PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

ursamajor
15-12-2012, 13:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e_Hard_Drive-Black_/index.html

2- بعد یک سوال دیگه...البته من هنوز نرفتم بازار این ها رو قیمت کنم در ایران...ولی به نظر شما با توجه به قیمت ارز...اگه من بخوام معادل پولش رو به پوند یا یورو به شخصی که برام میاره بدم...می صرفه اصلا ؟یا همین قیمتی که اینجا هست برام در میاد؟
روشن تر بگم مثلا خواهرم یکی از این هارد ها رو برای من به پوند میخره 57 . من میخوام معادلش رو بهش پرداخت کنم یعنی اینجا پوند هر چند هست من میخوام بهش بدم.حالا یا پوند بخرم بدم بهش یا معادل ریالیش!
بازم به نظرتون ارزون تر برام میفته؟
کلی میخوام بدونم...

مرسی

سلام دوست عزیز
ببخشید که من پاسخ می دهم.
به نظر من چیزی که اینجا راحت گیر میاد و فراوان است رو هیچ وقت از خارج نگیر.
و جدای نظر شخصی اون سایت قیمت 500GB رو داده 60.26 پوند و 640GB رو 57.35 و 1TB رو 78.73 پوند. که به ترتیب درمیاد 295000 و 280000 و 385000
در صورتی که همین مدل ها رو توی این سایتهای خودمون به ترتیب 229000 و 249000 و 309000 تومن قیمت دارن که بیش از 40 تومن اختلاف قیمت دارن! (لینک) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و این موارد رو در نظر داشته باشید که به احتمال بسیار زیاد مالیات هم به اون قیمت ها اضافه میشه و نیز اینکه گارانتی نداره ولی اگه از داخل بخرید گارانتی خوبی خواهد داشت.

Ali_softcenter
15-12-2012, 13:26
سلام دوست عزیز
ببخشید که من پاسخ می دهم.
به نظر من چیزی که اینجا راحت گیر میاد و فراوان است رو هیچ وقت از خارج نگیر.
و جدای نظر شخصی اون سایت قیمت 500GB رو داده 60.26 پوند و 640GB رو 57.35 و 1TB رو 78.73 پوند. که به ترتیب درمیاد 295000 و 280000 و 385000
در صورتی که همین مدل ها رو توی این سایتهای خودمون به ترتیب 229000 و 249000 و 309000 تومن قیمت دارن که بیش از 40 تومن اختلاف قیمت دارن! (لینک) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و این موارد رو در نظر داشته باشید که به احتمال بسیار زیاد مالیات هم به اون قیمت ها اضافه میشه و نیز اینکه گارانتی نداره ولی اگه از داخل بخرید گارانتی خوبی خواهد داشت.

واقعا؟؟؟؟؟ عجب!!!!
فکر نمیکردم از ایران گرون تر در بیاد....من هر چیزی رو حساب کردم از ایران ارزون تر میشه..مثلا موبایل!
پس باید به دنبال آفر کریسمس باشم وگرنه فایده نداره.

یعنی دقیقا همین این ایران هست :؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e_Hard_Drive-Black_/index.html

یک سوال :

این کیس های ضربه گیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایران هست؟ قیمت؟

و یه سوال دیگه اون هاردی که توی انگلیس هست دقیقا همونی هست که اینجا هم هست دیگه؟؟؟ سفارش خاورمیانه و ....که نداره این چیزا؟:n02:
دقیقا همون کیفیت هست؟

ahmadamirnaseri
15-12-2012, 16:39
دوستان شدیدا به یه هارد پر حجم نیاز دارم با این قیمتهای فضایی موندم بخرم یا صبر کنم ارزون شه؟؟؟به نظر شما می ارزه 490 تومن برای سیگت3TB بدی!!! !!!
از همین پایینی یکی دارم

ata.royalfalcon
15-12-2012, 17:35
واقعا؟؟؟؟؟ عجب!!!!
فکر نمیکردم از ایران گرون تر در بیاد....من هر چیزی رو حساب کردم از ایران ارزون تر میشه..مثلا موبایل!

یک سوال :

این کیس های ضربه گیر

ایران هست؟ قیمت؟

و یه سوال دیگه اون هاردی که توی انگلیس هست دقیقا همونی هست که اینجا هم هست دیگه؟؟؟ سفارش خاورمیانه و ....که نداره این چیزا؟:n02:
دقیقا همون کیفیت هست؟

مدل HD710 در ایران موجوده . دیروز که هایپر استار بودم مدل یکترابایتی و 500 گیگ رو دیدم که قیمتشو در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشتم .
WD Nomad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را من تابحال تو بازار ندیدم ولی میتونید با شرکت سازگار تماس بگیرید و بپرسید .

دوستان شدیدا به یه هارد پر حجم نیاز دارم با این قیمتهای فضایی موندم بخرم یا صبر کنم ارزون شه؟؟؟به نظر شما می ارزه 490 تومن برای سیگت3TB بدی!!! !!!
از همین پایینی یکی دارم

خیلی بعید میدونم ارزان بشه .

ursamajor
15-12-2012, 21:01
واقعا؟؟؟؟؟ عجب!!!!

یک سوال :

این کیس های ضربه گیر

ایران هست؟ قیمت؟

و یه سوال دیگه اون هاردی که توی انگلیس هست دقیقا همونی هست که اینجا هم هست دیگه؟؟؟ سفارش خاورمیانه و ....که نداره این چیزا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همون کیفیت هست؟

بله دقیقا همین مدل هست. (لینک رو براتون پی ام کردم.)

قبلا که من با سازگار تماس گرفتم این کیف موجود نبود.

فکر نکنم کیفیت تفاوتی داشته باشه.

mrh.fit
16-12-2012, 01:06
هارد 1 ترا بایت پاسپورت وسترن امروز توی مرکز کامپیوتر ایران 290 هزار تومن !!! 290 توووووووووووووووووووووووو ووووووووووومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه اونم چند نفر بیشتر نداشتن میگن بار وسترن نیومده تو گمرک گیره و این حرفا
:44:

Mehrdad092000
16-12-2012, 04:16
والا بنظرم silicon power armor a70 مناسب شما هست . يه pdf ضميمه كردم مربوط به يه مجله اي هست كه اين مدل را تست كرده و عملكرد خوبي هم داشته . جايي كه ديروز رفتم سيليكون پاور نداشتند ولي قيمتش تقريباً مشابه انواع ضد ضربه adata هست كه در صفحه پيش گذاشتم . براي خريد بنظرم مركز كامپويتر ايران يا پاساژ رضا پيشنهاد ميشه .

يه نكته ، گرچه اين هارد ضد ضربه هست ولي توصيه ميكنم مثل يك هارد معمولي ازش نگهداري كنيد .
ممنون
منم این مد نظرم بود
قیمت a80 خیلی از این بالاتره؟
چایی هست نمایندگی سیلیکون توی این 2تا محتمع

Mehrdad092000
16-12-2012, 04:24
امروز بردم گرانتی هر دو هارده سازگاذ گفت 3روز طول میکشه
کارت گارانتی نداشتم منت میزاشت
کسی ازدوستان اشنا نداره اونجا؟ گفنت تعمیر نشه فکر کنم عوض نکنه

Ali_softcenter
16-12-2012, 11:24
هارد 1 ترا بایت پاسپورت وسترن امروز توی مرکز کامپیوتر ایران 290 هزار تومن !!! 290 توووووووووووووووووووووووو ووووووووووومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه اونم چند نفر بیشتر نداشتن میگن بار وسترن نیومده تو گمرک گیره و این حرفا
:44:

1 ترابایت 290؟ خوبه که!!! پس میخواستید چند باشه؟

mrh.fit
16-12-2012, 14:59
1 ترابایت 290؟ خوبه که!!! پس میخواستید چند باشه؟

245 تومن 10 روز پیش با گارانتی سازگار
کاشکی می خریدم !

zodiac67
17-12-2012, 21:40
سلام من یک هارد 3 ترا وسترن دارم موقع safe remove در ویندوز سون مدتی هست که هر کار میکنم safe remove نمیشه (نه با خود نرم افزار وسترن نه با نرم افزار usb safe remove) مگر اینکه ریستات کنم لپتاپ رو .اون کاری هم که در پست های قبلی گفته بودین که explorer رو end task کنم جواب نمیده.ولی در ویندوز xp مشکلی نداره و safe remove میشه.هارد رو با نرم افزار hard disk sentinel هم تست کردم سلامتش 100 % هست و میگه مشکلی نداره. این هم پروسس هایی که موقع stop کردن با نرم افزار داره روی هارد اجرا میشه که با force stop هم متوقف نمیشه :

ممنون میشم راهنمایی کنین مشکلش چیه .

Mehrdad092000
18-12-2012, 15:44
برو بچ کی silicon دارن؟

amir_t6262
18-12-2012, 18:23
امروز بردم گرانتی هر دو هارده سازگاذ گفت 3روز طول میکشه
کارت گارانتی نداشتم منت میزاشت
کسی ازدوستان اشنا نداره اونجا؟ گفنت تعمیر نشه فکر کنم عوض نکنه

کارت گارانتی خیلی مهم نیست. چون بارکد روی هارد در سیستم اونها ثبت شده است.
ولی خب اگه نداشته باشی، یه کم اذیت میکنند.

من هارد المنت خریدم، خراب از آب دراومد. بردم برای گارانتی، همانجا تست کردند و دیدند خراب است، یک هارد نو به جایش دادند.
کلا من که از سیستم گارانتی سازگار خوشم آمد.

D_felfelak
18-12-2012, 20:19
الان قيمت گرفتم
هارد سيگيت back up plus دو ترا قيمت گرفتم 370 تومن
کيفيت اين مدل هارد چطور هست؟
my book 3TB و سيگيت back up lus 3tb هر دو در حدود 500 تومن!
خواستم بدونم کيفيت بک آپ پلاس در مقايسه با مای بوک چطور هست؟
آيا تفاوت قابل توجهی دارند؟

ata.royalfalcon
18-12-2012, 21:03
الان قيمت گرفتم
هارد سيگيت back up plus دو ترا قيمت گرفتم 370 تومن
کيفيت اين مدل هارد چطور هست؟
my book 3TB و سيگيت back up lus 3tb هر دو در حدود 500 تومن!
خواستم بدونم کيفيت بک آپ پلاس در مقايسه با مای بوک چطور هست؟
آيا تفاوت قابل توجهی دارند؟

هر دو کیفیت خوبی دارند ، اگر طالب هارد پرسرعت تر و زیباتر هستید back up Plus انتخاب خوبی هست گرچه نسبت به my book گرمای بیشتری تولید میکنه . اگر سرعت برای شما مهم نیست و همچنین قابلیت hardware encryption برای شما مهمه میتونید my book را بخرید .

ata.royalfalcon
18-12-2012, 21:17
سلام من یک هارد 3 ترا وسترن دارم موقع safe remove در ویندوز سون مدتی هست که هر کار میکنم safe remove نمیشه (نه با خود نرم افزار وسترن نه با نرم افزار usb safe remove) مگر اینکه ریستات کنم لپتاپ رو .اون کاری هم که در پست های قبلی گفته بودین که explorer رو end task کنم جواب نمیده.ولی در ویندوز xp مشکلی نداره و safe remove میشه.هارد رو با نرم افزار hard disk sentinel هم تست کردم سلامتش 100 % هست و میگه مشکلی نداره. این هم پروسس هایی که موقع stop کردن با نرم افزار داره روی هارد اجرا میشه که با force stop هم متوقف نمیشه :

ممنون میشم راهنمایی کنین مشکلش چیه .

سلام .
هر چی که باشه مشکل از هارد نیست ، مشکل از ویندوز و برنامه های نصب شده در آن هست ، مثلاً ممکنه آنتی ویروس در حال چک و اسکن کردن هارد باشه ، میتونید آنتی ویروس طوری تنظیم کنید که کاری با هارد اکسترنال نداشته باشه .

اگر برنامه های زیادی در ویندوز نصب کردید پیشنهاد میدم یکی یکی برنامه ها رو uninstall کنید تا شاید معلوم بشه کدام برنامه از هارد استفاده میکنه . میتونید برنامه unlocker را دانلود و نصب کنید و بر روی آیکون آن هارد در my computer راست کلیک و unlocker را انتخاب کنید تا بتونید برنامه ای که از هارد استفاده میکنه را kill process کنید .

ursamajor
18-12-2012, 22:46
سلام دوباره به آقا عطا
منم تقریبا یک همچین مشکلی دارم.
قبلا وقتی هارد رو Safe Remove میکردم هارد خاموش می شد ولی حالا وقتی safe remove میکنم هنوز برق داخل هارد هست و هارد روشنه. مشکل از چی میتونه باشه؟ ویندوز سون هم استفاده می کنم.

ata.royalfalcon
18-12-2012, 23:01
سلام دوباره به آقا عطا
منم تقریبا یک همچین مشکلی دارم.
قبلا وقتی هارد رو Safe Remove میکردم هارد خاموش می شد ولی حالا وقتی safe remove میکنم هنوز برق داخل هارد هست و هارد روشنه. مشکل از چی میتونه باشه؟ ویندوز سون هم استفاده می کنم.

سلام عزیز .
هارد پرتابل adata داشتید ؟ طبق این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عمل کنید و ببینید آیا مشکل برطرف میشه یا خیر .

D_felfelak
18-12-2012, 23:31
هر دو کیفیت خوبی دارند ، اگر طالب هارد پرسرعت تر و زیباتر هستید back up Plus انتخاب خوبی هست گرچه نسبت به my book گرمای بیشتری تولید میکنه . اگر سرعت برای شما مهم نیست و همچنین قابلیت hardware encryption برای شما مهمه میتونید my book را بخرید .
ميشه در مورد ويژگی hardware encryption توضيح بدين

Mehrdad092000
19-12-2012, 01:19
عطا جون راهتماییم کن
adta ضد ضربه usb2 میشه توی بازار یا نیست ؟
سلیکون مطمیینه/.؟
به نظرت hub سرعتو نمیاره بایین ؟
هارد 7200 همرا چیزی هست؟

ursamajor
19-12-2012, 02:06
سلام عزیز .
هارد پرتابل adata داشتید ؟ طبق این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عمل کنید و ببینید آیا مشکل برطرف میشه یا خیر .

درسته adata دارم. طبق اون عمل کردم ولی نشد!

ata.royalfalcon
19-12-2012, 08:15
درسته adata دارم. طبق اون عمل کردم ولی نشد!

برنامه USB Safely Remove را هم نصب كنيد (طبق اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و ببينيد جواب ميده يا خير .

ata.royalfalcon
19-12-2012, 08:51
ميشه در مورد ويژگی hardware encryption توضيح بدين

یک نوع مکانیسم قفل گذاری هست که در مقایسه با software encryption مزایایی چون سرعت بیشتر در فرایند كد و ديكد كردن اطلاعات به خاطر وجود یک پروسسور (چيپ) اختصاصی ، سهولت در استفاده و همچنین امنیت بیشتری دارد .

ata.royalfalcon
19-12-2012, 09:01
عطا جون راهتماییم کن
adta ضد ضربه usb2 میشه توی بازار یا نیست ؟
سلیکون مطمیینه/.؟
به نظرت hub سرعتو نمیاره بایین ؟
هارد 7200 همرا چیزی هست؟

هارد adata ضد ضربه usb2 مدل SH93 هست و فكر كنم در بازار موجود باشه .
usbhub اگر از برند معتبري باشه و كيفيت خوبي داشته باشه مشكلي ايجاد نميكنه . البته اگر از چندين هارد بطور همزمان استفاده كنيد بديهي هست كه سرعت هر يك از هاردها پايين مياد . در صورت استفاده از usbuhub احتمال كمبود ولتاژ براي هاردهاي پرتابل وجود داره مگر اينكه از انواع آداپتوري را بخريد .
وقتي هارد اكسترنال usb2 ميخواهيد بگيريد پس سرعت هارد 7200rpm فرق زيادي با هارد 5400rpm نخواهد داشت .

D_felfelak
19-12-2012, 10:41
یک نوع مکانیسم قفل گذاری هست که در مقایسه با software encryption مزایایی چون سرعت بیشتر در فرایند كد و ديكد كردن اطلاعات به خاطر وجود یک پروسسور (چيپ) اختصاصی ، سهولت در استفاده و همچنین امنیت بیشتری دارد .

اينطور که من متوجه شدم اين هارد وسترن مذکور امنيت اطلاعاتش هست که در مقايسه بعنوان مزيت قابل توجه هست درسته؟
ميشه سهولت در استفاده رو توضيح بدين؟
و تغييری که من کاربر به دليل سرعت بيشتر در فرايند کد و ديکد احساس ميکنم؟
همه مقايسه ها هم نسبت به هارد سيگيت مذکور هست
ميگم با اين حساب قيمتی که گرفتم منصفانه هست?
با سپاس فراوان از پاسخ گويی سريع و دقيق شما

ata.royalfalcon
19-12-2012, 13:57
اينطور که من متوجه شدم اين هارد وسترن مذکور امنيت اطلاعاتش هست که در مقايسه بعنوان مزيت قابل توجه هست درسته؟
ميشه سهولت در استفاده رو توضيح بدين؟
و تغييری که من کاربر به دليل سرعت بيشتر در فرايند کد و ديکد احساس ميکنم؟
همه مقايسه ها هم نسبت به هارد سيگيت مذکور هست
ميگم با اين حساب قيمتی که گرفتم منصفانه هست?
با سپاس فراوان از پاسخ گويی سريع و دقيق شما

1. بستگي داره تعريف از امنيت اطلاعات چي باشه . اگر منظور از امنيت اطلاعات رمز گذاري داده ها باشه ، بلي هارد وسترن مزيت بيشتري دارد ولي اگر منظور از امنيت اطلاعات از بين نرفتن داده ها به هر علتي باشه هيچوقت امنيت 100% نخواهند داشت ، هارد اگر از بهترين برند هم باشه بازهم احتمال خرابي وجود دارد .

2. نرم افزارهايي مثل true crypt كه براي رمزنگاري هاردها بكار ميروند با توجه به روش انتخاب شده (ساخت فايل ظرف يا انتخاب كل فضاي هارد براي رمزگذاري كردن) نياز به آماده سازي قبلي مثل فرمت كردن هارد جهت استفاده دارند و در نتيجه بايد فكري براي اطلاعات ذخيره شده روي هارد بكنيد و با توجه به نوع الگوريتم انتخابي سرعتهاي مختلفي خواهند داشت . مثلاً ترکیب AES و Soernet و twofish امنیت زیادی ایجاد خواهد کرد ولی خواندن و نوشتن و كد يا ديكد شدن اطلاعات کند خواهد شد . در صورتيكه در روش hardware encryption نه تنها سرعت بيشتري دارد بلكه براي فعال كردن آن كافيست چندتا دكمه را بزنيد و مثلاً نيازي به فرمت شدن هارد نيست .

عكس زير hardware encryption هست .

عكس زير software encryption هست .

13bedar13
19-12-2012, 15:44
دوستان اکسترنال 1 ترا ای دیتا دخترکش :n17:HV610 خریدم :n22:خیلی هم خوشگله سفیدشو گرفتم قیمت اینها هم طبق پست مدیر دیده بودم و میدونستم از وسترن و سونی گرونتر هست البته ایشون قیمت 500 رو داده بودن حالا شانسو ببین هارد سیستم داره مرخص میشه ای کاش بک آپ پلاس میگرفتم که به عنوان هارد سیستم هم ازش استفاده شه! میشه دیگه پارتیشن بندی کرد هارد بک آپ پلاس رو و مثلا تلوزیون هم هاردپارتیشن بندی شده روبشناسه!!راتی اون گزینه ویندوز تو گو ویندوز 8 رو کسی امتحان کرده!میشه اینجوری هم هارد رو به عنوان سیستم عامل به کاربرد کسی هم از دوستان هارد بک آپ پلاس داره تعویض میکنم باهاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m6120
19-12-2012, 21:58
سلام اگر ما یک هارد usb 3 مثل adata 710 رو بخریم رو پورت های usb 2 کار میدن؟:n16:

shahhla
20-12-2012, 01:21
معمولا سرعت کپی اطلاعات تو هارد usb3.0 چنده؟من یه هارد سونی خریدم سرعتو 17 تا 18 میزنه.همشون همینن؟ممنون میشم جواب بدن دوستان چون اینو به شرط خریدم اگه سرعتش پایینه بدم به خودش

ursamajor
20-12-2012, 02:43
برنامه USB Safely Remove را هم نصب كنيد (طبق اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و ببينيد جواب ميده يا خير .

اینم نشد که بشه.

ursamajor
20-12-2012, 02:55
سلام اگر ما یک هارد usb 3 مثل adata 710 رو بخریم رو پورت های usb 2 کار میدن؟:n16:

بله. فقط سرعتشون در حد همون usb2 باقی میمونه.

معمولا سرعت کپی اطلاعات تو هارد usb3.0 چنده؟من یه هارد سونی خریدم سرعتو 17 تا 18 میزنه.همشون همینن؟ممنون میشم جواب بدن دوستان چون اینو به شرط خریدم اگه سرعتش پایینه بدم به خودش

بستگی داره چی کپی می کنید. اگه فایل ها حجمشون کم و تعدادشون زیاد باشه سرعت میاد پایین. ولی اگه شما یک فایل چند گیگی داشته باشی سرعت کپی اون بالای 100 هم میرسه.
شما هارد رو مستقیم و بدون رابط وصل کن به پورت usb3 پشت کیس و یک فیلم کپی کن ببن سرعت رو چند میزنه.

shahhla
20-12-2012, 02:59
بله. فقط سرعتشون در حد همون usb2 باقی میمونه.

بالای 50-60 باید باشه و تا حدود 90 هم میرسه.
شما هارد رو مستقیم و بدون رابط وصل کن به پشت کیس و یک فیلم کپی کن ببن سرعت رو چند میزنه.

داداش یعنی چی مستقیم بزنم من لپ تاپ دارم بدونه کابل مگه میشه؟

Mehrdad092000
20-12-2012, 03:05
سلام
این هارد 500مارو گارانتی داد ولی1 نداد گفت ضربه خورده
هارد 500 ازین جدیدای وسترن داد بردم بازار رضا بزور 145 یجا خرید دادم رفت
یه seaget go flex 750 داشت با تخفیف 210 میداد
اما به سلیکون گرفتم 2501tbمدل a70
خوبه؟

ata.royalfalcon
20-12-2012, 10:50

پیشنهاد میشه که با برنامه HDtune یه تست read و write بگیرید و عکس بگیرید و اینجا آپلود کنید . البته برای تست write کلیه پارتیشنهای هارد باید حذف بشه و اگر امکانپذیر نیست فقط تست read بگیرید .

داداش یعنی چی مستقیم بزنم من لپ تاپ دارم بدونه کابل مگه میشه؟

منظور usb hub یا کابلهای افزایش طول سیم هست .

ata.royalfalcon
20-12-2012, 10:55
سلام
این هارد 500مارو گارانتی داد ولی1 نداد گفت ضربه خورده
هارد 500 ازین جدیدای وسترن داد بردم بازار رضا بزور 145 یجا خرید دادم رفت
یه seaget go flex 750 داشت با تخفیف 210 میداد
اما به سلیکون گرفتم 2501tbمدل a70
خوبه؟

سلام .
میتونید از قسمت info نرم افزار hdtune یه عکس بذارید تا مشخصات هارد معلوم بشه ؟

m6120
20-12-2012, 10:58
sh 14 یا hd710 ?

ata.royalfalcon
20-12-2012, 11:03
sh 14 یا hd710 ?

