من تو شهرستانم آيا خود سايت داره بخرم اگه نداره يه سايت خريد اينترنتي معرفي بفرمائيد لطفا"
تو يه سايت مدلهائي رو ديدم كه روشون يه سري دكمه داشت و قابهاي شيكي داشتن اگه اين امكانات رو داشته باشه بهتره
از لحاظ ضربه هم مقاوم باشه

ممنون ميشم از اساتيد راهنمائي بفرمايند
سپاسگذارم
سلام
یا باید شیک و جالب باشه یا مقاوم در برابر ضربه.
چون تقریبا نمیشه هر دو رو با هم ترکیب کرد.
اگه یه هارد ضد ضربه میخوای صفحه ی 4 همین تاپیک رو بخون و اگه میخوای قشنگ باشه و سریع بتونی به لپ تاپ وصل کنی(یعنی آداپتور نداشته باشه)میتونی مدل های پاسپورتی وسترن البته تا 640 GB بیشتر نداره رو بخری.دوستام دارن میگن که تا حالا چندین بار از دستشون افتاده ولی بازم کار میکنه.حتی واسه یکیشون روکش پلاستیکی روش هم بر اثر ضربه شکسته اما کار میکنه!!!
البته من مدل هایی که آداپتور ندارن رو پیشنهاد نمیکنم(بنا به نظر علی آقا و تحقیقات خودم)چون برقی که میرسه به هارد میتونه اونو کاملا داغون کنه!!!و رسی--ور ها و... خیلی توی قسمت برق مطمئن نیستند.:18:
اگه سیگیت هم بخوای یه سری مدل جمع و جور (تو مایع های پاسپورتی وسترن)داره.ولی مدلش یادم نیست!
میتونی واسه خرید و راهنمایی به این سایت(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) سر بزنی که سایت جامعی هست و تقریبا امتحانش رو پس داده.
حلا تو اینترنت واسه خرید یه سرچی بزن سایت زیادی رو میتونی پیدا کنی.
مدل های مختلفی از مارک های دیگه هم هست.

Setareh 2006
18-09-2010, 14:53
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) سر بزنی که سایت جامعی هست و تقریبا امتحانش رو پس داده.

پس آدرس سایت کو ؟!

hamidmoaveni
18-09-2010, 17:42
سلام
اگه یه هارد ضد ضربه میخوای صفحه ی 4 همین تاپیک رو بخون و اگه میخوای قشنگ باشه و سریع بتونی به لپ تاپ وصل کنی(یعنی آداپتور نداشته باشه)میتونی مدل های پاسپورتی وسترن البته تا 640 GB بیشتر نداره رو بخری.دوستام دارن میگن که تا حالا چندین بار از دستشون افتاده ولی بازم کار میکنه.حتی واسه یکیشون روکش پلاستیکی روش هم بر اثر ضربه شکسته اما کار میکنه!!!
البته من مدل هایی که آداپتور ندارن رو پیشنهاد نمیکنم(بنا به نظر علی آقا و تحقیقات خودم)چون برقی که میرسه به هارد میتونه اونو کاملا داغون کنه!!!و رسی--ور ها و... خیلی توی قسمت برق مطمئن نیستند.:18:
اگه سیگیت هم بخوای یه سری مدل جمع و جور (تو مایع های پاسپورتی وسترن)داره.ولی مدلش یادم نیست!

بي نهايت سپاسگذارم استاد از راهنمائيتون پس سر جمع فرمايشات حضرتعالي هاردي بخرم كه ضدضربه باشه بهتره و از خير زيبائي بگذرم و آداپتور جدا داشته باشه بهتره فقط نظر محترم حضرتعالي رو وسترنه يا سيگيت؟

solo8
22-09-2010, 10:48
بي نهايت سپاسگذارم استاد از راهنمائيتون پس سر جمع فرمايشات حضرتعالي هاردي بخرم كه ضدضربه باشه بهتره و از خير زيبائي بگذرم و آداپتور جدا داشته باشه بهتره فقط نظر محترم حضرتعالي رو وسترنه يا سيگيت؟
متشکر
ببخشید که دیر اومدم جواب دادم.یه کم سرم شلوغ بود.
به نظر من زیبائی هارد رو بیخیال و برو دنبال هاردی که بتونه کارت رو به بهترین نحو راه بندازه.
من سیگیت و وسترن رو تقریبا در یه حد میدونم.اما قیمت هارد های وسترن همیشه توی مدل های مشابه با سیگیت 10-8-7 هزار تومن گرونتره.فک میکنم دلیلشم برای برندش باشه که معروفتر از سیگیته.
حالا اگه شما میخوای هاردت رو به لپ تاپ وصل کنی و سریع در دسترس باشه طبیعتا بدون آداپتور کارت رو سریع تر را میندازه ولی اگه میتونی و برات مشکلی نداره حتما هارد آداپتور دار بخر.خیلی بهتره هم از نظر قیمت هم از نظر اطمینان داشتن به اینکه هاردت از طریق ولتاژ نامناسب برق نمیسوزه.
من شخصا بین سیگیت و وسترن ،وسترن رو دوست دارم.اما همه اینا صلیقه ایه.به نظر من وسترن هارد های زیبا تری میزنه!

solo8
22-09-2010, 10:54
پس آدرس سایت کو ؟!

فک کنم تبلیغات سایت دیگه تو فروم ممنوع باشه.ولی این تبلیغات نیست سایتیه که خودم ازش خرید کردم و جنسم رو سالم و بدون مشکل بهم تحویل داده.
خواستم دوستان رو راجع به خرید اینترنتی راهنمایی کنم .
اسم سایت رو به فارسی میگم.همونو به انگلیسی تایپ کن.
دیجیکالا.کام

leon scott kendy
23-09-2010, 14:31
سلام بچه ها من یک هارد اکسترنال
حجم پایین می خوام منظورم اگه هست زیر 100 گیگ
و قیمت پایین
و اگه این جوری که من نگفتم نیست ارزون ترین چی بید ؟

mohammad.fa
24-09-2010, 02:54
سلام
وسترن مدل eSATA هم داره؟ 320 به بالا کارمو راه میندازه!

H.Operator
25-09-2010, 13:45
سلام
دوستان من هفته دیگه میرم تهران می خوام هارد اکسترنال MY BOOK ESSENTIAL با حجم 1 ترا بگیرم چقدر بودجه احتیاج دارم و اینکه من هر چی توی گوگل سرچ می کنم انواع و اقسام اشکال براش میاره میشه یک عکسی از جعبش و خودش برام بزارید و اینکه تهران رفتم با چه گارانتی بخرمش.
با تشکر پیشاپیش از راهنماییتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Facon_Archi
25-09-2010, 14:47
کسی سایتی سراغ نداره قیمت آپ دیت داشته باشن؟
الان سیگت 1 ترا چنده؟

alireza1411
26-09-2010, 07:51
الان سیگت 1 ترا چنده؟

3.5 اینچیش فکر کنم 85 و 2.5 اینچیش رو نمیونم.

H.Operator
26-09-2010, 20:04
سلام
دوستان من هفته دیگه میرم تهران می خوام هارد اکسترنال MY BOOK ESSENTIAL با حجم 1 ترا بگیرم چقدر بودجه احتیاج دارم و اینکه من هر چی توی گوگل سرچ می کنم انواع و اقسام اشکال براش میاره میشه یک عکسی از جعبش و خودش برام بزارید و اینکه تهران رفتم با چه گارانتی بخرمش.
با تشکر پیشاپیش از راهنماییتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بنده حقیر رو هم یکی راهنمایی کنید ثواب داره:20:

solo8
29-09-2010, 23:10
این بنده حقیر رو هم یکی راهنمایی کنید ثواب داره:20:
من خودم my book essential رو یه حدودا یه ماه پیش از پایتخت خریدم 97 تومن.همین سری(این اندازه)سیگیت داره که همون یه تراش 10 تا 15 تومن از وسترن ارزون تره.
گارانتیه من سازگاره.پیشنهاد میکنم همینو بگیری.
اینم چند تا عکس:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alil1369
30-09-2010, 00:34
اقا یه سوال دیگه
میگم من چه جوری این هارد رو وصل کنم و قطع کنم؟
اشکال نداره همیشه به کامپیوتر وصل باشه و با خاموش روشن کردن کامپیوتر روشن خاموش بشه؟
(MY BOOK ESSENTIAL)
راستی علی آقا (ALIL1369) چرا اینقدر کم به این تاپیک سر میزنی؟ما دلمون تنگ میشه برات!!

نه عزیز مشکلی پیش نمیاد
ولی اگه میخوای وسواس به خرج بدی برنامه safely remove رو نصب کن
و از اونجا جدا کن !!
منم به خدا خیلی در گیرم کار و دانشگاه و ....:11::11:

solo8
30-09-2010, 22:19
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد
ولی اگه میخوای وسواس به خرج بدی برنامه safely remove رو نصب کن
و از اونجا جدا کن !!
منم به خدا خیلی در گیرم کار و دانشگاه و ....:11::11:
به به!
چه عجب ما شما رو تو این تاپیک زیارت کردیم.
متشکرم از جوابت.من با همون safly remove کار میکنم خیالم راحت تره.آخه خلاصه ی زندگیه 12-10 ساله ی دیجیتالم رو ریختم توش.
کلا زندگیم اون توئه!!!
آقا بازم سر بزن.
مرسی...

DiDaX
01-10-2010, 00:32
سلام
کسی قیمت هارد اکسترنال سیگیت 500 گیگ 2.5 اینچی رو نداره ؟ قیمت روز !!!
1 ترابایت 3.5 اینچ چه قیمت هست ؟
ممنون میشم بگید

omid405
01-10-2010, 14:44
سلام.
این هارد اکسترنال Transcend StoreJet 25D3 در بازار هست؟؟؟؟ وقیمتش
مرسی

savag
02-10-2010, 15:08
سلام علی آقا
می شه نظرتون رو در رابطه با این دوتا مدل بگید ( Studio چه قابلیت هایی رو نسبت به Essential داره ؟)
Western Digital External My Book Essential 2 Tb
Western Digital External My Book Studio - 2TB
اگر هم امکانش بود قیمتشون رو هم بگید
ممنون میشم

alil1369
03-10-2010, 21:59
سلام
کسی قیمت هارد اکسترنال سیگیت 500 گیگ 2.5 اینچی رو نداره ؟ قیمت روز !!!
1 ترابایت 3.5 اینچ چه قیمت هست ؟
ممنون میشم بگید

500 بین 60 - 70 تومن هست و 1 ترا خوب 100 تومن تا 120 !!

