مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
mohsen19x
02-11-2013, 11:40
البته به این نکته توجه داشته باشین که ابتدا تست کنین ببینین TV از فرمت NTFS پشتیبانی میکنه یا نه.چون معمولا فلش ها FAT32 هستند و کمتر TV هست که NTFS را پشتیبانی کنه
با تشکر از راهنمایی شما ... بله با فرمت ntfs هم تست کردم جواب داد ....
آیا میشه هارد اینترنال را با sata to usb به tv به همراه آداپتور برق وصل کرد و کار هارد اکسترنال رو انجام داد؟؟؟
مدل مادربورد من قدیمی سال 86 هست msi sis 661fx بهنظرتون ظرفیت هارد 3 اینترنال رو شناسایی میکنه ..(2000 گیگ جواب داده)..ویندوز xp
ata.royalfalcon
02-11-2013, 12:14
با تشکر از راهنمایی شما ... بله با فرمت ntfs هم تست کردم جواب داد ....
آیا میشه هارد اینترنال را با sata to usb به tv به همراه آداپتور برق وصل کرد و کار هارد اکسترنال رو انجام داد؟؟؟
مدل مادربورد من قدیمی سال 86 هست msi sis 661fx بهنظرتون ظرفیت هارد 3 اینترنال رو شناسایی میکنه ..(2000 گیگ جواب داده)..ویندوز xp
ميتونيد اين كار رو انجام بدبد .
خب در درجه اول فكر نميكنم كه win xp هاردهايي كه بصورت GPTد، initializ و پارتيشن بندي شده اند را شناسايي كنند . اگر اصرار به استفاده از win xp داريد ميتونيد هارد سيگيت بخريد و با استفاده از نرم افزار DiscWizard که در سایت سیگیت موجود هست مثلاً هارد ديسك سه ترابايتي را به دو هارد يكترابايتي و دوترابايتي شبيه سازي كنيد . در مورد ساپورت مادربرد شما از هاردهاي پرظرفيت (مثلاً سه يا چهار ترابايتي) بنده اطلاع دقيقي ندارم .
بین هاردهای silicon power armor a30 و wd my pasport کدوم عملکرد بهتری داره و پیشنهاد میشه ؟؟؟ ... 1 ترابایت
dooste.man83
02-11-2013, 13:27
سلام
هارد های سیگیت اکسترنال از مدل های goflex pro و back up plus دارم که اولی 2.5 اینچ و دومی 3.5 هست اما موقع رایت مثلا 500 گیگ دماش کم کم حدود 70 درجه میشه... جای تهویه اش هم خوبه و محیط باز هر دو هم در hd tune ارورقرمز رنگ دمای هارد رو گرفتن
کلا از. هاردها هم استفاده ای نکردم
این دما در دراز مدت ممکن به هارد صدمه بزنه حالا کسی راهکاری داره?
من خیلی هارد های سیگیت رو دوست دارم همه نظر خوبن ولی این دما رو نمیدونم چیکار کنم
فن و اینام نمی خوام بزارم چون سر و صدا داره
راهنمایی می فرمایید
mohsen19x
02-11-2013, 14:21
خب در درجه اول فكر نميكنم كه win xp هاردهايي كه بصورت GPTد، initializ و پارتيشن بندي شده اند را شناسايي كنند . اگر اصرار به استفاده از win xp داريد ميتونيد هارد سيگيت بخريد و با استفاده از نرم افزار DiscWizard که در سایت سیگیت موجود هست مثلاً هارد ديسك سه ترابايتي را به دو هارد يكترابايتي و دوترابايتي شبيه سازي كنيد . در مورد ساپورت مادربرد شما از هاردهاي پرظرفيت (مثلاً سه يا چهار ترابايتي) بنده اطلاع دقيقي ندارم .[/QUOTE]
احتمال اینکه مادربوردم 3 ترا ساپورت کنه ضعیفه .... پس یعنی شما میگید با نرم افزار شرکت SEGATE میتوان هارد 3 را رو مادربورم و همچنین WIN XP نصب کنم ..... آموزش برنامه سراغ ندارید .... باتشکر
از جایی شنیدم تا 2 3 هفته آینده هارد جدید خواهد اومد ....صبر کنیم با خرید ؟
ata.royalfalcon
02-11-2013, 14:53
احتمال اینکه مادربوردم 3 ترا ساپورت کنه ضعیفه .... پس یعنی شما میگید با نرم افزار شرکت SEGATE میتوان هارد 3 را رو مادربورم و همچنین WIN XP نصب کنم ..... آموزش برنامه سراغ ندارید .... باتشکر
از جایی شنیدم تا 2 3 هفته آینده هارد جدید خواهد اومد ....صبر کنیم با خرید ؟
با نرم افزاري كه در سايت سيگيت هست فقط ميتونيد كاري كنيد كه WIN XP حجم آن بدرستي شناسايي و قادر نصب ويندوز روي آن باشيد ولي تا زمانيكه مادربرد هارد را بدرستي شناسايي نكنه استفاده از چنين نرم افزاري بيفايده خواهد بود .
mohsen19x
02-11-2013, 15:27
با نرم افزاري كه در سايت سيگيت هست فقط ميتونيد كاري كنيد كه WIN XP حجم آن بدرستي شناسايي و قادر نصب ويندوز روي آن باشيد ولي تا زمانيكه مادربرد هارد را بدرستي شناسايي نكنه استفاده از چنين نرم افزاري بيفايده خواهد بود .
بسیار ممنون آقا عطا
ولی چند سوال شدیدا ذهنمو در گیر کرده ...
1- برای هارد 3 ترا اکسترنال باز هم سیستمم نمیتونه شناسایی کنه ومشکل دارم یا اینکه حسابش جداست ....
2- خوب مگه وقتی شبیه سازی می کنم به 2 هارد میشه (مثلا با یک سیستم دیگه ) بعد رو سیستم خودم بزارم باز برای مین غیر قابل شناسایی هست ؟
ata.royalfalcon
02-11-2013, 19:53
بسیار ممنون آقا عطا
ولی چند سوال شدیدا ذهنمو در گیر کرده ...
1- برای هارد 3 ترا اکسترنال باز هم سیستمم نمیتونه شناسایی کنه ومشکل دارم یا اینکه حسابش جداست ....
2- خوب مگه وقتی شبیه سازی می کنم به 2 هارد میشه (مثلا با یک سیستم دیگه ) بعد رو سیستم خودم بزارم باز برای مین غیر قابل شناسایی هست ؟
1. حجم هاردهای اکسترنال 3TB یا 4TB توسط WIN XP بطور صحیح قابل شناسایی هست و مشکلی نیست . اینگونه هاردهای اکسترنال بصورت mbr شناسایی میشوند نه GPT (بنابراین مشکلی در win xpندارند) .
mbr هارد دیسک ها در واقع 32 بیتی هست و بنابراین فقط میتواند تعدادی از سکتورها را که با یک عدد 32 بیتی برابر هستند آدرس دهی کند . در هارد دیسکهایی که بصورت mbrد، initialize شده باشند حداکثر تعداد سکتورهایی که میتواند در هر پارتیشن میتواند وجود داشته باشد 2 به توان 32 خواهد بود ، یعنی 4294967296 سکتور در هر پارتیشن . با توجه به اینکه سایز هر سکتور در اکثر هارد دیسکها 512byte هست پس حداکثر سایز پارتیشن برابر با 512byte x 4294967296 = 2199023255552 خواهد بود (2TiB) .
این از این ...
سایز سکتورهای هارد دیسکهای پر حجم و مدرن امروزی دیگر 512byte نیست بلکه 4096byte هست (شامل هشت سکتور 512byte) . پس حداکثر حجم در هر پارتیشن برابر با 4096byte x 4294967296 = 17592186044416 خواهد بود (16TiB) .
اما ...
با وجودیکه سایز سکتورهای هارد دیسکهای مدرن 4096byte هست (4KB) اما جهت هماهنگی بیشتر با سیستم عامل به 512ebyte شبیه سازی میشوند (512-byte emulation) که بازهم بر میگرده به همان محدودیت 2.19TB . به logical sector و physical sector در عکس زیر دقت کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چطوری هست که در WIN XP هاردهای اکسترنال 3TB یا 4TB بدون مشکل شناسایی میشوند ؟
جواب : همه چیز در قسمت sata to usb که نقش یک سرور مجازی (virtual server) را بازی میکند نهفته شده است . بطور خیلی ساده و خودمانی فرض کنید که سیستم به زبان usb صحبت میکند ولی هارد به زبان sata صحبت میکنه که چیپ و آیسی های موجود بر روی این قسمت کار ترجمه بین این دو را به عهده دارند . این قسمت به سیستم عامل میگوید که سکتورهای هارد 4096byte هست . هر زمانی که سیستم عامل قصد نوشتن 4KB LBA روی هارد دیسک را داشته باشد این قسمت 4KB LBA را به 8x512e LBAs میشکند و سپس آنرا روی هارد ذخیره میکند و بلعکس . هر زمانیکه اطلاعاتی مورد نیاز سیستم عامل باشد 8x512e LBAs مجددا باهم ترکیب و به سیستم عامل ارائه میشود .
عکس زیر مربوط به هارد اکسترنل my book 4TB هست که partition آن بصورت mbr هست .
قسمت info برنامه HDtune که sector size را 4096bytes زده است (مربوط به همان هارد اکسترنال چهارترابایتی وسترن) .
برای نمونه عکس زیر مربوط به هارد اینترنال چهارترابایتی WD red هست که بصورت 512bytes شبیه سازی شده است . گرچه واقعاً 4096byte هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2. در مورد سوال دوم شما ، بازهم امکانپذیر نیست . در درجه اول در بایوس هارد باید به ظرفیت صحیح شناسایی بشه .
mohsen19x
02-11-2013, 20:01
سلام. دیگه واقعا تخصصی جواب دادید جایی هیچ شبه ایی نمونه ....
پس همان هارد اکسترنال 3 ترابایت رو میگیرم که هم به مادربوردم بخوره با ویندوزه XP سازگار باشه ....
به نظر شما یک مارکی که برای وصل شدن به TV و رایت با سیستم و روشن بودن مثلا 10 ساعت در روز مناسب باشه چه چیز میتونه باشه و با چه گارانتی و سریال نامبری ؟ ببخشید آدابتور همراه هارد هست یا باید جدا تهیه شود (چه مارکی مناسبه)
ata.royalfalcon
02-11-2013, 20:18
بین هاردهای silicon power armor a30 و wd my pasport کدوم عملکرد بهتری داره و پیشنهاد میشه ؟؟؟ ... 1 ترابایت
خب برای مقایسه صحیح بین ایندو باید روی یک سیستم یکسان و تحت شرایط مناسب تست بشوند (که فعلاً به این تستها دسترسی ندارم) . این یک هارد ضد ضربه هست و بیشتر مناسب برای افرادی هست که در جابجایی و حمل و نقل بی احتیاطی میکنند و مثلاً زمین میاندازند .
دقت کنید که با وجودیکه ضد ضربه هست در زمانهایی که روشن هست نباید حتی جابجا بشه چه برسه به ضربه های خفیف . هارد دیسکها اجزاء ظریفی دارند و فاصله هد تا سطح پلاتر واقعاً ناچیز هست .
هارد سامسونگ هست .
نکته مهم این هست که micro usb یا mini usb نیست .
نکته مهم این هست که 16MB cache دارد .
چیپ ASMedia
ata.royalfalcon
02-11-2013, 20:51
سلام. دیگه واقعا تخصصی جواب دادید جایی هیچ شبه ایی نمونه ....
پس همان هارد اکسترنال 3 ترابایت رو میگیرم که هم به مادربوردم بخوره با ویندوزه XP سازگار باشه ....
به نظر شما یک مارکی که برای وصل شدن به TV و رایت با سیستم و روشن بودن مثلا 10 ساعت در روز مناسب باشه چه چیز میتونه باشه و با چه گارانتی و سریال نامبری ؟ ببخشید آدابتور همراه هارد هست یا باید جدا تهیه شود (چه مارکی مناسبه)
برای 3TB از برند وسترن و سیگیت چهار گزینه موجود هست .
1. WD my book
2. WD elements
3. Seagate Backup plus
4. Seagate expansion
گزینه دوم یعنی WD elements چون usb2 هست بنظرم مورد مناسبی نیست . البته شاید برای شما مهم نباشه چون فکر نمیکنم سیستم شما usb3 داشته باشه . تفاوتهای سه مدل باقیمانده را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نوشتم . در مورد سوال آخر آداپتور همراه هارد موجوده . مدل نامبر در مورد هارد اکسترنال خیلی مهم نیست . توصیه میشه نکات ایمنی و احتیاطی را رعایت کنید تا مشکلی برای هارد پیش نیاد .
MESHKIPOSH
02-11-2013, 21:26
سلام .
فکر نمیکنید بهتر باشه که در مواقعی که تا چند روز به هارد اکسترنال نیازی ندارید خاموش و از سیستم جدا بشه !؟
بنظرم بهتره که طوری برنامه ریزی و زمانبندی کنید که هارد نه چندین روز بیکار ولی روشن بمونه و نه اینکه در یک روز چندین بار به سیستم متصل بشه . مثلاً میتونید آنقدر صبر کنید تا حجم فایلهایی که میخواهید به هارد اکسترنال منتقل کنید به حداکثر برسه و سپس منتقل کنید .
اگر برنامه seagate dashboard نصب شده باشه در قسمت manage میتونید مشخص کنید که پس از چند دقیقه بیکاری به حالت power saving mode دربیاد (عکس زیر) . در زمانی که هارد اکسترنال در حالت power saving mode باشه صدای موتور هارد نباید شنیده بشه .
مرسی از راهنماییتون
نظرتون در مورد اینکه قسمت بالایی هارد رو جدا کنم و با کابل ساتا به صورت دائمی به سیستم وصلش کنم چیه ؟
ata.royalfalcon
02-11-2013, 22:00
مرسی از راهنماییتون
نظرتون در مورد اینکه قسمت بالایی هارد رو جدا کنم و با کابل ساتا به صورت دائمی به سیستم وصلش کنم چیه ؟
میتونید اینکار رو انجام بدید ، هارد را طوری در داخل کیس بذارید که ثابت بمونه و برق را از پاور بگیرید و با کابل sata به مادربرد متصل کنید . ولی پیشنهاد میکنم دنبال اینجور کارها نباشید . اگر میخواستید بصورت SATA به طور دائمی به سیستم متصل کنید بهتر نبود یک هارد اینترنال میخردید و داخل کیس پیچ میکردید !؟
mohsen19x
02-11-2013, 22:20
برای 3TB از برند وسترن و سیگیت چهار گزینه موجود هست .
1. WD my book
2. WD elements
3. Seagate Backup plus
4. Seagate expansion
گزینه دو یعنی WD elements چون usb2 هست بنظرم مورد مناسبی نیست . البته شاید برای شما مهم نباشه چون فکر نمیکنم سیستم شما usb3 داشته باشه . تفاوتهای سه مدل باقیمانده را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نوشتم . در مورد سوال آخر آداپتور همراه هارد موجوده . مدل نامبر در مورد هارد اکسترنال خیلی مهم نیست . توصیه میشه نکات ایمنی و احتیاطی را رعایت کنید تا مشکلی برای هارد پیش نیاد .
از 4 مدل بالا مدل back up را انتخاب کردم ...از لحاظ سرعت ولی کمی گرم میشه که امیدوارم مشکل ساز نباشه .....
به نظر شما میشه این هارد بطور خوابیده استفاده شود برای امنیت بیشتر ؟؟؟ در صورت لازم نکات ایمنی و احتیاطی را بگید ...
یک نکته ظریف که اینجا وجود داره من که میخوام این هارد رو به tv متصل کنم (FULL HD 3D 46 ) ایا TV هارد با این ظرفیت رو میشناسه ؟
ata.royalfalcon
02-11-2013, 22:58
از 4 مدل بالا مدل back up را انتخاب کردم ...از لحاظ سرعت ولی کمی گرم میشه که امیدوارم مشکل ساز نباشه .....
به نظر شما میشه این هارد بطور خوابیده استفاده شود برای امنیت بیشتر ؟؟؟ در صورت لازم نکات ایمنی و احتیاطی را بگید ...
یک نکته ظریف که اینجا وجود داره من که میخوام این هارد رو به tv متصل کنم (FULL HD 3D 46 ) ایا TV هارد با این ظرفیت رو میشناسه ؟
وقتی سیستم شما usb3 نداره پس نمیتونید از مزایای سرعت بالای این مدل بهره مند بشید . گرم کردن این مدل یک مشکل رایجی هست که با گذاشتن فن حل شدنی هست. میتونید بصورت خوابیده هم استفاده کنید اما توصیه میشه که طرفی که لیبل هارد اینترنال روی آن چسبانیده شده رو به بالا باشه . هماطوریکه میدونید برد سبز رنگ (pcb) هارد در قسمت پشتی آن نصب میشه و در نتیجه پورتهای sata و برق به یک طرف نزدیکتر هست (منظورمو متوجه شدید؟) . در عکس زیر قسمت پشتی را مشخص کردم و این طرف باید روی میز قرار بگیره و طرف دیگر رو به بالا باشه .
ضمناً وقتیکه بصورت خوابیده استفاده میشه در مقایسه با حالت ایستاده تهویه بسادگی انجام نمیشه پس حتماً دمای هارد را چک کنید . چند نکته احتیاطی در صفحه 599 این تاپیک گفته شده . در مورد سوال آخر من نمیدونم ولی پیشنهاد میشه دفترچه راهنمای TV را مطالعه کنید .
noisymind
03-11-2013, 08:48
سلام. الان قیمت هارد پورتابل 1ترا چند هست؟ به زودی یکی باید بخرم ولی نمیدونم بازم وسترن پاسپورتی بگیرم یا نه. وسترن پاسپورتی که من دارم خیلی خوب هست ولی جنس پلاستیک کاورش خیلی خوب نیست! همینطور کلا وسترن تو کابل و اینا کمی ظرافت بیشتری به خرج میداد خوب میشد! الان هاردهای ترنستند و Adata رو آدم میبینه کیف میکنه!
ویرایش:
الان این my pasport معمولی با Ultra فرقش فقط تو نرم افزار WD SmartWare Pro و کلود بک آپ هست. این WD SmartWare Pro با WD SmartWare که هاردهای قدیمی هم دارن چه فرقی داره؟
مدل slim هم گیر میاد؟
مرسی.
dooste.man83
03-11-2013, 10:59
دوستان پست 6004 رو پاسخ میدید
ممنونم
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk 4 Beta
ata.royalfalcon
03-11-2013, 11:38
سلام
هارد های سیگیت اکسترنال از مدل های goflex pro و back up plus دارم که اولی 2.5 اینچ و دومی 3.5 هست اما موقع رایت مثلا 500 گیگ دماش کم کم حدود 70 درجه میشه... جای تهویه اش هم خوبه و محیط باز هر دو هم در hd tune ارورقرمز رنگ دمای هارد رو گرفتن
کلا از. هاردها هم استفاده ای نکردم
این دما در دراز مدت ممکن به هارد صدمه بزنه حالا کسی راهکاری داره?
من خیلی هارد های سیگیت رو دوست دارم همه نظر خوبن ولی این دما رو نمیدونم چیکار کنم
راهنمایی می فرمایید
دوستان پست 6004 رو پاسخ میدید
ممنونم
سلام .
به جز استفاده از فن به نظرم راه ديگري نداريد .
dooste.man83
03-11-2013, 12:31
دوست عزیز این fail شدن رو که بر اثر یکبار بالا رفتن دما بوده در hd tune نمیشه پاک کرد ? خیلی رنگ قرمزش رو اعصابم هست? اونم برای هاردی که 5 ساعت استفاده نشده!!و اون دما هم یک لحظه اتفاق افتاده
بعد این هارد های سیگیت back up plus تا چه دمایی رو تحمل میتونن بکنن که خراب نشن ?
این شرکت سیگیت چرا فکری برای هارد هاش نمیکنه ? این دمای زیاد در دراز مدت که هارد رو از بین میبره با این وضع
mohsen19x
03-11-2013, 13:49
دوست عزیز این fail شدن رو که بر اثر یکبار بالا رفتن دما بوده در hd tune نمیشه پاک کرد ? خیلی رنگ قرمزش رو اعصابم هست? اونم برای هاردی که 5 ساعت استفاده نشده!!و اون دما هم یک لحظه اتفاق افتاده
بعد این هارد های سیگیت back up plus تا چه دمایی رو تحمل میتونن بکنن که خراب نشن ?
این شرکت سیگیت چرا فکری برای هارد هاش نمیکنه ? این دمای زیاد در دراز مدت که هارد رو از بین میبره با این وضع
سلام دوست عزیز من میخوام segate back up + 3 ترا بگیرم ...چطوره مگه ؟؟؟ خیلی دما میره بالا ؟؟؟راضی هستی کلا ؟؟؟
dooste.man83
03-11-2013, 15:22
سلام دوست عزیز من میخوام segate back up + 3 ترا بگیرم ...چطوره مگه ؟؟؟ خیلی دما میره بالا ؟؟؟راضی هستی کلا ؟؟؟
شما ولش کنید هارد رو در حال رایت و کپی مثلا 500 گیگ باشه وسط های کار دماش میبینی به 70 هم گاهی میرسه و دست به هارد میزنی کاملا حس میکنی
ولی سرعتش عالیه ... نمیدونم چقدر این هارد تحمل دمای بالا رو داره ولی دمای بالا خودش عیب بزرگی هست
خودم هم دوست دارم 3 ترابایتی مجدد بگیرم اما دودل شدم سر همین دمای زیادش
mohsen19x
03-11-2013, 17:08
شما ولش کنید هارد رو در حال رایت و کپی مثلا 500 گیگ باشه وسط های کار دماش میبینی به 70 هم گاهی میرسه و دست به هارد میزنی کاملا حس میکنی
ولی سرعتش عالیه ... نمیدونم چقدر این هارد تحمل دمای بالا رو داره ولی دمای بالا خودش عیب بزرگی هست
خودم هم دوست دارم 3 ترابایتی مجدد بگیرم اما دودل شدم سر همین دمای زیادش
وا قعا انتخاب خیلی سخت میشه ...کسی از دوستان همین مشکل رو داره .... در آینده مشکل ساز میشه این مسله دما ؟؟؟؟
dooste.man83
03-11-2013, 17:14
این مشکلش عمومی هست تو اینترنت سرچ کنی دمای 68 درجه براش معمولی هست !!! دما میگن عمر هارد رو کاهش میده
در ضمن هارد های وسترن نسبت به ضربه بشدت حساس هستن بر عکس سیگیت
وسترن ضربه بخوره بد سکتور حتما میگیره اما سیگیت خیلی جون سخت تره مگر ضربه خیلییییی قوی باشه بد سکتور بگیره
mohsen19x
03-11-2013, 21:32
از دوستان کسی اطلاعاتی در مورد هارد
Adata Hard Disk NH03 3سه ترا داره ؟؟؟
noisymind
04-11-2013, 10:44
دوستان مگه سامسونگ هنوز هارد میزنه؟ یکی از بچه ها هارد Adata که کمتر از یک سال پیش خریده بود رو باز کرد توش سامسونگ بود!
dooste.man83
05-11-2013, 09:25
سوالی داشتم
1- هارد اکسترنالی هست که بشه به حالت استند بای نره یا حداقل میره خیلی سریع بتونه به حالت کار برگرده?
2- اگر هارد سیگیت بک آپ پلاس 2.5 اینچی بگیرم و با نرم افزار استند بایش رو از بین ببرم یا مدت اینکه هارد کار کنه تا به استند بای بره رو زیاد کنم آیا بعد از جدایی از سیستم خودم و اتصال به سیستم دیگه باز هم همون حالت حفظ میشه یا باید مجدد نرم افزار نصب کنم و مدت رفتن به استند بای رو تعیین کنم?
ممنون
noisymind
05-11-2013, 12:04
سوالی داشتم
1- هارد اکسترنالی هست که بشه به حالت استند بای نره یا حداقل میره خیلی سریع بتونه به حالت کار برگرده?
2- اگر هارد سیگیت بک آپ پلاس 2.5 اینچی بگیرم و با نرم افزار استند بایش رو از بین ببرم یا مدت اینکه هارد کار کنه تا به استند بای بره رو زیاد کنم آیا بعد از جدایی از سیستم خودم و اتصال به سیستم دیگه باز هم همون حالت حفظ میشه یا باید مجدد نرم افزار نصب کنم و مدت رفتن به استند بای رو تعیین کنم?
ممنون
من الان با هارد وسترن امتحان کردم. روی سیستم خودم با نرم افزار ، اسلیپ رو گذاشتم روی 10 دقیقه و رو سیستم دیگه که نرم افزار هارد نصب نبود هم بعد از 10 دقیقه اسلیپ شد.
nimahandsomboy
05-11-2013, 12:57
اقا من یه هارد 250 گیر اوردم
الان میخوام این هارد را با تبدیل usb sata به رسیورم وصل کنم
چنتا سوال داشتم
چند جا خوندم که چون این تبدیل ها اداپتور داره ممکن که به هارد صدمه بزنه و چند نفر این تجربه را داشتن یعنی از طریق ولتاژ برق میگم....ایا صحت داره؟؟؟
برای خرید تبدیل چه مدل و مارکی بخرم خوب هست و قیمت به چه صورت هست تقریبا؟؟؟
در کل به چه نکاتی توجه کنم؟؟
ata.royalfalcon
05-11-2013, 13:17
اقا من یه هارد 250 گیر اوردم
الان میخوام این هارد را با تبدیل usb sata به رسیورم وصل کنم
چنتا سوال داشتم
چند جا خوندم که چون این تبدیل ها اداپتور داره ممکن که به هارد صدمه بزنه و چند نفر این تجربه را داشتن یعنی از طریق ولتاژ برق میگم....ایا صحت داره؟؟؟
برای خرید تبدیل چه مدل و مارکی بخرم خوب هست و قیمت به چه صورت هست تقریبا؟؟؟
در کل به چه نکاتی توجه کنم؟؟
خب بعضي از AC adapterـيكه با اين تبديلها فروخته ميشه كيفيت مناسبي ندارند . خودم هم يكبار از ابن تبديلها خريده بودم كه حتي قادر نبود هارد را روشن و راه اندازي كند . در نتيجه از power كيس كه قبلاً اضافه داشتم براي راه اندازي هارد استفاده كردم . اگر نسبت به صحت كاركرد AC adapter اين تبديلها شك داريد ميتونيد از multimeter (مولتيمتر) جهت تست ولتاژ استفاده كنيد .
dooste.man83
05-11-2013, 13:20
من الان با هارد وسترن امتحان کردم. روی سیستم خودم با نرم افزار ، اسلیپ رو گذاشتم روی 10 دقیقه و رو سیستم دیگه که نرم افزار هارد نصب نبود هم بعد از 10 دقیقه اسلیپ شد.
