مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
MoH_@_MaD
22-01-2013, 13:21
سلام
دوستان من چند وقت پیش حدود 200 گیگ فایل از روی هاردم پاک کردم و الان میخوام برشون گردونم میخواستم ببینم راهی هست یا خیر ؟؟
هارد وسترن my book 2 ترا هست و نرم افزار خود هارد هم نصب نبوده
اگه راهی بلدین که بتونم فایل ها رو برگردونم ممنون میشم کمکم کنید
saeediranzad
22-01-2013, 14:02
سلام
نرم افزارهای ریکاوری فایل را امتحان کرده اید؟ فعلاً از کپی کردن هرچیزی روی این هارد پرهیز کنید که overwrite نشه.
من حدود 30 گیگ رو اشتباهی پاک کرده بودم از رو هاردم که تونستم با O&O DiskRecovery برگردونمش به طور کامل
ولی به قول دوستمون overwrite نباید کرده باشی وگرنه خیلیاش ناقض ریکاوری میشه یا اصلا نمیشه
MoH_@_MaD
22-01-2013, 18:21
ممنون دوستان
متاسفانه فایل روی هارد کپی کردم یعنی اصلا امکان برگردوندنشون نیست ؟؟
من یه هارد اینترنال دارم که یه بار به طور کامل پاک شد ولی با نرم افزار get data back حدود 700-800 گیگ رو بازیابی کردم که بیش از 90 درصدش هم سالم بود
ولی اینبار که امتحان کردم اصلا فایل های پاک شده رو پیدا هم نکرد فکر کنم به خاطر همون overwrite باشه
:n03:
با سلام
من اخیرا یک هارد 2 ترابیت وسترن دیجیتال خریده ام که بعد از وصل به کامپیوتر، هارد توسط WD SmartWare شناسایی نمیشود. هارد دیگرم هم وسترن است و WD SmartWare از قبل روی سیستم نصب بود. درایو هارد جدید در my computer قابل مشاهده است اما نرم افزار وسترن هارد جدید را نمیشناسد.
ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
24-01-2013, 13:53
با سلام
من اخیرا یک هارد 2 ترابیت وسترن دیجیتال خریده ام که بعد از وصل به کامپیوتر، هارد توسط WD SmartWare شناسایی نمیشود. هارد دیگرم هم وسترن است و WD SmartWare از قبل روی سیستم نصب بود. درایو هارد جدید در my computer قابل مشاهده است اما نرم افزار وسترن هارد جدید را نمیشناسد.
ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید
سلام .
دو راه پیشنهاد میشه ...
1. نرم افزار WD smartwar آپدیت و بروز کنید (یا از خود سایت وسترن یا از طرق دکمه update نرم افزار) .
2.نرم افزاری که در هارد وسترن جدید هست را نصب کنید (این روش توصیه میشه چون هاردهای جدیدتر معمولاً ورژن نرم افزاری آنها بالاتر هست).
احتمال میدم ورژن نرم افزاری که بر روی سیستم شما نصب هست قدیمی باشه و به همین علت WD smart ware هارد جدید شما را شناسایی نمیکند . در حال حاضر آخرین ورژن این برنامه 1.6.4 هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.s.a.e.e.d
24-01-2013, 14:25
این هارد اکسترنال 500 گیگ msi چطوره ؟ قیمتش رو کسی اطلاع داره چنده ؟ دو سال هم گارانتی داره. (ماتریکس)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام .
دو راه پیشنهاد میشه ...
1. نرم افزار WD smartwar آپدیت و بروز کنید (یا از خود سایت وسترن یا از طرق دکمه update نرم افزار) .
2.نرم افزاری که در هارد وسترن جدید هست را نصب کنید (این روش توصیه میشه چون هاردهای جدیدتر معمولاً ورژن نرم افزاری آنها بالاتر هست).
احتمال میدم ورژن نرم افزاری که بر روی سیستم شما نصب هست قدیمی باشه و به همین علت WD smart ware هارد جدید شما را شناسایی نمیکند . در حال حاضر آخرین ورژن این برنامه 1.6.4 هست .
سلام
بله ورژن قدیمی برنامه روی سیستم نصب بود، ورژن جدید نرمافزار را دانلود و نصب کردم و مشکل حل شد.
با سپاس
امروز گفتند به کالاهای گروه 9 هم ارز مبادله ای میدن . به نظرتون قیمت هارد کم میشه ؟
ahmadamirnaseri
29-01-2013, 00:08
Seagate Backup Plus Desk 4TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
830 تومن قیمت گرفتم
Arash1003
29-01-2013, 17:31
سلام .
در مورد هاردهای اکسترنال WD my book که از هاردهای اینترنال Green استفاده شده اگر جدیدترین مدل (مثلاً تولیدات 2012 به بعد) را بخرید همگی 64MB cache دارند ولی اگر تولیدات سالهای قبل و قدیمی بخرید با توجه به حجم ممکنه 32MB هم پیدا بشه . هاردهای GreenنRPM دقیقی ندارند و به اصطلاح IntelliPower هستند .
در مورد backup plus desktop drive به احتمال زیاد 7200RPM و 64MB cache هستند . به دلیل rpm بالای این هاردها سرعت و گرمای بیشتری نسبت به WD my book دارند .
نکته : تولیدکنندگان هارد دیسک (مثل وسترن ، سیگیت) در مورد مشخصات و نوع هاردهای اینترنال بکار رفته برای ساخت هاردهای اکسترنال آمار و اطلاعات دقیق نمیدهند و هیچ تضمینی هم نمیدهند که مثلاً حتماً 7200RPM باشه و ممکنه این مشخصات تغییر کنه .
My Book ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (در آینده دیگه پسوند essential را روی جعبه ها نخواهیم دید)
My Book for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
My Book Studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
My Book Studio II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
My Book Thunderbolt Duo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
My Book VelociRaptor Duo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعضی از این مدلها در بازار پیدا میشه . والا اگر قیمتها مناسب بود خودم My Book Studio usb3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو میخریدم (اگر بتونم پیداش کنم) ولی اگر میخواهید وسترن بخرید My Book essential را بخرید .
یه مدل دیگه ای هم هست که مخصوص mac هست (Backup Plus Desktop Drive for Mac) که تفاوتهایی از لحاظ نوع فرمت فرمت هارد و رنگبندی باکس و اینترفیس داره .
سلام
دیروز یه دو ترا آداپتوری WD MY BOOK ESSENTIAL خریدم با گارانتی سازگار 395000 تومان ( البته من از تهران نخریدم ولی فکر میکنم از لحاظ قیمتی خوب خریدم، البته امیدوارم اینطور باشه ) و اعتبار گارانتی تا 12/2014 ولی با توجه به این پست هنوز پلمپش را باز نکردم و نگران این هستم که
MY BOOK با MY BOOK ESSENTIAL فقط در جعبه تفاوت دارند با از لحاظ سخت افزاری هم متفاوتند؟ و کلا این دو مدل چه تفاوتی دارند؟
64MB cache هست یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
29-01-2013, 18:01
سلام
دیروز یه دو ترا آداپتوری WD MY BOOK ESSENTIAL خریدم با گارانتی سازگار 395000 تومان ( البته من از تهران نخریدم ولی فکر میکنم از لحاظ قیمتی خوب خریدم، البته امیدوارم اینطور باشه ) و اعتبار گارانتی تا 12/2014 ولی با توجه به این پست هنوز پلمپش را باز نکردم و نگران این هستم که
MY BOOK با MY BOOK ESSENTIAL فقط در جعبه تفاوت دارند با از لحاظ سخت افزاری هم متفاوتند؟ و کلا این دو مدل چه تفاوتی دارند؟
64MB cache هست یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام .
ممکنه از لحاظ سخت افزاری متفاوت باشند مثلاً در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (4895) از قسمت info برنامه hdtune دو هارد my book و my book essential سه ترابایتی عکس گذاشتم . مدل جدید SATAIII هست و مدل قدیم SATAII هست . البته این مسئله در هاردهای اکسترنال خیلی مهم نیست و لازم نیست وسواس داشته باشید . در مورد cache هم به احتمال زیاد 64MB هست . از لحاظ شکل ظاهری (بغیر از جعبه) فرقی باهم ندارند .
Arash1003
29-01-2013, 18:30
سلام .
ممکنه از لحاظ سخت افزاری متفاوت باشند مثلاً در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (4895) از قسمت info برنامه hdtune دو هارد my book و my book essential سه ترابایتی عکس گذاشتم . مدل جدید SATAIII هست و مدل قدیم SATAII هست . البته این مسئله در هاردهای اکسترنال خیلی مهم نیست و لازم نیست وسواس داشته باشید . در مورد cache هم به احتمال زیاد 64MB هست . از لحاظ شکل ظاهری (بغیر از جعبه) فرقی باهم ندارند .
پس نظرتون اینه که SATAIII یا SATAII بودنش خیلی مهم نیست و بسم ا.. را بگم و بازش کنم
راستی قیمتش خوبه یا نه؟
eeeeeeehsan
29-01-2013, 18:50
با سلام و خسته نباشید
حقیقتش می خواستم یه هارد اکسترنال بخرم، از وضعیت بازار و گرونی هم خبر دارم ولی هارد لپ تاپم پر شده.
لپ تاپم usb3 هست پورتاش، هاردی هم که می خوام بخرم ترجیحاً usb3 باشه، چون سرعت رید و رایت واسم خیلی مهمه که بالا باشه.
هاردمم رو انتقال میدم اینور انور گه گاهی، می خوام با کیفیت باشه.
گارانتی هم زیاد واسم مهم نیست، نداشتم نداشت.
حجمشم 1 ترا باشه، 500 گیگ کممه، 2 ترا هم زیاده واسم.
اطلاعات هم در حد فیلم و سربال و آهنگ میریزم روش.
ممنون میشم یه هاردی رو بهم معرفی کنید، اگه هم خودتون دارید یه عکس از سرعت رید و رایتش با HDtune pro بذارید ممنون میشم.
تشکر.
peyman_nn
29-01-2013, 20:34
سلام
لطفا هارد 3ترا خوب بهم معرفی کنید
یک دونه Seagate Backup Plus Drive دارم که قبلا 340 خریدمش
الان نمیدونم تو بازار چنده
اگر usb3 هم باشه ممنون میشم
برای ارشیو کردن سریال میخام
ممنون میشم فوری جواب بدید با قیمت
و اینکه ایا 4 ترا هم داریم ؟
با تشکر:n16:
ata.royalfalcon
29-01-2013, 21:17
پس نظرتون اینه که SATAIII یا SATAII بودنش خیلی مهم نیست و بسم ا.. را بگم و بازش کنم
راستی قیمتش خوبه یا نه؟
اکثر کمپانیهای سازنده درباره مشخصات هاردهای اینترنال بکار رفته مشخصاتی اعلام نمیکنند (به استثنای برخی مدلهای ویژه که مشخصات هارد صریحاً در سایت اعلام میشه) و تضمینی هم وجود نداره که دو هارد اکسترنال مشابه از یک نوع هارد اینترنال با مشخصات یکسان استفاده کنند.
برای مثال کمپانی وسترن در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (که در پایین هم نقل و قول کردم) درباره مشخصات هاردهای اینترنال بکار رفته اعلام کرده که فقط حجم را گارانتی میکنه و درباره rpm یا cache یا اینترفیس هارد اینترنال و سایر مشخصات هیچ تضمینی نمیده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین خاطر هست که میگم درباره مشخصات سخت افزاری هاردهای اکسترنال زیاد وسواس نداشته باشبد . هارد شما حتی ممکنه SATAIII باشه . بازش کنید و ازش لذت ببرید .
ata.royalfalcon
29-01-2013, 21:32
با سلام و خسته نباشید
حقیقتش می خواستم یه هارد اکسترنال بخرم، از وضعیت بازار و گرونی هم خبر دارم ولی هارد لپ تاپم پر شده.
لپ تاپم usb3 هست پورتاش، هاردی هم که می خوام بخرم ترجیحاً usb3 باشه، چون سرعت رید و رایت واسم خیلی مهمه که بالا باشه.
هاردمم رو انتقال میدم اینور انور گه گاهی، می خوام با کیفیت باشه.
گارانتی هم زیاد واسم مهم نیست، نداشتم نداشت.
حجمشم 1 ترا باشه، 500 گیگ کممه، 2 ترا هم زیاده واسم.
اطلاعات هم در حد فیلم و سربال و آهنگ میریزم روش.
ممنون میشم یه هاردی رو بهم معرفی کنید، اگه هم خودتون دارید یه عکس از سرعت رید و رایتش با HDtune pro بذارید ممنون میشم.
تشکر.
سلام .
با توجه به اینکه جابجایی دارید بهتره که هارد اکسترنال پرتابل بخرید . مدلهای متنوعی در بازار هست ولی من WD my passport را پیشنهاد میدم . seagate backup plus portable drive هم خوبه ، مدلهای پیشنهادی ضد ضربه نیستند پس در هنگام کار و جابجایی دقت کنید .
سلام
لطفا هارد 3ترا خوب بهم معرفی کنید
یک دونه Seagate Backup Plus Drive دارم که قبلا 340 خریدمش
الان نمیدونم تو بازار چنده
اگر usb3 هم باشه ممنون میشم
برای ارشیو کردن سریال میخام
ممنون میشم فوری جواب بدید با قیمت
و اینکه ایا 4 ترا هم داریم ؟
با تشکر:n16:
سلام .
اگر با هارد اکسترنال Seagate Backup Plus مشکلی نداشتید و شما را اذیت نکرده بنظرم بهتره مجدداً همین مدل را بخرید . حدود 530 الی 540 هزارتومن هست . هارداکسترنال 4 ترابایتی هم هست ولی فکر نمیکنم براحتی دربازار پیدا بشه .
peyman_nn
30-01-2013, 00:31
دوست دارم همشکل این نباشه
دیگه تو بازار چی هست ؟
ata.royalfalcon
30-01-2013, 07:55
دیگه تو بازار چی هست ؟
پس WD my book را بخريد . البته مدلهاي قديمي تر WD my book essential بود كه جعبه اش سبز رنگ هست .
eeeeeeehsan
30-01-2013, 10:28
سلام .
با توجه به اینکه جابجایی دارید بهتره که هارد اکسترنال پرتابل بخرید . مدلهای متنوعی در بازار هست ولی من WD my passport را پیشنهاد میدم . seagate backup plus portable drive هم خوبه ، مدلهای پیشنهادی ضد ضربه نیستند پس در هنگام کار و جابجایی دقت کنید .
یعنــی برم دم مغازه بگم هارد WD my passport می خوام؟ مدلــی چیزی نداره؟!
از سرعت رید و رایتشم بگیــد ممنون میشم.
سلام مجدد خدمت آقا عطا
این هارد سیستم دانلودم هستش تاحالا هاردش رو چک نکرده بودم امروز چک کردم انگار وضعش خیلی خرابه نه؟
توی اسکن هارد هم تقریبا توی وسط ها 8 تا سکتور قرمز یعنی خراب نشون داد
میشه بگین این ارور ها چیه؟باید به فکر هارد جدید باشم؟
ata.royalfalcon
30-01-2013, 13:09
یعنــی برم دم مغازه بگم هارد WD my passport می خوام؟ مدلــی چیزی نداره؟!
از سرعت رید و رایتشم بگیــد ممنون میشم.
هاردهاي پرتابل وسترن چند مدل هست ولي مدل مورد نظر دقيقاً WD my passport هست كه نه پسوندي داره و نه پيشوند (لينك سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
در مورد سرعت read و write متاسفانه من اين هارد را ندارم و بنابراين نميتونم تست بگيرم و آمار دقيق بدم . بيشتر هاردهاي پرتابل 5400rpm و 8MB cache هستند و سرعت معمولي هم دارند . اگر روي سرعت خيلي تاكيد داريد ميتونيد هاردهاي اكسترنالي بخريد كه 7200rpm و 16MB cache دارند كه در بازار هم ناياب هستند مثل seagate goflex pro يا Hitachi
Touro Mobile Pro .
سلام مجدد خدمت آقا عطا
این هارد سیستم دانلودم هستش تاحالا هاردش رو چک نکرده بودم امروز چک کردم انگار وضعش خیلی خرابه نه؟
توی اسکن هارد هم تقریبا توی وسط ها 8 تا سکتور قرمز یعنی خراب نشون داد
میشه بگین این ارور ها چیه؟باید به فکر هارد جدید باشم؟
سلام .
براي reallocated sector count و current pending sector با نرم افزار hdd regenerator اسكن و repair كنيد و اگر فايده اي نداشت پس low level format هم بكنيد (در صورت llf كردن كليه اطلاعات از بين ميره) . در مورد Ultra DMA CRC Error Count كابل ديتا را كنترل كنيد و پيشنهاد ميدم عوضش كنيد كه البته با تعويض كابل اين مقدار صفر نميشه . در صورتيكه firmware با ورژن جديدتر موجود باشه پيشنهاد ميدم آپديتش كنيد (پس از بكاپ گيري كامل از اطلاعات) .
هر چند وقت يه بار كنترل كنيد كه آيا مقدار error ها بيشتر ميشه يا خير . اگر اين مقدار دائماً در حال بيشتر شدن هست كه اين هارد قابل اطمينان نيست .
ahmadamirnaseri
30-01-2013, 13:09
مگه از هاردتون راضی نیستین ایرادی داره این مدل؟
ahmadamirnaseri
30-01-2013, 13:12
دیگه تو بازار چی هست ؟
مگه از هاردتون راضی نیستین ایرادی داره این مدل؟
eeeeeeehsan
30-01-2013, 17:56
هاردهاي پرتابل وسترن چند مدل هست ولي مدل مورد نظر دقيقاً WD my passport هست كه نه پسوندي داره و نه پيشوند (لينك سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
در مورد سرعت read و write متاسفانه من اين هارد را ندارم و بنابراين نميتونم تست بگيرم و آمار دقيق بدم . بيشتر هاردهاي پرتابل 5400rpm و 8MB cache هستند و سرعت معمولي هم دارند . اگر روي سرعت خيلي تاكيد داريد ميتونيد هاردهاي اكسترنالي بخريد كه 7200rpm و 16MB cache دارند كه در بازار هم ناياب هستند مثل seagate goflex pro يا Hitachi
Touro Mobile Pro .
ممنون از راهنماییت،
من امروز رفتم دیدم درست عین همین بود، 1 ترابایتش رو می گفت 330 تومن، گارانتی سازگار هم بود.
سرعت رید و رایتشم رو همه میگن خوبه ولی هیج جا ننوشته چند!
یه سوال دیگه با عرض معذرت؛
این my passport،
HDD محسوب میشه یا SSD؟
در مورد FireWire و eSATA هم میشه بگی؟! ربطی داره به این هارد؟!
ata.royalfalcon
30-01-2013, 21:54
ممنون از راهنماییت،
من امروز رفتم دیدم درست عین همین بود، 1 ترابایتش رو می گفت 330 تومن، گارانتی سازگار هم بود.
سرعت رید و رایتشم رو همه میگن خوبه ولی هیج جا ننوشته چند!
یه سوال دیگه با عرض معذرت؛
این my passport،
HDD محسوب میشه یا SSD؟
در مورد FireWire و eSATA هم میشه بگی؟! ربطی داره به این هارد؟!
WD my passport در واقع HDD (مخفف Hard Disk Drive) هست .
این مدل WD my passport اینترفیسهای FireWire و eSATA را نداره . اگر هارد اکسترنالی میخواهید که FireWire داشته باشه میتونید My Passport Studio بخرید . اگر لپتاپ یا PC شما usb3 داشته باشه بهتره که از FireWire صرف نظر کنید چون حداکثر سرعت FireWire800 حدود 800Mbit/s هست در مقایسه با 4,8Gbit/s اینترفیس usb3 . در مورد اینترفیس eSATA هم یه توضیحات مختصری در پست شماره 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دادم .
در مورد سرعت read و write هم ظاهراً خیلی اصرار دارید ، شاید تست زیر بدرد شما بخوره که البته برای دوترابایتی my passport هست :n02: منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
براي reallocated sector count و current pending sector با نرم افزار hdd regenerator اسكن و repair كنيد و اگر فايده اي نداشت پس low level format هم بكنيد (در صورت llf كردن كليه اطلاعات از بين ميره) . در مورد Ultra DMA CRC Error Count كابل ديتا را كنترل كنيد و پيشنهاد ميدم عوضش كنيد كه البته با تعويض كابل اين مقدار صفر نميشه . در صورتيكه firmware با ورژن جديدتر موجود باشه پيشنهاد ميدم آپديتش كنيد (پس از بكاپ گيري كامل از اطلاعات) .
خیلی ممنون
فقط اگه بخوام llf کنم درایوی که ویندوز روش هست رو چجوری فرمت کنم؟ فکر نکنم اجازه فرمت درایو ویندوز رو بده
با آپدیت Firmware هارد مشکلی برای اطلاعاتش پیش نمیاد؟
ata.royalfalcon
31-01-2013, 10:48
خیلی ممنون
فقط اگه بخوام llf کنم درایوی که ویندوز روش هست رو چجوری فرمت کنم؟ فکر نکنم اجازه فرمت درایو ویندوز رو بده
با آپدیت Firmware هارد مشکلی برای اطلاعاتش پیش نمیاد؟
اگر با نرم افزار HDD Low Level Format Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخوای llf کنی که باید بعنوان هارد دوم سیستم نصب بشه . در مورد آپدیت کردن Firmware توصیه میکنم از اطلاعات بکاپ بگیری تا اگر خدای نکرده بخاطر آپدیت مشکلی پیش بیاد اطلاعاتت را از دست ندی .
اگر با نرم افزار HDD Low Level Format Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخوای llf کنی که باید بعنوان هارد دوم سیستم نصب بشه . در مورد آپدیت کردن Firmware توصیه میکنم از اطلاعات بکاپ بگیری تا اگر خدای نکرده بخاطر آپدیت مشکلی پیش بیاد اطلاعاتت را از دست ندی .