سلام.
این هارد اکسترنال Transcend StoreJet 25D3 در بازار هست؟؟؟؟ وقیمتش
مرسی

بله همه مدل های ترنسند تو بازار موحود هست
بازار رضا نمایندگی رسمی ترنسند
ولی قیمت ها کمی به خاطر دلار بالا رفته

سلام علی آقا
می شه نظرتون رو در رابطه با این دوتا مدل بگید ( Studio چه قابلیت هایی رو نسبت به Essential داره ؟)
Western Digital External My Book Essential 2 Tb
Western Digital External My Book Studio - 2TB
اگر هم امکانش بود قیمتشون رو هم بگید
ممنون میشم

تو صفحه های قبل فرق همه مدل ها رو با عکس و توضیحات کامل دادم
قیمت دقیق ندارم ( تغییر قیمت دلار )

Aless
04-10-2010, 19:45
ببخشید
من یه هارد 3.5 انچی 1ترا بایتی برای ارشیو عکس ها و فیلم های شخصیم میخوام.جنسش خوب باشه چون عکس هام برام خیلی مهمه.چی بردارم؟چی خوبه؟
یه هارد اکسترنال 500 گیگی هم برای اهنگ هام و فیلم ها و سریالام میخوام؟برای ان چی بگیرم؟چه مدلی خوبه؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.

alil1369
04-10-2010, 21:01
وسترن بگیر
مدل اسنشیال و الایت

hamidmoaveni
04-10-2010, 23:11
سلام

با عرض پوزش از اساتيد من اصلا" قصد تبليغات براي سايت ندارم فقط محض راهنمائي عرض ميكنم بعداز جستجو يك سايت فروش قطعات پيدا كردم به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دسترسي به فروشگاههاي معتبر و مراكز استان ندارم بالاجبار از اينجا يا فروشگاههاي مجازي ديگر بايد خريد كنم اين سايت مدلهاي خيلي زيادي داشت ولي وسترن مدلهايي كه فرموديد ويا ساير اساتيد فرمودند را يا نداشت يا من تجربه نداشتم مثلا يك مدل خيلي جالب داشت مارك آواسيس كه هارد جيبي 500گيگش به مبلغ150تومنه وبه همراهش2تا كليد راديوئي ارائه ميشه كه براي دسرسي به اطلاعات بايد يك كليد در نزديكي هارد باشه وگرنه به هيچ عنوان باز نميشه تقريبا" مثل سيستم ضد سرقت ماشينه كه تو سوئيچ جاسازي ميكنن،مث اين زياد بود خواهشمندم از اساتيد كه وقت دارن به اين سايت يه سري بزنن و اين حقير رو مديون خودشون بكنن در زمينه خريد يك هارد اكسترنال كه آداپتور دار ،مقاوم،ظرفيتش بين500تا1ترا،ترجيها"زيبا واگه امكانات جانبي داشته باشه عالي ميشه يو اس بي2هم باشه ،كليد پاور اگه داشته باشه عاليه قابم اگه داشته باشه بازم عاليه
با سپاس زياد از دوستاني كه اين حقير رو تو اين زمينه راهنمائي كننالبته اگه سايت ديگه اي هم باشه فرقي نداره فقط خريد مجازي باشه
قول ميدم بعداز اين راهنمائي ديگه وقت مديريت محترم تايپيك و ساير اساتيد رو نگيرم سعي كردم خلاصه و كامل و بدون نقطه مبهم باشه اگه ضعفي داشت ...

solo8
04-10-2010, 23:26
ببخشید
من یه هارد 3.5 انچی 1ترا بایتی برای ارشیو عکس ها و فیلم های شخصیم میخوام.جنسش خوب باشه چون عکس هام برام خیلی مهمه.چی بردارم؟چی خوبه؟
یه هارد اکسترنال 500 گیگی هم برای اهنگ هام و فیلم ها و سریالام میخوام؟برای ان چی بگیرم؟چه مدلی خوبه؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
دوست عزیز بنا به نظر علی اقا و خودم وسترن my book essential 1 ترابایتیش رو بگیر.
و 500 هم الیت(الایت)رو بگیر.
میتونی کلا یه 1.5 ترا هم بگیری.

amirrezan95
05-10-2010, 00:42
سلام دوستان
قیمت هارد 1.5 ترا و 1 ترا سیگیت مدل Seagate External Expansion رو میخواستم ونظرتون رو در موردشون .
با تشکر

alireza1411
05-10-2010, 07:08
سلام دوستان
قیمت هارد 1.5 ترا و 1 ترا سیگیت مدل Seagate External Expansion رو میخواستم ونظرتون رو در موردشون .
با تشکر

که فکر کنم اگه چند روز صبر کنی اوضاع قیمت ها درست شه باید بیاد حدود 85 تومن. البته تو سایت که یه خورده بالاتر میزنن. تو بازار ایران 85 باید بشه.

دومی هم که 1.5 ترا هست باید حدود 120 در بیاد.

solo8
05-10-2010, 12:18
سلام دوستان
با تشکر
قیمت امروز 1 ترا 82 تومنه!
1.5 هم دقیق نمیدونم همون دور و بر 120.

hamidmoaveni
05-10-2010, 18:42
دوست عزیز بنا به نظر علی اقا و خودم وسترن my book essential 1 ترابایتیش رو بگیر.
و 500 هم الیت(الایت)رو بگیر.
میتونی کلا یه 1.5 ترا هم بگیری.

با عرض پوزش اين جواب مشكل من بود؟ اين مدل داخل همون سايت كه عرض كردم هست ديگه يله؟
در مورد اون هاردي كه كليد راديوئي داشت چي نظر حضرتعالي مساعد نيست در موردش؟
ممنون ميشم

hamidmoaveni
06-10-2010, 18:24
الان سیگت 1 ترا چنده؟

اينجا اساتيد يه سري بزنن و راهنمائي بفرمايند در زمينه خريد مجازي اين وب سايت قيمتاش به نسبت ارزونتر بوده مطمئنم افراد زيادي مث من دنبال خريد مجازي از فروشگاههاي مجازي هستن كه تو انتخاب مشكل دارن

يه مدل سيليكون پاور داره خوش رنگه كه كليد مستقيم بك آپ هم داره با آنتي ويروس نورتون قيمتش هم خيلي مناسبه
لطفا" راهنمائي بفرمائيد

amirrezan95
07-10-2010, 01:22
قیمت امروز 1 ترا 82 تومنه!
1.5 هم دقیق نمیدونم همون دور و بر 120.

سلام
این قیمت با چه گارانتی هست ؟؟؟
امروز تو شهرمون (جهنم) 1 ترا رو قیمت کردم گفت 107500 :18:با گارانتیه سازگار

solo8
07-10-2010, 13:09
سلام
چقد گروووووووون!!!
با گارانتی سازگار.از پاساژ پایتخت قیمت دارم.

solo8
07-10-2010, 13:15
با عرض پوزش اين جواب مشكل من بود؟ اين مدل داخل همون سايت كه عرض كردم هست ديگه يله؟
این مدلو تقریبا هر جایی که هارد اکسترنال بفروشن دارن!
توی اون سایت هم هست.

در مورد اون هاردي كه كليد راديوئي داشت چي نظر حضرتعالي مساعد نيست در موردش؟
ممنون ميشم
من خیلی راجع به اون برند اطلاعات ندارم.ولی فک نکنم به پای سیگیت و وسترن برسه.تقریبا مطمئنم که نمیرسه!

alil1369
07-10-2010, 15:17
سلام

چقد گروووووووون!!!
با گارانتی سازگار.از پاساژ پایتخت قیمت دارم.

به خاطر تغییر قیمت دلار باید یاشه یکم صبر کن میاد پایین

vahid_ba
09-10-2010, 02:26
دوستان روی MY Book Essential نمیشه به راحتی ویندوز نصب کرد؟

alireza1411
09-10-2010, 08:10
دوستان روی MY Book Essential نمیشه به راحتی ویندوز نصب کرد؟

رو هارد اکسترنال هم میشه ویندوز نصب کرد فقط نمیدونم اگه در بیاریش و بزنیش اسم درایو عوش بشه چی میشه. احتمالا دیگه بوت نمیکنه.:31:

solo8
09-10-2010, 14:38
رو هارد اکسترنال هم میشه ویندوز نصب کرد فقط نمیدونم اگه در بیاریش و بزنیش اسم درایو عوش بشه چی میشه. احتمالا دیگه بوت نمیکنه.:31:
چرا نشه؟
براحتی یه پاتیشن جدید میسازی و بعدم تو اون ویندوز نصب میکنی.

jax2
09-10-2010, 15:49
سلام
دوستان من میخوام یه هارد با سرعت رات بالا بخرم 500 گیگ
اگه حساسیت به ضربش کم هم باشه دیگه عالیه
همه میگم مدل Western Digital Portable My Passport Elite 500GB عالیه
ولی دوستم a-data داره میگه خیلی خوبه مدل nobility داره میگه ازش راضیه اینم قیمت و مشخصات:

قیمتش با وسترن 500 گیگ برابره در صورتی که 640 گیگ هست و همچنین usb3 الیته تو سایت اشتب نوشته 2

اینم یه مدل دیگه که 500 گیگ هست و 96 تومنه

موندم چی بخرم
لطفا کمک کنید(سرعت رایت برام خیلی مهمه)

solo8
09-10-2010, 22:31
سلام
دوستان من میخوام یه هارد با سرعت رات بالا بخرم 500 گیگ
اگه حساسیت به ضربش کم هم باشه دیگه عالیه
همه میگم مدل Western Digital Portable My Passport Elite 500GB عالیه
ولی دوستم a-data داره میگه خیلی خوبه مدل nobility داره میگه ازش راضیه اینم قیمت و مشخصات:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمتش با وسترن 500 گیگ برابره در صورتی که 640 گیگ هست و همچنین usb3 الیته تو سایت اشتب نوشته 2

اینم یه مدل دیگه که 500 گیگ هست و 96 تومنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموندم چی بخرم
لطفا کمک کنید(سرعت رایت برام خیلی مهمه)
دوست عزیز اگه سرعت بالا مد نظرته فقط برو سراغ USB3.0 یا e-Sata.
البته سیستمت هم باید این دو تا رو ساپورت کنن.
ولی اگه میخوای یه PCI-Express بگیری اونجوری که تبلیغات میشه سرعت کپی زیاد نمیشه.در حد 5 برابر و این حدود.نه 10 برابر.
ضفحه ی 5و4 همین تاپیکو در رابطه با هارد USB 3.0 بخون.
در کل هاردی بگیر که بافرش بیشتر باشه.
هارد های فول پورت هم میتونی بگیری یعنی همه ی پورتا رو دارن.فقط بستگی به مدلش یا usb3.0 داره یا نداره.

jax2
09-10-2010, 23:30
دوست عزیز اگه سرعت بالا مد نظرته فقط برو سراغ USB3.0 یا e-Sata.
البته سیستمت هم باید این دو تا رو ساپورت کنن.
ولی اگه میخوای یه PCI-Express بگیری اونجوری که تبلیغات میشه سرعت کپی زیاد نمیشه.در حد 5 برابر و این حدود.نه 10 برابر.
ضفحه ی 5و4 همین تاپیکو در رابطه با هارد USB 3.0 بخون.
در کل هاردی بگیر که بافرش بیشتر باشه.
هارد های فول پورت هم میتونی بگیری یعنی همه ی پورتا رو دارن.فقط بستگی به مدلش یا usb3.0 داره یا نداره.

