مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
ata.royalfalcon
20-04-2011, 08:29
سلام دوستان
قصد خرید هارد اکسترنال پورتابل 500 گیگ دارم با قیمت زیر 100.
ترجیحا هم میخوام 7200 RPM باشه
به شدت بین مدل های زیر سرگردون شدم:
1- WD My Passport Essential یا WD My Passport Essential SE (که البته فک کنم مدل SE زیر 750 گیگ نداره..درسته؟)
2- SeaGate FreeAgent GoFlex Pro یا SeaGate FreeAgent GoFlex (که بازم فک کنم مدل Pro حجم 500گیگی نداره..درسته؟)
3- ADATA Nobility NH01 Hard Disk
ADATA Classic CH11 Hard Disk -4
در واقع بین اینا ملاکم این بوده که حتما USB 3.0 داشته باشن و حتی الامکانم سرعت 7200Rpm باشه...
لطفا راهنماییم کنین... ممنون:20:
سلام
من مطمئن هستم كه مدل SE وسترن 7200 دور نيست !!! ضمنا زير 750 گيگ هم موجود نيست ، پس از اولويت شما خارج ميشه .
مدلي كه صددرصد مطمئنم 7200 دور هست مدل SeaGate FreeAgent GoFlex Pro هست كه اتفاقا 500 گيگ هم موجوده (به pro بودنش دقت كنين!!!)
نكته : اين مدل از هارد با دو نوع آداپتر فروخته ميشه usb2 و usb3 كه در عكس پايين با آداپتر usb3 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين مدل از هارد با آداپتر usb2
مزيت مدل هاي پرو نسبت به مدلهاي غير پرو علاوه بر 7200 دور بودن ، داشتن يه پايه اي به نام Dock هست كه ميتونين اونو سرپا نگه دارين .طبق عكس بالا
در باره مدلهاي ADATA هم متاسفانه اطلاع چنداني هم ندارم!!
mina_rbb
20-04-2011, 10:14
خیلی ممنون از راهنماییتون:20:
راستش آخه خود فروشندهه میگفت سیگیت چینیه گرچه خودشم داشت... بیشتر ADATA رو پیشنهاد میکرد که منم چون کلا درباره کیفیت این مارک اطلاعاتی نداشتم انداختم عقب..
مدل NH01 هم USB 3.0 داره هم اینکه 7200 دوره... کسی از کیفیت ADATA ها اطلاعی نداره؟؟ :13:
Amin_0913
20-04-2011, 10:47
سلام
من میخوام اینو بخرم Segate 1Tb Freeagent
برای ارشیو میخوام ازش استفاده کنم
خیلی ممنون از راهنماییتون:20:
راستش آخه خود فروشندهه میگفت سیگیت چینیه گرچه خودشم داشت... بیشتر ADATA رو پیشنهاد میکرد که منم چون کلا درباره کیفیت این مارک اطلاعاتی نداشتم انداختم عقب..
مدل NH01 هم USB 3.0 داره هم اینکه 7200 دوره... کسی از کیفیت ADATA ها اطلاعی نداره؟؟ :13:
داداش سیگیت برند معتبریه و امتحانش رو هم تو این چند ساله پس داده!
ولی A-Data خیلی معروف نیست.لااقل از سیگیت معروف تر نیست...
به نظرم یا سیگیت بگری شما یا وسترن.(من خودم وسترن رو بیشتر قبول دارم)
سلام
من میخوام اینو بخرم Segate 1Tb Freeagent
برای ارشیو میخوام ازش استفاده کنم
هارد خوبیه.
ولی میتونی یه نیم نگاهی هم به WD My Book Essential !tb هم بذاری که بطور پیشفرض از USB 2 , USB 3 پشتیبانی میکنه.ولی واسه سیگیت باید یه اداپتر 30 تومنی بخری که USB 3 رو داشته باشی...
onehellsing
21-04-2011, 00:42
دوستانی که یادشونه من توی صفحات 121 و 122 segate free agent رو بد و بیراه گفتم که مشکل سازی میکنه امروز به طور کامل به گ... رفت میدونین چطوری؟ من روزی یک بار 5 دقیقه برای بکاپ روشنش میکردم و اداپتورشو در نمیاوردم گاهی لازم میشد امروز همینجور داشتم اتوکد کار میکردم دستگاه هم وصل نیود یعنی سیم یو اس بی وصل نیود یهو صداهای عجیب غریب شنیدم همه جای سیستمو نگاه کردم فکر کردم هاردای داخلیشن چون سیستم روشن بود ولی دیدم نه اقای سیگیت داره از بین میره بدون اینکه اصلا وصل باشه جالبه که اکثر جاها نوشتن لازم نیست کسی که روزی یه بار حتی روشن میکنه اداپتور دستگاهارو در بیاره ولی این شرکت چندین ساله بیتجربه یه سیستم درست نداره همه چیش مشکل ایجاد میکنن ممکنه دوستانی بیان بازم طرفداری کنن که نه مال ما داره کار میکنه!!! اره مال منم کار میکرد .. مطمئن باشین خراب خواهد شد
onehellsing
21-04-2011, 00:49
من با اقای ata.royalfalcon موافقم امروز مدل وسترن دیجیتال یو اس بی 2 و3 همون مدل که ایشون کتابخونشو دارن !!! گرفتم از همون اول خوشم اومد ساخته تایلنده فقط میخواستم از ایشون سوال کنم اداپتوراشونو چه موقع ها در میارن . راستی صداشم خیلی ارومه سرعتش زیاده یه مساله هم به کسانیکه دنبال 7200 دورن یا فکر میکننن RPM تاثیر داره عزیزان تا از یو اس بی 2 یا 3 استفاده می کنین اصلا تفاوتشو احساس نمیکنین پس خوتون سر یه قابلیت بی تاثیر خسته نکنین من 3 تا ترانسند پاسپورتی خریدم برای اشناهامون و خودم سرعتشون 7200 نیست ولی از سیگیت 7200 خدا شاهده سرعتوشن بیشتره من تجربه دارم .. مطمئن باشین
ata.royalfalcon
21-04-2011, 07:21
من با اقای ata.royalfalcon موافقم امروز مدل وسترن دیجیتال یو اس بی 2 و3 همون مدل که ایشون کتابخونشو دارن !!! گرفتم از همون اول خوشم اومد ساخته تایلنده فقط میخواستم از ایشون سوال کنم اداپتوراشونو چه موقع ها در میارن . راستی صداشم خیلی ارومه سرعتش زیاده یه مساله هم به کسانیکه دنبال 7200 دورن یا فکر میکننن RPM تاثیر داره عزیزان تا از یو اس بی 2 یا 3 استفاده می کنین اصلا تفاوتشو احساس نمیکنین پس خوتون سر یه قابلیت بی تاثیر خسته نکنین من 3 تا ترانسند پاسپورتی خریدم برای اشناهامون و خودم سرعتشون 7200 نیست ولی از سیگیت 7200 خدا شاهده سرعتوشن بیشتره من تجربه دارم .. مطمئن باشین
سلام
من خيلي كم از هاردهام استفاده ميكنم
به جرئت ميتونم بگم كه تا الان نقريبا دوماهي ميشه كه هاردهامو روشن نكردم!!! خب بديهي هست كه آداپتورشو در ميارم چون صحيح نيست آداپتورش به مدت طولاني همينجوري به برق وصل باشه و با توجه به اينكه وضعيت برق رساني در مملكت ما اصلا خوب نيست (نوسان و قطعي برق) من از ترانس استابيلايزر فاراتل در مواقعي كه قراره هارد به مدت طولاني كار كنه استفاده ميكنم .
خلاصه بگم كه بايد يه مديريت صحيح و درستي در مورد هاردتون داشته باشين تا عمري طولاني داشته باشه ، مثلا بك آپ ها رو يه جا جمع كنين و وقتي حجمش زياد شد اونوقت بريزين در هارد اكسترنالتون تا مجبور نشين هاردتون رو دائما روشن كنين اونهم براي بك آپ هاي كم حجم
عمدتا كارم ارشيو كردن فيلم و كارتون هست ، وقتي فيلم رو نگاه كردم آرشيو ميكنم توي هاردم !!!!
تا الان 6 هارد وسترن مدل elite دارم كه فقط usb2 هست ، جالب اينجاست كه ظاهرا مدل دسكتاپي الايت ديگه توليد نميشه !!!:41:
babak1000
21-04-2011, 09:12
لطفا کمک کنید:
من یک هارد اکسترنال سیلیکون پاور a80 خریدم که در هنگام اتصال علامت اتصال usb میاد اما خود هارد بالا نمیاد چه کار کنم؟
ata.royalfalcon
21-04-2011, 09:24
لطفا کمک کنید:
من یک هارد اکسترنال سیلیکون پاور a80 خریدم که در هنگام اتصال علامت اتصال usb میاد اما خود هارد بالا نمیاد چه کار کنم؟
سوال اول : قبلا مشكل نداشت يا اينكه اولين باره وصل ميكني ؟؟؟
سوال دوم : كابل Usb رو به پشت كيس وصل كردي ديگه؟؟؟ (از لحاظ برق رساني ، پورت هاي پشت كيس بهترين حالت رو دارن)
نكته : اين هارد از نوع فقط usb3 هست و فكر ميكنم فقط بايد به پورت usb3 وصل كني !!! (اينو مطمئن نيستم)
شما disk management رو اجرا كنين و اگر امكانش هست يه اسكرين شات ازش بذارين اينجا تا ببينم اوضاع از چه قراره !!! براي اجراي اين برنامه دستور diskmgmt.msc رو در run تايپ كنين . اگر در ديسك منجمنت اون هارد رو unallocated و يا free space زده باشه نياز به پارتيشن بندي و فرمت داره!!!
onehellsing
21-04-2011, 09:42
من هر روز وصل میکنم منم ارشیو فیلم و سریال وکارتون دارم ولی برای بکاپ گیری از کارای اتوکد که مهمن هر روز مجبورم بزنم خوشبختانه پشتش کلید روشن خاموش داره فقط نمیدونم نرم افزاری خاموش میکنه یا سخت افزاری اخه اون هارد بنجل سیگیت بدون وصل شدن به کامپیوترم خودش روشن میشد اتفاقا منم از استابلایزر فاراتل استفاده میکنم از اون سفیدا شبیه بالشه . کاش این وسترن هارد داخلیش قابل تعویض بود یعنی کیسش بازو بسته میشد .
ata.royalfalcon
21-04-2011, 09:47
من هر روز وصل میکنم منم ارشیو فیلم و سریال وکارتون دارم ولی برای بکاپ گیری از کارای اتوکد که مهمن هر روز مجبورم بزنم خوشبختانه پشتش کلید روشن خاموش داره فقط نمیدونم نرم افزاری خاموش میکنه یا سخت افزاری اخه اون هارد بنجل سیگیت بدون وصل شدن به کامپیوترم خودش روشن میشد اتفاقا منم از استابلایزر فاراتل استفاده میکنم از اون سفیدا شبیه بالشه . کاش این وسترن هارد داخلیش قابل تعویض بود یعنی کیسش بازو بسته میشد .
من مطمئنم كه اون دكمه پشت هارد ، به صورت سخت افزاري هم خاموش ميكنه (توقف كامل چرخش صفحات)
يه نكته اي رو هم بگم كه شما نيازي ندارين از طريق اون دكمه خاموشش كنين
برای خاموش کردن هارد بهتره که طبق شکل زیر عمل بشه (روی کله آدم راست کلیک و safely remove)، با این کار هارد کاملا خاموش میشه و حتی چراغش هم خاموش میشه !!!! به نظر من اين بهتره !!!
برای اینکه بتونیم هاردمون رو به بهترین شکل نگهداری کنیم ، دوستان چه راهکارهایی دارن ؟
بهترین شیوه استفاده از هارد که کمترین استهلاک رو بهش وارد کنه چی هست؟ و مهمترین عواملی که باعث خرابی هارد میشن ( بجز ضربه یا نوسانات برق) چه چیز هایی هستن؟
onehellsing
21-04-2011, 14:02
برای اینکه بتونیم هاردمون رو به بهترین شکل نگهداری کنیم ، دوستان چه راهکارهایی دارن ؟
بهترین شیوه استفاده از هارد که کمترین استهلاک رو بهش وارد کنه چی هست؟ و مهمترین عواملی که باعث خرابی هارد میشن ( بجز ضربه یا نوسانات برق) چه چیز هایی هستن؟
من تحقیقات زیادی در این مورد کردم توی سایتای خارجی بخصوص اونایی که یادمه اینها هستند
1: اولا هیچ وقت نگذارید درایوهای هاردتون پر بشه اندازه تقریبی اینه که حتما 13 در صد از فضای هر درایو باید خالی باشه این فضا هر پی بیشتر باشه بهتره برای دیدن این که چند درصد هارد یا درایواتون پره برین رو درایو هر کدوم که شد راست کلیلک کنید برین
properties--> tools---> defragments now
توی اونجا میبینین که هر درایو چقدر جای خالی داره و چند درصد خالیه روی هر درایو گزینه آنالیز رو بزنید در ویندوز ایکس پی اگر جواب بیاد که you should defragmen... یعنی باید دفراگ بکنید وگر نه هارد خیلی برای خوندن اطلاعات به زحمت میافته توی ویندوز سون اگر نتیجه انالیز این بود که بیشتر از 5 درصد فراگ شده باید گزینه دفراگ رو بزنید در طی دفراگ هیچ کاری نکنید هیچ برنامه اجرا نکنید لازم به ذکره که اگر درایو c فراگ باشه ویندوز سرعتش میادپایین
مطالب دیگه ای هم خست الان عجله دارم میام میگم
babak1000
21-04-2011, 14:53
[QUOTE=ata.royalfalcon;6034013]سوال اول : قبلا مشكل نداشت يا اينكه اولين باره وصل ميكني ؟؟؟
سوال دوم : كابل Usb رو به پشت كيس وصل كردي ديگه؟؟؟ (از لحاظ برق رساني ، پورت هاي پشت كيس بهترين حالت رو دارن)
نكته : اين هارد از نوع فقط usb3 هست و فكر ميكنم فقط بايد به پورت usb3 وصل كني !!! (اينو مطمئن نيستم)
شما disk management رو اجرا كنين و اگر امكانش هست يه اسكرين شات ازش بذارين اينجا تا ببينم اوضاع از چه قراره !!! براي اجراي اين برنامه دستور diskmgmt.msc رو در run تايپ كنين . اگر در ديسك منجمنت اون هارد رو unallocated و يا free space زده باشه نياز به پارتيشن بندي و فرمت داره!!![/QUOTE
1-برای اولین بار است .ضمنا یک هارد 320 سیگیت دارم که بدون مشکل از همان پورت بالا میاد.
2-هم جلو وهم عقب کیس فرقی نمیکند.
3-usb3 است اما ریسیور اونو شناخت وحتی فرمت و ضبط و پخش را بدون مشکل انجام داد.
نتیجه diskmanegement را بزودی انجام میدم
ببخشید جوابتونو دیر دادم کاری برام پیش آمد :20: خیلیخیلی ممنونم.
baran552
21-04-2011, 16:32
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دیروز یک هارد سیگیت portable با مشخصات زیر خرید کردم ( GoFlex-Free Agent-1.5TB-USB2.0-USB 3.0 Upgradeable)
برام عجیبه که قابلیت پسورد گذاری مثل هارد های Western Digital نداره و این قابلیت خیلی برای من مهمه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که باید چه کار کنم .توی سایت Seagate هم رفتم نرم افزاری براش نداشت
در ضمن آیا میشه کاری کرد که نرم افزاره Western Digital رو برای Seagate استفاده کرد
سلام
هارد وسترن 2ترابایت usb3 با rpm7200چه مدلی پیشنهاد میدید(ادپتور دار)
راستش یه my passport Essential -500g -usb3دارم که همیشه همراهمه والان یه 3.5 برای ارشیو میخوام..
ممنون..
ata.royalfalcon
21-04-2011, 18:42
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دیروز یک هارد سیگیت portable با مشخصات زیر خرید کردم ( GoFlex-Free Agent-1.5TB-USB2.0-USB 3.0 Upgradeable)
برام عجیبه که قابلیت پسورد گذاری مثل هارد های Western Digital نداره و این قابلیت خیلی برای من مهمه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که باید چه کار کنم .توی سایت Seagate هم رفتم نرم افزاری براش نداشت
در ضمن آیا میشه کاری کرد که نرم افزاره Western Digital رو برای Seagate استفاده کرد
سلام
شاید سیگیت برای این کار نرم افزاری طراحی نکرده ولی جای نگران نیست . شما میتونین از برنامه bit locker موجود در ویندوز سون برای اینکار استفاده کنین
ata.royalfalcon
21-04-2011, 18:52
سلام
هارد وسترن 2ترابایت usb3 با rpm7200چه مدلی پیشنهاد میدید(ادپتور دار)
راستش یه my passport Essential -500g -usb3دارم که همیشه همراهمه والان یه 3.5 برای ارشیو میخوام..
ممنون..
سلام
باید بگم که تنوع هاردهای وسترن کمه و تنها مدل پیشنهادی هست My Book Essential که usb2 و usb3 همزمان داره فقط در موقع خرید به این مسئله توجه داشته باشین
نکته دیگه این هست که تا اونجایی که میدونم (مطمئنم) 7200 دور نیستن .
از اونجایی که در ساخت هارد های اکسترنال ، از هارد وسترن اینترنال نوع گرین استفاده شده پس RPM مدلهای دسکتاپی IntelliPower هست یعنی با توجه به شرایط کاری دور متغیری دارن .
ata.royalfalcon
21-04-2011, 19:06
من تحقیقات زیادی در این مورد کردم توی سایتای خارجی بخصوص اونایی که یادمه اینها هستند
1: اولا هیچ وقت نگذارید درایوهای هاردتون پر بشه اندازه تقریبی اینه که حتما 13 در صد از فضای هر درایو باید خالی باشه این فضا هر پی بیشتر باشه بهتره برای دیدن این که چند درصد هارد یا درایواتون پره برین رو درایو هر کدوم که شد راست کلیلک کنید برین
properties--> tools---> defragments now
توی اونجا میبینین که هر درایو چقدر جای خالی داره و چند درصد خالیه روی هر درایو گزینه آنالیز رو بزنید در ویندوز ایکس پی اگر جواب بیاد که you should defragmen... یعنی باید دفراگ بکنید وگر نه هارد خیلی برای خوندن اطلاعات به زحمت میافته توی ویندوز سون اگر نتیجه انالیز این بود که بیشتر از 5 درصد فراگ شده باید گزینه دفراگ رو بزنید در طی دفراگ هیچ کاری نکنید هیچ برنامه اجرا نکنید لازم به ذکره که اگر درایو c فراگ باشه ویندوز سرعتش میادپایین
مطالب دیگه ای هم خست الان عجله دارم میام میگم
نظرات شخصی من
من هیچ وقت دفراگمت نمیکنم به خاطر اینکه دائما فایلی حذف و اضافه نمیکنم در نتیجه ترتیب قرارگیری فایلها در سکتورها بهم نمیخوره . چو دفرگمنت کردن هارد اکسترنال usb2 فوق العاده زمانبر هست .
1. همیشه safe remove کنید .
2. مسئله بسیار مهمی که باید در نظر گرفته بشه دمای هارد هست . نرم افراز های زیادی وجود دارد که دمای هارد رو کنترل میکنه . سعی کنین یه فن 12 سانتی متری پشتش بذارین واقعا در خنک کردن موثره .
3. بزرگترین دشمن هاردها ضربه و تکان و لرزش هست . هارد رو در جای مناسبی بذاربن تا احتمال ضربه و سقوط کمتر بشه . من به همین دلیل یک کمد کوچیک خریدم و شش تا هارد رو در اون کمد گزاشتم .
4. در مواقع طولانی که از هارد استفاده نمیکنین از برق جدا کنین.
5. اگر قطعی و نوسان برق زیاد دارین بهتره که از محافظ برق استفاده کنین اگر استابیلایزر باشه چه بهتر
6.حتما و حتما و حتما به پورت usb مطمئن متصل کنین . ما تو شرکتمون یه سیستم داشتیم که پورت جلوی کیس ، جای برق و دیتا اشتباهی نصب شده بود و هرچی فلش مموری وصل میکردن رو میسوزوند . پس بهترین کار متصل نمودن به پورت پشت کیس هست
baran552
21-04-2011, 19:15
سلام
شاید سیگیت برای این کار نرم افزاری طراحی نکرده ولی جای نگران نیست . شما میتونین از برنامه bit locker موجود در ویندوز سون برای اینکار استفاده کنین
آیا نرم افزار خوب و مطمئن Portable مثل هارد های WD سراغ دارید برای پسوردگذاری .واقعا اگه میدونستم Seagate این قابلیت رو مثل Western Digital نداره اصلا نمیخریدمش !!!آخه روی کارتونش نوشته بود Secure data encryption پس این چیه؟؟
حسابی از دسته خودم شاکی هستم که بدون اطلاع ۱۹۵،۰۰۰ تومان پول دادم برای اون !!!!؟؟؟؟
نظرات شخصی من
من هیچ وقت دفراگمت نمیکنم به خاطر اینکه دائما فایلی حذف و اضافه نمیکنم در نتیجه ترتیب قرارگیری فایلها در سکتورها بهم نمیخوره . چو دفرگمنت کردن هارد اکسترنال usb2 فوق العاده زمانبر هست .
1. همیشه safe remove کنید .
2. مسئله بسیار مهمی که باید در نظر گرفته بشه دمای هارد هست . نرم افراز های زیادی وجود دارد که دمای هارد رو کنترل میکنه . سعی کنین یه فن 12 سانتی متری پشتش بذارین واقعا در خنک کردن موثره .
3. بزرگترین دشمن هاردها ضربه و تکان و لرزش هست . هارد رو در جای مناسبی بذاربن تا احتمال ضربه و سقوط کمتر بشه . من به همین دلیل یک کمد کوچیک خریدم و شش تا هارد رو در اون کمد گزاشتم .
4. در مواقع طولانی که از هارد استفاده نمیکنین از برق جدا کنین.
5. اگر قطعی و نوسان برق زیاد دارین بهتره که از محافظ برق استفاده کنین اگر استابیلایزر باشه چه بهتر
6.حتما و حتما و حتما به پورت usb مطمئن متصل کنین . ما تو شرکتمون یه سیستم داشتیم که پورت جلوی کیس ، جای برق و دیتا اشتباهی نصب شده بود و هرچی فلش مموری وصل میکردن رو میسوزوند . پس بهترین کار متصل نمودن به پورت پشت کیس هست
یه سوالی در مورد هاردهای وسترن دارم که شاید یه کمی مسخره باشه:
شما هارد ها رو به صورت افقی نگه داری می کنین یا ایستاده ( عمودی ) چون هارهای وسترن (My book essential) یه حالت مستطیلی خاص داره و طراحیش به نظر جوری هست که تو حالت ایستاده بایداستفاده بشه اما خوب اگه اونو افقی بذاریم احتمال اینکه در اثر تکون خوردن هارد بیفته کمتر میشه.
ata.royalfalcon
21-04-2011, 20:43
یه سوالی در مورد هاردهای وسترن دارم که شاید یه کمی مسخره باشه:
شما هارد ها رو به صورت افقی نگه داری می کنین یا ایستاده ( عمودی ) چون هارهای وسترن (My book essential) یه حالت مستطیلی خاص داره و طراحیش به نظر جوری هست که تو حالت ایستاده بایداستفاده بشه اما خوب اگه اونو افقی بذاریم احتمال اینکه در اثر تکون خوردن هارد بیفته کمتر میشه.
