PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34

ata.royalfalcon
31-12-2013, 12:33
1-آقا عطا دلیل خاصی برای ماندن پارتیشن اولیه دارید اگه دلیلی هست بگید
شاید پارتیشن بندی نکردم

2-میتونم بدون پارتیشن بندی همون پارتیشن قبلی رو اسمن به چند درایو (Split کردن با نرم افزار های پارتیشن بندی)تقسیم کنم؟

با همان برنامه disk management میتونید به چند پارتیشن shrink کنید یا اینکه با استفاده از برنامه های حرفه ایی تر مثل Acronis Disk Director به چند پارتیشن split کنید .

من یک سگیت اکسپنشن خریدم داخلش یه چیزایی بود اما همش واسه رجیستر بود
نرم افزار خاصی توش نبود
الانم با ویندوز Safe Remove میکنم . مشکلی پیش میاد ؟
ازکجا نرم افزاراشو دانلود کنم اگه چیزی کن هست ؟

میتونید رجيستري ویندوز تغییر و اصلاح کنید تا هارد پس از Safe Remove شدن خاموش شود (فقط برای هاردهای پرتابل فکر کنم) .

روش Global Setting را انجام بدهيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

esip30world
31-12-2013, 12:56
نگفتید،دلیل خاصی برای ماندن پارتیشن اولیه دارید اگه دلیلی هست بگید
شاید پارتیشن بندی نکردم
لطفا جواب بدید
منتظرم میخوام اطلاعاتم رو انتقال بدم

Kamyar_AnathemA
31-12-2013, 14:07
با همان برنامه disk management میتونید به چند پارتیشن shrink کنید یا اینکه با استفاده از برنامه های حرفه ایی تر مثل Acronis Disk Director به چند پارتیشن split کنید .

میتونید رجيستري ویندوز تغییر و اصلاح کنید تا هارد پس از Safe Remove شدن خاموش شود (فقط برای هاردهای پرتابل فکر کنم) .

روش Global Setting را انجام بدهيد .

من الان که Safe Remove رو میزنم چراغ آبی رنگ کوچک روی هارد خاموش میشه
این یعنی هارد خاموشه و میشه جداش کرد از usb ?

ata.royalfalcon
31-12-2013, 14:20
من الان که Safe Remove رو میزنم چراغ آبی رنگ کوچک روی هارد خاموش میشه
این یعنی هارد خاموشه و میشه جداش کرد از usb ?

اگر چراغ خاموش شده باشه میتونید از سیستم جدا کنید .

نگفتید،دلیل خاصی برای ماندن پارتیشن اولیه دارید اگه دلیلی هست بگید
شاید پارتیشن بندی نکردم
لطفا جواب بدید
منتظرم میخوام اطلاعاتم رو انتقال بدم

تک پارتیشن بودن کل فضای هارد اکسترنال و یا چندپارتیشن ساختن کاملاً بستگی به سلیقه خودتان دارد . اگر تمایل داشته باشید میتونید چند پارتیشن بسازید و مشکلی هم نخواهید داشت .

taghi_ramzi
01-01-2014, 14:49
سلام
فرق بین مدلهای مختلف my passport چیه؟ من الان دیدم 3-4 نوع با این اسم هارد داریم

این آخریه هم ظاهراً دو نوع داره که یکیش ultra داره تو اسمش
من بیشتر برای آرشیو فیلم میخوام ، شاید ماهی 2-3 بار بیشتر به سیستم نزنم.
کدومشو بخرم؟

ata.royalfalcon
01-01-2014, 15:09
سلام
فرق بین مدلهای مختلف my passport چیه؟ من الان دیدم 3-4 نوع با این اسم هارد داریم

این آخریه هم ظاهراً دو نوع داره که یکیش ultra داره تو اسمش
من بیشتر برای آرشیو فیلم میخوام ، شاید ماهی 2-3 بار بیشتر به سیستم نزنم.
کدومشو بخرم؟

سلام .
دو مدل اولي كه عكسشو گذاشتيد قديمي هست و ديگر توليد نميشود . مدلهاي جديد شامل :

my passport
my passport ultra
my passport slim
elements

هست كه از بين اين چهار مدل پيشنهاد ميكنم my passport ultra را بخريد .

Torch Bearer
07-01-2014, 08:11
سلام
برای اون دسته از هارد دیسک های اکسترنال دسکتاپی که ایستاده رو میز قرار میگیرن (مثل Seagate Backup Plus یا WD My Book) پایه ای،استندی چیزی نیست که بشه بهشون وصل کرد تا از افتادنشون جلوگیری بشه؟

ata.royalfalcon
07-01-2014, 12:15
سلام
برای اون دسته از هارد دیسک های اکسترنال دسکتاپی که ایستاده رو میز قرار میگیرن (مثل Seagate Backup Plus یا WD My Book) پایه ای،استندی چیزی نیست که بشه بهشون وصل کرد تا از افتادنشون جلوگیری بشه؟

سلام .
چنين چيزي وجود ندارد . البته ميتونيد هارد را بصورت خوابيده روي ميز بذاريد . سعي كنيد طرفي كه ليبل هارد (اينترنال) روي آن چسبيده رو به بالا باشه .

nimahandsomboy
07-01-2014, 15:05
در حال حاضر هارد اکسترنال با ظرفیت 100 یا 200 گیگ زیر 500 گیگ موجود هست؟؟؟

فلش مموری ظرفیتش کم هست برام....هارد اکسترنال 500 گیگ هم زیاده برام

ata.royalfalcon
07-01-2014, 16:46
در حال حاضر هارد اکسترنال با ظرفیت 100 یا 200 گیگ زیر 500 گیگ موجود هست؟؟؟

فلش مموری ظرفیتش کم هست برام....هارد اکسترنال 500 گیگ هم زیاده برام

بايد بگرديد ولي فكر نكنم پيدا بشه ! يا اينكه هارد اينترنال كم حجم (مثلاً ظرفيتهاي 250GB يا 320GB) بخريد + باكس هارد .

taghi_ramzi
08-01-2014, 23:14
با سلام
من هاردمو گذاشتم hd tune بررسی کنه ، تو قسمت error scan هیچ مشکلی نداشت ، ولی تو health این ایرادو در آورده:

معنیشو متوجه نمیشم ، این چقدر جدیه؟ باید چیکارش کنم؟

ata.royalfalcon
09-01-2014, 13:49
با سلام
من هاردمو گذاشتم hd tune بررسی کنه ، تو قسمت error scan هیچ مشکلی نداشت ، ولی تو health این ایرادو در آورده:

معنیشو متوجه نمیشم ، این چقدر جدیه؟ باید چیکارش کنم؟

سلام .

در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) درباره Ultra DMA CRC Error Count توضیح دادم .

MatinCracker
09-01-2014, 16:18
سلام. بنده یک هارد 3 ترابایت دسکتاپی میخوام.
بین 2 مدل Western Digital My Book و Seagate Backup Plus Desk نمیدونم کدوم مدل رو انتخاب کنم.
اولویت اولم هم ضریب اطمینان بالا و عمر طولانی تر هارده. به نظر شما کدوم مدل بهتره ؟؟ خرابی کدامیک کمتر بوده ؟؟

ممنونم.

ata.royalfalcon
09-01-2014, 18:12
سلام. بنده یک هارد 3 ترابایت دسکتاپی میخوام.
بین 2 مدل Western Digital My Book و Seagate Backup Plus Desk نمیدونم کدوم مدل رو انتخاب کنم.
اولویت اولم هم ضریب اطمینان بالا و عمر طولانی تر هارده. به نظر شما کدوم مدل بهتره ؟؟ خرابی کدامیک کمتر بوده ؟؟

ممنونم.
سلام .

چند مورد از تفاوتها ، معایب و مزایای این دو مدل را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم . با توجه به تفاوتها و امکاناتی که دارند میتونید مدل مناسب را انتخاب کنید .

MatinCracker
09-01-2014, 21:10
پست شما رو خوندم. بسیار مفید بود.

متاسفانه برادرم بدوم اطلاع من یک Seagate Backup Plus Desk برام خرید و 1 ساعت پیش آورد خونه. من هنوز بسته بندی اون رو باز نکردم.
به نظر شما بهتر نیست تا باز نشده ببرم برای فروشنده و یک Western Digital My Book بجاش بگیرم ؟؟؟ آیا شما تا به حال با موردی برخورد کردید که این هارد دچار مشکل بشه ؟
بیشتر از همه دوام هارد و درصد خطای پایین اون برام مهمه و این قضیه ی گرمایی که شما فرمودید یه کم نگران کنندست..:n03:
لطفا نظر ارزشمندتون رو بفرمایید.
باز هم متشکرم

ata.royalfalcon
09-01-2014, 21:45
پست شما رو خوندم. بسیار مفید بود.

متاسفانه برادرم بدوم اطلاع من یک Seagate Backup Plus Desk برام خرید و 1 ساعت پیش آورد خونه. من هنوز بسته بندی اون رو باز نکردم.
به نظر شما بهتر نیست تا باز نشده ببرم برای فروشنده و یک Western Digital My Book بجاش بگیرم ؟؟؟ آیا شما تا به حال با موردی برخورد کردید که این هارد دچار مشکل بشه ؟
بیشتر از همه دوام هارد و درصد خطای پایین اون برام مهمه و این قضیه ی گرمایی که شما فرمودید یه کم نگران کنندست..:n03:
لطفا نظر ارزشمندتون رو بفرمایید.
باز هم متشکرم

مشکل گرمای زیاد مدلهای Seagate Backup Plus Desk مسئله شایعی هست ولی اگر از فن استفاده کنید و نکات احتیاطی و ایمنی را رعایت کنید مشکلی نخواهید داشت . هارد اکسترنال Western Digital My Book هم مشکلات خاص خودشو داره . به هر حال با فروشنده صحبت کنید شاید تعویض کرد .

MatinCracker
10-01-2014, 00:26
پس شما وسترن دیجیتال رو بهتر میدونید.
سعی میکنم شنبه اینو پس بدم و از شرش خلاص شم...یه وسترن میگیرم

نظر شما راجع به Adata Dash Drive Elite چیه ؟ در تبلیغاتش از یک سیستم خنک سازی کارا صحبت شده. آیا بهتر از وسترن و سیگیته ؟ کدامیک پایدارترن ؟

ممنون

ArashMiniStar
16-01-2014, 20:48
با سلام خدمت اساتید مخصوصا آقا atta عزیز :n02:
من میخواستم یک هارد 1 ترا پاسپورتی بخرم در حال حاضر بهترین مدل / مارک چی هست؟ بعد برای مشکل ضربه باید چیکار کرد چون من سابقه دارم دیگه:n14: من خودم قبلا برای هاردم کیف گرفته بودم ولی جون دیدم باعث میشه گرم تر بشه (طبق چیزی که شنیدم) استفاده نکردم حالا موندم برم از این ضد ضربه ها بگیرم نمیدونم خلاصه:n13: هارد هم میخوام حتماUSB3 باشه...!
خیلی ممنونم:n16:

ata.royalfalcon
16-01-2014, 21:15
با سلام خدمت اساتید مخصوصا آقا atta عزیز :n02:
من میخواستم یک هارد 1 ترا پاسپورتی بخرم در حال حاضر بهترین مدل / مارک چی هست؟ بعد برای مشکل ضربه باید چیکار کرد چون من سابقه دارم دیگه:n14: من خودم قبلا برای هاردم کیف گرفته بودم ولی جون دیدم باعث میشه گرم تر بشه (طبق چیزی که شنیدم) استفاده نکردم حالا موندم برم از این ضد ضربه ها بگیرم نمیدونم خلاصه:n13: هارد هم میخوام حتماUSB3 باشه...!
خیلی ممنونم:n16:

سلام .

بعد برای مشکل ضربه باید چیکار کرد چون من سابقه دارم دیگه

به جزء انتخاب از مدلهای ضد ضربه راه دیگه ای وجود ندارد . این مدلهای ضد ضربه به خاطر باکس مستحکمی دارند و ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی در مواقع حمل و نقل و جابجای نیازی به کیف محافظ ندارند . به هر حال نباید در زمانهایی که روشن هست ضربه وارد بشه . اگر میخواهید از مدلهای ضد ضربه بخرید میتونید از برند Silicon power و یا ADATA انتخاب کنید .

من خودم قبلا برای هاردم کیف گرفته بودم ولی جون دیدم باعث میشه گرم تر بشه (طبق چیزی که شنیدم) استفاده نکردم

قبل از استفاده باید هارد را از کیف خارج کرد .

vafich
16-01-2014, 21:34
سلام دوستان من خیلی از هارد سر رشته ندارم یه هارد تا 200 تومن میخوام 500 گیگ رو میزمه خیلی جابجا نمیکنم فقط گاهی اوقات اونم چی بشه میخوام از نظر سرعت و عمر دیگه تهش باشه تو قیمتش ضد ضربه و ضد آب بودن برام مهم نیست

ata.royalfalcon
16-01-2014, 22:01
سلام دوستان من خیلی از هارد سر رشته ندارم یه هارد تا 200 تومن میخوام 500 گیگ رو میزمه خیلی جابجا نمیکنم فقط گاهی اوقات اونم چی بشه میخوام از نظر سرعت و عمر دیگه تهش باشه تو قیمتش ضد ضربه و ضد آب بودن برام مهم نیست

سلام .

میتونید یکی از دو مدل WD my passport ultra یا Seagate Backup plus را بخرید .

من خیلی از هارد سر رشته ندارم

پس توصیه میکنم پست اول این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که درباره هاردهای اکسترنال پرتابل هست و مخصوصاً نحوه نگهداری و استفاده از هاردها مطالعه کنید .

vafich
16-01-2014, 22:33
بچه ها این هارد ها نیاز به آتاتورک دارند یعنی جداگانه به برق وصل میشوند و اینکه کابل آنها همراهشان است و اینکه کیف همراهشان هست یانه

ممنون.

پس توصیه میکنم پست اول این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که درباره هاردهای اکسترنال پرتابل هست و مخصوصاً نحوه نگهداری و استفاده از هاردها مطالعه کنید .[/QUOTE]

ata.royalfalcon
16-01-2014, 22:53
بچه ها این هارد ها نیاز به آتاتورک دارند یعنی جداگانه به برق وصل میشوند و اینکه کابل آنها همراهشان است و اینکه کیف همراهشان هست یانه

ممنون.

مدلهای پرتابل نیاز به آداپتور ندارند و لازم نیست که به برق متصل بشوند . کابل usb همراه این هاردها موجود هست .در بعضی از مدلها کیف هم موجود هست مثل WD my passport ultra .

ArashMiniStar
17-01-2014, 11:03
سلام .

به جزء انتخاب از مدلهای ضد ضربه راه دیگه ای وجود ندارد . این مدلهای ضد ضربه به خاطر باکس مستحکمی دارند و ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی در مواقع حمل و نقل و جابجای نیازی به کیف محافظ ندارند . به هر حال نباید در زمانهایی که روشن هست ضربه وارد بشه . اگر میخواهید از مدلهای ضد ضربه بخرید میتونید از برند Silicon power و یا ADATA انتخاب کنید .

قبل از استفاده باید هارد را از کیف خارج کرد .
خیلی ممنونم عطا جان.بعد اگر بخوام از مدل های عادی بگیرم چی خوبه؟؟

ata.royalfalcon
17-01-2014, 12:13
خیلی ممنونم عطا جان.بعد اگر بخوام از مدل های عادی بگیرم چی خوبه؟؟

WD my passport ultra یا Seagate Backup plus .

vafich
17-01-2014, 13:30
مدلهای پرتابل نیاز به آداپتور ندارند و لازم نیست که به برق متصل بشوند . کابل usb همراه این هاردها موجود هست .در بعضی از مدلها کیف هم موجود هست مثل WD my passport ultra .

چون که مدل های هارد خیلی زیاده من خیلی گیج شدم من یه هاردی میخوام که طول عمر و ساعتش خوب باشه ضد ضربه بودن هم مهم نیست شما اگه جای من بودید چه هاردی انتخاب میکردید

vafich
17-01-2014, 16:15
یه سری سوال داشتم
1.جایی خوندم که هارد seagate backup plus هارد اینترنال هم میشه این قابلیت چه فایده ای داره؟؟
2.یه، سوال دیگر هم که داشتم این بود که این هارد ها همراهشان کابل هم دارند و
3.میشه روی آنها بازی نصب کرد منظورم آینه که اذیت نمیکنه

ata.royalfalcon
17-01-2014, 16:26
یه سری سوال داشتم
1.جایی خوندم که هارد seagate backup plus هارد اینترنال هم میشه این قابلیت چه فایده ای داره؟؟
2.یه، سوال دیگر هم که داشتم این بود که این هارد ها همراهشان کابل هم دارند و
3.میشه روی آنها بازی نصب کرد منظورم آینه که اذیت نمیکنه

1. در مدلهایی مثل Backup plus با جدا کردن قسمت انتهایی میتونید بطور مستقیم به SATA مادربرد متصل و برق مورد نیاز را از همان پاور کیس بگیرید . یکی از مزیتهاش این هست که مثلاً اگر سیستم usb3 نداشته باشه میتوان با این روش سرعت انتقال داده ها را بیشتر کرد و یا حتی سیستم عامل نصب کرد .
2. کابل usb موجود هست .
3. میتوان روی آنها بازی نصب کرد اما اگر سیستم usb2 باشه لودینگ بازی طولانیتر خوهد بود .

چون که مدل های هارد خیلی زیاده من خیلی گیج شدم من یه هاردی میخوام که طول عمر و ساعتش خوب باشه ضد ضربه بودن هم مهم نیست شما اگه جای من بودید چه هاردی انتخاب میکردید

اگر پرتابل میخواهید WD my passport ultra یا Seagate Backup plus .را میتونید انتخاب کنید .

vafich
17-01-2014, 17:27
[QUOTE=ata.royalfalcon;8068723]1. در مدلهایی مثل Backup plus با جدا کردن قسمت انتهایی میتونید بطور مستقیم به SATA مادربرد متصل و برق مورد نیاز را از همان پاور کیس بگیرید . یکی از مزیتهاش این هست که مثلاً اگر سیستم usb3 نداشته باشه میتوان با این روش سرعت انتقال داده ها را بیشتر کرد و یا حتی سیستم عامل نصب کرد .
2. کابل usb موجود هست .
3. میتوان روی آنها بازی نصب کرد اما اگر سیستم usb2 باشه لودینگ بازی طولانیتر خوهد بود .

من فکر میکنم که سیستمم usb 2 باشه چه طوری میتونم usb 3 ش کنم ؟؟؟؟

و یه سوال دیگه من کلا قصد ارتقای سیستممو دارم حالا میخوام بدونم با ظرفیت 500 گیگ هارد پرتابل به صرفه تره یا هارد رومیزی یا هارد داخلی؟و میخوام بدونم که از نظر قیمت ارزشش رو داره که پرتابل بخرم

ممنون که کمکم میکنی:n01:

ata.royalfalcon
17-01-2014, 18:35
من فکر میکنم که سیستمم usb 2 باشه چه طوری میتونم usb 3 ش کنم ؟؟؟؟

و یه سوال دیگه من کلا قصد ارتقای سیستممو دارم حالا میخوام بدونم با ظرفیت 500 گیگ هارد پرتابل به صرفه تره یا هارد رومیزی یا هارد داخلی؟و میخوام بدونم که از نظر قیمت ارزشش رو داره که پرتابل بخرم

ممنون که کمکم میکنی:n01:

باید کارت usb3 بخرید و در یکی از اسلاتهای خالی مادربرد نصب کنید .

اینکه هارد اینترنال بخرید یا هارد اکسترنال دسکتاپی و یا پرتابل به نیازهای خودتان بستگی دارد . مثلاً اگر قصد جابجایی هارد را ندارید و اگر میخواهید دیتاها بطور دائم در دسترس باشه (سیستم روشن ، هارد روشن) پس بهتره که هارد اینترنال بخرید . اصولاً هاردهای اینترنال احتمال کمتری داند که خراب بشوند (مشروط بر اینکه نخواهید از روی سیستم دائماً باز و ببندید) . اگر هارد اکسترنال دسکتاپی میخواهید بخرید توصیه میکنم حجم آن حداقل 2TB باشه . در بازار بیشتر مدلهای دسکتاپی حداقل دوترابایت حجم دارند . اگر به این مقدار حجم نیازی ندارید و یا اگر زیاد جابجا میکنید پس از مدلهای پرتابل انتخاب کنید .

vafich
17-01-2014, 20:06
باید کارت usb3 بخرید و در یکی از اسلاتهای خالی مادربرد نصب کنید .

اینکه هارد اینترنال بخرید یا هارد اکسترنال دسکتاپی و یا پرتابل به نیازهای خودتان بستگی دارد . مثلاً اگر قصد جابجایی هارد را ندارید و اگر میخواهید دیتاها بطور دائم در دسترس باشه (سیستم روشن ، هارد روشن) پس بهتره که هارد اینترنال بخرید . اصولاً هاردهای اینترنال احتمال کمتری داند که خراب بشوند (مشروط بر اینکه نخواهید از روی سیستم دائماً باز و ببندید) . اگر هارد اکسترنال دسکتاپی میخواهید بخرید توصیه میکنم حجم آن حداقل 2TB باشه . در بازار بیشتر مدلهای دسکتاپی حداقل دوترابایت حجم دارند . اگر به این مقدار حجم نیازی ندارید و یا اگر زیاد جابجا میکنید پس از مدلهای پرتابل انتخاب کنید .

پس اینترنشنال میگیرم فقط یه چیزی می‌مونه چه مارکی بگیرن

ata.royalfalcon
17-01-2014, 20:48
پس اینترنشنال میگیرم فقط یه چیزی می‌مونه چه مارکی بگیرن

خب اگر میخواهید ویندوز ، بازی و نرم افزار روی این هارد نصب و اجرا کنید پیشنهاد میکنم سیگیت از سری 7200.14 بخرید . البته توصیه میکنم یکترابایتی را بخرید (مدل نامبر ST1000DM003) که پرفورمنس بهتری در مقایسه با مدل 500 گیگابایتی دارد . در غیر اینصورت اگر فقط برای آرشیو دیتا میخواهید میتونید Wd Green انتخاب کنید (با گارانتی بخرید) .

m.b.z
18-01-2014, 12:07
امروز هارد 4 ترابایت من اومد
با قیمت 547000 تومان
این تست HDTUNE

تست file benchmark

تست Random

تست extra

ata.royalfalcon
18-01-2014, 12:22
امروز هارد 4 ترابایت من اومد
با قیمت 547000 تومان
این تست HDTUNE

مبارك باشه .

اگر امكانش هست اين تست و همچنين تستهاي ديگر مثل File benchmark ، Random Access و همچنين Extra را در تاپيك زير بذاريد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست هارد اکسترنال توسط کاربران انجمن - External Hard Benchmark ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سوگند5243183
18-01-2014, 12:37
من یک هارد 500 اکسترنال میخوام بگیرم هم سرعت اطلاعات خیلی بالا باشد هم یواس 3 ساپورت کنه هم ضد ضربه باشه میخوام لطفا استادان راهنمایی بفرمایید

m.b.z
18-01-2014, 12:50
مبارك باشه .

اگر امكانش هست اين تست و همچنين تستهاي ديگر مثل File benchmark ، Random Access و همچنين Extra را در تاپيك زير بذاريد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست هارد اکسترنال توسط کاربران انجمن - External Hard Benchmark ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اضافه کردم

ha88an
18-01-2014, 13:41
من یک هارد 500 اکسترنال میخوام بگیرم هم سرعت اطلاعات خیلی بالا باشد هم یواس 3 ساپورت کنه هم ضد ضربه باشه میخوام لطفا استادان راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزیز
من بهتون هارد ADATA HD710 رو پیشنهاد میکنم، هم ضد آب هست هم ضد ضربه، هارد ADATA HD710 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دقیقا همون چیزیه که شما میخواید
موفق باشی ...

m.b.z
18-01-2014, 17:07
یک سوال دارم آقا عطا
این هارد رو باید چطوری خنک نگه دارم
در اتاق رو باز گذاشتم و دمای هاردهای اینترنال 10 درجه اومد پایین
ولی این هارد روی 49 تا 51 درجه ثابته

ata.royalfalcon
18-01-2014, 17:16
یک سوال دارم آقا عطا
این هارد رو باید چطوری خنک نگه دارم
در اتاق رو باز گذاشتم و دمای هاردهای اینترنال 10 درجه اومد پایین
ولی این هارد روی 49 تا 51 درجه ثابته

بايد از فن استفاده كنيد . يه فن 8 يا 12 سانتي كيس كفايت ميكنه .

firedrake
19-01-2014, 18:58
سلام
من یه هارد اکسترنا با سرعت بالا می خوام بخرم.
تا حدود 250 تومن هم میتونم هزینه کنم
کسی هست کمک کنه که چی بخرم؟
می خواستم ببینم هارد اکسترنالی هست که قابلیت نصب بازی و نرم افزار داشته باشه یه نه ؟

ata.royalfalcon
19-01-2014, 19:38
سلام
من یه هارد اکسترنا با سرعت بالا می خوام بخرم.
تا حدود 250 تومن هم میتونم هزینه کنم
کسی هست کمک کنه که چی بخرم؟
می خواستم ببینم هارد اکسترنالی هست که قابلیت نصب بازی و نرم افزار داشته باشه یه نه ؟

در تاپیکی که زدید ادامه بدید .

raga_behzad
20-01-2014, 01:19
سلام.
دوستان بین این دو مدل با توجه به اینکه Adata ساخت تایوان است و ظاهرا مقاوم تر هست اما اینطور که شنیده ام نقطه ضعفش کابلش هست که چندان جالب نیست. و وسترن دیجیتال که ساخت تایلند هست، کدام را پیشنهاد می کنید؟ کلا مردد هستم بین این دو!

لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

1) Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
2) Adata DashDrive Durable External Hard Drive HD710 - 1TB

Mehrdad092000
20-01-2014, 01:50
سلام
قیمت این چنده ؟
هارد دیگه هم هست اینجوری usb باشه ؟

ha88an
20-01-2014, 09:13
سلام.
دوستان بین این دو مدل با توجه به اینکه Adata ساخت تایوان است و ظاهرا مقاوم تر هست اما اینطور که شنیده ام نقطه ضعفش کابلش هست که چندان جالب نیست. و وسترن دیجیتال که ساخت تایلند هست، کدام را پیشنهاد می کنید؟ کلا مردد هستم بین این دو!

لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

سلام دوست عزیز
درسته که الان هر جا میری میگی هارد اکسترنال بگیرم میگن وسترن دیجیتال بگیر، من هم نمیگم این مارک، مارک خوبی نیست.
یکی از دوستام همین مدلی که شما میگین (وسترن دیجیتال) رو گرفته من یه نگاهی بهش کردم و وقتی توی دستم گرفتم اصلا حس خوبی بهم دست نداد و بدنش خیلی مقاوم نبود. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظر من Adata رو بگیری بهتره، مشکل کابل هارد باشه بهتره تا خود هارد!

ata.royalfalcon
20-01-2014, 09:26
سلام.

لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

سلام .
اگر خيلي در استفاده ، حمل و نقل و جابجايي دقت مكنيد كه همان WD my passport ultra را بخريد . دقت كنيد با وجوديكه هارد اكسترنال ADATA HD710 باكس مستحكم و ضد ضربه دارد و نيازي به خريد كيف محافظ نيست ولي بدين معني نيست كه اگر در هنگام روشن بودن ضربه و يا شوكي وارد بشه مشكلي پيش نمياد !

