PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34

55312
28-05-2014, 01:22
سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال همراه 2tb بخرم چون فضای هاردم کمه
از اول که لپ تاپ روشن میشه اینم باهاش کار کنه
سرعت و رمز گذاری برام مهم نیست فقط امنیت مهمه که اطلاعاتم نپره.
چه مدلی پیشنهاد می کنید؟

ata.royalfalcon
28-05-2014, 06:56
سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال همراه 2tb بخرم چون فضای هاردم کمه
از اول که لپ تاپ روشن میشه اینم باهاش کار کنه
سرعت و رمز گذاری برام مهم نیست فقط امنیت مهمه که اطلاعاتم نپره.
چه مدلی پیشنهاد می کنید؟

سلام .
اگر بتونيد Seagate Backup Plus Slim در بازار پيدا كنيد بنظرم مناسبترين هارد اكسترنال پرتابل 2TB هست .

55312
28-05-2014, 15:01
سلام .
اگر بتونيد Seagate Backup Plus Slim در بازار پيدا كنيد بنظرم مناسبترين هارد اكسترنال پرتابل 2TB هست .
دوست عزیز چرا گیر نمیاد؟ قیمتش چه قدره؟
My Passport Ultra یا My Passport Slim خوب نیست؟

ata.royalfalcon
28-05-2014, 15:13
دوست عزیز چرا گیر نمیاد؟ قیمتش چه قدره؟
My Passport Ultra یا My Passport Slim خوب نیست؟

دوترابايتيهاي Seagate Backup Plus Slim در مقايسه با My Passport Ultra یا My Passport Slim ضخامت كمتر (عكس زير) و پرفورمنس بهتري دارد . اگر سيگيت را در بازار پيدا نكرديد ميتونيد مدلهاي وسترن ديجيتال را در اولويت دوم قرار بديد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

55312
28-05-2014, 15:20
دوترابايتيهاي Seagate Backup Plus Slim در مقايسه با My Passport Ultra یا My Passport Slim ضخامت كمتر (عكس زير) و پرفورمنس بهتري دارد . اگر سيگيت را در بازار پيدا نكرديد ميتونيد مدلهاي وسترن ديجيتال را در اولويت دوم قرار بديد .

دوست عزیز

ضخامتش مهم نیست
خرابیش چجوریه؟چون میخوام دائم کار کنه

ata.royalfalcon
28-05-2014, 18:10
دوست عزیز

ضخامتش مهم نیست
خرابیش چجوریه؟چون میخوام دائم کار کنه

اگر هارد دیسک لپتاپتان کم حجم هست فکر نمیکنید اگر ارتقا بدید بهتر باشه ؟ چون قرار هست بطور دائم استفاده بشه . حتی میتونید یک HDD Cuddy بخرید و هارد دیسک دوم را به جای رایتر نصب کنید .

احتمال خرابی همیشه هست (در هر مدل و از هر برندی) و هیچوقت هم به صفر درصد نمیرسد . تنها با نگهداری صحیح هست که میتوان احتمال خرابی را به حداقل رساند .

55312
28-05-2014, 22:51
اگر هارد دیسک لپتاپتان کم حجم هست فکر نمیکنید اگر ارتقا بدید بهتر باشه ؟ چون قرار هست بطور دائم استفاده بشه . حتی میتونید یک HDD Cuddy بخرید و هارد دیسک دوم را به جای رایتر نصب کنید .

احتمال خرابی همیشه هست (در هر مدل و از هر برندی) و هیچوقت هم به صفر درصد نمیرسد . تنها با نگهداری صحیح هست که میتوان احتمال خرابی را به حداقل رساند .
نه دوست عزیز من هارد لپتاپم 1tb دیگه بیشتر کردنش جالب نیست!
بین
Backup Plus Slim و
My Passport Ultra
کدوم برای کار من بهتره? از نظر خرابی.

aminkhan2014
31-05-2014, 05:10
جناب عطا،این هاردهای دستکتاپی را که برای آرشیو تهیه میشه،امکانش هست که به TV وصل کرد؟چجوری؟

ata.royalfalcon
31-05-2014, 06:52
جناب عطا،این هاردهای دستکتاپی را که برای آرشیو تهیه میشه،امکانش هست که به TV وصل کرد؟چجوری؟
سلام .
ميتوان به TV متصل كرد و پيشنهاد ميكنم ابتدا هارد ديسك اكسترنال را به برق متصل و سپس كابل usb را به TV متصل كنيد . البته بستگي به نوع و مدل TV هم دارد و توصيه ميكنم دفترچه راهنما (User Manual) را مطالعه بفرمائيد . شايد درباره نحوه استفاده از هارد ديسكهاي اكسترنال توضيحاتي داده باشد .

Guidance
31-05-2014, 10:25
سلام. جناب عطا من هارد اکسترنال آلترا وسترن را به تلویزیون lg وصل کردن نشون داد و یه فیلم هم ضبط و پخش کردم اما بعدش وقتی که به سیستم نصبش کردم دیگه نشونش نداد و حتی با اکرونیس هم نتونستم به کامپیوتر بشناسونمش و مجبور شدم فرمتش کنم میخواستم از شما بپرسم چرا اینطوری شده؟ و چکار کنم که دیگه اینجوری نشه؟

ata.royalfalcon
31-05-2014, 11:00
سلام. جناب عطا من هارد اکسترنال آلترا وسترن را به تلویزیون lg وصل کردن نشون داد و یه فیلم هم ضبط و پخش کردم اما بعدش وقتی که به سیستم نصبش کردم دیگه نشونش نداد و حتی با اکرونیس هم نتونستم به کامپیوتر بشناسونمش و مجبور شدم فرمتش کنم میخواستم از شما بپرسم چرا اینطوری شده؟ و چکار کنم که دیگه اینجوری نشه؟

سلام .

شايد پارتيشن هارد ديسك با فايل سيستمي فرمت شده كه توسط ويندوز قابل شناسايي نيست . بررسي كنيد آيا TV ميتواند روي فايل سيستم FAT32 ضبط و پخش كنيد يا خير ؟ اگر بلي پس هارد ديسك را با فايل سيستم FAT32 فرمت كنيد كه در اينصورت توسط ويندوز قابل شناسايي خواهد بود .

55312
31-05-2014, 11:38
دوست عزیز شما هارد بوفالو را دیدی؟
خوب هست؟

ata.royalfalcon
31-05-2014, 12:43
دوست عزیز شما هارد بوفالو را دیدی؟
خوب هست؟

محصولات توليدي اين برند بطور كلي خوب هستند ولي همانطوريكه خودتان هم ميدانيد اين برند توليد كننده هارد ديسك نيست و از برندهايي مثل وسترن ديجيتال و يا سيگيت و ... هارد ديسك مورد نياز را تامين ميكند و در نتيجه كيفيت هارد ديسكهاي اكسترنال بوفالو چندان متفاوت با اين توليدي هاي دو برند نيست . اگر مدلهاي عادي ميخواهيد بخريد من پيشنهاد ميكنم از برند وسترن ديجيتال و يا سيگيت انتخاب كنيد كه نه تنها قيمت مناسبتري دارند بلكه گارانتي معتبرتري هم دارند .

Guidance
31-05-2014, 14:19
سلام .

شايد پارتيشن هارد ديسك با فايل سيستمي فرمت شده كه توسط ويندوز قابل شناسايي نيست . بررسي كنيد آيا TV ميتواند روي فايل سيستم FAT32 ضبط و پخش كنيد يا خير ؟ اگر بلي پس هارد ديسك را با فايل سيستم FAT32 فرمت كنيد كه در اينصورت توسط ويندوز قابل شناسايي خواهد بود .

هارد 1 ترابایت را میتونم به fat32 تغییر بدم از نظر حجم مشکلی نداره؟ این فرمت از نظر سرعت و شناسایی در سیستم ها و... مشکلی نداره؟؟

55312
31-05-2014, 14:41
دوست عزیز

بینBackup Plus Slim و
My Passport Ultra
کدوم از نظر خرابی بهتره؟
یا بهتر تعمیر میشه؟

ata.royalfalcon
31-05-2014, 14:47
هارد 1 ترابایت را میتونم به fat32 تغییر بدم از نظر حجم مشکلی نداره؟ این فرمت از نظر سرعت و شناسایی در سیستم ها و... مشکلی نداره؟؟

حتي ميتونيد يك پارتيشن يكترابايتي با فايل سيستم FAT32 بسازيد (با برنامه هايي مثل Acronis Disk Director Home) و اكثر سيستمها از اين فايل سيستم پشتيباني ميكنند . مهمترين ايراد اين سيستم عامل اين هست كه نميتوان فايلهايي با حجم 4GB ذخيره كرد. من پيشنهاد ميكنم يك پارتيشن كم حجمتر (اولين پارتيشن) با فايل سيستم FAT32 براي ضبط و پخش از روي TV بسازيد و الباقي بصورت NTFS باشد .

ata.royalfalcon
31-05-2014, 14:50
دوست عزیز

بینBackup Plus Slim و
My Passport Ultra
کدوم از نظر خرابی بهتره؟
یا بهتر تعمیر میشه؟

تعمير و ريكاوري اطلاعات در هارد ديسكهاي اكسترنال WD My Passport Ultra به خاطر قابليت رمزگذاري سخت افزاري و همچنين USB Native بودن ، سخت تر و پرهزينه تر از انواع ديگر هست .

55312
31-05-2014, 15:18
دوست عزیز
usb native چیه؟:n13:

ata.royalfalcon
31-05-2014, 15:23
دوست عزیز
usb native چیه؟:n13:

به عكس زير دقت كنيد . ماژول جداگانه اي براي تبديل SATA به USB وجود ندارد كه معمولاً به اين حالت USB Native ميگويند .

55312
31-05-2014, 15:25
یعنی wd زودتر خراب میشه؟

Guidance
31-05-2014, 15:39
حتي ميتونيد يك پارتيشن يكترابايتي با فايل سيستم FAT32 بسازيد (با برنامه هايي مثل Acronis Disk Director Home) و اكثر سيستمها از اين فايل سيستم پشتيباني ميكنند . مهمترين ايراد اين سيستم عامل اين هست كه نميتوان فايلهايي با حجم 4GB ذخيره كرد. من پيشنهاد ميكنم يك پارتيشن كم حجمتر (اولين پارتيشن) با فايل سيستم FAT32 براي ضبط و پخش از روي TV بسازيد و الباقي بصورت NTFS باشد .

الان اگر یه پارتیشن با حجم کمتر بسازم و به تلویزیون وصل کنم برای اونکه حجم بیشتری داره دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ چون تلویزیون هارد را initialize میکنه من فکر میکنم همون موقع برای فایل مشکل پیش میاد( یعنی برای کل هارد نه یه پارتیشن خاص) اینطور نیست؟

ata.royalfalcon
31-05-2014, 15:59
یعنی wd زودتر خراب میشه؟

خير ، بدين معني نيست كه هارد ديسكهاي اكسترنال WD زودتر خراب بشوند . كلاً به اين معني هست كه اگر خراب بشوند (كه هر هارد ديسكي ممكن هست خراب بشود) تعمير آن مشكلتر خواهد بود.
عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال WD my passport هست كه برای دسترسی به Firmware و یا ارسال یکسری دستورات به آن به قسمتهایي از pcb لحیمکاری شده است .

ata.royalfalcon
31-05-2014, 16:03
الان اگر یه پارتیشن با حجم کمتر بسازم و به تلویزیون وصل کنم برای اونکه حجم بیشتری داره دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ چون تلویزیون هارد را initialize میکنه من فکر میکنم همون موقع برای فایل مشکل پیش میاد( یعنی برای کل هارد نه یه پارتیشن خاص) اینطور نیست؟

چون من TV شما را ندارم نميتونم دقيق اظهار نظر كنم . پيشنهاد ميكنم خودتان تست كنيد و ببينيد روشي كه من گفتم شدني هست يا خير ؟

Ramin khuzestan
03-06-2014, 11:02
سلام
برای فرمت اولیه هارد به ntfs فقط کافیه که روی هارد راست کلیک کرده و فرمت بزنیم یا باید از نرم افزار خاصی استفاده بشه؟ Quick format کفایت میکنه ؟ فرمت کردن هارد حدودأ چقدر زمان میبره؟

ممنون

ata.royalfalcon
03-06-2014, 18:09
سلام
برای فرمت اولیه هارد به ntfs فقط کافیه که روی هارد راست کلیک کرده و فرمت بزنیم یا باید از نرم افزار خاصی استفاده بشه؟ Quick format کفایت میکنه ؟ فرمت کردن هارد حدودأ چقدر زمان میبره؟

ممنون

سلام .

اکثر هارد دیسکهای اکسترنال پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست و نیازی نیست که مجدداً فرمت کنید مگر اینکه فایل سیستم آن NTFS (و یا هر فایل سیستمی که مد نظرتان هست) نباشد . برای فرمت کردن بصورت NTFS در همان Windows میتونید اینکار را انجام بدید و Quick format هم کفایت میکند.

hot_boys2005
06-06-2014, 21:20
با اجازه استادان عزیز بعضی از تلویزونها مانند الجی وقتی که هارد را بهشون با یواس بی و صل میکنید سیستم هارد را تغییر میدهند و فقط میتونی با الجی فیلم ضبط و پخش کنی و دیگر نمیتونی به لپتاپ بزی و فیلم و فایلهاتو درونش ببینی .متاسفانه این یه بدی الجی هست شاید مشکل شما هم همین باشه و من زیاد مطمعن نیستم این حقیقت داره یا نه .فقط گفتم تا بدونید. خودتون میتونید تحقیق کنید.

hot_boys2005
06-06-2014, 21:30
من میخوام یه هارد اکسترنال 1T کوچیک تک کابل و USB3 در حدود قیمت 260 هزارتومان برای ذخیره کردن فیلم و اطلاعات از گیرنده های دیجیتالی(خودتون میدونید منظورم چیه;)) و لپتاپ بگیرم .استادان چی پیشنهاد میکنند؟

ata.royalfalcon
06-06-2014, 21:44
با اجازه استادان عزیز بعضی از تلویزونها مانند الجی وقتی که هارد را بهشون با یواس بی و صل میکنید سیستم هارد را تغییر میدهند و فقط میتونی با الجی فیلم ضبط و پخش کنی و دیگر نمیتونی به لپتاپ بزی و فیلم و فایلهاتو درونش ببینی .متاسفانه این یه بدی الجی هست شاید مشکل شما هم همین باشه و من زیاد مطمعن نیستم این حقیقت داره یا نه .فقط گفتم تا بدونید. خودتون میتونید تحقیق کنید.

اگر بتونید بفهمید با چه فایل سیستمی فرمت شده شاید بتوان درایور مناسبی برای ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگر) پیدا و نصب کرد تا بتوان به اطلاعات موجود در آن پارتیشن دسترسی داشت .

مثلاً درایور مناسب ویندوزی برای دسترسی به پارتیشنهایی که با یکی از فایل سیستم لینوکسی Ext2 / Ext3 / Ext4 فرمت شده را میتوان از سایت زیر دانلود کرد .

من میخوام یه هارد اکسترنال 1T کوچیک تک کابل و USB3 در حدود قیمت 260 هزارتومان برای ذخیره کردن فیلم و اطلاعات از گیرنده های دیجیتالی(خودتون میدونید منظورم چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و لپتاپ بگیرم .استادان چی پیشنهاد میکنند؟

فکر میکنم Seagate Backup plus Slim گزینه مناسبی برای اینکار باشه .

hot_boys2005
06-06-2014, 21:58
اگر Seagate Backup plus Slim نبود چه مدلی دیگه بگیرم ؟لطفا نام کاملشو ذکر کنید.

ata.royalfalcon
06-06-2014, 22:18
اگر Seagate Backup plus Slim نبود چه مدلی دیگه بگیرم ؟لطفا نام کاملشو ذکر کنید.

فکر نمیکنم این مدل کمیاب باشه . سعی کنید همین مدل را پیدا کنید .

aminkhan2014
07-06-2014, 06:16
چرا WD element را بهشون معرفی نکردین؟تفاوتش با سیگیت و ultra WD چیه؟

Ramin khuzestan
07-06-2014, 13:24
چند روزی هست که یک سیلیکون پاور A80 خریداری کردم
سرعتش بد نیست با usb3 در ویندوز 8 سرعت انتقال پوشه های حجیم حدود 70 تا 80 متغیره
یک فایل Activate Warranty داره کسی میدونه به چه کاری میاد ؟

ata.royalfalcon
07-06-2014, 19:12
چند روزی هست که یک سیلیکون پاور A80 خریداری کردم
سرعتش بد نیست با usb3 در ویندوز 8 سرعت انتقال پوشه های حجیم حدود 70 تا 80 متغیره
یک فایل Activate Warranty داره کسی میدونه به چه کاری میاد ؟

در مورد سوال آخر برای product registration در سایت اصلی Silicon Power جهت lifetime warranty هست که فکر نمیکنم برای کاربران ایرانی کاربردی داشته باشد .

hot_boys2005
07-06-2014, 21:45
دوستان من امروز عصر رفتم که هارد Seagate Backup plus Slim 1T بخرم. فروشنده به من Seagate Backup plus 1T به قیمت تومان240نشونم داد و گفت همین Seagate Backup plus Slim 1T هست ولی روی جعبش اصلا تایپ نکرده بود چه حروف بزرگ و چه کوچک ( Slim) و بدون اینگه بهشم بگم خودش گفت این هارد روی بعضی از گیردنده های دیجیتالی کار نمی کند ولی توی لپتاپ وکامپیوتر کار میکنه و من رفتم مغازه دیگه اونهم یه هارد 1TSeagate Backup plus نشونم داد ولی این یکی پشتش به صورت برچسب زده بود:
Seagate Backup plus Slim 1T من با اینگه خیلی دوست داشتم بخرم .دندون رو جیگر گذاشتم بیام با شما استادان عزیز مشورت کنم ببینم همین هارد را بخرم ؟ و لطفا یک عکس از پشت وروی جعبه این هارد بزاریت تا من خیالم راحت بشه همین هارد هست تا بگیرمش.

ata.royalfalcon
07-06-2014, 22:25
دوستان من امروز عصر رفتم که هارد Seagate Backup plus Slim بخرم. فروشنده به من Seagate Backup plus به قیمت تومان240نشونم داد و گفت همین Seagate Backup plus Slim هست ولی روی جعبش اصلا تایپ نکرده بود چه حروف بزرگ و چه کوچک ( Slim) و بدون اینگه بهشم بگم خودش گفت این هارد رو بعضی از گیردنده های دیجیتالی کار نمی کند ولی توی لپتاپ وکامپیوتر کار میکنه . و من رفتم مغازه دیگه اونهم یه هارد Seagate Backup plus نشونم داد ولی این یکی پشتش به صورت برچسب زده نوشته بود
Seagate Backup plus Slim 1T من با اینگه خیلی دوست داشتم بخرم .دندون رو جیگر گذاشتم بیام با شما استادان عزیز مشورت کنم ببینم همین هارد را بخرم ؟ و لطفا یک عکس از پشت وروی جعبه این هارد بزاریت تا من خیالم راحت بشه همین هارد هست تا بگیرمش

روی جعبه هارد اکسترنال مدل نامبر نوشته میشه . برای مدل یکترابایتی Seagate Backup plus Slim و برای Region EMEA (که در ایران فراوانتر هست) مدل نامبرها به شکل زیر هست . اگر این مدل نامبر نوشته شده روی جعبه ، مثل موارد گفته شده هست پس مدل درستی انتخاب میکنید .

