مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
ebadi1373
20-11-2014, 22:30
یکسری از مدلهای قبلی ، مشکل قطع و وصلی داشتند. برای هاردهای اکسترنالی که دارم با آپدیت Firmware گرچه تعداد دفعات قطع و وصلی خیلی کم شده ولی هنوز به صفر نرسیده (این مشکل قطع و وصلی هم روی کنترلر NEC و هم روی کنترلر FRESCO LOGIC رو دارم) . بغیر از آپدیت Firmware روش دیگه ای هم هست که در تاپیک زیر گفته شده که هنوز تست نکردم ولی در مدل جدیدی که خریدم این مشکل را تابه حال ندیدم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد حذف دکمه ، شاید برای کاهش دادن هزینه های تولید بوده ! بنظر من وجود این دکمه اصلاً نیازی نبوده چون مستقل از نرم افزار هم که کار نمیکرد و اگر نرم افزار هم نصب میشد ، خیلی راحتتر از داخل ویندوز میتوان هارد را Safely remove کرد.
صدای بوق معمولاً نشانه خوبی نیست . این صدا هم دلایل متفاوتی دارد (لینک توضیحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . Smart Status را هم چک کنید. مشکلی در عملکرد آن ندارید ؟ مثلاً کندی بیش از حد و یا هنگ کردن سیستم.
در صورت امکان با گارانتی مشورت کنید . البته معمولاً گارانتیها جواب دقیقی نمیدهند اگر به کلینیکهای تخصصی دسترسی دارید میتونید جهت بررسی دقیقتر مراجعه کنید .
سلام .
همانطوریکه خودتان هم گفتید به جزء شكل ظاهر و نداشتن نرم افزارهاي بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك و نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري در مدلهاي elements ، تفاوتي با مدلهاي my passport ultra ندارند.
هارد دیسک بکار رفته که مشابه هم هست و در واقع برای کمپانی اصلاً نمیصرفد که برای مدلهای مختلف اکسترنال هارد دیسک جداگانه و متفاوتی طراحی و تولید کند پس نمیتوان گفت که در مدلهای ultra از هارد دیسکهای بهتری (مثلاً ضد شوک) استفاده شده. ایندو مدل فاقد ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی هستند (مشابه انواع ضد ضربه) و هیچکدام هم ضد آب و یا خاک نیستند.
ببخشید زیاد سوال میپرسم اما تو دیجی کالا زده
مقاوم در برابر شوک
مقاوم در برابر لغزش
مقاوم در برابر خش
اینم لینکش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطاله بفرمایید اگه صحت داره تا الترا بگیرم به جای المنت اگه واقعا
مقاوم در برابر شوک
مقاوم در برابر لغزش
مقاوم در برابر خش
اینا رو داره چون المنت اینا رو نداره
ata.royalfalcon
20-11-2014, 23:31
ببخشید زیاد سوال میپرسم اما تو دیجی کالا زده
مقاوم در برابر شوک
مقاوم در برابر لغزش
مقاوم در برابر خش
اینم لینکش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطاله بفرمایید اگه صحت داره تا الترا بگیرم به جای المنت اگه واقعا
مقاوم در برابر شوک
مقاوم در برابر لغزش
مقاوم در برابر خش
اینا رو داره چون المنت اینا رو نداره
برای کسب اطلاعات و مشخصات بیشتر ، من توصیه میکنم به سایت اصلی سازنده مراجعه کنید . البته به غیر از اطلاعات موجود در سایت سازنده ، سایتهای معتبر دیگه ای هم هستند اطلاعات و یا Review خوبی در مورد هارد دیسک ارائه کنند . دیـجـیـکالـا صرفاً فروشنده کالا هست و نمیتوان انتظار داشت که اطلاعات دقیق و به روزی ارائه کند.
در مورد ضد شوک ؛ همانطوریکه قبلاً هم گفتم تفاوتی بین ایندو هارد دیسک نیست و همچنین در هیچکدام از ایندو مدل از ضربه گیرهای ارتجاعی لاستیکی/سیلیکونی هم استفاده نشده . در مورد ضد خط و خش بودن والا جنس بدنه هردو مدل پلاستیکی و طبعاً مستعد خط و خش هست ولی برخلاف مدلهای پیشین ، بدنه هر دو مات و غیر براق هست و در نتیجه اثر انگشت و خط و خشهای جزئی خیلی مشهود نخواهد بود .
اینطور که در سایت دیـجـیـکالـا دیدم قیمت دوترابایتی ultraد387 هزار تومن و مدل elementsد385 هزار تومن هست . به خاطر اختلاف نه چندان زیاد من پیشنهاد میکنم ultra را بخرید .
ebadi1373
21-11-2014, 10:17
ﺑﻌﺪ ﻣﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻫﺎﺭﺩ ﺍﻟﺘﺮﺍ ﺗﻮ ﺭﻭﺯ 5-4 ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺪﺍﻭﻡ
ﮐﺎﺭ ﮐﻨﻪ ﻣﺜﻼ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﻫﺎﺭﺩ ﻓﯿﻠﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻭ ﯾﺎ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ
ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺑﺖ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺍﻟﺘﺮﺍ؟ﯾﺎ ﺑﺎ ﺍﺩﭘﺘﻮﺭ ﺑﮕﯿﺮﻡ؟
ata.royalfalcon
21-11-2014, 10:38
ﺑﻌﺪ ﻣﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻫﺎﺭﺩ ﺍﻟﺘﺮﺍ ﺗﻮ ﺭﻭﺯ 5-4 ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺪﺍﻭﻡ
ﮐﺎﺭ ﮐﻨﻪ ﻣﺜﻼ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﻫﺎﺭﺩ ﻓﯿﻠﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻭ ﯾﺎ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ
ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺑﺖ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺍﻟﺘﺮﺍ؟ﯾﺎ ﺑﺎ ﺍﺩﭘﺘﻮﺭ ﺑﮕﯿﺮﻡ؟
مشکلی نیست .
فقط هارد را جایی بذارید که وقتی روشنش کردید دیگه تکونش ندید .
سلام
۱)اگه من الان به این WD my book 2tb فن وصل کنم می تونم روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت ازش فیلم نگاه کنم؟۲)کلا بدون فن چند ساعت می شه استفاده کنم؟
۳) یک راهنمایی که فن رو خریدم چی جوری به کیس وصل کنمش؟
۴)یک ساعت پشت سر هم پرش کنم چی؟از داخل کامپیوتر به داخل هارد کپی کنم؟
ممنون
ata.royalfalcon
22-11-2014, 10:04
سلام
۱)اگه من الان به این WD my book 2tb فن وصل کنم می تونم روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت ازش فیلم نگاه کنم؟۲)کلا بدون فن چند ساعت می شه استفاده کنم؟
۳) یک راهنمایی که فن رو خریدم چی جوری به کیس وصل کنمش؟
۴)یک ساعت پشت سر هم پرش کنم چی؟از داخل کامپیوتر به داخل هارد کپی کنم؟
ممنون
سلام .
1-2-4 . سقف زماني خاصي نميتوان تعيين كرد . شما ميتونيد 24 ساعته استفاده كنيد (در اين مدت بيكار و يا در حال Read/Write باشه) تا اينكه بالاخره به دلايلي خراب شود ولي با رعايت نكاتي (مثلاً كاهش دماي كاري هارد ديسك) ميتوان انتظار داشت كه عمر مفيد بيشتري داشته باشد.
3. خيلي ساده هست كابل چهار پين برق فن را به يكي از كانكتورهاي آزاد پاور كيس متصل كنيد. براي فن هم پايه يا تكيه گاهي درست كنيد تا در موقع كار حركت نكند . فن را هم به هارد اكسترنال نچسبانيد.
سلام ..
من قبلا همینجا از دوستان برای خرید هارد مشورت گرفته بودم که به دلایلی قسمت نشد برم واسه خرید!
الان میخوام بدونم یه هارد اکسترنال یا اینترنال 1 ترابایتی خوب تو چه بازهی قیمت هستن!
قبلا واسه آرشیو فیلم و موزیک میخواستم ولی این هارده اینترنالم یهکمی داره اذیت میکنه و هی خاموش / روشن میشه! (احتمالا از کابل ساتا باشه) ..
الان خودم موندم اینترنال بگیرم یا اکسترنال! (شاید اونی که ارزونتر باشه رو بگیرم)
اکسترنال دسکتاپ با پرتابل به جز اندازه چه فرقای دیگهای با هم دارن؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
ata.royalfalcon
22-11-2014, 20:11
سلام ..
من قبلا همینجا از دوستان برای خرید هارد مشورت گرفته بودم که به دلایلی قسمت نشد برم واسه خرید!
الان میخوام بدونم یه هارد اکسترنال یا اینترنال 1 ترابایتی خوب تو چه بازهی قیمت هستن!
قبلا واسه آرشیو فیلم و موزیک میخواستم ولی این هارده اینترنالم یهکمی داره اذیت میکنه و هی خاموش / روشن میشه! (احتمالا از کابل ساتا باشه) ..
الان خودم موندم اینترنال بگیرم یا اکسترنال! (شاید اونی که ارزونتر باشه رو بگیرم)
اکسترنال دسکتاپ با پرتابل به جز اندازه چه فرقای دیگهای با هم دارن؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
سلام .
1. اول از همه سعی کنید مشکل هارد دیسک سیستمتان را برطرف کنید (چک کردن کابلهای دیتا و پاور ، اطمینان از سلامتی پاور ، چک کردن SMART Status هارد دیسک و آپدیت بایوس و ...) اگر مشکل همچنان باقیست و اگر گارانتی ندارد پیشنهاد میکنم آنرا با یک هارد دیسک نو و پرحجمتر (هم برای نصب و اجرای سیستم عامل و نرم افزارها و هم برای آرشیو دیتا) تعویض کنید .
2. در مورد انتخاب از بین Internal و External ابتدا باید هدف و کاربرد خودتان را مشخص کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید . اگر از اطلاعات آرشیوی به دفعات زیاد و به مدت طولانی استفاده میکنید (تا زمانیکه سیستم روشن هست به اطلاعات هم میخواهید دسترسی داشته باشید) و اگر فقط روی یک سیستم استفاده میکنید و اگر هم جابجایی ندارید توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید که کارائی و امنیت بیشتری خواهد داشت. پس ابتدا مشخص کنید Internal و یا External تا مدل مناسب پیشنهاد داده شود.
3. در مورد قیمت هم فکر نمیکنم بتونید یکترابایت دسکتاپ در بازار پیدا کنید و در نتیجه باید از مدلهای پرتابل انتخاب کنید که حدوداً 230 هزار تومن هست (مدل WD my passport ultra) هارد دیسک اینترنال یک ترابایتی هم حدود 180 هزار تومن هست (WD Blue و یا WD Green یا Seagate 7200.14) .
4. در مورد سوال آخر (تفاوت دسکتاپ و پرتابل) پیشنهاد میکنم دو پست اول تاپیک زیر را مطالعه کنید.
◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان من WD mybook2tb خریدم و مدام میترسم که داغ بیاد و خراب شه چون روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت ازش فیلم نگاه می کنم.وامکان نداره بیافته چون از جاش خاطرم جمه.فقط به دلیل استفاده زیاد می ترسم و نمی شه استفاده ام رو کم کنم.
الان یکی از دوستان هم فقط برای نگاه کردن فیلم یک هارد ۲ و یا ۱ترابایت می خواد حدود قیمت ۲۰۰ تا ۴۰۰ تومان.اینترنال و اکسترنال چی پیشنهاد می دید زیاد جابه جا نمی کنه و دسکتابی و پرتابل هم براش مهم نیست سرعت هم براش مهم نیست و فقط عمر براش مهم است(برای نصب ویندوز نمی خواد فقط و فقط برای فیلم)و اینم بگم ما دو تا فیلم درسی نگاه می کنیم و بعد از پایان کنکور اگه خدا خواست و قبول شدیم دیگه اصلا به اون هارد ها نیاز نداریم خریدار توی مشهد براشون از کجا پیدا کنم.
و الانم که من دارم روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت نگاه می کنم آیا تا زمان کنکور دوام میاره یانه خراب میشه جاش سرد است شما میدونید دیگه یک چیزی بگید درحد میانگین ممنون
سلام
من قصد خرید هارد 2TB رو دارم
ترجیحا پرتابل سبک بدون آداپتور و دارای قابلیت ریکاوری سهل تر در هنگام ایجاد مشکل برای اطلاعات و داغ نکردن سریع
کدام مدلها رو پیشنهاد میکنید از برند سیگیت و وسترن
با تشکر
ata.royalfalcon
23-11-2014, 16:53
سلام دوستان من WD mybook2tb خریدم و مدام میترسم که داغ بیاد و خراب شه چون روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت ازش فیلم نگاه می کنم.وامکان نداره بیافته چون از جاش خاطرم جمه.فقط به دلیل استفاده زیاد می ترسم و نمی شه استفاده ام رو کم کنم.
الان یکی از دوستان هم فقط برای نگاه کردن فیلم یک هارد ۲ و یا ۱ترابایت می خواد حدود قیمت ۲۰۰ تا ۴۰۰ تومان.اینترنال و اکسترنال چی پیشنهاد می دید زیاد جابه جا نمی کنه و دسکتابی و پرتابل هم براش مهم نیست سرعت هم براش مهم نیست و فقط عمر براش مهم است(برای نصب ویندوز نمی خواد فقط و فقط برای فیلم)و اینم بگم ما دو تا فیلم درسی نگاه می کنیم و بعد از پایان کنکور اگه خدا خواست و قبول شدیم دیگه اصلا به اون هارد ها نیاز نداریم خریدار توی مشهد براشون از کجا پیدا کنم.
و الانم که من دارم روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت نگاه می کنم آیا تا زمان کنکور دوام میاره یانه خراب میشه جاش سرد است شما میدونید دیگه یک چیزی بگید درحد میانگین ممنون
سلام .
1. دماي هارد ديسك تا چه حدي بالا ميرود ؟ البته براي مانيتورينگ دما بايد از نرم افزارهايي مثل HDtune Pro استفاده كنيد (از گوشه بالا سمت چپ هارد مورد نظر را انتخاب كنيد) .
2. همانطوريكه قبلاً هم گفتم ميتونيد بصورت 24 ساعته هم استفاده كنيد .
3. در مورد دوست ـتان ؛ اگر اصلاً جابجا نميكنند و اگر از اطلاعات به دفعات زیاد و به مدت طولانی استفاده ميكنند (تا زمانیکه سیستم روشن هست به اطلاعات هم میخواهند دسترسی داشته باشند) و اگر فقط روي يك سيستم ميخواهند استفاده كنند بنظر من هارد ديسك اينترنال گزينه مناسبتري هست . مدلهاي پيشنهادي براي هارد ديسك اينترنال دو ترابايتي كه در جواب خودتان هم گفته شد (اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . در غير اينصورت همان مدلي كه خودتان هم داريد را به دوست ـتان پيشنهاد كنيد (WD my book) .
4. در مورد فروش دست دوم ، ميتونيد در انجمنهايي كه بازارچه دارند تاپيك بزنيد (بعنوان مثال اين انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
سلام
من قصد خرید هارد 2TB رو دارم
ترجیحا پرتابل سبک بدون آداپتور و دارای قابلیت ریکاوری سهل تر در هنگام ایجاد مشکل برای اطلاعات و داغ نکردن سریع
کدام مدلها رو پیشنهاد میکنید از برند سیگیت و وسترن
با تشکر
سلام .
Seagate Backup plus Slim
WD my passport ultra
البته براي مدل دوم اگر مشكل سخت افزاري پيش بياد (كه براي هر هاردي چنين احتمالي وجود دارد) تعمير هارد ديسك جهت بازيابي اطلاعات توسط متخصصان ممكن هست كمي مشكلتر از مدلهاي مشابه باشد كه البته اين بستگي به تخصص ، دانش و تجربه متخصص و همچنين ميزان آسيبهاي وارده دارد . ولي اگر منظور شما ، بازيابي اطلاعات پس از حذف و يا فرمت اتفاقي باشد (كلاً مشكلات نرم افزاري بي ارتباط به هارد ديسك) از نظر سهولت ريكاوري اطلاعات ، چندان فرقي با ساير مدلهاي مشابه وجود ندارد .
1)پس اگر از wd my book ام در صورتی که جاش خنک(سرد) باشه (توی فکر گذاشتن فن روش هستم) و این که جاش محکم باشه می تونم 24 ساعته استفاده کنم درسته ؟؟
2)واین که با نرم افزار خودش eject کنم و مراحل خاموش کردن رو همون طور که شما گفتید انجام بدهم و با ntfs فرمت کنم و چند چیز دیگه می تونم عمری بشتر از 4 سال داشته باشم؟؟
سلام .
1. اول از همه سعی کنید مشکل هارد دیسک سیستمتان را برطرف کنید (چک کردن کابلهای دیتا و پاور ، اطمینان از سلامتی پاور ، چک کردن SMART Status هارد دیسک و آپدیت بایوس و ...) اگر مشکل همچنان باقیست و اگر گارانتی ندارد پیشنهاد میکنم آنرا با یک هارد دیسک نو و پرحجمتر (هم برای نصب و اجرای سیستم عامل و نرم افزارها و هم برای آرشیو دیتا) تعویض کنید .
2. در مورد انتخاب از بین Internal و External ابتدا باید هدف و کاربرد خودتان را مشخص کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید . اگر از اطلاعات آرشیوی به دفعات زیاد و به مدت طولانی استفاده میکنید (تا زمانیکه سیستم روشن هست به اطلاعات هم میخواهید دسترسی داشته باشید) و اگر فقط روی یک سیستم استفاده میکنید و اگر هم جابجایی ندارید توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید که کارائی و امنیت بیشتری خواهد داشت. پس ابتدا مشخص کنید Internal و یا External تا مدل مناسب پیشنهاد داده شود.
3. در مورد قیمت هم فکر نمیکنم بتونید یکترابایت دسکتاپ در بازار پیدا کنید و در نتیجه باید از مدلهای پرتابل انتخاب کنید که حدوداً 230 هزار تومن هست (مدل WD my passport ultra) هارد دیسک اینترنال یک ترابایتی هم حدود 180 هزار تومن هست (WD Blue و یا WD Green یا Seagate 7200.14) .
4. در مورد سوال آخر (تفاوت دسکتاپ و پرتابل) پیشنهاد میکنم دو پست اول تاپیک زیر را مطالعه کنید.
◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میشه در مورد SMART Status یه توضیحی بدید؟ (به عکس یه نگاه بندازید - لینک دادم ک تاپیک سنگین نشه)
SMART STATUS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
احتمالا اینترنال بگیرم ولی میترسم یهوقت پاورم مشکل داشته باشه و بزنه بپوکونتش.. ولی کلا فعلا سیستم روبهراهه! از یه طرف هم اینترنال ارزونتره و بقیه پولو میتونم یه فلش 16 گیگ بگیرم!
شما کدوم هارد اینترنال رو پیشنهاد میکنید؟ wd blue یا wd green! الان سیگیت دارم و کمی به خاطر این خاموش/روشن شدنش رفته رو اعصابم و دیگه سعی میکنم از این برند چیزی نگیرم..
فرق بین green و blue وسترن دیجیتال چیه؟ کدومشون برای استفاده روزمره بهتر هستن؟ اگه اشتباه نکنم، green بیشتر برای آرشیو کاربرد داره! درسته؟ (یه گارانتی خوب هم برای وسترن معرفی کنید..)
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون
Thor God
23-11-2014, 20:22
دوستان سرعت هارد های رومیزی بیشتر از پاپسورتی ها هست ؟ :n13:
Seagate Expansion Portable بهتره یا Western Digital My Book ؟:n13:
(( برای آرشیو فیلم و بازی و کلا دیتا ))
ata.royalfalcon
23-11-2014, 22:53
1)پس اگر از wd my book ام در صورتی که جاش خنک(سرد) باشه (توی فکر گذاشتن فن روش هستم) و این که جاش محکم باشه می تونم 24 ساعته استفاده کنم درسته ؟؟
2)واین که با نرم افزار خودش eject کنم و مراحل خاموش کردن رو همون طور که شما گفتید انجام بدهم و با ntfs فرمت کنم و چند چیز دیگه می تونم عمری بشتر از 4 سال داشته باشم؟؟
1. در پست قبلی (7256# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم گفتم که شما میتونید 24 ساعته هم از آن استفاده کنید . ولی به هر حال مثل هر قطعه دیگری عمر مفیدی دارند و هر چه بیشتر استفاده کنید زوردتر فرسوده و مستهلک (Wear & Tear) خواهد شد. تاکسی که روزانه چندین کیلومتر به کارکرد آن اضافه میشود زودتر مستهلک میشود نسبت به خودرویی که فقط روزهای تعطیل و برای تفریح بیرون برده میشود ! ولی خیلی نگران نباشید . هارد دیسک لپتاپ من با 9260 ساعت کارکرد (تقریباً معادل 385 روز) همچنان سالم و بدون مشکل هست .
2. هیچ چیز قطعی نیست . ممکن هست بیش از چهار سال همچنان سالم بماند و یا اینکه خیلی زود خراب شود . گارانتیهای یک ، دو و یا حتی سه ساله را برای همین مواقع گذاشتند .
میشه در مورد SMART Status یه توضیحی بدید؟ (به عکس یه نگاه بندازید - لینک دادم ک تاپیک سنگین نشه)
SMART STATUS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
احتمالا اینترنال بگیرم ولی میترسم یهوقت پاورم مشکل داشته باشه و بزنه بپوکونتش.. ولی کلا فعلا سیستم روبهراهه! از یه طرف هم اینترنال ارزونتره و بقیه پولو میتونم یه فلش 16 گیگ بگیرم!
شما کدوم هارد اینترنال رو پیشنهاد میکنید؟ wd blue یا wd green! الان سیگیت دارم و کمی به خاطر این خاموش/روشن شدنش رفته رو اعصابم و دیگه سعی میکنم از این برند چیزی نگیرم..
فرق بین green و blue وسترن دیجیتال چیه؟ کدومشون برای استفاده روزمره بهتر هستن؟ اگه اشتباه نکنم، green بیشتر برای آرشیو کاربرد داره! درسته؟ (یه گارانتی خوب هم برای وسترن معرفی کنید..)
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون
وظیفه ماژول S.M.A.R.T که در S.A هارد دیسک قرار گرفته عبارتند از مانیتورینگ ، تجزیه و تحلیل ، نظارت بر عملیات هارد دیسک و گزارش دهی از وضعیت آن به کاربر است تا پیش از بوجود آمدن مشکلی اساسی برای هارد دیسک کاربر را از آن مشکل مطلع شود و اقدامات احتیاطی را انجام دهد. با بررسی گزارشات S.M.A.R.T حتی میتوان فهمید که هارد دیسک چند ساعت کار کرده ، چند بار خاموش و روشن شده ، آماری از بدسکتوریهای Remap شده و ...
ظاهراً هارد دیسک مشکلی ندارد ، برای اطمینان توصیه میکنم روی سیستم دیگر هم تست کنید و در صورتیکه همچنان مشکل باقیست باید با ابزارهای خاص چک و بررسی های بیشتری روی آن انجام شود.
همانطوریکه خودتان هم گفتید WD Green به خاطر سرعت نه چندان بالای آن بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا (نصب بعنوان هارد دیسک دوم سیستم ، استفاده از آن برای هاردهای اکسترنال و ...) هست . اگر قصد نصب و اجرای ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگر) ، نرم افزار و ... دارید پیشنهاد میکنم مدل پرسرعتتر WD Blue انتخاب کنید .
دوستان سرعت هارد های رومیزی بیشتر از پاپسورتی ها هست ؟ :n13:
Seagate Expansion Portable بهتره یا Western Digital My Book ؟:n13:
(( برای آرشیو فیلم و بازی و کلا دیتا ))
سلام .
سرعت یک مفهوم کلی هست . منظورتان ، سرعت خواندن و نوشتن بطور متوالی (Sequential transfer rate) هست ؟ یا اینکه منظورتان از سرعت ، عملکرد هارد دیسک در خواندن و نوشتن دیتاهایی که بصورت به صورت غیر ترتیبی و تصادفی در مکانهای مختلف ذخیره شده اند ؟ (Random Read/Write IOPS یا Access Time)
والا بطور قطعی نمیتوان اظهار نظر کرد و مدل باید مشخص باشد و انواع تستها روی آن انجام شود تا بهتر بتوان قضاوت کرد. ممکن هست مدل دسکتاپ از نظر Sequential transfer rate پرفورمنس خوبی داشته باشد ولی از نظر Random Read/Write IOPS ضعیف و بلعکس.
ولی تنها چیزی که میتون با اطمینان بگم این هست که مدلهای دسکتاپی Seagate Backup Plus یا expansion به خاطر استفاده از هارد دیسکهای 7200rpm از سریعترین مدلها هست (البته چهار و پنج ترابایتی 7200rpm نیستند) .
Seagate Expansion Portable بهتره یا Western Digital My Book ؟
مدل اول پرتابل و مدل دوم دسکتاپی هست . اگر به دفعات زیاد جابجا میکنید مدل اول را پیشنهاد میکنم در غیر اینصورت اگر میخواهید بیشترین حجم را با حداقل قیمت بخرید و جابجایی چندانی ندارید مدل دوم پیشنهاد میشود .
سلام
یک هارد دیگه WD my book2tb گرفتیم گارانتیش دوساله آواژنگ است(مجتمع تک مشهد تخفیف نداد ۱۱۵ هزار تومان).آواژنگ خدماتش خوبه یا نه گارانتی دروغین و بدی است؟ ممنون
درباره آواژنگ توضیح بدید بی زحمت که خدماتش درباره هارد خوب است یا نه؟
hormozan m
24-11-2014, 23:48
سلام
یک هارد دیگه WD my book2tb گرفتیم گارانتیش دوساله آواژنگ است(مجتمع تک مشهد تخفیف نداد ۱۱۵ هزار تومان).آواژنگ خدماتش خوبه یا نه گارانتی دروغین و بدی است؟ ممنون
درباره آواژنگ توضیح بدید بی زحمت که خدماتش درباره هارد خوب است یا نه؟
سلام ... آواژنگ و گرين ( سياره سبز ) بهترين گارانتي ها در بخش قطعات كامپيوتر هستن .
سازگار جديدا خراب كرده .
Sent from my iPad using Tapatalk
aminkhan2014
25-11-2014, 10:51
هارد2ترا 115 تومن ؟؟؟؟؟مگه دلارشده1000 تومن كه هارد 2ترا قيمتش ثلث شده؟
ebadi1373
25-11-2014, 21:40
گارانتی سازگار واقعا بده؟ من 2روز پیش یه هارد 2ترا مای پاسپورتی الترا گرفتم با گارانتی سازگار .به نظرتون الترا خوبه یا سلیکون پاور a80که ضد ضربس واقعا ضد ضربست؟ من یه خورده پشیمون شدم که چرا a80سلیکون نگرفتم.یا اینطور نیست والترا هم خوبه؟
سلام آقا عطا من یه هارد هیتاچی 1T به عنوان هارد دوم روی سیستم دارم که ویندوز روش نصب نیست و فقط برای آرشیو استفاده میشه. وقتی حدود یک ساعت یا شایدم کمتر ازش استفاده نشه خاموش میشه بطوریکه وقتی میخوام دوباره به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنم حدود 10 ثانیه طول میکشه تا روشن بشه (صدای سرعت گرفتن پلاتر ها هم دقیق شنیده میشه) حالا سوالم اینه که این هارد های اکسترنال my book هم این قابلیت رو دارن یانه؟ چون من میخوام هارد 24 ساعته وصل باشه و امکان استفاده از هارد اینترنال رو هم ندارم(به دلیل کمبود پورت ساتا) مثلا همین هارد هیتاچی بعد از روشن شدن کاملا خنک شده که خیلی خوبه و اگه هارد های my book هم همینطوری باشن دیگه عملا مشکل داغ کردن به علت استفاده طولانی مدت از بین میره
ata.royalfalcon
25-11-2014, 22:29
سلام آقا عطا من یه هارد هیتاچی 1T به عنوان هارد دوم روی سیستم دارم که ویندوز روش نصب نیست و فقط برای آرشیو استفاده میشه. وقتی حدود یک ساعت یا شایدم کمتر ازش استفاده نشه خاموش میشه بطوریکه وقتی میخوام دوباره به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنم حدود 10 ثانیه طول میکشه تا روشن بشه (صدای سرعت گرفتن پلاتر ها هم دقیق شنیده میشه) حالا سوالم اینه که این هارد های اکسترنال my book هم این قابلیت رو دارن یانه؟ چون من میخوام هارد 24 ساعته وصل باشه و امکان استفاده از هارد اینترنال رو هم ندارم(به دلیل کمبود پورت ساتا) مثلا همین هارد هیتاچی بعد از روشن شدن کاملا خنک شده که خیلی خوبه و اگه هارد های my book هم همینطوری باشن دیگه عملا مشکل داغ کردن به علت استفاده طولانی مدت از بین میره
سلام .
حالا سوالم اینه که این هارد های اکسترنال my book هم این قابلیت رو دارن یانه؟
هاردهای اکسترنال wd my book چنین قابلیتی را هم دارند . البته باید برنامه WD Drive Utilities را نصب کرده باشید و از قسمت Sleep Timer مدت زمانی که باید بیکار بماند تا Sleep شود را تعیین کنید .
گارانتی سازگار واقعا بده؟ من 2روز پیش یه هارد 2ترا مای پاسپورتی الترا گرفتم با گارانتی سازگار .به نظرتون الترا خوبه یا سلیکون پاور a80که ضد ضربس واقعا ضد ضربست؟ من یه خورده پشیمون شدم که چرا a80سلیکون نگرفتم.یا اینطور نیست والترا هم خوبه؟
پست 6301# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک را بخوانید که در مورد هارد های اکسترنال ضد ضربه توضیحاتی دادم . my passport ultra هم مدل مناسبی هست .
سلام wd my book من وقتی می خوام براش چیزی کپی کنم این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید.
You 'll need to provide administrator permission to copy to this folder
چی کار کنم که دیگه این پیغام نیاد چون هر دفعه باید کنتینو بزنی تا داخلش کپی بشه
WD my book بعد از این که چندتا فایل بهش کپی می کنی سرعتش از ۱۲۰ کیلوبایت به ۸۰ تا ۹۰ می رسه اشکال از کجاست ؟ با خود ویندوز ۸.۱ ولی با نرم افزار تری کپی از همون اول سرعتش ۸۰ است!!
ممنون
ata.royalfalcon
26-11-2014, 14:30
سلام wd my book من وقتی می خوام براش چیزی کپی کنم این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید.
سلام .
ظاهراً بايد مجوز دسترسي هاي مربوط به كاربر مورد نظر را اصلاح كنيد . بهتره كه اين سوال را در انجمن ويندوز بپرسيد .
WD my book بعد از این که چندتا فایل بهش کپی می کنی سرعتش از ۱۲۰ کیلوبایت به ۸۰ تا ۹۰ می رسه اشکال از کجاست ؟ با خود ویندوز ۸.۱ ولی با نرم افزار تری کپی از همون اول سرعتش ۸۰ است!!
ممنون
سرعتي كه در ابتداي كپي ديده ميشود كاذب هست و بايستي كمي صبر كنيد تا سرعت واقعي ديده شود .
Arash1003
26-11-2014, 15:12
سلام ، آقا عطا میخوام یه سه ترا آداپتوری بگیرم، ترجیحا WD my book
میخواستم ببینم از این مدل یک نمونه در بازار هست یا چند نمونه؟
جعبش باید سبز باشه یا آبی؟مثل اینکه دو رنگ جعبه داره
گارانتی سازگار بگیرم؟
مثلا یکیش را در این سایت دیدم که آخر اسمش Essential هم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در سایت رایان صبا هم این مدل هست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در رایان صبا این کد را نوشته که در سایت WD هم هست: WDBFJK0030HBK
لطفا زود راهنمایی کنید ، متشکرم.
ata.royalfalcon
26-11-2014, 16:47
سلام ، آقا عطا میخوام یه سه ترا آداپتوری بگیرم، ترجیحا WD my book
گارانتی سازگار بگیرم؟
مثلا یکیش را در این سایت دیدم که آخر اسمش Essential هم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در سایت رایان صبا هم این مدل هست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا زود راهنمایی کنید ، متشکرم.
سلام .
ممكنه مدلهاي قديمي در بازار هم پيدا بشه . مدل نامبر جديدترين سري WDBFJK0030HBK هست (سه ترابايت) .
شكل ظاهر مدلهاي جدید WD my book
مدل قدیم WD my book هم به شكل زير بوده .
فرقي نميكند كه كداميك را انتخاب كنيد .
گارانتی سازگار بگیرم؟
پست 7267# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همين تاپيك را بخونيد .
معمولاً اطلاعات بيشتر سایتهای فروش اینترنتی بروز نیست ، مدلهاي دسكتاپي با پسوند Essential مربوط به دو نسل پیش هست و خيلي بعيد ميدونم كه در بازار پیدا شود .
عكسي كه گذاشته مربوط به اين مدل نامبر نميشه . اگر مدل نامبري كه نوشته واقعاً درسته پس حتماً از جديدترين سري هست .
سلام آقا عطا راسته که میگن هارد های 5400 عمر بیشتری نسبت به 7200 ها دارند؟ اگه اینطور باشه پس قاعدتا هارد های WD My Book باید بیشتر از Seagate Backup Plus عمر کنند؟
ata.royalfalcon
28-11-2014, 00:19
سلام آقا عطا راسته که میگن هارد های 5400 عمر بیشتری نسبت به 7200 ها دارند؟ اگه اینطور باشه پس قاعدتا هارد های WD My Book باید بیشتر از Seagate Backup Plus عمر کنند؟
سلام .
اگر از هر لحاظ مثل کیفیت مواد اولیه بکار رفته در ساخت اجزاء ، تکنیکهای استفاده شده برای تولید و و نحوه کارکرد (مثلاً تعداد دفعات Sleep شدن) مثل هم باشند قاعدتاً هارد دیسک 5400rpm به خاطر استرس و تنشهای کمتری که تحمل میکنه عمر مفید بیشتری در مقایسه با مدلهای 7200rpm و حتی 10K یا 15K دارند. اما در عمل هارد دیسکها با RPMـهای بالا به خاطر استفاده از تکنیکهای متفاوت و بهتر در فرایند ساخت ، استفاده از اجزاء مقاومتر و باکیفیت تر (مثلاً استفاده از پلاتر با قطر کمتر و بالانس هر چه بیشتر بین اجزاء) باعث میشود که عمر مفید بیشتری در مقایسه با مدلهای 5400rpm داشته باشند و یا حداقل کمتر نباشد . همین هارد دیسکهای WD Black و یا حتی WD VelociRaptor (که 10000rpm هست) وارانتی پنج ساله دارند در صورتیکه WD Green وارانتی دو ساله دارد !
هارد دیسکهای WD Green (و مدلهای مشابه) بیشتر به Cool و Quite و مصرف پایین معروف هست نه به عمر طولانی و کارکرد بالا . من میتونم مدلهایی را مثال بزنم که نه تنها پرفورمنس خوب و RPM بالاتری دارند بلکه داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش MTBF و افزایش ضریب اطمينان (AFR پايينتر) در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست كه هارد ديسكهاي معمولي چنين اطمينان و استقامتي را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد .
آقا من این مشکل هر جا تایپ کردم کسی جواب نداد الان کسی این جا پاسخی نداره یا لینک بدین آن جا مطرح کنم پاسخی بگیرم.ممنون
هارد Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive از لحاظ کیفیت, سرعت و مقاومت چه تفاوتی با Western Digital Portable My Passport دارد!؟
کدام یک را پیشنهاد می کنید.
در ضمن مدلهایی مثل Silicon Power Armor A60 External Hard Drive رو چطور ارزیابی می کنید...
این هاردها قابل تبدیل فرمت به FAT 32 رو دارند!؟ استفاده من بیشتر مولتی مدیا و نگهداری برخی فایلهای بازی و نرمافزار و استفاده از او بصورت OTG به گوشی است. ممنون می شم راهنماییم کنید.
هارد Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive از لحاظ کیفیت, سرعت و مقاومت چه تفاوتی با Western Digital Portable My Passport دارد!؟
در ضمن مدلهایی مثل Silicon Power Armor A60 External Hard Drive رو چطور ارزیابی می کنید...
این هاردها قابل تبدیل فرمت به FAT 32 رو دارند!؟ استفاده من بیشتر مولتی مدیا و نگهداری برخی فایلهای بازی و نرمافزار و استفاده از او بصورت OTG به گوشی است. ممنون می شم راهنماییم کنید.
ata.royalfalcon
28-11-2014, 13:25
آقا من این مشکل هر جا تایپ کردم کسی جواب نداد الان کسی این جا پاسخی نداره یا لینک بدین آن جا مطرح کنم پاسخی بگیرم.ممنون
ویدئوی زیر را دانلود کنید و طبق آن تنظیمات را انجام بدید شاید مشکلتان حل بشود .
How to disable Administrator Permission.mp4 - 23.1 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هارد Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive
از لحاظ کیفیت, سرعت و مقاومت چه تفاوتی با Western Digital Portable My Passport
دارد!؟
1. مدلی که پسوند ultra ندارد قدیمی هست و در حال حاضر هم تولید نمیشود و توصیه میکنم که مدل اول را انتخاب کنید .
2. در تمام این مدلهایی که نوشتید امکان فرمت کردن پارتیشنها با فایل سیستم FAT32 را دارند .
3. اگر میخواهید دیتاهای ذخیره شده روی هارد مثل عکس ، فیلم ، موزیک ، فایلهای متنی مثل PDF و ... رو بدون مشکل روی گوشی یا تبلتها پخش و یا اجرا کنید پیشنهاد میکنم که از هارد دیسکهای اکسترنالی استفاده کنید که WiFi و باطری مستقل دارند مثل Seagate Wireless Plus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . وصل کردن هارد دیسکهای اکسترنال معمولی به گوشی موبایلها بنظرم کار صحیحی نیست . یکی از مهمترین علت این هست که هارد دیسکها برخلاف گوشی موبایها با توجه به ساختاری که دارند نسبت به جابجا کردن ، ضربه وارد شدن ، تکان دادن در زمانهایی که روشن هست حساس هستند و احتمال بالایی هست که آسیب ببینند . مگر اینکه تا قبل از اتمام کار با هارد اکسترنال ، گوشی موبایل را در جایی ثابت نگه دارید .