متاسفانه هارد دیگه ای ندارم پس گزینه llf رو باید فراموش کنم
البته هارد اکسترنال دارم اما فکر نکنم این سیستم بتونه با اون بوت شه توش هم اطلاعات دارم نمیتونم ویندوز بریزم
خیلی ممنون
peyman_nn
31-01-2013, 12:33
با تشکر از راهنمایی های شما
امروز به زیتون کامپیوتر زنگ زدم گفت فقط مای بوک وسترن داره 3 تراش رو میده 650
فکر کنم 2 تا مدل دیگه ی سیگیت بکاب پلاس - و سیگیت goflex هم باشه
فر وشنده میگفت همین مای بوک هم به زور پیدا میشه
به نظر شما خوبه ؟ یا بازم برم تو کار بکاب پلاس
ata.royalfalcon
31-01-2013, 13:06
با تشکر از راهنمایی های شما
امروز به زیتون کامپیوتر زنگ زدم گفت فقط مای بوک وسترن داره 3 تراش رو میده 650
فکر کنم 2 تا مدل دیگه ی سیگیت بکاب پلاس - و سیگیت goflex هم باشه
فر وشنده میگفت همین مای بوک هم به زور پیدا میشه
به نظر شما خوبه ؟ یا بازم برم تو کار بکاب پلاس
همانطوریکه قبلاً هم گفتم اگر مشکلی با seagate backup plus ندارید بهتره که همین مدل را بخرید در غیر اینصورت اگر حاضر هستید 650 هزارتومن خرج کنید میتونید my book یا my book essential را بخرید . خرید seagate goflex را هم پیشنهاد نمیدم .
zodiac67
31-01-2013, 23:12
سلام آقا عطا این تست سلامت هارد 3 ترا وسترنم هست :
اون اخطاری که داده در اثر چی بوجود اومده ؟ مشکلش جدیه ؟ با برنامه hard disk sentinel هم تست کردم سلامتش 100% هست !؟ چه جوری یا با چه نرم افزار خاصی میشه اون ارور رو رفع کرد ؟
این هم تست سرعت read هست که به پورت usb 2 وصل کردم که در مقایسه با هارد شما سرعتش خیلی کمتره اینم بگم که هادم تقریبا" پر هست و 80 gb فضای خالی . سرعتش طبیعیه ؟ مشکلی نداره ؟
اینم بگم که لپتابم ویندوز سون داره وقتی این هاردو بهش وصل میکنم و پسووردو میزنم و هارد بالا میاد بدونه اینکه از روی هارد برنامه ای اجرا کنم تقریبا" حدود 10/15 دقیقه هارد چراغش خاموش روشن میشه و از هارد صداهایی در میاد ولی در ویندوز xp اینطور نیست. علت اینو چطور ارزیابی میکنی ؟
با تشکر از راهنمایی همیشگی شما
ata.royalfalcon
01-02-2013, 13:50
سلام آقا عطا این تست سلامت هارد 3 ترا وسترنم هست :
اون اخطاری که داده در اثر چی بوجود اومده ؟ مشکلش جدیه ؟ با برنامه hard disk sentinel هم تست کردم سلامتش 100% هست !؟ چه جوری یا با چه نرم افزار خاصی میشه اون ارور رو رفع کرد ؟
این هم تست سرعت read هست که به پورت usb 2 وصل کردم که در مقایسه با هارد شما سرعتش خیلی کمتره اینم بگم که هادم تقریبا" پر هست و 80 gb فضای خالی . سرعتش طبیعیه ؟ مشکلی نداره ؟
اینم بگم که لپتابم ویندوز سون داره وقتی این هاردو بهش وصل میکنم و پسووردو میزنم و هارد بالا میاد بدونه اینکه از روی هارد برنامه ای اجرا کنم تقریبا" حدود 10/15 دقیقه هارد چراغش خاموش روشن میشه و از هارد صداهایی در میاد ولی در ویندوز xp اینطور نیست. علت اینو چطور ارزیابی میکنی ؟
با تشکر از راهنمایی همیشگی شما
سلام .
1. در مورد ultra dma crc error count با اطمینان نمیشه گفت که هارد مشکل داره . این CRC که مخفف Cyclic redundancy check هست به معنی بررسی و اصلاح اطلاعات پس از ترانسفر شدن آن هست و وجود این error به معنی مردود شدن (failed) این فرایند چک و تایید هست . این مسئله چندین علت میتونه داشته باشه مثلاً وجود مشکل در کابل یا وجود نویز از یک منبع ناشناخته و ... بنظرم مورد خاصی نیست . یکبار یه مشکلی پیش اومده و دیگه هم تکرار نشده . هر چند وقت یکبار کنترل کنید آیا مقدارش بیشتر میشه یا خیر . مقدارش هم دیگه صفر نمیشه مگر اینکه با دستگاههای خاصی مثل pc3000 اسمارت هارد ریسیت بشه .
2. من هاردمو به پورت usb3 لپتاپ متصل کرده بودم (این تست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) به همین خاطر سرعتش بالا بوده . سرعت read هارد شما هم با توجه به اینکه به usb2 متصل کردید خوبه . یکنواخت بودن نمودار هم نشاندهنده این هست که هارد شما براحتی سقف سرعت usb2 را پر کرده .
3. چندین علت میتونه داشته باشه . آنتی ویروس را طوری تنظیم کنید که با هارد اکسترنال کاری نداشته باشه . قابلیت scheduled defragmenation را خاموش کنید . البته پیشنهاد میدم دستور perfmon.exe /res را در run تایپ کنی تا برنامه resource monitor اجرا بشه (این برنامه فقط در win7 هست) و از قسمت disk بررسی کن که کدام برنامه به هارد اکسترنال دسترسی داره که باعث فعالیت هارد میشه . اون صدا ها هم مشکلی نداره .
miladddd
01-02-2013, 17:24
سلام
میخوام از یه آشنا یه هارد اکسترنال adata 640 بگیرم
گارانتیش تموم شده ولی سالمه
چقدر میارزه؟
با چه برنامه ای تستش کنم که از سلامتش مطمئن بشم؟
ata.royalfalcon
01-02-2013, 19:52
سلام
میخوام از یه آشنا یه هارد اکسترنال adata 640 بگیرم
گارانتیش تموم شده ولی سالمه
چقدر میارزه؟
با چه برنامه ای تستش کنم که از سلامتش مطمئن بشم؟
سلام .
میتونید با برنامه HD tune از قسمت health سلامتی هارد را بررسی کنید . قیمت دقیق نمیتونم بدم این بستگی به سلامتی هارد و میزان کارکرد و تمیزی و نداشتن خط و خش روی بدنه هارد داره .
ahmadamirnaseri
02-02-2013, 17:42
تست read برای هارد Seagate Backup Plus Drive 2tb
(کل فضای هارد خالی بود و عکس بدترین تست انتخاب شد)
ata.royalfalcon
02-02-2013, 19:19
تست read برای هارد Seagate Backup Plus Drive 2tb
(کل فضای هارد خالی بود و عکس بدترین تست انتخاب شد)
ممنون از بابت تستی که گذاشتید . برای مقایسه بهتر من هم تست read هارد وسترن my book essential 2TB را میزارم . هارد اکسترنال seagate back up plus سرعت بالاتری دارد .
miladddd
03-02-2013, 00:05
سلام .
میتونید با برنامه HD tune از قسمت health سلامتی هارد را بررسی کنید . قیمت دقیق نمیتونم بدم این بستگی به سلامتی هارد و میزان کارکرد و تمیزی و نداشتن خط و خش روی بدنه هارد داره .
اگه هاردش 2 سال کار کرده باشه، ولی سالم باشه و توی تست ها هم بد نباشه و معمولی باشه 195 میارزه؟
ata.royalfalcon
03-02-2013, 12:25
اگه هاردش 2 سال کار کرده باشه، ولی سالم باشه و توی تست ها هم بد نباشه و معمولی باشه 195 میارزه؟
با توجه به 640 گيگ و سالم بودنش 195 هزار تومن ميارزه .
fantom176
03-02-2013, 13:27
سلام من بین این دوتا هارد موندم که کدومو بخرم اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنماییم کنه جفتشونم 426000 تومنه
2TB EXT USB3.0 3.5` BACKUP PLUS SEAGATE HARD
2TB EXT USB3.0 3.5` MY BOOK ESSENTIAL WD HARD
ata.royalfalcon
03-02-2013, 14:54
سلام من بین این دوتا هارد موندم که کدومو بخرم اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنماییم کنه جفتشونم 426000 تومنه
2TB EXT USB3.0 3.5` BACKUP PLUS SEAGATE HARD
2TB EXT USB3.0 3.5` MY BOOK ESSENTIAL WD HARD
سلام .
هارد هاي seagate BACKUP PLUS به خاطر 7200rpm سرعت بيشتري دارند (تست hdtune پست بالايي) و در نتيجه صدا و گرماي بيشتري توليد ميكنند ولي هارد my book essential به خاطر استفاده از هاردهاي Green سرعت پايينتري دارند و خنكتر و بيصداتر هم هستند . ضمناً هاردهاي وسترن قابليت hard ware encryption هم دارند كه ميتونيد هارد را قفل كنيد .
fantom176
05-02-2013, 17:50
سلام من بالاخره یه هارد 2 ترابایت سیگیت مدل backup plus خریدم به قیمت 4220000 تومن ولی متاسفانه روی سیستم من جواب نداد و به محض وصل کردن به سیستم کامپیوتر هنگ میکنه ولی به لبتاب که وصلش میکنم جواب میده یعنی سیستم من هارد 2 ترا ساپورت نمیکنه ? آخه من شنیده بودم که هارد های اداپتور خور چون برق جداگونه دارن مشکلی پیش نمیاد در ضمن من رو سیستمم یه هارد یه ترا سیگیت اینترنال دارم ممکنه ویندوز و از XP به 7 یا 8 تغییر بدم درست بشه؟مشخصات سیستمم هم اینه سی پی یو : ای ام دی 5000مادر برد : ASUS مدل M2N SLIرم : 2 GIGکارت گرافیک : GFORC 9500 GT
ata.royalfalcon
05-02-2013, 18:14
سلام من بالاخره یه هارد 2 ترابایت سیگیت مدل backup plus خریدم به قیمت 4220000 تومن ولی متاسفانه روی سیستم من جواب نداد و به محض وصل کردن به سیستم کامپیوتر هنگ میکنه ولی به لبتاب که وصلش میکنم جواب میده یعنی سیستم من هارد 2 ترا ساپورت نمیکنه ? آخه من شنیده بودم که هارد های اداپتور خور چون برق جداگونه دارن مشکلی پیش نمیاد در ضمن من رو سیستمم یه هارد یه ترا سیگیت اینترنال دارم ممکنه ویندوز و از XP به 7 یا 8 تغییر بدم درست بشه؟مشخصات سیستمم هم اینه سی پی یو : ای ام دی 5000مادر برد : ASUS مدل M2N SLIرم : 2 GIGکارت گرافیک : GFORC 9500 GT
سلام
مشکل از عدم ساپورت هارد 2TB نیست .
در درجه اول پیشنهاد میدم آنتی ویروس یا firewall را کاملاً uninstall و حذف کنید (اگر مشکل حل بشه بهتره که از یه آنتی ویروس دیگر استفاده کنید) و اگر مشکل برطرف نشد در حالت safe mode هم تست کنید . اگر باز هم مشکل حل نشد من پیشنهاد میدم که یه بار win7 نصب و تست کنید .
hot_boys2005
05-02-2013, 18:20
سلام من دو تا هارد اکسترنال جدا گانه 2 و 3 ترابایت میخوام برای لپتاپ .اینجور که شنیدم وسترن بهتر از همه است نظر شما چیست؟ لطفا راهماییم کنید.
متشکرم
afshar01
07-02-2013, 13:38
Backup Plus یا My passport کیفت کدوم بهتره (در سخترین شرایط )تا حالا از هارد اکسترنال استفاده نکردم یکی از دوستان free agent داره از دستش چند بار افتاده چیزیش نشده بد سکتور هم نداره ولی یه وسترن گرفته بود خراب شد! فکر کنم وسترن به ضربه کوچیک هم حساسه ,و میشه هارد اکسترنال رو مثل فلش به تلویزیون زد فیلم تماشا کرد یا به ریسیور (برای ذخیره کردن) و چون هارد اینترنالم پر شده می خواهم فیلم ها رو از هارد اکسترنال ببینم مشکلی که نخواهد داشت ؟؟ یا برای بکاب خوبه ؟ ,,, لپتاپ و هارد pc ام seagate است 3.4 ساله مثل تراکتور 24 ساعت کار می کنه تا حالا چیزیش نشده یه دونه بد سکتور هم نداره .:n16:این گل تقدیم به پی سی ولد واقعا بهترینه تو ایران
ata.royalfalcon
07-02-2013, 19:34
Backup Plus یا My passport کیفت کدوم بهتره (در سخترین شرایط )تا حالا از هارد اکسترنال استفاده نکردم یکی از دوستان free agent داره از دستش چند بار افتاده چیزیش نشده بد سکتور هم نداره ولی یه وسترن گرفته بود خراب شد! فکر کنم وسترن به ضربه کوچیک هم حساسه ,و میشه هارد اکسترنال رو مثل فلش به تلویزیون زد فیلم تماشا کرد یا به ریسیور (برای ذخیره کردن) و چون هارد اینترنالم پر شده می خواهم فیلم ها رو از هارد اکسترنال ببینم مشکلی که نخواهد داشت ؟؟ یا برای بکاب خوبه ؟ ,,, لپتاپ و هارد pc ام seagate است 3.4 ساله مثل تراکتور 24 ساعت کار می کنه تا حالا چیزیش نشده یه دونه بد سکتور هم نداره .:n16:این گل تقدیم به پی سی ولد واقعا بهترینه تو ایران
سلام .
بستگی داره ضربه در چه حالتی اتفاق افتاده باشه (خاموش بوده یا روشن ، روی جسم سخت سقوط کرده یا نرم ، ارتفاع سقوط چقدر بوده) . دیدم هارد اکسترنال my passport essential ـی که از روی میز (به ارتفاع تقریبی یک متر) روی زمین (که فرش داشت) سقوط کرد و فکر میکنم چون هارد خاموش بود مشکلی براش پیش نیومد . در هر حال این مدلها ضد ضربه نیستند (وسترن و سیگیت) و باید خیلی دقت کرد و همیشه ممکنه خوش شانس نباشید .
هاردهای اکسترنال را میتوان به TV یا ----- و دستگاههای مشابه متصل کرد و مشکلی هم نیست ولی هاردهای وسترن به خاطر قابلیت hardware encryption اگر lock شده باشند باید قبل از اتصال به TV و غیره unlock بشوند . هم مدل backup plus و هم My passport کیفیت خوبی دارند .
aluminum
07-02-2013, 21:33
من امروز با یکی از هاردهای اکسترنال وسترنم به مشکل برخوردم و موقع وصل ککردن با پیغام زیر مواجه میشم
قبلا چنین مشکلی نداشتم و همزمان یک هارد دیگم با همین مشخصات مشکلی نداره!!!!
ata.royalfalcon
07-02-2013, 21:51
من امروز با یکی از هاردهای اکسترنال وسترنم به مشکل برخوردم و موقع وصل ککردن با پیغام زیر مواجه میشم
قبلا چنین مشکلی نداشتم و همزمان یک هارد دیگم با همین مشخصات مشکلی نداره!!!!
سلام .
1. در درجه اول حتماً روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کنید .
2. به پورتهای پشت کیس متصل کنید .
3. مطمئن بشید که کانکتور usb کابلها به طور کامل وارد پورتها شده باشه و همچنین از سلامتی کابل usb هم مطمئن بشید . میتونید از کابل usb هارد سالمی که دارید جهت تست استفاده کنید .
aluminum
07-02-2013, 22:49
سلام .
1. در درجه اول حتماً روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کنید .
2. به پورتهای پشت کیس متصل کنید .
3. مطمئن بشید که کانکتور usb کابلها به طور کامل وارد پورتها شده باشه و همچنین از سلامتی کابل usb هم مطمئن بشید . میتونید از کابل usb هارد سالمی که دارید جهت تست استفاده کنید .
کارهایی که گفتید رو به غیر از تست در یک کامپیوتر دیگه قبلا انجام دادم ولی نتیجه نداد
ولی الان که دو باره تست کردم خیلی راحت شناخت؟؟!!:n04:
نمیدونم علتش چی بود ولی حسابی اذیت کرد:n13:
afshar01
07-02-2013, 23:02
مرسی داش عطا , شما هر دو رو تایید کردید هم Backup Plus و هم my Passport , گاهی دمای هارد رو کنترل و با دقت نگهداری می شه در صورت نیاز دفرگمنت هم می شه باز می بینی طول عمر کمتری نسبت به بقیه داره , بین اینا هر کدوم رو سلاح بدونی اونو می خرم؟
faraways
08-02-2013, 20:40
سلام
میخواستم بدونم این هارد my passport edge که انگار جدید اومده چه فرقی با my passport داره و احتمال اینکه بعدا ظرفیت بالاترش بیاد یا مدل جدید ترش تو سال 2013 بیاد هست ؟
و یه هارد برای کار هار روز مره مثل جا به جایی فیلم و عکس که مقاوم باشه و برای اینکارا خوب باشه همین my passport خوبه ؟
راستی این رمز گذاری که داره هیچ طوری نمیشه بازش کرد ؟ یا کسی که رمزشو نمیدونه میتونه اطلاعاتو پاک کنه یا فرمتش کنه ؟ روی پوشه ها رمز میزاره یا روی کلش ؟ یعنی اول باید رمز بزنی تا بتونی وارد هارد شی مثل bit locker ویندوز ؟
کلا کدوم یکی از اینا بهتره
1. my passport
2. mypassport edge
3. my passport enterprise
ممنون
ata.royalfalcon
09-02-2013, 08:20
سلام
میخواستم بدونم این هارد my passport edge که انگار جدید اومده چه فرقی با my passport داره و احتمال اینکه بعدا ظرفیت بالاترش بیاد یا مدل جدید ترش تو سال 2013 بیاد هست ؟
و یه هارد برای کار هار روز مره مثل جا به جایی فیلم و عکس که مقاوم باشه و برای اینکارا خوب باشه همین my passport خوبه ؟
راستی این رمز گذاری که داره هیچ طوری نمیشه بازش کرد ؟ یا کسی که رمزشو نمیدونه میتونه اطلاعاتو پاک کنه یا فرمتش کنه ؟ روی پوشه ها رمز میزاره یا روی کلش ؟ یعنی اول باید رمز بزنی تا بتونی وارد هارد شی مثل bit locker ویندوز ؟
1. my passport
2. mypassport edge
ممنون
سلام .
عمده ترين تفاوت بين ايدو مدل در ضخامتش هست . فكر ميكنم مدل edge از يك پلاتر 500 گيگي با چگالي بالا استفاده ميكنه و بهمين دليل ضخامت كمتري داره . بعيد ميدونم ظرفيت بالاتر اين مدل بعداً بياد چون نكته مهم اين مدل ضخامت كمش هست و اگر حجم بالاتر ميخواهيد بايد مدل my passport را بخريد .
مدل خوبي هست اما ضد ضربه نيست در نتيجه در مواقع حمل و نقل دقت كنيد و در داخل كيف مناسب بذاريد . زمانيكه هارد در حال كار هست تكان ندهيد و همچنين به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد .
راستی این رمز گذاری که داره هیچ طوری نمیشه بازش کرد ؟
امنيت قفل اين هارد خيلي بالاست اما 100% تضمين نميدم ، در هر حال ممكنه هكر يا متخصصاني وجود داشته باشند كه بتونند قفل اين هارد را بشكنند .
یا کسی که رمزشو نمیدونه میتونه اطلاعاتو پاک کنه یا فرمتش کنه ؟
بله ميتونه پاكش كنه ، بعبارت دقيقتر اگر سه يا پنج بار پسورد اشتباهي وارد بشه پيغام فرمت كردن هارد ظاهر ميشه و در صورت تاييد آن كليه اطلاعات از بين ميره .
روی پوشه ها رمز میزاره یا روی کلش ؟ یعنی اول باید رمز بزنی تا بتونی وارد هارد شی مثل bit locker ویندوز ؟
كل هارد encrypt ميشه . بعبارت ديگه پش از قفل شدن هارد براي unlock كردن هارد بايد روي CD Drive مجازي دابل كليك كرد تا با وارد كردن پسورد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد .
1. my passport
2. mypassport edge
براي استفاده هاي عادي my passport بهتره . البته اگر فقط 500 گيگ ميخواهيد ميتونيد روي مدل edge هم فكر كنيد .
سلام.
به نظرتون قیمت هارد پایین میاد؟
بهترین و سریعترین و ارزان ترین هارد یک ترا الان تو بازار چه مارکیه؟ چنده؟
من خودم بررسی کردم دیدم Seaget قیمتاش خوبه.
ata.royalfalcon
09-02-2013, 09:53
سلام.
به نظرتون قیمت هارد پایین میاد؟
بهترین و سریعترین و ارزان ترین هارد یک ترا الان تو بازار چه مارکیه؟ چنده؟
من خودم بررسی کردم دیدم Seaget قیمتاش خوبه.
سلام .
منكه بعيد ميدونم قيمتها پايين بياد . اگر دقت كرده باشيد قيمت ها هميشه يه شيب افزايشي داشته و اگر هم كاهشي داشته ناچيز بوده . اگر هارد لازم داريد پس الان اقدام كنيد .
اگر هارد آداپتوري منظور شماست كه seagate backup plus desktop drive سريعتر هست نسبت به WD my book . ولي اگر هارد پرتابل ميخواهيد seagate backup plus Portable drive سرعت معمولي داره و سريعترين نيست ولي كيفيت خوبي داره قيمتش هم حدود 330 هزار تومن هست .
faraways
09-02-2013, 10:39
سلام
ممنون از پاسخگویی
فقط بین my passport و my passport enterprise و my passport essential فرقشون چیه ؟
کیف خوبی که واسه این مدل ها هست چیه ؟ لینکی چیزی داره ؟
ata.royalfalcon
09-02-2013, 11:35
سلام
ممنون از پاسخگویی
فقط بین my passport و my passport enterprise و my passport essential فرقشون چیه ؟
کیف خوبی که واسه این مدل ها هست چیه ؟ لینکی چیزی داره ؟
my passport essential مدل قديمي هست (2011 به قبل فكر كنم) كه ديگه توليد نميشه و جاي خودشو به my passport داده . my passport enterprise هم كه بيشتر مناسب براي Windows To Go هست كه البته بايد با برنامه WD Compass آماده سازي بشه . در مورد كيف هم مدل خاصي مدنظرم نيست ، اما كيف نبايد آنقدر كوچك باشه كه براي درآوردن يا گذاشتن هارد به مشكل بر بخوريد كه ممكنه بدنه هارد خط و خش بيافته .
faraways
09-02-2013, 12:05
سلام
تو سایت خوده wdc یه کیف هست که انگار ضد ضربه و خاک و آب هستش
تویه ایران پیدا میشه ؟
اینم لینکش :
-- پس بهترین هارد اکسترنال واسه آرشیو فیلم و نگاه کردن فیلم ( چون هارد میخوام وصل کنم به تی وی ) همین هست ؟
ممنون
سلام.
