PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

ata.royalfalcon
20-01-2012, 20:41
سلام
سلام اگه میشه در مورد سری های مختلف هارد های سیلیکون پاور یه توضیحی بدید

هارد های سیلیکون پاور از نظر کیفیت چطورین و از چه هارد هایی داخلشون استفاده شده ؟

و اینکه ساخت کجا هستند ؟

سلام
هاردهای سیلیکون پاور کلا در سه سری عرضه میشود .

1. سری diamond که شامل مدلهای زیر هست . سری diamond بیشتر برای افرادی طراحی شده که زیبایی در اولویت اول هست .
Diamond D05 Limited Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برخی از ویژگی های مهم این مدل
1. usb3
2. بدنه ضد خش و بادوام از جنس آلومنیوم
3. در حجمهای 500 و 750 گیگ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Diamond D05 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برخی از ویژگی های مهم این مدل .
1. usb3
2. بدنه ضد خش با رنگ metallic gray
3. در حجمهای 500 و 640 و 750 گیگ و یکترا
4. Power saving sleep mode

Diamond D10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

1. usb3
2. همراه با کیف
3. Power saving sleep mode
4. در رنگهای Pink و Blue
5. در سایت مربوطه چیزی در باره ضد خش بودن بدنه این مدل گفته نشده .
6. خبری از نرم افزار نیست و دیسک نرم افزار هم ارائه نشده و در نتیجه باید از سایت دانلود کرد .
7. در حجمهای 500 و 640 و 750 گیگ و یکترا

2. سری Stream که شامل مدلهای

Stream S20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1. طرح فضایی و عجیب
2. usb3
3. همراه با کیف پارچه ای زیبا
4. خبری از نرم افزار نیست و دیسک نرم افزار هم ارائه نشده و در نتیجه باید از سایت دانلود کرد .
5. در حجمهای 500 و 640 و 750 گیگ و یکترا

Stream S10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1. مشابه مدل قبلی usb3 هست
2. با اینکه از پلاستیک براق تشکیل شده است ولی اثر انگشت روی آن باقی نمیماند .
3. همراه با کیف پارچه ای .
4. سبز و زرد فسفری
5. از 320 گیگ الی یک ترابایت .

3. سری Armor هم شامل مدلهای زیر هست .

مدل Armor A80 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1. ضد ضربه
2. ضد آب
3. usb3
4. همراه با دو کابل usb فروخته میشه در واقه کابل دومی بسیار کوچک هست و در داخل بدنه پنهان میشود .
5. بدنه آن آلومنیومی هست در نتیجه یکی از سنگینترین هاردهای پرتابل هست .
6. از 320 گیگ الی یک ترابایت .
7. نرم افزار باید از سایت دانلود کرد .

مدل Armor A70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1. ضد ضربه
2. ضد آب
3. usb2
4. با توجه به ضخامت کمتر کابل usb2 نسبت به usb3 در نتیجه کابل دومی که داخل باکس پنهان میشود فضای کمتری رو اشغال میکنه و در نتیجه عرض این هارد کمتر از مدل A80 هست .
5. از 320 گیگ الی 640 گیگ

مدل Armor A10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1. فقط ضد ضربه
2. usb2
3. قاب پلاستیکی دارای روکش سیلیکونی که اثر انگشت و خط و خش نمیافتد .
4. از 320 گیگ الی 640 گیگ
5. One Touch Auto-Backup button

نکته : این مدل از قدیمی ترین مدلهایی هست که هنوز در حال تولید هست

مدل Armor A50 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1. ضد ضربه هست
2. usb2
3. قاب پلاستیکی دارای روکش آلومنیومی طلایی رنگ .
4. از 320 گیگ الی 640 گیگ
5. One Touch Auto-Backup button

نکته : دو هارد A50 و A10 خیلی مشابه هستند حتی هر دو از یک نوع کنترلر استفاده میکنند و هر دو دارای دکمه backup هستند فقط در مدل A50 بدنه آن دارای روکش آلومنیومی هست .

قبلا اکثر هاردهای سیلیکون پاور از هارد اینترنال سامسونگ استفاده میشد ولی در حال حاضر با واگذار شدن بخش تولید هارد سامسونگ به سیگیت نمیدونم از چه هاردی استفاده میشه. بعضی از مدلها هم از هارد اینترنال وسترن استفاده شده مثل diamond d10 یکترابایتی و بعضی هم از هارد هیتاچی استفاده شده مثل مدل stream s10

noisymind
20-01-2012, 20:53
حالا جدای از قیمت دلار ، یعنی این کارخونه وسترن عرضه نداره خودشو جمع و جور کنه؟!! یعنی کل دنیا باید مسخره یک کارخونه باشن؟! تو این اوضاع سامسونگ که تو هر کفشی پاشو میکنه چه خریتی کرد که قسمت تولید هارشو فروخت!! حداقل امسال میتونست خوب کاسبی کنه.

mehr1362
21-01-2012, 04:23
با سلام

من میخوام یکی از دو مدل هارد زیر رو خریداری کنم :
WD My Book Essential Edition USB 3.0
WD My Passport Essential SE USB 3.0

چند سوال دارم :

این دو مدل آداپتوری هستند یا بدون آداپتور؟

آیا میشه کل حجم 1 ترا یا دو ترای این هاردها رو به صورت FAT32 تبدیل کرد؟( در یک پارتیشن)

به خاطر اینکه قصدم اتصال هارد به ر-س-یور و ضبط کردن و همچنین پخش ویدئو در تلوزیون های HDTV هست و فقط باید fat32 باشه تا دستگاهای ذکر شده هارد رو شناسایی کنند!

همچنین حدود قیمت این مدل رو میخوام.

و اینکه کدوم مدل گزینه مناسب تری هست؟

با سپاس از دوستانی که راهنمایی میکنند

ata.royalfalcon
21-01-2012, 11:48
با سلام

من میخوام یکی از دو مدل هارد زیر رو خریداری کنم :
WD My Book Essential Edition USB 3.0
WD My Passport Essential SE USB 3.0

چند سوال دارم :

این دو مدل آداپتوری هستند یا بدون آداپتور؟

سلام
براي record كردن پيشنهادم اينه كه ار انواع آداپتوردار بخريد . يعني مدل WD My Book Essential Edition USB 3.0 مناسبتر هست .

آیا میشه کل حجم 1 ترا یا دو ترای این هاردها رو به صورت FAT32 تبدیل کرد؟( در یک پارتیشن)

به خاطر اینکه قصدم اتصال هارد به ر-س-یور و ضبط کردن و همچنین پخش ویدئو در تلوزیون های HDTV هست و فقط باید fat32 باشه تا دستگاهای ذکر شده هارد رو شناسایی کنند!

همچنین حدود قیمت این مدل رو میخوام.

و اینکه کدوم مدل گزینه مناسب تری هست؟

با سپاس از دوستانی که راهنمایی میکنند

قيمت اين مدل براي يكترابايت حدود 195 هزارتومن هست .

نكته : بصورت تئوري هارد اكسترنالي كه داراي usb3 هستند توسط دستگاههايي كه usb2 هستند قابل شناسايي و استفاده هست ولي مواردي ديده شده كه به مشكل برخورده است . پيشنهادم اينه كه از يكي از دوستان هارد اكسترنالي كه usb3 داره رو قرض بگيريد و تست كنيد كه آيا دستگاه شما هارد اكسترنال usb3 رو ميشناسه يا خير كه در اين گراني ها مجبور نباشيد دوباره هارد بخريد .

Переклад не
21-01-2012, 12:11
من نمیدونم این تاپیک مشاوره هست یا بحث و تبادل نظر
اگه مربوط به مشاوره هستش پس نظارت درست و حسابی نداره چون همه دارن بحث میکنن
یا نه اگه بحث و تبادل نظره ، این چنتا مشاوره چرا اینجا درخواست شده؟
بنده هم مجبورم دو نوع مطلب بنویسم .یکی مشاوره ای و دیگری بحثی
این نوشته هام به حساب بحث
حالا مطلب مشاوره ای:
دوستان لطفا هارد اکسترنال پرسرعت و مناسب برای ارشیو اطلاعات با حجم یک ترا و بودجه ی 200 تمن معرفی بفرمائید
ممنون

ata.royalfalcon
21-01-2012, 13:48
من نمیدونم این تاپیک مشاوره هست یا بحث و تبادل نظر
اگه مربوط به مشاوره هستش پس نظارت درست و حسابی نداره چون همه دارن بحث میکنن
یا نه اگه بحث و تبادل نظره ، این چنتا مشاوره چرا اینجا درخواست شده؟
بنده هم مجبورم دو نوع مطلب بنویسم .یکی مشاوره ای و دیگری بحثی
این نوشته هام به حساب بحث

سلام

همانطوريكه از عنوان اين تاپيك مشخص هست ، اينجا تاپیک جامع >> هارد اکسترنال << هست كه بحث و تبادل نظر و راهنمايي و آموزش و مشاوره درباره هارد اكسترنال انجام ميشه .

حالا مطلب مشاوره ای:
دوستان لطفا هارد اکسترنال پرسرعت و مناسب برای ارشیو اطلاعات با حجم یک ترا و بودجه ی 200 تمن معرفی بفرمائید
ممنون

به نظر من بهترين انتخاب با بودجه شما همين WD my book essential هست كه يكتراي آن حدوداً 195 هزارتومن هست . فقط قبل از خريد دقت بفرمايي كه جعبه مقوايي آن سالم و بدون ضربه ديدگي باشه . همچنين آداپتور برق اين مدا سه شاخه هست و در نتيجه بايد تبديل بخريد .

Переклад не
21-01-2012, 14:32
WD my book essential
سرعتش در چه حده؟usb3 داره؟
آیا تا یه سال آینده قیمتها پایین میان؟
ممنون

ata.royalfalcon
21-01-2012, 15:31
سرعتش در چه حده؟usb3 داره؟
آیا تا یه سال آینده قیمتها پایین میان؟
ممنون

بله عزيز ، مدل پيشنهادي usb3 دارد و سرعت ترانسفر ديتا بالايي هم دارد مشروط بر اينكه به پورت usb3 سيستم متصل شده باشد . البته سرعت ترانسفر ديتا يك مسئله اي هست كه در سيستمهاي مختلف ميتونه متفاوت باشه حتي اگر از يكنوع هارد اكسترنال استفاده شده باشد .

در مورد اينكه قيمتها پايين ميآيد يا خير نميتونم نظر قطعي بدم .

ssass
21-01-2012, 21:14
به نظر من بهترين انتخاب با بودجه شما همين WD my book essential هست كه يكتراي آن حدوداً 195 هزارتومن هست . فقط قبل از خريد دقت بفرمايي كه جعبه مقوايي آن سالم و بدون ضربه ديدگي باشه . همچنين آداپتور برق اين مدا سه شاخه هست و در نتيجه بايد تبديل بخريد .

سلام
من 2TB همین مدل رو تابستون گرفتم 135 تومن:5: ولی آداپتورش 3 شاخه نیست! تقلبیه؟

mehr1362
21-01-2012, 21:22
دوست عزیز ata.royalfalcon از راهنمایی شما ممنونم.
متاسفانه کسی رو ندارم که هارد usb3 اکسترنال داشته باشه.

لطفا شما مشاهده های خودتون رو از مواردی که با دستگاه های مختلف مشکل داشته ذکر کنید.با سپاس

nimahandsomboy
21-01-2012, 21:55
. من یه هارد اینترنال ide دارم میخوام ان از طریق usb به ----- وصل کنم

ایا در حال حاظر تبدیلی هست که کابل IDE را به USB تبدیل کنه و من بتونم به ----- وصل کنم و رکورد کنم؟؟

اگر موجود هست قیمت و مارک بگید

خیلی ممنون.

در مورد تبدیل sata به usb چی؟؟.........موجود هست؟؟

nimahandsomboy
21-01-2012, 22:02
یه هارد 500 وسترن پاسپورتی دارم

وقتی وصل میکنم به pc..... سیستم هنگ میکنه

بردم چنتا مغازه و روی سیستم های دیگه هم تست کردم و مشکل مشابه را داشت

به محض وصل کردن سیستم هنگ میکرد

گارانتی هم نداره

چنتا کلینیک تخصصی هم بردم و گفتند درست نمیشه

به نظر شما ایا امیدی هست؟؟؟

ata.royalfalcon
21-01-2012, 22:18
سلام
من 2TB همین مدل رو تابستون گرفتم 135 تومن:5: ولی آداپتورش 3 شاخه نیست! تقلبیه؟

سلام
غیر ممکنه که تقلبی باشه . برای ساختن هارد نیازمند تکنولوژی بالایی هست .
من خودم سه ترابایت essential رو که در تابستون خریدم آداپتور آن سه شاخه بوده که مجبور شدم براش تبدیل بخرم .

ata.royalfalcon
21-01-2012, 22:33
. من یه هارد اینترنال ide دارم میخوام ان از طریق usb به ----- وصل کنم

ایا در حال حاظر تبدیلی هست که کابل IDE را به USB تبدیل کنه و من بتونم به ----- وصل کنم و رکورد کنم؟؟

اگر موجود هست قیمت و مارک بگید

خیلی ممنون.

در مورد تبدیل sata به usb چی؟؟.........موجود هست؟؟

بلی عزیز ، تبدیل sata/ide به usb موجوده و برند خاصی هم مد نظرم نیست ، بعبارت دیگه کافیست به بازارهای کامپیوتری مراجعه کنید تا به راحتی این تبدیل رو پیدا کنید .

البته تبدیلها کلاً دوجور هستند .

1. حالت اول در واقع باکس هارد هست که با توجه به مدل ، مناسب برای هاردهای 2.5 اینچی یا 3.5 اینچی یا هر دو هستند و قیمتی حدود 25 الی 35 هزارتومن دارند . مثل عکس زیر

2. حالت دوم خبری از باکس نیست ، بعبارت دیگه فقط شامل تبدیل sata/ide به usb به همراه آدپتور هست .مثل عکس زیر قیمت این مدل حدوداً 10 الی 15 هزارتومن هست .

hike
22-01-2012, 03:09
یه هارد 500 وسترن پاسپورتی دارم

وقتی وصل میکنم به pc..... سیستم هنگ میکنه

بردم چنتا مغازه و روی سیستم های دیگه هم تست کردم و مشکل مشابه را داشت

به محض وصل کردن سیستم هنگ میکرد

گارانتی هم نداره

چنتا کلینیک تخصصی هم بردم و گفتند درست نمیشه

به نظر شما ایا امیدی هست؟؟؟
کلینیک تخصصی اگرجواب نگرفتی احتمالا نشه کاری کرد. بدون باکس تست کردن دیگه؟ گاهی مشکل از باکس و رابطش است.

mosyfay
22-01-2012, 03:56
دوستان الان با توجه به گرون شدن هارد ها با ۱۵۰ تومان بهترین و با ظرفیت ترین کزینه چیه؟!

nimahandsomboy
22-01-2012, 09:15
چطوری هارد اکسترنال را بدون باکس تست کنم؟؟؟

ata.royalfalcon
22-01-2012, 11:26
دوستان الان با توجه به گرون شدن هارد ها با ۱۵۰ تومان بهترین و با ظرفیت ترین کزینه چیه؟!

سلام
میتونید هارد اکسترنال Seagate Expansion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دسکتاپی بخرید که برای یکترابایت حدوداً 130 الی 140 هزارتومن هست .
از لحاظ اینترفیس این مدل دوجور هست usb2 یا usb3 پس قبل از خرید دقت کنید .

nimahandsomboy
22-01-2012, 11:37

کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟

ata.royalfalcon
22-01-2012, 12:00

کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟

عزیز دلم
اگر یـوتـیوبــ فـیـلـتـر نبود یه فیلم درباره نحوه باز کردن یا disassemble کردن برات میزاشتم که متاسفانه برای من امکانپذیر نیست . بهرین مرجع یـوتـیوبــ بود .
در هر حال عکسهای زیر رو برای شما پیدا کردم که مربوط به مدل essential پرتابل هست .

یک چیزی نازک مثل کارت مثل عکس زیر داخل باکس قرار میدهید .

عکسهای زیر گویای مطلب هستند .

در عکس زیر باید از طرفی که پورت usb نیست هارد 2.5 اینچی رو بطرف بالا بکشید تا هارد از باکس خارج شود .

در عکس زیر تبدیل ساتا به usb رو مشاهده میکنید .

در عکس زیر این تبدیل از انتهای هارد جدا شده است .

پس از خارج کردن میتونید اونو در لپتاپ بصورت اینترنال تست کنید . توجه داشته باشید که اگر بخواهید در PC های دسکتاپی تست کنید توصیه میکنم سیم زرد که 12 ولتی هست رو قطع کنید . راه دیگر خرید یه تبدیل sata to usb هست .

nimahandsomboy
22-01-2012, 13:28
اقا من هارد باز کردم
ولی شکلش با اونی که شما گزاشتید فرق میکنه

اصلان تبدیل ساتا نداره

حالا چطوری بدون باکس وصل کنم به pc???

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

western my password 500 gig usb2

nimahandsomboy
22-01-2012, 15:04
اقا من هارد را با برنامه اکرونیک فرمت کردم و به پارتیشن 100 گیگ فت 32 تبدیل کردم

داخل PC هارد را به خئبی شناخت و کار کرد و حتی کپی پیس کردم

ولی وقتی وصل میکنم به ----- .....----- هم میشناسه ولی تا دکمه رکورد را میزنم ----- هنگ میکنه و خاموش میشه

به نظر شما مشکل از USB هست

ایا با یه هاب USB مشکل حل میشه؟؟؟

ata.royalfalcon
22-01-2012, 15:26
اقا من هارد باز کردم
ولی شکلش با اونی که شما گزاشتید فرق میکنه

اصلان تبدیل ساتا نداره

حالا چطوری بدون باکس وصل کنم به pc???

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

western my password 500 gig usb2

پس هاردتون دارای فناوری usb on-board هست که برای فشرده و کوچکتر کردن سایز هارد طراحی شده که اگر اینطور باشه شما نمیتونید تبدیل رو عوض کنید یا به بصورت ساتا به PC یا لپتاپ وصل کنید .

اقا من هارد را با برنامه اکرونیک فرمت کردم و به پارتیشن 100 گیگ فت 32 تبدیل کردم

داخل PC هارد را به خئبی شناخت و کار کرد و حتی کپی پیس کردم

ولی وقتی وصل میکنم به ----- .....----- هم میشناسه ولی تا دکمه رکورد را میزنم ----- هنگ میکنه و خاموش میشه

به نظر شما مشکل از USB هست

ایا با یه هاب USB مشکل حل میشه؟؟؟

این کدوم هارده ؟؟ همین western my password 500 gig usb2 هست که در پست بالایی گزاشتید یا یه هارد دیگست ؟؟؟
با توجه به اینکه در PC به خوبی کار میکنه و حتی میتونین copy paste هم بکنید و توسط ----- هم شناسایی شده بعید میدونم مشکل از usb باشه و استفاده از هاب USB هم تاثیری نخواهد داشت . پیشنهادم اینه که دفترچه راهنمای ----- رو مطالعه کنید .

soheil.m
22-01-2012, 19:09
سلام

دوستان این دو مدل هارد اکسترنال سیگیت فرقشون چیه؟

My passport essensial se و Elements se

میدونم که دومی 70 گرم وزنش بیشتره ولی بنظرم قشنگتر هستش چون باکسش مات است. آیا فرقی از لحاظ سرعت نوشتن و خواندن داده و یا کیفیت با هم دارند؟

با تشکر

ata.royalfalcon
22-01-2012, 19:52
سلام

دوستان این دو مدل هارد اکسترنال سیگیت فرقشون چیه؟

My passport essensial se و Elements se

میدونم که دومی 70 گرم وزنش بیشتره ولی بنظرم قشنگتر هستش چون باکسش مات است. آیا فرقی از لحاظ سرعت نوشتن و خواندن داده و یا کیفیت با هم دارند؟

با تشکر

سلام
دو مدلی که شما گفتید وسترن هستند ، نه سیگیت !!!
مهمترین تفاوتی که دارند عدم وجود نرم افزار WD smartware در مدل المنت و در نتیجه عدم قابلیت بکاپ گیری اتوماتیک و همچنین عدم قابلیت رمزنگاری و قفل کردن هارد هست .

از لحاظ سرعت با توجه به اینکه هر دو از هارد اینترنال وسترن مدل WD Scorpio Blue استفاده شده فکر نکنم فرق چندانی از لحاظ سرعت داشته باشه مشروط بر اینکه هر دو دارای اینترفیس usb3 باشه .

نکته : هاردهای سری passport مدت زمان بیشتری گارانتی دارند نسبت به مدلهای element (فکر کنم اولی دو سال و دومی یکسال گارانتی یاشه)

soheil.m
22-01-2012, 20:30
سلام
دو مدلی که شما گفتید وسترن هستند ، نه سیگیت !!!
مهمترین تفاوتی که دارند عدم وجود نرم افزار WD smartware در مدل المنت و در نتیجه عدم قابلیت بکاپ گیری اتوماتیک و همچنین عدم قابلیت رمزنگاری و قفل کردن هارد هست .

از لحاظ سرعت با توجه به اینکه هر دو از هارد اینترنال وسترن مدل WD Scorpio Blue استفاده شده فکر نکنم فرق چندانی از لحاظ سرعت داشته باشه مشروط بر اینکه هر دو دارای اینترفیس usb3 باشه .

نکته : هاردهای سری passport مدت زمان بیشتری گارانتی دارند نسبت به مدلهای element (فکر کنم اولی دو سال و دومی یکسال گارانتی یاشه)

ممنون دوست عزیز بله من اشتباه کردم وسترن هستش.

