مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
GHAGHALEELEE
29-11-2016, 19:25
بعنوان مثال ، RAW شدن پارتیشنها در هاردهای اکسترنال یکی از رایجترین مشکلاتی هست که کاربرها باهاش مواجه میشن
اقا عطا این RAW شدن پارتیشن باعث چه مشکلاتی میشه ؟ اطلاعات اسیب میبینه ؟
مرسی
ata.royalfalcon
29-11-2016, 20:51
اقا عطا این RAW شدن پارتیشن باعث چه مشکلاتی میشه ؟ اطلاعات اسیب میبینه ؟
مرسی
RAW شدن پارتیشن نتیجه خرابی Partition Table هست که باعث میشه ساختار اون پارتیشن (مثلاً نوع فایل سیستم) برای ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه نا مشخص و اطلاعات موجود در آن پارتیشن هم غیر قابل دسترس میشه . اگر خوش شانس باشید با روشهای گفته شده در تاپیک زیر میتونید اطلاعات رو بازیابی کنید و آسیبی به اطلاعات وارد نشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً چند سایت مورد اطمینان برای خرید هارد اکسترنال معرفی کنید.
و اینکه آیا برندهای مختلف هارد اکسترنال از نظر کیفیت خیلی متفاوتن؟ برای آرشیو کردن می خواستم هارد با ظرفیت بالا بگیرم، گفتم مارک هایی که قیمتشون کمتر هست رو بخرم.
ata.royalfalcon
02-12-2016, 23:45
لطفاً چند سایت مورد اطمینان برای خرید هارد اکسترنال معرفی کنید.
و اینکه آیا برندهای مختلف هارد اکسترنال از نظر کیفیت خیلی متفاوتن؟ برای آرشیو کردن می خواستم هارد با ظرفیت بالا بگیرم، گفتم مارک هایی که قیمتشون کمتر هست رو بخرم.
میتونید از دیجیکالا تهیه کنید . لیون کامپیوتر هم معتبر هست . دوتا تاپیک فروش هارد در بازارچه پرشین تولز هست که اونهم معتبر هست .
بیشتر به گارانتی معتبر و حداقل قیمت فکر کنید تا برند . ظاهراً سیگیت قیمت کمتری داره نسبت به وسترن دیجیتال .
میتونید از دیجیکالا تهیه کنید . لیون کامپیوتر هم معتبر هست . دوتا تاپیک فروش هارد در بازارچه پرشین تولز هست که اونهم معتبر هست .
بیشتر به گارانتی معتبر و حداقل قیمت فکر کنید تا برند . ظاهراً سیگیت قیمت کمتری داره نسبت به وسترن دیجیتال .
ممنون. چیزی که شگفت آوره تفاوت قیمت ها در سایت های مختلف هست. برای مثال وسترن دیجیتال مای بوک 4 ترا:
دیجی کالا: 629,000
لیون کامپیوتر: 579,000
رایان صبا: قیمت 1: 548,000 قیمت 2: 659,000 (رایان صبا دو قیمت زده. نمی دونم چرا.)
در پرشین تولز هم دیدم، به نظر می رسه قیمت ها کمتر از بقیه باشه. (احتمالاً از پرشین می گیرم.)
بله به نظر سیگیت قیمت کمتری نسبت به WD داره و احتمالاً سیگیت می گیرم. کدام گارانتی ها معتبر هستن؟
ata.royalfalcon
03-12-2016, 07:02
ممنون. چیزی که شگفت آوره تفاوت قیمت ها در سایت های مختلف هست. برای مثال وسترن دیجیتال مای بوک 4 ترا:
دیجی کالا: 629,000
لیون کامپیوتر: 579,000
رایان صبا: قیمت 1: 548,000 قیمت 2: 659,000 (رایان صبا دو قیمت زده. نمی دونم چرا.)
در پرشین تولز هم دیدم، به نظر می رسه قیمت ها کمتر از بقیه باشه. (احتمالاً از پرشین می گیرم.)
بله به نظر سیگیت قیمت کمتری نسبت به WD داره و احتمالاً سیگیت می گیرم. کدام گارانتی ها معتبر هستن؟
سازگار یا ویستا .
alinikoyi
03-12-2016, 13:14
سلام خسته نباشین دوستان قصد خرید یک هارد 1 ترابایتی ضد ضربه دارم چه مارکی رو پیشنهاد میکنید؟
اینا چطورن؟
Silicon Power مدل آرمور A60ترنسند مدل StoreJet 25H3 ای دیتا مدل HD710
یا یک مدل دیگه...
ata.royalfalcon
03-12-2016, 14:06
سلام خسته نباشین دوستان قصد خرید یک هارد 1 ترابایتی ضد ضربه دارم چه مارکی رو پیشنهاد میکنید؟
اینا چطورن؟
Silicon Power مدل آرمور A60
ترنسند مدل StoreJet 25H3
ای دیتا مدل HD710
یا یک مدل دیگه...
سلام.
پیشنهاد من Armor A85 هست .
alinikoyi
03-12-2016, 14:27
سلام.
پیشنهاد من Armor A85 هست .
کیف هم واسه این مدل هست؟ اخه میگن ضخامتش زیاده
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
ata.royalfalcon
04-12-2016, 07:40
کیف هم واسه این مدل هست؟ اخه میگن ضخامتش زیاده
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
کیف با اندازه مناسب برای این مدل پیشنهادی میتونید پیدا کنید . الان دیجیکالا رو بررسی کردم این کیف (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مناسب هست . ابعاد داخلی کیف 30 × 100 × 160 میلیمتر هست و ابعاد خارجی هارد اکسترنال پیشنهادی در عکس زیر هم مشخص هست . پس میتونید این هارد اکسترنال رو داخل کیف قرار بدید ، البته احتمالاً کابل USB رو نمیتونید داخل کیف بذارید .
noisymind
05-12-2016, 12:28
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
اگه بین Adata و Silcon Power بخوام انتخاب کنم ، کدوم رو انتخاب کنم؟
مخصوصا بین مدلهای Adata HD710 و Adata HD720 با SP A80 و SP A85
ata.royalfalcon
05-12-2016, 21:15
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
اگه بین Adata و Silcon Power بخوام انتخاب کنم ، کدوم رو انتخاب کنم؟
مخصوصا بین مدلهای Adata HD710 و Adata HD720 با SP A80 و SP A85
سلام .
من A85 رو پیشنهاد میکنم ، چون بنظر میرسه بدنه با کیفیت تری داشته باشه و جدیدتر هم هست . A80 سالهاست همچنان در حال تولید هست و از نظر من هیچ جذابیتی نداره و واقعاً نمیدونم تولید کننده تا کی میخواد به تولید این مدل ادامه بده !
noisymind
14-12-2016, 15:58
سلام .
من A85 رو پیشنهاد میکنم ، چون بنظر میرسه بدنه با کیفیت تری داشته باشه و جدیدتر هم هست . A80 سالهاست همچنان در حال تولید هست و از نظر من هیچ جذابیتی نداره و واقعاً نمیدونم تولید کننده تا کی میخواد به تولید این مدل ادامه بده !
والا من که تا الان هر چی هارد وسترن داشتم بعد از مدتی یه بلایی سرشون اومد! حالا شاید شانس بد من هست. البته از خیلی وقت پیش یه A80 داشتم که اون موقع خیلی ازش خوشم نمیومد و بیشتر تو کمد بود! الان که مدتی هست دارم استفاده میکنم میبینم که خیلی هم خوبه و اون محکم بودنش هم حس خوبی به آدم میده! بر خلاف هاردهای زپرتی وسترن که همش باید نگران باشی که نشکنه! ولی چون خیلی استفاده نکرده بودم گفتم ببینم دوستان چی میگن. حالا احتمالا این بار یه A85 بگیرم ببینم چطوریه :n02:
راجع به هاردهای ترنسند نظرتون چیه؟
دیگه اینکه از رو سریال هارد میشه فهمید هارد داخلی اینها چیه؟
ata.royalfalcon
15-12-2016, 22:02
والا من که تا الان هر چی هارد وسترن داشتم بعد از مدتی یه بلایی سرشون اومد! حالا شاید شانس بد من هست. البته از خیلی وقت پیش یه A80 داشتم که اون موقع خیلی ازش خوشم نمیومد و بیشتر تو کمد بود! الان که مدتی هست دارم استفاده میکنم میبینم که خیلی هم خوبه و اون محکم بودنش هم حس خوبی به آدم میده! بر خلاف هاردهای زپرتی وسترن که همش باید نگران باشی که نشکنه! ولی چون خیلی استفاده نکرده بودم گفتم ببینم دوستان چی میگن. حالا احتمالا این بار یه A85 بگیرم ببینم چطوریه :n02:
راجع به هاردهای ترنسند نظرتون چیه؟
دیگه اینکه از رو سریال هارد میشه فهمید هارد داخلی اینها چیه؟
در مورد سوال آخر ؛ با برنامه CrystalDiskInfo میتونید مدل هارد دیسک بکار رفته رو متوجه بشید . البته از قسمت بالای برنامه ، هارد دیسک اکسترنال مورد نظر رو انتخاب کنید .
noisymind
19-12-2016, 13:35
در مورد سوال آخر ؛ با برنامه CrystalDiskInfo میتونید مدل هارد دیسک بکار رفته رو متوجه بشید . البته از قسمت بالای برنامه ، هارد دیسک اکسترنال مورد نظر رو انتخاب کنید .
قبل از اینکه هارد رو باز کنیم از روی سریالی چیزی نمیشه فهمیمد؟
ata.royalfalcon
19-12-2016, 14:00
قبل از اینکه هارد رو باز کنیم از روی سریالی چیزی نمیشه فهمیمد؟
راهی برای تشخیص برند و مدل هارد دیسک داخلی ، قبل از بازکردن جعبه و اتصال به سیستم وجود نداره . البته با جستجوی اینترنت شاید بتونید تشخیص بدید ولی از اونجایی که برای این تولید کنندگان از هر برندی میتونند استفاده کنند پس ممکن هست دقیق نباشه .
alone one
23-12-2016, 03:11
دوستان سلام
کسی از قابلیت های Seagate Personal Cloud 2-Bay CS4000201 - 4TB چیزی میدونه؟
1.راستیتش من یه هارد مرکزی میخوام که بتونم تمام اطلاعاتمو بریزم توش و هر موقع بخوام از گوشی یا لب تاب یا تلویزیون از اطلاعاتم استفاده کنم،حالا قابلیت ابری هم داشته باشه که چه بهتر،این دستگاه همچین کاریو میکنه؟
2.با پورت usb میشه وصل شد به کامپوتر یا فقط مخصوص اتصال فلشو ایناس؟
3.بستر ارتباطیش اینترنت هست یا وای فای؟چون گفته شده قابلیت دسترسی به اطلاعات از راه دور،من زیاد از NAS اطلاعات ندارم میپرسم،میخوام ببینم حتی زمانیکه نزدیکه هاردم هستم باید با اینترنت از اطلاعاتم استفاده کنم؟
4.و اینکه این دستگاه 2تا سینی برای هارد داره،میشه هر دوش مخصوص اطلاعات باشه یا یکیش باید حتما بکاپ گیری کنه؟
دوستان میشه خواهش کنم کمکم کنین
alone one
24-12-2016, 16:34
علاوه بر سوال بالاکه خیلی مهمه برام یه سوال دیگه ام هست
من یه هارد پرتابل 2ترا از بین برند سیگیت یا وسترن هم میخوام،خودم یه مدل سیگیت دیدم از نظر ظاهری خوشم اومده ولی وسترن یه مزیت خوب داره قابل رمز گذاری هست،آیا سیگیت هم این قابلیتو داره؟
کلا اساتید کدوم مدل حال حاضرو بین این دو برند پیشنهاد میکنن؟
مهندس الهه
28-12-2016, 19:02
سلام
هارد اکسترنال یک یا دو ترا چی پاد میدید؟
ت قفل و امن سازی هم داشته باشه
هاردی هست که قابلیت قفل سخت افزاری داشته باشه ؟
و یه سوال هم اینکه هاردی که بصورت نرم اف قفل میشه رو میشه ول کرد به تی وی؟ یا اینکه چون قفل داره نمیشه ؟
noisymind
28-12-2016, 22:34
سلام
هارد اکسترنال یک یا دو ترا چی پاد میدید؟
ت قفل و امن سازی هم داشته باشه
هاردی هست که قابلیت قفل سخت افزاری داشته باشه ؟
و یه سوال هم اینکه هاردی که بصورت نرم اف قفل میشه رو میشه ول کرد به تی وی؟ یا اینکه چون قفل داره نمیشه ؟
خب مدلها که زیاده و بسته به سلیقتون میتونید انتخاب کنید.
معمولیترین مدلها از وسترن My Passport Ultra Permium و از سیگیت BackUp Plus هست که هاردهای خیلی خوبی هستند ولی جنس بدنه ضعیفی دارند.
البته وسترن مدل Metal Edition هم داره که فقط یک قاب مثلا فلزی داره که واسه همین قیمتش خیلی بالا هست! هر چند جنس خوبی داره و احساس خوبی به آدم میده ولی گویا هر کی داشته میگه خیلی بدنش خش میوفته!
بعد از اینها هم میتونید برید سراغ سیلکون پاور یا Adata و Transcend که اینها هم برندهای شناخته شده ای هستند و بیشتر در زمینه هاردهای ضد ضربه کار میکنن.( هارد داخلیشون همون وسترن یا سیگیت یا سامسونگ هست!) فقط یک قاب مستحکم و رابر و ... دور هارد اصلی گذاشتن که میتونه تاثیر داشته باشه ولی نه 100% مطمئن.
بهترین هارد از نظر قفل گذاری و سرعت باز کردن وسترن ( غیر از سری المتز) هستند که چون قفل سخت افزای دارند خیلی راحت و سریع لاک و آنلاک میشن و البته ظاهرا اگه مشکلی برای هارد پیش بیاد دیگه باید با اطلاعات خداحافظی کنید!
باقی هاردها رو هم میشه قفل کرد ولی نرم افزاری و یه چیزی تو مایه های بیت لاکر ویندوز هست که برای هر بار قفل کردن و Encrypt شدن ظاهرا زمان زیادی میبره!
برای قفل های نرم افزای که حتما باید قبلش با کامپیوتر قفل رو باز کنید چون تلویزیون قابلیت encryption رو نداره. در مورد قفل سخت افزاری مثل وسترن هم اطلاعی ندارم ولی فکر نکنم اونم با تلویزیون باز بشه.
ضمنا جدای از مسائل فنی با توجه به برجام و حل شدن خیلی مشکلات کشور ، سایت وسترن کلا ایران رو تحریم کرده! و نرم افزارهای بک آپ گیری و ... وسترن گاها به خاطر سعی در وصل شدن به سرور و خطا خیلی کند عمل میکنند. بنا براین وقتی شرکتی خودش نمیخواد بهتره ما هم نخوایم!!
alone one
29-12-2016, 02:35
دوستان سلام
1.راستیتش من یه هارد مرکزی میخوام که بتونم تمام اطلاعاتمو بریزم توش و هر موقع بخوام از گوشی یا لب تاب یا تلویزیون از اطلاعاتم استفاده کنم،حالا قابلیت ابری هم داشته باشه که چه بهتر،این دستگاه همچین کاریو میکنه؟
3.بستر ارتباطیش اینترنت هست یا وای فای؟چون گفته شده قابلیت دسترسی به اطلاعات از راه دور،من زیاد از NAS اطلاعات ندارم میپرسم،میخوام ببینم حتی زمانیکه نزدیکه هاردم هستم باید با اینترنت از اطلاعاتم استفاده کنم؟
4.و اینکه این دستگاه 2تا سینی برای هارد داره،میشه هر دوش مخصوص اطلاعات باشه یا یکیش باید حتما بکاپ گیری کنه؟
آقا قهرید مگه جواب نمیدین:n02:
علاوه بر سوال بالاکه خیلی مهمه برام یه سوال دیگه ام هست
من یه هارد پرتابل 2ترا از بین برند سیگیت یا وسترن هم میخوام،خودم یه مدل سیگیت دیدم از نظر ظاهری خوشم اومده ولی وسترن یه مزیت خوب داره قابل رمز گذاری هست،آیا سیگیت هم این قابلیتو داره؟
کلا اساتید کدوم مدل حال حاضرو بین این دو برند پیشنهاد میکنن؟
سیگیت بکاپ اولترا اسلیم گرفتم امیدوارم خوب باشه
ata.royalfalcon
29-12-2016, 18:47
دوستان سلام
آقا قهرید مگه جواب نمیدین:n02:
1. بله ، بیشتر NASـها میتونن اینکارها رو انجام بدن .
2. فقط مخصوص اتصال فلش مموری و یا هارد اکسترنال هست . یعنی نمیتونید مثل هارد دیسکهای اکسترنال معمولی به PC یا لپتاپ وصل کنید . از اونجایی که USB3 هم هست شما میتونید از این طریق با سرعت بیشتری در مقایسه با Ethernet ، اطلاعات رو از هارد اکسترنال به NAS منتقل کنید .
3. این مدل NAS رو باید به روتر وصل کنید . هر دستگاهی که میخواهید به این NAS وصل بشه رو باید از طریق کابل شبکه به روتر متصل کنید . اگر روتر هم WiFi داشته باشه که نیازی نیست با کابل به روتر وصل بشید . نیاز به اینترنت بیشتر برای مواردی هست که شما نزدیک NAS نیستید پس باید از طریق اینترنت به NAS متصل بشید .
4. این مدل NAS از RAID 0 , 1 پشتیبانی میکنه . اگر حداکثر حجم رو میخواهید باید روی RAID 0 پیکر بندی بشه .
توصیه میکنم دفترچه راهنمای این مدل رو کامل مطالعه کنید تا با نحوه پیکر بندی و استفاده آشنا بشید .
برای 4 ترابایت میتونید Western Digital My Cloud رو هم انتخاب کنید . این مدل فقط یک هارد دیسک چهارترابایتی داره . این مدل Ethernet gigabit داره که سرعت بهتری در مقایسه با سیگیتی که شما انتخاب کردید داره البته به شرطی که شما روتر Ethernet gigabit داشته باشید .
alone one
01-01-2017, 00:38
سیگیت بکاپ اولترا اسلیم گرفتم امیدوارم خوب باشه
متاسفانه حین ریختن اطلاعات یه بوقی میزد و چن ثانیه ای به اصطلاح سکته میزد هارد،یعنی مشگلش چی هست؟کلی اطلاعاتم ریختم توش:n03:
1. بله ، بیشتر NASـها میتونن اینکارها رو انجام بدن .
2. فقط مخصوص اتصال فلش مموری و یا هارد اکسترنال هست . یعنی نمیتونید مثل هارد دیسکهای اکسترنال معمولی به PC یا لپتاپ وصل کنید . از اونجایی که USB3 هم هست شما میتونید از این طریق با سرعت بیشتری در مقایسه با Ethernet ، اطلاعات رو از هارد اکسترنال به NAS منتقل کنید .
3. این مدل NAS رو باید به روتر وصل کنید . هر دستگاهی که میخواهید به این NAS وصل بشه رو باید از طریق کابل شبکه به روتر متصل کنید . اگر روتر هم WiFi داشته باشه که نیازی نیست با کابل به روتر وصل بشید . نیاز به اینترنت بیشتر برای مواردی هست که شما نزدیک NAS نیستید پس باید از طریق اینترنت به NAS متصل بشید .
4. این مدل NAS از RAID 0 , 1 پشتیبانی میکنه . اگر حداکثر حجم رو میخواهید باید روی RAID 0 پیکر بندی بشه .
توصیه میکنم دفترچه راهنمای این مدل رو کامل مطالعه کنید تا با نحوه پیکر بندی و استفاده آشنا بشید .
برای 4 ترابایت میتونید Western Digital My Cloud رو هم انتخاب کنید . این مدل فقط یک هارد دیسک چهارترابایتی داره . این مدل Ethernet gigabit داره که سرعت بهتری در مقایسه با سیگیتی که شما انتخاب کردید داره البته به شرطی که شما روتر Ethernet gigabit داشته باشید .