Omid_p30world
28-11-2014, 13:58
با سلام
کدوم بهتر هست ؟
Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با قیمت 553 تومن
یا
هارد دیسک My Book External Desktop Hard Drive 4TB USB3.0 Black
با قیمت 592 تومن
دلیل گران تر بودن وسترن چیست ؟
ata.royalfalcon
29-11-2014, 00:15
با سلام
کدوم بهتر هست ؟
Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با قیمت 553 تومن
یا
هارد دیسک My Book External Desktop Hard Drive 4TB USB3.0 Black
با قیمت 592 تومن
دلیل گران تر بودن وسترن چیست ؟
سلام .
پیشنهاد میکنم پست دوم تاپیک زیر را مطالعه کنید که در مورد تفاوتهای ایندو مدل ، مزایا و معایب هر یک توضیحاتی دادم .
behrooz3229
04-12-2014, 09:22
باسلام
چطور میشه ارور current pending sector اصلاح کرد .
باسپاس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ata.royalfalcon
04-12-2014, 10:41
باسلام
چطور میشه ارور current pending sector اصلاح کرد .
باسپاس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام .
این سوال را هم در انجمن تعمیرات هارد دیسک مطرح کردید . تعریف کلی این SMART Warning در پست 28 این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم . میتونید با برنامه HDD Regenerator هارد دیسک را Scan & Repair کنید شاید درست شود . ولی اگر علت آن وجود Delay Sector یا وجود مشکلی در ترانسلیتور هارد دیسک باشد با روشهای نرم افزاری که در اینترنت فراوان هست برطرف شدنی نیست .
Omid_p30world
05-12-2014, 11:05
سلام
از ویدیوهای یوتیوپ متوجه شدم هارد mybook با دوجعبه سبز و آبی عرضه میشه فرقشون دقیقا در چیه ؟
هارد my book رو فروشگاه چاره 620 تومن بده بنظرتون قیمتش مناسبه؟
بعد اینکه از پست های قبلی دیدم شما این هارد رو دارین
کیفیت بدنه و جنس کابل ها چطورن؟
و هارد داخلی استفاده شده در مدل چهار ترا چیست؟
ata.royalfalcon
05-12-2014, 13:25
سلام
از ویدیوهای یوتیوپ متوجه شدم هارد mybook با دوجعبه سبز و آبی عرضه میشه فرقشون دقیقا در چیه ؟
هارد my book رو فروشگاه چاره 620 تومن بده بنظرتون قیمتش مناسبه؟
بعد اینکه از پست های قبلی دیدم شما این هارد رو دارین
کیفیت بدنه و جنس کابل ها چطورن؟
و هارد داخلی استفاده شده در مدل چهار ترا چیست؟
سلام .
1. فرقی ندارند ؛ شاید در نرم افزارها کمی متفاوت باشند که مهم نیست .
2. ارزانتر هم میتونید پیدا کنید . 575 هزار تومن در یکی از انجمنهای فروش موجوده .
3. مشکلی در کیفیت بدنه و یا کابل وجود ندارد . ولی از آنجایی که بدنه آن پلاستیکی و براق هست خط و خش , اثر انگشت مشهود خواهد بود .
4. WD Green
sasan.69
05-12-2014, 17:42
سری جدید وسترن مشخص نیس کی بیاد؟ این مدلو دیدم نمیدونم جدیده یا نه! ظاهرا که فلزیه!
نظرتون درباره این نوع ضد ضربه کردن چیه؟ تازه می خوام یک فن هم روش سوار کنم ههه:n31::n33:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
05-12-2014, 21:02
سری جدید وسترن مشخص نیس کی بیاد؟ این مدلو دیدم نمیدونم جدیده یا نه! ظاهرا که فلزیه!
My Passport Ultra Metal Edition از جدیدترین مدلها هست و بدنه آنهم فلزی (آلومنیومی) هست . از اینکه کی وارد بازار میشه اطلاعی ندارم ولی اگر عجله دارید همین مدلهای عادی Ultra را بخرید که بجزء بدنه ، تفاوتی با Metal Edition ندارد .
نظرتون درباره این نوع ضد ضربه کردن چیه؟ تازه می خوام یک فن هم روش سوار کنم ههه:n31::n33:
من فکر میکنم اگر فقط روی میز میخوابوندید ، کارتون خیلی ساده تر میشد .
sasan.69
05-12-2014, 22:54
جناب عطا شما اطلاع ندارید که چرا بدنه فلزی در سری جدید عرضه شده؟ تاثیر در مقاومت و ضد ضربه داره؟ اگه تا پایان سال عرضه بشه خوبه!
ata.royalfalcon
05-12-2014, 23:25
جناب عطا شما اطلاع ندارید که چرا بدنه فلزی در سری جدید عرضه شده؟ تاثیر در مقاومت و ضد ضربه داره؟ اگه تا پایان سال عرضه بشه خوبه!
همانطوریکه در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم گفته شد ؛ این مدل صرفاً به مناسبت ده ساله شدن هارد دیسکهای اکسترنال سری my passport تولید شده . از نظر مقاومت آن در برابر ضربه ها ، تفاوتی با مدلهای عادی ندارد .
Omid_p30world
06-12-2014, 00:57
سلام .
1. فرقی ندارند ؛ شاید در نرم افزارها کمی متفاوت باشند که مهم نیست .
2. ارزانتر هم میتونید پیدا کنید . 575 هزار تومن در یکی از انجمنهای فروش موجوده .
3. مشکلی در کیفیت بدنه و یا کابل وجود ندارد . ولی از آنجایی که بدنه آن پلاستیکی و براق هست خط و خش , اثر انگشت مشهود خواهد بود .
4. WD Green
چقدر ارزان ، می شه بگید کدوم انجمن؟
دیجیکالا مدل قدیمی mybook رو داره 592 میده!
این مدل my cloud که رنگ سفید دارد فرقش فقط در شبکه شدن هست ؟ اگه به مودم وایرلس وصلش کنیم می تونیم با هر ابزاری که وایرلش داشته باشه به همه اطلاعات هارد دسترسی داشت؟
قیمتش 4tb حدود 150 گرانتر می شه ولی اگه این طور باشه بنظرم ارزشش رو داره
ata.royalfalcon
06-12-2014, 08:05
چقدر ارزان ، می شه بگید کدوم انجمن؟
دیجیکالا مدل قدیمی mybook رو داره 592 میده!
این مدل my cloud که رنگ سفید دارد فرقش فقط در شبکه شدن هست ؟ اگه به مودم وایرلس وصلش کنیم می تونیم با هر ابزاری که وایرلش داشته باشه به همه اطلاعات هارد دسترسی داشت؟
قیمتش 4tb حدود 150 گرانتر می شه ولی اگه این طور باشه بنظرم ارزشش رو داره
1. پيغام خصوصي شد .
2. اگر به مودم يا روتر وايرلس متصل كنيد ميتونيد اطلاعات موجود در آنرا به اشتراك بگذاريد (چه از طريق شبكه و چه از طريق WiFi) . دقت كنيد كه روتر يا مودمتان بايد مشخصات مناسب و سرعت خوبي داشته باشد (اينترفيس Gigabit Ethernet) وگرنه سرعت خيلي پايين خواهد بود . همچنين به هيچ عنوان نميتونيد از طريق USB به سيستم متصل كنيد . پورت USB كه اين مدل my cloud دارد صرفاً براي متصل كردن هارد اكسترنال دوم و ... هست نه متصل كردن آن به كامپيوتر .
Omid_p30world
06-12-2014, 23:19
سلام ممنون از شما آیا فروشنده قابل اطمینان هست؟
پس این طور که شما فرمودید سری my cloud برای من کاربرد نداره اگر هم usb می شد انتقال اطلاعات داد هم امکان اتصال به شبکه داشت خوب بود
سلام برنامه خود wd my book اعلام آپدیت می کنه ولی آپدیت نمی شه لطفا اگه آپدیت جدید مال همین روز ها دارید یک جایی آپلود کنید دانلود کنیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ata.royalfalcon
07-12-2014, 19:16
سلام برنامه خود wd my book اعلام آپدیت می کنه ولی آپدیت نمی شه لطفا اگه آپدیت جدید مال همین روز ها دارید یک جایی آپلود کنید دانلود کنیم
سلام .
دقیقاً نگفتید کدام برنامه اعلام آپدیت میکند . ولی در سیستم خودم برنامه WD Smartware اعلام آپدیت میکند (عکس زیر) که میتونید آخرین ورژن آنرا از لینک زیر دریافت و پس از اکسترکت کردن آن ، نصب کنید .
Omid_p30world
07-12-2014, 21:49
سلام این مدل در ایران موجود هست؟ My Book Duo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویژگی هارد red نسبت به هارد گرین چیست؟
ویژگی RAID 0,1 که در این هارد وجود دارد چیست؟
سلام می خوام بدونم این WD my book 2 tb رو به تلویزیون بزم براش مشکلی پیش می آد یا نه؟
اصلا تلویزیون هایی که فلش می خورن و حدودا یک میلیون هستن می تونن هارد یک ترابایت رو بدون هیچ مشکلی بالا بیارن چی برسه به این دو ترابایت؟
ata.royalfalcon
08-12-2014, 17:12
سلام این مدل در ایران موجود هست؟ My Book Duo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویژگی هارد red نسبت به هارد گرین چیست؟
ویژگی RAID 0,1 که در این هارد وجود دارد چیست؟
سلام .
1. این مدل تقریباً تازه وارد هست و فکر نکنم در بازار موجود باشد ؛ با اینحال پیشنهاد میکنم در بازار جستجویی انجام بدید تا مطمئن شوید .
2. در مورد هارد دیسکهای WD Red در این پست 18# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیحاتی دادم .
3. در مورد فواید و معایب انواع RAIDـها ، فایل PDF ضمیمه شده در این پست 262# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود و مطالعه کنید .
سلام می خوام بدونم این WD my book 2 tb رو به تلویزیون بزم براش مشکلی پیش می آد یا نه؟
اصلا تلویزیون هایی که فلش می خورن و حدودا یک میلیون هستن می تونن هارد یک ترابایت رو بدون هیچ مشکلی بالا بیارن چی برسه به این دو ترابایت؟
سلام .
مشکلی در اتصال هارد اکسترنال مورد نظرتان به TV نیست ، ولی در مورد پشتیبانی از نوع فایل سیستم (مثلاً NTFS) و حجم هر پارتیشن و ... بایستی به دفترچه راهنمای TV مراجعه کنید .
سلام من تمام نرم افزار هایی که برای WD my book که در قسمت for windows هست رو دانلود و نصب کنم ؟
و اصلا اون نرم افزار ها چیه و به درد چی می خوره؟
ata.royalfalcon
09-12-2014, 14:45
سلام من تمام نرم افزار هایی که برای WD my book که در قسمت for windows هست رو دانلود و نصب کنم ؟
سلام .
به استثناي Acronis True Image WD Edition (كه براي بكآپ گيري هست) ، بقيه موارد در هارد ديسك اكسترنال موجود هست و نيازي به دانلود و نصب مجدد نيست مگر اينكه ورژن جديدي ارائه شده باشد و يا اينكه از هارد اكسترنال پاك كرده باشيد .
در مورد كاربرد اين نرم افزارها ميتونيد پست 6222# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه كنيد .
sasan.69
10-12-2014, 16:59
عطا جان یه مقاله ای درباره هاردای بوفالو گذاشته بودی پیداش نمیکنم میشه لطف کنی لینکشو بدی؟ دوس دارم بدونم علت گرونی این هاردا چیه!
ata.royalfalcon
10-12-2014, 18:30
عطا جان یه مقاله ای درباره هاردای بوفالو گذاشته بودی پیداش نمیکنم میشه لطف کنی لینکشو بدی؟ دوس دارم بدونم علت گرونی این هاردا چیه!
فکر نمیکنم مقاله ای درمورد هارد دیسکهای اکسترنال بوفالو نوشته باشم یا اینکه حداقل یادم نمیاد !
sasan.69
10-12-2014, 18:40
فکر نمیکنم مقاله ای درمورد هارد دیسکهای اکسترنال بوفالو نوشته باشم یا اینکه حداقل یادم نمیاد !
پس حتما من اشتباه میکنم:n13:
supermax15
10-12-2014, 18:45
سلام
ی هارد 1 ترا خوب با سرعت بالا و جنس خوب معرفی کنید که وای فای هم داشته و با گوشی بتونم داخلش رو مدیریت کرد و فیلم دید
قیمتش هم بگین
ata.royalfalcon
10-12-2014, 22:23
سلام
ی هارد 1 ترا خوب با سرعت بالا و جنس خوب معرفی کنید که وای فای هم داشته و با گوشی بتونم داخلش رو مدیریت کرد و فیلم دید
قیمتش هم بگین
سلام .
Seagate Wireless Plus را میتونید انتخاب کنید که WiFi و باطری دارد .
heessaam
11-12-2014, 09:41
سلام دوستان
من می خوام یه هارد دو ترابایتی بخرم و در نهایت به این سه مدل رسیدم
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB
Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 2TB
خودم یه کم تحقیق کردم خیلی ها از adata ناراضی هستند به خاطر کیفیت بد کابل یو اس بی که بعد از مدتی خوب چفت نمیشه و لقی داره برام عجیبه که شرکتی که ادعای ساخت هارد با استانداردهای نظامی می کنه چطور به این موضوع توجه نکرده البته بعضی ها می گن یه کابل wd بخر این مشکل هم حل میشه !!!
هارد wd به نظر خیلی خوب میاد اما خب کاشکی ضد ضربه هم بود و همیشه این ترس وجود داره که خدای نکرده نیافته زمین و فاتحش خونده بشه
سیلیکون پاور هارد خوبیه که البته من یه فلش سی و دو گیگ از این کمپانی خریدم و زود درگاه یو اس بیش مشکل پیدا کرد . کابلش دو سر یو اس بی هست و باز ممکنه بعد از یه مدت مشکل پیدا کنه
درنهابت اگه به سایت دیجی کالا سر بزنید دوستان ریت بسیار بالایی به adata دادن و ریت بسیار پایینی به سیلیکون پاور ، در ضمن adata سه سال گارانتی داره
Arsenal-4ever
12-12-2014, 16:29
سلام
چهار ماه قبل هارد Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TB رو خریدم و کاملا ازش راضی ام!
ولی ظرفیتش پر شده و نیاز به یه هارد دیگه دارم
و چون قصد خرید اینترنتی دارم اون فروشگاه فقط رنگ مشکی از وسترن دیجیتال رو موجود داره که بنابراین دو هارد کاملا شبیه به هم خواهم داشت که ممکنه توی شناسایی مشکل ساز بشه. خلاصه تصمیم گرفتم از یه مدل دیگه اینبار خرید کنم. لطفا یه هارد 1 ترابایتی با کیفیت نزدیک به وسترن و قیمت نهایتا 250 هزار تومن معرفی کنید. با تشکر
ata.royalfalcon
12-12-2014, 17:53
سلام
چهار ماه قبل هارد Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TB رو خریدم و کاملا ازش راضی ام!
ولی ظرفیتش پر شده و نیاز به یه هارد دیگه دارم
و چون قصد خرید اینترنتی دارم اون فروشگاه فقط رنگ مشکی از وسترن دیجیتال رو موجود داره که بنابراین دو هارد کاملا شبیه به هم خواهم داشت که ممکنه توی شناسایی مشکل ساز بشه. خلاصه تصمیم گرفتم از یه مدل دیگه اینبار خرید کنم. لطفا یه هارد 1 ترابایتی با کیفیت نزدیک به وسترن و قیمت نهایتا 250 هزار تومن معرفی کنید. با تشکر
سلام .
میتونید Seagate Backup Plus Slim را انتخاب کنید .
Arsenal-4ever
12-12-2014, 19:21
ممنون از راهنماییتون
در دیجی کالا این رو پیدا کردم. همینی هست که شما فرمودید؟
Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB
چون عبارت Slim نداره این یکی. فقط یه مدل دو ترا اسلیم هست که الان موجودی نداره
نظرتون راجب Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB چیه؟ وسترن هس و مطمئن و ظاهرش هم با Ultra Passport فرق داره
متشکرم
ata.royalfalcon
12-12-2014, 20:47
ممنون از راهنماییتون
در دیجی کالا این رو پیدا کردم. همینی هست که شما فرمودید؟
Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB
چون عبارت Slim نداره این یکی. فقط یه مدل دو ترا اسلیم هست که الان موجودی نداره
نظرتون راجب Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB چیه؟ وسترن هس و مطمئن و ظاهرش هم با Ultra Passport فرق داره
متشکرم
1. جدیدترین مدلهای پرتابل Backup Plus که در حال حاضر تولید میشوند پسوند Slim دارند (به جز مدلهای Fast) . یا سایت دیـجـیـکـالـا اسم این مدل را بطور کامل ننوشته و یا اطلاعات نوشته شده به روز نیست (ورژن قدیمیتر پسوند Slim نداشت) .
2. میتونید WD Elements هم انتخاب کنید که به جزء امکانات نرم افزاری و قابلیت رمزگذاری تقاوتی با مدلهای Ultra ندارند .
دوستان یه هارد با ظرفیت بالا میخوام بگیرم بین سیگیت و وسترن موندم
نظرتون در مورد Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive چی؟؟؟ فکر کنم جدیدترین مدلش اینه درسته؟
خوبه؟ دمای هارد تا ه میزان میره بالا؟
با ظرفیت 4 ترا میخوام بگیرم یه چیز عمری دمتون گرم راهنمایی کنید
سلام.
هارد اکسترنال WD My passport دارم كه باز نمیشه. دو هفته پيش خريدم. كلا به دو تا كامپيوتر زدم. رمز براش گذاشتم و بعد از اولين بار كه خواستم استفاده كنم رمز وارد كردم اما باز نشد.
به یک کامپیوتر دیگه هم وصلش کردم، بازم نشناختش.
چراغش روشن میشه.توی دیوایس & پرینترز هم نشونش میده ....اما باز هم باز نشد.
نه ضربه ای خورده نه فایل ویروسی ای واردش شده.
توي disk management به صورت unallocated هست. با كليك راست هم فقط گزينه هاي new partition و properties و help رو نشون ميده.
ata.royalfalcon
13-12-2014, 23:36
سلام.
هارد اکسترنال WD My passport دارم كه باز نمیشه. دو هفته پيش خريدم. كلا به دو تا كامپيوتر زدم. رمز براش گذاشتم و بعد از اولين بار كه خواستم استفاده كنم رمز وارد كردم اما باز نشد.
به یک کامپیوتر دیگه هم وصلش کردم، بازم نشناختش.
چراغش روشن میشه.توی دیوایس & پرینترز هم نشونش میده ....اما باز هم باز نشد.
نه ضربه ای خورده نه فایل ویروسی ای واردش شده.
توي disk management به صورت unallocated هست. با كليك راست هم فقط گزينه هاي new partition و properties و help رو نشون ميده.
سلام .
توصیه میکنم ابتدا رمز را بردارید . در همان disk management ویندوز گزینه new partition را انتخاب و هارد دیسک را مجدداً پارتیشن بندی و فرمت کنید . البته اگر اطلاعات مهمی ندارید .
نکته :
1. نرم افزارهای پاک شده را میتوانید مجدداً از سایت وسترن دیجیتال دانلود کنید.
2. اگر اطلاعات مهمی دارید مجبورید ابتدا بازیابی و سپس بر روی فضای دیگر ذخیره کنید و در نهایت مجدداً هارد دیسک را پارتیشن بندی کنید .
ata.royalfalcon
13-12-2014, 23:50
دوستان یه هارد با ظرفیت بالا میخوام بگیرم بین سیگیت و وسترن موندم
نظرتون در مورد Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive چی؟؟؟ فکر کنم جدیدترین مدلش اینه درسته؟
خوبه؟ دمای هارد تا ه میزان میره بالا؟
با ظرفیت 4 ترا میخوام بگیرم یه چیز عمری دمتون گرم راهنمایی کنید
سلام .
فکر کنم جدیدترین مدلش اینه درسته؟
عکسی که گذاشتید ، جدیدترین مدل هست .
دمای هارد تا ه میزان میره بالا؟
نمیتوان حد نهایی تعیین کرد چون میتواند به دمای محیطی که در آن قرار گرفته بستگی داشته باشد . ولی این مدل در مقایسه با WD my book بیشتر گرم میکند که در صورت استفاده از فن مسئله Overheat شدن مرتفع میشود .
یه هارد با ظرفیت بالا میخوام بگیرم بین سیگیت و وسترن موندم
این سوال خیلی تکراری هست و کسی هم نمیتواند جواب قطعی به این سوال بدهد که سیگیت بهتر هست یا وسترن دیجیتال . بنظر من هرکدام که ارزانتر و گارانتی معتبرتری دارند همان را اتنخاب کنید مگر اینکه روی برند خاصی تعصب داشته باشید و یا اینکه قبلاً از مدل خاصی استفاده کردید و از عملکرد آن راضی بودید .
heessaam
14-12-2014, 20:54
سلام
هارد Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB امروز خریدم . سرعت انتقال اطلاعات از لپ تاپ به هارد فقط 10 مگابایت بر ثانیه است !!!!!
این طبیعیه ؟!!!!!!
با نرم افزار hdtune تست کردم مشکلی نداشت و سرعت رو 20 مگابایت برثانیه زد .
amir_t6262
14-12-2014, 20:58
سلام
هارد Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB امروز خریدم . سرعت انتقال اطلاعات از لپ تاپ به هارد فقط 10 مگابایت بر ثانیه است !!!!!
این طبیعیه ؟!!!!!!
سرعت انتقال فایل به رایانه شما هم بستگی دارد و اینکه چه فایلی را منتقل میکنی.
ولی بنظرم سرعتتان کم است.
با پورت usb2 و 4 گیگ رم در ویندوز 7 و با خاموش کردن ضد ویروس من تا سرعت 50 مگ برثانیه هم فایل 4گیگی را کپی کردم.
و با همین رایانه و همین فایل، در پورت USB3 سرعت به 100 مگ برثانیه هم میرسد.
بنظرم شما با رایانه دیگری هم تست کنید.
ata.royalfalcon
14-12-2014, 22:17
سلام
این طبیعیه ؟!!!!!!
سلام .
برید بایوس و ببینید چیزی به نام USB Legacy Support یا Legacy USB موجود هست ؟ در صورتیکه این مورد در بایوس وجود داشته باشد پیشنهاد میکنم غیر فعال کنید . سایت زیر را هم مطالعه کنید .
طبق تستهایی که از هارد اکسترنال USB2.0 در پست 9# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتم حداکثر سرعت تا 31 الی 32 مگابایت هم رفته .
dooste.man83
16-12-2014, 01:02
دوستان این هارد گرین فقط یک مدل داره تو بازار ؟ ( یک پارت نامبر) ؟
ata.royalfalcon
16-12-2014, 07:57
دوستان این هارد گرین فقط یک مدل داره تو بازار ؟ ( یک پارت نامبر) ؟
ممكنه مدلهاي قديميتر هم در بازار پيدا بشود . سايت وسترن ديجيتال را كه بررسي كردم ، شكل كلي مدل نامبر جديدترين مدلهاي WD Green بصورت WD**EZRX هست (علامت ستاره مربوط به حجم هست - به استثناي مدل 500GB) پس سعي كنيد از همين مدل نامبرها خريداري كنيد .
سلام دوستان
این هارد silicon power armor a80 وقتی یکم تکونش میدی توش صدای بمی میده که انگار هارد ، داخل جعبه اش داره تکون می خوره اشکال از کجاست برم سراغ فروشنده یا نه؟؟
هیچ نرم افزاری هم داخل هارد نبود با چی اجکتش کنم؟
ممنون
ata.royalfalcon
18-12-2014, 09:50
سلام دوستان
این هارد silicon power armor a80 وقتی یکم تکونش میدی توش صدای بمی میده که انگار هارد ، داخل جعبه اش داره تکون می خوره اشکال از کجاست برم سراغ فروشنده یا نه؟؟
هیچ نرم افزاری هم داخل هارد نبود با چی اجکتش کنم؟
ممنون
سلام .
1. البته تکان دادن آن کار درستی نیست ولی میتونه از محکم نبودن هارد دیسک و یا هر قطعه دیگر در داخل باکس باشه . باید به گارانتی مراجعه کنید فروشنده که مسئولیتی نداره مگر اینکه فروشنده گارانتی کرده باشه .
2. برای eject کردن برید به قسمت System Tray ویندوز و روی آیکون USB کلیک و سپس درایو مورد نظرتان را Eject کنید (عکس زیر) .
البته در ویندوزهایی مثل 7/8 اینکار باعث Power off شدن پورت USB و در نتیجه خاموش شدن هارد دیسک نمیشود که میتوانید با اصلاح رجیستری ویندوز این مسئله را برطرف کنید (روش Global Setting را انجام بدهيد) .
سلام
دوستان در حال حاضر بهترین هارد 1ترا 2.5 اینچی چیه؟
باتشکر
afshin b
20-12-2014, 12:02
سلام
دوستان در حال حاضر بهترین هارد 1ترا 2.5 اینچی چیه؟
باتشکر
Seagate backup plus slim
WD my passport ultra
سلام .
توصیه میکنم ابتدا رمز را بردارید . در همان disk management ویندوز گزینه new partition را انتخاب و هارد دیسک را مجدداً پارتیشن بندی و فرمت کنید . البته اگر اطلاعات مهمی ندارید .
نکته :
1. نرم افزارهای پاک شده را میتوانید مجدداً از سایت وسترن دیجیتال دانلود کنید.
2. اگر اطلاعات مهمی دارید مجبورید ابتدا بازیابی و سپس بر روی فضای دیگر ذخیره کنید و در نهایت مجدداً هارد دیسک را پارتیشن بندی کنید .
با همین راه حل مشکل حل شد.
Arsenal-4ever
27-12-2014, 13:11
سلام
هارد Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 1TB رو خریدم. اینکه ضد شوک و ضربه و این چیزا نیست خیلی موضوع مهمیه و باید بیشتر مراقبش بود؟ البته این هارد فقط برای ذخیره اطلاعات شخصی خودمه و قرار نیست که خیلی جابجا هم بشه.
چون My Passport Ultra هم گرفته بودم که ظاهرا این دو قابلیت رو داره
ممنون
ata.royalfalcon
27-12-2014, 14:04
سلام
هارد Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 1TB رو خریدم. اینکه ضد شوک و ضربه و این چیزا نیست خیلی موضوع مهمیه و باید بیشتر مراقبش بود؟ البته این هارد فقط برای ذخیره اطلاعات شخصی خودمه و قرار نیست که خیلی جابجا هم بشه.
چون My Passport Ultra هم گرفته بودم که ظاهرا این دو قابلیت رو داره
ممنون
سلام .
my passport ultra و يا backup plus slim ضد شوك و يا ضد ضربه نيستند . پس اگر سلامتي هارد ديسك و اطلاعات موجود در آن براي شما اهميت دارد در نگهداري و استفاده از آن بايد دقت كنيد مثلاً اول روي ميز بذاريد و سپس كابل USB را به سيستم متصل كنيد يا در مواقع حمل و نقل زمين نندازيد و ...
Arsenal-4ever
29-12-2014, 19:04
سلام مجدد
این تست ها برای هاردی که اولین بار استفاده شده طبیعیه؟
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 1TB
USB2 با پی سی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
USB3 با لپ تاپ اچ پی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- برنامه خود سیگیت که توی هارد بود رو نصب کردم و ازون جایی که آنتی ویروس نداشتم، سیستم ویروس های autorun و مخفی کننده فایلها رو گرفت!!
2- وقتی هارد رو وصل میکنم و بهش دست میزنم کاملا وجود برق رو در بدنه حس میکنم. به خاطر بدنه فلزی هارده یا که مشکلی وجود داره؟
ممنون
ata.royalfalcon
29-12-2014, 19:33
سلام مجدد
این تست ها برای هاردی که اولین بار استفاده شده طبیعیه؟
USB2 با پی سی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
USB3 با لپ تاپ اچ پی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- برنامه خود سیگیت که توی هارد بود رو نصب کردم و ازون جایی که آنتی ویروس نداشتم، سیستم ویروس های autorun و مخفی کننده فایلها رو گرفت!!
2- وقتی هارد رو وصل میکنم و بهش دست میزنم کاملا وجود برق رو در بدنه حس میکنم. به خاطر بدنه فلزی هارده یا که مشکلی وجود داره؟
ممنون
سلام .
تستهایی که گذاشتید عادی هست و در مقایسه با مدلهای مشابه هم مطلوب هست .
همیشه هم سعی کنید از آنتی ویروسهای معتبر و آپدیت شده استفاده کنید . در مورد احساس برق داشتن بدنه (ویز ویز کردن در هنگام لمس قسمتهای فلزی) عادی هست و در سایر دستگاهها چنین موردی دیده میشود .
badboy2008
29-12-2014, 22:25
میخواستم یه هارد اینترنال 2 ترابایت سیگیت بخرم
سیگیت با کدوم سریال نامبر بهتره؟
ممنون
ata.royalfalcon
29-12-2014, 23:30
میخواستم یه هارد اینترنال 2 ترابایت سیگیت بخرم
سیگیت با کدوم سریال نامبر بهتره؟
ممنون
میتونید سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 را بخرید .
سلام
عطا جان خوبید :n01: کم پیدا هستی ..:n40:
میخواستم ببینم بهترین هارد 1TB که ضد ضربه باشه چی هستش ؟ میخوام زمانی که هارد به کامپیوتر متصل نیست اگر ضربه ای وارد نشه بهش اطلاعاتش از بین نره .
این Silicon Power خیلی مدل های خوبی داره . اما مشکلی که داره هارد های داخلش Samsung هستند . که زیاد اعتماد ندارم .
WD هم مدل ضد ضربه نداره ...
یه هاردی میخوام هارد داخلیش از یک برند معتبر باشه .
با سپاس :n16:
ata.royalfalcon
30-12-2014, 22:13
سلام
عطا جان خوبید :n01: کم پیدا هستی ..:n40:
میخواستم ببینم بهترین هارد 1TB که ضد ضربه باشه چی هستش ؟ میخوام زمانی که هارد به کامپیوتر متصل نیست اگر ضربه ای وارد نشه بهش اطلاعاتش از بین نره .
این Silicon Power خیلی مدل های خوبی داره . اما مشکلی که داره هارد های داخلش Samsung هستند . که زیاد اعتماد ندارم .
WD هم مدل ضد ضربه نداره ...
با سپاس :n16:
سلام .
اون my passport ultra که داشتید مشکلی داره که هارد اکسترنال جدید میخواهید بخرید ؟
میخوام زمانی که هارد به کامپیوتر متصل نیست اگر ضربه ای وارد نشه بهش اطلاعاتش از بین نره .
اگر ضربه احتمالی وارد نمیشه بنظر من لازم نیست که حتماً مدلهای ضد ضربه بخرید .
همانطوریکه خودتان هم میدانید تولید کنندگانی مثل Silicon Power یا ADATA و Buffalo و Transcend و ... تولید کننده هارد دیسک نیستند و از برندهای دیگری مثل WD ، Toshiba ، Samsung و ... تامین میکنند . هیچ تضمینی نیست و هیچ اجباری هم ندارند که فقط از یک برند خاص تامین کنند . حتی در یک مدل کاملاً مشابه هم هارد دیسک داخلی بکار رفته ممکن هست متفاوت باشد . متاسفانه تا زمانیکه هارد اکسترنال به سیستم متصل نشه هیچ راهی وجود نداره که بتونید تشخیص دهید هارد دیسک داخلی بکار رفته از کدام برند هست .
اگر ضد ضربه میخواهید انتخاب کنید ظاهراً چاره ای ندارید که از سری Armor برند Silicon Power یکی را انتخاب کنید (و یا حتی یکی از مدلهای ADATA) .
my passport ultra دارم و کاملا ازش راضی هستم .
اما چون به اطلاعاتم حساس هستم . میخوام یک BackUp از فایل هام داشته باشم .
همین طور که فرمودید مجبورم از همین Silicon Power بردارم . تعریف هارد های ضد ضربش رو زیاد شنیدم . مخصوصا A80 رو .
ممنون :n40:
سلام دوستان...
من میخواستم یک هارد اکسترنال بخرم...چون به جابجایی نیاز ندارم و سرعت و فضای بیشتر برام مهمه برای آرشیو تصمیم گرفتم که از مدلای دسکتاپ انتخاب کنم....میخوام دو ترابایت باشه...
بین دو مدل گیر کردم.البته من چون بیشتر اطلاعاتم از بازار از سایت دیجی... تعمین میشه نمیدونم مدلایدیگه هم توی بازار هست یا ن؟!
بین دو مدل 2ترای وسترن دیجیتال مای بوک با قیمت 330 تومن و آدیتا نوبیلیتی با قیمت 350موندم.لطفا اگ امکانش هست راهنماییم کنید...
ممنون
ata.royalfalcon
31-12-2014, 20:02
سلام دوستان...
من میخواستم یک هارد اکسترنال بخرم...چون به جابجایی نیاز ندارم و سرعت و فضای بیشتر برام مهمه برای آرشیو تصمیم گرفتم که از مدلای دسکتاپ انتخاب کنم....میخوام دو ترابایت باشه...
بین دو مدل گیر کردم.البته من چون بیشتر اطلاعاتم از بازار از سایت دیجی... تعمین میشه نمیدونم مدلایدیگه هم توی بازار هست یا ن؟!
بین دو مدل 2ترای وسترن دیجیتال مای بوک با قیمت 330 تومن و آدیتا نوبیلیتی با قیمت 350موندم.لطفا اگ امکانش هست راهنماییم کنید...
ممنون
سلام .
پیشنهاد میکنم WD my book را انتخاب کنید .
mostafanfs
01-01-2015, 19:04
دوستان لطفا راهنمایی کنید
منم میخوام یه هارد اکسترنال 3TB بگیرم چون رفتم بازار رو که گشتم دیدم قیمت ش با 2TB یکی هستش تقریبا و اینطوری صرفه بهتری داره. البته میدونم بزرگتر هستش و آداپتور میخواد ولی من تقریبا اصلا نمیخوام تکونش بدم چون یه هارد اکسترنال WD 1TB دارم که از اون استفاده میکنم. 3TB رو فقط برای Back up میخوام. الان لپتاپ م پر شده با اون 1TB که گفتم. اینقدر جا کم آورده ام که اعصاب مصاب نزاشته برام.
تو انتخاب مارک مشکل دارم. یه فروشنده کلی تبلیغ ADATA رو کرد که کلی امکانات داره و اینا. اما مطمئن نیستم. یکی از دوستانم که استفاده کرده بود میگفت صدا زیاد داره و از طرفی هم تکون میخوره زیاد این مدل های Desktop یش و خیلی هم بزرگه. البته گرونتر هم بود.
Seagate هم خودم حال نمیکنم. به نظرم خیلی وقته اوضاع Seagate های توی بازار ما خراب شده.
Silicon Power هم نمیدونم اصلا آمار ندارم.
میمونه WD . که به نظرم بهتر از Seagate هستش. یا حداقل بود اون زمان که 1TB ش رو 3 سال پیش گرفتم 200 تومن. الان رو نمیدونم. . البته این WD خودم یه نمور از سرعتش ناراضی هستم ولی مهم نیست چشم نخوره کیفیت خوبی داره. حالا نمیدونم این هاردهای Desktop یش چطوره و اصلا هارد Desktop ای تابحال استفاده نکرده ام. البته USB2.0 هستش لپتاپم و اونقدرها سرعت نمیتونه مهم باشه برام.
نظرتون چیه ؟
کلا به جز این مدل ها که گفتم مدل دیگه ای هست اصلا تو بازار ؟
یکی از دوستام Toshiba 340GB داره USB2.0 خیلی سرعتش و کیفیتش خوبه. معرکه س. ولی فکر نکنم دیگه تو بازار باشه. ها؟
خواهشا یه راهنمایی بکنید من این هفته که میاد برم بخرم خیال خودم رو راحت کنم.
راستی قیمت ها هم بگید. به نظرم زیاد شده قیمت ها. صبر کنم ارزونتر نمیشه؟
بازم ممنون
ata.royalfalcon
01-01-2015, 21:24
دوستان لطفا راهنمایی کنید
منم میخوام یه هارد اکسترنال 3TB بگیرم چون رفتم بازار رو که گشتم دیدم قیمت ش با 2TB یکی هستش تقریبا و اینطوری صرفه بهتری داره. البته میدونم بزرگتر هستش و آداپتور میخواد ولی من تقریبا اصلا نمیخوام تکونش بدم چون یه هارد اکسترنال WD 1TB دارم که از اون استفاده میکنم. 3TB رو فقط برای Back up میخوام. الان لپتاپ م پر شده با اون 1TB که گفتم. اینقدر جا کم آورده ام که اعصاب مصاب نزاشته برام.
تو انتخاب مارک مشکل دارم. یه فروشنده کلی تبلیغ ADATA رو کرد که کلی امکانات داره و اینا. اما مطمئن نیستم. یکی از دوستانم که استفاده کرده بود میگفت صدا زیاد داره و از طرفی هم تکون میخوره زیاد این مدل های Desktop یش و خیلی هم بزرگه. البته گرونتر هم بود.
Seagate هم خودم حال نمیکنم. به نظرم خیلی وقته اوضاع Seagate های توی بازار ما خراب شده.
Silicon Power هم نمیدونم اصلا آمار ندارم.
میمونه WD . که به نظرم بهتر از Seagate هستش. یا حداقل بود اون زمان که 1TB ش رو 3 سال پیش گرفتم 200 تومن. الان رو نمیدونم. . البته این WD خودم یه نمور از سرعتش ناراضی هستم ولی مهم نیست چشم نخوره کیفیت خوبی داره. حالا نمیدونم این هاردهای Desktop یش چطوره و اصلا هارد Desktop ای تابحال استفاده نکرده ام. البته USB2.0 هستش لپتاپم و اونقدرها سرعت نمیتونه مهم باشه برام.