این نرم افزارها کاربرد آن چنانی بنظرم ندارند و میشه رو دومی هم نرم افزارهای مشابه را نصب کرد؟! نمیدونم این حرف درست هست یا نه؟

هر دو دارای اینترفیس usb3 هستند و هر دو، دو سال گارانتی دارند اولی از سازگارارقام و دومی از آواژنگ

من بخاطر ظاهرش المنت را تریجیح میدم حالا در کل بنظرتون کدام را بگیرم؟

با تشکر

ata.royalfalcon
22-01-2012, 21:08
ممنون دوست عزیز بله من اشتباه کردم وسترن هستش.

این نرم افزارها کاربرد آن چنانی بنظرم ندارند و میشه رو دومی هم نرم افزارهای مشابه را نصب کرد؟! نمیدونم این حرف درست هست یا نه؟

هر دو دارای اینترفیس usb3 هستند و هر دو، دو سال گارانتی دارند اولی از سازگارارقام و دومی از آواژنگ

من بخاطر ظاهرش المنت را تریجیح میدم حالا در کل بنظرتون کدام را بگیرم؟

با تشکر

روی مدل المنت هم میتونید نرم افزارهای مشابه رو نصب کنید ، اما در مورد قفل گذاری تفاوت مدل essential نسبت به مدل دومی این هست که در مدل essential این قابلیت قفل گذاری بصورت سخت افزاری هست بعبارت دیگر تا زمانیکه هارد lock باشد در my computer ظرفیت آن صفر نشان خواهد داد و حتی نمیتوان آنرا فرمت کرد ولی در مدل المنت چنین قابلیتی وجود نخواهد داشت . در هر حال اگر مدل المنت رو پسندیدید میتونید بخرید و مشکلی هم ندارند . :46:

tati63
23-01-2012, 14:28
سلام
من یه هارد اکسترنال ADATA CLASSIC CH11 خریدم اما سرعتش خیلی پاینه در USB 20-25 و USB3 27-40 این عادیه یا مشکل داره؟
دوم شما چه مارکی و چه مدلی را پیشنهاد می کنید من برای کارهای عکاسی می خواهم
با تشکر

ata.royalfalcon
23-01-2012, 14:52
سلام
من یه هارد اکسترنال ADATA CLASSIC CH11 خریدم اما سرعتش خیلی پاینه در USB 20-25 و USB3 27-40 این عادیه یا مشکل داره؟
دوم شما چه مارکی و چه مدلی را پیشنهاد می کنید من برای کارهای عکاسی می خواهم
با تشکر

سلام
سرعت usb3 هارد شما خيلي پايين هست . البته پيشنهادم اينه كه براي تست سرعت به تاپيك زير مراجعه كنيد .

مقایسه ی سرعت هاردهای اکسترنال توسط کاربران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته پايين بودن سرعت ترانسفر ديتا نميتونه فقط به خاطر هارد باشه و ممكنه علت از لپتاپ يا pc شما باشه .

در مورد خريد هارد هم دو پيشنهاد ميدم .

1. انتخاب اول My Passport Essential SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه يكترابايت هست و usb3 دارد و قيمت حدودي آن 230 هزارتومن هست .

2. انتخاب دوم هم FreeAgent GoFlex Ultra-portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست كه از 320 گيگ الي 1.5 ترابايت موجوده كه با توجه به نوع كارتريجي كه همراه هارد فروخته ميشه يا usb3 هست يا usb2 پس قبل از خريد دقت بفرماييد . بعبارت ديگر انهاي هاردهاي سيگيت سري goflex قابل جدا شدن هست مثل عكس زير كه ميتونيد انواع كارتريج مثل esata و usb2 و usb3 و firewire رو نصب كنيد .

tati63
23-01-2012, 16:28
ممون دوست گرامی
مدل اول که وسترن هستش اگه مشخصاتش را بفرمایید ار جمله دور هارد-- گارانتی--نرمافزار همراه --سریال
و همچنین ایا از این مدل بالاتر هم موجوده؟

DiDaX
23-01-2012, 18:20
قیمت هارد نیومد پایین ؟
بالاتر رفته ؟:41:

pny8gb
23-01-2012, 18:25
oooooooooooooooooook

noisymind
23-01-2012, 18:56
قیمت هارد نیومد پایین ؟

خیر و با توجه به اینکه متاسفانه امروز دلار مرز 2000 تومان رو هم رد کرد احتمالا قیمتها بالاتر هم رفته!

( میگم یک تاپیک بزنیم راجع یه قیمت دلار و سکه و ... صحبت کنیم بهتره ظاهرا!!! )

ata.royalfalcon
23-01-2012, 19:22
ممون دوست گرامی
مدل اول که وسترن هستش اگه مشخصاتش را بفرمایید ار جمله دور هارد-- گارانتی--نرمافزار همراه --سریال

سلام
هم مدل اول و هم مدل دوم پیشنهاد شده RPM آن 5400 هست و 8 مگابایت هم کش دارد .
دو سال گارانتی هم دارند و نرم افزار آن داخل پارتیشن هست البته نرم افزار WD بهتر هست چون علاوه بر قابلیت بکآپ گیری میتوان هارد را قفل کرد .

برای استفاده های عادی همین مدل ایده آل هست ، البته مدلی که SE ندارد 500 گیگ هست .

نکته : اگر هارد دسترن رو میخواهید بخرید پیشنهاد میشود که مدلی رو بخرید که جعبه آن دارای طلق شیشه ای هست مثل عکس زیر

ata.royalfalcon
23-01-2012, 19:33
قیمت هارد نیومد پایین ؟

oooooooooooooooooook

خیر و با توجه به اینکه متاسفانه امروز دلار مرز 2000 تومان رو هم رد کرد احتمالا قیمتها بالاتر هم رفته!

إنا لله وإنا إليه راجعون

افزایش شدید و دهشتناک قیمت هارد ها رو به تمامی دوستان و مخصوصاً به کاربران فعال انجمن هارد تسلیت عرض میکنم !!!

امروز بازار مرکز کامپیوتر ایران بودم که یه سوکت زن برای کابل شبکه بخرم . دیدم که قیمتها داره میره بالا ، گفتم یه هارد بخرم زاپاس نگه دارم که برق منو گرفت !!!
WD essential my book 3 TB قیمتی بین 435 الی 440 هزارتومن بود در صورتی که سه ترابایتی که تابستون خریدم 248 هزار تومن بود . بلی درست خوندید سه ترابایت وسترن 248 هزار تومن !!!

ویرایش : فاکتور خرید هارد رو اسکن کردم و اینجا میذارم تا دوستان راحتتر باور کنن !!! به تاریخ فاکتور هم دقت کنید .

hike
23-01-2012, 19:46
إنا لله وإنا إليه راجعون

افزایش شدید و دهشتناک قیمت هارد ها رو به تمامی دوستان و مخصوصاً به کاربران فعال انجمن هارد تسلیت عرض میکنم !!!

امروز بازار مرکز کامپیوتر ایران بودم که یه سوکت زن برای کابل شبکه بخرم . دیدم که قیمتها داره میره بالا ، گفتم یه هارد بخرم زاپاس نگه دارم که برق منو گرفت !!!
WD essential my book 3 TB قیمتی بین 435 الی 440 هزارتومن بود در صورتی که سه ترابایتی که تابستون خریدم 248 هزار تومن بود . بلی درست خوندید سه ترابایت وسترن 248 هزار تومن !!!
۱ ترابایتی چند بود؟

ata.royalfalcon
23-01-2012, 19:53
۱ ترابایتی چند بود؟

یک ترابایت رو نپرسیدم ، فرار کردم از اونجا !!!
ولی دو ترابایت حدود 330 هزارتومن بود .

tati63
23-01-2012, 20:14
سلام
هاردی با دور 7400 یا 7200 از وسترن موجود است؟
به نظر شما 1 ترابایت ارزش خرید داره یا 2 ترابایتی؟

ata.royalfalcon
23-01-2012, 21:13
سلام
هاردی با دور 7400 یا 7200 از وسترن موجود است؟

سلام
کلیه هاردهای پرتابل وسترن 5400 دور هستند . دسکتاپی های وسترن 7200 دور هم نیستند . ولی با اینحال سرعت خوبی هم دارند .

هارد پرتابل 2 ترابایتی نداریم و اگر 2 ترابایتی میخواهید اجباراً باید از انواع آداپتوری بخرید . در ظرفیت یکسان هاردهای آداپتوردار ارزانتر از هاردهای پرتابل هستند .
اگر جابه جایی و حمل و نقل شما کم هست توصیه میکنم که هارد آداپتوردار رو بخرید مثل مدل WD my book essential

mehr1362
24-01-2012, 04:35
سلام و خسته نباشید...

دوست گرامی آقا عطا ...سه سوال دارم و یک درخواست :

سوال : هارد اکسترنال فقط به وسلیه usb قابل اتصال به سیستم هست؟منظورم اینکه راهی یا تبدیلی برای اینکه سرعت انتقال اطلاعات مثل sata شود وجود دارد؟(با فرض اینکه سیستم usb 2 هست )

سرعت انتقال اطلاعات از هارد اکسترنالی که usb3 هست به سیستمی که usb 2 هست چقدره؟و بالعکس !

مثل usb2 ? یا سرعتی بین usb2 و usb3 ?

در یکی از قسمتهای انجمن دیدم که گفته شده برای رکورد از رس**یور ممکن هست که به طور مثال اون دستگاه فقط پارتیشنی با حجم 120 گیگ رو ساپورت کنه! حال اگر حجم یک هارد 1 ترابایتی اکسترنال رو به چند پارتیشن FAT32 تبدیل کنیم آیا دستگاه تمامی پارتیشن هارو شناسایی میکنه؟

درخواست : ممنون میشم اگر عکسی از تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال بگذارید.همچنین اسم تبدیل رو برای خرید ذکر کنید و قیمت.

معذرت به خاطر مزاحمت های پی در پی

با سپاس

DiDaX
24-01-2012, 11:55

إنا لله وإنا إليه راجعون

ویرایش : فاکتور خرید هارد رو اسکن کردم و اینجا میذارم تا دوستان راحتتر باور کنن !!! به تاریخ فاکتور هم دقت کنید .
کاش بجای سکه هارد میخریدیم
فکر کنم سودش بیشتر میشد :31:

پ ن : ما به کجا میرویم !!!

hami32
24-01-2012, 18:50
سلام
من قصد دارم یه هارد 1ترابایتی که سرعتش خوب باشه و خیلی هم به ضربه و عوامل محیطی حساس نباشه بخرم. نمی دونم چی بخرم بهتره, لطفا راهنماییم کنید.
خودم بین دوتا مدل زیر موندم:

1. , ADATA 2.5" NH13, 1TB , USB 3.0
2.Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB

ممنوم میشم اگه راهنماییم کنید چون قیمتا هم داره هر روز بالاتر میره میخام زودتر یکی بخرم.

hami32
24-01-2012, 18:58
در ضمن یه سوال دیگه اینکه آیا WD Portable My Passport Essential SE 1TB رو میشه در win7 استفاده کرد؟ آخه تو سایتش ننوشته بود که win7 رو ساپورت میکنه یا نه

ata.royalfalcon
24-01-2012, 19:24
سلام و خسته نباشيد...
سلام و درود بر شما

دوست گرامي آقا عطا ...سه سوال دارم و يک درخواست :
هر چه قدر دوست داشتيد بپرسيد تا اونجايي که بدونم جواب ميدم .

سوال : هارد اکسترنال فقط به وسليه usb قابل اتصال به سيستم هست؟منظورم اينکه راهي يا تبديلي براي اينکه سرعت انتقال اطلاعات مثل sata شود وجود دارد؟(با فرض اينکه سيستم usb 2 هست )
جواب قسمت اول سوال : نخير ، بعبارت ديگه هارد اکسترنال ميتونه با اينترفيسهايي چون esata يا firewire يا حتي با اينترفيس Thunderbolt به سيستم وصل شود . بعبارت ديگر تنوع زيادي وجود دارد مهم اينه که سيستمتان چه اينترفيسي دارد و سپس هارد متناسب با اون رو بخريد .

جواب قسمت دوم سوال : بستگي به عوامل زيادي داره عزيزم . مثلا اگر لپتاپ شما فقط usb2 داشته باشه راهي وجود ندارد . اما اگر لپتاپ شما بغير از usb2 داراي پورت ديگري مثل esata هست ميتونيد از سرعت بالاي آن بهره مند شويد مشروط بر اينکه هارد متناسب با اون رو خريداري کنيد . نکته مهم اين هست که اگر لپتاپ شما esata دارد آيا از نوع esata-p هست يا خير . بعبارت ديگه اگر پورت لپتاپ شما esata-p نباشد پس نميتونيد از هاردهاي پرتابل استفاده کنيد چون جريان برقي براي راه اندازي وجود ندارد .

اگر لپتاپ نداريد و PC داريد ميتونيد کارت usb3 بخريد و آنرا در اسلات PCI قرار دهيد . يا حتي ميتونيد تبديل sata to esata بخريد مشروط بر اينکه مادربردتان داراي قابليت acchi رو داشته باشه تا بتونيد در زمان روشن بودن سيستم کابل ديتا رو متصل کنيد در غير اينصورت سيستم هارد رو نخوهد شناخت .

خلاصه دوست من مسئله پيچيده تر از اين حرفهاست شما بايد شرايط موجود رو دقيقاً مشخص کنيد تا بتونم دقيقتر راهنمايي کنم . مثلا آيا لپتاپ داريد ، آيا PC داريد و اگر PC داريد آيا بايوس آن داراي قابليت AHCI هست .

سرعت انتقال اطلاعات از هارد اکسترنالي که usb3 هست به سيستمي که usb 2 هست چقدره؟و بالعکس !
مثل usb2 ? يا سرعتي بين usb2 و usb3 ?

حتي اگر هاردتان usb3 باشد تا زمانيکه به usb2 سيستم متصل ميکنيد ، سرعت در حد usb2 باقي ميماند و تغيير ايجاد نميشود . برعکس اين قضيه يعني اگر سيستم usb3 باشد ولي هارد usb2 باشد بازهم سرعت در حد usb2 باقي ميماند .

در يکي از قسمتهاي انجمن ديدم که گفته شده براي رکورد از رس**يور ممکن هست که به طور مثال اون دستگاه فقط پارتيشني با حجم 120 گيگ رو ساپورت کنه! حال اگر حجم يک هارد 1 ترابايتي اکسترنال رو به چند پارتيشن FAT32 تبديل کنيم آيا دستگاه تمامي پارتيشن هارو شناسايي ميکنه؟

خودم تست نکردم ، اين بستگي به مدل و امکانات دستگاه داره .

درخواست : ممنون ميشم اگر عکسي از تبديل هارد اينترنال به اکسترنال بگذاريد.همچنين اسم تبديل رو براي خريد ذکر کنيد و قيمت.

عکس ساده ترین و ارزان ترین تبدیل رو در زیر گزاشتم . اسم این تبدیل هم تبدیل ساتا به usb هست . البته اگر هاردتان ساتا نیست باید از نوع IDE به USB رو بخرید .
البته تبدیل زیر هم ساتا و هم IDE رو به usb تبدیل میکنه . خودم این تبدیل رو خریدم 10 هزارتومن اما آداپتور برق آن واقعاً آشغال هست و هارد سیگیت 1.5 ترابایتی رو نتونست راه اندازی کنه فکر کنم مشکل آداپتور برق آن این هست که دو سیم مشکی یعنی ground رو در یک سیم تبدیل کرده ، در نتیجه برای برق از پاور کیس استفاده کردم . (اضافه از قبل داشتم).

عکس دیگر

البته میتونید یه باکس هارد هم بخرید در اینصورت هارد بدون محافظ نمیمونه که در پست زیر هم توضیح دادم .

ata.royalfalcon
24-01-2012, 19:38
سلام
من قصد دارم یه هارد 1ترابایتی که سرعتش خوب باشه و خیلی هم به ضربه و عوامل محیطی حساس نباشه بخرم. نمی دونم چی بخرم بهتره, لطفا راهنماییم کنید.
خودم بین دوتا مدل زیر موندم:

1. , ADATA 2.5" NH13, 1TB , USB 3.0
2.Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB

ممنوم میشم اگه راهنماییم کنید چون قیمتا هم داره هر روز بالاتر میره میخام زودتر یکی بخرم.

در ضمن یه سوال دیگه اینکه آیا WD Portable My Passport Essential SE 1TB رو میشه در win7 استفاده کرد؟ آخه تو سایتش ننوشته بود که win7 رو ساپورت میکنه یا نه

مدل دومی که انتخاب کردین ضد ضربه نیست و بدنه اش هم مشکی براقه و خط و خش میافته که میتونین یک کیف مناسب هم براش بخرید ولی به نظر من انتخاب مناسبی هست .
برای اجتناب از مشکلات آتی در زمانی که هارد در حال کار هست در یک موقعیت با ثبات بگذارید و تکانش ندهید مشکلی پیش نمیاد . پس از استفاده هم در کیف قرار دهید . با ویندوز سون هم سازگاری کامل داره شما نگران نباشید .

ضمناً سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم انتخاب خوبی هست ضمن اینکه این مدل سیگیت یه کاور نایلونی هم داره که از هارد در برابرخط و خش محافظت میکنه .

hami32
25-01-2012, 01:39
ضمناً سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم انتخاب خوبی هست ضمن اینکه این مدل سیگیت یه کاور نایلونی هم داره که از هارد در برابرخط و خش محافظت میکنه .

دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخ جامع تون..اگر میشه لطفا تفاوت دو تا مدل سیگیت که گفتید و وسترن رو هم توضیح بدید بسیار ممنون میشم. :11:

---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:35 AM ----------

هاردهای برند ADATA خوب نیستن؟ چون تو تاپیکها حرفی ازشون نیست.....

hami32
25-01-2012, 02:06
ببخشید تو این مدل سیگیت USB2 رو هارده و اگه بخوام USB3 داشته باشه باید اونو جدا بخرم؟ یا اینکه میشه بجای usb3, 2 رو بدن؟!

ata.royalfalcon
25-01-2012, 10:48
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخ جامع تون..اگر میشه لطفا تفاوت دو تا مدل سیگیت که گفتید و وسترن رو هم توضیح بدید بسیار ممنون میشم. :11:

---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:35 AM ----------

هاردهای برند ADATA خوب نیستن؟ چون تو تاپیکها حرفی ازشون نیست.....

ببخشید تو این مدل سیگیت USB2 رو هارده و اگه بخوام USB3 داشته باشه باید اونو جدا بخرم؟ یا اینکه میشه بجای usb3, 2 رو بدن؟!

سلام
هر دو هارد 8 مگابایت کش و RPM آن 5400 دور هستند پس از لحاظ فنی فرق زیادی باهم ندارند اما مهمترین مزیتی که هاردهای سیگیت سری GoFlex دارن این هست که انتهای هارد مثل عکس زیر قابل جدا شدن هست و در نتیجه میتوان انواع کارتریج رو نصب کرد .

عکس از انواع کارتریج esata و usb2 و usb3 و firewire

انتهاي خود هارد بدون كارتريج که میتونید بصورت ساتا به سیستم هم وصل کنید .(البته اگر میخواهید بصورت ساتا به PC های دسکتاپی وصل کنید باید سیم 12 ولتی که زرد رنگ هست قطع شود.)

نکته مهم : این هارد سیگیت پرتابل GoFlex صرف نظر از حجم ، در دو مدل فروخته میشه .مدلی که دارای کارتریج usb2 هست و مدل دومی هم دارای کارتریج usb3 هست در نتیجه پیشنهادم اینه که با کارتریج usb3 رو بخرید . پس قبل از خرید به جعبه اش دقت کنید که آیا usb2 هست یا usb3 .

مزیتی که هارد وسترن My Passport Essential SE نسبت به FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive دارد قابلیت قفل کردن هارد توسط برنامه WD smartware هست . هارد سیگیت مدل Goflex چنین امکانی رو ندارند .
شاید این سوال برای شما مطرح شود که میتوان از نرم افزارهای متفرقه برای قفل گذاری استفاده کرد ولی مسئله اینجاست که اگر هارد وسترن مدل essential توسط برنامه WD smartware قفل شود ظرفیت هارد در My Computer صفر نشان داده خواهد شد و در نتیجه به آسانی ویروس نمیگیرد و حتی قابل فرمت هم نخواهد بود . بنابراین نباید پسورد رو فراموش کنید و مسئله مهم این هست که اگر هارد را قفل کردید به هیچ عنوان نباید نرم افزار WD smartware که در پارتیشن هارد هست حذف شود (در زمانی که UNlock شده است ).

tranceyou
25-01-2012, 16:03
آقا الان هارد 500گیگ Western مورد مناسبی هست برای خرید 130 تومن؟؟؟؟؟؟؟

noisymind
25-01-2012, 18:32
ظاهرا قراره دلار رو تک نرخی کنند. اینجوری احتمالا قیمتها کمی پایینتر بره. پیشنهاد میکنم یه چند روزی دست نگه دارید ببینیم چطوری میشه اوضاع.

yas_6969
25-01-2012, 21:44
آقا الان هارد 500گیگ Western مورد مناسبی هست برای خرید 130 تومن؟؟؟؟؟؟؟
حتما بخرید

ظاهرا قراره دلار رو تک نرخی کنند. اینجوری احتمالا قیمتها کمی پایینتر بره. پیشنهاد میکنم یه چند روزی دست نگه دارید ببینیم چطوری میشه اوضاع.
تفاوت چشم گیری نمیکنی چون جنس هم کم شده کسی جرات نداره وارد کنه

bayern
25-01-2012, 22:07
سلام
من فردا احتمال داره برم یک هارد دو ترا بخرم
ارزونتر میشه دیرتر بخرم یا نه؟؟؟
ممنون

SAMCRO
25-01-2012, 22:07
البته تبدیل زیر هم ساتا و هم IDE رو به usb تبدیل میکنه . خودم این تبدیل رو خریدم 10 هزارتومن اما آداپتور برق آن واقعاً آشغال هست و هارد سیگیت 1.5 ترابایتی رو نتونست راه اندازی کنه فکر کنم مشکل آداپتور برق آن این هست که دو سیم مشکی یعنی ground رو در یک سیم تبدیل کرده ، در نتیجه برای برق از پاور کیس استفاده کردم . (اضافه از قبل داشتم).
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ...یه هارد ۲ ترا سی گیت دارم ..
فک می کردم مشکل از هارده ...
نمی شه یه کاری کرد همین جوری کار کنه ؟‌
کار می کنه بعد مثلا نیم ساعت استفاده یهو هی روشن خامووش می شه هارد ...

amir_t6262
25-01-2012, 22:13
هارد 1 ترابایت پاسپورتی سامسونگ را من امروز حدود 200 تومان قیمت گرفتم.