کاملا مفید و کامل گفتین،ممنونم ازتون:n12:
alone one
02-01-2017, 17:00
میشه لطفا یه نرم افزار قوی برای چک کردن هارد بهم معرفی کنین که خیالم راحت بشه،اگه مشگلی داره هادم ببرم نمایندگی،اگه نه اطلاعاتمو بریزم داخلش
noisymind
02-01-2017, 22:25
میشه لطفا یه نرم افزار قوی برای چک کردن هارد بهم معرفی کنین که خیالم راحت بشه،اگه مشگلی داره هادم ببرم نمایندگی،اگه نه اطلاعاتمو بریزم داخلش
نرم افزار که زیاده ولی میتونید از Hard Disk Sentinel یا HD Tune Pro استفاده کنید.
ata.royalfalcon
02-01-2017, 23:13
متاسفانه حین ریختن اطلاعات یه بوقی میزد و چن ثانیه ای به اصطلاح سکته میزد هارد،یعنی مشگلش چی هست؟کلی اطلاعاتم ریختم توش:n03:
برنامه HD Tune Pro رو اجرا کنید و برید به قسمت Disk monitor و دکمه Start رو بزنید و شروع کنید به Copy/Paste با حجم زیاد . بررسی کنید آیا در هنگام Copy/Paste قطع و وصلی دیده میشه یا خیر ؟ یعنی نباید خطوط سیاه وسطهای Disk monitor که نشاندهنده قطعی ارتباط هست دیده بشه .
برای مثال عکس زیر مربوط به انتقال حدود 3.5 گیگ فایل از فلش مموری به هارد دیسک لپتاپ هست و همانطوریکه دیده میشه قطعی نداره و به هم پیوسته هست (از دقیقه 0 الی 3.45) .
بعد از دقیقه 3.45 هنوز شروع به انتقال دیتا نکرده بودم و مربوط به فعالیت Read و Write ویندوز هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alone one
03-01-2017, 20:45
برنامه HD Tune Pro رو اجرا کنید و برید به قسمت Disk monitor و دکمه Start رو بزنید و شروع کنید به Copy/Paste با حجم زیاد . بررسی کنید آیا در هنگام Copy/Paste قطع و وصلی دیده میشه یا خیر ؟ یعنی نباید خطوط سیاه وسطهای Disk monitor که نشاندهنده قطعی ارتباط هست دیده بشه .
برای مثال عکس زیر مربوط به انتقال حدود 3.5 گیگ فایل از فلش مموری به هارد دیسک لپتاپ هست و همانطوریکه دیده میشه قطعی نداره و به هم پیوسته هست (از دقیقه 0 الی 3.45) .
بعد از دقیقه 3.45 هنوز شروع به انتقال دیتا نکرده بودم و مربوط به فعالیت Read و Write ویندوز هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یله متاسفانه قطع و وصلی داشت،نه تنها هارد جدیده که هارد قبلیمم که داشتم از اون اطلاعات میریختمم بعد مدتی خطوط سیاه دیده شد
هارد قدیمیم سیگیت وایرلس 1ترا
هارد جدید سیگیت بکاپ اولترا اسلیم 2ترا
حالا این مشگل یعنی چی؟به هارد ربط داره؟چه باید کرد
راه دیگه ای واسه مطمئن شدن نیس؟
ata.royalfalcon
03-01-2017, 21:28
یله متاسفانه قطع و وصلی داشت،نه تنها هارد جدیده که هارد قبلیمم که داشتم از اون اطلاعات میریختمم بعد مدتی خطوط سیاه دیده شد
هارد قدیمیم سیگیت وایرلس 1ترا
هارد جدید سیگیت بکاپ اولترا اسلیم 2ترا
حالا این مشگل یعنی چی؟به هارد ربط داره؟چه باید کرد
اگر سیستم دیگه ای دارید پیشنهاد میکنم روی سیستم دیگه هم تست کنید .
فقط دقت کنید از منوی بالا و سمت راست برنامه ، هارد اکسترنال مورد نظر رو انتخاب کرده باشید و همچنین انتقال دیتا از هارد دیسک اینترنال سیستم به هارد دیسک اکسترنال باشه .
اگر بازهم قطعی داشت بهتر هست با گارانتی صحبت کنید . من تا بحال این مورد قطع و وصلی رو نداشتم هم روی هارد دیسکهای اکسترنال و هم اینترنال و چون شما گفتید بوق میزنه و سکته داره گفتم این تست رو بگیرید برای اطمینان از عملکرد هارد اکسترنال که قطعی داره .
در قسمتهایی که قطعی داره صدای غیر عادی مثلاً تق شنیده نمیشه ؟
برید به قسمت Heath برنامه HD Tune و بررسی کنید آیا Warning داره یا خیر ، مخصوصاً قسمت Calibration Retry Count .
alone one
03-01-2017, 22:44
اگر سیستم دیگه ای دارید پیشنهاد میکنم روی سیستم دیگه هم تست کنید .
فقط دقت کنید از منوی بالا و سمت راست برنامه ، هارد اکسترنال مورد نظر رو انتخاب کرده باشید و همچنین انتقال دیتا از هارد دیسک اینترنال سیستم به هارد دیسک اکسترنال باشه .
اگر بازهم قطعی داشت بهتر هست با گارانتی صحبت کنید . من تا بحال این مورد قطع و وصلی رو نداشتم هم روی هارد دیسکهای اکسترنال و هم اینترنال و چون شما گفتید بوق میزنه و سکته داره گفتم این تست رو بگیرید برای اطمینان از عملکرد هارد اکسترنال که قطعی داره .
در قسمتهایی که قطعی داره صدای غیر عادی مثلاً تق شنیده نمیشه ؟
برید به قسمت Heath برنامه HD Tune و بررسی کنید آیا Warning داره یا خیر ، مخصوصاً قسمت Calibration Retry Count .
چرا اتفاقا اون یبار که مرتب پشت هم بوق میزد تق تق هم میکرد،دست که گذاشتم رو هارد ریپ میزد و لرزش داشت،من احساسم اینه سیستمم مشگل داره و ضعیف هست،رو سیستم دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه
فقط میخوام ببینم هارد بصورت کلی مشگلی داره یا نه،مثلا بدسکتور یا ... که تخصصی و من نمیدونم
حالا بجز این کاره آخری که گفتینو الان انجام میدم کاره دیگه ایم هست؟میخوام یجورایی چکاب کاملش کنم،قلب و ریه روده اینا
Sent from my iPhone using Tapatalk
alone one
03-01-2017, 23:19
تو تستی که رو سیستم دیگه انجام دادم دیگه مشگل قطع و وصل تو disk monitor مشاهده نشد
اما current pending sector
استاتوس warning هست!
ata.royalfalcon
04-01-2017, 08:42
تو تستی که رو سیستم دیگه انجام دادم دیگه مشگل قطع و وصل تو disk monitor مشاهده نشد
اما current pending sector
استاتوس warning هست!
برای برطرف کردن مشکل Current Pending Sector میتونید از برنامه Hard Disk Sentinel Pro استفاده کنید . یعنی از منوی Disk و از قسمت Surface test و پس از انتخاب هارد اکسترنال گزینه Write Test رو اجرا کنید . البته در این روش کلیه اطلاعات موجود از بین میره . اطلاعاتی هم که روی این سکتورها هست به هیچ عنوان قابل خواندن توسط سیستم نیست و از دست رفته محسوب میشه .
مجدداً اطلاعات بریزید و یه مدت استفاده کنید . اگر بازهم مشکل Current Pending Sector برگشت فقط باید به گارانتی ارسال کنید .
من احساسم اینه سیستمم مشگل داره و ضعیف هست،رو سیستم دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه
به پورتهای پشت کیس وصل کرده بودید ؟ از کابلهای رابط یا USB Hub استفاده نکردید ؟
alone one
04-01-2017, 12:02
برای برطرف کردن مشکل Current Pending Sector میتونید از برنامه Hard Disk Sentinel Pro استفاده کنید . یعنی از منوی Disk و از قسمت Surface test و پس از انتخاب هارد اکسترنال گزینه Write Test رو اجرا کنید . البته در این روش کلیه اطلاعات موجود از بین میره . اطلاعاتی هم که روی این سکتورها هست به هیچ عنوان قابل خواندن توسط سیستم نیست و از دست رفته محسوب میشه .
مجدداً اطلاعات بریزید و یه مدت استفاده کنید . اگر بازهم مشکل Current Pending Sector برگشت فقط باید به گارانتی ارسال کنید .
مشگل جدی ای هست این ارور؟خطری تهدید میکنه اطلاعاتمو؟چون دوتا هاردمم همین مشگل current pendin sector رو دارند
امکانش هست بعد از فرمت کردن این ارور برطرف بشه؟کدوم نرم افزار بهتر برای فرمت برگشت ناپذیر
بعد سوال دیگه اینکه خود سیگیت هم نرم افزار داره،اون چطوره و دقیقا چیکار میکنه؟
به پورتهای پشت کیس وصل کرده بودید ؟ از کابلهای رابط یا USB Hub استفاده نکردید ؟
از پورت جلو سیستم استفاده کردم اصلا حواسم به این مورد نبود،یعنی بوق زدن هارد دیگه توجهمو جلب کرد دیگه فکرم به بقیه جاها نرفت
بعد من یه تشکر جانانه ای کنم ازتون که وقت میذارین دقیق به سوالات جواب میدین که حتی آماتورهایی مثه منم سر در بیارن
ata.royalfalcon
04-01-2017, 21:32
مشگل جدی ای هست این ارور؟خطری تهدید میکنه اطلاعاتمو؟چون دوتا هاردمم همین مشگل current pendin sector رو دارند
معمولاً و اکثر اوقات مشکل جدی محسوب میشه ، چون همانطوریکه گفتم اگر اطلاعاتی که روی این سکتورها موجود باشه غیر قابل خواندن هست و فایل مربوطه از بین رفته محسوب میشه ، مگر اینکه شانس بیارید اطلاعات روی این قسمتها ذخیره نشده باشه . تنها راه برای اطمینان این هست که همه اطلاعات رو کپی کنید جای دیگه تا مشخص بشه کدام فایل مشکل داره .
امکانش هست بعد از فرمت کردن این ارور برطرف بشه؟
اگر موقع فرمت تیک Quick رو بردارید ممکن هست و شاید درست بشه چون در فرمت غیر سریع تمامی سکتورها بازنویسی میشه ولی اگر دوباره اطلاعاتی که ذخیره میکنید به دلایلی قابل خواندن نباشه این مشکل برمیگرده و همانطوریکه گفتم در صورت بازگشت حتماً باید به گارانتی ارسال کنید .
کدوم نرم افزار بهتر برای فرمت برگشت ناپذیر
من نرم افزار مناسب برای برطرف کردن این مشکل رو پیشنهاد دادم ، یعنی Hard Disk Sentinel Pro . توضیحات بیشتر در مورد این مشکل و نحوه برطرف کردن این مشکل در تاپیک زیر موجوده .
ضمناً با انجام عملیات Write Test از اونجایی که تمام سکتور ها بازنویسی میشوند اطلاعات بطور کامل و غیر قابل ریکاوری از بین میروند .
از پورت جلو سیستم استفاده کردم اصلا حواسم به این مورد نبود،یعنی بوق زدن هارد دیگه توجهمو جلب کرد دیگه فکرم به بقیه جاها نرفت
پس ایندفعه وصل کنید به پورتهای پشت کیس و ببینید مشکل قطع و وصلی و صدای غیر عادی برطرف میشه یا خیر .
بعد سوال دیگه اینکه خود سیگیت هم نرم افزار داره،اون چطوره و دقیقا چیکار میکنه؟
بله ، نرم افزار داره و حتی ابزارهایی برای Zero fill کردن هارد دیسک ولی نرم افزاری که پیشنهاد دادم بهتر هست .
سلام
میخوام یک هارد اکسترنال اداپتوری یک ترابایت یا دو ترابایت بخرم برای ارشیو فیلم و عکس
فعلا یک هارد وسترن my book دارم که داره کم کم پر میشه ، شما چه مارک و چه مدلیش رو پیشنهاد میدین ؟
nimahandsomboy
26-01-2017, 10:30
با سلام
بنده به تازگی تلویزیون فورکی خریدم
میخوام یه هارد 2 ترا بخرم
90% کاربرد و استفاده ام برای رکورد و پخش هست
یعنی بیشتر میخوام به تلویزیون یا ----- وصل کنم و فیلم و سریال و اهنگ ظبط کنم و پخش کنم
یه مدلی به من معرفی کنید که تا چند سال خراب نشه، میخوام عمرش خوب باشه و با گارانتی باشه که اگر یوقت مشکلی براش پیش اومد بتونم درست کنم.
مدل را همراه با شرکت گارانتی خوب و معتبر به من معرفی کنید
2. برای اینکه بتونم هارد را تا چند سال سالم نگهردارم چه نکاتی را رعایت کنم؟؟
نکات برای سالم نگهرداشتن هارد
خیلی ممنون از راهنماییتون
سلام
یه مدل هارد یک ترا میخام
بیشتر مساله سرعت بالا و وزن برام اهمیت داره تا ویژگی هایی مثله ضد اب بودن و ضد ضربه بوودن برام مهم نیست.
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
البته اگه مدل سبکی داریم که ضد ضربه هم هست ممنون میشم معرفی کنید.
nimahandsomboy
01-02-2017, 11:12
با سلام
یعنی بیشتر میخوام به تلویزیون یا ----- وصل کنم و فیلم و سریال و اهنگ ظبط کنم و پخش کنم
یه مدلی به من معرفی کنید که تا چند سال خراب نشه، میخوام عمرش خوب باشه و با گارانتی باشه که اگر یوقت مشکلی براش پیش اومد بتونم درست کنم.
دوستان کسی اطلاعی نداره
استفاده من بیشتر برای رکورد و پلی هست یعنی یه هاردی میخوام که عمرش طولانی باشه چون 24 ساعته هارد در حال فعالیت هست
جابجایی ندارم
میخوام به تلویزیون و ----- وصل کنم
AMINGERAMI
01-02-2017, 18:47
سلام...
دوست عزیز پیشنهاد میکنم یه مدت برای خرید هارد دست نگه دارید و خریداری نکنید...من دوماه پیش هارد سه ترا وسترن خریدم 360 الان شده 560....خیلی قیمتش رفته بالا تو این دوماه....
پرس و جو کردم و گفتن خیلی پایین نمیاد مثل قبل ولی قیمتها متعادل تر خواهد شد.....
نظرمم ایه که سری my book وسترن رو بگیرید.....من خودم کلا وسترن استفاده میکنم......تجربه خوبی هم از استفاده ازشون داشتم.....
AMINGERAMI
01-02-2017, 18:54
سلام...
دوست عزیز پیشنهاد میکنم یه مدت برای خرید هارد دست نگه دارید و خریداری نکنید...من دوماه پیش هارد سه ترا وسترن خریدم 360 الان شده 560....خیلی قیمتش رفته بالا تو این دوماه....
پرس و جو کردم و گفتن خیلی پایین نمیاد مثل قبل ولی قیمتها متعادل تر خواهد شد.....
نظرمم ایه که سری my book وسترن رو بگیرید.....من خودم کلا وسترن استفاده میکنم......تجربه خوبی هم از استفاده ازشون داشتم.....
ata.royalfalcon
01-02-2017, 20:08
سلام
یه مدل هارد یک ترا میخام
بیشتر مساله سرعت بالا و وزن برام اهمیت داره تا ویژگی هایی مثله ضد اب بودن و ضد ضربه بوودن برام مهم نیست.
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
البته اگه مدل سبکی داریم که ضد ضربه هم هست ممنون میشم معرفی کنید.
سلام .
پیشنهاد من WD My Passport Ultra هست .
البته یه مدل جدیدتر هست که شکل و ظاهر کاملاً متفاوت نسبت مدل بالایی داره ولی از نظر من مدل قدیمی زیباتر هست .
سلام
میخوام یک هارد اکسترنال اداپتوری یک ترابایت یا دو ترابایت بخرم برای ارشیو فیلم و عکس
فعلا یک هارد وسترن my book دارم که داره کم کم پر میشه ، شما چه مارک و چه مدلیش رو پیشنهاد میدین ؟
AMINGERAMI
02-02-2017, 12:17
سلام....
همون سری my book بگیر که بهتره......اگه میخوای هزینه کنی سعی کن 3 ترا بگیری که اختلاف قیمتش آنچنان زیادی با 2 ترا نداره و 1 ترا این وسط خیلی می ارزه.....
ata.royalfalcon
02-02-2017, 16:54
سلام
سلام .
1. حداقل حجم مدلهای دسکتاپی (آداپتوری) وسترن دیجیتال دو ترابایت در مدلهای قدیم و سه ترابایت در مدلهای جدید هست . یک ترابایت دسکتاپی موجود نیست .
2. در مورد انتخاب از بین سری جدید و قدیم ، باید ببینید شکل و ظاهر کدام سری بیشتر مورد پسند شما هست . موجود بودن در بازار ، تفاوت قیمت و گارانتی از مواردی هست که باید بررسی بشه تا مدل مناسب رو انتخاب کنید .
nimahandsomboy
02-02-2017, 17:42
با سلام
دوستان کسی اطلاعی نداره
استفاده من بیشتر برای رکورد و پلی هست یعنی یه هاردی میخوام که عمرش طولانی باشه چون 24 ساعته هارد در حال فعالیت هست
جابجایی ندارم
میخوام به تلویزیون و ر س ی و ر- وصل کنم
اگر 3 ترا بگیرم به صرفه تر نیست نسبت به 2 ترا ؟؟
اقا عطا ممنون میشم یه مدل معرفی کنید..
ata.royalfalcon
03-02-2017, 10:02
سلام .
یه مدلی به من معرفی کنید
اگر بتونید WD My Book AVTV رو پیدا کنید مناسبترین مدل برای کاری هست که میخواهید انجام بدید در غیر اینصورت WD My Book (سری جدید یا قدیم) رو تهیه کنید .
تا چند سال خراب نشه، میخوام عمرش خوب باشه
در مورد اینکه تا چند سال خراب نشه هیچ اطمینانی نمیتونم به شما بدم ، اگر قرار هست اطلاعات مهمی ذخیره کنید توصیه میکنم از اطلاعات کپی داشته باشید .
شرکت گارانتی خوب و معتبر
گارانتی سازگار ، البته با گارانتیهای دیگه هم پیدا میشه مثلاً الماس ایران که بنظر معتبر میاد .
برای اینکه بتونم هارد را تا چند سال سالم نگهردارم چه نکاتی را رعایت کنم؟؟
چون 24 ساعته هارد در حال فعالیت هست
1. با توجه به اینکه این هارد دیسک قرار هست بصورت 24 ساعته در حال فعالیت باشه توصیه میکنم یک فن در پشت هارد اکسترنال قرار بدید بطوریکه جریان هوای تازه و خنک از منافذ و شبکه ها داخل باکس هارد دیسک بشه .
2. برنامه هایی که در هارد دیسک موجود هست رو روی سیستمتان نصب کنید . بعد از نصب کلیه برنامه ها ، WD Drive Utilities رو اجرا کنید و زمانبندی رو طوری تنظیم کنید تا در واقعی که به TV متصل هست ولی بیکار ، هارد دیسک Sleep بشه .
3. هارد دیسک وقتیکه روشن هست جابجا نکنید و یا تکان ندهید و همچنین در جای امنی قرار بدید تا بطور تصادفی سقوط نکنه .
4. قبل از جدا کردن کابل USB مطمئن بشید هیچ فعالیت Read یا Write روی هارد دیسک توسط TV انجام نمیشه .
اگر 3 ترا بگیرم به صرفه تر نیست نسبت به 2 ترا ؟؟
هارد دیسکهای بیشتر از دو ترابایت بصورت GPT هستند و در نتیجه مطمئن نیستم TV این حالت رو پشتیبانی میکنه یا خیر . ظرفیتهای کمتر از دو ترابایت هم ممکن هست بازهم بصورت GPT باشه که اگر اینطور باشه باید خودتان در ویندوز به حالت MBR برگردانید .
