ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34

noisymind
13-12-2015, 18:41
سلام.
این هاردهای سونی که تو سایتها الان پر شده چطوریاس؟ هارد داخلش چی هست؟ جنس بدنش چطوره؟ (البته ظاهرا قیمت یک تراش برابر قیمت دو ترای سیگیت هست!)

ata.royalfalcon
13-12-2015, 23:14
سلام.
این هاردهای سونی که تو سایتها الان پر شده چطوریاس؟ هارد داخلش چی هست؟ جنس بدنش چطوره؟ (البته ظاهرا قیمت یک تراش برابر قیمت دو ترای سیگیت هست!)

سلام .

سایت زیر یه شات از برنامه CrystalDiskInfo برای مدل HD-E2 گذاشته که هارد داخلی توشیبا بود (مدل نامبر MQ01ABB200) .
همانطوریکه خودتان هم میدونید حتی ممکن هست در دو مدل کاملاً مشابه از هارد دیسکهای متفاوتی استفاده بشه پس زیاد درگیر این قضیه نباشید هارد دیسک داخلی از چه برند و مدلی هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جنس بدنه هم پلاستیکی هست که ظاهر درخشنده فلزی داره ولی به هر حال پلاستیکی هست .

تفاوت اندازه یکترا و دوترابایت (دو عکس زیر) .

noisymind
13-12-2015, 23:50
سلام--
یک هارد یک ترابایت خوب چه بخرم که خرابی کم داشته باشد وطول عمر-- اهل انتقال دادن هارد نیستم اما از طرفی می خواهم ضد ضربه باشد وشاخص های خوبی داشته باشد--

نمیشه دیگه! باید تکلیف خودتون رو مشخص کنید. اگه جا به جایی ندارید و هارد رو رو میز یا داخل کشوی میز و ... میذارید که میتونید هارد دسکتاپی بگیرید که قیمت مناسب تری داره و آداپتور دار هست که از اونجایی که جا به جا نمیکنید مشکلی نداره ( هر چند جا به جا کردنش به صورت موردی خیلی هم مشکل نیست!) ولی این هاردها دیگه ضد ضربه و ضد آب و ... نیستند!
اگر هم اصرار به ضد ضربه بودن دارید که باید هارد پاسپورتی بگیرید و فقط هم سیلکون پاور و یا Adata قاب ضد ضربه میسازند که البته باید توجه داشته باشید که فقط قاب دور هارد محکمتر شده و خود هارد ، همون هارد معمولی هست! که یعنی اینکه شاید تا حد کمی ضربه رو تحمل کنه که البته بازم اطمینان 100% نیست!

Mehrdad092000
14-12-2015, 02:54
سلام
PHILIPS Solid State Drive 64GBچطوره این؟

noisymind
15-12-2015, 21:49
یک سوال فنی!
آیا روشن بودن طولانی مدت هارد ، بیشتر باعث کم شدن عمر هارد میشه یا خاموش و روشن شدن هارد؟
منظورم اینه که مثلا هارد اکسترنالی که به سیستم وصل هست رو تعریف کنیم که بعد از مدتی خاموش بشه یا نه؟ چون هاردهای کامپوتر های معمولی که دائم روشن هستند بیش از 5 سال عمر میکنند ولی هاردهای اکسترنال ( غیر از مورد جابه جایی و ضربه ) عمرشون خیلی کمه با اینکه کمتر روشن میشن یا وقتی به سیستم وصل هستند بعد از مدتی خودشون به اسلیپ میرن. یعنی منظور اینکه هاردی که وصل میکنیم و اطلاعات میریزیم و بعد ممکنه نیم ساعت یا یک ساعت یا ... دوباره بهش نیاز داشته باشیم رو تنظیم کنیم که خاموش نشه که دوباره استارت نخوره.

noisymind
15-12-2015, 22:15
الان این دو مدل چه فرقی دارن؟ تو سایت وسترن من چیزی ندیدم!

Western Digital My Passport Ultra External
Western Digital My Passport Ultra Premium External

poloton7
15-12-2015, 22:37
نمیشه دیگه! باید تکلیف خودتون رو مشخص کنید. اگه جا به جایی ندارید و هارد رو رو میز یا داخل کشوی میز و ... میذارید که میتونید هارد دسکتاپی بگیرید که قیمت مناسب تری داره و آداپتور دار هست که از اونجایی که جا به جا نمیکنید مشکلی نداره ( هر چند جا به جا کردنش به صورت موردی خیلی هم مشکل نیست!) ولی این هاردها دیگه ضد ضربه و ضد آب و ... نیستند!
اگر هم اصرار به ضد ضربه بودن دارید که باید هارد پاسپورتی بگیرید و فقط هم سیلکون پاور و یا Adata قاب ضد ضربه میسازند که البته باید توجه داشته باشید که فقط قاب دور هارد محکمتر شده و خود هارد ، همون هارد معمولی هست! که یعنی اینکه شاید تا حد کمی ضربه رو تحمل کنه که البته بازم اطمینان 100% نیست!
سلام--تشکر
من این هارد را می خواهم فقط و برای ارشیو عکسها وفیلمهای خانوادگی- اهل خیلی جابجایی هارد نیستم فعلا طول عمر هارد برایم مهم است چون نمی خواهم عکسها وفیلمهایم از بین بروند --

noisymind
15-12-2015, 23:22
سلام--تشکر
من این هارد را می خواهم فقط و برای ارشیو عکسها وفیلمهای خانوادگی- اهل خیلی جابجایی هارد نیستم فعلا طول عمر هارد برایم مهم است چون نمی خواهم عکسها وفیلمهایم از بین بروند --

پس به نظرم هارد دسکتاپی بهتره. خودم وسترن رو ترجیح میدم. البته از اونجایی که هیچ کس نمیتونه عمر هارد و خراب نشدن هیچ هاردی رو تضمین کنه و اینکه شما اطلاعات مهمی رو میخواین روش بریزین ( فیلم و موزیک نیست که اگه پاک شد باز از یکی دیگه بگیرین یا دوباره دانلود کنید!) توصیه میکنم حداقل اون چیزاییش که مهمتر هست رو علاوه بر هارد ، روی دی وی دی هم بریزید)

ata.royalfalcon
16-12-2015, 08:37
یک سوال فنی!
آیا روشن بودن طولانی مدت هارد ، بیشتر باعث کم شدن عمر هارد میشه یا خاموش و روشن شدن هارد؟
منظورم اینه که مثلا هارد اکسترنالی که به سیستم وصل هست رو تعریف کنیم که بعد از مدتی خاموش بشه یا نه؟ چون هاردهای کامپوتر های معمولی که دائم روشن هستند بیش از 5 سال عمر میکنند ولی هاردهای اکسترنال ( غیر از مورد جابه جایی و ضربه ) عمرشون خیلی کمه با اینکه کمتر روشن میشن یا وقتی به سیستم وصل هستند بعد از مدتی خودشون به اسلیپ میرن. یعنی منظور اینکه هاردی که وصل میکنیم و اطلاعات میریزیم و بعد ممکنه نیم ساعت یا یک ساعت یا ... دوباره بهش نیاز داشته باشیم رو تنظیم کنیم که خاموش نشه که دوباره استارت نخوره.

خاموش و روشن شدن پشت سر هم و در فواصل نزدیک به هم بیشتر باعث خرابی هارد دیسک میشه . حتی بگفته backblaze (یکی از دیتاسنترهای شناخته شده) یکی از علتهای بالاتر بودن خرابی هارد دیسکهای WD Green و Seagate LP در دیتاسنتر که بدفعات زیاد Spinup/down میکنند همین مسئله هست (نقل و قول زیر - منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

These drives are designed to be energy-efficient, and spin down aggressively when not in use. In the Backblaze environment, they spin down frequently, and then spin right back up. We think that this causes a lot of wear on the drive

بنابراین باید طوری زمانبندی و مدیریت کنید که نه بمدت طولانی در حالت Idle قرار بگیره و نه اینکه پشت سرهم و در فواصل نزدیک به هم Spinup/down بشه . مثلاً اطلاعاتی که قرار هست به هارد اکسترنال منتقل بشه به حد کافی برسه و سپس منتقل کنید .

الان این دو مدل چه فرقی دارن؟ تو سایت وسترن من چیزی ندیدم!

Western Digital My Passport Ultra External

Western Digital My Passport Ultra Premium External

دو مدل My Passport Ultra هست . فقط مدلهای جدید هست که سه ترابایت داره . شکل ظاهر هم که متفاوت هست .

عکس زیر مربوط به مدل جدیدتر هست .

عکس زیر هم مربوط به مدل قدیمیتر هست .

noisymind
16-12-2015, 10:24
خاموش و روشن شدن پشت سر هم و در فواصل نزدیک به هم بیشتر باعث خرابی هارد دیسک میشه . حتی بگفته backblaze (یکی از دیتاسنترهای شناخته شده) یکی از علتهای بالاتر بودن خرابی هارد دیسکهای WD Green و Seagate LP در دیتاسنتر که بدفعات زیاد Spinup/down میکنند همین مسئله هست (نقل و قول زیر - منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

بنابراین باید طوری زمانبندی و مدیریت کنید که نه بمدت طولانی در حالت Idle قرار بگیره و نه اینکه پشت سرهم و در فواصل نزدیک به هم Spinup/down بشه . مثلاً اطلاعاتی که قرار هست به هارد اکسترنال منتقل بشه به حد کافی برسه و سپس منتقل کنید .

دو مدل My Passport Ultra هست . فقط مدلهای جدید هست که سه ترابایت داره . شکل ظاهر هم که متفاوت هست .

عکس زیر مربوط به مدل جدیدتر هست .

عکس زیر هم مربوط به مدل قدیمیتر هست .

ممنون. پس باز چند تا سوال پیش میاد:
- اگه هارد گرین رو تنظیم کنیم که دیر به دیر خاموش بشه یا حتی اصلا نشه ، با توجه به مشخصه خود هارد گرین که کم مصرفی و عمر بالا ( خاموش شدن) هست ، بازم خودش خاموش میشه و یعنی سیستمی جدا از تعریف کامپیوتر برای اسلیپ شدن داره؟
- من الان یک هارد گرین برای ویندوز دارم استفاده میکنم. اون که دیگه در هر حالت روشن میمونه دیگه؟
- پس دقیقا به همون علت خاموش و روشن شدن های مکرر هست که عمر هارد کم میشه ، چون الان تو شرکتها و خیلی جاهای دیگه مثل کامپیوتر خودم! تقریبا همیشه روشن هست و هیچ وقت هارد به مشکل نمیخوره که بگن عمرشو کرد. ولی این هاردهای اکسترنال اینطوری میشن.
- الان در دو مدل بالا Ultra Premium جدید تر هست یا Ultra چون دیجیکالا پرمیووم رو داره فقط.

ata.royalfalcon
16-12-2015, 11:56
- اگه هارد گرین رو تنظیم کنیم که دیر به دیر خاموش بشه یا حتی اصلا نشه ، با توجه به مشخصه خود هارد گرین که کم مصرفی و عمر بالا ( خاموش شدن) هست ، بازم خودش خاموش میشه و یعنی سیستمی جدا از تعریف کامپیوتر برای اسلیپ شدن داره؟

هارد دیسکهای WD Green و بعضی از مدلهای دیگه مثلاً WD Red بطور مستقل از سیستمی که بهش متصل شده بعد از مدت تعیین شده Sleep میشه . یعنی حتی اگر در ویندوز قسمت Power Option رو روی never بذارید بازهم پس از سپری سدن مدت مشخص بیکاری به حالت Sleep میره . ولی با استفاده از نرم افزار WD idle time utility میتوان مقدار APM را تغيير داد (توضیحات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

- من الان یک هارد گرین برای ویندوز دارم استفاده میکنم. اون که دیگه در هر حالت روشن میمونه دیگه؟

اگر در بازه زمانی تعریف شده هیچ فعالیتی نداشته باشه Sleep میشه . فرقی نمیکنه ویندوز روش نصب شده و یا اینکه فقط برای آرشیو دیتا باشه .

- پس دقیقا به همون علت خاموش و روشن شدن های مکرر هست که عمر هارد کم میشه ، چون الان تو شرکتها و خیلی جاهای دیگه مثل کامپیوتر خودم! تقریبا همیشه روشن هست و هیچ وقت هارد به مشکل نمیخوره که بگن عمرشو کرد. ولی این هاردهای اکسترنال اینطوری میشن.

بیشتر بودن درصد خرابی هارد دیسک های اکسترنال در مقایسه با اینترنال چندین علت داره از جمله جابجا کردن در هنگامی که روشن هست ، وارد شدن ضربه ، شوک ، جدا کردن ناگهانی آداپتور برق یا حتی محکم نبودن و لق زدن آداپتور روی پریز برق و ...
Spinup/down شدن هارد دیسک به دفعات زیاد و در فواصل نزدیک به هم فقط یکی از علتهای کاهش عمر مفید یا خرابی زودرس هست نه همه علت یا مهمترین علت خرابی .

- الان در دو مدل بالا Ultra Premium جدید تر هست یا Ultra چون دیجیکالا پرمیووم رو داره فقط.

سایت وسترن دیجیتال رو اگر دیده باشید (عکس زیر) هیچکدوم پسوند Premium ندارند . اونی که داخل پرانتز نوشته New مدل جدیدتر هست .
از روی شکل ظاهر میتونید تشخیص بدید کدام مدل جدید تر هست .

Mehrdad092000
16-12-2015, 14:47
????,????

Sent from my LG-D380 using Tapatalk

noisymind
17-12-2015, 00:46
سلام.
ببخشید تا حالا دقت نکردم و یعنی امتحان هم نکردم!
وقتی هارد وسترن رو وصل میکنید ( اگه اسمارت ور نصب نباشه ) این صفحه میاد که پسورد رو بزنیم:
حالا اگه اون کوییک فرمت رو اشتباهی بزنیم یا یک نفر وقتی ببینه پسورد داره کرم داشته باشه و اونو بزنه ، هارد واقعا فرمت میشه یا از طرف پسورد رو میخواد؟:n35:

behdadtary10
17-12-2015, 17:10
سلام من میخوام یک هارد اکسترنال بخرم.قیمتش مهم نیست فقط میخوام بالای پنج سال عمر کنه.لطفا پیشنهاد خودتون رو بگید.خودتون باشید کدوم رو انتخاب میکنید؟
Seagate backup plus slim 1t
WD my passport ultra premium 1tb
Silicon power a80 1tb

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

noisymind
17-12-2015, 20:23
سلام من میخوام یک هارد اکسترنال بخرم.قیمتش مهم نیست فقط میخوام بالای پنج سال عمر کنه.لطفا پیشنهاد خودتون رو بگید.خودتون باشید کدوم رو انتخاب میکنید؟
Seagate backup plus slim 1t
WD my passport ultra premium 1tb
Silicon power a80 1tb

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

در حالت عادی وسترن بهتره ولی بدنه ظریفی داره و اگه وسواسی هستید و گاهی ممکنه بی دقتی کنید بهتره سیلکان A80 یا A85 بگیرید.

ata.royalfalcon
17-12-2015, 20:55
سلام.
ببخشید تا حالا دقت نکردم و یعنی امتحان هم نکردم!
وقتی هارد وسترن رو وصل میکنید ( اگه اسمارت ور نصب نباشه ) این صفحه میاد که پسورد رو بزنیم:
حالا اگه اون کوییک فرمت رو اشتباهی بزنیم یا یک نفر وقتی ببینه پسورد داره کرم داشته باشه و اونو بزنه ، هارد واقعا فرمت میشه یا از طرف پسورد رو میخواد؟:n35:

سلام .

در سایت وسترن دیجیتال هم دقیقاً این سوال پرسیده شده بود .

ظاهراً این جزئی از Firmware هارد دیسک اکسترنال هست و راهی برای حذف یا پنهان کردن این گزینه نیست . این برای زمانی هست که کاربر پسورد رو فراموش کرده و چاره ای جز فرمت و آنلاک کردن درایو نیست . جالب اینجاست که ورژنهای قدیمی چنین گزینه ای رو نداشتند .

باید دقت کنید تا اشتباهی کلیک نکنید و همچنین درایو رو به کسی ندید .

poloton7
17-12-2015, 21:01
پس به نظرم هارد دسکتاپی بهتره. خودم وسترن رو ترجیح میدم. البته از اونجایی که هیچ کس نمیتونه عمر هارد و خراب نشدن هیچ هاردی رو تضمین کنه و اینکه شما اطلاعات مهمی رو میخواین روش بریزین ( فیلم و موزیک نیست که اگه پاک شد باز از یکی دیگه بگیرین یا دوباره دانلود کنید!) توصیه میکنم حداقل اون چیزاییش که مهمتر هست رو علاوه بر هارد ، روی دی وی دی هم بریزید)
سلام
منظور از هارد دسکتابی همان هاردی داخل کیس رایانه است؟؟؟درست فهمیدم

noisymind
17-12-2015, 22:03
سلام
منظور از هارد دسکتابی همان هاردی داخل کیس رایانه است؟؟؟درست فهمیدم

خیر. هاردی که داخل کیس قرار میگیره میشه اینترنال که ساتا هست. ( تمام هاردهای اکسترنال هم داخل قابشون همون هارد اینترنال هست منتها رابطشون USB هست ).
هارد دستکتاپ نسبتا بزرگتر هست و با USB وصل میشه ولی برای برقش یک آداپتور داره:

بسته بندی وسترن اینجوریه:

ولی هاردهای پورتابل کوچکتر هستند و دیتا و برقشون فقط یک کابل USB هست و راحتر میشه حملشون کرد:

poloton7
19-12-2015, 11:17
خیلی متشکر--
می شود بگید فرق این دومدل که گفتید چی هست وچه مزایا ومعایبی دارند؟؟هارد دسکتاپی وپرتال--
باز هم ممنونم

noisymind
22-12-2015, 20:44
در پست بالا و پستهای قبلی تفاوت های دو مدل گفته شده.

Vahid_2009
01-01-2016, 15:59
سلام
با تشکر از راهنمایی های اقا عطا یک عدد my book 3TB به قیمت388 تومان خریداری شد.
چه روشی برای اطلاع از تاریخ ساخت هادر پیشنهاد میدین؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
03-01-2016, 12:42
سلام
با تشکر از راهنمایی های اقا عطا یک عدد my book 3TB به قیمت388 تومان خریداری شد.
چه روشی برای اطلاع از تاریخ ساخت هادر پیشنهاد میدین؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام .

تاریخ تولید هارد دیسکهای WD Green (که در همین my book هم استفاده میشه) روی لیبل هارد دیسک چاپ میشه . پس بدون باز کردن باکس نمیشه متوجه شد که اگر بخواهید باکس رو باز کنید گارانتی باطل میشه .

noisymind
07-01-2016, 17:10
داخل هارد مای پاسپورتی که مدتها خراب بود و امروز بازش کردم و زدن به سیستم دیدم کار کرد!!

mohsen19x
08-01-2016, 22:20
سلام... آقا عطا

یک هارد اکسترنال میخواستم بخرم ... با ظرفیت 4 ترا چه مدلی با کیفیتی پیشنهاد میدین ؟ با تشکر

amir_t6262
08-01-2016, 22:41
داخل هارد مای پاسپورتی که مدتها خراب بود و امروز بازش کردم و زدن به سیستم دیدم کار کرد!!

اینطور که شنیدم خیلی وقت ها هارد های WD بخاطر خرابی بردشان از کار می افتند.
یعنی هارد سالم است و اگر به جای هارد لپ تاپ ازش استفاده کنی، راحت کار میکند.

شما هم به جای هارد لپ تاپ ازش استفاده کردی یا از باکس هارد استفاده کردی؟

ata.royalfalcon
08-01-2016, 22:42
سلام... آقا عطا

یک هارد اکسترنال میخواستم بخرم ... با ظرفیت 4 ترا چه مدلی با کیفیتی پیشنهاد میدین ؟ با تشکر

سلام .

فکر کنم قبلاً هارد دیسک اکسترنال سیگیت داشتید . اگر از کارکردش راضی بودید من پیشنهاد میکنم بازهم از همین برند (Backup Plus Desk) انتخاب کنید .
فقط دقت کنید که مدلهای چهارترابایت به بالا 5900rpm هستند و همچنین برخلاف مدلهای قدیمی بصورت خوابیده طراحی شدند .

این قسمت SATA to USB جدا شدنی بود ؟ یعنی تونستید از طریق SATA به سیستم وصل کنید ؟

mohsen19x
09-01-2016, 01:57
سلام .

فکر کنم قبلاً هارد دیسک اکسترنال سیگیت داشتید . اگر از کارکردش راضی بودید من پیشنهاد میکنم بازهم از همین برند (Backup Plus Desk) انتخاب کنید .
فقط دقت کنید که مدلهای چهارترابایت به بالا 5900rpm هستند و همچنین برخلاف مدلهای قدیمی بصورت خوابیده طراحی شدند .

بله درسته 3 ترا داشتم بک آپ پلاس که اونم 5900 بود .... فقط کمی مشکل دما داشتن که اونم میشه حل کرد ه ....فقط مدل expansion چگونه هست اون هم پیشنهاد میدید یا همان BACK UP PLAS ?

ata.royalfalcon
09-01-2016, 07:26
بله درسته 3 ترا داشتم بک آپ پلاس که اونم 5900 بود .... فقط کمی مشکل دما داشتن که اونم میشه حل کرد ه ....فقط مدل expansion چگونه هست اون هم پیشنهاد میدید یا همان BACK UP PLAS ?

Expansion هم بجزء شکل ظاهر و نرم افزارها تفاوتی با Backup Plus Desk نداره ولی من پیشنهاد میکنم Backup Plus Desk رو انتخاب کنید حداقل بخاطر شکل ظاهری زیباتر .

noisymind
09-01-2016, 11:52
سلام .

این قسمت SATA to USB جدا شدنی بود ؟ یعنی تونستید از طریق SATA به سیستم وصل کنید ؟

اینطور که شنیدم خیلی وقت ها هارد های WD بخاطر خرابی بردشان از کار می افتند.
یعنی هارد سالم است و اگر به جای هارد لپ تاپ ازش استفاده کنی، راحت کار میکند.

شما هم به جای هارد لپ تاپ ازش استفاده کردی یا از باکس هارد استفاده کردی؟

نه جداشدنی نبود ( یعنی کار من نیست) ظاهرا یک بوردی روش گذاشتن و لحیم شده. هارد کلا کار نمیکرد و اینطوری بود:

خرابی هارد پست 211 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد که فقط باکس رو باز کردم و از همون USB زدمش به کامپیوتر کار کرد. البته ظاهرا بد سکتور هم داشت و ولی بعد از فرمت کاملا درست شد:

خرابی هارد پست 219 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

الان دوباره تو همون باکس خودش گذاشتم و ظاهرا که داره کار میکنه. ولی احتمال میدم اون بورد روش مشکلی قطعی چیزی داره و خود هارد سالمه و به قول شما میشه تو لپتاپ یا با کابل ساتا به صورت اینترنال کار کرد.
حالا فعلا که دارم امتحانش میکنم ببینم چطوره.

البته دور خود هارد یک نوار پلاستیکی داشت که اگه اونو در بیارم دیگه فکر نکنم نصب بشه. نمیدونم یعنی پورت ساتا اون پشت هست و دیده نمیشه؟

ata.royalfalcon
09-01-2016, 12:33
نه جداشدنی نبود ( یعنی کار من نیست) ظاهرا یک بوردی روش گذاشتن و لحیم شده. هارد کلا کار نمیکرد و اینطوری بود:

خرابی هارد پست 211 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد که فقط باکس رو باز کردم و از همون USB زدمش به کامپیوتر کار کرد. البته ظاهرا بد سکتور هم داشت و ولی بعد از فرمت کاملا درست شد:

خرابی هارد پست 219 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

الان دوباره تو همون باکس خودش گذاشتم و ظاهرا که داره کار میکنه. ولی احتمال میدم اون بورد روش مشکلی قطعی چیزی داره و خود هارد سالمه و به قول شما میشه تو لپتاپ یا با کابل ساتا به صورت اینترنال کار کرد.
حالا فعلا که دارم امتحانش میکنم ببینم چطوره.

البته دور خود هارد یک نوار پلاستیکی داشت که اگه اونو در بیارم دیگه فکر نکنم نصب بشه. نمیدونم یعنی پورت ساتا اون پشت هست و دیده نمیشه؟

این مدلها USB native هستند . یعنی اصلاً کانکتور SATA ندارند و فقط USB دارند .

noisymind
09-01-2016, 12:43
یعنی اگه اون پورت و بورد USB خراب بشه ، حتی اگه خود هارد هم سالم باشه دیگه نمیشه استفاده کرد؟ اون پین های کنار پورت یو اس بی که سمت چپ و راست هست چیه؟ برا من هم اونا رو داشت.

amir_t6262
09-01-2016, 17:07
این مدلها USB native هستند . یعنی اصلاً کانکتور SATA ندارند و فقط USB دارند .

الان اگر کابل برق را به اون تا پورت و کابل دیگری را به این 12 پورت وصل کنیم، هارد باید کار کنه. درسته؟
این پورت 12 تایی چیه؟ کابل چی میخوره؟

ata.royalfalcon
09-01-2016, 18:19
یعنی اگه اون پورت و بورد USB خراب بشه ، حتی اگه خود هارد هم سالم باشه دیگه نمیشه استفاده کرد؟ اون پین های کنار پورت یو اس بی که سمت چپ و راست هست چیه؟ برا من هم اونا رو داشت.

معمولاً سعی میشه کانکتور تعمیر بشه یا اینکه کانکتور سالم دیگه ای بهش لحیم بشه یا حتی از برد هارد دیسک دیگه ای از همان سری استفاده میشه . حالا این برد میتونه بازهم USB باشه یا اینکه SATA باشه . تعویض برد هم به این سادگیها نیست و باید همانند سازی بشه مثلاً Firmware برد اصلی به برد دوم منتقل بشه . اینکار هم از نظر قیمت و هزینه مقرون به صرفه نیست و فقط زمانیکه اطلاعات مهمی وجود داشته باشه انجام میشه .