نظرتون چیه ؟
کلا به جز این مدل ها که گفتم مدل دیگه ای هست اصلا تو بازار ؟
یکی از دوستام Toshiba 340GB داره USB2.0 خیلی سرعتش و کیفیتش خوبه. معرکه س. ولی فکر نکنم دیگه تو بازار باشه. ها؟
خواهشا یه راهنمایی بکنید من این هفته که میاد برم بخرم خیال خودم رو راحت کنم.
راستی قیمت ها هم بگید. به نظرم زیاد شده قیمت ها. صبر کنم ارزونتر نمیشه؟
بازم ممنون
برای 3TB همین WD my book را انتخاب کنید . کیفیت مناسبی هم دارند . حدود 410 نهایت 425 هزار تومن هست .
mostafanfs
01-01-2015, 22:17
برای 3TB همین WD my book را انتخاب کنید . کیفیت مناسبی هم دارند . حدود 410 نهایت 425 هزار تومن هست .
ممنون دوست عزیز
ببخشید این مدل زیر شاخه اینا نداره؟ کلا به همین اسم شناخته میشه ؟ یعنی منظورم اینه که تو ابعاد و وزن های مختلف مدل های مختلف نداره؟
بعد الان قیمت رو مثلا تو دیجی زده 435 هزار !! خیلی گرونتر شده. خبر نداری ارزونتر میشه یا نه ؟
ata.royalfalcon
01-01-2015, 22:36
ممنون دوست عزیز
ببخشید این مدل زیر شاخه اینا نداره؟ کلا به همین اسم شناخته میشه ؟ یعنی منظورم اینه که تو ابعاد و وزن های مختلف مدل های مختلف نداره؟
بعد الان قیمت رو مثلا تو دیجی زده 435 هزار !! خیلی گرونتر شده. خبر نداری ارزونتر میشه یا نه ؟
زیر شاخه نداره ولی ممکنه از مدلهای قدیمیتر هم باشه. اگر میخواید مطمئن بشید که جدیدترین مدل را میخرید این مدل نامبر WDBFJK0030HBK را انتخاب کنید (برای سه ترابایت).
اطلاعی از روند قیمتها در آینده ندارم ، شاید بازهم گرانتر بشه و یا ارزانتر . اگر واقعاً لازم دارید پس همین الان برای خرید اقدام کنید .
mostafanfs
01-01-2015, 23:57
زیر شاخه نداره ولی ممکنه از مدلهای قدیمیتر هم باشه. اگر میخواید مطمئن بشید که جدیدترین مدل را میخرید این مدل نامبر WDBFJK0030HBK را انتخاب کنید (برای سه ترابایت).
اطلاعی از روند قیمتها در آینده ندارم ، شاید بازهم گرانتر بشه و یا ارزانتر . اگر واقعاً لازم دارید پس همین الان برای خرید اقدام کنید .
ممنون
شنبه میرم ببینم کجا ارزونتر میده میگیرم
آقا سوالات آخر!
میگم این هارد سر و صدا یا لرزش غیر معمولی و تابلویی که نداره؟ آمار این قضیه بهتون نرسیده احیانا؟
دوم گارانتی چطور؟ فرقی داره که مثلا سازگار باشه یا الماس (فکر کنم همون ویستا) ؟
فقط یه چیز دیگه. این هاردها پس از خرید نیاز به فرمت و بعد پارتشین بندی دارند؟
ata.royalfalcon
02-01-2015, 00:08
ممنون
شنبه میرم ببینم کجا ارزونتر میده میگیرم
فقط یه چیزی. این هاردها پس از خرید نیاز به فرمت و بعد پارتشین بندی دارند؟
گارانتی چطور؟ فرقی داره که مثلا سازگار باشه یا الماس (فکر کنم همون ویستا) ؟
این مدل از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده هست و نرم افزارهای مورد نیاز در پارتیشن موجوده و در نتیجه نیازی به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد نیست مگر اینکه به تعداد بیشتری پارتیشن نیاز داشته باشید و یا اینکه لازم هست فایل سیستم آن پارتیشن غیر از NTFS باشد . در مورد گارانتی فکر میکنم سـازگـار گزینه مناسبتری باشد .
نیاز به فرمت و بعد پارتشین بندی
برعکس گفتید . اول پارتیشن بندی میکنند و سپس آن پارتیشن را با یکی از فایل سیستمهای شناخته شده فرمت میکنند .
chaharnazm
04-01-2015, 12:44
درود
نظرتون درباره هارد اکسترنال وسترن دیجیتال my book و my cloud چیه؟ آیا این هاردهای بزرگ بهترند یا باریکترها؟ برای آرشیو کردن و اتصال به تلویزیون برای پخش ویدئو میخوام
ata.royalfalcon
04-01-2015, 14:26
درود
نظرتون درباره هارد اکسترنال وسترن دیجیتال my book و my cloud چیه؟ آیا این هاردهای بزرگ بهترند یا باریکترها؟ برای آرشیو کردن و اتصال به تلویزیون برای پخش ویدئو میخوام
سلام .
مدل اول يك نوع DAS و مدل دوم هم يك نوع NAS هست و براي كاربردهاي متفاوتي ساخته شده . اگر براي Share كردن اطلاعات در يك شبكه ميخواهيد پس مدل دوم را انتخاب كنيد ولي با توجه به كاري كه ميخواهيد انجام دهيد مدل اول مناسبتر خواهد بود .
آیا این هاردهای بزرگ بهترند یا باریکترها؟
بايد با توجه به كاربرد و هدفي كه داريد بهترين انتخاب را انجام بديد . مقايسه كلي بين هارد ديسكهاي اكسترنال دسكتاپي و پرتابل بيفايده هست .
بعنوان مثال اگر ميخواهيد با حداقل قيمت حداكثر حجم را داشته باشيد و اگر هم جابجايي نداريد مدلهاي دسكتاپي انتخاب منطقي تري هست .
chaharnazm
04-01-2015, 15:18
سلام .
مدل اول يك نوع DAS و مدل دوم هم يك نوع NAS هست و براي كاربردهاي متفاوتي ساخته شده . اگر براي Share كردن اطلاعات در يك شبكه ميخواهيد پس مدل دوم را انتخاب كنيد ولي با توجه به كاري كه ميخواهيد انجام دهيد مدل اول مناسبتر خواهد بود .
بايد با توجه به كاربرد و هدفي كه داريد بهترين انتخاب را انجام بديد . مقايسه كلي بين هارد ديسكهاي اكسترنال دسكتاپي و پرتابل بيفايده هست .
بعنوان مثال اگر ميخواهيد با حداقل قيمت حداكثر حجم را داشته باشيد و اگر هم جابجايي نداريد مدلهاي دسكتاپي انتخاب منطقي تري هست .
سپاسگزارم.
به ویژگی شبکه نیازی ندارم.
میخواستم بدونم کدومیک (بزرگ یا باریک) در برابر آسیبهای مکانیکی، نم، افت و خیزهای جریان برق و ... پایدارترند؟ میخوام با کمترین هزینه بیشترین گنجایش داده ها رو داشته باشم.
The Lizard King
04-01-2015, 16:52
دوستان هارد های My Book اگر دائم متصل باشند واسشون مشکلی پیش میاد؟
ata.royalfalcon
04-01-2015, 19:01
دوستان هارد های My Book اگر دائم متصل باشند واسشون مشکلی پیش میاد؟
هارد دیسک بکار رفته دقیقاً همانی هست که داخل کیسها هم نصب میشود و همانند هارد دیسکهای اینترنال مسئله ای از بابت اتصال دائم و کارکرد طولانی مدت ندارند ولی اگر بطور دائم در حال Read/Write نیست و مدت نسبتاً طولانی هم بیکار میماند پیشنهاد میکنم از قسمت Sleep Timer برنامه WD Drive Utilities زمان مورد نیاز بیکار بودن جهت Sleep شدن هارد دیسک را تنظیم کنید .
سپاسگزارم.
به ویژگی شبکه نیازی ندارم.
میخواستم بدونم کدومیک (بزرگ یا باریک) در برابر آسیبهای مکانیکی، نم، افت و خیزهای جریان برق و ... پایدارترند؟ میخوام با کمترین هزینه بیشترین گنجایش داده ها رو داشته باشم.
اصولاً همه هارد دیسکها نسبت به مواردی که ذکر کردید فوق العاده حساس هستند و فرقی هم نمیکنه به قول شما بزرگ باشه یا باریک . حالا بعضی از شرکتها و تولید کنندگان به طریقی سعی میکنند میزان آسیب پذیری را کاهش بدهند مثلاً اضافه کردن ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی ، باکسهای ضد آب و ...
همین WD my book گزینه مناسبتری برای شما هست .
chaharnazm
05-01-2015, 08:50
هارد دیسک بکار رفته دقیقاً همانی هست که داخل کیسها هم نصب میشود و همانند هارد دیسکهای اینترنال مسئله ای از بابت اتصال دائم و کارکرد طولانی مدت ندارند ولی اگر بطور دائم در حال Read/Write نیست و مدت نسبتاً طولانی هم بیکار میماند پیشنهاد میکنم از قسمت Sleep Timer برنامه WD Drive Utilities زمان مورد نیاز بیکار بودن جهت Sleep شدن هارد دیسک را تنظیم کنید .
اصولاً همه هارد دیسکها نسبت به مواردی که ذکر کردید فوق العاده حساس هستند و فرقی هم نمیکنه به قول شما بزرگ باشه یا باریک . حالا بعضی از شرکتها و تولید کنندگان به طریقی سعی میکنند میزان آسیب پذیری را کاهش بدهند مثلاً اضافه کردن ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی ، باکسهای ضد آب و ...
همین WD my book گزینه مناسبتری برای شما هست .
My book essential دیگه؟
ata.royalfalcon
05-01-2015, 08:59
My book essential دیگه؟
اين قديمي هست . جديدترين مدلها پسوند essential را ندارند . چند ترابايت ميخواهيد كه مدل نامبرشو بگم .
ata.royalfalcon
05-01-2015, 10:03
Seagate Seven Portable Drive
باريك ترين هارد ديسك اكسترنال دنيا !
chaharnazm
06-01-2015, 15:16
اين قديمي هست . جديدترين مدلها پسوند essential را ندارند . چند ترابايت ميخواهيد كه مدل نامبرشو بگم .
2TB
اگه برقش با همون سیم USB فراهم بشه و آداپتور نداشته باشه بهتره
mostafanfs
06-01-2015, 16:10
دوستان من یه WD My Book 3TB گرفتم. همه جا گارانتی الماس داشت بین 395 تا 410 قیمت میدادن. من یه جا سازگار پیدا کردم 400 میداد گرفتم. سازگار دو ساله هستش و اون یکی فکر کنم یه ساله. هارد خوش تیپیه و سر و صدا هم نداره و کابل USB بلند و با کیفیتی داره بسته بندی ش هم خوبه. سرعتش هم من USB2.0 دارم که خوبه. از راهنمایی دوست عزیز جناب
ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم ممنونم.
constant_boy23
06-01-2015, 18:03
سلام دوستان ...این هم هارد جدید ما ...مبارکم باشه ...:n02:
- Seagate Backup Plus Desktop Drive 3TB
فقط یه چند تا سوال ...
1. چطوری میتونم بک اپ بگیرم از اطلاعاتم ...چه نرم افزاری ؟ چطوری ؟
2. چون با هارد وسترن که کار میکردم خیلی بی سرو صداست ولی این خیلی نسبت به اون سرو صدایی تره ....این عادیه ؟
2. از اونجایی که هارد داغ میکنه از چه دمایی به بالا باید حساس شد ؟ 45 ؟ 50 ؟
3. از چه خنک کننده ای برای هارد میتونم استفاده کنم ؟ خنک کننده لپ تاپ هم میشه زیرش گذاشت ..؟
پیشاپیش ممنون بابت جواب هاتون :n12:
ata.royalfalcon
06-01-2015, 19:59
2TB
اگه برقش با همون سیم USB فراهم بشه و آداپتور نداشته باشه بهتره
برای دوترابایت با مدل نامبر WDBFJK0020HBK انتخاب کنید .
در پستهای قبل گفتید که میخواهید با حداقل هزینه حداکثر حجم را داشته باشید . اگر جابجایی ندارید ضرورتی ندارد که پرتابل دوترابایتی بخرید که قیمت بیشتری هم دارد . مگر اینکه جابجایی داشته باشید یا اینکه فضای محدودی برای نگهداری و استفاده داشته باشید و نمیخواهید میزتان شلوغ شود و ...
سلام دوستان ...این هم هارد جدید ما ...مبارکم باشه ...:n02:
- Seagate Backup Plus Desktop Drive 3TB
فقط یه چند تا سوال ...
1. چطوری میتونم بک اپ بگیرم از اطلاعاتم ...چه نرم افزاری ؟ چطوری ؟
2. چون با هارد وسترن که کار میکردم خیلی بی سرو صداست ولی این خیلی نسبت به اون سرو صدایی تره ....این عادیه ؟
2. از اونجایی که هارد داغ میکنه از چه دمایی به بالا باید حساس شد ؟ 45 ؟ 50 ؟
3. از چه خنک کننده ای برای هارد میتونم استفاده کنم ؟ خنک کننده لپ تاپ هم میشه زیرش گذاشت ..؟
پیشاپیش ممنون بابت جواب هاتون :n12:
سلام و مبارک باشه .
1. نرم افزارهای بکآپ گیری و Sync کردن اطلاعات متنوع هست . بهترین کار این هست که چند تایی از آنها را نصب کنید و ببینید با کدامیک راحتتر هستید و کدامیک با انتظارات شما مطابقت بیشتری دارد . برای شروع میتونید Good Sync و یا Acronis True Image را تست کنید .
2. بله ، عادی هست چون 7200rpm هست .
3. سعی کنید دما در محدود 45 درجه باشد . البته برای مدلی که دارید غیر ممکن هست بدون استفاده از فن و در زمانهایی که در حال Read/Write مداوم هست در محدوده 45 درجه باقی بماند . این پست 2# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را هم مطالعه کنید .
4. اگر کولپد اضافی دارید میتوانید روی کولپد هم بگذارید و مشکلی نیست . فقط دقت کنید که هارد دیسک اکسترنال روی کولپد تکان نخورد و خود کولپد هم ثابت و بدون لرزش باشد .
سلام
من یک هارد 1 ترا خریدم . لطف میکنید سوالات منو جواب بدید ؟ سپاس
1- نیازی به فرمت نداره ؟ فرمت نکنم مشکلی پیش نمیاد ؟
2- نوقتی اطلاعات ریختم داخلش نیازی به دیفرگ یا یکپارچه سازی نداره ؟ دیفرگ نکنم مشکلی ایجاد میشه ؟
یعنی من بدون انجام هیچ کار خاصی بعد از اینکه برای اولین بار وصلش کردم به کامپیوتر اطلاعاتمو داخلش بریزم مشکلی برا یاطلاعاتم که ایجاد نمیشه ؟
ata.royalfalcon
07-01-2015, 19:41
سلام
من یک هارد 1 ترا خریدم . لطف میکنید سوالات منو جواب بدید ؟ سپاس
1- نیازی به فرمت نداره ؟ فرمت نکنم مشکلی پیش نمیاد ؟
2- نوقتی اطلاعات ریختم داخلش نیازی به دیفرگ یا یکپارچه سازی نداره ؟ دیفرگ نکنم مشکلی ایجاد میشه ؟
یعنی من بدون انجام هیچ کار خاصی بعد از اینکه برای اولین بار وصلش کردم به کامپیوتر اطلاعاتمو داخلش بریزم مشکلی برا یاطلاعاتم که ایجاد نمیشه ؟
سلام .
1. اکثر هارد دیسکهای اکسترنال از قبلا فرمت شده و آماده استفاده هستند و نیازی به فرمت مجدد نیست مگر اینکه با فایل سیستمی فرمت شده که مورد نظرتان نیست .
2. ابتدا با برنامه های Disk Defragmenter ، هارد دیسک را آنالیز کنید و اگر میزان Fragment شدن دیتاها زیاد باشد (بر اثر حذف و اضافه کردن مکرر) میتونید Defragment کنید ، در غیر اینصورت ضرورتی به انجام اینکار وجود ندارد .
3. خیر ، مشکلی برای اطلاعات پیش نمیآید . توصیه میکنم قبل از جدا کردن از کامپیوتر حتماً Safely Remove کنید .
reza.kaka
15-01-2015, 14:45
با سلام و درود
قصد خرید یک هارد 2TB اکسترنال را دارم. بودجه من حدود 450 هزارتومان است . اگه هارد بسیار خوبی باشه تا زیر 500 هم هزینه میکنم .
اول کار بگم قصد دارم 5 تا 6 سال از این هارد استفاده کنم . پس دنبال یک جنس بسیار با کیفیت میگردم . میخوام ضد ضربه باشه . یعیدر زمانی که به کامپیوتر متصل نیست هر ضربه یا شوک ناگهانی وارد بشه به هیچ
عنوان اطلاعاتش از بین نره . کیفیت خود هارد و برند معتبر منظورم هست.خود هارد هر چه سایزش کوچیگتر باشه به علاقه من نزدیک تره . سایز و اندازه هم برام خیلی مهم هست.
یک هارد سیگیت نو خریدم از روز اول بد سکتور داشت ...داشت رو مخم راه میرفت . میخوام به سختی دچار بد سکتور بشه . یعنی تا حد امکان بد سکتور نگیره .
هارد هم میخوام بدون اداپتور باشه . USB 3.0 داشته باشه .
15-01-2015, 20:37
با سلام و درود
قصد خرید یک هارد 2TB اکسترنال را دارم. بودجه من حدود 450 هزارتومان است . اگه هارد بسیار خوبی باشه تا زیر 500 هم هزینه میکنم .
اول کار بگم قصد دارم 5 تا 6 سال از این هارد استفاده کنم . پس دنبال یک جنس بسیار با کیفیت میگردم . میخوام ضد ضربه باشه . یعیدر زمانی که به کامپیوتر متصل نیست هر ضربه یا شوک ناگهانی وارد بشه به هیچ
عنوان اطلاعاتش از بین نره . کیفیت خود هارد و برند معتبر منظورم هست.خود هارد هر چه سایزش کوچیگتر باشه به علاقه من نزدیک تره . سایز و اندازه هم برام خیلی مهم هست.
یک هارد سیگیت نو خریدم از روز اول بد سکتور داشت ...داشت رو مخم راه میرفت . میخوام به سختی دچار بد سکتور بشه . یعنی تا حد امکان بد سکتور نگیره .
هارد هم میخوام بدون اداپتور باشه . USB 3.0 داشته باشه .
با چنین انتظاراتی که دارید ، مدل خاصی برای پیشنهاد دادن وجود ندارد . پیشنهاد میکنم برید به سمت SSD درایوها یا اینکه سطح انتظارات خودتان را تعدیل کنید .
reza.kaka
15-01-2015, 23:16
سلام .
با چنین انتظاراتی که دارید ، مدل خاصی برای پیشنهاد دادن وجود ندارد . پیشنهاد میکنم برید به سمت SSD درایوها یا اینکه سطح انتظارات خودتان را تعدیل کنید .
خودم WD خیلی علاقه دارم . هم سایز ، هم سرعت عالی هست . قیمت مناسبی هم داره .
اما ضر ضربه نیست .
من میخوام زمانی که به کامپیوتر وصل نیست ضربه ای بهش خورد مشکلی پیش نیاید .
بعد چند تا مدل معرفی کنید چند تا از انتظارات رو هم نداشت مشکلی ندارد .
supermax15
15-01-2015, 23:19
اما ضر ضربه نیست .
میتونی واسه هاردت گار بگیری ک ضد ضربه بشه :n33:
ata.royalfalcon
16-01-2015, 00:01
اما ضر ضربه نیست .
حتی در مدلهای ضد ضربه یعنی مدلهایی که بدنه محکم و ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی دارند بازهم نمیتوان بطور 100% مطمئن بود که در صورت ضربه یا سقوط مشکلی برای هارد دیسک پیش نمیآید .
پیشنهاد میکنم همین WD my passport ultra را بخرید به همراه یک کیف مناسب برای مواقع حمل و نقل و جابجایی . کیفی مثل عکس زیر فکر میکنم گزینه مناسبی باشه .
سلام
قابلیت Safety Remove در ویندوز 7 برای هارد دیسک اکسترنال چقدر قابل اطمینان است ؟
در پست های قبلی ذکر شده که برای خاموش شدن هارد باید از نرم افزار استفاده کرد و Safety Remove ویندوز فقط هارد رو به حالت تعلیق در میاره و خاموش نمیکنه آیا اگر با Safety Remove خود ویندوز هارد رو جدا کنیم مشکل پیش میاد ؟ برای فلش و کارت حافظه موبایل چطور ؟
سپاس
reza.kaka
16-01-2015, 11:27
حتی در مدلهای ضد ضربه یعنی مدلهایی که بدنه محکم و ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی دارند بازهم نمیتوان بطور 100% مطمئن بود که در صورت ضربه یا سقوط مشکلی برای هارد دیسک پیش نمیآید .
پیشنهاد میکنم همین WD my passport ultra را بخرید به همراه یک کیف مناسب برای مواقع حمل و نقل و جابجایی . کیفی مثل عکس زیر فکر میکنم گزینه مناسبی باشه .
فروشگاهی سراغ دارین از این کیف ها بفروشه ؟ منظور ایرانیش هست .
اگر هست لطف میکنید پ.خ کنید.
مدل همین کیف رو میدونید چی هست ؟
supermax15
16-01-2015, 13:31
بین Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB و a80 سیلیکون کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
کلا هاردی باشه ک سوکتش لق نشه و ضد ضربه و ضد شد باشه سرعتش هم بالا باشه
بین Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB و a80 سیلیکون کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
کلا هاردی باشه ک سوکتش لق نشه و ضد ضربه و ضد شد باشه سرعتش هم بالا باشه
اگه تو اینترنت سرچ بزنید میبینید که هارد داخلی A80 در واقع بیشتر هارد های اکسترنال سیلیکون پاور samsung است که کیفیت مورد انتظار را ندارد . فقط جنبه ضد ضربه بودن ان مطرح است .
من باشم Adata رو انتخاب میکنم . تو دیجی کالا هم گویا نمره بالاتری گرفته . نظراتش رو بخون .
ata.royalfalcon
16-01-2015, 14:25
سلام
قابلیت Safety Remove در ویندوز 7 برای هارد دیسک اکسترنال چقدر قابل اطمینان است ؟
در پست های قبلی ذکر شده که برای خاموش شدن هارد باید از نرم افزار استفاده کرد و Safety Remove ویندوز فقط هارد رو به حالت تعلیق در میاره و خاموش نمیکنه آیا اگر با Safety Remove خود ویندوز هارد رو جدا کنیم مشکل پیش میاد ؟ برای فلش و کارت حافظه موبایل چطور ؟
سپاس
سلام .
رجیستری ویندوز را طبق روش گفته شده در لینک زیر اصلاح کنید تا پس از Safely remove شدن ، هارد دیسک کاملاً خاموش شود (روش Global Setting را انجام بدهيد) .
فروشگاهی سراغ دارین از این کیف ها بفروشه ؟ منظور ایرانیش هست .
اگر هست لطف میکنید پ.خ کنید.
مدل همین کیف رو میدونید چی هست ؟
مدلی که عکسشو گذاشتم اسم خاصی نداره ، لینک زیر رو ببینید .
این کیفها چیز کمیابی هم نیستند و در بیشتر فروشگاههای کامپیوتری میتونید پیدا کنید . پیشنهاد میکنم بگردید تا بهترینشو پیدا کنید .
سلام دوستان آپدیت برای wd my book می خوام که فقط برای eject باشه بقیه اش نر م افزار هاش که برای قفل و این جور چیزهاست نمی خوام
خودم این رو دانلود کردم آیا کافی است ؟ WD_SmartWare_Installer_2.4.4.5
راستی این رو زمانی دانلود کردم که ویندوزم 32بیتی بود الان می خوام64بیتی نصب کنم فرقی که نمی کنه می کنه؟
کلا از لینک زیر کدوم ها رو دانلود کنم برای ویندوز 64بیتی (کار خاصی با هارد نمی کنم فقط برای eject کردن و خاموش کردن هارد می خوام)
ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد
amir_t6262
16-01-2015, 18:09
سلام دوستان آپدیت برای wd my book می خوام که فقط برای eject باشه بقیه اش نر م افزار هاش که برای قفل و این جور چیزهاست نمی خوام
خودم این رو دانلود کردم آیا کافی است ؟ WD_SmartWare_Installer_2.4.4.5
راستی این رو زمانی دانلود کردم که ویندوزم 32بیتی بود الان می خوام64بیتی نصب کنم فرقی که نمی کنه می کنه؟
دوست عزیز، شما برنامه WD Drive Utilities for Windows را از لینک زیر دانلود کن
سلام .
رجیستری ویندوز را طبق روش گفته شده در لینک زیر اصلاح کنید تا پس از Safely remove شدن ، هارد دیسک کاملاً خاموش شود (روش Global Setting را انجام بدهيد) .
این روشی که فرمودین برای فلش مموری مشکل ایجاد نمیکنه ؟ آیا لازمه که حتما هارد خاموش بشه و بعد جدا کنیم ؟
سلام
الان من این دو تارو دانلود کردم حالا این دوتا فقط برای eject کافی است ؟؟
WD_SmartWare_Installer
WD Drive Utilities for Windows
بقیه نر م افزار های موجود در سایت هارد رو که دانلود نکنم برای خود هارد که مشکلی به وجود نمی آد؟؟؟
amir_t6262
16-01-2015, 19:19
سلام
WD_SmartWare_Installer
بقیه نر م افزار های موجود در سایت هارد رو که دانلود نکنم برای خود هارد که مشکلی به وجود نمی آد؟؟؟
سلام
شما همین
WD Drive Utilities for Windows را نصب کنید، برنامه WD Quick View که مخصوص برای جدا کردن هارد است نصب میشود.
نیازی به نصب بقیه نرم افزارها نیست.
ata.royalfalcon
16-01-2015, 19:53
این روشی که فرمودین برای فلش مموری مشکل ایجاد نمیکنه ؟ آیا لازمه که حتما هارد خاموش بشه و بعد جدا کنیم ؟
هیچ مشکلی برای فلش مموری ایجاد نمیکند . توصیه میشه که هارد دیسک پس از Safely Remove کردن بطور اتوماتیک خاموش بشه . ممکنه مشکلی هم پیش نیاد ولی در S.M.A.R.T هارد دیسک و در قسمت Unsafe Shutdown Count یک log ایجاد میشه .
سلام
WD_SmartWare_Installer
USB Safely Remove 5.3.6.1230 Final
نرم افزار ساده و با حجم کمی هست که خیلی ساده و کاربردی هست :
fuladpanjeh
19-01-2015, 15:16
سلام .
من یک هارد seagate Expansion 3TB دارم . امروز ویندوز زدم و یک سری اطلاعات رو دارم از هارد اکسترنال به هارد انتفال میدم . مشکل اینه که وقتی چیزی رو کپی می کنم (100 گیگ مثلا) یا سرعت خیلی پایینه (6-7 مگابایت) ، یا وسطش گیر می کنه و بعد چند دقیقه دوباره کپی می کنه !!! اما مثلا یه فیلم رو تکی کپی می کنم سرعت بالاست . تو ویندوز قبلی هم همچین مشکلی داشتم . ویندوز 7 و با USB 2 وصل شده
منون
reza.kaka
20-01-2015, 16:25
سلام
میخواستم ببینم این Safely Remove چی هست ؟ فرق Eject با Safely Remove چی هست ؟
من WD اکسترنال دارم . وقتی که میخوام هاردم رو جدا کنم از ویندوز کار ساعت Safely Remove رو میزنم . چراغ هاردم خاموش نمیشه . پس این Safely Remove به چع کار میاد ؟
ata.royalfalcon
20-01-2015, 16:48
سلام
میخواستم ببینم این Safely Remove چی هست ؟ فرق Eject با Safely Remove چی هست ؟
من WD اکسترنال دارم . وقتی که میخوام هاردم رو جدا کنم از ویندوز کار ساعت Safely Remove رو میزنم . چراغ هاردم خاموش نمیشه . پس این Safely Remove به چع کار میاد ؟
سلام .
اگر نرم افزارهايي كه در داخل پارتيشن هارد ديسك هست را نصب كرده باشيد از طريق WD Quick View طبق عكس زير Safely Remove كنيد تا هارد ديسك خاموش شود .
اگر به روش ويندوزي هارد ديسك را Eject كنيد بطور پيشفرض در ويندوزهايي مثل 7 خاموش نميشود .
reza.kaka
20-01-2015, 17:45
حذف شود ...........
سلام
عطا جان از بین این هارد ها کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
Sony HD-E2 External Hard Drive - 2TB
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB
Silicon Power Armor A30 External Hard Drive - 2TB
میشه به ترتیب بگید بهترین هارد کدومه ؟
afshin b
21-01-2015, 12:18
سلام
نظر من:
بهترینش سیگیت اسلیم هست چون بدنه ی فلزی داره و از همه باریکتره. هارد داخلش رو راحت میشه گذاشت واسه لپتاپ. بقیه اینطور نیستن
نظر من:
بهترینش سیگیت اسلیم هست چون بدنه ی فلزی داره و از همه باریکتره. هارد داخلش رو راحت میشه گذاشت واسه لپتاپ. بقیه اینطور نیستن
این سیگیت اسلیم پیدا میشه تو بازار ؟
سلام
سلام مجدد .
عطا جان نظرتون برام مهمه شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
سلام آقا عطا
لطف میکنی روشی که برای
اتصال بیش از 1 هارد اکسترنال WD بر روی PC گذاشته بوید رو دوباره بذارید
ata.royalfalcon
25-01-2015, 15:56
سلام آقا عطا
لطف میکنی روشی که برای
اتصال بیش از 1 هارد اکسترنال WD بر روی PC گذاشته بوید رو دوباره بذارید
سلام .
پست 5252# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همين تاپيك منظورتان هست ؟
سلام .
پست 5252# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همين تاپيك منظورتان هست ؟
بله منظورم همین بود
ممنون
amirkhan_0o0
25-01-2015, 19:20
سلام عطا جان تفاوت
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB و Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB توی چیه؟ این قابلیت ضد شوک یعنی چی؟ ارزش داره چهل تومن بابت این قابلیت اختلاف قیمت بدم؟؟ ممنون
ata.royalfalcon
25-01-2015, 21:56
سلام عطا جان تفاوت
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB و Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB توی چیه؟ این قابلیت ضد شوک یعنی چی؟ ارزش داره چهل تومن بابت این قابلیت اختلاف قیمت بدم؟؟ ممنون
سلام .
هم Elements دسکتاپی موجود هست و هم Elements پرتابل . فرض میکنم منظور شما همان مدل پرتابل هست .
به غير از شكل ظاهر ، باكس و تفاوتهاي سخت افزاري مربوط به قابليت رمزگذاري و lock كردن هارد ديسك و امكانات نرم افزاري جهت بکآپ گیری و مدیریت هارد دیسک ، تفاوت دیگري بين مدلهاي elements و my passport ultra وجود ندارد . هارد ديسكهاي بكار رفته در هر دو مشخصات يكساني هم دارند و براي سازنده به صرفه و منطقي نيست كه براي مدلهاي elements و my passport ultra هارد ديسكهاي كاملاً متفاوتي طراحي كنند . در واقع يك مدل هارد ديسك را بعنوان پايه انتخاب و با كم و اضافه امكانات ، مدلهاي متنوع توليد ميكنند .
این قابلیت ضد شوک یعنی چی؟
در مورد Shock Sensorـها بعضیها معتقدند كه این سنسورها به محض شناسایی شتاب بیش ازحد ، هارد دیسک را به حالت non-operating بر میگرداند (هد در Head parking و موتور هم خاموش) تا برای اطلاعات صدمه ای وارد نشود . بعضی دیگر معتقدند که این سنسورها برای تشخیص لرزش های خفیف استفاده میشود که کنترلر VCM با استفاده از سیگنالهای ارسالی از این سنسورها حرکت و موقعیت Head ها را تصحیح و تنظیم میکند .
ارزش داره چهل تومن بابت این قابلیت اختلاف قیمت بدم؟؟
اگر بودجه کافی دارید ultra را انتخاب کنید در غیر اینصورت Elements هم کفایت میکند .
amirkhan_0o0
25-01-2015, 22:08
ممنون از اطلاعاتت من تا حالا فکر می کردم تفاوت توی بدنه هست و از وجود کنترلر VCM برای رفع شوک خبر نداشتم.
هارد قبلیم سیگیت گوفلکس متأسفانه خراب شده و بد سکتور گرفته و داره منو می ترسونه و می خوام تا اطلاعاتم نپریده یه پرتابل دیگه بخرم. بد نیست وسترن رو تجربه کنم ببینم چجوریه
ممنون:n16:
سلام
عطا جان کدومش بهتره ؟:n40:
سلام آقا عطا خوبین.ببخشید من چند روز پیش یه پست دادم برای انتخاب بین مای بوک و نوبیلیتی 2ترا که شما مای بو رو پیشنهاد دادین.حالا میخواستم بی زحمت یه سوال دیگه داشته باشم.الان من بین دسکتاپ یا پرتابل خریدن موندم.اگه دسکتاپ بخرم برق قطع و وصل بشه هارد میپوکه؟چون یه هارد المنت داشتیم که در حال کپی فیش کنده شد و کلا هارد منهدم شد.المنت پرتابل منظورمه.
کلا سرعتشون چقد فرق میکه مای بوک و پاسپورت؟
واقعا بین دو راهی قرار گرفتم!ممنون میشم راهنماییم کنین.بعدش من خیلی به قابل حمل بودن یا نبودن اهمیت نمیدم.یعنی معمولا حاهایی که نیاز دارم به هارد برق هست.ولی خوب سرعت و ماندگاری واسم مهمه.بعدش اینکه به لحاظ عمر مفید هر کدومشون چقدره؟؟؟
بازم ممنونم
ata.royalfalcon
25-01-2015, 23:21
ممنون از اطلاعاتت من تا حالا فکر می کردم تفاوت توی بدنه هست و از وجود کنترلر VCM برای رفع شوک خبر نداشتم.
هارد قبلیم سیگیت گوفلکس متأسفانه خراب شده و بد سکتور گرفته و داره منو می ترسونه و می خوام تا اطلاعاتم نپریده یه پرتابل دیگه بخرم. بد نیست وسترن رو تجربه کنم ببینم چجوریه
ممنون:n16:
کنترلر VCM رو که همه هارد دیسکها دارند ؛ منظور من شوک سنسور بود که کاربردهای مختلفی براش تعریف کردند که اشاره کردم . کاربرد شوک سنسورها فقط برای به حالت non-operating در آوردن هارد دیسکها در شتابهای بیش از حد نیست بلکه برای اصلاح موقعیت Headـها بر روی پلاتر هم بکار میرود (بعنوان مثال قابلیت RAFF در هارد دیسکهای سری اینترپرایز محصولات وسترن دیجیتال) . در کل فکر نکنید وجود چنین سنسوری باعث میشه که هارد دیسک در برابر ضربه ها و یا شوکها بطور صد در صد مقاوم بشه .
amirkhan_0o0
25-01-2015, 23:40
ممنون من اتفاقا پروژه ارشدم در ارتباط با همین کنترلر های VCM با استفاده از PID بود. منظورم رو اشتباه نوشتم و یه جورایی رفتم خلاصه کنم که اشتباه شد.ممنون
ata.royalfalcon
26-01-2015, 09:01
سلام آقا عطا خوبین.ببخشید من چند روز پیش یه پست دادم برای انتخاب بین مای بوک و نوبیلیتی 2ترا که شما مای بو رو پیشنهاد دادین.حالا میخواستم بی زحمت یه سوال دیگه داشته باشم.الان من بین دسکتاپ یا پرتابل خریدن موندم.اگه دسکتاپ بخرم برق قطع و وصل بشه هارد میپوکه؟چون یه هارد المنت داشتیم که در حال کپی فیش کنده شد و کلا هارد منهدم شد.المنت پرتابل منظورمه.
واقعا بین دو راهی قرار گرفتم!ممنون میشم راهنماییم کنین.بعدش من خیلی به قابل حمل بودن یا نبودن اهمیت نمیدم.یعنی معمولا حاهایی که نیاز دارم به هارد برق هست.ولی خوب سرعت و ماندگاری واسم مهمه.بعدش اینکه به لحاظ عمر مفید هر کدومشون چقدره؟؟؟
بازم ممنونم
سلام .
اگه دسکتاپ بخرم برق قطع و وصل بشه هارد میپوکه؟
طبق دوبار تجربه ناخواسته اي كه داشتم مشكلي براي هارد ديسك و اطلاعات موجود در آن پيش نيومد (آنهم زمانيكه در حال Copy/Paste كردن اطلاعات بود) . البته اگر در فاصله زماني كوتاه مدت چندبار پشت سر هم برق قطع و وصل بشه ممكن هست آسيبهايي وارد شود پس توصيه ميكنم پس از قطعي برق ، آداپتور هارد ديسك اكسترنال و كلاً سيستمتان را از برق جدا كنيد . به هر حال نميخوام اطمينان صددرصدي به شما بدم كه در صورت قطعي برق مشكلي براي هارد ديسك و اطلاعات موجود در آن پيش نمياد .
معمولاً انواع دسكتاپي پرفورمنس بهتري دارند ولي از اونجايي كه هر دو 5400rpm هستند تفاوت سرعت شايد چندان محسوس و چشمگير نباشد .
بعدش اینکه به لحاظ عمر مفید هر کدومشون چقدره؟؟؟
1. عدد دقيقي براي عمر مفيد ايندو مدل در جايي گفته نشده . ضمن اينكه عمر مفيد به نحوه استفاده از آنهم بستگي دارد ، مثلاً هارد ديسك لپتاپم با بيش از نه هزار ساعت كاركرد همچنان سالم و بدون مشكل هست .