البته مدلهای قدیمی WD my book با ترقندهایی بصورت mbr بودند حتی حجمهای بالاتر از دو ترابایت و TV ها مشکلی نداشتند ولی مدلهای جدید احتمالاً اینطور نیستند .
alone one
06-03-2017, 13:36
معمولاً و اکثر اوقات مشکل جدی محسوب میشه ، چون همانطوریکه گفتم اگر اطلاعاتی که روی این سکتورها موجود باشه غیر قابل خواندن هست و فایل مربوطه از بین رفته محسوب میشه ، مگر اینکه شانس بیارید اطلاعات روی این قسمتها ذخیره نشده باشه . تنها راه برای اطمینان این هست که همه اطلاعات رو کپی کنید جای دیگه تا مشخص بشه کدام فایل مشکل داره .
ممکنه این اطلاعات مشگل دار رو جای دیگه کپی بشن؟یا نه اصلا امکان انتقالشون نیس؟
اگربشن مشگل رو میبرن تو هارد جدید؟
من یه فایل ویدیویی مشگل دار پیدا کردم که کپی نمیشه اما پخش میشه،این فایلا باید از بین برن درسته؟
alone one
06-03-2017, 13:38
من یه فایل ویدیویی مشگل دار پیدا کردم که کپی نمیشه اما پخش میشه،این فایلا باید از بین برن درسته؟
ata.royalfalcon
07-03-2017, 07:07
فایلهایی که روی این سکتورها ذخیره شدند امکان کپی بطور کامل رو ندارند یا فقط قسمتی از این فایلها قابل کپی (قابل خواندن) هستند .
علت اینکه هنوز قابل پخش هست به خاطر این هست که قسمتهایی از این فایل هنوز قابل خواندن هست . میتونید روی درایو چک دیسک انجام بدید ولی بعید میدونم درست بشه و اگر چک دیسک نتونه این فایل رو ترمیم کنه بطور کلی حذف خواهد کرد . پس جهت اطمینان قبل از چک دیسک درایو تا جایی که ممکن هست تمام اطلاعات رو منتقل کنید به جای دیگه .
noisymind
07-03-2017, 13:21
سلام. با توجه به فیلتر بودن سایت وسترن و عدم امکان دانلود نرم افزارهای مدیریت هارد و پسورد و ... اگه امکانش هست لینک برنامه ها رو بذارید ممنون میشم.
GHAGHALEELEE
10-03-2017, 09:44
سلام اقا عطا
این مدل وسترنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هاردديسک-اکسترنال-وسترن-ديجيتال-مدل-My-Book-Deskto) رمزگذاری سخت افزاری دارند مثل مدلهای قدیمی ؟ مرسی
Western Digital My Book Desktop External Hard Drive - 6TB
ata.royalfalcon
10-03-2017, 10:07
سلام اقا عطا
این مدل وسترنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هاردديسک-اکسترنال-وسترن-ديجيتال-مدل-My-Book-Deskto) رمزگذاری سخت افزاری دارند مثل مدلهای قدیمی ؟ مرسی
Western Digital My Book Desktop External Hard Drive - 6TB
سلام
بله ، تفاوتی با مدلهای قدیمی ندارند به جزء شکل ظاهر .
سلام. با توجه به فیلتر بودن سایت وسترن و عدم امکان دانلود نرم افزارهای مدیریت هارد و پسورد و ... اگه امکانش هست لینک برنامه ها رو بذارید ممنون میشم.
باید از فـیـلتـرشـکـن استفاده کنید که مطمئناً روی اکثر سیستمها موجوده :n02:
سلام دوستان.
میخوام یه هارد اکسترنال دیگه بگیرم داشتم میگشتم دیدم این مدل خیلی به صرفه تر از بقیه س...
Seagate Expansion Desktop 5TB
میخوام بدونم این 5 ترا بودنش مشکلی نداره؟ کلا توصیه میکنید؟ چون تا حالا همچین ظرفیتی ندیدم...
ممنون
GHAGHALEELEE
10-03-2017, 20:38
سلام
بله ، تفاوتی با مدلهای قدیمی ندارند به جزء شکل ظاهر .
باید از فـیـلتـرشـکـن استفاده کنید که مطمئناً روی اکثر سیستمها موجوده :n02:
اقا عطا چرا قیمت این مدلهای جدید اینقدر بیشتر شده!8 ترای این مدل رو دی-جی میده 1500 در صورتی که مای بوکهای قدیمی 8 تراش 1250 بود.این مدلهای قدیمی تر هنوز تو بازار هست؟ چون ما که ارشیو میکنیم فرقی نداره چه ورژنی بگیریم ولی 250 روی 1500 یک خرده زور میاد به ادم.
ata.royalfalcon
11-03-2017, 10:28
سلام دوستان.
میخوام یه هارد اکسترنال دیگه بگیرم داشتم میگشتم دیدم این مدل خیلی به صرفه تر از بقیه س...
Seagate Expansion Desktop 5TB
میخوام بدونم این 5 ترا بودنش مشکلی نداره؟ کلا توصیه میکنید؟ چون تا حالا همچین ظرفیتی ندیدم...
ممنون
سلام .
میخوام بدونم این 5 ترا بودنش مشکلی نداره؟
مشکلی نداره .
کلا توصیه میکنید؟
اول بررسی کنید تفاوت قیمت با 6 ترابایت در چه حد هست . یعنی اگر تفاوت قیمت 5 و 6 ترابایت زیاد نیست بهتر هست 6 ترابایت رو بخرید .
اقا عطا چرا قیمت این مدلهای جدید اینقدر بیشتر شده!8 ترای این مدل رو دی-جی میده 1500 در صورتی که مای بوکهای قدیمی 8 تراش 1250 بود.این مدلهای قدیمی تر هنوز تو بازار هست؟ چون ما که ارشیو میکنیم فرقی نداره چه ورژنی بگیریم ولی 250 روی 1500 یک خرده زور میاد به ادم.
فعلاً قیمتها غیر منطقی هست . الان قیمت هارد دیسک اکسترنال 8 ترابایتی سیگیت یک میلیون تومن هست در صورتی که هارد دیسکی که در همین مدل اکسترنال بکار رفته (یعنی Seagate Archive HDD با مدل نامبر ST8000AS0002) در دیجیکالا 1,520 هزار تومن هست .
sasan.69
11-03-2017, 12:16
عطا خان سلام!
هارد اکسترنال سیگیت Expansion Portable 1TB
کيفيتش چطوره؟
basketball
13-03-2017, 01:50
سلام .
مشکلی نداره .
اول بررسی کنید تفاوت قیمت با 6 ترابایت در چه حد هست . یعنی اگر تفاوت قیمت 5 و 6 ترابایت زیاد نیست بهتر هست 6 ترابایت رو بخرید .
فعلاً قیمتها غیر منطقی هست . الان قیمت هارد دیسک اکسترنال 8 ترابایتی سیگیت یک میلیون تومن هست در صورتی که هارد دیسکی که در همین مدل اکسترنال بکار رفته (یعنی Seagate Archive HDD با مدل نامبر ST8000AS0002) در دیجیکالا 1,520 هزار تومن هست .
منظور شما مدل Seagate Backup Plus Hub Desktop هست دیگه؟ یعنی داخل این هارد مدل آرشیو هست؟
من خیلی دنبال مدل 5 ترابایت Archive HDD بودم ولی متاسفانه فقط 8 ترابایت وارد شده با قیمت حدود یک میلیون صد هزار تومن
ata.royalfalcon
13-03-2017, 19:50
منظور شما مدل Seagate Backup Plus Hub Desktop هست دیگه؟ یعنی داخل این هارد مدل آرشیو هست؟
من خیلی دنبال مدل 5 ترابایت Archive HDD بودم ولی متاسفانه فقط 8 ترابایت وارد شده با قیمت حدود یک میلیون صد هزار تومن
بله ؛ منظور من مدل Hub Desktop هست . حتی در هارد دیسکهای اکسترنال سایر برندها مثل Transcend هم از همین مدل استفاده میشه .
noisymind
14-03-2017, 23:49
سلام. مدل وسترن المنتز ، فقط تو نداشتن پسورد سخت افزاری با بقیه وسترن ها تفاوت داره یا چیز دیگه هم هست؟
ata.royalfalcon
15-03-2017, 07:07
سلام. مدل وسترن المنتز ، فقط تو نداشتن پسورد سخت افزاری با بقیه وسترن ها تفاوت داره یا چیز دیگه هم هست؟
سلام .
مهمترین تفاوت مربوط به همین رمزگذاری سخت افزاری هست . نرم افزار بکاپ گیری ندارند که البته مهم نیست و میتونید از نرم افزارهای دیگه ای استفاده کنید و همچنین تفاوت در شکل ظاهر .
noisymind
15-03-2017, 10:14
سلام .
مهمترین تفاوت مربوط به همین رمزگذاری سخت افزاری هست . نرم افزار بکاپ گیری ندارند که البته مهم نیست و میتونید از نرم افزارهای دیگه ای استفاده کنید و همچنین تفاوت در شکل ظاهر .
ممنون. البته من هنوز از بازار قیمت نکردم ، ولی دیجی کالا 2ترای المنتز رو میده 320 و مدل اولترا رو میده 425 تومان! گفتم اگه فقط مشکل فقط پسورده که همین المنتز خیلی به صرفه تره.
اون قابلیت بکاپ خودکار که برا من یکی که خیلی کارایی نداره. فقط اون برنامه که هارد رو خاموش میکنه کاربردیه.
ضمنا من از تو خود سایت وسترن که میرم قسمت Software برای برنامه هارد ، بسته نرم افزارش رو گذاشته برای فروش!! خیلی این وسترن روش زیاد شده!!:n02:
sasan.69
30-03-2017, 23:48
هارد تا 250تومن ب غیر مای پاسپورت اولترا چی خوبه؟
این مدل هست اما فقط یو اس بی 3رو ساپورت می کنه و سیستمم 2 هس!!!:n03:
My Passport WDBYNN0010B
sasan.69
31-03-2017, 17:04
وسترن المنت می تونه گزینه خوبی باشه؟
ata.royalfalcon
31-03-2017, 17:26
هارد تا 250تومن ب غیر مای پاسپورت اولترا چی خوبه؟
این مدل هست اما فقط یو اس بی 3رو ساپورت می کنه و سیستمم 2 هس!!!:n03:
My Passport WDBYNN0010B
این مدل با وجودیکه USB 3.0 هست اما کاملاً سازگار با USB 2.0 هست (USB 2.0 compatible) . پیشنهاد میکنم همین مدل رو انتخاب کنید .
sasan.69
31-03-2017, 17:35
این مدل با وجودیکه USB 3.0 هست اما کاملاً سازگار با USB 2.0 هست (USB 2.0 compatible) . پیشنهاد میکنم همین مدل رو انتخاب کنید .
دیجی کالا پس تو مشخصاتش اشتباه زده
سپاسگزارم عطا خان:n40:
چه فرقی با مای پاسپورت اولترا داره جناب؟
ata.royalfalcon
31-03-2017, 18:27
دیجی کالا پس تو مشخصاتش اشتباه زده
سپاسگزارم عطا خان:n40:
چه فرقی با مای پاسپورت اولترا داره جناب؟
مشخصات رو سعی کنید از سایت سازنده بدست بیارید . اگر برید سایت وسترن دیجیتال همین مدل ، نوشته USB 2.0 compatible (سازگار با USB2) .
به جزء باکس و شکل ظاهر و احتمالاً نرم افزارها تفاوتی با مدل قدیمیتر یعنی مای پاسپورت اولترا نداره .
sasan.69
06-04-2017, 19:26
مشخصات رو سعی کنید از سایت سازنده بدست بیارید . اگر برید سایت وسترن دیجیتال همین مدل ، نوشته USB 2.0 compatible (سازگار با USB2) .
به جزء باکس و شکل ظاهر و احتمالاً نرم افزارها تفاوتی با مدل قدیمیتر یعنی مای پاسپورت اولترا نداره .
نظرتون درباره هاردای اکسترنال سیگیت چی هس؟ مث بکاپ پلاس اسلیم یا مدل های مشابه
نسبت ب وسترن ممکنه بهتر باشه؟
سلام
به نظرتون چرا هارد های یک ترا و حتی دو ترا وسترن دیجیتال یکدفعه انقدر قیمتش بالا رفته !؟ حتی از قیمت مدل های ضد ضربه نیز بیشتر شده :n04:
sasan.69
11-04-2017, 16:01
ببخشید این مدل رو می گن خیلی خیلی حساس هست می خواستم بدونم المنت ایا مزیتی داره نسبت ب این؟
ata.royalfalcon
11-04-2017, 16:09
ببخشید این مدل رو می گن خیلی خیلی حساس هست می خواستم بدونم المنت ایا مزیتی داره نسبت ب این؟
مدلهای المنت در واقع ساده و خلاصه شده مدلهای my passport هست . اگر اختلاف قیمت کم هست پیشنهاد میکنم my passport رو تهیه کنید .
همه هارد دیسکها به خاطر ساختار و اجزاء ظریفی که دارند بشدت حساس هستند پس باید احتیاط کرد . اگر هم اطلاعات مهمی دارید توصیه میکنم بکآپ داشته باشید .
sasan.69
13-04-2017, 17:40
هارد رو تهیه کردم و ی سری برنامه جانبی داره نیازه که نصب کنم؟
ata.royalfalcon
13-04-2017, 18:49
هارد رو تهیه کردم و ی سری برنامه جانبی داره نیازه که نصب کنم؟
حداقل برنامه های WD Drive Utilities for Windows و WD Quick View for Windows رو نصب کنید که بتونید Sleep timer رو تنظیم کنید و همچنین هارد دیسک رو Safely remove کنید .
sasan.69
14-04-2017, 03:07
حداقل برنامه های WD Drive Utilities for Windows و WD Quick View for Windows رو نصب کنید که بتونید Sleep timer رو تنظیم کنید و همچنین هارد دیسک رو Safely remove کنید .
سپاس ...
سیستم من یواس2 هست و می خوام بین دوهارد تبادل اطلاعات کنم ایا از این نرم افزارparagon drive copy کمک بگیرم در تسریع فایل موثر هس؟(یواس بی 2دارم و می خوام سرعتم بهبود پیدا کنه الان 26مگ هس هرچند انتظار افزایش معجزه وار ندارم فقط می خوام بدونم موث ر هس؟
ata.royalfalcon
14-04-2017, 11:58
سپاس ...
سیستم من یواس2 هست و می خوام بین دوهارد تبادل اطلاعات کنم ایا از این نرم افزارparagon drive copy کمک بگیرم در تسریع فایل موثر هس؟(یواس بی 2دارم و می خوام سرعتم بهبود پیدا کنه الان 26مگ هس هرچند انتظار افزایش معجزه وار ندارم فقط می خوام بدونم موث ر هس؟
انتظار افزایش سرعت با این نرم افزارها رو نداشته باشید . تنها راه استفاده از کارت USB 3 هست که در بازار هم فراوان هست .
سلام
من یه هارد اکسترنال 4 ترابایت میخوام بگیرم
تا اینجا که من فهمیدم WD بهترین گزینه است!
لپ تاپ من یه پورت USB 3 هم داره
قیمت هم مهم نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید استاد!:n12:
Parsa_HZ
19-04-2017, 18:30
سلام
من تاحالا از شرکت سیلیکون پاور، مدل های a60 2tra - a65 2 tra - a80 1tra رو استفاده کردم که انصافا از همشون راضی هستم.
فقط این مدل a80 بعد از چند سالی که ازش استفاده کردم، احساس میکنم برای پورتش مشکلی پیش اومده. اینطور که با هر ضربه خیلی ارومی که به کیسم میخوره و میلرزه، هارد قطع و وصل میشه. فعلا دو هفته هست که ازش استفاده نکردم تا بفهمم مشکلش چیه. بنظرتون مشکلش از چی میتونه باشه؟ احتمال پاک شدن دیتا هام هست؟ چجوری میشه درستش کرد؟
سوال دومم هم اینه که ایا میشه برای یه پوشه بخصوص در هارد رمز گذاشت؟ مثلا وقتی هاردی رو داری به دوستت میدی، عکس ها و فایل های شخصیت رمز گذاری شده باشن که خیالت جمع باشه؟
سوال اخر هم اینکه میخوام هارد 2 ترا بخرم (برای فیلم)
حمل و نقل خیلی خیلی کمی خواهد داشت. قیمتش هم برام مهم نیست (بالای یه میلیون نباشه فقط :)) )، مهمترین فاکتور برام دوام هارده که بتونه هر روز بالای 15 ساعت متصل بمونه و خیلی دیر فرسوده بشه.
همونطور که گفتم بیشتر از سیلیکون استفاده میکردم که بعد از اینکه یکیشون بعد 2-3 سال همچین مشکلی براش پیش اومده، برای خرید مجدد ازش دودل شدم.
از adata هم که اصلا دل خوشی ندارم! دو مدل یه ترابایت hd710 و hv100 رو خیلی وقت پیش گرفتم که یکی از یکی اشغال تر! زیر 3 ماه ترکیدن! (حمل نقل نداشتن و safety remove هم انجام میدادم)
اولین هاردی که گرفتم western digital my passport بود که اون موقع زیاد به نکات امنیتی توجه نمیکردم و بعد تقریبا یه سال اونم دیگه از کار افتاد. میدونم دلیل بر ضعیف بودنش نیست (چون تقصیر خودم بود) ولی بازم سعی کردم از خریدنش جلوگیری کنم.
پیشاپیش ممنون :n16:
ata.royalfalcon
20-04-2017, 06:58
سلام
من تاحالا از شرکت سیلیکون پاور، مدل های a60 2tra - a65 2 tra - a80 1tra رو استفاده کردم که انصافا از همشون راضی هستم.
فقط این مدل a80 بعد از چند سالی که ازش استفاده کردم، احساس میکنم برای پورتش مشکلی پیش اومده. اینطور که با هر ضربه خیلی ارومی که به کیسم میخوره و میلرزه، هارد قطع و وصل میشه. فعلا دو هفته هست که ازش استفاده نکردم تا بفهمم مشکلش چیه. بنظرتون مشکلش از چی میتونه باشه؟ احتمال پاک شدن دیتا هام هست؟ چجوری میشه درستش کرد؟
سوال دومم هم اینه که ایا میشه برای یه پوشه بخصوص در هارد رمز گذاشت؟ مثلا وقتی هاردی رو داری به دوستت میدی، عکس ها و فایل های شخصیت رمز گذاری شده باشن که خیالت جمع باشه؟
حمل و نقل خیلی خیلی کمی خواهد داشت. قیمتش هم برام مهم نیست (بالای یه میلیون نباشه فقط :)) )، مهمترین فاکتور برام دوام هارده که بتونه هر روز بالای 15 ساعت متصل بمونه و خیلی دیر فرسوده بشه.
همونطور که گفتم بیشتر از سیلیکون استفاده میکردم که بعد از اینکه یکیشون بعد 2-3 سال همچین مشکلی براش پیش اومده، برای خرید مجدد ازش دودل شدم.
از adata هم که اصلا دل خوشی ندارم! دو مدل یه ترابایت hd710 و hv100 رو خیلی وقت پیش گرفتم که یکی از یکی اشغال تر! زیر 3 ماه ترکیدن! (حمل نقل نداشتن و safety remove هم انجام میدادم)
اولین هاردی که گرفتم western digital my passport بود که اون موقع زیاد به نکات امنیتی توجه نمیکردم و بعد تقریبا یه سال اونم دیگه از کار افتاد. میدونم دلیل بر ضعیف بودنش نیست (چون تقصیر خودم بود) ولی بازم سعی کردم از خریدنش جلوگیری کنم.
پیشاپیش ممنون :n16:
سلام .
شاید کانکتور USB هارد اکسترنال خراب شده . مثلاًٌ بر اثر داخل و خارج کردن مکرر کابل USB ، این قسمت دچار فرسودگی شده باشه که نمیتونه اتصال محکمی بر قرار کنه . اگر هنوز گارانتی داره ببرید گارانتی در غیر اینصورت میتونید یه باکس اکسترنال جدید بخرید و هارد دیسک داخلی رو جابجا کنید . البته قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم ابتدا با کابل USB دیگه ای امتحان کنید .
احتمال از بین رفت اطلاعات هم هست چون این قطع و وصلی ها ممکن هست باعث آسیب دیدن فایل سیستم پارتیشنها بشه و حتی در موارد بدتر خود هارد دیسک بصورت سخت افزاری آسیب ببینه . اگر هارد اکسترنال دیگه ای دارید توصیه میکنم از اطلاعات کپی بگیرید .
