مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
ata.royalfalcon
26-11-2011, 09:40
عكس زير تركيب هارد اينترنال وسترن با كارتريج هارد سيگيت .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس زير تركيب هارد اينترنال وسترن با كارتريج هارد سيگيت .
پس اگر اینطوریه که هارد های سیگیت با وسترن فرقی نداره !!!!!!!!!!!!!!!!
ata.royalfalcon
26-11-2011, 15:25
پس اگر اینطوریه که هارد های سیگیت با وسترن فرقی نداره !!!!!!!!!!!!!!!!
هدف من از اين عكس اين بود كه با استفاده از كارتريجي كه مخصوص مدلهاي goflex هست ميتوان همه جور هارد اينترنال ساتا رو به اكسترنال تبديل كرد حالا وسترن باشه يا سيگيت و يا توشيبا و ...... وگرنه منظور من اين نبود كه كمپاني سيگيت هم از هارد اينترنال وسترن براي ساخت هارد هاي اكسترنال استفاده كنه . كيفيت و كارايي هاردهاي وسترن و سيگيت باهم فرق ميكنن .
حتي ميتونين با كارتريجهاي مخصوص هاردهاي 2.5 اينچي (پرتابل) هم ssd رو به اكسترنال تبديل كنيد. (عكس زير)
همچنان قیمت ها بالاست؟سیگیت 500 چنده؟
زهـــZAHRAــــــرا
28-11-2011, 23:51
سلام داداشی عطا چند وقتی نبودم وسترن قیمتش روبه راه نشده؟ 1تراش؟ الان چند؟ پاسپورتیش؟ :11:
ata.royalfalcon
29-11-2011, 14:12
همچنان قیمت ها بالاست؟سیگیت 500 چنده؟
سلام داداشی عطا چند وقتی نبودم وسترن قیمتش روبه راه نشده؟ 1تراش؟ الان چند؟ پاسپورتیش؟ :11:
سلام دوستان
ظاهراً قيمتها هنوز پايين نيومده و مثل سابق نشده ...
MoH_@_MaD
02-12-2011, 17:40
سلام
دوستان الان قیمت وسترن 2 ترا اکسترنال آداپتور دار چنده ؟؟
و اصلا تو بازار گیر میاد یا نه ؟؟ چون من چند جا سر زدم نداشتن !!!
قیمتا کی میخواد بیاد پایین ؟
ata.royalfalcon
02-12-2011, 17:52
سلام
دوستان الان قیمت وسترن 2 ترا اکسترنال آداپتور دار چنده ؟؟
و اصلا تو بازار گیر میاد یا نه ؟؟ چون من چند جا سر زدم نداشتن !!!
سلام
اگر تهران هستین ، مرکز کامپیوتر ایران (پایینتر از میدون ولیعصر) حتماً باید باشه .
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
قیمتا کی میخواد بیاد پایین ؟
فکر نکنم تا بعد از عید نوروز قیمتها کاهش پیدا کنه .
salar_aziz
03-12-2011, 19:27
سلام
اگر تهران هستین ، مرکز کامپیوتر ایران (پایینتر از میدون ولیعصر) حتماً باید باشه .
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
فکر نکنم تا بعد از عید نوروز قیمتها کاهش پیدا کنه .
چطور میفرمایید تا عید نمیاد پایین؟میشه بگید چرا؟!
البته خودمونیم زیاد هم نرفته بالا 1تراش. قبلا 125بود حالا فرمودید155.ن؟!:8:(البته واس اونی که ضروری کار داره گفتم زیاد نرفته بالا)
ممنون
fabio montari
03-12-2011, 22:18
چرا قیمت ها اینقدر رفته بالا ؟
Hamed DC
03-12-2011, 22:45
چرا قیمت ها اینقدر رفته بالا ؟
خب قضیه سیل و اینها پیش اومده دیگه:31:
سلام دوستان لطفا کسی میگه الان 3 ترا اکسترنال یو اس بی 3 چنده
احتیاج دارم شدید
دوستان فکر می کنن تا کی قیمت درست میشه
1 ماه به نظرتون درست میشه
aliiiiiii
04-12-2011, 23:40
كسي از دوستان قيمت هارد my passport essential se750 gb usb3 رو داره ممنون ميشم قيمتشو بگين.
ببخشید
كارتريج هارد رو جدا هم میفروشن که بتونیم هارد اینترنال رو به اکسترنال تبدیل کنیم؟
Hamed DC
05-12-2011, 22:22
سلام دوستان لطفا کسی میگه الان 3 ترا اکسترنال یو اس بی 3 چنده
احتیاج دارم شدید
دوستان فکر می کنن تا کی قیمت درست میشه
1 ماه به نظرتون درست میشه
سلام.
My Book Essential Edition 3TB USB3.0 and USB2.0...335.000
Hamed DC
05-12-2011, 22:32
ببخشید
كارتريج هارد رو جدا هم میفروشن که بتونیم هارد اینترنال رو به اکسترنال تبدیل کنیم؟
خدمت شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hamed DC
05-12-2011, 22:41
كسي از دوستان قيمت هارد my passport essential se750 gb usb3 رو داره ممنون ميشم قيمتشو بگين.
خدمت شما:11:
my passport essential se750 gb usb3...102.000
ArashMiniStar
05-12-2011, 23:02
خدمت شما:11:
my passport essential se750 gb usb3...102.000
گرون نشده که.:31:
Hamed DC
05-12-2011, 23:24
گرون نشده که.:31:
البته نوسان قیمت رو ذکر نکردم!
از 102.000تا 160.000
aliiiiiii
06-12-2011, 18:08
البته نوسان قیمت رو ذکر نکردم!
از 102.000تا 160.000
ممنون دوست عزيز ولي متاسفانه من اين هاردو خريداري كردم به قيمت 125 ت
Hamed DC
06-12-2011, 18:39
ممنون دوست عزيز ولي متاسفانه من اين هاردو خريداري كردم به قيمت 125 ت
مبارکه.
قیمت هارد تا بعد از عید خیلی نوسان داره.
Farshid72
06-12-2011, 18:44
نوسان که همیشه بوده ولی این مدت اختلاف قیمت ها خیلی فاحش شده
Hamed DC
06-12-2011, 19:30
نوسان که همیشه بوده ولی این مدت اختلاف قیمت ها خیلی فاحش شده
دوست عزیز کاملا درسته.
نوسان بسیار زیاد به این دلیله که بعضی از کاسبهای با انصاف(در حد انگشتان یک دست!) جنسهایی که با قیمت
قدیم خریدن، با همون قیمت میدن.
ولی 99/9درصدشون کلی کشیدن روش:2:
mehdi_gh27
07-12-2011, 08:47
سلام دوستان
هارد 1TB که e-sata هم داشته باشه و از لحاظ کیفیتی مناسب باشه .
چی پیشنهاد میکنید
ممنون
ata.royalfalcon
07-12-2011, 11:03
سلام دوستان
هارد 1TB که e-sata هم داشته باشه و از لحاظ کیفیتی مناسب باشه .
چی پیشنهاد میکنید
ممنون
سلام
مورد مناسب براي شما سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم هست . اليته اين مدل فقط با كارتريج usb2 يا usb3 هست و كارتريج esata رو بايد جداگانه از شركت سازگار بخريد .
انتهاي اين هاردها قابل جدا شدن هست و ميتوان انواع كارتريج ها رو نصب كرد مثل usb2 يا usb3 يا firewire و حتي esata
Hamed DC
07-12-2011, 11:25
در تکمیل فرمایشات دوست خوبم، عطا:
FreeAgent GoFlex Ultra USB 1TB...140.000
سلام :11:
یه سوالی داشتم(خواهشا جوابمو بدید) :
من نمیخام هی تند تند هارد رو به سیستم بزنم و دوباره بکنم
میشه هارد اکسترنال رو که به کامپیوتر زدیم دیگه بزاریم همینجوری واسه همیشه به سیستم متصل باشه؟؟:13:
و آیا میتونم روی هاردم بازی نصب کنم؟
در تکمیل فرمایشات دوست خوبم، عطا:
FreeAgent GoFlex Ultra USB 1TB...140.000
دوستان این مدل قابلیت رمز گزاری مثل وسترن رو داره
ata.royalfalcon
07-12-2011, 23:44
دوستان این مدل قابلیت رمز گزاری مثل وسترن رو داره
خیر
این مدل از هارد سیگیت ، مثل هارد وسترن ، قابلیت رمز نگاری رو نداره و باید از نرم افزارهای دیگه ای مثل TrueCrypt استفاده کنید .
بعبارت دیگر بعضی از مدلهای هارد وسترن دارای چیپ امنیتی بر روی برد هستن و تا زمانی که این چیپ اجازه ندهد به هیچ عنوان نمیتوانید به دیتا دسترسی داشته باشید . یعنی قابلیت قفل کردن هارد بصورت سخت افزاری هست . خلاصه در اینجور مدلها در زمانیکه هارد بصورت سخت افزاری lock شده باشد حجم پارتیشن صفر نشان خواهد داد و حتی با فرمت کردن هم نمیتوانید اطلاعات را پاک کنید .
در صورتیکه هاردهای سیگیت فاقد چنین امکانی هستند و باید با استفاده از نرم افزارهای مختلف برای رمز نگاری استفاده کنید که در این حالت دیتا با فرمت کردن هم قابل حذف هست .
ata.royalfalcon
07-12-2011, 23:56
سلام :11:
یه سوالی داشتم(خواهشا جوابمو بدید) :
من نمیخام هی تند تند هارد رو به سیستم بزنم و دوباره بکنم
میشه هارد اکسترنال رو که به کامپیوتر زدیم دیگه بزاریم همینجوری واسه همیشه به سیستم متصل باشه؟؟:13:
و آیا میتونم روی هاردم بازی نصب کنم؟
سلام اگر هاردتان پرتابل هست ، به محض روشن کردن سیستم هارد هم روشن خواهد شد در نتیجه توصیه نمیشه که کابل آن دائما به سیستم وصل باشد.
اما اگر هاردتان از نوع آداپتوری هست میتوانید کابل usb رو به پشت کیس متصل کنید و آداپتور آنرا به سه راهی کلید دار متصل کنید و در صورت نیاز کافیست که کلید برق رو بفشارید تا هارد روشن شود .
خلاصه اگر واقعا به هارد نیازی ندارید بهتره که آنرا جدا کنید تا از استهلاک بیمورد جلوگیری شود . ضمنا تند تند به سیستم هم وصل نکنید بهتره که چند ثانیه ای وقفه داشته باشد مثلا 10 ثانیه صبر کنید و سپس دوباره هارد رو متصل کنید .
در مورد نصب بازی اگر اینترفیس شما usb3 یا esata هست مانعی ندارد اما در صورت usb2 بودن ممکن هست به مشکلاتی بر بخورد که ناشی از سرعت پایین اینترفیس usb2 هست ، باید تست کرد شاید با usb2 هم مشکلی نداشته باشد .
سلام اگر هاردتان پرتابل هست ، به محض روشن کردن سیستم هارد هم روشن خواهد شد در نتیجه توصیه نمیشه که کابل آن دائما به سیستم وصل باشد.
اما اگر هاردتان از نوع آداپتوری هست میتوانید کابل usb رو به پشت کیس متصل کنید و آداپتور آنرا به سه راهی کلید دار متصل کنید و در صورت نیاز کافیست که کلید برق رو بفشارید تا هارد روشن شود .
خلاصه اگر واقعا به هارد نیازی ندارید بهتره که آنرا جدا کنید تا از استهلاک بیمورد جلوگیری شود . ضمنا تند تند به سیستم هم وصل نکنید بهتره که چند ثانیه ای وقفه داشته باشد مثلا 10 ثانیه صبر کنید و سپس دوباره هارد رو متصل کنید .
در مورد نصب بازی اگر اینترفیس شما usb3 یا esata هست مانعی ندارد اما در صورت usb2 بودن ممکن هست به مشکلاتی بر بخورد که ناشی از سرعت پایین اینترفیس usb2 هست ، باید تست کرد شاید با usb2 هم مشکلی نداشته باشد .
از دوست عزیزم مچکرم:46:
هارد من : وسترن دیجیتال 500 - my passport essential - بدون آداپتور میباشد!
حالا با این هارد
میتونم دیگه از سیستم نکنمش و بزارم همیشه متصل باشه؟؟
ata.royalfalcon
08-12-2011, 10:18
از دوست عزیزم مچکرم:46:
ممنون عزیزم
هارد من : وسترن دیجیتال 500 - my passport essential - بدون آداپتور میباشد!
حالا با این هارد
میتونم دیگه از سیستم نکنمش و بزارم همیشه متصل باشه؟؟
مشکلی نداره میتونی همیشه به سیستم وصل کنی ولی اینطوری که هاردت همیشه روشن و در حال کار هست و استهلاک بیموردی خواهد داشت .
اگر واقعا بهش نیاز داری وصلش کن ، اگر نه بهتره که جداش کنی .
shahab_f
08-12-2011, 17:42
دوستان هارد اکسترنال با ظرفیت 640 یا 750، یو اس بی 3 داشته باشه و کیفیت خوب، قیمت مناسب چی پیشنهاد میکنید؟
Hamed DC
08-12-2011, 22:20
دوستان هارد اکسترنال با ظرفیت 640 یا 750، یو اس بی 3 داشته باشه و کیفیت خوب، قیمت مناسب چی پیشنهاد میکنید؟
my passport essential se750 gb usb3...125.000
دوستان بنظرتون کی ارزون میشه؟ تا میام یه چی بگیرم گرون میشه:2:
Hamed DC
09-12-2011, 19:08
دوستان بنظرتون کی ارزون میشه؟ تا میام یه چی بگیرم گرون میشه:2:
صادق جان فکر کنم تا بعد از عید طول بکشه.
سلام - الان قیمت هارد WD چنده - 1 ترا بایت اکسترنال را میگم
Hamed DC
10-12-2011, 12:06
سلام - الان قیمت هارد WD چنده - 1 ترا بایت اکسترنال را میگم
سلام.
Western Digital WD My Book 1TB...100.000 ta 183.000
Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB...136.000 ta 184.000
سلام.
Western Digital WD My Book 1TB...100.000 ta 183.000
Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB...136.000 ta 184.000
شما این قیمتارو نوشتی ار 136000 تا 184000..
از کجا میشه 136 تهیه کرد؟ ارزون ترین قیمتی که من پرسیدم 163000 برای 1ترای وسترن بود. اگه میدونید به ما هم بگید بریم بگیریم.
ممنون
ata.royalfalcon
11-12-2011, 07:59
من عجله دارم اینا هم میگن دوره ی ازمایشی شاید طرف رو آتیش گرفت برید خودتون رو جمع کنید مرم رو گیر اوردید
خواهش میکنم کمکم کنید
کار من ارشیو فیلم هستش من هاردی می خوام که به هیچ وجه مشکل برای اطلاعات داخلش پیش نیاد و مقاوم باشه
اینا توی بازار بود
Western Digital My Book 3TB -Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت بین 345 -350 هزار تومان
Seagate freeAgent 3TB -GoFlex Desk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت بین 335- 340 هزار تومان
Seagate GoFlex -3TB USB 2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت بین 335-360 هزار تومان
خواهش دوستان سریع به من بگن از بین این 3 تا کدوم رو انتخاب کنم چون من تا پس فردا باید سفارش بدم
عزيز دلم سلام
خودم تو كار آرشيو فيلم هستم كلا 13 ترابايت آرشيو دارم ، همه هم از برند وسترن هستن . پيشنهادم اينه كه هارد وسترن مدل Essential رو بخريد .
تابستون سه تراي Essential رو 345 هزارتومن خريدم .
Hamed DC
11-12-2011, 16:04
شما این قیمتارو نوشتی ار 136000 تا 184000..
از کجا میشه 136 تهیه کرد؟ ارزون ترین قیمتی که من پرسیدم 163000 برای 1ترای وسترن بود. اگه میدونید به ما هم بگید بریم بگیریم.
ممنون
من یه محدوده بهتون دادم تا بدونید قیمتها از چه قراره!
جای خاصی رو که نمیدونم. این قیمتها، قیمتهایی هست که فقط افراد با انصاف بهتون میدن.
که متاسفانه تعدادشون خیلی کمه.
به همین قیمت هم خوبه.
ata.royalfalcon
13-12-2011, 18:21
سلام
آپدیت کننده برای نرم افزار WD SmartWare ورژن 1.5.1.6 و برای سیستم عمل ویندوز . کافیست که برنامه اصلی نصب باشه و سپس این آپدیت کننده رو اجرا و سپس سیستم رو ریستارت کنید .
برای مدلهای
My Book elite
My Book essential USB 3.0
My Book Essential
My Passport Essential SE USB 3.0
My Passport Essential USB 3.0
My Passport Essential
My Passport Elite
My Passport Essential SE
ata.royalfalcon
14-12-2011, 11:43
سلام
در مورد هارد بيسيم ، علاوه بر مدل seagate goflex satellite كه در پست زير توضيح مختصري دادم ،
هارد هيتاچي مدل g-connect داراي WiFi 802.11 b/g/n هم هست و همچنين داراي نرم افزار iOS براي ارتباط با اين هارد از طريق دستگاههاي iOS هست .
اين مدل از هارد اكسترنال فقط با ظرفيت 500 گيگ موجوده و همچنين داراي اينترفيسهاي usb2 وGigabit Ethernet هم هست . متاسفانه داراي باطري نيست در صورتيكه هارد اكسترنال سيگيت goflex satellite داراي باطری با ذخيره 5 ساعت در حالت کار و 25 ساعت استندباي هست .
لينك اين مدل در سايت اصلي
چند عكس
noisymind
14-12-2011, 13:20
سلام
آپدیت کننده برای نرم افزار WD SmartWare ورژن 1.5.1.6 و برای سیستم عمل ویندوز . کافیست که برنامه اصلی نصب باشه و سپس این آپدیت کننده رو اجرا و سپس سیستم رو ریستارت کنید .
برای مدلهای
My Book elite
My Book essential USB 3.0
My Book Essential
My Passport Essential
My Passport Elite
My Passport Essential SE
عطلا جان راجع به این برنامه بک آب گیری خودکارش توضیح میدی؟ من تازه باهاش کار میکنم ، جالبه که اون درایو یا فولدری که تعیین کنیم برای بک آب ، کل فایلها رو کپی میکنه ولی اگه چیزی از درایو اصلی پاک بشه اونو پاک نمیکنه و یا حتی اگه رو درایو اصلی اگه فایلی جا به جا هم بشه ، رو هارد اکسترنال هم فایل قبلی رو نگه میداره و هم فایل رو جای جدید کپی میکنه.
ata.royalfalcon
14-12-2011, 13:55
عطلا جان راجع به این برنامه بک آب گیری خودکارش توضیح میدی؟ من تازه باهاش کار میکنم ، جالبه که اون درایو یا فولدری که تعیین کنیم برای بک آب ، کل فایلها رو کپی میکنه ولی اگه چیزی از درایو اصلی پاک بشه اونو پاک نمیکنه و یا حتی اگه رو درایو اصلی اگه فایلی جا به جا هم بشه ، رو هارد اکسترنال هم فایل قبلی رو نگه میداره و هم فایل رو جای جدید کپی میکنه.
سلام عزيز
قبلا يه آموزش مختصر درباره اين نرم افزار گزاشته بودم (لينك زير) ، البته اين آموزش مربوط به ورژن قديمي اين نرم افزار هست كه متاسفانه فرصت نكردم اونو آپديت كنم كه در اسرع وقت آموزش رو اصلاح ميكنم ، ولي كار با اين نرم افزار فوق العاده ساده و user friendly هست .
يكي از مهمترين خصوصيت و ويژگي ورژن جديد داشتن حق انتخاب براي بكاپ گيري از فايل يا فولدر خاص هست كه البته خودم بايد اين مسئله رو تست كنم .
نقل و قول از سايت وسترن
Backup only the files and folders that you want. Users now have the flexibility to backup either by selecting pre-defined file categories or selecting individual files and folders
جالبه که اون درایو یا فولدری که تعیین کنیم برای بک آب ، کل فایلها رو کپی میکنه ولی اگه چیزی از درایو اصلی پاک بشه اونو پاک نمیکنه و یا حتی اگه رو درایو اصلی اگه فایلی جا به جا هم بشه ، رو هارد اکسترنال هم فایل قبلی رو نگه میداره و هم فایل رو جای جدید کپی میکنه.
بلي ، دقيقاً همينطوره چون اين نرم افزار براي بكآپ گيري ساخته شده كه اگر زماني فايل يا فولدري بصورت تصادفي حذف و پاك بشه بتوان آن را restore و بازيابي كرد .
ata.royalfalcon
14-12-2011, 22:24
سلام آموزش رو آپدیت کردم .
فایل اصلی رو که doc بود رو متاسفانه گم کردم !!! بنابراین برای اینکه ترتیب نوشته ها بهم نخوره توضیحات برای این قابلیت جدید رو در دو صفحه آخر PDF اضافه کردم و تغییری در نوشته های قبلی ندادم . حجم فایل هم حدود 378 کیلوبایت هست .
لینک اول :
اگر از لینک اول دانلود نشد لینک دوم
دوستان تفاوت اینا توچیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
My Passport Essential
My Passport Elite
My Passport Essential SE
ata.royalfalcon
15-12-2011, 00:39
دوستان تفاوت اینا توچیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
My Passport Essential
My Passport Elite
My Passport Essential SE
در حجمهای 750 گیگ و یکترابایت هست و همچنین دارای اینترفیس usb3 هست .
فقط 500 گیگ موجوده و همچنین دارای اینترفیس usb3 هست .
My Passport Essential
قدیمی هست و فقط usb2 هست و 500 گیگ
My Passport Essential SE
این هم فقط 1 ترابایت و 750 گیگ موجوده البته قدیمی و در بازار موجود نیست و usb2 هست .
My Passport Elite
مهمترین ویژگی این مدل پایه ای هست که هارد رو بصورت قائم نگه میداره ، البته این مدل هم دیگه تولید نمیشه و از دور خارجه و فقط usb2 داره .
عکس زیر
sara1992
16-12-2011, 19:47
سلام
من فیلم و سریال و کلیپ زیاد میگیرم و تا جایی که میتونم اونا رو دی وی دی میزنم حالا میخوام به جای دی وی دی زدن یه هارد اکسترنال بگیرم
میخواستم بدونم هارد اکسترنال قابل اعتماد هست و اطلاعات واسه همیشه توش میمونه یا ممکنه که اطلاعاته داخلش یهو بپره یا دیگه بالا نیاد؟
هارد اکسترنال واسه این کار بهتر و قابل اعتماد تره یا اینترنال؟
ممنون
ata.royalfalcon
16-12-2011, 19:58
سلام
من فیلم و سریال و کلیپ زیاد میگیرم و تا جایی که میتونم اونا رو دی وی دی میزنم حالا میخوام به جای دی وی دی زدن یه هارد اکسترنال بگیرم
میخواستم بدونم هارد اکسترنال قابل اعتماد هست و اطلاعات واسه همیشه توش میمونه یا ممکنه که اطلاعاته داخلش یهو بپره یا دیگه بالا نیاد؟
ممنون
سلام
ممکنه که اطلاعاته داخلش یهو بپره یا دیگه بالا نیاد؟
بلی ممکنه چنین اتفاقی بیافتد ، ولی اگر درست نگهداری شود وقوع چنین حالتی کمتر از 10 درصد هست . خودم نزدیک به 13 ترابایت آرشیو فیلم دارم (هفت هارد اکسترنال) که شکر خدا تا الان هیچ مشکلی نداشته . حتی یکی از هاردها از سال 88 تا کنون بدون هیچ مشکلی کار میکند . ولی چون اهل ریسک نیستم قصد دارم از تمام آرشیو ها بکآپ بگیرم .
برای آرشیو فیلم و موارد مشابه هارد اکسترنال بهترین هست .
Hamed DC
16-12-2011, 20:02
سلام
ممنون
سلام.
هارداکسترنال کاملا قابل اعتماد هست. البته بستگی به برند و مدل اون داره.
برای این کار شما Wester Digital My Bookکاملا مناسبه.
که میتونی مدلهای زیر رو برای کارت انتخاب کنی:
Western Digital WD My Book 1TB...160.000
sara1992
16-12-2011, 23:47
ممنون از جوابتون.
2 تا سوال برام پیش اومده
یکی اینکه چه مراقبتهایی رو باید واسه یه هارد اکسترنال به کار ببریم تا اطلاعات هارد سالم بمونن؟
دومیشم اینکه وقتی از اطلاعات بک اپ گرفتین اونو میریزین تو DVD ؟ و اینکه حجم فایل بک اپ با حجم خود فایلها یکیه؟
بازم ممنون
ata.royalfalcon
17-12-2011, 00:03
ممنون از جوابتون.
2 تا سوال برام پیش اومده
یکی اینکه چه مراقبتهایی رو باید واسه یه هارد اکسترنال به کار ببریم تا اطلاعات هارد سالم بمونن؟
دومیشم اینکه وقتی از اطلاعات بک اپ گرفتین اونو میریزین تو DVD ؟ و اینکه حجم فایل بک اپ با حجم خود فایلها یکیه؟
بازم ممنون
پیشنهادات برای نگهداری بهتر هارد اکسترنال
1. اگر هارد رو به مدت طولاني روشن ميذارين حتماً دماي هارد رو با نرم افزارهاي مربوطه چك كنيد . اگر هم ميتونين از يه فن براي خنك شدن هارد هم استفاده كنيد يعني فن رو با يه فاصله ايمن پشت هارد بذاريد.
2. در موقعي كه هارد در حال كار هست اصلا تكان ندهيد .
3. تا اونجايي كه امكان دارد از محافظ برق استفاده كنيد . گرچه من از استابيلايزر استفاده ميكنم چون تنها كار محافظ هاي برق قطع نمودن جريان برق خرج از محدوده تعريف شده هست و لاغير .
4. به پورتهاي usb نامطمئن وصل نكنيد . ديده شده كه پورت جلوي كيس بعلت اسمبل نامناسب كابل ، باعث سوختن شده ، همچنبن پورت های جلوی کیس ممکن هست دچار افت ولتاژ بشوند که موجب عدم راه اندازی هاردهای بدون آداپتور (پرتابل) میشود .
5. هارد رو در جاي ايمن و دور از دسترس افراد ناآگاه قرار دهيد . با توجه به اينكه بعضی از هاردها بصورت عمودي (ايستاده) قرار ميگيرن از محكم بودن محل استقرار مثلا ميز مطمئن بشيد تا هارد كله به پا نشه به همين خاطر بعضي ها اونا بصورت خوابيده قرار ميدن .
۶ . حتما safe remove کنید و سپس هارد رو خاموش کنید.
۷. آنتی ویروس مناسبی نصب کنید تا هارد ویروسی نشود .
نه عزیزم ، اگر بخوام بکآپ بگیرم روی یه هارد دیگه ذخیره میکنم . بکآپ گرفتن 13 ترابایت روی DVD کار طاقت فرسایی هست .
salam1388
17-12-2011, 21:31
درود بر شما
من هم دنبال هارد اکسترنال 2ترا هستم برای ارشیو شما چه نوع برندی رو پیشنهاد میدهید برای ارشیو؟؟؟؟
ata.royalfalcon
17-12-2011, 21:40
درود بر شما
من هم دنبال هارد اکسترنال 2ترا هستم برای ارشیو شما چه نوع برندی رو پیشنهاد میدهید برای ارشیو؟؟؟؟
سلام
با توجه به اینکه 2 ترابایت میخواهید مناسبترین مدل وسترن مدل My Book Essential هست .
سلام دوستان ببخشید
1و2و3 ترا داخلی و بیرونی
الان چنده
Hamed DC
18-12-2011, 17:41
سلام دوستان ببخشید
1و2و3 ترا داخلی و بیرونی
الان چنده
سلام.
لطفا مدلهای مورد نظر خودنون رو برای قیمت اعلام کنید؟؟؟
behnam_tr
18-12-2011, 18:00
کدوم هارد های اکسترنال موجود در بازار سرعت خواندن و نوشتنشون بیشتره؟بر حسب تجربه بفرمایید...
komeyl67
19-12-2011, 01:08
سلام دوستان.
جایی رو سراغ ندارین بشه هاردهای اکسترنال زیر 500 گیگ پیدا کرد؟
خیلی لنگم.
ممنون.
سلام من میخواستم هارد ایکسترنال ضد آب، ضد ضربه (ترجیحا 1T) بخرم از اینترنت این مدل ها رو پیدا کردم
adata SH14 _ adata SH93 _ Silicon Power A70 & A80
نمیدونم! کسی میتونه کمکم کنه بگه چی بخرم مثل اینکه خیلی راحتم گیر نمیان:sad: البته هنوز خیلی نگشتم
یکیم اینکه اگه بخوام زیاد ازش استفاده کنم مثلا همش به کامپیوتر وصل بمونه مشکلی واسش پیش نیاد!
