مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
salar_aziz
09-10-2011, 16:23
ببین عزیزم محافظت از اطلاعات فقط این نیست که هارد بدنه محکم داشته باشه و ضد گلوله باشه مگه قراره هارد رو همش مثل موبایل دستتون بگیرین که بیوفته زمین ؟ همون عمر هارد و امنیت اطلاعات ، نپریدن اطلاعات و ... از همش مهمتر هست که وسترن داره و بعدشم سیگیت. حالا این وسط برندهایی مثل سیلکان پاور و ترسند که اصلا خودشون سازنده هارد نیستن میان و قابهای محکم و ضد ضربه و ... استفاده کردن که هارد داخلون معلوم نیست چی هست ولی جنسش محکم هست و شاید برای کسانی که محتاط نیستن خوب باشه.
ضمنا هاردهای Adata هم بدنه محکم و طراحی جالبی دارن و کسی ندیدم ازشون ناراضی باشه . یک نگاهی به اونها هم بنداز.
هارد داخل adata از کدوم برند هست؟
میدونید،دوستمون همچین گف حساسه و از دست نباید بیفته که هول کردم آخه تا حالا n بار گوشی و فلش و..(لپ تاپ نه:31:) از دستم افتاده!!
ممنونم
ata.royalfalcon
09-10-2011, 16:52
هارد داخل adata از کدوم برند هست؟
میدونید،دوستمون همچین گف حساسه و از دست نباید بیفته که هول کردم آخه تا حالا n بار گوشی و فلش و..(لپ تاپ نه:31:) از دستم افتاده!!
ممنونم
هارد adata چند مدل داره كه بعضي هاشو قبلا گفتم از چه نوع هارد اينترنالي استفاده شده .
دوستان
یه مجله ای هست به اسم سخت افزار که تعداد زیادی از هاردهای اکسترنال رو تست کرده و حتی باکس اونها رو باز کرده تا معلوم بشه از چه هارد اینترنالی استفاده شده . بد نبود که بگم
1. هارد adata مدل nobility nh01 500 GB از هارد اینترنال 2.5 اینچی توشیبا مدل mk5065gsx استفاده شده .
2. هارد adata مدل superior sh93 500GB از هارد اینترنال 2.5 اینچی توشیبا مدل mk5059gsxp استفاده شده .
3. هارد adata مدل nobility nh92 640 GB از هارد اینترنال سامسونگ مدل hm641ji استفاده شده .
4. هارد buffalo مدل drive station HD-LB3.0TU3 3TB از هارد اینترنال وسترن دیجیتال استفاده شده . (قابل توجه بعضی ها که از هارد بوفالو طرفذاری میکنن.)
5. هارد buffalo مدل drive station combo 4 - 2TB از هارد اینترنال هیتاچی استفاده شده که 7200 دور هست و 32 مگ کش دارد .
6. هارد پرتابل hp هم از هارد اینترنال وسترن دیجیتال که 5200 دور هست و 8 مگ کش دارد استفاده شده .
7. هارد silicon power مدل stream s20 500 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
8. هارد silicon power مدل armor a50 640 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
9. هارد silicon power مدل armor a80 1 TB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
10. هارد silicon power مدل armor a70 500 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
11. هارد silicon power مدل diamond 1 TB هم از هارد اینترنال وسترن Scorpio blue مدل WD10TPVT استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
12. هارد silicon power مدل armor a10 640 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
13. هارد silicon power مدل stream s10 750 GB هم از هارد اینترنال هیتاچی استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
salar_aziz
09-10-2011, 17:00
هارد adata چند مدل داره كه بعضي هاشو قبلا گفتم از چه نوع هارد اينترنالي استفاده شده .
خوب این توشیبا و سامسونگ چجور هاردهایی هستن قابل مقایسه هستن با وسترن؟!
ببخش دوباره میپرسم ولی واقعا وسترن اینقدر حساسه که نباید مثلا از دستت بیفته روی میز یا زمین یا مثلا بهش ضربه بخوره؟!!
ممنونم
noisymind
09-10-2011, 19:40
اگه اینجوری بخوای در نظر بگیری که در اصل هیچ هاردی نباید زمین بخوره چون بالاخره قطعه مکانیکی داره و حساس هست. میتونی از هاردهای ضد ضربه که فکر کنم الان تو بازار فقط سیلکان پاور داره استفاده کنی.
ArashMiniStar
09-10-2011, 19:45
اگه اینجوری بخوای در نظر بگیری که در اصل هیچ هاردی نباید زمین بخوره چون بالاخره قطعه مکانیکی داره و حساس هست. میتونی از هاردهای ضد ضربه که فکر کنم الان تو بازار فقط سیلکان پاور داره استفاده کنی.
سیلیکان پاور ، ترنسند ، ای دیتا و و و ... .:46:
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
خوب این توشیبا و سامسونگ چجور هاردهایی هستن قابل مقایسه هستن با وسترن؟!
ببخش دوباره میپرسم ولی واقعا وسترن اینقدر حساسه که نباید مثلا از دستت بیفته روی میز یا زمین یا مثلا بهش ضربه بخوره؟!!
ممنونم
هارد های پرتابل بنظر بنده خودشون کمی مقاوم شده اند.همین وسترن پاسپورتی من تا حالا چند بار افتاده و چیزیش نشده.خود من تو نگهداری این جور جیزا خیلی ناشیانه عمل میکنم.:31:
salar_aziz
09-10-2011, 23:41
سیلیکان پاور ، ترنسند ، ای دیتا و و و ... .:46:
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
هارد های پرتابل بنظر بنده خودشون کمی مقاوم شده اند.همین وسترن پاسپورتی من تا حالا چند بار افتاده و چیزیش نشده.خود من تو نگهداری این جور جیزا خیلی ناشیانه عمل میکنم.:31:
باشه پس همین پاسپورت رو میگیرم ولی شما کی خریدی؟راضی هستی؟چند گیگ؟چند؟(میشه قیمت ظرفیت های مختلفشو بگی؟) تو سایت دیجی کالا اینو زده usb2 که!! مطمئنی usb3 هست؟نگران شدم.
راستی این قضیه مقدار کش هارد چیه؟چند باید بگیرم؟
ممنون
wahid2003vj
10-10-2011, 00:28
کدوم یکی از این دو هارد رو واسه خرید توصیه میکنید؟
1- seagate FreeAgent GoFlex Desk USB 3.0 2TB
2- Westrndigital My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0
harrypotter
10-10-2011, 07:23
نظرتون راجع به هارد های سامسونگ چیه؟ جدیدا اومده و 500 و 750 و 1 ترا داره و همه هم usb 3.0
ata.royalfalcon
10-10-2011, 08:46
باشه پس همین پاسپورت رو میگیرم ولی شما کی خریدی؟راضی هستی؟چند گیگ؟چند؟(میشه قیمت ظرفیت های مختلفشو بگی؟) تو سایت دیجی کالا اینو زده usb2 که!! مطمئنی usb3 هست؟نگران شدم.
راستی این قضیه مقدار کش هارد چیه؟چند باید بگیرم؟
ممنون
در حال حاضر هارد My Passport Essential با اينترفيس usb3 توليد و فروخته ميشه .
اگر در جايي مدل پاسپورتي ديديد كه usb2 هست يا از مدلهاي قديمي و منسوخ شده هست يا از مدلهايي هست كه براي mac ساخته شده .
همين مدل My Passport Essential داراي 8 مگ كش هست و انتخابي نيست . اكثر مدلهاي 2.5 اينچي 8 مگ كش دارن و 5200 الي 5400 دور هستن مگر مدلهاي استثنايي كه براحتي در بازار پيدا نميشن مثل سيگيت مدل GoFlex Turbo يا GoFlex pro كه 7200 دور و 16 مگ كش دارن
---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:45 AM ----------
کدوم یکی از این دو هارد رو واسه خرید توصیه میکنید؟
1- seagate FreeAgent GoFlex Desk USB 3.0 2TB
2- Westrndigital My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0
سلام
گزينه دومي بهتر هست .
wahid2003vj
10-10-2011, 09:34
ببخشید ، یه سوال بازاری ...
قیمت هارد اکسترنال کشیده بالا؟ کی میاد پایین؟
salar_aziz
10-10-2011, 21:37
آقا ما رفتیم بلاخره 500 گیگ وسترن خریدیم با کمک دوستان
ولی خیلی بدنه حساسی داره و زود کثیفی و خش رو نشون میده!!
راستی سرعت کپی حدود16مگ در ثانیه بود!! مگ usb3 نیست؟! اگه چیزی رو باید نصب کنم ممکنه راهنمایی کنید که سرعتش بره بالا و usb3 بشه؟:20:
ممنونم
mehran gorji
10-10-2011, 23:07
راستی سرعت کپی حدود16مگ در ثانیه بود!! مگ usb3 نیست؟! اگه چیزی رو باید نصب کنم ممکنه راهنمایی کنید که سرعتش بره بالا و usb3 بشه؟:20:
ممنونم
نکند از سری المنت خرید کردید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
salar_aziz
10-10-2011, 23:30
نکند از سری المنت خرید کردید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه بابا همونی که گفتین دیگه خریدم: my passport essential
درسته؟
جعبه اش هم سبزه و قسمت هارد طلق داره و دیده میشه.
نگید اشتباه گرفتم که... :41:
Mehrdad092000
11-10-2011, 04:57
درسته؟
دوست عزیز درسته
همون باید سبز باشه
بدنش همینجوریه خش میفته من گرفتم روش از این برچسب ها زدن شانس نداریم خراب میشه توی گارانتی گیر میدن به خشو این چیزا
باید بیشتر usb 2 که بیشتره چه برسه به 3 من توی win xp با usb سرعتم بالای 25 تاس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ata.royalfalcon
11-10-2011, 08:42
ممنونم
سلام
اين سرعتي كه شما داديد مربوط به usb2 هست .
درسته كه هاردي كه شما خريديد usb3 هست اما تا زماني كه به پورت usb2 لپتاپ يا pc متصل بشه حداكثر سرعت در حد usb2 باقي ميمونه .
براي دستيابي به حداكثر سرعت هم هارد و هم سيستم بايد usb3 رو داشته باشند.
mehran gorji
11-10-2011, 10:33
درسته؟
درست است.
در مورد سرعت هم که دوست عزیزمون توضیح دادند.
سرعتش روی سوکت usb2 همین 16 هست.
جهت اطلاع دوستان.
از این سری هارد های وسترن با نام المنت خرید نکنید.
قیمتش کمی پایین تر هست اما من اینو از نظر امنیت اطلاعات تایید نمیکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salar_aziz
11-10-2011, 18:44
سلام
اين سرعتي كه شما داديد مربوط به usb2 هست .
درسته كه هاردي كه شما خريديد usb3 هست اما تا زماني كه به پورت usb2 لپتاپ يا pc متصل بشه حداكثر سرعت در حد usb2 باقي ميمونه .
براي دستيابي به حداكثر سرعت هم هارد و هم سيستم بايد usb3 رو داشته باشند.
میدونم دوست من که باید پورت usb3 باشه منم به همون وصل کردم ولی سرعتش همون 16 که عرض کردم بود!! الانم که یه چیزای دیگه ریختم توش بین 19 تا 21 نوسان داشت!!
مشکل کجاست؟
ata.royalfalcon
11-10-2011, 19:30
میدونم دوست من که باید پورت usb3 باشه منم به همون وصل کردم ولی سرعتش همون 16 که عرض کردم بود!! الانم که یه چیزای دیگه ریختم توش بین 19 تا 21 نوسان داشت!!
مشکل کجاست؟
سلام رفیق
پیشنهادم اینه که طبق تاپیک زیر تست سرعت بگیرید تا بهتر بشه راهنمایی کرد .
در تاپیک زیر تست سرعت هم با usb2 گرفته شده و هم با usb3 و نتایج بصورت جدول خلاصه شده .
نکته : آیا روی جعبه هارد نوشته usb2+usb3 یا خیر ؟؟
مثل عکس زیر
salar_aziz
11-10-2011, 19:59
سلام رفیق
پیشنهادم اینه که طبق تاپیک زیر تست سرعت بگیرید تا بهتر بشه راهنمایی کرد .
در تاپیک زیر تست سرعت هم با usb2 گرفته شده و هم با usb3 و نتایج بصورت جدول خلاصه شده .
نکته : آیا روی جعبه هارد نوشته usb2+usb3 یا خیر ؟؟؟
آره نوشته usb3 + usb 2 ولی الان که چیزی توش ریختم تا 50 رفت ولی باز اومد پایین و باز رفت بالا و به 50 نرسید و همینجور بالا پایین میرفت!!
دوباره که امتحان کردم باز حدود 25 تا 30 متغییر بود!!
من که گیچ شدم!!
اون تاپیکی هم که واسه تست سرعت گفتید رفتم ولی نفهمیدم دقیقا با برنامه که گذاشته بودن چی کار باید بکنم!!(نصبش کردم ولی نا مشخص بود!!)
ata.royalfalcon
11-10-2011, 20:23
آره نوشته usb3 + usb 2 ولی الان که چیزی توش ریختم تا 50 رفت ولی باز اومد پایین و باز رفت بالا و به 50 نرسید و همینجور بالا پایین میرفت!!
دوباره که امتحان کردم باز حدود 25 تا 30 متغییر بود!!
من که گیچ شدم!!
اون تاپیکی هم که واسه تست سرعت گفتید رفتم ولی نفهمیدم دقیقا با برنامه که گذاشته بودن چی کار باید بکنم!!(نصبش کردم ولی نا مشخص بود!!)
این سرعت 25 تا 30 که شما دادید مربوط به usb2 هست .
طبق عکس زیر اول هارد رو به usb2 متصل کنید و سپس برنامه رو اجرا کنید و بگردید تا اسم هارد رو پیدا کنید و سپس راست کلیک کنید و speed test رو بزنید .
سپس این تست رو با usb3 امتحان کنید. این هم تست سرعت هارد سیگیت من که usb2 هست .
salar_aziz
11-10-2011, 21:31
این سرعت 25 تا 30 که شما دادید مربوط به usb2 هست .
طبق عکس زیر اول هارد رو به usb2 متصل کنید و سپس برنامه رو اجرا کنید و بگردید تا اسم هارد رو پیدا کنید و سپس راست کلیک کنید و speed test رو بزنید .
سپس این تست رو با usb3 امتحان کنید. این هم تست سرعت هارد سیگیت من که usb2 هست .
تست کردم و اینم نتایج:
واسه usb2 :
اینم تست با usb3 :
ولی عجیبه که سرعت در عمل همش در حال نوسانه!!:18:
ata.royalfalcon
11-10-2011, 21:40
تست کردم و اینم نتایج:
واسه usb2 :
اینم تست با usb3 :
ولی عجیبه که سرعت در عمل همش در حال نوسانه!!:18:
کم و زیاد شدن سرعت کپی و پیست برای من هم پیش میاد و مشکلی نداره . ظاهرا به خاطر NTFS بودن فرمت هست .
تست سرعت شما هم خوبه (چند باری تست بگیرید تا بهترین نتیجه حاصل بشه) گرچه کمی کمتر از تست زیر هست که میتونه مربوط به مسائل دیگه باشه مثل پر بودن هارد پایین بودن میزان رم یا بالا بودن cpu usage و غیره ...
ولی اگر هارد آداپتوری میخریدین سرعتش مثل تست هارد من میشد
یا
salar_aziz
11-10-2011, 21:53
کم و زیاد شدن سرعت کپی و پیست برای من هم پیش میاد و مشکلی نداره . ظاهرا به خاطر NTFS بودن فرمت هست .
تست سرعت شما هم خوبه (چند باری تست بگیرید تا بهترین نتیجه حاصل بشه) گرچه کمی کمتر از تست زیر هست که میتونه مربوط به مسائل دیگه باشه مثل پر بودن هارد پایین بودن میزان رم یا بالا بودن cpu usage و غیره ...
ولی اگر هارد آداپتوری میخریدین سرعتش مثل تست هارد من میشد
یا
یعنی میفرمایید فرمت رو عوض کنم؟فک کنم ntfs مناسبتر باشه!!
ata.royalfalcon
11-10-2011, 21:56
یعنی میفرمایید فرمت رو عوض کنم؟فک کنم ntfs مناسبتر باشه!!
نه عزیزم ، بذار Ntfs بمونه ، هاردت هیچ مشکلی نداره .
pmcahmad
13-10-2011, 18:16
سلام تو رو خدا کمک رفتیم یه هارد گرفتیم wd elements se 1t هر چی تو انجمن خوندم کسی ازش تعریفی نکرد مشکلش چیه میترسم اطلاعاتم دود بشه بره هوا کمی توضیح میدین
zerocold5
14-10-2011, 02:31
سلام دوستان
من قصد خرید هارد سلیکون پاور 1 ترا مدل armor A80 رو دارم
میخواستم ببینم شما این هارد رو تائید میکنید؟
این هارد تقلبی هم داره یا نه؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید. :11:
ata.royalfalcon
14-10-2011, 10:24
سلام تو رو خدا کمک رفتیم یه هارد گرفتیم wd elements se 1t هر چی تو انجمن خوندم کسی ازش تعریفی نکرد مشکلش چیه میترسم اطلاعاتم دود بشه بره هوا کمی توضیح میدین
سلام
والا رفیق ، یکی از دوستان این هارد رو خریده و بنا به دلایلی باکس هارد رو باز کرده که از هارد اینترنال وسترن green استفاده شده و مطمئناً هاردهای اینترنال وسترن از نوع گرین کیفیت خوبی دارن .
mehran gorji
14-10-2011, 18:23
من این مدل رو برگشتی 2 تا بیشتر نداشتم.
اما با دست گرفتن هارد دیسک طبق تجربه ام سریعا امنیت اطلاعاتشو مشخص میکنم.
از کارکرد مدیاش راضی نبودم.
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
سلام دوستان
من قصد خرید هارد سلیکون پاور 1 ترا مدل armor A80 رو دارم
میخواستم ببینم شما این هارد رو تائید میکنید؟
این هارد تقلبی هم داره یا نه؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید. :11:
در مورد تائید کردن باید بگم به دلیل کار نکردن با این برند نمیتونم نظر قاطع بدمو
اما چرا وقتی هارد های مظمعنی مثل وسترن و در الویت دوم سیگیت وجود دارد این مدل های کم کار جایگزین شوند؟
1 ترا پاسپورتی میخواهید؟
برای ارشیو میخواهید؟
برای جا به جای چه اطلاعاتی میواهید؟
ایا فایلهایتان به تنهایی بالای 7 8 گیگ میباشد؟
نهایت هزینه چقدر است؟
سلام. من 3 تا هارد Iomega® eGo™ Black Portable Hard Drive, SuperSpeed USB 3.0 از خارج از کشور آوردم. 2 تاشو میفروشم.
قیمت مدنظرم هم 200 تومنه. میتونید مشخصات و شکل هارد رو اینجا ببینید.
ata.royalfalcon
14-10-2011, 22:36
من این مدل رو برگشتی 2 تا بیشتر نداشتم.
اما با دست گرفتن هارد دیسک طبق تجربه ام سریعا امنیت اطلاعاتشو مشخص میکنم.
از کارکرد مدیاش راضی نبودم.
سلام
با تشکر از توضیحات جامع و حرفه ای شما .
ولی در مدلهای المنت آداپتوردار (دسکتاپی) از هارد اینترنال گرین استفاده شده . هارد گرین هم که از مدلهای خوب و با کیفیتی هست .
mehran gorji
15-10-2011, 08:44
سلام
با تشکر از توضیحات جامع و حرفه ای شما .
ولی در مدلهای المنت آداپتوردار (دسکتاپی) از هارد اینترنال گرین استفاده شده . هارد گرین هم که از مدلهای خوب و با کیفیتی هست .
سلام مهندس جان
اداپتور رو نه
شرمنده عزیزم.
من منظورم به اداپتوری نبود.
اون بحثش جداست.
بله سری گرین که خودم هم دارم.
سایلنت . با امنیت اطلاعات بالایی برخوردار میباشد.
شرمنده که خوب توضیح ندادم
ata.royalfalcon
15-10-2011, 08:58
سلام مهندس جان
اداپتور رو نه
شرمنده عزیزم.
من منظورم به اداپتوری نبود.
اون بحثش جداست.
بله سری گرین که خودم هم دارم.
سایلنت . با امنیت اطلاعات بالایی برخوردار میباشد.
شرمنده که خوب توضیح ندادم
دشمنت شرمنده باشه عزيز .
noisymind
15-10-2011, 22:20
این نزم افزار Hard Disk Sentinel دور هارد رو کجا نشون میده؟
aliyf2011
15-10-2011, 22:21
سلام بچه ها
خوبید؟؟
واقعا ممنون از راهنماییاتون
میخوام هارد اکسترنال بخرم
تو گوگل این سایت را پیدا کردم و کمی مطالعه هم کردم و یه چیزایی دستم اومد مثل اینکه مثلا انگار بچه ها گفتند studio از essential بهتره.
حالا چند تا سوال:
1-در حالت کلی، سیگیت بهتره یا وسترن یا buffalo یا ....؟
2-توی وسترن، مدلهای my book بهتره یا my passport ؟ مزایا و معایبشون نسبت به هم چیه؟؟
انگار my book بهتره. نه؟؟
3-essential edition بهتره یا studio edition؟
4-پرتابل بهتره یا دسکتاپ؟ مزایا و معایبشون نسبت به هم چیه؟؟؟
5-تو این تاپیک یکی گفت مدل my book essential edition سرعت پایینی داره. درسته؟؟؟ یکی هم گفت مدل خیلی پر فروش و عالیی هست.
نسبت به چه مدلهایی سرعت پایینی داره؟؟
6-پرسرعت ترین هار الان تو بازار چیه؟ با فرض داشتن usb3 کدوم مدل بیشترین سرعت را داره؟ قیمتش مهم نیست.
7-حالا اگه قیمت را همراه با سرعت و کیفیت و خیلی چیزای دیگه مثل مقاومت در نظر بگیریم به صرفه ترین هارد اکسترنال چیه؟(سرعت و کیفیت و قیمت ، مهم ترین فاکتورها باشه)
8-الان هارد پرتابل 2 ترا و اصلا بالای 1 ترا تو بازار هست؟ احتمالا کی میاد؟
9-تروخدا این مزایا و معایب پرتابل و دسکتاپ را نسبت به هم کامل بگید. اگه پرتابل بهتره، گرونتر هم هست؟ اصلا در حالت کلی بهتره؟
پرتابل نسبت به قیمتش به صرفه تره یا دسکتاپ؟
برای این که ببینم پرتابل بخرم یا دسکتاپ چه معیاری را غیر از حمل و نقل زیاد در نظر بگیرم. اخه من دوست دارم 2 ترا بخرم. اگه دسکتاپ بخرم ضرر کردم؟
اصلا اگه هارد اکسترنال دسکتاپ را زیاد جا به جا کنم خراب میشه؟
10-فرض کنید من یه مدل هاردی را پسندیدم. از این مدل هم پرتابل وجود داره و هم دسکتاپ؟ از کجا بفهمم پرتابله یا دسکتاپ وقتی میرم فروشگاه برا خرید؟؟ کدوم مدلا پرتابله و کدوما دسکتاپ؟ یعنی باید از قبل بدونم؟
11-الان اگه یه 2 ترا بایتی بخوام که بهترین کیفیت و سرعت و نرم افزار و مقاومت را داشته باشه چی را بهم پیشنهاد میکنید؟(قیمت مهم نیست) ولی لطفا قیمتش را ذکر کنید(قیمت روز بازار تهران و اصفهان) تهران ارزون تر از اصفهانه؟؟
اگه 1 ترا بایتی بخوام چی را پیشنهاد می کنید
در ضمن در جواب دادن به سوال بالا پرتابل یا دسکتاپ بودن را هم در نظر داشته باشید و بگید این مدل که معرفی میکنید چی هست.
12-همون سوال بالا را با توجه به به صرفه بودنش نسبت به قیمتش جواب بدید و با توجه به اینکه 150000 تومن(10 تومن بالا و پایین) بیشتر نخوام خرج کنم.
راستی هر مدلی پیشنهاد میکنید ، قیمت روز بازار اصفهان و تهرانش را هم بگید.