مشکی : STDR1000200
قرمز : STDR1000203
سفید : STDR1000201
آبی : STDR1000202

شکل جعبه ها ممکنه کمی متفاوت باشه مثل مدلهای WD my passport ultra که سابقاً جعبه سفید رنگ داشتند ولی بعداً با جعبه آبی رنگ وارد بازار شدند. توصیه میکنم با گارانتی معتبر انتخاب کنید .

hot_boys2005
07-06-2014, 23:15
یعنی روی جعبش چه بزرگ و چه کوچیک ننوشته Slim اشکال نداره؟ و گارانتی معتبر مثلا کدوم شرکتهاست؟

ata.royalfalcon
08-06-2014, 07:01
یعنی روی جعبش چه بزرگ و چه کوچیک ننوشته Slim اشکال نداره؟ و گارانتی معتبر مثلا کدوم شرکتهاست؟

ظاهراً روي مدلهاي يكترابايت پرتابل كلمه Slim نوشته نشده ولي براي اطمينان مدل نامبر نوشته شده روي جعبه كفايت ميكند . ميتونيد با گارانتي سـازگـار انتخاب كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir_t6262
08-06-2014, 08:58
شکل جعبه ها ممکنه کمی متفاوت باشه مثل مدلهای WD my passport ultra که سابقاً جعبه سفید رنگ داشتند ولی بعداً با جعبه آبی رنگ وارد بازار شدند. توصیه میکنم با گارانتی معتبر انتخاب کنید .

جعبه سفیدهای WD my passport Ultra یک کیف پارچه ای دارد که در جعبه های آبی نیست.

aminkhan2014
09-06-2014, 12:24
چرا WD element را بهشون معرفی نکردین؟تفاوتش با سیگیت و ultra WD چیه؟

آقا عطا سوال پرسیدیم،میشه بگید تفاوت element با my passportچیه؟

ata.royalfalcon
09-06-2014, 12:38
آقا عطا سوال پرسیدیم،میشه بگید تفاوت element با my passportچیه؟

به لينك زير مراجعه كنيد . تفاوت ايندو مدل بطور كلي و در قالب يك جدول گفته شده .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نداشتن تنوع رنگ ، نداشتن هيچ نرم افزاري جهت بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك ، نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري از خصوصيات مدلهاي WD Elements هست .

aminkhan2014
09-06-2014, 14:53
از لحاظ کیفیت و دوام تفاوت خاصی دارند؟

ata.royalfalcon
09-06-2014, 15:07
از لحاظ کیفیت و دوام تفاوت خاصی دارند؟

نبايد تفاوتي داشته باشند . حتي ميشه گفت مشخصات هارد ديسكهاي داخلي بكار رفته مثل هم هست .

hot_boys2005
09-06-2014, 17:27
روی جعبه هارد اکسترنال مدل نامبر نوشته میشه . برای مدل یکترابایتی Seagate Backup plus Slim و برای Region EMEA (که در ایران فراوانتر هست) مدل نامبرها به شکل زیر هست . اگر این مدل نامبر نوشته شده روی جعبه ، مثل موارد گفته شده هست پس مدل درستی انتخاب میکنید .

مشکی : STDR1000200
قرمز : STDR1000203
سفید : STDR1000201
آبی : STDR1000202

من به این نتیجه رسیدم که Seagate Backup plus Slim 2T بگیرم چون من دوتا هارد اکسترنال کوچک دارم که یکیusb3 Transcend 1TB (دو کابله) هست و یکی دیگرهم WD My PASSPORT backup 1T هست که هر دوی آنها به لپتاپ متصل هستند و میخوام مجموع فایلهای این دو هارد را درون Seagate Backup plus Slim 2T بریزم.سوالم این هست چون لپتابم از ساعت 7 صبح تا ساعت 3 شب بازه و چون فایلهای شخصی و خانوادگی درون Transcend 1TB usb3 دارم و فکر کنم تغریبا ضد ضربست آیا درست که از هارد Seagate Backup plus Slim 2 استفاده کنم؟البته هارد درجای ثابتی روی میز قرار میگره و زیاد جابجا نمیشه. و دومین سوالم اینست که مدل نامبرهای Seagate Backup plus Slim 2T چه هستند؟که بر اساس آنها هاردم را بخرم

shab_2008
09-06-2014, 17:35
سلام دوستان
یک سوالی داشتم که ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

این درصد هایی که در برنامه HDD Life نشون میده (یعنی Health Status و Performance) آیا معنیش اینکه این برنامه اینقدر درصد احتمال میده که هارد شما در چه وضعیتی هست؟ آیا معنیش همینه؟

ممنون

ata.royalfalcon
09-06-2014, 17:51
من به این نتیجه رسیدم که Seagate Backup plus Slim 2T بگیرم چون من دوتا هارد اکسترنال کوچک دارم که یکیusb3 Transcend 1TB (دو کابله) هست و یکی دیگرهم WD My PASSPORT backup 1T هست که هر دوی آنها به لپتاپ متصل هستند و میخوام مجموع فایلهای این دو هارد را درون Seagate Backup plus Slim 2T بریزم.سوالم این هست چون لپتابم از ساعت 7 صبح تا ساعت 3 شب بازه و چون فایلهای شخصی و خانوادگی درون Transcend 1TB usb3 دارم و فکر کنم تغریبا ضد ضربست آیا درست که از هارد Seagate Backup plus Slim 2 استفاده کنم؟البته هارد درجای ثابتی روی میز قرار میگره و زیاد جابجا نمیشه. و دومین سوالم اینست که مدل نامبرهای Seagate Backup plus Slim 2T چه هستند؟که بر اساس آنها هاردم را بخرم

در مورد سوال اول :

در مورد سوال اول : به شرط رعایت موارد احتیاطی ؛ مشکلی نیست که اطلاعات را روی Seagate بریزید و طولانی مدت در حالت Power On باشد. به هر حال باید بدونید که هارد دیسکها عمر دائمی ندارند . هر چه بیشتر استفاده کنید زودتر مستهلک خواهد شد .

در مورد سوال دوم :

مشکی : STDR2000200
قرمز : STDR2000203
سفید : STDR2000201
آبی : STDR2000202

فقط عدد 1 به 2 تغییر کرده ...

hot_boys2005
09-06-2014, 18:19
موارد احتیاطی مثلا چی؟

ata.royalfalcon
09-06-2014, 20:04
موارد احتیاطی مثلا چی؟

چند مورد رو در انتهای این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم .

hot_boys2005
09-06-2014, 22:12
میدونم بعد از گرفتن هارد اکسترنال و انتقال فایلها از هارد اکسترنال قدیمی به جدید دو تا مشکل برام پیش میاد
1- ویندوز جلوی فایلهایی که تعداد حروفشون زیاد باشه موقع انتغال.جلوشونو میگره و میگه طول فایلتون زیاده مثل بعضی از سایتهای ذخیره شده که طول نام فایلهاشون زیاده
2- وقتی که نام هارد اکسترنال قدیمی من درایو H:\ باشد و من هارد اکستر نال جدید را نصب میکنم ویندوز نام جدید بهش میدهد مثلا درایو K:\ و بعد از انتقال فایلها و هنگامی که هارد قدیمی درایو H را برداشتم و بجایش هارد جدید که ویندوز نامش را درایو K نامیده بود قرار میدهم .بجای اینکه هارد جدید)K) نامش تغییر کند و به درایو H تغییر نام بدهد ولی تغییر نام نمی دهد و همچنان نامش همان درایو k میماند و من هرچه شورتکات از فایلهای قدیمی درست کرده بودم .دیگر نمی توانند آدرس فایلها رو پیدا کنند .آیا شما میتوانید راهنمایی کنبد که من چی کار کنم؟

hot_boys2005
09-06-2014, 22:13
میدونم بعد از گرفتن هارد اکسترنال و انتقال فایلها از هارد اکسترنال قدیمی به جدید دو تا مشکل برام پیش میاد
1- ویندوز جلوی فایلهایی که تعداد حروفشون زیاد باشه موقع انتغال.جلوشونو میگره و میگه طول فایلتون زیاده مثل بعضی از سایتهای ذخیره شده که طول نام فایلهاشون زیاده
2- وقتی که نام هارد اکسترنال قدیمی من درایو H:\ باشد و من هارد اکستر نال جدید را نصب میکنم ویندوز نام جدید بهش میدهد مثلا درایو K:\ و بعد از انتقال فایلها و هنگامی که هارد قدیمی درایو H را برداشتم و بجایش هارد جدید که ویندوز نامش را درایو K نامیده بود قرار میدهم .بجای اینکه هارد جدید)K) نامش تغییر کند و به درایو H تغییر نام بدهد ولی تغییر نام نمی دهد و همچنان نامش همان درایو k میماند و من هرچه شورتکات از فایلهای قدیمی درست کرده بودم .دیگر نمی توانند آدرس فایلها رو پیدا کنند .آیا شما میتوانید راهنمایی کنبد که من چی کار کنم؟

ata.royalfalcon
10-06-2014, 12:05

در مورد سوال آخر ميتونيد از طريق Disk Management ويندوز Letter پارتيشن مورد نظر را طبق عكس زير تغيير بديد .

طبق عکس زیر دکمه change را بزنید .

طبق عکس زیر از منوی پایین آمدنی حروف دلخواه را انتخاب کنید . دقت کنید که این حروف برای درایو دیگری استفاده نشده باشه .

hot_boys2005
11-06-2014, 12:16
دوستان من دیروز یک هارد Seagate Backup plus Slim 2T گرفتم به قیمت 415000 تومان خیلی زوق کردم چون جای دیگه 450 میداد ولی من میترسم اصل نباشه علتشو میگم
1-روی جعبه slim ننوشته بود ولی در پشتش با برچسب گارانتی سازگار نوشته بودslim و روی جعبه همون کدی که فرموده بودید پرینت شده بود STDR2000200مشکی
2- وقتی من برای پیگیری گارانتی قطعات وارد سایت شرکت سازگار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشم و شماره سریال گارانتی را میزنم این علامت میاد "شماره ورودي صحيح نمي باشد"
3-روی گوشه جعبش پرینت شده ASSEMBLED IN CHINA و PRODUCT OF CHINA
4-وقتی برگه فاکتور از فروشنده خواستم بهم برگه پرینت شده داد ولی مهرش نکرد فقط در قسمت مهر و امضای فروشنده فامیلیش تایپ شده بود وقتی ازش پرسیدم چرا مهر و امضا نمی کنی؟ گفت آرم پرینت شده ما کافیه
5- اصلا سایت خود Seagate دامینش داره فروخته میشه

ata.royalfalcon
11-06-2014, 12:48
دوستان من دیروز یک هارد Seagate Backup plus Slim 2T گرفتم به قیمت 415000 تومان خیلی زوق کردم چون جای دیگه 450 میداد ولی من میترسم اصل نباشه علتشو میگم
1-روی جعبه slim ننوشته بود ولی در پشتش با برچسب گارانتی سازگار نوشته بودslim و روی جعبه همون کدی که فرموده بودید پرینت شده بود STDR2000200مشکی
2- وقتی من برای پیگیری گارانتی قطعات وارد سایت شرکت سازگار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشم و شماره سریال گارانتی را میزنم این علامت میاد "شماره ورودي صحيح نمي باشد"
3-روی گوشه جعبش پرینت شده ASSEMBLED IN CHINA و PRODUCT OF CHINA
4-وقتی برگه فاکتور از فروشنده خواستم بهم برگه پرینت شده داد ولی مهرش نکرد فقط در قسمت مهر و امضای فروشنده فامیلیش تایپ شده بود وقتی ازش پرسیدم چرا مهر و امضا نمی کنی؟ گفت آرم پرینت شده ما کافیه
5- اصلا سایت خود Seagate دامینش داره فروخته میشه

آدرسي كه نوشتيد اشتباه هست . Seagate.com درست هست . يعني e آخر را جا انداختيد .

اگر از اصل يودن هارد اكسترنالي كه خريديد مطمئن نيستيد ميتونيد در اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارد اكسترنال را رجيستر كنيد (كشور را ميتونيد امارات انتخاب كنيد) . هر هارد ديسك يك سريال نامبر انحصاري و غير تكراري دارد كه اگر بطور صحيح وارد نشود يا فيك باشد رجيستر نخواهد شد . دقت كنيد كه منظور از سريال نامبر STDR2000200 نيست .

ساخت چين بودن دليلي بر پايين بودن كيفيت نيست .

hot_boys2005
11-06-2014, 18:43
Country
United Arabic Emirates
قرار دادم
Postcode
چی بزارم؟

ata.royalfalcon
11-06-2014, 19:26
Country
United Arabic Emirates
قرار دادم
Postcode
چی بزارم؟

پنج تا 5 بذارید . قبول میکنه !

hot_boys2005
11-06-2014, 21:26
استادان عزیز و محترم هارد من رجیستر شد حالا یه نفس راحت میکشم. ممنون از زحمات شما
فقط اینو بگم دوستان عزیز هنگام رجیستر کردن شماره سریال رو تایپ کنند و کپی پیست نکنند

aminkhan2014
12-06-2014, 13:42
عطا جان،میشه بگین تفاوت هاردهای مای بوک 2 ترا با جعبه آبی و سبز توی چی هست؟
گارانتی ویستا برای هارد چجور گارانتی هست؟خوبه یا بد؟

ata.royalfalcon
12-06-2014, 17:31
عطا جان،میشه بگین تفاوت هاردهای مای بوک 2 ترا با جعبه آبی و سبز توی چی هست؟
گارانتی ویستا برای هارد چجور گارانتی هست؟خوبه یا بد؟

نباید تفاوتی بین ایندو مخصوصاً از لحاظ Package Includes داشته باشد . مشخصات و نوع هارد داخلی بکار رفته هم قطعاً یکسان خواهد بود .

hooooooman
14-06-2014, 20:53
با سلام
میخواستم بدونم فرق سری المنت با سری مای پاسپورت الترا وسترن دیجیتال تو چی هست ؟؟

ata.royalfalcon
14-06-2014, 21:18
با سلام
میخواستم بدونم فرق سری المنت با سری مای پاسپورت الترا وسترن دیجیتال تو چی هست ؟؟

سلام .

نداشتن تنوع رنگ ، نداشتن هيچ نرم افزاري جهت بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك ، نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري از خصوصيات مدلهاي WD Elements هست .

hooooooman
14-06-2014, 21:37
سلام .

خیلی ممنون
از نظر کیفیت ساخت و سرعت و تحمل ضربه چقدر با هم تفاوت دارن ؟؟
یعنی ارزش داره به جای المنت ،مای پاسپورت بخرم ؟

ata.royalfalcon
14-06-2014, 21:57
خیلی ممنون
از نظر کیفیت ساخت و سرعت و تحمل ضربه چقدر با هم تفاوت دارن ؟؟
یعنی ارزش داره به جای المنت ،مای پاسپورت بخرم ؟

فرقی بین کیفیت و سایر مشخصات مربوط به هارد داخلی ندارند .
اگر تفاوت قیمت برای شما مهم نیست مدلهای ultra را بخرید که حداقل از نظر شکل ظاهر قشنگتر هست .

aminkhan2014
15-06-2014, 06:39
آقا عطا محتویات دقیق داخل جعبه هارد مای بوک چی هست؟(چیزی که توی سایت وسترن زده را میدونم،ولی مثلا ننوشته نرم افزار بصورت CD هست یا چیز دیگه)کابل هاردش فقط با usb3.0 کار میکنه یا باusb 2و1 هم کار میکنه؟
هارد را تازه خریدم ولی به کامپیوتر که وصل کردم چیزی بالا نیومد..ربطی به نرم افزارهایی که روی سیستم نصب کردم (مثل usb safely remove)داره؟

ata.royalfalcon
15-06-2014, 07:04
آقا عطا محتویات دقیق داخل جعبه هارد مای بوک چی هست؟(چیزی که توی سایت وسترن زده را میدونم،ولی مثلا ننوشته نرم افزار بصورت CD هست یا چیز دیگه)کابل هاردش فقط با usb3.0 کار میکنه یا باusb 2و1 هم کار میکنه؟
هارد را تازه خریدم ولی به کامپیوتر که وصل کردم چیزی بالا نیومد..ربطی به نرم افزارهایی که روی سیستم نصب کردم (مثل usb safely remove)داره؟

هارد ديسك اكسترنال را به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد و برنامه Disk management ويندوز را اجرا كنيد و يك عكس از آن در اينجا بذاريد . در صورتيكه سيستم ديگري هم داريد حتماً روي آنها هم تست كنيد .

محتویات دقیق داخل جعبه هارد مای بوک چی هست؟

محتويات موجود در my book و my passport در عكس زير ديده ميشود . فقط كافيست كه WD Apps setup.exe را اجرا كنيد . ولي به هر حال براي اينكه هارد ديسك اكسترنال بالا بياد نيازي به نصب اين برنامه ها نيست .

کابل هاردش فقط با usb3.0 کار میکنه یا باusb 2و1 هم کار میکنه؟

هم با usb2 كار ميكند و هم با usb3 .

aminkhan2014
15-06-2014, 09:56
مثل اینکه منظورم را درست نرسوندم،داخل کارتن هارد کلا چی هست؟
داخل کارتن هارد من،آداپتور و کابلUDB و خود هارد+2تا دفترچه بود!!!چیز دیگه ای باید داشته باشه یا نه؟

ata.royalfalcon
15-06-2014, 10:09
مثل اینکه منظورم را درست نرسوندم،داخل کارتن هارد کلا چی هست؟
داخل کارتن هارد من،آداپتور و کابلUDB و خود هارد+2تا دفترچه بود!!!چیز دیگه ای باید داشته باشه یا نه؟

بغير از مواردي كه گفتيد چيز ديگه اي (مثل CD درايو و نرم افزار) موجود نيست .
مشكل هارد اكسترنال برطرف شده ؟

hooooooman
15-06-2014, 13:03
آقا عطا به خاطر این که کابل یو اس بی همراه با هارد المنت کوتاه هست میشه از کابل رابط یو اس بی ( همون کابل نر و ماده یو اس بی ) استفاده کرد ؟
میخوام یه کابل رابط از پوشت کیس بکشم تا رو میز که هارد المن رو بهش وصل کنم
این کار باعث افت سرعت یا مشکلی نمیشه ؟؟

با تشکر

ata.royalfalcon
15-06-2014, 13:25
آقا عطا به خاطر این که کابل یو اس بی همراه با هارد المنت کوتاه هست میشه از کابل رابط یو اس بی ( همون کابل نر و ماده یو اس بی ) استفاده کرد ؟
میخوام یه کابل رابط از پوشت کیس بکشم تا رو میز که هارد المن رو بهش وصل کنم
این کار باعث افت سرعت یا مشکلی نمیشه ؟؟

با تشکر

براي هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل ، بايد از USB3 HUBـهاي آداپتور دار استفاده كنيد . اگر طول كابل رابط زياد باشد (مثلاً بيشتر از يك متر) به خاطر افت جريان بعيد ميدونم هارد اكسترنال حتي راه اندازي شود.
استفاده از USB3 HUB‌ـهاي آداپتوردار ممكن هست روي سرعت تاثير منفي داشته باشد . نمونه تست ، در حالتي كه هارد ديسك اكسترنال بطور مستقيم به سيستم متصل شده و به USB3 HUB‌ متصل شده در تاپيك زير گذاشتم .

aminkhan2014
16-06-2014, 08:20
بغير از مواردي كه گفتيد چيز ديگه اي (مثل CD درايو و نرم افزار) موجود نيست .
مشكل هارد اكسترنال برطرف شده ؟

آره،،مشکل از سیم آداپتور بود که کامل داخل نرفته بود...ممنون از لطفتون

Ali_softcenter
19-06-2014, 01:29
سلام

من یه هارد SH14 آ دیتا دارم و یه آلترا وسترن

آلترام داشت پر میشد بنابر این فولدر آرشیو موزیک رو که روی این هارد بود رو Cut کردم و در A data پیست کردم...شروع کرد به انتقال بعد که تموم شد دیدم یه سری فولدر رو move نکرده و وقتی اومدم دستی move کنم دوباره هی پیغام میداد نام فایل ها طولانیه!!!