از سه مدل بالایی که گفتم کدومو پیشنهاد میدید؟؟

solo8
09-10-2010, 23:51
از سه مدل بالایی که گفتم کدومو پیشنهاد میدید؟؟
سومی رو که اصن نگیر.
اول وسترن بعد سیگیت بعدشم A-DATA یا سیلکون و ...
سیگیت و وسترن هم مدل های USB3.0 زیادی دارن ها!
میتونی وسترن بگیری که سری My Book یو اس بی 3 هم داره.تا 3 تراش هم اومده!!!قیمت 1 ترا هم فک کنم دورو بر 160 باشه.دقیق نمیدونم.

jax2
10-10-2010, 14:53
سومی رو که اصن نگیر.
اول وسترن بعد سیگیت بعدشم A-DATA یا سیلکون و ...
سیگیت و وسترن هم مدل های USB3.0 زیادی دارن ها!
میتونی وسترن بگیری که سری My Book یو اس بی 3 هم داره.تا 3 تراش هم اومده!!!قیمت 1 ترا هم فک کنم دورو بر 160 باشه.دقیق نمیدونم.

دوست عزیز
من بودجم کمه حداکثر 120
در ضمن من میخوام بدون آداپتور باشه
حالا نظرتون چیه؟؟؟//

solo8
10-10-2010, 20:24
ببخشید الان وقت ندارم فردا امتحان داریم و اینا.فردا بعد از ظهر جوابتو میدم.
فقط در مورد آداپتور:اگه ضروری نیست بدون اداپتور باشه با اداپتورشو بگیر.حتما.اگه پست های قبلی من یا علی اقا رو بخونی دلیلش رو متوجه میشی!
ببخشید.فردا حتما جوابتو میدم.

alil1369
10-10-2010, 21:05
فقط در مورد آداپتور:اگه ضروری نیست بدون اداپتور باشه با اداپتورشو بگیر.حتما.اگه پست های قبلی من یا علی اقا رو بخونی دلیلش رو متوجه میشی!
مرسی که برای این تاپیک وقت میزاری و جواب میدی
شماره من تو امضام هست هر کاری تو هر زمینه ای داشتی باهام تماس بگیر یا اس ام اس بزن
خیلی عزیزی دمت گرم
مرسی از لطفت

solo8
10-10-2010, 21:31
مرسی که برای این تاپیک وقت میزاری و جواب میدی
شماره من تو امضام هست هر کاری تو هر زمینه ای داشتی باهام تماس بگیر یا اس ام اس بزن
خیلی عزیزی دمت گرم
مرسی از لطفت
خواهش میکنم.
سعی میکنم در حد اطلاعات خودم جواب بدم.ببخشید فقط اگه ناقصه.
اگه سوالی داشتم حتما مزاحمتون میشم.

jax2
10-10-2010, 23:19

ممنون
خودم اطلاعاتم زیاد کم نیست
سرعتا رو میدونم و همچنین تفاوت با آداپتور و بی آداپتور
ولی خب یکی از دوستام یه سیگیت یک ترا با آداپتور گرفت
بازش کردیم دیدیم یه هارد معمولی pc گزاشتن توش و با یه تبدیل و یه قاب شده هارد اکسترنال:27::27:
خب من میخوام پاسپورتی بگیرم حالا میگم 640 گیگ usb3 ای دیتا بگیرم یا 500 گیگ usb2 وسترن
خودم نظرم رو وسترن هست

amirrezan95
11-10-2010, 13:34
ممنون
خودم اطلاعاتم زیاد کم نیست
سرعتا رو میدونم و همچنین تفاوت با آداپتور و بی آداپتور
بازش کردیم دیدیم یه هارد معمولی pc گزاشتن توش و با یه تبدیل و یه قاب شده هارد اکسترنال:27::27:
خب من میخوام پاسپورتی بگیرم حالا میگم 640 گیگ usb3 ای دیتا بگیرم یا 500 گیگ usb2 وسترن
خودم نظرم رو وسترن هست

سلام دوست عزیز
خوب این یه چیز طبیعیه هارد های 3.5 هارد pc هستن و هاردهای 2.5 هارد لپتاپ حالا اون مدل سیگیت که فکر کنم expansion است خیلی تابلو کار شده و گر نه همه همین جورن.....

دوستان یه سوال دارم سیگیت یک هارد اکسترنال داره 3.5 اینچ که هم یو اس بی میخوره هم ای ساتا نظرتون در موردش چیه و قیمت 1 تراش چنده ؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه سیگیت هارد 3.5 با سرعت 5400 دور هم داره یا همه 7200 دور هستن.

solo8
11-10-2010, 15:18
خوب این یه چیز طبیعیه هارد های 3.5 هارد pc هستن و هاردهای 2.5 هارد لپتاپ حالا اون مدل سیگیت که فکر کنم expansion است خیلی تابلو کار شده و گر نه همه همین جورن.....
درسته.تمامی هارد های اکسترنال یه هارد اینترنال توشون هست که با قاب و تجهیزات دیگه شده یه هارد اکسترنال!!!

دوستان یه سوال دارم سیگیت یک هارد اکسترنال داره 3.5 اینچ که هم یو اس بی میخوره هم ای ساتا نظرتون در موردش چیه و قیمت 1 تراش چنده ؟؟؟
مدلش اینه:Seagate BlackArmor WS 110. هارد خوبیه ولی اگه قیمتش مناسب باشه.7200 هم هست.ولی در مورد قیمت اطلاع دقیقی ندارم.به دو علت:یکی اینکه شهرستانم و اینجا قیمتا دقیق نیست و حتما باید بری نمایندگی!دو اینکه واقعا این چند روز گرفتارم و وقت ندارم.اگه تونستم فردا قیمتا رو بهتون میگم.

یه سوال دیگه اینکه سیگیت هارد 3.5 با سرعت 5400 دور هم داره یا همه 7200 دور هستن.

نه نداره.البته تو این مدلایی که تو ایران هست.شاید خود کارخونه داشته باشه یا قبلا بوده باشه.

solo8
11-10-2010, 15:38
خودم اطلاعاتم زیاد کم نیست.
بازش کردیم دیدیم یه هارد معمولی pc گزاشتن توش و با یه تبدیل و یه قاب شده هارد اکسترنال
خودم نظرم رو وسترن هست
اگه سرعت برات مهمه و بدون اداپتور میخوای سیگیت و وسترن هنوز USB3.0 اینجوری نزدن.
پس گزینه ای که داری همون A-Data است.این برند هم خوبه.ولی به نظر من و اونجور که زیاد شنیدم میگن سیگیت و وسترن بهترن!نه که ای-دیتا بد باشه.
اگه سرعت خیلی مهم نیست همون وسترنو بگیر.نظر خودت هم که همونه.
این مدل وسترن هم هست که WD My Passport Studio فایر وایر 800 و صفحه نمایش داره.حجم 320 و 500 هم داره.
اگه خواستی ای-دیتا بگیری از یه گارانتی خوب بگیر.نمیدونم گارانتیش مال چه شرکتیه.

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

این ها هم اطلاعاتی در مورد پورتهای استفاده شده در هارد های اکسترنال که توسط دوست خوبمون vioman نوشته شده.
هارد های اکسترنال از 3 نوع رابط استفاده میکنند
USB
Firewire
E-Sata مخفف External Sata

من تک تک پورت ها رو با عکس و میزان سرعتشون براتون میگذارم تا با اونها آشنا بشید

USB 2.0
سرعت 480 مگابیت بر ثانیه

Firewire یا IEEE1394 در 2 ورژن a و b
َ
Firewire B
400 مگابیت بر ثانیه
Firewire A
800 مگابیت بر ثانیه

Esata مخفف اکسترنال ساتا هستش
ساتا رابط اتصال هارد های جدید هستش که در 2 سرعت 1.5 و 3 گیگابیت بر ثانیه (به ترتیب ساتا 1 و ساتا 2 ) عرضه شده.

پورت های قرمز رنگ در تصویر بالا راهنمای خوبیه
به ترتیب از بالا 2 تای اول USB هستش
زیر USB ها Firewire هستش و در پایین پورت
E-Sata

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------

اینا هم درگاه های پورتهای بالا هستن و به درد کسایی میخوره که سیستمشون قدیمیه و پورتهای جدید رو ساپورت نمیکنه.
((این مطلب رو هم آقای vioman لطف کردن و در انجمن قرار دادن))
این قطعات از طریق رابط PCI به سیستم متصل میشن .
درسته که شاید نتونید از حداکثر پرفورمنس یک پورت ( به علت پرفورمنس پایین کل سیستم) استفاده کنید اما قبل از تعویض سیستم بهترین راهکاری برای شما همینه.

USB PCI Controller

Firewire 1394 PCI Controller

و Sata & E-Sata PCI Controller

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x582.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirrezan95
11-10-2010, 18:16
درسته.تمامی هارد های اکسترنال یه هارد اینترنال توشون هست که با قاب و تجهیزات دیگه شده یه هارد اکسترنال!!!

مدلش اینه:Seagate BlackArmor WS 110. هارد خوبیه ولی اگه قیمتش مناسب باشه.7200 هم هست.ولی در مورد قیمت اطلاع دقیقی ندارم.به دو علت:یکی اینکه شهرستانم و اینجا قیمتا دقیق نیست و حتما باید بری نمایندگی!دو اینکه واقعا این چند روز گرفتارم و وقت ندارم.اگه تونستم فردا قیمتا رو بهتون میگم.

نه نداره.البته تو این مدلایی که تو ایران هست.شاید خود کارخونه داشته باشه یا قبلا بوده باشه.
ممنون
از Seagate BlackArmor WS 110 یک قیمت تو نت پیدا کردم 145000 تومان.به نظر من نمی ارزه:13:
یه سوال دیگه هارد اکسترنال Western Digital My Book Essential پشتش fan داره ؟؟؟؟؟؟

Aless
12-10-2010, 10:37
ببخشيد هارد هاي ترنسند چطورند؟ نسبت به My book امكانات بهتري داره؟
منظوره 3.5 اينچي Trancend هست كه توي بازار حدود 120 تومنه.
ممنونم.

solo8
12-10-2010, 13:13
ممنون
از Seagate BlackArmor WS 110 یک قیمت تو نت پیدا کردم 145000 تومان.به نظر من نمی ارزه:13:
یه سوال دیگه هارد اکسترنال Western Digital My Book Essential پشتش fan داره ؟؟؟؟؟؟
منم قیمت از تو سایت های خارجی قیمت گرفتم که دور و بر 135$ بود.نسبت به کارایی ای که داره قیمت میره بالا دیگه!
نه فن نداره.

solo8
12-10-2010, 13:20
اواقعا این چند روز گرفتارم و وقت ندارم.اگه تونستم فردا قیمتا رو بهتون میگم.

آقایون واقعا عذر میخوام.بخدا امروز رفتم قیمت بگیرم مغازه ها بسته بودن.چون اینجا(گرگان)امروز صبح یه طوفان و بارون+تگرگی شد که من تا حالا ندیده بودم!!!
چند تا درخت افتادن پایین و خیابونا رو بستن و ...
حالا کار ندارم ولی امروز توی خیابون اصلی گرگان(ولی عصر)همه ی پاساژ ها و 50% مغازه ها بسته بودن.
به همین دلیل نتونستم قیمتا رو بدم بهتون.
اگه بعد از ظهر باز بودن شب قیمتا رو میذارم.

alireza1411
12-10-2010, 22:03
ببخشيد هارد هاي ترنسند چطورند؟ نسبت به My book امكانات بهتري داره؟
منظوره 3.5 اينچي Trancend هست كه توي بازار حدود 120 تومنه.
ممنونم.