ممنون میشم سوالام را جواب بدید
15-10-2011, 22:37
این نزم افزار Hard Disk Sentinel دور هارد رو کجا نشون میده؟
سلام
مراجعه میکنید به قسمت information و در قسمت ATA features
اون قسمت پایینش نوشته Nominal media rotation rate
عکس زیر گویای همه چیز هست .
سلام
عکس زیر گویای همه چیز هست ...
سلام دادا. خسته نباشی. من هارد اکسترنال 2 ترابایت وسترن رو خریدم. به نظرت سزعتش زیادی پایین نیست؟:13:
مادربوردم گیگابایت EP43T-UD3L هست یو یو اس بی 2 :
ata.royalfalcon
16-10-2011, 07:55
سلام دادا. خسته نباشی. من هارد اکسترنال 2 ترابایت وسترن رو خریدم. به نظرت سزعتش زیادی پایین نیست؟:13:
مادربوردم گیگابایت EP43T-UD3L هست یو یو اس بی 2 :
سلام رفیق
پیشنهادم اینه که طبق تاپیک زیر تست سرعت بگیرید تا با توجه به نتايج ساير تستها ، بهتر بشه راهنمایی کرد .
پايين بودن سرعت بستگي به عوامل متعددي داره مثلا بالا بودن حجم فايل مورد نظر يا بالا بودن cpu usage ، رم پايين و .....
ata.royalfalcon
16-10-2011, 08:27
سلام بچه ها
خوبید؟؟
واقعا ممنون از راهنماییاتون
میخوام هارد اکسترنال بخرم
تو گوگل این سایت را پیدا کردم و کمی مطالعه هم کردم و یه چیزایی دستم اومد مثل اینکه مثلا انگار بچه ها گفتند studio از essential بهتره.
سلام ، شما خوبيد ؟؟
حالا چند تا سوال:
1-در حالت کلی، سیگیت بهتره یا وسترن یا buffalo یا ....؟
در حالت كلي اول وسترن بعد سيگيت
2-توی وسترن، مدلهای my book بهتره یا my passport ؟ مزایا و معایبشون نسبت به هم چیه؟؟
انگار my book بهتره. نه؟؟
my book با my passport باهم فرق ميكنن اولي از هارد 3.5 اينچي استفاده شده و دومي از هارد 2.5 اينچي و هركدوم معايب و مزاياي خودش رو داره كه در پست زير كامل توضيح دادم .
3-essential edition بهتره یا studio edition؟
هاردهاي studio حداكثر يا usb2 دارن يا firewire800 در صورتي كه هاردهاي essential مجهز به usb3 هستند و هاردهايي كه usb3 دارن بيشترين سرعت رو در نقل و انتقال داده ها بين اينترفيس ها دارن و فقط esata ميتونه در اين زمينه با usb3 رقابت كنه.
براي بهرمند شدن از سرعت بالاي usb3 مادربردتان بايد اين پورت رو داشته باشه ولي اگر مادربردتان اين پورت رو نداره و firewire800 داره بهتره كه از مدلهاي studio رو بخريد .
بعضي از سيستمها و لپتاپها هستن كه esata دارن و اگر usb3 يا firewire800 نداشته باشه بهتر كه هاردهايي بخريد كه اين اينترفيس رو داشته باشن .
اگر مادربردتان هيچ كدام از اين سه تا يعني usb3 و firewire800 و esata رو نداشته باشه مجبوريد به سرعت پايين Usb2 قناعت كنيد . عكس زير كه مقايسه اي از سرعت انواع اينترفيس هست به خوبي اين مطلب رو روشن ميكنه .
4-پرتابل بهتره یا دسکتاپ؟ مزایا و معایبشون نسبت به هم چیه؟؟؟
در پست زير گفتم
5-تو این تاپیک یکی گفت مدل my book essential edition سرعت پایینی داره. درسته؟؟؟ یکی هم گفت مدل خیلی پر فروش و عالیی هست.
نسبت به چه مدلهایی سرعت پایینی داره؟؟
عزيزم كلمه edition اضافه هست و همچين چيزي نداريم . من خودم سه ترابايت اين مدل رو دارم كه خيلي عاليه و تست سرعتش هم در پست زير هست كه از بين هاردهاي اكسترنال بيشترين سرعت رو دارن .
و همچنين
6-پرسرعت ترین هار الان تو بازار چیه؟ با فرض داشتن usb3 کدوم مدل بیشترین سرعت را داره؟ قیمتش مهم نیست.
از مدل پرتابل سيگيت مدل pro يا turbo كه با داشتن 16 مگ كش و 7200 دور بودن از سريعترين هاردهاي پرتابل هست .
از مدلهاي دسكتاپي كه پرسرعتترين باشد هم اطلاع چنداني ندارم .
7-حالا اگه قیمت را همراه با سرعت و کیفیت و خیلی چیزای دیگه مثل مقاومت در نظر بگیریم به صرفه ترین هارد اکسترنال چیه؟(سرعت و کیفیت و قیمت ، مهم ترین فاکتورها باشه)
من كه نظرم روي وسترن هست البته از مدلهاي دسكتاپي my book essential و از مدلهاي پرتابل My Passport Essential كيفيت مناسبي دارن اما توجه داشته باشيد كه بدنه خيلي مقاومي هم ندارن و زود خط و خش ميافتد و بايد در نگهداري آن دقت كرد .
8-الان هارد پرتابل 2 ترا و اصلا بالای 1 ترا تو بازار هست؟ احتمالا کی میاد؟
وسترن 2 ترابايت پرتابل نداره حداكثر تا 1 ترابايت هست.
سيگيت پرتابل 1.5 ترابايت داره .
9-تروخدا این مزایا و معایب پرتابل و دسکتاپ را نسبت به هم کامل بگید. اگه پرتابل بهتره، گرونتر هم هست؟ اصلا در حالت کلی بهتره؟
پرتابل نسبت به قیمتش به صرفه تره یا دسکتاپ؟
برای این که ببینم پرتابل بخرم یا دسکتاپ چه معیاری را غیر از حمل و نقل زیاد در نظر بگیرم. اخه من دوست دارم 2 ترا بخرم. اگه دسکتاپ بخرم ضرر کردم؟
اصلا اگه هارد اکسترنال دسکتاپ را زیاد جا به جا کنم خراب میشه؟
ترو خدا يكم سرچ كن اين سومين باري كه لينك ميدم . جابجايي هارد آداپتور دار ساده نيست و دردسر داره اگه جابجايي دارين بهتره كه پرتابل بخريد .
10-فرض کنید من یه مدل هاردی را پسندیدم. از این مدل هم پرتابل وجود داره و هم دسکتاپ؟ از کجا بفهمم پرتابله یا دسکتاپ وقتی میرم فروشگاه برا خرید؟؟ کدوم مدلا پرتابله و کدوما دسکتاپ؟ یعنی باید از قبل بدونم؟
هارد پرتابل رو ميتوني تو جيب هم بذاري مثل عكس زير چون كوچيكه و آداپتور برق هم نداره ولي هاردهاي آداپتوردار بزرگه و عمرا بتوني تو جيبت جا بدي ضمن اينكه يه آدپتور برق هم دارن .
11-الان اگه یه 2 ترا بایتی بخوام که بهترین کیفیت و سرعت و نرم افزار و مقاومت را داشته باشه چی را بهم پیشنهاد میکنید؟(قیمت مهم نیست) ولی لطفا قیمتش را ذکر کنید(قیمت روز بازار تهران و اصفهان) تهران ارزون تر از اصفهانه؟؟
اگه 1 ترا بایتی بخوام چی را پیشنهاد می کنید
در ضمن در جواب دادن به سوال بالا پرتابل یا دسکتاپ بودن را هم در نظر داشته باشید و بگید این مدل که معرفی میکنید چی هست.
12-همون سوال بالا را با توجه به به صرفه بودنش نسبت به قیمتش جواب بدید و با توجه به اینکه 150000 تومن(10 تومن بالا و پایین) بیشتر نخوام خرج کنم.
دسكتاپي مدل My Book Essential كه تا 3 ترابايت هم موجوده و من سه ترابايتي آن را خريدم 248 هزارتومن كه الان قيمتش پايينتر اومده . usb3 هم هستن .
لينك اين مدل جهت اطلاعات بيشتر
پرتابل هم مدل My Passport Essential SE هست كه تا 1 ترابايت هست و usb3 داره . به كلمه se دقت كنيد چون مدلهاي عادي يك ترا ندارد .
پيشنهادهاي بالا در صورتي مناسبه كه سيستم شما usb3 داشته باشه
راستی هر مدلی پیشنهاد میکنید ، قیمت روز بازار اصفهان و تهرانش را هم بگید.
قيمت دقيق رو ندارم متاسفانه .
surena_iran2564
16-10-2011, 14:17
سلام. من 3 تا هارد Iomega® eGo™ Black Portable Hard Drive, SuperSpeed USB 3.0 از خارج از کشور آوردم. 2 تاشو میفروشم.
قیمت مدنظرم هم 200 تومنه. میتونید مشخصات و شکل هارد رو اینجا ببینید.
سلام
ظرفیت هاردت چقدر هست؟
هنوز داریش یا فروختی؟
سلام من یه هارد آداپتوری 2ترا با بالا میخوام بخرم . قیمتش هم مهم نیست .. من برای ریختن فیلم روی هارد و وصل کردن اون به دستگاه پلیر از طریق usb و پخش کردن فیلم و ضبط کردن فیلم از روی تیوی میخوام به نظر مدل WDBACW0030HBK خوب هست . آیا این مدل برای کارای بالا خوبه ؟؟ مدلی بهتر از این میشناسید ؟ و اینکه آیا ممکنه با ورود به سال 2012 مدل های بهتری بیاد ؟ ارزش صبر کردن داره ؟
سلام من میخوام یه هارد اکسترنال آداپتوری 2 ترابایت به بالا بخرم . قیمتش هم مهم نیست . به نظر مدل وسترن WDBACW0030HBK خوبه . برای ریختن فیلم روی هارد و وصل کردن اون از طریق usb به دستگاه پلیر و پخش کردن فیلم و ضبط کردن فیلم از روی تیوی هست . آیا مدل بالا برای این کار مناسب هست ؟ چه مدلی پیشتهاد میدید ؟ آیا امکان داره با ورود به سال 2012 مدل های بهتری برای این کار بیاد ؟ ارزش صبر کردن داره ؟ و اینکه این مدل بالا پسوند هایی مثل لیو و .... داره فرقشون چیه ؟ برای مدل بالا کیف هم هست ؟ تو ایران هست ؟
noisymind
16-10-2011, 17:41
سلام
عکس زیر گویای همه چیز هست .
جالبه مال من اصلا همچین گزینه ای نداره و هیچ جا چیزی از RPM هم ننوشته.
ata.royalfalcon
17-10-2011, 07:54
جالبه مال من اصلا همچین گزینه ای نداره و هیچ جا چیزی از RPM هم ننوشته.
سلام
ورژن نرم افزارش چنده ؟؟
همچنين بايد از نسخه هاي pro استفاده كني .
ata.royalfalcon
17-10-2011, 12:19
سلام من میخوام یه هارد اکسترنال آداپتوری 2 ترابایت به بالا بخرم . قیمتش هم مهم نیست . به نظر مدل وسترن WDBACW0030HBK خوبه . برای ریختن فیلم روی هارد و وصل کردن اون از طریق usb به دستگاه پلیر و پخش کردن فیلم و ضبط کردن فیلم از روی تیوی هست . آیا مدل بالا برای این کار مناسب هست ؟ چه مدلی پیشتهاد میدید ؟ آیا امکان داره با ورود به سال 2012 مدل های بهتری برای این کار بیاد ؟ ارزش صبر کردن داره ؟ و اینکه این مدل بالا پسوند هایی مثل لیو و .... داره فرقشون چیه ؟ برای مدل بالا کیف هم هست ؟ تو ایران هست ؟
اون هاردي كه شما انتخاب كردين همين مدل My Book Essential هست كه مورد مناسبي هست ولي مهمترين مسئله ساپورت دستگاه پلير و تيوي شما از هارد هست .
مثلا بعضي دستگاهها فقط فرمت fat32 رو پشتيباني و شناسايي ميكنن يا مثلا بعضي از دستگاهها توانايي شناسايي پارتيشنهاي پرحجم رو ندارن و در نتيجه بايد چندين پارتيشن كم حجمتر بسازيد . خلاصه بايد دفترچه راهنماي دستگاه پلير و تيوي رو كامل مطالعه كنيد .
نميدونم با ورود به سال 2012 چه محصولات جديدي عرضه ميشود ولي حدس ميزنم كه به جزء عرضه مدلهاي 4 ترابايتي براي رقابت با سيگيت مدلهاي جديدتري عرضه نشه . البته من مطمئن نيستم .
Honradez
17-10-2011, 12:28
سلام. خسته نباشيد.
يک هارد Seagate 2TB پيدا کردهام. ميخواستم بپرسم آيا کار درستي هست خريدنش يا اينکه معايبي داره.
مدلش اينه:
مشخصات اون رو ضميمه کرده ام.
ممنون.
ata.royalfalcon
17-10-2011, 14:24
سلام. خسته نباشيد.
يک هارد Seagate 2TB پيدا کردهام. ميخواستم بپرسم آيا کار درستي هست خريدنش يا اينکه معايبي داره.
مدلش اينه:
مشخصات اون رو ضميمه کرده ام.
ممنون.
سلام
اين از مدلهاي Expansion هست (عكس زير) ، من جاي شما بودم نميخريدمش .
Honradez
17-10-2011, 15:14
سلام
اين از مدلهاي Expansion هست (عكس زير) ، من جاي شما بودم نميخريدمش .
چرا نميخريدينش؟
mehran gorji
17-10-2011, 16:16
چرا نميخريدينش؟
سلام دوست عزیز.
چه ظرفیتی میخواهید؟
برای ارشیو میخواهید؟
پاسپورتی باشد؟
برای کپی چه اطلاعاتی میخواهید؟
فایهایتان اکثرا ویدئویی هستند{حجم بالا}؟
Honradez
17-10-2011, 18:56
سلام دوست عزیز.
چه ظرفیتی میخواهید؟
برای ارشیو میخواهید؟
پاسپورتی باشد؟
برای کپی چه اطلاعاتی میخواهید؟
فایهایتان اکثرا ویدئویی هستند{حجم بالا}؟
ظرفيت که والله هرچه بيشتر بهتر. حداقل يک ترابايت ميخوام باشه.
فايلها اکثرا ويدئويي هستند و براي آرشيو کردن فايل ميخوام، نه مثلا براي نصب برنامه روش.
"پاسپورتي" رو نميدونم يعني چه ولي اگر منظورتون اينه که مثلا نياز به سيم برق نداشته باشه و اين حرفها، راستش برام مهم نيست. چون درواقع تنها دليلي که ميخوام اکسترنال باشه اينه که بتونم وصلش کنم به لپ تاپم. و هميشه هم روي ميزمه و خيلي جابجا نميکنم.
متشکر از توجهتون.
noisymind
17-10-2011, 19:12
سلام
ورژن نرم افزارش چنده ؟؟
همچنين بايد از نسخه هاي pro استفاده كني .
ورژن 3.5 Pro هست ولی ریجستر نشده .
mehran gorji
17-10-2011, 20:03
فايلها اکثرا ويدئويي هستند و براي آرشيو کردن فايل ميخوام، نه مثلا براي نصب برنامه روش.
"پاسپورتي" رو نميدونم يعني چه ولي اگر منظورتون اينه که مثلا نياز به سيم برق نداشته باشه و اين حرفها، راستش برام مهم نيست. چون درواقع تنها دليلي که ميخوام اکسترنال باشه اينه که بتونم وصلش کنم به لپ تاپم. و هميشه هم روي ميزمه و خيلي جابجا نميکنم.
متشکر از توجهتون.
ok
خوب عزیزم.
مدل پاسپورتی هم بهت معرفی میکنم و اداپتوری هم معرفی میکنم.
برای مدل پاپورتی این مدل رو پیشنهاد میدم که هم میتونی روش رابط esata بزاری و هم 1394
که برای فایلهای ویدئویی که حجمشونی 6 7 گیگ هستند مناسبند و کم نمیارند.
Seagate FreeAgent GoFlex 2.5" 1Tb
که مبدل هاشون متحرک هستند.
مانند این
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B3%201tb.jpeg4_resize_resize.jpg
و در مورد هارد 3.5
Western Digital WD My Book 1TB
که این مدل هم از این امکانات بهره میبرتد.
Honradez
17-10-2011, 22:25
خب معايب اون هاردي که من گفتم (اين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) چيه که توصيه نميشه؟
mehran gorji
17-10-2011, 23:14
خب معايب اون هاردي که من گفتم (اين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) چيه که توصيه نميشه؟
هاردش از همون مدل هست.
اما نسبت به وسترن امنیتش پایین تر هست.
اما این مزایا باعث میشه تا متفاوت باشه.
البته مدل وسترن هم با این امکانات تولید شده است اما من ندیدم.
دوستان اگر وسترن پاسپورتی با این مزایا بود معرفی میکنند.
Honradez
18-10-2011, 01:37
هاردش از همون مدل هست.
اما نسبت به وسترن امنیتش پایین تر هست.
اما این مزایا باعث میشه تا متفاوت باشه.
البته مدل وسترن هم با این امکانات تولید شده است اما من ندیدم.
بسيار ممنون از راهنماييها.
پس اگر درست متوجه شده باشم، وسترن بهتر از seagate هستش بدليل امنيت بيشتر.
و نتيجتا منطقيه که سراغ وسترن برم.
بعد ممکنه قيمت اين وسترني که معرفي کرديد رو هم بگيد؟
ممنون.
ata.royalfalcon
18-10-2011, 08:02
ورژن 3.5 Pro هست ولی ریجستر نشده .
ورژني كه من دارم 3.60 pro هست و رجيستر شده
ata.royalfalcon
18-10-2011, 08:37
ok
خوب عزیزم.
مدل پاسپورتی هم بهت معرفی میکنم و اداپتوری هم معرفی میکنم.
برای مدل پاپورتی این مدل رو پیشنهاد میدم که هم میتونی روش رابط esata بزاری و هم 1394
که برای فایلهای ویدئویی که حجمشونی 6 7 گیگ هستند مناسبند و کم نمیارند.
Seagate FreeAgent GoFlex 2.5" 1Tb
که مبدل هاشون متحرک هستند.
مانند این
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B3%201tb.jpeg4_resize_resize.jpg
و در مورد هارد 3.5
Western Digital WD My Book 1TB
که این مدل هم از این امکانات بهره میبرتد.
با تشكر از آقاي گرجي
بعضي اطلاعات تكميلي بيشتر
اين مدل Seagate FreeAgent GoFlex يا با كارتريج usb2 فروخته ميشه يا usb3 كه براي ساير اينترفيسها مثل esata يا 1394 بايد جداگانه خريداري بشه كه قيمتي حدوداً 30 هزارتومن دارن .
اون مدل از وسترني كه عكسشو گزاشتيد كه به اصطلاح Quad Interface هست (esata و usb2 و firewire400 و firewire800 )به سختي در بازار پيدا ميشه يا اصلا در بازار پيدا نميشه چون قديمي هست تنها مدلي كه Quad Interface هست و در بازار ديدم My Book Studio Edition II هست كه حداكثر تا شش ترابايت حجم دارد و بعبارت ديگه از دو هارد اينترنال استفاده شده كه بصورت رايد كار ميكنه كه قيمت گزافي هم دارن .
اگر لپتاپتون usb3 نداره ولي firewire 800 و نه 400 داره ميتونين مدل My Book Studio يا بهتر از اون مدل My Book Studio LX كه بدنه الومنيومي داره بخريد . از موجود بودن در بازار ايران هم اطلاع چنداني ندارم .
در هر حال اگر لپتاپتون firewire 800 يا esata نداره براي مدلهاي اداپتور دار من همون مدل My Book Essential رو توصيه ميكنم فقط usb3 هست و راحت در بازار پيدا ميشه . نكته : درسته كه usb3 داره ولي اگر مادربردتان usb2 باشه سرعتتان در حد پاييني خواهد بود.
براي وسترن پاسپورتي كه usb2 و firewire800 داشته باشه مدل My Passport Studio كه اتفاقاً دوتا پورت firewire800 داره
حجم آرشیو ها به 10 ترا بایت خواهد رسید
اون یکی که تو پلاستیکه دیروز خریدمش
این مدل ها همین مدل WDBACW0030HBK هست ؟
ببخشید . بعد از خوندن چند صفحه این ور اون ورش فهمیدم my book هست ...
این my book ها دیگه تولید نمیشن ؟ چون تو سایت وسترن مدل این طوری نبود !!
ata.royalfalcon
18-10-2011, 20:02
نه عزیز من ، p/n که شما دادین برای مدل essential هست .
در صورتیکه این (عکس فوق) مدل الایته و همین الان جعبه های هاردم رو بررسی کردم و p/n مدلهای الیت WDBAAH0020HCH هست .
البته عدد 002 نمایانگر حجم هارد هست مثلا p/n که دادم برای هارد الایت مدل 2 ترابایت هست .
برای پلیر یا TV میخواهید همین مدل essential مناسبتر هست .
Honradez
18-10-2011, 20:15
با تشكر از آقاي گرجي
بعضي اطلاعات تكميلي بيشتر
اين مدل Seagate FreeAgent GoFlex يا با كارتريج usb2 فروخته ميشه يا usb3 كه براي ساير اينترفيسها مثل esata يا 1394 بايد جداگانه خريداري بشه كه قيمتي حدوداً 30 هزارتومن دارن .
اون مدل از وسترني كه عكسشو گزاشتيد كه به اصطلاح Quad Interface هست (esata و usb2 و firewire400 و firewire800 )به سختي در بازار پيدا ميشه يا اصلا در بازار پيدا نميشه چون قديمي هست تنها مدلي كه Quad Interface هست و در بازار ديدم My Book Studio Edition II هست كه حداكثر تا شش ترابايت حجم دارد و بعبارت ديگه از دو هارد اينترنال استفاده شده كه بصورت رايد كار ميكنه كه قيمت گزافي هم دارن .
اگر لپتاپتون usb3 نداره ولي firewire 800 و نه 400 داره ميتونين مدل My Book Studio يا بهتر از اون مدل My Book Studio LX كه بدنه الومنيومي داره بخريد . از موجود بودن در بازار ايران هم اطلاع چنداني ندارم .
در هر حال اگر لپتاپتون firewire 800 يا esata نداره براي مدلهاي اداپتور دار من همون مدل My Book Essential رو توصيه ميكنم فقط usb3 هست و راحت در بازار پيدا ميشه . نكته : درسته كه usb3 داره ولي اگر مادربردتان usb2 باشه سرعتتان در حد پاييني خواهد بود.
براي وسترن پاسپورتي كه usb2 و firewire800 داشته باشه مدل My Passport Studio كه اتفاقاً دوتا پورت firewire800 داره
شرمنده راستش من يه کم گيج شدم.
من از کجا ميتونم بفهمم که firewire 800 دارم يا 400 ؟ يا اينکه آيا usb3 دارم يا نه؟
با تشکر.
ata.royalfalcon
18-10-2011, 20:27
شرمنده راستش من يه کم گيج شدم.
من از کجا ميتونم بفهمم که firewire 800 دارم يا 400 ؟ يا اينکه آيا usb3 دارم يا نه؟
با تشکر.
راه های مختلفی هست .
آسانترین راه مراجعه به device manager و مشاهده سخت افزار های موجود هست . مثلا طبق عکس زیر لپتاپم usb3 داره . مشروط بر اینکه تمامی درایور ها بطور صحیح نصب شده باشند .
راه دوم ، مراجعه به سایت سازنده برای اطلاع از مشخصات و کانفیگ هست .
راه سوم که البته باید تجربه خوبی هم در زمینه انواع پورت داشته باشید ، بررسی اطراف و بغل لپتاپ برای مشاهده انواع پورت هست .
اینم یه فیلم از مدل WDBAAH0020HCH .. فقط یه چیزی آخر فیلم نشون میده که هاردو روی اون میذاره . اون خنک کنده چیزی هست ؟ تو ایران پیدا میشه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع : youtube.com
سلام به همه و ممنون از این تاپیک ...
دوستان یه مدل یک ترابایتی پاسبورتی خوب اگه قرار باشه معرفی کنید ، چی معرفی میکنید ؟! من کارم آرشیو موزیک هست بیشتر و فایل های چندان حجیمی روی این هارد نمیخوام نگهداری کنم . امنیت و سرعت برام مهمه ...