خلاصه پدرم در اومد مجبور شدم اسم فایل های mp3 رو الکی کم کنم در حالی که واقعا طولانی هم نبودن!!!!

الان هارد Adata هم پر شده و میخوام یه هارد دیگه بگیرم....

وقتی هارد سوم رو بگیرم قصد دارم مجددا فولدر موزیک یا حالا یه فولدر دیگه رو از روی اون هارد آ دیتا انتقال بدم.....چه کار کنم که این داستان پیش نیاد؟

آخه این چه پیغام مسخره ای هست؟؟

یه جا خوندم این مشکل در ویندوز 7 به وجود میاد...میخوام ببینم اگه اینکار رو در 8.1 بکنم بازم اینجوری میکنه؟

ممنون

ata.royalfalcon
19-06-2014, 10:47
سلام

من یه هارد SH14 آ دیتا دارم و یه آلترا وسترن

آلترام داشت پر میشد بنابر این فولدر آرشیو موزیک رو که روی این هارد بود رو Cut کردم و در A data پیست کردم...شروع کرد به انتقال بعد که تموم شد دیدم یه سری فولدر رو move نکرده و وقتی اومدم دستی move کنم دوباره هی پیغام میداد نام فایل ها طولانیه!!!

خلاصه پدرم در اومد مجبور شدم اسم فایل های mp3 رو الکی کم کنم در حالی که واقعا طولانی هم نبودن!!!!

الان هارد Adata هم پر شده و میخوام یه هارد دیگه بگیرم....

وقتی هارد سوم رو بگیرم قصد دارم مجددا فولدر موزیک یا حالا یه فولدر دیگه رو از روی اون هارد آ دیتا انتقال بدم.....چه کار کنم که این داستان پیش نیاد؟

آخه این چه پیغام مسخره ای هست؟؟

یه جا خوندم این مشکل در ویندوز 7 به وجود میاد...میخوام ببینم اگه اینکار رو در 8.1 بکنم بازم اینجوری میکنه؟

ممنون

سلام .

از دستور Robocopy استفاده کنید . توضیحات بیشتر در مورد این دستور را از سایت مایکروسافت دنبال کنید.

با نرم افزار TeraCopy هم تست کنید . اگر این روشها جواب ندهد فکر نمیکنم راهی بغیر از کوتاه کردن اسم فایلها وجود داشته باشید.

gigi_alex
20-06-2014, 14:39
درود
دوستان بهترین انتخاب برای هارد 1 ترابایتی چیه الان ؟؟
قصد خرید دارم ولی کلا گیج شدم .
هرجا که میرم یه چی پیشنهاد میدن .

ata.royalfalcon
20-06-2014, 18:24
درود
دوستان بهترین انتخاب برای هارد 1 ترابایتی چیه الان ؟؟
قصد خرید دارم ولی کلا گیج شدم .
هرجا که میرم یه چی پیشنهاد میدن .

سلام .

ميتونيد از برنذ Western Digital (مثلاً مدل my passport ultra) و يا Seagate (مثلاً مدل Backup plus slim) انتخاب كنيد . بريد بازار و بررسي كنيد با حداقل قيمت و بهترين گارانتي كداميك را پيدا ميكنيد . دقت كنيد كه هيچكدام از مدلهاي پيشنهادي ضد ضربه و يا آب نيستند پس در نگهداري و استفاده دقت كنيد. اگر بی احتیاطی میکنید (مثلاً در هنگام حمل و نقل زمین میاندازید) میتونید انواع ضد ضربه را بخرید مثل Silicon Power Armor A30 که شانس خرابی را تا حدی کاهش میدهد .

gigi_alex
20-06-2014, 18:27
سلام .

ميتونيد از برنذ Western Digital (مثلاً مدل my passport ultra) و يا Seagate (مثلاً مدل Backup plus slim) انتخاب كنيد . بريد بازار و بررسي كنيد با حداقل قيمت و بهترين گارانتي كداميك را پيدا ميكنيد . دقت كنيد كه هيچكدام از مدلهاي پيشنهادي ضد ضربه و يا آب نيستند پس در نگهداري و استفاده دقت كنيد. اگر بی احتیاطی میکنید (مثلاً در هنگام حمل و نقل زمین میاندازید) میتونید انواع ضد ضربه را بخرید مثل Silicon Power Armor A30 که شانس خرابی را تا حدی کاهش میدهد .

ضد ضربه باشه بهتره .
سیلیکون پاور کیفیت مطلوبی داره ؟؟

ata.royalfalcon
20-06-2014, 20:57
ضد ضربه باشه بهتره .
سیلیکون پاور کیفیت مطلوبی داره ؟؟

Silicon power سازنده هارد دیسک نیست و در نتیجه از برندهایی تامین میکند که معتبر هم هستند . فقط میمونه باکس ، کابل ، کانکتورها و ماژول SATA to USB که فکر نمیکنم مشکلی از نظر کیفیت داشته باشند . ولی برای اطمینان هم که شده با گارانتی بخرید تا درصورتیکه به مشکلی برخورد ، تعویض کنند . سایر مدلهای ضد ضربه را از سایت Silicon power میتونید ببینید .

hot_boys2005
20-06-2014, 23:09
دوستان چه برنامه ای برای دیفراگ کردن هارد اکسترنال خوبه؟ و به نظرتون لازمه هارد اکسترنال را هفته ای یک بار دیفراگ کنم؟ آیا آسیبی به فایلها نمیاد .مخصوصا فایلهای با فونت فارسی .من خودم برنامه Advanced.SystemCare دارم ولی هنوز روی هارد اکسترنال آزمایش نکردم.

ata.royalfalcon
20-06-2014, 23:41
دوستان چه برنامه ای برای دیفراگ کردن هارد اکسترنال خوبه؟ و به نظرتون لازمه هارد اکسترنال را هفته ای یک بار دیفراگ کنم؟ آیا آسیبی به فایلها نمیاد .مخصوصا فایلهای با فونت فارسی .من خودم برنامه Advanced.SystemCare دارم ولی هنوز روی هارد اکسترنال آزمایش نکردم.

دوستان چه برنامه ای برای دیفراگ کردن هارد اکسترنال خوبه؟

بنظرم همان برنامه Defragmentation ویندوز هم کفایت میکند ولی اگر بدنبال برنامه حرفه ای تر هستید میتونید از برنامه UltimateDefrag ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم استفاده کنید بشرطی که واقعاً بدونید چه قابلیتهایی دارد و هر کدام از آپشنها به چه کاری میآید .

و به نظرتون لازمه هارد اکسترنال را هفته ای یک بار دیفراگ کنم؟

اگر به دفعات زیاد فایلهایی را اضافه ، حذف و ... میکنید میتونید هر چند وقت یکبار Defragment کنید ولی هفته ای یکبار بنظرم زیاد هست و ممکن هست هارد دیسک زودتر از حد موعد دچار Wear & Tear بشود.

آیا آسیبی به فایلها نمیاد .مخصوصا فایلهای با فونت فارسی .

نبایستی مشکلی پیش بیاد ولی پیشنهاد میکنم روی یک درایو که دیتاهای آن برای شما مهم نیست تست کنید .

aluminum
23-06-2014, 19:06
من امروز یک هارد سه ترا وسترن مای بوک گرفتم به قیمت 380.نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمیتونم هاردی غیر از وسترن بگیرم:n13:
چند تا سوال دارم.
هاردهای قبلی وسترن جعبه های سبز رنگ داشتن و هاردهای دو ترا بازار هم همین رنگ بود جعبه هاشون ولی این هاردی که من گرفتم جعبه اش آبی رنگه.!!!
چند وقت پیش یک هارد سه ترا دیگه گرفته بودم که ساخت تایلند بود ولی این ساخت مالزی.بنظرتون کدوم بهتره؟
گارانتی هاردهای قبلی من سازگار بود ولی این فروشنده گفت آواژنگ هست ولی الان که کارت گارانتیش رو دیدم زده ویستا پخش رایانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).یادمه قبلا یکی از هاردهای قبلیم هم همین گارانتی رو داشت ولی نمیدونم الان چقدر معتبر هست؟
شما با فایلهایی که روی هارد هست مثل User Manuals و WD Apps for Windows و...چه کار میکنید.من خودم میریزم توی یک پوشه ای جداگانه توی هارد که شاید روزی به کار بیاد!!!

و یک سوال فنی.
من یک هارد یک ترا وسترن دارم که بد سکتور گرفته و بنظر اوضاعش خوب نیست.بنظرتون میتونم خودم باکس هارد اکسترنال رو باز کنم و یک هارد یک ترا دیگه جاش بزارم؟

ata.royalfalcon
23-06-2014, 20:43
من امروز یک هارد سه ترا وسترن مای بوک گرفتم به قیمت 380.نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمیتونم هاردی غیر از وسترن بگیرم:n13:
چند تا سوال دارم.
هاردهای قبلی وسترن جعبه های سبز رنگ داشتن و هاردهای دو ترا بازار هم همین رنگ بود جعبه هاشون ولی این هاردی که من گرفتم جعبه اش آبی رنگه.!!!
چند وقت پیش یک هارد سه ترا دیگه گرفته بودم که ساخت تایلند بود ولی این ساخت مالزی.بنظرتون کدوم بهتره؟
گارانتی هاردهای قبلی من سازگار بود ولی این فروشنده گفت آواژنگ هست ولی الان که کارت گارانتیش رو دیدم زده ویستا پخش رایانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).یادمه قبلا یکی از هاردهای قبلیم هم همین گارانتی رو داشت ولی نمیدونم الان چقدر معتبر هست؟
شما با فایلهایی که روی هارد هست مثل User Manuals و WD Apps for Windows و...چه کار میکنید.من خودم میریزم توی یک پوشه ای جداگانه توی هارد که شاید روزی به کار بیاد!!!

و یک سوال فنی.
من یک هارد یک ترا وسترن دارم که بد سکتور گرفته و بنظر اوضاعش خوب نیست.بنظرتون میتونم خودم باکس هارد اکسترنال رو باز کنم و یک هارد یک ترا دیگه جاش بزارم؟

سلام .

1. فرقی از لحاظ کیفیت و حتی Package Includes بین جعبه های سبز و آبی مربوط به مدلهای my book وجود ندارد.
2. در هر کشوری که تولید بشود ، به هر حال زیر نظر کمپانی اصلی و طبق استانداری که این کمپانی تعیین میکند ساخته میشود و بطور کلی نباید از لحاظ کیفیت تفاوتی داشته باشند.

بعضی ها کلآً Delete میکنند که بنظرم کار درستی نیست . نهایت بریزید داخل یک پوشه تا از شلوغ شدن آن جلوگیری شود .

و یک سوال فنی.

اگر my passport هست ، امکانپذیر نیست چون این مدلها فاقد ماژول SATA to USB هستند. ولی اگر my book هست میتونید اینکار را انجام بدید ولی پس از اینکه هارد داخلی را تعویض کردید نیاز به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد هست و در نتیجه قبل از تعویض آن از اطلاعات یک کپی بگیرید. (برخلاف اکثر هاردهای اکسترنال دیگر که نیازی به فرمت و پارتیشن بندی مجدد نیست) .

aluminum
23-06-2014, 21:05
اگر my passport هست ، امکانپذیر نیست چون این مدلها فاقد ماژول SATA to USB هستند. ولی اگر my book هست میتونید اینکار را انجام بدید ولی پس از اینکه هارد داخلی را تعویض کردید نیاز به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد هست و در نتیجه قبل از تعویض آن از اطلاعات یک کپی بگیرید. (برخلاف اکثر هاردهای اکسترنال دیگر که نیازی به فرمت و پارتیشن بندی مجدد نیست) .
ممنون:n16:
نه مای بوک هست.
این تعویض نهایتاً باید چندتا لحیم بخواد درسته؟
فیلم آموزشی شما دیدید برای این کار؟

ata.royalfalcon
23-06-2014, 21:41
ممنون:n16:
نه مای بوک هست.
این تعویض نهایتاً باید چندتا لحیم بخواد درسته؟
فیلم آموزشی شما دیدید برای این کار؟

اگر my book هست پس مشکلی نیست و نیازی به لحیم کاری هم ندارد . فقط باید با نهایت دقت باکس را باز کنید (حتماً از ابزارهای مناسب برای اینکار استفاده کنید) و ماژول SATA to USB را جدا و هارد دیسک داخلی را تعویض کنید.

ویدئوی آموزشی باز کردن WD my book در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گذاشته بودم . در یـوتـیـوبــ هم چند ویدئو آموزشی هم موجود هست .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

XENON24
24-06-2014, 14:59
سلام
بین
Western Digital My Passport Ultra و Silicon Power Diamond D03
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

ata.royalfalcon
24-06-2014, 19:44
سلام
بین
Western Digital My Passport Ultra و

Silicon Power Diamond D03

کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

سلام .
نظرم روی مدل اول هست ولی اگر میخواهید Silicon power را انتخاب کنید چرا از سری Armor انتخاب نمیکنید ؟

Milad4171
24-06-2014, 20:58
سلام دوستان
یه سوال !
هارد اکسترنال SSD داریم؟
حجم پایین مثلا 64 گیگ!

ata.royalfalcon
24-06-2014, 21:14
سلام دوستان
یه سوال !
هارد اکسترنال SSD داریم؟
حجم پایین مثلا 64 گیگ!
سلام
SSD درایو اکسترنال هم موجود هست . بعنوان مثال ADATA SE720 که البته فقط در حجم 128GB موجوده . حتی Seagate هم SSD درایو اکسترنال 256GB هم تولید میکند .

amintamizi
26-06-2014, 20:30
سلام دوستان.من یک عدد هارد اکسترنال سیلیکون پاور خریدم و کار باهاش مثل بک اپ گرتن بلد نیستم.خواهشا راهنمایی بفرمایید.مرسی

ma.dbqn
27-06-2014, 20:38
سلام
بنده حدود دو هفته است هارد 1 ترا توشیبا خریدم
امروز بعد از اتصال به کامپیوتر سدای بیب یب ازش در اومد که انگار لحظه شماری برای انفجار بود:n04:
بعد صدای ترق ترق ازش در اومد و من کامیونر رو شات دان که کردم مشکل حل شد و بعد در ادامه کارم رو با هارد انجام دادم
به نظر شما هاردم مشکل داره؟؟؟؟
در ضمن هارد بیچاره حدود 12 ساعت در چمدان بوذه یعنی قشار اومده بش؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
به ن

Le0nard0
28-06-2014, 12:32
هارد وسترن دیجیتال slim 2tb توی بازاز ایران اومده؟

amir_t6262
28-06-2014, 15:16
سلام دوستان.من یک عدد هارد اکسترنال سیلیکون پاور خریدم و کار باهاش مثل بک اپ گرتن بلد نیستم.خواهشا راهنمایی بفرمایید.مرسی
بعضی هاردها مثل هاردهای WD My Passport نرم افزاری دارد که پس از نصب و تنظیم، بطور خودکار عملیات تهیه نسخه پشتیبان را انجام میدهد.
هارد شما را نمیدانم.
ولی اگر نرم افزاری برای نصب ندارد، شما باید به صورت دستی اطلاعاتتان را از کامپیوتر خودتان روی هارد کپی کنید.

aluminum
28-06-2014, 19:07
سلام
یه مشکلی الان با هاردهام پیدا کردم
وقتی همزمان دو تا هارد سه ترام رو وصل میکنم فقط یکی از هاردها را کامپوتر تشخیص میده؟!!!فکر کنم به خاطر شناخت اولیه هست که هر دو هارد را بعنوان درایرو I تشخیص داده و الان نمیتونه همزمان این کار را بکنه

ata.royalfalcon
28-06-2014, 19:32
سلام
یه مشکلی الان با هاردهام پیدا کردم
وقتی همزمان دو تا هارد سه ترام رو وصل میکنم فقط یکی از هاردها را کامپوتر تشخیص میده؟!!!فکر کنم به خاطر شناخت اولیه هست که هر دو هارد را بعنوان درایرو I تشخیص داده و الان نمیتونه همزمان این کار را بکنه

سلام .

به خاطر یکسان بودن disk signature هارد اکسترنال دوم offline میشه . طبق روشی که در پست زیر توضیح دادم disk signature را تغییر بدید .

aluminum
28-06-2014, 19:54
سلام .

به خاطر یکسان بودن disk signature هارد اکسترنال دوم offline میشه . طبق روشی که در پست زیر توضیح دادم disk signature را تغییر بدید .

ممنون درست شد:n16:

55312
29-06-2014, 02:29
دوست عزیز هارد seagate backup plus slim 2tb گرانتیه چه شرکتی خوبه؟
حدودن چند هست؟

ata.royalfalcon
29-06-2014, 06:47
دوست عزیز هارد seagate backup plus slim 2tb گرانتیه چه شرکتی خوبه؟
حدودن چند هست؟

1. گارانتي سـازگـار فكر ميكنم بهتر باشه .
2. در يكي از انجمنهاي فروش ، اين مدل را 420 هزار تومن قيمت گذاشتند .

Le0nard0
29-06-2014, 10:06
هارد وسترن دیجیتال slim 2tb توی بازاز ایران اومده؟

:n01:........