دیجیکالا ADATA Portable HD710 - 1TB را به قیمت 329 هزار تومان به عنوان پیشنهاد ویژه گذاشته. نظرتون چیه؟ بخرمش؟
من مد نظرم یک هارده جموجور، ارزون قیمت، USB3ای هست که بشه همیشه همراه هم داشته باشمش.
فقط زود بگید که اگه خوبه امروز بخرم چون تا امروز، ساعت 24 وقت داره.... .
سلام.
دیجیکالا ADATA Portable HD710 - 1TB را به قیمت 329 هزار تومان به عنوان پیشنهاد ویژه گذاشته. نظرتون چیه؟ بخرمش؟
من مد نظرم یک هارده جموجور، ارزون قیمت، USB3ای هست که بشه همیشه همراه هم داشته باشمش.
راستی چه رنگی بگیرم؟! آبی یا مشکی؟
ata.royalfalcon
09-02-2013, 12:55
سلام
تو سایت خوده wdc یه کیف هست که انگار ضد ضربه و خاک و آب هستش
تویه ایران پیدا میشه ؟
اینم لینکش :
-- پس بهترین هارد اکسترنال واسه آرشیو فیلم و نگاه کردن فیلم ( چون هارد میخوام وصل کنم به تی وی ) همین هست ؟
ممنون
من بعيد ميدونم اون كيف در بازار پيدا بشه ولي بهترين كيف براي اين مدل هست .
اين هارد براي وصل كردن به TV و ساير دستگاهها مشكلي نداره ولي مسئله اي بايد در نظر گرفت اينه كه ممكنه هارد توسط TV شناسايي نشه كه علتهاي مختلفي داره .
سلام.
قسمت نقد كاربران را هم مطالعه كنيد (در همان سايت) كه نكات خوبي نوشته . ضد ضربه بودن اين هارد يك مزيت هست . در مورد رنگش خودم آبي را انتخاب ميكنم البته اين سليقه اي هست .
سلام.
قسمت نقد كاربران را هم مطالعه كنيد (در همان سايت) كه نكات خوبي نوشته . ضد ضربه بودن اين هارد يك مزيت هست . در مورد رنگش خودم آبي را انتخاب ميكنم البته اين سليقه اي هست .
کسی از این هاردا نداره؟ که خودش استفاده کرده باشه.
از نظر سرعتی تفاوت این مدلها با هم خیلی زیاده؟ (من روی سیستمم USB 3 دارم)
ADATA Portable HD710 - 1TB - قیمت 329 هزار تومان
Western Digital Portable My Passport - 1TB - قیمت 360 هزار تومان
Western Digital Portable My Passport - 1TB - قیمت 345 هزار تومان (آل دیجیتال) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1TB))
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D30 - 1TB - قیمت 335 هزار تومان
منبع دیجیکالا
afshar01
09-02-2013, 14:37
مرسی داش عطا , شما هر دو رو تایید کردید هم Backup Plus و هم my Passport , گاهی دمای هارد رو کنترل و با دقت نگهداری می شه در صورت نیاز دفرگمنت هم می شه باز می بینی طول عمر کمتری نسبت به بقیه داره , بین اینا هر کدوم رو بیشتر سلاح بدونی اونو می خرم؟
ata.royalfalcon
09-02-2013, 15:54
مرسی داش عطا , شما هر دو رو تایید کردید هم Backup Plus و هم my Passport , گاهی دمای هارد رو کنترل و با دقت نگهداری می شه در صورت نیاز دفرگمنت هم می شه باز می بینی طول عمر کمتری نسبت به بقیه داره , بین اینا هر کدوم رو بیشتر سلاح بدونی اونو می خرم؟
اگر ميخواهيد كل هارد را قفل كنيد بهتره كه WD my passport را بخريد (مهمترين نكته اين مدل) ، بغير از چند مورد تفاوت نرم افزاري و سخت افزاري خيلي فرق نميكنه كه كداميك را انتخاب كنيد . من پيشنهاد ميدم كه بريد بازار و بررسي كنيد قيمت ايندو هارد چقدر هست و هر كدام كه به بودجه شما ميخوره همونو بخريد ، شكل طاهري ايندو هارد را باهم مقايسه كنيد و از هر كدام كه بيشتر خوشتون اومد بخريد .
از نظر سرعتی تفاوت این مدلها با هم خیلی زیاده؟ (من روی سیستمم USB 3 دارم)
ADATA Portable HD710 - 1TB - قیمت 329 هزار تومان
Western Digital Portable My Passport - 1TB - قیمت 360 هزار تومان
Western Digital Portable My Passport - 1TB - قیمت 345 هزار تومان (آل دیجیتال) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1TB))
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D30 - 1TB - قیمت 335 هزار تومان
منبع دیجیکالا
دوست عزیز برای خرید توصیه میکنم برید بازار اینا اصلا به قیمت های بازار نزدیک هم نیست
من قیمت های پنج شنبه رو به این قرار سراغ دارم
WD my passport 1TB با گارانتی سازگار 315000
WD My passport 500G با گارانتی سازگار 225000
Western Digital Element USB3 با گارانتی سازگار 305000
Silicon Power D03 USB3 به قیمت 312000
Seagate Backup Plus USB3 با گارانتی سازگار 310000
Seagate Expansion USB3 باز هم سازگار 305000
Silicon Power A80 به قیمت 355000
ADATA HV610 320000
دوست عزیز برای خرید توصیه میکنم برید بازار اینا اصلا به قیمت های بازار نزدیک هم نیست
من قیمت های پنج شنبه رو به این قرار سراغ دارم
WD my passport 1TB با گارانتی سازگار 315000
WD My passport 500G با گارانتی سازگار 225000
Western Digital Element USB3 با گارانتی سازگار 305000
Silicon Power D03 USB3 به قیمت 312000
Seagate Backup Plus USB3 با گارانتی سازگار 310000
Seagate Expansion USB3 باز هم سازگار 305000
Silicon Power A80 به قیمت 355000
ADATA HV610 320000
من همدانم. متاسفانه بازار همدان آشفته تره! بهترین جا برای من همیشه نت بوده. ضمنا همیشه اونی که میخواهی پیدا نمیشه....
ADATA Portable HD710 - 1TB را همین الان خریدمش از دیجی کالا... . انشااله که خوب باشه (از همه لحاظ)
کلاً شد 336،500 تومان، با گارانتی تعویض 3 سالۀ آونگـــ... .
من همدانم. متاسفانه بازار همدان آشفته تره! بهترین جا برای من همیشه نت بوده. ضمنا همیشه اونی که میخواهی پیدا نمیشه....
حالا که خریدید مبارک باشه اما من هم تهران نیستم با پیشرفت تکنولوژی نیازی هم نیست جای خاصی باشی الان قیمت ها به راحتی قابل استعلام و خرید اینترنتی هستن
حالا که خریدید مبارک باشه اما من هم تهران نیستم با پیشرفت تکنولوژی نیازی هم نیست جای خاصی باشی الان قیمت ها به راحتی قابل استعلام و خرید اینترنتی هستن
همه جارو بررسی کردم. حتی فروشگاه چاره را! قیمتها چاره خیلی عالی بود. Passport رو میداد 320 ولی این مدل خاص توی همه جا بالای 350 تومن بود.
سلام دوستان
من بین خرید این دو تا هارد موندم :
1. WD 500 GB my passport
2. A-DATA 500 GB NH13
میگن وسترن مثل قدیم خوب نیست و ADATA در حال حاضر بهتره
فروشنده ها هر کدوم یه چیزی میگن
جدا از سرعت ، نسوختن ! و از بین نرفتن اطلاعات برام خیلی مهمه
نظرتون چیه ؟
ata.royalfalcon
11-02-2013, 22:31
سلام دوستان
1. WD 500 GB my passport
2. A-DATA 500 GB NH13
سلام .
خودم مورد اولی رو ترجیح میدم .
نظرتون چیه ؟
اینطور نیست . البته هر هاردی ممکنه خراب بشه حتی اگر از بهترین برند هم باشه . بیشتر خرابی ها ناشی از سهل انگاری کاربر هست و اگر دقت کنید احتمال خرابی به حداقل میرسه .
alireza661299
12-02-2013, 14:38
سلام دوستان
1. WD 500 GB my passport
2. A-DATA 500 GB NH13
نظرتون چیه ؟
سلام
هارد 500 نخر کمه سریع پر میشه.
الان دیجی کالا یه پیشنهاد ویژه گذاشته تا امروز بیشتر وقت نداره می تونی بخری. وسترن 1 ترا میده 325 تومن. بهترین آپشنی که می تونی بخری.
boy_kochak
15-02-2013, 00:48
سلام دوستان .... هارد اکسترنال پاسپورتی با قابلیت بلوتوث وجود داره اگه هست میشه کمک کنید چه برندی و .... قیمت زیاد مهم نیست مهم داشتن قابلیت بلوتوث هست ...
ata.royalfalcon
15-02-2013, 02:46
سلام دوستان .... هارد اکسترنال پاسپورتی با قابلیت بلوتوث وجود داره اگه هست میشه کمک کنید چه برندی و .... قیمت زیاد مهم نیست مهم داشتن قابلیت بلوتوث هست ...
سلام .
هارد اکسترنال بلوتوث دار من ندیدم تا به حال ! ولی میتونید هارد اکسترنال seagate Wireless Plus بخرید که Wi-Fi داره و با باطری هم کار میکنه . آداپتر usb3 هم داره که میتونید بطور مستقیم با کابل به سیستم متصل کنید . حجمش هم یکترابایته . نمیدونم در بازار پیدا میشه یا نه ولی مدلهای قدیمی (Goflex satellite) که در بازار موجود بود .
boy_kochak
15-02-2013, 09:50
سلام .
هارد اکسترنال بلوتوث دار من ندیدم تا به حال ! ولی میتونید هارد اکسترنال seagate Wireless Plus بخرید که Wi-Fi داره و با باطری هم کار میکنه . آداپتر usb3 هم داره که میتونید بطور مستقیم با کابل به سیستم متصل کنید . حجمش هم یکترابایته . نمیدونم در بازار پیدا میشه یا نه ولی مدلهای قدیمی (Goflex satellite) که در بازار موجود بود .
دوست عزیز ممنون .... این گزینه خوبیه یعنی wireless بودنش که بتونم با wi-fi کارکنه بهتر از بلوتوث هست .... اگر لطف کنید چند برند دیگه معرفی کنید که این ویژگی رو داشته باشه همراه با قیمتشون ممنون میشم
ata.royalfalcon
15-02-2013, 11:24
دوست عزیز ممنون .... این گزینه خوبیه یعنی wireless بودنش که بتونم با wi-fi کارکنه بهتر از بلوتوث هست .... اگر لطف کنید چند برند دیگه معرفی کنید که این ویژگی رو داشته باشه همراه با قیمتشون ممنون میشم
مدلی که معرفی کردم بهترین انتخاب هست و احتمال بیشتری هم هست که در بازار پیدا بشه . مدلهای دیگری هم هستند که wifi داشته باشند مثل G-CONNECT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی اولاً باطری نداره و باید با آداپتور برق روشن بشه دوم اینکه usb2 هست .
D_felfelak
15-02-2013, 11:27
بالاخره هارد اکسترنال خريدم!!! :n19::n19::n19:
هارد وسترن ديجيتال
my passport 2 TB با ضمانت آواژنگ 600 تومن خريدم!
فکر ميکنيد با قيمت مناسب خريدم ؟!
ميخواستم بدونم چه نکات و اطلاعاتی برای نگهداری و استفاده از هارد بايد رعايت کنم؟
من فقط و فقط اين رو ميدونم که هارد هنگام کار نبايد حرکت داد!
ata.royalfalcon
15-02-2013, 13:20
بالاخره هارد اکسترنال خريدم!!! :n19::n19::n19:
هارد وسترن ديجيتال
my passport 2 TB با ضمانت آواژنگ 600 تومن خريدم!
فکر ميکنيد با قيمت مناسب خريدم ؟!
ميخواستم بدونم چه نکات و اطلاعاتی برای نگهداری و استفاده از هارد بايد رعايت کنم؟
من فقط و فقط اين رو ميدونم که هارد هنگام کار نبايد حرکت داد!
سلام و مبارک باشه .
قیمتش که مناسبه . لـیون کامپیوتر که 639 هزارتومن قیمت گذاشته .
هارد شما پرتابل هست و در نتیجه خیلی مهمه که حتماً به پورتهای usb پشت کیس متصل بشه (اگر لپتاپ دارید که هیچی) و از کابلهای رابط یا hsb hub هم استفاده نکنید . اول هارد را در جای مطمئن و محکم قرار بدید و سپس کابل را به سیستم متصل کنید ، کابل usb هاردهای پرتابل معمولاً کوتاه هست و موقع اتصال به پورتهای پشت کیس ممکنه کمی دردسر داشته باشید ، میتونید یه میز کوچک یا هر چیز دیگر پشت کیس بذارید تا دسترسی کابل به پورت راحتتر باشه . safely remove کردن هم فراموش نشه برای اینکار برنامه WD apps را نصب کنید و پس از نصب آیکونی شبیه سر آدم در system tray ظاهر میشود که با راست کلیک کردن روی آن میتونید safely remove کنید . هیچوقت در حین کار (read/write) کابل را جدا نکنید . دمای هارد را هم کنترل کنید . یه کیف مناسب هم بخرید تا در هنگام جابجایی مشکلی پیش نیاد .
peyman_nn
15-02-2013, 23:13
سلام
یک هارد وسترن مای بوک 2 ترا گرفته ام
اون دگمه پاور در پشتش برای چیه ؟
ata.royalfalcon
16-02-2013, 08:10
سلام
یک هارد وسترن مای بوک 2 ترا گرفته ام
اون دگمه پاور در پشتش برای چیه ؟
سلام .
اون براي خاموش يا روشن كردن هارد هست . در user manual در مورد دکمه نكاتي نوشته شده (عكس زير) .
ترجمه :
1. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش و سپس كابل usb رو جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
2. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد ولی كابل usb رو جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .
سلام
بلاخره هاردو روی led تست کردم البته led samsung و به راحتی کار کرد ! پشت تلوزیون یه اسلات هسته که نوشته HDD USB اول وصلش کردم به اون و هارد کار کرد چو طبیعتا معنیش همین میشه اما بعدش برای امتحان به اسلات های دیگه که USB هستن (یعنی احتمالا برای اتصال فلش ) وصل کردم و جالب اینجاس که بازم کار کرد
حالا در کل دوتا سوال دارم
1-فیلم آواتار Full HD با حجم 37 گیگ پلی کردم توی بعضی صحنه ها تصویر لگ داشت آیا به سرعت این هارد ارتباطی داره ؟؟ چون فلش مموری با اون حجم ندارم تست کنم ببینم با اونم لگ می زنه یا نه
2- که خیلی مهمه چجوری هاردو Safe Remove کنم ؟؟؟!!!! وقتی وصلش می کنیم که روشن میشه اما برای جدا کردن اگه حتی از منوی USB هم بیایم بیرون بازم چراغش روشن می مونه فقط در یه صورت هارد خاموش میشه اونم خاموش کردن تلوزیون با ریموته که به نظرم کار عاقلانه ای نیست چون به محض زدن خاموش میشه انگار که کابلو کندی !
ممنون میشم اگه راهی هست بگید !
ata.royalfalcon
16-02-2013, 18:51
سلام
بلاخره هاردو روی led تست کردم البته led samsung و به راحتی کار کرد ! پشت تلوزیون یه اسلات هسته که نوشته HDD USB اول وصلش کردم به اون و هارد کار کرد چو طبیعتا معنیش همین میشه اما بعدش برای امتحان به اسلات های دیگه که USB هستن (یعنی احتمالا برای اتصال فلش ) وصل کردم و جالب اینجاس که بازم کار کرد
حالا در کل دوتا سوال دارم
1-فیلم آواتار Full HD با حجم 37 گیگ پلی کردم توی بعضی صحنه ها تصویر لگ داشت آیا به سرعت این هارد ارتباطی داره ؟؟ چون فلش مموری با اون حجم ندارم تست کنم ببینم با اونم لگ می زنه یا نه
2- که خیلی مهمه چجوری هاردو Safe Remove کنم ؟؟؟!!!! وقتی وصلش می کنیم که روشن میشه اما برای جدا کردن اگه حتی از منوی USB هم بیایم بیرون بازم چراغش روشن می مونه فقط در یه صورت هارد خاموش میشه اونم خاموش کردن تلوزیون با ریموته که به نظرم کار عاقلانه ای نیست چون به محض زدن خاموش میشه انگار که کابلو کندی !
ممنون میشم اگه راهی هست بگید !
سلام .
توصیه میشه که حتماً هارد رو به HDD USB متصل کنید .
1. مشکل از هارد نمیتونه باشه ، اول اینکه سرعت این هارد (هارد شما که باید WD my passport باشه) تا حدی بالا هست که تمام پهنای باند usb2 را پر میکنه دوم اینکه خودم بلوری های 40 گیگ را با هارد اکسترنال usb2 با دستگاه seagate goflex tv بدون لگ تماشا میکنم ، احتمالاً مشکل از TV هست . هارد که سالمه ؟
2. بهترین راه اینه که TV را خاموش کنید راه دیگه ای بنظرم نمیرسه .
سلام .
توصیه میشه که حتماً هارد رو به HDD USB متصل کنید .
1. مشکل از هارد نمیتونه باشه ، اول اینکه سرعت این هارد (هارد شما که باید WD my passport باشه) تا حدی بالا هست که تمام پهنای باند usb2 را پر میکنه دوم اینکه خودم بلوری های 40 گیگ را با هارد اکسترنال usb2 با دستگاه seagate goflex tv بدون لگ تماشا میکنم ، احتمالاً مشکل از TV هست . هارد که سالمه ؟
2. بهترین راه اینه که TV را خاموش کنید راه دیگه ای بنظرم نمیرسه .
سلام ممنون از راهنمایی
درسته هاردم WD my passport هست
داشتم فکر می کردم شاید هم مشکل از خود فیلم باشه آخه فیلم مشکل دار تو نت زیاده هارد هم که 1 ماهه خریدم چک آپش هم همه چی Ok هست
پس با توجه به گفته ی شما USB HDD با اسلات های دیگه خیلی تفاوت داره فکر می کنم این دیگه به معماری شرکت تولید کننده بستگی داشته باشه که اگه یه اسلات برای هارد اکسترنال گذاشته شاید باید به safe remove کردنشم هم فکر می کرده نمی دونم شاید هم TV های دیگه داشته باشن شایدم اینم داره ما نتونستیم پیداش کنیم :n13:
شما خودتون هم برای جداسازی تلویزیون رو خاموش می کنید ؟؟؟
ata.royalfalcon
16-02-2013, 21:26
سلام ممنون از راهنمایی
درسته هاردم WD my passport هست
داشتم فکر می کردم شاید هم مشکل از خود فیلم باشه آخه فیلم مشکل دار تو نت زیاده هارد هم که 1 ماهه خریدم چک آپش هم همه چی Ok هست
پس با توجه به گفته ی شما USB HDD با اسلات های دیگه خیلی تفاوت داره فکر می کنم این دیگه به معماری شرکت تولید کننده بستگی داشته باشه که اگه یه اسلات برای هارد اکسترنال گذاشته شاید باید به safe remove کردنشم هم فکر می کرده نمی دونم شاید هم TV های دیگه داشته باشن شایدم اینم داره ما نتونستیم پیداش کنیم :n13:
شما خودتون هم برای جداسازی تلویزیون رو خاموش می کنید ؟؟؟
والا برادر ، من جایی نگفتم که USB HDD با سایر پورتهای USB خیلی تفاوت داره (چون واقعاً نمیدونم تفاوتی داره یا خیر) ، ولی خب این پورت مخصوص هاردهای اکسترنال هست . خودم LCD سامسونگ دارم که در دفترچه راهنما اشاره کرده که هاردهای اکسترنال به این پورت متصل شود !
در مورد نحوه استفاده از هاردهای اکسترنال برای تماشای فیلم ، من چندین هارد اکسترنال my book دارم که از هیچکدام برای تماشای فیلم و کارهای متفرقه استفاده نمیکنم . بعبارت دقیقتر هارد اینترنال 1.5 ترابایتی دارم که با استفاده از تبدیل sata to usb2 و پاور کیس (که اضافه از قبل داشتم) به اکسترنال تبدیل کردم و هر وقت به اطلاعاتی نیاز داشته باشم از هاردهای آرشیوی کپی میکنم روی هاردی که برای استفاده روزمره هست . به همین خاطره که این هاردهای آرشیوی کارکرد فوق العاده پایینی دارند .
این هاردی که برای تماشای فیلم در پلیر یا اجرای بازی در ps3 استفاده میکنم وضعیت مطلوبی نداره و در نتیجه خیلی دل نمیسوزونم براش . ولی اول پلیر رو خاموش میکنم یا حداقل از منوی USB بیرون میام تا read و write روی هارد کاملاً قطع بشه و سپس برق پاور رو قطع میکنم (راه دیگه ای هم نداره) . با بررسی هایی که کردم وضعیت هارد بدتر نشده (مقدار ارورها در HD tune به همان اندازه قبل ثابت مونده و بیشتر نشده) .
GAMELAIN
16-02-2013, 21:57
سلام
میخواستم ببینم کدوم هارد عمر طولانی و کیفیت بهتری داره ؟
1- wd my pass
2- segate backup plus
میخواستم ببیم روی - segate backup plus میشه رمز گذاشت . wd my pass داخل هارد برنامشو داشت
peyman_nn
16-02-2013, 22:48
سلام .
اون براي خاموش يا روشن كردن هارد هست . در user manual در مورد دکمه نكاتي نوشته شده (عكس زير) .
ترجمه :
1. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش و سپس كابل usb رو جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
2. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد ولی كابل usb رو جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .
تشکر ولی وقتی میزنم خاموش نمیشه
ata.royalfalcon
16-02-2013, 23:33
تشکر ولی وقتی میزنم خاموش نمیشه
چند ثانیه باید نگه دارید .
ata.royalfalcon
16-02-2013, 23:40
سلام
میخواستم ببینم کدوم هارد عمر طولانی و کیفیت بهتری داره ؟
1- wd my pass
2- segate backup plus
میخواستم ببیم روی - segate backup plus میشه رمز گذاشت . wd my pass داخل هارد برنامشو داشت
سلام .