2. در شرایط یکسان (مثلاً دقت در مراحل تولید ، کیفت مواد اولیه بکار رفته و ...) معمولاً هارد دیسکهای 2.5 اینچی عمر مفید بیشتری دارند . بیشتر بودن عمر مفید هارد دیسکهای 2.5 اینچی چندین دلیل دارد مثلاً قطر کمتر Platterـها . به همین خاطر هست که هارد دیسکهای 10K rpm و یا 15K rpmد، 2.5 اینچی هستند ولی در عمل به خاطر مناسب بودن برای جابجائی های روزمره و احتمال آسیب دیدن در حین جابجائیها و ... معمولاً عمر کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی دارند که کمتر جابجا میشوند و اکثر مواقع روی میز ثابت میمانند .
چند مورد از مزایای کوچکتر بودن قطر Platter را در پست 15# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادم .
سلام ممنون که جواب دادین.یه سوال دیگه.اینا جفتشون ۵۴۰۰ هستن؟شنیدم دسکتاپ ها 7200 هستن!حالا خارج از مبحث قیمت شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟چون من 2-3 روز دیگه تولدمه گفتن هارد میگیریم واست حالا بگم چی بگرین؟اگه میشه کمک کنین.آیا اون تفاوت قیمت بین پرتابل و دسکتاپ فقط بخاطر جابجایی آسونش هستش؟
ممنون میشم
ata.royalfalcon
26-01-2015, 19:49
سلام ممنون که جواب دادین.یه سوال دیگه.اینا جفتشون ۵۴۰۰ هستن؟شنیدم دسکتاپ ها 7200 هستن!حالا خارج از مبحث قیمت شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟چون من 2-3 روز دیگه تولدمه گفتن هارد میگیریم واست حالا بگم چی بگرین؟اگه میشه کمک کنین.آیا اون تفاوت قیمت بین پرتابل و دسکتاپ فقط بخاطر جابجایی آسونش هستش؟
ممنون میشم
1. مدلهای WD my book از هارد دیسکهای WD Green استفاده شده که 5400rpm هستند ولی بعضی از مدلها مثل Seagate Backup Plus Desk از هارد دیسکهای 7200rpm استفاده شده اند (به استثنای مدلهای چهار و پنج ترابایت) .
2. تفاوت قیمت مدلهای پرتابل و دسکتاپ نه به خاطر سهولت در جابجایی بلکه به خاطر گرانتر بودن هارد دیسکهای 2.5 اینچی ناشی از قیمت تمام شده بیشتر ، پیچیده تر بودن فرایندهای تولید و ... هست .
3. انتخاب از بین مدلهای دسکتاپی یا پرتابل با خودتان هست . اگر خیلی جابجا میکنید و یا فضای کمی برای نگهداری دارید فقط به پرتابل فکر کنید ولی اگر میخواهید با حداقل بودجه حداکثر حجم را داشته باشید بدیهی هست دسکتاپی را باید انتخاب کنید که هم بزرگ هستند و هم میز را شلوغ میکنند .
پ.ن: برای کادوی تولد بنظرم بهتره یک چیز بادوام و ماندگارتر انتخاب کنید مثلاً ساعت مچی .
خیلی ممنون.والا اهل ساعت و انگشتر و اینا نیستم.پس که اینطور من فکر می کردم این هارد های دسکتاپ کیفیت بالاتری دارن حتما که انقدر گرونن.بنظر شما همین مدل مای پاسپورت خوبه؟شایدم اصلا دقیقه 90 نظرم عوض شد دسکتاپ گرفتم.بازم دستتون درد نکنه p30world توی هر انجمن 2-3نفر به پاسخگوییه شما داشته باشه دنیا گلستان میشود.
خدا خیرتون بده
aliiiiiii
27-01-2015, 16:08
با سلام
قصد خرید هارد 2 ترابایت پاسپورتی دارم نظر خودم روی
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB هست به نظرتون هارد خوبی هست؟ و بین گارانتی سازگار و ویستا کدوم برای این هارد بهترن؟
ممنونم
سلام بر هم انجمنی ها.اقا تصویب شد من فردا میرم هاردو میگیرم مای پاسپورت اولترا 2ترا دو عدد.یه چیزایی شنیده بودم که نمیدونم باید فودمت بکنم یا یه همچین چیزایی.میشه توضیح بدین یا اگر قبلا توضیح دادین لینک پست رو بهم بدین.خیلی ممنون....
ata.royalfalcon
27-01-2015, 20:59
سلام بر هم انجمنی ها.اقا تصویب شد من فردا میرم هاردو میگیرم مای پاسپورت اولترا 2ترا دو عدد.یه چیزایی شنیده بودم که نمیدونم باید فودمت بکنم یا یه همچین چیزایی.میشه توضیح بدین یا اگر قبلا توضیح دادین لینک پست رو بهم بدین.خیلی ممنون....
این مدل از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست و نرم افزارهای مورد نیاز در پارتیشن موجوده و در نتیجه نیازی به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد نیست مگر اینکه به تعداد بیشتری پارتیشن نیاز داشته باشید و یا اینکه لازم هست فایل سیستم آن پارتیشن غیر از NTFS باشد .
در مورد نرم افزارها و کاربردهای آن میتونید پست 6622# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک را را مطالعه کنید .
با سلام
قصد خرید هارد 2 ترابایت پاسپورتی دارم نظر خودم روی Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB هست به نظرتون هارد خوبی هست؟ و بین گارانتی سازگار و ویستا کدوم برای این هارد بهترن؟
ممنونم
سلام .
مدلی که انتخاب کردید ، گزینه کاملاً مناسبی هست ولی در مقایسه یا Seagate Backup plus Slim ضخامت بیشتری هم دارد (عکس زیر جهت مقایسه) . حتماً یک کیف مناسب برای این مدل هم بخرید .
aliiiiiii
28-01-2015, 13:28
این مدل از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست و نرم افزارهای مورد نیاز در پارتیشن موجوده و در نتیجه نیازی به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد نیست مگر اینکه به تعداد بیشتری پارتیشن نیاز داشته باشید و یا اینکه لازم هست فایل سیستم آن پارتیشن غیر از NTFS باشد .
در مورد نرم افزارها و کاربردهای آن میتونید پست 6622# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک را را مطالعه کنید .
سلام .
مدلی که انتخاب کردید ، گزینه کاملاً مناسبی هست ولی در مقایسه یا Seagate Backup plus Slim ضخامت بیشتری هم دارد (عکس زیر جهت مقایسه) . حتماً یک کیف مناسب برای این مدل هم بخرید .
ممنونم.به نظرتون
Seagate Backup plus Slim ارزش خرید بیشتری نسبت به وسترن داره؟ برای من پاک نشودن اطلاعات در الویت هست و هارد Seagate Backup plus Slim این قابلیت رو داره که بصورت ساتا به سیستم متصل بشه؟
با تشکر
ata.royalfalcon
28-01-2015, 15:24
ممنونم.به نظرتون
Seagate Backup plus Slim ارزش خرید بیشتری نسبت به وسترن داره؟ برای من پاک نشودن اطلاعات در الویت هست و هارد Seagate Backup plus Slim این قابلیت رو داره که بصورت ساتا به سیستم متصل بشه؟
با تشکر
1. از نظر ارزش خريد ، فرقي بين ايندو مدل نيست (هر دو مدلهاي خوبي هستند) .
2. در مورد سوال آخر ؛ فقط با باز كردن باكس ميتوان هارد ديسك را از طريق SATA به سيستم متصل كرد كه گارانتي هم باطل ميشه . مدلهاي قديمي كه USM بودند ميشد با جدا كردن قسمت انتهايي از طريق SATA به مادربرد متصل كرد و برق را هم از پاور گرفت ولي مدلهاي جديد ديگه USM نيستند .
هارد اکسترنال WD من هر بار توی لپ تاپ Unallocated میشه. با کلیک راست زدن هم بجز help هیچ گزینه ای فعال نیست اما توی PC مشکل نداره. چی کار کنم؟
nilofar69
30-01-2015, 00:52
سلام.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
من به تازگی یه هارد WD My Passport Ultra 1TB خریدم.می خواستم بدونم باید فرمتش کنم حتما یا NTFS هست؟و اینکه اگه با برنامه Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216 پارتیشن بندی کنم مشکلی نداره؟
در کل برای اولین استفاده باید چیکار کنم؟
ممنون
ata.royalfalcon
30-01-2015, 09:56
سلام.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
من به تازگی یه هارد WD My Passport Ultra 1TB خریدم.می خواستم بدونم باید فرمتش کنم حتما یا NTFS هست؟و اینکه اگه با برنامه Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216 پارتیشن بندی کنم مشکلی نداره؟
در کل برای اولین استفاده باید چیکار کنم؟
ممنون
سلام .
این مدل از قبل پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت شده و آماده استفاده هست و نرم افزارهای مورد نیاز در پارتیشن موجوده و در نتیجه نیازی به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد نیست مگر اینکه به تعداد بیشتری پارتیشن نیاز داشته باشید و یا اینکه لازم هست فایل سیستم آن پارتیشن غیر از NTFS باشد .
علاوه بر اینکه از طریق Disk management ویندوز هم میتوانید پارتیشن بندی کنید با برنامه ای که گفتید هم میتوانید پارتیشن بندی کنید و مشکلی نیست .
1. در مورد نرم افزارها و کاربردهای آن میتونید پست 6622# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید .
2. چند نکته نگهداری و استفاده جهت عمر مفید بیشتر در پست 1# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) موجود هست ، پیشنهاد میکنم مطالعه کنید .
هارد اکسترنال WD من هر بار توی لپ تاپ Unallocated میشه. با کلیک راست زدن هم بجز help هیچ گزینه ای فعال نیست اما توی PC مشکل نداره. چی کار کنم؟
1. روی پورتهای دیگر USB هم تست کنید .
2. از USB Hub یا کابلهای رابط استفاده نکنید .
3. لپتاپ را به برق شهر متصل و روی حالت High Performance تنظیم کنید .
4. در صورتیکه برای شما امکانپذیر هست مجدداً ویندوز نصب کنید به همراه آخرین ورژن درایورها .
nilofar69
30-01-2015, 23:54
[QUOTE=ata.royalfalcon;8532230]سلام .
این مدل از قبل پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت شده و آماده استفاده هست و نرم افزارهای مورد نیاز در پارتیشن موجوده و در نتیجه نیازی به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد نیست مگر اینکه به تعداد بیشتری پارتیشن نیاز داشته باشید و یا اینکه لازم هست فایل سیستم آن پارتیشن غیر از NTFS باشد .
علاوه بر اینکه از طریق Disk management ویندوز هم میتوانید پارتیشن بندی کنید با برنامه ای که گفتید هم میتوانید پارتیشن بندی کنید و مشکلی نیست .
1. در مورد نرم افزارها و کاربردهای آن میتونید پست 6622# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید .
2. چند نکته نگهداری و استفاده جهت عمر مفید بیشتر در پست 1# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) موجود هست ، پیشنهاد میکنم مطالعه کنید .
خیلی ممنونم ازتون.
این هارد تازه امروز به دستم رسید.می خواستم با برنامه ashampoo HDD control سلامت هارد رو چک کنم.ولی نمی شناختش.راه دیگه ای هست برای دیدن میزان health هارد؟
و اینکه من امروز یه فولدر آهنگ به حجم 7.87GB رو داخل هارد کپی کردم،سرعتش 13.8MB/s بود.و تقریبا 7دقیقه طول کشید.می خواستم بپرسم این میزان طبیعیه؟
با این توضیحات که ویندوزم سون و پورت لپ تاپم usb2 هست.و کمی بیشتر از یکساله که ویندوزشو عوض نکردم.از نرم افزارایی مثل tera copy هم استفاده نـکردم.
شنیدم سرعت نوشتن فایلایی مثل همین mp3 ها که تعدادشون زیاد و کم حجمن پایینتر هست.درسته؟
ata.royalfalcon
31-01-2015, 07:49
خیلی ممنونم ازتون.
این هارد تازه امروز به دستم رسید.می خواستم با برنامه ashampoo HDD control سلامت هارد رو چک کنم.ولی نمی شناختش.راه دیگه ای هست برای دیدن میزان health هارد؟
و اینکه من امروز یه فولدر آهنگ به حجم 7.87GB رو داخل هارد کپی کردم،سرعتش 13.8MB/s بود.و تقریبا 7دقیقه طول کشید.می خواستم بپرسم این میزان طبیعیه؟
با این توضیحات که ویندوزم سون و پورت لپ تاپم usb2 هست.و کمی بیشتر از یکساله که ویندوزشو عوض نکردم.از نرم افزارایی مثل tera copy هم استفاده نـکردم.
شنیدم سرعت نوشتن فایلایی مثل همین mp3 ها که تعدادشون زیاد و کم حجمن پایینتر هست.درسته؟
1. ميتونيد از برنامه HDtune Pro و از قسمت Healthد، SMART Status هارد ديسك را چك كنيد كه OK هستند يا خير . البته اين به تنهايي كافي نيست . ديده شده كه SMART Status هارد ديسك OK هست ولي در يك محدوده خاص سرعت خواندن و نوشتن بشدت كند ميشود و در نتيجه بايد بررسيهاي بيشتري مثلاً تست سرعت خواندن و نوشتن سكتورها و ... هم انجام شود ولي با توجه به اينكه نو هست بنظر من ضرورتي ندارد .
2. با استفاده از برنامه HDtune Pro و از قسمت Benchmark يك تست Read بگيريد . اگر نمودار در محدوده 30MB/s بود پس مشكل خاصي نيست (با توجه به USB2 بودن) . معمولاً هرچه حجم فايل بيشتر و تعداد آنهم كمتر باشد در Copy/Pasteـها بيشتر به حداكثر سرعت ميرسد .
سلام اقا عطا خوبین.من هارد رو خریداری کردم....چند تا سوال داشتم...
1برای اولین بار که کپی کردم یک فایل نسبتا یک پارچه 117 گیگابایتی رو توی کمتر از 13 دقیقه کپی کرد که فکر میکنم خیلی خوب باشه چون بصورت میانگین سرعت انتقال 101 مگابایت بر ثانیه بود...
2من که نرم افزار wd smart ware رو نصب کردم بعدش برای خروج و safly remove کردن اول از طریق ویندوز ejekt کردم بعدش خواستم ببینم که هارد safly شده دیدم که توی ویندوز معلوم نیستش یعنی به حساب ویندوز هارد به سیستم وصل نبود اما هنوز آیکون wd samart ware رو پایین میدیدم.بعدش هر کاری خواستم بکنم که قطع شه کلا پیدا نکردک روشی رو...آخرش هم سیستم رو هایبرنت کردم بعد دیدم که هارد و به پورت همیشه برقدار(در بعضی لپتاپ ها برای شارژ وسایل دیگه حتی وقتی لپتاپ خاموشه)وصل کردم و باز هم هد توی هارد داشت میچرخید دیدم خاموش نشد سیستم رو روشن کردم و لحظه روشن شدن یدونه صدای کوچیک داد!!!!!صدای چی بود؟بعدش اینکه این چراغش چند حالت داره؟یعنی توی هر جالتی نشاندهنده چیه؟
آخرش هم آیکونش رو از اون پایین باز کزدم و exit رو زدم که وقتی ااینکارو کردم هارد فک کنم خاموش شد و آیکونش رفت اما همچنان چراغش چند ثانیه یکبار روشن میشد حالت چشمک زن داشت؟!؟!؟!
بعدش اینکه اشکال نداره من به پورت همیشه برقدار وصل کنم؟؟؟اگه هارد وصل باشه سیستم و خاموش کنم اشکالی ایجاد میشه؟
در آخر هم اینکه من هارد رو از پاوه خریدم با 3سال گارانتی آواژنگ به قیمت 360 تومن...در تهران حدودا چه قیمتیه؟البته دی جی کالا ر معیار قیمت قرار ندین بلکه هر چی توی دیجی نوشته بودن شما 20-30 تومن باس بیارین پایین!!!!!
ممنونم ازتون که جواب میدین...
ata.royalfalcon
31-01-2015, 20:27
سلام اقا عطا خوبین.من هارد رو خریداری کردم....چند تا سوال داشتم...
1برای اولین بار که کپی کردم یک فایل نسبتا یک پارچه 117 گیگابایتی رو توی کمتر از 13 دقیقه کپی کرد که فکر میکنم خیلی خوب باشه چون بصورت میانگین سرعت انتقال 101 مگابایت بر ثانیه بود...
2من که نرم افزار wd smart ware رو نصب کردم بعدش برای خروج و safly remove کردن اول از طریق ویندوز ejekt کردم بعدش خواستم ببینم که هارد safly شده دیدم که توی ویندوز معلوم نیستش یعنی به حساب ویندوز هارد به سیستم وصل نبود اما هنوز آیکون wd samart ware رو پایین میدیدم.بعدش هر کاری خواستم بکنم که قطع شه کلا پیدا نکردک روشی رو...آخرش هم سیستم رو هایبرنت کردم بعد دیدم که هارد و به پورت همیشه برقدار(در بعضی لپتاپ ها برای شارژ وسایل دیگه حتی وقتی لپتاپ خاموشه)وصل کردم و باز هم هد توی هارد داشت میچرخید دیدم خاموش نشد سیستم رو روشن کردم و لحظه روشن شدن یدونه صدای کوچیک داد!!!!!صدای چی بود؟بعدش اینکه این چراغش چند حالت داره؟یعنی توی هر جالتی نشاندهنده چیه؟
آخرش هم آیکونش رو از اون پایین باز کزدم و exit رو زدم که وقتی ااینکارو کردم هارد فک کنم خاموش شد و آیکونش رفت اما همچنان چراغش چند ثانیه یکبار روشن میشد حالت چشمک زن داشت؟!؟!؟!
بعدش اینکه اشکال نداره من به پورت همیشه برقدار وصل کنم؟؟؟اگه هارد وصل باشه سیستم و خاموش کنم اشکالی ایجاد میشه؟
در آخر هم اینکه من هارد رو از پاوه خریدم با 3سال گارانتی آواژنگ به قیمت 360 تومن...در تهران حدودا چه قیمتیه؟البته دی جی کالا ر معیار قیمت قرار ندین بلکه هر چی توی دیجی نوشته بودن شما 20-30 تومن باس بیارین پایین!!!!!
ممنونم ازتون که جواب میدین...
سلام .
برای خاموش کردن بطوریکه هم چراغ آن خاموش شود و هم فعالیت موتور متوقف شود باید از طریق WD Quick View هارد دیسک اکسترنال را Safely remove کنید (عکس زیر) . Eject کردن از طریق ویندوز هارد دیسک را خاموش نمیکند (چراغ همچنان روشن و موتور در حال کار) و از آنجایی که ارتباط با ویندوز قطع میشود دیگه نمیتوانید از طریق WD Quick View هارد دیسک را خاموش کنید .
بعدش اینکه این چراغش چند حالت داره؟یعنی توی هر جالتی نشاندهنده چیه؟
طبق دفترچه راهنمای این مدل :
LED بطور ثابت و غیر چشمک زدن = بیکار بودن و عدم فعالیت Read/Write (یعنی Idle) . دقت کنید که در این حالت موتور در حال چرخش و هد همچنان بر روی پلاتر هست .
چشمک زدن سریع به تعداد حدوداً سه بار در هر ثانیه = فعالیت Read/write
چشمک زدن آهسته (حدوداً در هر 2.5 ثانیه یکبار) به معنی این هست که هارد دیسک در حالت Sleep هست . در مقایسه با حالت Idle ، هد در هدپارکینگ هست و موتور هم نمیچرخد .
با Exit کردن هارد دیسک خاموش نمیشود بلکه فقط برنامه WD Quick View بسته میشود . شما باید Safely Remove را کلیک کنید .
هارد و به پورت همیشه برقدار(در بعضی لپتاپ ها برای شارژ وسایل دیگه حتی وقتی لپتاپ خاموشه)وصل کردم و باز هم هد توی هارد داشت میچرخید دیدم خاموش نشد
همانطوریکه خودتان هم گفتید تا زمانیکه به پورت همیشه برقدار USB متصل باشد هارد دیسک هم همچنان روشن خواهد بود پس توصیه میکنم اینکار را نکنید (استهلاک بیمورد) . حتی اگر هم با Safely Remove کردن هارد دیسک را خاموش کنید بازهم برای روشن کردن باید اتصال USB را قطع و مجدداً وصل کنید پس تا زمانیکه به اطلاعات موجود در هارد دیسک اکسترنال نیازی ندارید از سیستم جدا کنید .
برای اولین بار که کپی کردم یک فایل نسبتا یک پارچه 117 گیگابایتی رو توی کمتر از 13 دقیقه کپی کرد که فکر میکنم خیلی خوب باشه چون بصورت میانگین سرعت انتقال 101 مگابایت بر ثانیه بود...
به مرور زمان و با پر شدن حجم هارد دیسک سرعت کمتر خواهد شد . چون الان روی ترکهای بیرونی کپی میشوند که سرعت بیشتری نسبت به ترکهای داخلی هارد دیسک دارند .
به قیمت مناسبی خریدید . قیمت تهران هم همین حدود هست .
nilofar69
31-01-2015, 20:52
1. ميتونيد از برنامه HDtune Pro و از قسمت Healthد، SMART Status هارد ديسك را چك كنيد كه OK هستند يا خير . البته اين به تنهايي كافي نيست . ديده شده كه SMART Status هارد ديسك OK هست ولي در يك محدوده خاص سرعت خواندن و نوشتن بشدت كند ميشود و در نتيجه بايد بررسيهاي بيشتري مثلاً تست سرعت خواندن و نوشتن سكتورها و ... هم انجام شود ولي با توجه به اينكه نو هست بنظر من ضرورتي ندارد .
2. با استفاده از برنامه HDtune Pro و از قسمت Benchmark يك تست Read بگيريد . اگر نمودار در محدوده 30MB/s بود پس مشكل خاصي نيست (با توجه به USB2 بودن) . معمولاً هرچه حجم فايل بيشتر و تعداد آنهم كمتر باشد در Copy/Pasteـها بيشتر به حداكثر سرعت ميرسد .
سلام.ممنون
تست read گرفتم،توو قسمت Benchmark میانگین 26Mb/s بود.و توو قسمتFile Benchmark سرعت خواندن 31mb/s و نوشتن 20mb/s.به نظرتون اوضاع چطوره؟
با اون شرایط ویندوزم که گفتم،طبیعی هست یا نه؟
راستی چرا هارد خود لپ تاپ سرعت خوندنش از این تقریبا 40mb بیشتره؟
به خاطر نوع کابلشه؟
ata.royalfalcon
31-01-2015, 21:19
سلام.ممنون
تست read گرفتم،توو قسمت Benchmark میانگین 26Mb/s بود.و توو قسمتFile Benchmark سرعت خواندن 31mb/s و نوشتن 20mb/s.به نظرتون اوضاع چطوره؟
با اون شرایط ویندوزم که گفتم،طبیعی هست یا نه؟
راستی چرا هارد خود لپ تاپ سرعت خوندنش از این تقریبا 40mb بیشتره؟
به خاطر نوع کابلشه؟
سلام .
با توجه به اینکه به USB2 متصل کردید ، این نتایج عادی هست .
هارد دیسک خود لپتاپ از طریق SATA به مادربرد متصل میشود که پهنای باند بیشتری در مقایسه با USB2 دارد و باعث بهتر شدن تستهای Sequential Transfer Rate میشود .
آقا من واقعا شرمندم اینقدر سوال میکنم ولی چه کنیم یه 30world داریم و یه آقا عطا....
واسم سوال شده اگه هارد و وصل کنم به تی وی یا ----- دیجیتال یا کلا یه لپتاپ یا سیستم دیگه باید چجوری safly remove کنم؟
ata.royalfalcon
31-01-2015, 22:42
آقا من واقعا شرمندم اینقدر سوال میکنم ولی چه کنیم یه 30world داریم و یه آقا عطا....
واسم سوال شده اگه هارد و وصل کنم به تی وی یا ----- دیجیتال یا کلا یه لپتاپ یا سیستم دیگه باید چجوری safly remove کنم؟
باید دفترچه راهنمای TV را مطالعه کنید . مثلاً برای بعضی از TVـهای سامسونگ طبق مطلبی که در لینک زیر گفته شده باید عمل شود .
USB Device Removal
Press SOURCE to access the Source screen. Select the USB device you want to remove and then
select Tools at the top of the screen. Select Disconnect USB Device from the list to safely remove the selected USB device
به هر حال هارد دیسک در این روش خاموش نمیشود مگر اینکه TV را خاموش کنید .
nilofar69
31-01-2015, 22:51
سلام .
با توجه به اینکه به USB2 متصل کردید ، این نتایج عادی هست .
هارد دیسک خود لپتاپ از طریق SATA به مادربرد متصل میشود که پهنای باند بیشتری در مقایسه با USB2 دارد و باعث بهتر شدن تستهای Sequential Transfer Rate میشود .
خیر ببینی جوون.:n02: خیالم راحت شد
سلام عرض شد خدمت آقا عطا
به نظرتون اگه هارد WD My Book رو به صورت خوابیده قرار بدیم مشکلی پیش میاد؟ چون تو خود سایت وسترن به شدت توصیه کرده که به همون صورت ایستاده قرارش بدیم که متاسفانه امکان افتادنش زیاده
در ضمن هارد Seagate Backup Plus رو اگه به صورت مستقیم به پورت ساتا وصل کنیم اطلاعاتشو نشون میده یا اونم مثل My Book هست و نشون نمیده؟
ata.royalfalcon
04-02-2015, 12:50
سلام عرض شد خدمت آقا عطا
به نظرتون اگه هارد WD My Book رو به صورت خوابیده قرار بدیم مشکلی پیش میاد؟ چون تو خود سایت وسترن به شدت توصیه کرده که به همون صورت ایستاده قرارش بدیم که متاسفانه امکان افتادنش زیاده
در ضمن هارد Seagate Backup Plus رو اگه به صورت مستقیم به پورت ساتا وصل کنیم اطلاعاتشو نشون میده یا اونم مثل My Book هست و نشون نمیده؟
سلام .
تاكيد بر ايستاده بودن بخاطر تهويه هر چه بهتر اين مدلها هست . اگر از فن استفاده ميكنيد يا به هر طريقي مطمئن هستيد كه هارد ديسك Overheat نميشود ميتوانيد بصورت خوابيده هم قرار بديد . اگر هم ميخواهيد بصورت خوابيده قرار بديد سعي كنيد ليبلي كه روي هارد ديسك داخلي چسبيده رو به بالا باشه . يكي از هارد ديسكهاي اكسترنال چهارترابايتي بصورت خوابيده هست كه تا الان مشكلي نداشته (عكس زير) .
در مورد سوال آخر و در مورد هارد ديسكهاي اكسترنال Seagate Backup plus ، اگر از طريق SATA به سيستم متصل كنيد اطلاعات رو نشون ميده (فقط در حجمهای کمتر از 2TB) .
amin_6928
08-02-2015, 12:02
seagate wireless puls or western digital my passport wireless
مساله این است!
amin_6928
08-02-2015, 12:05
اولا سلام و خسته نباشیید خدمت دوستایه گلم که اینجا با اطلاعاتشوون به بقیه کمک میکنن
من با توجه به نیازم میخوام یه هارد اکسترنال وایرلس دار بگیرم چون معمولا لبتاپم همرام نیستو با گوشیم و آیپدم به اطلاعات تو هارد با هاردایه معمولی نمیتونم دس رسی داشته باشم
پی قیمت تند و تیزشونو به جون خریدم
فقط مررددم کدوم برند و انتخاب کنم
تصمیم داشتم سیگیت وایرلس پلاس ۲ ترا بردارم
تا حدودی از جزییاتتش خبر دارم
تا اینکه هارد وسترن مای پاسپورت وایرلسو دیدم
خودم یه my passport ۵۰۰ دارم خیلی ام راضی ام ازش و برند وسترنو قبول دارم اما قیمت وایرلس دار وسترن خیلی بیشتر از سیگیته
از دوستایی که داشتن این هار دارو یا اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کننو معایب و مزایای هر کدومو بگن
تو ۲ راهی گیر کردم
شرمنده سرتونو درد آوردم
راستی هارد وایرلس دار دیگه ای ام هس تو بازار که ازینا بهتر باشه؟
بازم ممنون ازتون
reza-habibi
10-02-2015, 23:11
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
من 2 تا هارد اکسترنال دارم یکی wd - seagate هر دو هم سه ترابایتی هستند حالا سوال من این که من این هاردها رو از تو قابشون درآوردم تا مستقیم با رابط ساتا مادربرد به کامپیوتر وصل کنم و ازشون بعنوان هارد اینترنال استفاده کنم ولی وقتی سیستم بالا میاد ویندوز میخواد اونا رو دوباره شناسایی کنه یا به صورت ntfs or gpt که میترسم در این صورت اطلاعات روی هارد پاک بشه راهنمایی بفرمایید بغیر از اینکه با رابط usb وصل کنم و بک بگیرم راهی هست بتونم اطلاعات رو داشته باشم . ( کامپیوتر مورد نظر usb 2 داره و اگر بخوام همش رو کپی کنم نزدیک 3 روز طول میکشه !!!!
ata.royalfalcon
10-02-2015, 23:38
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
من 2 تا هارد اکسترنال دارم یکی wd - seagate هر دو هم سه ترابایتی هستند حالا سوال من این که من این هاردها رو از تو قابشون درآوردم تا مستقیم با رابط ساتا مادربرد به کامپیوتر وصل کنم و ازشون بعنوان هارد اینترنال استفاده کنم ولی وقتی سیستم بالا میاد ویندوز میخواد اونا رو دوباره شناسایی کنه یا به صورت ntfs or gpt که میترسم در این صورت اطلاعات روی هارد پاک بشه راهنمایی بفرمایید بغیر از اینکه با رابط usb وصل کنم و بک بگیرم راهی هست بتونم اطلاعات رو داشته باشم . ( کامپیوتر مورد نظر usb 2 داره و اگر بخوام همش رو کپی کنم نزدیک 3 روز طول میکشه !!!!
سلام .
اصلاً به این فکر نباشید که ایندو مدل را از باکس خارج و از طریق SATA به سیستم متصل کنید . به دو دلیل مهم :
1. در هارد دیسکهاي اكسترنالی مثل WD my book و يا Seagate Backup Plus Desktop Drive با حجمهای بیشتر از دوترابایت براي سازگاري بيشتر در اكثر سيستمهاي عامل از جمله Win XP ، با استفاده از تكنيكهايي در قسمت ماژول SATA to USB ، سكتورهاي 512 بايتي به 4096 بايتي شبيه سازي میشوند و در نتيجه محدوديت دوترابايت در حالت MBR از بين میرود . اگر بخواهید بطور مستقیم به سیستم متصل کنید میبایستی مجدداً Initialize کنید (بصورت GPT) که اطلاعات از بین میرود .
2. در اکثر هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال (در هر حجمی) اطلاعات ابتدا توسط کنترلر SATA to USB رمزگذاری شده و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره میشود . پس اگر بطور مستقیم به سیستم متصل کنید اطلاعات ذخیره شده برای سیستم به خاطر رمزگذاری شده بودن آن ناخوانا هست و نمیتوانید به اطلاعات دسترسی داشته باشید .
توصیه میکنم یک کارت USB3 بخرید برای دسترسی به حداکثر سرعت .
reza-habibi
10-02-2015, 23:41
سلام .
اصلاً به این فکر نباشید که ایندو مدل را از باکس خارج و از طریق SATA به سیستم متصل کنید . به دو دلیل مهم :
1. در هارد دیسکهاي اكسترنالی مثل WD my book و يا Seagate Backup Plus Desktop Drive با حجمهای بیشتر از دوترابایت براي سازگاري بيشتر در اكثر سيستمهاي عامل از جمله Win XP ، با استفاده از تكنيكهايي در قسمت ماژول SATA to USB ، سكتورهاي 512 بايتي به 4096 بايتي شبيه سازي میشوند و در نتيجه محدوديت دوترابايت در حالت MBR از بين میرود . اگر بخواهید بطور مستقیم به سیستم متصل کنید میبایستی مجدداً Initialize کنید (بصورت GPT) که اطلاعات از بین میرود .
2. در اکثر هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال (در هر حجمی) اطلاعات ابتدا توسط کنترلر SATA to USB رمزگذاری شده و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره میشود . پس اگر بطور مستقیم به سیستم متصل کنید اطلاعات ذخیره شده برای سیستم به خاطر رمزگذاری شده بودن آن ناخوانا هست و نمیتوانید به اطلاعات دسترسی داشته باشید .
توصیه میکنم یک کارت USB3 بخرید برای دسترسی به حداکثر سرعت .
واقعا از جواب سریعتون تشکر میکنم
این کارت رابط قیمتش حدودا چند هست ؟
باز هم تشکر امیدوارم موفق باشید .
ata.royalfalcon
10-02-2015, 23:54
واقعا از جواب سریعتون تشکر میکنم
این کارت رابط قیمتش حدودا چند هست ؟
باز هم تشکر امیدوارم موفق باشید .
کارت USB3 صحیح تر هست . قیمت ندارم ولی یه مدل در یکی از فروشگاههای آنلاین پیدا کردم 51.840 تومن قیمت داشت (نوع PCI Express) .
فقط قبل از خرید ، مشخصات مادربرد و نوع اسلاتهایی که دارد را بررسی کنید و کارت متناسب با آنرا بخرید . بعنوان مثال نوعی که به اسلات PCI مادربرد نصب میشود .
در عکس زیر کارت usb3 (برد آبی رنگ) که برای PCI Express ×1 هست و در زیر آن کارت SATA هست که برای PCI Express ×4 میباشد .
سلام اقا عطا ...
ببخشید اگه من هاردم رو که مای پس 2ترا هستش وصل بکنم به لپتاپی جز لپتاپ خودم و این نرم افزار پیشفرض هارد رو نداشته باشه از طریق ویندوز سیفلی ریموو بکنم هارد که خاموش نمیشه!!!!!!!!
آیا از پورت بکنمش مشکلی پیش میاد برا هارد؟
ata.royalfalcon
15-02-2015, 22:14
سلام اقا عطا ...
ببخشید اگه من هاردم رو که مای پس 2ترا هستش وصل بکنم به لپتاپی جز لپتاپ خودم و این نرم افزار پیشفرض هارد رو نداشته باشه از طریق ویندوز سیفلی ریموو بکنم هارد که خاموش نمیشه!!!!!!!!
آیا از پورت بکنمش مشکلی پیش میاد برا هارد؟
سلام .
بعضی اوقات در شرایطی قرار میگیرید که هیچ چاره ای ندارید . مشکلی پیش نمیاد ولی حداقل به همان روش ویندوزی Safely remove و بعدش جدا کنید.
Milad4171
15-02-2015, 22:28
سلام
من یک هارد یک ترابایت مای پاسپورت دارم.
یک برنامه ای واسه قفل گذاری روی هارد داشت که من به یک جای دیگه منتقلش کردم الان نیست
چه برنامه ای رو میتونید پیشنهاد بدین واسه قفل گذاری روی برنامه ها یا خود هارد؟؟
مرسی:n40:
ata.royalfalcon
15-02-2015, 22:44
سلام
من یک هارد یک ترابایت مای پاسپورت دارم.
یک برنامه ای واسه قفل گذاری روی هارد داشت که من به یک جای دیگه منتقلش کردم الان نیست
چه برنامه ای رو میتونید پیشنهاد بدین واسه قفل گذاری روی برنامه ها یا خود هارد؟؟
مرسی:n40:
سلام .
میتونید مجدداً از سایت وسترن دیجیتال برنامه WD Security for Windows را دانلود کنید .
لینک دانلود :
reza4024
18-02-2015, 19:55
سلام دوستان
هارد اکسترنال با ظرفیت یک ترا چی پیشنهاد میدین؟
بودجه هم تا سیصد تومن ( بیشتر نه :n02: )
ata.royalfalcon
18-02-2015, 21:06
سلام دوستان
هارد اکسترنال با ظرفیت یک ترا چی پیشنهاد میدین؟
بودجه هم تا سیصد تومن ( بیشتر نه :n02: )
سلام .
تنوع مدلهای پرتابل زیاد و در نتیجه انتخاب از بین آنها دشوار هست . اگر مدلهای عادی و رایج موجود در بازار میخواهید میتونید Seagate Backup Plus Slim یا WD my Passport Ultra را انتخاب کنید .
توصیه میکنم همراه با آن یک کیف مناسب هم جهت محافظت در برابر سقوط و ضربه ها بخرید چون این مدلها به هیچ عنوان ضد ضربه نیستند.
من هم میخوام یه هارد 1 ترا اکسترنال بگیرم واسه فیلم و سریال که بریزم روش میارزه پول بیشتری بدم Silicon Power Armor A80 بگیرم بخاطر ضد ضربه بودن و ضد آب بودنش یا همین WD my Passport Ultra که خودتون گفتین بهتره و زیاد فرقی ندارن ؟
من هم میخوام یه هارد 1 ترا اکسترنال بگیرم واسه فیلم و سریال که بریزم روش میارزه پول بیشتری بدم Silicon Power Armor A80 بگیرم بخاطر ضد ضربه بودن و ضد آب بودنش یا همین WD my Passport Ultra که خودتون گفتین بهتره و زیاد فرقی ندارن ؟
سلام .
تنوع مدلهای پرتابل زیاد و در نتیجه انتخاب از بین آنها دشوار هست . اگر مدلهای عادی و رایج موجود در بازار میخواهید میتونید Seagate Backup Plus Slim یا WD my Passport Ultra را انتخاب کنید .
توصیه میکنم همراه با آن یک کیف مناسب هم جهت محافظت در برابر سقوط و ضربه ها بخرید چون این مدلها به هیچ عنوان ضد ضربه نیستند.
ata.royalfalcon
18-02-2015, 23:31
نکته مهم :
1. هارد دیسکهای داخلی بکار رفته در اکسترنالهای ضد ضربه همانند اکسترنالهای معمولی هستند و در نتیجه با توجه به ساختار ظریف هارد دیسکها در مواقعی که روشن هست نباید حتی تکان داد و یا جابجا کرد .
