مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
ata.royalfalcon
16-03-2012, 14:25
از دوستان خوبم ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و yas_6969 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای راهنماییشون کمال تشکر را دارم :20:
یه چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومد:
1- اکثر مدلهای WD موجود در بازار My Passport Essential هستند نه این My Passport Essential SE که اولی گارانتی سازگارارقامه اون یکی یه شرکت دیگه نمیدونم چی چی پردازان یا یه چیز شبیه این
فکر میکنم مدل دوم جدید تره ولی خوب گارانتیش برای یه شرکت غیرمعروفه به نظر شما اگه قرار شد وسترن بگیرم کدومش رو بگیرم آیا این دو مدل خیلی باهم فرق میکنن؟
2- اینکه رو جعبه سیگیت نوشته USB3 یعنی کاتریجش USB3 دیگه؟ اونوقت برای اتصال به کامپیوترهایی که USB2 هستند باید یه کارتریجی دیگه خریداری کنیم یا نه همین بهش میخوره؟ اصلا بقیه کارتریجهاش توی جعبش هست یا نه باید جدا خریداری کنیم؟ :23:
دستتون درد نکنه :rolleye:
سلام و پوزش از بابت تاخیر (این چند روزه اینترنتم به مشکل بر خورده) .
مدلهای SE در واقع 750 گیگ و یکترابایت هستند ولی مدلهایی که SEندارند در واقع 500 گیگ هستند . در لینک زیر مدلهای پرتابل هارد وسترن ویندوزی معرفی شده است .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال دوم هم اگر روی جعبه نوشته شده باشه usb3 یعنی فقط دارای کارتریج usb3 هست و بغیر از این کارتریجی هم ندارد و برای بقیه باید جداگانه خریداری شود . اینترفیس usb3 کاملا ً سازگار با usb2 هست به عبارت دقیقتر
1. اگر مادربردتان usb3 باشد ولی هارد usb2 باشد مشکلی نیست و جواب میدهد . اما سرعت در حد usb2 باقی میماند .
2. اگر مادربردتان usb2 باشد ولی هارد usb3 باشد مشکلی نیست و جواب میدهد . اما سرعت در حد usb2 باقی میماند .
Vladimir
16-03-2012, 15:38
سلام و پوزش از بابت تاخیر (این چند روزه اینترنتم به مشکل بر خورده) .
مدلهای SE در واقع 750 گیگ و یکترابایت هستند ولی مدلهایی که SEندارند در واقع 500 گیگ هستند . در لینک زیر مدلهای پرتابل هارد وسترن ویندوزی معرفی شده است .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fexternal%2Fportable%2F)
در مورد سوال دوم هم اگر روی جعبه نوشته شده باشه usb3 یعنی فقط دارای کارتریج usb3 هست و بغیر از این کارتریجی هم ندارد و برای بقیه باید جداگانه خریداری شود . اینترفیس usb3 کاملا ً سازگار با usb2 هست به عبارت دقیقتر
1. اگر مادربردتان usb3 باشد ولی هارد usb2 باشد مشکلی نیست و جواب میدهد . اما سرعت در حد usb2 باقی میماند .
2. اگر مادربردتان usb2 باشد ولی هارد usb3 باشد مشکلی نیست و جواب میدهد . اما سرعت در حد usb2 باقی میماند .
سلام
خیلی ممنونم ازتون واقعا روشنم کردید :rolleye::40:
Khan gholi
16-03-2012, 17:02
حدود ده صفحه اخیر این تاپیک رو خوندم یک چیزایی دستم اومد ولی بیشترش در مورد یک ترا بود.بیشترش جواب ها رو هم عطا خان میده(دست گلش درد نکنه)
من یک هارد می خوام برای ذخیره اطلاعات مثل فیلم و بازی که سه ترا باشه.یک سوال که برام پیش اومده اینکه میگن این عمرش بیشتره؟منظور از عمر اینکه میسوزه یا کم کم فایل ها رو خراب می کنه.چون میخوام یک چیز بخرم برای 6 تا 7 سال فقط باهاش ذخیره کنم وکلا جابه جایی هم ندارم و میخوام تا عمر دارم عمر کنه.
قیمت ها که به نظر خودم اگر کمپانی ها اصلی به صورت خیلی زیاد کم نکنن و ودلار ههمیچوری بمونه فرقی نمی کنه.یک سوال الان اوضاع خرید از بانه برای هارد چجوری خیلی ارزون تر میدن؟[
ata.royalfalcon
16-03-2012, 20:10
حدود ده صفحه اخیر این تاپیک رو خوندم یک چیزایی دستم اومد ولی بیشترش در مورد یک ترا بود.بیشترش جواب ها رو هم عطا خان میده(دست گلش درد نکنه)
من یک هارد می خوام برای ذخیره اطلاعات مثل فیلم و بازی که سه ترا باشه.یک سوال که برام پیش اومده اینکه میگن این عمرش بیشتره؟منظور از عمر اینکه میسوزه یا کم کم فایل ها رو خراب می کنه.چون میخوام یک چیز بخرم برای 6 تا 7 سال فقط باهاش ذخیره کنم وکلا جابه جایی هم ندارم و میخوام تا عمر دارم عمر کنه.
قیمت ها که به نظر خودم اگر کمپانی ها اصلی به صورت خیلی زیاد کم نکنن و ودلار ههمیچوری بمونه فرقی نمی کنه.یک سوال الان اوضاع خرید از بانه برای هارد چجوری خیلی ارزون تر میدن؟[
سلام
در درجه اول باید بگم که هیچگاه به هارد دیسک این چنین اعتماد نکنید و نگید که
.... و میخوام تا عمر دارم عمر کنه.
خودم با وجودیکه هفت هارد اکسترنال وسترن دارم و جمعاً 13 ترابایت آرشیو ، اصلا احساس امنیت نمیکنم . یکی از دوستان که آرشیو فیلم و کارتون میفروخت هر سال کل هاردهاشو عوض و با انواع جدید جایگزین میکرد و هاردهای قبلیشو با قیمت نازل میفروخت . یکی از دوستان که تو کار تعمیرات هارد هست مثال جالبی زده ، ذخیره کردن اطلاعات بر روی هارد مثل حکاکی کردن روی یخ و گزاشتن آن در فریزر هست ، تصور کنید که اگر برق قطع شود چه اتفاقی میافتد .... در هر حال نمیخوام اینقدر بدبین باشم و شما رو ناامید کنم . خودم داغ دیده از بین رفتن 3 ترابایت اطلاعات هستم .
نظور از عمر اینکه میسوزه یا کم کم فایل ها رو خراب می کنه.
مورد دومی بیشتر در مواقعی پیش میآید که اطلاعات قابل خواندن نیست مثلا بدسکتور شدن قسمتی که داده ها روی آن نوشته شده یا خراب شدن هد که در اینصورت ممکنه کل اطلاعات حتی قابل خواندن هم نباشد که بایستی توسط مراکز مجهز هد آن عوض شود . ولی بیشتر خرابی ها ناشی از سهل انگاری های کاربران هست .
فعلا بهترین انتخاب western digital my book essential هست . خودم تابستون این مدل رو خریدم 248 هزارتومن ولی الان حدوداً 400 هزارتومن هست (فاکتورشو هنوز دارم . عکس زیر) .
saeediranzad
17-03-2012, 15:39
سلام
من هم چند وقت پیش خواستم بدونم که بیشترین عمر نگهداری مربوط به چه وسیله ای است.
به این نتیجه رسیدم که فعلاً بهترین کار همون نگهداری روی هارد دیسک و در صورت نیاز به آرشیو کردنف استفاده از دی وی دی است.
البته من در مقیاس کم نیاز دارم. مثلاً نهایت 2 ترابایت.
ولی این بحث روز برای سازمانهایی مثل ثبت احوال و بهداشت و بیمه در آمریکا است که آنها هم دنبال دراز عمرترین حامل برای ذخیره اطلاعات هستند و هنوز همان بکآپ گیری تنها راه حل هست.
جالب اینکه یه جا نوشته بود که لوح گلی بعنوان اولین وسیله ذخیره اطلاعات چند هزارسال ماندگاری داره، کاغذ چند صد سال و وسایل مغناطیسی فعلی تنها ده بیست سال!
Khan gholi
17-03-2012, 17:18
سلام
من هم چند وقت پیش خواستم بدونم که بیشترین عمر نگهداری مربوط به چه وسیله ای است.
به این نتیجه رسیدم که فعلاً بهترین کار همون نگهداری روی هارد دیسک و در صورت نیاز به آرشیو کردنف استفاده از دی وی دی است.
البته من در مقیاس کم نیاز دارم. مثلاً نهایت 2 ترابایت.
ولی این بحث روز برای سازمانهایی مثل ثبت احوال و بهداشت و بیمه در آمریکا است که آنها هم دنبال دراز عمرترین حامل برای ذخیره اطلاعات هستند و هنوز همان بکآپ گیری تنها راه حل هست.
جالب اینکه یه جا نوشته بود که لوح گلی بعنوان اولین وسیله ذخیره اطلاعات چند هزارسال ماندگاری داره، کاغذ چند صد سال و وسایل مغناطیسی فعلی تنها ده بیست سال!
ولی خوب بود این رو هم ذکر می کردید که لوح گلی نصف صحفه کاغذ جا می گیره و چند برابر اون حجم داره , و یک وسیله مغناطیسی نزدیک به یک میلیون برابر یک صحفه کاغذ میتونه درونش اسناد رو ذخیره کنه
Vladimir
17-03-2012, 20:03
سلام
آقا ما بعد از مشورت با دوستان مخصوصا عطا جان (دستش درد نکنه) امروز رفتیم یه سیگیت یه ترا به قیمت 258 تومن خریدیم! :8:
یه چیز جالبی که امروز بهش برخوردم افزایش قابل توجه هاردهای پرتابل سیگیت در بازار بود به طوریکه تقریبا با وسترن برابری میکرد البته وسترن یه ترا به سختی پیدا میشد و همه 500 داشتند بعد از سیگیت هم ADATA بیشترین جنس بازار بود که یه ترای ضدضربه شو 310 تومن میدادند
اینهم قیمتهای امروز
سیگیت 500 گیگ 165- 170 تومن
سیگیت یه ترا 269- 275 تومن
وسترن 500 گیگ 180 - 185 تومن
SevenCity
17-03-2012, 20:30
سلام
در درجه اول باید بگم که هیچگاه به هارد دیسک این چنین اعتماد نکنید و نگید که
خودم با وجودیکه هفت هارد اکسترنال وسترن دارم و جمعاً 13 ترابایت آرشیو ، اصلا احساس امنیت نمیکنم . یکی از دوستان که آرشیو فیلم و کارتون میفروخت هر سال کل هاردهاشو عوض و با انواع جدید جایگزین میکرد و هاردهای قبلیشو با قیمت نازل میفروخت . یکی از دوستان که تو کار تعمیرات هارد هست مثال جالبی زده ، ذخیره کردن اطلاعات بر روی هارد مثل حکاکی کردن روی یخ و گزاشتن آن در فریزر هست ، تصور کنید که اگر برق قطع شود چه اتفاقی میافتد .... در هر حال نمیخوام اینقدر بدبین باشم و شما رو ناامید کنم . خودم داغ دیده از بین رفتن 3 ترابایت اطلاعات هستم .
مورد دومی بیشتر در مواقعی پیش میآید که اطلاعات قابل خواندن نیست مثلا بدسکتور شدن قسمتی که داده ها روی آن نوشته شده یا خراب شدن هد که در اینصورت ممکنه کل اطلاعات حتی قابل خواندن هم نباشد که بایستی توسط مراکز مجهز هد آن عوض شود . ولی بیشتر خرابی ها ناشی از سهل انگاری های کاربران هست .
فعلا بهترین انتخاب western digital my book essential هست . خودم تابستون این مدل رو خریدم 248 هزارتومن ولی الان حدوداً 400 هزارتومن هست (فاکتورشو هنوز دارم . عکس زیر) .
با WD My book essential اطلاعات از دست دادین؟
چجوری؟
ata.royalfalcon
17-03-2012, 22:31
با WD My book essential اطلاعات از دست دادین؟
چجوری؟
خیر ، کلاً هفت هارد اکسترنال وسترن آداپتوری مدل elite و essential دارم و کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم . البته اینو هم بگم که در نگهداری آنها خیلی دقت میکنم . همچنین یه هارد پرتابل 500 گیگی سیگیت goflex هم دارم که برای کارهای روزانه ازش استفاده میکنم مثل تماشای فیلم یا برای کنسول بازی ps3 .
قبلاً 4 تا هارد 1.5 ترای اینترنال سیگیت از مشهد سفارش دادم که برای من فیلم و کارتون بریزند . دقیقاً نمیدونم موقع حمل و نقل صدمه دیده یا فروشنده کم لطفی کرده !!! در هر حال دوتاش خراب از آب دراومد که یکیشو فرستادم برای ریکاوری و اون یکی رو هم فرستادم گارانتی .....:41:
ata.royalfalcon
17-03-2012, 22:37
سلام
آقا ما بعد از مشورت با دوستان مخصوصا عطا جان (دستش درد نکنه) امروز رفتیم یه سیگیت یه ترا به قیمت 258 تومن خریدیم! :8:
یه چیز جالبی که امروز بهش برخوردم افزایش قابل توجه هاردهای پرتابل سیگیت در بازار بود به طوریکه تقریبا با وسترن برابری میکرد البته وسترن یه ترا به سختی پیدا میشد و همه 500 داشتند بعد از سیگیت هم ADATA بیشترین جنس بازار بود که یه ترای ضدضربه شو 310 تومن میدادند
اینهم قیمتهای امروز
سلام و ممنون از اینکه قیمت روز بازار رو هم گزاشتید . چند نکته رو هم بگم که خیال خودم راحت باشه .:31:
1. هارد شما یه کاور نازک پلاستیکی داره بهتره که نکنی تا خط و خش نیافته .
2. در مواقعی که هارد در حال کار هست تکان و ضربه وارد نکنید .
3. قبل از جدا کردن حتماً safe remove کنید و صبر کنید تا موتور خاموش شود .
4. حتی الامکان به پورت پشت کیس متصل کنید .
5. یه کیف مناسب هم براش بخر .
aria_electric_fars
18-03-2012, 16:04
سلام دوستان
من مي خواستم هارد اكسترنال خريداري كنم ولي فقط تو يك نمايشگاه كامپيوتر ازش ديدم كه گويا ضد آب و ضد ضربه هست
مي خواستم بدونم سرعت انتقال و ارسال اطلاعات به داخلش چطوره؟؟؟ مثل فلش مموري هست كه سه سال طول مي كشه يا نه مثل همون هاردي هست كه توي سيستم هست؟؟؟ و خرابيش چطوره؟؟؟!!!
كلا پيشنهاد بديد كه من چه ماركي و چه جنسي بخرم و قيمتش چنده؟؟؟!!!
با تشكر
ata.royalfalcon
18-03-2012, 22:09
سلام دوستان
من مي خواستم هارد اكسترنال خريداري كنم ولي فقط تو يك نمايشگاه كامپيوتر ازش ديدم كه گويا ضد آب و ضد ضربه هست
مي خواستم بدونم سرعت انتقال و ارسال اطلاعات به داخلش چطوره؟؟؟ مثل فلش مموري هست كه سه سال طول مي كشه يا نه مثل همون هاردي هست كه توي سيستم هست؟؟؟ و خرابيش چطوره؟؟؟!!!
كلا پيشنهاد بديد كه من چه ماركي و چه جنسي بخرم و قيمتش چنده؟؟؟!!!
با تشكر
سلام
هارهای پرتابل در بازار تنوع زیادی دارند . بعضی ها مدلهای ساده ای هستند و بعضی ها حتی ضد گلوله هستند . در مورد سرعت هم بستگی به عوامل زیادی دارد مثل نوع اینترفیس ، نوع هارد ، قدرت سیستم و .... دارد .
اگر هارد پرتابل پرسرعتی میخواهید و اگر سیستم شما usb3 دارد میتونید سیگیت مدل goflex pro رو بخرید که با داشتن 16 مگ کش و 7200 rpm بودن بالاترین سرعت رو دارد ، مشروط بر اینکه سیستم قدرتمندی داشته باشید (این مدل به سختی در بازار پیدا میشه) . این مدل به هیچ عنوان ضد ضربه هم نیست و حداکثر 750 گیگ هست درصورتیکه مدلهای عادی تا 1.5 ترابایت هست .
ولی اگر میخواهید حجم بالاتری داشته باشید یا از انواع آداپتوردار لازم دارید میتونید western digital my book essential رو بخرید که تا3 ترابایت هم موجوده .
ata.royalfalcon
18-03-2012, 22:31
کارتریج thunderbolt برای هارد اکسترنال سیگیت goflex (چهار عکس در پایین گزاشتم).
برای دسکتاپی
برای پرتابل
aria_electric_fars
19-03-2012, 11:28
سلام
هارهای پرتابل در بازار تنوع زیادی دارند . بعضی ها مدلهای ساده ای هستند و بعضی ها حتی ضد گلوله هستند . در مورد سرعت هم بستگی به عوامل زیادی دارد مثل نوع اینترفیس ، نوع هارد ، قدرت سیستم و .... دارد .
اگر هارد پرتابل پرسرعتی میخواهید و اگر سیستم شما usb3 دارد میتونید سیگیت مدل رو بخرید که با داشتن 16 مگ کش و 7200 rpm بودن بالاترین سرعت رو دارد ، مشروط بر اینکه سیستم قدرتمندی داشته باشید (این مدل به سختی در بازار پیدا میشه) . این مدل به هیچ عنوان ضد ضربه هم نیست و حداکثر 750 گیگ هست درصورتیکه مدلهای عادی تا 1.5 ترابایت هست .
ولی اگر میخواهید حجم بالاتری داشته باشید یا از انواع آداپتوردار لازم دارید میتونید western digital my book essential رو بخرید که تا3 ترابایت هم موجوده .
سلام
ممنون بابت راهنماییتون حالا قیمتشون چنده؟؟؟
با تشکر
ata.royalfalcon
19-03-2012, 12:07
سلام
ممنون بابت راهنماییتون حالا قیمتشون چنده؟؟؟
با تشکر
سلام
والا سیگیت goflex turbo در بازار نایاب هست و بیشتر مدلهای عادی موجود هست که در صفحه قبل هم یکی از دوستان قیمت رو داده بودند . هارد سه ترابایت رومیزی وسترن و سیگیت هم بین 480 الی 485 هزار تومن هست .
سلام
اینهم قیمتهای امروز
G.D.ragon.Ir
23-03-2012, 14:28
سلام. میخواستم بپرسم الان برای خرید هارد اکسترنال, زمان مناسبی هست؟ منظورم اینه که قیمتش بخاطر عید بالا رفته؟ یا اینکه قیمت الانش با 1-2 ماه دیگه فرقی نمیکنه؟
ata.royalfalcon
23-03-2012, 20:51
سلام. میخواستم بپرسم الان برای خرید هارد اکسترنال, زمان مناسبی هست؟ منظورم اینه که قیمتش بخاطر عید بالا رفته؟ یا اینکه قیمت الانش با 1-2 ماه دیگه فرقی نمیکنه؟
سلام
در بازار سردرگم ایران هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و در نتیجه نمیتوان با اطمینان گفت آیا الان زمان مناسبی برای خرید هارد هست یا خیر . ممکنه بعد از تعطیلات قیمتها افزایش پیدا کنه و یا حتی کاهش پیدا کنه !!!
خلاصه با توجه به وضعیت داخلی و بین المللی به هیچ عنوان انتظار کاهش قیمتها حداقل در کوتاه مدت رو نداشته باشید مگر در حد جزئی .
noisymind
24-03-2012, 15:34
الان دیجی کالا بودم . هارد شبکه 12 ترای سیگیت هم داشت!!
البته کلا وقتی قیتها رو دیدم برق از همه جام پرید!:31: شما هم بد نیست یک نگاهی بندازید: ( فاصله ها قبل از دات رو خودتون حذف کنید )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .digikala .com/default.aspx?Page=Index&Products=Computer&type=HDD_Ext&PN=1
الله اکبر!توی پی سی سنتر شیرا قمیت هارد 1 ترا سیگیت usb 3 شده 270!!!
هارد ترنسیند 750 یو اس بی 2 شده 220
هارد سیگیت 500 شده 180
یعنی بگن اگه فقط با خریدن هارد میتونی زنده بمونی من نمیرم بخرم!
ata.royalfalcon
27-03-2012, 11:27
هر كي هارد لازم داره قبل از تابستون اقدام كنه .
چون با اعمال تحريم هاي نفتي ، ممكنه قيمتها بازهم بالا بره !!!
ata.royalfalcon
27-03-2012, 11:56
هارد اكسترنال وسترن با اينترفيس thunderbolt و حداكثر حجم 6 ترابايت
داراي raid0 و raid1 و همچنين JBOD
توضيح در مورد عكس بالا سمت چپ : درب بالاي هارد جهت تعويض هارد باز شده .
hosein_mic
27-03-2012, 12:00
هر كي هارد لازم داره قبل از تابستون اقدام كنه .
چون با اعمال تحريم هاي نفتي ، ممكنه قيمتها بازهم بالا بره !!!
دوست عزیز در کل به نظر من اگه کسی تا اخرای اردیبهشت صبر کنه فکر کنم بازار یه تکونی بوخوره البته شاید هم به نفع فروشنده ها یه تکونی بوخوره :18::18::18::18::11:
مرسی از راهنماییتون
قیمت این دو تا چنده ؟از کدوم سایت الان میشه خرید ؟
WD My Passport 500GB
My Passport Essential SE 750 GB
ata.royalfalcon
27-03-2012, 20:39
قیمت این دو تا چنده ؟از کدوم سایت الان میشه خرید ؟
WD My Passport 500GB
My Passport Essential SE 750 GB
سلام
قیمت مدل 500 گیگ حدوداً بین 195 هزارتومن هست . 750 گیگ رو قیمت ندارم ولی یکترابایت حدود 290 هزارتومن هست .
این سایت اینترنتی برای فروش هست که قیمتشو از همینجا درآوردم . البته من تا به حال خرید ازشون نداشتم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته با توجه به کاذب بودن قیمتها پیشنهادم اینه که برید بازار و با فروشندگان برای تخفیف چونه بزنید .
ata.royalfalcon
28-03-2012, 07:37
بالاخره هارد پرتابل دو ترابايتي توسط وسترن ساخته شد .