بنظرم یه کم صبر کنید، وضع بازار بهتر میشود.
با توجه به تصمیماتی که مسئولین گرفتند، وضع دلار و ... و همینطور هارد بهتر خواهد شد.

( البته اقتصاد ایران غیرقابل پیش بینی است!)

ata.royalfalcon
26-01-2012, 09:56
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ...یه هارد ۲ ترا سی گیت دارم ..
فک می کردم مشکل از هارده ...
نمی شه یه کاری کرد همین جوری کار کنه ؟‌
کار می کنه بعد مثلا نیم ساعت استفاده یهو هی روشن خامووش می شه هارد ...

برای من هم هی خاموش روشن میشد . دقیقتر بگم صداش کم و زیاد میشد . دیگه استفاده نکردم .
تو این وضعیت آشفته بازار باید از هارد خوب نگهداری کرد .
همانطوریکه قبلاً هم گفتم از یه پاور استاندارد که از قبل اضافه داشتم برای روشن کردن هارد استفاده میکنم .

poonel
26-01-2012, 10:32
دوستان خواهشاً این چند وقت وقت با این قیمت های فضایی هارد نخرید! تا فروشنده های سود جو مجبور بشن قیمت رو پایین بیارن.
اگه الآن بخرید باعث تثبیت قیمت های فضایی میشه ها.

الآن هارد 1 ترا حدود 220-230 شده. :18:
آدم مخش سوت میکشه!
نخرید.
جان هر کی دوس دارید نخرید.

noisymind
26-01-2012, 15:50
بله دلار تک نرحی شد و به قیمت 1226 تومان! دیگه کسی نمیتونه بهونه بیاره که آی دلار 1900 شد پس جنس میره بالا! ولی مشکل هارد این بود که کارخونه های تولید در تایلند تعطیل شدن. یعنی حالا حالا قیمت مثلا هارد یک ترا دیگه به 70 تومان برنخواهد گشت ولی این قیمتهای تخیلی 200-300 تومانی هم نخواهد بود. الان فروشنده ها از خداشونه این چند روزه با همین قیمت هاردهای بیشتری بفروشن.

amirkhan_0o0
26-01-2012, 17:25
بچه ها يه سوال:
من روي خيلي از هارد ها ديدم نوشته ساخت مالزي!
حالا اين ارتباطش با تايلند چيه؟
يعني تايلند هد يا صفحه و يا مدارات داخليش رو توليدمي كرده و مالزي مونتاژ؟؟

ata.royalfalcon
26-01-2012, 19:07
بچه ها يه سوال:
من روي خيلي از هارد ها ديدم نوشته ساخت مالزي!
حالا اين ارتباطش با تايلند چيه؟
يعني تايلند هد يا صفحه و يا مدارات داخليش رو توليدمي كرده و مالزي مونتاژ؟؟

بلی عزیزم
کارخانه هایی در تایلند بوده که قطعاتی مانند هد موتور و .... تولید میکردند و با آسیب دیدن در جریان سیل تایلند ، سایر تولید کنندگانی که در کشورهای دیگری بودند نیز تحت تاثیر قرار گرفته اند .

mehr1362
26-01-2012, 19:54
دیروز قیمت گرفتم در اصفهان :

هارد 1 ترا اینترنال سامسونگ = 270 تومن
هارد 1/5 ترا اینترنال سامسونگ = 290 تومن

saeediranzad
27-01-2012, 17:44
یکی از دوستان لطف کنند قیمت ها را به دلار یا درهم هم بزنند. منظورم یه چیزی مثل gsmarena است که قیمت گوشی را میزنه.

desirehd
28-01-2012, 12:14
دوستان تا چند روز ديگه قصد خريد هارد اكسترنال داشتم.
اگه لطف كنين اخرين قيمت يه هارد اكسترنال 1T كه سرعت خوبي داشته باشه و Usb3. هم داشته باشه بهم بگين ممنون ميشم
قيمت 2T, هم بذارين ممنونتر ميشم

راستي واسه لپ تاپ ميخام,جمع و جور باشه از اداپتوري هاي كه شبيه وديو سي دي هس نباشه.

با تشكر

karbist
29-01-2012, 16:14
هارد 2.5 ترابایت اکسترنال وسترن دیجیتال با گارانتی آواژنگ, کمترین قیمت 230 تومن در پاساژ ایران و بیشترین قیمت 270 تومن در بازار رضا. :27:

poonel
29-01-2012, 17:13
هارد 2.5 ترابایت اکسترنال وسترن دیجیتال با گارانتی آواژنگ, کمترین قیمت 230 تومن در پاساژ ایران و بیشترین قیمت 270 تومن در بازار رضا. :27:

اسم مدلش؟
بی آداپتوره؟

karbist
29-01-2012, 17:38
اسم مدلش؟
بی آداپتوره؟

نه آداپتور داره.

noisymind
29-01-2012, 19:00
2.5 هم مگه داریم؟ حالا اگه 230 باشه همچین هم بد نیست! چون عطا دوران ارزونی! 3 ترار رو فکر کنم گرفته 230 .

poonel
30-01-2012, 10:52
این چند روزه هاردها ازون نشدن؟

نظرتون درباره هاردهای ضد ضربه مثل Silicon Power A80 چیه؟
USB 3.0 هست اما بزرگ و سنگین هست. وزنش 270 گرمه!
نمی دونم بگیرمش یا برم یه مدل جمع و جور تر وسبک تر اما بدون ضربه گیر بگیرم.

jaber1361
30-01-2012, 11:17
2.5 هم مگه داریم؟ حالا اگه 230 باشه همچین هم بد نیست! چون عطا دوران ارزونی! 3 ترار رو فکر کنم گرفته 230 .

بله هارد اکسترنال پاسپورتی 2.5 اینچ هست.
قیمتش هم برای یک ترا در دوران ارزونی 130 بود.:31:

poonel
30-01-2012, 11:26
نگو جیگیرم آتیش گرفت:44:
اون موقع خسیسی کردم نگرفتم حالا 100 تومن پول زور باید اضافه بدم.:angry:

noisymind
30-01-2012, 13:31
بله هارد اکسترنال پاسپورتی 2.5 اینچ هست.

هارد 2.5 ترابایت اکسترنال وسترن دیجیتال با گارانتی آواژنگ, کمترین قیمت 230 تومن در پاساژ ایران و بیشترین قیمت 270 تومن در بازار رضا

عزیزم شما نوشتی 2.5 ترابایت!! 2.5 اینچ منظورت هست.
بله مدلهای مختلف یک ترای پاسپورتی بین 125-140 بود.

tazevared2006
30-01-2012, 14:02
یکی از دوستام داره یه هفته دیگه میره دبی. میخوام بهش پول بدم برام هارد اکستنال پاسپورت دو ترا بگیره. چند تا سوال دارم:
1- قیمت ها توی دبی با بازار ایران خیلی فرق داره؟
2- منبعی هست که بشه قیمت های اونور رو به روز دید؟
3- میشه بگید دو ترا پاسپورتی چی بگیرم؟ (سیگیت-وسترن دیجیتال و ....)

noisymind
30-01-2012, 14:29
پاسپورتی 2 ترا اصلا نداریم. بیشترینش یک مدل سیگیت هست که 1.5 ترا هست.

HOJ-JAT
30-01-2012, 14:53
ایا هارد های که usb3 هستند رو یکامپیوتر های که usb2 هستند چجوری کار می کنند؟ سرعت usb3 دارند؟

mohsenfhm
30-01-2012, 15:24
ایا هارد های که usb3 هستند رو یکامپیوتر های که usb2 هستند چجوری کار می کنند؟ سرعت usb3 دارند؟

خیر !

اگر چند صفحه قبل رو مشاهده کنید عطا جان کاملا توضیح دادن

با همون سرعت USB 2 کار میکنند:13:

karbist
30-01-2012, 20:03
عزیزم شما نوشتی 2.5 ترابایت!! 2.5 اینچ منظورت هست.
بله مدلهای مختلف یک ترای پاسپورتی بین 125-140 بود.
خوبه یک پست پایین تر 2 تا لینک هم گذاشتم :rolleye:
2.5 ترابایت حجمشه و فقط هم وسترن دیجیتال هارد 2.5 ترابایتی داره.

tazevared2006
30-01-2012, 20:28
پاسپورتی 2 ترا اصلا نداریم. بیشترینش یک مدل سیگیت هست که 1.5 ترا هست.

یعنی توی برندهای دیگه هم پیدا نمیشه؟؟ میشه قیمت همون یک و نیم ترا رو بگین؟

noisymind
30-01-2012, 21:28
خوبه یک پست پایین تر 2 تا لینک هم گذاشتم :rolleye:
2.5 ترابایت حجمشه و فقط هم وسترن دیجیتال هارد 2.5 ترابایتی داره.

دوست من خوبه موقع پست دادن کمی بیشتر دقت کنید. برگرید به قبل
شما یک جا میگی 2.5 ترا و یک جا میگی 2.5 اینچی. این لینکی که شما گذاشتی 2.5 ترا دسکتاپی یا 3.5 اینچی هست ( نه 2.5 اینچ پورتابل ) فرق میکنه جریانش. و همونطور که تو پست قبل هم گفتم پاسپورتی نیست و دسکتاپی هست.
بله شما به سایت خود وسترن مراجعه کنید هارد دسکتاپی تا 3 ترا هم داره!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا من اگه جای شما باشم مدل My Passport Essential SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproducts%2Fproducts.aspx%3Fid%3D430) رو برمیدارم که هم قابلیت نرم افزاری داره هم USB3 رو هم ساپورت میکنه. ولی اون مدل المنت اینها رو نداره و USB2 هست و کلا قدیمی شده. ( تو لینک سایت سازنده همه چی رو زده و مقایسه کرده)

ولی هارد 2.5 اینچی یا پورتابل فقط تا یک ترا داره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسیگیت هم مدل دسکتاپی 2.5 ترا که هیچ و تا 4 ترا هم داره! :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین سیگیت پورتابل 1.5 ترا هم داره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bia4beat
30-01-2012, 21:30
یک هارد یک ترا خوب معرفی کنیید با قیمت امروز ممنون

karbist
31-01-2012, 01:26
دوست من خوبه موقع پست دادن کمی بیشتر دقت کنید. برگرید به قبل
شما یک جا میگی 2.5 ترا و یک جا میگی 2.5 اینچی. این لینکی که شما گذاشتی 2.5 ترا دسکتاپی یا 3.5 اینچی هست ( نه 2.5 اینچ پورتابل ) فرق میکنه جریانش. و همونطور که تو پست قبل هم گفتم پاسپورتی نیست و دسکتاپی هست.
بله شما به سایت خود وسترن مراجعه کنید هارد دسکتاپی تا 3 ترا هم داره!

دوست عزیز من تو هیچ کدوم از پست های قبلی اسمی از 2.5 اینچ نبردم. شما پست یک نفر دیگه رو با من اشتباه گرفتید.

من در اصل دنبال هارد 2TB اینترنال بودم ولی قیمت هارد اینترنال 2TB بالای 300 تومنه. تا اینکه چشمم به این هارد اکسترنال 2.5 ترابایتی افتاد و به دلیل همین usb 2.0 بودنش قیمتش خیلی پایین تر از هارد های مشابه هست. الان هم گذاشتمش توی کیس و بصورت هارد اینترنال ازش استفاده میکنم. :11:

amirkhan_0o0
31-01-2012, 07:16
یکی از دوستام داره یه هفته دیگه میره دبی. میخوام بهش پول بدم برام هارد اکستنال پاسپورت دو ترا بگیره. چند تا سوال دارم:
1- قیمت ها توی دبی با بازار ایران خیلی فرق داره؟
2- منبعی هست که بشه قیمت های اونور رو به روز دید؟
3- میشه بگید دو ترا پاسپورتی چی بگیرم؟ (سیگیت-وسترن دیجیتال و ....)
قیمت های آمازون اینجوری:

saeediranzad
31-01-2012, 09:12
سلام. من این سایتها را پیدا کردم. یه نگاه بندازید.

fabio montari
31-01-2012, 14:26
سلام
بچه ها این My Passport Essential SE USB 3.0/USB 2.0 1TB‎ میارزه ۲۰۵ بگیرم به نظرتون هارد ارزون تر میشه تا عید تا نه من زیاد عجله ندارم

ata.royalfalcon
31-01-2012, 20:47
دوستان گل و خوشگلم . من دوباره برگشتم .

سلام
بچه ها این My Passport Essential SE USB 3.0/USB 2.0 1TB‎ میارزه ۲۰۵ بگیرم به نظرتون هارد ارزون تر میشه تا عید تا نه من زیاد عجله ندارم

سلام عزیز دلم .
قیمت دلار و ارز الان به حالت عادی رسیده (گرچه کسی با وجود کاهش قیمت دلار ، قیمت هارد رو پایین نیاورده) و همچنین فکر نکنم قیمت بین المللی هارد هم بزودی پایین بیاد .
اگر واقعاً لازم داری بهتره که الان بخریش چون معلوم نیست دوباره چه اتفاقی میافته .

mohsenfhm
31-01-2012, 21:21
دوستان گل و خوشگلم . من دوباره برگشتم .

سلام عزیز دلم .
قیمت دلار و ارز الان به حالت عادی رسیده (گرچه کسی با وجود کاهش قیمت دلار ، قیمت هارد رو پایین نیاورده) و همچنین فکر نکنم قیمت بین المللی هارد هم بزودی پایین بیاد .
اگر واقعاً لازم داری بهتره که الان بخریش چون معلوم نیست دوباره چه اتفاقی میافته .

با سلام خدمت عطا جان

قیمت دلار امروز ۱۸۸۰ بوده و قیمت ۱۲۲۶ تومنی فقط برای افرادی هست که کارت بازرگانی دارند !‌

امروز قیمت هارد ۵۰۰۰ تومان افزایش یافت . ( هارد اینترنال ۵۰۰ شد ۱۸۰۰۰۰ ) و به نظر اکثر کارشناسان قیمت ها بالاتر میره :13:

من که کلا بی خیال خرید شدم :31:

ata.royalfalcon
31-01-2012, 21:45
با سلام خدمت عطا جان

قیمت دلار امروز ۱۸۸۰ بوده و قیمت ۱۲۲۶ تومنی فقط برای افرادی هست که کارت بازرگانی دارند !‌

امروز قیمت هارد ۵۰۰۰ تومان افزایش یافت . ( هارد اینترنال ۵۰۰ شد ۱۸۰۰۰۰ ) و به نظر اکثر کارشناسان قیمت ها بالاتر میره :13:

من که کلا بی خیال خرید شدم :31:

سلام عزیز دلم
پس این چند روز که به اینترنت دسترسی نداشتم کلا از همه جا بیخبرم :31:
ممنون از اینکه یادآوری کردی .

saeediranzad
01-02-2012, 11:30
سلام
هارد سونی چطوره؟ 500 ؛ USB3را قیمت کردم: 185000تومن. خوبه؟

mohsenfhm
01-02-2012, 20:18
دوستان من دیروز هارد وسترن سری المنت برای یکی از دوستان با ظرفیت ۷۵۰ و اینترفیس USB3 خریدم ۱۵۰ !! عطا جان ممنون میشم در مورد سری الممنت یه توضیحی بدی .

امروز هم قیمت ها پایین اومد و هارد اینترنال ۵۰۰ وسترن رو ۱۶۵ خریداری کردم و طبق گفته دوستان در بازار قیمت در حال پایین اومدن هست

amir_t6262
01-02-2012, 21:24
یکی از دوستان یک بار جدولی را گذاشته بود که نشان میداد فقط 3 تولید کننده اصلی هارد وجود دارد و بقیه برندها، هاردهایشان را از آن ها تامین میکنند. الان هرچی گشتم پیداش نکردم. کسی هست که بتونه دوباره بگذاردش؟

poonel
01-02-2012, 22:15
دوستان نظرتون درباره هارد Silicon Power A80 که ضد آب و ضد ضربه هست چیه؟
بهتر از WD نیست؟

Bad Day
02-02-2012, 00:39
با سلام
از دوستان یه راهنمایی میخوام از بس این صفحه هارو بالا پایین کردم خودم قاطی کردم راسیتش میخوام تا عید هارد اکسترنال 1ترابایتی بخرم فقط بهم بگید چه مدلی رو بگیرم نظر خودم A-DATA هستش میخواستم ببینم مارک خوبی هست یانه شما چی پیشنهاد میکنید

ata.royalfalcon
02-02-2012, 13:59
یکی از دوستان یک بار جدولی را گذاشته بود که نشان میداد فقط 3 تولید کننده اصلی هارد وجود دارد و بقیه برندها، هاردهایشان را از آن ها تامین میکنند. الان هرچی گشتم پیداش نکردم. کسی هست که بتونه دوباره بگذاردش؟

سلام عزیز دلم
دنبال این میگردی بیا :31:

ولی یه نکته ای رو یادآوری کنم که اینها بخش تولید هاردهاشون رو واگذار کردند مثلا کمپانی سامسونگ بخش تولید هارد دیسک رو به کمپانی سیگیت واگذار کرده و دیگر هارد تولید نمیکنه و اینکه آیا هاردهاشونو از کمپانی تحویل گیرنده تامین میکنه یا نه بستگی به قرار دادهای فیمابین داره .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ion.svg

منبع هم

ata.royalfalcon
02-02-2012, 14:36
دوستان نظرتون درباره هارد Silicon Power A80 که ضد آب و ضد ضربه هست چیه؟
بهتر از WD نیست؟

سلام
اگر هدفتون داشتن هارد پرتابل ضد ضربه و ضد آب هست این بهترین انتخاب هست .

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------

با سلام
از دوستان یه راهنمایی میخوام از بس این صفحه هارو بالا پایین کردم خودم قاطی کردم راسیتش میخوام تا عید هارد اکسترنال 1ترابایتی بخرم فقط بهم بگید چه مدلی رو بگیرم نظر خودم A-DATA هستش میخواستم ببینم مارک خوبی هست یانه شما چی پیشنهاد میکنید

سلام
هارد اکسترنال 1ترابایتی پرتابل میخوای یا دسکتاپی ؟؟
من نظرم روی وسترن یا سیگیت هست .

ata.royalfalcon
02-02-2012, 15:07
دوستان من دیروز هارد وسترن سری المنت برای یکی از دوستان با ظرفیت ۷۵۰ و اینترفیس USB3 خریدم ۱۵۰ !! عطا جان ممنون میشم در مورد سری الممنت یه توضیحی بدی .

امروز هم قیمت ها پایین اومد و هارد اینترنال ۵۰۰ وسترن رو ۱۶۵ خریداری کردم و طبق گفته دوستان در بازار قیمت در حال پایین اومدن هست

سلام عزیزم

در هارد اینترنال بکار رفته نسبت به مدلهای essential فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشه .
در هارد دسکتاپی که از هارد green استفاده شده و در هارد پرتابل هم از هارد Scorpio blue استفاده شده . ولی عمده ترین تفاوت عدم موارد زیر در هاردهای سری المنت هست که در کاهش قیمت موثر هست .

WD SmartWare
Automatic backup
Password protection and hardware encryption

همچنین سری المنت فقط در رنگ مشکی موجود هست و تنوع رنگی وجود ندارد . مشابه هاردهای المنت ، در سیگیت سری expansion هست . نکته دیگه این هست که در هارد آداپتوری سری المنت هشت حجم متنوع موجود هست ولی در سری essential فقط چهار حجم موجود هست و همچنین در مدل آداپتوری سری المنت فقط usb2 هست . به نظرم خرید مدل المنت آداپتوری بجزء موارد خاص کار اشتباهی هست .

saeediranzad
03-02-2012, 09:06
سلام عزیز دلم
دنبال این میگردی بیا :31:

ولی یه نکته ای رو یادآوری کنم که اینها بخش تولید هاردهاشون رو واگذار کردند مثلا کمپانی سامسونگ بخش تولید هارد دیسک رو به کمپانی سیگیت واگذار کرده و دیگر هارد تولید نمیکنه و اینکه آیا هاردهاشونو از کمپانی تحویل گیرنده تامین میکنه یا نه بستگی به قرار دادهای فیمابین داره .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ion.svg

منبع هم

ُسونی توش نیست! سونی چطوره؟

sabzefosfori
04-02-2012, 04:44
سلام يکی از کاربران عزيز راجب هاردهای شرکت سيگت بد تعريف کرده بودن که زود خراب ميشن من هرچی گشتم نتونستم پيدا کنم پس ايشون رو ميخواستم از دوستان عزيز بپرسم که حرف اين دوست عزيز صحت داره يا نه من ميخوام يک هارد بخرم تا الان مدلی که مد نظرم هست سيگت مدل goflrx turbo هستش
البته از برند hitachi هم يک مدلش چشم رو گرفته واقعاً زيباست هيچ فرقی با يک گوشی نداره از نظر ظاهر اسمشم برای همين زدن موبايل Hitachi Touro Mobile Pro
تمام مشخصات بارز اين مدل سيگت رو با خودش يدک ميکشه ولی خوب من نميدونم که محصولات hitachi (هارد) خوب هستن يا نه لوازم خانگيش که حرف ندارن ولی از اونجا که من ميخوام خريد از خارج از ايران انجام بدم گارانتی رو بايد دورش خط قرمز بکشم پس دوست ندارم هاردم 2 روز نشده بسوزه يا غيره

زيبايی - بالاترين سرعت - USB 3.0 به اين راحتی خراب نشه , حافظه هم زير 750 گيگ نباشه اينا چيزی هست که از هاردم ميخوام داشته باشه اگه دوستان مدلی رو ميشناسن که به خواسته من نزديک هستش يا سر تر از اين 2 مدل هست به من معرفی کنه ممنون ميشم :11:

ata.royalfalcon
04-02-2012, 10:16
ُسونی توش نیست! سونی چطوره؟

سلام
فكر نميكنم سوني خودش توليد كننده هارد باشه . هارد اكسترنالي كه به نام سوني در بازار هست يقينا از هارد اينترنال ساير برندها استفاده شده . سوني اگر توليد كننده هارد بود در محصولاتش مثل ps3 از هارد اينترنال برندهاي ديگر مثل توشيبا يا سيگيت استفاده نميكرد .