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون ...
ata.royalfalcon
19-10-2011, 08:20
ببخشید . بعد از خوندن چند صفحه این ور اون ورش فهمیدم my book هست ...
این my book ها دیگه تولید نمیشن ؟ چون تو سایت وسترن مدل این طوری نبود !!
عزيز دلم
اسم دقيق اون مدل my book elite هست كه ديگه توليد نميشه و به سختي هم در بازار پيدا ميشه .
ولي مدل my book essential راحت در بازار پيدا ميشه .
تفاوت بين اين دو مدل هم در پست زير كامل توضيح دادم .
---------- Post added at 08:20 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
اینم یه فیلم از مدل WDBAAH0020HCH .. فقط یه چیزی آخر فیلم نشون میده که هاردو روی اون میذاره . اون خنک کنده چیزی هست ؟ تو ایران پیدا میشه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع : youtube.com
عزيز دلم
اون هارد اكسترنال سيگيت مدل FreeAgent Desk هست كه براي مقايسه كنار هم گزاشته .
نكته : اون وسترني كه تو فيلم بود مدل my book essential هست ولي شما باز p/n مدل الايت رو نوشتيد !!!
لينك اين مدل
ata.royalfalcon
19-10-2011, 08:33
سلام به همه و ممنون از این تاپیک ...
دوستان یه مدل یک ترابایتی پاسبورتی خوب اگه قرار باشه معرفی کنید ، چی معرفی میکنید ؟! من کارم آرشیو موزیک هست بیشتر و فایل های چندان حجیمی روی این هارد نمیخوام نگهداری کنم . امنیت و سرعت برام مهمه ...
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون ...
سلام
من مدل My Passport Essential SE رو پيشنهاد ميدم . فقط به كلمه se دقت كنيد چون مدلهاي عادي يكترا نداره .
usb3 هم هست . سيستم قفل گذاري نيرومندي هم داره ولي با اين همه مزايا ، باكس ظريف و خط و خش خور داره كه بايد بيشتر مراعات كنيد.
Honradez
19-10-2011, 12:25
راه های مختلفی هست .
آسانترین راه مراجعه به device manager و مشاهده سخت افزار های موجود هست . مثلا طبق عکس زیر لپتاپم usb3 داره . مشروط بر اینکه تمامی درایور ها بطور صحیح نصب شده باشند .
راه دوم ، مراجعه به سایت سازنده برای اطلاع از مشخصات و کانفیگ هست .
راه سوم که البته باید تجربه خوبی هم در زمینه انواع پورت داشته باشید ، بررسی اطراف و بغل لپتاپ برای مشاهده انواع پورت هست .
خب من سرچي که کردم ديدم ظاهرا usb 2 هستم.
يه جاي کابلي هم هستش به اسم 1394. توي Device Manager هم نوشته IEEE 1394.
با وجود اين دو شما کدوم هارد رو بمن پيشنهاد ميکنيد؟
و اينکه مدل Western Digital Elements 1TB چطوره؟ (ظاهرا فقط usb2 هستش)
بازهم يه سوال ديگه (ببخشيدا): منظور از "امنيت پايين" اين مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چيه؟ يعني با ضربه براحتي اطلاعاتش پاک ميشه؟
ata.royalfalcon
19-10-2011, 13:02
خب من سرچي که کردم ديدم ظاهرا usb 2 هستم.
يه جاي کابلي هم هستش به اسم 1394. توي Device Manager هم نوشته IEEE 1394.
با وجود اين دو شما کدوم هارد رو بمن پيشنهاد ميکنيد؟
و اينکه مدل Western Digital Elements 1TB چطوره؟ (ظاهرا فقط usb2 هستش)
بازهم يه سوال ديگه (ببخشيدا): منظور از "امنيت پايين" اين مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چيه؟ يعني با ضربه براحتي اطلاعاتش پاک ميشه؟
دقت كنيد كنار اون پورت 1394 بر روي لپتاپ چه عددي نوشته . 400 يا 800 ؟؟؟ اگر 400 باشه كه سرعتش حتي از usb2 هم كمتره .
همچنين نگفتيد كه آيا esata داره يا خير !!!
مدل Western Digital Elements اگر آداپتوري باشه از لحاظ كيفيت فرقي با مدل هاي my book ندارن چون هر دو از هارد اينترنال گرين بكار رفته كه كيفيت خوبي دارند . ولي بهتره كه مدل my book essential رو بخريد به خاطر اينترفيس usb3 كه بعدا به كارتون مياد و همچنين وجود نرم افزار بكاپ گيري و قفل گذاري ، چون مدل المنت فاقد چنين نرم افزاري هست .
من نظرم همون مدل my book essential هست .
Honradez
19-10-2011, 13:12
دقت كنيد كنار اون پورت 1394 بر روي لپتاپ چه عددي نوشته . 400 يا 800 ؟؟؟ اگر 400 باشه كه سرعتش حتي از usb2 هم كمتره .
همچنين نگفتيد كه آيا esata داره يا خير !!!
مدل Western Digital Elements اگر آداپتوري باشه از لحاظ كيفيت فرقي با مدل هاي my book ندارن چون هر دو از هارد اينترنال گرين بكار رفته كه كيفيت خوبي دارند . ولي بهتره كه مدل my book essential رو بخريد به خاطر اينترفيس usb3 كه بعدا به كارتون مياد و همچنين وجود نرم افزار بكاپ گيري و قفل گذاري .
من نظرم همون مدل my book essential هست .
بسيار ممنون.
والله عدد و اينها کنارش ننوشته، ولي جستجويي که کردم ديدم ظاهرا Firewire 400 هست.
بعد يه سوال ديگه: اون سيگيته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که امنيت پايين داشت، منظور از امنيت پايين چي بود؟ مثلا نميشه روش پسوورد گذاشت، يا اينکه براحتي آسيب ميبينه و اطلاعاتش ميپره؟
سلام
من یه هارد وسترن مای بوک اسنشیال رو با USB 3 به لپ تاپ وصل کردم ولی سرعت انقال فایل خیلی کمه و حدود 20 مگ بر ثانیه س
مشکل از کجاست؟!
لپ تاپ USB 3 داره
:20:سلام ببخشید قیمت هارد اکسترنال 500 وسترن میدونید چند؟؟:20:
ArashMiniStar
21-10-2011, 10:09
همون 80 اینا فکر کنم.750 گیگ اگه اطلاعات داشته باشید کمی بصرفه تره.:20::20:
mehran gorji
21-10-2011, 14:05
سلام دوست عزیز.
از سرذی المنت خرید نکنید.
Honradez
22-10-2011, 20:31
دوستان ببخشيد ميپرسم، پس از بين دو هارد Western Digital Elements 1TB و Seagate 2TB (مدل ST320005EXD101-RK)، وسترن رو انتخاب کنم چون امنيتش بيشتره (احتمالش کمتره که داده ها با ضربه بپرن).
درست ميگم؟
+++
يه چند تا مدل مال شرکتهاي Iomega Prestige, Verbatim, Freecom هم هستش اونها رو هم باتوجه به بودجه ام ميتونم بخرم.
mehran gorji
22-10-2011, 21:17
دوستان ببخشيد ميپرسم، پس از بين دو هارد Western Digital Elements 1TB و Seagate 2TB (مدل ST320005EXD101-RK)، وسترن رو انتخاب کنم چون امنيتش بيشتره (احتمالش کمتره که داده ها با ضربه بپرن).
درست ميگم؟
+++
يه چند تا مدل مال شرکتهاي Iomega Prestige, Verbatim, Freecom هم هستش اونها رو هم باتوجه به بودجه ام ميتونم بخرم.
1 ترا پاسپورتی میخوای؟
Honradez
22-10-2011, 22:08
پاسپورتي و اينهاش مهم نيست. ظرفيت هم 1 ترابايت به بالا. اينهايي که گفتم رو باتوجه به بودجهام ميتونم بخرم.
ata.royalfalcon
22-10-2011, 22:09
متشکر از توجهتون.
درست ميگم؟
+++
سلام
با توجه به اینکه شما جابجایی زیادی ندازید و در نتیجه هارد آداپتوری میخواهید از بین دو مدل هاردی که انتخاب کردین ، من Western Digital Elements رو پیشنهاد میدم چون با داشتن هارد اینترنال گرین مورد بسیار مناسبی هست .
اما دلیل اینکه روی این دو مدل تاکید دارید رو متوجه نمیشم. هارد اکسترنال مدل my book essential از هر لحاظ بهتر از مدل Western Digital Elements آداپتوری هست به دلایل زیر
1. دارا بودن اینترفیس usb3
2. زیبا تر و شکیل تر بودن
3. وجود نرم افزارهای کاربردی که در مدل Western Digital Elements فاقد چنین چیزی هست .
Honradez
22-10-2011, 22:49
سلام
با توجه به اینکه شما جابجایی زیادی ندازید و در نتیجه هارد آداپتوری میخواهید از بین دو مدل هاردی که انتخاب کردین ، من Western Digital Elements رو پیشنهاد میدم چون با داشتن هارد اینترنال گرین مورد بسیار مناسبی هست .
اما دلیل اینکه روی این دو مدل تاکید دارید رو متوجه نمیشم. هارد اکسترنال مدل my book essential از هر لحاظ بهتر از مدل Western Digital Elements آداپتوری هست به دلایل زیر
1. دارا بودن اینترفیس usb3
2. زیبا تر و شکیل تر بودن
3. وجود نرم افزارهای کاربردی که در مدل Western Digital Elements فاقد چنین چیزی هست .
خب آخه پولم به my book essential نميرسه.
اون مارکهاي ديگه که گفتم چي؟ درموردشون ميدونيد؟ Iomega Prestige, Verbatim, Freecom
ata.royalfalcon
22-10-2011, 23:01
خب آخه پولم به my book essential نميرسه.
اون مارکهاي ديگه که گفتم چي؟ درموردشون ميدونيد؟ Iomega Prestige, Verbatim, Freecom
شما بودجه تون چقدره ؟؟
یکترابایت essential فکر نمیکنم بیشتر از صد تومن باشه .
به نظر من اگر کمی صبر کنید تا بودجه تون بیشتر بشه بهتر هست چون به نظر من حیفه .
در غیر اینصورت مدل آداپتوری Elements ارجحیت داره .
این مدلها من باهاشون کار نکردم ، ولی اینجور هاردها از برندهای شناخته شده نیستن و بهتره که خریداری هم نشه . اگر واقعا بودجتون نمیرسه میتونین سیگیت رو بخرید که حداقل از اینها بهتر هست .
Honradez
22-10-2011, 23:35
شما بودجه تون چقدره ؟؟
یکترابایت essential فکر نمیکنم بیشتر از صد تومن باشه .
به نظر من اگر کمی صبر کنید تا بودجه تون بیشتر بشه بهتر هست چون به نظر من حیفه .
در غیر اینصورت مدل آداپتوری Elements ارجحیت داره .
این مدلها من باهاشون کار نکردم ، ولی اینجور هاردها از برندهای شناخته شده نیستن و بهتره که خریداری هم نشه . اگر واقعا بودجتون نمیرسه میتونین سیگیت رو بخرید که حداقل از اینها بهتر هست .
بسيار بسيار ممنون از راهنماييها.
راستش من خارج هستم. يکي از آشنايان تهران قيمت کرده بود گفته بودن 130 (my book essential رو ميگم.)
من بودجه ام صد تومنه و باتوجه به جايي که هستم ميتونم يکي از اون دو مدلي که عرض کردم رو بخرم. (وسترن elements يا seagate).
alil1369
23-10-2011, 00:48
جهت اطلاع میگم !
شرکت های Verbatim , Freecom و Buffalo محصولاتی با کیفیت و خوبی تولید میکنند ولی خودشون هارد رو تولید نمیکنن و از محصولات وسترن استفاده میکنن
یعنی داخل محصولاتشون هارد های وسترن هست البته شرکت فری کام جدیدا از هارد های شرکت هیتاچی تو محصولاتش استفاده میکنه
من خودم یه هارد هیتاچی دارم که ماله 8 سال پیشه !!! ( 320 گیگ ) و هنوز هم داره کار میکنه !
هارد های سری المنت هم اصلا بد نیستن ولی برای بودجه کم طراحی شدن و کیفیت نسبنا خوبی دارن !
پس خواهشا پیشنهاد نکنین که خریداری نکنن بهتره بگید پیشنهاد نمیشه یا بهتره با این بودجه فلان مدل خریداری بشه
تو بعضی از صفحات هم حرف سرعت و USB3 میشه و ..........
باید بگم سرعت فقط به پورت خروجی بستگی نداره
عواملی مثل قطعات سیستم ،باس مادربرد ،بافر هارد ،و کلا سیستم عامل و خیلی عوامل دیگه بستگی داره
پس اگه بعد از خرید دیدید میانگین سرعت هاردتون با اون چیزی که تو انجمن یا رو بسته هارد خوندید یا با سایر کاربرا مقایسه کردید فکر نکنید هاردتون خرابه !!
ممنون از همه دوستان که تو این تاپیک فعالیت میکنن و برای راهنمایی عزیزان وقت صرف میکنن
بازم ممنونم و تشکر میکنم
Ali.Mirzaie
23-10-2011, 15:29
سلام استید عزیز.
من قصد خرید یک هارد اکسترنال 2 ترابایت رو دارم.
ولی چیزهایی که از هاردم میخوام به ترتیب مینویسم. شما بنده رو راهنمایی کنید.
1- سرعت خیلی خوب
2- استحکام
3- بدون آداپتور بودن
4- سبک و کوچک بودن
5- زیبایی.
به قول معروف میخوام یه چیزی بگیرم که یکبار پول بدم!!! دوست ندارم چیزی بگیرم که بعدا غصه بخورم کاش مثلا بیست تومن بیشتر داده بودم فلان مدل و میگرفتم!
قبلا ممنون از راهنمایی شما.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
ata.royalfalcon
23-10-2011, 22:58
سلام استید عزیز.
من قصد خرید یک هارد اکسترنال 2 ترابایت رو دارم.
ولی چیزهایی که از هاردم میخوام به ترتیب مینویسم. شما بنده رو راهنمایی کنید.
1- سرعت خیلی خوب
2- استحکام
3- بدون آداپتور بودن
4- سبک و کوچک بودن
5- زیبایی.
به قول معروف میخوام یه چیزی بگیرم که یکبار پول بدم!!! دوست ندارم چیزی بگیرم که بعدا غصه بخورم کاش مثلا بیست تومن بیشتر داده بودم فلان مدل و میگرفتم!
قبلا ممنون از راهنمایی شما.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
سلام دوست من
در حال حاضر من هارد 2 ترابایتی بدون آداپتور (پرتابل) رو ندیدم تا به حال .
بعید میدونم که هنوز ساخته شده باشه . حداکثر حجم ممکنه برای پرتابل ، 1.5 ترابایت اونهم فقط سیگیت مدل goflex هست .
در مورد استحکام هم اگر واقعا هارد ضد ضربه میخواهید بطوریکه در صورت افتادن روی زمین باکس نشکنه میتونین هارد اکسترنال silicon power armor a80 رو بخرید که فکر کنم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده ولی دیگه سبک نیست بلکه یکی از سنگینترین هاردهای پرتابل هست به خاطر بدنه آلومنیومی به ضخامت 2 میلیمتر . درباره کیفیت هارد های سامسونگ من نمیتونم اظهار نظر کنم .
در مورد سرعت هم باید دید که سیستم شما چه نوع رابط و اینترفیسهایی داره اگر usb3 یا esata یا firewire800 داره میتونین از هاردهایی که این دو اینترفیس رو ساپورت میکنن رو بخرید در غیر اینصورت اکثر هاردها به راحتی تمام پهنای باند usb2 رو پر میکنن و تفاوت چندانی در زمینه سرعت باهم ندارن .
مثلا هارد وسترن رو مثال میزنم .
1. این هارد فقط usb3 داره پس برای بهرمند شدن از سرعت بالا سیستمتان هم باید usb3 داشته باشه .
2. باکس ظریفی داره و استحکام خیلی زیادی نداره پس باید در نگهداری آن دقت کنید .
3. بدن آداپتور موجوده ولی حداکثر یکتراست.
4. مدلهای یکترابایت بعلت داشتن پلترهای بیشتر ضخیمتر و سنگینتر هست .
5. مشکی براق هست و اثر انگشت و خط و خش به وضوح معلومه .
jaber1361
25-10-2011, 08:42
ببخشید یه سوال داشتم
من یک هارد 500 ساتا اینترنال اضافی دارم میخواستم بدونم که اگه dock از مدل زیر رو بگیرم میتونم به این هارد متصلش کنم یا اینکه نیاز هست هارد مخصوص خودش رو بهش متصل کنم.
FreeAgent® GoFlex™ Desk — USB 3.0 Dock
ata.royalfalcon
25-10-2011, 08:58
ببخشید یه سوال داشتم
من یک هارد 500 ساتا اینترنال اضافی دارم میخواستم بدونم که اگه dock از مدل زیر رو بگیرم میتونم به این هارد متصلش کنم یا اینکه نیاز هست هارد مخصوص خودش رو بهش متصل کنم.
FreeAgent® GoFlex™ Desk — USB 3.0 Dock
بلي ميتوان چنين كاري رو انجام داد و براي نوع خاصي از هارد نيست .
چند نكته
1. مدلي كه شما عكسشو گزاشتيد براي هاردهاي 3.5 اينچي هست .
2. احياناً آداپتور برق همراهش نيست و بايد جداگانه خريداري بشه پس در موقع خريد آداپتور برق با يكسان بودن ولتاژ خروجي با نوع اورجينال مطمئن باشيد.
متلا در عكس زير هارد ssd رو با همين روش به اكسترنال تبديل كرده كارتريج مربوط به هارد پرتابل سيگيت هست .
hohhohhoh
25-10-2011, 23:02
salam bacheha man mikham 130 kharj konam v y hard mikham k tarjihan
zede zarbe bashe
usb 3 bashe
behtarin berand v model tu in zamine v in gheymat che mahsuli v ba che zarfiati hastesh
error403
27-10-2011, 20:44
سلام
هارد 500 اکسترنال لپتابی چی پیشنهاد میکنید الان تو این شرایط افزایش قیمت ؟
ilililililiili
29-10-2011, 07:24
سلام من آرشیو فیلم دارم. و میخوام دیگه رو DVD جمشون نکنم.
من بالاترین حجم هارد رو میخوام هر چی بیشتر بهتر. ولی ... بالاتر از 3TB تو بازار نیست. اونم آداپتوری.
و بدون آداپتوری هم بالای 1TB نیست. من تصمیمم این بود که فعلا 2تا 3TB بگیرم. ولی رفیقم بهم گفت نگیر برای اینکه اگه هارد بسوزه اونوقت ...:41: :37:
گفت بجاش هر چی میخوام بگیرم 1TB بگیرم.
1- میخواستم بپرسم اینکارو بکنم خوبه؟
2- آداپتوری بهتره یا بدونش؟ (کیفیت و عمر و امنیت)
3- چه هاردی از همه بهتره؟ (با آداپتور و بدونش)
4- چرا قیمت ADATA از همه بالاتره؟ (یعنی بهتره)؟
فعلا همین ولی اگه چیزه دیگه ای هم میدونید به من بگید.
:40:
ata.royalfalcon
29-10-2011, 08:12
سلام من آرشیو فیلم دارم. و میخوام دیگه رو DVD جمشون نکنم.
من بالاترین حجم هارد رو میخوام هر چی بیشتر بهتر. ولی ... بالاتر از 3TB تو بازار نیست. اونم آداپتوری.
و بدون آداپتوری هم بالای 1TB نیست. من تصمیمم این بود که فعلا 2تا 3TB بگیرم. ولی رفیقم بهم گفت نگیر برای اینکه اگه هارد بسوزه اونوقت ...:41: :37:
گفت بجاش هر چی میخوام بگیرم 1TB بگیرم.
1- میخواستم بپرسم اینکارو بکنم خوبه؟
2- آداپتوری بهتره یا بدونش؟ (کیفیت و عمر و امنیت)
3- چه هاردی از همه بهتره؟ (با آداپتور و بدونش)
4- چرا قیمت ADATA از همه بالاتره؟ (یعنی بهتره)؟
فعلا همین ولی اگه چیزه دیگه ای هم میدونید به من بگید.
:40:
جواب سوال يك : اگر محدوديت جا و مكان نداريد ، بلي اينطوري بهتره يعني تعداد هارد بيشتر و حجم كمتر . ولي خودم سه ترا هم دارم كه مشكلي ندارد . ولي به نظرم يك ترا كمه ، شما دوترا رو بخريد .
جواب سوال دوم : اگر جابجايي نداريد از لحاظ قيمت آداپتوري بهتره .
جواب سوال سه : من خودم هفت عدد هارد وسترن آداپتوري دارم و با توجه به تجربياتم هارد وسترن بهترين هستن.
سلام
هارد 500 اکسترنال لپتابی چی پیشنهاد میکنید الان تو این شرایط افزایش قیمت ؟
سلام ، من مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive رو به خاطر انعطاف پذيري بالا و قابليت نصب انواع اينترفيس و همچنين قيمت متناسبتر پيشنهاد ميكنم .
ilililililiili
30-10-2011, 05:29
hitachi - ADATA خوب نیستن؟
الان هاردی هست که 7200 دور باشه؟
surena_iran2564
30-10-2011, 14:04
سلام
میخوام یه هارد 1 ترا portable بگیرم
بین این دو تا کدوم بهتره :
Portable - Western Digital - 1000 GB - 1 TeraByte / USB3
و
Portable - Seagate - 1000 GB - 1 TeraByte / FreeAgent GoFlex
یا مدل های بهتری رو اگه میشناسید معرفی کنید.
سرعت و کیفیتش خیلی مهمه. و اینکه یهو نسوزه....!!!
ata.royalfalcon
30-10-2011, 18:29
سلام
میخوام یه هارد 1 ترا portable بگیرم
بین این دو تا کدوم بهتره :
Portable - Western Digital - 1000 GB - 1 TeraByte / USB3
و
Portable - Seagate - 1000 GB - 1 TeraByte / FreeAgent GoFlex
یا مدل های بهتری رو اگه میشناسید معرفی کنید.
سرعت و کیفیتش خیلی مهمه. و اینکه یهو نسوزه....!!!
سلام
متاسفانه چند روز هست که اینترنتم مشکل داره و نمیتونم لینکی که گزاشتید رو بیشتر بررسی کنم .
ولی هردوتا خوبن . حالا کدومش مناسب شماست بستگی داره که سیستمتون از چه نوع اینترفیسهایی پشتیبانی میکنه .
مثلا اگر سیستم شما esata یا firewire800 داشته باشه (usb3 هم نداشته باشه) میتونین هارد سیگیت (انتخاب دوم) رو بخرید و با 30 هزارتومن خرج اضافه کارتریج esata یا firewire800 بخرید تا از سرعت بالای اون لذت ببرید .
بعبارت دیگه هارد سیگیت پرتابل (انتخاب دوم) انعطاف پذیری بالایی داره . خودم یه سیگیت پرتابل دارم 500 گیگ که 78 هزارتومن خریدم .
ولی اگر سیستم شما تنها usb3 یا usb2 داشته باشه فرق زیادی بین این دو هارد نیست . ولی من وسترن رو ترجیح میدم .
نکته : نرم افزار این هارد سیگیت بدرد بخور نیست و قابلیت چندانی هم نداره ولی نرم افزار وسترن خیلی بهتره و حتی میتونین پسورد بذارید . وقتی پسورد بذارید و قفل کنید اتوماتیک وار حجم هارد صفر میشه که برای جلوگیری از ویروسی شدن مناسبه ولی اگر پسورد رو فراموش کنید حسابی به دردسر خواهید افتاد .
نکته : اگر هارد سیگیت رو میخرید دقت کنید که با کارتریج usb3 باشه چون این هاردهای سیگیت با دو نوع اینترفیس فروخته میشه یا usb2 یا usb3 که روی جعبه اش مینویسه ، پس دقت کنید .
ata.royalfalcon
30-10-2011, 22:41
hitachi - ADATA خوب نیستن؟
الان هاردی هست که 7200 دور باشه؟
دوست خوبم
شما برای آرشیو میخواهید باور کنید هارد وسترن مدل mybook essential در این زمینه بسیار مناسب هست . هاردی که قراره برای آرشیو استفاده بشه باید استهلاک پایینی داشته باشه در صورتیکه هاردهای 7200 گرما و استهلاک بیشتری نسبت به 5400 دارن.