اگر ADATA میخواهید بخرید بنظرم HD710 بهتر هست .

good boy 2010
20-12-2012, 11:34
sh 14 یا hd710 ?
با SH14 کار نکردم ولی HD710 کار کردم سرعت خوبی داره ولی نسبت به تبلیغاتی که میشه بدنه قابل قبولی نداره هارد از جنس پلاستیکه که داخل لاستیک قرار گرفته که با چسب به بدنه چسبیده که گوشه های لاستیک به راحتی بلند می شه و کابل کوتاهی داره از پشت کیس نمی تونید استفاده کنید به نظرم اگه می خواهید آنتی شوک بگیرید از Silicon Power سری A80 بردارید بدنه آلمینیوم کیفیت ساخت بهنری داره و کابل بلند تری داره ولی بازم در صورت افتادن روی زمین روی هارد اثر خوردگی می مونه ولی HD710 به خاطر لاستیکی که داره این مشکلو نداره هر دو یه قیمت دارن 280 1TB ,و 500G 200 تصمیم با شماست .

Mehrdad092000
20-12-2012, 21:09
سلام .
میتونید از قسمت info نرم افزار hdtune یه عکس بذارید تا مشخصات هارد معلوم بشه ؟
چرا توی ویندوز xp اینجوریه وصل میکنم نمیشناسه اول باید قبل از روشن شدن وصل کنم تا درایو بیاد
یعنی ویروس دارم؟ ویندوزم عوض کردم انتی ویروسمم اپدیته

Mehrdad092000
20-12-2012, 21:20
اینم عکس ;;;;;;;;;;;;

ata.royalfalcon
20-12-2012, 22:27
چرا توی ویندوز xp اینجوریه وصل میکنم نمیشناسه اول باید قبل از روشن شدن وصل کنم تا درایو بیاد
یعنی ویروس دارم؟ ویندوزم عوض کردم انتی ویروسمم اپدیته

این مشکل با هاردهای قبلی هم داشتید .
پس از متصل کردن هارد یه عکس از دیسک منجمنت و همچنین یه عکس از دیوایس منجر (قسمت disk drive) بذارید تا ببینیم مشکل از کجاست .

اینم عکس

ممنون . مثل اینکه هارد اینترنال از برند سامسونگ هست .
در مورد تست hdtune هم لطفاً تیک short stroke را هم بردارید . چون این تست فقط روی یک گیگ انجام شده (از یکترابایت فضای کل) . اگر پایین نمودار دقت کنید نوشته 1000MB و در قسمت short stroke هم یک گیگ وارد شده . در نهایت با توجه به اینکه از usb2 استفاده میکنید سرعت از این بیشتر نخواهد شد .

ursamajor
21-12-2012, 02:26

این هم جواب نداد. راه حل دیگه ای داری؟

Mehrdad092000
21-12-2012, 02:37
این مشکل با هاردهای قبلی هم داشتید .
پس از متصل کردن هارد یه عکس از دیسک منجمنت و همچنین یه عکس از دیوایس منجر (قسمت disk drive) بذارید تا ببینیم مشکل از کجاست .

ممنون . مثل اینکه هارد اینترنال از برند سامسونگ هست .
در مورد تست hdtune هم لطفاً تیک short stroke را هم بردارید . چون این تست فقط روی یک گیگ انجام شده (از یکترابایت فضای کل) . اگر پایین نمودار دقت کنید نوشته 1000MB و در قسمت short stroke هم یک گیگ وارد شده . در نهایت با توجه به اینکه از usb2 استفاده میکنید سرعت از این بیشتر نخواهد شد .
اره داشتم با اکثر هارد هام ویندوز عوض کردم درست شد اما دوباره اینجوری شد -وصل میکنم سیستم یهجورایی قاطی میکنه تو مایه های هنگ یه برنامه اجرا میکنم اجرا نمیشه
1.مشکل از usb هام هستش؟
2.خودم تیک زدم که زود تموم بشه -اینجوری درست نمیگه؟
3.هاردشو از کجا فهمیدی سامسونگه؟کدوم سری سامسونگ؟خویه؟
4.برنامه های خود سلیکون چیا داره ؟ نصب کنم؟

Mehrdad092000
21-12-2012, 02:57
اینم عکس کامل از hd tune
این عکسم قبل از اینکه سیستم بیاد بالا وصل کردم

shahhla
21-12-2012, 06:10
پیشنهاد میشه که با برنامه HDtune یه تست read و write بگیرید و عکس بگیرید و اینجا آپلود کنید . البته برای تست write کلیه پارتیشنهای هارد باید حذف بشه و اگر امکانپذیر نیست فقط تست read بگیرید .

منظور usb hub یا کابلهای افزایش طول سیم هست .

با برنامه hdtune هم تست گرفتم مینیموم زده 31.7 و ماکزیموم زده 36.0 تو قسمت read
از دوستان کمک کنن چه کنم؟پارتیشن بندی کنم درست میشه؟یکی دیگه هم از اشناهامون دوتا خریده واسه اونم تو سیستم خودش سرعتشو 14 یا 15 میزنه موندیم چی کار کنیم؟

ata.royalfalcon
21-12-2012, 12:59
این هم جواب نداد. راه حل دیگه ای داری؟

راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه . خودم seagate goflex portable دارم با همون نرم افزار یا همان ترقند رجیستری در win7 پس از safe remove کردن پس از چندثانیه هارد خاموش میشه . اگر امکانش هست پیشنهاد میدم win عوض کنی ...

اره داشتم با اکثر هارد هام ویندوز عوض کردم درست شد اما دوباره اینجوری شد -وصل میکنم سیستم یهجورایی قاطی میکنه تو مایه های هنگ یه برنامه اجرا میکنم اجرا نمیشه
1.مشکل از usb هام هستش؟
2.خودم تیک زدم که زود تموم بشه -اینجوری درست نمیگه؟
3.هاردشو از کجا فهمیدی سامسونگه؟کدوم سری سامسونگ؟خویه؟
4.برنامه های خود سلیکون چیا داره ؟ نصب کنم؟

اینم عکس کامل از hd tune
این عکسم قبل از اینکه سیستم بیاد بالا وصل کردم

والا عکسی که از برنامه دیسک منجمنت گذاشتید مشکل خاصی نشون نمیده . هم هارد شناسایی شده و هم letter داره و فایل سیستم آنهم fat32 هست . من بعید میدونم مشکل از هارد باشه . اگر میتونید درایور usb ویندوز xp را آپدیت کنید . بایوس مادربرد هم default کنید . به پورتهای پشت کیس متصل کنید و از کابلهای رابط یا usb hub استفاده نکنید و همچنین اگر ابزارهای دیگری به پورتهای usb کامپیوتر متصل کردید جدا کنید .

از روی firmware فهمیدم که هارد از برند سامسونگ هست . برنامه های های موجود برای بکاپ گیری و سینکرونیزه کردن آن و encrypt کردن داده ها و lock کردن سیستم با استفاده از هارد و غیره بکار میره توضیحات کامل در دفترچه راهنمای هارد موجوده . اگر هم لازم ندارید میتونید نصب نکنید .

با برنامه hdtune هم تست گرفتم مینیموم زده 31.7 و ماکزیموم زده 36.0 تو قسمت read
از دوستان کمک کنن چه کنم؟پارتیشن بندی کنم درست میشه؟یکی دیگه هم از اشناهامون دوتا خریده واسه اونم تو سیستم خودش سرعتشو 14 یا 15 میزنه موندیم چی کار کنیم؟

مطمئن هستید که به پورتهای usb3 وصل کردید ؟ این سرعت نشاندهنده این هست که یا هارد usb2 هست یا به پورتهای usb2 وصل کردید . انتهای کابل usb که به هارد وصل میشه به شکل زیر هست ؟

Mehrdad092000
21-12-2012, 18:12
ممنون عطا جان بابت جواب کامل
1.عکسی که گذاشتم قبل از بالا امدن وویندوز هاردو نصب کردم بعد از بالا امدن بزنم به مشکل میخوره سیستم
2.جستجو که کردم گفتم مشکل از eset هستش که یه قسمتی داره اون دچار اختلال میکنه
3.ایول از روی فریمور زدی تو گوشش :D حالا هاردداخلیش خوبه
4.سرعت چطور بود عکس دادم؟

batlagh
21-12-2012, 18:54
بنده یه هارد اکسترنال وسترن دارم
با یو اس بی 3 وصل کرده ام و... در حال انتقال 50 گیگ فیلم هستم اما سرعت انتقالش خیلی کم هست. حدود 17مگ !
نمی دونم مشکل از کجا هست! ؟

17 مگ براي usb3 كم هست . مطمئن هستيد كه به پورت usb3 سيستم متصل شده ؟؟
پيشنهاد ميدم يك تست read توسط برنامه hdtune بگيريد و اينجا آپلود كنيد . همچنين از قسمت health همان برنامه هم يك عكس بگيريد و اينجا آپلود كنيد .

مطمئن که هستم!
الان یکی دیگه هم دارم این هم دارم 120 گیگ عکس منتقل می کنم این یکی با سرعت 27 مگ داره انتقال می ده.
تست ها رو هم که فرمودید انجام می دهم و می فرستم.

تست health , read را گرفتم

راستش مدتی هست که پشیمون شدم چرا نرفتم یه هارد ضد ضربه سیلیکون پاور بگیرم.
اگر پول برسه دستم از اولیت هایم هست. یه هارد 1 ترا ضد ضربه سیلیکون پاور.:n06:

ata.royalfalcon
21-12-2012, 20:34
تست health , read را گرفتم

راستش مدتی هست که پشیمون شدم چرا نرفتم یه هارد ضد ضربه سیلیکون پاور بگیرم.
اگر پول برسه دستم از اولیت هایم هست. یه هارد 1 ترا ضد ضربه سیلیکون پاور.:n06:

هارد شما مشکلی نداره و یکی از بهترین برندها هم هست و دلیلی برای پشیمونی نیست . نتیجه تست هم که با توجه به نوع هارد و مشخصاتش خوب هست . سرعت هارد به عوامل زیادی بستگی داره مثلاً به تعداد فایلها و حجم هر کدام از فایلها ، مشخصات سیستمی که باهاش کار میکنید و حتی به خود ساختار و طراحی هارد هم بستگی داره . مثلاً در عکس فوق تقریباً از 300 گیگ افت سرعت شروع میشه و به زیر 20MB/s در 950 الی 1000 گیگ میرسه . علت کاهش تدریجی سرعت به خاطر این هست که سرعت read و write در ترکهای داخلی کمتر از ترکهای بیرونی هست که کاملاً طبیعی هست در نتیجه اگر دیتا بر روی ترکهای داخلی خوانده یا نوشته شوند بدیهی هست که سرعت آن کمتر خواهد شد .

ata.royalfalcon
21-12-2012, 20:58
ممنون عطا جان بابت جواب کامل
1.عکسی که گذاشتم قبل از بالا امدن وویندوز هاردو نصب کردم بعد از بالا امدن بزنم به مشکل میخوره سیستم
2.جستجو که کردم گفتم مشکل از eset هستش که یه قسمتی داره اون دچار اختلال میکنه
3.ایول از روی فریمور زدی تو گوشش :D حالا هاردداخلیش خوبه
4.سرعت چطور بود عکس دادم؟

هاردهای سامسونگ خوب هستند ولی بخش تولید هارد سامسونگ به سیگیت واگذار شده .
اگر هارد usb3 بود و به پورت usb3 متصل میشد سرعتش بیشتر میشد ولی این سرعت هارد به خاطر usb2 محدود شده . برای نمونه عکس زیر تست سرعت هارد barracuda 7200.11 در حالتی که با sata به سیستم متصل شده . حداکثر سرعت 124.8MB/s هست .

عکس زیر تست سرعت همان هارد ولی با تبدیل sata to usb2 به هارد اکسترنال تبدیل شده . حداکثر سرعت 32.8MB/s هست .

batlagh
22-12-2012, 01:15
هارد شما مشکلی نداره و یکی از بهترین برندها هم هست و دلیلی برای پشیمونی نیست . نتیجه تست هم که با توجه به نوع هارد و مشخصاتش خوب هست . سرعت هارد به عوامل زیادی بستگی داره مثلاً به تعداد فایلها و حجم هر کدام از فایلها ، مشخصات سیستمی که باهاش کار میکنید و حتی به خود ساختار و طراحی هارد هم بستگی داره . مثلاً در عکس فوق تقریباً از 300 گیگ افت سرعت شروع میشه و به زیر 20MB/s در 950 الی 1000 گیگ میرسه . علت کاهش تدریجی سرعت به خاطر این هست که سرعت read و write در ترکهای داخلی کمتر از ترکهای بیرونی هست که کاملاً طبیعی هست در نتیجه اگر دیتا بر روی ترکهای داخلی خوانده یا نوشته شوند بدیهی هست که سرعت آن کمتر خواهد شد .

متشکرم
پشیمانی بنده به خاطر این هست چون این هارد رو خیلی خیلی جابه جا می کنم و تقریبا همه جا همراهم هست
با اینکه یه کیف خوب براش خریدم که خیلی هم محکم هست اما باز نگرانی هست که نکنه ضربه ای بخورد و دیتاهایش نابود بشود.
به همین دلیل و این که کم کم باید یه هارد دیگر هم بخرم توی فکر هستم این سری یه ضد ضربه بگیرم برای همیشه همراه باشه و این هارد های 2.5 اینچی وسترن رو آرشیو نگهداری بکنم.

Mehrdad092000
22-12-2012, 01:17
هاردهای سامسونگ خوب هستند ولی بخش تولید هارد سامسونگ به سیگیت واگذار شده .
اگر هارد usb3 بود و به پورت usb3 متصل میشد سرعتش بیشتر میشد ولی این سرعت هارد به خاطر usb2 محدود شده . برای نمونه عکس زیر تست سرعت هارد barracuda 7200.11 در حالتی که با sata به سیستم متصل شده . حداکثر سرعت 124.8MB/s هست .

عکس زیر تست سرعت همان هارد ولی با تبدیل sata to usb2 به هارد اکسترنال تبدیل شده . حداکثر سرعت 32.8MB/s هست .

ممنون
1.اره سرچ کردم دیدم فروخته به سیگیت-پس ساپورت هم داره ؟
2.میشه یه لینک از مدل هارد داخلیم به من بدی
3.اره میدونم usb2ُزعتش همینه پس ok هارده دیگه؟
4.در مورد اون انتب وبروی نظری نداری؟
5.برای خاموش کردن کامل هارد چیو پیشنهاد میدی؟Zentimoبهتره یا این Safe remov
6.بعد یه سوال این هارد داخلیش 2تاس به صورت رید؟

ata.royalfalcon
22-12-2012, 10:05
ممنون
1.اره سرچ کردم دیدم فروخته به سیگیت-پس ساپورت هم داره ؟
2.میشه یه لینک از مدل هارد داخلیم به من بدی
3.اره میدونم usb2ُزعتش همینه پس ok هارده دیگه؟
4.در مورد اون انتب وبروی نظری نداری؟
5.برای خاموش کردن کامل هارد چیو پیشنهاد میدی؟Zentimoبهتره یا این Safe remov
6.بعد یه سوال این هارد داخلیش 2تاس به صورت رید؟

1. ساپورت زيادي هم نداره .
2. باكس هارد بايد باز بشه تا مطمئن شد ، سريال اورجينال اين هارد احتمالاً HN-M101MBB و سريال سيگيتي اين مدل ST1000LM024 هست (لينك سايت هاردهاي سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - لينك سري Spinpoint M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
3. بله ok هست .
4. والا من از norton استفاده ميكنم ، كلاً پيشنهاد ميدم سيستم را كمي ارتقا بديد كه بتونيد از win7 استفاده كنيد .
5. با برنامه Zentimo كار نكردم . اگر از ويندوز xp استفاده ميكنيد پس از safe remove كردن هارد خاموش ميشه . براي win7 من برنامه safe remove رو استفاده ميكنم .
6. يه هارد بيشتر داخلش نيست . البته هاردهاي اكسترنالي هستند كه از دو هارد 2.5 اينجي بصورت raid استفاده شده مثل G-RAID mini ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

Mehrdad092000
22-12-2012, 20:54
1. ساپورت زيادي هم نداره .
2. باكس هارد بايد باز بشه تا مطمئن شد ، سريال اورجينال اين هارد احتمالاً HN-M101MBB و سريال سيگيتي اين مدل ST1000LM024 هست (لينك سايت هاردهاي سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - لينك سري Spinpoint M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
3. بله ok هست .
4. والا من از norton استفاده ميكنم ، كلاً پيشنهاد ميدم سيستم را كمي ارتقا بديد كه بتونيد از win7 استفاده كنيد .
5. با برنامه Zentimo كار نكردم . اگر از ويندوز xp استفاده ميكنيد پس از safe remove كردن هارد خاموش ميشه . براي win7 من برنامه safe remove رو استفاده ميكنم .
6. يه هارد بيشتر داخلش نيست . البته هاردهاي اكسترنالي هستند كه از دو هارد 2.5 اينجي بصورت raid استفاده شده مثل G-RAID mini ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
1.پس یعنی فریموری چیزی براش نمیاد/؟
2.Zentimo نگاه کردم برای همون safe mode هستش ام امکاناته اضافه تر داره خواستی شما هم دانلود کن -خاموش کردن هارد نوشته فقط برای Win7 ,vista هستش
3.مشکل 100 درصد از نود هستش من درایو هاممو اپدیت هم کردم
4.پس هارد های 2.5اینچی 750 گیگ به بعد اندازشون بیشتره ؟

badum
22-12-2012, 22:26
سلام به دوستان این تاپیک عالی
من بعد از خوندن این تاپیک و استفاده از مطالب دوستان مخصوصااااااااا اقاا عطای گل روز پنجشنبه یک هراد 1ترا سیگیت بک اپ پلاس به قیمت 285 تومن خریدم.

هنوز ازش استفاده نکردم
اقا عطا چه کاراهای لازمه برای راه انداختن هاردم بکنم؟راهنمایی خاصی نداریم برام؟
برنامه ای باید نصب کنم
لطفا یک راهنمایی جامع و کامل بفرمایید.
با تشکر فراواننننننن

ata.royalfalcon
22-12-2012, 22:28
1.پس یعنی فریموری چیزی براش نمیاد/؟
2.Zentimo نگاه کردم برای همون safe mode هستش ام امکاناته اضافه تر داره خواستی شما هم دانلود کن -خاموش کردن هارد نوشته فقط برای Win7 ,vista هستش
3.مشکل 100 درصد از نود هستش من درایو هاممو اپدیت هم کردم
4.پس هارد های 2.5اینچی 750 گیگ به بعد اندازشون بیشتره ؟

1. قطعی نمیتونم بگم . شما باید مشخصات دقیق هارد از قبیل Serial Number و Model or Part Number را در سایت وارد کنید و ببینید آیا firmware جدید موجود هست یا خیر . این مشخصات دقیق روی لیبل هارد نوشته شده و توصیه هم نمیکنم که باکس هارد را باز کنید که گارانتی آن باطل میشه .

4. این بستگی به مدل و مشخصات هارد داره . هاردهایی هستند که پلاترهایی با چگالی بالا دارند مثل هارد وسترن WD blue با سریال WD5000LPVT که با یک پلاتر فقط 7 میلیمتر ضخامت دارند ولی هاردهایی که پلاترهای آنها چگالی کمتری دارند مجبورند پلاترهای بیشتری بکار ببرند و در نتیجه به ضخامت آنها اضافه میشوند مثل WD blue با سریال WD5000BPVT که دو پلاتر دارد و ضخامتش هم 9.5 میلیمتر هست (هر دو هارد لپتاپی 500 گیگ هستند) .

ata.royalfalcon
22-12-2012, 23:01
سلام به دوستان این تاپیک عالی
من بعد از خوندن این تاپیک و استفاده از مطالب دوستان مخصوصااااااااا اقاا عطای گل روز پنجشنبه یک هراد 1ترا سیگیت بک اپ پلاس به قیمت 285 تومن خریدم.

هنوز ازش استفاده نکردم
اقا عطا چه کاراهای لازمه برای راه انداختن هاردم بکنم؟راهنمایی خاصی نداریم برام؟
برنامه ای باید نصب کنم
لطفا یک راهنمایی جامع و کامل بفرمایید.
با تشکر فراواننننننن

سلام .

احتمالاً هارد پرتابل هست .
1. برنامه های موجود در آن خیلی هم مهم نیست (بیشتر برای بکاپ گیری هست) و اجباری هم نیست که نصبش کنید .
2. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل کنید .
3. در زمانیکه هارد در حال کار هست تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت قرار بدید و سپس کابل را به سیستم متصل کنید .
4. نکته مهم ، در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
6. کابل usb را به اصطلاح تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود .
7. دمای هارد هم کنترل کنید و اجازه ندید که بیش از حد بالا بره .
8. safe remove کردن هم فراموش نشه . البته اگر win7 دارید پس از safe remove کردن هارد خاموش نمیشه که میتونید نرم افزار safe remove را طبق این تظیمات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نصب کنید تا پس از safe remove کردن خاموش بشه ، یا اینکه نرم افزار Zentimo هم که دوستمون پیشنهاد دادن میتونید نصب کنید .

mrh.fit
23-12-2012, 00:05

داداش یه مقدار در مورد هارد سونی توضیح می دی ؟ من رفتم 1 تراشو بگیرم دست نگه داشتم یه کم در موردش تحقیق کنم
1- قیمتش
2- کیفیت و جنس بدنه
3- هاردی که استفاده شده
4- سرعتش
در کل می خوام ببینم این بهتره یا پاسپورت وسترن

راستی بچه ها فروشنده می گفت سونی یه برنامه برای هارد هاش روی سایتش قرار داده که با استفاده از اون توی انتقال فایل ها از USB 3 سرعت انتقال 1.5 برابر افزایش پیدا می کنه آیا این صحت داره ؟؟؟؟!!

Mehrdad092000
23-12-2012, 04:53
1. قطعی نمیتونم بگم . شما باید مشخصات دقیق هارد از قبیل Serial Number و Model or Part Number را در سایت وارد کنید و ببینید آیا firmware جدید موجود هست یا خیر . این مشخصات دقیق روی لیبل هارد نوشته شده و توصیه هم نمیکنم که باکس هارد را باز کنید که گارانتی آن باطل میشه .

4. این بستگی به مدل و مشخصات هارد داره . هاردهایی هستند که پلاترهایی با چگالی بالا دارند مثل هارد وسترن WD blue با سریال WD5000LPVT که با یک پلاتر فقط 7 میلیمتر ضخامت دارند ولی هاردهایی که پلاترهای آنها چگالی کمتری دارند مجبورند پلاترهای بیشتری بکار ببرند و در نتیجه به ضخامت آنها اضافه میشوند مثل WD blue با سریال WD5000BPVT که دو پلاتر دارد و ضخامتش هم 9.5 میلیمتر هست (هر دو هارد لپتاپی 500 گیگ هستند) .

ممنون
اقا تونستی اون راه حا مشکل ناد پیدا کن به ما هم بگو ممنون
اندازرو برای این میگفتم چون توی ps3 میشه فقط تا یه اندازه هارد بکار برد ضخامت زیاد بشه جا نمیشه توی کشوی ps3
--------------------------------
راستی عطا جان یه سوال دیگه این برنامه Safe remov یه امکانی داره که برای Sata هستش
اگه با اون هارد دوم وقت های که لازم ندارم stop کنم مشکلی پیش نمیاد؟(مثلا وقت هایی که سیستمم روی دانلود هستش اونکی هاردو خاموش کنم)

Mehrdad092000
23-12-2012, 04:55
داداش یه مقدار در مورد هارد سونی توضیح می دی ؟ من رفتم 1 تراشو بگیرم دست نگه داشتم یه کم در موردش تحقیق کنم
1- قیمتش
2- کیفیت و جنس بدنه
3- هاردی که استفاده شده
4- سرعتش
در کل می خوام ببینم این بهتره یا پاسپورت وسترن

راستی بچه ها فروشنده می گفت سونی یه برنامه برای هارد هاش روی سایتش قرار داده که با استفاده از اون توی انتقال فایل ها از USB 3 سرعت انتقال 1.5 برابر افزایش پیدا می کنه آیا این صحت داره ؟؟؟؟!!