ممنون ... میشه رو هارد دیگه ای هم امتحان کنید یا یکبار دیگه با نرم افزارش مثلا بزارید رو 5 دقیقه و به یک سیستم بدون اون نرم افزار وصل کنید ببینید خاموش میشه یا نه ? فقط می خوام خیالم راحت شه که همیشه میشه این تغییر رو داد و تغییر در هار ثبت میشه و به نرم افزارش ربطی نداره
یک دنیا ممنون از لطفت
سلام دوستان من میخوام هارد 1 ترا بخرم خودم نظرم رویه هارد های وسترن هست میخواستم بدونم نظر شما چیه؟
واسم اول امنیت مهمه و بعد سرعت نمیخوام فایل هایی که روش میریزم یه موقع از بین برن.
nimahandsomboy
05-11-2013, 17:42
برای رکورد ----- هارد اکسترنال بهتره یا اینترنال ؟؟؟....من یه مدت هارد my password داشتم بعد یه مدت استفاده سوخت خراب شد 85 خریده بودم 500گیگ......الان چون تجربه خوبی ندارم از هارد اکسترنال میخوام هارد اینترنال وصل کنم ولی مشکلم برق هست....نمیخوام دوباره هاردم خراب بشه...ااپتور استاندارد چجوریه؟؟ یه اداپتور خوب به منمعرفی میکنید ممنون
bivafa.va.man
05-11-2013, 18:10
دوستان هارد یک ترا اکسترنال بدون آداپتور چه مارکی بهترین نوع میباشد سرعت مهم نیست فقط نمی خوام خراب شه یا اطلاعاتم بدون دلیل پاک شه نظر خودم رو adata hv620 هست آیا انتخاب خوبی هست؟
omid.pari
05-11-2013, 20:45
سلام دوستان
من بالاخره با توجه به نیازم هارد اکسترنال پرتابل A30 با حجم 1 ترا رو خریدم. البته اول میخواستم A80 بگیرم چون تجربه این 2 سال و نیم کار باهاش عالی بوده ولی خوب دیدم یه تنوعی بشه و یه چیزه جدید بگیرم . واسه همین A30 را پسند کردم . اول رفتم از بازار بخرم که دیدم همه جا رو وسترن دیجیتال گرفته و مجبور شدم از سایت و آنلاین خرید کنم.
دیجی کالا 2 روز پیش واسه فروش ویژه گذاشته بود و منم از خدا خواسته زود خریدم و امروز به دستم رسید. و همین که رسید 200 گیگش رو پر کردم.
باید بگم که نسبت به A80 خیلی خوشگلتر و ظریف تره و اندازش هم کوچکتره و سرعتش هم به نظرم بیشتره فقط تو جعبش یه کابل داشت که اندازش کمتره در حالیکه A80 یه کابل کوچیک و یه کابل طویل تر داشت. و من مجبور شدم کابل اونو واسه A30 استفاده کنم.
در کل باید بگم که از خریدم خیلی راضی هستم و اگه خواستین هارد پرتابل بخرید شدیدا توصیه میشه .
ata.royalfalcon
06-11-2013, 00:15
سلام دوستان من میخوام هارد 1 ترا بخرم خودم نظرم رویه هارد های وسترن هست میخواستم بدونم نظر شما چیه؟
واسم اول امنیت مهمه و بعد سرعت نمیخوام فایل هایی که روش میریزم یه موقع از بین برن.
دوستان هارد یک ترا اکسترنال بدون آداپتور چه مارکی بهترین نوع میباشد سرعت مهم نیست فقط نمی خوام خراب شه یا اطلاعاتم بدون دلیل پاک شه نظر خودم رو adata hv620 هست آیا انتخاب خوبی هست؟
سلام .
مدلهای portable در بازار متنوع هستند و قطعاً هم نمیتوان گفت که فلان مدل بهترین هست و خرابی نداره .به هر حال پیشنهاد میشه از برندهای معتبر و شناخته شده خریداری کنید . نکته مهم این هست که با گارانتی معتبر بخرید و همچنین در استفاده و حمل و نقل دقت کنید .
برای رکورد ----- هارد اکسترنال بهتره یا اینترنال ؟؟؟....من یه مدت هارد my password داشتم بعد یه مدت استفاده سوخت خراب شد 85 خریده بودم 500گیگ......الان چون تجربه خوبی ندارم از هارد اکسترنال میخوام هارد اینترنال وصل کنم ولی مشکلم برق هست....نمیخوام دوباره هاردم خراب بشه...ااپتور استاندارد چجوریه؟؟ یه اداپتور خوب به منمعرفی میکنید ممنون
اگر ----- شما قابلیت نصب هارد بصورت اینترنال (sata) داره که نیازی به خرید باکس و تبدیل نیست . در غیر اینصورت بهترین راه استفاده از پاور کیس هست که استانداردتر هست . البته برای روشن کردن پاور خارج از کیس باید سیم سبز و مشکی را با سنجاق یا سیم به هم وصل کنید (عکس بذارم؟) .
noisymind
06-11-2013, 10:21
ممنون ... میشه رو هارد دیگه ای هم امتحان کنید یا یکبار دیگه با نرم افزارش مثلا بزارید رو 5 دقیقه و به یک سیستم بدون اون نرم افزار وصل کنید ببینید خاموش میشه یا نه ? فقط می خوام خیالم راحت شه که همیشه میشه این تغییر رو داد و تغییر در هار ثبت میشه و به نرم افزارش ربطی نداره
یک دنیا ممنون از لطفت
سلام. متاسفانه من فقط هارد وسترن دارم. اگه شما فقط یک سیستم دارید هاردتون رو با نرم افزار تنظیم کنید و بعد به تلویزیون یا سینما خانگی یا ... وصل کنید و ببینید چه نتیجه ای میده. هر چند که نمیشه بازم قطعی نظر داد.
nimahandsomboy
06-11-2013, 11:38
اقا از اینکه سوالات را پاسخ میدید خیلی ممنون
یه سوال داشتم
این رفیق ما مغازشون دوربین مداربسته داره الان مدتی که هارد دستگاه dvr خراب شده
هارد seagate 1 tb بردش سازگار ارقام گفت مربوط به ما نمیشه هارد ضربه خورده ها از این صحبت ها
حالا این بنده خدا چیکار کنه؟؟؟
چطوری باید هارد تعمیر کنم؟؟.....خودم میتونم درستش کنم؟؟...هاردش ساتا هست
ایا میشه با کابل ساتا به سبستم خودم وصلش کنم درستش کنم؟؟
noisymind
06-11-2013, 13:19
یه سوال داشتم
هارد seagate 1 tb بردش سازگار ارقام گفت مربوط به ما نمیشه هارد ضربه خورده ها از این صحبت ها
باید به تاپیک تعمیر هارد مراجعه کنید.
ata.royalfalcon
06-11-2013, 14:39
یه سوال داشتم
اگر هارد ديسك مورد نظر دچار مشكلات ساده اي شده باشه (كه بعيد ميدونم اينطور باشه) شايد بتونيد خودتان مشكل را برطرف و يا اطلاعات موجود را ريكاوري كنيد . در غير اينصورت اگر اطلاعات با ارزش داريد كه چاره اي جزء ارسال به كلينيكهاي تخصصي جهت ريكاوري نداريد كه تا چندين برابر قيمت يك هارد نو هزينه خواهد داشت . اگر اطلاعات باارزش هست توصيه ميشه كه دستكاري نكنيد و اوضاع هارد را وخيمتر نكنيد .
سلام به همه دوستان
قصد خرید سیلیکن پاور ارمور ای 30 رو دارم نظرتون رو میخوایتم بدونم ارزش خرید داره گارانتیش چطوره ممنون میشم
omid.pari
06-11-2013, 20:39
سلام به همه دوستان
قصد خرید سیلیکن پاور ارمور ای 30 رو دارم نظرتون رو میخوایتم بدونم ارزش خرید داره گارانتیش چطوره ممنون میشم
سلام دوست عزیز
به توضیحاتی که تویه پست قبلیم دادم مراجعه کنید.
اگه سوال خاصی دارید بفرمایید.
ata.royalfalcon
06-11-2013, 22:05
دوستان مگه سامسونگ هنوز هارد میزنه؟ یکی از بچه ها هارد Adata که کمتر از یک سال پیش خریده بود رو باز کرد توش سامسونگ بود!
بله ، سامسونگ هنوز هارد تولید میکند . البته تا اونجایی که میدونم این تولیدات برای OEMـها هست و بصورت Retail وارد بازار فروش نميشود.
سلام آقا امید
اکثر بچه ها میگن وسترن عمر کاریش بالاست و حرف اول رو میزنه من قبلا سیگیت داشتم ولی الان چون بچه کوچیک دارم میخوام هاردم تا حدودی ضربه گیر باشه
به نظر شما هارد برای آرشیو اطلاعات و بخصوص رکورد گیری از ----- چی مدلی مناسبه تا زیر 300 هم مشکلی نیست ممنون میشم راهنماییم کنید
آقاomid.pari اگه لطف کنید از راهنمایی شما خوشحال میشم آخه یکم عجله دارم
ata.royalfalcon
07-11-2013, 18:14
سلام آقا امید
اکثر بچه ها میگن وسترن عمر کاریش بالاست و حرف اول رو میزنه من قبلا سیگیت داشتم ولی الان چون بچه کوچیک دارم میخوام هاردم تا حدودی ضربه گیر باشه
به نظر شما هارد برای آرشیو اطلاعات و بخصوص رکورد گیری از ----- چی مدلی مناسبه تا زیر 300 هم مشکلی نیست ممنون میشم راهنماییم کنید
آقاomid.pari اگه لطف کنید از راهنمایی شما خوشحال میشم آخه یکم عجله دارم
سلام .
مدلهای ضد ضربه زیاد هست . بعنوان مثال از برند ADATA مدلهایی مثل SH14 یا HD710 . سری armor از برند silicon power هم ضد ضربه هستند مثل armor 80 یا armor a30 یا armor a10 . خیلی هم فرق نمیکنه که کدامیک را انتخاب کنید . تنها نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید اینه که در زمانیکه هارد روشن هست نباید ضربه ای یا شوکی وارد بشه . قابلیت ضد ضربه بودن این مدلها در بیشتر زمانی مطرح هست که هارد خاموشه .
ata.royalfalcon
07-11-2013, 18:19
امروز رفته بودم که هارد اکسترنال چهارترابایتی وسترن بخرم . اصن قحط بود . هیچ جا نداشتن . هم مرکز کامپیوتر ایران (میدون ولیعصر) و هم بازار رضا (چهار راه ولیعصر) . ولی هارد اکسترنال سیگیت چهارترابایتی موجود بود که انتخاب نکردم ...
amir_t6262
07-11-2013, 19:43
عطا جان، 4 ترا چند شده؟
دیروز که 2 ترای وسترن و سیگیت آداپتوری را 300 و 290 قیمت گرفتم.
omid.pari
07-11-2013, 20:46
سلام آقا امید
سلام
من خودم تجربه استفاده از وسترن دیجیتال رو ندارم ولی بالاخره مارک معتبریه. و اگه روزی بخوام هارد آداپتوری بگیرم وسترن میگیرم. ولی برایه هارد پرتابل من 100% سیلیکون پاور رو به وسترن دیجیتال ترجیح میدم چون
که من الان 3 سالی میشه هارد a80 سیلیکون رو دارم و همیشه هم به لپ تاپم وصل بوده. و یه چند باریه هم پام روش رفته ولی تا حالا هیچ مشکلی نداشتم. الانم که a30 رو خریدم از خریدم خیلی راضیم.
داداش بخر و غمت هم نباشه. مطمئن باش چند سالی برات کار میکنه. فقط مشکل a30 این بود که کابلش یکم کوتاهه که اونم اگه بلندش لازم بود میتونی راحت از بیرون تهیه کنی.
من a30 رو از دی جی کالا خریدم که واسم با هزینه پست 263500 تومن خرج برداشت.
اگه تهران باشی راحت میتونی از بازار تهیه کنی ولی اگه شهرستانی الان دی جی کالا 1 تراش رو 270 تومن واسه فروش گذاشته.
در ضمن گارانتی 3 ساله داره و واسه اطلاعات بیشتر تو زمینه گارانتی میتونی به سایت matin.ir مراجعه کنی.
omid.pari
07-11-2013, 20:55
اینم مشخصاتش
در ضمن هارد خیلی خوشگلیه و ساختار محکمی داره (چقد تعریف کنم دیگه ، زبونم مو در آورد )
هارد خوبیه ، بگیر و نترس
arash59b
07-11-2013, 21:08
جدیدا یه هارد بکاپ پلاس گرفتم می خوام بصورت ساتا به pc وصلش کنم وقتی از کارتریجش درش میارم کابل برق پاور بهش وصل میشه ولی کابل ساتا داخل شکاف نمیره و به بغل های هارد گیر می کنه یعنی مقدار شکاف ورودی هارد تنگ هست
و نری ومادگی ساتا بهم نمیرسن.
می خواستم ببینم از دوستان کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلش چی هست؟
شرمنده اگه جاش اینجا نبود
ata.royalfalcon
07-11-2013, 23:43
جدیدا یه هارد بکاپ پلاس گرفتم می خوام بصورت ساتا به pc وصلش کنم وقتی از کارتریجش درش میارم کابل برق پاور بهش وصل میشه ولی کابل ساتا داخل شکاف نمیره و به بغل های هارد گیر می کنه یعنی مقدار شکاف ورودی هارد تنگ هست
و نری ومادگی ساتا بهم نمیرسن.
می خواستم ببینم از دوستان کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلش چی هست؟
شرمنده اگه جاش اینجا نبود
طبق توضیحات این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) کمی باید کانکتور کابلها رو ببرید یا بتراشید تا راحتتر و دقیقتر جا بره .
عطا جان، 4 ترا چند شده؟
دیروز که 2 ترای وسترن و سیگیت آداپتوری را 300 و 290 قیمت گرفتم.
والا قیمت دقیق نگرفتم تنها چیزی که دنبالش بودم این وسترن 4TB بود که پیدا نکردم :n02: .
ولی حدود 640 الی 650 هزار تومن هست .
arash59b
08-11-2013, 00:19
طبق توضیحات این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) کمی باید کانکتور کابلها رو ببرید یا بتراشید تا راحتتر و دقیقتر جا بره .
ممنون
چون مادربوردم ساتا 2 هست، اول فکر کردم حتما کابل های ساتا3 فرق می کنند
اما بعد از عدم تفاوتشون با تیزبر و مقداری سمباده ترتیبش رو دادم
فقط یه سوال بهتره هارد اکسترنال رو به سوکت 4 سیمه پاور وصل کرد یه 5 سیم؟
ata.royalfalcon
08-11-2013, 00:39
ممنون
چون مادربوردم ساتا 2 هست، اول فکر کردم حتما کابل های ساتا3 فرق می کنند
اما بعد از عدم تفاوتشون با تیزبر و مقداری سمباده ترتیبش رو دادم
فقط یه سوال بهتره هارد اکسترنال رو به سوکت 4 سیمه پاور وصل کرد یه 5 سیم؟
خب بهتره که به کانکتورهای 5 سیمه متصل بشه ، ولی با کانکتورهای 4 سیمه هم راه میافته و مشکلی هم ایجاد نمیکنه .
yaya13612000
08-11-2013, 17:24
اقا يه تجربه رو به دوستان بگم چون يه هفته اي تحقيق كردم .من ابتدا قصد خريد هارد ٢ترا ادپتوري وسترن رو كردم ولي با تحقيقي كه كردم ديدم اين هارد روي تي وي هاي سامسونگ و بعضي از ريسيورها جواب نمي ده و جوري هم نيست كه با فرمت كردن و يا تبديل فرمت حل بشه!! براي خريد سيگيت بكاپ پلاس رو پيشنهاد كردن كه الان هم كاملا راضيم و تا حالا به هر پورتي كه وصل كردم شناخته و مشكلي نيست .
در ضمن گفته شد سيگيت هارد سبكتري هست از نظر وسترن .و يكي از قابليتهاش هم همين بكاپ پلاسش هست.
Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
yaya13612000
08-11-2013, 19:17
البته به این نکته توجه داشته باشین که ابتدا تست کنین ببینین TV از فرمت NTFS پشتیبانی میکنه یا نه.چون معمولا فلش ها FAT32 هستند و کمتر TV هست که NTFS را پشتیبانی کنه
تجربه من اينه كه هارد سيگيت بك آپ پلاس نسبت به وسترن ماي بوك از لحاظ شناخت در ديوايس هاي مختلف غير از پي سي ارجهيت داره.
Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsen19x
08-11-2013, 19:38
سلام بالاخره امروز هارد 3 ترا سیگیت بک آپ پلاس رو خریدم ....
ولی دونکته جالبه برام سرعت هارد 5900 هست و عکسی که با برنامه گرفتم درصد سالمی هارد رو 92 زده ..هارد مشکل داره ؟؟؟؟
ata.royalfalcon
08-11-2013, 19:54
سلام بالاخره امروز هارد 3 ترا سیگیت بک آپ پلاس رو خریدم ....
ولی دونکته جالبه برام سرعت هارد 5900 هست و عکسی که با برنامه گرفتم درصد سالمی هارد رو 92 زده ..هارد مشکل داره ؟؟؟؟
سلام .
از قسمت health و info برنامه HDtune (آخرین ورژن) عکس بذارید . برنامه HDtune بنظرم بهتر هست .
mohsen19x
08-11-2013, 19:58
سلام .
از قسمت health و info برنامه HDtune (آخرین ورژن) عکس بذارید . برنامه HDtune بنظرم بهتر هست .
در ضمن سریال نامبری که برنامه میزنه با سریال نامبری کارت گارانتی و پشت هارد متفاوت هست (سازگار)
ata.royalfalcon
08-11-2013, 20:34
در ضمن سریال نامبری که برنامه میزنه با سریال نامبری کارت گارانتی و پشت هارد متفاوت هست (سازگار)
status ها که ok هست و هارد مشکلی نداره .
در مورد سریال نامبر ؛ هارد اکسترنال seagate backup plus ندارم که دقیق اظهار نظر کنم (از دوستانی که این مدل را دارند باید پرسید) ولی بنده دو مورد از هاردهای اکسترنال my book را چک کردم ، serial number ـی که توسط برنامه نشان داده میشه با سریال نامبر روی جعبه هارد و کارت گارانتی مطابقت داشت . من پیشنهاد میکنم با سازگار صحبت کنید.
mohsen19x
08-11-2013, 21:02
status ها که ok هست و هارد مشکلی نداره .
در مورد سریال نامبر ؛ هارد اکسترنال seagate backup plus ندارم که دقیق اظهار نظر کنم (از دوستانی که این مدل را دارند باید پرسید) ولی بنده دو مورد از هاردهای اکسترنال my book را چک کردم ، serial number ـی که توسط برنامه نشان داده میشه با سریال نامبر روی جعبه هارد و کارت گارانتی مطابقت داشت . من پیشنهاد میکنم با سازگار صحبت کنید.
چرا با اون نرم افزار مشکل دار نشون داده ؟؟؟/
این عکس هم از خود برنامه هارد .... که درصد سلامتی 96 میزنه
amir_t6262
08-11-2013, 21:34
اقا يه تجربه رو به دوستان بگم چون يه هفته اي تحقيق كردم .من ابتدا قصد خريد هارد ٢ترا ادپتوري وسترن رو كردم ولي با تحقيقي كه كردم ديدم اين هارد روي تي وي هاي سامسونگ و بعضي از ريسيورها جواب نمي ده و جوري هم نيست كه با فرمت كردن و يا تبديل فرمت حل بشه!! براي خريد سيگيت بكاپ پلاس رو پيشنهاد كردن كه الان هم كاملا راضيم و تا حالا به هر پورتي كه وصل كردم شناخته و مشكلي نيست .در ضمن گفته شد سيگيت هارد سبكتري هست از نظر وسترن .و يكي از قابليتهاش هم همين بكاپ پلاسش هست.Sent from my iPhone using Tapatalk من خودم دو تا WD My book 2TB دارم و مشکلی هم بابت شناسایی نشدن توسط تلویزیون سامسونگ چه D5550 و چه ES6950 نداشتم. همیشه از روی این هاردها و همچنین WD My passport 1tb ام فیلم های 4 گیگ تا 12 گیگ 3D را با این تلویزیونها دیدم. البته سیگیت از نظر قیمتی ارزانتر هم هست.
amir_t6262
08-11-2013, 21:37
آقا محسن، چند تا فایل روی هاردتان بریزید و تست کنید. من یک بار WD Element خریده بودم که اولش سلامتی هارد را کم نشان میداد. چند تا فایل حجیم که روی هارد کپی کردم، سلامتی اش کمتر هم شد. مجبور شدم ببرم سازگار تعویض. خوشبختانه همان جا برایم عوض کرد و یک My Passport بهم داد.
mohsen19x
08-11-2013, 21:50
آقا محسن، چند تا فایل روی هاردتان بریزید و تست کنید. من یک بار WD Element خریده بودم که اولش سلامتی هارد را کم نشان میداد. چند تا فایل حجیم که روی هارد کپی کردم، سلامتی اش کمتر هم شد. مجبور شدم ببرم سازگار تعویض. خوشبختانه همان جا برایم عوض کرد و یک My Passport بهم داد.
من الان حدود 2.5 ترا ریختم روی هارد ..و این تست برای بعد کپی کردن 2.5 ترا هست ..... به نظرتون ببرم گارانتی؟
yaya13612000
08-11-2013, 22:09
من خودم دو تا WD My book 2TB دارم و مشکلی هم بابت شناسایی نشدن توسط تلویزیون سامسونگ چه D5550 و چه ES6950 نداشتم. همیشه از روی این هاردها و همچنین WD My passport 1tb ام فیلم های 4 گیگ تا 12 گیگ 3D را با این تلویزیونها دیدم. البته سیگیت از نظر قیمتی ارزانتر هم هست.
دقيقا،با تماسي كه با سازگار داشتم عنوان شد كه هاردها مثل هم نيستن و امكانش هست كه دو هارد مشابه به يك ديوايس غير از پي سي جواب بدن و ديگري جواب نده !ولي عنوان ميشه هاردهاي وسترن هارد رو بصورت دو پارتيشن مجازي تعريف ميكنن و در بعضي از ديوايسها قابل شناسايي نيستند .من اين مطلب رو هم فروشنده باكسهاي گيم كه با هارد اكسترنال براي وصل شدن به اين باكس هاسرو كار دارن پرسيدم و اونا هم از سيگيت بكاپ پلاس استفاده مي كنند.اين نكته چيزي از خوب بودن هارد وسترن كم نميكنه.فقط يه تجربه مفيده براي كسايي كه ميخوان هاردشون رو اكثر ديوايسها بشناسن. . .
ata.royalfalcon
08-11-2013, 23:46
من الان حدود 2.5 ترا ریختم روی هارد ..و این تست برای بعد کپی کردن 2.5 ترا هست ..... به نظرتون ببرم گارانتی؟
برای اطمینان هم از لحاظ سلامتی و هم از لحاظ سریال نامبر ، پیشنهاد میشه ببرید گارانتی تا تست و بررسی بشه .
سلام
من یه هارد 3 ترا گرفتم (البته یکی از دوستام برام گرفت)
2 تا مساله هست .. این دوست ما رفته هارد MY BOOK FOR MAC گرفته می خواستم ببینم با هارد های اکسترنال my book معمولی چه فرق هایی داره و ایا تفاوت قیمت هم دارن یا خیر ؟
و اینکه قابلیت رمز گذاری نداره ! چه مشکلی داره؟
ata.royalfalcon
11-11-2013, 13:51
سلام
من یه هارد 3 ترا گرفتم (البته یکی از دوستام برام گرفت)
2 تا مساله هست .. این دوست ما رفته هارد MY BOOK FOR MAC گرفته می خواستم ببینم با هارد های اکسترنال my book معمولی چه فرق هایی داره و ایا تفاوت قیمت هم دارن یا خیر ؟
و اینکه قابلیت رمز گذاری نداره ! چه مشکلی داره؟
سلام .
بجز نوع فرمت پارتيشن و نرم افزارها تفاوتي با مدل my book ندارد . قابليت hardware encryption دارد .
سلام .
بجز نوع فرمت پارتيشن و نرم افزارها تفاوتي با مدل my book ندارد . قابليت hardware encryption دارد .
ممنون
رو جعبش هم زده داره اما وقتی من به کامپوتر وصل میکنم چیزی نمی زنه و نرم افزاری هم روش نیست
البته دوستم این هاردو فرمت کرده و 2 تا پارتیشن توش ساخته ! ممکنه به همین دلیل باشه
و یه سوال دیگه ! اگه من بخوام پارتیشن ها رو حذف کنم و یک پارتیشن 3 ترا داشته باشم فایل های روش حذف میشه ؟
ata.royalfalcon
11-11-2013, 18:34
ممنون
رو جعبش هم زده داره اما وقتی من به کامپوتر وصل میکنم چیزی نمی زنه و نرم افزاری هم روش نیست
فرمت پارتیشن این هارد HFS+ Journaled هست و ویندوز این فرمت را شناسایی نمیکند .
البته دوستم این هاردو فرمت کرده و 2 تا پارتیشن توش ساخته ! ممکنه به همین دلیل باشه
پارتیشن بندی و فرمت کردن هارد موجب از بین رفتن کلیه اطلاعات میشود .
و یه سوال دیگه ! اگه من بخوام پارتیشن ها رو حذف کنم و یک پارتیشن 3 ترا داشته باشم فایل های روش حذف میشه ؟
حدف پارتیشنها موجب از بین رفتن دیتاها میشود . اگر دیتایی روی هارد ریختید قبل از هرکاری به جای دیگری منتقل کنید .
Arsenal-4ever
12-11-2013, 09:59
سلام
هارد اکسترنالی میخوام که ساعتهای طولانی برای ادیت و ساخت ویدئو با برنامه ها بشه ازش استفاده کرد و مشکلی براش پی نیاد. حداقل 1 ترابایت فضا داشته باشه، سرعت خواندن/نوشتن بالا داشته باشه و قیمت هم فعلا مهم نیست. ممنون
ata.royalfalcon
12-11-2013, 21:54
سلام
هارد اکسترنالی میخوام که ساعتهای طولانی برای ادیت و ساخت ویدئو با برنامه ها بشه ازش استفاده کرد و مشکلی براش پی نیاد. حداقل 1 ترابایت فضا داشته باشه، سرعت خواندن/نوشتن بالا داشته باشه و قیمت هم فعلا مهم نیست. ممنون
سلام .
اینکار اگر روی هارد اینترنال سیستم انجام بشه بنظرم کارایی و پرفورمنس بهتری خواهد داشت .
به هر حال اگر اصرار به خرید هارد اکسترنال جهت انجام اینکار دارید میتونید Seagate Backup plus یا Seagate expansion بخرید (انواع آداپتوری که سرعت بیشتری دارند) . ضمناً با توجه به اینکه قرار هست به مدت طولانی استفاده بشه توصیه میشه که حتماً دمای هارد را کنترل کنید .
mohsen 1373
15-11-2013, 01:43
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
بنده میخواهم یک هارد 3 ترا سیگیت بک آپ پلاس برای 2 گیگ آرشیو فیلم و 1 گیگ بازی ps3 (بازی مستقیم از هارد) بگیرم.