سوگند5243183
20-01-2014, 09:28
بهترین هارد اکسترنال 500 را معرفی کنید مشکل مالی نیست فقط سرعت اطلاعات بالا باشد

ata.royalfalcon
20-01-2014, 10:12
بهترین هارد اکسترنال 500 را معرفی کنید مشکل مالی نیست فقط سرعت اطلاعات بالا باشد

والا اكثر هاردهاي اكسترنال موجود در بازار 5400rpm و 8 يا نهايتاً 16 مگابايت Cache دارند و تفاوت سرعت (در شرايط يكسان) هم خيلي محسوس نيست . هاردهاي اكسترنال پرتابل 7200rpm باوجوديكه ساخته شده ولي فكر نميكنم در بازار پيدا بشه . اگر سرعت بالا براي شما خيلي مهمه ميتونيد SSD درايوهاي اكسترنال بخريد مثل ADATA Elite SE720 كه نهايتاً 128 گيگابايت هست .

سوگند5243183
20-01-2014, 17:24
سیلکون پاور a80 چه نوع هاردی است لطفا راهنمایی کنید سرعت اطلاعات بالا است

ata.royalfalcon
20-01-2014, 19:01

همانطوریکه قبلاً هم گفتم این مدل همانند اکثر هاردهای اکسترنال پرتابل 5400rpm هست (یعنی ویژگی و خصوصیت برجسته ای نداره که بشه گفت به این دلیل سرعتش بیشتر خواهد بود) . مدلهایی مثل hitachi touro mobile pro هست که به خاطر 7200rpm بودنش سرعت بیشتری داره ولی فکر نمیکنم در بازار پتونید پیدا کنید . تنها ویژگی متمایز این مدل ضد ضربه بودن آن هست . همچنین یک کابل usb3 اضافه هم دارد .

omid kan
20-01-2014, 19:47
سلام یک هارد اکسترنال به من معرفی کنید که ضد اب و ضربه و گرد و خاک باشد ؟
سلیکون پاور a80 چطور است و سرعتش خوب است یا نه؟
اگر فیلم داخل هارد بریزم می توانم این فیلم ها را روی تلویزیون پخش کنم؟
ممنون

ata.royalfalcon
20-01-2014, 22:52
سلام یک هارد اکسترنال به من معرفی کنید که ضد اب و ضربه و گرد و خاک باشد ؟
سلیکون پاور a80 چطور است و سرعتش خوب است یا نه؟
اگر فیلم داخل هارد بریزم می توانم این فیلم ها را روی تلویزیون پخش کنم؟
ممنون

برای مدلهای ضد آب و ضربه ینید از برند ADATA یا Silicon power انتخاب کنید . همین مدلی که انتخاب کردید (Armor A80) گزینه مناسبی به نظر میرسه . در مورد سرعت اگر سیستم شما usb3 داشته باشه سرعت راضی کننده هست . در مورد سوال آخر میتونید این مدل هارد و سایر مدلها را به TV متصل کنید .

يك نكته مهم در مورد هاردهاي اكسترنالي كه به اصطلاح ضد ضربه هستند :

اگر با ساختار هارد دیسکها آشنایی داشته باشید حتماً میدانید که فاصله slider (اسلایدر با هد فرق میکند) با media layer (لایه مغناطیسی که بر روی پلاتر ها قرار میگیرد) فوق العاده کم هست . در زمانیکه پلاتر با سرعت بالایی در حال چرخش هست اسلایدر بر روی لایه نازکی از هوا شناور میشود (مثل پرواز هواپیما بر روی باند) کافیست ضربه ای (حتی جزئی) وارد بشه تا اسلایدر با سطح media layer برخورد تا آنرا خراش دهد .

میزان خسارت وارده به خاطر head crash یا head slap بستگی به استحکام ساختار و اجزای داخلی مثل actuator assembly و spindle motor و وجود لایه های محافظ بر روی media layer و ضربه گیر لاستیکی/سیلیکونی در اطراف هارد (که باعث افزایش سایز ، وزن میشود و همچنین تهویه و کولینگ مشکلتر خواهد شد) دارد . میزان استقامت در برابر شوکهای وارده در هر هاردی میتواند متفاوت از مدل دیگر باشد . در کل تا زمانیکه ابزاری به نام هارد دیسک درایو به دست شما میرسه باید با نهایت دقت از آن استفاده و نگهداری کرد .

این هاردهاي اكسترنال معمولاً دارای باکسی از جنس فلز مثل silicon power armore a80 یا لاستیکی/سیلیکونی مثل adata sh93 هستند. باید دانست كه فقط باکس مستحکم و ضد آب دارند وگرنه هارد اینترنال بکار رفته تفاوتی با انواع عادی ندارد در نتیجه در زمانهایی که هارد روشن و هد در حال tracking بر روی پلاترها هست نباید به هارد ضربه ای وارد بشود . قابلیت ضد ضربه این هاردهای اکسترنال (وجود محافظهای ارتجاعی لاستیکی / سیلیکونی) بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست که هد در هد پارکینگ قرار گرفته و بر روی پلاتر نیست . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non operating تست و گارانتی شده . به هر حال اگر در مواقع حمل و نقل کمی بی احتیاط هستید این مدلها گزینه مناسبی هستند .

نقل و قول زیر از سایت بوفالو هست :

Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives

Mehrdad092000
21-01-2014, 09:10
سلام
قیمت این چنده ؟
؟؟؟؟؟

سوگند5243183
21-01-2014, 09:38
هارد اکسترنال - توشیبا TOSHIBA External H.D Store Art 500 Gbچه جور هاردی است راهنما بفرمایید

mhnoori
21-01-2014, 12:43
من یک WD MY PASSPORT 1t تهیه کردم و قصدم تهیه بک اپ از کل درایو c است . مشکل اینه که نرم افزار همراه هارد(WD SMART WARE ) نمی تونه از بعضی از فایلها، بک اپ تهیه کنه و پیغام میده، که من دستور ری ترای را می زنم

اما باز هم 21 فایل قابل بک اپ گیری نیستند ! مشکل از کجا می تونه باشه؟ در پیغام نرم افزار نوشته شده که دسترسی به فایل یا فایلهای مورد نظر امکان ندارد چون در حال پروسس دیگری است ! ممنون میشم راهنمایی کنید .

ata.royalfalcon
21-01-2014, 13:36
من یک WD MY PASSPORT 1t تهیه کردم و قصدم تهیه بک اپ از کل درایو c است . مشکل اینه که نرم افزار همراه هارد(WD SMART WARE ) نمی تونه از بعضی از فایلها، بک اپ تهیه کنه و پیغام میده، که من دستور ری ترای را می زنم

اما باز هم 21 فایل قابل بک اپ گیری نیستند ! مشکل از کجا می تونه باشه؟ در پیغام نرم افزار نوشته شده که دسترسی به فایل یا فایلهای مورد نظر امکان ندارد چون در حال پروسس دیگری است ! ممنون میشم راهنمایی کنید .

لينك زير را ببينيد . فايل و فولدرهايي كه با استفاده از برنامه WD SmartWare قابل بكاپ گيري نيست و ساپورت نميشود را توضيح داده است .

هارد اکسترنال - توشیبا TOSHIBA External H.D Store Art 500 Gb

چه جور هاردی است راهنما بفرمایید

من پيشنهاد ميكنم كه مدلهاي بهتري مثل Seagate Backup plus pprtable و يا WD my passport را انتخاب كنيد .

mhnoori
21-01-2014, 16:39
ممنون از جوابتون . البته من WD my passport که شما فرمودین را تهیه کرده ام . برام عجیبه که یک نرم افزار پشتیبان گیر چرا نبابد بتونه یک سری فایلهای را کپی کنه ؟

zigma94
21-01-2014, 17:03
سلام لطفاً یک توضیح کلی درباره تفاوت مدلهای elements و my passport و my passport ultra وسترن دیجیتال بدهید (یک مدل بدون پسوند و پیشوند پرتابل هم از WD دیدم که قیمت ارزان تری داره و احتمالا باید مدل پایه باشه که ممنون میشم اگه درباره اون هم توضیح بدید )
در مورد سیگیت هم لطفاً تفاوتهای مدلهای expansion و backup plus و central توضیح بفرمائید
ضمناً یک مدل به اسم Seagate External Expansion 2TB که قیمتی در حدود 340 تومن داشت، میخواستم بپرسم آیا این مدل پرتابله یا دسکتاپ؟

taghi_ramzi
21-01-2014, 18:23
درود
برای من این سوال پیش اومده که آیا هاردهای اکسترنالی که ضد ضربه نیستن ، تنها پوشش محافظ صفحه هاشون همون پوشش پلاستیکی بدنه ست ؟
یا داخل همه هاردها پوشش فلزی هم هست؟

ata.royalfalcon
21-01-2014, 18:33
ممنون از جوابتون . البته من WD my passport که شما فرمودین را تهیه کرده ام . برام عجیبه که یک نرم افزار پشتیبان گیر چرا نبابد بتونه یک سری فایلهای را کپی کنه ؟

اگر فایل مورد نظر توسط برنامه خاصی در حال process هست پس ابتدا برنامه را ببندید و یا اینکه از طریق Task manager آنرا End Task کنید . ولی اگر فایل مورد نظر مربوط به سیستم عامل هست که امکان بکاپ گیری نیست و نیازی هم نیست که از فایلهای ویندوزی بکاپ بگیرید .

اگر ميخواهيد از درايوي كه سيستم عامل به همراه نرم افزارهاي نصب شده در آن بكاپ بگيريد WD SmartWare گزينه مناسبي براي اينكار نيست . ميتونيد از نرم افزارهايي مثل Acronis True image استفاده كنيد .

ata.royalfalcon
21-01-2014, 18:50
درود
برای من این سوال پیش اومده که آیا هاردهای اکسترنالی که ضد ضربه نیستن ، تنها پوشش محافظ صفحه هاشون همون پوشش پلاستیکی بدنه ست ؟
یا داخل همه هاردها پوشش فلزی هم هست؟
سلام .

اکثراً فاقد پوشش یا محافظ فلزی هستند . عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال WD my passport 2TB هست که باکس آن باز شده . همانطوریکه میبینید تنها پوششی که دارد همان باکس پلاستیکی آن هست .

zigma94
21-01-2014, 19:44
ویرایش شد...

ata.royalfalcon
21-01-2014, 20:33
سلام
لطفاً یک توضیح کلی درباره تفاوت مدلهای elements و my passport و my passport ultra وسترن دیجیتال بدهید (یک مدل بدون پسوند و پیشوند پرتابل هم از WD دیدم که قیمت ارزان تری داره و احتمالا باید مدل پایه باشه که ممنون میشم اگه درباره اون هم توضیح بدید )
در مورد سیگیت هم لطفاً تفاوتهای مدلهای expansion و backup plus و central توضیح بفرمائید
ضمناً یک مدل به اسم Seagate External Expansion 2TB که قیمتی در حدود 340 تومن داشت، میخواستم بپرسم آیا این مدل پرتابله یا دسکتاپ؟

سلام .

لطفاً یک توضیح کلی درباره تفاوت مدلهای elements و my passport و my passport ultra وسترن دیجیتال بدهید

تفاوتهای کلی در همان صفحه اصلی سایت وسترن (قسمت هاردهای اکسترنال پرتابل) مشخص هست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ؛ مثلاً تفاوت در رنگ بدنه ، امکانات نرم افزاری ، قابلیت رمزگذاری ، بدنه آلومنیومی در مدلهای Slim . همانطوریکه در همان لینک مشخص هست هاردهای اکسترنال WD elements ساده ترین مدل هستند . تفاوتهای دیگر بیشتر مربوط به وزن و ضخامت هست . مدلهای ultra ضخامت کمتری نسبت به مدلهای معمولی آن یعنی WD my passport دارد ؛ همچنین مدلهای ultra دارای یک کیف هم هست .

یک مدل بدون پسوند و پیشوند پرتابل هم از WD دیدم که قیمت ارزان تری داره و احتمالا باید مدل پایه باشه که ممنون میشم اگه درباره اون هم توضیح بدید

همان WD elements هست .

تفاوت بین expansion و backup plus از سه جهت قابل بررسی هست :

1. شکل ظاهر زیباتر در مدلهای Backup plus .
2. امکانات نرم افزاری در مدلهای Backup plus کاملتر هست و علاوه بر تعیین زمان لازم برای sleep شدن هارد و drive diagnostics و toggle lights شامل بکاپ گیری و ریستور کردن داده ها و حتی امکان آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در شبکه های اجتماعی (social network) مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید برای هر کس کاربردی نباشه . امکانات نرم افزاری مدلهای expansion خیلی محدود هست که جای نگرانی نیست و میتونید از نرم افزارهای جایگزین که در اینترنت فراوان هست استفاده کنید .
3. از لحاظ نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته تفاوتی ندارند .

در مورد Seagate Central هم بیشتر بعنوان هارد تحت شبکه هست که باید به روتر متصل بشه و سایر سیستمها به این روتر متصل بشوند . کانکتور usb که در این مدل موجود هست برای اتصال مستقیم به سیستم نیست بلکه میتوان هارد اکسترنال دیگری که usb دارد را به آن متصل و اطلاعات ذخیره شده را بین سیستمهای تحت شبکه به اشتراک گذاشت .

دسکتاپی هست . چون مدلهای پرتابل expansion حداکثر یکترابایتی هستند .

zigma94
21-01-2014, 21:51
من جواب سوال قبلیم رو پیدا کردم :n02:
ولی یک سوال جدید برام ایجاد شد که جوابش رو پیدا نکردم:تفاوتهای wd smartware و wd smartware pro دقیقا در چه مواردیست؟ (آیا لیستی وجود داره که تفاوتها رو به تفکیک نوشته باشه؟)باتشکر
ببخشید عطاخان، ظاهرا همزمان پستیدیم :n02:
دقیقا من هم از همون لینک به جواب رسیدم
فقط اگر امکان داره تفاوت دو نرم افزار مذکور رو هم توضیح بدید:n16:
ضمنآً در حال حاضر هارد دو ترابایت پرتابل زیر 400 تومن که احیاناً در بازار نیست؟:n13:

zigma94
21-01-2014, 22:04
دسکتاپی هست . چون مدلهای پرتابل حداکثر یکترابایتی هستند .البته من در جستجوهام به یک مدل Expansion 4TB پرتابل هم برخوردم

ata.royalfalcon
21-01-2014, 22:50
ببخشید عطاخان، ظاهرا همزمان پستیدیم :n02:
دقیقا من هم از همون لینک به جواب رسیدم
فقط اگر امکان داره تفاوت دو نرم افزار مذکور رو هم توضیح بدید:n16:
ضمنآً در حال حاضر هارد دو ترابایت پرتابل زیر 400 تومن که احیاناً در بازار نیست؟:n13:

در قابلیت Pro این امکان وجود دارد که داده ها را در Drop Box بکاپ گیری کنید (در واقع یکجور فضای ذخیره سازی آنلاین هست ) . برای استفاده از این قابلیت باید در Drop Box اکانت داشته باشید . تا 2 گیگابایت رایگان هست و برای بقیه پلنها باید هزینه پرداخت کنید . در مورد سوال آخر هارد اکسترنال پرتابل فکر نمیکنم زیر 400 هزار تومن باشه .

البته من در جستجوهام به یک مدل Expansion 4TB پرتابل هم برخوردم

چهار ترابایتی expansion از مدلهای آداپتوری هست . شاید منظور شما Backup Plus Fast باشه که در واقع از دو هارد 2.5 اینچی دوترابایت تشکیل شده که بصورت raid0 با یکدیگر ترکیب شده .

***حداکثر حجم مدلهای پرتابل expansion و Backup plus یکترابایت و مدلهای پرتابل Backup Plus Slim دوترابایت هست .

Mehrdad092000
21-01-2014, 22:55
سلام
قیمت این چنده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
؟؟؟؟؟

Actros
22-01-2014, 12:53
عطا جان گفتی که بکاپ پلاس های آداپتوری خیلی داغ میکنن ؟؟؟ چون 7200 دور هستن
من یه 2 ترا آداپتوری احتیاج دارم برای بکاپ زندگیم. نظرت چیه ؟ سرعت وسترن چه قدر پایینتره ؟

ata.royalfalcon
22-01-2014, 13:05
عطا جان گفتی که بکاپ پلاس های آداپتوری خیلی داغ میکنن ؟؟؟
من یه 2 ترا آداپتوری احتیاج دارم برای بکاپ زندگیم. نظرت چیه ؟

از آنجايي كه در اكثر مدلهاي آداپتوري Backup plus از هاردهاي 7200rpm (در حجمهاي 1/2/3TB) استفاده ميشه و همچنين بخاطر محصور بودن هارد در داخل باكس ؛ گاهي اوقات بيش از حد گرم ميكنند . اگر به مدت طولاني استفاده ميكنيد از فن جهت كمك به تهويه استفاده كنيد .

سرعت وسترن چه قدر پایینتره ؟

يك نمونه تست از Sequential Transfer rate در پست زير موجود هست .

Mehrdad092000
22-01-2014, 14:48
نمیدونم کسی نیست جوت بده ؟
اون فیمت هارد adta که گفتم چنده ؟؟

بعدش این هارد های رو میزی بوفالو چطورن ؟؟

zigma94
22-01-2014, 22:41
ای بابا این سیگیت هم که یک سایت درست و درمون نداره :42:
در این لینک:
بین مدلهای اکسترنال پرتابل فقط سه مورد Expansion و Backup Plus Slim و Backup Plus Fast ذکر شده
در صورتی که مدلهای Backup Plus و FreeAgent Goflex هم پرتابل هستند
دوستان مطلع (مگر به غیر از جناب عطا کس دیگه ای هم هست؟ :n02:) لطف کنند و در مورد مدل FreeAgent Goflex پرتابل یک توضیح مختصری بدن و اینکه حداکثر ظرفیتش چقدره؟ (شخصا یک مورد فروشی در اینترنت با ظرفیت 1.5 ترابایت (پرتابل) به صورت اتفاقی دیدم)
و پرسش آخر من هم اینه که (احتمالا آخرین پرسش در این تاپیک مشاوره) آیا مدلهای مختلف پرتابل سیگیت و وسترن دارای تفاوت سرعت محسوسی هستند؟ یا همگی از 5400 Rpm استفاده می کنند (در لینکی که عطا خان درباره مقایسه سرعت مدلهای دسکتاپی در ج کرده بود ظاهرا تفاوت سرعت در مدلهای آداپتوری محسوس بود) و آیا صحت داره که سرعت مدل element نسبت به my passport بالاتره؟
پی نوشت:
یک لینک درباره نرم افزارهای جانبی کاربردی که ویژه نصب و استفاده به روی هارد اکسترنال پرتابل هست (از جمله آنتی ویروس و غیره) معرفی کنید هم ممنون میشم (فعلا فقط truecrypt دارم)
با تشکر :n16:ب

پی نوشت:
در برنامه hard drive inspector قسمتی وجود داره که میزان کارکرد هارد و زمان احتمالی مرگ هارد رو تخمین میزنه، آیا hd tune چنین قسمتی در خودش نداره؟ (لطفا دقیق ترین برنامه در این زمینه را معرفی کنید چون قبلا از یکی از نسخه های hard drive inspector استفاده کردم که ظاهرا دست کاری شده بود و هم تخمینش اشتباه بود و هم سیستم رو کلا به هواخوری فرستاد:n02:)

Rastin.
23-01-2014, 02:24
ata گرامی این درسته که در صورت نیاز با جدا کردن کارتریج میشه از هارد seagate backup plus portable بصورت اینترنال استفاده کرد؟(با توجه به داشتن خروجی sata). برای نصب درون کیس حتما باید هارد رو از باکسش خارج کرد؟...
در مدلهای جدیدتر slim ظاهرا امکان جداشدن و تعویض کارتریج یا استفاده بصورت اینترنال وجود نداره! ممنون میشم اگه تفاوتهای دو مدل معمولی و اسلیم رو توضیح بدین...شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

این سوال رو در مورد wd my passport معمولی و اولترا هم دارم. بنظر میاد حتی از نظر ظاهر و ابعاد هم تفاوت چندانی نداشته باشن!! غیر از بعضی قابلیتهای نرم افزاری, اولترا مزیت دیگه ای داره؟ (چند صفحه قبل اولترا رو پیشنهاد داده بودین بین هاردهای وسترن)

تشکر فراوان.

zigma94
23-01-2014, 04:31
در این لینک:
بین مدلهای اکسترنال پرتابل فقط سه مورد Expansion و Backup Plus Slim و Backup Plus Fast ذکر شده
دوستان مطلع (مگر به غیر از جناب عطا کس دیگه ای هم هست؟ :n02:) لطف کنند و در مورد مدل FreeAgent Goflex پرتابل یک توضیح مختصری بدن و اینکه حداکثر ظرفیتش چقدره؟ (شخصا یک مورد فروشی در اینترنت با ظرفیت 1.5 ترابایت (پرتابل) به صورت اتفاقی دیدم)
و پرسش آخر من هم اینه که (احتمالا آخرین پرسش در این تاپیک مشاوره) آیا مدلهای مختلف پرتابل سیگیت و وسترن دارای تفاوت سرعت محسوسی هستند؟ یا همگی از 5400 Rpm استفاده می کنند (در لینکی که عطا خان درباره مقایسه سرعت مدلهای دسکتاپی در ج کرده بود ظاهرا تفاوت سرعت در مدلهای آداپتوری محسوس بود) و آیا صحت داره که سرعت مدل element نسبت به my passport بالاتره؟
پی نوشت:
یک لینک درباره نرم افزارهای جانبی کاربردی که ویژه نصب و استفاده به روی هارد اکسترنال پرتابل هست (از جمله آنتی ویروس و غیره) معرفی کنید هم ممنون میشم (فعلا فقط truecrypt دارم)

پی نوشت:
در برنامه hard drive inspector قسمتی وجود داره که میزان کارکرد هارد و زمان احتمالی مرگ هارد رو تخمین میزنه، آیا hd tune چنین قسمتی در خودش نداره؟ (لطفا دقیق ترین برنامه در این زمینه را معرفی کنید چون قبلا از یکی از نسخه های hard drive inspector استفاده کردم که ظاهرا دست کاری شده بود و هم تخمینش اشتباه بود و هم سیستم رو کلا به هواخوری فرستاد:n02:)

ata.royalfalcon
23-01-2014, 10:46
ata گرامی این درسته که در صورت نیاز با جدا کردن کارتریج میشه از هارد seagate backup plus portable بصورت اینترنال استفاده کرد؟(با توجه به داشتن خروجی sata). برای نصب درون کیس حتما باید هارد رو از باکسش خارج کرد؟...
در مدلهای جدیدتر slim ظاهرا امکان جداشدن و تعویض کارتریج یا استفاده بصورت اینترنال وجود نداره! ممنون میشم اگه تفاوتهای دو مدل معمولی و اسلیم رو توضیح بدین...شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

این سوال رو در مورد wd my passport معمولی و اولترا هم دارم. بنظر میاد حتی از نظر ظاهر و ابعاد هم تفاوت چندانی نداشته باشن!! غیر از بعضی قابلیتهای نرم افزاری, اولترا مزیت دیگه ای داره؟ (چند صفحه قبل اولترا رو پیشنهاد داده بودین بین هاردهای وسترن)

تشکر فراوان.

این درسته که در صورت نیاز با جدا کردن کارتریج میشه از هارد seagate backup plus portable بصورت اینترنال استفاده کرد؟(با توجه به داشتن خروجی sata). برای نصب درون کیس حتما باید هارد رو از باکسش خارج کرد؟...

بله ؛ میتونید اینکار را انجام بدید و نیازی به باز کردن باکس هارد نیست . در صورتیکه چنین کاری انجام میدید باید قسمتی از کانکتورهای SATA و پاور را ببرید تا بیشتر وارد شکاف بشود (توضیح بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

نمیدونم منظور شما از Slim کدام مدل هست . چون چند مدل Slim وجود دارد (که یا در حال تولید هستند و یا discontinue شده) ولی اگر منظور شما جدیدترین مدل که در سایت سیگیت (Backup Plus Slim Portable Drive) هست که مثل مدلهای قدیمیتر Backup plus و Goflex امکان جدا کردن کارتریج را ندارند . در آینده نزدیک این مدلهای قدیمی Backup plus هم در بازار نایاب خواهند شد و مدلهای جدید وارد بازار میشه . به جزء شکل ظاهر و احتمالاً قابلیتهای نرم افزاری فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند . در مورد سوال آخر اگر واقعاً نیاز دارید که کارتریج را جدا کنید و از SATA استفاده کنید بدیهی هست که باید مدلهای قدیمیتر را بخرید .

بغیر از مواردی که گفتید (به استثنای وجود یک کیف محافظ در مدلهای ultra) فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند . به هر حال کمپانی وسترن برای تنوع ، چندین مدل تولید میکند و تمام مزایا را در یک مدل خاص قرار نمیدهد .

ata.royalfalcon
23-01-2014, 11:08
در این لینک:
پی نوشت:

پی نوشت:

مدلهایی که نام بردید یعنی Backup Plus و FreeAgent Goflex دیگر تولید نمیشوند و مدلهای جدید یعنی Backup Plus Slim و Backup Plus Fast جای آنرا گرفته است .

همانطوریکه که گفتید حداکثر ظرفیت این مدل 1.5TB هست ولی این مدل دیگر تولید نمیشود .

و پرسش آخر من هم اینه که (احتمالا آخرین پرسش در این تاپیک مشاوره) آیا مدلهای مختلف پرتابل سیگیت و وسترن دارای تفاوت سرعت محسوسی هستند؟ یا همگی از 5400 Rpm استفاده می کنند (در لینکی که عطا خان درباره مقایسه سرعت مدلهای دسکتاپی در ج کرده بود ظاهرا تفاوت سرعت در مدلهای آداپتوری محسوس بود)

میتویند تستهایی از هارد WD my passport و Backup plus که در این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) موجود هست را بررسی کنید . با وجودیکه اختلافها کم هست ولی Average Sequential Read در هارد وسترن کمی بهتر و در Write هارد سیگیت بهتر هست .

آیا صحت داره که سرعت مدل element نسبت به my passport بالاتره؟

اگر بنچمارکی از هر دو هارد که در شرایط کاملاً یکسان تست گرفته شده سراغ دارید ، اینجا بذارید تا بررسی بشه . در هارد دیسکهای نو از آنجایی که اطلاعات ابتدا بر روی ترکهای خارجی نوشته میشوند معمولاً سرعت بیشتری خواهند داشت و به مرور زمان با پرشدن درایو و ذخیره اطلاعات بر روی ترکهای داخلی سرعت پایین خواهد آمد . به همین خاطر تاکید میکنم که شرایط انجام تست کاملاً یکسان باشه ...

در برنامه hard drive inspector قسمتی وجود داره که میزان کارکرد هارد و زمان احتمالی مرگ هارد رو تخمین میزنه، آیا hd tune چنین قسمتی در خودش نداره؟ (لطفا دقیق ترین برنامه در این زمینه را معرفی کنید چون قبلا از یکی از نسخه های hard drive inspector استفاده کردم که ظاهرا دست کاری شده بود و هم تخمینش اشتباه بود و هم سیستم رو کلا به هواخوری فرستاد)

میتونید از برنامه HDtune هم استفاده کنید . برید به قسمت Health و با توجه به مقدار power on hours count میتونید بفهمید که هارد چقدر کارکرد داشته .

ata.royalfalcon
23-01-2014, 11:17
نمیدونم کسی نیست جوت بده ؟
اون فیمت هارد adta که گفتم چنده ؟؟

خب کسی نمیدونه و به همین خاطر کسی جواب نداد . ولی با جستجو در سایتهای آنلاین فروش ، قیمت یک SSD 128GB حدوداً بین 430 الی 480 هزار تومن هست و در نتیجه قیمت مدل مورد نظر شما در همین حدود باید باشد !

بعدش این هارد های رو میزی بوفالو چطورن ؟؟

خب بوفالو تولید کنند هارد نیست و در نتیجه از هاردهای سایر کمپانیها استفاده میکند . اگر مدل مورد نظر شما خصوصیت برجسته ای داره که از سایر مدلهای عادی و رایج بازار متمایز میشه و همچنین اگر گارانتی معتبری داره میتونید همان بوفالو را بخرید .

constant_boy23
23-01-2014, 17:11
هارد Wd my cloud واقعا زيباست ...