همانطوریکه در عکس زیر دیده میشه برای دسترسی به Firmware (جهت فيكس نمودن مشكلات احتمالي مربوط به Firmware) و یا ارسال یکسری از دستورات ATA ، به قسمتهای از pcb لحیمکاری شده تا به SATA تبدیل بشه ولی در این حالت به اطلاعات دسترسی نخواهید داشت چون اطلاعات قبلاً توسط چیپ SATA to USB رمزگذاری شده .

اون پینها مربوط به Jumper Settings هست .

الان اگر کابل برق را به اون تا پورت و کابل دیگری را به این 12 پورت وصل کنیم، هارد باید کار کنه. درسته؟
این پورت 12 تایی چیه؟ کابل چی میخوره؟

اون پینها مربوط به Jumper Settings هست و برای راه اندازی هارد دیسک نیست .

essi_raj004
10-01-2016, 10:48
برای هارد سیلیکن a85 دنبال یه کابل میگردم که سرعتش رو هم کم نکنه . مال خودش کوتاه هست . برند یا مدلی میشناسین معرفی کنین . مرسی ...:n29:

ata.royalfalcon
10-01-2016, 11:28
برای هارد سیلیکن a85 دنبال یه کابل میگردم که سرعتش رو هم کم نکنه . مال خودش کوتاه هست . برند یا مدلی میشناسین معرفی کنین . مرسی ...
:n29:

کابل خودش چند سانتی هست ؟
طول کابلهای USB مدلهای پرتابل معمولاً زیاد نیست در غیر اینصورت هارد دیسک راه اندازی نمیشه . شما میتونید از USB 3 هابهای آداپتوردار استفاده کنید .

noisymind
10-01-2016, 14:10
طول کابلهای USB مدلهای پرتابل معمولاً زیاد نیست در غیر اینصورت هارد دیسک راه اندازی نمیشه . شما میتونید از USB 3 هابهای آداپتوردار استفاده کنید .

مشکل اینجاست که کابل هاردهای سیلکون پاور ، هر دو طرفش USB Type A هست ( که چند وقت پیش هم اشاره کرده بودم) و هاردهای دیگه بهش نمیخورن!
تو مدل A80 که یک کابل بی کیفیت بلند هم داشت.

essi_raj004
10-01-2016, 22:10

کوتاه زیر 30 سانت...
تا چه اندازه ای مشکل نداره ؟ فعلا جلوی کیسم usb3 نداره. سخته. :/

rz21
10-01-2016, 22:33
سلام دوستان،
قصد خرید هارد اکسترنال دو ترابایت رو دارم. الان خودم پونصد سیگیت اکسپنشن دارم، بیشتر از دو ساله این هارد رو دارم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم. به تلوزیون و کنسول و... هم وصل بوده.
حالا توی این موندم که سراغ وسترن با قیمت بالاتر برم یا همین اکسپنشن سیگیت رو خریداری کنم. کسی نظری داره؟
ممنپن میشم یک برند خوب و معتبر برای فلش usb 3 هم معرفی کنید.

campuzlit
10-01-2016, 23:24
سلام
بین دو هارد زیر کدوم رو بخرم؟ من خودم همیشه سیگیت می خرم و داشتم و خوب بوده ولی تا حالا اکسترنال نخریدم. یک ترابایت
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive
Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive
اگه مدل بهتری در رنج همینا یعنی 200-210 موجوده معرفی کنید. لطفا.

noisymind
11-01-2016, 00:57
کوتاه زیر 30 سانت...

والا مارک خاصی سراغ ندارم و اگرم باشه احتمالا اینجا ها پیدا نمیشه وگرنه میشه از سایتهای خارجی خیلی راحت خرید. ولی به هر حال کابل بلند A80 فکر کنم 60-70 سانت هست و مشکلی هم نداره.
ضمن اینکه من هارد پاسپورت وسترن رو به کابل هارد آداپتوری که از یک متر هم بیشتر هست وصل کردم و کار کرده!
حالا شما تو بازار بگردید و کابل USB3 زیر یک متر پیدا کنید فکر نکنم مشکلی داشته باشه.

ata.royalfalcon
11-01-2016, 08:07
سلام دوستان،
قصد خرید هارد اکسترنال دو ترابایت رو دارم. الان خودم پونصد سیگیت اکسپنشن دارم، بیشتر از دو ساله این هارد رو دارم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم. به تلوزیون و کنسول و... هم وصل بوده.
حالا توی این موندم که سراغ وسترن با قیمت بالاتر برم یا همین اکسپنشن سیگیت رو خریداری کنم. کسی نظری داره؟
ممنپن میشم یک برند خوب و معتبر برای فلش usb 3 هم معرفی کنید.

سلام .
من پیشنهاد میکنم مجدداً از همین مدل (Expansion) انتخاب کنید یا اینکه Backup plus رو انتخاب کنید که شکل ظاهری زیباتری دارند .

کوتاه زیر 30 سانت...

اگر اون کابل هارد اکسترنال A80 رو هم پیدا نکردید من پیشنهاد میکنم USB 3 هاب آداپتوردار بخرید . فقط سعی کنید از برندهای معتبر خرید کنید مثلاً D-link یا Orico که البته قیمتشون هم بالاست (لیون کامپیوتر چند مدل موجود داره) .

Mehrdad092000
12-01-2016, 01:09
سلام
Ataجان یه سوال
از این سری جدید ادیتا خبر داری؟
چیاس هارداش اینا؟

نسبت به قبلی پیشرفتی داشته؟
مانورش روی tv هاس؟

ehsanmorfi
13-01-2016, 22:24
سلام
کدوم مدل زیر را از جهت طول عمر و خرابی کمتر و مطمئن درصورت استفاده بدون تحرک از هر لحاظ(خود هارد 2.5'' و تبدیل داخلی) تایید میکنید:(برنامه back up و شکل ظاهری زیاد مهم نیست و فقط برای استفاده استوریج نیمه مداوم برای ذخیره و بازیابی میخوام)؟؟؟؟ مبلغ مناسب و کیفیت مهمه
2 ترابایت

1- seagate backup plus slim
2- seagate backup plus
3- seagate EXPANSION 2000400 جدید

و یا هر هارد بهتری در این رنج(مثل توشیبا و هیتاچیhgstکه گیر نمیاد و عمر طولانی تو دیتاسنتر داشته!! )
نکته جالب اینه که هر سه دارای هارد samsung momentus D هستند در حالی که بوفالو و ترسند و سیلیکون پاور و ... اکثرا 400 هزارتومانی هارد samsung momentus B دارند!!!
حال آنکه خود هارد اکسترنال سامسونگ گاهی توشیبا داخلشه!!!

4- western هم که اینقدر ایرادات عجیب غریب داره که فکر کنم پیشنهاد نکنید!!!(طبق اطلاعات بنده هارد داخلش برعکس قرار گرفته که کمی عجیبه)
شاید من اشتباه کنم که سیگیت را انتخاب کنم ولی بقیه فقط باکس میسازن!!!(به غیر از بعضی)
لطفا اگر نظری دارید کامل بفرمایید و بنده رو در خرید یک هارد اکسترنال مطمئن راهنمایی بفرمایید چون سایتهای خارجی و تعمیرات هارد داخلی با سوء نیت عمل کردند
درحال حاضر یک 1ترا wd my passport ultra دارم که مثل آدم باهاش برخورد کردم و اون هم تا حالا با شعور بوده:n02: ولی گویا جدیداش ایرادات ناگهانی داره:n35:
قبلا هم شخصی اینجا پرسیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsanmorfi
20-01-2016, 20:20
هیچ کس پاسخ یا نظری نداره؟؟؟

Mehdi Saghir
26-01-2016, 13:30
سلام
من قصد دارم یه هارد اکسترنال بخرم،به خاطر شرایط کارم که تو محیط عمومیه و اینکه دائم باید دنبالم باشه حتما می خوام ضد ضربه باشه،تحقیق کردم دیدم برند سیلیکون پاور از این نظر امکانات و استانداردهای خوبی داره ولی با توجه به اینکه سیلیکون از هاردهای سامسونگ یا سی گیت استفاده می کنه آیا از لحاظ کیفیت و سرعت و ماندگاری اطلاعات به پای وسترن دیجیتال می رسه؟
لطفا راهنمائی کنید چون باید سریع هارد رو تهیه کنم.
ممنون

ata.royalfalcon
26-01-2016, 14:55
سلام
من قصد دارم یه هارد اکسترنال بخرم،به خاطر شرایط کارم که تو محیط عمومیه و اینکه دائم باید دنبالم باشه حتما می خوام ضد ضربه باشه،تحقیق کردم دیدم برند سیلیکون پاور از این نظر امکانات و استانداردهای خوبی داره ولی با توجه به اینکه سیلیکون از هاردهای سامسونگ یا سی گیت استفاده می کنه آیا از لحاظ کیفیت و سرعت و ماندگاری اطلاعات به پای وسترن دیجیتال می رسه؟
لطفا راهنمائی کنید چون باید سریع هارد رو تهیه کنم.
ممنون

سلام .

پیشنهاد من سیلیکون پاور Armor A85 هست .

هارد دیسکهای سامسونگ یا سیگیت هم کیفیت مناسبی دارند و جای نگرانی هم نیست . البته بطور قطعی نمیشه گفت که هارد دیسک بکار رفته در مدلهای اکسترنال سیلیکون پاور سامسونگ (یا سیگیت) هست . ممکن هست از برندهای دیگه ای هم استفاده شده باشه . برای مثال سایت زیر رو ببینید که هارد دیسک بکار رفته در مدل یکترابایتی پیشنهاد داده شده توشیبا هست .

Mehdi Saghir
26-01-2016, 18:27
خیلی ممنون از راهنمائیتون

ehsanmorfi
26-01-2016, 19:36
سلام
کدوم مدل زیر را از جهت طول عمر و خرابی کمتر و مطمئن درصورت استفاده بدون تحرک از هر لحاظ(خود هارد 2.5'' و تبدیل داخلی) تایید میکنید:(برنامه back up و شکل ظاهری زیاد مهم نیست و فقط برای استفاده استوریج نیمه مداوم برای ذخیره و بازیابی میخوام)؟؟؟؟ مبلغ مناسب و کیفیت مهمه
2 ترابایت

1- seagate backup plus slim
2- seagate backup plus
3- seagate EXPANSION 2000400 جدید

و یا هر هارد بهتری در این رنج(مثل توشیبا و هیتاچیhgstکه گیر نمیاد و عمر طولانی تو دیتاسنتر داشته!! )
نکته جالب اینه که هر سه دارای هارد samsung momentus D هستند در حالی که بوفالو و ترسند و سیلیکون پاور و ... اکثرا 400 هزارتومانی هارد samsung momentus B دارند!!!
حال آنکه خود هارد اکسترنال سامسونگ گاهی توشیبا داخلشه!!!

4- western هم که اینقدر ایرادات عجیب غریب داره که فکر کنم پیشنهاد نکنید!!!(طبق اطلاعات بنده هارد داخلش برعکس قرار گرفته که کمی عجیبه)
شاید من اشتباه کنم که سیگیت را انتخاب کنم ولی بقیه فقط باکس میسازن!!!(به غیر از بعضی)
لطفا اگر نظری دارید کامل بفرمایید و بنده رو در خرید یک هارد اکسترنال مطمئن راهنمایی بفرمایید چون سایتهای خارجی و تعمیرات هارد داخلی با سوء نیت عمل کردند
درحال حاضر یک 1ترا wd my passport ultra دارم که مثل آدم باهاش برخورد کردم و اون هم تا حالا با شعور بوده:n02: ولی گویا جدیداش ایرادات ناگهانی داره:n35:
قبلا هم شخصی اینجا پرسیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام .

پیشنهاد من سیلیکون پاور Armor A85 هست .

....

میشه پست من رو هم پاسخ بدید

Mehdi Saghir
26-01-2016, 19:46
نظرتون در مورد آرمور A80 چیه؟(با توجه به اینکه هم ضد ضربه و ضد آب و ضد غباره و هم شکیل تره)

ata.royalfalcon
26-01-2016, 20:24
نظرتون در مورد آرمور A80 چیه؟(با توجه به اینکه هم ضد ضربه و ضد آب و ضد غباره و هم شکیل تره)

A80 خیلی قدیمی هست و سالهاست که همچنان در حال تولیده ، من پیشنهاد میکنم A85 رو انتخاب کنید .

ضمناً مدل A80 استاندارد IPX7 داره که در برابر فرو رفتن در آب تا عمق یک متر به مدت 30 دقیقه مقاومت داره ولی دربرابر ورود گرد و غبار اصلاً تست نشده (وجود X بمعنی عدم انجام تست و آزمایش هست) ولی مدل A85 دارای استاندارد IP68 هست که از هر نظر مقاومتر از IPX7 هست . علاوه بر مقاومت در برابر نفوذ آب تا عمق بیشتر از یک متر (سازنده باید عمق دقیق رو مشخص کنه) در برابر نفود گرد و خاک هم مقاومت کامل داره.

به هر حال اگر انتظار دارید هارد اکسترنال سالم بمونه و مشکلی پیش نیاد باید سعی کنید مثل یک هارد اکسترنال معمولی استفاده و نگهداری کنید . هارد دیسکهای بکار رفته همانی هستند که در مدلهای عادی استفاده شده . این قابلیت ضد ضربه فقط زمانی موثر هست که هارد دیسک خاموشه وگرنه در زمان روشن بودن هرگون ضربه یا شوک میتونه باعث خرابی هارد دیسک بشه .

blackviper933
26-01-2016, 20:27
سلام، ببخشید یه سوال بی ربط داشتم،میشه یه نفر لینک مشکلات و سوالات مربوط به deamon tools رو بده؟ممنون.
------------/blackviper933

Mehdi Saghir
26-01-2016, 20:52
بسیار ممنون

metalhead_forever
01-02-2016, 16:29
سلام
قصد خرید هارد اکسترنال 2 ترابایتی دارم
به من مدل A85 از سیلیکون پاور توصیه شد. من قبلا مدل یک ترابایتی A80 را داشتم. نسبتا راضی بودم اما پس از مدتی کانکتور USB شل شد و مجبور شدم تعمیرش کنم که خوب با این کار دیگه قابلیت ضد اب بودن هارد هم از دست رفت.
آیا A85 هم این مشکل رو داره؟

ata.royalfalcon
01-02-2016, 22:36
سلام
قصد خرید هارد اکسترنال 2 ترابایتی دارم
به من مدل A85 از سیلیکون پاور توصیه شد. من قبلا مدل یک ترابایتی A80 را داشتم. نسبتا راضی بودم اما پس از مدتی کانکتور USB شل شد و مجبور شدم تعمیرش کنم که خوب با این کار دیگه قابلیت ضد اب بودن هارد هم از دست رفت.
آیا A85 هم این مشکل رو داره؟

با سلام .

کانکتور USB 3 هر دو مدل A80 و A85 مثل هم و از نوع A Type هم هست . سایت سیلیکون پاور رو که بررسی کردم ، کانکتور USB همه مدلهای ضد آب و ضربه از نوع A Type هست و فکر نمیکنم از نظر کیفیت ، تفاوتی بین کانکتورهای این سری مدلها وجود داشته باشه .

البته این مشکل لقی در بعضی از مدلهای ADATA هم دیده شده . اگر اصراری به خرید مدلهای ضد ضربه و آب ندارید میتونید از مدلهای سیگیت و یا وسترن دیجیتال انتخاب کنید .

samboliya
14-02-2016, 23:04
دوستان یه راهنمایی
برای منزل یه سیستم پشتیبان گیری میخوام بزارم یکم تحقیق کردم سیستم های NAS مثل اینکه تو این زمینه کاربردی و پاسخگو هستش
به نظر شما بین دو مورد پایین کدوم بهتره
Western Digital My Cloud External Hard Drive - 6TBSynology DiskStation DS214 2-Bay NAS Serverاولی که همه چیزش سر همه مستقیم هم به شبکه وصل میشه ولی امکان افزایش فضا وجود نداره 6 ترابایت فضا در اختیار هست قیمت هم 1 میلیون
دومی هم یه از اسمش معلومه یه دیسک استیشن هست برای NAS اما هارد باید جدا تهیه بشه مزیتی که داره دو تا اسلات داره هم ssd هم هارد 2.5 یا 3.5 قابلیت نصب داره البته همینجوریش 1 میلیون پولشه:n19::n36:
البته مورد دوم برام جالب تره اما هزینش بالا میزنه
خواستم ببینم دوستان یشنهاد بهتری دارن با قیمت کمتر یا سیستم های جایگزین پیشنهادی؟

jabi7joon
16-02-2016, 09:23
سلام،،یه هارد دو ترا میخوام،،وسترن انتخاب اولم هست،، حالا پسپورت بگیرم یا المنت؟ گارانتی چی باشه؟ قیمتش چنده حدودا؟
آیا امکانش هست هنگام ورود به هارد براش پسورد قرار داد که بعد دادن پس وارد شه؟من خودم سه ترا وسترن با آداپتور دارم،، امکانش هست آیا برای هر دو مدل؟

ata.royalfalcon
16-02-2016, 16:20
سلام،،یه هارد دو ترا میخوام،،وسترن انتخاب اولم هست،، حالا پسپورت بگیرم یا المنت؟ گارانتی چی باشه؟ قیمتش چنده حدودا؟
آیا امکانش هست هنگام ورود به هارد براش پسورد قرار داد که بعد دادن پس وارد شه؟من خودم سه ترا وسترن با آداپتور دارم،، امکانش هست آیا برای هر دو مدل؟

سلام .

حالا پسپورت بگیرم یا المنت؟

ترجیحاً my passport ultra (مدل جدید) رو انتخاب کنید .

قیمتش چنده حدودا؟

لیون کامپیوتر دوترابایتشو میده 312 هزار تومن .

گارانتی چی باشه؟

گارانتی سازگار ، ویستا ، آواژنگ معتبر هستند .

منظورتون رو دقیقاً متوجه نشدم . این مدلهای my passport ultra و my book رو میشه پسورد گذاشت و همچنین میتونید طوری تنظیم کنید که روی سیستم خودتان بدون وارد کردن پسورد بطور اتوماتیک Unlock بشه ولی روی سیستمهای دیگه نیاز به وارد کردن پسورد باشه .

fanixhd
17-02-2016, 10:16
با سلام

my passport ultra نخسه جدید بهتره یا نخسه قدیمی تر ؟

یعنی نخسه جدیدش کیفیت همون قبلی رو داره یا خیر ؟

چه تفاوت هایی بین این دو هست و به نخسه جدید اضافه شده .

با تشکر:n40:

ata.royalfalcon
17-02-2016, 19:18
با سلام

my passport ultra نخسه جدید بهتره یا نخسه قدیمی تر ؟

یعنی نخسه جدیدش کیفیت همون قبلی رو داره یا خیر ؟

چه تفاوت هایی بین این دو هست و به نخسه جدید اضافه شده .

سلام .

بین مدلهای جدید و قدیمیتر my passport ultra بجزء شکل ظاهر تفاوت دیگه ای وجود نداره حتی از نظر کیفیت ولی فقط در مدلهای جدید هست که سه ترابایت موجوده .
من فکر کنم بعد از یه مدت که طولانی هم نخواهد بود مدل قدیمیتر my passport ultra از لیست تولیدات حذف بشه .

jabi7joon
19-02-2016, 21:38
سلام دوباره ..

برا تبلت خانومم می خوام اکسترنال بگیرم.. یه سری نکته هست..والا یه مقدار گشت و گذار کردم تو اینترنت و یه مقداری شبهه برام بوجود اومده..
هنگام استفاده از هارد وقتی به تبلت وصل هست ممکنه هارد تکون بخوره و حرکت داده بشه..البته تماس با آب نداره و احتمال سقوط هم کم هست..
با این تفاسیر آیا حتما باید ضد ضربه خریداری بشه یا همین پسپورت اولترا کافی هست؟
یعنی اگر اولترا در هنگام استفاده تکون بخوره ممکنه بدسکتور برداره؟ آیا هاردهای ضد ضربه درمقابل تکون و حرکت ایمن هستند؟ این آنتی شوک که می گن دقیقا چی هست و اولترا داره این ویژگیو؟
در واقع ضربه برای من مهم نیست.. سوالم درباره بد سکتور در صورت تکون خوردن هارد در حال استفاده هست..

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم..

ata.royalfalcon
20-02-2016, 12:43
سلام دوباره ..

برا تبلت خانومم می خوام اکسترنال بگیرم.. یه سری نکته هست..والا یه مقدار گشت و گذار کردم تو اینترنت و یه مقداری شبهه برام بوجود اومده..
هنگام استفاده از هارد وقتی به تبلت وصل هست ممکنه هارد تکون بخوره و حرکت داده بشه..البته تماس با آب نداره و احتمال سقوط هم کم هست..
یعنی اگر اولترا در هنگام استفاده تکون بخوره ممکنه بدسکتور برداره؟ آیا هاردهای ضد ضربه درمقابل تکون و حرکت ایمن هستند؟ این آنتی شوک که می گن دقیقا چی هست و اولترا داره این ویژگیو؟
در واقع ضربه برای من مهم نیست.. سوالم درباره بد سکتور در صورت تکون خوردن هارد در حال استفاده هست..

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم..

سلام .

حتی هارد دیسکهای اکسترنال ضد ضربه هم واقعاً هیچ محافظتی از هارد دیسک در برابر ضربه و شوکها مخصوصاً زمانیکه روشن هست ایجاد نمیکنند .

یعنی اگر اولترا در هنگام استفاده تکون بخوره ممکنه بدسکتور برداره؟

بله .

آیا هاردهای ضد ضربه درمقابل تکون و حرکت ایمن هستند؟

خیر .

این آنتی شوک که می گن دقیقا چی هست

این سنسورها دو کارکرد میتونه داشته باشه . بعضی ها معتقدند كه این سنسورها به محض شناسایی شتاب بیش ازحد ، هارد دیسک را به حالت non-operating بر میگرداند و بعضی دیگر معتقدند که این سنسورها برای تشخیص لرزش های خفیف استفاده میشه که کنترلر هارد دیسک با استفاده از سیگنالهای ارسالی از این سنسورها حرکت و موقعیت Head ها را تصحیح و تنظیم میکند .

من پیشنهاد میکنم مدلهای WiFi دار رو بخرید و هارد دیسک اکسترنال رو یه جا ثابت نگه دارید و از طریق WiFi و بدون سیم به اطلاعات دسترسی داشته باشید .

ashkan4030
20-02-2016, 14:56
سلام....لطفا سریع کمک کنید..یه هارد سه ترا بایت اکسترنال مای بوک داشتم که یه چند مدتی بود همش ارور فرمت میداد تا این که یکی دو روزه اطلاعاتش رو اورده بالا...حالا چون این اطلاعات خیلی برام مهمه رفتم یه هارد 4 ترابایت سیگیت بک اپ پلاس گرفتم که دیتام رو روی اون کپی کنم..من ویندوزم ایکس پیه..هارد سیگیت رو هم تازه از کارتنش اوردم بیرون زدم به سیستم ولی وقتی به سیستم وصلش میکنم شناسایی نمیکنه هارد رو:n27:الان دقیقا باید چیکار کنم؟؟الان هارد سه ترابایتم اطلاعاتش اومده بالا ولی هارد 4 ترابایت رو که زدم روی سیستم که بخوام از اون 3 ترابایت روی این کپی بگیرم بالا نمیاد....لطفا سریع راهنمایی کنید خیلی گیرم خداییش:n27:

ata.royalfalcon
20-02-2016, 16:10
سلام....لطفا سریع کمک کنید..یه هارد سه ترا بایت اکسترنال مای بوک داشتم که یه چند مدتی بود همش ارور فرمت میداد تا این که یکی دو روزه اطلاعاتش رو اورده بالا...حالا چون این اطلاعات خیلی برام مهمه رفتم یه هارد 4 ترابایت سیگیت بک اپ پلاس گرفتم که دیتام رو روی اون کپی کنم..من ویندوزم ایکس پیه..هارد سیگیت رو هم تازه از کارتنش اوردم بیرون زدم به سیستم ولی وقتی به سیستم وصلش میکنم شناسایی نمیکنه هارد رو:n27:الان دقیقا باید چیکار کنم؟؟الان هارد سه ترابایتم اطلاعاتش اومده بالا ولی هارد 4 ترابایت رو که زدم روی سیستم که بخوام از اون 3 ترابایت روی این کپی بگیرم بالا نمیاد....لطفا سریع راهنمایی کنید خیلی گیرم خداییش:n27:

در این تاپیکی که زدید ادامه بدید .

alone one
20-02-2016, 17:44
من هاردی میخوام که بتونم به tv و ... وصلش کنم و در صورت امکان پسورد گذاری و امکان بکاپ و میرر کردن داشته باشه
اگه بشه وایرلس استفاده کرد که نور الی نوره
چقد پر توقعم من:n02:

E.G_band
26-02-2016, 11:25
سلام:

متاسفانه هارد قبلیم با 930 گیگ اطلاعاتم از بین رفت:n28::n35:

حالا احتیاج به یه هارد دارم:

به نظرتون چی بگیرم؟؟؟

دوباره WD یا این دفعه از هارد های ضد ضربه استفاده بکنم؟

هارد های 3 ترابایتی آداپتوری به نظرتون خوب هستن؟

E.G_band
26-02-2016, 11:28
سلام:

به نظرتون چی بگیرم؟؟؟

دوباره WD یا این دفعه از هارد های ضد ضربه (Armor a65)استفاده بکنم؟اینم بگم که این دفعه نظرم گرفتن هارد 2 ترا و بالاتره.
سیگیت چطوره؟قیمت مناسبی داره

پیشاپیش ممنون.

supermax15
26-02-2016, 14:33
سلام:

به نظرتون چی بگیرم؟؟؟

دوباره WD یا این دفعه از هارد های ضد ضربه (Armor a65)استفاده بکنم؟اینم بگم که این دفعه نظرم گرفتن هارد 2 ترا و بالاتره.