هر دو از مدلهای خوب و باکیفیتی هستند و اگر بخوبی نگهداری و مراقبت بشوند عمر طولانی خواهند داشت . هارد اکسترنال segate backup plus قابلیت hardware encryption نداره و در نتیجه باید به روش نرم افزاری داده ها را encrypt کنید مثل نرم افزار true crypt ولی WD my passport به خاطر وجود قابلیت hardware encryption میتونید lock کنید .
سلام
میخواستم بدونم نظر دوستان راجع به هارد اکسترنال سونی چیه ؟
من چند روز پیش یکی برای یه آشنا گرفتم و با برنامه HD Tune تست زدم که به نظر هارد خوبی میومد
با توجه به قیمت پاینتر این هارد و هاردهای WD و seagateشما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
mrmaster
18-02-2013, 19:25
دوستان یه 3 tb برای آرشیو کردن موزیک و سریال و فیلم و... میخوام یه رنج قیمت لطف کنید ممنون میشم.
ata.royalfalcon
18-02-2013, 22:28
سلام
میخواستم بدونم نظر دوستان راجع به هارد اکسترنال سونی چیه ؟
من چند روز پیش یکی برای یه آشنا گرفتم و با برنامه HD Tune تست زدم که به نظر هارد خوبی میومد
با توجه به قیمت پاینتر این هارد و هاردهای WD و seagateشما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
سلام .
هارد خوبی هست و ظاهر شیکی هم داره . یکی از دوستانی که این هارد رو داشتند با بررسی های نرم افزاری مشخص شد که از هارد اینترنال سیگیت استفاده شده که کیفیت خوبی هم داره . اگر برای شما قیمت پایین مهمه خب میتونید همین هارد اکسترنال سونی را بخرید .
دوستان یه 3 tb برای آرشیو کردن موزیک و سریال و فیلم و... میخوام یه رنج قیمت لطف کنید ممنون میشم.
برای سه ترابایت یکی از این دو مدل پیشنهاد میشه WD my book و seagate backup plus . مدل اولی کندتر و cool هست ولی مدل دومی پرسرعتتر و گرمتر هست . قیمت دقیق ندارم ولی فکر کنم حدوداً 650 هزار تومن باشه که البته WD my book گرانتر از backup plus هست .
mrmaster
18-02-2013, 22:32
سلام .
هارد خوبی هست و ظاهر شیکی هم داره . یکی از دوستانی که این هارد رو داشتند با بررسی های نرم افزاری مشخص شد که از هارد اینترنال سیگیت استفاده شده که کیفیت خوبی هم داره . اگر برای شما قیمت پایین مهمه خب میتونید همین هارد اکسترنال سونی را بخرید .
برای سه ترابایت یکی از این دو مدل پیشنهاد میشه WD my book و seagate backup plus . مدل اولی کندتر و cool هست ولی مدل دومی پرسرعتتر و گرمتر هست . قیمت دقیق ندارم ولی فکر کنم حدوداً 650 هزار تومن باشه که البته WD my book گرانتر از backup plus هست .
فک نمیکردم قیمت بالا باشه انقدر با تا 400 تومان بهترین چیزی که میشه خرید برای استفاده من چیه دوست عزیز؟
ata.royalfalcon
18-02-2013, 22:48
فک نمیکردم قیمت بالا باشه انقدر با تا 400 تومان بهترین چیزی که میشه خرید برای استفاده من چیه دوست عزیز؟
دوترابایت حدوداً 420 الی 450 هزار تومن باید باشه البته باید بازار را بگردید تا ارزانترین را پیدا کنید . چون قیمتها با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیره و همانطوریکه قبلاً هم گفتم معمولاً هاردهای سیگیت کمی ارزانتر از هاردهای اکسترنال وسترن هست . بغیر از دو مدل گفته شده میتونید seagate Expansion هم انتخاب کنید .
سلام .
راستش از خریدش منصرف شدم و امروز WD my passport 1TB خریدم . 335 تومن
faraways
19-02-2013, 02:52
راستش از خریدش منصرف شدم و امروز WD my passport 1TB خریدم . 335 تومن
سلام
داداش از کجا خریدی ؟ شهر یا اینترنت ؟
ما که آخر نفهمیدیم جریان این قیمتا چیه الان سایت چاره میده 320 تومن 2سال هم گارانتی داره
-------------------------------------------------------------------------------------
اگه یه هارد فرمت بشه و بعد بزنیم به سیستم بالا نیاد حتی چراغ هارد هم روشن نشه مشکلش چی بوده ؟ گارانتی اینو قبول میکنه ؟ هارد adata بوده
ata.royalfalcon
19-02-2013, 08:33
سلام
ما که آخر نفهمیدیم جریان این قیمتا چیه الان سایت چاره میده 320 تومن 2سال هم گارانتی داره
-------------------------------------------------------------------------------------
اگه یه هارد فرمت بشه و بعد بزنیم به سیستم بالا نیاد حتی چراغ هارد هم روشن نشه مشکلش چی بوده ؟ گارانتی اینو قبول میکنه ؟ هارد adata بوده
سلام .
در درجه اول بايد روي يه سيستم ديگه تست بشه و همچنين بايد كابل usb و پورت usb هارد اكسترنال چك بشه . هاردهاي اكسترنال پرتابل تا حد امكان بايد به پورتهاي پشت كيس متصل شوند . اگر بازهم چراغ هارد روشن نشه مشكل سخت افزاري داره و گارانتي موظف به تعويض آن هست .
faraways
19-02-2013, 14:04
سلام .
در درجه اول بايد روي يه سيستم ديگه تست بشه و همچنين بايد كابل usb و پورت usb هارد اكسترنال چك بشه . هاردهاي اكسترنال پرتابل تا حد امكان بايد به پورتهاي پشت كيس متصل شوند . اگر بازهم چراغ هارد روشن نشه مشكل سخت افزاري داره و گارانتي موظف به تعويض آن هست .
سلام
هارد به لپ تاپ که اتفاقا یو اس بی 3 هم داره و هارد هم یو اس بی 3 بوده وصل شده و فرمت شده و بعد چند روز که دوباره وصل شده چیزی نمیاد و لامپشم روشن نمیشه به نظر نمیاد ماله کابل باشه چون چند روز پیش با همون کابل فرمت شده . روی چند سیستم دیگه هم تست شده .
ممنون از جوابتون
سلام
دوست عزیز من از بازار گرفتم . من شهرستان هستم اینجا قیمتها بالاتره و اینم به قیمت همکار خریدم وگرنه بعضی مغازه ها تا 360 هم میفروشن
GAMELAIN
19-02-2013, 23:14
سلام
امروز یه دونه از بچه های انبارمون گرفتم (Backup plus)
لطفا یه نرم افزار برای رمز گذاری معرفی کنید ؟
آیا آنتی ویروس مخصوص هارد اکسترنال هست ؟
در ضمن هر کسی قطع سخت افزاری خواست پیغام خصوصی بده ! ما شرکت فروش قطعه داریم !
من برای خودم 1TB Backup Plus رو خریدم 300 !
ata.royalfalcon
19-02-2013, 23:34
سلام
امروز یه دونه از بچه های انبارمون گرفتم (Backup plus)
در ضمن هر کسی قطع سخت افزاری خواست پیغام خصوصی بده ! ما شرکت فروش قطعه داریم !
من برای خودم 1TB Backup Plus رو خریدم 300 !
سلام .
برای رمز گذاری داده ها میتونید از نرم افزار رایگان ولی پرقدرت true crypt استفاده کنید . برای encrypt کردن داده ها توسط این برنامه دو راه هست .
1. کل فضای هارد encrypt بشه (آموزش مختصر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
2. یه فایل ظرف (container) بسازید و داده ها را داخل این فایل بریزید (آموزش مختصر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).
TrustPort USB Antivirus . البته من تست نکردم و نمیدونم کارایی این برنامه در چه حدی هست ،
123arash
21-02-2013, 11:05
سلام خدمت اعضای محترم پی سی ورلد..
من یه هارد یک تربایت میخوام بخرم ولی هیچ اطلاعی از هارد ندارم.
یه چیزی میخوام از سیصدتومن ارزانتر باشه و خدای نخواسته مشکلی نداشته باشه چون میخوام خیالم راحت باشه و با خیال راحت اطلاعات بریزم توش..
و اصلا جابجا نمیکنم و بعد از اینکه اطلاعاتمو ریختم توش استفاده ای ازش ندارم شاید هر از گاهی یه چیزایی ازش کپی کنم..
چی پیشنهاد میدید؟ترجیحا ارزانتر و کیفیت خوب..
ممنون
ata.royalfalcon
21-02-2013, 15:21
سلام خدمت اعضای محترم پی سی ورلد..
من یه هارد یک تربایت میخوام بخرم ولی هیچ اطلاعی از هارد ندارم.
یه چیزی میخوام از سیصدتومن ارزانتر باشه و خدای نخواسته مشکلی نداشته باشه چون میخوام خیالم راحت باشه و با خیال راحت اطلاعات بریزم توش..
و اصلا جابجا نمیکنم و بعد از اینکه اطلاعاتمو ریختم توش استفاده ای ازش ندارم شاید هر از گاهی یه چیزایی ازش کپی کنم..
چی پیشنهاد میدید؟ترجیحا ارزانتر و کیفیت خوب..
ممنون
سلام .
کمی بودجه ـتون رو بیشتر کنید تا بتونید یکترابایت آداپتوری بخرید که با توجه به گارانتی و انصاف فروشنده و مدلهای مختلف حدود 320 الی 340 هزارتومن هست . wd my book یا seagate backup plus desktop drive یا seagate expansion desktop مدلهای خوبی هستند و پیشنهاد میشه . البته اگر اینترفیس WD element (انواع آداپتوری) usb3 بود در لیست پیشنهادات میذاشتم .
نکته : مدلهای قدیمی seagate expansion اینترفیس usb2 داشتند و بنابراین در هنگام خرید دقت بفرمایید که مدلهای جدید را بخرید که usb3 هستند .
خدای نخواسته مشکلی نداشته باشه چون میخوام خیالم راحت باشه و با خیال راحت اطلاعات بریزم توش..
اگر در هنگام نگهداری و استفاده از هارد دقت کنید انشااله که مشکلی پیش نمیاد . خودم چندین هارد اکسترنال وسترن دارم که بعد از چند سال هیچ مشکلی ندارند .
ata.royalfalcon
23-02-2013, 08:34
عكس زير تفاوت ضخامت هارد اكسترنال WD My Passport Edge با هاردهاي WD my passport 1TB/2TB را نشان ميدهد .
سلام .
TrustPort USB Antivirus . البته من تست نکردم و نمیدونم کارایی این برنامه در چه حدی هست ،
سلام
من تستش کردم می تونم بگم واقعا چیز الکی و بی فایده ایی هست !
اولا که پدر آدمو در میاره تا رجیستر بشه اصلا لایسنساش نیست یا بهتره بگیم اونایی که هستن همه بلاکن چون برای اکتیو شدن به سرورش وصل میشه و تا اکتیو نشه اکثر چیزای مهمش مثل آپدیت غیر فعاله
دوم اینکه یه اتوران روی هاردتون می سازه ولی موقعی که به سیستم غریبه وصلش می کنید هیچ عملی انجام نمیده (محافظت نمی کنه ) البته نمی دونم شاید چون رجیستر نشد اینطوری بود .
سوم اینکه خیلی از جاها خوندم که ویروس اتوران خیلی ساده کل سیستمشو نابود می کنه !
خلاصه من بیخیالش شدم ...
اگه چیز به درد بخوری پیدا کردم حتما اینجا میذارم :n01:
Arash1003
23-02-2013, 20:03
سلام
64MB cache هست یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام .
سلام نتیجه بررسی هارد مذکور با HD Tune Pro :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و یه سوال هم دارم و اون اینکه یه هارد transcend ضد ضربه 500G دارم دو تا warning میده: این ها یعنی چه؟
ata.royalfalcon
23-02-2013, 22:06
سلام نتیجه بررسی هارد مذکور با HD Tune Pro :
و یه سوال هم دارم و اون اینکه یه هارد transcend ضد ضربه 500G دارم دو تا warning میده: این ها یعنی چه؟
برای هارد transcend میتونید با نرم افزار Hdd regenerator اسکن و Repair کنید . اینکار طولانی و وقت گیر هست .
نکته 1 : آخرین ورژن این برنامه فکر نکنم هنوز کرک شده باشه و در نتیجه مجبورید ورژن قدیمی تر (2011.11.0011) را استفاده کنید و برای اینکه این ورژن بدرستی رجیستر بشه اول باید ارتباط سیستم با اینترنت قطع بشه و سپس شروع به نصب کنید و پس از اتمام نصب و قبل از اجرای برنامه آنرا کرک کنید .
نکته 2 :طبق عکس زیر گزینه دوم یعنی normal scan رو انتخاب و سپس گزینه scan and repair رو انتخاب کنید .
sasan.69
25-02-2013, 16:21
دوستان نظرتون درباره کیفیت برند سیلیکون پاور چی هست؟
crash611
25-02-2013, 22:03
سلام دوستان
با برنامه hd tune یه تست از هارد لپتاپ گرفتم یه هشدار داده که متوجه اون نمیشم.ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .
saeed1351
25-02-2013, 23:52
سلام دوستان من میخوام یه هارد بگیرم بیشتر برا تماشای فیلم با tv البته تلوزیون من اکثر فرمتها را نشون میده lled samsung اما دوست داشتم یه هارد 2 ترا اون هم برا شبکه بخرم ولی میترسم سرعت بیاد پایین و دلیل اصلی خرید هارد از بین بره یهنی فیلم رو با گیر نشون بده این شد که تصمیم به خرید هارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار گرفتم شما فکر میکنید اون هارد شبکه رو اگه بخرم مشکلی برام پیش نمیاره یا همین رو بخرم
ایا همین هارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار بدردم میخوره
در ضمن تفاوتهارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار با هارد 2ترا سیگیت backup plus با آدابتور گارانتی سازگار و هارد 2ترا سیگیت expansion با آدابتور گارانتی سازگاردر چیست؟؟؟؟؟
ممنون
viper.killer
26-02-2013, 00:01
سلام خدمت دوستان
قصد خرید هارد اکسترنال دارم.نمیدونم پروتابل بگیرم یا رومیزی.لب تاپ دارم به نظرتون پروتابل بگیرم؟
اگه رومیزی بگیرم بخوام برم شهرستان با خودم ببرم احتمال اسیب دیدنش خیلی بیشتر از پروتابله؟
هاردهای ای دیتا که ضد ضربه و ضد ابه و تو توضیحاته دیجی کالا نوشته که از روی مدلهای نظامی درسته شده ایا بازار گرمیه یا واقعیت داره؟
تا 400 تومن میخوام هزینه کنم.تو سایته چاره مدل My Book Essential Edition 2TB USB3.0 Black زده 390 تومن رومیزی
1 ترا بایت پروتابل رو با این بودجه انواع اقسامشو میشه گرفت.2ترای خوب پروتابل چنده؟
به نظره شما پروتابل بگیرم یا رومیزی؟ چه مارکی چه مدلی و به چه دلیل؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
ata.royalfalcon
26-02-2013, 10:07
سلام دوستان من میخوام یه هارد بگیرم بیشتر برا تماشای فیلم با tv البته تلوزیون من اکثر فرمتها را نشون میده lled samsung اما دوست داشتم یه هارد 2 ترا اون هم برا شبکه بخرم ولی میترسم سرعت بیاد پایین و دلیل اصلی خرید هارد از بین بره یهنی فیلم رو با گیر نشون بده این شد که تصمیم به خرید هارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار گرفتم شما فکر میکنید اون هارد شبکه رو اگه بخرم مشکلی برام پیش نمیاره یا همین رو بخرم
در ضمن تفاوتهارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار با هارد 2ترا سیگیت backup plus با آدابتور گارانتی سازگار و هارد 2ترا سیگیت expansion با آدابتور گارانتی سازگاردر چیست؟؟؟؟؟
ممنون
سلام .
سرعت هاردهاي تحت شبكه مثل my book live اونقدر پايين نيست كه فيلم ها با را لگ يا مكث پخش كنه . من حتي بلوري هاي پرحجم 40 يا 45 گيگي را با اينترفيس usb2 (كه يه اينترفيس كندي هست) بدون لگ يا مكث پخش ميكنم .
بله ، ولي براي شبكه گذاري بايد به لپتاپ يا pc متصل و سپس به روتر متصل كنيد .
ممنون
هاردهاي backup plus در مقايسه با هاردهاي My book پرسرعتر هست و همچنين بيشتر و زودتر گرم ميكنه . هاردهاي اكسترنال my book داراي قابليت hardware encryption هست كه ميتونيد هارد را قفل كنيد در صورتي كه مدلهاي backup plus و expansion فاقد چنين قابليتي هست و بايد به روش نرم افزاري داده ها را encrypt كرد . نرم افزارهايي كه در backup plus هست قابليت
آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در سايتهايي مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید کاربردی برای شما نداشته باشه . مدل expansion مدل ساده اي هست كه هيچ نرم افزاري نداره و اگر تفاوت قيمت اين مدل با backup plus كم هست توصيه ميكنم كه همين backup plus را بخريد .
ata.royalfalcon
26-02-2013, 10:33
سلام خدمت دوستان
قصد خرید هارد اکسترنال دارم.نمیدونم پروتابل بگیرم یا رومیزی.لب تاپ دارم به نظرتون پروتابل بگیرم؟
اگه رومیزی بگیرم بخوام برم شهرستان با خودم ببرم احتمال اسیب دیدنش خیلی بیشتر از پروتابله؟
هاردهای ای دیتا که ضد ضربه و ضد ابه و تو توضیحاته دیجی کالا نوشته که از روی مدلهای نظامی درسته شده ایا بازار گرمیه یا واقعیت داره؟
تا 400 تومن میخوام هزینه کنم.تو سایته چاره مدل My Book Essential Edition 2TB USB3.0 Black زده 390 تومن رومیزی
1 ترا بایت پروتابل رو با این بودجه انواع اقسامشو میشه گرفت.2ترای خوب پروتابل چنده؟
به نظره شما پروتابل بگیرم یا رومیزی؟ چه مارکی چه مدلی و به چه دلیل؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام .
هارد پرتابل بخريد چون جابجايي داريد . هاردهاي آداپتوري بزرگ و حمل و نقل آن مشكل هست . براي حمل و نقل هارد آداپتوري ميبايستي يه كيف ديگر (يه كيف لپتاپي كوچك) بخريد و با دقت حمل كنيد مثلاً كيف را زمين نندازيد . دوترابايت پرتابل هم موجوده wd my passport كه بالاي 600 هزارتومن هست .
هاردهاي ضد ضربه به خاطر داشتن بدنه هاي مستحكم و بعضاً لاستيكي در مقابل ضربه هاي ناشي از سقوط مقاومتر هست . حتي برخي از هاردها به خاطر تكنولوژي sensor shock به محض شناسايي شتاب بيش از حد يا ضربه هد به حالت پارك در ميآيد و همچنين دور موتور كاهش پيدا ميكند تا به اطلاعات آسيبي وارد نشه مثل توشيبا مدل canvio 3.0 يا canvio basics .
viper.killer
26-02-2013, 11:19
سلام .
هارد پرتابل بخريد چون جابجايي داريد . هاردهاي آداپتوري بزرگ و حمل و نقل آن مشكل هست . براي حمل و نقل هارد آداپتوري ميبايستي يه كيف ديگر (يه كيف لپتاپي كوچك) بخريد و با دقت حمل كنيد مثلاً كيف را زمين نندازيد . دوترابايت پرتابل هم موجوده wd my passport كه بالاي 600 هزارتومن هست .
هاردهاي ضد ضربه به خاطر داشتن بدنه هاي مستحكم و بعضاً لاستيكي در مقابل ضربه هاي ناشي از سقوط مقاومتر هست . حتي برخي از هاردها به خاطر تكنولوژي sensor shock به محض شناسايي شتاب بيش از حد يا ضربه هد به حالت پارك در ميآيد و همچنين دور موتور كاهش پيدا ميكند تا به اطلاعات آسيبي وارد نشه مثل توشيبا مدل canvio 3.0 يا canvio basics .
به نظر شما 1ترای پرتابل چه مارکی وچه مدلی خوبه که سرعتش بالا باشه و ضد ضربه باشه؟و قیمتش چنده؟
این مدل ای دیتا sh14 به درد میخوره یا برند دیگه ای بگیرم؟
اگه رومیزی 2 ترا بگیرم و کیف مخصوص بگیرم چی؟شاید در سال 4 بار جابجایی داشته باشم.
sasan.69
26-02-2013, 12:06
دوستان نظرتون درباره کیفیت برند سیلیکون پاور چی هست؟
راهنمایی میکنید؟
ata.royalfalcon
26-02-2013, 12:14
به نظر شما 1ترای پرتابل چه مارکی وچه مدلی خوبه که سرعتش بالا باشه و ضد ضربه باشه؟و قیمتش چنده؟
این مدل ای دیتا sh14 به درد میخوره یا برند دیگه ای بگیرم؟
اگه رومیزی 2 ترا بگیرم و کیف مخصوص بگیرم چی؟شاید در سال 4 بار جابجایی داشته باشم.
1. ميتونيد هارد اكسترنال silicon power armor a80 يا silicon power armor A15 بخريد . قيمت يكترابايت هم حدود 350 هزار تومن هست .
2. هارد اكسترنال WD my book كيف مخصوص داره ولي بعيد ميدونم در بازار ايران پيدا يشه . بايد يه كيف مناسب ديگري پيدا كنيد (مثل كيف لپتاپ كه داراي اسفنج ضربه گير هست) . اگر مقدار جابجايي شما كم باشه و همچنين اگر در هنگام جابجايي دقت ميكنيد پس مشكلي نداره ميتونيد همين آداپتوري را بخريد .
reza_casper2000
01-03-2013, 18:08
من یه هارد wd دارم که از امروز وقتی وصلش کردم دیگه کار نکرد
روشن میشه
ولی اصلا توسط کامپیوتر شناخته نمیشه
یه قفل هم روش روشن شده
ata.royalfalcon
01-03-2013, 19:59
من یه هارد wd دارم که از امروز وقتی وصلش کردم دیگه کار نکرد
روشن میشه
ولی اصلا توسط کامپیوتر شناخته نمیشه
یه قفل هم روش روشن شده
سلام .