یه چیزه جالبی که داره هارد های خود سونی ساپورت کامل ps3 داره
یعنی با اینکع usb3 هستش اما ps3 اونو میشناسه

Mehrdad092000
23-12-2012, 05:00
دوستان این فرق این 2تا برنامه

armin_punisher6
23-12-2012, 14:56
بچه ها قيمت هارد ١ ترابايت اكسترنال سيليكون پاور چنده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ata.royalfalcon
23-12-2012, 17:52
ممنون
اقا تونستی اون راه حا مشکل ناد پیدا کن به ما هم بگو ممنون
اندازرو برای این میگفتم چون توی ps3 میشه فقط تا یه اندازه هارد بکار برد ضخامت زیاد بشه جا نمیشه توی کشوی ps3

بايد بررسي كرد اون كشويي هارد ps3 تا چند ميليمتر جا داره .

راستی عطا جان یه سوال دیگه این برنامه Safe remov یه امکانی داره که برای Sata هستش
اگه با اون هارد دوم وقت های که لازم ندارم stop کنم مشکلی پیش نمیاد؟(مثلا وقت هایی که سیستمم روی دانلود هستش اونکی هاردو خاموش کنم)

مشكلي پيش نمياد ولي start و stop دائم و پشت سر هم مضر هست . در ويندوز قابلیتی وجود دارد كه اگر هارد به مدت مشخصي استفاده نشه و بیکار بمونه spin-down بشه . البته ممكنه آنتي ويروس يا برخي از نرم افزار با دسترسی بي موقع به هارد باعث فعال شدن مجدد هارد بشوند كه بايد بنحوي تنظيم بشوند كه به هارد دسترسي نداشته باشند .

یک روشی در ویندوز و در مرحله پارتیشن بندی هست که در مواقعیکه به اطلاعات ذخیره شده بر روی هارد نیازی ندارید هارد unmounted و از دسترسی خارج بشه تا پس از spin-down شدن هارد بی جهت توسط نرم افزارها و آنتی ویروسها فعال نشه .

ata.royalfalcon
23-12-2012, 17:55
بچه ها قيمت هارد ١ ترابايت اكسترنال سيليكون پاور چنده؟

مدل armor a80 حدود 300 هزارتومن .

armin_punisher6
23-12-2012, 19:11
مدل armor a80 حدود 300 هزارتومن .

ببخشيد روش نوشته diamond d01.اين چنده؟

ata.royalfalcon
23-12-2012, 19:28
شاید برای دوستان نحوه mount و un-mount کردن پارتیشنهای هارد جالب باشه که توضیح میدم .

اگر هارد را جدید خریدید پس از اجرای برنامه disk management اگر هارد not initialized هست ابتدا باید با انتخاب حالت mbr هارد initialize بشه ، سپس روی پارتیشن unallocated راست کلیک کنید و گزینه new simple volume را انتخاب کنید (اگر هارد از قبل پارتیشن بندی شده و letter دارد در این صورت به انتهای این توضیحات مراجعه شود) .

در مرحله specify volume size حجم مورد نظر را وارد کنید .

طبق عکس زیر گزینه mount in the following empty ntfs folder را انتخاب کنید .

طبق عکس زیر یه فولدر به اسم دلخواه و در مسیر دلخواه بسازید و ok کنید .

نوع فرمت هارد را ntfs انتخاب کنید (حتماً باید ntfs باشه) و allocation unite size را روی default بذارید . میتونید یه برچسب هم انتخاب کنید مثل movie . در نهایت دکمه next را انتخاب کنید .

پس از اتمام کار به مکانی که فولدر را ساخته بودید بروید . این فولدر در واقع هارد شما هست .

برای unmounted کردن این هارد طبق عکسهای زیر روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و سپس گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید .

سپس طبق عکس زیر پس از انتخاب پارتیشن mount شده دکمه remove را انتخاب کنید تا هارد unmounted شود . برای mount کردن مجدد هارد کافیست دوباره Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید و همان فولدر قبلی را انتخاب کنید یا اینکه یک فولدر جدید (در هر مسیر دلخواه) بسازید و هارد را mount کنید .

نکته : اگر میخواهید پارتیشنی که از قبل ساخته شده و در my computer هم دیده میشه mount و unmounted کنید کافیست پس از انتخاب پارتیشن مورد نظر گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید و سپس دکمه remove را بزنید تا letter آن پارتیشن حذف شود در این صورت آن پارتیشن دیگر در my computer دیده نخواهد شد و برای mount کردن هم باید طبق روشهای بالا عمل شود (تست کردم اطلاعات از بین نمیره) نکته مهم دیگه این هست که این روش مختص پارتیشنهای NTFS هست .

Mehrdad092000
23-12-2012, 21:58
بايد بررسي كرد اون كشويي هارد ps3 تا چند ميليمتر جا داره .

مشكلي پيش نمياد ولي start و stop دائم و پشت سر هم مضر هست . در ويندوز قابلیتی وجود دارد كه اگر هارد به مدت مشخصي استفاده نشه و بیکار بمونه spin-down بشه . البته ممكنه آنتي ويروس يا برخي از نرم افزار با دسترسی بي موقع به هارد باعث فعال شدن مجدد هارد بشوند كه بايد بنحوي تنظيم بشوند كه به هارد دسترسي نداشته باشند .

یک روشی در ویندوز و در مرحله پارتیشن بندی هست که در مواقعیکه به اطلاعات ذخیره شده بر روی هارد نیازی ندارید هارد unmounted و از دسترسی خارج بشه تا پس از spin-down شدن هارد بی جهت توسط نرم افزارها و آنتی ویروسها فعال نشه .

ممنون
در مورد ps3 تحقیق کردم تا 750gb جا میشه دیگه نمیدونم چند میل هستش
راستی برای خاموش کردن هارد -هارده من وسترن هستش میگن ود هارد یه همچین امکانی داره ؟درسته؟یا به همین روش شما انجام بدم

jabera
23-12-2012, 23:25
یه مشاوره برای خرید هارد 2.5 اینچی اکسترنال بهم میدید!؟!؟

آیا توصیه میکنید سگیت یا وسترن بخرم!؟!؟

میشه چند مدل با قیمت معرفی کنید!؟!؟

حجم 750 یا 500
قیمت دیگه حدود 200 باشه
usb3 باشه-البته از اینا که usb2 هم ساپورت میکنه

شما چه مدلهایی پیشنهاد میدید!؟!؟

ممنون

shahhla
24-12-2012, 04:42
شاید برای دوستان نحوه mount و un-mount کردن پارتیشنهای هارد جالب باشه که توضیح میدم .

اگر هارد را جدید خریدید پس از اجرای برنامه disk management اگر هارد not initialized هست ابتدا باید با انتخاب حالت mbr هارد initialize بشه ، سپس روی پارتیشن unallocated راست کلیک کنید و گزینه new simple volume را انتخاب کنید (اگر هارد از قبل پارتیشن بندی شده و letter دارد در این صورت به انتهای این توضیحات مراجعه شود) .

در مرحله specify volume size حجم مورد نظر را وارد کنید .

طبق عکس زیر گزینه mount in the following empty ntfs folder را انتخاب کنید .

طبق عکس زیر یه فولدر به اسم دلخواه و در مسیر دلخواه بسازید و ok کنید .

نوع فرمت هارد را ntfs انتخاب کنید (حتماً باید ntfs باشه) و allocation unite size را روی default بذارید . میتونید یه برچسب هم انتخاب کنید مثل movie . در نهایت دکمه next را انتخاب کنید .

پس از اتمام کار به مکانی که فولدر را ساخته بودید بروید . این فولدر در واقع هارد شما هست .

برای unmounted کردن این هارد طبق عکسهای زیر روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و سپس گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید .

سپس طبق عکس زیر پس از انتخاب پارتیشن mount شده دکمه remove را انتخاب کنید تا هارد unmounted شود . برای mount کردن مجدد هارد کافیست دوباره Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید و همان فولدر قبلی را انتخاب کنید یا اینکه یک فولدر جدید (در هر مسیر دلخواه) بسازید و هارد را mount کنید .

نکته : اگر میخواهید پارتیشنی که از قبل ساخته شده و در my computer هم دیده میشه mount و unmounted کنید کافیست پس از انتخاب پارتیشن مورد نظر گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید و سپس دکمه remove را بزنید تا letter آن پارتیشن حذف شود در این صورت آن پارتیشن دیگر در my computer دیده نخواهد شد و برای mount کردن هم باید طبق روشهای بالا عمل شود (تست کردم اطلاعات از بین نمیره) نکته مهم دیگه این هست که این روش مختص پارتیشنهای NTFS هست .
این کار به چه دردی میخوره؟من الان تازه هارد خریدم باید حتما پارتیشن بندی کنم واسه افزایش سرعت کپی پیست؟چون سرعتم خیلی کمه.ممنون میشم راهنمایی کنید

ata.royalfalcon
24-12-2012, 09:42
ممنون
در مورد ps3 تحقیق کردم تا 750gb جا میشه دیگه نمیدونم چند میل هستش

والا اگر من جاي شما بودم اول تحقيق ميكردم كه محفظه هارد ps3 حداكثر تا چند ميليمتر گنجايش داره و بعد از اون هارد با حداكثر حجم ميخريدم بطوريكه مشكلي براي وارد شدن در محفظه هارد نداشته باشه .

راستی برای خاموش کردن هارد -هارده من وسترن هستش میگن ود هارد یه همچین امکانی داره ؟درسته؟یا به همین روش شما انجام بدم

اگر هارد اكسترنال هست كه با برنامه WD smartware ميتوان تعيين كرد كه هارد پس از چه مدت بيكاري به حالت standby بره . اگر هارد اينترناله كه خود ويندوز اين قابليت را داره .

ata.royalfalcon
24-12-2012, 09:47
این کار به چه دردی میخوره؟من الان تازه هارد خریدم باید حتما پارتیشن بندی کنم واسه افزایش سرعت کپی پیست؟چون سرعتم خیلی کمه.ممنون میشم راهنمایی کنید

اين يه روش متفاوت براي پارتيشن بندي هارد هست .
معمولاً هاردهاي اكسترنال از قبل فرمت و پارتيشن بندي شده اند و نيازي نداره كه مجدداً پارتيشن بندي بشه مگر اينكه مثلاً تعداد و حجم و فرمت پارتيشن مناسب كار شما نباشه .
در مورد سرعت پايين هارد شما يه عكس از تست read و در صورت امكان تست write بگيريد و اينجا آپلود كنيد تا راحتتر بشه اظهار نظر كرد . دقت كنيد كه هارد بدون هيچ كابل رابطي به پورت usb3 سيستم متصل شده باشه .

ata.royalfalcon
24-12-2012, 10:07
یه مشاوره برای خرید هارد 2.5 اینچی اکسترنال بهم میدید!؟!؟

آیا توصیه میکنید سگیت یا وسترن بخرم!؟!؟

میشه چند مدل با قیمت معرفی کنید!؟!؟

حجم 750 یا 500
قیمت دیگه حدود 200 باشه
usb3 باشه-البته از اینا که usb2 هم ساپورت میکنه

شما چه مدلهایی پیشنهاد میدید!؟!؟

ممنون

سلام .
هركدام از مدلها مزاياي خودشو داره . هارد ساده اما با كيفيت خوب seagate backup plus هست خودم مدل goflex را يكسالي هست كه دارم و هيچ مشكلي هم نداره . اما اگر هاردي ميخواهيد كه بتونيد قفلش كنيد WD my passport مناسب هست . اين دو هارد ضد ضربه نيستند و در نتيجه بايد با دقت ازش نگهداري نمود .

اگر هارد ضد ضربه ميخواهيد silicon power armor a80 را توصيه ميكنم ، اين هارد با داشتن بدنه آلومنيومي و طراحي خاص بدنه ، هارد سنگين و بزرگي هست .

نكته : ديده شده كه قفل هارد WD my passport بيخودي فعال شده و در نتيجه كاربر نميتونه به اطلاعاتش دسترسي داشته باشه (اين مشكل بيشتر در هاردهاي پرتابل رخ ميده ولي با نگهداري درست ميتوان مانع از بروز اين مشكل شد) .

badum
24-12-2012, 14:04
با سلام ممنون از راهنماییون اقاعطا.اون برنامه safe remove رو نصب کردم.فقط اینکه دمای هاردو از کجا باید متوجه بشم که کنترل کنم تا بالا نره؟

ata.royalfalcon
24-12-2012, 16:35
با سلام ممنون از راهنماییون اقاعطا.اون برنامه safe remove رو نصب کردم.فقط اینکه دمای هاردو از کجا باید متوجه بشم که کنترل کنم تا بالا نره؟
ميتونيد برنامه hd sentinel pro را دانلود و نصب كنيد .

MoH_@_MaD
24-12-2012, 17:48
سلام دوستان
من چند وقت پیش به پیشنهاد آقا عطا یه هارد 2 ترا وسترن my book essential خریدم که خب تا حالا خوب بوده و مشکلی نداشته

یه چند تاسوال داشتم :
1- چند روز پیش ویندوز عوض کردم و خب برنامه های خود هارد که قبلا نصب بود پاک شد
الان نیازی هست که دوباره نرم افزار خود هارد رو نصب کنم ؟؟ اصلا به چه دردی میخوره ؟

2- یکی از دوستام میگفت ترتیب وصل کردن آداپتور و کابل به سیستم مهمه و هینطور بعد از safe remove کردن
مثلا بعد از safe remove کردن اول باید کابل رو از پشت سیستم در بیاریم بعد آداپتور رو از برق ؟ یا اول آداپتور رو در بیاریم و بعد کابل رو ؟؟
موقع وصل کردن چطور ؟

3- بعضی وقتا موقع safe remove کردن ارور میده و هارد خارج نمیشه !!!علتش چیه و در این مواقع باید چیکار کرد ؟؟

4-شاید بی ارتباط با موضوع تاپیک باشه ولی من یه هارد مکستور 1 ترا هم دارم که خراب شده و وقتی وصلش میکنی توش تک تک صدا میده و سیستم هنگ میکنه
گارانتیش هم 2012/6 تموم شده اگه ببرم کاری میکنن ؟
میشه تعمیرش کرد ؟

ممنون

ata.royalfalcon
24-12-2012, 18:38
سلام دوستان
من چند وقت پیش به پیشنهاد آقا عطا یه هارد 2 ترا وسترن my book essential خریدم که خب تا حالا خوب بوده و مشکلی نداشته

یه چند تاسوال داشتم :
1- چند روز پیش ویندوز عوض کردم و خب برنامه های خود هارد که قبلا نصب بود پاک شد
الان نیازی هست که دوباره نرم افزار خود هارد رو نصب کنم ؟؟ اصلا به چه دردی میخوره ؟

2- یکی از دوستام میگفت ترتیب وصل کردن آداپتور و کابل به سیستم مهمه و هینطور بعد از safe remove کردن
مثلا بعد از safe remove کردن اول باید کابل رو از پشت سیستم در بیاریم بعد آداپتور رو از برق ؟ یا اول آداپتور رو در بیاریم و بعد کابل رو ؟؟
موقع وصل کردن چطور ؟

3- بعضی وقتا موقع safe remove کردن ارور میده و هارد خارج نمیشه !!!علتش چیه و در این مواقع باید چیکار کرد ؟؟

4-شاید بی ارتباط با موضوع تاپیک باشه ولی من یه هارد مکستور 1 ترا هم دارم که خراب شده و وقتی وصلش میکنی توش تک تک صدا میده و سیستم هنگ میکنه
گارانتیش هم 2012/6 تموم شده اگه ببرم کاری میکنن ؟
میشه تعمیرش کرد ؟

ممنون

1. به نظر من بهتره که نصب بشن ، با استفاده از همین برنامه هاست که میتوان هارد را خاموش و spin down یا قفل گذاری کرد . تنظیمات دیگری چون تعیین زمان standby شدن هم توسط این برنامه میتونید انجام بدید و حتی در صورت Overheat شدن هارد این برنامه به کاربر هشدار میده و امکانات متنوع دیگر ...

2. طبق USER MANUAL هارد ابتدا باید به برق متصل بشه و سپس کابل usb متصل بشه (عکس زیر) . ولی در مورد ترتیب جدا کردن کابل usb و آداپتور برق پس از safe remove چیزی گفته نشده .

خودم برای جلوگیری از فرسودگی و خرابی پورتهای usb و پاور هارد تا حد امکان کابلهای برق و usb را از پشت هارد اکسترنال جدا نمیکنم .

3. یکی از برنامه ها در حال استفاده از هارد هست . چندبار با این مشکل روبرو شدم که با end task کردن explorer و راه اندازی مجدد آن مشکل را برطرف کردم (ممکنه این روش برای بعضی ها جوابگو نباشه) .

4. شما باید به مراکز تخصصی مراجعه کنید (نه هر جایی) تا مشخص بشه آیا قابل تعمیر هست یا خیر و در صورت قابل تعمیر بودن هزینه اش چقدر میشه و میصرفه یا خیر .

jabera
24-12-2012, 18:55
سلام .
هركدام از مدلها مزاياي خودشو داره . هارد ساده اما با كيفيت خوب seagate backup plus هست خودم مدل goflex را يكسالي هست كه دارم و هيچ مشكلي هم نداره . اما اگر هاردي ميخواهيد كه بتونيد قفلش كنيد WD my passport مناسب هست . اين دو هارد ضد ضربه نيستند و در نتيجه بايد با دقت ازش نگهداري نمود .

اگر هارد ضد ضربه ميخواهيد silicon power armor a80 را توصيه ميكنم ، اين هارد با داشتن بدنه آلومنيومي و طراحي خاص بدنه ، هارد سنگين و بزرگي هست .

نكته : ديده شده كه قفل هارد WD my passport بيخودي فعال شده و در نتيجه كاربر نميتونه به اطلاعاتش دسترسي داشته باشه (اين مشكل بيشتر در هاردهاي پرتابل رخ ميده ولي با نگهداري درست ميتوان مانع از بروز اين مشكل شد) .

ممنون
نظر خودم بیشتر روی seagate backup plus هست!-انتخاب مناسبیه!؟!؟
نظرتون در مورد goflex چیه؟!؟!؟--چه فرقی با مدل بالا داره!؟!؟
یا free agent
و...

و حدود قیمت!؟؟!

و اما یه سوال:
بهترین برنامه قفل گذاری روی هارد چیه!؟!؟--نمیخوام کل هارد را قفل کنم-مثلا فقط 1فولدر یا قسمت خاص

اینا پیشنهاد شده-نظر شما کدومه!؟!؟
Steganos Privacy Suite
best crypt
TrueCrypt

و....

MoH_@_MaD
24-12-2012, 21:58
ممنون عطا جان
اطلاع داری الان قیمت 2 ترا my book essential تو بازار حدودا چنده ؟
و این هارد نیازی به پارتیشن بندی نداره دیگه ! درسته ؟

ata.royalfalcon
24-12-2012, 23:10
ممنون
نظر خودم بیشتر روی seagate backup plus هست!-انتخاب مناسبیه!؟!؟
بله انتخاب خوبی هست .

نظرتون در مورد goflex چیه؟!؟!؟--چه فرقی با مدل بالا داره!؟!؟
یا free agent
و...

ایندو مدل free agent و goflex قدیمی هستند و توصیه میکنم همین backup plus را بخرید . تفاوت این مدل با goflex بغیر از ظاهر بیشتر نرم افزاری هست (عکس زیر) .

و حدود قیمت!؟؟!

یکترابایت پرتابل حدود 280 الی 290 هزارتومن هست . قیمتها هم متغیر هست و بستگی به انصاف فروشنده و نوع گارانتی داره .

و اما یه سوال:
بهترین برنامه قفل گذاری روی هارد چیه!؟!؟--نمیخوام کل هارد را قفل کنم-مثلا فقط 1فولدر یا قسمت خاص

اینا پیشنهاد شده-نظر شما کدومه!؟!؟
Steganos Privacy Suite
best crypt
TrueCrypt

و....

والا من true crypt رو ترجیح میدم . البته این برنامه فولدر را قفل نمیکنه بلکه باید یک فایل ظرف (container) بسازید و سپس آنرا mount کنید و فایها را درون آن بریزید (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

ata.royalfalcon
24-12-2012, 23:18
ممنون عطا جان
اطلاع داری الان قیمت 2 ترا my book essential تو بازار حدودا چنده ؟
و این هارد نیازی به پارتیشن بندی نداره دیگه ! درسته ؟

فکر کنم حدود 380 هزارتومنی باشه . نیازی به پارتیشن بندی مجدد نیست چون از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده .

Arash1003
25-12-2012, 15:20
سلام
در "3.5 ها (اداپتوری ها) اقای عطا گفتند my book یا backup plus
کسی در مورد cache و RPM این هارد ها اطلاعی داره؟
راستی اقا عطا در سایت wd چند مدل my book هست
ایا همه اون مدل ها در ایران هست؟
اگه هست منظور شما کدوم مدل بود؟
من essential را در بازار دیدم ولی بقیه را ندیدم
ایا در مورد seagate هم همینطوره؟ (یعنی seagate هم چند مدل backup plus سه و نیم اینچی داره؟)

ata.royalfalcon
25-12-2012, 18:49
سلام
در "3.5 ها (اداپتوری ها) اقای عطا گفتند my book یا backup plus
من essential را در بازار دیدم ولی بقیه را ندیدم
ایا در مورد seagate هم همینطوره؟ (یعنی seagate هم چند مدل backup plus سه و نیم اینچی داره؟)

سلام .

در مورد هاردهای اکسترنال WD my book که از هاردهای اینترنال Green استفاده شده اگر جدیدترین مدل (مثلاً تولیدات 2012 به بعد) را بخرید همگی 64MB cache دارند ولی اگر تولیدات سالهای قبل و قدیمی بخرید با توجه به حجم ممکنه 32MB هم پیدا بشه . هاردهای GreenنRPM دقیقی ندارند و به اصطلاح IntelliPower هستند .
در مورد backup plus desktop drive به احتمال زیاد 7200RPM و 64MB cache هستند . به دلیل rpm بالای این هاردها سرعت و گرمای بیشتری نسبت به WD my book دارند .

نکته : تولیدکنندگان هارد دیسک (مثل وسترن ، سیگیت) در مورد مشخصات و نوع هاردهای اینترنال بکار رفته برای ساخت هاردهای اکسترنال آمار و اطلاعات دقیق نمیدهند و هیچ تضمینی هم نمیدهند که مثلاً حتماً 7200RPM باشه و ممکنه این مشخصات تغییر کنه .

My Book ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (در آینده دیگه پسوند essential را روی جعبه ها نخواهیم دید)
My Book for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
My Book Studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
My Book Studio II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
My Book Thunderbolt Duo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
My Book VelociRaptor Duo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعضی از این مدلها در بازار پیدا میشه . والا اگر قیمتها مناسب بود خودم My Book Studio usb3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو میخریدم (اگر بتونم پیداش کنم) ولی اگر میخواهید وسترن بخرید My Book essential را بخرید .

یه مدل دیگه ای هم هست که مخصوص mac هست (Backup Plus Desktop Drive for Mac) که تفاوتهایی از لحاظ نوع فرمت فرمت هارد و رنگبندی باکس و اینترفیس داره .