اين مدل بر خلاف مدلهاي پيشين بدنه غير شفافي دارد كه خط و خش و اثر انگشت معلوم نخواهد بود .
hosein_mic
28-03-2012, 14:02
من فکر میکنم دورش همچنان شفاف و مستعد خش باشه/
از هاردی که توش کار شده اطلاعاتی ندارید؟
بنظرتون کی به بازار میاد؟
ata.royalfalcon
28-03-2012, 15:03
من فکر میکنم دورش همچنان شفاف و مستعد خش باشه/
از هاردی که توش کار شده اطلاعاتی ندارید؟
بنظرتون کی به بازار میاد؟
درسته ، دورش براق به نظر میرسه .
هارد داخلی که همون وسترنه ولی درباره مشخصاتش هم حدس میزنم که 5400rpm باشه ، چون با افزایش تعداد platter جهت افزایش ظرفیت و سنگینتر شدن آن فکر نمیکنم برق 5 ولت usb جهت رساندن به 7200 دور کافی باشه ، مگر اینکه از y-cable استفاده بشه که خیلی بعید میدونم . cache هم باید 8 مگ باشه .
نکته جالب اینجاست که نمونه اینترنال هنوز توسط وسترن وارد بازار نشده که احتمالا به خاطر ضخامت زیاد در محفظه هارد بیشتر لپتاپها جا نمیگیره پس برای وسترن فایده ای نداشته که نمونه اینترنال رو بسازه . سیگیت هم همینطور ، با وجودیکه هارد اکسترنال پرتابل 1.5 ترابایتی داره ولی هنوز نمونه اینترنال 1.5 ترابایتی رو وارد بازار نکرده .
mohsenfhm
28-03-2012, 15:10
با این اوضاع فکر کنم تو ایران 1000000 تومان قیمتش باشه :13:
سلام دوستان. سال نو مبارک.
من می خوام هارد اکسترنال بخرم. ولی نمی دونم از نوع آداپتوردار که به برق وصل می شه بخرم یا معمولی. می شه لطفا یه توضیحی راجع به ساختار هر کدوم و مزایا و معایب هر کدوم بدین. ممنونم.
ata.royalfalcon
28-03-2012, 20:58
سلام دوستان. سال نو مبارک.
من می خوام هارد اکسترنال بخرم. ولی نمی دونم از نوع آداپتوردار که به برق وصل می شه بخرم یا معمولی. می شه لطفا یه توضیحی راجع به ساختار هر کدوم و مزایا و معایب هر کدوم بدین. ممنونم.
سلام سال نو شما هم مبارک
این سوال شما هم خیلی تکراری شده :31:
هاردهاي 2.5 اينچي در واقع همون هارد اينترنال لپتاپ هست و برق مورد نياز رو ار پورت usb تامين ميكنن يعني آداپتور برق جداگانه اي ندارن . بعبارت ديگر اينجور هاردها با برق 5 ولت راه اندازي ميشن . اين هاردها كوچك هستن و حتي ميتوان آنها را در جيب جا داد . اين هاردهاي 2.5 اينچي نسبت به حجمشون از هاردهاي 3.5 اينچي گرانتر هست . بعضی از سازندگان با ساخت بدنه های مستحکم و لاستیکی هارد اکسترنال ضد ضربه و ضد آب میسازند . هاردهای پرتابل تنوع خوبی دارند و گاهی اوقات کاربر در انتخاب مدل مناسب سردرگم میشود .
بعلت نداشتن منبع تغذيه مستقل ممكن هست به دليل كمبود ولتاژ هارد اكسترنال پرتابل راه اندازي نشود دلايل كمبود ولتاژ ميتونه استفاده از كابل افزايش طول usb يا استفاده از usb هاب باشه به همين دليل برخي از كمپاني ها كابل مخصوصي توليد ميكنن كه باعث ميشه هارد از دو پورت usb برق تامين كنه كه به اين نوع كابل y-cable گفته ميشود . نكته مهم اين هست كه همهء هارد اكسترنال 2.5 اينچي اين كابل رو ندارن یعنی بعضی از مدلها این کابل رو دارن . cach اكثر هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي هشت مگابايت هست ولي 16 مگابايت هم موجوده . 32 مگابایت هم فقط برای هارد اینترنال بکار رفته .
اما هاردهاي 3.5 اينچي در واقع همون هارد pc هاي معمولي هست كه بزرگترن و مناسب براي جابجايي روزمره نيستن و بیشتر برای آرشیو کردن و یا ذخیره کردن داده ها خارج از سیستم مناسب هست . براي راه اندازي اينجور هاردها كه پر مصرفترن نياز به آداپتور برق جداگانه دارن به عبارت ديگر برق usb براي راه اندازي كفايت نميكند . با توجه به داشتن منبع تغذيه مستقل نگراني از بابت راه اندازي هارد وجود ندارد پس ميتوان از كابلهاي usb به اندازه هاي بلند استفاده كرد و حتي ميتوان از usb هاب هم استفاده كرد . بیشتر این هاردهای آداپتوردار ضد ضربه و ضد آب نیستند .
بافر اكثر مدلهاي 3.5 اينچي 32 مگ هست بعضی از مدلها هم 64 مگ كش دارد .
تفاوت در بافر یکی از مهمترین علت در تفاوت سرعت بین هاردهای 2.5 اینچی و 3.5 اینچی هست بطوریکه هاردهای 3.5 اینچی بعلت داشتن کش بالاتر از سرعت read و write بیشتری برخوردارن .
m.amin4u
31-03-2012, 14:48
بالاخره هارد پرتابل دو ترابايتي توسط وسترن ساخته شد .
اين مدل بر خلاف مدلهاي پيشين بدنه غير شفافي دارد كه خط و خش و اثر انگشت معلوم نخواهد بود .
اسم دقیق مدلش چیه؟؟؟
قیمتش چقدر درمیاد؟؟؟
قیمت Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) الان دقیقا چنده؟
ata.royalfalcon
01-04-2012, 00:40
اسم دقیق مدلش چیه؟؟؟
قیمتش چقدر درمیاد؟؟؟
قیمت Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) الان دقیقا چنده؟
سلام
اسم دقیق این مدل western digital my passport و از 500 گیگ الی 2 ترابایت هست و هنوز وارد بازار ایران نشده .
لینک این مدل در سایت وسترن
مدل عادی هم western digital My Passport Essential که از 500 الی 1 ترابایت هست .
قیمت مدل یکترابایت هم حدود 290 هزارتومن هست .
نکته : شیوه نامگذاری هارد وسترن پرتابل ویندوزی تغییر کرده ، بعبارت دیگه My Passport Essential SE دیگه وجود نداره . SE در واقع هاردهای پرتابل 750 گیگ و یکترابایت بوده .
ata.royalfalcon
01-04-2012, 14:54
عکسهایی از unboxing هارد سیگیت 4 ترا بایتی
کی قیمت ها میاد پایین تا هارد بگیریم
ata.royalfalcon
01-04-2012, 17:11
من که بعید میدونم قیمت ها پایین بیاد ولی تا اردیبهشت ماه هم صبر کنید .
در نهایت قبل از تابستون هارد رو بخرید ، چون با اعمال تحریم های نفتی در تابستان ممکنه قیمتها بازهم بالا بره .
من اصلا در زمینه هارد اکسترنال وارد نیستم !!:41:
اگه ممکنه خیلی کوتاه انواعشو بگین و قیمت چند مارک خوب...500 گیگ هم میخوام !
خیلی ممنون:11:
ata.royalfalcon
02-04-2012, 07:48
من اصلا در زمینه هارد اکسترنال وارد نیستم !!:41:
اگه ممکنه خیلی کوتاه انواعشو بگین و قیمت چند مارک خوب...500 گیگ هم میخوام !
خیلی ممنون:11:
سلام
اگر 500 گيگ ميخواهيد پيشنهادم اينه كه از انواع پرتابل (بدون آداپتور) رو بخريد و پيشنهاد ميدم كه سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخريد و با توجه به كارتريجي كه همراهش هست يا usb2 هست يا usb3 در نتيجه قبل از خريد به جعبه اش دقت كنيد و ببينيد چه نوع اينترفيسي دارد كه توصيه ميكنم اينترفيس usb3 رو بخريد . قيمت تقريبي اين مدل حدود 195 هزارتومن براي 500 گيگ هست .
دقت كنيد كه اين مدل به هيچ عنوان ضد ضربه نيست و اگر مدل ضد ضربه اي رو ميخواهيد ميتونيد silicon power armor a80 رو بخريد .
سلام
اگر 500 گيگ ميخواهيد پيشنهادم اينه كه از انواع پرتابل (بدون آداپتور) رو بخريد و پيشنهاد ميدم كه سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخريد و با توجه به كارتريجي كه همراهش هست يا usb2 هست يا usb3 در نتيجه قبل از خريد به جعبه اش دقت كنيد و ببينيد چه نوع اينترفيسي دارد كه توصيه ميكنم اينترفيس usb3 رو بخريد . قيمت تقريبي اين مدل حدود 195 هزارتومن براي 500 گيگ هست .
دقت كنيد كه اين مدل به هيچ عنوان ضد ضربه نيست و اگر مدل ضد ضربه اي رو ميخواهيد ميتونيد silicon power armor a80 رو بخريد .
ممنون.
ضد ضربه خیلی گرون تر میشه قیمتش؟
من خودم برند ADATA هم زیاد دیدم...adata هم خوبه بگیرم؟
500 گیگ چقدر گرونه...قیمت 320 گیگی حدودا چقدر هست؟
ata.royalfalcon
02-04-2012, 08:05
ممنون.
ضد ضربه خیلی گرون تر میشه قیمتش؟
من خودم برند ADATA هم زیاد دیدم...adata هم خوبه بگیرم؟
500 گیگ چقدر گرونه...قیمت 320 گیگی حدودا چقدر هست؟
خريد هارد adata رو توصيه نميكنم به هيچ عنوان . بله ضد ضربه ها قيمتش كمي بالاتر هست .
قيمت 320 گيگ رو ندارم ولي با توجه به اختلاف كم قيمت 500 گيگ با 320 گيگ پيشنهادم اينه كه همون 500 گيگ رو بخريد .
الان یک خبر خواندم مبنی بر اینکه اخر ماه اوریل ( نیمه اردیبهشت) قیمتهای هارد 10 درصد کاهش خواهد داشت که در عمل برای ما فکر نکنم خیلی فرقی کنه
هارد wd book 1gb , 2gb usb3 چند قیمت هستن ?
تا دو سه روز پیش WD My Passport 1tb قیمتش 270 بود امروز شد 292 تومن.
گفتیم خرید نکنیم بعد عید ارزون میشه. ارزون نشد که هیچ، گرونترم میشه!
عجب بازار بی صاحابی هست! هر روز وحشی تر و هارتر میشه.
mehrdad_joon
02-04-2012, 17:06
نظرتون در مورد هاردهای ژاپنی بوفالو چیه؟:exclamati
ata.royalfalcon
02-04-2012, 19:42
نظرتون در مورد هاردهای ژاپنی بوفالو چیه؟:exclamati
سلام
حتی بوفالو هم سازنده اصلی هارد نیست . بعبارت دیگه فقط باکس هارد تولید میکنه و از هارد اینترنال سایر برندها استفاده میکنه . قبلاً هم در پست زیر گفتم که یه مجله ای بود که چندین هارد اکسترنال رو تست و بررسی کرده و حتی باکس آنها رو هم باز کرده .
دو مدل هارد بوفالو بوده که از هارد اینترنال وسترن و هیتاچی استفاده شده .
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
تا دو سه روز پیش WD My Passport 1tb قیمتش 270 بود امروز شد 292 تومن.
گفتیم خرید نکنیم بعد عید ارزون میشه. ارزون نشد که هیچ، گرونترم میشه!
عجب بازار بی صاحابی هست! هر روز وحشی تر و هارتر میشه.
هفت تیر ماه امسال هم تحریم های نفتی آغاز میشه !!!
matin-n78
03-04-2012, 15:35
با سلام .
الان مناسب ترین هارد از نظر قیمت و کیفیت کدومه ؟
هارد یک ترا الان تو بازار چنده ؟
مرسی.
m.amin4u
03-04-2012, 21:26
سلام
اسم دقیق این مدل western digital my passport و از 500 گیگ الی 2 ترابایت هست و هنوز وارد بازار ایران نشده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D640)
مدل عادی هم western digital My Passport Essential که از 500 الی 1 ترابایت هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D440)
قیمت مدل یکترابایت هم حدود 290 هزارتومن هست .
نکته : شیوه نامگذاری هارد وسترن پرتابل ویندوزی تغییر کرده ، بعبارت دیگه My Passport Essential SE دیگه وجود نداره . SE در واقع هاردهای پرتابل 750 گیگ و یکترابایت بوده .
منظورتون از تغییر شیوه نام گذاری چیه؟
یعنی دیگه مدلSE نیست؟؟
یعنی دیگه این مدل نیست؟ Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB
پس این چیه؟؟؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سوال دیگه
وسترن دیجیتال خودش نمیفرشه و پست کنه؟
dany_3p4u
03-04-2012, 22:17
سلام
هارد transcend
640 گیگ
مدل StoreJet 25M2
را 89 گرفتم
سرعت رید و رایتش 22 مگابایت هست ! کمه زیاده بد نیست ! ؟؟؟
ممنون
من کابل اصلی کارد رو جا گذاشتم جایی
یه برای گوشی موتورولا بود و من تست کردم هارد رو شناخت
نکته عجیب اینجاس که من با سیم اصلیش سرعتم بالای 22 مگ نرفت، اما با این سیم تا 33 مگابایت می ره !!!
چرا کسی می دونه؟!
ata.royalfalcon
04-04-2012, 07:12
منظورتون از تغییر شیوه نام گذاری چیه؟
یعنی دیگه مدلSE نیست؟؟
یعنی دیگه این مدل نیست؟ Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB
پس این چیه؟؟؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سوال دیگه
وسترن دیجیتال خودش نمیفرشه و پست کنه؟
با ورود محصولات جديد ، مدلهاي قديمي از دور خارج ميشه از جمله Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB ، در نتيجه چندماه بعد اثري از اونها رو در بازار نخواهيد ديد .
لينكي كه داديد فقط به صفحه اصلي سايت وسترن ارجاع ميخوره و لينك مدلي نيست .
كلا سه مدل هارد پرتابل فرمت شده براي ويندوز موجوده كه عكسشو در پايين گزاشتم .
كمپاني وسترن فروش و پست دارد (قسمت WD store) و فكر ميكنم براي كشورهاي خاص باشه و خيلي بعيد ميدونم ارسال به ايران داشته باشه ، حتي نمايندگي مستقيم در ايران وجود نداره .
rostamiani
04-04-2012, 07:17
[/COLOR]
با ورود محصولات جديد ، مدلهاي قديمي از دور خارج ميشه از جمله Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB ، در نتيجه چندماه بعد اثري از اونها رو در بازار نخواهيد ديد .
لينكي كه داديد فقط به صفحه اصلي سايت وسترن ارجاع ميخوره و لينك مدلي نيست .
كلا سه مدل هارد پرتابل فرمت شده براي ويندوز موجوده كه عكسشو در پايين گزاشتم .
كمپاني وسترن فروش و پست دارد (قسمت WD store) و فكر ميكنم براي كشورهاي خاص باشه و خيلي بعيد ميدونم ارسال به ايران داشته باشه ، حتي نمايندگي مستقيم در ايران وجود نداره .
نسخه جدید پاسپورت فقط ظاهرش عوض شده یا تغییر دیگه ای هم کرده ؟ بدنش محکم تره یا نه ؟
متشکرم
ata.royalfalcon
04-04-2012, 11:43
نکته عجیب اینجاس که من با سیم اصلیش سرعتم بالای 22 مگ نرفت، اما با این سیم تا 33 مگابایت می ره !!!
چرا کسی می دونه؟!
البته در تست سرعت بايد شرايط براي هر دو حالت كاملاً يكسان باشه تا بتوان با اطمينان نظر داد .
اگر فرض بگيريم كه شرايط كاملاً يكسان باشد ، قطعاً علت به خاطر كيفيت خوب كابل هست . همچنين كوتاه يا بلند بودن طول كابل هم ميتونه تاثير گذار باشه .
ata.royalfalcon
04-04-2012, 12:50
سلام
فروشگاه پاسارگاد یاران در سایت میهن مارکت قیمت های کم تری برای هارد های اکسترنال ثبت کرده.
من چون تهران نیستم بهشون دسترسی ندارم. کسی می تونه پیگیری کنه ببینه این قضیه صحت داره یا سر کاریه ؟ چون با اینکه قیمت ها مناسب تر هستند ظاهرا گارانتی سازگار هم دارند :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-هارد-اکسترنال-وسترن-دیجیتال-Western-Digital-My-Passport-Essential-SE-USB3-0-1TB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-هارد-اکسترنال-وسترن-دیجیتال-Western-Digital-PASSPORT-ESSENTIAL-500GB-USB3
خیلی خیلی سپاسگزارم
والا نميتونم بطور قطعي بگم كه آيا قيمت واقعي هست يا سركاريه . فروشگاه كه در پاساژ ياران هست قبلاً هم چند باري اونجا رفتم . شماره تلفن هم دارد ، اگر امكانش هست تماسي بگيريد .
نسخه جدید پاسپورت فقط ظاهرش عوض شده یا تغییر دیگه ای هم کرده ؟ بدنش محکم تره یا نه ؟
متشکرم
بعيد ميدونم در حد باكس هاي ضد ضربه باشه .
نكته بعدي :
اين سايت وسترن هم كه سوتي داده ، در صفحه اول سايت (عكس زير) حجم مدل my passport essential رو 500 گيگ الي 1 ترابايت نوشته . اما وقي به قسمت specification مراجعه كنيد حجم رو 500 گيگ زده (عكس زير) . آخرش نفهميدم چي به چيه !!!
احتمالا حجم مدل my passport essential فقط 500 گيگه (مثل سابق) و فقط مدل SE جاي خودشو به مدل جديد my passport داده .
dany_3p4u
04-04-2012, 16:50
چرا کسی می دونه؟!
البته در تست سرعت بايد شرايط براي هر دو حالت كاملاً يكسان باشه تا بتوان با اطمينان نظر داد .
اگر فرض بگيريم كه شرايط كاملاً يكسان باشد ، قطعاً علت به خاطر كيفيت خوب كابل هست . همچنين كوتاه يا بلند بودن طول كابل هم ميتونه تاثير گذار باشه .
شرایط که کاملا یکسان بود
کابل دومی که سرعتش بالاتره، طول بلندتری هم داره! کابل اصلیش بقدری کوتاه بود که مجبور بودم هارد رو نزدیک سیستم بزارم
amir_t6262
04-04-2012, 22:50
از چند تا از نمایندگی های فروش سازگار که پرسیدم، گفتند که فعلا قیمت جدید هارد از طرف شرکت براشون اعلام نشده است.
گفتند که قیمتهای جدید در 22 این ماه اعلام میشه و یکی از نمایندگی ها هم میگفت که قیمتهای هارد قراره کاهش پیدا کنه.
m.amin4u
05-04-2012, 22:37
از چند تا از نمایندگی های فروش سازگار که پرسیدم، گفتند که فعلا قیمت جدید هارد از طرف شرکت براشون اعلام نشده است.
گفتند که قیمتهای جدید در 22 این ماه اعلام میشه و یکی از نمایندگی ها هم میگفت که قیمتهای هارد قراره کاهش پیدا کنه.
آقا اگه قیمت رو پرسیدن اینجا هم بگید ممنون مشیم
درود
خسته نباشید
من یه هارد 1 ترا اکسترنال می خوام برا لپتاپ مهم ترین چیز هم برام سرعتش هست با بافر و کش زیاد چون 5400 اذیت میکنه. ترجیحا برق نخواد ولی اگه آداپتوری هم باشه مشکلی نیست
USB3 هم دارم ولی یه چیزی جالب برام اینه که با هارد سیگیت USB 2 ثابت با 30 مگ رایت میکنم ولی با USB3 silicon power از 60 شروع میشه و متوسط میاد روی 13 مگ حتی پایین تر از USB 2 چرا نمیدونم! ماله شما هم اینجوریه یا خیلی 3 بیشتره؟
با این وجود الان بهتربن مارک و بهترین مدل چیه؟
amirkhan_0o0
06-04-2012, 19:21
آقا منم تو آمازون دیدم و تو یه سایت خارجی هم خوندم که قیمت هارد یه تکون خوب میخوره و ارزون می شه !
با توجه به ارزون تر شدن سکه و تبلت بعد عید این مسئله کاملا باور پذیره!
البته به نظر من بهترین زمان خرید هارد قبل از تحریمی هست که عطا خان فرمودند!
این هم لینک آمازون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir_t6262
06-04-2012, 19:28
USB 3 سیستم خانگی من که مادربرد Asus M4A87 TD /USB 3 با 4 گیگ رم کورسیر است، سرعت انتقال (رایت) اطلاعاتش در هارد های اکسترنال تقریبا 2 برابر همان هارد است که به پورت usb2 وصل شده باشه.
یعنی اگر USB 2 با سرعت 40 رایت کنه، USB 3 حدود 80 رایت میکنه.
البته موقع استفاده از usb3 و کپی اطلاعات و ... نباید اصلا با سیستم کار دیگری کرد، چون قاطی میکنه و دیگه هاردی که به usb 3 وصل شده است را نمیشناسه و باید سیستم ری استارت بشه و ... .
نمیدانم اشکال کار از کجاست . حتی آپدیتهای جدید USB 3 را هم نصب کردم ولی فایده ای نداشته.
الان که بی خیال USB 3 شدم! با اینکه هارد اکسترنال usb3 خریدم ولی همیشه به پورت usb 2 وصله.
ata.royalfalcon
06-04-2012, 21:18
USB 3 سیستم خانگی من که مادربرد Asus M4A87 TD /USB 3 با 4 گیگ رم کورسیر است، سرعت انتقال (رایت) اطلاعاتش در هارد های اکسترنال تقریبا 2 برابر همان هارد است که به پورت usb2 وصل شده باشه.
یعنی اگر USB 2 با سرعت 40 رایت کنه، USB 3 حدود 80 رایت میکنه.
البته موقع استفاده از usb3 و کپی اطلاعات و ... نباید اصلا با سیستم کار دیگری کرد، چون قاطی میکنه و دیگه هاردی که به usb 3 وصل شده است را نمیشناسه و باید سیستم ری استارت بشه و ... .
نمیدانم اشکال کار از کجاست . حتی آپدیتهای جدید USB 3 را هم نصب کردم ولی فایده ای نداشته.
الان که بی خیال USB 3 شدم! با اینکه هارد اکسترنال usb3 خریدم ولی همیشه به پورت usb 2 وصله.
پیشنهادم میدم که بایوس مادربردتون رو آپدیت کنید ، شاید مشکل حل شود .