سوالتون اصلا مسخره نیست !!! هر سوالی دوست داشتین بپرسین!!!:31:
من هاردامو به صورت ایستاده (عمودی) نگه میدارم . البته میشه اونو بصورت خوابیده هم استفاده کرد و مشکلی هم نداره . فقط باید سعی کنین که هارد اینترنالش اون قسمتی که لیبل و برچسب داره رو به بالا باشه .
نکته مهم دیگه هم اینه که در حالت خوابیده تبادل گرمایی برای هارد کمی سختتر میشه (نمیتونم دلیلشو چه طوری توضیح بدم برای شما)
ولی اگر هاردتونو به صورت خوابیده استفاده میکنین سعی کنین یه فن هم پشتش بذارین خیلی عالی میشه !!!
ممنون از جوابتون
من یه سوالی در مورد پارتیشن بندی داشم. الان هارد من یه پارتیشن بیشتر نداره
تو Computer management هم فقط همین یه پارتیشن هست
حالا اگه من بخوام این پارتیشنو فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم که باعث میشه نرم افزار های وسترن که روی هارد هست از بین بره . این پارتیشن بندی رو چه جوری باید انجام داد که نرم افزارهای روی هارد از بین نره؟
راستی میشه این نرم افزار رو از سایت خود وسترن هم دانلود کرد؟
ata.royalfalcon
21-04-2011, 21:19
دوستانی که درباره افقی یا عمودی گزاشتن هارد میپرسن گرچه مشکلی نداره ولی از لحاظ تبادل گرمایی برای هارد کمی سخت میشه طبق عکس زیر
اگر هارد به صورت ایستاده باشه یه جریان هوایی از پایین به بالا ایجاد میشه که هوای گرم از بالا خارج میشه و هوای خنک از پایین وارد میشه .
ولی اگر به صورت خوابیده باشه این جریان هوا نمیتونه ایجاد بشه پس به یک فن اضافه برای خنک شدن لازمه !!!
ata.royalfalcon
21-04-2011, 21:45
ممنون از جوابتون
من یه سوالی در مورد پارتیشن بندی داشم. الان هارد من یه پارتیشن بیشتر نداره
تو Computer management هم فقط همین یه پارتیشن هست
حالا اگه من بخوام این پارتیشنو فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم که باعث میشه نرم افزار های وسترن که روی هارد هست از بین بره . این پارتیشن بندی رو چه جوری باید انجام داد که نرم افزارهای روی هارد از بین نره؟
راستی میشه این نرم افزار رو از سایت خود وسترن هم دانلود کرد؟
بله در سایت وسترن این نرم افزار هست ولی برای نصب کردن یه توضیحاتی داده که راحت متوجه نمیشم .
آدرسو در زیر گزاشتم
ولی فکر نمیکنم که آپدیت فریم ویر (Firmware) ضرورتی داشته باشه پس باید مستقیما برین مرحله دوم
در هر حال اول خوب مطالعه کنین تا در صورت از دست دادن نرم افزار پشیمون نشین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی یک راه دیگر هست که نیازی به حذف پارتیشن نیست و اونهم استفاده از قابلیت shrink در همون دیسک منجمنت هست . یعنی با استفاده از قابلیت شرینک شما مقدار فضای مورد نیاز رو بدون حذف اطلاعات از پارتیشن اولی جدا میکنن و بعدا میتونن این پارتیشن جدا شده رو فرمت کنین.
آموزش کامل شرینک کردن
راست کلیک بروی پارتیشن اولی و سپس انتخاب گزینه شرینک
پس از یه مدت زمانی یه پنجره ای ظاهر میشه که حداکثر فضایی که قابل جدا شدنه رو میگه که هرچی اطلاعات کمتری در اون پارتیشن داشته باشین بیشتر میتونین ازش فضا بردارین ، پس بهتره که پارتیشن اولی رو خلوت کنین و!!!
و سپس پارتیشن جدا شده رو مشاهده میکنین که میتونین ازش چندتا پارتیشن دیگه هم بسازین برای ساخت پارتیشن های جدید روی فضای جدید ایجاد شده راست کلیک کنین و new simple volume رو انتخاب کنین
سپس
و فضای مورد نیاز رو تعیین میکنین و اگر فقط یه پارتیشن جدید میخواین بسازین پس بذارین حدکثر سایز بمونه !!!
ولی اگر چندتا پارتیشن میخواهید اندازه اش رو به میل خودتان تعیین کنید
لیبل هم که اتوماتیک وار اختصاص میده !!! پس دست بهش نزنین . (ولی حواستون جمع باشه که تکراری نزنه ، یعنی نمیشه که دو تا درایو D داشته باشین گرچه ویندوز از این اشتباهات نمیکنه ولی شما حواستون جمع باشه )
فایل سیستم که باید NTFS باشه انداره کلاسترها بذارین پیشفرض باشه . پیشنهادم اینه که quick format رو انتخاب کنین تا سریعتر فرمت کنه (تیکشو بزنین)
تموم شد
سجاد توانا
21-04-2011, 23:37
خوب بود ممنون
سجاد توانا
21-04-2011, 23:42
بازم ممنون كه راهنمايي كردين:46:
noisymind
22-04-2011, 09:59
این نرم افزار قفل گذای برای هاردهای اکسترنا WD رو میشه برای اینترنالهای وسترن هم استفاده کرد؟
Amin_0913
22-04-2011, 12:55
اقا اگه با USB3 به پورت USB2 وصل کنیم سرعتش فرقی داره یا نه؟
ata.royalfalcon
22-04-2011, 13:34
این نرم افزار قفل گذای برای هاردهای اکسترنا WD رو میشه برای اینترنالهای وسترن هم استفاده کرد؟
امتحان نکردم ، متاسفانه من هارد اینترنال وسترن هم ندارم که تست کنم
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
اقا اگه با USB3 به پورت USB2 وصل کنیم سرعتش فرقی داره یا نه؟
سرعتش همون usb2 میشه !!!!
حداکثر دمای مجاز برای هارد چقدر هست؟
هارد من حتی موقعی که باهاش کار نمی کنم هم دماش بالا می ره و به 50 می رسه. که فکر کنم دمای زیادی هست.
آقا من یه هارد My Passport 500gm Western دارم
وقتی به pc وصل میکنم صدا وصل شدن میاد
ولی هیچ نشونی از خود هارد نیست !
تو ----T که میزنم باز میشه!
ولی تو pc نه
چی کنم ؟
ata.royalfalcon
23-04-2011, 06:59
حداکثر دمای مجاز برای هارد چقدر هست؟
هارد من حتی موقعی که باهاش کار نمی کنم هم دماش بالا می ره و به 50 می رسه. که فکر کنم دمای زیادی هست.
به نظرم دما بالاست !!!
من ار فن هاي پرقدرت استفاده ميكنم پس هيچوقت دماش از 42 و يا 43 بيشتر نميشه !!!
ata.royalfalcon
23-04-2011, 08:03
آقا من یه هارد My Passport 500gm Western دارم
وقتی به pc وصل میکنم صدا وصل شدن میاد
ولی هیچ نشونی از خود هارد نیست !
تو ----T که میزنم باز میشه!
ولی تو pc نه
چی کنم ؟
سلام
در ديسك منجمنت ويندوز نگاه كنين ببينين وضعيت هارد چطوريه
همينطوري نميشه راهنمايي كرد
اگر امكانش هست يه اسكرين شات ازش بذارين اينجا شايد چيزي سر درآوردم!!!
سلام دوستان.هارد 250 یا 320 تا 50 تومن چی پیشنهاد میکنید که usb3 رو هم ساپورت کنه
سلام
در ديسك منجمنت ويندوز نگاه كنين ببينين وضعيت هارد چطوريه
همينطوري نميشه راهنمايي كرد
اگر امكانش هست يه اسكرين شات ازش بذارين اينجا شايد چيزي سر درآوردم!!!
من کلا نفهمیدم چی گفتی :31:
اسکرین از کجاش بزارم ؟
ata.royalfalcon
23-04-2011, 18:27
من کلا نفهمیدم چی گفتی :31:
اسکرین از کجاش بزارم ؟
روی my computer راست کلیک کنین و سپس manage رو کلیک کنین که computer management اجرا میشه و سپس در قسمت چپ روی disk management کلیک کنید و کمی صبر کنین تا تستهای لازم انجام شود (البته قبلش هاردتون رو وصل کنین) و اگر ویندوزتون سون و یا ویستا هست با برنامه Snipping Tool از صفحه ای که ظاهر شده عکس بگیرین و در سایت زیر آپلود کنین
و پس از آپلود لینکشو بذارین اینجا :31::31:
ata.royalfalcon
23-04-2011, 18:45
سلام دوستان.هارد 250 یا 320 تا 50 تومن چی پیشنهاد میکنید که usb3 رو هم ساپورت کنه
سلام
حتما پرتابل میخواین
با این حجم پایین مدلی از برند وسترن وجود نداره . حداقل حجمی که با usb3 موجوده 500 گیگ هست .
=======================================
و از سیگیت دو مدل هست
مدل GoFlex Slim Performance Drive که usb3 و حجمش 320 گیگه و نمیدونم در بازار ایران موجوده یا خیر
مدل بعدی FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive هست که باید بگم که با آداپتر usb2 فروخته میشه که برای بهرمند شدن از usb3 میبایستی حدود 30 تومن دیگه اضافه خرج کنین (برای خرید آداپتر usb3 که به نظرم نمی ارزه چون گرون تموم میشه )
عکس اداپتر usb3
خود هارد سیگیت
=======================================
پیشنهاد نهایی : شما کمی بودجه بالاتر ببرین و یه هارد وسترن 500 گیگ بخرین مدل My Passport Essential که هم usb2 داره و هم usb3 (اگر این مدل رو میخرین فقط در موقع خرید به usb2+usb3 بودنش دقت کنین)
دوستان خواهشن راهنمایی کنید تا 70 80 هارد 500 بدون اداپتور 7200 میخوام.
امروز بازار ایران بودم.به هر کس میگفتم میگفت نیست همچین چیزی.یه سری هم ماشالا اصلا نمیدونستن 7200 چی هست
ba maram
23-04-2011, 23:38
دوستان هارد 500 (دیسکی و غیر دیسکی) خوب معرفی میکنید؟؟
دیسکی تا 50و60 تومان میخوام....
نظرتون راج به دیسکیا چیه؟؟؟
ata.royalfalcon
24-04-2011, 08:45
دوستان خواهشن راهنمایی کنید تا 70 80 هارد 500 بدون اداپتور 7200 میخوام.
امروز بازار ایران بودم.به هر کس میگفتم میگفت نیست همچین چیزی.یه سری هم ماشالا اصلا نمیدونستن 7200 چی هست
مدلي كه صددرصد مطمئنم 7200 دور هست مدل SeaGate FreeAgent GoFlex Pro هست كه اتفاقا 500 گيگ هم موجوده (به pro بودنش دقت كنين!!!)
نكته : اين مدل از هارد با دو نوع اينترفيس فروخته ميشه usb2 و usb3 كه در عكس پايين نوع usb3 هست
همين مدل از هارد نوع usb2
مزيت مدل هاي پرو نسبت به مدلهاي غير پرو علاوه بر 7200 دور بودن ، داشتن يه پايه اي به نام Dock هست كه ميتونين اونو سرپا نگه دارين .طبق عكس بالا
====================
احيانا اگر نوع usb3 رو پيدا نكردين ميتونين مدل usb2 رو بخرين .
اما براي بهرمند شدن از usb3 ميبايستي حدود 30 تومن ديگه هم مجددا خرچ كنين تا اداپتر usb3 بخرين . يعني انتهاي اين هاردها قابل جدا شدن هست . مثل عكس زير كه ميتونين انواع اينترفيس رو بهش متصل كنين مثل usb3 و usb2 و حتي esata
عكس آداپتر usb3
ata.royalfalcon
24-04-2011, 09:03
دوستان هارد 500 (دیسکی و غیر دیسکی) خوب معرفی میکنید؟؟
دیسکی تا 50و60 تومان میخوام....
نظرتون راج به دیسکیا چیه؟؟؟
سلام
با بودجه 50 60 تومن چيز خوبي گيرت نمياد !!!! اونهم براي 500 گيگي
در هر حال من وسترن مدل My Passport Essential توصيه ميكنم كه 5200 الي 5400 دور هست با 8 مگ بافر
و طبق معمول اين مدل دو جور هست
فقط usb2
همزمان usb2 و usb3
پس در موقع خريد اين مسئله رو دقت كنين
pedram_ashena
24-04-2011, 10:35
دوستان در رنج 100000 تومان چه هاردي پيشنهاد ميدهيد.1 ترا اگه باشه كه بهتر.جنگولك منگولك هم داشته باشه بعد نيست.براي استفاده 5 ساعته در روز.بي اداپتور و با اداپتور هم زياد فرق نميكنه فقط جمع جور باشه و از يو اس بي 2 پشتيباني كنه
hadi totti
24-04-2011, 13:22
برای هارد 1 ترابایت بین این دو کدوم رو پیشنهاد می کنین؟؟
SeaGate FreeAgent GoFlex™ Ultra–portable Drive
My Passport Essential SE
لطفا گارانتی معتبرشون و حدود قیمتشون رو هم بگید اگه می دونید.
ata.royalfalcon
24-04-2011, 14:06
برای هارد 1 ترابایت بین این دو کدوم رو پیشنهاد می کنین؟؟
GoFlex™ Ultra–portable Drive
My Passport Essential SE
لطفا گارانتی معتبرشون و حدود قیمتشون رو هم بگید اگه می دونید.
من My Passport Essential SE رو ترجيح ميدم .
فقط دقت كنين دوجور هست
1. فقط usb2 داره
2. همزمان usb2 و usb3 داره
پس در موقع خريد دقت كنين
گارانتي هم سازگار خوبه
ata.royalfalcon
24-04-2011, 14:12
دوستان در رنج 100000 تومان چه هاردي پيشنهاد ميدهيد.1 ترا اگه باشه كه بهتر.جنگولك منگولك هم داشته باشه بعد نيست.براي استفاده 5 ساعته در روز.بي اداپتور و با اداپتور هم زياد فرق نميكنه فقط جمع جور باشه و از يو اس بي 2 پشتيباني كنه
سلام
با بودجه 100 تومن و يك ترابايت ، اجبارا بايد از نوع آداپتوردار بخرين . چون 1 ترابايت بي آداپتور بيش از 100 تومنه !!!!!
مدل پيشنهادي بنده My Book Essential هست .
طبق معمول هميشه اين مدل دوجور هست .
1. فقط usb2 داره
2. همزمان usb2 و usb3 داره
پس در موقع خريد دقت كنين
نكته : اين مدل از هارد با دو نوع اينترفيس فروخته ميشه usb2 و usb3 كه در عكس پايين نوع usb3 هست
همين مدل از هارد نوع usb2
====================
احيانا اگر نوع usb3 رو پيدا نكردين ميتونين مدل usb2 رو بخرين .
اما براي بهرمند شدن از usb3 ميبايستي حدود 30 تومن ديگه هم مجددا خرچ كنين تا اداپتر usb3 بخرين . يعني انتهاي اين هاردها قابل جدا شدن هست . مثل عكس زير كه ميتونين انواع اينترفيس رو بهش متصل كنين مثل usb3 و usb2 و حتي esata
عكس آداپتر usb3
ممنون . مدل دیگه ای مداره 7200 باشه ؟ آیا تفاوت 7200 و 5400 محسوسه ؟
مدل پاسپرتی نداره 7200 ؟
و ایا این مدلی که معرفی کردید توصیه میکنید بخرم ؟
آیا مدل usb2 اون کابل رو داخلش نداره ؟
ببخشید این مدل رو ببینید ایا خوبه؟
مدل پاسپرتی نداره 7200 ؟
7200 که پاسپورتی باشه فک نمکینم دیگه غیر سیگیت جائی زده باشه!
اگه هر دفعه زیر 2 گیگ میخوای تبادل اطلاعات کنی نه خیلی فرق نداره ولی در حجم های زیاد یه کم تاثیر داره!
این مدلی که لینک دادید هم از برند توشیباست که تو ایران معروف نیست اما همیشه محصولات با کیفیتی داشته!این نوع هارد ها خیلی تو ایران ترفدار ندارن!و هیچکش اطلاعات دقیقی از اونها نداره...
ata.royalfalcon
24-04-2011, 15:28
مدل پاسپرتی نداره 7200 ؟
اگر بتوني مدل SeaGate FreeAgent GoFlex Pro رو پيدا كني كه به نظرم خوبه چون هم 7200 هست و هم usb3 داره و هم يه پايه داره كه ميتونين سرپا نگه دارين . (مدل پرو منظورمه) حتي ميتونين با تعويض آداپتر هاش از ساير اينترفيس هم استفاده كنين مثل esata ولي خيلي گرونه فكر كنم
اون مدل توشيبا كه شما گفتين رفتم سايتش رو نگاه كردم اصلا راجع به 7200 بودنش چيزي نگفته فكر كنم از اون تبليغات دروغي باشه
لينك سايت توشيبا
در قسمت پايين و در قسمت Specifications ميتونين مشخصاتشو بخونين.
خلاصه اگر واقعا 7200 بودنش براي شما مهمه همون سيگيت مناسبه وگرنه من مدل My Passport Essential رو ترجيح ميدم هم usb2 داره و هم usb3
ممنون از راهنماییتون یک مدل هم 1 ترابایت تا 100 تومن معرفی میکنید ؟ هست ؟
سیگیت یا وسترن باشه
بدون اداپتور
ممنون از راهنماییتون یک مدل هم 1 ترابایت تا 100 تومن معرفی میکنید ؟ هست ؟
سیگیت یا وسترن باشه
بدون اداپتور
اقا شما با این بودجه نمیتونی 1 ترا بدون اداپتور بگیری...
تا این قیمت میتونی مدل های 500 گیگ زیر رو بگیری:
WD My Passport Essential SE 500 GB که USB 2 , 3 رو با هم داره...
Seagate GoFlex Portable , Portable Pro 500 gb که اینا USB 2 هستن ولی با تعویض اداپتر 30 تومنی میشه USB 3 کردش...
Sillicon Power A-50 هم میتونی بگیری که USB 3 است...
البته قیمت همه ی اینا دور و بر 80 تومنه...
nima6286
24-04-2011, 20:19
سلام
بچه ها یه هارد یه ترای خوب بهم معرفی کنید
پاسپورتی بهتره یا اداپتوری بنظر شما؟؟
ata.royalfalcon
25-04-2011, 08:06
سلام
بچه ها یه هارد یه ترای خوب بهم معرفی کنید
پاسپورتی بهتره یا اداپتوری بنظر شما؟؟
سلام
بستگي به نحوه استفاده و ميزان بودجتون داره .
مثلا اگر بودجتون تا 100 تومنه نميتونين يك ترابايت پرتابل بخرين .
اگر كمتر جابجا ميكنين دسكتاپي (آداپتوري) بهتره ولي اگر زياد جابجا ميكنين پرتابل براي شما مناسبه .
خلاصه من مدلهاي وسترن رو پيشنهاد ميدم كه كيفيت خوبي دارن كه اكثرا usb2 و usb3 رو باهم دارن .
مدل دسكتاپي My Book Essential كه از 500 گيگ تا 3 ترا موجوده!!!
مدل پرتابل My Passport Essential SE كه از 750 گيگ تا 1 تراموجوده فقط به كمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترا ندارن
nima6286
25-04-2011, 10:15
مدل western يه ترا پرتابل چي؟
هست مدلي كه بهم معرفي كنيد؟
پولش مساله اي اين
فقط يه مدل يه تراي پرتابل مناسب
ممنون
مدل western يه ترا پرتابل چي؟
هست مدلي كه بهم معرفي كنيد؟
پولش مساله اي اين
فقط يه مدل يه تراي پرتابل مناسب
ممنون
بهترین هارد پرتابلی که میتونی بگیر western My Passport Essential SE هست که هم USB 2 داره هم USB 3.
فک میکنم بهترین مدلی هست که تو بازاره!
nima6286
25-04-2011, 13:52
ممنون
خب حالا اين مدلي كه معرفي كرديد در حال حاضر قيمتش تو بازار چنده؟
ata.royalfalcon
25-04-2011, 14:03
ممنون
خب حالا اين مدلي كه معرفي كرديد در حال حاضر قيمتش تو بازار چنده؟
اين مدل My Passport Essential SE با حجم يك ترابايت ، از 100 تومن بيشتره !!!
nima6286
25-04-2011, 16:18
آره میدونم از 100 تومن بیشتره اما خب قیمت دقیقشو خواستم بدونم
کسی نمیدونه چنده الان؟
ata.royalfalcon
25-04-2011, 16:29
آره میدونم از 100 تومن بیشتره اما خب قیمت دقیقشو خواستم بدونم
کسی نمیدونه چنده الان؟
يكي از دوستان خريدن 147 هزارتومن
پست زير
keyvan360
25-04-2011, 19:13
بهترین هارد اکسترنال پرتابل موجود برای Transcend هست مدل M3 . نام کامل ش : Transcend StoreJet 25M3
ظرفیت های موجود در بازار ایران هم 500 گیگابایت ش هست حدود 90 تومن و 640 گیگابایت هم هست حدود 110 تومن.
مدل M3 ضد شوک و ضربه هست در حد استاندارد ارتش امریکا ! و USB 3.0 هم هست با قابلیت استفاده در USB 2.0 .
بدون صدا هست و باید حتما گوشتون رو خیلی خیلی نزدیک به هارد بیارید تا صداش رو بشنوید و از لحاظ گرمایی هم عالیه .
ali_disslove
25-04-2011, 21:47
با سلام خدمت همگي دوستان
ممنون از راهنمايياتون كه كرديد امروز يه وسترن ديجيتال ماي بوك اسنشيال گرفتم 1 ترا بايت همراه با گارانتي 98 تومن
اصفهان ديگه ارزون تر نبود-به نظرتون خوب خريدم ؟؟
2- من الان يه 75 دقيقه طول كشيد تا 117 گيگ فايل رو انتقال دادم به نظرتون كند نيست ؟مادربوردم usb2 هست
3-اشكال نداره يهو اين همه فايلو با هم انتقال دادم ؟يا به قول ما اصفانيا بايد يخده يخده ميريختم ؟؟
4-من با اكرونيس به درايو تبديلش كردم اما اصلا هيچ فرمتي نكردم-درسته ؟يا بايد قبلش يه فرمت ميكردم كل درايو هامو ؟اخه دليل نداشت خودشم ntfs پارتيشن بندي كرد --اگه واسه افزايش سرعت يا هر دليل ديگه بايد فرمت كنم ممنون ميشم بگيد
با سلام خدمت همگي دوستان
ممنون از راهنمايياتون كه كرديد امروز يه وسترن ديجيتال ماي بوك اسنشيال گرفتم 1 ترا بايت همراه با گارانتي 98 تومن
اصفهان ديگه ارزون تر نبود-به نظرتون خوب خريدم ؟؟
2- من الان يه 75 دقيقه طول كشيد تا 117 گيگ فايل رو انتقال دادم به نظرتون كند نيست ؟مادربوردم usb2 هست
3-اشكال نداره يهو اين همه فايلو با هم انتقال دادم ؟يا به قول ما اصفانيا بايد يخده يخده ميريختم ؟؟
4-من با اكرونيس به درايو تبديلش كردم اما اصلا هيچ فرمتي نكردم-درسته ؟يا بايد قبلش يه فرمت ميكردم كل درايو هامو ؟اخه دليل نداشت خودشم ntfs پارتيشن بندي كرد --اگه واسه افزايش سرعت يا هر دليل ديگه بايد فرمت كنم ممنون ميشم بگيد
خوب خریدی تقریبا...