Arash1003
26-12-2012, 13:20
قیمت های 2T و 3T این دو مدل را میدونید؟
GoFlex هنوز در ایران گیر میاد؟
اگه از قیمت دو ترا و سه ترا GoFlex اطلاع دارید اون را هم بگید
اگه دقیقش را نمیدونید حدودی هم بگید ممنون میشم
راستی GoFlex با مودم روتر ها هم کار میکنه یا فقط باید روتر باشه

ata.royalfalcon
26-12-2012, 17:46
اگه از قیمت دو ترا و سه ترا GoFlex اطلاع دارید اون را هم بگید
اگه دقیقش را نمیدونید حدودی هم بگید ممنون میشم

دوترابایت حدود 400 هزارتومن و سه ترابایت هم حدود 500 هزار تومن هست که با توجه به نوع گارانتی قیمتها متغیر هست .

من توصیه میکنم که مدل جدید backup plus را بخرید . چرا GoFlex میخواهید ؟

این مدل GoFlex Home Network Storage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منظور شماست .

Mehrdad092000
26-12-2012, 20:36
والا اگر من جاي شما بودم اول تحقيق ميكردم كه محفظه هارد ps3 حداكثر تا چند ميليمتر گنجايش داره و بعد از اون هارد با حداكثر حجم ميخريدم بطوريكه مشكلي براي وارد شدن در محفظه هارد نداشته باشه .

اگر هارد اكسترنال هست كه با برنامه WD smartware ميتوان تعيين كرد كه هارد پس از چه مدت بيكاري به حالت standby بره . اگر هارد اينترناله كه خود ويندوز اين قابليت را داره .

1.ممنون هارد گرین داخلی هستش پس خودش این فایلیتو داره ؟انتی ویروس اینا فعالش نمیکنه؟
2.شما یه پستشتون گفتی هارد اکسترنال وسترن خود بخ خود پسورد میزاره من این هاردی که دارم .سترن خرابه موقع اپدیت فریمور گفت پسورد با اینکه ندادم بهش یه نظرت ممکنه درست بشه ؟

ghasem13
26-12-2012, 23:15
سلام. من یه هارد اکسترنال یه ترابایت برا ذخیره اطلاعاتم میخوام و خیلی نمی خوام با خودم این ور و اون ور ببرم
به نظرتون تو بازار یه مارک معتبر با قیمت مناسب چی پیدا میشه ( چون می خوام از اطلاعات چند ساله ام بک آپ بگیرم برام مهمه که دیتا ام به هیچ وجه از دست نره )

برا خرید یه هارد اکسترنال به چه نکاتی باید توجه داشته باشم ؟

sfim
27-12-2012, 00:24
قیمت امروز

وسترن 3 ترا اداپتوری گارانتی سازگار 520 تومن گارانتی الماس 500 تومن

وسترن 2 ترا اداپتوری گارانتی سازگار 400 تومن گارانتی ماهان 380 تومن

سیگیت بکاپ پلاس اداپتوری 3 ترا گارانتی سازگار 550 تومن

وسترن my book گارانتی سازگا سری جدید هست جعبه تغییر کرده

ghasem13
27-12-2012, 08:43
قیمت امروز

وسترن 3 ترا اداپتوری گارانتی سازگار 520 تومن گارانتی الماس 500 تومن

وسترن 2 ترا اداپتوری گارانتی سازگار 400 تومن گارانتی ماهان 380 تومن

سیگیت بکاپ پلاس اداپتوری 3 ترا گارانتی سازگار 550 تومن

وسترن my book گارانتی سازگا سری جدید هست جعبه تغییر کرده

هارد یه ترابایت قیمت نداری ؟:n03:

ata.royalfalcon
27-12-2012, 10:41
1.ممنون هارد گرین داخلی هستش پس خودش این فایلیتو داره ؟انتی ویروس اینا فعالش نمیکنه؟

همانطوریکه قبلاً گفتم در ویندوز تنظیماتی هست که پس از مدتی بیکاری ، هارد turn off بشه . اگر آنتی ویروس و هر برنامه دیگری به هارد دسترسی داشته باشه روشن میشه . مگر اینکه پارتیشنها را unmounted کنید که توضیحاتش چند صفحه قبل هست .

2.شما یه پستشتون گفتی هارد اکسترنال وسترن خود بخ خود پسورد میزاره من این هاردی که دارم .سترن خرابه موقع اپدیت فریمور گفت پسورد با اینکه ندادم بهش یه نظرت ممکنه درست بشه ؟

بررسی کنید که آیا در my computer به جای مشاهده درایوهای هارد ، CD Drive مجازی میبینید ؟ اگر بلی پس روی آن دابل کلیک کنید و تا پنج بار (یا سه بار) پسورد اشتباه بدهید تا پیغام درخواست فرمت ظاهر شود . پس از تایید پیغام فرمت ، هارد unlock و آماده استفاده میشود . همچنین با برنامه WD smartware هم میتوان به همین روش عمل کرد (به شرطی که از قبل نصب شده باشه) .

اگر با روشهای گفته شده هارد unlock نشد که باید بره گارانتی .

ata.royalfalcon
27-12-2012, 10:52
سلام. من یه هارد اکسترنال یه ترابایت برا ذخیره اطلاعاتم میخوام و خیلی نمی خوام با خودم این ور و اون ور ببرم
به نظرتون تو بازار یه مارک معتبر با قیمت مناسب چی پیدا میشه ( چون می خوام از اطلاعات چند ساله ام بک آپ بگیرم برام مهمه که دیتا ام به هیچ وجه از دست نره )

برا خرید یه هارد اکسترنال به چه نکاتی باید توجه داشته باشم ؟

سلام .
WD my book یا WD my book essential پیشنهاد میشه .

هارد یه ترابایت قیمت نداری ؟:n03:

حدود 290 تا 300 هزارتومن باید باشه .

چون می خوام از اطلاعات چند ساله ام بک آپ بگیرم برام مهمه که دیتا ام به هیچ وجه از دست نره

نمیشه تضمین 100 درصد داد که هیچ مشکلی پیش نیاد ولی اگر از هارد درست استفاده بشه احتمال خرابی هارد پایین خواهد بود .
اگر اطلاعات خیلی برای شما مهمه پیشنهاد میدم که در دو هارد اطلاعات را ذخیره کنید .

hellbrain666
27-12-2012, 13:04
سلام من یه سوال داشتم در مورد خاموش کردن هارد my book
برای خاموش کردن باید از دکمه پشتی استفاده کرد؟ یا safe remove با برنامه خودش کافیه؟
چون نمیخوام کابل usb و برق رو ازش جدا کنم و فقط می خوام خاموش بمونه حتی در ری استارت های بعدی کامپیوتر!
ممنون

ata.royalfalcon
27-12-2012, 13:38
سلام من یه سوال داشتم در مورد خاموش کردن هارد my book
برای خاموش کردن باید از دکمه پشتی استفاده کرد؟ یا safe remove با برنامه خودش کافیه؟
چون نمیخوام کابل usb و برق رو ازش جدا کنم و فقط می خوام خاموش بمونه حتی در ری استارت های بعدی کامپیوتر!
ممنون

سلام .

برای خاموش کردن هارد هم میتوان safe remove کرد و هم میتوان از دکمه پشتی استفاده کرد و فرق زیادی هم نداره .

میتونید کابل usb را جدا نکنید وبرای روشن کردن هارد (در زمانیکه سیستم روشن هست) از دکمه پشتی استفاده کنید ولی در موقع ری استارت سیستم با توجه به متصل بودن کابل usb و برق ممکنه هارد روشن بشه و در نتیجه اگر نمیخواهید آداپتور برق را جدا کنید میتونید از سه راهی های کلید دار استفاده کنید . دقت بفرمایید در صورتی که از این سه راهی ها استفاده میکنید از کیفیت خوب کلید مطمئن بشید ، بیشتر این کلیدها پس از مدتی استفاده خراب میشوند .

hellbrain666
27-12-2012, 13:50
ولی در موقع ری استارت سیستم با توجه به متصل بودن کابل usb و برق ممکنه هارد روشن بشه و در نتیجه اگر نمیخواهید آداپتور برق را جدا کنید میتونید از سه راهی های کلید دار استفاده کنید . دقت بفرمایید در صورتی که از این سه راهی ها استفاده میکنید از کیفیت خوب کلید مطمئن بشید ، بیشتر این کلیدها پس از مدتی استفاده خراب میشوند .

یعنی با استفاده از سه راهی دیگه همه کابل ها چه پشت هارد و چه کامپیوتر وصل باشه ولی برای روشن کردن هارد ، فقط کلید برق سه راهی رو برنم تا برق به هارد برسه و اینطوری روشن شه دیگه؟ درسته؟ اینطوری مشکلی برای هارد پیش نمیاد؟

Arash1003
27-12-2012, 13:58
سلام
آیا با توجه به قیمت هایی که از هارد های آداپتوری در صفحه قبل گفتند، بصرفه ترینش 2t هست (بصرفه از لحاظ حجم و قیمت)

ata.royalfalcon
27-12-2012, 14:37
یعنی با استفاده از سه راهی دیگه همه کابل ها چه پشت هارد و چه کامپیوتر وصل باشه ولی برای روشن کردن هارد ، فقط کلید برق سه راهی رو برنم تا برق به هارد برسه و اینطوری روشن شه دیگه؟ درسته؟ اینطوری مشکلی برای هارد پیش نمیاد؟
والا در user manual این هارد نوشته که اول به برق وصل بشه و سپس کابل usb3 به سیستم متصل بشه . روشی که شما انجام میدید شاید مشکلی هم نداشته باشه :n13:

به چه دلیلی میخواهید همه کابلها متصل بمونه ؟

برای برق میتونید که از سه راهی کلید دار استفاده کنید . برای دسترسی راحتتر به پورتهای پشت کیس میتونید یه کابل usb3 رابط بخرید و پس از متصل کردن دیگه جدا نکنید ، همچنین کابل usb3 را از پشت هارد هم جدا نکنید (این روش مانع از فرسودگی پورتهای usb پشت کیس و هارد به خاطر باز و بسته کردن زیاد از حد میشه) . پس از روشن کردن سه راهی این دو کابل را به هم متصل کنید .

سلام
آیا با توجه به قیمت هایی که از هارد های آداپتوری در صفحه قبل گفتند، بصرفه ترینش 2t هست (بصرفه از لحاظ حجم و قیمت)

بله به صرفه تر هست . قیمت دو هارد یک ترابایت بیشتر از فیمت یک هارد دوترابایت هست . البته موارد دیگری هم باید در نظر گرفت مثلاً اگر هارد دوترابایت خراب بشه تمام اطلاعات ذخیره شده را از دست میدهید ولی در هارد یکترابایت فقط نصف اطلاعات را از دست میدهید . یک هارد دو ترابایت نسبت به دو هارد یکترابایت فضای کمتری اشغال میکنه و همچنین فقط به یک پورت usb نیاز هست و ....

hellbrain666
27-12-2012, 15:01
والا در user manual این هارد نوشته که اول به برق وصل بشه و سپس کابل usb3 به سیستم متصل بشه . روشی که شما انجام میدید شاید مشکلی هم نداشته باشه :n13:

به چه دلیلی میخواهید همه کابلها متصل بمونه ؟

برای برق میتونید که از سه راهی کلید دار استفاده کنید . برای دسترسی راحتتر به پورتهای پشت کیس میتونید یه کابل usb3 رابط بخرید و پس از متصل کردن دیگه جدا نکنید ، همچنین کابل usb3 را از پشت هارد هم جدا نکنید (این روش مانع از فرسودگی پورتهای usb پشت کیس و هارد به خاطر باز و بسته کردن زیاد از حد میشه) . پس از روشن کردن سه راهی این دو کابل را به هم متصل کنید .

دلیلش پیدا کردن راهی ساده و البته مطمئنه
تنبلیه دیگه کاریش نمیشه کرد:n02:
بسیار ممنون از توضیجات خوب و کاملتون
پس کابل رابط usb میگیرم و اتصال رو از این طریق کنترل می کنم (به برق دیگه کاری ندارم پس. اونو میزارم همیشه باشه)

ata.royalfalcon
27-12-2012, 15:30
دلیلش پیدا کردن راهی ساده و البته مطمئنه
تنبلیه دیگه کاریش نمیشه کرد:n02:
بسیار ممنون از توضیجات خوب و کاملتون
پس کابل رابط usb میگیرم و اتصال رو از این طریق کنترل می کنم (به برق دیگه کاری ندارم پس. اونو میزارم همیشه باشه)

قطع کردن برق از طریق کلید سه راهی خیلی سخت هم نیست :n27:

Arash1003
27-12-2012, 15:42
آقا عطا ممکنه از لحاظ ظاهری my book را با backup plus قیاس کنی؟
یه جا یادمه گقته بودید روی یکیش جای انگشت میمونه
اگه خودت یه دو ترا آداپتوری میخواستی کدوم را میخریدی؟
من usb3 ندارم فکر میکنید بهتره segate را بگیرم که گفتید دور بالاتری داره تا دور بالا بودنش یکم جبران سرعت پایین usb2 را بکنه یا اینکه این کار فایده ای نداره و سرعت usb2 اینقدر محدود کننده هست که دور بالا بودن هارد هیچ تاثیری در اون نداره و فقط باعث داغ شدن هارد و کم شدن عمر اون میشه

ata.royalfalcon
27-12-2012, 19:29
آقا عطا ممکنه از لحاظ ظاهری my book را با backup plus قیاس کنی؟
یه جا یادمه گقته بودید روی یکیش جای انگشت میمونه
من usb3 ندارم فکر میکنید بهتره segate را بگیرم که گفتید دور بالاتری داره تا دور بالا بودنش یکم جبران سرعت پایین usb2 را بکنه یا اینکه این کار فایده ای نداره و سرعت usb2 اینقدر محدود کننده هست که دور بالا بودن هارد هیچ تاثیری در اون نداره و فقط باعث داغ شدن هارد و کم شدن عمر اون میشه

بدنه هر دو هارد پلاستیکی و براق هستند که اثر انگشت و خط و خش معلوم میشه ولی کاور نایلونی که روی بدنه backup plus چسبانیده شده کیفیت بهتری نسبت my book داره که میتونید کاورها را هم جدا نکنید . قبلاً میخواستم skin برای هاردهای خودم بخرم که دیگه دنبالش نرفتم البته skin باید کیفیت خوبی داشته باشه که بدنه را خراب نکنه .

دو نمونه skin برای هاردهای پرتابل و آداپتوری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اونجایی که هاردهای قبلی من وسترن هستند برای هماهنگی بیشتر باز هم وسترن میخریدم .

با توجه به usb2 بودن سیستم هر دو هارد براحتی تمام پهنای باند usb2 را پر میکنند و تفاوت سرعت بین ایندو هارد خیلی خیلی ناچیز خواهد بود . هر دو هارد گرم میکنند (ولی در backup plus به خاطر rpm بالاتر گرمای بیشتری تولید میکنه) و خیلی خوبه که از فن برای خنک شدن استفاده بشه ، دمای هارد را هم میتونید با نرم افزار کنترل کنید .

sara1992
28-12-2012, 02:06
سلام
من میخوام ی هارد 1 ترا بگیرم چه مدلی پیشنهاد میکنین؟
چند تا سوال:
1) هارد نباید زیاد در حال استفاده باشه؟ اگه اره چند ساعت کار کردن باهاش خوبه؟
2) هر سیستمی usb 2 و 3 رو ساپورت میکنه ؟ چون سیستمم از نظر سخت افزاری جدید نیست میخواستم بدونم ی هاردی که نوع اتصال usb 3 داره برام قابل استفادست؟
به چه چیزای دیگه ای موقع خرید باید توجه کنم چون زیاد اطلاعات ندارم.؟

ata.royalfalcon
28-12-2012, 10:53
سلام
من میخوام ی هارد 1 ترا بگیرم چه مدلی پیشنهاد میکنین؟
چند تا سوال:
2) هر سیستمی usb 2 و 3 رو ساپورت میکنه ؟ چون سیستمم از نظر سخت افزاری جدید نیست میخواستم بدونم ی هاردی که نوع اتصال usb 3 داره برام قابل استفادست؟
سلام
اگر پرتابل میخواهید میتونید seagate backup plus بخرید این هارد ضد ضربه و آب نیست بنابراین در نگهداری آن باید دقت کنید یا اینکه میتونید از انواع ضد ضربه را بخرید مثل silicon power armor a80 . اکثر مشکلاتی که برای هاردها پیش میاد ناشی از سهل انگاری کاربر هست .

مشکلی نداره میتونید به مدت طولانی روشن بذارید ولی حتماً دمای هارد کنترل بشه .
بعضی ها هستند که مثلاً از روی هارد اکسترنال در کامپیوتر فیلم تماشا میکنند در اینجور مواقع بهتر هست که داده ها رو روی هارد اینترنال سیستم کپی تا از کارکرد بیمورد هارد اکسترنال جلوگیری بشه .

اصولاً اینترفیس usb3 کاملاً سازگار با usb2 هست در اینصورت حداکثر سرعت هم در حد usb2 باقی میمونه .

جعبه مقوایی هارد باید پلمپ شده و سالم و عاری از هر گونه ضربه دیدگی (مخصوصاً گوشه ها) ناشی سقوط باشه . سعی کنید با گارانتی معتبر بخرید .

ata.royalfalcon
28-12-2012, 12:34
هارد وسترن چهارترابایتی

از لحاظ ظاهر هیچ فرقی با مدلهای essential ندارد .

نکته خیلی جالب این هست که از هارد اینترنال Hitachi Deskstar 5K4000 با سریال HDS5C4040ALE630 استفاده شده . مشخصات این هارد هیتاچی ...

Interface - SATA 6Gb/s
Sector Size - 512e
64MB رم DDR2 سامسونگ ، گرچه فقط 32MB آن قابل استفاده هست .
پنج عدد platter 800GB + ده عدد head
5700RPM

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sara1992
28-12-2012, 16:56
سلام
اگر پرتابل میخواهید میتونید seagate backup plus بخرید این هارد ضد ضربه و آب نیست بنابراین در نگهداری آن باید دقت کنید یا اینکه میتونید از انواع ضد ضربه را بخرید مثل silicon power armor a80 . اکثر مشکلاتی که برای هاردها پیش میاد ناشی از سهل انگاری کاربر هست .

من اصلا جا به جایی واسه هاردم ندارم...اگه پرتابل نباشه قابل جابه جایی هست (فوقش سالی 2 بار)؟
هارد وسترن چطوره؟ چون جایی که میخوام بخرم فقط وسترن داره!!
قیمتا از 250 به بالاست دیگه واسه 1 ترابایتا؟

neoanderson
28-12-2012, 17:10
سلام
من یه هارد پرتابل (که یعنی با برق یو اس بی کار کنه و اینکه نیاز به برق عادی نداشته باشه ) میخام که خصوصیات زیر را داشته باشه

1- اول از همه سابقه کاری تولید کنندش خوب باشه (چون حداقل به مدت 2 ماه تنها دستگاه ذخیره اطلاعاتمه و اطلاعاتم خیلی حیاتیه )
2 - حداقل یک ترا باشه
3- ضد ضربه باشه
4- من لپ تاپ خودم خیلی قدیمیه و یو اس بی 2 را ساپورت میکنه و اینکه اگه هارد یو اس بی 3 باشه نباید باید یو اس بی 2 مشکل داشته باشه

قیمتش خیلی برام مهم نیست اما اصلا نمیخام فقط پول معروفیت اسمی یه برند را بدم اما حاضرم برای کیفیت پول بدم
این هارد بیشتر برای مسایل ارشیوی استفاده خواهد شد.
ببخشید فونت سایت برام کوچیک بود بزرگش کردم

ata.royalfalcon
28-12-2012, 21:07
من اصلا جا به جایی واسه هاردم ندارم...اگه پرتابل نباشه قابل جابه جایی هست (فوقش سالی 2 بار)؟
هارد وسترن چطوره؟ چون جایی که میخوام بخرم فقط وسترن داره!!
قیمتا از 250 به بالاست دیگه واسه 1 ترابایتا؟

با توجه به اینکه جابجایی ندارید همین WD my book یا مدل قدیمی WD my book essential مناسب هست . قیمتش هم فکر کنم حدود 290 یا 300 هزارتومن باشه .

سلام
من یه هارد پرتابل (که یعنی با برق یو اس بی کار کنه و اینکه نیاز به برق عادی نداشته باشه ) میخام که خصوصیات زیر را داشته باشه

1- اول از همه سابقه کاری تولید کنندش خوب باشه (چون حداقل به مدت 2 ماه تنها دستگاه ذخیره اطلاعاتمه و اطلاعاتم خیلی حیاتیه )
2 - حداقل یک ترا باشه
3- ضد ضربه باشه
4- من لپ تاپ خودم خیلی قدیمیه و یو اس بی 2 را ساپورت میکنه و اینکه اگه هارد یو اس بی 3 باشه نباید باید یو اس بی 2 مشکل داشته باشه

قیمتش خیلی برام مهم نیست اما اصلا نمیخام فقط پول معروفیت اسمی یه برند را بدم اما حاضرم برای کیفیت پول بدم
این هارد بیشتر برای مسایل ارشیوی استفاده خواهد شد.
ببخشید فونت سایت برام کوچیک بود بزرگش کردم

سلام
من silicon power armor a80 را پیشنهاد میدم .

batlagh
28-12-2012, 21:25
کیف ضد ضربه و ضد آب خود وسترن دیجیتال رو توی ایران جایی نمیشناسید داشته باشه؟

شدید در به در دنبالشم آدم که این رو بگیره دیگه می تونه یه نفس راحت بکشه!
البته الان هم یه کیف خیلی خوب و محکم براش خریدم اما خیلی ضد ضربه نمی تونه باشه و اگر این کیف گیرم بیاد حتمامی خرم.

arash51
28-12-2012, 23:25
باسلام به همه کاربران صبور ودلسوز این انجمن
من یه LED 3D الجی گرفتم که واسه ظبط برنامه به یه هارد اکسترنال ظاهرآ 500 نیاز داره.
بعداز وصل این هارد خود تی وی هارد را فرمت لینوکسی میکنه که ظارآ توی کامپیوتر دیگه شناخته نمیشه.
این هارد بطور دایم باید به تی وی وصل باشه و دیگه از روشن وخاموش کردن تی وی پیروی کنه.
همیشه ثابت میمونه.
خوب من می خوام از تجربه خوب شما دوستان استفاده کنم.
چه مارکی پیشنهاد میکنید با توجه به این موارد.
1=بامشکل نشناختن هارد در سیستم درصورت نیاز.
2=گرمای زیاد به دلی پیوسته درمدار بودن چون شاید بعضی مواقع نیاز به چند ساعت ظبط یا دیدن فیلم درون هارد باشه.
ممنون از همه دوستان...

arash51
28-12-2012, 23:26
دوپست بود ویرایش شد

lllpixielll
29-12-2012, 00:40
من یه LED 3D الجی گرفتم که واسه ظبط برنامه به یه هارد اکسترنال ظاهرآ 500 نیاز داره.
بعداز وصل این هارد خود تی وی هارد را فرمت لینوکسی میکنه که ظارآ توی کامپیوتر دیگه شناخته نمیشه.
این هارد بطور دایم باید به تی وی وصل باشه و دیگه از روشن وخاموش کردن تی وی پیروی کنه.
همیشه ثابت میمونه.
2=گرمای زیاد به دلی پیوسته درمدار بودن چون شاید بعضی مواقع نیاز به چند ساعت ظبط یا دیدن فیلم درون هارد باشه.
ممنون از همه دوستان...
من شنيدم وصل كردن هارد به تلويزيون باعث آسيب رسيدن به پاور تي وي ميشه و ممكن باعث خسارت بشه!! اينجوري نيست؟ من هارد ١ترا وصل ميكردم اما بعد از شنيدن اين موضوع ترسيدم!!
دوستان ميشه در اين موررد راهنمايي كنيد؟

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 2

neoanderson
29-12-2012, 01:20
سلام
من silicon power armor a80 را پیشنهاد میدم .