1. اول از همه روی یه سیستم دیگه تست و بررسی کنید (به پورتهای پشت کیس متصل کنید) .
2. از قسمت my computer آیا آیکون CD Drive مجازی میبینید ؟ اگر بلی ، روی آن دابل کلیک کنید و چندبار پسورد اشتباه بدید و ببینید چه اتفاقی میافته ؟ البته اینو بگم که اگر تا چندبار پسورد اشتباه وارد شود پیغام فرمت شدن هارد ظاهر میشه ...
سلام آقا ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه یه راهنمایی هم به من بکنید
میخوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم ... ترجیحا اکسترنال ... مثلا در سایت زیر زده :
قیمت های سایت بالا درستن ؟
External Portable - 2.5
External Desktop - 3.5
این دوتا چه فرقی با هم دارن ؟
من فقط واسه فیلم هایی که دانلود میکنم میخوام هارد بگیرم ... چون یه 500 گیگ و یه 1TB که هر دو اینترنال هستند دارم ...
حالا از بین مدل های مختلف چی پیشنهاد میکنن ؟
فکر نکنم زیاد جا به جایی هم داشته باشم .... ولی ممکنه زیاد وصلش کنم به سیستم ... همیشه باید متصل باشن به سیستم ؟
اگر برای مدتی متصل نباشن مثلا یک سال ممکنه خراب بشن ؟
هارد 1 ترابایت پیشنهاد میدید یا 2 ترابایت ؟ ... یکی از رفقا گفت که 1 ترابایتی ها اکثر دچار مشکل میشن ولی زیاد اشاره نکرد چه مشکلی و خودم موندم 1 بگیرم یا 2
امنیت و خراب نشدنشون خیلی برام مهمه و تا حالا هم هارد اکسترنال استفاده نکردم ... اصلا با این اوصاف اینترنال مناسب نیست ؟ اینترنال رو ترجیح میدید یا اکسترنال از نطر خرابی و امنیت
ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو بکنید و توضیحاتی رو هم که لازم میدونید رو بدید
مرسی
ata.royalfalcon
01-03-2013, 23:00
سلام آقا ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه یه راهنمایی هم به من بکنید
میخوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم ... ترجیحا اکسترنال ... مثلا در سایت زیر زده :
قیمت های سایت بالا درستن ؟
سلام .
اگر در بازار بگردید ارزانتر هم میتونید پیدا کنید ولی قیمتها تقریباً درسته . تنوع هاردهای اکسترنالی که در این سایت هست خیلی کمه ، هارد اکسترنال آداپتوری که اصلاً موجودی نداره .
External Portable - 2.5
External Desktop - 3.5
این دوتا چه فرقی با هم دارن ؟
هاردهای اکسترنال 2.5 اینچی در واقع هاردهای پرتابل و کوچکی هستند که با برق usb راه اندازی میشوند و کاملاً مناسب برای جابجایی اطلاعات . این هاردها در واقع همان هاردهای لپتاپی هستند . حداکثر حجم هاردهای اکسترنال پرتابل یا 2.5 اینچی 2 ترابایته (مدل WD my passport 2TB که حدود 640 هزار تومنه) .
هاردهای اکسترنال 3.5 اینچی در واقع همان هاردهای PC هستند که برای راه اندازی نیاز به منبع تغذیه جداگانه دارند (آداپتور برق 12 ولتی) و برق usb به تنهایی کافی نیست . این هاردها به خاطر بزرگی و بهمراه داشتن آداپتور برق و کابلهای بلند مناسب برای جابجایی روزمره نیستند . در حال حاضر حداکثر حجم هاردهای اکسترنال آداپتوری 4ترابایت هست .
من فقط واسه فیلم هایی که دانلود میکنم میخوام هارد بگیرم ... چون یه 500 گیگ و یه 1TB که هر دو اینترنال هستند دارم ...
حالا از بین مدل های مختلف چی پیشنهاد میکنن ؟
فکر نکنم زیاد جا به جایی هم داشته باشم .... ولی ممکنه زیاد وصلش کنم به سیستم ... همیشه باید متصل باشن به سیستم ؟
هارد 1 ترابایت پیشنهاد میدید یا 2 ترابایت ؟ ... یکی از رفقا گفت که 1 ترابایتی ها اکثر دچار مشکل میشن ولی زیاد اشاره نکرد چه مشکلی و خودم موندم 1 بگیرم یا 2
امنیت و خراب نشدنشون خیلی برام مهمه و تا حالا هم هارد اکسترنال استفاده نکردم ... اصلا با این اوصاف اینترنال مناسب نیست ؟ اینترنال رو ترجیح میدید یا اکسترنال از نطر خرابی و امنیت
ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو بکنید و توضیحاتی رو هم که لازم میدونید رو بدید
مرسی
من پیشنهاد میدم فیلمهای دانلودی را روی دو هارد اینترنالی که دارید جمع کنید و پس از اینکه تماشا کردید (یا هر استفاده دیگر) بعد از یه مدت مشخص مثلاً هفتگی یا ماهانه جهت آرشیو کردن به هارد اکسترنال منتقل کنید اینطوری هارد اکسترنالی که برای آرشیو هست به طور دائم استفاده نمیشه . با توجه به اینکه جابجایی ندارید (یا کم) میتونید یکی از دو مدل WD my book یا seagate backup plus desktop drive بخرید . هر دو مدل پیشنهاد شده usb3 هستند ولی مدل اولی کندتر و خنکتر از مدل دومی هست . مدلهای قدیمی WD my book پسوند essential دارند که البته فرق زیادی با مدل جدید ندارد .
ولی اگر زیاد از هارد استفاده میکنید بنظر من بهتره که هارد اینترنال بخرید که نه تنها همیشه در دسترس هست (تا زمانیکه سیستم روشنه) بلکه هارد در جای امنی قرار گرفته (داخل کیس پیچ میشه) و کمتر در معرض آسیب هست چون یکی از شایعترین آسیبهایی که به هارد وارد میشه ضربه یا تکان خوردن هارد در هنگامی که روشن هست هاردهای اکسترنال معرفی شده در بالا بصورت ایستاده قرار میگیرند که همین مسئله شانس سقوط را زیاد میکند . در هر حال اگر هارد اینترنال میخرید بهترین مدل WD Green هست .
همیشه باید متصل باشن به سیستم ؟
زمانیکه احتیاجی به هارد اکسترنال نداشته باشید بهتره که از سیستم و برق جدا بشوند .
خودم یازده عدد هارد اکسترنال my book دارم که خیلی کم استفاده میکنم ولی پیشنهاد میدم هر چند وقت یه بار روشن بشن و مقداری کار کنن .
هارد 1 ترابایت پیشنهاد میدید یا 2 ترابایت ؟ ... یکی از رفقا گفت که 1 ترابایتی ها اکثر دچار مشکل میشن ولی زیاد اشاره نکرد چه مشکلی
البته که این حرف درست نیست . همانطوریکه قبلاً هم گفتم من چندین هارداکسترنال دارم (در حجمهای یکترا و دوترا و سه ترابایت) و برای هیچکدام مشکلی پیش نیومده . البته ذخیره کردن اطلاعات در تعداد بیشتری از هارد باعث افزایش امنیت هم میشود . مثلاً فرض کنید اگر اطلاعات را روی دو هارد یکترابایت ذخیره کنید ، در صورت خرابی یکی از آنها فقط یکترابایت از اطلاعات را از دست میدهید . هزینه ای که برای خرید دو هارد یکترابایت میپردازید قطعاً بیشتر از یک هارد دوترابایت هست . شلوغ شدن میز کار به خاطر وجود دو هارد اکسترنال و ... را هم باید در نظر داشت . در هر حال اگر بدرستی استفاده بشه هیچ مشکلی نخواهید داشت .
behzad1363
02-03-2013, 10:07
سلام
قیمت هارد 1ترا My Passport وسترن چنده؟
300 خوبه البته گارانتی نداره جلد سبز
به نظر شما خوبه ؟ زیاد جابه جا میکنم
ata.royalfalcon
02-03-2013, 13:40
سلام
قیمت هارد 1ترا My Passport وسترن چنده؟
300 خوبه البته گارانتی نداره جلد سبز
به نظر شما خوبه ؟ زیاد جابه جا میکنم
سلام .
حدود 320 الي 330 هزارتومن هست . هارد خوبيه اما سعي كنيد با گارانتي بخريد .
sasan.69
02-03-2013, 20:01
دوستان نظرتون درباره کیفیت برند سیلیکون پاور چی هست؟(a80 1 tr)
ata.royalfalcon
02-03-2013, 22:17
دوستان نظرتون درباره کیفیت برند سیلیکون پاور چی هست؟(a80 1 tr)
هارد silicon power armor a80 به خاطر بدنه فلزی آلومنیومی وزن زیادی داره و با توجه به سایز بزرگی که داره در هر کیفی جا نمیشه (کیف هارد) ولی در عوض استحکام آن خوب هست بجز اینکه گوشه های آن پلاستیکی هست و در صورت سقوط و ضربه به آن قسمت امکان شکستگی وجود دارد .
پس از چند سال تولید این مدل بنظر من بهتر بود کمپانی سازنده مدل بهتر و زیباتری را وارد بازار میکرد ، مثلاً مدل my passport essential جای خودشو به my passport داده و یا Goflex جای خودشو به backup plus داده .
استاندارد IPX7 در این مدل به این معنی هست که میتونید هارد را حداكثر تا عمق یک متر به مدت 30 دقيقه زير آب نگه داريد و چيزي نشه . گرچه این هارد ضد ضربه هست و در هنگام ضربه یا سقوط دور موتور کاهش میآبد و هد آن به منطقه امن حرکت میکند ولی سعی کنید مثل یک هارد معمولی از آن استفاده و مراقبت کنید .
یه کلیپ تبلیغاتی از این مدل ، البته شما سعی نکنید که اینکار را انجام بدید .
دانلود از پرشین گیگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تست ضد آب
تست گرما و آتش
تست فشار
پورت usb3 بیشتر هاردهای اکسترنال (مخصوصاً انواع پرتابل) از نوع Micro USB هستند در صورتیکه در این مدل از نوع A هست (Type A) که بنظرم یه نکته منفی میتونه باشه چون پورتهای micro علاوه بر اندازه کوچک عمر مفید بیشتری هم دارند .
همانطوریکه میدونید این برند سازنده هارد نیست ، قبلاً از هاردهای سامسونگ استفاده میکرده و در حال حاضر با توجه به واگذار شدن بخش هارد سامسونگ به سیگیت برای این مدل از هاردهای سیگیت (دقیقتر ، هاردهای تولیدی سامسونگ که برچسب سیگیت خورده) استفاده میکنه البته قطعی هم نیست و هر لحظه ممکنه از هاردهای سایر کمپانیها هم استفاده کنه . در کل هارد خوبی هست اما با کیفیت بهتری هم میتوان پیدا کرد .
در عکس زیر میبینید که هارد توسط محافظهای لاستیکی پوشانیده شده است .
reza1995live
03-03-2013, 19:57
سلام من به تازگی یک چیزی حدود 1.6 ترا داده دستم اومد و مجبورم کرد یک هارد 2 ترا سفارش بدم (وسترن مای پاسپورت)به قیمت 650 به نظرتون خوبه؟کلا از نظر کیفیت چطور هاردیه و باید باهاش چطور رفتار کرد تا بیشترین عمر مفید و بازده و داشته باشه(من تا حالا هارد اکسترنال استفاده نکردم)
ata.royalfalcon
03-03-2013, 22:26
سلام من به تازگی یک چیزی حدود 1.6 ترا داده دستم اومد و مجبورم کرد یک هارد 2 ترا سفارش بدم (وسترن مای پاسپورت)به قیمت 650 به نظرتون خوبه؟کلا از نظر کیفیت چطور هاردیه و باید باهاش چطور رفتار کرد تا بیشترین عمر مفید و بازده و داشته باشه(من تا حالا هارد اکسترنال استفاده نکردم)
سلام .
مدلی که انتخاب کردید هارد خوبی هست .چند نکته مهم برای داشتن هاردی با عمر طولانی تر ...
با توجه به اینکه هارد شما از انواع پرتابل هست پس خیلی مهمه که تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل کنید تا ولتاژ کافی برای راه اندازی هارد فراهم بشه . اگر لپتاپ دارید که هیچی ولی مراقب میزان شارژ باطری هم باشید . همچنین از کابلهای رابط یا usb hub هم استفاده نکنید (مگر اینکه usb hub از انواع آداپتور دار باشه) .
در زمانیکه هارد در حال کار هست تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشه . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست میباشد .
در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و کاملاً عمود!) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی نشود .
هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا بره .
پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل safely remove را فراموش نکنید . با توجه به اینکه هارد شما وسترن هست برنامه wd apps (که در داخل پارتیشن هارد موجوده) را نصب و برای خاموش کردن آن روی آیکون برنامه که در system tray هست راست کلیک و گزینه safely remove را انتخاب کنید (مشابه عکس زیر) .
يه كيف مناسب که محافظ های اسفنجی داشته باشه بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد .
aminjigar
04-03-2013, 17:13
سلام...
من یه هارد دیسک 1 ترا آداپتوری برای اتصال به tv و گیرنده دیجیتال می خوام... کدوم مورد رو پیشنهاد می دین؟ اگه اتصال به تی وی برای هارد های پرتابل مشکلی ایجاد نمی کنه، خب پرتابل معرفی کنین که چه بهتر...
پیشاپیش ممنون
ata.royalfalcon
04-03-2013, 19:19
سلام...
من یه هارد دیسک 1 ترا آداپتوری برای اتصال به tv و گیرنده دیجیتال می خوام... کدوم مورد رو پیشنهاد می دین؟ اگه اتصال به تی وی برای هارد های پرتابل مشکلی ایجاد نمی کنه، خب پرتابل معرفی کنین که چه بهتر...
پیشاپیش ممنون
سلام .
مشکلی نداره که هاردهای اکسترنال پرتابل را به TV بزنید . در بعضی از TVها کنار یکی از پورتهای usb کلمه HDD نوشته شده که مخصوص هارد هست . ولی در مورد گیرنده دیجیتال من مطمئن نیستم برای مثال همین ایکس ویژن مدل XDVB-333 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در قسمت مشخصات و ویژگیهای محصول به هارد اکسترنال با منبع تغذیه جداگانه تاکید کرده و برای برخی مدلهای دیگر چنین چیزی نوشته نشده (عکس زیر) .
برای اتصال به TV و سایر دستگاههای مشابه مدل مناسب seagate backup plus portable drive هست اگر هارد آداپتوری میخرید مدل مناسب WD my book essential هست .
reza1995live
04-03-2013, 19:26
ببخشید اگه من از پشت کیس و از مادربورد یکی از این کابل های رابط بکشم جلوی سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه چون کاب خودش خیلی کوتاهه فکر کردن خیلی ازشون کم میشه اگه به جای 30 سانت 1 متر میزاشتن.در ضمن یک مشکل دیگه هم داشتم اینکه سرعت رایت در USB2.0 بیشتر از 30مگابایت نمیشه.در صورتی که سرعتشو در این پورت خیلی بیشتر از اینا نوشته.USB3 هم که نداریم.
ata.royalfalcon
04-03-2013, 22:43
ببخشید اگه من از پشت کیس و از مادربورد یکی از این کابل های رابط بکشم جلوی سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه چون کاب خودش خیلی کوتاهه فکر کردن خیلی ازشون کم میشه اگه به جای 30 سانت 1 متر میزاشتن.در ضمن یک مشکل دیگه هم داشتم اینکه سرعت رایت در USB2.0 بیشتر از 30مگابایت نمیشه.در صورتی که سرعتشو در این پورت خیلی بیشتر از اینا نوشته.USB3 هم که نداریم.
اگر هارد پرتابل باشه کابل رابط به طول زیاد جواب نمیده و هارد راه اندازی نمیشه ، برای من که جواب نداد هاردم سیگیت Goflex portable بود . یا از کابل رابط کوتاه تر استفاده کنید یا اینکه از usb hub آداپتوردار استفاده کنید .
اون سرعت هم درسته . برای مثال تستهای زیر مربوط به یک هارد سیگیت 7200.11 هست . عکس اول زمانی تست شده که هارد بصورت SATA به سیستم متصل شده و عکس دومی هم زمانی تست شده که با تبدیل sata to usb2 به سیستم متصل شده .
happyfeat
05-03-2013, 10:08
سلام خدمت جناب ata.royalfalcon
من قصد خرید هارد اکسترنال با حجم 2 ترا جهت آرشیو و بعضی مواقع کم حمل آن رو دارم اما نه زیاد چون یه هارد پاسپورتی 250 دارم و هر جا برم با خودم هست بنابراین این هارد رو برای آرشیو نیاز دارم به همین دلیل فکر می کنم یه هارد 3.5 جوابگو هستش برام. از بین مدل ها وسترن My Book که قابلیت پسورد گذاری هم داره بیشتر نظرم رو جلب کرد . حالا میخواستم نظر شما و پیشنهادهاتون رو هم بدونم که یه تصمیم خوب برای خرید بگیرم . اگه مدل های دیگه ای هم هستند که بهتر هستند و قابلیت بهتری دارند معرفی کنید. در ضمن قیمت این مدل هارد الان تو بازار حدودا چند هستش؟؟!!
ata.royalfalcon
05-03-2013, 14:23
سلام خدمت جناب ata.royalfalcon
من قصد خرید هارد اکسترنال با حجم 2 ترا جهت آرشیو و بعضی مواقع کم حمل آن رو دارم اما نه زیاد چون یه هارد پاسپورتی 250 دارم و هر جا برم با خودم هست بنابراین این هارد رو برای آرشیو نیاز دارم به همین دلیل فکر می کنم یه هارد 3.5 جوابگو هستش برام. از بین مدل ها وسترن My Book که قابلیت پسورد گذاری هم داره بیشتر نظرم رو جلب کرد . حالا میخواستم نظر شما و پیشنهادهاتون رو هم بدونم که یه تصمیم خوب برای خرید بگیرم . اگه مدل های دیگه ای هم هستند که بهتر هستند و قابلیت بهتری دارند معرفی کنید. در ضمن قیمت این مدل هارد الان تو بازار حدودا چند هستش؟؟!!
سلام .
1. مدلي كه انتخاب كرديد خوبه . اگر به خاطر قابليت hardware encryption ، هارد اكسترنال WD my book را ميخريد دقت كنيد كه كل هارد قفل ميشه نه قسمتي از آن !
2. seagate back up plus هم هست كه سرعت بيشتري نسبت به WD my book داره ولي در عوض بيشتر و زودتر گرم ميكنه و همچنين قابليت hardware encryption هم نداره و در نتيجه بايد به روشهاي نرم افزاري داده ها را encrypt كنيد .
3. قيمت دوترابايت WD my book حدود 420 الي 430 هزار تومن هست كه با توجه به نوع گارانتي و انصاف فروشنده متغيره .
123arash
05-03-2013, 21:01
سلام به دوستان..
تو پستهای قبلی کی از دوستان بهم پیشنهاد segate back up plus دادن رفتم یه ترا قیمت گرفتم سیصدوبیست ولی تمام کرده بود یه مدل دیگه داشت سیصد و ده مدلش wd element بود یک ترا..
نمیدونم خوب بود یا نه؟نظر دوستان چیه؟پورت یو اس بی 3 داشت..در مقایسه با بک اپ پلاس سیگیت چطوره؟بخرمش؟میتونم جابجاش کنم؟حملش؟
ممنون
ata.royalfalcon
05-03-2013, 21:27
سلام به دوستان..
تو پستهای قبلی کی از دوستان بهم پیشنهاد segate back up plus دادن رفتم یه ترا قیمت گرفتم سیصدوبیست ولی تمام کرده بود یه مدل دیگه داشت سیصد و ده مدلش wd element بود یک ترا..
نمیدونم خوب بود یا نه؟نظر دوستان چیه؟پورت یو اس بی 3 داشت..در مقایسه با بک اپ پلاس سیگیت چطوره؟بخرمش؟میتونم جابجاش کنم؟حملش؟
ممنون
سلام .
WD element usb3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مثل مدلهای پرتابل کوچک و قابل حمل هست ولی پیشنهاد میدم که بیشتر بگردید شاید بتونید seagate backup plus را پیدا کنید . اگر پیدا نکردید ارزششو داره که کمی صبر کنید تا اینکه WD element را بخرید .
tarkan_tan
06-03-2013, 18:11
ارزونترین هارد 2 tb چنده؟مدلشم بگین لطفا.
اینترنال یا اکسترنال فرقی نداره فقط ارزونترینش رو میخوام..
ata.royalfalcon
06-03-2013, 19:58
ارزونترین هارد 2 tb چنده؟مدلشم بگین لطفا.
اینترنال یا اکسترنال فرقی نداره فقط ارزونترینش رو میخوام..
سلام .
اگر ارزانترین را میخواهید میتونید هارد اینترنال seagate بخرید که قیمتش هم حدود 350 هزارتومن برای دوترابایت هست (مدل پیشنهادی ST2000DM001) البته پیشنهاد میدم بازار را بگردید شاید بتونید ارزانتر هم پیدا کنید .
amir_t6262
07-03-2013, 21:34
یک هارد 500 اکسترنال سونی دستم رسیده، آکبند است ولی دنبال 1 ترابایت هستم.
قیمت 500 و 1 ترابایت الان چند شده؟
قبلا WD داشتم و راضی هستم. ( البته بغیر از مدل element)
حالا بنظرتان 1 ترابایت سونی بگیرم یا باز هم WD؟
ata.royalfalcon
07-03-2013, 22:10
یک هارد 500 اکسترنال سونی دستم رسیده، آکبند است ولی دنبال 1 ترابایت هستم.
قیمت 500 و 1 ترابایت الان چند شده؟
قبلا WD داشتم و راضی هستم. ( البته بغیر از مدل element)
حالا بنظرتان 1 ترابایت سونی بگیرم یا باز هم WD؟
سلام .