میخواستم بدونم که این هارد ps3 رو راحت ساپرت میکنه و این که اشکالی نداره فیلم و بازی تو یه هارد باشه؟
یا این که باید بیشتر هزینه کنم و یه هارد 2 ترا برای فیلم و یه 1 ترا برای ps3 بگیرم؟به نظرخودم که ارزش نداره
با تشکر
yaya13612000
15-11-2013, 16:54
بنده میخواهم یک هارد 3 ترا سیگیت بک آپ پلاس برای 2 گیگ آرشیو فیلم و 1 گیگ بازی ps3 (بازی مستقیم از هارد) بگیرم.
میخواستم بدونم که این هارد ps3 رو راحت ساپرت میکنه و این که اشکالی نداره فیلم و بازی تو یه هارد باشه؟
یا این که باید بیشتر هزینه کنم و یه هارد 2 ترا برای فیلم و یه 1 ترا برای ps3 بگیرم؟به نظرخودم که ارزش نداره
با تشکر
دوست عزيز در جواب سوال اول بايد بگم كه فروشندگان كنسولهاي بازي از هارد سيگيت بكاپ پلاس استفاده و توصيه مي كنن هم براي سرعت بالاش و هم براي سازگاريش با تمام ديوايسها.و بنده هم همين هارد رو هفته پيش خريداري كردم ولي سوال بعدي سوال من هم هست كه براي فيلمو بازي مناسب هست يا نه ؟
من مى خوام هارد ١ ترا بخرم. برام خيلى مهمه كه هيچ اتفاقى واسه اطلاعاتم نيوفته يعنى يه هارد پوست كلفت مى خوام.
شما چى رو پيشنهاد مى كنيد؟
يكي A30 و A80 سيليكون پاور رو پيشنهاد داده. از اونا كدوم بهتره؟
من armor A80 رو حدود دو ساله که دارم . تا به حال مشکلی براش پیش نیومده .
هارد داخلیش سامسونگه .
از usb3 هم پشتیبانی میکنه .
کلا خیلی ازش راضیم .
اگر هم سوالی در مورد این مدل داری در خدمتم
mohsen 1373
15-11-2013, 21:01
دوست عزيز در جواب سوال اول بايد بگم كه فروشندگان كنسولهاي بازي از هارد سيگيت بكاپ پلاس استفاده و توصيه مي كنن هم براي سرعت بالاش و هم براي سازگاريش با تمام ديوايسها.و بنده هم همين هارد رو هفته پيش خريداري كردم ولي سوال بعدي سوال من هم هست كه براي فيلمو بازي مناسب هست يا نه ؟
فروشنده ها به شما آداپتوری پیشنهاد دادند یا پاسپورتی؟
ata.royalfalcon
15-11-2013, 21:21
من مى خوام هارد ١ ترا بخرم. برام خيلى مهمه كه هيچ اتفاقى واسه اطلاعاتم نيوفته يعنى يه هارد پوست كلفت مى خوام.
شما چى رو پيشنهاد مى كنيد؟
يكي A30 و A80 سيليكون پاور رو پيشنهاد داده. از اونا كدوم بهتره؟
اگر برای شما مهمه که هیچ اتفاقی برای اطلاعات ذخیره شده پیش نیاید پس توصیه میکنم حداقل دو هارد اکسترنال بخرید و داده ها را بطور جداگانه روی آنها ذخیره کنید . هیچکس نمیتونه (و نباید) به شما تضمینی بده که مشکلی برای هارد دیسک و اطلاعات ذخیره شده پیش نمیاد .
ata.royalfalcon
15-11-2013, 21:35
با تشکر
سلام .
پیشنهاد میکنم که این سوال را از کسانی بپرسید که کنسول ps3 و تجربه عملی استفاده از آنرا دارند . چون شنیدم که بعضی از کنسولهای ps3 مخصوصاً انواع اسلیم هاردهای اکسترنال usb3 را شناسایی نمیکنند که باید از usb2 hub برای رفع این مشکل استفاده کرد . بنده خودم ps3 اسلیم دارم ولی تابحال هارد اکسترنال usb3 را به آن متصل نکردم که تست کنم و اطلاعاتم در مورد ps3 به روز نیست .
در مورد سوال آخر فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه که فیلم و بازی در یک پارتیشن باشند ولی برای اجرای بازی از روی هارد اکسترنال فرمت پارتیشن باید FAT32 باشد اگر حجم هر یک از فایلها کمتر از 4GB باشه مشکلی نیست . در غیر اینصورت به مشکل برمیخورید . میتونید دو پارتیشن بسازید و پارتیشن اول بصورت FAT32 برای بازیهایی که قرار هست از روی هارد اکسترنال اجرا بشوند و پارتیشن دوم برای آرشیو فیلمها باشند . برنامه مناسب برای پارتیشن بندی acronis disk directer home هست .
yaya13612000
16-11-2013, 00:12
فروشنده ها به شما آداپتوری پیشنهاد دادند یا پاسپورتی؟
آداپتوري بدليل منبع برق جداگانه و بدليل روميزي بودن امكان جابجايي كمتر و در نتيجه آسيب پذيري كمتر.من بغل تي وي روي ميز تي وي گذاشتم و زمان استفاده فقط پورت يو اس بي رو وصل ميكنم و حتي يه زيبايي هم به ميز تلويزيون داده .
درود دوستان
بنده یه هارد اداپتوری سیگیت گرفتم موقعی که وصلش میکنم میگه شماره سریال کالا رو
وارد کنید تا register یا همون ثبت نام بشه .من تا حالا این کارو نکردم البته مشکلی هم با هارد
ندارم به نظر شما لزومی به رجیستر هست؟
ata.royalfalcon
17-11-2013, 15:32
درود دوستان
بنده یه هارد اداپتوری سیگیت گرفتم موقعی که وصلش میکنم میگه شماره سریال کالا رو
وارد کنید تا register یا همون ثبت نام بشه .من تا حالا این کارو نکردم البته مشکلی هم با هارد
ندارم به نظر شما لزومی به رجیستر هست؟
سلام .
نيازي به رجيستر كردن هارد اكسرنال نيست و مشكلي با رجيستر نكردن هم پيش نمياد .
hooooooman
17-11-2013, 17:17
با سلام
یه باکس هارد اکسترنال وسترن دیجیتال دارن واسم میارن مدل آداپتوری ایستاده USB 2 3.5 اینچی
ماخوام بدونم میشه از هارد با برند دیگه روش استفاده کرد ؟ یعنی هر هارد 3.5 اینچی ساتا با هر برندی رو روش بزنم میشناسه و بالا میاره ؟؟
با تشکر
ata.royalfalcon
17-11-2013, 17:34
با سلام
یه باکس هارد اکسترنال وسترن دیجیتال دارن واسم میارن مدل آداپتوری ایستاده USB 2 3.5 اینچی
ماخوام بدونم میشه از هارد با برند دیگه روش استفاده کرد ؟ یعنی هر هارد 3.5 اینچی ساتا با هر برندی رو روش بزنم میشناسه و بالا میاره ؟؟
با تشکر
سلام .
ميتونيد هر هارد 3.5 اينچي و از هر برندي كه اينترفيس آن SATA هست نصب كنيد و مشكلي نخواهد داشت .
amir_t6262
19-11-2013, 20:49
قیمتهای هارد که امروز از بازار ایران گرفتم. متاسفانه My passport 1TB گران شده است و به 240 هزار تومان رسیده است. البته یک مدل جدید My Passport با نام My Passport ULTRA آمده است که ظاهرش کمی متفاوت است و اختلاف قیمت 5 هزار تومانی با مدلهای پیشین دارد. ضمنا MY Passport 2TB به 395 رسیده است. در مدلهای آداپتوری هم My Book 2TB به قیمت 290 و Backup plus 1TB 275 و مدل Backup plus 2tb با قیمت 380 هزار تومان به فروش میرسد. البته اینها قیمتهای میانگین از مغازه های متفاوت است.
amir_t6262
19-11-2013, 20:57
قیمتهای انواع هارد اکسترنال که امروز از بازار ایران گرفتم
My passport 1TB 240
My Passport ULTRA 1 TB 245
My passport 2TB 395
My Book 2TB 290
Backup plus 2TB 275
Backup plus 3TB 380
اینها قیمت میانگین بود که از چند مغازه گرفته است و همگی هاردها با گارانتی های معتبر است.
mohsen19x
20-11-2013, 11:55
سلام برای کاهش دمای هارد اکسترنال آدابتوری آیا فن های مخصوصی وجود داره ؟ یا اگر نه چه راهکاری برای کاهش دما پیشنهاد میدین
ata.royalfalcon
20-11-2013, 15:18
سلام برای کاهش دمای هارد اکسترنال آدابتوری آیا فن های مخصوصی وجود داره ؟ یا اگر نه چه راهکاری برای کاهش دما پیشنهاد میدین
سلام .
ساده ترين روش استفاده از فنهاي 8 يا 12 سانتيمتري كيس هست كه بايد با فاصله اي مناسب طوري پشت هارد اكسترنال بذاريد كه جريان هوا از طريق منافذ وارد شبكه هاي تهويه بشه . البته اين فنهاي 8 يا 12 سانتيمتري كيس براي روشن شدن نيازمند جريان 5 يا 12 ولتي هستند و در نتيجه به آداپتور برق هم نياز هست . كلاً بستگي به سليقه و ابتكار خودتون داره .
Arman210
24-11-2013, 02:23
هاردهای My passport و Seagate Backup plus تفاوت کیفیتی با هم دارد یا هر دو در یک رنج هستن ؟
ata.royalfalcon
24-11-2013, 07:44
هاردهای My passport و Seagate Backup plus تفاوت کیفیتی با هم دارد یا هر دو در یک رنج هستن ؟
دقيقاً نميشه گفت كه از لحاظ كيفيتي كداميك بهتر هست . در كل هر دو كيفيت خوبي دارند ولي هاردهاي اكسترنال WD my passport به خاطر امكانات و نحوه طراحي آن در صورت خرابي ، نعمير و ريكاوري اطلاعات در مقايسه با مدلهاي ديگر سختتر ، وقتگيرتر و پرهزينه تر خواهد بود .
Advanced Ali-001
25-11-2013, 12:23
سلام.
آقا من یه سوال دارم در مورد این خطوط رنگی هارد های سیگیت بکاپ پلاس.
یک عدد چراغ کوچیک دایره ای داره که وقتی وصل میشه اون روشن میشه خب بقلش هم چهار تا خط مستطیل شکل هستش اونا معنی چی رو نشون میده وقتی روشن میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Abdolreza2012
25-11-2013, 15:00
دوستان من یه هارد اکسترنال My Passport گرفتم
همین که وصل کردم به سیستم بدونه باز کردن و از رو عادت زدم فرمتش کردم
الان چطوری میتونم از قابلیت پسورد گذاریش استفاده کنم؟؟؟
نررافزارهای توش پاک شدن
یعنی پرید؟؟؟!!!!!!!!
+
اگه قرار باشه نرم افزار پسورد گذاری با فرمت حذف شه ، این که قابلیت محسوب نمیشه
اگه اینطوری باشه که میشه همه ی فلش ها یا هارد های دیگه رو ، توش نرم افزار قفل گذاری گذاشت و باهاش پسورد گذاری کرد
ممنون میشم به هر دو تا سوالم جواب بدین
ممنون :n16:
ata.royalfalcon
25-11-2013, 15:30
سلام.
آقا من یه سوال دارم در مورد این خطوط رنگی هارد های سیگیت بکاپ پلاس.
یک عدد چراغ کوچیک دایره ای داره که وقتی وصل میشه اون روشن میشه خب بقلش هم چهار تا خط مستطیل شکل هستش اونا معنی چی رو نشون میده وقتی روشن میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .
احتمالاً capacity gauge هست . البته تا اونجايي كه ميدونم نرم افزار مربوطه بايد نصب باشه تا بدرستي كار كنه .
ata.royalfalcon
25-11-2013, 15:34
دوستان من یه هارد اکسترنال My Passport گرفتم
همین که وصل کردم به سیستم بدونه باز کردن و از رو عادت زدم فرمتش کردم
الان چطوری میتونم از قابلیت پسورد گذاریش استفاده کنم؟؟؟
نررافزارهای توش پاک شدن
یعنی پرید؟؟؟!!!!!!!!
+
اگه قرار باشه نرم افزار پسورد گذاری با فرمت حذف شه ، این که قابلیت محسوب نمیشه
اگه اینطوری باشه که میشه همه ی فلش ها یا هارد های دیگه رو ، توش نرم افزار قفل گذاری گذاشت و باهاش پسورد گذاری کرد
ممنون میشم به هر دو تا سوالم جواب بدین
ممنون :n16:
بايد برنامه ها نصب ميشد تا بتونيد قابليت hardware encryption را فعال كنيد . ميتونيد نرم افزارها را از سايت وسترن دانلود كنيد .
در مورد سوال آخر تا زمانيكه هارد lock نباشه به پارتيشنها ميتوان دسترسي داشت و حتي فرمت كرد اما وقتيكه هارد lock باشه چنين كاري امكانپذير نيست . معدود هاردهاي اكسترنال يا فلش مموري هستند كه قابليت hardware encryption داشته باشند .
hamidreza2010
25-11-2013, 17:10
بايد برنامه ها نصب ميشد تا بتونيد قابليت hardware encryption را فعال كنيد . ميتونيد نرم افزارها را از سايت وسترن دانلود كنيد .
در مورد سوال آخر تا زمانيكه هارد lock نباشه به پارتيشنها ميتوان دسترسي داشت و حتي فرمت كرد اما وقتيكه هارد lock باشه چنين كاري امكانپذير نيست . معدود هاردهاي اكسترنال يا فلش مموري هستند كه قابليت hardware encryption داشته باشند .
سلام
من رفتم سایت وسترن ولی اون نرم افزارها رو پیدا نکردم
ممنون میش اگه کسی هارد وسترن داره اون نرم افزار پسورد گذاری و بک آپ گیری رو واسم آپ کنه یا لینک دانلودش رو بهم بده
خیلی نیاز دارم
ممنون ازتون
ata.royalfalcon
25-11-2013, 19:40
سلام
من رفتم سایت وسترن ولی اون نرم افزارها رو پیدا نکردم
ممنون میش اگه کسی هارد وسترن داره اون نرم افزار پسورد گذاری و بک آپ گیری رو واسم آپ کنه یا لینک دانلودش رو بهم بده
خیلی نیاز دارم
ممنون ازتون
سلام .
دقیقاً چه مدلی دارید ؟ اگر مدل شما WD my passport هست (عکس زیر) . از لینک زیر میتونید نرم افزار را دانلود کنید .
WDAPPs Windows Disk Image ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?v=4225) ورژن 1.0.0.18A
WD SmartWare Update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپدیت کننده برنامه بالا تا ورژن 2.2.0.8
ramingsm
25-11-2013, 23:12
اگر قابلیت رمزنگاری سخت افزاری را کنار بزاریم( که من بهش نیازی ندارم)چه تفاوتی بین سیگیت بک آپ پلاس و وسترن مای بوک هست میخوام یه سه ترا بخرم که بک آپ پلاس حدود 40 ت ارزونتره علتش چیه؟
من یه خاطره بد از مای بوکم دارم که با 900 گیگ دیتا سوخت بی هیچ علتی....البته گارانتی هارد رو عوض کرد و هارد نو داد ولی خوب دیتا ها فنا شد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Barsoneri
25-11-2013, 23:25
کسی میدونه فرق WD my passport ultra با WD my passport Studio چی هست؟
اصلا مدلهای Studio چه ویژگی دارند ؟
من قصد اسفاده از هارد اکسترنال برای وصل به تلویزیون جهت تماشای فیلم و هم قصد ذخیره سازی فایلهای صوتی و تصویری و غیره را دارم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
hosein0251
26-11-2013, 01:40
سلام من یه هارد اکسترنال 1 گیگ سیگیت دارم . چند روز پیش ویندوز 8.1 نصب کردم . از اون موقع به بعد هارد اکسترنال من تند تند به حالت sleep میره . اتوماتیک . لطفا کمک کنید .
hamidreza2010
26-11-2013, 03:01
سلام .
دقیقاً چه مدلی دارید ؟ اگر مدل شما WD my passport هست (عکس زیر) . از لینک زیر میتونید نرم افزار را دانلود کنید .
WDAPPs Windows Disk Image ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?v=4225) ورژن 1.0.0.18A
WD SmartWare Update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپدیت کننده برنامه بالا تا ورژن 2.2.0.8
سلام
ممنون
بله همین مدل هست
فقط 2 تا سئوال:
1- WDAPPs Windows Disk Image چه نرم افزاری هست ؟
2- من حدود 300 گیگ از هاردم پره ، اگه پسور بزارم با این برنامه ها ، فایلهام پاک نمیشن که ، یا نه اول باید پس بزارم بعد فایل توش بریزم ؟؟
ممنون
ata.royalfalcon
26-11-2013, 09:02
اگر قابلیت رمزنگاری سخت افزاری را کنار بزاریم( که من بهش نیازی ندارم)چه تفاوتی بین سیگیت بک آپ پلاس و وسترن مای بوک هست میخوام یه سه ترا بخرم که بک آپ پلاس حدود 40 ت ارزونتره علتش چیه؟
من یه خاطره بد از مای بوکم دارم که با 900 گیگ دیتا سوخت بی هیچ علتی....البته گارانتی هارد رو عوض کرد و هارد نو داد ولی خوب دیتا ها فنا شد
چند مورد از تفاوتهاي ايندو مدل را در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيح دادم . اتفاقي كه براي هارد اكسترنال شما افتاده براي هر مدلي و از هر برندي ممكنه اتفاق بيفته (شانس شما بود) .
سلام
ممنون
بله همین مدل هست
فقط 2 تا سئوال:
1- WDAPPs Windows Disk Image چه نرم افزاری هست ؟
2- من حدود 300 گیگ از هاردم پره ، اگه پسور بزارم با این برنامه ها ، فایلهام پاک نمیشن که ، یا نه اول باید پس بزارم بعد فایل توش بریزم ؟؟
ممنون
سلام .
1. اين همان نرم افزاري هست كه در پارتيشنهاي هاردهاي اكسترنال وسترن موجوده . در مورد اين نرم افزار در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيح دادم .
2. با فعال كردن قابليت Hardware encryption مشكلي براي فايلها پيش نمياد (مثلاً فايلها پاك نميشوند) . نيازي هم نيست كه اول پسورد بذاريد و بعد فايلها را در هارد ذخيره كنيد .
سلام من یه هارد اکسترنال 1 گیگ سیگیت دارم . چند روز پیش ویندوز 8.1 نصب کردم . از اون موقع به بعد هارد اکسترنال من تند تند به حالت sleep میره . اتوماتیک . لطفا کمک کنید .
سلام .
اول از همه برنامه seagate dashboard را نصب و اجرا كنيد .
از قسمت بالاي اين برنامه هارد مورد نظر را انتخاب كنيد (عكس زير) .
بريد به قسمت Manage .
از قسمت منوي پايين آمدني (dropdown menu) ميتونيد زمان مورد نياز براي sleep شدن را تعيين كنيد .
ata.royalfalcon
26-11-2013, 09:35
کسی میدونه فرق WD my passport ultra با WD my passport Studio چی هست؟
اصلا مدلهای Studio چه ویژگی دارند ؟
من قصد اسفاده از هارد اکسترنال برای وصل به تلویزیون جهت تماشای فیلم و هم قصد ذخیره سازی فایلهای صوتی و تصویری و غیره را دارم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
مهمترين تفاوت بين ايندو در ضخامت و اينترفيسها هست . همانطوريكه خودتون هم ميدونيد WD my passport Studio نه تنها usb2 دارد بلكه دو عدد FireWire 800 هم دارد كه ميتونيد هارد اكسترنال دوم را هم به آن متصل كنيد (هارد اكسترنال دوم هم بايد FireWire داشته باشه) . بنظر من WD my passport Studio براي كاربردهاي خاص هست (در حال حاضر كمتر سيستمي هست كه FireWire داشته باشه) و براي استفاده هاي عادي ميتونيد مدلهاي مناسبتري بخريد .
ramingsm
26-11-2013, 11:17
چند مورد از تفاوتهاي ايندو مدل را در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيح دادم . اتفاقي كه براي هارد اكسترنال شما افتاده براي هر مدلي و از هر برندي ممكنه اتفاق بيفته (شانس شما بود) .
عطا جان میدونم که احتمالا میگید عمر هارد بستگی به شرایط نگهداری داره ولی آیا با توجه به تجربه شما میتونید بگید عمر کدوم این مدل ها بیشتر هست یا باید باشه؟
میشه گفت مدل وسترن چون دور پایین تری داره عنر بیشتری داره؟
من استفادم فقط آرشیو کردن دیتا هست ممنون
Barsoneri
26-11-2013, 12:45
مهمترين تفاوت بين ايندو در ضخامت و اينترفيسها هست . همانطوريكه خودتون هم ميدونيد WD my passport Studio نه تنها usb2 دارد بلكه دو عدد FireWire 800 هم دارد كه ميتونيد هارد اكسترنال دوم را هم به آن متصل كنيد (هارد اكسترنال دوم هم بايد FireWire داشته باشه) . بنظر من WD my passport Studio براي كاربردهاي خاص هست (در حال حاضر كمتر سيستمي هست كه FireWire داشته باشه) و براي استفاده هاي عادي ميتونيد مدلهاي مناسبتري بخريد .
بنظر شما برای استفاده من که قبلا توضیح دادم WD my passport ultra گزینه مناسبی هست یا هاردهای بهتری نسبت به آن در بازار موجودند؟
بنظر شما هاردهای توشیبا چطورند و کیفیت آنها نسبت بهWD my passport ultra چگونه هست؟
چون من در مورد خرید این دو برند دودل هستم
اگه گزینه های بهتری دارید لطفا راهنمایی کنید
Gladiature_Roma
26-11-2013, 15:57
سلام دوستان من یه هارد اکسترنال دارم که چند روز پیش به سیستم دوستم (ویندوز 8) وصل کردم و بدون هیچ مشکلی استفاده کردیم. الان آوردم به سیستم خودم وصل میکنم (ویندوز 7) میگه که هارد قبل از اجرا باید فرمت بشه! (ممکنه ویروس گرفته باشه؟) بعد هارد رو به تلویزیون وصل کردم بدون هیچ مشکلی هارد رو میخونه و اطلاعات روش هم اجرا میشه! باز آوردم به سیستم خودم وصل کردم میگه باید فرمت بشه قبل از اجرا! اطلاعات خیلی مهمی دارم روی هاردم و خیلی بهشون نیاز دارم. الان راه حلم چیه؟ چیکار باید بکنم؟
بعد اگر روش کلیک کنم که اجرا بشه هم این ارور رو میده:
ata.royalfalcon
26-11-2013, 16:20
سلام دوستان من یه هارد اکسترنال دارم که چند روز پیش به سیستم دوستم (ویندوز 8) وصل کردم و بدون هیچ مشکلی استفاده کردیم. الان آوردم به سیستم خودم وصل میکنم (ویندوز 7) میگه که هارد قبل از اجرا باید فرمت بشه! (ممکنه ویروس گرفته باشه؟) بعد هارد رو به تلویزیون وصل کردم بدون هیچ مشکلی هارد رو میخونه و اطلاعات روش هم اجرا میشه! باز آوردم به سیستم خودم وصل کردم میگه باید فرمت بشه قبل از اجرا! اطلاعات خیلی مهمی دارم روی هاردم و خیلی بهشون نیاز دارم. الان راه حلم چیه؟ چیکار باید بکنم؟
سلام .
در درجه اول روي يك سيستم ديگر تست كنيد (حتي با os هاي متفاوت مثل win xp) ، در اينصورت اگر بتونيد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد بهترين راه اين هست كه اطلاعات مهم را روي يك هارد ديگر كپي كنيد و سپس آنرا فرمت كنيد . اگر بازهم روي سيستمهاي ديگر اين مشكل همچنان برقرار هست بايد با استفاده از نرم افزارهايي مثل easeus data recovery wizard professional داده ها را روي يك هارد ديگر ريكاوري كنيد (گزينه complete recovery را انتخاب كنيد) . دقت كنيد كه تا قبل از ريكاوري كامل اطلاعات فرمت نكنيد .
OMiD.1080p
26-11-2013, 17:47
دوست عزيز مشكل از ويروسي بودن ويندوزت هستش .
به احتمال زياد هم اگر آنتي ويروس داري زده فايل اتوران درون هاردت رو پاك كرده. واسه همين اون پيغام مياد..
به هر حال شما با يك سيستم ديگه هم امتحان كن .
constant_boy23
26-11-2013, 18:39
آقا وضع بازار هارد اكسترنال الان چطورياس ؟ صبر كنم ميره بالا يا مياد پايين قيمتا ؟
ata.royalfalcon
26-11-2013, 20:42
عطا جان میدونم که احتمالا میگید عمر هارد بستگی به شرایط نگهداری داره ولی آیا با توجه به تجربه شما میتونید بگید عمر کدوم این مدل ها بیشتر هست یا باید باشه؟
میشه گفت مدل وسترن چون دور پایین تری داره عنر بیشتری داره؟
من استفادم فقط آرشیو کردن دیتا هست ممنون
rpm پایین یکی از چندین پارامترهایی هست که میتونه در عمر مفید تاثیر داشته باشه . عوامل دیگری مثل کیفیت و نحوه طراحی و استفاده از هارد هستند که در عمر مفید میتونند تاثیر داشته باشند . دقیق نمیشه گفت که عمر مفید کدام مدل بیشتر هست . ولی هیچ نگران نباشید ، عمر مفید این هارد دیسکها (انواع معمولی مثل WD Green یا Seagate Baracuda 7200.14 که برای ساخت هاردهای اکسترنال هم بکار میره) به اندازه کافی بالا هست (در استفاده های عادی و معمولی نه استفاده در دیتاسنترها) . به همین خاطر معمولاً کمپانیها پارامترهایی مثل MTBF یا workload را برای این مدل اعلام نمیکنند . چون واقعاً این مدلها و در شرایط عادی استفاده به حد نهایی عمر مفید نمیرسند و اکثراً به خاطر سایر مشکلات (مثل ضربه و نوسانات ولتاژی و ...) خراب میشوند . ولی برای هارد دیسکهایی که برای استفاده های خاص (مثل دیتاسنترها) طراحی و ساخته میشوند کمپانیها MTBF و workload و سایر پارامترهای موثر را بوضوح اعلام میکنند .
Advanced Ali-001
26-11-2013, 23:21
سلام.
من یک سوال داشتم.
چرا هاردهای سیگیت بارکادا اینقدر سرعتشون زیاده؟؟؟؟؟؟اونقد زیاده که وسترن بلک هم عمرا بهش نمیرسه؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
27-11-2013, 09:04
سلام.
من یک سوال داشتم.
چرا هاردهای سیگیت بارکادا اینقدر سرعتشون زیاده؟؟؟؟؟؟اونقد زیاده که وسترن بلک هم عمرا بهش نمیرسه؟؟؟؟؟؟
سلام .
يكي ار مهمترين علت بالاتر بودن Data transfer rate ، بالاتر بودن چگالي پلاترها (Areal Density) در هارد ديسكهاي سري 7200.14 (يكترابايتي به بالا) هست . ولي از لحاظ access time هاردهاي WD Black همچنان سرآمد هست .