سرعت ترنسفر زیر 25-30 باشه غیر طبیعیه!
یخده یخده بهتره...!هارد بد بخت رو داری از همین اول مرد بار میاری ها!
فرمت که نیازی نیست.ولی یه پارتیشن کنی بد نیست...(واسه خودت راحتتره)
dragon-fly
25-04-2011, 22:11
سلام به همه دوستان
من بالاخره (البته با راهنمایی بچه ها) شنبه یه My Passport Essential SE 1t خریدم به قیمت 139 با گارانتی فیوچر 3 ساله.
الان یه سوالی که دارم اینه که از اونجایی که وحشتناک روش خط میوفته ،راهی برای جلوگیری از مسئله ندارین ؟
چون حتی کشیدن دست روش هم باعث خط افتادن میشه.
ali_disslove
25-04-2011, 23:25
خوب خریدی تقریبا...
سرعت ترنسفر زیر 25-30 باشه غیر طبیعیه!
یخده یخده بهتره...!هارد بد بخت رو داری از همین اول مرد بار میاری ها!
فرمت که نیازی نیست.ولی یه پارتیشن کنی بد نیست...(واسه خودت راحتتره)
دمت گرم
پارتیشن بندی کردم با اکرونیس با برنامه خودش نکردم که اشکالی نداره آخه همیشه با اکرونیس کار میکنم و دیگه فوتو فنشو بلدم الانم راحت پارتیشن بندی کرد
خوب الان 13mbs داره از یه درایواش به یه درایوا دیگش میریزم --سیستمم usb2 هستا-کمه ؟چرا ؟یعنی خرابه ؟یه ب7-8 تا بازیه به حجم 30 گیگ
منم با همون اکرونیس پارتیشن بندی کردم. راستش همون طوری که بچه ها قبلا توضیح دادن اون برنامه خودش جز برای remove کردن هارد کاربرد چندانی نداره. شما بهتره یه برنامه ای مثل HD Tune یا Hard disk sentinel رو نصب کنی و دمای هاردتو باهاش چک کنی و اگه از 43-44 بیشتر می شه حتما از یه فن استفاده کنید.
ata.royalfalcon
26-04-2011, 08:09
سلام به همه دوستان
من بالاخره (البته با راهنمایی بچه ها) شنبه یه My Passport Essential SE 1t خریدم به قیمت 139 با گارانتی فیوچر 3 ساله.
الان یه سوالی که دارم اینه که از اونجایی که وحشتناک روش خط میوفته ،راهی برای جلوگیری از مسئله ندارین ؟
چون حتی کشیدن دست روش هم باعث خط افتادن میشه.
سلام
اتفاقا يكي از دلايلي كه Essential نخريدم و elite خريدم به همين دليل بود چون مدلهاي Essential مشكي براق هستن و حتي اثر انگشت هم بوضوح معلوم ميشه ولي مدلهاي الايت مشكي مات هستن و اثر انگشت و خط و خش خيلي معلوم نيست .مثلا مدل My Passport Elite مشكي ماته ولي فقط usb2 هست
خلاصه دوست من راه ديگه اي نداره ، البته ميتونني براش يه كيف هم بخري
dragon-fly
26-04-2011, 08:39
سلام
اتفاقا يكي از دلايلي كه Essential نخريدم و elite خريدم به همين دليل بود چون مدلهاي Essential مشكي براق هستن و حتي اثر انگشت هم بوضوح معلوم ميشه ولي مدلهاي الايت مشكي مات هستن و اثر انگشت و خط و خش خيلي معلوم نيست .مثلا مدل My Passport Elite مشكي ماته ولي فقط usb2 هست
خلاصه دوست من راه ديگه اي نداره ، البته ميتونني براش يه كيف هم بخري
سلام
کیف براش خریدم.اما منظورمن این بود که اگه مثلا برچسب ال سی دی تبلت بگیرم و روش بزنم (اضافه هاشو ببرم) مشکل داغ کردن پیدا نمیکنه ؟
اصلا روش میچسبه ؟
ata.royalfalcon
26-04-2011, 08:46
سلام
کیف براش خریدم.اما منظورمن این بود که اگه مثلا برچسب ال سی دی تبلت بگیرم و روش بزنم (اضافه هاشو ببرم) مشکل داغ کردن پیدا نمیکنه ؟
اصلا روش میچسبه ؟
سلام
اگر برچسب نازك باشه فكر نكنم در گرم شدنش تاثير زيادي داشته باشه
راستي اون برچسب رو كجا ميفروشن ؟؟
قيمتش چنده ؟؟
dragon-fly
26-04-2011, 09:10
سلام
اگر برچسب نازك باشه فكر نكنم در گرم شدنش تاثير زيادي داشته باشه
راستي اون برچسب رو كجا ميفروشن ؟؟
قيمتش چنده ؟؟
من هم تو پاساژ ایران دیدم،هم رضا،هم علا
قیمتشم از 7 تا 15 متفاوت بود.البته گرونتر هم بعضی جاها داشتن.
وقتی گرفتم قیمت و جایی که خریدمو برات پ.خ میکنم.
مرسی از راهنمائیات.
onehellsing
26-04-2011, 10:21
دوستان من یک موضوعی به خدمتتان برسانم تا حد مقدور از hd tune استفاده نکنید سایت مایکروسافت هم گفته که این برنامه گاها باعث میشه
پارتیشن تیبل صدمه ببینه و پارتیشن هاتون بعضیاش ناپدید بشن !!! این بلا سر من اومد و متاسفانه خیلی از فایلو برنامه هامو از دست دادم و بعد چند روز تحقیق فهمیدم برنامه hd tune این مشکل رو گاها ایجاد میکنه . (البته بعضی از دوستان صد در صد الان میگن ما کار دادیم چیزی نشده من باز هم میگم امکان اینکه این مشکل پیش بیاد بعد ها زیاده ) حتما لینکای توضیحشو پیدا میکنم میگذارم برنامه ashampoo hdd control برنامه سالمیه من استفاده کردم و میکنم موضوع جالبی که دیدم توش اینه که هارد نو وسترن دسکتاپی رو برای اولین بار که با این دیدم گفت سلامتیش 95 درصده و مشکل داره اگر از دوستان این برنامه رو نصب کردن در این مورد چیزی دیدن بهم بگن بخصوص هارد وسترن اسنتیال
Facon_Archi
26-04-2011, 11:31
کسی قیمتی از این هارد ضد گلوله داره؟: دی
ata.royalfalcon
26-04-2011, 14:16
دوستان من یک موضوعی به خدمتتان برسانم تا حد مقدور از hd tune استفاده نکنید سایت مایکروسافت هم گفته که این برنامه گاها باعث میشه
پارتیشن تیبل صدمه ببینه و پارتیشن هاتون بعضیاش ناپدید بشن !!! این بلا سر من اومد و متاسفانه خیلی از فایلو برنامه هامو از دست دادم و بعد چند روز تحقیق فهمیدم برنامه hd tune این مشکل رو گاها ایجاد میکنه . (البته بعضی از دوستان صد در صد الان میگن ما کار دادیم چیزی نشده من باز هم میگم امکان اینکه این مشکل پیش بیاد بعد ها زیاده ) حتما لینکای توضیحشو پیدا میکنم میگذارم برنامه ashampoo hdd control برنامه سالمیه من استفاده کردم و میکنم موضوع جالبی که دیدم توش اینه که هارد نو وسترن دسکتاپی رو برای اولین بار که با این دیدم گفت سلامتیش 95 درصده و مشکل داره اگر از دوستان این برنامه رو نصب کردن در این مورد چیزی دیدن بهم بگن بخصوص هارد وسترن اسنتیال
سلام
پيشنهادم اينه كه از نرم افزار Hard Disk Sentinel استفاده كنين و عكسشو اينجا بذارين تا دوستان بتونن راحتتر كمك كنن !!!
تايپيك جهت دانلود
ata.royalfalcon
26-04-2011, 15:01
کسی قیمتی از این هارد ضد گلوله داره؟: دی
سلام
منظور شما اين مدل هارده iosafe
nima6286
26-04-2011, 20:15
خب بالاخره منم یهMy Passport Essential SE wd
1ترا خریدم
148 تومان--- اصفهان؟خوب خریدم آیا؟
بچه برنامه خاصی برای مدیریت محتویات هارد هست؟شما پارتیشن بندیتونو چطوری انجام دادبن؟!
ata.royalfalcon
26-04-2011, 20:22
خب بالاخره منم یهMy Passport Essential SE wd
1ترا خریدم
148 تومان--- اصفهان؟خوب خریدم آیا؟
بچه برنامه خاصی برای مدیریت محتویات هارد هست؟شما پارتیشن بندیتونو چطوری انجام دادبن؟!
مبارکت باشه
مگه خودش پارتیشن بندی نشده؟؟؟
اگه بخوای پارتیشن بندی کنی اون نرم افزارهایی که داخل هاردت هست میپره .
به نظر من نیازی به پارتیشن بندی نیست ، شما میتونین چندین فولدر ایجاد کنین مثلا فولدر فیلم یا آهنگ و غیره و فایلهاتون رو داخل فولدر بریزین .
اگر هم خواستین پارتیشن بندی کنین به نظرم راحتترین راه استفاده از دیسک منجمنت ویندوز هست که کار باهاش خیلی راحته
nima6286
26-04-2011, 21:02
1. نگفتید خوب خریدم؟گرون نگرفتم؟
2.تنها یه پارتیشن 930ntfs گیگا باتی داره ؟شما بودید خردترش میکردید؟fat32 هم میذاشتین؟
3.برنامه ای نیست که خودش کل این هارد رو با اطلاعاتش مدیریت کنه یعنی بخش بندی و توضیح هر بخش و کلا مدیریت فضا و فایلها؟
دوستان یک هارد segeat 500 goflex 500 بدون اداپیتور خریدم امروز
usb 3 هستش .خوبه هاردش ؟ قیمت 77 تومن
و یه سوال چجوری هارد میشه وصل کرد / نمیشه مثل فلش مموری وصل کنیم و یک درایو بیاد ؟ آخه وصلش میکنم اینستال میده
مرسی
ata.royalfalcon
26-04-2011, 21:50
1. نگفتید خوب خریدم؟گرون نگرفتم؟
2.تنها یه پارتیشن 930ntfs گیگا باتی داره ؟شما بودید خردترش میکردید؟fat32 هم میذاشتین؟
3.برنامه ای نیست که خودش کل این هارد رو با اطلاعاتش مدیریت کنه یعنی بخش بندی و توضیح هر بخش و کلا مدیریت فضا و فایلها؟
نه ، به نظرم گرون نخریدین ، قبلا هم گفتم یکی از دوستان این مدل رو 147 تومن خریده بود حالا هزارتومن بیشتر یا کمتر !!!
FAT32 که دوره زمونه اش گذشته ، پس فراموشش کن .
من هارد دو ترابایتی که دارم در واقع دوتا پارتیشن داره که یکیشون 1.8 ترابایت هست و اصلا خوردش نکردم و مشکلی نداشته . البته پارتیشن بندی بیشتر سلیقه ای هست . مثلا اگر دیتا رو زیاد حذف و اضافه میکنین برای جلوگیری از پراکنده شدن دیتا میتونین چند پارتیشنه کنین ، یعنی پارتیشنهای کوچکتری داشته باشین .
یه نرم افزاری هست به نام visual cd (با نرم افزاری که درایو مجازی میسازه فرق میکنه)که در واقع یک تصویر و یا ایمج از هارد میگیره و مزیت این نرم افزار این هست مثلا دنبال یه فایلی میگردین و نمیدونین که آیا اون فایل در داخل هارد هست یا خیر ، بدون اینکه هارد رو به سیستم وصل کنین از طریق اون نرم افزار میتونین اون فایل رو پیدا کنین . این نرم افزار برای اونهایی که آرشیو عظیمی دارن واقعا کمک کننده هست و اونهارو از اتصال چندباره هارد برای جستجو بی نیاز میکنه
لینک برنامه
یه نمونه از آرشیو کارتون انیمه خودم که با اون نرم افزار باز میشه
ata.royalfalcon
26-04-2011, 21:58
دوستان یک هارد segeat 500 goflex 500 بدون اداپیتور خریدم امروز
usb 3 هستش .خوبه هاردش ؟ قیمت 77 تومن
و یه سوال چجوری هارد میشه وصل کرد / نمیشه مثل فلش مموری وصل کنیم و یک درایو بیاد ؟ آخه وصلش میکنم اینستال میده
مرسی
اون برنامه ای هست که بصورت auto run اجرا میشه در واقع برای نصب درایور و نرم افزار هست که در صورت تمایل میتونین نصب کنین .
ولی بدون نصب هم میتونین مثل فلش هم ازش استفاده کنین ، my-computer رو باز کنین و خیلی راحت وارد درایو مربوطه بشین
Facon_Archi
26-04-2011, 22:02
منظور شما اين مدل هارده iosafe
اونی که من دیدم مشکی بود البته
و یکم بزرگتر
ولی اینم مثل اینکه ضد گلوله س: دی
ata.royalfalcon
26-04-2011, 22:05
اونی که من دیدم مشکی بود البته
و یکم بزرگتر
ولی اینم مثل اینکه ضد گلوله س: دی
بله این هم ضد گلوله هست جای سوراخهاش به خاطر اصابت ساچمه هاست .
حالا برای چی میخوای ؟؟؟ میخوای بری جنگ ؟؟؟
Facon_Archi
26-04-2011, 22:09
نه خب بلاخره لازم میشه دیگه: ))
حادثه خبر نمیکند:دی
ata.royalfalcon
26-04-2011, 22:15
جالبه
قبلا هارد ضد ضربه میخواستن بعدش هارد ضد آب میخواستن الان هارد ضد گلوله میخوان فردا پس فردا یه هاردی میخوان که توش جا بشن !!!!:31:
ali_disslove
26-04-2011, 22:33
دوستان این هارد وسترنم که دیروز خریدم نگرانشم حس میکنم سرعتش کمه
الان سرعت بیشتر از 23 مگابایت نمیشه یه سری فیلمه به حجم 63 گیگ
ata.royalfalcon
26-04-2011, 22:39
دوستان این هارد وسترنم که دیروز خریدم نگرانشم حس میکنم سرعتش کمه
الان سرعت بیشتر از 23 مگابایت نمیشه یه سری فیلمه به حجم 63 گیگ
دوست من اصلا نگران نباش (وسواسی نباش عزیز) سرعت ترانسفر دیتا به عوامل زیادی بستگی داره
من قبلا یه PC داشتم که سرعت ترانسفر دیتا از 35 یا حداکثر 30 کمتر نمیشد ولی از وقتی که به لپتاپ وصل کردمش سرعتش به 19 هم میرسه (فکر کنم به خاطر 5200 بودن هارد لپتاپم در مقایسه با 7200 بودن PC باشه)
یکی از دوستان در باره سرعت ترانسفر توضیحات خوبی داده بخونی بد نیست
makhfigah
27-04-2011, 13:19
سلام
اواسط فروردین یک هارد 1 ترا سیگیت بدون آداپتور خریدم 121 هزار و پانصد .
خوبه ؟
کسی قیمت 2 ترا داره ؟ با آداپتور ؟ بدون آداپتور .
همچنین 3 ترا ؟
nima6286
27-04-2011, 13:54
بچه ها ميخوام رو هارد اكسترنالم ويندوز سون نصب كنم تا بتونم راحت روش برنامه هامو نصب كنم...نظر شما چيه؟آيا شما هم همچين كاري كرديد؟
بنظرتون بهترين متد تقسيم بندي هارد چجوريه؟وسواس پيدا كردم شديد...چون هميشه هر هاردي داشتم بعد از يه مدت بدون نظم و ترتيب پر شده از اطلاعات و وحشتناك قاطي پاتي شده ... آدم دلش نمياد اصلا چيزيو پاك كنه..هر بار ميگه يكي يكي نگاشون ميكنم و مرتبشون ميكنم اما دريغ...
خلاصه اين يكي رو چطور تقسيم بندي كنم؟و مديريت؟اكثرا برنامه و تمپلت طراحي سايت دارم و ...
parisa61
27-04-2011, 21:52
با سلام
من در یک تاپیک دیگر هم این موضوع را مطرح کردم ولی فکر می کنم جاش اینجا باشه
بیشتر از یک سال که یک هارد اکسترنال seagate یک ترا دارم که آداپتور هم داره ولی چند وقته که خطای windows write delay failed میده و پوشه های داخلش را خالی نشون میده و نمیذاره کپی کنم هارد تقریبا پر است و سیستم هم آن را از نظر سخت افزار میشناسه با xp sp3 کار می کنم
روی چند سیستم هم تست کردم جواب نداد لطفا من را راهنمایی کنید .
mohamad_beauty
28-04-2011, 01:10
سلام دوستان لبتاپ من پورت usb3 و esata داره
با یک هارد usb 3 که دارم اون رو به پورت usb3 لبتاپم وصل میکنم سرعت کپی حدود 60 هست
میخوام بدونم میشه با تبدیل و این حرفا از پورت ای سا تا هم استفاده کنم و سرعت کپی رو بیشتر کنم؟
hadi totti
28-04-2011, 01:14
کسی میدونه رنگ های دیگه هاردوسترن دیجیتال هم خش میفته روش؟ مثلا سفید و طوسی هم مثل مشکیش خش روش میفته؟؟؟
ata.royalfalcon
28-04-2011, 12:12
سلام دوستان لبتاپ من پورت usb3 و esata داره
با یک هارد usb 3 که دارم اون رو به پورت usb3 لبتاپم وصل میکنم سرعت کپی حدود 60 هست
میخوام بدونم میشه با تبدیل و این حرفا از پورت ای سا تا هم استفاده کنم و سرعت کپی رو بیشتر کنم؟
سلام
هاردتون چی هست ؟؟؟
اگه سیگیت نوع goflex باشه میتونی به خرید آداپتر ESATA از پورت easta لپتاپ استفاده کنی ولی اگر سیگیت نیست پس امکان پذیر نیست
تنها سیگیت نوع goflex هست که انعطاف پذیری بالا داره !!!
ata.royalfalcon
28-04-2011, 12:20
کسی میدونه رنگ های دیگه هاردوسترن دیجیتال هم خش میفته روش؟ مثلا سفید و طوسی هم مثل مشکیش خش روش میفته؟؟؟
اونهایی که براق هستن (هر رنگی که باشه) نه تنها اثر انگشت و کثیفی به راحتی قابل رویت هست بلکه به سادگی خط و خش هم میافته
ولی اونهایی که مات هستن (مدلهای elite) خط و خش و اثر انگشت به راحتی دیده نمیشه
ولی دوستان این هاردهایی که میخرین حدودا 100 تومنه (بستگی به مدلها) ، ساعت و یا موبایل گرانقیمت نیستن که جنس بدنه اش ضد خط و خش باشن !!!
اگر قرار بود که هم براق باشه و هم ضد خط و خش باشه که دیگه 100 تومن نمیشد !!!
mohamad_beauty
28-04-2011, 13:59
سلام
هاردتون چی هست ؟؟؟
اگه سیگیت نوع goflex باشه میتونی به خرید آداپتر ESATA از پورت easta لپتاپ استفاده کنی ولی اگر سیگیت نیست پس امکان پذیر نیست
تنها سیگیت نوع goflex هست که انعطاف پذیری بالا داره !!!
هاردم مای پاسپورت 2.5 وسترن هست که 1 ترا و حدود 140 گرفتم
نمیشه از یو اس بی 3 تبدیل زد به ای ساتا؟
سرعتش بیشتر نمیشه؟
ata.royalfalcon
28-04-2011, 14:05
هاردم مای پاسپورت 2.5 وسترن هست که 1 ترا و حدود 140 گرفتم
نمیشه از یو اس بی 3 تبدیل زد به ای ساتا؟
سرعتش بیشتر نمیشه؟
نه دوست من نمیشه
amirrasa kateb
28-04-2011, 14:10
امروز تو مشهد یه هارد WD MyBook Essentials 1TB با گارانتی 2ساله سازگار خریدم 98 تومن
از طبقه پایین تک
onehellsing
28-04-2011, 17:22
رفیقان برام دعا کنین اون هارد اکسترنال segate goflex deskرو دادم گارانتی امیدوارم درستش کنن گارانتی ویستا هستش تو سایتا خوندم خیلی بی اعتباره ولی نمایندگیش گفت 95 درصد تعویض میکنن برگرده میفروشم بلافاصله
arita1367
28-04-2011, 17:49
سلام
من می خوام یه هارد 1 ترا بخرم. چه مارکی خوبه؟
ADATA, WD, SeaGate
قیمتشون چقدره؟ USB 2 و USB 3؟
و یه سوال دیگه اینکه تفاوت USB 2 و USB 3 چقدر محسوسه؟
noisymind
28-04-2011, 18:43
امروز تو مشهد یه هارد WD MyBook Essentials 1TB با گارانتی 2ساله سازگار خریدم 98 تومن
از طبقه پایین تک
مبارک باشه دوست عزیز. ولی منم حدود 3 هفته پیش از تک گرفتم 88 تومان. جالب که یک مغازه میداد 98 تومان با همون گارانتی!
رفیقان برام دعا کنین اون هارد اکسترنال segate goflex deskرو دادم گارانتی امیدوارم درستش کنن گارانتی ویستا هستش تو سایتا خوندم خیلی بی اعتباره ولی نمایندگیش گفت 95 درصد تعویض میکنن برگرده میفروشم بلافاصله
انشالله که عوض کنن.ولی نامردا میگن عوض اما بعدش به هزار تا دلیل میگن عوض نمیشه کرد!
از طبقه پایین تک
اقا گرون گرفتی قیمت اصلیش دور و بر 82 تا 85...
سلام
من می خوام یه هارد 1 ترا بخرم. چه مارکی خوبه؟
ADATA, WD, SeaGate
قیمتشون چقدره؟ USB 2 و USB 3؟
و یه سوال دیگه اینکه تفاوت USB 2 و USB 3 چقدر محسوسه؟
بهترین برندی که میتونی بگیری به نظر من Westen Digital (WD) هستش....
اما اینکه شما هارد دسکتاپ میخوای یا هارد پرتابل خیلی مهمه.
هارد دسکتاپ اداپتور داره و بزرگتره و در برابر ضربه مقاومتش کم تره.ولی در عوض سرعت بالاتر و قیمت لرزون تری داره!
ولی هارد پرتابل فقط یه کابل USB داره و مقاومه نسبت به ضربه و خیلی راحت حمل و نقل میشه.