500 گیگ حدود 210 هزار تومن و یکترابایتی ها حدود 310 هزار تومن هست که البته با توجه به مدل ، گارانتی ، و انصاف فروشنده متغیر هست . بیشتر بگردید ارزانتر هم پیدا میکنید . هاردهای اکسترنال سونی هم خوبه و تا اونجایی که میدونم از هاردهای اینترنال سیگیت استفاده شده .
sasan.69
08-03-2013, 02:38
چگونه میشه هارد رو پارتیشن بندی کرد ؟
ata.royalfalcon
08-03-2013, 11:48
چگونه میشه هارد رو پارتیشن بندی کرد ؟
اگر هارد اکسترنال را میخواهید پارتیشن بندی کنید میتونید از برنامه disk managment هم استفاده کنید که امکانات این برنامه محدود هست . میتونید از برنامه Acronis Disk Director Home هم استفاده کنید که امکانات زیادی داره . ولی بنظر من همون تک پارتیشن موجود کفایت میکنه و میتونید از طریق فولدر بندی اطلاعات را مرتب کنید .
sasan.69
08-03-2013, 14:55
ایا دیدن فیلم و گوش کردن موزیک از هارد اکسترنال باعث آسیب بهش میشه؟
ata.royalfalcon
08-03-2013, 16:21
ایا دیدن فیلم و گوش کردن موزیک از هارد اکسترنال باعث آسیب بهش میشه؟
خیر ، مشکلی نداره . ولی در زمانی که هارد در حال کار هست تکان ندهید و ضربه وارد نکنید . دمای هارد را هم کنترل کنید .
sasan.69
08-03-2013, 20:11
خیر ، مشکلی نداره . ولی در زمانی که هارد در حال کار هست تکان ندهید و ضربه وارد نکنید . دمای هارد را هم کنترل کنید .
دما ی هارد باید چگونه کنترل شود؟
ata.royalfalcon
08-03-2013, 21:19
دما ی هارد باید چگونه کنترل شود؟
میتونید از نرم افزار HDtune استفاده کنید . البته دقت کنید که باید هارد مورد نظر را از قسمت بالا و سمت چپ انتخاب کنید . برنامه دیگر برای مانیتورینگ دمای هارد Hard Disk Sentinel هست .
sasan.69
08-03-2013, 23:38
ممنون از شما یه سوال دیگه شنیدم پارتیشن بندی هارد ممکنه باعث آسیب به هارد و حتی سوختگی بشه حقیقت داره؟
ata.royalfalcon
08-03-2013, 23:44
ممنون از شما یه سوال دیگه شنیدم پارتیشن بندی هارد ممکنه باعث آسیب به هارد و حتی سوختگی بشه حقیقت داره؟
هارد دیسک باید پارتیشن بندی و سپس فرمت بشه تا بتونید اطلاعات را روی آن ذخیره کنید حالا فرقی نمیکنه هارد دیسک تک پارتیشن باشه یا چند پارتیشن داشته باشه .
DJ POLESTAR
09-03-2013, 02:29
میشه هی usb هارد وسترتن my book رو وقتی میخوایم هارد رو safe remove کنیم بعد روشنش کنیم بدون داخل و خارج کردن کابل usb به درکاه usb؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
ata.royalfalcon
09-03-2013, 08:37
میشه هی usb هارد وسترتن my book رو وقتی میخوایم هارد رو safe remove کنیم بعد روشنش کنیم بدون داخل و خارج کردن کابل usb به درکاه usb؟
براي روشن كردن my book پس از safely remove كردن و در زمانيكه سيستم هنوز روشن هست و كابل usb را هم جدا نكرديد ميتونيد از دكمه پشت هارد استفاده كنيد .
sasan.69
09-03-2013, 15:45
همونطورکه راهنمایی کردید Hard Disk Sentinel نصب کردم به این شکل دراومد بغل ساعت ویندوز26سانتیگراد رو نشون میده با یه ضبدر نشون دهنده چی هست و اینم محیط داخل نرم افزار
ata.royalfalcon
09-03-2013, 16:04
همونطورکه راهنمایی کردید Hard Disk Sentinel نصب کردم به این شکل دراومد بغل ساعت ویندوز26سانتیگراد رو نشون میده با یه ضبدر نشون دهنده چی هست و اینم محیط داخل نرم افزار
دماي هاردهاي سيگيت و سامسونگ كه خوب هست . متاسفانه هارد سامسونگ شما در وضعيت خوبي قرار نداره و احتمالاً بدسكتوري دارد . برنامه hdtune را هم نصب كنيد و از قسمت health يه عكس بذاريد تا كليه log ـهاي مربوط به S.M.A.R.T. هارد ديده بشه (پس از انتخاب هارد مورد نظر از قسمت سمت چپ و بالاي برنامه) .
در هر حال براي اين بدسكتوريها ميتونيد از برنامه hdd regenerator استفاده كنيد و اگر مشكل برطرف نشد هارد را low level format كنيد و اگر باز هم مشكل برطرف نشه بهتر هست كه هارد را تعويض كنيد يا اگر گارانتي داره بفرستيد گارانتي .
Danial_4139
09-03-2013, 20:29
میشه از هارد اکسترنال تو ماشین استفاده کرد ؟
پخش ماشین تصویری هست و فلش ها برای ریختن فای های تصویری حجمشون خیلی کمه برای همین میخوام هارد رو وصل کنم فقط نمیدونم تو لرزش های ماشین مشکلی براش پیش نمیاد ؟
ata.royalfalcon
09-03-2013, 20:46
میشه از هارد اکسترنال تو ماشین استفاده کرد ؟
پخش ماشین تصویری هست و فلش ها برای ریختن فای های تصویری حجمشون خیلی کمه برای همین میخوام هارد رو وصل کنم فقط نمیدونم تو لرزش های ماشین مشکلی براش پیش نمیاد ؟
من توصیه میکنم این کار را انجام ندهید که زود خراب میشود .
sasan.69
09-03-2013, 20:56
دماي هاردهاي سيگيت و سامسونگ كه خوب هست . متاسفانه هارد سامسونگ شما در وضعيت خوبي قرار نداره و احتمالاً بدسكتوري دارد . برنامه hdtune را هم نصب كنيد و از قسمت health يه عكس بذاريد تا كليه log ـهاي مربوط به S.M.A.R.T. هارد ديده بشه (پس از انتخاب هارد مورد نظر از قسمت سمت چپ و بالاي برنامه) .
در هر حال براي اين بدسكتوريها ميتونيد از برنامه hdd regenerator استفاده كنيد و اگر مشكل برطرف نشد هارد را low level format كنيد و اگر باز هم مشكل برطرف نشه بهتر هست كه هارد را تعويض كنيد يا اگر گارانتي داره بفرستيد گارانتي .
هرد من سیلکون پاور هست
اینم تست باhdtune
ata.royalfalcon
09-03-2013, 21:50
هرد من سیلکون پاور هست
اینم تست باhdtune
سیلیکون پاور سازنده هارد نیست ، بعبارت دقیقتر صرفاً باکس هارد درست میکنه و از هاردهای اینترنال سایر برندها استفاده میکنه در مدل شما هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده . تعدادش که زیاده ولی با همون برنامه hdd regenerator یه تست و اسکن کنید (اول گزینه normal scan را انتخاب کنید و سپس گزینه scan and repair را انتخاب کنید مثل عکس زیر) . دقت کنید که برنامه باید بطور صحیح کرک بشه .
در نهایت اگر بهتر نشد low level format کنید (قبلش بکاپ بگیرید) و اگر جواب نداد بفرستید گارانتی . موقع روشن بودن هارد ضربه وارد کردید ؟ (حتی خفیف)
sasan.69
10-03-2013, 00:54
سیلیکون پاور سازنده هارد نیست ، بعبارت دقیقتر صرفاً باکس هارد درست میکنه و از هاردهای اینترنال سایر برندها استفاده میکنه در مدل شما هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده . تعدادش که زیاده ولی با همون برنامه hdd regenerator یه تست و اسکن کنید (اول گزینه normal scan را انتخاب کنید و سپس گزینه scan and repair را انتخاب کنید مثل عکس زیر) . دقت کنید که برنامه باید بطور صحیح کرک بشه .
در نهایت اگر بهتر نشد low level format کنید (قبلش بکاپ بگیرید) و اگر جواب نداد بفرستید گارانتی . موقع روشن بودن هارد ضربه وارد کردید ؟ (حتی خفیف)
اینم نتیجه اسکن نه ضربه ای وارد نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
10-03-2013, 09:14
اینم نتیجه اسکن نه ضربه ای وارد نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز دل ، برنامه اي كه نصب كرديد بطور كامل كرك نشده (در اولين عكس قسمت بالا نوشته limited version) و در برخورد با اولين بدسكتوري و ريكاوري نمودن آن كار را تمام كرده و ديگر ادامه نداده .
كركي براي ورژن جديد هنوز نيومده (يكي از قابليت هاي ورژن جديد قابليت ريزوم كردن هست) پس قبل از شروع به نصب مجدد ، برنامه اي كه نصب كرديد بطور كامل پاك و uninstall و حتي فولدر اين برنامه در program files هم بايد پاك بشه و در system tray هم آيكون اين برنامه ديده نشه و سپس اينترنت را قطع كنيد و محض اطمينان تاريخ سيستم هم عقب ببريد .
پس از نصب و قبل از اجراي برنامه بطور كامل كرك كنيد . لينك دانلود نسخه هايي كه همراه با كرك هست در سايتهاي ايراني و خارجي زياد هست .
sasan.69
10-03-2013, 13:54
ممنون از راهنمایی تون به طور کامل اسکن نشد نمیدونم چرا البته عکس دوم پیغام اول رو داد
ata.royalfalcon
10-03-2013, 15:22
ممنون از راهنمایی تون به طور کامل اسکن نشد نمیدونم چرا البته عکس دوم پیغام اول رو داد
سيستم را restart كنيد و دوباره انجام بديد . اگر جواب نداد ميتونيد با اين برنامه Low level format ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كنيد (البته قبل از شروع داده ها را به جاي ديگر منتقل كنيد) . هارد هنوز گارانتي داره ؟
sasan.69
10-03-2013, 17:00
سيستم را restart كنيد و دوباره انجام بديد . اگر جواب نداد ميتونيد با اين برنامه Low level format ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كنيد (البته قبل از شروع داده ها را به جاي ديگر منتقل كنيد) . هارد هنوز گارانتي داره ؟
ریست کردم نشد با برنامه low level format در حال فرمت کرده متاسفانه گارانتی نداره دقیقا مشکل چی هست و باعث چی میشه؟بعد اتمام فرمت چکارکنم؟
ata.royalfalcon
10-03-2013, 17:57
ریست کردم نشد با برنامه low level format در حال فرمت کرده متاسفانه گارانتی نداره دقیقا مشکل چی هست و باعث چی میشه؟بعد اتمام فرمت چکارکنم؟
عمده ترین دلایل این مشکلات ضربه و تکان و جابجا کردن (حتی خفیف) در هنگامی که هارد روشن هست . کندی بیش از حد ، صدا دادن هارد و خراب شدن برخی از دیتاهای ذخیره شده و ... نشاندهنده بدسکتوری هست . پس از اتمام نیاز به پارتیشن بندی مجدد هست . برای پارتیشن بندی میتونید از همین برنامه disk management هم استفاده کنید .
sasan.69
10-03-2013, 23:15
عمده ترین دلایل این مشکلات ضربه و تکان و جابجا کردن (حتی خفیف) در هنگامی که هارد روشن هست . کندی بیش از حد ، صدا دادن هارد و خراب شدن برخی از دیتاهای ذخیره شده و ... نشاندهنده بدسکتوری هست . پس از اتمام نیاز به پارتیشن بندی مجدد هست . برای پارتیشن بندی میتونید از همین برنامه disk management هم استفاده کنید .
فرمت کردم البته چند ساعتی طول کشید اما حالا کابل رو وصل میکنم سیستم نمیشناسه و درایور هارد رو نشون نمیده
ata.royalfalcon
11-03-2013, 08:04
فرمت کردم البته چند ساعتی طول کشید اما حالا کابل رو وصل میکنم سیستم نمیشناسه و درایور هارد رو نشون نمیده
بايد از نو پارتيشن بندي بشه . برنامه disk management را اجرا كنيد و روي فضاي موجود راست كليك و سپس new simple volume را انتخاب كنيد ...
sasan.69
11-03-2013, 14:02
بايد از نو پارتيشن بندي بشه . برنامه disk management را اجرا كنيد و روي فضاي موجود راست كليك و سپس new simple volume را انتخاب كنيد ...
وقتی فرمت کردم هیچ کدوم از دی وی رایترام و درایو مخصوص هارد ازmy comuter پاک یا hiidenشده نمیدونم چرا
ata.royalfalcon
11-03-2013, 14:26
وقتی فرمت کردم هیچ کدوم از دی وی رایترام و درایو مخصوص هارد ازmy comuter پاک یا hiidenشده نمیدونم چرا
عزيز دل ، پس از اتمام فرمت از برنامه خارج بشيد و توصيه ميكنم يكبار سيستم را restart كنيد . هنگامي كه هارد اكسترنال به سيستم متصل هست يه عكس از برنامه disk management اينجا بذاريد تا بهتر بتوان راهنمايي كرد .
sasan.69
11-03-2013, 15:57
disk managementرو از کجا میتونم دانلود کنم؟تو نت سرچ کردم نیومد
worldclass
11-03-2013, 16:18
سلام
دو مدل هارد پیشنهادی 1 ترابایت که ضد آب و ضد ضربه باشه با بودجه 360 هزار تومان (اگر ارزش داشته باشه تا 10-20 تومن بیشتر) معرفی کنید لطفا.
11-03-2013, 16:41
disk managementرو از کجا میتونم دانلود کنم؟تو نت سرچ کردم نیومد
براي اجراي اين برنامه روي my computer راست كليك و سپس manage را انتخاب كنيد . از پنجره باز شده روي disk management كليك كنيد (قسمت سمت چپ برنامه) . يا اينكه دستور diskmgmt.msc را در run وارد كنيد .
ata.royalfalcon
11-03-2013, 16:49
سلام
دو مدل هارد پیشنهادی 1 ترابایت که ضد آب و ضد ضربه باشه با بودجه 360 هزار تومان (اگر ارزش داشته باشه تا 10-20 تومن بیشتر) معرفی کنید لطفا.
ميتونيد يكي از دو مدل silicon power armor a80 يا adata HD710 بخريد . مدلهاي ديگري هم هستند كه ضد آب يا ضربه باشند مثل adata SH14 ولي در مقايسه با adata HD710 مقاومت كمتري در برابر آب دارد (استاندارد IPX7 در مقايسه با IPX4) .
worldclass
11-03-2013, 17:06
سلام .
ميتونيد يكي از دو مدل silicon power armor a80 يا adata HD710 بخريد . مدلهاي ديگري هم هستند كه ضد آب يا ضربه باشند مثل adata SH14 ولي در مقايسه با adata HD710 مقاومت كمتري در برابر آب دارد (استاندارد IPX7 در مقايسه با IPX4) .
مدل adata HD710 ظاهرا با USB 3.0 کار میکنه.
یعنی اگر یک سیتمی فقط USB 2 داشته باشه کلا نمیشه باهاش کار کرد یا اینکه میشه اما با سرعت USB 2 ؟
sasan.69
11-03-2013, 17:10
ممنونم انجام دادم اما اصلا درایو هارد رو نشون نمیده ونیز دی وی دی رایترمو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دی وی دی رایترم رو هم همینطور..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
11-03-2013, 18:02
مدل adata HD710 ظاهرا با USB 3.0 کار میکنه.
یعنی اگر یک سیتمی فقط USB 2 داشته باشه کلا نمیشه باهاش کار کرد یا اینکه میشه اما با سرعت USB 2 ؟
اگر هارد اکسترنال usb3 را به پورت usb2 سیستم متصل کنید کار میکنه ولی سرعت در حد usb2 خواهد بود .
ata.royalfalcon
11-03-2013, 18:11
ممنونم انجام دادم اما اصلا درایو هارد رو نشون نمیده ونیز دی وی دی رایترمو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دی وی دی رایترم رو هم همینطور..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در برنامه disk management (عکس دوم) روی پارتیشنی که نوشته unallocated راست کلیک و گزینه new simple volume را انتخاب کنید . در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چگونگی پارتیشن بندی با استفاده از این برنامه را توضیح دادم .
مشکل پیش اومده برای رایتر فکر نمیکنم ربطی به low level format داشته باشه . از طریق بایوس بررسی کنید آیا رایتر شناسایی شده یا خیر ؟
sasan.69
11-03-2013, 21:37
من قصد پاررتیشن فعلا ندارم اما درایو هاردمو نمیشناسه مشکل از سیستم منه؟چون درایورش نمیاد اینم بگم موقع فرمت یه سری نرم افزارای خود هارد به حجم3گیگ داخل هارد بود که قبل از فرمت شدن اونارو به کامپیوتر انتقال دادم به گمان اینکه همراه فرمت همینا پاک بشه
ata.royalfalcon
11-03-2013, 21:56
من قصد پاررتیشن فعلا ندارم اما درایو هاردمو نمیشناسه مشکل از سیستم منه؟چون درایورش نمیاد اینم بگم موقع فرمت یه سری نرم افزارای خود هارد به حجم3گیگ داخل هارد بود که قبل از فرمت شدن اونارو به کامپیوتر انتقال دادم به گمان اینکه همراه فرمت همینا پاک بشه
تا زمانی که اون فضای unallocated پارتیشن بندی و بصورت NTFS یا FAt32 و یا هر فرمت دیگری که توسط ویندوز قابل شناسایی باشه فرمت نشه و بهش letter ندید نمیتونید درایو آنرا در My computer ببینید . لطفاً پارتیشن بندی کنید ، مطمئن باشید پس از انجام اینکار درایو در My computer دیده خواهد شد :n27:.
کافیست یه مقایسه ای بین دیسک 0 و دیسک 1 بکنید (در همان عکس disk managment) . فضای unallocated در مقایسه با NTFS !!!
sasan.69
12-03-2013, 13:05
ممنون از راهنمایی شما اوکی شد خلاصه دقیقا مشکل هارد چی هست و چطوری میشه برطرف کرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
12-03-2013, 13:57
ممنون از راهنمایی شما اوکی شد خلاصه دقیقا مشکل هارد چی هست و چطوری میشه برطرف کرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز مشكل داره كه با روشهاي نرم افزاري قابل حل نيست . هارد هم كه گارانتي نداره . بايد به مراكز تخصصي بفرستيد تا تعمير كنند .
sasan.69
12-03-2013, 14:16
هنوز مشكل داره كه با روشهاي نرم افزاري قابل حل نيست . هارد هم كه گارانتي نداره . بايد به مراكز تخصصي بفرستيد تا تعمير كنند .
مشکلش خیلی حاد هست؟کارمیکنه هنوز
ata.royalfalcon
12-03-2013, 15:48
مشکلش خیلی حاد هست؟کارمیکنه هنوز
در هر حال نميتوان اطمينان زيادي نسبت به اين هارد داشت ممكنه چند سال كار كنه و يا ممكنه خيلي زود خراب بشه .
sasan.69
13-03-2013, 01:59
در هر حال نميتوان اطمينان زيادي نسبت به اين هارد داشت ممكنه چند سال كار كنه و يا ممكنه خيلي زود خراب بشه .
شرمنده که این چند روز اذیتتون کردم و خیلی ممنون از راهنماییتون...
با سلام خدمت دوستان
یک هارد 2 ترا my book ex... خریدم میخوام پارتیشن بندیش کنم سوال دارم بعد مشکل
چند عدد پارتیشن پیشنهاد میکنید چند گیگ باشد آیا تعداد پارتیشن ها به بد سکتور ربطی دارد؟!!!
------------------------
750 گیگ هارد کامپیوتر دارم که حدود 60 گیگ پارتیشن بندی شده (امکان و قصد تغییر پارتیشن ندارم)
11 پارتیشن دارم 1 دی وی دی رام و 3 درایو مجازی (نرم افزار دایمون هست ریجیستر نشده و اینم امکان حذف نیست)
11 پارتیشنم شده C تا M و دیسک نوری شده N تا R
آیا محدودیتی برای درایو ها وجود داره ؟ (با توجه به الفبای انگلیسی)
حالا به مشکل برخوردم میخواهم 2 ترا رو 100 گیگ پارتیشن کنم
با نرم افزار swiss knife v3 اقدام به حدف پارتیشن 2 ترا کردم
بعد 100 گیگ 100 گیگ پارتیشن کردم 4 تا که پارتیشن کردم دیگه گزینه create حذف شده و دیگه اجازه نمیده مشکل چیه؟!!!!!
در ضمن فقط و فقط گزینه Primary و extended فعال بود
extended بعد اولین پارتیشن prim فعال شد اما نوع فرمت رو نداد (nfts,fat32 &....)
پس به ناچار prim رو زدم حالا مشکل چیست
----------------------
با خوده diskmanager ویندوز تونستم اما بعد درایو Z زدم بقیشو ببینم چی میشه بدون نام نمایش نداد تو my computer :n19: راهی نیست اسم نباشه اما تو مای کامپیوتر نمایشش بده؟!
لازمه بگم با مجیک پارتیشن ارورر داد مینوشت 3 نمیدونم چیچی :n19: یادم نیست:n26: (فکر کنم نوشته بود بیشتر از 3 تا پارتیشن اجازه نمیده) وقتی هم که میخواستم بسازم تا سقف 800 مگ بود:n04:
چی کار کنم راستی
تو پارتیشن مجیک نوشته بود نوع پارتیشن (type:bad:n28:) اینو حتما جواب بدید!
:n16:
DJ POLESTAR
18-03-2013, 02:50
با سلام خدمت دوستان
یک هارد 2 ترا my book ex... خریدم میخوام پارتیشن بندیش کنم سوال دارم بعد مشکل
چند عدد پارتیشن پیشنهاد میکنید چند گیگ باشد آیا تعداد پارتیشن ها به بد سکتور ربطی دارد؟!!!
------------------------
750 گیگ هارد کامپیوتر دارم که حدود 60 گیگ پارتیشن بندی شده (امکان و قصد تغییر پارتیشن ندارم)
11 پارتیشن دارم 1 دی وی دی رام و 3 درایو مجازی (نرم افزار دایمون هست ریجیستر نشده و اینم امکان حذف نیست)
11 پارتیشنم شده C تا M و دیسک نوری شده N تا R
آیا محدودیتی برای درایو ها وجود داره ؟ (با توجه به الفبای انگلیسی)
حالا به مشکل برخوردم میخواهم 2 ترا رو 100 گیگ پارتیشن کنم
با نرم افزار swiss knife v3 اقدام به حدف پارتیشن 2 ترا کردم
بعد 100 گیگ 100 گیگ پارتیشن کردم 4 تا که پارتیشن کردم دیگه گزینه create حذف شده و دیگه اجازه نمیده مشکل چیه؟!!!!!