ولي من باز مطمئن نيستم .

salar_aziz
04-02-2012, 13:03
ممکنه قیمت پرتابل western 1tb essential رو بفرمایید؟
فکر کنم سه سایتی مثل مثقال باید واسه هازد هم بزنن!! :31:

ata.royalfalcon
04-02-2012, 13:17
ممکنه قیمت پرتابل western 1tb essential رو بفرمایید؟
فکر کنم سه سایتی مثل مثقال باید واسه هازد هم بزنن!! :31:
سلام
حدوداً 235 هزارتومن هست .

denzelmovie
04-02-2012, 13:49
دوستان عزیز هارد 3 ترابایت برای آرشیو کردن چی پیشنهاد می کنید؟ (با قیمت حدودی)
نظرتون در مورد این مدل چیه؟
Western Digital My Book Essential Edition 3TB USB3.0 and USB2.0
این حدودا 350 تومان است

ata.royalfalcon
04-02-2012, 14:25
دوستان عزیز هارد 3 ترابایت برای آرشیو کردن چی پیشنهاد می کنید؟ (با قیمت حدودی)
نظرتون در مورد این مدل چیه؟
Western Digital My Book Essential Edition 3TB USB3.0 and USB2.0
این حدودا 350 تومان است

سلام
بهترين مدل رو انتخاب كرديد . خودم سه ترابايتي همين مدل رو دارم .

tazevared2006
04-02-2012, 14:29
من یه هارد اکسترنال پاسپورتی (بدون پاور) میخوام با مشخصات زیر:
1- ترجیحا Seagate باشه یا WD
2- از 1.5TB کمتر نباشه.
3- USB3.0 باشه حتما.
اگه میشه برند و مدلش رو بگین دوستان..
مرسی

ata.royalfalcon
04-02-2012, 14:44
من یه هارد اکسترنال پاسپورتی (بدون پاور) میخوام با مشخصات زیر:
1- ترجیحا Seagate باشه یا WD
2- از 1.5TB کمتر نباشه.
3- USB3.0 باشه حتما.
اگه میشه برند و مدلش رو بگین دوستان..
مرسی

سلام
هارد 1.5 ترابايت پرتابل كه فقط سيگيت هست . البته نميدونم آيا در بازار ايران پيدا ميشه يا خير .
براي پرتابل ، خودم سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ترجيح ميدم به خاطر قابليت تعويض كارتريج . اين مدل با توجه به نوع كارتريجي كه داره يا usb2 هست يا usb3 پس در هنگام خريد به جعبه اش دقت كنيد . ضمن اينكه هارد پرتابل سيگيت يه كاور نازك پلاستيكي هم داره كه مانع خط و خش و اثر انگشت ميشه كه بهتره جدا نشه .

البته اگر قفل گذاري و رمزنگاري براي شما مهمه بهتره كه وسترن مدل western digital my passport essential SE رو انتخاب كنيد چون نرم افزار سيگيت همچين قابليتي رو نداره . البته هارد وسترن گفته شده فقط يك ترابايتي داره و 1.5 ترابايتي موجود نيست .

tazevared2006
04-02-2012, 15:04
سلام
هارد 1.5 ترابايت پرتابل كه فقط سيگيت هست . البته نميدونم آيا در بازار ايران پيدا ميشه يا خير .
براي پرتابل ، خودم سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ترجيح ميدم به خاطر قابليت تعويض كارتريج . اين مدل با توجه به نوع كارتريجي كه داره يا usb2 هست يا usb3 پس در هنگام خريد به جعبه اش دقت كنيد . ضمن اينكه هارد پرتابل سيگيت يه كاور نازك پلاستيكي هم داره كه مانع خط و خش و اثر انگشت ميشه كه بهتره جدا نشه .

البته اگر قفل گذاري و رمزنگاري براي شما مهمه بهتره كه وسترن مدل western digital my passport essential SE رو انتخاب كنيد چون نرم افزار سيگيت همچين قابليتي رو نداره . البته هارد وسترن گفته شده فقط يك ترابايتي داره و 1.5 ترابايتي موجود نيست .

مرسی دوست من که اینقدر با حوصله و کامل جواب میدی. راستش قصد خرید از ایران ندارم. یکی از دوستام میخواد از اونور برام بیاره. منم همون سیگیت رو ترجیح میدم. چون ظاهرا بیشترین ظرفیت رو توی پرتابل ها داره. درسته؟

ata.royalfalcon
04-02-2012, 15:20
مرسی دوست من که اینقدر با حوصله و کامل جواب میدی. راستش قصد خرید از ایران ندارم. یکی از دوستام میخواد از اونور برام بیاره. منم همون سیگیت رو ترجیح میدم. چون ظاهرا بیشترین ظرفیت رو توی پرتابل ها داره. درسته؟

مسلماً برندهاي ديگري هم هستند كه هارد پرتابل 1.5 ترابايتي داشته باشند مثل Iomega كه مطمئناً از هارد اينترنال ساير كمپانيها استفاده ميكند .

poonel
04-02-2012, 15:47
سلام
براي پرتابل ، خودم سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ترجيح ميدم به خاطر قابليت تعويض كارتريج . اين مدل با توجه به نوع كارتريجي كه داره يا usb2 هست يا usb3 پس در هنگام خريد به جعبه اش دقت كنيد . ضمن اينكه هارد پرتابل سيگيت يه كاور نازك پلاستيكي هم داره كه مانع خط و خش و اثر انگشت ميشه كه بهتره جدا نشه .

1.5 ترا سیگیت تو بازار هست. چند روز پیش تو بازار اهواز 280 قیمت گرفتم.

راستی هارد FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که فرمودید کارتریج e sata تو بازار براش گیر میاد؟
نسبت به ضربه چطوره؟

ata.royalfalcon
04-02-2012, 16:26
1.5 ترا سیگیت تو بازار هست. چند روز پیش تو بازار اهواز 280 قیمت گرفتم.

راستی هارد FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که فرمودید کارتریج e sata تو بازار براش گیر میاد؟
نسبت به ضربه چطوره؟

عكسي كه شما گزاشتيد مربوط به مدل آداپتوري از سري expansion هست ، ضمناً با وجود مدلهاي برتر GoFlex بهتره كه سري expansion رو نخريد . فقط براي مدلهاي پرتابل سري goflex كاتريج esata ساخته شده و موجوده و همچنين ضد ضربه هم نيستند .

poonel
04-02-2012, 17:51
میخوام بدونم نظر دوستان درباره ADATA NH13 با ظرفیت 1 ترابایت چی هست؟

بدنش آلومینیومه و USB 3.0

نسبت به اکثر مدلها سبک و جمع و جور هست و انگار یه خورده هم ضد ضربه هست

قیمتش 220 هست

چطوره؟

به نظر دوستان همین رو بخرم یا یه مدل دیگه بگیرم یا صبر کنم تا ارزونتر بشن؟
لطفاً راهنمایی کنید.

ata.royalfalcon
04-02-2012, 19:38
میخوام بدونم نظر دوستان درباره ADATA NH13 با ظرفیت 1 ترابایت چی هست؟

بدنش آلومینیومه و USB 3.0

نسبت به اکثر مدلها سبک و جمع و جور هست و انگار یه خورده هم ضد ضربه هست

قیمتش 220 هست

چطوره؟

به نظر دوستان همین رو بخرم یا یه مدل دیگه بگیرم یا صبر کنم تا ارزونتر بشن؟
لطفاً راهنمایی کنید.

سلام
چه اصراری داری که حتماً ADATA بخری ؟؟
به نظر من بهتره که از مدلهای وسترن و یا سیگیت رو انتخاب کنید ولی اگر به خاطر ضد ضربه بودنش میخواهید بگید تا چند مدل معرفی کنم شاید در بازار پیدا بشه

poonel
04-02-2012, 21:07
سلام
چه اصراری داری که حتماً ADATA بخری ؟؟
به نظر من بهتره که از مدلهای وسترن و یا سیگیت رو انتخاب کنید ولی اگر به خاطر ضد ضربه بودنش میخواهید بگید تا چند مدل معرفی کنم شاید در بازار پیدا بشه

خوب اونها خیلی گرون شدنه!
یک ترا سیگیت شده 265 تومن
وسترن هم شده 275 تومن

ADATA امروز که قیمتش خوبه شاید اینم فردا از 250 زد بالا

حالا اگه مدل خوش قیمت که بشه خرید اینترنتی کرد ، مد نظرتون هست محبت کنید زودتر بفرمایید

چون امشب میخوام تا گرونتر نشده از دیجی کالا بخرم

ata.royalfalcon
04-02-2012, 22:02
خوب اونها خیلی گرون شدنه!
یک ترا سیگیت شده 265 تومن
وسترن هم شده 275 تومن

ADATA امروز که قیمتش خوبه شاید اینم فردا از 250 زد بالا

حالا اگه مدل خوش قیمت که بشه خرید اینترنتی کرد ، مد نظرتون هست محبت کنید زودتر بفرمایید

چون امشب میخوام تا گرونتر نشده از دیجی کالا بخرم

هر ارزونی بی دلیل نیست پیشنهادم اینه که هارد سیگیت رو بخرید با یک کیف . قول میدم اگر خوب مراقب باشید هیچ مشکلی نخواهید داشت . ولی اگر هارد adata بخرید من تضمینی درباره کیفیت نخواهم داد .

poonel
04-02-2012, 22:28
مگه ADATA کیفیتش چطوریه؟ یعنی خراب میشه؟

تجربه ای دربارش دارید؟

یه چیز دیگه:
باور می کنید ظهر سایت چاره سیگیت 1 ترا رو زده بود 205 تومن اونوقت عصر قیمتش رو زد 265 تومن.
خب اینطوری زورم میاد پول زور بدم.

poonel
04-02-2012, 22:38
دوستان غیر از سایت چاره و دیجی کالا سایت معتبر که هارد اکسترنال داشته باشه چی هست؟

آخه دیجی کالا و چاره بیشتر ADATA دارند که استاد می فرمایند کیفیت ندارند.

از دست این گرونی دارم روانی میشم!:sad:

salar_aziz
05-02-2012, 00:27
سلام
حدوداً 235 هزارتومن هست .
چند؟! 200 تا 210 بود که!!
عجب گیری کردیم ازین مملکت بوووووووووووووووووووووووو وق :31:

ata.royalfalcon
05-02-2012, 07:51
دوستان غیر از سایت چاره و دیجی کالا سایت معتبر که هارد اکسترنال داشته باشه چی هست؟

آخه دیجی کالا و چاره بیشتر ADATA دارند که استاد می فرمایند کیفیت ندارند.

از دست این گرونی دارم روانی میشم!:sad:

سايت رايانه صبا هم هست .البته تا به حال خريد اينترنتي ازش نداشتم .

saeediranzad
05-02-2012, 08:30
سلام
دوتا پرسش تاحدی ساده دارم:
1- برای کمک به هارد لپتاپ (حجم اضافی)، چه هاردی را پیشنهاد میکنید؟
2- یه هارد اکسترنل عمرش چقدره؟ منظورم اینه که لپتاپ من usb2 هست و تا 3-4 سال دیگه هم قصد تعویضش را ندارم. پس یه usb2 بگیرم یا usb3 تا بتونم برای آینده ازش استفاده کنم؟

amir_t6262
05-02-2012, 10:40
هارد های اکسترنال پاسپورتی، دقیقا همان هاردهای لپ تاپی هستند که داخل یک باکس قرار گرفته اند و یک مبدل ساتا به usb دارند .

بنظرم قیمت بگیر، اگر هارد لپ تاپی ارزانتر از هارد پاسپورتی است، هارد لپ تاپت را عوض کن و حجم بالاتر بگیر.

من همین کار را کردم. البته 3 سال قبل. هارد 80 لپ تاپم که سامسونگ بود را عوض کردم و یک 320 گذاشتم.

بعد از این باکسهای هارد لپ تاپی خریدم که 10 هزار تومان بود، و هارد 80 را گذاشتم در آن و الان بعنوان هارد پرتابل ازش استفاده میکنم.

saeediranzad
05-02-2012, 17:44
هارد های اکسترنال پاسپورتی، دقیقا همان هاردهای لپ تاپی هستند که داخل یک باکس قرار گرفته اند و یک مبدل ساتا به usb دارند .

بنظرم قیمت بگیر، اگر هارد لپ تاپی ارزانتر از هارد پاسپورتی است، هارد لپ تاپت را عوض کن و حجم بالاتر بگیر.

من همین کار را کردم. البته 3 سال قبل. هارد 80 لپ تاپم که سامسونگ بود را عوض کردم و یک 320 گذاشتم.

بعد از این باکسهای هارد لپ تاپی خریدم که 10 هزار تومان بود، و هارد 80 را گذاشتم در آن و الان بعنوان هارد پرتابل ازش استفاده میکنم.

چه جالب! زیرکانه است.
گارانتی لپتاپم هم تمام شده. یعنی میتونم دستکاریش کنم.
عوض کردنش که نباید قلق خاصی داشته باشه؛ نه؟
رم را هم میتونم عوض کنم؟ آخه رمش 3 است و با سرعت 533 (فاجعه!)
حالا برند هارد لپتاپ چی باشه؟ لپتاپم فوجیتسو است. (تو یه تاپیک دیگه بپرسم؟)
باکسها که فرقی نمیکنه؛ همین که بگم یه باکس هارد لپتاپ میخوام کافیه؟

amir_t6262
05-02-2012, 18:37
چه جالب! زیرکانه است.
گارانتی لپتاپم هم تمام شده. یعنی میتونم دستکاریش کنم.
عوض کردنش که نباید قلق خاصی داشته باشه؛ نه؟
رم را هم میتونم عوض کنم؟ آخه رمش 3 است و با سرعت 533 (فاجعه!)
حالا برند هارد لپتاپ چی باشه؟ لپتاپم فوجیتسو است. (تو یه تاپیک دیگه بپرسم؟)
باکسها که فرقی نمیکنه؛ همین که بگم یه باکس هارد لپتاپ میخوام کافیه؟

عوض کردن هارد خیلی ساده است. دو تا پیچ پشت لپ تاپ مربوط به هارد است که باز میکنی و هارد در میاد.
بعد دو تا گیره هم داره که با پیچ به هارد وصل است آن را هم باز میکنی .

خیلی ساده است. امتحان کن کاملا بی خطره!

رم را هم میتوانی ارتقا بدهی. البته ببین صرف میکنه یا نه. با توجه به قیمتهایش میگویم.

من چند سال قبل هم هارد و هم رم را ارتقا دادم.

هارد اریجینال لپ تاپ دل من سامسونگ بود. الان هم سیگیت گرفتم.

باکس هم بگوباکس هارد لپ تاپ میخوام. فکر کنم 10 تومان هم بیشتر نباشد.

mehdi speed 700
05-02-2012, 19:28
با سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال تا قیمت 150000 تومن بخرم فقط هم 1 ترا میخوام.گیرم میاد اصلا با این قیمت.حالا وسترن یا سیگیت یا ترنسند باشه فرقی نداره.ففقط هم واسه استفاده توی خونه میخوام.یعنی از کامپیوتر به tv.و تماشای فیلم.
دوستان لطفا راهنمایی کنید.من مارکش زیاد برام مهم نیست فقط قیمتش مهمه با عمرش حافظشم فقط 1 ترا باشه

poonel
05-02-2012, 22:20
نه عزیز نمیشه. بودجتون خیلی کمه.

الآن ارزونترین قیمت هارد وسترن 1 ترا 235 هست.

سیگیت هم 245 قیمت گرفتم.

با 150 تومن فکر کنم 500 گیگ بتونید بگیرید

poonel
05-02-2012, 22:42
اساتید اطلاع دارید که هارد اکسترنال شرکت های SiliconPower و ADATA داخلشون هارد کدوم شرکت هست؟

ata.royalfalcon
06-02-2012, 08:03
اساتید اطلاع دارید که هارد اکسترنال شرکت های SiliconPower و ADATA داخلشون هارد کدوم شرکت هست؟

سلام

davod_danger666
06-02-2012, 12:05
هر ارزونی بی دلیل نیست پیشنهادم اینه که هارد سیگیت رو بخرید با یک کیف . قول میدم اگر خوب مراقب باشید هیچ مشکلی نخواهید داشت . ولی اگر هارد adata بخرید من تضمینی درباره کیفیت نخواهم داد .

سلام
اقا عطا من تقریبا 2 سال پیش هارد data رو گرفتم و حالا اطلاعات حساسمو اونجا نگهداری میکنم.
یعنی قابل اطمینان نیست؟میشه بیشتر توضیح بدین

amir_t6262
06-02-2012, 12:24
نه عزیز نمیشه. بودجتون خیلی کمه.

الآن ارزونترین قیمت هارد وسترن 1 ترا 235 هست.

سیگیت هم 245 قیمت گرفتم.

با 150 تومن فکر کنم 500 گیگ بتونید بگیرید

من مدتی قبل سامسونگ 1 ترابایت پاسپورتی را 185 قیمت گرفتم. الان نمیدونم چند شده.

poonel
06-02-2012, 21:09
سلام

استاد خیلی لطف کردید. حسابی فیض بردم از پاسختون.

یه سوال :

تو لینک نوشته بودید که :

11. هارد silicon power مدل diamond 1 TB هم از هارد اینترنال وسترن Scorpio blue مدل WD10TPVT استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
می خواستم بدونم به نظرتون بجای هارد وسترن پاسپورتی، مدل Silicon Power Diamond رو بگیرم؟
آخه ارزونتره و خیلی خوشگل تره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +1.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +1.jpg

ata.royalfalcon
07-02-2012, 08:28
استاد خیلی لطف کردید. حسابی فیض بردم از پاسختون.

یه سوال :

تو لینک نوشته بودید که :

می خواستم بدونم به نظرتون بجای هارد وسترن پاسپورتی، مدل Silicon Power Diamond رو بگیرم؟
آخه ارزونتره و خیلی خوشگل تره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +1.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +1.jpg

ممنون از شما
در صورت خريد با گارانتي داده پرداز رایانه متین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخريد .

davod_danger666
07-02-2012, 17:43
سلام
اقا عطا من تقریبا 2 سال پیش هارد data رو گرفتم و حالا اطلاعات حساسمو اونجا نگهداری میکنم.

سوال من بی جواب موند:sad:

hormozan m
07-02-2012, 22:45
سلام امروز 17/11/90

قیمت My Book Essential 1tb

175 تومان ! با گارانتی آواژنگ ! اهواز بازار بزرگ!

poonel
07-02-2012, 23:31
سلام امروز 17/11/90

قیمت My Book Essential 1tb

175 تومان ! با گارانتی آواژنگ ! اهواز بازار بزرگ!

:18: :31::19:

کدوم فروشگاه بود؟

hormozan m
08-02-2012, 00:40
:18: :31::19:

کدوم فروشگاه بود؟

p.m کردم! :46:

آذرخش كامپيوتر آقاي سجادي اهواز 2213666 0611

زنگ بزن شاید طرف گیج بوده یه چیزی گفته! :27:

ata.royalfalcon
08-02-2012, 13:31
عكسي از هارد adata sh93 كه باز شده .

poonel
08-02-2012, 17:01
p.m کردم! :46:

آذرخش كامپيوتر آقاي سجادي اهواز 2213666 0611

زنگ بزن شاید طرف گیج بوده یه چیزی گفته! :27:

آقا زنگ زدم. یارو گفت 260 تومن!
من بدبخت رو بگو که از دیشب تا صبح خوشحال بودم که 175 شده.:44:

ata.royalfalcon
08-02-2012, 20:18
سلام

عزیز دلم خودم هفت هارد اکسترنال وسترن دارم و با وجودی که کیفیت خوبی دارند و شکر خدا تا الان مشکلی نداشته اند ولی هنوز در استرس ناشی از دست دادن اطلاعات هستم . با وجودیکه هنوز دوسال کامل نشده در فکر بکاپ گرفتن از تمام داده ها هستم . این چند ماهه به مشکلات متعددی برخوردم که فعلا منو از اینجور کارها دور کرده .
یکی از دوستان متخصص در امر تعمیرات هارد یه مثالی آورده که خالی از لطف نیست اینجا هم بگم .
نوشتن اطلاعات بر روی هارد دیسک مثل حکاکی کردن روی یخ و گزاشتن آن تو فریزر هست . تصور کنید که اگر برق برود چه اتفاقی برای یخ میافتد . پس همیشه بکآپ داشته باشید .
خودم داغ دیده اینجور چیزها هستم . یه هارد سیگیت اینترنال داشتم که 1.5 ترابایت آرشیو فیلم بود که همشون نیست و نابود شدند و با صرف هزینه هنگفت (بیشتر از قیمت هارد نو) اونها رو برای من ریکاوری کردند .