نکته : قبل از آپدیت کردن بایوس کلیه موارد احتیاطی رو رعایت کنید مثلا در مواقعی بایوس رو آپدیت کنید که مطمئن هستید برق قطع نمیشود و ...
ata.royalfalcon
06-04-2012, 21:32
درود
خسته نباشید
من یه هارد 1 ترا اکسترنال می خوام برا لپتاپ مهم ترین چیز هم برام سرعتش هست با بافر و کش زیاد چون 5400 اذیت میکنه. ترجیحا برق نخواد ولی اگه آداپتوری هم باشه مشکلی نیست
USB3 هم دارم ولی یه چیزی جالب برام اینه که با هارد سیگیت USB 2 ثابت با 30 مگ رایت میکنم ولی با USB3 silicon power از 60 شروع میشه و متوسط میاد روی 13 مگ حتی پایین تر از USB 2 چرا نمیدونم! ماله شما هم اینجوریه یا خیلی 3 بیشتره؟
با این وجود الان بهتربن مارک و بهترین مدل چیه؟
سلام .
با توجه به اینکه شما هارد پرتابل با cache بالا و rpm 7200 میخواهید بهترین انتخاب ، سیگیت مدل GoFlex Turbo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که 16 مگ کش دارد (مدلهای عادی 8 مگ کش دارد) . قبلاً مدل GoFlex Pro هم بود که ظاهراً دیگه تولید نمیشه .
دو نکته در مورد این هارد
1. این مدل از هارد به سختی در بازار پیدا میشه (پیدا کردنش ماموریت غیر ممکنه!!!). اکثر هاردهای پرتابل موجود در بازار همگی 5400rpm هستند (حتی وسترن) .
2. هاردهای اکسترنال یا اینترنال 2.5 اینچی که 7200 دور هستند در حال حاضر حداکثر حجمشون 750 گیگ هست و فعلا یکترابایت ساخته نشده .
مرسی
750 الان دارم کمه حداقل یه ترا میخوام
الان پیشنهادتون برای 5400 دور و 8 مگ کش چی هست؟
ata.royalfalcon
06-04-2012, 22:20
مرسی
750 الان دارم کمه حداقل یه ترا میخوام
الان پیشنهادتون برای 5400 دور و 8 مگ کش چی هست؟
پرتابل اگر بخوای من سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو با کارتریج usb3 پیشنهاد میدم که تا 1.5 ترابایت هم هست .
چند نکته :
1. به جعبه مقوایی اش دقت کنید با چه نوع کارتریجی هست گرچه یکترابایت عموماً با کارتریج usb3 فروخته میشه .
2. هارد با کاور نازک نایلونی پوشیده شده و اونو نکنید که محافظی برای جلوگیری از خط و خش هست .
3. این مدل به هیچ عنوان ضد ضربه نیست در نگهداری آن خیلی دقت کنید .
ممنون خیلی کمک کردید
پس من به توصیه خودتون حدود 1 ماه دیگه میرم برای خرید
اگه حدود قیمتش رو هم بفرمایید ممنون میشم
ata.royalfalcon
06-04-2012, 23:01
ممنون خیلی کمک کردید
پس من به توصیه خودتون حدود 1 ماه دیگه میرم برای خرید
اگه حدود قیمتش رو هم بفرمایید ممنون میشم
خواهش میکنم . :46:
قیمتش حدوداً 290 هزارتومن هست .
یک نکته : قبل از جدا کردن کابل usb حتماً safe remove کنید .
Mahziar-7
07-04-2012, 21:22
سلام
این تکونی که می گید ممکنه بازار هارد بخوره، حدودا چقدر ارزون میشه؟ مثلا یه هارد 1 ترای 270 تومنی حدودی میشه چند؟ اونقدری هست که بصرفه تا آخر اردیبهشت صبر کنیم؟
amirkhan_0o0
08-04-2012, 02:06
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مشاهده کنین
همون طور که عرض کردم هارد سیگیت رو می ده 110 دلار یعنی 200 هزار تومن که با یه سری مالیات و اینا حداکثر 240 تومن آب می خوره در حالیکه الان تو ایران 290 تومنه!!
saeediranzad
08-04-2012, 02:29
سلام
این تکونی که می گید ممکنه بازار هارد بخوره، حدودا چقدر ارزون میشه؟ مثلا یه هارد 1 ترای 270 تومنی حدودی میشه چند؟ اونقدری هست که بصرفه تا آخر اردیبهشت صبر کنیم؟
بنظر من بازار تقریباً تثبیت شده. خیلی بیاد پایین بشه 240-250.
Vladimir
08-04-2012, 15:25
قیمتهای امروز پاساژ ایران
سیگیت یه ترا 280 تومن
وسترن 500 گیگ 190 تومن
pqi یه ترا 260 تومن (هارد داخل ساخت وسترن)
hp یه ترا 285 تومن (هارد داخل ساخت وسترن)
توشیبا 500 گیگ 189 تومن
توشیبا یه ترا 260 تومن
1. امروز عجیب هارد وسترن کمیاب شده بود به طوریکه فقط دو تا مغازه تو کل ایران داشتند یعنی اصلا مارکهای معروف وسترن و سیگیت خیلی کم شده بودند به نظرم تا چند روز دیگه سازگار یه سری جنس تو بازار میریزه
2. قیمتها در مقایسه با اسفند ماه تغییر چندانی نداشتن تقریبا 5 تومن گرون شدن
3. من نظر شخصیم رو میگم فکر نکنم دیگه قیمتها پایین بیاد اگر هم بیاد قطعا مقدار قابل توجهی نخواهد بود.
سلام اين مدل چند قيمت هست الان :
Danesh77
08-04-2012, 20:02
قیمتهای امروز پاساژ ایران
سیگیت یه ترا 280 تومن
وسترن 500 گیگ 190 تومن
pqi یه ترا 260 تومن (هارد داخل ساخت وسترن)
hp یه ترا 285 تومن (هارد داخل ساخت وسترن)
توشیبا 500 گیگ 189 تومن
توشیبا یه ترا 260 تومن
1. امروز عجیب هارد وسترن کمیاب شده بود به طوریکه فقط دو تا مغازه تو کل ایران داشتند یعنی اصلا مارکهای معروف وسترن و سیگیت خیلی کم شده بودند به نظرم تا چند روز دیگه سازگار یه سری جنس تو بازار میریزه
2. قیمتها در مقایسه با اسفند ماه تغییر چندانی نداشتن تقریبا 5 تومن گرون شدن
3. من نظر شخصیم رو میگم فکر نکنم دیگه قیمتها پایین بیاد اگر هم بیاد قطعا مقدار قابل توجهی نخواهد بود.
سوالي برام پيش اومده. چرا سايت ميهن ماركت قيمت 156000 تومن رو براي 500 گيگ زده ؟
rostamiani
08-04-2012, 20:24
سوالي برام پيش اومده. چرا سايت ميهن ماركت قيمت 156000 تومن رو براي 500 گيگ زده ؟
پاسارگاد یاران از اول عید داره قیمت های عجیب ثبت می کنه
یکی از دوستان باهاشون تماس گرفته بودند .هارد یک ترای پاسپورت وسترن رو می دادند 290 هزار تومان . ظاهرا قیمتی که ثبت کردند با قیمت فروششون نمی خوره.
می تونید برای اطمینان باهاشون تماس بگیرید :20:
ata.royalfalcon
08-04-2012, 20:59
سلام اين مدل چند قيمت هست الان :
سلام
قیمت تقریبی این مدل که 500 گیگ pqi هست حدود 180 هزار تومن هست .
Mahziar-7
08-04-2012, 21:28
اگه فاکتور قیمت رو در نظر نگیریم؛ از نظر فنی 2 تا هارد 1ترا بهتره یا یه هارد 2 ترا؟
ویه سوال دیگه: هاردهای برند گیگابایت چطورن؟
Danesh77
08-04-2012, 21:44
سلام
قصد خريد يه هارد 500 گيگي رو دارم. اطلاعات زيادي در اين زمينه ندارم . دوستان عزيز لطفا راهنمايي كنيد كه كدام يك از ماركهاي موجود در مجموع بهتره. كاربردش هم بيشتر اتصال به رسي-ور براي ضبط فيلم هست. البته بخشي از اون رو هم ميخوام به انتقال اطلاعات از كامپيوترم اختصاص بدم چون هاردش پر شده. ضمنا كامپيوترم هم خيلي قديميه .
يك سوال ديگه هم دارم و اون اينكه كاربرد آداپتور براي هارد چي هست. مگه هارد اكسترنال بايد آدابتور داشته باشه!
rostamiani
08-04-2012, 21:55
سلام
قصد خريد يه هارد 500 گيگي رو دارم. اطلاعات زيادي در اين زمينه ندارم . دوستان عزيز لطفا راهنمايي كنيد كه كدام يك از ماركهاي موجود در مجموع بهتره. كاربردش هم بيشتر اتصال به رسي-ور براي ضبط فيلم هست. البته بخشي از اون رو هم ميخوام به انتقال اطلاعات از كامپيوترم اختصاص بدم چون هاردش پر شده. ضمنا كامپيوترم هم خيلي قديميه .
يك سوال ديگه هم دارم و اون اينكه كاربرد آداپتور براي هارد چي هست. مگه هارد اكسترنال بايد آدابتور داشته باشه!
آداپتور دارند.ولی هارد های کوچیک تر و گرون تر چون مصرف کم تری دارند بدون آدابتور هستند.
برند های معروف Seagate و Western Digital هستند. من برای همین کاربرد چند سال قبل یک Western Digital My Book Essential خریدم و تا الآن به خوبی کار کرده :)
توصیه می کنم اگه قرار نیست هارد زیاد جا به جا بشه هارد آداپتوری بخرید چون برقشو از دستگاه نمی گیره برای طولانی مدت مطمئن تره و ارزون تر هم هست. قبلا که قیمت ها معقول تر بود 1 ترای آداپتوری هم قیمت 500 گیگ بدون آداپتور بود. الآن رو نمی دونم !
amir_t6262
08-04-2012, 22:09
اگه فاکتور قیمت رو در نظر نگیریم؛ از نظر فنی 2 تا هارد 1ترا بهتره یا یه هارد 2 ترا؟
ویه سوال دیگه: هاردهای برند گیگابایت چطورن؟
بنظر من بدون در نظر گرفتن قیمت، خرید 2 تا هارد 1 ترابایت بهتره، چون اگر بهر دلیلی یکی از هاردها ایراد پیدا کرد، تنها نصف اطلاعاتتان در معرض از دست رفتن است.:31:
در مورد سوال دومتان، فکر میکنم گیگا که خودش تولید کننده هارد نیست. از هاردهای دیگر شرکتها استفاده میکنه
ata.royalfalcon
08-04-2012, 22:27
سلام
با تشکر از راهنمایی دوستان .
با توجه به اینکه
1. برای ----- میخواهید .
2. همچنین با توجه به قدیمی بودن سیستمتان که قطعاً usb3 نیست .
3 فقط 500 گیگ میخواهید (هاردهای آداپتوردار در بازار اکثراً یکترابایت به بالاست) .
پیشنهادم میدم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو با کارتریج usb2 بخرید این مدل هم از نوع بدون آداپتور هست .
Danesh77
08-04-2012, 23:43
با تشکر از راهنمایی دوستان .
با توجه به اینکه
1. برای ----- میخواهید .
2. همچنین با توجه به قدیمی بودن سیستمتان که قطعاً usb3 نیست .
3 فقط 500 گیگ میخواهید (هاردهای آداپتوردار در بازار اکثراً یکترابایت به بالاست) .
پیشنهادم میدم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو با کارتریج usb2 بخرید این مدل هم از نوع بدون آداپتور هست .
ممنون از راهنمايي و پيشنهاد شما.
اگر هاردي كه سازگار با اينترفيس USB3 باشه با سيستم usb2 دچار مشكل ميشه؟
همچنين دوست دارم نظرتون رو در مورد مدل هاي توشيبا و ترنسند هم بدونم. و اينكه كداميك از مدلها ضد ضربه هست.
amir_t6262
10-04-2012, 08:24
قیمت هارد که از یکی از نمایندگی های سازگار در تهران گرفتم
هارد Seagate freeAgent -GoFlex Desk با حجم 2 ترابایت 330 هزار تومان
و با حجم 3 ترابایت 399 هزار تومان.
WD هم نداشت.
ata.royalfalcon
17-04-2012, 08:17
قیمت ها پایین نیومده؟؟
سلام
ميتونم بگم كه قيمتها تقريبا تثبيت شده و خيلي پايين نيومده .
البته نميتوان آينده رو دقيق پيش بيني كرد شايد قيمتها كمتر بشه شايد بيشتر بشه .
سلام دوستان من يك هارد WD خريدم
هنوز استفاده نكردم ازش
فكر مي كنم اطلاعاتي درمورد نحوه نگهداري و مراقبت (به لحاظ نرم افزاري) ميخواد كه من مطلع نيستم
اگه نكته اي هست به من اطلاع بديد خواهشا
مرسي
amir_t6262
18-04-2012, 21:23
دیروز قیمت هارد Western Digital My Book Essential 2Tb در یکی از نمایندگیهای سازگار 50 هزار تومان کاهش پیدا کرد ولی امروز دوباره 20 هزار تومان افزایش داشت.
بنظر من که فعلا خرید نکنید. همچنان احتمال کاهش قیمت هست.
ata.royalfalcon
18-04-2012, 21:36
سلام دوستان من يك هارد WD خريدم
هنوز استفاده نكردم ازش
فكر مي كنم اطلاعاتي درمورد نحوه نگهداري و مراقبت (به لحاظ نرم افزاري) ميخواد كه من مطلع نيستم
اگه نكته اي هست به من اطلاع بديد خواهشا
مرسي
سلام
مبارکتون باشه .
اگر امکانش هست بفرمایید حجم آن چقدر هست و آداپتوری هست یا پرتابل ؟؟
چند خریدید ؟؟:31:
چند نکته :
1. بدیهی ترین مسئله این هست که در زمان روشن بودن هارد به هیچ عنوان تکان ، ضربه یا حرکت ندهید . چون فاصله بین هد و پلاتر خیلی ناچیز هست که ضربه میتونه باعث برخورد ایندو باهم و ایجاد بدسکتوری شود .
2. مسئله بعدی این هست که تا حد امکان سعی کنید به پورتهای پشت کیس متصل کنید (اگر PC دارید) . دیده شده که پورت جلوی کیس بعلت نصب اشنباهی کابلها باعث سوخت فلش مموری یا هارد اکسترنال شده است . بعبارت دیگه جابه جا نصب کردن کابل داده با کابل برق صدمات جبران ناپذیری به هارد اکسترنال یا فلش مموری وارد میکند .
مسئله مهم دیگه در مورد پورت usb جلوی کیس این هست که گاهی اوقات بعلت طولانی بودن یا نامرغوب بودن کابلی که از مادربرد به پورت usb جلوی کیس وصل میشه باعث اتلاف ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی هاردهای پرتابل میشود . خلاصه پورت جلوی کیس حتی در صورت نصب صحیح کابل بیشتر مناسب برای کیبرد یا موس و دیوایس های مشابه هست .
3. مسئله بعدی safe remove کردن هارد و در نتیجه spin down کردن آن قبل از جدا کردن کابل هست . از اونجایی که هارد شما وسترن هست کافیست که نرم افزار WD smart ware رو نصب کنید و برای safe remove کردن روی آیکونی که شبیه کله آدم هست راست کلیک کنید و گزینه safe remove رو بزنید (در system tray این آیکون دیده میشود) .
4. نیازی به پارتیشن بندی هم نیست . فولدر بندی کنید .
5. یه کیف مناسب هم بخرید تا هارد در موقع حمل و نقل آسیب نبیند .
6. از تا کردن کابل usb شدیداً خودداری کنید که باعث پارگی کابل میشود (این پارگی و بریده شدن سیم ممکنه قابل رویت هم نباشه). همچنین در موقع وارد کردن کابل در پورت usb هارد با ملایمت رفتار کنید .
7. با استفاده از نرم افزارهای کنترل کننده مراقب دمای هارد هم باشید و هارد رو در جای گرم مثل هوای خروجی پشت کیس قرار ندهید .
دیروز قیمت هارد Western Digital My Book Essential 2Tb در یکی از نمایندگیهای سازگار 50 هزار تومان کاهش پیدا کرد ولی امروز دوباره 20 هزار تومان افزایش داشت.
بنظر من که فعلا خرید نکنید. همچنان احتمال کاهش قیمت هست.
اتفاقا دقیقا همین مورد رو میخواستم سوال کنم
منم یه هارد لازم دارم 500 یا 1 ترا منتهی قیمتها خیلی متغییر هست
قبل عید خواستم بگیرم 500 بود حدود 140-50 تومن و گفتم بزارم بعد عید , الان همون 500 شده 190 !?
نمیدونم تا کی این وضعیت ادامه داره و آیا قراره بالاتر بره یا نه?!
موندم بخرم یا نه, معلوم نیست میره بالا یا میاد پایین!?
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
سلام
مبارکتون باشه .
اگر امکانش هست بفرمایید حجم آن چقدر هست و آداپتوری هست یا پرتابل ؟؟
چند خریدید ؟؟:31:
چند نکته :
1. بدیهی ترین مسئله این هست که در زمان روشن بودن هارد به هیچ عنوان تکان ، ضربه یا حرکت ندهید . چون فاصله بین هد و پلاتر خیلی ناچیز هست که ضربه میتونه باعث برخورد ایندو باهم و ایجاد بدسکتوری شود .
2. مسئله بعدی این هست که تا حد امکان سعی کنید به پورتهای پشت کیس متصل کنید (اگر PC دارید) . دیده شده که پورت جلوی کیس بعلت نصب اشنباهی کابلها باعث سوخت فلش مموری یا هارد اکسترنال شده است . بعبارت دیگه جابه جا نصب کردن کابل داده با کابل برق صدمات جبران ناپذیری به هارد اکسترنال یا فلش مموری وارد میکند .
مسئله مهم دیگه در مورد پورت usb جلوی کیس این هست که گاهی اوقات بعلت طولانی بودن یا نامرغوب بودن کابلی که از مادربرد به پورت usb جلوی کیس وصل میشه باعث اتلاف ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی هاردهای پرتابل میشود . خلاصه پورت جلوی کیس حتی در صورت نصب صحیح کابل بیشتر مناسب برای کیبرد یا موس و دیوایس های مشابه هست .
3. مسئله بعدی safe remove کردن هارد و در نتیجه spin down کردن آن قبل از جدا کردن کابل هست . از اونجایی که هارد شما وسترن هست کافیست که نرم افزار WD smart ware رو نصب کنید و برای safe remove کردن روی آیکونی که شبیه کله آدم هست راست کلیک کنید و گزینه safe remove رو بزنید (در system tray این آیکون دیده میشود) .
4. نیازی به پارتیشن بندی هم نیست . فولدر بندی کنید .
5. یه کیف مناسب هم بخرید تا هارد در موقع حمل و نقل آسیب نبیند .
6. از تا کردن کابل usb شدیداً خودداری کنید که باعث پارگی کابل میشود (این پارگی و بریده شدن سیم ممکنه قابل رویت هم نباشه). همچنین در موقع وارد کردن کابل در پورت usb هارد با ملایمت رفتار کنید .
7. با استفاده از نرم افزارهای کنترل کننده مراقب دمای هارد هم باشید و هارد رو در جای گرم مثل هوای خروجی پشت کیس قرار ندهید .
سلام دوست عزيز ممنونم :40:
500 گيگ پاسپورتي هست 190 ت خريدم
مرسي از توضيحات مفيد و كاملتون :11:
فقط يه چيز مي مونه كه نگرانشم اونم ويروسي شدن هست من فلش مموري كه ويروس بگيره زياد داشتم كه كاملا اطلاعاتم رو خراب مي كردن و غير قابل استفاده..
بخاطره همين نگران اين مسئله هستم نرم افزار خاصي هست كه بشه باهاش از اين خطر جلوگيري كرد ؟
ata.royalfalcon
19-04-2012, 11:02
سلام دوست عزيز ممنونم :40:
500 گيگ پاسپورتي هست 190 ت خريدم
مرسي از توضيحات مفيد و كاملتون :11:
فقط يه چيز مي مونه كه نگرانشم اونم ويروسي شدن هست من فلش مموري كه ويروس بگيره زياد داشتم كه كاملا اطلاعاتم رو خراب مي كردن و غير قابل استفاده..
بخاطره همين نگران اين مسئله هستم نرم افزار خاصي هست كه بشه باهاش از اين خطر جلوگيري كرد ؟
سلام
ميتونيد از آنتي ويروسهايي كه روي فلش مموري يا هارد اكسترنال نصب ميشوند استفاده كنيد .
مثل TrustPort USB Antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته لينكي كه گزاشتم trial هست و محدوديت 30 روزه دارد .
نكته مهم : با توجه به وجود نرم افزار WD smartware بر روي هارد اكسترنال ، احتمال تداخل عملكرد بين ايندو وجود دارد .
dany_3p4u
19-04-2012, 11:13
ميتونيد از آنتي ويروسهايي كه روي فلش مموري يا هارد اكسترنال نصب ميشوند استفاده كنيد .
مثل TrustPort USB Antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload%2Ffile%2FTrustPort_USB_Antivirus.exe)
من این رو روی فلش نصب کردم، آپدیت هم شد، ولی به اولین سیستم ویروسی که وصل شد هیچ کاری نتونست انجام بده و فلش آلوده شد و مجبور شدم با اوست پاکسازیش کنم !
شما خودت ازش استفاده کردی؟
ata.royalfalcon
19-04-2012, 11:22
مقايسه بين دو هارد جديد و قديم :
هارد adata SH93 كه فقط usb2 بوده .
حجمهاي موجود 500 و 750 گيگ و يك ترابايت .
رنگهاي موجود : زرد مشكي قرمز .
وزن : 240 گرم .
اندازه : 129x97x19.2 به ميليمتر .
هارد adata HD710 كه usb3 هست .
حجمهاي موجود 500 و 750 گيگ و يك ترابايت .
رنگهاي موجود : زرد مشكي آبي .
وزن : 220 گرم .
اندازه : 132x99x21.5 به ميليمتر .
davod_danger666
19-04-2012, 20:15
درود اقا عطا
دومادمون یه هارد سگین 500 گیگ از قبل داشته که استفاده نکرده.حالا میخواد استفاده کنه اینا توش بودن.
اینارو چیکار کنیم؟به چه دردی میخورن؟
از الان اطلاعات رو بریزه مشگلی نیست؟
ata.royalfalcon
19-04-2012, 20:24
درود اقا عطا
دومادمون یه هارد سگین 500 گیگ از قبل داشته که استفاده نکرده.حالا میخواد استفاده کنه اینا توش بودن.