2ترا و 3 ترابايتشو تو سايتاي ايراني ديدم 1 ترا موجود نيست ؟
چقدره قيمتش ؟‌

ata.royalfalcon
23-01-2014, 17:41
هارد Wd my cloud واقعا زيباست ...

2ترا و 3 ترابايتشو تو سايتاي ايراني ديدم 1 ترا موجود نيست ؟
چقدره قيمتش ؟‌

یکترابایتی توسط کمپانی ساخته نشده . فقط حجمهای 2/3/4TB موجود هست .
نکته : پورت usb3 که این مدلها دارند برای اتصال مستقیم به لپتاپ یا PC نیست .

Mehrdad092000
23-01-2014, 23:34
خب کسی نمیدونه و به همین خاطر کسی جواب نداد . ولی با جستجو در سایتهای آنلاین فروش ، قیمت یک SSD 128GB حدوداً بین 430 الی 480 هزار تومن هست و در نتیجه قیمت مدل مورد نظر شما در همین حدود باید باشد !

خب بوفالو تولید کنند هارد نیست و در نتیجه از هاردهای سایر کمپانیها استفاده میکند . اگر مدل مورد نظر شما خصوصیت برجسته ای داره که از سایر مدلهای عادی و رایج بازار متمایز میشه و همچنین اگر گارانتی معتبری داره میتونید همان بوفالو را بخرید .

داداش شما که خدایه هاردی نمیدونی؟؟؟:D
430dبالاس
1من دنبال به فلش هستم یا هارد sdd پرتابل که عمرش بالا باشه سرعتشم خوب باشه برای بیرون بردنو وصل کردن به ps3 میخوام
2یه هاردم میخوام اداپتوری برای خونه 3Tb شایدم اینترنال اما اداپتوری بهتره اگه عمر بالا داشته باشه توی سایته بوفالو نگاه میکردم -

Mehrdad092000
23-01-2014, 23:36
یه سوالیم داشتم
پاور هارد های 2.5 با 3.5 فرق داره؟؟؟

ata.royalfalcon
24-01-2014, 00:38
داداش شما که خدایه هاردی نمیدونی؟؟؟:D
430dبالاس
1من دنبال به فلش هستم یا هارد sdd پرتابل که عمرش بالا باشه سرعتشم خوب باشه برای بیرون بردنو وصل کردن به ps3 میخوام
2یه هاردم میخوام اداپتوری برای خونه 3Tb شایدم اینترنال اما اداپتوری بهتره اگه عمر بالا داشته باشه توی سایته بوفالو نگاه میکردم -

1. معمولاً حجم بازیهای PS3 بالا هست و در نتیجه مجبورید فلش مموری یا SSD درایوهای پرحجم انتخاب کنید و قیمت بالایی هم خواهند داشت . به هر حال اگر واقعاً حاضر هستید که حدود 430 هزار تومان فقط برای 128 گیگابایت خرج کنید میتونید SSD درایو اکسترنال بخرید و اگر در بازار موجود نبود یک SSD درایو SATA بخرید به همراه یک باکس جهت تبدیل به اکسترنال . بنده سال 90 هارد اکسترنال 500 گیگابایتی سیگیت خریدم 78 هزار تومن فقط برای PS3 و تا الان هم هیچ مشکلی مثل بدسکتوری و ... نداشته .
2. در مورد انتخاب از بین هارد اینترنال یا اکسترنال در تاپیکی که زده بودید (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) صحبت شده بود . اگر میخواهید تا زمانیکه سیستم روشن هست هارد هم روشن باشه و اطلاعات در دسترس پس منطقی تر این هست که هارد اینترنال بخرید . ولی اگر بمدت طولانی نیازی به اطلاعات ذخیره شده ندارید و یا اگر میخواهید جابجا کنید و یا اینکه میخواهید به سیستمهای مختلفی از طریق usb متصل کنید مثل TV و یا PS3 و ... پس هارد اکسترنال بخرید .

یه سوالیم داشتم
پاور هارد های 2.5 با 3.5 فرق داره؟؟؟

هاردهای 2.5 اینچی نیازی به برق 12 ولتی ندارند . میزان وات مصرفی هم در عکس زیر مشخص هست .

برای هارد 2.5 اینچی دوترابایتی WD Green .

برای هارد 3.5 اینچی دوترابایتی WD Green .

Mehrdad092000
24-01-2014, 04:19
1. معمولاً حجم بازیهای PS3 بالا هست و در نتیجه مجبورید فلش مموری یا SSD درایوهای پرحجم انتخاب کنید و قیمت بالایی هم خواهند داشت . به هر حال اگر واقعاً حاضر هستید که حدود 430 هزار تومان فقط برای 128 گیگابایت خرج کنید میتونید SSD درایو اکسترنال بخرید و اگر در بازار موجود نبود یک SSD درایو SATA بخرید به همراه یک باکس جهت تبدیل به اکسترنال . بنده سال 90 هارد اکسترنال 500 گیگابایتی سیگیت خریدم 78 هزار تومن فقط برای PS3 و تا الان هم هیچ مشکلی مثل بدسکتوری و ... نداشته .
2. در مورد انتخاب از بین هارد اینترنال یا اکسترنال در تاپیکی که زده بودید (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) صحبت شده بود . اگر میخواهید تا زمانیکه سیستم روشن هست هارد هم روشن باشه و اطلاعات در دسترس پس منطقی تر این هست که هارد اینترنال بخرید . ولی اگر بمدت طولانی نیازی به اطلاعات ذخیره شده ندارید و یا اگر میخواهید جابجا کنید و یا اینکه میخواهید به سیستمهای مختلفی از طریق usb متصل کنید مثل TV و یا PS3 و ... پس هارد اکسترنال بخرید .

هاردهای 2.5 اینچی نیازی به برق 12 ولتی ندارند . میزان وات مصرفی هم در عکس زیر مشخص هست .

برای هارد 2.5 اینچی دوترابایتی WD Green .

برای هارد 3.5 اینچی دوترابایتی WD Green .

ممنون
براي بازي نميخوام كه ميخوام بهش وصلم بشه
يه هارد ديگه دارم به نظرم همون فلش بگيرم حملو نقلشم راحت تره بيشتر يه وسيله ميخوام همرام باشه
فلش ها هم يه نوع sssهستن؟!
چه فلش usb3با اسليم هماهنگه؟!
..............هارد هم به نظرم اداپتوري بهتره چون ١ترا توي pcدارم واجبارو مريزم اونجا
حالا ادابتوزي روزي چندبار روشن بشه مشكلي پيش مياد؟!
راجبه بوفالو نگفتين
راستي هاردي نيست راحت اد باكسشم در بياد مثل براي سرورها اما ارزون
خوب ٢.٥اينچي برق كمتر ميخواد بايد بزنيم پاورو داغون كنيم؟! گارانتي؟!
بعضي پاورها اين سوكتو دارن؟!
مرسي

Sent from my iPod touch using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
24-01-2014, 10:53
ممنون
يه هارد ديگه دارم به نظرم همون فلش بگيرم حملو نقلشم راحت تره بيشتر يه وسيله ميخوام همرام باشه
..............هارد هم به نظرم اداپتوري بهتره چون ١ترا توي pcدارم واجبارو مريزم اونجا
راجبه بوفالو نگفتين
مرسي

Sent from my iPod touch using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قاعدتاً نباید مشکلی پیش بیاد . به هر حال طوری مدیریت کنید که تعداد دفعاتی که میخواهید خاموش و روشن کنید کمتر بشه . مثلاً صبر کنید تا دیتاهای دانلودی به حداکثر حجم برسه (طوریکه هارد اینترنال سیستم دیگه فضای خالی نداشته باشه) و سپس منتقل کنید به هارد اکسترنال .

چرا باید پاور داغون بشه !؟ اتفاقاً هاردهای 2.5 اینچی میزان مصرف کمتری دارند (عکس مقایسه ای هاردهای 25 اینچی و 3.5 اینچی گذاشتم) .

کانکتور برق و دیتا اکثر هاردهای 2.5 اینچی دقیقاً مشابه هاردهای 3.5 اینچی هست .

در مورد فلش مموری و اینکه چه مدلهایی هماهنگ با ps3 هستند اطلاعی ندارم .

هاردهای اکسترنالی مثل WD my book live duo هستند که میتونید براحتی هارد را خارج کنید . این مدل تحت شبکه هست و از طریق usb نمیتوان به سیستم متصل کرد .

راجبه بوفالو نگفتين

همانطوریکه قبلاً هم گفتم ، بوفالو تولید کنند هارد دیسک نیست و در نتیجه از هاردهای سایر کمپانیها استفاده میکند (مثل سیگیت ، وسترن و ...) . اگر مدل مورد نظر شما خصوصیت برجسته ای داره که از سایر مدلهای عادی و رایج بازار متمایز میشه و همچنین اگر گارانتی معتبری داره میتونید همان بوفالو را بخرید (البته اگر بتونید مدل مورد نظر را در بازار پیدا کنید) .

گفته بودید که میخواهید به ps3 متصل کنید !

SuperSt@r
24-01-2014, 11:40
سلام دوستان خسته نباشید

میخواستم ی هارد 1 ترا بگیرم نمیدونم کدوم مدلاش رو بگیرم...بهترین مدل رو اگه میشه معرفی کنید و اگه اطلاعاتی چیزی دارید بگید تا استفاده کنم

ممنون

Hoffman
24-01-2014, 13:18
درود
من قصد خرید هارد 3 ترا اکسترنال دارم وبین این دو مدل موندم کدومش رو انتخاب کنم:
seagate backup plus / western digital my book
ممنون میشم علت قیمت بالاتر مدل های وسترن و مدل های هارد داخلی این دو مورد رو هم بیان کنید
ممنون

ata.royalfalcon
24-01-2014, 19:32
سلام دوستان خسته نباشید

میخواستم ی هارد 1 ترا بگیرم نمیدونم کدوم مدلاش رو بگیرم...بهترین مدل رو اگه میشه معرفی کنید و اگه اطلاعاتی چیزی دارید بگید تا استفاده کنم

ممنون

سلام .

برای انتخاب از بین هارد اکسترنال پرتابل و یا دسکتاپی پیشنهاد میکنم دو پست اول این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید . اگر هارد اکسترنال پرتابل میخواهید بنظرم میتونید یکی از دو مدل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus portable بخرید . ولی اگر از مدلهای دسکتاپی میخواهید انتخاب کنید توصیه میکنم حداقل حجم 2TB باشه که در اینصورت میتونید یکی از دو مدل WD my book و یا Seagate Backup plus desktop را انتخاب کنید .

درود
من قصد خرید هارد 3 ترا اکسترنال دارم وبین این دو مدل موندم کدومش رو انتخاب کنم:
seagate backup plus / western digital my book
ممنون میشم علت قیمت بالاتر مدل های وسترن و مدل های هارد داخلی این دو مورد رو هم بیان کنید
ممنون

سلام .
این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را بخونید . چند مورد از تفاوتهای ایندو مدل را توضیح دادم .
در مدل WD my book از هاردهای WD Green و در هاردهای اکسترنال Seagate Backup plus دسکتاپی هم از هاردهای Barracuda 7200.14 استفاده شده .

oos.mamed
24-01-2014, 22:12
با عرض سلام.دوستان یه سوالی داشتم.من بعد از یه سری تحقیقات برا خرید هارد اکسترنال به 3 مدل رسیدم و میخواستم ببینم از بین سه مدل seagate backup plus ، wd my passport ultra ، buffalo mini station exteme shock proof کدوم بهتره؟ لطفا با مقایسه نسبی ویژگیهای هرکدومو بگین و نظر خودتونم بگید.خیلی ممنون.

Mehrdad092000
24-01-2014, 23:40
قاعدتاً نباید مشکلی پیش بیاد . به هر حال طوری مدیریت کنید که تعداد دفعاتی که میخواهید خاموش و روشن کنید کمتر بشه . مثلاً صبر کنید تا دیتاهای دانلودی به حداکثر حجم برسه (طوریکه هارد اینترنال سیستم دیگه فضای خالی نداشته باشه) و سپس منتقل کنید به هارد اکسترنال .

چرا باید پاور داغون بشه !؟ اتفاقاً هاردهای 2.5 اینچی میزان مصرف کمتری دارند (عکس مقایسه ای هاردهای 25 اینچی و 3.5 اینچی گذاشتم) .

کانکتور برق و دیتا اکثر هاردهای 2.5 اینچی دقیقاً مشابه هاردهای 3.5 اینچی هست .

در مورد فلش مموری و اینکه چه مدلهایی هماهنگ با ps3 هستند اطلاعی ندارم .

هاردهای اکسترنالی مثل WD my book live duo هستند که میتونید براحتی هارد را خارج کنید . این مدل تحت شبکه هست و از طریق usb نمیتوان به سیستم متصل کرد .

همانطوریکه قبلاً هم گفتم ، بوفالو تولید کنند هارد دیسک نیست و در نتیجه از هاردهای سایر کمپانیها استفاده میکند (مثل سیگیت ، وسترن و ...) . اگر مدل مورد نظر شما خصوصیت برجسته ای داره که از سایر مدلهای عادی و رایج بازار متمایز میشه و همچنین اگر گارانتی معتبری داره میتونید همان بوفالو را بخرید (البته اگر بتونید مدل مورد نظر را در بازار پیدا کنید) .

گفته بودید که میخواهید به ps3 متصل کنید !

1.در مورد برق یعنی خودش اتومات برق کمتر مصرف میکنه ؟
2.هارد های بوفالو پس فرقی ندارن !
3. میشه قیمت هارد هایی که در میان از باکسشونو بگید 3 ترا بایت زیر 500 هست چیزی؟
4.برای اینترفیس هایی که با ps3 هماهنگن سایتی چیزی نمیشناسی توضیح داده باشه در مورد هارد ها ؟
5.پس برای هارد های اداپتوری اگه روزی مثلا5 بار روشن شن مشکلی پیش میاد ؟؟اونجوری باشه هارد اینترنال بگیرم

ata.royalfalcon
24-01-2014, 23:55
با عرض سلام.دوستان یه سوالی داشتم.من بعد از یه سری تحقیقات برا خرید هارد اکسترنال به 3 مدل رسیدم و میخواستم ببینم از بین سه مدل seagate backup plus ، wd my passport ultra ، buffalo mini station exteme shock proof کدوم بهتره؟ لطفا با مقایسه نسبی ویژگیهای هرکدومو بگین و نظر خودتونم بگید.خیلی ممنون.

سلام .

خب buffalo mini station extreme به خاطر Shockproof (آنتی شوک) بودن نسبت به دو مدل دیگر مزیت بیشتری داره . البته پیشنهاد میکنم این پست را (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که در مورد هاردهای اکسترنال ضد ضربه توضیحاتی دادم مطالعه کنید .

نکته بعدی که باید در مورد هاردهای WD my passport یا buffalo mini station extreme باید بهش اشاره کرد این هست که ایندو مدل قابلیت Hardware encryption دارند و اطلاعات را بصورت رمزگذاری شده ذخیره میکنند . اگر مشکلی برای هارد پیش بیاد مثلاً برد آن بسوزد احتمال ریکاوری موفق اطلاعات بسیار ناچیز هست ؛ ولی این موضوع به معنی پایین بودن کیفیت نیست . اگر با دقت استفاده بشه مشکلی نخواهید داشت .

به هر حال اگر رمز گذاری هارد و آنتی شوک بودن آن برای شما مهم هست میتونید buffalo mini station extreme را بخرید .

alil1369
25-01-2014, 01:43
سلام
2 تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

یکی اینکه هارد های سیگیت مدل backup plus slim تو بازار هست ؟ 500 گیگ و یک ترا ؟ حدود قیمت

اگر بخوام هارد 500 بگیرم سیگیت بک آپ پلاس اسلیم پیشنهاد میدید یا سیگیت اسلیم ؟

اگر بخوام یک ترا بگیرم چطور ؟ بک اپ پلاس اسلیم یا مدل بک آپ پلاس (ساده) ؟

راستی 3 تا هارد 1 ترا پسپورتی وسترن دارم فعلا یکی از این قدیمیا بدنه براقا ،یه دونه از این جدیدا و یدونه هم حدود چند هفته پیش خریدم از این الترا ها که از همشون راضیم ! میخوام برم وسترن بگیرم تنوع شه ! ظاهرشم باحاله

مرسی

ata.royalfalcon
25-01-2014, 08:04
سلام
2 تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

یکی اینکه هارد های سیگیت مدل backup plus slim تو بازار هست ؟ 500 گیگ و یک ترا ؟ حدود قیمت

راستی 3 تا هارد 1 ترا پسپورتی وسترن دارم فعلا یکی از این قدیمیا بدنه براقا ،یه دونه از این جدیدا و یدونه هم حدود چند هفته پیش خریدم از این الترا ها که از همشون راضیم ! میخوام برم وسترن بگیرم تنوع شه ! ظاهرشم باحاله

مرسی

سلام .

ظاهراً مدلهاي backup plus slim در بازار موجوده و يكي از دوستان اين مدل را پيدا كردند . از قيمت اطلاعي ندارم ولي نميتونه در مقايسه با مدلهاي ساده backup plus اختلاف فاحشي داشته باشه .

دوجور Slim Portable Drive پانصد گيگابايتي موجود بود . مدل اوليه كه usm بوده و مدل بعدي كه وارد بازار شده ساده بوده و قسمت انتهايي جدا شدني نبود .

بنظر من به جزء شكل ظاهر ، اندازه هاي آن و احتمالاً امكانات نرم افزاري خيلي فرق نميكنه كه كدام مدل را انتخاب كنيد ؛ بنظر من از مدلهاي جديد (Backup plus slim) خريداري كنيد مگر اينكه قابليت usm براي شما خيلي مهم باشه كه در اينصورت بايد از انواعي انتخاب كنيد كه قسمت انتهايي آن قابل جدا شدن باشه .

ata.royalfalcon
25-01-2014, 09:29
1.در مورد برق یعنی خودش اتومات برق کمتر مصرف میکنه ؟
2.هارد های بوفالو پس فرقی ندارن !
3. میشه قیمت هارد هایی که در میان از باکسشونو بگید 3 ترا بایت زیر 500 هست چیزی؟
4.برای اینترفیس هایی که با ps3 هماهنگن سایتی چیزی نمیشناسی توضیح داده باشه در مورد هارد ها ؟
5.پس برای هارد های اداپتوری اگه روزی مثلا5 بار روشن شن مشکلی پیش میاد ؟؟اونجوری باشه هارد اینترنال بگیرم

1. خب بستگي به اين داره كه هارد در چه وضعيتي باشه . مثلاً در هاردهاي 3.5 اينچي WD Green در حالت sleep حدود 0.4 وات و در حالت كار هم در حدود 4.1 وات خواهد بود . در لحظه استارت هم از شاخه 12 ولتي نهايت 1.73 آمپر جريان ميكشه .
2. همانطوريكه قبلاً هم گفتم از هاردهاي ديگر توليد كنندگان مثل وسترن و يا سيگيت و ... استفاده ميشه . ولي ممكنه خصوصيات و يا امكانات ويژه اي هم داشته باشند كه از ساير مدلهاي عادي متمايز ميشوند . مثلاً در مدل Buffalo Drive Station DDR يك گيگابايت DRAM cache بر روی قسمت sata to usb برای افزایش سرعت و كارايي اضافه شده .
3. مدلهايي كه باكس آن جهت تعويض هارد بسادگي باز بشه و يا محفظه هايي براي خروج و نصب مجدد هارد داشته باشند از انواع خاص هستند (مثل مدلهاي تحت شبكه) و قيمت بالايي هم دارند .
5. قاعدتاً مشكلي پيش نمياد . ولي همانطوري كه گفتم تا حد امكان تعداد دفعات خاموش و روشن كردن را كمتر كنيد . مثلاً ديتاها مورد نياز را روي هارد اصلي سيستم كپي كنيد و يا اينكه صبر كنيد ديتاها به حداكثر حجم ممكنه برسه و سپس به هارد اكسترنال منتقل كنيد .

nioton86
25-01-2014, 10:50
سلام می خواستم کمک کنید بین این 3 تا یکی رو انتخاب کنم یا اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید ممنون
1.
Silicon Power External Hard Drive Armor A80 - 1TB2.
Adata DashDrive Durable External Hard Drive HD710 - 1TB3.
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB

yonsen
25-01-2014, 11:58
سلام
این وسترن المنت usb3 آیا نرم افزار داره؟
مثل سیگیت در حالت بیکاری حالت sleep داره چقدر طول میکشه چون تو سیگیت میشه تنظیم کرد.

سرعت ساتا بیشتره یا usb3 ؟ (برای نصب ویندوز و برنامه ها )

ata.royalfalcon
25-01-2014, 12:47
سلام می خواستم کمک کنید بین این 3 تا یکی رو انتخاب کنم یا اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید ممنون
1.
Silicon Power External Hard Drive Armor A80 - 1TB

2.
Adata DashDrive Durable External Hard Drive HD710 - 1TB

3.
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB

سلام .
اگر در حمل و نقل ، جابجايي و استفاده خيلي محتاط هستيد مدل سوم را انتخاب كنيد كه كيقيت بهتري دارد . در غير اينصورت مدل اول پيشنهاد ميشه .

سلام
این وسترن المنت usb3 آیا نرم افزار داره؟
مثل سیگیت در حالت بیکاری حالت sleep داره چقدر طول میکشه چون تو سیگیت میشه تنظیم کرد.

سرعت ساتا بیشتره یا usb3 ؟ (برای نصب ویندوز و برنامه ها )

سلام .
سايت وسترن را بررسي كردم . مدلهاي پرتابل نرم افزاري ندارند ولي در مدلهاي دسكتاپي ، نرم افزار موجود صرفاً براي Spindown يا Stop كردن موتور هارد هست .
از طريق power option ويندوز تنظيم كنيد شايد در حالت بيكاري sleep بشه .
در مورد سوال آخر سرعت اينترفيس usb3 در حالت تئوري 5000Mbit/s و براي SATAIII در حدود 6000Mbit/s هست (منبع) . در عمل هارد ديسكها نميتوانند تمام پهناي باند ايندو اينترفيس را پر كنند .

SuperSt@r
25-01-2014, 12:53
سلام .

برای انتخاب از بین هارد اکسترنال پرتابل و یا دسکتاپی پیشنهاد میکنم دو پست اول این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید . اگر هارد اکسترنال پرتابل میخواهید بنظرم میتونید یکی از دو مدل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus portable بخرید . ولی اگر از مدلهای دسکتاپی میخواهید انتخاب کنید توصیه میکنم حداقل حجم 2TB باشه که در اینصورت میتونید یکی از دو مدل WD my book و یا Seagate Backup plus desktop را انتخاب کنید .

ممنون
همون پرتابل رو درنظر داشتم ک بین 3 مدل A80 و A30 و WD my passport ultra شک داشتم اما الان فعلا دست نگه داشتم و تصمیم گرفتم ی اینترنال 1 ترا بخرم ک فکر نمیکنم اینجا جای مناسبی باشه برای سوال در مورد هاردهای داخلی...میام تاپیک خودش سوال میپرسم :دی

badboy2008
25-01-2014, 19:13
سلام
میخوام یه هارد اکسترنال برای آرشیو بگیرم ، زیاد نمیخوام استفاده اش کنم و اکثرا خاموش هستش (یعنی صرفا برای دخیره آرشیو)
کنار کامپیوتر هم هستش (پس دسکتاپی و پرتابلش فرق نداره)
بهترین نوعی که به اصطلاح سگ جون باشه چیه؟ (یعنی سرعت برام مهم نیست بلکه حفظ اطلاعات برام مهمه)

ممنون

aluminum
25-01-2014, 20:14
من امروز یک هارد 3 ترا وسترن مای بوک گرفتم به مبلغ 395- جالب بود که توی بازار 3 تر کمیاب بود ولی 4 ترا زیاد.قیمت 4 ترا هم 585 بود
اگر تستی لازمه که هم من از سلامتی هاردم مطمئن بشم و هم بشه مقایسه ای انجم داد بگید تا انجام بدم

ata.royalfalcon
25-01-2014, 20:50
سلام
میخوام یه هارد اکسترنال برای آرشیو بگیرم ، زیاد نمیخوام استفاده اش کنم و اکثرا خاموش هستش (یعنی صرفا برای دخیره آرشیو)
کنار کامپیوتر هم هستش (پس دسکتاپی و پرتابلش فرق نداره)
بهترین نوعی که به اصطلاح سگ جون باشه چیه؟ (یعنی سرعت برام مهم نیست بلکه حفظ اطلاعات برام مهمه)

ممنون

سلام .

اگر حجم بالا میخواهید (حداقل دوترابایت) میتونید WD my book و یا Seagate Backup plus Desktop بخرید (تفاوت ایندو مدل در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادم) . اگر حجمهای پایین میخواهید میتونید انواع پرتابل مثل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus portable بخرید .

من امروز یک هارد 3 ترا وسترن مای بوک گرفتم به مبلغ 395- جالب بود که توی بازار 3 تر کمیاب بود ولی 4 ترا زیاد.قیمت 4 ترا هم 585 بود
اگر تستی لازمه که هم من از سلامتی هاردم مطمئن بشم و هم بشه مقایسه ای انجم داد بگید تا انجام بدم

بنده مورخ 92/9/16 هارد اکسترنال چهارترابایتی رو خریده بودم 650 هزار تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 65 هزار تومن کاهش قیمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این مدت !
میتونید مثل تستهایی که در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) برای هارد چهارترابایتی گذاشتم از هارد خودتون تست بگیرید و در همان تاپیک بذارید .

badboy2008
25-01-2014, 21:40
سلام .

اگر حجم بالا میخواهید (حداقل دوترابایت) میتونید WD my book و یا Seagate Backup plus Desktop بخرید (تفاوت ایندو مدل در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادم) . اگر حجمهای پایین میخواهید میتونید انواع پرتابل مثل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus portable بخرید .
تعریف هر دو برند رو شنیدم ولی بعضی ها میگن هاردهای جدید وسترن کیفیت سابق رو نداره ... این درسته؟
برخی ها میگن برای آرشیو هارد buffalo بهتره چون احتمال خرابیش کمتره
برخی ها هم ADATA رو ترجیح میدن و ...
میشه در این ز مینه راهنمایی کنید

ata.royalfalcon
25-01-2014, 23:10
تعریف هر دو برند رو شنیدم ولی بعضی ها میگن هاردهای جدید وسترن کیفیت سابق رو نداره ... این درسته؟
برخی ها میگن برای آرشیو هارد buffalo بهتره چون احتمال خرابیش کمتره
برخی ها هم ADATA رو ترجیح میدن و ...
میشه در این ز مینه راهنمایی کنید

ولی بعضی ها میگن هاردهای جدید وسترن کیفیت سابق رو نداره ... این درسته؟

قطعاً این حرف درست نیست . بنده برج 9 هارد چهارترابایتی my book خریدم و مشکلی هم نداشت . به یکی از همکاران هم Wd my passport ultra پیشنهاد دادم که کاملاً زاضی بودند .
به هر حال نمیخوام بگم که این هاردهای اکسترنال وسترن و حتی سایر مدلها به هیچ عنوان خرابی ندارند . احتمال خرابی در هر مدلی و از هر برندی وجود دارد . اگر در نگهداری و استفاده دقت کنید احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد کمتر خواهد بود . buffalo گرچه تولید کننده معتبری هست ولی سازنده اصلی هارد نیست و همینطور ADATA .

badboy2008
25-01-2014, 23:43
قطعاً این حرف درست نیست . بنده برج 9 هارد چهارترابایتی my book خریدم و مشکلی هم نداشت . به یکی از همکاران هم Wd my passport ultra پیشنهاد دادم که کاملاً زاضی بودند .
به هر حال نمیخوام بگم که این هاردهای اکسترنال وسترن و حتی سایر مدلها به هیچ عنوان خرابی ندارند . احتمال خرابی در هر مدلی و از هر برندی وجود دارد . اگر در نگهداری و استفاده دقت کنید احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد کمتر خواهد بود . buffalo گرچه تولید کننده معتبری هست ولی سازنده اصلی هارد نیست و همینطور ADATA .
پس با این اوصاف همون WD My Book مناسب نیاز های منه (البته شاید یه مدل my passport هم بگیرم)
فقط یک سوال
چرا برای خرید هارد اکسترنال دسکتاپی WD My Book توصیه میکنید حداقل 2 ترابایتی باشه؟

ata.royalfalcon
25-01-2014, 23:57
پس با این اوصاف همون WD My Book مناسب نیاز های منه (البته شاید یه مدل my passport هم بگیرم)
فقط یک سوال
چرا برای خرید هارد اکسترنال دسکتاپی WD My Book توصیه میکنید حداقل 2 ترابایتی باشه؟

در مورد سوال آخر ؛ حداقل حجم مدلهای WD my book دوترابایت هست و یکترابایتی توسط کمپانی تولید نمیشه (مدلهای رایج در بازار که بصورت NTFS فرمت شده اند) .