در ضمن فقط و فقط گزینه Primary و extended فعال بود
extended بعد اولین پارتیشن prim فعال شد اما نوع فرمت رو نداد (nfts,fat32 &....)
پس به ناچار prim رو زدم حالا مشکل چیست
----------------------
با خوده diskmanager ویندوز تونستم اما بعد درایو Z زدم بقیشو ببینم چی میشه بدون نام نمایش نداد تو my computer :n19: راهی نیست اسم نباشه اما تو مای کامپیوتر نمایشش بده؟!
لازمه بگم با مجیک پارتیشن ارورر داد مینوشت 3 نمیدونم چیچی :n19: یادم نیست:n26: (فکر کنم نوشته بود بیشتر از 3 تا پارتیشن اجازه نمیده) وقتی هم که میخواستم بسازم تا سقف 800 مگ بود:n04:
چی کار کنم راستی
تو پارتیشن مجیک نوشته بود نوع پارتیشن (type:bad:n28:) اینو حتما جواب بدید!
:n16:
من جای شما بودم بجای پارتیشن بندی، فولدر بندی میکردم... یعنی بجای اینکه شونصدتا پارتیشن ایجاد کنم یک پارتیشن ایجاد میکردم درش هرچقد فولدر دوس داشتم باز میکردم... شیک و مجلسی!
ata.royalfalcon
18-03-2013, 08:27
سلام .
ضمن تاييد پست بالا توصيه ميكنم از روش فولدر بندي براي مرتب كردن داده ها استفاده كنيد و تعداد پارتيشنها را زياد نگيريد ، در هر حال اگر اصرار به ساخت چندين پارتيشن داريد (مثلاً بيش از چهار عدد) اولاً توصيه ميكنم كه از نرم افزارهاي بهتري مثل acronis disk director home استفاده كنيد ، ثانياً اولين پارتيشن را بصورت primary بسازيد كه فضاي باقي مانده بصورت extended هست و از اين فضاي extended براي ساخت چندين پارتيشن Logical استفاده كنيد . يعني اگر بخواهيد فقط primary بسازيد در هاردهاي mbr حداكثر چهار پارتيشن ميتونيد بسازيد .
مسئله بعدي كه شما هم با آن روبرو شديد كمبود حروف (letter) هست . بنابراين چاره اي نداريد كه پارتيشن كمتري بسازيد يا اينكه بطور موقت حروف يكي از پارتيشنها را به ديگري اختصاص بديد تا بتونيد به پارتيشن مورد نظر دسترسي داشته باشيد .
این قضیهء نوع پارتیشن که پارتیشن مجیک نوشته بد رو نگفتید :n28:
چون قبل از پارتیشن بندی هم نوشته بود یه اکسترنال 500 گیگ رو با پارتیشن مجیک نگاه کردم bad ننوشته بود :n04:
ata.royalfalcon
18-03-2013, 12:06
این قضیهء نوع پارتیشن که پارتیشن مجیک نوشته بد رو نگفتید :n28:
چون قبل از پارتیشن بندی هم نوشته بود یه اکسترنال 500 گیگ رو با پارتیشن مجیک نگاه کردم bad ننوشته بود :n04:
من پيشنهاد ميدم كليه پارتيشنهاي موجود رو حذف و با نرم افزار acronis disk director home مجدداً پارتيشن بندي و تست كنيد . البته همانطوريكه قبلاً هم گفتم اگر تعداد زيادي پارتيشن ميخواهيد بسازيد (كه توصيه نميكنم) اولين پارتيشن primary و الباقي extended باشه ...
reza_azizi2010
19-03-2013, 11:56
سلام خدمت اساتید
من میخام یه هارد وسترن بگیرم
بین این دو مدل موندم :
و
فرق سری المنت با سری پاسپورت چیه؟ البته سری پاسپورت نرم افزار کدگذاری داره. بنظر شما کدوم بهتره ؟
امروز میخام بخرم! المنت 1 ترابایت 300 تومن و پاسپورت 1 ترابایت 340 تومن. ممنون میشم توضیح بدین
omid-p30
19-03-2013, 12:54
سلام خدمت اساتید
بین این دو مدل موندم :
و
فرق سری المنت با سری پاسپورت چیه؟ البته سری پاسپورت نرم افزار کدگذاری داره. بنظر شما کدوم بهتره ؟
امروز میخام بخرم! المنت 1 ترابایت 300 تومن و پاسپورت 1 ترابایت 340 تومن. ممنون میشم توضیح بدین
پاسپورت هنوز هست ؟ شنیده بودم دیگه نیست، حداقل تو ایران.
من هم چند ماه پیش یه المنت نیم ترا خریدم برا آرشیو فیلم. دیدم داره پر میشه و هم این که یه بک آپ لازمه، گفتم تا گرون تر نشده یه یک ترا هم بخرم. همین 300 رو هم به من گفتند، منتها طرف آشنا بود گفت شاید بعد از عید قیمت ها کمی بیاد پایین، اگر نیاز ضروری نداره صبر کن.
در مورد تفاوت المنت با پاسپورت هم چیزی نمیدونم، حالا دوستان بهتر توضیح میدند.
ata.royalfalcon
19-03-2013, 13:45
سلام خدمت اساتید
بین این دو مدل موندم :
و
سلام .
قطعاً WD my passport بهتر هست . هاردهای سری my passport نه تنها قابلیت hardware encryption را دارند بلکه دارای نرم افزارهایی برای مدیریت و کاستومایز کردن هارد هست . مثل
کنترل دمای هارد . البته دمای هارد را بصورت عدد نشان نمیدهد بلکه یا بصورت OK و یا با اخطار قرمز رنگ Overheated شدن درایو را هشدار میدهد .
Safely Disconnecting کردن هارد
تعیین زمان standby کردن هارد پس از مدتی بیکاری
Checking Drive Health با اجرای برنامه WD Drive Utilities
بکاپ گیری و ...
ضمن اینکه سری my passport شکل ظاهری زیباتری دارد و همچنین در رنگهای مختلفی هم موجوده .
reza_azizi2010
19-03-2013, 20:02
یه سوال در مورد این برنامه ها پیش فرض داشتم، اگه هارد فورمت بشه برنامه ها پاک میشه؟
ata.royalfalcon
19-03-2013, 22:17
یه سوال در مورد این برنامه ها پیش فرض داشتم، اگه هارد فورمت بشه برنامه ها پاک میشه؟
بله پاک میشوند . البته میتونید از این برنامه ها یه کپی نگه دارید یا اینکه از سایت وسترن دانلود کنید .
مدلهایی وجود داشتند که دو پارتیشن داشتند مثل مدلهای elite که پارتیشن اول بصورت CD drive مجازی در my computer دیده میشد که برنامه ها در داخل آن موجود بود و پارتیشن دوم برای ریختن دیتا ها بود . در حال حاضر فکر نمیکنم هارد اکسترنال وسترنی باشه که دو پارتیشن داشته باشه ...
sasan.69
20-03-2013, 01:21
دمای هارداکسترنال موقع دیدن فیلم با کامپیوتر یا لپ تاپ باید چقدر باشه؟
ata.royalfalcon
20-03-2013, 12:35
دمای هارداکسترنال موقع دیدن فیلم با کامپیوتر یا لپ تاپ باید چقدر باشه؟
در سایتهای وسترن و سیگیت و در قسمت مربوط به مشخصات هاردهای اینترنال ، حداکثر دمای مجاز مکانی که هارد در آنجا قرار گرفته نباید بیش از 60 درجه باشه (Environmental Temperature) . این مشخصات نشان میدهد که دمای 60 درجه برای خود هارد مشکلی ایجاد نمیکند ولی توصیه میکنم اجازه ندید هارد به این دماها برسه . با نصب یک فن خیلی راحت میتوان دمای کاری هارد را کاهش بدید . البته هاردهای 3.5 اینچی و پرظرفیت و 7200rpm بیشتر و زودتر گرم میکنند نسبت به هاردهای 2.5 اینچی 5400rpm و کم ظرفیت ...
در مورد هارد های اکسترنال به جهت وجود باکس پلاستیکی و سایر اجزاء الکترونیکی بغیر از هارد ، حداکثر دمای محیطی مجاز معمولاً کمتر از حالت اینترنال هست . دمای هارد اکسترنال شما چقدر هست ؟
sasan.69
20-03-2013, 12:47
در سایتهای وسترن و سیگیت و در قسمت مربوط به مشخصات هاردهای اینترنال ، حداکثر دمای مجاز مکانی که هارد در آنجا قرار گرفته نباید بیش از 60 درجه باشه (Environmental Temperature) . این مشخصات نشان میدهد که دمای 60 درجه برای خود هارد مشکلی ایجاد نمیکند ولی توصیه میکنم اجازه ندید هارد به این دماها برسه . با نصب یک فن خیلی راحت میتوان دمای کاری هارد را کاهش بدید . البته هاردهای 3.5 اینچی و پرظرفیت و 7200rpm بیشتر و زودتر گرم میکنند نسبت به هاردهای 2.5 اینچی 5400rpm و کم ظرفیت ...
در مورد هارد های اکسترنال به جهت وجود باکس پلاستیکی و سایر اجزاء الکترونیکی بغیر از هارد ، حداکثر دمای محیطی مجاز معمولاً کمتر از حالت اینترنال هست . دمای هارد اکسترنال شما چقدر هست ؟
مدل هاردم a80 سیلیکون پاور هست تا به حال امتحان نکردم اما خب هارد سیستمم از36درجه بیشترنمیره حالاهارد اکسترنال نمیدونم تا چقدر باید باشه همین 36مشکلی اجاد نمیکنه برای اکسترنال؟
ata.royalfalcon
20-03-2013, 15:13
مدل هاردم a80 سیلیکون پاور هست تا به حال امتحان نکردم اما خب هارد سیستمم از36درجه بیشترنمیره حالاهارد اکسترنال نمیدونم تا چقدر باید باشه همین 36مشکلی اجاد نمیکنه برای اکسترنال؟
دمای 36 درجه خوبه و مشکلی نداره .
sasan.69
20-03-2013, 17:40
زمانی که هارد رو به ----- برای ضبط قرار میدم ارور میده مشکل از کجاست؟
ata.royalfalcon
20-03-2013, 18:06
زمانی که هارد رو به ----- برای ضبط قرار میدم ارور میده مشکل از کجاست؟
چه اروری میده ؟ (اروری که داده را اینجا بنویسید) .
sasan.69
20-03-2013, 18:48
چه اروری میده ؟ (اروری که داده را اینجا بنویسید) .
eror conect
ata.royalfalcon
20-03-2013, 21:59
eror conect
روی PC یا لپتاپ تست و بررسی کنید که آیا مشکلی از لحاظ شناسایی شدن و یا کارکرد آن دارد یا ندارد ؟
احتمال بعدی به خاطر نوع فرمت پارتیشنهای هارد هم میتونه باشه ، بعبارت دقیقتر ----- ممکنه فرمت NTFS را شناسایی نکنه که در اینصورت باید به صورت FAT32 فرمت بشه .
sasan.69
21-03-2013, 00:29
روی PC یا لپتاپ تست و بررسی کنید که آیا مشکلی از لحاظ شناسایی شدن و یا کارکرد آن دارد یا ندارد ؟
احتمال بعدی به خاطر نوع فرمت پارتیشنهای هارد هم میتونه باشه ، بعبارت دقیقتر ----- ممکنه فرمت NTFS را شناسایی نکنه که در اینصورت باید به صورت FAT32 فرمت بشه .
از لحاظ کارکررد مشکلی نداره NTFS بهتره به طور کلی یاFAT32?
حالا که حرف از دما زدید هارد من my book exs... از وسترن هست دماش ثابت 36 وقتی توش فایل ریختم (البته زیاد بود و چند ساعت کار میکرد حدود 400 -450 گیگ)
دمای اون رفته رفته به 46 و گاهی به 47 میرسید مشکلی نداره؟(از 47 بیشتر نمیشد و برمیگشت به 46 )
دوستان من یه هارد یه ترا میخوام بگیرم واسه آرشیو کردن فیلم و سریال ممکنه در آینده هم ویندوز روش نصب کنم..
طول عمرش و سرعتش برام مهمه..تو رنج 300-350 چی پیشنهاد میدین؟
ata.royalfalcon
21-03-2013, 19:07
حالا که حرف از دما زدید هارد من my book exs... از وسترن هست دماش ثابت 36 وقتی توش فایل ریختم (البته زیاد بود و چند ساعت کار میکرد حدود 400 -450 گیگ)
دمای اون رفته رفته به 46 و گاهی به 47 میرسید مشکلی نداره؟(از 47 بیشتر نمیشد و برمیگشت به 46 )
توصیه میکنم اگر به مدت طولانی از هارد استفاده میکنید و اگر به مدت طولانی هارد در حال read و write هست حتماً از فن استفاده کنید . هر چه دمای کاری پایینتر باشد بهتر هست (البته نه نزدیک به انجماد) . خودم که my book دارم در کپی های سنگین با استفاده از فن دمای هارد حدود 40 الی 42 هست .
دوستان من یه هارد یه ترا میخوام بگیرم واسه آرشیو کردن فیلم و سریال ممکنه در آینده هم ویندوز روش نصب کنم..
طول عمرش و سرعتش برام مهمه..تو رنج 300-350 چی پیشنهاد میدین؟
اگر هارد اینترنال میخواهید میتونید سیگیت barracuda 7200.14 بخرید . برای یکترابایت مدل نامبر آن ST1000DM003 هست که 64MB cache و SATA 6.0Gb/s هست و سرعت مناسبی هم دارد .
اگر خودتون نصب میکنید دقت کنید که سیستم را بطور کامل خاموش و از برق بکشید و همچنین در هنگام نصب به برد روی هارد دست نزنید موقع پیچ و نصب کردن کردن هارد دقت کنید که برد هارد به بدنه کیس برخورد نکنه . موقع حمل و نقل دقت کنید که ضربه وارد نشه .
توصیه میکنم اگر به مدت طولانی از هارد استفاده میکنید و اگر به مدت طولانی هارد در حال read و write هست حتماً از فن استفاده کنید . هر چه دمای کاری پایینتر باشد بهتر هست (البته نه نزدیک به انجماد) . خودم که my book دارم در کپی های سنگین با استفاده از فن دمای هارد حدود 40 الی 42 هست .
اگر هارد اینترنال میخواهید میتونید سیگیت barracuda 7200.14 بخرید . برای یکترابایت مدل نامبر آن ST1000DM003 هست که 64MB cache و SATA 6.0Gb/s هست و سرعت مناسبی هم دارد .
اگر خودتون نصب میکنید دقت کنید که سیستم را بطور کامل خاموش و از برق بکشید و همچنین در هنگام نصب به برد روی هارد دست نزنید موقع پیچ و نصب کردن کردن هارد دقت کنید که برد هارد به بدنه کیس برخورد نکنه . موقع حمل و نقل دقت کنید که ضربه وارد نشه .
ممنون دوست عزیز..من اکسترنال میخوام بگیرم لطفا در مورد اون هم نظر بدید..
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
ata.royalfalcon
22-03-2013, 19:42
ممنون دوست عزیز..من اکسترنال میخوام بگیرم لطفا در مورد اون هم نظر بدید..
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
در مورد نصب win روی هارد اکسترنال قبل از هرچیزی باید مطمئن بشید که سیسم شما بوت از usb را ساپورت میکنه ضمن اینکه بوت شدن ویندوز از usb2 کند خواهد بود و فرق زیادی هم نمیکنه که هارد اکسترنال پر سرعت باشه یا کند (مگر اینکه سیستم شما بوت از usb3 را ساپورت کنه) . سرعت اینترفیس usb2 به حدی هست که حتی هاردهای اکسترنال نه چندان پرسرعت تمام پهنای باند آنرا به راحتی پر خواهد کرد .
در هر حال برای داشتن حداکثر سرعت توصیه میکنم از انواع آداپتوری بخرید ، اگر حمل و نقل و جابجایی ندارید میتونید seagate backup plus desktop drive بخرید ولی اگر جابجایی زیاد دارید میتونید یکی از دو مدل WD my passport یا seagate backup plus portable drive بخرید . مدلهای پرتابل معرفی شده در مقایسه با مدل آداپتوری سرعت پایینتری دارند ولی راضی کننده هستند .
sasan.69
23-03-2013, 15:45
واین که کدام بهتر است
ata.royalfalcon
23-03-2013, 17:03
واین که کدام بهتر است
قطعاً NTFS بهتر هست ولی ممکن هست که بعضی رسیورها و سایر دستگاهها این نوع فرمت را ساپورت نکنند . یکی از مهمترین معایب FAT32 این هست که حداکثر حجم قابل ذخیره سازی فایلها حدود 4 گیگ هست که در نتیجه ادامه ضبط روی فایلهای دوم و سوم و ... انجام میشه .
norooz1345
24-03-2013, 14:04
خسته نباشید.
اگر امکان دارد یک هارد اکسترنال 500 با قابلیت حمل به دفعات زیاد معرفی نمایید.
ata.royalfalcon
24-03-2013, 21:41
خسته نباشید.
اگر امکان دارد یک هارد اکسترنال 500 با قابلیت حمل به دفعات زیاد معرفی نمایید.
سلام .
اگر در نگهداری و جابه جایی هارد اکسترنال دقت میکنید میتونید یکی از دو مدل seagate backup plus portable drive یا WD my passport را بخرید ولی اگر موقع جابه جایی هارد امکان داره که مثلاً زمین بندازید میتونید از انواعی بخرید که باکس های محکمی داشته باشند مثل ADATA HD710 یا ADATA SH14 یا حتی slicon power armor a80 .
در هر حال حتی اگر هم هارد ضربه باشه مثل یک هارد معمولی مراقبت کنید و مخصوصاً در هنگامی که در حال کار هست ضربه وارد نکنید یا تکان ندهید .
سلام دوستان
بین دو هارد silicon power A80 و WD my passport کدوم بهتره؟؟؟(از لحاظ سرعت و performance)
و اینکه A80 رو میشه روش رمز گذاشت؟؟(مثل my passport)
ata.royalfalcon
27-03-2013, 18:53
سلام دوستان
بین دو هارد silicon power A80 و WD my passport کدوم بهتره؟؟؟(از لحاظ سرعت و performance)
و اینکه A80 رو میشه روش رمز گذاشت؟؟(مثل my passport)
سلام .
برای مقایسه ایندو هارد از لحاظ سرعت و عملکرد باید روی یک سیستم یکسان تست بشه تا بهتر بتوان نتیجه گیری کرد (من چنین تستی رو متاسفانه پیدا نکردم) . در هر حال میتوان با استفاده از مشخصات هاردهای اینترنال بکار رفته بصورت تئوری یه مقایسه ای بین این دو کرد .
تا اونجایی که میدونم در هاردهای یکترابایتی silicon power armor a80 از هارد اینترنال st1000lm024 hn-m101mbb استفاده شده که در واقع همان هارد سامسونگ-سیگیت هست .
در مورد هاردهای یکترابایتی WD my passport یکی از دو مدل WD10JPVT یا WD10TPVT که از سری WD blue هست استفاده میشه (دقیقاً از کدام مدل استفاده میشه معلوم نیست) . البته این مدلها برای استفاده در هاردهای اکسترنال تغییراتی داده میشه . برای مثال قسمت sata to usb جزئی از برد هارد هست که میتونه در عملکرد هارد موثر باشه .
مشخصات این سه مدل یکترابایتی :
st1000lm024 hn-m101mbb
WD10JPVT
WD10TPVT
cache
8MB
8MB
8MB
platter/head
2/4
3/6
3/6
rpm
5400rpm
5400rpm
5200rpm
Average Rotational Latency
5.6
5.5
5.7
Media to/from Buffer
145MB/s
144MB/s
124MB/s
Average drive ready time
4sec
<3.5sec
8sec
Average Seek time
12ms
12ms
?
* توضیح در مورد Average Rotational Latency : وقتی که بازوی هد یا actuator arm ، هد را به track مورد نظر می رساند ممکن sector مورد نظر در آنجا وجود نداشته باشه (یعنی درست در زیر هد نباشه) ، در نتیجه پلاتر باید حداقل یکبار بچرخد تا sector مورد نظر درست در زیر هد قرار بگیرد . بعبارت دیگر یک تاخیر برای چرخش پلاتر برای اینکه sector مورد نظر به زیر هد منتقل شود .
اگر در هاردهای اکسترنال چنین هاردهایی به کار رفته باشه بنظر من عملکرد silicon power armor a80 مخصوصاً به خاطر دو پلاتر بودن آن (چگالی بالاتر پلاترها) بهتر از دو مدل دیگر میتونه باشه ولی در کل اعداد و ارقام تقریباً نزدیک هم هستند .
هارد silicon power armor a80 قابلیت hardware encryption نداره و در نتیجه باید از نرم افزارهایی چون true crypt استفاده کرد .
ممنون آقا اتا
همون A80 رو 345 گرفتم
فقط خیلی سنگینه
یه چیز دیگه اینکه فرمت اولیه اون NTFS بود مگه نباید FAT32 باشه؟؟(موقع خرید کاملا پلم شده بود)
ata.royalfalcon
27-03-2013, 19:13
ممنون آقا اتا
همون A80 رو 345 گرفتم
فقط خیلی سنگینه
یه چیز دیگه اینکه فرمت اولیه اون NTFS بود مگه نباید FAT32 باشه؟؟(موقع خرید کاملا پلم شده بود)
به خاطر بدنه فلزی هارد اکسترنال سنگینی هست . در مورد FAT32 بودنش مشکلی نداره ، بعضی کمپانیها هارد را با فرمت FAT32 وارد بازار میکنند . در صورت نیاز میتونید NTFS کنید . البته قبل از فرمت از برنامه های موجود یه کپی داشته باشید .
به خاطر بدنه فلزی هارد اکسترنال سنگینی هست . در مورد FAT32 بودنش مشکلی نداره ، بعضی کمپانیها هارد را با فرمت FAT32 وارد بازار میکنند . در صورت نیاز میتونید NTFS کنید . البته قبل از فرمت از برنامه های موجود یه کپی داشته باشید .