Sam.seven
29-06-2014, 11:29
سلام
من می خوام یه هارد بخرم حدود 500-600 تومن ، 2 یا 3 ترا
مورد نظر خودم وسترن هست ولی نمی دونم اسلیم بگیرم یا اولترا یا مای بوک! راستی اصلاً اسلیم توی بازار ایران اومده؟
بین این مدل و مدل های دیگه از شرکت های دیگه چی پیشنهاد می‌کنید؟
کلا به نظرتون وسترن بگیرم یا ای دیتا و برندهایی که ضد ضربه و آب هستند؟

ata.royalfalcon
29-06-2014, 12:50
سلام
من می خوام یه هارد بخرم حدود 500-600 تومن ، 2 یا 3 ترا
مورد نظر خودم وسترن هست ولی نمی دونم اسلیم بگیرم یا اولترا یا مای بوک! راستی اصلاً اسلیم توی بازار ایران اومده؟
بین این مدل و مدل های دیگه از شرکت های دیگه چی پیشنهاد می‌کنید؟
کلا به نظرتون وسترن بگیرم یا ای دیتا و برندهایی که ضد ضربه و آب هستند؟

سلام .

1. تفاوت بين مدلهاي دسكتاپي و پرتابل كاملاً مشخص هست . اگر بدنبال حداكثر حجم با حداقل قيمت هستيد بايد انواع دسكتاپي بخريد در غير اينصورت اگر كوچك بودن و سهولت بيشتر در حمل و نقل براي شما مهم هست بايد انواع پرتابل را بخريد كه حداكثر 2TB هستند .
2. تنها مزيت مدلهاي Slim وسترن ديجيتال ، آلومنيومي بودن قسمت رويي آن و وجود يك كيف ضد خش هست و اگر بتونيد در بازار پيدا كنيد (اطلاع ندارم در بازار موجود هست يا خير) و اگر تفاوت قيمت بين ايندو مدل براي شما اهميتي نداشته باشد همان Slim را بخريد .
3. بغير از اين مدل ميتونيد Seagate Backup plus Slim را هم انتخاب كنيد .
4. اگر با دقت نگهداري ، استفاده و حمل و نقل ميكنيد ، بنظرم نيازي به انواع ضد ضربه و آب نخواهيد داشت .

Le0nard0
29-06-2014, 20:38
:n01:........

من چند جا تهران رفتم slim نداشتن کسی اطلاع داره ایران هست یا نه اصلا؟

Farhad 8904
30-06-2014, 08:52
سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم ، تا 300000 هم میتونم هزینه کنم...
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
میخوام ضد ضربه باشه و سرعت بالایی هم داشته باشه.
ممنون

ata.royalfalcon
30-06-2014, 12:01
سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم ، تا 300000 هم میتونم هزینه کنم...
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
میخوام ضد ضربه باشه و سرعت بالایی هم داشته باشه.
ممنون

سلام .
براي ضد ضربه و آب ميتونيد يكي از دو مدلهاي ADATA HD710 يا Silicon power Armor A80 انتخاب كنيد .

wire
30-06-2014, 17:04
سلام
تفاوت این مدلها در چیه و کدوم را برای آرشیو اطلاعات پیشنهاد میدید ؟ اگه مدل دیگه ای مد نظرتون هست بگید

My Book Essential Edition 4 TB Hard Drives ( WDBACW0040HBK)
Seagate Backup Plus Desktop 4TB
Seagate Expansion Desktop 4TB

ata.royalfalcon
30-06-2014, 17:49
سلام
تفاوت این مدلها در چیه و کدوم را برای آرشیو اطلاعات پیشنهاد میدید ؟ اگه مدل دیگه ای مد نظرتون هست بگید

Seagate Backup Plus Desktop 4TB
Seagate Expansion Desktop 4TB

سلام .

این مدل قدیمی هست . جدیدترین مدل WD my book هست (مدل نامبر برای چهارترابایت WDBFJK0040HBK)

پیشنهاد میکنم پست دوم این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید که چند مورد از تفاوتهای این سه مدل را توضیح دادم .

wire
30-06-2014, 19:05
آیا قیمت مدلی که معرفی کردید از نوع قدیمی که من گذاشتم گرونتره ؟
نوعی که من گذاشتم 595 قیمت دارم تو این رنج و حجم 4 ترابایت برای مصرف آرشیو اطلاعات چی پیشنهاد میدید؟

ata.royalfalcon
30-06-2014, 19:13
آیا قیمت مدلی که معرفی کردید از نوع قدیمی که من گذاشتم گرونتره ؟
نوعی که من گذاشتم 595 قیمت دارم تو این رنج و حجم 4 ترابایت برای مصرف آرشیو اطلاعات چی پیشنهاد میدید؟

در یکی از انجمنهای فروش این مدل جدید را 580 هزار تومن قیمت گذاشتند . البته Backup plus و expansion کمی ارزانتر هست .
من همین مدل جدید WD my book 4TB دارم و از کیفیتش هم راضی هستم . میتونید همین مدل را انتخاب کنید .

55312
01-07-2014, 03:12
دوستان seagate slim بهتره یا معمولی؟
از نظر خرابی

lovely_killer
01-07-2014, 17:11
سلام

دوستان بین 2 هارد 3T اکسترنال mybook WD و هارد NH03 ADATA کدوم رو پیشنهاد میدین؟ قیمتشون خیلی تفاوت نداره.
من خودم WD 1T mybook حدود 4 ساله دارم راضی ام ازش ولی ADATA نداشتم تا حالا.

ata.royalfalcon
01-07-2014, 17:22
سلام

دوستان بین 2 هارد 3T اکسترنال mybook WD و هارد NH03 ADATA کدوم رو پیشنهاد میدین؟ قیمتشون خیلی تفاوت نداره.
من خودم WD 1T mybook حدود 4 ساله دارم راضی ام ازش ولی ADATA نداشتم تا حالا.

سلام .
پیشنهاد میکنم WD my book را انتخاب کنید .

ma.dbqn
01-07-2014, 22:04
سلام بنده حدود یک ماه پیش هارد توشیبا خریدم یک بار در طی استفاده صدای بیب بیب (مثل لحظه شماری برای انفجار) آن مرا ترساند و سیستم را ریست کردم که بعد ترق ترق صدا می داد و تمتم مشکل من طی همان روز بود و تاکنون هارد هیچ مشکلی ندارد می خواستم بپرسم دلیل اون صداها چه بود و باید جدی بگیرم؟؟؟؟؟؟ مرسی

XENON24
06-07-2014, 15:38
سلام
ما بالاخره یه هارد اکسترنال خریدیم(Western Digital My Passport Ultra) حالا دو تا سوال دارم:
1-اگر هارد همیشه به سیسیتم وصل باشه مشکلی پیش میاد؟
2-میشه از روی هارد فیلم دید مشکلی نداره؟
ممنون

ata.royalfalcon
06-07-2014, 16:48
سلام
ما بالاخره یه هارد اکسترنال خریدیم(Western Digital My Passport Ultra) حالا دو تا سوال دارم:
ممنون

سلام .
1. مشکلی پیش نمیاد ولی سعی کنید دیتاهای پراستفاده را در هارد دیسک اینترنال سیستم و دیتاهای کم استفاده را در هارد دیسک اکسترنال کپی کنید تا لازم نباشد بطور دائمی به سیستم متصل باشد .
2. مشکلی نیست .

Sam.seven
07-07-2014, 15:41
سلام
ممنون

سلام
ببخشید شما که داشتید خرید می کردید مدل slim به بازار اومده بود؟
شما هاردتونو با چه قیمتی و از چه گارانتی ای خریدید؟

Sam.seven
07-07-2014, 15:48
ببخشید
می شه گارانتی های شرکت های معروفو توی زمینه ی هارد اکسترنال نام ببرید؟

jabera
08-07-2014, 01:26
سلام
مدل بکاپ پلاس خریدم-فکر کنم اسلیمه-قطر 12.1 میلیمتره-درسته!؟
ظاهرش هم با بکاپ پلاس یکم فرق داره
مخصوصا درپوش بالایی را نداره که اینترنال بشه

سوال من همینه-یعنی این مدل قابلیت اینترنال شدن نداره!؟
من فکر تفاوت این 2مدل فقط قطر باشه

نظرتون در مورد انتخابم!؟

ممنون

aminkhan2014
08-07-2014, 05:47
ببخشید
می شه گارانتی های شرکت های معروفو توی زمینه ی هارد اکسترنال نام ببرید؟
من تا حالا این سه نوع را دیدم یا شنیدم!!
ویستا،آواژنگ، سازگار

ata.royalfalcon
08-07-2014, 07:14
سلام
مدل بکاپ پلاس خریدم-فکر کنم اسلیمه-قطر 12.1 میلیمتره-درسته!؟
ظاهرش هم با بکاپ پلاس یکم فرق داره
مخصوصا درپوش بالایی را نداره که اینترنال بشه

سوال من همینه-یعنی این مدل قابلیت اینترنال شدن نداره!؟
من فکر تفاوت این 2مدل فقط قطر باشه

نظرتون در مورد انتخابم!؟

ممنون

سلام .

مدلهای جدید Seagate Backup plus برخلاف مدلهای قدیمی ، کارتریج جدا شدنی ندارند و در نتيجه نميتوان از SATA استفاده كرد . با توجه به فراگیر شدن USB3 در اکثز سیستمها ، بنظرم واقعاً نیازی به وجود این قسمت نیست . مدلي كه انتخاب كرديد مناسب هست .

herfei2008
08-07-2014, 12:25
سلام ، دوستان از بین هارد های زیر کدوم رو پیشنهاد می کنید :

Adata Durable HD710 1TB

Silicon armor a80 1TB

Silicon armor a60 1TB

Silicon armor a30 1TB

XENON24
08-07-2014, 21:26
سلام

230 تومن با گارانتی سازگار

che_guevara
09-07-2014, 07:41
herfei2008 عزیز سلام
عیب adata تو کابلشه. بعد از یه مدت طرفی که به هارد وصل میشه شل میشه و با یه تکون کوچیک اتصال قطع میشه و اطلاعات از دست میرن. بعدم کمکم هاردو اطلاعات به فنا میرن.این دقیقا بلاییه که سر خودم اومده!
میخوام یه هارد جدید بخرم که تا الان نظرم روی a80 هست چون
به نظر میاد استانداردای محافظتیش بهتره و
از همه مهمتر کابلش دو سر usb هست و مثل کابل adata حساس نیست.

amir_t6262
09-07-2014, 08:04
herfei2008 عزیز سلام
عیب adata تو کابلشه. بعد از یه مدت طرفی که به هارد وصل میشه شل میشه و با یه تکون کوچیک اتصال قطع میشه و اطلاعات از دست میرن. بعدم کمکم هاردو اطلاعات به فنا میرن.این دقیقا بلاییه که سر خودم اومده!
میخوام یه هارد جدید بخرم که تا الان نظرم روی a80 هست چون
به نظر میاد استانداردای محافظتیش بهتره و
از همه مهمتر کابلش دو سر usb هست و مثل کابل adata حساس نیست.

به جای کابل اصلی adata از یک کابل WD استفاده کنید، اصلا لق نمیزنه.

amir_t6262
09-07-2014, 08:08
سلام
ببخشید شما که داشتید خرید می کردید مدل slim به بازار اومده بود؟
ظاهرا گارانتی فاطر این مدل را وارد کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!prettyPhoto

parvizsaiad
10-07-2014, 08:43
با سلام من هارد مدل Adata Dash Drive Elite NH03
خریدم یه دکمه بکاپ داره میخواستم بدونم چطوری کار میکنه و اطلاعات رو رو خودش ذخیره میکنه یا نه؟

gmd
10-07-2014, 17:45
سلام
من یک هارد WD My Passport Ultra-1T برای آرشیو فیلم و عکس و موزیک خریدم . میخواستم سوال کنم .
1- برای وصل کردن به کامپیوتر کار خاصی باید انجام داد؟
2- نحوه پسورد گذاری چگونه است ؟
3- اگر پسورد بزارم برای اتصال به تلویزیون و دیدن فیلمها وعکسها مشکل پیش میاد ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر

gmd
10-07-2014, 17:47
شرمنده حذف شود

ata.royalfalcon
10-07-2014, 18:00
سلام
من یک هارد WD My Passport Ultra-1T برای آرشیو فیلم و عکس و موزیک خریدم . میخواستم سوال کنم .
1- برای وصل کردن به کامپیوتر کار خاصی باید انجام داد؟
2- نحوه پسورد گذاری چگونه است ؟
3- اگر پسورد بزارم برای اتصال به تلویزیون و دیدن فیلمها وعکسها مشکل پیش میاد ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر

سلام .

1. کار خاصی لازم نیست انجام بدید ولی توصیه میکنم برنامه های موجود در آن را نصب کنید . همچنین توصیه میکنم به پورتهای پشت کیس متصل و نکات احتیاطی را رعایت کنید .
2. این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را بخونید .
3. در صورت پسورد گذاشتن ، هارد دیسک اکسترنال توسط TV قابل شناسایی نخواهد بود .

ehsan459
13-07-2014, 03:01
سلام
چند ساعت پیش WD My Passport Ultra-1T رو خریدم (230-شیراز)
همه برنامه هایی که توی هارد بود هم نصب کردم
الان دارم سرعت کپی رو تست میکنم (از هارد لپتاپ Dell 5110 - usb3) که نتایج متفاوته !
مثلا سرعت انتقال یه فیلم 700 مگابایتی حدودا 50 مگابایت بر ثانیه ست
سرعت انتقال چندتا (مثلا 5 تا) فیلم حدود 35
و سرعت انتقال یه سریال مثلا 10 قسمتی 23 مگابایت بر ثانیه ست

1- ظاهرا سرعت انتقال با تعداد فایلهای انتخابی برای کپی رابطه مستقیم داره
یعنی هرچی تعداد فایلها برای کپی همزمان کمتر باشه سرعت کپی بیشتر و برعکس ! آیا نتیجه گیریم درسته؟

2- برای این مدل هارد این سرعتها قابل قبول و طبیعیه؟

3- بعد از اتمام کار با هارد برای جدا کردن هارد از لپتاپ حتما با WD Smartware که توی systemtry هست safe remove کنم یا با خود ویندوز هم میشه؟
مرسی از راهنمایی
:n16:

ata.royalfalcon
13-07-2014, 09:52
سلام
چند ساعت پیش WD My Passport Ultra-1T رو خریدم (230-شیراز)
همه برنامه هایی که توی هارد بود هم نصب کردم
الان دارم سرعت کپی رو تست میکنم (از هارد لپتاپ Dell 5110 - usb3) که نتایج متفاوته !
مثلا سرعت انتقال یه فیلم 700 مگابایتی حدودا 50 مگابایت بر ثانیه ست
سرعت انتقال چندتا (مثلا 5 تا) فیلم حدود 35
و سرعت انتقال یه سریال مثلا 10 قسمتی 23 مگابایت بر ثانیه ست

1- ظاهرا سرعت انتقال با تعداد فایلهای انتخابی برای کپی رابطه مستقیم داره
یعنی هرچی تعداد فایلها برای کپی همزمان کمتر باشه سرعت کپی بیشتر و برعکس ! آیا نتیجه گیریم درسته؟

2- برای این مدل هارد این سرعتها قابل قبول و طبیعیه؟

3- بعد از اتمام کار با هارد برای جدا کردن هارد از لپتاپ حتما با WD Smartware که توی systemtry هست safe remove کنم یا با خود ویندوز هم میشه؟
مرسی از راهنمایی
:n16:

سلام .

از برنامه TeraCopy استفاده كنيد و ببينيد تغييري در سرعت انتقال ديتا ايجاد ميشود يا خير . ولي به نظر من اين مسله عادي و سرعتي كه داريد مناسب هست . در مورد سوال آخر تا حد امكان سعي كنيد با استفاده از WD Smartware اين هارد اكسترنال را Safely remove كنيد در غير اينصورت در ويندوزهايي مثل 7 هارد اكسترنال خاموش نميشود .

ehsan459
13-07-2014, 14:42
عطاخان مرسی از راهنماییت
با تراکپی بهتر شد حدودا 50-60 % سریعتر شد

Sam.seven
19-07-2014, 19:17
سلام
برای استفاده از بعضی قابلیت های تلویزیونمون گفته که باید بهش هارد وصل باشه. به نظر خوردم هارد دسکتاپ بهتره . شما چه مدلی رو پیشنهاد می‌کنید؟ اگه این هارد 24 ساعته وصل باشه و قبل از خاموش کردن تلویزیون safe remove نشه براش مشکلی پیش می‌آد؟

ata.royalfalcon
19-07-2014, 22:08
سلام
برای استفاده از بعضی قابلیت های تلویزیونمون گفته که باید بهش هارد وصل باشه. به نظر خوردم هارد دسکتاپ بهتره . شما چه مدلی رو پیشنهاد می‌کنید؟ اگه این هارد 24 ساعته وصل باشه و قبل از خاموش کردن تلویزیون safe remove نشه براش مشکلی پیش می‌آد؟

سلام .

بنظرم WD my book بخرید بهتره که در مقایسه با Seagate Backup plus یا expansion خنکتر هست . البته احتمال شناسایی نشدن توسط TV را هم باید در نظر بگیرید .

اگر WD my book میخرید میتونید با برنامه خودش مدتی که باید بیکار بمونه تا Sleep بشه تعیین کنید تا زمانی که به TV متصل ولی بیکار هست Sleep شود . به هر حال هارد دیسکی که به مدت طولانی کار کند زودتر مستهلک خواهد شد . ضمناً این مدل بصورت ایستاده قرار میگیرد پس در جایی قرار بدید که سقوط نکند. در مورد جدا کردن از TV ، فکر کنم بعضی از TVـها گزینه ای برای خارج شدن بیخطر داشته باشند ، بعد از آن آداپتور را از برق خارج کنید .

gmd
20-07-2014, 16:32
سلام
من یک هارد WD My Passport Ultra-1T برای آرشیو فیلم و عکس و موزیک و اتصال به تلویزیون و دیدن فیلمها وعکسها خریدم .
آیا هارد باید پارتیشن بندی شود . یعنی انجام پارتیشن بندی برای کارکرد هارد بهتر است یا خیر.
اگر باید پارتیشن بندی شود این کار به چه روشی باید انجام شود.
تشکر از همه دوستان

snowwolf
20-07-2014, 18:04
بین مدل های زیر به نظرتون کدوم رو بگیرم کدوم خر کار تره تا 300 تومن میتونم هزینه کنم
adata hd 710 1tb و silicon power armor 80 1tb و wd my passport ultra 1tb

ata.royalfalcon
20-07-2014, 18:19
سلام
من یک هارد WD My Passport Ultra-1T برای آرشیو فیلم و عکس و موزیک و اتصال به تلویزیون و دیدن فیلمها وعکسها خریدم .
آیا هارد باید پارتیشن بندی شود . یعنی انجام پارتیشن بندی برای کارکرد هارد بهتر است یا خیر.
اگر باید پارتیشن بندی شود این کار به چه روشی باید انجام شود.
تشکر از همه دوستان

سلام .

این هارد دیسک اکسترنال از قبل پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت شده و آماده استفاده هست و نیاز به انجام دادن مجدد آن نیست . اگر منظورتان این هست که چند پارتیشن بسازید از طریق Disk management ویندوز هم میتونید اینکار را انجام بدید . تعداد پارتیشنها و نحوه مرتب کردن دیتا به سلیقه خودتان بستگی دارد . چند نکته نگهداری و مراقبتی هم در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گفتم توصیه میکنم بخونید .