Mehrdad092000
26-01-2014, 03:02
1. خب بستگي به اين داره كه هارد در چه وضعيتي باشه . مثلاً در هاردهاي 3.5 اينچي WD Green در حالت sleep حدود 0.4 وات و در حالت كار هم در حدود 4.1 وات خواهد بود . در لحظه استارت هم از شاخه 12 ولتي نهايت 1.73 آمپر جريان ميكشه .
2. همانطوريكه قبلاً هم گفتم از هاردهاي ديگر توليد كنندگان مثل وسترن و يا سيگيت و ... استفاده ميشه . ولي ممكنه خصوصيات و يا امكانات ويژه اي هم داشته باشند كه از ساير مدلهاي عادي متمايز ميشوند . مثلاً در مدل Buffalo Drive Station DDR يك گيگابايت DRAM cache بر روی قسمت sata to usb برای افزایش سرعت و كارايي اضافه شده .
3. مدلهايي كه باكس آن جهت تعويض هارد بسادگي باز بشه و يا محفظه هايي براي خروج و نصب مجدد هارد داشته باشند از انواع خاص هستند (مثل مدلهاي تحت شبكه) و قيمت بالايي هم دارند .
5. قاعدتاً مشكلي پيش نمياد . ولي همانطوري كه گفتم تا حد امكان تعداد دفعات خاموش و روشن كردن را كمتر كنيد . مثلاً ديتاها مورد نياز را روي هارد اصلي سيستم كپي كنيد و يا اينكه صبر كنيد ديتاها به حداكثر حجم ممكنه برسه و سپس به هارد اكسترنال منتقل كنيد .

ممنون
1.در کل منظوم این بود هارد 2.5 اینچیو میشه به پاور هارد 3.5 وصل کرد یا نه ؟اخه توی یه جا قبلا خونده بودم باید به سیمو قطع کرد
2.پس یا این اوصاف فرقی ندارن من فکر میکردن جون سخت ترن -من برام فقطو فقط امنیت هارد مهمو اطلاعت نه سرعتش
3.پس اینا هم ارزون ندارن ok
4.----
5.بله حرفتون متینه-حالا این هاردارو دکمه روشن خاموش دارن ؟یا باید هی زد اداپتورو روشن کرد؟شما چه تبدیری برای این کار دیدی مصلا چنتا هارد داری اداپتوری ؟فن گذاشته ؟ جاش چطوریو ؟برقشو اینا

ata.royalfalcon
26-01-2014, 09:08
ممنون
1.در کل منظوم این بود هارد 2.5 اینچیو میشه به پاور هارد 3.5 وصل کرد یا نه ؟اخه توی یه جا قبلا خونده بودم باید به سیمو قطع کرد
2.پس یا این اوصاف فرقی ندارن من فکر میکردن جون سخت ترن -من برام فقطو فقط امنیت هارد مهمو اطلاعت نه سرعتش
3.پس اینا هم ارزون ندارن ok
4.----
5.بله حرفتون متینه-حالا این هاردارو دکمه روشن خاموش دارن ؟یا باید هی زد اداپتورو روشن کرد؟شما چه تبدیری برای این کار دیدی مصلا چنتا هارد داری اداپتوری ؟فن گذاشته ؟ جاش چطوریو ؟برقشو اینا

در کل منظوم این بود هارد 2.5 اینچیو میشه به پاور هارد 3.5 وصل کرد یا نه ؟اخه توی یه جا قبلا خونده بودم باید به سیمو قطع کرد

بايد سيم زرد رنگ 12 ولتي قطع بشه كه اونهم نيازي به اينكار نيست .

.پس یا این اوصاف فرقی ندارن من فکر میکردن جون سخت ترن -من برام فقطو فقط امنیت هارد مهمو اطلاعت نه سرعتش

چه دليلي هست كه مدلهاي Buffalo نسبت به ساير مدلها سخت جون تر باشد !؟ بطور كلي فرقي با ساير مدلها ندارند . اين مدلها مثل ساير مدلها هم احتمال خرابي دارند . اگر اطلاعات براي شما خيلي مهم هست روي دو يا چند هارد ذخيره كنيد .

حالا این هاردارو دکمه روشن خاموش دارن ؟یا باید هی زد اداپتورو روشن کرد؟

بعضي از هاردها دكمه براي خاموش و روشن كردن دارند مثل WD my book . مدلهايي كه چنين دكمه اي ندارند اجباراً بايد آداپتور را به برق متصل و جدا كرد يا اينكه ميتونيد از سه راهي هاي كليد دار استفاده كنيد . دقت كنيد كه اين سه راهي هاي كليد دار بايد كيفيت خوبي داشته باشند .

شما چه تبدیری برای این کار دیدی مصلا چنتا هارد داری اداپتوری ؟فن گذاشته ؟ جاش چطوریو ؟برقشو اینا

عكس زير گويا هست . داخل كمد سيم كشي شده و كليدهاي هر هارد در قسمت جلو ديده ميشه . براي فن هم از فن رك استفاده ميكنم .

yonsen
26-01-2014, 21:40
سلام

در باره هارد پرتابل وسترن الترا یک ترا نوشته شده بود که ضد شوک هست

دقیقا به چه معناست

سوال دوم اینکه میشه مثلا تو ماشین استفاده کرد بالاخره در حال حرکت بالا و پایین داره دیگه بخاطر دسنداز. تو این حالت هارد (موردی که من میخوام وسترن المنت usb3 یک ترا هست) صدمه نمیبینه؟

سوال سوم هارد ۱ ترا و ۲ ترا وسترن کلا چه مقدار فضای مفید داره؟ قطعا ۱ ترا و ۲ ترا نیست.

برای فرمتهای مختلف(NTFS FAT و ..) آیا متفاوت هست ؟چطوری میشه فهمید؟

Mehrdad092000
27-01-2014, 06:53
بايد سيم زرد رنگ 12 ولتي قطع بشه كه اونهم نيازي به اينكار نيست .

چه دليلي هست كه مدلهاي Buffalo نسبت به ساير مدلها سخت جون تر باشد !؟ بطور كلي فرقي با ساير مدلها ندارند . اين مدلها مثل ساير مدلها هم احتمال خرابي دارند . اگر اطلاعات براي شما خيلي مهم هست روي دو يا چند هارد ذخيره كنيد .

بعضي از هاردها دكمه براي خاموش و روشن كردن دارند مثل WD my book . مدلهايي كه چنين دكمه اي ندارند اجباراً بايد آداپتور را به برق متصل و جدا كرد يا اينكه ميتونيد از سه راهي هاي كليد دار استفاده كنيد . دقت كنيد كه اين سه راهي هاي كليد دار بايد كيفيت خوبي داشته باشند .

عكس زير گويا هست . داخل كمد سيم كشي شده و كليدهاي هر هارد در قسمت جلو ديده ميشه . براي فن هم از فن رك استفاده ميكنم .

خوب اخر این سیمو باید قطع کرد یا نه ؟؟ میشه یه توضیح بدی من رو هوا موندم !
من بخوام یه هارد بگیرم نیاز به فن هست بازم؟
این هارد بالایه طبقه اول سری جدیدا دکمه پاور داره ؟؟کلا چجور هاردیه این بالایه از همین میخوام
بعدش شما چیو سیم کشی کردیی؟ :-s

ata.royalfalcon
27-01-2014, 10:18
سلام

در باره هارد پرتابل وسترن الترا یک ترا نوشته شده بود که ضد شوک هست

دقیقا به چه معناست

سوال دوم اینکه میشه مثلا تو ماشین استفاده کرد بالاخره در حال حرکت بالا و پایین داره دیگه بخاطر دسنداز. تو این حالت هارد (موردی که من میخوام وسترن المنت usb3 یک ترا هست) صدمه نمیبینه؟

سوال سوم هارد ۱ ترا و ۲ ترا وسترن کلا چه مقدار فضای مفید داره؟ قطعا ۱ ترا و ۲ ترا نیست.

برای فرمتهای مختلف(NTFS FAT و ..) آیا متفاوت هست ؟چطوری میشه فهمید؟

والا اگر متني كه در عكس زير ديده ميشه منظور شماست بيشتر جنبه تبليغاتي ، مشتري مداري مدنظر هست تا يك ويژگي فني برجسته . به هر حال اگر سلامتي هارد ديسك براي شما مهمه بايد در نگهداري و استفاده از آن كوشا باشيد .

هاردهاي اكسترنال پرتابل وسترن ضد ضربه و يا آنتي شوك نيستند و در نتيجه استفاده از آن در خودرو پيشنهاد نميشه . توصيه ميكنم از فلش مموري براي اينكار استفاده كنيد .
در مورد سوال آخر ؛ در حجمهاي يكترابايتي حدود 931 گيگابايت و دوترابايتي حدود 1.86 ترابايت در دسترس هست .

خوب اخر این سیمو باید قطع کرد یا نه ؟؟ میشه یه توضیح بدی من رو هوا موندم !
من بخوام یه هارد بگیرم نیاز به فن هست بازم؟
این هارد بالایه طبقه اول سری جدیدا دکمه پاور داره ؟؟کلا چجور هاردیه این بالایه از همین میخوام
بعدش شما چیو سیم کشی کردیی؟ :-s

نه نيازي به قطع كردن سيم زرد 12 ولتي هم نيست . ازش استفاده اي هم نميكنه .
معمولاً هر چه هارد ديسك در دماهاي پايينتر كار كند بهتر هست و عمر بيشتري خواهد داشت . پس بهتره كه از فن جهت كولينگ هارد استفاده كنيد .

هاردي كه در طبق بالا هست از سري جديد هست . مثل مدلهاي قديمي هم دكمه داره . در حجمهاي كمتر از چهارترابايت فقط از نظر شكل ظاهري و نرم افزارها ، متفاوت از مدلهاي قديمي هست .

سيم كشي داخل كمد در عكسهاي زير تقريباً مشخص هست . براي هر آداپتور يك پريز جداگانه در نظر گرفته شده كه هر كدام از اين پريزها كليد مستقلي دارند .

yonsen
27-01-2014, 11:20
سلام Ata
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا هارد پرتابل ضد ضربه یا ضد شوک وجود داره چه مدلی؟ همین هارد وسترن را اگه تو کیف ضد ضربه تو ماشین استفاده بشه بازم مشکلی بوجود میاد؟

هارد خود لپ تاپ چی تو ماشین صدمه میبینه؟

ضد ضربه با ضد شوک بودن یکیه؟

در مورد فرمتهای مختلف نگفتید فرمولی برای حجم هارد وجود داره؟ مثلا هاردو با ntfs یا fat32 و.. فرمت کنیم تو حجم باقی مانده تاپیری داره (فرمولی داره؟)

این فرمت جدید هارد وسترن تو کدوم محصولاتش وجود داره؟

راستی این هارد پپرتابل وسترن مای پاسپورت (همچنین الترا) دارای سطحی تقریبا زبریه ؟ اون دایره هایی که دیده میشه جریانش چیه سوراخ هستش یا نه؟

با تشکر از حوصله و جوابهای شما

Rastin.
27-01-2014, 15:38
بله ؛ میتونید اینکار را انجام بدید و نیازی به باز کردن باکس هارد نیست . در صورتیکه چنین کاری انجام میدید باید قسمتی از کانکتورهای SATA و پاور را ببرید تا بیشتر وارد شکاف بشود

بدون خارج کردن از باکس راهی برای محکم کردن هارد درون کیس وجود داره؟؟

1. . بنده سال 90 هارد اکسترنال 500 گیگابایتی سیگیت خریدم 78 هزار تومن فقط برای PS3 و تا الان هم هیچ مشکلی مثل بدسکتوری و ... نداشته .

سیگتتون usb 2 هست؟...فرمت fat32 یا ntfs ؟؟

سازگاری هاردهای usb 3 با کنسول(ps3) و TV چطوره؟

تشکر.:)

ata.royalfalcon
27-01-2014, 22:34
سلام Ata
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا هارد پرتابل ضد ضربه یا ضد شوک وجود داره چه مدلی؟ همین هارد وسترن را اگه تو کیف ضد ضربه تو ماشین استفاده بشه بازم مشکلی بوجود میاد؟

در مورد فرمتهای مختلف نگفتید فرمولی برای حجم هارد وجود داره؟ مثلا هاردو با ntfs یا fat32 و.. فرمت کنیم تو حجم باقی مانده تاپیری داره (فرمولی داره؟)

راستی این هارد پپرتابل وسترن مای پاسپورت (همچنین الترا) دارای سطحی تقریبا زبریه ؟ اون دایره هایی که دیده میشه جریانش چیه سوراخ هستش یا نه؟

با تشکر از حوصله و جوابهای شما

سلام .

کلا هارد پرتابل ضد ضربه یا ضد شوک وجود داره چه مدلی؟

برندهای ADATA و یا Silicon power چند مدل آنتی شوک و یا ضد ضربه (که در واقع هردو مفهوم یکسانی را تداعی میکنند) تولید میکنند ولی توصیه میکنم قبل از هر چيزي این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را بخونید .

همین هارد وسترن را اگه تو کیف ضد ضربه تو ماشین استفاده بشه بازم مشکلی بوجود میاد؟

به هر حال توصیه میکنم اینکار را نکنید . همانطوریکه قبلاً هم گفتم بهتره که از فلش مموری برای اینکار استفاده کنید .

حتی اگر نوع فرمت هم یکسان باشد و اگر هم هیچ دیتایی روی آن پارتیشن ذخیره نشده باشد در سایزهای متفاوت کلاستر ، Used space های متفاوتی خواهیم داشت به دو عکس زیر دقت کنید .از فرمول خاصی برای محاسبه حجم هر پارتیشن با توجه به سایزهای متفاوت کلاستر ، نوع فرمت پارتیشن و ... اطلاعی ندارم .

4K Cluster size

64K Cluster size

باید دیتاشیت هارد را بررسی کنید که کدام مدل 4K هستند .

اونها سوراخ نیستند صرفاً نقشهای رنگین هست . روی آن صاف هست ولی نه صیقل ؛ قسمت زیرین هم به صافی روی آن نیست .

سازگاری هاردهای usb 3 با کنسول(ps3) و TV چطوره؟

تشکر.:)

خب تا زمانیکه هارد را باز نکنید و در محفظه خودش (با تبدیل مناسب برای هاردهای 2.5 اینچی) پیچ نکنید راهی برای محکم کردن هارد در درون کیس نیست مگر اینکه خودتون بصورت ابتکاری چیزی درست کنید .

usb2 هست و همچنین فایل سیستم بصورت FAT32 هست (برای ps3 استفاده میشه) .

Mehrdad092000
28-01-2014, 00:43
ata جان ممنون بابت عکسا و توضیح بشه میرم همون 3 ترابایت جدید میگیرن
توی حرفات یه جا گفتی جز 4 ترابایت پایینیا فرقی نکردن منظورت چی بود؟
بعدش این هاردا راحت از باکس در میان؟ اینترفیسشون تیدب ساتا به usb هستش یا کلا برد usb روشونه مثل پرتابل های پاس پرتی؟
بعدش سرعت usb3 برای فایل 1 گیگ کپی توی pc چقدره در ثانیه حدودی ؟؟

ata.royalfalcon
28-01-2014, 08:12
ata جان ممنون بابت عکسا و توضیح بشه میرم همون 3 ترابایت جدید میگیرن
توی حرفات یه جا گفتی جز 4 ترابایت پایینیا فرقی نکردن منظورت چی بود؟
بعدش این هاردا راحت از باکس در میان؟ اینترفیسشون تیدب ساتا به usb هستش یا کلا برد usb روشونه مثل پرتابل های پاس پرتی؟
بعدش سرعت usb3 برای فایل 1 گیگ کپی توی pc چقدره در ثانیه حدودی ؟؟

چهارترابايتيهاي قديمي WD my book از هاردهاي هيتاچي استفاده شده .

بايد ابزارهاي مناسب را داشته باشيد . ممكن هست در هنگام باز كردن باكس دچار شكستگي و از گارانتي خارج بشوند . اينو هم بدونيد كه در هاردهاي WD my book در صورتيكه بخواهيد بصورت اينترنال استفاده كنيد به هر حال هارد بايد فرمت تا قابل استفاده شود . چون اطلاعات موجود در آن بوسيله چيپي كه روي قسمت SATA to usb هست رمزگذاري شده هست .

هاردهاي اكسترنال WD my book داراي تبديل SATA to usb مجزا هستند .

badboy2008
28-01-2014, 21:28
سلام
آیا هاردهای اکسترنال هم تقلبی توی بازار هستش ؟ یعنی آدم بره یه جنس معروف بگیره و تقلبی از آب دربیاد؟
مطمئن ترین مارک از این لحاظ کدومه؟

yonsen
28-01-2014, 23:18
اونها سوراخ نیستند صرفاً نقشهای رنگین هست . روی آن صاف هست ولی نه صیقل ؛ قسمت زیرین هم به صافی روی آن نیست .

.
این قسمت زیرین که فرمودید کجا میشه ؟ این دایرها برجستگی دارند؟

ata.royalfalcon
28-01-2014, 23:31
سلام
آیا هاردهای اکسترنال هم تقلبی توی بازار هستش ؟ یعنی آدم بره یه جنس معروف بگیره و تقلبی از آب دربیاد؟
مطمئن ترین مارک از این لحاظ کدومه؟

سلام .
در بدترین شرایط ممکن هست هارد اکسترنال زیر نصیب شما بشود . باکس هارد + فلش مموری (که احتمالاً هـک شده و حجم بیشتری نشان میدهد) + چند عدد پیچ برای سنگینتر شدن آن ! :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به هر حال ، مطابقت نداشتن سريال نامبري كه توسط نرم افزارها اعلام ميشود با سريال نوشته شده روي جعبه و خود هارد ، refurbished بودن و حتي كاركرده بودن هارد و ... از جمله موارد احتمالي هست . تشخيص دادن اين موارد مشكل هست . به هر حال از فروشگاههاي معتبر و با گارانتي شناخته شده بخريد تا دچار چنين مشكلاتي نشويد .

این قسمت زیرین که فرمودید کجا میشه ؟ این دایرها برجستگی دارند؟

در عکس زیر قسمت زیرین را میبینید .

قسمت رویی این مدل ؛ همانطوریکه میبینید این دایره ها برجسته نیستند .

Mehrdad092000
28-01-2014, 23:58
چهارترابايتيهاي قديمي WD my book از هاردهاي هيتاچي استفاده شده .

بايد ابزارهاي مناسب را داشته باشيد . ممكن هست در هنگام باز كردن باكس دچار شكستگي و از گارانتي خارج بشوند . اينو هم بدونيد كه در هاردهاي WD my book در صورتيكه بخواهيد بصورت اينترنال استفاده كنيد به هر حال هارد بايد فرمت تا قابل استفاده شود . چون اطلاعات موجود در آن بوسيله چيپي كه روي قسمت SATA to usb هست رمزگذاري شده هست .

هاردهاي اكسترنال WD my book داراي تبديل SATA to usb مجزا هستند .

نه نمیخوام اینترنال استفاده کنم خواستم بدونم خدایی نکرده یه وقت یه چی شد میشه به صورت ساتا استفاده کرد یا نه همین
راستی سرعت هارد usb3ّرای یه فایل 1 تیکه چقدره در شاریط معمول رید و رایت ؟چون توی یه پاسپورتی تست کردم سرعتش توی usb2روی 36 اینا بود زدم usb3شد 46 خواستم ببینم درسته یا هاردش مشکل داره ؟
بعدش هارد های بالایه 3 ترا باید مین بورد ساپورت کنه درسته ؟برای اکسترنال هم همینطوره ؟

ata.royalfalcon
29-01-2014, 08:06
نه نمیخوام اینترنال استفاده کنم خواستم بدونم خدایی نکرده یه وقت یه چی شد میشه به صورت ساتا استفاده کرد یا نه همین
راستی سرعت هارد usb3ّرای یه فایل 1 تیکه چقدره در شاریط معمول رید و رایت ؟چون توی یه پاسپورتی تست کردم سرعتش توی usb2روی 36 اینا بود زدم usb3شد 46 خواستم ببینم درسته یا هاردش مشکل داره ؟
بعدش هارد های بالایه 3 ترا باید مین بورد ساپورت کنه درسته ؟برای اکسترنال هم همینطوره ؟

بله ميتونيد با باز كردن باكس مدلهاي WD my book مثل هارد ديسكهاي اينترنال از طريق sata به مادربرد متصل كنيد .

سوال خيلي كلي هست و بستگي به شرايط هاي مختلفي دارد . مثلاً سرعت كپي در هارد ديسكها نو بيشتر هست چون ديتا معمولاً در بيرونيترين تركها كه پرسرعت تر هم هستند كپي ميشوند ولي در هاردي كه تقريباً پر هست روي داخليترين ترك كپي ميشوند كه سرعت پاييني دارد ضمناً حجم ، تعداد فايلهايي كه كپي ميشوند هم موثر هست . همچنين اگر از هارد اصلي سيستم بر روي هارد اكسترنال كپي ميكنيد وضعيت هارد اصلي سيستم هم در سرعت copy/paste موثر هست . بهترين راه براي مقايسه همان تست sequential transfer rate read/write در برنامه HDtune هست . سرعتي كه نوشتيد كاملاً عادي هست و نشاندهنده وجود مشكل نيست .

در مورد هارد ديسكهاي پرظرفيت دو حالت كاملاً متفاوت مطرح ميشود :

1. چيپست مربوط به پل جنوبي مادربرد توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك را داشته باشد .
2. بعضي از ويندوزها مثل xp هارد ديسكهايي كه بصورت gpt شناسايي شده اند ساپورت نميكنند .

دو مسئله بالا بيشتر مربوط به هارد ديسكهاي اينترنال هست .

Mehrdad092000
29-01-2014, 13:05
بله ميتونيد با باز كردن باكس مدلهاي WD my book مثل هارد ديسكهاي اينترنال از طريق sata به مادربرد متصل كنيد .

سوال خيلي كلي هست و بستگي به شرايط هاي مختلفي دارد . مثلاً سرعت كپي در هارد ديسكها نو بيشتر هست چون ديتا معمولاً در بيرونيترين تركها كه پرسرعت تر هم هستند كپي ميشوند ولي در هاردي كه تقريباً پر هست روي داخليترين ترك كپي ميشوند كه سرعت پاييني دارد ضمناً حجم ، تعداد فايلهايي كه كپي ميشوند هم موثر هست . همچنين اگر از هارد اصلي سيستم بر روي هارد اكسترنال كپي ميكنيد وضعيت هارد اصلي سيستم هم در سرعت copy/paste موثر هست . بهترين راه براي مقايسه همان تست sequential transfer rate read/write در برنامه HDtune هست . سرعتي كه نوشتيد كاملاً عادي هست و نشاندهنده وجود مشكل نيست .

در مورد هارد ديسكهاي پرظرفيت دو حالت كاملاً متفاوت مطرح ميشود :

1. چيپست مربوط به پل جنوبي مادربرد توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك را داشته باشد .
2. بعضي از ويندوزها مثل xp هارد ديسكهايي كه بصورت gpt شناسايي شده اند ساپورت نميكنند .

دو مسئله بالا بيشتر مربوط به هارد ديسكهاي اينترنال هست .
ممنون بابت جواب ها
اها پس ظرفیت 3 ترا بیشتر فقط برای اینترناله چون خواستم بدونم اگه بگیرم هاردو بخوام دستگاه های دیگه هم وصل کنم مثل ps3 ساپورت میکنن یا نه
راستی چنتا سوال دیگه
هارد های اداپتوریه Adata هنوز توی بازار هست؟
هارد های داخلیه اونا چیه خبر نداری؟
بعدش چرا بعضی اینتر فیس های usb3 فرق دارن ؟مثلا مای پسپورتی هارو باید با هاب وصل کرد به ps3اما هارد های سونی usb3یا adata میخونه بدونه هاب

mInI_ClockEr
29-01-2014, 17:51
با سلام دوستان امروز رفتم یه هارد اکسترنال مدل Expansion گرفتم ولی خب نمیدونم برای چه کاری هست مدل 3.5 و دستکتاپی هم هستش
Seagate Expansion 2 TB USB 3.0 Desktop External Hard Drive STBV2000100
دوستان کیفیتش چطور هست ؟؟ امیدی بهش هست ؟؟؟یا نه خیلی داغون هستن این سری از سیگیت ؟؟؟
راستش فیدبکهای سایت امازون و Newegg رو دیدم زیاد بد راجع بهش نگفتن نسبت به تعداد نظرات
میخواستم نظر شما رو بدونم واینکه
میشه این مدل رو درایو بندی کرد ؟؟؟
وقتی وصل کردم داخلش حدود 4 مگ برنامه برای سیگیت بود . آیا این برنامه ها بدرد هم میخورن ؟ و باید نصب بشه ؟
برای قطع کردن این مدل های آداپتوری چگونه باید عمل کرد؟؟؟ (وقتی سیستم روشن هست)
با تشکر :n16::n16::n16:

ata.royalfalcon
29-01-2014, 19:45
با سلام دوستان امروز رفتم یه هارد اکسترنال مدل Expansion گرفتم ولی خب نمیدونم برای چه کاری هست مدل 3.5 و دستکتاپی هم هستش
Seagate Expansion 2 TB USB 3.0 Desktop External Hard Drive STBV2000100
دوستان کیفیتش چطور هست ؟؟ امیدی بهش هست ؟؟؟یا نه خیلی داغون هستن این سری از سیگیت ؟؟؟
راستش فیدبکهای سایت امازون و Newegg رو دیدم زیاد بد راجع بهش نگفتن نسبت به تعداد نظرات
میخواستم نظر شما رو بدونم واینکه
وقتی وصل کردم داخلش حدود 4 مگ برنامه برای سیگیت بود . آیا این برنامه ها بدرد هم میخورن ؟ و باید نصب بشه ؟
با تشکر :n16::n16::n16:

سلام .

خب هارد مورد نظر از قبل پارتیشن (یا درایو) بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست . اگر منظور شما این هست که چند درایو بسازید مشکلی نیست .

این برنامه Seagate Drive Settings برای تغییر زمان لازم جهت sleep شدن و یا اشکال زدائی (diagnostics) هارد هست و اجباری هم نیست که نصب بشه .

متاسفانه نه سوییچی برای خاموش کردن هارد هست و نه نرم افزاری (مثل هاردهای اکسترنال وسترن) . فکر کنم بهترین راه این باشه که یه سه راهی کلید دار بخرید و پس از safely remove کردن سه راهی را off کنید .