هارد وسترن مدل mybook essential از هارد اینترنال سری گرین استفاده شده گرچه به طور کامل 7200 دور نیست اما در عوض امنیت بالایی دارن ، بعبارت دقیقتر تکنولوژی intellipower دارن که RPM آنها بین 5400 الی 7200 دور متغیر هست .
ba maram
30-10-2011, 22:46
هارد اکسترنال 1 ترا از چند هزار تومان هست کف قیمتیش؟؟
موارد مصرفی : نگه داشتن فیلم و سریال و موزیک
mehdi_np
31-10-2011, 01:55
منم 1 هارد میخوام 1 ترا که حمل و نقل نمیکنمش!
صرفا برای بک اپ میخوام بخرم
پیشنهاد شما چیست؟
ata.royalfalcon
31-10-2011, 16:03
هارد اکسترنال 1 ترا از چند هزار تومان هست کف قیمتیش؟؟
موارد مصرفی : نگه داشتن فیلم و سریال و موزیک
قيمت دقيق ندارم متاسفانه . مخصوصا اين چند روزه قيمت هاردها شديداً بالا رفته
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
منم 1 هارد میخوام 1 ترا که حمل و نقل نمیکنمش!
صرفا برای بک اپ میخوام بخرم
پیشنهاد شما چیست؟
western digital my book
اگر عجله نداريد بهتره چندماهي صبر كنيد . چون نه تنها قيمتها بالا رفته بلكه شايد كيفيت پايين بياد (مطمئن نيستم)
aminhacker
31-10-2011, 22:55
داش عطا یک مدل 1 ترا آداپتوری وسترن که esata هم داشته باشه و مطمئن باشه بگو ما بری بگیریم که جدیدا آمار هاردارو ندارم داداش
ata.royalfalcon
01-11-2011, 08:24
داش عطا یک مدل 1 ترا آداپتوری وسترن که esata هم داشته باشه و مطمئن باشه بگو ما بری بگیریم که جدیدا آمار هاردارو ندارم داداش
سلام رفيق ، كم پيدايي چرا ؟؟ :46:
والا رفيق به جز مدل My Book Studio Edition II كه چهارنوع اينترفيس (USB2 , FireWire 800 or 400 , eSATA) داره مدل ديگه اي نيست كه esata داشته باشه . البته اون مدل دوتا هارد اينترنال داره كه بصورت رايد كار ميكنه و فكر نميكنم مناسب استفاده هاي خانگي باشه . ظاهرا الان هم قيمت هاردها شديد بالا رفته و فكر نميكنم خريدش كار درستي باشه . تازه حداقل حجمش هم 2 ترابايته حداكثر هم 6 ترا !!!
هارد سيگيت پرتابل (نه آداپتوري) هم كارتريج esata داره
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من قبلا توی این تاپیک راهنمایی گرفتم برای خرید هارد اکسترنال 2TB . تصمیمم بر این شد که یه 2TB Western Essential Book بخرم . متاسفانه پولم درست جور نشد تا همین یه هفته پیش. از اونجایی هم که خیلی خوش شانسم قیمت این هارد از 145 به 225 رسید :18: . حالا می خواستم ببینم به نظرتون هارد 2TB چی می تونم بگیرم؟
Seagate Go Flex رو پیشنهاد می کنین ؟ Western رو می شه هنوز با قیمت قبلیش از جایی گیر آورد ؟ ممنونتون می شم راهنمایی کنین . بدجور گیرکردیم :13:
:11: :11:
سلام.من هفته ی دیگه میخواهم یک هارد 500 بگیرم.به نظرتون چه مارکی خوب هست و چه قیمتی.بیشتر هم برای بازی ps3 لازم دارم.
:31:همین الان از بازار اومدم هارد یه ترا اینرنال وسترن 180 دیگه خودتون حدس بزنید اکسترنال چقدر شده قیمت اش:31:
الانم همشون از دم حتی اون هاردها که از قدیم با قیمت پایین تر خریدن رو هم دارم با قیمت روز بدن که اصلا نباید این کار رو بکنن باید خرید قدیمی هارو به
قیمت قدیم بدن خرید جدید هارو به قیمت جدید که بازار آشفته شده هر کی به هرکیه قیمت seagate 500 با قیمت یه ترا وسترن تو دو ت مغازه مختلف یکیه:31:
ata.royalfalcon
02-11-2011, 20:14
خوب شد زودتر هارد رو خریدم ، سه ترابایت رو 245 هزارتومن خریده بودم :31:
سلام.من هفته ی دیگه میخواهم یک هارد 500 بگیرم.به نظرتون چه مارکی خوب هست و چه قیمتی.بیشتر هم برای بازی ps3 لازم دارم.
سلام
خودم کنسول ps3 دارم و طبق تجربه هارد سیگیت پرتابل مدل GOFLEX با کارتریج usb2 خیلی مناسب هست .
خودم اونموقع خریدم 78 هزارتومن 500 گیگ ، الان نمیدونم قیمتش چنده !!!
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من قبلا توی این تاپیک راهنمایی گرفتم برای خرید هارد اکسترنال 2TB . تصمیمم بر این شد که یه 2TB Western Essential Book بخرم . متاسفانه پولم درست جور نشد تا همین یه هفته پیش. از اونجایی هم که خیلی خوش شانسم قیمت این هارد از 145 به 225 رسید :18: . حالا می خواستم ببینم به نظرتون هارد 2TB چی می تونم بگیرم؟
Seagate Go Flex رو پیشنهاد می کنین ؟ Western رو می شه هنوز با قیمت قبلیش از جایی گیر آورد ؟ ممنونتون می شم راهنمایی کنین . بدجور گیرکردیم :13:
:11: :11:
من جای شما بودم اون مدل Seagate Go Flex دسکتاپی رو نمیخریدم . پیشنهادم اینه که اگر عجله ندارین دست نگه دارید تا کارخونه های سیل زده تایلند دوباره راه بیفته .
من قیمت کردم دیدم هارد segate500گیگ شده 95 هزار تومن!!!!!یکم زیاد نیست؟
jaber1361
03-11-2011, 15:52
من جای شما بودم اون مدل Seagate Go Flex دسکتاپی رو نمیخریدم .
میشه دلیلتون رو ذکر کنید. چون من این مدل رو بخاطر اینکه دو تکه هست میخواستم بگیرم
هم میشه از هاردش بصورت اینترنال استفاده کرد و هم میشه یه هارد اینترنال رو بهش متصل کرد و بصورت اکسترنال استفاده کرد.
ata.royalfalcon
03-11-2011, 22:51
میشه دلیلتون رو ذکر کنید. چون من این مدل رو بخاطر اینکه دو تکه هست میخواستم بگیرم
هم میشه از هاردش بصورت اینترنال استفاده کرد و هم میشه یه هارد اینترنال رو بهش متصل کرد و بصورت اکسترنال استفاده کرد.
بعضی از دوستانی که هارد سیگیت مدل goflex دسکتاپی رو خریده بودن دچار مشکلاتی ازقبیل روشن شدن هارد به طور خود به خود در هنگام قطع و وصلی برق با وجود خاموش بودن سیستم و حتی یکی از دوستان به پیشنهاد من این مدل رو برای کنسول بازی ps3 خریده بود که به محض روشن کردن سوخت .
حالا شاید موردی بوده ولی فکر کنم کیفیت کارترجش خیلی خوب نیست به همین خاطر من این مدل رو به کسی پیشنهاد نمیدم .
نمونه پست هایی که دوستان با این مشکلات روبرو شدن
همچنین مسائل مطرح شده در صفحات بعد
همچنین دوستی که به پیشنهاد من این هارد رو خریده و متاسفانه درجا سوخت!!!
من قیمت کردم دیدم هارد segate500گیگ شده 95 هزار تومن!!!!!یکم زیاد نیست؟
چرا عزیزم ، قیمتش خیلی زیاد شده .
همانطوری که قبلا هم گفتم من این مدل رو 78 هزارتومن خریده بودم .
زهـــZAHRAــــــرا
04-11-2011, 04:33
سلام داداش عطا:11:
من تاحالا هارد نداشتم ولی چون دیگه دانشجو میشم میخوام یه کپی از همهی فیلمهام داشته باشم و با خودم ببرم چون مربوط به رشته امه :5: اما نمیدونم کار باهاش چجوریه و چه مدلی بگیرم؟ خودم که سرچ کردم به این نتیجه رسیدم:
هارد اکسترنال وسترن با قابلیت usb2 & 3 و قابل حمل اما
نمیدونم الان قیکتش چنده؟ و اصلن چند ترا بگیرم کافیه؟
حالا نظرشما که استادین چیه؟ اگه عکسی هم هست و لینکی ممنون میشم:10:
ata.royalfalcon
04-11-2011, 13:30
سلام داداش عطا:11:
من تاحالا هارد نداشتم ولی چون دیگه دانشجو میشم میخوام یه کپی از همهی فیلمهام داشته باشم و با خودم ببرم چون مربوط به رشته امه :5: اما نمیدونم کار باهاش چجوریه و چه مدلی بگیرم؟ خودم که سرچ کردم به این نتیجه رسیدم:
هارد اکسترنال وسترن با قابلیت usb2 & 3 و قابل حمل اما
نمیدونم الان قیکتش چنده؟ و اصلن چند ترا بگیرم کافیه؟
حالا نظرشما که استادین چیه؟ اگه عکسی هم هست و لینکی ممنون میشم:10:
سلام
نمیدونم حجم کل آرشیو شما کلاً چند گیگه ولی هارد اکسترنال 1 ترابایت دقیقا 1000 گیگابایت نیست ، حدوداً 930 گیگ هست بنابراین فکر اینجا رو هم بکنید چون هارد پرتابل وسترن (همون 2.5 اینچی بدون آداپتور) بیشتر از یک ترا نداره . ولی هارد پرتابل سیگیت تا 1.5 ترابایت هم موجوده .
قبل از گرانی هاردها ، هاردهای پرتابل یک ترابایت قیمتی حدود 130 الی 140 هزارتومن داشتن .
اما هاردهای دسکتاپی (همون 3.5 اینچی آداپتوردار) تا 3 ترابایت هم موجوده ولی مناسب برای جابجایی هم نیستن ولی قیمت پایینتری دارن مثلا یک ترابایت رو میتونستین با قیمت 90 الی 100 هزارتومن هم پیدا کنید (قبل از گرانیهای اخیر) خودم سه ترابایت رو 245 هزارتومن خریده بودم .
برای راه اندازی هاردهای پرتابل فقط کافیه که کابل usb رو به سیستم متصل کنید ولی در هاردهای اداپتوردار علاوه بر متصل نمودن کابل usb میبایستی آداپتور برق رو هم به برق وصل کنید .
لینک وسترن پرتابل یک ترابایت .
لینک وسترن دسکتاپی
لینک سیگیت پرتابل
دقت بفرمایید که هیچ کدام از مدلهای بالا ضد ضربه یا ضد آب نیستن پس در نگهداری اونها کوشا باشید .
hormozan m
04-11-2011, 14:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] actory_in_thailand_full.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] actory_in_thailand_full.jpg
حالا این وضعیت کی درست میشه؟
mehran gorji
04-11-2011, 22:51
بابا شما چقدر ساده این.
شما نمیدونید پشت گمرک چه خبره.
درسته سیل اینا همه بهانه هست سود جو هستند
seagate 1 tb essantion اینا بود مدلش درست ننوشتم میداد 155 بنظرتون بخرم ؟ قبلا چند بود؟؟
شنیدم golfex خوبه برای کنسول ps ین قبلا 112 قیمت داشتم 1 ترا الان حتما اینم باشه خدا تومنه
تو سود جو بودنشون که شکی نیست !!
سازگار ارقام رو که سیل نزده ! اینا تا دیدن دیگه تولید نمی شه قیمت ها رو در حد ّ ِ خونِ باباشون کشیدن بالا.
زهـــZAHRAــــــرا
05-11-2011, 22:46
سلام
نمیدونم حجم کل آرشیو شما کلاً چند گیگه ولی هارد اکسترنال 1 ترابایت دقیقا 1000 گیگابایت نیست ، حدوداً 930 گیگ هست بنابراین فکر اینجا رو هم بکنید چون هارد پرتابل وسترن (همون 2.5 اینچی بدون آداپتور) بیشتر از یک ترا نداره . ولی هارد پرتابل سیگیت تا 1.5 ترابایت هم موجوده .
قبل از گرانی هاردها ، هاردهای پرتابل یک ترابایت قیمتی حدود 130 الی 140 هزارتومن داشتن .
اما هاردهای دسکتاپی (همون 3.5 اینچی آداپتوردار) تا 3 ترابایت هم موجوده ولی مناسب برای جابجایی هم نیستن ولی قیمت پایینتری دارن مثلا یک ترابایت رو میتونستین با قیمت 90 الی 100 هزارتومن هم پیدا کنید (قبل از گرانیهای اخیر) خودم سه ترابایت رو 245 هزارتومن خریده بودم .
برای راه اندازی هاردهای پرتابل فقط کافیه که کابل usb رو به سیستم متصل کنید ولی در هاردهای اداپتوردار علاوه بر متصل نمودن کابل usb میبایستی آداپتور برق رو هم به برق وصل کنید .
لینک وسترن پرتابل یک ترابایت .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک وسترن دسکتاپی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک سیگیت پرتابل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقت بفرمایید که هیچ کدام از مدلهای بالا ضد ضربه یا ضد آب نیستن پس در نگهداری اونها کوشا باشید .
سلام و تشکر از توضیحتون. از آنجایی که فقط منتخبی از فیلمهام رو میخوام بریزم توش فکر کنم همین 1ترا برام کافی باشه.
و از مدل پرتابل وسترن هم خوشم اومده. که کار باهاشم برام راحت تره مثل فلش مموری.
فقط سوالم اینه که همه ی هارد ها امکان ضد ضربه و ضد آب بودن رو ندارند؟ یا فقط همین مدل وسترن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون در جایی دیدم که نوشته بود ضد آپ ولی برند سیلیکون پاور بود که نمیدونم تا 1تراش هست یا خیر؟! چون ظاهرشم برام مهمه.
نظرتون در مورد برند های سیلیکون پاور و ترنسند چیه؟
آیا الان حرف اول رو وسترن می زنه؟
چون فلش مموری ام سیلیکون بود و ازش راضی هستم گفتم شاید هاردش هم خوب باشه.
و اگر قصد خریدشون رو داشتم باید به چه مواردی توجه کنم؟
و چه گارانتی ای معتبر تره؟
باز هم ممنون از کمکتون. :11:
---------------------------------------------------------
خب گشتم و اینو پیدا کردم
اما دقیق متوجه نشدم که usb 2 & 3 داره یا فقط 3 هست!
تو کف هاردم. دو ماه دیگه کوییز ترم شروع میشه هارد دیر بخرم نمیشه با کنسول بازی کنم
سایت takrayan.ir هارد خوب زده قیمتا اگه موجود داشته باشه سیگیت 123 میده 1 ترا expasion مدل خوبیه یا بمونم golfex بخرم معلوم نیست کی ارزون میشه. اصلا اینترنتی این سایت معتبره؟ fake ندن. rayaneh.com زده موجود نیست هارد .
برای کنسول ps rpm 5400 7200 فرق نداره حتما باید usb3 باشه
بچه ها یک راهنمایی کنند تو مارک و مدل
تو سایت takrayan.ir wd زده 500 گیگ 85 قلا همین قیمته معتبره سایتش بخریم اگه موجود داشته باشن برای کنسول 1 ترا خوبه 500 کمه؟؟ 500 حجم واقعیش چقدره؟ ممنونم ج بدید
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
adata 1 tera زده 125 قبلا همین قیمت بود بخریم؟
کلا برای کنسول حتما goflex باشه سیگیت یا همه خوبن همه مارک ها زیاد شد سوالام گیره هاردم
ata.royalfalcon
06-11-2011, 22:46
سلام و تشکر از توضیحتون. از آنجایی که فقط منتخبی از فیلمهام رو میخوام بریزم توش فکر کنم همین 1ترا برام کافی باشه.
و از مدل پرتابل وسترن هم خوشم اومده. که کار باهاشم برام راحت تره مثل فلش مموری.
فقط سوالم اینه که همه ی هارد ها امکان ضد ضربه و ضد آب بودن رو ندارند؟ یا فقط همین مدل وسترن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون در جایی دیدم که نوشته بود ضد آپ ولی برند سیلیکون پاور بود که نمیدونم تا 1تراش هست یا خیر؟! چون ظاهرشم برام مهمه.
نظرتون در مورد برند های سیلیکون پاور و ترنسند چیه؟
آیا الان حرف اول رو وسترن می زنه؟
چون فلش مموری ام سیلیکون بود و ازش راضی هستم گفتم شاید هاردش هم خوب باشه.
و اگر قصد خریدشون رو داشتم باید به چه مواردی توجه کنم؟
و چه گارانتی ای معتبر تره؟
باز هم ممنون از کمکتون. :11:
---------------------------------------------------------
خب گشتم و اینو پیدا کردم
اما دقیق متوجه نشدم که usb 2 & 3 داره یا فقط 3 هست!
سلام
هیچکدام از مدلهای وسترن ضد ضربه و ضد آب نیستن .
سیلیکون پاور یکترابایت هم موجوده .هاردهای سیلیکون پاور مدل armor a80 از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که با داشتن بدنه آلومنیومی یکی از سنگینترین هاردهای پرتابل هست و دوتا کابل usb دارد که یکی از انها خیلی کوتاه و در داخل بدنه اش پنهان میشه ، ولی در زمینه هاردها وسترن و سیگیت حرف اول رو در دنیا میزنن.
قبل از خرید به سالم بودن جعبه مقوایی دقت کنید که فرو رفتگی یا ضربه دیدگی نداشته باشه مخصوصا گوشه هاش ، چون دیده شده که هارد در هنگام جابجایی از دست فروشنده یا پیک ، زمین میافته
در مورد گارانتی هم با وجودیکه هشت عدد هارد اکسترنال دارم خوشبختانه هیچکدام مشکلی نداشتن و در نتیجه نمیتونم در مورد گارانتی اظهارنظر کنم .
ata.royalfalcon
06-11-2011, 23:00
تو کف هاردم. دو ماه دیگه کوییز ترم شروع میشه هارد دیر بخرم نمیشه با کنسول بازی کنم
سایت takrayan.ir هارد خوب زده قیمتا اگه موجود داشته باشه سیگیت 123 میده 1 ترا expasion مدل خوبیه یا بمونم golfex بخرم معلوم نیست کی ارزون میشه. اصلا اینترنتی این سایت معتبره؟ fake ندن. rayaneh.com زده موجود نیست هارد .
برای کنسول ps rpm 5400 7200 فرق نداره حتما باید usb3 باشه
بچه ها یک راهنمایی کنند تو مارک و مدل
تو سایت takrayan.ir wd زده 500 گیگ 85 قلا همین قیمته معتبره سایتش بخریم اگه موجود داشته باشن برای کنسول 1 ترا خوبه 500 کمه؟؟ 500 حجم واقعیش چقدره؟ ممنونم ج بدید
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
adata 1 tera زده 125 قبلا همین قیمت بود بخریم؟
کلا برای کنسول حتما goflex باشه سیگیت یا همه خوبن همه مارک ها زیاد شد سوالام گیره هاردم
سلام
کنسول ps3 فقط usb2 هست و حداکثر سرعت در usb2 هم از 480 مگابیت یا 60 مگابایت هم بیشتر نمیشه پس برای کنسول فرقی نمیکنه که 7200 دور بخرید یا 5400 دور چون اکثر هاردها به راحتی قادر به پرکردن تمام پهنای باند usb2 هستن .
شنیده ها حاکی از آن هست که ps3 با هاردهای دارای اینترفیس usb3 مشکل دارن (مطمئن نیستم).خودم برای کنسول همین مدل پرتابل گوفلکس رو خریدم که با وجود usb2 بودن و 5400 دور بودن هیچ مشکلی در اجرای بازی ها از روی هارد اکسترنال ندارد .
adata نخر سعی کن همون مدلی که من پیشنهاد دادم بخری ، یعنی شما هارد سیگیت مدل گوفلکس با کارتریج usb2 بخرید که کاملا سازگار با ps3 هست ، بعداً میتونین با خرید کارتریج usb3 از سرعت بالا لذت ببرید .
بس باید صبر کنم تا گوفلکس بخرم الان که 170 شده فکر کنم اکسبشن هم از سیگیت 155 قیمت داشتم هر دو 1 ترا حجم.
قبلا چند بود قبل گرونی سیگیت گوفلس من 112 قیمت داشتم درسته یا بیشتر بود معلوم نیست کی مثل ادم میفروشن قیمت خوب میشه مثل قبل
ممنونم از توضیحات
زهـــZAHRAــــــرا
07-11-2011, 05:17
سلام
هیچکدام از مدلهای وسترن ضد ضربه و ضد آب نیستن .
سیلیکون پاور یکترابایت هم موجوده .هاردهای سیلیکون پاور مدل armor a80 از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که با داشتن بدنه آلومنیومی یکی از سنگینترین هاردهای پرتابل هست و دوتا کابل usb دارد که یکی از انها خیلی کوتاه و در داخل بدنه اش پنهان میشه ، ولی در زمینه هاردها وسترن و سیگیت حرف اول رو در دنیا میزنن.
قبل از خرید به سالم بودن جعبه مقوایی دقت کنید که فرو رفتگی یا ضربه دیدگی نداشته باشه مخصوصا گوشه هاش ، چون دیده شده که هارد در هنگام جابجایی از دست فروشنده یا پیک ، زمین میافته
در مورد گارانتی هم با وجودیکه هشت عدد هارد اکسترنال دارم خوشبختانه هیچکدام مشکلی نداشتن و در نتیجه نمیتونم در مورد گارانتی اظهارنظر کنم .
سلام
خیلی خیلی ممنون از توضیحات دقیقتون.
امیدوارم که هرگز اشکالی در هاردهاتون پیش نیاد که برای استفاده از گارانتیشون برید.
فقط می خواستم بدونم همونطور که درسرچ دیدم مثلا برای همین سیلیکون پاور گارانتی متین رایانه بوده. برای وسترن چیه؟ اسمشو میگم؟
راستی در حال حاضر اطلاعی ندارین که هارد 1 ترا وسترن چنده؟ قابل حملش و سیلیکون پاور a80؟
07-11-2011, 11:46
سلام
خیلی خیلی ممنون از توضیحات دقیقتون.
امیدوارم که هرگز اشکالی در هاردهاتون پیش نیاد که برای استفاده از گارانتیشون برید.
فقط می خواستم بدونم همونطور که درسرچ دیدم مثلا برای همین سیلیکون پاور گارانتی متین رایانه بوده. برای وسترن چیه؟ اسمشو میگم؟
راستی در حال حاضر اطلاعی ندارین که هارد 1 ترا وسترن چنده؟ قابل حملش و سیلیکون پاور a80؟
تا اونجایی که میدونم برای هارد وسترن چندین شرکت ، گارانتی میکنن از قیبل سازگار ، فیوچر ، ویستا پخش و ....
کلیه هاردهای اکسترنال وسترن و سیگیتی که خریدم با گارانتی سازگار بودن .
در مورد قیمت هم دوستمون در پست بالایی قیمت تقریبی رو دادن ، برای یکترای سیگیت 177 هزارتومن در صورتیکه قبلا حدوداً 112 هزارتومن بود . برای وسترن هم قطعا بیشتر از 177 هزارتومن خواهد بود .
noisymind
07-11-2011, 20:45
به نظر من که اگه الان خیلی کارتون گیر نیست به هیچ عنوان هارد نخرید! گندش رو در اوردن و هارد اینترنال 500 سیگیت بچه ها میگن شده 150 !!!!
به نظر من که اگه الان خیلی کارتون گیر نیست به هیچ عنوان هارد نخرید! گندش رو در اوردن و هارد اینترنال 500 سیگیت بچه ها میگن شده 150 !!!!
تا کی صبر کنیم؟
ata.royalfalcon
07-11-2011, 22:19
اثر سیل همچنان باقیست !!!
درسته اگه هر چیزی این کار میکردند همه (÷ول زور نمیدادند و مایه دارا نمیخریدند) . که خوب بود همه قیمت ها.
منم موندم ارزون که نه مثل قبل بشه اول گفتیم کنسول -- نمیشه بازی های روز نمیکنیم حالا گیر هاردم
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
تو کف بازی های ps3 موندم
امروز رفتم دنبال هارد یک چیزی ارزون میشه کسی خبر نداره دیگه جز فروشم فهمید باید گرون بده به اسم سیل
یجا usb 3 داشت wd 180 1 tb گفت usb2 میاره اگه موجودیه کل فروشم تموم بشه قیمت گرون وارد کنند بیشتر از الان میشه قیمت درسته . الان که ارزون داشتند این قدر زیاد کردند قیمت . سیل که تموم نشده تایلند که تا کار کنه طول میکشه میمونه خط تولید بقیه کشورا که جبران کنند اگه باز تراشه چیزی از تایلند نمیگرفتند.
فروشنده گفت wd بهتر از seagate درسته قیمتی هم بیشتره . همین 1 ترا بگیرم گفت بیاره 180 میشه usb2 اگه زیادتر نشه.500 گیگ گفت 125. wd کدوم مدلش خوبه؟
بنظرتون بگیرم برای ps3 میخوام.صبر کنم هم فکر نکنم قیمت خوب بشه درسته؟
noisymind
08-11-2011, 17:52
تا کی صبر کنیم؟
ببین کارخونه وسترن تعطیل شده. ولی فروشندگان محترم ما انواع و اقسام هارد رو گرون کردند. دیگه شما خودت حساب کن هارد اینترنال گرین شده 180 !! الان بگیری و بعد از حالا یک ماه یا دو ماه یا حتی بیشتر! ببینی قیمتش دوباره شده 65 تومان دلت نمیسوزه؟
یک چیزی هم بگم فروشنده گفت سیگیت کار نمیکنه خرابیش زیاده سوزن میبرونه میشکونه همین چیزا . seagate glofx هم نسبت به وسترن خرابیش زیاده و از وسترن ضعیف تره؟
با این سیل یعنی 2 ماه دیگه کارخونه کار میکنه یا تولید تو جاهای دیگه بالا ببرن کارخونه دیگه وسترن.
اصلا هر چی من بخوام بگیرم نایاب میشه بدشانسی میاد
Farshid72
08-11-2011, 18:38
یک چیزی هم بگم فروشنده گفت سیگیت کار نمیکنه خرابیش زیاده سوزن میبرونه میشکونه همین چیزا . seagate glofx هم نسبت به وسترن خرابیش زیاده و از وسترن ضعیف تره؟
با این سیل یعنی 2 ماه دیگه کارخونه کار میکنه یا تولید تو جاهای دیگه بالا ببرن کارخونه دیگه وسترن.
goflex و وسترن دوتا از بهترین برند های هارد هستن بعد شما رو چه حسابی این حرفارو راجبشون میزنید ؟؟؟؟
توصیه من اینه که صبر کنید
ata.royalfalcon
08-11-2011, 18:42
امروز رفتم دنبال هارد یک چیزی ارزون میشه کسی خبر نداره دیگه جز فروشم فهمید باید گرون بده به اسم سیل
یجا usb 3 داشت wd 180 1 tb گفت usb2 میاره اگه موجودیه کل فروشم تموم بشه قیمت گرون وارد کنند بیشتر از الان میشه قیمت درسته . الان که ارزون داشتند این قدر زیاد کردند قیمت . سیل که تموم نشده تایلند که تا کار کنه طول میکشه میمونه خط تولید بقیه کشورا که جبران کنند اگه باز تراشه چیزی از تایلند نمیگرفتند.
فروشنده گفت wd بهتر از seagate درسته قیمتی هم بیشتره . همین 1 ترا بگیرم گفت بیاره 180 میشه usb2 اگه زیادتر نشه.500 گیگ گفت 125. wd کدوم مدلش خوبه؟
بنظرتون بگیرم برای ps3 میخوام.صبر کنم هم فکر نکنم قیمت خوب بشه درسته؟
عزیز دل ، من مطمئن نیستم که کنسول بتونه با usb3 کار کنه . اگر خودت مطمئنی که کنسول میتونه با usb3 کار کنه همون وسترن 500 گیگ پرتابل essential رو که usb3 هست بخر .
چون در حال حاضر تمامی مدلهای essential وسترن از نوع usb3 هستن و usb2 وجود خارجی نداره اگر هم تو بازار پیدا شد قدیمی و تو انبار مونده هست ، برای اطمینان هم میتونین سایت زیر رو بررسی کنید . فقط مدل element هست که usb2 هست .
اگر قرار باشه که usb2 بخری بهتره که همون سیگیت مدل گوفلکس رو با کارتریج usb2 بخری و بعدا هروقت بودجه ای فراهم شد یه کارتریج usb3 بخری تا از سرعت بالا لذت ببری .
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
خودم سیگیت مدل گوفلکس دارم 500 گیگ برای کنسول ps3 خریده بودم از برج 4 تا الان سالم و بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه (البته پرتابل منظورم هست) .
goflex و وسترن دوتا از بهترین برند های هارد هستن بعد شما رو چه حسابی این حرفارو راجبشون میزنید ؟؟؟؟
توصیه من اینه که صبر کنید
اوکی
گفتم که فروشنده گفت قبول نکردم گفتم این جا ب÷رسم ببینم جریان چیه. کلا وسترن بهتر هست تو کار کرد
همیشه کارا با تاخیر انجام میدم زد هارد این طور شد.کلا مونده بودم 500 بخرم یا 1 ترا؟ گیر ترم و کار و ... صبر کردم 1 ترا بخرم که سیل اومد:5:
اره مدل المنت نشون داد به من usb3 بود . گفت شاید بیاره اگه باشه. نه usb2 میخرم کنسول میگن نمیشناسه ریسک نمیکنم.
وسترن 2 گیر اوردم بخرم مونده باشه تو انبار که مورد نداره منظورت اینه که مدل قدیم تکنولوژی قدیم داره جدید بخرم بهتره؟
در اخر ب÷سم وسترن برتری داره واقعا usb2 بخرم 180 .سیگیت glofex ندیدم . expasion چطوره؟ 155 دیدم
وسترن قدیم چند بود 1 ترا usb2 ?
ممنونم وسوسه شدم بخرم شایدم صبر کردم
ata.royalfalcon
08-11-2011, 19:28
همیشه کارا با تاخیر انجام میدم زد هارد این طور شد.کلا مونده بودم 500 بخرم یا 1 ترا؟ گیر ترم و کار و ... صبر کردم 1 ترا بخرم که سیل اومد:5:
اره مدل المنت نشون داد به من usb3 بود . گفت شاید بیاره اگه باشه. نه usb2 میخرم کنسول میگن نمیشناسه ریسک نمیکنم.
وسترن 2 گیر اوردم بخرم مونده باشه تو انبار که مورد نداره منظورت اینه که مدل قدیم تکنولوژی قدیم داره جدید بخرم بهتره؟
در اخر ب÷سم وسترن برتری داره واقعا usb2 بخرم 180 .سیگیت glofex ندیدم . expasion چطوره؟ 155 دیدم
وسترن قدیم چند بود 1 ترا usb2 ?
ممنونم وسوسه شدم بخرم شایدم صبر کردم
عزیز دل اون قدیمها وسترن مدل essential همگی usb2 بودن که الان همگی usb3 هستن
اگر هارد پرتابل وسترنی که دیدی usb2 هست پس
1. یا از مدلهای المنت هست .
2. یا از مدلهای مک هست .
3. یا از مدلهای قدیمی هست (شاید هم تقلبی باشه) .
چون همانطوری که قبلا هم گفتم در حال حاضر تمام مدلهای essential همگی usb3 هستن .
خلاصه سعی نکن که هارد پرتابل essential رو با اینترفیس usb2 پیدا کنی و بخریش .
نتیجه گیری نهایی :
اگر هارد پرتابل با اینترفیس usb2 میخوای بخری
یا از مدل المنت بخر
یا از مدل expansion بخر (البته اینو هم بدون که expansion هم با اینترفیس usb3 هم موجوده پس بهتره که فقط از نوع usb2 بخری)
ولی برای ps3 من روی گوفلکس تاکید دارم اگر پیدا نکردی میتونی با نمایندگی سازگار صحبت کنی .
کلا بازار بدی شده تو همه چیز حرف فروشنده چی بگم خودتون میدونید.........
حالا سیگیت ÷یش میاد یا بیشتر خرابی داره میگفت سوزن شکوندن و ... سوزن رید و رایت میگه؟ چی هست اصلا؟
وسترن که غولی بود تو هارد . سیگیتم این خرابی شنیدم دودل شدم. اوکی بس گلوفکس اوکی. فکر میکنید 2 week دیگه ارزون بشه
همین الان قیمت گرفتم سیگیت 1 ترا گلوفکس 213 خرید طرف هست گفت صبر کن . اینترنال ارزون شده .
نتیجه برای خرید هارد یا مرفه باید بود یا صبر کرد. فکر کنم باید کنسولم بندازم دور یا ارزون بفروشم. خسته شدم فوتبال زدم :19:
ata.royalfalcon
08-11-2011, 20:02
کلا بازار بدی شده تو همه چیز حرف فروشنده چی بگم خودتون میدونید.........
حالا سیگیت ÷یش میاد یا بیشتر خرابی داره میگفت سوزن شکوندن و ... سوزن رید و رایت میگه؟ چی هست اصلا؟
وسترن که غولی بود تو هارد . سیگیتم این خرابی شنیدم دودل شدم. اوکی بس گلوفکس اوکی. فکر میکنید 2 week دیگه ارزون بشه
والا رفیق هماطوری که قبلا هم گفتم من همین مدل گوفلکس پرتابل 500 گیگی رو تیرماه خریدم 78 هزارتومن :31: و هیچ مشکلی هم تا الان هم ندارم . البته باید درست نگهداری کرد .
از آینده بازار هم خبر ندارم و نمیدونم ارزون میشه یا خیر !!!
ArashMiniStar
08-11-2011, 20:23
آقا چی شده هاردا گرون شده؟ وسترن تعطیل شد!؟:41::13:
سرش چی اومده؟ تا جایی که میدونم چند کشور کارخونه دارن.1 کیش اینطوری شده؟
ata.royalfalcon
08-11-2011, 21:12
آقا چی شده هاردا گرون شده؟ وسترن تعطیل شد!؟:41::13:
سرش چی اومده؟ تا جایی که میدونم چند کشور کارخونه دارن.1 کیش اینطوری شده؟
سلام رفیق
بلی هاردها شدیدا گرون شده اساسی !!!
تا جایی که میشه بعنوان مهریه خانمها هم در نظر گرفت :31:
والا میگن به خاطر سیلی که تو تایلند اومده کارخانه وسترن و سایر کارخانه های مهم کلاً تعطیل شده که بازیابی اون مدتی طول میکشه ، بعضی ها هم دلایل گرونی رو به خاطر مسائل گمرکی میدونن !!!
این سایت معتبره یا fake میده جنس takrayan.ir
هارد قیمت خوب زده یک نگاه کنید که مرسی. wd داره و adata usb2 1 tb 125 خوبه بخرم یا قبلا این adata ارزونتر از این بوده مارک خوبی هست. نمیدونم wd یا بقیه داره یا فقط قیمت زده از قبل هست.
500 gig برای ps3 کم هست؟ 500 وسترن هم 85 میده خوبه بخرم مدل اسنشل ولی این بالا گفتید این مدل نخریم بهتره
ata.royalfalcon
09-11-2011, 15:11
این سایت معتبره یا fake میده جنس takrayan.ir
هارد قیمت خوب زده یک نگاه کنید که مرسی. wd داره و adata usb2 1 tb 125 خوبه بخرم یا قبلا این adata ارزونتر از این بوده مارک خوبی هست. نمیدونم wd یا بقیه داره یا فقط قیمت زده از قبل هست.
500 gig برای ps3 کم هست؟ 500 وسترن هم 85 میده خوبه بخرم مدل اسنشل ولی این بالا گفتید این مدل نخریم بهتره
سلام
من تا به حال از اين سايت خريد نكردم ، ولي اينطور استنباط ميكنم كه هم قيمتش و هم مشخصاتش قديمي و تا به حال بروز نشده !!!
چون همانطوري كه خودتون در جريان هستيد قيمت كليه هاردها خيلي بالا رفته و همچنين هارد پرتابل essential با اينترفيس usb3 وجود نداره درصورتيكه هاردي كه در لينك بالاست usb2 نوشته . ولي باز شما ميتونين با سايت تماس بگيريد تا دقيقتر متوجه موضوع بشيد .
والا خودم 500 گيگ كه دارم حدود 100 گيگ جا خالي داره و خيلي توش بازي نريختم شايد 15 عنوان بازي توش ريختم پس به نظر من 500 گيگ كمه . البته بستگي به حجم بازي داره مثلا بازي killzone چهل گيگ حجم داره و بعضي ها خيلي كمتر .
منظورت این بود که 500 گیگ بسه درسته؟ گفتید 100 خالی داره. فکرکنم تاب÷ی اشتب شد .500 گیگ حجم واقعیش چنده 500 کامل که نیس هیچوقت. یک سری بازی ها همیشگی هست مثل ریسینگ گرن توریسم و .. اول شخصم فکر کنم تموم کنیم باک کنیم درسته کسی دوبار یک بازی که نمیره.1 هفته هم میمونم باز ببینم چی میشه . 1 ترا برای ارشیو فیلم و .. هم خوب بود
مرسی
Aryasalahi
09-11-2011, 15:44
با سلام خدمت شما
راستش من وقت نكردم همه تاپيك رو بخونم
يك هارد اكسرنال ميخوام ١ ترابايت و بدون اداپتور( فقطusb) دوستان ميشه راهنماييم كنيد چه ماركي بهتره؟
قيمتاش؟
ممنونم
Aryasalahi
09-11-2011, 15:45
منظورت این بود که 500 گیگ بسه درسته؟ گفتید 100 خالی داره. فکرکنم تاب÷ی اشتب شد .500 گیگ حجم واقعیش چنده 500 کامل که نیس هیچوقت. یک سری بازی ها همیشگی هست مثل ریسینگ گرن توریسم و .. اول شخصم فکر کنم تموم کنیم باک کنیم درسته کسی دوبار یک بازی که نمیره.1 هفته هم میمونم باز ببینم چی میشه . 1 ترا برای ارشیو فیلم و .. هم خوب بود
مرسی
دوستان سلام يك هرد
ata.royalfalcon
09-11-2011, 15:49
مرسی
درسته 500 گيگ واقعي نيست و يكمي كمتره (تقريباً 465 گيگ) و حدوداً 15 تا بازي توش هست كه تقريباً 100 باقي مونده .
براي من كه كم بود چون حتي وقتي بازي رو تموم ميكنم پاك و حذف نميكنم يعني يادگاري نگه ميدارم :31:
خودم killzone2 رو دوباره دارم بازي ميكنم اينقدر كه هيجان انگيزه !!!
رابط usb هست که به هارد اینترنال وصل میشه و رابط ساتا ای دی ای به usb. الان هارد اینترنال ارزون شده دیروز گفت زنگ زدم به یک مغازه. رابط ها برق هارد از usb میگیرند یا یک ادابتوری هم همراهش هست . این کار ارزش داره . کنسول این نوع هارد میشناسه؟
قیمت قدیم 500 1 ترا هارد اینترنال چند بود که ببینم الان چنده . مراقبت این جور هارد سخته؟ دوستم که ارشیو 80 گیگ موسیقی هارد همین طور بیرون رو میز گذاشته بود اینترنال
ata.royalfalcon
09-11-2011, 16:24
رابط usb هست که به هارد اینترنال وصل میشه و رابط ساتا ای دی ای به usb. الان هارد اینترنال ارزون شده دیروز گفت زنگ زدم به یک مغازه. رابط ها برق هارد از usb میگیرند یا یک ادابتوری هم همراهش هست . این کار ارزش داره . کنسول این نوع هارد میشناسه؟
قیمت قدیم 500 1 ترا هارد اینترنال چند بود که ببینم الان چنده . مراقبت این جور هارد سخته؟ دوستم که ارشیو 80 گیگ موسیقی هارد همین طور بیرون رو میز گذاشته بود اینترنال
بلي اين راه هم ميشه ولي دردسر خاص خودش رو داره . مثلا اون آداپتورها ممكنه از لحاظ ولتاژ استاندارد نباشند ، اگر پاور كيس استاندارد دارين بهتره كه از همون استفاده كنيد ولي از رابط sata/ide to usb آن ميتونين استفاده كنيد و مشكلي نداره .
برق هارد از باور بگیرم یک باور بگیرم که به هارد بزنم . خود رابط ادابتور داره؟ میشه استاندارد نباشه ؟ برای کنسول میخاما .ارزش داره ؟امکانش هست چون هارد اینترنال هست و بیرون رو میز بزارم زود خراب بشه
ممنون
ata.royalfalcon
09-11-2011, 18:25
برق هارد از باور بگیرم یک باور بگیرم که به هارد بزنم . خود رابط ادابتور داره؟ میشه استاندارد نباشه ؟ برای کنسول میخاما .ارزش داره ؟امکانش هست چون هارد اینترنال هست و بیرون رو میز بزارم زود خراب بشه
ممنون
خود رابط آداپتور برق داره ولی اون آداپتورها خیلی استاندارد نیستن و ممکنه به هارد آسیب برسونه .
خودم از این باکسهایی که هارد اینترنال رو به اکسترنال تبدیل میکنن رو دارم ولی از آداپتور برق آن استفاده نمیکنم . خودم یه پاور اضافه دارم که مدلش green هست که با اون هارد رو روشن میکنم .
ولی به نظر من ارزش نداره ، بهتره که هارد اکسترنال رو بخری که دردسر نداشته باشی .
قیمت هارد اکسترنال سقوط کرد ( بعید میدونم) این جا میشه خبر بدید. یک مدت نت نمی تونم بیام .
ممنون
hamed_korn
12-11-2011, 18:40
دوستان توی هارد های اکسترنال ضد ضربه & ضد آب که usb 3 باشه کدوم مدل سرعت بالتری داره
ممنون
ata.royalfalcon
12-11-2011, 20:18
دوستان توی هارد های اکسترنال ضد ضربه & ضد آب که usb 3 باشه کدوم مدل سرعت بالتری داره
ممنون
سلام
برای داشتن سرعت بالا مسئله فقط usb3 نیست بلکه عوامل متعدد دیگری هم مطرح هست . در هر حال اگر ضد ضربه و ضد آب میخواهید به نظرم silicon power armor 80 میتونه گزینه مناسبی باشه که از هاردهای سامسونگ استفاده شده :20:
سلام
این سایت چاره یک مارکی داره فری کام مارک خوبیه؟ بعد همه باسبورتیا بدون فن هستند درسته بی صدا هستند دیگه اخه تو جزییات این مارک نوشته بود بدون فن گفتم خب همه همین طورن دیگه؟
750 گیگ فری کام هست 122 ارزش خرید داره با هزینه راه میشه 130
دیگه عجله ندارم نزدیکه گرفتاری کار شدم بیخیال بازی شدم ولی گفتم ببرسم این مارک از بچه ها
قیمت ها هم ثابته درسته
Hamed DC
13-11-2011, 09:03
سلام
این سایت چاره یک مارکی داره فری کام مارک خوبیه؟ بعد همه باسبورتیا بدون فن هستند درسته بی صدا هستند دیگه اخه تو جزییات این مارک نوشته بود بدون فن گفتم خب همه همین طورن دیگه؟
750 گیگ فری کام هست 122 ارزش خرید داره با هزینه راه میشه 130
دیگه عجله ندارم نزدیکه گرفتاری کار شدم بیخیال بازی شدم ولی گفتم ببرسم این مارک از بچه ها
قیمت ها هم ثابته درسته
سلام.
بله همگی بدون فن هستند.
مارک خوبیه(نه عالی)!
به نظر اگر عجله ندارین کمی صبر کنید.
فکر نمیکنم هنوز قیمت ها ثبات خوبی پیدا کرده باشه.
23292329
13-11-2011, 10:59
با سلام- بنده جديدا يك هارد اكسترنال سي گيت 1 ترابايت خريده ام (Seagate External Expansion 1T). اين هارد قبلا بر روي كامپيوترم كه ويندوز xp روي آن نصب بود شناسايي مي گرديد و مي توانستم به راحتي با آن كار كنم ولي جديدا از وقتي كه ويندوز (seven(7 را نصب نموده ام هارد مذكور را شناسايي مي كند ولي درايو هارد را شناسايي نمي كند و نمي دانم چه كاري بايد بر روي ويندوز انجام دهم تا درايو هارد را شناسايي و باز كند.
Hamed DC
13-11-2011, 11:43
با سلام- بنده جديدا يك هارد اكسترنال سي گيت 1 ترابايت خريده ام (Seagate External Expansion 1T). اين هارد قبلا بر روي كامپيوترم كه ويندوز xp روي آن نصب بود شناسايي مي گرديد و مي توانستم به راحتي با آن كار كنم ولي جديدا از وقتي كه ويندوز (seven(7 را نصب نموده ام هارد مذكور را شناسايي مي كند ولي درايو هارد را شناسايي نمي كند و نمي دانم چه كاري بايد بر روي ويندوز انجام دهم تا درايو هارد را شناسايي و باز كند.
سلام.
هارد رو به چند پارتیشن قسمت کردین یا فقط درایو بندی کردین؟؟؟
ویندوز رو با آنتی ویروس اسکن کنید.
اگر درایوی برای شناسایی راحت همراه هارد بوده رو نصب کنید.
حالا دیرتر بخام بخرم برای کنسول چه هاردی خوبه ( برای ps3 )
بچه ها گفتند گلوفکس منم حتما همین میخرم ولی اینکه فروشنده گفت سوزن میبرونه و میشکونه چیه خرابیشبیشتره ؟ وسترن گفت خوبه قیمتن هم بیشتره و الان وسترنم که کم یابه بخصوص usb2 ارزش داره با هاب ادابتوری هارد us3 وصل کنم به هارد ضربه نمیخوره فقط گرفتاریه برق داره دیگه
ممنون
ata.royalfalcon
13-11-2011, 13:26
سلام
علاوه بر توضيحات دوستمون ، به قسمت disk management مراجعه نموده و در صورتيكه پارتيشنها letter نداشته باشن يك حروف غير تكراري براي پارتيشنها تعريف كنيد .
chare.ir این سایت مارک فری کام داره برای هارد مارک خوبیه یا خرابی داره مثل سیگیت اینا هست ؟ 750 گیگ 122 میده اومدیم ارزون نشد همین بخرم خوبه؟
23292329
13-11-2011, 14:04
سلام
علاوه بر توضيحات دوستمون ، به قسمت disk management مراجعه نموده و در صورتيكه پارتيشنها letter نداشته باشن يك حروف غير تكراري براي پارتيشنها تعريف كنيد .
با سلام- شايد بنده نتوانستم به درستي مشكل را مطرح كنم.هارد اکسترنال توی ویندوز ایکس پی میشناسش اما نمیدونم چرا توی ویندوز 7 میشناسه اما نمیشه داخلش رفت
در ویندوز 7 در قسمت دیوایس کاملا میشناسش اما واردش نمیشه و در my computer هم نشون نمیده تا بتونیم داخلش بریم
این هارد درایور هم نداره که بشه توسط اون این مشکل رو حل کرد . در ضمن هارد نيز پارتيش بندي نشده است
ata.royalfalcon
13-11-2011, 14:08
با سلام- شايد بنده نتوانستم به درستي مشكل را مطرح كنم.هارد اکسترنال توی ویندوز ایکس پی میشناسش اما نمیدونم چرا توی ویندوز 7 میشناسه اما نمیشه داخلش رفت
در ویندوز 7 در قسمت دیوایس کاملا میشناسش اما واردش نمیشه و در my computer هم نشون نمیده تا بتونیم داخلش بریم
این هارد درایور هم نداره که بشه توسط اون این مشکل رو حل کرد . در ضمن هارد نيز پارتيش بندي نشده است
عزيز دل شما يه بار ديسك منجمنت رو نگاه بندازيد و اگر امكانش هست يه عكس هم ازش بذاريد اينجا تا بشه راحتتر و دقيقتر راهنمايي كرد .
براي فراخواني اين برنامه كافيست دستور DISKMGMT.MSC رو در run تايپ و اجرا كنيد .
ata.royalfalcon
13-11-2011, 14:26
chare.ir این سایت مارک فری کام داره برای هارد مارک خوبیه یا خرابی داره مثل سیگیت اینا هست ؟ 750 گیگ 122 میده اومدیم ارزون نشد همین بخرم خوبه؟
والا تا اونجايي كه شنيدم از هارد اينترنال وسترن استفاده شده ، اگر usb2 هست كه ميتونه گزينه مناسبي براي ps3 باشه اما اگر usb3 هست و توسط ps3 شناسايي نميشود اجبارا بايد يه usbhub آداپتوردار بخرين .
این لینک بیزحمت نگاه میکنید کدوم بهتره؟
من نظرم رو دو تا لینک اخریه بخاطر حجم بیشترشون 750 گیگ و
1 ترا ولی بدیش اینه که ادابتوریه این 1 ترا
.
یکمم صبر میکنم شایدم اگه گفتید خوبه بخرم
1 ترا هم بر میشه با بازی درسته
بعدا هارد ادابتوری 2 ترا بگیرم که ذخیره کنم ارشیو بازی یک هاردم برای بردن مغازه که بازی بریزه داخلش خوبه اینجوری؟
شایدم کلا صبر کردم بعد امتحان ترم بخرم هارد شایدم قیمتا خوب شد
امان از بدشانسی تو همه چیز و روابط در زندگی
ata.royalfalcon
14-11-2011, 08:28
این لینک بیزحمت نگاه میکنید کدوم بهتره؟
من نظرم رو دو تا لینک اخریه بخاطر حجم بیشترشون 750 گیگ و
1 ترا ولی بدیش اینه که ادابتوریه این 1 ترا
.
یکمم صبر میکنم شایدم اگه گفتید خوبه بخرم
1 ترا هم بر میشه با بازی درسته
بعدا هارد ادابتوری 2 ترا بگیرم که ذخیره کنم ارشیو بازی یک هاردم برای بردن مغازه که بازی بریزه داخلش خوبه اینجوری؟
شایدم کلا صبر کردم بعد امتحان ترم بخرم هارد شایدم قیمتا خوب شد
امان از بدشانسی تو همه چیز و روابط در زندگی
سلام
مورد اولي و آخري فكر نميكنم مناسب براي شما باشه ، بيشتر فكر ميكنم مناسب براي كساني باشه كه نگران امنيت اطلاعات ناشي گم شدن هارد هستن . شما هم كه براي ps3 ميخواهيد بخريد و فكر نميكنم صحيح باشه كه پول اضافي براي قابليت رمز نگاري خاص آن بپردازيد . پس اگر هارد فريكام ميخواهيد بخريد از بين سه مدلي كه لينكشو گزاشتيد مدل وسطي رو پيشنهاد ميدم.
==============
يكترابايت هم به راحتي پر نميشه عزيز . خودم ديشب هارد 500 گيگ رو ديدم 24 تا بازي توش بود كه حدود 100 گيگ هنوز جا خالي داره (قبلا گفتم 15 تا چون دقيق نميدونستم چند تا بازي دارم) .
23292329
14-11-2011, 09:11
نقل قول:
نوشته شده توسط 23292329
عزيز دل شما يه بار ديسك منجمنت رو نگاه بندازيد و اگر امكانش هست يه عكس هم ازش بذاريد اينجا تا بشه راحتتر و دقيقتر راهنمايي كرد .
براي فراخواني اين برنامه كافيست دستور DISKMGMT.MSC رو در run تايپ و اجرا كنيد .
با سلام- بنده روشي كه فرموديد را انجام دادم ولي هنگام تغيير letter با پيغامي كه عكس آن را قرار داده ام مواجه شدم. جالب اينجاست كه ويندوز سون در قسمت diskmanagment هارد را مي شناسد ولي هيچ كاري روي آن نمي توان انجام داد و پيغام گفته شده مي آيد. البته بنده پس از رويت اين پيغام سي دي ويندوز را قرار داده و مجددا درايور آن را آپديت نمودم ولي باز هم درايو هارد را باز نمي كند. در عكس زير disk1 هارد اكسترنال بنده مي باشد
این مدل تهش 750 گیگ هست فکر کنم بنظرتون خوبه بخرم حوصله صبر اینا ندارم شایدم موندم
قیمتش مناسبه یا قبلا کمتر بود 122 میده 750 گیگ فکر میکنید 700 گیگ داره حجم واقعی؟
چرا میگه موبایل 2.5 درایو تکنولوژِ قدیمه یا جدیده ؟ جنسشون خوبه فریکام؟ فکرکنم فرمت 32 باشه فت درسته ؟
ممنون . این مدل سیم usb دورش ÷یچیده بود مشکل نداره زور قطعی بیدا نکنه ؟؟؟
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
رمز 256 بیتی سخت افزاری چیه برای زمانی که هارد گم شد یا اینکه میشه لاک کرد هارد را؟
تو بارتیشن بازی کنسول فیلم و ... بریزم مشکلی نداره ؟؟
ata.royalfalcon
14-11-2011, 14:59
این مدل تهش 750 گیگ هست فکر کنم بنظرتون خوبه بخرم حوصله صبر اینا ندارم شایدم موندم
قیمتش مناسبه یا قبلا کمتر بود 122 میده 750 گیگ فکر میکنید 700 گیگ داره حجم واقعی؟
چرا میگه موبایل 2.5 درایو تکنولوژِ قدیمه یا جدیده ؟ جنسشون خوبه فریکام؟ فکرکنم فرمت 32 باشه فت درسته ؟
ممنون . این مدل سیم usb دورش ÷یچیده بود مشکل نداره زور قطعی بیدا نکنه ؟؟؟
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
رمز 256 بیتی سخت افزاری چیه برای زمانی که هارد گم شد یا اینکه میشه لاک کرد هارد را؟
تو بارتیشن بازی کنسول فیلم و ... بریزم مشکلی نداره ؟؟
بخر عزيز ، زياد سخت نگير !!! قيمتش هم مناسبه .
آره حجمش هم تقريبا همون 700 گيگ ميشه . البته اگر حجم دقيقتر بخواي حساب كني اينطوري ميشه
هر 8 بیت = یک بایت
هر 1024 بایت = یک کیلوبایت
هر 1024 کیلوبایت = یک مگابایت
هر 1024 مگابایت = یک گیگابایت
هر 1024 گیگابایت = یک ترابایت ، پس هارد 750 گيگ در واقع 750.000.000.000 بايت هست و اگر شما این را سه بار تقسیم بر 1024 بکنید تقریبا برابر با 698.49193096160888671875 گیگ که تقریبا همان 700 گیگ هست .
بعدا هم ميتوني به دلخواه خودت فرمت fat32 يا ntfs كني ، پس مشكلي نداره عزيز ، اون سيمش هم مشكلي نداره ولي كمتر بايد بازي كني باهاش !!!
رمز 256 بیتی سخت افزاری هم به سيستم قفل گذاري قدرتمند اشاره ميكنه كه قابل هـك كردن هم نيست ولي بهتره كه روي هارد پسورد نذاري چون اگر پسورد يادت بره حسابي به مشكل بر ميخوري !!!
زنگ زدم گفتم موجودی دارید گفت بهتون زنگ میزنیم کد کالا دادم. منظورم اینه با هزینه راه 130 در میاد فتم ببرسم که زیاد گرونه برای 750 یا نه ؟ اخرین سوال اینه که اگه سیمش مشکل داره یمدل دیگه بخرم سیمش چسبیده بهش حتما باید دورش بزارم؟ اون مدل موبایلی که 500 گیگش که کارت کد مخصوص داشت خوب بود فقط حجمش کمه
مشکلی نداره ساختارش همین میخرم
اخرین سوال ارزش داره صبر کنم؟؟ برای 1 ترا/ شما ارشیو بازی هم داری غیر روی هارد برتابلت؟ من سیستمم هارد بالا نداره بخام بازی توش بزارم برای همین دنبال هارد خوبم که نسوزه
ata.royalfalcon
14-11-2011, 16:14
زنگ زدم گفتم موجودی دارید گفت بهتون زنگ میزنیم کد کالا دادم. منظورم اینه با هزینه راه 130 در میاد فتم ببرسم که زیاد گرونه برای 750 یا نه ؟ اخرین سوال اینه که اگه سیمش مشکل داره یمدل دیگه بخرم سیمش چسبیده بهش حتما باید دورش بزارم؟ اون مدل موبایلی که 500 گیگش که کارت کد مخصوص داشت خوب بود فقط حجمش کمه
مشکلی نداره ساختارش همین میخرم
اخرین سوال ارزش داره صبر کنم؟؟ برای 1 ترا/ شما ارشیو بازی هم داری غیر روی هارد برتابلت؟ من سیستمم هارد بالا نداره بخام بازی توش بزارم برای همین دنبال هارد خوبم که نسوزه
قبلا يكترابايت 130 هزارتومن بود .
طبق شكل زير كابل usb خيلي كوتاهه كه ميتونين از كابل هاي رابط استفاده كنين (حداكثر 30 سانتي چون بيشتر جواب نميده).
اين هم سايت اصلي براي اين مدل .
من كلاً 13 ترابايت هارد دارم كه در آينده نزديك 3 ترابايت هم بهش اضافه ميشه و كلاً 16 ترابايت هارد خواهم داشت !!! كه اگر هاردپرتابل پر بشه اونجا ميريزم .
ata.royalfalcon
14-11-2011, 16:46
با سلام- بنده روشي كه فرموديد را انجام دادم ولي هنگام تغيير letter با پيغامي كه عكس آن را قرار داده ام مواجه شدم. جالب اينجاست كه ويندوز سون در قسمت diskmanagment هارد را مي شناسد ولي هيچ كاري روي آن نمي توان انجام داد و پيغام گفته شده مي آيد. البته بنده پس از رويت اين پيغام سي دي ويندوز را قرار داده و مجددا درايور آن را آپديت نمودم ولي باز هم درايو هارد را باز نمي كند. در عكس زير disk1 هارد اكسترنال بنده مي باشد
اين مشكل تقريبا شايع هست و اتفاقا يه بار خودم باهاش روبرو شدم كه حل نشد و چاره اي جز فرمت نداشتم.
راه حلهاي يشنهادي
1. با استفاده از نرم افزارهايي چون easeus partition master يا acronis disk director و يا نرم افزارهاي مشابه مثل paragon سعي كنيد روي پارتيشن letter بذاريد .
2. اگر روش يك نتيجه نداد و اگر اطلاعات ارزشمندي دارين بهتره كه برگردين به XP و اطلاعات رو در جاي مطمئن ذخيره كنيد و سپس در همان ويندوز 7 هارد رو فرمت كنيد .
3. اگر احيانا در XP هم به همين صورت بود بايد با استفاده از نرم افزارهاي بازيابي اطلاعات كه ميتوانن اينگونه پارتيشن هاي معيوب رو شناسايي كنن ، اطلاعات رو استخراج و سپس در نهايت فرمت كنيد . نرم افزارهاي بازيابي اطلاعاتي چون easeus partition recovery ميتوانن چنين پارتيشنهاي رو شناسايي كنن .
همین میخام بخرم کابل کوتاهه مشکل داره درسته رابط بزنم تو بازی هنگ و فریز و.... نمیکنه کنسول؟؟؟ یا بازی فریز و کند بشه و ...
کابل رابط جنس مرغوب داره ؟؟؟ممنون
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
جنس فری کام این مددلش خوبه مدل usb دیدم اینقد کوتاهه گفتم خیلی بد طراحی شده تو جهبه اش رابط و .. نداره ؟؟
خاطر جمع خوبه مدلش؟؟
ممنون
ata.royalfalcon
14-11-2011, 23:47
همین میخام بخرم کابل کوتاهه مشکل داره درسته رابط بزنم تو بازی هنگ و فریز و.... نمیکنه کنسول؟؟؟ یا بازی فریز و کند بشه و ...
کابل رابط جنس مرغوب داره ؟؟؟ممنون
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
جنس فری کام این مددلش خوبه مدل usb دیدم اینقد کوتاهه گفتم خیلی بد طراحی شده تو جهبه اش رابط و .. نداره ؟؟
خاطر جمع خوبه مدلش؟؟
ممنون
خودم هارد سیگیت رو با رابط به کنسول وصل کردم و مشکلی نداشتم ، مثلا هنگ یا فریز یا کند نشد . البته اینو هم بگم که طول کابل نباید بلند باشه مثلا حداکثر 30 سانتی متری خوبه ، اما اگر از کابلهای رابط 1 متر به بالا استفاده کنی به خاطر اتلاف ولتاژ هارد راه اندازی نمیشه .
نکته دیگه این هست که اگر بازی هنگ یا فریز کنه ممکنه مشکل از بازی باشه نه هارد ، همانطوریکه میدونین اگر بازی هنگ کنه باید راه حلهای مختلفی رو امتحان کرد مثلا تعویض eboot و غیره ...
در مورد وجود رابط اضافی در داخل جعبه ، دیتا شیت این مدل رو بررسی کردم و محتویات داخل این جعبه شامل موارد زیر هست
• ToughDrive 2.5” mobile external hard drive
• Integrated USB cable
• USB extension cable
• Quick Install Guide
• two years manufacturers warranty and unlimited helpdesk support
که نوشته USB extension cable پس اینطوری نتیجه میگیرم که یه کابل رابط در داخل جعبه باید باشه ،
سلام
مرسی
مثل اینکه قسمت نیست بخرم زنگ زدم شماره هم گرفتن گفت تماس میگیریم که هیچی نشد.میل زدم گفت این مدل فقط موجوده.
خیلی چیز زاده هستند زود قیمت همین دیروز میل زدم بردن الا کردن 750 گیگی 140 از 122 تومن
سایت چاره خیلی ادمای مزخرفین
panther99
16-11-2011, 16:15
آقا الان با 70 تومن چه مارک و مدلی ، هارد اکسترنال میشه خرید ؟؟؟؟ برای آرشیو آهنگ و فیلم .
ata.royalfalcon
16-11-2011, 20:21
آقا الان با 70 تومن چه مارک و مدلی ، هارد اکسترنال میشه خرید ؟؟؟؟ برای آرشیو آهنگ و فیلم .
سلام
قیمت هارد الان بالاست و فکر نمیکنم با 70 هزارتومن مورد مناسبی پیدا بشه .
سلام هارد توشیبا خریدم 1 ترابایت usb 2 فقط سی دی را اندازی نداره . تا خریدم بردم مغازه که بازی بریزد فرمتش 32 نت چون usb2 بارتیشنشم یکی هست زمانی که اک میخریم. بازی ریخت. اوردم Pc نمیشناسه کنسولم نمیشناسه. از جایی که گرفتم گفته بود برنامه هارد داخل خودشه . چی کار کنم؟
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
usb سیستمم 1 هست .
ata.royalfalcon
16-11-2011, 23:31
سلام هارد توشیبا خریدم 1 ترابایت usb 2 فقط سی دی را اندازی نداره . تا خریدم بردم مغازه که بازی بریزد فرمتش 32 نت چون usb2 بارتیشنشم یکی هست زمانی که اک میخریم. بازی ریخت. اوردم Pc نمیشناسه کنسولم نمیشناسه. از جایی که گرفتم گفته بود برنامه هارد داخل خودشه . چی کار کنم؟
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
usb سیستمم 1 هست .
سلام
اول به پورت پشت کیس متصل کن و بعد دستور DISKMGMT.MSC رو در run تایپ کن تا وضعیت هارد مشخص بشه . یعنی آیا هارد رو نشون میده یا خیر ؟؟ و اگر بلی چه فرمتی داره fat32 یا ntfs یا هرچیز دیگه !!!
اگر میتونی یه عکس هم از دیسک منجمنت بذار تا بهتر بتونم راهنمایی کنم .
نیست usb man 1 هست . موس هم به usb وصل کردم. ولی چراغ هارد روشن میشه ولی نمیشناسه؟
هارد به سیستم زدم بعد دیدم نشون نمیده همین طوری کشیدم مشکلی نداره ؟ مثل فلش میشه کشید؟ ضرر نداره؟ نسوزه؟
الان که وصله
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
نتم قطع با دیا ابم . فرمت های درایوم ntfs
3 درایوم نشون میده نوشته بیسیک همین
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
چرا کنسول نمیشناسه؟
خوده کسی که بازی ریخت گفت هارد خودشم همین مثل منه گفت خسته شدم تا سیستمم هر دو شناخت گفت خیلی کند میریخت اطلاعات گفت دلیلش نمیدونم
ata.royalfalcon
16-11-2011, 23:42
حواست هست که با هارد اینترنال اشتباه نگرفتی !!!
نکنه اون سه تا مربوط به هارد اینترنالت هست ، بیشتر دقت کن تا مطمئن بشی !!!
درایوری چیزی نمیخاد؟ کاش میبرسیدم خودش چطور وصل کرد به سیستمش .
دی سی میشم الان میام
ata.royalfalcon
16-11-2011, 23:47
درایوری چیزی نمیخاد؟ کاش میبرسیدم خودش چطور وصل کرد به سیستمش .
دی سی میشم الان میام
نه عزیزم درایور نمیخواد و لازم هم نیست .
گفتم که نشون نمیده هارد اکسترنال اینتر نال گفتم بیسیک نوشته . من بد توضیح دادم
کاری نمیشه کرد
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
تو هاردویر سیستم هم سرچ زدم نشون نمیده کدوم قسمت میره هارد اکسترنال Usb یا اسم توشیبا میزنه؟
ata.royalfalcon
16-11-2011, 23:55
گفتم که نشون نمیده هارد اکسترنال اینتر نال گفتم بیسیک نوشته . من بد توضیح دادم
کاری نمیشه کرد
عزیز دلم ، با کابل رابط که وصل نکردی ؟؟؟ اگر وصل کردی جدا کن و مستقیم به پشت کیس متصل کن .
toshiba alu2 اسمش
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
کابل خودشه فقط اینکه دو سر داره یعنی دو تا usb داره
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
گرفتم چیه یهو جرقه زد خوب که تمرکز کردم دیدم usb اصلی وصل نکردم اولی اخه کوتاه تر بود
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
عجب بد ساختن یهو یک کابل بلند میزاشتن. من اون سری که از سر بشت خوده usb اصلی گرفته بودن وصل کرده بودم
چه سوتی شد
ata.royalfalcon
16-11-2011, 23:59
toshiba alu2 اسمش
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
کابل خودشه فقط اینکه دو سر داره یعنی دو تا usb داره
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
گرفتم چیه یهو جرقه زد خوب که تمرکز کردم دیدم usb اصلی وصل نکردم اولی اخه کوتاه تر بود
عزیز دلم به اون کابله کابلهای دو سر میگن و باید هر دوتاشو جداگانه به پورت usb پشت کیس متصل کنی .
کوتاه بود وصل نمیکردم Usb سر اصلی. ولی باعثش خودت شدی من موضوع دستم بیاد ممنون رفیق
---------- Post added 17-11-2011 at 12:02 AM ---------- Previous post was 16-11-2011 at 11:59 PM ----------
من اون سری وصل کردم که از بشت سر اصلی گرفته بود سیمش جالب اینکه چراغ روشن میشد؟ حالا سیستم بشناسه میشه اون سر فرعی وصل کنم.
کنسول باید اون سر اصلی وصل کنم فقط. بس اون سر دومی فایدش چیه؟
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
جدا وصل میکردم
ata.royalfalcon
17-11-2011, 00:07
یه توضیح کامل درباره اینجور کابلها
y-cable چيست : كابلي هست كه مثل عكس زير سه تا انتها داره يكي از اين انتها به خود هارد وصل ميشه و ديگري به يك پورت لپتاپ يا PC وصل ميشه كه هم براي ترانسفر ديتا هست و هم براي تامين برق . گاهي اوقات پيش مياد كه برق مورد نياز كافي نيست و در نتيجه هارد راه اندازي نميشود در اينجور مواقع بايد سومين قسمت كابل رو به يه پورت usb وصل كرد .
بعبارت دیکه باید اول قسمت اصلی (کابلی که کلفتره) رو وصل کنی و اگر راه نیافتاد قسمت دومی (اونی که نازکتره) رو وصل کنی .
این هم عکسش
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
رفیق بازهم تاکید میکنم
اول قسمت اصلی (کابلی که کلفتره) رو وصل کنی و اگر راه نیافتاد قسمت دومی (اونی که نازکتره) رو وصل کنی .
heavy rain زده 19.3 گیگ
god of war collection 3.4 درسته حجمش
عجب ادمایی بیدا میشه ntfs هست گفتم فت کنید چی کنم با کدوم برنامه فرمت کنم حجمشم کم باشه نتم دای اب فعلا .
کنسول مولتی من نوشته ntfs میتونم دو تا بازی بریزم بعد فرمت کنم؟ سیم فرعی هارد وصل کرده بودم بعد زدم تو مولی من ntfs سویچ کنسول صفحش سیاه شد مجبور شدم از رو کنسل خاموش کنم؟ ضرر داشت؟
مولتی من نشون نمیده ntfs کبی نمیکنه دوباره کنسول هنگ نکنه
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
گفتم اوکی شد مرسی. فرمتش فت نیس ntfs چی کنم بازی فعلا بیزم تو هارد کنسول گفتم دفه قبل گزینه Ntfs زدم تو مولتی من هنگ شد سیاه شد صفحه خاموش میکنی از رو کنسول چندتا بوق میزنه خاموش میشه برای همه این طوری میشه زمانی که هنگ میشه از رو کنسول خاموش میکنیم . ضرر داشت هنگا از رو خاموش کردن؟؟؟
ata.royalfalcon
17-11-2011, 00:13
heavy rain زده 19.3 گیگ
god of war collection 3.4 درسته حجمش
عجب ادمایی بیدا میشه ntfs هست گفتم فت کنید چی کنم با کدوم برنامه فرمت کنم حجمشم کم باشه نتم دای اب فعلا .
کنسول مولتی من نوشته ntfs میتونم دو تا بازی بریزم بعد فرمت کنم؟ سیم فرعی هارد وصل کرده بودم بعد زدم تو مولی من ntfs سویچ کنسول صفحش سیاه شد مجبور شدم از رو کنسل خاموش کنم؟ ضرر داشت؟
مولتی من نشون نمیده ntfs کبی نمیکنه دوباره کنسول هنگ نکنه
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
گفتم اوکی شد مرسی. فرمتش فت نیس ntfs چی کنم بازی فعلا بیزم تو هارد کنسول گفتم دفه قبل گزینه Ntfs زدم تو مولتی من هنگ شد سیاه شد صفحه خاموش میکنی از رو کنسول چندتا بوق میزنه خاموش میشه برای همه این طوری میشه زمانی که هنگ میشه از رو کنسول خاموش میکنیم . ضرر داشت هنگا از رو خاموش کردن؟؟؟
رفیق ورژن مولتیمن چنده ؟؟؟ اگر ورژن بالا باشه ، فایل منیجر میتونه NTFS رو بشناسه ولی فقط میتونی کپی کنی داخل هارد کنسول . یعنی نمیتونی از روی هارد اکسترنال بازی کنی که مهم نیست . ضمن اینکه داخل مولتیمن گزینه ای داره که میتونی سوئیچ کنی به NTFS
باز اگر بخوای FAT32 کنی باید یه جایی کپی کنی و بعد فرمتشو عوض کنی وگرنه همه بازیها پاک میشه!!!
منم سیستمم جا نداره کبی کنم بازی 20 گیگ فرمت کنم فت 32
به کنسول زدم نشماخت زدم مثلث + استارت دوباره زد کنسول سیاه شد این کارم ضرر داره از رو خودش خاموش کردم
اصلا گذشتیم از بازی
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
lمولتی من 2.08 زدم گزینه سوییچ باز زد سیاه شد یس زدم سیاه میشه مجبورم از خودش خاموش کنم ضرری داره؟
ata.royalfalcon
17-11-2011, 00:18
منم سیستمم جا نداره کبی کنم بازی 20 گیگ فرمت کنم فت 32
به کنسول زدم نشماخت زدم مثلث + استارت دوباره زد کنسول سیاه شد این کارم ضرر داره از رو خودش خاموش کردم
اصلا گذشتیم از بازی
عزیز دل اینو باید بری تو انجمن ps3 بپرسی دیگه بیشتر از این نمیدونم !!!
ntfs باشه بازم تو فایل منجر نشون میده؟ شوتایمم همین برنامه بود ککه رفتم برنامه شو تایم دان لود کردم قبلا با اینکه مواتی منم 90 مگ هست تو کنسول حجمش شوتایم میزدم سیاه میشد فکر کنم یعنی برنامه نصب نیست. برنامه جدا داره که سوییج ntfs امکانش فعال بشه . گرفتاری داره کنسول
ata.royalfalcon
17-11-2011, 00:25
ntfs باشه بازم تو فایل منجر نشون میده؟ شوتایمم همین برنامه بود ککه رفتم برنامه شو تایم دان لود کردم قبلا با اینکه مواتی منم 90 مگ هست تو کنسول حجمش شوتایم میزدم سیاه میشد فکر کنم یعنی برنامه نصب نیست. برنامه جدا داره که سوییج ntfs امکانش فعال بشه . گرفتاری داره کنسول
من جای شما بودم اون هارد رو فرمت fat32 میکردم و اینقدر هم دچار مشکل نمیشدم .
البته به نظر من بهتره ببری همونجایی که براتون بازی ریختن و بهشون بگی که من fat32 میخواستم !!!
برنامه ای کم حجم هست لینک بدید یا اسم دانلود کنم که یک بارتیشن اضافه کنم اون فت 32 کنم
ata.royalfalcon
17-11-2011, 09:35
برنامه ای کم حجم هست لینک بدید یا اسم دانلود کنم که یک بارتیشن اضافه کنم اون فت 32 کنم
برنامه هاي متنوعي در اين زمينه هست مثل easeus partition master يا acronis disk director suite home كه البته من خودم اكرونيس رو بيشتر ترجيح ميدم .
يه آموزش مختصر هم درباره نحوهء كار با اكرونيس در اينجا نوشتم .
نكته : اكرونيس نرم افزارهاي مختلفي داره كه نسخه disk director مخصوص پارتيشن بندي هست كه البته كم حجم هم نيست .
زهـــZAHRAــــــرا
17-11-2011, 14:02
سلام
از شانس من هرچی موندم خبری از وسترن نشده. من میرم سراغ همون سیلیکونa80 . فقط بنظرتون اینترنتی خریداری کنم بهتره یا حضوری خودم برم؟ برای فیلمهام...1ترا می خوام.
اگه درحال حاظر قیمت به روزش رو می دونین با آدرس اینترنتی برای خرید (یه سایت مطمئن)ممنون اگه لطف کنین:11:
فقط یه سوال که من تو عکساش دیدم نوشته usb 3 یعنی 2 هم می خوره؟
Hamed DC
17-11-2011, 14:12
سلام
از شانس من هرچی موندم خبری از وسترن نشده. من میرم سراغ همون سیلیکونa80 . فقط بنظرتون اینترنتی خریداری کنم بهتره یا حضوری خودم برم؟ برای فیلمهام...1ترا می خوام.
اگه درحال حاظر قیمت به روزش رو می دونین با آدرس اینترنتی برای خرید (یه سایت مطمئن)ممنون اگه لطف کنین:11:
فقط یه سوال که من تو عکساش دیدم نوشته usb 3 یعنی 2 هم می خوره؟
با سلام.
دوست عزیز خرید اینترنتی رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم.
بهتره حضوری خرید کنید تا در صورت مشکل داشتن هارد رو تعویض کنید.
من 500گیگش رو 100.000تومن قیمت دارم!
بله usb3به پورت نسخه2هم میخوره.
این امر حالت بالعکسش هم صادقه.
ba maram
17-11-2011, 14:35
یه هارد اکسترنال 1 ترا چنده الان؟؟(با آدابتور و بدون آدابتور))((یه چیزی که خرابی نداشته باشه.یو اس بی 2 بودم اشکالی نداره)
گرون شده.مبدونم :(
سلام دوستان. من دو تا سوال داشتم . یکی اینکه اگر بخوام برای بعضی از فولدرهای توی هارد اکسترنالم قفل بزارم باید چکار کنم؟ آیا برنامه خاصی برای این کار هست؟
دوم اینکه می خوام از اطلاعات توی هاردم بک آپ بگیرم و بریزمشون روی چندتا دی وی دی. برنامه ایی می خواستم برای این کار که هم حجم اطلاعات رو کم کنه برای بک اپ هم اذیت نکنه و خوب باشه.
خیلی ممنون
ata.royalfalcon
17-11-2011, 22:34
سلام دوستان. من دو تا سوال داشتم . یکی اینکه اگر بخوام برای بعضی از فولدرهای توی هارد اکسترنالم قفل بزارم باید چکار کنم؟ آیا برنامه خاصی برای این کار هست؟
دوم اینکه می خوام از اطلاعات توی هاردم بک آپ بگیرم و بریزمشون روی چندتا دی وی دی. برنامه ایی می خواستم برای این کار که هم حجم اطلاعات رو کم کنه برای بک اپ هم اذیت نکنه و خوب باشه.
خیلی ممنون
سلام
برنامه های زیادی برای این کار هست ولی خودم truecrypt رو پیشنهاد میدم چون رایگانه و دردسر کرک کردن رو هم نداره
مکانیسم کلی این برنامه ساختن یه درایو مجازی به حجم دلخواه هست که شما داخل این درایو مجازی فایلهای خودتون رو کپی میکنید .
بعبارت دیگه این برنامه یه فایلی میسازه به حجم انتخابی خودتون ، مثلا اگر کل فایلهایی که میخواهید در درایو مجازی کپی کنید یک گیگ هست شما باید حجم اونو حدوداً بیشتر از یک گیگ بگیرید .
سپس truecrypt این فایل ساخته شده رو mount میکند تا در my comuter بعنوان یک درایو مجازی دیده شود .
نکته : این فایل باید در هارد اکسترنال ذخیره شود . پس اگر هارد اکسترنال شما full هست ابتدا باید هارد رو از اطلاعات خالی کنید . در استفاده از این برنامه باید خیلی دقت کرد ....
Nocturne
18-11-2011, 17:00
این مدل خوب هست؟ مارکش رو نمیشناسم
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
برای هارد اکسترنال 2 ترابایتی کدوم مارک ارزون تره؟
دوستان یک هارد اکسترنال می خواهم برای آرشیو کردن فیلم برنامه و بازی که هارد 1 یا 1.5 ترا باشد
گارنتی شرکت های معرفی کننده چه شرکتی هست؟
آیا ضد ضربه هم هست؟
قیمت اش چند می باشد
Hamed DC
18-11-2011, 18:29
یه هارد اکسترنال 1 ترا چنده الان؟؟(با آدابتور و بدون آدابتور))((یه چیزی که خرابی نداشته باشه.یو اس بی 2 بودم اشکالی نداره)
گرون شده.مبدونم :(
Seagate FreeAgent GoFlex 2.5" 1Tb...170.000
Western Digital WD My Book 1TB...140.000
Nocturne
18-11-2011, 18:38
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
علاوه بر سوالم قبلیم:
1- این باکسهایی که هارد اینترنال رو اکسترنال میکنه چند تومنه؟ به اسم همین باکس میشناسن؟
2- هاردهای پورتابل و رومیزی به خاطر usb3 این قدر گرون شدن؟ الان دیگه usb2 موجود نیست؟؟
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
پیشاپیش مرسی
Hamed DC
18-11-2011, 18:44
دوستان یک هارد اکسترنال می خواهم برای آرشیو کردن فیلم برنامه و بازی که هارد 1 یا 1.5 ترا باشد
گارنتی شرکت های معرفی کننده چه شرکتی هست؟
آیا ضد ضربه هم هست؟
قیمت اش چند می باشد
اگر صرفا برای آرشیوی میخواهید و ضد ضربه بودن اهمیتی نداره:
W.D 1TB USB 3...200.000
ولی اگر ضدآب و ضدضربه بودن هم اهمیت داره:
ADATA SH14 750...140.000
(یک ترابایتیش رو قیمت نداشتم!)
Silicon Power A80...100.000
(این رو هم یک ترابایتش رو قیمت نداشتم!)
گفتم تا یه محدوده ای دستت بیاد.
اگر صرفا برای آرشیوی میخواهید و ضد ضربه بودن اهمیتی نداره:
W.D 1TB USB 3...200.000
ولی اگر ضدآب و ضدضربه بودن هم اهمیت داره:
ADATA SH14 750...140.000
(یک ترابایتیش رو قیمت نداشتم!)
Silicon Power A80...100.000
(این رو هم یک ترابایتش رو قیمت نداشتم!)
گفتم تا یه محدوده ای دستت بیاد.
my book همان هست که به راحتی حمل می شود و نیاز به آدپتور ندارد؟
1.5 ترا وسترن چیزی نیست؟
قیمت ها رقته بالا ؟ من قبلا آمار داشتن 130 (1 یا 1.5 ترا)
hooooooman
18-11-2011, 19:34
سلام
اگه امکان داره یه هارد اکسترنال برای آرشیو فیلم و سریال می خوام
تا 150 می خوام هزینه کنم نیم دونم چی بگیرم
تفاوت سرعت USB2 با USB 3 چقدره؟؟
الان هارد اکسترنال بدون اداپتور تو بازار چنده؟؟
1 ترابایت با اداپتور چنده؟؟
هارد اکسترنال NH03 adataتو بازار چنده
از وسترن و سیگیت چه مدل هایی تو بازار هست؟؟
به نظر شما باری آرشیو USB2 بگیرم یا USB 3؟؟
اگه امکان داره یه مدل 640 گیگ یا 750 گیگ پرتابل هم بهم معرفی کنید؟؟(باید بگم این هارد رو برای حمل ونقل نمی خوم بس لازم نیست ضد ضربه باشه))
با تشکر
Hamed DC
18-11-2011, 19:43
my book همان هست که به راحتی حمل می شود و نیاز به آدپتور ندارد؟
1.5 ترا وسترن چیزی نیست؟
قیمت ها رقته بالا ؟ من قبلا آمار داشتن 130 (1 یا 1.5 ترا)
بله قیمتها به شدت بالا رفته.
پس سری گرین مورد پسند شد.
همه این مدلها آداپتوری هستند.
من مدلهای دیگه رو از وسترن معرفی میکنم:
Western Digital - 2 TeraByte - USB 3.0...240.000
Transcend - StoreJet 35T - 1500GB...171.000
.
.
.
1.5ترابایتی هم داره. مدلشWDBACW0015HBK هست.
ولی من توی بازار ندیدم!
Hamed DC
18-11-2011, 19:52
سلام
اگه امکان داره یه مدل 640 گیگ یا 750 گیگ پرتابل هم بهم معرفی کنید؟؟(باید بگم این هارد رو برای حمل ونقل نمی خوم بس لازم نیست ضد ضربه باشه))
با تشکر
سلام.
سرعت USB3به مراتب بیشتر از نسخه2اون هست:
مدلی که مد نظر شما ست چیه؟
برای آرشیو من مدلهای زیر رو توصیه میکنم:
Western Digital WD My Book 1TB...148.000
Portable - Seagate - 1000 GB - 1 TeraByte...150.000
.
..
...
....
A-DATA NH03 1TB...120.000
hooooooman
18-11-2011, 19:59
ممنون از شما
این مدل هایی که شما معرفی کردین USB 3هست؟؟؟
شما کدوم مدل رو پشنهاد می کنید
این قیمت های جدیدشون هست؟؟
ata.royalfalcon
18-11-2011, 20:10
علاوه بر سوالم قبلیم:
1- این باکسهایی که هارد اینترنال رو اکسترنال میکنه چند تومنه؟ به اسم همین باکس میشناسن؟
2- هاردهای پورتابل و رومیزی به خاطر usb3 این قدر گرون شدن؟ الان دیگه usb2 موجود نیست؟؟
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
پیشاپیش مرسی
سلام
لینکی که گزاشتید هارد فریکام هست و میشه گفت که هارد خوبی هست و مهمترین مزیت این مدل داشتن اینترفیس های متنوع مانند eSATA و FireWire 800/400 و USB 2.0 هست . باکس هارد با توجه به انصاف فروشند ه و اینترفیسهایی که داره حدوداً 30هزار تومن هست .
کلاً به خاطر قحطی ناشی از کاهش تولید هارد قیمتها بالا رفته و ربطی به نوع اینترفیسها ندارد . در حال حاضر هارد با اینترفیس usb2 هم در بازار موجوده .
ata.royalfalcon
18-11-2011, 20:28
سلام
با تشکر
ممنون از شما
این مدل هایی که شما معرفی کردین USB 3هست؟؟؟
شما کدوم مدل رو پشنهاد می کنید
این قیمت های جدیدشون هست؟؟
سلام
شما برای آرشیو میخواهید و همچنین اشاره کردین که برای حمل و نقل نمیخواهید پس چه اصراری بر روی مدلهای پرتابل دارید که قیمتشون بیشتر از مدلهای دسکتاپی هست ، مخصوصا در این موقع افزایش شدید قیمتها ؟؟!!
پیشنهاد من وسترن مدل My Book Essential هست که usb3 هم داره و از مدلهای آداپتوری هست . (همون مدلی که دوستمون اشاره کردن)
لینک این مدل در سایت وسترن جهت اطلاع بیشتر .
سیگیت هم هست مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive که از مدلهای آداپتوری هست و اینکه چه نوع اینترفیسی داره روی جعبه آن مینویسه یعنی یا usb2 هست یا usb3 پس در موقع خرید دقت کنید . ولی من نظرم روی وسترن هست .
لینک این مدل در سایت سیگیت جهت اطلاع بیشتر .
hooooooman
18-11-2011, 20:35
سلام آقا عطا
اگه امکان داره قیمت این دو مدل رو هم بگید
این مدل چطوره:
A-DATA NH03 1TB
راستی صدای هارد اکسترنال موقع کار کردن در چه سطحی هست؟؟
امکان داره قیمت هارد تا ماه دیگه پایین بیاد؟؟
قیمت کارت USB 3تو بازار چنده ؟؟؟کدوم برند بهتره؟؟؟
با تشکر
ata.royalfalcon
18-11-2011, 20:45
سلام آقا عطا
این مدل چطوره:
A-DATA NH03 1TB
با تشکر
سلام رفیق
متاسفانه قیمت دقیق دستم نیست !!!
این مدل چطوره:
A-DATA NH03 1TB
اگر مدل آداپتوری میخرید بهتره که همون وسترن رو بخرید که کیفیت خیلی خوبی دارن . من خودم هفت ها هارد اکسترنال وسترن دارم که بدون هیچ مشکلی کار میکنن
معلوم نیست .
طی یه مقایسه ای که بین 1.5 ترای اینترنال سیگیت با اکسترنال وسترن داشتم صدای هارد اکسترنال وسترن به مراتب کمتر بود که به خاطر rpm پایین هارد وسترن کم صداتر هست .
نوع لپتاپی رو خریدم 25 هزارتومن . برند خاصی هم نداره ولی برای من از چیپست nec استفاده شده که مشکلی نداشته .
Hamed DC
18-11-2011, 22:33
با سپاس از دوست خوبم، عطا جان:11:
GodMaster1988
19-11-2011, 01:35
سلام
دوستان من یه هارد wd my passport essential se 1tb خریدم ولی وقتی به پورت usb وصلش میکنم اولش یه صداهای عجیب غریبی میده ولی بعدش قطع میشه! میخواستم ببینم این صداها عادیه یا هارد من مشکل داره?
اخه هارد "2.5 که نباید صدا بده!
کسی این مدل هارد رو داره?:41:
Hamed DC
19-11-2011, 07:53
سلام
دوستان من یه هارد wd my passport essential se 1tb خریدم ولی وقتی به پورت usb وصلش میکنم اولش یه صداهای عجیب غریبی میده ولی بعدش قطع میشه! میخواستم ببینم این صداها عادیه یا هارد من مشکل داره?
سلام.
تنها چیزی که باید از یه هارد سالم در این سری دیده بشه، لرزش بسیار بسیار کم اون هنگام نصب به کامپیوتر هست
که ناشی از فعالیت موتور هارد هستش(بازم میگم این لرزش خیل خیلی خیلی کم هست).
اگر لرزش زیاد یا صدای دیگه از هارد شنیده بشه، اصلا نشانه خوبی نیست!
این موارد بیشتر هنگامیکه هارد ضربه دیده باشه، به وجود میاد.
تنها پیشنهادم مراجعه به گارانتی سازگار هستش.
badboy2008
19-11-2011, 19:11
هارد هایی هستند که دارای قفل امنیتی اند مثلا مدل های ADATA NH03 که دارای Security Lock Ware هستند
این قفل امنیتی چطوری کار میکنند؟ منظور یه پسورد میدی که تا اون پسورد رو ندی هارد بالا نمیاد یا چیز دیگه ای هستی؟
بعد چنین قفل امنیتی هاردها رو میشه دور زد یا امنیت اطلاعات رو تضمین میکنه؟
Hamed DC
19-11-2011, 19:15
هارد هایی هستند که دارای قفل امنیتی اند مثلا مدل های ADATA NH03 که دارای Security Lock Ware هستند
این قفل امنیتی چطوری کار میکنند؟ منظور یه پسورد میدی که تا اون پسورد رو ندی هارد بالا نمیاد یا چیز دیگه ای هستی؟
بعد چنین قفل امنیتی هاردها رو میشه دور زد یا امنیت اطلاعات رو تضمین میکنه؟
نوعی پسوورد گذاری هست.
من به شخصه این مدل رو تست نکردم از لحاظ امنیت، ولی سری های وسترن به هیچ وجه بالا نمیاد.
حتی اجازه فرمت هم نمیده!!!
امنیت فوق العاده بالایی دارن.
salar_aziz
19-11-2011, 23:32
دوستان الان قیمت western 1tb essential چند هست؟اگه ارزونتر میشه،ممکنه بفرمایید تا کی باید صبر کنیم حدودا؟
ممنونم:8:
mohsenfhm
20-11-2011, 16:22
دوستان الان قیمت western 1tb essential چند هست؟اگه ارزونتر میشه،ممکنه بفرمایید تا کی باید صبر کنیم حدودا؟
ممنونم:8:
155000:13::13::13::13:
GodMaster1988
21-11-2011, 00:20
سلام.
تنها چیزی که باید از یه هارد سالم در این سری دیده بشه، لرزش بسیار بسیار کم اون هنگام نصب به کامپیوتر هست
که ناشی از فعالیت موتور هارد هستش(بازم میگم این لرزش خیل خیلی خیلی کم هست).
اگر لرزش زیاد یا صدای دیگه از هارد شنیده بشه، اصلا نشانه خوبی نیست!
این موارد بیشتر هنگامیکه هارد ضربه دیده باشه، به وجود میاد.
تنها پیشنهادم مراجعه به گارانتی سازگار هستش.
سلام
لرزشش که فوق العاده کمه و این صدا موقعی ایجاد میشه که ویندوز یا ps3 در حال شناسایی هارد هستند و به محض شناسایی صدا قطع میشه.ولی وقتی در حال نوشتن یا خوندن اطلاعات هست اصلا صدایی نداره.
در ضمن بقلای هارد رو که فشار میدم صدای جیر جیر میده انگار که شله!
هارد هم به هیچ وجه ضربه نخورده و اکبند هم بود.
میترم ببرم سازگار اونجا مسخرم کنن بگن اینا که مشکل نیست!
:41:
behrooz3229
21-11-2011, 08:40
با سلام
دوستان فیمت توشیبا 750گیگ canvio 3.0 یو اس بی 3 الان چنده؟؟
ضمنا از نظر کیفیت هارد خوبیه یا نه؟
از دوستان محترم کسی این نوع هارد را داره؟ میخواستم بپرسم گارانتیش مال کجاست و چند ماهه؟
با سپاس
ata.royalfalcon
21-11-2011, 10:48
سلام
سلام
لرزشش که فوق العاده کمه و این صدا موقعی ایجاد میشه که ویندوز یا ps3 در حال شناسایی هارد هستند و به محض شناسایی صدا قطع میشه.ولی وقتی در حال نوشتن یا خوندن اطلاعات هست اصلا صدایی نداره.
هارد هم به هیچ وجه ضربه نخورده و اکبند هم بود.
میترم ببرم سازگار اونجا مسخرم کنن بگن اینا که مشکل نیست!
:41:
سلام
با توجه به اينكه ميفرماييد لرزش فوق العاده كم هست و همچنين توسط سيستم و ps3 هارد شناسايي ميشود فكر نميكنم مشكلي داشته باشه . ولي براي اطمينان ميتونين با استفاده از نرم افزارهايي كه سلامتي و وضعيت هارد رو بررسي ميكنن هاردتان رو چك كنيد .
براي بررسي ساده متونين از نرم افزار هايي چون hdtune يا hard disk sentinel استفاده كنين .
اون مشكلي نداره عزيز . باكس هاردهاي اكسترنال وسترن خيلي ظريف هستن . من خودم مدل دسكتاپي رو دارم و هروقت اونو بلند ميكنم باكس آن جير جير صدا ميكند !!!:13:
ata.royalfalcon
21-11-2011, 19:29
سلام به همگی
از دوستانی که این مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive از هارد رو دارن خواهش میکنم یه تستی انجام بدن :11:
بدون اینکه safe remove کنن سیستم رو خاموش کنن و کنترل کنن آیا هارد هنوز در حال کار هست یا خیر ، بعبارت دیگه پس از shutdown کردن سیستم آداپتور برق رو جدا نکنن ، آیا موتور هارد هنوز کار میکنه یا خیر ؟؟؟
ممنون از دوستانی که وقت میذارن .
arashpr9
21-11-2011, 19:44
سلام
ببخشید قیمت هارد تا کی همینجوری اینقدر :21: هستش؟
پایین نمیاد ؟
سلام
من يه هارد مي خوام كه بتونم با آيپدم استفاده كنم
يعني يه هارد واي فاي
چيزي باشه كه علاوه بر عكس و فيلم همه فايلاي ديگمو بريزم روش
مثل فايلاي آفيس و كد
لطفا اگه همچين هاردي ميشناسيد معرفي كنيد
ata.royalfalcon
21-11-2011, 20:57
سلام
من يه هارد مي خوام كه بتونم با آيپدم استفاده كنم
يعني يه هارد واي فاي
چيزي باشه كه علاوه بر عكس و فيلم همه فايلاي ديگمو بريزم روش
مثل فايلاي آفيس و كد
لطفا اگه همچين هاردي ميشناسيد معرفي كنيد
سلام
مورد مناسب برای شما seagate goflex satellite هست که امکان برقراری ارتباط بیسیم با دستگاهها از طریق استاندارد wi-fi هست . باطری اون 5 ساعت در حالت کار و 25 ساعت برای حالت استندبای دوام دارد .
همچنین با جدا کردن کارتریج هم میتوان صاحب اینترفیس usb3 شد .
قیمت آن برای 500 گیگ با گارانتی سازگار 480 هزارتومن هست !!!!!!!!!!!!!!!
heidary_sh
22-11-2011, 13:35
سلام
يه هارد توشيبا HDD External 750GB 2.5" StoreE Alu2 ** را سايت فروش ویژه زده ولي قيمتش 99 تومان به نظر خيلي پايين مياد گفتم يعني مشكلي چيزي داره؟
Hamed DC
22-11-2011, 13:38
سلام
يه هارد توشيبا HDD External 750GB 2.5" StoreE Alu2 ** را سايت فروش ویژه زده ولي قيمتش 99 تومان به نظر خيلي پايين مياد گفتم يعني مشكلي چيزي داره؟
سلام.
گارانتی و سایر مشخصات رو چک کنید.
اینها خرید قدیم هستند! شاید هم سایت قیمتاش به روز نشده.
قبل از سفارش حتما قیمت رو تلفنی هم جویا بشین.
heidary_sh
22-11-2011, 13:41
سلام.
گارانتی و سایر مشخصات رو چک کنید.
اینها خرید قدیم هستند! شاید هم سایت قیمتاش به روز نشده.
قبل از سفارش حتما قیمت رو تلفنی هم جویا بشین.
گارانتي نداره باز هم مي ارزه؟ خود هارد توشيبا خوبه البته اكسترناله ممنون
Hamed DC
22-11-2011, 13:52
گارانتي نداره باز هم مي ارزه؟ خود هارد توشيبا خوبه البته اكسترناله ممنون
خرید بدون گارانتی یه خورده ریسکش بالاست!!!