پیشاپیش ممنون.
چجوری هارد 930 گیگی از بین رفت؟

E.G_band
26-02-2016, 19:40
چجوری هارد 930 گیگی از بین رفت؟

اینجوری:

ata.royalfalcon
27-02-2016, 08:03
سلام:

به نظرتون چی بگیرم؟؟؟

پیشاپیش ممنون.

سلام .

ضد ضربه میخواهید بخرید ترجیحاً Armor A85 رو انتخاب کنید ولی ضد ضربه بودن این مدلها زیاد فایده ای نداره مخصوصاً زمانیکه روشن هستند .

دسکتاپی اگر میخواهید انتخاب کنید WD my book رو پیشنهاد میکنم .

اینجوری:

احیاناً ضربه وارد نشده ؟ یا زمانیکه روشن بوده جابجا نشده و تکون نخورده ؟
من حتی بعضی کاربرها رو دیدم اول کابل رو به سیستم متصل میکنند بعد هارد اکسترنال رو روی میز میذارند که کار اشتباهی هست چون وقتیکه روشن شده دیگه نباید تکون بخوره یا شوکی وارد بشه .

E.G_band
27-02-2016, 12:19
سلام .

ضد ضربه میخواهید بخرید ترجیحاً Armor A85 رو انتخاب کنید ولی ضد ضربه بودن این مدلها زیاد فایده ای نداره مخصوصاً زمانیکه روشن هستند .

دسکتاپی اگر میخواهید انتخاب کنید WD my book رو پیشنهاد میکنم .

احیاناً ضربه وارد نشده ؟ یا زمانیکه روشن بوده جابجا نشده و تکون نخورده ؟
من حتی بعضی کاربرها رو دیدم اول کابل رو به سیستم متصل میکنند بعد هارد اکسترنال رو روی میز میذارند که کار اشتباهی هست چون وقتیکه روشن شده دیگه نباید تکون بخوره یا شوکی وارد بشه .

چرا....روز قبلش خاموش از روی میزم افتاد...

خلاصه اینکه راه تعمیری هم فکر نکنم براش باقی مونده باشه

به نظر شما یه 2 ترا اولترا بگیرم یا 1 ترا ضد ضربه؟

ata.royalfalcon
27-02-2016, 12:50
چرا....روز قبلش خاموش از روی میزم افتاد...

خلاصه اینکه راه تعمیری هم فکر نکنم براش باقی مونده باشه

به نظر شما یه 2 ترا اولترا بگیرم یا 1 ترا ضد ضربه؟

من پیشنهاد میکنم 2 ترا اولترا تهیه کنید .

hmz2016
27-02-2016, 19:41
با سلام به همه.

قصد خرید یه هارد اکسترنال 4 ترابایت رو دارم . ناگفته نماند که خودم فروردین ماه یه هارد 4 ترابایت ای دیتا خریدمAdata Nobility NH03 USB 3.0 External Hard Drive - 4TB

یه هارد عالی که کاملا ازش راضیم . ولی چون من خریدهای اینترنتیمو فقط از دیجی کالا می کنم و الان دیجی کالا این کالا رو موجود نداره ( توی شهر خودمون هم همچین هاردی وجود نداره اصلا)
مجبور شدم به گزینه های دیگه فکر کنم . نظر شما رو می خواستم بدونم در مورد این 3 تا هارد . کدومش بهتره . واسه آرشیو فیلم و موزیک می خوام . در ضمن تعریف بدی های هاردهای وسترن دیجیتال هم خیلی شنیدم نظر شما رو در این مورد هم می خواستم بدونم .
این سه تا هاردی هست که انتخاب کردم
هارددیسک اکسترنال سیگیت مدل Expansion Desktop STEB4000200 ظرفیت 4 ترابایت
هارددیسک اکسترنال وسترن دیجیتال مدل مای بوک ظرفیت 4 ترابایت
هارددیسک اکسترنال سیگیت مدل Backup Plus Desktop ظرفیت 4 ترابایت

خرید کدومش به صرفه تره ؟؟

ata.royalfalcon
28-02-2016, 18:24
با سلام به همه.

قصد خرید یه هارد اکسترنال 4 ترابایت رو دارم . ناگفته نماند که خودم فروردین ماه یه هارد 4 ترابایت ای دیتا خریدمAdata Nobility NH03 USB 3.0 External Hard Drive - 4TB

یه هارد عالی که کاملا ازش راضیم . ولی چون من خریدهای اینترنتیمو فقط از دیجی کالا می کنم و الان دیجی کالا این کالا رو موجود نداره ( توی شهر خودمون هم همچین هاردی وجود نداره اصلا)
مجبور شدم به گزینه های دیگه فکر کنم . نظر شما رو می خواستم بدونم در مورد این 3 تا هارد . کدومش بهتره . واسه آرشیو فیلم و موزیک می خوام . در ضمن تعریف بدی های هاردهای وسترن دیجیتال هم خیلی شنیدم نظر شما رو در این مورد هم می خواستم بدونم .
این سه تا هاردی هست که انتخاب کردم
هارددیسک اکسترنال سیگیت مدل Expansion Desktop STEB4000200 ظرفیت 4 ترابایت
هارددیسک اکسترنال وسترن دیجیتال مدل مای بوک ظرفیت 4 ترابایت
هارددیسک اکسترنال سیگیت مدل Backup Plus Desktop ظرفیت 4 ترابایت

خرید کدومش به صرفه تره ؟؟

با سلام .

من پیشنهاد میکنم اول با استفاده از نرم افزار CrystalDiskInfo ببینید هارد دیسک بکار رفته در مدل Adata Nobility NH03 چی هست . اگر وسترن دیجیتال بود پس مدل دوم و اگر سیگیت بوده پس مدل سوم رو انتخاب کنید . بخاطر اینکه شما از کارکرد هارد اکسترنال Adata Nobility NH03 راضی هستید پس مدل جدیدی که میخرید بهتر هست تا حد امکان مشابه مدل قبلی باشه .مدلهای اول و سوم هم بجزء شکل ظاهر و امکانات نرم افزاری تفاوت دیگه ای هم ندارند .

نکته مهمی که باید بدونید این هست که مدلهای اول و سوم در ویندوز XP قابل استفاده نیست یعنی به حداکثر حجم نمیتونید دسترسی داشته باشید و محدود به دوترابایت خواهید بود علتش هم پشتیبانی نکردن ویندوز XP از حالت GPT هست . البته این مسئله در مدلهای جدید اتفاق افتاده و مدلهای قدیمیتر چنین مشکلی رو نداشتند پس اگر از سیستمهای عامل قدیمی مثلاً XP استفاده میکنید توصیه میکنم وسترن دیجیتال رو انتخاب کنید .

hmz2016
28-02-2016, 18:31
با سلام .

من پیشنهاد میکنم اول با استفاده از نرم افزار CrystalDiskInfo ببینید هارد دیسک بکار رفته در مدل Adata Nobility NH03 چی هست . اگر وسترن دیجیتال بود پس مدل دوم و اگر سیگیت بوده پس مدل سوم رو انتخاب کنید . بخاطر اینکه شما از کارکرد هارد اکسترنال Adata Nobility NH03 راضی هستید پس مدل جدیدی که میخرید بهتر هست تا حد امکان مشابه مدل قبلی باشه .مدلهای اول و سوم هم بجزء شکل ظاهر و امکانات نرم افزاری تفاوت دیگه ای هم ندارند .

نکته مهمی که باید بدونید این هست که مدلهای اول و سوم در ویندوز XP قابل استفاده نیست یعنی به حداکثر حجم نمیتونید دسترسی داشته باشید و محدود به دوترابایت خواهید بود علتش هم پشتیبانی نکردن ویندوز XP از حالت GPT هست . البته این مسئله در مدلهای جدید اتفاق افتاده و مدلهای قدیمیتر چنین مشکلی رو نداشتند پس اگر از سیستمهای عامل قدیمی مثلاً XP استفاده میکنید توصیه میکنم وسترن دیجیتال رو انتخاب کنید .

با تشکر

ویندوز 10 دارم

hmz2016
28-02-2016, 18:37
این برنامه رو هم که معرفی کردید فقط هاردهای داخل کیس رو شناسایی می کنه و هارد اکسترنال رو شناسایی نکرد !!!

ata.royalfalcon
28-02-2016, 19:01
این برنامه رو هم که معرفی کردید فقط هاردهای داخل کیس رو شناسایی می کنه و هارد اکسترنال رو شناسایی نکرد !!!

طبق عکس زیر باید روی Tab مورد نظر کلیک کنید تا مدل هارد دیسک دیده بشه .

hmz2016
28-02-2016, 19:48
طبق عکس زیر باید روی Tab مورد نظر کلیک کنید تا مدل هارد دیسک دیده بشه .

اصلا همچین گزینه ای( منظورم bad هست) تو برنامه وجود نداره من آخرین ورژن این برنامه رو نصب کردم !!! شایدم این باشه که هیچ کدوم از هارد هام مشکلی ندارن و سالمن !! هارد اکسترنال رو هم پیدا کردم کدومه تو این برنامه ولی از کجا باید هارد دیسک داخلش رو بفهمم ؟

ata.royalfalcon
28-02-2016, 20:49
اصلا همچین گزینه ای( منظورم bad هست) تو برنامه وجود نداره من آخرین ورژن این برنامه رو نصب کردم !!! شایدم این باشه که هیچ کدوم از هارد هام مشکلی ندارن و سالمن !! هارد اکسترنال رو هم پیدا کردم کدومه تو این برنامه ولی از کجا باید هارد دیسک داخلش رو بفهمم ؟

در عکسی که گذاشتید چهار تا Good دیده میشه . هرکدوم از اینها مربوط به یک هارد دیسک هست . برید my Computer و ببینید درایو مربوط به هارد اکسترنال ADATA چه حروفی داره . بعنوان مثال در عکسی که گذاشتید ، الان روی درایو I هستید و هارد دیسکی که دارای این پارتیشن I هست چهارترابایت حجم داره و مدل نامبری که نوشته شده یعنی WD40EZRX مربوط به هارد دیسک وسترن دیجیتال از سری Green هست (میتونید در گوگل این مدل نامبر رو سرچ کنید) .

اگر همین مربوط به اکسترنال ADATA هست پس هارد دیسک بکار رفته WD Green هست و با توجه به اینکه از عملکردش راضی هستید پیشنهاد میکنم WD my book بخرید .

hmz2016
29-02-2016, 06:20
در عکسی که گذاشتید چهار تا Good دیده میشه . هرکدوم از اینها مربوط به یک هارد دیسک هست . برید my Computer و ببینید درایو مربوط به هارد اکسترنال ADATA چه حروفی داره . بعنوان مثال در عکسی که گذاشتید ، الان روی درایو I هستید و هارد دیسکی که دارای این پارتیشن I هست چهارترابایت حجم داره و مدل نامبری که نوشته شده یعنی WD40EZRX مربوط به هارد دیسک وسترن دیجیتال از سری Green هست (میتونید در گوگل این مدل نامبر رو سرچ کنید) .

اگر همین مربوط به اکسترنال ADATA هست پس هارد دیسک بکار رفته WD Green هست و با توجه به اینکه از عملکردش راضی هستید پیشنهاد میکنم WD my book بخرید .

آره خودمم اولش WD دیدم فهمیدم حتما یه ارتباطی به وسترن دیجیتال داره !!! . یه سوال یعنی خود ای دیتا نمی تونه هارد دیسکشو بسازه که وسترن براش می سازه ؟؟ چرا این طوریه ؟؟

hmz2016
29-02-2016, 06:26

بله همین درایو I مربوط به هارد اکسترنال هست
................

یه سوال . این که میگن هاردهای وسترن خرابیشون زیاده و عمرشون کمه درسته ؟؟ نسبت به هاردهای سیگیت مثلا !!! حتی چند جا دیدم نوشته بودن خود به خود دیگه هاردخاموش میشه و روشن نمیشه منظورم هاردهای وسترن هست !!

ata.royalfalcon
29-02-2016, 09:40
آره خودمم اولش WD دیدم فهمیدم حتما یه ارتباطی به وسترن دیجیتال داره !!! . یه سوال یعنی خود ای دیتا نمی تونه هارد دیسکشو بسازه که وسترن براش می سازه ؟؟ چرا این طوریه ؟؟

ADATA سازنده هارد دیسک نیست ، حتی سایر قسمتها مثل آداپتور برق ، کابل USB و قسمت SATA to USB ساخت ADATA نیست . به OEM ها سفارش میده ، سرهم میکنه و به اسم خودش وارد بازار میکنه . این موضوع چیز جدیدی هم نیست و در مورد سایر قطعات سخت افزاری مثل پاور سیستم که برندهای مختلفی در بازار موجوده همینطور هست .

بله همین درایو I مربوط به هارد اکسترنال هست
................

یه سوال . این که میگن هاردهای وسترن خرابیشون زیاده و عمرشون کمه درسته ؟؟ نسبت به هاردهای سیگیت مثلا !!! حتی چند جا دیدم نوشته بودن خود به خود دیگه هاردخاموش میشه و روشن نمیشه منظورم هاردهای وسترن هست !!

والا دوستان نظرات مختلفی در مورد آمار خرابی هارد دیسکها دارند . میتونید سایت زیر رو بررسی کنید که در مورد میزان خرابی مدلهای مختلف هارد دیسکها در بازه های مختلف زمانی آمار خوبی ارائه میکنه . ولی بهترین کار این هست که از اطلاعات یه کپی دیگه داشته باشید .

hard-drive-reliability-update-september-2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hard-drive-reliability-stats-for-q2-2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این مدل WD40EZRX که دارید در هیچکدام از دو لیست بالا نیست .

hmz2016
29-02-2016, 12:59
ADATA سازنده هارد دیسک نیست ، حتی سایر قسمتها مثل آداپتور برق ، کابل USB و قسمت SATA to USB ساخت ADATA نیست . به OEM ها سفارش میده ، سرهم میکنه و به اسم خودش وارد بازار میکنه . این موضوع چیز جدیدی هم نیست و در مورد سایر قطعات سخت افزاری مثل پاور سیستم که برندهای مختلفی در بازار موجوده همینطور هست .

والا دوستان نظرات مختلفی در مورد آمار خرابی هارد دیسکها دارند . میتونید سایت زیر رو بررسی کنید که در مورد میزان خرابی مدلهای مختلف هارد دیسکها در بازه های مختلف زمانی آمار خوبی ارائه میکنه . ولی بهترین کار این هست که از اطلاعات یه کپی دیگه داشته باشید .

hard-drive-reliability-update-september-2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hard-drive-reliability-stats-for-q2-2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این مدل WD40EZRX که دارید در هیچکدام از دو لیست بالا نیست .

چه جالب نمی دونستم ای دیتا هم مونتاژکار هست :n09::n09:

پس با خیال راحت هارد وسترن رو انتخاب می کنم !!!

با تشکر از شما

ali_ab
01-03-2016, 14:46
با سلام به دوستان عزیز
بین خرید سی گیت plus slim و وسترن مای پسپورد اولترا پریمیوم یک ترا مردد هستم . مواردی که واسم مهم هست سرعت انتقال دیتا و کیفت و دوام هارد می باشد. 4 سالی هست که وسترن استفاده میکنم و راضی هستم ولی از سیگیت هم خیلی تعریف شنیدم .ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید

22arash
01-03-2016, 21:40
سلام
آقا عطا نظرتون درباره هارد ترنسند که در تصاویر زیر میبینید چیه ؟ نسبت به سیلیکون پاور و ای دیتا چطوره ؟

ata.royalfalcon
02-03-2016, 08:05
سلام
آقا عطا نظرتون درباره هارد ترنسند که در تصاویر زیر میبینید چیه ؟ نسبت به سیلیکون پاور و ای دیتا چطوره ؟

سلام .

قبل از انتخاب باید موارد مهمتری مثل گارانتی ، قیمت ، امکانات جانبی (مثلاً داشتن باکس مقاوم و ضد آب و نرم افزارهای کاربردی) و شکل ظاهری رو بررسی کنید و سپس مدل مناسب رو انتخاب کنید . در اینجا برند یا سازنده خیلی مهم نیست چون Transcend هم مثل ADATA یا Silicon Power و ... سازنده هارد دیسک نیست و هارد دیسکهای مورد نیاز رو از سازنده های دیگه ای مثل وسترن دیجیتال توشیبا سامسونگ تامین میکنه .
هارد اکسترنال Transcend اگر گارانتی معتبری نداره توصیه میکنم از لیست انتخابتون حذف کنید .

22arash
02-03-2016, 10:32
سلام .

قبل از انتخاب باید موارد مهمتری مثل گارانتی ، قیمت ، امکانات جانبی (مثلاً داشتن باکس مقاوم و ضد آب و نرم افزارهای کاربردی) و شکل ظاهری رو بررسی کنید و سپس مدل مناسب رو انتخاب کنید . در اینجا برند یا سازنده خیلی مهم نیست چون Transcend هم مثل ADATA یا Silicon Power و ... سازنده هارد دیسک نیست و هارد دیسکهای مورد نیاز رو از سازنده های دیگه ای مثل وسترن دیجیتال توشیبا سامسونگ تامین میکنه .
هارد اکسترنال Transcend اگر گارانتی معتبری نداره توصیه میکنم از لیست انتخابتون حذف کنید .

سلام
ظاهرا گارانتی 30 ماهه داره و این مدلهایی که خدمتون عرض کردم باکس ضد ضربه و استاندارد S MIL‎-STD‎-810F یا S MIL‎-STD‎-810G دارند.
سپاس از پاسخ شما

ehsanmorfi
04-03-2016, 21:32
اخیرا هارد اکسترنال seagate backup plus slim 2tb خریدم که طبق عکسهای پیوست در جاهایی که با خط قرمز مشخص کردم هارد صدای تیک هد رو میده ولی به کارش ادامه میده ..انگار سکته میکنه ولی بدون بیپ فقط تک تق هده .هارد کاملا نو و کمتر از20 ساعت استفاده شده آیا باید نگرانش باشم یا از کمبود برق usb ؟؟؟ البته زمانی که از گرافیک یا هر چیری که برق از پاور کیس میگیره استفاده میکنم این صدا بیشتر تکرار میشه.....لطفا راهنمایی نمایید؟؟؟کابل y خوبه؟؟

ata.royalfalcon
04-03-2016, 21:45
اخیرا هارد اکسترنال seagate backup plus slim 2tb خریدم که طبق عکسهای پیوست در جاهایی که با خط قرمز مشخص کردم هارد صدای تیک هد رو میده ولی به کارش ادامه میده ..انگار سکته میکنه ولی بدون بیپ فقط تک تق هده .هارد کاملا نو و کمتر از20 ساعت استفاده شده آیا باید نگرانش باشم یا از کمبود برق usb ؟؟؟ البته زمانی که از گرافیک یا هر چیری که برق از پاور کیس میگیره استفاده میکنم این صدا بیشتر تکرار میشه.....لطفا راهنمایی نمایید؟؟؟کابل y خوبه؟؟

البته زمانی که از گرافیک یا هر چیری که برق از پاور کیس میگیره استفاده میکنم این صدا بیشتر تکرار میشه.....لطفا راهنمایی نمایید؟

با توجه به جمله بالا ؛ من توصیه میکنم روی سیستم دیگه تست کنید و ببینید بازهم اینطوری میشه یا خیر .
حتماً به پورتهای پشت کیس متصل بشه و همچنین از کابلهای رابط هم استفاده نشه .

ehsanmorfi
04-03-2016, 22:04
با توجه به جمله بالا ؛ من توصیه میکنم روی سیستم دیگه تست کنید و ببینید بازهم اینطوری میشه یا خیر .
حتماً به پورتهای پشت کیس متصل بشه و همچنین از کابلهای رابط هم استفاده نشه . ضمن سپاس
هارد به پورتهای پشت کیس وصله و تنهاست و رابط هم نداره ولی قصد خرید کابل Y و یا usb hub آداپتوری acron رو دارم...
تست کردم ....روی لپتاپ به ندرت صدا میده....فقط مشکل با pc desktop ....میخوام بدونم آیا این صدا به هارد صدمه میزنه..یا طبیعیه.؟؟؟ چون تو سایت سیگیت گفته صدای تیک بدون بیپ یا خش خش شدید طبیعه ای .......یعنی باید نگران بود و کاری کرد؟؟؟ چون در حال حاضر مجبورم از هارد های pc بک آپ بگیرم..فقط هم در حال رایت صدا میده و کمتر در خواندن.....کلا هاردیه که صدا و لرزش نداره مگر آنکه با گوشیه پزشکی گوش بدی:n29:
Normal sounds include:

Whining noise during drive spin-up.
Regular clicking or tapping sounds during drive access.
Hard clicks when the drive heads park during power saving modes like Standby or Hibernation

Hammy
04-03-2016, 23:13
هاردهای سیگیت یک مشخصه (عملا مشکل) مشخصی داشتند به اسم Head Parking که اصطلاحا صدای Chirping Sound از خودشون در می آوردند.

دقت کنید ببینید بعد از هر صدا، فاکتور Load Cycle Count تون بالا می ره یا نه. اگر می ره بالا مشکل همینه.

اگر مسئله این بود به طور کلی سیگیت می گه مشکلی نیست و برید پی کارتون.

البته منم که از این هاردها (اینترنال ) داشتم بعد از مدتی نسبتا طولانی یک Firmware داد برای آپدیت هارد (البته قبلش حتما حتما بکاپ بگیرید) ببینید فیرمویرتون رو می شه آپدیت کرد یا نه. برای من بعد از اپدیت فیرمویر اقلا صدا خیلی خیلی کمتر شد. البته بازم این فاکتور بالا می ره. برای هارد من 200000 پارک دیده شده بود که الان بعد از 3 سال 127 هزارتاش رفته.

با تشکر.

ehsanmorfi
04-03-2016, 23:59
هاردهای سیگیت یک مشخصه (عملا مشکل) مشخصی داشتند به اسم Head Parking که اصطلاحا صدای Chirping Sound از خودشون در می آوردند.

دقت کنید ببینید بعد از هر صدا، فاکتور Load Cycle Count تون بالا می ره یا نه. اگر می ره بالا مشکل همینه.

البته منم که از این هاردها (اینترنال ) داشتم بعد از مدتی نسبتا طولانی یک Firmware داد برای آپدیت هارد (البته قبلش حتما حتما بکاپ بگیرید) ببینید فیرمویرتون رو می شه آپدیت کرد یا نه. برای من بعد از اپدیت فیرمویر اقلا صدا خیلی خیلی کمتر شد. البته بازم این فاکتور بالا می ره. برای هارد من 200000 پارک دیده شده بود که الان بعد از 3 سال 127 هزارتاش رفته.

با تشکر.
بله چک کردم ،به ازای هر بار صدا یک عدد بهش اضافه میشه اولش رو نمیدونم ولی الان شده ۴۹۲ یعنی تا الان ۴۹۲ بار تق کرده؟؟؟؟؟ در عرض ۱۶ ساعت عمر
حالا سوالم اینه که آیا این خطرناکه؟؟یا طبیعیه؟؟ باید چه کنم تا این صدا قطع بشه
و آیتم های cycle هم بالا میره!!!!
البته در زمان کپی هم تعداد crc mismatch فایلها هم بالاست که در وسترن ۱ ترابایتیم اینطوری نبود
آیا باید ببرم گارانتی....ممنون

ehsanmorfi
05-03-2016, 00:07
البته این هارد سیگیت نیست ، فقط قابش سیگیته داخلش سامسونگه !!!!

ata.royalfalcon
05-03-2016, 08:02

با تشکر.

اون مسئله ای که شما میگید بیشتر مربوط به هد پارکینگ بیش از حد در فواصل کوتاه مدت بیکاری هست . چیزی مثل هارد دیسکهای WD Green که پس از 8 ثانیه بیکاری هدپارکینگ میکردند . ولی مشکل دوستمون این هست که در حین Write یا Read هدپارکینگ میکنه یا بنوعی ریسیت میشه و دوباره کار انجام میشه .

بله چک کردم ،به ازای هر بار صدا یک عدد بهش اضافه میشه اولش رو نمیدونم ولی الان شده ۴۹۲ یعنی تا الان ۴۹۲ بار تق کرده؟؟؟؟؟ در عرض ۱۶ ساعت عمر
حالا سوالم اینه که آیا این خطرناکه؟؟یا طبیعیه؟؟ باید چه کنم تا این صدا قطع بشه
و آیتم های cycle هم بالا میره!!!!
البته در زمان کپی هم تعداد crc mismatch فایلها هم بالاست که در وسترن ۱ ترابایتیم اینطوری نبود
آیا باید ببرم گارانتی....ممنون

اگر روی سیستم دیگه بازهم CRC mismatch دارید من پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی ، البته اگر گارانتی چیزی حالیشون بشه . خراب کردن فایلها پس از کپی اطلاعات مطمئناً نشاندهنده وجود اشکال هست .