2. مدلهای ضد ضربه با وجود باکسهای مقاوم و ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی بازهم نمیتوانند از هارد دیسک در برابر ضربه های ناشی از سقوط ، رها شدن از دست و ... با ضریب اطمینان 100% محافظت کنند حتی در زمانیکه خاموش هست . در نتیجه باید مثل مدلهای معمولی استفاده و نگهداری کنید.
من نظرم روی همان دو مدلی هست که پیشنهاد دادم به همراه یک کیف مناسب .
reza4024
19-02-2015, 00:59
نکته مهم :
1. هارد دیسکهای داخلی بکار رفته در اکسترنالهای ضد ضربه همانند اکسترنالهای معمولی هستند و در نتیجه با توجه به ساختار ظریف هارد دیسکها در مواقعی که روشن هست نباید حتی تکان داد و یا جابجا کرد .
2. مدلهای ضد ضربه با وجود باکسهای مقاوم و ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی بازهم نمیتوانند از هارد دیسک در برابر ضربه های ناشی از سقوط ، رها شدن از دست و ... با ضریب اطمینان 100% محافظت کنند حتی در زمانیکه خاموش هست . در نتیجه باید مثل مدلهای معمولی استفاده و نگهداری کنید.
با این حال به نظرتون Silicon Power Armor A80 گزینه مناسب تری نیست؟
ata.royalfalcon
19-02-2015, 10:48
با این حال به نظرتون Silicon Power Armor A80 گزینه مناسب تری نیست؟
اصولاً مدلهای ضد ضربه و آب در مقایسه با انواع عادی بزرگتر و سنگینتر هست ؛ اگر کاربر با دقتی هستید و میدونید که چطوری باید استفاده کرد بنظرم ضرورتی نداره که چنین مدلهایی را انتخاب کنید ، با اینحال انتخاب نهایی با خودتان هست .
reza4024
19-02-2015, 20:13
اصولاً مدلهای ضد ضربه و آب در مقایسه با انواع عادی بزرگتر و سنگینتر هست ؛ اگر کاربر با دقتی هستید و میدونید که چطوری باید استفاده کرد بنظرم ضرورتی نداره که چنین مدلهایی را انتخاب کنید ، با اینحال انتخاب نهایی با خودتان هست .
:n16:
آخه اندازه و وزن به اون صورت واسه من مهم نیست فک نکنم تفاوتشون هم خیلی محسوس باشه
واسه این میگم a80 چون احساس میکنم یه جورایی سخت جون تره
Alireza_eC
19-02-2015, 22:26
سلام
من یک هارد 1 ترابایت wd my passport دارم
تا دیروز کار میکرد ولی امروز که زدم به کامپوتر نتونست بخونتش
توی disk managment هم اونو نشون نمیده فقط توی device manager -> disk drivers اونو نشون میده
چکارش کنم که درست بشه؟؟
اطلاعات مهمی توش دارم
ممنون
ata.royalfalcon
19-02-2015, 22:48
سلام
من یک هارد 1 ترابایت wd my passport دارم
تا دیروز کار میکرد ولی امروز که زدم به کامپوتر نتونست بخونتش
توی disk managment هم اونو نشون نمیده فقط توی device manager -> disk drivers اونو نشون میده
چکارش کنم که درست بشه؟؟
اطلاعات مهمی توش دارم
ممنون
سلام .
در Disk management اصلاً چیزی دیده نمیشود ؟ حتی بصورت Not Initialized ؟
روی سیستمهای دیگه هم تست کنید اگر مشکل همچنان باقیست متاسفانه باید بفرستید کلینیکهای تخصصی جهت تعمیر و بازیابی اطلاعات . پسورد که نذاشته بودید ؟ اگر پسورد گذاشته بودید باید ابتدا Unlock بشه .
Alireza_eC
19-02-2015, 22:50
سلام .
در Disk management اصلاً چیزی دیده نمیشود ؟ حتی بصورت Not Initialized ؟
روی سیستمهای دیگه هم تست کنید اگر مشکل همچنان باقیست متاسفانه باید بفرستید کلینیکهای تخصصی جهت تعمیر و بازیابی اطلاعات . پسورد که نذاشته بودید ؟ اگر پسورد گذاشته بودید باید ابتدا Unlock بشه .
پسور نزاشتم ولی به صورت
Not Initialized نشونش میده
باید چکار کنم؟
ata.royalfalcon
19-02-2015, 23:15
پسور نزاشتم ولی به صورت
Not Initialized نشونش میده
باید چکار کنم؟
یکی از کاربران همین انجمن با استفاده از برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional موفق به بازیابی اطلاعات از هارد دیسکی که در حالت Not Initialized هست شده . بعد از بازیابی اطلاعات میتونید مجدداً هارد دیسک را بصورت MBRد، Initialize و سپس با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .
اما دقت کنید که برای بازیابی اطلاعات با استفاده از این نرم افزار خود هارد دیسک بایستی حتماً سالم و بدون مشکل باشد . یعنی اگر هارد دیسک را Initialized کنید و بعد پیغام I/O Device Error بدهد یعنی هارد دیسک مشکل دارد و متاسفانه شما نمیتوانید کاری انجام بدید و باید به کلینیکهای تخصصی ارسال کنید . یکی از دلایل I/O Device Error وجود مشکل در Firmware هارد دیسک هست که با ابزارهای خاصی قابل رفع هست .
نکته : Initialized کردن یک هارد دیسک باعث از بین رفتن اطلاعات میشود .
Alireza_eC
19-02-2015, 23:33
یکی از کاربران همین انجمن با استفاده از برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional موفق به بازیابی اطلاعات از هارد دیسکی که در حالت Not Initialized هست شده . بعد از بازیابی اطلاعات میتونید مجدداً هارد دیسک را بصورت MBRد، Initialize و سپس با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .
اما دقت کنید که برای بازیابی اطلاعات با استفاده از این نرم افزار خود هارد دیسک بایستی حتماً سالم و بدون مشکل باشد . یعنی اگر هارد دیسک را Initialized کنید و بعد پیغام I/O Device Error بدهد یعنی هارد دیسک مشکل دارد و متاسفانه شما نمیتوانید کاری انجام بدید و باید به کلینیکهای تخصصی ارسال کنید . یکی از دلایل I/O Device Error وجود مشکل در Firmware هارد دیسک هست که با ابزارهای خاصی قابل رفع هست .
با اون برنامه هم که معرفی کردید نتونست هارد دیسک رو تشخیص بده
وقتی هم که میخواهم دیسک را initialize کنم این ارور میده:
The request failed due to a fatal device hardware eror
الان با کدام برنامه میشه مشکل را حل کرد ؟
ata.royalfalcon
20-02-2015, 00:31
با اون برنامه هم که معرفی کردید نتونست هارد دیسک رو تشخیص بده
وقتی هم که میخواهم دیسک را initialize کنم این ارور میده:
The request failed due to a fatal device hardware eror
الان با کدام برنامه میشه مشکل را حل کرد ؟
متاسفانه هیچ کاری از دست شما برنمیاد . خود هارد دیسک دچار مشکل شده و باید گارانتی ارسال کنید . حتماً هم تاکید کنید اطلاعاتش برای شما مهمه . اگر هم تضمینی در مورد حفظ اطلاعات نمیدهند از گارانتی صرف نظر کنید و به کلینیکهای معتبر ارسال کنید .
نکته مهم :
هارد WD my Passport Ultra گرفتم توی چند ساعتی که به سیستم وصل بود و روشن بود چند بار ازش صدای تق تق شنیدم اولاش که تازه وصلش کرده بودم به سیستم بیشتر بود صداش آخراش دیگه صدایی نمیداد ولی وقتی با WD SmartWare Pro ا Safely Remove رو زدم که بکشمش هم باز صدای تق داد. این صدا طبیعیه یا هارد مشکلی داره ؟
سلام
فرق نخسه ;Western Digital Elements با Western Digital My Passport Ultra چیه و را نخسه المنت ارزونتره ؟
من هم از یکی شنیده بودم این هاردوسترن صدای تق تق میده آیا درسته یا طبیعی هست ؟ خیلی دلم میخواد هارد های وسترن رو امتحان کنم .
ata.royalfalcon
20-02-2015, 11:50
هارد WD my Passport Ultra گرفتم توی چند ساعتی که به سیستم وصل بود و روشن بود چند بار ازش صدای تق تق شنیدم اولاش که تازه وصلش کرده بودم به سیستم بیشتر بود صداش آخراش دیگه صدایی نمیداد ولی وقتی با WD SmartWare Pro ا safe to remove رو زدم که بکشمش هم باز صدای تق داد. این صدا طبیعیه یا هارد مشکلی داره ؟
این باید صدای هد پارکینگ باشه مخصوصاً اون قسمتی که داشتید Safely Remove میکردید . میتونید از قسمت Sleep Timer برنامه WD Drive Utility روی Never ست کنید و دیگه نباید این صدا را بشنوید مگر در زمانهای خاموش کرد هارد دیسک پس از Safely Remove یا روشن کردن آن و یا حتی برای کالیبراسیون مجدد . دقت کنید وقتیکه روی Never ست شده باشه هارد دیسک هیچوقت Sleep نخواهد شد حتی اگر بیکار بمونه .
سلام
فرق نخسه ;Western Digital Elements با Western Digital My Passport Ultra چیه و را نخسه المنت ارزونتره ؟
من هم از یکی شنیده بودم این هاردوسترن صدای تق تق میده آیا درسته یا طبیعی هست ؟ خیلی دلم میخواد هارد های وسترن رو امتحان کنم .
سلام .
به غير از شكل ظاهر ، باكس و تفاوتهاي سخت افزاري مربوط به قابليت رمزگذاري و lock كردن هارد ديسك و امكانات نرم افزاري جهت بکآپ گیری و مدیریت هارد دیسک ، تفاوت دیگري بين مدلهاي elements و my passport ultra وجود ندارد . هارد ديسكهاي بكار رفته در هر دو مشخصات يكساني هم دارند و براي سازنده به صرفه و منطقي نيست كه براي مدلهاي elements و my passport ultra هارد ديسكهاي كاملاً متفاوتي طراحي كنند . در واقع يك مدل هارد ديسك را بعنوان پايه انتخاب و با كم و اضافه امكانات ، مدلهاي متنوع توليد ميكنند .
پی نوشت : نسخه صحیح هست .
این باید صدای هد پارکینگ باشه مخصوصاً اون قسمتی که داشتید Safely Remove میکردید . میتونید از قسمت Sleep Timer برنامه WD Drive Utility روی Never ست کنید و دیگه نباید این صدا را بشنوید مگر در زمانهای خاموش کرد هارد دیسک پس از Safely Remove یا روشن کردن آن و یا حتی برای کالیبراسیون مجدد . دقت کنید وقتیکه روی Never ست شده باشه هارد دیسک هیچوقت Sleep نخواهد شد حتی اگر بیکار بمونه .
البته من با صداش مشکلی ندارم فقط گفتم شاید خراب باشه.
پس یعنی میگین هارد سالمه مشکلی نداره این صدا هم طبیعیه؟
ata.royalfalcon
20-02-2015, 21:23
البته من با صداش مشکلی ندارم فقط گفتم شاید خراب باشه.
پس یعنی میگین هارد سالمه مشکلی نداره این صدا هم طبیعیه؟
مشکلی که در کارکردش ندارید ؟ مثلاً هنگ کردن و یا کندی بیش از حد در ترانسفر دیتا و یا دیر شناسایی شدن توسط سیستم ؟ SMART Status را هم چک کنید (با برنامه HD Tune Pro) .
اگر این مشکلاتی که گفتم را نداشتید و اگر SMART Status هارد دیسک OK بود پس مشکلی ندارد و لازم نیست نگران باشید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kUxScw5SKSYSRDMOQBEIBhBACQCQeRMEgDxe3+ApEhqZjQzwlg juz/1LRXROn26AfaHp/ucxuljgICA8Gfn2LveAQSEv0Z2xbt45kd//Pj//dUv/+/1K2dvXj3ram/o6WRoaXgm0t8oKsjE4N7pe3dPuTnfjAq19nK9bXrvjLPdtdBAE 4+Ht+xsr5sb37p9+bLBtatOlvd9nA2j/Cy8XAwM7p2zMrvg73k72OeWn/t1L5cbnq53je6dv3TpypWrt69eu3/1mvG1mxY3bltfvm5y8ZrhlRvGt+5aXrh8/9JVQ12u3TS9ddfy+h2by7dsrty0unbb5vptaxNzV3Mrd0vrh8b Gtob3zW/fNLx6+fa9OyZGBha3bhhcv3r3xrV7t24Y3L5peOeW4d3bxob3z U2MLM1MbMxNH7g4eQT4hESGxaWnZKU8ysjLLqgqryvIL62uqKq rrCp5VvAsJw+VkhYXGR3k6+/h7Opsa29nbmljYu7u4Ozp7Bbo5Rvg5Rvo7e/t5vnA3Nr3obeNmZWNmZWXq0egt39cRExmakbyo0dREeE+Xl52D +wszSzNTSwtTKytLexMjC0NDE1NTK0Mjczv3TM1MbUxM7OzsnI 2N7c3NbMzt3AwM3c0NnMwNLG/Z2R3z9jewNTR0NTJwMTxvrHjXSPHO0ZOd4ycbxs53zZ2vmPseM fI/paR3Q1D+5tGDjeMnK7rYuh8zdD5uqHLdWO368bu1009bpp737L 0u2MdeNc27L5dhIFDtIFzrIl7kunDFDPPNDOvdDOvDHOvDAtvl KVPho0vytYv0z4g0yHwsXNwtmtIrltorkd4vkd4nmd4rndEnm9 kvl9Uvl90vn9Mvn/M04DYp4GxzwLjCoLiC4LiC4PiC4MTikISi0ISi0MflYQ+Kg5JL ApOKApMKAyIL/CLfeobk+8TnecTnecdlesVmeMVlecZlecZmesRmesRmfMqEQcS/iqeETlekXmfG89IXT05DyNy3MOfuIVmuYQ8dg5COQVlOgZmOga gHPxRDv4oh4DdOAagHAMzdHEKynAOQu3HJSB9P66BGa6BGS4B6 c7+aW5BKLcglEtAurNfqrP/FyXNNTDdNTDDJSDN1ivJxCnaxCH0rqnznfsWBveMTO7eu37h3M/+9z+YnTlxSLzf/uIfHe2sa9qG+omsQRKrB7eGwa31EVhdU6tdU6sDBPYAgdWDY6C n6D04xgCR3TvD7JpcxUwz+mYY/QTG0CxzkMTsnVnrxq52TdF7cGuDRFbfDBM9tYaeYnRjmRgsA4N d6ycwh2eZw7OMYdLaMGl1iEQfJNKGSfRh0uowaXWISB+eXdP9r PvfISJ9iEgbJtKGSfQhIm2ISOufofTilvtwlAECbYBIHySuDhJ X+wm0fjxtgEDXpR9P20/fDLVvhto7Q+2boWKwy+ippa7JhY6xuY7x+bZRcsswqW10tmWY1 DJEah0ht42SO8bmOycW0VPLGOxKD47ai6f14ek9OGoPjto9Tem eXkZPLXdPL/fOULunl3tnaH14Gga70j1N6Zpc7Bif75xYRE8uYbArfTO0fjy9 n0Dvx9P68LR+PH2AQB/A0wcI9EHi6gBBt3vUfjxtAE/rx9MG8NQBPG2AQBvcDXWAQB384gwRaEME2hCB+lpWdoOnDOEpQ/jlwZnlwZmlQdziIG5xALswgJ3vn57vn557lam5/qm5vily3xS5d4rcO0nunST3TM72TM5iJl6le2K2e/xgSN3jJLQuY3v/7oaIHiPuv+weI3WPk/ZXxIzPYiZmMfs/6DU9E+SeCXLPJLlncveN9E6Se6fmeqfmenXvborcOzl3MLrCe5 n7nEy9+qH3i3OwWN/0fD92sR+3NEigDhLpg8S1Pjz95fiibWTCL/7lR4fEO3/qk4buybJ+WlYT/gkSJEj0mqwmfH7bbP2c4L6T6yHxHliaYYjr2S2EZx0kJEiQ6D1 PWwlVUxyX+ORD4pkZGowuCvLaiEVds0iQINF/OkgVU2z3JNRh8YwMxpYETztmi9FzSJD8NacEs1Dau1Tau1Ta8x bpXSrBLByquYtcid2wiU5BxEOC5GhKexYLOkip5f1pFQNvk5Sy/twmXFnvUnEXebfyLnI1jmsVeeRU08QEEQ/JX3lKehafNuMe+cU+Cwp/FhzxxYn80v+NeBYcURgckeIV+qSyr7Rvebf+LnI1bsMmJu2QeO bm5uOL/ILOudLueSRI/jpT0b+S9LSjJCAYRtqUHTXKzlplR62yo1bRUavorFV21m521m5 21io7axUdtcqO2s3O2q3Ous3OOt3/6grrfoDB5p6UxLDYgqqRNV3lZei5atyGdWzGIfEsLS0R8ZD8la eifyW5sKs0METaUMwqymQVP2YVP2aVPGYVP2aXZDEKM8iZ8UtP HnFLH7NKHnPLsmi5yWRUPP1p6npZ1m7hvfKimvzuxNjIxNKD4t XgNixjvop46LmyHkr9OPv5GOv5GKOyd7EU/eW7PleKWa4bYz8fY9WPsWoGKKXd8yXoucpBenX/Ugl6rgQ9VzFAqxmglKIRw5F851LRv5JchC72DRRW5tBzkui5yb qs5iavZSdWJSRWFFUUZObVBvnxC1IGYkPykzLKCiueJaYQU6OY +Sm75fOSV/OSeSWZHTERUW8Uz9TUZGJJWNg1X4ZZ2E95L6WkaeBhaJJjQKJd cM6TtoWq/sWDBY6kvHe5rH3MLzzFMSDRwT8+9Glv7Qizun8pNf9FQuVYZf9 yZR/lcXFTTFF/RT/lS+pBguSdpHKAmlLcXeQbwC9/QstKoGUn6rKanbiYEl6QmQcAaoCy4up0W5u8lEyhTAkANc9bWv zdWLlJtCeJ+6twC9M7osOjHpVVjzJ0lZd3z9fgNsxjMg+JZ2Jk MLF8VLzKYeYTVMoHf7gVmNvq6uZ29o53Xh+jfmS1snextHuhem i1qm+xcoBeO7RaP8aqH6FXDqzmFz377LiBD+pFZGbB7WvX73o+ eYHj2hkY3Q6srp9Yqx9j+jjYn7fLrJlklr/rTxkJkiPZFc8vUFCZQ89+RM9N0mU1N4mZm1QSFIzuH9P58rIFL ZLIAGB2iRbn5YdNCmPmp9BzkvZX4RWjOmIijohXjdswj318pHP F+PUWr3KI8Tg99aRRZMMyNLU8//APV5Oal1ILGx43kar7F5IKGjJfErOrO+KevvAKSfHNbK4a2cgr eHbDOLxkQtgwwa3p6Pr041OhVXgPWzvDsLq68dW6UYa/m/tVl5yaCQYiHpLvWioHqKllfdk2NtgH1/vuneg3OLWfQcPT/bf+GHH6s9a2bpVGo7NmGk/2vHa9/NR/Dxqe7jc41X//Vflxk7M1D0xjUqsOi8exiM86JJ61tfnEsrC4e6Gid3E/1SOsvJzMX316yyOp2NbB2yysomGUePnaFY+88U7s0p27111zxo Jcbv74j/fDUSXnLl91z5sqryq7bhj0bJBZ1bfYOEGzvnvXOqnFy8nJKLzu +eTa83FmoLv7Ndecuilm5YENIUHyXUj1EC2jcuCxmdnQ9Y/aTvy0/dQH++k4/UH7Z/8Zc+lcY1OHQCjgCwVCoWBkHOt3z7DqD//RffqD9lMftJ/eL/9fved+UW58Ky69pnacqau8smehZmbDLP7JIfFsbCymKKKynuXq fsp+6sY4T3OzPjxlFJCU+cfjt+OaaF2TxOt37voVTqNnVkzMDD 2fjgc9tLzlW9i7CiF+Tte9n1U+r7tpFFI0vF47sNIytWZjaGCP Qvs6ORtHvHg5zWqcWg/2eHjdPe8Fbr3mwIaQIPkupG5k7XH1cJa5xajhyc5Lv0Vf+d1ef o+58Ovke7da0AMSqWSVwczOKZohkmUyyQRhLsrGtunsrzBXftd 15XfoK79HX/kd+sqHgzc+rjC7m5BR+2JyXVd5Td9yDZ5nHHdYPEtLMyxNUtFP qR1a2c/zyY2n2RmnjMOaKJCRGPjH694NM4w7d24ElM+OUthGBnc9n04G+ zqYRFR2LypDA9xu+z2rbKi/Yx5dS1B0kiTVDfXHz9153E33trW3TOzELMm6yKIQD487vqVdFE XLFLtuaKV2cOXgFpEgeYd5Ps54UjuSZW4xZnSq68rvuq99pAvm 2sdtp3+RFh6zodxaYbKToh95/+aDSGc37PyyXK3OK6zK/ePP+67+Hn31o+5rH3df/aj76u+Hbn1SYXbvUWZ9I3ZDV3n9IKWGyL8fl334Gs/MdGZVVjNIez5C308jVvAsO+2Tm56VWCl6ev722ZO2yd3REQ/PWIRFp6f95Ke/9C4mBHta3Qsu7V1RhfjaX/N+Wt/ScOqkgd/jF9EpWbcM7byf9PQuit0sDI+bhsbkVifXTIR4u/7+qmtkXm1ETlvV0GrD6OrBLSJB8g7TOMXOqR/LMrcYMz6Nvvr77usf64K5/nHPlQ9RpgaJodHhbl4JJ36HufCr8jMfRtk5JIXHRlha1Z77be+ 1j7uvfdx9/Q/d1z7uvvbR0O0/VpjdS8563ozn6ypvGKbVzopuxR5u8czNzYhr8ucjqy/H115lkl2PnkyrHHwxwW7FccpedMUVDrRMUqJTcgJSy5PLukp6V 0obMdnN+LYZbunL3qxGXPPofFzaM/+4bL/Y/Jz2pS4iv2WKVfy8PTAx1y8uO/IppqxtMDgxzy8uOxDVUDPKaJ5gHNoiEiTvLi04Tv6L8RybBzMu 9wfNLg9aXB2yuKLLsOWVQZMLTTePN98+MWh2ccTy2pjFZcz90w 03Pu24f3rI4sqQ5V4srgxZXJmyvVFta5765EU7Sbhb+dhqPVl8 Lfpwi2dhbk5iKhsmWM2TB8NswXHRRH7zJLNpktlOEKKJvOYpTv ecDEOWoEnCNiy7DS/onNlommC04QWd+I3mKU73vKxnXtYzL+2Y4eyv2DMv65mXdZP4b TN83c8YsrBl6sjmkCB5l2kn8PKfjxW4uq0meBP9bUmBDrOBDqR Ae1KgAynQfjbQYS7IYS7IgRxkTwq0JwXak4PsdUtmA3eX6IqRA u1XIl2bfd1TH9d3zkl0lbdNsernZZeij7R4ZmZk9ubLKXYrFgm Sv9J0EPnlHYQUe7fhxMi+2LC+2LC+mL3E7iUmtC82rC82dO+Hs L6Y0L1i+z+EjSRG5jq5ZBd3dM1JdivHsusX5eejDrd4Zmam85y tZiynfWY3rdh1JEj+ysJpx3OflncnJBQmpZS+TRITix7nNrZMs 9pnNjpmOO0zHPQMp35JcTYq55B4xsZGC5ztthluF4Hbid9AE7g Dc/zBeSRI/poyxx+c44/SFBMM1dtnfHVzcF7QTeR24je6CNweAvcFZfN42OE7V86fvzjH3 myf4XYRuB0zG/1zfLVGq9UCEiRI3iY4mrgVtyteI031M6eII+JdmmMrD4q3o9UC AgLC2/EG8S5fukZmKQ6Kp9lBxENAeFteEy9ct3xXvGtXb84i4iEg6Js3 iHf+3IW5dSUiHgKCfnmDeKdOnZpf30LEQ0DQL28Q7/Spk4h4CAh6543inUDEQ0DQO28Q7+SJzxY424h4CAj65au0eIh4 CAh65k3inTwxj7R4CAj65k29miePI+IhIOido+I5humWvxJvgb PdgeeiCdxO/MYAIh4Cgj7A0cRtuA00gdtL4L58XbyTJz5b2NjuIHDRRG4nARE PAUE/4GjitpkNNJHbS+S+pH9ui4eIh4Cgb94g3vlzZxY4250EXjeR10 XgDswJEPEQEN4eHE3cPrPRTeT1EXlNdPUXiEfkdZN4XUTuwDwi HgKCHsDRxO14bjeJ10fiNa2+Jt65s6cXOdtdRB6GxEMj4iEg6I kZmrgDz8WQeP0kXvPr4p05fXJxYxtN5PWQeN1E7iAiHgKCPpih iTvx3B4Sb4DEa3ldvBPHP13iqtAkXs8sr5uEiIeAoB9maOJOAr dnljcwy2tZe028kyc+W+aqukn83lk+hsRDxENA0AszNEkXgdc7 yx+c5beuaX7qGKpbvivehfNnlza2MbP8PjK/ZxYRDwFBP8zQJWgir4/MHyLz2xianzocFu/61SuLnK2eWX4/md87yxta0IN4Go2GvraGJRIHJyf7xsbGsNjZhQWhUPiW1SIgvE fM0CXdRF4/mT9M5re/Lt7lS+eXNrZ6yfyBOX4fmTf81uKtMhiY/oEeDGaqtXW2to5cXoGrqRlsaenq65vE4xUKxdu+IQSE9wE8XdJ D4g3M8Ufn+O3M18Q7c/rECk/dNycYnBf0zwneUjwimdyNRlO7MXwUat3OfvXmTcqVq4vXb8xZW swmJo41vsQMDAiQpg/hrwA8XdI7yx+cF4zNCzpYO58jHpWvHpgTDM0LBt9OvMXlZUxn5 3p1NcvcjH78+MqZM5QrV+cuXSKeOzf98cejv/zl0IWLkwWFmMFBhVL5dSrWbDCpK7Q1zsY6lUJhb/D7u5vIbOk328l3xFZ/cwuZI99/LWPPNXX2bv9Ztq2USxVbqj/LphBegadL+mb5Q/OC8XlB5+viXTh/hspXDS4IhhcFQwuCkUWB+huJJ5VK0b299Lq61dt31p2d5Gj0sq kJ7g+fTJ85M/Kb3xBDQuby89G//bDr089GqqqmiMSvUbV2s7M6Kz7Y+fy5q1HJKQ3tQ36uBhUTrG+ wk+8Osa+hcQVuY/81c6zinq3H2/zxUPIWB/qnv6QAf2V6dGIZAIrjfbJefllJhG8DPF3SP8cfXhRMLAq61l8T 7+yZkzS+enhBNLooHFkQjiwKv5l4UzjceHc33dl5+fhx9fIyAG wtL8/cvNn74x/j/P0XqNQ1lWosLKz8f/2vPnt7dHe3UCz+ehtgYhzs/eQAANpob5u6CQqDwdrc2f1PjVLEZK1rAQC0AKCQCATSTQCQ8dn sjVcb2lGrtveeH6/VagFgZ0e9pdkBtZLFYGyI99rhbQmDwRQptg5sXivkMBks7sGPZ kezAwBK8QZjd9Og2YGdbTmHJwIAABWTweDwdde04igH1wYCg8l giJRaAGBP1ll7BOlaQA6LyZepAECj3gHQ8tmMDakKAITrDI7w6 CWxhMdmsbhbqm38i9i7Jt5UnggAZPx1BpOta9R2tKDelHE2uE3 pTpYPM7gimYjHEUiUOztaAA2HyRArNfvvgM1k8MQKANhBurL1D Z4uGZwTjC4KpxaF3evanzqE6Jbv36t5msZXjyyKxpaEo4vC0aV vIp5Go8EMDs4WFJJPn5r55BOKr59aLtcAcKansVFRxNlZqlBIb m8v++lPC77//foPPuitrZ1bWvpam5Atttrb+XC0AKCJdb5i5h37KCHE0COKrQT Z2lSol3d8lF9MQatKLQx0uOUYntY8QZubeOH90D/U26e4m6CrRMmY8PQJ42lhuSP1hk20FqDxSVRNzyyhtyYlJzcwO KSXyObT8Y8iA5KTE5JKuvYns+dRRlOT03OSQlMLW5V7C7m4ZiM Ds7Sc7MRQd99HeTKAumQnQyevgnr0Jn85M9wvMjHR286puBsLo I6wuW3pHZ2WmOjm5jG4yBURm6w9w7SgbnmW6Bsa5+4XhmfKVrq e3jdxzkE9cnRzS0vLy0iKd3ZweDFK3fsM1GMtJRHhEdHRCb2TS 9Wxxn84fiWjGi3lLeegUvOexEVlVMjU2uwQc0u/2IKyynD7sycumVZ045qLEsoHl6ZeJBrZuuWkJD5w9ZhibIJqIz PaPzAuMTXG/76BA5G7Awh6hbAqGZoXjC0Jp5eEmNfFu3L5Ao2vGl0Sjy+LxpZ EY0tCteZriyeVSrt7e+fCwqc//nji+PH+X/xy2t6etbhI43BIFMo8lUp8+bLon/+5+Nixkr/7u5If/KA3OWWSRPpamzgoXpjlmai6GQAIcjaqHZ/LDbFOqsPJJXSru7dbR2Yc7lzoWNWAct7G2BCzxBMS6i/ftKFvAgDAjjjM2aZzWTRU4HPmgh2dzYz38RleU4rFDExrXbTLP YfkmumGR8bW0ZLDn8G2QoQdxVTmxp24aLy4d6XGGiw6cd6AvgU AmnB7wzrsWmHAPZ+nPQBQGuMcmtMFABrOmLmZI1Uoi7K6GFGNB YCF1gxL/2w6ucs1OJE0Xm9s48cRyTA53g+iq6eeo248iAUAYnnYZ1dc1QC r3bmm7gl7l4LyUONLKfUzAABaWB8tdvHLAADttpSMG6oqzz57+ ur0ujjuwaWkVjIATFfHBKa8BIDiGLu0VmJPrutdjzQAeJnpEVj cS2pDWfs/BgDgj98+f2NkTQMIeoWwKhleEI4vi7DLoh4O/MT+aIt3Zk2oHl8WT1JEE8vfUDy+UNDV2Ulwchr+8MPBP/2p62c/qzt2bDgsDL+0NDo1RSQSX3z6afGxY9V///dVP/hB6bFjmNDQIRzua23igHhbkV5WjQQuADwJdy7tRAdbXHEPS09K SgqLisWTCD4PHcgK2GGgrx4/G5+RlvwoLi49j7fXudBXmhQen5pdUFpW9AT1ODMuOVcgXA33si lpxDTlhtpH5Wm3ZfVPQt0cHPMbJ/c+CWV1imdQSuHkSIexuRVRtFsVHVPh7L/70LPiQPesdmJpinseegEAIh+YNkzrym2HO7j3LNNT3L06qAoAU M6hrRwSSKQOr4hHPXXJF65YpackJcaEFzUND1fk+CTVAcBSS6F jYC4ACCYarRyiJXsfgpg6FRPsY+kWSaCLWMNPHb1TAWCgNMoj7 NHQ+IS9pcnwykZKkO0LPAcAhotDfBPrAaAs0SWzjYAuCY8pRQP AUGVcyLPqxqzAR89GAACAE2zrMEJDel/0DGFVMroonKSIZlZEfRuviXfyxAmmeGeCIplaEU+uiMeXRd9AP JFEjMZgsN4+mF//uuVf/7X62LFuE5PJyUnS8vLo9DRmdHSopqb5pz+tO3as8W//tuH73++Jjx/D47/WJqRzjaYmzmwtAGwG2N8uH2cCwCMv42e9+Oo0j5jyQZVKxWHxV fx5K7P7k3zQKle9HC0aZzZUajmb+WoAQ7LcefYPv0mvwopXh//0wQeP2lZUqy23bjmIttUVkcZ3vNIFIr5UDoyhkgt3ndZ3j0aht 9G1sjGpkFT9xxNXiHvXjOyRilNnDHFsCZ8+5Wxji12T5ASZpjT hAKAlO8AuOIcvlS4NVlq7hPAUm353Tj18jJZKpbVJPkF5aC6py exhGJ2MsXbypotVcjFPKNoefhbzIKQYAMj1j42dkwGAM1hlYBG yJ55ybY0D2u0cP3OvpwNicp25VbBUsZnpYRBTQdrkTp47fnyQy ot1NygbZwDARGWknXeWfHO7INI66SWuPd/X90kjAHQ/C3LPqJ7H5F219GeKpKtDJb//9OIkGznV1DPEVenYkmhqRYynivu5r4l3+tRpplgztSLBUsXTVP HENxJve1vVMzQ8FhfX+A//UPU//gfa0nKKSFzgcvE1NTXnzmFaWogcDnV0dOC3H3Z+73vd//RPvaWlxIX5r7WJTRY2N6dEpAUAVW1h5siKEABaK590k7lq6Vpy bGhcXFxOVfemQliQn0WRaAGAS8b4BwbHxUW86CEfOKxET1Lihp eUAPzE0If91C3QKl7kpUZExz9KiCzpHKbge6LC4mKiH3XPUPbX WhxtCQiISM9Iikp5wtrcXcgaqb1z0ywFlRYVGNgwOAcA7ZVP2n F0ANBuCWueJEbFxQVHpBBZIgDN89zUmMT0uLi4qIQisQrktPGs oioAmGgp8AuPi4xNILGU9JGWgueDAMCaQmeXtAOAZHEsK//5Xp+P8sWT1Li4+LjMYqZECWpRfmJIfHHb2uJkpF9wakZKZHwyh S9rKs8aXhEAwKaQEh/sm986PtRS1o6jE/qqqzFYACD31xU2DQFoWsoyw+LiSypybO6bTyPi6RviqnRiWYSl iok08QDvNfHOnTnLkmiwNOkMTYKjSSYp30Q8ABjF4XoeP67+4Q 9L/vZv+54+XZLJZl68KPjHfyw7dqzpk08o8/ObALgHDwaOHZu8d6+7r5e9wdHbW3xHULuKTB0T39MDVi5gMbhi rUZDGSq3fRi7vvXmVRC+FsQ16RRFPEOTzNIlQ/zXW7yTJ9lSDY4uxdMleLpkkiJSfSPxNng8DBrdfe/ek2PHCv7jPzqDggr+5Uel3/te/Q9/2HTs2Nj58wR398nvf3/iBz8YyX4yjMVq3//HX27ge9Oy69/TayMleyY2JDA2NjYsKgXPFL15BYSvCWlNOr0ixtMl5FXJsAB+Y h+sW77XuXLm7LpUQ1iVElclxFXJ1Mo3FA8AZsjkgYaGl599lnb sWPqxY8/+5/+s/OEPG3/wA/Tf/d3wsWPYY8ewf/M3k/7+3f39PIFAP28OAeG7CmlNiqOKiauS+TXJqPA18a5cuLgu0ZDW