هارد داخلی بکار رفته کاملاً مشابه با هاردی هست که در مدلهای Back up plus استفاده شده . بنظرم مشکلی از لحاظ کیفیت ندارند . به هر حال احتمال خرابی در هر مدل و از هر برندی وجود دارد . با دقت استفاده کنید تا احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد کمتر شود .

mInI_ClockEr
29-01-2014, 22:56
بسیار سپاسگزارم دوست گرامی
الان دارم هارد به هارد میکنم متاسفانه سرعت کپی داخلش از 4 مگ بیشتر نمیشه نمیدونم چرا
آیا این سرعت عادی هستش؟؟؟
آخه توی تستی که گرفتم سرعتش خیلی خوبه اینم نمونه سرعتی که تست کردم با برنامه
فایلها که هم که کپی میکنم اکثراً پارتهای بازی هایی هستن که از سایتها گرفتم (در پارت های 1 گیگی با فرمت RAR)چ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویرایش:
الان قطعش کردم از پورت USB3 و وصل کردم به USB2 سرعت به 28 تا 30 میرسه موقع کپی
لطفاً راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ :n03: مگه نباید با USB3 بیشتر سرعت بده ؟؟
(در هر دو مورد تست برای USB3و USB2 به پنل جلو وصل کردم )

Stream
29-01-2014, 23:24
بسیار سپاسگزارم دوست گرامی
الان دارم هارد به هارد میکنم متاسفانه سرعت کپی داخلش از 4 مگ بیشتر نمیشه نمیدونم چرا
آیا این سرعت عادی هستش؟؟؟
آخه توی تستی که گرفتم سرعتش خیلی خوبه اینم نمونه سرعتی که تست کردم با برنامه
فایلها که هم که کپی میکنم اکثراً پارتهای بازی هایی هستن که از سایتها گرفتم (در پارت های 1 گیگی با فرمت RAR)چ

ویرایش:
الان قطعش کردم از پورت USB3 و وصل کردم به USB2 سرعت به 28 تا 30 میرسه موقع کپی
لطفاً راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ :n03: مگه نباید با USB3 بیشتر سرعت بده ؟؟
(در هر دو مورد تست برای USB3و USB2 به پنل جلو وصل کردم )

به نظر میاد مسئله در کنترلر USB 3.0 اون سیستم هست و ربطی به هارد شما نداره. چند بار تست کنید ببینید همونطور تکرار میشه؟ با بقیه پورت های USB 3.0 و پشت کیس هم تست کنید.. مدل مادربرد رو اگه بگید که چه بهتر.

mInI_ClockEr
30-01-2014, 00:43
به نظر میاد مسئله در کنترلر USB 3.0 اون سیستم هست و ربطی به هارد شما نداره. چند بار تست کنید ببینید همونطور تکرار میشه؟ با بقیه پورت های USB 3.0 و پشت کیس هم تست کنید.. مدل مادربرد رو اگه بگید که چه بهتر.

با سلام
الان که شما گفتید با USB3 های پشت هم وصل کردم هیچ موردی نداره دوستان
نظرتون چی هست؟؟؟
(مشکل من یجورایی حل شده(با توجه به اینکه دارم از پنل پشت استفاده میکنم) ولی اگر نظری دارید در مورد فرونت پنل خوشحال میشم)
با تشکر فراوان :n16::n16::n16:

Facon_Archi
30-01-2014, 00:50
سلام
آقا جدیدا این هارد WD my passport ultra رو که وصل میکنم به لپتاپ
قسمت WD Drive Utilities پیغام میده که اپدیت جدید اومده اپدیت کن
این اپدیت برای چی هست؟
بعد از اپدیت مشکلی پیش نمیاد؟
چیزی پاک نمیشه ؟

+این رجیستر کردن هارد به چه دردی میخوره؟

ata.royalfalcon
30-01-2014, 11:56
سلام
آقا جدیدا این هارد WD my passport ultra رو که وصل میکنم به لپتاپ
قسمت WD Drive Utilities پیغام میده که اپدیت جدید اومده اپدیت کن
این اپدیت برای چی هست؟
چیزی پاک نمیشه ؟

+این رجیستر کردن هارد به چه دردی میخوره؟

سلام .

این اپدیت برای چی هست؟

release notesـها را بخونید که علت ارائه آپدیت جدید نوشته شده . مثلاً برای هارد WD my book 4TB بنده دو آپدیت ارائه شده که در عکسهای زیر مشخص هست .

نسخه 2.2.1 برای فیکس کردن مشکل بکاپ نگرفته شدن از فایلهای جدید بطور مناسب در بعضی موارد هست .

1. اضافه کردن قابلیت lock/unlock کردن چند درایو .
2. فیکس کردن مشکلات احتمالی که در هنگام نصب هر سه برنامه WD Drive Utilities و WD security و WD SmartWare بطور همزمان ایجاد میشود .
3. آپدیت شدن EULA .

چیزی پاک نمیشه ؟

اصولاً نباید مشکلی پیش بیاد و همچنین مشکلاتی که در نسخه های قدیمیتر بوده باید برطرف بشود . همانطوریکه گفتم اول ببینید دقیقاً به چه علتی نسخه جدیدی ارائه شده . اگر علت مهمی نداشته باشه که ضرورتی ندارد . دقت کنید که آپدیت کردن Firmware نیاز به دقت بالایی هست و حتماً قبل از انجام اینکار از اطلاعات موجود در هارد یک کپی بر روی هارد دیگر داشته باشید .

این رجیستر کردن هارد به چه دردی میخوره؟

شاید برای کاربرهای ایرانی کاربردی نداشته باشه . همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست که با رجیستر کردن درایو در طول مدت وارانتی بطور رایگان از پشتیبانی فنی (technical support ) بهره مند میشوید .

Stream
30-01-2014, 18:10
با سلام
الان که شما گفتید با USB3 های پشت هم وصل کردم هیچ موردی نداره دوستان
نظرتون چی هست؟؟؟
(مشکل من یجورایی حل شده(با توجه به اینکه دارم از پنل پشت استفاده میکنم) ولی اگر نظری دارید در مورد فرونت پنل خوشحال میشم)
با تشکر فراوان :n16::n16::n16:

حدس می زنم فرانت پنل شما از یک کنترلر دیگه استفاده می کنه نسبت به پشت کیس که با باگ داره یا مثلا اشکال درایور یا اینکه در مادربردتون یک هاب هست که درست کار نمی کنه... برای همین گفتم مدل مادربرد رو بگید تا بشه دقیقا چک کرد.

kalantarahura
01-02-2014, 09:35
سلام. چند وقت پیش یه سوال درباره هارد پرسیده بودم:

سلام . اقا ما چند یکی دو ماه بود که یک هارد اکسترنال 3 ترا اداپتوری گرفته بودیم که تا خر خره پرش کردیم.هیچ مشکلی نداشتم.تا اینکه چند روز پیش به سیستم زیدیم و دیدیم بالا نمیاد.یکم مشغول بودیم نشد کاری بکنیم.رفتیم Device Manager دیدیم بله زده Unallocated. یک پیغام هم اومد که باید Initilize کنیو گفت که Partition Style را MBR یا GPT قرار بده. اولین بار بود همچین چیزی رو دیده بودم.خلاصه تو اینترنت تحقیق کردیم دیدم که هارد بیش از 2 ترا بایستی GPT بشه. هرچند در حالت GPT مادربردهای قدیمی ممکنه هارد رو نشناسند. چند نفر هم گفته بودند که هاردشون گاهی همین مشکل منو داشتند. اگر کسی میخواد از MBR استفاده کنه تا همه مادربردها هارد رو بشناسن بهتره که هاردشون رو پارتیشن بندی کنند. مثلا یه پارتیشن 2ترا و بقیه حجم هم پارتیشن دو باشه. البته یه نرم افزار 1 مگابایتی گیر اوردم که محتویات هارد رو در کمتر از 30 ثانیه واسم اورد که امکان Save اون رو هم میده. یعنی نیازی به Recovery نیست و فقط باید یه هاردی گیر بیارم که 3 ترا جا داشته باشه.همه جا هم گفتند که برای تبدیل MBR و GPT به یکدیگر باید هارد رو فرمت کرد. بازم خواستم بپرسم کاری میشه بدون فرمت کرد یا نه.؟این متن رو هم نوشتم که بقیه به مشکل من بر نخورند و حواسشون جمع باشه.

اینکه سیستم برای Initialize به MBR یا GPT سوال میکنه. امروز در اینترنت دیدم که بعضی نرم افزارها مانند Partition Magic یه گزینه به نام Rebuild MBR دارند. ممکنه این گزینه هارد منو درست کنه بدون از دست دادن داده ها؟

ata.royalfalcon
01-02-2014, 10:28
سلام. چند وقت پیش یه سوال درباره هارد پرسیده بودم:

سلام . اقا ما چند یکی دو ماه بود که یک هارد اکسترنال 3 ترا اداپتوری گرفته بودیم که تا خر خره پرش کردیم.هیچ مشکلی نداشتم.تا اینکه چند روز پیش به سیستم زیدیم و دیدیم بالا نمیاد.یکم مشغول بودیم نشد کاری بکنیم.رفتیم Device Manager دیدیم بله زده Unallocated. یک پیغام هم اومد که باید Initilize کنیو گفت که Partition Style را MBR یا GPT قرار بده. اولین بار بود همچین چیزی رو دیده بودم.خلاصه تو اینترنت تحقیق کردیم دیدم که هارد بیش از 2 ترا بایستی GPT بشه. هرچند در حالت GPT مادربردهای قدیمی ممکنه هارد رو نشناسند. چند نفر هم گفته بودند که هاردشون گاهی همین مشکل منو داشتند. اگر کسی میخواد از MBR استفاده کنه تا همه مادربردها هارد رو بشناسن بهتره که هاردشون رو پارتیشن بندی کنند. مثلا یه پارتیشن 2ترا و بقیه حجم هم پارتیشن دو باشه. البته یه نرم افزار 1 مگابایتی گیر اوردم که محتویات هارد رو در کمتر از 30 ثانیه واسم اورد که امکان Save اون رو هم میده. یعنی نیازی به Recovery نیست و فقط باید یه هاردی گیر بیارم که 3 ترا جا داشته باشه.همه جا هم گفتند که برای تبدیل MBR و GPT به یکدیگر باید هارد رو فرمت کرد. بازم خواستم بپرسم کاری میشه بدون فرمت کرد یا نه.؟این متن رو هم نوشتم که بقیه به مشکل من بر نخورند و حواسشون جمع باشه.

اینکه سیستم برای Initialize به MBR یا GPT سوال میکنه. امروز در اینترنت دیدم که بعضی نرم افزارها مانند Partition Magic یه گزینه به نام Rebuild MBR دارند. ممکنه این گزینه هارد منو درست کنه بدون از دست دادن داده ها؟

سلام .

والا امنترين روش اين هست كه داده ها را با استفاده از نرم افزارهاي مناسب روي هارد ديگري ريكاوري كنيد و سپس پارتيشن مورد نظر را فرمت كنيد . به هر حال در استفاده از نرم افزارهايي كه بنحوي MBR را فيكس ميكنند مثل Test disk (لينك آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) حداقل يك درصد احتمال بدتر شدن وضعيت را بايد در نظر بگيريد !

OMiD.1080p
01-02-2014, 10:38
وقت بخیر.

آیا این نرم افزارهای جانبی خود وسترن ( Smart Ware For WD My Passport) که مال بک آپ هستش مناسب هست واسه بک آپ گرفتن از آرشیو آهنگ ؟
حجم شون هم تقریبا 200 گیگه .

و اینکه میشه فایل بک آپ ی رو که میگیره مرتب سینک کنه با تغییرات جدید صورت گرفته در جای اصلی ؟

ata.royalfalcon
01-02-2014, 10:50
وقت بخیر.

آیا این نرم افزارهای جانبی خود وسترن ( Smart Ware For WD My Passport) که مال بک آپ هستش مناسب هست واسه بک آپ گرفتن از آرشیو آهنگ ؟
حجم شون هم تقریبا 200 گیگه .

و اینکه میشه فایل بک آپ ی رو که میگیره مرتب سینک کنه با تغییرات جدید صورت گرفته در جای اصلی ؟

در مورد هر دو سوال ؛ امكانپذير هست . فقط بايد تنظيمات لازم انجام بشه (مثلاً انتخاب درايو يا فولدر مبدا) .

AMIR MOHAMMAD . M
01-02-2014, 21:04
سلام

من تازگی یه هارد
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB خریدم و هنوز هیچ تغییری از نظر فرمت و پارتیشن بندی و غیره توش ایجاد نکردم .
حالا وقتی به تلویزیون یا سایر دستگاههای پخش مدیا وصلش میکنم با وجود اینکه هارد روشن و فعال هست دستگاه ها اون رو نمیشناسن.
حالا باید چه تغییری توش بدم که بتونم از اطلاعاتش تو دستگاه های دیگه استفاده کنم.

و وقتی با نرم افزار خود WD روی هارد رمز بزارم در سایر سیستم ها بدون نیاز به برنامه WD میتونم با دادن رمز به اون واردش بشم و همچنین با وجود رمز از نفوذ ویروس جلوگیری میکنه؟

yonsen
01-02-2014, 21:11
مدلهای اسلیم مربوط به وسترن و سیگیت تو بازار ایران هست (۱ترا به بالا) ؟

هارد۲٫۵ ترکیب ssd +hdd تو بازار ایران هست؟

این کارتریج مربوط به هارد سیگیت پرتابل آیا بصورت جداگانه کاربردی داره ؟ چه مواردی؟ میشه تصویر هم بزارید؟ خود هارد پرتابل را بصورت اینترنال استفاده میکنم

فری اجنت هم مثل سیگیت بک آپ پلاسه از بابت کارتریج؟ کلا چه تفاوتی داره؟

(یجا دیده بودم به پرینتر متصل کرده بود چجوریشو یادم نیست)

با تشکر فراوان

ata.royalfalcon
01-02-2014, 21:12
سلام

من تازگی یه هارد Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB خریدم و هنوز هیچ تغییری از نظر فرمت و پارتیشن بندی و غیره توش ایجاد نکردم .حالا وقتی به تلویزیون یا سایر دستگاههای پخش مدیا وصلش میکنم با وجود اینکه هارد روشن و فعال هست دستگاه ها اون رو نمیشناسن.
حالا باید چه تغییری توش بدم که بتونم از اطلاعاتش تو دستگاه های دیگه استفاده کنم.

و وقتی با نرم افزار خود WD روی هارد رمز بزارم در سایر سیستم ها بدون نیاز به برنامه WD میتونم با دادن رمز به اون واردش بشم و همچنین با وجود رمز از نفوذ ویروس جلوگیری میکنه؟

برای مسئله اول ؛ فعلاً یک پارتیشن کم حجم با فایل سیستم FAT32 بسازید و تست کنید که آیا قادر به شناسایی درایو هست یا خیر !؟
در مورد سوال دوم ؛ در سایر سیستمها بدون نیاز به نصب برنامه WD Security میتوانید با دابل کلیک کردن CD Drive مجازی که در my computer هست و پس از وارد کردن پسورد هارد را unlock کنید . وقتی که هارد unlock باشه شانس ویروسی شدن هارد وجود دارد .

ata.royalfalcon
01-02-2014, 21:39
مدلهای اسلیم مربوط به وسترن و سیگیت تو بازار ایران هست (۱ترا به بالا) ؟

هارد۲٫۵ ترکیب ssd +hdd تو بازار ایران هست؟

این کارتریج مربوط به هارد سیگیت پرتابل آیا بصورت جداگانه کاربردی داره ؟ چه مواردی؟ میشه تصویر هم بزارید؟ خود هارد پرتابل را بصورت اینترنال استفاده میکنم

فری اجنت هم مثل سیگیت بک آپ پلاسه از بابت کارتریج؟ کلا چه تفاوتی داره؟

(یجا دیده بودم به پرینتر متصل کرده بود چجوریشو یادم نیست)

با تشکر فراوان

در این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) جواب داده شد .

AMIR MOHAMMAD . M
01-02-2014, 22:29
برای مسئله اول ؛ فعلاً یک پارتیشن کم حجم با فایل سیستم FAT32 بسازید و تست کنید که آیا قادر به شناسایی درایو هست یا خیر !؟
در مورد سوال دوم ؛ در سایر سیستمها بدون نیاز به نصب برنامه WD Security میتوانید با دابل کلیک کردن CD Drive مجازی که در my computer هست و پس از وارد کردن پسورد هارد را unlock کنید . وقتی که هارد unlock باشه شانس ویروسی شدن هارد وجود دارد .

با چه روش یا برنامه ای پارتیشن بندی کنم.
( تا به حال هارد اکسترنال پاتیشن بندی نکردم :n13: )

ata.royalfalcon
01-02-2014, 22:56
با چه روش یا برنامه ای پارتیشن بندی کنم.
( تا به حال هارد اکسترنال پاتیشن بندی نکردم :n13: )

با همان disk management ویندوز میتونید اینکار را انجام بدید . دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا این برنامه اجرا شود .
قبل از هر کاری فایلها و فولدرهایی که در پارتیشن هارد اکسترنال هست را به جای دیگری مثلاً هارد اینترنال سیستم منتقل کنیددر غیر اینصورت در هنگام حذف پارتیشنها از بین میروند .

AMIR MOHAMMAD . M
02-02-2014, 14:41
با همان disk management ویندوز میتونید اینکار را انجام بدید . دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا این برنامه اجرا شود .
قبل از هر کاری فایلها و فولدرهایی که در پارتیشن هارد اکسترنال هست را به جای دیگری مثلاً هارد اینترنال سیستم منتقل کنیددر غیر اینصورت در هنگام حذف پارتیشنها از بین میروند .

با روشی که شما گفتی فقط با فرمت NTFS و exFAT میتونستم فرمت کنم که رفتم برنامه EaseUS Partition Master 9.2.1 Professional Edition رو دانلود کردم و باهاش هارد رو با فرمت FAT32 پارتیشن بندی کردم و دستگاه گیرنده دیجیتال اون رو شناخت و تونستم فایل هاشو پخش کنم ولی تلویزیون که فقط فرمت FAT32 میشناسه ، نشناخت :n13: .
در هر صورت با اینکه گیرنده دیجیتال شناخت وقتی میخوام یه فیلمی رو بزنم جلو خیلی مکث داره و دیر عمل میکنه . چیکارش کنم؟

و دوباره هم با ویندوز نمیشه به FAT32 فرمتش کنم و فقط با برنامه میشه.

AMIR MOHAMMAD . M
02-02-2014, 15:30
با روشی که شما گفتی فقط با فرمت NTFS و exFAT میتونستم فرمت کنم که رفتم برنامه EaseUS Partition Master 9.2.1 Professional Edition رو دانلود کردم و باهاش هارد رو با فرمت FAT32 پارتیشن بندی کردم و دستگاه گیرنده دیجیتال اون رو شناخت و تونستم فایل هاشو پخش کنم ولی تلویزیون که فقط فرمت FAT32 میشناسه ، نشناخت :n13: .
در هر صورت با اینکه گیرنده دیجیتال شناخت وقتی میخوام یه فیلمی رو بزنم جلو خیلی مکث داره و دیر عمل میکنه . چیکارش کنم؟

و دوباره هم با ویندوز نمیشه به FAT32 فرمتش کنم و فقط با برنامه میشه.

با تک پارتیشن کردن حل شد و مشکلی نیست.

حالا سوال اینجاس که چرا با خود ویندوز نمیشه فرمت رو
FAT32 کرد و فقط میشه به NTFS و exFAT فرمت کرد:n13:

sainaseifi
03-02-2014, 00:17
درود به دوستان و اساتید
بنده امروز هارد1 wd my pasport ultra خریدم .
در این هارد یکسری فایل و فولدر به اندازه تقریبا 300 مگابایت وجود داشت
حال اینها به چه دردی میخورد لطفا راهنمایی بفرمائید ؟
همچنین در مورد پسوورد گذاری روی این مدل هارد اکسترنال توضیحاتی ارائه نمائید ؟
ata.royalfalcon
03-02-2014, 07:51
درود به دوستان و اساتید
بنده امروز هارد1 wd my pasport ultra خریدم .
در این هارد یکسری فایل و فولدر به اندازه تقریبا 300 مگابایت وجود داشت
حال اینها به چه دردی میخورد لطفا راهنمایی بفرمائید ؟
همچنین در مورد پسوورد گذاری روی این مدل هارد اکسترنال توضیحاتی ارائه نمائید ؟
سلام .

درباره نحوه استفاده از برنامه هاي موجود و همچنين قفل گذاري در پست زير توضيحاتي دادم .

ramingsm
03-02-2014, 11:50
سلام عطا جان چند تا سوال داشتم
اول اینکه آیا پر کردن هارد تا تمام ظرفیت مشکلی ایجاد میکنه یا مثلا بهتره چند گیگش خالی باشه؟
دوم اینکه من الان یه wd my book خریدم نیازه فرمتش کنم؟(چون بی مشکل کار میکنه) ولی میپرسم چون گفتم شاید اگه فرمت بشه بهتر باشه
سوم اینکه بعضی وقتا که هارد رو روی یک سیستمی وصل میکنیم که برنامه wd روش نصب نیست آیا اگه هارد را با ویندوز stop کنیم و کابل را در بیاریم مشکلی ایجاد میشه؟چون کامل خاموش نمیشه میپرسم
چهار اینکه آیا Defragmentation هارد تاثیری روی عمر و هارد داره؟لازمه چند وقت یکبار انجام بدیم؟
ببخشید سوالات زیاد شد :n16:

ata.royalfalcon
03-02-2014, 19:12
سلام عطا جان چند تا سوال داشتم
اول اینکه آیا پر کردن هارد تا تمام ظرفیت مشکلی ایجاد میکنه یا مثلا بهتره چند گیگش خالی باشه؟
دوم اینکه من الان یه wd my book خریدم نیازه فرمتش کنم؟(چون بی مشکل کار میکنه) ولی میپرسم چون گفتم شاید اگه فرمت بشه بهتر باشه
سوم اینکه بعضی وقتا که هارد رو روی یک سیستمی وصل میکنیم که برنامه wd روش نصب نیست آیا اگه هارد را با ویندوز stop کنیم و کابل را در بیاریم مشکلی ایجاد میشه؟چون کامل خاموش نمیشه میپرسم
چهار اینکه آیا Defragmentation هارد تاثیری روی عمر و هارد داره؟لازمه چند وقت یکبار انجام بدیم؟
ببخشید سوالات زیاد شد :n16:

سلام و شرمنده از بابت تاخیر .

1. والا هاردهای اکسترنال بنده تا آخرین حد پر یعنی 100% هست و تا الان مشکل غیر عادی پیش نیومده (تجربه عملی) .
2. نیازی نیست فرمت کنید مگر اینکه بخواهید چند پارتیشن بسازید .
3. گاهی اوقات چاره ای نیست که به روش ویندوزی safely remove کنید . ولی توصیه میشه که برنامه را نصب کنید .
4. اگر در کپی کردن دیتا دقت کنید بطوریکه مجبور به حذف و اضافه کردن مجدد آن نباشید و دچار fragment (پراکندگی) نشوند پس نیازی به defragment هم نیست . به هر حال بر خلاف هارد دیسکهایی که برای سیستم عامل استفاده میشوند و به خاطر حذف و ایجاد دیتا دچار پراکندگی زیاد میشوند برای هارد اکسترنال که صرفاً بعنوان آرشیو دیتا استفاده میشوند نیاز چندانی defragment نیست .

ata.royalfalcon
03-02-2014, 19:56
مدلهای معمولی WD my passport دیگر تولید نخواهد شد .

در حال حاضر هاردهای اکسترنال پرتابل که بصورت NTFS فرمت شده اند شامل مدلهای elements و my passport Ultra و my passport slim هست .

sasan.69
06-02-2014, 02:15
مدلهای معمولی WD my passport دیگر تولید نخواهد شد .

در حال حاضر هاردهای اکسترنال پرتابل که بصورت NTFS فرمت شده اند شامل مدلهای elements و my passport Ultra و my passport slim هست .

چرا تولید نمیشن؟ این مدلایی که فرمودید قابلیت و کاراییشون چیه؟

ata.royalfalcon
06-02-2014, 10:04
چرا تولید نمیشن؟ این مدلایی که فرمودید قابلیت و کاراییشون چیه؟

1. متوقف شدن تولید یک مدل و جایگزین شدن مدلهای جدید به جای آن همیشه جزء سیاستهای یک کمپانی فعال در بازار هست .
2. تفاوتها و قابلیتهای این سه مدل در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشخص هست . مثلاً مدلهای elements ساده ترین هست ولی مدلهای Slim قسمت رویی آن از جنس آلومنیوم هست .

badboy2008
06-02-2014, 16:34
من رفتم هارد WD My Book 2TB گرفتم
البته قبلش یه فروشگاه دیگه رفته بودم فروشنده گفت این مدل دیسکنتینو (ِDiscontinue) شده ... درسته؟
بعد هارد رو پارتیشن بندی بکنیم بهتره یا اینکه فرقی نداره ؟
(چون وقتی بدسکتوری بیفته و یا بخوایم مثلا از یه قسمت هارد بازیابی انجام بدیم ، با پارتیشن بنید راحت تر نمیشه؟)

sasan.69
06-02-2014, 16:55
یعنی می فرمایید مدل Slim بهترین نوع هارد وسترن هست؟

ata.royalfalcon
06-02-2014, 16:57
من رفتم هارد WD My Book 2TB گرفتم
البته قبلش یه فروشگاه دیگه رفته بودم فروشنده گفت این مدل دیسکنتینو (ِDiscontinue) شده ... درسته؟
بعد هارد رو پارتیشن بندی بکنیم بهتره یا اینکه فرقی نداره ؟
(چون وقتی بدسکتوری بیفته و یا بخوایم مثلا از یه قسمت هارد بازیابی انجام بدیم ، با پارتیشن بنید راحت تر نمیشه؟)

1. مدلهای قدیمی که شکل ظاهری ساده تری داشتند دیگر تولید نمیشوند . ولی به هر حال WD my book با شکل ظاهر متفاوت همچنان تولید میشود .
2. یکی از مزایای چند پارتیشن ساختن هارد دیسک ، همین موردی هست که گفتید . مشکلی هم نیست میتونید چند پارتیشن بسازید . ولی باید در استفاده و نگهداری دقت کنید که هارد دچار بدسکتوری نشه .

ata.royalfalcon
06-02-2014, 18:03
یعنی می فرمایید مدل Slim بهترین نوع هارد وسترن هست؟

بیشتر از لحاظ شکل ظاهری و اندازه با مدل ultra متفاوت هست وگرنه از لحاظ دیگر مثل کیفیت فرقی ندارند .

sainaseifi
06-02-2014, 23:06
درود به عطای عزیز
آیا نرم افزار و یا برنامه خاصی هست که سرعت کپی اطلاعات رو بالا ببره مثلا از 15 kb/s به 50 kb/s افزایش پیدا کند .
ممنون

ata.royalfalcon
06-02-2014, 23:56
درود به عطای عزیز
آیا نرم افزار و یا برنامه خاصی هست که سرعت کپی اطلاعات رو بالا ببره مثلا از 15 kb/s به 50 kb/s افزایش پیدا کند .
ممنون

سلام .