فقط روی یه سیستم میخواهید استفاده کنید ؟ مثلاً قصد ندارید به TV یا PC دیگه متصل کنید ؟
با توجه به اینکه حمل و نقل خیلی کمی دارید و همچنین مدت استفاده طولانی پیشنهاد میکنم هارد دیسک اینترنال تهیه کنید . هارد دیسکهای اینترنال معمولاً دوام و عمر بیشتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دارند چون شرایط مناسب تری دارند . مثلاً در داخل کیس نصب میشه که جای امن تری محسوب میشه در مقایسه با هارد اکسترنال که روی میز قرار میگیره آنهم بصورت ایستاده که هر لحظه خطر سقوط وجود داره .
Parsa_HZ
20-04-2017, 07:13
شاید کانکتور USB هارد اکسترنال خراب شده . مثلاًٌ بر اثر داخل و خارج کردن مکرر کابل USB ، این قسمت دچار فرسودگی شده باشه که نمیتونه اتصال محکمی بر قرار کنه . اگر هنوز گارانتی داره ببرید گارانتی در غیر اینصورت میتونید یه باکس اکسترنال جدید بخرید و هارد دیسک داخلی رو جابجا کنید . البته قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم ابتدا با کابل USB دیگه ای امتحان کنید .
احتمال از بین رفت اطلاعات هم هست چون این قطع و وصلی ها ممکن هست باعث آسیب دیدن فایل سیستم پارتیشنها بشه و حتی در موارد بدتر خود هارد دیسک بصورت سخت افزاری آسیب ببینه . اگر هارد اکسترنال دیگه ای دارید توصیه میکنم از اطلاعات کپی بگیرید .
خیلی ممنون از پاسختون.
بله با کابل های دیگه هم امتحان کردم و مشکل رفع نشد. گارانتی اش هم تموم شده، باید باکس اکسترنال جدید بخرم پس.
فقط روی یه سیستم میخواهید استفاده کنید ؟ مثلاً قصد ندارید به TV یا PC دیگه متصل کنید ؟
با توجه به اینکه حمل و نقل خیلی کمی دارید و همچنین مدت استفاده طولانی پیشنهاد میکنم هارد دیسک اینترنال تهیه کنید . هارد دیسکهای اینترنال معمولاً دوام و عمر بیشتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دارند چون شرایط مناسب تری دارند . مثلاً در داخل کیس نصب میشه که جای امن تری محسوب میشه در مقایسه با هارد اکسترنال که روی میز قرار میگیره آنهم بصورت ایستاده که هر لحظه خطر سقوط وجود داره .
به tv وصل نمیکنم ولی از لپ تاپ و pc استفاده میکنم و اینترنال بدردم نمیخوره. یه مکان مخصوص کنار کیسم هست برای گذاشتن امن هارد ها. خودم یکم تاپیک رو گشتم هارد رومیزی بنظرم بهتره برام. با توجه به توضیحات، چه هارد اکسترنال رومیزی رو پیشنهاد میکنید؟
درضمن خیلی عذز میخوام ولی فک کنم سوال دوم بنده رو در اون شلوغی ندیدین:
20-04-2017, 12:09
به tv وصل نمیکنم ولی از لپ تاپ و pc استفاده میکنم و اینترنال بدردم نمیخوره. یه مکان مخصوص کنار کیسم هست برای گذاشتن امن هارد ها. خودم یکم تاپیک رو گشتم هارد رومیزی بنظرم بهتره برام. با توجه به توضیحات، چه هارد اکسترنال رومیزی رو پیشنهاد میکنید؟
دسکتاپ اگر میخواهید انتخاب کنید بهتر هست حجمهای بالاتر انتخاب کنید مثلاً چهارترابایت و پیشنهاد من هم WD my book هست .
درضمن خیلی عذز میخوام ولی فک کنم سوال دوم بنده رو در اون شلوغی ندیدین
میتونید از نرم افزار True Crypt استفاده کنید . البته این نرم افزار خیلی وقت هست که دیگه از طرف سازنده پشتیبانی نمیشه ولی میتونید از نرم افزار VeraCrypt استفاده کنید که دقیقاً مثل همین هست و بروز رسانی شده . برای شروع شما باید یه فایل container با حجم مورد نظر بسازید و این فایل رو mount کنید تا به شکل یک درایو در my computer ببینید که میتونید اطلاعات رو داخل این درایو ذخیره کنید . اشکال این روش این هست که این فایل container رو دیگه نمیشه تغییر حجم داد . ولی اگر شما دنبال نرم افزاری هستید که فقط فولدر رو رمزگذاری کنید بهتر هست در انجمن درخواست های نرم افزاری مطرح کنید چون تجربه ای در این مورد ندارم .
nimahandsomboy
20-04-2017, 13:39
با سلام
یه هارد برای وصل کردن به تلویزیون 4k
و کاربردم فقط رکورد و پلی هست
یعنی مرتب میخوام فیلم و اهنگ ظبط کنم و پلی کنم
بدون جابجایی، خیلی کم ممکن جابجا کنم
چه مدل و با چه ظرفیتی پیشنهاد میکنید?
مدلی که عمرش خوب باشه و زود خراب نشه
خیلی ممنون
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
alone one
22-04-2017, 15:25
دوستان راهی هست که از مدت کارکرد یه هارد به طور دقیق مطلع شیم؟
من هاردمو بردم گارانتی بم یه هارد جدید دادن ولی از نظر ظاهری مشخصه کارکرده هستش،با نرم افزار اما نگاه میکنم زده ۱ساعت کار!شکلو عمرش جور در نمیاد،مطمئنم شدم کارکرده هستش!
alone one
22-04-2017, 15:26
من هاردمو بردم گارانتی بم یه هارد جدید دادن ولی از نظر ظاهری مشخصه کارکرده هستش،با نرم افزار اما نگاه میکنم زده ۱ساعت کار!شکلو عمرش جور در نمیاد،مطمئنم شدم کارکرده هستش!
ata.royalfalcon
23-04-2017, 07:05
تا الان هر هارد دیسک آکبندی که خریدم Power On Hours Count صفر بوده . اینکه میگید یک ساعت کارکرد داشته پس کاملاً آکبند نبوده .
علاوه بر Power On Hours Count موارد زیر هم بررسی بشه که زیاد بالا نباشه .
Load Cycle Count
Start/Stop Count
Power Cycle Count
یکی از دوستان میخواد هارد بگیره.
میگه فرق my passport با my cloud چیه که این قدر اختلاف دارن.
ممنون.
ata.royalfalcon
24-04-2017, 06:37
یکی از دوستان میخواد هارد بگیره.
میگه فرق my passport با my cloud چیه که این قدر اختلاف دارن.
ممنون.
my cloud در واقع nas هست و برای اشتراک گذاری اطلاعات در یک شبکه بین چند کامپیوتر هست و نمیتونید مثل هارد های اکسترنال معمولی از طریق usb به سیستم متصل کنید . یعنی my cloud رو باید به روتر وصل کنید و بقیه دستگاهها به همین روتر وصل بشوند . پورت usb که در my cloud وجود داره برای اتصال مستقیم به pc نیست بلکه فقط برای اتصال هاردهای اکسترنال دیگه و یا حتی پرینتر هست تا بین چند سیستم به اشتراک گذاشته بشه .
my cloud در واقع nas هست و برای اشتراک گذاری اطلاعات در یک شبکه بین چند کامپیوتر هست و نمیتونید مثل هارد های اکسترنال معمولی از طریق usb به سیستم متصل کنید . یعنی my cloud رو باید به روتر وصل کنید و بقیه دستگاهها به همین روتر وصل بشوند . پورت usb که در my cloud وجود داره برای اتصال مستقیم به pc نیست بلکه فقط برای اتصال هاردهای اکسترنال دیگه و یا حتی پرینتر هست تا بین چند سیستم به اشتراک گذاشته بشه .
خیلی ممنون بابات توضیحات کامل.
:n16:
آهان پس استفاده عادی نداره ....
دوستم میپرسه که بین این دو تا کدومش بهتره :
Wd my book 4 tr
Adata hm900 4 tra
بارم تشکر.
ata.royalfalcon
24-04-2017, 11:39
خیلی ممنون بابات توضیحات کامل.
:n16:
آهان پس استفاده عادی نداره ....
دوستم میپرسه که بین این دو تا کدومش بهتره :
Wd my book 4 tr
Adata hm900 4 tra
بارم تشکر.من WD my book رو پیشنهاد میکنم .
sasan.69
24-04-2017, 17:09
وقتی که کارم با هارد تموم می شه و می خوام از سیستم خارج کنم اون گزینه غیرفعال سازی کنار ساعت رو می زنم اما بازم هارد چراغش روشن می مونه چی کنم؟ وسترن پاسپورت اولترا دارم و برنامه جانبیشو از کجا می تونم دانلود کنم؟ از هارد پاک شده
amir_t6262
24-04-2017, 18:25
وقتی که کارم با هارد تموم می شه و می خوام از سیستم خارج کنم اون گزینه غیرفعال سازی کنار ساعت رو می زنم اما بازم هارد چراغش روشن می مونه چی کنم؟ وسترن پاسپورت اولترا دارم و برنامه جانبیشو از کجا می تونم دانلود کنم؟ از هارد پاک شده
عبارت WD Quick View را جستجو کنی، لینک دانلودش را پیدا میکنی.
sasan.69
24-04-2017, 21:57
ممنونم:n40:
موقع خارج کردن این پیامو می ده
mehran_cry2004
25-04-2017, 18:01
سلام دوستان میخوام یه هارد اکسترنال یک ترا بخرم ، توی منطقه ای که هستیم برق گاها نوسان داره و اینکه هارد ضد شوک باشه و همین طور ضد ضربه چون وسیله ها زیاد از دستم رها میشه می افته برام خیلی مهمه. حالا ضد آب بودنش زیاد مهم نیست. خودم تو سرچ هایی که چند هفته اخیر دارم میکنم بین سه گزینه مردد هستم
Silicon Power Armor A65
Silicon Power Armor A80
Adata HD710
از بین اینا کدومو انتخاب کنم . اگر دوستان انتخاب بهتری هم جز این سه مورد سراغ دارند لطفا معرفی بفرمایند ممنون میشم.
ata.royalfalcon
25-04-2017, 20:31
ممنونم:n40:
موقع خارج کردن این پیامو می ده
عدم امکان Safely remove کردن هارد دیسک اکسترنال به خاطر فعال بودن پراسسهایی روی آن هست . با برنامه Process Explorer ببینید چه پراسسهایی مانع از Safely remove هارد دیسک میشه و سعی کنید پراسسهای مزاحم رو ببندید . آموزش استفاده از Process Explorer در پست 6617# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به تفضیل توضیح داده شد .
اگر جواب نداد ، offline کردن هارد دیسک از طریق Disk management یک راه دیگه برای حل این مشکل هست البته برای استفاده مجدد میبایستی آنلاین بشه (عکس زیر) .
سلام دوستان میخوام یه هارد اکسترنال یک ترا بخرم ، توی منطقه ای که هستیم برق گاها نوسان داره و اینکه هارد ضد شوک باشه و همین طور ضد ضربه چون وسیله ها زیاد از دستم رها میشه می افته برام خیلی مهمه. حالا ضد آب بودنش زیاد مهم نیست. خودم تو سرچ هایی که چند هفته اخیر دارم میکنم بین سه گزینه مردد هستم
Silicon Power Armor A65
Silicon Power Armor A80
Adata HD710
از بین اینا کدومو انتخاب کنم . اگر دوستان انتخاب بهتری هم جز این سه مورد سراغ دارند لطفا معرفی بفرمایند ممنون میشم.
سلام.
پیشنهاد من Silicon Power Armor A85 هست . در مقایسه با A80 جدیدتر و زیباتر هست .
سلام
من یه هارد اکسترنال 4 ترابایت میخوام بگیرم
تا اینجا که من فهمیدم WD بهترین گزینه است!
لپ تاپ من یه پورت USB 3 هم داره
قیمت هم مهم نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید استاد!:n12:
برا آرشیو کردن میخوام
جواب منم اگه بدید ممنون میشم:n16:
ata.royalfalcon
26-04-2017, 20:40
برا آرشیو کردن میخوام
جواب منم اگه بدید ممنون میشم:n16:
سلام .
پیشنهاد من وسترن دیجیتال هست . اگر جابجایی زیاد دارید و هارد اکسترنال کوچک و قابل حمل میخواهید my passport رو انتخاب کنید . ولی اگر جابجایی ندارید و اکثر اوقات روی میز قرار میگیره my book رو انتخاب کنید که ارزانتر هست . دیجیکالا هردو مدل رو موجود داره .
mehrdadb3
29-04-2017, 20:32
سلام
هارد اکسترنال های توشیبا خوب هستن مدل 3 ترابایتی
چه فرقی بین 3 مدل پایین هست .
connect ii - Basic- Ready
راجبه گارانتی هم ماتریکس خوبه و یا لایف سرویس چون بینشون 30 تومن اختلاف قیمت هست ماتریکس ارزونتره البته تو 2 Tb
mehrdadb3
01-05-2017, 15:37
سلام
راجبه گارانتی هم ماتریکس خوبه و یا لایف سرویس چون بینشون 30 تومن اختلاف قیمت هست ماتریکس ارزونتره البته تو 2 Tb
کسی نمیدونه راجبه هاردهای توشیبا و گارانتیشون
hamed619
01-06-2017, 17:00
سلام هارد اکسترنال برای ps4 میخوام چه مارکی بهتره یک ترا بایت میخوام لطفا راهنمایی کنید
saman123123
02-06-2017, 14:21
سلام .
من یک سری اطلاعات فوق العاده مهم دارم ،برای ارشیو کردنشون نیاز به یک هارد قابل اطمینان از هر نظر دارم،قیمتش مهم نیست اصلا،لطفا راهنمایی بفرمایین.
ata.royalfalcon
03-06-2017, 06:11
سلام .
من یک سری اطلاعات فوق العاده مهم دارم ،برای ارشیو کردنشون نیاز به یک هارد قابل اطمینان از هر نظر دارم،قیمتش مهم نیست اصلا،لطفا راهنمایی بفرمایین.
سلام .
بهتر هست حداقل دو هارد دیسک بخرید که اگر یکی خراب شد اطلاعات روی هارد دیسک دوم رو هنوز دارید .
از دو برند جداگانه میتونید انتخاب کنید مثلاً WD my passport و Silicon Power Armor A85 .
Zachyrock
04-06-2017, 13:34
سلام .
بهتر هست حداقل دو هارد دیسک بخرید که اگر یکی خراب شد اطلاعات روی هارد دیسک دوم رو هنوز دارید .
از دو برند جداگانه میتونید انتخاب کنید مثلاً WD my passport و Silicon Power Armor A85 .
سلام مهندس
یک هارد اکسترنال هم به من معرفی کنید ممنون میشم . نهایتا 1 ترابایت و قیمت هم دویستو خورده ای ممنون .
سلام
بیسیک و ردی تفاوتشون در قابلیت رمپ لود و سنسور شوک مدل ردی برای محافظت بیشتر از هارد هست و ظاهر متفاوت. مدل کانکت هم نرم افزار بک آپ گیری و ظاهر متفاوت. قابلیت هایی هستند که من دیدم شاید تفاوت های دیگه ای هم باشه.
Zachyrock
05-06-2017, 09:12
منم راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
05-06-2017, 11:23
سلام
یک هارد اکسترنال هم به من معرفی کنید ممنون میشم . نهایتا 1 ترابایت و قیمت هم دویستو خورده ای ممنون .
منم راهنمایی کنید
سلام .
اگر بودجه کافی دارید میتونید Silicon Power Armor A85 رو تهیه کنید که حدود 295 هزار تومن هست یا اینکه WD My Passport رو تهیه کنید که حدود 234 هزار تومن هست .
Zachyrock
05-06-2017, 15:42
سلام .
اگر بودجه کافی دارید میتونید Silicon Power Armor A85 رو تهیه کنید که حدود 295 هزار تومن هست یا اینکه WD My Passport رو تهیه کنید که حدود 234 هزار تومن هست .
ممنون WD که فرمودید فرقش با ین مدل چیه
هاردديسک اکسترنال وسترن ديجيتال مدل Elements ظرفيت 1 ترابايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از مورد 295 تومانی سلیکون پاور تو سایت دیجی موجود نبود و A80 داره . ایا ارزش داره داره بودجرو زیاد کنم ؟
واسه کار های دانشگاهی میخوام ( معماری )
ata.royalfalcon
05-06-2017, 18:02
ممنون WD که فرمودید فرقش با ین مدل چیه
هاردديسک اکسترنال وسترن ديجيتال مدل Elements ظرفيت 1 ترابايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از مورد 295 تومانی سلیکون پاور تو سایت دیجی موجود نبود و A80 داره . ایا ارزش داره داره بودجرو زیاد کنم ؟
واسه کار های دانشگاهی میخوام ( معماری )
سیلیکون پاوری که پیشنهاد دادم در دیجیکالا موجود هست .
با اینحال اگر موجود نیست توصیه میکنم بگردید شاید جاهای دیگه هم موجود داشته باشند . A80 هم بسیار قدیمی و سالهای متمادی هست که با این شکل و ظاهر تولید میشه . خریدش رو پیشنهاد نمیکنم البته خود هارد دیسک داخلی بکار رفته مشکلی نداره ، مشکل شکل و ظاهرش هست و اینکه اگر از گوشه ها زمین بیافته به خاطر جنس پلاستیک اطرافش به احتمال زیاد میشکنه .
WD Element هم در واقع خلاصه و ساده شده مدلهای my passport هست و با توجه به اختلاف قیمت اندک اگر میخواهید از این برند خریداری کنید بهتر هست my passport رو تهیه کنید .
sadeghbb
05-06-2017, 20:34
دوستان یه هارد 2ترا وسترن المنت دارم که مدتیه دچار یه مشکل عجیبه !
اونم به این صورت که هارد توسط سیستم شناخته میشه ولی درایوش بالا نمیاد , حتی رو تی وی و ...
ولی با نرم افزارهای ریکاوری میشه اطلاعاتش رو دسترسی داشت
فک میکنم مشکل سخت افزاریه ... گفتم شاید دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن
ata.royalfalcon
07-06-2017, 06:03
دوستان یه هارد 2ترا وسترن المنت دارم که مدتیه دچار یه مشکل عجیبه !
اونم به این صورت که هارد توسط سیستم شناخته میشه ولی درایوش بالا نمیاد , حتی رو تی وی و ...
ولی با نرم افزارهای ریکاوری میشه اطلاعاتش رو دسترسی داشت
فک میکنم مشکل سخت افزاریه ... گفتم شاید دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن
لطفاً یک عکس از قسمت Health برنامه HD Tune اینجا بذارید تا وضعیت و سلامتی هارد دیسک بررسی بشه . دقت کنید که بعد از اینکه هارد اکسترنال رو به سیستم متصل کردید باید از قسمت بالا و سمت چپ هارد اکسترنال مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد عکس بذارید . اگر سلامتی هارد دیسک OK باشه پیشنهاد میکنم پارتیشنها رو حذف و دوباره پارتیشن بندی و فرمت کنید البته اگر اطلاعات مهمی ندارید . در صورتیکه اطلاعات برای شما مهم هست قبل از هرکاری اطلاعات رو روی هارد دیسک دیگه بازیابی کنید .
دوستان من یه هارد 1 TB وسترن دارم که به xbox وصل کردمش و اشتباهی فرمت شد البته xbox هارد رو با فرمت fat فرمت میکنه
وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم درایومو نشون نمیده ولی توی dsik management این تصویر رو نشون میده
حالا به نظرتون با partition recovery پارتیشن های هارد رو برگردونم ؟ با اینکار فایل هام هم برمیگرده ؟
یا با نرم افزار Data recover ?