بین مدل های زیر به نظرتون کدوم رو بگیرم کدوم خر کار تره تا 300 تومن میتونم هزینه کنم
adata hd 710 1tb و silicon power armor 80 1tb و wd my passport ultra 1tb

Armor A80 و HD710 ضد ضربه و آب هستند ؛ اگر واقعاً به چنین قابلیتهایی نیاز دارید (مثلاً در هنگام حمل و نقل بیدقتی میکنید و زمین میاندازید) میتونید یکی از ایندو مدل را بخرید (ترجیحاً Armor 80) . ولی اگر اصول استفاده و نگهداری از هارد دیسکها را میدانید WD my passport Ultra را پیشنهاد میکنم .

albertxx
21-07-2014, 17:40
سلام خدمت دوستان عزیز

راستی من و یکی از دوستان قصد خرید هارد داریم و قبلش چنتا سوال

1 -
از بین برند های وسترن و سیگیت و ..... کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟؟
نظر خودم وسترن هست چون کاراریی خوبی داره
ولی خواستم در مورد بقیه برند ها هم بدونم !!

2 -
تو برند وسترن هارد های پرتابل 2 مدل ultra و element هست
خواستم ببینم کاراییشون فرق داره ؟؟
البته از اسم الترا میشه فهمید بهتر هست ولی خواستم ببینم فرقش چیه و چه تفاوت هایی داره

3 -
یکی از تفاوت های هارد های پرتابل و آداپتوری تو قابل حمل بودن پرتابل و اندازه هست
ولی خواستم ببینم از نظر فنی هم فرقی با هم دارن ؟؟
کارایی و عملکردشون فرق داره ؟؟؟

چون اونطور که میدونم آداپتوری از دیسک 3.5 اینچی استفاده میکنن که همون هارد اینترنال هست
ولی هارد پرتابل از دیسک 2.5 استفاده میکنه که همون هارد لپ تاپ هست

و اینکه هارد پرتابل به دلیل اینکه دیسک 2.5 هست آیا تو انتقال اطلاعات ضعیف تر نیست و زودتر خراب نمیشه ؟؟ (( دیسک 3.5 قدرت بیشتر و ماندگاری بیشتری داشته باشه !))

4 -
تو هارد های آداپتوری وسترن فرق این 2 مدل چیه ؟؟

دیجی کالا***

بقیه مدل های آداپتوری وسترن مثل Live - cloud و .... قابلیت هایی مثل اتصال به اینترنت و شبکه رو دارن
ولی این مدل

هیچ قابلیت اضافه ای نداره و مثل یه هارد معمولی هست
ولی چرا قیمتش بالاست ؟؟؟

mehrabooni
21-07-2014, 19:33
سلام دوستان وقتتون بخیر
ظرفیت هارد برام مهم نیست ولی خیلی دوست دارم عمر بالایی داشته باشه
اگه هارد بهتری تا 300 تومن مدنظر دارین لطفا معرفی کنین

Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB
Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB

Sam.seven
21-07-2014, 21:14
سلام خدمت دوستان عزیز
سلام

از بین برند های وسترن و سیگیت و ..... کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟
اونطوری که من با راهنمایی‌های آقا عطا فهمیدم، وسترن بهتره

با توجه به سایت وسترن،مدل الترا WD SmartWare Pro داره که فکر کنم همون برنامه‌‌ای هست که می‌شه باهاش به مدیریت هارد پرداخت تازه قابلیت خوب و کاربردیش امکان جداسازی هارد به صورت صحیح و بدون خطر هستش! - Cloud backup داره که می‌شه با استفاده از اکانت dropbox بکاپ‌گیری کرد و بهش برنامه بدیم که زمان‌های خاص از یه سری فولدر بکاپ بگیره - می‌شه روی هارد پسورد گذاشت - ضد شوک و ضد خش هم هستش که المنت این قابلیت هارو نداره

یکی از تفاوت های هارد های پرتابل و آداپتوری تو قابل حمل بودن پرتابل و اندازه هست
اطلاعات کامل در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در ادامه هم یکی از لینکاتونو نتونستم بازکنم، لطفاً لینکتونو اصلاح کنید

albertxx
21-07-2014, 21:26
4 -

جای آدرس digikala بزارید

بقیه مدل های آداپتوری وسترن مثل Live - cloud و .... قابلیت هایی مثل اتصال به اینترنت و شبکه رو دارن
ولی این مدل

ولی چرا قیمتش بالاست ؟؟؟

amir_t6262
21-07-2014, 21:33
سلام خدمت دوستان عزیز

1 -

2 -
البته از اسم الترا میشه فهمید بهتر هست ولی خواستم ببینم فرقش چیه و چه تفاوت هایی داره

3 -

چون اونطور که میدونم آداپتوری از دیسک 3.5 اینچی استفاده میکنن که همون هارد اینترنال هست

و اینکه هارد پرتابل به دلیل اینکه دیسک 2.5 هست آیا تو انتقال اطلاعات ضعیف تر نیست و زودتر خراب نمیشه ؟؟ (( دیسک 3.5 قدرت بیشتر و ماندگاری بیشتری داشته باشه !))

4 -

دیجی کالا***

ولی این مدل

ولی چرا قیمتش بالاست ؟؟؟

1- من WD My passport را توصیه میکنم. بخاطر برنامه هایی که رویش هست که برای قفل گذاری روی هارد و تهیه نسخه پشتیبان هست که نسبت به element برتری داره.
و خب گرانتر هم هست.

2- صد در صد در عملکرد هارد تفاوت هست. هارد های آداپتوری معمولا 7200 rpm هستند در حالیکه پاسپورتی ها سرعتشان کمتره.

در مورد سایت چاره و دیجیکالا، بنظرم قیمت سایت چاره بیش از اندازه گران است.
چون تفاوتی بین این دو مدل هارد نیست. دقت کن که عکس سایت دیجیکالا قدیمی است و مدل جدید my book که در سایت دیجیکالا هم عرضه میشه قاعدتا باید همانی باشد که عکسش در سایت چاره است.

جالب اینکه قیمت این هارد در سایت دیجیکالا به قیمت بازار بسیار نزدیک است و برعکس بسیاری دیگر از محصولاتش که از بازار گرانتر است، این یکی اختلاف کمی داره.

ata.royalfalcon
21-07-2014, 21:34
سلام خدمت دوستان عزیز

1 -

2 -

3 -

4 -

دیجی کالا***

ولی این مدل

ولی چرا قیمتش بالاست ؟؟؟

سلام .

1. بستگی به این داره که پیشنهاد دهنده چه کسی باشد . تعمیرکار هارد دیسک (به معنای واقعی کلمه ، نه هر کسی) مطمئناً هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال را پیشنهاد نمیکند ، چون تعمیر آن نسبت به مدلهای دیگر دشوارتر و پرهزینه تر هست . گاهی اوقات پیشنهاد دهنده روی برند خاصی تعصب دارد و سعی میکند مدل خاصی را پیشنهاد کند و ... . بنظرم فرق زیادی نمیکند که از برند WD بخرید و یا Seagate . مگر اینکه قابلیتها و امکاناتی که دارند برای شما مهم باشد . مثلاً اگر رمزگذاری اطلاعات و قفل کردن هارد دیسک برای شما مهم هست از مدلهای WD انتخاب کنید . مدلهای ضد ضربه و آب هم که در بازار فراوان هست و ...

2. تفاوتهای کلی بین مدلهای Ultra و Elements و Slim بصورت یک جدول در این صفحه (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مشخص هست . بطور خلاصه مدلهای Elements ، مدلهای ساده و فاقد هر گونه برنامه ای جهت مدیریت هارد دیسک و بکاپ گیری هست . ولی از نظر فنی بجزء قابلیت رمزگذاری سخت افزاری ، هارد دیسکهای داخلی بکار رفته تفاوتی با هم ندارند .

3. یکی از دلایل بالاتر بودن خرابی در انواع پرتابل به خاطر ماهیت پرتابل بودن آن هست (مناسب برای جابجائی) . لپتاپی که در حالت روشن جابجا و تکان داده میشود . کاربر بیدقتی که در هنگام حمل و نقل ، زمین میندازد و ... وگرنه 2.5 اینچی بودن به معنی زود خراب شدن آن نیست . جالب هست که بدونید بیشتر هارد دیسکهای 15K rpm و یا 10K rpm از نوع 2.5 اینچی هستند .
از نظر تفاوت پرفومنس بین انواع 2.5 و 3.5 اینچی باید مدل آنرا مشخص کنید . مدلهای 2.5 اینچی وجود دارند که از نظر Access Time عملکرد خیلی بهتری در مقایسه هارد دیسکهای 3.5 اینچی دارند . البته از پارامتر Sequential Transfer rate هم نباید غافل شد که معمولاً هارد دیسکهای 3.5 اینچی عملکرد بهتری دارند . به هر حال تا نوع و مدل هارد دیسک مشخص نشود نمیتوان با قاطعیت گفت کدامیک از نظر سرعت بهتر هست .

4. بر اساس عکسی که گذاشته ؛ مدلی که در در سایت چـاره هست جدیدترین مدل هست ولی مدل موجود در سایت دیـجی کالـا مدل قدیمی تری هست . البته مدل جدیدتر با قیمت کمتر هم میتونید در بازار پیدا کنید .

mehrabooni
21-07-2014, 23:06
از هارد اکسترنال های مای بوک تا 300 تومن چه مدلی پیشنهاد میکنید
اخه هارد 1 ترابایت 275 تومنه اونوقت هارد 2 ترابایت مای بوک 300 تومنه توی سایت دیجی کالا

mehrabooni
21-07-2014, 23:31
اولویت من با Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB و Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB هست
بنظرتون کدوم یکی بهتره

راستی این هارد های اکسترنال دسکتاپ چه فرقی با پرتابل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا میشه بغیر از وسترن که قابلیت رمزگذاری داره میشه روی هارد هایی که این قابلیت رو ندارن با نرم افزار های جانبی پسورد گذاری کرد که کسی نتونه باز کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ata.royalfalcon
22-07-2014, 06:48
از هارد اکسترنال های مای بوک تا 300 تومن چه مدلی پیشنهاد میکنید
اخه هارد 1 ترابایت 275 تومنه اونوقت هارد 2 ترابایت مای بوک 300 تومنه توی سایت دیجی کالا

مدلش را خودتان هم گفتيد WD my book .

در حجمهاي يكسان ، معمولاً مدلهاي پرتابل گرانتر از مدلهاي دسكتاپي هست .

اولویت من با Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB و Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB هست
بنظرتون کدوم یکی بهتره

راستی این هارد های اکسترنال دسکتاپ چه فرقی با پرتابل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا میشه بغیر از وسترن که قابلیت رمزگذاری داره میشه روی هارد هایی که این قابلیت رو ندارن با نرم افزار های جانبی پسورد گذاری کرد که کسی نتونه باز کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفاً در همان تاپيكي كه زديد ادامه بديد .

amir_t6262
22-07-2014, 08:07
4. بر اساس عکسی که گذاشته ؛ مدلی که در در سایت چـاره هست جدیدترین مدل هست ولی مدل موجود در سایت دیـجی کالـا مدل قدیمی تری هست . البته مدل جدیدتر با قیمت کمتر هم میتونید در بازار پیدا کنید .
عطا جان یکی از دوستان اخیرا هارد 3ترابایت از دیجیکالا خریده بود، با اینکه عکسش همان مدل قدیمی است ولی مدل جدید را تحویل گرفته بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هارد-ديسک-وسترن-ديجيتال-ماي-بوک-3-ترابايت/keyword-wd

بهمین خاطر بنظرم 2 ترابایتش هم باید مدل جدید باشه.

ata.royalfalcon
22-07-2014, 10:46
عطا جان یکی از دوستان اخیرا هارد 3ترابایت از دیجیکالا خریده بود، با اینکه عکسش همان مدل قدیمی است ولی مدل جدید را تحویل گرفته بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هارد-ديسک-وسترن-ديجيتال-ماي-بوک-3-ترابايت/keyword-wd

بهمین خاطر بنظرم 2 ترابایتش هم باید مدل جدید باشه.

پس سایت دیـجـی کالـا بايد عكس اين مدل را اصلاح كنه ...

Le0nard0
23-07-2014, 20:09
ظاهرا گارانتی فاطر این مدل را وارد کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!prettyPhoto

قیمت گرفتی ازشون؟ موجود داشتن؟

ata.royalfalcon
24-07-2014, 20:09
پیرو این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ، هارد دیسکهای اکسترنال شش ترابایتی WD my book وارد بازار شد در حالیکه حداکثر حجم Seagate Backup plus پنج ترابایت هست . همچنین در مدل WD my book Duo که یک نوع DAS هست تا دوازده ترابایت در دسترس خواهد بود .

amir_t6262
25-07-2014, 08:52
قیمت گرفتی ازشون؟ موجود داشتن؟
نه هنوز مطمئن نیستم که وارد کردن و قیمتش چنده.

mehrabooni
26-07-2014, 18:43
سلام دوستان

سلام ویژه به اقا عطای بامرام

این سریال نامبر چیه

از کجا بیارم اخه

mehrabooni
26-07-2014, 18:58
بهترین روش برای فرمت کدومه عزیز

مثلا این allocation size باید روی چه عددی بزارم
برای هاردم nfs بهتره یا exfat یا fat32 خوبه

فعلا بصورت پیش فرض فت 32 هست که اصلا دست نزدمش

ata.royalfalcon
26-07-2014, 19:15
بهترین روش برای فرمت کدومه عزیز

مثلا این allocation size باید روی چه عددی بزارم
برای هاردم nfs بهتره یا exfat یا fat32 خوبه

فعلا بصورت پیش فرض فت 32 هست که اصلا دست نزدمش

اگر برای ویندوز استفاده میکنید با فایل سیستم NTFS فرمت کنید . Allocation Unit Size هم اشاره به سایز هر کلاستر دارد . اگر حجم هر فایل خیلی زیاد هست مثلا آرشیو دیتای شما بلوریهای 40 الی 50 گیگابایتی هست میتونید حداکثر سایز ممکنه را تعیین کنید . بنظرم همان مقدار پیشفرض که معمولاً 4096byte هست را تعیین کنید .

mehrabooni
26-07-2014, 19:19
خیلی ممنون که جواب دادی.اره برای ویندوز استفاده میکنم

داداش این مشکل رو چکار کنم.سریال نامبر رو از کجا بیارم

mehrabooni
26-07-2014, 19:25
چکار کنم
شماره سریال هایی که نرم افزار میخواد از کجا بیارم

ata.royalfalcon
26-07-2014, 20:03
داداش نوکرتم بگو چکار کنم ، الان شماره سریال هایی که نرم افزار میخواد از کجا گیر بیارم
دفترچه ی راهنما رو انداختم دور ، الان فقط جعبه ی هارد به همراه هارد رو دارم

من حتی در سایتهایی که سریال غیر قانونی ارائه میکنند جستجو کردم ، چیزی پیدا نکردم . اگر این نرم افزار برای شما خیلی مهم هست (بنظر من که مهم نیست) پیشنهاد میکنم با گارانتی صحبت کنید ...

mehrabooni
26-07-2014, 20:05
جدی مهم نیست
خدا از دهنت بشنوه داداش

اخه یه نرم افزار واسه قفل سخت افزاری هارد داره + یه نرم افزار واسه افزایش سرعت هارد + چندتا نرم افزار دیگه که نمیدونم چیه

SETIZEN
26-07-2014, 20:26
فکر نکنم سریال تو خود دفتر چه باشه.

سریال هارد رو برو تو سایت Adata رجیستر کن.( رو کارت گارانتیش سریال نداره؟ )

برای WD من هم همینجور بود و اونجا برام سریال نرم افزارش رو ایمیل کرد.

mehrabooni
26-07-2014, 20:51
داش این گزینه ean code چیه
این کد رو از کجا گیر بیارم

ویرایش جدید
فهمیدم ean code چیه

حالا چکار کنم تا سریال رو بدست بیارم

mehrabooni
26-07-2014, 21:06
چرا سرعت رایت کردن اطلاعات روی هارد انقدر پایینه
حدودا 62 مگابایت در ثانیه هست

هاردمو با ntfs فرمت کردم
عدد allocation unit size روی 32 گذاشتم

ata.royalfalcon
27-07-2014, 13:35
چرا سرعت رایت کردن اطلاعات روی هارد انقدر پایینه
حدودا 62 مگابایت در ثانیه هست

هاردمو با ntfs فرمت کردم
عدد allocation unit size روی 32 گذاشتم

سرعت 62MB/s غير عادي نيست و ميشه گفت كه خوبه . عكس زير مربوط به رايت 19GB اطلاعات روي WD my book خودم هست كه سرعت آن در حدود 46MB/s هست .

سريال نرم افزار را پيدا كرديد ؟

mehrabooni
27-07-2014, 14:33
ممنون اقا عطا :n12::n12:

پس سرعت هارد من خوبه :n11::n11:

برای سریال زنگ زدم پشتیبانی اونگ ، گفت باید از وب سایت خودمون نرم افزار هایی که میخواین رو دانلود کنید ، گفتن بصورت کرک شده قرار دادیم

yon.ir/avang (yon.ir/avang)

رفتم توی سایت اما نمیدونم کدوم نرم افزار واسه رمز گذاری روی هارد هست

میشه راهنمایی کنین لطفا

mehrabooni
27-07-2014, 14:34
یه نرم افزار هم از سایت a data پیدا کردم
میشه بگین کارش چیه

ata.royalfalcon
27-07-2014, 18:43
یه نرم افزار هم از سایت a data پیدا کردم
میشه بگین کارش چیه

طرز کار با این برنامه خیلی ساده هست و در User Manual موجود در سایت ADATA هم توضیح داده شده . این برنامه ظاهراً سه پارتیشن بر روی هارد دیسک میسازد . اولین پارتیسن حاوی دیتاهایی هست که برنامه SecureDriveEX را بصورت auto run اجرا میکند . دومین پارتیشن برای دیتاهایی هست که نمیخواهید رمزگذاری شود و آخرین پارتیشن برای ذخیره کردن اطلاعاتی هست که میخواهید رمزگذاری شود .

ضمناً برخلاف

اگر میخواهید از این نرم افزار استفاده کنید قبل از هر کاری اطلاعات را به جای دیگری منتقل کنید چون در هنگام نصب و اجرا ] هارد دیسک را فرمت میکند .

طبق عکس زیر فضای Public و Security را تعیین کنید .

پسورد و نوع الگوریتم رمزگذاری را مشخص کنید .

اخه یه نرم افزار واسه قفل سخت افزاری هارد داره + یه نرم افزار واسه افزایش سرعت هارد + چندتا نرم افزار دیگه که نمیدونم چیه

این هارد دیسک اکسترنال رمزگذاری سخت افزاری ندارد و فقط با استفاده از نرم افزار هست که میتونید اطلاعات را رمزگذاری کنید .مدلهای کمی هستند که Hardware encryption دارند .

mehrabooni
27-07-2014, 19:04
قفلش سخت افزاری نیست ? یعنی چی ? میشه هارد رو از باکسش در بیاریم با یه کارهایی که دوستان بلدن اطلاعات رو برداشت !!
میشه توضیح بدی داداش عطا !!