ممنون از پیشنهاد خوبتون
میتونم بپرسم حدود قیمت این چنده ( با دلار روبرو رشد)

ata.royalfalcon
29-12-2012, 09:10
همیشه ثابت میمونه.
ممنون از همه دوستان...

سلام .
1. اگر ميتونستيد هارد اكسترنال My Passport AV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را پيدا كنيد عالي ميشد چون اين هارد اختصاصاً براي همين كار طراحي و ساخته شده كه با MTBF بالا ميتونه بصورت 24x7 بدون مشكلي كار كنه (گرچه فقط 320 گيگ و usb2 هست) احتمالاً كه اين مدل را در بازار پيدا نميكنيد .
2. نميدونم TV شما هاردهاي اكسترنال usb3 را شناسايي ميكنند يا خير (دفترچه راهنماي TV را مطالعه كنيد) .
3. اگر هارد پرتابل ميخواهيد seagate backup plus portable drive را پيشنهاد ميدم . اگر هارد آداپتوري ميخواهيد seagate backup plus desktop drive را بخريد كه متاسفانه 500 گيگ نداره (هاردهاي آداپتوري از لحاظ منبع تغذيه مطمئن تر هستند) . هر دوي اين مدل usb3 هستند .
4. پيشنهاد ميدم از يه فن استفاده كنيد . اگر هارد آداپتوري را ميخريد توصيه ميكنم به دماي هارد بيشتر توجه كنيد چون نسبت به هاردهاي پرتابل بيشتر گرم ميكنه .

بامشکل نشناختن هارد در سیستم درصورت نیاز.

مطمئنيد كه TV شما fat32 را هم شناسايي نميكنه ؟
درايور و نرم افزارهايي وجود دارد كه ميتونيد ديتاهاي ذخيره شده در پارتيشنهاي لينوكسي را در ويندوز ببينيد مثل درایور ext2fsd .

من شنيدم وصل كردن هارد به تلويزيون باعث آسيب رسيدن به پاور تي وي ميشه و ممكن باعث خسارت بشه!! اينجوري نيست؟ من هارد ١ترا وصل ميكردم اما بعد از شنيدن اين موضوع ترسيدم!!
دوستان ميشه در اين موررد راهنمايي كنيد؟

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 2

در مورد TV من اطلاع چنداني ندارم ولي ميتونيد از هاردهاي آداپتوري استفاده كنيد كه منبع تغذيه مستقلي دارند و همچنين تا اونجايي كه اطلاع دارم در كنار يكي از پورتهاي usb در TV علامت hdd وجود داره كه مناسب براي هاردهاي اكسترنال هست .

ممنون از پیشنهاد خوبتون
میتونم بپرسم حدود قیمت این چنده ( با دلار روبرو رشد)

حدود 300 هزار تومن هست كه با توجه به انصاف فروشنده و گارانتي متغير هست .

Arash1003
29-12-2012, 16:05
سلام

ایا backup plus desktop drive از goflex , expansion جدیدتره ؟ یعنی هیچ امکاناتی یا پورتی یا دانگلی نیست که اونا داشته باشن و backup plus نداشته باشه؟

همچنین my book ها کدوماشون به نسبت بقیه my book ها امکانات یا پورتی یا دانگل اضافه تری داره؟

همچنین اینکه میگید به هارد فن اضافه کنید ، ایا این هارد ها جای بستن فن را روی بدنه گذاشتن و اینکه تغذیه فن را باید خودمون فراهم کنیم یا خودش سوکتی ، چیزی براش گذاشته

همه نوع هارد اداپتوری را میشه به روتر متصل کرد تا بین چند وسیله شیر بشه؟

و اخر اینکه همه نوع هارد اداپتوری را میشه به ال ای دی های 2012 سامسونگ وصل کرد؟

ata.royalfalcon
29-12-2012, 19:08
سلام

ایا backup plus desktop drive از goflex , expansion جدیدتره ؟ یعنی هیچ امکاناتی یا پورتی یا دانگلی نیست که اونا داشته باشن و backup plus نداشته باشه؟

همچنین my book ها کدوماشون به نسبت بقیه my book ها امکانات یا پورتی یا دانگل اضافه تری داره؟

همچنین اینکه میگید به هارد فن اضافه کنید ، ایا این هارد ها جای بستن فن را روی بدنه گذاشتن و اینکه تغذیه فن را باید خودمون فراهم کنیم یا خودش سوکتی ، چیزی براش گذاشته

سلام .

GoFlex Desk Drive جای خودشو به مدل جدید backup plus desktop drive داده و از لحاظ نرم افزاری هم متفاوت هستند . از لحاظ اینترفیس هر برای دو مدل کارتریجهای usb2 و usb3 و fireware و Thunderbolt موجود هست .

expansion با شکل و شمایل جدید هنوز در حال تولید هست .

اگر تعداد اینترفیس برای شما مهمه میتونید My Book Studio II را انتخاب کنید که دارای چهار اینترفیس USB2 و FireWire 800/400 و eSATA هست .

نه تنها جای فن نداره بلکه خبری از سوکت نیست . یه فن معمولی 8 یا 12 سانتی میخرید با یه آداپتور برق 12 ولتی .

اگر برای share کردن اطلاعات بر روی چند device میخواهید بهتره که My Book Live یا GoFlex Home Network را بخرید که اینترفیس آن Ethernet هست .

میشه وصل کرد و نباید مشکلی باشه ولی توصیه میکنم که دفترچه راهنمای TV را درباره نوع هارد و اینترفیس ، نوع فرمت پارتیشن و حجم هر پارتیشن و موارد دیگه مطالعه کنید .

jabera
29-12-2012, 19:20
سلام .

2سوال:

از خیلی از وسترنی ها پرسیدم-میگفتند تاحالا خرابی قفل را نشنیده بودیم!

و مورد دوم،خیلی ها میگند وسترن بهتره.
بالاخره مای پاسپورت بهتره یا بکاپ پلاس!؟!؟

از لحاظ قدرت-سرعت-دوام و...

ممنون

pan_1356
29-12-2012, 19:59
سلام
من یدونه وسترن 2ترا اداپتوری خریدم چند تا سوال داشتم لطف کنی راهنمائیم کنید
1 ایا میشه پارتیشن بندی کنم
2 اگه جواب سوال بالا بله است با چه نرم افزاری.
3 وقتی هارد خاموشه ایا احتیاج هست از اداپتور برقشو قطع کنم

sara1992
29-12-2012, 20:10
با توجه به اینکه جابجایی ندارید همین WD my book یا مدل قدیمی WD my book essential مناسب هست . قیمتش هم فکر کنم حدود 290 یا 300 هزارتومن باشه .

هارد با مارک توشیبا چطوره؟ مارک بدرد بخوری هست؟ گارانتی دار و usb3

arash51
29-12-2012, 20:17
مطمئنيد كه TV شما fat32 را هم شناسايي نميكنه ؟
درايور و نرم افزارهايي وجود دارد كه ميتونيد ديتاهاي ذخيره شده در پارتيشنهاي لينوكسي را در ويندوز ببينيد مثل درایور ext2fsd .

در مورد TV من اطلاع چنداني ندارم ولي ميتونيد از هاردهاي آداپتوري استفاده كنيد كه منبع تغذيه مستقلي دارند و همچنين تا اونجايي كه اطلاع دارم در كنار يكي از پورتهاي usb در TV علامت hdd وجود داره كه مناسب براي هاردهاي اكسترنال هست .

ممنون
در تهیه هارد توصیه هاتون را مد نظر قرار میدم.
بله یکی از ورودی های USB نوشتهHDD IN .
وکل توضیح شرکت:
(ظرفیت حافظه جانبی که به دستگاه متصل میکنید حد اقل باید 500 گیگا بایت باشد و به ورودی USB HDD IN
متصل شود.
توجه داشته باشید که که پس از اتصال به دستگاه جهت ظبط برنامه در صورت تا یید شما دستگاه به صورت خود کار حافظه جانبی را پاک میکند.)
این موضوع فرمت لینوکسی را من از فرومهای مربوطه خوندم ولی در مورد این درایور پیشنهادی شما چیزی نشنیدم.
من درایور را دان کردم وحتمآ به موقع امتحان میکنم.
در مورد fat ,fat32,ntfs تیوی مشکلی نداره وهمه را میشناسه.
اما واسه ظبط ظاهرآ خودش تصمیم به لینوکس میگیره وباز هم ظاهرآ سیستم حافظه با فرمت لینوکس را نمیشناسه.
درمورد استفاده از هارد آداپتوري مشکل جاسازی فن تغذیه 12 ولت فن و روشن بودن دائم فن مطرح میشه.
که باز هم محتاج همفکری و صد البته راهنمایی شما هستیم.
ممنون....

ata.royalfalcon
29-12-2012, 21:32
2سوال:

از خیلی از وسترنی ها پرسیدم-میگفتند تاحالا خرابی قفل را نشنیده بودیم!

یه نمونه از این مشکل ، بگردید باز هم میتونید پیدا کنید .

این مشکل بیشتر در هاردهای پرتابل دیده میشه و به ندرت هم رخ میده .

و مورد دوم،خیلی ها میگند وسترن بهتره.
بالاخره مای پاسپورت بهتره یا بکاپ پلاس!؟!؟

از لحاظ قدرت-سرعت-دوام و...

ممنون

هر دو ، هارد خوبی هستند . WD my passport را انتخاب کنید .

ata.royalfalcon
29-12-2012, 21:34
هارد با مارک توشیبا چطوره؟ مارک بدرد بخوری هست؟ گارانتی دار و usb3

همین مدلی که پیشنهاد دادم انتخاب کنید .

ata.royalfalcon
29-12-2012, 21:39
سلام
من یدونه وسترن 2ترا اداپتوری خریدم چند تا سوال داشتم لطف کنی راهنمائیم کنید
1 ایا میشه پارتیشن بندی کنم
2 اگه جواب سوال بالا بله است با چه نرم افزاری.
3 وقتی هارد خاموشه ایا احتیاج هست از اداپتور برقشو قطع کنم

سلام .

بله میشه مثل هاردهای اینترنال به تعداد دلخواه پارتیشن بندی و فرمت کرد ولی نیازی نیست ، میتونید با استفاده از فولدربندی داده ها را مرتب کنید . اگر هم خواستید پارتیشن بندی کنید حتماً از برنامه ها و نرم افزارهای موجود در آن یه کپی داشته باشید . برای پارتیشن بندی هم disk management ویندوز استفاده کنید . توصیه میشه در مواقعی که از هارد استفاده نمیکنید آداپتور برق را جدا کنید ، برای راحتی میتونید از سه راهی های کلید دار استفاده کنید .

ata.royalfalcon
30-12-2012, 08:53
ممنون
در تهیه هارد توصیه هاتون را مد نظر قرار میدم.
بله یکی از ورودی های USB نوشتهHDD IN .
وکل توضیح شرکت:
(ظرفیت حافظه جانبی که به دستگاه متصل میکنید حد اقل باید 500 گیگا بایت باشد و به ورودی USB HDD IN
متصل شود.
توجه داشته باشید که که پس از اتصال به دستگاه جهت ظبط برنامه در صورت تا یید شما دستگاه به صورت خود کار حافظه جانبی را پاک میکند.)
این موضوع فرمت لینوکسی را من از فرومهای مربوطه خوندم ولی در مورد این درایور پیشنهادی شما چیزی نشنیدم.
من درایور را دان کردم وحتمآ به موقع امتحان میکنم.
در مورد fat ,fat32,ntfs تیوی مشکلی نداره وهمه را میشناسه.
اما واسه ظبط ظاهرآ خودش تصمیم به لینوکس میگیره وباز هم ظاهرآ سیستم حافظه با فرمت لینوکس را نمیشناسه.
درمورد استفاده از هارد آداپتوري مشکل جاسازی فن تغذیه 12 ولت فن و روشن بودن دائم فن مطرح میشه.
که باز هم محتاج همفکری و صد البته راهنمایی شما هستیم.
ممنون....

نوشته هارد حداقل بايد 500 گيگ باشه و راجع به حداكثر حجم هم چيزي نگفته ، فكر نميكنم مشكلي با هاردهاي يكترابايت داشته باشه . اگر اون درايور يا نرم افزارهاي مشابه جوابگو نباشه فكر كنم مجبور بشيد يه نسخه لينوكس در كامپوتر نصب كنيد .

روشن بودن دائم فن مهمه يا سلامتي هارد ؟ با توجه به روشن گذاشتن هارد به مدت طولاني جهت ضبط برنامه ممكنه دماي آن افزايش پيدا كنه و فرقي هم نميكنه هارد پرتابل باشه يا آداپتوري .

lllpixielll
30-12-2012, 10:30
عطا جان گارانتی معتبر هاردهای سیلیکون پاور کدوم شرکت هست؟

ata.royalfalcon
30-12-2012, 10:53
عطا جان گارانتی معتبر هاردهای سیلیکون پاور کدوم شرکت هست؟

داده پرداز رایانه متین

lllpixielll
30-12-2012, 12:18
شرمنده عطا جان،
هارد بوفالو گیرم اومد 1 ترا با گارانتی 3 ساله ( پشتش زده بود گارانتي افرا اما میگفت گارانتی مغازه)، بنظرتون خوبه؟ اصلا هارد خوبی هستش یا نه؟ د ر مقایسه با silicon power armor a80 شما کدو رو توصیه میکنید؟
در ضمن قیمت بوفالو 100 تومن بیشتر از سیلیکون بود!!!!!

مدل بوفالو: buffalo mini station 1TB

ata.royalfalcon
30-12-2012, 14:05
شرمنده عطا جان،
هارد بوفالو گیرم اومد 1 ترا با گارانتی 3 ساله ( پشتش زده بود گارانتي افرا اما میگفت گارانتی مغازه)، بنظرتون خوبه؟ اصلا هارد خوبی هستش یا نه؟ د ر مقایسه با silicon power armor a80 شما کدو رو توصیه میکنید؟
در ضمن قیمت بوفالو 100 تومن بیشتر از سیلیکون بود!!!!!

مدل بوفالو: buffalo mini station 1TB

هارد خوبي هست ولي قيمت و گارانتي خوب نيست .

lllpixielll
30-12-2012, 14:13
هارد خوبي هست ولي قيمت و گارانتي خوب نيست .
ممنون پس به نظر شما بین این دو کدوم یکی رو بگیرم:
Silicon power armor a80 1 TB : 290 t
Buffalo Mini station 1 TB: 340t

ata.royalfalcon
30-12-2012, 14:33
ممنون پس به نظر شما بین این دو کدوم یکی رو بگیرم:
Silicon power armor a80 1 TB : 290 t
Buffalo Mini station 1 TB: 340t

بنظرم بهتره كه Silicon power armor a80 را بخري كه ارزانتر تموم ميشه . بوفالو سازنده هارد نيست و مثل سيليكون پاور از هاردهايي چون سامسونگ (سيگيت) ، وسترن و ... استفاده ميكنه .

hirsababak
30-12-2012, 19:24
عطا جان یه عکس جدید میزاری ار هارد هات ؟ :n11:

ata.royalfalcon
30-12-2012, 22:03
عطا جان یه عکس جدید میزاری ار هارد هات ؟ :n11:

سلام (Gnom :n02:) .

neoanderson
31-12-2012, 11:54

دوست خوبم یه سوال
شما کارتون چیه که این همه هارد میخای (البته قصد فوضولی ندارم اگه دوست دارید میتونید پاسخ ندید ) ؟
اما خیلی باهاله
شما اینا را چه جوری به هم وصل کردید ؟

neoanderson
31-12-2012, 11:56
دوستان هارد های پورتبل 2 ترا هم هست که فقط با برق یو اس بی کار کنه ؟
قیمتش حدوده چنده ؟
و اینکه سابقه کاری خودش را به اثبات رسونده ؟

ata.royalfalcon
31-12-2012, 13:25
دوست خوبم یه سوال
شما کارتون چیه که این همه هارد میخای (البته قصد فوضولی ندارم اگه دوست دارید میتونید پاسخ ندید ) ؟
اما خیلی باهاله
شما اینا را چه جوری به هم وصل کردید ؟

نحوه ساخت اين كمد را در اين صفحه بطور خلاصه توضيح دادم .

قیمتش حدوده چنده ؟

WD my passport دوترابايت هم داره و از لحاظ كيفيت مشكلي هم ندارند . قيمتش هم مطمئن نيستم ولي حدود 670 هزارتومن بايد باشه .

batlagh
31-12-2012, 14:26

قلبم ! :n19:
فوق العاده هست! :n06:

sara1992
01-01-2013, 22:19
سلام
من هنوز هارد نگرفتم یعنی سفارش دادم و قراره وسترن 500 گیگ بخرم اما الان این پیشنهاد ویژه رو تو سایت دیجیتال کالا دیدم با 3 سال گارانتی نظرم عوض شد و دلم میگه 1 گیگ بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون وسترن 500 رو بگیرم یا اینو ؟؟؟ ببخشید انقد میپرسم :D چون نمیدونم 500 گیگ بستمه یا نه ! اگه میشه زود جواب بدین تا 12 فرصته تخفیفشه...

ata.royalfalcon
01-01-2013, 22:29
سلام
من هنوز هارد نگرفتم یعنی سفارش دادم و قراره وسترن 500 گیگ بخرم اما الان این پیشنهاد ویژه رو تو سایت دیجیتال کالا دیدم با 3 سال گارانتی نظرم عوض شد و دلم میگه 1 گیگ بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون وسترن 500 رو بگیرم یا اینو ؟؟؟ ببخشید انقد میپرسم :D چون نمیدونم 500 گیگ بستمه یا نه ! اگه میشه زود جواب بدین تا 12 فرصته تخفیفشه...

سلام .
یکترابایت وسترن 350 هزارتومن هست (لینک زیر - ستاره را بردارید)، 53 هزارتومن اختلاف قیمت . قیمتها شدیداً کاذب هست . مشکلی نداره adata را بخرید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sara1992
01-01-2013, 22:40
این لینک واسه هارد ای دیتا بود 325 تومنه با تخفیف ویژه ش شده 297 تومن!

ata.royalfalcon
01-01-2013, 22:57
این لینک واسه هارد ای دیتا بود 325 تومنه با تخفیف ویژه ش شده 297 تومن!

با وجود اینکه لینکی که شما گذاشتید از طرف انجمن فیـلتر شده بود ولی فهمیدم که مربوط به کدام سایت و کدام مدل هست . یکترابایت وسترن در سایت دیجی کالا 350 هزار تومن هست و اختلاف آن با adata حدود 53 هزارتومن هست و تفاوت زیادی هم داره .

البته دیجی کالا تا اونجایی که میدونم قیمتهای بالاتری میذاره . در بازار معمولاً قیمتها کمی پایینتر هست .

775e
01-01-2013, 23:12
سلام دوستان
یه حایی خوندم که هارد های adata توشیباست درسته؟

sara1992
01-01-2013, 23:13
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم چرا دارین مقایسه قیمت بین ای دیتا و وسترین انجام میدین ؟
وسترن 1 گیگ تو دی جی کالا 350 تومنه ای دیتا 1 گیگ 329 تومنه .. اختلاف قیمت میشه 20 تومن
یعنی میگین کم تر بودن قیمت ای دیتا به خاطر کم بودن کیفتیشه؟
------------------------------------------
نه قیمتاش دقیقا عینه بازاره الان هر کی هارد سری جدید بیاره واسه مغازش قیمتاش واسه 1 گیگ 320 تا 330 تومنه!! سری قبلی 290 تومن بود....واسه همین من واسه خریدن هارد 1 ترابایتی منصرف شدم ولی به خاطر این تخفیف دی جی کالا نظرم عوض شد...

ata.royalfalcon
01-01-2013, 23:27
سلام دوستان
یه حایی خوندم که هارد های adata توشیباست درسته؟

سلام .
اکثراً از توشیبا استفاده میشه ولی ممکنه از هاردهای دیگری هم استفاده بشه .

runner
01-01-2013, 23:30
قیمتش حدوده چنده ؟

یا اجازه استاد خودم ata.royalfalcon
همونطور که گفتن WD My Passport هست ولی من این هارد رو روز یکشنبه خریدم 560 با گارانتی سازگار! :n01:

soroush1358
03-01-2013, 00:43
سلام
من حدودا 30 صفحه از این فروم را خوندم و به این نتیجه رسیدم که یه WD MY PASSPORT 1T بخرم.
حالا یه سوال سخت:
از کجا بگیرم که خیالم از قیمت و جنس راحت باشه؟ لطف کنید اسم مغازه را بگین که صاف برم اونجا و بخرم.
ممنون رفقا.

runner
03-01-2013, 01:05
سلام
من حدودا 30 صفحه از این فروم را خوندم و به این نتیجه رسیدم که یه WD MY PASSPORT 1T بخرم.
حالا یه سوال سخت:
از کجا بگیرم که خیالم از قیمت و جنس راحت باشه؟ لطف کنید اسم مغازه را بگین که صاف برم اونجا و بخرم.
ممنون رفقا.

شما برو تو بازار بگرد اینجوری که یکی آدرس بده به نفعتون نیست!
برید بگردین شاید یه جایی رو ارزونتر گیر آووردین
ولی خواستین بگیرین گارانتی سازگار خوب هست!

payma
03-01-2013, 13:05
میشه بگید فرق WD My passport Studio با بقیه هاردهای وسترن چیه؟
چرا قیمت 2 تراش حدود 200 تومن از 2 ترای My Passport کمتره؟
قابلیت استفاده به عنوان پاسپورتی مگه نداره؟

ata.royalfalcon
03-01-2013, 17:45
سلام دوستان .

دیروز یه هارد اکسترنال my book (سری جدید) خریدم سه ترابایت با دو سال گارانتی سازگار 555 هزارتومن . backup plus desk هم قیمت گرفتم 495 هزارتومن .
هارد جدید sata 6.0gb/s هست ولی هارد قدیمی sata 3.0gb/s هست .

my book

my book essential

میشه بگید فرق WD My passport Studio با بقیه هاردهای وسترن چیه؟
چرا قیمت 2 تراش حدود 200 تومن از 2 ترای My Passport کمتره؟
قابلیت استفاده به عنوان پاسپورتی مگه نداره؟

به جز اینترفیس (usb2 و fireware) و شکل ظاهری و نوع فرمت پارتیشن فرقی با WD my passport نداره . اگر این هارد را میخرید برای استفاده در win باید فرمت بشه .

payma
03-01-2013, 18:31
به جز اینترفیس (usb2 و fireware) و شکل ظاهری و نوع فرمت پارتیشن فرقی با WD my passport نداره . اگر این هارد را میخرید برای استفاده در win باید فرمت بشه .
هارد جدید مبارک انشاا... هدش بچرخه براتون:n01:
من ابداً با USB2 بودنش مشکلی ندارم منتها دقیقا استفاده این هارد در چه موردی هست؟اون پورت های Firewire 800 برای چی هستن وقتی USB داره؟
راستش قیمتش وسوسه انگیزه:n01:
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

ata.royalfalcon
03-01-2013, 18:46
هارد جدید مبارک انشاا... هدش بچرخه براتون:n01:
من ابداً با USB2 بودنش مشکلی ندارم منتها دقیقا استفاده این هارد در چه موردی هست؟اون پورت های Firewire 800 برای چی هستن وقتی USB داره؟
راستش قیمتش وسوسه انگیزه:n01:
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

این مدل اصولاً برای mac طراحی و ساخته شده ، پورت Firewire 800 در این جور سیستمها بیشتر دیده میشه . نکته جالب این هست که دو پورت Firewire 800 دارد که میتوان مانند usb hub هارد اکسترنال دومی را هم به آن متصل کرد .