پس هیچ وقت فراموش نکنید که همیشه بکآپ داشته باشید .

amin3k
08-02-2012, 20:37
سلام
یک سوال داشتم:
با توجه به بازار قیمت هارد بالاتر میره یا پایین تر خواهد اومد توی روزهای آتی؟؟
ممنون میشم اگه سریع تر جواب بدید...

hormozan m
08-02-2012, 21:26
آقا زنگ زدم. یارو گفت 260 تومن!
من بدبخت رو بگو که از دیشب تا صبح خوشحال بودم که 175 شده.:44:

سلام . من فکر کنم شما منظور منو متوجه نشدی!:31: من گفتم قیمت WD MY BOOK ESSENIAL

160 تومن ( 1 ترا ) . شما قیمت PASSPORT رو گرفتی 260 تومن! :46: من بخاطر شما دوباره زنگ زدم .

موفق باشی!:40:

sabzefosfori
09-02-2012, 12:40
عزیز دلم خودم هفت هارد اکسترنال وسترن دارم و با وجودی که کیفیت خوبی دارند و شکر خدا تا الان مشکلی نداشته اند ولی هنوز در استرس ناشی از دست دادن اطلاعات هستم . با وجودیکه هنوز دوسال کامل نشده در فکر بکاپ گرفتن از تمام داده ها هستم . این چند ماهه به مشکلات متعددی برخوردم که فعلا منو از اینجور کارها دور کرده .
یکی از دوستان متخصص در امر تعمیرات هارد یه مثالی آورده که خالی از لطف نیست اینجا هم بگم .
نوشتن اطلاعات بر روی هارد دیسک مثل حکاکی کردن روی یخ و گزاشتن آن تو فریزر هست . تصور کنید که اگر برق برود چه اتفاقی برای یخ میافتد . پس همیشه بکآپ داشته باشید .
خودم داغ دیده اینجور چیزها هستم . یه هارد سیگیت اینترنال داشتم که 1.5 ترابایت آرشیو فیلم بود که همشون نیست و نابود شدند و با صرف هزینه هنگفت (بیشتر از قیمت هارد نو) اونها رو برای من ریکاوری کردند .

پس هیچ وقت فراموش نکنید که همیشه بکآپ داشته باشید .

سلام ببخشيد ضربه خورد هارد سيگت شما
من ميخوايم از برند سيگت خريد کنم مدل turbo از يکی از اين کاربرا هم تو اين تاپيک ديدم که از هارد های سيگت بد ميگفت که زود خراب ميشن ميخواستم بدونم اگه اين جريان صحت داره برم سمت هارد های وسترن :11:

ata.royalfalcon
09-02-2012, 17:53
سلام ببخشيد ضربه خورد هارد سيگت شما
من ميخوايم از برند سيگت خريد کنم مدل turbo از يکی از اين کاربرا هم تو اين تاپيک ديدم که از هارد های سيگت بد ميگفت که زود خراب ميشن ميخواستم بدونم اگه اين جريان صحت داره برم سمت هارد های وسترن :11:

سلام

داستانش اینطوری بود که از مشهد چهار تا هارد 1.5 ترابایت سیگیت (اینترنال) سفارش دادم که فیلم و انیمه بریزند توش .
بماند که از چهار تا ، سه تا رو برای من پست کردند ، اونهم چه پست کردنی !!! کارتونش کلا وا شده بود !!!

از چهارتاش کلاً دوتاش خراب بود (توسط بایوس هم دیتیکت نمیشد) یکیش رو گارانتی عوض کرد اونیکی رو به بهانه ضربه خوردگی عوض نکردند که اونو بردمش برای تعمیر و ریکاوری که درست کردند . البته پس از تعمیر سریعاً بکآپ گرفتم ، چون برای من هاردهای تعمیری غیر قابل اعتماد هست .

هاردیکه گارانتی عوض نکرد گوشه اش یه ضربه دیدگی داشت . نمیدونم کار گارانتی هست یا کار اون فروشنده آرشیو فیلم و کارتون . در هر حال هارد تعمیر شده ولی بدسکتوریهای شدید داره ، خوب شد سریع ازش بکاپ گرفتم .

saddegh
09-02-2012, 21:19
دوستان من دیروز هارد 1.5 ترا اینترنال سامسونگ گرفتم 260 تومن با 32 مگ بافر به نظرتون هارد خوبیه ؟
پنج تا پارتیشنش کردم سرعتش هم بد نیست قابل قبوله

poonel
09-02-2012, 21:28
سلام

داستانش اینطوری بود که از مشهد چهار تا هارد 1.5 ترابایت سیگیت (اینترنال) سفارش دادم که فیلم و انیمه بریزند توش .
بماند که از چهار تا ، سه تا رو برای من پست کردند ، اونهم چه پست کردنی !!! کارتونش کلا وا شده بود !!!

از چهارتاش کلاً دوتاش خراب بود (توسط بایوس هم دیتیکت نمیشد) یکیش رو گارانتی عوض کرد اونیکی رو به بهانه ضربه خوردگی عوض نکردند که اونو بردمش برای تعمیر و ریکاوری که درست کردند . البته پس از تعمیر سریعاً بکآپ گرفتم ، چون برای من هاردهای تعمیری غیر قابل اعتماد هست .

هاردیکه گارانتی عوض نکرد گوشه اش یه ضربه دیدگی داشت . نمیدونم کار گارانتی هست یا کار اون فروشنده آرشیو فیلم و کارتون . در هر حال هارد تعمیر شده ولی بدسکتوریهای شدید داره ، خوب شد سریع ازش بکاپ گرفتم .

استاد می بخشید می دونم تو این تاپیک جاش نیست اما این بکاپ چطوریه؟

من یه هارد اینترنال مکستور دارم که 6 ساله عین خر داره کار میکنه و الآن داره صدای تراکتور میده.
اطلاعاتم بدجور در خطره.
با این قیمت ها هم پول خرید هارد نیست.
میشه لطف کنید یه راهنمایی کنید با چه نرم افزاری باید بکاپ بگیرم و اینکه حجم بکاپ مثلاً واسه 100 گیگ چقدر میشه؟

ata.royalfalcon
09-02-2012, 23:31
استاد می بخشید می دونم تو این تاپیک جاش نیست اما این بکاپ چطوریه؟

من یه هارد اینترنال مکستور دارم که 6 ساله عین خر داره کار میکنه و الآن داره صدای تراکتور میده.
اطلاعاتم بدجور در خطره.
با این قیمت ها هم پول خرید هارد نیست.
میشه لطف کنید یه راهنمایی کنید با چه نرم افزاری باید بکاپ بگیرم و اینکه حجم بکاپ مثلاً واسه 100 گیگ چقدر میشه؟

در بهترین حالت برای بکآپ ، حجم بکاپ نباید از حجم اصلی بیشتر باشه . مثلا در RAID1 (که اتفاقاً یکی از امنترین و گرانقیمت ترین نوع raid هست) همون اطلاعاتی که در هارد اول نوشته میشود عیناً در هارد دوم نوشته میشود . البته برای کسانی که حجم آرشیو آنها کم هست بهتره که روی DVD رایت کنند ، برای صد گیگ تقریبا 25 عدد DVD خام لازم هست .

ولی برای کسانی که حجم آرشیو آنها زیاد هست رایت کردن روی DVD کار صحیحی نیست چون هم نگهداری DVD کار سختی هست و هم پیدا کردن عنوان خاص در بین تعداد زیاد DVD ها کار مشکلی هست .

در مورد نرم افزارهای بکآپ گیری نرم افزارهای مختلفی برای این کار وجود دارد . مثلا همین نرم افزاری که در هارد اکسترنال وسترن دیجیتال موجود هست بصورت اتوماتیک از مسیرهایی که شما تعیین میکنید بکاپ میگیرد . بعبارت دیگه به محض متصل کردن هارد اکسترنال وسترن نرم افزار WD smartware با مشاهده فایلهای اضافه شده بصورت اتوماتیک از آنها بکآپ میگیرد .

آموزش بکآپ گیری نرم افزار WD smart ware رو در اینجا گفتم .

davod_danger666
10-02-2012, 21:26
در بهترین حالت برای بکآپ ، حجم بکاپ نباید از حجم اصلی بیشتر باشه . مثلا در RAID1 (که اتفاقاً یکی از امنترین و گرانقیمت ترین نوع raid هست) همون اطلاعاتی که در هارد اول نوشته میشود عیناً در هارد دوم نوشته میشود . البته برای کسانی که حجم آرشیو آنها کم هست بهتره که روی DVD رایت کنند ، برای صد گیگ تقریبا 25 عدد DVD خام لازم هست .

ولی برای کسانی که حجم آرشیو آنها زیاد هست رایت کردن روی DVD کار صحیحی نیست چون هم نگهداری DVD کار سختی هست و هم پیدا کردن عنوان خاص در بین تعداد زیاد DVD ها کار مشکلی هست .

در مورد نرم افزارهای بکآپ گیری نرم افزارهای مختلفی برای این کار وجود دارد . مثلا همین نرم افزاری که در هارد اکسترنال وسترن دیجیتال موجود هست بصورت اتوماتیک از مسیرهایی که شما تعیین میکنید بکاپ میگیرد . بعبارت دیگه به محض متصل کردن هارد اکسترنال وسترن نرم افزار WD smartware با مشاهده فایلهای اضافه شده بصورت اتوماتیک از آنها بکآپ میگیرد .

سلام اقا عطا....خیلی ممنون از راهنمایی های مفیدتون.
این بکاپی که میگیریم حتما باید جایی ذخیره شه....مثلا تو هارد دیگه ای درسته؟
اخه اطلاعاتم خیلیه......الان وضع هارد تو بازار خرابه

ata.royalfalcon
10-02-2012, 21:30
سلام اقا عطا....خیلی ممنون از راهنمایی های مفیدتون.
این بکاپی که میگیریم حتما باید جایی ذخیره شه....مثلا تو هارد دیگه ای درسته؟
اخه اطلاعاتم خیلیه......الان وضع هارد تو بازار خرابه
سلام عزیزم
خب آره دیگه این بکاپ باید در جای دیگه بغیر از هارد اصلی ذخیره بشه وگرنه بکاپ معنی نمیده که !!!:31:
تا الان که دوسال هارد رو داشتی و مشکلی نداشته یه چندماه هم مراقبش باش انشاءاله چیزیش نمیشه تا قیمتها متناسب بشه .

saddegh
11-02-2012, 13:38
دوستان من دیروز هارد 1.5 ترا اینترنال سامسونگ گرفتم 260 تومن با 32 مگ بافر به نظرتون هارد خوبیه ؟
پنج تا پارتیشنش کردم سرعتش هم بد نیست قابل قبوله

عمو عطا مگه با ما قهری:31:

ata.royalfalcon
11-02-2012, 13:54
عمو عطا مگه با ما قهری:31:

نه عزیز دلم :31:

من تا بحال هارد سامسونگ نداشتم و تابحال هم باهاش کارهم نکردم بنابراین نمیتونم با قاطعیت نظر بدم . در حال حاضر سامسونگ دیگه هارد تولید نمیکنه و بخش تولید هاردشو به سیگیت فروخته کرده .

hormozan m
11-02-2012, 14:25
سلام دوستان . من WD my book 1tb رو 170 قیمت دارم !

به نظرتون پایین تر میاد یا همین رو بخرم ؟ مرسی

ata.royalfalcon
11-02-2012, 20:43
سلام دوستان . من WD my book 1tb رو 170 قیمت دارم !

به نظرتون پایین تر میاد یا همین رو بخرم ؟ مرسی

سلام
قبل از گرونیها قیمت این مدل حدوداً 90 هزارتومن بوده .
من نمیدونم قیمتها پایین میاد یا خیر . تو ایران همه چیز غیر مترقبه هست . آدم نمیدونه فردا پس فردا چه اتفاقی میافته !!! مخصوصاً اینکه تحریم نفت هم شدیم . معلوم هم نیست اثرات تحریم نفت چطوری هست . اگر واقعا هارد لازم دارید بخرید . کلاً من بعید میدونم قیمتها پایین بیاد . خداحافظ اون دوره های ارزونی !!!:13:

amir_t6262
11-02-2012, 22:48
نه عزیز دلم :31:

من تا بحال هارد سامسونگ نداشتم و تابحال هم باهاش کارهم نکردم بنابراین نمیتونم با قاطعیت نظر بدم . در حال حاضر سامسونگ دیگه هارد تولید نمیکنه و بخش تولید هاردشو به سیگیت فروخته کرده .

هارد اریجینال لپ تاپ دل inspiron من که سال 85 خریدم، سامسونگ بود.
که البته الان ارتقایش دادم و هارد سامسونگش را داخل باکس هارد لپ تاپ گذاشتم و بعنوان هارد اکسترنال استفاده میکنم.

مشکلی هم باهاش نداشتم.

hormozan m
13-02-2012, 00:05
سلام دوستان ! امروز هارذ western digital my book essenial 1tb رو با قیمت 170 تومان خریدم. با گارانتی یکساله سازگار ارقام.

به نظرتون پارتیشن بندی کنم یا نه ؟:11:

ata.royalfalcon
13-02-2012, 07:59
سلام دوستان ! امروز هارذ western digital my book essenial 1tb رو با قیمت 170 تومان خریدم. با گارانتی یکساله سازگار ارقام.

به نظرتون پارتیشن بندی کنم یا نه ؟:11:

سلام . مبارك باشه
خير نيازي به پارتيشن بندي نيست . بجاي پارتيشن بندي فولدر بندي كنيد .
يه كيف هم بخر و مراقب باش زمين نيافته .

amirkhan_0o0
13-02-2012, 08:21
بدون شرح

MoH_@_MaD
13-02-2012, 16:39
دوستان سلام
من امروز یه هارد وسترن my book essential دو ترا خریدم الان که هارد رو وصل کردم پوشه ها و برنامه های زیر تو خود هارد وجود داره !!
کدوم نرم افزار ها رو باید نصب کنم ؟؟

اگه یه توضیحی بدین ممنون میشم

ata.royalfalcon
13-02-2012, 17:00
دوستان سلام
من امروز یه هارد وسترن my book essential دو ترا خریدم الان که هارد رو وصل کردم پوشه ها و برنامه های زیر تو خود هارد وجود داره !!

سلام عزيز دلم
اوني كه نوشته WD SmartWare.exe رو نصب كن .

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

البته اينو هم دقت كنيد كه فايلها و پوشه هايي كه در پارتيشن هاردتان هست به هيچ عنوان جابجا و يا حذف نكنيد .

MoH_@_MaD
13-02-2012, 17:17
ممنون
یه سوال هم در مورد بک آپ گیری داشتم
وقتی مثلا از حدود 1 ترا بایت فایل بکاپ بگیریم حجم فایل بکاپ چقدر میشه ؟ همون 1 ترا بایت ؟؟
بعد چیزی که بکاپ گرفته میشه مثل یه فایله یا همه ی پوشه ها و فایلها در محل بکاپ گیری کپی میشه ؟؟
بعد از بکاپ گیری فایل بکاپ رو کجا ذخیره میکنه ؟؟

ata.royalfalcon
13-02-2012, 18:24
ممنون
یه سوال هم در مورد بک آپ گیری داشتم
وقتی مثلا از حدود 1 ترا بایت فایل بکاپ بگیریم حجم فایل بکاپ چقدر میشه ؟ همون 1 ترا بایت ؟؟
بعد چیزی که بکاپ گرفته میشه مثل یه فایله یا همه ی پوشه ها و فایلها در محل بکاپ گیری کپی میشه ؟؟
بعد از بکاپ گیری فایل بکاپ رو کجا ذخیره میکنه ؟؟

سلام .
مسلماً حجم بکاّپ بیشتر از یک ترابایت نخواهد بود .

با نرم افزار یکمی کار کنی سریع متوجه نحوه کارکردش میشی و خیلی آسون هست .

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

البته مسئله دیگر این هست که اگر ورژن نرم افزار شما قدیمی باشه حق انتخاب زیادی برای فایل یا فولدرهای نخواهید داشت . مثلا این نرم افزار از کل درایو e سیستم شما بکآپ خواهد گرفت و فایلها را پس از دسته بندی بر اساس نوع مرتب میکند .

اما اگر نرم افزار رو آپدیت کنید حق انتخاب برای بکاپ گرفتن از فایل یا فولدر مشخص رو خواهید داشت .

در همون آموزش به این مطلب اشاره کردم

MoH_@_MaD
13-02-2012, 20:57
ممنون آقا عطا
واسه آپدیت کردن نرم افزار من تا این مرحله پیش رفتم ولی از بعد از این نمیدونم چیکار کنم !

اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

ata.royalfalcon
13-02-2012, 21:16
ممنون آقا عطا
واسه آپدیت کردن نرم افزار من تا این مرحله پیش رفتم ولی از بعد از این نمیدونم چیکار کنم !

اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

فریمور رو برای چی آپدیت کردی ، خودم به خاطر ریسک بالای این کار تا به حال چنین کاری رو انجام ندادم . آپدیت کردن نرم افزار WD smart ware کافی بود !!!

خب دکمه ی جزء exit نداره دیگه ، بزنش دیگه !!! سیستم هم ریستارت کن .

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

برای آپدیت کردن WD smart ware دانلود و نصب برنامه زیر کافی بود !!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zip

ata.royalfalcon
13-02-2012, 21:23
سایت وسترن رو بررسی کردم

دکمه exit رو میزنی و سپس کابل usb و کابل برق رو هم جدا میکنی و پس از 10 دقیقه دوباره کابل برق و usb رو متصل میکنی و سیستم رو هم ریستارت میکنی .

MoH_@_MaD
13-02-2012, 21:28
سایت وسترن رو بررسی کردم

دکمه exit رو میزنی و سپس کابل usb و کابل برق رو هم جدا میکنی و پس از 10 دقیقه دوباره کابل برق و usb رو متصل میکنی و سیستم رو هم ریستارت میکنی .

این کار رو انجام دادم ولی فایده ای نداشت و آپدیت نشد
به هر حال ممنون

ata.royalfalcon
13-02-2012, 21:39
این کار رو انجام دادم ولی فایده ای نداشت و آپدیت نشد
به هر حال ممنون

خب بالاخره هاردت بالا میاد ؟؟ روشن میشه ؟؟
نیازی به آپدیت firmware نیست . کافی که در زمانی که هارد به سیستم وصل نیست نرم افزار آپدیت کننده که لینکشو در پست بالایی گذاشتم رو دانلود و نصب کنی .

armin_punisher6
13-02-2012, 21:47
سایت وسترن رو بررسی کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددکمه exit رو میزنی و سپس کابل usb و کابل برق رو هم جدا میکنی و پس از 10 دقیقه دوباره کابل برق و usb رو متصل میکنی و سیستم رو هم ریستارت میکنی .
البته اضافه کنم 10 ثانیه.

davod_danger666
13-02-2012, 22:19
فریمور رو برای چی آپدیت کردی ، خودم به خاطر ریسک بالای این کار تا به حال چنین کاری رو انجام ندادم . آپدیت کردن نرم افزار WD smart ware کافی بود !!!

خب دکمه ی جزء exit نداره دیگه ، بزنش دیگه !!! سیستم هم ریستارت کن .

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

برای آپدیت کردن WD smart ware دانلود و نصب برنامه زیر کافی بود !!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fsmartware%2FWDSmartWare_Software_Upgrader_for_Win dows_1.5.1.6.zip)

استاد اینا چی اند؟
آپدیت بشن چی میشن؟چه مشگلی مگه پیش میاد با اپدیت کردن؟

ata.royalfalcon
13-02-2012, 22:41
استاد اینا چی اند؟
آپدیت بشن چی میشن؟چه مشگلی مگه پیش میاد با اپدیت کردن؟

بعضی اوقات کمپانی سازنده برای بهبود عملکرد سخت افزار یا فیکس نمودن یکسری از مشکلات سخت افزاری بایوس جدید (در مورد لپتاپ یا مادربرد یا کارت گرافیک) یا firmware جدید (برای هارد یا دستگاههای مشابه) ارائه میکنه .

برای آپدیت کردن بایوس یا firmware باید یکسری از شرایط رو کاملا رعایت کرد تا مشکلی در حین آپدیت پیش نیاید ، در غیر اینصورت اون قطعه سخت افزاری از کار خواهد افتاد و برای تعمیر کردن باید نزد افراد متخصص مراجعه کرد . مثلا در حین آپدیت بایوس یا firmware به هیچ عنوان برق نباید قطع بشه یا باید آنتی ویروس رو کاملا غیر فعال کرد تا دخالتی در آپدیت نداشته باشه و ......
پیشنهاد میشه که اگر سخت افزار مورد نظر واقعاً مشکلی نداره و از کارکردش راضی هستید از انجام اینجور کارهای پر مخاطره خودداری بشه .

ولی آپدیت کردن نرم افزار مشکل خاصی ندارد و در صورت موفق نبودن مشکل خاصی هم پیش نمیاد حداکثر مجددا اصل نرم افزار رو دانلود میکنید و دوباره آپدیت میکنید .

hormozan m
14-02-2012, 00:50
سلام . مبارك باشه
خير نيازي به پارتيشن بندي نيست . بجاي پارتيشن بندي فولدر بندي كنيد .
يه كيف هم بخر و مراقب باش زمين نيافته .

مرسی! فقط یک سوال ! دکمه پشت هارد باید نگه داشته بشه که هارد روشن یا خاموش بشه ؟ ( 3 - 4 ثانیه ) :46:

برنامه ها ی خود WD رو ریختم توی یک فولدر ! ( تو خود هارد ) اشکالی که نداره ؟؟؟

ata.royalfalcon
14-02-2012, 09:01
مرسی! فقط یک سوال ! دکمه پشت هارد باید نگه داشته بشه که هارد روشن یا خاموش بشه ؟ ( 3 - 4 ثانیه ) :46:

برنامه ها ی خود WD رو ریختم توی یک فولدر ! ( تو خود هارد ) اشکالی که نداره ؟؟؟

سلام
اون چيزي كه از user manual خوندم و عيناً كپي هم ميكنم

خلاصه :
1. خاموش كردن هارد بوسيله اين دكمه ، تنها زماني كار ميكند كه نرم افزار WD SmartWare رو نصب كرده باشيد .

2. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد و سپس كابل usb رو جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد روشن خواهد شد .

3. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد و كابل رو جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن هارد هم ميتوان از همون دكمه هم استفاده كرد .
دكمه پشت هارد بايد اونقدر نگه داشته بشه تا هارد يا خاموش بشه يا روشن بشه . در اينجور مواقع بهتره كه user manual رو با دقت خوند .

n-95
14-02-2012, 10:33
HDD 1TB WESTERN DIGITAL USB.3
HDD EXTERNAL 1TRA GOFLEX بدون آداپتور USB.2 SEGATE
HDD EXTERNAL 1TRA EXPANSION USB.2 SEGATE

دوستان کدوم مدل برای نگهداری آرشیو فیلم و مستند بهتره ؟ ماندگاری بالااااا
goflex به هاردهای رومیزی سیگیت گفته میشه ؟
قیمت این 3 مدل الان چنده ؟

amir_t6262
14-02-2012, 11:19
دوستان سلام

اصفهان چند بود این هارد؟

ata.royalfalcon
14-02-2012, 11:55
HDD 1TB WESTERN DIGITAL USB.3
HDD EXTERNAL 1TRA GOFLEX بدون آداپتور USB.2 SEGATE
HDD EXTERNAL 1TRA EXPANSION USB.2 SEGATE

دوستان کدوم مدل برای نگهداری آرشیو فیلم و مستند بهتره ؟ ماندگاری بالااااا
قیمت این 3 مدل الان چنده ؟

سلام
نميدونم اين مدل HDD 1TB WESTERN DIGITAL كه شما گفتيد پرتابل هست يا دسكتاپ ، معلوم هم نيست از نوع essential هست يا element . اما اگر دسكتاپ از نوع essential باشه اين مدل رو بيشتر ترجيح ميدم .

هاردهاي سري goflex هم پرتابل موجوده و هم دسكتاپي (روميزي)

براي آشنايي كلي با انواع مدلهاي سيگيت به اين پست مراجعه كنيد . گرچه كمي اطلاعاتش قديمي شده .

MoH_@_MaD
14-02-2012, 14:03
اصفهان چند بود این هارد؟

310 تومن اونم با کلی گشتن تونستم گیر بیارم :13:

reza8766
14-02-2012, 14:10
قیمت های این هفته چطورن؟
همچنان داره میره بالا؟
من نظرم روی سیلیکون پاور هستش
قبلا فلش این مارک رو گرفتم خوب بوده
اما هاردش رو نمیدونم چطورن
کسی اطلاع داره؟

armin100
16-02-2012, 12:26
قیمت های این هفته چطورن؟
همچنان داره میره بالا؟
من نظرم روی سیلیکون پاور هستش
قبلا فلش این مارک رو گرفتم خوب بوده
اما هاردش رو نمیدونم چطورن
کسی اطلاع داره؟

با اجازه از استاد عطا
من 5 ماه پیش سیلیکون پاور A80 گرفتم.
1- این مدل ضد ضربه هست. یکی دو بار بد جور در حال کپی کردن اطلاعات، زمین خورد ولی خوشبختانه هیچیش نشد. حسابشو واسه من پس داده. :31:
2- از بابت سرعت هم خیالت راحت راحت. از هارد دسکتاپ 2 ترایی WD که دارم، سریعتره.
3- وزنش حدود 2 برابر هاردهای WD و Seagate هست. اما به نظرم ضد ضربه بودنش ارزششو داشته باشه.
4- به HD Media Player هم بدون هیچ مشکلی وصل میشه و مشکلی از بابت عدم شناسایی هارد وجود نداره.
5- اون زمان من 750 رو 104 خریدم ولی الان 500 رو 203 قیمت دارم که به نسبت اون زمانی که من خریدم خیلی خیلی بالاست. اما خب قیمت همه ی هاردها بالا رفته.

توصیه کلی: قیمتش رو با هاردهای دیگه یه مقایسه کن. اگه قیمتش مناسب بود، تو خریدش شک نکن.

reza8766
16-02-2012, 13:42
با اجازه از استاد عطا
من 5 ماه پیش سیلیکون پاور A80 گرفتم.
1- این مدل ضد ضربه هست. یکی دو بار بد جور در حال کپی کردن اطلاعات، زمین خورد ولی خوشبختانه هیچیش نشد. حسابشو واسه من پس داده. :31:
2- از بابت سرعت هم خیالت راحت راحت. از هارد دسکتاپ 2 ترایی WD که دارم، سریعتره.
3- وزنش حدود 2 برابر هاردهای WD و Seagate هست. اما به نظرم ضد ضربه بودنش ارزششو داشته باشه.
4- به HD Media Player هم بدون هیچ مشکلی وصل میشه و مشکلی از بابت عدم شناسایی هارد وجود نداره.
5- اون زمان من 750 رو 104 خریدم ولی الان 500 رو 203 قیمت دارم که به نسبت اون زمانی که من خریدم خیلی خیلی بالاست. اما خب قیمت همه ی هاردها بالا رفته.

توصیه کلی: قیمتش رو با هاردهای دیگه یه مقایسه کن. اگه قیمتش مناسب بود، تو خریدش شک نکن.

ممنون دوست عزیز متاسفانه از شانس گند من این مدل وحشتناک بالا رفته من یک ترا میخوام الان سایت چاره زده 287 مجبورم بیخیالش شم برم وسترن یا سیگیت بگیرم اینجاست که باید گفت "مملکته داریم!؟"
راستی سرعتش چطوره تو یو اس بی 2 و 3 هر کدوم چطوره؟
یه سوال دیگه اینکه ظرفیت دقیقش چقده
مثلا من یه هارد 500 دارم اما ظرفیت دقیقش میشه 465 گیگ
آیا اینم 930 گیگ هست یا بالا پایین داره؟

armin100
16-02-2012, 16:23
ممنون دوست عزیز متاسفانه از شانس گند من این مدل وحشتناک بالا رفته من یک ترا میخوام الان سایت چاره زده 287 مجبورم بیخیالش شم برم وسترن یا سیگیت بگیرم اینجاست که باید گفت "مملکته داریم!؟"
راستی سرعتش چطوره تو یو اس بی 2 و 3 هر کدوم چطوره؟
یه سوال دیگه اینکه ظرفیت دقیقش چقده
مثلا من یه هارد 500 دارم اما ظرفیت دقیقش میشه 465 گیگ
آیا اینم 930 گیگ هست یا بالا پایین داره؟

دوست گرامی چیزی که باید به اون توجه داشته باشی، اینه که سرعت انتقال اطلاعات بیش از اینکه به هارد بستگی داشته باشه، به سیستمی که با اون کار میکنی (مشخصا مادربرد و رم سیستم)، مرتبط هست. من از A80 در حالت USB2 چندین تست مختلف روی سیستم های مختلف گرفتم. بین سیستم های مختلف، تفاوتی در حد 5، 6 کیلوبایت در ثانیه وجود داره. به همین خاطر مقایسه ی سرعت هاردهای مختلف، تا زمانی که روی یک سیستم خاص و به صورت منسجم انجام نشه، فاقد ارزش علمی هست.

فقط برای اینکه سئوال شما رو جواب داده باشم، بگم که توی تست های سرعتی که انجام دادم، Write حدود 18 هست و Read هم حدود 29 هست. اما باز هم تاکید میکنم که روی سیستم های مختلف، چند کیلوبایت بالا، پایین میشه. در حالت USB3 با لپ تاپ دوستان کار کردم اما از اون جایی که خودم ندارم، نمیتونم عدد دقیقی بگم. تنها بگم که در حالت USB3، سرعت Read و Write چیزی حدود سه برابر هست. البته این جمله رو هم اضافه کنم که اگه میخوای سرعت USB3 رو به معنای واقعی حس کنی، باید هارد SSD داشته باشی تا سرعتی در حد ده برابر رو تجربه کنی.

در مورد ظرفیت هارد هم یک قاعده ی کلی میگم، شما برای هر نوع حافظه ای از قبیل فلش، هارد و... میتونی استفاده کنی. چیزی که باید بدونی اینه که واحد ظرفیت حافظه برای "برقی ها" و "کامپیوتری ها" متفاوت هست و این تفاوت ظرفیتی هم که همه رو سردرگم میکنه، از همین جا نشات میگیره. این تفاوت به صورت زیره:

برقی ها به هر 1000 بایت یک کیلوبایت میگن. در حالی که کامپیوتری ها به هر 1024 بایت یک کیلوبایت میگن.
برقی ها به هر 1000 کیلوبایت یک مگابایت میگن. در حالی که کامپیوتری ها به هر 1024 کیلوبایت یک مگابایت میگن.
برقی ها به هر 1000 مگابایت یک گیگابایت میگن. در حالی که کامپیوتری ها به هر 1024 مگابایت یک گیابایت میگن.
برقی ها به هر 1000 گیگابایت یک ترابایت میگن. در حالی که کامپیوتری ها به هر 1024 گیگابایت یک ترابایت میگن.

حالا موضوع از این قرار هست که ما موقع کار با کامپیوتر همیشه با "واحد های کامپیوتری" سر و کار داریم؛ یعنی 1024 تایی. اما ظرفیت هاردها متداول هست که به صورت "واحدهای برقی" یعنی 1000 تایی عنوان میشه. بنابراین وقتی مثلا ما هارد یک ترا میخریم، این یک ترا به صورت واحدهای برقی محاسبه شده و قطعا این، اون عددی نیست که ما توی کامپیوتر میبینیم. برای تبدیل این عدد، باید اون رو به واحد های 1024 تایی تقسیم کنیم. یک ترا با توجه به عباراتی که بالا نوشتم، یعنی هزار میلیارد بایت (1,000,000,000,000). حالا...

اگه میخوای ببینی چند کیلوبایت توی کامپیوتر میشه، باید اونو 1 بار به 1024 تقسیم کنی.
اگه میخوای ببینی چند مگابایت توی کامپیوتر میشه، باید اونو 2 بار به 1024 تقسیم کنی.
اگه میخوای ببینی چند گیگابایت توی کامپیوتر میشه، باید اونو 3 بار به 1024 تقسیم کنی.

که اگه عدد 1,000,000,000,000 رو 3 بار به 1024 تقسیم کنی، عدد 931.3225746154785 بدست میاد. یعنی شما ظرفیتی که توی کامپیوتر میبینی، چیزی حدود 931 گیگ هست.

موفق باشی

reza8766
16-02-2012, 18:52
دوست گرامی چیزی که باید به اون توجه داشته باشی، اینه که سرعت انتقال اطلاعات بیش از اینکه به هارد بستگی داشته باشه، به سیستمی که با اون کار میکنی (مشخصا مادربرد و رم سیستم)، مرتبط هست. من از A80 در حالت USB2 چندین تست مختلف روی سیستم های مختلف گرفتم. بین سیستم های مختلف، تفاوتی در حد 5، 6 کیلوبایت در ثانیه وجود داره. به همین خاطر مقایسه ی سرعت هاردهای مختلف، تا زمانی که روی یک سیستم خاص و به صورت منسجم انجام نشه، فاقد ارزش علمی هست.

فقط برای اینکه سئوال شما رو جواب داده باشم، بگم که توی تست های سرعتی که انجام دادم، Write حدود 18 هست و Read هم حدود 29 هست. اما باز هم تاکید میکنم که روی سیستم های مختلف، چند کیلوبایت بالا، پایین میشه. در حالت USB3 با لپ تاپ دوستان کار کردم اما از اون جایی که خودم ندارم، نمیتونم عدد دقیقی بگم. تنها بگم که در حالت USB3، سرعت Read و Write چیزی حدود سه برابر هست. البته این جمله رو هم اضافه کنم که اگه میخوای سرعت USB3 رو به معنای واقعی حس کنی، باید هارد SSD داشته باشی تا سرعتی در حد ده برابر رو تجربه کنی.

در مورد ظرفیت هارد هم یک قاعده ی کلی میگم، شما برای هر نوع حافظه ای از قبیل فلش، هارد و... میتونی استفاده کنی. چیزی که باید بدونی اینه که واحد ظرفیت حافظه برای "برقی ها" و "کامپیوتری ها" متفاوت هست و این تفاوت ظرفیتی هم که همه رو سردرگم میکنه، از همین جا نشات میگیره. این تفاوت به صورت زیره:

برقی ها به هر 1000 بایت یک کیلوبایت میگن. در حالی که کامپیوتری ها به هر 1024 بایت یک کیلوبایت میگن.
برقی ها به هر 1000 کیلوبایت یک مگابایت میگن. در حالی که کامپیوتری ها به هر 1024 کیلوبایت یک مگابایت میگن.
برقی ها به هر 1000 مگابایت یک گیگابایت میگن. در حالی که کامپیوتری ها به هر 1024 مگابایت یک گیابایت میگن.
برقی ها به هر 1000 گیگابایت یک ترابایت میگن. در حالی که کامپیوتری ها به هر 1024 گیگابایت یک ترابایت میگن.

حالا موضوع از این قرار هست که ما موقع کار با کامپیوتر همیشه با "واحد های کامپیوتری" سر و کار داریم؛ یعنی 1024 تایی. اما ظرفیت هاردها متداول هست که به صورت "واحدهای برقی" یعنی 1000 تایی عنوان میشه. بنابراین وقتی مثلا ما هارد یک ترا میخریم، این یک ترا به صورت واحدهای برقی محاسبه شده و قطعا این، اون عددی نیست که ما توی کامپیوتر میبینیم. برای تبدیل این عدد، باید اون رو به واحد های 1024 تایی تقسیم کنیم. یک ترا با توجه به عباراتی که بالا نوشتم، یعنی هزار میلیارد بایت (1,000,000,000,000). حالا...

اگه میخوای ببینی چند کیلوبایت توی کامپیوتر میشه، باید اونو 1 بار به 1024 تقسیم کنی.
اگه میخوای ببینی چند مگابایت توی کامپیوتر میشه، باید اونو 2 بار به 1024 تقسیم کنی.
اگه میخوای ببینی چند گیگابایت توی کامپیوتر میشه، باید اونو 3 بار به 1024 تقسیم کنی.

که اگه عدد 1,000,000,000,000 رو 3 بار به 1024 تقسیم کنی، عدد 931.3225746154785 بدست میاد. یعنی شما ظرفیتی که توی کامپیوتر میبینی، چیزی حدود 931 گیگ هست.

موفق باشی
ممنون بازهم به خاطر اطلاعات جامع و کاملی که ارائه کردی
راستش من یه ترنسند 500 دارم که 2 سال بیشتره که گرفتم روی لپ تاپ داغون خودم سرعت 24-25 میده و این سرعت برای Read و Write تقریبا یکیه و فرقی نداره قبلش یه سیگست 500 داشتم که در حد 30 سرعت میداد اما آب روش ریخت و کلا از بین رفت!
این قضیه برقی و کامپیوتری هم در نوع خودش مکافاتیه و به نظرم یه جورایی با این قانون دارن کم فروشی میکنن!
قطعه کامپیوتری باید تحت استاندارد کامپیوتری تولید و معرفی شه
اما با این حال اون سیگیت خدا بیامرز هم با این که 500 بود اما ظرفیتش تقریبا 470 گیگ بود منم به خاطر همین این سوال رو پرسیدم شاید عجیب به نظر بیاد اما همون 5 گیگ برا منی که الان لنگ فضا برا ذخیره سازی هستم خیلیه!

amirkhan_0o0
16-02-2012, 23:47
بچه ها کدوم هارد اکسترنال بدون آداپتور کمترین مشکل رو از لحاظ برق با تلویریون و ماه--واره داره
تی وی سامسونگ و ----- آی--کلاس
یو اس بی 3 بودن مهمه
ممنون

n-95
17-02-2012, 09:48
هارد یک ترا الان تقریبا چنده !؟

ata.royalfalcon
17-02-2012, 12:40

سلام
لطفا نوع هارد (پرتابل یا دسکتاپ) را مشخص کنید .

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

بچه ها کدوم هارد اکسترنال بدون آداپتور کمترین مشکل رو از لحاظ برق با تلویریون و ماه--واره داره
تی وی سامسونگ و ----- آی--کلاس
یو اس بی 3 بودن مهمه
ممنون

نمیشه با قاطعیت مدلی رو پیشنهاد کرد ولی به نظر من اگر برای TV یا ----- هارد پرتابل میخواهید سیگیت از سری goflex رو بخرید .

hormozan m
17-02-2012, 13:14

سلام.

WD MY BOOK 1TB 170

WD MY PASSPORT 250

ba maram
17-02-2012, 14:55
سلام.

WD MY BOOK 1TB 170

WD MY PASSPORT 250

فرقشونم می گید چیه با هم ؟؟
مرسی

ata.royalfalcon
17-02-2012, 16:58
فرقشونم می گید چیه با هم ؟؟
مرسی

سلام
مدل my book هارد آداپتودار هست ولی مدل my passport هارد پرتابل و بدون آداپتور هست و تفاوت این دو را در پست زیر به طور کامل توضیح دادم . (البته اون زمانی که این تفاوت رو توضیح میدادم قیمتها اینجوری بالا نبود).

تفاوت هاردهای اکسترنال پرتابل با هاردهای دسکتاپی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeediranzad
18-02-2012, 07:32
برقی یا کامپیوتری؟
سلام
من برام سؤاله که هاردی که توسط یه شرکت نامدار ساخته میشه، واحدهای دیجیتال را درست ننویسه.
یعنی میشه مثلاً سیگیت وقتی مینویسه یک ترابایت، منظورش 903بیلیون بایت باشه؟

Aimee
19-02-2012, 05:17
سلام من خیلی وقته میخوام یه هارد اکسترنال بخرم، نمی دونم چی بخرم از اینکه یه هاردی بخرم خوب نباشه فایلام بپره نگرانم، میخواستم ای 80-سیلیکون پاور بخرم که پیدا نکردم میشه راهنماییم کنید چی بخرم
یک ترابایتی باشه، مطمئن باشه (از این امتحان پس داده ها!) سرعتشم خوب باشه
پاسپورتی، دسکتاپی،آدابتوری،... رو هم اصلا نمیدونم کدوماشون بهتره کمکم کنید لطفا:blush:

ata.royalfalcon
19-02-2012, 09:14
سلام من خیلی وقته میخوام یه هارد اکسترنال بخرم، نمی دونم چی بخرم از اینکه یه هاردی بخرم خوب نباشه فایلام بپره نگرانم، میخواستم ای 80-سیلیکون پاور بخرم که پیدا نکردم میشه راهنماییم کنید چی بخرم
یک ترابایتی باشه، مطمئن باشه (از این امتحان پس داده ها!) سرعتشم خوب باشه
پاسپورتی، دسکتاپی،آدابتوری،... رو هم اصلا نمیدونم کدوماشون بهتره کمکم کنید لطفا:blush:

سلام
براي اينكه انتخاب خوبي داشته باشيد اول بايد هدف اصلي رو از خريد هارد مشخص كنيد .

مثلا اگر براي آرشيو كردن اطلاعات ميخواهيد و هارد رو زياد جابجا نميكنيد به نظر من بهترين انتخاب western digital my book essential هست اين هارد usb3 هست و در نتيجه براي داشتن يك سرعت خوب سيستم شما بايد مجهز به usb3 باشد .

ولي اگر هارد پرتابل ميخواهيد بخريد و اگر ضد ضربه بودن براي شما مهم نيست من يه شما سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra-portable Drive رو پيشنهاد ميدم . اين مدل با توجه به نوع كارتريجي كه همراهش هست يا usb2 هست يا usb3 پس قبل از خريد دقت بفرماييد . اين مدل ضد ضربه نيست پس در نگهداري اون دقت كنيد .

Reza_994
20-02-2012, 13:21
سلام
الان ترنسند این مدل تو بازار چنده ؟ ارزون تر هم پیدا میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FProduct.aspx%3Fp%3D14022)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FProduct.aspx%3Fp%3D14024)

و آیا در مقابل ضربه حساسه ؟

dogh
20-02-2012, 17:33
یک هارد 12 ترا با usb 3 مارک درجه یک معرفی کنین با قیمت . ممنون :11:

ata.royalfalcon
20-02-2012, 20:21
سلام
الان ترنسند این مدل تو بازار چنده ؟ ارزون تر هم پیدا میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FProduct.aspx%3Fp%3D14022)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FProduct.aspx%3Fp%3D14024)

و آیا در مقابل ضربه حساسه ؟

سلام
بلی این مدلهایی که انتخاب کردید ضد ضربه هستند ولی سعی کنید در نگهداری اونها کوشا باشید و ضربه وارد نکنید .
در مورد اینکه آیا ارزونتر پیدا میشه یا خیر باید بگردی و با فروشنده هم چونه بزنی :31: ولی کلا قیمتها بالاست .

m.amin4u
20-02-2012, 21:03
سلام
خوب هستین
من یه چند کلمه حرف دارم
نمیدونم باید چیکار کنم

من میخوام یه هارد اکسترنال WD My Passport Essential SE بخرم قیمتش 260 تومن

چرا؟؟؟
قیمت این هارد الان تو amazon حدود 114 دلاره هست

چرا اینقدر ایرانی ها کلاهبردان؟؟؟ چرا واقعا؟؟؟

ما باید چیکار کنیم؟؟؟
چرا واقعا؟؟؟

ata.royalfalcon
20-02-2012, 21:20
سلام
خوب هستین
من یه چند کلمه حرف دارم
نمیدونم باید چیکار کنم

من میخوام یه هارد اکسترنال WD My Passport Essential SE بخرم قیمتش دقیق چقدره؟
سلام
من خوبم ، ممنون شما خوبی ؟؟:31:
قیمت یکترابایت این مدل حدود 250 هزارتومن هست . این مدل بدنه ظریف و براقی دارد که زود خط و خش میافته پس یک کیف هم براش بخرید و ضربه هم وارد نکنید .

ata.royalfalcon
20-02-2012, 21:26
یک هارد 12 ترا با usb 3 مارک درجه یک معرفی کنین با قیمت . ممنون :11:

اگر هارد پرتابل میخواهید سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra-portable Drive و اگر هارد آداپتوری میخواهید western digital my book essential رو پیشنهاد میدم .