سلام
دوستان هارد داخلی Seagate Backup Plus Slim مدل 2 ترابایت یا 1 ترابایت قابل در اومدن از داخل باکس هست یا نه؟ میخواستم هارد داخلی PS4 رو عوض کنم گفتم با یه تیر 2 نشون بزنم که یه کیس هم گیرم بیاد و هارد قبلی رو بزارم داخلش و اکسترنال استفاده کنم
ata.royalfalcon
18-06-2017, 07:49
سلام
دوستان هارد داخلی Seagate Backup Plus Slim مدل 2 ترابایت یا 1 ترابایت قابل در اومدن از داخل باکس هست یا نه؟ میخواستم هارد داخلی PS4 رو عوض کنم گفتم با یه تیر 2 نشون بزنم که یه کیس هم گیرم بیاد و هارد قبلی رو بزارم داخلش و اکسترنال استفاده کنم
سلام .
بله ، میتونید باکس رو باز و قسمت sata to usb رو جدا کنید .
فقط دقت کنید گارانتی باطل میشه و ضمن اینکه ممکن هست خارهای باکس در حین باز کردن بشکنه . آموزشهایی که تو یوتیوب هست رو ببینید تا با بازکردن باکس مشکلی نداشته باشید .
alone_boy
05-07-2017, 12:42
سلام
بنده دیروز یه WD My Passport 2TB خریدم
الان با نرم افزار خودش قفلش کردم و میخوام با نرم افزار خودش هم ازش بکاپ بگیرم
سوالم اینه که آیا این قفل در همه سیستمها اعمال میشه و اگه فراموش بشه چی؟.امکان شکستن رمز و دسترسی به اطلاعات هارد یا فرمتش برای هر کسی وجود داره؟
و اینکه بکاپش حجمش زیاده یا نه؟(برای حدود 1 ترا فایل)
ata.royalfalcon
05-07-2017, 17:15
سلام
بنده دیروز یه WD My Passport 2TB خریدم
الان با نرم افزار خودش قفلش کردم و میخوام با نرم افزار خودش هم ازش بکاپ بگیرم
سوالم اینه که آیا این قفل در همه سیستمها اعمال میشه و اگه فراموش بشه چی؟.امکان شکستن رمز و دسترسی به اطلاعات هارد یا فرمتش برای هر کسی وجود داره؟
و اینکه بکاپش حجمش زیاده یا نه؟(برای حدود 1 ترا فایل)
سلام .
هارد اکسترنال lock شده رو به هر سیستمی که متصل کنید بازهم قفل شده باقی میمونه و به هیچ عنوان هم امکان شکستن پسورد و دسترسی به اطلاعات وجود نداره . پسورد رو هم فراموش کنید دیگه نمیتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید .
فرمت میشه کرد به این شکل که چندبار پسورد اشتباه وارد میکنید تا پیغام فرمت شدن هارد ظاهر بشه و در صورتیکه تایید کنید بصورت غیر قابل برگشت اطلاعات از بین خواهد رفت .
و اینکه بکاپش حجمش زیاده یا نه؟
حجم بکآب به اندازه حجم فایل اصلی هست و کم نمیشه .
noisymind
15-07-2017, 13:17
سلام.
به طور کلی میشه گفت که هارد اکسترنال SSD برای نگه داری اطلاعات حساس بهتر هست؟ با توجه به اینکه قطعات متحرک نداره و هد و صفحه و ... نداره که آسیب ببینه و ضد ضربه تر هست. ولی از طرفی هم الان بحث عمر پایین هاردهای SSD هم مطرحه که بیشتر فکر کنم منظور از عمر یعنی Read و Write متعدد اطلاعات باشه.
نظرتون چیه؟
mahdi_shr
29-07-2017, 13:42
با سلام من یه هارد 2 ترا پاسپورتی میخام برا شرکت چه مدلی بگیرم که در برابر ضربه هنگام کار هم مقاوم باشه؟
ممنون
ata.royalfalcon
29-07-2017, 18:36
با سلام من یه هارد 2 ترا پاسپورتی میخام برا شرکت چه مدلی بگیرم که در برابر ضربه هنگام کار هم مقاوم باشه؟
ممنون
سلام .
هارد دیسکها در مقابل ضربه مقاوم نیستند مخصوصاً در هنگام کار . میتونید به SSD اکسترنال فکر کنید که در برابر ضربه مقاوم هستند ولی قیمت بالایی دارند .
saman123123
07-08-2017, 22:00
سلام وقت بخیر.
من الان سه گزینه وسترن دارم مدل 2015-2016-2017
یه عده میگن تو نظرات که مدل های جدید مخصوصا 2017 بشدت آسب پذیر و قابلیت اتصال به تلوزیون ها رو نداره برخلاف نسل های گذشته.
با این اوصاف کدوم یکی که در زیر قرار میدم منطقی تر هست خریدش؟
2015
2016
2017
hamed619
09-08-2017, 14:04
سلام بهترین هارد اکسترنال1ترابایت قیمت تا 250 چه مدلی ممنون میشم بگید
noisymind
09-08-2017, 23:59
سلام وقت بخیر.
من الان سه گزینه وسترن دارم مدل 2015-2016-2017
یه عده میگن تو نظرات که مدل های جدید مخصوصا 2017 بشدت آسب پذیر و قابلیت اتصال به تلوزیون ها رو نداره برخلاف نسل های گذشته.
با این اوصاف کدوم یکی که در زیر قرار میدم منطقی تر هست خریدش؟
2015
2016
2017
مدل های 2015 که دیگه تولید نمیشه ولی اگه پیدا هم کنید احتمالا قیمتشون خیلی بالا باشه. اون مدل 2016 اگه هنوز تولید میشه گزینه بهتری هست.
noisymind
13-08-2017, 10:38
روش بک آپ گیری نرم افزار WD SmartWare چطوری هست؟ یعنی مثلا یک فولدر رو تعریف کنیم که بک آپ بگیره که اون رو کپی میکنه تو هارد. حالا اگه تغییرات تو اون فولدر بدیم ، اون تغییرات رو چطوری روی هارد اعمل میکنه؟ مثلا اگه از تو فولدر کامپیوتر چیزی رو پاک کنیم ، تو هارد اکسترنال هم پاک میکنه؟ اگه تو اون فولدر چند تا فایل رو فقط جا به جا کنیم به فولدرهای دیگه چی؟
مرسی
ata.royalfalcon
13-08-2017, 10:53
روش بک آپ گیری نرم افزار WD SmartWare چطوری هست؟ یعنی مثلا یک فولدر رو تعریف کنیم که بک آپ بگیره که اون رو کپی میکنه تو هارد. حالا اگه تغییرات تو اون فولدر بدیم ، اون تغییرات رو چطوری روی هارد اعمل میکنه؟ مثلا اگه از تو فولدر کامپیوتر چیزی رو پاک کنیم ، تو هارد اکسترنال هم پاک میکنه؟ اگه تو اون فولدر چند تا فایل رو فقط جا به جا کنیم به فولدرهای دیگه چی؟
مرسی
بهترین راه این هست که خودتان تست کنید تا با روش کار این نرم افزار آشنا بشید . حتی میتونید نرم افزارهای مختلفی رو تست کنید تا ببینید کدامیک بیشتر انتظارات شما رو برآورده میکنه . من خودم تست کردم و آموزش رو در پست 6222# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتم .
hellbrain666
14-08-2017, 21:28
سلام
توی نسخه جدید برنامه وسترن دیگه ابزار wd quick view نیست. برای safe emove کردن از طریق خود ویندوز کافیه ؟
سلام
میخوام هارد اکسترنال وسترن دیجیتال ، 4 ترابایت بگیرم ، خب دو مدل هست یکی portable سری my passport که نیاز به اداپتور نداره ، و دیگری سری my book که دسکتاپ هست و با اداپتور وصل میشه ... مدل my passport که پورتیبل هست و قیمتش 630 تومنه ، و مدل my book که دسکتاپ هست و 510 تومنه ...
تو سایت وسترن دیجیتال رفتم نوشته بود usb2 رو ساپورت میکنه! تو امازون هم لینکش رو دیدم نوشته usb2 رو ساپورت میکنن!
اما تو دیجی کالا ملت زیر کامنت ها نوشته بودن هارد وسترن my book پورت usb2 رو ساپورت نمیکنه و چراغ LED هم نداره! خلاصه بگم الان مطمئن نیستم که ایا این دو مدل
Western Digital WDBYFT0040B My Passport 4TB External Hard Drive
و این مدل دسکتاپ که با اداپتور وصل میشه
Western Digital My Book Desktop 4TB External Hard Drive
ایا هر دو مدل بالا روی سیستم های قدیمی که فقط usb2 دارند کار میکنند؟؟!
من سیستم قدیمی دارم که مادربورد سیستمم اصلا پورت usb3 نداره!!!! فقط usb2 ساپورت میکنه ،
خب اگه این هارد جدید وسترن دیجیتال پورت usb2 نداشته باشه بدردم نمیخوره!! حالا میخواستم از اونایی که هارد وسترن اکسترنال 4 ترابایت دارند بپرسم ایا در هر دو مدل چهار ترابایتی my book و my passport پورت usb2 ساپورت میشه یا نه ؟؟
جالبه دیجی کالا که بزرگترین فروشگاه هست اطلاعات ناقص میده و میاد تو مشخصات این هارد می نویسه که usb2 ساپورت نمیشه، فقط usb3 ساپورت میشه ، ملت هم تو نظرات می نویسن usb2 ساپورت نمیشه،
Western Digital My Book Desktop 4TB External Hard Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hxxps://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه بنده خدایی تو اخرین کامنت گفته usb2 ساپورت میشه ، باید usb رو نصفه نیمه وارد کنیم تا هارد بالا بیاد در حالت usb2 ... طرف نوشته بود تو لپ تاپ اش با usb2 هارد اومده بالا .... خاک بر سر این دیجی کالا که حتی یک اطلاعات فنی ساده رو هم نمیتونن درست بگن...
خلاصه گفتم کسی این هارد رو داره تست کنه به ما بگه بالاخره usb2 رو ساپورت میکنه یا نه؟؟!
جالبه دیجی کالا که بزرگترین فروشگاه هست اطلاعات ناقص میده و میاد تو مشخصات این هارد می نویسه که usb2 ساپورت نمیشه، فقط usb3 ساپورت میشه ، ملت هم تو نظرات می نویسن usb2 ساپورت نمیشه،
Western Digital My Book Desktop 4TB External Hard Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hxxps://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه بنده خدایی تو اخرین کامنت گفته usb2 ساپورت میشه ، باید usb رو نصفه نیمه وارد کنیم تا هارد بالا بیاد در حالت usb2 ... طرف نوشته بود تو لپ تاپ اش با usb2 هارد اومده بالا .... خاک بر سر این دیجی کالا که حتی یک اطلاعات فنی ساده رو هم نمیتونن درست بگن...
خلاصه گفتم کسی این هارد رو داره تست کنه به ما بگه بالاخره usb2 رو ساپورت میکنه یا نه؟؟!
متاسفانه یکی از مشکلات دیجیکالا همینه و جالب تر این که خیلی ها روی این مشخصات نخریده یا ندیده قضاوت میکنند و سایت سازنده رو ملاک قرار نمیدند:n01:
من هر دو مدل رو دارم و روی لپ تاپم که فقط USB 2 داره بدون هیچ مشکلی و ترفندی کار میکنه:n16:
amir_t6262
20-08-2017, 13:53
سلام
میخوام هارد اکسترنال وسترن دیجیتال ، 4 ترابایت بگیرم ، خب دو مدل هست یکی portable سری my passport که نیاز به اداپتور نداره ، و دیگری سری my book که دسکتاپ هست و با اداپتور وصل میشه ... مدل my passport که پورتیبل هست و قیمتش 630 تومنه ، و مدل my book که دسکتاپ هست و 510 تومنه ...
تو سایت وسترن دیجیتال رفتم نوشته بود usb2 رو ساپورت میکنه! تو امازون هم لینکش رو دیدم نوشته usb2 رو ساپورت میکنن!
اما تو دیجی کالا ملت زیر کامنت ها نوشته بودن هارد وسترن my book پورت usb2 رو ساپورت نمیکنه و چراغ LED هم نداره! خلاصه بگم الان مطمئن نیستم که ایا این دو مدل
Western Digital WDBYFT0040B My Passport 4TB External Hard Drive
و این مدل دسکتاپ که با اداپتور وصل میشه
Western Digital My Book Desktop 4TB External Hard Drive
ایا هر دو مدل بالا روی سیستم های قدیمی که فقط usb2 دارند کار میکنند؟؟!
من سیستم قدیمی دارم که مادربورد سیستمم اصلا پورت usb3 نداره!!!! فقط usb2 ساپورت میکنه ،
خب اگه این هارد جدید وسترن دیجیتال پورت usb2 نداشته باشه بدردم نمیخوره!! حالا میخواستم از اونایی که هارد وسترن اکسترنال 4 ترابایت دارند بپرسم ایا در هر دو مدل چهار ترابایتی my book و my passport پورت usb2 ساپورت میشه یا نه ؟؟
سلام. دوستان هیچ فرقی بین usb2 و usb3 نیست. یعنی هاردی که قابلیت اتصال با usb2 داشته باشه، به usb3 هم میخوره فقط سرعتش پایین تره.
کامنت های دیجی کالا را هم خیلی هایش را اصلا نباید توجه کنی.
طرف آمده فلش 16 گیگ خریده و بعد کامنت گذاشته که دیجی کالا کلاهبرداره، فلاش 15.5 را به اسم 16 میفروشه!
در مورد چراغ هم هاردهای رومیزی و پاسپورتی، هر دو یک چراغ کوچک دارند.
amir_t6262
20-08-2017, 14:03
فقط دقت کن که هارد با ظرفیت بالا ممکن است با مادربردهای قدیمی خیلی سازگار نباشد.
درود
یه هارد 1 ترا جان سخت میخوام، چه پیشنهاد میدید؟
noisymind
02-09-2017, 14:51
درود
یه هارد 1 ترا جان سخت میخوام، چه پیشنهاد میدید؟
میتونید Silicon Power مدل Armor A85 رو انتخاب کنید که کمی بزرگه و یا مدل قدیمی ترش A80
و از Adata هم میتونید مدل های HD720 یا HD710
که اینها به ادعای سازندشون هم ضد ضربه هستند و هم ضد آب!
یا هم از Transcend مدل 25M3 یا 25H3 که فقط ضد ضربست و هارد خوبیه ولی خیلی تو بازار کمه
میتونید Silicon Power مدل Armor A85 رو انتخاب کنید که کمی بزرگه و یا مدل قدیمی ترش A80
یا هم از Transcend مدل 25M3 یا 25H3 که فقط ضد ضربست و هارد خوبیه ولی خیلی تو بازار کمه
کدام بهتره و طول عمر بیشتری داره؟
noisymind
02-09-2017, 23:38
کدام بهتره و طول عمر بیشتری داره؟
دیگه این از اون سوال هاست :n02: هارده! ممکنه 5 سال کار کنه و ممکنه زود بسوزه!! جدای از شانس بد و خوب ، بیشترش بستگی به نحوه نگهداری داره. خیلی رو این ضد ضربه بودن و ... حساب باز نکنین.
sasan.69
03-09-2017, 13:02
هارد کلا نامرده و بايد اطلاعات رو تو ى هارد دگه بکاب داشت
یه سیلیکون دارم منتها این مدلا که گفتید نیست یه ساله فعلا که خوب بوده، نمیدونم دوباره از همین بگیرم یا هاردهای دیگه بهتر و سریعتر و با دوام تر هستن؟؟؟
noisymind
03-09-2017, 22:31
یه سیلیکون دارم منتها این مدلا که گفتید نیست یه ساله فعلا که خوب بوده، نمیدونم دوباره از همین بگیرم یا هاردهای دیگه بهتر و سریعتر و با دوام تر هستن؟؟؟
اگه تجربه سیلیکون رو دارید و راضی هستید هم از همین برند بگیرید.
معمولا کابل هاردهای اکسترنال وسترن و ... یک طرفشون که به کامپیوتر وصل میشه Type A هست ( مثل سر همه فلش ها) و اون سری که به خود هارد وصل میشه Micro B 10pin هست ولی تو هارد های سیلیکون تا جایی که فکر کنم ( شاید همه مدلها نه) هر دو طرفشون Type A هست. مثلا برای من که چند تا هارد دارم و کابل همیشه به پشت پی سی وصل هست ، همین تفاوت کابل سیلیکون باعث شده یک کابل اضافه بر بقیه هاردها که کابلشون مشابه هست به سیستم وصل باشه و یک USB رو اشغال کرده.
یعنی اینجوریه دو سر کابلش:
Abolfazl-Star
03-09-2017, 22:46
سلام یه هارد اکسترنال خوب میشه معرفی کنین که بشه اطلاعات ذخیره کرد؟ قیمتش چنده
۱ ترا میخام
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
این دوتا Transcend فرقشان در چیست؟
hellbrain666
04-09-2017, 14:08
سلام
کسی از سری جدید مای پاسپورت وسترن استفاده کرده؟
چطور میتونم به طور کامل safe remove کنم؟
با خود ویندوز 10 safe remove میکنم اما هنوز روشنه و در حال گردش حتی نرم افزار
wd quick view که از تاریخ بروز رسانیش معلومه دیگه کاربرد نداره هم نصب کردم و باز روشن میمونه و چراغش روشن و هنوز لرزش داره
noisymind
06-09-2017, 11:33
این دوتا Transcend فرقشان در چیست؟
والا منم سرچ هم کردم ولی فرقشون رو نفهمیدم! فعلا که فقط تو رنگ و ابعاد تفاوت دارن ظاهرا! که البته خیلی چیز عجیب و مهمی هم نیست. مثلا Adata پنجاه تا مدل های مختلف و رنگی داره که خیلی تفاوتی هم با هم ندارن!
Abolfazl-Star
09-09-2017, 01:43
سلام یه هارد اکسترنال خوب میشه معرفی کنین که بشه اطلاعات ذخیره کرد؟ قیمتش چنده
۱ ترا میخام
Sent from my SM-G950F using Tapatalkیعنی یکی نبود جواب ما رو بده ؟!
basketball
10-09-2017, 15:26
سلام
الان در کدام هاردهای اکسترنال از هارد Archive سیگیت استفاده شده است؟
noisymind
11-09-2017, 16:01
یعنی یکی نبود جواب ما رو بده ؟!
سوالتون رو واضح تر بپرسین.
اگه هارد معمولی میخواین میتونین از وسترن مدل های پاسپورت یا المنتز رو بگیرین و قیمتشم حدود 220 هست. اگر هم هارد های ضد ضربه و مقاوم میخواین که میتونین Adata HD710 یا 720 و یا سیلیکون پاور Armor A85 بگیرین که قیمتشون از حدود 270 تا 300 تومان هست.
ata.royalfalcon
12-09-2017, 06:10
سلام
الان در کدام هاردهای اکسترنال از هارد Archive سیگیت استفاده شده است؟
سلام .
تا جایی که میدونم Transcend StoreJet 35T3 از این هارد دیسک استفاده کرده . البته قطعی هم نیست و ممکنه در یکسری تولیدات از هارد دیسکهای دیگه ای استفاده شده باشه .
basketball
13-09-2017, 17:28
سلام .
تا جایی که میدونم Transcend StoreJet 35T3 از این هارد دیسک استفاده کرده . البته قطعی هم نیست و ممکنه در یکسری تولیدات از هارد دیسکهای دیگه ای استفاده شده باشه .
ممنون ، چون قبلا گفته بودید 8 ترابایت بک اپ پلاس هم استفاده شده...
بازم تشکر
basketball
18-09-2017, 14:20
سلام، الان کدام هاردهای اداپتوری 7200 هستند؟
amir_t6262
18-09-2017, 14:57
سلام، الان کدام هاردهای اداپتوری 7200 هستند؟
مدتی قبل My Book Desktop با ظرفیت 3 ترابایت از سری جدید را بررسی کردم، هاردش 5400 از سری Blue بود.
farshad0123
05-10-2017, 20:07
سلام
هارد wd elements دو ترابایت گرفتم پارتیشنش gdp بود من تبدیلش کردم به mbr بعد پارتیشن بندیش کردم به دوتا درایو یکیو فرمت ntfs زدم (که اگه خواستم فایل بالاتر از 4 گیگ بریزم روش مشکلی نباشه)اون یکی رو fat32 (که رو پلی استیشن و تلویزیون هم بالا بیاد)به نظرتون اینجور خوبه؟
Persianhb
07-10-2017, 22:09
هارد سیلیکون پارو دارم 1 ترابایت
این چه خطایی هست که هارد من نشون میده و نگرانم کرده
ویندوز 7 64 بیتی
هارد فقط به جهت آرشیو استفاده می شه و زیاد استفاده نشده سایر نرم افزار هارد رو سالم نشون میدن
ata.royalfalcon
07-10-2017, 23:14
سلام
هارد wd elements دو ترابایت گرفتم پارتیشنش gdp بود من تبدیلش کردم به mbr بعد پارتیشن بندیش کردم به دوتا درایو یکیو فرمت ntfs زدم (که اگه خواستم فایل بالاتر از 4 گیگ بریزم روش مشکلی نباشه)اون یکی رو fat32 (که رو پلی استیشن و تلویزیون هم بالا بیاد)به نظرتون اینجور خوبه؟
سلام .