در همین برنامه HD Tune برید قسمت SMART Status این هارد دیسک و ببینید Calibration Retry Count اخطار داره ؟

ehsanmorfi
05-03-2016, 19:53
ضمن سپاس از شما ، امروز که به لپتاپ وصلش کردم و ویندوز پیغام sytem file checking داد که من ردش کردم ولی درحالت خواندن خبری از صدا نیست اما hd tune بخش health خطای warning در قسمت current pending sector با data=1 میده ، چک کردم هیچ retry count ای هم نداره ، با گارانتی سازگار صحبت کردم گفتند بیار برای بررسی که احتمالا باید هارد اینجا بمونه اما نمیدونم هارد رو تعویض میکنن یا نو یا تعمیری میدن شایدم تعمیر؟!!!!!!
خدایی با ۱۵ ساعت کارکرد بدون هیچ تحرکی و با رعایت حساسیت و مراقبت تمام انتظارشو نداشتم اینقدر غیر قابل اعتماد باشه و آشغال بی صدا.
موقع خرید بین این و وسترن مونده بودم ولی هیچکس پاسخ مطمئنی نداشت!!!!دوستان توشیبا پیشنهاد دادن....ولی حالا...
البته در hdtune تب smart info نداشت شاید منظورتون health یا برنامه دیگه ای باشه؟؟؟؟ چون callinration هم پیدا نکردم
بازهم سپاس

ata.royalfalcon
05-03-2016, 21:43
ضمن سپاس از شما ، امروز که به لپتاپ وصلش کردم و ویندوز پیغام sytem file checking داد که من ردش کردم ولی درحالت خواندن خبری از صدا نیست اما hd tune بخش health خطای warning در قسمت current pending sector با data=1 میده ، چک کردم هیچ retry count ای هم نداره ، با گارانتی سازگار صحبت کردم گفتند بیار برای بررسی که احتمالا باید هارد اینجا بمونه اما نمیدونم هارد رو تعویض میکنن یا نو یا تعمیری میدن شایدم تعمیر؟!!!!!!
خدایی با ۱۵ ساعت کارکرد بدون هیچ تحرکی و با رعایت حساسیت و مراقبت تمام انتظارشو نداشتم اینقدر غیر قابل اعتماد باشه و آشغال بی صدا.
موقع خرید بین این و وسترن مونده بودم ولی هیچکس پاسخ مطمئنی نداشت!!!!دوستان توشیبا پیشنهاد دادن....ولی حالا...
البته در hdtune تب smart info نداشت شاید منظورتون health یا برنامه دیگه ای باشه؟؟؟؟ چون callinration هم پیدا نکردم
بازهم سپاس

اما hd tune بخش health خطای warning در قسمت current pending sector با data=1 میده

برای برطرف کردن این مشکل میتونید یکی از راه حلهایی که در این پست 3# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده رو انجام بدید .

بله ، منظور من قسمت Health همین برنامه HD Tune هست . معمولاً یه گزینه ای باید باشه به اسم Calibration Retry Count ، ببینید این گزینه اخطاری داره یا خیر .
ولی با توجه به اینکه گارانتی گفته بیارید اینجا ، حتماً ارسال کنید .

ehsanmorfi
05-03-2016, 21:50
نه اون گزینه اخطاری نداشته ولی آیا با این اوصاف هارد روبرام تعویض میکنن؟؟؟
چون دیگه حاضر نیستم لحظه‌ای بهش اعتماد کنم و حتما برند دیگری میگیرم
چی رو معرفی میکنید؟؟۲ ترابایت امن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

mrkasasi
06-03-2016, 18:22
سلام اساتيد براي آرشيو اطلاعات، هارد اينترنال بهتره يا اكسترنال؟ عمر بيشتر و ... (جابجايي هارد هم ندارم يعني فرقي نداره واسم)

مثلا
Western Digital My Book External Hard Drive - 4TB
يا
Western Digital Purple Surveillance Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive
يا ...

ata.royalfalcon
06-03-2016, 21:44
نه اون گزینه اخطاری نداشته ولی آیا با این اوصاف هارد روبرام تعویض میکنن؟؟؟
چون دیگه حاضر نیستم لحظه‌ای بهش اعتماد کنم و حتما برند دیگری میگیرم
چی رو معرفی میکنید؟؟۲ ترابایت امن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

اگر تعویض کنن و امکان انتخاب مدل رو هم به شما بدن ترجیحاً WD my passport ultra رو انتخاب کنید .

سلام اساتيد براي آرشيو اطلاعات، هارد اينترنال بهتره يا اكسترنال؟ عمر بيشتر و ... (جابجايي هارد هم ندارم يعني فرقي نداره واسم)

مثلا
Western Digital My Book External Hard Drive - 4TB
يا
Western Digital Purple Surveillance Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive
يا ...

با سلام .

هارد دیسکهای اینترنال معمولاً امنیت بیشتری دارند و احتمال اینکه به مشکل بربخورند کمتر هست و اگر زیاد هم استفاده میکنید (یعنی در تمام مدتی که سیستم روشن هست هارد ديسك هم روشن و به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید) توصیه میکنم اینترنال رو انتخاب کنید .

مدل پیشنهادی هم WD Blue با مدل نامبر WD40EZRZ هست . WD Purple برای کاری که میخواهید انجام بدید چندان مناسب نیست ولی اگر بودجه دارید میتونید به جای WD Purple مدل WD Red رو انتخاب کنید .

mrkasasi
06-03-2016, 22:07
با سلام .

هارد دیسکهای اینترنال معمولاً امنیت بیشتری دارند و احتمال اینکه به مشکل بربخورند کمتر هست و اگر زیاد هم استفاده میکنید (یعنی در تمام مدتی که سیستم روشن هست هارد ديسك هم روشن و به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید) توصیه میکنم اینترنال رو انتخاب کنید .

مدل پیشنهادی هم WD Blue با مدل نامبر WD40EZRZ هست . WD Purple برای کاری که میخواهید انجام بدید چندان مناسب نیست ولی اگر بودجه دارید میتونید به جای WD Purple مدل WD Red رو انتخاب کنید .
ممنون از راهنماييتون . چند سوال هم داشتم؛ بين مدلهاي WD40EZRZ كه فرمودين و Seagate Barracuda ST4000DM000 Internal Hard Drive - 4TB و WD Red Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD40EFRX پيشنهادتون چيه؟ كلا تا 500 ميتونم هزينه كنم، مي خواستم ببينم بهترين انتخاب كدومه. تفاوت 5400rpm , 7200rpm چشمگيره؟

ضمنا موقعي كه انتخاب بين هاردهاي اكسترنال قابل حمل و روميزي باشه ( مثلا wd Passport Ultra و my book) كدوم ماندگاري شان در حالت كلي بيشتره و مناسبتر براي آرشيو اطلاعاته؟

fanixhd
06-03-2016, 23:08
سلام
قصد خرید یک هارد 1TB رو دارم . نمیخوام قیمتش از 250 بیشتر بشه . مدلی بهتر از My Passport Ultra هست ؟

به وسترن دیجیتال ارادت خاصی دارم :n02: این شرکت هارد ضد ضربه و شوک هم داره ؟ در همین قیمت بهترین ضد ضربه و شوک چی هستش .

ata.royalfalcon
07-03-2016, 08:12
ممنون از راهنماييتون . چند سوال هم داشتم؛ بين مدلهاي WD40EZRZ كه فرمودين و Seagate Barracuda ST4000DM000 Internal Hard Drive - 4TB و WD Red Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD40EFRX پيشنهادتون چيه؟ كلا تا 500 ميتونم هزينه كنم، مي خواستم ببينم بهترين انتخاب كدومه. تفاوت 5400rpm , 7200rpm چشمگيره؟

ضمنا موقعي كه انتخاب بين هاردهاي اكسترنال قابل حمل و روميزي باشه ( مثلا wd Passport Ultra و my book) كدوم ماندگاري شان در حالت كلي بيشتره و مناسبتر براي آرشيو اطلاعاته؟

1. از بین دو مدل WD40EZRZ و ST4000DM000 ، پیشنهاد من همانطوریکه گفتم WD40EZRZ هست و حدود 465 هزار تومن قیمت داره .

2. چند تست مقایسه ای از هارد دیسکهای 7200rpm و 5400rpm در یوتیوب موجوده که تفاوت محسوسی مخصوصاً در زمان بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها دارند ولی از اونجایی که برای آرشیو دیتا هست این موضوع 7200rpm یا 5400rpm بنظرم خیلی مهم نیست .

3. هارددیسکهای اکسترنال پرتابل به خاطر مناسب بودن برای جابجائی های روزمره و احتمال آسیب دیدن در حین جابجائیها و ... معمولاً عمر کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی دارند که کمتر جابجا میشوند و اکثر مواقع روی میز ثابت میمانند .

mrkasasi
07-03-2016, 12:49
1. از بین دو مدل WD40EZRZ و ST4000DM000 ، پیشنهاد من همانطوریکه گفتم WD40EZRZ هست و حدود 465 هزار تومن قیمت داره .

2. چند تست مقایسه ای از هارد دیسکهای 7200rpm و 5400rpm در یوتیوب موجوده که تفاوت محسوسی مخصوصاً در زمان بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها دارند ولی از اونجایی که برای آرشیو دیتا هست این موضوع 7200rpm یا 5400rpm بنظرم خیلی مهم نیست .

3. هارددیسکهای اکسترنال پرتابل به خاطر مناسب بودن برای جابجائی های روزمره و احتمال آسیب دیدن در حین جابجائیها و ... معمولاً عمر کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی دارند که کمتر جابجا میشوند و اکثر مواقع روی میز ثابت میمانند .
جناب ممنونم. خيلي لطف كردين؛ پس همون WD40EZRZ رو مي گيرم براي آرشيو. اما براي آخرين سوال اگه بخوام هارد فعلي سيستم رو كه هارد اصلي براي ويندوز، بازي و برنامه ها هست رو ارتقا بدم WD Red Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD40EFRX بگيرم كه 7200 هم هست خوبه يا گزينه بهتري هم هست؟ (تو همين رنج قيمت)

ata.royalfalcon
07-03-2016, 13:30
جناب ممنونم. خيلي لطف كردين؛ پس همون WD40EZRZ رو مي گيرم براي آرشيو. اما براي آخرين سوال اگه بخوام هارد فعلي سيستم رو كه هارد اصلي براي ويندوز، بازي و برنامه ها هست رو ارتقا بدم WD Red Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD40EFRX بگيرم كه 7200 هم هست خوبه يا گزينه بهتري هم هست؟ (تو همين رنج قيمت)

این مدل WD Red WD40EFRX ،د5400rpm هست نه 7200rpm . فقط مدلهای WD Red Pro هست که 7200rpm هستند . ضمن اینکه قیمت هر دو مدلهای عادی و Pro چهارترابایت بیشتر از بودجه ـتون هست (حدود 920 و 610 هزار تومن به ترتیب در مدلهای Pro و عادی) .

fanixhd
09-03-2016, 17:09
سلام
دوستان با 260 تومن بهترین هارد ضد ضربه ، شوک و لغزش که میتونم بخرم چی هست . حجم 1TB

ata.royalfalcon
10-03-2016, 00:19
سلام
دوستان با 260 تومن بهترین هارد ضد ضربه ، شوک و لغزش که میتونم بخرم چی هست . حجم 1TB

با سلام .

با کمی افزایش در بودجه ، پیشنهاد من ADATA HD720 هست ، چون تو تبلیغات مربوط به این مدل روی قابلیت G Shock Sensor Protection تاکید میکنه . البته من اعتقاد چندانی به ضد ضربه و شوک و اینجور چیزها ندارم ، ضمن اینکه یه هزینه اضافی رو هم متحمل میشید . همین که احتیاط کنید و یه سری نکات رو رعایت کنید کافی هست .

AqAqzZA
10-03-2016, 09:09
همین که احتیاط کنید و یه سری نکات رو رعایت کنید کافی هست .

لطفا این نکات رو بگید که بتونیم به خوبی از هارد استفاده کنیم.

ata.royalfalcon
10-03-2016, 14:33
لطفا این نکات رو بگید که بتونیم به خوبی از هارد استفاده کنیم.

پست اول این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) رو مطالعه کنید چند نکته در مورد نگهداری و مراقبت از هارد دیسکهای اکسترنال توضیح دادم .

ehsanmorfi
10-03-2016, 19:47
با توجه به مشکل هارد اکسترنالم ...متقاعد شدن هارد رو تعویض کنن البته با یک رنگ دیگه و کارت گارانتی دست نویس که مشکل هارد قبلی رو نداره و تصویر کارکردش در پیوست موجوده
اساتید محترم آیا خطهای آبی کوتاه کارکرد هارد که نشانه خواندن هست در تصویر زیر طبیعی است؟؟؟؟
ضمنا صدای Arm و head ,... از فاصله بسیار نزدیک شنیده میشود ولی صدای تق و... ندارد:n19:
اما نکته اصلی در مورد شرکت بزرگ دزد و کلاه بردار SEAGATE سیگیت (وسترن رو نمیدونم ولی شاید اونم همینطور باشه)
همانطور که میدونید بخش تولید هارد شرکت سامسونگ توسط سیگست خریداری شد و گویا laCIE هم سیگیت رو خریده!! شاید بی اهمیت باشه اما دوستی میگفت این شرکتها هاردهای مونده و تعمیری و ... رو داخل هارد اکسترنال به مردم غالب میکنن ...راست میگفت
شما هم امتحان کنید
یکبار سریال روی قاب هارد اکسترنال و یکبار دیگر سریال هارد بکار رفته داخل آن را در سایت ثبت کنید و حالا ببینید که تاریخ انقضای وارانتی هارد داخلی باطل شده و قدیمی است حال آنکه قاب هارد چیز دیگه ای رو میگه شاید من اشتباه کنم ولی امیدوارم لااقل هارد استفاده شده و تعمیری نباشه و فقط تو انبار مونده باشه!!!!!(تصویرش موجوده)
تاریخ انقضای وارانتی هارد داخل 2015 و تاریخ انقضای کل هارد اکسترنال 2018 است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n34:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
10-03-2016, 20:31
با توجه به مشکل هارد اکسترنالم ...متقاعد شدن هارد رو تعویض کنن البته با یک رنگ دیگه و کارت گارانتی دست نویس که مشکل هارد قبلی رو نداره و تصویر کارکردش در پیوست موجوده
اساتید محترم آیا خطهای آبی کوتاه کارکرد هارد که نشانه خواندن هست در تصویر زیر طبیعی است؟؟؟؟
ضمنا صدای Arm و head ,... از فاصله بسیار نزدیک شنیده میشود ولی صدای تق و... ندارد:n19:
اما نکته اصلی در مورد شرکت بزرگ دزد و کلاه بردار SEAGATE سیگیت (وسترن رو نمیدونم ولی شاید اونم همینطور باشه)
همانطور که میدونید بخش تولید هارد شرکت سامسونگ توسط سیگست خریداری شد و گویا laCIE هم سیگیت رو خریده!! شاید بی اهمیت باشه اما دوستی میگفت این شرکتها هاردهای مونده و تعمیری و ... رو داخل هارد اکسترنال به مردم غالب میکنن ...راست میگفت
شما هم امتحان کنید
یکبار سریال روی قاب هارد اکسترنال و یکبار دیگر سریال هارد بکار رفته داخل آن را در سایت ثبت کنید و حالا ببینید که تاریخ انقضای وارانتی هارد داخلی باطل شده و قدیمی است حال آنکه قاب هارد چیز دیگه ای رو میگه شاید من اشتباه کنم ولی امیدوارم لااقل هارد استفاده شده و تعمیری نباشه و فقط تو انبار مونده باشه!!!!!(تصویرش موجوده)
تاریخ انقضای وارانتی هارد داخل 2015 و تاریخ انقضای کل هارد اکسترنال 2018 است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n34:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آیا خطهای آبی کوتاه کارکرد هارد که نشانه خواندن هست در تصویر زیر طبیعی است؟؟؟؟

خطهای آبی مربوط به خواندن (Read) از روی این هارددیسک هست و عادی محسوب میشه . اگر به قسمت Read که در سمت راست عکس هست دقت کنید میبینید که حداکثر سرعت 8.6MB/s رو ثبت کرده . البته شما بیشتر در حال نوشتن (Write) روی این هارددیسک هستید به همین خاطر خطهای مربوط به Write پیوسته و خیلی بیشتر از Read هست .

وسترن رو نمیدونم ولی شاید اونم همینطور باشه

من یه بار سعی کردم هارددیسک WD Green که در My book استفاده شده بود رو در سایت وسترن دیجیتال رجیستر کنم که قبول نمیکرد احتمالاً بخاطر اینکه این هارد دیسک یه محصول OEM محسوب میشد و کاربر عادی نمیتونست رجیستر کنه .

امیدوارم لااقل هارد استفاده شده و تعمیری نباشه و فقط تو انبار مونده باشه

این پست 570# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) رو مطالعه کنید که درباره تشخیص نو و یا کارکرده بودن هارد دیسک توضیحاتی دادم .

محمد7966
11-03-2016, 01:20
سلام دوستان

یه هارد 40 گیگ ماکستور دارم

میشه با یه مبدل ide به usb اونو به هارد اکسترنال تبدیل کرد؟یه جوری میخام به عنوان فلش استفاده کنم:n02:

به مشکل بر نمیخوره؟

ممنون

ata.royalfalcon
11-03-2016, 10:22
سلام دوستان

یه هارد 40 گیگ ماکستور دارم

میشه با یه مبدل ide به usb اونو به هارد اکسترنال تبدیل کرد؟یه جوری میخام به عنوان فلش استفاده کنم:n02:

به مشکل بر نمیخوره؟

ممنون

سلام .

میتونید با تبدیل IDE to USB2 به اکسترنال تبدیل کنید و مشکلی نداره . آداپتور هم لازم هست اگر این هارد دیسک از نوع 3.5 اینچی باشه .

فقط دقت کنید نمیتونید مثل فلش مموری وقتی که روشن هست جابجا کنید یا تکان بدید .

AliTen10
11-03-2016, 21:57
سلام.با بودجه 300 هزار تومن یه هارد اکسترنال میخوام بخرم برای لپ تاپم.حداقل 1 ترابایت باشه. میخوام توش فیلم و سریال بریزم.
و طول عمرش خیلی برام مهمه. شما چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید؟

Western Digital My Passport Ultra Premium
Adata DashDrive Durable HD710
Silicon Power Armor A80

من خودم این ها رو مد نظر گرفته بودم ولی اطلاعات زیادی از هارد ندارم برای همین گفتم اینجا بپرسم. هارد وسترن مای پسپورت،این قیمتش خیلی خوبه ولی من تو دیجیکالا کامنت های منفی ای دربارش دیدم.تو هر 4 مورد بالا نظر های منفی زیادی دیدم! به نظر شما چقدر عمر میکنن اینا؟

alone one
13-03-2016, 00:18
اساتید توی هاردای وایرلس کدومو پیشنهاد میکنن؟ وسترن دیجتال یا سیگیت؟چرا؟

AliTen10
13-03-2016, 08:19
سلام.با بودجه 300 هزار تومن یه هارد اکسترنال میخوام بخرم برای لپ تاپم.حداقل 1 ترابایت باشه. میخوام توش فیلم و سریال بریزم.

Silicon Power Armor A80

من خودم این ها رو مد نظر گرفته بودم ولی اطلاعات زیادی از هارد ندارم برای همین گفتم اینجا بپرسم. هارد وسترن مای پسپورت،این قیمتش خیلی خوبه ولی من تو دیجیکالا کامنت های منفی ای دربارش دیدم.تو هر 4 مورد بالا نظر های منفی زیادی دیدم! به نظر شما چقدر عمر میکنن اینا؟

لطفا جواب بدید فوریه

ata.royalfalcon
13-03-2016, 10:51

Silicon Power Armor A80

لطفا جواب بدید فوریه

با سلام .

از بین چهار مدلی که لیست کردید پیشنهاد من My Passport Ultra هست .

به نظر شما چقدر عمر میکنن اینا؟

احتمال خرابی همیشه هست حتی اگر از بهترین برند و مدل باشه و زمان دقیق هم نمیشه داد به همبن خاطر اگر اطلاعات مهم هست توصیه میشه یک کپی داشته باشید ولی عمر مفید بیشتر بستگی به موارد زیر دارد .

1. کیفیت خود هارد دیسک و از جمله نقص در تولید که باعث خرابی خیلی زود هارد دیسک میشود که میتونید به گارانتی ارسال کنید .
2. نحوه نگهداری و استفاده . مثلاً ضربه ، شوک و بدرفتاری با هارد دیسک که بیشترین خرابی در این مرحله پیش میاد .
3. میزان استفاده از آن . مثلاً هارد دیسکی بصورت 24/7 ساعته استفاده میشه احتمال خرابی بیشتری در مقایسه با هارد دیسکی که کمتر استفاده میشه داره . البته این مورد بعد از چندین سال استفاده و در نتیجه استهلاک و فرسودگی زیاد ایجاد میشه .

ata.royalfalcon
13-03-2016, 17:01
اساتید توی هاردای وایرلس کدومو پیشنهاد میکنن؟ وسترن دیجتال یا سیگیت؟چرا؟

WD My Passport Wireless پیشنهاد میشه به خاطر امکانات بیشتر مثلاً وجود اسلات SD card جهت تبادل دیتا بین هارد دیسک و مموری کارت و یا باطری قویتر 3400mAh در مقایسه با 2900mAh باطری Seagate Wireless Plus .

alone one
13-03-2016, 17:55
WD My Passport Wireless پیشنهاد میشه به خاطر امکانات بیشتر مثلاً وجود اسلات SD card جهت تبادل دیتا بین هارد دیسک و مموری کارت و یا باطری قویتر 3400mAh در مقایسه با 2900mAh باطری Seagate Wireless Plus .

اسلات sd زیاد برام مهم نیس بیشتر راحتیه استفاده ، عمر باتری بیشتر ، پشتیبانی نرم افزاری قویتر ، برد وای فای و ... مهمه،مخصوصا برای اتصال به محصولات اپل
در مورد باتری هم تو مشخصات برای سیگیت 10 ساعت و برای وسترن 6 ساعت نوشتن که!

ehsanmorfi
14-03-2016, 19:52
خطهای آبی مربوط به خواندن (Read) از روی این هارددیسک هست و عادی محسوب میشه . اگر به قسمت Read که در سمت راست عکس هست دقت کنید میبینید که حداکثر سرعت 8.6MB/s رو ثبت کرده . البته شما بیشتر در حال نوشتن (Write) روی این هارددیسک هستید به همین خاطر خطهای مربوط به Write پیوسته و خیلی بیشتر از Read هست .

من یه بار سعی کردم هارددیسک WD Green که در My book استفاده شده بود رو در سایت وسترن دیجیتال رجیستر کنم که قبول نمیکرد احتمالاً بخاطر اینکه این هارد دیسک یه محصول OEM محسوب میشد و کاربر عادی نمیتونست رجیستر کنه .

این پست 570# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) رو مطالعه کنید که درباره تشخیص نو و یا کارکرده بودن هارد دیسک توضیحاتی دادم .
ضمن تشکر از راهنماییهاتون متاسفانه پس از تعویض هارد با یک هارد آک جدید
این هارد مشکلی قبلی رو نداره و با خیال راحت شروع به رایت دیتا کردم اما بعد از ریختن ۵۳۹ گیگ اطلاعات هارد pending sector=1 میده و دقیقا از شروع سکتور ۵۴۰ قادر به خواندن نیست و همین یک سکتور در smart هارد ثبت شده و باهر برنامهای که self test long or short که میگیرم fail میده!!!
___چه برنامه ای برای تعمیر این سکتورها بدون از دست دادن اطلاعات هست؟

مثلا از سکتور ۵۴۰گیگ به بعد شروع به تعمیر کنه یعنی از ۲۷ درصد هارد به بعد!! هارد هیچ ضربه نخورده و بدون هیچ صدایی است و اطلاعات تا زیر۵۳۰ قابل خوندنه

یعنی لعنت به این سیگیت!!!!! تمام اطلاعاتم رو به فناست ، گویا باید یه هارد دیگه بگیرم،

___حالا چی بگیرم تو این پایان سالی؟؟؟ از کجا.دقیقا کجا
ممنون

ata.royalfalcon
14-03-2016, 21:26
ضمن تشکر از راهنماییهاتون متاسفانه پس از تعویض هارد با یک هارد آک جدید
این هارد مشکلی قبلی رو نداره و با خیال راحت شروع به رایت دیتا کردم اما بعد از ریختن ۵۳۹ گیگ اطلاعات هارد pending sector=1 میده و دقیقا از شروع سکتور ۵۴۰ قادر به خواندن نیست و همین یک سکتور در smart هارد ثبت شده و باهر برنامهای که self test long or short که میگیرم fail میده!!!
___چه برنامه ای برای تعمیر این سکتورها بدون از دست دادن اطلاعات هست؟

مثلا از سکتور ۵۴۰گیگ به بعد شروع به تعمیر کنه یعنی از ۲۷ درصد هارد به بعد!! هارد هیچ ضربه نخورده و بدون هیچ صدایی است و اطلاعات تا زیر۵۳۰ قابل خوندنه

یعنی لعنت به این سیگیت!!!!! تمام اطلاعاتم رو به فناست ، گویا باید یه هارد دیگه بگیرم،

___حالا چی بگیرم تو این پایان سالی؟؟؟ از کجا.دقیقا کجا
ممنون

منهم با مشکل Current Pending Sector در هارد دیسک اکسترنال my book روبرو شدم که بعضی از اطلاعات هم قابل خواندن نبودند و از اونجایی که نمیدونستم در چه محدوده ای هست مجبور شدم اطلاعات رو منتقل کنم به جای دیگه و کل هارد دیسک رو Zero Fill کنم . مشکل برطرف شد ولی خیلی وقتگیر بود ، برای سه ترابایت حدود 2 روز زمان برد .

اگر شما میدونید در چه محدوده ای هست میتونید از برنامه HDD regenerator استفاده کنید و طبق عکس زیر حجم مورد نظر رو به مگابایت وارد کنید و سپس دکمه M رو بزنید که بعد از این حجم شروع به اسکن میکنه .

این برنامه رو از لینک زیر دانلود کنید که تست کردم . ورژنهای قدیمیتر چنین قابلیتی ندارند و از اول شروع به اسکن هارد دیسک میکنند .

من توصیه میکنم تا جایی که ممکن هست اول اطلاعات رو به جای دیگه منتقل و سپس هارد دیسک رو اسکن کنید چون هیچ معلوم نیست بعدش چه اتفاقی میافته و حتی ممکن هست دیگه نتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید .

حالا چی بگیرم تو این پایان سالی؟؟؟ از کجا.دقیقا کجا

میتونید WD my passport ultra رو انتخاب کنید . از دیجیکالا یا لیون کامپیوتر .

ehsanmorfi
14-03-2016, 21:33
توضیحات کامل و فوق العاده بود ولی الان از روشی استفاده میکنم که مبنی بر پارتیشن بندی اون محدوده ای است که میدونم unstable sector اونجاست. بازهم ممنون ولی دلیل این نا امنی رو نمیفهمم چون از روزی که این هاردها رو به لپتاپم زدم هارد ۲۵۶ گیگی لپتاپم دارای ۲ تا warning شده pending sector و reallocated event cunt 2!!!!!

ehsanmorfi
14-03-2016, 21:36
آیا این نرم افزار اطلاعات رو از بین میبره؟؟؟

ata.royalfalcon
15-03-2016, 08:47
توضیحات کامل و فوق العاده بود ولی الان از روشی استفاده میکنم که مبنی بر پارتیشن بندی اون محدوده ای است که میدونم unstable sector اونجاست. بازهم ممنون ولی دلیل این نا امنی رو نمیفهمم چون از روزی که این هاردها رو به لپتاپم زدم هارد ۲۵۶ گیگی لپتاپم دارای ۲ تا warning شده pending sector و reallocated event cunt 2!!!!!