سرعت Firewire 800 حدود 786MBit/s هست در مقایسه با 480MBit/s اینترفیس usb2

amir169
04-01-2013, 13:03
یا اجازه استاد خودم ata.royalfalcon
همونطور که گفتن WD My Passport هست ولی من این هارد رو روز یکشنبه خریدم 560 با گارانتی سازگار! :n01:

متاسفانه تو شهر ما دو ترا نبود
از کجا میتونم اینترنتی بخرم معتبر باشه ؟
دی جی کالا دو ترا نداشت

payma
04-01-2013, 18:40
سلام
یدونه هارد اکسترنال دست دوم سیگیت 1 ترا USB2 به قیمت حدود 200 تومن به نظرتون ارزش خرید داره؟
میشه ساعت کارکرد هارد رو صفر کرد؟
اینم عکس از تب Health

ata.royalfalcon
04-01-2013, 18:57
سلام
یدونه هارد اکسترنال دست دوم سیگیت 1 ترا USB2 به قیمت حدود 200 تومن به نظرتون ارزش خرید داره؟
میشه ساعت کارکرد هارد رو صفر کرد؟
اینم عکس از تب Health

سلام .
1. ساعات کارکرد رو با دستگاههایی مثل pc3000 میشه ریسیت و صفر کرد که هر کسی این دستگاه رو نداره .
2. در عکس فقط نصفه بالایی دیده میشه . به طرف پایین اسکرول کنید که بقیه هم دیده بشه .
3. مدل دقیق این هارد چی هست Goflex ؟

payma
04-01-2013, 19:07
سلام .
1. ساعات کارکرد رو با دستگاههایی مثل pc3000 میشه ریسیت و صفر کرد که هر کسی این دستگاه رو نداره .
2. در عکس فقط نصفه بالایی دیده میشه . به طرف پایین اسکرول کنید که بقیه هم دیده بشه .
3. مدل دقیق این هارد چی هست Goflex ؟

آخه به نسبت قدیمی بودنش کارکردش خیلی کمه
هارد رو تو فرم همسایه گذاشتن امکانش نیست اما اگه حیاتیه بگم از اون هم عکس بذارن؟
عکس هاش رو گذاشتم مدل دقیق نمیدونم اسم فروشنده رو برداشتم

ata.royalfalcon
04-01-2013, 19:20
آخه به نسبت قدیمی بودنش کارکردش خیلی کمه
هارد رو تو فرم همسایه گذاشتن امکانش نیست اما اگه حیاتیه بگم از اون هم عکس بذارن؟
عکس هاش رو گذاشتم مدل دقیق نمیدونم اسم فروشنده رو برداشتم

هارد expansion هست و هارد خوبی هم هست . نایلون روی آن هم برداشته نشده که باعث میشه خط و خش نیافته و نو بمونه .
در مورد health برنامه HDtune حتماً باید از تمام قسمتها بطور کامل عکس گرفته بشه .

payma
04-01-2013, 19:28
هارد expansion هست و هارد خوبی هم هست . نایلون روی آن هم برداشته نشده که باعث میشه خط و خش نیافته و نو بمونه .
در مورد health برنامه HDtune حتماً باید از تمام قسمتها بطور کامل عکس گرفته بشه .

خیلی ممنون تا شب حتما اون رو هم میگیرم مزاحم شما میشم
ممنون

payma
04-01-2013, 23:34
این هم از مابقی تب Health
به نظرتون این هارد بدون گارانتی حداکثر چقدر میرزه؟

Mehrdad092000
05-01-2013, 09:31
عطا جان ببین این هارد جدیدم هم مشکل پیدا کرده؟
:(

ata.royalfalcon
05-01-2013, 11:05
این هم از مابقی تب Health
به نظرتون این هارد بدون گارانتی حداکثر چقدر میرزه؟

هارد هیچ مشکلی نداره . قیمت نو این مدل از هارد با گارانتی حدود 300 هزارتومن هست و 200 هزارتومن هم بنظرم منصفانه هست .

عطا جان ببین این هارد جدیدم هم مشکل پیدا کرده؟
:(

فعلاً مشکلی نداره ...

hellbrain666
05-01-2013, 20:20
سلام

میشه بگید دلیل ایجاد Unsafe Shutdown Count که تو برنامه hdtune نشون میده چیه؟
این هارد رو تازه گرفتم ولی اول کار مقدارش 2 بود

939339
05-01-2013, 21:17
سلام عطا جان . خسته نباشی .
من یه هارد سه ترا گرفتم اما حجمش رو زدس 2ترا و 700 گیگ . چرا ؟:n28:
من با گارانتی سازگار خریدم مدلشم مای بوک هستش
من خریدم 550 تومن . چطورس ؟ از اصفهان

ata.royalfalcon
05-01-2013, 22:28
سلام عطا جان . خسته نباشی .
من یه هارد سه ترا گرفتم اما حجمش رو زدس 2ترا و 700 گیگ . چرا ؟:n28:
من با گارانتی سازگار خریدم مدلشم مای بوک هستش
من خریدم 550 تومن . چطورس ؟ از اصفهان

سلام .
مشکلی نداره . سازندگان هارد هر 1000 بایت را برابر با یک کیلوبایت در نظر میگیرند ولی ویندوز هر 1024 بایت را برابر با یک کیلوبایت میدونه .
بعبارت دیگه ، یک هارد سه ترابایتی برابر با 3000000000000 بایت (سه هزار میلیارد بایت) هست و اگر این مقدار را سه بار تقسیم بر 1024 بکنید تقریبا برابر با 2793.967723846436 گیگ که تقریبا همان 2 ترا 793 گیگ هست .

Mehrdad092000
05-01-2013, 22:33
ممنون

اخه تو يه برنامه ديگه زده بود اعتماد سازي ٨٠درصد
اخه چرا؟

hermione
05-01-2013, 22:53
هارد 2 ترا ویا 3 ترا می خوام بگیرم چه برندی خوبه ؟ و چه قیمتی هست ؟

شنیدم وسترن ها کیفیت جالبی ندارن ، البته من قبلا یه 500 وسترن داشتم خوب بود .
سیگیت چطوره ؟

ata.royalfalcon
06-01-2013, 08:55
سلام

میشه بگید دلیل ایجاد Unsafe Shutdown Count که تو برنامه hdtune نشون میده چیه؟
این هارد رو تازه گرفتم ولی اول کار مقدارش 2 بود

s.m.a.r.t يكي از هاردهاي وسترن خودم رو بررسي كردم كه مقدارش صفر نبود (مثل هارد شما) ، فكر نميكنم مشكل خاصي داشته باشه . حتي شايد ريسيت شدن ناگهاني سيستم (نه خاموش كردن هارد) باعث log انداختن اين قسمت بشه .

هارد 2 ترا ویا 3 ترا می خوام بگیرم چه برندی خوبه ؟ و چه قیمتی هست ؟

شنیدم وسترن ها کیفیت جالبی ندارن ، البته من قبلا یه 500 وسترن داشتم خوب بود .
سیگیت چطوره ؟

يكي از دو مدل wd my book و seagate backup plus انتخاب خوبي هست . هر دو از برندهاي خوبي هستند و كيفيت خوبي هم دارند . همين چهارشنبه يه هارد سه ترابايت wd my book خريدم 555 هزارتومن ولي هارد سيگيت backup plus حدود 495 هزارتومن بود . قيمت دوترابايت حدود 380 تا 390 هزارتومن بايد باشه .

شنیدم وسترن ها کیفیت جالبی ندارن

اينطور نيست .

ممنون

اخه تو يه برنامه ديگه زده بود اعتماد سازي ٨٠درصد
اخه چرا؟

اسم اون برنامه چي بود و دقيقاً چي گفته ؟
اگر امكانش هست از گزارش s.m.a.r.t هارد برنامه اي كه گفته 80% يه عكس بذاريد تا بررسي بشه .

Mehrdad092000
06-01-2013, 13:18
این برنامه زده میزان اطماین 86 چرا؟
--------------------------------------------------
راستی سوال دار م در موردهارد های اینترنال اینجا بپرسم عطا جان؟

mrh.fit
06-01-2013, 13:26
سلام دوستان
بلاخره رفتم یه 1 ترا پاسپورت وسترن خریدم به قیمت 310 ت با گارانتی سازگار احساس می کنم سرعت خیلی خوبی داره با usb 2
نرم افزار wd هم کار کردن باهاشو خیلی راحت کرده آپشن های خوبی در اختیار میذاره که بهترینش safely remove شه که با خیال راحت میشه هاردو از سیستم جدا کرد
یه سوال
من الان اکثر چیزای مهمم رو ریختم روی این آیا میشه روش آنتی ویروس نصب کرد طوری که وظیفه محافظت از دیسکو داشته باشه تو هر لحظه به هر سیستمی که وصل میشه ؟؟؟

Mehrdad092000
06-01-2013, 13:38
پست فبلیو جواب دادی ایننم جواب بده ممنون
این ارور قرمزه چیه؟

ata.royalfalcon
06-01-2013, 14:10
سلام دوستان
بلاخره رفتم یه 1 ترا پاسپورت وسترن خریدم به قیمت 310 ت با گارانتی سازگار احساس می کنم سرعت خیلی خوبی داره با usb 2
نرم افزار wd هم کار کردن باهاشو خیلی راحت کرده آپشن های خوبی در اختیار میذاره که بهترینش safely remove شه که با خیال راحت میشه هاردو از سیستم جدا کرد
یه سوال
من الان اکثر چیزای مهمم رو ریختم روی این آیا میشه روش آنتی ویروس نصب کرد طوری که وظیفه محافظت از دیسکو داشته باشه تو هر لحظه به هر سیستمی که وصل میشه ؟؟؟

سلام .
يه نمونه از آنتي ويروسهايي كه روي هاردهاي اكسترنال يا فلش مموري نصب ميشوند TrustPort USB Antivirus هست (من تست نكردم) .

sara1992
06-01-2013, 14:10
سلام
من هارد Seagate Backup Plus گرفتم D:
چند تا سوال:
1:من هاردو به صورت افقی همینطوری رو دو تا پایه کارتونی کنار کیس گذاشتم بینه پایه ها فاصله گذاشتم که هوا بهش برسه... اصلا این طور گذاشتنش درسته طبق این عکس؟ (کسی نیست بهش دست بزنه)

2:یو اس بیشم باید مثل safe remove کردن هر دفعه بگیرم دوباره وصل کنم؟

3:داخل محفظه ای باید بذارم یا همینطوری باشه ؟

ata.royalfalcon
06-01-2013, 14:44
سلام
من هارد Seagate Backup Plus گرفتم D:
چند تا سوال:
1:من هاردو به صورت افقی همینطوری رو دو تا پایه کارتونی کنار کیس گذاشتم بینه پایه ها فاصله گذاشتم که هوا بهش برسه... اصلا این طور گذاشتنش درسته طبق این عکس؟ (کسی نیست بهش دست بزنه)

2:یو اس بیشم باید مثل safe remove کردن هر دفعه بگیرم دوباره وصل کنم؟

3:داخل محفظه ای باید بذارم یا همینطوری باشه ؟

سلام
اون adata با تخفيف چي شد :n02: ؟

1. ممكنه ثبات نداشته باشه بيافته زمين . اين روش حتي ميتونه باعث تشديد لرزش هارد هم بشه (چون هارد در جاي محكمي قرار نگرفته) . اگر به مدت طولاني از هارد استفاده ميكنيد بطوريكه دماي هارد خيلي بالا ميره ميتونيد از اين فنهاي ساده استفاده كنيد (يه نمونه از اين فنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
2. پس از safe remove كردن كابل را جدا كنيد . ولي طوري زمانبندي كنيد كه مجبور نباشيد دائماً هارد رو به سيستم بزنيد و جدا كنيد . مثلاً اگر 5 دقيقه بعد به هارد نياز داريد پس لازم نيست safe remove و از سيستم جدا كنيد .
3. ميتونيد يه كيف هارد بخريد تا در مواقع جابجايي هارد رو داخل كيف بذاريد .

sara1992
06-01-2013, 19:57
هیچی شما راضی نبودی جور نشد :n02:

اونطوری که میذاشتم وقتی بهش دست میزدم کل بدنه لرزش داشت ...اگه روی میز کامپیوتر اینطوری بذارم خوبه؟ لرزشش قسمتهای نزدیک لوگو کاملا قطع شد فقط نزدیک محل اتصال کابل ی خرده لرزش داره...
زیاد از هارد استفاده نمیکنم که مشکل داغ شدن باشه فایلای قبلیم رو توش ریختم که فعلا نیاز ندارم ببینمشون ....

13bedar13
06-01-2013, 20:05
هارد دسک گوفلکس و بکاپ پلاس رو میشه به عنوان هارد سیستم استفاده کرد گارانتی هم گیر نده باید درش بیاریم ساتاش که بیرونه برقش هم میشه از ههمون پاور سیستم گرفت بک آپ پلاس یا گوفلکس هر دو 7200 دور هستن یا فرق میکنن رو جعبه هارد زده موقع خرید دقت شود ساتا 3 هستن یا ساتا 2 بافرشون چقدره هر کدوم اطلاعات دقیق بدین ممنون میشم همه بالایی ها سوالی بود ها!:n17:

ata.royalfalcon
06-01-2013, 21:52
هیچی شما راضی نبودی جور نشد :n02:

اونطوری که میذاشتم وقتی بهش دست میزدم کل بدنه لرزش داشت ...اگه روی میز کامپیوتر اینطوری بذارم خوبه؟ لرزشش قسمتهای نزدیک لوگو کاملا قطع شد فقط نزدیک محل اتصال کابل ی خرده لرزش داره...
زیاد از هارد استفاده نمیکنم که مشکل داغ شدن باشه فایلای قبلیم رو توش ریختم که فعلا نیاز ندارم ببینمشون ....

seagate backup plus بهترین انتخاب هست . من خودم seagate goflex portables usb2 500GB دارم خرداد ماه سال 90 خریدم 78 هزارتومن. تا الان کاملاً سالم و بدون مشکل هست . همین شکلی که روی میز گذاشتید امنترین حالت هست .

توصیه میکنم در مواقعی که هارد روی میز هست کابل usb را از هارد جدا نکنید بلکه فقط از سیستم جدا کنید تا از استهلاک بیمورد کانکتور usb هارد جلوگیری بشه .

ata.royalfalcon
06-01-2013, 21:55
هارد دسک گوفلکس و بکاپ پلاس رو میشه به عنوان هارد سیستم استفاده کرد گارانتی هم گیر نده باید درش بیاریم ساتاش که بیرونه برقش هم میشه از ههمون پاور سیستم گرفت

بله میتونید با جدا کردن کارتریج انتهای هارد به پورتهای برق و دیتا دسترسی داشته باشید ولی طبق این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) کمی باید کانکتور کابلها رو ببرید یا بتراشید تا راحتتر و دقیقتر جا بره ، تا شما چیزی نگید گارانتی هم نمیفهمه .

بک آپ پلاس یا گوفلکس هر دو 7200 دور هستن یا فرق میکنن رو جعبه هارد زده موقع خرید دقت شود ساتا 3 هستن یا ساتا 2 بافرشون چقدره هر کدوم اطلاعات دقیق بدین ممنون میشم همه بالایی ها سوالی بود ها!:n17:

مدلهای پرتابل اکثراً 5400RPM و 8MBcache هستند اما مدلهایی هستتند که 7200RPM و 16MB cache دارند .

مدلهای آداپتوری backup plus و Goflex احتمالاً 7200rpm هست . سایر مشخصات مثل cache یا ورژن sata هر لحظه ممکنه تغییر کنه و روی جعبه هم نوشته نمیشه . مثلاً در همین پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دو تا هارد وسترن سه ترابایتی دارم که یکی sata 3.0gb/s و دیگری sata 6.0gb/s هست .

sara1992
06-01-2013, 22:03
توصیه میکنم در مواقعی که هارد روی میز هست کابل usb را از هارد جدا نکنید بلکه فقط از سیستم جدا کنید تا از استهلاک بیمورد کانکتور usb هارد جلوگیری بشه .

باشه
خیلی خیلی ممنون و خسته نباشین :n16:

Mehrdad092000
08-01-2013, 02:05
1.عطا جان برای دفراگ هارد اکسترنال چیو پیشنهاد میکنی؟
2.از کجا میشه فهمید برق خروجی usb چقدره که چکش کنم

ata.royalfalcon
08-01-2013, 08:07
1.عطا جان برای دفراگ هارد اکسترنال چیو پیشنهاد میکنی؟
2.از کجا میشه فهمید برق خروجی usb چقدره که چکش کنم

1. براي دفراگمنت كردن برنامه Ultimate Defrag پيشنهاد ميشه (لينك توضيحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
2. ميتونيد با مولتيمتر تست كنيد . مثلاً من آداپتور هارد اكسترنال رو با مولتيمتر تست كردم (اين تاپيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

payma
08-01-2013, 10:17
آقا عطا بنده یه فروند سوال داشتم ازتون
من یدونه هارد میخوام بگیرم منتها هر از گاهی اینور اونور هم خواهم برد اگه هارد آداپتوری بگیرم براش مشکلی پیش نمیاد؟ میشه اینور اونور بردش یا همیشه باید بذاریش کنار سیستم؟
راستش اگه نشه مجبورم وسترن پاسپورتی بخرم اگرم شد که 2 ترا آداپتوری وسترن
راستش حجم 2 ترا به صرفه تره برام و اولویت با حجم بیشتره
ممنون

ata.royalfalcon
08-01-2013, 11:47
آقا عطا بنده یه فروند سوال داشتم ازتون
من یدونه هارد میخوام بگیرم منتها هر از گاهی اینور اونور هم خواهم برد اگه هارد آداپتوری بگیرم براش مشکلی پیش نمیاد؟ میشه اینور اونور بردش یا همیشه باید بذاریش کنار سیستم؟
راستش اگه نشه مجبورم وسترن پاسپورتی بخرم اگرم شد که 2 ترا آداپتوری وسترن
راستش حجم 2 ترا به صرفه تره برام و اولویت با حجم بیشتره
ممنون

ميشه جابجا كرد ولي مشخص هست كه جابجا كردن هارد بزرگتر و سنگينتر به همراه آداپتور برق مشكلتر از هاردهاي پرتابل هست و نياز به دقت بيشتري هست . البته براي هاردهاي آداپتوري وسترن كيف مخصوص هست ولي فكر نميكنم در بازار پيدا بشه .

ata.royalfalcon
08-01-2013, 11:51
هارد اكسترنال ASUS Lamborghini

payma
08-01-2013, 14:16
ميشه جابجا كرد ولي مشخص هست كه جابجا كردن هارد بزرگتر و سنگينتر به همراه آداپتور برق مشكلتر از هاردهاي پرتابل هست و نياز به دقت بيشتري هست . البته براي هاردهاي آداپتوري وسترن كيف مخصوص هست ولي فكر نميكنم در بازار پيدا بشه .

این کیف هم مثل Nomad فکر کنم تو ایران نیست نه؟کلا خیلی خوش به حالمونه تو ایران!!!
اون لامبورگینی عجب چیزی بود یحتمل مثل لپتاپ VX7 لامبورگینیش قیمت فضایی داره:n06:
الان نگاه کردم 200 دلار برای 750 گیگ USB2 :n04: باید دست کارگرای کارخونه WD رو بوسید 1 ترا USB3 رو میده 90 دلار !!!:n02:

ata.royalfalcon
08-01-2013, 15:56
این کیف هم مثل Nomad فکر کنم تو ایران نیست نه؟کلا خیلی خوش به حالمونه تو ایران!!!
اون لامبورگینی عجب چیزی بود یحتمل مثل لپتاپ VX7 لامبورگینیش قیمت فضایی داره:n06:
الان نگاه کردم 200 دلار برای 750 گیگ USB2 :n04: باید دست کارگرای کارخونه WD رو بوسید 1 ترا USB3 رو میده 90 دلار !!!:n02:

من اين كيف رو تا به حال در بازار نديدم ولي شايد بتونيد درست كنيد مثلاً يه كيف سامسونت بخريد و وسايل اضافي داخل رو در بياريد و با اسفنج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نرم پر كنيد و وسط اين اسفنج رو طوري ببريد و دربياريد كه هارد به خوبي داخل آن قرار بگيره . البته بايد هزينه اين كار برآورد بشه ممكنه هزينه انجام اينكار معادل تفاوت قيمت آداپتوري و پرتابل بشه كه در نتيجه نميارزه .

majidli
08-01-2013, 16:08
نظر بین :
wd may passport esential
&
seagate backup plus
?????????

payma
08-01-2013, 16:57
نظر بین :
wd may passport esential
&
seagate backup plus
?????????
تا اقا عطا تشریف بیارن
اگه وسترن رو خواستی بگیری My passport رو بگیر که جدیدتره

Mehrdad092000
09-01-2013, 21:01
1. براي دفراگمنت كردن برنامه Ultimate Defrag پيشنهاد ميشه (لينك توضيحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
2. ميتونيد با مولتيمتر تست كنيد . مثلاً من آداپتور هارد اكسترنال رو با مولتيمتر تست كردم (اين تاپيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
ممنون
1.ultimate defrag راییگانه نه؟ برنامه های دیگه چی تست نکردی؟ برنامه های معروفی مثل perfeck desl یا diskeeper یا O&O چی
2.lممنون برای usb چیکار باید کرد خوب؟هارد های پرتابل

shifter
09-01-2013, 22:19
من چند بار اینجا مشاوره گرفتم اما هنوز نشده که برم بخرم...:n02:
اینبار دیگه حتما میخوام برم بگیرم تا گرونتر نشده:n02:
تو اینجا رفتم ببینم خودم میتونم انتخاب کنم که گیج شدم اساسی !
میخواستم اگه میشه یه چند تا هارد خوب(750 گیگ به بالا...1 ترا باشه که خیلی خوبه) ...با کیفیت..برند معتبر...تا حدود قیمت 320 330 تومن معرفی کنید که از بینشون انتخاب کنم.
خیلی ممنونم:n16:

amir169
10-01-2013, 10:21
کسی که هارد رو جابجا نمیکنه چه دلیلی داره که مدل آداپتوری وسترن رو بخره ؟
کلا مزیت آداپتوری نسبت به پاسپورتی چیه ؟ قیمتش ؟ کیفیتش ؟ سرعتش ؟

ata.royalfalcon
10-01-2013, 11:09
کسی که هارد رو جابجا نمیکنه چه دلیلی داره که مدل آداپتوری وسترن رو بخره ؟
کلا مزیت آداپتوری نسبت به پاسپورتی چیه ؟ قیمتش ؟ کیفیتش ؟ سرعتش ؟

1. مهمترین دلیل ، حجم و در نتیجه قیمت آن هست . هارد دوترابایت پرتابل چیزی حدود 560 هزارتومن هست (حداکثر حجم موجود) و هارد سه ترابایت آداپتوری حدود 550 هزارتومن هست دوترابایت هم حدود 380 هزار تومن هست . ولی اگر حجم کمتر لازم دارید مثلاً 500 گیگ پس پرتابل را بخرید گرچه حداقل حجم هاردهای آداپتوری وسترن و سیگیت یکترابایت هست .

تفاوت قیمت یکترابایت آداپتوری و پرتابل زیاد نیست و انتخاب با خودتان هست . اگر جابجایی ندارید و همچنین اگر جای کافی برای نگهداری آن دارید بنظرم آداپتوری بخرید بهتره . ولی اگر جای کافی جهت نگداری ندارید (مثلاً میز کار کوچک هست) حتی اگر جابجایی هم نداشته باشید هارد پرتابل بخرید و پس از اتمام کار داخل کیف بذارید .