3.5 اینچیش رو نتونستم پیدا کنم ولی تو 2.5 اینچی که خوب جلوی مارکهای بزرگ قدرتنمایی کرده:
منظوم این مدله:

اینم تست رید و راست همزمان:

فقط 3.5 اینچی ها جلوش کم نیاوردن. مشاالله ...

تست خواندن 2 گیگ فایل:

و تست نوشتن همون 2 گیگ:

ترنسند تو رایت بهتر بوده و آدیتا تو رید کردن فایل.

bibak_fa
13-10-2010, 21:18
سلام.
دوستان ایا سونی هم هارد اکسرنال داره؟

amirrezan95
13-10-2010, 23:12
سلام دوستان
بلاخره بعد از کلی تحقیق و تفحص من هم رفتم my book essential یک ترا خریدم به قیمت 98000 تومان ( اول میخواستم سیگست بخرم اونو میگفت 94 تومان من گفتم چه کاریه 4 تومان میزارم روش وسترن میگیرم که هم تعریفشو بیشتر شنیدم و هم قشنگتره:31:)

Open-Source
13-10-2010, 23:55
سلام دوستان
بلاخره بعد از کلی تحقیق و تفحص من هم رفتم my book essential یک ترا خریدم به قیمت 98000 تومان ( اول میخواستم سیگست بخرم اونو میگفت 94 تومان من گفتم چه کاریه 4 تومان میزارم روش وسترن میگیرم که هم تعریفشو بیشتر شنیدم و هم قشنگتره:31:)

راضی هستی؟
چطوریه؟
خوبه؟

samboliya
14-10-2010, 13:26
دوستان برای خرید هار اکسترنال یه راهنمایی هم به من میکنن
یه هار 1 ترا یا 500 گیگ برا ارشیو اطلاعات میخوام ازش استفاده کنم فقط می خوام عمر طولانی داشته باشه به قول بچه ها مقاوم باشه 3.5 یا 2.5 بودنشم فرق نمیکنه برام فقط زیاد گرون نباشه اگه دوستان یه جنس خوب رو قیمت بدن ببینم زورم به 1 ترا میرسه یا باید به 500 قناعت کنم!

solo8
14-10-2010, 16:40
سلام من امروز بالاخره رفتم قیمت گرفتم ولی نمایندگی جند مدل بیشتر موجود نداشت!
اولیش mybook essential 1 TB بود که قیمتش رو میداد 99 تومن.
دومی هم free agent seagate 1.5 TB داشت میداد 129 تومن.
کسی از دوستان که تهران زندگی میکنه و براش مقدوره قیمتا رو بذاره ، لطف کنه و به من پ.خ بده تا من مدلا رو بهش بگم و قیمت بگیره.
اگه کسی میتونه لطفا همکاری کنید.چون قیمتای اینجا خیلی با تهران فرق داره!

solo8
14-10-2010, 16:46
راضی هستی؟
چطوریه؟
خوبه؟
اقا اگه می خوای تو این سبک بگیری به نطر من این عالیه.من خودمم دارم و چند وقتیه که دارم استفاده میکنم مشکلی نداشته.
راضیم.
خوبه بگیر.

amirrezan95
15-10-2010, 23:03
راضی هستی؟
چطوریه؟
خوبه؟

آره راضیم:31: . به نظرم بهترین مدل 3.5 اینچ با usb 2 هست :46:

zed2
16-10-2010, 16:29
بچه ها اینجا کسی با ویندوز 7 مشکلی با wd ها نداشته؟

Facon_Archi
16-10-2010, 16:53

مشکل شما چی هست؟

Facon_Archi
16-10-2010, 17:00
قسمت Seagate FreeAgent Desk الان چند شده؟
دلار که رفته بود بالا گرون شده بود
اومد پایین بریم یکی دیگه بخریم یا نه؟

amirrezan95
16-10-2010, 18:00

من که هیچ مشکلی با 7 ندارم:5:

mdmehry
17-10-2010, 11:36
سلام
یه سوال داشتم.میخواستم ببینم هارد اکسترنال با ساپورت USB3 تو بازار هست؟اگه هست قیمتش چنده؟

jax2
17-10-2010, 12:25
سلام
یه سوال داشتم.میخواستم ببینم هارد اکسترنال با ساپورت USB3 تو بازار هست؟اگه هست قیمتش چنده؟

بله هست
شما بدون آداپتور می خوای یا با آداپتور
به طور مثال مدل 500 گیگ a-data بدون نیاز به آداپتور 105 تومن

mdmehry
17-10-2010, 22:00
بله هست
شما بدون آداپتور می خوای یا با آداپتور
به طور مثال مدل 500 گیگ a-data بدون نیاز به آداپتور 105 تومن
هر دو نوعش 1 ترا

mr-secret
17-10-2010, 23:14
سلام دوستان یه هارد 500 میخوام واسه وصل کردن به ----- ای کلاس 9696 . ممنون میشم یه یزی معرفی کنید زیر 100 تومن

millad1388
18-10-2010, 06:14
EXTERNAL 3.5" چنده؟USB 3 هم باشه و ترجیحآ یا از سامسونگ باشه یا هیتاچی؟؟

sei_pm
18-10-2010, 07:40
سلام دوستان یه هارد 500 میخوام واسه وصل کردن به ----- ای کلاس 9696 . ممنون میشم یه یزی معرفی کنید زیر 100 تومن

500 وسترن پاسپورتی بگیر بدون نیاز به آداپتور

EXTERNAL 3.5" چنده؟USB 3 هم باشه و ترجیحآ یا از سامسونگ باشه یا هیتاچی؟؟

Western Digital - 1000 GB - 1 TeraByte / USB 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حدود 180 تومن.

solo8
18-10-2010, 17:35
نه منم مشکل ندارم.مشکلتون چی هست؟

ببخشید که حرف دوستمون رو رد میکنم.ولی بدون اداپتور برای کار شما که میخوای به ----- وصل کنی مناسب نیست.با همون قیمتا میتونی یه آداپتور دار 1 ترا بگیری.
این مطلب تو تاپیک هست ولی دوباره میگم:چون به برق ----- ها زیاد نمیشه اطمینان کرد(بالا و پایین رفتن ولتاژ)ممکنه هارد شما در معرض خطر سوختن قرار بگیره.یا اطلاعاتتون از دست بره.پس بهتره از هارد های آداپتور استفاده کنی.ممکنه هیچوقت این اتفاق برای شما پیش نیاد ولی به ریسکش نمی ارزه!
زیر 100 تومن میتونی Mybook essential 1TB وسترن بگیری یا سیگیت desktop Expansion بگیری که اینم 1 تراست.

Facon_Archi
18-10-2010, 18:43
قسمت Seagate FreeAgent Desk الان چند شده؟
دلار که رفته بود بالا گرون شده بود
اومد پایین بریم یکی دیگه بخریم یا نه؟

کسی قیمت نداشت یعنی؟

jax2
19-10-2010, 14:31
کسی قیمت نداشت یعنی؟

شما به این سایت سر بزن

raminsoft
19-10-2010, 21:00
هارد های زیر رو امروز توی بازار ایران قیمت گرفتم خیلی بالا پایین کردم بهترین قیمتها بصورت زیر است :
WD My Passport Essential 500 GB = 86,000
WD My Passport Studio 500 GB = 122,000
seagate Expansion 500 GB = 78,000
WD My Passport Elite 500 GB = 102,000
seagate Expansion 640 GB = 94,000
WD My Passport Expantion 1 TB = 178,000
seagate Expansion 1 TB = 156,000

بقیه رو هم قیمت گرفتم ولی چون مدنظرم نبود الان قیمتاش یادم نیست :)

solo8
19-10-2010, 21:50
هارد های زیر رو امروز توی بازار ایران قیمت گرفتم خیلی بالا پایین کردم بهترین قیمتها بصورت زیر است :
WD My Passport Essential 500 GB = 86,000
WD My Passport Studio 500 GB = 122,000
seagate Expansion 500 GB = 78,000
WD My Passport Elite 500 GB = 102,000
seagate Expansion 640 GB = 94,000
WD My Passport Expantion 1 TB = 178,000
seagate Expansion 1 TB = 156,000

بقیه رو هم قیمت گرفتم ولی چون مدنظرم نبود الان قیمتاش یادم نیست :)
سلام دوست عزیز
واقعا دستت درد نکنه
میتونی از این به بعد هر چند وقت یه بار قیمت بگیری بزاری تو سایت؟
.چون من شهرستان زندگی میکنم و قیمتای اینجا بروز نیست.
اگه میتونی PM بده.دستت درست.

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

شما به این سایت سر بزن

تبلیغات سایت های دیگه تو فروم ممنوعه.
اگه فقط جهت راهنمایی اسم سایتو میذاری میتونی فارسی اسمشو بنویسی.
یا تو کادر نذاری.
با تشکر.

jax2
19-10-2010, 23:06
سلام دوست عزیز
واقعا دستت درد نکنه
اگه میتونی PM بده.دستت درست.

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

تبلیغات سایت های دیگه تو فروم ممنوعه.
اگه فقط جهت راهنمایی اسم سایتو میذاری میتونی فارسی اسمشو بنویسی.
یا تو کادر نذاری.
با تشکر.

به چشم
راستی من امروز سفارش دادم transcend StoreJet 25M3 usb3.0 برام بیارن
فردا میرسه دستم
یه بنچ مارک می کنم نتیجه رو میگم
به نظرم هارد خوبی باشه
من خریدم 100 تومن
تو سایت toms hardware هم با چندتا هارد دیگه مقایسه کرده بود و همچنین بنچمارک
از بقیه جلوتر بود

raminsoft
20-10-2010, 09:05
سلام دوست عزیز
واقعا دستت درد نکنه

خواهش میکنم ، خودم دیروز یک 500 وسترن گرفتم ، اگر بازار برم چشم حتما
ولی این طور که فهمیدم گرگان هم فروشگاهای بروزی داره (مثلا مجتمع کوروش ، میرصادقی) :46:

solo8
20-10-2010, 14:45
خواهش میکنم ، خودم دیروز یک 500 وسترن گرفتم ، اگر بازار برم چشم حتما
ولی این طور که فهمیدم گرگان هم فروشگاهای بروزی داره (مثلا مجتمع کوروش ، میرصادقی) :46:
اره.میر صادقی گارانتی آواژنگ و سازگار و... رو داره.هفته پیش رفتم که دو مدل سیگیت موجود داشت و سه مدل هم وسترن.خیلی موجودیشون کامل نیست.
راستی قیمت هارد های آداپتوری ا ترا رو هم اگه گرفتی لطفا بذار.

jax2
20-10-2010, 18:56
سلام
امروز TRANSCEND 25M3 USB3.0 رو گرفتم
سرعتش عالیه تو ویندوز XP فایل های 700 مگی رو با 30 مگ میریزه(با USB2)
تو سون بعدا خبر میدم

یه کابل هم برای برق داره
یعنی اگه شما هاردو به یه سیستم قدیمی وصل کردین و دیدین مشکل سرعت دارین
کابل دوم رو هم میزنین سرعت بالا میره و ازش به عنوان منبع تغذیه استفاده می کنه
جنس بدنش هم عالیه

faghat AMD
23-10-2010, 22:58
دوستان توجهتون رو به یه محصول جالب جلب می کنم

Seagate FreeAgent GoFlex

کنترلر این هارد همون طور که در تصویر معلومه قابل جدا شدن و تعویضه. این محصول در بازار فعلن با کنترلر usb2 به فروش می رسه. ولی شما می تونید با پرداخت مقداری هزینه کنترلر usb3 یا firewire براش تهیه کنید.
این هارد اکسترنال جمع و جور قیت مناسبی هم داره. من همین امشب رفتم پاساژ ایران، برای حجم 1 ترابایت اولین مغازه گفت 96 ولی قیمت غالب مغازه ها 90 بود. دست آخر من 88 خریدم. کنترلرهای جانبی فعلن موجود نبود ولی صحبت قیمتش از 50 تا 30 متغیر بود. با توجه به این که فعلن تنها گزینه usb3 موجود در بازار محصول a-data با قیمت 120 تومنه و با فرض هزینه 40 تومن برای ارتقای goflex به usb3، مجموعن 130 تومن (تازه مال وقتیه که سیستممون usb3 دار شد) و با در نظر گرفتن اعتبار سیگیت به ای دیتا، به نظر من این بهترین گزینه ی موجود برای کابران آینده نگر هست که به سرعت اهمیت میدن. حتی اگه به فکر ارتقا هم نباشید به نظرم این قیمت برای این محصول خیلی خوب و مناسبه.
یه مساله دیگه هم هست که فروشنده گفت این 16 مگ بافر داره ولی بقیه 8 مگ بافر داره که من هنوز در این مورد بررسی نکردم.

یه چیز دیگه که الان متوجه شدم:
کنترلر از طریق یک پورت استاندارد ساتا و یک پاور استاندارد ساتا به بدنه متصل میشه.
این یعنی اگه سرعت براتون خیلی مهمه می تونین به راحتی با استفاده از دو پورت دیتا و پاور ساتا (مثل یکی از دوستان که این پورت ها رو از پشت pc آورده بود بیرون) از حداکثر سرعت ممکن استفاده کنید و از کنترلر usb3 یا firewire هم بی نیاز بشین :)

solo8
23-10-2010, 23:20
دوست عزیز مال شما گارانتی داره؟
اگه اره مال کدوم شرکته؟
با تشکر...

faghat AMD
23-10-2010, 23:28
بله قربان مگه بی گارانتی هم میشه؟
سازگار ارقام.

faghat AMD
24-10-2010, 16:26
راستی به نظرتون بهتره پارتیشن بندیش کنم یا نه؟ پارتیشن بندی چه مزیتی داره؟

solo8
24-10-2010, 18:24
بله قربان مگه بی گارانتی هم میشه؟
سازگار ارقام.
چون تو سایت سازگار ندیدم.شایدم بود من دقت نکردم.

راستی به نظرتون بهتره پارتیشن بندیش کنم یا نه؟ پارتیشن بندی چه مزیتی داره؟
به نظر من پارتیشن بندی کنی خوبه.هم راحت تره هم اطلاعات دسته بندی میشه.یه مزیت دیگه اینه که چون هاردت اکسترناله میتونی یه پارتیشن درست کنی که فایل های شخصیت رو بریزی توش و واسش رمز بزاری که کسی سراغش نره.
من که واسه خودمو پارتیشن بندی کردم.

faghat AMD
24-10-2010, 19:47
مرسی دوست عزیز، پارتیشن بندیش هم انجام دادم.
ولی ندیدم نظرتونو بگین راجع بهش.

solo8
24-10-2010, 21:48
نظرم رو گفتم دیگه.
گفتم:

leon scott kendy
24-10-2010, 22:33
سلام
بچه ها من یمت
هارد اکسترنال می خواستم

پایین ترین حجمی که تو بازار هست چی بید

faghat AMD
25-10-2010, 01:10
نظرم رو گفتم دیگه.
گفتم:

راجع به خود هارد منظورم بود.
بالاخره هر چی باشه شما دو تا هارد بیشتر از ما سوزوندی :31:

faghat AMD
25-10-2010, 01:15
سلام
بچه ها من یمت
هارد اکسترنال می خواستم

پایین ترین حجمی که تو بازار هست چی بید

2.5 اینچی پرتابل می خوای یا 3.5 اینچی رومیزی؟

رومیزی ارزون تره، در مقابل ضربه آسیب پذیر تره، سنگین تر و بزرگتره و باید به وسیله آداپتوری که تو بسته بندی همراش هست تغذیه بشه.

پرتابل گرون تره (تقریبا 1.5 تا 2 برابر) در مقابل ضربه مقاوم تره، سبک تر و کوچیک تره و نیاز به آداپتور نداره و با همون usb تغذیه میشه.

شما بگو کدوم یکی از این ها رو میخوای تا دوستان راهنمایی کنن.

samboliya
25-10-2010, 12:53
دوست عزیز این حرف شما سندیت داره که میگی پرتابل مقاوم تر از رومیزی هستش؟
پس من الان برای ارشیو فیلم میخوام هارد بخرم 2.5 بخرم بهتره!چون مقاومت هارد و اطلاعاتش برام اهمیت داره؟

faghat AMD
25-10-2010, 15:01
سندیت که چه عرض کنم ولی چند تا دلیل دارم براش:

1- هاردهای پرتابل 2.5 اینچی در واقع همون هاردهای اینترنال لپتاپ و هاردهای رومیزی 3.5 اینچی همون هاردهای اینترنال دسکتاپ هستند که به یه کنترلر usb و قاب محافظ مجهز شدن.
پرواضحه که هاردهای لپتاپی از اونجا که زیاد جابه جا مشن و احتمال ضربه خوردنشون بیشتره، در ساختشون موارد ایمنی بیشتری لحاظ میشه. در حالی که من چند بار شاهد این بودم که تکون خوردن کیس دسکتاپ یکی از دوستان باعث نابودی هاردش شده، ولی در مورد لپتاپ همچین چیزی ندیدم تا حالا.

2- غیر از تفاوت های ذاتی که این دو مدل هارد دارن، هاردهای پرتابل 2.5 اینچی به سبب پرتابل بودن دارای بدنه ی مستحکم تری بوده و بیشترشون به تکنولوژی آنتی شوک مجهز هستند تا مقدار زیادی از تکان های وارد شده یه هارد را خنثی کنند.

در مورد سوال شما باید عرض کنم که خوب شما بابت پرتابل بودن باید خیلی هزینه بیشتری متحمل بشی. اگه می خوای هاردتو دنبال خودت راه بندازی ببری این ور اون ور که شک نکن که باید همون پرتابل رو بگیری و هزینه شو بدی.

ولی اگر میخوای آرشیو کنی بذاری رو میزت یا بذاری گوشه کمدت، برو با خیال راحت یه مدل رومیزی بگیر.

من خودم شخصن اگه جای شما باشم مدل رومیزی رو انتخاب میکنم. همین دو شب پیش رفتم واسه آرشیو کردن پروژه هام که خیلی هم برام مهم هستند یه مدل رومیزی گرفتم که تو چند پست پیش معرفی کردم. هارد که پرتابل باشه بالاخره با خودت این ور اون ور می بریش و خدای نکرده درصد خطرات غیر مترقبه دیگه مثل سرقت و.... هم بالا میره.

alireza1411
25-10-2010, 19:02
به چشم
راستی من امروز سفارش دادم transcend StoreJet 25M3 usb3.0 برام بیارن
فردا میرسه دستم
یه بنچ مارک می کنم نتیجه رو میگم
به نظرم هارد خوبی باشه
من خریدم 100 تومن
تو سایت toms hardware هم با چندتا هارد دیگه مقایسه کرده بود و همچنین بنچمارک
از بقیه جلوتر بود

من هم برای کسی میخوام بخرم. مارک خوبی بوده و تو این زمینه هم با قدرت وارد شده و فکر کنم مارک پر سابقه و اسم و سرم در کرده ای مثل وسترن رو هم پشت سر گذاشته. این هم همون چیزی که شما خوندی و بقیه هم شاید به دردشون بخوره. من فکر میکردم با این کارایی قیمتش بالاتر باشه ولی انگار ....:31::

solo8
25-10-2010, 19:03
دوست عزیز این حرف شما سندیت داره که میگی پرتابل مقاوم تر از رومیزی هستش؟
پس من الان برای ارشیو فیلم میخوام هارد بخرم 2.5 بخرم بهتره!چون مقاومت هارد و اطلاعاتش برام اهمیت داره؟
اگه مقاومت هارد خیلی برات مهمه میتونی اصطلاحا هارد های ضد ضربه بگیری که دوست خوبمون علی اقا در مورد اونا اوایل تاپیک توضیح دادن.
مطالعه کن چیزای خوبی دستگیرت میشه.

در مورد ظرفیت هارد کمترین هارد پرتابل که الان تولید میشه فک کنم یا 80 باشه یا 120.
حالا چرا کمترین رو میخوای؟ظرفیت های بیشترش خیلی تفاوت قیمت ندارنا.

و نکته ی آخر:اگه برات حمل و نقل مهم نیست یه هارد دسکتاپ اداپتوری بگیر.قال قضیه رو بکن.از همه جهت بهتره که بازم اگه تاپیک رو مطالعه کنی متوجه میشی چرا.
با تشکر از faghat AMD که به سوال ها جواب میده.

jax2
25-10-2010, 21:50
من هم برای کسی میخوام بخرم. مارک خوبی بوده و تو این زمینه هم با قدرت وارد شده و فکر کنم مارک پر سابقه و اسم و سرم در کرده ای مثل وسترن رو هم پشت سر گذاشته. این هم همون چیزی که شما خوندی و بقیه هم شاید به دردشون بخوره. من فکر میکردم با این کارایی قیمتش بالاتر باشه ولی انگار ....:31::

سلام
دوست من کامپیوتر فروشی داشت
زنگ زد به گارانتی مرآت و ازشون 1 میلیونو خورده ای جنس خرید اینم سفارش داد برام ارزون اومد
در اصل حدود 115 تومن هست قیمتش

در ضمن مال من ساخت تایوان هست که فکرشو نمیکردم

Paymax
26-10-2010, 12:16
سلام خسته نباشيد./

Western Digital PASSPORT ESSENTIAL 500GB USB3.0 & USB2.0, 2.5" توي خارج توليد و عرضه شده.

اينم عكساش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميخواستم ببينم كسي اين مدل رو جايي تو ايران سراق نداره ؟ فروش اينترنتي يا دستي فرقي نميكنه.

moriss
26-10-2010, 14:59
سلام به دوستان

راستش فرصت نکردم تمام این تاپیک رو بخونم

یه سوال داشتم

ایا میشه یه هارد اکسترنال رو هم فرمت ntfs کرد و هم fat32 یعنی منظورم اینه که 2 تا پارتیشن درست کنیم یکیش fat32 باشه و یکی دیگه ntfs

ایا امکانش هست و مشکلی پیش نمیاد؟

alireza1411
26-10-2010, 18:26
سلام به دوستان

راستش فرصت نکردم تمام این تاپیک رو بخونم

یه سوال داشتم

ایا میشه یه هارد اکسترنال رو هم فرمت ntfs کرد و هم fat32 یعنی منظورم اینه که 2 تا پارتیشن درست کنیم یکیش fat32 باشه و یکی دیگه ntfs

ایا امکانش هست و مشکلی پیش نمیاد؟

چه مشکلی خب ؟
تاز هگاهی آدم برای نصب مکینتاش و لینوکس دو نوع فرمت دیگه هم مجبوره رو یه هارد داشته باشه. هیچ مشکلی نباید باشه.:11::11:

faghat AMD
27-10-2010, 14:25
سلام خسته نباشيد./

Western Digital PASSPORT ESSENTIAL 500GB USB3.0 & USB2.0, 2.5" توي خارج توليد و عرضه شده.

اينم عكساش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميخواستم ببينم كسي اين مدل رو جايي تو ايران سراق نداره ؟ فروش اينترنتي يا دستي فرقي نميكنه.

ولله من شنبه پاساژ ایران رو شخم زدم :31:
A-data هم مدل پرتابل و هم مدل دسکتاپ رومیزی usb3 تو بازار داره سامسونگ هم یه مدل رومیزی usb3 داره. البته seagate goflex پرتابل و دسکتاپ هم موجوده که قابل ارتقا به usb3 هستند.

قربان این ها تمام موجودی هاردهای usb3 بازار بودند.

Paymax
28-10-2010, 09:41
A-data هم مدل پرتابل و هم مدل دسکتاپ رومیزی usb3 تو بازار داره سامسونگ هم یه مدل رومیزی usb3 داره. البته seagate goflex پرتابل و دسکتاپ هم موجوده که قابل ارتقا به usb3 هستند.

سپـــــــــــــــــــــــ ـــــــــاس جنــــــاب:19::12::40:

Paymax
28-10-2010, 09:46
حالا به نظر شما توي usb3.0 هاي 2.5" كدوم بهتره seagate شنيدم داغ ميكنه زيادي بقيه چطورن؟؟؟

faghat AMD
28-10-2010, 16:07
حالا به نظر شما توي usb3.0 هاي 2.5" كدوم بهتره seagate شنيدم داغ ميكنه زيادي بقيه چطورن؟؟؟

عرض شود که پیشنهاد و انتخاب شخصی من بین ای دیتا و سیگیت، سیگیت هست.
چون سیگیت یکی از صاحبان تکنولوژی تولید هارد درایو هست. ولی ای دیتا این طور نیست و از تولیدات دیگران (که درست معلوم نیست چی هست؟) در محصولات خودش استفاده می کنه.

فقط اینجا یه بحثی هست که سیگیت goflex پرتابل که در بازار موجوده usb3 نیست و قابل ارتقا به usb3 هست. اگر شما همین حالا مادربوردتون به درگاه usb3 هست و اصرار به استفاده از usb3 دارید، خوب باید محصول ای دیتا رو استفاده کنید.
البته در نظر داشته باشید اگه مادربورد خودتون هم usb3 داشته باشه حداقل یکی دو سال طول می کشه تا usb3 بین کاربرها عمومی بشه و تا اون موقع شما این اختلاف سرعت رو فقط رو سیستم خودتون متوجه میشین که این اصلا برای یک ابزار پرتابل زیاد جالب نیست.

نکته بعدی اینه که تصور می کنید usb3 چقدر سرعت انتقال فایل در هارد اکسترنال رو بالا می بره. از لحاظ تئوری گفته میشه تا 10 برابر. ولی این سرعت، فقط سرعت درگاه usb3 هست و نه سرعت هارد درایو شما. در واقع هارد درایو های 3.5 اینچی که 7200 دور در دقیقه سرعت دارند حداکثر تا 130 مگابایت بر ثانیه می تونن از این سرعت بهره ببرند و در واقع در این سرعت از usb3 جا میمونن. این یعنی فقط دو برابر usb2 . البته به نظر من هاردهای پرتابل با سرعت 5400 دور در دقیقه در سرعت پایین تری از usb3 جا می مونن.

من پیشنهادم به شما اینه که یک مدل usb2 ترجیحن سیگیت goflex تهیه کرده و بعدها در صورت لزوم به usb3 ارتقا بدین. اگر دوست داشتید می تونید بدون هیچ هزینه ای از پورت ساتا برای استفاده از حداکثر سرعتش استفاده کنید.

یا

اگر رو سیستمتون پورت فایروایر موجود هست یک هارد مجهز به این پورت تهیه کنید. وسترن یک مدل مجهز به این پورت در بازار داره.

alireza1411
29-10-2010, 00:56

آقا قیمتای دیگه که گرفتی اعم از 2.5 و 3.5 اینچی و یو اس بی تو و تری و خلاصه آمار میدی من میخوام برم وقت نمیکنم. موندم صبر کنم بیاد پایین تر یا نه. آخه یه مدت خیلی بالا رفت ... الان چه طوره اوضاع ؟

نکته بعدی اینه که تصور می کنید usb3 چقدر سرعت انتقال فایل در هارد اکسترنال رو بالا می بره. از لحاظ تئوری گفته میشه تا 10 برابر. ولی این سرعت، فقط سرعت درگاه usb3 هست و نه سرعت هارد درایو شما. در واقع هارد درایو های 3.5 اینچی که 7200 دور در دقیقه سرعت دارند حداکثر تا 130 مگابایت بر ثانیه می تونن از این سرعت بهره ببرند و در واقع در این سرعت از usb3 جا میمونن. این یعنی فقط دو برابر usb2 . البته به نظر من هاردهای پرتابل با سرعت 5400 دور در دقیقه در سرعت پایین تری از usb3 جا می مونن.

من دقیقا مثل شما فکر میکردم تا اینکه یه تست هارد یه جا دیدم که سرعت هاردی که نهایت تا 110 مگ رو پشتیبانی میکرد با استفاده از یو اس بی تو حدود 30 بود و با یو اس بی تری حدود 50 بود !!!! ماکزیمم سرعتش هم همچنین ....

نمیدونم چرا اینجوریه ولی یکی از علت ها اینه که کلا یو اس بی تری پورت قوی تریه. مثلا لپ تاپم پورت یو اس بی توش 500 میلی آمپر داره و تریش 900 میلی میکشه.

اما در کل حرفتون رو کاملا قبول دارم و ردسته که برای افزایش سرعت مشکل اصلی اینه که سیستم من جواب درست حسابی نمیده چون هارد داخلیش کنده و توانایی مثلا ارسال با سرعت 100 تا رو اصلا نداره. نهایتش میتونه 80 تا بفرسته که بازم بخوام متوسطش رو در نظر بگیرم همون 50 تا میشه .... من هم زیاد فکر یو اس بی تری نیستم. اگه رو سیستم یه هارد SSD باشه اون موقع فکر SATA3 و USB3 بودن باز یه حرفیه.

faghat AMD
29-10-2010, 22:14
ولله من قیمت همه هاردها ی بازارو که نگرفتم دوست من :)
من دنبال هارد یک ترابایت رومیزی بودم و این قیمت ها یادمه
ای دیتا usb3 رومیزی 117 تومن
وسترن usb2 رومیزی 100 تومن
وسترن usb2 و firewire رومیزی دوجا قیمت گرفتم یکی گفت 130 یکی گفت 150 ولی فکر کنم درستش همون 130 باشه
سیگیت usb2 و ساتا، قابل ارتقا به usb3 یا firewire رومیزی 90 تومن.
هیتاچی usb2 هم حدود همون 90 تومن بود.

با عرض پوزش
سیگیت رو اشتباهی نوشته بودم usb3 که درستش کردم.

mamsana
30-10-2010, 00:05
سلام دوستان
يه هارد پرتابل واسه لپ تاپ ميخواستم كه حداكثر 500 گيگ باشه و فايرواير هم داشته باشه!

ممنون ميشم يه مدل خوب رو معرفي كنيد!

faghat AMD
30-10-2010, 01:02
سلام دوستان
يه هارد پرتابل واسه لپ تاپ ميخواستم كه حداكثر 500 گيگ باشه و فايرواير هم داشته باشه!

ممنون ميشم يه مدل خوب رو معرفي كنيد!

Western Digital Portable My Passport Studio 500GB

البته این عکس 640 گیگشه :)

قیمت حدود 130 تومن

قبل از خرید دقت کنید که سیستمتون به فایروایر 800 مجهز باشه

این تاپیک هم می تونه براتون مفید باشه:

arazboy
30-10-2010, 08:15
قیمت 1 و2 ترا هارد ااکسترنال می خواهم ممنون میشم قیمت را به هم بیدید خودم هنوز انتخاب نکرده ام ولی سرعت بالا باشه خوبه ممنون

2.5.8.14.1.13
30-10-2010, 13:49
دوستان قیمت وسترن 2ترابایت با فایروایر چنده؟؟؟؟

Dark Shine
30-10-2010, 14:05
دوستان قیمت وسترن 2ترابایت با فایروایر چنده؟؟؟؟
210 هزار تومن :46:

zed2
30-10-2010, 15:06
مشکل شما چی هست؟

من که هیچ مشکلی با 7 ندارم:5:

نه منم مشکل ندارم.مشکلتون چی هست؟

ببخشید که حرف دوستمون رو رد میکنم.ولی بدون اداپتور برای کار شما که میخوای به ----- وصل کنی مناسب نیست.با همون قیمتا میتونی یه آداپتور دار 1 ترا بگیری.
این مطلب تو تاپیک هست ولی دوباره میگم:چون به برق ----- ها زیاد نمیشه اطمینان کرد(بالا و پایین رفتن ولتاژ)ممکنه هارد شما در معرض خطر سوختن قرار بگیره.یا اطلاعاتتون از دست بره.پس بهتره از هارد های آداپتور استفاده کنی.ممکنه هیچوقت این اتفاق برای شما پیش نیاد ولی به ریسکش نمی ارزه!
زیر 100 تومن میتونی Mybook essential 1TB وسترن بگیری یا سیگیت desktop Expansion بگیری که اینم 1 تراست.

یادم رفته بود که اینجا سوال پرسیدم:31:

قضیه سر یکی از نرم افزار های وسترن بود که بعضی مواقع رو 7 ارور میداده که الان دیدم در نسخه جدید نرم افزار رفع شده .:46:

pooriya_hp
30-10-2010, 17:06
سلام به همه ی دوستان عزیز
خسته نباشید
من یه چند روزی هست که تو فکر خرید هارد اکسترنال هستم چون از این ور هم هارد اینترنالم کم اورده هم دوست دارم همرام باشه.
من با ظرفیت 500 میخوام.
بهتره از برند سیگیت باشه.
از usb 3 , usb 2 هم پشتیبانی کنه....
یه چیز خوب و مناسب پیشنهاد بدید البته قیمتش هم خیلی مهمه.
بیشتر از 50 تومن نشه دیگه.

solo8
30-10-2010, 22:17
سلام به همه ی دوستان عزیز
خسته نباشید
من یه چند روزی هست که تو فکر خرید هارد اکسترنال هستم چون از این ور هم هارد اینترنالم کم اورده هم دوست دارم همرام باشه.
من با ظرفیت 500 میخوام.
بهتره از برند سیگیت باشه.
از usb 3 , usb 2 هم پشتیبانی کنه....
یه چیز خوب و مناسب پیشنهاد بدید البته قیمتش هم خیلی مهمه.
بیشتر از 50 تومن نشه دیگه.
شما با اون قیمت باید یه اینترنال بگیری که حداقل ساتا رو ساپورت کنه.
و کلا باید بیخیال USB3.0 بشی.چون با این قیمت گیر نمیاد!!!
میتونی یه هارد اکسترنال 320 بگیری.

arazboy
31-10-2010, 13:04
قیمت 1 و2 ترا هارد ااکسترنال می خواهم ممنون میشم قیمت را به هم بیدید خودم هنوز انتخاب نکرده ام ولی سرعت بالا باشه خوبه ممنون

یکی هم به من کمک کنه

solo8
31-10-2010, 19:16
یکی هم به من کمک کنه
دوست عزیز احتمالا کسی قیمت نداشته وگرنه حتما راهنماییت میکردیم.
حالا من حدود قیمتو میگم تا بعدا که قیمت دقیق رو کسی بذاره.
my book USB3.0 1 TB دور و بر 170 .
2 ترا هم فک کنم حدود 210 باشه.حالا خیلی مطمئن نیستم واسه دومی.
اگه کسی قیمت های روز رو داره PLEASE.
:22:

samboliya
31-10-2010, 19:52
دوستان من یه هارد 1 ترا مدل وسترن اسنتیال گرفتم یه سوالی داشتم
وقتی هارد رو روشن میکنم یا موقه ریختن اطلاعات یه صدای خیلی ضعیف فر فر یا خر خر میده البته خیلی ضعیفه این عادیه؟
اخه لپتاپ من هاردش در حد صفر اصلا صدایی نداره از اون طرف سیستم خونه وانقدر صدا داره که ادم صدای هارد رو نمیشنوه نمیدونم من حساسم یا اینکه محیط من خیلی ساکته باعث حساسیت شده؟

s_paliz
31-10-2010, 21:39
سلام
من هارد یک ترابایت می‌خوام بگیرم... برای آرشیو کردن فیلم و غیره... نمیخوام همچین شاخ باشه و گرون.:5:

قصد حمل و نقل زیاد ندارم.. نهایت سالی ۲-۳ بار اینور اونور ببرم. ولی میخوام نسبتا" مقاوم باشه.:46: حجم و اندازش هم تقریبا مهم نیست چون یه گوشه‌ای میزارمش به هر حال.

میخوام از روش فیلم و سریال ببینم دیگه..

من کیفیت می‌خوام. سرعت آخرین اولویت هست برای من. یکی از بچه ها میگفت سیگیت خوبه.

سیستم من هم برای ۶-۷ سال پیشه و قدیمی. پنتیوم 4=IV

دوستان حدودای ۱۰۰ تومن باشه که دیگه عالیه.

solo8
31-10-2010, 23:21
سلام
من هارد یک ترابایت می‌خوام بگیرم... برای آرشیو کردن فیلم و غیره... نمیخوام همچین شاخ باشه و گرون.:5:

قصد حمل و نقل زیاد ندارم.. نهایت سالی ۲-۳ بار اینور اونور ببرم. ولی میخوام نسبتا" مقاوم باشه.:46: حجم و اندازش هم تقریبا مهم نیست چون یه گوشه‌ای میزارمش به هر حال.

من کیفیت می‌خوام. سرعت آخرین اولویت هست برای من. یکی از بچه ها میگفت سیگیت خوبه.

یه گزینه ی خوب به ذهنم میرسه که خودمم دارم ازش استفاده میکنم و راضیم.دقیقا من هم مثل شما با هاردم کار میکنم.
MY BOOK Essential 1TB
میتونی تو سایت سازگار مشخصاتشو ببینی.
سیگیت Expanssion هم میتونی بگیری که قیمت جفتش همون حدود 100.

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

دوستان من یه هارد 1 ترا مدل وسترن اسنتیال گرفتم یه سوالی داشتم
وقتی هارد رو روشن میکنم یا موقه ریختن اطلاعات یه صدای خیلی ضعیف فر فر یا خر خر میده البته خیلی ضعیفه این عادیه؟
اخه لپتاپ من هاردش در حد صفر اصلا صدایی نداره از اون طرف سیستم خونه وانقدر صدا داره که ادم صدای هارد رو نمیشنوه نمیدونم من حساسم یا اینکه محیط من خیلی ساکته باعث حساسیت شده؟
مال منم همین صدا رو میده.طبیعیه دیگه داره میچرخه!!!

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

این هارد های جدید شرکت LAcie رو ببینید.فک کنم جالب باشه براتون...
LaCie با تولید هاردهای d2 و ۲big, قصد دارد هم رکورد سرعت و هم رکورد حافظه‌ی مدل‌های قبلی خود را بشکند. این هاردها از نوع USB3 می‌باشند که هارد d2 دارای ۳ترابایت حافظه است و سرعت تبادل اطلاعات آن به ۱۵۶MB/s می رسد، و هارد ۲big دارای ۶ترابایت حافظه می باشد و توانایی تبادل اطلاعات با سرعت ۳۰۶MB/s را دارد. هردوی این هاردها در اوایل ماه نوامبر امسال به بازار ارائه خواهند شد و هنوز قیمت مشخصی اعلام نشده است.

به نقل از :

s_paliz
01-11-2010, 00:37
یه گزینه ی خوب به ذهنم میرسه که خودمم دارم ازش استفاده میکنم و راضیم.دقیقا من هم مثل شما با هاردم کار میکنم.
MY BOOK Essential 1TB
میتونی تو سایت سازگار مشخصاتشو ببینی.
سیگیت Expanssion هم میتونی بگیری که قیمت جفتش همون حدود 100.

این ها آداپتور میخورن؟

یعنی فقط به خاطر آداپتور ارزون هستن؟

MY BOOK Essential بیشتر از ۱۰ مدلش وجود داره.. کدومش بهتره برای من؟

سیگیت شنیدم به ضربه مقاومتر هست...

تفاوت ایندو چیه؟

arazboy
01-11-2010, 12:15
با 200 تومان یا یکمی بیشتر چی می توانم بگیرم مارک سیگیت خوبه یا وسترن کدام مارک بگیرم خوب هست

Arash4484
01-11-2010, 15:43
[/COLOR]این هارد های جدید شرکت LAcie رو ببینید.فک کنم جالب باشه براتون...
LaCie با تولید هاردهای d2 و ۲big, قصد دارد هم رکورد سرعت و هم رکورد حافظه‌ی مدل‌های قبلی خود را بشکند. این هاردها از نوع USB3 می‌باشند که هارد d2 دارای ۳ترابایت حافظه است و سرعت تبادل اطلاعات آن به ۱۵۶MB/s می رسد، و هارد ۲big دارای ۶ترابایت حافظه می باشد و توانایی تبادل اطلاعات با سرعت ۳۰۶MB/s را دارد. هردوی این هاردها در اوایل ماه نوامبر امسال به بازار ارائه خواهند شد و هنوز قیمت مشخصی اعلام نشده است.

ممنون از خبرالبته این4ها پک هاردند ونه خود هارد-تا 3ترا هارد اینترنال با اینها بصورت usb3اکسترنال میشه
(توعکس هم مشخصه...)
فکر کنم اولین تو نوع usb3 باشند....

s_paliz
01-11-2010, 17:50
دوستان قضیه کاویار بلک و کاویار گرین چیه؟ من گیج شدم لطفا راهنمایی کنید. فقط میدونم در سرعت تفاوت دارند.

با این شرایطی که من گفتم 'گمونم همون گرین مناسبتر باشه... اونوقت سیگیت چی؟ اونهم گرین و بلک داره؟

سلام
من هارد یک ترابایت می‌خوام بگیرم... برای آرشیو کردن فیلم و غیره... نمیخوام همچین شاخ باشه و گرون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قصد حمل و نقل زیاد ندارم.. نهایت سالی ۲-۳ بار اینور اونور ببرم. ولی میخوام نسبتا" مقاوم باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم و اندازش هم تقریبا مهم نیست چون یه گوشه‌ای میزارمش به هر حال.

به خدا هاردم جا نداره :دی

s_paliz
01-11-2010, 18:11
این ها آداپتور میخورن؟

سیگیت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوسترن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در هاردهای سیگیت فرق FreeAgent با Expanssion چیه؟

+++++++++++++++

طبق ویژگی هایی که گفتم نظرتون در مورد این چیه؟ اگر خوبه همین رو بگیرم....بعضی میگن وسترن صدا میده آیا این مدل هم همینطوره؟.... قیمتش در پاساژ ایران چنده؟

solo8
01-11-2010, 22:17
هر دو اداپتور میخورن با این تفاوت که سیگیت یه Adapter داره(همون پایه ی زیرش)که میتونی بعدا اگه خواستی از USB3.0 استفاده کنی اون پایه رو عوض کنی و یکی دیگه که با یو اس بی 3 سازگاره بخری.
هر دو خوبن.با توجه به قیمت و ... ببین کدوم به کارت میخوره؟من اصلا از قیمت سیگیت خبر ندارم.
من خودم وسترن دارم.یه کم صدا میده(خیلی کم)ولی تا حالا دقت نکردم ببینم سیگیت هم صدا میده یا نه!
حالا فرق Expanssion و freeAgent:
1.به طور کلی سری اکسپنشن فقط یو اس بی 2 دارند و با ویندوز کار میکنند و 1 سال هم وارانتی دارند.
2.در حالی که بعضی از FreeAgent ها فقط نرم افزار برای ویندوز دارن و سری GoFlex انها دارای نرم افزار هایی برای مک هم هست.
3.کل سری freeagent(+GoFlex) قابلیت قفل گذاری در درون خودشون دارن.و گارنتی و وارانتی بیشتری بین 2 تا 5 سال دارند.
4.همه ی این سری (FreeAgent) با یو اس بی 2 عرضه میشن ولی میتونی با اداپتر اونا رو به FireWire800 و eSATA وUSB 3.0 تغییر بدی.
دیگه چیزی نمیدونم!

s_paliz
02-11-2010, 00:25
هر دو اداپتور میخورن با این تفاوت که سیگیت یه Adapter داره(همون پایه ی زیرش)که میتونی بعدا اگه خواستی از USB3.0 استفاده کنی اون پایه رو عوض کنی و یکی دیگه که با یو اس بی 3 سازگاره بخری.
هر دو خوبن.با توجه به قیمت و ... ببین کدوم به کارت میخوره؟من اصلا از قیمت سیگیت خبر ندارم.
من خودم وسترن دارم.یه کم صدا میده(خیلی کم)ولی تا حالا دقت نکردم ببینم سیگیت هم صدا میده یا نه!
حالا فرق Expanssion و freeAgent:
1.به طور کلی سری اکسپنشن فقط یو اس بی 2 دارند و با ویندوز کار میکنند و 1 سال هم وارانتی دارند.
2.در حالی که بعضی از FreeAgent ها فقط نرم افزار برای ویندوز دارن و سری GoFlex انها دارای نرم افزار هایی برای مک هم هست.
3.کل سری freeagent(+GoFlex) قابلیت قفل گذاری در درون خودشون دارن.و گارنتی و وارانتی بیشتری بین 2 تا 5 سال دارند.
4.همه ی این سری (FreeAgent) با یو اس بی 2 عرضه میشن ولی میتونی با اداپتر اونا رو به FireWire800 و eSATA وUSB 3.0 تغییر بدی.
دیگه چیزی نمیدونم!
مرسی ممنون

پس میزنیم تو گوش همین:
FreeAgent GoFlex 1TB External Desktop Hard Drive

خدا کنه خوب باشه...

solo8
02-11-2010, 11:27
مرسی ممنون

پس میزنیم تو گوش همین:
FreeAgent GoFlex 1TB External Desktop Hard Drive

خدا کنه خوب باشه...
به نظر من هم این بهتره.
انشالله که خوبه.من که بدی نمیبینم.

s_paliz
02-11-2010, 17:11
به نظر من هم این بهتره.
انشالله که خوبه.من که بدی نمیبینم.
دوست عزیز سپاس فراوان از راهنمایی شما...:11:

الان همینو گرفتم...

جدید ترین مدل توی ایران هم فکرکنم همینه..

dara_az
03-11-2010, 10:15
دوست عزیز سپاس فراوان از راهنمایی شما...:11:

الان همینو گرفتم...

جدید ترین مدل توی ایران هم فکرکنم همینه..

سلام دوست عزیز . منم پریروز همین مدل 1 ترابایتش رو خریدم و تا الان که راضیم ازش .
اما یک سوالی داشتم میخواستم ببینم شما هم که این مدلو داری میدونی یا نه .
تنها نکته منفیش تا حالا به نظر من اینه که کلید پاور برای خاموش روشن کردن نداره .
اما وقتی Safe Remove میکنیم خودش اتوماتیک خاموش میشه . برای شما هم همینجوره ؟

اما وقتی دوباره بخواهیم روشنش کنیم باید usb شو از کامپیوتر بکشیم دوباره وصل کنیم !

از نظر سرعت به نظر من بد نبوده و خوبه . سر و صدا که اصلا نداره ! من شده 10 ساعت هم روشن بوده و داع نشده اصلا . باز اگه به موردی برخوردم مینویسم . ممنون میشم شما هم اگه اطلاعاتی داری بگی . با تشکر

faghat AMD
03-11-2010, 14:41
سلام دوست عزیز . منم پریروز همین مدل 1 ترابایتش رو خریدم و تا الان که راضیم ازش .
تنها نکته منفیش تا حالا به نظر من اینه که کلید پاور برای خاموش روشن کردن نداره .

اما وقتی دوباره بخواهیم روشنش کنیم باید usb شو از کامپیوتر بکشیم دوباره وصل کنیم !

از نظر سرعت به نظر من بد نبوده و خوبه . سر و صدا که اصلا نداره ! من شده 10 ساعت هم روشن بوده و داع نشده اصلا . باز اگه به موردی برخوردم مینویسم . ممنون میشم شما هم اگه اطلاعاتی داری بگی . با تشکر

مبارک باشه دوست عزیز، ایشالله دیسکش برات بچرخه :31:
آره کلید پاور نداره، ولی به نظرم زیاد نکته منفی ای نیست. اون دکمه که واسه شما safely remove نمی کنه که.
زدن اون کلید عین کشیدن سیم آداپتوره. ولی خوب اگه کلید داشت یه کم بهتر بود.
در هر صورت چه کلید داشته باشه چه نداشته باشه باید safely remove کرد.
همون طور که فرمودین بعد از safely remove خاموش می شه. خیلی هم کم صدا و جمع و جوره و زیاد هم داغ نمی کنه.

عرض شود که من دیروز کنترلر usb3 برای این هاردو طبقه پایین پاساژ ایران دیدم قیمتش بود 53 تومن. ولی اول از همه این که من هنوز سیستمم usb3 نداره، دوم این که قیمت کنترلرش به نظرم هنوز گرونه و مسلماً تا سیستممون usb3 دار بشه قیمت اون هم اومده پایین. :27:

s_paliz
03-11-2010, 19:27

راست میگی‌ها درسته... اگر داشت بهتر بود.. ولی تا الان خدا رو شکر خوب بوده و صدا که نداره و داغ هم نمیکنه..

farzan311
03-11-2010, 20:30
سلام
من یه ارشیو خیلی بزرگ فیلم و سریال این چیزا دارم میخوام براش یه هارد اکسترنال بگیرم که سرعتشم بالا باشه چون حجم وسیعی روش میریزم سبک و جمع و جور باشه چون میخوام زیاد حملش کنم
قیمتش هم کم باشه:31:
دیگه همه چی رو باهم خواستیم
قیمت ظرفیت های 500 گیگ تا 1 ترابایت رو هم بهم بگید ممنون میشم

fabio montari
04-11-2010, 01:38
سلام دوستان من شدیدا بینه
freeAgent GoFlex 1TB External Desktop Hard Drive
و ADATA Nobility Series NH03 USB 3.0 3.5” External Hard Drive این شدیدا گیر کردم لطف کندی یه کمکی کنید البته a-data usb 3 ]ست

faghat AMD
04-11-2010, 02:43
سلام دوستان من شدیدا بینه
freeAgent GoFlex 1TB External Desktop Hard Drive
و ADATA Nobility Series NH03 USB 3.0 3.5” External Hard Drive این شدیدا گیر کردم لطف کندی یه کمکی کنید البته a-data usb 3 ]ست

من هم همین گیرو داشتم آخرش سیگیت رو انتخاب کردم.
به چند دلیل:
1- سیگیت مارک معتبرتریه.
2- من فعلا امکان استفاده از usb3 ندارم پس واسه چی 27 تومن پول بیشتر به ای دیتا بدم؟
3- هر وقت usb3 دار شدم کنترلر usb3 سیگیت تهیه می کنم.
4- سیگیت ارزون تره.
5- سرعت بالا خیلی برام مهم نبود. بیشتر امنیت اطلاعات برام مهم بود که در این زمینه ترجیهم با مارک معتبرتر سیگیت هست.

s_paliz
04-11-2010, 10:19
به چند دلیل:
1- سیگیت مارک معتبرتریه.
2- من فعلا امکان استفاده از usb3 ندارم پس واسه چی 27 تومن پول بیشتر به ای دیتا بدم؟
4- سیگیت ارزون تره.
5- سرعت بالا خیلی برام مهم نبود. بیشتر امنیت اطلاعات برام مهم بود که در این زمینه ترجیهم با مارک معتبرتر سیگیت هست.
درسته همین سیگیت معتبره...
دوستی مثال میزد همه شرکتها در کنار کارهای دیگه‌شون هارد هم میزنن ولی سیگیت تخصصی فقط هارد میزنه..
مثل اشی‌مشی که کنار پفک نوشابه هم میزنه. :دی

fabio montari
04-11-2010, 12:37
به چند دلیل:
1- سیگیت مارک معتبرتریه.
4- سیگیت ارزون تره.
سرعت که هیچ فرقی با هم ندارن تازه احتمالش خیلی هست که تو usb2 سیگیت بهتر عمل کنه و میمونه usb 3 که اونم حالا شاید در ایدنده مادربورد یا لپ تابمو عوض کنم کع 3 داشته باشه پس سرعت که هیچی یکیه با دیتا
میمونه برند و ظاهر که سیگیت خیلی بهتره من خودم سیگیت 2.5 اینچ پرتابل 500 گیگ دارم عالیه راضیم در اینده هم به قوله شما میشه رابط یئ اس بی 3 براش گرفت همین سیگیت رو میگیرم :5:

solo8
04-11-2010, 17:05
دوست عزیز بهترین کار اینه که بنچمارکهای هر کدوم رو مقایسه کنی.من الان دارم میرم بیرون وگرنه برات میذاشتمشون.
برو تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اونجا مقایسه کن.
موفق باشی...

fabio montari
05-11-2010, 00:07
مرسی سیگیت گرفتم 90 تومن خوبه

farzan311
05-11-2010, 09:41
سلام
من یه ارشیو خیلی بزرگ فیلم و سریال این چیزا دارم میخوام براش یه هارد اکسترنال بگیرم که سرعتشم بالا باشه چون حجم وسیعی روش میریزم سبک و جمع و جور باشه چون میخوام زیاد حملش کنم
قیمتش هم کم باشه:31:
دیگه همه چی رو باهم خواستیم
قیمت ظرفیت های 500 گیگ تا 1 ترابایت رو هم بهم بگید ممنون میشم
کسی نبود راهنمایی کنه؟

solo8
05-11-2010, 13:06
کسی نبود راهنمایی کنه؟
دوست عزیز احتمالا کسی قیمت دقیق رو نمیدونه که نگفته!
اگه زیاد حمل و نقل میکنی باید پرتابل بگیری که قیمت 1 تراش بالاتر از 100 تومنه.زیر 100 هم فک کنم بتونی 500 بگیری.
میتونی بین مارکهای سیگیت و وسترن اینا رو بگیری:
WD My Passport Studio که فایر وایر 800 +USB2.0 داره و تا 500 گیگ هم داره.
یا سری My Passport Essential رو بگیری که تا 1 ترا داره.
سیگیت هم این مدل خوبه که از لحاظ سرعت محدودیتی برات وجود نداره!(با عوض کردن اداپتر میتونی با پورتهای دیگه سازگارش کنی)
Seagate FreeAgent GoFlex Pro
این هم ظرفیتش 500.

farzan311
05-11-2010, 15:40
دوست عزیز احتمالا کسی قیمت دقیق رو نمیدونه که نگفته!
اگه زیاد حمل و نقل میکنی باید پرتابل بگیری که قیمت 1 تراش بالاتر از 100 تومنه.زیر 100 هم فک کنم بتونی 500 بگیری.
میتونی بین مارکهای سیگیت و وسترن اینا رو بگیری:
WD My Passport Studio که فایر وایر 800 +USB2.0 داره و تا 500 گیگ هم داره.
یا سری My Passport Essential رو بگیری که تا 1 ترا داره.
سیگیت هم این مدل خوبه که از لحاظ سرعت محدودیتی برات وجود نداره!(با عوض کردن اداپتر میتونی با پورتهای دیگه سازگارش کنی)
Seagate FreeAgent GoFlex Pro
این هم ظرفیتش 500.

خیلی ممنون
سرعتش خیلی مهمه ظرفیت 500 گیگ کافیه فکر کنم seagate که گفتید خوب باشه فقط اگه میشه درباره اداپنور هم توضیح بدید که چیکار میکنه و ...
با تشکر:40:

farzan311
05-11-2010, 16:31
اگه میشه نظرتون رو درباره ی اینم بگید
Transcend - StoreJet 25M - 640GB

adel28
05-11-2010, 17:33
یه هارد اکسترنال میخوام که در اون مشخصه های زیر واسم خیلی مهم است:
1- سرعت نقل و انتقال
2- تا اونجایی که امکان داره USB3 باشه. (چون سیستم جدیدم USB3 ساپورت هست)
3- از نظر اندازه هم مناسب باشه. (2.5 اینچی باشه که عالی هست)
3- فضای خیلی مهم نیست ولی 1 ترا باشه خوبه.

پیشنهاد دوستان چیه؟

solo8
05-11-2010, 18:51
اگه میشه درباره اداپتور هم توضیح بدید که چیکار میکنه و ...
با تشکر:40:
برای اداپتور شما لطفا پست 189 رو مطالعه کن.

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

اگه میشه نظرتون رو درباره ی اینم بگید
Transcend - StoreJet 25M - 640GB
برای این هم ، تاپیک های شماره 162 و 185 و 188 رو مطالعه کن.