پارتیشن بندی تنها زمانی موثر هست که پارتیشن رو فرمت کامل کنید ، یعنی تیک Quick رو بردارید تا تک تک سکتورها بازنویسی شوند که در اینصورت تمام اطلاعات از بین میروند یا اینکه با دستور chkdsk X: /r درایو مورد نظر رو که فرضاً X هست رو چک دیسک کنید .
مشکلی که برای هارد اکسترنال اتفاق افتاده اصولاً نباید ارتباطی با هارد دیسک اینترنال داشته باشه ولی اینکه همزمان دچار مشکل شدند شاید خود لپتاپ مشکل داره که باعث شده هر دو هارد دیسک تحت تاثیر قرار بگیرند مثلاً وجود اشکال در southbridge مادربرد .

آیا این نرم افزار اطلاعات رو از بین میبره؟؟؟

نرم افزار HDD regenerator اطلاعات رو از بین نمیبره ولی چند مورد رو دیدم وضعیت هارد دیسک بدتر شده البته خود هارد دیسک قبلاً در وضعیت مناسبی قرار نداشته و بعلت فشار زیادی که وارد شده موجب خرابتر شدن هارد دیسک شده .
به همین خاطر پیشنهاد میکنم تا جایی که میتونید اول از اطلاعات یه کپی در جای دیگه بگیرید و سپس این کار رو انجام بدید . حتی chkdsk کردن درایو هم کاملاً بیخطر نیست ، مثلاً ممکن هست بعضی از فایلها ترمیم شدنی نباشند که در اینصورت بصورت فایلهایی با پسوند CHK در فولدرهای مخفی با اسمهایی مثل found.001 , found.000 ذخیره شوند و چند مشکل دیگر .

ehsanmorfi
15-03-2016, 19:38
با همین نسخه و با توجه به اینکه محدوده بدسکتور رو میدونستم کاملا مشکل حل شد و حتی از smart هم حذف شد.، ممنون از راهنماییتون
علت این بدسکتور هم pc خودم هست که ۴ پورت usb2 آزاد داره و یکبار که در حال رایت بود به علت نوسان برقش یا ایراد ذاتی (فکر میکنم) باعث این بدسکتور احتمالا منطقی شده!!!!!! آیا برنامه ای برای تست سلامت usb هست؟؟؟؟
حالا به نظرتون آیا باید باقی مونده هارد که اسکن نشده رو هم اسکن کنم یا فرمت کنم که اگر مشکلی هست قبل از رایت مشخص بشه؟؟؟؟،،چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید؟؟؟؟
بازهم ممنون از وقتی که گذاشتید

hassanhbk
31-03-2016, 10:05
سلام ،دنبال یه هارد 4-5 ترا اکسترنال رو میزی هستم،اگه کسی تجربه ای تو استفاده داره ممنون میشم کمک کنه که یه مدل خوب و بدون اذیت تهیه کنم

Seamorgh
31-03-2016, 16:46
سلام امروز ناگهان و بدون دلیل خاصی هارد ناگهان از دسترس خارج شد و همش پیام is not accessible و the file or directory is corrupted and unreadable با نرم افزار های مختلف که چک کردم همه وضعیت هارد را خوب نشان می دهند و انواع روش ها که در اینترنت بود چک کردم ولی جواب نداد گاهی هم پیام میده که هارد را فرمت کنم تا بتونم بهش دسترسی پیدا کنم راهی به جز فرمت کردن هارد نیست؟ :n03:
هارد wd my passport و از زمان خریدش 3 یا 4 ماه میگذره

ata.royalfalcon
31-03-2016, 17:18
سلام امروز ناگهان و بدون دلیل خاصی هارد ناگهان از دسترس خارج شد و همش پیام is not accessible و the file or directory is corrupted and unreadable با نرم افزار های مختلف که چک کردم همه وضعیت هارد را خوب نشان می دهند و انواع روش ها که در اینترنت بود چک کردم ولی جواب نداد گاهی هم پیام میده که هارد را فرمت کنم تا بتونم بهش دسترسی پیدا کنم راهی به جز فرمت کردن هارد نیست؟ :n03:
هارد wd my passport و از زمان خریدش 3 یا 4 ماه میگذره

با سلام .

با توضیحاتی که دادید بنظر نمیرسه هارد دیسک مشکل داشته باشه ، شاید فایل سیستم دچار مشکلی شده . میتونید با دستور زیر درایو این هارد دیسک رو چک دیسک کنید .
اگر letter ديگري داره به جاي I در دستور زیر ، آنرا وارد كنيد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگر اطلاعات مهمی دارید من پیشنهاد میکنم بجای چک دیسک درایو ، اطلاعات رو با نرم افزارهای مناسب مثلاً MiniTool Power Data Recovery رو هارد دیسک دیگه بازیابی کنید و پس از بازیابی اطلاعات ، درایوی که دچار مشکل شده رو فرمت کنید .

روی یه سیستم دیگه هم تست کنید و ببینید بازهم همینطوری هست .

Seamorgh
01-04-2016, 08:26
با سلام .

با توضیحاتی که دادید بنظر نمیرسه هارد دیسک مشکل داشته باشه ، شاید فایل سیستم دچار مشکلی شده . میتونید با دستور زیر درایو این هارد دیسک رو چک دیسک کنید .
اگر letter ديگري داره به جاي I در دستور زیر ، آنرا وارد كنيد .

ولی اگر اطلاعات مهمی دارید من پیشنهاد میکنم بجای چک دیسک درایو ، اطلاعات رو با نرم افزارهای مناسب مثلاً MiniTool Power Data Recovery رو هارد دیسک دیگه بازیابی کنید و پس از بازیابی اطلاعات ، درایوی که دچار مشکل شده رو فرمت کنید .

روی یه سیستم دیگه هم تست کنید و ببینید بازهم همینطوری هست .

اطلاعات روی هارد بیشتر از آن که بتونم روی هارد دیگر بازیابی کنم اگر هارد را فرمت کنم بعد می تونم اطلاعات اش را ریکاوری کنم؟

ata.royalfalcon
01-04-2016, 08:51
اطلاعات روی هارد بیشتر از آن که بتونم روی هارد دیگر بازیابی کنم اگر هارد را فرمت کنم بعد می تونم اطلاعات اش را ریکاوری کنم؟

هر تغییراتی که صورت بگیره شانس بازیابی مطلوب اطلاعات کمتر میشه . مثلاً ممکن هست فیلمها خراب (corrupt) بشه یا فایلهای ورد باز نشه .
الان نمیتونید اطلاعاتی روی هارد دیسک ذخیره کنید ولی اگر فرمت بشه که بتونید اطلاعات روش ذخیره کنید بخاطر Overwrite شدن ، بازیابی اطلاعات تقریباً غیر ممکن میشه . پس بهتره تا قبل از اینکه اطلاعات بازیابی نشده فرمت نکنید .

سلام ،دنبال یه هارد 4-5 ترا اکسترنال رو میزی هستم،اگه کسی تجربه ای تو استفاده داره ممنون میشم کمک کنه که یه مدل خوب و بدون اذیت تهیه کنم
با سلام .
پیشنهاد من WD my book هست . البته فقط مدلهای 4 یا 6 ترابایت موجوده و 5 ترابایتی اکسترنال موجود نیست .
با گارانتی معتبر هم خرید کنید .

night lord
04-04-2016, 10:20
سلام دوستان هارد اکسترنال ۲ ترابایت برای آرشیو و استفاده زیاد میخوام که ویژگیهای زیر رو داشته باشه:
سرعت بالا
ضد آب
ضد ضربه
تا میشه کوچیک و جمع و جور

چی پیشنهاد میدین؟
اگر ۳ تراباست هم شد مشکلی نیست
مرسی

VahidDG2007
04-04-2016, 21:57
ویرایش شد.....

alone one
05-04-2016, 21:31
اساتید من یه حافظه مرکزی میخوام برای خونه که بتونم تلویزیونو ماهواواره و پلی استیشنو ... بهش وصل کنم
به نظرتون هارد رو میزی بگیرم یا وسیله دیگه؟

ata.royalfalcon
05-04-2016, 21:36
اساتید من یه حافظه مرکزی میخوام برای خونه که بتونم تلویزیونو ماهواواره و پلی استیشنو ... بهش وصل کنم
به نظرتون هارد رو میزی بگیرم یا وسیله دیگه؟

میتونید NAS تهیه کنید ، یه روتر مناسب هم باید داشته باشید .

alone one
05-04-2016, 21:40
میتونید NAS تهیه کنید ، یه روتر مناسب هم باید داشته باشید .

فرق کلیش با هاردهای اکسترنال چیه؟
مزایا و معابش چیه؟
ببخشید اگه اینجا تاپیک اختصاصیش نیس جای دیگه مطرح کنم

ata.royalfalcon
06-04-2016, 14:22
فرق کلیش با هاردهای اکسترنال چیه؟
مزایا و معابش چیه؟
ببخشید اگه اینجا تاپیک اختصاصیش نیس جای دیگه مطرح کنم

مهمترین فرقی که با هارد دیسکهای اکسترنال معمولی (یعنی DAS) داره این هست که اینترفیس Ethernet یا Gigabit Ethernet (با توجه به مدل) داره و سایر دستگاهها مثل TV و کنسولهای بازی هم از طریق روتر شبکه باید به این دستگاه متصل بشوند . بعضیها کانکتور USB هم دارند که البته نمیتونید مستقیماً به PC یا لپتاپ وصل کنید و فقط برای متصل کردن هارد اکسترنال دوم به NAS هست .
اگر میخواهید همه دستگاهها بطور همزمان به هارد دیسک متصل باشند معمولاً NAS پیشنهاد میشه . تاپیک زیر رو مطالعه کنید که در مورد مدل EX4 توضیحاتی دادم (برای آشنایی با NAS) . فقط چون لینک بعضی از عکسها از سایت وسترن دیجیتال هست باید فـیـلـتـرشکن روشن باشه .

alone one
06-04-2016, 16:07
مهمترین فرقی که با هارد دیسکهای اکسترنال معمولی (یعنی DAS) داره این هست که اینترفیس Ethernet یا Gigabit Ethernet (با توجه به مدل) داره و سایر دستگاهها مثل TV و کنسولهای بازی هم از طریق روتر شبکه باید به این دستگاه متصل بشوند . بعضیها کانکتور USB هم دارند که البته نمیتونید مستقیماً به PC یا لپتاپ وصل کنید و فقط برای متصل کردن هارد اکسترنال دوم به NAS هست .
اگر میخواهید همه دستگاهها بطور همزمان به هارد دیسک متصل باشند معمولاً NAS پیشنهاد میشه . تاپیک زیر رو مطالعه کنید که در مورد مدل EX4 توضیحاتی دادم (برای آشنایی با NAS) . فقط چون لینک بعضی از عکسها از سایت وسترن دیجیتال هست باید فـیـلـتـرشکن روشن باشه .

در حال حاضر اطلاعاتم در مورد NAS و طرز استفاده اش بالا نیست،تاپیک دیگه ای هم هست که در مورد مدلای مختلفش بحث بشه مثه اینجا؟

واسه رفع نیاز کوتاه مدتم پس یه هارد اکسترنال میخوام بگیرم تا بعد که برای tv اینا یه NAS تهیه کنم،از نظر کارایی و زیبایی و دوام شما کدوم مدل هارد پرتابلو پیشنهاد میکنین؟
من خودم اینارو پسندیدم
LaCie d2 Quadra v3 External Hard Drive
LaCie Porsche Design P9233 External Desktop Hard Drive
LaCie Porsche Design P9230 External Hard Drive
Lacie Blade Runner Limited Edition External Hard Drive
Western Digital My Book External Hard Drive Adata Nobility NH03 USB 3.0 External Hard Drive

ata.royalfalcon
06-04-2016, 23:25
در حال حاضر اطلاعاتم در مورد NAS و طرز استفاده اش بالا نیست،تاپیک دیگه ای هم هست که در مورد مدلای مختلفش بحث بشه مثه اینجا؟

واسه رفع نیاز کوتاه مدتم پس یه هارد اکسترنال میخوام بگیرم تا بعد که برای tv اینا یه NAS تهیه کنم،از نظر کارایی و زیبایی و دوام شما کدوم مدل هارد پرتابلو پیشنهاد میکنین؟
من خودم اینارو پسندیدم
LaCie d2 Quadra v3 External Hard Drive

LaCie Porsche Design P9233 External Desktop Hard Drive

LaCie Porsche Design P9230 External Hard Drive

Lacie Blade Runner Limited Edition External Hard Drive

Western Digital My Book External Hard Drive

Adata Nobility NH03 USB 3.0 External Hard Drive

هارد دیسکهای اکسترنال LaCie به خاطر شکل ظاهری معمولاً قیمت بیشتری نسبت به مدلهای معمولی دیگه دارند و ویژگی یا نکته خاصی هم ندارند . اگر قیمت بالا برای شما مهم نیست از بین مدلهایی که لیست کردید میتونید LaCie Porsche Design P9233 رو انتخاب کنید . البته طبق ویدئویی که در یوتیوب دیدم هارد دیسک بکار رفته سیگیت هست که با قیمت مناسبتر میتونید Seagate Backup Plus Desk رو انتخاب کنید .

تاپیک خاصی هم در مورد NAS نیست . برای مشاوره خرید میتونید تاپیک جداگانه بزنید یا اینکه همینجا ادامه بدید .

Pr0m3en
07-04-2016, 07:02
درود
دوستان تنها دلیل گرونی هاردهای lacie ظاهرشونه؟؟؟؟
یعنی فروشنده ها میگن برای مک بهینه ترن دروغه!؟؟

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

ata.royalfalcon
07-04-2016, 07:50
درود
دوستان تنها دلیل گرونی هاردهای lacie ظاهرشونه؟؟؟؟
یعنی فروشنده ها میگن برای مک بهینه ترن دروغه!؟؟

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

مدلهای عادی (مثلاً wd my book) رو اگر با یکی از فایل سیستمهایی که توسط مک پشتیبانی میشوند فرمت کنید بدون مشکل میتونید در مک هم استفاده کنید .
بعضی از مدلها مثل LaCie Porsche Design P9233 در مقایسه با Seagate Backup plus بجزء شکل ظاهر تفاوت دیگه ای ندارند و هر دو هم USB 3.0 هستند و خریدش بنظرم غیر منطقی هست مگر اینکه شکل ظاهری برای کاربر خیلی مهم باشه .

night lord
08-04-2016, 09:19
سلام دوستان هارد اکسترنال ۲ ترابایت برای آرشیو و استفاده زیاد میخوام که ویژگیهای زیر رو داشته باشه:
سرعت بالا
ضد آب
ضد ضربه

چی پیشنهاد میدین؟
مرسی

alone one
08-04-2016, 10:51

هارد معمولیو نمیشه به پورت USB روتر وصل کرد و بین دستگاههای مختلف به اشتراک گذاشت؟
یعنی بخاط سرعت پایین تر درگاه هست که از NAS استفاده میشه دیگه درسته؟

ata.royalfalcon
09-04-2016, 13:07
هارد معمولیو نمیشه به پورت USB روتر وصل کرد و بین دستگاههای مختلف به اشتراک گذاشت؟
یعنی بخاط سرعت پایین تر درگاه هست که از NAS استفاده میشه دیگه درسته؟

کانکتورهای USB این NASـها در واقع برای اتصال هارد اکسترنال و سایر دستگاهها مثلاً پرینتر جهت اشتراک گذاری در شبکه هست .
در مورد سوال آخر ؛ من منظور شما رو خوب متوجه نشدم ولی اگر منظور شما این هست که به خاطر سرعت پایین اینترفیس Ethernet یا Gigabit Ethernet از NAS استفاده میشه ، خیر اینطور نیست . هدف کلی NAS این هست که اطلاعات بین دستگاههای مختلف به اشتراک گذاشته بشه یا حتی بتونن چیزی رو روی درایو mount شده ذخیره کنند . البته سرعت اینترفیس Ethernet پایین هست ولی شما میتونید از روتر و NAS هایی استفاده کنید که Gigabit Ethernet داشته باشند .

ata.royalfalcon
09-04-2016, 13:11
سرعت بالا
ضد آب
ضد ضربه

چی پیشنهاد میدین؟
مرسی

سلام .

پیشنهاد من Silicon Power A85 هست .
سه ترابایتی هم ساخته شده ولی اطلاع ندارم دربازار موجود هست یا خیر .

snowwolf
12-04-2016, 22:11
کدوم مارک هارد اینترنال بهتره Western Digitalیا
Seagate ؟

- - - Updated - - -

Seagate ؟

- - - Updated - - -

Seagate ؟

- - - Updated - - -

Seagate ؟

- - - Updated - - -

Seagate ؟

- - - Updated - - -

Seagate ؟

- - - Updated - - -

کدوم مارک هارد اینترنال بهتره Western Digital

یا
Seagate

؟

j4deh
16-04-2016, 11:46
سلام یه هارد اکسترنال دکستاپ وسترن دارم
از پشت usb ک باید به هارد وصل بشه وصل نمیشه و فک کنم قفله
قفلش چطوری باز میشه؟
چشتش ی سوراخ برا قفل زده ولی نمیذونم چیکار کنم قفلش باز بشه
هرچی هم فشار میدم داخل سوراخ اتفاقی نمی افته
لطفا کمک کنید هارد 3 ترابایته

ata.royalfalcon
17-04-2016, 16:02
سلام یه هارد اکسترنال دکستاپ وسترن دارم
از پشت usb ک باید به هارد وصل بشه وصل نمیشه و فک کنم قفله
قفلش چطوری باز میشه؟
چشتش ی سوراخ برا قفل زده ولی نمیذونم چیکار کنم قفلش باز بشه
هرچی هم فشار میدم داخل سوراخ اتفاقی نمی افته
لطفا کمک کنید هارد 3 ترابایته

با سلام .

قفلی نداره دوست عزیز . شما کابل USB رو باید به پورتی که در عکس زیر با مربع قرمز مشخص کردم متصل کنید یا شاید من منظور شما رو بد متوجه شدم . اون سوراخی که علامت قفل داره kensington اسمش هست و برای امنیت بیشتر معمولاً با کابل مخصوص به جایی بسته میشه .

hot_boys2005
17-04-2016, 23:54
دوستان من میخوام یه هارد اکسترنال 4TB کوچیک تک کابل و USB3 برای ذخیره کردن فیلم و اطلاعات و اتصال به لپتاپ بگیرم و قبلا با توصیه شما استادادن عزیز هارد Seagate Backup plus Slim 2T Hard Drive External USB 3.0 گرفته بودم که ازش راضی هستم. اکنون چی هاردی رو پیشهاد میکنید؟ وآیا هاردی که معرفی میکنید مدل یا شماره بخصوصی داره که برای خریدنش دقت کنم؟

ata.royalfalcon
18-04-2016, 14:59
دوستان من میخوام یه هارد اکسترنال 4TB کوچیک تک کابل و USB3 برای ذخیره کردن فیلم و اطلاعات و اتصال به لپتاپ بگیرم و قبلا با توصیه شما استادادن عزیز هارد Seagate Backup plus Slim 2T Hard Drive External USB 3.0 گرفته بودم که ازش راضی هستم. اکنون چی هاردی رو پیشهاد میکنید؟ وآیا هاردی که معرفی میکنید مدل یا شماره بخصوصی داره که برای خریدنش دقت کنم؟

با توجه به اینکه از مدل مدل قبلی راضی هستید ، من پیشنهاد میکنم مجدداً از همین برند انتخاب کنید . چهارترابایتی پرتابل و بدون آداپتور Backup plus هم در بازار موجود هست.
مدل نامبر بیشتر در مورد هارد دیسکهای اینترنال مهم هست تا مثلاً با مدلهای مشابه از همان برند اشتباه نشه .

keyhan123
18-04-2016, 15:57
کدوم از این دو مدل به خصوص در مورد دوام بهتره؟
Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB

Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 3TB

jjadm
18-04-2016, 16:33
کدوم از این دو مدل به خصوص در مورد دوام بهتره؟
Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB

Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 3TB

دور سیگیت رو خط بکش . مضخرفترین هارد ها رو تولید میکنه .

نو میخری از بازار بعد میبینی بدسکتور داره .

وسترن بهتره .

kenzu
18-04-2016, 17:51
سیگیت بهتره . من دارم سرعتش خیلی خوبه

hamid_diablo
18-04-2016, 21:04
سلام دوستان

نظرتون درباره هارد اکسترنال ADATA hd710 چیه ؟

alipahlavi
20-04-2016, 00:05
درود
اگه امکانش هست کسایی که هارد پورتابل دارن سرعت رید و رایت هاردشون رو بگن.
خودم ی 4ترا سیگیت گرفتم با یو اس بی 2, 20مگ سرعت داره, با یکی از پورت های یو اس بی 3, تقریبا 20مگ با اون یکی 30مگ!!!
احساس می کنم سرعتش کمه!!!
ی هارد سیمپل تچ 500 دارم(حدود 6سال دارمش) اونم سرعت مثل همین!!!
به نظرتون نباید سرعت تا 40 بره یا نوع دکستاپ تا 40 سرعتش؟؟
ممنون

ata.royalfalcon
20-04-2016, 11:24
درود
اگه امکانش هست کسایی که هارد پورتابل دارن سرعت رید و رایت هاردشون رو بگن.
خودم ی 4ترا سیگیت گرفتم با یو اس بی 2, 20مگ سرعت داره, با یکی از پورت های یو اس بی 3, تقریبا 20مگ با اون یکی 30مگ!!!
احساس می کنم سرعتش کمه!!!
ی هارد سیمپل تچ 500 دارم(حدود 6سال دارمش) اونم سرعت مثل همین!!!
به نظرتون نباید سرعت تا 40 بره یا نوع دکستاپ تا 40 سرعتش؟؟
ممنون

با سلام .

با برنامه HD Tune Pro و از قسمت Benchmark یک تست Read و در صورت امکان تست Write بگیرید و از نتیجه تست عکس انیجا بذارید . اگر نمودار سرعت بازهم در محدوده 30 مگ هست حتماً روی یک سیستم دیگه که USB 3 داره تست کنید .

alipahlavi
21-04-2016, 10:59
با سلام .

با برنامه HD Tune Pro و از قسمت Benchmark یک تست Read و در صورت امکان تست Write بگیرید و از نتیجه تست عکس انیجا بذارید . اگر نمودار سرعت بازهم در محدوده 30 مگ هست حتماً روی یک سیستم دیگه که USB 3 داره تست کنید .
خدمت شما
تست رایت می گفت غیر فعال(باید اطلاعات هارد بشن تا بشه گرفت راه دیگه ای داره؟؟)

ata.royalfalcon
21-04-2016, 11:21
خدمت شما
تست رایت می گفت غیر فعال(باید اطلاعات هارد بشن تا بشه گرفت راه دیگه ای داره؟؟)

کلیه پارتیشنها باید حذف بشن اگر میخواهید تست write بگیرید ولی بجاش میتونید برید به قسمت file benchmark و پس از انتخاب هارد اکسترنال از قسمت بالا تست بگیرید ، در این نوع تست نیازی به حذف پارتیشن نیست .
ولی با توجه به همین تستی که گزاشتید نه هارد اکسترنال مشکلی داره و نه سیستمی که این هارد اکسترنال رو بهش متصل کردید چون سرعت read بیشتر از 120 مگ هست .
بیشتر یا کمتر بودن سرعت انتقال اطلاعات علت مختلفی داره که در پست 23# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند مورد رو توضیح دادم .
از نرم افزار teracopy رو هم تست کنید .

alipahlavi
21-04-2016, 11:37
کلیه پارتیشنها باید حذف بشن اگر میخواهید تست write بگیرید ولی بجاش میتونید برید به قسمت file benchmark و پس از انتخاب هارد اکسترنال از قسمت بالا تست بگیرید ، در این نوع تست نیازی به حذف پارتیشن نیست .
ولی با توجه به همین تستی که گزاشتید نه هارد اکسترنال مشکلی داره و نه سیستمی که این هارد اکسترنال رو بهش متصل کردید چون سرعت read بیشتر از 120 مگ هست .
بیشتر یا کمتر بودن سرعت انتقال اطلاعات علت مختلفی داره که در پست 23# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند مورد رو توضیح دادم .
از نرم افزار teracopy رو هم تست کنید .
الان دوباره چک کردم فایل ی گیگ کپی زدم 80مگ سرعت کپی کرد (اول همون 20-30بود!!!)
اول چند بار با crystal disk mark تست کرده بودم 30 می زد سرعت رید و رایت(الان دوباره زدم 90زد!!!)
عجیب دیروز کم می زد الان اوکی شده!!!!
بازم ممنون از لطفتون

™...
23-04-2016, 17:40
سلام .

اساتید اهل فن نظرشون رو راجع به این مدل بگن .

Seagate Backup Plus 4TB USB 3.0 3.5" Desktop Hard Drive STCA4000100 Black

ata.royalfalcon
23-04-2016, 20:56
سلام .

اساتید اهل فن نظرشون رو راجع به این مدل بگن .

Seagate Backup Plus 4TB USB 3.0 3.5" Desktop Hard Drive STCA4000100 Black

سلام .

پیشنهاد میکنم مدلهای جدید رو که بصورت خوابیده طراحی شدن و امنیت بیشتری هم داره رو انتخاب کنید . مدلی که عکسشو گذاشتید قدیمی (outdate) هست و فکر نمیکنم در بازار پیدا بشه .