حالا شما باید با توجه به این فاکتور ها مدلی که میخوای رو بگی تا راهنماییت کنم...
USB 3 هم سرعتش بین 2 تا 3 برابر USB 2 هست در شرایط معمولی...(به شرطی که مادربوردت USB 3 پشتیبانی کنه)
راستی هم مدل دسکتاپ و هم مدل پرتابل هردوشون USB 2 و USB 3 دارن.بعضیی ها هرد دو با هم و بعضی ها فقط 2!
Amin_0913
28-04-2011, 19:50
دیروز تو اصفهان یه هارد WD MyBook Essentials 1TB با گارانتی 2ساله سازگار خریدم 98 تومن
alil1369
28-04-2011, 20:09
مشکلش چی بود من 3 تا از این هارد دارم و دایما روشنه
onehellsing
28-04-2011, 20:37
اگر دقت کنید مشکلاتی میبینید که در خود سایت سیگیت توسط خریدارا مطرح شده و جوابی داده نشده مثلا اگر سیستم در حالی که هارد کاملا استند نشده (به دفعات دیدم بعد استندبای شدن هم این اتفاق افتاده) خاموش کنی یعنی شات داون کنی میبینی که هارد روشن میمونه چراغش کاملا خاموشه ولی اگر دستتو روش بزاری میبینی روشنه بعد 12 ساعت مثلا بیا نگاه کن هارد هنوز میچرخه اگر شانس بیاری و بعد استندبای سیستم اونم خاموش بشه و به هر دلیلی برقا بره و بیاد سیستم معمولا خاموش میمونه اما در کمال تعجب خواهی دید هارد روشن شده میچرخه در هیچ یک از این حالات چراغاش روشن نمیشن معمولا لازم نیست هارد های اکسترنال اداپتوری رو بعد هر بار استفاده (اگر روزی یک بار یا دوبار استفاده میکنی) از برق بکشی اما این هارد باید حتما این کارو بکنی من غافل شدم این بلا که میگم سرم اومد: هارد آداپتورش به برق بود و یو اس بی وصل نبود داشتم با سیستم کار میکردم از صبح هاردو روشن نکرده بودم یهو صداهای تق و تق اومد من از اونجایی که چراغای هارد خاموش بودن (چون اصلا وصل نبود) به سیستم و هارد های اینترنال شک کردم هر چی کنترل کردم چیزی ندیدم که یهو همینجوری دستم خورد به این سیگیت دیدم صدا از اونه داغ کرده و معلوم نیست از کی روشن بود ... این مشکل در اکثر سایتا بیان شده که مشکل داره از اونجایی که معمولا وقتی تو دنیا چیزی خریدار نداشته باشه میریزن ایران اینم به طور انبوه اوردن از همه خواهش میکنم تمام سعی خودتون رو بکنین مارک های واقعا بی عیب بخرین قبل از خرید تو سایتای خارجی بگردید و تمام تلاشتون روبکنین از این چین لعنتی چیزی نخرین اون به ملت خودش رحم نمیکنه هر چی جنس بدرد نخوره ریخته ایران.... فلش های تغلبی ----- های تغلبی قطعات کامپیوتر بیکیفیت
والله همکار من هم یه 1 سالیه از همین نوع سیگیت داره ،پر از فیلم و کلیپ و نرم افزاره ( یه دو ماهی هم دست خودم بود ، به رسم امانت داری بلایی نبود که به سرش نیاورده باشم) هر روز خدا هم داره باهاش کار می کنه آخ هم نگفته تا حالا....
تو اون مدتی هم که من داشتم ازش استفاده می کردم این موردی که گفتین برام پیش نیومد و اتفاقا هارد خودش بعد از یه مدتی Idle بودن می رفت تو استند بای...
به نظر من بعضی وقت ها همه چیز بر می گرده به شانس و اقبال .... و ممکنه ما با کلی تحقیق بهترین جنس و بگیریم و حسابی هم توصیه های نگهداری اونو رعایت کنیم و باز هم سریع خراب بشه.
nima6286
28-04-2011, 21:33
بچه ها ميخوام رو هارد اكسترنالم ويندوز سون نصب كنم تا بتونم راحت روش برنامه هامو نصب كنم...نظر شما چيه؟آيا شما هم همچين كاري كرديد؟
بنظرتون بهترين متد تقسيم بندي هارد چجوريه؟وسواس پيدا كردم شديد...چون هميشه هر هاردي داشتم بعد از يه مدت بدون نظم و ترتيب پر شده از اطلاعات و وحشتناك قاطي پاتي شده ... آدم دلش نمياد اصلا چيزيو پاك كنه..هر بار ميگه يكي يكي نگاشون ميكنم و مرتبشون ميكنم اما دريغ...
خلاصه اين يكي رو چطور تقسيم بندي كنم؟و مديريت؟اكثرا برنامه و تمپلت طراحي سايت دارم و ...
مثل اینکه همه سوالا جواب داده شد بجز این
کسی نیست جواب این پست گمشده ما رو بده
onehellsing
28-04-2011, 21:57
چیزی نشدن دلیلی بر این نیست که چیزی نمیشه درسته قضا و قدر هست ولی وقتی یک مشکلی توی سایتها تکراری هست باید کم نگرفت مساله اینه که من مطمئن هستم اون جنسی که مثلا توی اروپا دست اونا میرسه همونی که دست ما میرسه نیست منظورم اینه اگر اونا شاکی هستن پس ما باید بیشتر مراقب باشیم همونطور که گفتم ظاهرا میره روی استند بای اما من بهتون قول میدم اگر این تست رو که هر بار چند دقیقه بعد از خاموش شدن ظاهریش دستتونو روش بزارین میبینین روشنه جالبتر این که درست بعد از خامووش شدن سیستم روشن میشه بدون صدا و اروم تست دست رو حتما هر بار انجام بدین نتیجه رو بگین یادتون باشه چند دقیقه بعد از خاموش شدن سیستم جالبتر اینکه اون بار که خراب شد اصلا به سیستم وصل نبود من مطمئنم قسمت پایینی یعنی کارتریج (نه قسمت هارد) مشکل داره توی اینمدل ها
onehellsing
28-04-2011, 22:11
مثل اینکه همه سوالا جواب داده شد بجز این
کسی نیست جواب این پست گمشده ما رو بده
دوست عزیز من تجربه شخصی خودمو میگم من 4 تا هارد اکسترنال دارم 3 تا پاسپورتی ترانسند(که فوقالعاده راضیم) و یدونه سیگیت اداپتوری (که خراب شد) و یدونه وسترن اداپتور دار
من انواع فایل ها از فیلم و برنامه و ارشیو بزرگ عکس و... دارم هاردهای اینترنال بزرگتر بهتره برای فیلم و عکسو موسیقی مثلا 1 ترا و تقسیم کردم به 4 قسمت از این بابت خوبه که فایل ها دفراگ نمیشن نیازی به جابجایی هم نیست اما اکسترنال ها اگر بزرگ برداری و مشکلی پیش بیاد که بخوای فیکس کنی یا به هر دلیلی دفراگ لازم بشه (دفراگ هارد اینترنال بهتره زود تر از 30 روز یا 40 روز انجام نگیره اونم اگر لازم بود) اما اکسترنال خیلی خیلی طول میکشه بهتره اگر برای فایل های بزرگ میخایی اصلا پارتیشن بندی نکنی به جاش فولدر بندی کنی یه نکته هم بگم که اصولا موقع پارتیشن بندی هارد بعد از پارتیشن اول هر هارد , دومی رو به نام اکستند میشناسه و هر چند تا که بعداز این پارتیشن درست کنی اکستند حساب میشه و در واقع داخل پارتیشن دوم مثل اینه که اونارو(پارتیشن سوم به بعد) رو فولدر های پارتیشن دوم میشناسه هر چند مثل چند پارتیشن دید بشه به خاطر همین معمولا وقتی مشکلی برای هارد پیش بیاد ( ویروس یا خراب شدن mtb ) پارتیشن های اول و دوم معمولا سالم میمونن اما سوم به بعد اطلاعات از دست میدن به نظرم بهتره 2 تا کنی یه اصلی و دومی اکستند و باز هم به نظرم نصف کنی بهتره .. یه نکته هم بگم ویندوز روی اکسترنال معمولا درست جواب نمیده پدر ادمو درمیاره اگر موفق بشی حتی به نصب
nima6286
28-04-2011, 22:24
ممنون دوست عزیز که برای جواب وقت گذاشتی
حالا هر دو پارتیشن بنظرت ntfs باشه
من بیشتر مستندو برنامه و فیلم آموزشی دارم
یه پارتیشن با چندتا فولدر بجای چند درایو چطوره؟ممکنه اطلاعات از بین بره؟
onehellsing
29-04-2011, 00:05
باید ntfs باشه فت 32 دیگه کابرد نداره اگر فت 32 کنی نمیتونی فایل هایی با سایز بزرگتر از 4 گیگ بزنی بعلاوه تعمیر و نگهداری فایل ها تو ntfs خیلی بهتره به نظرم 2 پارتیشن یکسان بهتره چون حتی اگر مشکل fix با chkdsk بخواد به جای کنترل همه هارد فقط پارتیشن مشکل دار چک میشه
سلام
من یک هارد 1 ترا سیگیت دارم ویندوز خودم ویستا هست .
قبلا یه سری فایل از روی یک هارد دیگه روش کپی کرده بودم امروز هارد رو جدا کردم و روی یک سیستم دیگه که سیستم عاملش xp بود بردم اطلاعات جدیدی که روش کپی کرده بودم ( حدود 400 گیگ ) رو نشون نمیداد روی کامپیوتر اصلی برگردوندم تمام اطلاعات از روش پاک شده . (اطلاعات رو قبلا روش کپی کرده بودم و بارها خاموش و روشن شده بود )
وفتی به کامپیوتر خودم برگردوندمش حود ویندوز از هارد ارور میگرفت گفت scandisk کنم بعد از اون همه رفته .
چطور میتونم فایلها رو برگردونم ؟
قیمت my book essential 1TB usb 3 تو بازار چنده ؟ (به غیر از فروشگاه های اینترنتی)
اینجا زده 99 تومن من فکر میکردم خیلی بالاتره
nima6286
29-04-2011, 07:48
قیمت my book essential 1TB usb 3 تو بازار چنده ؟ (به غیر از فروشگاه های اینترنتی)
اینجا زده 99 تومن من فکر میکردم خیلی بالاتره
این مدل آداپتوریشه که قیمتش همینه که گفتی
و مدل پاسپورتیشه که گرونه و بالاتر از این
سلام
من یک هارد 1 ترا سیگیت دارم ویندوز خودم ویستا هست .
قبلا یه سری فایل از روی یک هارد دیگه روش کپی کرده بودم امروز هارد رو جدا کردم و روی یک سیستم دیگه که سیستم عاملش xp بود بردم اطلاعات جدیدی که روش کپی کرده بودم ( حدود 400 گیگ ) رو نشون نمیداد روی کامپیوتر اصلی برگردوندم تمام اطلاعات از روش پاک شده . (اطلاعات رو قبلا روش کپی کرده بودم و بارها خاموش و روشن شده بود )
وفتی به کامپیوتر خودم برگردوندمش حود ویندوز از هارد ارور میگرفت گفت scandisk کنم بعد از اون همه رفته .
چطور میتونم فایلها رو برگردونم ؟
اقا باید هاردتو ریکاوری کنی.که اینکار مستلزم وقت خیلی زیادیه!
در ضمن بهت پیشنهاد میکنم با یه متخصص در مورد نرم ازفاری که واسه ریکاوری انتخاب میکنی مشورت کنی.چون نوع فایل ها خیلی با نرم افزار ریکاوری در ارتباطه.
در ضمن از این نرم افزار های رایگان بیخود استفاده نکن!(البته اگه اطلاعات مهمه)
این نرمن افزار ها بیشتر برای ریکاوری عکس خوب اند و اهنگ!
noisymind
29-04-2011, 11:16
این نرم افزار Hard Disk Sentinel خیلی خوبه ولی فقط دمای و میزان عمر هارد رو نشون میده و برای انجام تستهاش میگه باید ریجستر کنی. با اینکه کرک شده است. راه دیگه نداره برای انجام تستها؟
noisymind
29-04-2011, 19:07
یک سوال دیگه. این فنی که میگید برای خنک کردن هارد مفید هست اسم خاصی داره؟ چون برای هارد اکسترنال هست برقش رو از کجا باید گرفت؟؟ و همینجوری بذاریمش روی سوراخهای هارد؟
ata.royalfalcon
29-04-2011, 20:24
سلام
این فن رک هست( rack) برای سرور است و خیلی هم پرقدرته 220 ولتیه اونو با فاصله بذارین پشت هارد
amirrasa kateb
29-04-2011, 21:59
مبارک باشه دوست عزیز. ولی منم حدود 3 هفته پیش از تک گرفتم 88 تومان. جالب که یک مغازه میداد 98 تومان با همون گارانتی!
باید برای همین 98 تومن خدارو شکر کرد!
توی کل تکو گشتم کلن 3 تا مغازه گفتن داریم:
یکی بود که می گفت 110 تومن (!) ولی می گفت باید بره بیاره
یه مغازه دیگه رفتم گفت 94 تومن گفتم بده زنگ زد دید ندارن:31:
بعد رفتم مغازه بغلیش دیدم داره با قیمت 98 تومن و از اون گرفتم
amirrasa kateb
29-04-2011, 22:31
از طبقه پایین تک
دیروز تو اصفهان یه هارد WD MyBook Essentials 1TB با گارانتی 2ساله سازگار خریدم 98 تومن
چه شباهتِی...
و خداوند Copy/Paste را آفرید...
hadi totti
29-04-2011, 22:36
دوستان من فردا میخوام یک هارد My Passport Essential SE 1TB بگیرم. می خواستم بدونم حدود قیمتش چنده و اینکه موقع خرید به چه چیزایی توجه کنم؟ مثلا تست کردن و اینا نمی خواد؟ گارانتیش سازگار باشه؟ و اینکه تاریخ گارانتیش و مهر ایناش چطور؟ از بازار رضا بخرم خوبه دیگه؟
لطف یه راهنمایی کامل بفرمایید. ممنونم
hadi totti
29-04-2011, 22:55
دوستان
یه مسئله ای رو هم بگم
هارد وسترن خواستین بخرین سعی کنین ساخت تایلند باشه چون به نظرم کیفیتش بالاتره
البته هاردهای وسترن در کشورهای مختلفی تولید میشه مثلا تایلند سنگاپور مالزی و حتی چین
سعی کنین هاردهای چینی رو نخرین.
همانطوري كه قبلا هم گفتم من 6 تا هارد اكسترنال مدل elite دارم كه 5 عدد تايلندي هست و يكي مالزي هست .
اتفاقا اون هاردي كه ساخت مالزي بود ليبلش به مشكل برخورد كه حسابي اعصابمو به هم ريخت . گرچه بعدا بصورت نرم افزاري مشكلشو حل كردم .
در هر حال سعي كنين اگر تايلندي پيدا كردين همون تايلنديشو بخرين و چيني در اولويت آخر باشد.
دوست عزیز من فردا می خوام MY PASSPORT ESSENTIAL بخرم. از کجا گیر بیارم و بفهمم که واقعا تایلندیه؟
من فردا میخام بخرم آداپتوریشو مشکلی نداره
به نظر شما از goflex بهتر نیست؟ دیگه هزینه اضافه واسه usb3 il بعدا نداره
من فردا میخام بخرم آداپتوریشو مشکلی نداره
به نظر شما از goflex بهتر نیست؟ دیگه هزینه اضافه واسه usb3 il بعدا نداره
ata.royalfalcon
30-04-2011, 08:18
دوستان من فردا میخوام یک هارد My Passport Essential SE 1TB بگیرم. می خواستم بدونم حدود قیمتش چنده و اینکه موقع خرید به چه چیزایی توجه کنم؟ مثلا تست کردن و اینا نمی خواد؟ گارانتیش سازگار باشه؟ و اینکه تاریخ گارانتیش و مهر ایناش چطور؟ از بازار رضا بخرم خوبه دیگه؟
لطف یه راهنمایی کامل بفرمایید. ممنونم
سلام
تست كردني نيست ، جعبه اش رو باز كردي بايد ببريش .
سعي كن از نمايندگي هاي سازگار بخري .
تا به حال گذرم به گارانتي نخورده خوشبختانه ولي دوستان از گارانتي سازگار راضي هستن .
در موقع خريد دقت كنين جعبه اش مخصوصا گوشه هاش ضربه نخورده باشه يعني مقواي جعبه اش كاملا سالم باشه
---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
دوست عزیز من فردا می خوام MY PASSPORT ESSENTIAL بخرم. از کجا گیر بیارم و بفهمم که واقعا تایلندیه؟
روي جعبه اش مينويسه ساخت كجاست
hadi totti
30-04-2011, 09:19
سعي كن از نمايندگي هاي سازگار بخري .
روي جعبه اش مينويسه ساخت كجاست
لیست نمایندگیشو از کجا گیر بیارم؟ تو سایت خود سازگار ادرس نمایندگی هاشو نزده. تو پاساژ رضا مطمئنا نمایندگی داره درسته؟
ata.royalfalcon
30-04-2011, 09:36
لیست نمایندگیشو از کجا گیر بیارم؟ تو سایت خود سازگار ادرس نمایندگی هاشو نزده. تو پاساژ رضا مطمئنا نمایندگی داره درسته؟
يه جا هست كه من هر 6 تا هاردمو از اونجا خريدم ، فكر كنم نمايندگي فروش سازگاره
پاساژ مركز كامپيوتر ايران (تقريبا نزديكاي ميدون وليعصر) بعد طبقه زير زمين (پايين همكف) بعد فروشگاه زيتون (اسم فروشگاه رو مطمئن نيستم)
hadi totti
30-04-2011, 10:38
اره زیتون رومیشناسم تو پاساژ ایران.
قیمت این هارد my passport 1 tb رفته بالا؟ الان 2تا مغازه زنگ زدم یکی گفت 144و زیتون تو پاساژ ایران هم زنگ زدم گفت 146 تومن. ارزونتر بود که قبلا!!!!
mohammadjavadvh
30-04-2011, 11:26
سلام
یه سوال
توی جعبه ی wd passport essential و passport elite کیف هم هست؟!
اگه نیست، کیف فابریکش هست؟ چنده؟!
مرسی
ata.royalfalcon
30-04-2011, 14:05
اره زیتون رومیشناسم تو پاساژ ایران.
قیمت این هارد my passport 1 tb رفته بالا؟ الان 2تا مغازه زنگ زدم یکی گفت 144و زیتون تو پاساژ ایران هم زنگ زدم گفت 146 تومن. ارزونتر بود که قبلا!!!!
من هم كه از فروشگاه زيتون ، هارد خريده بودم قيمتهاش نسبت به جاهاي ديگه گرونتر بود نميدونم چرا !!!! (حدود دو سه هزارتومن)
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
سلام
یه سوال
توی جعبه ی wd passport essential و passport elite کیف هم هست؟!
اگه نیست، کیف فابریکش هست؟ چنده؟!
مرسی
نه عزيز كيف همراهش نيست !!!
قيمتشو هم نميدونم !!!
mojtaba0007
30-04-2011, 18:55
یه هارد اکسترنال 2TB مبخوام بگیرم
خودم Western Digital My Book Essential 2Tb مد نظرم هست
سرعتش خیلی مهم نیست فقط خیلی با دووم باشه
اگه مورد بهتری هست لطفا بگید با قیمت
قیمتش هم زیر 250 باشه
amirrasa kateb
30-04-2011, 19:34
یه هارد اکسترنال 2TB مبخوام بگیرم
خودم Western Digital My Book Essential 2Tb مد نظرم هست
سرعتش خیلی مهم نیست فقط خیلی با دووم باشه
اگه مورد بهتری هست لطفا بگید با قیمت
قیمتش هم زیر 250 باشه
به نظر من یهترین دووم رو WD داره و اون مدل مورد نظر شما خوب هست
من هم 2-3 روز پیش که می خواستم بخرم قیمتش حدود 140 بود
hadi totti
30-04-2011, 21:32
آقا من بالاخره خریدم این wd my passport esential 1tb .
حالا می خواستم چند مورد رو بپرسم. اگه بخوام پارتیشن بندی کنم با چه نرم افزاری انجام بدم؟
با پارتیشن بندی نرم افزار های داخل هارد پاک نمیشه؟؟
اصلا پارتیشن بندی مفیده واسه هارد؟ ضرر خاصی نداره؟
mojtaba0007
30-04-2011, 22:29
مقاومت هاردهای اکسترنال پرتابل بیشتره یا غیرپرتابل ها در برابر ضربه و این جور چیزا؟
چون یه 1TB و یه 500GB پرتابل وسترن دارم خیلی هم زمین خورده هیچی نشده
غیر پرتابل هاش هم همین قدر مقاومه؟
ata.royalfalcon
01-05-2011, 06:52
مقاومت هاردهای اکسترنال پرتابل بیشتره یا غیرپرتابل ها در برابر ضربه و این جور چیزا؟
چون یه 1TB و یه 500GB پرتابل وسترن دارم خیلی هم زمین خورده هیچی نشده
غیر پرتابل هاش هم همین قدر مقاومه؟
بعيد ميدونم غير پرتابلها اينجوري مقاوم باشن
ata.royalfalcon
01-05-2011, 08:14
آقا من بالاخره خریدم این wd my passport esential 1tb .
حالا می خواستم چند مورد رو بپرسم. اگه بخوام پارتیشن بندی کنم با چه نرم افزاری انجام بدم؟
با پارتیشن بندی نرم افزار های داخل هارد پاک نمیشه؟؟
اصلا پارتیشن بندی مفیده واسه هارد؟ ضرر خاصی نداره؟
بهترين راه براي پارتيشن بندي كردن براي هاردهاي اكسترنال استفاده از ديسك منجمنت خود ويندوز هست .
پارتيشن بندي ضرر خاصي نداره .من كه هارد 2 ترابايت دارم اصلا پارتيشن بندي نكردم . البته من پس از ريختن اطلاعات در هاردها ديگه حذف و اضافه اي نميكنم در نتيجه ترتيب قرارگيري اطلاعات در سكتورهاي پارتيشن بهم نميخوره و در نتيجه نيازي به دفرگمنت هم نداره ولي اگر شما زياد حذف و اضافه ميكنين فكر كنم بهتره كه چندتا پارتيشن بسازين. تا در موقع دفرگمنت كردن زمانبر نباشه
بستگي به نحوه پارتيشن بندي ممكنه نرم افزارهاي داخل هارد پاك بشن يا خير
مثلا در پارتيشن بندي به روش شرينك نرم افزارهاي داخل هارد پاك نميشن
براي پارتيشن بندي توسط شرينك هم اينجا توضيح كامل دادم
nima6286
01-05-2011, 10:30
دوستان هارد اكسترنال يك ترا وسترن خريدم
خواستم ازيه درايو 160 گيگ بك آپ بگيرم
با برنامه بكاپ خودش كه تا نصف رفت و ديگه جلو نرفت
با برنامه norton ghost بكاپ گرفتم
الان يه روز گذشته تازه نوشته 35 ساعت ديگه باقي مونده
مشكل از كجاست؟مگهميشه اينقدر طول بكشه؟بايد چكارش كنم؟
mojtaba0007
01-05-2011, 11:53
سیگیت یه هارد پرتابل 1.5 TB زده . تو ایران اومده ؟ قیمتش چه جوریاست؟ کیفیت ساختش خیلی پایین تر از وسترنه؟
در کل Seagate FreeAgent GoFlex 1.5TB رو پیشنهاد میدین یا wd my passport essential 1TB ?