نکته 1 : هارد FreeAgent GoFlex Ultra-portable Drive با توجه به نوع کارتریجی که همراهش هست یا usb3 هست یا usb2 پس قبل از خرید به جعبه اش دقت کنید .

نکته 2 : حداکثر حجم هارد پرتابل معرفی شده 1.5 ترابایت هست و حداکثر حجم هارد آداپتوری معرفی شده 3 ترابایت هست .

m.amin4u
20-02-2012, 21:32
چرا؟؟؟
چرا واقعا؟؟؟

ما باید چیکار کنیم؟؟؟
چرا واقعا؟؟؟

ata.royalfalcon
20-02-2012, 21:44
چرا؟؟؟

چرا اینقدر ایرانی ها کلاهبردان؟؟؟ چرا واقعا؟؟؟

ما باید چیکار کنیم؟؟؟
چرا واقعا؟؟؟

عزیز دلم . نمیدونم خودت ایرانی هستی یا نه . ولی کلاهبردار دونستن ایرانیها بی انصافی هست ....
خواهش میکنم به بحث اصلی در مورد هارد برگردیم ....

m.amin4u
20-02-2012, 22:11
من ایرانیم
در مورد قیمت این هارد دو حالت وجود داره

اگه قانونی وارد کنن که باید به قیمت دلار بدن 1226 تومن که میشه 140 تومن

اگه هم قاچاق باشه که باید جلوشونو بگیرن!!!

چرا با اینکه دلار رو 1226 میخرم ولی میگم با دلاره 2000 تومن خریدیم؟؟؟

m.amin4u
20-02-2012, 22:20
من چه گناهی کردیم که تو ایران به دنیا اومدم؟؟؟

amir_t6262
21-02-2012, 09:54
من ایرانیم
در مورد قیمت این هارد دو حالت وجود داره

اگه قانونی وارد کنن که باید به قیمت دلار بدن 1226 تومن که میشه 140 تومن

اگه هم قاچاق باشه که باید جلوشونو بگیرن!!!

چرا با اینکه دلار رو 1226 میخرم ولی میگم با دلاره 2000 تومن خریدیم؟؟؟

به سوالات شما این نکته مهم را هم اضافه کنید که تمام هاردها با گارانتی شرکتهای معتبر عرضه میشوند که در اصل واردکننده عمده قطعات کامپیوتری هستند.

حالا چطوره که این ها هنوز دلارشان 2000 تومانه، دیگه از خودشون بپرسید.

بعد فروشنده های مغازه ها طوری میگن که انگار خودشان رفتند تایلند و از با دلار 2000 تومانی چند تا هارد خریدند و آوردند در مغازه شان برای فروش.

ولی چه کار میشود کرد؟
بنظرم به جز موارد ضروری خرید نکنید.

m.amin4u
21-02-2012, 13:04
به سوالات شما این نکته مهم را هم اضافه کنید که تمام هاردها با گارانتی شرکتهای معتبر عرضه میشوند که در اصل واردکننده عمده قطعات کامپیوتری هستند.

حالا چطوره که این ها هنوز دلارشان 2000 تومانه، دیگه از خودشون بپرسید.

بعد فروشنده های مغازه ها طوری میگن که انگار خودشان رفتند تایلند و از با دلار 2000 تومانی چند تا هارد خریدند و آوردند در مغازه شان برای فروش.

ولی چه کار میشود کرد؟
بنظرم به جز موارد ضروری خرید نکنید.

دقیقا
گاراتنیه یعنی قانونی وارد کردن

اگه تحریم نبودیم از خود سایت amazon میخریدم ولی اگه خریدم برام نمیفرستنش چون تو ایران زندگی میکنم واگه بفهمن کارت خرید رو هم بلاک میکنن

حالا باید چیکار کنم؟؟؟
این دیگه چه وضعشه؟؟؟ زنگ زدم نمایندگی سازگار ارقام میگه آقا تلفنی قیمت نمیگیم !!!!!!!
تازه میگم مگه شما دلار رو 1226 نمیخرید میگه خوب آره ولی آقا کلا قیمت قطعه رفته بالا

این همه رو به اضافه کنید به این مورد که قیمت amazon تغییر خاصی نکرده
ولی ایرانی ها قیمت رو برای خودشون 100 دلار گرون تر کردن!!!!!!

چرا هیچکس نظارت نمیکنه؟؟؟

Aimee
21-02-2012, 17:11
سلام ata.royalfalconعزیز مرسی بابت راهنماییتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هاردی که گفتید western digital my book essential نسبت به ضربه مقاومتش خوبه؟ یه وقت احیانا بیفته یا..

ata.royalfalcon
21-02-2012, 17:18
سلام ata.royalfalconعزیز مرسی بابت راهنماییتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هاردی که گفتید western digital my book essential نسبت به ضربه مقاومتش خوبه؟ یه وقت احیانا بیفته یا..
سلام
خير ، نسبت به ضربه مقاوم نيست . پس در هنگام استفاده و حمل و نقل دقت كنيد .
اگر هارد ضد ضربه ميخواهيد در درجه اول بايد از مدلهاي پرتابل انتخاب كنيد .

amirkhan_0o0
23-02-2012, 00:33
دوستان تفاوت مدل هاي Goflex Ultra, pro و عادي در چيه؟؟(منظورم سيگيته!!)

amirkhan_0o0
23-02-2012, 00:52
و هم چنين مدل توربو(فراموش كردم بنويسم!!!)

ata.royalfalcon
23-02-2012, 22:12
دوستان تفاوت مدل هاي Goflex Ultra, pro و عادي در چيه؟؟(منظورم سيگيته!!)

و هم چنين مدل توربو(فراموش كردم بنويسم!!!)
سلام
مدل Goflex Ultra فقط 5400 دور هست و به همراه هارد فقط یه کارتریج موجوده . این کارتریج میتونه یا usb2 باشه یا usb3 و از حجم 320 گیگ الی 1.5 ترابایت موجوده .

ولی مدل pro نه تنها 7200 دور هست بلکه علاوه بر کارتریجی که همراهش هست یه پایه ای دارد که هارد رو سرپا نگه میدارد . کابل usb این پایه (dock) از نوع y-cable هست و در نتیجه در مواقعی که پورت usb لپتاپ یا PC توان کافی برای برق رسانی رو ندارد با متصل کردن کابل دوم به پورت دیگر usb ، هارد راه اندازی شود . این مدل فقط در حجم 500 و 750 گیگ موجوده .

عکس زیر برای usb2 هست . (عکس زیر نکته مهمی رو نشان میدهد . اگر عکس زیر نشان داده نمیشود بگید جای دیگه آپلود کنم )

عکس زیر برای usb3 هست .

مدل هم GoFlex® Turbo هست که مشابه مدلهای pro یعنی 7200 دور هست . ولی در اندازه و وزن باهم فرق میکند ضمن اینکه دو سال گارانتی ریکاوری اطلاعات دارد .
(with two years of free SafetyNet Data Recovery Services) و همچنین خبری از dock یا پایه هم نیست !!!

hami32
24-02-2012, 16:13
سلام

من میخواستم دو ماه پیش هارد پرتابل 1ترا بگیرم هنوز نخریدم گفتم منتظر بشم شاید کمی ارزون بشه .. اما انگار برعکس شده!!

حالا به نظرتون منتظر بشم بعد عید که ارزونتر بشه!؟ یا الان بخرم ؟!
ممنون

ata.royalfalcon
24-02-2012, 16:25
سلام

من میخواستم دو ماه پیش هارد پرتابل 1ترا بگیرم هنوز نخریدم گفتم منتظر بشم شاید کمی ارزون بشه .. اما انگار برعکس شده!!

حالا به نظرتون منتظر بشم بعد عید که ارزونتر بشه!؟ یا الان بخرم ؟!
ممنون

سلام
قبلا هم گفتم اگر واقعاً نیاز دارید همین الان بخرید در غیر اینصورت پولتون رو هدر ندهید .
من بعید میدونم که قیمتها بعد از عید هم پایین بیاد . در بازار ایران هیچ چیز معلوم نیست و نمیتوان پیش بینی کرد .

هشت بهشت
25-02-2012, 02:32
سلام دوستان
من مشکل کپی کردن فایلهای حجیم دارم .
فایل هایی که حجمشون از 4 گیگ بیشتر باشه ، کپی نمیشه و پیغام میده که فضا برای کپی کردن کافی نیست . در صورتی که فضا زیاد هست
مثلا ایمیج هایی که از dvdهام گرفتم رو از کامپیوتر به هارد نمیتونم کپی کنم .
راه حلش چیه ؟

amirkhan_0o0
25-02-2012, 02:42
سلام دوستان
من مشکل کپی کردن فایلهای حجیم دارم .
فایل هایی که حجمشون از 4 گیگ بیشتر باشه ، کپی نمیشه و پیغام میده که فضا برای کپی کردن کافی نیست . در صورتی که فضا زیاد هست
مثلا ایمیج هایی که از dvdهام گرفتم رو از کامپیوتر به هارد نمیتونم کپی کنم .
راه حلش چیه ؟
احتمالا فرمت هارد شما Fat 32 است! و بنابراين فايل هاي بالاي 4 گيگ را پشتيباني نمي كند!!
بايستي اين فرمت را به NTFS تغيير دهيد!!
البته من مسئوليتي بابت عواقب آن قبول نمي كنم!!

mohammad.ef
25-02-2012, 17:56
حذف شود
.................................

amir_t6262
26-02-2012, 00:07
دوستان نظرتان در مورد خرید هارد از خارج چیه؟

یکی از اقوام داره از خارج ( اروپا) میاد، بهش بسپرم یه هارد بیاره؟

بنظرتان ارزش داره؟
هارد بدون گارانتی خواهد بود، مشکلی نداره؟
مشکل گمرک و ... نداره؟

الان WD My Book 2TB USB3 خارج از کشور چند دلار ( یورو) ـه؟

metalgear2
26-02-2012, 02:30
دوستان بین این 3 مدل silicon power کدوم رو پیشهاد میکنین؟ همشون 1TB
Armor A80
Diamond D05
Stream S20
از نظر سرعت وکیفیت و ... کدومشون بهتره؟ تو مشخصات armor و stream نوشته super speed usb 3 ولی برای diamond فقط نوشته usb 3 interface فرقشون چیه؟
در ضمن قیمتاشون رو بهم بدین ممنون میشم.قیمت diamond رو بهم 245 دادن خوبه؟

ata.royalfalcon
27-02-2012, 08:00
دوستان بین این 3 مدل silicon power کدوم رو پیشهاد میکنین؟ همشون 1TB
Armor A80
Diamond D05
Stream S20
از نظر سرعت وکیفیت و ... کدومشون بهتره؟ تو مشخصات armor و stream نوشته super speed usb 3 ولی برای diamond فقط نوشته usb 3 interface فرقشون چیه؟
در ضمن قیمتاشون رو بهم بدین ممنون میشم.قیمت diamond رو بهم 245 دادن خوبه؟

سلام
يه مدت جواب ندادم ببينم نظر دوستان چي هست :31:
بديهي هست كه Armor A80 از لحاظ امنيت بهترين هست . اما Stream S20 زيبايي خاصي داره ضمن اينكه يك كيف هم همراهش هست . اگر شديداً مراقب هارد هستيد و زمين نميندازيد ميتونيد Stream S20 رو انتخاب كنيد اما اگر زياد حمل و نقل ميكنيد (مثل گوشي موبايل) و در نتيجه احتمال زمين افتادن و ساير اتفاقات وجود داره بهتره كه Armor A80 رو انتخاب كنيد .

ضمن اينكه طبق پست زير هردو از هارد سامسونگ 5400 دور و 8 مگ كش استفاده شده و در نتيجه فكر نميكنم اختلاف چنداني در سرعت داشته باشند .

amir_t6262
28-02-2012, 08:56
ata.royalfalcon جان
در مورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خرید از خارج نظری نداری؟

ata.royalfalcon
28-02-2012, 09:31
دوستان نظرتان در مورد خرید هارد از خارج چیه؟

یکی از اقوام داره از خارج ( اروپا) میاد، بهش بسپرم یه هارد بیاره؟

بنظرتان ارزش داره؟
هارد بدون گارانتی خواهد بود، مشکلی نداره؟
مشکل گمرک و ... نداره؟

الان WD My Book 2TB USB3 خارج از کشور چند دلار ( یورو) ـه؟

ata.royalfalcon جان
در مورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خرید از خارج نظری نداری؟

سلام
من تجربه اي در مورد خريد از خارج ندارم و همچنين در مورد قوانين گمركي اطلاعي ندارم .
ولي اگر گارانتي براي شما مهم نيست و همچنين اگر نرخ گمركي آن بالا نباشه با توجه به قيمتهاي كاذب داخل ايران به نظرم ميصرفه !!! ولي بهتره كه حداكثر حجم رو سفارش بديد مثلا 3 ترابايت .

amirkhan_0o0
28-02-2012, 15:11
دوستان هارد های سیگیت گوفلکس قابلیت پارتیشن بندی و رمز گذاری جدا گانه و یا حداقل کلی روی پارتیشن ها را دارند؟؟

ata.royalfalcon
28-02-2012, 15:50
دوستان هارد های سیگیت گوفلکس قابلیت پارتیشن بندی و رمز گذاری جدا گانه و یا حداقل کلی روی پارتیشن ها را دارند؟؟

سلام
بديهي هست كه نه تنها هارد سيگيت گوفلكس بلكه ساير هاردها نيز قابليت پارتيشنبندي رو دارند . خودم هارد سيگيت گوفلكس پرتابل 500 گيگ دارم كه دو پارتيشنه كردم .

در مورد رمزنگاري هاردهاي اكسترنال هم بستگي به امكانات نرم افزاري و سخت افزاري دارد . مثلا هارد اكسترنال وسترن مدل essential و بعضي از مدلهاي ديگه از طريق نرم افزار WD smartware ميتوان هارد رو lock كرد . ولي من در هارد سيگيت پرتابل گوفلكس چنين قابليتي رو نديدم .

در هر حال ميتوانيد با استفاده از نرم افزار زير كل هارد رو قفل كنيد .

TrueCrypt | رمزگذاری بر روی هارد و فلش USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nimahandsomboy
28-02-2012, 20:04
در خرید هارد ssd منو راهنمایی کنید

قیمت و ظر فیت . مارک

Abbas.sedighi
28-02-2012, 20:06
با سلام خدمت دوستان من مادربوردم ساتا 2 هستش حالا اگه یه هارد ساتا 3 بگیرم بهش میخوره؟

ata.royalfalcon
28-02-2012, 22:24
با سلام خدمت دوستان من مادربوردم ساتا 2 هستش حالا اگه یه هارد ساتا 3 بگیرم بهش میخوره؟

سلام
بلی میخوره .

Abbas.sedighi
28-02-2012, 22:59
سلام
بلی میخوره .
داداش نگیرم بمونه رو دستما! صد در صد دیگه

ata.royalfalcon
29-02-2012, 08:05
داداش نگیرم بمونه رو دستما! صد در صد دیگه

يه لحظه ما رو به شك و ترديد انداختي :31:
بايد بخوره ديگه . يك در هزار اگر هارد رو شناسايي نكرد بايوس مادربرد رو آپديت كن .

Amin4All
29-02-2012, 17:05
هارد اکسترنال 1 ترابایت قیمت مناسب و با دوام چه مارک هایی موجوده بگیرم؟

ata.royalfalcon
29-02-2012, 21:40
هارد اکسترنال 1 ترابایت قیمت مناسب و با دوام چه مارک هایی موجوده بگیرم؟

سلام
برای هارد پرتابل دو پیشنهاد میدم.

انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست و با توجه به کارتریجی که همراهش هست یا usb2 هست یا usb3 پس قبل از خرید به جعبه اش دقت کنید .
بعبارت دیگه انتهای این مدل از هارد قابل جدا شدن هست و در نتیجه میتونید انواع کارتریج با اینترفیسهای متنوع مانند esata و firewire و usb2 و usb3 رو نصب کنید . البته همراه با هارد یا کارتیرج usb2 هست یا usb3 و برای بقیه باید جداگانه بخرید . پیشنهاد میشه با کارتریج usb3 خریداری کنید . قیمت این مدل برای یکترابایت حدود 260 هزارتومن هست .

انتخاب دوم western digital my passport essential SE که فقط usb3 هست . به کلمه SE دقت کنید چون مدلهای عادی فقط 500 گیگ هست . قیمت یکترای این مدل حدود 275 هزارتومن هست .

برای هارد آداپتوردار تنها مدل western digital my book essential رو پیشنهاد میدم .

نکته نهایی : هیچکدام از مدلهای گفته شده ضد ضربه نیستند و در نتیجه در نگهداری اونها کوشا باشید و زمین نندازید . اگر هارد پرتابل رو میخرید یه کیف هم براش بخرید . اگر هارد پرتابل ضد ضربه میخواهید میتونید silicon power armor a80 رو بخرید .

poonel
29-02-2012, 22:22
آیا کیفیت هارد 2.5 اینچ Armor A80 با Seagate FreeAgent Goflex ultra potable فرق خاصی داره؟
مثلاً سرعت شون یا کیفیت ساخت تفاوت قابل ملاحضه هست؟
آخه از یه طرف برند سیگیت خیلی معتبره و از طرف دیگه ضد ضربه Arrmor A80 خیلی بدرد میخوره. انتخاب کدوم معقول تره؟

Amin4All
01-03-2012, 09:22
سلام
برای هارد پرتابل دو پیشنهاد میدم.

انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست و با توجه به کارتریجی که همراهش هست یا usb2 هست یا usb3 پس قبل از خرید به جعبه اش دقت کنید .
بعبارت دیگه انتهای این مدل از هارد قابل جدا شدن هست و در نتیجه میتونید انواع کارتریج با اینترفیسهای متنوع مانند esata و firewire و usb2 و usb3 رو نصب کنید . البته همراه با هارد یا کارتیرج usb2 هست یا usb3 و برای بقیه باید جداگانه بخرید . پیشنهاد میشه با کارتریج usb3 خریداری کنید . قیمت این مدل برای یکترابایت حدود 260 هزارتومن هست .

انتخاب دوم western digital my passport essential SE که فقط usb3 هست . به کلمه SE دقت کنید چون مدلهای عادی فقط 500 گیگ هست . قیمت یکترای این مدل حدود 275 هزارتومن هست .

برای هارد آداپتوردار تنها مدل western digital my book essential رو پیشنهاد میدم .

نکته نهایی : هیچکدام از مدلهای گفته شده ضد ضربه نیستند و در نتیجه در نگهداری اونها کوشا باشید و زمین نندازید . اگر هارد پرتابل رو میخرید یه کیف هم براش بخرید . اگر هارد پرتابل ضد ضربه میخواهید میتونید silicon power armor a80 رو بخرید .

چرا هارد اینقدر گرون شده ؟
بقیه قطعات کامپیوتر هم گرون اینقدر گرون شدن؟ کلا گرون شدن؟(البته با این وضع اقتصادی جای تعجب نیست )

ata.royalfalcon
01-03-2012, 11:11
چرا هارد اینقدر گرون شده ؟
بقیه قطعات کامپیوتر هم گرون اینقدر گرون شدن؟ کلا گرون شدن؟(البته با این وضع اقتصادی جای تعجب نیست )

سلام
کلا همه چیز گران شده ولی قیمت هاردها شدیداً گران شده است . قبل از گرانی ها قیمت یکترابایت وسترن و سیگیت حدود 130 هزارتومن بوده !!!

amirfakhrian
01-03-2012, 17:51
قصد خرید یک هارد اکسترنال دارم. حالا موندم چی انتخاب کنم. این هارد رو بیشتر برای آرشیو می خوام، حالا شاید کم و بیش حملشم کنم. مهمترین پارامتر برای من کیفیت بالای هارد و نپریدن اطلاعات است و سرعت بالا هیچ اهمیتی برای من نداره.

poonel
02-03-2012, 01:00
آیا کیفیت هارد 2.5 اینچ Armor A80 با Seagate FreeAgent Goflex ultra potable فرق خاصی داره؟
مثلاً سرعت شون یا کیفیت ساخت تفاوت قابل ملاحضه هست؟
آخه از یه طرف برند سیگیت خیلی معتبره و از طرف دیگه ضد ضربه Arrmor A80 خیلی بدرد میخوره. انتخاب کدوم معقول تره؟

کسی نبود راهنمایی کنه؟

amirkhan_0o0
02-03-2012, 17:58
کلا سیلیکن پاور و ترنسند به طور عجیبی قیمت های یو اس بی تری شون توی سایت دی جی آنلاین پایین تر از سیگیت مدل گوفلکسه!!
با توجه به این که این شرکت ها شرکت های کوچیک و گمنامی هم نیستند اما چرا اینقدر اختلاف قیمت فاحشه؟؟
یعنی سیگیت هم داره مانند اپل و سونی پول اسمش رو می خوره؟؟ و یا این که امکانات اضافی تری داره و یا کیفیتش تفاوت فاحشی داره؟؟

amir_t6262
03-03-2012, 00:29
البته در جریان سیل تایلند، کارخانه های وسترن و سیگیت بیشترین آسیب را دیدند.
وسترن بیشترین آسیب را دید و خط تولیدش کاملا خوابید. سیگیت آسیبش کمتر بود

ولی فکر میکنم ترنسند و سیلیکون پاور در این جریان آسیبی ندیدند

ata.royalfalcon
03-03-2012, 12:39
البته اينو هم اضافه كنم كه ترنسند و سيليكون پاور خودشون توليد كننده هارد نيستند و از توليدات ساير برندها استفاده ميكنند و به نظر من وقتي ببينند كه يك برند افزايش قيمت نامتعارفي داشته باشد ، از يه برند ديگه اي استفاده ميكنند تا هزينه توليد رو تا حد امكان پايين نگه دارند .