اینارو چیکار کنیم؟به چه دردی میخورن؟
از الان اطلاعات رو بریزه مشگلی نیست؟
سلام
عکسی که گزاشتید نشون میده هارد وسترنه نه سیگیت (سگین ؟؟!!) .
اون نرم افزارها و فولدرها رو دستکاری نکنید . یه فولدر درست کنید و اطلاعات رو داخل آن بریزید .
بعنوان مثال هارد وسترن قابلیت Password protection and hardware encryption داره که فقط با استفاده از اون نرم افزارها امکانپذیر هست . گرچه میتوان مجدداً از سایت وسترن دانلود کرد ولی حجم زیادی دارد .
نکته مهم : در صورتی که هارد رو با استفاده از نرم افزارهای موجود Lock کنید و بصورت اتفاقی اون نرم افزارها پاک بشه دیگه نمیتونید unlock کنید و باید به مراکز تخصصی مراجعه کنید تا هارد رو unlock کنند .
davod_danger666
19-04-2012, 21:58
سلام
عکسی که گزاشتید نشون میده هارد وسترنه نه سیگیت (سگین ؟؟!!) .
اون نرم افزارها و فولدرها رو دستکاری نکنید . یه فولدر درست کنید و اطلاعات رو داخل آن بریزید .
بعنوان مثال هارد وسترن قابلیت Password protection and hardware encryption داره که فقط با استفاده از اون نرم افزارها امکانپذیر هست . گرچه میتوان مجدداً از سایت وسترن دانلود کرد ولی حجم زیادی دارد .
نکته مهم : در صورتی که هارد رو با استفاده از نرم افزارهای موجود Lock کنید و بصورت اتفاقی اون نرم افزارها پاک بشه دیگه نمیتونید unlock کنید و باید به مراکز تخصصی مراجعه کنید تا هارد رو unlock کنند .
خیلی ممنون از راهنماییتون.
حقیقتش یادم نمیاد چی بودش....فکر میکردم سگیت بود:31:
1-به نظرتون اگه اطلاعات بکاپ شه بهتره یا کپی شه روی هارد؟
2-در مورد این هارد میشه نظر بدین؟قابل اطمینان هست؟
با سپاس
ata.royalfalcon
20-04-2012, 11:37
خیلی ممنون از راهنماییتون.
حقیقتش یادم نمیاد چی بودش....فکر میکردم سگیت بود:31:
1-به نظرتون اگه اطلاعات بکاپ شه بهتره یا کپی شه روی هارد؟
2-در مورد این هارد میشه نظر بدین؟قابل اطمینان هست؟
با سپاس
1. در مورد اینکه با استفاده از نرم افزار wd smartware میخواهید بکآپ بگیرید یا بصورت ساده copy/paste کنید بستگی به شرایط مختلف داره ، هر کدام مزایای خودشو داره .
اگر با استفاده از نرم افزار wd smartware قصد بکآپ گیری دارید از کلیه فایلها و فولدرهایی که شما تعیین کنید بکآپ گرفته میشود و حتی اگر فایلی اضافه بشه بطور اتوماتیک هم از آن بکآپ میگیرد (یعنی قابلیت sync شدن رو دارد) . نکته جالب اینجاست که حتی اگر فایل اصلی حذف شود فایل بکآپ حذف نمیشود و میتوان آن را restore کرد .
آموزش بکآپ گیری با استفاده از نرم افزار wd smartware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2. سوالتو رو با یه سوال جواب میدم !!!
آیا آدم همیشه زنده میماند ؟؟ قطعاً خیر ، حتی ممکنه یک دقیقه بعد بمیره . هارد هم همینطور هست حتی اگر بهترین هارد باشد . خودم 7 هارد اکسترنال وسترن و دو هارد اینترنال سیگیت دارم جمعاً 16 ترابایت . خودم هم نمیتونم به این هاردها اطمینان داشته باشم . خلاصه بهترین راه ذخیره در چند جا هست .
ولی هارد خوبی هست مشروط بر اینکه بصورت اصولی نگهداری بشه . در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نحوه نگهداری و استفاده درست رو گفتم .
davod_danger666
20-04-2012, 11:48
1. در مورد اینکه با استفاده از نرم افزار wd smartware میخواهید بکآپ بگیرید یا بصورت ساده copy/paste کنید بستگی به شرایط مختلف داره ، هر کدام مزایای خودشو داره .
اگر با استفاده از نرم افزار wd smartware قصد بکآپ گیری دارید از کلیه فایلها و فولدرهایی که شما تعیین کنید بکآپ گرفته میشود و حتی اگر فایلی اضافه بشه بطور اتوماتیک هم از آن بکآپ میگیرد (یعنی قابلیت sync شدن رو دارد) . نکته جالب اینجاست که حتی اگر فایل اصلی حذف شود فایل بکآپ حذف نمیشود و میتوان آن را restore کرد .
آموزش بکآپ گیری با استفاده از نرم افزار wd smartware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2. سوالتو رو با یه سوال جواب میدم !!!
آیا آدم همیشه زنده میماند ؟؟ قطعاً خیر ، حتی ممکنه یک دقیقه بعد بمیره . هارد هم همینطور هست حتی اگر بهترین هارد باشد . خودم 7 هارد اکسترنال وسترن و دو هارد اینترنال سیگیت دارم جمعاً 16 ترابایت . خودم هم نمیتونم به این هاردها اطمینان داشته باشم . خلاصه بهترین راه ذخیره در چند جا هست .
ولی هارد خوبی هست مشروط بر اینکه بصورت اصولی نگهداری بشه . در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نحوه نگهداری و استفاده درست رو گفتم .
این نرم افزار رو باید دانلود کرد یا تو هارد هست؟اگه هست کدوم فایل هست؟
با سپاس
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
.
اقا عطا میشه این مورد رو بیشتر و سادتر توضیح بدین؟
واسه چه کاریه؟
ata.royalfalcon
20-04-2012, 11:50
این نرم افزار رو باید دانلود کرد یا تو هارد هست؟اگه هست کدوم فایل هست؟
با سپاس
بله عزیز دلم .
تو خود هارد هست . در عکس قبلی که گزاشتید نرم افزاری که اسمش WD smartware بود رو باید نصب کنی .
ata.royalfalcon
20-04-2012, 12:01
ا
اقا عطا میشه این مورد رو بیشتر و سادتر توضیح بدین؟
واسه چه کاریه؟
وقتی نرم افزار رو نصب میکنید یه آیکونی مثل عکس زیر در قسمت system tray (کنار ساعت ویندوز) ظاهر میشود . برای safe remove کردن آن کافیست روی آن راست کلیک کنید و گزینه safe remove رو انتخاب کنید .
در عکس زیر این آیکون مشخص هست .
davod_danger666
20-04-2012, 12:05
متوجه شدم اقا عطا......فقط میخواستم بدونم مزایای safe remove چیه؟از بروز چه مشگلی جلوگیری میکنه
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه.:31:
rostamiani
20-04-2012, 12:06
وقتی نرم افزار رو نصب میکنید یه آیکونی مثل عکس زیر در قسمت system tray (کنار ساعت ویندوز) ظاهر میشود . برای safe remove کردن آن کافیست روی آن راست کلیک کنید و گزینه safe remove رو انتخاب کنید .
در عکس زیر این آیکون مشخص هست .
خیلی متشکرم
سیگیت و سیلیکون پاور و ... هم نرم افزار مشابهی دارند ؟
میشه از این نرم افزار برای هاید دیسک های غیر وسترن هم استفاده کرد ؟
ata.royalfalcon
20-04-2012, 12:18
متوجه شدم اقا عطا......فقط میخواستم بدونم مزایای safe remove چیه؟از بروز چه مشگلی جلوگیری میکنه
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه.:31:
یکی از مهمترین مزیت safe remove کردن خاموش کردن هارد بصورت اصولی و قرار گرفتن هد هارد در جای صحیح هست .
خیلی متشکرم
سیگیت و سیلیکون پاور و ... هم نرم افزار مشابهی دارند ؟
میشه از این نرم افزار برای هاید دیسک های غیر وسترن هم استفاده کرد ؟
خودم که هارد سیگیت مدل goflex دارم متاسفانه چنین قابلیتی رو نداره در نتیجه باید از امکانات خود ویندوز مثل عکس زیر استفاده کنید .
rostamiani
20-04-2012, 12:20
یکی از مهمترین مزیت safe remove کردن خاموش کردن هارد بصورت اصولی و قرار گرفتن هد هارد در جای صحیح هست .
خودم که هارد سیگیت مدل goflex دارم متاسفانه چنین قابلیتی رو نداره در نتیجه باید از امکانات خود ویندوز مثل عکس زیر استفاده کنید .
اطلاع دارید ویندوز چطور هارد رو Remove می کنه ؟ چه تفاوت هایی با برنامه خود وسترن داره ؟
ata.royalfalcon
20-04-2012, 14:06
اطلاع دارید ویندوز چطور هارد رو Remove می کنه ؟ چه تفاوت هایی با برنامه خود وسترن داره ؟
اگر ویندوز 7 داشته باشید حتماً اطلاع دارید که با safe remove کردن به روش ویندوزی نه تنها فلش مموری بلکه حتی هارد اکسترنال هم خاموش نمیشود و موتور هارد همچنان در حال کار هست ، در صورتیکه با استفاده از نرم افزار وسترن هر زمان که safe remove کنید هارد spin down و چراغ اندیکاتور آن نیز خاموش میشود .
یه نرم افزار معرفی میکنم که فقط برای spin down کردن هارد هست و نه برای disconnect کردن usb و خاموش کردن چراغ اندیکاتور آن
نرم افزار hddscane ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که طیق عکس زیر با اتنخاب گزینه spin down چرخش موتور رو متوقف کنید . همانطوری که قبلا هم گفتم چراغ اندیکاتور هارد اکسترنال همچنان روشن خواهد ماند .
rostamiani
20-04-2012, 14:11
خیلی خیلی متشکرم
یک سوال دیگه :
من قصد خرید هارد پاسپورت وسترن رو داشتم تا اینکه Silicon Power A80 رو دیدم که هم سرعت خیلی بالایی داره و هم ضد آب و ضد ضربه هست
خیلی از کاربرا توی آمازون ازش تعریف می کردن .
حالا شک کردم !
کسی این مدل هارد رو داشته ؟
گارانتیش رو هم نمیشناسم. ولی شنیدم معتبره !
کسی می دونه هارد داخل این مدل رو چه شرکتی ساخته ؟ اصلا فرقی می کنه ؟
متشکرم
ata.royalfalcon
20-04-2012, 14:30
خیلی خیلی متشکرم
یک سوال دیگه :
من قصد خرید هارد پاسپورت وسترن رو داشتم تا اینکه Silicon Power A80 رو دیدم که هم سرعت خیلی بالایی داره و هم ضد آب و ضد ضربه هست
خیلی از کاربرا توی آمازون ازش تعریف می کردن .
حالا شک کردم !
کسی این مدل هارد رو داشته ؟
گارانتیش رو هم نمیشناسم. ولی شنیدم معتبره !
کسی می دونه هارد داخل این مدل رو چه شرکتی ساخته ؟ اصلا فرقی می کنه ؟
متشکرم
قبلاً از هارد اینترنال سامسونگ استفاده میشده ، الان با توجه به واگذار شدن بخش هارد سامسونگ به سیگیت نمیدونم هنوز ار هارد سامسونگ استفاده میشه یا خیر
وارد کننده و گارانتی آنهم داده پرداز رایانه متین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .
rostamiani
20-04-2012, 14:38
داده پرداز رایانه متین چطور گارانتی هست ؟ معتبره ؟
مثلا اگه هارد بد سکتور پیدا کنه فکر می کنید عوض کنن یا دنبال بهانه بگردن ؟
تا به حال با این گارانتی آشنا نشدم.
rostamiani
20-04-2012, 14:39
matin-n78
20-04-2012, 15:30
سلام به دوستان ؛
من میخوام یه هارد 1 ترا با usb3 بگیرم ؛
بین مارک wd و ADATA کدوم بهتره ؟
راستی الان قیمت ای هاردا چنده و تا آخر اردیبهشت چقدر پایین میاد ؟
سوالام طولانی شد :D
مرسی
amir_t6262
20-04-2012, 18:29
سلام به دوستان ؛
من میخوام یه هارد 1 ترا با usb3 بگیرم ؛
بین مارک wd و ADATA کدوم بهتره ؟
راستی الان قیمت ای هاردا چنده و تا آخر اردیبهشت چقدر پایین میاد ؟
سوالام طولانی شد :D
مرسی
صد در صد WD را انتخاب کن.
قیمتها هم معلوم نیست. الان یه خرده اومده پایین.
معلوم نیست پایین تر بیاد یا نه.
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
نظر خاصی راجع به شرکت های گارانتی ندارم
ولی موضوع اینه که الان قیمتها دایم داره بالا و پایین میشه
و ممکنه بعضا بخاطر گرانتر شدن هارد در آینده، حاضر به قبول و تعویض هاردهایی که قیمتشان کمتر است نشوند.
یکی از دوستان هم همین مشکل را داشت که هارد 1/5 ترابایتی اش خراب شده بود ولی وقتی به شرکت گارانتی مراجعه کرده بود، گفته بودند که یه هارد 1 ترابایت و 20 هزار تومان بهت میدیم و 1/5 ترابایتی به جایش نداده بودند.
rostamiani
20-04-2012, 18:32
نظر خاصی راجع به شرکت های گارانتی ندارم
ولی موضوع اینه که الان قیمتها دایم داره بالا و پایین میشه
و ممکنه بعضا بخاطر گرانتر شدن هارد در آینده، حاضر به قبول و تعویض هاردهایی که قیمتشان کمتر است نشوند.
یکی از دوستان هم همین مشکل را داشت که هارد 1/5 ترابایتی اش خراب شده بود ولی وقتی به شرکت گارانتی مراجعه کرده بود، گفته بودند که یه هارد 1 ترابایت و 20 هزار تومان بهت میدیم و 1/5 ترابایتی به جایش نداده بودند.
مگه از اینی که هست چقدر ممکنه گرون تر بشه !!!؟
ممکنه بگید کدوم شرکت :)
adrenalin
20-04-2012, 19:18
سلام دوستان
رفیقم می خواد یه هارد اکسترنال بگیره البته بودجشو بهم نگفت ولی گفت ارزون باشه ظرفیتشم از 500 کمتر باشه (اگه هنوز پیدا بشه) اگه نه 500 قیمتش چند درمیاد فقط واسه انتقال اطلاعات و اینجور چیزا واسه ارشیو کردن نمی خواد
ممنون
matin-n78
20-04-2012, 20:27
الان چه مدلی از هارد WD خوبه ؟
یه ترا و با usb3
rostamiani
20-04-2012, 20:31
الان چه مدلی از هارد WD خوبه ؟
یه ترا و با usb3
شما که برند و ضرفیت و نوعش رو گفتی ... فقط می مونه هارد آداپتوری و غیر آداپتوری ه بر حسب نیازتون می خرید
مگه اینکه هارد شبکه ای یا مدل های گرون تر رو بخواید بخرید که کاربرد های خاص دارند !
matin-n78
20-04-2012, 22:40
مثل اینکه سوالمو خوب نپرسیدم ؛
آخه ADATA چندتا مدل مختلف داره مثل ch , sh , NH ؛
میخواستم بدونم WD هم مدلهای مختلف داره ؟
مثلا اینکه همه هاردای WD با مشخصات بالا که گفتم ضدضربه و ... هستند ؟
white_rose
21-04-2012, 01:15
سلام دوستان
من میخوام یک هارد پرتابل 1 ترابایت بگیرم، میخواستم ببینم چه برندی رو پیشنهاد میدید؟ (خودم راجع به وسترن، توشیبا و بافلو فکر کردم). ضمنا اینم بگم که از آمریکا میخوام این هارد رو بگیرم و قیمت هر سه برند اینجا یکی هست.
ممنون میشم که نظرتون رو بهم بگید
rostamiani
21-04-2012, 04:07
مثل اینکه سوالمو خوب نپرسیدم ؛
آخه ADATA چندتا مدل مختلف داره مثل ch , sh , NH ؛
میخواستم بدونم WD هم مدلهای مختلف داره ؟
مثلا اینکه همه هاردای WD با مشخصات بالا که گفتم ضدضربه و ... هستند ؟
ضدضربه و ضد آب نداره تنوعشم از بقیه کم تر هست. می تونستید سایت وسترن رو ببینید :)
amir_t6262
21-04-2012, 08:12
مگه از اینی که هست چقدر ممکنه گرون تر بشه !!!؟
ممکنه بگید کدوم شرکت :)
مثلا قرار بود از ابتدای اردیبهشت بخاطر سکه ها و همینطور مسایل دیگر که خودتان بهتر میدانید، قیمت دلار و در نتیجه تمامی اجناس وارداتی کم شود، ولی عملا اتفاق خاصی نیفتاد.
الان شنیدم که گفته اند تمامی قطعات کامپیوتری، باید هولوگرام شبنم ( یا همچین چیزی) داشته باشند و با این کار میخواهند جلوی کالای قاچاق را بگیرند. پس باید انتظار گران شدن لوازم کامپیوتر و همینطور موبایل و ... را داشت.:41:
ata.royalfalcon
21-04-2012, 08:26
سلام دوستان
رفیقم می خواد یه هارد اکسترنال بگیره البته بودجشو بهم نگفت ولی گفت ارزون باشه ظرفیتشم از 500 کمتر باشه (اگه هنوز پیدا بشه) اگه نه 500 قیمتش چند درمیاد فقط واسه انتقال اطلاعات و اینجور چیزا واسه ارشیو کردن نمی خواد
ممنون
سلام
از برندهايي چون adata يا transcend شايد بتونيد كمتر از 500 گيگ پيدا كنيد .
قيمت 500 گيگ در برندهاي مختلف از 173 هزار تومن شروع ميشه تا 190 هزارتومن در برندهاي معروف .
ata.royalfalcon
21-04-2012, 08:32
سلام دوستان
من میخوام یک هارد پرتابل 1 ترابایت بگیرم، میخواستم ببینم چه برندی رو پیشنهاد میدید؟ (خودم راجع به وسترن، توشیبا و بافلو فکر کردم). ضمنا اینم بگم که از آمریکا میخوام این هارد رو بگیرم و قیمت هر سه برند اینجا یکی هست.
ممنون میشم که نظرتون رو بهم بگید
سلام
با توجه به اينكه از آمريكا خريد ميكنيد شديداً توصيه ميكنم مدل جديد western digital My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به همراه كيف مخصوص ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخريد .
كيف مخصوص
adrenalin
21-04-2012, 10:11
سلام
از برندهايي چون adata يا transcend شايد بتونيد كمتر از 500 گيگ پيدا كنيد .
قيمت 500 گيگ در برندهاي مختلف از 173 هزار تومن شروع ميشه تا 190 هزارتومن در برندهاي معروف .
ممنون
فک نکنم از این ارزون تر بشه واسش پیدا کرد درسته؟
mahdejan
21-04-2012, 10:39
سلام دوستان من میخوام یه کی از این هاردهای جیبی بگیرم واسم قیمت مهم نیست میخوام ببینم چی پیشنهاد میدین ولی میخوام سرعتش بالا باشه حجم هم برام مهمه مثلا ایا 2 ترا داره 3ترا داره یا اخرین حجمش واسه جیبی 1ترا هست usb 3.0 باشه خلاصه یه چیز ناب میخوام اگه میشه مشخصاتش رو بزارین ممنون میشم
ata.royalfalcon
21-04-2012, 10:51
ممنون
فک نکنم از این ارزون تر بشه واسش پیدا کرد درسته؟
براي 500 گيگ اكسترنال پرتابل ، بلي درسته .
با توجه به اختلاف نه چندان زياد بين برندهاي مختلف بهتر هست نوع مرغوبي رو بخريد .
ata.royalfalcon
21-04-2012, 12:59
سلام دوستان من ميخوام يه کي از اين هاردهاي جيبي بگيرم واسم قيمت مهم نيست ميخوام ببينم چي پيشنهاد ميدين ولي ميخوام سرعتش بالا باشه حجم هم برام مهمه مثلا ايا 2 ترا داره 3ترا داره يا اخرين حجمش واسه جيبي 1ترا هست usb 3.0 باشه خلاصه يه چيز ناب ميخوام اگه ميشه مشخصاتش رو بزارين ممنون ميشم
بيشترين حجم هارد پرتابل 2 ترابايت هست كه البته با توجه به جديد الورود بودن فكر نميكنم هنوز وارد بازار ايران شده باشه .
My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از اون سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه تا 1.5 ترابايت موجوده البته فكر نميكنم در بازار ايران پيدا بشه !!!
اكثر هاردهاي پرتابل موجود در بازار 8 مگ كش و 5400 rpm هستند و در نتيجه انتظار سرعت خدايي رو نداشته باشيد . هاردهاي پرتابلي كه 16 مگ كش و 7200 دور باشند به شدت در بازار كمياب هستند ضمنا اينكه حداكثر حجمشون هم 750 گيگ هست . اگر سرعت بالا براي شما خيلي مهمه اجباراً بايد هاردهاي آداپتوردار بخريد كه سرعت read/write آنها از هارد پرتابل بيشتر هست .
مدل تاپي رو نميشه دقيق پيشنهاد داد حتي بهترين برند ها هم خرابي دارند ، هر مدل مزايا و معايب خاصي دارند مثل سيليكون پاور كه بخاطر باكس آلومنيومي و ضد ضربه آن يكي از سنگينترين هارد هاي پرتابل هست .
با وجود پيشرو بودن وسترن و سيگيت در صنعت هارد هيچگاه هارد ضد ضربه يا ضد آب نساختند در عوض برخي كمپاني ها با خريد هارد اينترنال و با ساخت باكس هاي شيك و ضد ضربه و ضد آب سعي در ربودن سهمي از بازار هارد رو دارند مثل adata و silicon power و Transcend و بوفالو و freecom و غيره .
خلاصه : با توجه به اينكه حجم هارد براي شما مهم هست اگر ميتونيد چند ماه صبر كنيد تا هارد My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه به حجم 2 ترابايت هست وارد ايران بشه يا اگر ميتونيد از خارج خريداري كنيد (چون گفتيد قيمت مهم نيست) .
كيف مخصوص
از این کیف ها تو ایران گیر میاد؟
چند قیمته؟
matin-n78
22-04-2012, 15:32
سلام
دیروز رفتم هارد بگیرم قیمت ها هنوز بالا بود :
NH13 ADATA 295000
SH14 ADATA 275000
SEEGATE GOFLEX 245000
SAMSUNG 270000
WD MY PASSBORT 300000
همه اینا ظرفیتشون یه ترا بایته
از بین هاردای بالا WD یه سال گارانتی داشت اما بقیه بیشتر از دو سال . همه هم USB3 بودن .امکان پایین اومدن قیمتا هست و اگه بیاد به نظرتون چقدر پایین میاد ؟
نظرتون نسبت به هارد NH13 چیه ؟
مرسی.
چاره اکسترنال 2 ترا وسترن زده 270 تومن
قیمتا اومده پایین ؟
هارد WD my passport 1 tb چند روز قبل عید نمایندگی سازگار 260 تومن بود.
آخر فروردین 295 تومن شد.
امروز 308 تومنه.
میشه فهمید تقریبا هفته ای 10 تومن داره میاد روش.
یعنی تا کی میخواد همینطور بره بالا؟؟؟
کسی هم هست با این قیمت خرید کنه؟
rostamiani
22-04-2012, 17:43
ظاهرا هارد وسترن تو بازار کم شده که قیمت ها رفته بالا ولی اگه وسترن دو ترابایتی وارد بازار شده ممکنه سازگار اجناس جدید وارد کرده باشه و قیمت هارد های وسترن کمی کم تر بشه :)
noisymind
22-04-2012, 19:53
هارد اکسترنالی داریم که وای فای داشته باشه؟ یعنی مثلا با موبایل بهش وصل بشی و به عنوان حافظه اضافی ازش استفاده بشه؟
rostamiani
22-04-2012, 19:56
هارد اکسترنالی داریم که وای فای داشته باشه؟ یعنی مثلا با موبایل بهش وصل بشی و به عنوان حافظه اضافی ازش استفاده بشه؟
سیگیت یک مدل داره :
amir_t6262
22-04-2012, 20:31
ظاهرا هارد وسترن تو بازار کم شده که قیمت ها رفته بالا ولی اگه وسترن دو ترابایتی وارد بازار شده ممکنه سازگار اجناس جدید وارد کرده باشه و قیمت هارد های وسترن کمی کم تر بشه :)
قیمتی که من دارم برای وسترن، نسبت به هفته قبل 25 هزار تومان کاهش داشته. 2 ترابایت وسترن mybook.
بنظرم بیشتر صبر کنید، باز هم پایین تر میاد.
Vladimir
22-04-2012, 20:45
سلام
دیروز رفتم هارد بگیرم قیمت ها هنوز بالا بود :
NH13 ADATA 295000
SH14 ADATA 275000
SEEGATE GOFLEX 245000
SAMSUNG 270000
WD MY PASSBORT 300000
همه اینا ظرفیتشون یه ترا بایته
از بین هاردای بالا WD یه سال گارانتی داشت اما بقیه بیشتر از دو سال . همه هم USB3 بودن .امکان پایین اومدن قیمتا هست و اگه بیاد به نظرتون چقدر پایین میاد ؟
نظرتون نسبت به هارد NH13 چیه ؟
مرسی.
سلام
با این حساب قیمت سیگیت اومده پایین چون من دو سه هفته پیش280 270 امار داشتم از ایران ولی وسترن رفته بالا
به نظرم قیمتها تغییر چندانی نمیکنه فرض کنید حتی مثلا دلار هم بشه 1600 مثلا :blink: چه نظارتی عملا روی این شرکتها وجود داره که قیمتشانو سریع کاهش بدن :hmm:
البته این فقط پیش بینی من بود وامیدوارم عکسش اتفاق بیفته:20::20:
ربطی به قیمت دلار نداره قیمت جهانی ها اومده پایین دوباره من الان دیدم
چند وقت پیش همین 2 ترا وسترن از 120$ شد 180$ اما چون افزایش قیمت دلار همراه شد قیمتا فضایی شد
ولی الان دوباره قیمت جهانی ها اومد پایین یعنی همین وسترن 2 ترا شده 130$
ایناها
mohsenfhm
23-04-2012, 18:33
با سلام
دوستان عزیز قیمتها داره خوب میشه !
هارد سیگیت اینترنال 500 : قیمت 138
هارد سیگیت اینترنال 1000 :قیمت 168
هارد اکسترنال سیگیت 500 USB3 قیمت : 170
adrenalin
24-04-2012, 14:46
قیمت USB2 هم دارید؟
قیمت USB2 هم دارید؟
آخرین قیمتها را اینجا ببین :
white_rose
25-04-2012, 00:33
سلام
با توجه به اينكه از آمريكا خريد ميكنيد شديداً توصيه ميكنم مدل جديد western digital My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D640) به همراه كيف مخصوص ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D600) رو بخريد .
كيف مخصوص
دوست عزیز ممنونم از راهنمایی بسیار خوبتون. من این هارد و کیف مخصوصش رو گرفتم و امروز بدستم رسید، واقعا عالیه و خیلی ازش راضیم. بازم ممنونم از کمکتون
matin-n78
25-04-2012, 13:41
هاردای وسترن mypassbort کیف محافظ دارن که جلو ی ضربه رو بکیره
؟
rostamiani
25-04-2012, 13:45
؟
همراه خودشون که نه ... ولی جدا میشه خرید :)
؟
عکسش بالا هست.
ضد آب و ضد خاک و ضد ضربه
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
همراه خودشون که نه ... ولی جدا میشه خرید :)
شما تو بازار ایران دیدیش؟ چند قیمته؟
amir_t6262
26-04-2012, 16:28
ata.royalfalcon جان، یه مدل Seagate اکسترنال آداپتوری معرفی کرده بودی که پایه اش جدا بود و هارد اینترنال را هم میشد روی پایه اش قرار داد.
این کدام مدل است؟
ata.royalfalcon
27-04-2012, 10:11
ata.royalfalcon جان، یه مدل Seagate اکسترنال آداپتوری معرفی کرده بودی که پایه اش جدا بود و هارد اینترنال را هم میشد روی پایه اش قرار داد.
این کدام مدل است؟
سلام
همانطوریکه در عکسهای پیوست مشاهده میکنید هارد اینترنال وسترن بر روی کارتریج سیگیت مدل GoFlex Desk External Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])قرار گرفته .
البته این کارتریج اینترفیسهای مختلفی چون usb2 و usb3 و firewire دارد .
matin-n78
27-04-2012, 11:52
از دوستان کسی هارد sh14 یا sh12 adata رو داره ؟
نظرتون نسبت به این هارد چیه ؟
تو سایت سازنده که زده ضدضربه و ضدآب هستش ؛
سرعت انتقال اطلاعاتشم ( 109MB/s و 116MB/s)بالاست ؛ با توجه به اینکه اختلاف قیمت 30 هزار تومانی با وسترن یه ترا داره و وسترن خودش کیف محافظ نداره ؛آیا انتخاب خوبی هستش ؟
قیمت کیف محافظ برای وسترن چنده ؟
panther99
27-04-2012, 13:57
آقا اين هارد ADATA مدل HD710 هم به نظر چيز خفنيه . دوتا مدل 500 و 750 گيگ داره .
ميشه بگيد قيمتش چنده ؟؟؟؟
كسي اين هارد رو داره ؟؟؟؟ راضي هستيد ازش ؟؟؟؟؟؟
amir_t6262
27-04-2012, 14:48
سلام
همانطوریکه در عکسهای پیوست مشاهده میکنید هارد اینترنال وسترن بر روی کارتریج سیگیت مدل GoFlex Desk External Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])قرار گرفته .
یعنی همه هاردهای Go Glex که الان در بازار هستند، اینطوری هستند و تهشون (کارتریجش) در میاد؟
و میشه هاردهای دیگه را روی کارتریجش سوار کرد؟
amir_t6262
27-04-2012, 15:03
آقا اين هارد ADATA مدل HD710 هم به نظر چيز خفنيه . دوتا مدل 500 و 750 گيگ داره .
ميشه بگيد قيمتش چنده ؟؟؟؟
كسي اين هارد رو داره ؟؟؟؟ راضي هستيد ازش ؟؟؟؟؟؟
[/IMG]
500 اش حدود 160 تا 180 هزار تومان
و 750 اش حدود 210 تا 240 هزار تومان
amir_t6262
27-04-2012, 15:14
سلام
و سوال دیگر. در شرایط یکسان قیمت، برای آرشیو کردن فیلم و ... کدام مدل را توصیه میکنید؟ این مدل را یا وسترن Western Digital My Book؟
من الان 2 ترابایت وسترن My Book دارم و راضی هم هستم. ولی از نظر اینکه این پایه اش جدا میشود، جاهای دیگر هم میشه ازش استفاده کرد. ( مثلا اتصال هارد اینترنال و ...) بهمین خاطر گفتم این مدل را بگیرم.
نظر شما چیه؟
ata.royalfalcon
27-04-2012, 19:22
یعنی همه هاردهای Go Glex که الان در بازار هستند، اینطوری هستند و تهشون (کارتریجش) در میاد؟
و میشه هاردهای دیگه را روی کارتریجش سوار کرد؟
بله همه هاردهای سری goflex دارای کارتریج جدا شدنی هستند و میتوان هارد اینترنال رو نصب کرد .
البته نکته بسیار مهم این هست که کارتریج هارد اکسترنال آداپتور دار فقط مناسب هاردهای اینترنال 3.5 اینچی هست و همینطور کارتریج هاردهای پرتابل مناسب برای هاردهای 2.5 اینچی هست .
و سوال دیگر. در شرایط یکسان قیمت، برای آرشیو کردن فیلم و ... کدام مدل را توصیه میکنید؟ این مدل را یا وسترن Western Digital My Book؟
من الان 2 ترابایت وسترن My Book دارم و راضی هم هستم. ولی از نظر اینکه این پایه اش جدا میشود، جاهای دیگر هم میشه ازش استفاده کرد. ( مثلا اتصال هارد اینترنال و ...) بهمین خاطر گفتم این مدل را بگیرم.
نظر شما چیه؟
بستگی به اهمیت آرشیو داره . اگر آرشیوتان خیلی مهمه پس برای امنیت بالا تا حد امکان از دستکاری کردن و باز و بسته کردن باید اجتناب بشه . کانکتورهای sata روی کارتریج و هارد عمر معینی دارد و اگر دائماً باز و بسته بشه بعلت فرسودگی و خوردگی کانکتورها ممکنه نتوانند اتصال مطمئنی برقرار کنند (تا اونجایی که شنیدم عمر کانکتورهای sata حدود 50 بار باز و بسته کردن هست) . مگر اینکه قصد نداشته باشید دائماً باز و ببندید .
amir_t6262
28-04-2012, 13:31
ممنون ata.royalfalcon جان.
----
در ضمن قیمت هاردهای 2 ترابایت باز هم ارزان شد!
الان Western Digital My Book Essential با گارانتی سازگار به 295 رسیده و Seagate FreeAgent به 285 هزار تومان.
noisymind
28-04-2012, 20:49
اگه خدا بخواد و اتفاق عجیبی نیوفته تا آخر ما قیمتها خیلی ارزونتر میشه ، یعنی دلار خیلی ارزونتر میشه و البته اگه ...!
behrad_f
29-04-2012, 18:20
سلام من سیستمم کمی قدیمی هست و مادربوردش usb3 ندارد الان میخوام یک هارد اکسترنال بگیرم با ساپورت usb3 چون چند وقت دیگه سیستمم رو کلن عوض میکنم و خرید دوباره هارد رو نمیخوام انجام بدم میخواستم بدونم الان سیستم فعلی من با هارد usb3 کار میکنه و میشه هارد رو بهش وصل کرد و استفاده کرد.
rostamiani
29-04-2012, 18:24
سلام من سیستمم کمی قدیمی هست و مادربوردش usb3 ندارد الان میخوام یک هارد اکسترنال بگیرم با ساپورت usb3 چون چند وقت دیگه سیستمم رو کلن عوض میکنم و خرید دوباره هارد رو نمیخوام انجام بدم میخواستم بدونم الان سیستم فعلی من با هارد usb3 کار میکنه و میشه هارد رو بهش وصل کرد و استفاده کرد.
بله ... کار می کنه ولی ولی با سرعت USB2 . اگه می خواید از سرعت بالای USB استفاده کنید باید یک کارت USB3 بخرید که فکر می کنم دور ور بر 40-50 هزار تومان باشه
Nocturne
30-04-2012, 22:29
سلام . یک سیگیت goflex freeagent گرفتم. وقتی safely remove ش میکنم خاموش نمیشه . usb رو هم قطع میکنم چراغش خاموش میشه ولی هنوز میلرزه . تا اینکه آداپتور رو قطع میکنم . اینا همینطوری اند ؟
آخه قبلا وسترن داشتم وقتی قطعش میکردی بعد چند ثانیه خاموش میشد و بعد آداپیتور رو قطع میکردی...
noisymind
30-04-2012, 22:42
من با سیگیت کار نکردم ولی اصولا وسترن خودش یک نرم افرازی داره که میتونید قبلش هارد رو خاموش کنید. ولی safety remove در ویندوز 7 برق رو قطع نمیکنه و فقط رد و بدل شدن اطلاعات رو قطع میکنه.
Nocturne
01-05-2012, 00:14
ولی safety remove در ویندوز 7 برق رو قطع نمیکنه و فقط رد و بدل شدن اطلاعات رو قطع میکنه.
چرا وسترن من با همون safely remove خاموش میشه . بدون برنامه
ata.royalfalcon
01-05-2012, 09:01
ميتونيد با استفاده از برنامه hddscane ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارد رو spin down كنيد (طبق عكس زير) .
اول هارد رو انتخاب ميكنيد .
سپس دكمه spin down رو بزنيد .
نكته مهم اينجاست كه قبل از safe remove كردن بايد چنين كاري رو انجام بديد . در غير اين صورت هارد اكسترنال توسط برنامه شناسايي نخواهد شد .
amir_t6262
01-05-2012, 09:47
WD My Book دکمه power داره که خاموشش میکنه. حتی اگه آداپتورش به برق باشه.
من Agent desk Seagate هم که دارم، بعد از اینکه safely remove میکنی، بعد از یه مدت موتورش هم خاموش میشه.
Go Flex را نمیدانم.
البته یکی از دوستان میگفت که هد هاردهای جدید فنری است و بعد از پایان کار به جای اولش برمیگرده، پس نباید مشکلی از این نظر باشه.
درست میگم یا نه؟
---
در ضمن الان قیمتها را میدیدم، اختلاف هارد اینترنال با آداپتوری اکسترنال خیلی زیاد شده. نزدیک 50 هزار تومان در هارد 2 ترابایت.
قبلا اینقدر اختلاف نبود.
با این اوصاف، هارد اینترنال راتوصیه میکنید یا اکسترنال.
توضیح هم اینکه من روی PC ام 3 ترا هارد دارم. یک 1 ترا و یک 2 ترا و یه 2 ترای دیگه هم میخوام.
هزینه اش هم مهمه.
ata.royalfalcon
01-05-2012, 11:04
من Agent desk Seagate هم که دارم، بعد از اینکه safely remove میکنی، بعد از یه مدت موتورش هم خاموش میشه.
Go Flex را نمیدانم.
البته یکی از دوستان میگفت که هد هاردهای جدید فنری است و بعد از پایان کار به جای اولش برمیگرده، پس نباید مشکلی از این نظر باشه.
درست میگم یا نه؟
---
در ضمن الان قیمتها را میدیدم، اختلاف هارد اینترنال با آداپتوری اکسترنال خیلی زیاد شده. نزدیک 50 هزار تومان در هارد 2 ترابایت.
قبلا اینقدر اختلاف نبود.
با این اوصاف، هارد اینترنال راتوصیه میکنید یا اکسترنال.
توضیح هم اینکه من روی PC ام 3 ترا هارد دارم. یک 1 ترا و یک 2 ترا و یه 2 ترای دیگه هم میخوام.
هزینه اش هم مهمه.
1. البته منهم goflex portable دارم كه حتي با safe remove كردن هم خاموش نميشه فلش مموري هم همينطور هست ، نميدونم چرا !!!
2. هارد اينترنال و اكسترنال اصولا براي اهداف و مقاصد مختلفي ساخته ميشه و همچنين تبديل هارد اينترنال به اكسترنال با توجه به ريسكي كه داره چندان توصيه نميشه مگر اينكه از پاور و تبديل sata to usb استاندارد استفاده بشه .
استفاده از هارد اينترنال به جاي اكسترنال براي آرشيو كردن داده ها بصورت طولاني مدت يا دائمي معايبي داره مثل ...
1. تا زماني كه سيستم روشن هست تمام هاردها هم در حال كار خواهد بود (استهلاك و صدا و گرماي بيشتر) مگر اينكه نياز به دسترسي مداوم به داده هاتون داشته باشيد .
2. به سادگي ميتونه دچار ويروس بشه (بعلت online بودن دائمي) .
3. پورت sata مادربرد و پاورتان اشغال خواهد شد .
4. و مهمترين مشكل هارد اينترنال در حمل و نقل و راه اندازي آن خواهد بود چون حتماً كيس بايد باز بشه تا هارد اينترنال رو بتونيد نصب كنيد .
Arash4484
01-05-2012, 12:00
1.
استفاده از هارد اينترنال به جاي اكسترنال براي آرشيو كردن داده ها بصورت طولاني مدت يا دائمي معايبي داره مثل ...
1. تا زماني كه سيستم روشن هست تمام هاردها هم در حال كار خواهد بود (استهلاك و صدا و گرماي بيشتر) مگر اينكه نياز به دسترسي مداوم به داده هاتون داشته باشيد .
2. به سادگي ميتونه دچار ويروس بشه (بعلت online بودن دائمي) .
3. پورت sata مادربرد و پاورتان اشغال خواهد شد .
4. و مهمترين مشكل هارد اينترنال در حمل و نقل و راه اندازي آن خواهد بود چون حتماً كيس بايد باز بشه تا هارد اينترنال رو بتونيد نصب كنيد .
سلام عطا جان
ایرادات به اشکالات بالا:
معمولن آرشیو نباید و نیاز نیست زیاد حمل بشه
اشغال USB به مراتب دردسرسازتر است و وسایل متعددی اعم از حروجی/ورودی ها - فلش ها و... میبایستی به این پورت متصل شود
+ساتا به تعداد زیاد روی مینهای جدید موجود است و کارتهای توسعه هم برایش وجود دارد.
شما میتونید به سادگی با مانت کردن (از فابلیتهای پارتیشنهای NTFS و جدیدتر از آن) و اختصاص فولدر(یا فولدرها)ی بجای ساختن درایو ، تا زمانی که روی آن کلیک نکنید و درون آن فولدر نروید هاردتان را خاموش نگه دارید.(ضمن اینکه آن اشکال و این راه حل در مورد USB ها هم صدق میکند)
حتی در موافع که هیچ نیاز فوری به درایو نیاز ندارید کل مسیر درایو رو حذف کنید. و فقط با روشن شدن سیستم لحظه ای هارد روشن و چک میشود که آنهم قابل کنترل است.
معایب استفاده از هارد اکسترنال:
1-در جالت عادی تحرک زیاد، امکان تکان خوردن و عدم مهار بر روی میز و... (بر خلاف اینترنال که بطور کامل در کیس تثبیت شده)
2-آسیب دیدن اتصالات مین و بخصوص خود هارد بعلت قطع و وصل زیاد-آسیب دیدن های جدی و مداوم کابلها- نایاب و گران بودن کابلهای خوب
و موارد دیگر مثل سرعت کمتر-فضاگیری-نبود جا برای قرارگیری فن(در صورت نیاز) -عدم محافظ عادیی برای ضربه مثل کیس(در مدلهای عادی)-مشکلات برق رسانی به USB در پاورهاو مینهای ضعیف-گرانی نسبت به گیگ/بخصوص در حجم های بالا(اموری مهم در امر آرشیو)و...
بهترین راه حل برای آرشیو حرفهای به نظرم استفاده از NASدرایوهاست، که ضمن نداشتن معایب بالا(چه در اینترنال و چه اکسترنال)، قابلیتهای متعددی داره ، و از همه مهمتر شما هاردهای اینترنالتون رو میتونید درش بکار بگیرید.
Nocturne
01-05-2012, 12:24
ميتونيد با استفاده از برنامه hddscane ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارد رو spin down كنيد (طبق عكس زير) .
چنانچه از برنامه ها استفاده نکنیم ایرادی داره بعد از safely remove و جدا کردن usb ، در حالیکه هنوز روشنه برقش رو قطع کنیم؟ (کاری که الان دارم میکنم)
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
نه این مدل از mybook که من داشتم دکمه نداره... بعد از safely remove و قطع کردن usb خودش خاموش میکرد چند ثانیه بعد
ولی این goflex freeagent بعد از این کار خاموش نمیکنه . درحالی آداپتور رو در میارم که روشنه...
ata.royalfalcon
01-05-2012, 12:52
سلام عطا جان
ایرادات به اشکالات بالا:
معمولن آرشیو نباید و نیاز نیست زیاد حمل بشه
اشغال USB به مراتب دردسرسازتر است و وسایل متعددی اعم از حروجی/ورودی ها - فلش ها و... میبایستی به این پورت متصل شود
+ساتا به تعداد زیاد روی مینهای جدید موجود است و کارتهای توسعه هم برایش وجود دارد.
شما میتونید به سادگی با مانت کردن (از فابلیتهای پارتیشنهای NTFS و جدیدتر از آن) و اختصاص فولدر(یا فولدرها)ی بجای ساختن درایو ، تا زمانی که روی آن کلیک نکنید و درون آن فولدر نروید هاردتان را خاموش نگه دارید.(ضمن اینکه آن اشکال و این راه حل در مورد USB ها هم صدق میکند)
حتی در موافع که هیچ نیاز فوری به درایو نیاز ندارید کل مسیر درایو رو حذف کنید. و فقط با روشن شدن سیستم لحظه ای هارد روشن و چک میشود که آنهم قابل کنترل است.
1-در جالت عادی تحرک زیاد، امکان تکان خوردن و عدم مهار بر روی میز و... (بر خلاف اینترنال که بطور کامل در کیس تثبیت شده)
2-آسیب دیدن اتصالات مین و بخصوص خود هارد بعلت قطع و وصل زیاد-آسیب دیدن های جدی و مداوم کابلها- نایاب و گران بودن کابلهای خوب
و موارد دیگر مثل سرعت کمتر-فضاگیری-نبود جا برای قرارگیری فن(در صورت نیاز) -عدم محافظ عادیی برای ضربه مثل کیس(در مدلهای عادی)-مشکلات برق رسانی به USB در پاورهاو مینهای ضعیف-گرانی نسبت به گیگ/بخصوص در حجم های بالا(اموری مهم در امر آرشیو)و...
بهترین راه حل برای آرشیو حرفهای به نظرم استفاده از NASدرایوهاست، که ضمن نداشتن معایب بالا(چه در اینترنال و چه اکسترنال)، قابلیتهای متعددی داره ، و از همه مهمتر شما هاردهای اینترنالتون رو میتونید درش بکار بگیرید.