برای خرید یه مدل قدیمی که بصورت آکبند فروخته میشه باید احتیاط کرد . چون حتی ممکن هست Refurbished باشه .

saman205
28-04-2016, 20:04
سلام
وقت بخیر
هارد دیسک اکسترنال پاسپورتی میخوام بگیرم.بیشترین مورد استفاده ش برای وصل کردن به تلویزیون و تماشای فیلمه..
سیگیت و وسترن دیجیتال دارم و جفتشون خوب بودن..منتها میخوام این یکی رو مدام وصل کنم به تلویزیون کمی مردد شدم توی انتخابم..
اگه لطف کنید و دو مدل یک ترابایت و دوترابایت معرفی کنید ممنون میشم..اگه سیگیت یا وسترن هم باشه چه بهتر..
ممنونم

saman205
29-04-2016, 11:26
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
وقت بخیر
هارد دیسک اکسترنال پاسپورتی میخوام بگیرم.بیشترین مورد استفاده ش برای وصل کردن به تلویزیون و تماشای فیلمه..
سیگیت و وسترن دیجیتال دارم و جفتشون خوب بودن..منتها میخوام این یکی رو مدام وصل کنم به تلویزیون کمی مردد شدم توی انتخابم..
اگه لطف کنید و دو مدل یک ترابایت و دوترابایت معرفی کنید ممنون میشم..اگه سیگیت یا وسترن هم باشه چه بهتر..
ممنونم

ahmadirect
29-04-2016, 12:43
سلام دوستان

نظرتون درباره هارد اکسترنال ADATA hd710 چیه ؟

درود بر شما
هاردهای ADATA زیاد تفاوتی با هم ندارن و برند خوبی هم هست
ضد آب و ضد ضربه

ahmadirect
29-04-2016, 12:45
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود برشما
میتونید از برند ADATA ک برند خوبی هم هست استفاده کنید البته مدلهای ضد آب و ضد ضربه هم داره

ata.royalfalcon
29-04-2016, 16:32
سلام
وقت بخیر
ممنونم

با سلام .

از هر دو مدلهای WD My Passport Ultra و Seagate Backup Plus Slim میتونید برای وصل کردن به TV استفاده کنید و مشکل خاصی هم نداره. برید بازار و ببینید با قیمت کمتر و گارانتی معتبرتر کدام مدل رو میتونید پیدا کنید ، همان رو انتخاب کنید .

saman205
29-04-2016, 22:41
درود برشما
میتونید از برند ADATA ک برند خوبی هم هست استفاده کنید البته مدلهای ضد آب و ضد ضربه هم داره
ممنون از توجه و راهنمایی شما :n16:

با سلام .

از هر دو مدلهای WD My Passport Ultra و Seagate Backup Plus Slim میتونید برای وصل کردن به TV استفاده کنید و مشکل خاصی هم نداره. برید بازار و ببینید با قیمت کمتر و گارانتی معتبرتر کدام مدل رو میتونید پیدا کنید ، همان رو انتخاب کنید .
ممنونم بخاطر راهنمایی ..دوتاشون یک قیمت داشتند 298تومان با گارنتی سازگار البته دوترابایت..Seagate Backup Plus Slim گرفتم
بازم ممنون:n16:

Deha.z
30-04-2016, 21:58
سلام.هارداکسترنال سیگیت من بعدازاینکه به یک رایانه حاوی ویروس وصل کردم. پوشه های من دیده نمیشن ظرفیت پرشده هاردهمونه ولی خودپوشه هام نیستن وچندپوشه جدیدبا نام recycle bin وsystem volume info ایجادشدن انتی ویروس هم نتونست هیچ ویروسی پیدابکنه
ولی وقتی هاردروبه تلویزیون هوشمندوصل میکنم پوشه هادیده میشن
مشکل هاردمن چیه؟؟

محمد7966
30-04-2016, 22:04
سلام.هارداکسترنال سیگیت من بعدازاینکه به یک رایانه حاوی ویروس وصل کردم. پوشه های من دیده نمیشن ظرفیت پرشده هاردهمونه ولی خودپوشه هام نیستن وچندپوشه جدیدبا نام recycle bin وsystem volume info ایجادشدن انتی ویروس هم نتونست هیچ ویروسی پیدابکنه
ولی وقتی هاردروبه تلویزیون هوشمندوصل میکنم پوشه هادیده میشن
مشکل هاردمن چیه؟؟

سلام احتمالا ویروسی گرفته که پوشه ها رو مخفی میکنه

این ویروسو من تو فلشا دیدم،احتمالا تو هاردتون هم اومده

من پیامشو دقیق یادم نیست،یه سرچی تو اینترنت کنید،بنویسید نشان دادن فایل های مخفی شده در فلش

یه دستو.ری داشت شبیه این:
attrib -h -s ...

Deha.z
30-04-2016, 22:09
داخل هاردمن اطلاعات شخصی هست نمیتونم ببرم تعمیربایدخودم توخونه درس کنم
چطورمیتونم توخونه درستش بکنم؟؟؟

محمد7966
30-04-2016, 22:13
داخل هاردمن اطلاعات شخصی هست نمیتونم ببرم تعمیربایدخودم توخونه درس کنم
چطورمیتونم توخونه درستش بکنم؟؟؟

این صفحه رو بخونید

این برای فلشه که فایل ها مخفی میشه ولی احتمال زیاد هارد شما هم اینطوری شده

Deha.z
30-04-2016, 22:26
ممنون.ولی حالاکه هاردمن احتمالاویروس داره باوصل شدن به کامپیوترمشکلی برای کامپیوترایجادنمیشه؟
میشه یه انتی ویروس هم برای ازبین بردن ویروسهاش معرفی کنید؟

محمد7966
30-04-2016, 22:30
ممنون.ولی حالاکه هاردمن احتمالاویروس داره باوصل شدن به کامپیوترمشکلی برای کامپیوترایجادنمیشه؟

ویروسش خیلی قوی نیست نهایتش همینه که فایلا رو مخفی کنه

ولی ویروس کش قوی کاسپراسکی دانلود کنید،یا بخرید یا نسخه 1 ماه رو میتونید دانلود کنید،

با کاسپراسکی دیدم این ویروسو از بین برده و فایل های مخفی رو هم نشون میده

Deha.z
30-04-2016, 22:35
خیلی ممنونم

dvd2010
30-04-2016, 22:39

فکر کنم ویروسه شورتکات درست میکنه سرچ کن تو اینترنت راهش را پیدا میکنی اصلا نیازی نیست ببری بیرون!سیستم خودمم همچین مشکلی داشت که با سرچ تو نت مشکل حل شد.

Deha.z
01-05-2016, 12:33
انتی ویروس کاسپراسکای روازکدوم سایت میتونم دانلودکنم؟
لطفا یه سایت معتبرومورداطمینان معرفی کنید
قبلابه خاطردانلودیک نرم افزارازسایت کامپیوترم ویروسی شد!

محمد7966
01-05-2016, 12:43
انتی ویروس کاسپراسکای روازکدوم سایت میتونم دانلودکنم؟
لطفا یه سایت معتبرومورداطمینان معرفی کنید
قبلابه خاطردانلودیک نرم افزارازسایت کامپیوترم ویروسی شد!

سایتای معروف برید مثل یاس دانلود یا سافت گذر یا همین پی سی ورلد یا سافت 98

من از سایت سافت گذر دانلود کردم ولی سایتای معروفی که نام بردم هم مطمئن هستند

HSM313
01-05-2016, 14:38
سلام
دوستان یه هارد 2 ترا میخوام بگیرم

قصد داشتم وسترن الترا پریمیوم بگیرم
ولی صحبت از خرابی هاش زیاده. صحت داره؟؟

بکا پلاس اسلیم - سیلیکون پاور a80 - ای دیتا hd710

دو مدل سیلیکون و ای دیتا هزینه ی بیشتر بر میداره
اما برام مهمه که ایرادات عجیب غریب نداشته باشه
جوری که دوستان میگن یهو اطلاعاتشون پریده و ... نباشه

- - - Updated - - -

dokhtare_darya
23-05-2016, 10:52
سلام من هارد اکسترنالم وسترن مای پسپورت آلترا هستش تا الان به هر سیستمی که متصل میکنم و بعد کارم تمام میشه میخوام safely remove رو بزنم اصلا کار نمیکنه !!! نمیدونم چرا ولی خود هاردم مشکلی در ظاهر نداره و درست کار میکنه ولی این گزینه رو که میزنم میگه هارد در حال استفاده هستش ...باید چیکار کنم ؟

dokhtare_darya
23-05-2016, 10:58
سلام من هارد اکسترنالم وسترن مای پسپورت آلترا هستش تا الان به هر سیستمی که متصل میکنم و بعد کارم تمام میشه میخوام safely remove رو بزنم اصلا کار نمیکنه !!! نمیدونم چرا ولی خود هاردم مشکلی در ظاهر نداره و درست کار میکنه ولی این گزینه رو که میزنم میگه هارد در حال استفاده هستش ...باید چیکار کنم ؟

ata.royalfalcon
23-05-2016, 14:10

با سلام .

عدم امکان Safely remove کردن هارد دیسک اکسترنال به خاطر فعال بودن پراسسهایی روی آن هست . با برنامه Process Explorer ببینید چه پراسسهایی مانع از Safely remove هارد دیسک میشه و سعی کنید پراسسهای مزاحم رو ببندید . آموزش استفاده از Process Explorer در پست 6617# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به تفضیل توضیح داده شد .

اگر جواب نداد ، offline کردن هارد دیسک از طریق Disk management یک راه دیگه برای حل این مشکل هست البته برای استفاده مجدد میبایستی آنلاین بشه (عکس زیر) .

chaharnazm
25-05-2016, 09:28
درود
خواهش میکنم یک هارد اکسترنال یک ترابایت ضد ضربه، ضد گرد و خاک، ضد آب پرسرعت پیشنهاد دهید.

ata.royalfalcon
25-05-2016, 09:56
درود
خواهش میکنم یک هارد اکسترنال یک ترابایت ضد ضربه، ضد گرد و خاک، ضد آب پرسرعت پیشنهاد دهید.
پیشنهاد من Silicon Power Armor A85 هست .

chaharnazm
25-05-2016, 09:59
پیشنهاد من Silicon Power Armor A85 هست .

با سپاس.
1- سامسونگ/توشیبا بودن هاردش نگران کننده نیست؟
2- بهای آن چند است؟
3- چه گارنتی یی خوب است؟

Just Me Samanta
23-06-2016, 22:53
سلام دوستان
نزدیک چهار ساله ی هارد سیگیت دارم. خوب برام کار کرده و ازش واقعا راضیم.
ولی شنیدم الان کیفیت هاردهای سیگیت دیگه مثل قدیم نیست.
وسترن هم یکی از دوستام داره و میگه ازش راضیه و برند خوبیه.
ی هارد دو ترا میخام بگیرم برای آرشیو فیلم و سریال
این چند مدل رو پیدا کردم. کدوم رو پیشنهاد میدید؟
از دوستانی هم ک هر کدوم از این مدل هارو دارن خواهش میکنم نظرشون رو بگن.
ممنون :n16:

Seagate Backup Plus Slim

Seagate Expansion Portable STEA2000400

Western Digital My Passport Ultra Metal Edition

Silicon Power Armor A80

VahidDG2007
24-06-2016, 18:44
سلام دوستان
نزدیک چهار ساله ی هارد سیگیت دارم. خوب برام کار کرده و ازش واقعا راضیم.
ولی شنیدم الان کیفیت هاردهای سیگیت دیگه مثل قدیم نیست.
وسترن هم یکی از دوستام داره و میگه ازش راضیه و برند خوبیه.
ی هارد دو ترا میخام بگیرم برای آرشیو فیلم و سریال
این چند مدل رو پیدا کردم. کدوم رو پیشنهاد میدید؟
از دوستانی هم ک هر کدوم از این مدل هارو دارن خواهش میکنم نظرشون رو بگن.
ممنون :n16:

Seagate Backup Plus Slim

Seagate Expansion Portable STEA2000400

Western Digital My Passport Ultra Metal Edition

Silicon Power Armor A80

درود بر شما
من اکسپنشن لوگوی قدیمیش و دارم که هارد داخلیش سامسونگه اما لوگوی جدیدا و نمیدونم بنظرم اونا هم بایستی سامسونگ باشه

در کل راضیم و پیشنهادم به شما اینه اگه برای آرشیو میخواین و جابجایی زیاد براتون مهم نیست مای بوک بگیرین بنظرم مای بوک اولا وسترنه دوما چون سه و نیم اینچیه عمر هدش و کارکردش باید بهتر از دو و نیم اینچیا باشه

sorena_hi
28-06-2016, 18:06
سلام. به نظرتون هاردهای اکسترنال آدابتوری درصد خرابی کمتری دارن؟ اگه بله چه مدلی رو برا یک ترا یا دو ترا پیشنهاد میدین؟ من دوتا هارد اکسترنالم خراب شده و اطلاعاتم پریده. میخوام دوباره بخرم و نگرانم لطفا دقیق راهنماییم کنید. ضمنا هاردهای اکسترنال سه و نیم اینچی چه فذقی با آدابتوریا دارن؟ اونارو هم پاسپورتی میگن؟ و با یه سبم یو اس بی وصل میشن؟ ممنونم تا فردا باید یه هارد بخرم لطفا زودتر راهنماییم کنید‌.

amirpcp30
28-06-2016, 18:36
سلام. به نظرتون هاردهای اکسترنال آدابتوری درصد خرابی کمتری دارن؟ اگه بله چه مدلی رو برا یک ترا یا دو ترا پیشنهاد میدین؟ من دوتا هارد اکسترنالم خراب شده و اطلاعاتم پریده. میخوام دوباره بخرم و نگرانم لطفا دقیق راهنماییم کنید. ضمنا هاردهای اکسترنال سه و نیم اینچی چه فذقی با آدابتوریا دارن؟ اونارو هم پاسپورتی میگن؟ و با یه سبم یو اس بی وصل میشن؟ ممنونم تا فردا باید یه هارد بخرم لطفا زودتر راهنماییم کنید‌.
سلام دوست عزیز
تفاوت 2.5 با 3.5 اینه که 3.5 ها هارد کامپیوتر رو دارن و 2.5 هارد لپ تاپ و چون هارد کامپیوتر 12 ولت رو نیاز داره به همین دلیل اداپتور دارند
بله اونها هم با یک سیم usb متصل میشند مگه مدلهایی بگیرید که پورت های دیگه رو پشتیبانی کنند
-----------
دوستان یک سوال ، هارد های وسترن فقط تبدیل usb در خود هارد هست و نمیشه هارد رو از باکس بیرون اورد؟ کدوم سری ها به این شکل در اومدن؟
با سپاس
:n40:

ata.royalfalcon
28-06-2016, 18:58
دوستان یک سوال ، هارد های وسترن فقط تبدیل usb در خود هارد هست و نمیشه هارد رو از باکس بیرون اورد؟ کدوم سری ها به این شکل در اومدن؟
با سپاس

به جزء My Passport Pro و My Passport Studio ، بقیه مدلهای پرتابل وسترن دیجیتال ، USB native هستند و SATA ندارند .

sorena_hi
28-06-2016, 19:29
تفاوت 2.5 با 3.5 اینه که 3.5 ها هارد کامپیوتر رو دارن و 2.5 هارد لپ تاپ و چون هارد کامپیوتر 12 ولت رو نیاز داره به همین دلیل اداپتور دارند
بله اونها هم با یک سیم usb متصل میشند مگه مدلهایی بگیرید که پورت های دیگه رو پشتیبانی کنند
بالاخره نفهمیدم اینا تک سیمن یا دوسیم؟ من کامپیوتر دارم نه لبتاب پس باید حتما سه و نیم رو بگیرم و یه آدابتور جدا داره؟
پس فرق اینا با هارد اکسترنالهایی که برای هم کامپیوتر هم لبتاب استفاده میشه و پاسپورتی میگن چیه؟
توصیه شما برای هارد اکسترنال پاسپورتی چه مدلیه؟
ضمنا مدل Western Digital My Passport Ultra رو میخواستم بخرم که میگن خرابیش زیاده؟ و ضمنا فرق پرمیومش با معمولیش چیه؟
مدل سیگیت بک آپ پلاس بهتره یا وسترن بالایی؟
هرکی یه نظری داره. من دوتا هارد اکسترنالم خراب شد و خیلی اطلاعاتم رفت برا همین تو تردید موندم.
ضمنا مناسبترین کیف که تو سایت دیجی کالا باشه برای مدل وسترن که بالا نوشتم چیه به نظرتون؟
هاردای سیلیکون پاور چطورن؟ کدوم مدل بهتره؟

amirpcp30
28-06-2016, 21:07
به جزء My Passport Pro و My Passport Studio ، بقیه مدلهای پرتابل وسترن دیجیتال ، USB native هستند و SATA ندارند .
ممنون از شما
در 3.5 ها کدوم سری به همین شکل هست؟

1- بالاخره نفهمیدم اینا تک سیمن یا دوسیم؟ 2-من کامپیوتر دارم نه لبتاب پس باید حتما سه و نیم رو بگیرم و یه آدابتور جدا داره؟
3-پس فرق اینا با هارد اکسترنالهایی که برای هم کامپیوتر هم لبتاب استفاده میشه و پاسپورتی میگن چیه؟
4-توصیه شما برای هارد اکسترنال پاسپورتی چه مدلیه؟
ضمنا مدل Western Digital My Passport Ultra رو میخواستم بخرم که میگن خرابیش زیاده؟ و ضمنا فرق پرمیومش با معمولیش چیه؟
هرکی یه نظری داره. من دوتا هارد اکسترنالم خراب شد و خیلی اطلاعاتم رفت برا همین تو تردید موندم.
5-ضمنا مناسبترین کیف که تو سایت دیجی کالا باشه برای مدل وسترن که بالا نوشتم چیه به نظرتون؟
1-دو سیم اگه منظورتون سیم برق و usb باشه 3.5 ها دوسیم میشن چون اداپتور دارن و 2.5 تک سیم 2- تفاوتی نداره شما باتوجه به کارتون میتونید جفتشو خریداری کنید
3-همونطور که گفتم هیچ کدوم با لپ تاپ یا کامپیوتر مشکلی ندارند به مدل 2.5 اینچی پاسپورتی یا پرتابل میگن
4-بنده در مورد خرید پیشنهادی نمیدم و این مورد رو دیگر دوستان پاسخ بدهند بهتر هست
5-هارد های قبلی پاسپورتی بودند؟ چه مدلی؟ چطور خراب شه بدسکتور گرفت ، برد سوخت یا ....؟ همیشه safely remove میکنید؟ضربه نخورده بود؟

ata.royalfalcon
28-06-2016, 22:12
با سلام .

من دوتا هارد اکسترنالم خراب شده و اطلاعاتم پریده.

اول ببینید علت خرابی چی بوده . ولی با توجه به اینکه دو هارد اکسترنال خراب شده حدس من این هست که دقت کافی در استفاده و نگهداری نداشتید و اگر اینطور باشه هر مدلی که بخرید بازهم خراب خواهد شد .
نکات ریز زیادی رو باید رعایت کنید مثلاً من بعضی ها رو دیدم ابتدا هارد اکسترنال پرتابل رو به سیستم متصل میکنند و سپس روی میز میذارن که کاملاً اشتباه هست . چون هارد دیسکی که روشن شده دیگه نباید جابجا بشه و یا بعضی ها رو دیدم کابل USB رو بدون هرگونه ظرافت و دقت و با قدرت هرچه تمامتر وارد کانکتور USB میکنند که باعث گشاد شدن ، سائیدگی و خرابی کانکتور میشه و خیلی موارد دیگه .

به نظرتون هاردهای اکسترنال آدابتوری درصد خرابی کمتری دارن؟

خرابی هارد دیسکهای اکسترنال پرتابل بیشتر به این دلیل هست که زیاد جابجا میشوند و بیشتر در معرض شوک شدید حرکتی و یا زمین افتادن هستند در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی که اکثر اوقات روی میز قرار میگیرند و بندرت جابجا میشوند .
من خرداد ماه سال 90 زمانی که PS3 خریده بودم یه هارد اکسترنال 500 گیگ پرتابل سیگیت (مدل FreeAgent Goflex) هم خریده بودم و بعد از چند سال هنوز کاملاً سالم و بدون مشکل کار میکنه .

بالاخره نفهمیدم اینا تک سیمن یا دوسیم؟ من کامپیوتر دارم نه لبتاب پس باید حتما سه و نیم رو بگیرم و یه آدابتور جدا داره؟
پس فرق اینا با هارد اکسترنالهایی که برای هم کامپیوتر هم لبتاب استفاده میشه و پاسپورتی میگن چیه؟
توصیه شما برای هارد اکسترنال پاسپورتی چه مدلیه؟
ضمنا مناسبترین کیف که تو سایت دیجی کالا باشه برای مدل وسترن که بالا نوشتم چیه به نظرتون؟

دوستان سولات شما رو جواب دادن اما در مورد مدل پیشنهادی با توجه به اینکه کامپیوتر دارید ، اگر جابجا نمیکنید و فقط روی همان کامپیوتر میخواهید استفاده کنید من توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب کنید که احتمال خرابی خیلی کمتری در مقایسه با مدلهای اکسترنال دارند . اگر اینترنال انتخاب میکنید بگید تا مدل مناسب پیشنهاد بشه و اگر حتماً میخواهید اکسترنال باشه بنظر من مدل WD my passport ultra رو انتخاب کنید ، البته Seagate Backup plus Slim هم مدل خوبی هست ولی شخصاً به WD my passport ultra تمایل دارم .

و ضمنا فرق پرمیومش با معمولیش چیه؟

اگر شما برید سایت وسترن دیجیتال (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دو سری WD my passport ultra رو خواهید دید که یکیشون جدیدتر (NEW) و از نظر شکل ظاهر هم کمی متفاوت هست و توصیه میکنم مدل جدیدتر رو انتخاب کنید . دقت کنید نه مدل قدیمی و نه مدل جدید WD my passport ultra هیچکدام پسوند یا پیشوند پریمیوم رو ندارند .

من دوتا هارد اکسترنالم خراب شد و خیلی اطلاعاتم رفت برا همین تو تردید موندم.

بکآپ بکآپ بکآپ ! سه بار تکرار کردم برای تاکید . کاری که خودم انجام میدم . علاوه بر هاردهای اکسترنالی که دارم یه سیستم اختصاصی هم تهیه کردم فقط برای بکآپ از کل اطلاعاتی که در هارد دیسکهای اکسترنال هست .

این کیفها تفاوت زیادی باهم ندارند به جزء شکل ظاهر و رنگ . بنظرم بهتره برید بازار و کیفها رو از نزدیک ببینید و هرکدام که بنظر شما زیباتر هست همان رو انتخاب کنید .
سایت دیجیکالا رو هم دیدم دو مدل کیف داره . بنظر من شکل ظاهری Orico زیباتر هست و کیفیت بهتری داره ولی مدل RivaCase علاوه بر سایز بزرگتر جیب داخلی کاملاً پارچه ای داره (برخلاف مدل اولی که توری شکل هست و شاید نتونه از کابل USB بطور کامل محافظت کنه و ممکن هست روی بدنه هارد اکسترنال خط و خش بیافته) .

ممنون از شما
در 3.5 ها کدوم سری به همین شکل هست؟

تمامی مدلهای دسکتاپی SATA to USB جداگانه دارند و USB native نیستند .

sorena_hi
29-06-2016, 07:36
دقت کنید نه مدل قدیمی و نه مدل جدید WD my passport ultra هیچکدام پسوند یا پیشوند پریمیوم رو ندارند .
اول ممنونم از توضیحات با حوصلتون. و بعد از کجا بفهمیم پرمیومه الان یکی تو سایت دیوار داره یه مدلشو میفروشه حدود صد و پنجاه میگه فقط دوبار به برق زده و روشن کرده حدود 8 ماه از گارانتیش مونده و جعبه اش مث اونی که تو دیجی کالا الان هست نیس ولی گارانتی یه شرکته و وقتی روی جعبه نگاه میکنی اون پایین کلمه پرمیوم رو میبینم ولی نه پشت جعبه تو مشخصات و نه روی خود دستگاه کلمه پرمیوم رو نمیبینم. البته من فقط عکسش رو دیدم. ضمنا چرا پرمیوم بهتره چون جدیدتره؟ آخه مغازه دارم میگفت الان خرابی زیادی داده این مدل و خود کسی که بک آپ گیری هارد قبلیمو انجام داد با اون دستگاههای گرون قیمت پیشرفته، گفت برو سه ماه دیگه میای اینجا دوباره. درصد خرابی وسترن خیلی زیاده..:n03: به نسبت سیگیتی که گفته بود.

علاوه بر هاردهای اکسترنالی که دارم یه سیستم اختصاصی هم تهیه کردم فقط برای بکآپ از کل اطلاعاتی که در هارد دیسکهای اکسترنال هست .

این سیستم اختصاصی یعنی چی؟ یعنی یه کامپیوتر جدا برا این کار دارین؟

من توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب کنید که احتمال خرابی خیلی کمتری در مقایسه با مدلهای اکسترنال دارند
آخه مثلا من برا آرشیو عکس میخوام و شاید تا مدتها هم به اون سر نزنم ولی باید دائم برقش روشن باشه درحالیکه من هارد اکسترنالمو تو کشو گذاشته بودم و هر وقت لازم داشتم برمیداشتم که رو میز حتی گردو خاکم روش نشینه و به نظر خودم مثل یه پرنس باهاش رفتار میکردم. :n29: البته فکر میکنم شاید محافظ برقم مارک خوبی نیس و دچار نوسان شده و هارد اینترنال که دائم باید روشن هم بمونه و هی روشن و خاموش شه با سیستم. خب احتمال استهلاکش بیشتر از هارد اکسترنال نیس؟
درمورد محافظ برق چه نظری دارین؟ چه مارکی خوبه؟
ممنونم

sorena_hi
29-06-2016, 11:57
سلام من باید امروز هاردو تهیه کنم و بین اینترنال و اکسترنال موندم. میشه زودتر راهنمایی کنید بعلاوه سوالاتی که بالا پرسیدم.
خب اینترنال دائم باید به برق باشه و هربار با ویندوز لود شه و خودش اصطحلاکشو بیشتر نمیکنه؟ و اینکه راحت تر بدسکتور نمیگیره؟ ضمنا برا کسی که به نت وصل میشه امکان دزدی اطلاعت یا آرشیو عکس شخصیش بیشتر نمیشه تا هارد اکسترنال؟
یه سوال دیگه اگه هارد اکسترنال تو یه جایی مث کشو باشه که روزانه باز و بسته میشه، اشکال داره و باعث خرابیش میشه؟ یا در حالت روشن نباید جابه جاش کرد و تکون بخوره؟ ضمن اینکه اگه سیستم روشن باشه و کابل هارد و بعد روشن بودن متصل کنیم همین باعث خرابی هارد اکسترنال میشه؟ ممنونم

ata.royalfalcon
29-06-2016, 13:26
اول ممنونم از توضیحات با حوصلتون. و بعد از کجا بفهمیم پرمیومه الان یکی تو سایت دیوار داره یه مدلشو میفروشه حدود صد و پنجاه میگه فقط دوبار به برق زده و روشن کرده حدود 8 ماه از گارانتیش مونده و جعبه اش مث اونی که تو دیجی کالا الان هست نیس ولی گارانتی یه شرکته و وقتی روی جعبه نگاه میکنی اون پایین کلمه پرمیوم رو میبینم ولی نه پشت جعبه تو مشخصات و نه روی خود دستگاه کلمه پرمیوم رو نمیبینم. البته من فقط عکسش رو دیدم. ضمنا چرا پرمیوم بهتره چون جدیدتره؟ آخه مغازه دارم میگفت الان خرابی زیادی داده این مدل و خود کسی که بک آپ گیری هارد قبلیمو انجام داد با اون دستگاههای گرون قیمت پیشرفته، گفت برو سه ماه دیگه میای اینجا دوباره. درصد خرابی وسترن خیلی زیاده..:n03: به نسبت سیگیتی که گفته بود.

آخه مثلا من برا آرشیو عکس میخوام و شاید تا مدتها هم به اون سر نزنم ولی باید دائم برقش روشن باشه درحالیکه من هارد اکسترنالمو تو کشو گذاشته بودم و هر وقت لازم داشتم برمیداشتم که رو میز حتی گردو خاکم روش نشینه و به نظر خودم مثل یه پرنس باهاش رفتار میکردم. :n29: البته فکر میکنم شاید محافظ برقم مارک خوبی نیس و دچار نوسان شده و هارد اینترنال که دائم باید روشن هم بمونه و هی روشن و خاموش شه با سیستم. خب احتمال استهلاکش بیشتر از هارد اکسترنال نیس؟
ممنونم

و بعد از کجا بفهمیم پرمیومه

ببینید من قبلاً هم گفتم هیچکدام از دو مدل گفته شده قدیم و جدید اسمی از کلمه پریمیوم در پسوند و پیشوند نیاورده فقط گفته my passport ultra . لینکی که صفحه قبل گذاشتم رو ببینید که لیستی از هارد های اکسترنال پرتابل فرمت شده با NTFS هست ، روی هرکدام از لینکها کلیک کنید تا عکسها رو ببینید آنوقت متوجه تفاوت ظاهری دو مدل قدیم و جدید my passport ultra میشید . عکسهایی که در سایتهای فروش اینترنتی دیده میشه شاید به روز (آپدیت) نباشه و در نتیجه نمیتونید مطمئن باشید مدل جدید هست یا خیر .

بله ، یه کامپوتر جداگانه دارم .

محافظ برق کار زیادی نمیکنه . بهتر هست استابیلایزر تهیه کنید .

سلام من باید امروز هاردو تهیه کنم و بین اینترنال و اکسترنال موندم. میشه زودتر راهنمایی کنید بعلاوه سوالاتی که بالا پرسیدم.
خب اینترنال دائم باید به برق باشه و هربار با ویندوز لود شه و خودش اصطحلاکشو بیشتر نمیکنه؟ و اینکه راحت تر بدسکتور نمیگیره؟ ضمنا برا کسی که به نت وصل میشه امکان دزدی اطلاعت یا آرشیو عکس شخصیش بیشتر نمیشه تا هارد اکسترنال؟
یه سوال دیگه اگه هارد اکسترنال تو یه جایی مث کشو باشه که روزانه باز و بسته میشه، اشکال داره و باعث خرابیش میشه؟ یا در حالت روشن نباید جابه جاش کرد و تکون بخوره؟ ضمن اینکه اگه سیستم روشن باشه و کابل هارد و بعد روشن بودن متصل کنیم همین باعث خرابی هارد اکسترنال میشه؟ ممنونم

اگر استفاده زیاد ندارید همان اکسترنال رو تهیه کنید .

اگه هارد اکسترنال تو یه جایی مث کشو باشه که روزانه باز و بسته میشه، اشکال داره و باعث خرابیش میشه؟

یعنی هیچ حای دیگه ای بغیر از کشو ندارید که هارد اکسترنال رو اونجا بذارید !؟

یا در حالت روشن نباید جابه جاش کرد و تکون بخوره؟

در حالت روشن که اصلاً نباید جابجا یا تکان داده بشه . بنظرم میاد این کار رو قبلاً چندباری کردید .

اگه سیستم روشن باشه و کابل هارد و بعد روشن بودن متصل کنیم همین باعث خرابی هارد اکسترنال میشه؟

خیر .

sorena_hi
29-06-2016, 16:12
تو این عکسی که خودتون قرار دادین و جدیده. طبق این آمار خرابی سیگیت و خرابی هاردهای وسترن بیشتر از بقیه اس. پس چرا توصیه نمیشه کسی از هاردهای توشیبا و هیتاچی استفاده کنه؟ من هرچی تو نت هم گشتم توصیه به استفاده از این برندهای ژاپنی رو ندیدم؟ با این که آمار خرابی وسترن الان هم زیاده ولی بازم توصیه به خرید اون میشه چرا؟

behnamy01
29-06-2016, 18:05
درصد خرابی وسترن خیلی زیاده..:n03: به نسبت سیگیتی که گفته بود.

اتفاقا تا اونجایی که من میدونم کاملا اوضاع برعکسه! وستـرن خیلی از سیـگیت بهتره.

پیشنهاد من به شما مدل 3 تـرابایتی WD my Book هستش( همون مدل های 3.5 اینچی آداپتوری)
گفتم 3ترابایتی چون این حجم بهینه ترین نسبت قیمت به فضا رو داره. اگه با هزینه اش مشکل دارید 2ترابایتی بگیرید

behnamy01
29-06-2016, 18:26
بله ، یه کامپوتر جداگانه دارم .

تاپیـک جالبی بود. آیا اطلاعاتی در مورد سـایر solution های ذخیره سازی به جز کامپـیوتر معمولی دارید که اینجا بهم بدید یا توی تاپیک جداگانه ای بنویسید؟ مثلا یک روش که میـدونم NAS هستش که یکبار بهش فکـر کردم دیدم خیلی گرون در میاد!! اصلا عاقلانه نیست! همـون خـرید سـرور خیلی بهتر در میاد! البته به نظرم اون سـرور بهتره حداقل 16 یا 24 درایو رو سـاپورت کنه (چه بهتر که از مدل های 36 درایـوی و Hot-swap باشه) که با افزایش تعداد هاردها قیمـت خود سـرور و RAM و CPU در مقابل هـاردها قیـمتش به صفر میل کنه.

یک سری راهکارهای دیگه ای هم دیده بودم توی سـایت های تولیدکننده سـرور مثل hp که مدلهای خاصی بودن که شبیه ســرور که چه عرض کنم شبیه یه غـول بودن که اندازه یک rack کـامل جا میگرفت! ایـن تجهیزات مخـصوص ذخیره سازی بودن و بعضی مدل هاشون 768TB فضای ذخیره سازی داشتن، همه هم hot-swap که راحت میتونستید درایوها رو تعویض کنید.

پ.ن: اتفاقا همین دوست بالاییمون توی 2 تا پست بالاتر لینک سـایتی رو گذاشتن که این سـایت خیلی برام جالبه. blackblaze.com رو میگم. مثلا عکـس های دیـتاسنترش رو که توی سـایتش گذاشته اگه بببنید متوجه میشید که اون تجهـیزاتش اصلا شبیـه سـرورهای rackmount معمولی نیستن و انگار تجهـیزات سفارشی هستن! اونا از چه راهکارهایی استفاده میکنن؟

sorena_hi
29-06-2016, 20:35
محافظ برق کار زیادی نمیکنه . بهتر هست استابیلایزر تهیه کنید .
واقعا ضرورت استفاده ازش چه قدره؟ شما خودتون از استابلایزر استفاده میکنید؟
من یه مدل دیدم که فقط دوتا پریز خروجی داشت درحالیکه معمولا 6 تا سیم مختلف اعم از مودمو اسپیکرو .. به یه محافظ وصله روی میز کامپیوتر. این دستگاه چندان کوچیک هم نیس و به هرحال جاگیره. حالا یه سوال:
میشه محافظ رو به یکی از پورت های این دستگاه وصل کرد و بازم ولتاژ رو تنظیم میکنه یا کار صحیحی نیس این همه اتصال؟
ارزونترینشون هم حدود 400 هزارتومن قیمت داره..:n27:

ata.royalfalcon
30-06-2016, 11:11
واقعا ضرورت استفاده ازش چه قدره؟ شما خودتون از استابلایزر استفاده میکنید؟
من یه مدل دیدم که فقط دوتا پریز خروجی داشت درحالیکه معمولا 6 تا سیم مختلف اعم از مودمو اسپیکرو .. به یه محافظ وصله روی میز کامپیوتر. این دستگاه چندان کوچیک هم نیس و به هرحال جاگیره. حالا یه سوال:
میشه محافظ رو به یکی از پورت های این دستگاه وصل کرد و بازم ولتاژ رو تنظیم میکنه یا کار صحیحی نیس این همه اتصال؟
ارزونترینشون هم حدود 400 هزارتومن قیمت داره..:n27:

واقعا ضرورت استفاده ازش چه قدره؟

اگر نوسان برق دارید (چشمک زدن و کم نور / پورنور شدن چراغها) استفاده از استابیلایزر ضرورت داره .

شما خودتون از استابلایزر استفاده میکنید؟

ما از ترانس اتوماتیك فاراتل مدل AVR25C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده میکنیم . یعنی دقیقاً بعد از کنتور و قبل از اینکه برق وارد آپارتمان بشه . اینطوری تمام وسائل برقی از نوسانات محافظت میشن . البته این مدل رو چند سال پیش خریده بودیم و قیمت مناسبی هم داشت .

میتونید از سه راهی استفاده کنید اما سعی کنید لوارم برقی پرمصرف رو بهش متصل نکنید .
نکته : اگر استابیلایزر فاراتل مدل STB2000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منظور شما باشه حداکثر جریان خروجی این دستگاه 5.5 آمپر هست . پس باید دقت کنید جمع کل جریانی که مصرف کننده ها از ترانس خواهند کشید بیشتز از 5.5 آمپر نشه . بعنوان مثال یه پرینتر سامسونگ دارم که در لیبل مشخصات 2.5 آمپر نوشته . من میتونم پرینتر رو به این استابیلایزر وصل کنم ولی فقط سه آمپر برای من باقی میمونه .

میشه محافظ رو به یکی از پورت های این دستگاه وصل کرد

ترجیحاً از سه راهی های عادی استفاده کنید . چون این استابیلایزر اگر ولتاژ خروجی بیش از حد کم یا زیاد بشه (کمتر 180 و بیشتر 250 ولت) اتوماتیک قطع میکنه و نیازی به استفاده از محافظ برق نیست .

abbas-t
01-07-2016, 13:58
سلام دوستان
من برای ارشیو فیلم وعکس به یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی یا نهایت 2 ترابایتی احتیاج دارم ،راستش نمیدونم چه ویژگی هایی در انتخابم باید لحاظ کنم ،لطفا یه مدل معرفی کنید ،البته زیبایی برام اهمیت نداره.

sorena_hi
02-07-2016, 00:09
ما از ترانس اتوماتیك فاراتل مدل AVR25C استفاده میکنیم . یعنی دقیقاً بعد از کنتور و قبل از اینکه برق وارد آپارتمان بشه . اینطوری تمام وسائل برقی از نوسانات محافظت میشن .
یعنی این مدل اینطوریه که محدودیت وصل کردن وسایل نداره یعنی نیازی به جمع کردن میزان آمپر کل وسایل منزل نیس و کل سیستم برق در ابتدای منزل وارد این سیستم میشه و تنظیم شده در اختیار بقیه وسایل قرار میگیره؟
خب این خیلی بهتر از مدلیه که مثلا چند تا پریز داره و هی باید حواسمون به میزان آمپر وسایل باشه؟ درسته؟
ضمنا چرا خیلیا مثل من از این وسایل بی اطلاع بودن و چرا تبلیغی ازش نمیشه و اینکه آیا برا همه منازل ضروریه بودنش؟

آخ یه سوال مهم داشت یادم میرفت.. من تازه یه هارد وسترن دیجیتال خریدم. من اصلا از امکاناتش مث بکاپ گیری و اینا نمیدونم باید چطور استفاده کرد رو جعبه اش کلمه پرمیوم بود ولی خود فروشنده ها فقط میگن اولترا.. اگه لینکی برا آموزش استفاده از امکانات این نسخه هست لطفا برام بذارین.
ممنونم

joibari2
02-07-2016, 13:25
با سلام هارد پاسپورتی با ظرفیت بیش 4 گیگ هم هست؟

ata.royalfalcon
02-07-2016, 13:54
یعنی این مدل اینطوریه که محدودیت وصل کردن وسایل نداره یعنی نیازی به جمع کردن میزان آمپر کل وسایل منزل نیس و کل سیستم برق در ابتدای منزل وارد این سیستم میشه و تنظیم شده در اختیار بقیه وسایل قرار میگیره؟
خب این خیلی بهتر از مدلیه که مثلا چند تا پریز داره و هی باید حواسمون به میزان آمپر وسایل باشه؟ درسته؟
ضمنا چرا خیلیا مثل من از این وسایل بی اطلاع بودن و چرا تبلیغی ازش نمیشه و اینکه آیا برا همه منازل ضروریه بودنش؟

آخ یه سوال مهم داشت یادم میرفت.. من تازه یه هارد وسترن دیجیتال خریدم. من اصلا از امکاناتش مث بکاپ گیری و اینا نمیدونم باید چطور استفاده کرد رو جعبه اش کلمه پرمیوم بود ولی خود فروشنده ها فقط میگن اولترا.. اگه لینکی برا آموزش استفاده از امکانات این نسخه هست لطفا برام بذارین.
ممنونم

مدلی که داریم حداکثر 25 آمپر هست و اگر بیشتر از این میزان بشه سوت هشدار دهنده به صدا درمیاد . اگر وسیله های برقی پرمصرف مثلاً کولرگازی دارید باید مدلهایی با آمپر بالاتر خریداری کنید . پیشنهاد میکنم ادامه اینجور بحثها ، مشاوره و راهنمایی در مورد خرید ترانس و استابیلایزر رو در انجمن برق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ادامه بدید .

اینکه آیا برا همه منازل ضروریه بودنش؟

همانطوریکه قبلاً هم گفتم اگر نوسان برق و افت و افزایش ولتاژ دارید استفاده از این ترانسها ضرورت داره .

اگه لینکی برا آموزش استفاده از امکانات این نسخه هست لطفا برام بذارین.

در پست 6222# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک توضیحات کاملی در مورد نحوه استفاده از نرم افزارها دادم .

با سلام هارد پاسپورتی با ظرفیت بیش 4 گیگ هم هست؟

سلام .

اگر منظورتان بیش از چهارترابایت هست فعلاً خیر .

joibari2
02-07-2016, 14:24
سلام .

اگر منظورتان بیش از چهارترابایت هست فعلاً خیر .

بله ببخشید 4ترا منظورم بود:n02:
فکر کنم وسترن داشت؟

abbas-t
02-07-2016, 14:40
سلام دوستان
من برای ارشیو فیلم وعکس به یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی یا نهایت 2 ترابایتی احتیاج دارم ،راستش نمیدونم چه ویژگی هایی در انتخابم باید لحاظ کنم ،لطفا یه مدل معرفی کنید ،البته زیبایی برام اهمیت نداره.

کسی نیست یه جوابی به ما بده!!؟:n03:

behnamy01
02-07-2016, 15:22
بله ببخشید 4ترا منظورم بود:n02:
فکر کنم وسترن داشت؟

بله وستـرن دیجیتال مدل 4 تـرابایتی هم داره ولی اخـیرا معرفی شده بعید میدونم بتونید داخل کشـور پیدا کنید.
اگر اصرار به حجم بیشتر به صورت "اکسترنـال" دارید میتونید از enclosure های مختلف استفاده کنید و هـاردهای Internal رو داخلش بگذارید، زیاد هم گرون نیست. مثلا مدلهایی هستش که متونید 3تا هـارد 8تـرابایتی رو داخل این enclosure بذارید و با یه تک USB به راحتی به PC وصل کنید

Panther_X
02-07-2016, 22:13
سلام
یه هارد اکسترنال دو ترابایت میخوایم برای ارشیو فیلم موزیک و... که نمیخوام فایل ها از دست برن. استفادم هم شاید خیلی زیاد نباشه چه مدلی رو پیشهاد میکنید؟

Western Digital My Passport Ultra Premium و Seagate Backup Plus Slim خوبن؟ کدوم بیشتر پیشنهاد میشه؟

DJ POLESTAR
03-07-2016, 00:07
سلام
یه هارد اکسترنال دو ترابایت میخوایم برای ارشیو فیلم موزیک و... که نمیخوام فایل ها از دست برن. استفادم هم شاید خیلی زیاد نباشه چه مدلی رو پیشهاد میکنید؟

Western Digital My Passport Ultra Premium و Seagate Backup Plus Slim خوبن؟ کدوم بیشتر پیشنهاد میشه؟

درود اگر برای آرشیو میخواید توصیه میشه از نوع رومیزی (Desktop) خریداری نمایید. در مورد برند سیگیت و وسترن هم پسند مدل ظاهری خودتون مهمه... هر دوتا برند از بهترین و معروفترین برندهای هارد هستن.

reXam
03-07-2016, 20:42
سلام دوستان

سلام
بهترین هارد 2 ترابایتی که برای استفاده شما بشه خرید
Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 2TB
هست، قیمتش حدود 300 تومنه
دقیقا همین مدل 1 ترابایتی هم داره که حدود 200 تومنه.
ولی خب اگر میتونید 2 ترابایتی رو بگیرید حتما اون رو بگیرید.
ویژگی مهمی هم که باید در نظر داشته باشید گارانتی و ضمانت تعویض در صورت خرابی از جعبه هست.
چون برای دوستان دقیقا این حالت پیش اومده که هارد رو از جعبه درآوردند و کار نمیکرده ولی چون ضمانت تعویض داشته راحت تعویض کردند براشون و هیچ مشکلی نداره.

البته Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB هم هارد بسیار خوبیه
مدل 1 ترابایتیش هم موجوده
قیمت هاشون هم مثل همون وسترن هاست

arash16a
06-07-2016, 06:40
هارد های وسترن مثل هاردهای adata مدل ضد ضربه نداره؟ کاور یا جعبه ی مخصوصی برای نگهداری هارد های وسترن نیست؟

ata.royalfalcon
06-07-2016, 15:04
هارد های وسترن مثل هاردهای adata مدل ضد ضربه نداره؟ کاور یا جعبه ی مخصوصی برای نگهداری هارد های وسترن نیست؟

باکس مخصوص ضد ضربه توسط وسترن دیجیتال ساخته شده (WD Nomad) ولی در بازار کشور پیدا نمیشه و همچنین فکر نکنم مناسب برای مدلهای جدید my passport ultra باشه (فقط مناسب برای مدلهای قدیمی my passport) . میتونید یه کیف عادی تهیه کنید که بنظرم کافی هست گرچه برخلاف WD Nomad برای استفاده باید هارد اکسترنال حتماً از کیف بیرون آورده بشه .

arash16a
08-07-2016, 07:00
بین این دو مدل (ADATA HD710M External Hard Drive - 1TBو Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB) کدام یک بهتر هست ؟قبلا وسترن دیجیتال داشتم واقعا عالی بود ولی یه مقدار برای ضد ضربه بودن adta مردد شدم هارد داخل این دو مدل سازنده خود شرکت adta و وسترن هست یا از نمونه های توشیبا استفاده میکنند؟

VahidDG2007
14-07-2016, 22:49
بین این دو مدل (ADATA HD710M External Hard Drive - 1TBو Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB) کدام یک بهتر هست ؟قبلا وسترن دیجیتال داشتم واقعا عالی بود ولی یه مقدار برای ضد ضربه بودن adta مردد شدم هارد داخل این دو مدل سازنده خود شرکت adta و وسترن هست یا از نمونه های توشیبا استفاده میکنند؟
درود بر شما
با سرچ کوچکی که در اینترنت کردم ظاهرا هارد داخل مدل ای دیتا ساخت سامسونگ هست با 5400دور در دقیقه
وسترن هم که مشخصا بایستی خود وسترن باشه داخلش(دقیق نمیدونم)
اما به نظر من یه نگاهیم به سیلیکون مدل ضد ضربه Armor A65 (زردرنگ) بندازین هارد داخل این هم سامسونگ هست منتهی یه پیشوند سیگیت هم داره....

alone one
19-07-2016, 10:26
اساتید هارد اکسترنال وایرلس وسترنو کسی داره؟
نرم افزاره مخصوص آیفون داره؟نرم افزارش در مقایسه با نرم افزاره سیگیت چطوره؟
کلا تو مدل وایرلس سیگیت بهتره یا وسترن؟دلیلش؟
البته من خودم سیگیتو داشتم ازش راضی بودم،میخوام ظرفیتو ارتقا بدم

mojtaba0007
20-07-2016, 14:53
سلام
هارد اکسترنال 3.5 اینجی 8ترابایت کدوم گزینه رو پیشنهاد میکنید ؟
Western Digital My Book مدل تک هارده یا Seagate Backup Plus Desktop ؟
داخل وسترن هارد قرمز خودشون هست و داخل سیگیت مدل archive v2 خودشون هست.
با تشکر

ata.royalfalcon
21-07-2016, 08:54
سلام
هارد اکسترنال 3.5 اینجی 8ترابایت کدوم گزینه رو پیشنهاد میکنید ؟
Western Digital My Book مدل تک هارده یا Seagate Backup Plus Desktop ؟
داخل وسترن هارد قرمز خودشون هست و داخل سیگیت مدل archive v2 خودشون هست.
با تشکر

با سلام .

داخل وسترن هارد قرمز خودشون هست

خیر دوست عزیز ؛ برای این سری به هیچ عنوان از WD Red استفاده نمیشه و از اونجایی که WD Blue یا WD Green هشت ترابایتی ساخته نشده پس از یکی از مدلهای HGST استفاده شده و هارد دیسکی که استفاده شده 7200rpm هم هست .
استفاده از هارد دیسکهای سایر تولیدکنندگان توسط وسترن دیجیتال برای مدلهای اکسترنال قبلاً هم سابقه داشته .

پیشنهاد من Western Digital My Book هست .

mojtaba0007
21-07-2016, 09:26
با سلام .

خیر دوست عزیز ؛ برای این سری به هیچ عنوان از WD Red استفاده نمیشه و از اونجایی که WD Blue یا WD Green هشت ترابایتی ساخته نشده پس از یکی از مدلهای HGST استفاده شده و هارد دیسکی که استفاده شده 7200rpm هم هست .
استفاده از هارد دیسکهای سایر تولیدکنندگان توسط وسترن دیجیتال برای مدلهای اکسترنال قبلاً هم سابقه داشته .

پیشنهاد من Western Digital My Book هست .

سلام بر بزرگ مرد ذخیره سازی

اتفاقا دیروز در مورد همین هارد وسترن داشتم تحقیق میکردم چند جا گفته بودن که نمونه های اولیش هارد های اینترپرایز هیتاچی توشه که قیمت خرده فروشیش دوبرابر قیمت این هارد هست. ولی ظاهرا سری های بعدی رو با هارد خودشون فرستادن تو بازار

باز هم پیشنهادتون همون وسترن هست ؟

ata.royalfalcon
22-07-2016, 19:22
سلام بر بزرگ مرد ذخیره سازی

اتفاقا دیروز در مورد همین هارد وسترن داشتم تحقیق میکردم چند جا گفته بودن که نمونه های اولیش هارد های اینترپرایز هیتاچی توشه که قیمت خرده فروشیش دوبرابر قیمت این هارد هست. ولی ظاهرا سری های بعدی رو با هارد خودشون فرستادن تو بازار

سلام .

اگر به عکس بالا دقت کنید (در لینک اولی که گذاشتید) ؛ در قسمت پایین لیبل دوبار کلمه HGST نوشته شده گرچه در قسمت بالای این لیبل مدل نامبر اختصاصی وسترن دیجیتال (WD80EZZX) درج شده .

وسترن دیجیتال فعلاً هشت ترابایتی از سری دسکتاپی وارد بازار نکرده . من دقیقاً یادم هست قبلاً وسترن دیجیتال هارد دیسک WD Green چهارترابایتی رو هنوز وارد بازار نکرده بود ولی my book چهارترابایت موجود داشت که از هارد دیسکهای OEM شرکت HGST استفاده میشد . بعداً که WD Green چهارترابایت وارد بازار شد از همین هارد دیسک برای my book استفاده کرد .

بله ؛ پیشنهاد من همچنان Western Digital My Book هست .

Rastin.
06-08-2016, 11:05
سلام ata گرامی..خوبید؟:n01:

یک هارد سه ترا دسکتاپ نیاز دارم, قراره زیاد به سیستم وصل بشه(صرفا برای آرشیو نیست) بنابراین باید سخت جان باشه, اما جابجایی ندارم..