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
سیگیت یه هارد پرتابل 1.5 TB زده . تو ایران اومده ؟ قیمتش چه جوریاست؟ کیفیت ساختش خیلی پایین تر از وسترنه؟
در کل Seagate FreeAgent GoFlex 1.5TB رو پیشنهاد میدین یا wd my passport essential 1TB ?
قیمتشون رو در نطر نگیرید
amirrasa kateb
01-05-2011, 12:28
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
قیمتشون رو در نطر نگیرید
من از سیگیت دل خوشی ندارم
اگه جای تو بودم وسترن رو میگرفتم
درضمن سیگیت چینیه و وسترن تایلندی
mojtaba0007
01-05-2011, 12:51
من خودمم هم از وسترن راضیم ولی 1500 نداره
nima6286
01-05-2011, 13:24
اي بابا سوال ما گم نشه
plz answer my question :20:
ata.royalfalcon
01-05-2011, 14:29
از درايو هارد اينترنالت داري بك آپ ميگيري ؟؟؟
اگه از درايو هارد اينترنالت داري بك آپ ميگيري ، من حدس ميزنم كه يه قسمتي از هارد اينترنالت مشكل داره (بد سكتوري) كه نميتونه فايل رو بخونه و همينجوري روي اون مونده !!!
nima6286
01-05-2011, 15:27
اگه از درايو هارد اينترنالت داري بك آپ ميگيري ، من حدس ميزنم كه يه قسمتي از هارد اينترنالت مشكل داره (بد سكتوري) كه نميتونه فايل رو بخونه و همينجوري روي اون مونده !!!
ممنون دوست عزیز..چارش چیه؟باید دیفراگش کنم؟من میخوام ازش این درایو هارد اینترنالم بکاپ بگیرم چون fat32 هست میخوام ntfs کنم چون از 16 گیگ فضا فقط 100 گیگش پره ولی مینویسه 1 گیگی فضای خای داری اون 60 گیگ ناپدید شده گفتم شاید بخاطر اینه که FAT32 هست
حالا چطور بکاپ بگیرم
بنظرتون کپی پیست کنم بهتر نیست؟
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
ممنون دوست عزیز..چارش چیه؟باید دیفراگش کنم؟من میخوام از این درایو هارد اینترنالم بکاپ بگیرم چون fat32 هست میخوام ntfs کنم چون از 160 گیگ فضا فقط 100 گیگش پره ولی مینویسه 1 گیگی فضای خای داری اون 60 گیگ ناپدید شده گفتم شاید بخاطر اینه که FAT32 هست
حالا چطور بکاپ بگیرم
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
ممنون دوست عزیز..چارش چیه؟باید دیفراگش کنم؟من میخوام از این درایو هارد اینترنالم بکاپ بگیرم چون fat32 هست میخوام ntfs کنم چون از 160 گیگ فضا فقط 100 گیگش پره ولی مینویسه 1 گیگی فضای خای داری اون 60 گیگ ناپدید شده گفتم شاید بخاطر اینه که FAT32 هست
حالا چطور بکاپ بگیرم
ata.royalfalcon
01-05-2011, 15:58
ممنون دوست عزیز..چارش چیه؟باید دیفراگش کنم؟من میخوام ازش این درایو هارد اینترنالم بکاپ بگیرم چون fat32 هست میخوام ntfs کنم چون از 16 گیگ فضا فقط 100 گیگش پره ولی مینویسه 1 گیگی فضای خای داری اون 60 گیگ ناپدید شده گفتم شاید بخاطر اینه که FAT32 هست
حالا چطور بکاپ بگیرم
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
حالا چطور بکاپ بگیرم
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
حالا چطور بکاپ بگیرم
به نظر من بهتره كه دونه دونه كپي پيست كني ، اينجوري هم كارت زودتر راه ميافته هم اون فايلي كه نميتونه بخونه و روش مونده رو پيدا ميكني و از خيرش بگذري!!!
hadi totti
01-05-2011, 16:04
بهترين راه براي پارتيشن بندي كردن براي هاردهاي اكسترنال استفاده از ديسك منجمنت خود ويندوز هست .
پارتيشن بندي ضرر خاصي نداره .من كه هارد 2 ترابايت دارم اصلا پارتيشن بندي نكردم . البته من پس از ريختن اطلاعات در هاردها ديگه حذف و اضافه اي نميكنم در نتيجه ترتيب قرارگيري اطلاعات در سكتورهاي پارتيشن بهم نميخوره و در نتيجه نيازي به دفرگمنت هم نداره ولي اگر شما زياد حذف و اضافه ميكنين فكر كنم بهتره كه چندتا پارتيشن بسازين. تا در موقع دفرگمنت مردن زمانبر نباشه
بستگي به نحوه پارتيشن بندي ممكنه نرم افزارهاي داخل هارد پاك بشن يا خير
مثلا در پارتيشن بندي به روش شرينك نرم افزارهاي داخل هارد پاك نميشن
براي پارتيشن بندي توسط شرينك هم اينجا توضيح كامل دادم
دوست عزیز من با این روش, 3 پارتیشن دیگه ساختم و الان هاردم 4 پارتیشن هست. می خواستم ببینم مشکلی نداره نرم افزارهای وسترن رو کات کنم رو یه پارتیشن دیگه و اون پارتیشن اصلی رو فرمت کنم؟؟ volume label رو هم می خوام تغییر بدم. اشکالی نداره که؟؟
یک سوال دیگه اینکه آخرین پارتیشنی که ساختم لاجیکال شد اما بقیه پارتیشن ها پرایمری هست. فرقش چیه؟
ata.royalfalcon
01-05-2011, 16:27
دوست عزیز من با این روش, 3 پارتیشن دیگه ساختم و الان هاردم 4 پارتیشن هست. می خواستم ببینم مشکلی نداره نرم افزارهای وسترن رو کات کنم رو یه پارتیشن دیگه و اون پارتیشن اصلی رو فرمت کنم؟؟ volume label رو هم می خوام تغییر بدم. اشکالی نداره که؟؟
یک سوال دیگه اینکه آخرین پارتیشنی که ساختم لاجیکال شد اما بقیه پارتیشن ها پرایمری هست. فرقش چیه؟
اون نرم افزارها بهتره كه در اولين پارتيشن قرار بگيره
volume label تغيير بكنه اشكالي نداره
hadi totti
01-05-2011, 16:29
با تشکر
آخرین پارتیشنی که ساختم لاجیکال شد اما بقیه پارتیشن ها پرایمری هست. فرقش می دونید چیه؟
ata.royalfalcon
01-05-2011, 16:41
با تشکر
آخرین پارتیشنی که ساختم لاجیکال شد اما بقیه پارتیشن ها پرایمری هست. فرقش می دونید چیه؟...............
mojtaba0007
01-05-2011, 18:23
لطفا قیمت wd my passport essential se 1TB و seagate freeagent goflex 1.5TBبفرمایید.
با تشکر
آخرین پارتیشنی که ساختم لاجیکال شد اما بقیه پارتیشن ها پرایمری هست. فرقش می دونید چیه؟
پارتیشن بندی اصولی به این صورته که ابتدا یک پارتیشن اولیه درست می کنی که همون پریماری است و بعد پارتیشن ثانویه درست می شه اکستندد نامیده می شه که این پارتیشن ثانویه خود به درایوهای دیگر تقسیم می شه که همان لاجیکال است.
بنا بر این پارتیشن اولیه می شه درایو سی. و بقیه درایوها (که در واقع از نوع لاجیکال) هستند در پارتیشن ثانویه (اکستندد پارتیشن) قرار می گیرند.
امید وارم متوجه شده باشید.
حال شما چند پارتیشن اولیه ساختید که لازم به اینکار نبود لذا بهتر است که در صورت امکان همه پارتیشن ها را حذف کنید بعد یک پارتیشن اولیه درست کنید (یعنی اولین درایو که همان درایو سی باشد رو از نوع پارتیشن پریماری درست کنید) و بعد اگر از اف دیسک استفاده می کنید یک پارتیشن ثانویه درست کنید و بعد درایو ها را در این پارتیشن ثانویه ایجاد کنید و اگر از برنامه های دیگه مثل اکرونیز استفاده می کنید بعد از ساخت پارتیشن اولیه (پریماری) کافیه که بقیه درایوها را از نوع لاجیکال درست کنید (چون خود برنامه پارتیشن ثانویه را ایجاد می کند) به همین سادگی.
Hitman-Group
01-05-2011, 23:44
سلام اگر دوستان که اینجا هستند لطف کنند به تاپیک زیر یک نگاهی بندازند و ما رو راهنمایی کنند ممنون میشیم!
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
سلام اگر دوستان که اینجا هستند لطف کنند به تاپیک زیر یک نگاهی بندازند و ما رو راهنمایی کنند ممنون میشیم!
ata.royalfalcon
02-05-2011, 08:16
پارتیشن بندی اصولی به این صورته که ابتدا یک پارتیشن اولیه درست می کنی که همون پریماری است و بعد پارتیشن ثانویه درست می شه اکستندد نامیده می شه که این پارتیشن ثانویه خود به درایوهای دیگر تقسیم می شه که همان لاجیکال است.
بنا بر این پارتیشن اولیه می شه درایو سی. و بقیه درایوها (که در واقع از نوع لاجیکال) هستند در پارتیشن ثانویه (اکستندد پارتیشن) قرار می گیرند.
امید وارم متوجه شده باشید.
حال شما چند پارتیشن اولیه ساختید که لازم به اینکار نبود لذا بهتر است که در صورت امکان همه پارتیشن ها را حذف کنید بعد یک پارتیشن اولیه درست کنید (یعنی اولین درایو که همان درایو سی باشد رو از نوع پارتیشن پریماری درست کنید) و بعد اگر از اف دیسک استفاده می کنید یک پارتیشن ثانویه درست کنید و بعد درایو ها را در این پارتیشن ثانویه ایجاد کنید و اگر از برنامه های دیگه مثل اکرونیز استفاده می کنید بعد از ساخت پارتیشن اولیه (پریماری) کافیه که بقیه درایوها را از نوع لاجیکال درست کنید (چون خود برنامه پارتیشن ثانویه را ایجاد می کند) به همین سادگی.
ممنون
ولي مسئله اينجاست كه ايشون نميخواستن نرم افزار موجود در پارتيشن اول حذف بشه بنابراين امكان نداشتن كه پارتيشن موجود رو حذف كنن پس چاره اي نداشتن كه از طريق شرينك مقداري فضا از پارتيشن موجود بردارند تا بتونن چند پارتيشن درست كنن.
onehellsing
02-05-2011, 10:57
سوال فنی از این اقایی که کتابخونه هارد داره (خیلی کیف میکنم عکسشو سیو کردم) من یدونه کارت pci express برای usb3 گرفتم که این هارد نازنین (وسترن اسنتیال) بزنم بهش و از حد اکثر سرعت دچار انبساط خاطر بشم !! فقط مساله اینه که باید هر بار برای زدن یو اس بی پشت کامپیوتر رو که زیادم در دسترس نیست ملاقات کنم یعنی هی هی خم و راست شم البته اونطوری که توی راهنمای نصب هارد نوشتن اول باید پاور وصل بشه بعد یو اس بی و چون من بنابر فرمایش حضرت جنابعالی ( ata.royalfalcon ) پاورو (اداپتور) درمیارم پس برای استفاده باید اول پاور بعد کابل یو اس بی رو بزنم میخواستم ببینم خودتون که خاموش میکنین و آداپتورشونو درمیارن کابل یو اس بی رو هم درمیارین یا همیشه روشه یعنی میتونم کابل یو اس بی رو وصل بزارم بمونه اما سیف رمو کنم و اداپتورو در بیارم؟
اخه دولا شدن و کیسو مورد تهاجم قرار دادن اونو هر روز یه بار یا دوبار زیاد جالب نیست( مجبورم هاردو برای کارای اتوکد هر روز بکاپ بردارم)
سلام ببخشید الان هارد اکسترنال بین 40 تا 100 گیگ وسترن چنده؟؟؟
ata.royalfalcon
02-05-2011, 14:17
سوال فنی از این اقایی که کتابخونه هارد داره (خیلی کیف میکنم عکسشو سیو کردم) من یدونه کارت pci express برای usb3 گرفتم که این هارد نازنین (وسترن اسنتیال) بزنم بهش و از حد اکثر سرعت دچار انبساط خاطر بشم !! فقط مساله اینه که باید هر بار برای زدن یو اس بی پشت کامپیوتر رو که زیادم در دسترس نیست ملاقات کنم یعنی هی هی خم و راست شم البته اونطوری که توی راهنمای نصب هارد نوشتن اول باید پاور وصل بشه بعد یو اس بی و چون من بنابر فرمایش حضرت جنابعالی ( ata.royalfalcon ) پاورو (اداپتور) درمیارم پس برای استفاده باید اول پاور بعد کابل یو اس بی رو بزنم میخواستم ببینم خودتون که خاموش میکنین و آداپتورشونو درمیارن کابل یو اس بی رو هم درمیارین یا همیشه روشه یعنی میتونم کابل یو اس بی رو وصل بزارم بمونه اما سیف رمو کنم و اداپتورو در بیارم؟
اخه دولا شدن و کیسو مورد تهاجم قرار دادن اونو هر روز یه بار یا دوبار زیاد جالب نیست( مجبورم هاردو برای کارای اتوکد هر روز بکاپ بردارم)
سلام
من پس از استفاده هم آداپتور در ميارم و هم كابل usb
من هم قبلا براي دسترسي به پشت كيس دائما دولا و راست ميشدم كه خيلي برام ستم بود . ولي مسئله خيلي راحت با يك كابل افزايش طول usb حلش كردم كه ديگه لازم نيست برم پشت كيس !!! يعني در واقع پورت پشت كيس رو آوردم جلو . البته با توجه به اينكه شما از USB3 استفاده ميكنين ، بديهي هست كه كابل افزايش هم بايد usb3 ساپورت باشه .
ata.royalfalcon
02-05-2011, 14:22
سلام ببخشید الان هارد اکسترنال بین 40 تا 100 گیگ وسترن چنده؟؟؟
سلام
حداقل حجم هارد اكسترنال وسترن 250 گيگ هست و حجم مورد نظر شما موجود نيست!!!
سلام
حداقل حجم هارد اكسترنال وسترن 250 گيگ هست و حجم مورد نظر شما موجود نيست!!!
خب زیر 50000 چه هارد اکسترنالی میشه خرید؟؟
ata.royalfalcon
02-05-2011, 15:00
خب زیر 50000 چه هارد اکسترنالی میشه خرید؟؟
منظورتون 50 هزارتومنه !!!
هيچ چيز درست حسابي نميشه خريد!!!!
سلام بر اساتيد خوب p 30
اول اينكه بگم اگه قبلا اين مورد بحث شده پيشاپيش عذر ميخوام.چون ماشاله مطالب زياد بود و مجال كم :)
براي كارم نياز به يك هارد اكسترنال دارم كه سبك باشه و كم حجم(از نظر فيزيكي) و راحت تو جيب جا بشه و البته آويزون نشه :)
حجمش هم بالاي 500 گيگ باشه بهتره.
سرعت و گارانتي و... هم اوكي باشه.
لطفا مارك و قيمت و مشخصات لازم رو لطف كنيد.
منتظر راهنمايي دوستان هستم...
موفق باشيد
منظورتون 50 هزارتومنه !!!
هيچ چيز درست حسابي نميشه خريد!!!!
میتونید یه هارد با کمترین حجم با برند در حد معمولی و قیمت مناسب معرفی کنید
ممنون:11:
ata.royalfalcon
02-05-2011, 15:18
سلام بر اساتيد خوب p 30
اول اينكه بگم اگه قبلا اين مورد بحث شده پيشاپيش عذر ميخوام.چون ماشاله مطالب زياد بود و مجال كم :)
براي كارم نياز به يك هارد اكسترنال دارم كه سبك باشه و كم حجم(از نظر فيزيكي) و راحت تو جيب جا بشه و البته آويزون نشه :)
حجمش هم بالاي 500 گيگ باشه بهتره.
سرعت و گارانتي و... هم اوكي باشه.
لطفا مارك و قيمت و مشخصات لازم رو لطف كنيد.
منتظر راهنمايي دوستان هستم...
موفق باشيد
مدل پيشنهادي My Passport Essential هست
تنها حجم موجود 500 گيگ هست
اين مدل دو جوره
1. فقط usb2
2. همزمان usb2 و usb3 و در موقع خريد هم به اين مسئله دقت كنين
قيمتشو زياد اطلاع ندارم ولي حدودا 80 تومنه!!
میتونید یه هارد با کمترین حجم با برند در حد معمولی و قیمت مناسب معرفی کنید
ممنون:11:
فكر كنم سيگيت مدل FreeAgent GoFlex براي شما مناسبتر باشه چون 320 گيگ هم موجوده
مدل پيشنهادي My Passport Essential هست
تنها حجم موجود 500 گيگ هست
اين مدل دو جوره
1. فقط usb2
2. همزمان usb2 و usb3 و در موقع خريد هم به اين مسئله دقت كنين
قيمتشو زياد اطلاع ندارم ولي حدودا 80 تومنه!!
فكر كنم سيگيت مدل FreeAgent GoFlex براي شما مناسبتر باشه چون 320 گيگ هم موجوده
گفتم کمترین حجم 500 گیگ زیاد اصلا به کارم نمیاد
مثلا 250 یا 160 هم حتی اگه باشه خوبه 500 گیگ خیلی زیاد!!!!
ata.royalfalcon
02-05-2011, 15:40
گفتم کمترین حجم 500 گیگ زیاد اصلا به کارم نمیاد
مثلا 250 یا 160 هم حتی اگه باشه خوبه 500 گیگ خیلی زیاد!!!!
مدل FreeAgent GoFlex براي شما مناسبتره چون 320 گيگ هم هست .:20:
سلام
قصد خرید یک هارد اکسترنال دسکتاپی دارم، از بین مدل های زیر کدوم بهتر هست؟
FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive 1TB
WD 1TB My Book Elite
WD 1TB My Book Essential
و اینکه به جز قیمت تفاوتهاشون در چی هست؟
متشکرم
ata.royalfalcon
02-05-2011, 16:06
سلام
قصد خرید یک هارد اکسترنال دسکتاپی دارم، از بین مدل های زیر کدوم بهتر هست؟
FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive 1TB
WD 1TB My Book Elite
WD 1TB My Book Essential
و اینکه به جز قیمت تفاوتهاشون در چی هست؟
متشکرم
اولين انتخاب و بهترين انتخاب WD 1TB My Book Essential هست .
اين مدل دوجوره
1.فقط usb2
2. همزمان usb2 و usb3 كه در موقع خريد دقت كنين
مدل WD 1TB My Book Elite كه ديگه توليد نميشه اما ممكنه يه چندتايي هنوز تو بازار پيدا بشه . فقط هم usb2 داره و مزيتش نسبت به Essential وجود يه ليبل ديجيتالي هست
اولين انتخاب و بهترين انتخاب WD 1TB My Book Essential هست .
اين مدل دوجوره
1.فقط usb2
2. همزمان usb2 و usb3 كه در موقع خريد دقت كنين
مدل WD 1TB My Book Elite كه ديگه توليد نميشه اما ممكنه يه چندتايي هنوز تو بازار پيدا بشه . فقط هم usb2 داره و مزيتش نسبت به Essential وجود يه ليبل ديجيتالي هست
ممنونم. قیمت تقریبیش در بازار چند هست در حال حاضر؟
و اینکه محتویات جعبه چی هستند؟
و آیا دکمه پاور برای خاموش کردن داره؟
ata.royalfalcon
02-05-2011, 17:04
ممنونم. قیمت تقریبیش در بازار چند هست در حال حاضر؟
و اینکه محتویات جعبه چی هستند؟
و آیا دکمه پاور برای خاموش کردن داره؟
قيمتش دستم نيست !!!
محتويات جعبه
1. خود هارد
2. و يه كابل usb و آداپتور برق
بله يه دكمه اي هم براي خاموش كردن داره كه در پشت هارد قرار گرفته كه بايد چند ثانيه اي اونو فشار بدي تا خاموش كنه !!!
ArashMiniStar
02-05-2011, 17:58
بهترین هارد اکسترنال پرتابل موجود برای Transcend هست مدل M3 . نام کامل ش : Transcend StoreJet 25M3
ظرفیت های موجود در بازار ایران هم 500 گیگابایت ش هست حدود 90 تومن و 640 گیگابایت هم هست حدود 110 تومن.
مدل M3 ضد شوک و ضربه هست در حد استاندارد ارتش امریکا ! و USB 3.0 هم هست با قابلیت استفاده در USB 2.0 .
بدون صدا هست و باید حتما گوشتون رو خیلی خیلی نزدیک به هارد بیارید تا صداش رو بشنوید و از لحاظ گرمایی هم عالیه .
این مدل بهتر از پورتابل های سیگیت هست یا بدتر؟ :40:
نظرتون درباره مارک سیلیکان پاور چیه؟
ArashMiniStar
02-05-2011, 18:10
یک سوال دیگه هم دارم اینه که هارد های دسکتاپ بیشتر عمر دارن یا پورتابل؟
mojtaba0007
02-05-2011, 18:11
لطفا قیمت wd my passport essential se 1TB و seagate freeagent goflex 1.5TBبفرمایید.
لطفا جواب بدین
یک سوال دیگه هم دارم اینه که هارد های دسکتاپ بیشتر عمر دارن یا پورتابل؟
اگه خوب استفاده کنی هر دو خیلی خوب برات میمونن!
اما هارد های دسکتاپ بیشتر عمر دارن... چون کمتر در معرض حمل و نقل و ضربه و نوسانات برقی قرار دارن....
این مدل بهتر از پورتابل های سیگیت هست یا بدتر؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون درباره مارک سیلیکان پاور چیه؟
من کلا وسترن رو بیشتر قبول دارم از همشون!بعدشم سیگیت.
این سیلیکون و ترنسند و ... اکثرا توی هارد هاشون هاردی از یه برند معروف مثه سیگیت یا وسترن میذارن...
ArashMiniStar
02-05-2011, 18:31
ببخشید سوالام زیاد شد !
1.فرق WD 500GB My Passport Essential USB 3 + USB 2 و FreeAgent® GoFlex™ Pro 7200 RPM 500GB چیه؟
2.این هارد اولی نرم افزار بک آپ هم داره؟ نرم افزار های بک آپ وسترنت دیجیتال با نرم افزار های عادی دانلودی فرق دارن؟
7200 prm بودن در موقعی که از usb2 استفاده میکنیم کاربرد داره؟سرعت بیشتره؟
واقعا ازتون ممنونم :11:
ata.royalfalcon
02-05-2011, 20:29
ببخشید سوالام زیاد شد !