ZLNr0tk16fSK+BuLp1KpRqenBxobu6ysyv7vv+d/73vlx441HjuGOXZs+Pvfn/z1r8cTH6H7+qh0un7eGQLCd5jZNSmeJpldky4ypOOi18S7cfna ulQ9y5SRmVIyUzpN/ebiAYBarcaTyb2DgwO1tQNxcX32dr137gw7OvYnJaGbmvomJli c9/7SDgHhqzDLkBJWJWSmbIklnZC8Jt79W3fWJao5pnyeJZtnyrBU sUrztv0FAqEQNzs7NDmJGRzs7OvrGRkZweGWaDS1Wv021TIXsR gMBtMzyBZtAYBoncbiyvb+c4e+iO/vxWB6hsRqAADO6sJQfy8Gg5ln7g+DgXCNiMFgML3DooM7ssnt7 8FgMJgJ4hIAiDnU4YE+DAaDX+HuF9FuixcIlDddzqnoNIYaQMF nrLEPn0urBIO9GAwGM0Wi6j5cLm0Gg8Fg+sdku3/lVCtLC7r3pUMt5y5SKFoAPnNlce1AbTtbK0uz4r2e1QXcAAaD6 Zue2329LSGRFxW7g+FqFp1+4Aaxo3AZa3yFGnRUbqwAACAASUR BVHbk1BX6wc9DtErGYDCY3iGORG93cYvWaSzuwVtTNfiRHgwGM 05c/rKjTbu9tDDPlb3au20xe4lKe8vB/uWRF0W1o9v8xSeFFTwuLTs3d+NbuFKfZUhJq9J5pozCkk29Lt6 d67c4UvU8S77Aki2wZDh9iLePSq3eVqk0O29f4XZLHsrbM6Kio iI7MbFjmgIA9P4C++D03U9MzXY0uB6cVVGSEWrtkyreVqc+NH0 QllVRUehk6diFYwHA2ItnthauhRUVxVlJbi7+0wwFAHCXBoJsP JLyyyoqSqIz8/lKTUWkvYFHQkVFhbu13fP+3TEPMibrp//+O8zyF97VPNaQa2ly/+w1Tz6AmNT8wCNctHd0COljoXYej3KLK8qLM3PKVKAdrM6xtX5 YWlHxDJXg7h5KEmwDSE0+/ffj7ln7FT6PNfjJp/e0AJXBt//+9/d4e7WtDj7993/5t55VAK3iaXSwu09YRUVFQlRAaFyudAeAPfIf//T/BJXqRsZ5wVbmzbjP+RLWJm3M1cHm1EcX6/B80IhDHj5oJe/2r2A7S71DoioqKrJS4toJX3Z6wsJ3vGiZetMvbhdqf6F9UKrOY 80m+3FKaAIqr6Ki4FF+hehLjg4N6+Kv/vfNyMr9Bc+8z/33Rbu3/E7ndE2Mc3CVYm3YxNGHTsOaWVitbL55ra/LLEM6uyZdYMlW2LIp6WvimRqarEu2F9iKRbZ8kS3H0fQpnr6g9 pcaWQcLXv39VTOoK1IxO9zbpY+mAADYWnV/4DwqBAAIsb5RN7KUHeRZM7sNAA2x1u6ovh0eyczQFsfZrWKyKs 7BP2t7W+RrYVE6+OqaU6uF/BD3rF4WAIw99Tb1LwQAANnj6IioCL/A9Oov2kPKzFhHfYm1pf+qFgC2kgKd67AcAIAdUZijVW7n4n5J4 TLG2NBxTrD7Ifc9C3GOKNSCKtT84n+cNMKxtwBAK6HY3/z4mnGgBqAlxeP//NdHBb0rAACwlR1q/ruPL+M5MN+SaeqWsnfAqDI8zdMbibCOtzU2unTPamx1C0AcamP V8rnicShoTHeQrUP5OAMAxmuTfTOe6+r3N72Y1ELZLadRMlksn fJbUt7auhhgGzcyPDJFFkmEZeHGNy2CcUtMAODTycPDIzyFFgA EPP46Y2VoaGRjC0DKGhoaofKVsCMI8XDqpSoAQECs/+y82f6hLuavc0W7t+Gtr9LkOyDjLA4PDZPoXFCvu90+8fPLtkv CHQDY5hJNz//awDZW9/dvETs6Mk7SAMC2nC/gUUjY0UnSDgCo5az1DQ0AaDZZ7PXtA4czZ3lmaGisrSg2ML5By Ry38wpdW8U7ODnTvoXRFDJDSmbIFtly6rp8WgY/sQ/SLd8Tz8iUI9leXFcsrcuX1uU4mlil/q6Jp80Nto4pHz+wRBrv49q5JCG2oqJzWwEAtlcf2joP8wHUTEd Tk6Gl9ewA+6C81smx/tCA4G6KZK45xT2q9FUFsgVXe++u7jJr24gtAK1SOD0+QVpc0wA UR7i4PKqcmBqJDwkq61sCAB6+0T0ob0fDD3bzmhXrPpzNGewkR 6YFADGXr9KdLjLHrc186FoAgIWeZ4GJJQAgm28ytPDgH9j1vsI w78S6V683cDaWHhtyflyAj7uLe/STDgCYrHns6u+fEJIgB3ieFubi6fPQJ3UTQDaPcff1i/YPnKZL8kPsCrpX9quhoAtsg/JkjMngqMLW+lS7gDyAnUhbq5YZEQAwKETSyjoAbEtEUsXuWUKi s0PJ2BoA7EgX/Ty8l8QAoMW9zLx07kp6Zad0BwCEPvb3q6Z5AFCX5hv79EUFKiY 1p+Tx0xLSHC3b9/alu46NgyQ6tsPPJ7S0IMMrNle8tRlkcsnKN6OoKNXcyDQqPreo KN3U0YciA/zLtKicZgDYUXATHO/dtPIfmGMBAK0vz/BhhAIApKSHzu4tXe1RwSFV1WVPavpBsRbo5fXQ2S2pdBgAMAVJ 7gH+ieFpStAOPM8IjEjLjgtJrhuVLXedOfFJelFVrId5TNWIij Vs7uwrAgD+tKW9C2XvNGWwKd/FK6SoqNTl1mnHxObtb1+8OZZsaV1O48ixr4t349pNnky9tK5YX pcvr8tnvpPiZXia5LetHFykUat3tKBen3bzCGFrAHY2nA2uOAT HR/h55bdOA2hTHprZR2aGO5h4PW4DgM7HD11j61+tr1jxsPOpa8j2 9E7VAmhEq+VPMy5fvUPkb9UnuBr7JCYG2NlE7IpaF2dv4ps5Mz Pz0ORyUsMsAPQXJjh5hmfk5lVX5gUE5ehOljYpg9bmvjrxQE71 eei9pAQxtvSBY+TBE5n6REfv1LZXr/kkWwsPppQT5u7T3If2cffjCLjxgb59UwPx3qEygMpYn8wX/WkBzv0rgqbs0GLMUEl04MQSK97JqGxwfb+a1d7yB75PxIxJd5/HAIqYB0YN4zNp3s6d89uSpd6Hdu5RqY+rq8sivEIHlnRnlZvxT g6lY2u61Sse+T1p271tnTbd6e9kcNHAY16onqiO90h8ATscL0f fhXV6mMlNVOOYRAMAMFMXH5TeBgAxDrfCCzBLS0SzK2cbRuaiH 5hV4qUAEHzvYhqaDgAoD8usHjrI59w9glk667XyF8VJl8+eiXj aAVqRj431GE8z24AKzetc6H1mbOhKWNsAAJAvuTv7d/a2eXhG8AXsMP/A4cnuuIAU7sai+c0bjdPzC4PFF2/aDQ20GZnaSABgtdvUNZC6NGSxJ56FndPu9cEm1dXEuJ8BADBSH Ooa/Xzz2xdvniVbXpfTOXKc/DXxzp+7KFTuLHMUFI58hSOfoX8HxYOObD+vpNrP+x9tUbxf8RA TgOduZV09Rl3n6T7mrUQP5yrSJqiYtvdu99CU62Pl1+6++uIpD 1tn4xzJZBDtLOyW964YQj3MR5my6jifzB4GgMTL9GbFGAe0PHc jg7js/Ly8vORAq1t2sVsAxOExvgq2OLM5mZkjC3tfb2WM21oF7KvQnB2 BaiKBcsHOzIp04LuHpNbMG0YB+7/otcEiS9d4lUbmZ+c0ylW1ZsfYuziEZFRtby2FuQbJACqjH6Z3r tBHaxydnF38Ize2VXn+rmOr2y/iHV0SXuxX25zhHZiL3mGMu3ilbgLwpl4+eGBmY+HQtyCX0GYJC wKA7ZflWRVtI/s9E0muzlXY3Z0XEJo9QtIP/oEo8bV0ftQEKrq/R2BNxdPgtBoAUAuWC548MrXxGaNJpqsifJObAcDf+IJXbH5JSU lpedUqlxlp59xGkQNoH7m4lE2wAOCpv1vKSzwAlCT4FfYsv9qG gnTn+M0JKWArE+Iel6XGBHfOiwGA1Fcd7ePkm9KwvcVwfeA6K1 NXJ4c6uNhH57epRdPhvsnstZm7Z88/Li4rKS2ta+2ZH21y8ItQAWytDNh7BMzND1g4+yoBQE60euC8rO uAU+Ae3LVZVgIA4BuTPaPrv3XxmNIFtozCka9uyGcU8J92h8U7 d/aSULFD4ShXOHIqR/HdFE8lWPJxsop79pxEIo10oufpy/VFecPLfABYG671jC8GrdDe0Kzj1S32mxG2pqhuKgBMVUZdMw2T bm8WRXt7ROcSSSTscIevtUXlwAoAdBVEmPomTRBIJDzG6O59/IaiKNg+rGoKAFYwubdN/BrLE618M/eqZdvcvt1A4L++h1I+a6rl2dlT99uJcwLZNgCI5jHugUlygJGq REPHsJ4pEomA7cYMaECSHfrQL6GARCJN9rd4Wlo2YJkAPAdDk7 ZVUNG7fvZ/ft6wKAPFlKflQylAYcCDkCoCgPjOr//LNacHQJvoaN5BUmlFCw+tbZ9Ut5JIJPSLpw427guCHc18l7l9r O6q7kWi2bG/+eeuxc/pN9BuSRfIU/ZXLoeXdNJ0HbAaSby/bx9tffJl6yCONDuLjXSzSKgYAYAXKQ7/9ouzg3Q57AhG+iaYDFqwnXHB8Bq1L9vsQfjC6kbbs0jv1AoGg4 HHL6mUXI97xs/nJAA7YWYmeYOrAJDhbBVbjwWAtZE638QCzupSU1UbiUSa6Cg1t nRZkIFWOH/305/d8spRAawuEbD41fme0nu2QULxmo2B+ZgIxDM1/9+PftvHUQG7++GDYPm2LDXEIbsFy2AskRd5rKnqe7YeSgDlIvq +tRNPzPKyvV86SOwvDf7ZnwzXRPzinByaWJzqb+WcVEUik7zvf HQzpEa1NmRk70WnTpuYmVO+hc4VMlO6yJavcBRrGwq8An5yRLx r125zpep5lmKBJVtgfUc7VwBAs8mpyE1HoVCpSXkLbHZbbdkkV QgAoF4PcnQeWmD3tLZTX40SaEa72nCrYgAANbf8adESbwtAPfC yCIVCZWTl4FZeddBj+16ko1AoVHpZw+COFogDXSMLut48eXNle X5+4fgcc7/wNKalB7v6+u7R8X2ojLSkpOQMVD5hTdfAKRI9HGsm2ABAGGhMT UehUBnlDUNaAAAV5vlTFAqVnp1PWpMCAOxIu1vbKMIdAMXAwLB YA7DF7uvo3QaYHewanlsHAMLE0AJbCaCZ7G5f4WwBgEbBqXqai kKhckrreEo1AKi41Hb0+O5RJKLm5z5eFnzOb1MjpBfmoFKSklL TMxoHds8wxyqTgzMqB1+UpWagUKj05z043ZorbWmnDDyUAKAVN +Q/QWVmVraP7QCAWliZl17QNgmgaqzIRaFQla3DGs1Of0vrkmAbQD vS3kZgSgEAi+kYX9wAANBshLu5vxyczI9/hEKh0jLy57i7bY2/4dmoBhIAsMgjqFQUCvWUyJIBSNub2xkKAI2od2BMCaCR0Ho7B7 YBdgRLWRkpKFR6P2lji7/S0tWnBlAL6c3tnSqA9dm+pFRUWVVFbfuATM6vKSmhSgBUnEJUE iq3rL29qX98SS1ltaL7JRJOW3u7+Fv4NuIsQzrLkC2w5Cts+bT 0NfEMDEwW2PJesmBgjt9H5g8vfMM5V94hc+OY4fmNN5f7s7NKG OrBUt5c7ruBRkxv6Rg4/LvXctbmYr0eFvbMfcFKX5v5cczoIu/gErVSjO2scPCKZf9lzfyIp4sxJN7AHH9kjt/B2vlP28PiXb50jcxUtM1sdBG47XgO8gx0hANstVXkFtSPfqvbk K7NpCWgiH9h2gHgaOIW7EYXgYshcF/SNf9hG6hbvivepYuX51iKDjzyRFgEBH2y+wx0IreXyG1afU28a 1eukRHxEBD0zRHx/vOIeNev3SAzEfEQEPTM0RbvwRHxrl9HxENA0DuviRegW773fbw rl8ksJSIeAoJ+ee0a77B4Z8+eml/fQsRDQNAvb+hcOXnyxAIiHgKCvnlD58qF8+fm2JuIeAgI+uUN4 l25cnkOucZDQNA3b+hcOXXqFHKqiYCgd94g3vHPji9wthHxEBD 0yxvEO3nyJNLiISDonTcMJ5w/f34e6VxBQNA3h8Rbe63Fu3rlCtK5goCgd94g3uVLlxDxEBD0zh vEO3Pm9Ht354qQtyHf+tafYCrnUWdIK19eRikVCsVv9UUy1aaU x3/tcfBajYDHVar18IuQinhi+asZRXbUSh5X8BZzhYOEz5cov9L8r 4K1+dlF5pvLfQEqpYTPl7y53HeVN4h34sR3vldTq2yryEiIjQw ICIxPTKxvHYwOdqjHsr6dbYmeoVKn11U7vHlfB5vCut66AlTLF PWLinflh4SlNr/NBil9T108Mo7+FVFxfF0seqjyz13la1EQ45zaMLH/UkZDO9v4r3/lGb21O1sSkeTg7BFZ3m456IU3rsghDztZ29R0TH+tvT3IXEeWm/eTb7z6O+eIeP95tFfzxInvuniwI+Sy5nuf3rxhhl1j8AS8MA/zF6TPmadVH2yjm5uoEmCNFnklVgDARHfrNOUL55XoKwgJSmx8m +2xRgsdnJOPzouiXvewM0JTZJ+7ytciN9z2Uf3Yq9cb/fbmXuyvLJ6Sig7wfXTw70KGu1NuH+2NK47WxEUW9X6NHX0Nak+ 2kzvqbWp4t3wV8d6DU83NlQ5HBz8+AIA6zts0/HFRWuqjrOd9agDQyhsLMlOS4juwtP3yqk1JU3lGWlpy/TAFxKs1lbUNz8vSUhIquyZ19bWUPElJSmiZWAaALSmzNCspLS2 pdXgWPzlIXaPnhFlcvm32Yog0hx3A0QQA6taSJylJCc3juvKsk seP0jJyItwsIzLb9zc6O9hRVln7LC0NVdW+MovNTkuNz6+VqAA AViY6kpPTkmLSJyhcANCqFM1lT9LS0jIi3V0C8jcla7Uv2zYBQ MGsb2yRyLj+zmZ9jB3tJvNZSsKj+Ew888Ds8drt/sbitLS01LI2AFgeaU5KTUuMRuEZEoDt5sa6Zd42gAbdWr/AUZQlOCc3TAKoh1vK0tLS8jLCLK0CN/ZMElBxlTVllQW5ccmZFL4aABSshbyMhLTUxOcYghbgebLNR5+c fVTeLN1zNdvPLSD12bOMtCRUEUupAQDu/HBifPKjvBrh3rmxRkgPsr16y8ypbZoKms2Oiqy0tLT0rCqJClT c+ZqmThXAjoRe97JNrlR0NZXX1FSnPYptHl8CAO22rLE4My0Nl Rrq7OKfp9eD6M/KG04135ebpGWLrfZ2PhwtAOyEm/3RIrqSsoS9b3AHs8TvKY2JyG5h0acc7d2m9h6U3Jzh6RzyjMdn 4OfXN+dbf/XBz0v6Zilz405W91pnGQM1iSGo56xVoouzB57GTAtySKnspVCI M4TZAId7jWThTHOqW3Aymy/JDDBDtWOH6lKC0+tZqyQ3Zw8clZEcaJ9c1UehzPncPe2B6tjfy bJAoxPGESuU5WjrC1fMIsiUpSQfy6T6KeZcs52tzyiZgu+tNrN 2ogoVL1C+Ho/KKBRKrrfRfe98GWP4lqWTEAC44/fMbNd4/GB36xHa+tNEn2ft+JXRGhuPGN7eDPZ9pbG2gRnLFMrgJAnXXuD gFDy5RJlqKzS392aJuK4299vmZABb3vb3G/G8+lT3J52zhFaUtc8jCoXSluV76oYLf6+FXelC/fw3fxwiU19metknVCsFq772dlWYScritKeNYdUEizWUb2Tqime s719vZrpfueyQSKVQmrKDHGPyOewFPw/Pibm15txQ/8wGXSmtSlGX6ROQVMIRycpT/AISSygUSkWih1d6LW+h/Za1hwJAw+i7Y+m0IRaYnvixX8EgZab5vqUdTaysSvbwSauhUCg o1zv3PF49TOK94w3inT59+n0TbyvS3fQ5ngcAWeFOpV2YUMur3 vFP8/KfGFy71Diz21GxNNzoZmOZlF3B3wY5sc3GIVJ3wdScHBJXWBfp dNs9KicvP9f07p3c4vwAz6i9iRXVoW6mbStbnMmyyIwKAMiLdi ns6I62vaErb3bndmFNpaedv+5Md6gsOjTp5f5OVkZ4JdROAgDm cZjv4xYAINRk+KaXV6J8kst1LS3k+PnkdaLDHO0n2QAA65Nlnv 75QsaouYu/BACEM7aunkw+P8TLCT3cZXbpQlJ+Yf7jqJt3LOZ235kg0t6sd2 m3zcr1s37csDsFWJqHR/XQeIivU8+yAkAd6WfbNiuoS/HI6x7MDnSsGVoHAC1v2NXab/9UcwGdbxeUBADS2VaHwOhJTIGTx+4kovjq9IfJzUpml7NrxN5D 2AEAUJ7OT/tpAAB8gpNd4MtG1OWLZoXP8pMDH5h5puyfw47UJaZVDgGwnQws dufzlZCd7MOGp1oeeIRvAWg5Yzbufht8jo+T5SQPADQhbtZt2P FAGzsiHwBgdfCZu2cmvLe8Jp6/bvn+TNLvxwC6bKHlgY2XTrxwd9OaaTYAZAQ9KO0ZTfY0TKwaZj JZq6sM5e5zDHSzV4qbHwcaeD7hLQ8aGbjq5spE+dg/6xhB+ZlEFfcwmazVNRZ/rsPEzEH3oCqtWhLsYty6vMkYKQxJLgKAnAiHZ53DmX6mkYW68k zJ2rDJTbNZJQDA02BT1+RXnSvl4Z5RZUMA0JER7oNqAoDp8lTv 1NquqhiP+BoAAFAE2to2T+PCrA1rcCIAGCsLvv8wW8klGFs7iA Fgve/6fXu2UBDo/qAPO+5ofOfF2BKTzV5j7neISCOd7uf37/YWVse7+qN0E8Lzvaxt++ZWQt1NW5ZUAFtOxrdbZ0W1SW453WNF YbZx1VgA4I4XXbrjzN071ZxH5z0ITAQAHrbB1j96DttiYeWn+w v1/JFXWPHwJqXhgX3YwQMi3dU8uhYHABJCo5Vb/PRw1W0jlzk6k8VmrXNfPdK5vyImsbgbQOxjbtBIlACAlNRk6Rq/tDBgYuu+BbBDbb9m6MoTcrycLEbZOwCKIFfLLiI+wNywaU4JAH 353vfcULCjUSo3v4szvb6JN4h34T25c0W21O7s5L+hBYCtGB/reuw6AGSF2ZcM0+nYl46eAUVFRU9LW6RK3fG5M9xcmfmkCJUQk VHfp6APX/7T6YjMZznJod7hmaIdWJtudPL0Kyoqyitp0mxtNpYl2LmG5eam oQdnHgU6dKxsssZKIzPKAOBZjHNuzyKL2OHk4VtUVJRX3KTeVD Tkhxs7huRWlljdOOWX072/k9UxfvGVIwCAzooOfNIKANiqDM/4OrWcEvHQORqVmxwRFJ9XvwMw3ZF/19I5N7cs4MENQ58c0KryYpw9EnIeR9p/ds+dLxWFethMrKtGX2Y4BcYXFeVWN0/sd+GvTDRb2brm5ubmVKG5S1PB7k7x2blxIf4pxS1agNGaR+ZuY c+y406cudxDkb9I98zqmOXOoo3MbXJzc5MDbC4Yegr3DuTFngK n0BQA4M28tPOJUGu3y1NDPIPic5888glOXJHvgGjBz9o8qax1/xl1ef4WV0y883NzPR44N0xRQSvNSfQOTivMy84cwLL3P4rBmsS U0i4AwPdUO9i55ubm+j70ap6kgFaeEWbvl5KbHmpzwthXLOX5P 7QdW98BUIR6WPdS5ZMdeXetXHPzy7wtrliFl8tZky5uwexvffB I/7xBvLNnz7wX43halVIgEGoAALRiIV+xrQEAqYgv3VQDAHdtcXp 6mrb+an5oOY+FxU7jyFQAEM+02tqHzizPTuMIir1jjs9cnp6eX mHtTq7KmCdMT2NFim2pWKBUazVbcrFEDgAysUA3bCU4XJ42OzN NWpYpFDLpqxMxuVioGzTblIpFUiUAbMslApEMAEAjxWOncQcGB vn0+elpolCmkEt0BeQE3PTyGlssk2t2NCIBb1MDAECdx09PYzc khyYZ3+SuvdqZbSEOO42be/WwsRUynjBPEUpkWyqNQiIUy7cBQMldnZ7GroukCol0fxxPtSkT iCQAsLOt4AuEusUrJNw0Fr/fmyLlreJIS/sPu1JIpUIeGzc9vbi692nvKPG4aSx+Vn6gs3RLLpHIdz8Z6Tpl enqasr43KKeS4nHTKwyORCbX7GiEAv6WBgC0IgFP9yAj7gp5Gj crkivkUqVGpWSxOfoY0fxz86bOlROffeeHE94WwUyrtW34Fz5U EgHhW+DocMKRL8KeOP7pX7x4mi35+jrvPTxbQXiPOdri2fz1tX gICH9+Xpv64chwwqmTC+uIeAgIeuZwi7fzYxs/3fK9qR9OHkfEQ0DQO4fF0/7IxE23fH/OlROIeAgIeuegeC/XtP9q9lC3fP/bCcg1HgKC/jkk3urOj0xcdcuRFg8B4VvkoHiNqzv/Zn64xTt9GpnsCAFB/xwUr4Gm/qnt4TtXTp16P76dgIDwfnGoxaNrfmZ79BvoyDUeAoL+OXKN92N LL91ypMVDQPgWOXKN9+8Wnrrle9d4Z04usBHxEBD0zKFrPLrmJ w98dMv3bhk7hQygIyDonyOdK//tHKxbjgwnICB8ixwU7wVN84Gdr275gZukEfEQEPTNQfGeU9W/cT3c4p0+dfK9+CIsAsL7xRHxPvYM1y3f+wb6eziTNALCd5+D4t WvqD/2DNMt35/CHXkwJQKC/jksnupDtyDd8v05V5AWDwFB/xy9xnM5fOfKhfNn55FxPAQEfXNIvBX1b4+0eOfPnUVaPAQEvXN QvDrK9ic+Ubrl+8/HuzD3PsyriYDwfnFEvD94HxHvMiIeAoL+OdS5Qtn+vWeEbvmue JcuXjwgHrePzJNIZXK5DAEB4RujkMumlgXtM9x98T7yjjwk3rk zB2eS5vaReQKhSCwWISAgfGOkEtHkEn9fvLrlreNBCYfEu3jo2 QncPjJPKBJLJGIEBIRvjEwqPihePWX746OnmheOnmoi4iEgvCV HxVtR/e5h6CHxzpw6feRUExEPAeEteV2833scFu/CuQvIqSYCgn45It5zqua3rocfWnL75p1ZphwRD+HdIhKJpFLp5 uam8r1lc3NTsmfOEfEa6NpfOngfuca7PMdWIuIhvFukUun6+jr 2vQWHw83NzfH5fJ17nyOe42HxLp6/NI+Ih/CuUalUaDS6trZ2YGCg/31jYGAAg8F4eHgQicTNzU3xa+K9oGk+ehhySLzLF67OsRWIeAj vlu3t7e7u7oWFhe3tbaVSqXiv0Gg08/PzLi4uJBLpc8WrX1GdPDKOd+n8FeRUE+Gds729jcFg8Hi8TCaT SqWS94qtrS08Hu/s7Dw7O/u54j1fUX1y5M6VK5eukVlIi4fwjjkonuR9O/42Nze/XLwG+s6vnA9P4W5kYExiyBDxEN4tf/Hi/dz+cOeKuak5cU2KiIfwbvnLFu8FTXN06oe7t+8i43gI75xvSTy JVKbr/5BJd+uUSmVSiUQsFktlcrlMqpetfBXxfud+eHo/g/v3SQxEPIR3jN7FE4lE8k3VtlJAJhLwBCJHrFRvKyViEZ/H5fEFUrlSzGOt0NbEEj2491VONf/b6fAz0J3s7WdoYkQ8hHeL3sWTKbeETEKki6NHSExSfIjLw6CRh XXQbpUnxGS1kWCbE2B3I76ib3Nr6+039kbxGuna167xjI2ISIu H8K7Rs3gSmWaTG+tqhH4fgAAABDxJREFUEZjZogEAgPG6FCMLH 96muig0OLtrsjTSwT6ySKkBqT4O9a/Q4ml/6XD4oSWOD2xm6BJEPIR3i37Fk2+qOKRmExNnihS25FKxRA5qXo C1cQOW+jI97p6phYtvIlOp2ZRJRPrY+a8i3s/tDj8fz9rMHL+K9GoivGP0K55ye2e+67GhZeDGJsilYrFEAmpxn INNUT+5LdPvRz/6SUrDNACIRXrx7iuJ99+Oh1u8G1euklnInSsI7xh9t3hqDrHp4 tn7eJ56Z0shU2yDgu5mYtAzz65PTojLfmpnfL16aBW0Kr249xV 6NXd+5374a0EmhobENWQAHeEdo+9rPKlaJSuJdbf0TqdxBEIBu zjG1cEftaXV5vl5prbPUwbyPv3wevssY0spf/ud/yrifeh2eCbpO7duzSKdKwjvGr33akqkCtWm4MXTFJ+A0IhQv/T8OrZ4U6OSt5cU1gzMAezUoYLd4opFys237195o3jPqZrfuh4W 7+5t5IuwCO+eb2EAXSSRylVqlUIuk8rk2yqVQiYRiUSKzS2lXC oSSbbV6i2lXPRnOdWso2wfvUnayNAYuWUM4Z3zl33LWP2K6g9e h2cZu3PjJnLnCsI75y9bvOdU9a9dDneu2Fla4ZFxPIR3zV+2eC 9omp/bHx5OMDcyISCnmgjvGp14BAJhc3NToVDI3yvUajWRSPzyFu+3R 56B7ubojKOKEPEQ3i3b29s9PT1EInF9fZ3NZrPeK3g83tTUlKu r65d0rvzJL+aQeF4PPbErQkQ8hHeLWq1Go9E+Pj6e7yFeXl6en p6WlpZfOOcKZfsPR56P52DrMENDWjyEd4xcLqdQKE1NTR3vLWg 0ms1my2Qy8eeIp/royLMTnBycEPEQ3jkikUh3sfReI5VKdQODRztXqOrfuh2+xrNH WjwEBH3z2ixj6t+4Hp76wdQYmXMFAUHPvD6A/qH74YeW3L19H5llDAFBv7zeq/mx1+Fbxu4g4iEg6JvPeTCl1+FezZs3kJukERD0zGsD6KoP3cMO iXf/PjKhLQKCnnl9CvePjpxq3rtnRGIgnSsICPrk9c6VP/oevnPl1o07s0ykxUNA0CefJ95r13jkw9d4UolYIRPLpUiQIPmG 2ZSLp5YPjeN94hV++FTzjsHsgWu8HhJvmSlcYQkpSJAg+aahso XD8zydVr1Ebh1V/Su3wzNJG9wxIjJk7TPcLsJu2maQIEHytunE7wrVS+BW09Q/cXY/Ip7BEfGQIEGix/QSuDWvi2dn9QC/KumY4aIJSJAg0X/6CNxamvonTofFu3/rDkUCfctbg9StwZVvJ29TM/VAvsomvkr5zy2z//KLVqd+ad5Y4C3z5fvw1T/J15YPrGwNrGzu/auffPlvf+DARr9gZza/xc/z8/Zq4PC+veUBf6SSsZWtJgH8xN33kHgICAh/ThDxEBDeAf8/V038stg1hK0AAAAASUVORK5CYII=
سلام
آقا عطا اگر ممکنه راهنمایی کنید یا تاپیکی رو معرفی کنید که اونجا بتونم مطرح کنم ، هر از گاهی با این اخطار مواجه میشم البته بعد از ویروس یابی توسط avira و پاک کردن ویروس این مشکل بوجود اومده ،
چطور میتونم عکس رو آپلود کنم برای لاگین کردن یوزر و پسورد میخواد ، منظور یوزر و پسورد انجمن است ؟
سپاس
ata.royalfalcon
22-02-2015, 12:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kUxScw5SKSYSRDMOQBEIBhBACQCQeRMEgDxe3+ApEhqZjQzwlg juz/1LRXROn26AfaHp/ucxuljgICA8Gfn2LveAQSEv0Z2xbt45kd//Pj//dUv/+/1K2dvXj3ram/o6WRoaXgm0t8oKsjE4N7pe3dPuTnfjAq19nK9bXrvjLPdtdBAE 4+Ht+xsr5sb37p9+bLBtatOlvd9nA2j/Cy8XAwM7p2zMrvg73k72OeWn/t1L5cbnq53je6dv3TpypWrt69eu3/1mvG1mxY3bltfvm5y8ZrhlRvGt+5aXrh8/9JVQ12u3TS9ddfy+h2by7dsrty0unbb5vptaxNzV3Mrd0vrh8b Gtob3zW/fNLx6+fa9OyZGBha3bhhcv3r3xrV7t24Y3L5peOeW4d3bxob3z U2MLM1MbMxNH7g4eQT4hESGxaWnZKU8ysjLLqgqryvIL62uqKq rrCp5VvAsJw+VkhYXGR3k6+/h7Opsa29nbmljYu7u4Ozp7Bbo5Rvg5Rvo7e/t5vnA3Nr3obeNmZWNmZWXq0egt39cRExmakbyo0dREeE+Xl52D +wszSzNTSwtTKytLexMjC0NDE1NTK0Mjczv3TM1MbUxM7OzsnI 2N7c3NbMzt3AwM3c0NnMwNLG/Z2R3z9jewNTR0NTJwMTxvrHjXSPHO0ZOd4ycbxs53zZ2vmPseM fI/paR3Q1D+5tGDjeMnK7rYuh8zdD5uqHLdWO368bu1009bpp737L 0u2MdeNc27L5dhIFDtIFzrIl7kunDFDPPNDOvdDOvDHOvDAtvl KVPho0vytYv0z4g0yHwsXNwtmtIrltorkd4vkd4nmd4rndEnm9 kvl9Uvl90vn9Mvn/M04DYp4GxzwLjCoLiC4LiC4PiC4MTikISi0ISi0MflYQ+Kg5JL ApOKApMKAyIL/CLfeobk+8TnecTnecdlesVmeMVlecZlecZmesRmesRmfMqEQcS/iqeETlekXmfG89IXT05DyNy3MOfuIVmuYQ8dg5COQVlOgZmOga gHPxRDv4oh4DdOAagHAMzdHEKynAOQu3HJSB9P66BGa6BGS4B6 c7+aW5BKLcglEtAurNfqrP/FyXNNTDdNTDDJSDN1ivJxCnaxCH0rqnznfsWBveMTO7eu37h3M/+9z+YnTlxSLzf/uIfHe2sa9qG+omsQRKrB7eGwa31EVhdU6tdU6sDBPYAgdWDY6C n6D04xgCR3TvD7JpcxUwz+mYY/QTG0CxzkMTsnVnrxq52TdF7cGuDRFbfDBM9tYaeYnRjmRgsA4N d6ycwh2eZw7OMYdLaMGl1iEQfJNKGSfRh0uowaXWISB+eXdP9r PvfISJ9iEgbJtKGSfQhIm2ISOufofTilvtwlAECbYBIHySuDhJ X+wm0fjxtgEDXpR9P20/fDLVvhto7Q+2boWKwy+ippa7JhY6xuY7x+bZRcsswqW10tmWY1 DJEah0ht42SO8bmOycW0VPLGOxKD47ai6f14ek9OGoPjto9Tem eXkZPLXdPL/fOULunl3tnaH14Gga70j1N6Zpc7Bif75xYRE8uYbArfTO0fjy9 n0Dvx9P68LR+PH2AQB/A0wcI9EHi6gBBt3vUfjxtAE/rx9MG8NQBPG2AQBvcDXWAQB384gwRaEME2hCB+lpWdoOnDOEpQ/jlwZnlwZmlQdziIG5xALswgJ3vn57vn557lam5/qm5vily3xS5d4rcO0nunST3TM72TM5iJl6le2K2e/xgSN3jJLQuY3v/7oaIHiPuv+weI3WPk/ZXxIzPYiZmMfs/6DU9E+SeCXLPJLlncveN9E6Se6fmeqfmenXvborcOzl3MLrCe5 n7nEy9+qH3i3OwWN/0fD92sR+3NEigDhLpg8S1Pjz95fiibWTCL/7lR4fEO3/qk4buybJ+WlYT/gkSJEj0mqwmfH7bbP2c4L6T6yHxHliaYYjr2S2EZx0kJEiQ6D1 PWwlVUxyX+ORD4pkZGowuCvLaiEVds0iQINF/OkgVU2z3JNRh8YwMxpYETztmi9FzSJD8NacEs1Dau1Tau1Ta8x bpXSrBLByquYtcid2wiU5BxEOC5GhKexYLOkip5f1pFQNvk5Sy/twmXFnvUnEXebfyLnI1jmsVeeRU08QEEQ/JX3lKehafNuMe+cU+Cwp/FhzxxYn80v+NeBYcURgckeIV+qSyr7Rvebf+LnI1bsMmJu2QeO bm5uOL/ILOudLueSRI/jpT0b+S9LSjJCAYRtqUHTXKzlplR62yo1bRUavorFV21m521m5 21io7axUdtcqO2s3O2q3Ous3OOt3/6grrfoDB5p6UxLDYgqqRNV3lZei5atyGdWzGIfEsLS0R8ZD8la eifyW5sKs0METaUMwqymQVP2YVP2aVPGYVP2aXZDEKM8iZ8UtP HnFLH7NKHnPLsmi5yWRUPP1p6npZ1m7hvfKimvzuxNjIxNKD4t XgNixjvop46LmyHkr9OPv5GOv5GKOyd7EU/eW7PleKWa4bYz8fY9WPsWoGKKXd8yXoucpBenX/Ugl6rgQ9VzFAqxmglKIRw5F851LRv5JchC72DRRW5tBzkui5yb qs5iavZSdWJSRWFFUUZObVBvnxC1IGYkPykzLKCiueJaYQU6OY +Sm75fOSV/OSeSWZHTERUW8Uz9TUZGJJWNg1X4ZZ2E95L6WkaeBhaJJjQKJd cM6TtoWq/sWDBY6kvHe5rH3MLzzFMSDRwT8+9Glv7Qizun8pNf9FQuVYZf9 yZR/lcXFTTFF/RT/lS+pBguSdpHKAmlLcXeQbwC9/QstKoGUn6rKanbiYEl6QmQcAaoCy4up0W5u8lEyhTAkANc9bWv zdWLlJtCeJ+6twC9M7osOjHpVVjzJ0lZd3z9fgNsxjMg+JZ2Jk MLF8VLzKYeYTVMoHf7gVmNvq6uZ29o53Xh+jfmS1snextHuhem i1qm+xcoBeO7RaP8aqH6FXDqzmFz377LiBD+pFZGbB7WvX73o+ eYHj2hkY3Q6srp9Yqx9j+jjYn7fLrJlklr/rTxkJkiPZFc8vUFCZQ89+RM9N0mU1N4mZm1QSFIzuH9P58rIFL ZLIAGB2iRbn5YdNCmPmp9BzkvZX4RWjOmIijohXjdswj318pHP F+PUWr3KI8Tg99aRRZMMyNLU8//APV5Oal1ILGx43kar7F5IKGjJfErOrO+KevvAKSfHNbK4a2cgr eHbDOLxkQtgwwa3p6Pr041OhVXgPWzvDsLq68dW6UYa/m/tVl5yaCQYiHpLvWioHqKllfdk2NtgH1/vuneg3OLWfQcPT/bf+GHH6s9a2bpVGo7NmGk/2vHa9/NR/Dxqe7jc41X//Vflxk7M1D0xjUqsOi8exiM86JJ61tfnEsrC4e6Gid3E/1SOsvJzMX316yyOp2NbB2yysomGUePnaFY+88U7s0p27111zxo Jcbv74j/fDUSXnLl91z5sqryq7bhj0bJBZ1bfYOEGzvnvXOqnFy8nJKLzu +eTa83FmoLv7Ndecuilm5YENIUHyXUj1EC2jcuCxmdnQ9Y/aTvy0/dQH++k4/UH7Z/8Zc+lcY1OHQCjgCwVCoWBkHOt3z7DqD//RffqD9lMftJ/eL/9fved+UW58Ky69pnacqau8smehZmbDLP7JIfFsbCymKKKynuXq fsp+6sY4T3OzPjxlFJCU+cfjt+OaaF2TxOt37voVTqNnVkzMDD 2fjgc9tLzlW9i7CiF+Tte9n1U+r7tpFFI0vF47sNIytWZjaGCP Qvs6ORtHvHg5zWqcWg/2eHjdPe8Fbr3mwIaQIPkupG5k7XH1cJa5xajhyc5Lv0Vf+d1ef o+58Ovke7da0AMSqWSVwczOKZohkmUyyQRhLsrGtunsrzBXftd 15XfoK79HX/kd+sqHgzc+rjC7m5BR+2JyXVd5Td9yDZ5nHHdYPEtLMyxNUtFP qR1a2c/zyY2n2RmnjMOaKJCRGPjH694NM4w7d24ElM+OUthGBnc9n04G+ zqYRFR2LypDA9xu+z2rbKi/Yx5dS1B0kiTVDfXHz9153E33trW3TOzELMm6yKIQD487vqVdFE XLFLtuaKV2cOXgFpEgeYd5Ps54UjuSZW4xZnSq68rvuq99pAvm 2sdtp3+RFh6zodxaYbKToh95/+aDSGc37PyyXK3OK6zK/ePP+67+Hn31o+5rH3df/aj76u+Hbn1SYXbvUWZ9I3ZDV3n9IKWGyL8fl334Gs/MdGZVVjNIez5C308jVvAsO+2Tm56VWCl6ev722ZO2yd3REQ/PWIRFp6f95Ke/9C4mBHta3Qsu7V1RhfjaX/N+Wt/ScOqkgd/jF9EpWbcM7byf9PQuit0sDI+bhsbkVifXTIR4u/7+qmtkXm1ETlvV0GrD6OrBLSJB8g7TOMXOqR/LMrcYMz6Nvvr77usf64K5/nHPlQ9RpgaJodHhbl4JJ36HufCr8jMfRtk5JIXHRlha1Z77be+ 1j7uvfdx9/Q/d1z7uvvbR0O0/VpjdS8563ozn6ypvGKbVzopuxR5u8czNzYhr8ucjqy/H115lkl2PnkyrHHwxwW7FccpedMUVDrRMUqJTcgJSy5PLukp6V 0obMdnN+LYZbunL3qxGXPPofFzaM/+4bL/Y/Jz2pS4iv2WKVfy8PTAx1y8uO/IppqxtMDgxzy8uOxDVUDPKaJ5gHNoiEiTvLi04Tv6L8RybBzMu 9wfNLg9aXB2yuKLLsOWVQZMLTTePN98+MWh2ccTy2pjFZcz90w 03Pu24f3rI4sqQ5V4srgxZXJmyvVFta5765EU7Sbhb+dhqPVl8 Lfpwi2dhbk5iKhsmWM2TB8NswXHRRH7zJLNpktlOEKKJvOYpTv ecDEOWoEnCNiy7DS/onNlommC04QWd+I3mKU73vKxnXtYzL+2Y4eyv2DMv65mXdZP4b TN83c8YsrBl6sjmkCB5l2kn8PKfjxW4uq0meBP9bUmBDrOBDqR Ae1KgAynQfjbQYS7IYS7IgRxkTwq0JwXak4PsdUtmA3eX6IqRA u1XIl2bfd1TH9d3zkl0lbdNsernZZeij7R4ZmZk9ubLKXYrFgm Sv9J0EPnlHYQUe7fhxMi+2LC+2LC+mL3E7iUmtC82rC82dO+Hs L6Y0L1i+z+EjSRG5jq5ZBd3dM1JdivHsusX5eejDrd4Zmam85y