فاصله بین 15kb/s و 50kbs خیلی زیاد هست و خیلی بعید میدونم با استفاده از روشهای نرم افزاری بتونید از 15kb/s به 50kbs برسید . به هر حال اگر از win8/8.1 استفاده نمیکنید میتونید از نرم افزار TeraCopy استفاده کنید ولی افزایش سرعت خیلی زیاد نخواهد بود .

parham511
08-02-2014, 12:18
سلام عطا جان
وقت بخیر
راجب هارد سونی مدل HD-E1 ظرفیت 1 ترابایت اطلاعی دارید؟
الان قیمتش در مشهد 250 در رنگ طلایی Limited edition بود که زیبا بود، نظر فنیتونو راجب دیسک سخت داخل و کیفیت کانکتورش میخواستم اگه زحمت نیست.
ممنونم.:n12:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قیمت-خرید-فروش-مشخصات-فروشندگان-هارد-اكسترنال---External-H.D-SONY-HD-E1/p=37073

ata.royalfalcon
08-02-2014, 19:56
سلام عطا جان
وقت بخیر
راجب هارد سونی مدل HD-E1 ظرفیت 1 ترابایت اطلاعی دارید؟
الان قیمتش در مشهد 250 در رنگ طلایی Limited edition بود که زیبا بود، نظر فنیتونو راجب دیسک سخت داخل و کیفیت کانکتورش میخواستم اگه زحمت نیست.
ممنونم.:n12:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قیمت-خرید-فروش-مشخصات-فروشندگان-هارد-اكسترنال---External-H.D-SONY-HD-E1/p=37073

سلام .

ویدئوی زیر را که در حال Disassemble کردن هارد اکسترنال Sony (البته مدل HD-EG5) هست را ببینید . هارد اینترنال بکار رفته از برند سیگیت هست . دقت کنید که تضمینی نیست و الزامی هم وجود ندارد که همیشه از همین برند استفاده کند . بدنه آن پلاستیکی ولی شیک هست .

SONY_HD-EG5.mp4 - 34.7 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پسورد جهت دانلود .
forum.p30world.com

در مورد کانکتور اگر با احتیاط و کاملاً عمود کابل را به هارد متصل کنید مشکلی پیش نمیاد . من دیدم بعضی ها که با قدرت هر چه تمامتر کابل را به هارد متصل میکنند و حتی در روز چندین بار اینکار را انجام میدهند که باعث خرابی ، سائیدگی (و در نتیجه قطع و وصل شدن) و حتی شکستگی آن شده .

sasan.69
11-02-2014, 01:34
الان بهترین برند 1ترابایت چی میتونه باشه؟

aminkhan2014
11-02-2014, 08:57
ميخام هارد اكسترنال بخرم،شايد سوالم تكراري باشه ولي بعضيهاش وابي براش نديدم،بخاطر همين دوباره پرسيدم...
چون با توجه به قيمت با كمي بيشتر ميشه،يك اكسترنال آداپتوري بخرم كه ارزونتر از پاسپورتي پام در مياد، والبته فقط براي توي خونه ميخام استفاده كنم،بنظرتون خريد مدل آداپتوري برام بصرفه تر و منطقي تر و اقتصادي تر هست(مثلا به جاي 1 ترا پاسپورتي 80-90ميرازم روش2 ترا آداپتوري ميخرم)؟ميزان خرابي كدام نوع هارد اكسترنال بيشتر هست؟
حالا چه ماركي بخرم كه هم كيفيتش خوب باشه و هم كم صدا باشه؟
هر ماركي چه مدلهايي داره(فرقشون چيه) و توي انتخابشون بايد به چي توجه كنم؟
درآخر هم قيمت 2 ترا بايتي اكسترنال را لطف كنين
پيشاپيش ممنون..

ata.royalfalcon
11-02-2014, 11:15
ميخام هارد اكسترنال بخرم،شايد سوالم تكراري باشه ولي بعضيهاش وابي براش نديدم،بخاطر همين دوباره پرسيدم...
چون با توجه به قيمت با كمي بيشتر ميشه،يك اكسترنال آداپتوري بخرم كه ارزونتر از پاسپورتي پام در مياد، والبته فقط براي توي خونه ميخام استفاده كنم،بنظرتون خريد مدل آداپتوري برام بصرفه تر و منطقي تر و اقتصادي تر هست(مثلا به جاي 1 ترا پاسپورتي 80-90ميرازم روش2 ترا آداپتوري ميخرم)؟ميزان خرابي كدام نوع هارد اكسترنال بيشتر هست؟
پيشاپيش ممنون..

يك اكسترنال آداپتوري بخرم كه ارزونتر از پاسپورتي پام در مياد، والبته فقط براي توي خونه ميخام استفاده كنم،بنظرتون خريد مدل آداپتوري برام بصرفه تر و منطقي تر و اقتصادي تر هست(مثلا به جاي 1 ترا پاسپورتي 80-90ميرازم روش2 ترا آداپتوري ميخرم)؟

در حال حاضر اکثر مدلهای دسکتاپی موجود در بازار حداقل 2TB حجم دارند . اگر به تعداد دفعات زیاد جابجا نمیکنید از لحاظ حداقل قیمت و حداکثر حجم ، منطقی تر این هست که مدلهای دسکتاپی بخرید .

ميزان خرابي كدام نوع هارد اكسترنال بيشتر هست؟

امکان خراب شدن هارد دیسک و از بین رفتن اطلاعات در هر مدلی وجود دارد . اگر نگران از بین رفتن اطلاعات هستید توصیه میکنم روی دو یا چند هارد دیسک ذخیره کنید . در حال حاضر رایجترین مدلهای دسکتاپی موجود در بازار از دو برند Seagate و Western Digital هست . هر کدام از مدلهای تولیدی توسط این دو برند مزایا و معایبی دارند . این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم بخونید .

از هر سری معمولاً چندین مدل تولید میشوند که معمولاً یکی از مدلها ساده تر و مدل دیگری امکانات کاملتری دارد . مثلاً از برند Western Digital دو مدل my book و elements موچود هست که در سایت اصلی (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تفاوت ایندو مدل بصورت جدول نوشته شده . از برند Seagate هم دو مدل دسکتاپی قابل انتخاب هست expansion که مدل ساده تر و Backup plus که از لحاظ نرم افزاری و شکل ظاهری متفاوت هست .

در حدود 290 الی 300 هزار تومن که با توجه به مدل ، برند ، گارانتی ، فروشنده و ... متغیر هست .

الان بهترین برند 1ترابایت چی میتونه باشه؟

به این سوال نمیشه جواب دقیقی داد . ولی تولیدات Seagate و Western Digital از بهترینهای بازار هستند .

Alishmas
11-02-2014, 13:01
دوستان من یک هار WD my book essential 1tb دارم میخواستم بدونم قیمت نوش چنده و اگر بخوام بفروشم چه قیمتی منصفانست ؟
قیمت هارد wd elemensts 1tb (passport ) رو هم ممنون میشم اگه کسی بگه

sasan.69
11-02-2014, 13:52
حالا اگه بین Seagate و Western Digita بخوام یه مدل رو از هرنطرمناسب انتخاب کنم چیه؟l

ata.royalfalcon
11-02-2014, 15:00
دوستان من یک هار WD my book essential 1tb دارم میخواستم بدونم قیمت نوش چنده و اگر بخوام بفروشم چه قیمتی منصفانست ؟
قیمت هارد wd elemensts 1tb (passport ) رو هم ممنون میشم اگه کسی بگه

یکترابایتی WD my book دیگر تولید نمیشود (مدلهایی که بصورت NTFS فرمت شده اند و در بازار هم فراوانتر هستند) ، حداقل حجم این مدلها 2TB هست . قیمت دست دوم بستگی به میزان کارکرد و صحت و سلامتی آن دارد . در مورد سوال آخر حدود 220 هزار تومن هست که البته ممکنه کمتر یا بیشتر بشه .

aminkhan2014
11-02-2014, 17:36
دوست عزيز ممنون
حالا دوباره چند تا سوال برام پيش اومده،هدفم خريد مدل دسكتاپي هست..
مدل ماي بوك WD،از لحاظ صدا و نوع هارد داخلش با مدل elemet تفاوتي ندارد؟
امكانات نرم افزاري اين دومدل واقعا كارآيي خاصي دارند؟براي من كه هدفم آرشيو كردن و هرازگاهي استفاده ازشون هست،كد كردن وديكد كردن واقعا به چه كاري مياد؟مثلا نرم افزار smartware(تجربه استفاده ندارم) چي كار ميكنه كه ارزش مبلغ اضافي دادن را داره؟اگه هركدام از اين مدلها خراب بشه،احتمال ريكاوري و زنده كردن اطلاعات از دست رفته توي كدام مدلش بيشتره؟
اختلاف قيمت مدل my bookبا element در ظرفيت 2 ترا چقدره؟در مدل backup plus و expansion در ظرفيت 2 ترا اختلاف قيمت چقدره؟
ميشه در مورد نحوه صحيح اتصال هارد اكسترنال به PCو لپ تاپ وچگونگي جدا كردنش براي هر دو برند seagat وWD از سيستم (safely) توضيح بدين؟چه تفاوتي دارن...در كل براي آرشيو نظرتون روي چه مدلي هست و چرا؟

ata.royalfalcon
11-02-2014, 21:44
دوست عزيز ممنون
حالا دوباره چند تا سوال برام پيش اومده،هدفم خريد مدل دسكتاپي هست..
امكانات نرم افزاري اين دومدل واقعا كارآيي خاصي دارند؟براي من كه هدفم آرشيو كردن و هرازگاهي استفاده ازشون هست،كد كردن وديكد كردن واقعا به چه كاري مياد؟مثلا نرم افزار smartware(تجربه استفاده ندارم) چي كار ميكنه كه ارزش مبلغ اضافي دادن را داره؟اگه هركدام از اين مدلها خراب بشه،احتمال ريكاوري و زنده كردن اطلاعات از دست رفته توي كدام مدلش بيشتره؟
اختلاف قيمت مدل my bookبا element در ظرفيت 2 ترا چقدره؟در مدل backup plus و expansion در ظرفيت 2 ترا اختلاف قيمت چقدره؟
ميشه در مورد نحوه صحيح اتصال هارد اكسترنال به PCو لپ تاپ وچگونگي جدا كردنش براي هر دو برند seagat وWD از سيستم (safely) توضيح بدين؟چه تفاوتي دارن...در كل براي آرشيو نظرتون روي چه مدلي هست و چرا؟

در هر دو مدل از WD Green استفاده شده باشه و بدیهی هست که از لحاظ صدای تولیدی یکسان هستند .

1. این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را بخونید تا با نحوه استفاده و کارایی نرم افزارهایی که در مدلهای WD my book و WD my passport هست آشنا بشید .
2. اگر اطلاعاتی دارید که میخواهید محرمانه بماند یا باید هارد دیسکهایی بخرید که قابلیت Hardware encryption دارند و یا باید از نرم افزارهای مناسب استفاده کنید . سهولت در استفاده و سرعت بالا یکی از مهمترین خصوصیت Hardware encryption هست . مدلهای WD my book چنین قابلیتی دارند که اطلاعات را به کمک یک چیپ بصورت انکریپت و کد شده ذخیره میکنند ولی مدلهای WD my elements قابلیت hardware encryption ندارند .
3. در مورد سوال آخر ؛ از برند Western digital مدل elements .

قیمت دقیق را نمیدونم . ییشنهاد میکنم برید بازار پرس و جو کنید . چون قیمتها با توجه نوع گارانتی و مدت آن ، انصاف فروشنده و ... متغیر هست .

ميشه در مورد نحوه صحيح اتصال هارد اكسترنال به PCو لپ تاپ وچگونگي جدا كردنش براي هر دو برند seagat وWD از سيستم (safely) توضيح بدين؟چه تفاوتي دارن...

1. ابتدا هارد اکسترنال در یک جای ثابت ، محکم ، بدون لرزش و در جاییکه محل رفت و آمد اشخاص نباشد و یا بطور تصادفی دستتان به آن برخورد نکند قرار بدید .
2. ابتدا آداپتور برق را به خروجی برق متصل و سپس کابل usb را به سیستم متصل کنید . آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشه (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی و نوسانات نشود .
3. در هاردهای اکسترنال WD my book و یا WD my passport پس از نصب برنامه های موجود در آن طبق عکس زیر هارد را safely remove کنید . اینکار باعث میشود که هارد بطور کامل خاموش شود . کابل usb را جدا و سپس آداپتور را از برق جدا کنید .

در سایر مدلها که چنین نرم افزاری ندارند پس باید از طریق ویندوز اقدام کرد . طبق عکس زیر ، در کنار ساعت سیستم روی آیکون usb راست کلیک و Safely remove کنید . ولی برخلاف روش گفته شده در بالا هارد اکسترنال در سیستم عاملهایی مثل WIN7 خاموش نمیشود .

در كل براي آرشيو نظرتون روي چه مدلي هست و چرا؟

فرقی زیادی نمیکنه که روی کدام مدل و از کدام برند اطلاعات را ذخیره و آرشیو کنید . مگر اینکه انتظارات خاصی داشته باشید . مثلاً ذخیره کردن دیتاها بر روی nasـهای گرانقیمت تحت شبکه که بطور همزمان چند سیستم میتوانند از آن استفاده کنند و از RAIDـهای مختلفی برای افزایش امنیت ، سرعت پشتیبانی میکنند . یا اگر میخواهید داده ها را رمزگذاری کنید و یا اگر سرعت بالا برای شما مهم هست که باید مدلهای خاصی را بخرید و ...

دقت کنید که اگر میخواهید بطور دائمی به آرشیوها دسترسی داشته باشید (سیستم روشن و هارد هم روشن) پس توصیه میکنم که هارد اینترنال بخرید که امنیت بیشتری دارد .

mohsen19x
12-02-2014, 16:16
سلام

من 2 ماه پیش یک هارد 3 ترا مدل سیگیت بک آپ پلاس گرفتم با دو برنامه تست میگیرم که نتایج مختلفی بهم نشون میده /

با نرم افزار HD TUNE 5.5 وقتی هارد روشن هست مقدار 01 raw read error rate همیشه بین 99 تا 120 متغییر هست ..... و دیشب هم مقدار SEEK error rate از 100 به 60 نزول پیدا کرده ... اطلاعات کاملا سرجاشون هستند...هارد هم اصلا ضربه نخورده است ... به نظرتون مشکل داره؟؟؟؟

ata.royalfalcon
12-02-2014, 17:31
سلام

من 2 ماه پیش یک هارد 3 ترا مدل سیگیت بک آپ پلاس گرفتم با دو برنامه تست میگیرم که نتایج مختلفی بهم نشون میده /

با نرم افزار HD TUNE 5.5 وقتی هارد روشن هست مقدار 01 raw read error rate همیشه بین 99 تا 120 متغییر هست ..... و دیشب هم مقدار SEEK error rate از 100 به 60 نزول پیدا کرده ... اطلاعات کاملا سرجاشون هستند...هارد هم اصلا ضربه نخورده است ... به نظرتون مشکل داره؟؟؟؟

سلام .

دوست گرامي ؛ كليه Staus ها OK هستند و در نتيجه جاي هيچگونه نگراني نيست .

mohsen19x
12-02-2014, 17:38
سلام .

دوست گرامي ؛ كليه Staus ها OK هستند و در نتيجه جاي هيچگونه نگراني نيست .

مثلا مقادیر seek error rate متغییر هست مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟

بخوام از سالمی کامل هارد پی ببرم چه تستی را پیشنهاد میدین ؟

وقتی دما هارد به 48 میرسه دست از کار کردن از هاردمیکشم بعد از کاهش دما مجدد دوبار کار میکنم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟

aminkhan2014
12-02-2014, 17:46
ممنون دوست عزيز
فقط ميشه بگيد مدلهاي element كه گفتين با ويندوز اقدام به خاموش كردن هارد كرد،چجوريه(خوب اون هم گفتين با safety)پس فرقش با اون ماي بوك چي هست؟در مدل المنت بعد از safty ويندوز زدن،ميشه كابل USB را جدا كرد؟
ممنون ميشم نحوه خاموش كردن و وصل كردن هاردهاي سيگيت(دو مدلش) هم بفرماييد،فرقش با WD چيه؟
درضمن كارانتي هاي هاردهاي اكسترنال بازار چي هست؟من سازگار ديدم،بغير از اون ديگه چي هست؟
درضمن بغير از اين ماركها،توشيبا چجوري هست؟

ata.royalfalcon
12-02-2014, 19:15
مثلا مقادیر seek error rate متغییر هست مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟

بخوام از سالمی کامل هارد پی ببرم چه تستی را پیشنهاد میدین ؟

وقتی دما هارد به 48 میرسه دست از کار کردن از هاردمیکشم بعد از کاهش دما مجدد دوبار کار میکنم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟

به هیچ عنوان نگران مقادیر متغیر و بالای Seek Error Rate و Raw Read Error Rate و ... نباشید . این مقادیر بالا و متغیر نشاندهنده error نیست و در هارد دیسکهای سیگیت کاملاً نرمال هست و مشکلی دیده نمیشه که بخواهید تستی را انجام بدید . در انجمن سیگیت هم به این موضوع اشاره شده .

توصیه میشه که از فن جهت کمک به تهویه بهتر هارد اکسترنال استفاده کنید . در اینصورت نیازی نیست که کار را متوقف کنید .

ata.royalfalcon
13-02-2014, 09:30
ممنون دوست عزيز
فقط ميشه بگيد مدلهاي element كه گفتين با ويندوز اقدام به خاموش كردن هارد كرد،چجوريه(خوب اون هم گفتين با safety)پس فرقش با اون ماي بوك چي هست؟در مدل المنت بعد از safty ويندوز زدن،ميشه كابل USB را جدا كرد؟
ممنون ميشم نحوه خاموش كردن و وصل كردن هاردهاي سيگيت(دو مدلش) هم بفرماييد،فرقش با WD چيه؟
درضمن كارانتي هاي هاردهاي اكسترنال بازار چي هست؟من سازگار ديدم،بغير از اون ديگه چي هست؟

فقط ميشه بگيد مدلهاي element كه گفتين با ويندوز اقدام به خاموش كردن هارد كرد،چجوريه(خوب اون هم گفتين با safety)پس فرقش با اون ماي بوك چي هست؟

در مدلهایی مثل elements و یا سایر مدلها (مثلاً هاردهای اکسترنال سیگیت) که چنین برنامه ای را ندارند بروش ویندوزی Safely remove کنید (عکس زیر) . در این روش و در ویندوزهایی مثل win7 موتور هارد اکسترنال همچنان روشن خواهد بود . در صورتیکه Safely remove کردن با استفاده از WD smartware در بعضی از هاردهای اکسترنال وسترن ، آنرا بطور کامل خاموش میکند .

در مدل المنت بعد از safty ويندوز زدن،ميشه كابل USB را جدا كرد؟

بعد از Safely remove میتونید کابل usb را از سیستم جدا کنید .

مدلهایی که قبلاً پیشنهاد دادم گزینه های مناسبی هست . به هر حال انتخاب نهایی با خودتان هست و میتونید از برند Toshiba هم انتخاب کنید .

سوگند5243183
15-02-2014, 12:50
هارد اكسترنال - External H.D - Transcend / ترنسند StoreJet 25M3 1TB USB 3.0 این مدل خوب است برای خرید یا از این بهتر است
یا سیکون پاور A80 یا هارد دیتا 710 کدام از نظر سرعت اطلاعات و مقاوم بوده وکابلش خیلی برا مهم است راهنمایی بفرمایید

amiry2j
15-02-2014, 13:34
سلام دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
کاربری که از هارد میخوام آرشیو کردن دیتا(تصویری) و در عین حال استفاده از دیتا روی هارد هستش سوالی که داشتم
1- به نظر شما از نظر منطقی و اقتصادی بهتره که یه هارد اکسترنال 1 ترا بگیرم یا هارد اینترنال 2 ترا که با کمک یه تبدیل ازش به عنوان یه هارد اکسترنال استفاده بکنم؟(نمیخوام جابجاش بکنم صرفا اطلاعات روی سیستم روش ذخیره و پخش بشه، سیستمم هم لپتاپ هستش)
2- نظرتون درباره هارد اکسترنال بوفالو چیه؟ دو مدل هم ازش تو بازار هست که فروشنده ها مدعی هستن یه مدل چینی و دیگری ژاپنیه:n02:

سوگند5243183
15-02-2014, 17:06
هارد اكسترنال - External H.D - Transcend / ترنسند StoreJet 25M3 1TB USB 3.0 این مدل خوب است برای خرید یا از این بهتر است
یا سیکون پاور A80 یا هارد دیتا 710 کدام از نظر سرعت اطلاعات و مقاوم بوده وکابلش خیلی برا مهم است راهنمایی بفرمایید

DJ_EBI
15-02-2014, 18:14
سلام از مدل های زیر کدوم برای خرید پیشنهاد میشه؟

هارد 4 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus
هارد 4 ترا سیگیت اکسپنشن - Seagate Expansion
هارد 4 ترا وسترن مای بوک جدید - Western Digital My Book

استفاده برای ارشیو گهگاهی احتمالا دیدن فیلم
ظرفیت 4 ترا کلا پیشنهاد میشه یا ظرفیت های پایین تر

ممنون

ata.royalfalcon
15-02-2014, 18:56

سلام دوست عزیز
من بهتون هارد ADATA HD710 رو پیشنهاد میکنم، هم ضد آب هست هم ضد ضربه، هارد ADATA HD710 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دقیقا همون چیزیه که شما میخواید
موفق باشی ...

والا اكثر هاردهاي اكسترنال موجود در بازار 5400rpm و 8 يا نهايتاً 16 مگابايت Cache دارند و تفاوت سرعت (در شرايط يكسان) هم خيلي محسوس نيست . هاردهاي اكسترنال پرتابل 7200rpm باوجوديكه ساخته شده ولي فكر نميكنم در بازار پيدا بشه . اگر سرعت بالا براي شما خيلي مهمه ميتونيد SSD درايوهاي اكسترنال بخريد مثل ADATA Elite SE720 كه نهايتاً 128 گيگابايت هست .

همانطوریکه قبلاً هم گفتم این مدل همانند اکثر هاردهای اکسترنال پرتابل 5400rpm هست (یعنی ویژگی و خصوصیت برجسته ای نداره که بشه گفت به این دلیل سرعتش بیشتر خواهد بود) . مدلهایی مثل hitachi touro mobile pro هست که به خاطر 7200rpm بودنش سرعت بیشتری داره ولی فکر نمیکنم در بازار پتونید پیدا کنید . تنها ویژگی متمایز این مدل ضد ضربه بودن آن هست . همچنین یک کابل usb3 اضافه هم دارد .

هارد اکسترنال - توشیبا TOSHIBA External H.D Store Art 500 Gb

چه جور هاردی است راهنما بفرمایید

من پيشنهاد ميكنم كه مدلهاي بهتري مثل Seagate Backup plus pprtable و يا WD my passport ultra را انتخاب كنيد .

اگر از مدلهايي ميخواهيد بخريد كه عنوان ضد ضربه / آنتي شوك را يدك ميكشند ميتونيد ADATA710 يا Silicon power armor 80 و یا سایر مدلهای مشابه را انتخاب کنید . لطفاً پست شماره یک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که نکته مهمی در مورد هاردهای اکسترنال ضد ضربه / انتی شوک توضیح دادم را مطالعه کنید .

در غير اينصورت اگر مدلهاي معمولي ميخواهيد ، همین مدلی که انتخاب کردید میتونه گزینه مناسبی باشه (گرچه به غير از Toshiba مدلهاي بهتري هم هست که در بالا اشاره شد) . به هر حال انتخاب نهايي با خودتان هست ، هر مدلي كه ميخريد با دقت نگهداري و استفاده كنيد تا عمر طولاني داشته باشد .

در مورد سرعت ، همانطوريكه قبلاً هم گفتم ، اكثر هاردهاي اكسترنال پرتابل موجود در بازار 5400rpm و 8 يا نهايتا 16 مگابايت Cache دارند و ویژگی یا خصوصیات برجسته ای ندارند که از سایر مدلها متمایز بشوند و تفاوت سرعت هم خيلي چشمگير نيست .

ata.royalfalcon
15-02-2014, 19:34
سلام دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
کاربری که از هارد میخوام آرشیو کردن دیتا(تصویری) و در عین حال استفاده از دیتا روی هارد هستش سوالی که داشتم
1- به نظر شما از نظر منطقی و اقتصادی بهتره که یه هارد اکسترنال 1 ترا بگیرم یا هارد اینترنال 2 ترا که با کمک یه تبدیل ازش به عنوان یه هارد اکسترنال استفاده بکنم؟(نمیخوام جابجاش بکنم صرفا اطلاعات روی سیستم روش ذخیره و پخش بشه، سیستمم هم لپتاپ هستش)
2- نظرتون درباره هارد اکسترنال بوفالو چیه؟ دو مدل هم ازش تو بازار هست که فروشنده ها مدعی هستن یه مدل چینی و دیگری ژاپنیه:n02:

سلام .

در مورد سوال اول ، اگر از كيفيت تبديل (یا باکس) و آداپتور آن (خروجي ولتاژ آن استاندارد و آمپر آن در حدي باشه كه جريان مورد نياز هارد را بطور كافي تامين كند) مطمئن هستيد ميتونيد اينكار را انجام بديد . ولی بنظرم بهتره كه هارد اكسترنال بخريد که روش استاندارد تری هست .

ata.royalfalcon
15-02-2014, 19:44
سلام از مدل های زیر کدوم برای خرید پیشنهاد میشه؟

هارد 4 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus
هارد 4 ترا سیگیت اکسپنشن - Seagate Expansion
هارد 4 ترا وسترن مای بوک جدید - Western Digital My Book

استفاده برای ارشیو گهگاهی احتمالا دیدن فیلم
ظرفیت 4 ترا کلا پیشنهاد میشه یا ظرفیت های پایین تر

ممنون

سلام .

پیشنهاد میکنم این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید . البته مدلهای چهارترابایتی Seagate همگی 5900rpm هستند ولی بازهم پرسرعت تر از مدلهای Westen هست . در مورد سوال آخر ؛ بدیهی هست که ذخیره نمودن اطلاعات در تعداد بیشتری هارد امنیت آنرا را بالاتر میبرد ولی مسائل دیگری هم مثل شلوغ شدن میز کار ، اشغال شدن پورت usb و ... را هم باید در نظر گرفته بشود . بنده خودم هارد اکسترنال WD my book 4TB دارم و مشکلی هم نداشتم .

ezio7
16-02-2014, 01:07
سلام
2 تا سوال داشتم:
1- هارد اکسترنال رومیزی 2ترابایت برای آرشیو کردن چی پیشنهاد میکنید؟
2- اگه هارد های رومیزی کلن تو برق باشن و روزی 12-13 ساعت ازشون استفاده بشه واسشون مشکلی پیش نمیاد؟ داغ و اینا نمیکنن؟ من الان دو تا my passport یک ترا دارم دو ساله همش در حال استفادن آخ نگفتن خواستم بدونم هارد های رومیزی هم همین کیفیت رو دارن؟

sasan.69
16-02-2014, 02:09

سیلکون پاور A80 داشتم یه بار از دستم افتاد و خراب شد! مثلا ضد ضربه هست ADATA میگن خوبه

ata.royalfalcon
16-02-2014, 07:56
سلام
2 تا سوال داشتم:
1- هارد اکسترنال رومیزی 2ترابایت برای آرشیو کردن چی پیشنهاد میکنید؟
2- اگه هارد های رومیزی کلن تو برق باشن و روزی 12-13 ساعت ازشون استفاده بشه واسشون مشکلی پیش نمیاد؟ داغ و اینا نمیکنن؟ من الان دو تا my passport یک ترا دارم دو ساله همش در حال استفادن آخ نگفتن خواستم بدونم هارد های رومیزی هم همین کیفیت رو دارن؟

سلام .

1. ميتونيد يكي از دو مدلهاي WD my book و Seagate Backup plus را بخريد . اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم بخونيد.
2. اصولاً نبايد مشكلي پيش بياد . اگر روي يك سيستم استفاده ميكنيد توصيه ميكنم هارد اينترنال بخريد .

ezio7
16-02-2014, 09:59
سلام .

1. ميتونيد يكي از دو مدلهاي WD my book و Seagate Backup plus را بخريد . اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم بخونيد.
2. اصولاً نبايد مشكلي پيش بياد . اگر روي يك سيستم استفاده ميكنيد توصيه ميكنم هارد اينترنال بخريد .