1.فرق WD 500GB My Passport Essential USB 3 + USB 2 و FreeAgent® GoFlex™ Pro 7200 RPM 500GB چیه؟
2.این هارد اولی نرم افزار بک آپ هم داره؟ نرم افزار های بک آپ وسترنت دیجیتال با نرم افزار های عادی دانلودی فرق دارن؟
7200 prm بودن در موقعی که از usb2 استفاده میکنیم کاربرد داره؟سرعت بیشتره؟
واقعا ازتون ممنونم :11:
My Passport Essential USB 3 + USB 2 همزمان usb2 و usb3 ساپورت هست و rpm این مدل 5200 الی 5400 دور هست .
اما مدل های FreeAgent GoFlex pro با توجه به مدلشون یا usb2 هستن یا usb3 و همزمان این دو تا رو ندارن البته میتونی با تعویض آداپتر ها از اینترفیس های دیگه هم استفاده کنی مثل ESATA و firewire و مهمترین مسئله هم اینه که مدلهای پرو 7200 rpm هستن
هاردهای وسترن هم نرم افزار بک آپ گیری هم داره گرچه من تا به حال ازش استفاده نکردم و بیشتر باهاش هارد رو خاموش میکنم
ArashMiniStar
02-05-2011, 20:37
My Passport Essential USB 3 + USB 2 همزمان usb2 و usb3 ساپورت هست و rpm این مدل 5200 الی 5400 دور هست .
اما مدل های FreeAgent GoFlex pro با توجه به مدلشون یا usb2 هستن یا usb3 و همزمان این دو تا رو ندارن البته میتونی با تعویض آداپتر ها از اینترفیس های دیگه هم استفاده کنی مثل ESATA و firewire و مهمترین مسئله هم اینه که مدلهای پرو 7200 rpm هستن
هاردهای وسترن هم نرم افزار بک آپ گیری هم داره گرچه من تا به حال ازش استفاده نکردم و بیشتر باهاش هارد رو خاموش میکنم
ممنون.فقط یک سوال.اگه از یو اس بی 2 استفاده کنیم سرعت هارد با دور بالاتر بیشتر هست؟
ata.royalfalcon
02-05-2011, 21:57
ممنون.فقط یک سوال.اگه از یو اس بی 2 استفاده کنیم سرعت هارد با دور بالاتر بیشتر هست؟
اکثر دوستان میگن که وقتی usb2 باشه rpm هارد اکسترنال تاثیر زیادی در ترانسفر دیتا نداره !!!
kamyab11
02-05-2011, 23:52
سلام دوستان
ميخوام هارد اكسترنال 1TB بخرم براي ذخيره فيلم وموزيك و وصل كردن به led46c6900 براي ديدن فيلم وشنيدن موزيك
به نظر شما چه هاردي بگيرم كه هم خودش وهم تلويزيون (تلويزيون خودش يك پلير قويه) آسيب نبينن
:20:
ArashMiniStar
03-05-2011, 12:57
میخواستم نظرتون رو درباره هارد سیلیکان پاور Armor A80 در مقابل هارد های پورتابل وسترن دیجیتال بدونم؟
با اینکه سیلیکان پاور آنتی شوکه ولی وسترنت دیجیتال مارک معتبر تری هست کدوم بهتره؟ :11:
ata.royalfalcon
03-05-2011, 16:26
سلام دوستان
ميخوام هارد اكسترنال 1TB بخرم براي ذخيره فيلم وموزيك و وصل كردن به led46c6900 براي ديدن فيلم وشنيدن موزيك
به نظر شما چه هاردي بگيرم كه هم خودش وهم تلويزيون (تلويزيون خودش يك پلير قويه) آسيب نبينن
:20:
سلام
شما اول بايد دفترچه راهنماي TV خودتون رو با دقت مطالعه كنين تا اطلاعات كاملي درباره چگونگي ساپورت از هارد رو كسب كنين مثلا
آيا از USB3 ساپور ميكند يا خير
آيا از NTFS ساپورت ميكند يا خير
و خيلي عوامل ديگه كه بايد در نظر گرفته بشه
در هرحال شما نگفتين پرتابل ميخواين يا دسكتاپي
اگر پرتابل ميخواين مدل My Passport Essential كه تنها حجم موجود 500 گيگ هست . اين مدل دو جور هست
1. فقط usb2
2. همزمان usb2 و usb3 ساپورت . فقط در موقع خريد به اين مسئله دقت كنين.
مدل دسكتاپي هم My Book Essential هست كه مثل بالايي دوجوره
نكته مهم : حواستون جمع باشه كه آيا TV شما USB3 رو ساپورت ميكنه يا خير چون ممكن هست كه TV شما هارد رو نشناسه !!!!
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
میخواستم نظرتون رو درباره هارد سیلیکان پاور Armor A80 در مقابل هارد های پورتابل وسترن دیجیتال بدونم؟
با اینکه سیلیکان پاور آنتی شوکه ولی وسترنت دیجیتال مارک معتبر تری هست کدوم بهتره؟ :11:
من جاي شما بودم وسترن رو ميخريدم چون دوستاني تو كار تعميرات هستن به كيفيت بالاي هارد وسترن اعتقاد دارن
کسی قیمت این هارد اکسترنال رو میدونه ؟
H.D.D SEAGATE 2TB EXTERNAL
Model Number:ST310005FDA2E1-RK /Interface:USB 2.0 /FreeAgent Desk
به نظر شما واسه استفاده از یه هارد 2 ترا my book essential پارتیشن بندیش کنم بهتره ؟
من مشکلی ندارم پارتیشن بندی نکنم ... ولی به نظر شما چون میخام اطلاعات دراز مدت نگه دارم پارتیشن بندی کنم بهتره یا نکنم ؟
songilgook
04-05-2011, 03:03
سلام به همگي^^
من تازه واردم و قصدم خريد يك هارد بسيار خوب ومعتبره كه هيچ وقت هيچ وقت هيچ بلايي سرش نياد...هيچي از هارد نميدونم و اولين بارمه كه ميخوام يكي بخرم :11:
من درحال حاضر 1فلش مموري16gb سيليكون پاور دارم كه خيلي ازش راضيم ولي مشكل حجمشه كه پر شده ومن به محتوياتش خيلي نياز دارم مثل اكسيژن ميمونه واسم:40:
و اگه خداي نكرده حذف بشن يا فلش بسوزه منم مردم:19:
اولش گفتم صفحاتو يه نگاه بندازم شايد چيزي دستگيرم بشه اما ديدم ماشاالله اينقده زيادن كه تا1سال هم بخونم تموم نميشه اينه كه گفتم بپرسم تا سريع جواب بگيرم.
من همينجوري كه داشتم ميگشتم سيليكون پاور كه هم ضد شوك وضد آب هست رو ديدم توسايت خودش 500 گيگ بود با usb3... خيلي از شكلش خوشم اومد ولي بعد ديدم بقيه از وسترن تعريف ميكنن البته يكي هم گفته بود كه وسترن فقط اسمش دهن پركنه ولي خيلي گرونه...:18:
خلاصه بيشترگيج شدم... لطفا يكي بگه من چه ماركي بگيرم كه نفسامو بريزم توش؟ :27:
نفسام يعني(عكس-كليپ-موزيك-فيلم و...):8:
پليز سريع جواب بدين:31:
ata.royalfalcon
04-05-2011, 06:51
به نظر شما واسه استفاده از یه هارد 2 ترا my book essential پارتیشن بندیش کنم بهتره ؟
من مشکلی ندارم پارتیشن بندی نکنم ... ولی به نظر شما چون میخام اطلاعات دراز مدت نگه دارم پارتیشن بندی کنم بهتره یا نکنم ؟
سلام
اگر اطلاعات و ديتا ها زياد حذف و اضافه ميشه و در نتيجه ترتيب قرارگيري دادها در سكتورها دائما بهم ميخوره كه بايد دفرگمنت بشه و از اونجايي كه دفرگمنت كردن پارتيشنهاي حجم بالا واقعا زمانبر هست پس بهتره كه پارتيشن بندي بشه .
البته پارتيشن بندي مزاياي ديگه اي هم داره مثلا اگر يه فايلي تصادفا حذف بشه بازيابي اون فايل در پارتيشنهاي كوچكتر كار راحتتري هست و همچنين اگر ويروسي بشه اسكن كردن پارتيشن كوچكتر كار راحتتري هست .
ولي اگر يك بار اطلاعات رو ريختين و ديگه تغييري ايجاد نميشه (تا ابد) پس به نظر من پارتيشن بندي ضرورتي نداره با فولدر بندي اطلاعاتتون رو مرتب كنين مثلا فولدر فيلم و موسيقي و غيره
من خودم 6 تا هارد اكسترنال وسترن دارم جمعا 10 ترابايت كه اصلا به پارتيشني كه تو كارخونه درست شده دست نزدم (اصلا پارتيشن بندي نكردم)
حتي پارتيشنهايي با حجم 1.8 ترابايت هم دارم !!!! كه هيچ مشكلي نداشته ولي اصلا قابل دفرگمنت نيست
البته اين نظر شخصي منه!!!
---------- Post added at 06:51 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------
سلام به همگي^^
من تازه واردم و قصدم خريد يك هارد بسيار خوب ومعتبره كه هيچ وقت هيچ وقت هيچ بلايي سرش نياد...هيچي از هارد نميدونم و اولين بارمه كه ميخوام يكي بخرم :11:
من درحال حاضر 1فلش مموري16gb سيليكون پاور دارم كه خيلي ازش راضيم ولي مشكل حجمشه كه پر شده ومن به محتوياتش خيلي نياز دارم مثل اكسيژن ميمونه واسم:40:
و اگه خداي نكرده حذف بشن يا فلش بسوزه منم مردم:19:
اولش گفتم صفحاتو يه نگاه بندازم شايد چيزي دستگيرم بشه اما ديدم ماشاالله اينقده زيادن كه تا1سال هم بخونم تموم نميشه اينه كه گفتم بپرسم تا سريع جواب بگيرم.
من همينجوري كه داشتم ميگشتم سيليكون پاور كه هم ضد شوك وضد آب هست رو ديدم توسايت خودش 500 گيگ بود با usb3... خيلي از شكلش خوشم اومد ولي بعد ديدم بقيه از وسترن تعريف ميكنن البته يكي هم گفته بود كه وسترن فقط اسمش دهن پركنه ولي خيلي گرونه...:18:
خلاصه بيشترگيج شدم... لطفا يكي بگه من چه ماركي بگيرم كه نفسامو بريزم توش؟ :27:
نفسام يعني(عكس-كليپ-موزيك-فيلم و...):8:
پليز سريع جواب بدين:31:
سلام
فقط وسترن و ديگر هيچ
اين رو من نميگم بلكه دوستاني كه تو كار تعميرات سخت افزار هستن اعتقاد دارن كه وسترن كمترين خرابي رو داره (نوع تايلندي رو بخرين)
البته دوام بالاي كه هارد به خيلي از عوامل بستگي داره مثلا كيفيت خوب هارد و نحوه مناسب نگهداري مثلا دماي كاركرد بايد پايين باشه و در موقع كار اصلا تكون نخوره و .....
البته وقتي كه اطلاعات براي شما مهم باشه شما بايد چندتا بك آپ ازش داشته باشين
mojtaba0007
04-05-2011, 12:35
کسی جواب نمیده؟؟
songilgook
04-05-2011, 12:44
سلام
فقط وسترن و ديگر هيچ
اين رو من نميگم بلكه دوستاني كه تو كار تعميرات سخت افزار هستن اعتقاد دارن كه وسترن كمترين خرابي رو داره (نوع تايلندي رو بخرين)
البته دوام بالاي كه هارد به خيلي از عوامل بستگي داره مثلا كيفيت خوب هارد و نحوه مناسب نگهداري مثلا دماي كاركرد بايد پايين باشه و در موقع كار اصلا تكون نخوره و .....
سلام
ممنونم
ولي حالا بك آپ چي بيد؟!:18:
تاچند ترابايتش موجوده؟ چه قيمت؟
ميتونم از خودتون بخرم؟ حضوري؟ آدرس دارما:46:
ازاون لحاظ خيالتون راحت نگهداريشو ميگم مثه چشمام ازش مواظبت ميكنم مگه اينكه پلك بزنم:31:
يكي از دوستام گفت خودتو اذيت نكن و روي dvd رايتشون كن بعد من ديدم آخه اينجوري يه بسته از اون حلقه هاي 100 تايي بايد بگيرم اينجوري:27:
resident
04-05-2011, 13:57
کسی جواب نمیده؟؟
نمیدونم وسترنی که شما میخواهی دقیقا همینیه که من دیروز قیمت گرفتم یا نه، اما هارد اکسترنال یک ترابایت وسترن، با گارانتی سازگار، USB3، بدون آداپتور، 142 تومن. (فقط یه قیمت گرفتم ها، نگید قیمت بالا یا پایین گرفتم:) )
ArashMiniStar
04-05-2011, 16:11
سلام
اگر اطلاعات و ديتا ها زياد حذف و اضافه ميشه و در نتيجه ترتيب قرارگيري دادها در سكتورها دائما بهم ميخوره كه بايد دفرگمنت بشه و از اونجايي كه دفرگمنت كردن پارتيشنهاي حجم بالا واقعا زمانبر هست پس بهتره كه پارتيشن بندي بشه .
البته پارتيشن بندي مزاياي ديگه اي هم داره مثلا اگر يه فايلي تصادفا حذف بشه بازيابي اون فايل در پارتيشنهاي كوچكتر كار راحتتري هست و همچنين اگر ويروسي بشه اسكن كردن پارتيشن كوچكتر كار راحتتري هست .
ولي اگر يك بار اطلاعات رو ريختين و ديگه تغييري ايجاد نميشه (تا ابد) پس به نظر من پارتيشن بندي ضرورتي نداره با فولدر بندي اطلاعاتتون رو مرتب كنين مثلا فولدر فيلم و موسيقي و غيره
من خودم 6 تا هارد اكسترنال وسترن دارم جمعا 10 ترابايت كه اصلا به پارتيشني كه تو كارخونه درست شده دست نزدم (اصلا پارتيشن بندي نكردم)
حتي پارتيشنهايي با حجم 1.8 ترابايت هم دارم !!!! كه هيچ مشكلي نداشته ولي اصلا قابل دفرگمنت نيست
البته اين نظر شخصي منه!!!
---------- Post added at 06:51 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------
سلام
فقط وسترن و ديگر هيچ
میشه بفرمایید برای خنک نگه داشتن چه کاری باید کرد؟ کیف هارد اونو گرم تر نمیکنه و دماش بالا بره؟ :40:
ata.royalfalcon
04-05-2011, 16:28
میشه بفرمایید برای خنک نگه داشتن چه کاری باید کرد؟ کیف هارد اونو گرم تر نمیکنه و دماش بالا بره؟ :40:
اگر هارد پرتابل باشه كه كاريش نميشه كرد چون منافذي براي عبور جريان هوا نداره (يا من تابحال نديدم) فقط جاي گرم نذارين و وقتي قراره به مدت طولاني كار كنه اونو داخل كيفش نذارين
ولي اگر دسكتاپي باشه يه فن قوي و برقي ميتونين پشتش (با فاصله) بذارين كه موثره
nima6286
04-05-2011, 17:38
دوستان هارد اکسترنال یک ترای وسترنم وقتی کانکت میکنم
اول درایو آنلاکش میاد بعد که ÷سورد رو میزنم دیگه هیچی نمیاد
من فقط 160 گیگ توش کپی کردم
الان چکار کنم؟
باز نمیشه اصلا
ArashMiniStar
04-05-2011, 19:32
اگر هارد پرتابل باشه كه كاريش نميشه كرد چون منافذي براي عبور جريان هوا نداره (يا من تابحال نديدم) فقط جاي گرم نذارين و وقتي قراره به مدت طولاني كار كنه اونو داخل كيفش نذارين
ولي اگر دسكتاپي باشه يه فن قوي و برقي ميتونين پشتش (با فاصله) بذارين كه موثره
از همون فن قوی های سرور؟؟؟؟!! :27:
چه نوع فن هایی ؟؟ مثل فن کامپیوتر ؟ :31:
ata.royalfalcon
05-05-2011, 06:10
سلام
ممنونم
ولي حالا بك آپ چي بيد؟!:18:
تاچند ترابايتش موجوده؟ چه قيمت؟
ميتونم از خودتون بخرم؟ حضوري؟ آدرس دارما:46:
ازاون لحاظ خيالتون راحت نگهداريشو ميگم مثه چشمام ازش مواظبت ميكنم مگه اينكه پلك بزنم:31:
يكي از دوستام گفت خودتو اذيت نكن و روي dvd رايتشون كن بعد من ديدم آخه اينجوري يه بسته از اون حلقه هاي 100 تايي بايد بگيرم اينجوري:27:
سلام
جواب سوال اول : منظورمون اين بود كه وقتي اطلاعاتي براي شما مهمه شما چند تا كپي بايد داشته باشيد
مثل من كه حدود 10 ترابايت آرشيو فيلم و كارتون روي هاردهام دارم روي DVD هم دارم يعني حداقل دوتا كپي ازشون دارم كه اگر خداي ناكرده هاردها خراب شدن بدبخت نشم !!! گرچه قبلا قصد داشتم بازهم هارد بخرم براي يه بك آپ ديگه كه ديدم ممكنه ورشكست بشم!!!
جواب سوال دوم : تا سه ترابايت موجوده !!!
جواب سوال سوم : اگر حجم آرشيوت كمه به نظر من همون DVD خوبه به شرطي كه حداقل دوتا DVD ازشون داشته باشي ، چون DVD هاي موجود در بازار اكثرا بنجل هستن و زود خراب ميشه !!!
همه اينها نظر شخصي خودمه !!!
ata.royalfalcon
05-05-2011, 06:19
دوستان هارد اکسترنال یک ترای وسترنم وقتی کانکت میکنم
اول درایو آنلاکش میاد بعد که ÷سورد رو میزنم دیگه هیچی نمیاد
من فقط 160 گیگ توش کپی کردم
الان چکار کنم؟
باز نمیشه اصلا
خب حتما پسورد رو اشتباه وارد كردي
به حروف بزرگ و كوچيك دقت كنين و همچنين به فارسي يا انگليسي بودن كيبرد دقت كنين !!!
---------- Post added at 06:19 AM ---------- Previous post was at 06:18 AM ----------
از همون فن قوی های سرور؟؟؟؟!! :27:
چه نوع فن هایی ؟؟ مثل فن کامپیوتر ؟ :31:
بله از همون فن هاي قوي سرور 6 تومنه چون برقي 220 ولتيه دردسر آداپتور 12 ولتي رو نداره (فن رك rack)
noisymind
05-05-2011, 17:22
این لیست محصولات اکسترنال وسترن با مشخصاتشون
دسکتاپی:
پورتابل:
mojtaba0007
05-05-2011, 18:26
امروز seagate freeagent goflex 1.5tb گرفتم 180 با گارانتی سازگار
لطفا نرم افزاری که توی پاسپورتی هست برای قطع ارتباط(شبیه سر انسانه) رو اینجا بزاره..اخه حواسم نبود کلا هارد رو فرمت کردم..
ممنون
Maziar_69
05-05-2011, 21:36
دوستان نظرتون در مورد هاردهای pqi و SAMSUNG چیه؟
خود فروشنده ها از pqi خیلی تعریف میکنن.
paranoid_android
05-05-2011, 23:23
لطفا نرم افزاری که توی پاسپورتی هست برای قطع ارتباط(شبیه سر انسانه) رو اینجا بزاره..اخه حواسم نبود کلا هارد رو فرمت کردم..
ممنون
WD SmartWare رو میتونی از سایت خود Western Digital دانلود کنی...
بخش Support و Downloads، بگرد دنبال مدل هاردت و بدانلود..
resident
06-05-2011, 05:38
دوستان نظرتون در مورد هاردهای pqi و SAMSUNG چیه؟
خود فروشنده ها از pqi خیلی تعریف میکنن.
سامسونگ که وضعش معلومه، خوبه.
ولی اون pqi!! تایوانی و مارک متفرقه هستش. وقتی سامسونگ هست، چه دلیلی داره pqi!! بگیرید؟!
سامسونگ رو بگیرید و با خیال راحت استفاده کنید.
m-mahdavi
06-05-2011, 06:53
درود
هارد 2.5 اینچ با ظرفیت 2ترابایت نیومده؟
کسی درباره محصولات جدید اطلاعی نداره؟
من میخوام goflex 1.5 ترا بگیرم ولی میگم اگه یه کم صبر کنم 2ترا بگیرم
با سپاس
nima6286
06-05-2011, 10:22
خب حتما پسورد رو اشتباه وارد كردي
به حروف بزرگ و كوچيك دقت كنين و همچنين به فارسي يا انگليسي بودن كيبرد دقت كنين !!!
---------- Post added at 06:19 AM ---------- Previous post was at 06:18 AM ----------
rack)
نه داداش
بابا دستت درد نکنه یعنی اینو متوجه نمیشم!
پسورد رو درست میزدم نوشته آنلاک شدن هم میومد اما خود درایو هارد نمیومد
آخر مجبور شدم یه بار دیگه کامل فرمتش کنم تا باز بشه
نفهمیدمم مشکلش چی بود
دنبال یه هارد ارزون 1 ترا واسه ps3 هستم
زیر 85 تومن هست ؟ :31:
resident
06-05-2011, 11:19
دنبال یه هارد ارزون 1 ترا واسه ps3 هستم
زیر 85 تومن هست ؟ :31:
با 85 تومن 512 میدن!! 512 << 1024:31:
شما که واسه PS3 میخوای اگه هارد ضعیف و متفرقه بگیری که بازی هات ممکنه مشکل دار بشن، مخصوصا اونایی که حجم ترافیکی بالایی دارن، بهتره یه هارد خوب بگیری. 512 وسترن USB3 بگیر با همین پولت، اما هارد متفرقه و نامعتبر نخر.
ata.royalfalcon
06-05-2011, 12:26
درود
هارد 2.5 اینچ با ظرفیت 2ترابایت نیومده؟
کسی درباره محصولات جدید اطلاعی نداره؟
من میخوام goflex 1.5 ترا بگیرم ولی میگم اگه یه کم صبر کنم 2ترا بگیرم
با سپاس
سلام
نه هنوز پرتابل 2 ترابایتی نیومده !!!
Payman_62
07-05-2011, 13:14
سلام.
من میخوام یه هارد 1 ترا اکسترنال بخرم.
1- این که چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید؟
تاپیک رو که خوندم اکثرا گفتی وسترن خوبه.
در مورد وسترن:
2- این که فرق Desktop و Portable چیه؟ دسکتاپ ها حجیم هستن و پرتابل ها جمع و جور تر و قابل حمل هستن؟ در این صورت پرتابل بهتر و احتمالا گرون تر هست؟
اگه وسترن مناسبه :
3- قیمت این مدل ها چه قدره؟ بین این مدل ها کدوم مناسب تره؟ اگرم مناسب نیست که بگید چه مارکی مناسبه.
مدل های دسکتاپ:
My Book Essential:
WDBACW0010HBK USB 3.0 and USB 2.0 1 TB Windows/Mac
WDBAAF0010HBK USB 2.0 1 TB Windows/Mac
WD Elements Desktop:
WDBAAU0010HBK USB 2.0 1 TB Windows/Mac
مدل های پرتابل:
My Passport Elite:
1 ترا نداره
My Passport Essential SE:
WDBACX0010BRD USB 3.0 and USB 2.0 1 TB Windows/Mac
WDBACX0010BBL USB 3.0 and USB 2.0 1 TB Windows/Mac
WDBACX0010BSL USB 3.0 and USB 2.0 1 TB Windows/Mac
WDBACX0010BBK USB 3.0 and USB 2.0 1 TB Windows/Mac
My Passport Essential:
1 ترا نداره
WD Elements Portable SE:
WDBABV0010BBK USB 2.0 1 TB Windows/Mac
WD Elements:
1 ترا نداره
emohammad
07-05-2011, 13:15
سلام
می خوام هارد 3ترابایت بخرم بین مدلای زیر ، اصلا نمیدونم کدومش رو بگیرم !
کدومش بهتره و چه برتری نسبت به اون یکی داره ؟
البته نظر خودم روی وسترن هست
بعد اینکه وسترن نمایندگی داره تو ایران ؟
و اینکه حدود قیمت این دوتا رو هم اگه میشه بهم بدین
یه چیز دیگه اینکه فیری اجنت و گوفلکس چی هستن
noisymind
07-05-2011, 13:37
سلام.
من میخوام یه هارد 1 ترا اکسترنال بخرم.
1- این که چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید؟
تاپیک رو که خوندم اکثرا گفتی وسترن خوبه.
در مورد وسترن:
2- این که فرق Desktop و Portable چیه؟ دسکتاپ ها حجیم هستن و پرتابل ها جمع و جور تر و قابل حمل هستن؟ در این صورت پرتابل بهتر و احتمالا گرون تر هست؟
اگه وسترن مناسبه :
3- قیمت این مدل ها چه قدره؟ بین این مدل ها کدوم مناسب تره؟ اگرم مناسب نیست که بگید چه مارکی مناسبه.
مدل های دسکتاپ:
My Book Essential:
WD Elements Desktop:
مدل های پرتابل:
My Passport Elite:
1 ترا نداره
My Passport Essential:
1 ترا نداره
WD Elements Portable SE:
WD Elements:
1 ترا نداره
تمام مدلهاشو از تو سایت وسترن اینجا زدم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدلهای زیادی تو بازار هست که در درجه اول همه میگن وسترن و بعدش سیگیت.
سیگیتها ارزونتر هستند ولی وسترنها گرونتر ولی با کیفیت و کسی هم ازشون بد نگفته!
اگه هارد رو فقط واسه آرشیو میخوان و تکونش نمیدین و زیاد اینور اونور نمیخوان ببرین که مدل دستکتابی بگیرین
My Book Essential یک ترا 85 تومان البته این مدل تا 3ترا هم داره.
ولی اگه اطلاعات رو همش دستتون میگیرین و اینور اونور میبرین که باید مدل پرتابل بگیرین که در برابر تکون دادن و ضربه مقاومتر هست ( ضد ضربه نیست) و جمع و جورتر ولی گرونتر!
مدل WD Elements Portable SE یک ترا که 145 تومان هست.
غیر از این دو مدل وسترن که گفتم دیگه مدل های دیگه تو بازار فکر نکنم گیر بیاد. ( اگه اینها رو خواستین بگیرین حتما رو جعبش نوشته باشه USB3 که 4 روز دیگه همه چی میشه USB3 )
سیگیت هم مدل پورتابل 1.5 ترا داره که 185 تومان قیمت داره و اصلا ارزش نداره! ولی با ظرفیت مشابه وسترن ، تقریبا 10-20 تومان ارزونتر هست.
ata.royalfalcon
07-05-2011, 20:20
بعد اینکه وسترن نمایندگی داره تو ایران ؟
یه چیز دیگه اینکه فیری اجنت و گوفلکس چی هستن
سلام
وسترن نمایندگی تو ایران نداره ولی واردکنندگان محصولات وسترن اونو گارانتی میکنن
FreeAgent Go مدلهای پرتابل و FreeAgent Desk مدلهای دسکتاپی قدیمی سیگیت هست ولی FreeAgent GoFlex مربوط به مدلهای جدید سیگیت هست مهمترین خصوصیت مدلهای جدید ، انعطاف پذیری بالا و امکان تغییر اینترفیس ها هست . یعنی شما میتونین با خرید آداپتر های گوناگون هم usb3 و usb2 و esata و firewie به طور جداگانه داشته باشین.
Payman_62
07-05-2011, 22:11
سلام.
پس وسترن تصویب شد. در مورد دسکتاپ و پرتابلش هم بررسی میکنم و تصمیم میگیرم.
یه ویژگی دیگم که میخوام اینه که شبکه رو ساپورت کنه و به جای اتصال به کامپیوتر به شبکم وصلش کنم تا سیستم های دیگه هم ببیننش.
بین مدل های زیر کدوم شبکه رو ساپورت میکنه؟
قیمت مدل های زیر رو کسی داره؟ تو سایتش که نزده.
نرم افزارهای جانبی که بعضی مدل ها دارن کاربردی هستن؟ یعنی به نظرتون ارزش دارن واسشون پول بدیم؟
مدل های دسکتاپ:
My Book Essential:
WD Elements Desktop:
مدل های پرتابل:
My Passport Elite:
1 ترا نداره
My Passport Essential:
1 ترا نداره
WD Elements Portable SE:
WD Elements:
1 ترا نداره
ata.royalfalcon
07-05-2011, 22:32
یه ویژگی دیگم که میخوام اینه که شبکه رو ساپورت کنه و به جای اتصال به کامپیوتر به شبکم وصلش کنم تا سیستم های دیگه هم ببیننش.
بین مدل های زیر کدوم شبکه رو ساپورت میکنه؟
مدل wd my book world editionیه درگاه RJ45 برای برای اتصال به شبکه lan داره که از اترنت گیگابایتی پشتیبانی میکنه !!! همچنین پورت usb هم داره که میتونین میتونین مثل هارد اکسترنال معمولی هم ازش استفاده کنین
عکس زیر پورت شبکه معلوم هست
از قیمتش خبری هم ندارم و نمیدونم آیا هنوز تو بازار موجوده یا خیر !!!
Payman_62
07-05-2011, 23:00
سلام.
همین یه مدل شبکه رو ساپورت میکنه؟
لطفا پاسخ سوال های دیگم رو هم بدید.
دوستان من موندم کدوم رو بخرم فرق شون چیه
WESTERN DIGITAL MY PASSPORT elite 1 TB, USB 2.0
با
WESTERN DIGITAL MY PASSPORT ESSENTIAL SE 1 TB, USB 2.0
تو چیه کدوم بهتره مدل الایت usb3 هم داره یا نه
ata.royalfalcon
08-05-2011, 06:56
سلام.
همین یه مدل شبکه رو ساپورت میکنه؟
لطفا پاسخ سوال های دیگم رو هم بدید.
سلام
بلي ، به نظرم فقط همين مدل شبكه رو ساپورت ميكنه !!! اتفاقا در مركز كامپيوتر ايران هم ديدمش ، حدود يك هفته پيش
نرم افزارهای جانبی که بعضی مدل ها دارن کاربردی هستن؟ یعنی به نظرتون ارزش دارن واسشون پول بدیم؟
براي نرم افزارهاي جانبي كه پولي از شما نميگيرن و همچنين فكر نكنم به قيمت هارد هم اضافه بشه . حتي شما ميتونين اين نرم افزار رو بصورت مجاني از سايت وسترن دانلود كنين
به نظر من تنها كاربرد موثر اين نرم افزار ، پسورد گذاري و خاموش كردن هارد هست .
ata.royalfalcon
08-05-2011, 08:02
دوستان من موندم کدوم رو بخرم فرق شون چیه
WESTERN DIGITAL MY PASSPORT elite 1 TB, USB 2.0
با
WESTERN DIGITAL MY PASSPORT ESSENTIAL SE 1 TB, USB 2.0
تو چیه کدوم بهتره مدل الایت usb3 هم داره یا نه
مزيت مدلهاي الايت وجود يه پايه اي بنام Handy USB dock هست كه ميتونين هارد رو سرپا نگه دارين . به جز اين مزيت ديگه اي نسبت به ESSENTIAL نداره و اين مدل elite فقط usb2 داره .
ولي مدل ESSENTIAL هم usb2 و هم usb3 رو داره ، ولي در موقع خريد بايد دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3
Payman_62
08-05-2011, 11:01
سلام
بلي ، به نظرم فقط همين مدل شبكه رو ساپورت ميكنه !!! اتفاقا در مركز كامپيوتر ايران هم ديدمش ، حدود يك هفته پيش
براي نرم افزارهاي جانبي كه پولي از شما نميگيرن و همچنين فكر نكنم به قيمت هارد هم اضافه بشه . حتي شما ميتونين اين نرم افزار رو بصورت مجاني از سايت وسترن دانلود كنين
به نظر من تنها كاربرد موثر اين نرم افزار ، پسورد گذاري و خاموش كردن هارد هست .
سلام.
این مدل رو تو شرکت داشتیم. خیلی بزرگ و سنگینه. میخواستم جمع و جور تر باشه.
نرم افزارهارو میشه رو مدل هایی که تو سایتش گفته شده این نرم افزار رو ندارن هم نصب کرد؟
قیمت مدل هارو هم اگه دارید بذارید.
ata.royalfalcon
08-05-2011, 14:37
سلام.
این مدل رو تو شرکت داشتیم. خیلی بزرگ و سنگینه. میخواستم جمع و جور تر باشه.
نرم افزارهارو میشه رو مدل هایی که تو سایتش گفته شده این نرم افزار رو ندارن هم نصب کرد؟
قیمت مدل هارو هم اگه دارید بذارید.
مدلهاي دسكتاپي كه نرم افزار ندارن ، CD درايور همراهشون هست . مثلا همين مدل My Book World Edition نرم افزاري داخل پارتيشن نيست ولي CD درايور داخل جعبه اش موجوده .
البته اون مدل My Book World Edition كه عكسشو در پايين گزاشتم (سفيد) تقريبا به اندازه مدلهاي عادي هست (يعني خيلي بزرگ نيست). براي مقايسه عكس مدل عادي رو بغلش چسبوندم . اوني كه مشكي هست مدل عادي هارد وسترن هست . آخرين قيمتي كه داشتم (اواخر سال 89 كه قيمتش بروز نيست) 2 ترابايتش 350 هزارتومن بود!!!
لينك اين مدل در سايت وسترن
ولي مدل My Book World Edition II (ورژن دو) كه خيلي بزرگ و سنگينه كه به خاطر داشتن دو عدد هارد هست كه بصورت رايد كارميكنن كه فكر نميكنم به درد شما بخوره !!!
Payman_62
08-05-2011, 14:49
سلام.
اندازشون رو میدونم چه قدره. کلا مدل دسکتاپی بزرگ هست. میخواستم اگه مدل پرتابلیش شبکه داشته باشه از اون مدل بگیرم.
حالا قیمت انواع مدلی رو که قرار دادم رو هم اگه کسی داره بذاره ممنون میشم.
ata.royalfalcon
08-05-2011, 15:22
سلام.
اندازشون رو میدونم چه قدره. کلا مدل دسکتاپی بزرگ هست. میخواستم اگه مدل پرتابلیش شبکه داشته باشه از اون مدل بگیرم.
حالا قیمت انواع مدلی رو که قرار دادم رو هم اگه کسی داره بذاره ممنون میشم.
فكر نكنم كسي قيمت دقيق اين مدل رو داشته باشه (مدلهاي شبكه اي) بايد به بازار مراجعه كنين تا قيمت دقيق دستتون بياد .
و من خيلي بعيد ميدونم مدلهاي پرتابل شبكه اي وجود داشته باشه .
nima6286
08-05-2011, 16:53
بچه ها بهترین کاری که میشه کرد برای حفاظت از هارد اکسترنال در مقابل ویروس چیه
با توجه باینکه روی کامپیوترهای مختلفی ممکنه وصل بشه
پیشنهاد شما چیه؟
خودتون چکاری کردید؟
سلام دوستان چنتا سوال
اول همین مشکل اقا نیما
دوم الان یو اس بی 3 دو نیم اینچ یا کوچکتر 512 چه قیمت هست؟
از کجا بفهمم یو اس بی 3 هست؟ مارک ارزون و تا حدودی خوب چی هست؟
ممنون
ata.royalfalcon
09-05-2011, 16:50
سلام دوستان چنتا سوال
اول همین مشکل اقا نیما
دوم الان یو اس بی 3 دو نیم اینچ یا کوچکتر 512 چه قیمت هست؟
از کجا بفهمم یو اس بی 3 هست؟ مارک ارزون و تا حدودی خوب چی هست؟
ممنون
سلام
مدل پرتابل (بدون آداپتور) وسترن My Passport Essential كه همزمان usb2 و usb3 داره و 500 گيگ هست حدودا 80 هزارتومن هست .
روي جعبه اش مينويسه usb2+usb3 بنابراين مشكلي از از اين لحاظ نخواهيد داشت !!!مثلا عكس زير كه روي جعبه اش (گوشه سمت چپ قسمت پايين) نوشته
songilgook
09-05-2011, 21:38
سلام
جواب سوال اول : منظورمون اين بود كه وقتي اطلاعاتي براي شما مهمه شما چند تا كپي بايد داشته باشيد
مثل من كه حدود 10 ترابايت آرشيو فيلم و كارتون روي هاردهام دارم روي DVD هم دارم يعني حداقل دوتا كپي ازشون دارم كه اگر خداي ناكرده هاردها خراب شدن بدبخت نشم !!! گرچه قبلا قصد داشتم بازهم هارد بخرم براي يه بك آپ ديگه كه ديدم ممكنه ورشكست بشم!!!
جواب سوال دوم : تا سه ترابايت موجوده !!!
جواب سوال سوم : اگر حجم آرشيوت كمه به نظر من همون DVD خوبه به شرطي كه حداقل دوتا DVD ازشون داشته باشي ، چون DVD هاي موجود در بازار اكثرا بنجل هستن و زود خراب ميشه !!!
همه اينها نظر شخصي خودمه !!!
سلام
کامپیوترم خراب شده بود ... دیر رسیدم :41:
خب پس دم که وسترن بخرم حالا باید روی حجمش فکر کنم چون همینجوری ثانیه به ثانیه داره بهش افزوده میشه :46: بله درسته حق باشماست dvd ها اصلا خوب نیستن خودم یه بار شکنجه شدم واسه همین دنبال هارد خوب میگردم... چون شنیدم وسترن پسورد دار هم هست بیشتر شیفته اش شدم اما همونقدر که حجمش برام مهمه شکل و ظاهرشم خیلی برام مهمه :40:
فقط من هرچی سرچ میکنم عکس قشنگی ازش نمیبینم لطفا اگه تونستید سایتشو بهم معرفی کنید یا جایی که عکساشو بتونم ببینم :11:
پس من مطمئن بشم که محتویاتی که تو هارد بریزم نابود نمیشن؟ یعنی کارش مثل فلش مموری میمونه؟ میشه توش فایلی رو ذخیره کرد و هروقتی خواستم حذفش کنم؟
البته وقتی چیزی توش ریختم یه dvd هم ازمحتویاتش کپی میکنم :27:
می خوام مطمئن بشم تا برم سراغش... بنظر شما تا چند ترابایتش خوبه؟ یعنی 1ترابایتش چقدر حجم میگیره ؟
دیگه باید عشقمو لو بدم :40:سونگ ایل گوک :40: که هر ثانیه دارم عکسها و کلیپهاشو ذخیره میکنم... بعد فیلمهاش رو هم میخوام بریزم تو همین هارد :11:
حالا که میدونید من هارد رو برای چی میخوام... پس خودتونم که واردید ... ازتون کمک میگیرم :20:
بعد 1سوال دیگه هم این که اکسترنال خوبه یا اینترنال یا دیجیتال؟ البته فرقشونو هم نئیدونم :18:
نظر شخصیتون برام مورد احترامه که مزاحمتون شدم :8: من مجدد هد(سر)میزنم :31:فعلا :5:
ata.royalfalcon
10-05-2011, 08:04
اما همونقدر که حجمش برام مهمه شکل و ظاهرشم خیلی برام مهمه :40:
فقط من هرچی سرچ میکنم عکس قشنگی ازش نمیبینم لطفا اگه تونستید سایتشو بهم معرفی کنید یا جایی که عکساشو بتونم ببینم
سلام
هارد هاي اكسترنال وسترن زيبايي خاصي ندارن ولي در عوض كيفيت خوبي دارن ، مدلهاي My Book Essential كه مشكي براق هستن به سادگي خط و خش ميافته و همچنين اثر انگشت روي اونها معلوم هست ولي مدلهاي اليت كه مشكي مات هست كمي قشنگتره . در هر حال اگر دنبال زيبايي خاص هستين ، بايد مدلهاي ديگه اي رو غير از وسترن انتخاب كنين كه توصيه نميكنم زيبايي رو فداي كيفيت كنين .
لينك سايت وسترن هست
پس من مطمئن بشم که محتویاتی که تو هارد بریزم نابود نمیشن؟ یعنی کارش مثل فلش مموری میمونه؟ میشه توش فایلی رو ذخیره کرد و هروقتی خواستم حذفش کنم؟
البته وقتی چیزی توش ریختم یه dvd هم ازمحتویاتش کپی میکنم
قول نميدم كه نابود نشن !!! من خودم يه هارد اينترنال سيگيت داشتم كه 1.5 ترابايت حجم داشت همشون نابود شدن ، يه اعصابي از من خورد شده كه تا چند روز نميتونستم غذا بخورم !!!
يكي از دوستان متخصص در امر تعميرات هارد ميگن كه ريختن اطلاعات در هارد مثل نوشتن روي يخ و گزاشتن اون توي فريزر هست ، اگر برق بره يخ آب ميشه ، يعني امنيت 100 درصد نداره پس فقط بك آپ !!!
البته من نميخوام اينقدر منفي باف باشم و هارد هم به اين راحتي هم خراب نميشه ولي وقتي 1.5 ترابايت ارشيو فيلم يه دفعه اي نيست و نابود شده خب حق دارم 100 درصد به هارد مطمئن نباشم !!! خودم هم تصميم دارم سه تا هارد سه ترابايتي بخرم براي بك آپ ، ولي ميخوام يكم صبر كنم تا شايد مدلهاي جديد بياد!!!
می خوام مطمئن بشم تا برم سراغش... بنظر شما تا چند ترابایتش خوبه؟ یعنی 1ترابایتش چقدر حجم میگیره ؟
يك ترابايتش واقعا يك ترابايت نيست ، يكم كمتره .
اگر محدوديت جا و مكان ندارين چندتا يك ترا بخرين اين به نظرم بهتره ، چون از دست دادن يه هارد يك ترابايتي بهتر از دست دادن هارد سه ترابايتي هست . حداكثر حجم موجود سه ترا بايت هست .
من چون محدوديت جا و مكان دارم مجبورم هاردهاي پر ظرفيت بخرم تا فضاي كمي اشغال بشه !!!
دیگه باید عشقمو لو بدم :40:سونگ ایل گوک :40: که هر ثانیه دارم عکسها و کلیپهاشو ذخیره میکنم... بعد فیلمهاش رو هم میخوام بریزم تو همین هارد
حالا اين كي هست ، نميشناسمش !!!:18: همون جومونگه !!!:31:
حالا که میدونید من هارد رو برای چی میخوام... پس خودتونم که واردید ... ازتون کمک میگیرم :20:
بهترين هارد موجود همين مدل دسكتاپي آداپتوردار My Book Essential هست كه به نظرم بهتره مدلهاي usb2+usb3 رو بخرين .
مدلهاي اداپتور دار گرچه بزرگ هستن اما به خاطر داشتن منبع برق كاملا مستقل امنيت بيشتري نسبت به مدلهاي پرتابل دارن .
بعد 1سوال دیگه هم این که اکسترنال خوبه یا اینترنال یا دیجیتال؟ البته فرقشونو هم نمیدونم
يكي مهمترين مزيت هاردهاي اكسترنال امكان وصل كردن اون به تمامي سيستمهايي كه حداقل يه پورت USB دارن حتي وقتي كه سيستم روشن هست . ولي هارد اينترنال حتما بايد در كيس باز بشه و حتما سيستم هم خاموش باشه و سپس نصب بشه كه يه دردسره .
همچنين در مواقعي كه به اطلاعات نيازي نيست ميتوان هارد رو خاموش كرد يا استندباي كرد تا از استهلاك بي مورد جلوگيري بشه . پس خيلي مناسب براي آرشيو هست .
هاردها يا اكسترنال هستن يا اينترنال
خود هاردها هم دوجوره
1. هاردهايي كه از يك يا چند پلاتر (صفحه) تشكيل شده اند كه با سرعت 5200 الي 7200 دور ميچرخن و يه هد دارن كه اطلاعات رو ميخونن بعضي از هاردهاي هم هستن كه دور صفحاتشون بيش از 10000 دور هستن كه بيشتر كاربرد سرور دارن
2. هاردهاي ديگر هم هيچ گونه قطعات متحركي ندارن و نسبت به ضربه خيلي مقاوم هستن ولي خيلي گرون هستن و حجمشون هم خيلي زياد نيست.
سلام
من یه سامسونگ S2 500G دیدم از قیافش خوشم اومد نظرتون راجع به کیفیت و سرعتش چیه بخرم ؟ { نگید این خوبه اون خوبه ! }
این هارد اگه زیاد به کامپیوتر متصل بمونه در حالت عادی مشکلی براش پیش نمیاد ؟
میگن هارد ها فن دارند این مدل هارد هم داره ؟
دمای هارد در حالت نرمال چقدر هست ؟ برنامه ایی هست که دمای هارد اکسترنال رو کنترل کنه ؟ { گشتم واسه اکسترنال پیدا نکردم ! }
ممنون .
ata.royalfalcon
10-05-2011, 14:45
سلام
این هارد اگه زیاد به کامپیوتر متصل بمونه در حالت عادی مشکلی براش پیش نمیاد ؟
سلام
نه مشكلي نداره ، ولي بالاخره هاردها يه عمري دارن ديگه !!!
میگن هارد ها فن دارند این مدل هارد هم داره ؟
نه ، اين مدل فن نداره . اصولا پرتابلها فن ندارن
دمای هارد در حالت نرمال چقدر هست ؟ برنامه ایی هست که دمای هارد اکسترنال رو کنترل کنه ؟ { گشتم واسه اکسترنال پیدا نکردم ! }
براي كنترل دماي هارد ميتونين از نرم افزار Hard Disk Sentinel استفاده كنين كه دماي هارد اكسترنال و اينترنال رو نشون ميده !!!