بین western my book و seagate backup plus desktop کدوم رو پیشنهاد میکنید(چه مزیتهایی بهم دارن)؟... قبلا میگفتن سیگیتها بیشتر گرم میکنه..الانم اینطوره؟ ضمنا قابلیت رمزگذاری western برام کاربردی نداره, دوام هاردها مهمه.

+
اگر هارد my book بصورت افقی استفاده بشه مشکلی پیش میاد؟

در مورد seagate backup plus desktop مدلهای زیر چه تفاوتی با هم دارن؟ هر سه مدل تو بازار پیدا میشه؟

با تشکر..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FARZAD-O
15-08-2016, 19:52
سلام

دوستان و اساتید عزیز بنده قصد خرید هارد Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 2TB رو دارم اما یه موضوعی بدجور داره منو اذیت میکنه.
توی سایت دیجی کالا که رفتم عده ای از کاربرا گفتن که این هارد روی تلویزیون نمیخونه.من یه led 46 سامسونگ سری UAD46D5000/5550 دارم.

دلیل خریداری هارد هم اینه که میخوام فیلم با حجم بالا بریزم روش و بزنم به تلویزیون و ببینم.الان میترسم که هارد رو خریداری کنم اما بعد اتصال به تی وی اون رو نخونه.
البته ناگفته نمونه که بعضی از کاربرا گفته بودن باید هارد رو با برنامه WD که درون خود هارد هست فرمت کرد تا روی تی وی بخونه.

میخواستم ببینم شما عزیزان چه راهنمایی برای بنده دارید؟

تشکر فراوان

matrix2015
28-08-2016, 10:52
سلام خدمت دوستان عزیز ؛

برای هارد اکسترنال Wireless با ظرفیت 2TB کدوم گزینه پیشنهاد میشه ؟

Seagate Wireless Plus Mobile External Hard Drive - 2TBیا

Western Digital My Passport Wireless External Hard Drive - 2TB
ممنون میشم راهنمایی کنید . :n12:

Persianhb
14-09-2016, 16:09
سلام
دوستان می خوام هارد اکسترنال بگیرم که از همه لحاظ ( 1 ترابایتی و 2 ترابایتی ) نسبت به بقیه قابل اطمینان تر باشه ؟
در حال حاضر هارد اکسترنال کدوم شرکت خرابی کمتری داره ؟
و قابل اطمینان تره
اطلاعاتم نپره

هارددیسک اکسترنال Silicon Power مدل آرمور A80 ظرفیت 2 ترابایت:n33::n16:

مقاوم در برابر آب، ضربه، لرزش و شوک

هارددیسک اکسترنال سیلیکون پاور مدل Armor A65 ظرفیت 2 ترابایت:n25::n12:

مقاومت در برابر ضربه، شوک، نفوذ آب و گردو غبار

هارددیسک اکسترنال وسترن دیجیتال مدل My Passport Ultra Premium ظرفیت 2 ترابایت:n05:

مقاوم در برابر شوک مقاوم در برابر لغزش

هارددیسک اکسترنال سیگیت مدل Backup Plus Slim ظرفیت 2 ترابایت :n13:هیچ مقاومتی نداره

ardeshir n
14-09-2016, 20:45
سلام
دوستان می خوام هارد اکسترنال بگیرم که از همه لحاظ ( 1 ترابایتی و 2 ترابایتی ) نسبت به بقیه قابل اطمینان تر باشه ؟
در حال حاضر هارد اکسترنال کدوم شرکت خرابی کمتری داره ؟
و قابل اطمینان تره
اطلاعاتم نپره

هارددیسک اکسترنال Silicon Power مدل آرمور A80 ظرفیت 2 ترابایت:n33::n16:

مقاوم در برابر آب، ضربه، لرزش و شوک

هارددیسک اکسترنال سیلیکون پاور مدل Armor A65 ظرفیت 2 ترابایت:n25::n12:

مقاومت در برابر ضربه، شوک، نفوذ آب و گردو غبار

هارددیسک اکسترنال وسترن دیجیتال مدل My Passport Ultra Premium ظرفیت 2 ترابایت:n05:

مقاوم در برابر شوک مقاوم در برابر لغزش

هارددیسک اکسترنال سیگیت مدل Backup Plus Slim ظرفیت 2 ترابایت :n13:هیچ مقاومتی نداره
سیلیکون پاور بهتره.
وسترن هم بد نیست.

Sent from my K00E

joibari2
24-09-2016, 21:40
سلام من میخوام هارد اکسترنال 6 ترابایت بگیرم سیگیت چطوره؟

AMINGERAMI
25-09-2016, 13:17
سلام.وقت بخیر...

به تازگی یک هارد Western Digital mybook 3tb خریداری کردم....چند تا سوال داشتم :

1. همانطور که میدانید این هارد به صورت ایستاده است.ولی من برای اینکه فضای کافی در کمد برای گذاشتن هارد ندارد مجبورم اون رو به صورت خوابیده بذارم....میخواستم بدونم آیا مشکلی برای هارد پیش میاد؟(البته وقتی خاموش است.برای استفاده به صورت ایستاده قرار میدم)

2. آیا لزومی داره که برای هارد از این رطوبت گیر ها استفاده کنم؟

3. از این هارد برای آرشیو فیلم استفاده میکنم....اگر نکته ای یا مطلب خاصی به ذهنتون میرسه بیان کنید ممنون میشم....چون کارم طوری هست به شدت به این فیلم ها نیاز دارم به خاطر همین این هارد رو خریداری کردم....

با تشکر

ata.royalfalcon
25-09-2016, 20:30
سلام.وقت بخیر...

به تازگی یک هارد Western Digital mybook 3tb خریداری کردم....چند تا سوال داشتم :

1. همانطور که میدانید این هارد به صورت ایستاده است.ولی من برای اینکه فضای کافی در کمد برای گذاشتن هارد ندارد مجبورم اون رو به صورت خوابیده بذارم....میخواستم بدونم آیا مشکلی برای هارد پیش میاد؟(البته وقتی خاموش است.برای استفاده به صورت ایستاده قرار میدم)

2. آیا لزومی داره که برای هارد از این رطوبت گیر ها استفاده کنم؟

3. از این هارد برای آرشیو فیلم استفاده میکنم....اگر نکته ای یا مطلب خاصی به ذهنتون میرسه بیان کنید ممنون میشم....چون کارم طوری هست به شدت به این فیلم ها نیاز دارم به خاطر همین این هارد رو خریداری کردم....

با تشکر

با سلام .

1. مشکلی نداره ؛ حتی برای افزایش امنیت و کاهش خطر سقوط در هنگام کار میتونید بصورت خوابیده هم استفاده کنید ولی سعی کنید طرفی که لیبل روی هارد دیسک اینترنال چسبیده رو به بالا باشه .

2. من الان user manual یکی از مدلهای سیگیت رو مطالعه کردم و همانطوریکه در عکس زیر میبینید Relative humidity بین 5% الی 95% درصد بدون افزایش سریع در میزان رطوبت هست (افزایش سریع رطوبت باعث ایجاد شبنم میشه) .

اگر در جایی ساکن هستید که رطوبت زیادی نداره (مثلاً تهران) لزومی به اینکار نیست ولی اگر در جایی ساکن هستید که رطوبت زیادی داره و اگر برای شما امکان پذیر هست میتونید از رطوبت گیر هم استفاده کنید .

نکته : علت اینکه استفاده از user manual سیگیت این هست که خیلی از نکات و جزئیات رو اعلام کرده .

3. من چند نکته احتیاطی و مراقبتی رو در پست 1# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گفتم ولی بهترین کار داشتن بکآپ هست .

Persianhb
26-09-2016, 09:23
نظر سنجی در مورد هارد جدید

هارد دیسک اکسترنال سیگیت مدل Backup Plus Ultra Slim ظرفیت 2 ترابایت

مقاوم در برابر شوک
مقاوم در برابر لغزش

noisymind
27-09-2016, 20:19
سلام. سایت وسترن فیلتره؟!!

amir_t6262
27-09-2016, 20:32
فیلتر نیست. فکر کنم به ایران سرویس نمیده.

ata.royalfalcon
27-09-2016, 20:34

سلام .

وسترن دسترسی به سایت با آیپی ایران رو مسدود کرده . از قندشکن استفاده کنید .

راشا تهرونی
27-09-2016, 20:49
دوستان بنده تجربه 6 سال استفاده از هاردهای اکسترنال دارم
فقط سمت سگیت برین

noisymind
27-09-2016, 20:55
سلام .

وسترن دسترسی به سایت با آیپی ایران رو مسدود کرده . از قندشکن استفاده کنید .

ممنون. پس فکر کنم برا همینه که برنامه Smart Ware هم خوب اجرا نمیشه. احتمالا کانکشن به سایتش داره و من فکر میکردم مشکل از ویندوز 10 هست :n41:
دستش هم درد نکنه! از اون حرکتهایی زده که باعث میشه من هارد بعدیم مثلا AData باشه!

Persianhb
29-09-2016, 01:28
نظر سنجی در مورد هارد جدید

هارد دیسک اکسترنال سیگیت مدل Backup Plus Ultra Slim ظرفیت 2 ترابایت

مقاوم در برابر شوک
مقاوم در برابر لغزش

در مورد هارد فوق کسی اطلاعات یا نظری نداره ؟

هارد2 ترای اکسترنال می خوام که در مقابل شوک و لغزش مقاوم باشه ؟

Re zA
30-09-2016, 09:24
به نظر من به عنوان تجربه شخصی خودم که اتفاقی برای هاردم افتاد و هزینه زیادی رو از دست دادم دوستان بهتر هارد با ظرفیت بالا نگیرین به نظر من هارد نهایت یک یا دو ترا بیشتر بدرد نمیخوره اگه ظرفیت بیشتر احتیاج دارین چند تا بخرین خیلی بهتره چون اتفاقی اگه بیوفته هم اظلاعاتتون از بین میره هم هاردتون که مطمئنا گرون خریدید از بین میره هم هزینه واقعا زیاد ریکاوری رو باید پرداخت کنید.

راشا تهرونی
30-09-2016, 12:58
در مورد هارد فوق کسی اطلاعات یا نظری نداره ؟

هارد2 ترای اکسترنال می خوام که در مقابل شوک و لغزش مقاوم باشه ؟

سگیت برند خوبی هستش

به نظر من به عنوان تجربه شخصی خودم که اتفاقی برای هاردم افتاد و هزینه زیادی رو از دست دادم دوستان بهتر هارد با ظرفیت بالا نگیرین به نظر من هارد نهایت یک یا دو ترا بیشتر بدرد نمیخوره اگه ظرفیت بیشتر احتیاج دارین چند تا بخرین خیلی بهتره چون اتفاقی اگه بیوفته هم اظلاعاتتون از بین میره هم هاردتون که مطمئنا گرون خریدید از بین میره هم هزینه واقعا زیاد ریکاوری رو باید پرداخت کنید.

کاملا درست و منطقی

GHAGHALEELEE
18-10-2016, 06:11

مدیریت 10 تا هارد 2 ترا اسونتر هست یا 2 تا هارد 8 ترا و 1 چهار ترا ، اون هم وسیله ای که از یکطرف باید به پریز وصل باشه و. از طرف دیگر به مادربرد.من الان 2 تا 3 ترا دارم و 1 6 ترا و کارم خیلی راحت هست.بگذریم

اقا عطا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هار وسترن 8 ترا مای بوک تو ایران هست؟ نه دیجی-کالا داره و نه سایتهای دیگه
مرسی

ata.royalfalcon
18-10-2016, 09:29

بهترین کار داشتن کپی از تمام اطلاعات روی هارد دیسکهای جداگانه هست . یعنی اگر یه هارد دیسک 4 ترابایتی برای ذخیره اطلاعات دارید یک هارد دیسک دیگه به همین ظرفیت تهیه کنید فقط برای بکآپ و هر چند وقت یکبار اطلاعات رو Sync کنید . شما چندتا هارد دیسک کم حجم بخرید دو ایراد عمده داره . ایراد اول همانطوریکه در پست بالا گفته شد مدیریت تعداد زیاد هارد دیسک کار مشکلی هست و ثانیاً ممکن هست همان هارد دیسک یک یا دوترابایت از بین بره که هیچ بکآپی هم نداشتید .
من یه سیستم اختصاصی تهیه کردم فقط برای بکآپ (لینک تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و تمام اطلاعاتی که روی هارد دیسکهای اکسترنال دارم رو روی همین سیستم ذخیره کردم . بارها هم شده اطلاعات به هر دلیلی از بین رفته که خوشبختانه بکآپ داشتم .

مدیریت 10 تا هارد 2 ترا اسونتر هست یا 2 تا هارد 8 ترا و 1 چهار ترا ، اون هم وسیله ای که از یکطرف باید به پریز وصل باشه و. از طرف دیگر به مادربرد.من الان 2 تا 3 ترا دارم و 1 6 ترا و کارم خیلی راحت هست.بگذریم

اقا عطا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هار وسترن 8 ترا مای بوک تو ایران هست؟ نه دیجی-کالا داره و نه سایتهای دیگه
مرسی

از موجود بودن این مدل در بازار اطلاعی ندارم .

GHAGHALEELEE
18-10-2016, 12:35
بهترین کار داشتن کپی از تمام اطلاعات روی هارد دیسکهای جداگانه هست . یعنی اگر یه هارد دیسک 4 ترابایتی برای ذخیره اطلاعات دارید یک هارد دیسک دیگه به همین ظرفیت تهیه کنید فقط برای بکآپ و هر چند وقت یکبار اطلاعات رو Sync کنید . شما چندتا هارد دیسک کم حجم بخرید دو ایراد عمده داره . ایراد اول همانطوریکه در پست بالا گفته شد مدیریت تعداد زیاد هارد دیسک کار مشکلی هست و ثانیاً ممکن هست همان هارد دیسک یک یا دوترابایت از بین بره که هیچ بکآپی هم نداشتید .
من یه سیستم اختصاصی تهیه کردم فقط برای بکآپ (لینک تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و تمام اطلاعاتی که روی هارد دیسکهای اکسترنال دارم رو روی همین سیستم ذخیره کردم . بارها هم شده اطلاعات به هر دلیلی از بین رفته که خوشبختانه بکآپ داشتم .

اقا عطا اون تاپیک رو دیدم ماشااله شماها کولاک کردید! حتی مایکروسافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم تعجب کرده.اخه داشتن بکاپ تقریبا هزینه رو دو برابر میکنه.من هیچی بکاپ برای فیلمهام ندارم.فقط تونستم از برنامه ها و عکسها و موزیکهام بکاپ بگیرم.

Mehrdad092000
24-10-2016, 23:03
ُسلام کسی هارد adata 710mداره ببینه هارد داخلیش چی هست؟
یا سلیکون a65 ممنون
1ترابایتیو

sajad2
08-11-2016, 21:02
سلام.
دوستان من قصد داشتم 3 ترا Seagate Backup Plus Desktop Externa رو بخرم ولی گویا توی این چند مدت قیمتها خیلی بیشتر شده؟ آیا کسی میدونه قیمتش چنده و ایا این افزایش موقته؟
ممنون

Panther_X
13-11-2016, 20:34
سلام میخواستم یه هارد اکسترنال 1 ترابایت با بودجه حدود 260 تومن بگیرم
نیازه اکثر جاها همرام باشه یعنی زیاد جابه جا کنم و اطلاعات داخلشم برام مهمه که از دست نره. تو رنج قیمت چه هاردهایی پیشنهاد میشه؟ هاردهای ضد ضربه بگیرم بهتره؟(سرعت انتقال هم خوب باشه)

alone one
13-11-2016, 23:11
دوستان سلام
کسی از قابلیت های Seagate Personal Cloud 2-Bay CS4000201 - 4TB چیزی میدونه؟
1.راستیتش من یه هارد مرکزی میخوام که بتونم تمام اطلاعاتمو بریزم توش و هر موقع بخوام از گوشی یا لب تاب یا تلویزیون از اطلاعاتم استفاده کنم،حالا قابلیت ابری هم داشته باشه که چه بهتر،این دستگاه همچین کاریو میکنه؟
2.با پورت usb میشه وصل شد به کامپوتر یا فقط مخصوص اتصال فلشو ایناس؟
3.بستر ارتباطیش اینترنت هست یا وای فای؟چون گفته شده قابلیت دسترسی به اطلاعات از راه دور،من زیاد از NAS اطلاعات ندارم میپرسم،میخوام ببینم حتی زمانیکه نزدیکه هاردم هستم باید با اینترنت از اطلاعاتم استفاده کنم؟
4.و اینکه این دستگاه 2تا سینی برای هارد داره،میشه هر دوش مخصوص اطلاعات باشه یا یکیش باید حتما بکاپ گیری کنه؟

Panther_X
17-11-2016, 12:55
هارد Silicon Power A65 تو این رنج قیمت گزینه خوبیه؟ از نظر سرعت و حفظ اطلاعات همچنین عمر هارد در مقایسه با هاردهای دیگه در چه سطحه؟

ata.royalfalcon
17-11-2016, 13:19
سلام میخواستم یه هارد اکسترنال 1 ترابایت با بودجه حدود 260 تومن بگیرم
نیازه اکثر جاها همرام باشه یعنی زیاد جابه جا کنم و اطلاعات داخلشم برام مهمه که از دست نره. تو رنج قیمت چه هاردهایی پیشنهاد میشه؟ هاردهای ضد ضربه بگیرم بهتره؟(سرعت انتقال هم خوب باشه)

هارد Silicon Power A65 تو این رنج قیمت گزینه خوبیه؟ از نظر سرعت و حفظ اطلاعات همچنین عمر هارد در مقایسه با هاردهای دیگه در چه سطحه؟

سلام .

پیشنهاد من Silicon Power Armor A85 هست که البته از بودجه ـتون کمی بیشتر هست (قیمت دیجی کالا 289 هزارتومن هست) .

و اطلاعات داخلشم برام مهمه که از دست نره.

اطلاعات اگر مهم هست فقط باید بکآپ بگیرید روی هارد دیسک دیگه و هر چند وقت یکبار اطلاعات رو Sync کنید .
حتی اگر مشکلی برای هارد دیسک پیش نیاد با مشکلات احتمالی نرم افزاری چیکار میخواید بکنید ؟ بعنوان مثال ، RAW شدن پارتیشنها در هاردهای اکسترنال یکی از رایجترین مشکلاتی هست که کاربرها باهاش مواجه میشن .

Mehrdad092000
19-11-2016, 01:04
سلام
من یه هارد hd 710mگرفتم اولش سرعت رایت روی 110 اینا بود اما الان کم شده
حس میکنم رفته رفته که فایل میریزم پر میشه سرعت کم میشه
چه کنم؟؟
فرمتش کردم ntfs با 4k حس میکنم بخاطر همین 4kهستش اکثر فایل هام هم برای بازی های ps3هستش فایل کوچیک و بزرگ قاطیه

Persianhb
23-11-2016, 07:40
استفاده فقط برای فیلم و عکس

هدف حفظ سلامت حداکثری هارد می باشد
اصلا نیازی به پارتیشن بندی هست یا نه
آیا می توان بصورت پیش فرض هارد خریداری شده که توسط کارخانه سازنده به صورت یک درایو هست استفاده کنم

در صورت نیاز به پارتیشن بندی
لطفا پارتیشن بندی صحیح هارد اکسترنال رو توضیح بدید

آیا ایجاد پارتیشن primary ضروری هست ؟

در صورت تقسیم هارد اکسترنال فقط به قسمت های مساوی logical مشکل پیش نمیاد؟

برای هارد 1 ترابایت چند پارتیشن و به چه نوعی primary یا logical مناسب است ؟

ata.royalfalcon
23-11-2016, 20:16
استفاده فقط برای فیلم و عکس

هدف حفظ سلامت حداکثری هارد می باشد
آیا می توان بصورت پیش فرض هارد خریداری شده که توسط کارخانه سازنده به صورت یک درایو هست استفاده کنم

در صورت نیاز به پارتیشن بندی

هارد دیسک باید پارتیشن داشته باشه و این پارتیشن با یکی از فایل سیستمها فرمت بشه در غیر اینصورت حتی نمیتونید یک بایت اطلاعات روی هارد دیسک ذخیره کنید . منظورتان ساخت چند پارتیشن هست ؟

بله میتونید .

نکته خاصی نداره دوست عزیز . حتی بدون نیاز به نصب نرم افزارهای اضافی از طریق Disk management ویندوز هم میتونید انجام بدید .

خیر ، میتونید بصورت logical هم بسازید .

خیر ، هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی من ترجیح میدم بصورت primary باشه .

تعداد پارتیشنها بیشتر سلیقه ای هست و همچنین باید ببینید حجم هر فایلی که میخواهید ذخیره کنید چقدر هست . مثلاً اگر فیلمها بلوری 40 ، 50 گیگایتی میخواهید ذخیره کنید توصیه میکنم تک پارتیشن باشه .

starn
28-11-2016, 03:54
سلام و خسته نباشید دوستان من 2 تا هارد اکسترنال ترنسند 2 ترا 25h3 داشتم که در باز های زمانی وختلفی خریداری شده هارد داخل یکیش توشیبا و هارد سری جدید وسترن میباشد
با برنامه HD Tune Pro از هر دو تا هارد تست گرفتم عکسشو زیر براتون میزارم (اولا بگم که هر دو تا هارد کاملا سالم هستن )
ممنون میشم بهم بگید کدوم بهتره و عمری تره بر اساس تجربه ای که دارید (اگه سالم نگهداری بشن در کل میخواستم بدونم کدومش بهتره؟) سرعت دور توشیبا 5400 و وسترن 5200
توی خیلی از سایت ها اصلا در مورد توشیبا بحث نشده توی بعضی جا ها هم رای با وسترن بوده (سایت های تعمیرکاران و نثد و برسی ها ) میخواستم از اساتید اینجا هم یک سوالی کرده باشم چون اطلاعات مهمی دارم و شاید یکی از هارد ها رو خواستم بفروشم میخواستم یکیشو نگه دارم
مشخصات 2 تا هارد رو هم براتون میزارم یه نظر کارشناسانه بدید اگه شما بودید کدوم رو نگه میداشتید؟
تست خواندن 2 هارد
تست وسترن

تست توشیبا

سپاس

ata.royalfalcon
28-11-2016, 10:20
سلام و خسته نباشید دوستان من 2 تا هارد اکسترنال ترنسند 2 ترا 25h3 داشتم که در باز های زمانی وختلفی خریداری شده هارد داخل یکیش توشیبا و هارد سری جدید وسترن میباشد
با برنامه HD Tune Pro از هر دو تا هارد تست گرفتم عکسشو زیر براتون میزارم (اولا بگم که هر دو تا هارد کاملا سالم هستن )
ممنون میشم بهم بگید کدوم بهتره و عمری تره بر اساس تجربه ای که دارید (اگه سالم نگهداری بشن در کل میخواستم بدونم کدومش بهتره؟) سرعت دور توشیبا 5400 و وسترن 5200
توی خیلی از سایت ها اصلا در مورد توشیبا بحث نشده توی بعضی جا ها هم رای با وسترن بوده (سایت های تعمیرکاران و نثد و برسی ها ) میخواستم از اساتید اینجا هم یک سوالی کرده باشم چون اطلاعات مهمی دارم و شاید یکی از هارد ها رو خواستم بفروشم میخواستم یکیشو نگه دارم
مشخصات 2 تا هارد رو هم براتون میزارم یه نظر کارشناسانه بدید اگه شما بودید کدوم رو نگه میداشتید؟
تست خواندن 2 هارد
تست وسترن

تست توشیبا

سپاس

چون اطلاعات مهمی دارم و شاید یکی از هارد ها رو خواستم بفروشم میخواستم یکیشو نگه دارم
با سلام .
اطلاعات اگر مهم هست توصیه میکنم هردوتا رو نگه دارید و یکیشون بکآپ از اولی باشه . در غیر اینصورت اگر اطلاعات برای شما مهم نیست و این اکسترنالها فقط برای ذخیره اطلاعات دم دستی هست پیشنهاد من این هست که وسترن رو نگه دارید . البته باید به ساعات کارکرد هم توجه کنید .

starn
28-11-2016, 18:22
با سلام .
اطلاعات اگر مهم هست توصیه میکنم هردوتا رو نگه دارید و یکیشون بکآپ از اولی باشه . در غیر اینصورت اگر اطلاعات برای شما مهم نیست و این اکسترنالها فقط برای ذخیره اطلاعات دم دستی هست پیشنهاد من این هست که وسترن رو نگه دارید . البته باید به ساعات کارکرد هم توجه کنید .

و یک سوال عجیب برام پیش اومده که چرا هارد های وسترن همشون 5200 من الان چک کردم سامسونگ هم 5400 توشیبا 5400 سیگیتو الان دسترسی ندارم بهش نمیدونم ولی وسترن 2 تا داشتم 5200 بوده چرا پایینتر میزنه؟ دلیل خاصی داره؟
---
سرعت کپی کردن از هارد لب تاپ درون توشیبا (باحجم 8 گیگ ) بین 70-65- هست توی وسترن 50-55
با تمام این حرف ها میخواستم ببینم نگه داشتم وسترن منطقی تره؟

sasan.69
28-11-2016, 19:18
سلام .

پیشنهاد من Silicon Power Armor A85 هست که البته از بودجه ـتون کمی بیشتر هست (قیمت دیجی کالا 289 هزارتومن هست) .

اطلاعات اگر مهم هست فقط باید بکآپ بگیرید روی هارد دیسک دیگه و هر چند وقت یکبار اطلاعات رو Sync کنید .
حتی اگر مشکلی برای هارد دیسک پیش نیاد با مشکلات احتمالی نرم افزاری چیکار میخواید بکنید ؟ بعنوان مثال ، RAW شدن پارتیشنها در هاردهای اکسترنال یکی از رایجترین مشکلاتی هست که کاربرها باهاش مواجه میشن .

منظورشما از syncچی هس؟

ata.royalfalcon
28-11-2016, 19:23
منظورشما از syncچی هس؟

همانند سازی اطلاعات ؛ یعنی هر تغییری که در هارد دیسک اول دادید (اضافه و حذفیات اطلاعات) در هارد دیسک دوم هم اعمال بشه .