ممنون میشم راهنماییم کنید:11:
ata.royalfalcon
19-12-2011, 08:03
سلام دوستان.
جایی رو سراغ ندارین بشه هاردهای اکسترنال زیر 500 گیگ پیدا کرد؟
خیلی لنگم.
ممنون.
سلام
والا تو مركز كامپيوتر ايران بايد باشه ، مثلا 320 گيگ از برندهايي مثل ADATA يا silicon power .
البته از قيمتها زياد اطلاع ندارم ، ولي با توجه به تفاوت نه چندان زياد قيمت بين 320 گيگ و 500 گيگ بهتره كه همون 500 رو بخريد . (البته اين نظر شخصي خودمن هست)
ata.royalfalcon
19-12-2011, 08:10
سلام من میخواستم هارد ایکسترنال ضد آب، ضد ضربه (ترجیحا 1T) بخرم از اینترنت این مدل ها رو پیدا کردم
adata SH14 _ adata SH93 _ Silicon Power A70 & A80
نمیدونم! کسی میتونه کمکم کنه بگه چی بخرم مثل اینکه خیلی راحتم گیر نمیان:sad: البته هنوز خیلی نگشتم
یکیم اینکه اگه بخوام زیاد ازش استفاده کنم مثلا همش به کامپیوتر وصل بمونه مشکلی واسش پیش نیاد!
ممنون میشم راهنماییم کنید:11:
سلام
خودم Silicon Power A80 رو ترجيح ميدم چون usb3 هست ولي A70 كه usb2 هست و در نتيجه پيشنهاد نميكنم .
هاردهاي سيليكون پاور با گارانتي داده پرداز رایانه متین فروخته ميشوند . مدل a80 با داشتن بدنه آلومنيومي نه تنها يكي از سنگينترين هاردهاي پرتابل هست بلكه استحكام خوبي هم دارد و دو كابل usb هم دارد كه يكي از انها بسيار كوتاه هست و داخل بدنه اش پنهان ميشود .
لينك اين مدل در سايت شركت داده پرداز رايانه متين .
ولي در سايت مربوطه يك ترابايت ننوشته در صورتيكه در سايت سازنده ، يكترابايت اين هارد موجود هست .
لينك اين مدل در سايت اصلي
پيشنهادم اينه كه يا با شركت مربوطه مكاتبه كنيد يا بازار رو براي يكترابايتي اين مدل جستجو كنيد . هارد adata SH93 هم به خاطر usb2 بودن پيشنهاد نميشه (حتي اگر سيستم شما uab3 رو نداشته باشه) .
نه مشكلي پيش نمياد ولي هر وسيله اي عمر مشخصي دارد ، پس بهتره كه تا حد امكان صرفه جويي كنيد .
ata.royalfalcon
19-12-2011, 08:31
کدوم هارد های اکسترنال موجود در بازار سرعت خواندن و نوشتنشون بیشتره؟بر حسب تجربه بفرمایید...
سلام
يه تايپيكي بود به اسم مقایسه ی سرعت هاردهای اکسترنال كه دوستان با نرم افزار معرفي شده ، هارد رو تست و نتيجه اش رو اعلام ميكردند كه متاسفانه تاپيك كم كار شده !!! همچنين اكثر تستها براي هارد وسترن و سيگيت هست !!!
پي نوشت :
دوستاني كه هارد دارن لطفا تست سرعت رو در تاپيك اعلام شده بذارند .
ata.royalfalcon عزیز مرسی از راهنمایت:11:
prince 0f persia
19-12-2011, 23:55
سلام
اگه می شه یه هارد 1 ترا برای آرشیو کردن معرفی کنید.
metalgear2
20-12-2011, 15:40
هارد اکسترنال my book essential 2t قیمتش رو کسی داره؟
من یه هارد اکسترنال 1.5 یا 2 ترابایت میخوام که سرعت خوبی هم داشته باشه.بهتر از این مدل چیزی گیر میاد؟ در کل این مدل خویه یا نه؟ usb 3 هست دیگه؟
ممنون.
ata.royalfalcon
20-12-2011, 16:25
سلام
اگه می شه یه هارد 1 ترا برای آرشیو کردن معرفی کنید.
سلام
پرتابل ميخواهيد يا دسكتاپي ؟
در هر حال اگر به اندازه كافي بودجه داريد بهتره كه از انواع پرتابل رو بخريد چونكه حمل و نقلش ساده و راه اندازي آن دردسر كمتري دارد .
هاردهاي پرتابل تنوع زيادي در بازار دارند ولي اگر هارد ضد شوك و ضد آب ميخواهيد مناسبترين مدلSilicon Power armor A80 هست . اين مدل از هارد اينترنال سامسونگ استفاده شده .
هارد وسترن مدل My Passport Essential SE هم انتخاب خوبي هست و usb3 هسم هست اما بدنه اش ظريف هست و زود خط و خش ميافته . همچنين هارد سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable هم انتخاب خوبي هست اما مثل هارد وسترن بدنه مستحكمي ندارد و خط و خش خور هست كه اگر در نگهداري آن دقت كنيد مشكلي نداره .
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
هارد اکسترنال my book essential 2t قیمتش رو کسی داره؟
من یه هارد اکسترنال 1.5 یا 2 ترابایت میخوام که سرعت خوبی هم داشته باشه.بهتر از این مدل چیزی گیر میاد؟ در کل این مدل خویه یا نه؟ usb 3 هست دیگه؟
ممنون.
سلام
فكر نميكنم مدل 1.5 ترابايتي پيدا بشه ، عمدتا 1 ترا يا 2 ترا و حداكثر 3 ترابايت در بازار هست .
از مدلهاي دسكتاپي همون مدلي كه انتخاب كردين فعلا بهترين هست usb3 هم هست ولي شما در موقع خريد دقت كنيد كه روي جعبه اش usb3 رو نوشته باشه .
ata.royalfalcon
23-12-2011, 22:18
سلام
معرفی یک هارد NAS مدل D-link DNS-321 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کمپانی D-link یکی از شرکتهای تولید کننده ابزارهای شبکه سازی هست . این ابزار در یک بسته بندی ساده قرار دارد و به همراه آن یک کتابچه راهنما ، دیسک درایور ، آداپتور برق و یک کابل شبکه ارائه میشود . DNS-321 بدنه مشکی رنگ و مستحکمی دارد و در دو طرف بدنه لوگوی D-link حک شده است . در پنل جلوی ابزار یک LED بزرگ بصورت عمودی وجود دارد که در انتهای آن کلید power قرار گرفته است . در هنگامی که این ابزار را روشن میکنید این LED به رنگ آبی روشن خواهد شد .در پایین کلید power سه LED دیگر وجود دارد که برای نشان ئدادن وضعیت هارد دیسکها و اتصال به شبکه کاربرد دارد .
برای قرار دادن هارد دیسک درون این ابزار باید پنل جلویی را بصورت کشویی به سمت بالا بکشید و پس از جاگذاری هارد دیسکها ، زبانه ای که در پنل پشتی قرار دارد را در جای خود محکم کرده تا از جابجایی هارد دیسکها جلوگیری شود .
در پنل پشتی این ابزار فیش آداپتور و پورت 10/100/1000 Gigabit Ethernet Port تعبیه شده است . همچنین یک فن کوچک نیز در پنل پشتی قرارداده شده تا گرمای ایجاد شده توسط هارد دیسکها به بیرون هدایت شود . این ابزار از استاندارد از IEEE 802.3 10Base-T Ethernet و IEEE 802.3u 100Base-TX Fast Ethernet پشتیبانی میکند .
این دستگاه گنجایش دو هارد دیسک با اینترفیس sata رو دارد . برای پیکر بندی هارد دیسکها چهار وضعیت وجود دارد.
1. در وضعیت استاندارد از هر هارد دیسک میتوان بصورت مجزا استفاده کرد .
2. میتوان بصورت JBOD استفاده کرد . در این وضعیت فضای ذخیره سازی هر دو هارد دیسک را بعنوان یک فضای واحد در نظر گرفته و حداکثر فضای ممکن رو در اختیار شما قرار میدهد .
3. حالت سوم raid 0
4. حالت چهارم raid 1
این دستگاه قادر هست که بصورت خودکار و صرف نظر از سیستم عامل یک کامپیوتر از اطلاعات ذخیره شده یک نسخه پشتیبان تهیه کند . از دیگر امکانات میتوان به هشدار ایمیل ، سرور FTP و مدیا سرور UPnP اشاره کرد . در صورتیکه هیچ سیستمی به این ابزار متصل نشود این ابزار وئارد وضعیت sleep میشود و در نتیچه مصرف برق آن کاهش پیدا میکند . همچنین سرعت فن این ابزار با توجه به دمای سیستم بصورت خودکار تنظیم شده یا غیر فعال میشود . وزن این ابزار بدون هارد دیسک حدود 1.4kg هست . قیمت این محصول حدود 325 هزارتومن و با گارانتی شرکت ایزی هست .
منبع : مجله عصر شبکه شماره 138
RAN_1368
23-12-2011, 23:02
کمک کنید دارم بدبخت میشم
من یک هارد سیگیت 1 ترابایتی دارم که کمتر از 1 سال خریدمش تمامی اطلاعاتم رو از سال ها پیش که جمع کرده بودم روش نگه می دارم
شاید بگم ارزش اطلاعاتی که روش دارم چند میلیون تومن باشه منهای زمان و وقتی که ارزشش رو نمیشه بیان کرد...
هاردم به یک مشکل عجیب خورده !
اونم این که اگه بخواین یک حجم بالا از اطلاعات رو جا به جا کنید یک هو قطع میشه !!!
تا زمانی هم که کلا از برق خارج نکنیدش و دوباره وصلش نکنید کار نمی کنه...
می ترسم روزی برسه که هاردم رو وقتی وصل میکنم اصلا کار نکنه و بدبخت بشم
اگه میشه یکی به من بگه مشکلش چیه ؟
می خوام یک هارد 2 ترابایتی آداپتور دار بخرم، سرعت برام زیاد مهم نیستش ولی واسم خیلی مهم که اصلا خراب نشه، اگه میشه کمکم کنید بگید چی بخرم ؟ ( تا 180 تومن هم میتونم هزینه کنم ، دوستان اگه قیمت هم بتونن بدن خیلی ممنون میشم )
اجرتون با خدا:11::40:
ata.royalfalcon
23-12-2011, 23:19
کمک کنید دارم بدبخت میشم
من یک هارد سیگیت 1 ترابایتی دارم که کمتر از 1 سال خریدمش تمامی اطلاعاتم رو از سال ها پیش که جمع کرده بودم روش نگه می دارم
شاید بگم ارزش اطلاعاتی که روش دارم چند میلیون تومن باشه منهای زمان و وقتی که ارزشش رو نمیشه بیان کرد...
هاردم به یک مشکل عجیب خورده !
اونم این که اگه بخواین یک حجم بالا از اطلاعات رو جا به جا کنید یک هو قطع میشه !!!
تا زمانی هم که کلا از برق خارج نکنیدش و دوباره وصلش نکنید کار نمی کنه...
می ترسم روزی برسه که هاردم رو وقتی وصل میکنم اصلا کار نکنه و بدبخت بشم
اگه میشه یکی به من بگه مشکلش چیه ؟
می خوام یک هارد 2 ترابایتی آداپتور دار بخرم، سرعت برام زیاد مهم نیستش ولی واسم خیلی مهم که اصلا خراب نشه، اگه میشه کمکم کنید بگید چی بخرم ؟ ( تا 180 تومن هم میتونم هزینه کنم ، دوستان اگه قیمت هم بتونن بدن خیلی ممنون میشم )
اجرتون با خدا:11::40:
سلام
نمیدونم مدل هاردتون دقیقاً چی هست .
ولی اگر از مدلهای آداپتوردار باشه و در نتیجه دچار کمبود ولتاژ نشده باشه و اگر مطمئن هستید کابل USB هم مشکلی نداره و همچنین به پورت پشت کیس متصل شده باشه و مطمئن هستید که کابلها محکم متصل شده باشند ، احتمالا مشکل از قسمت sata to usb هست .
اگر هاردتان از نوع GOFLEX هست و گارانتی نداره بهتره که یه کارتریج یا همون تبدیل sata to usb بخرید و مجدداً تست کنید . ولی اگر از نوع goflex نیست بهترین راه خرید یه هارد اکسترنال دیگه و تخلیه اطلاعات هست .
اون هارد مشکل دار رو میتوان با باز کردن باکس بعنوان هارد اینترنال استفاده کنید البته اگر واقعا مشکل از قسمت sata to usb باشه و خود هارد مشکلی نداشته باشه . ضمنا اگر خود هارد مشکلی نداشته باشه میتونین یه باکس دیگه بخرید که قیمتی حدود 30 هزارتومن دارد و اون هارد رو داخل باکس بذارید تا به یه هارد اکسترنال دیگه تبدیل بشه .
بهترین مدل در حال حاظر western digital my book essential هست که متاسفانه بودجه شما هم کمه ، یک ترابایت 160 هزارتومنه دو ترابایت نمیدونم دقیقاً چقدره ولی بودجتون برای دو ترابایت کمه .
Farshid72
23-12-2011, 23:22
دوسته عزیز بهتره شما هاردتونو اول با نرم افزار های مربوطه یه چک کنید برای بد سکتور که و defrag کردن هارد...بهتره قبلش یه نظمی به دیتا هاتون بدید و بعدش این کارو انجام بدید یه سروسامونی بهشون بدید در مورد اطلاعاتم بهتره شما اطلاعاتتونو آرشیو کنید در ضمن شما همیشه باید نسخه پشتیبان تهیه کنید
در مورد هارد جدیدم باید بگم که شما بهتره سرمایتو بزاری روی ssd که کمتر ضرر کنی و بهتر بتونی محافظت کنی از اطلاعاتت!!!
RAN_1368
23-12-2011, 23:24
ی زمانی هارد 2 ترا زیر 200 تومن بودش چرا اینقدر گرون شده آخه !!
مدل هارد من
Your Registration Information:
Serial Number: 2GET59Q7
Model Number: ST310005FDD2E1-RK
کابلش که مطمین هستم سالم ولی از کجا باید بفهمم که دچار کمبود برق میشه !؟
در حالت عادی کار میکنه ها ولی اگه بخواین یک فایل چند گیگی جا به جا بشه این مشکل براش پیش میادش !!
چراقش تند تند شروع به چشمک زدن میکنه و درایو ها میپره
این مدلی که معرفی کردید طوری هستش که مثلا پایه داشته باشه بشه چنتا هارد 1 ترا رو بعدا کنار هم چیدش ؟
( برای من مهم جون سخت بودش ، اگه مدلی هستش که جون سخت نیست ولی قابلیت این رو داره که چنتا هارد کنار هم روی یک پایه باشه ترجیه میدم اونی که جون سخت هستش رو بخرم ))
.
.
اطلاعاتم مرتب هستش ولی فکر نکنم به دفرگ کردن ربطی داشته باشه یا بد سکتور باشه که این طوری مشکل براش ایجاد بشه ؟! ( اساتید نظر بدن بهتر هستش )
ssd هم خیلی گرون...
ata.royalfalcon
23-12-2011, 23:38
ی زمانی هارد 2 ترا زیر 200 تومن بودش چرا اینقدر گرون شده آخه !!
مدل هارد من
Your Registration Information:
Serial Number: 2GET59Q7
Model Number: ST310005FDD2E1-RK
کابلش که مطمین هستم سالم ولی از کجا باید بفهمم که دچار کمبود برق میشه !؟
در حالت عادی کار میکنه ها ولی اگه بخواین یک فایل چند گیگی جا به جا بشه این مشکل براش پیش میادش !!
چراقش تند تند شروع به چشمک زدن میکنه و درایو ها میپره
این مدلی که معرفی کردید طوری هستش که مثلا پایه داشته باشه بشه چنتا هارد 1 ترا رو بعدا کنار هم چیدش ؟
( برای من مهم جون سخت بودش ، اگه مدلی هستش که جون سخت نیست ولی قابلیت این رو داره که چنتا هارد کنار هم روی یک پایه باشه ترجیه میدم اونی که جون سخت هستش رو بخرم ))
.
.
اطلاعاتم مرتب هستش ولی فکر نکنم به دفرگ کردن ربطی داشته باشه ؟!
ssd هم خیلی گرون...
هارد شما از نوع آداپتوری هست که فکر نمیکنم دچار کمبود ولتاژ شده باشه چون هاردهای پرتابل معمولا دچار کمبود ولتاژ میشن و همچنین این مدل از نوع goflex هم نیست و امکان تعویض کاتریج یا dock هم وجود ندارد و در نتیجه نمیتوان قسمت معیوب sata to usb رو عوض کرد . (اگر واقعاً مشکل از همون قسمت sata to usb باشه )
عکس مدلی که معرفی کردم رو در زیر گزاشتم که میتوان کنار هم قرارداد . خودم هفت عدد از این هارد ها رو دارم که تا الان هیچ مشکلی نداشته اند .
همچنین عکس هاردهام در زیر معلوم هست .
به خاطر سیل تایلند و همچنین افزایش نرخ دلار و برخی مسائل دیگه مثل قطع روابط با امارات قیمتها خیلی بالا رفته !!!
ata.royalfalcon
23-12-2011, 23:52
مسئله دیگه این هست که برای تخلیه اطلاعات شاید مجبور بشید که هارد رو از داخل باکس خارج کنید و مثل هارد اینترنال بصورت مستقیم از طریق ساتا به مادربرد وصل کنید تا بتوانید فایلهای پرحجم رو کپی کنید ، البته اگر واقعا مشکل از همون تبدیل sata to usb باشه .
اگر گارانتی هارد برای شما مهم باشه بهتره که ببرینش گارانتی . در صورت مراجعه به گارانتی نسبت به مهم بودن اطلاعات و بازیابی اون در هارد دیگر تاکید کنید .
RAN_1368
23-12-2011, 23:53
داداش اجرت با خدا
اطلاعات بیشتر فایل های پروژه ای هستش که خورد ، خورد جا به جا میکنمش
فیلم های صنعتی رو هم ی کاریش میکنم !
حالا باید برم منت کشی خانواده که پول بده ی هارد بخریم:31:
ی سوال :
اگه این قسمت هارد من بسوزه میشه اطلاعات رو برگردوند یا کلا می پره ؟ و هزینه اش چقدر میشه ؟
چی میشه که این اتفاق برای هارد می افته من به خدا کاری نداشتم باهاش ، همش هم یک جا ثابت بوده ؟!
.
.
ی مسئله جالب هم خدمتتون می خواستم عرض کنم که ببینم شما راه حلی براش دارید یا نه ؟
شما فرض کن روی یکی از درایو های هادرت پسورد میزاری ، یک شخص فضولی می خواد به این اطلاعات دست پیدا کنه اما چون نمی تونه با راست کلیک کل هارد رو فرمت میکنه از لجش ! !!
راهی هستش که نتونه این کار رو کنه ؟ ( اگر شما هاردت رو قفل بزاری ولی باز امکان فرمتش وجود داره ! )
ata.royalfalcon
24-12-2011, 00:04
داداش اجرت با خدا
اطلاعات بیشتر فایل های پروژه ای هستش که خورد ، خورد جا به جا میکنمش
فیلم های صنعتی رو هم ی کاریش میکنم !
حالا باید برم منت کشی خانواده که پول بده ی هارد بخریم:31:
ی سوال :
اگه این قسمت هارد من بسوزه میشه اطلاعات رو برگردوند یا کلا می پره ؟ و هزینه اش چقدر میشه ؟
.
.
ی مسئله جالب هم خدمتتون می خواستم عرض کنم که ببینم شما راه حلی براش دارید یا نه ؟
شما فرض کن روی یکی از درایو های هادرت پسورد میزاری ، یک شخص فضولی می خواد به این اطلاعات دست پیدا کنه اما چون نمی تونه با راست کلیک کل هارد رو فرمت میکنه از لجش ! !!
راهی هستش که نتونه این کار رو کنه ؟ ( اگر شما هاردت رو قفل بزاری ولی باز امکان فرمتش وجود داره ! )
من واقعاً مطمئن نیستم مشکل از همون قسمته یا نه ولی همانطور هم که در پستهای قبل گفتم اگر این قسمت از هارد مشکل پیدا کنه کافیست که هارد رو از باکس در بیارید و مثل یه هارد اینترنال از طریق ساتا به مادربردتان وصل کنید و اطلاعات رو در جای دیگر کپی کنید .
در مورد دوم هم این هارد وسترن قابلیت رمزنگاری فوق العاده محکمی دارد که حتی فرمت هم نمیتوان کرد چون تا زمانی که lock شده باشه اصلا پارتیشنی برای ویندوز قابل شناسایی نیست که بتوان فرمت کرد .
ولی مواردی شنیدم که اگر پسورد رو تا چندبار اشتباه داده بشه کل هارد رو فرمت میکنه که من تا به حال جرات تست کردن رو نداشتم!!! :31:
RAN_1368
24-12-2011, 00:13
منم تا حالا روش پسورد نزاشتم
این هاردی که شما معرفی کردی ابعادش از این هاردی که من دارم بزرگتر هستش ؟
شما که این کاره هستی نظرت راجب این هاردهای اکسترنال که کنار هم نصب میشه چیه ؟
ata.royalfalcon
24-12-2011, 00:43
منم تا حالا روش پسورد نزاشتم
این هاردی که شما معرفی کردی ابعادش از این هاردی که من دارم بزرگتر هستش ؟
شما که این کاره هستی نظرت راجب این هاردهای اکسترنال که کنار هم نصب میشه چیه ؟
اونجوری که در سایتهای مختلف سرچ کردم اندازه مدل سیگیت شما (175mm x 33.7mm x 172mm) هست
ولی برای وسترن (165mm x 48mm x 132mm) هست که به جزء در عرض وسترن باید کوچکتر باشه .
در مورد دوم من هارد اکسترنالی ندیدم که کنار هم نصب بشوند ولی hdd encluser هست که میتوان چندین هارد اینترنال رو در داخل آن نصب کرد و حتی میتوان یکی از انواع raid رو هم برای پیکر بندی آن استفاده کرد .
مثلا مدل Drobo S قابلیت نصب 4 هارد اینترنال رو دارد ، این مدل دارای اینترفیسهایی چون eSATA, FireWire 800, USB 3.0 هست . لینک زیر برای مشاهده جرئیات بیشتر .
مثلا مدل D-link معرفی شده در صفحه قبل ظرفیت نصب دو هارد اینترنال رو دارد .
GHAGHALEELEE
24-12-2011, 17:54
من هارد پرتابل ام رو روی تختم به کامپیوتر وصل میکنم که خوب چون سطح تخت نرم هست می ترسم موقع کار کردن هارد بهش شوک بده (بخاطر لرزشهای ریز هارد موقع کار کردن).نگرانیم بی مورده یا بهتره روی یه سطح سخت بگذارمش؟
مرسی
ata.royalfalcon
24-12-2011, 19:14
من هارد پرتابل ام رو روی تختم به کامپیوتر وصل میکنم که خوب چون سطح تخت نرم هست می ترسم موقع کار کردن هارد بهش شوک بده (بخاطر لرزشهای ریز هارد موقع کار کردن).نگرانیم بی مورده یا بهتره روی یه سطح سخت بگذارمش؟
مرسی
سلام
اگر تکان ها بصورت ملایم باشه یعنی بصورت شوک آور نباشه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد !!!
ولی برای اینکه اصلا نگران نباشید خیلی خوبه که در جای ثابت و محکم قرار بگیره .
مرسی
دوست عزیز هر گونه لرزش و جابجایی برای هارد ضرر داره و باعث کاهش عمرش میشه بهتره در یه جای سفت و بصورت کاملا ترازشده قرارش بدی
سلام..
دوستان در مورد هاردهای ضدضربه و ضدشوک غیر از سیلیکون پاور و ADATA دیگه چه مدلهایی در بازار موجوده؟؟
+
سه ماه پیش قیمت wd essential 750 و silicon power 640 حدود 100 تومن بود...الان قیمت تقریبی اینا چنده؟
ممنون.:20:
ata.royalfalcon
25-12-2011, 20:01
سلام..
دوستان در مورد هاردهای ضدضربه و ضدشوک غیر از سیلیکون پاور و ADATA دیگه چه مدلهایی در بازار موجوده؟؟
+
سه ماه پیش قیمت wd essential 750 و silicon power 640 حدود 100 تومن بود...الان قیمت تقریبی اینا چنده؟
ممنون.:20:
سلام
برخی از مدلهای ضد ضربه که احتمالا در بازار ایران هم پیدا میشوند به شرح ذیل .
1. هارد اکسترنال مدل Transcend StoreJet 25H2P که usb2 هست و برای usb3 هم مدل Transcend StoreJet 25H3P هست .
2. هارد اکسترنال مدل StoreJet 25M2 که usb2 هست و برای usb3 هم مدل StoreJet 25M3 هست .
3. هارد اکسترنال مدل Freecom ToughDrive Sport
4. هارد اکسترنال مدل Freecom ToughDrive
5. هارد اکسترنال مدل TOUGH DRIVE LEATHER
6. هارد اکسترنال مدل pqi H560 هم هست .
سلام
برخی از مدلهای ضد ضربه که احتمالا در بازار ایران هم پیدا میشوند به شرح ذیل .
1. هارد اکسترنال مدل Transcend StoreJet 25H2P که usb2 هست و برای usb3 هم مدل Transcend StoreJet 25H3P هست .
2. هارد اکسترنال مدل StoreJet 25M2 که usb2 هست و برای usb3 هم مدل StoreJet 25M3 هست .
3. هارد اکسترنال مدل Freecom ToughDrive Sport
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Products%2FExternal-Hard-Drives%2FMobile-Hard-Drives%2FToughDrive-Sport)
4. هارد اکسترنال مدل Freecom ToughDrive
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Products%2FExternal-Hard-Drives%2FMobile-Hard-Drives%2FToughDrive)
5. هارد اکسترنال مدل TOUGH DRIVE LEATHER
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Products%2FExternal-Hard-Drives%2FMobile-Hard-Drives%2FToughDrive-Leather)
6. هارد اکسترنال مدل pqi H560 هم هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] roduct2.asp%3Foid%3D208%26cate1%3D208%26proid%3D40 3)
تشکر..
هاردهای فری کام طراحی جالبی دارن, بنظر خودتون سیلیکون و adata بهترن یا اینها؟ هاردهای هیتاچی که تو بازار ریخته مدل ضدضربه ندارن؟؟
راستی در مورد قیمت دو مدلی که پرسیدم...الان میشه بین 120-130 پیدا کرد؟
ata.royalfalcon
25-12-2011, 22:26
تشکر..
هاردهای فری کام طراحی جالبی دارن, بنظر خودتون سیلیکون و adata بهترن یا اینها؟ هاردهای هیتاچی که تو بازار ریخته مدل ضدضربه ندارن؟؟
راستی در مورد قیمت دو مدلی که پرسیدم...الان میشه بین 120-130 پیدا کرد؟
شنیدم که در ساخت هاردهای فریکام از هارد اینترنال وسترن استفاده شده که اگر واقعاً اینطور باشه فریکام رو بیشتر ترجیح میدم .
در مورد هارد هیتاچی هم سایت رو بررسی کردم و حتی دیتاشیت رو هم دانلود و مطالعه کردم و چیزی درباره anti-shoke گفته نشده .
در مورد سوال دوم هم متاسفانه قیمت دقیق دستم نیست ولی با توجه به وقایع اخیر ، حتی هارد 500 گیگ پرتابل خیلی بیشتر از 100 هزارتومن شده !!!
GAMELAIN
26-12-2011, 18:30
سلام میخواستم یه هارد 1 ترا بگیرم !!!
چند تا سوال داشتم !
1. به نظر شما قیمت ها تا اول بهار پایین میاد ؟
2.به نظر شما مدل My Passport Essential SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوب است ؟
3. قیمت این مدل چنده ؟
4. آیا کیف همراهش است؟ و داخل پک چه چیزهای وحود داره ؟
5. مدل های بهتر از این هم هست ؟
6. گارانتی هم داره ؟
ata.royalfalcon
26-12-2011, 20:23
سلام میخواستم یه هارد 1 ترا بگیرم !!!
چند تا سوال داشتم !
1. به نظر شما قیمت ها تا اول بهار پایین میاد ؟
2.به نظر شما مدل My Passport Essential SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوب است ؟
3. قیمت این مدل چنده ؟
4. آیا کیف همراهش است؟ و داخل پک چه چیزهای وحود داره ؟
5. مدل های بهتر از این هم هست ؟
6. گارانتی هم داره ؟
سلام
جواب سوال یک : نمیدونم متاسفانه ، هیچی معلوم نیست :31:
جواب سوال دو : خوبه ولی ضد ضربه هم نیست که هیچ بعلت ظریف و براق بودن بدنه اش اثر انگشت و خط خش روش میافته .