سلام ، كاملاً درست ولي
همانطوريكه براي ساتا ميتوان كارتهاي توسعه خريد براي usb نه تنها ميتوان كارتهاي توسعه (اينترنال) خريد بلكه ميتوان با استفاده از usb hub هم تعداد پورتهاي usb رو افزايش داد . جديداً usb hub وارد بازار شده كه 24 پورت هست و با توجه به وجود منبع تغذيه مستقل حتي مين و پاورهاي ضعيف هم ميتوانند از آن بهره مند شود . حتي مدل 4 پورت مدل d-link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم آداپتور مستقلي دارد كه مناسب مين و پاورهاي ضعيف هست . گرچه استفاده همزمان تمام هاردها از يك پورت usb باعث كاهش سرعت هم خواهد شد مخصوصاً اگر usb2 باشه .
1. همانطوريكه در عكس زير ميبينيد كلاً 16 ترابايت آرشيو دارم . هفت هارد اكسترنال و 2 هارد اينترنال كه به اكسترنال تبديل كردم (از طريق esata و با پاور استاندارد) . همه هاردها رو در داخل كمد قفلدار نگه داري ميكنم (تضمين امنيت فيزيكي) و با فن پرقدرت دماي آنها رو پايين نگه ميدارم .
2. با توجه به اين موضوع كه كابلها و همچنين پورت usb لپتاپ و هارد در اثر باز و بستن زياد امكان خرابي وجود دارد در نتيجه يك كابل usb3 خريدم . اين كابل usb3 از يكطرف هميشه به لپتاپ وصل هست و جدا نميشود (در نتيجه استهلاك ناچيز پورت لپتاپ) .
همچنين با خريد بهترين usb hub ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آداپتوردار موجود در بازار (مدل هفت پورت d-link - عكس زير) ، كليه كابلهاي هاردهاي اكسترنال رو به آن متصل كردم كه هيچگاه باز نخواهد شد . در نتيجه استهلاك كابل اورجينال هاردهاي اكسترنال و همچنين استهلاك پورتهاي usb هاردها منتفي هست .
با وجود فضاي فوق العاده فشرده مشكل فن رو با ساخت كانال مقوايي حل كردم (عكس زير - در دست تكميل).
يكي از دلايلي كه NAS نخريدم قيمت گرانتر آن در حجمهاي برابر با هاردهاي اكسترنال عادي هست (با وجود مزاياي زياد) ، البته شايد براي بعضي ها اين مسئله مهمي نباشه .
مثلا مدل Seagate NetWork BlackArmor Nas 440 - 12TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حدود 3132000 تومان هست در صورتيكه قيمت كل 4 عدد هارد سه ترا بايت حدود 1800000 تومان ميشود (هر عدد 450 هزارتومن در نظر گرفته شده) . NAS بيشتر مناسب شركتها و ادارات كوچك هست كه بودجه كافي براي اينكار رو دارند .
سلام -قفل با امنيت بالا مي خوام براي هارد اكسترنال كه به راحتي نشه با نرم افزار و غيره شكوندش -طريقه بك آپ گيري رو توضيح بديد برام مرسي
Arash4484
01-05-2012, 14:03
سلام ، كاملاً درست ولي
همانطوريكه براي ساتا ميتوان كارتهاي توسعه خريد براي usb نه تنها ميتوان كارتهاي توسعه (اينترنال) خريد بلكه ميتوان با استفاده از usb hub هم تعداد پورتهاي usb رو افزايش داد . جديداً usb hub وارد بازار شده كه 24 پورت هست و با توجه به وجود منبع تغذيه مستقل حتي مين و پاورهاي ضعيف هم ميتوانند از آن بهره مند شود . حتي مدل 4 پورته مدل d-link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oducts%2F%3Fpid%3D152)هم آداپتور مستقلي دارد كه مناسب مين و پاورهاي ضعيف هست .
1. همانطوريكه در عكس زير ميبينيد كلاً 16 ترابايت آرشيو دارم . هفت هارد اكسترنال و 2 هارد اينترنال كه به اكسترنال تبديل كردم . همه هاردها رو در داخل كمد نگه داري ميكنم (وجود امنيت فيزيكي) و با فن پرقدرت دماي آنها رو پايين نگه ميدارم .
2. با توجه به اين موضوع كه كابلها و همچنين پورت usb لپتاپ و هارد در اثر باز و بستن زياد امكان خرابي وجود دارد در نتيجه يك كابل usb3 خريدم . اين كابل usb3 از يكطرف هميشه به لپتاپ وصل هست و جدا نميشود (در نتيجه استهلاك ناچيز پورت لپتاپ) .
همچنين با خريد بهترين usb hub ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oducts%2F%3Fpid%3D149) موجود در بازار (مدل هفت پورت - عكس زير) ، كليه كابلهاي هاردهاي اكسترنال رو به آن متصل كردم كه هيچگاه باز نخواهد شد . در نتيجه استهلاك كابل اورجينال هاردهاي اكسترنال و همچنين استهلاك پورتهاي usb مادربرد و هاردها منتفي هست .
با وجود فضاي فوق العاده فشرده مشكل فن رو با ساخت كانال مقوايي (عكس زير) حل كردم .
يكي از دلايلي كه NAS نخريدم قيمت گرانتر آن در حجمهاي برابر با هاردهاي اكسترنال عادي هست (با وجود مزاياي زياد) ، البته شايد براي بعضي ها اين مسئله مهمي نباشه . مثلا مدل Seagate NetWork BlackArmor Nas 440 - 12TB حدود 3132000 تومان هست در صورتيكه قيمت كل 4 عدد هارد سه ترا بايت حدود 1800000 تومان ميشود (هر عدد 450 هزارتومن در نظر گرفته شده) . NAS بيشتر مناسب شركتها و ادارات كوچك هست كه هزينه بالا مسئله مهمي به شمار نميرود
.
متاسفانه هاب USB مناسب در بازار خیلی کم وجود داره و فیمت خوبهاشم بالاست. حدود 7-8 هاب دارم که هیچ کدومشون اونجوری که باید کار ندادن. مدلی که در گزینه دو گفتید آخرینشونه و با وجود آداپتور انقدر ایجاد مشکل کرد که ازش نتونستم استفاده برای اتصالات ادوات ذخیره سازی کنم و تبدیل شده به هاب ورودی/خروجیها. امیدوارم برای شما جواب بده
(و بزودی اقدام میکنم برای خرید مدل یک /مرسی از معرفی...)
*
ببینید شما یک نکته رو در نظر نگرفتید من در تمام موارد گفتم حالت عادی، این زحمات و کار زیبا که شما کردید حالت عادی محسوب نمیشه...
مثلن برای فن روی هارد اینترنال بسادگی جای چهار پیچ استاندارد برای بستن و مدلهای متعدد فن هارد در بازار موجوده.
اما شما برای فن اکسترنال محبور شدید چنین کنید، منم اینکارو بالاجبار دارم میکنم: پیوست یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا برای کمدی که در زیر میز برای هاردها اختصاص دادم، برای اینکه از کابلهای غیراستاندارد بلند که جواب نمیدهند استفاده نکنم میزم رو دلر کردم،
ببینید دو کابل USB3 مستقیم به سیستم وصل شده (و این کابلها مربوط به هارد پاسپورتیند که هر هارد دو کابل داره و کابل دومها-برق- رو دادم به هاب و کابلهای دیتا رو به سیستم{4یو اس بی/دو هارد}...)هارد تاورم که فعلن روی هواس: پیوست دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما روی پی سی و هاردهای اینترنالم با خرید یک کیس مناسب و موارد ذکر شده هیچ مشکلی نداشتم.با این دردسرها ادامه آرشیوم رو رفتم روی اینترنال...پرحجم و ارزان و بادوام.
**
در مورد کابل USB3 متوجه نشدم چطور جدا نمیشود؟
بالاخره شما لپتابتان را جابجا میکنید، و در ضمن همونطور که تاکید کرده بودم استهلاک از سمت هارد منظورم بود
در مورد گرانی NAS حق باشماست و من اینو جدا از مطلی اصلی و بعنوان یک فاینال سولیشن گفتم. اما همونطور که گفتم فکر میکنم امکان تهیه NASمستقل از هاردهاش وحود داره، که دراین مورد در حال پرس و جو هستم و اگر باشه حتی ارزانتر از هارد اکسترنال تموم میشه...
دوستان من یه هارد یک ترا اکسترنال میخاستم بگیرم.
هدفم اتصال به تلیویزیون lg 98000 بود ولی اینطور که تو تاپیکهای اونجا دیدم انگار به tv وصل نکنم سنگینترم!
بنابراین میخام به یه ----- لینوکسی وصل کنم.
میخام ببینم آدابتوری بگیرم یا بدون آدابتور ؟
در کل کدوم بهتره؟
و اینکه بین مدلهای مختلف سیگیت و وسترن کدوم رو پیشنهاد میدین.
با تشکر ...
rostamiani
01-05-2012, 15:34
دوستان من یه هارد یک ترا اکسترنال میخاستم بگیرم.
هدفم اتصال به تلیویزیون lg 98000 بود ولی اینطور که تو تاپیکهای اونجا دیدم انگار به tv وصل نکنم سنگینترم!
بنابراین میخام به یه ----- لینوکسی وصل کنم.
میخام ببینم آدابتوری بگیرم یا بدون آدابتور ؟
در کل کدوم بهتره؟
و اینکه بین مدلهای مختلف سیگیت و وسترن کدوم رو پیشنهاد میدین.
با تشکر ...
من یکی دو سال قبل یک وسترن آدابتوری برای کاری که می خواید بکنید خریدم و تا الآن مشکلی نداشتم
به نظرم آدابتودی خیلی بهتره. چون هم ارزون تر براتون تموم میشه و هم از نظر تغذیه هارد خیالتون راحته .من اصلا به برق USB دستگاه نمی تونم اعتماد کنم. نگرانم کم بیاره و روی هارد فشار بیاد.
ata.royalfalcon
01-05-2012, 19:56
سلام -قفل با امنيت بالا مي خوام براي هارد اكسترنال كه به راحتي نشه با نرم افزار و غيره شكوندش -طريقه بك آپ گيري رو توضيح بديد برام مرسي
سلام
براتون آموزش encrypt کردن هارد رو با برنامه true crypt میذارم . ولی اگر هاردتون وسترن هست پس بهتره که از نرم افزار خودش استفاده کنید و از روش زیر استفاده نکنید .
قبل از شروع به کار از کلیه داده ها بکآپ بگیرید چون در حین کار کل هارد رو فرمت خواهد کرد . توصیه میشه قبل از شروع به کار با فلش مموری آموزش ببینید .
1. ابتدا نرم افزار true crypt رو دانلود و نصب کنید .
2. پس از اجرای برنامه روی دکمه create volume کلیک کنید .
3. گزینه encrypt a non system partition/drive را انتخاب کنید .
4. گزینه standard truecrypt volume را انتخاب کنید .
5. روی دکمه select device کلیک کنید تا پارتیشن مورد نظر از هارد دیسک یا فلش مموری ، انتخاب شود .
6. پارتیشن مورد نظر را انتخاب کنید .
7. سپس گزینه create encrypted volume and format را انتخاب کنید .
8. ترکیب AES و Soernet و twofish امنیت زیادی ایجاد خواهد کرد ولی سرعت خواندن و نوشتن کند خواهد شد .
9. پسورد را وارد کنید .
10. اگر فایلهای بزرگتر از 4 گیگ دارید پس گزینه large را انتخاب کنید تا بصورت NTFS فرمت شود .
11. روی دکمه فرمت کلیک کنید . برای تسریع در کار فرمت میتونید تیک quick را هم انتخاب کنید .
پس از فرمت موفق آمیز از برنامه خارج شوید (exit) و فلش مموری یا هارد رو safe remove کنید و کابل usb رو جدا کنید .
12 پس از اتصال مجدد هارد یا فلش مموری پیغامی مثل عکس زیر ظاهر خواهد شد که باید کنسل کنید (همیشه) .
13. برای وارد شدن به هارد یا فلش مموری برنامه رو مجدداً اجرا کنید و یکی از حروفها را انتخاب کنید و سپس روی دکمه select device کلیک کنید .
14. پارتیشنی که قبلاً برای رمزگذاری انتخاب کرده بودید ، مجدداً انتخاب و سپس روی دکمه mount کلیک کنید .
15. پسورد رو وارد کنید تا هارد unlock و در my computer دیده شود .
16. حتماً قبل از safe remove کردن و جدا کردن کابل usb یا فلش مموری کلیه دیوایس ها رو dismount all کنید .
noisymind
01-05-2012, 20:46
چرا وسترن من با همون safely remove خاموش میشه . بدون برنامه
تو ویندوز 7 ؟ چون من رو هر ویندوز 7 که دیدم و کار کردم حتی safely remove فلش رو هم خاموش نمیکنه با اینکه پیغام Safe بودن رو میده.
Nocturne
01-05-2012, 20:52
تو ویندوز 7 ؟ چون من رو هر ویندوز 7 که دیدم و کار کردم حتی safely remove فلش رو هم خاموش نمیکنه با اینکه پیغام Safe بودن رو میده.
بله ویندوز 7
amir_t6262
01-05-2012, 22:56
هارد پرتابل My Passport WD هم من امتحان کردم.
با برنامه خود WD وقتی که Safely remove میکنی قشنگ موتورش خاموش میشه.
mohsenfhm
02-05-2012, 19:12
با سلام
دوستان قیمت ها چرا پایین نمیاد ؟؟؟
قیمت هاردهای اینترنال خیلی پایین اومده ولی اکسترنال پایین نیومده
amir_t6262
02-05-2012, 20:51
اکسترنال هم پایین آمده است
مثلا هارد 2 ترابایتی که بالای 340 بود الان به حدود 280 رسیده است
البته امروز متوجه شدم که قیمت هاردهای اینترنال کمی بالا رفته است و مثلا یک مدل Seagate نزدیک 10 هزار تومان گران شد!
کلا هنوز بازار به تعادل نرسیده است و هر روز شاهد کاهش یا افزایش قیمت هستیم.
hosein_mic
03-05-2012, 10:40
سلام دوستان من یه هارد 3.5 لازم دارم
برای ps3 خواهشمند است یه حدود قیمتی برای 1/1.5/2 ترا بایت بهم بدین
ata.royalfalcon
03-05-2012, 18:03
سلام دوستان من یه هارد 3.5 لازم دارم
برای ps3 خواهشمند است یه حدود قیمتی برای 1/1.5/2 ترا بایت بهم بدین
سلام
خودم هم ps3 دارم و هاردی که براش خریدم از نوع پرتابل goflex با اینترفیس usb2 هست و تا اونجایی که میدونم ps3 های اسلیم ، اینترفیس usb3 رو نمیتونند شناسایی کنند و اگر واقعاً اینطور باشه هاردهای وسترن با توجه usb3 بودنش از لیست انتخاب شما حذف میشه .
پس میمونه سیگیت :
بهترین انتخاب سیگیت GoFlex Desk External Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با کارتریج usb2 هست . منظور من از کارتریج پایه جدا شدنی انتهای هارد هست و حتی بعدها میتونید ارتقا بدید و یه کارتریج usb3 بخرید .
قبل از خرید به جعبه اش دقت کنید با چه نوع کارترجی فروخته میشه usb2 هست یا usb3
دوترابایتش حدود 280 هزارتومن هست .
hosein_mic
03-05-2012, 19:34
مرسی از راهنماییتون/یک ترا بایتش چنده ؟
rostamiani
03-05-2012, 20:56
مرسی از راهنماییتون/یک ترا بایتش چنده ؟
ظاهرا قیمت یک ترا و دو تراش تقریبا برابره !!!
سلام . با توجه به این اوضاع درهم بازار آیا امیدی به پایین اومدن قیمت هارد 2 ترا هست؟؟؟
G.D.ragon.Ir
04-05-2012, 08:38
یه مطلب تو هفته نامه "بایت" خوندم, حرف دل ماهایی هست که منتظریم قیمت ها بیاد پائین بعد خرید کنیم:
ارديبهشتماه شروع شده است و اين ايام را به اصطلاح فعالان بازار، کاهو بازار مينامند. علت اين نامگذاري در اين است که در اين ايام خبري از فروش نيست و شرايط بازار درحالت رکود است از اين رو بايد تا خرداد ماه صبر کرد.
عموما با پايان امتحانات خرداد ماه که اواسط اين ماه است فروش در بازار کمي رونق پيدا ميکند. اما شرايط در زمان فعلي اينگونه نيست و کاهو بازار موجود ساخته دست خود بازاريان است.
در حال حاضر مصرف کنندگان يا همان مشتريان بازار به دليل تورم حبابي قيمت در اين بازار دست از خريد برداشتهاند، اين در حالي است که نياز به سختافزار کاهش نيافته است و به ناچار مصرفکننده خريد خود را به اميد کاهش قيمت به تعويق مياندازد اما اين به تعويق انداختن هم حدي دارد و مشتري بعد از مدتي به ناچار به بازار ميرود و در عين آگاهي نسبت به قيمت غير واقعي کالاها خريد خود را انجام ميدهد. شايد بتوان نام اين کار را سلاخي به شيوه فناورانه گذاشت.
مدتهاست که علت اين گرانيها از سوي فعالان بازار موضوع افزايش نرخ دلار عنوان ميشود. اما حدود دو هفته است که قيمت اين ارز در حال کاهش است با اين حال هيچ کاهش قيمتي در حوزه قطعات سختافزاري و لپتاپ به جزء در چند قطعه ناچيز ديده نميشود. به سراغ بازار که ميرويم هيچ کس فکر کاهش قيمت را در سر ندارد و دلايلي ميآورند که قضاوت آن با شما!
زماني که دلار سوار بر خر مراد سير صعودي داشت هر ساعت يک فهرست قيمت روي ميز فروشندگان بود اما در اين دو هفته چرا کسي اقدام به کاهش قيمت نکرده است؟
حال مشتري حق دارد که هرطور که خواست در مورد بازار قضاوت کند يا خير؟
از فعالان بازار که ميپرسيم چرا در زماني که قيمت دلار کاهش داشته است کاهش قيمت نميدهيد؟ در جواب ميگويند موجودي انبارشان خريد قبل است و اجناس با قيمت ارز گران خريداري شده است!
حال اين سوال باز به ذهن ميرسد که آن زمان که ارز در حال افزايش بود و شما خريد قبل داشتيد چرا قيمتها را افزايش داديد و در يک قطعه حدود 20 هزار تومان سود باد آورده به دست آورديد؟ چرا بهانه کرديد که ارز گران شده و ناچار به افزايش قميت هستيد و اما حالا با توجه به کاهش قيمت ارز ناچار به کاهش قيمت نيستيد؟
سوال ديگري که از اين قشر زحمتکش ميپرسيم اين است که چرا برخي از کالاها دوباره افزايش قيمت داشته است؟ مگر اين اجناس همان خريد قبل شما نيست؟ جواب تامل برانگيزي داده ميشود که واقعا انسان متحير ميماند. پاسخ دوستان اين است که ماليات بر ارزش افزوده بالا رفته است!
ما که متوجه نشديم به چه ساز دوستان برقصيم و يا گريه کنيم لذا قضاوت را ميگذاريم به عهده شما خواننده محترم تا اگر تمايل داشتيد آن را نيز به ما اعلام کنيد.
نتيجهگيري اخلاقي اين ماجرا را ميتوان اينگونه دانست که با توجه به عدم وجود هيچ گونه نظارتي بر بازار سختافزار توسط مراجع ذيربط، کليه فروشندگان محترم ميتوانند با هر چاقويي که دلشان خواست اقدام به ذبح مشتريان عزيز نمايند.
همچنين در راستاي اين اقدام هيچ گونه بازخواستي صورت نخواهد پذيرفت متاسفانه!
tufan_17
04-05-2012, 10:59
دوسـتان من یه هارد اکسـترنال 500 گیگ خریدم البته دسـت دوم 100 تومن در ضمن حدود 200 گیگ اینا فیلم کلیپ توش بود خوب خریـدم یا بـد؟!
amirkhan_0o0
04-05-2012, 12:17
دوسـتان من یه هارد اکسـترنال 500 گیگ خریدم البته دسـت دوم 100 تومن در ضمن حدود 200 گیگ اینا فیلم کلیپ توش بود خوب خریـدم یا بـد؟!
مبارک باشه بستگی به میزان دست دوم بودنش داره!
به نظر من اگه از آشنا خریدی و مطمئنی که خیلی ازش کار نکشیده خوبه!!
ata.royalfalcon
04-05-2012, 19:06
مبارک باشه بستگی به میزان دست دوم بودنش داره!
به نظر من اگه از آشنا خریدی و مطمئنی که خیلی ازش کار نکشیده خوبه!!
سلام
میتونید از طریق نرم افزار Hard Disk Sentinel میزان کارکرد هارد رو بفهمید . همچنین از طریق نرم افزار HD Tune Pro (از قسمت health) از سالم بودن هارد مطمئن بشید .
مثلاً در عکس زیر هارد لپتاپم که اواخر دیماه سال 89 خریدم حدود 74 ساعت کارکرد دارد .
برند هارد رو هم نگفتید .
amir_t6262
04-05-2012, 19:35
ماشاا... آقا عطا برای هر چیزی یه برنامه خوب و کاربردی معرفی میکنه.
حالا این مقداری که این برنامه نشون میده بر چه اساسی است؟ یعنی مثلا هارد کامپیوتر، میزان روشن بودن کامپیوتر از ابتدا را میگه؟
مثلا اگر کامپیوتری اصلا هاردش عوض نشده باشه، براساس این میشه مدت کارکرد مادربردش را هم درآورد؟
ata.royalfalcon
04-05-2012, 21:27
ماشاا... آقا عطا برای هر چیزی یه برنامه خوب و کاربردی معرفی میکنه.
حالا این مقداری که این برنامه نشون میده بر چه اساسی است؟ یعنی مثلا هارد کامپیوتر، میزان روشن بودن کامپیوتر از ابتدا را میگه؟
مثلا اگر کامپیوتری اصلا هاردش عوض نشده باشه، براساس این میشه مدت کارکرد مادربردش را هم درآورد؟
تا هر زمانی که هارد توسط منبع تغذیه روشن و در حال کار باشه مقدار کارکرد آن هم بالا خواهد رفت . حتی اگر کابل دیتا هم به مادربرد متصل نشده باشه .
مثال : فرض کنید یه هاردی دارید که دو سال پیش خریدید و در این دو سال هر روز 12 ساعت به پاور روشن متصل هست . در نتیجه این نرم افزار کارکرد هارد رو one year نشان خواهد داد (بصورت 24 ساعت و هفت روز هفته روشن) .
محاسبات :
روزی 12 ساعت هارد روشن .
پس در یک ماه 360 ساعت روشن .