رو یه سیستم استفاده میکنم ولی الان 2 تا اینترنال دارم به نظرتون 3 تا بشه مشکلی پیش نمیاد

m.b.z
16-02-2014, 10:13
رو یه سیستم استفاده میکنم ولی الان 2 تا اینترنال دارم به نظرتون 3 تا بشه مشکلی پیش نمیاد

دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد به شرطی که پاورکامپیوترتون جواب بده
من خودم الان 4 تا هارد اینترنال دارم و 3 تا هارد اکسترنال که مجموعش
تقرییا 15 ترابایت میشه و به مشکلی هم نخوردم و روی یک سیستم هست همش
خود آقا عطا قبلا عکس کمد هاردشون رو گذاشتن بودن که
فکر کنم حدود 20 یا 30 ترابایت هارد بود و مشکلی براشون پیش نیومده

ata.royalfalcon
16-02-2014, 10:52

دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد به شرطی که پاورکامپیوترتون جواب بده
من خودم الان 4 تا هارد اینترنال دارم و 3 تا هارد اکسترنال که مجموعش
تقرییا 15 ترابایت میشه و به مشکلی هم نخوردم و روی یک سیستم هست همش
خود آقا عطا قبلا عکس کمد هاردشون رو گذاشتن بودن که
فکر کنم حدود 20 یا 30 ترابایت هارد بود و مشکلی براشون پیش نیومده

اگر جابجايي نداريد و با توجه به اينكه مدت طولاني ميخواهيد استفاده كنيد توصيه ميشه كه هارد اينترنال بخريد . همانطوريكه دوست عزيز هم گفتند ؛ اگر پاور خوبي داشته باشيد هيچ مشكلي نيست . اصولاً هاردهاي اينترنال به خاطر اينكه در داخل كيس نصب ميشوند و اگر پاور خوبي داشته باشيد امنيت بيشتري خواهد داشت .

نكته : محفظه هارد ديسك داخل كيس بايد استحكام و استقامت خوبي داشته باشد تا اگر چندين هارد ديسك بطور همزمان كار ميكنند ، مانع از تشديد لرزشهاي آن قسمت و يا مانع از انتقال لرزش هر هارد ديسك به ديگري شود . در غير اينصورت ممكن هست در عملكرد هارد تاثير منفي داشته باشد مثلاً ميزان Access time كمي بالاتر برود . بعضي از هارد ديسكهاي ويژه (مثلاً از سري اينترپرايز) براي نصب در اينجور شرايط سازگاري دارند .

yonsen
16-02-2014, 23:30
سلام
این مدل توشیبا اسلیم ا ترا از بابت جنس بدنه چجوریه ؟ مثل وسترن المنت هست؟ تنها وسترن المنت را تونستم لمس کنم اونم فروشنده لطف کرد برام پلمپشو باز کرد که ازش خیلی خوشم اومد البته اثر انگشت برای چند لحظه میموند و سریع از بین میرفت
حالا از بابت زبری و یا .. سیگیت اسلیم و الترا وسترن هم مثل المنته ؟

yonsen
16-02-2014, 23:39
میشه یه تستی از مدلهای زیر بزارید:

وسترن المنت
وسترن الترا
سیگیت اسلیم
توشیبا اسلیم

هر چهار تا یک ترا

این توشیبا اسلیم تو بازار هست سیگیت اسلیم چی ؟

سایتی سراغ دارید؟

yonsen
17-02-2014, 00:10
ata جان سیستمم هارد اینترنال را نمیشناسه موقع راه اندازی هم یه صدایی میده

اینم صداش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل کجاست ؟ اطلاعات دیگه ای اگه نیاز هست بگید بزارم

ata.royalfalcon
17-02-2014, 09:43
ata جان سیستمم هارد اینترنال را نمیشناسه موقع راه اندازی هم یه صدایی میده

اینم صداش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل کجاست ؟ اطلاعات دیگه ای اگه نیاز هست بگید بزارم

از صحت و سلامتي پاور و كابلهاي آن (Data و Power) مطمئن بشيد . روي يك سيستم ديگر هم چك كنيد . يكبار بايوس را default كنيذ و بررسي كنيد كه آيا هارد در بايوس detect شده يا خير . اگر شناسايي نميشه كاري از دست شما برنمياد . اگر گارانتي دارد بفرستيد گارانتي .

سوگند5243183
18-02-2014, 17:52
هارد ترنسند 25m3 یگ ترا و هارد ادیتا 710 یا وسترن
هارد اکسترنال - وسترن دیجیتال Western Digital my passport ultra 1TB کدام بهتر است راهنمایی بفرمایید

سوگند5243183
19-02-2014, 18:35
بالاخر این هارد سفارش دادم استادان نظر بدن
هارد اكسترنال - External H.D - ADATA / اي ديتا HD710-500GB- Waterproof/Shock-Resistant USB 3.0

Mehrdad092000
19-02-2014, 23:54
سلام
عطا جان هارد 3ترا اداپتوری چی پیشنهاد میدی؟
راستی این هارد های سیگیت جدید بک اپ پلاس ها چرا اینجورین ؟شبیه اکپنشین هستن همون مگه کارتیجاشون جدا نمیشه؟

ata.royalfalcon
20-02-2014, 10:21
سلام
عطا جان هارد 3ترا اداپتوری چی پیشنهاد میدی؟
راستی این هارد های سیگیت جدید بک اپ پلاس ها چرا اینجورین ؟شبیه اکپنشین هستن همون مگه کارتیجاشون جدا نمیشه؟

سلام .

1. میتونید یکی از دو مدل WD my book و یا Seagate Backup plus را بخرید .
2. مدلهای جدید Backup plus بصورت افقی (خوابیده) طراحی شده اند (امنترین حالت) و مثل مدلهای قدیمی کاتریج جدا شدنی ندارد .

mhnoori
21-02-2014, 10:32
سلام ...

نرم افزاری هست که توانایی این را داشته باشه که برای هاردهایی که خودشون نرم افزار خاموش کردن کامل هارد را ندارد این کار راانجام بده . در روش ویندوزی همانطور که فرمودین موتور هارد هنوز روشن هست .

ata.royalfalcon
21-02-2014, 11:11
سلام ...

نرم افزاری هست که توانایی این را داشته باشه که برای هاردهایی که خودشون نرم افزار خاموش کردن کامل هارد را ندارد این کار راانجام بده . در روش ویندوزی همانطور که فرمودین موتور هارد هنوز روشن هست .

سلام .

اگر هارد اکسترنال از نوع پرتابل هست پیشنهاد میکنم رجیستری ویندوز را طبق روش گفته شده در سایت زیر اصلاح کنید (روش Global Setting را انجام بدهيد).

yonsen
21-02-2014, 12:34
میشه یه تستی از مدلهای زیر بزارید:

وسترن المنت
وسترن الترا
سیگیت اسلیم
توشیبا اسلیم

هر چهار تا یک ترا

این توشیبا اسلیم تو بازار هست سیگیت اسلیم چی ؟

سایتی سراغ دارید؟
ata جان ما را دریاب

yonsen
21-02-2014, 12:36
سلام .

اگر هارد اکسترنال از نوع پرتابل هست پیشنهاد میکنم رجیستری ویندوز را طبق روش گفته شده در سایت زیر اصلاح کنید (روش Global Setting را انجام بدهيد).

در مورد سیستم عاملهای دیگه چی ؟

aminkhan2014
21-02-2014, 12:36
آقا عطا،شما همیشه از هاردهای وسترن و سیگیت صحبت میکنید،میشه بگین چرا؟چون توی بازار هاردهای توشیبا و بوفالو و سونی هست،میخام بدونم از لحاظ کیفیت و آمار خرابی وضع اینها چجوریه؟
درضمن بنظرت وجود گارانتی برای هارد الزامی هست؟یا دکوری هست؟مثلا اگه هارد خراب شد،اطلاعاتش را برمگیردونن یا هارد نو میدهن؟

ata.royalfalcon
21-02-2014, 17:42
ata جان ما را دریاب

1. این مدلها را ندارم که برای شما تست بگیرم .
2. در مورد Toshiba Slim باید در بازار بگردید . Seagate Slim در بازار پیدا میشود .

در مورد سیستم عاملهای دیگه چی ؟

در مورد سیستم عاملهای دیگه ، اطلاعی ندارم . باید در سایت اصلی و یا انجمنهایی که درباره آن صحبت میکنند مطرح کنید .

آقا عطا،شما همیشه از هاردهای وسترن و سیگیت صحبت میکنید،میشه بگین چرا؟چون توی بازار هاردهای توشیبا و بوفالو و سونی هست،میخام بدونم از لحاظ کیفیت و آمار خرابی وضع اینها چجوریه؟
درضمن بنظرت وجود گارانتی برای هارد الزامی هست؟یا دکوری هست؟مثلا اگه هارد خراب شد،اطلاعاتش را برمگیردونن یا هارد نو میدهن؟

1. راهنمایی هایی که برای خرید داده میشه در حد پیشنهاد هست و یک توصیه اجبار کننده نیست ، انتخاب نهایی با کاربر هست .
2. بدیهی هست که وجود گارانتی برای هارد دیسک الزامی هست . موارد متعددی دیده شده که پس از اولین راه اندازی پس از خرید توسط کاربر ، هارد دیسک خراب شده (و یا از اول خراب بوده) . گارانتیها معمولاً تضمینی برای حفظ و ریکاوری اطلاعات نمیدهند و خودشان هم اطلاعات را ریکاوری نمیکنند (به مراکز تخصصی میفرستند) . اگر اطلاعات ذخیره شده خیلی مهم باشد پیشنهاد میشود که ابتدا ببرید کلینیکهای تخصصی و سپس به گارانتی جهت تعویض ارسال کنید . البته حتماً به کلینیکهای تخصصی یادآوری کنید که تا حد امکان آسیب فیزیکی و ظاهری به هارد اینترنال یا اکسترنال وارد نکنند .

Mehrdad092000
22-02-2014, 01:07
سلام .

1. میتونید یکی از دو مدل WD my book و یا Seagate Backup plus را بخرید .
2. مدلهای جدید Backup plus بصورت افقی (خوابیده) طراحی شده اند (امنترین حالت) و مثل مدلهای قدیمی کاتریج جدا شدنی ندارد .

ممنون
1.چرا پس جدا کارتیجو عوض برداشتن؟
2.پس الان چه فرقی با اکسپنشن داره ؟
3.الان توی بازار این جدیداس یا قدیمیا؟
4.این جدیدا هم گرم میشن؟
5.خوابیده بهتر و امن تره اما گرم تر میشه نه؟
6.دیدی تاحالا این مدل رو ؟باکسش راحت باز میشه؟
7.هارد داخلش چیه؟
مرسی ممنون فدات :)

hossein_m_s
22-02-2014, 08:38
با سلام

من یک هارد Seagate Backup Plus Drive سه ترابایت دارم ، روی سیستم های دیگه بدون مشکل کار میکنه ، وقتی به لبتاپم وصلش میکنم تند تند قطع و وصل میکنه (هر چهار پورت usb)، حتی ادابتور و کابل usb هم عوض کردم جوابی نداد !!! به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه !!

ata.royalfalcon
22-02-2014, 10:33
با سلام

من یک هارد Seagate Backup Plus Drive سه ترابایت دارم ، روی سیستم های دیگه بدون مشکل کار میکنه ، وقتی به لبتاپم وصلش میکنم تند تند قطع و وصل میکنه (هر چهار پورت usb)، حتی ادابتور و کابل usb هم عوض کردم جوابی نداد !!! به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه !!

سلام .
با توجه به اينكه هارد اكسترنال مورد نظر روي سيستمهاي ديگر مشكلي ندارد پس به هر حال مشكل از طرف لپتاپ هست .

1. اگر فقط روي usb3 اين مشكل را داريد توصيه ميكنم پس از تشخيص نوع چيپست ، آخرين ورژن درايور آنرا دانلود و نصب كنيد . نوع چيپست usb3 را ميتونيد به روش گفته شده در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تشخيص بديد.
2. اگر امكان تعويض و نصب مجدد ويندوز داريد توصيه ميكنم يكبار اينكار را انجام بديد تا مشخص بشه كه ايراد از ويندوز و تنظيمات آن و يا وجود نرم افزارهايي كه موجب اختلال ميشود هست يا خير ! جهت اطمينان توصيه ميكنم فعلاً نرم افزارهاي اضافي (مثلاً انتي ويروس و ...) نصب نكنيد و فقط درايورهاي ضروري را نصب كنيد .

yonsen
22-02-2014, 12:10
سلام
تو سایت دیجی نضزات کاربرا برای وسترن المنت میخوندم که موارد زیر را نوشته بودند آیا تایید میفرماپید؟

۱− به نظر میاد تنها تفاوت این هارد با مدل Western Digital Portable ultra My Passport عدم ضد ضربه بودن اون هست و کلاً اگر نیاز به جابجایی ندارید این مدل به صرفه تر هستش برای خرید و همانطور که از اسم Portable My Passport مشخص است اسم Portable به معنی قابل حمل و نقل و ضد ضربه بودن آن است.

۲−مزایاش سبک بودن و بی سر و صدا بودنشه ولی از معایبش اینه که هارد ظریفی هست و آسیب پذیر.اونهایی که دنبال هارد مقاوم تر و امتحان پس داده هستند بهتره مدل my passport بگیرند.

۳− کلا خیلی نازنازیه. اگه حتی یک ذره بیشتر از یک هارد رومیزی می خواید ازش استفاده کنید، به فکر یه چیز محکم تر و جون دار تر باشید. این با کوچیکترین مشکلی، اطلاعاتتون رو براتون هدر میده! :) هارد سریع و بی سر و صداییه.

۴− سری element سری ضعیف تری هست نسبت به الترا مای پاسپورت

اگه در حین استفاده یه ضربه کوچیک با دست بهش بخوره یا یا در اثر ضربه چند سانتی جابجا بشه آیا مشکل ساز میشه؟

این ضد شوک بودن چیه؟ و به چکاری میاد ؟

المنت usb3منظورمه ضد خش نیست؟

کلا تفاوت بین المنت و الترا مای پاسپورت بجز بحث نرم ازار و قابلیت رمزنگاری توچیه؟

کدوم سرتره شما باشید کدومو میخرید بدون در نظر گرفتن قابلیت رمزنگاری و نرم افزار؟

(تنها دلیل من که از المنت خوشم اومده ظاهر زیبای اونه نسبت به الترا البته نظر منه )

مدل ۱٫۵ ترتا المنت پیدا میشه؟

(منظور از المنت جدیده هست)

hossein_m_s
22-02-2014, 13:10
سلام .
با توجه به اينكه هارد اكسترنال مورد نظر روي سيستمهاي ديگر مشكلي ندارد پس به هر حال مشكل از طرف لپتاپ هست .

1. اگر فقط روي usb3 اين مشكل را داريد توصيه ميكنم پس از تشخيص نوع چيپست ، آخرين ورژن درايور آنرا دانلود و نصب كنيد . نوع چيپست usb3 را ميتونيد به روش گفته شده در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تشخيص بديد.
2. اگر امكان تعويض و نصب مجدد ويندوز داريد توصيه ميكنم يكبار اينكار را انجام بديد تا مشخص بشه كه ايراد از ويندوز و تنظيمات آن و يا وجود نرم افزارهايي كه موجب اختلال ميشود هست يا خير ! جهت اطمينان توصيه ميكنم فعلاً نرم افزارهاي اضافي (مثلاً انتي ويروس و ...) نصب نكنيد و فقط درايورهاي ضروري را نصب كنيد .

با تشکر
من نزدیک 10 هارد دیگه وصل کردم و هیچ کشگلی ندارند ، فقط با همین هارد مشکل دارم !!

ata.royalfalcon
22-02-2014, 14:23
با تشکر
من نزدیک 10 هارد دیگه وصل کردم و هیچ کشگلی ندارند ، فقط با همین هارد مشکل دارم !!

والا فرموديد كه :

روی سیستم های دیگه بدون مشکل کار میکنه

اگر مطمئن هستيد كه روي سيستمهاي ديگه مشكلي ندارد پس تنها نتيجه اي كه ميتوان گرفت ؛ اين هست كه هارد اكسترنال به احتمال زياد مشكلي ندارد . اگر از كابل رابط يا usb hub استفاده ميكنيد ، بطور مستقيم به لپتاپ متصل كنيد . حداقل درايور usb3 را آپديت كنيد .

Hamid"
22-02-2014, 14:32
با سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال با ظرفیت بالا و مقاومت بالا خریداری کنم .
ظرفیتش 2 ترا یا بیشتر قیمتش هم مناسب باشه .
سایزش هم نسبتا کوچیک باشه .
البته من تصمیم داشتم که Western Digital My Passport Ultra Portable 2TB رو خریداری کنم که گفتم از راهنمایی اساتید استفاده کنم بهتره .

ata.royalfalcon
22-02-2014, 20:18
ممنون
1.چرا پس جدا کارتیجو عوض برداشتن؟
2.پس الان چه فرقی با اکسپنشن داره ؟
3.الان توی بازار این جدیداس یا قدیمیا؟
4.این جدیدا هم گرم میشن؟
5.خوابیده بهتر و امن تره اما گرم تر میشه نه؟
6.دیدی تاحالا این مدل رو ؟باکسش راحت باز میشه؟
7.هارد داخلش چیه؟
مرسی ممنون فدات :)

1. از رده خارج شدن مدل قدیمی و جایگزین شدن آن با مدل جدید که شکل و ظاهر متفاوتی دارند با در نظر گرفتن شرایط مختلف مثل میزان هزینه های تولید و ... همیشه جزئی از سیاستهای یک کمپانی فعال در بازار هست .
2. به جزء شکل ظاهر و امکانات نرم افزاری هیچ فرقی باهم نمیکنند .
4. تولید گرما و صدا ذات هر هارد دیسکی هست . این مدل هم گرم میکند .
5. تا زمانیکه از فن جهت کمک به تهویه استفاده کنید ، جای نگرانی نیست که به شکل افقی قرار گرفته باشد یا عمودی .
6. واقعاً چه نیازی به باز کردن باکس هست !؟ اگر سیستمی به هارد اینترنال نیاز داره پس یک هارد جداگانه برای آن بخرید .
7. قطعاً Seagate 7200.14 هست .

سلام
تو سایت دیجی نضزات کاربرا برای وسترن المنت میخوندم که موارد زیر را نوشته بودند آیا تایید میفرماپید؟

۱− به نظر میاد تنها تفاوت این هارد با مدل Western Digital Portable ultra My Passport عدم ضد ضربه بودن اون هست و کلاً اگر نیاز به جابجایی ندارید این مدل به صرفه تر هستش برای خرید و همانطور که از اسم Portable My Passport مشخص است اسم Portable به معنی قابل حمل و نقل و ضد ضربه بودن آن است.

۲−مزایاش سبک بودن و بی سر و صدا بودنشه ولی از معایبش اینه که هارد ظریفی هست و آسیب پذیر.اونهایی که دنبال هارد مقاوم تر و امتحان پس داده هستند بهتره مدل my passport بگیرند.

۳− کلا خیلی نازنازیه. اگه حتی یک ذره بیشتر از یک هارد رومیزی می خواید ازش استفاده کنید، به فکر یه چیز محکم تر و جون دار تر باشید. این با کوچیکترین مشکلی، اطلاعاتتون رو براتون هدر میده! :) هارد سریع و بی سر و صداییه.

۴− سری element سری ضعیف تری هست نسبت به الترا مای پاسپورت

اگه در حین استفاده یه ضربه کوچیک با دست بهش بخوره یا یا در اثر ضربه چند سانتی جابجا بشه آیا مشکل ساز میشه؟

کلا تفاوت بین المنت و الترا مای پاسپورت بجز بحث نرم ازار و قابلیت رمزنگاری توچیه؟

کدوم سرتره شما باشید کدومو میخرید بدون در نظر گرفتن قابلیت رمزنگاری و نرم افزار؟

(تنها دلیل من که از المنت خوشم اومده ظاهر زیبای اونه نسبت به الترا البته نظر منه )

سلام .

جای تعجب فراوان هست که بعد از این همه مشاوره و رد و بدل شدن سوال و جواب ، هنوز هارد اکسترنال را نخریدید ! باور بفرمایید کار سختی هم نیست .

1. هر دو مدل elements و ultra ضد ضربه و یا آنتی شوک نیستند . باکس پلاستیکی معمولی هم دارند که فاقد ضربه گیرهای لاستیکی / سیلیکونی هستند. قبلاً هم گفتم ؛ تا زمانیکه ابزاری به نام هارد دیسک (H.D.D) به دست شما میرسد باید در نگهداری و استفاده از آن خیلی دقت کنید . حتی در مورد مدلهایی که با داشتن محافظهای لاستیکی / سیلیکونی به اصطلاح ضد ضربه شده اند. این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخونید .

2. مشخص و معلوم نیست که کاربر از کجا به این نتیجه رسیده که مدلهای ultra در مقایسه با مدلهای عادی آسیب پذیرتر هست ! به خاطر سبک وزن بودن آن ؟ همه هارد دیسکها نیاز به دقت فراوان دارند .

3. همانطوریکه میدونید در هاردهای اکسترنال پرتابل از هارد دیسکهای لپتاپی 2.5 اینچی استفاده میشود . هارد لپتاپ بنده بیش از 7000 ساعت کارکرد دارد حتی بدون یک CRC error . پس این صحبت که "اگه حتی یک ذره بیشتر از یک هارد رومیزی می خواید ازش استفاده کنید، به فکر یه چیز محکم تر و جون دار تر باشید" کاملاً بی معنی هست . از هارد حتی میتونید به مدت طولانی استفاده کنید و مشکلی هم نیست ولی در نهایت عمر مفیدی دارند . اگر بدرستی استفاده بشود بدیهی هست که مدت زمان بیشتری میتونید از هارد استفاده کنید و بلعکس .

4. به جزء شکل ظاهز ، امکانات نرم افزاری و قابلیت رمزگذاری سخت افزاری هیچ فرقی نمیکند .

من در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) اشاره کردم که قبل از اینکه هارد اکسترنالی را روشن کنید باید در جایی قرار بدید که به اصطلاح دم دست نباشد . ممکن هست مشکلی پیش نیاد و یا ممکن هست دچار Head Crash و بدسکتوری سخت افزاری بشود . بطور 100% نمیشود اظهار نظر کرد .

بعضیها معتقدند كه این سنسورهابه محض شناسایی ضربه یا شتاب بیش ازحد ، هارد دیسک را به حالت non-operating بر میگرداند تا برای اطلاعات صدمه ای وارد نشود . بعضی دیگر معتقدند که این سنسورها برای تشخیص لرزش های خفیف استفاده میشود که کنترلر VCM با استفاده از سیگنالهای ارسالی از این سنسورها حرکت هدها تصحیح و تنظیم میکند .

یکبار از نزدیک این مدل را دیده بودید . مثل اینکه بدنه اش مات و غیر شفاف هست و مثل مدلهای قدیمی (مثلاً مدلهای my passport essential) نیست که خط و خش مشهود باشد . مدلهای ultra کیف ضد خش دارند .

فرق دیگری ندارند .

به هر حال سلیقه ها متفاوت هست . بنده از بین ایندو مدل قطعاً ultra را میخرم آنهم فقط به خاطر شکل ظاهری آن وجود کیف ضد خش .

باید بازار را بگردید .

با سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال با ظرفیت بالا و مقاومت بالا خریداری کنم .
ظرفیتش 2 ترا یا بیشتر قیمتش هم مناسب باشه .
سایزش هم نسبتا کوچیک باشه .
البته من تصمیم داشتم که Western Digital My Passport Ultra Portable 2TB رو خریداری کنم که گفتم از راهنمایی اساتید استفاده کنم بهتره .

سلام .
گزینه ای که انتخاب کردید مورد مناسبی هست .

sasan.69
22-02-2014, 20:31
Western Digital My Passport Ultra Portable1 tra نسبت به بقیه با کیفیت تره؟ هاردی میخوام که مقاومت خوبی داشته باشه و منظور از پرتابل چیه؟

ata.royalfalcon
22-02-2014, 23:16
Western Digital My Passport Ultra Portable1 tra نسبت به بقیه با کیفیت تره؟ هاردی میخوام که مقاومت خوبی داشته باشه و منظور از پرتابل چیه؟

میشه گفت که کیفیت مناسبی دارد ولی نمیشه گفت که در مقایسه با سایر مدلها و برندها از لحاظ کیفیت 100% برتر هست . در واقع مدلی وجود ندارد که از هر لحاظ برتری مطلقی داشته باشد . منظور از پرتابل ، انواع بدون آداپتور و 2.5 اینچی هست .

sasan.69
22-02-2014, 23:23
خیلی برام عجیبه که با توجه به تکنولوژی روز جهان هنوز هاردی نیس که بشه صد درصد روش حساب کرد و همش با ترس و لرز باید ازش کار کشید که یه وقت نسوزه و ریسک بزرگیه که ارشیو رو بشه با اطمینال ذخیره کرد

amin_eshgh
23-02-2014, 11:40
سلام
من یه لپ تاپ گرفتم و یه اس اس دی و قاب که قرار هارد لپ تاپ رو به عنوان اکسترنال استفاده کنم اما حدس میزنم که یک ترا کم باشه و از اونجا هم که هارد 2 تر لپ تاپی نیست میخواستم بدون فرق هارد لپ تاپ با هارد اکسترنال در سرعت و مصرف برق به چه صورت هست که هارد بدون آداپتور اکسترنال یو اس بی 3 بخرم یا همین یه ترا را باهاش سر کنم

ata.royalfalcon
23-02-2014, 13:01
سلام
من یه لپ تاپ گرفتم و یه اس اس دی و قاب که قرار هارد لپ تاپ رو به عنوان اکسترنال استفاده کنم اما حدس میزنم که یک ترا کم باشه و از اونجا هم که هارد 2 تر لپ تاپی نیست میخواستم بدون فرق هارد لپ تاپ با هارد اکسترنال در سرعت و مصرف برق به چه صورت هست که هارد بدون آداپتور اکسترنال یو اس بی 3 بخرم یا همین یه ترا را باهاش سر کنم

سلام .

1. از آنجايي كه مقدار حجم SSD درايو كم هست ، اگر لپتاپ مورد نظر رايتر دارد پيشنهاد ميكنم يك caddy hdd بخريد (عكس زير) و هارد را در داخل آن قرار بديد .

2. حتي اگر دو هارد كاملاً مشابه باشند سرعت و كارايي ممكن هست به خاطر اينترفيس ها و كنترلر هاي مرتبط با آن متفاوت باشد ، ولي معمولاً USB3 در مقايسه با SATA سرعت و پهناي باند كمتري دارند .

amin_eshgh
23-02-2014, 15:42
سلام .

1. از آنجايي كه مقدار حجم SSD درايو كم هست ، اگر لپتاپ مورد نظر رايتر دارد پيشنهاد ميكنم يك caddy hdd بخريد (عكس زير) و هارد را در داخل آن قرار بديد .

2. حتي اگر دو هارد كاملاً مشابه باشند سرعت و كارايي ممكن هست به خاطر اينترفيس ها و كنترلر هاي مرتبط با آن متفاوت باشد ، ولي معمولاً USB3 در مقايسه با SATA سرعت و پهناي باند كمتري دارند .