ممنون از پاسخ سریعتون
فکر کنم من درست منظورم رو نرسوندم
از اول فرمتش NTFS بود
توی پست های قبلی خوندم که کسایی که داشتن فرمتش FAt 32 بوده
تست با USB3
supermax15
27-03-2013, 21:29
سلام یه سوال
بهترین هارد ها از نظر سرعت کدوم برند می باشند حافظش 320 به بالا
اگه مدلم میدونید بگید (سرعت بیشتر)
ata.royalfalcon
28-03-2013, 00:22
ممنون از پاسخ سریعتون
فکر کنم من درست منظورم رو نرسوندم
از اول فرمتش NTFS بود
توی پست های قبلی خوندم که کسایی که داشتن فرمتش FAt 32 بوده
تست با USB3
من سایت silicon power رو برای این مدل بررسی کردم . جایی ننوشته که با چه نوع فایل سیستمی فرمت شده NTFS یا FAT32 . اگر هم قبلاً بصورت Fat32 فرمت میشده ولی هارد شما بصورت NTFS هست دلیل بر این نیست که قبلاً استفاده شده باشه (دست دوم یا غیر آکبند) . در کل مشکلی نداره .
نکته : گرچه این هارد ضد ضربه هست اما مثل یک هارد معمولی ازش استفاده کنید و مخصوصاٌ در زمانی که روشن هست تکان ندهید و ضربه وارد نکنید .
سلام یه سوال
بهترین هارد ها از نظر سرعت کدوم برند می باشند حافظش 320 به بالا
اگه مدلم میدونید بگید (سرعت بیشتر)
سلام .
بهترین هارد از نظر سرعت هادی هست که rpm بالا و همچنین cache بالایی داشته باشه . هاردهای پرتابل 7200rpm به راحتی در بازار پیدا نمیشه مثل هیتاچی مدل Touro Mobile Pro که یکترابایتی هست .
از مدلهای آداپتوری تا اونجایی که میدونم هارد اکسترنال seagate backup plus desktop drive از هاردهای 7200rpm استفاده میکنه و در مقایسه با WD my book سرعت بالاتری دارد .
supermax15
28-03-2013, 00:40
ببخشید
اگه من مادربردم قدیمی باشه وبخوام هادم رو عوض کنم و یه 750 گیگ بندازم روش باید مادر برد هم عوض بشه(جدید تر بزارم) یا همین طوری کار میکنه؟
ata.royalfalcon
28-03-2013, 10:03
ببخشید
اگه من مادربردم قدیمی باشه وبخوام هادم رو عوض کنم و یه 750 گیگ بندازم روش باید مادر برد هم عوض بشه(جدید تر بزارم) یا همین طوری کار میکنه؟
هارد اینترنال اگر منظور شماست باید ببینید مادربردتان چه پورتهایی داره SATA یا IDE . اگر SATA داره که نیازی به تعویض نیست و میتونید هارد جدید با اینترفیس SATA بخرید . البته اگر SATA نداشته باشه بازهم میتونید هارد با اینترفیس IDE پیدا کنید .
اگر هارد اکسترنال منظور شماست برای اینکه مشکلی نداشته باشید مادربردتان حداقل باید یک پورت usb2 داشته باشه . گرچه سرعت usb2 خیلی کمتر از usb3 هست .
supermax15
28-03-2013, 11:04
هارد اینترنال اگر منظور شماست باید ببینید مادربردتان چه پورتهایی داره SATA یا IDE . اگر SATA داره که نیازی به تعویض نیست و میتونید هارد جدید با اینترفیس SATA بخرید . البته اگر SATA نداشته باشه بازهم میتونید هارد با اینترفیس IDE پیدا کنید .
اگر هارد اکسترنال منظور شماست برای اینکه مشکلی نداشته باشید مادربردتان حداقل باید یک پورت usb2 داشته باشه . گرچه سرعت usb2 خیلی کمتر از usb3 هست .
ممنونمن
از این مدل خوشم اومده (اکسترنال)
ADATA SSD SP800 - 64GB میخواستم بدونم اگه وصل کنم به pc باید هادر انترنالم رو بذارم کنار یا از هر 2 با هم میشه استفاده کرد؟
پورت ساتا همونی هست که روی مادربرد هست رو و 8 تا میله خالی داره برای اتصال؟
بعد اگه ide بگیرم مادر بردم کشش میده(چون خیلی قدیمی هست)
maziar205
28-03-2013, 11:15
ممنونمن
ADATA SSD SP800 - 64GB میخواستم بدونم اگه وصل کنم به pc باید هادر انترنالم رو بذارم کنار یا از هر 2 با هم میشه استفاده کرد؟
پورت ساتا دقیقا همین چیزی که تو شکل گذاشتم
supermax15
28-03-2013, 11:20
پورت ساتا دقیقا همین چیزی که تو شکل گذاشتم
اره داره ولی روکش نداره و از 9 تا میله 1 کیش کنده شده
یعنی کار نمیکنه؟
ata.royalfalcon
28-03-2013, 12:47
ممنونمن
1. از کدام مدل خوشتون اومده !؟ SP800 درایو اکسترنال نیست .
2. میتونید روی SSD ویندوز نصب کنید و هارد دیسک درایو را بصورت هارد دوم نصب کنید . ضمناً مدل SP800 دارای اینترفیس SATA3Gb/s هست . اگر مادربردتان SATA1.5Gb/s داشته باشه نمیتونید به حداکثر کارایی این درایو برسید .
اره داره ولی روکش نداره و از 9 تا میله 1 کیش کنده شده
یعنی کار نمیکنه؟
متاسفانه متوجه منظور شما نشدم :n13: . با توجه به اینکه فرمودید مادربردتان sata داره پس نصب درایو خیلی آسان هست . کافیست با استفاده از کابل sata (عکس زیر) درایو را به مادربرد متصل کنید .
برای تامین برق مورد نیاز هم میتونید یکی از کانکتورهای ساتا power استفاده کنید .
در کل توصیه میکنم ببرید بیرون تا برای شما نصب کنند .
supermax15
28-03-2013, 13:04
1. از کدام مدل خوشتون اومده !؟ SP800 درایو اکسترنال نیست .
2. میتونید روی SSD ویندوز نصب کنید و هارد دیسک درایو را بصورت هارد دوم نصب کنید . ضمناً مدل SP800 دارای اینترفیس SATA3Gb/s هست . اگر مادربردتان SATA1.5Gb/s داشته باشه نمیتونید به حداکثر کارایی این درایو برسید .
متاسفانه متوجه منظور شما نشدم :n13: . با توجه به اینکه فرمودید مادربردتان sata داره پس نصب درایو خیلی آسان هست . کافیست با استفاده از کابل sata (عکس زیر) درایو را به مادربرد متصل کنید .
برای تامین برق مورد نیاز هم میتونید یکی از کانکتورهای ساتا power استفاده کنید .
در کل توصیه میکنم ببرید بیرون تا برای شما نصب کنند .
ساتا داره ولی روی slot مادر بود هیچ روکشی نبود همون ابی که maziar گذاشته بود به خاطر همین یکی از میله که به مادر برد وصل شده بود کنده شده
قبلا خم شده بود بعد من نمی دونستم واسه چیه اون یه میله نازکه رو کندم :n04:
sasan.69
28-03-2013, 23:41
هاردم مشکل سخت افزاری داره با تعمیراوکی میشه یا ارزش نداره براورد هزینش چقدره؟a80 سیلکون پاور
ata.royalfalcon
29-03-2013, 09:55
هاردم مشکل سخت افزاری داره با تعمیراوکی میشه یا ارزش نداره براورد هزینش چقدره؟a80 سیلکون پاور
باید هارد رو بررسی کنند تا در مورد اینکه تا چه حد قابل تعمیره و هزینه اش چه قدر میشه تصمیم گیری کنند . ولی قبلاً یه هارد اینترنال سیگیت داشتم که به هیچ عنوان دیتیکت نمیشد (ضربه خورده بود) با 150 هزار تومن درستش کردن (سال 89) ، با ثبات نبود ولی همینقدر که تونستم اطلاعاتمو تخلیه کنم راضی بودم .
یه عکس جدید از قسمت health برنامه HDtune اینجا بذارید تا با عکس قدیمی (که در پایین نقل و قول کردم) مقایسه بشه آیا موارد مشکل دار بیشتر شده یا خیر ؟
هرد من سیلکون پاور هست
اینم تست باhdtune
Pooya3030
29-03-2013, 19:38
یه سوال داشتم ، دیدم تاپیک فعاله گفتم بپرسم . sry اگه جای درستی نیست .
میخواستم بدونم چرا تو نرم افزار Over Drive و BIOS میزنه ساتا 2 ، بجای ساتا 3 .
درایو هم Samsung 830 SSD 128GB و مین بورد M4A88TD-V EVO/USB3 .
HD Tune : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Over Drive : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .
sasan.69
30-03-2013, 19:40
عکس جدید از هارد
Milad4171
30-03-2013, 22:08
الان بهترین هارد اکسترنال 1 یا 1/5 ترابایت چه مارکی هست؟
وسترن دیجیتال بهتره یا ADATA ؟
کلا چی پیشنهاد میدین؟:n13:
Mehrdad092000
31-03-2013, 02:47
سلام عطا جان من این هارد سلیکونم مشکلی نداشتم هر دقعه که باش کار میکرد با hd tune هم تستش میکردم okبود دادم دوستم برام فایل بریزه بد که چک کردم این اررور توش بود برای چی هستش؟ فایل هارو با برنامه ریخته بود برنامه اسمش نمیدونم چی بود اما از همین مثل Teracopy [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sasan.69
31-03-2013, 02:59
یه هارد سالم معمولا یه گیگ اطلاعات رو درچه مدت زمانیددریافت میکنه؟
ata.royalfalcon
31-03-2013, 09:33
یه هارد سالم معمولا یه گیگ اطلاعات رو درچه مدت زمانیددریافت میکنه؟
دقیق نمیشه گفت . این بستگی به چندین عوامل مثل تعداد فایلها ، حجم هر فایل ، مشخصات هارد و مشخصات سیستم و ... داره . در هر حال برای نمونه طبق عکس زیر با نرم افزار teracopy حدود 1.2 گیگ رو در مدت 21 ثانیه از هارد اینترنال لپتاپم که 5400rpm و 8MB cache هست به هارد اکسترنال WD my book کپی کردم .
عکس جدید از هارد
عکس از قسمت health نرم افزار hdtune مدنظرم بود . در هر حال با llf کردن بهتر نشده . از هارد میتونید استفاده کنید ولی توصیه میکنم اطلاعات مهم را در آن ذخیره نکنید .
ata.royalfalcon
31-03-2013, 09:41
الان بهترین هارد اکسترنال 1 یا 1/5 ترابایت چه مارکی هست؟
وسترن دیجیتال بهتره یا ADATA ؟
کلا چی پیشنهاد میدین؟:n13:
سلام .
از بین این دو مدل قطعاً Western Digital کیفیت بهتری داره . ولی هاردهای اکسترنال وسترن ضد ضربه نیستند و در نتیجه باید دقت کنید .
از انواع آداپتوری WD my book و از انواع پرتابل WD my passport مناسبه . seagate هم خوبه از انواع آداپتوری میتونید seagate backup plus desktop drive رو بخرید و از مدلهای پرتابل هم seagate back up plus portable drive رو میتونید بخرید .
ata.royalfalcon
31-03-2013, 09:44
سلام عطا جان من این هارد سلیکونم مشکلی نداشتم هر دقعه که باش کار میکرد با hd tune هم تستش میکردم okبود دادم دوستم برام فایل بریزه بد که چک کردم این اررور توش بود برای چی هستش؟ فایل هارو با برنامه ریخته بود برنامه اسمش نمیدونم چی بود اما از همین مثل Teracopy [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
منهم از tracopy استفاده میکنم و یه هارد سه ترابایتی رو با همین نرم افزار پر کردم و مشکلی براش پیش نیومد . فکر کنم با hdd regenerator برطرف بشه .
Milad4171
31-03-2013, 13:53
سلام .
از بین این دو مدل قطعاً Western Digital کیفیت بهتری داره . ولی هاردهای اکسترنال وسترن ضد ضربه نیستند و در نتیجه باید دقت کنید .
از انواع آداپتوری WD my book و از انواع پرتابل WD my passport مناسبه . seagate هم خوبه از انواع آداپتوری میتونید seagate backup plus desktop drive رو بخرید و از مدلهای پرتابل هم seagate back up plus portable drive رو میتونید بخرید .
مدل سیگیتی که میگین اینه؟؟
digikala . com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیجی کالا زده 350 . خوبه؟؟؟ من امروز رفتم بازار اصلا چیز درست حسابی گیر نیاوردم.
میخوام ببینم اگه قیمتش خوبه بگیرم.
ata.royalfalcon
31-03-2013, 14:32
مدل سیگیتی که میگین اینه؟؟
digikala . com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیجی کالا زده 350 . خوبه؟؟؟ من امروز رفتم بازار اصلا چیز درست حسابی گیر نیاوردم.
میخوام ببینم اگه قیمتش خوبه بگیرم.
بله ، همین مدل هست ولی قیمتش بنظرم بالاست . لـیـون کامپیوتر همین مدل رو 299 هزار تومن قیمت گذاشته (ستاره ها رو بردارید) .
The Lizard King
01-04-2013, 22:16
سلام.
امروز هارد اکسترنالم(پاسپورت,1ترا,وستر ن دیجیتال)از فاصله ی نیم میتری افتاد ضربه خورد.حالا وقتی به کامپیوتر وصل میکنم اصلا تو my computer ایکونش نمیاد و نمیشناسه ولی تو قسمت Safely Remove Hardware(کنار ساعت) "eject My Passport" میاد,چراغ هارد هم روشن میشه,با 2 تا کامپیوتر و لپ تاپ امتحان کردم.
لطفا کمکم کنید.
Mehrdad092000
02-04-2013, 04:03
سلام .
منهم از tracopy استفاده میکنم و یه هارد سه ترابایتی رو با همین نرم افزار پر کردم و مشکلی براش پیش نیومد . فکر کنم با hdd regenerator برطرف بشه .
ممنون
ترا کپی نبود یه برنامه دیگه گفت اما تو همین مایه هاست -ترا کپی یا اینجور برنامه ها بد سکتور میندازن دیفالت ویندوز بهتره
یعنی بد سکتوره ؟
مشکل خاصی نیست ؟
ata.royalfalcon
02-04-2013, 09:59
سلام.
امروز هارد اکسترنالم(پاسپورت,1ترا,وستر ن دیجیتال)از فاصله ی نیم میتری افتاد ضربه خورد.حالا وقتی به کامپیوتر وصل میکنم اصلا تو my computer ایکونش نمیاد و نمیشناسه ولی تو قسمت Safely Remove Hardware(کنار ساعت) "eject My Passport" میاد,چراغ هارد هم روشن میشه,با 2 تا کامپیوتر و لپ تاپ امتحان کردم.
لطفا کمکم کنید.
سلام .
شما کاری نمیتونید انجام بدید . بهترین راه این هست که ببرید کلینیکهای تخصصی تا درست کنند . احتمالاً برای هد یا پارکینگ هد مشکلی پیش اومده . اگر روی بدنه اثر ناشی از سقوط و ضربه وجود نداشته باشه و اگر اطلاعات مهمی ندارید بهتره که ببرید گارانتی تا برای شما عوض کنند و چیزی هم نگید که افتاده ...
ممنون
ترا کپی نبود یه برنامه دیگه گفت اما تو همین مایه هاست -ترا کپی یا اینجور برنامه ها بد سکتور میندازن دیفالت ویندوز بهتره
یعنی بد سکتوره ؟
مشکل خاصی نیست ؟
والا یکی رو دیدم همین مسئله رو در HDtune داشته که با hdd regenerator برطرفش کرده . خودم که از این برنامه استفاده میکنم تا الان مشکلی برای هاردهام پیش نیومده .
sasan.69
03-04-2013, 01:13
هارد اکسترنال رو از زمانی که با برنامه low format فرمت کردم ارسال و دریافت اطلاعات کند شده علت چیه؟
Mehrdad092000
03-04-2013, 01:19
باشه برم ببینم
راستی ورژن جدید از برنامه داری ا کرک کامل؟برای ویندوز
ata.royalfalcon
03-04-2013, 12:26
باشه برم ببینم
راستی ورژن جدید از برنامه داری ا کرک کامل؟برای ویندوز
ورژني كه در سايت اصلي هست هنوز كركي براش نيومده . يكي از مهمترين قابليتهاش اينه كه قابليت ريزوم يا شروع از نقطه خاص رو داره . با همون ورژنهاي قبلي كار رو شروع كنيد .
Milad4171
03-04-2013, 16:39
من رفتم بازار یه هارد اکسترنال خریدم. دیگه حوصله گشتن نداشتم از طرفی شدیدن نیاز داشتم
وسترن دیجیتال گرفتم. 1 ترابایت. مدل my passport.
یه سری برنامه واسه سکیوریتی داره و بک آپ
میشه پسورد بذارم اگه میشه چطوریه هست من با این برنامه ها کار نکردم تا حالا!
ata.royalfalcon
03-04-2013, 22:08
من رفتم بازار یه هارد اکسترنال خریدم. دیگه حوصله گشتن نداشتم از طرفی شدیدن نیاز داشتم
وسترن دیجیتال گرفتم. 1 ترابایت. مدل my passport.
یه سری برنامه واسه سکیوریتی داره و بک آپ
میشه پسورد بذارم اگه میشه چطوریه هست من با این برنامه ها کار نکردم تا حالا!
مدل خوبی هست . این مدلها قابلیت hardware encryption دارن و در زمانیکه هارد lock باشند نمیتوانید به درایو دسترسی داشته باشید و اگر پسورد را به هر علتی گم یا فراموش کنید برای دسترسی مجدد به درایو میبایستی چندبار پسورد اشتباه بدهید تا پیغام فرمت شدن هارد ظاهر شود و آنرا تایید کنید و اطلاعات هم قابل ریکاوری نیست . زمانیکه هارد قفل شده را به سیستم میزنید یک CD Drive مجازی (WD Unlocker) در my computer دیده میشه که باید آنرا دابل کلیک کنید و با وارد کردن پسورد هارد unlock شود . ضمنا کل هارد lock میشود نه قسمتی از آن . طبق عکس زیر توصیه میکنم تمامی آیتمها رو انتخاب کنید .
پس از نصب از طریق مسیر زیر برنامه WD Security را اجرا و پسورد را وارد و ذخیره کنید .
Start > All Programs > Western Digital > WD Apps > WD Security
در مورد بکاپ گیری یه توضیح مختصر بصورت PDF ضمیمه این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردم .
Milad4171
03-04-2013, 22:28
خیلی ممنون . توضیحات عالی بود:n16:
فقط اینکه . ینی هیچ راهی واسه ریکاوری کردن پسورد نداره؟ مثله ایمیل مثلا!
ata.royalfalcon
03-04-2013, 22:37
خیلی ممنون . توضیحات عالی بود:n16:
فقط اینکه . ینی هیچ راهی واسه ریکاوری کردن پسورد نداره؟ مثله ایمیل مثلا!
نه فکر نمیکنم راهی برای ریکاوری پسورد باشه .
sarzaeim
04-04-2013, 12:02
دوستان نظرتون راجع به هارد سیلیکون Armor A80 چیه؟
درمقایسه با وسترن و سیگیت و ADATA کدوم انتخاب بهتریه؟؟
sasan.69
05-04-2013, 17:11
هارد هر1گیگ دریافت رو 20دقیقه طول میده چرا؟
ata.royalfalcon
05-04-2013, 17:54
دوستان نظرتون راجع به هارد سیلیکون Armor A80 چیه؟
درمقایسه با وسترن و سیگیت و ADATA کدوم انتخاب بهتریه؟؟
از بین چهار برند اشاره شده ، دو برند وسترن و سیگیت بهترین هستند .
کند شدن سرعت read/write دلایل مختلفی داره . برای هارد شما علت کند شدن سرعت با توجه به health برنامه hdtune در که این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گذاشته بودید بیشتر به خاطر بدسکتوری هست .
sasan.69
05-04-2013, 19:48
جالبه اول که وصل کرده بودم به سیستم دمای هارد28 بود و کند بعد که به31 سید سرعتش عادی شد به خاطر سردی بدنه هارد نیس؟
milad golchin
06-04-2013, 01:12
سلام.من یه هارد
Western Digital Portable My Passport - 1TB خریدم بعد از 2 ماه رفتم واسه یکی از دوستامم بگیرم فروشنده گفت هاردهای وسترن مشکل دارن گفت اگه بسوزن نمیشه اطلاعاتش رو بازیابی کرد واسه همین دیگه نمیارم.میخواستم ببینم درست گفته؟یعنی اگه هاردم بسوزه دیگه اطلاعاتمو نمیشه برشون گردونم؟
ata.royalfalcon
06-04-2013, 09:28
سلام.من یه هارد
Western Digital Portable My Passport - 1TB خریدم بعد از 2 ماه رفتم واسه یکی از دوستامم بگیرم فروشنده گفت هاردهای وسترن مشکل دارن گفت اگه بسوزن نمیشه اطلاعاتش رو بازیابی کرد واسه همین دیگه نمیارم.میخواستم ببینم درست گفته؟یعنی اگه هاردم بسوزه دیگه اطلاعاتمو نمیشه برشون گردونم؟
سلام .
اگه فروشنده خيلي نگران اطلاعات مشتريان هست بهتره كه كلاً هارد نفروشه چون هر هاردي ممكنه خراب بشه (به فروشنده مورد نظر توصيه كنيد كه شغل جديدي پيدا كنه) . در مورد شانس ريكاوري اطلاعات از هارد ديسكهاي معيوب بستگي به اين داره كه چه مشكلي براي هارد پيش اومده باشه و اطلاعات به چه شكلي در هارد ديسك ذخيره شده باشه . مشكلاتي كه براي هارد ديسكها پيش مياد خيلي متنوع هست و محدود به برند يا مدل خاصي نيست .
در كل اطلاعات اكثر هارد ديسكهاي معيوب قابل ريكاوري هست مشروط بر اينكه توسط كلينيكهاي تخصصي و توسط افراد مجرب انجام بشه .
hellbrain666
06-04-2013, 17:06
سلام
دو تا هارد 3 ترای مدل 1140 می خوام همزمان به سیستم وصل کنم تا تبادل دیتا داشته باشم اما فقط اولین هاردی که وصل میشه رو میشناسه و اون یکی نمیاد باید چه کار کرد تا همزمان هر دوش با هم شناخته بشه؟
ممنون
milad golchin
06-04-2013, 17:09
واقعا مرسی بابت راهنمایی.البته یادم رفت بگم فروشتده گفت چون تو هارد وسترن بورد و هارد به هم چسبیده هستن اینجوره ولی مثلا هارد cegate va a data بورد و هاردشون از هم جداست و میشه اطلاعات رو بر گردوند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.