جواب سوال سه : ؟؟
جواب سوال چهار : کیف نداره و باید جداگانه بخرید و داخل پک خود هارد و کابل usb و تعدادی بروشور و دفترچه راهنماست .
جواب سوال پنج : بهترین که هست ، اما باید ببینی چه نیازهایی داری و از چه چیزی خوشتون میاد ، مثلا بعضی ها علاوه بر usb3 نیاز به esata هم دارند یا بعضی ها ممکنه از کیفیت بدنه معمولی آن راضی نباشند و ....
جواب سوال پنجم : بلی عزیز ، انواع گارانتی موجوده مثلا فیوچر و سازگار
GAMELAIN
26-12-2011, 22:20
سلام
جواب سوال یک : نمیدونم متاسفانه ، هیچی معلوم نیست :31:
جواب سوال دو : خوبه ولی ضد ضربه هم نیست که هیچ بعلت ظریف و براق بودن بدنه اش اثر انگشت و خط خش روش میافته .
جواب سوال سه : ؟؟
جواب سوال چهار : کیف نداره و باید جداگانه بخرید و داخل پک خود هارد و کابل usb و تعدادی بروشور و دفترچه راهنماست .
جواب سوال پنج : بهترین که هست ، اما باید ببینی چه نیازهایی داری و از چه چیزی خوشتون میاد ، مثلا بعضی ها علاوه بر usb3 نیاز به esata هم دارند یا بعضی ها ممکنه از کیفیت بدنه معمولی آن راضی نباشند و ....
جواب سوال پنجم : بلی عزیز ، انواع گارانتی موجوده مثلا فیوچر و سازگار
دست درد نکنه از این که جوب دادی !!!
کیفش چه قیمت هست وباید از کجا بگیری؟
من فقط یو اس بی میخوام!!
مدل بهتر از این نیست یعنی؟؟
ata.royalfalcon
26-12-2011, 22:32
دست درد نکنه از این که جوب دادی !!!
کیفش چه قیمت هست وباید از کجا بگیری؟
من فقط یو اس بی میخوام!!
مدل بهتر از این نیست یعنی؟؟
خودم که هارد سیگیت پرتابل دارم یه کیف هم براش خریدم به قیمت 7 هزارتومن .
مرکز کامپیوتر ایران که پایینتر از میدون ولیعصر هست انواع هارد و همچنین انواع کیف موجوده .
همون هاردی که انتخاب کردین usb3 هست و خیلی خوبه ، اما نمیتونم بگم بهترینه . خودم از جنس بدنه اش خوشم نیومد (مشکی براق هست) ولی از لحاظ کیفیت بهترین هست . قابلیت قفل گذاری سخت افزاری داره و همچنین پشتیبانی نرم افزاری خوبی توسط کمپانی سازنده دارد .
اگر درست نگهداری بشه عمر زیادی خواهد داشت فقط قبل از خرید جعبه مقوایی رو خوب بررسی کنید تا آثاری از ضربه دیدگی یا کوفتگی نداشته باشه .
با سلام
دوستان من امروز یه "هارد اکسترنال Seagate Expansion 1T گرفتم برای رسیورم ولی انگار احتمال داره که چون فقط یک پورت usb داره شاید از نظر ولتاژ برق کم بیاره! حالا میخوام ببینم ایا میتونم از پورت تغذیه 2 سر usb (عکس زیر) براش استفاده کنم یا نه؟ چون رسیورم 3 تا پورت usb داره
ممنوم میشم راهنماییم کنید.
ata.royalfalcon
26-12-2011, 23:07
با سلام
دوستان من امروز یه "هارد اکسترنال Seagate Expansion 1T گرفتم برای رسیورم ولی انگار احتمال داره که چون فقط یک پورت usb داره شاید از نظر ولتاژ برق کم بیاره! حالا میخوام ببینم ایا میتونم از پورت تغذیه 2 سر usb (عکس زیر) براش استفاده کنم یا نه؟ چون رسیورم 3 تا پورت usb داره
ممنوم میشم راهنماییم کنید.
سلام
اگر هاردتان با همون کابل استاندارد خودش راه اندازی و توسط ----- شناسایی میشه نیازی نیست که از اون کابلها استفاده کنید .
سلام
اگر هاردتان با همون کابل استاندارد خودش راه اندازی و توسط ----- شناسایی میشه نیازی نیست که از اون کابلها استفاده کنید .
ممنونم از پاسختون
فقط عذر میخوام یه سوال دیگم دارم از خدمتتون: ایا امکانش هست که من برای هاردم( Seagate Expansion 1T) به طور جداگانه آداپتور e-sata بگیرم؟ چون من صفحات قبل رو که میدیم متوجه شدم که به یه سری اداپتور اشاره کردین میخواستم بدونم ایا امکان استفاده از همچین اداپتورهایی برای مدل هارد من هست؟
ehsan_2000
27-12-2011, 12:56
سلام . درسته قیمت هارد بالا رفته ؟ آیا هارد اکسترنال هم قیمتش بالا رفته ( مثلا 50 ، 60 تومان) با نسبت به قبل فرقی نکرده ؟ چون من چند روزه که می خوام یه هارد اکسترنال بخرم ولی همه میگن که قیمتا بالا رفته هنو نخر . !! درسته ؟؟
ata.royalfalcon
27-12-2011, 13:15
ممنونم از پاسختون
فقط عذر میخوام یه سوال دیگم دارم از خدمتتون: ایا امکانش هست که من برای هاردم( Seagate Expansion 1T) به طور جداگانه آداپتور e-sata بگیرم؟ چون من صفحات قبل رو که میدیم متوجه شدم که به یه سری اداپتور اشاره کردین میخواستم بدونم ایا امکان استفاده از همچین اداپتورهایی برای مدل هارد من هست؟
سلام
هر سوالي كه دوست داشتين بپرسيد .
فقط هاردهاي سري goflex قابليت تعويض كارتريج (آداپتر) رو دارند و در نتيجه براي مدل Expansion چنين امكاني نيست و فقط ميتونين از همون usb استفاده كنيد .
ضمن اينكه فقط هاردهاي پرتابل سري goflex كارتريج esata رو دارند .
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
سلام . درسته قیمت هارد بالا رفته ؟ آیا هارد اکسترنال هم قیمتش بالا رفته ( مثلا 50 ، 60 تومان) با نسبت به قبل فرقی نکرده ؟ چون من چند روزه که می خوام یه هارد اکسترنال بخرم ولی همه میگن که قیمتا بالا رفته هنو نخر . !! درسته ؟؟
سلام
بلي ، قيمتها هنوز بالاست و اگر عجله نداريد و مجبور نيستيد تا بعد از عيد صبر كنيد .
GAMELAIN
27-12-2011, 18:55
سلام هارد های که بابرق کار میکنند سرعتشون بالا تر از هارد های قابل حمل است ؟
ata.royalfalcon
27-12-2011, 19:17
سلام
عموماً هاردهای آداپتور دار بعلت cache بالاتر و همچنین RPM بالاتر و ..... سرعت read و write بیشتری نسبت به هاردهای پرتابل دارند .
GAMELAIN
27-12-2011, 19:20
سلام
عموماً هاردهای آداپتور دار بعلت cache بالاتر و همچنین RPM بالاتر و ..... سرعت read و write بیشتری نسبت به هاردهای پرتابل دارند .
قیمت 1 و 2 ترابایت این مدل چنده؟؟؟
My Book Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ata.royalfalcon
27-12-2011, 19:32
قیمت 1 و 2 ترابایت این مدل چنده؟؟؟
My Book Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
یک ترا که حدوداً 160 هزار تومن هست و دو ترابایت هم حدوداً 260 هزار تومن هست. سه ترابایت هم حدوداً 370 هزارتومن هست .
با سلام
من برای خرید یه هارد اکسترنال راهنمایی میخواستم و البته میخوام این مشخصاتو داشته باشه:
1.مارکش سیگیت یا وسترن دیجیتال باشه
2.اداپتور برق داشته باشه
3.اینترفیس e-sata باشه یا امکان تبدیل به ای ساتا باشه
4.ظرفیتش 1 ترابایت باشه
5.قیمتش حدود 170 تومن باشه
راستش من این هارد رو واسه رسیورم میخوام و نمیخوام جابه جاش کنم فقط واسه ظبط کردن از ----- اگرم با ظرفیت کمتر جوری باشه که با قیمتی که گفتم جور دربیاد اشکال نداره
اگه در این مورد راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
ata.royalfalcon
28-12-2011, 08:40
با سلام
من برای خرید یه هارد اکسترنال راهنمایی میخواستم و البته میخوام این مشخصاتو داشته باشه:
1.مارکش سیگیت یا وسترن دیجیتال باشه
2.اداپتور برق داشته باشه
3.اینترفیس e-sata باشه یا امکان تبدیل به ای ساتا باشه
4.ظرفیتش 1 ترابایت باشه
5.قیمتش حدود 170 تومن باشه
راستش من این هارد رو واسه رسیورم میخوام و نمیخوام جابه جاش کنم فقط واسه ظبط کردن از ----- اگرم با ظرفیت کمتر جوری باشه که با قیمتی که گفتم جور دربیاد اشکال نداره
اگه در این مورد راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
سلام
1. از برند وسترن مدل My Book Studio II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست كه Quad Interface هست يعني داراي اينترفيس esata و usb2 و firewire800 و firewire400 هست . ولي از اونجايي كه از دو هارد اينترنال استفاده شده و بصورت رايد كار ميكنن گرانتر هست و حداقل حجمش هم 2 ترابايته پس فكر نميكنم زياد به كار شما بياد .
2. مدل بعدي از برند وسترن كه فكر ميكنم بيشتر مناسب كار شما باشه مدل My Book AV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست كه داراي اينترفيس usb2 و esata هست اما نميدونم آيا در بازار ايران پيدا ميشه يا خير .
متاسفانه هارد اكسترنال با اينترفيس esata به راحتي در بازار اونهم بازار ايران پيدا نميشه . از سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم قابليت نصب كارتريج esata رو داره ولي پرتابل و بدون آداپتور هست !!! قبلا سيگيت چند مدل هارد اكسترنال آداپتوردار توليد ميكرد كه اينترفيس esata داشت مثل مدل FreeAgent Go Desk XTreme كه توليدش متوقف شده و تو بازار هم پيدا نميشه . مدل آداپتوري از سري goflex هم كارتريج esata نداره !!!
اگر باز روي esata تاكيد داريد ميتونين يه هارد اينترنال 3.5 اينچي بخريد بعلاوه يه كابل تبديل sata to esata كه قيمتش حدوداً 5 هزارتومنه به اضافه يك پاور جهت روشن كردن هارد . خودم از اين روش براي اكسترنال كردن هارد اينترنال براي لپتاپ استفاده كردم .
ata.royalfalcon
28-12-2011, 18:35
ذخیره سازی قدرتمند و سریع :
iosafe solo pro یک هارد درایو اکسترنال مدل دسکتاپی هست که با بهره گیری از ساده ترین روشها از داده های شما محافظت میکند . این درایو میتواند از نظر فیزیکی هم مانع از فرار داده های شما بشود ، زیرا طوری ساخته شده است که میتواند صدمات ناشی از آتش گرفتن و ، در آب افتادن و کلیه صدمات فیزیکی را به راحتی تحمل کند . سرویس بازیابی داده ها یا data recovery service که در آن تعبه شده است ، همانچیزی هست که باعث میشود این درایو تمام مصائب گفته شده رو شکست دهد.
درایو در ابتدا یکسال سرویس data recovery service دارد (به قیمت حداکثر 2500 دلار با توجه به نرخ سرویس دهنده) که میتواند تا سه سال (با 49 دلار اضافی) و یا پنج سال (با 99 دلار اضافی) تمدید شود .
همچنین با انتخاب طرح 5 ساله ، دو سال هم به گارانتی سه ساله اضافه میشود .
اگر درایو در طول مدت مقرر آسیب ببیند آنرا به iosafe بفرستید تا همه اطلاعات شما رو بازیابی کنند و هیچ سوالی از شما پرسیده نخواهد شد و یک هارد درایور جایگزین که داده های بازیابی شده تان در آن ذخیره شده است ، برایتان میفرستند .
solo pro به مدد اینترفیس usb3 و فرم دسکتاپی آن ، یک هارد درایو سریعی هست (همچنین رابط usb2 هم دارد) .
مزایا
1. نیرومند و مقاوم (ضد آب و آتش)
2. دارای سرویس بازیابی خوب (data recovery service)
3. در دو مدل یکی دارای اینترفیس usb3 و دیگری دارای اینترفیس usb2 و esata
4. سه سال گارانتی
معایب
کمی گران در مقیاس دلار بر هر گیگ
سه سال سرویس بازیابی (DRS) از ابتدا تعریف نشده است .
لینک این مدل
منبع : مجله علم الکترونیک و کامپیوتر سال سی و ششم
amin_pwa
28-12-2011, 21:51
سلام دوست عزیز .
اگر یادت باشه یه هارد 500 گیگ سیگیت گرفتم . خدا را شکر هنوز سالمه :31:
فقط الان با کمبود حافظه مواجه شدم . یه مدل رومیزی به اسم My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 پیدا کردم . قیمتش 250 تومن هست ! به نظرم زیاده . یادمه زمانی که داشتم 500 رو می خریدم 180 بود ! ایا حدسم درسته و الان هاردها گرون شدن ؟ چه موقع ارزون می شن ؟
در ضمن یه فلش A data گرفتم . سرعتش خیلی خوبه ! با اینکه usb2 هست ولی خیلی خوب و با سرعت مناسب داده ها را انتقال می دم !
هارد اکسترنال adata چه طوریه ؟ از نظر کیفیت و گارانتی . یه شرکت خوب واسه گارانتی این برند سراغ دارین ؟
-----
بعد با یه مشکل برخوردم . نمی دونم مشکل از هارد لپ تاپم هست یا این هارد 500 سیگیت ...
زمان انتقال فایلها با این هارد اکسترنال 500 . بعضی اوقات سرعتش 50 هست . و بعضی ساعات هم به 12 میرسه ! منظورم اینه که وقتی فایل الف رو کپی می کنم با سرعت 40 - 50 کپی میکنه . و وقتی فایل ب رو کپی می کنم با سرعت 12 تا 20 می ریزه ! مشکل از چیه ؟
حتی وقتی دارم با گوشیم تو خود هارد لپ تاپم فایل می ریزم سرعتش حدود 2 هست !
چه طوری باید بفهمم usb رو تو ویندوز 7 نصب کردم ! :20:
سلام
1. از برند وسترن مدل My Book Studio II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D210) هست كه Quad Interface هست يعني داراي اينترفيس esata و usb2 و firewire800 و firewire400 هست . ولي از اونجايي كه از دو هارد اينترنال استفاده شده و بصورت رايد كار ميكنن گرانتر هست و حداقل حجمش هم 2 ترابايته پس فكر نميكنم زياد به كار شما بياد .
2. مدل بعدي از برند وسترن كه فكر ميكنم بيشتر مناسب كار شما باشه مدل My Book AV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D360) هست كه داراي اينترفيس usb2 و esata هست اما نميدونم آيا در بازار ايران پيدا ميشه يا خير .
متاسفانه هارد اكسترنال با اينترفيس esata به راحتي در بازار اونهم بازار ايران پيدا نميشه . از سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم قابليت نصب كارتريج esata رو داره ولي پرتابل و بدون آداپتور هست !!! قبلا سيگيت چند مدل هارد اكسترنال آداپتوردار توليد ميكرد كه اينترفيس esata داشت مثل مدل FreeAgent Go Desk XTreme كه توليدش متوقف شده و تو بازار هم پيدا نميشه . مدل آداپتوري از سري goflex هم كارتريج esata نداره !!!
اگر باز روي esata تاكيد داريد ميتونين يه هارد اينترنال 3.5 اينچي بخريد بعلاوه يه كابل تبديل sata to esata كه قيمتش حدوداً 5 هزارتومنه به اضافه يك پاور جهت روشن كردن هارد . خودم از اين روش براي اكسترنال كردن هارد اينترنال براي لپتاپ استفاده كردم .
ممنونم از راهنمایی شما
فقط قربان میشه لطفا قیمت حدودی مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بفرمایید و میشه لطفا بگید که منو اینو از کجا میتونم پیدا کنم و بگیرم
و یه سوال دارم ایا اداپتور e-sata که برای این مدل از هاردهای سیگیت قابل استفاده هست و شما فرمودین که من میتونم به طور جداگانه تهیه کنم مشکل خاصی احیانا نداره؟یعنی خودش مشکل ساز نمیشه؟ کلا مشکل خاصی که نداره چون راستش نمیخوام خود این اداپتور مشکل جدیدی ایجاد کنه و اصلا ایا این کارتریج ها و اداپتورها در تهران قابل دسترسی هستن؟ اگر هستن میشه بفرمایید کجا؟ میشه قیمت حدودی این اداپتورهارو هم بفرمایید.
راستش من دو روز پیش رفتم یه هارد اکسترنال پورتابل seagate expansion 1tb گرفتم ولی الان میخوام ردش کنم برم یک هاردی بگیرم که بشه بدون دردسر از اینترفیس e-sata استفاده کرد باهاش (واسه رسیورم میخوام)
واسه همین میخوام تمام جنبه هارو بسنجم که دیگه پشیمون نشم راستش میترسم این تعویض کارتریج و نصب اداپتور e-sata بهش, خودش یه دردسر جدید ایجاد کنه
پیشاپیش سپاس گزارم از کمکتون.
ata.royalfalcon
28-12-2011, 22:31
سلام دوست عزیز .
اگر یادت باشه یه هارد 500 گیگ سیگیت گرفتم . خدا را شکر هنوز سالمه :31:
فقط الان با کمبود حافظه مواجه شدم . یه مدل رومیزی به اسم My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 پیدا کردم . قیمتش 250 تومن هست ! به نظرم زیاده . یادمه زمانی که داشتم 500 رو می خریدم 180 بود ! ایا حدسم درسته و الان هاردها گرون شدن ؟ چه موقع ارزون می شن ؟
در ضمن یه فلش A data گرفتم . سرعتش خیلی خوبه ! با اینکه usb2 هست ولی خیلی خوب و با سرعت مناسب داده ها را انتقال می دم !
هارد اکسترنال adata چه طوریه ؟ از نظر کیفیت و گارانتی . یه شرکت خوب واسه گارانتی این برند سراغ دارین ؟
-----
بعد با یه مشکل برخوردم . نمی دونم مشکل از هارد لپ تاپم هست یا این هارد 500 سیگیت ...
زمان انتقال فایلها با این هارد اکسترنال 500 . بعضی اوقات سرعتش 50 هست . و بعضی ساعات هم به 12 میرسه ! منظورم اینه که وقتی فایل الف رو کپی می کنم با سرعت 40 - 50 کپی میکنه . و وقتی فایل ب رو کپی می کنم با سرعت 12 تا 20 می ریزه ! مشکل از چیه ؟
حتی وقتی دارم با گوشیم تو خود هارد لپ تاپم فایل می ریزم سرعتش حدود 2 هست !
چه طوری باید بفهمم usb رو تو ویندوز 7 نصب کردم ! :20:
سلام رفیق :46:
من خیلی خوب شما رو یادم میاد . چون شما تو لیست دوستام هستید !!! :31:
یه مدل رومیزی به اسم My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 پیدا کردم . قیمتش 250 تومن هست ! به نظرم زیاده . یادمه زمانی که داشتم 500 رو می خریدم 180 بود ! ایا حدسم درسته و الان هاردها گرون شدن ؟ چه موقع ارزون می شن ؟
بلی الان قیمت هاردها شدیدا بالا رفته و معلوم هم نیست کی پایین میاد ، به نظر من تا بعد از عید هم قیمتها تغییر چندانی هم نمیکنه !!!
هارد adata رو من پیشنهاد نمیدم .
در مورد مسئله دوم شما یه بار هارد لپتاپتان رو دفرگمنت کنید . ضمن اینکه مطمئن باشید که CPU یا RAM خیلی درگیر نباشند . بد نیست از نرم افزارهای کنترل کننده سلامتی هارد استفاده کنید و بررسی کنید آیا هاردها مشکلی دارند یا خیر (بدسکتوری) . پیشنهاد میشه قبلا از دفرگمنت کردن ، فایلها اضافی رو با استفاده از نرم افزارهای مناسب مثل tune up utility پاک کنید . ضمنا اینکه کپی کردن چند فایل همزمان سرعت رو هم کاهش میده .
چه طوری باید بفهمم usb رو تو ویندوز 7 نصب کردم !
کافیست که به device manager مراجعه کنید ، نباید آیکون زرد رنگی (خطر) در کنار قطعات سخت افزاری لیست شده باشه .
amin_pwa
28-12-2011, 22:51
سلام رفیق :46:
من خیلی خوب شما رو یادم میاد . چون شما تو لیست دوستام هستید !!! :31:
:10:
-----
با نرم افزار HD Tune Pro بررسی کردم .
برای هارد اکسترنال با usb 2 هارد اکسترنال متصل به usb3 لپ تاپ شد :
read : 34mb/s , write : 34mb/s
برای هارد اکسترنال با usb 2 هارد اکسترنال متصل به usb2 لپ تاپ شد :
read : 31mb/s , write : 25mb/s
برای درایو c :
read : 90mb/s , write : 90mb/s
برای درایو d :
read : 55mb/s , write : 65mb/s
چرا بین درایو C , D این قدر تفاوته !
ایا این سرعت برای usb2 مربوط به هارد اکسترنال درسته ؟
ata.royalfalcon
28-12-2011, 23:09
:10:
-----
با نرم افزار HD Tune Pro بررسی کردم .
برای هارد اکسترنال با usb 2 هارد اکسترنال متصل به usb3 لپ تاپ شد :
read : 34mb/s , write : 34mb/s
برای هارد اکسترنال با usb 2 هارد اکسترنال متصل به usb2 لپ تاپ شد :
read : 31mb/s , write : 25mb/s
برای درایو c :
read : 90mb/s , write : 90mb/s
برای درایو d :
read : 55mb/s , write : 65mb/s
چرا بین درایو C , D این قدر تفاوته !
ایا این سرعت برای usb2 مربوط به هارد اکسترنال درسته ؟
این سرعت read و write برای هارد اکسترنال شما که usb2 هست ، کاملا عادی و نرمال هست و هیچ مشکلی ندارد . ولی در مورد علت تفاوت بین C و D من دقیقاً نمیدونم چرا !!
amin_pwa
28-12-2011, 23:12
این هم یه بررسی جدید هست که نرم افزار نموداریش کرده !
برای هارد داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای هارد اکسترنال :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طبق ریاضیات و دروس مختلفی که خوندم . ای ننمودار نباید با افت و خیز زیاد همراه باشه ! با این حساب هارد اکسترنال وضعیت بسیار ایده الی داره ! ولی هارد داخلی لپ تاپ ! در یک کلا داغونه !
یعنی مشکل از هارد لپ تاپه ! ایا با تعویض آن مشکل لپ تاپ حل میشود ؟
ممنونم از راهنمایی شما
نمیدونم چرا نذاشت سایت که با نقل قول این پست رو بزارم واسه همین فقط قسمت جدید رو مینویسم
فقط قربان میشه لطفا قیمت حدودی مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بفرمایید و میشه لطفا بگید که من اینو از کجا میتونم پیدا کنم و بگیرم
و یه سوال دارم ایا اداپتور e-sata که برای این مدل از هاردهای سیگیت قابل استفاده هست و شما فرمودین که من میتونم به طور جداگانه تهیه کنم مشکل خاصی احیانا نداره؟یعنی خودش مشکل ساز نمیشه؟ کلا مشکل خاصی که نداره چون راستش نمیخوام خود این اداپتور مشکل جدیدی ایجاد کنه و اصلا ایا این کارتریج ها و اداپتورها در تهران قابل دسترسی هستن؟ اگر هستن میشه بفرمایید کجا؟ میشه قیمت حدودی این اداپتورهارو هم بفرمایید. ایا شما ادرس سایتی رو میشناسین که قابل اعتماد باشه و بشه ازش این مدل هارد رو با اون اداپتور e-sata خرید و سفارش داد؟
راستش من دو روز پیش رفتم یه هارد اکسترنال پورتابل seagate expansion 1tb گرفتم ولی الان میخوام ردش کنم برم یک هاردی بگیرم که بشه بدون دردسر از اینترفیس e-sata استفاده کرد باهاش (واسه رسیورم میخوام)
واسه همین میخوام تمام جنبه هارو بسنجم که دیگه پشیمون نشم راستش میترسم این تعویض کارتریج و نصب اداپتور e-sata بهش, خودش یه دردسر جدید ایجاد کنه
پیشاپیش سپاس گزارم از کمکتون
ata.royalfalcon
28-12-2011, 23:38
ممنونم از راهنمایی شما
فقط قربان میشه لطفا قیمت حدودی مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بفرمایید و میشه لطفا بگید که منو اینو از کجا میتونم پیدا کنم و بگیرم
و یه سوال دارم ایا اداپتور e-sata که برای این مدل از هاردهای سیگیت قابل استفاده هست و شما فرمودین که من میتونم به طور جداگانه تهیه کنم مشکل خاصی احیانا نداره؟یعنی خودش مشکل ساز نمیشه؟ کلا مشکل خاصی که نداره چون راستش نمیخوام خود این اداپتور مشکل جدیدی ایجاد کنه و اصلا ایا این کارتریج ها و اداپتورها در تهران قابل دسترسی هستن؟ اگر هستن میشه بفرمایید کجا؟ میشه قیمت حدودی این اداپتورهارو هم بفرمایید.
پیشاپیش سپاس گزارم از کمکتون.
سلام
برای FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive یک ترا بایت حدوداً 155 هزارتومن و برای 500 گیگ حدوداً 125 هزارتومن هست .
این مدل از فراوانترین مدلهای موجود در بازار هست ، اگر در تهران هستید پیشنهاد میشه که به مرکز کامپیوتر ایران واقع در خیابان ولیعصر مراجعه کنید .
کارتریج esata برای این مدل از هارد کمیاب هست و باید از خود شرکت سازگار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که گارانتی کننده هست بخرید ، یعنی بر خلاف خود هارد که فراوان هست این کارتریج به راحتی پیدا نمیشه . پیشنهاد میشه که قبل از خرید این مدل اول کارتریج رو بخرید و بعد هارد را !!! قیمت کارتریج هم حدوداً 30 هزارتومن هست .
در مورد مشکل احتمالی این کارتریج esata من بعید میدونم که مشکلی داشته باشند ، ولی با توجه به گرانیهای اخیر به نظرم بصرفه نیست که بخواهید هارد expansion رو رد کنید و بجاش goflex رو بخرید .
ممنونم ازتون
فقط قربان لطفا قیمت حدودی مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بفرمایید و میشه بگید که من اینو از کجا میتونم بگیرم؟و یه سوال دارم ایا اداپتورe-sata که برای این مدل از هاردهای سیگیت قابل استفاده هست و شما فرمودین که من میتونم به طور جداگانه تهیه کنم مشکل خاصی احیانا نداره؟یعنی خودش مشکل ساز نمیشه؟ راستش نمیخوام خود این اداپتور مشکل جدیدی ایجاد کنه و اصلا ایا این اداپتورها در تهران قابل دسترسی هستن؟ اگر هستن میشه بفرمایید کجا؟ میشه قیمت حدودی این اداپتورهارو هم بفرمایید. ایا شما ادرس سایتی رو میشناسین که قابل اعتماد باشه و بشه ازش این مدل هارد رو با اون اداپتور e-sata خرید و سفارش داد؟
پیشاپیش سپاس گزارم از کمکتون
ata.royalfalcon
28-12-2011, 23:50
این هم یه بررسی جدید هست که نرم افزار نموداریش کرده !
برای هارد داخلی :
برای هارد اکسترنال :
طبق ریاضیات و دروس مختلفی که خوندم . ای ننمودار نباید با افت و خیز زیاد همراه باشه ! با این حساب هارد اکسترنال وضعیت بسیار ایده الی داره ! ولی هارد داخلی لپ تاپ ! در یک کلا داغونه !
یعنی مشکل از هارد لپ تاپه ! ایا با تعویض آن مشکل لپ تاپ حل میشود ؟
سلام
شما به قسمت health همین نرم افزار مراجعه کنید و ببینید برای هارد مشکلی اعلام نکرده ؟؟ (مثلا بدسکتوری) همانطوری هم که فبلا گفتم پیشنهادم اینه که فایلها اضافی و زائد رو با استفاده از نرم افزارهای مناسب مثل tune up utility پاک کنید بعبارت دیگه هارد رو clean کنید . پس از clean کردن هارد ، آنرا دفرگمنت کنید .