من که توصیه نمیکنم. اون هم هارد که با کوچکترین ضربه ای مشکل پیدا میکنه.
سلام
در هارد دیسک WDBACW 0030HBK) my book essential) توییه بعضی جاها جلویه اسم WDBACW 0030HBK یه چیز دیگه هم نوشته .. این معنیش چیه ؟؟
مثله :
WDBACW 0030HBK-UESN
WDBACW0030HBK-NESN
Hamed DC
23-11-2011, 11:55
سلام
در هارد دیسک WDBACW 0030HBK) my book essential) توییه بعضی جاها جلویه اسم WDBACW 0030HBK یه چیز دیگه هم نوشته .. این معنیش چیه ؟؟
مثله :
WDBACW 0030HBK-UESN
WDBACW0030HBK-NESN
سلام.
فکر میکنم سری ساختشون فرق کنه.
اگر از مدلهای مد نظر خودتون لینک دارید، ذکر کنید تا بشه کامل مقایسه کرد.
سلام.
فکر میکنم سری ساختشون فرق کنه.
اگر از مدلهای مد نظر خودتون لینک دارید، ذکر کنید تا بشه کامل مقایسه کرد.
WDBACW0030HBK-NESN :
WDBACW 0030HBK-UESN :
همچنین چند مدل دیگه هم هست که : :13::13:
NEW 2TB My Book Essential 3.0 (Hard Drives & SSD) :
Western Digital Retail, 3TB My Book Essential 3.0 (Catalog Category: Hard Drives & SSD / USB Hard Drives) :
NEW 3TB My Book Essential 3.0 (Hard Drives & SSD) :
HARDDRIVES (MULTI-VENDORS), Western Digital My Book Essential WDBACW0020HBK 2 TB External Hard Drive - Black (Catalog Category: Computer Technology / Storage Components) :
NewLaptop
23-11-2011, 20:22
سلام دوستان.
راهنمایی می خواستم برای خرید یک هارد اکسترنال پورتابل 1 ترابایتی با شرایط زیر:
1- برای آرشیو کردن می خوام برای فایل هایی بعضاً تا 8 گیگ حجم
2- پایداری و ماندگاری برام خیلی مهمه یعنی می خوام فایل هام تا 3،2 سال برام بمونه بنابراین یه هارد مطمئن می خوام
3- حدود قیمت تا 180 یا حداکثر 190 تومان
4- راستش یه سرچی تو اینترنت کردم، اسم برند وسترن و البته سی گیت رو زیاد دیدم
5- مدل های ضدضربه مثل Silicon Power Armor A80 یا A-DATA Portable NH13 چطورند؟ آیا برندهای قابل اطمینانی هستند؟
6- الآن بگیرم بهتره یا دو ماه دیگه؟ منظورم از لحاظ قیمته.(بیشتر از دو ماه نمی تونم صبر کنم چون هاردم تا دو ماه دیگه پر میشه)
7- چون لپ تاپم فقط پورت usb 2 داره به نظرتون اگه هارد usb 3 بگیرم و همراش یک کارت تبدیل usb 3 بگیرم به لپ تاپ فشار می یاد یا مشکل خاصی براش ایجاد می شه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
باتشکر.
ata.royalfalcon
23-11-2011, 21:31
سلام دوستان.
راهنمایی می خواستم برای خرید یک هارد اکسترنال پورتابل 1 ترابایتی با شرایط زیر:
1- برای آرشیو کردن می خوام برای فایل هایی بعضاً تا 8 گیگ حجم
2- پایداری و ماندگاری برام خیلی مهمه یعنی می خوام فایل هام تا 3،2 سال برام بمونه بنابراین یه هارد مطمئن می خوام
3- حدود قیمت تا 180 یا حداکثر 190 تومان
4- راستش یه سرچی تو اینترنت کردم، اسم برند وسترن و البته سی گیت رو زیاد دیدم
5- مدل های ضدضربه مثل Silicon Power Armor A80 یا A-DATA Portable NH13 چطورند؟ آیا برندهای قابل اطمینانی هستند؟
6- الآن بگیرم بهتره یا دو ماه دیگه؟ منظورم از لحاظ قیمته.(بیشتر از دو ماه نمی تونم صبر کنم چون هاردم تا دو ماه دیگه پر میشه)
7- چون لپ تاپم فقط پورت usb 2 داره به نظرتون اگه هارد usb 3 بگیرم و همراش یک کارت تبدیل usb 3 بگیرم به لپ تاپ فشار می یاد یا مشکل خاصی براش ایجاد می شه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
باتشکر.
سلام به توجه به تجربیاتی که دارم و با توجه به اینکه فایلهای 8 گیگی دارید قدم اول خرید express card usb3 هست . نمونه تک پورته قیمتی حدود 25 هزارتومن دارد . هیچ مشکلی هم برای لپتاپتون ایجاد نمیشه . کار با اینترفیس usb2 عمر نوح و صبر ایوب لازم هست . خودم در حال حاظر بیشتر با اینترفیس usb3 یا esata کار میکنم .
جهت اطلاع هاردهای وسترن و سیگیت از لحاظ کیفیت بسیار عالی هستن ولی از مهمترین عیوب آنها باکس های نه چندان محکم و خط و خش خوری دارن که میتوان با خرید یه کیف مخصوص و نگهداری صحیح این مشکل رو مرتفع کرد . ولی اگر این موضوع شما رو قانع نمیکنه مدل Silicon Power Armor A80 میتونه انتخاب مناسبی باشه و با توجه به اینکه از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده .
نکته مهم دیگه این هست که اگر لپتاپ شما دارای پورت esata هست پیشنهاد میشه که هارد سیگیت مدل goflex بخرید تا بتونین با استفاده از کارتریج esata از حداکثر سرعت (در حد usb3) بهره مند بشوید .
بعبارت دیگه همراه این مدل از هارد یا کارتریج usb2 فروخته میشه یا کارتریج usb3 که شما باید کارتریج esata رو جداگانه بخرید (شرکت سازگار انواع کارتریجها رو دارد) . انتهای هارد پرتابل سیگیت مدل گوفلکس مثل عکس زیر قابل جدا کردن هست .
وعکسی از انواع کارتریج
NewLaptop
23-11-2011, 22:10
سلام به توجه به تجربیاتی که دارم و با توجه به اینکه فایلهای 8 گیگی دارید قدم اول خرید express card usb3 هست . نمونه تک پورته قیمتی حدود 25 هزارتومن دارد . هیچ مشکلی هم برای لپتاپتون ایجاد نمیشه . کار با اینترفیس usb2 عمر نوح و صبر ایوب لازم هست . خودم در حال حاظر بیشتر با اینترفیس usb3 یا esata کار میکنم .
جهت اطلاع هاردهای وسترن و سیگیت از لحاظ کیفیت بسیار عالی هستن ولی از مهمترین عیوب آنها باکس های نه چندان محکم و خط و خش خوری دارن که میتوان با خرید یه کیف مخصوص و نگهداری صحیح این مشکل رو مرتفع کرد . ولی اگر این موضوع شما رو قانع نمیکنه مدل Silicon Power Armor A80 میتونه انتخاب مناسبی باشه و با توجه به اینکه از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده .
نکته مهم دیگه این هست که اگر لپتاپ شما دارای پورت esata هست پیشنهاد میشه که هارد سیگیت مدل goflex بخرید تا بتونین با استفاده از کارتریج esata از حداکثر سرعت (در حد usb3) بهره مند بشوید .
بعبارت دیگه همراه این مدل از هارد یا کارتریج usb2 فروخته میشه یا کارتریج usb3 که شما باید کارتریج esata رو جداگانه بخرید (شرکت سازگار انواع کارتریجها رو دارد) . انتهای هارد پرتابل سیگیت مدل گوفلکس مثل عکس زیر قابل جدا کردن هست .
ممنون از اینکه خیلی سریع پاسخ دادید.
پاسختون خیلی جامع و کامل بود، فقط چند تا سوال:
1- این Silicon Power Armor A80 آیا هارد خوبی هست و اشکال خاصی در موردشون گزارش نشده (مثل از کار افتادن و بدکارکردن و ...) ؟
2- کارتریج esata قیمتش چنده؟ (لپ تاپم esata پشتیبانی می کنه) و این مدلی که گفتید قیمتش چنده؟
3- این هاردهای فاقد ویژگی ضد ضربه رو چه جوری باید نگه داشت که آسیب نبینند و آیا خیلی حساسند؟
4- لطفاً بفرمایید که این افزایش قیمت ها ممکنه که بدتر بشه و یا اینکه تا دو ماه دیگه هارد کمیاب بشه؟
5- راستش من یه جایی دیدم نوشته بود Silicon Power تقلبیش زیاد شده، آیا این صحت داره؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
با تشکر.
ata.royalfalcon
23-11-2011, 22:28
ممنون از اینکه خیلی سریع پاسخ دادید.
پاسختون خیلی جامع و کامل بود، فقط چند تا سوال:
1- این Silicon Power Armor A80 آیا هارد خوبی هست و اشکال خاصی در موردشون گزارش نشده (مثل از کار افتادن و بدکارکردن و ...) ؟
2- کارتریج esata قیمتش چنده؟ (لپ تاپم esata پشتیبانی می کنه) و این مدلی که گفتید قیمتش چنده؟
3- این هاردهای فاقد ویژگی ضد ضربه رو چه جوری باید نگه داشت که آسیب نبینند و آیا خیلی حساسند؟
4- لطفاً بفرمایید که این افزایش قیمت ها ممکنه که بدتر بشه و یا اینکه تا دو ماه دیگه هارد کمیاب بشه؟
5- راستش من یه جایی دیدم نوشته بود Silicon Power تقلبیش زیاد شده، آیا این صحت داره؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
با تشکر.
سلام
1 . والا من تعمیرکار هارد نیستم ولی گزارش خرابی این مدل رو زیاد نشنیده ام البته پایین بودن گزارش خرابی این مدل میتونه به خاطر پایین بودن فروش آن در بازار باشه !!!
2 . این کارتریج esata که فقط برای مدلهای پرتابل گوفلکس هست قیمتی حدود 30 هزارتومن دارن .خود هارد دارای کارتریج usb2 یا usb3 هست ولی کارتریج esata رو باید جداگانه بخرید .
نکته : اینکه هارد با کارتریج usb2 هست یا usb3 روی جعبه اش مینویسه پس در موقع خرید دقت کنید .توصیه میشه با کارتریج usb3 بخرید .
3 . این هاردهایی که ضد ضربه نیستن در موقعی که کار میکنن تا حد امکان تکان ندهید و در سایر مواقع اونو داخل کیف مخصوص قراردهید و همچنین به هر پورتی متصل نکنید .
4. والا نمیدونم در آینده چه اتفاقی میافته ولی مطمئنا قیمتها کاهش خواهند یافت .
5. برای اطمینان میتونین هارد سیلیکون پاور رو با گارانتی داده پرداز رایانه متین بخرید .
NewLaptop
23-11-2011, 23:24
سلام
1 . والا من تعمیرکار هارد نیستم ولی گزارش خرابی این مدل رو زیاد نشنیده ام البته پایین بودن گزارش خرابی این مدل میتونه به خاطر پایین بودن فروش آن در بازار باشه !!!
2 . این کارتریج esata که فقط برای مدلهای پرتابل گوفلکس هست قیمتی حدود 30 هزارتومن دارن .خود هارد دارای کارتریج usb2 یا usb3 هست ولی کارتریج esata رو باید جداگانه بخرید .
نکته : اینکه هارد با کارتریج usb2 هست یا usb3 روی جعبه اش مینویسه پس در موقع خرید دقت کنید .توصیه میشه با کارتریج usb3 بخرید .
3 . این هاردهایی که ضد ضربه نیستن در موقعی که کار میکنن تا حد امکان تکان ندهید و در سایر مواقع اونو داخل کیف مخصوص قراردهید و همچنین به هر پورتی متصل نکنید .
4. والا نمیدونم در آینده چه اتفاقی میافته ولی مطمئنا قیمتها کاهش خواهند یافت .
5. برای اطمینان میتونین هارد سیلیکون پاور رو با گارانتی داده پرداز رایانه متین بخرید .
ممنون.
این سه تا سوالم لطفاً پاسخ بدید:
1- من توی یه پستی تو همین انجمن که اتفاقاً شما نوشته بودید دیدم که توش گفته بودید: " esata مانند usb نیست . بعنوان مثال زمانی که سیستم روشن هست و ویندوز به طور کامل load شده میتوان کابل usb رو وصل کرد . اما در esata اینطوری نیست بلکه قبل از استارت سیستم میبایستی کابلهای esata رو متصل نمود و اگر هارد از نوع آداپتوری هست آداپتور رو به برق وصل کرد و دکمه power لپتاپ یا pc رو متصل کرد تا هارد detect و شناسایی و قابل استفاده بشه !!!" که اگه این گفته درست باشه استفاده از esata سخته و راستش برام مناسب نیست. همین طوره؟
2- معروف بودن دو برند سی گیت و وسترن به خاطر پایداری بالا و خرابی کمترش هست، درسته؟
3- لطفاً اسم چند تا مدل خوب 1 ترابایتی برندهای سی گیت و وسترن رو با usb 3 معرفی کنید؟
خیلی خیلی ممنون :46:
ata.royalfalcon
24-11-2011, 11:35
ممنون.
این سه تا سوالم لطفاً پاسخ بدید:
1- من توی یه پستی تو همین انجمن که اتفاقاً شما نوشته بودید دیدم که توش گفته بودید: " esata مانند usb نیست . بعنوان مثال زمانی که سیستم روشن هست و ویندوز به طور کامل load شده میتوان کابل usb رو وصل کرد . اما در esata اینطوری نیست بلکه قبل از استارت سیستم میبایستی کابلهای esata رو متصل نمود و اگر هارد از نوع آداپتوری هست آداپتور رو به برق وصل کرد و دکمه power لپتاپ یا pc رو متصل کرد تا هارد detect و شناسایی و قابل استفاده بشه !!!" که اگه این گفته درست باشه استفاده از esata سخته و راستش برام مناسب نیست. همین طوره؟
2- معروف بودن دو برند سی گیت و وسترن به خاطر پایداری بالا و خرابی کمترش هست، درسته؟
3- لطفاً اسم چند تا مدل خوب 1 ترابایتی برندهای سی گیت و وسترن رو با usb 3 معرفی کنید؟
خیلی خیلی ممنون :46:
سلام
درباره اینترفیس esata اینکه سیستم باید خاموش باشه و بعد کابلها رو متصل کرد به خاطر hotplug نبودن آن در بعضی از سیستمها هست .
اگر لپتاپ شما اینترفیس esata داره مطمئناً hotplug هست و میتوان در هنگامی که سیستم روشن و ویندوز load هست آنرا متصل کرد . ولی هیچ تضمینی نیست و باید امتحان کنید . پورت esata لپتاپ من hotplug هست مدل لپتام asus هست .
hotplug نبودن بیشتر برای کسانی هست که با استفاده از کابلهای مخصوص ، sata روی مادربرد رو به esata تبدیل میکنن .
عکس زیر نمونه ای از این کابل هست .
معروف بودن دو برند سی گیت و وسترن به خاطر پایداری بالا و خرابی کمترش هست، درسته؟
خیر هارد وسترن و سیگیت هم خراب شدنی هست ، معروف بودن این دو برند به خاطر تولیدات زیاد و تنوع بالا و کیفیت مطلوب نسبت به سایر برندها و نوآوری در زمینه هاردها ، مشتری مداری و غیره هست . مثلا اولین هارد 4 ترابایتی توسط سیگیت ساخته شده .
لطفاً اسم چند تا مدل خوب 1 ترابایتی برندهای سی گیت و وسترن رو با usb 3 معرفی کنید؟
از وسترن مدل My Passport Essential SE که فقط 750 گیگ و یک ترا بایت موجوده که usb3 هم هستن.
از سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive که تا 1.5 ترابلیت هم موجوده و اینکه usb3 هست یا خیر روی جعبه اش مینویسه .
Mostafa 3D
24-11-2011, 13:19
سلام
یه سوال دارم
من دو تا سیستم دارم که بنا به نیازم از هر دوش استفاده میکنم
حالا میخواستم بدونم میشه یه هارد اکسترنال بخرم که به هر دو سیستم بصورت همزمان وصل بشه ؟
البته اکثرا هر دو سیستم بصورت همزمان روشن نیست و مشکل من هم اینه که یه سری اطلاعات دارم که میخوام روی هر دو سیستم استفاده کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
راستی قیمت هارد پایین نیومده ؟
badboy2008
24-11-2011, 23:44
کدام مدلهای وسترن (چه دسکتاپ باشه چه پرتابل و پاسپورت) قابلیت رمزگذاری یا قفل امنیتی هستند؟
Maziar_69
25-11-2011, 13:35
دوستانی که قصد خرید هارد دارن به امضام یه نگاهی بندازن.
هارد خودم هست و 6 ماهه ازش استفاده میکنم.
دلیل فروشش هم اینه که اولش فکر میکردم حجمش برام کافیه ولی الان به شدت نیاز به فضای بیشتر دارم.
در ضمن این مدل ضد ضربه هست.
متشکرم.
ata.royalfalcon
25-11-2011, 16:45
کدام مدلهای وسترن (چه دسکتاپ باشه چه پرتابل و پاسپورت) قابلیت رمزگذاری یا قفل امنیتی هستند؟
سلام
مدلهای زیر قابلیت رمز نگاری رو دارن
از مدلهای پرتابل
My Passport Essential SE
My Passport Essential
My Passport for Mac
My Passport Studio
از مدلهای دسکتاپی
My Book Essential
My Book for Mac
My Book Studio
بعبارت بهتر مدلهای المنت (ویندوزی) و مدل My Book Studio Edition II این قابلیت رو ندارن .
WDBACW0030HBK-NESN :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWDBACW 0030HBK-UESN :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمچنین چند مدل دیگه هم هست که : :13::13:
NEW 2TB My Book Essential 3.0 (Hard Drives & SSD) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWestern Digital Retail, 3TB My Book Essential 3.0 (Catalog Category: Hard Drives & SSD / USB Hard Drives) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNEW 3TB My Book Essential 3.0 (Hard Drives & SSD) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHARDDRIVES (MULTI-VENDORS), Western Digital My Book Essential WDBACW0020HBK 2 TB External Hard Drive - Black (Catalog Category: Computer Technology / Storage Components) :
................
ata.royalfalcon
25-11-2011, 17:10
سلام
یه سوال دارم
من دو تا سیستم دارم که بنا به نیازم از هر دوش استفاده میکنم
حالا میخواستم بدونم میشه یه هارد اکسترنال بخرم که به هر دو سیستم بصورت همزمان وصل بشه ؟
البته اکثرا هر دو سیستم بصورت همزمان روشن نیست و مشکل من هم اینه که یه سری اطلاعات دارم که میخوام روی هر دو سیستم استفاده کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
راستی قیمت هارد پایین نیومده ؟
سلام
سلام
مورد مناسب برای شما My Book Live هست که فقط دارای اینترفیس Ethernet هست که میتونین هارد اکسترنال رو جوری بین سیستمهای مختلف به اشتراک بذارید که به هیچ یک از سیستمهای موجود در شبکه وابسته نباشد .
اینجور هاردهایی که فقط دارای پورت rj45 هستن رو باید به سوییچ یا هاب یا روتر وصل بشوند . حتی میتونین با استفاده از روترهای مخصوص بصورت بیسیم هم از هارد اکسترنال استفاده کنید .
نکته اول : اگر هم زمان چند سیستم در حال استفاده از هارد باشد سرعت تبادل دیتا شدیداً پایین خواهد آمد ضمن اینکه اگر از شبکه های 100/10 استفاده کنید سرعت ترانسفر دیتا هم حدود 12.5 مگ خواهد بود .
نکته دوم : من تا به حال این مدل از هارد رو نداشتم و در نتیجه نمیتونم در باره پیکر بندی شبکه شما رو راهنمایی کنم .
Hamed DC
25-11-2011, 17:32
................
بین این سری ها تفاوت فاحشی وجود نداره!!!
بین این سری ها تفاوت فاحشی وجود نداره!!!
دوست عزیز تفاوت فاحشش تویه قیمت هاشون هست .... و وقتی قیمت تفاوت کنه یعنی .....
در مورد چند تا لینک دوم هم که تفاوت زیاد قیمت هاشون هست .... چون نوشته ssd که به نظر میاد ssd توش باشه ولی اگه بخواد 3 ترا ssd باشه قیمت دیگه از این هم که گذاشته خیلی بیشتر میشه
badboy2008
25-11-2011, 19:02
دوستان مدل کلاسیک دسکتاپی وسترن یعنی My Book Essential ، هارد خوبی هستش؟
قیمتش قبل از افزایش قیمت چند بود ؟ الان چنده؟
هاردهای دسکتاپی که داری آداپتور هستند آیا به نوسان برق حساسند یا بدلیل داشتن آداپتور ، هارد آسیب نمی بینه؟
Hamed DC
25-11-2011, 20:37
دوست عزیز تفاوت فاحشش تویه قیمت هاشون هست .... و وقتی قیمت تفاوت کنه یعنی .....
در مورد چند تا لینک دوم هم که تفاوت زیاد قیمت هاشون هست .... چون نوشته ssd که به نظر میاد ssd توش باشه ولی اگه بخواد 3 ترا ssd باشه قیمت دیگه از این هم که گذاشته خیلی بیشتر میشه
برای این جزئی نگری شما به شخصه احترام زیادی قائلم.
ولی بهتره ابتدا موجودی بازارهای ایران و بعدش کاربردتون رو برای انتخاب بسنجید، نه صرفا سایتهای خارجی رو.
Hamed DC
25-11-2011, 20:48
دوستان مدل کلاسیک دسکتاپی وسترن یعنی My Book Essential ، هارد خوبی هستش؟
قیمتش قبل از افزایش قیمت چند بود ؟ الان چنده؟
هاردهای دسکتاپی که داری آداپتور هستند آیا به نوسان برق حساسند یا بدلیل داشتن آداپتور ، هارد آسیب نمی بینه؟
اگر برای ارشیو میخواین، بله عالی هستن.
W.D 1TB USB 3...204.000
نوسان چندانی بروی هارد اعمال نمیشه. به خاطر همون آداپتور. ولی بهتره که به یک دستگاه محافظ وصل بشه.
Mostafa 3D
25-11-2011, 22:57
سلام
سلام
مورد مناسب برای شما My Book Live هست که فقط دارای اینترفیس Ethernet هست که میتونین هارد اکسترنال رو جوری بین سیستمهای مختلف به اشتراک بذارید که به هیچ یک از سیستمهای موجود در شبکه وابسته نباشد .
اینجور هاردهایی که فقط دارای پورت rj45 هستن رو باید به سوییچ یا هاب یا روتر وصل بشوند . حتی میتونین با استفاده از روترهای مخصوص بصورت بیسیم هم از هارد اکسترنال استفاده کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته اول : اگر هم زمان چند سیستم در حال استفاده از هارد باشد سرعت تبادل دیتا شدیداً پایین خواهد آمد ضمن اینکه اگر از شبکه های 100/10 استفاده کنید سرعت ترانسفر دیتا هم حدود 12.5 مگ خواهد بود .
نکته دوم : من تا به حال این مدل از هارد رو نداشتم و در نتیجه نمیتونم در باره پیکر بندی شبکه شما رو راهنمایی کنم .
خیلی ممنون بابت راهنمایی
قیمت داری ؟
از کجا میتونم گیر بیارم ؟
بازم ممنون
ata.royalfalcon
26-11-2011, 08:32
خیلی ممنون بابت راهنمایی
قیمت داری ؟
از کجا میتونم گیر بیارم ؟
بازم ممنون
سلام
اين مدل رو در مركز كامپيوتر ايران طبقه زير همكف فروشگاه زيتون (نمايندگي سازگار) ديدم . اين مدل خيلي كمياب نيست و با جستجوي بيشتر پيدا ميشه . پيشنهاد ميدم قبل از خريد درباره چگونگي شبكه بندي اين مدل تحقيق كني مخصوصا مطالعه user manual اين مدل از هارد كه در سايت وسترن هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.