جهت دانلود اين نرم افزار به تايپيك زير مراجعه كنين
reza_3722
10-05-2011, 15:21
دوستان من یه هارد WD My Passport Essential گرفتم که USB 3.0 رو ساپورت میکنه
برای داشتن پورت USB 3.0 روی PC هم از یه کارت Asus U3S6 PCIE استفاده میکنم
اما حالا میبینم این کابلی که توی پک WD هست خیلی خیلی کوتاهه و به پشت کیس نمیرسه
اگه از کابل های افزایش طول هم استفاده کنم با توجه به اینکه تو ایران فقط USB 2.0 پیدا میشه عملا سرعت هارد هم تا حد USB 2.0 پایین میاد
آیا اون کابل USB 3.0 A Male to Micro B Male رو با طول بلندتری میشه تو بازار یا ترجیجا فروشگاه اینترنتی پیدا کرد؟
راه حل شما چیه؟
noisymind
10-05-2011, 18:10
میشه دقیقا بگین طول کابلش چقدر هست؟ یکی از دوستان یک adata داشت که فکر کنم کلا طول کابلش 20 سانت هم نمیشد! و جمع میشد روی خود هارد.
noisymind
10-05-2011, 18:25
کلا تکنولوژی ظرفیت هم تو هارد هم تو مموری و فلش و ... دو سالی هست که داره درجا میزنه! 3-4 سال قبل یک دفعه و زود زود ظرفیتهای بالا میومدن و قبلی ها قیمتون میومد پایین ولی الان یکی دو سال هست که فلش ها که رو 8 گیر کردن! و 16 و 32 کمیاب و گرون! و هارد هم رو 1 ترا مونده!!
منم میخوام علاوه بر یک ترای دسکتاپی که دارم یدونه یک ترای پورتابل بگیرم ولی منتظرم مدلهای جدید بیاد و قیمتهاش کم بشه! :31:
یه سوالی دیگه ایی داشتم.
به نظر شما هارد های اینترنال IDE پنج شش سال قدیم دوام شون بیشتر بود یا هاردهای اکسترنال امروزی ؟ :23:
farhad5800
10-05-2011, 19:56
سلام من یک هارد اکسترنال WD خریدم رو جعبش زده USB 3+USB 2 اما کابل داخلش USB 2 به نظرت سرم کلاه نذاشتن؟
reza_3722
10-05-2011, 20:41
میشه دقیقا بگین طول کابلش چقدر هست؟ یکی از دوستان یک adata داشت که فکر کنم کلا طول کابلش 20 سانت هم نمیشد! و جمع میشد روی خود هارد.
اوه! اون دیگه خیلی کوتاست
این چیزی حدوده 45cm هست
اگه کابل های افزایش طول usb 3.0 تو بازار بودن خوب بود، ولی ...
farhad5800
10-05-2011, 20:51
مدل هارد اکسترنال م
WDBAAA5000ABL-NESN
رو جعبش زده USB 3 کابلش USB 2 به نظرتون سر م کلاه نرفته
:18:
ata.royalfalcon
10-05-2011, 21:25
سلام من یک هارد اکسترنال WD خریدم رو جعبش زده USB 3+USB 2 اما کابل داخلش USB 2 به نظرت سرم کلاه نذاشتن؟
مدل هارد اکسترنال م
WDBAAA5000ABL-NESN
رو جعبش زده USB 3 کابلش USB 2 به نظرتون سر م کلاه نرفته
:18:
سلام
اگر یه سر کابل شما (اون قسمتی که به پشت هارد میخوره) مثل عکس زیر باشه نشاندهنده usb3 هست .
هارد اکسترنال هم پارتیشن بندی میشه؟
میشه روش ویندوز نصب کرد؟
ata.royalfalcon
10-05-2011, 21:27
هارد اکسترنال هم پارتیشن بندی میشه؟
میشه روش ویندوز نصب کرد؟
هارد اکسترنال رو خیلی راحت میشه پارتیشن بندی کرد . از طریق دیسک منجمنت داخل ویندوز.
نصب ویندوز روی هارد های اکسترنال USB2 به خاطر سرعت پایین خوب از آب در نمیاد.
songilgook
11-05-2011, 09:26
سلام
هارد هاي اكسترنال وسترن زيبايي خاصي ندارن ولي در عوض كيفيت خوبي دارن ، مدلهاي My Book Essential كه مشكي براق هستن به سادگي خط و خش ميافته و همچنين اثر انگشت روي اونها معلوم هست ولي مدلهاي اليت كه مشكي مات هست كمي قشنگتره . در هر حال اگر دنبال زيبايي خاص هستين ، بايد مدلهاي ديگه اي رو غير از وسترن انتخاب كنين كه توصيه نميكنم زيبايي رو فداي كيفيت كنين .
لينك سايت وسترن هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقول نميدم كه نابود نشن !!! من خودم يه هارد اينترنال سيگيت داشتم كه 1.5 ترابايت حجم داشت همشون نابود شدن ، يه اعصابي از من خورد شده كه تا چند روز نميتونستم غذا بخورم !!!
يكي از دوستان متخصص در امر تعميرات هارد ميگن كه ريختن اطلاعات در هارد مثل نوشتن روي يخ و گزاشتن اون توي فريزر هست ، اگر برق بره يخ آب ميشه ، يعني امنيت 100 درصد نداره پس فقط بك آپ !!!
البته من نميخوام اينقدر منفي باف باشم و هارد هم به اين راحتي هم خراب نميشه ولي وقتي 1.5 ترابايت ارشيو فيلم يه دفعه اي نيست و نابود شده خب حق دارم 100 درصد به هارد مطمئن نباشم !!! خودم هم تصميم دارم سه تا هارد سه ترابايتي بخرم براي بك آپ ، ولي ميخوام يكم صبر كنم تا شايد مدلهاي جديد بياد!!!
يك ترابايتش واقعا يك ترابايت نيست ، يكم كمتره .
اگر محدوديت جا و مكان ندارين چندتا يك ترا بخرين اين به نظرم بهتره ، چون از دست دادن يه هارد يك ترابايتي بهتر از دست دادن هارد سه ترابايتي هست . حداكثر حجم موجود سه ترا بايت هست .
من چون محدوديت جا و مكان دارم مجبورم هاردهاي پر ظرفيت بخرم تا فضاي كمي اشغال بشه !!!
حالا اين كي هست ، نميشناسمش !!!:18: همون جومونگه !!!:31:
بهترين هارد موجود همين مدل دسكتاپي آداپتوردار My Book Essential هست كه به نظرم بهتره مدلهاي usb2+usb3 رو بخرين .
مدلهاي اداپتور دار گرچه بزرگ هستن اما به خاطر داشتن منبع برق كاملا مستقل امنيت بيشتري نسبت به مدلهاي پرتابل دارن .
يكي مهمترين مزيت هاردهاي اكسترنال امكان وصل كردن اون به تمامي سيستمهايي كه حداقل يه پورت USB دارن حتي وقتي كه سيستم روشن هست . ولي هارد اينترنال حتما بايد در كيس باز بشه و حتما سيستم هم خاموش باشه و سپس نصب بشه كه يه دردسره .
همچنين در مواقعي كه به اطلاعات نيازي نيست ميتوان هارد رو خاموش كرد يا استندباي كرد تا از استهلاك بي مورد جلوگيري بشه . پس خيلي مناسب براي آرشيو هست .
هاردها يا اكسترنال هستن يا اينترنال
خود هاردها هم دوجوره
1. هاردهايي كه از يك يا چند پلاتر (صفحه) تشكيل شده اند كه با سرعت 5200 الي 7200 دور ميچرخن و يه هد دارن كه اطلاعات رو ميخونن بعضي از هاردهاي هم هستن كه دور صفحاتشون بيش از 10000 دور هستن كه بيشتر كاربرد سرور دارن
2. هاردهاي ديگر هم هيچ گونه قطعات متحركي ندارن و نسبت به ضربه خيلي مقاوم هستن ولي خيلي گرون هستن و حجمشون هم خيلي زياد نيست.
سلام داداشی^^
Wooooooooooooooow :18:
یه عالمه ممنون... توضیحاتتون عالی چیه؟ فرا عالی بود :20: خیلی خیلی ممنون ازتون... قیمتهاشونم بگید دیگه عالی میشه :11:
بله همون جومونگ منتها خودش مهمه :40:
یه سوالی دیگه ایی داشتم.
به نظر شما هارد های اینترنال IDE پنج شش سال قدیم دوام شون بیشتر بود یا هاردهای اکسترنال امروزی ؟ :23:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
11-05-2011, 14:06
سلام داداشی^^
Wooooooooooooooow :18:
یه عالمه ممنون... توضیحاتتون عالی چیه؟ فرا عالی بود :20: خیلی خیلی ممنون ازتون... قیمتهاشونم بگید دیگه عالی میشه :11:
بله همون جومونگ منتها خودش مهمه :40:
سلام
ممنون !!!
قيمت دقيقشو ندارم ولي مدل يك ترابايت دسكتاپي وسترن Essential طرفاي 100 هزارتومنه!!! ولي فكر كنم كمتر از 100 هزار تومن باشه
ata.royalfalcon
11-05-2011, 14:14
یه سوالی دیگه ایی داشتم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست من ، بديهي هست كه با پيشرفت تكنولوژي ضمن افزايش حجم ذخيره سازي ، عمر مفيد هاردها هم بيشتر بشه .
هاردهاي اكسترنال در واقع همون هارد اينترنال هستن كه با استفاده از باكس و رابط sata to usb به هارد اكسترنال تبديل شدن .
سلام
دوست من ، بديهي هست كه با پيشرفت تكنولوژي ضمن افزايش حجم ذخيره سازي ، عمر مفيد هاردها هم بيشتر بشه .
هاردهاي اكسترنال در واقع همون هارد اينترنال هستن كه با استفاده از باكس و رابط sata to usb به هارد اكسترنال تبديل شدن .
خوبه دیگه من خودم 5 سال پیش سیستم قدیمی داشتم اونقدر ازش کار کشیده بودم صدای خر خر ش دو خونه اونورتر میرفت که هیچ برنامه کنترل دما زده بودم هر یک ربع ارور میداد که هاردت داغ شده با این حال من بیشتر از 1 سال مفید ازش کار کشیدم معلوم میشه که هاردهای اکسترنال امروزی زور الهی میخواد که بیاد خراب بشه خودبه خود !
ممنون .
با سلام
من میخواستم یه هارد اکسترنال 500 الی 1 ترا بگیرم.کاربردشم میخوام بیشتر برای ذخیره سریال و فیلم و اینجور چیزا باشه.
یکی هم که هروقت کامپیوتر روشن باشه،اونم روشن باشه و کار کنه.قابل حمل بودن یا نبودن و زیباییش هم خیلی مهم نیست.
ضمنا مادربورد منAsus P5KPL-Se هست.آیا این مادربورد از یو اس بی 3 پشتیبانی میکنه؟؟
اگه پشتیبانی نمیکنه،نمیتونم از هاردهای USB 3.0 استفاده کنم؟؟یا راهی هست؟
خواهشا منو برای خرید یه هارد اکسترنال خوب، راهنمایی کنید.
ata.royalfalcon
11-05-2011, 18:40
با سلام
من میخواستم یه هارد اکسترنال 500 الی 1 ترا بگیرم.کاربردشم میخوام بیشتر برای ذخیره سریال و فیلم و اینجور چیزا باشه.
یکی هم که هروقت کامپیوتر روشن باشه،اونم روشن باشه و کار کنه.قابل حمل بودن یا نبودن و زیباییش هم خیلی مهم نیست.
ضمنا مادربورد منAsus P5KPL-Se هست.آیا این مادربورد از یو اس بی 3 پشتیبانی میکنه؟؟
اگه پشتیبانی نمیکنه،نمیتونم از هاردهای USB 3.0 استفاده کنم؟؟یا راهی هست؟
خواهشا منو برای خرید یه هارد اکسترنال خوب، راهنمایی کنید.
مادربردتون usb3 نداره ، اما جای نگرانی نیست ، شما میتونین هارد اکسترنال وسترن مدل Essential بخرین که همزمان از usb3 و usb2 ساپورت میکنه .
در هر حال اگر حمل و نقل و جابجایی ندارین مدل My Book Essential رو بخرین که در حجمهای 500 گیگ الی 3 ترابایت موجوده که من پیشنهادم اینه که یک ترابایتشو بخرین .
این مدل دو جور هست.
1. فقط usb2 دارد.
2. همزمان usb2 و usb3 دارد . پس در موقع خرید دقت کنین .
در مدلهایی که از هر دونوع اینترفیس ساپورت میکنه ، پورت usb که به پشت هارد میخوره به شکل زیر هست که نشاندهنده ساپورت هر دو نوع اینترفیس هست .
ali_disslove
11-05-2011, 18:52
داشتم پستای بچه ها رو میخوندم دیدم بعضیا به زیبایی هارد خیلییی اهمیت داشتند
برام سوال شد چرا ؟؟؟؟
آخه هارد رو مگه فقط واسه آرشیو استفاده نمیکنید و میگذارید توی کمد ؟پس زیباییش چه اهمیتی داره ؟
مادربردتون usb3 نداره ، اما جای نگرانی نیست ، شما میتونین هارد اکسترنال وسترن مدل Essential بخرین که همزمان از usb3 و usb2 ساپورت میکنه .
در هر حال اگر حمل و نقل و جابجایی ندارین مدل My Book Essential رو بخرین که در حجمهای 500 گیگ الی 3 ترابایت موجوده که من پیشنهادم اینه که یک ترابایتشو بخرین .
این مدل دو جور هست.
1. فقط usb2 دارد.
2. همزمان usb2 و usb3 دارد . پس در موقع خرید دقت کنین .
در مدلهایی که از هر دونوع اینترفیس ساپورت میکنه ، پورت usb که به پشت هارد میخوره به شکل زیر هست که نشاندهنده ساپورت هر دو نوع اینترفیس هست .
من این مدلو پسندیدم:Western Digital WD My Book 1TB
حالا این مدل،یو اس بی 2،یا یو اس بی 2 و 3 اش وجود داره؟
چون آینده به هر صورت همه چی یو اس بی 3 میشه،و الانم میخوام استفاده کنم واسه میپرسم.
نظرتون درباره این مدل چیه؟
ata.royalfalcon
11-05-2011, 21:00
من این مدلو پسندیدم:Western Digital WD My Book 1TB
حالا این مدل،یو اس بی 2،یا یو اس بی 2 و 3 اش وجود داره؟
چون آینده به هر صورت همه چی یو اس بی 3 میشه،و الانم میخوام استفاده کنم واسه میپرسم.
نظرتون درباره این مدل چیه؟
در بازار عمدتا usb2+usb3 موجوده
ولی شما دقت کنین که روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3
به عکس زیر دقت کنین که در پایینش نوشته
yasin1111
12-05-2011, 21:58
سلام
آیا هارد اکسترنالب وجود داره که بشه مثل usb استفا ده کرد یعنی کارایی اونو داشته باشه ؟
ata.royalfalcon
12-05-2011, 22:36
سلام
آیا هارد اکسترنالب وجود داره که بشه مثل usb استفا ده کرد یعنی کارایی اونو داشته باشه ؟
سلام
پایه و اساس هارد اکسترنالها usb هست . یعنی 99 درصد هاردهای اکسترنال usb دارن .
البته اینترفیس های دیگه هم هست مثل esata و firewire و حتی بعضی هاردها هم پورت lan دارن .
اگه هارد WD My Passport essential 1TB مدت زیادی به کامپیوتر وصل باشه و کار کنه،یعنی هر روز مدتی که کامیپوتر روشن باشه،اونم وصل باشه و کار کنه،مشکلی براش به وجود میاد؟؟
در مورد مدل My book این محصول چی؟
ata.royalfalcon
13-05-2011, 20:43
اگه هارد WD My Passport essential 1TB مدت زیادی به کامپیوتر وصل باشه و کار کنه،یعنی هر روز مدتی که کامیپوتر روشن باشه،اونم وصل باشه و کار کنه،مشکلی براش به وجود میاد؟؟
در مورد مدل My book این محصول چی؟
نه مشکلی نداره فقط دمای هارد رو کنترل کنید .
اگر پرتابله جای گرم نذارین ، مثلا در معرض هوای گرم خارج شده در پشت کیس نذارین .
اگر دسکتاپی هست بهتره یه فن هم پشتش بذارین .
موقعی که داره کار میکنه تکون نخوره !!!
javadmoloudi
13-05-2011, 23:01
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من می خوام هارد اکسترنالMy Book Essential 3TB Interface:
USB 3.0 and USB 2.0, USB 2.0 بخرم به نظر همه دوستان و صاحب نظران عرصه ذخیره سازی خوبه
در مورد مزایا و معایب اون می خواستم بدونم
و در ضمن توی بازار ایران کیف اون هم گیر میاد
خوشحال میشم جواب من را بدید
ata.royalfalcon
14-05-2011, 06:58
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من می خوام هارد اکسترنالMy Book Essential 3TB Interface:
USB 3.0 and USB 2.0, USB 2.0 بخرم به نظر همه دوستان و صاحب نظران عرصه ذخیره سازی خوبه
در مورد مزایا و معایب اون می خواستم بدونم
و در ضمن توی بازار ایران کیف اون هم گیر میاد
خوشحال میشم جواب من را بدید
سلام
مدل هاي دسكتاپي سه ترابايتي با اينترفيس USB 3.0+ USB 2.0 فروخته ميشه ، يعني فقط usb2 نيست .
به جرات ميتونم بگم كه هيچ گونه معايبي نداره ، البته در مورد كيف بايد در بازار بگردي
songilgook
14-05-2011, 17:32
سلام داداشی^^
من2باره اومدم:11:
داداشی شما گفته بودین وسترن اکسترنال1ترا مدل دسکتاپی آداپتورMy book essential
usb2 و usb3 خوبه درسته؟
من اینجا گشتم ولی فعلا موجود نداره...
لطفا نقات ضعفشو یه نگاه بندازین؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدنه ی جاذب اثر انگشت
نرم افزارهای همراه به اندازه ی Elite متنوع نمی باشند <<== این یعنی چی؟
بعد 2 تراش هم بود که یه مقایسه ای زدم فرقی نداشت جز همون 1 و 2 ی ترا.
حالا از این مارکهایی که گذاشته فقط وسترنش عالیه؟
البته من یه هاردی میخوام که حجمش زیاد باشه ولی بتونم باخودم ببرمش جایی؟
یکی از استادای داداشم مارک transcend داره میگه پر هم هست همیشه باخودش میاره سر کلاس بعد چند بار ازدستش افتاده زمین اما هیچ مشکلی نداشته خودشم میگه خیلی راضیم.
سوال:
usb2 و 3 باشه میشه هم با کامپیوترهای شخصی ازش استفاده کرد هم از لپ تاب؟
من میخوام تا تابستون اومد برم بخرم واسه همین ازالان دارم تحقیق درست و حسابی میکنم :21:
یکی بهم گفت هارد کامپیوترمو بالا ببرم تا دیگه نه از فلش استفاده کنم نه هارد بخرم... منم گفتم خب نمیتونم که کامپیوترو با خودم ببرم جایی؟
خلاصه نظرتون مهمه چون سابقه دارین :46:
yasin1111
14-05-2011, 18:06
سلام
پایه و اساس هارد اکسترنالهاusb هست . یعنی 99 درصد هاردهای اکسترنال usb دارن .
البته اینترفیس های دیگه هم هست مثل esata و firewire و حتی بعضی هاردها هم پورت lan دارن .
سلام
ممنون دوست عزیز .منظورمن اینه که الان در بعضی از رسیورها فقط بر روی usb امکان ضبط وجود داره و با هارد اکسترنال نمیشه و می خوام بد ونم آیا هاردی وجود داره که مثل usb باشه و بتونیم از ----- ضبط کنیم ؟
ata.royalfalcon
14-05-2011, 18:27
سلام
ممنون دوست عزیز .منظورمن اینه که الان در بعضی از رسیورها فقط بر روی usb امکان ضبط وجود داره و با هارد اکسترنال نمیشه و می خوام بد ونم آیا هاردی وجود داره که مثل usb باشه و بتونیم از ----- ضبط کنیم ؟
سلام
بستگی به ----- و هارد اکسترنال داره . اکثر ----- ها میتونن هارد اکسترنال رو شناسایی کنن و فیلمها رو روی اون ضبط کنن . ولی در اینجور مواقع باید دفترچه راهنمای ----- رو خوب مطالعه کنین .
مثلا بعضی رسیورها فقط هارد اکسترنال usb2 رو میشناسن و حتی بعضی رسیورها فقط فرمت FAT32 رو میشناسن و یا حتی پارتیشن رو با حجم محدودی میشناسن مثلا 160 گیگ . یعنی هر ----- شرایط مخصوص خودشو داره .
پس نمیشه نظر قطعی داد ، دفترچه راهنمای ----- رو باید خوب بخونین . من هم نمیتونم مدل خاصی رو به شما پیشنهاد بدم . چون اگر رسیورتون هارد رو نشناسه اونوقت پولتون هدر میره !!!
ata.royalfalcon
15-05-2011, 06:41
لطفا نقات ضعفشو یه نگاه بندازین؟
بدنه ی جاذب اثر انگشت
نرم افزارهای همراه به اندازه ی Elite متنوع نمی باشند <<== این یعنی چی؟
سلام
خب همانطوري كه گفته مدلهاي Essential داراي بدنه براقي هستن كه اثر انگشت به وضوح معلوم هست .
اما درباره تفاوتهاي نرم افزار والا من مدل Essential نداشتم . من مدل elite دارم . البته من فكر نميكنم تفاوت زيادي بين اين دو نرم افزار باشه . به نظرم تنها تفاوت نرم افزار مدل الايت و Essential قابليت تنظيم ليبل در مدلهاي الايت هست . چون تنها مدلهاي الايت هستن كه ليبل ديجيتالي دارن .
بعد 2 تراش هم بود که یه مقایسه ای زدم فرقی نداشت جز همون 1 و 2 ی ترا.
درسته ، فرقي ندارن به جز حجم .
البته من یه هاردی میخوام که حجمش زیاد باشه ولی بتونم باخودم ببرمش جایی؟
یکی از استادای داداشم مارک transcend داره میگه پر هم هست همیشه باخودش میاره سر کلاس بعد چند بار ازدستش افتاده زمین اما هیچ مشکلی نداشته خودشم میگه خیلی راضیم.
اين نكته خيلي مهميه اگر شما جابجايي زياد دارين اجبارا بايد مدلهاي پرتابل رو بخرين . اتفاقا يه مدل پرتابلي هست كه 1 ترابايته ولي قيمتش حدودا 140 هزارتومنه !!! مثلا مدل My Passport Essential SE فقط به كلمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترا نداره . اين مدل هم usb2 داره و هم usb3
و نكته ديگه اين هست كه من فكر نكنم اين مدل مثل مدلهاي ترنسند يا سيليكون پاور در مقابل ضربه كاملا مقاوم باشه . البته هاردها يه دستگاه كاملا حساسي هستن و در نگهداري بايد دقت كرد.
لينك سايت سازنده اش اگر خواستين جزئيات بيشتري بدست بيارين .
usb2 و 3 باشه میشه هم با کامپیوترهای شخصی ازش استفاده کرد هم از لپ تاب؟
بلي ميشود.
نكته بسيار مهم اينه كه اون سايت ديجي كالا اطلاعات درستي نميده مثلا در بالاي سايت ميگه كه سرعت هد : 7200 دور بر دقیقه در صورتي كه سرعت هد صحيح نيست بلكه سرعت دوران صفحات صحيح هست كه واحد آن rpm هست . و نكته عجيبش اينه كه خودش داره ميگه 7200 دور بعد در پايين سايتش ميگه 5400 دور ، عجيبه !!!!
لينكشو گزاشتم براي اينكه متوجه تناقص گويي هاشون بشين . پس بهترين مرجع براي كسب اطلاعات بيشتر سايت سازنده هارد هست
به جاي ستاره com بذارين
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.