با سلام
میشه لطفا قیمت حدودی free agent goflex ultra portable drive رو بفرمایید وایا در این مدل وقتی اداپتور e-sata رو براش تهیه کنم احیانا مشکلی پیدا نمیکنه؟کلا مدل خوبی هست من دنبال یه هارد اکسترنال با اینترفیس e-sata هستم و فهمیدم که این مدل امکان اینو داره که به ای-ساتا تبدیل بشه. و سوال بعدیم اینه که ایا این اداپتور e-sata تو تهران قابل دسترس هست؟قمیت حدودیش چنده؟ میشه لطفا ادرس جا و پاساژی رو که میتونم این مدل هارد و اداپتور ای-ساتا رو بگیرم بفرمایید
سلام
برای FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive یک ترا بایت حدوداً 155 هزارتومن و برای 500 گیگ حدوداً 125 هزارتومن هست .
این مدل از فراوانترین مدلهای موجود در بازار هست ، اگر در تهران هستید پیشنهاد میشه که به مرکز کامپیوتر ایران واقع در خیابان ولیعصر مراجعه کنید .
کارتریج esata برای این مدل از هارد کمیاب هست و باید از خود شرکت سازگار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a%2Findex.aspx) که گارانتی کننده هست بخرید ، یعنی بر خلاف خود هارد که فراوان هست این کارتریج به راحتی پیدا نمیشه . پیشنهاد میشه که قبل از خرید این مدل اول کارتریج رو بخرید و بعد هارد را !!! قیمت کارتریج هم حدوداً 30 هزارتومن هست .
در مورد مشکل احتمالی این کارتریج esata من بعید میدونم که مشکلی داشته باشند ، ولی با توجه به گرانیهای اخیر به نظرم بصرفه نیست که بخواهید هارد expansion رو رد کنید و بجاش goflex رو بخرید .
اخه راستش به خاطر سرعت بالای e-sata میخوام این کارو بکنم راستش چون رسیورم usb 2 و e-sata رو ساپورت میکنه و از اونجایی که احتمال مشکل با usb 2 وجود داره یعنی هم سرعتش پائینتر هست هم از نظر ولتاژ برق و منبع تغذیه واسه همین میخوام مدلی بگیرم که e-sata رو داشته باشه تا هم سرعت بهتر بشه و هم دیگه نگرانی از کمبود ولتاژ که تو مدل فعلی که دارم(usb 2 هست) به حد زیادی برطرف میشه؟ درست دیگه؟یعنی سرعت و تغذیه در ای-ساتا بهتر و روون تر و سریعتر از یو اس بی 2 هست درسته؟
شما میفرمایید که باید از خود نمایندگی این کابل رو تهیه کنم؟ایا شما ادرسی ازش دارید؟
اخه نگرانم نکنه این مدل expansion مشکل ساز بشه با دستگاهم بازم شما اگه نظرتون رو بفرمایید خیلی ممنون میشم
amin_pwa
29-12-2011, 00:09
wdc نماد هارد وسترن هست ! تو اینترنت گشتم دیدم نوشته باید هارد وسترن جدید رو بعد پارتیشن بندی algin کرد .
بعضی ها گفتن خوب می شه !
بی نهایت ممنونم از راهنماییاتون
اخه راستش ----- من یو اس بی 2 و ای-ساتا رو ساپورت میکنه ولی مدل هارد فعلی که دارم یعنی expansion یو اس بی 2 هست فقط و خب نگرانم که نکنه از نظر ولتاژ یا سرعت مشکل پیدا کنه من یه هارد با اینترفیس e-sata میخوام برای رسیورم
راستی یه سوال:وضعیت سرعت انتقال اطلاعات و ولتاژ برق در اینترفیس e-sata بهتر و مناسب تر از usb 2 درسته یا خیر؟
اگه ----- در اخنیارم بود یه تست میکردم تا ببینم اصلا مشکی هست یا نه ولی چون هنوز به دستم نرسیده واسه همین نمیتونم مطمئن باشم
امکانش هست که یه مدل معرفی کنید که اداپتور داشته باشه و یو اس بی 2 باشه؟
شما از نظر اقتصادی می فرمایید که رد کردن expansion و خرید goflex جالب نیست یا از نظر کیفیت کار؟یعنی expansion بهتر از goflex هست؟
ata.royalfalcon
29-12-2011, 11:49
wdc نماد هارد وسترن هست ! تو اینترنت گشتم دیدم نوشته باید هارد وسترن جدید رو بعد پارتیشن بندی algin کرد .
بعضی ها گفتن خوب می شه !
سلام
WD نماد وسترن هست و اون C اضافه هست .
تا اونجایی که میدونم فقط هاردهای وسترن 3.5 اینچی از سری GREEN نیاز به algin دارد .
ata.royalfalcon
29-12-2011, 12:29
اخه راستش به خاطر سرعت بالای e-sata میخوام این کارو بکنم راستش چون رسیورم usb 2 و e-sata رو ساپورت میکنه و از اونجایی که احتمال مشکل با usb 2 وجود داره یعنی هم سرعتش پائینتر هست هم از نظر ولتاژ برق و منبع تغذیه واسه همین میخوام مدلی بگیرم که e-sata رو داشته باشه تا هم سرعت بهتر بشه و هم دیگه نگرانی از کمبود ولتاژ که تو مدل فعلی که دارم(usb 2 هست) به حد زیادی برطرف میشه؟ درست دیگه؟یعنی سرعت و تغذیه در ای-ساتا بهتر و روون تر و سریعتر از یو اس بی 2 هست درسته؟
شما میفرمایید که باید از خود نمایندگی این کابل رو تهیه کنم؟ایا شما ادرسی ازش دارید؟
اخه نگرانم نکنه این مدل expansion مشکل ساز بشه با دستگاهم بازم شما اگه نظرتون رو بفرمایید خیلی ممنون میشم
بی نهایت ممنونم از راهنماییاتون
اخه راستش ----- من یو اس بی 2 و ای-ساتا رو ساپورت میکنه ولی مدل هارد فعلی که دارم یعنی expansion یو اس بی 2 هست فقط و خب نگرانم که نکنه از نظر ولتاژ یا سرعت مشکل پیدا کنه من یه هارد با اینترفیس e-sata میخوام برای رسیورم
راستی یه سوال:وضعیت سرعت انتقال اطلاعات و ولتاژ برق در اینترفیس e-sata بهتر و مناسب تر از usb 2 درسته یا خیر؟
اگه ----- در اخنیارم بود یه تست میکردم تا ببینم اصلا مشکی هست یا نه ولی چون هنوز به دستم نرسیده واسه همین نمیتونم مطمئن باشم
امکانش هست که یه مدل معرفی کنید که اداپتور داشته باشه و یو اس بی 2 باشه؟
شما از نظر اقتصادی می فرمایید که رد کردن expansion و خرید goflex جالب نیست یا از نظر کیفیت کار؟یعنی expansion بهتر از goflex هست؟
سلام
تا اونجایی که میدونم دوجور esata داریم . یه جور فقط esata هست که در واقع هیچ منبع تغذیه ای ندارد و صرفاً مناسب برای هاردهای 3.5 اینچی یا هاردهایی که یه منبع تغذیه مجزا دارن (دسکتاپی) و نوع دومی هم eSATAp هست که دارای برق 5 و 12 ولت برای راه اندازی هاردها هست .
بعبارت دیگه لپتاپها و یا سایر دستگاههایی که eSATAp هستن هم برای کار با usb طراحی شده و هم برای کار با esata . یعنی پورتهایی که eSATAp دارند دوکاره هستند . مثل عکس زیر . مثلا لپتاپ بنده که asus n61 jv هست فقط esata دارد و نمیتواند برق رسانی کند .
پس شما اول ببینید رسیورتان eSATAp هست یا esata . اگر از نوع اول باشه میتوان هارد پرتابل رو خرید و بدون مشکلی آنرا راه اندازی کرد ولی اگر از نوع دوم باشه خرید هارد پرتابل با اینترفیس esata باعث دور ریختن پول هست !!! من تا 90 درصد مطمئنم که رسیورتان از نوع esata هست و نه esatap .
از لحاظ ولتاژ هم نگران نباشید اگر برق usb ----- هم مشکل داشته باشه قطعاً برق esata هم مشکل خواهد داشت . مزیت esata نسبت به usb سرعت بالای ترانسفر دیتا هست . اگر شما کانالهای full hd نگاه میکنید برای record کردن شاید به هارد esata لازم داشته باشید در غیر اینصورت همان usb2 کافی هست .
در عکس زیر تفاوت esata با esatap با usb1 و usb2 و usb3 هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ ولتاژ مشخص هست .
دقت بفرمایید کارتریج نه بلکه کابل .
منظورم از لحاظ بودجه هست . در غیر اینصورت هاردهای سری goflex به مراتب بهتر از expansion هست .
هیچ عجله نکنید ، صبر کنید تا دستگاه شما برسد و سپس تست کنید اگر مشکلی بود اعلام کنید تا بررسی شود .
عکس از انواع کارتریج
ata.royalfalcon
29-12-2011, 12:54
با سلام
میشه لطفا قیمت حدودی free agent goflex ultra portable drive رو بفرمایید وایا در این مدل وقتی اداپتور e-sata رو براش تهیه کنم احیانا مشکلی پیدا نمیکنه؟کلا مدل خوبی هست من دنبال یه هارد اکسترنال با اینترفیس e-sata هستم و فهمیدم که این مدل امکان اینو داره که به ای-ساتا تبدیل بشه. و سوال بعدیم اینه که ایا این اداپتور e-sata تو تهران قابل دسترس هست؟قمیت حدودیش چنده؟ میشه لطفا ادرس جا و پاساژی رو که میتونم این مدل هارد و اداپتور ای-ساتا رو بگیرم بفرمایید
سلام
برای یکترابایت 155 هزارتومن و برای 500 گیگ 125 هزارتومن . قیمت کارتریج هم حدوداً 30 هزارتومن باید باشه .
در مورد مشکل احتمالی همانطور هم که در پست بالایی هم گفتم باید مطمئن بشید که پورت esata لپتاپ یا رسیورتان شما قابلیت برق رسانی رو داره در غیر اینصورت اگر پورت esata لپتاپ یا رسیورتان قابلیت برق رسانی رو نداره از خرید این مدل هارد پرتابل با کارتریج esata خودداری کنید .پورت esata لپتاپها و رسیورهایی که قابلیت برق رسانی رو ندارن مناسب هاردهای دسکتاپی و یا آداپتوری هستند . پورتهای esata که قابلیت برق رسانی رو ندارند در واقع بطور مستقیم به پورت ساتا مادربرد متصل هستند .
این کارتریج کمیابه . خودم یه زمانی دنبالش بودم که پیدا نکردم . برای خرید باید به نمایندگی سازگار مراجعه کنید . ولی برای خرید هارد میتونین به مرکز کامپیوتر ایران که در خیابان ولیعصر و پایینتر از سفارت عراق هست مراجعه کنید .
عذر میخوام
ایا از مدل expansion 1tb مدلی هست که اداپتور برق داشته باشه؟ چون من یه دونه عین همین مدل دیدم ولی بزرگتر بود
اگر هست لطفا لینک صفحه اش رو بزارید
ممنون
با سلام به دوستان عزیز.
من یک هارد اکسترنال مای پاسپورت usb3 وسترن خریدم، لب تاپ من 6080 اچ پی ویندوز سون.
usb3 داره.
وقتی از هارد استفاده میکنم سرعت انتقال اطلاعات خیلی پایینتر از این چیزی هست که شما میگید.
20 گیگابایت تقریبا 20 دقیقه طول میکشه.
میشه راهنماییم کنید؟
hector2000
29-12-2011, 19:58
سلام
اقا هارد اکسترنال 3 ترا بایت قیمت دارید؟قیمت برندهای مختلف را می خواهم(بیشتر از سه ترا هم داریم؟)
من مونده ام که ما کلی مدل هارد داریم و از وقتی که تو تایلند سیل اومد و انبار وسترن را اب برده چرا همه مدلها قیمتشون را بردند بالا؟
سلام
یه هارد 500 یا 1 ترا میخوام
قیمتش مناسب باشه(هر چی ارزون تر بهتر-ولی دیگه آشغال نباشه)
مصرفم کمه
ولی جابه جایی زیاد دارم
سرعتش خوب باشه
برند و مدل و قیمت رو محبت بفرمایید؟؟
ممنون
samijazini
29-12-2011, 20:31
هارد های اکسترنال دسکتاپ دارای سرعت بالاتری نسبت به پروتیبل ها است ولی به عوامل زیادی بستگی داره از جمله نسل USB،پورت های اتصال،میزان کش و ...
amin_pwa
29-12-2011, 20:57
سلام
WD نماد وسترن هست و اون C اضافه هست .
تا اونجایی که میدونم فقط هاردهای وسترن 3.5 اینچی از سری GREEN نیاز به algin دارد .
چه طوری باید بد سکتوراش رو بگیرم ؟
amin_pwa
29-12-2011, 22:10
این مال قست health نرم افزار هست ! این طور می گه ! سالم هست ! الان دارم قسمت ارور هاش رو بررسی می کنم !
ata.royalfalcon
30-12-2011, 20:56
عذر میخوام
ایا از مدل expansion 1tb مدلی هست که اداپتور برق داشته باشه؟ چون من یه دونه عین همین مدل دیدم ولی بزرگتر بود
اگر هست لطفا لینک صفحه اش رو بزارید
ممنون
سلام
از سری expansion هم دسکتاپی هست و هم پرتابل
لینک مدل دسکتاپی
لینک مدل پرتابل
ata.royalfalcon
30-12-2011, 21:03
سلام
اقا هارد اکسترنال 3 ترا بایت قیمت دارید؟قیمت برندهای مختلف را می خواهم(بیشتر از سه ترا هم داریم؟)
من مونده ام که ما کلی مدل هارد داریم و از وقتی که تو تایلند سیل اومد و انبار وسترن را اب برده چرا همه مدلها قیمتشون را بردند بالا؟
سلام
قیمت سه ترابایتی وسترن مدل essential حدوداً 370 هزارتومن هست و از برند سیگیت حدوداً 330 الی 340 هزارتومن باید باشه .
(بیشتر از سه ترا هم داریم؟)
بلی 4 ترابایت هم داریم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که با توجه به جدید بودنش فکر نمیکنم هنوز وارد بازار شده باشه .
ata.royalfalcon
30-12-2011, 21:45
سلام
یه هارد 500 یا 1 ترا میخوام
قیمتش مناسب باشه(هر چی ارزون تر بهتر-ولی دیگه آشغال نباشه)
مصرفم کمه
ولی جابه جایی زیاد دارم
سرعتش خوب باشه
برند و مدل و قیمت رو محبت بفرمایید؟؟
ممنون
سلام
در حال حاظر قیمت هیچکدام از هاردها مناسب نیست و خیلی بالا رفته !!! با توجه به اینکه جابجایی شما زیاد هست باید هارد پرتابل رو بخرید و همچنین با توجه به اینکه جابجایی شما زیاده بهتره که از هاردهای ضذ ضربه بخرید که اگر زمین افتاد مشکلی پیش نیاید .
1. هارد پرتابل مدل silicon power armor a80 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با گارانتی داده پرداز رایانه متین که usb3 و ضد آب و ضد ضربه هست .
2. شنیدم که هاردهای Freecom هم از هارد اینترنال وسترن استفاده میشه که اگر واقعاً اینطور باشه مدل Freecom ToughDrive Sport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و همچنین مدل TOUGH DRIVE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم خوب هست ولی متاسفانه هردوتاشون usb2 هست .
3 . برندهایی دیگری هم هست که من تجربه کار با اونها رو ندارم مثل مدل Transcend StoreJet 25H3P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و همچنین مدل Transcend StoreJet 25M3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که ضد ضربه هم هستند و usb3 هم هست . اگر این مدل رو میخرید دقت کنید که نوع usb2 هم وجود دارد پس اشتباه نکنید .
ولی بالاترین کیقیت هاردهای پرتابل متعلق به وسترن و سیگیت هست . متاسفانه بدنه ایندو برند ضد ضربه نیست در صورتیکه از مدل وسترن و سیگیت رو میخرید باید در نگهداری آنها کوشا باشید .
4. از برند وسترن My Passport Essential SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که یک ترابایت هست و همچنین usb3 دارد .
5. از برند سیگیت هم مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم خیلی عالی هست . این مدل به خاطر انعطاف پذیری که داره میتونین انواع کارتریج رو بهش نصب کنید . بعبارت دیگه انتهای اینجور هارد از سری goflex قابل جدا شدن هست مثل عکس زیر
عکسی از انواع کارتریج شامل esata و usb2 و usb3 و firewire . البته در موقع خرید یا با کارتریج usb2 هست یا با کارتریج usb3 (روی جعبه اش مینویسه با کدوم یکی هست) و برای بقیه باید جداگانه خریداری بشه .
زهـــZAHRAــــــرا
31-12-2011, 00:06
سلام داداش عطا تو این مدتی که نبودم 1ترا وسترن و 1ترا سیلیکون ارزون شده؟
سلام
الان قیمت ها چجوریه؟؟ 1ترا وسترن چنده؟
amirkhan_0o0
31-12-2011, 00:40
قیمت ها کشیده بالا باز هم
ata.royalfalcon
31-12-2011, 08:46
سلام داداش عطا تو این مدتی که نبودم 1ترا وسترن و 1ترا سیلیکون ارزون شده؟
سلام
نه فعلا خبري از ارزون شدن نيست !!!
سلام
الان قیمت ها چجوریه؟؟ 1ترا وسترن چنده؟
سلام
قيمتها هنوز غير معقول هست . يكتراي وسترن پرتابل 185 هزارتومن و براي يكتراي دسكتاپي هم قيمت دقيق ندارم ولي حدوداً 160 هزارتومن هست !!!
قیمت ها کشیده بالا باز هم
سلام
فكر نكنم ديگه بالاتر از اين جا داشته باشه !!! :31:
MyEvil2011
02-01-2012, 01:44
از کل مدلهای وسترن فقط مدل my book Studio Edition II هست که esata داره و usb3 نداره
اگه esata یا sata میخوای باید مدلهای سیگیت رو بگیری که با تعویض آداپترهاش میتونی انواع اینترفیس هارو داشته باشی
مدل FreeAgent® GoFlex طبق عکس زیر با تعویض آداپتر میتونی usb2 و usb3 و esata داشته باشی
مثلا مدل FreeAgent® GoFlex با تعویض آداپترهاش میتونی از usb3 اسفاده کنی و فکر کنم اگه آداپترهاشو ورداری میتونی مستقیما از ساتا استفاده کنی
نه فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی در حمل و نقلش دقت کن ضمن اینکه خود کمپانی وسترن یه کیف مخصوص این هارد ها رو تولید میکنه ولی نمیدونم از کجا میشه خریدش
من هارد مدل الایت دارم تنها زمانی اتوماتیک بک آپ کار میکنه که شما از طریق اون نرم افزار این کار رو بکنین
یعنی خلاصه بگم بدون درخواست شما کاری نمیکنه
سلام به همه ی دوستان عزیزم
چند روزه که میخوام یه هارد اکسترنال بخرم خیلی از سایت ها رو گشتم و بیشتر مدل Western رو پیشنهاد کردن
ولی چندتا سوال داشتم :
1- فرق USB 3.0 با eSata چیه دقیقا؟!!!
2- Firewire چیه؟!!
لطفا اگر میتونین راهنمایی کنین که دقیقا چه اردی بخرم البته تا سقف 170000 تومان و بگین که بهترین مارک موجور در بازار چیه دقیقا؟!!!
در ضمن، تو رو خدا کمکم کنین؛
ata.royalfalcon
02-01-2012, 09:55
سلام به همه ی دوستان عزیزم
چند روزه که میخوام یه هارد اکسترنال بخرم خیلی از سایت ها رو گشتم و بیشتر مدل Western رو پیشنهاد کردن
ولی چندتا سوال داشتم :
1- فرق USB 3.0 با eSata چیه دقیقا؟!!!
2- Firewire چیه؟!!
لطفا اگر میتونین راهنمایی کنین که دقیقا چه اردی بخرم البته تا سقف 170000 تومان و بگین که بهترین مارک موجور در بازار چیه دقیقا؟!!!
در ضمن، تو رو خدا کمکم کنین؛
سلام
esata كه در واقع نوع اكسترنال sata هست و از لحاظ سرعت write و read در عمل فرق چنداني با SATA روي مادربرد ندارد با توجه به نوع كنترلر سرعت write و read بطور تئوري 1500 مگابيت الي 3000 مگابيت هست.
البته با توجه به وجود sata3 سرعت esata به 6000 مگابيت خواهد رسيد كه البته فكر نميكنم هارد ديسكهاي معمولي توانايي رسيدن به چنين سرعتي رو داشته باشند .
مهمترين ضعف esata اين هست كه اكثراً منبع تغذيه اي ندارند پس بيشتر مناسب هاردهاي آداپتور دار هست . البته اينترفيسهاي esatap داراي منبع تغذيه هست ، درنتيجه هاردهاي بدون آداپتور هم ميتواند راه اندازي شود. انواع esatap اكثراً دو كاره هستند يعني هم ميتوان usb را متصل كرد و هم esata . مثل عكس زير
مسئله ديگر esata اين هست كه با توجه به اينكه نوع اكسترنال sata هست در بايوس تنظيمات sata بايد روي ahci باشد كه قابليت hot-plug رو داشته باشه . برخي از ويندوز XP درايور و يا راه اندازي براي اين قابليت ahci رو ندارند .
در حال حاظر با توجه به فراگير شدن usb3 با سرعت write و read حدوداً 4800 مگابيت نقش esata و همچنين Firewire كمرنگتر شده است . Firewire هم اينترفيس ديگري هست بعضي اوقات با نام IEEE 1394 يا i.LINK يا Lynx شناخته ميشود كه سرعت خواندن و نوشتن در عكس زير گزاشتم .
بهترين مدل هم western digital my book essential هست كه usb3 دارد و براي يك ترابايت هم قيمتي معادل 160 هزارتومن دارد . البته مشخص هم نكردين هارد پرتابل ميخواهيد يا دسكتاپي ولي با اين بودجه ، براي داشتن حداكثر حجم ذخيره سازي بايد از نوع آداپتوري رو بخريد .
لينك اين مدل جهت اطلاع بيشتر
MyEvil2011
02-01-2012, 11:00
سلام
esata كه در واقع نوع اكسترنال sata هست و از لحاظ سرعت write و read در عمل فرق چنداني با SATA روي مادربرد ندارد با توجه به نوع كنترلر سرعت write و read بطور تئوري 1500 مگابيت الي 3000 مگابيت هست.
البته با توجه به وجود sata3 سرعت esata به 6000 مگابيت خواهد رسيد كه البته فكر نميكنم هارد ديسكهاي معمولي توانايي رسيدن به چنين سرعتي رو داشته باشند .
مهمترين ضعف esata اين هست كه اكثراً منبع تغذيه اي ندارند پس بيشتر مناسب هاردهاي آداپتور دار هست . البته اينترفيسهاي esatap داراي منبع تغذيه هست ، درنتيجه هاردهاي بدون آداپتور هم ميتواند راه اندازي شود. انواع esatap اكثراً دو كاره هستند يعني هم ميتوان usb را متصل كرد و هم esata . مثل عكس زير
مسئله ديگر esata اين هست كه با توجه به اينكه نوع اكسترنال sata هست در بايوس تنظيمات sata بايد روي ahci باشد كه قابليت hot-plug رو داشته باشه . برخي از ويندوز XP درايور و يا راه اندازي براي اين قابليت ahci رو ندارند .
در حال حاظر با توجه به فراگير شدن usb3 با سرعت write و read حدوداً 4800 مگابيت نقش esata و همچنين Firewire كمرنگتر شده است . Firewire هم اينترفيس ديگري هست بعضي اوقات با نام IEEE 1394 يا i.LINK يا Lynx شناخته ميشود كه سرعت خواندن و نوشتن در عكس زير گزاشتم .
بهترين مدل هم western digital my book essential هست كه usb3 دارد و براي يك ترابايت هم قيمتي معادل 160 هزارتومن دارد . البته مشخص هم نكردين هارد پرتابل ميخواهيد يا دسكتاپي ولي با اين بودجه ، براي داشتن حداكثر حجم ذخيره سازي بايد از نوع آداپتوري رو بخريد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D240)
ازت ممنونم و واقعا تا حد بسیار زیادی کارم راحت تر شد؛
دوست عزیزم، با توجه به اینکه خودم رشته کامپیوتر هستم، ولی در این زمینه متاسفانه اطلاعات چندانی نداشتم و با توجه به وقت کمم، نمیتوانم تحقیق زیادی انجام دهم؛
من دقیقا فرق هارد دسکتاپی و قابل حمل رو نمیدونم
ببین دقیقا مشکل من اینه که هارد فعلی من که البته اینترنال هست آسیب دیده و چرا که ممکن استت هر لحظه بسوزد!!!!
برای همین تصمیم به خرید هارد اکسترنال گرفتم که بعد فهمیدم Western میشه گفت که بهترین مارک هست؛
حالا میخوام ببینم چی بخرم بهتره؟!!!
دوستان:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد Portable External USB3 Anti chock 1T چه مارکی پیشنهاد میکنن؟
خودم به این نتیجه رسیدم که ترنسند بخرم! شما چی پیشنهاد می کنین؟
یه سوال: ایا هاردای اکسترنال که ضد ضربه نیستند با کمترین لرزش یا حرکتی خراب می شن؟ و از اون طرف هارد ترنسند که ضدضربه است حتی اگه بیفته هم مشکلی براش پیش نمیاد؟
ata.royalfalcon
02-01-2012, 14:08
ازت ممنونم و واقعا تا حد بسیار زیادی کارم راحت تر شد؛
دوست عزیزم، با توجه به اینکه خودم رشته کامپیوتر هستم، ولی در این زمینه متاسفانه اطلاعات چندانی نداشتم و با توجه به وقت کمم، نمیتوانم تحقیق زیادی انجام دهم؛
من دقیقا فرق هارد دسکتاپی و قابل حمل رو نمیدونم
ببین دقیقا مشکل من اینه که هارد فعلی من که البته اینترنال هست آسیب دیده و چرا که ممکن استت هر لحظه بسوزد!!!!
برای همین تصمیم به خرید هارد اکسترنال گرفتم که بعد فهمیدم Western میشه گفت که بهترین مارک هست؛
حالا میخوام ببینم چی بخرم بهتره؟!!!
سلام
تفاوت هارد دسكتاپي و پرتابل .
هاردهاي 2.5 اينچي در واقع همون هارد اينترنال لپتاپ هست و برق مورد نياز رو ار پورت usb تامين ميكنن يعني آداپتور برق جداگانه اي ندارن . بعبارت ديگر اينجور هاردها با برق 5 ولت راه اندازي ميشن . اين هاردها كوچك هستن و حتي ميتوان آنها را در جيب جا داد . اين هاردهاي 2.5 اينچي نسبت به حجمشون از هاردهاي 3.5 اينچي گرانتر هست يعني يه هارد 1 ترابايت 2.5 اينچي قيمتي حدوداً 130 هزارتومن دارد در صورتي كه يه هارد 3.5 اينچي يه ترابايت قيمتي حدود 90 الي 100 هزارتومن دارد .
بعلت نداشتن منبع تغذيه مستقل ممكن هست به دليل كمبود ولتاژ هارد اكسترنال راه اندازي نشود دلايل كمبود ولتاژ ميتونه استفاده از كابل افزايش طول usb يا استفاده از usb هاب باشه به همين دليل برخي از كمپاني ها كابل مخصوصي توليد ميكنن كه باعث ميشه هارد از دو پورت usb برق تامين كنه كه به اين نوع كابل y-cable گفته ميشود . نكته مهم اين هست كه همهء هارد اكسترنال 2.5 اينچي اين كابل رو ندارن یعنی بعضی از مدلها این کابل رو دارن .
cach اكثر هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي هشت مگابايت هست ولي 16 مگابايت موجوده .
اما هاردهاي 3.5 اينچي در واقع همون هارد pc هاي معمولي هست كه بزرگترن و مناسب براي جابجايي روزمره نيستن .
براي راه اندازي اينجور هاردها كه پر مصرفترن نياز به آداپتور برق جداگانه دارن به عبارت ديگر برق usb براي راه اندازي كفايت نميكند يعني اينجور هاردها حداقل نياز ولتاژ 12 ولت و 5 ولت دارند .
با توجه به داشتن منبع تغذيه مستقل نگراني از بابت راه اندازي هارد وجود ندارد پس ميتوان از كابلهاي usb به اندازه هاي بلند استفاده كرد و حتي ميتوان از usb هاب هم استفاده كرد .
بافر اكثر مدلهاي 3.5 اينچي 32 مگ هست البته من فكر ميكنم مدلهاي 3 ترابايتي وسترن 64 مگ كش دارد .
تفاوت در بافر یکی از مهمترین علت در تفاوت سرعت بین هاردهای 2.5 اینچی و 3.5 اینچی هست بطوریکه هاردهای 3.5 اینچی بعلت داشتن کش بالاتر از سرعت read و write بیشتری برخوردارن .
با توجه به توضيحات بالا يا هارد دسكتاپي رو انتخاب كنيد يا هارد پرتابل
مدل پيشنهادي هارد دسكتاپي western digital my book essential كه تا 3 ترابايت هم موجوده و usb3 هم هست .
مدل پيشنهادي هارد پرتابل My Passport Essential SE كه يك ترابايت و 750 گيگ موجوده و usb3 هست .
مدل بعدي هم My Passport Essential هست كه فقط 500 گيگ موجوده
البته با توجه به بودجه محدود شما همانطوريكه قبلا هم گفتم بهترين انتخاب با بالاترين ظرفيت همون مدل دسكتاپي هست كه يك تراي آن 160 هزارتومن هست .
ata.royalfalcon
02-01-2012, 14:24
دوستان:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد Portable External USB3 Anti chock 1T چه مارکی پیشنهاد میکنن؟
خودم به این نتیجه رسیدم که ترنسند بخرم! شما چی پیشنهاد می کنین؟
یه سوال: ایا هاردای اکسترنال که ضد ضربه نیستند با کمترین لرزش یا حرکتی خراب می شن؟ و از اون طرف هارد ترنسند که ضدضربه است حتی اگه بیفته هم مشکلی براش پیش نمیاد؟
سلام
اگر جاي شما بودم هارد silicon power armor a80 رو ميخريدم . به خاطر بدنه آلومنيومي آن و طراحي جالب بدنه كه يكي از كابلهاي آن داخل خود بدنه اش پنهان ميشه ، بعبارت ديگه اين مدل دوتا كابل usb دارد . البته يكي از معايب اين مدل سنگين بودن آن هست كه بدليل فلزي بودن بدنه اش هست و تا اونجايي كه ميدونم از هارد اينترنال سامسونگ استفاده شده .
هارد رو باز كرده
عكس زير هم تبديل sata to usb3 هست .
MyEvil2011
02-01-2012, 15:11
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D240)
یعنی پس میشه هم USB3.0 و هم eSata داشت؟
راستی Esatap چه فرقی می کنه با Sata و eSata ؟
ata.royalfalcon
02-01-2012, 18:22
یعنی پس میشه هم USB3.0 و هم eSata داشت؟
راستی Esatap چه فرقی می کنه با Sata و eSata ؟
سلام
میتوان همزمان usb2 و esata رو در یک پورت داشت ، بعضی لپتاپها با توجه به مدلشون اینطوری هستند . ولی من تا به حال ترکیب usb3 و esata رو باهم ندیدم .
در مورد هارد اکسترنال هم بعضی از مدلها فقط یه پورت usb3 دارند و بعضی از مدلها مثل My Book Studio II حتی چهار تا پورت دارند ، دقت بفرمایید که چهار پورت جداگانه مثل عکس زیر .
همانطوری که قبلا گفتم esata نوع اکسترنال sata هست و فاقد منبع تغذیه هست به همین دلیل مناسب برای هاردهای بدون آداپتوری (پرتابل) نیست .
اما نوع esatap دارای منبغ تغذیه هم هست که قادر به راه اندازی هاردهای پرتابل هست . بعبارت دیگر ترکیب esata با usb2 برابر با esatap .
اسامی دیگر برای esatap عبارتند از eSATA/USB combo port یا power over eSATA
در عکس زیر تفاوت بین esata با esatap مشهود هست .
همچنین طبق عکس زیر با ترکیب sata روی مادربرد و پینهای usb روی مادربرد و همچنین تامین برق از پاور میتوان esatap ساخت .
سلام
دوستان،من WD External My Book Essential 1TB دارم
وقتی که هارد رو به سیستم وصل میکنم،یه چیزی صدای ززززززز میده(فک کنم حرکت دسته حد باشه)
میخواستم بدونم این صدا طبیعی هست؟
از روز اولش همینطوری بود
عرض سلام
من می خوام یه هارد اکسترنال ۱ترا بخرم بر اساس جستجوهایی که تو فروم ها داشتم انگار بهترینش WD my passport essential SE هست. دوستان ایا پیشنهاد بهتری دارن؟
می خواستم بدونم قیمتش باید تو چه رنجی باشه؟ و اوضاع بازار چجوریه؟ بالارفته جدیدا پایین تر اومده از اون بالارفتن ناگهانی؟ و این که آیا امیدی هست بزودی پایین بیاد قیمت ها؟
ممنون
پسورد هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترا بایت خودم رو فراموش کردم چکار باید بکنم غیر از فرمت هارد؟:41:
ata.royalfalcon
04-01-2012, 07:59
سلام
دوستان،من WD External My Book Essential 1TB دارم
وقتی که هارد رو به سیستم وصل میکنم،یه چیزی صدای ززززززز میده(فک کنم حرکت دسته حد باشه)
میخواستم بدونم این صدا طبیعی هست؟
از روز اولش همینطوری بود
سلام
هيچ مشكلي ندارد .
هارد هاي من هم همين صدا رو داره .
پسورد هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترا بایت خودم رو فراموش کردم چکار باید بکنم غیر از فرمت هارد؟:41:
سلام
ata.royalfalcon
04-01-2012, 08:31
عرض سلام
من می خوام یه هارد اکسترنال ۱ترا بخرم بر اساس جستجوهایی که تو فروم ها داشتم انگار بهترینش WD my passport essential SE هست. دوستان ایا پیشنهاد بهتری دارن؟
می خواستم بدونم قیمتش باید تو چه رنجی باشه؟ و اوضاع بازار چجوریه؟ بالارفته جدیدا پایین تر اومده از اون بالارفتن ناگهانی؟ و این که آیا امیدی هست بزودی پایین بیاد قیمت ها؟
ممنون
سلام
اين مدل انتخابي شما كه هارد پرتابل هست حدوداً 185 هزارتومن قيمت دارذ و كاملا منسب براي استفاده هاي معمولي هست . اگر اين مدل رو ميخريد بايد در نگهداري آن خيلي كوشا باشيد ، مثلا آنرا زمين نندازيد كه ضد ضربه نيست در غير اينصورت بهتره كه هاردهاي ضد شوك مثل silicon power armor a80 رو بخريد .
قيمت هاردها هنوز بالاست ، مخصوصاً اين چند روز هم كه دلار پرواز كرده ، خودم هيچ اميدي ندارم قيمتها پايين بياد .
اگر كارتان فوري نيست بهتره كه تا بعد از عيد صبر كنيد !!!
peyman_nn
04-01-2012, 12:36
سلام
برای ----- حرفه ای میخام یک هارد اکسترنال بگیرم
اینجا دو مدل داریم
imation
seagate
هر دو 1 ترا بایت
فروشنده آیمیشن میگه عالیه محشره تا حالا هیچ کدوم رو به نمیاندگی گارانتی نفرستاده ایم
فروشنده سیگیت میگه اون اشغاله . سیگیت بهتره و usb3رو هم ساپورت میکنه
هر دو هم 170 هستند و 1 ترابایت
یک فروشنده دیگه هم apacer داره و میگه 3 سال ضمانت تعویض در خود مغازه رو میکنم و حدود 140 هستش و میگه تایوان اصل هستش
به نظر شما که بیشتر بلدید کدوم رو بگیرم ؟؟
برای ----- 700 هزاری میخام بگیرم
ata.royalfalcon
04-01-2012, 21:37
سلام
برای ----- حرفه ای میخام یک هارد اکسترنال بگیرم
اینجا دو مدل داریم
imation
seagate
هر دو 1 ترا بایت
فروشنده آیمیشن میگه عالیه محشره تا حالا هیچ کدوم رو به نمیاندگی گارانتی نفرستاده ایم
فروشنده سیگیت میگه اون اشغاله . سیگیت بهتره و usb3رو هم ساپورت میکنه
هر دو هم 170 هستند و 1 ترابایت
یک فروشنده دیگه هم apacer داره و میگه 3 سال ضمانت تعویض در خود مغازه رو میکنم و حدود 140 هستش و میگه تایوان اصل هستش
به نظر شما که بیشتر بلدید کدوم رو بگیرم ؟؟
برای ----- 700 هزاری میخام بگیرم
سلام
مدل دقیق رو نگفتید . ولی اگر سیگیت مدلش FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه مناسبتر هست نسبت به دو برند دیگر . خودم همین مدل GoFlex رو دارم که برای کنسول بازی ps3 استفاده میکنم و فوق العاده عالی هست . بعد از سیگیت ، apacer رو ترجیح میدم . در نهایت imation رو انتخاب میکنم .
توضیح : توليد کنندگان واقعي هارد در حال حاضر انگشت شمار هستند . کافي هست که به عکس زير توجه کنيد . بخش توليد هارد سامسونگ به سيگيت واگذار شد . همچنين قسمت توليد هارد هيتاچي هم به وسترن واگذار شد ......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ion.svg
imation هم توليد کننده واقعي هارد نيست بلکه صرفاً باکس هارد رو ميسازه و از هاردهاي ديگر کمپاني استفاده ميکند . مثلا تا اونجایی که میدونم در مدل Imation Apollo Expert D300 از هارد هیتاچی استفاده شده است یا هارد apacer هم از هارد وسترن استفاده شده .
noisymind
05-01-2012, 21:31
یادش به خیر یک زمانی هارد کوانتوم داشتم ظرفیتش 4 گیگ بود!!
DJ POLESTAR
05-01-2012, 22:46
توضیح : توليد کنندگان واقعي هارد در حال حاضر انگشت شمار هستند . کافي هست که به عکس زير توجه کنيد . بخش توليد هارد سامسونگ به سيگيت واگذار شد. همچنين قسمت توليد هارد هيتاچي هم به وسترن واگذار شد ......
دوست من میشه در این مورد بیشتر توضیح بدی؟
یعنی دیگه هاردی به اسم برند سامسونگ تولید نمیشه؟؟؟
DJ POLESTAR
05-01-2012, 23:00
1- هاردهای اکسترنال رومیزی با قابل هم دقیقا نسبت به هم چه مزایا و معایبی دارن؟ (هردوشون که قابل حملن! فقط رومیزی ها کمی بزرگترن)
2- آیا همه ی هاردهای رومیزی با آداپتور عرضه میشن؟
3- آیا هاردهای با با آدبتور بهترن یا مستقیم؟ (از چه لحاظی) و کدوم پیشنهاد میشه؟
4- هاردهای که دارای پسورد هستن واقعا ارزش خرید دارن (مثلا اینطوری نیستن که با یه ترفتد بشه بازش کرد؟؟؟)
5- وقتی هاردی ضد ضربه باشه واقعا ضد ضربه هست یا الکی و جهت فروش این وصله هارو بهش میچسبونن؟
6- بنظر شما در بین هاردهای WD و Seagate کدوم برتری داره (از لحاظ کلیات!) نسبت به هم؟
و اینکه اگه توضیحات مختصر یا کامل دیگه ای در مورد بالا بردن سطح اطلاعات من نسبت به هارد اکسترنال میدونید بسیار متشکر میشم راهنمایی کنید.
با تشکر♥
salar_aziz
06-01-2012, 14:15
سلام
اين مدل انتخابي شما كه هارد پرتابل هست حدوداً 185 هزارتومن قيمت دارذ و كاملا منسب براي استفاده هاي معمولي هست . اگر اين مدل رو ميخريد بايد در نگهداري آن خيلي كوشا باشيد ، مثلا آنرا زمين نندازيد كه ضد ضربه نيست در غير اينصورت بهتره كه هاردهاي ضد شوك مثل silicon power armor a80 رو بخريد .
قيمت هاردها هنوز بالاست ، مخصوصاً اين چند روز هم كه دلار پرواز كرده ، خودم هيچ اميدي ندارم قيمتها پايين بياد .
اگر كارتان فوري نيست بهتره كه تا بعد از عيد صبر كنيد !!!
دوست من 500 گیگ چنده الان؟
MyEvil2011
06-01-2012, 14:30
دوستان چند تا سوال داشتم!
1- اول اینکه از بین هاردهای اکسترنال وسترن و سیگیت " دقیقا " کدوم مدلشون رو پیشنهاد میکنین؟ منظورم اینه که کدوم بهتریه و از اون بهتره کدوم مدلش باز خوبه؟!!!
2- هارد های 500 و 640 و 750 و 1 ترابایت مدل پیشنهادی شما ( سیگیت یا وسترن ) قیمتش چنده؟
3- کدومشون ضد شوک هستن ؟ و آیا واقعا ضد شوک بودن هارد، مزیت خیلی خوبیه؟!!!:8::8::8::8:
ata.royalfalcon
06-01-2012, 15:02
دوست من میشه در این مورد بیشتر توضیح بدی؟
یعنی دیگه هاردی به اسم برند سامسونگ تولید نمیشه؟؟؟
سلام
اصولا با تصاحب کامل بخش تولید هارد سامسونگ توسط سیگیت ، فکر نمیکنم دیگه هاردی با برند سامسونگ در بازار پیدا بشه . هاردهایی که با برند سامسونگ در بازار پیدا میشه از تولیدات قبلی و موجود در انبار هست .
کل ارزش این معامله 1,375 ميليارد دلار هست که 50 درصد بصورت نقد به سامسونگ پرداخت شده و الباقی هم سهام شرکت سیگیت رو دریافت میکنه که باعث میشه سامسونگ مالک 9.6 درصد از سهام شرکت سیگیت بشه . در عوض سامسونگ محصولات لازم برای ساخت درایوهای SSD رو در اختیار سیگیت قرار میده .
ata.royalfalcon
06-01-2012, 15:48
1- هاردهای اکسترنال رومیزی با قابل هم دقیقا نسبت به هم چه مزایا و معایبی دارن؟ (هردوشون که قابل حملن! فقط رومیزی ها کمی بزرگترن)
4- هاردهای که دارای پسورد هستن واقعا ارزش خرید دارن (مثلا اینطوری نیستن که با یه ترفتد بشه بازش کرد؟؟؟)
5- وقتی هاردی ضد ضربه باشه واقعا ضد ضربه هست یا الکی و جهت فروش این وصله هارو بهش میچسبونن؟
6- بنظر شما در بین هاردهای WD و Seagate کدوم برتری داره (از لحاظ کلیات!) نسبت به هم؟
و اینکه اگه توضیحات مختصر یا کامل دیگه ای در مورد بالا بردن سطح اطلاعات من نسبت به هارد اکسترنال میدونید بسیار متشکر میشم راهنمایی کنید.
با تشکر♥
سلام
هاردهای اکسترنال رومیزی با قابل هم دقیقا نسبت به هم چه مزایا و معایبی دارن؟ (هردوشون که قابل حملن! فقط رومیزی ها کمی بزرگترن)
اگر منظور شما از اون قسمتی که قرمز کردم قابل حمل باشه ، بهتر بود که سوال اینطوری مطرح میشد . تفاوت هاردهای پرتابل با دسکتاپی در چیست ؟
در هر حال تفاوت کلی هاردهای پرتابل رو با دسکتاپی رو در پایین شرح میدم .
هاردهاي 2.5 اينچي در واقع همون هارد اينترنال لپتاپ هست و برق مورد نياز رو ار پورت usb تامين ميكنن يعني آداپتور برق جداگانه اي ندارن . بعبارت ديگر اينجور هاردها با برق 5 ولت راه اندازي ميشن . اين هاردها كوچك هستن و حتي ميتوان آنها را در جيب جا داد و حتی کمپانیهایی هستند که با استفاده از بدنه های مستحکم هاردهای ضذ ضربه یا ضد آب میسازند . اين هاردهاي 2.5 اينچي نسبت به حجمشون از هاردهاي 3.5 اينچي گرانتر هست . بعبارت دیگه این هاردهای 2.5 اینچی مناسب برای آرشیوهای پرحجم نیستند و صرفه اقتصادی ندارد .
این هاردهای پرتابل بعلت نداشتن منبع تغذيه مستقل (آداپتور برق) ممكن هست به دليل كمبود ولتاژ راه اندازي نشود دلايل كمبود ولتاژ ميتونه استفاده از كابل افزايش طول usb يا استفاده از usb هاب باشه به همين دليل برخي از كمپاني ها كابل مخصوصي توليد ميكنن كه باعث ميشه هارد از دو پورت usb برق تامين كنه كه به اين نوع كابل y-cable گفته ميشود . نكته مهم اين هست كه همهء هارد اكسترنال 2.5 اينچي اين كابل رو ندارن .
نکته مهم دیگر این هست که در حال حاضر cach اكثر هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي هشت مگابايت هست ولي 16 مگابايت موجوده .
اما هاردهاي 3.5 اينچي در واقع همون هارد pc هاي معمولي هست كه بزرگترن و مناسب براي جابجايي روزمره نيستن . بعبارت دیگه برای جایجایی این هاردها علاوه بر خود هارد باید آداپتور و کابل آنرا هم با خوتان حمل کنید یعنی مثل لپتاپ نیاز به یه کیف جداگانه هست . درصورتیکه در هاردهای 2.5 اینچی حتی میتونین داخل جیب کاپشن هم بذارید .
براي راه اندازي اينجور هاردها كه پر مصرفتر هستند نياز به آداپتور برق جداگانه دارن به عبارت ديگر برق usb براي راه اندازي اینجور هاردها كفايت نميكند يعني اينجور هاردها حداقل نياز ولتاژ 12 ولت و 5 ولت دارند .
با توجه به داشتن منبع تغذيه مستقل نگراني از بابت راه اندازي هارد وجود ندارد پس ميتوان از كابلهاي usb به اندازه هاي بلند استفاده كرد و حتي ميتوان از usb هاب هم استفاده كرد .
بافر اكثر مدلهاي 3.5 اينچي 32 مگ هست البته بعضی از مدلها 64 مگ کش هم دارند . تفاوت در بافر یکی از مهمترین علت در تفاوت سرعت بین هاردهای 2.5 اینچی و 3.5 اینچی هست بطوریکه هاردهای 3.5 اینچی بعلت داشتن کش بالاتر از سرعت read و write بیشتری برخوردارن .
بلی .
اگر منظور شما از مستقیم همون مدلهای بدون آداپتور یا پرتابل هست که در بالا توضیح دادم .
بلی ، ارزش خرید دارن .
بعبارت دیگر هاردهایی که قابلیت رمزنگاری بصورت سخت افزاری دارند به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی با استفاده از روشهای معمولی نمیتوان پسورد رو هـک کرد و حتی قابل فرمت کردن هم نیستند ، یعنی زمانی که هارد lock شده باشد در my computer با ظرفیت صفر نشان داده میشود . تا اونجایی که میدونم هاردهایی که قابلیت رمزنگاری بصورت سخت افزاری دارند دارای یک چیپ امنیتی روی برد هستند . سایر هاردهایی که این قابلیت سخت افزاری رو ندارند باید به روشهای نرم افزاری پارتیشن رو lock کنند مثل نرم افزار bit lock که در ویندوز سون هست .
واقعاً ضد ضربه هست . البته اینکه واقعاً چطور ضد ضربه هست دو علت میتونه داشته بشه . وجود باکس محکم و بعضاً لاستیکی که میتونه ضربات رو تا حدی ختثی کنه و وجود Shock sensor که میتواند میتواند شوکهای بیش از اندازه مجاز رو تشخیص بده و سیگنالی را به کنترلر VCM ارسال کند . کنترلر VCM فوراً هدها را پارک میکند و گاهی اوقات درایورها را از حرکت باز میایستاند .
شما بنز رو ترجیح میدید یا BMW ؟؟
در هر حال هرکدام مزایا و معایب خودشو داره و هر کاربر با توجه به نیازهایی که داره یکی از این دو رو انتخاب میکنه .
ata.royalfalcon
06-01-2012, 15:54
اگر وسترن پرتابل منظور شماست حدوداً 130 هزارتومن هست .
jabi7joon
06-01-2012, 16:06
سلام..
با تشکر از راهنمایی های دوستان...
چیزی که واسه من تو هارد اکسترنال مهم هست سرعت انتقال داده هاس و مشخصا نوع دسکتاپ برام مفید هست..
والله یه هارد یه ترا می خواستیم بگیرم تابستون 85 تومان بود سیگیت...الان می گن گرون شده..درسته؟
پیشنهاد شما برای برند چیه و قیمت رو هم بی زحمت ذکر بفرمایید..
عجله ای ندارم..ممکنه قیمت ها پایین تر بیاد؟
ata.royalfalcon
06-01-2012, 16:24
دوستان چند تا سوال داشتم!
1- اول اینکه از بین هاردهای اکسترنال وسترن و سیگیت " دقیقا " کدوم مدلشون رو پیشنهاد میکنین؟ منظورم اینه که کدوم بهتریه و از اون بهتره کدوم مدلش باز خوبه؟!!!
2- هارد های 500 و 640 و 750 و 1 ترابایت مدل پیشنهادی شما ( سیگیت یا وسترن ) قیمتش چنده؟
3- کدومشون ضد شوک هستن ؟ و آیا واقعا ضد شوک بودن هارد، مزیت خیلی خوبیه؟!!!:8::8::8::8:
سلام
شما اول نیازهاتون رو کامل شرح بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد . مثلا هارد وسترن (بعضی مدل البته) نرم افزاری برای رمزگذاری دارد و میتوان هارد رو قفل کرد در صورتی که در هارد سیگیت (حداقل مدل پرتابل) چنین قابلیتی رو ندیدم و نرم افزاری برای چنین کاری وجود نداشت .
هاردهای سیگیت مدل goflex قابلیت تعویض کارتریج دارند و میتوانید انواع کارتریج رو نصب کنید در صورتیکه هاردهای اکسترنال وسترن چنین قابلیتی رو ندارند . خلاصه هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارند . البته به شما هم حق میدم که سردرگم بشید .
ولی اگر هارد پرتابل رو میخواهید و قابلیت رمزنگاری برای شما مهم نیست و ظرفیت انتخابی هم از 500 گیگ بیشتر نمیشه و برای دستگاههایی چون ----- میخواهید و میخواهید دائماً پارتیشن بندی کنید من پیشنهاد میدم که سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انتخاب کنید . اما اگر 1 ترابایت میخواهید و قابلیت رمزگذاری برای شما مهمه بهتره که وسترن مدل My Passport Essential SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انتخاب کنید . این رو هم بدونین در صورتیکه نرم افزار موجود در هارد وسترن به دلایلی مثل پارتیشن بندی حذف بشه میبایستی اون نرم افزار رو باید از سایت وسترن مجدداً دانلود کنید که تقریباً پرحجم هست ، ضمن اینکه در حالتی که روی هارد پسورد گزاشته باشید و اون نرم افزار رو حذف بشه هارد غیر قابل استفاده خواهد بود .
ولی اگر هارد دسکتاپی میخواهید فعلا چیزی بهتر از my book essential نیست .
قیمتها تقریبی و برای مدلهای پرتابل هستند .
Portable - Seagate - 1 TeraByte / FreeAgent GoFlex حدود 165 هزارتومن
Portable - Seagate - 500 GB / FreeAgent GoFlex حدود 125 هزارتومن
Portable - Western Digital - 500 GB حدود 130 هزارتومن
Portable - Western Digital - 1 TeraByte حدوداً 185 هزارتومن
3- کدومشون ضد شوک هستن ؟ و آیا واقعا ضد شوک بودن هارد، مزیت خیلی خوبیه؟
کلاً هاردهای وسترن و سیگیت بعلت داشتن باکس ظریف و خط و خش خور ضد ضربه نیستند .
ata.royalfalcon
06-01-2012, 16:37
سلام..
با تشکر از راهنمایی های دوستان...
چیزی که واسه من تو هارد اکسترنال مهم هست سرعت انتقال داده هاس و مشخصا نوع دسکتاپ برام مفید هست..
والله یه هارد یه ترا می خواستیم بگیرم تابستون 85 تومان بود سیگیت...الان می گن گرون شده..درسته؟
پیشنهاد شما برای برند چیه و قیمت رو هم بی زحمت ذکر بفرمایید..
عجله ای ندارم..ممکنه قیمت ها پایین تر بیاد؟
سلام
اولین شرط برای داشتن سرعت بالا وجود اینترفیسهایی چون usb3 یا esata هست . اگر سیستم شما usb3 داشته باشه برای هارد دسکتاپی فعلاً و در حال حاضر WD my book essential بهترین هست . قیمت تقریبی این مدل هم بین 150 الی 160 هزارتومن هست .
ata.royalfalcon
06-01-2012, 17:04
خب دوستان
من الان هفت تا هارد وسترن دارم که عکسشو در زیر گزاشتم و اونها رو داخل کمد میذارم .بزرگترین مشکلی که دارم این هست که نمیتونم به راحتی آداپتور رو به برق وصل کنم .
پس اومدم اساسی کمد رو سیم کشی کردم که چهارتا تا عکس رو در اینجا میذارم.
نمای کلی کمد !!! طبقه اول که کلیدها رو نصب کردم همچنین میتوان هارد وسترن رو هم بصورت خوابیده در طبقه بالا گزاشت . با توجه به اینکه دوتا هارد سیگیت اینترنال دارم که اونها رو به اکسترنال تبدیل کردم و اونها رو در طبقه بالا میذارم .
این هم پشت کمد هست و پاور 300 وات گرین نصب کردم که منبع تغذیه دو هارد سیگیت هست .
عکس زیر هم طبقه پایین هست که با نصب پریز ، آداپتورها رو روی آن گزاشتم .
از اونجایی که از هفت هاردهام شش تا مدل elite و usb2 هست همه این شش تا رو با استفاده از usb hub به یک کابل usb تبدیل کردم . که usb hub تقریباً در پشت آداپتورها نمایان هست . برند این usb hub از d-link هست که هفت تا پورت دارد که در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درباره این محصول کامل توضیح دادم .
در عكس زير كادر يك usb hub و كادر دو آداپتور برق آن هست .
عکس زیر هم طبقه وسط هست که تبدیل sata to usb و usb hub برای دو هارد اینترنال تبدیل شده به اکسترنال رو مشاهده میکنید . از اونجایی که طبقه بالا جای کمی داشت اونو در طبقه وسطی کار گزاشتم .
نظری یا پیشنهادی بود حتماً بگید . ضمن اینکه برای این مجموعه دو فن پرقدرتمند هم در نظر گرفتم که عکسشو فعلا نذاشتم .
خب دوستان
من الان هفت تا هارد وسترن دارم که عکسشو در زیر گزاشتم و اونها رو داخل کمد میذارم .بزرگترین مشکلی که دارم این هست که نمیتونم به راحتی آداپتور رو به برق وصل کنم .
پس اومدم اساسی کمد رو سیم کشی کردم که چهارتا تا عکس رو در اینجا میذارم.
نمای کلی کمد !!! طبقه اول که کلیدها رو نصب کردم همچنین میتوان هارد وسترن رو هم بصورت خوابیده در طبقه بالا گزاشت . با توجه به اینکه دوتا هارد سیگیت اینترنال دارم که اونها رو به اکسترنال تبدیل کردم و اونها رو در طبقه بالا میذارم .
این هم پشت کمد هست و که پاور 300 وات گرین نصب کردم که منبع تغذیه دو هارد سیگیت هست .
عکس زیر هم طبقه پایین هست که با نصب پریز ، آداپتورها رو روی آن گزاشتم .
از اونجایی که از هفت هاردهام شش تا مدل elite و usb2 هست همه این شش تا رو با استفاده از usb hub به یک کابل usb تبدیل کردم . که usb hub تقریباً در پشت آداپتورها نمایان هست . برند این usb hub از d-link هست که هفت تا پورت دارد که در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درباره این محصول کامل توضیح دادم .
عکس زیر هم طبقه وسط هست که تبدیل sata to usb و usb hub برای دو هارد اینترنال تبدیل شده به اکسترنال رو مشاهده میکند . از اونجایی که طبقه بالا جای کمی داشت اونو در طبقه وسط کار گزاشتم .
نظری یا پیشنهادی بود حتماً بگید . ضمن اینکه برای این مجموعه دو فن پرقدرتمند هم در نظر گرفتم که عکسشو فعلا نذاشتم .
کارتون بسیار جالب بوده.. من هم مدت هاست تو فکر همچین چیزی بودم ولی بزرگترین مشکل این کار نسبت بالای زحمت/گرفتن جا و فضا به میزان حجم حافظه که در نهایت میشه داشت. مشکلات دیگه مثل گرفتن این همه پورت USB (نیاز به یه هاب/کنترلر)، کندی USB و ... ، چقدر خرج این کانفیگ شده؟
برنامه ای که من دارم ساخت یه کیس برای 20 هارد اینترناله همراه با یه کنترلر خیلی خوب SATA که از طریق Thunderbolt وصل بشه و پاور Built-in و دو فن قوی، فعلا منتظر ورود همچین کنترلری به بازار هستم که کار رو شروع کنم. فکر کنم کلش رو بشه با کمتر از 500 دلار جمع و جور کرد که برای 20 هارد صد درصد ارزش داره.
ata.royalfalcon
06-01-2012, 18:17
کارتون بسیار جالب بوده.. من هم مدت هاست تو فکر همچین چیزی بودم ولی بزرگترین مشکل این کار نسبت بالای زحمت/گرفتن جا و فضا به میزان حجم حافظه که در نهایت میشه داشت. مشکلات دیگه مثل گرفتن این همه پورت USB (نیاز به یه هاب/کنترلر)، کندی USB و ... ، چقدر خرج این کانفیگ شده؟
برنامه ای که من دارم ساخت یه کیس برای 20 هارد اینترناله همراه با یه کنترلر خیلی خوب SATA که از طریق Thunderbolt وصل بشه و پاور Built-in و دو فن قوی، فعلا منتظر ورود همچین کنترلری به بازار هستم که کار رو شروع کنم. فکر کنم کلش رو بشه با کمتر از 500 دلار جمع و جور کرد که برای 20 هارد صد درصد ارزش داره.
بسیار ممنون از شما .
درباره مخارج کلی نمیتونم آمار دقیق بدم ، چون از تابستان مشغول این کار بودم (بعلت گرفتاری و تنگی وقت) . بارها و بارها طرحها تغییر کرده و هزینه های دوباره و اضافی به من تحمیل شده و دردسرهای زیادی داشتم .
اگر از اول میدونستم این چنین آرشیو جمع میکنم ، روشهای بهتری رو انتخاب میکردم ولی در حال حاضر دیگه نمیتونم این روش رو تغییر بدم .
ولی از اونجایی که قصد دارم یه بکآپ از همه داده ها داشته باشم درباره پیشنهاد شما هم فکر و تحقیق میکنم .
alil1369
06-01-2012, 18:58
حالبه منتظر عکس های بیشتر هم هستم !
منم از هاب اداپتوری 7 تایی D-Link استفاده میکنم عالیه !!
منم عکس هارد هام رو میزارم بعدا
alil1369
06-01-2012, 19:48
راستی عکس اون 2تا اینترنال های سیگیت رو بزار
پیشنهاد میکنم اولا از فن ها قوی با توری نانو ضد گرد و خاک استفاده کنی
یه هزینه 40 50 تومنی بکنی و یه ترانس اتومات محافظ بگیری یا اگه میتونی 120 تومن هزینه کنی یه اسبلایزر بگیری که هم از سیستمت محافظ کنه هم از هارد ها ! من یه دونه GoldStar LG گرفتم 150 تومن 2Kv قدرتش هست و همه لوازم برقیم بهش متصل هست خیلی عالی کار میکنه و خروجی 220 ثابت هست و حتی اگه ولتاژ کم و زیاد بشه مثلا به 140 ولت برسه اونو به 220 افزایش یده که هم خیالت از بابت برق و نوسان راحت میشه هم عمر قطعات میره بالا
هاب هم که خودت بهترین رو انتخاب کردی
ata.royalfalcon
06-01-2012, 20:22
من استابیلایزر فاراتل دارم که در عکس زیر معلوم هست .
این هم عکس هارد سیگیت که در داخل کمد گزاشتم ولی سیم ها رو هنوز وصل نکردم . این هارد سیگیت هرکدومش 1.5 ترابایت هست .
عکس دیگر از همون هارد سیگیت از نمای نزدیک . قبلا که pc داشتم داخل کیس بود ولی الان laptop دارم .
عجب دنگ و فنگی !!!:31:
alil1369
07-01-2012, 05:46
مرسی !! راستی این اینترنال ها رو چطوری اکسترنال استفاده میکنی ؟؟ من باکس دارم
عکسشو فردا میزارم
saeediranzad
07-01-2012, 05:55
امیدوارم در جمهوری هلگان هوا خنک باشه. ولی مگه اینها گرم نمیشه؟ چرا تو کمد؟
مگه نمیشه بایک طبقه بندی (بدون دیواره) گذاشت؟
ata.royalfalcon
07-01-2012, 08:02
مرسی !! راستی این اینترنال ها رو چطوری اکسترنال استفاده میکنی ؟؟ من باکس دارم
عکسشو فردا میزارم
ممنون از شما .
پاور كه پشت كمد نصب هست ، يكي از كابلها كه دوتا كانكتور ساتا داره رو به داخل كمد بردم و تبديل sata to usb هم كه در طبقه وسطي كمد معلوم هست .
اتفاقاً براي اين دو هارد دوتا باكس خريده بودم كه به دو دليل استفاده از باكس منتفي شد . هر كدوم از اين باكسها 30 هزارتومن بود كه 60 هزارتومن رفت تو پاچمون !!!
1. عدم اطمينان به آداپتور برق ، بعبارت ديگه از كيفيت ولتاژ آداپتور اين باكسها مطمئن نبودم .
2. جاگير بودن باكس ، يعني اگر از باكس استفاده ميكردم ديگه در طبقه بالايي جا نميشد .
امیدوارم در جمهوری هلگان هوا خنک باشه. ولی مگه اینها گرم نمیشه؟ چرا تو کمد؟
مگه نمیشه بایک طبقه بندی (بدون دیواره) گذاشت؟
يكي از دلايلي كه هاردها رو داخل كمد گزاشتم اطمينان از امنيت فيزيكي هاردها بود (مثلا نيافتادن از روي ميز) . اتاق خواب من محل رفت و آمد خانواده ام بود و با توجه به اينكه بيرون كار ميكنم نميتونستم 24 ساعته مراقب هاردها باشم . بنابراين بهترين جا تو كمد بود كه در كمد ، قفل هم دارد .
در مورد گرما هم قصد داشتم پشت كمد و در هر طبقه ، به اندازه فن 8 سانتي سوراخ كنم كه با توجه به اينكه پشت كمد خراب ميشد و گرد و خاك نفوذ ميكرد اين مسئله منتفي شد .
از هاردها خيلي كم استفاده ميكنم و مشكل گرما رو با دو فن پرقدرت كه در واقع همون فن rack و برقي هست مرتفع كردم .
فن ها را جلو و كمي بالاي هر هارد و بصورت مايل (رو به پايين) قرار ميدم .
در اين حالت دماي هاردها رو تست كردم كه در نهايت بالاتر از 42 الي 43 نشده كه به نظرم مطلوب هست .
عكس فن . البته فـيلتر نانو نداره ولي فكر كنم جوراب نازك زنانه هم بعنوان فـيلتر كافي باشه !!!
اين عكس براي زماني هست كه PC داشتم .
بچه ها من امروز ۱ ترا goflex seagate رو ۱۶۵ گرفتم. وسترن هم ۱۷۰ بود. adata هم ۱۵۹ . همه پاسپورتی.
alil1369
07-01-2012, 17:28
مرسی از توضیحاتت و عکس ها
amin_pwa
08-01-2012, 00:15
هارد ارزون شده یا هنوز همون قیمتای نجومی هستن ؟
mohsenfhm
08-01-2012, 07:23
هارد ارزون شده یا هنوز همون قیمتای نجومی هستن ؟
بالاتر هم رفته ! به دلیل بالا رفتن قیمت دلار:31:
ata.royalfalcon
09-01-2012, 18:56
امروز برای خرید احتمالی تبلت بازار بودم ، هارد وسترن سه ترابایتی رو هم قیمت کردم 360 هزارتومن !!!
Hamed DC
09-01-2012, 19:53
امروز برای خرید احتمالی تبلت بازار بودم ، هارد وسترن سه ترابایتی رو هم قیمت کردم 360 هزارتومن !!!
سلام عطاجون.خوبی داداش.
خدا بگم این دلار رو چی کار کنه. قیمت هارد چندین برابر قبل کشید بالا.
سیل اخیر و قیمت دلار حسابی بازار سیاه راه انداخته!!!
خدا نعلت کنه....
البته این دلار نیست که اینقدر رفته بالا.... بیشتر به دلیل پول ماست که ارزشش رو از دست داده..
منم رفتم هارد بگیرم. صبح رفتم بگیرم مغازه دار گفت 185.. گفتم برام نگه دار عصر میام میگیرم.. عصر که رفتم گفت رفته بالاتر تا 195..
arashpr9
10-01-2012, 00:01
سلام ببخشید قیمت هاردهای :
Seagate goflex ultra pro 7200 1Tr
Seagate goflex ultra pro 1TR va 500 GB
WD mybook essential 1Tr or 500 Gb
رو میخواستم
amirkhan_0o0
10-01-2012, 00:20
خدا نعلت کنه....
البته این دلار نیست که اینقدر رفته بالا.... بیشتر به دلیل پول ماست که ارزشش رو از دست داده..
منم رفتم هارد بگیرم. صبح رفتم بگیرم مغازه دار گفت 185.. گفتم برام نگه دار عصر میام میگیرم.. عصر که رفتم گفت رفته بالاتر تا 195..
عزیزم علت اصلی سیل هست
زلزله دلار هم مزید بر علت شد!!
40 درصد افزایش دلار باعث 100درصد افزایش قیمت نمی شه!!
ata.royalfalcon
10-01-2012, 08:41
سلام ببخشید قیمت هاردهای :
Seagate goflex ultra pro 7200 1Tr
Seagate goflex ultra pro 1TR va 500 GB
WD mybook essential 1Tr or 500 Gb
رو میخواستم
سلام
اين مدل pro سيگيت حداكثر 500 و 750 گيگ هست و يك ترا ساخته نشده . در حال حاضر فكر نميكنم در بازار موجود باشه و بشدت كميابه . متاسفانه قيمت مدل pro رو هم ندارم .
ولي مدل عادي آن براي يك ترابايت و از نوع پرتابل حدوداً 175 هزارتومن هست و براي 500 گيگ آن حدوداً 135 هزارتومن هست .
مدل سومي كه از نوع آداپتوري هست در بازار عمدتاً بالاي يك ترابايت موجود هست و كمتر از يك ترابايت صرفه اقتصادي نداره . اگر 500 گيگ ميخواهيد بهتره كه از نوع پرتابل رو بخريد .
قيمت يك ترابايت دسكتاپي اين مدل حدوداً 170 هزارتومن بايد باشه .
براي يك ترابايت پرتابل وسترن هم 185 هزارتومن و براي 500 گيگ آن 135 هزارتومن هست .
arashpr9
10-01-2012, 09:41
سلام
اين مدل pro سيگيت حداكثر 500 و 750 گيگ هست و يك ترا ساخته نشده . در حال حاضر فكر نميكنم در بازار موجود باشه و بشدت كميابه . متاسفانه قيمت مدل pro رو هم ندارم .
ولي مدل عادي آن براي يك ترابايت و از نوع پرتابل حدوداً 175 هزارتومن هست و براي 500 گيگ آن حدوداً 135 هزارتومن هست .
مدل سومي كه از نوع آداپتوري هست در بازار عمدتاً بالاي يك ترابايت موجود هست و كمتر از يك ترابايت صرفه اقتصادي نداره . اگر 500 گيگ ميخواهيد بهتره كه از نوع پرتابل رو بخريد .
قيمت يك ترابايت دسكتاپي اين مدل حدوداً 170 هزارتومن بايد باشه .
براي يك ترابايت پرتابل وسترن هم 185 هزارتومن و براي 500 گيگ آن 135 هزارتومن هست .
ممنون اقا عطا
وای خدا چقدر رفته بالا اونموقع که 120 تومن بود 1 دونه خریدم ولی به فکرم نرسید شاید به یکی دیگه احتیاج پیدا کنم . به نظر شما کی قیمت ها پایین میاد؟ اصلا جا داره پایین بیاد ؟
ata.royalfalcon
10-01-2012, 09:46
ممنون اقا عطا
وای خدا چقدر رفته بالا اونموقع که 120 تومن بود 1 دونه خریدم ولی به فکرم نرسید شاید به یکی دیگه احتیاج پیدا کنم . به نظر شما کی قیمت ها پایین میاد؟ اصلا جا داره پایین بیاد ؟
خوهش ميكنم
در مورد بهبود اوضاع بازار ، هيچ چيزي معلوم نيست و نميتوان آينده رو پيش بيني كرد .
ولي من حدس ميزنم تا بعد از عيد قيمتها پايين نمياد . اگر عجله نداريد بهتره كه صبر كنيد در غير اينصورت مجبوريد اين قيمتها رو بپردازيد !!!
amin_pwa
10-01-2012, 17:29
امروز بودم بازار قیمت 1.5 ترا اداپتوریه سامسونگ بود 180 تومن . به نظرم خرید قدیمیش بود .
سامسونگ چه طوریه اعتباری بهش هست . مثل اینکه usb 2 هست حقیقتا نپرسیدم usb چنده !
ایکاش همون 6 ماه قبل یه هارد 2 ترا هم می خریدم .. فکر نمی کردم مملکت ...
amir_t6262
10-01-2012, 18:40
من هارد لپ تاپم سامسونگ بود.
بعد که ارتقایش دادم و هارد جدید گرفتم، یک باکس هارد هم گرفتم و از آن هارد بعنوان هارد پرتابل استفاده میکنم.
بنظرم مارک خوبیه.
ata.royalfalcon
10-01-2012, 20:05
امروز بودم بازار قیمت 1.5 ترا اداپتوریه سامسونگ بود 180 تومن . به نظرم خرید قدیمیش بود .
سامسونگ چه طوریه اعتباری بهش هست . مثل اینکه usb 2 هست حقیقتا نپرسیدم usb چنده !
ایکاش همون 6 ماه قبل یه هارد 2 ترا هم می خریدم .. فکر نمی کردم مملکت ...
سلام
از کدوم مدل بود ، از سری story station بود یا از سری G station ؟؟
در هر حال اگر usb3 بوده و از سری story station هست که خوبه .
در هر حال با توجه به فراگیر شدن usb3 خرید هارد اکسترنال با اینترفیس usb2 به نظرم کار صحیحی نیست .
amin_pwa
10-01-2012, 22:05
سلام
از کدوم مدل بود ، از سری story station بود یا از سری G station ؟؟
در هر حال اگر usb3 بوده و از سری story station هست که خوبه .
در هر حال با توجه به فراگیر شدن usb3 خرید هارد اکسترنال با اینترفیس usb2 به نظرم کار صحیحی نیست .
فردا صبح زنگ بزنم بینم usb 3 هست یا نه .... فقط فرق این مدل هایی که فرمودین چی هست ؟
ata.royalfalcon
10-01-2012, 22:55
story station ها اینترفیسهای مختلفی دارند مثل usb2 و usb3 و نوع plus آن دارای اینترفیس esata هست . این سری از story station ها دارای بدنه فلزی هستند و همین باعث افزایش استحکام و سنگینی آن شده است . چراغی هم در زیر آن وجود دارد که با استفاده از ولومی که در جلوی آن هست میتوان نور چراغ رو کم یا زیاد کرد . این چراغ صرفا برای زیبایی هست .
چند عکس از این محصول در پست زیر گزاشتم .
در مورد چراغ هم در پست زیر عکس گزاشتم .
اما سری G3 station فقط usb2 هستند .
این نکته رو هم در نظر داشته باشید که سامسونگ دیگه هارد تولید نمیکنه و جالب اینجاست که در صورت کلیک بر روی لینک هارد در سایت سامسونگ به سایت سیگیت منتقل میشید .
ata.royalfalcon
11-01-2012, 18:50
امروز رفته بودم مرکز کامپیوتر ایران
دو نکته :
1. هارد پرتابل McAfee پانصد گیگ usb2 که با اثر انگشت رمزنگاری میشود 195 هزارتومن .
2. یه مغازه ای رو دیدم که پشت ویترین هارد های اکسترنال سامسونگ سری story station و G3 station گذاشته بود ، برای آگاهی از قیمت از فروشنده سوال کردم که گفتند ، هارد اکسترنال دسکتاپی موجودی نداریم !!!
alil1369
12-01-2012, 01:24
اینم یه عکس از کلکسیون هارد های اکسترنال من ! :دی
یه Seagate go flex desk 2TB نو که هنوز استفاده نکردم
یه مکستور Onetouch3 نقره ای رنگه (120 گیگ) این جز اولین هارد های اکسترنال بازار هست و اون موقع 220 خریدمش
یه هیتاچی g-technology 500 گیگ
یه مکستور Onetouch4 500 گیگ مشکی
یه وسترن Passport بک ترا مشکی
یه وسترن Mybook یک ترا
یه سیگیت باراکودا 12 یک ترا
البته چندتا هارد دیگه هم هستند که فعلا دم دست نبودن که بعدا عکس میگیرم میزارم
الان تو فکر خرید یه Network Storage حرفه ای هستم برا خونه ولی به خاطر قیمت هارد و دلار مجبورم صبر کنم
davod_danger666
12-01-2012, 08:53
network storage چه کاربردی داره؟
اقا اوضاع هارد ها چطوره؟میخوام یه هارد یک ترابایتی بگیرم باید باز صبر کنم؟
ata.royalfalcon
12-01-2012, 10:26
network storage چه کاربردی داره؟
اقا اوضاع هارد ها چطوره؟میخوام یه هارد یک ترابایتی بگیرم باید باز صبر کنم؟
هاردهای NAS یا network attached storage داده ها یا فایلهای ذخیره شده بین چند کامپیوتر و سیستمهای دیگه حتی کنسولهای بازی به اشتراک میگذارد .
هاردهای NAS میتونند طوری پیکر بندی و نصب بشوند که به هیچ یک از سیستمهای روی شبکه وابستگی نداشته باشند و اینترفیس این ابزارها هم lan هست .
در مورد قیمت بازار هم با توجه به اینکه نرخ سود بانکی بالا رفته که موجب جذب نقدینگی سرگردان از سطح جامعه به سوی بانکها میشه باعث میشه نرخ ازر کمی پایین بیاد و در نتیجه قیمت اجناس خارجی هم کمی (دقت کنید فقط یکم) پایین بیاد .
اما در مورد هارد افزایش قیمت ها بیشتر ناشی از تخریب کارخانه ها بوده که باعث افزایش قیمتها در تمام جهان شده و فکر نمیکنم خیلی هم پایین بیاد .
davod_danger666
12-01-2012, 10:59
هاردهای NAS یا network attached storage داده ها یا فایلهای ذخیره شده بین چند کامپیوتر و سیستمهای دیگه حتی کنسولهای بازی به اشتراک میگذارد .
هاردهای NAS میتونند طوری پیکر بندی و نصب بشوند که به هیچ یک از سیستمهای روی شبکه وابستگی نداشته باشند و اینترفیس این ابزارها هم lan هست .
در مورد قیمت بازار هم با توجه به اینکه نرخ سود بانکی بالا رفته که موجب جذب نقدینگی سرگردان از سطح جامعه به سوی بانکها میشه باعث میشه نرخ ازر کمی پایین بیاد و در نتیجه قیمت اجناس خارجی هم کمی (دقت کنید فقط یکم) پایین بیاد .
اما در مورد هارد افزایش قیمت ها بیشتر ناشی از تخریب کارخانه ها بوده که باعث افزایش قیمتها در تمام جهان شده و فکر نمیکنم خیلی هم پایین بیاد .
منظورتون اینه برای شر کردنه؟
ata.royalfalcon
12-01-2012, 11:04
منظورتون اینه برای شر کردنه؟
بلی ، وظیفه اصلی هاردهای nas به اشتراک گذاشتن یا share کردن اطلاعات بین چند سیستم هست .
DJ POLESTAR
12-01-2012, 19:28
درود
جناب عطای عزیز دقیقا الان قیمت اکسترنال دیسکتاپ 1ترابایت وسترن چنده و چند مدل داره، میشه هر کدوم از مدلهای وسترن رو برام امکاناتش رو بگید...
با تشکر از زحمات بی دریغ شما در این تاپیک♥
ata.royalfalcon
12-01-2012, 20:58
درود
جناب عطای عزیز دقیقا الان قیمت اکسترنال دیسکتاپ 1ترابایت وسترن چنده و چند مدل داره، میشه هر کدوم از مدلهای وسترن رو برام امکاناتش رو بگید...
با تشکر از زحمات بی دریغ شما در این تاپیک♥
سلام
کلا دو جور هارد اکسترنال داریم و هر جور چند مدل موجوده .
1. هاردپرتابل یا بدون آداپتور یا 2.5 اینچی
2. هارد دسکتاپی یا آداپتوردار یا 3.5 اینچی
هاردهای پرتابل یک ترابایتی وسترن و فرمت شده برای ویندوز دو مدل هست .
1. مدل My Passport Essential SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که فقط usb3 و در مدلهای 750 گیگ و یک ترابایت موجود هست . این مدل دارای نرم افزار WD smartware هست که امکانات مختلفی از جمله رمزنگاری و بکاپ گیری در اختیار شما قرار میدهد . قیمت این مدل حدوداً 185 هزارتومن هست . ضعف این مدلها این هست که بدنه براقی دارد و اثر انگشت و خط و خش بخوبی معلوم میشود در نتیجه باید یه کیف مناسب هم بخرید ، ولی اگر بتوانید باکس زیر رو پیدا کنید و آنرا بخرید میتونید هارد رو ضد ضربه کنید . این باکس فقط مربوط به مدلهای پرتابل Essential هست . روی عکس زیر کلیک کنید تا به سایت اصلی بروید .
2. مدل بعدی که خریدشو با وجود مدل برتر Essential توصیه نمیکنم مدل WD Elements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست . این مدل در حجمهای 500 و 750 گیگ و یک ترابایت موجوده . این مدل از هارد اکسترنال دو نوع اینترفیس دارد یا usb2 یا usb3 پس اگر این مدل رو میخرید دقت کنید که کدام اینترفیس رو دارد . این مدل فاقد هرگونه نرم افزاری هست و در نتیجه مثلا نمیتوان روی هارد پسورد گزاشت و رمزنگاری کرد . از قیمت دقیق این مدل اطلاع چندانی ندارم ولی حدود 160 هزار تومن برای یک ترا تخمین میزنم .
هاردهای دسکتاپی یک ترابایتی وسترن و فرمت شده برای ویندوز دو مدل هست .
1. مدل My Book Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که از 1 ترابایت تا سه ترابایت موجوده و فقط دارای اینترفیس usb3 هست . این مدل دارای نرم افزار WD smartware هست و همانطوری که پیشتر هم گفتم قابلیت مختلفی مثل بکآپ گیری و قفل گذاری را در اختیار شما قرار میدهد . این مدل از هاردهای اینترنال WD Caviar Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده شده که امنیت و کیفیت بالایی دارند . قیمت ی ترابایت این مدل حدوداً 170 هزارتومن تخمین میزنم .
2. مدل بعدی که خریدشو با وجود مدل برتر Essential توصیه نمیکنم مدل WD Elements Desktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که فقط usb2 دارد . از 500 گیگ تا سه ترابایت موجوده و هیچ نرم افزاری هم ندارد و در نتیجه نمیتوانید از قابلیت رمزنگاری و بکاپگیری استفاده کنید .
MyEvil2011
12-01-2012, 22:49
سلام
کلا دو جور هارد اکسترنال داریم و هر جور چند مدل موجوده .
1. هاردپرتابل یا بدون آداپتور یا 2.5 اینچی
2. هارد دسکتاپی یا آداپتوردار یا 3.5 اینچی
هاردهای پرتابل یک ترابایتی وسترن و فرمت شده برای ویندوز دو مدل هست .
1. مدل My Passport Essential SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D430)که فقط usb3 و در مدلهای 750 گیگ و یک ترابایت موجود هست . این مدل دارای نرم افزار WD smartware هست که امکانات مختلفی از جمله رمزنگاری و بکاپ گیری در اختیار شما قرار میدهد . قیمت این مدل حدوداً 185 هزارتومن هست . ضعف این مدلها این هست که بدنه براقی دارد و اثر انگشت و خط و خش بخوبی معلوم میشود در نتیجه باید یه کیف مناسب هم بخرید ، ولی اگر بتوانید باکس زیر رو پیدا کنید و آنرا بخرید میتونید هارد رو ضد ضربه کنید . این باکس فقط مربوط به مدلهای پرتابل Essential هست . روی عکس زیر کلیک کنید تا به سایت اصلی بروید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D600)
2. مدل بعدی که خریدشو با وجود مدل برتر Essential توصیه نمیکنم مدل WD Elements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D470) هست . این مدل در حجمهای 500 و 750 گیگ و یک ترابایت موجوده . این مدل از هارد اکسترنال دو نوع اینترفیس دارد یا usb2 یا usb3 پس اگر این مدل رو میخرید دقت کنید که کدام اینترفیس رو دارد . این مدل فاقد هرگونه نرم افزاری هست و در نتیجه مثلا نمیتوان روی هارد پسورد گزاشت و رمزنگاری کرد . از قیمت دقیق این مدل اطلاع چندانی ندارم ولی حدود 160 هزار تومن برای یک ترا تخمین میزنم .
هاردهای دسکتاپی یک ترابایتی وسترن و فرمت شده برای ویندوز دو مدل هست .
1. مدل My Book Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D240)که از 1 ترابایت تا سه ترابایت موجوده و فقط دارای اینترفیس usb3 هست . این مدل دارای نرم افزار WD smartware هست و همانطوری که پیشتر هم گفتم قابلیت مختلفی مثل بکآپ گیری و قفل گذاری را در اختیار شما قرار میدهد . این مدل از هاردهای اینترنال WD Caviar Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D120)استفاد شده که امنیت و کیفیت بالایی دارند . قیمت ی ترابایت این مدل حدوداً 170 هزارتومن تخمین میزنم .
2. مدل بعدی که خریدشو با وجود مدل برتر Essential توصیه نمیکنم مدل WD Elements Desktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D260) هست که فقط usb2 دارد . از 500 گیگ تا سه ترابایت موجوده و هیچ نرم افزاری هم ندارد و در نتیجه نمیتوانید از قابلیت رمزنگاری و بکاپگیری استفاده کنید .
شما خیلی قشنگ و به طور جامع توضیح میدین
یه دوتا سوال داشتم :
اول این که یکی دو روز پیش یه هارد اکسترنال سیگیت خریدم که 500 گیگ هست
حالا سوال اولم اینه که آیا این هارد رو میشه پارتیشن بندی کرد و به عنوان هارد اصلی استفاده کرد؟
همچنین وقتی اون رو به کامپیوتر فعیل وصل کردم داخلش فایل هایی وجود داشت که دقیقا نمیدونم چیه؟ یه چیزهایی مثل Seagate Luncher و ..... آیا آین ها حتما باید باشن؟!!!
در ضمن برای اینکه لغزش نداشته باشه مجبورم اون رو کف کیس محکم بچسبونم میخوام در این زمینه هم راهنمایی کنید که چه جوری و با چه چسبی ( نواری پهن و .. ) بچسبونم و به خاطر اتصالات برق و رعایا نکات ایمنی؟ آیا باید اون رو روی چیز دیگه ای قرار بدم و بعد بچسبونم تا با کیس ارتباط و اتصالی نداشته باشه؟!!!!!!
یه سوال دیگه هم داشتم این بود که آیا با استفاده از این هارد به عنوان هارد اصلی سرعت و در اصل رم کامپیوترم بالا میره؟
البته در حال حاضر رم کامپیوترم 256 و گرافیکش 128 هست آیا با استفاده از این هارد میتونم بازی هم روش نصب کنم با این شرایط؟
لطفا کامل به سوالاتم پاسخ بدین چون وااقعا گیر کردم!!!
ممنون از زحمات بی دریغتون؛:10::11:
saeediranzad
13-01-2012, 10:45
جهت اطلاع رسانی: هارد اکسترنال Seagate Goflex 1Tr USB3 165000 تومن. اهواز، بازاربزرگ. پنجشنبه 22 دیماه 1390
ata.royalfalcon
13-01-2012, 13:10
شما خیلی قشنگ و به طور جامع توضیح میدین
یه دوتا سوال داشتم :
حالا سوال اولم اینه که آیا این هارد رو میشه پارتیشن بندی کرد و به عنوان هارد اصلی استفاده کرد؟
همچنین وقتی اون رو به کامپیوتر فعیل وصل کردم داخلش فایل هایی وجود داشت که دقیقا نمیدونم چیه؟ یه چیزهایی مثل Seagate Luncher و ..... آیا آین ها حتما باید باشن؟!!!
در ضمن برای اینکه لغزش نداشته باشه مجبورم اون رو کف کیس محکم بچسبونم میخوام در این زمینه هم راهنمایی کنید که چه جوری و با چه چسبی ( نواری پهن و .. ) بچسبونم و به خاطر اتصالات برق و رعایا نکات ایمنی؟ آیا باید اون رو روی چیز دیگه ای قرار بدم و بعد بچسبونم تا با کیس ارتباط و اتصالی نداشته باشه؟!!!!!!
یه سوال دیگه هم داشتم این بود که آیا با استفاده از این هارد به عنوان هارد اصلی سرعت و در اصل رم کامپیوترم بالا میره؟
البته در حال حاضر رم کامپیوترم 256 و گرافیکش 128 هست آیا با استفاده از این هارد میتونم بازی هم روش نصب کنم با این شرایط؟
ممنون از زحمات بی دریغتون؛:10::11:
سلام و شرمنده از بابت تاخیر
اول اینکه من نمیدونم هارد سیگیتی که خریدید از نوع دسکتاپی هست یا آداپتوری و اینکه توضیح ندادید چطوری به سیستم وصل کردید . بعبارت دیگه آیا به usb سیستم وصل کردید یا کارتریج رو جدا کردید و به صورت مستقیم به سیستم وصل کردید یعنی برق از پاور گرفتید و کابل دیتا رو به مادربرد وصل کردید .
حدس من این هست که هارد پرتابل خریدید و به usb2 سیستم وصل کردید . در هر حال شما میتونید هارد رو پارتیشن بندی و بعنوان هارد اصلی سیستم استفاده کنید ولی با توجه به usb2 بودنش انتظار سرعت بالایی رو علی الخصوص در load ویندوز نداشته باشید مخصوصاً با سیستم ضعیفی که دارید (رم 256) .
زیاد کاربردی نیست و بر خلاف نرم افزارهای وسترن که میتوان بکاپ گیری و قفل گذاری کرد نرم افزارهای سیگیت فقط قابلیت بکآپ گیری رو دارند .
ولی بهتره که از اونها یک کپی داشته باشید شاید بدرد خورد .
هارد اکسترنال که باکس پلاستیکی دارند و نگرانی از بابت اتصالی با بدنه کیس وجود ندارد . اگر کیس رو جابجا نمیکنید و کیس تکان نمیخورد به نظر من بهتره که کف کیس بمونه و چسب نزنید چون این چسبها ممکنه باکس هارد رو خراب کنند و از شکل بندازد . ولی در تعجب هستم اگر بصورت usb استفاده میکنید چرا داخل کیس گزاشتید بیرون و روی کیس هم میتونید بذارید (مگر اینکه کارتریج رو جدا کردید و بصورت مستقیم به سیستم وصل کردید) .
با توجه به مشخصات سیستمتان احتمالاً usb2 هست و همانطور که قبلا هم گفتم نباید انتظار سرعت بالایی رو مخصوصاً در load ویندوز داشته باشید من نمیخوام شما رو ناامید کنم ولی با رم 256 مگابایت و گرافیک 128 من نمیدونم چه بازیهایی رو میخواهید اجرا کنید (بعبارت دیگه این سیستم مناسب برای بازی نیست)
MyEvil2011
13-01-2012, 14:40
سلام و شرمنده از بابت تاخیر
اول اینکه من نمیدونم هارد سیگیتی که خریدید از نوع دسکتاپی هست یا آداپتوری و اینکه توضیح ندادید چطوری به سیستم وصل کردید . بعبارت دیگه آیا به usb سیستم وصل کردید یا کارتریج رو جدا کردید و به صورت مستقیم به سیستم وصل کردید یعنی برق از پاور گرفتید و کابل دیتا رو به مادربرد وصل کردید .
حدس من این هست که هارد پرتابل خریدید و به usb2 سیستم وصل کردید . در هر حال شما میتونید هارد رو پارتیشن بندی و بعنوان هارد اصلی سیستم استفاده کنید ولی با توجه به usb2 بودنش انتظار سرعت بالایی رو علی الخصوص در load ویندوز نداشته باشید مخصوصاً با سیستم ضعیفی که دارید (رم 256) .
زیاد کاربردی نیست و بر خلاف نرم افزارهای وسترن که میتوان بکاپ گیری و قفل گذاری کرد نرم افزارهای سیگیت فقط قابلیت بکآپ گیری رو دارند .
ولی بهتره که از اونها یک کپی داشته باشید شاید بدرد خورد .
هارد اکسترنال که باکس پلاستیکی دارند و نگرانی از بابت اتصالی با بدنه کیس وجود ندارد . اگر کیس رو جابجا نمیکنید و کیس تکان نمیخورد به نظر من بهتره که کف کیس بمونه و چسب نزنید چون این چسبها ممکنه باکس هارد رو خراب کنند و از شکل بندازد . ولی در تعجب هستم اگر بصورت usb استفاده میکنید چرا داخل کیس گزاشتید بیرون و روی کیس هم میتونید بذارید (مگر اینکه کارتریج رو جدا کردید و بصورت مستقیم به سیستم وصل کردید) .
با توجه به مشخصات سیستمتان احتمالاً usb2 هست و همانطور که قبلا هم گفتم نباید انتظار سرعت بالایی رو مخصوصاً در load ویندوز داشته باشید من نمیخوام شما رو ناامید کنم ولی با رم 256 مگابایت و گرافیک 128 من نمیدونم چه بازیهایی رو میخواهید اجرا کنید (بعبارت دیگه این سیستم مناسب برای بازی نیست)
با سلام مجدد واقعا ازتون ممنونم
جواب همش رو گرفتم ولی باید بگم که از نوع پرتابل هست و دارای USB3.0 و پورت ساتا هست که بتونم به طور مستقیم به سیستم وصل کنم!
بله سیستم من USB2.0 هست
به هر حال از لطفت ممنونم و سوالی که در آخر داشتم اینه که چه جوری هارد رو پارتیشن بندی کنم؟!!!
با نرم افزار؟؟!!!
با توجه به اینکه میخوام به عنوان هارد اصلی استفاده کنم پس بنابراین لازم هست که ابتدا اطلاعات هارد فعلی رو به این هارد پرتابل سیگیت کپی و یا انتقال بدم / پس با توجه به وضعیت موجود، و اینکه سیستم من USB2.0 و هارد اکسترنال مورد نظر دارای اینترفیس USB3.0 هست آیا کپیو یا انتقال اطلاعات موجود در هارد فعلی وقت گیر و زمان بر خواهد بود؟ هارد فعلی من در واقع 80 گیگ هست حالا چه راهی رو پیشنهاد می کنید دقیقا؟!!!!:27::8:
در ضمن باید بگم که در مورد بازی هم منظورم دقیقا بازی PES2012 بود که البته میدونم نمیشه این کار رو کرد!!!!
همچنین هنوز هارد رو به صورت مستقیم وصل نکردم و به USB2.0 سیستم همینجوری برای امتحان کردن هارد از نظر سالم بودن وصل کرده بودم
در ضمن یه سوال دیگه هم این بود که آیا میتونم هم هارد فعلی رو داشته باشم و هم هارد اکسترنال رو؟ منظورم اینه که هر دو رو داخل کیس وصل کنم؟!!!
ata.royalfalcon
13-01-2012, 17:22
با سلام مجدد واقعا ازتون ممنونم
جواب همش رو گرفتم ولی باید بگم که از نوع پرتابل هست و دارای USB3.0 و پورت ساتا هست که بتونم به طور مستقیم به سیستم وصل کنم!
بله سیستم من USB2.0 هست
به هر حال از لطفت ممنونم و سوالی که در آخر داشتم اینه که چه جوری هارد رو پارتیشن بندی کنم؟!!!
با نرم افزار؟؟!!!
با توجه به اینکه میخوام به عنوان هارد اصلی استفاده کنم پس بنابراین لازم هست که ابتدا اطلاعات هارد فعلی رو به این هارد پرتابل سیگیت کپی و یا انتقال بدم / پس با توجه به وضعیت موجود، و اینکه سیستم من USB2.0 و هارد اکسترنال مورد نظر دارای اینترفیس USB3.0 هست آیا کپیو یا انتقال اطلاعات موجود در هارد فعلی وقت گیر و زمان بر خواهد بود؟ هارد فعلی من در واقع 80 گیگ هست حالا چه راهی رو پیشنهاد می کنید دقیقا؟!!!!:27::8:
در ضمن باید بگم که در مورد بازی هم منظورم دقیقا بازی PES2012 بود که البته میدونم نمیشه این کار رو کرد!!!!
همچنین هنوز هارد رو به صورت مستقیم وصل نکردم و به USB2.0 سیستم همینجوری برای امتحان کردن هارد از نظر سالم بودن وصل کرده بودم
در ضمن یه سوال دیگه هم این بود که آیا میتونم هم هارد فعلی رو داشته باشم و هم هارد اکسترنال رو؟ منظورم اینه که هر دو رو داخل کیس وصل کنم؟!!!
با توجه به اینکه هارد فعلی شما 80 گیگ هست و اگر مشکلی نداشته باشه پیشنهاد میدم که هارد 80 گیگ بعنوان هارد اصلی باشه و هارد اکسترنال رو بعنوان آرشیو استفاده کنید . این روش ، دردسر کمتری برای شما خواهد داشت .
دلایل : اگر بخواهید بصورت usb بعنوان هارد اصلی استفاده کنید همانطوریکه قبلا هم گفتم سرعت زیادی نخواهید داشت . چون مادربردتان usb3 رو ساپورت نمیکنه و حتی اگر هاردتان usb3 هم باشه باز سرعت در حد usb2 باقی میماند . ولی اگر مادربردتان sata داشته باشه و بخواهید بصورت sata به مادربردتان متصل کنید مسئله برق رسانی مطرح میشه . هاردهای پرتابل یا هاردهای 2.5 اینچی به برق 12 ولت نیازی ندارند و اگر بخواهید از پاور برق رسانی کنید میبایستی سیم زرد رنگ که 12 ولت هست رو قطع کنید در غیر اینصورت هارد میسوزه . ضمن اینکه کانکتور مناسب برای برق رسانی هارد اکسترنال سیگیت کانکتور sata هست نه کانکتور molex .
عکس زیر کانکتور molex هست .
عکس زیر هم کانکتور ساتا هست .
برای پارتیشن بندی هارد اکسترنال راه حل های مختلفی وجود دارد که هرکدام بنابر شرایط فرق میکنند .
مثلا اگر بخواهید بصورت هارد اکسترنال و یا بصورت هارد دوم و نه اصلی استفاده کنید خیلی راحت میتونید از طریق برنامه disk management اقدام به پارتیشن بندی کنید . این برنامه جزئی از ویندوز هست و نیازی به نصب برنامه جداگانه ای نیست . برای فراخوانی این برنامه کافیست که دستور DISKMGMT.MSC رو در run تایپ کنید . این برنامه امکانات ساده ای رو در اختیار شما قرار میدهد . درصورتیکه بخواهید عملیات پیشرفته ای مثل تغییر سایز پارتیشن بدون از دست دادن اطلاعات انجام دهید مجبورید با برنامه های مجهزتری مثل Acronis Disk Director Suite Home اقدام کنید .
ولی اگر بخواهید هارد اصلی یا هاردی که قرار هست بعنوان ویندوز استفاده بشه بهتر هست با استفاده از CD/DVD نصب ویندوز اقدام به پارتیشن بندی کنید .
silhouette
13-01-2012, 20:09
یه هارد اکسترنال 500 گیگ تا 1ترابایتی میحوام بحرم راهنمایی کنید از چه نوعی باشه؟
ممنون
Hamed DC
13-01-2012, 21:22
یه هارد اکسترنال 500 گیگ تا 1ترابایتی میحوام بحرم راهنمایی کنید از چه نوعی باشه؟
ممنون
اینترنال یا اکسترنال؟؟؟
پرتابل یا دسکتاب؟؟؟
کاربردتون چی هست؟؟؟؟
برای آرشیو یا سیستم؟؟؟
Переклад не
13-01-2012, 21:24
دوستان هاردهای ssd چطورن؟ منظورم اکسترنالشه
مثلا 500 گشگش چنده؟
ata.royalfalcon
13-01-2012, 21:32
ممنون
سلام
شما هارد اکسترنال دسکتاپی لازم دارید یا پرتابل ؟؟
اگر هارد رو برای جابجا کردن اطلاعات نمیخواهید یا جابجایی شما خیلی کم هست و بعبارت دیگه هارد رو برای آرشیو و ذخیره اطلاعات میخواهید پیشنهادم این هست که از انواع آداپتوردار خریداری کنید . هاردهای آداپتوردار نسبت به هاردهای پرتابل ارزانتر هستند در حال حاظر تنوع مدلهای دسکتاپی در بازار اندک هست . مدل پیشنهادی برای هارد آداپتوردار western digital my book essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که از یک ترابایت الی سه ترابایت هم موجوده و اینترفیس اونها هم usb3 هست .
اما اگر هارد رو برای جابجایی مقدار زیادی از اطلاعات لازم دارید اجباراً باید از انواع پرتابل رو بخرید که حمل و نقل آن راحت هست . بعبارت دیگه هاردهای پرتابل نیازی به آداپتور برق مجزا برای راه اندازی ندارند و برق مورد نیاز رو از usb سیستم تامین میکنند .
بر خلاف مدلهای آداپتوردار تنوع مدلهای پرتابل زیاد هست و انتخابهای زیادی دارید ولی پیشنهاد میدم که از برند وسترن و یا سیگیت انتخاب کنید .
برای وسترن مدل My Passport Essential SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که فقط 750 گیگ و یک ترابایت هست و اینترفیس آن usb3 هست .
و همچنین مدل My Passport Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که فقط 500 گیگ موجوده و usb3 هست .
از سیگیت هم مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مناسبه که از 320 گیگ الی 1.5 ترابایت موجوده و اینترفیس آن با توجه به نوع کارتریج یا usb2 هست یا usb3 که روی جعبه اش مینویسه پس قبل از خرید دقت کنید که با چه نوع اینترفیسی خریداری میکند . بعبارت دیگه انتهای هاردهای سیگیت سری goflex قابل جدا شدن هست که میتونید انواع اینترفیس رو نصب کنید .
دو هارد پیشنهاد شده بالایی باکس ضعیفی دارند و در نتیجه ضد ضربه یا ضد آب نیستند پس در نگهداری اونها باید کوشا باشید در غیر اینصورت باید هاردهای پرتابل ضد ضربه بخرید مثل silicon power armor a80
nimahandsomboy
14-01-2012, 11:13
با سلام
یه هارد اکسترنال میخوام با این مشخصات
برای ----- strong برای ضبط فیلم و اهنگ وغیره
جابجایی اصلا ندارم
قبلا هارد 500 وسترن داشتم my password..... که خراب شد و هر کاری کردم نتونستم درستش کنم
هر جا بردم گفتن درست نمیشه ( قابل توجه کسانی که میگن وسترن مارک خوبیه ))
الان یه مارک خوب به من معرفی کنید
یه مدل خر کار میخوام چون ----- از صبح تا شب روشنه ... میخوام 24 ساعته ازش استفاده کنم
مدل قبلی اداپتور نداشت و برق را از usb میگرفت به نظر شما برای ----- مدل اداپتور دار بخرم بهتر نیست؟؟؟
به نظرم برق را از اداپتور بگیره بهتره تا اینکه برق را از usb
14-01-2012, 13:04
با سلام
یه هارد اکسترنال میخوام با این مشخصات
برای ----- strong برای ضبط فیلم و اهنگ وغیره
جابجایی اصلا ندارم
قبلا هارد 500 وسترن داشتم my password..... که خراب شد و هر کاری کردم نتونستم درستش کنم
هر جا بردم گفتن درست نمیشه ( قابل توجه کسانی که میگن وسترن مارک خوبیه ))
الان یه مارک خوب به من معرفی کنید
یه مدل خر کار میخوام چون ----- از صبح تا شب روشنه ... میخوام 24 ساعته ازش استفاده کنم
مدل قبلی اداپتور نداشت و برق را از usb میگرفت به نظر شما برای ----- مدل اداپتور دار بخرم بهتر نیست؟؟؟
به نظرم برق را از اداپتور بگیره بهتره تا اینکه برق را از usb
من خودم هفت هارد وسترن مدل دسکتاپی دارم که عکسشو در لینک زیر هم گزاشتم و تا الان هم هیچگونه مشکلی پیدا نکرده ، حتی یکی از این هاردها رو از سال 88 تا الان دارم . من خیلی مراقب هاردها هستم و در استفاده از اونها خیلی دقت میکنم .
ولی بالاخره هر قطعه ای عمر مفیدی داره و دچار خرابی میشه و حتی خود من هم قصد دارم از کل آرشیوها مجدداً بکآپ گیری کنم .
در هر حال اگر وسترن رو نمی پسندید میتونید سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخرید البته پیشنهاد میشه اگر رسیورتان usb3 رو ساپورت میکنه با اینترفیس usb3 خریداری کنید .
نکته : با توجه به اینکه قراره بصورت 24 ساعته روشن باشه بهتره که یک فن هم مقابل هاردتون بذارید تا از بالا رفتم دما جلوگیری بشه .
davod_danger666
14-01-2012, 13:13
سلام .
با توجه به اینکه جابه جایی ندارید و همچنین برای ضبط از ----- میخواهید حتماً از نوع آداپتوری رو بخرید ، دو پیشنهاد میدم . البته شرط بر این هست که رسیورتان usb3 رو میشناسه .
پیشنهاد اول my book essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D240) هست که usb3 و آداپتوری هست .
من خودم هفت هارد وسترن مدل دسکتاپی دارم که عکسشو در لینک زیر هم گزاشتم و تا الان هم هیچگونه مشکلی پیدا نکرده ، حتی یکی از این هاردها رو از سال 88 تا الان دارم . من خیلی مراقب هاردها هستم و در استفاده از اونها خیلی دقت میکنم .
ولی بالاخره هر قطعه ای عمر مفیدی داره و دچار خرابی میشه و حتی خود من هم قصد دارم از کل آرشیوها مجدداً بکآپ گیری کنم .
در هر حال اگر وسترن رو نمی پسندید میتونید سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخرید البته پیشنهاد میشه اگر رسیورتان usb3 رو ساپورت میکنه با اینترفیس usb3 خریداری کنید .
نکته : با توجه به اینکه قراره بصورت 24 ساعته روشن باشه بهتره که یک فن هم مقابل هاردتون بذارید تا از بالا رفتم دما جلوگیری بشه .
دمت گرم رفیق...این همه هارد :10:
برای چه کاری ازشون استفاده میکنین؟
ata.royalfalcon
14-01-2012, 16:47
دمت گرم رفیق...این همه هارد :10:
برای چه کاری ازشون استفاده میکنین؟
ممنون دوست من :46:
برای آرشیو فیلم و کارتون و انیمه استفاده میکنم . ضمن اینکه یه هارد پرتابل 500 گیگ سیگیت از سری goflex هم دارم .
babak_beiknejat
14-01-2012, 18:09
سلام به همه
از دوستان کسی در مورد هارد اکسترنال امنیتی Coronix اطالاعاتی داره در اختیارمون بذاره مخصوصا در مورد ظرفیتش
متشکرم.
nimahandsomboy
14-01-2012, 18:24
سلام .
با توجه به اینکه جابه جایی ندارید و همچنین برای ضبط از ----- میخواهید حتماً از نوع آداپتوری رو بخرید ، دو پیشنهاد میدم . البته شرط بر این هست که رسیورتان usb3 رو میشناسه .
پیشنهاد اول my book essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D240) هست که usb3 و آداپتوری هست .
در هر حال اگر وسترن رو نمی پسندید میتونید سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخرید البته پیشنهاد میشه اگر رسیورتان usb3 رو ساپورت میکنه با اینترفیس usb3 خریداری کنید .
خیلی ممنون از راهنمایتون
----- من usb3 را ساپورت نمیکنه (4622 استرانگ ))
ولی ممکنه در اینده نزدیک ----- جدید بخرم که usb3 داشته باشه ( تازه لب تاپم هم usb3 داره ))
در حال حاضر هارد اکسترنالی هست که هم usb2 و هم usb3 را ساپورت کنه؟؟؟
قفل و رمز گزاری برام مهم نیست.....جابجایی هم برام مهم نیست
فقط میخوام خر کار باشه
قیمت را هم بگید خیلی ممنون از شما
MoH_@_MaD
14-01-2012, 18:28
سلام
دوستان من یه هارد 2 ترا میخوام فقط برای آرشیو کردن
نظر خودم روی دکستاپی My Book Essential ـه !! پیشنهاد شما چیه ؟؟
بعد اینجور که تو صفحات قبل خوندم این هارد قابلیت بک آپ گیری هم داره !! یعنی چجوری ؟؟ یعنی مثلا اطلاعات رو 2 بار ذخیره میکنه ؟؟
قابلیت رمز گذاریش چجوریه ؟
بعد مادربورد من الان usb 2 ـه و این هارد usb3 !! از این لحاظ مشکلی پیش نمیاد ؟؟
ممنون
nimahandsomboy
14-01-2012, 20:00
هارد اکسترنال با ابن مشخصات
1. برای ----- میخوام ( 4622 ))
2. دسکتاب باشه ( دارای اداپتور ) هارد اداپتوری هم عمرش بیشتره و هم خرابیش کمتره
3. 500 گیگ باشه (( 1 گیگ وصل کنم فکر کنم ----- سرش گیج بره ))
4. USB3 و USB2 را ساپورت کنه (( الان رسیورم فقط USB2 داره ولی در اینده میخوام ----- عوض کنم و همچنین لب تاپ USB3 داره ))
5. خر کار و مقاوم باشه دارای گارانتی معتبر ....گارانتی هم معرفی کنید و چند سال باید باشه؟؟
در اخر... در مورد اون فنی که گفتید چطوری باید تهیه کنم و چطوری باید وصل کنم به هارد اکسترنال چه مدلی بخرم...فن خوب چیه؟؟
خیلی ممنون از راهنمایی شما.
ata.royalfalcon
14-01-2012, 21:14
سلام
دوستان من یه هارد 2 ترا میخوام فقط برای آرشیو کردن
نظر خودم روی دکستاپی My Book Essential ـه !! پیشنهاد شما چیه ؟؟
بعد اینجور که تو صفحات قبل خوندم این هارد قابلیت بک آپ گیری هم داره !! یعنی چجوری ؟؟ یعنی مثلا اطلاعات رو 2 بار ذخیره میکنه ؟؟
قابلیت رمز گذاریش چجوریه ؟
ممنون
سلام
آموزش بکاب گیری مربوط به نرم افزار WD smartware رو بصورت فایل PDF نوشتم که میتونید دانلود کنید .
لینک اول :
اگر از لینک اول دانلود نشد لینک دوم
خلاصه : وقتی از یک درایو یا پارتیشن بکاپ میگیرید اگر فایل اصلی به هر دلیل حذف بشه فایل بکآپ گرفته شده باقی میمونه و میتونید restore کنید و اگر فایلی در مبدا اضافه بشه بطور اتوماتیک بکآپ گرفته میشه و نیازی نیست کاری انجام دهید .
با استفاده از برنامه wd smartware خیلی راحت میتونید هارد رو قفل کنید بعنبارت دیگه پس از قفل شدن ظرفیت هارد در my computer صفر نشان داده خواهد شد و با کلیک روی آن از شما پسورد میخواهد . اما باید خیلی دقت کنید .مثلا اگر با فونت خاصی پسورد میذارید برای unlock کردن باید از همان فونت استفاده کنید . منظورم اینه که در بعضی از فونتها حروف کـ به دوصورت نوشته میشه ک یا ڬ .
نکته دیگه این هست که اگر پسورد میذارید به هیچ عنوان با نرم افزارهایی که در داخل هارد موجود هست کاری نداشته باشید .
نه هیچ مشکلی نداره و سیستمتان هارد رو شناسایی میکنه ولی دیگه نمیتونید از مزایای سرعت بالای usb3 بهرمند بشید .
ata.royalfalcon
14-01-2012, 22:01
خیلی ممنون از راهنمایتون
----- من usb3 را ساپورت نمیکنه (4622 استرانگ ))
ولی ممکنه در اینده نزدیک ----- جدید بخرم که usb3 داشته باشه ( تازه لب تاپم هم usb3 داره ))
در حال حاضر هارد اکسترنالی هست که هم usb2 و هم usb3 را ساپورت کنه؟؟؟
قفل و رمز گزاری برام مهم نیست.....جابجایی هم برام مهم نیست
فقط میخوام خر کار باشه
قیمت را هم بگید خیلی ممنون از شما
هارد اکسترنال با ابن مشخصات
1. برای ----- میخوام ( 4622 ))
2. دسکتاب باشه ( دارای اداپتور ) هارد اداپتوری هم عمرش بیشتره و هم خرابیش کمتره
3. 500 گیگ باشه (( 1 گیگ وصل کنم فکر کنم ----- سرش گیج بره ))
4. USB3 و USB2 را ساپورت کنه (( الان رسیورم فقط USB2 داره ولی در اینده میخوام ----- عوض کنم و همچنین لب تاپ USB3 داره ))
5. خر کار و مقاوم باشه دارای گارانتی معتبر ....گارانتی هم معرفی کنید و چند سال باید باشه؟؟
در اخر... در مورد اون فنی که گفتید چطوری باید تهیه کنم و چطوری باید وصل کنم به هارد اکسترنال چه مدلی بخرم...فن خوب چیه؟؟
خیلی ممنون از راهنمایی شما.
سلام
کلاً هاردهای اکسترنالی که usb3 هستند کاملا با usb2 هم سازگار هستند بعبارت دیگه :
1. اگر PC یا لپتاپ usb2 باشه ولی هارد اکسترنال usb3 باشه هیچ مشکلی ندارد و هارد شناسایی میشود ولی نمیتوانید از حداکثر سرعت usb3 بهرمند بشید .
2. اگر PC یا لپتاپ usb3 باشه ولی هارد اکسترنال usb2 باشه هیچ مشکلی ندارد و هارد شناسایی میشود ولی نمیتوانید از حداکثر سرعت usb3 بهرمند بشید .
3. اگر PC یا لپتاپ usb2 باشه ولی هارد اکسترنال usb2 باشه هیچ مشکلی ندارد و هارد شناسایی میشود .
4. اگر PC یا لپتاپ usb3 باشه ولی هارد اکسترنال usb3 باشه هیچ مشکلی ندارد و هارد شناسایی میشود .
بنابراین میتونید یکی از دو مدل western digital my book essential یا FreeAgent GoFlex Desk External Drive رو بخرید .
چند نکته در مورد هارد وسترن :
1. حداقل حجم western digital my book essential یک ترابایت هست و 500 گیگ موجود نیست ولی میتونید با پارتیشن بندی مشکلات احتمالی رو مرتفع کنید .
2. این مدل usb3 هست که با usb2 هم سازگاری دارد .
3. این مدل آداپتوری هست .
4. گارانتی کننده ها مختلف هست ولی بهتره که با گارانتی سازگار بخرید . در مورد اینکه چند سال باید گارانتی داشته باشه دقیق نمیدونم .
5. لینک این مدل جهت اطلاعات بیشتر .
چند نکته در مورد هارد سیگیت :
1. انتهای هاردهای سیگیت سری گوفلکس قابل جداشدن هست و در نتیجه میتونید انواع اینترفیس ها رو نصب کنید . مثل usb2 یا usb3 یا firewire . ولی اگر با اینترفیس usb3 بهرید بهترین انتخاب خواهد بود ، در واقع اگر این مدل رو میخرید دقت کنید که روی جعبه اش نوشته باشه usb3 .
عکس زیر
2. حداقل حجم موجود هم 1 ترابایت هست و 500 گیگ موجود نیست .
3. این مدل آداپتوری هست . البته این رو هم میدونید که اندازه جعبه مدلهای آداپتوردار نسبت به مدلهای پرتابل خیلی بزرگتر هست .
لینک این مدل
در مورد فن هم میتونید یک فن 12 سانتی متری که در واقه فن کیس هست استفاده کنید و آنرا در مقابل هارد بگذارید . البته این فنهای 12 سانتی مخصوص کیس با برق 12 ولت کار میکنند که باید فکری برای تامین برق آن بکنید مثلا خرید آداپتور برق ، یا حتی میتونید از فنهای rack استفاده کنید که فوق العاده پرقدرت هستن و نیاز به آداپتور برق ندارند یعنی با برق 220 ولت کار میکنند .
alil1369
14-01-2012, 22:52
کسی میدونه اینه کیس های تو بازار پیدا میشه یا نه ؟
Rugged Case WD Nomad
درود.
تو هاردهای اکسترنال ۲.۵ اینچی کدام پورت استاندارد مینی usb رو دارند؟
ata.royalfalcon
15-01-2012, 10:01
درود.
تو هاردهای اکسترنال ۲.۵ اینچی کدام پورت استاندارد مینی usb رو دارند؟
سلام
وسترن پرتابل usb2 و سيگيت پرتابل usb2 هر دو داراي اينترفيس Mini-B هستند .
در عكس زير پورت سمت چپ كه مشكي هست Mini-B هست پورت سفيد هم Mini-A هست .
سلام
خیلی ممنون. پس با توجه به usb2 بودن خریدش برام منتفیه.
نکته بامزه اینه که اولین بار وقتی این پورت جدید روی هاردهای پرتابل رو دیدم فکر کردم پورتش آسیب دیده که بعد با کابلش چک کردم دیدم درسته. تفاوت قیمتی expansion و elements با goflex و essential se اونقدر زیاد نیست که بخوام بخرمشون درسته؟
davod_danger666
15-01-2012, 10:37
سلام
اقا عطا فرق این اینتر فیس ها تو چیه؟
مزایا و معایبشون چیه؟
ata.royalfalcon
15-01-2012, 13:36
خیلی ممنون. پس با توجه به usb2 بودن خریدش برام منتفیه.
نکته بامزه اینه که اولین بار وقتی این پورت جدید روی هاردهای پرتابل رو دیدم فکر کردم پورتش آسیب دیده که بعد با کابلش چک کردم دیدم درسته. تفاوت قیمتی expansion و elements با goflex و essential se اونقدر زیاد نیست که بخوام بخرمشون درسته؟
براي سيگيت پرتابل
Seagate Expansion Portable 1000GB حدود 179 هزارتومن
Seagate FreeAgent GoFlex Portable 1000GB حدود 189 هزارتومن
براي وسترن پرتابل
Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB به قيمت 195 هزارتومن
متاسفانه براي المنت قيمت دقيق ندارم ولي اختلاف قيمت حدود 10 هزارتومن ميتونه كمتر باشه .
در نتيجه با توجه به اختلاف اندك بهتره كه از سري expansion و elements خريداري نكنيد .
ممكنه قيمتها رو زياد نوشته باشم اگر بيشتر بگرديد شايد كمتر هم پيدا كنيد .
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
مزایا و معایبشون چیه؟
دقيقاً نميدونم چه فرقي دارند ، اما بديهي هست كه پورتهاي كوچك براي ابزار هاي كوچكي مثل گوشي موبايل استفاده ميشه . ضمن اينكه پورتهاي كوچك بعلت ظريف بودن عمر كمتري هم دارند .
MyEvil2011
15-01-2012, 20:47
دوستان خیلی واجبه تو رو خدا کمکم کنید
هارد سیگیت که خریدم میخوام به سه درایو تبدیل ( پارتیشن بندی ) کنم
حالا میخوام این کار رو از طریق Disk Managment انجام بدم چون ظرفیتش 500 گیگی هست و یه مقدار تحقیق که کردم گفتند بهتره ظرفیت های بالای 80 گیگی رو با نرم افزارهایی مثل Partition Magic انجام ندی!!!
حالا میشه مراحل دقیق این وبزارد رو مثلا تعیین نوع پارتیشن بندی مثل Extended یا Primary توضیح بدین؟
اگر در قالب فیلم آموزشی و یا فایل فلش و یا حتی تصاویر گام به گام به من آموزش بدین خیلی خوشحال میشم
مزایا و معایبشون چیه؟
دقيقاً نميدونم چه فرقي دارند ، اما بديهي هست كه پورتهاي كوچك براي ابزار هاي كوچكي مثل گوشي موبايل استفاده ميشه . ضمن اينكه پورتهاي كوچك بعلت ظريف بودن عمر كمتري هم دارند .
منم ابتدا همین فکر رو می کردم ولی بعد دیدم که برعکسه.. پورت های استاندارد (Type A/B) حدود 1500-2000 اتصال طول عمر دارن (اکثرا پورت های ثابت هستن، مثل پرینتر) و پورت های Mini A/B حدود 5000 بار و پورت های Micro A/B حدود 10000 بار. به جز این و اندازه فیزیکی تفاوتی وجود نداره.. پورت مایکرو هم کم کم داره جانشین پورت های مینی میشه (به خاطر نازک شدن دستگاه ها و استاندارد سازی).
ata.royalfalcon
15-01-2012, 23:06
دوستان خیلی واجبه تو رو خدا کمکم کنید
هارد سیگیت که خریدم میخوام به سه درایو تبدیل ( پارتیشن بندی ) کنم
حالا میخوام این کار رو از طریق Disk Managment انجام بدم چون ظرفیتش 500 گیگی هست و یه مقدار تحقیق که کردم گفتند بهتره ظرفیت های بالای 80 گیگی رو با نرم افزارهایی مثل Partition Magic انجام ندی!!!
حالا میشه مراحل دقیق این وبزارد رو مثلا تعیین نوع پارتیشن بندی مثل Extended یا Primary توضیح بدین؟
اگر در قالب فیلم آموزشی و یا فایل فلش و یا حتی تصاویر گام به گام به من آموزش بدین خیلی خوشحال میشم
کار با disk management بسیار ساده هست و خودتون میتونید طبق wizard عمل کنید و تا اونجایی که میدونم اگر با ویندوز vista یا seven پارتیشن بندی کنید بطور پیشفرض سه پارتیشن اول primary هستند و یک پارتیشن Extended خواهد بود که پارتیشن Extended میتونه چندتا پارتیشن logical داشته باشه .
فقط دو مسئله مهم :
1. در موقع پارتیشن بندی مراقب باشید که با هارد اصلی سیستم اشتباه نگیرید .
2. نرم افزار ها رو در جای مطمئن کپی بگیرید .
پس از بکآپ گرفتم از نرم افزار ، از طریق disk management تک پارتیشن موجود رو با راست کلیک کردن روی آن و انتخاب گزینه delete volume حذف کنید . البته اینو هم بگم که اگر قبلا اطلاعاتی داخل هارد اکسترنال ریخته باشید پاک میشود .
سپس روی فضای unallocated راست کلیک کنید و سپس مثل عکس زیر گزینه New Simple Volume رو انتخاب کنید .
و سپس عکس زیر ظاهر میشود .
سپس حجم مورد نظر و دلخواه رو وارد کنید .
سپس یک حروف یا letter غیر تکراری بدهید . منظور من این هست که با letter درایو هایی که در my computer هست یکی نباشه .
طبق عکس زیر فایل فرمت رو NTFS انتخاب کنید و اجازه بدید که اندازه کلاسترها بصورت پیشفرض بمونه .
در نهایت برای ادامه کار باید دکمه finish رو بزنید . برای الباقی فضا هم مشابه روشهای گفته شده در بالا عمل کنید .
MyEvil2011
16-01-2012, 10:44
کار با disk management بسیار ساده هست و خودتون میتونید طبق wizard عمل کنید و تا اونجایی که میدونم اگر با ویندوز vista یا seven پارتیشن بندی کنید بطور پیشفرض سه پارتیشن اول primary هستند و یک پارتیشن Extended خواهد بود که پارتیشن Extended میتونه چندتا پارتیشن logical داشته باشه .
فقط دو مسئله مهم :
1. در موقع پارتیشن بندی مراقب باشید که با هارد اصلی سیستم اشتباه نگیرید .
2. نرم افزار ها رو در جای مطمئن کپی بگیرید .
پس از بکآپ گرفتم از نرم افزار ، از طریق disk management تک پارتیشن موجود رو با راست کلیک کردن روی آن و انتخاب گزینه delete volume حذف کنید . البته اینو هم بگم که اگر قبلا اطلاعاتی داخل هارد اکسترنال ریخته باشید پاک میشود .
سپس روی فضای unallocated راست کلیک کنید و سپس مثل عکس زیر گزینه New Simple Volume رو انتخاب کنید .
و سپس عکس زیر ظاهر میشود .
سپس حجم مورد نظر و دلخواه رو وارد کنید .
سپس یک حروف یا letter غیر تکراری بدهید . منظور من این هست که با letter درایو هایی که در my computer هست یکی نباشه .
طبق عکس زیر فایل فرمت رو NTFS انتخاب کنید و اجازه بدید که اندازه کلاسترها بصورت پیشفرض بمونه .
سپس پیغام زیر ظاهر میشود که برای ادامه کار باید دکمه finish رو بزنید .
برای الباقی فضا هم مشابه روشهای گفته شده در بالا عمل کنید .
با تشکر بسیار از راهنمایی جامعتون
در حال حاضر ویندوز من اکس پی هست؛ وقتی که خودم خواستم این کار رو انجام بدم، ( در ویندوز اکس پی! ) اول پیغامی اومد که باید گزینه Next رو میزدم
سپس در کارد بعدی کاردی ظاهر شد که شامل 3 گزینه بود که البته گزینه آخر آن خاموش ( غیر فعال ) بود
دو گزینه ی اول شامل Extended و Primary بودند حالا منظور از Logical و ... چیه؟ من برای پارتیشن بندی یک هارد اکسترنال، دقیقا باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم و با توجه به اینکه 500 گیگ هست در هنگام وارد کردن مقدار ظرفیت های هر درایو ( با توجه به اینکه بخوام به سه پارتیشن تبدیل کنم ! ) باید چه مقداری رو وارد کنم؟!!!!:18::8::8::21:
ata.royalfalcon
16-01-2012, 12:27
با تشکر بسیار از راهنمایی جامعتون
در حال حاضر ویندوز من اکس پی هست؛ وقتی که خودم خواستم این کار رو انجام بدم، ( در ویندوز اکس پی! ) اول پیغامی اومد که باید گزینه Next رو میزدم
سپس در کارد بعدی کاردی ظاهر شد که شامل 3 گزینه بود که البته گزینه آخر آن خاموش ( غیر فعال ) بود
دو گزینه ی اول شامل Extended و Primary بودند حالا منظور از Logical و ... چیه؟ من برای پارتیشن بندی یک هارد اکسترنال، دقیقا باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم و با توجه به اینکه 500 گیگ هست در هنگام وارد کردن مقدار ظرفیت های هر درایو ( با توجه به اینکه بخوام به سه پارتیشن تبدیل کنم ! ) باید چه مقداری رو وارد کنم؟!!!!:18::8::8::21:
سلام
براي ساخت پارتيشن اول گزينه primary رو انتخاب كنيد و براي الباقي پارتيشن هم گزينه Extended رو انتخاب كنيد .
حالا منظور از Logical و ... چیه؟
پس از ساخت پارتيشن Extended ، خود پارتيشن Extended باز هم تقسيم خواهد شد به پارتيشنهاي Logical .
بعبارت ديگه فقط يك فضاي Extended خواهيد داشت و براي داشتن سه پارتيشن بايد آنرا دو قسمت كنيد .
و با توجه به اینکه 500 گیگ هست در هنگام وارد کردن مقدار ظرفیت های هر درایو ( با توجه به اینکه بخوام به سه پارتیشن تبدیل کنم ! ) باید چه مقداری رو وارد کنم؟!!!!:18::8::8::21:
500 رو تقسيم بر 3 كنيد . گرچه سايز پارتيشنها بطور دقيق برابر با هم نخواهد بود .
MyEvil2011
16-01-2012, 14:20
سلام
براي ساخت پارتيشن اول گزينه primary رو انتخاب كنيد و براي الباقي پارتيشن هم گزينه Extended رو انتخاب كنيد .
پس از ساخت پارتيشن Extended ، خود پارتيشن Extended باز هم تقسيم خواهد شد به پارتيشنهاي Logical .
بعبارت ديگه فقط يك فضاي Extended خواهيد داشت و براي داشتن سه پارتيشن بايد آنرا دو قسمت كنيد .
500 رو تقسيم بر 3 كنيد . گرچه سايز پارتيشنها بطور دقيق برابر با هم نخواهد بود .
باز هم ممنونم بایت رهنمایی ارزشمندتون
فقط یه سوال میمونه اون هم اینه که من میخوام کل هاردم کلا به سه قسمت تبدیل بشه و نه اینکه داخل یک درایو، درایئ دیگه ای ایجاد بشه! کلا به سه قسمت تبدیل بشه آیا همین راهی رو که در بالا ذکر کردید برم پس؟
راستی در مورد تعداد پارتیشن ها ( در هارد های اکسترنال ) شما چند پارتیشن پیشنهاد می کنید؟:46::46:
ata.royalfalcon
16-01-2012, 15:12
باز هم ممنونم بایت رهنمایی ارزشمندتون
فقط یه سوال میمونه اون هم اینه که من میخوام کل هاردم کلا به سه قسمت تبدیل بشه و نه اینکه داخل یک درایو، درایئ دیگه ای ایجاد بشه! کلا به سه قسمت تبدیل بشه آیا همین راهی رو که در بالا ذکر کردید برم پس؟
راستی در مورد تعداد پارتیشن ها ( در هارد های اکسترنال ) شما چند پارتیشن پیشنهاد می کنید؟:46::46:
عزيز دلم . قرار نيست كه در درايوي ، درايو ديگري ايجاد بشه . به عكس زير دقت كنيد .
استاندارد پارتيشن بندي در ويندوزXP اينطوري هست كه ميتونيد يك پارتيشن primary بسازيد . همان درايو C در عكس بالا .
سپس بطور اتوماتيك فضاي خالي Extended خواهد بود در عكس بالا خط قرمزي كه دوتادور پارتيشن E و D كشيده شده نشاندهنده فضاي Extended هست . فضاي Extended به خودي خود قابل استفاده نيست و بايستي (اجباري) پارتيشنهاي Logical رو ساخت و سپس فرمت كرد . پارتيشنهاي Logical همان E و D هست .
راستی در مورد تعداد پارتیشن ها ( در هارد های اکسترنال ) شما چند پارتیشن پیشنهاد می کنید؟
هارد سه ترا بايت اكسترنال من تك پارتيشن هست و چند تكه نكردم .
MyEvil2011
16-01-2012, 19:08
عزيز دلم . قرار نيست كه در درايوي ، درايو ديگري ايجاد بشه . به عكس زير دقت كنيد .
استاندارد پارتيشن بندي در ويندوزXP اينطوري هست كه ميتونيد يك پارتيشن primary بسازيد . همان درايو C در عكس بالا .
سپس بطور اتوماتيك فضاي خالي Extended خواهد بود در عكس بالا خط قرمزي كه دوتادور پارتيشن E و D كشيده شده نشاندهنده فضاي Extended هست . فضاي Extended به خودي خود قابل استفاده نيست و بايستي (اجباري) پارتيشنهاي Logical رو ساخت و سپس فرمت كرد . پارتيشنهاي Logical همان E و D هست .
هارد سه ترا بايت اكسترنال من تك پارتيشن هست و چند تكه نكردم .
داداش ممنونم که جواب دادی، میدونم خنگم! ولی ما از آخر هم نفهمیدیم موقعی که اون کادر اومد، کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟! Primary رو باید بزنم یا Extended ؟:8::31:
ata.royalfalcon
16-01-2012, 19:55
داداش ممنونم که جواب دادی، میدونم خنگم! ولی ما از آخر هم نفهمیدیم موقعی که اون کادر اومد، کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟! Primary رو باید بزنم یا Extended ؟:8::31:
سلام ،
آموزش و عکسهای زیر برای ویندوز XP هست .
پس از حذف کلیه پارتیشنهای موجود در هارد اکسترنال ، روی فضای خالی راست کلیک میکنید و سپس گزینه new partition رو انتخاب میکند . مثل عکس زیر
سپس پیغام زیر ظاهر میشود .
با توجه به اینکه در حال ساخت اولین پارتیشن هستیم اجباراً گزینه primary رو انتخاب میکنیم . (عکس زیر)
سپس اندازه مورد نظر رو وارد میکنیم .
سپس یه letter غیر تکراری میدهیم .
سپس مثل عکس زیر گزینه NTFS رو انتخاب میکنیم . همچنین allocation unite size رو بذارید پیش فرض بمونه . برای volume label میتونید یه اسم دلخواه بذارید .
سپس finish رو بزنید تا یک پارتیشن primary بسازد .
پس از ساخته شدن پارتیشن primary نوبت به ساختن پارتیشن Extended خواهد رسید . بعبارت دیگر شما باید گزینه دوم که همون extended partition هست رو انتخاب کنید . نکته مهم این هست که کل فضا رو برای پارتیشن Extended مصرف کنید .
پس از ساختن پارتیشن extended ، روی آن راست کلیک کنید و اینبار گزینه سوم که logical drive هست رو انتخاب کنید و پارتیشن logical رو بسازید .
نکته مهم این هست که با توجه به اینکه شما سه تا پارتیشن میخواهید در نتیجه پارتیشن extended رو باید دو قسمت کنید .
امروز هارد ۱ ترا freeagent goflex usb3 seagate به قیمت ۱۷۰ خریداری شد.گارانتی ویستا. همه بالای ۱۹۰ قیمت می دادند. هفته پیش ۱۶۵ خریدم.
jaber1361
17-01-2012, 14:48
سلام
امروز هارد My Passport Essential SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D430) یک ترا بایت رو از قم خریدم 185
مغازه ها ی دیگه 200 می فروختند
با دو سال گارانتی آواژنگ
البته یه هارد 500gb اینترنال سیگیت تعویضی گارانتی رو (که شش ماه گارانتی داشت) ازم 110 برداشت .
nimahandsomboy
17-01-2012, 18:12
اقا ----- من هارد اکسترنال 1 ترا را ساپورت نمیکنه
چیکار کنم؟؟؟
من شدیدا به هارد نیاز دارم
یه هارد اداپتوری میخوام
رسیورم استرانگ 4622x
ایا هارد 500 اداپتوری تو بازار هست؟؟؟
ata.royalfalcon
17-01-2012, 18:30
اقا ----- من هارد اکسترنال 1 ترا را ساپورت نمیکنه
چیکار کنم؟؟؟
من شدیدا به هارد نیاز دارم
یه هارد اداپتوری میخوام
رسیورم استرانگ 4622x
ایا هارد 500 اداپتوری تو بازار هست؟؟؟
سلام
500 گیگ آداپتوری پیدا نمیشه ، یا اینکه من ندیدمش .
برای شناسایی هارد توسط ----- راهکارهای زیر رو امتحان کنید .
اگر ----- شما NTFS رو ساپورت نمیکنه پیشنهادم اینه که هارد رو پارتیشن بندی کنید . بعبارت دیگه حدود 500 گیگ یا کمتر پارتیشن با فرمت fat32 بسازید (اولین پارتیشن) و الباقی فضا رو بصورت NTFS فرمت کنید . حتی اگر هم NTFS رو هم ساپورت میکنه باز بهتره که یک پارتیشن کم حجمتر بسازید .
مسئله بعدی اگر هاردتان usb3 هست پیشنهادم اینه که هارد رو با یک usb hub به ----- متصل و تست کنید .
نکته : از نرم افزارهایی که داخل هارد هست یک کپی داشته باشید .
nimahandsomboy
17-01-2012, 20:34
خیلی ممنون از راهنمایی شما
راستش هنوز هارد نخریدم
ولی از بچه هایی که ----- 4622 دارم پرسیدم گفتند که هارد 1 ترا تست کردند جواب نداده
ولی نمیدونم اگر ترفند شما را انجام بدم جواب میده یا نه؟؟؟
رسیورم فت 32 میشناسه هارد قبلیم فت 32 بود (500 western ))
حالا هارد خریدم چطوری به 500 فت 32 تبدیلش کنم؟؟
با برنام اکرونیک میشه؟؟؟.........یه برنامه اسون معرفی کنید.
یه هاب usb معرفی کنید خیلی ممنون.مارک خوب
عجب داستانی داریم با این هارد اکسترنال
ata.royalfalcon
17-01-2012, 21:08
خیلی ممنون از راهنمایی شما
راستش هنوز هارد نخریدم
ولی از بچه هایی که ----- 4622 دارم پرسیدم گفتند که هارد 1 ترا تست کردند جواب نداده
ولی نمیدونم اگر ترفند شما را انجام بدم جواب میده یا نه؟؟؟
رسیورم فت 32 میشناسه هارد قبلیم فت 32 بود (500 western ))
حالا هارد خریدم چطوری به 500 فت 32 تبدیلش کنم؟؟
با برنام اکرونیک میشه؟؟؟.........یه برنامه اسون معرفی کنید.
یه هاب usb معرفی کنید خیلی ممنون.مارک خوب
عجب داستانی داریم با این هارد اکسترنال
سلام
با disk management ویندوز هم میتونید پارتیشن بندی کنید که در صفحه قبلی هم توضیح دادم . این برنامه امکانات ساده ای دارد در صورتیکه برنامه بهتری میخواهید میتونید از نرم افزار Acronis Disk Director Suite Home هم استفاده کنید .
نکته : پیشنهادم این هست که قبل از اینکه هارد بخرید راهکارهای گفته شده در بالا رو تست کنند تا اگر نتیجه ای نداد مدلهای دیگری پیشنهاد شود .
برای هاب usb هم در پست زیر توضیح دادم .
nimahandsomboy
17-01-2012, 23:00
برنامه disk management کجا هست؟؟
کجای ویندوز هست؟؟
ویندوز من xp هست
ata.royalfalcon
17-01-2012, 23:15
سلام
ساده ترین راه برای دسترسی به دیسک منجمنت وارد کردن دستور DISKMGMT.MSC در run هست . همین دستور رو کپی/پیست کنید .
run هم در پایین منوی استارت هست . در عکس زیر گزینه run مشخص هست .
راه دیگر روی my computer راست کلیک کنید و سپس روی manage کلیک کنید و سپس در سمت چپ پنجره باز شده ، در قسمت storage گزینه مورد نظر مشخص هست .
ata.royalfalcon
18-01-2012, 21:51
معرفی باکس هارد جهت اکسترنال نمودن هارد اینترنال
zalman ZM VE200
1. این باکس هارد از جنس آلومنیوم و پلی کربنات هست و ساختار آن به گونه ای است که اثر انگشت روی آن باقی نمیماند .
2. دارای اینترفیس usb2 و esata هست .
3. این باکس هارد دارای یک LED و همچنین دارای یک صفحه LCD برای نمایش دادن فایلهای موجود در هارد دیسک و نشان دادن دمای آن هست .
4. در دو رنگ مشکی و نقره ای موجود هست .
5. مناسب برای هاردهای اینترنال 2.5 اینچی 5400 دور یا 7200 دور هست . (بدون محدودیت حجمی)
6. نکته مهم : شما از این هارد هم میتوانید بعنوان درایو مجازی هم استفاده کنید ، بعبارت دیگه فایهای ISO را در هارد ذخیره و سپس به کمک زبانه ای که در سمت چپ قرار دارد فایل ISO را mount کنید . در عکس زیر این زبانه مشخص هست .
7. این باکس هارد رو میتوان در سه حالت مورد استفاده قرار داد . حالت HDD و حالت ODD و حالت DUAL . در وضعیت HDD از این ابزار میتوان بعنوان هارد اکسترنال استفاده کرد . ولی اگر بخواهید از باکس بعنوان درایو اپتیکال مجازی استفاده کنید باید آنرا در حالت ODD قرار دهید ، در این حالت فقط به فایلهای ISO دسترسی خواهید داشت و به سایر اطلاعات ذخیره شده دسترسی نخواهید داشت و در وضعیت HDD هم نمیتوانید از فایلهای ISO هم استفاده کنید . بنابراین در صورتیکه بخواهید به تمامی اطلاعات دسترسی داشته باشید باید آنرا در حالت DUAL قرار دهید .
قیمت آن بدون گارانتی حدود 88 هزارو پانصد تومن هست .
عکس زیر
لینک این محصول در سایت سازنده
منبع با کمی تخلیص مجله عصر شبکه شماره 139
سلام دوستان.
تصمیم جدی برای خریدن هارد دارم و بیشتر برای بازی روی ps3 و کپی و نگاه کردن فیلم واهنگ میخواهم.در نتیجه روزی 4 ساعت ازش میخوام کار بکشم.هچنین میخوام یا 500 باشه یا 750!!!شرکتش هم شما پیشنهاد بدین +قیمت.ممنون میشم.در ضمن USB2
ata.royalfalcon
18-01-2012, 22:27
سلام دوستان.
تصمیم جدی برای خریدن هارد دارم و بیشتر برای بازی روی ps3 و کپی و نگاه کردن فیلم واهنگ میخواهم.در نتیجه روزی 4 ساعت ازش میخوام کار بکشم.هچنین میخوام یا 500 باشه یا 750!!!شرکتش هم شما پیشنهاد بدین +قیمت.ممنون میشم.
سلام
برای ps3 هیچ چیزی بهتر از سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیست .
با توجه به اینکه برای ps3 میخواهید بهتره که با اینترفیس USB2 بخرید . البته بعدا میتونید یک کارتریج usb3 هم بخرید . یعنی انتهای هارد قابل جدا شدن هست مثل عکس زیر که باعث میشه انواع کارتریج با اینترفیسهای مختلف نصب کنید مثل usb2 یا usb3 یا حتی firewire .
خودم ps3 دارم که برای آن همین مدل رو خریدم که خیلی خوب جواب داده و بازیهایی رو که از روی هارد اکسترنال اجرا کردم بدون لگ بوده .
در مورد قیمت هم ماشااله همینجوری داره میره بالا خودم 500 گیگ رو خریدم 78 هزارتومن ولی الان قیمت 500 گیگ آن حدوداً 145 الی 150 هزارتومن هست .
نکته مهم : روی جعبه اش مینویسه با کدام اینترفیس فروخته میشه . یا usb2 هست یا usb3 پس قبل از خرید به جعبه اش دقت کنید .
قیمت 500 گیگ آن حدوداً 145 الی 150 هزارتومن هست .
الله اکبر!یعنی هیچ کسی با انصافی توی شیراز ارزون تر نمیده؟؟؟
ata.royalfalcon
18-01-2012, 22:38
الله اکبر!یعنی هیچ کسی با انصافی توی شیراز ارزون تر نمیده؟؟؟
کلا قیمت هاردها بصورت بین المللی افزایش پیدا کرده ولی این افزایش قیمت در ایران شدیدتر هست که عمدتا ناشی از وضع آشفته بازار و مخصوصا دلار هست .
مدل پاییتنتر و شرکت دیگه هم همین قیمته؟مثلا شرکت Transcend
ata.royalfalcon
19-01-2012, 19:58
مدل پاییتنتر و شرکت دیگه هم همین قیمته؟مثلا شرکت Transcend
بلی عزیز ، قیمت کلیه هارد دیسکها افزایش پیدا کرده است .
noisymind
19-01-2012, 20:03
الان قیمت یک ترا سیگیت و وسترن گرین چند هست؟
ata.royalfalcon
19-01-2012, 20:56
الان قیمت یک ترا سیگیت و وسترن گرین چند هست؟
سلام
قیمت وسترن مدل my book essential یکترابایت حدوداً 180 الی 190 هزارتومن هست . همچنین یکترابایت وسترن پرتابل هم بین 200 الی 210 هزارتومن هست .
قیمت سیگیت پرتابل یکترابایت مدل goflex هم حدوداً 190 هزارتومن هست . قیمت دقیق مدل دسکتاپی goflex یکترابایت رو نمیدونم ولی حدوداً 170 هزارتومن تخمین میزنم .
noisymind
19-01-2012, 21:13
اوه ببخشید با تاپیک هارد اینترنال اشتباه گرفتم! :31:
البته با دیدن این قیمتها فقط میتونم بگم " مادر جان!! "
سلام
سلام اگه میشه در مورد سری های مختلف هارد های سیلیکون پاور یه توضیحی بدید
هارد های سیلیکون پاور از نظر کیفیت چطورین و از چه هارد هایی داخلشون استفاده شده ؟
و اینکه ساخت کجا هستند ؟
tiyam 01
20-01-2012, 12:39
چرا قیمت هارد های اکسترنال ارزونتر از اینترنال ـه. هارد اکسترنال 3.5 اینچ مگه توش هارد 3.5 اینچی معمولی نیست نمیشه به جای هارد اینترنال ازش استفاده کرد؟ (از قاب درش اورد)
mohsenfhm
20-01-2012, 13:32
چرا قیمت هارد های اکسترنال ارزونتر از اینترنال ـه. هارد اکسترنال 3.5 اینچ مگه توش هارد 3.5 اینچی معمولی نیست نمیشه به جای هارد اینترنال ازش استفاده کرد؟ (از قاب درش اورد)
با اجازه عطا جان :11:
چون تقاضا برای هارد اینترنال بیشتر هست همین باعث شده تو بازار کم بشه :13: و قیمت بالاتری داشته باشه !
الان خیلی از افراد به جای هاردهای اینترنال ۳.۵ اینچی از هاردهای ۲.۵ اینچی لپ تاپی استفاده می کنند :18::18::18:
ببخشید اشتب شد.دوستان پاک کنند.از بس که قیمتا رفته بالا!!!:دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.