مشکلی نداره . میتونستید فایل سیستم exFAT رو هم امتحان کنید که در واقع بهبود شده FAT32 هست . بعنوان مثال محدودیت 4 گیگ رو نداره .
هارد سیلیکون پارو دارم 1 ترابایت
این چه خطایی هست که هارد من نشون میده و نگرانم کرده
ویندوز 7 64 بیتی
هارد فقط به جهت آرشیو استفاده می شه و زیاد استفاده نشده سایر نرم افزار هارد رو سالم نشون میدن
این مورد در هارد دیسکهای سامسونگ زیاد دیده میشه . تا زمانیکه عملکرد هارد دیسک عادی هست و مشکلی نداره لازم نیست نگران باشید .
sepehr_sn
08-10-2017, 11:25
با سلام
دوستان الان بهترین هارد 2 ترا در بازار چی هستش ؟؟
پیشنهادتون چیه ؟
farshad0123
09-10-2017, 02:27
با سلام
دوستان الان بهترین هارد 2 ترا در بازار چی هستش ؟؟
پیشنهادتون چیه ؟
سلام
برند lacie(البته اگه قیمتش براتون مهم نباشه)
bleu2u4u
09-10-2017, 10:11
خرید backup plus portable با ظرفیت 4tb توصیه میشه؟ صرفا برای ارشیو میخوام بخرم و عمر زیاد و خرابی کم خیلی برام مهمه
M o h a m m @ d
12-10-2017, 09:37
سلام
بهم یه هارد اکسترنال معرفی میکنید برای اشنا میخوام بخرم که نگهداری اطلاعات برای طولانی مدت خوب باشه چون برای ذخیره عکس و فیلم موبایل استفاده میشه هم ضد ضربه باشه چون بچه کوچیک دارن ممکنه بازی گوشی کنه مقاومت داشته باشه.نظرتون روی adata 720 چیه؟
راشا تهرونی
12-10-2017, 09:42
خرید backup plus portable با ظرفیت 4tb توصیه میشه؟ صرفا برای ارشیو میخوام بخرم و عمر زیاد و خرابی کم خیلی برام مهمه
کلا برای ارشیو سگیت بهترین گزینه هست.
ata.royalfalcon
12-10-2017, 11:11
سلام
بهم یه هارد اکسترنال معرفی میکنید برای اشنا میخوام بخرم که نگهداری اطلاعات برای طولانی مدت خوب باشه چون برای ذخیره عکس و فیلم موبایل استفاده میشه هم ضد ضربه باشه چون بچه کوچیک دارن ممکنه بازی گوشی کنه مقاومت داشته باشه.نظرتون روی adata 720 چیه؟
سلام .
ضد ضربه بودن بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا اینکه واقعاً موثر باشه . پیشنهاد من WD my passport به همراه یه کیف مناسب هست .
اگر حتماً مدلهای ضد ضربه میخواهند Silicon Power Armor A85 رو پیشنهاد میکنم .
دستگاههای حساس به هر حال دور از دسترس کودکان و در جای امنی باید نگهداری بشه .
M o h a m m @ d
12-10-2017, 13:26
سلام .
ضد ضربه بودن بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا اینکه واقعاً موثر باشه . پیشنهاد من WD my passport به همراه یه کیف مناسب هست .
اگر حتماً مدلهای ضد ضربه میخواهند Silicon Power Armor A85 رو پیشنهاد میکنم .
دستگاههای حساس به هر حال دور از دسترس کودکان و در جای امنی باید نگهداری بشه .
ممنون
تقریبا قیمتWD با کیف هم قیمت A85 میشه.هرچی گشتم دنبال A85 پیدا نکردم فقط مدل A80 داشتن.
با وجود هم قیمت بودن بازم WDپیشنهاد میدید یا SP?
مزیتهای دیگه SP مثل ضد آب بودن ضد شوک .... عملا کار میکنه یا تبلیغاته؟
noisymind
12-10-2017, 13:55
ممنون
تقریبا قیمتWD با کیف هم قیمت A85 میشه.هرچی گشتم دنبال A85 پیدا نکردم فقط مدل A80 داشتن.
با وجود هم قیمت بودن بازم WDپیشنهاد میدید یا SP?
مزیتهای دیگه SP مثل ضد آب بودن ضد شوک .... عملا کار میکنه یا تبلیغاته؟
با اجازه:
اگه پیدا نمیشه میتونید اینترنتی بگیرید.مثلا دیجی کالا 1 ترا رو میده 298 نمیدونم تو بازار چنده ولی به هر حال بازم برای هر هاردی بهتره یک کیف گرفته بشه.
در مورد ضد ضربه بودن اومدن همون هارد WD یا سیگیت رو گذاشتن تو یک قاب محکم تر و تاییدیه گرفتن ولی خب تو نظرات حتی دیجیکالا رو هم بخوانین میبینید که بعضیا همون هاردهای ضد ضربشون یک باز زمین افتاده و از کار افتاده و برعکس بعضیا هم هارد زپرتی WD شون زمین افتاده و داره کار میکنه!
در مورد ضد آب بودن هم همون قاب و لاستیک های دور هارد باعث میشن که آب به هارد نرسه ( تا یک زمان خاصی) و برای قسمت سوکتش هم یک درپوش گذاشتن که مثلا همین الان همه از درپوش های Adata ناراضی هستند و خب اگه اون درپوش درست بسته نشه یا به مرور زمان حالتش رو از دست بده آب ازش رد میشه! به هر حال هارد رو که کسی به خودش مثل موبایل تو استخر یا حموم نمیبره! ممکنه روی میر یک لیوان آب روش بریزه.
به هر حال اگه مساله مالی مهم نیست و بازم اگه داخل هاردهای ضد ضربه همین هاردهای سیگیت یا وسترن باشن ، قاب محکمتر یک مزیته و خب بهتر از هیچی هست!
hamed619
13-10-2017, 23:05
سلام یک هارد اکسترنال 1 ترا برای ps4 میخوام چه مارکی پیش نهاد میکنید ممنون میشم جواب بدید
bleu2u4u
16-10-2017, 23:59
هارد اکسترنال هیبرید هم داریم مثل این مدل
Seagate Desktop SSHD ST4000DX001 4TB 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Solid State Hybrid Drive Bare Drive
chaharnazm
23-10-2017, 13:26
درود
هارد اکسترنالی هست که بشه به گوشی زد و داده ها جابه جا کرد؟
تا 1 ترا هارد خوب تا هزینه 200 تومن برای بایگانی ویدیو چه پیشنهاد میدهید؟
ata.royalfalcon
23-10-2017, 14:40
هارد اکسترنال هیبرید هم داریم مثل این مدل
Seagate Desktop SSHD ST4000DX001 4TB 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Solid State Hybrid Drive Bare Drive
هارد دیسکهای هایبرید بیشتر برای نصب سیستمهای عامل استفاده میشه چون فضای NAND بسیار کمی دارند که برای cache کردن فایل های پراستفاده هست .
درود
هارد اکسترنالی هست که بشه به گوشی زد و داده ها جابه جا کرد؟
بهتر هست از هاردهای اکسترنالی که WiFi دارند استفاده کنید مثلاً My Passport Wireless PRO .
تا 1 ترا هارد خوب تا هزینه 200 تومن برای بایگانی ویدیو چه پیشنهاد میدهید؟
با کمی افزایش در بودجه Seagate Expansion Portable رو تهیه کنید .
هارد اکسترنال پورت USB 3 یا USB Type C چی پیشنهاد میدید؟(حجم یک ترابایت - رنج قیمتی ۲۵۰-۴۰۰ تومن ترجیحا کمتر بهتر - مارک چندان برام مهم نیست - ساعت کاری بالا)
hooss128
07-11-2017, 14:14
سلام قصد خرید هارد اکسترنال دارم برای بکاپ گیری و آرشیو کردن عکس ها و فیلم های خانوادگی و چیزایی که برام مهم هستن
حجم هارد هم حداقل 3 یا 4 ترابایت می خوام
اول ایتکه چه مدل و چه مارک به نظرتون بگیرم ؟ ظاهرا وسترن دیجیتال برند خوبی توی این زمینه هست ؟
دوم اینکه با آداپتور و رومیزی بگیرم یا از این مدل های کوچیک پاسپورتی ؟
بجز سایز و حمل و نقلشون چه تفاوتایی توی کیفیت و ماندگاری و .... دارن ؟
noisymind
12-11-2017, 13:14
سلام قصد خرید هارد اکسترنال دارم برای بکاپ گیری و آرشیو کردن عکس ها و فیلم های خانوادگی و چیزایی که برام مهم هستن
اول ایتکه چه مدل و چه مارک به نظرتون بگیرم ؟ ظاهرا وسترن دیجیتال برند خوبی توی این زمینه هست ؟
سلام. بله وسترن دیجیتال و سیگیت برندهای خوبی هستند.
چون مدل های دسکتاپی رو کمتر جا به جا میکنن و مستقیی از برق آداپتور استفاده میکنه ( به جای USB که گاهی مشکل داره) احتمال خرابیش کمتره و در صورت خرابی احتمالی هم تعمیرش راحت تره.
noisymind
12-11-2017, 13:21
چون مدل های دسکتاپی رو کمتر جا به جا میکنن و مستقیی از برق آداپتور استفاده میکنه ( به جای USB که گاهی مشکل داره) احتمال خرابیش کمتره و در صورت خرابی احتمالی هم تعمیرش راحت تره.
Xenon360
05-12-2017, 00:21
سلام دوستان . قصد خرید یه هارد اکسترنال رو دارم .
نهایت تا 500 میخوام هزینه کنم و اینکه هرچه حجم بیشتر بهتر ... برا تلوزیون میخوام بیشتر و فیلمای پرحجم (40 گیگ ) با بیت ریت بالا میبینم - پس سرعت خوب نیاز است ... ضمنن دوست دارم که سرعت کپی کردن فایل تو هارد هم خوب باشه ...
فقط عمر هارد بالا باشه که مشکلی پیش نیاد ...
چه برندی و چه ظرفیتی رو پیشنهاد میکنید با این بودجه؟
ممنونم از پاسختون
silent-assassin
07-12-2017, 22:33
سلام، نظرتون در مورد هارددیسک اکسترنال سیگیت مدل Backup Plus Portable ظرفیت ۴ ترابایت چیه؟ میخوام بخرمش؟ خوبه؟ اگر نه، پیشنهاد جایگزین چی میدید. ممنون
sasan.69
08-01-2018, 16:58
الان هارد اکسترنال 2 ترا خوب چه مدلی هست؟ برای بکاپ و ارشیو می خوام
این مدل خوبه؟
enimonte
09-01-2018, 21:21
سلام.
یک هارد اکسترنال دستمه الان توی مای کامپیوتر فضای پر هارد را 600 گیگ زده ولی وقتی توی فولدر میرم کل فضای پر شده را 200 گیگ زده.الان این 400 گیگ مابه التفاوت چطوری پر شده؟؟
راشا تهرونی
10-01-2018, 11:41
سلام دوستان
از نظر بنده برای ارشیو فقط سیگت خوبه
حالا دوستداران سیگت بین این 3 مدل کدوم به نظرتون بهتره؟
-Backup-Plus-Slim
Expansion-Portable-STEA2000400
hameo981
10-01-2018, 12:02
من تا حالا دو بار تجربه ی خرید این هارد های WD My Book رو دارم. بار اول خراب بود. دادم نمایندگی عوض کرد. یکی دگه آکبند داد اونم خرابه ! انگار اغلب اینا که تو ایران هست مشکل دارن.
sasan.69
10-01-2018, 13:30
از بین گارانتی هایی که وسترن رو ساپورت میکنن کدوم شرکت گارانتی تعویض داره
noisymind
10-01-2018, 17:49
من تا حالا دو بار تجربه ی خرید این هارد های WD My Book رو دارم. بار اول خراب بود. دادم نمایندگی عوض کرد. یکی دگه آکبند داد اونم خرابه ! انگار اغلب اینا که تو ایران هست مشکل دارن.
تو هر برندی خرابی هست. منم دو تا WD My Book دارم که سالهاست داره کار میکنه. دوست عزیزمون عطا در این بخش هم فکر کنم 10 ها!:n02: عدد از همین مدل داره و کاملا راضیه!
noisymind
10-01-2018, 18:37
سلام.
یک هارد اکسترنال دستمه الان توی مای کامپیوتر فضای پر هارد را 600 گیگ زده ولی وقتی توی فولدر میرم کل فضای پر شده را 200 گیگ زده.الان این 400 گیگ مابه التفاوت چطوری پر شده؟؟
ویروس ، فایل هیدن و ....
اگه مطمئنید حجم فایل هاتون همون 200 گیگ هست .روی کامپیوتر کپی کنید و هارد رو یک بار فرمت کنید و اون فایل های کپی شده رو برگردونید.
از بین گارانتی هایی که وسترن رو ساپورت میکنن کدوم شرکت گارانتی تعویض داره
سازگار بهترین گارانتی هست. و فکر کنم تعویض هم داره.
دوستان هارد اکستزنالم گزینه security نداره!
برای رفتن Take Ownership میخواستم
چون روی هارد هیچ کاری نمیشه کرد
البته فرمت این هاردم eXfat هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
hamed619
27-01-2018, 22:16
سلام الان چه مارکی برای هارد اکسترنال از همه بهتره ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان .
من 8 تا هارد سیلیکون پاور A85 دارم . از امنیت و استحکام بسیار بالایی رخورد دار هستند . اما مشکلی که با این هاردهای a85 و باقی هارد های اکسترنال دارم این هست که در روز اول سرعت بسیار بالایی دارند اما بعد از چند روز سرعت به شکل زیادی افت میکنه .
اخیرا هم یک هارد 5 ترابایتی A85 خریداری کردم .
این سرعت روز اول
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ب.png)
و ابن سرعت یکی دو روز بعد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ق.png)
که حتی تا زیر 1 مگ هم پایین اومده !! واقعا واسم سوال هست یعنی مشکل از هارد هست؟ یعنی تمام هارد های من مشکل دارن ؟!
دوستانی که دانش کافی در این زمینه دارن لطفا راهنمایی کنن . آیا کاری هست که باید انجام بدم؟
واقعا تعجب میکنم از این نوسان عجیب . این هم دو عکس دیگر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ق_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ق.png)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ق_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ق.png)
Mhoseini766
10-04-2018, 16:00
سلام میخواستم بدونم میشه هارد اکسترنالsp armor a85رو به گوشی وصل کرد؟
CAPITAN MAC
22-05-2018, 11:19
سلام
دوستان نظرتون درباره هارد
Seagate Expansion Desktop STEB4000200 External Hard Drive - 4TB چی هست؟ ارزش خربد داره؟:n33:
Cyber-PC
23-05-2018, 07:17
سلام دوستان .
من 8 تا هارد سیلیکون پاور A85 دارم . از امنیت و استحکام بسیار بالایی رخورد دار هستند . اما مشکلی که با این هاردهای a85 و باقی هارد های اکسترنال دارم این هست که در روز اول سرعت بسیار بالایی دارند اما بعد از چند روز سرعت به شکل زیادی افت میکنه .
اخیرا هم یک هارد 5 ترابایتی A85 خریداری کردم .
این سرعت روز اول
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ب.png)
و ابن سرعت یکی دو روز بعد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ق.png)
که حتی تا زیر 1 مگ هم پایین اومده !! واقعا واسم سوال هست یعنی مشکل از هارد هست؟ یعنی تمام هارد های من مشکل دارن ؟!
دوستانی که دانش کافی در این زمینه دارن لطفا راهنمایی کنن . آیا کاری هست که باید انجام بدم؟
واقعا تعجب میکنم از این نوسان عجیب . این هم دو عکس دیگر
من هم A85 دارم و مال من هم همینطوره
با پر شدنش سرعتش کاهش پیدا میکنه که کمی عجیب هست ولی خب این مدلیه دیگه!
یکی دیگه از مشکلاتش که بعدا خودش رو نشون میده این هست که وسط کار قطع و وسط میشه و فایل رو باید مجدد جابجا کنم!
ولی خب من فقط برای ضدضربه - ضد آب و ضد فشار بودن تهیه اش کردم به عنوان بکآپ برای بکآپ های دیگه! که شاید ۳ ماه یکبار برم سراقش
هارد های پکآپ دم دستم همه WD هستن و هیچکدام این مشکلات رو ندارند
با خرید این هارد قدر اونها رو بیشتر میدونم
altairibnlaahad
24-05-2018, 20:01
سلام الان چه مارکی برای هارد اکسترنال از همه بهتره ممنون میشم کمک کنید
Western Digital
من هم A85 دارم و مال من هم همینطوره
با پر شدنش سرعتش کاهش پیدا میکنه که کمی عجیب هست ولی خب این مدلیه دیگه!
یکی دیگه از مشکلاتش که بعدا خودش رو نشون میده این هست که وسط کار قطع و وسط میشه و فایل رو باید مجدد جابجا کنم!
ولی خب من فقط برای ضدضربه - ضد آب و ضد فشار بودن تهیه اش کردم به عنوان بکآپ برای بکآپ های دیگه! که شاید ۳ ماه یکبار برم سراقش
هارد های پکآپ دم دستم همه WD هستن و هیچکدام این مشکلات رو ندارند
با خرید این هارد قدر اونها رو بیشتر میدونم
خب هارد های وسترن ضد ضربه نیستن و با یک سقوط از فاصله ی حتی 20 سانتی متری ممکنه باعث از بین رفتن فایل ها بشن . پس چاره چیست ؟ شما چه مدلی از وسترن رو داری ؟
Cyber-PC
25-05-2018, 12:19
خب هارد های وسترن ضد ضربه نیستن و با یک سقوط از فاصله ی حتی 20 سانتی متری ممکنه باعث از بین رفتن فایل ها بشن . پس چاره چیست ؟ شما چه مدلی از وسترن رو داری ؟
من تعدادی my book دارم و از همه راضی هستم برای استفاده معمولی بهتر از این پیدا نمیشه ولی اگه نیاز به ضد/آب/ضربه/فشار بودن دارید چاره ای نیست بجز A85 یا اگه هزینه براتون مهم نیست SSD ّهای پرتابل
CAPITAN MAC
25-05-2018, 23:52
سلام
Seagate Expansion Desktop STEB4000200 External Hard Drive - 4TB
چی هست؟ ارزش خربد داره؟:n33:
:n13::n13::n13::n13:
Cyber-PC
26-05-2018, 06:43
سلام
Seagate Expansion Desktop STEB4000200 External Hard Drive - 4TB
چی هست؟ ارزش خربد داره؟:n33:
:n13::n13::n13::n13:
من چون از این برند اطلاع نداشتم جواب ندادم ولی چون کس دیگه ای هم جواب نداد حالا من میگم!
چرا روزه شکدار میگیری؟ یک محصولی که امتحان خودش رو پس داده و همه بدون مشکل استفاده میکنند بگیر
من بهت WD پیشنهاد میکنم بسته به نیازت رومیزی یا پرتابل.
برای هارد که اطلاعات با ارزشمندت رو میخوای روش بریزی ریسک نکن ی برند مطرح که امتحان پس داده تهیه کن.
matr!x_2008
26-05-2018, 20:46
دوستان هارد اکسترنال500 گیگ یا حجم کمتر تو بازار پیدا میشه؟ قیمتش چقدر با 1ترا فرق میکنه؟
hamid3369
26-05-2018, 21:02
دوستان هارد اکسترنال500 گیگ یا حجم کمتر تو بازار پیدا میشه؟ قیمتش چقدر با 1ترا فرق میکنه؟
مگه استوک پیدا کنی تفاوت داره یک ترا بهتره
albertxx
26-05-2018, 21:07
500 مگه تولید میشه ؟؟ چه برسه کمترش ! :n02:
دیگه اینقدر ظرفیت ها زیاد شده که دیگه زیر 1 ترا هارد حساب نمیشه !
اگرم موجود باشه فکر نکنم اختلاف قیمتی با 1 ترا داشته باشه !
:
پ ن : الان تو سایت دیجی کالا دیدم یه مدل 500 هست که از 1 ترا گرونتره ! :n02:
matr!x_2008
26-05-2018, 21:29
مگه استوک پیدا کنی تفاوت داره یک ترا بهتره
صفر میخام
500 مگه تولید میشه ؟؟ چه برسه کمترش ! :n02:
دیگه اینقدر ظرفیت ها زیاد شده که دیگه زیر 1 ترا هارد حساب نمیشه !
اگرم موجود باشه فکر نکنم اختلاف قیمتی با 1 ترا داشته باشه !
:
پ ن : الان تو سایت دیجی کالا دیدم یه مدل 500 هست که از 1 ترا گرونتره ! :n02:
250 گیگشم تولید شده..ولی الان دیگه پیدا نمیشه! 500 گیگ که خیلی کم شده باید 1 ترا بگیرم... تو سایتا که 1 ترا به بالا فقط پیدا میشه
albertxx
26-05-2018, 21:36
صفر میخام
250 گیگشم تولید شده..ولی الان دیگه پیدا نمیشه! 500 گیگ که خیلی کم شده باید 1 ترا بگیرم... تو سایتا که 1 ترا به بالا فقط پیدا میشه
نه متوجه نشدید
میدونم تولید شده
250 500 750 تولید شده
ولی بعد این همه سال دیگه زیر 1 ترا نمیتونید پیدا کنید
الان دیگه ظرفیت فلش که عموم مردم میگیرن 64 و 128 شده دیگه هارد اکسترنال 500 واقعا حجم محسوب نمیشه
همون 1 ترا کف حجم هست
hamid3369
26-05-2018, 21:40
اگه تهران هستی میشه پیدا کنی اگه زیر ۵۰۰ میخوای یک فلش بخر راحتر
matr!x_2008
26-05-2018, 22:20
نه متوجه نشدید
میدونم تولید شده
250 500 750 تولید شده
ولی بعد این همه سال دیگه زیر 1 ترا نمیتونید پیدا کنید
الان دیگه ظرفیت فلش که عموم مردم میگیرن 64 و 128 شده دیگه هارد اکسترنال 500 واقعا حجم محسوب نمیشه
همون 1 ترا کف حجم هست
چون 250 گیگم کارمو راه میندازه..ولی دیگه گیر نمیاد صفرش. 1ترا شده کف.. 1 ترا رو بگیرم بهتره:n02:
اگه تهران هستی میشه پیدا کنی اگه زیر ۵۰۰ میخوای یک فلش بخر راحتر
فلشی که usb 3 بخوره باید بگیرم...که قیمتش بالای150 میشه..همون هارد به صرفه تره:n01:
hamid3369
27-05-2018, 18:47
شما میتونی یک هارد استوک سالم ارزون اینترنال بخری شرکت ها خارجی این هارد هارو سرویس و روانه بازار میکنند من دارم ۵۰۰۰ساعت یکسره روشنه سالم...یک باکس مبدل اکسترنال هم بگیری جمعا چقدر میشه قیمت بگیر ببین عملیه..البته نظر اقای ataroyalfalconمهمه ایشون هم نظر بدن درمورد کارم
- - - Updated - - -
شما میتونی یک هارد استوک سالم ارزون اینترنال بخری شرکت ها خارجی این هارد هارو سرویس و روانه بازار میکنند من دارم ۵۰۰۰ساعت یکسره روشنه سالم...یک باکس مبدل اکسترنال هم بگیری
amirbahalegharn
30-08-2018, 14:43
سلام دوستان
من ساتا کنترلر هارد اکسترنال 4 ترا سیگیت ام خراب شد،یازش کردم،با این تبدیل usb-sata زدم،دقیقا همون مشکل 512e داره و نشون نمیده(بصورت 3 درایو خالی و بدردنخور تو device management یا minitools نشون میده) واسه خوندن اطلاعاتش چکارکنم بدون باکس و خرید محدد ساتا کنتلر(اگه تازه پیدا بشه)
ata.royalfalcon
30-08-2018, 23:53
سلام دوستان
من ساتا کنترلر هارد اکسترنال 4 ترا سیگیت ام خراب شد،یازش کردم،با این تبدیل usb-sata زدم،دقیقا همون مشکل 512e داره و نشون نمیده(بصورت 3 درایو خالی و بدردنخور تو device management یا minitools نشون میده) واسه خوندن اطلاعاتش چکارکنم بدون باکس و خرید محدد ساتا کنتلر(اگه تازه پیدا بشه)
دقیقا همون مشکل 512e داره
سلام .
اگر درست متوجه منظور و مشکل شما شده باشم ، هاردهای اکسترنال پرحجم (مدلهای قدیمی مخصوصاً) برای اینکه قابل استفاده در ویندوزهای قدیمی مثلاً XP (که از GPT پشتیبانی نمیکنن) باشه با استفاده از تکنیکهای خاصی در قسمت SATA to USB کاری میکردند که 512 بایت به 4096 بایت شبیه سازی بشه و در نتیجه در حالت MBR بیشتر از دو ترابایت قابل پارتیشن بندی و استفاده باشه .
مشکل شما احتمالا این هست که هارد دیسک بصورت MBR هست و همانطوریکه میدونید در حالت MBR نمیتوان به بیشتر از دوترابایت دسترسی داشت (اگر GPT کنید کل اطلاعات از بین میره).
برای حل این مشکل و دسترسی به اطلاعات شما باید یا تبدیل رو تعمیر کنید و یا اینکه هارد اکسترنال مشابه با مدلی که دارید پیدا کنید و از تبدیل استفاده کنید . دقت کنید که احتمالاً مدلهای جدید هاردهای اکسترنال دیگه این قابلیت شبیه سازی رو ندارند چون معمولاً کسی از ویندوزهای قدیمی (که از GPT پستیبانی نمیکنند) استفاده نمیکنند .
amirbahalegharn
31-08-2018, 00:42
ممنون
آره عزیز همین مساله هست..فقط یک سوال،اگه داک بگیرم مدل مشابه این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابلیت ایمولیت برمیگرده یا باهمینم نمیخونه؟ ممنون
ata.royalfalcon
31-08-2018, 10:34
ممنون
آره عزیز همین مساله هست..فقط یک سوال،اگه داک بگیرم مدل مشابه این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابلیت ایمولیت برمیگرده یا باهمینم نمیخونه؟ ممنون
سایت اصلی رو بررسی کردم . فقط گفته در ویندوز ، لینوکس و مک قابل استفاده هست ولی نگفته کدام نسخه از ویندوز . اگر به XP اشاره میکرد پس حتماْ از قابلیتی که قبلاً اشاره کردم پشتیبانی میکرد . ولی از اونجایی که به نوع ویندوز اشاره نکرده نمیتونم با قطعیت بگم که این مدل مشکل شما رو برطرف میکنه یا خیر ولی من بعید میدونم قابلیت شبیه سازی رو داشته باشه .
قبلاْ در سایت وسترن دیجیتال برای مدلهای my book اشاره میکرد که این مدل در ویندوز XP هم قابل استفاده هست ولی الان پایینترین ویندوز 7 هست که نشون میده مدلهای جدید این قابلیت شبیه سازی رو دیگه ندارند .
شما یا باید تبدیل رو تعمیر کنید یا هارد اکسترنال مشابه با مدل خودتان تهیه کنید (از لحاظ تاریخ تولید دقت کنید) .
amirbahalegharn
31-08-2018, 10:52
ممنون بازهم
فقط ی سوال دیگه، این تعییر cluster بدم با برنامه 3rd party مثل wizard home درست میشه یانه؟ مشکل که دارم اینه که رو قلش 4 گیگ امتحان کردم ودرظاهر اطلاعات دست نخورده بود ولی پرازمشکل بود که رفتم واسه چک دیسک ساعتهاست داره ادامه میده یعنی پس شعار no data loss with cluster changing این برنامه ها همگی دروغه؟ یا شانسی اینجورشده فلش؟ جون میخام هارد 4 ترابزنم باکلی اطلاعات، نمیخام طوریش بشه دیگه و کلا پیشنهاد رو cluster size واسه هارداکسترنال آرشیو فیلم و موسیقی و برنامه و... چند هست و MBR or GPT بهتره برای هارداکسترنال در کل؟
ata.royalfalcon
31-08-2018, 13:30
ممنون بازهم
فقط ی سوال دیگه، این تعییر cluster بدم با برنامه 3rd party مثل wizard home درست میشه یانه؟ مشکل که دارم اینه که رو قلش 4 گیگ امتحان کردم ودرظاهر اطلاعات دست نخورده بود ولی پرازمشکل بود که رفتم واسه چک دیسک ساعتهاست داره ادامه میده یعنی پس شعار no data loss with cluster changing این برنامه ها همگی دروغه؟ یا شانسی اینجورشده فلش؟ جون میخام هارد 4 ترابزنم باکلی اطلاعات، نمیخام طوریش بشه دیگه و کلا پیشنهاد رو cluster size واسه هارداکسترنال آرشیو فیلم و موسیقی و برنامه و... چند هست و MBR or GPT بهتره برای هارداکسترنال در کل؟
نه ، سایز کلاستر موضوع کاملاً متفاوتی از سکتور سایز هست و ربطی به هم ندارند (در این مشکلی که دارید) . تنها راه حلی که دارید یا تعمیر اون تبدیل هست یا تهیه هارد اکسترنال مشابه با مدلی که دارید هست . البته پیشنهاد میکنم بفرستید مراکز تخصصی حرفه ای . خودشون بهتر میدونند چیکار کنند (تبدیل و باکس رو هم باید با خودتون ببرید) .
کلا پیشنهاد رو cluster size واسه هارداکسترنال آرشیو فیلم و موسیقی و برنامه و... چند هست
مقدار پیش فرض ویندوز که معمولاً 4096 بایت هست رو در نظر بگیرید .
و MBR or GPT بهتره برای هارداکسترنال در کل؟
اگر فقط در PC یا لپتاپ استفاده میکنید و قصد ندارید به TV یا هر دستگاه دیگه ای وصل کنید و اگر از سیستمهای عامل قدیمی و متفرقه استفاده نمیکنید پس GPT در غیر اینصورت MBR .
البته همانطوریکه قبلاً هم گفتم مدلهای جدید اکسترنال این قابلیت شبیه سازی رو دیگه ندارند و در نتیجه اگر حجم هارد بیشتر از دوترابایت هست اجباراً باید بصورت GPT باشه تا بتونید به تمام حجم دسترسی داشته باشید .
nimahandsomboy
11-09-2018, 20:25
با سلام خسته نباشید
بنده میخوام یه هارد 2 ترا بخرم
کاربرد و استفاده من فقط میخوام به ----- وصل کنم و رکورد کنم ..یعنی بیشتر رکورد و پلی کنم
خیلی کم جابجایی دارم
خودم نظرم وسترن هست...ایا شما این مدل را تایید میکنید؟؟ خوبه بخرم
مدل اداپتوری بخرم یا اکسترنال بهتره ؟؟
خیلی ممنون میشم بنده راهنمایی کنید
2ترا به من 800 قیمت دادن
amirbahalegharn
11-09-2018, 20:39
4 ترا ۷۰۰و۸۰۰ توشیپوریادیوارتهران بودهاردوسترن وتوشیبا وسیگیت(۳ترا ودوتراهم ارزونترداشت)...بااینقیمت دلارکه بالاترهم میره،ظرفیت بالاتربگیر ک دیگه بعدانمیتونی آپگریدکنی...اداپتوری یعنی 3.5" ومدل2.5" یعنی اطلاعات وبرق هردوازطریق کابلUSB میگیره وب اداپتورنیازی نداره....البته باکس هم میتونی بکیری اگه هارد عادی بود(اکسترنال نبود) واکسترنالش کنی.
nimahandsomboy
17-09-2018, 11:40
بنده به تازگی هارد 2 ترا my pass western خریدم
استفادم فقط به ر س ی و ر وصل هست برای رکورد و پلی ...موقع استفاده چه نکاتی رعایت کنم که هارد اسیب نبینه و طول عمر یشتری داشته باشه
ممنون از دوستان راهنمایی کنید
nimahandsomboy
23-09-2018, 16:58
دوستان یه هارد 200 گیگ اینترنال دارم قدیمیه و بلا استفاده.
الان میخوام به ر س ی و ر وصل کنم و استفاده کنم
این تبدیل sata به usb از کجا میتونم تهیه کنم ؟؟
ایا میتونم با استفاده از این تبدیل هارد وصل کنم به ر س ی و ر ؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟
reza_22-2
23-09-2018, 21:31
بنده به تازگی هارد 2 ترا my pass western خریدم
استفادم فقط به ر س ی و ر وصل هست برای رکورد و پلی ...موقع استفاده چه نکاتی رعایت کنم که هارد اسیب نبینه و طول عمر یشتری داشته باشه
ممنون از دوستان راهنمایی کنید
موضوع مهم درمورد قطعات مکانیکی، ضربه و ارتعاشه
دوتا مورد به ذهن من میرسه که می تونه کمک کنه
هارد در جایی قرار بگیره که ثابت و بدون لرزش باشه
اگر به هر دلیلی خواستید هارد رو از دستگاه جدا کنید، اول دستگاه رو خاموش کنید و بعد هارد رو بکشید
nimahandsomboy
13-10-2018, 23:59
با سلام
هارد اکسترنال همیشه به ر س ی و ر وصل هست
2تا سوال داشتم
موقعی که چند ساعت با هارد کاری ندارم چطوری میتونم هارد تنظیم کنم بره رو حالت sleep
2. چظوری میتونم هترد را safe remove کنم از داخل ر س ی و ر
nimahandsomboy
14-10-2018, 00:08
با سلام
2تا سوال داشتم
موقعی که چند ساعت با هارد کاری ندارم چطوری میتونم هارد تنظیم کنم بره رو حالت sleep
ata.royalfalcon
14-10-2018, 08:25
با سلام
2تا سوال داشتم
اگر از مدلهای وسترن دیجیتال مثلاً my passport هست در ویندوز با استفاده از برنامه WD Drive Utilities مدت زمان مورد نظر رو مشخص کنید که بطور اتوماتیک در داخل خود هارد اکسترنال ، تنظمات اعمال میشه . ولی اگر از برندهای دیگه مثلاً سیگیت هست باید تنظیمات خود ----- رو بررسی کنید . در مورد سوال آخر هم اگر ----- قابلیت safe remove هارد اکسترنال رو نداشته باشه (داخل تنظیمات باید برگردید) همینکه ضبط روی هارد یا پخش از روی هارد رو متوقف کنید کفایت میکنه و میتونید هارد رو از ----- جدا کنید .
nimahandsomboy
15-10-2018, 12:03
1. هارد بنده western my pass هست 2ترا
هارد کلا به ر س ی و ر وصل هست و من کابل دیگه جدا نمیکنم ...تو تنظیمات برنامه هارد ... من تنظیم کردم بعد از 10دقیقه sleep میشه
این روش استفاده شما تایید میکنید؟؟ مشکلی برای هارد پیش نمیاد؟؟ دمای هارد چطوری میتونم مشاهده کنم؟؟
2. بنده یه هارد اینترنال قدیمی دارم 200 گیگ هست الان بدون استفاده هست..میخوام به ----- وصل کنم و استفاده کنم
تبدیل sata به usb از کجا میتونم تهیه کنم؟؟ و شما این تبدیل را تایید میکنید مشکلی پیش نمیاد ؟؟
ata.royalfalcon
16-10-2018, 10:26
1. هارد بنده western my pass هست 2ترا
هارد کلا به ر س ی و ر وصل هست و من کابل دیگه جدا نمیکنم ...تو تنظیمات برنامه هارد ... من تنظیم کردم بعد از 10دقیقه sleep میشه
این روش استفاده شما تایید میکنید؟؟ مشکلی برای هارد پیش نمیاد؟؟ دمای هارد چطوری میتونم مشاهده کنم؟؟
مشکلی نداره . دمای هارد دیسک رو از داخل رسی.ور نمیتونید کنترل کنید . داخل ویندوز و با برخی نرم افزارها مثلاً HD tune میتونید کنترل کنید . فقط دقت کنید هارد اکسترنال رو روی رسی.ور یا جای گرم قرار ندید .
2. بنده یه هارد اینترنال قدیمی دارم 200 گیگ هست الان بدون استفاده هست..میخوام به ----- وصل کنم و استفاده کنم
تبدیل sata به usb از کجا میتونم تهیه کنم؟؟ و شما این تبدیل را تایید میکنید مشکلی پیش نمیاد ؟؟
تبدیل SATA to USB یا باکس اکسترنال در بازار فراوان هست . دیجیکالا هم موجود داره . مشکلی برای هارد دیسک پیش نمیاد و من هم از همین تبدیلها استفاده میکنم . فقط مدلهای خوب ، معمولی و بد زیاد هست .
مثلاً مدل خوب از برند اوریکو که البته گران هم هست و برای هارد دیسک 200 گیگ نمیصرفه .
و یا مدل معمولی از برند نا مشخص .
بقیه مدلها رو هم میتونید از قسمت "لوازم جانبی تجهیزات ذخیره سازی" بررسی کنید .
به 2.5 یا 3.5 اینچی بودن باکس و اینکه SATA یا IDE هست دقت کنید .
nimahandsomboy
17-10-2018, 17:06
خلی ممنون از راهنماییتون
فن خنک کننده برای هارد اکسترنال از کجا میتونم تهیه کنم ??
مدل 2ترا may pass
مدل خوبی شما میشناسید معرفی کنید. ممنون
اگر منبع برقش usb باشه بهتره
ata.royalfalcon
18-10-2018, 23:33
خلی ممنون از راهنماییتون
فن خنک کننده برای هارد اکسترنال از کجا میتونم تهیه کنم ??
مدل 2ترا may pass
مدل خوبی شما میشناسید معرفی کنید. ممنون
اگر منبع برقش usb باشه بهتره
دیجیکالا چند مدل پنکه همراه موجود داره که با USB کار میکنه . میتونید از اینها و مدلهای مشابه دیگه برای هارد اکسترنال استفاده کنید .
nimahandsomboy
22-10-2018, 16:46
با سلام
اقا ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من الان هارد my pass westernدارم و راضی هستم
میخوام یه دونه دیگه برای دوستم بخرم ....بین may pass , و element کدام مدل بهتر هست؟؟
کاربرد : وصل به ر س و ی ر برای رکورد و پلی هست.. جابجایی اصلا نداره و میخواد سرعتش خوب باشه و اون برنامه تنظیم ساعت برای sleep هم داشته باشه
ممنون از راهنمایتون
فرق ma pass با element چیه ؟؟؟ و برای استفاده من کدام مدل را پیشنهاد میدید ؟؟
nimahandsomboy
25-10-2018, 12:33
با سلام
اقا عطا میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم
کاربرد : وصل به ر س و ی ر برای رکورد و پلی هست.. جابجایی اصلا نداره و میخواد سرعتش خوب باشه و اون برنامه تنظیم ساعت برای sleep هم داشته باشه
شما مدل my pass پیشنهاد میدید یا my book ؟؟ من بیشتر از 2 ترا نمیخوام ..و در حدود 1 تومن میخوام هزینه کنم
جابجایی هم ندارم بیشتر سرعت برام مهم هست
ممنون
hamid3369
26-10-2018, 10:04
با سلام
شما مدل my pass پیشنهاد میدید یا my book ؟؟ من بیشتر از 2 ترا نمیخوام ..و در حدود 1 تومن میخوام هزینه کنم
ممنون
اگر هارد اینترنال رو در داخل باکس بزارید قدرت و مقاومت حفاظتی بیشتر از اکسترنال نخواهد داشت ممنون میشم پاسخ بدین
ata.royalfalcon
26-10-2018, 21:24
با سلام
ممنون
سلام .
my passport رو تهیه کنید . حداقل حجم مدلهای جدید دسکتاپی (my book) سه ترابایت هست و خیلی هم از بودجه شما فراتر هست .
nimahandsomboy
31-10-2018, 10:30
با سلام
اقا عطا فردا میخوام برم بازار رضا و may pass بخرم.
بهترین گارانتی چه شرکتی هست ؟؟ ایا زیاد فرقی داره گارانتی با هم ؟؟
hellbrain666
04-11-2018, 00:57
سلام
یک هارد my passport ultra هست که توسط سیستم شناسایی نمیشه
اما توی disk managment هست ولی نمیشه پارتیشن بندیش کرد
لطفا راهنمایی کنید و اینکه باید MBR باشه یا GPT
ممنون
ata.royalfalcon
04-11-2018, 07:31
سلام
یک هارد my passport ultra هست که توسط سیستم شناسایی نمیشه
اما توی disk managment هست ولی نمیشه پارتیشن بندیش کرد
لطفا راهنمایی کنید و اینکه باید MBR باشه یا GPT
ممنون
سلام .
از اونجایی که حجم هارد کم هست بهتر هست بصورت MBR باشه . ضمناً برای پارتیشن بندی بعد از اینکه بصورت MBR هارد رو initialize کردید روی فضای unallocated راست کلیک و گزینه new simple volume رو انتخاب کنید . عکس دومی که گذاشتید برای RAID نرم افزاری کاربرد داره و نباید انجام بدید .
nimahandsomboy
04-11-2018, 10:44
با سلام
اقا عطا من دیروز هارد my pass خریدم 2 ترا با گارانتی الماس
ولی این دومی از نظر ظاهر با اون هارد اولی فرق داره...باریک تر هست قطرش کمتر هست و سبکتر هست
در صورتی که هردو دقیقا وسترن 2ترا هستن روی جعبه با دقت نگاه کردم هیچ تفاوتی ندیدم. همه چیز مشابه هم هست
تو سایت دی جی کالا دیدم حدود 150 تومن اختلاف قیمت دارن ولی نمیدونم تفاوتشون چیه..
ایا از لحاظ سرعت و کارایی هم فرق دارن یا نه ؟؟
ممنون از راهنماییتون
ata.royalfalcon
04-11-2018, 20:03
با سلام
اقا عطا من دیروز هارد my pass خریدم 2 ترا با گارانتی الماس
ولی این دومی از نظر ظاهر با اون هارد اولی فرق داره...باریک تر هست قطرش کمتر هست و سبکتر هست
در صورتی که هردو دقیقا وسترن 2ترا هستن روی جعبه با دقت نگاه کردم هیچ تفاوتی ندیدم. همه چیز مشابه هم هست
تو سایت دی جی کالا دیدم حدود 150 تومن اختلاف قیمت دارن ولی نمیدونم تفاوتشون چیه..
ایا از لحاظ سرعت و کارایی هم فرق دارن یا نه ؟؟
ممنون از راهنماییتون
سلام .
my passport چند مدل قدیمی و جدید داره و حتی مدل معمولی و ultra هم هست . شما مدل نامبر رو که روی جعبه نوشته ذکر کنید .
hellbrain666
04-11-2018, 22:29
سلام .
از اونجایی که حجم هارد کم هست بهتر هست بصورت MBR باشه . ضمناً برای پارتیشن بندی بعد از اینکه بصورت MBR هارد رو initialize کردید روی فضای unallocated راست کلیک و گزینه new simple volume رو انتخاب کنید . عکس دومی که گذاشتید برای RAID نرم افزاری کاربرد داره و نباید انجام بدید .
ممنون
از روشی که گفتید پیش میرم اما اخر فرمت شدن ارور میده
ata.royalfalcon
04-11-2018, 22:57
ممنون
از روشی که گفتید پیش میرم اما اخر فرمت شدن ارور میده
پیشنهاد میکنم با استفاده از دستورات diskpart در cmd این هارد دیسک رو یکبار clean کنید . بعد از clean کردن از طریق disk management ویندوز initialize و پارتیشن بندی کنید . اگر دوباره خطا داد از قسمت health نرم افزار HD Tune عکس بذارید تا از سلامت هارد مطمعن شویم.
فقط در اجرای دستور clean دقت کنید هارد اشتباهی رو انتخاب نکرده باشید که تمام اطلاعات از بین میره .
hellbrain666
05-11-2018, 23:05
پیشنهاد میکنم با استفاده از دستورات diskpart در cmd این هارد دیسک رو یکبار clean کنید . بعد از clean کردن از طریق disk management ویندوز initialize و پارتیشن بندی کنید . اگر دوباره خطا داد از قسمت health نرم افزار HD Tune عکس بذارید تا از سلامت هارد مطمعن شویم.
فقط در اجرای دستور clean دقت کنید هارد اشتباهی رو انتخاب نکرده باشید که تمام اطلاعات از بین میره .
متاسفانه از طریق این دستور فرمت روی صفر گیر میکنه و جلو نمیره
ata.royalfalcon
05-11-2018, 23:32
متاسفانه از طریق این دستور فرمت روی صفر گیر میکنه و جلو نمیره
با نرم افزار MiniTool Partition Wizard هم تست کنید .
روی سیستمهای مختلف هم تست کنید . جواب نداد هارد دیسک احتملاً مشکل داره و باید به گارانتی ارسال بشه .
nimahandsomboy
14-11-2018, 16:41
سلام .
my passport چند مدل قدیمی و جدید داره و حتی مدل معمولی و ultra هم هست . شما مدل نامبر رو که روی جعبه نوشته ذکر کنید .
با سلام
1. WDBS4B0020BRD
2. WDBYFT0020BRD
اقا عطا ایر اسم مدلش هست
میخوام بدونم فرقشون چیه ؟؟ هر 2 ...2ترا وسترن هستند از لحاظ سرعت و کارایی ایا فرقی با هم دارند ؟؟؟
nimahandsomboy
18-11-2018, 13:07
با سلام
1. WDBS4B0020BRD
2. WDBYFT0020BRD
اقا عطا ایر اسم مدلش هست
میخوام بدونم فرقشون چیه ؟؟ هر 2 ...2ترا وسترن هستند از لحاظ سرعت و کارایی ایا فرقی با هم دارند ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
nimahandsomboy
25-11-2018, 18:42
با سلام و خسته نباشید
اقا عطا ممنون میشم راهنمایی کنید
هارد من همیشه به ر س ی و ر وصل هست..الان تنظیم کردم که بعد از 10 دقیقه میره رو sleep
وقتی دستگاه روشن میکنم.. هارد خودش روشن میشه یعنی از حالت چشمک زن میاد بیرون
من میخوام همیشه رو حالت sleep باشه ... فقط وقتی رکورد میکنم هارد روشن بشه
یه هارد دیگه دارم تو خونه برادرام ...اون همیشه رو sleep هست حتی وقتی دستگاه روشن میکنم بازم روی حالت sleep هست.
منم میخوام همیشه رو حالت sleep باشه
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
ata.royalfalcon
25-11-2018, 20:16
با سلام و خسته نباشید
اقا عطا ممنون میشم راهنمایی کنید
هارد من همیشه به ر س ی و ر وصل هست..الان تنظیم کردم که بعد از 10 دقیقه میره رو sleep
وقتی دستگاه روشن میکنم.. هارد خودش روشن میشه یعنی از حالت چشمک زن میاد بیرون
من میخوام همیشه رو حالت sleep باشه ... فقط وقتی رکورد میکنم هارد روشن بشه
یه هارد دیگه دارم تو خونه برادرام ...اون همیشه رو sleep هست حتی وقتی دستگاه روشن میکنم بازم روی حالت sleep هست.
منم میخوام همیشه رو حالت sleep باشه
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام .
شاید مدل رسـیـورها و تنظیمات باهم فرق داشته باشند .
nimahandsomboy
25-11-2018, 20:28
با سلام
1. WDBS4B0020BRD
2. WDBYFT0020BRD
اقا عطا ایر اسم مدلش هست
اقا عطا در مورد این 2 مدل اطلاعی ندارید ؟؟
saeedrele
27-11-2018, 15:56
سلام دوستان میخوام این هارذ رو بخرم خوبه؟
پیشنهاد دیگه هم دارید؟ برای ذخیره و پخش فیلم و سریال هست
dkp-190165/هارددیسک-اکسترنال-وسترن-دیجیتال-مدل-my-passport-wdbyft0040b-ظرفیت-4-ترابایت
forbidddden
28-11-2018, 20:36
دوستان به نظرتون مشکلی داره هاردم؟
ata.royalfalcon
28-11-2018, 22:29
دوستان به نظرتون مشکلی داره هاردم؟
اگر به مدت طولانی از هارد اکسترنال استفاده میکنید از فن برای کمک به تهویه و کاهش دما استفاده کنید . در عکسی که گذاشتید دمای هارد دیسک قبلاً به 61 درجه رسیده بود که بالا هست و اگر به دفعات تکرار بشه عمر مفید هارد کم میشه و زودتر خراب میشه .
nimahandsomboy
16-01-2019, 17:17
با سلام و خسته نباشید.
هر کاری میکنم سایت وسترن باز نمیشه...فیلتر شکنم ندارم
برای تنظیمات هارد کدوم برنامه دانلود کنم؟؟؟ کدام برنامه مفید و کاربردی هست؟؟
ata.royalfalcon
16-01-2019, 18:09
با سلام و خسته نباشید.
هر کاری میکنم سایت وسترن باز نمیشه...فیلتر شکنم ندارم
برای تنظیمات هارد کدوم برنامه دانلود کنم؟؟؟ کدام برنامه مفید و کاربردی هست؟؟
سلام .
فـیلتـرشکن باید داشته باشید که بتونید وارد سایت بشید . برنامه های مفید و کاربردی :
WD Drive Utilities for Windows
WD Quick View for Windows
و اگر قفل میکنید نرم افزار زیر رو هم نصب کنید .
WD Security for Windows
nimahandsomboy
24-01-2019, 18:12
با سلام
اقا عطا من هارد وصل کردم به لب تاپ و داخل برنامه utility تنظیم کردم که بعد از 10 دقیقه بره رو حالت sleep
وقتی هارد به لب تاپ وصل هست ..اگر تا 10 دقیق فعالیتی انجام ندم...هارد میره رو حالت sleep ومشکلی نیست.
الان مشکل من با ر س ی و ر هست .
وقتی وصل میکنم به دستگاه اصلا نمیره رو حالت sleep
اون اویل که هارد خریده بودم هیچ مشکلی نداشتم و بعد از 10 دقیقه میرفت رو sleep
نمی دونم چه اتفاقی افتاد دیگه نمیره رو حالت sleep
اگر هارد فرمت کنم درست میشه به نظر شما؟؟؟
ممنون میشم بنده راهنمایی کنید
armin_punisher6
25-01-2019, 14:36
من یه هارد 1 ترا سیگیت تو dvr دوربین مدار بستم داشتم.الان میخوام اونو به صورت اکسترنال استفاده کنم.تبدیل ساتا به usb رو از یه باکس 2.5 اینچی هارد اکسترنال به این هارد وصل کردم.وقتی به کامپیوتر وصل کردم،چراغ روشن میشه ولی هارد رو نمیشناسه.
armin_punisher6
25-01-2019, 14:58
من یه هارد 1 ترا سیگیت تو dvr دوربین مدار بستم داشتم.الان میخوام اونو به صورت اکسترنال استفاده کنم.تبدیل ساتا به usb رو از یه باکس 2.5 اینچی هارد اکسترنال به این هارد وصل کردم.وقتی به کامپیوتر وصل کردم،چراغ روشن میشه ولی هارد رو نمیشناسه.
ata.royalfalcon
25-01-2019, 16:30
با سلام
اقا عطا من هارد وصل کردم به لب تاپ و داخل برنامه utility تنظیم کردم که بعد از 10 دقیقه بره رو حالت sleep
وقتی هارد به لب تاپ وصل هست ..اگر تا 10 دقیق فعالیتی انجام ندم...هارد میره رو حالت sleep ومشکلی نیست.
الان مشکل من با ر س ی و ر هست .
وقتی وصل میکنم به دستگاه اصلا نمیره رو حالت sleep
اون اویل که هارد خریده بودم هیچ مشکلی نداشتم و بعد از 10 دقیقه میرفت رو sleep
نمی دونم چه اتفاقی افتاد دیگه نمیره رو حالت sleep
ممنون میشم بنده راهنمایی کنید
سلام .
الان مشکل من با ر س ی و ر هست .وقتی وصل میکنم به دستگاه اصلا نمیره رو حالت sleep
احتمالاً این مربوط به تنظیمات power option ویندوز هست که باعث میشه در ویندوز به حالت sleep میره نه تنظیمات مربوط به نرم افزار وسترن دیجیتال .
یکبار دیگه کلیه نرم افزارهای وسترن دیجیتال رو uninstall کنید و فقط نرم افزاری رو نصب کنید که همراه خود هارد اکسترنال بوده . اگر هم نرم افزار رو پاک کردید از سایت وسترن دیجیتال فقط برای همان مدل دانلود و نصب و دوباره تنظیم کنید .
هیچ ربطی نداره .
ata.royalfalcon
25-01-2019, 16:44
خود هارد 2.5 اینچی هست یا 3.5 اینچی ؟
اگر هارد 3.5 اینچی هست نیاز به پاور جداگانه داره ولی اگر 2.5 اینچی هست باید از طریق Disk management ویندوز وضعیت درایوها و پارتیشنها رو بررسی کنید . با توجه به اینکه قبلاً روی سیستم دوربین مدار بسته بوده و در نتیجه فایل سیستم متفاوتی داره (که ویندوز پشتیبانی نمیکنه) نیاز به پارتیشن بندی و فرمت مجدد داره و اگر اطلاعاتی داشته باشه از بین میره .
armin_punisher6
25-01-2019, 21:55
خود هارد 2.5 اینچی هست یا 3.5 اینچی ؟
اگر هارد 3.5 اینچی هست نیاز به پاور جداگانه داره ولی اگر 2.5 اینچی هست باید از طریق Disk management ویندوز وضعیت درایوها و پارتیشنها رو بررسی کنید . با توجه به اینکه قبلاً روی سیستم دوربین مدار بسته بوده و در نتیجه فایل سیستم متفاوتی داره (که ویندوز پشتیبانی نمیکنه) نیاز به پارتیشن بندی و فرمت مجدد داره و اگر اطلاعاتی داشته باشه از بین میره .
3.5 هست.میشه لینک خریدش رو بدین که بدونم چی باید بخرم؟
با فرمت مشکلی ندارم
ata.royalfalcon
25-01-2019, 22:34
3.5 هست.میشه لینک خریدش رو بدین که بدونم چی باید بخرم؟
با فرمت مشکلی ندارم
چند مدل مناسب برای اینکار :
نظرات کاربران رو هم حتماً مطالعه کنید .
hormozan m
26-01-2019, 21:20
باسلام، هارد من (WD My Book Essential) با ظرفیت 1TB دیروز بدون اینکه ضربه ای بخوره دیگه شناسایی نشد (حدود 700 ساعت کارکزد داشت کلا)
من کیس هارد رو باز کردم و با ساتا مستقیم به مادربرد وصل کردم که به این صورت شناسایی شد:
و این پیغام سریع ظاهر میشه:
بعد از اینکه MBR رو اوکی میکنم این پیغام ظاهر میشه:
امیدی هست ؟ یا اینقدر وسترن آشغال شده که همیجوری خراب میشه ؟
ممنون
سلام.
یه هارد اکسترنال دارم که چند روز پیش وقتی روشن بود از روی کیس افتاد روی کف کاذب، هفته قبلشم یه بار از دستم افتاد روی کف کاذب (خاموش). الان خراب شده. وقتی وصلش میکنم چراغش روشن میشه و مکرر بوق میزنه.
این هارد مال لب تاپم بود. مارکش سگیت بود. براش یه قاب سگیت خرید تبدیلش کردم به هارد اکسترنال USB3.
شهرستانم. توی شهر ما جایی نیست برای تعمیر هارددیسک.
کاریش میشه کرد؟
جایی مناسبی سراغ دارید توی تهران معرفی کنید بیام؟
ممنون میشم. اطلاعاتشم نسبتنا مهمه بود. اگه میشد با اطلاعات درست میشد خوب بود.
به نظرتون چقدر هزینه داره تعمیرش؟ (یک ترا هست)
سلام آیا هارد اکسترنال گارانتی مادالعمر وجود داره یا اگر نه بیشتر زمان گارانتی مال کجاست
kalantarahura
28-05-2019, 07:32
سلام. من یک باکس دارم که هارد اینترنال رو به اکسترنال تبدیل میکنه. میخواستم بدونم به نظر شما یک هارد WD Blue اینترنال بگیرم داخل باکس بذارم بهتره یا یک هارد اکسترنال WD آداپتوری بگیرم؟ ممنون
nimahandsomboy
29-06-2019, 10:45
با سلام و خسته نباشید
بنده یک هفته میخوام برم مسافرت
میخوام با گوشی فیلمبرداری کنم و به هارد اکسترنال انتقال بدم
ایا میتونم بدون لب تاپ اصلاعات انتقال بدم؟؟
ایا امکانش هست گوشی موبایل مستقیم وصل کنم به خود هارد و کپی کنم؟؟ با کابل otg امتهان کردم نشد
هارد وسترن 2 ترا هست
ata.royalfalcon
29-06-2019, 22:46
با سلام و خسته نباشید
بنده یک هفته میخوام برم مسافرت
میخوام با گوشی فیلمبرداری کنم و به هارد اکسترنال انتقال بدم
ایا میتونم بدون لب تاپ اصلاعات انتقال بدم؟؟
ایا امکانش هست گوشی موبایل مستقیم وصل کنم به خود هارد و کپی کنم؟؟ با کابل otg امتهان کردم نشد
هارد وسترن 2 ترا هست
سلام .
احتمالاٌ جریان مورد نیاز کافی نبوده و هارد دیسک به درستی راه اندازی نشده یا شاید از فایل سیستم هارد دیسک (که احتمالاً NTFS هست) پشتیبانی نمیکنه . بهترین راه استفاده از هارد دیسکهای اکسترنال WiFi دار که دارای باطری هستند میباشد .
nimahandsomboy
30-06-2019, 18:45
یعنی هیچ راهی نیست که بشه مستقیم موبایل به هارد اکسترنال وصل کرد
چون خیلی سختم که لپ تاب با خودم ببرم
The Respina
30-06-2019, 20:36
یعنی هیچ راهی نیست که بشه مستقیم موبایل به هارد اکسترنال وصل کرد
چون خیلی سختم که لپ تاب با خودم ببرم
دو ترابایت به انرژی بسیار زیادی احتیاج داره که از توان درگاه گوشی ها خارج هست.
فلش بهترین گزینه برای مورد شماست
nimahandsomboy
06-07-2019, 11:48
با سلام
مشکل من حل شد
هارد وصل کردم به لبتاپ کلا فرمت کردم و به fat32 تبدیل کردم
با کابل otg وصل کردم به موبایل و راحت هارد شناخت و فایل انتقال دادم.
hamed619
30-07-2019, 20:19
سلام هارد اکسترنال 1 ترابایت چه مارکی خوبه 1 ترا سیگیت 1 سال میشه خریدم خراب شده به ps4 وصل کرده بودم چه مارکی پیشنهاد میکنید
nimahandsomboy
27-05-2020, 10:32
با سلام
بنده هارد اکسترنال 2 ترا .. مدل وسترن دارم
کاربرد و استفاده ام فقط به ر س ی و ر وصل هست و رکورد میکنه
یه بار قبلا کند شده بود و هنگ میکرد
فرمت کردم و درست شد
الان دوباره هنگ میکنه
راهی هست که .. میخوام به صورت کامل فرمتش کنم..فرمت قوی منظورم..تنظیم کارخونه ای بشه
یه فرمت اساسی
ممنون میشم راهنمایی کنید.
nimahandsomboy
27-05-2020, 11:23
برای وصل کردن هارد اکسترنال به ر س ی و ر
فرمت هارد fat32 باشه بهتره یا ntfs ?? کدوم بهتره ؟؟ سرعتش بهتر هست؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.