اخه یکمی نگران شدم
همراه با فیلم هایی که میخام ارشیو کنم،عکس های مردم هم دست منه که دلم نمیخواد کسی بهشون دسترسی پیدا کنه،یه حس مسئولیت پذیری روی هارد دارم چون عکس ناموس مردم هم داخلش میره

ata.royalfalcon
27-07-2014, 19:23
قفلش سخت افزاری نیست ? یعنی چی ? میشه هارد رو از باکسش در بیاریم با یه کارهایی که دوستان بلدن اطلاعات رو برداشت !!
میشه توضیح بدی داداش عطا !!

اخه یکمی نگران شدم
همراه با فیلم هایی که میخام ارشیو کنم،عکس های مردم هم دست منه که دلم نمیخواد کسی بهشون دسترسی پیدا کنه،یه حس مسئولیت پذیری روی هارد دارم چون عکس ناموس مردم هم داخلش میره

بعضی از هارد دیسکهای اکسترنال مثل WD my book کلیه اطلاعات موجود توسط کنترلر SATA to USB با الگوریتمهایی مثل AES 256bit بطور اتوماتیک Encrypt و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره میشود . این حالت Hardware Encryption هست . برای هارد دیسکهایی که چنین امکانی را ندارند میتوان از نرم افزارهای رایج موجود در اینترنت برای رمزگذاری دیتا استفاده کرد که اگر از الگوریتمهای رمزگذاری ترکیبی و پسوردهای نامتعارف استفاده کنید مطمئن باشید که غیر قابل هـک خواهد بود .

در همان تاپیکی که زده بودید (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ؛ توضیح داده شده بود .

mehrabooni
27-07-2014, 19:34
واقعا ازت ممنونم اقا عطا:n11::n11:
انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده چونکه بدون هیچ مزدی داری به خلق خدا کمک میکنی عزیز:n12::n12:

حالا به نظرت کدوم نرم افزار قوی تره
نرم افزار TRUE CRYPT یا Secure DriveEx2 که مال خود هارد هست

ata.royalfalcon
27-07-2014, 19:40
واقعا ازت ممنونم اقا عطا:n11::n11:
انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده چونکه بدون هیچ مزدی داری به خلق خدا کمک میکنی عزیز:n12::n12:

حالا به نظرت کدوم نرم افزار قوی تره
نرم افزار TRUE CRYPT یا Secure DriveEx2 که مال خود هارد هست

از همان نرم افزاری که همراه هارد اکسترنال ارائه شده استفاده کنید .

mehrabooni
27-07-2014, 20:06
اگه بخوایم شما مدیر انجمن بشی باید کیو ببینیم ? چطوری میتونم محبتت رو جبران کنم ? خیلی کارت درسته ناموسن
خاکت مرده

Arsenal-4ever
28-07-2014, 02:16
سلام
هارد اکسترنال با بودجه نهایتا 300 تومن چی خوبه؟

Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB رو تایید میکنید؟ این که توی مشخصاتش نوشته ضدضربه و ضد آب و این چیزا و اونوقت توی دیجی 260 قیمت داره، فقط تبلیغاته یا که واقعا اینقدر مقاومه؟

ممنون

Sam.seven
28-07-2014, 02:25
سلام
هارد اکسترنال با بودجه نهایتا 300 تومن چی خوبه؟

Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB رو تایید میکنید؟ این که توی مشخصاتش نوشته ضدضربه و ضد آب و این چیزا و اونوقت توی دیجی 260 قیمت داره، فقط تبلیغاته یا که واقعا اینقدر مقاومه؟

ممنون

اینایی که ضد ضربه و ... هستند، وقتی این قابلیت هارو دارند که روشن نباشند.
به نظر من WD my passport ultra خوبه

mehrabooni
28-07-2014, 11:05

باز هم منو به دردسر انداخت
سریال میخواد

mehrabooni
28-07-2014, 11:11
بعد از نصب نرم افزار دوتا پارتیشن ایجاد شده،الان یکیش اضافی هست چون سریال نرم افزار رو ندارم که بتونم ازش استفاده کنم ! حالا نمیدونم چطور اون یکی پارتیشن رو حذف کنم،آخه دوتا پارتیشن بدون قابلیت رمزگذاری هیچ کاربردی نداره ! راه حلی دارین دوستان که بتونم هارد رو مثل اول یک پارتیشنی کنم

ata.royalfalcon
28-07-2014, 11:21

باز هم منو به دردسر انداخت
سریال میخواد

پيشنهاد ميكنم از برنامه رايگان ولي پرقدرت True Crypt استفاده كنيد .

بعد از نصب نرم افزار دوتا پارتیشن ایجاد شده،الان یکیش اضافی هست چون سریال نرم افزار رو ندارم که بتونم ازش استفاده کنم ! حالا نمیدونم چطور اون یکی پارتیشن رو حذف کنم،آخه دوتا پارتیشن بدون قابلیت رمزگذاری هیچ کاربردی نداره ! راه حلی دارین دوستان که بتونم هارد رو مثل اول یک پارتیشنی کنم

از طريق Disk management ويندوز كليه پارتيشنهاي مربوط به هارد ديسك مورد نظر را حذف كنيد و مجدداً پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت كنيد .

mehrabooni
28-07-2014, 12:03

روی پارتیشن راست کلیک کردم
پیشنهادتون کدوم گزینه هست

ata.royalfalcon
28-07-2014, 12:10

روی پارتیشن راست کلیک کردم
پیشنهادتون کدوم گزینه هست

New Simple Volume را بايد انتخاب كنيد .

چرا با دوربين عكس ميگيريد ؟ با snipping tool ويندوز هم ميتونيد عكس بگيريد .

mehrabooni
28-07-2014, 12:39
اقا عطا تصمیم گرفتم از همون نرم افزار true crypt استفاده کنم ولی یه مشکلی هست
این پیغام رو مینویسه

به نظرتون حالا چکارکنم
چه نرم افزار دیگه ای رو پیشنهاد میدین

mehrabooni
28-07-2014, 12:40
این سوال جواب رو داخل این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$recycle-bin-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%84-43164/) دیدم
برام جالب بود

سوال
سلام دوستان
وقتی آنتی ویروس در حال اسکن هارد اکسترنال هس، یه پوشه recycle.bin$ را در حال بررسی نشون میده ولی آن را به عنوان ویروس نمیشناسه. میخواستم بدونم که این پوشه تروجان هس و آیا باز کردن محتویات هارد باعث ویروسی شدن لپ تاپ میشه یا نه؟
ممنون میشوم اگر بتونین کمک کنین
جواب
دوست عزیز این پوشه در واقع همان Recycle Bin است و هر چیزی که از روی هارد اکسترنال Delete کنید ( نه Shift + Delete) به این پوشه منتقل می شود. این پوشه جزء پوشه های سیستمی است. اگر گزینه Recycle Bin رو برای هارد اکسترنال غیر فعال کنید این پوشه هم حذف خواهد شد

حالا برای من یک سوال ایجاد شده آقا عطا
چطوری میتونم Recycle Bin برای هارد اکسترنال غیرفعال کنم

mehrabooni
28-07-2014, 12:48
حذف شود
نمیخوام تاپیک به حاشیه بره

ata.royalfalcon
28-07-2014, 13:28
اقا عطا تصمیم گرفتم از همون نرم افزار true crypt استفاده کنم ولی یه مشکلی هست
این پیغام رو مینویسه

به نظرتون حالا چکارکنم
چه نرم افزار دیگه ای رو پیشنهاد میدین

پيغام فوق ، اشاره به عدم ارائه نسخه هاي جديد و آپديتهاي بعدي دارد (از زمانيكه مايكروسافت پشتيباني از Win XP را متوقف كرد) كه بنظرم مشكلي نيست و همين True Crypt را پيشنهاد ميكنم . به هر حال اگر نميخواهيد از اين برنامه استفاده كنيد ميتونيد از Bit locker ويندوز استفاده كنيد .

mehrabooni
28-07-2014, 14:48
ممنون داداش،حالا که شما bit locker رو تایید میکنین پس من هم از بیت لاکر استفاده میکنم،هرچند یادمه توی یکی از سایت های ایرانی کلیپی دیده بودم که تونستن قفلش رو باز کنن ! توی نت هم یک سایتی هست با دریافت 300 دلار این کارو انجام میده ! یه مرکز ریکاوری توی شهر ما هست که توی تبلیغاتش گفته با دریافت مبلغ 600 هزار تومن میتونه قفل این نرم افزار رو کامل باز کنه
چطوری میتونم Recycle Bin هارد اکسترنال رو غیرفعال کنم

mehrabooni
28-07-2014, 14:56
نظر شما با فولدر لاک چیه
همه ی سایتها که میخوندم گفته بودن :: هیچ کسی نمیتونه هکش کنه درسته

ata.royalfalcon
28-07-2014, 18:50
ممنون داداش،حالا که شما bit locker رو تایید میکنین پس من هم از بیت لاکر استفاده میکنم،هرچند یادمه توی یکی از سایت های ایرانی کلیپی دیده بودم که تونستن قفلش رو باز کنن ! توی نت هم یک سایتی هست با دریافت 300 دلار این کارو انجام میده ! یه مرکز ریکاوری توی شهر ما هست که توی تبلیغاتش گفته با دریافت مبلغ 600 هزار تومن میتونه قفل این نرم افزار رو کامل باز کنه
چطوری میتونم Recycle Bin هارد اکسترنال رو غیرفعال کنم

اگر در امنیت Bit Locker شک دارید ؛ سعی کنید از برنامه هایی استفاده کنید که میتونید نوع الگوریتمهای رمزگذاری را به دلخواه تعیین کنید . مطمئن باشید اگر از الگوریتمهای رمزگذاری ترکیبی استفاده کنید و با استفاده از پسوردهای طولانی با کاراکترهای غیر عادی ، هیچگاه هـک نخواهید شد.

نظر شما با فولدر لاک چیه
همه ی سایتها که میخوندم گفته بودن :: هیچ کسی نمیتونه هکش کنه درسته

مشابه همان برنامه ای که همراه هارد دیسکتان هست ، برنامه Folder Lock رایگان نیست و یا باید لیسانس آنرا بخرید و یا از سریالهای غیر قانونی استفاده کنید که هر لحظه احتمال از کار افتادن وجود آن دارد .

Sam.seven
28-07-2014, 19:06
سلام
امروز WD my passport ultra به دستم رسید. دارم از یه هارد دیگه که my passprt هستش 109 گیگ انتقال می‌دم. می‌گه حدود 1 ساعت و سرعتش 17 مگابایت در ثانیه هستش. سرعتش یه خورده کم نیست؟ جفتشون به USB3 وصل‌اند

ata.royalfalcon
28-07-2014, 19:19
سلام
امروز WD my passport ultra به دستم رسید. دارم از یه هارد دیگه که my passprt هستش 109 گیگ انتقال می‌دم. می‌گه حدود 1 ساعت و سرعتش 17 مگابایت در ثانیه هستش. سرعتش یه خورده کم نیست؟ جفتشون به USB3 وصل‌اند

سلام .

از برنامه TeraCopy استفاده كنيد و ببينيد تغييري در سرعت انتقال ديتا ايجاد ميشود يا خير ؟

amir_82111
28-07-2014, 23:45
سلام.
من میخوام Seagate Backup Plus Slim - 2TB بخرم.. ولی یه جا خوندم که هارد داخلش سامسونگه..
چرا از هارد سیگیت استفاده نکردن؟به نظر شما این هارد رو بخرم یا My passport ؟پسورد گذاری واسم مهم نیست فقط کارکرد و طول عمر هارد واسم مهمه.

قطر این هارد Seagate Backup Plus Slim - 2TB دقیقا چقدره؟آخه چند جا دیدم زده 12 میلیمتر در حالی که قظر 1 ترا هم زدن 12 میلیمتر..قطرش از 2 ترا my passport کمتره؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
29-07-2014, 09:26
سلام.
من میخوام Seagate Backup Plus Slim - 2TB بخرم.. ولی یه جا خوندم که هارد داخلش سامسونگه..
چرا از هارد سیگیت استفاده نکردن؟به نظر شما این هارد رو بخرم یا My passport ؟پسورد گذاری واسم مهم نیست فقط کارکرد و طول عمر هارد واسم مهمه.

قطر این هارد Seagate Backup Plus Slim - 2TB دقیقا چقدره؟آخه چند جا دیدم زده 12 میلیمتر در حالی که قظر 1 ترا هم زدن 12 میلیمتر..قطرش از 2 ترا my passport کمتره؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام .

همانطوریکه خودتان هم گفتید هارد دیسک بکار رفته در مدلهای Seagate Backup Plus Slim از مدل M9T کمپانی سامسونگ هست . از آنجائی که بخش تولید هارد دیسک سامسونگ یکی از زیرمجموعه های سیگیت هست ، کمپانی سیگیت برای کاهش هزینه های تولید نیازی به تولید هارد دیسکهای دوترابایتی 2.5 اینچی نداشته ...

ضخامت WD my passport ultra در حدود 20.9 میلیمتر و مدل Seagate Backup Plus Slim در حدود 12.1 میلیمتر هست (عکس پیوستی) .

بنظر من خیلی فرق نمیکند که کدام مدل را انتخاب کنید . هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتری دارند همان را انتخاب کنید مگر اینکه امکانات موجود ، ضخامت آن و ... برای شما مهم باشد .

jabera
29-07-2014, 09:30
سلام .

همانطوریکه خودتان هم گفتید هارد دیسک بکار رفته در مدلهای Seagate Backup Plus Slim از مدل M9T کمپانی سامسونگ هست . از آنجائی که بخش تولید هارد دیسک سامسونگ یکی از زیرمجموعه های سیگیت هست ، کمپانی سیگیت برای کاهش هزینه های تولید نیازی به تولید هارد دیسکهای دوترابایتی 2.5 اینچی نداشته ...

ضخامت WD my passport ultra در حدود 20.9 میلیمتر و مدل Seagate Backup Plus Slim در حدود 12.1 میلیمتر هست (عکس پیوستی) .
بنظر من خیلی فرق نمیکند که کدام مدل را انتخاب کنید . هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتری دارند همان را انتخاب کنید مگر اینکه امکانات موجود ، ضخامت آن و ... برای شما مهم باشد .

من 1ترا اسلیم دارم
یعنی 1ترا هم سامسونگه!؟

به نظر من بکاپ پلاس اسلیم بهتر از مای پاسپروت هست
سیگیت دوام بهتری داره نسبت به وسترن

ata.royalfalcon
29-07-2014, 12:53
من 1ترا اسلیم دارم
یعنی 1ترا هم سامسونگه!؟

برای تشخیص نوع و مدل هارد دیسکهای بکار رفته میتونید از برنامه Crystal Disk Info استفاده کنید .

jabera
29-07-2014, 15:34
برای تشخیص نوع و مدل هارد دیسکهای بکار رفته میتونید از برنامه Crystal Disk Info استفاده کنید .

ممنون داداش-پس بیشتر برایمون توضیح بده اطلاعاتمون زیاد بشه:دی
یکم در مورد استانداردها و غیره که دورش خط کشیدم توضیح بده

یا مثلا بافر استاندارد چنده-من هارد اینترنال دیدم معمولا 2تا8 مگ هستند.

شرکت و نوع هارد داخلی را هم طبق عکس برایم توضیح بده
(که فکر کنم m101m باشه و باید سامسونگ باشه-درسته!؟):

بازم تشکر بخاطر زحماتی که میکشی!

amintamizi
29-07-2014, 15:46
سلام دوستان.من هارد سیلیکون پاور خریدم و روش یک دکمه دارد ولی نمی دانم برای چیست؟

ArashMiniStar
29-07-2014, 15:59
سلام دوستان.من هارد سیلیکون پاور خریدم و روش یک دکمه دارد ولی نمی دانم برای چیست؟

برای بکاپ گرفتن از اطلاعات

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

Sam.seven
29-07-2014, 17:12
سلام .

از برنامه TeraCopy استفاده كنيد و ببينيد تغييري در سرعت انتقال ديتا ايجاد ميشود يا خير ؟

هنوز فرصت نکردم تا دوباره انتقالو تو همون سیستم انجام بدم. ولی روی یه سیستم دیگه که کانفیگش ضعیف تر بود، ویندوز Xp، رابط usb 2 با تراکپی سرعتش از اون سیستم قبلی بهتر شد ممنون.
فقط یه مشکل که با اون هارد قبلی هم داشتم. وقتی می‌خوام از طریق برنامش safe remove کنم، ارور می‌ده:
The device My passport Ultra USB HDD could not be removed. Please close all running programs and try again later.
همه‌ی برنامه هام هم بسته اند. ویندوز xp هم نمی‌تونه ببنده. (البته منظورم این نیست که سون می‌بنده) چندبار مجبور شدم بدون safe remove خارج کنم. ولی می‌ترسم به هارد و مهم تر از اون به اطلاعات داخلش صدمه برسه. لطفاً راهنمایی کنید.

ata.royalfalcon
29-07-2014, 17:41
ممنون داداش-پس بیشتر برایمون توضیح بده اطلاعاتمون زیاد بشه:دی
یکم در مورد استانداردها و غیره که دورش خط کشیدم توضیح بده

یا مثلا بافر استاندارد چنده-من هارد اینترنال دیدم معمولا 2تا8 مگ هستند.

شرکت و نوع هارد داخلی را هم طبق عکس برایم توضیح بده
(که فکر کنم m101m باشه و باید سامسونگ باشه-درسته!؟):

بازم تشکر بخاطر زحماتی که میکشی!

Buffer Size این مدل 16384KB هست که اگر تقسیم بر 1024 بشود برابر با 16MB هست . اینترفیس هارد دیسک بکار رفته هم SATAII هست .
AAM : اشاره به امکان برقراری توازنی بین عملکرد هارد دیسک و میزان صدای تولیدی (ناشی از Seeking) دارد. با کاهش صدا عملکرد آنهم کاهش پیدا میکند و بلعکس . این قابلیت برای اولین بار در استاندارد ATA-6 ارائه شده (هارد دیسک مورد نظر از آخرین ورژن پروتکل ارتباطی ATA-8 پشتیبانی میکند) .
APM : اشاره به امکان مدیریت مصرف انرژی دارد . بعنوان مثال میتوان مدت زمانی که باید بیکار باشد تا Sleep شود را بدلخواه تنظیم کرد .
S.M.A.R.T : عبارتند از مانیتورینگ ، تجزیه و تحلیل و گزارش دهی از وضعیت هارد دیسک به کاربر است تا پیش از بوجود آمدن مشکلی اساسی برای هارد دیسک کاربر را از آن مشکل مطلع شود و اقدامات احتیاطی را انجام دهد.
NCQ : اشاره به بهینه سازی دستورات متعددی که از طرف سیستم دریافت میکند دارد . بعبارت دیگر پس از دريافت دستورات متعدد از سيستم ، كنترلر هارد ديسك اين دستورات را مرتب و اولویت بندی ميكند تا با كارايي بيشتري اين دستورات انجام شود بطوريكه دستورات مشابه و يا دستوراتي كه مربوط به يك منطقه از یک دیسک هست (مثلاً ترکهای نزدیک به هم) با هم گروه بندی می شوند.

که فکر کنم m101m باشه و باید سامسونگ باشه-درسته!؟)
مدل نامبر HN-M101MBB مربوط به هارد دیسکهای سامسونگ هست .

هنوز فرصت نکردم تا دوباره انتقالو تو همون سیستم انجام بدم. ولی روی یه سیستم دیگه که کانفیگش ضعیف تر بود، ویندوز Xp، رابط usb 2 با تراکپی سرعتش از اون سیستم قبلی بهتر شد ممنون.
فقط یه مشکل که با اون هارد قبلی هم داشتم. وقتی می‌خوام از طریق برنامش safe remove کنم، ارور می‌ده:
The device My passport Ultra USB HDD could not be removed. Please close all running programs and try again later.
همه‌ی برنامه هام هم بسته اند. ویندوز xp هم نمی‌تونه ببنده. (البته منظورم این نیست که سون می‌بنده) چندبار مجبور شدم بدون safe remove خارج کنم. ولی می‌ترسم به هارد و مهم تر از اون به اطلاعات داخلش صدمه برسه. لطفاً راهنمایی کنید.

پیشنهاد میکنم برنامه Process Explorer را از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید . پس از extract آن فایل procexp.exe را اجرا کنید . به قسمت Find بروید و سپس letter مربوط به هارد اکسترنال را در قسمت handle or dll substring وارد کنید و بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد اکسترنال هست .اگر نمیدونید این پراسس مربوط به کدام برنامه هست میتونید اسم این پراسس را در گوگل جستجو کنید و ببینید که مربوط به کدام برنامه هست و سپس آن برنامه را ببندید .

نکته : letter مربوط به هارد اکسترنال را در my computer میتونید ببینید مثلاً اگر G باشد باید بصورت زیر وارد کنید .

بعنوان مثال در عکس زیر پراسس Teracopy به درایو G دسترسی دارد که در درجه اول بهتر هست آن برنامه بسته شود . به هر حال اگر هم نمیتونید برنامه مربوط به آن پراسس را پیدا کنید میتوان روی آن پراسس راست کلیک و سپس Kill Process کرد .

amir_82111
29-07-2014, 18:43
.

یعنی قطر 1 ترا با 2 ترای seagate backup plus slim یکیه؟
جنس روی این هارد پلاستیکه یا آلومینیوم؟

ata.royalfalcon
29-07-2014, 19:09
یعنی قطر 1 ترا با 2 ترای seagate backup plus slim یکیه؟

ضخامت مدلهای 1TB و 2TB یکسان و برابر با 12.1 میلیمتر هست .

h_mirgh20
29-07-2014, 19:21
سرعت انتقال فایل WD My Passport Ultra 2TB باید چقدر باشه؟

h_mirgh20
29-07-2014, 19:24
Rotation Rate هارد اکسترنال WD My Passport Ultra 2TB باید 5400 باشه؟ برای من 5200 هست!!!

amintamizi
29-07-2014, 21:35
برای بکاپ گرفتن از اطلاعات

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

دوست عزیز اگر دکمه را بزنم یک وقت هارد پاک نکنه؟

ata.royalfalcon
29-07-2014, 23:17
Rotation Rate هارد اکسترنال WD My Passport Ultra 2TB باید 5400 باشه؟ برای من 5200 هست!!!

هیچ اجباری وجود ندارد که 5400rpm باشد . کمپانی وسترن دیجیتال به دلایلی این مدل را 5200rpm طراحی کرده . بعضی از مدلهای WD Scorpio هم هستند که بصورت 5200rpm طراحی و ساخته شده اند .

h_mirgh20
29-07-2014, 23:48
هیچ اجباری وجود ندارد که 5400rpm باشد . کمپانی وسترن دیجیتال به دلایلی این مدل را 5200rpm طراحی کرده . بعضی از مدلهای WD Scorpio هم هستند که بصورت 5200rpm طراحی و ساخته شده اند .

سرعتش خیلی کمه این هارد
یک ترابایتش رو یکی از دوستانم داشت سرعتش 2 برابر بود

jabera
30-07-2014, 00:12
Buffer Size این مدل 16384KB هست که اگر تقسیم بر 1024 بشود برابر با 16MB هست . اینترفیس هارد دیسک بکار رفته هم SATAII هست .
AAM : اشاره به امکان برقراری توازنی بین عملکرد هارد دیسک و میزان صدای تولیدی (ناشی از Seeking) دارد. با کاهش صدا عملکرد آنهم کاهش پیدا میکند و بلعکس . این قابلیت برای اولین بار در استاندارد ATA-6 ارائه شده (هارد دیسک مورد نظر از آخرین ورژن پروتکل ارتباطی ATA-8 پشتیبانی میکند) .
APM : اشاره به امکان مدیریت مصرف انرژی دارد . بعنوان مثال میتوان مدت زمانی که باید بیکار باشد تا Sleep شود را بدلخواه تنظیم کرد .
S.M.A.R.T : عبارتند از مانیتورینگ ، تجزیه و تحلیل و گزارش دهی از وضعیت هارد دیسک به کاربر است تا پیش از بوجود آمدن مشکلی اساسی برای هارد دیسک کاربر را از آن مشکل مطلع شود و اقدامات احتیاطی را انجام دهد.
NCQ : اشاره به بهینه سازی دستورات متعددی که از طرف سیستم دریافت میکند دارد . بعبارت دیگر پس از دريافت دستورات متعدد از سيستم ، كنترلر هارد ديسك اين دستورات را مرتب و اولویت بندی ميكند تا با كارايي بيشتري اين دستورات انجام شود بطوريكه دستورات مشابه و يا دستوراتي كه مربوط به يك منطقه از یک دیسک هست (مثلاً ترکهای نزدیک به هم) با هم گروه بندی می شوند.

مدل نامبر HN-M101MBB مربوط به هارد دیسکهای سامسونگ هست .

پیشنهاد میکنم برنامه Process Explorer را از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید . پس از extract آن فایل procexp.exe را اجرا کنید . به قسمت Find بروید و سپس letter مربوط به هارد اکسترنال را در قسمت handle or dll substring وارد کنید و بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد اکسترنال هست .اگر نمیدونید این پراسس مربوط به کدام برنامه هست میتونید اسم این پراسس را در گوگل جستجو کنید و ببینید که مربوط به کدام برنامه هست و سپس آن برنامه را ببندید .

نکته : letter مربوط به هارد اکسترنال را در my computer میتونید ببینید مثلاً اگر G باشد باید بصورت زیر وارد کنید .

بعنوان مثال در عکس زیر پراسس Teracopy به درایو G دسترسی دارد که در درجه اول بهتر هست آن برنامه بسته شود . به هر حال اگر هم نمیتونید برنامه مربوط به آن پراسس را پیدا کنید میتوان روی آن پراسس راست کلیک و سپس Kill Process کرد .

ضخامت مدلهای 1TB و 2TB یکسان و برابر با 12.1 میلیمتر هست .

آقا دمت گرم-چقدر کامل و مفید بود:دی
اینطور که مشخصهع بافرش خیلی خوبه-مای پاسپورت بافرش 8مگه
و همینطور استاندارد aam نداره-یعنی قطعا صدای تولیدی بیشتر از بکاپ پلاس داره

فقط 2سوال دیگه:
1)بافر دقیقا در مورد هارد چه کاری انجام میده!؟
یعنی افزایشش را در کجا میشه حس کرد!؟

2)بکاپ پلاس اسلیم یه برنامه هایی داشت برای بکاپ و...
طرز کار و مورد استفاده را میشه بفرمایید!؟
لینکی-آموزشی-چیزی!؟

ممنون

ata.royalfalcon
30-07-2014, 00:35
سرعتش خیلی کمه این هارد
یک ترابایتش رو یکی از دوستانم داشت سرعتش 2 برابر بود

فکر نمیکنم مشکل از طرف هارد اکسترنال باشه . با برنامه HDtune از قسمت Benchmark یک تست بگیرید و عکس آنرا در اینجا بگذارید .

ata.royalfalcon
30-07-2014, 01:26
آقا دمت گرم-چقدر کامل و مفید بود:دی
اینطور که مشخصهع بافرش خیلی خوبه-مای پاسپورت بافرش 8مگه
و همینطور استاندارد aam نداره-یعنی قطعا صدای تولیدی بیشتر از بکاپ پلاس داره

فقط 2سوال دیگه:
1)بافر دقیقا در مورد هارد چه کاری انجام میده!؟
یعنی افزایشش را در کجا میشه حس کرد!؟

لینکی-آموزشی-چیزی!؟

ممنون

البته Cache تنها عامل تعیین کننده سرعت نیست . من میتونم مدلهای زیادی را مثال بزنم که باوجودیکه Cache کمتری دارند اما پرفورمنس و سرعت خیلی بهتری در مقایسه با هارد دیسکهایی با Cache بالاتر دارند .

Read-ahead/read-behind : ذخيره كردن Sectorـهاي خوانده شده اي كه توسط سيستم درخواست نشده . بعبارت دقيقتر پس از اينكه Head توسط Actuator Arm بسوي Track مورد نظر جابجا ميشود و پس از اينكه در موقعيت صحيح مستقر شد شروع به خواندن اطلاعات ميكند . گاهي اوقات اولين Sectorـهاي خوانده شده اون چيزي نيست كه توسط سيستم درخواست شده پس در حافظه براي استفاده هاي احتمالي بعدي ذخيره ميشود.

Speed matching : سرعت انتقال اطلاعات بين اجزاء داخلي هارد ديسك (Internal data transfer rate) با سرعت انتقال اطلاعات از هارد ديسك به سيستم و بلعكس (Host to/from drive) متفاوت هست و در نتيجه براي هماهنگي بين سرعتهاي متفاوت اطلاعات بطور موقت در بافر ذخيره ميشوند .

Write acceleration : گاهي اوقات براي اينكه سيستم به كار خودش ادامه دهد ، كنترلر هارد ديسك به سيستم اعلام ميكند كه عمليات نوشتن پس از دريافت دستورات انجام شده در صورتيكه واقعاً و در عمل هنوز چيزي بر روي پلاترها نوشته نشده . اين روش گاهي اوقات ميتواند خطرناك باشد مثلاً با رفتن برق اطلاعات ذخيره شده در buffer ممكن هست از بين برود (قبل از اينكه روي پلاترها ذخيره شوند) . اين فاصله گاهي اوقات آنقدر ميتونه طولاني بشه تا اينكه دستورات جديد برسد .

Command queuing : پس از دريافت دستورات متعدد از سيستم ، كنترلر هارد ديسك اين دستورات را مرتب و اولويت بندي ميكند تا با كارايي بيشتري اين دستورات انجام شود . بطوريكه دستورات مشابه و يا دستوراتي كه مربوط به يك منطقه از یک دیسک هست (مثلاً ترکهای نزدیک به هم) با هم گروه بندی می شوند (هارد ديسكهاي NCQ ساپورت) .

در مورد AAM فقط به این معنی هست که میتونید بین پرفورمنس و میزان صدای تولیدی یک توازنی برقرار کنید و بدین معنی نیست که حتماً کم صداتر از WD my passport ultra هست.

لینکی-آموزشی-چیزی!؟

User Manual برنامه ها باید در هارد اکسترنال موجود باشد . یا اینکه میتونید از این لینک دانلود کنید گرچه به فارسی هم نیست .

Seagate Dashboard User Guide ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

h_mirgh20
30-07-2014, 02:38
فکر نمیکنم مشکل از طرف هارد اکسترنال باشه . با برنامه HDtune از قسمت Benchmark یک تست بگیرید و عکس آنرا در اینجا بگذارید .

ata.royalfalcon
30-07-2014, 11:14

سرعت هارد لپ تاپ من خیلی کمه و همیشه اذیت میکنه لپ تاپ لنوو z500 با کانفیگ I5 3230 / 6/ 1 / 2GB دارم.
وقتی IDM یک فایل 1 گیگابایتی رو دانلود میکه و تکه های دانلود شده رو یکی میکنه اگر درحال تماشای فیلم باشم لگ میندازه و سرعت سیستم کم میشه به طوری که بازکردن یک پوشه و یا درایو هم کمی طول میکشه
با برنامه HD Tune بررسی کردم مشکلی نداشت
سرعت کپی درایو به درایو زیر 27 مگ هست و ...

هارد اکسترنال WD My Passport Ultra 2TB هم تازه خریدم و سرعت انتقال زیر 30 مگ هست، اوایل کپی 30 بعدش تا 20 هم میاد پایین
روی هاردها کار خاصی انجام ندادم

پایین آمدن سرعت ترانسفر دیتا تا 20MB/s فقط بخاطر 5200rpm بودن هارد دیسک مورد نظر نیست . همانطوریکه در عکس هم میبینید Ave. Transfer rate در حدود 77.3MB هست . پایین بودن سرعت ترانسفر دیتا میتواند به سیستمی که هارد اکسترنال را به آن متصل کردید هم مربوط باشد . پیشنهاد میکنم روی سیستم دیگر با استفاده از برنامه TeraCopy تست کنید . البته برای Copy/Paste حتماً از برنامه TeraCopy استفاده کنید که کارایی را بالاتر میبرد .

دقت کنید که در پایان عملیات Copy/paste ، سرعت ترانسفر دیتا در قسمت پایین برنامه نوشته میشود . بعنوان مثال در عکس زیر برای ترانسفر حدود 19GB از سیستم به هارد اکسترنال با میانگین سرعت 46MB/s انجام شده .

h_mirgh20
30-07-2014, 13:12
پایین آمدن سرعت ترانسفر دیتا تا 20MB/s فقط بخاطر 5200rpm بودن هارد دیسک مورد نظر نیست . همانطوریکه در عکس هم میبینید Ave. Transfer rate در حدود 77.3MB هست . پایین بودن سرعت ترانسفر دیتا میتواند به سیستمی که هارد اکسترنال را به آن متصل کردید هم مربوط باشد . پیشنهاد میکنم روی سیستم دیگر با استفاده از برنامه TeraCopy تست کنید . البته برای Copy/Paste حتماً از برنامه TeraCopy استفاده کنید که کارایی را بالاتر میبرد .

دقت کنید که در پایان عملیات Copy/paste ، سرعت ترانسفر دیتا در قسمت پایین برنامه نوشته میشود . بعنوان مثال در عکس زیر برای ترانسفر حدود 19GB از سیستم به هارد اکسترنال با میانگین سرعت 46MB/s انجام شده .

ممنون از توجهتون

متاسفانه فعلا دسترسی به سیستم دیگری جهت تست هارد ندارم
با تراکپی فایل 3.5 گیگابایتی را با سرعت 48 مگ کپی کرد و پوشه ای با حجم 126 گیگ را با سرعت 63 مگابایت بر ثانیه کپی کرد

خودم هم حدس میزنم ایراد از سیستم و هارد اون باشه
آیا راه حلی برای تست صحت این موضوع و برطرف کردنش به ذهنتون میرسه؟

ata.royalfalcon
30-07-2014, 15:59
ممنون از توجهتون

متاسفانه فعلا دسترسی به سیستم دیگری جهت تست هارد ندارم
با تراکپی فایل 3.5 گیگابایتی را با سرعت 48 مگ کپی کرد و پوشه ای با حجم 126 گیگ را با سرعت 63 مگابایت بر ثانیه کپی کرد

خودم هم حدس میزنم ایراد از سیستم و هارد اون باشه
آیا راه حلی برای تست صحت این موضوع و برطرف کردنش به ذهنتون میرسه؟

سرعت Copy/Paste (که تا 63MB/s هم رفته) برای چنین هارد دیسک اکسترنالی کاملاً مناسب هست و مشکلی ندارد .

XENON24
30-07-2014, 16:39
سلام
از هارد اکسترنال میشه جای هارد اینترنال استفاده کرد؟مثلا ویندوز نصب کرد روش؟کار خاصی باید انجام بشه؟

h_mirgh20
30-07-2014, 17:24
سرعت Copy/Paste (که تا 63MB/s هم رفته) برای چنین هارد دیسک اکسترنالی کاملاً مناسب هست و مشکلی ندارد .

من دو گزینه رو طبق آموزشی که در اینترنت دیدم دستکاری کردم
یکی USB Legacy Support رو در بایوس مادربرد از Enable به Disable تغیردادم، که باعث 2 برابر شدن سرعت کپی شد.
و یکی هم در قسمت Device Manager >> Disk Dreves >> WD My Passport 0820 USB Device در بخش Properties >> Policies گزینه Removal policy را از Quick removal (Default) به Better performance تغیر دادم، که تغیر محسوسی نداشت.

میشه درمورد این گزینه ها توضیح بدید و اینکه آیا مشکلی بوجود میاد با تغیرشون؟

amintamizi
30-07-2014, 17:30
سلام دوستان.من روی هاردم یک دکمه بک اپ دارم و طریق استفاده اش را بلد نیستم.یعنی اگر من ان دکمه را بزنم خودش بک اپ میگیره و اگر بخواهم از ان بک اپ استفاده کنم باید چه کارکنم.خواهشا راهنمایی کنید و هاردم مسیلیکون پاور است.ممنون دوستان

ata.royalfalcon
30-07-2014, 21:59
سلام دوستان.من روی هاردم یک دکمه بک اپ دارم و طریق استفاده اش را بلد نیستم.یعنی اگر من ان دکمه را بزنم خودش بک اپ میگیره و اگر بخواهم از ان بک اپ استفاده کنم باید چه کارکنم.خواهشا راهنمایی کنید و هاردم مسیلیکون پاور است.ممنون دوستان

سلام .

من این مدل را ندارم ولی نحوه استفاده از نرم افزار بکآپ گیری و همچنین تنظیمات مربوط به بکاب گیری با استفاده از دکمه در User manual موجوده . بطور خلاصه پس از نصب برنامه SP widget میتونید از قسمت my document میتونید از اطلاعات موجود در my document بکآپ بگیرید و یا اینکه اطلاعات بکآپ گرفته شده را restore و یا Sync کنید.

البته از اطلاعات موجود در هر جایی غیر از my document هم میتوان بکاپ گرفت . برای اینکار باید از قسمت Folder Backup اقدام کرد .

و همچنین طبق عکس زیر میتونید اطلاعات بکاپ گرفته شده را restore و یا Sync کرد .

برای تعریف Taskـهایی که میتوان با استفاده از دکمه تعبیه شده روی هارد دیسک اکسترنال انجام داد باید به قسمت Task Backup این برنامه مراجعه و Task جدیدی را تعریف کرد و یا Task فعلی را تغییر داد.

سلام
از هارد اکسترنال میشه جای هارد اینترنال استفاده کرد؟مثلا ویندوز نصب کرد روش؟کار خاصی باید انجام بشه؟
سلام .
میتونید روی هارد دیسک اکسترنال هم ویندوز (مثلاً Windows To Go - یک قابلیت در Win8 Enterprise) و یا هر سیستم عامل دیگری هم نصب کنید . نکته مهم این هست که سیستم باید بوت از USB را پشتیبانی کند .

Sam.seven
30-07-2014, 23:16
سلام
برنامه wd smart ware pro با معمولیش چه فرقی داره؟ چون من نمی‌تونم اونو ارتقا بدم. user manual هم خوندم ولی زیاد به درد نخورد.

ata.royalfalcon
30-07-2014, 23:59
سلام
برنامه wd smart ware pro با معمولیش چه فرقی داره؟ چون من نمی‌تونم اونو ارتقا بدم. user manual هم خوندم ولی زیاد به درد نخورد.

سلام .

نوع عادی فقط امکان بکآپ گیری روی بعضی از هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال را دارد ؛ این برنامه حتی از مدلهای Elements هم پشتیبانی نمیکند (که تولید شده توسط کمپانی WD هست) . ولی در نسخه های Pro از هر هارد دیسک اکسترنالی (مثلاً Elements) و حتی از برندهای دیگری مثل Seagate و ... پشتیبانی میکند و میتوان بکاپها را روی آنها ذخیره نمود . همچنین نسخه های Pro قابلیت بكاپ گرفتن از داده ها در Cloud با استفاده از Personal Dropbox را هم دارد .

lego
31-07-2014, 13:36
سلام
دوستان میخوام هارد اکسترنال 3TB با بودجه 400,000 بخرم چی پیشنهاد میدید؟
هدفم ذخیره موسیقی و فیلمه ک روی هارد لپتاپم جا نمیشه .
بعدا میخوام HTPC راه بندازم امکانش هست هارد داخلشو به HTPC جابجا کنم؟
ممنون

ata.royalfalcon
31-07-2014, 13:50
سلام
دوستان میخوام هارد اکسترنال 3TB با بودجه 400,000 بخرم چی پیشنهاد میدید؟
هدفم ذخیره موسیقی و فیلمه ک روی هارد لپتاپم جا نمیشه .
بعدا میخوام HTPC راه بندازم امکانش هست هارد داخلشو به HTPC جابجا کنم؟
ممنون

سلام .

اگر میخواهید بعداً باکس را باز کنید هارد دیسک داخلی آنرا روی HTPC نصب کنید WD my book مناسب اینکار نخواهد بود . پیشنهاد میکنم Seaate Backup plus Desktop Drive بخرید .

sasan.69
31-07-2014, 16:59
عطا خان نظرتون درباره محصول جدید سیلیکون پاور چیه؟(a60) تو دیجی کالا دربارش خوندم بنظرم باید خوب باشه و میگن خیلی مقاومه

Sam.seven
31-07-2014, 17:33
سلام
مشکل سرعت دارم. هاردی که تازه خریدم WD My Passport Ultra هست
توی ویندوز XP با رابط USB2 سرعت کپی برداری حدوداً 20 هست
توی ویندوز 7 با رابط USB3، از یه هارد اکسترنال دیگه ( WD My Passport ) به این هارد سرعت کپی میانگین 18
توی ویندوز 7 با رابط USB3 از خود کامپیوتر به این هارد 6 گیگ فایل انتقال دادم که سرعت میانگینش 10 بود
توی ویندوز 7 با رابط USB3 از خود کامپیوتر به هارد فایل کپی کردم که سرعت میانگینش 25 بود.
توی همشون از teracopy استفاده کردم.
( اونایی که ویندوز سون بودند، از یه سیستم دیگه با سخت‌افزار قوی‌تر از اونی که توی ویندوز XP بود، استفاده شده بود )

h_mirgh20
02-08-2014, 11:06
سلام
توی ویندوز 7 با رابط USB3، از یه هارد اکسترنال دیگه ( WD My Passport ) به این هارد سرعت کپی میانگین 18
توی ویندوز 7 با رابط USB3 از خود کامپیوتر به این هارد 6 گیگ فایل انتقال دادم که سرعت میانگینش 10 بود
توی ویندوز 7 با رابط USB3 از خود کامپیوتر به هارد فایل کپی کردم که سرعت میانگینش 25 بود.
( اونایی که ویندوز سون بودند، از یه سیستم دیگه با سخت‌افزار قوی‌تر از اونی که توی ویندوز XP بود، استفاده شده بود )

Le0nard0
03-08-2014, 14:13
یه هارد wd ultra 2tb گرفتم یه سری نرم افزار داره توش . کدومو نصب کنم؟ و اینکه هر کدوم کارشون چیه؟

ata.royalfalcon
03-08-2014, 14:19
یه هارد wd ultra 2tb گرفتم یه سری نرم افزار داره توش . کدومو نصب کنم؟ و اینکه هر کدوم کارشون چیه؟
WD Apps Setup.exe را اجرا كنيد كه بطور اتوماتيك نرم افزارهاي زير را نصب خواهد كرد .

WD Drive Utilities .
WD security .
WD SmartWare .

Le0nard0
03-08-2014, 14:29
WD Apps Setup.exe را اجرا كنيد كه بطور اتوماتيك نرم افزارهاي زير را نصب خواهد كرد .

WD Drive Utilities .
WD security .
WD SmartWare .

مگه wd smartware این هارد نباید pro باشه؟ الان که نصب کردم این پیغام رو میده .

ata.royalfalcon
03-08-2014, 14:46

نسخه هاي Pro كلاً پولي هستند .

Le0nard0
03-08-2014, 14:52
نسخه هاي Pro كلاً پولي هستند .

اگه توی نت سریالو پیدا کنم امکان اکسپایر شدن هست؟ بعد اگه سریال اکسپایر شه روی هارد رمز باشه مشکل پیدا میشه؟

Le0nard0
03-08-2014, 15:01
هاردو فرمت کردم ولی زده 147 مگ used . چیه این؟

mehrabooni
03-08-2014, 15:02
اقا عطا تمام اطلاعاتم پرید :((((((((((
خدا رو شکر اطلاعات مردم اسیب ندید :(((((((((

چرا اینجوری شده
اصلا به هارد ضربه نخورده حتی جابجا هم نکردمش
هارد رو با بیت لاکر قفل کرده بودم
الوکیشن سایز هم 32 بود

ata.royalfalcon
03-08-2014, 17:13
اگه توی نت سریالو پیدا کنم امکان اکسپایر شدن هست؟ بعد اگه سریال اکسپایر شه روی هارد رمز باشه مشکل پیدا میشه؟

ممکن هست برنامه از کار بیافتد ولی هیچ ارتباطی با رمزگذاری ندارد .

هاردو فرمت کردم ولی زده 147 مگ used . چیه این؟

مقداری فضا هم میتواند صرف ساختار مربوط به فایل سیستمها شود . مثلاً همانطوریکه در عکس سمت چپ میبینید پارتیشنی که کلاسترهای 64 کیلوبایتی دارد و فضای اشغال شده آن پارتیشن در حدود 92.7MB هست . در عکس سمت راست حجم هر کلاستر 4K و فضای اشغالی حدود 133MB هست.

به هر حال 147 مگابایت فضای اشغال شده پارتیشن هارد دیسکتان زیاد نیست و جای نگرانی ندارد .

4K Cluster size

64K Cluster size

ata.royalfalcon
03-08-2014, 18:39

چرا اینجوری شده
الوکیشن سایز هم 32 بود

دوست عزیز :

CMD را اجرا كنيد و دستور زير را وارد و سپس اينتر بزنيد و ببينيد آیا مشکل the file or directory is corrupted and unreadable درست ميشود يا خير .

نكته : هارد اكسترنال اگر letter ديگري دارد به جاي D در دستور بالا ، آنرا وارد كنيد .

Sam.seven
03-08-2014, 19:14
سلام

سلام
با تشکر از دوست عزیزمون، اونکاری که توی تابناک گفته بود رو انجام دادم، فرقی نکرد.

مشکل من اینه که می‌خوام بدونم این سرعت برای این مدل هارد طبیعی است؟ خراب نیست؟ مشکلی نداره؟

ata.royalfalcon
03-08-2014, 19:36
سلام
با تشکر از دوست عزیزمون، اونکاری که توی تابناک گفته بود رو انجام دادم، فرقی نکرد.

مشکل من اینه که می‌خوام بدونم این سرعت برای این مدل هارد طبیعی است؟ خراب نیست؟ مشکلی نداره؟

دوست عزیز :

با برنامه HDtune یک Benchmark بگیرید و عکس آنرا در اینجا بگذارید . همچنین میتونید از قسمت Health همان برنامه SMART Statusـها را بررسی کنید .

اگر حجم کلی دیتاهایی که قرار هست منتقل شوند را یکسان و همچنین سایر پارمترها مانند مشخصات سیستم و ... را مساوی در نظر بگیریم ؛ سرعت ترانسفر تعداد زیاد دیتاهای کم حجم معمولاً کمتر از زمانی خواهد بود که تعداد کمتری دیتای پرحجم ترانسفر میشوند .

Le0nard0
03-08-2014, 20:42
من مشکلی با سرعت این هارد ندارم خیلی هم خوبه با ویندوز 7 و usb 3 داره با سرعت 50-70 کپی میکنه

mehrabooni
03-08-2014, 20:54
چرا عکس ها اینجوری شدن :((((((
چرا بیشتر فایل هام نابود شد :(((((

mehrabooni
03-08-2014, 20:56
هارد رو ببرم گارانتی ؟ برم پس بدم ؟ میشه بگی چرا اینجوری شد داداش
نظرت چیه ! چکار کنم ! تورو خدا بگو اگه بازهم فایل بریزم امکان داره اینجوری بشه

Sam.seven
03-08-2014, 21:55
دوست عزیز :

با برنامه HDtune یک Benchmark بگیرید و عکس آنرا در اینجا بگذارید . همچنین میتونید از قسمت Health همان برنامه SMART Statusـها را بررسی کنید .

اگر حجم کلی دیتاهایی که قرار هست منتقل شوند را یکسان و همچنین سایر پارمترها مانند مشخصات سیستم و ... را مساوی در نظر بگیریم ؛ سرعت ترانسفر تعداد زیاد دیتاهای کم حجم معمولاً کمتر از زمانی خواهد بود که تعداد کمتری دیتای پرحجم ترانسفر میشوند .

ا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
03-08-2014, 22:44

ا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکنواخت بودن نمودار در محدوده 23.5MB/s نشاندهنده این هست که به USB2 سیستم متصل شده و تا زمانیکه از USB2 استفاده میکنید سرعت ترانسفر دیتا پایین خواهد بود . دقت کنید برای بهرمندی از سرعت بالا نه تنها هارد اکسترنال باید USB3 داشته باشد بلکه سیستمی که هارد اکسترنال را به آن متصل میکنید باید از USB3 پشتیبانی کند . SMART Status هارد اکسترنال هم OK هست و مشکلی ندارد .

Le0nard0
03-08-2014, 23:00
لطفا نظرتون رو در مورد این تست هارد من هم بگین. ضمنا این پارامتر Burst Rate توی این تست نشون دهنده چی هست؟ بالاتر باشه بهتره یا پایینتر؟

mehrabooni
04-08-2014, 01:38

چی شد چرا راهنمایی نمیکنی

جواب بده عطا جان

ata.royalfalcon
04-08-2014, 08:38

چرا اینجوری شده
الوکیشن سایز هم 32 بود

مشكلي كه پيش آمده (با توجه به پيغام The file or directory is corrupted or unreadable و خرابي اطلاعات) بيشتر ناشي از خرابي ساختار فايل سيستمي هست كه اطلاعات طبق آن اصول نگهداري ميشده . بعيد ميدونم مشكل سخت افزاري باشد و در نتيجه ارسال به گارانتي و يا پس دادن آن بيفايده خواهد بود . خرابي فايل سيستم دلايل متفاوتي دارد ، از يك ويروس ساده الي نرم افزارهاي مختلفي كه كاربر آنرا روي درايو مورد نظر اجرا ميكند. پيشنهاد ميكنم فعلاً مدتي از Bit locker استفاده نكنيد و بررسي دوباره تكرار ميشود يا خير .

براي دسترسي به اطلاعات ، چه كاري انجام داديد ؟ آيا درايو را فرمت كرديد و سپس بازيابي اطلاعات ؟ براي حل مشكل The file or directory is corrupted or unreadable اگر Check Disk جواب ندهد ميتوان از برنامه Test Disk هم جهت فيكس نمودن MFT استفاده كرد.

ata.royalfalcon
04-08-2014, 08:54
لطفا نظرتون رو در مورد این تست هارد من هم بگین. ضمنا این پارامتر Burst Rate توی این تست نشون دهنده چی هست؟ بالاتر باشه بهتره یا پایینتر؟

Benchmark هارد ديسك اكسترنال مورد نظر خيلي خوب هست . Burst rate هم به معني حداكثر پهناي باند در دسترس كه ديتا ميتواند از طريق آن ترانسفر شود و در حالت normal مقدار Burst rate بايد هميشه بيشتر از Maximum Transfer Rate باشد كه هست . مساوي و يا كمتر بودن Burst rate از Maximum Transfer Rate نشاندهنده وجود مشكلي هست ...

SETIZEN
04-08-2014, 12:07

سریال محصول رو در سایت وسترن دیجیتال ثبت کنید.

سریال نسخه Pro نرم افزار به شما داده خواهد شد.

ata.royalfalcon
04-08-2014, 12:19

من رجيستر كردم (عكس زير) ولي سريالي براي فعال سازي نسخه هاي Pro نداده . كار ديگري بايد انجام شود ؟

Le0nard0
04-08-2014, 12:58

برای ثبت سریال یه تاریخ هم میخواد. چه تاریخی رو باید بزنم؟

ata.royalfalcon
04-08-2014, 13:05
برای ثبت سریال یه تاریخ هم میخواد. چه تاریخی رو باید بزنم؟

تاريخ خريد را به ميلادي تبديل كنيد ...

Le0nard0
04-08-2014, 13:14
سریال رو ثبت کردم ولی به من هم سریال نسخه pro رو نداد . ایمیل رو هم چک کردم خبری نبود

Le0nard0
04-08-2014, 13:23

ثبت کردم سریال pro نداد . شما با این روش سریال گرفتین؟

Le0nard0
04-08-2014, 13:41
فکر نکنم سریال تو خود دفتر چه باشه.

سریال هارد رو برو تو سایت Adata رجیستر کن.( رو کارت گارانتیش سریال نداره؟ )

برای WD من هم همینجور بود و اونجا برام سریال نرم افزارش رو ایمیل کرد.
من برای wd سریال رو ثبت کردم ولی جز یه ایمیل که تشکر کرده برای ثبت محصول چیزی دیگه ای نیومده. همون موقع که رجیستر کردی برات ایمیل سریال اومد یا چند وقت بعدش؟
ضمنا تاریخ پایان گارانتی شما رو هم از یکی دو ماه قبل از تاریخ خریدتون حساب کرد؟

SETIZEN
04-08-2014, 13:49
ثبت کردم سریال pro نداد . شما با این روش سریال گرفتین؟

من برای اطمینان ثبت کردم واگر نه بعدش نباید مشکلی داشته باشید.

بعد از نصب نرم افزار و اجرای اون برای اولین بار پنجره ای برای آپگرید باز میشه و بعد از گرفتن اسم و فامیل و ایمیل، یک سریال 3 کاربره براتون ایمیل میشه.

صفحه 14 این manual رو ببینید:

Le0nard0
04-08-2014, 16:03
من برای اطمینان ثبت کردم واگر نه بعدش نباید مشکلی داشته باشید.

بعد از نصب نرم افزار و اجرای اون برای اولین بار پنجره ای برای آپگرید باز میشه و بعد از گرفتن اسم و فامیل و ایمیل، یک سریال 3 کاربره براتون ایمیل میشه.

صفحه 14 این manual رو ببینید:

من 30 روزه اش رو فعال کردم الان این پنجره برای اپگرید رو نمیاره برام. پاکش کردم دوباره نصب کردم بازم روی 30 روز فعاله. tقکر کنم فقط همون بار نصب اون صفحه رو میاره

ata.royalfalcon
04-08-2014, 16:44
من 30 روزه اش رو فعال کردم الان این پنجره برای اپگرید رو نمیاره برام. پاکش کردم دوباره نصب کردم بازم روی 30 روز فعاله. راهی هست که اون صفحه ای که بعد از نصب برای آپگرید میاد رو دوباره بیارم؟

پس از uninstall كردن نرم افزار ، رجيستري ويندوز هم پاكسازي كنيد (با برنامه هايي مثل Tune Up Utility) . اين 30 روز در واقع دوره آزمايشي (Trial) هست .

ArashMiniStar
04-08-2014, 17:30
دوستان برای فعال سازی smart ware pro چرا از این روش استفاده نمیکنید؟ روی 3 تا سیستم میشه این کارو کرد با 1 هارد وسترن :

Le0nard0
04-08-2014, 17:37
پس از uninstall كردن نرم افزار ، رجيستري ويندوز هم پاكسازي كنيد (با برنامه هايي مثل Tune Up Utility) . اين 30 روز در واقع دوره آزمايشي (Trial) هست .
شما تونستی سریال رو بگیری؟

Le0nard0
04-08-2014, 17:39
با آپگرید به ورژن 2.4.1 مشکل رجیستر شدن نسخه pro حل شد

Sam.seven
04-08-2014, 18:33
Benchmark هارد ديسك اكسترنال مورد نظر خيلي خوب هست . Burst rate هم به معني حداكثر پهناي باند در دسترس كه ديتا ميتواند از طريق آن ترانسفر شود و در حالت normal مقدار Burst rate بايد هميشه بيشتر از Maximum Transfer Rate باشد كه هست . مساوي و يا كمتر بودن Burst rate از Maximum Transfer Rate نشاندهنده وجود مشكلي هست ...

ببخشید توی benchmark من که براتون گذاشته بودم، Burst rate برابر با 24.1 و Maximum Transfer Rate برابر با 24.2 بود، که این مقادیر بنابر توضیحاتتون نباید اینطوری باشه. یعنی مشکلی هست؟

با آپگرید به ورژن 2.4.1 مشکل رجیستر شدن نسخه pro حل شد

ببخشید باید کجای سایت رجیستر کنم؟ می‌شه مراحل کار تا آخر رو بگید

ArashMiniStar
04-08-2014, 18:51
ببخشید توی benchmark من که براتون گذاشته بودم، Burst rate برابر با 24.1 و Maximum Transfer Rate برابر با 24.2 بود، که این مقادیر بنابر توضیحاتتون نباید اینطوری باشه. یعنی مشکلی هست؟

ببخشید باید کجای سایت رجیستر کنم؟ می‌شه مراحل کار تا آخر رو بگید
داداش نگاه کن جدیدترین نسخه نرم افزارو از سایت WD دانلود کن بعد از طریق عکسی که بالا گذاشتم فعالش کن به پرو:n12:

Sam.seven
04-08-2014, 18:54
داداش نگاه کن جدیدترین نسخه نرم افزارو از سایت WD دانلود کن بعد از طریق عکسی که بالا گذاشتم فعالش کن به پرو:n12:

من همون موقع که خریدم، آپدیتش کردم. نمی دونم اون سریالی که خود شرکت طبق دفترچه راهنما برای سه کامپیوتر می‌ده رو باید از کجا بدست بیارم.