tZiynfWY3rdh1JEj+ysJpx3OflncnJBQmpZS+TRITix7nNrZMs 9pnNjpmOO0zHPQMp35JcTYq55B4xsZGC5ztthluF4Hbid9AE7g Dc/zBeSRI/poyxx+c44/SFBMM1dtnfHVzcF7QTeR24je6CNweAvcFZfN42OE7V86fvzjH3 myf4XYRuB0zG/1zfLVGq9UCEiRI3iY4mrgVtyteI031M6eII+JdmmMrD4q3o9UC AgLC2/EG8S5fukZmKQ6Kp9lBxENAeFteEy9ct3xXvGtXb84i4iEg6Js3 iHf+3IW5dSUiHgKCfnmDeKdOnZpf30LEQ0DQL28Q7/Spk4h4CAh6543inUDEQ0DQO28Q7+SJzxY424h4CAj65au0eIh4 CAh65k3inTwxj7R4CAj65k29miePI+IhIOido+I5humWvxJvgb PdgeeiCdxO/MYAIh4Cgj7A0cRtuA00gdtL4L58XbyTJz5b2NjuIHDRRG4nARE PAUE/4GjitpkNNJHbS+S+pH9ui4eIh4Cgb94g3vlzZxY4250EXjeR10 XgDswJEPEQEN4eHE3cPrPRTeT1EXlNdPUXiEfkdZN4XUTuwDwi HgKCHsDRxO14bjeJ10fiNa2+Jt65s6cXOdtdRB6GxEMj4iEg6I kZmrgDz8WQeP0kXvPr4p05fXJxYxtN5PWQeN1E7iAiHgKCPpih iTvx3B4Sb4DEa3ldvBPHP13iqtAkXs8sr5uEiIeAoB9maOJOAr dnljcwy2tZe028kyc+W+aqukn83lk+hsRDxENA0AszNEkXgdc7 yx+c5beuaX7qGKpbvivehfNnlza2MbP8PjK/ZxYRDwFBP8zQJWgir4/MHyLz2xianzocFu/61SuLnK2eWX4/md87yxta0IN4Go2GvraGJRIHJyf7xsbGsNjZhQWhUPiW1SIgvE fM0CXdRF4/mT9M5re/Lt7lS+eXNrZ6yfyBOX4fmTf81uKtMhiY/oEeDGaqtXW2to5cXoGrqRlsaenq65vE4xUKxdu+IQSE9wE8XdJ D4g3M8Ufn+O3M18Q7c/rECk/dNycYnBf0zwneUjwimdyNRlO7MXwUat3OfvXmTcqVq4vXb8xZW swmJo41vsQMDAiQpg/hrwA8XdI7yx+cF4zNCzpYO58jHpWvHpgTDM0LBt9OvMXlZUxn5 3p1NcvcjH78+MqZM5QrV+cuXSKeOzf98cejv/zl0IWLkwWFmMFBhVL5dSrWbDCpK7Q1zsY6lUJhb/D7u5vIbOk328l3xFZ/cwuZI99/LWPPNXX2bv9Ztq2USxVbqj/LphBegadL+mb5Q/OC8XlB5+viXTh/hspXDS4IhhcFQwuCkUWB+huJJ5VK0b299Lq61dt31p2d5Gj0sq kJ7g+fTJ85M/Kb3xBDQuby89G//bDr089GqqqmiMSvUbV2s7M6Kz7Y+fy5q1HJKQ3tQ36uBhUTrG+ wk+8Osa+hcQVuY/81c6zinq3H2/zxUPIWB/qnv6QAf2V6dGIZAIrjfbJefllJhG8DPF3SP8cfXhRMLAq61l8T 7+yZkzS+enhBNLooHFkQjiwKv5l4UzjceHc33dl5+fhx9fIyAG wtL8/cvNn74x/j/P0XqNQ1lWosLKz8f/2vPnt7dHe3UCz+ehtgYhzs/eQAANpob5u6CQqDwdrc2f1PjVLEZK1rAQC0AKCQCATSTQCQ8dn sjVcb2lGrtveeH6/VagFgZ0e9pdkBtZLFYGyI99rhbQmDwRQptg5sXivkMBks7sGPZ kezAwBK8QZjd9Og2YGdbTmHJwIAABWTweDwdde04igH1wYCg8l giJRaAGBP1ll7BOlaQA6LyZepAECj3gHQ8tmMDakKAITrDI7w6 CWxhMdmsbhbqm38i9i7Jt5UnggAZPx1BpOta9R2tKDelHE2uE3 pTpYPM7gimYjHEUiUOztaAA2HyRArNfvvgM1k8MQKANhBurL1D Z4uGZwTjC4KpxaF3evanzqE6Jbv36t5msZXjyyKxpaEo4vC0aV vIp5Go8EMDs4WFJJPn5r55BOKr59aLtcAcKansVFRxNlZqlBIb m8v++lPC77//foPPuitrZ1bWvpam5Atttrb+XC0AKCJdb5i5h37KCHE0COKrQT Z2lSol3d8lF9MQatKLQx0uOUYntY8QZubeOH90D/U26e4m6CrRMmY8PQJ42lhuSP1hk20FqDxSVRNzyyhtyYlJzcwO KSXyObT8Y8iA5KTE5JKuvYns+dRRlOT03OSQlMLW5V7C7m4ZiM Ds7Sc7MRQd99HeTKAumQnQyevgnr0Jn85M9wvMjHR286puBsLo I6wuW3pHZ2WmOjm5jG4yBURm6w9w7SgbnmW6Bsa5+4XhmfKVrq e3jdxzkE9cnRzS0vLy0iKd3ZweDFK3fsM1GMtJRHhEdHRCb2TS 9Wxxn84fiWjGi3lLeegUvOexEVlVMjU2uwQc0u/2IKyynD7sycumVZ045qLEsoHl6ZeJBrZuuWkJD5w9ZhibIJqIz PaPzAuMTXG/76BA5G7Awh6hbAqGZoXjC0Jp5eEmNfFu3L5Ao2vGl0Sjy+LxpZ EY0tCteZriyeVSrt7e+fCwqc//nji+PH+X/xy2t6etbhI43BIFMo8lUp8+bLon/+5+Nixkr/7u5If/KA3OWWSRPpamzgoXpjlmai6GQAIcjaqHZ/LDbFOqsPJJXSru7dbR2Yc7lzoWNWAct7G2BCzxBMS6i/ftKFvAgDAjjjM2aZzWTRU4HPmgh2dzYz38RleU4rFDExrXbTLP YfkmumGR8bW0ZLDn8G2QoQdxVTmxp24aLy4d6XGGiw6cd6AvgU AmnB7wzrsWmHAPZ+nPQBQGuMcmtMFABrOmLmZI1Uoi7K6GFGNB YCF1gxL/2w6ucs1OJE0Xm9s48cRyTA53g+iq6eeo248iAUAYnnYZ1dc1QC r3bmm7gl7l4LyUONLKfUzAABaWB8tdvHLAADttpSMG6oqzz57+ ur0ujjuwaWkVjIATFfHBKa8BIDiGLu0VmJPrutdjzQAeJnpEVj cS2pDWfs/BgDgj98+f2NkTQMIeoWwKhleEI4vi7DLoh4O/MT+aIt3Zk2oHl8WT1JEE8vfUDy+UNDV2Ulwchr+8MPBP/2p62c/qzt2bDgsDL+0NDo1RSQSX3z6afGxY9V///dVP/hB6bFjmNDQIRzua23igHhbkV5WjQQuADwJdy7tRAdbXHEPS09K SgqLisWTCD4PHcgK2GGgrx4/G5+RlvwoLi49j7fXudBXmhQen5pdUFpW9AT1ODMuOVcgXA33si lpxDTlhtpH5Wm3ZfVPQt0cHPMbJ/c+CWV1imdQSuHkSIexuRVRtFsVHVPh7L/70LPiQPesdmJpinseegEAIh+YNkzrym2HO7j3LNNT3L06qAoAU M6hrRwSSKQOr4hHPXXJF65YpackJcaEFzUND1fk+CTVAcBSS6F jYC4ACCYarRyiJXsfgpg6FRPsY+kWSaCLWMNPHb1TAWCgNMoj7 NHQ+IS9pcnwykZKkO0LPAcAhotDfBPrAaAs0SWzjYAuCY8pRQP AUGVcyLPqxqzAR89GAACAE2zrMEJDel/0DGFVMroonKSIZlZEfRuviXfyxAmmeGeCIplaEU+uiMeXRd9AP JFEjMZgsN4+mF//uuVf/7X62LFuE5PJyUnS8vLo9DRmdHSopqb5pz+tO3as8W//tuH73++Jjx/D47/WJqRzjaYmzmwtAGwG2N8uH2cCwCMv42e9+Oo0j5jyQZVKxWHxV fx5K7P7k3zQKle9HC0aZzZUajmb+WoAQ7LcefYPv0mvwopXh//0wQeP2lZUqy23bjmIttUVkcZ3vNIFIr5UDoyhkgt3ndZ3j0aht 9G1sjGpkFT9xxNXiHvXjOyRilNnDHFsCZ8+5Wxji12T5ASZpjT hAKAlO8AuOIcvlS4NVlq7hPAUm353Tj18jJZKpbVJPkF5aC6py exhGJ2MsXbypotVcjFPKNoefhbzIKQYAMj1j42dkwGAM1hlYBG yJ55ybY0D2u0cP3OvpwNicp25VbBUsZnpYRBTQdrkTp47fnyQy ot1NygbZwDARGWknXeWfHO7INI66SWuPd/X90kjAHQ/C3LPqJ7H5F219GeKpKtDJb//9OIkGznV1DPEVenYkmhqRYynivu5r4l3+tRpplgztSLBUsXTVP HENxJve1vVMzQ8FhfX+A//UPU//gfa0nKKSFzgcvE1NTXnzmFaWogcDnV0dOC3H3Z+73vd//RPvaWlxIX5r7WJTRY2N6dEpAUAVW1h5siKEABaK590k7lq6Vpy bGhcXFxOVfemQliQn0WRaAGAS8b4BwbHxUW86CEfOKxET1Lihp eUAPzE0If91C3QKl7kpUZExz9KiCzpHKbge6LC4mKiH3XPUPbX WhxtCQiISM9Iikp5wtrcXcgaqb1z0ywFlRYVGNgwOAcA7ZVP2n F0ANBuCWueJEbFxQVHpBBZIgDN89zUmMT0uLi4qIQisQrktPGs oioAmGgp8AuPi4xNILGU9JGWgueDAMCaQmeXtAOAZHEsK//5Xp+P8sWT1Li4+LjMYqZECWpRfmJIfHHb2uJkpF9wakZKZHwyh S9rKs8aXhEAwKaQEh/sm986PtRS1o6jE/qqqzFYACD31xU2DQFoWsoyw+LiSypybO6bTyPi6RviqnRiWYSl iok08QDvNfHOnTnLkmiwNOkMTYKjSSYp30Q8ABjF4XoeP67+4Q 9L/vZv+54+XZLJZl68KPjHfyw7dqzpk08o8/ObALgHDwaOHZu8d6+7r5e9wdHbW3xHULuKTB0T39MDVi5gMbhi rUZDGSq3fRi7vvXmVRC+FsQ16RRFPEOTzNIlQ/zXW7yTJ9lSDY4uxdMleLpkkiJSfSPxNng8DBrdfe/ek2PHCv7jPzqDggr+5Uel3/te/Q9/2HTs2Nj58wR398nvf3/iBz8YyX4yjMVq3//HX27ge9Oy69/TayMleyY2JDA2NjYsKgXPFL15BYSvCWlNOr0ixtMl5FXJsAB+Y h+sW77XuXLm7LpUQ1iVElclxFXJ1Mo3FA8AZsjkgYaGl599lnb sWPqxY8/+5/+s/OEPG3/wA/Tf/d3wsWPYY8ewf/M3k/7+3f39PIFAP28OAeG7CmlNiqOKiauS+TXJqPA18a5cuLgu0ZDW ZLNr0tk16fSK+BuLp1KpRqenBxobu6ysyv7vv+d/73vlx441HjuGOXZs+Pvfn/z1r8cTH6H7+qh0un7eGQLCd5jZNSmeJpldky4ypOOi18S7cfna ulQ9y5SRmVIyUzpN/ebiAYBarcaTyb2DgwO1tQNxcX32dr137gw7OvYnJaGbmvomJli c9/7SDgHhqzDLkBJWJWSmbIklnZC8Jt79W3fWJao5pnyeJZtnyrBU sUrztv0FAqEQNzs7NDmJGRzs7OvrGRkZweGWaDS1Wv021TIXsR gMBtMzyBZtAYBoncbiyvb+c4e+iO/vxWB6hsRqAADO6sJQfy8Gg5ln7g+DgXCNiMFgML3DooM7ssnt7 8FgMJgJ4hIAiDnU4YE+DAaDX+HuF9FuixcIlDddzqnoNIYaQMF nrLEPn0urBIO9GAwGM0Wi6j5cLm0Gg8Fg+sdku3/lVCtLC7r3pUMt5y5SKFoAPnNlce1AbTtbK0uz4r2e1QXcAAaD6 Zue2329LSGRFxW7g+FqFp1+4Aaxo3AZa3yFGnRUbqwAACAASUR BVHbk1BX6wc9DtErGYDCY3iGORG93cYvWaSzuwVtTNfiRHgwGM 05c/rKjTbu9tDDPlb3au20xe4lKe8vB/uWRF0W1o9v8xSeFFTwuLTs3d+NbuFKfZUhJq9J5pozCkk29Lt6 d67c4UvU8S77Aki2wZDh9iLePSq3eVqk0O29f4XZLHsrbM6Kio iI7MbFjmgIA9P4C++D03U9MzXY0uB6cVVGSEWrtkyreVqc+NH0 QllVRUehk6diFYwHA2ItnthauhRUVxVlJbi7+0wwFAHCXBoJsP JLyyyoqSqIz8/lKTUWkvYFHQkVFhbu13fP+3TEPMibrp//+O8zyF97VPNaQa2ly/+w1Tz6AmNT8wCNctHd0COljoXYej3KLK8qLM3PKVKAdrM6xtX5 YWlHxDJXg7h5KEmwDSE0+/ffj7ln7FT6PNfjJp/e0AJXBt//+9/d4e7WtDj7993/5t55VAK3iaXSwu09YRUVFQlRAaFyudAeAPfIf//T/BJXqRsZ5wVbmzbjP+RLWJm3M1cHm1EcX6/B80IhDHj5oJe/2r2A7S71DoioqKrJS4toJX3Z6wsJ3vGiZetMvbhdqf6F9UKrOY 80m+3FKaAIqr6Ki4FF+hehLjg4N6+Kv/vfNyMr9Bc+8z/33Rbu3/E7ndE2Mc3CVYm3YxNGHTsOaWVitbL55ra/LLEM6uyZdYMlW2LIp6WvimRqarEu2F9iKRbZ8kS3H0fQpnr6g9 pcaWQcLXv39VTOoK1IxO9zbpY+mAADYWnV/4DwqBAAIsb5RN7KUHeRZM7sNAA2x1u6ovh0eyczQFsfZrWKyKs 7BP2t7W+RrYVE6+OqaU6uF/BD3rF4WAIw99Tb1LwQAANnj6IioCL/A9Oov2kPKzFhHfYm1pf+qFgC2kgKd67AcAIAdUZijVW7n4n5J4 TLG2NBxTrD7Ifc9C3GOKNSCKtT84n+cNMKxtwBAK6HY3/z4mnGgBqAlxeP//NdHBb0rAACwlR1q/ruPL+M5MN+SaeqWsnfAqDI8zdMbibCOtzU2unTPamx1C0AcamP V8rnicShoTHeQrUP5OAMAxmuTfTOe6+r3N72Y1ELZLadRMlksn fJbUt7auhhgGzcyPDJFFkmEZeHGNy2CcUtMAODTycPDIzyFFgA EPP46Y2VoaGRjC0DKGhoaofKVsCMI8XDqpSoAQECs/+y82f6hLuavc0W7t+Gtr9LkOyDjLA4PDZPoXFCvu90+8fPLtkv CHQDY5hJNz//awDZW9/dvETs6Mk7SAMC2nC/gUUjY0UnSDgCo5az1DQ0AaDZZ7PXtA4czZ3lmaGisrSg2ML5By Ry38wpdW8U7ODnTvoXRFDJDSmbIFtly6rp8WgY/sQ/SLd8Tz8iUI9leXFcsrcuX1uU4mlil/q6Jp80Nto4pHz+wRBrv49q5JCG2oqJzWwEAtlcf2joP8wHUTEd Tk6Gl9ewA+6C81smx/tCA4G6KZK45xT2q9FUFsgVXe++u7jJr24gtAK1SOD0+QVpc0wA UR7i4PKqcmBqJDwkq61sCAB6+0T0ob0fDD3bzmhXrPpzNGewkR 6YFADGXr9KdLjLHrc186FoAgIWeZ4GJJQAgm28ytPDgH9j1vsI w78S6V683cDaWHhtyflyAj7uLe/STDgCYrHns6u+fEJIgB3ieFubi6fPQJ3UTQDaPcff1i/YPnKZL8kPsCrpX9quhoAtsg/JkjMngqMLW+lS7gDyAnUhbq5YZEQAwKETSyjoAbEtEUsXuWUKi s0PJ2BoA7EgX/Ty8l8QAoMW9zLx07kp6Zad0BwCEPvb3q6Z5AFCX5hv79EUFKiY 1p+Tx0xLSHC3b9/alu46NgyQ6tsPPJ7S0IMMrNle8tRlkcsnKN6OoKNXcyDQqPreo KN3U0YciA/zLtKicZgDYUXATHO/dtPIfmGMBAK0vz/BhhAIApKSHzu4tXe1RwSFV1WVPavpBsRbo5fXQ2S2pdBgAMAVJ 7gH+ieFpStAOPM8IjEjLjgtJrhuVLXedOfFJelFVrId5TNWIij Vs7uwrAgD+tKW9C2XvNGWwKd/FK6SoqNTl1mnHxObtb1+8OZZsaV1O48ixr4t349pNnky9tK5YX pcvr8tnvpPiZXia5LetHFykUat3tKBen3bzCGFrAHY2nA2uOAT HR/h55bdOA2hTHprZR2aGO5h4PW4DgM7HD11j61+tr1jxsPOpa8j2 9E7VAmhEq+VPMy5fvUPkb9UnuBr7JCYG2NlE7IpaF2dv4ps5Mz Pz0ORyUsMsAPQXJjh5hmfk5lVX5gUE5ehOljYpg9bmvjrxQE71 eei9pAQxtvSBY+TBE5n6REfv1LZXr/kkWwsPppQT5u7T3If2cffjCLjxgb59UwPx3qEygMpYn8wX/WkBzv0rgqbs0GLMUEl04MQSK97JqGxwfb+a1d7yB75PxIxJd5/HAIqYB0YN4zNp3s6d89uSpd6Hdu5RqY+rq8sivEIHlnRnlZvxT g6lY2u61Sse+T1p271tnTbd6e9kcNHAY16onqiO90h8ATscL0f fhXV6mMlNVOOYRAMAMFMXH5TeBgAxDrfCCzBLS0SzK2cbRuaiH 5hV4qUAEHzvYhqaDgAoD8usHjrI59w9glk667XyF8VJl8+eiXj aAVqRj431GE8z24AKzetc6H1mbOhKWNsAAJAvuTv7d/a2eXhG8AXsMP/A4cnuuIAU7sai+c0bjdPzC4PFF2/aDQ20GZnaSABgtdvUNZC6NGSxJ56FndPu9cEm1dXEuJ8BADBSH Ooa/Xzz2xdvniVbXpfTOXKc/DXxzp+7KFTuLHMUFI58hSOfoX8HxYOObD+vpNrP+x9tUbxf8RA TgOduZV09Rl3n6T7mrUQP5yrSJqiYtvdu99CU62Pl1+6++uIpD 1tn4xzJZBDtLOyW964YQj3MR5my6jifzB4GgMTL9GbFGAe0PHc jg7js/Ly8vORAq1t2sVsAxOExvgq2OLM5mZkjC3tfb2WM21oF7KvQnB2 BaiKBcsHOzIp04LuHpNbMG0YB+7/otcEiS9d4lUbmZ+c0ylW1ZsfYuziEZFRtby2FuQbJACqjH6Z3r tBHaxydnF38Ize2VXn+rmOr2y/iHV0SXuxX25zhHZiL3mGMu3ilbgLwpl4+eGBmY+HQtyCX0GYJC wKA7ZflWRVtI/s9E0muzlXY3Z0XEJo9QtIP/oEo8bV0ftQEKrq/R2BNxdPgtBoAUAuWC548MrXxGaNJpqsifJObAcDf+IJXbH5JSU lpedUqlxlp59xGkQNoH7m4lE2wAOCpv1vKSzwAlCT4FfYsv9qG gnTn+M0JKWArE+Iel6XGBHfOiwGA1Fcd7ePkm9KwvcVwfeA6K1 NXJ4c6uNhH57epRdPhvsnstZm7Z88/Li4rKS2ta+2ZH21y8ItQAWytDNh7BMzND1g4+yoBQE60euC8rO uAU+Ae3LVZVgIA4BuTPaPrv3XxmNIFtozCka9uyGcU8J92h8U7 d/aSULFD4ShXOHIqR/HdFE8lWPJxsop79pxEIo10oufpy/VFecPLfABYG671jC8GrdDe0Kzj1S32mxG2pqhuKgBMVUZdMw2T bm8WRXt7ROcSSSTscIevtUXlwAoAdBVEmPomTRBIJDzG6O59/IaiKNg+rGoKAFYwubdN/BrLE618M/eqZdvcvt1A4L++h1I+a6rl2dlT99uJcwLZNgCI5jHugUlygJGq REPHsJ4pEomA7cYMaECSHfrQL6GARCJN9rd4Wlo2YJkAPAdDk7 ZVUNG7fvZ/ft6wKAPFlKflQylAYcCDkCoCgPjOr//LNacHQJvoaN5BUmlFCw+tbZ9Ut5JIJPSLpw427guCHc18l7l9r O6q7kWi2bG/+eeuxc/pN9BuSRfIU/ZXLoeXdNJ0HbAaSby/bx9tffJl6yCONDuLjXSzSKgYAYAXKQ7/9ouzg3Q57AhG+iaYDFqwnXHB8Bq1L9vsQfjC6kbbs0jv1AoGg4 HHL6mUXI97xs/nJAA7YWYmeYOrAJDhbBVbjwWAtZE638QCzupSU1UbiUSa6Cg1t nRZkIFWOH/305/d8spRAawuEbD41fme0nu2QULxmo2B+ZgIxDM1/9+PftvHUQG7++GDYPm2LDXEIbsFy2AskRd5rKnqe7YeSgDlIvq +tRNPzPKyvV86SOwvDf7ZnwzXRPzinByaWJzqb+WcVEUik7zvf HQzpEa1NmRk70WnTpuYmVO+hc4VMlO6yJavcBRrGwq8An5yRLx r125zpep5lmKBJVtgfUc7VwBAs8mpyE1HoVCpSXkLbHZbbdkkV QgAoF4PcnQeWmD3tLZTX40SaEa72nCrYgAANbf8adESbwtAPfC yCIVCZWTl4FZeddBj+16ko1AoVHpZw+COFogDXSMLut48eXNle X5+4fgcc7/wNKalB7v6+u7R8X2ojLSkpOQMVD5hTdfAKRI9HGsm2ABAGGhMT UehUBnlDUNaAAAV5vlTFAqVnp1PWpMCAOxIu1vbKMIdAMXAwLB YA7DF7uvo3QaYHewanlsHAMLE0AJbCaCZ7G5f4WwBgEbBqXqai kKhckrreEo1AKi41Hb0+O5RJKLm5z5eFnzOb1MjpBfmoFKSklL TMxoHds8wxyqTgzMqB1+UpWagUKj05z043ZorbWmnDDyUAKAVN +Q/QWVmVraP7QCAWliZl17QNgmgaqzIRaFQla3DGs1Of0vrkmAbQD vS3kZgSgEAi+kYX9wAANBshLu5vxyczI9/hEKh0jLy57i7bY2/4dmoBhIAsMgjqFQUCvWUyJIBSNub2xkKAI2od2BMCaCR0Ho7B7 YBdgRLWRkpKFR6P2lji7/S0tWnBlAL6c3tnSqA9dm+pFRUWVVFbfuATM6vKSmhSgBUnEJUE iq3rL29qX98SS1ltaL7JRJOW3u7+Fv4NuIsQzrLkC2w5Cts+bT 0NfEMDEwW2PJesmBgjt9H5g8vfMM5V94hc+OY4fmNN5f7s7NKG OrBUt5c7ruBRkxv6Rg4/LvXctbmYr0eFvbMfcFKX5v5cczoIu/gErVSjO2scPCKZf9lzfyIp4sxJN7AHH9kjt/B2vlP28PiXb50jcxUtM1sdBG47XgO8gx0hANstVXkFtSPfqvbk K7NpCWgiH9h2gHgaOIW7EYXgYshcF/SNf9hG6hbvivepYuX51iKDjzyRFgEBH2y+wx0IreXyG1afU28a 1eukRHxEBD0zRHx/vOIeNev3SAzEfEQEPTM0RbvwRHxrl9HxENA0DuviRegW773fbw rl8ksJSIeAoJ+ee0a77B4Z8+eml/fQsRDQNAvb+hcOXnyxAIiHgKCvnlD58qF8+fm2JuIeAgI+uUN4 l25cnkOucZDQNA3b+hcOXXqFHKqiYCgd94g3vHPji9wthHxEBD 0yxvEO3nyJNLiISDonTcMJ5w/f34e6VxBQNA3h8Rbe63Fu3rlCtK5goCgd94g3uVLlxDxEBD0zh vEO3Pm9Ht354qQtyHf+tafYCrnUWdIK19eRikVCsVv9UUy1aaU x3/tcfBajYDHVar18IuQinhi+asZRXbUSh5X8BZzhYOEz5cov9L8r 4K1+dlF5pvLfQEqpYTPl7y53HeVN4h34sR3vldTq2yryEiIjQw ICIxPTKxvHYwOdqjHsr6dbYmeoVKn11U7vHlfB5vCut66AlTLF PWLinflh4SlNr/NBil9T108Mo7+FVFxfF0seqjyz13la1EQ45zaMLH/UkZDO9v4r3/lGb21O1sSkeTg7BFZ3m456IU3rsghDztZ29R0TH+tvT3IXEeWm/eTb7z6O+eIeP95tFfzxInvuniwI+Sy5nuf3rxhhl1j8AS8MA/zF6TPmadVH2yjm5uoEmCNFnklVgDARHfrNOUL55XoKwgJSmx8m +2xRgsdnJOPzouiXvewM0JTZJ+7ytciN9z2Uf3Yq9cb/fbmXuyvLJ6Sig7wfXTw70KGu1NuH+2NK47WxEUW9X6NHX0Nak+ 2kzvqbWp4t3wV8d6DU83NlQ5HBz8+AIA6zts0/HFRWuqjrOd9agDQyhsLMlOS4juwtP3yqk1JU3lGWlpy/TAFxKs1lbUNz8vSUhIquyZ19bWUPElJSmiZWAaALSmzNCspLS2 pdXgWPzlIXaPnhFlcvm32Yog0hx3A0QQA6taSJylJCc3juvKsk seP0jJyItwsIzLb9zc6O9hRVln7LC0NVdW+MovNTkuNz6+VqAA AViY6kpPTkmLSJyhcANCqFM1lT9LS0jIi3V0C8jcla7Uv2zYBQ MGsb2yRyLj+zmZ9jB3tJvNZSsKj+Ew888Ds8drt/sbitLS01LI2AFgeaU5KTUuMRuEZEoDt5sa6Zd42gAbdWr/AUZQlOCc3TAKoh1vK0tLS8jLCLK0CN/ZMElBxlTVllQW5ccmZFL4aABSshbyMhLTUxOcYghbgebLNR5+c fVTeLN1zNdvPLSD12bOMtCRUEUupAQDu/HBifPKjvBrh3rmxRkgPsr16y8ypbZoKms2Oiqy0tLT0rCqJClT c+ZqmThXAjoRe97JNrlR0NZXX1FSnPYptHl8CAO22rLE4My0Nl Rrq7OKfp9eD6M/KG04135ebpGWLrfZ2PhwtAOyEm/3RIrqSsoS9b3AHs8TvKY2JyG5h0acc7d2m9h6U3Jzh6RzyjMdn 4OfXN+dbf/XBz0v6Zilz405W91pnGQM1iSGo56xVoouzB57GTAtySKnspVCI M4TZAId7jWThTHOqW3Aymy/JDDBDtWOH6lKC0+tZqyQ3Zw8clZEcaJ9c1UehzPncPe2B6tjfy bJAoxPGESuU5WjrC1fMIsiUpSQfy6T6KeZcs52tzyiZgu+tNrN 2ogoVL1C+Ho/KKBRKrrfRfe98GWP4lqWTEAC44/fMbNd4/GB36xHa+tNEn2ft+JXRGhuPGN7eDPZ9pbG2gRnLFMrgJAnXXuD gFDy5RJlqKzS392aJuK4299vmZABb3vb3G/G8+lT3J52zhFaUtc8jCoXSluV76oYLf6+FXelC/fw3fxwiU19metknVCsFq772dlWYScritKeNYdUEizWUb2Tqime s719vZrpfueyQSKVQmrKDHGPyOewFPw/Pibm15txQ/8wGXSmtSlGX6ROQVMIRycpT/AISSygUSkWih1d6LW+h/Za1hwJAw+i7Y+m0IRaYnvixX8EgZab5vqUdTaysSvbwSauhUCg o1zv3PF49TOK94w3inT59+n0TbyvS3fQ5ngcAWeFOpV2YUMur3 vFP8/KfGFy71Diz21GxNNzoZmOZlF3B3wY5sc3GIVJ3wdScHBJXWBfp dNs9KicvP9f07p3c4vwAz6i9iRXVoW6mbStbnMmyyIwKAMiLdi ns6I62vaErb3bndmFNpaedv+5Md6gsOjTp5f5OVkZ4JdROAgDm cZjv4xYAINRk+KaXV6J8kst1LS3k+PnkdaLDHO0n2QAA65Nlnv 75QsaouYu/BACEM7aunkw+P8TLCT3cZXbpQlJ+Yf7jqJt3LOZ235kg0t6sd2 m3zcr1s37csDsFWJqHR/XQeIivU8+yAkAd6WfbNiuoS/HI6x7MDnSsGVoHAC1v2NXab/9UcwGdbxeUBADS2VaHwOhJTIGTx+4kovjq9IfJzUpml7NrxN5D 2AEAUJ7OT/tpAAB8gpNd4MtG1OWLZoXP8pMDH5h5puyfw47UJaZVDgGwnQws dufzlZCd7MOGp1oeeIRvAWg5Yzbufht8jo+T5SQPADQhbtZt2P FAGzsiHwBgdfCZu2cmvLe8Jp6/bvn+TNLvxwC6bKHlgY2XTrxwd9OaaTYAZAQ9KO0ZTfY0TKwaZj JZq6sM5e5zDHSzV4qbHwcaeD7hLQ8aGbjq5spE+dg/6xhB+ZlEFfcwmazVNRZ/rsPEzEH3oCqtWhLsYty6vMkYKQxJLgKAnAiHZ53DmX6mkYW68k zJ2rDJTbNZJQDA02BT1+RXnSvl4Z5RZUMA0JER7oNqAoDp8lTv 1NquqhiP+BoAAFAE2to2T+PCrA1rcCIAGCsLvv8wW8klGFs7iA Fgve/6fXu2UBDo/qAPO+5ofOfF2BKTzV5j7neISCOd7uf37/YWVse7+qN0E8Lzvaxt++ZWQt1NW5ZUAFtOxrdbZ0W1SW453WNF YbZx1VgA4I4XXbrjzN071ZxH5z0ITAQAHrbB1j96DttiYeWn+w v1/JFXWPHwJqXhgX3YwQMi3dU8uhYHABJCo5Vb/PRw1W0jlzk6k8VmrXNfPdK5vyImsbgbQOxjbtBIlACAlNRk6Rq/tDBgYuu+BbBDbb9m6MoTcrycLEbZOwCKIFfLLiI+wNywaU4JAH 353vfcULCjUSo3v4szvb6JN4h34T25c0W21O7s5L+hBYCtGB/reuw6AGSF2ZcM0+nYl46eAUVFRU9LW6RK3fG5M9xcmfmkCJUQk VHfp6APX/7T6YjMZznJod7hmaIdWJtudPL0Kyoqyitp0mxtNpYl2LmG5eam oQdnHgU6dKxsssZKIzPKAOBZjHNuzyKL2OHk4VtUVJRX3KTeVD Tkhxs7huRWlljdOOWX072/k9UxfvGVIwCAzooOfNIKANiqDM/4OrWcEvHQORqVmxwRFJ9XvwMw3ZF/19I5N7cs4MENQ58c0KryYpw9EnIeR9p/ds+dLxWFethMrKtGX2Y4BcYXFeVWN0/sd+GvTDRb2brm5ubmVKG5S1PB7k7x2blxIf4pxS1agNGaR+ZuY c+y406cudxDkb9I98zqmOXOoo3MbXJzc5MDbC4Yegr3DuTFngK n0BQA4M28tPOJUGu3y1NDPIPic5888glOXJHvgGjBz9o8qax1/xl1ef4WV0y883NzPR44N0xRQSvNSfQOTivMy84cwLL3P4rBmsS U0i4AwPdUO9i55ubm+j70ap6kgFaeEWbvl5KbHmpzwthXLOX5P 7QdW98BUIR6WPdS5ZMdeXetXHPzy7wtrliFl8tZky5uwexvffB I/7xBvLNnz7wX43halVIgEGoAALRiIV+xrQEAqYgv3VQDAHdtcXp 6mrb+an5oOY+FxU7jyFQAEM+02tqHzizPTuMIir1jjs9cnp6eX mHtTq7KmCdMT2NFim2pWKBUazVbcrFEDgAysUA3bCU4XJ42OzN NWpYpFDLpqxMxuVioGzTblIpFUiUAbMslApEMAEAjxWOncQcGB vn0+elpolCmkEt0BeQE3PTyGlssk2t2NCIBb1MDAECdx09PYzc khyYZ3+SuvdqZbSEOO42be/WwsRUynjBPEUpkWyqNQiIUy7cBQMldnZ7GroukCol0fxxPtSkT iCQAsLOt4AuEusUrJNw0Fr/fmyLlreJIS/sPu1JIpUIeGzc9vbi692nvKPG4aSx+Vn6gs3RLLpHIdz8Z6Tpl enqasr43KKeS4nHTKwyORCbX7GiEAv6WBgC0IgFP9yAj7gp5Gj crkivkUqVGpWSxOfoY0fxz86bOlROffeeHE94WwUyrtW34Fz5U EgHhW+DocMKRL8KeOP7pX7x4mi35+jrvPTxbQXiPOdri2fz1tX gICH9+Xpv64chwwqmTC+uIeAgIeuZwi7fzYxs/3fK9qR9OHkfEQ0DQO4fF0/7IxE23fH/OlROIeAgIeuegeC/XtP9q9lC3fP/bCcg1HgKC/jkk3urOj0xcdcuRFg8B4VvkoHiNqzv/Zn64xTt9GpnsCAFB/xwUr4Gm/qnt4TtXTp16P76dgIDwfnGoxaNrfmZ79BvoyDUeAoL+OXKN92N LL91ypMVDQPgWOXKN9+8Wnrrle9d4Z04usBHxEBD0zKFrPLrmJ w98dMv3bhk7hQygIyDonyOdK//tHKxbjgwnICB8ixwU7wVN84Gdr275gZukEfEQEPTNQfGeU9W/cT3c4p0+dfK9+CIsAsL7xRHxPvYM1y3f+wb6eziTNALCd5+D4t WvqD/2DNMt35/CHXkwJQKC/jksnupDtyDd8v05V5AWDwFB/xy9xnM5fOfKhfNn55FxPAQEfXNIvBX1b4+0eOfPnUVaPAQEvXN QvDrK9ic+Ubrl+8/HuzD3PsyriYDwfnFEvD94HxHvMiIeAoL+OdS5Qtn+vWeEbvmue JcuXjwgHrePzJNIZXK5DAEB4RujkMumlgXtM9x98T7yjjwk3rk zB2eS5vaReQKhSCwWISAgfGOkEtHkEn9fvLrlreNBCYfEu3jo2 QncPjJPKBJLJGIEBIRvjEwqPihePWX746OnmheOnmoi4iEgvCV HxVtR/e5h6CHxzpw6feRUExEPAeEteV2833scFu/CuQvIqSYCgn45It5zqua3rocfWnL75p1ZphwRD+HdIhKJpFLp5 uam8r1lc3NTsmfOEfEa6NpfOngfuca7PMdWIuIhvFukUun6+jr 2vQWHw83NzfH5fJ17nyOe42HxLp6/NI+Ih/CuUalUaDS6trZ2YGCg/31jYGAAg8F4eHgQicTNzU3xa+K9oGk+ehhySLzLF67OsRWIeAj vlu3t7e7u7oWFhe3tbaVSqXiv0Gg08/PzLi4uJBLpc8WrX1GdPDKOd+n8FeRUE+Gds729jcFg8Hi8TCaT SqWS94qtrS08Hu/s7Dw7O/u54j1fUX1y5M6VK5eukVlIi4fwjjkonuR9O/42Nze/XLwG+s6vnA9P4W5kYExiyBDxEN4tf/Hi/dz+cOeKuak5cU2KiIfwbvnLFu8FTXN06oe7t+8i43gI75xvSTy JVKbr/5BJd+uUSmVSiUQsFktlcrlMqpetfBXxfud+eHo/g/v3SQxEPIR3jN7FE4lE8k3VtlJAJhLwBCJHrFRvKyViEZ/H5fEFUrlSzGOt0NbEEj2491VONf/b6fAz0J3s7WdoYkQ8hHeL3sWTKbeETEKki6NHSExSfIjLw6CRh XXQbpUnxGS1kWCbE2B3I76ib3Nr6+039kbxGuna167xjI2ISIu H8K7Rs3gSmWaTG+tqhH4fgAAABDxJREFUEZjZogEAgPG6FCMLH 96muig0OLtrsjTSwT6ySKkBqT4O9a/Q4ml/6XD4oSWOD2xm6BJEPIR3i37Fk2+qOKRmExNnihS25FKxRA5qXo C1cQOW+jI97p6phYtvIlOp2ZRJRPrY+a8i3s/tDj8fz9rMHL+K9GoivGP0K55ye2e+67GhZeDGJsilYrFEAmpxn INNUT+5LdPvRz/6SUrDNACIRXrx7iuJ99+Oh1u8G1euklnInSsI7xh9t3hqDrHp4 tn7eJ56Z0shU2yDgu5mYtAzz65PTojLfmpnfL16aBW0Kr249xV 6NXd+5374a0EmhobENWQAHeEdo+9rPKlaJSuJdbf0TqdxBEIBu zjG1cEftaXV5vl5prbPUwbyPv3wevssY0spf/ud/yrifeh2eCbpO7duzSKdKwjvGr33akqkCtWm4MXTFJ+A0IhQv/T8OrZ4U6OSt5cU1gzMAezUoYLd4opFys237195o3jPqZrfuh4W 7+5t5IuwCO+eb2EAXSSRylVqlUIuk8rk2yqVQiYRiUSKzS2lXC oSSbbV6i2lXPRnOdWso2wfvUnayNAYuWUM4Z3zl33LWP2K6g9e h2cZu3PjJnLnCsI75y9bvOdU9a9dDneu2Fla4ZFxPIR3zV+2eC 9omp/bHx5OMDcyISCnmgjvGp14BAJhc3NToVDI3yvUajWRSPzyFu+3R 56B7ubojKOKEPEQ3i3b29s9PT1EInF9fZ3NZrPeK3g83tTUlKu r65d0rvzJL+aQeF4PPbErQkQ8hHeLWq1Go9E+Pj6e7yFeXl6en p6WlpZfOOcKZfsPR56P52DrMENDWjyEd4xcLqdQKE1NTR3vLWg 0ms1my2Qy8eeIp/royLMTnBycEPEQ3jkikUh3sfReI5VKdQODRztXqOrfuh2+xrNH WjwEBH3z2ixj6t+4Hp76wdQYmXMFAUHPvD6A/qH74YeW3L19H5llDAFBv7zeq/mx1+Fbxu4g4iEg6JvPeTCl1+FezZs3kJukERD0zGsD6KoP3cMO iXf/PjKhLQKCnnl9CvePjpxq3rtnRGIgnSsICPrk9c6VP/oevnPl1o07s0ykxUNA0CefJ95r13jkw9d4UolYIRPLpUiQIPmG 2ZSLp5YPjeN94hV++FTzjsHsgWu8HhJvmSlcYQkpSJAg+aahso XD8zydVr1Ebh1V/Su3wzNJG9wxIjJk7TPcLsJu2maQIEHytunE7wrVS+BW09Q/cXY/Ip7BEfGQIEGix/QSuDWvi2dn9QC/KumY4aIJSJAg0X/6CNxamvonTofFu3/rDkUCfctbg9StwZVvJ29TM/VAvsomvkr5zy2z//KLVqd+ad5Y4C3z5fvw1T/J15YPrGwNrGzu/auffPlvf+DARr9gZza/xc/z8/Zq4PC+veUBf6SSsZWtJgH8xN33kHgICAh/ThDxEBDeAf8/V038stg1hK0AAAAASUVORK5CYII=
سلام
آقا عطا اگر ممکنه راهنمایی کنید یا تاپیکی رو معرفی کنید که اونجا بتونم مطرح کنم ، هر از گاهی با این اخطار مواجه میشم البته بعد از ویروس یابی توسط avira و پاک کردن ویروس این مشکل بوجود اومده ،
چطور میتونم عکس رو آپلود کنم برای لاگین کردن یوزر و پسورد میخواد ، منظور یوزر و پسورد انجمن است ؟
سپاس
سلام .