در عکس بالا در ذهن خودتان ، ابتدا به دو نیمه چپ و راست تقسیم کنید سپس به دو نصفه بالا و پایین تقسیم کنید .
نیمه چپ نشاندهنده low track density و نیمه راست نشاندهنده high track density هست .
Track density : به طور خلاصه عبارتند از تعداد Trackـهای متحد المرکزی که در هر پلاتر میتواند وجود داشته باشد یا تعداد Trackـهای که در هر اینچ شعاع یک پلاتر میتواند وجود داشته باشد .
نیمه بالا نشاندهنده low linear density هست و نیمه پایینی نشاندهنده high linear density هست .
linear density : عبارتند از تعداد بیتهای اطلاعاتی (information bits) يا تعداد سكتورهايي که میتوانند در طول یک Track قرار بگیرند .دقت کنید که طول هر Track در سطح پلاتر متفاوت هست و در نتیجه کلیه ترکها linear density ثابتی ندارند .
در عکس فوق ربع بالا و چپ پایینترین areal density را دارد و ربع پایین و راست بالاترین areal density را دارد .
دقت کنید که این افزایش در سرعت Data transfer rate بیشتر ناشی از linear density هست نه Track density . زمانیکه تراکم دیتا در یک Track بیشتر باشد بدون نیاز به جابجا شدن هد و صرف زمان جهت جابجایی هد ، اطلاعات بیشتری خوانده میشود .
Advanced Ali-001
27-11-2013, 14:54
سلام .
يكي ار مهمترين علت بالاتر بودن Data transfer rate ، بالاتر بودن چگالي پلاترها (Areal Density) در هارد ديسكهاي سري 7200.14 (يكترابايتي به بالا) هست . ولي از لحاظ access time هاردهاي WD Black همچنان سرآمد هست .
در عکس بالا در ذهن خودتان ، ابتدا به دو نیمه چپ و راست تقسیم کنید سپس به دو نصفه بالا و پایین تقسیم کنید .
نیمه چپ نشاندهنده low track density و نیمه راست نشاندهنده high track density هست .
Track density : به طور خلاصه عبارتند از تعداد Trackـهای متحد المرکزی که در هر پلاتر میتواند وجود داشته باشد یا تعداد Trackـهای که در هر اینچ شعاع یک پلاتر میتواند وجود داشته باشد .
نیمه بالا نشاندهنده low linear density هست و نیمه پایینی نشاندهنده high linear density هست .
linear density : عبارتند از تعداد بیتهای اطلاعاتی (information bits) يا تعداد سكتورهايي که میتوانند در طول یک Track قرار بگیرند .دقت کنید که طول هر Track در سطح پلاتر متفاوت هست و در نتیجه کلیه ترکها linear density ثابتی ندارند .
در عکس فوق ربع بالا و چپ پایینترین areal density را دارد و ربع پایین و راست بالاترین areal density را دارد .
دقت کنید که این افزایش در سرعت Data transfer rate بیشتر ناشی از linear density هست نه Track density . زمانیکه تراکم دیتا در یک Track بیشتر باشد بدون نیاز به جابجا شدن هد و صرف زمان جهت جابجایی هد ، اطلاعات بیشتری خوانده میشود .
فرمایش شما متین هستش ولی با این برنامه hd touner pro 5.5 این سیگیت های لعنتی سرعت میانگینشون 130 مگ هستش ولی وسترن بلک 99 مگ هستش....
مهمترین مشخصه هارد سرعتشه درسته؟؟؟؟؟
still alive
27-11-2013, 16:57
دوستان من هارد وسترن مدل مای پاسپورت خریدم.میخواستم ببینم برای کپی فایلا روی هارد حتما باید از نرم افزار خود هارد(WD SmartWare) استفاده کنم؟یا میتونم خودم به همون طریق کپی پیست فایلامو منتقل کنم؟چه فرقی داره؟
چون میخوام به صورت دستی پوشه بندی کنم.
ببخشید سوالم مبتدیانست نخندین بهم:n27::n02:
hellpatrol
27-11-2013, 18:52
دوستان من هارد وسترن مدل مای پاسپورت خریدم.میخواستم ببینم برای کپی فایلا روی هارد حتما باید از نرم افزار خود هارد(WD SmartWare) استفاده کنم؟یا میتونم خودم به همون طریق کپی پیست فایلامو منتقل کنم؟چه فرقی داره؟
چون میخوام به صورت دستی پوشه بندی کنم.
ببخشید سوالم مبتدیانست نخندین بهم:n27::n02:
نه دوست عزیز لازم نیست از نرم افزار خود هارد حتما استفاده کنید.هیچ مشکلی در اینکار نیست
ata.royalfalcon
27-11-2013, 22:45
فرمایش شما متین هستش ولی با این برنامه hd touner pro 5.5 این سیگیت های لعنتی سرعت میانگینشون 130 مگ هستش ولی وسترن بلک 99 مگ هستش....
مهمترین مشخصه هارد سرعتشه درسته؟؟؟؟؟
سرعت يک مفهوم كلي هست وگرنه براي بررسي كارائي و عملكرد هارد دیسک بايد چندين پارامتر مورد بررسي قرار بگيرد . پیشنهاد میکنم یک نگاهی به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بیندازید . قبل از تست مطمئن بشید که هاردها مشکلی نداشته باشند . هر گونه مشکل در هاردها میتونه در نتیجه تست منفی داشته باشه . شرایط انجام تستها باید یکسان باشه . مثلاً بعضی از پورتهای SATA مربوط به چیپست اصلی هستند و بعضی پورتهای دیگر SATA مربوط به چیپست جداگانه ای هستند که برای افزایش تعداد پورت روی مادربرد نصب میشوند که ایندو حالت در سرعت میتونه تاثیر بذاره .
constant_boy23
28-11-2013, 19:53
آقا وضع بازار هارد اكسترنال الان چطورياس ؟ صبر كنم ميره بالا يا مياد پايين قيمتا ؟
در كنار همه اين بحث هاي فني كه كلي هم فيض ميبريم ازشون يعني هيچكي از بازار خبر نداره ؟ :n27:
hamidreza2010
29-11-2013, 02:18
سلام
آقا من دیدم توی یکی از این پست ها یکی از دوستان گفت که هارد وسترن مای پسوردش رو پارتیشن بندی کرده؟
میشه همچین چیزی ؟ اگه آره چجوری؟؟؟؟
بعد میشه مثلا 1 پارتیشن رو با نرم افزار خودش پسورد گذاشت ، یکی رو نه ؟
ata.royalfalcon
29-11-2013, 09:52
سلام
آقا من دیدم توی یکی از این پست ها یکی از دوستان گفت که هارد وسترن مای پسوردش رو پارتیشن بندی کرده؟
میشه همچین چیزی ؟ اگه آره چجوری؟؟؟؟
بعد میشه مثلا 1 پارتیشن رو با نرم افزار خودش پسورد گذاشت ، یکی رو نه ؟
سلام .
هاردها باید پارتیشن بندی و با فایل سیستمهای رایج فرمت بشوند تا قابل استفاده باشند . اگر منظور شما این باشه که چند پارتیشن بسازید ؛ میتونید اینکار را انجام بدید و برنامه های زیادی برای اینکار موجوده که ساده ترین آنها disk management ویندوز هست .
در مورد سوال آخر هم چنین کاری امکانپذیر نیست . هر تعداد که پارتیشن بسازید با lock شدن هارد کلیه این پارتیشنها از دسترس خارج خواهند شد .
ursamajor
30-11-2013, 15:45
سلام به آقا عطا ی عزیز
آداپتور هارد سیگیت بکاپ پلاس که دارم وقتی به برق وصله و هارد خاموش هست صدای نویز بدی میده! ولی وقتی که هارد روشن میشه دیگه صدایی نمیده. صداش جوریه که خیلی رو عصابه.
میخواستم ببینم همشون اینجورین یا مال من مشکل داره؟
مدل آداپتور هم: ADS-18D-12N 12018G
Abdolreza2012
30-11-2013, 17:21
سلام
یکی از دوستانم هارد اکسترنال سیگیت داره ، تازگیا یه مشکل جدید پیش اومده براش :
مثلا بعد وصل کردن هارد ، در حالی که یه پوشه پر از اصلاعات هست ، میرم توش میبینم خالیه
بعد Properties رو هم میزنم میبینم نوشته 0 کیلوبایت
در حالی که اگه دوباره هارد رو بکنم و وصل کنم درست میشه
تازگیا اینطوری شده و تا حلال چندبار پیش اومده
مشکل از چی میتونه باشه؟؟
مرسی
مشکل از کجا کمیتونه باشه؟
azmt2006
30-11-2013, 21:07
سلام من یه دوربین سونی hx300تازه خریدم ومی خام یه هارداکسترنا ل روبه تلوزیون ال جی lm96000 وصل کنم وازاون طرف عکسها وفیلمها روبدون اتصال به کامپیوتر وبه صورت مستقیم ازدوربین به روی هارداکسترنال بریزم ایا این کارامکان داره وچه هاردی بخرم که باتلوزیونم مچ باشه وبرای پخش فیلمهای فول اچ درتلوزیونم از نظرسرعت دچارمشکل نشه.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کاملی بهم بده
ata.royalfalcon
30-11-2013, 23:03
سلام به آقا عطا ی عزیز
آداپتور هارد سیگیت بکاپ پلاس که دارم وقتی به برق وصله و هارد خاموش هست صدای نویز بدی میده! ولی وقتی که هارد روشن میشه دیگه صدایی نمیده. صداش جوریه که خیلی رو عصابه.
میخواستم ببینم همشون اینجورین یا مال من مشکل داره؟
مدل آداپتور هم: ADS-18D-12N 12018G
سلام دوست گرامی .
اطلاع ندارم . همچنین تابحال متوجه صدای آداپتور هاردهای اکسترنال خودم نشده بودم . با توجه به اینکه مشکل از آداپتور هست پیشنهاد میکنم در انجمن مربوط به برق (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) یک تاپیک جدید بزنید .
سلام
یکی از دوستانم هارد اکسترنال سیگیت داره ، تازگیا یه مشکل جدید پیش اومده براش :
مثلا بعد وصل کردن هارد ، در حالی که یه پوشه پر از اصلاعات هست ، میرم توش میبینم خالیه
بعد Properties رو هم میزنم میبینم نوشته 0 کیلوبایت
در حالی که اگه دوباره هارد رو بکنم و وصل کنم درست میشه
تازگیا اینطوری شده و تا حلال چندبار پیش اومده
مشکل از چی میتونه باشه؟؟
مرسی
مشکل از کجا کمیتونه باشه؟
سلام .
در درجه اول روی سیستمهای مختلف تست کنید . چک کردن هارد اکسترنال با آنتی ویروسهای بروز توصیه میشه . اگر مشکل همچنان باقی هست پیشنهاد میکنم کلیه پارتیشنهای موجود را حذف و دوباره پارتیشن بندی و سپس فرمت کنید . ضمناً از قسمت health برنامه HD tune وضعیت status ها را بررسی کنید که آیا ok هست یا خیر .
سلام من یه دوربین سونی hx300تازه خریدم ومی خام یه هارداکسترنا ل روبه تلوزیون ال جی lm96000 وصل کنم وازاون طرف عکسها وفیلمها روبدون اتصال به کامپیوتر وبه صورت مستقیم ازدوربین به روی هارداکسترنال بریزم ایا این کارامکان داره وچه هاردی بخرم که باتلوزیونم مچ باشه وبرای پخش فیلمهای فول اچ درتلوزیونم از نظرسرعت دچارمشکل نشه.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کاملی بهم بده
سلام .
بدون اتصال به کامپیوتر وبه صورت مستقیم ازدوربین به روی هارداکسترنال بریزم ایا این کارامکان داره
در مورد این سوال باید دفترچه راهنمای دوربین را مطالعه کنید که آیا چنین کاری امکانپذیر هست !؟
وچه هاردی بخرم که باتلوزیونم مچ باشه
معمولاً اکثر TVهای مدرن و جدید هاردهای اکسترنال را شناسایی میکنند ولی بازهم توصیه میکنم دفترچه راهنمای TV را مطالعه کنید (مثلاً اطلاع از نوع فایل سیستم قابل شناسایی توسط TV مثل FAT32 یا NTFS و ...) .
کمپانی sony هارد اکسترنال هم تولید میکند میتونید هارد اکسترنال sony بخرید . با برند و مدلهای دیگر به لحاظ تئوری نباید مشکلی داشته باشید . مثلاً از برند سیگیت میتونید Backup plus یا expansion بخرید .
برای پخش فیلمهای فول اچ درتلوزیونم از نظرسرعت دچارمشکل نشه.
فکر نمیکنم TV دارای اینترفیس usb3 باشه . سرعت ترانسفر دیتا در اکثر هاردهای اکسترنال امروزی به حدی هست که پهنای باند usb2 را براحتی پر میکنند . نگران نباشید ، بنده بلوریهای 50GB را هم با اینترفیس usb2 بدون لگ یا مکثی تماشا کردم .
ashkan 73
01-12-2013, 00:54
بچه ها یه سوال داشتم .... به نظر شما از بین این سه مدل هارد کدمشون از همه نظر بهتره ....
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D20 - 500GB
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D05 - 500GB
Silicon Power Portable Stream S03 - 500GB
tranceyou
04-12-2013, 13:08
ببخشید من سوالی داشتم ، برای رمز گذاری حتما اول باید درایو مورد نظر رو فرمت کنیم؟؟
ata.royalfalcon
04-12-2013, 13:58
ببخشید من سوالی داشتم ، برای رمز گذاری حتما اول باید درایو مورد نظر رو فرمت کنیم؟؟
بستگي به نوع و مدل هارد دارد . مثلاً در هاردهاي WD my book يا WD my passport (كلاً هاردهايي كه قابليت hardware encryption دارند) نيازي به اينكار نيست . ولي در روشهاي software encryption كاملاً به نوع نرم افزار و روشي كه براي رمزگذاري انتخاب ميشود بستگي دارد .مثلاً در نرم افزار True crypt اگر ميخواهيد كل فضاي هارد encrypt بشه بايد قبل از هر كاري داده ها به فضاي ديگري منتقل شود .
Gladiature_Roma
05-12-2013, 16:48
دوستان من این سئوال رو چند وقت قبل پرسیدم. الان هم روی ویندوز ایکس پی و هم روی ویندوز 8 امتحان کردم. حتی روی کامپیوترهای مختلف؛ اما هاردم بالا نمیاد. تنها هاردم روی تلویزیون راحت بالا میاد و اطلاعاتش قابل مشاهده هستند. دوستان الان از چه نرم افزاری برای باز کردن هاردم باید استفاده کنم؟ چطور هاردم درست میشه؟ آیا ممکنه در صورت استفاده از نرم افزار ریکاوری کلا هارد خراب بشه و روی تلویزیون هم بالا نیاد ؟
بهترین نرم افزار چیه؟ ممنون میشم از کمکتون
alireza99.99
05-12-2013, 17:42
دوستان الان قیمت هارد سه ترا و دو ترا چنده؟
سه ترا بغیر از وسترن چیز دیگه ای که کیفیت خوبی داشته باشه میشه پیدا کرد؟
ممنون:n16:
ata.royalfalcon
05-12-2013, 18:33
دوستان من این سئوال رو چند وقت قبل پرسیدم. الان هم روی ویندوز ایکس پی و هم روی ویندوز 8 امتحان کردم. حتی روی کامپیوترهای مختلف؛ اما هاردم بالا نمیاد. تنها هاردم روی تلویزیون راحت بالا میاد و اطلاعاتش قابل مشاهده هستند. دوستان الان از چه نرم افزاری برای باز کردن هاردم باید استفاده کنم؟ چطور هاردم درست میشه؟ آیا ممکنه در صورت استفاده از نرم افزار ریکاوری کلا هارد خراب بشه و روی تلویزیون هم بالا نیاد ؟
بهترین نرم افزار چیه؟ ممنون میشم از کمکتون
نرم افزار Partition Find and Mount را تست کنید و ببینید میتونید به اطلاعات ذخیره شده دسترسی داشته باشید !؟ از آموزشهایی که در تاپیک زیر گفته شده استفاده کنید . پس از اینکه اطلاعات مهم را در جای دیگر کپی کردید بهتره که هارد فرمت و مجدداً پارتیشن بندی بشه .
دوستان الان قیمت هارد سه ترا و دو ترا چنده؟
سه ترا بغیر از وسترن چیز دیگه ای که کیفیت خوبی داشته باشه میشه پیدا کرد؟
ممنون:n16:
بغیر از وسترن میتونید Seagate expansion یا Seagate Backup plus انتخاب کنید .
alireza99.99
06-12-2013, 00:43
بغیر از وسترن میتونید Seagate expansion یا Seagate Backup plus انتخاب کنید .
من الان یه سرچی توی اینترنت کردم دیدم قیمت وسترن ما بوک تقریبا 415 هست و سیگیت هر دو مدل بین 370-380
من برای آرشیو فیلم میخوام و قبل هم مسترن داشتم و ازش راضی بودم.
با این تفاوت قیمت و نیاز من، بنظرتون کدوم یکی از دو برند بهتره؟
و گارانتی معتبر برای هر کدوم از برندها مربوط به کدوم شرکت هست؟
Xenon360
06-12-2013, 10:42
سلام عزیزان ...
دوستان میخواستم بدونم نظرتون راجع به برند ADATA چیه ... حجم 1 ترا ...
این برند ارزش هزینه رو داره ... ب نظرتون Silicon Power A80 بردارم یا از برند ADATA خرید کنم ؟؟ این مدل از ADATA که مد نظرمه گفتن ضد آب و ضد ضربه هست ...
تا قبل از این Silicon Power A70 رو داشتم ... ضد آب و ضربه ... به مدت 5 سال ازش راضی بودم ... اما حجمش کمه و میخوام ب جاش یکی از مدل های بالا رو بردارم ... پیشنهاد شما چیه؟
ata.royalfalcon
06-12-2013, 21:43
من الان یه سرچی توی اینترنت کردم دیدم قیمت وسترن ما بوک تقریبا 415 هست و سیگیت هر دو مدل بین 370-380
من برای آرشیو فیلم میخوام و قبل هم مسترن داشتم و ازش راضی بودم.
با این تفاوت قیمت و نیاز من، بنظرتون کدوم یکی از دو برند بهتره؟
و گارانتی معتبر برای هر کدوم از برندها مربوط به کدوم شرکت هست؟
با مطالعه این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که چند نمونه از تفاوتها توضیح داده شده فکر کنم بتونید مدلی که مناسب شماست انتخاب کنید . در مورد گارانتی فکر میکنم سازگار بهتر باشه .
سلام عزیزان ...
دوستان میخواستم بدونم نظرتون راجع به برند ADATA چیه ... حجم 1 ترا ...
این برند ارزش هزینه رو داره ... ب نظرتون Silicon Power A80 بردارم یا از برند ADATA خرید کنم ؟؟ این مدل از ADATA که مد نظرمه گفتن ضد آب و ضد ضربه هست ...
تا قبل از این Silicon Power A70 رو داشتم ... ضد آب و ضربه ... به مدت 5 سال ازش راضی بودم ... اما حجمش کمه و میخوام ب جاش یکی از مدل های بالا رو بردارم ... پیشنهاد شما چیه؟
سلام .
خیلی فرق نمیکنه که ADATA انتخاب کنید یا Silicon power . چون به هر حال این برندها تولید کننده هارد دیسک نیستند و صرفاً باکس هارد تولید میکنند . هر کدام که بنظر شما زیباتر هست و هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتر و طولانی مدتی دارند همان را انتخاب کنید . نکته ای که باید دقت کنید این هست که نباید در زمانیکه روشن هست ضربه یا شوکی وارد بشه حتی اگر به اصطلاح ضد ضربه باشند .
ata.royalfalcon
07-12-2013, 19:50
پس از مدتها علافی ، بالاخره یک فروند هارد اکسترنال چهار ترابایتی WD my book به قیمت 650 هزار تومن و با گارانتی سازگار خریدم .
اونی که بصورت خوابیده هست ، جدید خریدم .
hamed619
07-12-2013, 19:52
باسلام من میخوام هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم قیمت تا 300 تومن چه مدلایی خوبه .:n13:
amir_t6262
07-12-2013, 19:59
باسلام من میخوام هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم قیمت تا 300 تومن چه مدلایی خوبه .:n13:
میخواهی قابل حمل باشد یا اینکه اگر بزرگ و غیرقابل حمل نبود هم مشکلی ندارد؟
hamed619
07-12-2013, 20:03
میخواهی قابل حمل باشد یا اینکه اگر بزرگ و غیرقابل حمل نبود هم مشکلی ندارد؟
نه قابل حمل هم نباشه مشکلی نیست هادم پر شده میخوام خالیش کنم
پس از مدتها علافی ، بالاخره یک فروند هارد اکسترنال چهار ترابایتی WD my book به قیمت 650 هزار تومن و با گارانتی سازگار خریدم .
مبارکتون باشه
منم قصد خرید چهار ترابایت رو دارم
فقط یک سوال:
از چه هابی برای وصل کردن این هاردها به کامپیوتر استفاده میکنید؟
behzadtiktak
07-12-2013, 21:35
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم. یک هارد 3.5 اینچی با قابلیت 2 ترا به بالا آداپتوری و یک هارد 2.5 اینچی قابل حمل
چون کارم طوری هست که اطلاعات برام خیلی خیلی برام مهم هست خیلی حساسیت برای این کار بخرج می دم چون قبلا یک هارد Goflex 1.5T ترکوندم که تمام اطلاعاتم توش بود. برای همین خیلی توی بازار و اینترنت در مورد هارد ها جستجو کردم که یک هارد با کیفیت بالا خریداری کنم.
با چند تا مدل خوب آشنا شدم
1- Apple Time Capsol از برند معتبرش معلومه که هارد بسیار خوبی هست و از تعمیر کار ها هم سوال کردم خیلی ازش تعریف کردن . قابلیت اشتراک گذاری در شبکه هم داره اما خیلی گرونه 1 میلونی هست.
2- Buffalo Ministaion خیلی ازش تعریف می کنن . خیلی هم کم پیدا میشه اما جاش رو بلدم . توی بازار با دو کیفیت چینی و ژاپنی موجود هست. توی یوتوب جستجو کردم کاربر ها وقتی بازش کردن قاب هارد رو ، هارد WD داخلش بود. کلاً هارد های WD در 3 نوع هستن : سبز رنگ ، آبی رنگ ، سیاه رنگ . که این رنگ ها با یک برچسب روی اونا زدن .
وقتی که از فروشنده در مورد این موضوع سوال کردم گفت که WD به سفارش شرکت Buffalo که ژاپن هست و نمایندگی های آمریکا و کانادا هم داره ، هارد های با کیفیت WD رو از شرکت سازنده طلب کرده. هارد های سبز از نظر Performance و خیلی چیزای دیگه از بقیه پایئن تر هستن . بعد از اون رنگ آبی اون خوبه و بعد رنگ مشکی اون.
رنگ مشکی اون 64 مگابایت بافر داره . بگذریم ... هارد Buffalo رو وقتی باز کردن هارد آبی WD توش بود. جعبه هایی هم که دیدم توی ویدئو هم با هارد های ایران فرق داشت.
3- هارد Seagate که خاطره خوبی ازش ندارم ... اما از Backup Plus خیلی تعریف میکنن اطلاعات بیشتری در موردش ندارم.
4- هارد Toshiba که الان توی بازار موجوده سر و صدای زیادی نکرده ...
حالا موندم چی کار کنم .....!!! یه هارد با کیفیت میخوام اما زیاد گرون هم نباشه ... اگر اطلاعاتی داره که میتونه کمکم کنه ممنون میشم راهنمایی کنید :n05:
من با هارد 24 ساعت کار مکنم . برنامه نویس هستم ... سریال زیاد نگاه میکنم و خوره کامپیوتر هستم... یا علــــی
ata.royalfalcon
07-12-2013, 23:06
نه قابل حمل هم نباشه مشکلی نیست هادم پر شده میخوام خالیش کنم
اگر پرتابل میخواهید پیشنهاد میکنم مدل جدید WD my passport ultra بخرید که زیبا هست و ضخامت کمتری هم دارد . ضمن اینکه به همراه یک کیف هم فروخته میشه . دقت کنید این مدل ضد ضربه نیست پس در هنگام جابجایی و حمل و نقل و مخصوصاً در هنگام استفاده بینهایت دقت کنید . در صورت خرابی ، تعمیر و یا ریکاوری اینگونه مدلها و مدلهای مشابه مثل WD my book یا WD my passport بسیار سخت و گاه غیر ممکن هست .
از برند سیگیت هم میتونید Seagate exoansion یا Seagate backup plus انتخاب کنید (اینهم ضد ضربه نیست) . مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه هستند فقط باکس مستحکمی دارند وگرنه هارد بکار رفته در آن هیچ تفاوتی با انواع معمولی ندارند و در نتیجه اگر میخواهید هاردی با عمر طولانی داشته باشید ضربه یا شوکی وارد نکنید مخصوصاً در هنگامی که هارد در حال کار هست .
مبارکتون باشه
منم قصد خرید چهار ترابایت رو دارم
فقط یک سوال:
از چه هابی برای وصل کردن این هاردها به کامپیوتر استفاده میکنید؟
برند خاصی مد نظرم نیست فقط هاب از نوع usb3 هست . لازم هست که اینو هم بدونید اگر همزمان چند هارد وسترن از یک مدل به سیستم وصل بشه به احتمال خیلی زیاد هاردهای دوم و بعدی به حالت offline خواهد رفت . مگر اینکه disk signature آنرا عوض کنید .
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم. یک هارد 3.5 اینچی با قابلیت 2 ترا به بالا آداپتوری و یک هارد 2.5 اینچی قابل حمل
چون کارم طوری هست که اطلاعات برام خیلی خیلی برام مهم هست خیلی حساسیت برای این کار بخرج می دم چون قبلا یک هارد Goflex 1.5T ترکوندم که تمام اطلاعاتم توش بود. برای همین خیلی توی بازار و اینترنت در مورد هارد ها جستجو کردم که یک هارد با کیفیت بالا خریداری کنم.
با چند تا مدل خوب آشنا شدم
1- Apple Time Capsol از برند معتبرش معلومه که هارد بسیار خوبی هست و از تعمیر کار ها هم سوال کردم خیلی ازش تعریف کردن . قابلیت اشتراک گذاری در شبکه هم داره اما خیلی گرونه 1 میلونی هست.
2- Buffalo Ministaion خیلی ازش تعریف می کنن . خیلی هم کم پیدا میشه اما جاش رو بلدم . توی بازار با دو کیفیت چینی و ژاپنی موجود هست. توی یوتوب جستجو کردم کاربر ها وقتی بازش کردن قاب هارد رو ، هارد WD داخلش بود. کلاً هارد های WD در 3 نوع هستن : سبز رنگ ، آبی رنگ ، سیاه رنگ . که این رنگ ها با یک برچسب روی اونا زدن .
وقتی که از فروشنده در مورد این موضوع سوال کردم گفت که WD به سفارش شرکت Buffalo که ژاپن هست و نمایندگی های آمریکا و کانادا هم داره ، هارد های با کیفیت WD رو از شرکت سازنده طلب کرده. هارد های سبز از نظر Performance و خیلی چیزای دیگه از بقیه پایئن تر هستن . بعد از اون رنگ آبی اون خوبه و بعد رنگ مشکی اون.
رنگ مشکی اون 64 مگابایت بافر داره . بگذریم ... هارد Buffalo رو وقتی باز کردن هارد آبی WD توش بود. جعبه هایی هم که دیدم توی ویدئو هم با هارد های ایران فرق داشت.
3- هارد Seagate که خاطره خوبی ازش ندارم ... اما از Backup Plus خیلی تعریف میکنن اطلاعات بیشتری در موردش ندارم.
4- هارد Toshiba که الان توی بازار موجوده سر و صدای زیادی نکرده ...
حالا موندم چی کار کنم .....!!! یه هارد با کیفیت میخوام اما زیاد گرون هم نباشه ... اگر اطلاعاتی داره که میتونه کمکم کنه ممنون میشم راهنمایی کنید :n05:
من با هارد 24 ساعت کار مکنم . برنامه نویس هستم ... سریال زیاد نگاه میکنم و خوره کامپیوتر هستم... یا علــــی
سلام .
1. در قسمت آخر اشاره کردید که 24 ساعت از هارد استفاده میکنید . من پیشنهاد میکنم که هارد اینترنال بخرید که نه تنها سرعت بهتری خواهد داشت بلکه احتمال اینکه دچار مشکل و آسیب بشوند در مقایسه با هاردهای اکسترنال کمتر هست چون در جای امنی قرار میگیرند و کمتر در معرض ضربه و شوک قرار میگیرند .
2. اگر اطلاعات برای شما تا این حد مهم هست من توصیه میکنم که اطلاعات را روی دو هارد مجزا ذخیره کنید . هیچ کس نمیتونه به شما تضمینی بده که مشکلی برای هارد پیش نمیاد حتی اگر هارد مورد نظر از بهترین برند و مدل باشه .
3. هر کدام از مدلها معایب و مزایایی دارند . مثلاً تعمیر و ریکاوری از هاردهای اکسترنال وسترن مثل WD my book/passport و بعضی از مدلهای بوفالو سخت ، مشکل و فقط در کلینیکهای تخصصی که تعداد آنها در کشور زیاد نیست امکانپذیر هست ولی هاردهای اکسترنال سیگیت و بقیه مدلها چنین حالتی را ندارند . نمیتونم مدلی پیشنهاد بدم که از همه بهتر و کمترین میزان خرابی را داشته باشه ولی هر مدلی که انتخاب میکنید تنها نکته ای که باید رعایت کرد نگهداری صحیح و درست هست .
mehrdadb3
08-12-2013, 12:18
اقا مبارکتون باشه ماشالله کلی آرشیو جمع کن هستید ها
قیمت هارد رو گرون نگرفتید اخه 3 ترا حدود 380 390 هست مثل اینکه اونوقت اینقدر اختلاف هست بین 3ترا با 4 تراش؟
نظرتون راجبه این my book live ها چیه کار کردین باهاشون بردشون (وای فای) چقدر هست ؟
ata.royalfalcon
08-12-2013, 12:47
اقا مبارکتون باشه ماشالله کلی آرشیو جمع کن هستید ها
قیمت هارد رو گرون نگرفتید اخه 3 ترا حدود 380 390 هست مثل اینکه اونوقت اینقدر اختلاف هست بین 3ترا با 4 تراش؟
نظرتون راجبه این my book live ها چیه کار کردین باهاشون بردشون (وای فای) چقدر هست ؟
قيمتي كه داديد فكر كنم بيشتر براي هاردهاي اكسترنال سيگيت باشه . سه ترابايتي وسترن چيزي حدود 400 الي 410 هزار تومن هست . خب به هر حال گران خريدم ولي چاره اي نبود چون جايي براي نگهداري نداشتم . جالب اينجاست كه هارد اكسترنال وسترن چهارترابايتي چيزي حدود 90 الي 100 هزار تومن گرانتر از هارد اكسترنال چهارترابايتي سيگيت هست .
در مورد سوال آخر مدل مورد نظر WiFi نداره بلكه بايد به روتر مناسب كه WiFi داره متصل كنيد .
behzadtiktak
08-12-2013, 22:20
با تشکر از جواب شما
من قصدم خرید 2 تا هارد هست یک هارد 2.5 اینچی قابل حمل و یک هارد 3.5 اینچی آداپتوری که بتونم mirror کنم.
لپ تاپ دارم فقط و نمیتونم هارد اینترنال بخرم (باکس کردن هم خطر زیاد داره)
در مورد هارد های شبکه ای که با فناوری Wireless و LAN کار میکنن اطلاعاتی دارید؟ 3 مدل پیدا کردم : Time Capsol Air, Time capsol, My Book Live
نظرتون در مورد هارد بوفالو و توشیبا چیه؟ بوفالو الان 100 هزار تومان گرون تره تازه چین و ژاپن داره که واقعاً نمیشه گفت کدوم اصل هست چون ممکنه 2 تاشون هم تقلبی باشه و فقط واسه بازار گرمی هست
میدونم که داخل بوفالو ، هارد WD سبز هست (32MB Catche )
هارد های خود WD مثل My Book, passport , ... سبز هستن؟
ata.royalfalcon
09-12-2013, 09:36
با تشکر از جواب شما
من قصدم خرید 2 تا هارد هست یک هارد 2.5 اینچی قابل حمل و یک هارد 3.5 اینچی آداپتوری که بتونم mirror کنم.
لپ تاپ دارم فقط و نمیتونم هارد اینترنال بخرم (باکس کردن هم خطر زیاد داره)
در مورد هارد های شبکه ای که با فناوری Wireless و LAN کار میکنن اطلاعاتی دارید؟ 3 مدل پیدا کردم : Time Capsol Air, Time capsol, My Book Live
نظرتون در مورد هارد بوفالو و توشیبا چیه؟ بوفالو الان 100 هزار تومان گرون تره تازه چین و ژاپن داره که واقعاً نمیشه گفت کدوم اصل هست چون ممکنه 2 تاشون هم تقلبی باشه و فقط واسه بازار گرمی هست
هاردهای WD Green که در حال حاضر در حال تولید هست همگی 64MB Cache دارند (انواع 3.5 اينچي) . دقت کنید که Cache تنها پارامتر تعیین کننده در سرعت هارد نیست .
هاردهايي كه در my book بكار ميروند از سري Green هستند ، اما در مورد هارد هاي اكسترنال WD my passport حدس ميزنم كه حجمهاي كمتر از يكترابايت بر اساس WD Blue و دوترابايت بر اساس WD Green باشه .
نظرتون در مورد هارد بوفالو و توشیبا چیه؟
نه میتونم 100% تایید کنم و نه میتونم 100% رد کنم ، حتي در بهترين برندها و مدلها . تصور کنید اگر هارد بعد از چند روز استفاده به هر دليلي خراب بشه ، کاربری که طبق پیشنهاد من خریده حتماً از دست من ناراضی میشه . به همین دليل در اکثر پستها و تاپیکها به مدل خاصی اشاره نمیکنم . چند مدل پیشنهاد میکنم که کاربر با میل و سلیقه خودش میتونه اون مدلها را انتخاب کنه .
بوفالو الان 100 هزار تومان گرون تره تازه چین و ژاپن داره که واقعاً نمیشه گفت کدوم اصل هست چون ممکنه 2 تاشون هم تقلبی باشه و فقط واسه بازار گرمی هست
معمولاً سايتها قسمتي براي رجيستر كردن محصولات دارند . اگر واقعاً و بدون مشكلي رجيستر بشه پس fake نميتونه باشه .
ممكنه كه فلش مموري تقلبي وجود داشته باشه اما هارد ديسكها با توجه به ساختار حساس ، پيچيده و ظريفي كه دارند نميتونند تقلبي باشند مگر اينكه منظور شما از كلمه تقلبي refurbished ، تعميري و يا كاركرده باشه يا اينكه باكس هارد ماهرانه باز شده باشه و هارد ديگري در آن بكار رفته باشه كه باعث كاهش كيفيت و كارايي ميشود . به هر حال با گارانتي شناخته شده و معتبر بخريد تا چنين مواردي كمتر پيش بياد .
m.m.r7325
09-12-2013, 20:06
با سلام میخواستم بدونم که هارد wd my passport ultra گارانتی آواژنگ و سازگار با هم اختلاف قیمت دارن؟
amir_t6262
10-12-2013, 09:47
اگر پرتابل میخواهید پیشنهاد میکنم مدل جدید WD my passport ultra بخرید که زیبا هست و ضخامت کمتری هم دارد . ضمن اینکه به همراه یک کیف هم فروخته میشه .
عطا جان، کیفی که میگی داخل خود بسته بندی هارد است اینه؟
ata.royalfalcon
10-12-2013, 09:53
عطا جان، کیفی که میگی داخل خود بسته بندی هارد است اینه؟
منظورم همينه .
با سلام.
دوستان لطفا كمك كنيد اونايي كه سر در ميارن لطفا پاسخ بدند
من ميخوام يه هارد اكسترنال يك ترا بگيرم.رفتم كه وسترن ماي پاسپورت رو قيمت كنم گفتند خرابيش زياده ما بهت آ داتا و توشيبا رو پيشنهاد مي كنيم.حالا موندم چه ماركي بگيرم دوستان؟زياد هم نميخوام جا به جا كنم چون فيلم ها رو ميريزم توش و ميذارم تو كمد بمونه.
حالا چه ماركي بگيرم؟ با اداپتور يا بدون آداپتور؟ تفاوت اينا در چيه؟ اگه با يو اس بي وصل بشن پاور من برقش رو ميتونه تامين كنه؟ فكر كنم باشه پاورم.
آ داتا سيگيت يا وسترن يا توشيبا؟
در مورد هاردهاي سیگیت بک آپ پلاس و سیگیت اکسپنشن كه دو ترا هستند چه نظري داريد؟ آداپتوري هستند فقط. اينكه ميگن دستكتاپ هست يعني چي؟
hamidreza2010
10-12-2013, 13:56
سلام
ببخشید هارد های وسترن my passport با my passport ultra چه فرقی دارن ، از نظر فنی و کیفی ؟؟؟
ممنون
ata.royalfalcon
10-12-2013, 19:46
سلام
ببخشید هارد های وسترن my passport با my passport ultra چه فرقی دارن ، از نظر فنی و کیفی ؟؟؟
ممنون
سلام .
از نظر فنی قبل از هر چیزی باید گفت که کمپانی وسترن در مورد هاردهای اکسترنال به جزء حجم و نوع اینترفیس هیچ اطلاعاتی حتی Cache و rpm که از ساده ترین مشخصات هر هارد دیسک هست ارائه نمیکند (در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم به این موضوع تاکید شده) . البته تا اونجایی که میدونم هر دو 5400rpm و 8MB Cache هستند پس برای مقایسه دقیق نه تنها Cache و rpm بلکه مواردی Areal Density ، تعداد پلاتر و هد و سایر مشخصات فیزیکی باید مورد بررسی قرار بگیرد . همچنین نیاز هست که در شرایط یکسان و بر روی یک سیستم از هر دو هارد تست گرفته بشه تا مواردی مانند Sequential data transfer rat و access time و IOPS و ... مشخص بشه . تا زمانیکه چنین اطلاعاتی در دسترس نباشه پس نمیتوان از لحاظ فنی مقایسه دقیقی کرد . ولی در کل مهمترین تفاوت در ضخامت هست که احتمال میدم به خاطر چگالی بالای پلاتر هست که تعداد پلاترهای مورد نیاز را کاهش میده و در نتیجه ضخامت کلی هارد نیز کاهش پیدا میکند . افزایش در چگالی پلاترها و کاهش در تعداد آنها باعث افزایش سرعت هارد هم میشود .
amir_t6262
10-12-2013, 21:36
با سلام.
دوستان لطفا كمك كنيد اونايي كه سر در ميارن لطفا پاسخ بدند
من ميخوام يه هارد اكسترنال يك ترا بگيرم.رفتم كه وسترن ماي پاسپورت رو قيمت كنم گفتند خرابيش زياده ما بهت آ داتا و توشيبا رو پيشنهاد مي كنيم.حالا موندم چه ماركي بگيرم دوستان؟زياد هم نميخوام جا به جا كنم چون فيلم ها رو ميريزم توش و ميذارم تو كمد بمونه.
حالا چه ماركي بگيرم؟ با اداپتور يا بدون آداپتور؟ تفاوت اينا در چيه؟ اگه با يو اس بي وصل بشن پاور من برقش رو ميتونه تامين كنه؟ فكر كنم باشه پاورم.
آ داتا سيگيت يا وسترن يا توشيبا؟
در مورد خرابی بالا و ... چیزی که من یک بار شنیدم این بود که یک سری هارد WD وارد بازار شدند که ریفربیش هستند. آن هم زمانی که هارد خیلی گران شد، بعضی ها آمدند و سواستفاده کردند و این هاردهای در اصل تعمیری را وارد بازار کردند. این چیزی است که شنیدم، راست و دروغش با گوینده اش.
من خودم مدتهاست که هم از WD My Book و هم MY Passport استفاده میکنم و مشکلی نداشتم.
اگر نمیخواهی جابه جا کنی، توصیه میکنم مدل آداپتوری را با حجم بالاتر بگیری. مثلا 2 ترابایت آداپتوری خریداری کن.
تفاوتشان هم در اندازه هارد و همین قابل حمل بودن یا نبودن است.
هاردهای MY Passport همانطور که عکسش را چند پست بالاتر گذاشتم، کوچک هستند و به راحتی میتوان حملش کرد. برق و انتقال اطلاعاتش هم فقط با همان یک کابل صورت میگیرد و اصلا مشکلی برایش پیش نمی آید.
amir_t6262
10-12-2013, 21:38
در مورد هاردهاي سیگیت بک آپ پلاس و سیگیت اکسپنشن كه دو ترا هستند چه نظري داريد؟ آداپتوري هستند فقط. اينكه ميگن دستكتاپ هست يعني چي؟
هاردهایی که به دسکتاپی معروف هستند، از نوع بزرگ و آداپتور دار هستند. بخاطر بزرگی و سنگینی ( نسبت به انواع به اصطلاح پاسپورتی) به راحتی قابل حمل نیستند.
مدل اولی که گفتید، بنظرم هارد خوب و مناسبی است.
behzadtiktak
11-12-2013, 02:08
ممنون از راهنمایی مفید شما موفق باشید
hamed619
11-12-2013, 05:30
سلام يك سوال داشتم هاردهاي دكستاپي زوتر خراب ميشه يا پروتابل بعديك سوال ديگه داشتم اين هاردها usb 3 ساپورت ميكنه براي من 2 هستش براي منم ساپورت ميكنه ممنون ميشم جواب منو بديد.
ata.royalfalcon
11-12-2013, 08:36
سلام يك سوال داشتم هاردهاي دكستاپي زوتر خراب ميشه يا پروتابل بعديك سوال ديگه داشتم اين هاردها usb 3 ساپورت ميكنه براي من 2 هستش براي منم ساپورت ميكنه ممنون ميشم جواب منو بديد.
سلام .
بنده هم هارد اكسترنال دسكتاپي دارم و هم پرتابل كه تا الان هيچ مشكلي ندارند . تا زمانيكه بدرستي استفاده و نگهداري بشه مشكلي پيش نمياد . معمولاً هاردهاي اكسترنال (هم دسكتاپي و هم پرتابل) در مقايسه با هاردهاي اينترنال بيشتر در معرض آسيب و خرابي هستند . هاردهاي اينترنال در جاي امني (داخل كيس) قرار ميگيرند و كمتر در معرض ضربه و شوك و ساير مشكلات هستند . از آنجايي كه هاردهاي اكسترنال مخصوصاً مدلهاي پرتابل بيشتر جابجا ميشوند احتمال اينكه از دست بيافته و يا در هنگام جابجايي آسيب ببينه بيشتر هست و نياز به دقت و مراقبت بيشتري هست .
در مورد سوال آخر ؛ ميتونيد هاردهاي اكسترنال يا فلش مموريهايي usb3 را به usb2 متصل كنيد ولي سرعت شما محدود خواهد شد .
VorteX01
11-12-2013, 12:51
سلام،
میخواستم بدونم برای چی هارد های Seagate ارزون تر از هارد های Western هستند؟ به این دلیل می پرسم چون از نظر کیفیت یکی هستند، فک کنم:n13: (در مورد اکسترنال هارد ها حداقل اینطوریه، در مورد اینترنال ها نمی دونم).
و اینکه ممنون میشم فرق بین این دو هارد رو بگین Seagate FreeAgent GoFlex Desk و Seagate FreeAgent Desk ؟ و کدوم یکی بهتر هستند (تنها چیزی که برام مهمه اعتماد به هارد که فایل هام یکدفعه پاک نشه و دومین اولویت هم سرعته)
ممنون میشم قیمت هارد های بالا برای حجم 3 ترا رو بگین.
و اینکه به Seagate بیشتر میشه اعتماد کرد یا به Western؟
خیلی خیلی ممنون
dooste.man83
11-12-2013, 13:25
سلام،
میخواستم بدونم برای چی هارد های Seagate ارزون تر از هارد های Western هستند؟ به این دلیل می پرسم چون از نظر کیفیت یکی هستند، فک کنم:n13: (در مورد اکسترنال هارد ها حداقل اینطوریه، در مورد اینترنال ها نمی دونم).
و اینکه ممنون میشم فرق بین این دو هارد رو بگین Seagate FreeAgent GoFlex Desk و Seagate FreeAgent Desk ؟ و کدوم یکی بهتر هستند (تنها چیزی که برام مهمه اعتماد به هارد که فایل هام یکدفعه پاک نشه و دومین اولویت هم سرعته)
خیلی خیلی ممنون
سیگیت بنظرم کلا بهتره
سیگیت ارزونتره و خریدش کار صحیح تری هست
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
ata.royalfalcon
11-12-2013, 14:09
سلام،
خیلی خیلی ممنون
سلام .
دو مدلي كه گفتيد (Seagate FreeAgent GoFlex Desk و Seagate FreeAgent Desk) هيچ كدام توليد نميشوند . در حال حاضر مدلهاي Backup plus را بايد انتخاب كنيد .
هر دو كيفيت مناسبي دارند ولي تفاوتهايي نيز دارند . پيشنهاد ميكنم اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه كنيد تا با چند نمونه از تفاوتها آشنا بشيد .
VorteX01
11-12-2013, 14:41
سلام .
دو مدلي كه گفتيد (Seagate FreeAgent GoFlex Desk و Seagate FreeAgent Desk) هيچ كدام توليد نميشوند . در حال حاضر مدلهاي Backup plus را بايد انتخاب كنيد .
هر دو كيفيت مناسبي دارند ولي تفاوتهايي نيز دارند . پيشنهاد ميكنم اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه كنيد تا با چند نمونه از تفاوتها آشنا بشيد .
آقا خیلی ممنون برای پاسخت ،فقط این گرم کردنه یکم آدم رو به فک فرو برد ، یه دفعه Fail می کنه ، حالا بیا درستش کن.:n02:
آقا این قیمت Western My Book 3TB و Seagate Expansion 3TB رو هم ممنون میشم بگی؟
و آقا باید تو خریدن به نکته ای توجه کنیم یا چیزی ؟
خیلی ممنون
ata.royalfalcon
11-12-2013, 15:45
آقا خیلی ممنون برای پاسخت ،فقط این گرم کردنه یکم آدم رو به فک فرو برد ، یه دفعه Fail می کنه ، حالا بیا درستش کن.:n02:
آقا این قیمت Western My Book 3TB و Seagate Expansion 3TB رو هم ممنون میشم بگی؟
و آقا باید تو خریدن به نکته ای توجه کنیم یا چیزی ؟
خیلی ممنون
البته مدلهاي expansion هم به احتمال زياد از هاردهاي 7200rpm استفاده ميكنند (سري Barracuda 7200.14) . در كل اگر از فن استفاده كنيد خيلي بهتر خواهد بود حتي براي WD my book .
سه ترابايتيها بين 380 تا 410 هزار تومن هست كه با توجه به گارانتي و ... متغيره .
سالم بودن جعبه مقوايي ، باز نشده بودن جعبه و نايلون آن ، مطابقت داشتن سريال نوشته شده روي جعبه با كارت گارانتي (در بعضي از گارانتيها سريال هارد روي كارت نوشته ميشه) .
hamed619
12-12-2013, 21:41
با سلام من این مدل Seagate Backup Plus 2TB USB3 Ext HDD رو خریدم اما دکمه خاموش شدن نداره یعنی موقی که نخوام ازش استفاده کنم باید سیم برق رو از پشتش بکشم بیرون
Facon_Archi
12-12-2013, 21:51
سلام
یه سوال داشتم
اگه هارد یا فلش ای رو که USB3 هست به USB2 وصل کنم تبدیل به usb2 میشه واسه همیشه؟!!
ata.royalfalcon
12-12-2013, 21:52
با سلام من این مدل Seagate Backup Plus 2TB USB3 Ext HDD رو خریدم اما دکمه خاموش شدن نداره یعنی موقی که نخوام ازش استفاده کنم باید سیم برق رو از پشتش بکشم بیرون
سلام .
آداپتور برق را از پریز جدا کنید ، لازم نیست که از پشت هارد اکسترنال جدا کنید .
میتونید سه راهی های کلید دار بخرید که پس از safely remove کردن کلید سه راهی را قطع کنید . دقت کنید که سه راهی و کلید آن کیفیت خوبی داشته باشند.
ata.royalfalcon
12-12-2013, 21:54
سلام
یه سوال داشتم
اگه هارد یا فلش ای رو که USB3 هست به USB2 وصل کنم تبدیل به usb2 میشه واسه همیشه؟!!
سلام .
تا زمانیکه به usb2 سیستم متصل کرده باشید سرعت شما در حد usb2 باقی میمونه ؛ نه برای همیشه . بعد ها اگر صاحب سیستمی بشید که usb3 داشته باشه میتونید از مزایای سرعت بالای usb3 بهره مند بشید .
Abolfazl-Star
13-12-2013, 15:26
سلام من میخوام هارد 500 بگیرم چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟
ata.royalfalcon
13-12-2013, 15:28
میدونستید که منافذ تهویه در بعضی از مدلهای My Book مثل My Book Pro Edition و یا My Book World Edition بر اساس کد مورس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و شامل کلمات personal , reliable , innovative , simple , design هست !؟
innovative = نوآورانه
reliable = قابل اعتماد
simple = ساده ، آسان
ata.royalfalcon
13-12-2013, 18:38
سلام من میخوام هارد 500 بگیرم چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟
سلام .
500GB پرتابل تنوع زیادی در بازار دارند . انواعی که به اصطلاح ضد ضربه و آب هستند تا مدلهای معمولی . پیشنهاد میکنم از برندهای شناخته شده ای مثل سیگیت (expansion یا Backup plus یا slim) یا وسترن (my passport یا my passport ultra) انتخاب کنید . مدلهای پیشنهدی به هیچ عنوان ضد ضربه نیستند و در نتیجه در استفاده و حمل و نقل دقت کنید . مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه هستند فقط باکس مستحکم دارند وگرنه هارد بکار رفته تفاوتی با انواع معمولی ندارند در نتیجه در هنگامی که روشن هست نباید ضربه یا شوکی وارد بشه .
amir.sh.69
13-12-2013, 20:09
دوستان من می خواستم یه هارداکسترنال بگیرم که هم wifi داشته باشه و هم به tv وصل بشه که بتونم عکس و فیلم و موزیک رو اونجا play کنم.
کسی هست من رو راهنمایی کنه؟؟؟
مارک WD همچین چیزی داره؟؟
constant_boy23
13-12-2013, 20:35
My passport با my passport ultra به غير از ظاهرشون تفاوت ديگه اي هم دارن ؟
(كارايي - عمر و .... )
ata.royalfalcon
13-12-2013, 21:17
دوستان من می خواستم یه هارداکسترنال بگیرم که هم wifi داشته باشه و هم به tv وصل بشه که بتونم عکس و فیلم و موزیک رو اونجا play کنم.
کسی هست من رو راهنمایی کنه؟؟؟
مارک WD همچین چیزی داره؟؟
از برند وسترن هنوز چنین مدلی ساخته نشده اما میتونید Seagate Wireless Plus بخرید که هم WiFi دارد و هم کارتریج usb3 . اگر TV شما WiFi داشته باشه و از dlna پشتیبانی کنه میتونید بصورت بیسیم و از طریق dlna عکس و فیلم و موزیک رو play کنید . پیشنهاد میکنم دفترچه راهنمای این مدل را دانلود و مطالعه کنید (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . همچنین نحوه استفاده از dlna در صفحات زیر توضیح داده شده .
Playstation 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Xbox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Other DLNA playback devices ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
My passport با my passport ultra به غير از ظاهرشون تفاوت ديگه اي هم دارن ؟
(كارايي - عمر و .... )
amir.sh.69
13-12-2013, 23:27
[QUOTE=ata.royalfalcon;8020902]از برند وسترن هنوز چنین مدلی ساخته نشده اما میتونید Seagate Wireless Plus بخرید که هم WiFi دارد و هم کارتریج usb3 . اگر TV شما WiFi داشته باشه و از dlna پشتیبانی کنه میتونید بصورت بیسیم و از طریق dlna عکس و فیلم و موزیک رو play کنید . پیشنهاد میکنم دفترچه راهنمای این مدل را دانلود و مطالعه کنید (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . همچنین نحوه استفاده از dlna در صفحات زیر توضیح داده شده .
Playstation 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Other DLNA playback devices ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از راهنمایی.:n01:
از نظر کیفیت چطوره؟؟؟قابل قیاس با وسترن دیجیتال هست؟؟؟
و اینکه در حال حاضر تلوزیون من سیستم dlna رو ساپورت نمیکنه ، این مدل خروجی HDMI هم داره؟؟یا مدل دیگه ای هست؟
amir.sh.69
13-12-2013, 23:29
از برند وسترن هنوز چنین مدلی ساخته نشده اما میتونید Seagate Wireless Plus بخرید که هم WiFi دارد و هم کارتریج usb3 . اگر TV شما WiFi داشته باشه و از dlna پشتیبانی کنه میتونید بصورت بیسیم و از طریق dlna عکس و فیلم و موزیک رو play کنید . پیشنهاد میکنم دفترچه راهنمای این مدل را دانلود و مطالعه کنید (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . همچنین نحوه استفاده از dlna در صفحات زیر توضیح داده شده .
و اینکه در حال حاضر تلوزیون من سیستم dlna رو ساپورت نمیکنه ، این مدل خروجی HDMI هم داره؟؟یا مدل دیگه ای هست؟
ata.royalfalcon
13-12-2013, 23:43
از نظر کیفیت مشکلی ندارند . البته باید درست نگهداری و استفاده بشه تا مشکلی پیش نیاد . این مدل HDMI ندارد . هارد اکسترنالی ندیدم که HDMI داشته باشه .
Gladiature_Roma
14-12-2013, 14:02
واقعا از ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تشکر زیاد دارم که خیلی خوب راهنمایی میکنه، من تونستم با راهنمایی های این دوست عزیز، تمام اطلاعات هاردم رو ریکاوری کنم.
هارد بنده به RAW تبدیل شده بود و الان تونستم تمام اطلاعات رو ریکاوری کنم. حالا وقتی میزنم که فرمت بشه روی Quick که فرمت نمیشه و روی حالت معمولی هم بعد از دو تا سه ساعت که یه قسمت از فرمت رو انجام داد این ارور رو داد. راه حل چیه؟ چطور میتونم هاردم رو فرمت کنم؟
ata.royalfalcon
14-12-2013, 14:58
واقعا از ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تشکر زیاد دارم که خیلی خوب راهنمایی میکنه، من تونستم با راهنمایی های این دوست عزیز، تمام اطلاعات هاردم رو ریکاوری کنم.
هارد بنده به RAW تبدیل شده بود و الان تونستم تمام اطلاعات رو ریکاوری کنم. حالا وقتی میزنم که فرمت بشه روی Quick که فرمت نمیشه و روی حالت معمولی هم بعد از دو تا سه ساعت که یه قسمت از فرمت رو انجام داد این ارور رو داد. راه حل چیه؟ چطور میتونم هاردم رو فرمت کنم؟
سعي كنيد كه با نرم افزارهاي مختلف مثل acronis disk director home هارد مورد نظر را فرمت كنيد . اگر جواب نداد پيشنهاد ميكنم يك بار low level format كنيد .
Kamyar_AnathemA
15-12-2013, 00:55
من یک سیگیت اکسپنشن 2 ترا خریدم البته هنوز به دستم نرسیده
قبل کپی اطلاعات روی هارد کار خاصی باید انجام بدم ؟ مثل فرمت یا ...
داخلش چه نرم افزار هایی هست و به چه درد میخوره ؟
مرسی
ashkan 73
15-12-2013, 01:08
سلام .
500GB پرتابل تنوع زیادی در بازار دارند . انواعی که به اصطلاح ضد ضربه و آب هستند تا مدلهای معمولی . پیشنهاد میکنم از برندهای شناخته شده ای مثل سیگیت (expansion یا Backup plus یا slim) یا وسترن (my passport یا my passport ultra) انتخاب کنید . مدلهای پیشنهدی به هیچ عنوان ضد ضربه نیستند و در نتیجه در استفاده و حمل و نقل دقت کنید . مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه هستند فقط باکس مستحکم دارند وگرنه هارد بکار رفته تفاوتی با انواع معمولی ندارند در نتیجه در هنگامی که روشن هست نباید ضربه یا شوکی وارد بشه .
آیا Silicon-Power و Adata از نظر کیفیت و استحکام با مدل هایی که شما نام بردید برابری میکنه یا نه؟؟؟
ata.royalfalcon
15-12-2013, 08:01
من یک سیگیت اکسپنشن 2 ترا خریدم البته هنوز به دستم نرسیده
قبل کپی اطلاعات روی هارد کار خاصی باید انجام بدم ؟ مثل فرمت یا ...
داخلش چه نرم افزار هایی هست و به چه درد میخوره ؟
مرسی
سلام .
از قبل پارتيشن بندي و فرمت شده و نيازي به كار خاصي نيست مگر اينكه به چند پارتيشن نياز داشته باشيد كه بايد با استفاده از نرم افزارهاي مناسب اقدام كنيد . براي كپي كردن هم ميتونيد از برنامه Tera copy استفاده كنيد . نرم افزار Seagate Drive Settings كه در پارتيشن موجوده فقط براي sleep time و toggle the lights و diagnostics هست .
Gladiature_Roma
15-12-2013, 10:01
سعي كنيد كه با نرم افزارهاي مختلف مثل acronis disk director home هارد مورد نظر را فرمت كنيد . اگر جواب نداد پيشنهاد ميكنم يك بار low level format كنيد .
Low Level Format چی هست؟
ata.royalfalcon
15-12-2013, 13:32
Low Level Format چی هست؟
اين برنامه را از لينك زير دانلود و نصب و اجرا كنيد و پس از انتخاب هارد مورد نظر آنرا llf كنيد . دقت كنيد كه هارد درست را انتخاب كنيد چون پس از llf شدن به هيچعنوان داده ها قابل ريكاوري نيست . ضمناً اين برنامه در ويندوز اجرا ميشود .
VorteX01
16-12-2013, 13:00
با تشکر از دوستان و مخصوصا عطا جان ، بلاخره یه هارد 3 ترا وسترن خریدیم که الان 2 روزه داره خیلی خوب کار می کنه و اصلا صدا نداره مگر اینکه گوشتون رو به دستگاه نزدیک کنید که اونوقت یه صدای کمی میاد :n02:.
سرعت رایتش هم با usb3 تا 100 مگ هم رفت ولی اومد پایین و بین 70 تا 80 مگ ثابت بود و با usb 2 بین 25 تا 30 مگ ثابت بود.
فقط یه چیزی ، الان با برنامه ی HD Tune Pro 5.5 دارم مانیتور می کنم رو 42 هست ، که البته داره روش کپی میشه، میخواستم بدونم این دما نرماله؟ یا باید پایین تر باشه؟
با تشکر فراوان
ata.royalfalcon
16-12-2013, 16:12
با تشکر از دوستان و مخصوصا عطا جان ، بلاخره یه هارد 3 ترا وسترن خریدیم که الان 2 روزه داره خیلی خوب کار می کنه و اصلا صدا نداره مگر اینکه گوشتون رو به دستگاه نزدیک کنید که اونوقت یه صدای کمی میاد :n02:.
سرعت رایتش هم با usb3 تا 100 مگ هم رفت ولی اومد پایین و بین 70 تا 80 مگ ثابت بود و با usb 2 بین 25 تا 30 مگ ثابت بود.
فقط یه چیزی ، الان با برنامه ی HD Tune Pro 5.5 دارم مانیتور می کنم رو 42 هست ، که البته داره روش کپی میشه، میخواستم بدونم این دما نرماله؟ یا باید پایین تر باشه؟
با تشکر فراوان
سلام .
از اين مدلهاي جديد (2013) خريديد يا از اين مدلهاي قديميتر !؟
در مورد دما هم بنظر من كه خوبه .
در استفاده و نگهداري هم دقت كنيد تا مشكلي پيش نياد . هنگامي كه هارد در حال كار هست ضربه و شوك وارد نكنيد و حتي جابجا نشه . قبل از جدا كردن كابل هم safely remove كردن هم فراموش نشه (با استفاده از برنامه اي كه در داخل پارتيشنها هست) و ...
Kamyar_AnathemA
16-12-2013, 16:53
سلام
سیگیت اکسپنشن 2 ترا رسی دستم و یک سوال :
وصل کردم به یو اس بی 3 و از روی هارد لپ تاپ دارم چیزی روش کپی میکنم با استفاده از TeraCopy اما سرعت انتقال نهایت رو 30 MB هست ! همینقدر درسته یا باید بیشتر باشه ؟
یو اس بی 3 درایور داره و باید نصب بشه یا نه ؟
زیاد سر در نمیارم از این چیزا
ata.royalfalcon
16-12-2013, 18:04
سلام
سیگیت اکسپنشن 2 ترا رسی دستم و یک سوال :
وصل کردم به یو اس بی 3 و از روی هارد لپ تاپ دارم چیزی روش کپی میکنم با استفاده از TeraCopy اما سرعت انتقال نهایت رو 30 MB هست ! همینقدر درسته یا باید بیشتر باشه ؟
یو اس بی 3 درایور داره و باید نصب بشه یا نه ؟
زیاد سر در نمیارم از این چیزا
سلام .
پیشنهاد میکنم ابتدا با استفاده از برنامه HDtune (آخرین ورزن که 5.50 هست) یک تست بگیرید و نتیجه را در اینجا قرار بدید (نمونه تست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
هنوز نتیجه تست رو نمیدونم ولی با توجه به سرعت 30 مگابایت حدس میزنم به usb2 لپتاپ متصل کردید !
VorteX01
16-12-2013, 18:30
سلام .
از اين مدلهاي جديد (2013) خريديد يا از اين مدلهاي قديميتر !؟
در مورد دما هم بنظر من كه خوبه .
در استفاده و نگهداري هم دقت كنيد تا مشكلي پيش نياد . هنگامي كه هارد در حال كار هست ضربه و شوك وارد نكنيد و حتي جابجا نشه . قبل از جدا كردن كابل هم safely remove كردن هم فراموش نشه (با استفاده از برنامه اي كه در داخل پارتيشنها هست) و ...
عطا جان دقیقا همین مدلی هست که تو سایت وسترنه (My Book) ، این مدل 2013 هست دیگه ، درسته؟
البته دما رو 2 ، 3 درجه آوردم پایین ، باز باز کردن پنجره و بستن در، دما رفت رو 39 :n09:، خودم داشتم یخ می زدم دیگه :n02: .
این برنامه ی خودش به درد میخوره؟ :n02: ما هارد رو وصل کردیم شروع کردیم به کپی کردن!!
silhouette
16-12-2013, 18:38
ممن میخوام هارد اکسترنال بگیرم میخوام ببینم وسترن پاسپورتی خوله یا چیز دیگه ای بخرم ضمنا این پاسپورتی های اولترا چطورن از معمولی هاش بهترن یا نه خلاصه اینکه راهنماییم کنیددیگه ممنون:n11:
Kamyar_AnathemA
16-12-2013, 18:58
اینم تست
تازه الان دارم از روی دی وی دی و دی وی دی رام چیزی میریزم سرعت از 10 بالاتر نمیره !!!!
به یو اس بی 3 وصل کردم
مدل لپ تاپ HP Pavilion DV-6 6170Se هست و دو تا یو اس بی 3 داره
کابلو که وصل میکنم این پایین پیغام میاد که This Device Can Perform Faster یه جورایی انگار تشخیص نمیده یو اس بی 3 هست
چه کنم ؟
ata.royalfalcon
16-12-2013, 18:59
عطا جان دقیقا همین مدلی هست که تو سایت وسترنه (My Book) ، این مدل 2013 هست دیگه ، درسته؟
البته دما رو 2 ، 3 درجه آوردم پایین ، باز باز کردن پنجره و بستن در، دما رفت رو 39 :n09:، خودم داشتم یخ می زدم دیگه :n02: .
این برنامه ی خودش به درد میخوره؟ :n02: ما هارد رو وصل کردیم شروع کردیم به کپی کردن!!
عکس زیر مدل 2013 هست . اگر همین مدل باشه در باره نرم افزارهای موجود در آن در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مختصر توضیحاتی دادم .
عکس زیر مربوط به مدلهای قدیمیتر هست .
ata.royalfalcon
16-12-2013, 19:24
اینم تست
تازه الان دارم از روی دی وی دی و دی وی دی رام چیزی میریزم سرعت از 10 بالاتر نمیره !!!!
به یو اس بی 3 وصل کردم
مدل لپ تاپ HP Pavilion DV-6 6170Se هست و دو تا یو اس بی 3 داره
کابلو که وصل میکنم این پایین پیغام میاد که This Device Can Perform Faster یه جورایی انگار تشخیص نمیده یو اس بی 3 هست
چه کنم ؟
والا نتایج این تست نشون میده که نباید مشکلی در usb3 سیستم و هارد اکسترنال وجود داشته باشه . چون حداکثر سرعت 167.3MB/s هست . اگر usb2 بود امکان نداشت به چنین سرعتی برسید . مشکل را باید در جای دیگری جستجو کنید. بعنوان مثال اگر داده ها از روی داخلی ترین ترکهای هارد لپتاپتان خوانده میشه پایین بودن سرعت کاملاً عادی هست . به هر حال پیشنهاد میکنم ابتدا نوع چیپست usb3 مادربرد را شناسایی و سپس آخرین ورژن درایور را دانلود و نصب کنید .
برای شناسایی نوع چیپست usb3 مادربرد میتونید از نرم افزار AIDA64 Extreme Edition استفاده کنید (طبق عکس پیوستی - اول روی south bridge کلیک کنید) . مثلاً چیپست usb3 لپتاپم NEC و FRESCO LOGIC هست . در سایت زیر بگردید شاید بتونید درایور متناسب با چیپست را پیدا کنید (قسمتی که نوشته Chipsets USB 3.0) .
ata.royalfalcon
16-12-2013, 19:30
ممن میخوام هارد اکسترنال بگیرم میخوام ببینم وسترن پاسپورتی خوله یا چیز دیگه ای بخرم ضمنا این پاسپورتی های اولترا چطورن از معمولی هاش بهترن یا نه خلاصه اینکه راهنماییم کنیددیگه ممنون:n11:
سلام .
همین مدل WD my passport ultra گزینه مناسبی هست . در مقایسه با مدلهای عادی هم ضخامت کمتری دارد و هم اینکه کیف پارچه ای به همراه آن موجود هست . البته این کیف به هیچ عنوان از هارد در برابر ضربه و شوک محافظت نمیکند . این هارد ضد ضربه و شوک و یا ضد آب هم نیست ، در نتیجه در هنگام حمل و نقل و نگهداری و استفاده از آن دقت کنید .
Kamyar_AnathemA
16-12-2013, 20:24
این کارارو کردم بهتر شد
سرعت گاها به 80 -90 میرسه اما خیلی متغیر هست
تو اون سایت فیرمویر هم بود دانلود کردم اما نصب نکردم
به چه درد میخوره ؟ سرعتو بیشتر نمیکنه ؟
ata.royalfalcon
16-12-2013, 21:33
این کارارو کردم بهتر شد
سرعت گاها به 80 -90 میرسه اما خیلی متغیر هست
تو اون سایت فیرمویر هم بود دانلود کردم اما نصب نکردم
به چه درد میخوره ؟ سرعتو بیشتر نمیکنه ؟
اگر Firmware جدید واقعاً مربوط به مدلی که شما دارید باشه با رعایت نکات ایمنی میتونید آپدیت کنید . ممکنه کارایی و عملکرد هارد بهتر بشه . دقت کنید که هر گونه اشتباه و خطا در آپدیت Firmware میتونه باعث خرابی هارد بشه . ضمناً دمای هارد اکسترنال شما هم نسبتاً بالا هست .
Kamyar_AnathemA
16-12-2013, 21:37
اگر Firmware جدید واقعاً مربوط به مدلی که شما دارید باشه با رعایت نکات ایمنی میتونید آپدیت کنید . ممکنه کارایی و عملکرد هارد بهتر بشه . دقت کنید که هر گونه اشتباه و خطا در آپدیت Firmware میتونه باعث خرابی هارد بشه . ضمناً دمای هارد اکسترنال شما هم بالا هست .
فیرمویر برای USB 3.0 بود نه هارد اکسترنال
دمای هارد شاید بخاطر اینه که چندین ساعت وصله به سیستم و چیزی روش کپی میشه
kalantarahura
17-12-2013, 08:48
سلام . اقا ما چند یکی دو ماه بود که یک هارد اکسترنال 3 ترا اداپتوری گرفته بودیم که تا خر خره پرش کردیم.هیچ مشکلی نداشتم.تا اینکه چند روز پیش به سیستم زیدیم و دیدیم بالا نمیاد.یکم مشغول بودیم نشد کاری بکنیم.رفتیم Device Manager دیدیم بله زده Unallocated. یک پیغام هم اومد که باید Initilize کنیو گفت که Partition Style را MBR یا GPT قرار بده. اولین بار بود همچین چیزی رو دیده بودم.خلاصه تو اینترنت تحقیق کردیم دیدم که هارد بیش از 2 ترا بایستی GPT بشه. هرچند در حالت GPT مادربردهای قدیمی ممکنه هارد رو نشناسند. چند نفر هم گفته بودند که هاردشون گاهی همین مشکل منو داشتند. اگر کسی میخواد از MBR استفاده کنه تا همه مادربردها هارد رو بشناسن بهتره که هاردشون رو پارتیشن بندی کنند. مثلا یه پارتیشن 2ترا و بقیه حجم هم پارتیشن دو باشه. البته یه نرم افزار 1 مگابایتی گیر اوردم که محتویات هارد رو در کمتر از 30 ثانیه واسم اورد که امکان Save اون رو هم میده. یعنی نیازی به Recovery نیست و فقط باید یه هاردی گیر بیارم که 3 ترا جا داشته باشه.همه جا هم گفتند که برای تبدیل MBR و GPT به یکدیگر باید هارد رو فرمت کرد. بازم خواستم بپرسم کاری میشه بدون فرمت کرد یا نه.؟این متن رو هم نوشتم که بقیه به مشکل من بر نخورند و حواسشون جمع باشه.
ata.royalfalcon
17-12-2013, 09:34
سلام . اقا ما چند یکی دو ماه بود که یک هارد اکسترنال 3 ترا اداپتوری گرفته بودیم که تا خر خره پرش کردیم.هیچ مشکلی نداشتم.تا اینکه چند روز پیش به سیستم زیدیم و دیدیم بالا نمیاد.یکم مشغول بودیم نشد کاری بکنیم.رفتیم Device Manager دیدیم بله زده Unallocated. یک پیغام هم اومد که باید Initilize کنیو گفت که Partition Style را MBR یا GPT قرار بده. اولین بار بود همچین چیزی رو دیده بودم.خلاصه تو اینترنت تحقیق کردیم دیدم که هارد بیش از 2 ترا بایستی GPT بشه. هرچند در حالت GPT مادربردهای قدیمی ممکنه هارد رو نشناسند. چند نفر هم گفته بودند که هاردشون گاهی همین مشکل منو داشتند. اگر کسی میخواد از MBR استفاده کنه تا همه مادربردها هارد رو بشناسن بهتره که هاردشون رو پارتیشن بندی کنند. مثلا یه پارتیشن 2ترا و بقیه حجم هم پارتیشن دو باشه. البته یه نرم افزار 1 مگابایتی گیر اوردم که محتویات هارد رو در کمتر از 30 ثانیه واسم اورد که امکان Save اون رو هم میده. یعنی نیازی به Recovery نیست و فقط باید یه هاردی گیر بیارم که 3 ترا جا داشته باشه.همه جا هم گفتند که برای تبدیل MBR و GPT به یکدیگر باید هارد رو فرمت کرد. بازم خواستم بپرسم کاری میشه بدون فرمت کرد یا نه.؟این متن رو هم نوشتم که بقیه به مشکل من بر نخورند و حواسشون جمع باشه.
سلام .
در مورد هارد ديسكهاي پرظرفيت دو حالت كاملاً متفاوت مطرح ميشه :
1. چيپست مربوط به پل جنوبي مادربرد توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك را نداشته باشه .
2. بعضي از ويندوزها مثل xp هارد ديسكهايي كه بصورت gpt شناسايي شده اند ساپورت نميكنند .
اين مسائل بيشتر مربوط به هاردهاي اينترنال هست . وگرنه هاردهاي پرحجم اكسترنال وسترن و سيگيت بصورت mbr شناسايي شده اند (توضيحات بيشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) به همين علت هست كه اين هاردهاي اكسترنال در ويندوز xp هم قابل استفاده هست .
اگر کسی میخواد از MBR استفاده کنه تا همه مادربردها هارد رو بشناسن بهتره که هاردشون رو پارتیشن بندی کنند. مثلا یه پارتیشن 2ترا و بقیه حجم هم پارتیشن دو باشه.
ساپورت مادربرد از هارد ديسكهاي پرظرفيت يك بحث كاملاً جدا از ساپورت سيستم عامل از هاردهاي پرظرفيت هست . بعنوان مثال مادربردي كه چيپست پل جنوبي آن Intel ICH7R باشد به خاطر 48Bit LBA بودن ميتواند تا 128PiB را آدرس دهي كند . با وجوديكه مادربرد توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك را دارد ولي اگر از win xp استفاده كنيد به هر تعدادي كه پارتيشن بسازيد حداكثر تا 2TB ميتوانيد استفاده كنيد . چون win xp از GPT ساپورت نميكند .
البته یه نرم افزار 1 مگابایتی گیر اوردم که محتویات هارد رو در کمتر از 30 ثانیه واسم اورد که امکان Save اون رو هم میده.
نرم افزاري كه گفتيد Partition Find and Mount هست ؟
kalantarahura
17-12-2013, 13:32
سلام .
در مورد هارد ديسكهاي پرظرفيت دو حالت كاملاً متفاوت مطرح ميشه :
1. چيپست مربوط به پل جنوبي مادربرد توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك را نداشته باشه .
2. بعضي از ويندوزها مثل xp هارد ديسكهايي كه بصورت gpt شناسايي شده اند ساپورت نميكنند .
اين مسائل بيشتر مربوط به هاردهاي اينترنال هست . وگرنه هاردهاي پرحجم اكسترنال وسترن و سيگيت بصورت mbr شناسايي شده اند (توضيحات بيشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) به همين علت هست كه اين هاردهاي اكسترنال در ويندوز xp هم قابل استفاده هست .
ساپورت مادربرد از هارد ديسكهاي پرظرفيت يك بحث كاملاً جدا از ساپورت سيستم عامل از هاردهاي پرظرفيت هست . بعنوان مثال مادربردي كه چيپست پل جنوبي آن Intel ICH7R باشد به خاطر 48Bit LBA بودن ميتواند تا 128PiB را آدرس دهي كند . با وجوديكه مادربرد توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك را دارد ولي اگر از win xp استفاده كنيد به هر تعدادي كه پارتيشن بسازيد حداكثر تا 2TB ميتوانيد استفاده كنيد . چون win xp از GPT ساپورت نميكند .
نرم افزاري كه گفتيد Partition Find and Mount هست ؟
ممنون از توضیحات تخصصی. یه سوال: پس چرا به یه باره Unallocate شده؟یعنی ممکنه بخاطر ضربه باشه؟هاردم همیشه جاش ثابت بوده. هارد من Seagate Backup Plus هست. مثل ساعت کار میکرد. یه باره این اتفاق افتاده. درباره ی ظرفیت نهایی MBR که در لینک ذکر شده آوردین منظورتون اینه که اگر هارد 16 ترا باشه با حالت MBR باز هم قابل شناسایی هست.؟
ممنون میشم توضیح بدین. اون نرم افزار رو تا شب بهتون میگم چی بوده. با D شروع میشد. اتفاقا با Partition Find and Mount اول کار کردم ولی نتونست کاری بکنه. این نرم افزار قدرت عجیبی دلشت
ata.royalfalcon
17-12-2013, 18:08
ممنون از توضیحات تخصصی. یه سوال: پس چرا به یه باره Unallocate شده؟یعنی ممکنه بخاطر ضربه باشه؟هاردم همیشه جاش ثابت بوده. هارد من Seagate Backup Plus هست. مثل ساعت کار میکرد. یه باره این اتفاق افتاده. درباره ی ظرفیت نهایی MBR که در لینک ذکر شده آوردین منظورتون اینه که اگر هارد 16 ترا باشه با حالت MBR باز هم قابل شناسایی هست.؟ممنون میشم توضیح بدین. اون نرم افزار رو تا شب بهتون میگم چی بوده. با D شروع میشد. اتفاقا با Partition Find and Mount اول کار کردم ولی نتونست کاری بکنه. این نرم افزار قدرت عجیبی دلشت
unallocated يا raw شدن و مشكلاتي از اين موارد كه ناشي از خراب شدن Partition Table هست در هاردهاي اكسترنال خيلي شايع هست و علتهاي متفاوتي دارد . يكي از اين علتها safely remove نكردن و يا جدا كردن ناگهاني كابل usb مخصوصاً در زماني كه هارد در حال كار هست . نوسانات ولتاژي ميتواند علت ديگری باشد مثلاً استاندارد نبودن خروجي پريز برق و بیکیفیت بودن آن که باعث میشه آداپتور بخوبي روي آن فيكس و محكم نشه (يعني به اصطلاح لق بزنه و قطع و وصلی داشته باشه) . اول آداپتور را به برق وصل و سپس كابل را به سيستم متصل كنيد . مشكلات ديگر مثل بدسكتوري و حتي ويروس بي تاثير نيست .
در مورد سوال بعدي اگر هر سكتور 4096byte باشه پس حداكثر حجم در حالت mbr در حدود 16 ترابايت خواهد بود . عكس زير مربوط به هارد اكسترنال WD my book 3TB خودم هست كه در حالت mbr هست .
AMIRTELECOM
21-12-2013, 08:21
سلام
اساتید الان تو بازار هارد اکسترنال 1 ترا کدوم مدل و برند سریعتر از بقیه هست؟
من هر مدلی رو که دیدم همه 5400 دور بودن و تفاوتی با هم نداشتند.
ممنون
AMIRTELECOM
21-12-2013, 08:27
سلام
ممنون
ata.royalfalcon
21-12-2013, 09:00
سلام
ممنون
سلام .
همانطوريكه فرموديد اكثر هاردهاي اكسترنال پرتابل در بازار 5400rpm و 16/8MB cache هستند و در نتيجه از نظر سرعت خيلي متفاوت نيستند . ولي هاردهاي اكسترنال پرتابل 7200rpm هم ساخته شده مثل Hitachi Touro Mobile Pro . ولي فكر نميكنم اين مدلهاي خاص در بازار پيدا بشوند .
سلام یه نرم افزار قفل گذاری واسه هارد سیلیکون پاور ارمور a30 میخاستم،کسی میدونه چی خوبه
نرم افزاری باشه که با رمز دادن هاردو بشناسه
ممنونم
ata.royalfalcon
21-12-2013, 10:48
سلام یه نرم افزار قفل گذاری واسه هارد سیلیکون پاور ارمور a30 میخاستم،کسی میدونه چی خوبه
نرم افزاری باشه که با رمز دادن هاردو بشناسه
ممنونم
سلام .
پيشنهاد ميكنم از نرم افزار رایگان ولی پرقدرت true crypt استفاده کنید . برای encrypt کردن داده ها توسط این برنامه دو راه هست .
1. کل فضای هارد encrypt بشه (آموزش مختصر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
2. یه فایل container بسازید و داده ها را داخل این فایل بریزید (آموزش مختصر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).
اگر lock كردن هارد براي شما مهم بود بايد از مدلهاي وسترن مثل my book يا my passport ميخريديد كه قابليت hardware encryption داشتند و نرم افزار لازم براي فعال كردن اين قابليت در هارد موجود بود .
تو همون نرم افزار کدوم گزینه اش سرعتو پایین نمیاره( اینکزیپت کردنه کل هارد)
nimahandsomboy
21-12-2013, 12:28
با سلام و خسته نباشید
بنده یه هارد میخوام با این مشخصات
برای ----- و hd media میخوام
یعنی کاربردم اینکه از صبح تا شب میخوام رکورد و play کنم خلاصه یه هارد جون سخت میخوام
جابجایی زیاد ندارم حداکثر 1 ترا باشه
چند سال پیش من یه هارد اکسترنال500 وسترن مای پسورد داشتم (86 تومن خریده بودم) اقا این هارد مداوم به ----- وصل بود بعد از مدتی خراب شد گارانتی هم تموم شده بود الان همینطوری اینجا افتاده (خلاصه از اون روز به بعد یه دیدگاه بدی نسبت به هارد اکسترنال دارم
دوست ندام دوباره همین اتفاق برام بیوفته
هاردی که داشتم را با usb به ----- وصل بود که فکر کنم دلیل خراب شدنش همین بوده (منبع تغذیه )
من فکر میکنم اگر هارد اداپتوری بخرم برای مصرف ----- بهتر باشه
باز شما اطلاعات بهتری دارید
خیلی ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
21-12-2013, 15:27
تو همون نرم افزار کدوم گزینه اش سرعتو پایین نمیاره( اینکزیپت کردنه کل هارد)
همه گزينه ها سرعت را پايين مي آورند . ميزان كاهش در سرعت بستگي به قدرت CPU و ... دارد . ولي طبق بنچمارك زير گزينه AES سرعت بيشتري در انكريپت و ديكريپت كردن داده ها دارد همچنين ظاهراً گزينه AES امنيت كمتري هم دارد .
ata.royalfalcon
21-12-2013, 18:45
با سلام و خسته نباشید
بنده یه هارد میخوام با این مشخصات
برای ----- و hd media میخوام
یعنی کاربردم اینکه از صبح تا شب میخوام رکورد و play کنم خلاصه یه هارد جون سخت میخوام
جابجایی زیاد ندارم حداکثر 1 ترا باشه
چند سال پیش من یه هارد اکسترنال500 وسترن مای پسورد داشتم (86 تومن خریده بودم) اقا این هارد مداوم به ----- وصل بود بعد از مدتی خراب شد گارانتی هم تموم شده بود الان همینطوری اینجا افتاده (خلاصه از اون روز به بعد یه دیدگاه بدی نسبت به هارد اکسترنال دارم
دوست ندام دوباره همین اتفاق برام بیوفته
هاردی که داشتم را با usb به ----- وصل بود که فکر کنم دلیل خراب شدنش همین بوده (منبع تغذیه )
من فکر میکنم اگر هارد اداپتوری بخرم برای مصرف ----- بهتر باشه
باز شما اطلاعات بهتری دارید
خیلی ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید
سلام .
اگر هارد اکسترنال آداپتوری میخواهید فکر نکنم یکترابایتی WD my book را بتونید در بازار پیدا کنید ولی شاید بتونید یکی از مدلهای سیگیت مثل Backup plus و یا expansion را پیدا کنید (پیشنهاد میکنم حداقل دوترابایتی انتخاب کنید) .
به هر حال اگر میخواهید به مدت طولانی روشن بذارید حتماً توصیه میشه که یک فن هم در پشت هارد اکسترنال قرار بدید که دمای آن بیش از حد افزایش پیدا نکند . همچنین هارد را در جای امن قرار بدید که بطور اتفاقی ضربه ای وارد نشه ؛ همچنین پس از روشن شدن جابجا کنید و تکان ندهید ؛ اول آداپتور را به برق وصل کنید و سپس کابل usb را به ----- متصل کنید . کیفیت پریز برق در حدی باشه که آداپتور برق بخوبی روی آن فیکس شود و قطع و وصل نشه ....
yaya13612000
22-12-2013, 17:51
سلام .يه هارد سيگيت بكاپ پلاس ٢ترا دارم ومحتوياتش فيلم و عكس هست و هر از چند گاهي شايد هفته اي دو بار به تي وي وصل مي كنم و استفاده مي كنم ولي دغدغه اصلي من زماني هست كه مي خوام هارد رو خاموش كنم و امكان save to removeرو از طريق تلويزيون ندارم .آيا اين مورد مي تونه آسيب پذير باشه؟؟؟
ata.royalfalcon
22-12-2013, 18:32
سلام .يه هارد سيگيت بكاپ پلاس ٢ترا دارم ومحتوياتش فيلم و عكس هست و هر از چند گاهي شايد هفته اي دو بار به تي وي وصل مي كنم و استفاده مي كنم ولي دغدغه اصلي من زماني هست كه مي خوام هارد رو خاموش كنم و امكان save to removeرو از طريق تلويزيون ندارم .آيا اين مورد مي تونه آسيب پذير باشه؟؟؟
سلام .
قبل از جدا کرن هارد اکسترنال از TV حتماً پخش فیلم ، عکس و ... از روی هارد اکسترنال را متوقف کنید (در TV از قسمتی که مربوط به پخش از روی هارد هست خارج بشید) بطوریکه چراغ هارد دیگه چشمک نزنه در اینصورت میتونید هارد را خاموش و سپس آنرا جابجا کنید . به هر حال محض اطمینان میتونید ابتدا TV را خاموش کنید.
omidscafild
22-12-2013, 23:40
واا... یه هارد سیلیکون 500 مدل A10 دارم که حدود سه سال ـه خریدم . با توجه به اینکه نیاز به خرید هارد با فضای بیشتری دارم باید اینو بفروشم . با توجه به نمونه تست زیر فک میکنید چند قیمت میخوره ؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
yaya13612000
23-12-2013, 20:01
والا قيمت ندارم ولي برام جالبه اسم اين نرم افزار تست هارد و چگونگي كاركردنشو بدونم و اينكه اين نقاط قرمز توي اين صفحه سبز نشاندهنده چي هست ؟ممنون!
ata.royalfalcon
23-12-2013, 20:22
والا قيمت ندارم ولي برام جالبه اسم اين نرم افزار تست هارد و چگونگي كاركردنشو بدونم و اينكه اين نقاط قرمز توي اين صفحه سبز نشاندهنده چي هست ؟ممنون!
این برنامه HDtune Pro هست که آخرین ورژن آن 5.50 هست . نقاط قرمز به معنی Damage sector (سکتورهای آسیب دیده) هست . البته در حالت quick این موارد ممکن هست دیده نشود و در نتیجه باید تیک quick برداشته بشه .همچنین این برنامه برای تست و سنجش عملکرد و کارایی هارد هم بکار میرود . برای آشنایی بیشتر در مورد نحوه تست هارد میتونید این صفحه (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید. همچنین از قسمت health این برنامه میتوان متوجه وضعیت کلی هارد از قبیل میزان ساعات کارکرد ، بدسکتوریها ، تعداد دفعات هد پارکینگ و ... شد .
esip30world
24-12-2013, 12:49
با سلام
میخوام یه هارد اکسترنال یک ترابایتی بگیرم
پارامترهایی که برام مهمه؟
برای ذخیره سازی اطلاعات مهم و بعضا شخصی نیاز دارم دارای بک آپ خودکار(یه چیزی تو این مایه ها که اگه اطلاعات پرید بشه راحت ریکاوری کرد)
قابلیت رمز گذاری روی اطلاعات هارد (پسورد برای ورود به هارد)
سرعت بالا(7200 اگه باشه بهتره)
ضد ضربه (ضد آب هم باشه خوبه)بدنه خیلی مقاوم و زیبا
یو اس بی 3 باشه
داشتن ال یی دی هارد
اگه اطلاعات تکمیلی رو بود ذکر نمایید...
لصفا یه مدل حرفه ای و یک مدل متوسط معرفی نمایید
در مورد گارانتی چه گارانتی پیشنهاد میشه؟
اگه قیمت روز رو ذکر کنید ممنون میشم
برای داشتن یه هارد اکسترنال چه ابزارهای جانبی توصیه می شود(مثلا کیف ،چه نوع کیفی مناسب است،یو اس بی و...)
در آخر دمای مناسب برای نگهداری هارد دیسک رو بفرمایید
با تشکر
سلام
آقا عطا، لینکی یا ویدئویی از باز کردن HD710 دارید؟
پورت USB3 اون اعصاب نذاشته برای من
کابل جدید هم گرفتم همون مشکل رو داره
میخوام بازش کنم و مستقیم به سیستم وصلش کنم
Barsoneri
24-12-2013, 13:40
میخوام یک هارد WD my passport Ultra مدل 1 ترابایتی بگیرم
میخوام بیشتر برای ذخیره سازی فایلهای صوتی و تصویری و اتصال به تلویزیون جهت نمایش فیلم ازش استفاده کنم
کسی قیمتشو میدونه و یا در مورد کیفیت و مشخصاتش نظری خاصی نداره؟
و یا گزینه بهتری از نظر سرعت و کیفیت وجود داره؟
اگه نکته خاصی وجود داره لطفا راهنمایی کنید
آقا عطا برای سیگیت بکاپ پلاس باکس پیدا میشه ؟؟که هارد و بزاری توش و دیگه در نیاری زیر هم یو اس بی بخوره ؟
ata.royalfalcon
24-12-2013, 18:41
با سلام
میخوام یه هارد اکسترنال یک ترابایتی بگیرم
پارامترهایی که برام مهمه؟
برای ذخیره سازی اطلاعات مهم و بعضا شخصی نیاز دارم دارای بک آپ خودکار(یه چیزی تو این مایه ها که اگه اطلاعات پرید بشه راحت ریکاوری کرد)
قابلیت رمز گذاری روی اطلاعات هارد (پسورد برای ورود به هارد)
سرعت بالا(7200 اگه باشه بهتره)
ضد ضربه (ضد آب هم باشه خوبه)بدنه خیلی مقاوم و زیبا
یو اس بی 3 باشه
داشتن ال یی دی هارد
اگه اطلاعات تکمیلی رو بود ذکر نمایید...
لصفا یه مدل حرفه ای و یک مدل متوسط معرفی نمایید
در مورد گارانتی چه گارانتی پیشنهاد میشه؟
اگه قیمت روز رو ذکر کنید ممنون میشم
برای داشتن یه هارد اکسترنال چه ابزارهای جانبی توصیه می شود(مثلا کیف ،چه نوع کیفی مناسب است،یو اس بی و...)
با تشکر
سلام .
فكر نميكنم در بازار ايران هارد اكسترنالي پيدا كنيد كه تمام ويژگيهاي ليست شده را بطور همزمان داشته باشه . ولي Buffalo MiniStation Extreme ميتونه گزينه مناسبي باشه كه نه تنها قابليت رمزگذاري سخت افزاري (256bit AES Hardware Encryption) دارد بلكه به خاطر داشتن ضربه گير تا حدي در برابر ضربه هاي ناشي از سقوط و ... مقاوم هست (فقط در حالت non-operating) . اين مدل 7200rpm و ضد آب نيست . اين مدل برنامه هايي براي مديريت هارد و بكاپ گيري دارد و اگر هم از عملكرد برنامه بكاپ گيري رضايت نداشته باشيد ميتونيد از برنامه هاي مشابه كه در اينترنت موجوده استفاده كنيد .
فقط کیف مناسب کفایت میکند . سایز کیف به اندازه ای باشه که خارج کردن هارد بسادگی انجام بشه و روی بدنه خط و خش نیافته .
هارد ديسك بايد در شرايط مناسبي نگهداري شود ، نه نزديك به دماي انجماد و نه دماهاي خيلي بالا . بديهي هست كه هر چه دماي هارد ديسك پايين تر باشه بهتر هست . مثلاً دماي 25 درجه بهتر هست نسبت به 35 درجه .
معمولاً كمپانيهاي سازنده هارد در datasheet حداقل و حداكثر دماي محيطي كه هارد ديسك در آنجا نصب ميشوند را اعلام ميكنند (Environmental Temperature یا Ambient Temperature) مثلاً براي هاردهاي 2.5 اينچي و 3.5 اينچي اينترنال Seagate و Western و در حالت operating بين 0 الي 60 درجه هست . اگر فرض كنيم كه دماي محيطي كه هارد ديسك در آنجا نصب شده با دماي داخلي هارد ديسك كاملاً برابر باشه (كه در عمل اينطور نيست) ارقام ارائه شده بدين معني هست كه اجزا تشكيل دهنده هارد ديسك ميتونند حتي به 60 هم درجه برسند . رسیدن به این دما بصورت پیک و زمان کوتاه اشكالي ندارد ولی در دراز مدت و یا تکرار آن به طور حتم هارد را خراب میکند .
در مورد هاردهاي اكسترنال حداكثر دماي مجاز به خاطر مواردي چون محصور بودن در داخل باكس و عدم امكان تهويه مناسب و وجود اجزائي غير از هارد ديسك و ... نسبت به هاردهاي اينترنال خيلي كمتر هست .
ata.royalfalcon
24-12-2013, 22:28
آقا عطا برای سیگیت بکاپ پلاس باکس پیدا میشه ؟؟که هارد و بزاری توش و دیگه در نیاری زیر هم یو اس بی بخوره ؟
اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم ؛ شاید گارانتی ها داشته باشند (حتماً هم دارند) . یعنی هارد اکسترنال خراب بخری و باکس را باز کنی (آموزش نحوه باز کردن باکس در یوتیوب موجوده) و هارد سالم را با هارد معیوب عوض کنی !
esip30world
25-12-2013, 11:59
سلام .
فكر نميكنم در بازار ايران هارد اكسترنالي پيدا كنيد كه تمام ويژگيهاي ليست شده را بطور همزمان داشته باشه . ولي Buffalo MiniStation Extreme ميتونه گزينه مناسبي باشه كه نه تنها قابليت رمزگذاري سخت افزاري (256bit AES Hardware Encryption) دارد بلكه به خاطر داشتن ضربه گير تا حدي در برابر ضربه هاي ناشي از سقوط و ... مقاوم هست (فقط در حالت non-operating) . اين مدل 7200rpm و ضد آب نيست . اين مدل برنامه هايي براي مديريت هارد و بكاپ گيري دارد و اگر هم از عملكرد برنامه بكاپ گيري رضايت نداشته باشيد ميتونيد از برنامه هاي مشابه كه در اينترنت موجوده استفاده كنيد .
فقط کیف مناسب کفایت میکند . سایز کیف به اندازه ای باشه که خارج کردن هارد بسادگی انجام بشه و روی بدنه خط و خش نیافته .
هارد ديسك بايد در شرايط مناسبي نگهداري شود ، نه نزديك به دماي انجماد و نه دماهاي خيلي بالا . بديهي هست كه هر چه دماي هارد ديسك پايين تر باشه بهتر هست . مثلاً دماي 25 درجه بهتر هست نسبت به 35 درجه .
معمولاً كمپانيهاي سازنده هارد در datasheet حداقل و حداكثر دماي محيطي كه هارد ديسك در آنجا نصب ميشوند را اعلام ميكنند (Environmental Temperature یا Ambient Temperature) مثلاً براي هاردهاي 2.5 اينچي و 3.5 اينچي اينترنال Seagate و Western و در حالت operating بين 0 الي 60 درجه هست . اگر فرض كنيم كه دماي محيطي كه هارد ديسك در آنجا نصب شده با دماي داخلي هارد ديسك كاملاً برابر باشه (كه در عمل اينطور نيست) ارقام ارائه شده بدين معني هست كه اجزا تشكيل دهنده هارد ديسك ميتونند حتي به 60 هم درجه برسند . رسیدن به این دما بصورت پیک و زمان کوتاه اشكالي ندارد ولی در دراز مدت و یا تکرار آن به طور حتم هارد را خراب میکند .
در مورد هاردهاي اكسترنال حداكثر دماي مجاز به خاطر مواردي چون محصور بودن در داخل باكس و عدم امكان تهويه مناسب و وجود اجزائي غير از هارد ديسك و ... نسبت به هاردهاي اينترنال خيلي كمتر هست .
قیمت این هارد که فرمودید چنده؟
پیشنهاد خودتون چیه ؟
نظرتون در مورد wd my passporty یا ultra چیه؟
esip30world
25-12-2013, 12:01
راستی دکمه تشکر کجاست ؟ واسه من نمیاد؟
mojtaba0007
25-12-2013, 12:25
سلام
توی هاردهای پرتابل 2 ترابایت کدوم مدل رو پیشنهاد میدین؟
my passport / my passport slim / my passport ultra / .....
و اینکه دلیلش چیه و برتری هاش چیه
قیمت حدودی هر کدوم که تو بازار هست رو هم بفرمایید و اسم گارانتی اصلی(تر) .
با تشکر
ata.royalfalcon
25-12-2013, 14:02
قیمت این هارد که فرمودید چنده؟
پیشنهاد خودتون چیه ؟
نظرتون در مورد wd my passporty یا ultra چیه؟
اين مدل كمياب هست ، بايد بگرديد و حتي ممكنه نتونيد پيدا كنيد .
در مورد مدل هاي وسترن به جزء چند مورد ، بقيه موارديكه ليست كرديد را ندارد . مثلاً ضد ضربه و آب نيست يا 7200rpm نيست . ولي از مدلهاي خوب و باكيفيتي هست .
راستی دکمه تشکر کجاست ؟ واسه من نمیاد؟
بخاطر اينكه تعداد پستهاي شما كم هست .
amirss32
25-12-2013, 23:20
سلام عطا جان
دیروز یک هارد WD My Passport Ultra 2TB گرفتم ولی زیاد با نحوه کار با WD Smartware اشنا نیستم .
فایل های PDF هم که شما گذاشته بودین الان کار نمیکنن.
میشه توضیح کلی در رابطه با فرق بک اپ گرفتن با روش Passport و Drop Box بدین ?
اصلا در کل Drop Box چیه؟
بعد در رابطه با رجیستر کردن این هارد کمکم میکنید؟
یه رمزی بعد از رجیستر کردن به ایمیلم ارسال شد که نمیدونم باهاش چکار باید کنم:n13:؟
و همچنین اگه بخوام پک اپ رو پیدا کنم یا حذفشون کنم باید چه روشی رو دنبال کنم؟
و همچنین برای باز کردن Drop Box با پیام Login Required مواجه میشم !میشه در این مورد هم راهنماییم کنید ...
nimahandsomboy
26-12-2013, 11:13
اقا عطا ممنون میشم نظرتون را برای خرید هارد اکسترنال با کاربرد زیر بگید
کلا برای اتصال به resiver ......tv smart......hd media player و گاهی اوقات به لپتاپ
یعنی کل جابجایی من داخل خونه هست فقط ممکن به ----- وصل کنم و بعضی وقت ها به پلیر وصل کنم و tv
میخوام کل عکس و فیلم ... mp3 بریزم روی هارد و وصل کنم tv و مشاهده کنم...;کل کاربرد من اینه
برای اتصال به وسایل گوناگون چه نکاتی باید رعایت کنم؟؟
و در اخر مدل پیشنهادی شما چیه؟؟
میخوام فن هم یگیرم و چه مدل فنی بگیرم و چطوری وصل کنم به هارد؟؟؟
خیلی ممنون
ata.royalfalcon
26-12-2013, 12:07
سلام عطا جان
دیروز یک هارد WD My Passport Ultra 2TB گرفتم ولی زیاد با نحوه کار با WD Smartware اشنا نیستم .
فایل های PDF هم که شما گذاشته بودین الان کار نمیکنن.
اصلا در کل Drop Box چیه؟
بعد در رابطه با رجیستر کردن این هارد کمکم میکنید؟
یه رمزی بعد از رجیستر کردن به ایمیلم ارسال شد که نمیدونم باهاش چکار باید کنم:n13:؟
و همچنین برای باز کردن Drop Box با پیام Login Required مواجه میشم !میشه در این مورد هم راهنماییم کنید ...
سلام .
برای اولین بار که وقتیکه هارد دیسک اکسترنال به سیستم متصل میشود بصورت اتوماتیک وار مثل یک flash drive توسط سیستم شناسایی و میتوان به محتوای این هارد دسترسی داشت .
همانطوریکه در عکس پایین میبینید پنج فولدر و یک برنامه به اسم WD Apps setup.exe دیده میشه .
در فولدر User Manuals توضیحات و راهنماییهای کاملی در هفتاد و هفت صفحه و به زبانهای مختلف (به استثنای فارسی) بصورت PDF موجود هست .
برای بهره مند شدن از امکانات مختلف نرم افزاری برنامه WD Apps setup.exe رو اجرا کنید .
EULA رو هم باید قبول کنید .
همانطوریکه در عکس زیر میبینید سه نوع نرم افزار برای نصب وجود دارد . در حالت پیش فرض تمامی آیتمها نصب میشوند .
WD Drive Utilities برای Diagnostics و Sleep Timer و Drive Erase و Registration هست .
WD security هم برای قفل کردن و encrypt کردن هست .
WD SmartWare هم برای عملیات بکاپ گیری هست .
آموزش بکآپ گیری با استفاده از برنامه WD Smartware :
پس از نصب از منوی استارت (یا از قسمت system tray) برنامه WD SmartWare را اجرا کنید . در قسمت home مبدا و مقصد بکاپ گیری را مشخص کنید (روی عکسها کلیک کنید تا فول سایز شود) .
به قسمت Backup بروید .
دو حالت برای بکاپ گیری وجود دارد (دکمه های switch Category Backup و switch File Backup) .
1. Category Backup : در این روش تمام فضای پارتیشن انتخابی را اسکن و کلیه فایلهای موجود رو براساس نوع تقسیم بندی و در فولدری به نام WD SmartWare.swstor در هارد اکسترنال بکاپ گیری میشود . مثلاً اگر 100 گیگ فیلم در درایو C داشته باشید که هر کدام در مسیر های متفاوتی در درایو C موجود باشند باشند همگی در فولدر movie در هارد اکسترنال طبقه بندی میشوند .
مثال : فرض کنید در درایو C و در مسیر های گفته شده این فیلمها و با این فرمتها وجود داشته باشد .
C:\windows\alfa.avi
C:\program file\beta.3gp
بلا استثنا همگی در فولدر movie با حفظ مسیر اصلی بر اساس فولدر و ساب فولدرها در مبدا در هارد اکسترنال طبقه بندی و بکاپ گیری میشوند و حق انتخابی نخواهید داشت . کلیه تغییرات در مبدا در مقصد هم اعمال میشود ، مثلا اگر فایل فیلم به درایو C اضافه بشه در طبقه movie هارد اکسترنال ذخیره خواهد شد . با حذف فایل در درایو c ، فایلی که بکاپ گرفته شده در هارد اکسترنال باقی میماند و حذف نخواهد شد . در طبقه documents فایلهای word یا html قرار میگیرند . در عکس زیر شش طبقه موجود رو مشاهده میکند .
2. File Backup : در این روش میتوانید از فایل یا فولدرهایی که خودتان تعیین میکنید بکاپ بگیرید . همانطوریکه در عکس زیر میبینید خیلی ساده با تیک زدن فایلها یا فولدرهای مورد نظر و سپس با انتخاب دکمه apply change و سپس دکمه start backup از فایلها یا فولدرهای انتخابی بکاپ گرفته میشود .
از طریق دکمه set backup frequency میتونید زمانهای بکاپگیری را تعیین کنید .
در سایت زیر فايل و فولدرهايي كه با استفاده از برنامه WD SmartWare قابل بكاپ گيري نيست و پشتیبانی نميشود را توضيح داده است .
پس از اعمال تنظیمات ، دکمه Enable Backup را بزنید .
برای از کار انداختن عملیات بکاپ گیری باید دکمه stop backup بزنید و سپس فولدر WD SmartWare.swstor که فایلهای بکاپ گرفته شده در آن ذخیره شده را حذف کنید .
بکاپها در فولدر WD SmartWare.swstor ذخیره میشود . میتونید بصورت دستی فایلها را بازگردانی کنید یا اینکه از امکانات بازگردانی این برنامه استفاده کنید .
دقت کنید که اگر از پارتیشنهای متفاوتی بکاپ گرفته بودید از قسمت home پارتیشن مورد نظر را انتخاب کنید و سپس به قسمت Retrieve بروید .
گزینه اول برای بازگردانی بکاپ ها به همام مسیر اصلی هست .
گزینه دوم بازگردانی بکاپ ها به یک فولدر مشخص و انتخاب شده از طرف کاربر هست .
دکمه next را بزنید تا وارد صفحه بعد شوید . در این قسمت مشخص میکنید که آیا کلیه بکاپ ها بازگردانی شوند یا فقط یک فایل خاص بازگردانی شود . اگر فقط دنبال یک فایل خاص هستید باید گزینه Retrieve some file را انتخاب کنید . از قسمت view هم میتوانید فایل مورد نظر را جستجو کنید .
کاربردهای WD Drive Utilities : همانطوریکه در عکس زیر میبینید این قسمت دارای چهار قسمت Diagnostics و Sleep Timer و Drive Erase (برای پاک کردن کلیه اطلاعات) و در نهایت Registration هست .
Diagnostics : هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال (سری my passport و my book) دارای یک برنامه توکار Data Lifeguard diagnostic برای کشف مشکلات احتمالی و سعی در رفع آنها هست و دارای قسمتهای Quick Drive Test (چک کردن قسمت کوچکی از هارد دیسک و بررسی عملکرد آن) و Complete Drive Test جهت بررسی کلیه سکتورها و سعی در فیکس نمودن بدسکتوریها هست .
Sleep Timer : تعین زمان بیکاری برای Sleep شدن هارد دیسک جهت جلوگیری از استهلاک بیمورد . دقت کنید که پس از فعال کردن و تعیین زمان و ذخیره تغییرات « روی هر سیستمی این تنظیمات برقرار خواهد بود .
Registration : رجیستر کردن هارد شاید برای کاربرهای ایرانی کاربردی نداشته باشد . همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست با رجیستر کردن درایو در طول مدت وارانتی بطور رایگان از پشتیبانی فنی (technical support) بهره مند میشوید .
برای قفل گذاری از طریق مسیر زیر برنامه WD Security را اجرا و پسورد را وارد و سپس دکمه Save Security Settings را بزنید (عکس زیر) . دقت کنید که اگر چک باکسEnable auto unlock for user تیک خورده باشد هارد اکسترنال بطور پیشفرض روی همان سیستم Unlock خواهد بود .
Start > All Programs > Western Digital > WD Apps > WD Security
برای برداشتن پسورد WD Security را اجرا كنيد و پسورد فعلي را وارد كنيد و گزينه Remove security را بزنيد و در نهايت دكمه Update Security Settings را بزنيد . در تمام اين مدت هارد بايد به سيستم متصل شده باشد .
برای خاموش کردن هارد هم طبق عکس زیر روی آیکونی که در system tray هست و شبیه سر آدم هست راست کلیک و safely remove کنید .
عددی که داده شده رمز نیست . در واقع سریال نامبر (Serial No) هارد هست که برای هر هاردی متفاوت هست . این شماره ها بر روی جعبه هارد و یا پشت هارد هم نوشته شده .
برای رجیستر کردن هارد دیسک اکسترنال میتوان از لینک زیر اقدام کرد . همانطوریکه در عکس دیده میشود مدت گارانتی باقیمانده هم دیده میشود .
اصلا در کل Drop Box چیه؟
خیلی خلاصه یک فضای ذخیره سازی آنلاین هست . باید در سایت Drop Box عضو بشوید و فکر میکنم فقط تا دو گیگابایت رایگان هست و برای بقیه پلنها باید هزینه پرداخت کرد .
WD SmartWare Pro :
نوع عادی فقط امکان بکآپ گیری روی بعضی از هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال را دارد ؛ این برنامه حتی از مدلهای Elements هم پشتیبانی نمیکند (که تولید شده توسط کمپانی WD هست) . ولی در نسخه های Pro از هر هارد دیسک اکسترنالی (مثلاً Elements) و حتی از برندهای دیگری مثل Seagate و ... پشتیبانی میکند و میتوان بکاپها را روی آنها ذخیره نمود . همچنین نسخه های Pro قابلیت بكاپ گرفتن از داده ها در Cloud با استفاده از Personal Dropbox را هم دارد .
طبق عکس زیر ، روی دکمه مشخص شده کلیک کنید .
اگر مشابه عکس زیر Activation Code میخواهد آنرا ببندید و دکمه مورد نظر را مجدداً بزنید . این فرایند میتواند تا چندبار تکرار شود . ضمناً سیستم باید به اینترنت متصل باشد .
طبق عکس زیر ، اطلاعات خواسته شده را وارد کنید تا به Pro ارتقا داده شود .
در مورد WD SES Driver هم پست 538# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه كنيد .
mojtaba0007
26-12-2013, 12:36
سلام
با تشکر
بی زحمت جواب من رو هم بدین
ata.royalfalcon
26-12-2013, 14:31
اقا عطا ممنون میشم نظرتون را برای خرید هارد اکسترنال با کاربرد زیر بگید
کلا برای اتصال به resiver ......tv smart......hd media player و گاهی اوقات به لپتاپ
یعنی کل جابجایی من داخل خونه هست فقط ممکن به ----- وصل کنم و بعضی وقت ها به پلیر وصل کنم و tv
میخوام کل عکس و فیلم ... mp3 بریزم روی هارد و وصل کنم tv و مشاهده کنم...;کل کاربرد من اینه
و در اخر مدل پیشنهادی شما چیه؟؟
خیلی ممنون
سلام .
اگر کلیه دستگاهها توانایی متصل شدن به شبکه را داشته باشند و همچنین اگر از dlna ساپورت میکنند بنظر من بهتره که یک هارد اکسترنال با اینترفیس Gigabit Ethernet بخرید مثل مدلهای my book live یا my cloud . در اینصورت کافیست هارد را به روتر مناسب متصل و کلیه دستگاهها را از طریق کابل شبکه و یا WiFi به روتر متصل و از طریق dlna فیلم و عکسها را پخش کنید ؛ در این روش لازم نیست هارد اکسترنال را جابجا کنید . همچنین میتوان بطور همزمان روی دستگاههای مختلف پخش کرد . البته قبل از خرید چنین مدلهایی حتماً دفترچه راهنمای این مدلها را مطالعه کنید مثلاً نحوه راه اندازی DLNA media server ، فایلها و زیرنویسهایی که ساپورت میشوند ...
نکته : در هارد اکسترنال مدل my cloud از Twonky Media بعنوان DLNA media server استفاده میشود ، مطمئن نیستم که آیا زیرنویس همنام شده با فایل اصلی را ساپورت میکند یا خیر!
به هر حال اگر چنین مدلهایی را انتخاب نمیکنید میتونید هاردهای اکسترنال معمولی بخرید .مثلاً یکی از مدلهای زیر :
انواع آداپتوری مثل WD my book یا Seagate Backup plus desk یا Seagate expansion desk .
مدلهای پرتابل مثل WD my passport/ultra یا Seagate Backup plus یا Seagate expansion .
نکته مهم این هست که حتماً هارد اکسترنال را در جایی امن و غیر قابل دسترس قرار بدید و سپس را روشن کنید . یعنی پس از روشن کردن هارد اکسترنال دیگر جابجا نکنید و تکان ندید . اگر مدلهای آداپتوری را میخرید ابتدا آداپتور را به برق متصل و سپس کابل usb را به پخش کننده ها متصل کنید . قبل از جدا کرن هارد اکسترنال از TV حتماً پخش فیلم ، عکس و ... از روی هارد اکسترنال را متوقف کنید بطوریکه چراغ هارد دیگه چشمک نزند در اینصورت میتونید هارد را خاموش و سپس آنرا جابجا کنید .
در ساده ترین حالت میتونید یک فن هشت سانتی متری بخرید و با استفاده از آداپتور برق 12 ولتی روشن کنید . بهتره که فن با فاصله و در پشت هارد قرار بگیره (فن را به هارد نچسبانید و تکیه ندهید) .
nimahandsomboy
26-12-2013, 19:02
اکسترنال با اینترفیس Gigabit Ethernet
اقا یه دنیا ممنون از راهنماییتون
امکانش هست یه عکس از این مدل هارد بزارید و قیمت ان در چه حدی هست؟؟؟
amirss32
26-12-2013, 19:15
خیلی ممنون بابت راهنماییتون .
بسیار جامع و مفید بود .
ata.royalfalcon
26-12-2013, 19:51
اکسترنال با اینترفیس Gigabit Ethernet
اقا یه دنیا ممنون از راهنماییتون
امکانش هست یه عکس از این مدل هارد بزارید و قیمت ان در چه حدی هست؟؟؟
از برند وسترن جدیدترین مدل WD my Cloud هست که فکر نمیکنم در بازار پیدا بشه (عکسهای زیر) . پورت usb که در این مدل و سایر مدلهای مشابه دیده میشه برای اتصال مستقیم به سیستم نیست بلکه برای متصل کردن هارد اکسترنال دوم ، فلش مموری و یا حتی پرینتر به آن و به اشتراک گذاشتن در شبکه هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شکل ظاهری مدلهای قدیمیتر یعنی my book live تقریبا مشابه انواع معمولی هست (عکس زیر) .
دقت کنید از آنجایی که این مدلها بظور مستقیم (با usb) به سیستم متصل نمیشود باید روتر مناسب ، کارت و کابل شبکه مناسب داشته باشید وگرنه سرعت انتقال داده ها ممکنه خیلی پایین باشه . به هر حال برای استفاده از هاردهای تحت شبکه باید اطلاعات خوبی در زمینه کامپیوتر داشته باشید. من دیدم بعضیها که حتی نمیدونستند این دستگاه ابتدا باید به روتر متصل بشه یا پورت usb که در بعضی از مدلها وجود دارد برای اتصال مستقیم به سیستم نیست ! قیمت یکترابایتی مدل قدیمی فکر کنم در حدود 420 هزار تومن باشه .
سلام
با تشکر
سلام .
همانطوریکه در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گفتم از تفاوتهای فنی اطلاعی ندارم . چون کمپانی وسترن هیچ چیزی درباره مشخصات این هاردهای اکسترنال اعلام نمیکند . بیشترین تفاوتها در اندازه و نرم افزارهای موجود هست . بنظر من خیلی فرق نمیکنه که کدام مدل را انتخاب کنید .
behnam_roli
27-12-2013, 11:54
سلام دوستان
قصد خرید یک هارد 1 ترابایتی داشتم حدود 250 تومن هم هزینه میخوام بکنم
خیلی معیار خاصی هم ندارم فقط سرعت انتقالش خوب باشه... چه گزینه هایی رو پیشنهاد میکنید؟ من همین فردا میخوام برم بخرمش
ata.royalfalcon
27-12-2013, 14:12
سلام دوستان
قصد خرید یک هارد 1 ترابایتی داشتم حدود 250 تومن هم هزینه میخوام بکنم
خیلی معیار خاصی هم ندارم فقط سرعت انتقالش خوب باشه... چه گزینه هایی رو پیشنهاد میکنید؟ من همین فردا میخوام برم بخرمش
سلام .
قبلاً هم پرسیده بودید و مدل مناسب هم پیشنهاد شده بود . به هر حال اگر در نگهداری ، حمل و نقل و جابجایی دقت میکنید میتونید از مدلهای WD my passport یا WD my passport ultra بخرید . از برند سیگیت هم میتونید انتخاب کنید مثل backup plus یا expansion .
سلام
دوستان قصد خرید یک هارد دیسک اکسترنال یک ترابایت رو دارم . قابل حمل باشه و بدون ادابتور
انتظاراتم :
داشتن USB 3.0 و USB 2.0 و سرعت بالا
عدم پاک شدن اطلاعات (چون خیلی خیلی برام مهمه )
در صورت خدای نکرد خدای نکرده خدای نکرده :n30: حذف اطلاعات ریکاوری سخت نباشه و بشه ریکاوری کرد .
ظاهر هم تا حدی برام مهمه .
LED نشانگر خواندن و نوشتن داده داشته باشه .
--------------------------------------------------------
بودجه من : تا 270 تومن .
اگه خیلی عالی باشه تا 300 هم هزینه میکنم .
دلیل خرید : میخوام اطلاعاتم رو بریزم روش و تا دو سال (که سربازی رفتم ) ممکن است اصلا به هیچ دستگگاه و کامپیوتری وصل نباشه . اطلاعاتش که از بین نمیره ؟؟؟؟؟؟؟؟
چند مدل معرفی کنید و از نظر ارزش خرید ولویت بندی کنین . ممنوننننننننننننن؟:n16:
سلام
دوستان قصد خرید یک هارد دیسک اکسترنال یک ترابایت رو دارم . قابل حمل باشه و بدون ادابتور
انتظاراتم :
در صورت خدای نکرد خدای نکرده خدای نکرده :n30: حذف اطلاعات ریکاوری سخت نباشه و بشه ریکاوری کرد .
دلیل خرید : میخوام اطلاعاتم رو بریزم روش و تا دو سال (که سربازی رفتم ) ممکن است اصلا به هیچ دستگگاه و کامپیوتری وصل نباشه . اطلاعاتش که از بین نمیره ؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیستش ؟؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
28-12-2013, 14:43
سلام
انتظاراتم :
سلام .
قبل از هر چيزي بايد گفت كه حتي در بهترين مدل هم نميتوان صد در صد تضمين كرد كه هيچ مشكلي براي اطلاعات پيش نمياد . سهولت در ريكاوري اطلاعات هم بستگي به ميزان آسيبهاي وارده هست ولي در شرايط يكسان هارد ديسكهايي كه قابليت hardware encryption دارند مثل انواع my passport يا my book ريكاوري اطلاعات نسبت به ساير مدلها مشكلتر خواهد بود .به هر حال بنظر من اولين گزينه WD my passport مخصوصاً مدل ultra باشه . از برند سيگيت هم Backup plus و در نهايت expansion .
اطلاعات از بين نميره . نكات ايمني و احتياطي را رعايت كنيد و در مدتي كه نيستيد هارد را در جاي خشك و خنك و دور از دسترس سايرين قرار بديد !
nimahandsomboy
28-12-2013, 18:45
اقا عطا بنده یه تصمیمی گرفتم میخواستم قبل اقدام با شما یه مشورتی بکنم
یکی از رفیقام هارد 160 گیگ اینترنال داره میگه 70 تومن میفروشه
من به فکرم زد که این هارد را بخرم و به ----- وصل کنم برای رکورد (نسبت به فلش مموری خیلی به صرفه تر هست هم از نظر قیمت هم ظرفیت بیشتری دارم )
یه دونه از این باکس تبدیل هم بخرم ساتا به usb
به نظر شما تصمیم خوبی گرفتم
شما تاحالا تجربه استفاده از این باکس را داشتید؟؟....این باکس ها به هارد صدمه نمیزنند؟؟
ata.royalfalcon
28-12-2013, 19:34
اقا عطا بنده یه تصمیمی گرفتم میخواستم قبل اقدام با شما یه مشورتی بکنم
یکی از رفیقام هارد 160 گیگ اینترنال داره میگه 70 تومن میفروشه
من به فکرم زد که این هارد را بخرم و به ----- وصل کنم برای رکورد (نسبت به فلش مموری خیلی به صرفه تر هست هم از نظر قیمت هم ظرفیت بیشتری دارم )
یه دونه از این باکس تبدیل هم بخرم ساتا به usb
به نظر شما تصمیم خوبی گرفتم
شما تاحالا تجربه استفاده از این باکس را داشتید؟؟....این باکس ها به هارد صدمه نمیزنند؟؟
هارد 3.5 اینچی هست یا 2.5 اینچی ؟ از قیمت باکسهای 3.5 اینچی اطلاعی ندارم ولی فرض بگیریم که حدود 50 هزار تومن باشه . 50+70=120 هزار تومن برای 160 گیگ .
هارد اکسترنال آکبند 500GB سیگیت مدل expansion در حدود 165 هزار تومن هست (بالاترین کیفیت با حداقل قیمت ممکنه) . یعنی فقط با 45 هزار تومن پرداختی بیشتر نه تنها صاحب هارد اکسترنال نو میشوید بلکه 340GB حجم بیشتری خواهید داشت (160-500) . ضمن اینکه معلوم نیست هارد دوست شما صد در صد سالم هست یا خیر و قطعاً هم گارانتی ندارد !
یا اینکه از خرید این باکسها صرف نظر کنید و مثل عکس زیر فقط کیت تبدیل sata to usb را بخرید که ارزانتر هم هست . با وجود ارزانتر بودن این کیتها ظاهر جالبی ندارند و میز را شلوغ میکنند و از آنجایی که باکسی وجود ندارد که از هارد محافظت کند ، در استفاده باید بیشتر احتیاط کنید .
اگر هارد 2.5 اینچی باشد قیمت باکس کمتر خواهد بود و به شرط سالم بودن هارد میشه گفت که ارزش خرید را دارد .
esip30world
28-12-2013, 23:43
هارد های WD my passport و مدل ultra طبق تجربیات شما خوبه و از برند سيگيت هم Backup plus خوبه اما سیگیت یه امتیاز که داره اینه که چند کابل ورودی داره و میتونیم به صورت اینترنال هم استفاده کنیم (به خاطر همین سیگیت نظرمو جذب کرده )حالا پاسپورتی یولترا چنین امکانی داره که بخرم لطفا راهنمایی کنید که اصلا راهی هست که بشه اینترنال هم استفاده کرده یا نه (و طبق تجربیات خودتون پیشنهاد میکنید کدومو بگیرم و کدوم رو با دوام تر مییدونید )
با تشکر
ata.royalfalcon
29-12-2013, 09:08
هارد های WD my passport و مدل ultra طبق تجربیات شما خوبه و از برند سيگيت هم Backup plus خوبه اما سیگیت یه امتیاز که داره اینه که چند کابل ورودی داره و میتونیم به صورت اینترنال هم استفاده کنیم (به خاطر همین سیگیت نظرمو جذب کرده )حالا پاسپورتی یولترا چنین امکانی داره که بخرم لطفا راهنمایی کنید که اصلا راهی هست که بشه اینترنال هم استفاده کرده یا نه (و طبق تجربیات خودتون پیشنهاد میکنید کدومو بگیرم و کدوم رو با دوام تر مییدونید )
با تشکر
در مورد سوال آخر ؛ هاردهاي بكار رفته در مدلهاي my passport و حتي elements پرتابل به اصطلاح بصورت usb on board هستند و sata ندارند و در نتيجه حتي اگر باكس هارد را باز كنيد (كه گارانتي باطل ميشود) نميتونيد مثل هاردهاي اينترنال به مادربرد متصل كنيد .
esip30world
29-12-2013, 11:17
در مورد سوال آخر ؛ هاردهاي بكار رفته در مدلهاي my passport و حتي elements پرتابل به اصطلاح بصورت usb on board هستند و sata ندارند و در نتيجه حتي اگر باكس هارد را باز كنيد (كه گارانتي باطل ميشود) نميتونيد مثل هاردهاي اينترنال به مادربرد متصل كنيد .
میشه یکم واضح تر توضیح بدید؟
کلا این سوالات رو داشتم:
1- نظرتون در مورد اینترنال بودن سیگیت بک آپ پلاس چیه(مشکلی نداره)؟
2-پاسپورتی یولترا چنین امکان داره که بتونیم اینترنال هم استفاده کنیم (راهی هست)؟
3-کلا یولترا چند کابل ورودی داره؟اگه کابل خودش خراب بشه امکان استفاده کابل دیگه هست؟
4-در پست های قبلی در مورد ریکاوری اطلاعات وسترن گفتید که امکان ریکاوری در مقایسه با مدل های دیگه خیلی سختره !یعنی چه؟اگه اطلاعات به هر دلیلی ازبین بره خود کاربر میتونه با نرم افزار ریکاوری کنه (اگه آره با چه نرم افزاری) یا باید ببره گارانتی و...؟
ata.royalfalcon
29-12-2013, 12:14
میشه یکم واضح تر توضیح بدید؟
کلا این سوالات رو داشتم:
1- نظرتون در مورد اینترنال بودن سیگیت بک آپ پلاس چیه(مشکلی نداره)؟
2-پاسپورتی یولترا چنین امکان داره که بتونیم اینترنال هم استفاده کنیم (راهی هست)؟
3-کلا یولترا چند کابل ورودی داره؟اگه کابل خودش خراب بشه امکان استفاده کابل دیگه هست؟
4-در پست های قبلی در مورد ریکاوری اطلاعات وسترن گفتید که امکان ریکاوری در مقایسه با مدل های دیگه خیلی سختره !یعنی چه؟اگه اطلاعات به هر دلیلی ازبین بره خود کاربر میتونه با نرم افزار ریکاوری کنه (اگه آره با چه نرم افزاری) یا باید ببره گارانتی و...؟
نظرتون در مورد اینترنال بودن سیگیت بک آپ پلاس چیه(مشکلی نداره)؟
ميتونيد مثل هاردهاي اينترنال بوسيله كابل sata به مادربرد متصل كنيد و برق را هم از پاور بگيريد و مشكلي هم نيست اما بايد قسمتي از كانكتور هاي sata و برق را ببريد (توضيحات بيشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
پاسپورتی یولترا چنین امکان داره که بتونیم اینترنال هم استفاده کنیم (راهی هست)؟
همانطوريكه در پست بالا هم توضيح دادم به هيچ عنوان راهي وجود ندارد كه بتونيد مثل هاردهاي اينترنال استفاده كنيد . چون sata ندارد .
کلا یولترا چند کابل ورودی داره؟اگه کابل خودش خراب بشه امکان استفاده کابل دیگه هست؟
فقط يك كابل usb3 دارد . استاندارد كانكتوري كه به my passport ultra متصل ميشه از نوع Micro-B هست و انتهاي ديگر از نوع A هست . اين كابل كمياب نيست و در بازار موجوده .
در پست های قبلی در مورد ریکاوری اطلاعات وسترن گفتید که امکان ریکاوری در مقایسه با مدل های دیگه خیلی سختره !یعنی چه؟اگه اطلاعات به هر دلیلی ازبین بره خود کاربر میتونه با نرم افزار ریکاوری کنه (اگه آره با چه نرم افزاری) یا باید ببره گارانتی و...؟
در اين مدلها اصولاً اطلاعات بصورت رمزگذاري شده بر روي هارد ذخيره ميشود (حتي اگر اين قابليت را فعال نكرده باشيد) . قسمتي كه عمليات كد و ديكد كردن را انجام ميدهد روي برد هارد نصب شده و اگر اين قسمت به هر دليل آسيب ببيند حتي اگر هم بتوان اطلاعات را استخراج كرد بازهم قابل خواندن نيست چون بصورت encrypt شده هست . تا زمانيكه اين قسمت آسيب نديده باشد و هارد مشكلات سخت افزاري ديگري نداشته باشد ؛ در مشكلات ساده كاربر ميتونه خودش اقدام كنه (مثل ريكاوري ديتاهايي كه بصورت تصادفي حذف شده اند) .
عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال my passport هست که باز شده است . از اونجایی که این هارد بصورت usb native هست (یعنی sata ندارد) برای دسترسی به firmware و یا ارسال یکسری دستورات خاص باید به قسمتهایي از pcb لحیمکاری شود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
esip30world
29-12-2013, 14:08
با توجه به توضیحات خوب شما میترسم پاسپورتی بگیرم و مشکل ریکاوری پیش بیایدو اطلاعاتم کلا حذف بشه
در سیگیت چنین مشکلی برای ریکاوری کردن اطلاعات نیست؟
ata.royalfalcon
29-12-2013, 15:10
با توجه به توضیحات خوب شما میترسم پاسپورتی بگیرم و مشکل ریکاوری پیش بیایدو اطلاعاتم کلا حذف بشه
در سیگیت چنین مشکلی برای ریکاوری کردن اطلاعات نیست؟
با دقت استفاده و نگهداري كنيد تا احتمال اينكه مشكلي براي هارد پيش بيايد كمتر شود (شامل هر مدل و از هر برندي ميشود) . در هاردهاي اكسترنال سيگيت اين مسائل وجود ندارد .
hamidrezaaf
29-12-2013, 23:01
سلام ،
وقت به خیر جناب آقای اتا از قرار معلوم شما دو مدل زیر
رو بیشتر پیشنهاد می فرمایید ؟ می تونید لطفا کنید یک مقایسه همه جانبه در مورد این دو مدل داشته باشید.
لطفا معیارهای ذیل رو هم در نظر بگیرید : سرعت ، قیمت ، گارانتی ، قابلیت حمل و تحمل پذیری در برابر ضربات احتمالی، قابلیت ریکاوری ، نیاز به آداپتور مجزا ، قابلیت استفاده به عنوان هارد اصلی ، راحتی در Restore سیستم با کمک برنامه های مثل Acronis ,....
1- my passport ultra
2- Backup plus
ممنون و متشکر
happyfeat
30-12-2013, 10:13
سلام
دوستان فرق مدل های المنت وسترن با مدل های اولترا در چی هستش ؟؟!!
برای انتخاب مدل 2 ترا آیا خرید المنت گزینه مناسبی هست؟
کارایی بیشتر انتقال اطلاعات و آرشیو کردن بعضی فایل ها هستش
مدل .5 اینچ مد نظرم هستش که جا به جایی راحت تری داشته باشه
اگه در برابر ضربه مقاوم هم باشه که عالی میشه
ata.royalfalcon
30-12-2013, 10:57
سلام
کارایی بیشتر انتقال اطلاعات و آرشیو کردن بعضی فایل ها هستش
مدل .5 اینچ مد نظرم هستش که جا به جایی راحت تری داشته باشه
سلام .
به جزء شكل ظاهر و امكانات نرم افزاري و قابليتهاي سخت افزاري (hardware encryption) و وجود يك كاور محافظ در مدلهاي ultra تفاوتي بين ايندو مدل وجود ندارد .
اگر اختلاف قيمت بين ايندو مدل واقعاً چشمگير هست و اگر دنبال هارد اكسترنال با حداقل قيمت هستيد ميتونيد elements را بخريد .
اين مدلها ضد ضربه نيستند پس در هنگام حمل و نقل و جابجايي و همچنين در زمان استفاده دقت كنيد . يك كيف مناسب بخريد .
esip30world
30-12-2013, 23:48
با سلام
هارد پاسپورتی یولترا خریدم
حالا میخوام به چندین درایو پارتیشن بندی کنم:
1-یه برنامه خوب معرفی نمایید؟نکاتی در این مورد اگه هست بفرمایید؟
2-برنامه هایی که روی هارد هست حتما باید نصب کنم ؟تو ضیحاتی بفرمایید
اگه نکات دیگه ای هست خوشحال میشم بفرمایید
با تشکر
amir_t6262
30-12-2013, 23:58
با سلام
هارد پاسپورتی یولترا خریدم
حالا میخوام به چندین درایو پارتیشن بندی کنم:
1-یه برنامه خوب معرفی نمایید؟نکاتی در این مورد اگه هست بفرمایید؟
2-برنامه هایی که روی هارد هست حتما باید نصب کنم ؟تو ضیحاتی بفرمایید
اگه نکات دیگه ای هست خوشحال میشم بفرمایید
با تشکر
بنظرم پارتیشن بندی اش نکن. بلکه فولدر بساز.
برنامه های روی هارد هم نصب کن. آن برنامه WD را نصب کن. موقع جدا کردن هارد هم حتما با آن برنامه هارد را جدا کن. ( به جای safely remove خود ویندوز)
حتما اول کابل usb اش را به هارد وصل کن و بعد از اینکه هارد را روی میز گذاشتی و جایش ثابت و مطمئن شد، کابل usb را به کامپیوتر وصل کن.
موقع وصل بودن هارد به کامپیوتر، بهیچ وجه هارد را تکان نده یا بهش ضربه وارد نکن.
esip30world
31-12-2013, 10:19
ولی چون اطلاعات زیاده نیاز به پارتیشن بندی داره،یه نرم افزار خوب معرفی نمایید(اگه نکاتی در مورد پارتیشن بندی هست بفرمایید)
میشه یه پارتیشن رو رمز گذاشت و بقیه رو رمز نزارم؟
ata.royalfalcon
31-12-2013, 11:05
ولی چون اطلاعات زیاده نیاز به پارتیشن بندی داره،یه نرم افزار خوب معرفی نمایید(اگه نکاتی در مورد پارتیشن بندی هست بفرمایید)
میشه یه پارتیشن رو رمز گذاشت و بقیه رو رمز نزارم؟
بنظرم همان یک پارتیشن کفایت میکند و میتونید به روش فولدربندی داده ها را مرتب کنید . به هر حال اگر اصرار به ساخت چند پارتیشن دارید از همین برنامه disk management ویندوز هم میتونید اقدام کنید . پس از کپی کردن نرم افزارهایی که در داخل هارد اکسترنال هست پارتیشن موجود را حذف و سپس به تعداد مورد نیاز پارتیشن بسازید .
در مورد سوال آخر ؛ قابلیت hardware encryption کل درایو را قفل میکند و نمیتونید پارتیشن خاصی را مستثنی کنید .
esip30world
31-12-2013, 11:32
بنظرم همان یک پارتیشن کفایت میکند و میتونید به روش فولدربندی داده ها را مرتب کنید . به هر حال اگر اصرار به ساخت چند پارتیشن دارید از همین برنامه disk management ویندوز هم میتونید اقدام کنید . پس از کپی کردن نرم افزارهایی که در داخل هارد اکسترنال هست پارتیشن موجود را حذف و سپس به تعداد مورد نیاز پارتیشن بسازید .
1-آقا عطا دلیل خاصی برای ماندن پارتیشن اولیه دارید اگه دلیلی هست بگید
شاید پارتیشن بندی نکردم
2-میتونم بدون پارتیشن بندی همون پارتیشن قبلی رو اسمن به چند درایو (Split کردن با نرم افزار های پارتیشن بندی)تقسیم کنم؟
Kamyar_AnathemA
31-12-2013, 12:05
من یک سگیت اکسپنشن خریدم داخلش یه چیزایی بود اما همش واسه رجیستر بود
نرم افزار خاصی توش نبود
الانم با ویندوز Safe Remove میکنم . مشکلی پیش میاد ؟
ازکجا نرم افزاراشو دانلود کنم اگه چیزی کن هست ؟
wrath of god
31-12-2013, 12:08
سلام ،
وقت به خیر جناب آقای اتا از قرار معلوم شما دو مدل زیر
رو بیشتر پیشنهاد می فرمایید ؟ می تونید لطفا کنید یک مقایسه همه جانبه در مورد این دو مدل داشته باشید.
لطفا معیارهای ذیل رو هم در نظر بگیرید : سرعت ، قیمت ، گارانتی ، قابلیت حمل و تحمل پذیری در برابر ضربات احتمالی، قابلیت ریکاوری ، نیاز به آداپتور مجزا ، قابلیت استفاده به عنوان هارد اصلی ، راحتی در Restore سیستم با کمک برنامه های مثل Acronis ,....
1- my passport ultra
2- Backup plus
ممنون و متشکر
اگه شما از نظر مقاومت می خوای که My passport ultra هم خوبه
ولی اگر از نظر کاراییو سرعت میخواین من seagate desk backup plus رو به شما معرفی می کنم مدل سه ترابایتی 563 هزار تومان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.