2. هاردهای آداپتوری اکثراً پرفورمنس و عملکرد بهتر و سریعتری دارند . برای مثلاً حداکثر cache هاردهای پرتابل 8MB هست (از برند وسترن ، وگرنه هاردهای پرتابلی هم هستند که 16MB cache دارند) در صورتیکه هاردهای آداپتوری اکثراً 64MB cache دارند (ولی اگر مدلهای قدیمی آداپتوری را بخرید ممکنه 32MB cache هم پیدا بشه) .
بعضی از برندها در هاردهای اکسترنال آداپتوری از هاردهای 7200rpm استفاده میکنند ، ترکیب cache بالا و rpm بالا باعث افزایش عملکرد و کارایی چنین هاردهایی میشوند .

3. مشکلی که گاهی اوقات دیده میشه این هست که ولتاژ usb به اندازه ای نیست که هارد پرتابل ، روشن و آماده بکار بشه . این مسئله دلایل مختلفی داره مثل استفاده از کابلهای رابط یا usbhub یا استفاده از پورتهای جلوی کیس و حتی پاور ضعیف سیستم و متصل کردن تجهیزات زیاد به پورتهای usb سیستم و غیره هست که میتونه مشکلاتی را برای هارد ایجاد کنه . ولی هاردهای آداپتوری ابداً چنین مشکلی ندارند .

ata.royalfalcon
10-01-2013, 11:18
من چند بار اینجا مشاوره گرفتم اما هنوز نشده که برم بخرم...:n02:
اینبار دیگه حتما میخوام برم بگیرم تا گرونتر نشده:n02:
تو اینجا رفتم ببینم خودم میتونم انتخاب کنم که گیج شدم اساسی !
میخواستم اگه میشه یه چند تا هارد خوب(750 گیگ به بالا...1 ترا باشه که خیلی خوبه) ...با کیفیت..برند معتبر...تا حدود قیمت 320 330 تومن معرفی کنید که از بینشون انتخاب کنم.
خیلی ممنونم:n16:

در لینکی که گذاشتید دو انتخاب به نظر من بهتر از بقیه هست . saegate backup plus و دیگری wd my passport . هیچکدام ضد ضربه یا ضد آب نیستند پس در نگهداری آنها دقت کنید .
نکته : عکس wd my passport در سایت وسترن با عکسی که دیجی آنلاین گذاشته فرق میکنه . در صورتیکه WD را میخرید قبل از خرید مطمئن باشید که واقعاً wd my passport هست و مثلاً مدل قدیمی essential نباشه .

ata.royalfalcon
10-01-2013, 12:07
ممنون
1.ultimate defrag راییگانه نه؟ برنامه های دیگه چی تست نکردی؟ برنامه های معروفی مثل perfeck desl یا diskeeper یا O&O چی
2.lممنون برای usb چیکار باید کرد خوب؟هارد های پرتابل
1. نه رایگان نیست ، با برنامه های دیگه کار نکردم .

2. کلاً پیشنهاد میدم پاور سیستم را تست کنید نه ولتاژ خروجی usb . در هر حال اگر سیستم شما usb2 هست طبق عکس زیر چهار سیم دارند دوتا سیمی که در وسط قرار میگیرند که مربوط به دیتا هست و بقیه مربوط به ولتاژ هستند . سیم قرمز مولتیمتر باید به 5 ولتی usb و سیم مشکی مولتیمتر باید به gnd متصل بشه . خیلی خیلی دقت کنید با قسمتهای دیگه مثل سیمهای مربوط به دیتا اتصالی نکنند که ممکنه باعث خرابی usb سیستمتان بشود .

Aimee
10-01-2013, 13:13
سلام آقا عطا من امروز بالاخره یه هارد اکسترنال WD My Passport گیرم اومد و خریدم میخواستم یک ترابایتش رو بخرم اونقدر که گیر نمیومد دیگه 500 گیگشو همینکه دیدم خریدم فکر کردم بعد اگه لازمم شد یکی دیگه میخرم چون تا حالا از هیچ هارد اکسترنالی استفاده نکردم توصیه ای چیزی ندارید برام؟! شما تجربه تون بیشتره، کیف واسه محافظتش چی بخرم خوبه؟

amir169
10-01-2013, 13:46
سلام آقا عطا من امروز بالاخره یه هارد اکسترنال WD My Passport گیرم اومد و خریدم میخواستم یک ترابایتش رو بخرم اونقدر که گیر نمیومد دیگه 500 گیگشو همینکه دیدم خریدم فکر کردم بعد اگه لازمم شد یکی دیگه میخرم چون تا حالا از هیچ هارد اکسترنالی استفاده نکردم توصیه ای چیزی ندارید برام؟! شما تجربه تون بیشتره، کیف واسه محافظتش چی بخرم خوبه؟

من یه ترا رو خریدم یه هفته پیش از سایت دی جی کالا 350 تومان
الان 360 تومانه

دوستان به نظر شما خرید اینترنتی مثلا همین دیجی کالا به صرفه هست یا گرونتره ؟

ata.royalfalcon
10-01-2013, 18:53

سلام .
همیشه سعی کنید به پورتهای پشت کیس متصل کنید . در زمانی که هارد روشن و در حال کار هست جابجا نکنید و تکان ندهید اول هارد را در جای مطمئن قرار بدید و سپس کابل را به سیستم متصل کنید . دمای هارد را هم کنترل کنید . کابل usb را تا نزنید (یعنی بصورت لوله ای و دایره ای جمع کنید) و نکشید که ممکنه قطع بشه .
برای هارد 500 گیگ نیازی به پارتیشن بندی نیست و میتونید با فولدربندی داده ها را مرتب کنید . پیشنهاد میدم برنامه WD appe که در پارتیشن هارد موجود نصب کنید (توضیح مختصر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . برای خاموش کردن هارد هم کافیست روی آیکون برنامه که در system tray هست راست کلیک و گزینه safely remove را انتخاب کنید .

در مورد کیف هم مدلهای مختلفی وجود داره ، خودم برای هارد سیگیت پرتابل کیف پارچه ای خریدم که داخلش ابر و اسفنج داره (عکس زیر) مدلهای بهتری هم پیدا میشه اینو 7 هزارتومن خریدم (خرداد ماه سال 90). سعی کنید سایز کیف به اندازه ای باشه که درآوردن هارد به راحتی انجام بشه و خط و خش نیافته .

payma
11-01-2013, 00:33
من یه ترا رو خریدم یه هفته پیش از سایت دی جی کالا 350 تومان
الان 360 تومانه

دوستان به نظر شما خرید اینترنتی مثلا همین دیجی کالا به صرفه هست یا گرونتره ؟

گرون خریدید قیمت امروز بازار رضا 308000 تومنه
سایت های اینترنتی اصولا از همه جا گرون تر هستن

amir169
11-01-2013, 12:51
گرون خریدید قیمت امروز بازار رضا 308000 تومنه
سایت های اینترنتی اصولا از همه جا گرون تر هستن

آخه بازار اینجا ( قشم ) سوال کردم 390 تومان بود نامردا فقط بالا رفتن قیمتو می بینن

از هارد آداپتوری بیشتر میشه کار کشید یا پرتابل ؟ کدوم دیرتر داغ میکنه؟

payma
11-01-2013, 13:35
آخه بازار اینجا ( قشم ) سوال کردم 390 تومان بود نامردا فقط بالا رفتن قیمتو می بینن

مطمئن باشین تو بندر عباس زیر 300 هست شاید 280 هم پیدا بشه

ata.royalfalcon
11-01-2013, 17:04

از هر دو هارد میتوان به مدت طولانی استفاده کرد ولی بعضی از مدلها هستند که نه تنها MTBF بالاتری نسبت به انواع مدلهای عادی دارند بلکه میتوان بصورت 24x7 هم استفاده کرد .

معمولاً هاردهای پرتابل کمتر و دیرتر گرم میشوند که اینهم بستگی به مشخصات هارد داره مثلاً هارد 7200rpm زودتر گرم میشه و دمای آنهم بالاتر خواهد بود . در کل اگر نگران گرمای هارد هستید میتونید از فن استفاده کنید .

mrh.fit
12-01-2013, 13:57
سلام .
يه نمونه از آنتي ويروسهايي كه روي هاردهاي اكسترنال يا فلش مموري نصب ميشوند TrustPort USB Antivirus هست (من تست نكردم) .

ممنون
تست می کنم خبرشو میدم
همه جا ازش تعریف کردن فقط یه جا دیدم نوشته بود ویروس اتوران خیلی راحت می تونه نابودش کنه اگه اینجوری باشه خیلی بده :n22:

___lord___
12-01-2013, 15:46
سلام خدمت دوستان عزیز
خوشحال میشم در مورد وضعیت جسمانی رفیقم نظر بدید :n02:

ata.royalfalcon
12-01-2013, 16:38
سلام خدمت دوستان عزیز
خوشحال میشم در مورد وضعیت جسمانی رفیقم نظر بدید :n02:

سلام .
رفیقتون حالش خوبه status ها همگی ok هست .

___lord___
12-01-2013, 16:58
مرسی :n16:

من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت usb 2 (دقیقا مدلش رو نمیدونم) میخوام از یکی از آشنایان بگیرم
همین تست رو اگه روش انجام بدم و استاتوس ها اوکی باشه کافیه ؟؟
واسه فرمت هارد چه تمهیداتی باید اندیشید ؟ :دی
صدای هارد اکسترنال در حالت عادی باید چجوری باشه ؟

ببخشید که سوالا زیاد شد

ata.royalfalcon
12-01-2013, 18:47
مرسی :n16:

من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت usb 2 (دقیقا مدلش رو نمیدونم) میخوام از یکی از آشنایان بگیرم
همین تست رو اگه روش انجام بدم و استاتوس ها اوکی باشه کافیه ؟؟
واسه فرمت هارد چه تمهیداتی باید اندیشید ؟ :دی
صدای هارد اکسترنال در حالت عادی باید چجوری باشه ؟

ببخشید که سوالا زیاد شد

اگر status ها ok باشه مشکلی نداره . برای فرمت هارد اگر منظور شما نابود کردن داده ها بطوریکه قابل ریکاوری نباشه (یا حداقل بسختی) میتونید با نرم افزار Low Level Format Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارد را بطور کامل فرمت کنید که خیلی زمانبر هست وگرنه بطور ساده میتونید روی درایور مورد نظر در my computer راست کلیک و گزینه فرمت را انتخاب کنید .
در مورد صدا همه هاردها کمی صدا و لرزش دارند که با توجه به مشخصات هارد این صدا میتونه کم و یا زیاد باشه . هارد سالم کمی صدای ویز و تیک تیک هم داره که نشاندهنده حرکت هد و موتور هست ولی صداهایی مثل صدای سایش ، بوق و یا تیک تیک کردن پشت سر هم و به فاصله چند ثانیه نشاندهنده وجود عیب و ایراد هست .

amir169
13-01-2013, 09:19
مطمئن باشین تو بندر عباس زیر 300 هست شاید 280 هم پیدا بشه

کجای بندرعباس؟
کدوم بازار

payma
13-01-2013, 11:13
کجای بندرعباس؟
کدوم بازار

من بندر نیستم دقیق نمیدونم کدوم بازار اما دوربین DSLR رو میدونم حداقل 500 تومن از تهران ارزون تره اون هم ارزون تره بگردی پیدا میکنی

Mehrdad092000
13-01-2013, 14:00
1. نه رایگان نیست ، با برنامه های دیگه کار نکردم .

2. کلاً پیشنهاد میدم پاور سیستم را تست کنید نه ولتاژ خروجی usb . در هر حال اگر سیستم شما usb2 هست طبق عکس زیر چهار سیم دارند دوتا سیمی که در وسط قرار میگیرند که مربوط به دیتا هست و بقیه مربوط به ولتاژ هستند . سیم قرمز مولتیمتر باید به 5 ولتی usb و سیم مشکی مولتیمتر باید به gnd متصل بشه . خیلی خیلی دقت کنید با قسمتهای دیگه مثل سیمهای مربوط به دیتا اتصالی نکنند که ممکنه باعث خرابی usb سیستمتان بشود .

ممنون من با برنامه ultra defrag اشتباه گرفتم
پس شما هم اینو استفاده میکنی؟
راستی توی اون لینک داده وده که فایل هایی که استفاده زیاده میاره اول هارد چجوریه اون قسمت؟ اموزشی چیزی از برنامه نداری فارسی باشه ؟

2.اره پاور تست مکنم -نرم فازاری نیست که برای تست پاور؟

Behrouz_se60
14-01-2013, 00:57
سلام من هارد Seagate Expansion مدل 500 گیگ خریدم با 200 تومن سازگار ارقام.مدل فوق STBX500200 هست ظاهرا باید مدل جدید باشه ؟یک چیز اینه که در کامپیوترم با کابل Usb2 حداقل 14.7 مگ و حداکثر 18.6 مگ سرعتش (HD Tune ) حالا این براتون عادی هست ؟ چون در یک سایت Newsegg یک از کامنتها خوندم که گفت با Usb3 سرعتش به 86.7 رسیده بود.البته در ریو های خارجی همین مدل A-Data Dashdrive هم حداکثر سرعتش با Usb2 با 34.6 می رسه اشکال از مادربوردم هست ؟

ata.royalfalcon
14-01-2013, 10:36
ممنون من با برنامه ultra defrag اشتباه گرفتم
پس شما هم اینو استفاده میکنی؟
راستی توی اون لینک داده وده که فایل هایی که استفاده زیاده میاره اول هارد چجوریه اون قسمت؟ اموزشی چیزی از برنامه نداری فارسی باشه ؟

2.اره پاور تست مکنم -نرم فازاری نیست که برای تست پاور؟

اطلاعاتي كه بطور دائم در حال استفاده هست در بيروني ترين ترك قرار ميگيرند چون سرعت read و write در اين تركها بيشتر از تركهاي داخلي هست .

سلام من هارد Seagate Expansion مدل 500 گیگ خریدم با 200 تومن سازگار ارقام.مدل فوق STBX500200 هست ظاهرا باید مدل جدید باشه ؟یک چیز اینه که در کامپیوترم با کابل Usb2 حداقل 14.7 مگ و حداکثر 18.6 مگ سرعتش (HD Tune ) حالا این براتون عادی هست ؟ چون در یک سایت Newsegg یک از کامنتها خوندم که گفت با Usb3 سرعتش به 86.7 رسیده بود.البته در ریو های خارجی همین مدل A-Data Dashdrive هم حداکثر سرعتش با Usb2 با 34.6 می رسه اشکال از مادربوردم هست ؟

سلام .
هارد expansion با سريال STBX500200 از مدلهاي جديد هست . سرعت پايين read و write هارد شما به اين معني نيست كه مادربرد يا هارد مشكل دارند ، سرعت read و write به عوامل زيادي بستگي داره . در صورت امكان روي يه سيستمي كه usb3 داره تست كنيد و نتيجه تست را در اين تاپيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار بديد .

Mehrdad092000
14-01-2013, 11:19
خوب عطا جان چیکار کنم اونا توی ترک اول باشن؟ اوتومات میبره؟
مثلا بازی ها ps3 بیاد اول
این پیجم یه نگاه بنداز

.s.a.e.e.d
14-01-2013, 12:43
درود
عطا جان قیمت هارد 3ترا چنده الان ؟ اگه قیمت روز اینترنال و اکسترنال آداپتوریش رو بگین ممنون میشم

Sent from my GT-I9300

ata.royalfalcon
14-01-2013, 18:51
خوب عطا جان چیکار کنم اونا توی ترک اول باشن؟ اوتومات میبره؟
مثلا بازی ها ps3 بیاد اول
این پیجم یه نگاه بنداز

طبق عکس زیر از منوی tools گزینه setting را انتخاب کنید تا پنجره option نمایش داده شود . پس از انتخاب پارتیشن مورد نظر از قسمت سمت چپ ، تیک گزینه file and folder بزنید و سپس دکمه select file را بزنید و فولدرهای مورد نظر را انتخاب و سپس یکی از دو گزینه fast placement یا very fast placement را انتخاب کنید (از قسمت high performance) .

درود
عطا جان قیمت هارد 3ترا چنده الان ؟ اگه قیمت روز اینترنال و اکسترنال آداپتوریش رو بگین ممنون میشم

Sent from my GT-I9300

سلام .
دو هفته پیش که وسترن سه ترابایت 555 هزارتومن خریده بودم backup plus هم حدود 495 هزارتومن بود (گارانتی سازگار) . الان ممکنه قیمتها تغییر کرده باشه .

aref10
14-01-2013, 19:44
سلام
عطا جان میشه عکس و اسم کامل هارد 1ترا آداپتوری و بدون آداپتور وسترن رو واسم بنویسی

ata.royalfalcon
14-01-2013, 20:20
سلام
عطا جان میشه عکس و اسم کامل هارد 1ترا آداپتوری و بدون آداپتور وسترن رو واسم بنویسی

هارد اکسترنال آداپتوری مدل جدید My Book ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که لیبل easier backup with windows 8 خورده و مدل قدیمتر آن پسوند essential داشته و جعبه اش سبز رنگ بوده .

هارد اکسترنال پرتابل هم که My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .

Mehrdad092000
14-01-2013, 21:28
ممنون پس اون فایل هارو تیک بزرنم میاره اوله هارد؟
راستی توی برنامه چنتا گزینه داره اینا چین؟
و این

Soli_AK47
14-01-2013, 21:50
هارد اکسترنال آداپتوری مدل جدید My Book ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که لیبل easier backup with windows 8 خورده و مدل قدیمتر آن پسوند essential داشته و جعبه اش سبز رنگ بوده .

هارد اکسترنال پرتابل هم که My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .

من با تنها مدل هارد وسترن که حال کردم مدل Elite بودش که متاسفانه دیگه تولید نمیشه.:n28:

payma
15-01-2013, 00:46
درود

Sent from my GT-I9300

FreeAgent 2TB -GoFlex 365000Western Digital My Book 2TB 375000قیمت ها مال امروزه با گارانتی سازگار

.s.a.e.e.d
15-01-2013, 00:57
FreeAgent 2TB -GoFlex 365000Western Digital My Book 2TB 375000قیمت ها مال امروزه با گارانتی سازگار

ممنون
یکی از دوستام هارد سه ترا اکسترنال میخواد که فعلا پیدا نکردم.البته این شرکتی که ازش هارد میخریم اینترنال داره ولی چون تا حالا اینترنال نگرفتم میترسم مشکلی براش پیش بیاد.خودم تا حالا دو تا هارد 1 ترا اینترنالم خراب شده کلا از اینترنال بالای یک ترابایت میترسم :(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

dashmamad96
15-01-2013, 11:43
سلام دوستان.من یه WD My passport دارم میخواستم بدونم این هارد رو میشه به یه تلویزیون معمولی که usb 2 داره وصل کرد و اطلاعاتش رو خوند؟بخاطر برقش که از usb تامین میشه به تلویزیون یا خود هارد اسیب نمیرسه؟

ata.royalfalcon
15-01-2013, 14:10
ممنون پس اون فايل هارو تيک بزرنم مياره اوله هارد؟
راستي توي برنامه چنتا گزينه داره اينا چين؟
و اين

بطور خلاصه :

گزينه auto براي كاربران عادي مناسب هست كه بر اساس تعداد دفعات فراخواني اطلاعات ، هارد را با بيشترين كارايي ممكنه دفرگمنت ميكنه . از منوي option (عكس زير) ميتونيد با جابجا كردن به سمت چپ و راست مقدار اطلاعاتي را بر اساس تعداد دفعات فرخواني شده بر روي تركهاي داخلي يا خارجي جابجا كنيد .

Consolidate : در اين روش تمام اطلاعات ذخيره شده پشت سر هم در بيرونيترين ترک مرتب ميشوند . قرار گرفتن اطلاعات پشت سر هم در بيرونيترين ترك بر اساس تعداد دفعات فراخواني اطلاعات نيست . از قسمت option بايد مشخص كنيد كدام فايل يا فولدرها در بيرونيترين ترك قرار بگيرند و الباقي در داخليترين قسمت قرار بگيرند (از قسمت archive) . با توجه به اينكه شما فايل و فولدرهاي ps3 را ميخواهيد در بيرونيترين ترك قرار بدهيد بايد اين گزينه را انتخاب كنيد .

Fragmented Files Only در اين روش فقط فايلهاي پراكنده شده را پيدا و دفرگمنت ميكنه و در نتيجه اين روش يكي از سريعترين و ساده ترين روشهاي دفرگمنت هست .

Folder/Filename همانطوريكه از اسمش معلومه اطلاعات را بر اساس اسم فولدرها و سپس بر اساس اسم فايلهاي داخل آن مرتب و ديفرگ ميكنه .

Recency در اين روش هم داده ها را بر اساس آخرين دسترسي يا ايجاد شده و يا تغيير داده شده ديفرگ ميكند نه بر اساس بيشترين ميزان دسترسي به داده ها .

سلام دوستان.من یه WD My passport دارم میخواستم بدونم این هارد رو میشه به یه تلویزیون معمولی که usb 2 داره وصل کرد و اطلاعاتش رو خوند؟بخاطر برقش که از usb تامین میشه به تلویزیون یا خود هارد اسیب نمیرسه؟

سلام .
ميتونيد وصل كنيد . معمولاً يكي از پورتهاي usb تلويزيون با علامت HDD از بقيه پورتها متمايز ميشن كه بايد به آن متصل بشه .

.s.a.e.e.d
16-01-2013, 00:19
همین امروز یه هارد سه ترابایت اکسترنال برای دوستم خریدم 530 تومن.این هم آخرین قیمت :n18:

Mr KING
16-01-2013, 01:04
همین امروز یه هارد سه ترابایت اکسترنال برای دوستم خریدم 530 تومن.این هم آخرین قیمت :n18:

سلام یه سوال
شما راحت سه ترا رو پیدا کردید ؟
من دیروز رفتم پاساژ کامپیوتر محلمون به زور یه ترا گیر اوردم هر جا میرفتم پونصد گیگ داشتن حالا اگه بخوام سه ترا بگیرم باید یه کوچولو مهاجرت کنم
یه هارد یک ترا سیلیکون پاور گرفتم 290

payma
16-01-2013, 15:08
سلام مجدد خدمت آقا عطا
امروز هارد وسترنم رسید یه تستی کردم چرا سرعتش رفته رفته انقدر کم شده؟
سرعتش نباید بیشتر از این باشه؟
صداش هم به نظرم زیاده حداقل از هارد لپتاپم که توشیباس بیشتره شایدم توشیبا چون داخل لپتاپه صداش کمتره:n03:
اگه توصیه خاصی هم دارین ممنون میشم:n01:

ata.royalfalcon
16-01-2013, 15:51
سلام مجدد خدمت آقا عطا
امروز هارد وسترنم رسید یه تستی کردم چرا سرعتش رفته رفته انقدر کم شده؟
سرعتش نباید بیشتر از این باشه؟
صداش هم به نظرم زیاده حداقل از هارد لپتاپم که توشیباس بیشتره شایدم توشیبا چون داخل لپتاپه صداش کمتره:n03:
اگه توصیه خاصی هم دارین ممنون میشم:n01:

سرعت خوبه مشكلي نداره . اصولاً سرعت read و write در تركهاي بيروني يك پلاتر بيشتر از تركهاي داخلي هست (به خاطر وجود سكتورهاي بيشتر در تركهاي بيروني و قطر بيشتر تركهاي هاي بيروني و ...) و به همين علت نمودار از سرعت 113.4MB/s به 53.6MB/s كاهش پيدا ميكنه . نرم افزارهاي وجود دارند كه ميتونيد اطلاعاتي كه به دفعات زيادي فراخواني ميشوند براي افزايش سرعت در بيروني ترين ترك قرار بگيرند و اطلاعات غير مهم در تركهاي داخلي ذخيره بشوند (دفرگمنت كنند) .

اگه توصیه خاصی هم دارین ممنون میشم

شما بهتر ميدونيد ولي اين چند مورد نكات مهمي هستند .

1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل کنید .
2. در زمانیکه هارد در حال کار هست تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت قرار بدید و سپس هارد را روشن كنيد .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
4. کابل usb را به اصطلاح تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود .
5. دمای هارد هم کنترل کنید و اجازه ندید که بیش از حد بالا بره .
6. برنامه wd apps را نصب كنيد و برای خاموش کردن هارد هم کافیست روی آیکون برنامه که در system tray هست راست کلیک و گزینه safely remove را انتخاب کنید .

عكس زير تست سرعت هارد سه ترابايتي من هست .

max = 103.0MB/s
min=64.3MB/6
average=91.2MB
access time=16.6ms
burst rate=106.8MB/s

Mehrdad092000
16-01-2013, 20:44
سلام یه سوال
شما راحت سه ترا رو پیدا کردید ؟
من دیروز رفتم پاساژ کامپیوتر محلمون به زور یه ترا گیر اوردم هر جا میرفتم پونصد گیگ داشتن حالا اگه بخوام سه ترا بگیرم باید یه کوچولو مهاجرت کنم
یه هارد یک ترا سیلیکون پاور گرفتم 290

سلام
دوست عزیز هاردت a80 هستش ؟یا a70?
میشه یه عکس از تب سلامتی hd tune بزاری

Mehrdad092000
16-01-2013, 20:47
عطا جان پیشنهادت کدوم متود برنامه هستش؟ راستی در مورد برنامه های دیگه نظری نداری؟ Diskeeper.12. Raxco.PerfectDisk.Professional.12.5. O.O.Defrag.Professional.16.0.183.x86 ? توی اکثر سایتا این 3 برنامه توی اول جدول هستن

arminagha
16-01-2013, 20:49
سلام بچه ها وقتتون بخیر:n12:

من میخوام هارد ۱ ترا بگیرم ولی بین این سه تا مدل گیر کردم :

Toshiba-Stor.e-Canvio-1TB
Adata-Ch11-1TB
Seagate-Backup-Plus-1TB

کودوم بهتره ؟

البته من میخواستم ۷۵۰ گیگ بگیرم ولی بهم گفتن داری خرج میکنی یه خورده دیگه بده ۱ ترا بگیر .. از طرفی هم تو برند های معروف ۷۵۰ گیگ مدل خوب و رندی نتونستم پیدا کنم

اگه شما مدلی رو پیشنهاد میکنین که ۷۵۰ گ باشه و قیمتش زیر ۳۰۰ تومن لطفا راهنماییم کنید .

ممنون میشم ج بدین

payma
17-01-2013, 00:35

Adata-Ch11-1TB
Seagate-Backup-Plus-1TB

کودوم بهتره ؟

البته من میخواستم ۷۵۰ گیگ بگیرم ولی بهم گفتن داری خرج میکنی یه خورده دیگه بده ۱ ترا بگیر .. از طرفی هم تو برند های معروف ۷۵۰ گیگ مدل خوب و رندی نتونستم پیدا کنم

اگه شما مدلی رو پیشنهاد میکنین که ۷۵۰ گ باشه و قیمتش زیر ۳۰۰ تومن لطفا راهنماییم کنید .

ممنون میشم ج بدین

همه 750 ها زیر 300 هستن من وسترن 1 ترا رو 308 خریدم سیگیت هم 295 بود

arminagha
17-01-2013, 01:27
همه 750 ها زیر 300 هستن من وسترن 1 ترا رو 308 خریدم سیگیت هم 295 بود

مرسی ...
من چون میخوام از فروشگاه دیجی کالا بگیرم ،750 گ فقط adata داره که قیمتش ۲۷۰ تومنه و خیلی خوبه .
به نظر شما کیفیت adata در حد seagate یا west هست ؟

.s.a.e.e.d
17-01-2013, 01:51
من امروز ز زدم برای یکی از مشتری ها هارد سه ترابایت سیگیت بکاپ پلاس فقط موجود بود 510 تومن.چند روز قبل هم همونطور که گفتم یه سه ترابایت دیگه گرفتیم 530.البته سیگیت امروز گرون بود
یکی از دوستان هم که چند پست قبل در مورد گیر اوردن هارد پرسیده بود باید بگم راحت گیر میاد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

payma
17-01-2013, 10:56
مرسی ...
من چون میخوام از فروشگاه دیجی کالا بگیرم ،750 گ فقط adata داره که قیمتش ۲۷۰ تومنه و خیلی خوبه .
به نظر شما کیفیت adata در حد seagate یا west هست ؟

یعنی گرون ترین جا رو برای خرید انتخاب کردی
هاردی که 308 خریدم رو میده 360 !!!

prince.ali
17-01-2013, 11:48
با سلام دوستان من میخوام یه هارد 3 ترابایتی بگیرم بیشترم برای بکاب گیری از اطلاعاتم احتیاج دارم یهنی هر چند ماه یکبار میخوام به کامپیوترم وصلش کنم اطلاعاتم رو روش کپی کنم البته میخوام خیالم راحت باشه که اطلاعات از بین نره دیگه هارد خوبی باشه چه مدلی رو پیشنهاد میدین در ضمن اینها که یواس بی 3 هستند به هر کامپیوتری وصل میشن یا باید خروجی خاصی کامپیوتر داشته باشه
باتشکر

ata.royalfalcon
17-01-2013, 13:31
عطا جان پیشنهادت کدوم متود برنامه هستش؟ راستی در مورد برنامه های دیگه نظری نداری؟ Diskeeper.12. Raxco.PerfectDisk.Professional.12.5. O.O.Defrag.Professional.16.0.183.x86 ? توی اکثر سایتا این 3 برنامه توی اول جدول هستن

روی auto بذار . با برنامه های دیگه کار نکردم ولی Diskeeper رو دانلود میکنم ببینم چطوریه .

Adata-Ch11-1TB
Seagate-Backup-Plus-1TB

کودوم بهتره ؟

ممنون میشم ج بدین

سلام .
از بین این سه مدل قطعاً Seagate Backup Plus را انتخاب کنید

با سلام دوستان من میخوام یه هارد 3 ترابایتی بگیرم بیشترم برای بکاب گیری از اطلاعاتم احتیاج دارم یهنی هر چند ماه یکبار میخوام به کامپیوترم وصلش کنم اطلاعاتم رو روش کپی کنم البته میخوام خیالم راحت باشه که اطلاعات از بین نره دیگه هارد خوبی باشه چه مدلی رو پیشنهاد میدین در ضمن اینها که یواس بی 3 هستند به هر کامپیوتری وصل میشن یا باید خروجی خاصی کامپیوتر داشته باشه
باتشکر
سلام .
برای سه ترابایتی WD my book را بخرید . البته Seagate Backup Plus Desktop drive هم خوبه ولی مدل اولی را توصیه میکنم .

در ضمن اینها که یواس بی 3 هستند به هر کامپیوتری وصل میشن یا باید خروجی خاصی کامپیوتر داشته باشه
اینترفیس usb3 هاردهای اکسترنال را میتونید به پورت usb3 یا usb2 متصل کنید . ولی اگر به پورت usb2 متصل کنید سرعت پایین خواهد بود .

payma
17-01-2013, 14:02
امروز هارد به LCD سامسونگ وصل کردم هارد رو شناسایی میکنه اسمش رو هم میاره اما ظرفیتش و فایل هاش رو نشون نمیده:n03:
راهی نیست شناساییش کنه؟

ata.royalfalcon
17-01-2013, 14:34
امروز هارد به LCD سامسونگ وصل کردم هارد رو شناسایی میکنه اسمش رو هم میاره اما ظرفیتش و فایل هاش رو نشون نمیده:n03:
راهی نیست شناساییش کنه؟

قبلاً بدرستی شناسایی میکرد یا اینکه اولین بار هست که به TV میزنید ؟ فرمت هارد Fat32 هست یا NTFS ؟ پیشنهاد میدم برای تست یه پارتیشن کم حجم بسازید با فرمت FAT32 . اگر هارد وسترن هست و پسورد گذاشتید باید unlock بشه .

arminagha
17-01-2013, 14:35
سلام .
از بین این سه مدل قطعاً Seagate Backup Plus را انتخاب کنید

سلام عطا جان.فکر میکنم ۷۵۰ گیگ بس باشه برام.من چون زیاد ملزم به خریدش نیستم با توجه به وضعیت بازار به نظرت همین هفته بگیرم یا اینکه وایسم تا چند هفته بعد ؟ شما هم نظرآقا پیام رو تایید میکنی که گفت از دیجی کالا نخرم ؟
نظرت در مورد هارد های adata مخصوصا این دو مدل:
Adata-SH14 و HV610-USB3 و کلا برند adata چیه داش؟

payma
17-01-2013, 15:28
قبلاً بدرستی شناسایی میکرد یا اینکه اولین بار هست که به TV میزنید ؟ فرمت هارد Fat32 هست یا NTFS ؟ پیشنهاد میدم برای تست یه پارتیشن کم حجم بسازید با فرمت FAT32 . اگر هارد وسترن هست و پسورد گذاشتید باید unlock بشه .

آقا درست شد یادم نبود رو هارد پسورد گذاشتم! پسورد رو برداشتم هارد رو شناخت فایل ها رو باز کرد!
فقط تلویزیون رو Safe remove که نمیشه کرد همیشه باید خاموش کنم بعد هارد رو درش بیارم؟
در مورد پارتیشن بندی هارد اکسترنال هم توضیح بدین ممنون میشم
مثل هارد سیستم با برنامه ویندوز میشه پارتیشن بندیش کرد؟

ata.royalfalcon
17-01-2013, 17:20
آقا درست شد یادم نبود رو هارد پسورد گذاشتم! پسورد رو برداشتم هارد رو شناخت فایل ها رو باز کرد!
فقط تلویزیون رو Safe remove که نمیشه کرد همیشه باید خاموش کنم بعد هارد رو درش بیارم؟
در مورد پارتیشن بندی هارد اکسترنال هم توضیح بدین ممنون میشم
مثل هارد سیستم با برنامه ویندوز میشه پارتیشن بندیش کرد؟

والا بنظرم بهتره که TV رو خاموش کنی تا هارد خاموش بشه و بعد جدا کنی .

در مورد پارتیشن بندی هارد اکسترنال هیچ فرقی با پارتیشن بندی هاردهای اینترنال نداره . میتونید هم با disk management ویندوز پارتیشن بندی کنید و هم با برنامه هایی چون Acronis Disk Director . ولی از برنامه هایی که داخل هارد هست حتماً بکاپ بگیرید . در کل با توجه به اینکه در TV هارد بخوبی شناسایی میشه نیازی به پارتیشن بندی نیست .

ata.royalfalcon
17-01-2013, 17:30
سلام عطا جان.فکر میکنم ۷۵۰ گیگ بس باشه برام.من چون زیاد ملزم به خریدش نیستم با توجه به وضعیت بازار به نظرت همین هفته بگیرم یا اینکه وایسم تا چند هفته بعد ؟ شما هم نظرآقا پیام رو تایید میکنی که گفت از دیجی کالا نخرم ؟
نظرت در مورد هارد های adata مخصوصا این دو مدل:
Adata-SH14 و HV610-USB3 و کلا برند adata چیه داش؟

وضعیت بازار را اصلاً نمیشه پیش بینی کرد . دو هفته پیش backup plus سه ترابایتی (گارانتی سازگار) 495 هزارتومن قیمت گرفته بودم الان دوستان 510 هزارتومن قیمت گرفتند (صفحه پیش) . در مورد هارد adata من توصیه میکنم از برند وسترن و سیگیت انتخاب کنید .

Mehrdad092000
17-01-2013, 21:47
ممنون عطا ان منتر توضیحاتت هستم تونستی اینمO.O.Defrag.Professional.16.0.183.x86 دانلود کن تست کن چن جور نتود داره این
----------------------------------------
راستی اینا چیه توی هاردم درست شده عطا؟

ata.royalfalcon
18-01-2013, 20:29
هارد اکسترنال LaCie Blade Runner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . شکل ظاهری عجیبی هم داره و توسط Philippe Starck هم طراحی شده (سه عکس زیر) . حجم این مدل از هارد 4TB هست و اینترفیس آنهم usb3 هست . مثل هاردهای وسترن هم قابلیت hardware encryption نداره و عمکلرد نرم افزار قفل گذاری کاملاً مشابه true crypt هست .

نکته : کمپانی lacie توسط سیگیت خریداری شده بود .

ممنون عطا ان منتر توضیحاتت هستم تونستی اینمO.O.Defrag.Professional.16.0.183.x86 دانلود کن تست کن چن جور نتود داره این
----------------------------------------
راستی اینا چیه توی هاردم درست شده عطا؟

من دقیقاً نمیدونم باید ببینی چه نرم افزارهایی در هارد اکسترنال هست . اگر نرم افزاری داخل هارد وجود داشته باشه که نصب شده باشه احتمالاً با استفاده از برنامه update سعی در بروز رسانی آن داره . اگر موقع safe remove کردن اذیت میکنه باید بگردی و اونها را حذف کنی البته بهتره که rar کنی یا اینکه پسوند فایل را عوض کنی تا اینکه حذف بشه .

camry
19-01-2013, 13:03
سلام به همه دوستان عزیز

چند تا سوال و راهنمایی راجع به هارد اکسترنال WD MY PASSPORT 1 TB داشتم

اول اینکه بهترین آنتی ویروس برای هارد چیه ؟

دوم اینکه برنامه WD SMART WARE دقیقا کارش چیه و طریقه استفادش چطوریه؟

سوم , من همه زندگیم روی این هارده , میخواستم بدونم چه نکاتیو باید رعایت کنم تا میزان آسیب رسیدن به هارد چه نرم افزاری و چه سخت افزاری به صفر برسه ؟

چهارم آیا راهی هست که بشه روی فولدر های هارد برنامه ای نصب کرد که نذاره هر کسی بتونه اونو باز کنه ( حالا یا با سوال پرسیدن یا با پسورد گذاری کلا یه جوری امنیتیش کنه ) چون من هاردمو اینور و اون بر زیاد می برم

پنجم میشه هارد رو پارتیشن بندی کرد ؟ اگر آره بهتره فولدر بندی بشه یا پارتیشن بندی ؟

ببخشید سوالام زیاد شد اما خیلی برام مهمن

ممنون میشم به همشون جواب بدین

با تشکر از همه
:n16:

ata.royalfalcon
19-01-2013, 14:29
سلام به همه دوستان عزیز

چند تا سوال و راهنمایی راجع به هارد اکسترنال WD MY PASSPORT 1 TB داشتم

اول اینکه بهترین آنتی ویروس برای هارد چیه ؟

دوم اینکه برنامه WD SMART WARE دقیقا کارش چیه و طریقه استفادش چطوریه؟

سوم , من همه زندگیم روی این هارده , میخواستم بدونم چه نکاتیو باید رعایت کنم تا میزان آسیب رسیدن به هارد چه نرم افزاری و چه سخت افزاری به صفر برسه ؟

چهارم آیا راهی هست که بشه روی فولدر های هارد برنامه ای نصب کرد که نذاره هر کسی بتونه اونو باز کنه ( حالا یا با سوال پرسیدن یا با پسورد گذاری کلا یه جوری امنیتیش کنه ) چون من هاردمو اینور و اون بر زیاد می برم

پنجم میشه هارد رو پارتیشن بندی کرد ؟ اگر آره بهتره فولدر بندی بشه یا پارتیشن بندی ؟

ببخشید سوالام زیاد شد اما خیلی برام مهمن

ممنون میشم به همشون جواب بدین

با تشکر از همه

سلام .
1. ؟
2. برنامه WD SMART WARE براي بكاپ گيري و بازگرداني فايلها هست . يه آموزش مختصر بصورت pdf هم ضميمه اين پست كردم.
3. يه سوال خيلي تكراري :n02:

تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل کنید .
در زمانیکه هارد در حال کار هست تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت قرار بدید و سپس هارد را روشن كنيد .
در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
کابل usb را به اصطلاح تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود .
دمای هارد هم کنترل کنید و اجازه ندید که بیش از حد بالا بره .
برنامه wd apps را نصب كنيد و برای خاموش کردن هارد هم کافیست روی آیکون برنامه که در system tray هست راست کلیک و گزینه safely remove را انتخاب کنید .
يه كيف مناسب هم بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد .

4. برنامه wd apps را نصب كنيد و تمام گزينه ها را انتخاب كنيد مخصوصاً wd security (عكس زير) و سپس از منوي استارت اين مسير را برويد Start > All Programs > Western Digital > WD Apps > WD Security و برنامه wd security را اجرا كنيد و پسورد وارد كنيد و دكمه Update Security Settings را بزنيد . براي وارد كردن پسورد جهت unlock كردن هارد و دسترسي به داده ها در my computer روي WD Unlocker دابل كليك كنيد . توجه داشته باشيد اگر تا سه بار (يا پنج بار دقيق يادم نيست) پسورد را اشتباه وارد كنيد پيغام فرمت كردن هارد ظاهر ميشود .

5. هارد از قبل پارتيشن بندي و فرمت شده و نيازي به انجام مجدد آن نيست . اگر منظور شما اين باشه كه چند پارتيشن بسازيد بله ميشه چند پارتيشن ساخت و بهتره كه قبل از انجام اينكار از كليه برنامه هاي موجود يه كپي داشته باشيد ولي بنظر من نيازي به ساخت چند پارتيشن نيست و ميتونيد با روش فولدربندي هم داده ها را مرتب كنيد .

camry
19-01-2013, 14:54
بسیار جامع و عالی

فقط چند تا سوال

اول اینکه این نحوه پسور گذاری واسه کل هارد هست اما من میخوام فولدر های مشخص رو غیر قابل دسترسی کنم

دوم آیکون wd smartware توی system tray نیست چطوری بیارمش ؟

ata.royalfalcon
19-01-2013, 15:58
بسیار جامع و عالی

فقط چند تا سوال

اول اینکه این نحوه پسور گذاری واسه کل هارد هست اما من میخوام فولدر های مشخص رو غیر قابل دسترسی کنم

دوم آیکون wd smartware توی system tray نیست چطوری بیارمش ؟

ميتنويد از نرم افزار true crypt استفاده كنيد و يه فايل ظرف container بسازيد كه این فایل باید توسط همین برنامه mount بشه و این باعث میشه بصورت یک درایو در my computer ظاهر بشه سپس میتوانید اطلاعات محرمانه رو در داخل آن بریزید . با un-mount کردن این فایل درایو از my computer ناپدید خواهد شد (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])). شايد نرم افزار ديگري هم براي اينكار باشه . ميتونيد يه تاپيك جداگانه در انجمن درخواست نرم افزار بزنيد .

بايد برنامه wd apps بطور كامل نصب بشه .

Mehrdad092000
19-01-2013, 22:54
من دقیقاً نمیدونم باید ببینی چه نرم افزارهایی در هارد اکسترنال هست . اگر نرم افزاری داخل هارد وجود داشته باشه که نصب شده باشه احتمالاً با استفاده از برنامه update سعی در بروز رسانی آن داره . اگر موقع safe remove کردن اذیت میکنه باید بگردی و اونها را حذف کنی البته بهتره که rar کنی یا اینکه پسوند فایل را عوض کنی تا اینکه حذف بشه .

اخه نرم افزار نصب شده ای ندارم یه سری فایل ها ایجاد شده دقیق نمیدونم چیه
عکس بزارم؟

heidary_sh
20-01-2013, 09:51
سلام
هاردهای سیلیکون پاور چه مشکلی دارند که نسبتا ارزانند؟

ata.royalfalcon
20-01-2013, 11:27
سلام
هاردهای سیلیکون پاور چه مشکلی دارند که نسبتا ارزانند؟

سلام .
مشكل خاصي ندارند .

heidary_sh
20-01-2013, 12:58
سلام .
مشكل خاصي ندارند .

ممنون
معلوم نیست داخلش چه هاردی استفاده شده و ضمنا اینکه یو اس بی 3 نیست.مشکلی نداره؟

ata.royalfalcon
20-01-2013, 13:50
ممنون
معلوم نیست داخلش چه هاردی استفاده شده و ضمنا اینکه یو اس بی 3 نیست.مشکلی نداره؟

تا با نرم افزارها مشخصاتش چك نشه معلوم نميشه ولي احتمالاً سيگيت (سامسونگ) يا وسترن هست . usb2 مشكلي نداره ولي سرعتش پايين هست .

Ali_softcenter
21-01-2013, 12:12
سلام

میخوام بدونم غیر از Adata آیا مثلا وسترن هم سری ضد ضربه یا ضد آب داره یا نه؟؟؟ اگه داره یه قیمت حدودی میدید؟؟ 1 ترا و کمتر از 1 ترا رو...

آیا هارد ضد ضربه Hd710 ای دیتا سکیوریتی داره؟؟ رمز عبور؟؟؟ اگه نه میشه نرم افزاری روش قرار داد؟؟؟

هارد ضد ضربه دیگه ای هست که سکیوریتی داشته باشه؟؟

در کل هارد ضد ضربه چی پیشنهاد میدید

ata.royalfalcon
21-01-2013, 15:14
سلام

میخوام بدونم غیر از Adata آیا مثلا وسترن هم سری ضد ضربه یا ضد آب داره یا نه؟؟؟ اگه داره یه قیمت حدودی میدید؟؟ 1 ترا و کمتر از 1 ترا رو...

آیا هارد ضد ضربه Hd710 ای دیتا سکیوریتی داره؟؟ رمز عبور؟؟؟ اگه نه میشه نرم افزاری روش قرار داد؟؟؟

سلام .

وسترن و سيگيت هارد ضد ضربه و ضد آب ندارند .

اين مدل را در سايت بررسي كردم و چيزي درباره hardware encryption نگفته و در نتيجه مجبوريد به روش نرم افزاري (software encryption) از داده ها حفاظت كنيد . اگر adata نرم افزاري براي اينكار ارائه نداده باشه ميتونيد از true crypt استفاده كنيد كه رايگان و مناسب هست . هاردهاي كمي هستند كه قابليت hardware encryption را داشته باشه و اكثراً با استفاده از روشهاي نرم افزاري اطلاعات را encrypt ميكنند .

silicon power armor a80 هم گزينه مناسبي هست .

behnamcp
21-01-2013, 18:02
سلام
حجم هارد کامپیوتر من داره تموم میشه می خوام بدونم:
1.اگه هارد جدید بخرم میشه از هارد قبلی ام هم به طور همزمان استفاده کنم؟؟
2.قیمت انواع هارد چنده؟

ata.royalfalcon
21-01-2013, 20:04
سلام
حجم هارد کامپیوتر من داره تموم میشه می خوام بدونم:
1.اگه هارد جدید بخرم میشه از هارد قبلی ام هم به طور همزمان استفاده کنم؟؟
2.قیمت انواع هارد چنده؟

سلام .
میتونید استفاده کنید ولی از هارد اکسترنال پرتابل استفاده میکنید این احتمال را هم در نظر بگیرید که ممکنه دچار افت ولتاژ usb در صورت استفاده همزمان هر دو هارد بشه . از usb hub استفاده نکنید و بطور مستقیم پورتهای پشت کیس متصل کنید .
یکترابایتی های پرتابل حدود 330 هزارتومن و 500 گیگ پرتابل هم حدود 210 هزار تومن هست . دوترابایتی های آداپتوردار هم 410 هزارتومن و سه ترابایتی هم 550 هزار تومن هست که با توجه به نوع گارانتی ، مدل و انصاف فروشنده متغیره .