و از اونجایی که هر سال 12 ماه هست و دو سال 24 ماه پس میشه 360*24=8640 . یعنی برای این 24 ماه (دوسال) 8640 ساعت کارکرده و همانطوریکه میدونید هر سال 8640 ساعت هست . در نتیجه این نرم افزار کارکرد هارو رو one year نشان خواهد داد .
تقریباً . مشروط بر اینکه نه تنها هارد بلکه مادربرد هم به پاور روشن متصل بوده باشه .
نکته : با دستگاه PC-3000 میتوان smart هارد رو ریسیت و کارکرد هارد رو صفر کرد .
استاد عطا اون نرم افزاره که فرمودید ورژن 4ش رو دانلود و نصب کردم اما هر چی میگردم نمی دونم کجاش عمر هارد رو نوشته!
در پست شماره 3927 عکسه نمیاد که ازش بفهمم عمر کجا مینویسه.
لطفاً راهنمایی کنید.
ata.royalfalcon
07-05-2012, 07:50
استاد عطا اون نرم افزاره که فرمودید ورژن 4ش رو دانلود و نصب کردم اما هر چی میگردم نمی دونم کجاش عمر هارد رو نوشته!
در پست شماره 3927 عکسه نمیاد که ازش بفهمم عمر کجا مینویسه.
لطفاً راهنمایی کنید.
سلام
من هم نميدونم چرا عكس اون پست حذف شده .
اگر چندتا هارد داريد در قسمت چپ روي هارد مورد نظر كليك كنيد و سپس زمان كاركرد هارد رو در صفحه اصلي برنامه مينويسه (عكس زير).
heidary_sh
07-05-2012, 10:47
با سلام
من سال گذشته هارد اكسترنال 1 ترا آداپتوري مدل سيگيت را 80000 تومان خريدم مدتي است پس از اينكه از كامپيوتر روي ويندوز 7 ريمو remove مي كنم وقتي ميخواهم از برق بكشم يك صداي كوچكي مثل جيغ مي كشد آيا ايرادي ندارد ؟
ضمنا به تلويزيون هم كه وصل ميكنم هنگام قطع برق اين مشكل وجود دارد؟
تلويزيون سامسونگ d585 من هم safe remove ندارد و همينطور آن را مي كشم آن هم ايراد ندارد؟
amir_t6262
07-05-2012, 12:42
منظورت صدای از کار افتادن موتورشه؟
انگار که موتوره داره میچرخه بعد یه دفعه از حرکت می ایسته؟
heidary_sh
08-05-2012, 08:37
نه اين صدا جديد اضافه شده .يه جيغ كوتاه
ata.royalfalcon
08-05-2012, 10:43
با سلام
من سال گذشته هارد اكسترنال 1 ترا آداپتوري مدل سيگيت را 80000 تومان خريدم مدتي است پس از اينكه از كامپيوتر روي ويندوز 7 ريمو remove مي كنم وقتي ميخواهم از برق بكشم يك صداي كوچكي مثل جيغ مي كشد آيا ايرادي ندارد ؟
ضمنا به تلويزيون هم كه وصل ميكنم هنگام قطع برق اين مشكل وجود دارد؟
تلويزيون سامسونگ d585 من هم safe remove ندارد و همينطور آن را مي كشم آن هم ايراد ندارد؟
نه اين صدا جديد اضافه شده .يه جيغ كوتاه
سلام
در win7 و براي هاردهايي مثل سيگيت حتي اگر safe remove بكنيد بازهم موتور هارد در حال كار هست . پيشنهادم اينه كه طبق پست زير هارد رو spin down كنيد و سپس از برق بكشيد . ببينيد بازهم اون صدا رو ميده يا خير ؟؟؟
نكته مهم اينجاست كه پس از spin down ديگه safe remove نكنيد چون ممكنه دوباره spinup بشه .
heidary_sh
08-05-2012, 11:29
سلام
در win7 و براي هاردهايي مثل سيگيت حتي اگر safe remove بكنيد بازهم موتور هارد در حال كار هست . پيشنهادم اينه كه طبق پست زير هارد رو spin down كنيد و سپس از برق بكشيد . ببينيد بازهم اون صدا رو ميده يا خير ؟؟؟
نكته مهم اينجاست كه پس از spin down ديگه safe remove نكنيد چون ممكنه دوباره spinup بشه .
با تشكر يعني اول safe remove بعد spindown?
نكته بعد اينكه وقتي به تلويزيون وصل مي كنيم اون ديگه نه remove داره نه spindown اونچا چي؟صدمه ميزنه؟
ضمنا در پستي كه معرفي كرده ا يد گفته ايد"نكته مهم اينجاست كه قبل از safe remove كردن بايد چنين كاري رو انجام بديد . در غير اين صورت هارد اكسترنال توسط برنامه شناسايي نخواهد شد " كه در تناقض با "نكته مهم اينجاست كه پس از spin down ديگه safe remove نكنيد چون ممكنه دوباره spinup بشه" مي باشد
ata.royalfalcon
08-05-2012, 12:11
با تشكر يعني اول safe remove بعد spindown?
نكته بعد اينكه وقتي به تلويزيون وصل مي كنيم اون ديگه نه remove داره نه spindown اونچا چي؟صدمه ميزنه؟
ضمنا در پستي كه معرفي كرده ا يد گفته ايد"نكته مهم اينجاست كه قبل از safe remove كردن بايد چنين كاري رو انجام بديد . در غير اين صورت هارد اكسترنال توسط برنامه شناسايي نخواهد شد " كه در تناقض با "نكته مهم اينجاست كه پس از spin down ديگه safe remove نكنيد چون ممكنه دوباره spinup بشه" مي باشد
نكته مهم اينجاست كه قبل از safe remove كردن بايد چنين كاري رو انجام بديد . در غير اين صورت هارد اكسترنال توسط برنامه شناسايي نخواهد شد
1. در صورتي كه هارد اكسترنال رو safe remove كنيد نه تنها آيكون هارد از my copmuter برداشته ميشه بلكه برنامه hdd scan ديگه هارد اكسترنالي رو پيدا نخواهد كرد .
نكته مهم اينجاست كه پس از spin down ديگه safe remove نكنيد چون ممكنه دوباره spinup بشه
2. اگر پس از خاموش كردن موتور هارد با استفاده از برنامه hdd scan اونو safe remove كنيد موتور هارد دوباره بكار ميافته (علتشو نميدونم) و از اونجايي كه با safe remove كردن ، آيكون هارد در my copmuter وجود نداره و هارد هم توسط برنامهhdd scan پيدا نميشه ، ديگه نميتونيد مجدداً spin down كنيد .
در نتيجه اگر از برنامه hdd scan براي spin down كردن هارد استفاده ميكنيد بهتره كه ديگه از safe remove استفاده نشه مسئله بعدي اين هست كه اينكار براي ويندوز سون و براي هاردهايي هست كه نرم افزار جداگانه اي براي خاموش كردن هارد وجود ندارد . هارد اكسترنال وسترن رو ميتوان با استفاده از نرم افزر WD smart ware خاموش كرد و نيازي به اينكار نيست .
نميدونم ، پيشنهادم اينه كه TV رو خاموش كنيد ببينيد آيا هارد خاموش ميشه يا نه كه با توجه به آداپتوري بودن هارد بعيد ميدونم و در نتيجه چاره ديگري نداريد .
امروز 1 ترا وسترن 265 و سیگیت 240 بود.(اسنشال و گوفلکس)
500 اینترنال سیگیت هم 115
160 ide وسترن هم 95 تومن
hessam15066
10-05-2012, 12:57
با سلام خدمت دوستان
می خواستم در مورد هارد اکسترنال western digital Element یک ترابایت اطلاعاتی بدست بیارم
کسی می تونه کمکم کنه؟
قیمتش رو 250 تومن می گفت
ata.royalfalcon
10-05-2012, 16:47
با سلام خدمت دوستان
می خواستم در مورد هارد اکسترنال western digital Element یک ترابایت اطلاعاتی بدست بیارم
کسی می تونه کمکم کنه؟
قیمتش رو 250 تومن می گفت
سلام
چه اطلاعاتی میخواهید ؟؟ بصورت خلاصه در باره این مدل توضیحاتی میدم .
مدل المنت دو جور هست . پرتابل (بدون آداپتور) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و مدل دسکتاپی (آداپتوردار) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدلهای المنت بر خلاف مدلهای essential فاقد نرم افزار WD SmartWare هست و در نتیجه نمیتونید از قابلیت بکاپ گیری اتوماتیک و سایر مزایای آن بهره مند بشید . همچنین مدلهای المنت قابلیت Password protection and hardware encryption رو ندارند .
در مدلهای آداپتوردار از هاردهای اینترنال سری گرین استفاده شده که کیفیت خوبی دارند . ولی متاسفانه اینترفیس آن فقط usb2 هست و با توجه به فراگیر شدن usb3 به نظرم خرید آن کار درستی نیست مگر اینکه مجبور باشید حجم مدلهای آداپتوری از 500 گیگ تا 3 ترابایت موجوده . مدلهای پرتابل خوشبختانه دارای اینترفیس usb3 هست و از 500 الی 1 ترابایت موجوده .
hessam15066
10-05-2012, 17:55
سلام
چه اطلاعاتی میخواهید ؟؟ بصورت خلاصه در باره این مدل توضیحاتی میدم .
مدل المنت دو جور هست . پرتابل (بدون آداپتور) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D470)و مدل دسکتاپی (آداپتوردار) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D260)
مدلهای المنت بر خلاف مدلهای essential فاقد نرم افزار WD SmartWare هست و در نتیجه نمیتونید از قابلیت بکاپ گیری اتوماتیک و سایر مزایای آن بهره مند بشید . همچنین مدلهای المنت قابلیت Password protection and hardware encryption رو ندارند .
در مدلهای آداپتوردار از هاردهای اینترنال سری گرین استفاده شده که کیفیت خوبی دارند . ولی متاسفانه اینترفیس آن فقط usb2 هست و با توجه به فراگیر شدن usb3 به نظرم خرید آن کار درستی نیست مگر اینکه مجبور باشید حجم مدلهای آداپتوری از 500 گیگ تا 3 ترابایت موجوده . مدلهای پرتابل خوشبختانه دارای اینترفیس usb3 هست و از 500 الی 1 ترابایت موجوده .
منظورمن مدل بدون آداپتوره
آیا به نظر شما مدل خوبیه و ارزش خریدن داره یا نه؟
آیا مدل دیگهای تو این رنج قیمت موجود هست که پیشنهاد بدین؟
از کمکتون ممنون
ata.royalfalcon
10-05-2012, 18:07
منظورمن مدل بدون آداپتوره
آیا به نظر شما مدل خوبیه و ارزش خریدن داره یا نه؟
آیا مدل دیگهای تو این رنج قیمت موجود هست که پیشنهاد بدین؟
از کمکتون ممنون
در مقایسه با مدل essential اختلاف قیمت زیادی نداره . من پیشنهاد میدم از مدلهای essential رو بخرید .
saeediranzad
11-05-2012, 06:19
سلام
من میخواستم هارد لپتاپم را عوض کنم. رفتم از فروشنده پرسیدم گفت که هارد لپتاپ 500 تو بازار نیست.
ولی یه هارد اکسترنال برات میگذاریم و همون کار را میکنه؛ ولی گارانتی نداره. 500 را 150میگفت سیگیت.
میوام بدونم این کار درسته؟ یعنی هارد اکسترنال را از کیس دربیاریم و بگذاریم تو لپتاپ؟
ولی میگفت هارد یک ترا داره. آیا هارد یک ترا در لپتاپ من که 320 بوده راحت جا میشه؟
این هارد لپتاپ منه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نظر شما چیه؟ اکسترنال بگیرم وباز کنم یا همون یه ترا بگیرم؟ چه برندی؟ ناسازگاری نداره؟ دور هارد من چنده؟
فروشنده میگفت دور7200 تو بازار نیست و همه 5400 هستند. قیمت یه ترا برای لپتاپ چنده؟
میشه از کیس اکسترنال برای هارد لپتاپم که در میآرم استفاده کنم؟
ata.royalfalcon
11-05-2012, 09:33
سلام
سلام
من میخواستم هارد لپتاپم را عوض کنم. رفتم از فروشنده پرسیدم گفت که هارد لپتاپ 500 تو بازار نیست.
ولی یه هارد اکسترنال برات میگذاریم و همون کار را میکنه؛ ولی گارانتی نداره. 500 را 150میگفت سیگیت.
میوام بدونم این کار درسته؟ یعنی هارد اکسترنال را از کیس دربیاریم و بگذاریم تو لپتاپ؟
این کار شدنی هست و هیچ مشکلی ندارد . اما دیگه گارانتی نخواهد داشت .
ولی میگفت هارد یک ترا داره. آیا هارد یک ترا در لپتاپ من که 320 بوده راحت جا میشه؟
این هارد لپتاپ منه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عکسی که گزاشتید نمیتوان فهمید آیا محفظه هارد لپتاپ شما گنجایش کافی برای قراردادن هارد یکترابایت رو دارد یا خیر . قسمت هارد لپتاپ شما باید باز بشه و بررسی بشه . عیناً مطلبی که کمپانی وسترن درباره هاردهای پرظرفیت گفته رو در اینجا میزارم .
یعنی حداقل 12.5 میلیمتر باید جا داشته باشه .
حالا نظر شما چیه؟ اکسترنال بگیرم وباز کنم یا همون یه ترا بگیرم؟ چه برندی؟ ناسازگاری نداره؟ دور هارد من چنده؟
فروشنده میگفت دور7200 تو بازار نیست و همه 5400 هستند. قیمت یه ترا برای لپتاپ چنده؟
من اگر جای شما بودم به چندین مراکز فروش مراجعه میکردم و تفاوت قیمت اکسترنال و اینترنال رو بررسی میکردم و سپس انتخاب میکردم ولی مطمئناً 500 گیگ رو نمیخریدم چون تفاوتش با 320 گیگ زیاد نیست و نمیارزه (همش 180 گیگ) . اگر هارد اینترنال لپتاپ شما مشکلی نداره به نظرم بهتره که هارد اکسترنال 1 ترابایتی بخرید و فایلهایی که مورد نیاز نیست رو در آن بریزید تا کمبود فضای هارد لپتاپ شما جبران شود و هم هارد اکسترنال رو خراب نکنید .
برای اینکه بدونید RPM هارد لپتاپ شما چند هست نرم افزار HD tune رو نصب کنید و از قسمت info (طبق عکس زیر) میتونید کلیه مشخصات هارد رو متوجه بشید .
بلی میشود و مشکلی ندارد .
saeediranzad
11-05-2012, 12:31
سلام
استاد عطا، دستت درد نکنه. لطف کردی کامل پاسخ دادی.
من هم اول میخواستم همین کار را بکنم؛ ولی یکی از دوستان گفت که هارد را ارتقاء بدم و هارد قبلی را بعنوان اکسترنال استفاده کنم.
فقط یه چیز دیگه: اگه rpm هارد اصلی پایین باشه و هارد جایگزین rpm بالاتر داشته باشه، سرعت خواندن هارد بالاتر میره یا فرق نمیکنه؟
یعنی با مادر بورد و درایوش سازگاره؟ مثل usb نیست که مثلاً لپتاپ usb2 نمیتونه فلش usb3را ساپورت کنه؟
یه چیز دیگه: مرکز خرید کامپیوتر اهواز پر از هارد اکسترنال سونی است. خوب هستند؟ یا حتماً سیگیت یا WDبگیرم؟
kaveh1366
11-05-2012, 13:51
سلام خواهشا هر کی میتونه کمکم کنه
قیمت هارد اکسترنال (آکبند و کارکرده) gb 160 FreeAgent با اداپتور usb nhv در چه حدودیه؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
11-05-2012, 14:00
سلام
استاد عطا، دستت درد نکنه. لطف کردی کامل پاسخ دادی.
من هم اول میخواستم همین کار را بکنم؛ ولی یکی از دوستان گفت که هارد را ارتقاء بدم و هارد قبلی را بعنوان اکسترنال استفاده کنم.
فقط یه چیز دیگه: اگه rpm هارد اصلی پایین باشه و هارد جایگزین rpm بالاتر داشته باشه، سرعت خواندن هارد بالاتر میره یا فرق نمیکنه؟
یعنی با مادر بورد و درایوش سازگاره؟ مثل usb نیست که مثلاً لپتاپ usb2 نمیتونه فلش usb3را ساپورت کنه؟[/SIZE]
[SIZE="3"]یه چیز دیگه: مرکز خرید کامپیوتر اهواز پر از هارد اکسترنال سونی است. خوب هستند؟ یا حتماً سیگیت یا WDبگیرم؟
بدیهی هست که نصب هارد 7200rpm با 16 یا 32 مگابایت cache باعث افزایش سرعت میشود ولی بستگی به مادربردتان دارد . بعبارت دیگه اگر مادربردتان فقط sata1 رو ساپورت کنه با خرید هارد sata2 نباید انتظار افزایش سرعت دوبرابری رو داشته باشید . ضمن اینکه قبل از خرید هم مطمئن بشید که آیا اصلاً مادربرد لپتاپتان sata ساپورت میکنه یا بصورت PATA هست .
نکته مهم این هست که هاردهای یکترابایت (مثلا WD Scorpio Blue) دور آن 5200 هست و در حجمهای کمتر 5400 هست و کش آن هم فقط 8 مگ هست و هاردی وجود ندارد که یکترابایت باشه و 7200RPM باشه . حداکثر حجم هاردهای 7200RPM هفتصد و پنجاه گیگ هست و عموما 16 مگابایت هم cache دارند .
مثل usb نیست که مثلاً لپتاپ usb2 نمیتونه فلش usb3را ساپورت کنه؟
نکته عجیبی رو گفتید . خودم هارد اکسترنال usb3 دارم که پورت usb2 لپتاپم کاملاً اونو میشناسه و میتونم فایلها رو ترانسفر کنم ولی سرعت آن در حد usb2 هست .
یه چیز دیگه: مرکز خرید کامپیوتر اهواز پر از هارد اکسترنال سونی است. خوب هستند؟ یا حتماً سیگیت یا WDبگیرم؟
اجباری به خرید هارد اکسترنال وسترن و سیگیت نیست . هارد اکسترنال سونی هم هارد خوبی هست . اینطور که دیدم کلاً دو مدل هارد اکسترنال سونی هست . HD-EG5U/B که با فرمت fat32 و با وجودUSB adaptor cable for Handycam ، بیشتر مناسب دستگاههایی مثل هندی کم هست ولی مدل معمولی HD-EG5/B مدل با فرمت NTFS مناسب برای کامپیوتر های خانگی هست .
amir_t6262
12-05-2012, 18:47
امروز بالاخره هارد گرفتم. البته 2 ترابایت اینترنال seagate barracuda گرفتم که 200 تومان شد.
ولی قیمتهای هاردهای اکسترنال:
ارزان ترین قیمتی که برای هارد 2 ترابایت اکسترنال Go Flex با کارتریج USB3 و گارانتی سازگار بود 263 هزار تومان.
و به وفور در مغازه ها این مدل موجوده.
گارانتی "هامون" هم بعضی جاها داشت با همین حدود قیمت.
ولی اکثر جاها همان 270هزار تومان میدهند.
هارد 3 ترابایت GoFlex با USB 3 هم 390 هزار تومان
هارد WD My Book 2TB هم 290 هزار تومان ولی خیلی کم در بازار پیدا میشه
Mahziar-7
12-05-2012, 22:36
قیمت همین هاردهای 2 ترا تو کشورهای حاشیه خلیج فارس چند میشه؟ اگه بتونیم از اونجا بخریم به صرفه تر نیست؟
ba maram
13-05-2012, 13:54
دوستان قیمت هاردا چند درصد تقریبا اومده پایین ؟
دلار شده 1580 تومان :دی
ata.royalfalcon
14-05-2012, 10:14
تفاوت در اندازه دو هارد WD my book essential و seagate freeagent Goflex desk (عكس پيوست)
hosein_mic
14-05-2012, 11:37
اینترنال خوب سیر نزولی به خودش گرفته ولی اکسترنال ها دلشون نمیخواد تکون بخورن واقعا چرا؟
amirkhan_0o0
14-05-2012, 14:39
اینترنال خوب سیر نزولی به خودش گرفته ولی اکسترنال ها دلشون نمیخواد تکون بخورن واقعا چرا؟
چون تقاضا با همین قیمت ها براش زیاده می تونن!! قیمت ها رو بالا نگه دارند! و هیچ کسی نیست که بهشون چیزی بگه!
بازار وقتی دست یه نفر باشه دیگه قیمت هم دست همون نفره!
درود !
من قصد دارم یه هارد 1 TB پاسبورتی بگیرم . کارم آرشیو موزیک و فیلم هست . چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟!
حدود قیمت رو هم اگه لطف کنید بگید ، ممنون میشم ...
m.miladalikhani
15-05-2012, 20:40
سلام.من قصد خرید هارد اکسترنال 3.5 اینچی رو دارم.برند مورد نظرم سیگیت.مدل گوفلکس یو اس بی 3.در کنار تمام انتخاب هام بافر و ار پی ام هارد هم واسم مهمه.من دچار مشکل شدم چون هیچ جایی مشخصات فنی(ار پی ام و بافر یا همون کش) این هاردیو که من انتخاب کردم درج نشده.حتی سایت سازنده.من هارد 64 مگ کش یا 32 و ار پی ام 7200 باید خریداری کنم.از اساتید و صاحب نظران خوهش میکنم راهنمایی کنن.تشکر فراوان
amir_t6262
15-05-2012, 21:47
سلام.من قصد خرید هارد اکسترنال 3.5 اینچی رو دارم.برند مورد نظرم سیگیت.مدل گوفلکس یو اس بی 3.در کنار تمام انتخاب هام بافر و ار پی ام هارد هم واسم مهمه.من دچار مشکل شدم چون هیچ جایی مشخصات فنی(ار پی ام و بافر یا همون کش) این هاردیو که من انتخاب کردم درج نشده.حتی سایت سازنده.من هارد 64 مگ کش یا 32 و ار پی ام 7200 باید خریداری کنم.از اساتید و صاحب نظران خوهش میکنم راهنمایی کنن.تشکر فراوان
اینکه خوبه.
من هارد اینترنال گرفتم و روی خود هارد هیچ چیزی ننوشته. نه اینکه 7200 است و نه بافرش را.
فقط از روی جستجوی شماره سریالش میشه فهمید که چیه.
ولی اطلاعاتی که در مورد مدل مورد نظر شما با سریال STAC2000106 پیدا کردم،
این هارد 5900 RPM و 32 بافرش است.
قیمتش هم در خارج از کشور 139 دلار با کارتریج USB3 است و در تهران حدود 260 هزار تومان قیمت گرفتم.