عكس را ميتوانيد در سايت زير آپلود كنيد . البته بعد از ساختن يك اكانت كاربري .
img.upload724.com
اگر هارد ديسك هم مشكلي دارد بهتر هست در انجمن زير مطرح كنيد .
سلام .
عكس را ميتوانيد در سايت زير آپلود كنيد . البته بعد از ساختن يك اكانت كاربري .
img.upload724.com
اگر هارد ديسك هم مشكلي دارد بهتر هست در انجمن زير مطرح كنيد .
اینم عکس اخطار :
ata.royalfalcon
22-02-2015, 14:34
اینم عکس اخطار :
احتمال ميدم به خاطر ويروس شورتكات باشه ؛ به فايل و فولدرها دسترسي داريد يا خير ؟
در صورتيكه به فايل و فولدرهاي اصلي دسترسي نداريد دستور زير را در CMD وارد و اطلاعات را خارج و سپس هارد ديسك را فرمت كنيد .
به جاي F در دستور بالا letter هارد اكسترنال را وارد كنيد .
احتمال ميدم به خاطر ويروس شورتكات باشه ؛ به فايل و فولدرها دسترسي داريد يا خير ؟
در صورتيكه به فايل و فولدرهاي اصلي دسترسي نداريد دستور زير را در CMD وارد و اطلاعات را خارج و سپس هارد ديسك را فرمت كنيد .
به جاي F در دستور بالا letter هارد اكسترنال را وارد كنيد .
الان یک ماه بیشتره که این اخطار رو میبینم ، فکر میکنم آنتی ویروس یکی از فایلهای سیستمی رو پاک کرده که این اخطارو میده ، نمیدونم این specified module چی هست که نمیتونه پیدا کنه :n02: در ضمن بنده هارد اکسترنال ندارم .
ata.royalfalcon
22-02-2015, 19:20
الان یک ماه بیشتره که این اخطار رو میبینم ، فکر میکنم آنتی ویروس یکی از فایلهای سیستمی رو پاک کرده که این اخطارو میده ، نمیدونم این specified module چی هست که نمیتونه پیدا کنه :n02: در ضمن بنده هارد اکسترنال ندارم .
خب از اونجایی که در این تاپیک سوالتون را مطرح کرده بودید ؛ فرض بر این بود که در مورد هارد دیسک اکسترنال صحبت میکنید !
دستور زیر را در CMD وارد کنید و اینتر بزنید . شاید این مشکل با استفاده از قابلیت System File Checker در ویندوز فیکس شود .
فقط دقت کنید که CMD را در حالت Run as administrator کنید و همچنین به پیغامهایی که میده دقت کنید .
خب از اونجایی که در این تاپیک سوالتون را مطرح کرده بودید ؛ فرض بر این بود که در مورد هارد دیسک اکسترنال صحبت میکنید !
دستور زیر را در CMD وارد کنید و اینتر بزنید . شاید این مشکل با استفاده از قابلیت System File Checker در ویندوز فیکس شود .
فقط دقت کنید که CMD را در حالت Run as administrator کنید و همچنین به پیغامهایی که میده دقت کنید .
دستور رو اجرا کردم پیغام زیر اومد:
اگه اینجا مقدور نیست انجمنی رو معرفی بفرمایید تا مشکل رو اونجا مطرح کنم ، البته میخواستم شما راهنمایی کنید برا همون اینجا مطرح کردم ، به نظر شما با سی دی ویندوز نمیشه repair کرد ویندوز سیستم همیشه up to date همین هفته قبل آپدیت جدید اومده بود که نصب کردم نمیدونم چرا آپدیت قبول میکنه و این مشکل هنوز پابرجاست ،سپاس از شما .
ata.royalfalcon
22-02-2015, 20:33
دستور رو اجرا کردم پیغام زیر اومد:
اگه اینجا مقدور نیست انجمنی رو معرفی بفرمایید تا مشکل رو اونجا مطرح کنم ، البته میخواستم شما راهنمایی کنید برا همون اینجا مطرح کردم ، به نظر شما با سی دی ویندوز نمیشه repair کرد ویندوز سیستم همیشه up to date همین هفته قبل آپدیت جدید اومده بود که نصب کردم نمیدونم چرا آپدیت قبول میکنه و این مشکل هنوز پابرجاست ،سپاس از شما .
طبق توضیحاتی که در سایت زیر گفته شده ، این دستور را در Safe Mode اجرا کنید .
طبق توضیحاتی که در سایت زیر گفته شده ، این دستور را در Safe Mode اجرا کنید .
سلام
با روشی و لینکی که گذاشتید هم متاسفانه به 35 درصد که میرسه کار متوقف میشه در حالی که مایکروسافت توضیح داده باید 100 درصد sfc/scannow انجام بشه ، حتی با حالت safe mode هم اجرا کردم بازم در 35 درصد متوقف میشه به نظر شما چیکار باید کرد ؟
ata.royalfalcon
26-02-2015, 21:50
سلام
با روشی و لینکی که گذاشتید هم متاسفانه به 35 درصد که میرسه کار متوقف میشه در حالی که مایکروسافت توضیح داده باید 100 درصد sfc/scannow انجام بشه ، حتی با حالت safe mode هم اجرا کردم بازم در 35 درصد متوقف میشه به نظر شما چیکار باید کرد ؟
سلام .
تا 35 درصد که متوقف میشه پیغام یا errorـی میداد ؟
پیشنهاد میکنم مجدداً ویندوز نصب کنید .
سلام .
تا 35 درصد که متوقف میشه پیغام یا errorـی میداد ؟
پیشنهاد میکنم مجدداً ویندوز نصب کنید .
سلام
همون پیغامی که در پست 7454 مشاهده می کنید .
ata.royalfalcon
27-02-2015, 11:56
سلام
همون پیغامی که در پست 7454 مشاهده می کنید .
سلام .
روشی که در سایت زیر توضیح داده شده را هم تست کنید (Method One) .
اگر بازهم درست نشد فکر میکنم نصب مجدد ویندوز بهترین راه باشه .
سلام.
یک هارد 1 ترابایت My Passport Ultra خریدم. بعد از اینکه به کامپیوتر وصل میکنم، پیغام خطای زیر رو میده:
هارد در My Computer نشون داده نمیشه.
چکار کنم؟
این هم عکس از Device Manager:
در Device Manager در قسمت Other Devices وقتی روی WD SES Device USB Device راست کلیک میکنم و گزینهی Properties رو میزنم پنجرهی زیر میاد:
آیکون هارد در قسمت کنار ساعت نمایش داده میشه:
ata.royalfalcon
28-02-2015, 20:33
سلام.
یک هارد 1 ترابایت My Passport Ultra خریدم. بعد از اینکه به کامپیوتر وصل میکنم، پیغام خطای زیر رو میده:
هارد در My Computer نشون داده نمیشه.
چکار کنم؟
این هم عکس از Device Manager:
در Device Manager در قسمت Other Devices وقتی روی WD SES Device USB Device راست کلیک میکنم و گزینهی Properties رو میزنم پنجرهی زیر میاد:
آیکون هارد در قسمت کنار ساعت نمایش داده میشه:
سلام .
1. لطفاً Disk management ویندوز را بررسی کنید آیا درایوهای هارد اکسترنال مورد نظر دیده میشود یا خیر (عکس بذارید) .
2. SES Driver را با توجه به نوع سیستم عامل از لینک زیر دانلود ، نصب و بررسی کنید مشکل برطرف میشود یا خیر (گرچه بدون اینکه نیازی به نصب نرم افزار و یا درایور باشه باید بتونید ازش استفاده کنید) .
WD SES Driver Setup (x86) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])i
WD SES Driver Setup (x64) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])i
3. در نهایت پیشنهاد میکنم روی یک سیستم دیگر هم تست کنید .
سلام .
1. لطفاً Disk management ویندوز را بررسی کنید آیا درایوهای هارد اکسترنال مورد نظر دیده میشود یا خیر (عکس بذارید) .
2. SES Driver را با توجه به نوع سیستم عامل از لینک زیر دانلود ، نصب و بررسی کنید مشکل برطرف میشود یا خیر (گرچه بدون اینکه نیازی به نصب نرم افزار و یا درایور باشه باید بتونید ازش استفاده کنید) .
WD SES Driver Setup (x86) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])i
WD SES Driver Setup (x64) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])i
3. در نهایت پیشنهاد میکنم روی یک سیستم دیگر هم تست کنید .
1. بله در Disk Management نشان میدهد:
2. SES Driver را نصب کردم و پیغام خطا رفع شد ولی هنوز در My Computer درایو هارد اکسترنال نشون داده نمیشه.
3. فعلاً مقدور نیست. اگه درست نشد مجبورم این کارو بکنم.
1. بله در Disk Management نشان میدهد:
2. SES Driver را نصب کردم و پیغام خطا رفع شد ولی هنوز در My Computer درایو هارد اکسترنال نشون داده نمیشه.
3. فعلاً مقدور نیست. اگه درست نشد مجبورم این کارو بکنم.
مشکلم حل شد.
در Disk Management روی درایو هارداکسترنال راست کلیک کردم و گزینهی ...Change Drive letter and Paths رو زدم. سپس ...Add رو زدم و یک نام دلخواه انتخاب کردم و درنهایت OK کردم.
با تشکّر از ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
VahidDG2007
04-03-2015, 16:57
با سلام خدمت اساتید محترم:n40:
من قصد خرید هارد اکسترنال داشتم بین این مدلا گیر کردم.
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TB
Seagate Expansion Portable External Hard Drive - 1TB
من خودم 2 تا هارد اکسترنال سیگیت داشتم و نطرم رو سیگیت هست فقط میترسم چون لپ تاپم یو اس بی 2 هست یوقت خدایی نکرده بخرم بعد سیستم نشناسش به چنگ برم؟!!!!!
قبلا اینارو داشتم
Seagate Free Agent Go 250GB & 500GB
ata.royalfalcon
04-03-2015, 20:19
با سلام خدمت اساتید محترم:n40:
من قصد خرید هارد اکسترنال داشتم بین این مدلا گیر کردم.
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TB
Seagate Expansion Portable External Hard Drive - 1TB
من خودم 2 تا هارد اکسترنال سیگیت داشتم و نطرم رو سیگیت هست فقط میترسم چون لپ تاپم یو اس بی 2 هست یوقت خدایی نکرده بخرم بعد سیستم نشناسش به چنگ برم؟!!!!!
قبلا اینارو داشتم
Seagate Free Agent Go 250GB & 500GB
سلام .
هارد دیسکهای اکسترنال USB3 هم قابل استفاده بر روی پورتهای USB2 لپتاپ هست و مشکلی نخواهید داشت ولی سرعتتان محدود خواهد شد .
اگر نظرتان روی سیگیت هست پیشنهاد میکنم مدل دوم را انتخاب کنید (Backup Plus Slim) .
FeelGood
06-03-2015, 02:52
سلام به دوستان گلم
در حال حاضر بین برندهای wd و adata و toshiba کدوم یک هاردهای با کیفیت تر و پرسرعت تری دارن
میشه راهنمایی کنید لطفا
نمیدونم چی بگیرم؟؟؟؟
mahdi_shr
06-03-2015, 11:55
با سلام من یه هارد یک ترا سیگیت خریدم با گارانتی یکساله آواژنگ که یازده ماه اول خراب شد و تعویض کردنش و لی بعد 6 ماه دوباره خراب شد و الان دیگه تعویضش نمیکنن حالا باید چکارش کنم؟
بندازمش دور؟
ata.royalfalcon
06-03-2015, 12:37
سلام به دوستان گلم
در حال حاضر بین برندهای wd و adata و toshiba کدوم یک هاردهای با کیفیت تر و پرسرعت تری دارن
میشه راهنمایی کنید لطفا
نمیدونم چی بگیرم؟؟؟؟
سلام .
از بین این سه مدل ، شخصاً WD my passport ultra را پیشنهاد میکنم . همچنین توصیه میکنم یک کیف مناسب هم برای این مدل بخرید .
با سلام من یه هارد یک ترا سیگیت خریدم با گارانتی یکساله آواژنگ که یازده ماه اول خراب شد و تعویض کردنش و لی بعد 6 ماه دوباره خراب شد و الان دیگه تعویضش نمیکنن حالا باید چکارش کنم؟
بندازمش دور؟
سلام .
حتماً علتی داشته که تعویض نکردند . شاید آثار ضربه روی بدنه مشهود بوده و یا هر علتی که به گارانتی کننده ثابت شده سهل انگاری از طرف شما بوده . علتشو نپرسیدید ؟
mahdi_shr
06-03-2015, 14:37
سلام .
حتماً علتی داشته که تعویض نکردند . شاید آثار ضربه روی بدنه مشهود بوده و یا هر علتی که به گارانتی کننده ثابت شده سهل انگاری از طرف شما بوده . علتشو نپرسیدید ؟
میگن یه بار بیشتر نمیشه تعویض کنیم.
سلام دوستان
قصد خرید هارد یک ترا دارم.
1- چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید؟ برام بهتره که ضد ضربه باشه البته نظر شما هم مهمه
2- SP A-80 چطوره؟ اگر قیمت دارین بدین
ata.royalfalcon
06-03-2015, 21:48
سلام دوستان
قصد خرید هارد یک ترا دارم.
1- چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید؟ برام بهتره که ضد ضربه باشه البته نظر شما هم مهمه
2- SP A-80 چطوره؟ اگر قیمت دارین بدین
سلام .
مدلهای ضد ضربه بازهم امنیت صددرصدی رو فراهم نمیکنند . با اینحال مدلی که انتخاب کردید گزینه مناسبی هست . قیمتش هم باید در حدود 275 هزار تومن باشه .
gomnam23
13-03-2015, 13:16
با سلام، مکان مناسب تری برای طرح سوالم پیدا نکردم، شرمنده
من دنبال یه نرم افزاری هستم که بتونم روی برخی از فولدرهای درون هاردم پسورد بذارم به نحوی که روی سایر سیستم ها هم پسورد داشته باشه و قابل دسترسی نباشه، باید چکار کنم؟
مدل هاردم هم سیلیکون پاور سری دایاموند، 1 ترابایت
ata.royalfalcon
13-03-2015, 19:55
با سلام، مکان مناسب تری برای طرح سوالم پیدا نکردم، شرمنده
من دنبال یه نرم افزاری هستم که بتونم روی برخی از فولدرهای درون هاردم پسورد بذارم به نحوی که روی سایر سیستم ها هم پسورد داشته باشه و قابل دسترسی نباشه، باید چکار کنم؟
مدل هاردم هم سیلیکون پاور سری دایاموند، 1 ترابایت
سلام دوست گرامی .
پیشنهاد میکنم در انجمن "درخواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" یه تاپیک ایجاد کنید تا نرم افزار مناسبی معرفی شود .
puya2010
14-03-2015, 18:03
سلام
دوستان میخوام هارد اکسترنال بدون آداپتور 2 ترابایتی بخرم
1- آیا مدل معمولی بخرم یا ضد ضربه یا ضد آب ؟
2- از کدوم برند بخرم ؟ WD یا seagate یا ADATA یا silicon power یا غیره ؟
3- کدوم یکیشون سرعتش از همه بیشتره ؟
ata.royalfalcon
14-03-2015, 23:15
سلام
دوستان میخوام هارد اکسترنال بدون آداپتور 2 ترابایتی بخرم
1- آیا مدل معمولی بخرم یا ضد ضربه یا ضد آب ؟
2- از کدوم برند بخرم ؟ WD یا seagate یا ADATA یا silicon power یا غیره ؟
3- کدوم یکیشون سرعتش از همه بیشتره ؟
سلام .
1. اگر کاربر با دقتی هستید و میدونید که چطوری باید استفاده کرد لزومی نداره که حتماً مدلهای ضد ضربه یا آب بخرید . در غیر اینصورت بهتر هست مدلهای ضد ضربه یا آب بخرید که حداقل شانس خرابی به خاطر سهل انگاری کمتر باشه گرچه این احتمال هیچوقت به صفر نمیرسه .
2. بنظر من فرقی نمیکنه از کدام برند انتخاب کنید بجزء اینکه دو برند اول تولید کننده واقعی هارد دیسک هستند .
3. تفاوت سرعت آنقدر محسوس نیست پس بجای اینکه معیار انتخابتون تفاوت سرعت باشه ، بهتر هست حداقل قیمت ، معتبر بودن گارانتی و مدت آن ، شکل ظاهری و ... معیارهای انتخابتون باشه .
albertxx
16-03-2015, 12:44
دوستان چنتا سوال
هارد اکسترنال میخوام بخرم بعد یه چنتا نکته کلیدی واسم پیش اومد
تفاوت بین هارد های قابل حمل وسترن ultra و element چیه ؟؟
دوما
چرا هاردهای قابل حمل بالای 2 ترا موجود نیست و 2 ترا اینقدر گرونه ؟
با هزینه 2 ترا پرتابل میشه 3 ترا آداپتوری گرفت !!! (( هر 2 حدود 400 هستن ))
16-03-2015, 18:08
دوستان چنتا سوال
هارد اکسترنال میخوام بخرم بعد یه چنتا نکته کلیدی واسم پیش اومد
تفاوت بین هارد های قابل حمل وسترن ultra و element چیه ؟؟
دوما
چرا هاردهای قابل حمل بالای 2 ترا موجود نیست و 2 ترا اینقدر گرونه ؟
با هزینه 2 ترا پرتابل میشه 3 ترا آداپتوری گرفت !!! (( هر 2 حدود 400 هستن ))
در مورد تفاوت بين مدلهاي ultra و element در پست 7444# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همين تاپيك توضيحاتي داده شده .
هارد ديسك سه ترابايتي 2.5 اينچي ساخته شده ، احتمالاً مدتي بعد مدلهاي اكسترنال هم وارد بازار ميشه .
سلام:n12:
من امروز هاردمو قطع کردم و بعد وصل کردم ولی وقتی وصل کردم هارد توی my computer وجود نداره
توی device manager و اون پایین ویندوز میشناستش ولی نمیتونم باز کنم
اگه کسی راه حلی داره که بتونم درست کنمش ممنون میشم
کلی هم توش اطلاعات دارم:n27:
و در ضمن تو Disk Management هارد اکسترنال نیست یک disk 1 نوشته و زیرشunknown هست و زیر اون هم not initialized
ata.royalfalcon
16-03-2015, 23:20
سلام:n12:
من امروز هاردمو قطع کردم و بعد وصل کردم ولی وقتی وصل کردم هارد توی my computer وجود نداره
توی device manager و اون پایین ویندوز میشناستش ولی نمیتونم باز کنم
اگه کسی راه حلی داره که بتونم درست کنمش ممنون میشم
کلی هم توش اطلاعات دارم:n27:
و در ضمن تو Disk Management هارد اکسترنال نیست یک disk 1 نوشته و زیرشunknown هست و زیر اون هم not initialized
سلام .
یکی از کاربران همین انجمن با استفاده از برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional موفق به بازیابی اطلاعات از هارد دیسکی که در حالت Not Initialized بوده شده . بعد از بازیابی اطلاعات میتونید مجدداً هارد دیسک را بصورت MBRد، Initialize و سپس با فایل سیستم NTFS فرمت کنید . طبق آموزشهای گفته شده در این پست 2# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تست کنید .
اما دقت کنید که برای بازیابی اطلاعات با استفاده از این نرم افزار خود هارد دیسک بایستی حتماً سالم و بدون مشکل باشد . یعنی اگر هارد دیسک را Initialized کنید و بعد پیغام The request could not be performed because of an I/O device error و یا The request failed due to a fatal device hardware error بدهد یعنی هارد دیسک مشکل دارد و متاسفانه شما نمیتوانید کاری انجام بدید و باید به کلینیکهای تخصصی ارسال کنید . یکی از دلایل این Errorـها وجود مشکل در Firmware هارد دیسک هست که با ابزارهای خاصی قابل رفع هست .
سلام .
یکی از کاربران همین انجمن با استفاده از برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional موفق به بازیابی اطلاعات از هارد دیسکی که در حالت Not Initialized بوده شده . بعد از بازیابی اطلاعات میتونید مجدداً هارد دیسک را بصورت MBRد، Initialize و سپس با فایل سیستم NTFS فرمت کنید . طبق آموزشهای گفته شده در این پست 2# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تست کنید .
اما دقت کنید که برای بازیابی اطلاعات با استفاده از این نرم افزار خود هارد دیسک بایستی حتماً سالم و بدون مشکل باشد . یعنی اگر هارد دیسک را Initialized کنید و بعد پیغام The request could not be performed because of an I/O device error و یا The request failed due to a fatal device hardware error بدهد یعنی هارد دیسک مشکل دارد و متاسفانه شما نمیتوانید کاری انجام بدید و باید به کلینیکهای تخصصی ارسال کنید . یکی از دلایل این Errorـها وجود مشکل در Firmware هارد دیسک هست که با ابزارهای خاصی قابل رفع هست .
اون برنامه هه اصلن هارد رو به عنوان درایو نمیاره و initialized هم که زدم ارور داد:n27:
اگه هیچ راهی نداره بهترین جا کجاس هاردمو ببرم حد اقل اطلاعاتمو برگردونن؟
ata.royalfalcon
17-03-2015, 10:34
اون برنامه هه اصلن هارد رو به عنوان درایو نمیاره و initialized هم که زدم ارور داد:n27:
اگه هیچ راهی نداره بهترین جا کجاس هاردمو ببرم حد اقل اطلاعاتمو برگردونن؟
پس متاسفانه كاري نميتونيد انجام بديد (بخاطر errorـي كه بعد از initialized گرفتيد پس معلوم ميشه هارد ديسك مشكل دارد) و حتماً بايد بفرستيد مراكز تخصصي تعميرات هارد ديسك اگر اطلاعات براي شما مهم هست . در گوگل جستجو كنيد چند مورد را ميتونيد پيدا كنيد .
پس خود هارد درست بشو نیست دیگه؟
شما جایی رو سراغ ندارید؟
ata.royalfalcon
17-03-2015, 12:32
پس خود هارد درست بشو نیست دیگه؟
شما جایی رو سراغ ندارید؟
بايد بررسي بشه تا دقيقاً مشخص بشه ولي به احتمال زياد درست شدني هست .
چند نمونه كلينيكهاي تخصصي را براي شما پيغام خصوصي ميكنم .
puya2010
20-03-2015, 00:30
سلام
دیروز یه هارد اکسترنال 2 ترابایتی مدل ADATA hd710 خریدم
میخواستم بدونم با توجه به اینکه من برای آرشیو فیلم و موزیک میخوام از این هارد اکسترنال استفاده کنم و نه مثلا نصب ویندوز ؛ آیا نیاز هستش که هارد رو پارتیشن بندی کنم ؟ اگه آره به چند تا و هر کدوم چند گیگ ؟ با چه نرم افزاری بهتره ؟
اگرم نه خودتون چه توصیه هایی رو قبل از شروع به استفاده از هارد توصیه میکنید ؟
ممنون
ata.royalfalcon
20-03-2015, 10:31
سلام
دیروز یه هارد اکسترنال 2 ترابایتی مدل ADATA hd710 خریدم
میخواستم بدونم با توجه به اینکه من برای آرشیو فیلم و موزیک میخوام از این هارد اکسترنال استفاده کنم و نه مثلا نصب ویندوز ؛ آیا نیاز هستش که هارد رو پارتیشن بندی کنم ؟ اگه آره به چند تا و هر کدوم چند گیگ ؟ با چه نرم افزاری بهتره ؟
ممنون
سلام .
آیا نیاز هستش که هارد رو پارتیشن بندی کنم ؟
اکثر هارد دیسک های اکسترنال از قبل پارتیشن بندی (معمولا یک عدد پارتیشن) شده و با فایل سیستمهایی مثل NTFS و ... فرمت میشوند و آماده استفاده هست .
اگه آره به چند تا و هر کدوم چند گیگ
اینکه یک پارتیشن بسازید و اطلاعات را به روش فولدربندي را مرتب كنيد یا اینکه چند پارتیشن بسازید ، بیشتر سليقه اي هست مخصوصاً به حجم هر فایل بستگی دارد و نميتوان دستور العمل واحدي براي همه تعيين كرد . بنظرم اگر حجم هر فايل كم هست (مثل فايلهاي TXT يا Doc و موردهاي مشابه) ميتونيد تا نهایت چهار پارتيشن 500GB بسازيد ولي اگر حجم هر فايل زياد هست (مثلاً فیلمهاي چندگيگابايتي) هارد ديسك يك یا نهایت دو پارتيشن داشته باشد .
با چه نرم افزاری بهتره ؟
همان Disk management ویندوز برای اینکار کفایت میکند .
پست اول تاپیک زیر را مطالعه کنید که نکاتی درباره نحوه استفاده و نگهداری توضیح دادم .
سلام.
موقع Safely Remove کردن هارد اکسترنالم پیغام خطای زیر رو میده:
از برنامهی USB Safely Remove هم استفاده کردم ولی نمیتونه و پیغام زیر رو میده:
حتّی اون Processهایی که تو پنجرهی بالا اومده رو Kill هم میکنم ولی مشکل حل نمیشه.
ویندوز رو Log Off کردم درست نشد. ReStart کردم درست نشد.
فکر کنم هاردتون ویروس گرفته ، که در حال اجرا هستن و اجازه نمیدن هارد
Safely Remove بشه .
یک انتی ویروس نصب کنید.
فکر کنم هاردتون ویروس گرفته ، که در حال اجرا هستن و اجازه نمیدن هارد
Safely Remove بشه .
یک انتی ویروس نصب کنید.
آنتیویروس COMODO نصب هست. آپدیت هم هست.
آنتیویروس COMODO نصب هست. آپدیت هم هست.
پس احتمالا برنامه جاسوسی باشه . همیشه توصیه میشه یک برنامه Anti trojan هم نصب کنید .Trojan Killer ، Loaris Trojan Remover یکی از این دو رو هم تست کنید .
ata.royalfalcon
21-03-2015, 11:13
این i$Extend\$RmMetadata\$TxfLog\$TxfLog.blfمربوط به NTFS فایل سیستم هست و ویروس یا برنامه های جاسوسی و ... محسوب نمیشه .
برای برطرف کردن این مسئله ، CMD را اجرا و دستور زیر را وارد کنید .
بجای X در دستور گفته شده ، Letter مربوط به هارد دیسک اکسترنال مورد نظر را وارد کنید . دقت کنید که با این دستور هارد دیسک اکسترنال Eject نخواهد شد و نیاز هست که با برنامه خودش Safely Remove شود .
برای اطمینان ، من روی هارد دیسک اکسترنال Seagate GoFlex چند بار تست کردم مورد یا اشکالی ایجاد نشد .
basketball
23-03-2015, 21:59
سلام
هارد Seagate Backup Plus شکل ظاهری اش تغییر کرده؟
مدل قدیمی که دو سال پیش خریدم به شکل ایستاده بود و به هارد اینترنال تبدیل میشد، ولی مدل جدید دیگر به شکل ایستاده نیست، درسته؟ یعنی مثل مدل اکسپنشن؟
این خوابیده بودن باعث میشه نسبت به ظاهر قدیمی گرمای بیشتری تولید کند؟
ata.royalfalcon
24-03-2015, 00:26
سلام
هارد Seagate Backup Plus شکل ظاهری اش تغییر کرده؟
مدل قدیمی که دو سال پیش خریدم به شکل ایستاده بود و به هارد اینترنال تبدیل میشد، ولی مدل جدید دیگر به شکل ایستاده نیست، درسته؟ یعنی مثل مدل اکسپنشن؟
سلام .
بله ؛ مدلهای جدید برخلاف مدلهای قبلی بصورت خوابیده طراحی شده اند که بنظر من این حالت خیلی امن تر از حالتهای ایستاده در پیشین هست ، امکان دسترسی مستقیم به پورتهای SATA هارد دیسک در مدلهای جدید هم وجود ندارد .
هارد دیسکهای بکار رفته که نسبت به مدلهای قبلی تغییری نداشته ولی دقیقاً در قسمت فوقانی مدلهای قبلی و ایستاده (عکس زیر) شبکه و منافذی وجود داشت که شاید تهویه موثرتری را ایجاد میکردند (حرکت جریان هوای گرم از پایین به بالا) . به هر حال سعی کنید با استفاده از فن دمای هارد دیسک را کنترل و در صورت نیاز از فن استفاده کنید .
basketball
24-03-2015, 14:18
مدل آداپتوری وسترن دیجیتال ایستاده هست یا خیر؟
ata.royalfalcon
24-03-2015, 16:26
مدل آداپتوری وسترن دیجیتال ایستاده هست یا خیر؟
فعلاً که بصورت ایستاده هستند البته مدلهای Elements هم قبلاً بصورت خوابیده طراحی شده بودند که در مدلهای جدید هم بصورت ایستاده هستند . بنظر من بهتره که وسترن دیجیتال هم دیگه مدلهای ایستاده تولید نکنه چون این حالت واقعاً پایدار (Stable) نیست و هر لحظه امکانش هست سقوط کنه مگر اینکه در جایی قرار بگیره که غیر قابل دسترس باشه یا اینکه روی میز به حالت خوابیده قرار بگیره .
nazanin66
01-04-2015, 12:17
سلام
سال نو مبارك
يك سوال مبهم...با توجه به اينكه قيمت هارد اكسترنال ADTA نسبت به برندهاي معتبرتري مثل seagate ارزان تر هست..از لحاظ كارآيي و دوام قابل رقابت با مدل هاي ديگر از برندهاي ديگر هست؟
با تشكر
:n40:
ata.royalfalcon
01-04-2015, 22:05
سلام
سال نو مبارك
يك سوال مبهم...با توجه به اينكه قيمت هارد اكسترنال ADTA نسبت به برندهاي معتبرتري مثل seagate ارزان تر هست..از لحاظ كارآيي و دوام قابل رقابت با مدل هاي ديگر از برندهاي ديگر هست؟
با تشكر
:n40:
سلام و سال نو مبارک .
1. همه مدلهای ADATA ارزانتر از مدلهای Seagate نیستند مخصوصاً مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه هستند . اگر ارزانترین مدل میخواهید میتونید Seagate Expansion بخرید که قیمت و کیفیت هم مناسبی دارد .
2. از نظر کارایی و دوام محصولات ADATA نسبت به سایر برندها دو مسئله مطرح میشه .
اول اینکه همانطوریکه میدانید ADATA و Silicon power و ... سازنده هارد ديسك نيستند و نیازهای خودشان را از تولیدکنندگان واقعی هارد دیسکها تامین میکنند . توليدكنندگان واقعي هارد ديسكها هم واقعاً محدود هستند و قطعاً محصولات بیکیفیتی تولید نمیکنند . همین سیگیت که اسم بردید اکثراً از هارد دیسکهای سامسونگ برای مدلهای پرتابل استفاده میکند . پس بنظر من خیلی مهم نیست که هارد دیسک داخلی بکار رفته از کدام تولید کننده باشد .
مسئله دوم ؛ كيفيت خود باكس ، کابل ، ماژول SATA to USB و كيفيت كانكتورها هست من مواردی دیدم که هارد دیسک داخل باکس کاملاً فیکس نبوده و تکان میخورد . موارد متعددي ديدم كه كانكتورها بیکیفیت و مشكلدار بودند بطوريكه باعث قطع و وصلي ميشدند .
در کل پیشنهاد میکنم از برندهای معتبرتر و گارانتی شناخه شده انتخاب کنید .
Torch Bearer
02-04-2015, 04:10
با عرض سلام و خسته نباشید
من قصد خرید یه هارد اکسترنال آداپتوری 4 ترا دارم، بین مدل های وسترن My Book و سیگیت بکاپ پلاس و Adata Nobility NH03 نمیدونم کدومو انتخاب کنم
یه سیگیت بکاپ پلاس 2 ترا از مدل قدیمی ایستاده دارم ولی راجب کیفیت مدل جدیدش چیزی نمیدونم
شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟
ata.royalfalcon
02-04-2015, 09:00
با عرض سلام و خسته نباشید
من قصد خرید یه هارد اکسترنال آداپتوری 4 ترا دارم، بین مدل های وسترن My Book و سیگیت بکاپ پلاس و Adata Nobility NH03 نمیدونم کدومو انتخاب کنم
یه سیگیت بکاپ پلاس 2 ترا از مدل قدیمی ایستاده دارم ولی راجب کیفیت مدل جدیدش چیزی نمیدونم
شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟
سلام .
کیفیت مدلهای قدیمی Backup plus در همان حد و اندازه مدلهای جدید هست . اگر مشکلی نداشتید و از کارکردش هم راضی بودید پیشنهاد میکنم همین سیگیت را انتخاب کنید .
mahdi_shr
02-04-2015, 10:25
با سلام من یه هارد پاس/ورتی سیگیت دارم که گارانتیش تموم شده و الان خراب شده یعنی راغش روشن میشه ولی دیگه هیچ کامپیوتری نمیشناسدش (البته موقع گارانتی هم یه بار خراب شد)ولی اون موقع یه هارد نو دادن.
آیا میشه تعمیرش کرد؟اصلا ارزش تعمیر داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.