نمیشه چون دی وی دی رو لازم دارم برای همین قاب خریدم برای هارد لپ تاپ که با یو اس بی وصل شه

اگه یه راهنمایی درمورد سرعت هارد های اکسترنالی که با یو اس بی 3 وصل میشن و سرعت هارد لپ تاپی در این حالت و مقایسه مصرف برقشان عالی میشه
(چون لپ تاپ دیگه مصرف بره بالاتره زودتر باطریش تمامم میشه)

ata.royalfalcon
23-02-2014, 16:44
نمیشه چون دی وی دی رو لازم دارم برای همین قاب خریدم برای هارد لپ تاپ که با یو اس بی وصل شه

اگه یه راهنمایی درمورد سرعت هارد های اکسترنالی که با یو اس بی 3 وصل میشن و سرعت هارد لپ تاپی در این حالت و مقایسه مصرف برقشان عالی میشه
(چون لپ تاپ دیگه مصرف بره بالاتره زودتر باطریش تمامم میشه)

اگر فرض بگيريم كه دو هارد ديسك (اينترنال و اكسترنال) كاملاً يكسان باشند ، ميزان اختلاف سرعت در دو حالت USB3 و SATA بستگي به مدل مادربرد و نوع چيپست (كنترلر) بكار رفته دارد . براي مقايسه كلي ، تستهاي پيوست شده براي چيپستهاي NEC و Intel P55 هست . ميزان وات مصرفي هم بستگي به مدل و نوع هارد دارد . مثلاً در مدل WD Blue يكترابايتي از شاخه 5 ولت حداكثر يك آمپر جريان طلب ميكند و در حالت كار هم بين 1.4 الي 1.7 وات مصرف ميكند .

amin_eshgh
24-02-2014, 08:27
عالی بود ata جان
امکانش هست سرعت seagate backup plus slim usb3 رو هم با یک هارد لپتاپی مثل seagate momentus مقایسه کنید ؟:n27::n16:

hossein_m_s
24-02-2014, 14:48
با تشکر از استاد عزیز
اگر امکانش هست درباره این عکس هم توضیح مختصری بفرمائید ، یا روش دیگه ای برای نگهداری از هارد ها در کمد . . .

constant_boy23
24-02-2014, 15:00
ديجي كالا my passport ultra رو گذاشته 229 تومن .. قيمتش نسبت به قبل خيلي پايين اومده ...

من المنت رو 240 گرفتم 2 ماه پيش ...

sasan.69
24-02-2014, 15:13
ديجي كالا my passport ultra رو گذاشته 229 تومن .. قيمتش نسبت به قبل خيلي پايين اومده ...

شما راضی هستید؟ چه فرقی با ultra داره؟

ata.royalfalcon
24-02-2014, 16:40
با تشکر از استاد عزیز
اگر امکانش هست درباره این عکس هم توضیح مختصری بفرمائید ، یا روش دیگه ای برای نگهداری از هارد ها در کمد . . .

اين عكس قديمي هست . آخرين عكس در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گذاشتم . درباره اين كمد هم در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيحاتي دادم . درباره نحوه نگهداري و استفاده از هارد اكسترنال در پست اول اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيحاتي دادم :n01: .

constant_boy23
24-02-2014, 19:47
شما راضی هستید؟ چه فرقی با ultra داره؟

همش 2 ماهه دارمش ..مشكلي هم ندارم باهاش ...برا من كه ارشيو فيلم ميخوام كافيه ...همونطور كه عطاي عزيز بار ها گفتن فرق خاصي هم با الترا نداره ..جز اينكه الترا رو ميشه روش رمز گذاشت و يه كيف داره ....البته يه خرده شيك تر هم هست ....

Cyberlife
24-02-2014, 21:19
ببخشید من تا 10 صفحه قبلی رو خوندم اما چون تعداد صفحات خیلی زیاده و من نتونستم جوابم رو پیدا کنم سوالم رو

اینجا میپرسم. سوالم اینه که :

تفاوت مدلهای بدون آداپتور با مدلهای دارای آداپتور چیه ؟

آیا در مدلهای دارای آداپتور از هارددیسک PC استفاده شده و در مدلهای پرتابل یا بدون آداپتور از هارددیسک لپ تاب ؟

مثلاً هارد موجود در مدل WD My Book و مدل WD My Passport Ultra چیه ؟

از نظر حساسیت به ضربه و مقاومت کدام نوع بهتر است ( بدون توجه به قابل حمل بودن یا نبودن آن ) ؟

amir_t6262
24-02-2014, 21:53
ببخشید من تا 10 صفحه قبلی رو خوندم اما چون تعداد صفحات خیلی زیاده و من نتونستم جوابم رو پیدا کنم سوالم رو

آیا در مدلهای دارای آداپتور از هارددیسک PC استفاده شده و در مدلهای پرتابل یا بدون آداپتور از هارددیسک لپ تاب ؟

از نظر حساسیت به ضربه و مقاومت کدام نوع بهتر است ( بدون توجه به قابل حمل بودن یا نبودن آن ) ؟

تفاوتشان همانطور که خودتان اشاره کردید، به اندازه و قابلیت حمل و نقل هارد برمیگرده.

در هاردهای آداپتوری از هارد های PC استفاده میشود ولی در هارد های پاسپورتی از انواع لپ تاپی .

از نظر ضربه هم باید با هر دو مدل با دقت رفتار کرد.

ata.royalfalcon
24-02-2014, 22:34

گفتنی ها را که آقا امیر گفتند :n01: . ولی در پست اول و دوم این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) در این مورد توضیحاتی دادم که پیشنهاد میکنم بخونید .

amin_eshgh
25-02-2014, 07:31
3 تا از پر سرعت ترین هارد های بازار رو معرفی کنید لطفا ( اگه میشه سرعتتقریبی هر کدام رو هم بگید یا بنچمارک بزارید عالی)
با تشکر

ata.royalfalcon
25-02-2014, 10:49
3 تا از پر سرعت ترین هارد های بازار رو معرفی کنید لطفا ( اگه میشه سرعتتقریبی هر کدام رو هم بگید یا بنچمارک بزارید عالی)
با تشکر

اگر سرعت خيلي براي شما مهم هست توصيه ميكنم انواع دسكتاپي Seagate Backup plus بخريد .

نمونه تست مدل 4TB كه 5900rpm هست .

نمونه تست مدل 2TB كه 7200rpm هست .

amir_t6262
26-02-2014, 15:48

فروش ویژه عید هم داره که هر از گاهی قیمتش از این هم پایین تر میاد.
من شانسی دیدم قیمت را زده 209 هزار تومان و یکی خریدم.
اما این مدل هارد با مدلهای قبلی اش فرق داره. جعبه اش آبی شده و دیگر آن کیسه ای که همراه هارد های ULTRA با جعبه نقره ای بود را ندارد.

در عوض AUTO CLOUD BACKUP داره.

GOLDFINCH
26-02-2014, 17:50
سلام دوستان

می خواستم بدونم این هارد های اکسترنال سونی ( Sony HD-E1 External Hard Disk - 1T )

رو اگـه با USB OTG به گـوشــی وصــل کــنیــم، میــاره یا به عـــبارت دیگـه، سـاپورت می کـند؟

باتشکر :n16:

amir_t6262
26-02-2014, 17:53
من که هارد 1ترابایت WD My passport را با کابل OTG به گوشی Xperia M Dual وصل کردم، نتوانست هارد را بخواند.

Stream
26-02-2014, 17:59
اندروید بطور پیشفرض NFTS رو پشتیبانی نمی کنه.. با برنامه های NTFS تست کنید.

amir_t6262
26-02-2014, 21:12
اندروید بطور پیشفرض NFTS رو پشتیبانی نمی کنه.. با برنامه های NTFS تست کنید.
آخه همین هارد را با همین کابل otg به تبلت Asus fonepad 7 me 372 وصل کردم و به راحتی هارد را شناخت و حتی از رویش فیلم هم پخش کرد.

ata.royalfalcon
27-02-2014, 13:34
آخه همین هارد را با همین کابل otg به تبلت Asus fonepad 7 me 372 وصل کردم و به راحتی هارد را شناخت و حتی از رویش فیلم هم پخش کرد.

آیا فکر نمیکنید باطری تبلتها در مقایسه با گوشی موبایلها آمپر بیشتری داشته باشند !؟

amir_t6262
27-02-2014, 18:37
آیا فکر نمیکنید باطری تبلتها در مقایسه با گوشی موبایلها آمپر بیشتری داشته باشند !؟
بعید میدانم از آمپر باشه.
در این صورت باید هاردهای آداپتوری را بشناسه. مگه نه؟

ata.royalfalcon
27-02-2014, 19:04
بعید میدانم از آمپر باشه.
در این صورت باید هاردهای آداپتوری را بشناسه. مگه نه؟

اگه مشکل از آمپر پایین و جریان ناکافی باشه پس در هاردهای آداپتوری این مشکل نباید وجود داشته باشه . به هر حال باید تست بشه .
ممکنه تبلت Asus fonepad از قبل درایور یا برنامه برای شناسایی NTFS داشته .

mja
27-02-2014, 21:43
ata.royalfalcon عزیز سلام
من یه هارد segate backup plus 1trabite خریدم که در کنار هارد اینترنالم روی سیستم استفاده میشه . به این صورت که دائما با usb از طریق فیش های پشت کیس به سیتم وصل هست . فایل های روی این هارد اکسترنال اکثرا ویدئو و فیلم هست و یهو چند روز ازش استفاده نمیشه و یه روز هم چند تا 2-3 ساعت از فایل ها استفاده میشه .
میخواستم بپرسم که این وصل بودن دائم ( با توجه به این که کامپیوتر من ا 7 روز هفته راحت 6روز 24 ساعته روشنه ) مشکلی برای هارد بوجود نمیاره ؟
و اینکه وقتی از فایل های هارد اکسترنال استفاده نمیشه هارد به حالت stand by میره ؟ تنظیماتش کجاس این stand by رفتن هارد که دقیق نگاه کنم و مطمئن بشم ؟
محل قرار گیری هارد هم کف کیس هست و البته در کیس هم همیشه باز ، مشکلی نیست اینطوری ؟
چون اطلاعات داخلش مهمه برام نمیخوام که هارد یهو آسیب ببینه به خاطر استفاده نادرست . ممنون میشم راهنماییم کنی دوست عزیز

من يك روش پيدا كردم ولي مطمئن نيستم مشكلي پيش نياره. هر موقع با هارد كار نداريد Safety remove كنيد ولي اتصالات هارد اكسترنال را جدا نكنيد. براي فعال كردنش وارد Device Manager بشيد و از منوي view حالت Devices by connection را انتخاب كنيد. در اين حالت يكي از گزينه‎ها به اسم USB Mass storage device هست كه علامت ! با حاشيه زردرنگ كنارش قرار داره. حالا براي فعال كردن هارد كافيه گزينه USB Root Hub بالاي آن را يكبار Disable و مجدد Enable كنيد. خواهيد ديد كه موتور هارد فعال و درايوش ظاهر ميشه. البته بازم ميگم اين روش ابتكاري خودم هست و هيچ تضميني نمي‎كنم كه مشكلي پيش نياره.

hossein_m_s
27-02-2014, 22:04
با سلام خدمت استاد عزیز

من دو هارد ، یکی اکسترنال و یکی اینترنال دارم که با نرم افزار Acronis Disk monitor که چک میکنم سطح سلامت یکی رو 60 درصد و دیگری 20 درصد ، راه حلی وجود داره که بتونم سلامتشونو برگردونم ؟؟

880446534
27-02-2014, 22:24
اگه مشکل از آمپر پایین و جریان ناکافی باشه پس در هاردهای آداپتوری این مشکل نباید وجود داشته باشه . به هر حال باید تست بشه .
من خودم هارد رو به موبایل وصل کردم و هارد روشن نشد و یه صدای خیلی ضعیف + تک تک از هارد شنیده میشد
گوشی امپر لازم برای روشن کردن هارد رو نمیده !!!
یه راه هست شکل زیر :
همون طور که میبینین ، برق از طریق اداپتور تامین میشه و موبایل فقط وظیفه خوندن یا نوشتن رو داره !!
منبع:زومیت

amir_t6262
27-02-2014, 23:17
هارد 2 ترابایت آداپتوری را هم وصل کردم. گوشی میفهمه که یک وسیله USB بهش وصل شده ولی باز پیغام خطای دستگاه ناشناس میدهد و نمیتواند هارد را باز کند.

بعد پیگیر این موضوع شدم و به همان حرف دوستمان رسیدم که فرمت NTFS در آندروید به صورت پیش فرض شناسایی نمیشود.
در تبلت حتما برنامه هایش به صورت پیش فرض نصب بوده که هاردهای NTFS را بشناسه ولی در گوشی این برنامه موجود نیست.

برای شناسایی هارد NTFS میتوانید برنامه Paragon exFAT, NTFS & HFS را نصب کنید. البته باید گوشی تون روت شده باشه.

من خودم که بخاطر روت نبودن گوشی ام، نتوانستم تست کنم.

ata.royalfalcon
28-02-2014, 00:02
با سلام خدمت استاد عزیز

من دو هارد ، یکی اکسترنال و یکی اینترنال دارم که با نرم افزار Acronis Disk monitor که چک میکنم سطح سلامت یکی رو 60 درصد و دیگری 20 درصد ، راه حلی وجود داره که بتونم سلامتشونو برگردونم ؟؟

سلام .

بیشتر مشکلاتی که برای هارد دیسکها پیش میاد توسط کاربر معمولی و بدون استفاده از تجهیزات گرانقیمت معمولاً قابل حل نیست . به هر حال برنامه HD Tune را دانلود و نصب کنید و به قسمت Health بروید و Smart Status ها را بررسی کنید (عکس بذارید) .

Stream
28-02-2014, 01:16
مدت ها توی فکر ساختن یه Enclosure خوب برای خودم بودم ولی اون چیزی رو که می خواستم (Thunderbolt SATA Controller) عرضه نمی شد که چشمم به یک Docking Station با قیمت معقول (حدود 100 دلار) افتاد:

که از چین سفارش دادم و چند روز پیش رسید.

در کل محصول خیلی خوبی است و تا حالا که بدون مشکل کار کرده، خیلی خوب و تمیز در کمد جا می گیره و در این کمد می تونم به راحتی 12 تا از این ها (48 هارد دیسک) رو جا بدم. هیچ مشکلی هم با هارد های 4 ترابایتی نداشت. کلا خرید خیلی خوبی بود.

s_paliz
28-02-2014, 01:44
امروز واقعا خدا به من رحم کرد
هارد آداپتوري free agent go flex دارم که از فاصله یکی متری افتاد روی مزایک و هیچیش نشد !! Seagat عالیه

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

aminkhan2014
28-02-2014, 06:45
آقا عطا،تفاوت MY book با MY book essential توی چی هست؟هر جفتشون که نرم افزار و smartwave و..دارن پس فرقشون چیه؟بارکد و کد مشخصه شون که فرق داره؟
درضمن من همه جا را گشتم بجز چند تا فروشگاه اینترنتی،اصلا مای بوک به قیمت مناسب گیرم نمیاد اکثرا بالای 310 و بعضا320 تومن،حالا موندم برم دنبال توشیبا؟اصلا بدرد میخوره؟چیزی در مورد آمار خرابیش نداری؟
یک سوال دیگه سیگیت اکسپنشن و بک آپ پلاس از لحاظ کیفیت و آمارخرابی چجوریه؟(خواهشا نگید که همه شون خراب میشن و احتمال داره،چون اول وآخر برخی مارکها آمار خرابی شون بیشتره و بیشتر توی چشم هستن..)

hossein_m_s
28-02-2014, 12:27
اقا عطا یکی از هارد های من با نرم افزار Hd tune که تست گرفتم این ارور رو میده ؟ و کمتر از نیم ساعت دماش به 45 درجه میرسه !! مشکل چیه ؟
(در ضمن هارد هنوز گارانتی داره )

با تشکر

ata.royalfalcon
28-02-2014, 12:56
اقا عطا یکی از هارد های من با نرم افزار Hd tune که تست گرفتم این ارور رو میده ؟ و کمتر از نیم ساعت دماش به 45 درجه میرسه !! مشکل چیه ؟
(در ضمن هارد هنوز گارانتی داره )

با تشکر

مشکل گرم شدن زیاد هاردهای اکسترنال Seagate Backup plus به خاطر 7200rpmبودن آن (به استثنای مدلهای 4TB) و همچنین محصور بودن در داخل باکس و عدم تهویه مناسب خیلی شایع هست . تنها راه حل ، استفاده از فن جهت کمک به تهویه بهتر هست . دمای هارد مورد نظر به 66 درجه رسیده که بالاست 34-100=66 . اگر به مدت محدود در چنین حالتی بوده مشکلی نیست ولی استفاده از هارد به مدت طولانی در دمای بالا قطعاً باعث خرابی خواهد شد .

آقا عطا،تفاوت MY book با MY book essential توی چی هست؟هر جفتشون که نرم افزار و smartwave و..دارن پس فرقشون چیه؟بارکد و کد مشخصه شون که فرق داره؟
درضمن من همه جا را گشتم بجز چند تا فروشگاه اینترنتی،اصلا مای بوک به قیمت مناسب گیرم نمیاد اکثرا بالای 310 و بعضا320 تومن،حالا موندم برم دنبال توشیبا؟اصلا بدرد میخوره؟چیزی در مورد آمار خرابیش نداری؟
یک سوال دیگه سیگیت اکسپنشن و بک آپ پلاس از لحاظ کیفیت و آمارخرابی چجوریه؟(خواهشا نگید که همه شون خراب میشن و احتمال داره،چون اول وآخر برخی مارکها آمار خرابی شون بیشتره و بیشتر توی چشم هستن..)

مدل essential قدیمی هست و دیگر تولید نمیشود . مدلهای essential بعنوان مدلهای 2011 بودند که بعداً کلمه essential برداشته شد . مدلهای 2011 تفاوتی با مدلهای 2012 نداشتند به جزء کلمه essential . مدلهای 2013 از نظر شکل ظاهر و ورژن نرم افزاری کاملاً متفاوت از مدلهای 2012 هستند گرچه اسم کاملاً یکسانی دارند . از لحاظ هارد داخلی بکار رفته هم تفاوتی ندارند .

hossein_m_s
28-02-2014, 13:08
مشکل گرم شدن زیاد هاردهای اکسترنال Seagate Backup plus به خاطر 7200rpmبودن آن (به استثنای مدلهای 4TB) و همچنین محصور بودن در داخل باکس و عدم تهویه مناسب خیلی شایع هست . تنها راه حل ، استفاده از فن جهت کمک به تهویه بهتر هست . دمای هارد مورد نظر به 66 درجه رسیده که بالاست 34-100=66 . اگر به مدت محدود در چنین حالتی بوده مشکلی نیست ولی استفاده از هارد به مدت طولانی در دمای بالا قطعاً باعث خرابی خواهد شد .

.

با سپاس فراوان از شما استاد عزیز
ببخشید که اینقد سوال میپرسم ف چون هاردهام برای ارشیو استفاده میکنم که سلامتشون برام خیلی خیلی مهمه

فن را روی هارد ( بالا ) یا قسمت پشتی قرار بدم ؟ به صورتی که باد داخل هارد بشه یا هوا رو خارج کنه ؟
شما چیز خاصی مد نظرتون نیست ! یا با عکس بتوننین بهم بگین ؟

با تشکر

ata.royalfalcon
28-02-2014, 13:51
با سپاس فراوان از شما استاد عزیز
ببخشید که اینقد سوال میپرسم ف چون هاردهام برای ارشیو استفاده میکنم که سلامتشون برام خیلی خیلی مهمه

فن را روی هارد ( بالا ) یا قسمت پشتی قرار بدم ؟ به صورتی که باد داخل هارد بشه یا هوا رو خارج کنه ؟
شما چیز خاصی مد نظرتون نیست ! یا با عکس بتوننین بهم بگین ؟

با تشکر

اگر فن را طوری قرار بدید که جریان هوا از طریق منافذ داخل آن شود بهترین حالت هست گرچه باعث وارد شدن گرد و غبار میشود . این منافذ معمولاً در پشت ، روی آن و یا در هر جای دیگر ممکن هست وجود داشته باشد . دقت کنید که تا حد امکان فن را به بدنه هارد اکسترنال تکیه ندهید که موجب انتقال لرزش و حتی سقوط هارد اکسترنال از حالت ایستاده بشود .

ساختن این فن و ملحقات آن بستگی به ابتکار خودتان دارد . مثلاً میتونید از فن رک که 220 ولتی هست استفاده کنید . در استفاده از این فن خیلی دقت کنید چون نه تنها خطر برق گرفتگی وجود دارد بلکه سرعت چرخش بالایی هم دارد و ممکن هست به خودتان آسیبی وارد شود . یا اینکه از فن 8 یا 12 سانتی کیس استفاده کنید . از آنجایی که این فنها نیاز به ولتاژ 12 ولتی دارند بایستی یک آداپتور برق هم تامین کنید . برای اینکه این فنها بصورت ایستاده قرار بگیرند باید یک پایه ای هم درست کنید ...

aminkhan2014
28-02-2014, 17:46
آقا عطا ممنون فقط جواب این سوالمون را ندادین..حساب از دستمون خسته شدی.
سیگیت اکسپنشن و بک آپ پلاس از لحاظ کیفیت و آمارخرابی چجوریه؟(خواهشا نگید که همه شون خراب میشن و احتمال داره،چون اول وآخر برخی مارکها آمار خرابی شون بیشتره و بیشتر توی چشم هستن..)
هاردهای توشیبا از این لحاظ چجوری هستن؟هارد اصلیش مال چه شرکتی هست؟

GOLDFINCH
28-02-2014, 18:39
سلام دوستان

هارد هایی که ضد ضربه نیستند، ( مثل هارد های سونی ) اگه از دستمون بیفتند، چه اتفاقی می افته ؟

ata.royalfalcon
28-02-2014, 18:47
سلام دوستان

هارد هایی که ضد ضربه نیستند، ( مثل هارد های سونی ) اگه از دستمون بیفتند، چه اتفاقی می افته ؟

آسیب دیدن Head یکی از شایعترین مشکلات هست و اگر هارد دیسک روشن باشه Head Crash باعث از بین رفتن لایه مگنتیکی روی پلاتر میشود .

در عکس زیر آسیب دیدن هد به خاطر سقوط مشخص هست (روی عکس کلیک کنید) .

GOLDFINCH
28-02-2014, 19:00
آسیب دیدن Head یکی از شایعترین مشکلات هست و اگر هارد دیسک روشن باشه Head Crash باعث از بین رفتن لایه مگنتیکی روی پلاتر میشود .

در عکس زیر آسیب دیدن هد به خاطر سقوط مشخص هست (روی عکس کلیک کنید) .

هارد چقدر آسیب می بینه؟ به اطلاعات هم آسیب می رسه ؟

ata.royalfalcon
28-02-2014, 19:23
هارد چقدر آسیب می بینه؟ به اطلاعات هم آسیب می رسه ؟

بطور قطعی نمیشه اظهار نظر کرد . ممکنه مشکلی پیش نیاد و یا ممکنه به هیچ عنوان قابل ریکاوری و یا تعمیر نباشد . این بستگی به ارتفاع و محل سقوط (روی سنگ باشد یا روی فرش) ، نوع و مدل هارد و ... دارد .

hossein_m_s
01-03-2014, 13:26
سلام .

بیشتر مشکلاتی که برای هارد دیسکها پیش میاد توسط کاربر معمولی و بدون استفاده از تجهیزات گرانقیمت معمولاً قابل حل نیست . به هر حال برنامه HD Tune را دانلود و نصب کنید و به قسمت Health بروید و Smart Status ها را بررسی کنید (عکس بذارید) .

سلام
پیرو فرمایش شما استاد عزیز

این هاردم اکسترنال 1tb اداپتوریه که با نرم افزار acronis سلامت هارد رو 20 درصد تشخیص میده !!

----------------------------------------------------
این هاردم 1tb داخلیه که با نرم افزار acronisسطح سلامت 60 درصد تشخیص داده میشه و حتی یک مقطع سیستم هارد رو تشخیص نمیداد !!

ata.royalfalcon
01-03-2014, 14:20
در مورد هارد اول قسمت spin retry count بدين معناست كه هارد به حداكثر rpm نرسيده و براي رسيدن به حداكثر rpm مجدداً سعي و تلاش كرده . اين میتونه مربوط به ضعیف بودن (پايين بودن آمپر) ، نامرغوب بودن و يا مشكلدار بودن power supply و نوسانات ولتاژی یا وجود مشکل در موتور و يا حتي pcb هارد باشد . هر چند وقت یکبار بررسی کنید که آیا مقدار آن زیاد میشود یا خیر ؟

نکته : آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشد (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی و نوسانات نشود . همچنین ابتدا آداپتور برق را به خروجی برق متصل و سپس کابل usb را به سیستم متصل کنید .

در مورد airflow temperature هم قبلاً صحبت شده بود . در مورد reallocated sector count و current pending sector درپستهاي 24 و 28 اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تا حد امكان توضيح دادم . همانطوريكه گفتم اكثر مشكلات با استفاده از نرم افزارهاي رايج قابل حل نيستند . بايد كنترل كنيد كه آيا بعد از مدتي استفاده مقدارش بيشتر ميشود يا خير .

hossein_m_s
01-03-2014, 19:11
در مورد هارد اول قسمت spin retry count بدين معناست كه هارد به حداكثر rpm نرسيده و براي رسيدن به حداكثر rpm مجدداً سعي و تلاش كرده . اين میتونه مربوط به ضعیف بودن (پايين بودن آمپر) ، نامرغوب بودن و يا مشكلدار بودن power supply و نوسانات ولتاژی یا وجود مشکل در موتور و يا حتي pcb هارد باشد . هر چند وقت یکبار بررسی کنید که آیا مقدار آن زیاد میشود یا خیر ؟

نکته : آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشد (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی و نوسانات نشود . همچنین ابتدا آداپتور برق را به خروجی برق متصل و سپس کابل usb را به سیستم متصل کنید .

در مورد airflow temperature هم قبلاً صحبت شده بود . در مورد reallocated sector count و current pending sector درپستهاي 24 و 28 اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تا حد امكان توضيح دادم . همانطوريكه گفتم اكثر مشكلات با استفاده از نرم افزارهاي رايج قابل حل نيستند . بايد كنترل كنيد كه آيا بعد از مدتي استفاده مقدارش بيشتر ميشود يا خير .

با سپاس فراوان ، اگر هر دو هارد دو ابتدا با HDD Low Level Format فرمت کنم و بعد با HDD Regnerator بد سکتور گیری کنم فایده ای داره ؟؟ یا وقتمو هدر دادم و یا باید بدم برای تعمیر ؟؟

ata.royalfalcon
01-03-2014, 19:35
با سپاس فراوان ، اگر هر دو هارد دو ابتدا با HDD Low Level Format فرمت کنم و بعد با HDD Regnerator بد سکتور گیری کنم فایده ای داره ؟؟ یا وقتمو هدر دادم و یا باید بدم برای تعمیر ؟؟

اگر هارد را Zero fill کنید که دیگه نیازی نیست از HDD Regenerator استفاده کنید . ولی اینو بدونید که قطعاً Reallocated Sector Count با هیچکدام از روشهای نرم افزاری برطرف نمیشود (فقط باید ببرید کلینیکهای تخصصی) اما شاید روی Current Pending Sector موثر باشد ، به این معنی که اگر عملیات Write روی سکتورهای علامت گذاری شده با موفقیت انجام بشود پس مقدار آن کاهش پیدا میکند ولی اگر نتواند روی این سکتور Write کند پس با سکتورهای سالم remap و در نتیجه مقدار Current Pending Sector کم میشود ولی به مقدار Reallocated Sector Count اضافه میشود .

عملیات Zero fill طولانی و زمانبر هست و هارد دیسک بطور کامل درگیر میشود پس دمای هارد را کنترل کنید . ضمناً تفاوت بین Low Level Format و Zero fill را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) بطور کامل توضیح دادم .

ویرایش :

اگر میخواهید Zero fill کنید حتماً اطلاعات ذخیره شده در آن را به جای دیگری منتقل کنید . پس از اتمام کار هارد دیسک مجدداً باید Initialized و سپس پارتیشن بندی شود .

hossein_m_s
01-03-2014, 20:35
پس از اتمام کار هارد دیسک مجدداً باید Initialized و سپس پارتیشن بندی شود .

عذرخواهی مجدد برای این همه سوال !
منظور از Initialized چیه ؟ باید چیکار کنم ؟؟