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
جالب اینکه در مشخصات فنی Western Digital My Book Essentials 2TB دیدم که بافرش 16 مگ است و دور موتورش 5400.
ata.royalfalcon
16-05-2012, 10:29
درود !
من قصد دارم یه هارد 1 TB پاسبورتی بگیرم . کارم آرشیو موزیک و فیلم هست . چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟!
حدود قیمت رو هم اگه لطف کنید بگید ، ممنون میشم ...
درود !!
اگر هارد عادي (بدون ضد ضربه) ميخواهيد .
پيشنهاد اول seagate GoFlex Ultra-portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه با توجه به جدا شدن كارتريج از انتهاي هارد قابليت تعويض اينترفيس رو داره .
پيشنهاد دوم My Passport Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولي اگر مدل جديد My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو در بازار پيدا كنيد كه بهتر هست . اين هاردهاي وسترن معرفي شده امكانات نرم افزاري بهتري دارند كه حتي ميتوان هارد رو lock يا قفل گذاري كرد .
ولي اگر هارد ضد ضربه ميخواهيد ميتونيد silicon power armor a80 رو انتخاب كنيد .
ata.royalfalcon
16-05-2012, 20:59
آموزش باز کردن (disassemble) هارد اکسترنال وسترن usb3 بصورت فیلم به حجم 35 مگ . حجم فایل اصلی 137 مگ بوده که صدا رو حذف و کیفیتشو هم کمی کم کردم .
دانلود از پرشین گیگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دو عکس از این فیلم .
در عکس زیر محل قرار گیری خار مشخص هست دوتا خار در بالا و دوتای دیگر در پایین بدنه هست (حواستون باشه که خارها نشکنند) .
ata.royalfalcon
17-05-2012, 11:31
یه کلیپ آموزشی از باز کردن هارد وسترن element آداپتوری .
دانلود از پرشین گیگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته اول : در فیلم تقریباً بیرحمانه مشغول باز کردن هارد بود . بهتره که مثل عکس پیوست یه تیغ مثل تیغ کاتر بزارید تا اون پیچ گوشتی راحتتر داخل بره و یا بتونید محل قرار گیری خارها رو تشخیص بدید تا احیاناً خارها نشکنه و باز کردنش راحتتر باشه .
نکته دوم : اول از قسمتی که پورت usb قرار گرفته شروع به باز کردن کنید .
adrenalin
17-05-2012, 13:22
سلام دوستان قیمت هارد ها تغییری نکرده؟؟؟
اکسترنال
سلام سایت چاره قیمت My Passport Essential SE 1TB USB 3.0 رو زده 258.به نظر شما خوبه؟بخرم؟
amir_t6262
17-05-2012, 15:32
سلام دوستان قیمت هارد ها تغییری نکرده؟؟؟
اکسترنال
الان یک کم پایین تر هم آمده. البته باید سر بزنی بازار و چانه بزنی.
مثلا GoFLex 2TB الان فراوان در بازارهای تهران موجوده و میشه چانه زد.
mehrdad2009
17-05-2012, 16:01
سلام سایت چاره قیمت My Passport Essential SE 1TB USB 3.0 رو زده 258.به نظر شما خوبه؟بخرم؟
شما ميخواي يك ترا اكسترنال رو 258 بخري خب بجاش 2.5 تراي اينترنال وسترن ديجيتال بخر كه حوالي 270 تومنه با يه تبديل بجاي اكسترنال استفاده كن
ba maram
17-05-2012, 20:10
میشه اینترنال گرفت و تبدیل زد اکسترنالش کرد ؟؟
تبدیلش چقدره هزینش ؟
این کار ضرر نداره برای هارد و حملو نقلش دردسر نمیشه واسه هارد؟
amir_t6262
17-05-2012, 21:38
میشه اینترنال گرفت و تبدیل زد اکسترنالش کرد ؟؟
تبدیلش چقدره هزینش ؟
این کار ضرر نداره برای هارد و حملو نقلش دردسر نمیشه واسه هارد؟
اون که دیگه قابل حمل نمیشه.
بعلاوه اینکه آداپتورهای این باکسها که هارد داخلش میره و پورت USB داره هم چندان استاندارد نیست و بعد از مدتی
ممکن است هاردت را دچار مشکل کنه.
شما براساس نیازتان که اگر میخواهید زیاد جابجا کنید، حتما همان مدلهای بدون آداپتور را بخرید.
ولی اگر جابجایش نمیکنید، بنا به موقعیتی که دارید، هارد اینترنال یا آداپتوری اکسترنال بخرید.
الان هارد 2TB اینترنال حدود 200 بود
2.5TB هم حدود 250 هزار تومان
2 TB اکسترنال آداپتوری هم حدود 260 تا 280 هزار تومان
متاسفانه قیمت هارد پاسپورتی را الان بخاطر ندارم.
adrenalin
17-05-2012, 23:21
الان یک کم پایین تر هم آمده. البته باید سر بزنی بازار و چانه بزنی.
مثلا GoFLex 2TB الان فراوان در بازارهای تهران موجوده و میشه چانه زد.
ممنون دوست عزیز ولی 2 ترا واسم زیاده 500 گیگ یا شایدم کمتر هم کارمو راه میندازه :10:
saeediranzad
18-05-2012, 04:05
سلام
قیمتهای هارد اکسترنال 26 اردیبهشت، اهواز
500GB=170000toman
1TB=245000
یه سؤال از جناب عطا؛ البته میدونم تکراریه، ولی پیدا کردنش توی پستهای قبلی سخته.
فرق goflexبا expansion برای seagateدر چیه؟ فرق element با essential برای WD در چیه؟
amir_t6262
18-05-2012, 09:50
ممنون دوست عزیز ولی 2 ترا واسم زیاده 500 گیگ یا شایدم کمتر هم کارمو راه میندازه :10:
2 ترابایت را چون خودم دنبال بودم، گفتم.
کلا برای هر ظرفیتی شما بگردی، میشه جایی پیدا کرد که چانه بزنی و یه خرده ارزانتر بخری. مثلا 6-5هزار تومان.
انتظار چانه زنی بیشتر نداشته باشید.
مثلا من 2 ترابایت اینترنال خریدم که در بازار رضای تهران همه میگفتند 210 ولی مغازه ای پیدا کردم که 200 تومان گرفتم.
دقیقا همان مدل و همان گارانتی.
ata.royalfalcon
18-05-2012, 10:10
سلام
قیمتهای هارد اکسترنال 26 اردیبهشت، اهواز
500GB=170000toman
1TB=245000
یه سؤال از جناب عطا؛ البته میدونم تکراریه، ولی پیدا کردنش توی پستهای قبلی سخته.
فرق goflexبا expansion برای seagateدر چیه؟ فرق element با essential برای WD در چیه؟
سلام
مدلهای expansion و element مدلهای خیلی ساده تر (عدم وجود نرم افزار) و نه چندان زیبا هستند و با توجه به اختلاف قیمت نه چندان زیاد بهتره که مدلهای essential یا goflex رو بخرید مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشید .
مثلاً یکی از مهمترین تفاوت مدل element نسبت به مدل essential عدم وجود نرم افزار WD smartware هست و در نتیجه امکان قفل کردن هارد وجود ندارد و تا اونجایی که میدونم خود هارد اینترنال بکار رفته هم قابلیت Encryption رو هم نداره یعنی نمیتونید با دانلود نرم افزار مربوط به مدلهای دیگر مثل essential این قابلیت رو بهش اضافه کنید . ضمن اینکه مدل آداپتوری آن هم فقط usb2 هست .
حتماً خودتون هم میدونید که مدلهای goflex قابلیت تعویض کارتریج رو دارند در صورتیکه مدلهای expansion چنین قابلیتی رو ندارند .
ata.royalfalcon
18-05-2012, 14:56
آموزش باز کردن هارد seagate goflex satellite بصورت فیلم
دانلود از پرشین گیگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .3gp)
جالب اینجاست که قبلا با یه SSD جابجا کرده بود .
m.amin4u
18-05-2012, 16:09
قیمت My Passport Essential SE 1TB USB 3.0 الان چقدر شده؟؟؟
ata.royalfalcon
18-05-2012, 16:28
قیمت My Passport Essential SE 1TB USB 3.0 الان چقدر شده؟؟؟
حدود 280 الی 285 هزار تومنی هست .
metallurg
18-05-2012, 20:09
سلام دوستان
یک هارد زیبا ، با کیفیت و مناسب (قیمت) با حجم 500 می خواستم. خودم این دو مدلو انتخاب کردم:
1. ADATA SH12
2. WD My Passport (مدل جدیدش)
نظرتون راجع بهشون چیه؟ قیمت می تونین بدین؟ تیپ ADATA منو بد گرفته!:5:
با تشکر
ata.royalfalcon
18-05-2012, 22:05
سلام دوستان
یک هارد زیبا ، با کیفیت و مناسب (قیمت) با حجم 500 می خواستم. خودم این دو مدلو انتخاب کردم:
1. ADATA SH12
2. WD My Passport (مدل جدیدش)
نظرتون راجع بهشون چیه؟ قیمت می تونین بدین؟ تیپ ADATA منو بد گرفته!:5:
با تشکر
سلام
خودم وسترن رو پیشنهاد میدم (مخصوصاً مدل جدیدش) .
تا اونجایی که امکان داره ADATA نخرید . بنظر آمار خرابیش بالاست .
metallurg
18-05-2012, 22:44
خودم وسترن رو پیشنهاد میدم (مخصوصاً مدل جدیدش) .
با تشکر، الان قیمت مدل جدیدش (500M) چنده؟
SevenCity
21-05-2012, 19:20
ارزونترین 1 ترایی که میشه خرید چنده
SevenCity
21-05-2012, 19:25
بعلاوه اینکه آداپتورهای این باکسها که هارد داخلش میره و پورت USB داره هم چندان استاندارد نیست و بعد از مدتی
ممکن است هاردت را دچار مشکل کنه.
.
دوستان تایید میکنید؟
به شخصه تو وسایلهای دیگه از آدابتورهای غیر پیشفرض دستگاه آسیب دیدم کلا ادابتور استاندارد هم داریم برای اینکار؟
amir_t6262
21-05-2012, 19:44
ارزونترین 1 ترایی که میشه خرید چنده
Seagate FreeAgent Desk آداپتوری که حدود 170هزار تومان است.
ata.royalfalcon
21-05-2012, 20:23
دوستان تایید میکنید؟
به شخصه تو وسایلهای دیگه از آدابتورهای غیر پیشفرض دستگاه آسیب دیدم کلا ادابتور استاندارد هم داریم برای اینکار؟
سلام
بلی تایید میکنم .
میتونید یه پاور کیس بخرید و مثل آداپتور ازش استفاده کنید . البته برای روشن شدن خارج از کیس باید طبق عکس زیر سیم سبز و مشکی رو با سیم به هم اتصالی بدید .
ata.royalfalcon
21-05-2012, 20:29
آموزش Disassemble کردن هارد وسترن my passport essential 750gig بدون هیچ ابزاری و با دست .
لینک دانلود فیلم از پرشین گیگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p)
نکته مهم .
هاردهای پرتابل قدیمی قسمت usb to sata قابل جدا شدن بود . درصورتیکه هاردهای پرتابل جدید این قسمت جزئی از برد هارد هست و به عبارت دیگه usb on board هست و قابل جدا شدن نیست .
metallurg
21-05-2012, 20:50
دوستان الان قیمت هارد WD 500 مدل جدیدش چنده؟ از کجا و با چه شرایطی بخرم؟
mohammad8638520
22-05-2012, 09:25
سلام دوستان عزیز
یه هارد واسه آرشیو اطلاعات شخصی میخوام بگیرم. ترجیحا 500 گیگ یا 1 ترابایت
ولی میخوام خودش قابلیت گذاشتن رمز باشه. لازم نباشه نرم افزار نصب کنم. جون نرم افزار ها دردسر زیادی دارن. در ضمن رمزش فیک و مصنوعی نباشه. یه رمزگذاری خوب داشته باشه
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟
اگر ممکنه سایت خرید هم لطف کنید.
ata.royalfalcon
22-05-2012, 10:10
سلام دوستان عزیز
یه هارد واسه آرشیو اطلاعات شخصی میخوام بگیرم. ترجیحا 500 گیگ یا 1 ترابایت
ولی میخوام خودش قابلیت گذاشتن رمز باشه. لازم نباشه نرم افزار نصب کنم. جون نرم افزار ها دردسر زیادی دارن. در ضمن رمزش فیک و مصنوعی نباشه. یه رمزگذاری خوب داشته باشه
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟
اگر ممکنه سایت خرید هم لطف کنید.
سلام
هاردهاي اكسترنال وسترن با همون نرم افزاري كه داخل هارد موجود هست قابليت رمز نگاري و قفل كردن رو دارن (نرم افزار WD smartware) نكته مهم اين هست در صورت فراموش كردن رمز چاره اي جزء فرمت نداريد و داده ها براي ابد غير قابل دسترسي خواهد بود . بنابراين مسئله رمز گذاري و قفل كردن هارد رو جدي بگيريد .
نكته : مدلهاي element هاردهاي وسترن چنين قابليتي رو ندارند .
براي 500 گيگ بهتره كه از نوع پرتابل مدل my passport essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخريد ، چون با حجم 500 گيگ فكر نكنم از نوع آداپتوري پيدا بشه . مدل جديد پرتابل هم My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست اگر بتونيد پيدا كنيد بهتر است .
براي يكترابايت ، هم ميتونيد از نوع پرتابل (كه در بالا گفته شد) و هم از نوع آداپتوردار مدل My Book Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخريد .
این چه وضعی دیگه
تو بازار اصلا هارد آداپتوری نیست
وسترن 2 ترا آداپتوری که اصلا نیست نمیدونم جمع کردن فروشنده ها یا واقعا تو انبارم ندارن
اما الان هر جا بری میگن نداریم
جالبه قیمتا فضایی میره بالا بعد که میاد پایین اینا دیگه راضی نمیشن بکشن پایین میگن نداریم
amir_t6262
22-05-2012, 16:19
این چه وضعی دیگه
تو بازار اصلا هارد آداپتوری نیست
وسترن 2 ترا آداپتوری که اصلا نیست نمیدونم جمع کردن فروشنده ها یا واقعا تو انبارم ندارن
اما الان هر جا بری میگن نداریم
جالبه قیمتا فضایی میره بالا بعد که میاد پایین اینا دیگه راضی نمیشن بکشن پایین میگن نداریم
WD کم است ولی2TB Seagate GoFlex به وفور پیدا میشه و قیمتش هم حدود 360 تا 370 بود.
metallurg
22-05-2012, 18:52
دوستان الان قیمت هارد WD 500 مدل جدیدش چنده؟ از کجا و با چه شرایطی بخرم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین!:42:
ata.royalfalcon
22-05-2012, 19:09
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین!:42:
آخه عزیز دلم مدل مورد نظرتون چون جدید هست فکر نمیکنم در بازار پیدا بشه .
میتونید مدلهای عادی وسترن رو انتخاب کنید یا اینکه چند ماه صبر کنید تا این مدل جدید وارد بازار بشه .
mohamad_beauty
22-05-2012, 22:35
با سلام به نظر شما هارد با حجم بالا. 4 ترابایت برای آرشیو چه مارکی خوبه و اگر 4 موجود نیست 2 ترابایت چه مارکی خوبه؟
اگر ممکنه قیمتش رو هم بگید در ضمن از کجا میتونم تهیه کنم
amir_t6262
22-05-2012, 22:50
4 ترابایت که فکر کنم حول و حوش 700 هزار تومان بود.
البته 2 تا 2 ترابایت هم بگیری، ارزانتر میشود.
برای آرشیو هم WD My Book Essential خوبه. البته اگر گیر بیاری. قیمتی که تهران بود نزدیک 280 هزار تومان بود.
بنظرم دو تا 2 ترابایت هم بگیری بهتره. چون احیانا اگر یکی از هاردها مشکل پیدا کرد، حداقل نصف اطلاعاتت را از دست میدی.:45:
mohamad_beauty
22-05-2012, 22:59
خیلی ممنون از جوابتون اما یه سوال دیگه دارم آیا یو اس بی 3 برای هارد آدابتوری 2 یا 4 ترابایت موجود هست چون مدلی که فرمودید یو اس بی 2 هست
خیلی ممنون از جوابتون اما یه سوال دیگه دارم آیا یو اس بی 3 برای هارد آدابتوری 2 یا 4 ترابایت موجود هست چون مدلی که فرمودید یو اس بی 2 هست
همون مدلی که گفتن usb3 هست واسه آرشیوم مناسبترینه
ولی الان همه قیمت بیخود میدن بازار تو بلاتکلیفی یه چند روز دیگه صبر کنی اگه قیمتا پایین اومد که هیچی
اگه پایین نیمد دیگه پایین نمیاد برو بگیر چون الان قیمت جهانی ها برگشته اینا اگه الان پایین نیارن یعنی دیگه قرار نیست پایین بیاد
ata.royalfalcon
24-05-2012, 15:03
همین الان از پاساژ مرکر کامپیوتر ایران برگشتم .
این هارد اکسترنال My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (مدل جدید) به ظرفیت 2 ترابایت رویت شد . قیمتش قبلاً 490 هزارتومن بوده که الان 450 هزار تومن هست . با گارانتی دوساله سازگار .
همشون هم مشکی بوده ....
mohsenfhm
24-05-2012, 16:01
بالاخره امروز دو تا هارد وسترن پاسپورتی 500 به مبلغ 154000 تومان خریدم !
aluminum
24-05-2012, 16:08
همین الان از پاساژ مرکر کامپیوتر ایران برگشتم .
این هارد اکسترنال My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (مدل جدید) به ظرفیت 2 ترابایت رویت شد . قیمتش قبلاً 490 هزارتومن بوده که الان 450 هزار تومن هست . با گارانتی دوساله سازگار .
همشون هم مشکی بوده ....
قیمت My Book Essential چقدر شده بود؟
سلام من يه هارد اكسترنال پسپورتي دارم
هنوز ازش استفاده نكردم چون مي خوام اطلاعات شخصي و خصوصيم رو توش بريزم 2 تا مسئله هست برام خيلي مهمه
يكي امنيت اطلاعات هست به لحاظ پاك شدن يا خراب و معيوب شدن اطلاعات به هر طريق من جمله ويروس و نرم افزار هاي مخرب هست
يكي ديگه هم امنيت اطلاعات از لحاظ توانايي اشخاص در دسترسي به اطلاعات بصورت مستقيم هست كه در اين مورد دنبال رمز نرم افزاري قوي هستم
ممون ميشم راهنماييم كنيد
ata.royalfalcon
24-05-2012, 16:40
سلام من يه هارد اكسترنال پسپورتي دارم
هنوز ازش استفاده نكردم چون مي خوام اطلاعات شخصي و خصوصيم رو توش بريزم 2 تا مسئله هست برام خيلي مهمه
يكي امنيت اطلاعات هست به لحاظ پاك شدن يا خراب و معيوب شدن اطلاعات به هر طريق من جمله ويروس و نرم افزار هاي مخرب هست
يكي ديگه هم امنيت اطلاعات از لحاظ توانايي اشخاص در دسترسي به اطلاعات بصورت مستقيم هست كه در اين مورد دنبال رمز نرم افزاري قوي هستم
ممون ميشم راهنماييم كنيد
سلام
برند هاردتون رو نگفتید .
اگر وسترن مدل essential باشه پس جای نگرانی نیست . چون این مدل از هارد قابلیت قفل شدن دارند . بعبارت دیگر پس از قفل شدن ، ظرفیت هارد در my computer صفر نشان داده خواهد شد که مانع از ویروس و سایر بدافزارها خواهد بود (تا قبل از unlock شدن) . ضمن اینکه سیستم قفل گذاری آن امنیت بالایی دارند که به سادگی قابلیت هـک رو ندارند .
اگر هارد شما وسترن نیست میتونید از نرم افزار true crypt استفاده کنید که در پست زیر هم آموزش رو گذاشتم .
ata.royalfalcon
24-05-2012, 16:42
قیمت My Book Essential چقدر شده بود؟
متاسفانه قیمت نکردم (به این میگن کاربر فعالی!!!) . ولی نکته جالب اینجاست My Book Essential کمیاب بود .
Переклад не
24-05-2012, 17:34
بچه ها سگیت بهتره یا dw ؟
مثلا 500 گیگش
سلام
برند هاردتون رو نگفتید .
اگر وسترن مدل essential باشه پس جای نگرانی نیست . چون این مدل از هارد قابلیت قفل شدن دارند . بعبارت دیگر پس از قفل شدن ، ظرفیت هارد در my computer صفر نشان داده خواهد شد که مانع از ویروس و سایر بدافزارها خواهد بود (تا قبل از unlock شدن) . ضمن اینکه سیستم قفل گذاری آن امنیت بالایی دارند که به سادگی قابلیت هـک رو ندارند .
اگر هارد شما وسترن نیست میتونید از نرم افزار true crypt استفاده کنید که در پست زیر هم آموزش رو گذاشتم .
ممنون از راهنمايي
بله درست فرموديد my passport essential از مارك western هست
قفل گذاري روي اطلاعات رو هم داره ؟ مثلا براي باز شدن يه عكس رمز بخواد يا باز كردن يك پوشه ؟ (منظورم رمز عبور عددي و حروفي هست )
ata.royalfalcon
24-05-2012, 19:46
ممنون از راهنمايي
بله درست فرموديد my passport essential از مارك western هست
قفل گذاري روي اطلاعات رو هم داره ؟ مثلا براي باز شدن يه عكس رمز بخواد يا باز كردن يك پوشه ؟ (منظورم رمز عبور عددي و حروفي هست )
مکانیسم قفل شدن بدین هست که قبل از ورود به هارد و مشاهده پارتیشنها باید پسورد رو بصورت صحیح وارد کنید و پس از unlock شدن هارد ، کلیه فایلها و پوشه ها در دسترس هستند .
برای قفل کردن هارد شما باید نرم افزار WD smart ware رو نصب کنید که این برنامه در داخل پارتیشن هارد موجوده و پس از نصب آیکونی به شکل کله آدم (عکس پیوست) در system tray ظاهر خواهد شد .
چند نکته مهم :
1. وقتی پسورد رو ست کردید تا زمانی که سیستم shut down یا sleep یا restart نشده باشه unlock هست .
2. اگر پسورد رو تا سه بار اشتباه وارد کنید پیغام فرمت رو خواهد داد .
3. در سیستمهایی که WD smartware نصب نیست برای unlock کردن هارد باید به قسمت my computer رفته و روی آیکون WD Unlocker که بصورت CD drive مجازی هست دابل کلیک کنید تا هارد unlock شود .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.