و از اونجايي كه قيمت كليه هاردها بالا رفته سود سرشاري رو به جيب ميزنند . من تو اين فكر هستم كه يه كارخونه راه بندازم و هارد ايراني توليد كنم :31: مثل سيليكون پاور يا ترنسند يا adata . البته براي رضايت خاطر مشتريان هم كه شده سعي ميكنم از بهترين برند استفاده كنم !!!:27:

amirkhan_0o0
03-03-2012, 15:38
البته اينو هم اضافه كنم كه ترنسند و سيليكون پاور خودشون توليد كننده هارد نيستند و از توليدات ساير برندها استفاده ميكنند و به نظر من وقتي ببينند كه يك برند افزايش قيمت نامتعارفي داشته باشد ، از يه برند ديگه اي استفاده ميكنند تا هزينه توليد رو تا حد امكان پايين نگه دارند .

و از اونجايي كه قيمت كليه هاردها بالا رفته سود سرشاري رو به جيب ميزنند . من تو اين فكر هستم كه يه كارخونه راه بندازم و هارد ايراني توليد كنم :31: مثل سيليكون پاور يا ترنسند يا adata . البته براي رضايت خاطر مشتريان هم كه شده سعي ميكنم از بهترين برند استفاده كنم !!!:27:
اونوقت

SILICON POWER 1TB USB 3.0 Diamond D10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمی دونید از چه شرکتی هارد هاش رو تامین میکنه آخه قیمتش 198 تومنه!
امکاناتش (غیر از اون ماژول سیگیت) تفاوت عمده ای با سیگیت داره؟؟

ata.royalfalcon
03-03-2012, 16:18
اونوقت

SILICON POWER 1TB USB 3.0 Diamond D10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمی دونید از چه شرکتی هارد هاش رو تامین میکنه آخه قیمتش 198 تومنه!
امکاناتش (غیر از اون ماژول سیگیت) تفاوت عمده ای با سیگیت داره؟؟

قبلا هم گفته بودم كه يه مجله اي بود كه چندين هارد اكسترنال رو تست كرده بودند و حتي باكس اونها رو هم باز كرده .

براي هارد دياموند هم از هارد وسترن استفاده شده . البته الان ممكنه از يه برند ديگه استفاده كنه و دقيق و با قاطعيت نميتوان نظر داد .

SPIRIT PALST III
03-03-2012, 17:34
سلام

بین دو تا هارد زیر کدوم بهتره؟ و اگه امکان داره قیمت و اینکه از کجا میشه تهیه کرد رو هم بگید...

ADATA - Nobility Box NH03 USB3 - 2TB

Western Digital My Book Essential 2 Tb

یه سوال دیگه اینکه فرق بین سری های studio - Elite - Essential وسترن دیجیتال چیه؟

مرسی ...

ata.royalfalcon
03-03-2012, 20:28
سلام

بین دو تا هارد زیر کدوم بهتره؟ و اگه امکان داره قیمت و اینکه از کجا میشه تهیه کرد رو هم بگید...

ADATA - Nobility Box NH03 USB3 - 2TB

Western Digital My Book Essential 2 Tb

یه سوال دیگه اینکه فرق بین سری های studio - Elite - Essential وسترن دیجیتال چیه؟

مرسی ...

سلام
من هارد Western Digital My Book Essential 2 Tb رو ترجیح میدم . اگر تهران هستید میتونید برید پاساژ مرکز کامپیوتر ایران که پایینتر از میدون ولیعصر هست . قبل از خرید دقت کنید جعبه ا هیچگونه ضربه دیدگی یا کوفتگی نداشته باشه و کاملاً سالم باشه . چون هارد وسیله حساسی هست و نباید زمین بیافته .

در مورد سوال دومتان دو حالت مطرح هست . پرتابل و دسکتاپی
در مورد هارد پرتابل مدلهای لایت یه پایه ای دارند (dock) که هارد رو سرپا نگه میدارد و همچنین رنگ آن بر خلاف مدلهای essential بصورت مات هست و در نتیجه اثر انگشت و خط و خش نامحسوس هست . این مدلهای الایت قدیمی شده اند و دیگه تولید نمیشوند و همگی usb2 هستند ولی مدلهای essential در حال حاضر همگی usb3 هستند و مشکی براق .
عکس زیر

ولی در مورد هاردهای آداپتوردار

1. مهمترين تفاوت اين هست كه در مدل Elite ليبلي در جلوي هارد وجود دارد كه مشخصات كلي رو از قبيل حجم استفاده شده و باقيمانده همچنين lock بودن يا نبودن رو هم نشون ميده و همچنين ميتونين اسم هم براش بذاريد تا اگر چندین هارد دارید سردرگم نشيد .

2. از لحاظ نرم افزاري هم باهم فرق ميكنن در مدل الايت دو پارتيشن هست كه پارتيشن اول اختصاص به نرم افراز WD SmartWare دارد ولي مدل essential تنها یه پارتيشن دارد در نتيجه اين نرم افزار بين اطلاعاتي كه شما داخل هارد ميريزيد گم ميشود و بايد با فولدر بندي كنين . همچنين نرم افزار WD SmartWare هم باهم فرق ميكنن در مدل الايت قسمتي براي كنترل ليبل وجود دارد كه در مدل عادي فاقد چنين چيزي هست .

3. مدل الايت فقط usb2 هست و حداكثر حجمش هم 2 ترابايت هست ولي مدل essential حداكثر حجمش 3 ترابايت هست و usb3 دارد و ممکنه در آینده مدلهی 4 ترابایتی هم وارد بازار بشه .

4. مدل الايت مشكلي مات هست ولي مدل essential مشكي براق هست و جون ميده براي اثر انگشت و خط و خش (به همين خاطر كاور مدل essential رو نكندم .)

من شش هارد الایت و یک هارد essential دارم که عکسشو در پایین میذارم تا تفاوت ظاهری برای شما روشنتر شود .

ba maram
03-03-2012, 21:43
الان هارد 1 ترا برای دخیره اطلاعات فقط(موزیک و ودیو) تا 150 تومان میشه چیزی خرید؟
ضمنا زیاد هم با خودم جایی نمیبرم
اکثرا کنار لپ تاپم می مونه

ata.royalfalcon
04-03-2012, 13:37
الان هارد 1 ترا برای دخیره اطلاعات فقط(موزیک و ودیو) تا 150 تومان میشه چیزی خرید؟
ضمنا زیاد هم با خودم جایی نمیبرم
اکثرا کنار لپ تاپم می مونه

سلام .
يه خورده بيشتر پول بذاري ميتوني سيگيت مدل آداپتوري expansion رو بخري . حدوداً 180 هزار تومن هست .
البته دقت كن كه دو جور هست usb2 يا usb3 كه مسلماً نوع usb2 ارزانتر هست .

IRANER
04-03-2012, 21:48
سلا م
من الان برای حمل ونقل و استفاده معمولی میخوام برای لپتاپم یک اکسترنال بخرم ...
برام اینها مهمه :
سبک .تا حدودی شیک .مقاوم در مقابل ضربه
و امکانات امنیتی..از 500 گیگ به بالا
ترجیحا بدون اداپتور
در ضمن الا ن هارد بخرم یا بذارم بعد عید و اردیبهشت ..
لطفا راهنمایی کنید..
ممنون

ata.royalfalcon
05-03-2012, 08:42
سلا م
من الان برای حمل ونقل و استفاده معمولی میخوام برای لپتاپم یک اکسترنال بخرم ...
برام اینها مهمه :
سبک .تا حدودی شیک .مقاوم در مقابل ضربه
و امکانات امنیتی..از 500 گیگ به بالا
ترجیحا بدون اداپتور
در ضمن الا ن هارد بخرم یا بذارم بعد عید و اردیبهشت ..
لطفا راهنمایی کنید..
ممنون

سلام
مواردي كه شما خواستيد كمي باهم متضاد هستند . مثلا هاردي كه مقاوم در برابر ضربه باشه بعلت داشتن بدنه مستحكم سنگين هستند ، مثلا هارد silicon power armor a80 با داشتن بدنه آلومنيومي و يك كابل اضافه يكي از سنگينترين هاردهاي پرتابل هست .
يا هارد western digital my passport essential كه داراي قابليت قفل گذاري و رمز نگاري هست بدنه اي دارد كه زود خط و خش ميافتد و در مقابل ضربه هم مقاوم نيست .
در هر حال
اگر هارد شيك ميخواهيد ميتونم silicon power stream20 رو به شما پيشنهاد بدم كه يك كيف هم همراهش هست .
اگر هارد مقاوم در برابر ضربه ميخواهيد ميتونم silicon power armor a80 رو به شما پيشنهاد بدم .
نكته 1 : در هر كدام از هاردهاي پيشنهاد داده شده نرم افزاري وجو نداشت ميبايستي از سايت دانلود كنيد .

در مورد اينكه آيا در آينده قيمت ها كاهش پيدا ميكنه يا خير نميتوان با قاطعيت نظر داد .

M0RTEZA_R
07-03-2012, 14:25
کیف خوب واسه اکسترنال چنده؟که از نظر ضربه خوب محافظت کنه.

ata.royalfalcon
07-03-2012, 20:32
کیف خوب واسه اکسترنال چنده؟که از نظر ضربه خوب محافظت کنه.

مهمترین نکته در مورد یک کیف خوب اینه که درش طوری باز بشه که بتونید هارد رو به راحتی از توش دربیارید تا بدنه اش خط و خش نیفته . و همچنین حداقل جیبی یا فضایی برای گزاشتن کابل هم وجود داشته باشه . کلا این موضوع بیشتر سلیقه ای هست .
خودم یه کیف برای هارد سیگیت گوفلکس خریدم 7 هزارتومن (عکس زیر) ولی الان فکر نمیکنم کمتر از 10 یا 12 هزارتومن چیزی پیدا کنید .

amir_t6262
07-03-2012, 22:13
هارد Western Digital My Book Essential 2TB قیمت 253هزار تومان خوبه؟

ata.royalfalcon
08-03-2012, 08:26
هارد Western Digital My Book Essential 2TB قیمت 253هزار تومان خوبه؟

سلام .
اين قيمت با توجه به شرايط آشفته بازار كاملاً مناسب هست .

قيمت اين هارد در سايت ديجي آنلاين (بدون شرح) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

poonel
10-03-2012, 02:30
آیا از این کیفهای ضد آب و خاک و ضد ضربه برای WD My Passport تو ایران هست؟؟؟
اگه موجوده، چند قیمته؟

Rossoneri
12-03-2012, 11:53
سلام دوستان من یک هارد Seagate دارم که متاسفانه ضربه خورده و از کار افتاده و وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر هارد رو نمیخونه.

من خود هارد واسم مهم نیست ولی اطلاعات روش فوق العاده مهمه و هر طور شده باید بازیابی بشه و هزینه اش برام مهم نیست. میخواستم بدونم چه راهی رو پیشنهاد میکنید. من مشهد هستم اگر شرکت معتبری رو در مشهد برای بازیابی اطلاعات میشناسید لطفا معرفی کنید. اگر آدرس یا شماره تلفن نمایندگی Seagate در مشهد رو هم دارید لطفا بگید. من گشتم پیدا نکردم.

ata.royalfalcon
12-03-2012, 13:34
سلام دوستان من یک هارد Seagate دارم که متاسفانه ضربه خورده و از کار افتاده و وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر هارد رو نمیخونه.

من خود هارد واسم مهم نیست ولی اطلاعات روش فوق العاده مهمه و هر طور شده باید بازیابی بشه و هزینه اش برام مهم نیست. میخواستم بدونم چه راهی رو پیشنهاد میکنید. من مشهد هستم اگر شرکت معتبری رو در مشهد برای بازیابی اطلاعات میشناسید لطفا معرفی کنید. اگر آدرس یا شماره تلفن نمایندگی Seagate در مشهد رو هم دارید لطفا بگید. من گشتم پیدا نکردم.

سلام
سيگيت كه نمايندگي تو ايران نداره .
در هر حال سه جا رو پيشنهاد ميدم (بنده قصدم تبليغ نيست)
اولي
دومي
و در نهايت اينجا

متاسفانه هيچكدومشون مشهد نيستند و در نتيجه بايد باهاشون مكاتبه و هماهنگ كنيد . اولي رو يه بار رفتم كه هاردمو درست كردن .

poonel
12-03-2012, 15:51
آیا از این کیفهای ضد آب و خاک و ضد ضربه برای WD My Passport تو ایران هست؟؟؟
اگه موجوده، چند قیمته؟

یعنی سوال من اینقدر سخت بود که کسی جواب نمیده؟
از بس واسه دیدن جواب سر زدم به این تاپیک دارم می ترکم!

Arash4484
12-03-2012, 22:30
یعنی سوال من اینقدر سخت بود که کسی جواب نمیده؟
از بس واسه دیدن جواب سر زدم به این تاپیک دارم می ترکم!

دوست من اگر کسی اطلاعی داشت بی پاسخت نمیگذاشت...
در این موارد معمولن چون دوستان مدل مورد نظر را مشاهده نکردند نه میگویند هست و نه نیست...
چیزی که هست را راحت میشود گفت برو فلانجا موجوده...ولی نبودش رو در این بازار شلوغ نمیشه تضمین کرد!

بهرحال در اینمورد خود من کلی دنبال انواع کیف‏های ضد ضربه گشتم و بجز یک مدل که بنظر چندان در حد تعریف فروشنده نمیرسید چیزی پیدا نکردم، چه برسد به این مدل که اختصاصی است...ولی باز هم یک پرس‏وجویی کن شاید باشد.

Vladimir
13-03-2012, 23:04
سلام بر همگی دوستان

لطف کنید منو در خرید یکی از هاردهای زیر راهنمایی کنید می خوام عیدی بدم پس خواهشا آبروداری کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1. Seagate freeagent Goflex یک ترا 278000تومن usb 3

WD My Passport Essential یه ترا 285000تومن usb3+usb2

طبق گفته فروشنده سیگیت ساخت چینه و وسترن ساخت مالزی دوتاش هم گارانتی سازگارارقامه
امروز هم توی که بازار میگشتم اکثرا وسترن داشتند سیگیت خیلی کم بود به نظرتون دلیل خاصی داره؟

دستتون درد نکنه

ata.royalfalcon
14-03-2012, 09:05
سلام بر همگی دوستان

لطف کنید منو در خرید یکی از هاردهای زیر راهنمایی کنید می خوام عیدی بدم پس خواهشا آبروداری کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق گفته فروشنده سیگیت ساخت چینه و وسترن ساخت مالزی دوتاش هم گارانتی سازگارارقامه
امروز هم توی که بازار میگشتم اکثرا وسترن داشتند سیگیت خیلی کم بود به نظرتون دلیل خاصی داره؟

دستتون درد نکنه
سلام
والا من هارد اكسترنال پرتابل سيگيت goflex رو دارم و ازش راضي هم هستم . اگر جاي شما بودم اون سيگيت goflex رو ميخريدم به خاطر كارتريجش . انتخاب بين اين دو برند كار ساده اي هم نيست و بيشتر به نيازهاتون بر ميگرده . هم سيگيت goflex و هم WD My Passport Essential از محصولات خوب و با كيفيتي هستند .

به نظر من يكي از دلايل فراواني محصولات وسترن در بازار ، استقبال مشتريان از برند و محصولات وسترن هست و در نتيجه فروشندگان بيشتر محصولات اين برند وارد كشور ميكنند .

shetabandeh
14-03-2012, 10:23

سلام اگه گارانتی داره که بفرستید. در غیر اینصورت من یه راهی رو پیشنهاد میدم ولی مسئولیتش با خودتون هست. معمولا اول پورت usb اسیب میبینه. باکس هارد اکسترنالتون رو باز کنید و اونرو به پورت ساتای پی سی وصل کنید و اطلاعاتتون رو کپی کنید. اگر هم دوست ندارید خودتون بازش کنید میتونید به این سایت سربزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اینها متاسفانه تو شیراز هستن . باهاشون صحبت کنید ضرر نداره

yas_6969
14-03-2012, 10:54
سلام بر همگی دوستان

دستتون درد نکنه

چه جالب چقدر آشناست این عکس ها :27:
پاساژ ایران طبقه اول واحد ... مغازه دوستم :31:

دوست عزیز وسترن خیلی محبوبیت داره تو ایران ولی این که بگی از سیگیت خیلی بهتره نه
به نظر من هم از شکل ظاهری هر کدوم خوشت اومد بخر

resident
14-03-2012, 21:15
سلام ata.royalfalcon جان، خوبی:)؟
(اسمتو فراموش کردم:11:)

خوشحالم که هنوز که هنوزه هم توی این تایپیک مثل همیشه فعالیت خودت رو داری:10:

قرض از مزاحمت، من به یه هارد اکسترنال جهت آرشیو و جابجایی اطلاعات نیازمندم، که بخاطر حجم بالا ترجیحا USB3 و همچین مثل شترمرغ تند و تیز باشه:27:
حجم هارد هم حداقل 1ترا، در حالت عادی 2ترا، و اگه پولمون برسه 3ترا نیازمندم:20:
باتوجه به اینکه قراره استفاده زیادی بشه و کنج طاقچه نمیخواد خاک بخوره قاعدتا آداپتور هم نباید داشته باشه:46:
تمام اطلاعات لازمه رو گفتم:)؟

من به شخصه چون تاحالا نه برای خودم نه برای کسی هارد اکسترنال نخریدم، اطلاعات و تجربه زیادی درمورد اینکه دقیقا کدوم مارک و مدل برای کدوم کار بهتره ندارم.

اگر قیمت حدودی پیشنهادهات هم بگی ممنون میشم.

مرسی:40:

ata.royalfalcon
15-03-2012, 08:28
سلام ata.royalfalcon جان، خوبی:)؟
(اسمتو فراموش کردم:11:)

خوشحالم که هنوز که هنوزه هم توی این تایپیک مثل همیشه فعالیت خودت رو داری:10:

قرض از مزاحمت، من به یه هارد اکسترنال جهت آرشیو و جابجایی اطلاعات نیازمندم، که بخاطر حجم بالا ترجیحا USB3 و همچین مثل شترمرغ تند و تیز باشه:27:
حجم هارد هم حداقل 1ترا، در حالت عادی 2ترا، و اگه پولمون برسه 3ترا نیازمندم:20:
باتوجه به اینکه قراره استفاده زیادی بشه و کنج طاقچه نمیخواد خاک بخوره قاعدتا آداپتور هم نباید داشته باشه:46:
تمام اطلاعات لازمه رو گفتم:)؟

من به شخصه چون تاحالا نه برای خودم نه برای کسی هارد اکسترنال نخریدم، اطلاعات و تجربه زیادی درمورد اینکه دقیقا کدوم مارک و مدل برای کدوم کار بهتره ندارم.

اگر قیمت حدودی پیشنهادهات هم بگی ممنون میشم.

مرسی:40:
سلام
عطا هستم :31:
در درجه اول بالاترين ظرفيت براي هارد اكسترنال پرتابل 1.5 ترابايت هست (سيگيت كه اونهم به سختي در بازار پيدا ميشه) . در نتيجه بايد به كمتر از يكترا قناعت كنيد مگر اينكه بخواهيد از انواع آداپتوردار رو بخريد .
همچنين اكثر هاردهاي پرتابل مخصوصاً يكترا به بالا سرعت متوسطي دارند و به قول شما مثل شتر مرغ نيستند به خاطر 5400 rpm و 8 مگابايت كش . مدلهايي كه 7200 دور هستمن و 16 مگ كش دارند تا اونجايي كه ميدونم بيشتر از 750 گيگ نيستند و همچنين در بازار كمياب هستند مثل مدل seagate goflex portable pro .

در هر حال براي يكترابايت من seagat goflex ultra portable با كارتريج usb3 رو پيشنهاد ميدم كه تا 1.5 ترابايت هم . البته نرم افزاري كه همراهش هست قابليت قفل گذاري رو نداره بعبارت بهتر قابليت رمزنگاري بصورت سخت افزاري رو نداره و اگر اين موضوع براي شما مهمه ميتونيد western digital my passport essential SE رو بخريد .

نكته : هيچكدوم از مدلهاي گفته شده ضد ضربه نيستند پس در نگهداري اونها كوشا باشيد و هميچنين قبل از جدا كردن قابل حتماً safe remove كنيد و صبر كنيد تا حركت موتور متوقف شود و سپس كابل رو جدا كنيد و همچنين اونو به پورتهاي مطمئن وصل كنيد .

Vladimir
15-03-2012, 23:05
از دوستان خوبم ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و yas_6969 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای راهنماییشون کمال تشکر را دارم :20:

یه چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومد:

1- اکثر مدلهای WD موجود در بازار My Passport Essential هستند نه این My Passport Essential SE که اولی گارانتی سازگارارقامه اون یکی یه شرکت دیگه نمیدونم چی چی پردازان یا یه چیز شبیه این
فکر میکنم مدل دوم جدید تره ولی خوب گارانتیش برای یه شرکت غیرمعروفه به نظر شما اگه قرار شد وسترن بگیرم کدومش رو بگیرم آیا این دو مدل خیلی باهم فرق میکنن؟

2- اینکه رو جعبه سیگیت نوشته USB3 یعنی کاتریجش USB3 دیگه؟ اونوقت برای اتصال به کامپیوترهایی که USB2 هستند باید یه کارتریجی دیگه خریداری کنیم یا نه همین بهش میخوره؟ اصلا بقیه کارتریجهاش توی جعبش هست یا نه باید جدا خریداری کنیم؟ :23:

دستتون درد نکنه :rolleye: